Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

RaszbÁk ÁrverÉse Egy SzÖvet VilÁgÁban

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Mindkét nemű rabszolgák eladók. Egy gyönyörű diáklányt a huszonegyedik századból árverésre bocsátanak rabszolgaként. A tét az egekbe szökik, és váratlan végkifejlet érkezik.

  RASZBÁK ÁRVERÉSE EGY SZÖVET VILÁGÁBAN
  MEGJEGYZÉS
  Mindkét nemű rabszolgák eladók. Egy gyönyörű diáklányt a huszonegyedik századból árverésre bocsátanak rabszolgaként. A tét az egekbe szökik, és váratlan végkifejlet érkezik.
  . 1. FEJEZET
  Itt az aukció megnyitásának ideje. Az első két lányt felhozzák az emelvényre.
  Mezítláb vannak, és ágytakaróval vannak letakarva. Először befedték a fejüket. A páronkénti száz aranydublonos kikiáltási ár a gyönyörű rabszolgák esetében megszokott.
  - Száz!
  Az aukcióvezető felemeli a kalapácsot, és megszólal:
  - Száztíz...
  - Százhúsz...
  És szünet. A második fátyol lekerül a lányokról.
  Ismét zaj:
  - Százharminc,
  - Száznegyven!
  - Százötven!
  És ismét szünet... Lekerült róluk a harmadik fátyol.
  - Százhatvan!
  - Százhetven!
  - Száznyolcvan!
  - Kétszáz!
  Az aukcióvezető felemeli a kalapácsot, és énekszóval azt mondja:
  - Kétszáz duplán! Kétszáz dublon kettő! Kétszáz dublon három!
  A pár kétszáz dublonért kelt el!
  A lányokat letakarták és elvezették. Mezítláb verték, ami alacsony társadalmi helyzetükről árulkodott.
  Aztán egy tucat izmos fiút adtak el az aukción egyszerre. Valami törpe rabszolgaságba vitte őket. Minden nagykereskedelmi áron - száz dinár! Ezeket a rabszolgákat munkaerőként használták. Külsőleg egészségesek, ápoltak, hozzászoktak a fizikai aktivitáshoz.
  A fiúk mezítláb verték, láncra feszítve kivezették őket az udvarra. Az egyik manó megtapogatta a fiú izmos, lebarnult mellkasát, de kiabáltak vele.
  Aztán ismét felszolgálták a rabszolgát, csak nem mezítláb, hanem szandálban. Fátylával borított, három rész szabadul fel.
  Gyönyörű szőke volt, és az alkuk ötszáz duplán is felmentek. A végén még a szandálját is levették, és mezítláb táncolták. Aztán elküldtek egy nemes trollhoz. Útközben a szőke pokrócba volt burkolva.
  Jó móka volt, a közönség pedig felpörgött. Míg a nagyteremben összegyűlt kereskedők és eunuchok nem voltak fáradtak, úgy döntöttek, hogy Vladlenát felhozzák az emelvényre. Természetesen ő az aukció legnemesebb és legétvágygerjesztőbb étele.
  Ágytakaróval volt letakarva, térdig érő csizmában, a haja pedig fel volt húzva, hogy ne látszódjon, hogyan omlik majd szét a vállán.
  Vladlena, miután megszokta a mezítláb járást, kényelmetlenül érezte magát a csizmában, erős, izmos lábai összetörtek. És be van zárva. Hiszen sokkal nagyobb izgalom az alkudozásban, ha részenként ki van téve.
  Ismerik az itteni pszichológiát.
  Vladlen azon kapta magát, hogy azt gondolja, hogy fél, és kellemetlenül beszívja a gyomrát.
  Itt most meztelenre vetkőztetik több száz férfi előtt. Nem túl jó, jól látszik az előszoba függönyei alatt. De nem csak emberek és gyönyörű manók vannak, akik úgy néznek ki, mint az emberek. Vannak gnómok és orkok, mezítlábas gyerekeknek tűnő hobbitok, meg micsoda szarvas lények, pár hatalmas goblin, nagy orrú trollok. És egy másik lény, amely úgy néz ki, mint egy koronát viselő óriás varangy a Star Warsból. Látható a tenger királya.
  A közönség és a magas, csontos alany maga Koschey, a Halhatatlan. Félelmetesen néz ki, bár nagyon vékony. Még mindig vannak itt nők. Szinte minden fiatal elf, vagy női troll, pár emberes nemes nő is fiatal. De van egy seprűs öregasszony is. Úgy néz ki, mint egy nagy, nagyon erős nagymama, és a szája mögül agyarak állnak ki.
  Vladlena gondolta - Baba Yaga.
  Azt jelenti, hűvös és szellemes. Már csak a Gorynych kígyó hiányzott a teljes készlethez. De úgy tűnik, hogy van egy goblin. Férfi és tölgy keveréke.
  És van egy pár sellő. Gyönyörű halfarkú lányok.
  Nyilvánvalóan vannak más bolygókról származó lények.
  Most már világos, hogy a herceg miért bocsátotta árverésre. Évente csak egyszer gyűlik össze ennyi ember, és ez remek lehetőség komoly pénzkeresetre.
  Ennek ellenére továbbra is teljesen meztelennek kell maradnia a sok különböző fajtájú és törzsű ember előtt - ez horror.
  Vladlen nagyon elszégyellte magát, undorodott és félt. Bár másrészt a büszkeség is felébredt benne: sztárként fogja magára vonni a figyelmet.
  Az ágytakarók és bugyik mellett Vladlen egy különleges fürdőruhába is öltözött. És nem csak a mellkast takarja el, hanem a gyomrot is. Ez tovább növelte a lány titkait.
  Vladlena elmosolyodott... Megszólalt a jel és elkezdődött az aukció.
  A menedzser kántálni kezdett:
  - Egy nemes ember, egy idegen egy másik univerzumból, egy nagy harcos, és nagyon ügyes a szerelemben és egyben szűz. Vladlena Shamanova a neve, és milyen gyönyörű, ugyanolyan bölcs!
  Az árverésvezető bólintott.
  - Kikiáltási ár száz dublon!
  A közönség zajos volt. Mint mindig, kezdetben még egy olyan ritka zsákmányért is, mint egy másik univerzumból származó lány, árat kínálnak, egy gyönyörű rabszolgát vagy egy tucat erős fiú rabszolgát. Az ár nem a legmeredekebb, de ez még csak az alku kezdete.
  A kék turbános kereskedő felszisszent:
  - Százhúsz!
  A fiatal elf felmordult:
  - Százharminc!
  Leshy felnyögött:
  - Száznegyven!
  A troll felmordult.
  - Százötven!
  Baba Yaga kuncogott.
  - Száznyolcvan!
  A lila páncélos lovag így szólt:
  - Kétszáz!
  Szünet következett. A közönség csak melegít. Az ork óvatosan eltávolította a fátylat, amely az arcának felső részét takarta, de még nem tette szabaddá a haját.
  A lány magas, simára cserzett homloka és zafír szemei feltárultak.
  Az öröm üvöltése járta át a közönséget.
  Vladlena felvillantotta a szemét, és dorombolt:
  - Nézz rám!
  A tenger varangyszerű királya gurgulázott:
  - Háromszáz dublon!
  Baba Yaga motyogta:
  - Négyszáz!
  Az elf megszólalt.
  - Ötszáz!
  A troll felszisszent:
  - Hatszáz!
  A szultán háremének eunuchja felkiált:
  - Hétszáz!
  Mermaid ezt írta a Twitteren:
  - Nyolcszáz!
  Leshy ismét felnyögött:
  - Ezer!
  És ismét hosszú szünet következett. Persze mindenki kíváncsi volt, hogy részletesebben megnézze a lányt. Milyen barom ez. És lehet valami jó alkudnivaló. Vagy vásárolni.
  Az orkok levették róla a fátylat, és felfedték az arcának alsó részét. Kifejező szája, szép, kecses alvása, bátor álla.
  Egy igazi harcos arca.
  A troll felsikoltott:
  - Ezerötszáz!
  A tengeri király gurgulázott:
  - Kétezer!
  Leshy felszisszent:
  - Három!
  Baba Yaga felkiált:
  - Négyezer!
  És hirtelen felmordult:
  - Ötezer!
  Mindenki Koscsejre nézett. Baba Yaga kuncogott, és megjegyezte:
  És ő is itt van! Mit fog vele csinálni.
  Megint egy kis szünet... De világos, hogy az alkudozás még nincs a csúcsán. És mi az a lány?
  Az orkok eltávolítják a nyakát és vállát borító fátylat. A közönség pedig izgatott. A lány nyaka és válla erős és izmos. Nagyon csábító is. Látható, hogy ez egy gyönyörű hős.
  A lila páncélos lovag felmordult:
  - Hatezer!
  A rózsaszín lovag hozzátette:
  - Hét!
  Koschey, a Haláltalan kiadta:
  - Nyolc!
  A tengeri király felüvöltött:
  - Kilenc!
  A lila páncélos lovag ismét így szólt:
  - Tízezer!
  Újabb szünet. Az összeg komoly, érte ezer rabszolgafiút vagy száz gyönyörű rabszolgalányt lehet venni. Vagy béreljen fel egy egész ezred zsoldost.
  De ez még nem minden. A leány lábairól lehull a lepel. Most már láthatja a kezét és az alakját, bár fürdőruha takarja.
  Vladlena karjai nagyon izmosak, bicepszei pedig háromszög alakúak. Lenyűgöző harcos.
  Baba Yaga kuncogott, és kibökte:
  - Tizenegyezer!
  A törpe hirtelen megszólalt:
  - Tizenkétezer!
  A troll félbeszakított:
  - Tizenhárom ezer!
  A lila páncélos lovag ugatott:
  - Ötven ezer!
  A rózsaszín páncélos lovag hozzátette:
  - Tizenhatezer!
  Koschey csikorgott:
  - Tizenhétezer!
  A fiatal koronás elf felkiáltott:
  - Húszezer!
  De Guizzos herceg füttyentett: "Hú, maga a császár döntött úgy, hogy részt vesz az alkuban."
  Az összeg már akkor is jelentős volt. És a vetkőzésnek még nincs vége. Íme, a fürdőruha orkok leválasztották a hasát felfedő anyagot. Azonnal megjelentek a csempék, mint egy csokoládéprésben, és láthatóvá vált a csodálatos derék hajlása, a hőslány.
  A narancssárga páncélos lovag ezt motyogta:
  - Huszonötezer!
  Az elf császár csiripelt:
  - Harmincezer!
  Koschey, a Haláltalan felmordult:
  - Negyvenezer!
  Az elf-császár ismét beszúrta:
  - Ötvenezer!
  És ismét szünet. Már így is óriási az összeg. Akár városépítést is elkezdhet. Vagy vegyél egy csatahajót. Vagy egy csorda gyönyörű lány.
  De persze Vladlena ruhái alá rejtett varázsai mindenki számára még érdekesebbek.
  Itt az orkok leveszik a melltartóját. Most a hőslány törzse teljesen meztelen. A dinnyeként cserzett mellek láthatóak, vörös mellbimbókkal koronázva, mint a túlérett eper. Ez annyira étvágygerjesztő.
  A szultán hárem szállítója üvöltve lépett be az alkuba:
  - Hatvan ezer!
  Egy másik főeunuch felszisszent:
  - Hetvenezer!
  A narancssárga páncélos lovag felkiáltott:
  - Nyolcvanezer!
  Koschei károgva zörgött a csontjaiban:
  - Kilencvenezer!
  Az elf császár ismét keményen megszólalt:
  - Százezer dublon!
  És ismét szünet. Tízezer rabszolgafiú összege. Példátlan egy lány számára, méghozzá kiemelkedő. Ez egy egész szekér arany. A dublon egy kicsi, de még mindig aranyérme.
  De ez még csak most kezdődik. És végül az orkok feltárták a lány fejét. A haj úgy hullott, mint az eső, aranylevél színű.
  Szétszéledtek a vállak fölött, és a közönség megindult.
  A szultán hárem szállítója felkiáltott:
  - Százötvenezer!
  Egy másik főeunuch felmordult:
  - Kétszázezer!
  Az elf császár felkiáltott:
  - Kétszázötvenezer!
  Koschey, a Haláltalan kiadta:
  - Háromszázezer!
  És ismét szünet. Egy lány meztelen felsőtesttel és arany hajjal, izmos és gyengéd, szenvedélyes és egyben csábító. Csak egy láthatatlan hiba. Az érte járó összegeket pedig kozmikusan kínálják. Minden gyönyörű benne, de ... A lábak még nem látszanak. És ezért mindannyian mérlegelni akarják.
  És most az ork leránt egy újabb leplet. A lábak ki vannak téve, egészen a térdig. És csak vékony bugyi marad. És persze térd alatti csizma.
  De láthatod, milyen csodálatosak a lábak és a lányok. Izmosak, cserzettek, az izmok drótszerűek, vékony, bronzos bőr alatt.
  Az elf császár felkiáltott:
  - Négyszáz-ezer!
  Koschey nem vallott:
  - Ötszáz!
  A narancssárga páncélos lovag felmordult:
  - Hatszáz!
  Koschei ismét horkolt:
  - Hétszáz! És légy óvatos lovag, a birodalmad nem olyan gazdag!
  Az elf császár magabiztosan beszélt:
  - Nyolcszáz!
  Koschei, a halhatatlan felmordult:
  - Mindegy, az enyém lesz - kilencszáz!
  Az elf császár felkiáltott:
  - Egymillió arany dublon!
  Az összeg óriási. Százezer rabszolgafiút lehet venni. Még ha figyelembe vesszük a birodalom méretét és lakosságát is, ez egyszerűen túlzó összeg. Még Koschei is habozott... Megéri-e egész millió dublont adni. Ez hét tonna tiszta arany!
  De az aukciónak még nincs vége. Vladlen szinte meztelen, de még mindig patkós. És még mindig intrikát kelt.
  Tulajdonképpen mi van a csizmája alatt? És most az orkok leveszik a gyönyörű harcos cipőjét, mezítláb hagyják, csak vékony bugyiban.
  És olyan lábai vannak, csak a vonalak egyedi tökéletessége és filigrán kecsessége.
  A háremszállító felkiáltott:
  - Millió százezer!
  Egy másik eunuch hozzátette:
  - Egymillió-kétszázezer!
  Az elf császár kijelentette:
  - Millió ötszáz!
  Koschey pusztán makacsságból felmordult:
  - Kétmillió!
  Az elf császár határozottan és agresszíven kijelentette:
  - Két és fél millió!
  Az összeg olyan magas, hogy a hárem mindkét szállítója kinyitotta a száját, de azonnal elhallgatott. Valójában ez egy egész aranykaraván. Különben hogyan vennének ilyen extravaganciát a szultánjaik? És általában, mennyit adjunk egy, még egy rendkívül szép lányért is?
  Ekkor azonban az aukció menedzsere játékba dobta az utolsó lapot. Ebben az esetben az orkok lehúzták a szépség vékony bugyiját, és kitették a Vénusz barlangját is.
  Most Vladislav kiderült, hogy teljesen meztelen és mezítláb, és egyetlen szál nélkül a testén.
  A háremszállító kétségbeesetten kiabált:
  - Három millió!
  A főeunuch ujjaival remegve kiáltotta:
  - Három és fél millió!
  Az elf császár határozottan kijelentette:
  - Négy millió!
  Szünet következett... Koschei mondani akart valamit, és megverte az árat. De aztán elképzelte, mennyi arany hagyja el feneketlen kincstárát, és hallgatott. Csak a fogát csikorgatta csalódottan.
  A szünet kezdett elhúzódni. Egy meztelen és mezítlábas, izmos női harcossal már nincs mit lőni. Él az a bőr, hogy letépjem. Abszolút mindent adott.
  A steward felemelte a kalapácsát, és lassan mondogatni kezdte:
  - Négymillió arany dublonszor! Négymillió arany dublon kettő! Négymillió arany dublon, három..." De mielőtt leeresztették volna a kalapácsát, egy mennydörgő hang felkiáltott:
  - Ötmillió arany dublon!
  Mindenki visszanézett a hatalmas, ormótlan, fekete páncélos goblinra. Ezt várták tőle a legkevésbé.
  Az igazgató zavartan mondta:
  - Ez egy egész aranyhegy! Van ennyi pénzed?
  A goblin magabiztosan mondta:
  - Igen, van egy egész hegy haszontalan aranyam! És ez a lány annyira étvágygerjesztő, hogy kész vagyok lemondani a felesleges, sárga fémből a frissesség kedvéért!
  Az igazgató bólintott.
  - Ez a jogod! Hát mi van! Ötmillió arany dublon-szer! Ötmillió arany dublon kettő...
  Az elf császár felkiáltott:
  - Hat millió!
  A menedzser mondogatni kezdte:
  - Hatmillió arany dublonszor! Hatmillió arany dublon kettő!
  A goblin felkiált:
  - Hét millió!
  Az elf császár nem engedett be:
  - Nyolc millió!
  A goblin ismét felmordult.
  - Kilenc millió!
  Az elf császár kétségbeesetten kijelentette:
  - Tízmillió!
  Szünet következett. Igen, ez egymillió rabszolgafiú ára. És toborozhat zsoldosokat, akik elegendőek lesznek az elf-császár birodalmának meghódításához.
  És ez egy rabszolganőnek szól.
  A menedzser énekelni kezdett:
  - Tízmillió arany dublonszor! Tízmillió arany dublon kettő! Tízmillió arany dublon három...
  A goblin felkiált:
  - Harmincmillió arany dublon!
  A közönség üvöltött örömében.
  A menedzser elkezdte bejelenteni:
  - Harmincmillió arany dublonszor! Harmincmillió arany dublon kettő! Harmincmillió arany dublon három! A kalapács egy pillanatra megdermedt, majd határozottan lecsapott. - Az adásvétel befejeződött. Vladlen Shamanova harmincmillió arany dublonért adott el Heck goblinnak.
  Az aukció során Vladlenát annyira magával ragadta a fantasztikus számok játéka, hogy azt is elfelejtette, hogy sok száz hím és nőstény előtt áll teljesen meztelenül.
  És most annyira szégyellte magát, hogy automatikusan betakarta magát a kezével. Különösen a mellét és a méhét szerette volna elrejteni.
  Az orkok megértően bólintottak, és ráborították a fátylat. A menedzser megjegyezte:
  "Most a teljes összeget ki kell fizetnie. És ez több mint kétszáz tonna arany! És azonnal!
  A goblin egyetértően bólintott.
  - Rúdák az udvaron! Nem is tudod számolni, több van belőlük a kelleténél!
  A rabszolgafiúk berohantak az udvarra. Ott tulajdonképpen egy egész hegynyi érme szikrázott, vagy inkább egy domb. Még több mint harmincmillió dublon volt.
  Guizzos herceg önmaga mellett volt a boldogságtól. Mindazonáltal felment Vladlenhez, és ezt suttogta:
  - Próbálj meg menekülni!
  A lány odasúgta az elf hercegnek:
  - Milyen nagy?
  De Guizzos szilvát nyomott a kezébe, és azt suttogta:
  - Ha megeszi, akkor egy órára láthatatlan, hallhatatlan és szagtalan lesz. De csak egy órára, ne hagyd ki! És ne menekülj el, amíg jó messze nem vagy a várostól!
  Vladlen leplezett iróniával azt mondta:
  - Köszönöm, Uram!
  Aztán egy acélkarikát érzett lánccal a nyakában. Most ő a goblin tulajdona. És ránéz, ahogy húsevően nyalja az ajkát. Ennek a szörnyetegnek a szája pedig akkora, mint egy spermacetéé!
  
  
  PALPATHIN CSÁSZÁR HARMADIK ELjövetele.
  MEGJEGYZÉS
  Az űrbirodalom császára, Palpatine, miután elvesztette testét, és villámcsapás pusztította el, megőrizte démoni szellemét. És beköltözött egy bájos szőke lány klónjába. És újra feleleveníti a sötétség rendjét és az űrbirodalmat egyaránt. Ismét heves űrharcok dúlnak a birodalom és az ellenállási mozgalom között. A régi hősök visszatérnek: Leia hercegnő, Rey hercegnő, Ahsoka Tana és az új Anakin - Luke Skywalker fia, valamint Azalea, Leia hercegnő lánya.
  . 1. FEJEZET
  A Rend még mindig nem semmisült meg teljesen. És a háború folytatódott. Palpatine császár flottájának nagy része is megúszta a bekerítést. A lázadó koalíció pedig szétesett és szétesett. Rei császár unokája, bolyongott, és nem bonyolódott bele a politikába. A vőlegénye meghalt. Csak egy párat hagyott neki - egy fiút és egy lányt.
  És Ray hercegnő valahol a távoli helyen elkezdte nevelni gyermekeit.
  Palpatine császár pedig izzadt a teste, amelyet a visszavert villámcsapás tönkretett. De démoni lelke nem veszett el. Az űrbirodalom császárának szelleme pedig egy másik klónba költözött.
  Természetesen a rend és a birodalom számos csatahajója sietett hűséget esküdni a császárnak. A lázadó tábornokot pedig villámcsapás érte, és maroknyi hamuvá vált. A többiek azonnal rájöttek, hogy a császár az. Még akkor is, ha a klón szakálltalan fiatal volt.
  Palpatine lenyűgöző erő.
  És akkor jön a bolygóhódítás. Nincsenek Jedik, és a galaxis bolygói megosztottak. Palpatine-nak azonban van egy problémája. A klónok nem tartanak sokáig, ha egy pokoli sötét sith lovagolja meg őket. Amúgy a férfiak klónjai.
  És Palpatine birtokol egy nőt. A nőstények teste sokkal könnyebben viseli a sötét erő áramlását, és összehasonlíthatatlanul tartósabb, mint a férfiaké.
  És Palpatine gyönyörű lány lett. És ez a lány a galaxis félelmetes császárnője.
  Természetesen nem minden lehetséges a birodalmiak számára. Például Jabbák megpróbálnak visszavágni. A galaktikus maffia összes erejét mozgósították. És az ellenállási mozgalom lázadói csatlakoztak hozzájuk.
  Itt jön a döntő csata. A birodalmiak oldalán hatalmas flotta áll. Új hajókat építettek a galaxis erőforrásait felhasználva. Harci robotok vesznek részt a csatákban, és a klónok koraérettebbek.
  Az ellenállás és a galaktikus maffia oldalán jelentős erőik.
  Ennek ellenére Palpatine oldalán több mint háromszorosa a fölénynek.
  És elkezdik nyomni és nyomni.
  Az új klón harcosok nagyon szép, gömbölyded és izmos bikinis lányok.
  Tehát a csata súlyos lesz, és a birodalom erői nemcsak hatalmasak, hanem gyönyörűek is lettek.
  Itt vannak az elsők, mint egy ütős kos, közelednek a birodalom nagy csatahajói. Erőteljes, harci lézersugarat okádnak.
  Klónlányok rohangálnak a fegyverek körül. És mezítláb, kerek, rózsaszín sarkú cipők villannak.
  Gyönyörűen filmezett. A lányok, bár klónozták, mind különbözőek, hajuk a spektrum minden színéből áll. És nagyon markáns izomzatú testek, cserzett, aranyszínű olajbogyó bőr, magas, telt mellek, fényűző csípő.
  Ezek a lányok nagyon jó harcosok. Itt köp ki egy darab hiperplazmát egy nehéz törzsből. És ismét a csillaghajók megsemmisítése és megsemmisítése mindkét oldalon.
  A birodalmi hajók a félhold formációjával próbálják megkerülni a lázadókat.
  Palpatine császár oldalán tízszeres előny a nagy csatahajókban és a közönséges csatahajókban. Erőteljes oldalai pedig egyre közelebb kerülnek.
  A csata sokkal drámaibb lett. Az ellenállási mozgalom cirkálója lángokban áll. Mindenféle idegen entitás rohangál a fedélzeteken. Civilizációk és fajok százai harcolnak a birodalom ellen.
  Palpatine származása szerint még mindig ember. Ellentétben a tanárával - aki más fajhoz tartozott, bár szintén humanoid típusú.
  A leendő császár megölte tanárát - amikor az szükségtelenné, sőt talán ártalmassá vált.
  Aztán Palpatine soha nem látott hatalomra és tudásra tett szert. És a szelleme halhatatlanná vált. És az a képesség, hogy csodákat tegyenek a Sith Birodalom erejét meghaladóan és történelmük során.
  És most a történelem legnagyobb sötét urának szelleme lakozik egy nagyon szép, magas, mézszőke, nőiesen izmos klónlány húsában.
  És vezesse a harcot. A császárné mind ékszerekkel és amulettekkel van felakasztva. A többi mezítlábas női klóntól eltérően a Monarch Girl lábát magas sarkú, drágakövekkel kirakott cipők díszítik.
  Itt jön a parancs, hogy a rakétarombolókat közelebb vigyük a jobb szárnyhoz.
  A meztelenül cserzett, kecses lábakat villogó lányok az uralkodó, esetleg az uralkodó parancsát teljesítik.
  Mennyi szépség van. A pusztítók kívülről úgy néznek ki, mint egy éles tőr.
  De a nagy csatahajók olyanok, mint a sperma bálnák - könnycsepp alakúak, sok fegyverrel.
  A nőstény Palpatine felüvöltött:
  - Törd össze, törd össze és tépd szét,
  Ez az élet, ez a boldogság!
  Törj, törj és tépj szét,
  Nagyságomban ismerd meg az erőt!
  Íme, egy nagy csatahajó súlyos károkat szenved egy termokvark töltetű rakéta találatától. Ez egy igazán pusztító és kiütő ütés.
  A klón lányok menekülnek a lángoló lángok elől. Sokszínű tűznyelvek marják a szépségeket, meztelen, rózsaszín, kerek sarkú cipőkhöz kecses hajlítással.
  És rendkívül klassznak tűnik.
  A lányok frizurája vagy aranylevél- vagy rézvörös, de van zafír és smaragd, sőt pettyes is. És lobognak, mint a transzparensek.
  A harcosok itt nagyon szépek, és valószínűleg a férfiak megőrülnének ennyi szépségtől bikiniben.
  Háború dúl az univerzumban - nincs idő szentimentalizmusra. Máshol pedig egy lázadó csatahajó ég. A gyíkokhoz vagy zebrákhoz hasonló lények pedig elszenesednek.
  Itt van még két űrcsatahajó ütközött. Kibaszottul lelapult orra. És szikrázik, mint a halálos villám. És akkor a láng kialszik.
  A tábornok lány megrázta gyémánt fülbevalóját, és énekelte:
  - Tűz! Tűz! És csillagos csendben!
  És a fenti kvazárokban!
  A tenger hullámában, és az űrtűzben!
  És tér! És űrtűz!
  Itt a termopreon rakéta működött. Mint egy szupernóva-robbanás.
  És azonnal több hajó teljesen leégett. És csillaghajók százai fordultak meg és pörögtek, mint egy gyerek által dobott felsők.
  A termopreon reakció mohó méhe pokoli fegyver, billiószor erősebb, mint egy hidrogénbomba.
  Palpatine császárné felkiált:
  - A Sátán fekete ereje,
  Erő ömlött a világba...
  És a háború szent kardja
  Megtörte a titkot!
  És újra, ahogy elviszi, felrobban az alvilág erejével. A pusztítás pedig egyszerűen mérhetetlen.
  A birodalmiak egyszerűen elsöprő fölénnyel rendelkeznek a tűzerő számát tekintve. És úgy érzi, semmi sem állíthatja meg őket.
  Itt megkerülték az ellenállást az oldalról és a hátulról.
  Ahsoka egy harcos lány, aki a birodalom felsőbb erői ellen harcol.
  Elvette és énekelte:
  - A szerencsétlen univerzum fölött lógott,
  Gonosz klónok fortyognak a sötétben...
  Palpatine gyűlöli a fejszéjét,
  Kihegyezve és levágva a fejét...
  
  De a Jedi egyáltalán nem gyalog
  És ne járj örökké az iga alatt...
  Változtasd a sötétség klónjait tűzjelzőkké,
  A rosszindulatra pedig jóval válaszolj!
  A lány pedig ismét megfordítja csillaghajóját, és egy jól irányzott lövéssel Darth Vader egykori tanítványa fotonokká zúzza a birodalom egy nagy rakétacirkálóját.
  Klón lányok, haldoklók sikítanak és énekelnek:
  A birodalom nagy fénye
  Boldogságot ad minden embernek...
  Egy mérhetetlen univerzumban,
  Nem találsz szebbet!
  
  értékes ecsetek,
  A végétől a végéig...
  A birodalom elterjedt
  Hatalmas, szent!
  A klón lányok nagyon szépek, még az is kár, ha kiégnek egy hiperplazmatikus folyamban.
  Palpatine császárné üvöltötte a tüdejét:
  - Győzelmünk közel lesz,
  Ököltámadás!
  És itt megint a rakéták légüres térben, és mindent elpusztítanak. És előfordulnak ilyen pokoli törések.
  Ahsoka Tana elütött egy másik autót. Klónok százaival, mint a tűzijáték, felrobban, szétszóródik a levegőben és csipog:
  - Látsz egy jelet az égen,
  Ez az üresség éget...
  A vágy eltűnik,
  Mindenfelé hiúság!
  A birodalmi csillaghajók szinte minden oldalról körülvették a lázadókat. A csata egyre véresebb lett.
  Itt van Palpatine császár, üvöltötte:
  - Nem hiába küldtek,
  Adj kegyelmet...
  Röviden, röviden,
  Röviden szólva!
  Hallgasson!
  És a sarka fémet tapos.
  Sok ezer csillaghajó van mindkét oldalon. És úgy gurulnak be, mint egy tomboló vihar hullámai.
  És a vákuum forr, és a fém ég. Megannyi szakadék körülötte és pusztulás. A pitypang és a rókagomba keveréke a láng tüzes csapdájába került, és lassan és elkerülhetetlenül elszenesedik.
  Egy másik világból származó lány meghal, és énekli:
  - A sötétség harcosai, igaz, erősek,
  De nem hódolok meg az űrklónoknak...
  Menők vagyunk, sasok vagyunk,
  És nyerni fogunk a fáraók ellen!
  És most meghalt egy vicces nőstény állat, aki könnyekig sajnálja. Összességében minden a birodalom diktátuma alatt zajlik.
  Mind a csapatok számát, mind a fegyverek minőségét felülmúlja. És akkor van egy ilyen butaság.
  Ahsoka Tana emlékszik, hány évvel ezelőtt ő volt Anakin Skywalker padawanja.
  És a fénykardja nagy mennyiségben zúzott zsoldosokat és különféle idegen lényeket.
  De most a nőstény ellene van. Ez pedig problémát okoz. Palpatine császár halhatatlan. Hogyan lehet elpusztítani a lelkét, amely bármely testbe behatol?
  Lehet, hogy horcruxai vannak? És csak ha elpusztítja őket, legyőzheti ezt a vad szörnyet? De hol találja meg őket, és hányat kereshet a végtelen univerzumban?
  Ahsoka érezte, hogy megütik. A kabin hőmérséklete pedig meredeken megugrott.
  És még a levegő is füstös volt...
  Ahsoka elvette és csipogta:
  - Az egyetemes harcos nem fél a haláltól,
  Nem félünk a haláltól a csatatéren...
  Egy lidérces horda bátran harcol,
  És olyan bravúrt, mint egy lovag, meg fog valósítani!
  És egy lány egy humanoid civilizációból, hogyan fogja megfordítani a csillaghajóját.
  És lőj ki egy termokvark rakétát a csatahajó oldalába.
  Megrázta magát. Több mozgó tornyot egyszerre lelapítottak és felfordítottak.
  Ismét a klónlányok futnak, csupasz, kerek sarkukkal tükörként csillognak a napon.
  Ahsoka bosszúsan énekelte:
  Nos, hány szomszédot tudsz megölni,
  Végül is az ember boldogságra születik...
  Az anya nem engedi a fiát a frontra,
  És még nyáron is rossz idő van a háborúban!
  A birodalmi cirkálók ellentámadásba lendülnek. És új, nagyon komoly hajók másznak.
  A nagy csatahajó nem csak egy csillaghajó. Ez egy egész terjedelmes város, bálna vagy gyilkos bálna formájában. És világos, hogy semmi sem hasonlítható össze ekkora hatalommal.
  És a birodalomnak tízszer több ilyen hajója van, és ezek nagyobbak és fejlettebb fegyverekkel.
  Az ellenállásnak pedig még csak egyetlen parancsa sincs - ki miben van.
  Ahsoka formálisan közönséges harcos.
  Igaz, Leia hercegnő és marsall nagy tekintélynek örvend.
  Körülbelül harmincöt évesnek néz ki, de az alakja és a dereka olyan, mint egy fiatal lányé. Szörnyű harcos.
  A kolosszális erővel rendelkező Leia marsall hercegnő óriásként harcol és énekel:
  - Egy kettő -
  A gyász nem probléma!
  Soha nem szabad elcsüggedni!
  Tartsa magasan az orrát és a farkát!
  Tudd, hogy a szeretet fénye mindig veled van!
  És itt van a marsall hercegnő, aki kis drónok egész felhőjét dobja harcba.
  Lerohanják a birodalmi csillaghajókat. Vannak hiányosságok és kolosszális pusztulás.
  Leia hercegnő gyöngyházfogakkal mosolyog. Aranyozott bikinit visel.
  A kecses lábak csupasz ujjai pedig megnyomják a joystick gombjait, és rakétákat indítanak.
  Egy izmos alkatú fiatal nő énekli:
  - Törékeny virágszirom,
  Ha már leszakadt...
  Bár a világ körülötte kegyetlen
  jót akarok tenni!
  A harcos marsall pedig halálos halálajándékot küld, csupasz lábujjak segítségével.
  Leia hercegnő hangulata azonban kezd romlani. Fia megölte férjét, majd maga is meghalt Palpatine császár kezeitől. Milyen szörnyű szörnyeteg ez a császár!
  Bűneit nem lehet megszámolni. Még Leia hercegnő sem született, és ez a szörny majdnem az összes Jedit megölte.
  Édesapja, Anakin még gyerek volt, amikor Palpatine a köztársaság legfelsőbb kancellárja lett.
  Leia hercegnő megesküdött, hogy harcolni fog ez ellen a despotizmus ellen.
  De a császárt nem olyan könnyű megölni.
  Kell valami hatékony...
  Ahsoka Tana, egy másik nem emberi civilizációból. Nagyon szép lány. Bár biztosan sok éves.
  Megmentette Anakint, amikor még fiatal volt...
  És az erőnek köszönhetően megőrizte örök fiatalságát.
  Ahsoka nagyon erős harcos. Csillaghajója itt lőtte le a lángokat, és ismét lecsap a birodalom űrflottájának egy másik fregattjára. Ezúttal egy régi hajóról van szó, és férfi klónok vannak maszkban.
  Egyáltalán nem sajnálják. Más a helyzet, amikor a lányok meghalnak. Nem csoda, hogy a nők a szép nem.
  Ahsoka csupasz sarkával rúgott. Olyan lábai vannak, mint egy emberlánynak - csak a bőre narancssárga, lila csíkokkal. Még az emberi férfiak is megőrülnek érte.
  Ahsoka a tökéletesség. Mosolytól keményig - dicséreten felül.
  És az ágyban csodákat mutat.
  És a csatában - a csodák négyzetesek.
  A harcos és a jövő egykori padawanja, Darth Vader rakétával szétverte a brigantint, és ezt énekelte:
  - A könnyű harcos nem nyög a fájdalomtól,
  A lézersugara nem fél...
  Nem fullad bele egy fekete lyukba,
  A csillagok plazmájában nem ég a szelleme!
  Gondolatok a fejemben: jó lenne elpusztítani Palpatine császárt, vagy inkább pokoli lelkét. De hogyan kell ezt csinálni? Úgy tűnik, Yodának is halhatatlan szelleme van. Megjelent Luke-nak, Leiának és Ahsokának, és most még valahogy befolyásolni is tudta.
  De Yoda még mindig korlátozott. Mit tehet Palpatine?
  Ahsoka Tana fogta és énekelte, csupasz lábujjai segítségével ledöntötte az űrrombolót:
  Minden lehet király
  Minden király lehet...
  És az egész föld sorsa,
  Néha felülmúlják!
  De bármit is mondasz
  De bármit is mondasz!
  Házasodj szerelemből!
  Egyik sem tud
  Nincs király!
  Egyik sem tud!
  Nincs király!
  A csillagcsata pedig felfelé halad.
  Itt két nagy csatahajó közel került egymáshoz, akár a medvék, és elkezdtek csapni egymásra és rakétákat köpködni.
  Erő, védőmezők ütköztek és megrepedtek. A görbe tér szikrázott. Villám villant.
  Az egyik oldalon izmos, gömbölyded testű klónlányok, a másikon több száz különböző fajjal, hatalmas cirkálókkal haladtak a folyosókon.
  A klónlányok meztelen, ívelt lábai a felforrósodott fémnek csapódtak.
  A birodalom tábornoka felkiáltott:
  - A birodalom hatalmas pajzsa,
  A lázadók nem tudnak átjutni...
  Dühös állatok vagyunk
  És nem győzhetünk le!
  Sok klónlány csupasz lábujjakat használ vésett lábbal lövöldözéskor.
  Egyszerűen csodálatos harcosok. Annyi báj és energia van bennük. És melegek. Bár a srácok nem tudják. Valójában a nőstény klónok sokkal gyorsabban nőnek, mint a hímek. Ráadásul a sebeik gyorsan gyógyulnak, a reakció és a sebesség jobb. És egyszerűen gyönyörűek.
  Palpatine császár szereti a nőket. És most egy nő testében van.
  Hadd énekeljen a sötét sith:
  Nem lehet klónok nélkül élni
  A világon nincs...
  Fényes csillag vagyok
  küldök neked halál-hello!
  Itt van a lázadók nagy csatahajója, amelyet egyszerre négy hatalmas birodalmi hajó szorított le.
  Leia marsall hercegnő énekelte:
  Ne add fel, ne add fel, ne add fel...
  A harcban, egy Jedi sztárfia, ne légy szégyenlős!
  Mosolyogj, mosolyogj, mosolyogj
  Tudd, hogy minden kvazár és rendben lesz!
  Egy férfias állú, izmos testű, külsőleg fiatal nő csupasz lábujjai pedig újabb parancsot indítottak a gomb megnyomásával.
  Ahsoka kacsintott, csupasz, lányos sarkával nyomta a pedált, áttörve a tér oldalát, birodalmi karavellával és énekelt:
  - Elmúlt, mint a hiperplazma,
  Üres hullámokon
  Küldött egy számlát és felszámítottuk!
  Hátranéztem, hogy lássam
  Hátranézett...
  Hátha visszanéztem!
  Leia hercegnő kacsintott és csiripelt:
  - Tarts ki szép!
  És most az ellenállási harcosok ismét támadnak. Pontosabban taktikát alkalmaznak - rajtaütést, visszavonulást.
  Aztán egy könnyűcirkáló beleütközött a birodalmi csatahajóba. És robbanás történt.
  A pusztítás és a halál hullámai következtek.
  Ahsoka elvette és csipogott. Skarlátvörös mellbimbói kilátszottak, kibuggyantak a melltartójából:
  - Cég, cég, cég,
  ásítást kaptam!
  És ismét a lány csupasz sarka a pokolba küldte a császári flotta újabb brigantinját.
  Ahsoka azon töprengett, hogy a klónoknak van-e lelkük.
  A Jedi Knightsnak határozottan megvan. És mi, miután megadtuk a végeket, nem halunk meg végleg!
  A harcosok-kamikaze csatába indul. Kifürkészett, régóta leszerelt és félig lerombolt csillaghajókat használnak.
  Ez egy váratlan kártya, amelyet Leia hercegnő dobott csatába.
  A királyok egyfajta végső érve!
  Leia hercegnő énekelte, csupasz lábujjait fügéhez hasonlítva:
  - Lélek, szív, adj,
  Mi vagyunk a mi szent Hazánk...
  Ki fogunk állni és nyerünk
  És nem fogjuk megbánni az életet!
  Ahsoka Tana is csupasz lábujjával ütötte az ellenséget. Nagyon pontos ütéssel szétzúzta a dreadnoughtot a power pointon, és fülsiketítően csicseregte:
  - Győzelemre várva, győzelemre várva, győzelemre várva...
  Akik arra vágynak, hogy letörjék a bilincseket!
  Győzelemre várva, győzelemre várva, győzelemre várva
  Megölhetjük a sárkányt!
  Leia hercegnő lelkesen ledobta melltartóját, és rubin mellbimbójával megnyomta a ravaszt, és felkiáltott:
  - Szabadságunkat szentül dicsőítik,
  teljes szívemből és lelkemből szeretlek...
  Földünk nem ismer kalandokat,
  Bármelyikkel, amiről tudom, a horda megbirkózik!
  . 2. FEJEZET
  Ahsoka Tana úgy küzd, mint egy igazi párduc, csak sokkal hatékonyabban. És csupasz, kecses lábujjait rányomja a joystick gombjaira. És ezt nagyon ügyesen csinálja.
  De egyértelmű, hogy a lázadók még mindig veszítenek. Itt lépnek be a csatába az űrbirodalom új ezredei. A gyárakban most megjelentek a csillaghajók, és felgyorsult ütemben nőnek az új klónlányok. És újra futnak, kivillantva csupasz, kerek sarkukat.
  Leia marsall hercegnő parancsot kapott:
  - Mozduljunk ki rendesen!
  De nehéz teljesíteni. Talán megtörténik, hogy a visszavonulás általános repüléssé válik.
  Palpatine császárné eközben ugrik és pörög. Aranylevelű hajú lány teste tele van energiával.
  És énekli:
  - Királyunk a menny hírnöke,
  Királyunk olyan, mint egy szellemdémon...
  Királyunkat a sors választotta
  A mi királyunk csak te vagy!
  És számos klónlány üvölti a tüdejét:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  És csupasz, szexi lábuk a fémen tapos. Ezek a lányok csak egy hiperosztály.
  Csak egy bikiniben klónozzon rendbeli lányokat. És gyönyörű. Sőt, a testüket alig fedő bikinik színe csapattípusonként eltérő. De nagyon vékony, nem rejtőzködő, izmos, lebarnult testű.
  A tiszti rangú lányoknak már van némi kitüntetésük. Minél magasabb a rang, annál fényűzőbb.
  A tábornoki és magasabb rangú női klónoknak pedig drágakövei vannak a bokakarkötőiken, brossaikon, fülbevalóikon és gyűrűiken.
  És ugyanakkor a császárné kivételével mindenkinek mezítláb van.
  Először is, ügyesebb a női harcosok számára. A csupasz lábujjaiddal pedig gombokat nyomhatsz, fegyvereket dobhatsz, markolhatsz, és még sok más dolgot tehetsz.
  A császárnak nagyon szép serege volt. Csak valami csoda. Mint egy nagyon erős és tehetséges dzsinn varázslata. És a lányoknak kivétel nélkül nagyon szép és dombornyomott hasizmaik vannak - csokoládé, és ez szuper.
  A mellek pedig nagyon jól formásak, cserzettek és feszesek.
  Pa
  Engedd alá magad a hatalmas birodalomnak
  A végtelen univerzumnak...
  És nagyon dühösek leszünk,
  És a császárba vetett hit kell!
  Palpatine Emmanuelle asszisztens császárné is kitárta a fogát, és csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomta. Elbocsátotta a halál halálos ajándékát - egy hatalmas termopreon rakétát.
  És dühös erővel rúgott. Mintha egy kvazár felrobbant volna...
  Még a birodalmi csillaghajók is megsérültek a törés következtében. A tornyok összegyűrődtek, a hajók páncélja megolvadt.
  Sok cirkáló és csatahajó elvesztette látóterét és optikai műszereit.
  Emmanuel megjegyezte:
  - Az ördögi ász csatába kerül!
  Az ellenállási mozgalom gyakorlatilag megtört.
  Leia hercegnő megjegyezte:
  Mindent meg kell mentenünk, amit csak lehet!
  Ahsoka Tana bátran küzd, és harcias és agresszív megsemmisítő ajándékokat szabadít fel. A birodalom csillaghajói sebzést vagy valamilyen összeomlást szenvedtek.
  A lány, magának Darth Vadernek az egykori partnere, kétségbeesetten és nagyon menően viselkedett. Csillaghajók robbantak fel, bálnák szökőkutak, hatalmas csatahajókból hiperplazmás patakok törtek ki.
  Ahsoka Tana fogta és énekelte:
  - Nem vagyok angyal és nem ördög,
  A fiók megsemmisült!
  Itt van egy nagyon szép lány. Úgy néz ki, mint egy ember, de a bőre sokszínű, a füle pedig olyan, mint a orr. De tényleg nagyon szép és vonzó.
  Ahsoka gonosz angyalmosollyal, csupasz lábujjaival nagy elszántsággal nyomkodta a gombokat.
  És egy tűszúrás a sugárzástól.
  Ahsoka kis híján elkerülte, hogy egy halálos rakéta eltalálja. Tüzelt, és egy lyukat égetett a vákuumban.
  A lány motyogta:
  Hagyja, hogy az egész kozmosz elmerüljön a káoszban
  És a vákuum remeg a szünetektől...
  Az ellenséget könnyű erő sújtja,
  És örökre egyesülünk a kedvességgel!
  A helyzet kritikusnak tűnt, és a lázadók szétszóródtak.
  Az ötlet, ami először eszébe jut, ha legyőzik.
  Emmanuel a gurgulázással kapcsolatban:
  - Még mindig nem mehetsz el!
  És hogyan nyomja a csupasz, kerek, rózsaszín sarkát a gombon.
  És ismét egy rakéta repül, a preonok egyesítésének folyamata alapján. És ilyen kibaszott, olyan kibaszott.
  Emmanuelle fogta és énekelte:
  - Szörnyű hurrikán söpört végig,
  Most már túl késő koporsókat tervezni...
  Egy ilyen lány dühös ütés,
  Megrázza az eget, rázza a csillagokat!
  És a harcos fogta, és megmutatta az ellenségnek nagyon hosszú és harapós nyelvét. Olyan volt, mint a kocsis csapása, és rubinoktól szikrázott.
  Emmanuel, a birodalom szupermarsallja egyszerűen egy csoda. A császárné nagyon szerette a simogatásait. Sőt, amikor két lány dörgölőzik egymáshoz - az szuper!
  A klón harcosok megnyomják az ellenállás harcosait. Itt vannak a légyölő galócához hasonló lények, lábakkal, felrobbannak. És úgy égnek, mint a gyertyák a templomban.
  Egyikük letérdelt, és egy bináris kód segítségével imát mondott.
  Aztán ezt énekelte:
  - Csillagokban éghetsz,
  De nem hagyom abba az éneklést!
  És a légyölő galóca lány ismét vett és három nyelvet mutatott meg egyszer.
  Ez nagyon király és hülyeség egyszerre.
  Ahsoka Tana fedezi a lázadó flotta visszavonulását. És kétségbeesetten a legjobbat adja a csillaghajóján.
  És pusztító hiperplazma-folyamokat küld.
  És ekkor megjelent egy magányos csillaghajó, egy különleges tervezésű Rey hercegnő irányítása alatt.
  Palpatine császár unokája bátran veszi a harcot. Gyönyörű, fekete hajú és barnától sötét.
  Rei hercegnő gyönyörű és karcsú lánynak tűnik. Csupasz, fürge lába nyomogatja a joystick gombjait. Az űrszonda pedig távolodik a preonok egyesüléséből adódó rakéta szupernóva-robbanásától. És ez az ördög ereje.
  Rei hercegnő fogta és énekelte:
  - Vannak rakétáink, repülőink,
  A világ legerősebb fényes szelleme...
  Fehér pilóták az élen
  Az ellenség porig lesz törve és le!
  És most megnyomja a ravaszt csupasz, kerek sarkával. És egy nagyon halálos pusztító folyam indul el. A birodalom hatalmas csatahajója pedig tüzes szúrást kap az oldalába.
  És égni kezd, és nagy, fekete füstfelhőket tör ki. Olyanok, mint a palackokból kiszabadult mesés dzsinnek. Pontosabban egy gigantikus hajó lyukaiból. Ez egy gyönyörű és kanyargós lány ütése - amit egyszerűen ki kell mondanom - szuper!
  Rey hercegnő ugrálva ugrált, mint egy veszett vixe, és levette melltartóját, fogta és megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával.
  És elvette, rácsapott az ellenségre...
  Aztán ezt énekelte:
  - Fényhullámok mentenek meg minket,
  Legyen boldog Jedi!
  És a lánycsapatával. Gyönyörű harcosok bikiniben, szinte meztelenek, lebarnultak, többségük szőke.
  Rei hercegnő nagy izgalommal kiáltott fel:
  - A fény harcosa vagyok, a hőség és a szél harcosa!
  A csupasz sarka pedig újra bírja, és nagyon fürgén megnyomja a pedált. És tényleg halálos.
  Ahsoka Tana, aki nagyon agresszívan és hatékonyan küzdött vissza, felkapta és nyikorgott:
  - Hol volt, mikor volt?
  Gyermekkorban, vagy talán álomban ...
  Jedi harcos fészek a szeretettnek
  Swill tavasszal...
  És megint a rubin mellbimbói halálos erővel nyomták a gombokat. Egy nagyon agresszív és egyben kedves lány lett belőle.
  Leia marsall hercegnő fogta, és elefántcsont fogait felvillantva kotyogott.
  Ez a hercegnő egyszerűen csodálatos.
  És így a lázadók a birodalmi flottát is felrobbantották egy termopreon rakétával. És ez a csípés billiószor nagyobb, mint a félelmetes, termonukleáris reakció.
  És ha mégis, akkor több nagy csatahajó ég le sok ezer klónlánnyal.
  A haldokló, gyönyörű lányok olyan meghatóan rángatóznak és rángatóznak csupasz, vésett lábukkal.
  A marsall hercegnő látja, hogy egy lázadó cirkáló kék és narancssárga lángokba borul, amint egy birodalmi dreadnoughtba rohan. Az ütés pedig egyszerűen megsemmisítő és pusztító.
  Leia szellemesen jegyezte meg fogát kifejtve:
  - Gyönyörű lány vagyok
  méltó lány vagyok...
  Hősi erőnk,
  Lelki erő és akaraterő!
  Aztán a szépség fogta és kacsintott. A szeme annyira zafír és csillogó. Csodálatos hercegnő lány.
  Itt a birodalmi hajók, akik olyan kellemetlen meglepetéssel szembesültek, mint a hőrakéták, kissé lelassultak.
  A kemény átvészeli a párbajt, a halál leheletét és az erő sötét oldalát, aminek a fény kétségbeesetten ellenáll.
  Itt, a lázadók között harcol Luke Skywalker törvénytelen fia - egy körülbelül tizenkét éves Anakin.
  A fiú harcol, csupasz, gyermeki lábával nyomja a gombokat, és agresszív sorsajándékokat küld.
  Az ifjú harcos kiütötte a birodalom nagycirkálóját, és kicsi, de éles, fehér fogait feltárva énekelte:
  - Átkozott és ősi,
  Az ellenség megint esküszik...
  dörzsölj,
  Porrá őröljük!
  De az angyal nem alszik
  És minden sikerülni fog
  És minden jó vége lesz!
  A padawan fiú csupasz, kerek sarkával megnyomott egy gombot, és egy ütős erejű rakétát lőtt ki, majd kiáltott:
  - És minden jó vége lesz!
  Leia hercegnő agresszíven jegyezte meg, smaragd és zafír szemei csillogtak, és kuncogtak:
  - Halál az esősárkányra!
  A padawan fiú Anakin egyetértett.
  - Az esősárkány meghalt!
  És most a lázadók ellentámadásba lendülnek. És hadihajók repülnek. A lány még mindig harcol.
  Ebben az esetben az Azalea. Leia hercegnő lánya.
  Egy harcos, aki egy időben nem akart testvérével lenni az új Jedi rend környezetében. De most csatlakozott az anyjához.
  Együtt harcolnak a birodalom kolosszális hadserege ellen.
  Azonban Azalea jár a fejében. Megjegyezte, hogy jobb lenne, ha a birodalom egyesítene minden népet, először a galaxisban, majd az univerzumban.
  És rend volt teremtő erővel. És nem a köztársaság zűrzavara és zűrzavara, és még inkább az összeomlása utáni nagyon sok világé.
  Azalea csupasz lábujjával valami rendkívül pusztító és pusztító hatást indított az űrbirodalom flottája számára.
  Aztán nagyon elegáns és csábító száját tátva kuncogott:
  - Dicsőség a fény erőinek!
  Leia hercegnő megerősítette, hogy pusztító, mozgékony és növekvő hiperplazmafoltot küldött az ellenségre csupasz sarkával.
  - Dicsőség az erő világos oldalának győzelmének!
  Nagyon menők ezek a lányok itt.
  És most az ellenállási mozgalom újjáépíti csillaghajóit. Sikerült elkerülniük, hogy reménytelen táskába kerüljenek. A birodalom hajóinak számában és erejében azonban megmarad a fölény.
  Ahsoka Tana szellemesen megjegyezte, megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával, és elküldte a megsemmisülés ajándékát:
  - A bolond ereje kisebb, mint egy fillér!
  És a barátaira kacsintott.
  És a csupasz lábujjai mozgásban vannak. És üsd ki szem elől az ellenséget.
  Rei hercegnő, miközben az ellenféllel harcolt, epres mellbimbójával megnyomta a gombot, és így szólt:
  - Erős a bolond az izmaival, mikor az okos ember tehetetlen az agyával!
  A padawan fiú, Anakin csupasz és gyermeki módon megnyomta a gombok gyilkos kompozícióját.
  És egyszerre több égő, hiperplazmás pulzár köp ki, amelyek egy hatalmas birodalom cirkálóit égetik el.
  Az ifjú harcos ezt énekelte:
  - Ha a hátsó haszontalan, a katonai lelkesedés nem segít, nos, ha pedig nincs lelkesedés, akkor a hátsó megy az ellenséghez vacsorázni!
  Leia hercegnő, aki megüti az ellenséget, és ügyesen küldte a halál ajándékait a fény erőitől, kiadta:
  - A fény mindenkinek más az élvezet szempontjából, míg a sötétség mindenki számára egyformán undorító!
  És így Leia Azalea lánya csupasz lábujjakkal nagyon ügyesen megnyomta a karokat, és egy rakétával kiütötte a birodalom pusztítóját. Úgy robbant fel, mint egy robbanó benzin, és azonnal lángra lobbant.
  A harcos felszisszent:
  - A jót nem mindig jutalmazzák az életben, de a rosszat a halál után biztosan megbüntetik!
  Ahsoka Tana, a birodalom harcosaira lövöldöző, és az ellenséget ütő nagy és hatékony pontossággal felmordult:
  - A jót hamar elfelejtik, a rosszat sokáig emlékeznek, de a jó cselekedetek halhatatlanságot hoznak, a rossz pedig hosszú emlékezet mellett is a feledésbe vezet!
  A padawan fiú ezt énekelte:
  Nem könnyű kedvesnek lenni,
  A kedvesség nem a növekedésen múlik!
  Ahsoka megjegyezte, ismét csupasz sarkával a halál nagyon halálos és halálos ajándékát küldte:
  - A kis kígyó a legmérgezőbb!
  Leia hercegnő gyilkos ajándékot küldött az ellenségnek, megnyomva a gombot skarlátvörös mellbimbójával, kiadta:
  - A fény ad - energiát, a sötétség elveszi az erőt, miért mennek az emberek maguk a sírba ?!
  A fiú Anakin izgatottan felkiáltott:
  - Miért követik az emberek gyakran a sötétséget - a problémák és a saját csúnyaságuk nem látszanak a sötétben!
  Leia hercegnő csupasz ujjaival dörömbölte kecses, cizellált lábát, és felmordult:
  - A sötétség elrejti a szem elől a testi csúfságot, de ettől még csúnyább a gazember lelke!
  Azalea epres mellbimbóval dörömbölt, és nagyon pontosan döngette az empire cirkálót.
  A harcos megjegyezte:
  - A fény rávilágít a hiányosságokra, ugyanakkor erkölcsi deformitásod úgy olvad, mint a jég a serpenyőben, és a gyalázatot rejtő sötétségben még inkább söpredék leszel!
  Leia hercegnő filozofálás közben megjegyezte:
  - A fény nem könnyű foton, a sötétségtől pedig csak szenvedés és nyög!
  És a nagy marsall valami nagyon megsemmisítő és igazán pusztítóval robbantotta az ellenséget.
  És a lángok fellobbantak, elnyelve az űr egy újabb csatahajóját, a véres és kegyetlen birodalom.
  Palpatine császárné keményen így szólt:
  - A test halála a nagyok számára nem szörnyű, mert a lélek az asztrális síkon talál majd elfoglaltságot!
  A nagy harcos és a birodalom szupermarsallja, Emmanuel elvette, és fürge lábának csupasz ujjaival nagyon halálosan dörömbölt, és nyikorgott:
  - A sötétség nem a fény hiánya, hanem a hajnal hírnöke!
  Ezek után ezek a gyönyörű klón lányok nevetésben törtek ki.
  A szépségek csupasz, fürge lábai pedig nagyon ügyesen játszanak a joystickon, és ezt menően teszik.
  Leia hercegnő átcsoportosítja erőit. Sikerül megmentenie az ellenállási erők egy részét.
  Itt egy egész üstökösraj rohan el mellette. Olyan farkat hagynak, amelyek úgy nyúlnak, mint egy menyasszonyi vonat.
  És minden ég, borzong és szó szerint szikrázik, és minden szikra olyan, mint a Mount Everest.
  Leia hercegnő mosolyogva mondja:
  Óriási bátorságról tettünk tanúbizonyságot.
  És akkor eszembe jutott magam a fogságban. Főleg, amikor Jabba parancsára mezítláb vezették át a forró sivatagi homokon. A bolygó nagyon meleg az emberek számára. És a homok olyan forró. És a lába meztelenül, védtelenül, még meg nem keményedve.
  Természetesen nagyon fájdalmas volt. Leia hercegnő ekkor megégette a talpát, és nagy hólyagok borították be. Minden lépés szó szerint felrobbant a fájdalomtól.
  Nehéz elhinni, hogy ilyen fájdalmas lehet mezítláb járni. De olyan, mintha egy vörösen izzó serpenyőre lépnénk.
  Most azonban Leia marsall hercegnő csupasz lábujjai ismét megnyomják a gombokat, és a megsemmisülés gyilkos folyamát okádják.
  A hercegnő, aki túlélte a bolygó halálát és az idegen lények egész horda általi nyilvános megerőszakolását, fogta és énekelte:
  - A lányoknak nem kellett feladniuk,
  A szidás nem ijeszti meg a fiatal tolvajokat...
  Mindig is tudtunk bátran küzdeni,
  A nő merész lesz, mint egy Jedi!
  És most ismét rakéták röpítik az ellenfeleket, ezúttal a mellkas skarlát mellbimbóinak segítségével.
  Ahsoka Tana nyikorgott és így szólt:
  - Bátor lesz
  Ki fogja leütni a sárkányt!
  És a köldökéből erő villám szállt ki.
  Küzdős lányok, nagyon szellemesek és agresszívek, és kedvesek egyszerre.
  Azalea megsemmisítő gyilkos ajándékot küldött a birodalmi flottának, pusztító lökettel lángolva, és felmordult:
  Erőnknek nincs határa!
  Ahsoka megerősítette:
  - A fény erősebb a sötétségnél! A jó mindig győz a gonosz felett!
  A padawan fiú, Anakin halálajándékot küldött a birodalom harcosainak, csupasz, gyerekes lábával, és csipogta:
  - Az átkozott gazember összeesküvés,
  De a nemes hős erősebb!
  És a gazember vereséget szenved a csatában,
  És a jó, mint mindig, most is győzni fog!
  Leia hercegnő rubin mellbimbóját a megsemmisülés és halál karjához nyomta, és megerősítette:
  Természetesen a jó nyer!
  A harcos pedig újra felrobbantotta a császári fregattot, és csupasz lábujjakkal megnyomta a gombot, és így énekelte:
  - Nincs boldogabb történet a világon,
  Mint egy történet egy sugárzó, erős fényről!
  Azalea nyikorogva kacsintott zafírszemére.
  - Láttam a fényt, és a fényes csillag örökké ragyogni fog!
  Anakin megerősítette:
  = Természetesen lesz!
  - mordult fel Ahsoka Tana.
  - Vegyék el a szerencsét az eső sárkányától!
  Leia hercegnő ismét eper színű mellbimbójával lőtt, és kotyogott:
  És kint esik az eső, kint latyakos,
  És egy véres sárkány repked felette...
  Akkor nevetünk, amikor sírni akarunk
  De a kegyetlen uralkodót összetörik!
  Aztán a lázadók a következő védelmi vonalhoz repültek. És nagyon jó fegyvereik vannak az aszteroidákon.
  Palpatine császárné is megállt. Flottája súlyos veszteségeket szenvedett.
  Bár tűzerőben elsöprő előnye volt.
  Telt és pompás mellkasának skarlátvörös mellbimbója segítségével Emmanuelle szupermarsall a halál és az abszolút halál újabb ajándékát bocsátotta útjára, átvette és kotyogott:
  - Nevet kell adnunk minden bolygónak, a mi újaknak!
  És megnyalta a nyelvét, ami nagyon édes volt.
  Palpatine császárné magas, gyémánttalpú sarkába bélyegezve szellemesen megjegyezte:
  - Bolygók? Miért vagy ilyen alázatos? Talán azonnal galaxisok?
  Emmanuel felsikkantott:
  - És még jobb az összes univerzum számára! Nagyon sok van belőlük!
  Palpatine császárnő egyetértett, és gyöngyfogakkal teli szája kinyílt, és egy hosszú, rózsaszín nyelv kirepült.
  Az uralkodó ezt énekelte:
  - Azt jelenti, hogy szépen verni,
  Azt jelenti, hogy méltósággal kell verni!
  Ez a sötét hatalmunk
  Lelkierő és akaraterő!
  És itt ismét, mint egy szupernóva, egy termopreonbomba lángol. És a bolygók szétszakadnak, és az erőterek összeomlanak.
  Itt egy egész ezred lázadó égett le - hasonlóan a felálló krokodilokhoz. Szó szerint triviálisan kis fotonokra szóródott.
  A krokodiloknak nem volt idejük fájdalmat érezni.
  Ahsoka Tana szomorúan, sóhajtva mondta:
  - Lelkünk úgy fog felszállni, mint két repülő,
  Hiszen nem tudnak egymás nélkül élni!
  És csupasz lábujjai ismét nagy pusztítást és teljes pusztítást indítottak a birodalom számára.
  Azalea is lőtt, mákszínű mellbimbóval, teli mellkasával összetörte a csatahajót, és így szólt:
  - Az örök örömre fény!
  A padawan fiú, Anakin csupasz, gyerekes ujjaival pusztításba kezdett, és azt csicseregte:
  Addig csak gyerekek vagyunk.
  Növekedünk, fejlődünk...
  Csak az ég, csak a szél
  Csak az öröm áll előttünk!
  Csak az ég, csak a szél
  Csak az öröm áll előttünk!
  Rey hercegnő egyetértett ezzel, és rakétákkal felrobbantotta a birodalom következő cirkálóját:
  - Örömteli élet előttünk! Ha nem száll ki a szerelemből!
  És az összes harcos lány énekelte:
  Akarok, jót akarok tenni
  Gyújtsd meg a fényt a határtalan univerzumban,
  Szerencsénk van, hogy emberek vagyunk
  Legyen mindannyian nemes Jedik!
  . 3. FEJEZET
  Szünet állt be a csatában. Mindkét hatalmas flotta megállt javításra és pihenésre.
  Zúgott a hegesztés, villámlott. A javítócsapatok siettek megjavítani a hajókat.
  A munka tehát elfoglalt lett. És az egyszerű katonák pihenni kezdtek.
  Ahsoka Tana és Rei hercegnő úgy kezdett sakkozni, hogy csupasz lábujjakkal átrendezték a figurákat.
  Természetesen sokkal több mező és többféle csapat létezik, mint a hagyományos sakkban.
  És úgy tűnik, hogy a figurák mozgásban élnek.
  Ahsoka Tana megjegyezte:
  - Tehát azt akarja mondani, hogy a császár a hatalom villámában égett meg?
  Rey hercegnő megerősítette:
  "Kardjaimmal elhárítottam az erő villámait. És elégették Palpatine-t. De még az erő villámai sem tudják teljesen elpusztítani a lelket!
  Ahsoka Tana ezt javasolta:
  - Valószínűleg a császárnak hét horcruxja van. Teljesen halhatatlanná teszik a lelkét, és megakadályozzák, hogy a holtak birodalmába szívják. És nem számít, mennyit ölöd meg a császárt, továbbra is különféle testekbe és szarba fog költözni az univerzumban.
  A lány pedig úgy döntött le egy gyalogot, hogy csupasz ujjaival, kecses lábaival átrendezte a szekeret.
  Rey hercegnő egyetértett:
  - Igen, lehetséges! A horcruxok lehetővé teszik a lélek számára, hogy örökre ebben a világban maradjon, és különféle testekben lakjon. Csak az elpusztításukkal végezheti el Palpatine személyiségét, legalábbis ebben az univerzumban! Különben örök fenyegetés lesz!
  A lány pedig mezítláb, nagyon szép, lebarnult és izmos lábaival mozgatta a tarackot.
  Ahsoka Tana megjegyezte, miközben mezítláb mozgatta a figurát:
  -Az Univerzum nagy, és a horcruxok bárhol lehetnek. Szinte minden témában. És nem könnyű elpusztítani őket. Itt is kell valami speciális fegyver.
  Ray hercegnő megkérdezte:
  "Te vagy a tapasztaltabb Ahsoka. Emlékszel a fiatal Darth Vaderre, aki vele harcolt Dooka gróf hadserege ellen. És mi hiányzott ebből az életből, miért nem csatlakoztál sem az egyikhez, sem a másikhoz?
  Ahsoka Tana megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Megvolt a saját utam. Amikor megjelent a birodalom, úgy döntöttem, meglátom, mi sül ki belőle. Mindenki annyira belefáradt a háborúkba és a káoszba, és persze legalább egy elemi rendet akartam!
  Rei hercegnő csupasz lábujjaival megmozgatta az íjász lábát, és csupasz fogakkal mondta:
  - Ez a maga módján érdekes pozíció. Bár a rendetlenség bevallani és fáradt. De Palpatine birodalma egyáltalán nem mennyország!
  Ahsoka Tana keményen megjegyezte, csupasz sarkát mozgatva a tábornok alakját és csillogó zafírszemeit:
  - Semmilyen erő nem ideális! És nem lehet mindenki boldog!
  Szünet állt be a beszélgetésben. A lányok csupasz lábujjakkal mozgatták a figurákat. Lelőtték, és megpróbáltak több sejtet befogni.
  A játék nagyon dinamikusan zajlott.
  Leia hercegnő és Azalea kártyáztak Anakinnal. És megvitatták azt a kérdést is: hogyan lehet elpusztítani Palpatine-t.
  Anakin fiú ezt javasolta:
  - Üsd meg egy termopreon töltéssel. Akkor Palpatine lelkéből nem marad semmi!
  Leia hercegnő így válaszolt:
  - A horcruxok abszolút halhatatlanságot biztosítanak. Még a legtökéletesebb és legerősebb fegyver sem képes elpusztítani egy ilyen lelket. Ez valami túlmutat a hétköznapi anyagon. Csak a horcruxok kiiktatásával győzhetjük le a császárt!
  Azalea Leah lánya hozzátette:
  - És még ez sem elég, hogy véget vessünk a gonosznak!
  Leia hercegnő csupasz lábujjával megdobta a mozgó mintás kártyát, és megjegyezte:
  - Nem elég! Gonosz minden ember tudati szintjén! De hiszek a jó végső győzelmében!
  A fiú Anakin csupasz, gyerekes lábával megdobott egy térképet, és logikusan megjegyezte:
  - Gonosz nélkül teljesen érdektelen lenne! Nem lenne helye hősiességnek és küzdelemnek!
  Azalea nagy örömmel énekelte:
  Bátran lépéstársak,
  Erősítsük lelkünket a küzdelemben...
  A távoli boldogsághoz az út
  Világítsunk magunkra!
  Leia hercegnő meglehetősen komoly hangon kérdezte:
  - És hogyan fogjuk megkeresni a horcruxokat?
  Azalea megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Elméletileg a Jedik archívumában kell nézned. Ott lehet néhány hasznos információ.
  A lány pedig csupasz lábujjával dobott egy kártyát, ami repülés közben színt váltott.
  Leia hercegnő bólintott.
  - Igen! Meg kell találnunk ezt az archívumot. De úgy tűnik, Luke Skywalker megégette!
  Ekkor a fiú Anakin öklével a levegőbe ütötte, úgy hogy még csörgött is, és felüvöltött:
  - A kéziratok nem égnek!
  Leia hercegnő egyetértett:
  - Igaza van! Az archívumban lévő összes információt visszaállíthatja. A Jedik bölcsességének ugyanis nemcsak anyagi megtestesülése van!
  Anakin Skywalker Jr azt javasolta:
  - Hadd repüljek arra a bolygóra, ahol a Jedik archívuma volt!
  Leia hercegnő így válaszolt:
  - Mindannyian oda megyünk - mennek a kiválasztottak ötösei és a hatalom birtokosai. De egyelőre küzdj!
  Azalea észrevette, és csupasz ujjaival ismét kártyát dobott nagyon szép és csábító lábairól:
  - Legalább valami nyom! De mi van, ha nem találunk ott semmit?
  Leia hercegnő mezítláb lapot dobott, és kijelentette:
  - Akkor hívd Yoda szellemét! Kapcsolatban van a fénnyel, és sok mindent tudnia kell, ami az élők számára hozzáférhetetlen!
  Anakin kuncogott, és így válaszolt:
  - És Yoda olyan kicsi - kisebb nálam!
  Azalea nyikorgott:
  - Kicsi, de távoli!
  Leia hercegnő figyelmeztetett:
  "Újabb harc vár ránk. És meg kell mentened az ellenállási erők legalább egy részét a birodalom felsőbbrendű hatalmával vívott csatában! És az ötösünknek az élen kell lennie!
  - mondta Anakin merészen.
  A fiú gépfegyvert lát álmában,
  Hiszen egy tank kedvesebb neki, mint egy limuzin...
  Ki akar egy fillért fillért változtatni,
  Születésétől fogva megérti - a hatalom uralkodik!
  Ahsoka Tana mezítláb mozgatta a figurát, és beleegyezett:
  - Igen! Természetesen a hatalom szabályozza!
  Rei hercegnő kifejtette:
  - Könnyű erő!
  - vágott vissza Ahsoka szomorúsággal a hangjában.
  - Jaj, nem mindig!
  Palpatine unokája megjegyezte:
  - Nem mindig, de örökké!
  És mindkét lány egymáshoz csapta a csupasz talpát.
  De itt jön újra a harc. A birodalom csillaghajói közelednek. Előtte a hagyomány szerint durva csatahajók haladnak, hasonlóan a kék bálnákhoz vagy a sperma bálnákhoz, ugyanakkor sok fegyverrel tűzdelve.
  Számos új nagy csatahajó érkezett, amelyeket felgyorsított ütemben építettek a birodalom gyáraiban. Acélt öntöttek, és nagyon fenyegetően néztek ki.
  Csillaghajók is közeledtek, úgy néztek ki, mint egy éles végű és szárnyas nyelű meztelen tőr. Fémtől is ragyogtak. Általánosságban elmondható, hogy a birodalom armadája elsöprő fölényben volt a hajók számában, és még inkább a tűzerőben.
  A birodalom főként női klónokból álló flottája legalább nyolcszor erősebb volt.
  És nyilvánvaló, hogy a lázadók egyszerűen fedezik a visszavonulást.
  De köztük öt harcosnak - négy lánynak és egy fiúnak - van komoly ereje. És ez ad némi esélyt a kitartásra.
  Ahsoka Tana csupasz lábujjakkal lőtt a hozzá közeledő csatahajókra, és nyikorgott:
  - Könnyű erő velünk!
  A Gross csatahajót egy feltörő termokvark rakéta találta el. A tornyok és ágyúk tömegét elégették és összezúzták.
  A klónlányok csupasz, kerek sarkukat villogtatva menekültek a tűz elől.
  Ahsoka énekelte:
  - A nagy sugárzó fényért,
  Legyőzzük a sötét bűnöket...
  Szép hajnal jön
  A Jedik lányai és fiai!
  Rey hercegnő agresszíven rámutatott, miközben öldöklő ajándékot küldött ellenfelének:
  - Egy kettő három! Törd meg a sárkányt!
  Így hát kitette skarlátvörös mellbimbóját, és megnyomta vele a gombot.
  Anakin, ez a jóképű, szőke hajú, még Skywalker Jr. apjánál is szebb, csupasz ujjaival, gyerekes lábával tüzelt, és énekelte:
  Gyermekkor, ó gyermekkor
  A gyermekkor fényes, légy velem ..
  Gyermekkor, ó gyermekkor
  Hűvös fényt vető fiú vagyok!
  És ismét kalapot kapott a sötét birodalom hatalmas csatahajója. Pontosabban a páncélja szétrobbant, és tűz lobbant fel.
  A lázadóknak már csak két nagy csatahajójuk maradt. Az ellenség fájdalmasan nagy túlsúlya.
  És kisebbek, mint a birodalmiak, és gyengébbek halálos erejükben. Természetesen ők az elsők, akik elpusztítják a birodalom csillaghajóit.
  Kisebb pályákon a sötét erők előnye kisebb. Leia marsall hercegnő pedig megpróbálja használni.
  Itt csupasz lábujjakkal lő. Nagyon pontosan üti a birodalom cirkálóját. Fellobban és megreped. A rakétahajó roncsai pedig többféle színben égnek.
  Leia marsall hercegnő énekli:
  Minden rendben legyen az univerzumban,
  A fénysugár soha nem fogy el...
  Változatlan harci erejével,
  Dobjuk el a régi éveket a fiatalságba!
  És ismét egy gyönyörű, fiatal nő csupasz sarka égő és tüzes foltot bocsát ki a csomagtartóból.
  A harcos boldogan csicseregte:
  - A gyönyörű fény harcosai vagyunk,
  Aki boldogságot ad a világnak...
  A döntések veszélyesek
  És sok minden korlátozás nélkül az éterhez!
  Azalea megerősítette. Levette a melltartóját, és nagy pontossággal robbantott egy rubin mellbimbóval.
  Eltalálta a sötét birodalom pusztítóját, és felsikoltott:
  - A sötétség ereje elterjedt az egész világon,
  A házak a pokol árnyékában rejtőznek...
  És lakomával akarva táplálni a gonoszt,
  Sátán jár az utcákon!
  A harcos pedig társaira kacsintott. Meg kell jegyezni, hogy nagyon harcias arcbőrű szépség.
  A fiú Anakin ismét lőtt, csupasz ujjakkal, gyereklábbal megnyomta a gombokat, és felkiált:
  - Palpatine császár
  Te egy barom és egy barom vagy!
  Palpatine császár -
  A sötét erők ura!
  Ahsoka Tana agresszíven rámutatott:
  - A győzelem továbbra is csak a miénk lesz!
  A lány pedig egy epres mellbimbó segítségével eltalálta az ellenséget. És sok ellenséget levert.
  Tapasztalt harcos. Itt Leia hercegnő majdnem nyolcvan éves. Ahsoka pedig már Leia születése előtt is elismert harcos volt. Darth Vaderrel egyidős.
  És sok háborún ment keresztül vele.
  Ahsokának egyébként a legvégén sikerült a lázadók oldalán harcolnia. Amikor elpusztították a befejezetlen Halálcsillagot és magát Palpatine császárt.
  Aztán Darth Vader is meghalt. Pontosabban a testhéja. És a lélek szabad.
  És megidézhető egy másik világból. Obi Wan Kenobi Ahsoka is emlékszik. Verekedett vele.
  Ahsoka lány maradt, míg Obi Wan megöregedett. Leia jól néz ki és vidám.
  De nyilvánvaló, hogy egy érett nő arca van, és nem egy félénk lány. Marsall férfias álla, ideális klasszikus, szigorú vonások.
  A huszadik században így néznek ki a sportos nők harmincöt évesen. Leia alakja izmos, szinte lányos, csak nehezebb, nagyobb tömeggel.
  De Ahsoka karcsú, sokszínű bőrű, és szinte gyerekarcú. Évtizedek óta nem változott. Kivéve a fül helyett ormányt, a színe szinte megegyezik az emberével.
  A fej láttán is azt gondolhatod, hogy ez egy lány az emberi családból, csak ő festette a bőrét narancssárga, lila és sárga mintákkal.
  A melle pedig emberi.
  Mákpiros mellbimbók nyomják a gombokat, és a totalitárius pusztítás tüzes folyamait okádják.
  Ahsoka dúdolva küzd a birodalom ellen:
  - A világ mély sötétség, minden kusza,
  Legyen világosság - és vessük le a sinhek bilincseit!
  És akkor egy másik ellenséges csillaghajó felrobban. És újabb pusztítás történik.
  Az öt tagja mindegyikének van egy nagyon erős és harci csillaghajója az irányítása alatt.
  Anakin még egy tizenegy-tizenkét éves fiú is nagyon ügyesen irányítja az autóját csupasz lábujjai és persze kezei segítségével.
  Ezen túlmenően, lehet parancsokat adni mentálisan.
  Anakin nagyon szellemesen megjegyezte:
  - Gyilkolni bűn, de másokat élni hagyni teljesen nevetséges!
  A fiú pedig megnyomta a gombot csupasz, gyerekes sarkával.
  És levágott egy egész bruttó fregattot.
  Itt az a fő, hogy rendbe jöjjön...
  Padawan fiú, mint mindig a labda.
  Rey hercegnő támogatja a terminátor gyereket:
  - Ugyan, Darth Vader unokája, légy méltó a nagyapádhoz!
  Anakin megjegyezte, a lányra kacsintva, és a gyerekek lábfejének csupasz lábujjait egy majom ügyességével használta:
  A sinha fiúval folytatott csatában,
  Nem szoktam vitatkozni!
  Nem szoktam vitatkozni!
  Legyél méltó
  Legyél méltó!
  Szent diák!
  Ez egy fiú - nagyon klassz és hozzáértő.
  Azalea Leia lánya, akit mellkasának rubin mellbimbójával lőtt, és megsértette a birodalom rettegését:
  - Öcsém, győzni fogunk - elhiszem!
  Azalea és Anakin valóban unokatestvérek. És mondjuk harcolnak.
  Azalea már felnőtt lány, Anakin még gyerek. De a tehetségük óriási.
  Küzdős és nagyon agresszív és egyben kedves pár.
  Azalea lőtt, ismét skarlátvörös mellbimbójával, és ciripelt:
  - Sokáig őrizték a fényt a börtönökben,
  A fény sokáig fújta a gonosz sötétségét...
  A sötét napok elmúltak
  Elütött a megváltás órája!
  És a lány megint baszott. Ezúttal kecses lábának csupasz lábujjait használta.
  Ahsoka igenlően bólintott.
  - Egyszerűen csodálatos vagy!
  És a sötétség birodalmának egy másik hajóját is elküldte a következő világba rubinbimbóval.
  Azalea telt, cserzett melleinek epres mellbimbójával megerősítette:
  - És nagyszerű vagy!
  És mindkét szépség egymásra kacsintott. Azalea nagyon szép. A haja olyan, mint egy mézszőke. És Leia sötétebb.
  Mindkettő gyönyörű, de annyira különböző. Kár, hogy a bátyja megölte Solo apját.
  Ekkora veszteség.
  De a másik világból hívhatod az ember szellemét. Mindenesetre, ha ez a személy fényes személyiség volt, és egyéniségének nem volt ideje feloldódni.
  Leia hercegnő is gyászolta fiát, aki az erő sötét oldalára ment. És a férjért, akit a fia megölt.
  A legrosszabb az, hogy az a bűnös, akit megöltnek tekintettek - Palpatine császár.
  Még a Darth Vader vagy Anakin Sioker is gyerek volt, Palpatine pedig már idős, ősz hajú szenátor volt.
  De hány éve létezik ez a gonoszság? Eleinte Palpatine-t eltorzította a villámerő. Aztán elvesztette a testét, amikor klónba költözött.
  És most teljesen egy lány testében vannak. És gonoszságot cselekszik, nem ismeri sem a mértéket, sem a hatalom határát.
  Valójában Palpatine császárnő nagyon világos hajú lány, fülbemászó, kifejező megjelenésű, kinyújtott kezekkel.
  A nagy csatahajó elülső része kinyílt. A klóncsászárnő gyönyörű, kecses kezei, hosszú körmök látszottak.
  És itt néz.
  Természetesen a birodalmi flotta sokszor erősebb és átveszi az irányítást. De az öt harcos az erő birtokában lévők közül nagyon makacs ellenállást mutat.
  És nagy károkat okoz a császári flottában.
  Emmanuel klón szupermarsall dühében mezítláb tapossa (a császárnő kivételével minden klón lányt megfosztanak a cipőtől), és ordít:
  - Pusztítsd el őket, ó a legnagyobbak közül a legnagyobbak!
  Palpatine császárné dühösen sziszegi:
  - Legyen így!
  És az erő villámai húzódnak ki a szépség hosszú körmei közül. Növekszik a méretük. És most úgy nőnek, mint egy villámháló.
  Emmanuelle dühösen énekelte:
  - Nem óvnak meg a kisülésektől,
  A rohadt Jedi!
  Palpatine császárné keményen így szólt:
  Egy gyilkosság jobb, mint ezer átok!
  Erővillámok borították be az ötös harci csillaghajókat. Olyanok voltak, mint a legyek egy tüzes hálóban.
  Ahsoka Tana felkiáltott:
  - Az erővillám nem ijesztő!
  Rey hercegnő megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával, és egyetértett ezzel:
  - Egyszerre tartottam az összes Sith ütését!
  És Anakintól, aki kevésbé volt tapasztalt, villámcsapott. És elégették a gyerekek csupasz sarkát.
  A fiú felkiáltott:
  - Ez fáj!
  Azalea mondta:
  - Parry a fénykardoddal!
  A fiú csettintett az ujjaival. Fénykardjuk volt. Az ifjú harcos pedig belecsapott a villámba.
  A gyerek mezítláb füstölt és felhólyagosodott.
  Azalea is szerette. A lány nemcsak a sarkán égett meg, hanem a meztelen, telt mellén is.
  És karddal is visszavágott.
  A többi tapasztaltabb harcoshoz is hozzátartozott a védelem, hogy a Jedik kard nélkül képezték ki őket.
  De ennek ellenére a negatív energia áramlása olyan erős volt, hogy az optikai műszerek és irányzékok meghibásodtak. És a fegyvercsövek elkezdtek deformálódni és megolvadni.
  Leia marsall hercegnő megjegyezte:
  - Micsoda ördögi hatalom! Még erősebb lett!
  Warrior Rey beleegyezett:
  - A pusztítás során a sötét oldal a lehetőségeken túl megnyílik. Nem csoda, hogy mindig könnyebb volt megölni, mint feltámasztani!
  Ahsoka Tana megnyalta az ajkát, és megjegyezte:
  - Vissza kell vonulnunk. Hátrálj vissza, hogy visszatérj, és új erőkkel csatlakozz a harchoz az erő sötét oldalával!
  A padawan fiú így válaszolt:
  - Elszakadt a cérna
  És megfenyegeti a fényt, hogy éljen...
  Fényesen élni -
  A hősnek meg kell halnia!
  Warrior Rey tiltakozott:
  - Egyedülálló ötös vagyunk! Mint egy csillag vége. És még nincs itt az ideje legyőzni az erő sötét oldalát!
  A marsall hercegnő ezt parancsolta:
  - Gyerünk! A harcnak még nincs vége! Megtaláljuk a horcruxokat, és a megtestesült Ördög elpusztul.
  Rey hercegnő bólintott, és hozzátette:
  - Pedig a mi ötünk utoljára hagyja el a harcteret!
  A lány fogta és felemelte mezítlábát. És egy csupasz sarokból kiszabadult egy erőpulzár.
  Palpatine császárné nagy csatahajója irányába repült. Így találkozott vele a villámcsapás.
  De a nagy öt csillaghajót körülvevő háló halványabb lett, a negatív energia gyengült.
  Ahsoka Tana hozzászólt:
  - Újra lőhetek!
  És megint a harcos, mintha kibaszott volna, epermellei segítségével.
  Aztán egy pusztító ütés éri a birodalmi dreadnoughtot, amitől az ég és összetörik.
  Azalea nyikorgott, szintén lövöldözve, figyelmen kívül hagyva égett talpa fájdalmát:
  - Ez a sorsunk
  Nem élhetünk másként...
  Ha a Sátán bejutna...
  Akkor visszaütjük!
  A fiú Anakin is használta gyerekes, megégett, de mozgásképességét nem vesztett lábát, és énekelte:
  - A sötétség ereje nem áll meg,
  A sötétség ereje nem fog győzni!
  Megöljük a kémsárkányt,
  A pokol ördöge le lesz győzve!
  - erősítette meg Leia hercegnő, miközben a birodalmi flottára csapott.
  - Az ellenséget legyőzik, pedig nagyon erős!
  Ahsoka Tana ismét sokadik alkalommal indított valami rendkívül gyilkos dolgot skarlátvörös mellbimbójával, és ciripelt:
  - Lelked a fény felé törekedett,
  Egy álommal fogsz újjászületni...
  De ha a sötétség a sorsod
  Maradj disznó!
  Palpatine császárnőt nagyon bosszantotta, hogy a fény öt harcosa nem akarta megadni magát.
  Bár az erő villámai ismét elindulnak.
  Emmanuelle főmarsall azonban valami lényegesebbet és halálosabbat telepített: a Thermpreon rakétát.
  Ügyes lábainak csupasz ujjaival irányította.
  Számolj egy ilyen rakétával - százbillió atombombát dobtak le Hirosimára. Tehát a szakadék szörnyű lesz. Másik marsall: Monika még parancsot is adott a birodalmi hajóknak, hogy vonuljanak vissza, amilyen gyorsan csak tudnak.
  Hogy ne érje pusztító szupernóva-robbanás.
  A rakéta távolról szállt fel. Ám ütőereje olyan volt, hogy öt csillaghajót találtak el a Jedivel, és a pelyva szó fellángolt. És egy hullám sodorta őket.
  Leia hercegnő ezt írta a Twitteren:
  - Kapcsolja be a mentális védelmet! Túl kell élnünk!
  A fiú Anakin, aki ismét, és ezúttal sokkal inkább égett gyereksarkúkat énekelt:
  - Nincsenek szavak egy frissebb harcosra,
  Nyomj egy sugárzó fénysugárt a mellkasodhoz...
  Kész vagyok életemet adni a kedvességért,
  Legyen dicséret a tetteinkért!
  A védekezés ellenére Anakint és Azaleát is súlyosan megperzselte a hiperplazmatikus tűz és a preonfúziós rakéta pokoli energiája. Egy ilyen ajándék jól elszakíthatja a Föld bolygót.
  A többi Jedi lány pedig súlyosan megsérült. Az igazság még mindig kisebb, mint a legfiatalabb harcosoké.
  Ráadásul volt egy hiba a szemükben. Már nem volt ereje harcolni, és a fény harcosai hátradőltek.
  A lázadók többi csillaghajója teljesen különböző irányokba rohant. Most a csata végleg elveszett.
  Leia hercegnő felkiáltott:
  - Úgy tűnik, nem tudunk több erőt összegyűjteni!
  Ray hercegnő kijelentette:
  Pártolózzunk!
  Anakin bátran kijelentette, bár vörös volt, mint a rák az égési sérülésektől, és az üzenetet hólyagok borították:
  - Partizánok dalai skarlát hajnal,
  Hazám, fényes birodalom!
  Azalea, aki szintén súlyosan megégett, de bátran kitartott, dühösen válaszolt:
  - A birodalmak nem fényesek. Helyes a mondás: fényes köztársaság!
  A fiú Anakin, akinek a nyelvét gyakorlatilag nem érintették az égési sérülések, makacsul énekelte:
  - Nem kell előadónak lenned
  Hosszú történet röviden...
  császár leszek
  Végül is nem tartanak sokáig!
  Leia marsall hercegnő szigorúan kijelentette:
  - A túlzott önteltség az erő sötét oldalával szemben utat nyit!
  Ahsoka Tana megjegyezte:
  - Amikor Anakinból Darth Vader lett, én is csatlakozni akartam a birodalomhoz. De aztán arra gondoltam, hogy egy olyan erős embert, mint én, előbb-utóbb árulkodóan megölnek.
  Rey hercegnő bólintott.
  - Igen, persze! Mi az erő sötét oldalának gyengesége? Nehéz benne egyenrangú felek uniójának lenni. Megölik és elpusztítják egymást. Sok Jedi volt. De sitkinek kettős szabálya volt. Amikor hárman voltak, valaki megölt valakit. Vagy a diák megölte a tanárt.
  Anakin felkiáltott:
  - Nem válok el a világtól!
  Azalea ezt írta a Twitteren:
  - Ne ígérd drága bátyámnak,
  Ne ígérd meg kedvesemnek, hogy elveszed...
  Ellenkező esetben nagyon rossz lesz az eredmény!
  A padawan fiú így válaszolt:
  - Nem adtam szót - légy erős, de kapaszkodtam!
  Rei hercegnő keményen kijelentette:
  "Megtaláljuk a horcruxokat, és véget vetünk az univerzum történetének leghatalmasabb és legképzettebb Sithjének."
  Az ellenállás flottája különböző irányokba szóródott. A háború kimenetele pedig homályos volt.
  
  
  
  AMELIN CSODAORSZÁGBAN
  MEGJEGYZÉS
  A lány egy tündérországban találja magát, ahol rengeteg rajzfilmet kell látnia és minden érdekeset és teret.
  . 1. FEJEZET
  Amelina végigsétált az út sárga tégláin, és buja virágokkal teli sikátorok nőttek körülötte. A virágágyások jól karbantartottak voltak, és a virágok a szivárvány minden színében csillogtak.
  Maga Amelina pedig tizenkét éves lányká változott. És megpofozta a mezítláb. Valamiféle mese volt.
  Itt jön a zaj. Egy köntösben és cilinderben száguldott nyúl az úton. Elővett a zsebéből egy láncos órát, ránézett a futásra, és felüvöltött:
  - Ó, mennyire elkéstem! Leborotválnak, olyan illetlen lesz a fülem és a bajuszom!
  Amelina nyikorogva rohant a nyulak után:
  - Akarsz füles - élesen gyorsulni?
  A cilinderes nyúl károgott:
  - És a hercegnő kiborulhat!
  És már együtt futottak végig a sikátoron. Amelina, aki csupasz, rózsaszín sarkúban villogott, megkérdezte:
  - Miért vagy fehér?
  Nyúl felmordult:
  - Miért vagyok fehér? Ó, jobb lenne szürkének lenni, és nem futni és ülni!
  Amelina elvette, és kibökte:
  - Ha erős akarsz lenni, fuss! Ha okos akarsz lenni, fuss! Ha egészséges akarsz lenni - fuss!
  A nyúl vicsorogva kacsintott vissza.
  - Ne félj a rossz hírektől,
  Helyben futással válaszolunk!
  A helyszíni futás közös egyeztetés!
  A lány és a nyúl tovább futottak. Előtt hirtelen megjelent egy tölgyfa hatalmas üreggel. A nyúl beugrott oda, Amelina pedig beugrott utána.
  A lány ugrott, és érezte, hogy leesik, ruhája ejtőernyőként nyílt ki.
  Amelina lassan ereszkedni kezdett, mintha álmodna. A nyúl egy kicsit lejjebb repült, és ezt énekelte:
  - És rohant egész nap, mint egy veszett nyúl,
  Valószínűleg a félelemtől nagyon fehér nyúl lettem ...
  Amelina válaszolt és énekelte:
  - Mennyire kell gyávának lenni - nem értem,
  Erős harcos születik a csatára...
  A félelem gyengeség, ezért -
  Aki félt, az már legyőzött!
  És a lány csupasz lábujjakkal felkapott egy csészét, amiben valami étvágygerjesztő állt a kút szélén. És megkóstoltam. Kicsit olyan volt, mint a méz. Amelina pedig énekelte:
  - Szóval, apa mancsa nehéz,
  Ha apa megfogja ezt a mancsot,
  Egyáltalán nem lesz méz!
  A nyúl fülét rázva nyikorgott:
  - Valamiért a földön az emberek
  Lábukat taposva járnak
  Ami egyszerre hülyeség és borzasztóan ronda!
  Amelina egy tortát látott a polcon. Nagyon szép virágokkal és cseresznyével. A lány a kezét nyújtotta felé.
  A süteménynek hirtelen szája lett, és ő csicseregte:
  - Találd ki a rejtvényt!
  Ezt követően a torta leesett az ezüsttálcáról, és együtt lebegett a lánnyal.
  Amelina bólintott.
  - Gyerünk!
  Torta, csicsergő, énekelt:
  Miért van a kecskének három szarva?
  A lány, aki továbbra is lassan zuhant a kútba, meglepetten kérdezte:
  Három szarva van a kecskének?
  Cake nevetett és így válaszolt:
  - Igen, egy egész három, mint a Gorynych kígyó feje!
  Amelina kuncogott, és így válaszolt:
  - Mert a kecske negyedik szarvát Ilja Muromets levágta!
  A torta nevetett, és csokoládéréteggel borított fogait kitárta:
  - Nem! A kecskeszarvát Finist levágta - a tiszta Sólyom!
  A lány a torta felé nyújtotta a kezét, és így énekelte:
  - Torta, te vagy az egerem,
  Édes bőrrel megeszlek!
  Válaszul a kulináris termék ezt énekelte:
  - Liszt haladék nélkül,
  Hülye a pokolban...
  pokolba semmi gond!
  Amelina ismét megpróbált egy ilyen ínycsiklandó és gyönyörű tortát fogni, de a lány kezei folyamatosan elsiklottak mellette.
  Cake elvigyorodott.
  - Ne nyújtsa ki a karját - nyújtsa ki a lábát!
  Aztán Amelina, anélkül, hogy kétszer is gondolkodott volna, mozgásba hozta alsó végtagjait. És elkapta a tortát... Ő tejszínt köpve felkiáltott:
  - Nem esznek süteményt mezítláb! Vegyük működésbe az arany kést és villát!
  Amelina körülnézett. Minden a kút falán lógott. Nehéz korbácsokat is beleértve, amelyek elefántok hajtására használhatók, nem evőeszközök.
  Amelina csicseregte:
  - Hol az evőeszköz?
  Torta sziszegett:
  - Hol hol? Karagandában!
  Az amerikai lány zavartan válaszolt:
  - Nem ismerek ilyen várost!
  A torta örömmel énekelte:
  - Hazám széles,
  Sok erdő, mező és folyó van benne...
  Nem ismerek másik országot
  Hol lélegzik az ember ilyen szabadon!
  Amelina a falakat nézte. Itt láthatók a polcok és bankok vannak rajtuk. Elég sokféle üveg. Beleértve a lekvárt és a mézet.
  Amelina megpróbálta a kezével elvenni az üveget, de nem sikerült neki. Úgy csúsztak az ujjaim között, mint a hologramok.
  De amikor a lány mezítláb használta, nagyon szívósan megmarkolt egy befőttes üveget. És a szájához vitte.
  Nagyon finom illata is volt.
  Amelina finom epret inni kezdett, és fügemasszával keverve. És olyan finom volt, hogy a lány ezt énekelte:
  - Vidám ország, boldog ország,
  Ki mondja meg, ki mutatja meg...
  Hol van, hol van!
  Nyúl szigorúan jegyezte meg cilinderét megrázva:
  - A gyerekeknek káros, ha sok édességet esznek!
  Amelina megsértődött:
  - Felnőtt nő vagyok, nem gyerek!
  A nyúl kuncogott, és így válaszolt:
  - Érthetően! Amikor egy mesébe költözünk, a felnőttek gyerekekké válnak! De végül is, ahogy Karl Marx mondta - a lét határozza meg a tudatot?
  Amelina nevetett, és így válaszolt:
  - Karl Marx? Ez az, aki a tetőn lakik?
  A nyúl kuncogott, és kitárta a fogait, amelyek nagyon nagyok voltak:
  - Nem, Carleson a tetőn lakik. És Karl Marx... - És akkor a nyúl habozott, és kuncogva hozzátette. - Idegennek ismerjük egymást. És nem tudván rólam, idegenként jövünk hozzám, de eddig csak álomban!
  Amelina felkacagott és felüvöltött:
  Leültünk a tetőre
  Vagy talán még magasabbra...
  Vagy talán A, I, B...
  A csövön ülve!
  És a lány ismét beledugta az arcát a lekvárba, és nyalogatni kezdte a lédús, édes pépet. És a hangulata derültebb lett.
  És itt jön Carleson. Egy ilyen kövér fiú motorral a hátán. Kirepült a kút oldalából, megpördült és megkérdezte:
  - Helló hölgyem!
  Amelina nevetve válaszolt:
  - Helló motoros kölyök!
  Carleson megsértődött, és szeszélyesen összecsapta az ajkát:
  - Nem vagyok totyogó! Teljesen virágzó férfi vagyok!
  A lány egyetértően bólintott.
  - Én sem vagyok gyerek - a látszat csal!
  A motoros fiú ezt énekelte:
  - A gyerekkornak akkor lesz vége, ha
  Csak a mesékben örökké!
  A fiúk fel fognak nőni
  Ki hova szórja!
  Amelina nevetett, és így válaszolt:
  - Gyermekkor örökké a fantáziában!
  Nyúl szeszélyesen megjegyezte:
  - Neked gyerekkor jár a fejedben, nekem meg állandóan aranyér!
  Amelina kuncogott, és megjegyezte:
  - Mit mondasz - ez a te hibád,
  És a gép készen áll az Ön számára!
  A nyúl felfújta a fogát:
  - Nem vagyunk csikók, nem vagyunk csikók...
  És ekkor a nagyfülű rímből felmordult:
  - Nyulak vagyunk!
  Amelina csicseregve kacsintott új ismerősére:
  - Nyulak, elefántok és alkoholisták maszkjait osztották ki!
  Cake mosolyogva megjegyezte:
  - Elhagytam a nagymamát, elhagytam a nagyapámat, és elhagytam a nyulat, és elhagytam a farkast, és még a medvétől is elcsúsztam!
  A nyúl így válaszolt:
  - Ebben a füstben, mintha a pokolban lenne,
  Válaszolsz!
  Örökké egyedül, miért vagy?
  Hol van a medvéd?!
  Amelina csupasz, gyermeki lábával a levegőbe taposott, és így énekelte:
  - Barátságban vagyok a medvével, barátkozom a medvével,
  félelem nélkül elmegyek...
  Ha egy barátommal vagyok,
  Ha egy barátommal vagyok
  Medve barát nélkül!
  A nyúl megvetően felhorkant.
  - A medve megtép! Úgy tűnik, nem nőttél fel!
  Amelina sóhajtva megjegyezte:
  - És télen és nyáron példátlan csodák idején,
  Valahol lesz gyerekkor, de nem itt!
  Mezítláb a patak mellett szikrázó tócsák között
  A fiú futni fog, én meg vele leszek!
  Szünet következett. Amelina, aki álomban lány lett, fokozatosan süllyedt. Nem egészen értette, mi történik. A nyúl folyamatosan rángatózott és morgott:
  - Olyan vagyok, mint egy hajtott ló,
  Az út nagyon rossz!
  Amelina kuncogott... Itt elrepült a függő evőeszközök mellett. Sőt, a kések, kanalak és villák is szép aranymunkák voltak.
  A lány csupasz lábujjakkal felkapta a félhomályban szikrázó kést és villát, és üvöltött:
  - Először a torta szemébe nézünk,
  És akkor megsütjük és megesszük!
  Torta nyikorgott válaszul:
  - Ne egyél rendesen lány!
  Amelina, aki tovább zuhant, meglepetten kérdezte:
  - Szóval hogy legyen?
  A torta tiszta hangon énekelte:
  Nézzük a mintáidat, rózsáidat,
  És akkor feldarabolunk és megeszünk!
  Amelina kuncogott, és megjegyezte:
  - Úgy van! Gyönyörű!
  A nyúl kibukott a helyéről:
  - Ne ülj csonkra,
  Ne edd meg a pitét!
  Cake logikusan megjegyezte:
  - És mit kell elhalasztani? Engem megenni készítettek!
  Amelina, kezében egy kést és egy villát csupasz lábujjakkal, megpróbált tortát szerezni. És megrándult.
  Nyúl elvette, újra az órájára nézett, és filozofikusan megjegyezte:
  Szokás szerint elégedetlen
  Emberek a maguk idejében
  Akkor hiába kergetjük,
  Lassítunk, hiába!
  Amelina logikusan megjegyezte:
  - És a fennálló helyzet, az emberek mindig elégedetlenek.
  Nyúl beleegyezett.
  - Ez egészen emberi!
  Cake vicces lett, és nyikorgott:
  - Ember, ember, ember,
  Az emberek fénye és reménye...
  Számíts a viharos évszázadnak hamarosan vége lesz,
  Madárijesztő a kerted!
  Amelina ismét megpróbálta elküldeni a tortát. De nyilvánvalóan nem tudta. A torta felrepült, és nem adták oda.
  A kút oldalaikból ismét kiugrott a már ismerős kövér fiú a motorral. Egy befőttes üveget tartott a kezében, baba arca krémmel volt bekenve.
  A tetőn lakó fiú megjegyezte:
  - Az itteni torta nagyon makacsra sikerült!
  Amelina egyetértett ezzel:
  - Igen, az étel makacs!
  Carleson ezt énekelte:
  - Élelmiszer, étel, melegített étel,
  Betömni a gyomrot - ez hülyeség!
  A motoros fiú pedig fogta és a nyakánál fogva megragadta a tortát. Megcsavarodott, és megpróbált kiszabadulni. De láthatóan Carleson tudott néhány titkot, és sikerült megőriznie.
  Torta Twitteren:
  -Te, persze, kannibál,
  De az embereknek nem kell enniük...
  Mert a kannibál
  Az emberek unatkozhatnak!
  Carleson mosolyogva jegyezte meg:
  - Valóban ember?
  Cake mosolyogva mondta:
  - Tudok beszélni!
  A motoros fiú megjegyezte:
  - Papagáj is beszél!
  Torta felkiált:
  - Nekem is van intelligenciám!
  A Carleson fiú kuncogott, és megjegyezte:
  - Mi az az öt öt?
  Cake azonnal válaszolt.
  - Huszonöt!
  Amelia megjegyezte:
  - Igen, van túl kegyetlen racionális lény!
  Torta dorombolva:
  - teli has,
  Ezen kívül süket!
  Carleson bólintott, és megkérdezte:
  Mi a különbség a hollók és a hollók között?
  Torta puffasztott és motyogott:
  - Ő egy holló, ő pedig egy varjú!
  Carleson nevetett:
  - Nem! Ezek különböző fajok, talán megesz érte?
  Cake válaszolt:
  - A mások számára zárt büfében pedig a
  Szakács megnyugtatott - ne szégyellje magát...
  Ezzel a húsevő étvággyal
  Lenyelni fogod valaki más gazemberének elméjét!
  Amelina egy villát és egy kanalat vett a kezébe:
  Ne legyünk olyan kegyetlenek egy racionális lénnyel. Talán jobb, ha mindkét karját és lábát lerajzoljuk?
  Carleson így emlékezett vissza:
  - Nem akartál böjtölni?
  Amelina kuncogott, és így válaszolt:
  - Ártalmas szelet sportolónak,
  És csak a futás hajt le a súlyról!
  Nyúl logikusan kijelentette:
  - Itt a nyúl sokat fut...
  És meddig él?
  Carleson elvigyorodott, és megjegyezte:
  -Itt van egy lassú teknős, de sokáig él!
  Amelina fogta és énekelte:
  Viharos sárban vonszolva,
  Egy régi tó sima felszíne...
  Ó, olyan volt, mint Pinokkió,
  Laza vagyok, durva!
  Carleson oda akart adni valamit, mert megjelent egy másik karakter. Nos, igen, ez Micimackó, egy nagyon harcias medve.
  Ő pedig léggömbön repült és üvöltött:
  - Lángolok
  Ami erős éhséget okoz...
  Adja bele a düh minden erejét az ütésbe
  Egyelőre Winnie lelke fiatal!
  Carleson kinyújtotta a kezét, és így szólt:
  - Vinny, tudsz valami líraibbat énekelni?
  Micimackó logikusan kijelentette:
  - Hogy fűrészpor van a fejemben, hogy a semmiért énekeljek!
  Amelina felkacagott, majd csupasz lábujjai megragadták a medve barna orrát.
  A medve egy éles rándítással kiszabadította magát morogva:
  - Nem! Ne légy hülye!
  Amelina kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, nem fogtalak!
  Carleson logikusan kijelentette, sőt énekelte is:
  - Senki sem tarthatja meg,
  gondolatai egyenesen a távolba húzódnak...
  Lehet, hogy őrült vagyok
  kiöntöm a kompótot...
  De nem sajnálom a reggeli zsemlét!
  Nyúl fülét csapkodva jegyezte meg:
  - Nem! Ez tényleg egy motoros ember, aki énekelni próbál!
  Amelina megkérdezte:
  - Meglep, hogy énekel, vagy hogy ingyen énekel?
  Carleson ismét énekelte:
  A dal segít építeni és élni,
  Az ember énekeljen egy jó lírát...
  És aki dallal járja az életet,
  Soha nem fog eltűnni sehol!
  Rabbit a maga logikus módján javasolta:
  - Talán jobb, ha négyfelé osztjuk a tortát? Akkor az öröm kölcsönös lesz és nem hízik el?
  A torta agresszíven gurgulázott:
  - Nem kell negyedelni! Ez annyira embertelen!
  Amelina ismét azt javasolta:
  - Tényleg nincs varázslatos filctoll Tündérországban, amivel karokat és lábakat adnának a tortához?
  A nyúl kuncogott, és így válaszolt:
  - Ezt megtalálhatod, ha továbbra is beleesel a kútba. Bár ez nagyban függ az esettől!
  Carleson így emlékezett vissza:
  -Egyszer sikerült motort szereznem magamnak, és örökre fiú maradtam, mint Pán Péter!
  A nyúl elfintorodott.
  - Maradj csöndben! És akkor még egy ötödik evő repül a tortára!
  Amelina kibökte:
  - A nyuszik nem esznek tortát!
  A füles állat megjegyezte:
  - A tanult lányok nem szaladgálnak mezítláb!
  Amelina sóhajtva válaszolt:
  - Hát... nem vagyok éppen lány!
  Nyúl felszisszent:
  - Annál rosszabb, ha egy felnőtt csupasz, rózsaszín sarkúban pompázik!
  Carleson így válaszolt:
  - Illetlenség a nyulaktól cilinderben és kesztyűben sétálni!
  A füles állat üvöltött:
  - És miért van ez?
  Micimackó ide beszúrva:
  - Úgy tűnik, ősszel vár ránk az első megálló! Hagyjuk a vitát. És mivel a torta tud repülni, nem kell hozzá kar és láb!
  A kulináris termék ezt énekelte:
  A kalózoknak nincs szükségük tudományra
  És világos, hogy miért...
  Lábaink és karjaink vannak
  A fej pedig használhatatlan számunkra!
  
  HÁROM MUSKÉS REMAKE
  MEGJEGYZÉS.
  A három testőr amerikai adaptációja egy alternatív történelemben. Természetesen minden menőbb, mint Dumas, és a mágia elemeivel, és a japán mantrával.
  . 1. FEJEZET
  A három testőr képernyőadaptációja új módon. Dartagnan még mindig csak egy tizenkét éves gyerek, a többi testőr fiú pedig alig idősebb tizenhárom-tizennégy évesnél.
  És persze rövidnadrágban és mezítláb vannak, ahogy az ókor tinédzsereinek kell. A királynőt pedig meg akarják menteni a bíboros mesterkedéseitől. De ellenük áll az alattomos és meglehetősen felnőtt milady, és Constance Bonacieux is lány.
  Ebben a filmben sok a verekedés, meg a fagylaltdobálás, a sütemények és a nagyon modern típusok. És amikor a srácokat a bíboros őrei vették körül, akkor Dartagnan kezében egy nagyon lenyűgöző géppuska volt, nagy kaliberű robbanógolyókkal. A fiúnak nehéz volt tartania egy ilyen kolosszust, és a tizenévesek között a legmagasabb és legizmosabb Porthos segítette.
  És akkor, ha már eltalál, akkor a bíboros gárdistái tucatokat kaszálnak. És néhány gárdista feje leválik és a füvön gurul.
  És még viccesebb, amikor a muskétás fiúk lángszóróval robbantják az ellenséget. Pihentették mezítlábukat, és hogyan vennék meg, és egy gyilkos sugárhajtással töltenék meg.
  Ezek a fiúk egyszerűen csodálatosak.
  A négy fiú természetesen nem ült egy helyben. Fogott és elfogott egy szárnyas hajót, amelyet Leonardo Da Vinci rajzai alapján tervezett. Nagyon menők ezek a srácok.
  És velük a mezítlábas lány, Constance Bonacier. Elveszi, és tüzes pulzárt dob a fejével a sarkával. És egyszerre lángokban ég a bíboros harcosainak tömege.
  A bíboros pedig nem a kánon szerint tartóztatta le a királyt. És ez valóban katonai puccs.
  Négy muskétás fiú és egy lány harcol egy egész hadsereg ellen. És nem csak az emberek, hanem az orkok is ellenzik őket.
  Természetesen az egész filmet ezért az Egyesült Államok stílusában forgathatjuk - hűvös speciális effektusokkal.
  És négy tizenkét-tizennégy éves fiú mezítláb és rövidnadrágban támadja meg az erődöt. És velük van egy lány, akinek a haja aranylevélként csillogó.
  A fiú Dartagnan egyszerre két varázskardot csavar, átvágva az ellenfeleken.
  Aztán egy tizenkét év körüli fiú csupasz, cserzett lábai halálborsót dobnak.
  Felrobban, és pár tucat ork véres darabokban szóródik szét.
  Muskétás fiú énekli:
  - Hogyan éltünk, harcoltunk,
  És nem fél a haláltól
  Tehát mostantól te és én élünk!
  És a csillagos égen
  És a hegyi csend...
  A tenger hullámában és a dühös tűzben!
  És dühös, és dühös tűz!
  Egy jóképű, izmos tinédzser, Porthos mezítláb harcol, és úgy néz ki, mint Apolló.
  Porthos éles kardokkal vágja le a bíboros orkjait és őreit. Nagyon erős fiú.
  Itt csupasz lábujjakkal bumerángot indít egy rövidnadrágos kölyök. És vágja le az orkok fejét.
  Porthos fogta és énekelte:
  Azt jelenti, hogy szépen élni
  Ez azt jelenti, hogy jól élsz...
  Hősi erőnk,
  Lelki erő és akaraterő!
  És egy erős fiú csupasz sarka az ork tábornok állába ütközik. És minden foga kirepül.
  Athos egy kicsit kisebb fiú, körülbelül tizenhárom éves. De nagyon kifejező és nemes, bár gyerekes arccal.
  Fogott és karddal tartott pillangófogadást. És levágott néhány orkot.
  És az ifjú harcos lábának csupasz lábujjai a megsemmisülés nagyon katasztrofális ajándékát dobták. Ez a gyerek egyszerűen csodálatos. És még jobban énekel.
  A testőrfiú csicseregte:
  - Hagyd a nemes dühöt,
  Forrj, mint a hullám...
  Mi vagyunk a néphadsereg
  Megnyerjük a sorsot!
  És a fiú-gróf kacsintott társaira.
  Aramis általában olyan fiatal, mint Dartagnan, és körülbelül tizenkét évesnek néz ki. Nagyon jóképű, szőke fiú.
  Aramis karddal vágja az ellenfeleket, és fogát kitárva énekli:
  - Az ördög hadat viselt az Úristen ellen,
  Az ellenség kegyetlenül, alattomosan harcolt ...
  Krisztus azonban szeretettel legyűrte a Sátánt,
  A kereszten, bizonyítva igazadat!
  És a muskétás fiú csupasz lábujjai megsemmisítő pusztítással dobtak valamit.
  És kiderült, hogy az orkok tömege szétszakadt, és a bozontos húsdarabok elfüstöltek.
  Aztán az aranyos és bájos fiú ezt énekelte:
  Istenem, milyen szép és tiszta vagy,
  Hiszem, hogy a kedvességed végtelen...
  Dicső életedet adtad a kereszten
  És most örökké égni fogsz a szívemben!
  Constance is harcol. Úgy tűnik, hogy egy tinédzser lány, és páncélt visel. Csak a lány lába csupasz és kecses.
  A pusztítás ajándékát dobta nekik. Pokolharcosok és szőrös lények tömegét tépte szét, nyikorogva:
  - Dicsőség a királynőnek!
  Aramis, az az elbűvölő fiú megbotlott egy orkot. Elesett, és egy szarvas sisakkal egyszerre két társába fúródott.
  A fiatal harcos megkérdezte:
  - És dicsőíteni az Urat?
  A lány Constance elvette, és kecses lábának csupasz ujjaival dobta a megsemmisülés gyilkos ajándékát. Orkok tömegét tépte szét, majd tiszta hangon énekelte:
  Te vagy a szépség, az öröm, a béke és a szeretet Ura,
  A határtalan, erős fény megtestesülése ...
  Drága vért ontottál a kereszten,
  Megmentett a bolygó végtelen áldozata!
  Az öt harcos úgy harcolt, mint egy falka tigrisek vagy párducok. Gyerekek voltak, de szörnyeteg gyerekek. Hogyan zúzták szét ezt a szőrös lények egész seregét és a bíboros gárdistáit.
  Főleg, amikor lángszóró jelent meg a fiúk kezében. Elvették tőle, és vörös láng sűrű folyamával megverték.
  Dartagnan, ez a terminátor fiú ezt énekelte:
  - Dörög a mennydörgés, kevés a biztosíték,
  Kitörés...
  Itt jön a gonosz korszaka -
  A hadsereg Dzsingisz kánt vágta!
  Porthos, ha üt, úgy üt. Már nem egészen fiú, hanem tinédzser, legény-hős. A nők már kéjesen néznek rá. És nagyon jóképű, milyen megkönnyebbült izmai vannak, préslapok, lebarnult bőr alatt. És az arc még mindig gyerekes, kellemes. Itt Portom felemelt egy egész hordó nitroglicerint. És hogyan kell elindítani az orkokba.
  Iszonyatos erővel dübörgött és egy egész zászlóalj szőrös lény szó szerint szétszakadt, mintha gránátot dobtak volna a habok közé.
  Constance énekelte:
  - És egy, és kettő és, három és öt!
  Sokáig ismétlem!
  Hidd el, nem fogom meggondolni magam,
  elvetem Porthos kétségeit!
  És a lány ismét csupasz lábujjakkal indult el, egy borsót halálos robbanóanyaggal.
  Dartagnan, aki kardjaival levágja az orkokat és a bíboros őröket, és tüdeje hegyén üvölteni fog:
  - Én vagyok a legnagyobb harcos
  És mondjuk - jól sikerült!
  És a fiú csupasz lábujjakkal olyan, mint a megsemmisülés ajándékát dobni. És annyi ork halt meg.
  Porthos csupasz, fiús sarokkal a gyomrába ütötte az orkot. Odarepült, és lelőtt egy tucat szőrös lényt.
  Porthos fiú ezt énekelte:
  - Elszakadt a cérna
  Gonosz halál fenyeget minket!
  Hogy az emberek éljenek
  Az orknak meg kell halniuk a csatában!
  Athos, ennek a rövidnadrágos fiúnak hirtelen felpattant az ujjai, és egy varázspálca jelent meg bennük.
  A fiatal harcos elvette, és a pálcája hegyéről kilőtt egy harci pulzárt. És sok ellenfelet elszakított. És összekeveredtek, és az orkok égni kezdtek, mint a kénnel átitatott tűzifa. Itt az Athos csapása.
  A gróffiú ezt énekelte:
  - Vannak az orkok birodalmában...
  Sáros tó...
  Virágoznak a liliomok!
  Virágoznak a liliomok!
  Kivirul!
  Aramis kuncogva jegyezte meg, kardjaival szétverte az orkokat, és gyermeki lábak csupasz lábujjaival mérgező tűket dobott.
  És a fiú ezt énekelte:
  - A föld nagylelkű nekünk, bűnösöknek,
  És az ég tele van fenyegetéssel...
  Barátságos család vagyunk -
  A rózsáknak olyan jó illata van zivatar előtt!
  Itt vannak a testőrök.
  És persze Constance egy terminátorlány. Már van egy blaster a kezében. A csupasz lábujjak pedig egy miniatűr megsemmisítő gránátot dobnak.
  Az ifjú harcos ezt énekelte:
  - A franciák nagysága felismeri a bolygókat,
  Egy kardcsapással legyűrtük az orkokat...
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Bár támad - egy horda sáska!
  A blaster pedig egy komoly fegyver... Nem világos, honnan származik ebből a hülye tinédzserfilmből.
  De Milady megpróbálja megtámadni őket. A griffen egy szárnyas oroszlán. A harcos pedig a kezében mágikus jogart tart. És hogyan robban ki belőle egy gyilkos pulzár.
  A fiúknak csak a csupasz sarka nyargalt, csupasz, kissé poros, gyerektalpaik megégtek.
  De a fiú ezt énekelte:
  - A paradicsom nem látszik a szurokfüstben,
  És a test hozzászokott a pokolhoz...
  Egy menő banzai támadását kiáltjuk,
  Harcoljunk bátran!
  Lady Winter a pulzároktól és villámoktól sújtott grifontól üvöltötte a tüdejét:
  - Ne kíméld a fiúkat,
  Öld meg őket a szemétládák...
  Hogyan törjük össze a poloskákat
  Égj, mint a csótányok!
  Dartagnan válaszul egy tőrt indított mezítláb, gyereklábbal. Törött pályán repült milady felé.
  A rettegő varázslónő felüvöltött:
  - Ó, fiúk, igen, ti portyázók vagytok!
  Űrhajósként és pilótaként regisztrálva!
  Porthos felmutatta az öklét, és felkiáltott:
  - Tépem a számat, kibököm a villogót!
  Constance mosolyogva javította ki a hatalmas fiút:
  - Ne káromkodj, fiam, obszcén vagy,
  A szidás egy örök patthelyzet eredménye!
  Aramis egyetértett ezzel:
  - Egy hölgyet úgy kell kezelni, mint egy nőt... A nő pedig szereti a szeretetet!
  Lady Winter vészjóslóan mosolygott. Egy ananász méretű bomba jelent meg a kezében. És rajta az "A" betű vészjóslóan izzott.
  Dartagnan dühében énekelte:
  Az utolsó háborúban nincsenek győztesek
  És a tetű nem fog megmenekülni egy rakétasorból...
  Miért teszed a bombát az arzenálba?
  Feltámad a forgószél, és egy gonosz hurrikán!
  Constance megfogta a lány csupasz lábujjait, és elindított egy apró borsót.
  Lady Winter ezen nevetett.
  - Szánalmas próbálkozások!
  A lány merészen válaszolt:
  - Aki bombát akar, az a homlokába kapja!
  Aztán a borsó hirtelen felvette és megnőtt. Úgy dagadt fel, mint egy óriási buborék. Ezt a tárolóedényt pedig, mint egy ragadozó sperma bálnát, Lady Winter lenyelte.
  Dartagnan fogát kitárva kiáltott fel:
  - Az a találkozás nem egyszerű szerencse,
  Ezúttal minden más volt!
  Constance lelkesen felvette, és a földre nyomta csupasz, kerek, rózsaszín sarkát. És kitört egy cunamihullám, ami ledöntötte az orkokat és a bíboros őreit.
  A lány pedig tovább énekelt:
  - Szülőföldünk nem lesz sivatag,
  Bár futunk, de vérig mezítláb vagyunk!
  Lady Winter belekerült egy buborékba, és hirtelen még mérete is összezsugorodott.
  Az orkok felgurultak, és az őrökkel együtt meg is fagytak. És az öt nagy harcos hozzátett egy lépést.
  Itt van maga Richelieu bíboros. Olyan, mint egy hatalmas pók feketében. És azt is, hogyan próbál majd meg dugni válaszul egy pulzárral.
  A pulzár pedig hatalmas, akár egy elefánt. És legyek, egyre nagyobb méretben.
  Constance kétségbeesetten énekelte:
  - Szentlány, elmentem,
  Te Dartagnan bolond -
  És hiába mászott fel a bíborosra!
  Porthos válaszul az orrába fogja a kardját. És hogyan fogja és tüsszenti...
  A dombszerű pulzár meglebbent. És visszarepült, méretét csökkentve. Így esett neki a bíborosnak. És Franciaország félelmetes, tényleges uralkodója egyszerre kővé vált. És akkor a kő szétrobbant, homokba omlott.
  És a harcoló ötös felugrott, megpördült, és énekelve villámot bocsátott ki szemükből;
  Itt az idő, itt az ideje, örüljünk az életünknek,
  A szépség és a pohár, a szerencsepenge...
  Viszlát, rázza a kalap tollait,
  Nem egyszer suttogunk a sorsnak, többször suttogunk a sorsnak,
  A sorsnak súgjuk - varjú! Varjú!
  . MAINSTEIN ÚJ FORDULATA
  Mainsteinnek sikerült meggyőznie Hitlert, hogy a Citadella hadművelet nem fog működni, mivel a Vörös Hadsereg készen áll a csapás visszaverésére. A németek pedig az utolsó pillanatban megváltoztatták terveiket, és támadást indítottak a Donbász ellen. És sikerült meglepetésre elkapniuk a szovjet csapatokat.
  És áttörni a Donhoz. A Vörös Hadsereg sebtében átadta az erőket, és közvetlenül az echelonokból vetette harcba a csapatokat. A veszteségek érezhetőek voltak.
  De persze nem ez a fő.
  A Párducon vívott csatában négy német lány harcolt. Természetesen mezítláb és bikiniben voltak. És ha már lőttek, akkor pont a célba.
  Gerda csupasz lábujjával megnyomta a ravaszt, leütött egy harmincnégyet, és kotyogott:
  - Én egy nagy nőstényfarkas hírnök vagyok,
  A csekélységig nem fogok hinni a csatában!
  Charlotte megerősítette:
  - Ne legyünk apróságok!
  És csupasz lábujjak segítségével is lőtt.
  Igen, a stáb vidám volt. Egy ilyen lány, senki és semmi nem áll meg.
  És most Krisztina is csépelt, áttörve a szovjet KV tornyát. A lányok kozmikus erőben és forgószélben váltak el egymástól. Egyértelmű szenvedély van bennük.
  Magda is sorra lőtt, ráadásul csupasz lábujjakkal. És messziről áttört egy szovjet tarackon. Itt van a lány.
  Általában a harcot karikatúraként mutatták be ...
  Gerda még a melltartóját is lehúzta a mellkasáról, és meghúzta a ravaszt skarlátvörös mellbimbójával. És egy páncéltörő lövedék rohant a pusztító célpont felé.
  Aztán megcsapta a bíbor mellbimbóját, szabaddá téve a mellkasát és Charlotte-ot, aki átütötte a szovjet autót.
  És így kilőtt egy pusztító lövedéket és Christina rubin mellbimbóját, pontosan eltalálva a célt.
  És végül Magda epres, dagadt mellbimbójával ellátott ruhája is bevált.
  Lányok a csatában kiterítettek...
  Viccesen néz ki. De a németek mégis elérték a Dont. Sikert értek el a nyáron azzal, hogy Kurszk körül és Voronyezs irányába indítottak offenzívát.
  Ez a siker befolyásolta a nyugati cselekvés menetét is. A szicíliai partraszállás ismét késett. A Földközi-tengeren pedig nem túl jó az időjárás.
  Így az olaszországi puccs nem történt meg. Mussolini továbbra is hatalmon van, a németek pedig nem irányulnak Nyugatra.
  Augusztusban a németek elfoglalták Kurszkot, a végén pedig Voronyezst. A Vörös Hadsereg veszteségei óriásiak voltak. De az árfolyam új tartalékai beszálltak a csatába. És valahogy a németek megálltak...
  Aztán ősz, eső. A nehéz német tankok "Panthers", "Tigers" és a "Ferdinanda" önjáró fegyverek elkezdtek elakadni.
  És a lányok a Párducban nem olyan kényelmesek. Már bikiniben fagyoskodnak.
  Gerda azonban a vidámság kedvéért ezt énekelte:
  - Ha nem lenne tél,
  A városokban, falvakban...
  Soha nem tudtuk
  Ezek a boldog napok!
  És ismét csupasz lábujjai meghúzzák a ravaszt, és átszúrják a szovjet autót.
  Charlotte nevetve mondta:
  - Ó, fagy, fagy!
  Ne fagyassz le
  Ne fagyassz le
  lovon vagyok!
  És lőni csupasz lábujjakkal is. Szuper lány, persze.
  Bár természetesen a férfiakkal van a legharcosabb kapcsolata.
  De Christina ezúttal egy skarlátvörös mellbimbó segítségével lőtt, lehúzta melltartóját és nyikorogva:
  - Nem lesz szégyen a lánynak,
  Adja el magát rubelért ...
  Fagy-vajda járőr,
  Megkerüli a tulajdonát!
  Magda is lőtt egy rubin mellbimbóval és kotyogott, látva, hogyan ég a szovjet harmincnégy:
  - Gazdagságom van,
  Nem tudod megszámolni őket, még egy évszázadot sem...
  Nem bántam meg, hogy ki ölt
  Te katona ne ásíts!
  A harcos pedig ismét partnereire kacsint. A négy lány természetesen elbűvölő, ugyanakkor lebarnult és izmos.
  Amikor végre beütött a fagy és felhalmozódtak a hófúvók, a kezdeményezés a Vörös Hadsereg kezébe került.
  Itt a szovjet lányok kitüntették magukat a csatában.
  Alenka és zászlóalja rohan támadásra. Persze a fagy és hófúvás ellenére a lányok mezítláb és egy bikiniben vannak. És néhányan csak bugyit hagytak maguknak.
  Alenka géppuskából lő. A golyói pontosan célba érnek. És akkor a lány, ahogy veszi, és csupasz lábujjával halálos bumerángot dob. Az ellenfelek feje pedig nagy könnyedséggel lerombol.
  A harcos úgy énekelte, mint a gyöngyöket a királyné nyakláncából:
  - Vár a közönség - gyászos arcok,
  Az alapok nem számítanak - gyilkos vagyok!
  Anyuta skarlátvörös mellbimbójából villámmal sújtotta a német csapatokat, és üvöltött:
  - Nincs igazad! Nemes harcosok vagyunk, nem orgyilkosok!
  A vörös hajú Alla, akinek olyan forró és tüzes a haja, hogy egy egész ezredet meg tud égetni, szintén füstfoszlányokkal lángol a rubin mellbimbóktól, és egyszerre egy egész ellenséges társaságot fog görgetni és elégetni.
  A harcos ezt énekelte:
  - Nagyon kedves voltam.
  Teljes szívemből szeretem az embereket...
  A kék sas jegye alatt
  Koronája - aranyozott!
  Maria géppuskából is firkál, és csupasz lábujjával füstaknákat dobál a kémiával. Ez a lányok - egy kiemelkedő passzus.
  És a harcos énekelte:
  - Minden lakásban van sakura,
  Úgy repül, mint egy gonosz nyíl...
  Megnedvesítjük a nácikat a WC-ben,
  És a gondolatunk olyan, mint a tű!
  Olimpiai firkálás a nácikra géppuskából. Ő egy hős lány üvöltötte:
  - Tűim, tűk élesek, mint a golyó!
  A németeknek persze nehéz dolguk volt a filmben - alaposan benyomták őket.
  Ez a halálos roham...
  És itt van a jelenet az úttörővel. A fiút rövidnadrágig vetkőztették, és megkötött kézzel mezítláb vezették át a fagyon. És ostorral felvert....
  A fiú felnyög, és tesz egy lépést előre. Ez nagyon kegyetlen...
  És itt van egy német nő, Margaret harmonikán. Kacsint az úttörőre, és azt mondja:
  - Miért fázik a fiú lába?
  A Pioneer válaszol:
  - Ha beleszerettél a fiú anyjába,
  Fagyban, mezítláb ment a kedveshez!
  A német nő nevetett, és jó oroszul megjegyezte:
  - No, mérsékeld az úttörőt! Nagyon jót tesz az egészségnek!
  A fiút pedig mezítláb és szinte meztelenül továbbvezették a havon keresztül.
  Ezután új csatát mutatnak be a szovjet harcosokkal. Nyilván ez csak egy mese.
  Margarita az ellenfeleket legyűrve, fogát feszegetve felmordult:
  - Van helye a bravúrnak a világon!
  És mérgező tűk szórtak szét a lány mezítlábából, és eltalálták a nácikat, repülőiket és tankjaikat.
  Natasha szintén gyilkosan dobta a csupasz lábujjait és üvöltött:
  Soha nem felejtünk és nem bocsátunk meg.
  És a kardjai átmentek a fasisztákon a malomban.
  Zoya, vágva az ellenséget, nyikorgott:
  - Új rendelésre!
  És új tűk szórtak szét mezítlábáról. És mi van a szemében, mi van a torkában a náci katonáknak és repülőgépeknek.
  Igen, egyértelmű volt, hogy a harcosok izgatottak és dühösek lettek.
  Ágoston, fehér katonákat és tankokat vágva, nyikorgott:
  - A mi vasakaratunk!
  És egy új, halálos ajándék repül a mezítlábáról. És ősz takni és fehér harcosok.
  Szvetlana a molnárhoz vág, kardjai olyanok, mint a villám.
  A nácik úgy hullanak, mint a kévék.
  A lány mezítláb tűket dobál és nyikorog:
  - Mert Oroszország anya győzni fog!
  Margarita az ellenfeleket is legyűri.
  Mezítláb csapkod. A nácik nagy számban halnak meg. Harcos kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor a lány fog és levágja...
  Fasiszta katonák holttesteinek tömege.
  De Natasha támadásban van. Levágja a nácikat a tankokkal együtt, és ezt énekli:
  - Oroszország nagyszerű és ragyogó,
  Nagyon furcsa lány vagyok!
  És korongok repülnek a mezítlábról. Aki látta a nácik torkát. Igen, ez egy lány.
  Zoya támadásban van. Barna katonákat vág két kézzel. Csőből kiköpni. És puszta lábujjával halálos tűket dobál - lő le tankokat és repülőgépeket.
  És közben énekli magában:
  - Ó, béna, menjünk!
  Ó, menni fog a kedvencem!
  Augustina, aki levágja a nácikat és kiirtja a barna katonákat, visít:
  - Csupa bozontos és állatbőrben,
  Egy klubbal rohant a rohamrendőrségre!
  És csupasz lábujjaival az ellenségre lő, olyasvalamit, ami megöl egy elefántot, és még inkább egy tankot.
  És akkor nyikorog:
  - Farkasok!
  Svetlana támadólag. Vágások, a nácik levágása. Mezítláb halálajándékokat bocsát rájuk.
  Malmot működtet kardokkal.
  Rengeteg harcost zúzott és visít:
  - Nagy győzelem jön!
  És a lány ismét vad mozgásban van.
  És mezítláb halálos tűket lövell ki, elpusztítva a tankokat és a repülőgépeket.
  Margarita támadásba lendül. Sorban felaprítja az összes ellenséget. A kardja keményebb, mint a szélmalom pengéje. És a csupasz lábujjak a halál ajándékait dobálják, tankok és repülőgépek égnek.
  A lány támadásban van. Szertartás nélkül kiirtja a barna harcosokat.
  És időnként ugrik, és csavar!
  És a megsemmisítés ajándékai repülnek tőle.
  És maguk a nácik is holtan esnek el. És egész halom halom halmozódik fel.
  Margarita nyikorog:
  - Amerikai cowboy vagyok!
  És mezítláb ismét dobta a tűt.
  És akkor még egy tucat tű!
  Natasha offenzívában is nagyon menő.
  És mezítláb dob, és szalmából köp.
  És üvölti a tüdejéből:
  - Sziporkázó halál vagyok! Nem kell mást tenned, mint meghalni!
  És ismét a szépség mozgásban.
  Zoya megrohamozza a náci holttestek akadályát. És mezítlábról is röpködnek a pusztulás bumerángjai.
  A barna harcosok pedig folyamatosan esnek és esnek.
  Zoya felkiált:
  - Mezítlábas lány, te nyersz!
  És egy tucat tű repül a lány csupasz sarkáról. Amit közvetlenül a nácik torkába ásnak.
  Holtan esnek le.
  Vagy inkább teljesen halott.
  Augustine támadólag. Összetöri a barna csapatokat. A kardjait két kézben tartják. És olyan nagy harcos.
  Tornádó söpör végig a fasiszta csapatokon.
  Vörös hajú lány ordít:
  - A jövő rejtve van! De győztes lesz!
  Támadásban pedig egy tüzes hajú szépség.
  Ágoston vad eksztázisban ordít:
  - A háború istenei mindent eltépnek!
  És a harcos támadásban.
  És a mezítláb sok éles, mérgező tűt dob.
  Svetlana a csatában És olyan szikrázóan és harcosan. Csupasz lábai oly sok halálos dolgot dobnak ki belőle. Nem férfi, hanem a halál szőke hajjal.
  De ha eltörik, akkor nem tudod megállítani.
  Svetlana énekli:
  - Az élet nem lesz édes,
  Az az ugrás körtáncban!
  Hagyja, hogy az álom valóra váljon -
  A szépség rabszolgává varázsolja az embert!
  A mezítlábas lány mozgásában pedig egyre több a düh.
  Margarita viharos lány tevékenységében. És megveri az ellenséget.
  Itt puszta lábbal indult el, egy borsóval robbanóanyaggal. Felrobban, és egyszerre száz nácit és tíz tankot dobnak fel.
  A lány felkiált:
  - A győzelem úgyis eljön hozzánk!
  És karddal fogja működtetni a malmot - a tankok hordói különböző irányokba repülnek.
  Natasha felgyorsította a mozdulatait. A lány levágja a barna harcosokat. És miközben kiabál:
  - Győzelem vár Oroszország birodalmára.
  És irtsuk ki a nácikat gyorsított ütemben.
  Natasha egy terminátor lány.
  Nem gondol arra, hogy megálljon és lassítson, a tankok és a repülőgépek pedig félretévednek.
  Zoya támadásban van. Úgy tűnik, a kardjai húst és fémsalátát vágnak. A lány a tüdejéből kiált:
  - Üdvösségünk érvényben van!
  És a csupasz lábujjak is ilyen tűket dobnak.
  És áttört torkú emberek tömege, akik holttestek halmaiban hevernek, valamint törött tankok és lezuhant repülőgépek.
  Augustine egy őrült lány. És mindenkit összezúz, mint egy robotot a hiperplazmából.
  Már nem száz nácit vert szét. De minden felveszi a tempót. És a harcos még mindig ordít.
  - Legyőzhetetlen vagyok! A legmenőbb a világon!
  És ismét a szépség a támadásban.
  Csupasz lábujjai közül pedig borsó száll ki. Háromszáz nácit és egy tucat tankot pedig széttépett egy erős robbanás.
  Augustine ezt énekelte:
  - Nem merik majd elfoglalni a földünket!
  Svetlana is támadóba lép. És egy grammnyi haladékot sem ad. Vad terminátor lány.
  És levágja az ellenségeket, és kiirtja a nácikat. A barna harcosok tömege pedig már az árokba és az utak mellé zuhant.
  Az öten dühösek voltak. Vad harcot vívott.
  Egy igazán klassz előadás menőnek bizonyult. És hány megölt nácit. És a legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a barna harcosokat.
  Margarita is harcban van. Összetöri a fahéjas és acélhadseregeket és ordít:
  - Nagy sokkos ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjait a náciknál csapkodják. A barna harcosok tömege már összeomlott.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És elvesz és összetör néhány ellenfelet, tankokat, sőt repülőket is.
  És Natasha a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány náci szakított már félbe.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere megvan - hóhérok!
  Natasha kiált:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz!
  És megint a lány karddal fog levágni egy csomó nácit.
  Zoya mozgásban van, és sok barna harcost kivágott.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű több nácit öl meg. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Ágoston előrenyomja és legyűri az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kifedi a fogát!
  És a vörös hajú olyan ... Haj lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana útközben Itt sok koponyát és tanktornyot levágott. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. És akkor köp egy szívószálból. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából, amelyek eltalálják a gyalogságot és a repülőgépeket.
  Margarita örömmel énekelte:
  - Semmi sem lehetetlen! Hiszem, hogy felvirrad a szabadság!
  A lány ismét halálos tűcsöveset dobott a nácikra és tankjaikra, folytatta:
  - Elmúlik a sötétség! Viruljanak a rózsák!
  És amint a harcos csupasz lábujjával borsót dob, ezer náci azonnal felszállt a levegőbe. Igen, a barna, pokoli birodalom serege a szemünk láttára olvad.
  Natasha a csatában. Ugrál, mint egy kobra. Felrobbantja az ellenséget. És annyi náci hal meg, és repülők zuhannak.
  A lányuk és a kardjaik, a szénszemek és a lándzsáik. És tűk.
  Ugyanakkor azt is üvölti:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem!
  És az oroszok dicsősége megtalálja!
  A csupasz lábujjak új tűket dobnak, átütve az ellenfeleket.
  Zoya vad mozdulattal. Megtámadja a nácikat. Vágja apró darabokra őket.
  A harcos nő csupasz ujjaival dobja a tűket. Áttörés az ellenfeleken, és hogyan kell ordítani:
  A teljes győzelmünk közel van!
  És vad malmot hajt végre kardokkal, harckocsikat söpörve el. Ez tényleg olyan lány, mint egy lány!
  Ám Augustine kobrája támadásba lendült. Ez a nő minden rémálom rémálma.
  És ha megvágja, az azt jelenti, hogy el is vágja.
  Ezután a vörös hajú fog és énekel:
  - Kinyitom az összes koponyát! Nagy álom vagyok!
  És most a kardjai működésbe lépnek, és átvágják a húst és a fémet.
  Szvetlana is támadólag lép fel. Ennek a lánynak nincs fékje. Amint felaprítják, a holttestek tömege szemetelődik, repülők és tankok zuhannak.
  A szőke terminátor ordít:
  - Milyen jó lesz! Milyen jó lesz - tudom!
  És most egy gyilkos borsó repül el tőle.
  Kis méretű, de halálos...
  Hogyan lehet apró darabokra törni.
  Margarita újra megteszi ezt a csatában.
  És levágni egy csomó barna harcost. És nagy hézagokat vág le.
  A lány felkiált:
  - Lambada a mi táncunk a homokon!
  És újult erővel ütött.
  A támadó Natasha még dühösebb. Szóval csépelni a nácikat. Nem túl jó nekik ellenállni az ilyen lányoknak.
  Natasha fogta és énekelte:
  - A helyben futás közös békítő!
  A harcos lány pedig ekkora ütészuhataggal tört be az ellenfelek közé.
  És mezítláb dobja a korongokat.
  Itt ő vezette a malmot. A barna sereg fejeinek tömege visszagurult, és a tankok égtek.
  Egy harcos szépség. Verje meg magát egy ilyen sárga armadát.
  Zoya mozgásban van, kivétel nélkül mindenkit összetör. És a kardja olyan, mint a halál ollója.
  A lány egyszerűen gyönyörű. És a mezítláb nagyon mérgező tűket dob.
  Győzd le az ellenfeleket. Átfúrják a torkukat és koporsókat csinálnak, tankokat és repülőgépeket robbantanak fel.
  Zoya elvette, és felkiáltott:
  - Ha nincs víz a csapban...
  Natasha felkiáltott örömében:
  Tehát a te hibád!
  És csupasz lábujjával dob olyasmit, ami alaposan megöl. Ez valóban a lányok lánya.
  És a csupasz lábáról, hogyan fog repülni a penge. És sok harcost fog eltalálni, levágva a tornyokat a tankokról.
  Augustine útközben. Gyors és egyedi szépségében.
  Milyen fényes haja van. Mint egy proletár transzparens lebeg. Ez a lány egy igazi vicc.
  És megvágja az ellenfeleket - mintha karddal a kezében született volna.
  Vörös hajú, átkozott barom!
  Augustine elvette, és felszisszent:
  - Lesz bikafej - nem fognak megőrülni a harcosok!
  És itt megint összetört egy csomó harcost.
  Margarita, mezítláb tőrt dobva, letörve a tanktornyot, megerősítette:
  - Nagy és menő lány!
  Ágoston készséggel egyetértett ezzel:
  - Harcos vagyok, aki bárkit megharap!
  És megint csupasz lábujjakkal indít egy gyilkost.
  Svetlana a csatában nem rosszabb, mint az ellenfelek. Nem lány, de egy ilyen lángokban álló boszorkánnyal végezni.
  És kiabál:
  - Micsoda kék ég!
  Augustine, aki mezítláb elengedte a pengét, és levágta a harckocsi tornyát, megerősítette:
  - Nem vagyunk a rablás hívei!
  Svetlana ellenségeket darabolva és repülőgépeket lőve ciripelt:
  -A bolondnak nem kell kés...
  Zoya nyikorgott, csupasz, cserzett lábával tűket dobált:
  - Három dobozból hazudsz neki!
  Natasha, a nácikat levágva, hozzátette:
  - És csinálj vele egy fillért!
  És a harcosok veszik és ugrálnak. Olyan véresek és menők. Általában sok izgalom van bennük.
  Margarita ezt énekelte:
  - Az ütés erős, és a srácnak érdeke van...
  Margarita felszisszent válaszul:
  - Mindenkit megölünk - mezítláb!
  A lány valóban olyan aktív terminátor.
  Natasha az offenzívában ezt énekelte:
  - Szent háború!
  És a harcos éles korong-bumerángot indított. Ívben repült, sok nácit és tanktornyot kivágott.
  Zoya hozzátette, folytatva az irtást:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És új tűk repültek ki mezítlábáról. És sok vadászgépet és repülőgépet találtak el.
  A szőke lány azt mondta:
  - Sakkmatt az ellenfél!
  És megmutatta a nyelvét.
  Augustine a lábával hadonászva és éles szélű horogkeresztet dobálva gurgulázott:
  - Birodalmi zászló előre!
  Svetlana készséggel megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig kórusban kiabálták, legyűrve a nácikat:
  - Senki nem állít meg minket!
  És most egy korong repül a harcosok mezítlábáról. Tépik a húst, és lebontják a tanktornyokat.
  És újra üvölteni:
  - Senki sem győzhet le minket!
  Natasha a levegőbe repült. Széttépték az ellenfeleket és a szárnyas keselyűket, és kiadták:
  - Nőfarkasok vagyunk, pirítsátok meg az ellenséget!
  És csupasz ujjai közül egy nagyon halálos korong kirepül.
  A lány még meg is csavarodik az extázisban.
  És ekkor mormolja:
  - A sarkunk szereti a tüzet!
  Igen, a lányok nagyon szexiek.
  És a harcosokra kacsintott. Nevetnek, és válaszul kifejtik a fogukat.
  Natasha levágta a nácikat, és üvöltött:
  - A mi világunkban nincs öröm, küzdelem nélkül!
  Natasha beleegyezett:
  - Ha nincs erő, akkor igen...
  De mi harcosok mindig egészségesek vagyunk!
  A lány csupasz lábujjával tűkkel dobálta az ellenséget, tankok tömegét robbantotta fel, és énekelte:
  - A katona mindig egészséges,
  És készen áll a cselekvésre!
  Ezt követően Natasha ismét levágta az ellenséget, lerombolva a tankok tornyait.
  Zoya egy nagyon gyors csaj. Itt egy egész hordót indított a nácikra. És elszakított pár ezret egy robbanástól.
  Aztán felsikoltott:
  - Ne állj meg, csillog a sarkunk!
  És egy lány harci csipkében!
  Ágoston a csatában szintén nem gyenge. Szóval csépelni a nácikat. Mintha egy köteg láncból kiütött volna.
  És az ellenfelek feldarabolása - énekli:
  - Vigyázz, hasznos lesz
  Ősszel lesz pite!
  A vörös hajú ördög valóban úgy szánt a csatában, mint az ördög a tubákban.
  És itt van, hogyan harcol Svetlana. És a nácik megkapják tőle.
  És ha üt, akkor üt.
  Véres fröccsenések szállnak ki belőle.
  Szvetlana keményen észrevette, amikor mezítlábjáról fémfröccsenések repültek, amelyek megolvasztották a harckocsik koponyáját és tornyait:
  - Dicsőség Oroszországnak, sőt dicsőség!
  A tankok rohannak előre...
  Piros inges hadosztályok -
  Üdvözlet orosz nép!
  Itt a lányok felvették a nácikat. Így vágják és aprítják. Nem harcosok, hanem igazán párducok, akik elszakították a láncot.
  Margarita, szétzúzva a barna sereget és átvágva a tankokon, felkapta:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  
  . TAMERLANE VÁGYUNOKÁJA
  MEGJEGYZÉS
  A huszonegyedik századi gyönyörű lányok partraszállása segít Tamerlane dédunokájának megőrizni hatalmát, ráadásul utat nyit a birodalom terjeszkedése előtt.
  . 1. FEJEZET
  Tamerlane 1405-ös halála után dédunokáját, Muhammad Jahangirt nyilvánították utódjának. Még körülbelül kilenc éves fiú volt, és régense volt. És Alenka Tamerlane jobb keze lett, majd az első felesége.
  Az örökké fiatal lány kolosszális erővel rendelkező boszorkány volt. És ő lett a nagy parancsnok birodalmának tényleges uralkodója.
  Alenka egy hősies lány, eddig kiderült, hogy kapcsolatban áll azzal, hogy háborút vív Tamerlane különféle szatrapáival.
  Itt az első nagy csatája.
  Az ellenségnek meglehetősen nagy hadserege van. De Alenka nem jön zavarba.
  Itt személyesen vezeti a harcosokat a támadásban. És vele egy csapat boszorkány, akik a Mindenható Istent, Rodot imádják.
  Itt Alyonka meglendíti a kardját, fogadást - malmot - és levágja a mudzsahedek fejét.
  A harcos fütyül... A varjak elájulnak és átszúrják a lázadók borotvált harcosainak tetejét.
  Alenka csupasz lábujjakkal bumerángot dobott, levágva a fejeket a fegyvereseknek, és énekelte:
  - Nagy szultána vagyok,
  És a csatákban az atamán!
  Anyuta ellenségeket is vág. Boszorkánykardjaival levágja a fejüket.
  Aztán mezítláb, mintha valami halálos dolgot dobna.
  És énekelni:
  - Mindannyian megtehetjük
  menők vagyunk...
  Óvatosan -
  mezítláb vagyunk!
  És ezek után a lány fogja, és megmutatja a hosszú nyelvét.
  Aztán leköpi az ellenséget, és zafír szemekkel kacsint.
  A vörös hajú Alla is vereked. Rézvörös haja egy olimpiai bajnok fáklyájára kelti a lányt.
  A kardjai fogadást tartanak - egy pillangó.
  Aztán a csábító lábak csupasz ujjai mérgező tűket dobnak, amelyek átszúrják az ellenséget.
  Allah fogta és énekelte:
  - Hiszem, hogy erősebbek leszünk mindenkinél,
  A gazember hamuvá fog pusztulni!
  Maria is harcol. A kardjai olyanok, mint egy nagysebességű helikopter pengéi. Tehát minden könyörtelenül le van vágva.
  A csupasz sarok pedig pusztítással robbanócsomagot dob fel.
  Warrior Maria énekelte:
  Lásd a napfogyatkozást az égen
  Ez a lányok jele!
  Az olimpia is küzd. Kardjai olyanok, mint a jeladó gerendák, meghosszabbodnak. És vágja le az ellenséget a helyszínen.
  A lány csupasz sarka súlyos bombát dobott fel, a harcos pedig ezt énekelte:
  - Erősebb vagyok mindenkinél a világon,
  Tegyük gyorsabbá!
  És kilátszottak skarlátvörös mellbimbói, és hogyan fogja őket kalapálni a villám. És egész száz ellenséget megsütöttek.
  Az ellenséget legyőzték. És teljesen és feltétel nélkül összetörve.
  Még néhány kisebb győzelem, és a többi szatrapa sietett felismerni a fiatal örökös tekintélyét.
  Muhammad Jihangir nyert így meg tudta erősíteni hatalmát a birodalom felett. Bár pusztán formálisan ő volt az uralkodó. A mostoha-dédnagymamája valóban uralkodott.
  Timurad birodalma nagy volt. De mégsem ő irányította az egész világot.
  Alenka első útját Indiába tette, hogy megörökítse déli régióit.
  A lány, mint mindig, személyesen és négy barátjával harcolt.
  Alenka több száz embert ölt meg.
  A verekedés közben néha levette a melltartóját. A rubinbimbók pedig villámokat sodortak. Amelyeket az ellenség egész ezredekkel elégetett.
  Más lányok azonban, különösen a nagy olimpiákon, le tudtak hámozni a skarlát mellbimbókról, és sok ellenséget elszenesíthetnek.
  Szóval senki sem tud ellenállni ezeknek a lányoknak.
  Indiát 1408-ban teljesen meghódították. És a birodalom megerősödött.
  Ezután az Egyiptom elleni hadjárat következett. És ismét győzelmek, ellenfelek vereségei és elfogásai.
  Alenka csupasz lábujjával speciális borsót dobott, amiben egy nagyon pusztító robbanóanyag volt.
  És megtépett ellenségek.
  Ám Alla és Olimpia elvette, és Egyiptom emírje csupasz lábujjaival megragadta a kezét és a lábát, és triviálisan széttépte.
  Aztán a lányok szívből nevettek és énekelték:
  - És kit találunk a csatában?
  És kit találunk a csatában...
  Ne vicceljünk ezen!
  Tépjük szét!
  Szedjük szét!
  A verekedés után a lányok arra kényszerítették a néhány életben maradt férfit, hogy leboruljanak és megcsókolják csupasz, megkeményedett, véres lábukat.
  Így hát az egyiptomi vezír letérdelt, és megcsókolta Alenka mezítlábát.
  A lány csupasz lábujjaival megfogta az orrát. És erősen megszorította.
  Aki ordít...
  Alenka felemelte a lábával, és heves erejével elhajította, egy hosszúíj-mező távolságára.
  Miután meghódították Egyiptomot, a Dzsingizidák továbbmentek... Elérték és elfoglalták Marokkót.
  Alenka még nem ment Európába. Tekintete kelet felé fordult. Valójában Kína megszabadult a mongolok hatalmától, és ott vissza kellett állítani hatalmukat.
  1415-ben hadjárat kezdődött Kína ellen. Mohammed már eléggé felnőtt volt, és ő maga vezette a kampányt.
  De valójában Alenka irányította a hadseregét. Úgy tűnik, mostoha-dédnagymama és örökkévaló lány. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Alenka nem szexelt.
  Ő maga választotta ki magának a legszebb, legizmosabb fiatal férfiakat, és sokféleképpen szeretkezett, ugyanakkor többel is.
  Nos, megbocsátottak neki, mint a másik négy boszorkánynak. Mind az öt harcos legyőzhetetlen volt.
  Itt Kína hatalmas hadseregével állnak szemben.
  Alyonka először karddal végzett villámtechnikát.
  És az Égi Birodalom harcosainak annyi feje repült.
  Aztán Alenka csupasz lábujjakkal több gyémánt élű korongot dobott, és mindegyik megölt egy tucat ellenfelet.
  A lány karddal vágott, és énekelte:
  - A legmagasabb osztályú harcos vagyok,
  És játékosan kirabolják a pénztárost!
  Aztán Anyuta fogott és kardokkal csapkodott, kiadva a "tintahal" technikát, sok ellenfelet levágott, majd énekelte:
  - Én vagyok a legmenőbb lány
  Ünnepelni fogjuk a sikert!
  Aztán a félelmetes harcos megmutatta a nyelvét.
  És hogyan köpött, mint egy tűzoszlop.
  Így egyszerre kétszáz kínait elégettek.
  A vörös hajú Alla teljes izgalomban volt. Levágta a kínaiakat, és úgy vágta le a fejüket, mint egy borotva.
  Ugyanakkor a harcosok puszta lábujjakkal halálos erővel dobták a pusztító borsót. És sok ellenfelet tépett, és fogát kitárva csicseregte:
  - Nagy-Oroszországért!
  Maria az ellenfeleket boncolgatva, a szitakötők fogadását végrehajtva, fogvicsorogással válaszolt:
  - A nagyszerű helyért!
  És ismét csupasz lábujjával dobta a megsemmisülés halálos ajándékát.
  Olympias is karddal vágja az ellenséget. Olyanok, mint a szélmalom lapátok. És levágták a kínaiakat, és levágták a fejüket.
  Olympias egy egész csomó gránátot adott a csupasz, kerek sarkával. És felrobbant, egy egész zászlóaljat egy másik dimenzióba küldve.
  A lány fogta és énekelte:
  - Dicsőség a világűrnek,
  Elég a hülye beszédből!
  Ezek után mind az öt gyönyörű, erős és legyőzhetetlen boszorkánylány hogyan fütyüljön. És a varjak, egész felhők, szívrohamot kapnak, és döbbenten esnek át, és áthatolnak a kínai katonák koponyáján.
  Itt van egy klassz dolog.
  Alenka énekelte:
  - A háború nagyon hűvösen megy,
  Győzelem letépjük az eredményt!
  A lányok persze kalapáccsal csépelik a kínaiakat, mint a diót. Ezt vágják le a terminátorlányok, nem feledkeznek meg csupasz lábujjakkal nagy, halálos halálajándékokat dobálni.
  Itt Alenka lehúzza a melltartóját. És kilátszottak skarlátvörös mellbimbói, és telt keblei olyan csábítóak lettek.
  És most villám száll ki fényes mellei közül. Essen a kínaiakra, vad erővel.
  Alenka csupasz lábujjjal gyilkos halálajándékot dobott, ellenfelek nagy tömegét tépte apró darabokra, és csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Aztán letépte egy kínai tábornok kezét, elrepült, és mutatóujjával kiszúrta egy másik méltóság szemét.
  Anyuta szellemesen kijelentette, legyűrve az ellenséget:
  Klassz lányok vagyunk!
  És kitette a melleit is, levette a melltartóját. És akkor a málna mellbimbóiból villám csapott. És teljes pusztulás következett.
  A kínaiak pedig alaposan elszenesedtek, és szó szerint egy mély koporsóban kötöttek ki. Pontosabban nem kapnak koporsót.
  A lányok kolosszális mészárlást rendeztek a kínaiaknak. Annyi hülye ember halt meg.
  Anyuta fogta, és fogát tárva énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb nő,
  Meg kell erőszakolnom!
  Alla is részt vesz a csatákban. Olyan kemény és rohadt lány.
  És csupasz lábujjai mérgező és pusztító tűket dobtak. Ez a vörös hajú terminátor lány.
  És akkor kitárta a melleit. A rubin mellbimbóból pedig hatalmas pusztító erővel robban ki. Egy egész zászlóalj kínai katona égett le.
  És itt van Alla, akinek rézvörös haja, mint a proletárok zászlója, lobog a szélben.
  A leány pedig fogta, és fogát kitárva énekelte:
  -A legnagyobb országunk az
  A vírus-Sátán elpusztul!
  Maria agresszióval és halálos kilengéssel is küzd, ellenségeket rak le, és szó szerint szétveri a fejüket.
  A lány kardja pedig nagyon éles, akár a borotva, és teljes gyilkosságot produkál.
  Maria csupasz lábujjával dobott valamit, ami teljes halált hozott, és kotyogott:
  - A Hazáért - nagy Anyánkért!
  És a harcos fogta, és kitárta teli mellét. Az eper mellbimbóit pedig elvitték, és hatalmas, pusztító erejű pulzárokkal verték.
  És annyi ellenséget semmisítettek meg egyszerre, hogy Kínában sok gyerek elárvult.
  Maria elvette, kifújta a fogát, és üvöltött:
  - A békéért vagyunk a barátságért,
  A világ mosolyáért...
  A találkozások szívélyességéért!
  Olympias - ez a hős lány a csatában olyan, mint egy igazi, és nagyon, rendkívül agresszív vadállat.
  Elvette, és csupasz talpával kidobott egy egész hordó robbanóanyagot. Ehhez a lánynak még a hátára is kellett esnie.
  Aztán Olympias kitárta teli melleit, amelyek akkorák, mint a görögdinnye.
  És a harcos elvette, és mint egy egész pulzárzuhatag, megtámadja Kína csapatait. És hány sárga katona halt meg egyszerre.
  A bika testalkatú lány fogta és nagy erővel és tűzenergiával robbantotta. Itt lesz igazán meleg. És ég a föld, mintha napalm ömlött volna a kínaiak fejére. És sok minden ég ott... Egy kínai tábornok élve elégett, és sikerült kukorékolnia.
  És azonnal öt lány füttyentett, és egy egész varjúfelhő fülsiketítő zuhanása következett, és átszúrták a kínai fejeket.
  A lányok felsorakoznak az ötszögben, és ördögi energiával fognak összeomlani.
  De más lányok is csatlakoztak a kínaiak elleni csatához. Anastasia Vedmakova megjelent a támadó repülőgépen.
  És fogta, és pusztítást indított egy csupasz, cizellált láb segítségével, és egy egész kínai zászlóaljat semmisített meg egy rakétavetővel.
  Anasztázia énekelte:
  - Egy, kettő, három, négy, öt -
  A boszorkány ölni kezdett!
  És a harcos a skarlátvörös mellbimbóval megnyomta a joystick gombját, és a rakéta ismét repül, fenomenális sebességgel, és a pusztulás és a halál nagy folyamát okádja.
  Akulina Orlova elvette, és a mellét is kitárta. És elvette, megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombján.
  És egy rakéta felfoghatatlan, kozmikus erővel fog felszállni.
  És most már csak szarvak és lábak maradtak a kínai zászlóaljból.
  Akulina Orlova elvette, és nyikorgott:
  - Svarog nagy ereje,
  Meglátjuk Isten erejét, hatalmát!
  A harcos pedig a pedálra nyomta csupasz, kerek, rózsaszín és nagyon kecses ívelt sarkát.
  Megsemmisített egy vákuumbombát, és egy egész ezred kínait küldött az alvilágba.
  Aztán erőteljesen hozzátette:
  - Oroszország túl sok, ne kívánd,
  Akkor egy nagyon klassz paradicsomot kapsz!
  Mirabela Magnetic is nagyon energikus lány. A harcos pedig elvette, és csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait. És hogyan csap le az ellenségre egy agresszív ugrással.
  És a kínaiak tömege egyszerre kiég és hamuvá válik.
  Mirabela fogta és egy epres mellbimbóval megnyomta a joystick gombját, majd elviszi, elrepül egy rakéta.
  És annyi harcos égett le egyszerre, és került átvitt értelemben a pokolba vagy a mennybe, vagy talán még olyan helyre is, ahol a mesék már minden emberi fantáziánál menőbbek.
  Mirabela fogta és énekelte:
  Hatalmas a mi hatalmunk
  Pusztítsuk el egész Kínát...
  Örökké fogunk építeni -
  Az égen, a tengeren és a szárazföldön!
  Mindhárom repülőgép támad, mintha kibaszott kínai csapatok lennének. A lányok rakétái pedig az erős varázslatnak köszönhetően különlegesek, újrahasznosíthatók.
  Az égi birodalom harcosai ezrei pedig az ősatyákhoz mennek.
  Aztán Natasha elvette, és mérgező tűkkel rakétákat lőtt ki a támadórepülőgépéről.
  Azok elrepülnek, és egyszerre sok ellenfél minden szertartás nélkül elpusztul.
  Kína legfelsőbb méltósága pedig az első alkalomtól fogva vette és égett egy dühös és könyörtelen tűzben.
  Natasha lelkesen énekelte:
  Hogyan éltünk, harcoltunk
  És nem fél a haláltól...
  Tehát mostantól te és én élünk...
  És a csillagos égen
  És a hegyi csend -
  Tengerhullám és dühös tűz,
  És dühös, és dühödt tűzben!
  . 2. FEJEZET
  A lányok szétverték Kína egyik hadseregét. De az Égi Birodalom másik nagy hordája feléjük hajolt.
  Alenka a kardok mellett géppuskákat is készített. És firkáljunk egyszerre két kézzel kínaiul. És alaposan kiirtotta a Mennyei Birodalom hadseregét.
  A lány lángokban állt.
  Ugyanakkor levette a melltartóját, és felfedte skarlátvörös mellbimbóit. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  És rózsabimbószerű melleiből halálos villám szállt fel.
  És egy egész zászlóalj kínait elégettek és megsemmisítettek.
  Alyonka fogta, és fogát kitárva énekelte:
  - Az összes kínait darabokra zúzzuk,
  Pusztulás bennünk, hatalom ereje!
  Anyuta az ellenségekre is firkál. Ugyanakkor speciális, házi készítésű géppuskákat használ. Ezek csak az ellenfelek totalitárius megsemmisítése. És egész holttesteket emelni.
  És annyi kínait elpusztítottak rövid időn belül.
  Anyuta csupasz lábujjával dobta a megsemmisülés ajándékát. És kínai katonák tömegét tépte szét.
  Aztán a lány bíbor mellbimbóiból, ahogy szembeszáll az égi birodalom harcosaival, lupanettel.
  És az egész ellenséges ezred egyszerre leég.
  Aztán Anyuta csiripel:
  - Dühünkben szétverjük Kínát,
  Hiszem, hogy természetesen mindenkit megnyerünk!
  A verekedős lány Alla is agresszív spontaneitással küzd.
  És a haja olyan rézvörös és lángoló, mint az inkvizíciós tűz lángjai.
  A harcos elvette, és csupasz lábujjaival megdobta a halál gyilkos ajándékát. Tépett fel egy csomó kínait.
  Még a fejük is különböző irányokba forgott.
  Ezt követően a rubin mellbimbókból származó harcos pulzárok egész sorával tölti fel. Tehát elvittek és elégettek két egész ezred kínait.
  A szuperosztályú harcos fogta és énekelte:
  - Legyőzzük az ellenséget, biztosan tudom,
  Nem hagyjuk, hogy Kína átvegye az egész világot!
  A vörös hajú lány pedig elvette, és nagyon szép orrlyukain keresztül fütyült.
  És mind az öt orra nagyon elegáns.
  És a lábak olyan csábítóak és fürgeek, és egyáltalán nem koszosak. Az itteni harcosok kiemelkedő fordulatot vesznek. És van egy egyedi varázsuk, egy szemük és egy támadásuk. Egy ilyen lánnyal szemben gondolj arra, hogy egyetlen hadsereg sem fog ellenállni, még például Kína sem!
  Egy aranyhajú lány, Maria, nagyon veszélyesen harcol. És a csupasz, vésett lábai nagyon halálos és pusztító dolgokat dobnak ki.
  De ha az eper mellbimbó is működik. És kolosszális, halálos erejű villám hullik le belőlük.
  És azonnal elégetnek egy másik kínai ezredet.
  Maria fogta, és fogát tátva énekelte:
  - Lány vagyok, tudod, drágám.
  Gyönyörű minden szempontból!
  Gyönyörű minden szempontból!
  Mindenkitől, minden oldalról!
  És az ellenségre is leköp. A köpése pedig hiperplazmás folttá változott, kitágult, megmozdult, és egy egész zászlóalj kínai katona megsemmisült.
  Olympias, ez a hős lány, hatalmas fizikai erővel. És a lábai meglehetősen nagyok, lebarnultak, mezítlábasak, ugyanakkor elegánsak és csábítóak.
  A láda pedig olyan, mint a tejjel teli tőgy, mint a legmasszívabb és legnagyobb bivalyé.
  Ugyanakkor a mellbimbók olyanok, mint a mák bimbói, olyan fényesek, lédúsak és csábítóak.
  Nem csoda, hogy a küzdelem előtti olimpia tucatnyi erős, fiatal férfival biztosan visszavonul, és szeretkezik velük.
  Ez pedig további örömet és erőt ad.
  És most villámok szállnak ki erőteljes, csábító, nagy, mint a paradicsom mellbimbója. Ráadásul egy egész zuhatagban, mintha cunamihullám lenne.
  És azonnal kínaiak ezrei halnak meg iszonyatos kínjában, annak biológiai elektromosságában.
  Olimpia ezt énekelte:
  Nincs irgalom, nincs irgalom,
  Nincs kegyelem az ellenségnek!
  Cseppek, cseppek -
  Támadásban vagyok!
  A harcos pedig fogta, és megmutatta hosszú nyelvét, mint egy felügyelő ostorát.
  És ezzel a nyelvével egy nyalókát dobott, amelyben egy részecske antianyag. Ennek eredményeként egyszerre két kínai ezred porig égett, és megsemmisítő csapást mértek az Égi Birodalomra.
  Már öt lány elvette, és minden további nélkül fütyülni fognak. És a varjaknak epilepsziás rohamai kezdenek lenni. Bumerángként pörögnek a levegőben, rohannak lefelé. Csőrük pedig kínai katonák koponyáit vágja halálra.
  - jegyezte meg Olympias, morgott, mint egy párduc, és kitárta nagyon hosszú és erőteljes agyarait a szája mögül.
  Természetesen egy kicsit vámpír. Csak az agyarai mozdulnak be, vagy éppen ellenkezőleg, haladnak előre.
  És Olympias hangja nagyon hangos:
  - Mindenképpen leverjük az ellenséget,
  A lány hangja elbűvölő, magával ragadó...
  Alaposan felvettük Kínát,
  Nem csak nézők vagyunk!
  Alenka, el kell mondanod a lánynak, mire van szüksége...
  És megvan a valódi lopás agresszív természete.
  Alenka elvette, és skarlátvörös mellbimbóiból dühödt erővel tüzes, nem ismerő pulzárokat robbantott ki.
  Ezen tüzes vérrögök mindegyike rendkívüli mennyiségű energiát tartalmaz. A kínaiakat pedig nagyon alaposan megütik a szarvak.
  Alenka szellemesen megjegyezte:
  - Ott kezdtük el szabályozni a Föld bolygó népességét!
  Anyuta a málna mellbimbóból, villámokat adott a kínaiaknak. Miután golyót kapott a nyomólapkába, csak nevetett:
  - Hazudsz! Nem fogadod el!
  Alenka nagy bizalommal egyetértett:
  - Ne vedd el!
  Olimpiada elvette, és csupasz, kerek sarkával, mintha kalapáccsal ütötte volna a kínai tábornok állkapcsát, és gurgulázott:
  - Egy új Szovjetunióért cárizmus és vezetés nélkül!
  Maria beleegyezett, és egy eper mellbimbóból a halál nagyon pusztító és végzetes ajándékával dörömbölt:
  - Igen, a királyt túl drága az etetés!
  És a barátaira kacsintott.
  De egyelőre hivatalosan is meghódítják Kínát, különleges célokra.
  A vörös hajú és nagyon szép lány, Alla fogta, és énekelte, feltárva nagyon fehér és gyöngyház fogait:
  - Az ő birodalmában a sárkány,
  Minden, ami él és fényes, elpusztítja...
  Csak nyögés van,
  Dobd le a szemétemberek láncát!
  És a harcos villámként vette ki a rubinbimbóból. És ismét kioltja a kínaiakat, és egy marék hamuvá simítja őket.
  Alla fogta, és fogát tátva, kacsintva énekelt:
  - A gonosz sárkánytól,
  A nemzetség mentette meg a Földet...
  És az ég fénye -
  Elhagyta az embereket!
  És a harcos ismét a partnereire kacsint...
  Nos, az ötök megértik, hogy Kína óriási lelkesedéssel csépel.
  De itt belépett a csatába - Albina és Alvina. Nagyon szép lányok és egyben szőkék.
  Harci repülőgépeken repülnek, például támadó repülőgépeken. És egy halálos töltést küldenek töltés után.
  Ők a lányok - szupernek mondani azt jelenti, hogy nem mondunk semmit.
  És megnyomják a joystick gombjait skarlátvörös mellbimbóikkal, és nagyon zúzós rakétákat küldenek hatalmas halálos erővel.
  És annyi pusztítás történik Kínában. Egész gombák kelnek fel a Mennyei Birodalom katonáinak megsemmisüléséből.
  Albina először csupasz lábujjával lőtt. És kiköpte a megsemmisítés kolosszális, pusztító ajándékát.
  Aztán ráhelyezte a rubin mellbimbót. És a kínaiak megint nagyon kemények lettek.
  Albina fogta, és fogát kicsattanva csicseregve énekelte:
  Hamarosan kommunizmusba kerülünk
  Hazám felemelkedése...
  Csak a tolvajt távolítsa el
  És egy kopasz kecske!
  Ezek után a lány fogta és megmutatta nagyon hosszú és mozgékony nyelvét.
  Velük nagyon szeretett nyalogatni a lüktető, jade rudakat. Hihetetlenül élvezte.
  Alvina szintén nem ellenzi a férfiak kiszolgálását. És leginkább akkor szerez örömet, ha pénzt vesz el a férfiaktól. Ez tényleg nagy öröm és élvezet.
  Alvina fogta és énekelte:
  - Keress pénzt, keress pénzt
  Megfeledkezve az alvásról és a lustaságról...
  Keress pénzt, keress pénzt
  A többi mind szemétség!
  És a harcos ismét megnyomta az eper mellbimbót a gombon, és a megsemmisítés ajándéka halálos erővel tört ki, és a kínaiak tömege elpusztult.
  Ezek a lányok természetesen rendkívül menők.
  Albina megjegyezte párjának:
  - Menő harcos vagy!
  Alvina logikusan válaszolt:
  - Ugyanaz, mint te!
  Alvina pedig újabb megsemmisítési ajándékot küldött csupasz lábujjai segítségével.
  És csiripelt:
  - Lesznek új korok
  Generációváltás lesz...
  De soha senki
  Ne felejtsd el a fényes célt!
  A lányok ismét csupasz sarkukkal nyomták össze a pedálokat. És ismét kínaiak tömegeit ölték meg.
  Ez tényleg nagyszerű.
  De a csatában, és Anastasia Vedmakova. Nagyon aktív és agresszív a támadórepülőgépen.
  Még nevetve is énekli:
  - Miután elolvasott két sort a revolverből,
  siess és öld meg a gonoszt...
  Dühöngő gonosz, a pokol ördöge,
  A kopasz elkezdte kiirtani az embereket!
  Anastasia Vedmakova pedig vette, és kacsintott a partnereire. Nagyon szép harcos, ráadásul vörös hajú.
  És az összes kínai, akit eltaláltak a rakétái, darabokra tépték.
  De a csatában és Akulina Orlova. A lány harcol és gyors, mint egy kobra.
  A támadó repülőgépe pedig chipként ugrik a hullámokon vihar közben.
  Akulina összetöri a kínait. Csupasz lábujjával üti őket.
  Miközben a lány énekel:
  - Kopasz, kopasz, kopasz,
  Nyughatatlan sors...
  De miért, hogy lezárjam a kopasz foltot,
  Bajra van szüksége?
  Aztán a lány újra lőtt, de ezúttal étvágygerjesztő mellbimbóját használta, mint egy érett epret.
  Mirabela is elvette, és csupasz lábujjával megnyomta a gombokat. És rakétákkal eltalálta a kínaiakat.
  Annyi ellenség halt meg.
  A lány fogta, és fogát kitárva énekelte:
  Nagy háború dúl
  Háború ok nélkül...
  Sátán elszabadult
  És eljött vele a halál!
  A női pilóták nagyon aktívan verték a kínaiakat. És egész ezredeket égető rakétákat küldtek. És bombákat is dobtak tűkkel és labdákkal, rendkívüli erőről és találékonyságról tanúskodva. Harcosok mit mondjak - osztály!
  De a kínaiak és Erzsébet elleni csatában, három baráttal a harckocsin. A legénységük az E-4 becenevet kapta, olyan csodálatos lányok voltak benne.
  Természetesen a harcosok bugyiban egyedül.
  És lebarnult, és nagyon izmos.
  Elizabeth megnyomta csupasz, cizellált lábát a gombon. Egy hatalmas, halálos erejű lövedéket küldött, és üvöltött:
  - Én vagyok a legerősebb lány a világon!
  És nagyon sok kínait elpusztított ez a halálos lövedék.
  Ezek azok a lányok, akik szeretnek ölni.
  Elena is csak bugyiban szőke lány. És általában ebben a hintóban mind a négy szépség szőke. Csak kissé eltérő árnyalatú haj.
  És persze szép és mellkas.
  Elena megnyomta skarlátvörös mellbimbóit a joystick gombjain. Tüzérség lőtt és lövedékek repültek.
  Tehát nem egy egyszerű, hanem négy fegyverük van.
  A lányok azt kell mondanom, nagyon vidámak és egyszerűen gyönyörűek.
  Elena fogát kitárva énekelte:
  - Én egy fiatal nő vagyok, Carlo,
  Nem szoktam gyakran játszani, de nagyon jó!
  Ekaterina is megnyomta az eper mellbimbóit a joystick gombján, pusztító taposóaknával reagált, és csipogott:
  - Minden ügyfelemnek mosolyogva gyémántot adok,
  Haladjunk a fény útján - nem ismerve a hibát!
  Az Euphrosyne sem hiányzik a csatában. Először csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait, és egy halálos, nagy robbanásveszélyes szilánkos lövedéket küldött.
  Aztán rányomta rubin mellbimbóit a gombokra, és halálra vágta ellenfeleit. Aztán kuncogott, gépfegyverekből lövedékeket sugározva, és a fogát egy nőstényfarkas agyarával kitárta:
  - A farkasok a legmenőbb állatok,
  Mindenkit széttépve, nem ismerve az irgalmat!
  És mind a négy lány elvette és felkiáltott:
  - És kit találunk a csatában, és kit találunk a csatában,
  Tépjük szét, tépjük szét!
  Tépjük szét!
  Tépjük szét!
  Ezek a lányok, és a tank halálos erejű lövedékeket és firkákat küld a gépfegyverekből. Az ilyen szélhámosoknak nem lehet ellenállni. Bennük van a harag ereje, a szenvedély lángja és a győzelembe vetett bizalom. És egyúttal az elfogott kínaiak arcába is beledugják piszkos, kerek sarkukat, és nyelvükkel nyalásra kényszerítik őket.
  A férfiak szeretik és utálják egyszerre. És a lányok egyszerűen nagyszerűek.
  A kínaiak azonban nem vetik meg a kínzást. Egy tizenhárom éves fiút, Ileykát elkapták. És előszeretettel kezdtek vallatni.
  A fiú először hallgatott. Aztán letépték a ruháját, és a háta mögött megkötött kézzel horogra tették. És elkezdtek feljebb emelkedni.
  A fiú ízületei csavarodtak, Ileika felnyögött. És egyre feljebb és feljebb lett.
  A hóhér megrángatta a fiú mezítlábát. És megfordult és üvöltött elviselhetetlen fájdalomtól.
  A kínai felnevetett, és ujjal mutogatni kezdett. Még magasabbra emelték Ileykát. A kötél már sokkal szorosabb volt. A mennyezetig. Egy tehetetlen, meztelen fiú lógott egy fogason, mezítláb rángatózott.
  Aztán a kötél egyszerre leesett. A fiú teste lerogyott.
  És csak a padlónál nyúlt újra a kötél. Hihetetlen fájdalom embertelen sikolya hallatszott. Ileika sas és megrándult.
  A hóhérok pedig nevettek. Nem is kérdeztek, hanem egyszerűen megkínozták a gyereket.
  Ekkor a kínaiak megragadták a fiú mezítlábánál fogva, és lenyomták. Feltették a blokkot, erősen befogva. A blokk nyílásai vasból készültek, és kifejezetten gyerekek számára készültek. És szilárdan rögzítve.
  Aztán a hóhérok súlyokat kezdtek akasztani a horgokra. Felújították a fiút. Meztelenül, izzadtan lógott, feszült izmokkal, szőke fejjel, szenvedéstől eltorzult arccal.
  A kínaiak kinyújtották a fiút, és ostorral verni kezdték. Nagy örömmel tették.
  A fiú üvöltött és nyögött... Zihálás jött ki a torkából. A hóhérok pedig csak azt tudták, hogy nevetnek.
  A fiú hátán az első erős ütésekre felszakadt a bőr. Vér csöpögött és verejtékkel keveredett. A fiú felkiáltott, és megpróbált rángatózni.
  De ettől még fájdalmasabb lett.
  És remegett a zokogástól.
  Aztán a hóhérok gondolkodás nélkül vékony tűzifát kezdtek rakosgatni Ileyka mezítláb alá.
  És két keskeny szemű nő elővett egy üveg olívaolajat. És elkezdték kenegetni a hosszú mezítláb járástól megkeményedett fiú talpát.
  Ileyka felnyögött:
  - Úgysem mondok semmit!
  A nők nevettek, és a fiú csupasz fenekére csapkodtak a kezükkel.
  Majd a kínzás előtt befejezték a gyerek bőrkeményedéses, de pormentes talpának zsírozását.
  Aztán a hóhér fáklyát hozott és meggyújtotta a tüzet. A láng felemelkedett, és a ragadozó megnyalta a megkeményedett, kerek, gyerekes sarkát.
  Ileyka ismét felüvöltött. A tűz fáj... A hóhér betette a pókert, és melegíteni kezdett a fiú mezítláb alatt. Egy másik kínzó egy vörösen izzó vasrudat vett elő a kandallóból. Az ifjú Ileykát pedig a forróságtól vörös bottal verni kezdte lebarnult, izmos hátán.
  A fiúnak szörnyű fájdalmai voltak. De még mindig erejéből kiáltott:
  - Hú, nem mondom el! Ó, nem mondom el! Jaj, anya, anya - nem mondom!
  A hóhérok megsütötték a fiú csupasz talpát, és hátba verték. Aztán egyikük kivett egy vasdarabot a kandallóból. A fiú mellkasához tette az izzó fémet, és húsevően mosolyogva, törött orosz nyelven megkérdezte:
  - Ami fáj?
  A fiú visszakiáltott:
  - Nem mondom meg!
  Bár a megperzselt hús szaga erősebb lett. Egy másik kínzó fogót vett fel, aminek a végét felmelegítették a kandallóban.
  És elkezdte törni a fiú ujjait a mezítláb. A kisujjával kezdte, és ropogva csavarta ki.
  Ileyka kétségbeesetten felsikoltott:
  - AH ah ah ah! Nem mondom meg!
  A hóhér először a fiú jobb csupasz lábán törte el az ujjait, majd balra mozdult. Nagyon nagy és erős gyerek volt. De igyekeztem a lehető leglassabban törni az ujjaimat.
  Amikor az utolsó megroppant, a bal láb nagyujja, a kínzástól kimerülten, Ileyka elvesztette az eszméletét a fájdalomtól.
  Azonnal leöntöttek egy vödör jeges vizet. A fiú magához tért. És ismét verni kezdték egy izzó rúddal a hátán.
  A talpakat is tűzön sütték. És ezzel egy időben a hóhérok két fáklyát vittek Ileika már leégett ládájára.
  A fiú olyasmit kiabált, amiből nem tudta kivenni a szavakat.
  Két hóhér fáklyát is hozott a hóna alá. És ez olyan fájdalmas, és egyszerűen elviselhetetlen szenvedés.
  Ileyka üvöltött és nyöszörgött, de még így is ki lehetett venni a tagolatlanságot:
  - Nem mondom meg!
  A hóhér a fiú meztelen fenekére vitte a fáklyát, az még fájdalmasabb lett. De Ileiko mégis felkiáltott:
  - Nem mondom meg!
  Ekkor a női kínzó fáklyát vett a kezébe, lábujjhegyre emelkedett, és lángot sütött a fiú fején lévő szőke haján. A világosszőke tincsek pedig felkaptak és fellángoltak. A tűz elnyelte Ileika fejét.
  A nő nevetett, és agresszíven így szólt:
  - Én egy ördögi ördög vagyok!
  A lángokba borult gyermek feje az oldalára esett. Nyilvánvaló volt, hogy a test abbahagyta a rángatózást.
  A hóhér ismét lelocsolta az előkészített vödör jeges vizet.
  De a megégett gyerek nem mozdult.
  A női kínzó a fiú hólyagos és kormos mellkasára tette a kezét. Egy ideig tartotta, és bosszúsan gurgulázott:
  - Hátradőlt!
  A rangidős hóhér bosszúsan mondta:
  - Túlzásba vitte! Hát viccelj vele! Még egyetlen áldozat sem!
  Így Alenka nagy dühvel küzdhetett, így megértette, hogy ügyük jogos.
  Így hát a lány fogott, és halálos villámlásokkal verte ki a nagyon erős, skarlátvörös mellbimbókat. Szó szerint felégették a kínaiakat, nem adva nekik sem esélyt a túlélésre, sem a lányokon egy karcolást sem.
  Aztán Alenka egy nagyon halálos és pusztító halálborsót dobott a csupasz lábujjaival.
  És az egész zászlóalj kínai katona szakadt.
  Alenka fogta és énekelte:
  - Kozmikus dicsőségünk,
  Az erő ismét az örömben lesz!
  Anyuta polipfogadást is vett és tartott karddal. Vágja le a sok kínai katonát. Könyörület nélkül vágják le a fejüket.
  Aztán csupasz lábujjával dobta a halálos tűket. A repülők halálra találták a kínaiakat.
  És akkor Anyuta málna mellbimbói pusztító és pusztító pulzusokkal csapnak le ellenségeire.
  Anyuta gyöngyszemként csillogó fogait kitárva énekelte:
  - Hamarosan paradicsom lesz a bolygón,
  Még Kínát is meghódítjuk!
  És a harcos elvette, és hogyan fütyül...
  A varjak turbulenciákat fejlesztettek ki az agyban. És jégesőként zuhantak, és kínai katonák koponyájába ütöttek.
  A vörös hajú Alla párjára kacsintott, és smaragd szemekkel kacsintva kijelentette:
  - Szent háború
  Győzelmünk lesz...
  Adj halált a Sátánnak
  Ez a mi beszélgetésünk!
  És egy rézvörös hajú lány nagy pusztító erővel dobja ki a lábának csupasz ujjait, a halál borsóját. És a kínaiak tömege szétrobban.
  Ezt követően a lány a rubin mellbimbóiból is tölt majd halálos villámokkal.
  Azok azonnal felégettek két kínai zászlóaljat.
  Alla fogta, és partnereire kacsintva énekelte:
  - Nagy vagyok
  Egy legmagasabb rendű lány...
  Számomra az ember csak egy sonka,
  Hamarosan vásároljon újakat!
  Maria is kacsintott a partnereire, és csicseregte:
  - Senki sem fog megállítani minket
  A lány eldobja az egész ezredet!
  És a harcos csupasz lábujjával a megsemmisítés nagyon pusztító és pusztító ajándékát dobta.
  És akkor Maria fogja, és pulzárt ver az eper mellbimbóiból. Azok el fognak repülni, és nincs két kínai cég - csak a szén marad.
  Maria fogta, és énekelte, miközben magoplazmát köpött:
  - Lelkemben tűz ég,
  És a tűz tombol a fejemben...
  Lecsapom a dühöt
  Emeld magasabbra - a fény zászlaját!
  És a lány megint fütyülni fog... Szegény varjak, egy ilyen ultrahang végzetes a fülükre.
  Milyen ostobaság, és teljes vereség és kiirtás.
  A lányok fejében ilyen kosárlabdapálya jár.
  Pontosabban nem a lányok, hanem a holló...
  Lezuhannak. Kínai fejek ütése.
  Maria fogta, és fogát kitárva énekelte:
  - Hanyatt esik, eldől,
  Ezt a jogot megkaptad...
  A mezítlábas lány előtt leborulva,
  Latyakban vagy sárban, mindegy!
  Olympia, a hős lány támogatta párját, és azt is, hogyan köpött. Egy nagy és növekvő mágikus plazmafolt röppent ki a lány szája mögül. Összeomlott és elnyelte az Égi Birodalom egy egész ezredét.
  Ezt követően a hőslány fogta, és csupasz lábujjaival megdobta a lábát, a zúzó és égető megsemmisülés ajándékaként.
  Felrobbant, mint egy kis atombomba. És egy másik kínai ezred is elszenesedett. És még a csontok sem maradtak meg, a Mennyei Birodalom több ezer harcosától.
  Olympias megjegyezte, nagyon erős agyarait feltárva, mint egy kardfogú tigrisé:
  - De még mindig erősebb nálam,
  Nincs senki a világon, nincs senki a világon!
  Aztán úgy tűnt, hogy a mellei hatalmas ölőerőt bocsátottak ki a jó paradicsom méretű mellbimbóiból.
  Ezt követően az olimpia, ahogy kiadja:
  - És a nő egyszerre veszi, torkon fogva egyszerre!
  És akkor mind az öt lány fogta és egyszerre füttyentett... És a holló annyira megsüketül, hogy szó szerint a saját szemükkel mászik a homlokukra. És igazi koporsókban fetreng.
  Olympias fogát tátva üvöltve, mint egy víziló, kijelentette:
  - Nincs helye a gyengeségeknek,
  Nincs helye a gyengéknek!
  És itt megint a lányok, hogyan kell fütyülni... És hullanak a varjak, és alaposan átszúrnak a kínai koponyák...
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova - ezek az örökkévaló gyerekek újra harcolnak, és bemutatják fenomenális képességeiket.
  Itt van a fiú Oleg, fogta és fogta a kardjait, ami azonnal meghosszabbította a machaon fogadását.
  És a kínaiak tömegét levágták.
  Aztán a fiú csupasz, gyermeki lábai ujjaival egy speciális éles korongot dobott... Ez egy érintő mentén repült, és száz kínai fejét vágta le.
  A halhatatlan kölyök fogta, és boldogan énekelte:
  - Nagyszerű ember vagyok
  Vagy csak egy angyal...
  Mindenkit megnyerek
  Kiélezett küzdelemben!
  Margarita Korshunova is feldarabolta a kínaiakat, esélyt és a legcsekélyebb kegyelmet sem adva nekik.
  Az extraosztályú harcos karddal vette az ellenséget, mint egy robbanás. És képletesen levágták a fejüket.
  És fognak és gurulnak, mint a káposztafejek.
  És akkor a lány csupasz lábujjakkal hatalmas pusztító erejű borsót dob. És sok kínai fog egyszerre felrobbanni.
  Aztán énekli:
  - A kozmikus erő világában,
  Legyünk erősebbek a sárkánynál...
  A nagy Oroszország érdekében,
  A kopasz gazember elpusztul!
  Ezek után a fiú és a lány egyszerre kifújta az arcát, és levegőt vett. És nagyon fülsiketítő füttyszó hallatszott.
  A varjakat lökhárító sugár érte, és kiütésbe estek. És jégesőként záporoztak a kínaiak borotvált fejére. Elestek és meghaltak, minden alternatíva nélkül.
  Az égi birodalom harcosait pedig sok ezren ölték meg.
  Oleg és Margarita egyszerre mondták:
  - A világnak tisztelnie kell minket és félnie kell,
  A katonák tettei nem számítanak...
  Az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Nagyon éles nyíl lesz!
  . 3. FEJEZET
  A lányok egy különleges installációt varázsoltak maguknak - egy tizenkét hordós lángszórót. Meg kell mondani - nagyon komolyan. És akkor Alyonka megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával.
  És működött, tűzpatakok ömlöttek a kínaiakra. És ez egy nagyon megrendítő és halálos előadás.
  Az égi birodalom harcosai pedig úgy égnek, mintha gyertyák lennének a karácsonyfán.
  Alenka fogta és énekelte:
  - Nagy sziasztok!
  És a legfényesebb csokor!
  Kibaszott a kínai a mellkasi mellbimbó megnyomásával és Anyuta. A legmagasabb kultúrájú és osztályú lány.
  És ha énekel, összetöri.
  A kínaiaknak pedig nincs egy egész zászlóaljajuk - hamuvá égtek.
  Ilyen lány - rendkívül menő.
  De a vörös hajú Alla még menőbb. Rubin mellbimbója pedig nagy erővel és energiával nyomja a gombokat.
  És itt működik.
  És tényleg porig éget mindent...
  Alla látva, hogyan égnek és halnak a kínaiak, így énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb lány a világon,
  És meghódította az éter minden oldalát!
  És a csupasz sarka pusztító halálmozdulatot hányt. Itt van egy lány - klassz!
  Allah nevetve mondta:
  - Az én fenomenális erőm...
  Maria lőtt, epres mellbimbóval megnyomta a gombot, és logikusan ellenkezett, kitárta a fogát:
  - Nem a tied, hanem a miénk!
  A harcosok pedig veszik, és keményen kinevetnek. És akkor mindketten veszik és fütyülnek.
  A varjakat ultrahanghullám érte az agyukon. Összezavarodtak.
  A tollas szépségek pedig zuhanni kezdtek, és átszúrták a kínai harcosok fejét.
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak!
  Az olimpia nagyon agresszív. Ő is megnyomja a nagy, narancssárga mellbimbóját a gombon. És hogyan fogja kiköpni a halál és a pusztulás gyilkos zuhatagát.
  És annyi kínai egyszerre vett és elégett. Alaposan elszenesedtek.
  Olympias elvette és énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb lány a világon,
  Könnyen meg tudom törni az ellenfeleket...
  Úszunk a folytonos éter patakjain,
  A junta nem fogja tudni megtörni a sárkányt!
  És a harcosok a mellbimbóikból, hogyan vernek olyan gyilkos villámmal, ami egyszerűen horror.
  Kínai zászlóaljakat gyújtogatni. Itt vannak a lányok. És csupasz lábujjaik szörnyű erővel dobálják a megsemmisülés ajándékait.
  Az olimpia elvitte és kifütyülte...
  A sípja pedig azonnal sok ezer varjút sodort a földre, halálra öklözve a kínaiakat.
  A harcosok természetesen örülnek. És nevetnek.
  Mind az öt szépség olyan harcias és szellemes.
  Albin és Alvin itt is a levegőből támad, harci repülőgépeken. És hogyan küldenek majd hatalmas pusztító erejű rakétákat, amelyek mindent felrobbantanak és eltépnek.
  Albina fogta és énekelt, megnyomva a ravaszt skarlátvörös mellbimbójával:
  - Én vagyok a világ legnagyobb hősnője!
  Alvina is csipogott, rubin bimbóját a mellkasára nyomta, és fogait kitárva csicseregte:
  - Nem, mi vagyunk a világ leghősnői!
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  Én, te, ő, ő - együtt az egész ország,
  Együtt barátságos család
  A mi szóval
  Százezer én!
  És a lányok hogyan nevetnek, és csupasz sarkú a karokon.
  És bombák repültek a kínaiakra. Persze az Égi Birodalomnak nincs olyan szerencséje, hogy olyan lányokkal foglalkozzon, akik csak bugyiban harcolnak.
  Anastasia Vedmakova is az égen van. És ez a lány, aki már több mint száz éves, de nem öregszik, mert boszorkány.
  És a rubin mellbimbóval rendelkező harcos megnyomja a gombot. És azonnal a harci rakéták repülnek a célba.
  És egy egész kínai ezred, teljesen megsemmisült.
  Anasztázia Vedmakova megjegyezte, kezével a torkán húzva:
  - Nagy tisztogatás van!
  Akulina Orlova készségesen egyetértett ezzel, az ellenséget is megütögette, és az első hónál is fehérebb fogát kitárta:
  - Söprés van a környéken!
  A lány pedig ismét megnyomja a joystick gombján az epres mellbimbót, és egy halálos rakétát küld.
  Mirabela Magnetic fogta, és csupasz lábujjai segítségével rácsapott az ellenségre. És egy halálos rakéta pofon vágja a kínaiakat. És volt teljes pusztulás és halál.
  Ez Mirabela - egyszerűen szuper. A lány pedig olyan, mintha epres mellbimbóval csapná fel az ellenséget.
  A lányok fogták, és csupasz, kerek sarkukra bélyegezve énekelték:
  - Könnyen kitörölünk mindenkit,
  A szovjetek erejéért...
  És mindnyájatokat összetörünk
  Erre a dalra!
  A harcosok rakétáikkal annyira megtámadják az ellenséget. És tényleg rendkívül halálos.
  Itt vannak a lányok csupasz, cizellált lábbal.
  Anastasia Vedmakova, leverve az ellenséget, üvöltött:
  - A koponya szikrázva ugrik éjszaka,
  Meg akar őrjíteni egy lányt...
  És kígyóval lenyelni az ártatlan áldozatokat,
  Ez csak egy szóváltás!
  Akulina Orlova rubin mellbimbóval találta el az ellenséget. Halálra ütötte az ellenséget, a legkisebb esélyt sem adva neki, és egy egész zászlóalj kínait elégetett.
  Aztán Akulina fogta és énekelte:
  - Itt van egy lány, ott van egy lány,
  Az élet teljes hazugság!
  És a harcos öldöklő ajándékot küldött az ellenségnek kerek sarkával.
  Aztán csipogott:
  - Elpusztítom az összes kínait, megmutatom a lányom arcát!
  Íme a lányok - mezítláb, gyönyörűek és csábító, nagyon cizellált lábakkal.
  Anasztázia Vedmakova ledob egy kis bombát, megsemmisítette ellenfeleit, és azt csicseregte:
  - Dicsőség nagy Szülőföldünknek!
  Itt van Alice és Angelica csatában. Mesterlövész puskákkal verték a kínaiakat. Általában véve a lányok csodálatosak.
  Alice lőtt, egyszerre öt kínait ütött át, és kotyogott:
  - A csodálatos szülőföld hatalmasságában,
  Harcokban és munkában megedzett...
  Örömteli dalt komponáltunk
  Ó nagy barát és vezető!
  És a harcos megdobta csupasz lábujjait, ami a halál halálos ajándéka. És sok ellenfelet megtépett.
  Angelica ellenségeket is legyűrt. Egy lövéssel átütött négy ellenséget, és felkiáltott:
  - Biztosan legyőzünk mindenkit, és lesz kommunizmus!
  És a harcos ismét csupasz lábujjával dobta a megsemmisítés gyilkos ajándékát. És annyi kínait semmisítettek meg egyszerre.
  Pont olyan nagyszerű volt.
  Mindkét lány nagyon szép. Alice szőke, Angelica pedig vörös. Általában nagyszerűek.
  És lövöldöznek az ellenségekre a horda sűrűjében.
  Alice fogta és énekelte:
  - napkör,
  Körül az ég...
  Ez egy lány rajza!
  A harcos pedig csupasz sarkával elvette, és feldobott egy robbanékony széncsomagot. Ami sok kínai harcost elvitt és elszakadt.
  Angelica kuncogva jegyezte meg, és kitárta a fogait, amelyek olyanok voltak, mint a nagy gyöngyök:
  - Egyszerűen nagyszerű!
  És a vörös hajú lány csupasz ujjai is robbanózsákokat indítanak a pusztítás agresszív keverékével.
  Itt vannak a lányok - kiemelkedő műrepülők. Legnagyobb és legagresszívebb osztályukat mutatják.
  Alice fogta, és fogát kitárva csicseregte:
  Egy papírra rajzoltam
  Kör aláírás a táblán!
  És megint a csupasz, kecses lába nagyon halálos erővel dob valamit.
  És a pusztítás tömege - a kínaiak megölése.
  - kacsintott Angelica.
  - Minden olyan - elbűvölő lesz!
  És a meztelen, kerek, rózsaszín sarka, mint egy szög...
  A harcosok persze nem engedik, hogy a kínaiak egy hullámmal elborítsák őket. És mindannyian másznak.
  Az égi birodalom harcosainak száma nagy. És ezek mind gallyak és gallyak, én pedig a legnagyobb szenvedéllyel támadok.
  Angelica összecsapta a kezét, és énekelte:
  - Az orosz nagysága felismeri a bolygót,
  A fasizmust egy kardcsapással leverték...
  A lányok verseiben a győzelem szól,
  És hiszem, hogy fel fogják építeni a kommunizmust!
  És a harcos elviszi, és kiköp... És egyszerre nőtt egy folt mágikus plazma, és ellepte a kínaiakat.
  Fogalmazzunk úgy, hogy a lányokra van szükséged.
  Alenka géppuskából lő a kínaiakra. Aztán karddal megvágja őket...
  És amikor egy gépfegyver jelent meg a kezében, mintha varázsütésre. És felaprítja az ellenségeket.
  Alenka tehát lekaszálta a kínaiakat, a legcsekélyebb kegyelmet sem adott nekik.
  A lány pedig puszta lábujjával gyilkos ajándékot dobott a halálból, és szétszórta az égi birodalom harcosait.
  Aztán ezt énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb lány a világon,
  Hűvös ura a földi éternek!
  Anyuta megerősítette ezt:
  - Igen, menő mester!
  És csupasz lábujjaival megfogta a lábát, és eldobta a halál gyilkos ajándékát, és annyi kínait fektetett le egyszerre.
  Itt van egy ilyen lány.
  És a skarlát mellbimbóktól is, hogyan tölti fel a villámokat. Az égi birodalom harcosai pedig úgy gurulnak, mint a szénaszálak.
  Anyuta fogta és énekelte:
  - Dicsőség az orosz cárok korszakának,
  Ti ellenségek törjetek meg!
  A lányok így dolgoznak. Alla pedig egy vörös hajú szépség náluk. És a rubin mellbimbóktól a nagyjavítástól a villám hal meg. És teljes halált hoz.
  Allah vigyorogva énekelte:
  Ne törd össze a lendületes lány szárnyait,
  Nincs bennem szánalom és nem véletlenül...
  Nem szeretem az erőszakot és az impotenciát,
  Csak kár a keresztre feszített Krisztusért!
  Olyan harcias és agresszív harcos, tele energiával.
  Maria is pulzárt fog tölteni eperbimbóból. Kínai harcosok tömegét égeti el, és kotyog:
  - Ez az én űrhatalmam!
  És a szeme villámlik.
  És a mezítláb a megsemmisülés ajándéka lesz. Ezek a lányok a legmagasabb osztályba tartoznak.
  Az olimpia megdöntötte az ellenséget. Ugyanakkor tüzes pulzárokat is használt nagy mellbimbóiból.
  A hőslány nagy gyorsasággal dolgozott. A legkisebb esélyt sem adta senkinek.
  És a harcos nagyon pusztító halálajándékokat dobott csupasz lábujjaival.
  És miközben énekelte:
  - A szülőföld és a hadsereg két pillér,
  Amin a bolygó áll...
  Megvédjük melleinket, mi vagyunk a te országod,
  A te seregedet énekli minden ember!
  Paradicsombimbói ismét hatalmas ölőerővel ajándékoznak meg.
  Erzsébet a harckocsiból is tüzel. Lő, skarlátvörös mellbimbóit a gombokon nyomja, és sikolt:
  - Nem vagyok erősebb, mindenkit darabokra tépek!
  És a partnereire kacsint.
  Elena egyetértett ezzel, málna mellbimbójával megnyomta a gombot, és egy lövedéket köpött ki a csőből, kitépve a kínait:
  - A kommunizmus szülőföldjéért!
  És a harcos lány kacsintott zafírszemére.
  Catherine megjegyezte, a valódi halál gyilkos ajándékait küldve ellenfeleinek:
  - A kommunizmus tudomány!
  Újra megnyomta a gombot rubin mellbimbójával.
  Euphrosyne kijelentette, miközben nagy makacssággal harcolt az ellenség ellen, és eperbimbókat használt:
  - A fényes jövőbe vetett hitünk nem tagadja meg birodalmunk dicső múltját!
  Erzsébet készséggel beleegyezett ebbe:
  - Ahogy dicsérték a királyt, úgy dicsérjük mi is!
  És a harcos hosszú nyelvet mutatott.
  Jekaterina észrevette, hogy ebben az esetben tüzelt, és csupasz lábujjával megnyomja a joystick gombját:
  - És a Chudsky partjairól,
  A jeges Kolimához,
  Mindez a mi Földünk,
  Mindez mi vagyunk!
  Euphrosinia ismét az eper mellbimbójával csapott, és kacsintva koccintott:
  - Nagy erőm
  Összetöröm a krokodilt!
  A lányok pedig támadnak. Köztük van Natasha és Zoya.
  Itt a lányok a tarackból vették a halál ilyen pusztító ajándékát.
  Natasha fogta és énekelte:
  - Bombák repülnek és rakéták,
  A legnagyobb PR...
  A nép dalaiban énekelnek,
  Szörnyű ütés érte!
  Zoya agresszíven kijelentette:
  - Erős ütés - jó!
  És fogta, és csupasz lábujjait a gombokra nyomta. Ezek mind harci szépségek.
  Oleg Rybachenko a falon. Egy halhatatlan fiú, aki körülbelül tizenkét évesnek néz ki, csupasz lábujjával tűket dobál. És lecsap a haladó kínaira. Egyszerre tucatnyit.
  Csupasz ujjal dobja a tűket és Margaritát. A lány elpusztítja az ellenfeleket és nyikorog:
  - Nagy erőm!
  És bátran küzd.
  Natasha is hatalmas bumerángot dob csupasz lábujjaival. Hogyan lehet összetörni az ellenfeleket és nyikorogni:
  - A nagy dicsőség nevében!
  Aztán Zoya kardokkal vágja a kínait, és közben mezítláb tűket dob méreggel. És ezt énekli magában:
  - Oroszország végtelenségében,
  Mindenkit megmenthetünk!
  És ismét az ellenfelekre hullanak a kardok. És ha aprítanak, akkor minden szánalom nélkül.
  De amikor Aurora elkezdett pusztítani, és bumerángokat dobálni csupasz lábujjaival, akkor ez teljes pusztítás. A megölt kínaiak pedig a vörös ördög csapásai alá esnek.
  És a lány ordít:
  - Mindent összezúzok és széttépek!
  És hogy fog és vág mindkét karddal!
  Csupasz sarkáról pedig egy éles és átható korong repül. Ez általában egy teljesen halálos lány.
  És itt van Svetlana a döntő csatában. Hogy kínozzuk meg a kínaiakat, és vágjuk karddal apró darabokra.
  A lány görgette a pillangót, és az Égi Birodalom hét harcosát halálra törték.
  Aztán csupasz lábujjakról éles, mérgező tűk repülnek. És lepje meg a kínaiakat.
  Oleg Rybachenko sárga harcosokkal küzd. Kardjai légcsavarként villognak.
  A fiú előszeretettel énekli:
  - Én leszek a legerősebb világbajnok,
  Legyőzzük Amerikát, Kínát!
  És a fiú ismét éles játékokat dob a gyermeklábak csupasz ujjaival. És egyszerre két tucat megölt kínai esik.
  Itt van egy ilyen csata. A valós történelemben a Petrin előtti idők cári Oroszországa elvesztette területének egy részét. De itt az orosz lovagok harcolnak, és nem adják fel magukat.
  Oleg Rybachenko harcol és énekel:
  - De mi lovagok vagyunk tele orosz szellemmel,
  A hóhérok soha nem hallják elfojtott nyögésünket!
  És ismét a fiú nagyon élesen, és erős méreggel, boszorkányok főzték, nagyon vékony tűket dob!
  A lány Margarita van mellette. És a lábai is olyan halálos tűket dobnak. A kezek pedig megvágták a támadó kínait. A harcos elpusztítja az ellenfeleket, és ezt énekli:
  - Olyan menő vagyok, mint minden ország démona...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Minden ország uralkodója!
  Natasha is levágja a kínaiakat és énekel:
  - Este hajnalban nem hagyjuk, hogy a Sátán győzzön!
  És halálos tűk is repülnek a mezítlábáról.
  Ezután Zoya elpusztítja az ellenséget. És ebből a lányból kolosszális energia árad ki.
  És bumerángok és éles tűk repülnek a szépség mezítlábából.
  A harcosok nyikorognak:
  - Én egy nagy mezítlábas álom és szépség vagyok!
  És megint valami rendkívül halálos dolgot fog az ellenfelei felé dobni.
  De amikor Aurora malmot működtet és levágja a kínaiakat, akkor ez a megsemmisülés csúcsa.
  És akkor a vörös hajú piercing tűket dob a csupasz lábujjaival. És a halott sárga harcosok elesnek.
  De amikor Svetlana lupanet. És ugyanakkor egy csomó tű repül a csupasz lábáról, amelyek mindent átszúrnak és megölnek.
  És a harcosok nyikorognak:
  - Szóval, úgy, úgy - kap egy fasisztát egy fillérben!
  És a mezítláb ismét halálos lesz a kínaiakra.
  Natasha, karddal vágva a sárga harcosokat, megjegyezte:
  - A nácikkal könnyebb és nehezebb is volt!
  Svetlana, miután elhaladt a malom mellett, megjegyezte:
  - És velünk lányokkal mindig könnyű!
  Aurora reprodukálta a rajongó fogadtatását, és felmordult:
  - Egyáltalán nem fogsz unatkozni velem!
  És halálos csípés száll ki mezítlábából.
  És Zoya elviszi, és nyikorog:
  - Nem csótányok vagyunk, hanem lányok - nagy dicsőség!
  És megint kirepül valami mezítlábból, és eltalálja az ellenséget.
  A lányok a szívükre vették a munkát.
  Ez az erőd szinte az egyetlen orosz fellegvár a környéken. Még néhány város van építés alatt. Még jó, hogy a kínaiak nem az Amurra döfték a fejüket. De Oroszország a valós történelemben elveszítette területének egy részét. Egy nagyon agresszív dinasztia van hatalmon Kínában. A lányok azonban képesek repülni Lucifer ezredeire.
  Oleg Rybachenko vágja a kínait. És miközben a fiú énekli:
  - A legmagasabb osztály lesz...
  Aztán elrepül a fiú mezítláb által dobott bumeráng és kiáltás:
  - Mindenkit megvág a dög!
  Margarita azt is megdobta az ellenségnek, hogy mi a gyilkosság. Darabokra törte, és nyikorgott:
  - Mezítlábas álom vagyok és nagy szépség!
  És a lába vad korongokat fog dobni.
  A csatában Natasha következik. És azt is az ellenségre veti, ami megosztja az ellenfeleket.
  És nagyon ügyesen csinálja.
  És mezítláb szabályos, halálos tűket dob.
  Ezután Zoya a csatában. És az ellenségre is dobál, mindenféle horogkeresztet és bumerángot.
  És lekaszálja az ellenséget.
  Aztán ahogy telik:
  - Dicsőség a jó királynak!
  De a csatában és az Aurórában. A Kínából érkező ellenségeket is elpusztítja. És ha dob, akkor halálos erővel fog dobni.
  És éneklés közben:
  - Igen, az Orosz Föld nevében!
  És halálos töltetek röpködnek mezítlábából.
  Svetlana szintén nem hagyja cserben az ellenséget. És mezítlábból valami olyasmi repül, ami nyilvánvaló halált hoz.
  És a harcos énekli:
  - Soha nem adjuk fel! A baj nem jön Oroszországba!
  És megint megsérülnek a kínaiak. És szertartás nélkül elviszi és feldarabolja.
  Hat harcos és harcos ütött keményen. És megvágja az ellenséget, és mezítláb dob.
  Oleg Rybachenko a kínaiakat levágva énekelte:
  - Csillagharcos, hiába fúj a kürtje
  Távol van a földed kétes dicsőségben...
  A csata lángja remeg a sorok között -
  Egyoldalú játékban szabályok nélkül!
  És egy újabb bumeráng repül a fiú mezítláb, ami egy tucat kínai torkát vágja el.
  A fiú, mint látjuk, harcos.
  És Margarita is harcban áll. És így működik a mezítláb. Kétségtelenül kiirtja az ellenségeit, rendkívül menő.
  És a kardjai olyanok, mint a hóhérok.
  A harcos nyikorog:
  - Legyen dicsőség!
  Natasha is mezítláb tüzel, és halálosan eldobja. És ugyanakkor aktívan vág kardokkal.
  Egyszerre sípol:
  - A környezetem egy állami tulajdonú legénység!
  A harcban Zoya következik. Szintén a megsemmisítés legmagasabb szintjének ördöge. Hogyan tartsunk egy pillangót karddal. Aztán mezítláb veszi és dobja a feltűnő elemeket.
  Ami után elmúlik:
  - Örül a sereg - halad!
  És a ferde kínai esések egész sora.
  A lány ezt énekli magában:
  - Zoya szeret ölni! Ó, az a Zoya!
  És itt van Aurora egy gyors támadásban. Vagy inkább agresszív védekezés. És mezítláb segítségével kiüti az ellenséget.
  És közben nyikorog. És amikor a szablyái úgy múlnak el, mint a kultivátor pengéi, három tucat kínai fog darabokra tépni!
  És Aurora felsikít:
  - Harmonikus akkordok, Oroszország zászlaja nagyon büszke!
  És most a csupasz sarka belefér a kínai tábornok állába. Elveszi és elesik.
  Zoya agresszív a harcban. Megvágja ellenségeit, és üvölti:
  - Kételkedünk és mindenkit megölünk!
  És mezítlábról olyan tőrök repülnek.
  Svetlana sem hagy cserben senkit. És elpusztítja az ellenséget, mintha a kasza füvet vágna. A kínaiak kudarcot vallanak.
  A lány felkiált:
  - Őrült Tű! Menj ki az udvarból!
  
  A BOKSZ ÉS A RING MENŐ POLITIKÁJA
  Szergej Ljahovics bokszmeccset nyert Sherron de Beers ellen. Megütötte a poharakat, és nem maradt el a kiütéses ütés.
  És megszerezte első címvédését.
  Ez bizonyos változásokhoz vezetett az általános csatarendben. A Chagaev elleni kötelező védekezés helyett Nyikolaj Valuev és Szergej Ljahovics úgy döntött, hogy először megküzdenek a nehézsúlyú címek egyesítése érdekében.
  Ez a küzdelem nagyon érdekes lenne. Szergej Ljahovicsnak csak egy veresége van, Nyikolaj Valuev zsinórban negyvenhat győzelmet aratott. És ő az egyértelmű kedvenc.
  Ennek a küzdelemnek a díjalapja pedig mindkét bokszoló számára rekord tízmillió dollár kettőre.
  A harc az USA-ban zajlott... Jaj, a közönség csalódott volt. Szergej Ljahovics megsérült a jobb keze, és mind a tizenkét körben pontszerzéssel veszített. De Nikolai Valuev sem ragyogott. Ellenfelét pedig nem küldhette sem kiütésre, sem leütésre.
  De egyesítette a címeket, és zsinórban a negyvenhetedik győzelmet sikerült megnyernie.
  A Csagajevvel folytatott harcot átütemezték. Aztán Chagaev gyulladást okozott, és Valuev egy másik, nem túl ismert ellenféllel harcolt. És nem túl meggyőzően győzte le pontozással. És akkor a harc Ibragimov szultánnal. A küzdelem nagyon küzdelmesnek bizonyult. Sokan még azt hitték, hogy Ibragimov szultán nyerte meg. Külön döntéssel a bírák mégis Valuevnek adták a győzelmet. És holtversenyben játszott Rocky Marchialival a zsinórban aratott győzelmek számában - negyvenkilenc.
  Aztán a kötelező védekezés Ruszlan Csagajev ellen... De a küzdelem megint elmaradt. És ismét Ruslan Chagaev sérült, és kiesett a játékból.
  Az orosz óriás ötvenedik jubileumi küzdelmét (hacsak nem számítjuk bele, hogy Valuev egyik csatáját érvénytelennek nyilvánították!) Ruiz ellen tartotta. Visszavágó volt. Az elsőben Valuev osztott döntéssel nem nyert meggyőzően. És akkor a második küzdelem-visszavágó.
  Sokan úgy gondolták, hogy Nikolai Valuev javítani fogja az eredményét. És mi lenne a menő... De ismét az orosz óriás nem néz ki a legjobban, és nagyon ellentmondásos győzelmet arat a pontokon, és ismét a bírók külön döntésével.
  Aztán újabb harc Holyfielddel. Ez a harcos egy igazi legenda. De már negyvenhat éves, és senki sem hisz az esélyeiben. Nikolai Valuev pedig zsinórban ötven győzelmet aratott, és egyetlen vereséget sem. Megdöntötte Rocky Marchiali rekordját, és két nehézsúlyú bajnoki övvel rendelkezik.
  Megint a küzdelem... És megint Nikolai Valuev alig győzött pontozással.
  És a bírák külön határozatával is. De megjavította rekordját, zsinórban ötvenegy győzelem! Ön is egyetért abban, hogy ez nagyon klassz.
  És itt van egy önkéntes védekezés is David Haye ellen. Nikolai Valuev 1993 óta egyetlen vereséget sem szenvedett el. Itt van újra a csatában...
  Ismét egy párbaj, ahol Nikolai, a kalapács nem ragyog, és sebességben alacsonyabb az ellenségnél.
  De remekül bírja. Rugalmasságot mutat. Ennek eredményeként a bírák ismét Nikolai Valuev győzelmét adják, külön döntéseket hoznak. És persze nagyon ellentmondásos...
  De Rocky Marchil rekordját frissítették. Ötvenkét győzelem zsinórban.
  És egy új ellenfél is tervben van: Vitalij Klitschko, aki az egyesítési küzdelemben szeretne egyszerre két övet szerezni.
  A tárgyalások azonban hamarosan megakadtak. Vitalij Klitschko Sosnovskyval harcolt.
  Nikolai Valuev pedig az erős ökölvívóval, de sokszor megvert Morekkel vívott.
  Nyikolaj Valuev győzelme pedig már az ötvenharmadik zsinórban nem bizonyult meggyőzőnek, ismét leütés és pont nélkül, a bírók külön döntésével.
  A rekordot azonban frissítették. Nikolai Valuev pedig tizenhat éve nem tud vereséget - ez a nehézsúly rekordja. És zsinórban ötvenhárom győzelem - rekord az összes súlykategória között.
  És a Vitalij Klitschko elleni küzdelem és a címek egyesítése nem történt meg.
  Nikolai Valuev jóindulatú daganatot talált a fejében, és kénytelen volt véget vetni bokszkarrierjének.
  David Haye és Wladimir Klitschko harcolt az övékért. És Klitschko Jr. nyert.
  De II. Nicholas bokszolóként, aki formálisan megdöntötte Rocky Marchiali rekordját, és aki két övvel rendelkezik, és soha nem verték meg, már jelentős dicsőségben volt.
  És az Egyesült Oroszország helyett Nikolai Valuev úgy döntött, hogy létrehozza saját pártját. "A nagy ugrásnak" nevezte. És 2011-ben sikerült szenzációsan bejutnia az Állami Dumába. Aztán 2012-ben részt vett az elnökválasztáson. És ismét egy szenzáció, második hely, és kijutás a második körbe Vlagyimir Putyin ellen.
  Blimey! Nikolai Valuev új, fényes politikai sztár lett. A népnek elege lett a régi, politikai prostituáltakból, ő pedig új politikust és bokszolót keresett.
  Vlagyimir Putyin azonban a második körben le tudta győzni Nyikolaj Valuevot, előnye azonban meglehetősen csekélynek bizonyult.
  De a kommunisták Zjuganov kudarca miatt puccsot hajtottak végre, és Szergej Udalcov lett a Kommunista Párt új elnöke.
  Ez a fiatal és energikus férfi igazi vihart kavart Vlagyimir Putyin ellen. És az izgalom nagyon komoly volt. Tömeges összecsapások a rendőrséggel. A klubok használata. Verések, sőt áldozatok is a fogvatartottak között.
  Így a szocsi olimpiát törölték. Aztán a Maidan Ukrajnában zajlott. Janukovicsot megbuktatták. Putyin a belső instabilitás körülményei között nem kezdte meg a Krím elfoglalását. És nem volt háború a Donbászban.
  A Porosenko vezette Ukrajna felfelé ívelt.
  Vitalij Klitschko, aki megszakította pályafutását a bokszban, úgy döntött, hogy visszatér.
  És most sikerült kiütnie Stevensont. És negyedszer lett nehézsúlyú bajnok, megismételve Hollyfield rekordját. Aztán Vitali újabb védelmet nyújtott Criss Areola ellen. Egy ilyen küzdelem bosszú, és ismét kiütötte az ellenfelet.
  Ekkor azonban a kijevi polgármester leterheltsége miatt kénytelen volt befejezni dicsőséges pályafutását.
  Wladimir Klitschko, bár nem volt teljesen meggyőző, meg tudta védeni a címét Tyson Fury ellen. És akkor kiütötte honfitársát, Glazkovot. És akkor védekezést is tartott Brian ellen. És megdöntötte Joe Louis rekordját a legtöbb bajnoki győzelem tekintetében.
  De van még egy öv. Denotay Wyder nyerte. Ez az ökölvívó egyedülálló - egész karrierje csak a kiütésekből áll. Akár negyven kiütés egymás után - ez klassz! Wladimir Klitschko pedig már negyvenegy éves. És persze ez az egyesülési párbaj óriási érdeklődést váltott ki.
  És a Peterrel vívott küzdelem óta most először nem Wladimir Klitschko a vitathatatlan favorit.
  De itt a harc Denotheusszal. Leütési csere. És mégis a győzelem a végén, még ha a bírók külön döntésével is, Vlagyimir Klicsko.
  Így Wladimir Klitschko a nehézsúlyban először egyesítette mind a négy fő övet. És ez egyedülálló teljesítmény...
  Wladimir Klitschko ismét visszavágót vívott Wyderrel, ezúttal ki tudta ütni, és megmutatta, hogy a kor nem akadályozza a sportolást. Parker is nyert.
  De aztán 2018 őszén, negyvenkét évesen drámai párbajban kikapott Anthony Joshuától.
  Szuper küzdelem volt... Wladimir Klitschko több mint tizennégy éve nem veszített, de Anthonynak így is sikerült felvennie és megnyernie mind a négy övet.
  Vlagyimir Klicskov egyetlen vigasztalása, hogy névrokonja, Vlagyimir Putyin is elveszítette a 2018-as választásokat. Ráadásul nem Nyikolaj Valuev nyert, akinek a divat már elmúlt, hanem a kommunista - Szergej Udalcov.
  A vereség oka az volt, hogy az olaj- és gázárak esése miatt Oroszország gazdasági helyzete romlott. A Krím megszállásának hatása pedig nem működhetett. Szóval minden más volt. A kommunisták visszatértek. És ismét a Kreml fölött a vörös zászló.
  Wladimir Klitschko azonban folytatta pályafutását. Nem volt koronavírus a világon, és 2020-ban a nagyszerű ökölvívó legyőzte Ruiz Jr.-t, és ismét világbajnok lett. Aztán megvédte címét Ruiz Jr.-tól. De a visszavágó ismét Anthony Joshuaé volt.
  A rengeteg rekordot megdöntő Vlagyimir Klicsko ismét bejelentette visszavonulását.
  Bár sikerült egy újabb rekordot felállítania - a legidősebb abszolút világbajnok lett.
  És ez is óriási eredmény.
  Aztán Vitali Klitschko kiállítási harcot vívott Hollyfielddel.
  A világ ment a maga útján.
  Oleksandr Usyk lett a világ új vitathatatlan nehézsúlyú bajnoka Anthony Joshua felett aratott szenzációs győzelmével. Aztán megvédte ellene a címet.
  De Wladimir Klitschko váratlanul visszatért 2022 őszén. És harcolt Usykkal, egy újabb rekord kedvéért.
  Ez a küzdelem pedig felülmúlta az összes korábbi teljesítményt a dráma és a flow terén.
  És Wladimir Klitschko ismét szenzációsan nyert. És ismét birtokba vette az összes övet. Negyedszer pedig világbajnok lett.
  Valójában a bokszban a hősiességnek nincs kora.
  Az élet a szokásos módon megy tovább, de az igazi hősök soha nem öregszenek meg!
  
  HITLER LEADJA A ZSIDÓK KEZEIT
  MEGJEGYZÉS
  Adolf Hitler megvilágosodott, és felhagyott a zsidók üldözésével. Válaszul a szövetségesek határozatlan idejű fegyverszünetet kötöttek a Harmadik Birodalommal. És most a Szovjetuniónak egy fronton kell harcolnia, és az erők nagyon egyenlőtlenek.
  . 1. FEJEZET
  Például egy olyan világ, amelyben az Egyesült Államok 1943 márciusában alkut ajánlott Hitlernek: leállítja a zsidóüldözést, cserébe a szövetségesek határozatlan idejű fegyverszünetet hirdetnek. Az Afrikáért vívott csatát elvesztő és Sztálingrádnál vereséget szenvedő Führer kénytelen beleegyezni. Nos, az Egyesült Államoknak megvan a maga számítása - hagyják, hogy a diktátorok és a totalitárius országok megsemmisítsék egymást. És akkor a Szovjetunió valahogy túl határozottan halad előre.
  Nézz vissza Európában, mielőtt az USA felbukkan. Nagy-Britannia természetesen Amerika nélkül van, az ember nem akar harcolni. És emellett Churchill is fél a vörösök Európába érkezésétől.
  Egyszóval megegyeztünk. Hitler abbahagyta a zsidók üldözését és kiirtását, a szövetségesek pedig április 1-től minden bombázást és harcot. De ez persze nem minden. Ravaszul elkezdtek eladni valamit a náciknak. És a Szovjetunió most nem kapott ingyenes segélyt, hanem csak aranyért vásárolhatott.
  Nyugaton teljes csend van. Keleten a háború főleg a levegőben zajlott. Szárazföldön is, szünet közben. A németek offenzívát készítettek elő a Kurszki dudor ellen, a Vörös Hadsereg védekezésre állt és a földbe mélyedt.
  De a nyugati fegyverszünet megváltoztatott valamit. Először is, a németek sokkal erősebbek lettek a levegőben, repülőgépeik közel felét korábban a Nyugat elterelte.
  Másodszor, Hitler már nem sietett annyira a támadással. Nagyon szerette volna, ha a Tiger-2-t, az Oroszlánt és főleg az Egeret harcban tesztelték.
  A "Tiger" -2 májusban mindenki más előtt kezdett tömeggyártásba. De volt egy könnyebb, kevésbé védett Porsche torony. A "Maus"-t csak júniusban tesztelték, ami kielégítő eredményeket mutatott. Az "Oroszlán" tartályon végzett munka új módon folytatódott. De át kellett készíteni az autót a Maus erősebb motorjával, és meg kellett erősíteni az oldalak páncélját. "Maus" és "Lion" nyilvánvalóan nem tartotta a lépést az offenzívával, és a "Tiger" -2-nek továbbra is szüksége volt a legénység képzésére és sorozatos bevetésre. Emellett a Jagdpanther és a sebtében kifejlesztett Panther-2 is bekerült a sorozatba. Az utolsó autó a Pantheréhez hasonló fegyverzettel rendelkezett, de az oldal- és elülső páncél vastagabb volt, ami növelte a súlyt. De a "Panthers" -2 nem tartott lépést a csata kezdetével.
  Sztálin türelme megszakadt, és 1943. augusztus 5-én maga a Vörös Hadsereg támadásba lendült.
  Ezúttal a szovjet csapatok létszámbeli fölénye kisebb volt, mint a valós történelemben. A németek ki tudták vonni csapataikat Afrikából, és további erőket szállítottak át Európából. Különösen hozzáadott légelhárító ágyúk. Igen, és több tank volt, és a fegyverek teljes felszabadítása a szövetségesek bombázása nélkül magasabbnak bizonyult.
  A védelem pedig erős. A németek különösen erősek délen, ahol Mainstein és fő erőik vannak. Ott a Vörös Hadsereg megpróbált előrenyomulni, de sikertelenül. A támadásai szinte azonnal abbamaradtak. Igen, és a német "Tigers", "Panthers", "Ferdinands" nagyon erős védekezésben, és rosszabb támadásban.
  Oryol irányban a németek valamivel gyengébbek voltak. És a Vörös Hadsereg éppen ellenkezőleg, pontosan ott mérte le a fő csapást. Tehát többet sikerült elérni.
  De mindazonáltal a németek védelme mérnöki szempontból fejlett, a harckocsik és az önjáró fegyverek kiválóan mutatják magukat védekezésben, és ami lényeges, az oroszoknak nincs fölényük az égvilágon. Inkább ellenkezőleg, bár a Focke-Wulf nem egészen igazolta magát, a "G" módosítás Me-109-e jó igásló, és ami a legfontosabb, rengeteg van belőle. Az ászok pedig elég erősek. Most Huffman lett a Luftwaffe új feltörekvő csillaga. Igen, és a németeknek könnyebb az üzemanyaggal, az olajtermékek egy részét az Egyesült Államok és Nagy-Britannia értékesíti. És a szövetségesek nem bombázzák Romániát, és a szintetikus benzinüzemeket sem.
  Amíg a levegőben van, nem lehet felvenni. Igaz, a szovjet ászok jól küzdenek a Focke-Wulffal, főleg, hogy az autónak nyilvánvaló hibája volt - az üzemanyagtartályok nincsenek feltöltve inert gázzal, és könnyebb őket felgyújtani. Igaz, maga a gép meglehetősen erős fegyverekkel, és megfelelő taktikával veszélyes is lehet. És frontbombázóként nem rossz, kétszer annyi bombát visz, mint a PE-2.
  A Vörös Hadsereg lassan haladt előre. A nácik minden településhez ragaszkodtak, és mélyreható védelmet nyújtottak. Igen, és még új erőket is bevontak a csatába. Itt van egy pár "egér", részt vett a csatában. De mégis, másfél hónappal később a Vörös Hadsereg körülvette Orelt, és a német csapatok elhagyták a várost. Az Oryol párkányt levágták, de a Vörös Hadsereg eddigi sikerei erre korlátozódtak. A reményeket a télhez kapcsolták. Amikor a németek harcképessége erősen visszaesett.
  Sztálin fellebbezést nyújtott be, és megjegyezte, hogy a nyáron a németeknek egy hüvelyknyi szovjet földet sem sikerült elfoglalniuk, a Vörös Hadsereg pedig visszafoglalta az Eagle-t és megnyomta a Fritzet, és hideg időben újabb győzelmek várnak ránk.
  A német felszerelések és katonák ugyanis gyengébben harcoltak télen. A Vörös Hadsereg képes volt áttörni a Fritz védelmét délen, és előrenyomulni a Dnyeper felé. A központban is sikereket értek el. Leningrád közelében januárban a nácikat is megverték, a várost pedig szabadon engedték. Igaz, jött a tavasz, és a Fritzek meg tudták állítani a Vörös Hadsereget a Dnyeperen.
  Hideg volt az idő, éppen december huszonötödikén érkeztek meg a szépségek. Havazik, és a szél fürtöket fúj. És nem a legmelegebb helyet választották maguknak - közvetlenül Leningrád közelében.
  Érkezéskor a bikinis lányok kocogtak a hóbuckák között. Valójában az igazi árjáknak meg kell mutatniuk, hogy nem félnek semmilyen, még a legsúlyosabb hidegtől sem. Velük együtt elmenekült egy Japánból érkezett nindzsa fiú, akit mindenki Karasnak hívott.
  Ez a gyerek a különleges műveletekben való részvételről vált híressé. Kellemes keleti vonások, valamint egy ismeretlen apától örökölt szőke haj nagyon jóképűvé tették a fiút.
  A lányok válaszul még pillantást is vettek rá, bár Karas talán még nem egy pár számukra. De az izmok tehermentesítése, mint egy drót, úgy fut, hogy még ezek az edzett és tapasztalt tigrisek sem tudnak lépést tartani vele.
  A lányok a szülés után, az edzőbázison teljesen visszanyerték formájukat, de nem minden szuperember adatik meg, hogy ilyen jeges tempót kibírjon.
  Stella, akinek Magda von Singerhez hasonlóan sikerült megküzdenie az oroszokkal, megjegyezte:
  - A fagy és a hó a fő szövetségesük. És hát semmi sem menőbb a briteknél!
  Magda jogosan jegyezte meg:
  - Ezt nem mondanám. Az oroszok sokkal erősebbek, és az egységeik gyakorlatilag soha nem vonulnak vissza!
  Stella, aki kocogás közben bukfencezett, kuncogott és megjegyezte:
  De ez inkább gyengeség, mint előny. Egyáltalán nem értek a csapatok olyan parancsnoki és irányítási módszereihez, mint a gátcsapatok létrehozása és a visszavonuló egységek parancsnokainak kivégzése.
  Gerda, aki maga is megfordult futás és nyújtás közben, egyetértett:
  - Persze jó harcos nem kerül ki a botból. - Itt a szőke lány azonban kénytelen volt elismerni, összeszorította a szívét. - De jól harcolnak az oroszok, ha már két és fél évet kitartanak. Kívánjuk a vitalitásukat!
  Clara megvetően felhorkant.
  - Mi, azt mondod?
  Gerda kuncogott, és megjegyezte:
  Mi vagyunk az elit! Főleg Marseille!
  Minden idők és népek legjobb ásza Hitler kategorikus tiltása ellenére, aki azt akarta, hogy ez a legyőzhetetlenség szimbóluma kizárólag a tanári munkára koncentráljon - elvégre még altábornagy volt, ennek ellenére kitört a frontra.
  Illetve a Führer kegyesen megengedte neki, hogy visszatérjen, ha valahol rosszul érzik magukat a németek.
  A nácik persze minden esetre megerősítették a védelmet és felkészültek a télre, de erősen kételkedtek abban, hogy az oroszoknak lesz forrásuk nagyszabású támadóakciókra.
  A hírszerzés azonban működött. Vagyis a Tikhvin felszabadítását célzó közelgő offenzíváról szóló információk ennek ellenére kiszivárogtak. Ráadásul a szovjet csapatok erőteljes tüzérségi felkészítésbe kezdtek, éppen karácsonyra.
  A katyusákat szétverték, sőt még néhányat az első Andryusha nagy teljesítményű sugárvetőből is. A dübörgés pedig olyan volt, hogy a mezítlábas, félig fagyott lányok elkapták.
  Szerencsére a hallásuk kiváló, a szemük pedig szikrázik.
  Egymásra nézve a lányok arra a következtetésre jutottak:
  - Na, most harcolunk rendesen!
  És a ninja fiú Karas azt mondta:
  - Az lesz a feladatom, hogy belépjek Leningrádba, és ott mindent felfedezzek. Túl szép vagy a cserkészekhez!
  Magda bágyadtan megbillentette a szempilláit, és így válaszolt:
  - És te is. És ha az oroszok furcsának tűnnek, a te akcentusod?
  Karas logikusan megjegyezte:
  - Ha túl helyesen beszélsz oroszul, az sokkal jobban elárul benned egy külföldit. Mindenesetre én futottam, te pedig rendesen összetöröd őket a szárnyon.
  A lányok a tankjukhoz rohantak. Végül is ők teszttartályosok. És választottak maguknak valami újat. Pontosabban akár két kezdő tankot is egyszerre, amit elöl kellene tesztelni.
  Nevezetesen a "menyéteket", két legénységgel és nagyon alacsony sziluettű autókat. Az új generációs tankok legelső modelljei, ahol a németek valójában komolyan foglalkoztak az elrendezés tömörítésével. És néhány érdekes menedzsment know-how. Különösen az elektromos sebességváltó és a motorba szerelt sebességváltó elhelyezkedése. A tankerek pedig valójában feküdtek. Ezzel együtt a váltót és a motort hátul helyezték el, a lányok pedig kényelmesen hason helyezkedtek el. És a lábuk nyomta a fogaskereket és a gombokat hátul, a kezük pedig éppen ellenkezőleg, kényelmesen mozgott váltáskor. A leginkább fekvő ülések rendelésre készülnek, és lemásolják a test alakját. Igaz, nincs torony - kiderült, hogy önjáró fegyverek voltak, és olyan alacsonyak, hogy a görgők kívül helyezkednek el.
  Természetesen az ágyú nem tud elfordulni, de egy kicsit foroghat. Nos, maga a tank híresen megfordul a tengelye körül, és ezzel kompenzálja a torony hiányát.
  Magda elmagyarázta a társlányoknak:
  - Tehát torony nélkül a tankok olcsóbbak és alacsonyabbak. Itt állíthatjuk a magasságot, 1,2 méterig süllyeszthetjük, 1,5 méterig emelhetjük. Szinte mint a partizánok, plasztunszki módon kúszunk.
  A 12 tonnás tömegű autó kiváló, 82 milliméteres elülső páncélzattal rendelkezett, a vízszinteshez képest 40 fokos dőlésszögben a tetején. Az alsó nagyon kicsi. Az oldalak gyengébb, 60 milliméterrel védettek, de maguk a görgők így is takarnak. A 400 lóerős motor kiváló menetteljesítményt biztosít. Ráadásul a görgők elhelyezkedése és a felfüggesztés nemcsak a sziluett csökkentését teszi lehetővé, hanem kiváló terepjáró képességet is biztosít a hófúvásokon keresztül.
  Akár tetszik, akár nem, de egy nehezebb menazséria, a Párductól kezdve, sokkal nehezebb és ügyetlenebb. És a hóbuckákon és teljesen koporsón.
  Gerda, aki régi élettársával, Clarával telepedett le, és önkéntelenül is kényelmetlenséget érzett a tank szűk, kompakt és hosszúkás dobozában. Bár természetesen tisztelegnünk kell, hogy a T-4-es fegyverzettel és a legjobb páncélzattal ellátott autó a 12 tonnás tömegbe belefért. A szőke terminátor megjegyezte:
  - A legkényelmesebb tankok a "Tigris" és az "Oroszlán" voltak. Ebben az autóban még mi lányok is nehezen tudunk megfordulni.
  Clara így válaszolt:
  - De védelem. Mint a legújabb "Panther", amely csak november óta kezdett belépni a csapatokba 60 milliméteres hajótesttel. Igaz, a homlok jobban össze van zárva, mint a miénk 120 milliméterrel, de még bele kell szállni. Ilyen szögben, mint a miénk, egy 85 milliméteres löveg akkor is ütést fog okozni, ha pontból tüzel.
  Gerda megvakarta a lábát a füle mögé, de ez a mozdulat így is nekinyomta a zokniját a ferde tetőnek, és megjegyezte:
  - Figyelmeztettük, hogy az oroszoknak 122 milliméteres kaliberű tankjaik lehetnek. Az intelligencia nem alszik!
  Clara magabiztosan mondta, kifújta az arcát, és haragjában elfordította a száját:
  - Az intelligenciánk, mint mindig, most is a csúcson van. Csak mi voltunk bezárva egy szűk dobozba.
  Az új, 400 lóerős motort az utasítás szerint rövid időre víz-metalon, vagy nitrogéntartalmú keverékkel lehetett felpörgetni. Ebben az esetben a tank több percig rohanhat 100 kilométer feletti sebességgel.
  A szovjetek azelőtt áttörést értek el, feldúlták a nácik összes árkát és bunkerét. De a nácik a csapatok nagy részét a második és harmadik vonalba vonták vissza. Ezt követően tüzérségi tűzzel és géppuskás beosztású gyalogsággal próbáltak találkozni.
  Előtte persze mozgó tankok álltak. Mivel az erősebb T-34-85 még nem került tömeggyártásba, a kisebb és mozgékonyabb T-34-76 támadott. A veszteségektől függetlenül felmásztak a lövészárok vonalára, és kivívták kiváló menetteljesítményüket a hóban.
  És itt próbálnak válaszolni a német autók. A T-4-et már leállították, de ezek közül több harckocsi még mindig szolgálatban van. Furcsa módon jobban mozognak hófúvásban, mint az újabb szörnyek. Azokat még be kell hozni, hogy eltakarítsák a jégpályák között eltömődött havat. Még az is vicces, ahogy a Fritz üstökben vizet forral, majd a pályákra önti úgy, hogy ez az aljas kéreg leszakadjon.
  Még a legjobb német tank "Lion" is szenved az ilyen görgőktől. Igaz, a legtöbb módosításnál ezt már a franciák is figyelembe vették, maga a gép pedig képes harmincnégyet verni. De ez csak viszonylagosan szólva ilyen egyszerű.
  De néhány német tank mégis megmozdult. De a többi, hogy is mondjam... A csúcson! Igaz, az "Oroszlán" hűvös tankerei nagy távolságból próbálják eltalálni a T-34-76-ot. Meg kell jegyezni, hogy tekintettel a szovjet tervezésű öntött torony páncélzatának törékenységére, sajnos van esély az ütközésre.
  Az ötvözőelemek hiánya annyira akut, hogy a Fritz 50 mm-es fegyverei is veszélyesek. Azonban egy kis 37 mm-es ágyú találatai is összeomlást és páncélhullást okoznak, vagy a toronnyal együtt megreped a hajótest.
  A "harmincnégy" viszonylagos sebezhetősége oda vezetett, hogy a "Panthers" erősebb fegyverrel való újbóli felszerelésének gondolatát a jobb időkig halasztották. Vagy pontosabban a legrosszabbak - ha IP-k kerülnek a sorozatba. De eddig az IS-1 nem vált tömegsorozattá. Ám az információ már kiszivárgott az IS-2 fiókjába. Mivel sok tábornok már megértette, hogy a Szovjetunió majdnem el van ítélve, és nem tartotta szégyenletesnek, hogy pénzért elárulja hazáját. Tehát jelentősen megnőtt a kémek száma, így a vezérkarban is.
  Itt van az "Oroszlán" súlyos módosítása 128 mm-es ágyúval. Hosszú mancsával megpróbálja elérni a harmincnégyet. De próbálj meg bejutni.
  A szovjet tankerek azonban úgy döntenek, hogy maguk támadják meg a Fritzeket. Még ha figyelembe vesszük a Wehrmacht ágyúk tűzsebességét is, ez öngyilkosság.
  Itt az "Oroszlán"-nak sikerült leszakítania a tornyot, és négy barát galambként repült el a következő világba. De más tankok még aktívabban fogynak. Itt a dízelmotorok felpörgetése érdekében a kézművesek valahogy úgy élesítették, hogy rövid ideig ugyan, de mindenféle keverék nélkül felgyorsítják a tankot 70 kilométerre. Utána hagyd letörni a motort. De itt kétségbeesett srácok támadnak, akiknek nincs visszatérésük. Nos, mi? Ha másképp nem lehet élni, akkor felejtsd el a túlélést.
  És most, mint egy démon a hóvilágból, a szovjet tank, kiválasztva a legdrágább áldozatát, megtámadja a nehéz és halálos "Oroszlánt". A német autó éppen elindult a hangárból.
  Az ütés erős, a szovjet gép torkolatja meggörbült. A Lion meglehetősen alacsony, és mindkét gép törzse lapított. És ekkor felrobban a német motor elöl. És kezdődik a tűz, és a nácik menekülése az alsó nyíláson keresztül.
  Természetesen nem mindegyik szovjet tank tudott döngölési távolságra áttörni. A Fritz szerszámai dolgoznak és csiszolnak. De akinek sikerült, az hogyan fog ütni!
  Gerda és Klára egy kicsit megelőzték barátaikat, és azon a határon belül voltak, amikor már a szovjet autók látszottak. Na jó, lehet lőni, de jobb közelebb menni. Öt kilométerről még a harmincnégy törékeny páncélját is nehéz elvinni.
  Fiery Clara filozófiailag megjegyezte:
  - Ez mindig így van. Nem lehet távolról lőni!
  Gerda így válaszolt:
  - Megteheti, ha elég óvatos!
  De a helyzet eddig nem kényszerítette őket arra, hogy nagy távolságból tüzet nyissanak. És aligha veszi észre őket valaki, egy fehérre festett tank. Milyen jó az autó. Senki nem fogja hibáztatni az alvázat.
  És igen, az utazás sima. A szovjet járművek sem rosszak, és itt már feltörték a német védelmi vonal első vonalát, és áttörik a másodikat. Az időjárás pedig nem repül, feltámadt a hóvihar, és számos Wehrmacht repülőgép indul.
  Figyelembe véve a vörös légi közlekedés számszerű gyengeségét és az akut üzemanyaghiányt, ennél jobb időjárás nem is lehet.
  Hadd bújjon el a Fritz. Néhányan már fehér rongyokat is elkezdtek lengetni. Hitler leszakad.
  Gerda két kilométerről lőtt. Ez elvileg még nem biztos vereség, de látva, hogy mennyi németet sikerült megnyomorítani az oroszoknak, akkor mire számíthatunk. Ráadásul a harmincnégyek még kevésbé szívósak, mint a háború elején, és még nem sikerült új lelőhelyeket kialakítaniuk. Így...
  A szőke terminátor nagyon aggódott, amikor meghúzta a pisztoly ravaszát. Az élőlövés szokását már elvesztette, bár a várandósság alatt, valamint az etetés első hónapjaiban folytatta a lőtereken és pályákon való gyakorlást. De úgy tűnik, könnyebb bikiniben és mezítláb harcolni, eggyé válsz az autóval. A lövedék eltalálta, és meggörbítette a tornyot. Nem, nem gyulladt ki, de mégis meg kellett állnia, haver. És most egy újabb áldozat.
  Clara suttogja:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni. Velünk megy a sírba.- lőtt Gerda, mire a vörös hajú harcos kijavított. - Vagy inkább mindannyian együtt visszük a sírba ellenségeinket.
  Hófehérke, a terminátor dühösen közbeszólt:
  - Ha nincs ihlet, dallal ne tereld el a figyelmet!
  Clara könyörgőn megkérdezte:
  - Énekeld magad! Annyira képes vagy.
  Gerda pedig tüzelve énekelt;
  A haza és a hadsereg két pillér,
  Amelyen a bolygó nyugszik!
  Megvédünk a melleinkkel,
  A seregedet minden ember melegíti!
  
  Hűvösek a felhők, sütött a hőség,
  A géppuska súrolta a katona vállát!
  Hazánk örökké veled vagyunk,
  Ássunk sírt a gazembernek!
  
  Igen, néha a szerencse arca kegyetlen,
  A golyó a szívünkbe igyekszik áthatolni!
  Kicsit visszavonult, és a harcos meghalt,
  Nyisd ki az Úr ajtaját a hősnek!
  
  A feneketlen égbolton békességünk van,
  Paradicsom, áldott harcos nem ragyog!
  Békét viszek magammal a hazában,
  Gyermekeink megkóstolják a győzelem gyümölcsét!
  Gerda éneklés közben további kilenc tankot vert meg, jelentősen javítva ezzel a pontszámát.
  Aztán Clara ezt énekelte:
  csillagos magasságokat int,
  Vonzzon végtelen távolságokra!
  És a mi gondolatvilágunk emberei,
  Álmodj egy repülő Ikaruszról!
  
  Szemem az égre szegeződik
  Nehéz megérinteni a gömböt...
  Arkhimédész első csavarjaitól -
  Hosszan és fárasztóan tervezték őket!
  Ekkor a lány nem tudott ellenállni, mutogatni kezdett és lőni kezdte magát. A szovjet tankerek nem figyeltek a lövésekre, bár Magda önjáró fegyvere is csatlakozott. Ennek ellenére hóviharban nem igazán lehet látni, hogy hol, mit és hogyan üt be. Ráadásul mindkét tank leült, és szinte megkülönböztethetetlenné vált a hófúvástól. Igen, és az új pisztoly feltűnőbb volt, és a végén volt egy hangtompító fénykimenettel. Ez a Fritz által bemutatott legalattosabb autó.
  Az égbolt kicsit rosszabb lett. Megjelent az ME-262 sugárhajtómű, aminek nagyon nagy sebessége volt, és nagyon nehéz volt lelőni. A Focke-Wulf, és különösen annak TA-152-es változata gyorsabb és tökéletesebb lett.
  És megjelent az ME-309, nagyon jó autó. Négy géppuskája és három 30 mm-es légágyúja van, 740 kilométeres óránkénti sebességgel. De ez nem a határ a fejlettebb módosítások hátterében.
  Nyáron a Vörös Hadsereg a központban próbált előretörni, de nem sikerült. A németeknek ezúttal sikerült felfedniük Sztálin tervét. Igen, és a Dnyeper a védelem megbízható határterületévé vált. A csatákban egy fejlettebb "Panther" -3 jelent meg 88 mm-es ágyúval és 850 lóerős motorral . Védekezésben kiváló tanknak bizonyult, ellentámadásokban pedig nem rossz.
  A lovagkeresztre lezuhant repülőgépek száma százra nőtt, így a német ászok híresen szereztek gólt.
  Az offenzíva a Vörös Hadsereg vereségével végződött, és a nácik ismét elfoglalták Szmolenszket. Igaz, télen a Vörös Hadsereg visszaadta ezt a várost. A frontvonal megfagyott a Dnyepernél.
  A németek bevetették a sugárhajtású repülőgépek felszabadítását, és légi fölényre tettek szert.
  A negyvenötödik év helyzeti harcokban telt el. A frontvonal az első világháborúhoz hasonlóan inaktívvá vált. A Fritzben most vannak az "E" sorozatú tankok, amelyek még elég nyersek.
  1946-ban a nácik frontján kezdték megfigyelni a korongrepülőket. De ezek a gépek túl drágák és meglehetősen sérülékenyek, csak a nagyon nagy sebességben és a nagy magasság elérésében különböztek egymástól. Felderítésre és távoli bombázásra használták őket.
  Az XE-162 nehezen kezelhetőnek bizonyult, és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. De megjelent egy fejlettebb ME-262 "X" modell, amely nagy sebességet, jobb manőverezőképességet és félelmetes fegyvereket mutatott.
  A nácik még mindig uralták az eget...
  Itt Oleg Rybachenko azon kapta magát, hogy ez nem mese, hanem a legvalóságosabb univerzum. És hogy a hatosuknak itt kell megküzdeniük. Éppen időben az új 1947-es évhez, hogy egy döntő manőverrel megtörjék a nácik hátát.
  A hó ellenére a Magnificent Six majdnem meztelen volt, de harci varázslattal töltötték el.
  Oleg Ribacsenko karddal vágott, átvágta a náci tankokat, majd csupasz, gyerekes lábbal gránátot dobott, letépte a Fritzt, és így szólt:
  - Dicsőség a nagy szovjet anyaországnak!
  Margarita Korshunova is jól irányzott sorozatban lőtt, elvágva a nácikat, majd kardokkal vágott. Ezt követően mezítláb pusztító ajándékot indított.
  A lány felkiáltott:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Natasha támadásba lendült. Gépfegyvereket adott, és leütötte a Fritzet. Aztán a kardjaival a tankjaikra vágott. És miután a lábak csupasz lábujjai a megsemmisülés ajándékát adták.
  És a végén kiszakadt a melltartója, és a skarlátvörös mellbimbóiból kiszállt a villám.
  Natasha vicsorgott:
  - Én vagyok a világegyetem bajnoka!
  Zoya géppuskából lőtt. Híresen kaszálta a nácikat. A kardjai meghosszabbodva átvágták a harckocsikat. És még híresebb mezítlábja a halál üzenetét sodorta.
  De a melltartója is szétrepedt, és pokoli pulzárok repültek a karmazsinvörös mellbimbókról.
  Zoya a Twitteren írta:
  - Dicsőség a szülőföldnek! Dicsőség!
  Itt a támadásban és Augustine. Olyan agresszív lány. Mezítláb dobta azt, ami halált hoz. Aztán fordult, lekaszálta az ellenséget, majd malmot hajtott kardokkal. A végén a melltartója is kiszakadt, és a rubin mellbimbói halálosan repültek, esélyt sem adva a túlélésre. A németeknek pedig nagyon nehéz dolguk volt. Mintha egy tűzoltó klub ment volna a fejük fölött.
  Augustine rávágta:
  - Legszentebb kommunizmusunk!
  Svetlana fogadást tartott kardokkal - egy pillangóval. Levágta a tankok tornyait. Aztán a lány fogott és küldött egy csomó géppuskát. Aztán csupasz lábujjai pusztulást és megsemmisülést küldtek. Aztán a melltartó újra szétrobbant, és most az égő golyók a nácikra estek.
  Svetlana kotyogott:
  - Én vagyok a legerősebb a világon! Az ellenségek mindent eláztatnak a WC-ben!
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, akit karddal vágtak. Aztán gépfegyvereket adott. Ezt követően csupasz, gyermeki lábbal gyilkos halálajándékot dobott, letépte a Fritzet. És ezek után a terminátor fiú fütyül... Varjak ezrei döngölték a német gépeket ijedtségükben. A legmagasabb műrepülést mutatja be.
  Margarita Korshunova is csapkodott kardjaival, levágva a tornyokat a nácik elől. Aztán a lány gépfegyvereket adott, és leterítette a nácikat. És akkor a gyermekek lábának csupasz ujjai a pusztítás halálos ajándékát dobták. És széttépték a Fritzeket.
  És a végén, hogyan fog fütyülni a lány... És több ezer őrült varjak csapódnak be fasiszta repülőgépekbe, roncsokká és hamuvá változtatva őket.
  Natasha sem rest. És karddal vág, és csupasz lábujjakkal halált küld. És akkor, ahogy a melltartó kiszakad, halálváladékok törnek elő a skarlátvörös mellbimbókból.
  És halálos káoszba sodorják a nácikat...
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - Ez a mi orosz hellónk!
  Natasha megerősítette:
  - A fogadást pedig ingyen megmutatjuk!
  Zoya is karddal vágja a nácikat. És ne hagyd, hogy meghúzzák a ravaszt. A kardok pedig lepkefogadást tartanak. A tankokból leszakadt tornyok pedig repülnek. Zoya felkiált:
  - Dicsőség a hazának!
  És csupasz lábujjai a valódi és kérlelhetetlen pusztítás pusztító ajándékát hintik.
  És akkor a málna mellbimbójából olyan izzó csípés repül ki, hogy alaposan eláztatja a sok Fritzt.
  De a köldöktől villámosan megadja magát...
  Zoya felkiált:
  - Egy kettő három!
  Ágoston kardjával levágta a fasiszták fejét, és megerősítette:
  - Törölje le a lokátort!
  . 2. FEJEZET
  A lány mezítláb indította útjára a megsemmisítés újabb ajándékát. Széttépték a fasisztákat. Aztán rubin mellbimbók engedtek a pulzárnak, amely széttépte a gépet.
  És hogyan köp ki a köldöke a villámot, ami megöli a nácikat. És képes egy egész zászlóaljat megsütni.
  És itt Svetlana Fritz cséplik, és úgy viselkedik, mint egy igazi harci robot. És a mezítláb újabb pusztítást vet ki.
  A bíbor mellbimbók pedig mágikus plazmafolyamot és cunamit lövellnek ki. Ami még több mint halálos.
  És hogyan más és a köldök a náci armadas fog és halálos egyedi dobás.
  Szvetlana a tüdeje hegyén ordít:
  - Ez az én szuper slágerem!
  Oleg Rybachenko elvigyorodik. Például a német könnyű tank E-25. Huszonhat tonnás tömegével a Párduc fegyverzet- és páncélvastagságát testesíti meg. Összességében a németek a motort és a sebességváltót együtt helyezték el a tartálytesten. A "Panther" magassága majdnem felére csökkent. És majdnem megduplázta a súlyát. A védelem pedig még jobb is lett, a páncélzat nagyobb lejtése miatt.
  Ez persze lehet, hogy nem tetszik. A legújabb, kilencszáz lóerős motorral a német autó nagyon mozgékony.
  Csak gyorsan csapkod.
  A fiú ismét fütyül. A varjak belekapnak egy hullámba, szívrohamot kapnak, és a nácik fejére esnek. És feküdt az ellenfelek.
  De ekkor megszólal a parancs, és a pompás hatos, mezítláb villogó, kerek, rózsaszín sarkúban, elhagyja a szovjet pozíciókat.
  A németek pedig azonnal támadásba lendülnek. És áttörik a védelmet, beékelődnek a szovjet állásokba, ismét körülvéve Szmolenszket. És ez komoly állítás.
  Fogságban volt két tizenhárom éves úttörő, Petka és Sashka. A nácik letépték ruhájukat a fiúkról, és rövidnadrágjukban hajtották őket a havon. A hóbuckákon a fogságba esett gyerekek mezítlábának csupasz lábnyomai voltak. Az úttörőket éjszaka fél óráig vezették. Február volt és még mindig hideg. Aztán szinte meztelenül vitték őket a kunyhóba melegedni öt-tíz percre, majd ismét a hidegbe.
  A fiúk nagyon szenvedtek, és vörös bőrűek voltak, mint a rák. Mivel semmit sem értek el, a nácik a fogason nevelték fel őket. A csupasz, gyermeklábak alatt pedig tüzet gyújtottak.
  Így elbaszták. Petka és Sasha, akik nem tudták elviselni a kínt, kiabálni kezdtek. De a hóhérok továbbra sem mondtak semmi határozottat. Bár szögesdróttal vagdalták az úttörőket.
  A németek a komszomol nőket is megkínozták, és arra kényszerítették őket, hogy mezítláb és rövidnadrágban járjanak csak a hóban.
  A németek nagyon félelmetes "E" sorozatú tankokkal rendelkeztek, és nem lehetett könnyen megbirkózni velük. Főleg az E-75, ami minden szögből tökéletesen védett, ugyanakkor elég mozgékony.
  Úgy tűnt, milyen károkat okozhat két, egyenként mindössze tizenkét tonnás autó? Ebben az esetben azonban mindenről a személyzet dönt. A lányok gyakorlatilag nem hibáztak, bár nem minden találat lett halálos. A harmincnégyesek ferde páncélzatának háromszor-négyszerese rikoltozott, és körülbelül egy tucat lövés okozott különböző mértékű, de terepen könnyen javítható sérüléseket. De körülbelül ötven, rossz minőségű szovjet járművek páncélzata súlyosan megszenvedte.
  Például a parancsnok harmincnégyese elkezdett szakadni, amikor a lőszer felrobbant. A tornyot messzire dobták, a pofa kormánykerékké változott. Emberek is meghaltak.
  A szovjet tankerek későn vették észre, hogy ki szúrja őket, és megpróbáltak visszatámadni.
  A tigrislányok nagyon zsúfoltak, de a 82 lövedékből álló lőszer mennyisége teljesen összemérhető a Párducéval. Bár a lőszer az orrán nyugszik, a lányok pedig lekönyökölnek róluk. De még van mire lőni, és közeledve könnyebb eltalálni az oroszokat.
  Gerda nagyon gyorsan keresztet vet, és egy másik tankot küld a selejtért, és azt suttogja:
  - Isten bocsásson meg! Bátor srácok ezek, de az egyik parancsnokuk teljesen őrült!
  Clara észrevette, hisztérikusan suttogta:
  - Ha ránk jönnek, akkor a vég!
  Valóban, a harmincnégyesek menet közben lőttek, füstbe burkolózva, megborzongva a rázkódástól. Persze a találataik ritkák, a lövések pontatlanok, de zúg a tank.
  A homlok továbbra is tökéletesen védett, és a páncél, bármit is mondjunk, kiváló minőségű, cementezett. Ez pedig azt jelenti, hogy a megnövekedett keménységű felület kiváló visszapattanást ad, akárcsak egy nyúl ugrik.
  De mindegy, belül butaság, ugyanaz, mint bemászni a dobba, és nehéz ütőkkel fogják megverni.
  Igaz, az utastér nagyon felforrósodott a slágerektől, de ha bikiniben vagy, az a hófúvásba merülve is jólesik. De sokkal kellemetlenebb, hogy egy szovjet lövedék eltalálta a jégpálya jobb kötényét. Ez az autó vezetési teljesítményét szolgálja, mint egy feszítővas a szem alatt. Bár, tekintettel arra, hogy a görgők nem sakk, hanem egy külön kocsi, a tank még mozoghat. Fordulj meg és menj el. Ezt korábban kellett volna megtenni. Így a tat védelme gyengébb. A dőlésszög pedig kisebb. Ha eltalál, áttörhet. Az orosz fegyverek nem olyan gyengék.
  Gerda suttogta, és ismét kiengedte a pokol ajándékát a félautomata ágyúból:
  - De Pasaran!
  Bár ez a szó, pontosabban a spanyol kommunisták mottója, a német tigrisharcosok számára egyáltalán nem tűnik helyénvalónak. Hiszen a nácik Franco oldalán harcoltak. Bár végül is a katonák néha szívesen átveszik mások trükkjeit.
  Lövéskor Klára enyhén elfordította a Laska önjáró fegyvert, a jobb oldali görgő lövedékkel való letörése ebből a szempontból problémát okozott számukra.
  A szovjet tankok nem száguldoztak olyan gyorsan a hótorlaszokon, mint az autópályán, de gyors ugrásaik zavarták a látványt, és gyorsak voltak.
  Itt a kagylókat tulajdonképpen pontatlan tartományban öntik ki.
  Gerda pedig végsebességgel tüzel, izzadságtól elázva. ferde páncél
  lepattanók a homlokon, de ha pont üresen találják el őket az oldalakon...
  Clara felkiáltott:
  - És ha a pokol mélyére zuhanok is - nem térek vissza a bölcsőbe!
  A lányok a végéig lőnek, de a kagylók oldalról rohannak, és átszúrják a görgőket. A páncél megreped, és az autó kigyullad.
  Gerda úgy dönt:
  - Aláássuk az autókat és távozzunk!
  Clara szorongva kiáltja:
  - Le akarsz szokni a vasról?
  Gerda határozottan így szól:
  - Vannak a fémnél fontosabb dolgok, például a keretek!
  Clara letép egy kis filmkamerát, és azt kiáltja:
  - De a hőstetteinket örökre rögzítik!
  Gerda csupasz ujjaival elfordította a kart, amely elindította a robbanóanyagot, és képes volt a kísérleti harckocsit a bázisokhoz törni. A tigrislány nagyon sajnálta, hogy elpusztított egy ilyen műalkotást, de mit tehetsz, ha különben a szovjet harcosok, akiktől nem lehet megtagadni a bátorságot, egyedi technológiákat ragadnak meg.
  Felrobbantották a Laskát, és belemerültek a hótorlaszba, hogy megmentsék egyedülálló életüket.
  Magda von Singer és Stella sem akart visszavonulni, autójukat pedig pontos lövedékek tépték szét. Ilyen a sors - minden háború könyörtelen pallasza. Amikor vissza kell vonulnod, elhagyva a szívedet. De a lányok ügyesen küzdöttek, és szinte a teljes lőszert sikerült elhasználniuk. De most kígyóként kellett befurakodniuk a hófúvásba, és ott próbálniuk kiülni a kérlelhetetlen szovjet fegyverek közül.
  Ha izzadtan és bikiniben vagy, akkor a hó mélyébe mászni nem a legkellemesebb ötlet. De a mi világunkban milyen gyakran teszed azt, ami neked tetszik. Mindenesetre például a tűznek komolyan volt ideje, Stella végére lőtt, hogy megperzselje a talpát. De a lány ettől még dühösebb lett, és felkiáltott:
  - A súly szerinti becsületet és bátorságot nem árulják!
  Magda, akit szintén felgyújtottak, még a lebarnult bőrét is hólyagok borították, így kiáltott fel:
  - A tűz hőség, nem tűz!
  A szovjet tankok azonban megkönnyítették a feladatot. Dühükben minden szánalom nélkül rálőttek az elhagyott "menyétekre", sok tucat kagylót tettek a törött fémbe. Ugyanakkor a tartályhajók egy része kihajolt a nyílásokból, és vízesésként a német autók szárnyai és azok, akik trágár nyelvezetet vezettek.
  Magda elfintorodott, és észrevette:
  - Ők, a bolsevikok persze bátrak, de rendkívül kulturálatlanok!
  Stella, aki havat köpött a szájába, váratlanul kemény igazságot adott:
  - Szerinted a mi harcosaink jobbak?
  Magda viccesen megjegyezte:
  - Persze, jobb, ha nyerünk. A Kaukázus már a miénk, Moszkváig már csak pár száz kilométer. - És a mézes szőke súlyosan kitárta hosszú agyarait. - Vagy hazaárulási beszédet akarsz tartani?
  Stella, aki már eleget látott mindenből és mindenkiből, csak egy hópor szökőkutat emelt a lábával, és kuncogott, megjegyezve:
  - Néha a csend az árulás legszörnyűbb fajtája.
  Az éjszaka, a hófúvás és a hófúvás jó esélyt adott a négy lánynak a túlélésre. Ráadásul az ellenségnek esze ágában sem volt átfésülni a havat, és mezítláb ördögöket keresni a hóbuckákban. Így hát a hófúvásba temetett harcosok kiültek, a szovjet tankok pedig áttörést hozva továbbindultak. Bár több mint száz autó hevert összetörve, elvetemülten a tigrislányok akciója következtében.
  Általában véve a szovjet csapatok némi sikert értek el az első napokban, és észrevehetően behatoltak az ellenséges alakulatokba.
  A megkettőzött demiurgosz kifejezetten hangsúlyozta Degtyarev Péternek:
  - Nos, ebben az esetben becsületesen játszunk, és az események úgy alakulnak, ahogy alakulniuk kell.
  Az ezredes mérnök szkeptikusan megjegyezte:
  - Jaj... Ez csak taktikai siker.
  Valóban, amint az időjárás engedte, számos fasiszta keselyű csapott be. A Fritz dominanciája a levegőben valóban gyenge láncszem volt a Vörös Hadsereg számára. A nácik most hatalmas légicsapásokkal olthatták el a szovjet offenzívát. És gyakorlatilag nem volt mit ellenkezni.
  De a hősies Vörös Hadsereg továbbra is győzött ilyen zord körülmények között.
  A Fritz magába Tikhvinbe vonult vissza, és megpróbálta megvetni a lábát a városban. Természetesen a házak és a lakónegyedek már önmagukban is komoly védelmet jelentenek az előrenyomuló szovjet csapatokkal szemben.
  A tigrislányok bátor négyének sikerült visszavonulnia Tikhvinbe. De géppisztolyt kellett ragadniuk, hogy megvédjék a várost. A tankerek számára pedig nem ez a legkellemesebb időtöltés.
  Clara, aki visszalőtt az előrenyomuló gyalogságtól, és újabb vörös katonát küld a következő világba, így fejezte ki magát:
  - Nem vagyunk szörnyek? És szeretnénk egy kincset szerezni!
  Tikhvin komoly károkat szenvedett, amikor a németek elfoglalták a várost.
  Most a Fritz nyergelte fel a barikádokat, és arra számított, hogy bevehetetlen védelmi vonalat épít ki.
  Gerda egyetlen lövéssel tüzet nyitott - menteni kellett a töltényeket. A szovjet csapatok túl sok tankot veszítettek, ezért a gyalogság támadásba lendült.
  Természetesen nem volt elég szovjet modellek páncélozott szállítója. Ezért lemészárolták a katonákat. És géppuskák és géppuskák várták őket. A négyen jól lőttek, és ügyesen elbújtak a barikádokon.
  Gerda lefektetett egy másik szovjet katonát, és ezt énekelte:
  - Fegyveres bravúrt kell végrehajtanunk - különben nem lesz értelme élni!
  A csata az egész városban tombolt. És fentről már záporoztak a bombák, főleg, hogy érezhetően javult az idő, és a Fritz is előnyt kapott.
  Gerda dühösen kecses csupasz ujjaival megdobta a tőrét, és felkiáltott:
  - A mi csatánk lesz győztes, különben lehetetlen!
  Clara, aki nem rosszabbul lőtt, válaszul hozzátette:
  - Egy győzelem, de nagy!
  Gerda, aki egy rövid sorozatban levágott több vadászgépet, hozzátette:
  De a vereség sosem kicsi!
  A szovjet önjáró ágyúk Tyhvinre lőttek, a terep- és ostromtüzérség kicsit később vonult fel. Fritz megerősítette a védelmet és a légnyomást. A szovjet csapatok új repülőgépeket vontak be.
  A legendás Marseille megjelenése drámaian megváltoztatta az erőviszonyokat.
  A nagy ász az ME-309-et repítette, amely fegyverzet szempontjából nagyon erős fegyver. És szó szerint elsodort mindenkit, aki az útjába került. Még a szovjet hadseregben is kifejezetten figyelmeztettek, hogy egy ilyen szörnyeteg megjelent a levegőben.
  Marcel maga semmiképpen sem tartotta magát gonosznak, még kevésbé kegyetlen embernek. Úgy vélte, hogy a Vörös Hadsereg ellen harcolva csak az anyaország iránti szent kötelességét teljesíti. Ráadásul a nácik atrocitásairól sok tényt nem tudott. Igen, és túl sokat tulajdonítottak a háborúnak.
  De itt az első, a visszatérés utáni szupercsaj. Repülő szovjet bombázók, támadó repülőgépek és vadászgépek. Egyértelműen ádáz csatát akarnak adni a Wehrmacht szárazföldi egységei ellen. De Marcel látja mindezt, és öt-hat kilométeres távolságból tüzet nyit, és még az orrán keresztül is fütyül.
  A szovjet autók és a bátor ászok még mindig nem látták igazán az ellenséget, mivel gépeik robbanni kezdtek, szárnyaik pedig összeroppantak. A Marseille célzás nélkül, de intuitívan lőtt. Úgy tűnt, előre tudta, hová repül majd minden pilóta, és irányítja szárnyas szörnyét. Így alakult, hogy egy gyerekarcú fiatalember kisöpri a szárnyas armadát.
  Az új év, bár fagyos, forrónak bizonyult. A kétségbeesetten és makacsul támadó szovjet csapatok megpróbálták elfoglalni Tikhvint. Fritz makacsul védekezett, és megpróbált a városban maradni, ahol az artéria feküdt, táplálva a bevehetetlen Leningrádot. Ráadásul a német csapatok presztízséről volt szó, akik nehezen és szégyellik a nagyvárosokat feladni.
  Az időjárás sajnos javult, és számos ellenséges bombázó, különösen a masszív Yu-288, megsértette a szovjet csapatok állásait és bombázta a kommunikációt.
  A szovjet Yak-9 és Lagg-5 repülőgépek fegyverzetét és sebességét tekintve sokkal alacsonyabbak voltak az ellenségnél. Különösen az ME-309, mint egy sárkány, kiütötte a gyengébb szovjet járműveket. Emellett a németek kidolgozták a kettős szárnyas taktikát, ami lehetővé tette számbeli előnyük hatékony kihasználását és csökkentette a legújabb Focke és ME szívós, erősen felfegyverzett, de nehéz német járműveinek egyes manőverezési problémáit. Ezenkívül a jet ME-262-esek kezdtek megjelenni az előlapokon, bár ez a gép még nem teljesen megbízható műszakilag, valamint a HE-162 könnyebb, manőverezhetőbb és olcsóbb változata. Ez utóbbi gép könnyebben gyártható és műszakilag megbízhatóbb volt, mint a sugárhajtású Messerschmites. Az irányításához azonban meglehetősen magas képzettségű pilótákra volt szükség. Ez némileg leértékelte a fejlesztés olyan pozitív tulajdonságait, mint a repülőgép alacsony súlya - mindössze 1,6 tonna üres, alacsony gyártási költség és a világ legjobb manőverezőképessége.
  De azok a német ászok, akik elsajátították ezt az autót, dicsérték. Különösen sikeres volt Huffman, a második számú pilóta Marseille után, aki elérhetetlen maradt. A 300 lezuhant autó eredményét felülmúlva Huffman magas kitüntetést kapott - a Vaskereszt Lovagkeresztjét, tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az ő taktikája, hogy megközelíti a minimumot, majd eltalálja és visszarepül, a legkényelmesebb a HE-162-n. Huffman tehát a közelharc kiváló mesterének bizonyult. Bár a Marseille 3117 lezuhant repülőgép eredménye még mindig elérhetetlen.
  Sőt, 1944. január 2-án ez a legendás pilóta megjelent az égen, ennek ellenére meggyőzte Hitlert, emlékeztetve arra, hogy a német csapatok rossz állapotban vannak, és az erősebb német felszerelések egyértelműen elhaladtak a hóban. Tehát biztosítani kell a levegőellátást a körülvett Tikhvinnek, ahol a német csapatok letelepedtek, és bombázzák a város összes megközelítését.
  Már az első napon a Marseille hat bevetést hajtott végre, és több mint száz szovjet repülőgépet lőtt le. Igaz, január 4-én erősen elromlott az időjárás. Feltámadt a hóvihar, és a szovjet csapatok megrohamozták a várost.
  A csodálatos négyes terminátorlányok inkább együtt harcoltak - vállvetve. A hideg miatt kénytelenek voltak álcázni és fehérben harcolni.
  A nindzsa fiú, Karas is a segítségére sietett. A rettenthetetlen terminátorgyerek nem félt a hidegtől, és egyedül küzdött rövidnadrágban. Egyetlen meleg forrása a terepszínű krém volt, amitől csokoládétól leégett bőre fehér lett a folyamatosan hulló hó alatt, és beborította az összes utcát. Sőt, dobó, nagyon vékony fémkorongokat és katana kardot használt a csatában. De természetesen kiválóan lőtt, és elfogott fegyverekből. A lányok azonban nem hagyták ki az automata puskát sem.
  Az ilyen fegyverek pontosabbak, mint a géppisztolyok, és ami a legfontosabb, megbízhatóbbak. Az MN-44-es gépkarabélyok azonban általában nem hagyták cserben a németeket. A harmadik télre elkészült a jól olajozott német hadigépezet. Focke-Wulfnak és az ME-nek még hóviharban is sikerült fájdalmas, bár korlátozott injekciókat beadnia a szovjet csapatoknak.
  Gerda, aki kézzel lőtt, igyekezett nem abba az irányba nézni, amerre a szovjet katonák zuhannak. A harcosok közül sokan nagyon fiatalok voltak, tizenhét-tizenhat évesek. A gyalogságot földcsuszamlások toborozták, minden erőforrást felkavarva. Valójában sok minden elveszett.
  De a Fritzek között tele vannak külföldiekkel. Különösen Svédországból, ahol a nácik nyertek a legutóbbi választásokon, és csak a király pozíciója akadályozza meg a nyílt háborút a Szovjetunióval.
  Kolontai ellen egyébként éppen karácsonykor volt merénylet. A szovjet nagykövet nagyon súlyosan megsebesült, az orvosok az életéért küzdenek. Svédországból már két hadosztály és négy dandár érkezett önkéntesként. Magában az országban tartanak háborút követelő felvonulásokat és tömeges felvonulásokat. És Hitler és Karl tizenkettedik portréit viselik.
  Svédország közvetlen háborúba lépése tehát idő kérdése. Spanyolország és Portugália már háborúban áll, de csapatokat küldenek délebbre. És most télen általában valahol a Kaukázus-hegységen túlra próbálnak mászni. A brazil alakulat láthatóan készen áll egy ugrásra Közép-Ázsiába, ahol a Basmachi mozgalom már újult erővel lángol fel.
  De ezek mind részletkérdések, Vlaszov hadosztályok is harcolnak Tikhvinben. Ezek a srácok harcolnak a gonosszal, felismerve, hogy a fogságban szörnyű kínzásra és elkerülhetetlen hurokra várnak. És mi van a németekkel? Nehéz dolguk is lesz, sokan meghalnak Szibériában, de mégsem akasztják fel válogatás nélkül.
  Gerda a klipet cserélve és a szürke kabátba öltözött katonákat lekaszálva, mert minden orosznak nincs elég terepszínű köntöse, elképzelte, mi várhat rájuk elfogás esetén. És elmosolyodott egy szexi, menő kaland lehetőségén. Igaz, akkor Szibériában rosszabb lesz. Ahogy ez a fagy beáll, a lángszóró hő még jobb. Itt a sivatagban gyorsan megszokták a forró homokot, és mezítláb futottak, de ez nem sikerült. Néhány óra hidegben töltött bikini után elkezdett remegni, és fel kellett melegedni a fürdőben. Ott az elit SS-zászlóalj fiataljai fenyőseprű ütésekkel melegítették fel testüket. Persze nem csak seprűvel,
  vannak válogatott srácok, jóképű árják, ami kell!
  Teljesen elvesztették korábbi félénkségüket, vagy éppen ellenkezőleg, megszerezték a női macsó lazaságát. De most egy kicsit vissza kell vonulniuk - a szovjet gyalogosok, holttestekkel megtöltve a megközelítéseket, túl veszélyesen közeledtek, és gránátokat kezdtek dobálni.
  Meg kellett törni a távolságot, hogy ne essen a töredezett jégeső alá.
  Magda apró vágást kapott egy repeszből, és válaszul három másodperc alatt nyolc golyót lőtt ki. A szovjet katonák szinte törés nélkül, csak enyhén guggolva elmenekültek, és a klip megtalálta áldozatait. Nyolc kört ment le és Stella. Agresszív, barna hajú nő így fejezte ki magát:
  - A bátrak őrületére énekelünk egy dalt!
  De a szovjet katonák láthatóan úgy döntöttek, hogy bebizonyítják, hogy ez az élet bölcsessége. A német rohamgéppuska minden erejével ütődik, lövéseit pedig úgy tűnik, figyelmen kívül hagyják. Bár a katonák elesnek, a túlélők tovább rohannak, sőt, szinte üresen dobálják a gránátokat, bár ezt korábban is meg lehet tenni.
  A kárász nagyon ügyesen dob korongokat, két-három katonát levág eggyel. Aztán a kardjával támad, ami könnyen vágja a gépfegyvereket és a puskákat, akár a gyufát!
  A nindzsa fiú még nagyon kicsi, tizenegy-tizenkét évesnek néz ki, de olyan gyors. Nincs idejük sem belevágni, sem megvédeni magukat. A gyermeket születésétől fogva nevelték és nevelték, karddal dobálták a babát, kénytelenek kibogozni és szalagokat vágni, jéglyukba merülni, speciálisan kiképzett macskákat beállítani. Nos, és még sok minden más, egy genetikailag tehetséges fiú igazi halálgéppé alakítása. Édesanyja huszonötödik generációs nindzsa, apja erős szibériai varázsló és a szovjet, "szovjet" hatalom ideológiai ellensége. Kiváló genetika és varázslatos képzés - a fiút a nindzsák legjobbjává tette. És persze Hirohito császár, hogy megmutassa a németeknek, hogy nem ők a legmenőbb szuperemberek, de vannak kemény fiúk Japánban, kiküldte a fiút a német-szovjet frontra.
  És Karas (a pontyhal a szamurájok büszkeségét és életerejét szimbolizálja!) méltó harcosnak bizonyult.
  Például csupasz ujjaival, enyhén kivörösödve a sokórás csípős hidegben, hajszálnál vékonyabb acélkorongot dob. És egyszerre két kard kezében, hogy könnyebb legyen vastag ellenségsorokat vágni. Milyen szörnyű ez a terminátorgyerek, mit tudnak először a szovjet katonák a kardcsapások és a koronglövések alatt védtelenül hátradőlve, valódi félelmet élve át.
  A lányok, miután váltottak klipet, még gyorsabban kezdtek sugározni, vagy inkább sehol.
  A gyalogosok holttesteit halmokba halmozták fel. Szinte azonnal megfagytak a hidegben, és újabb katona mászott fel rájuk. Így felmásztak, és nem számoltak veszteséggel. De a ninja beszállt a harcba, és újra, mintha a félelem hullámai indultak volna ki.
  Egy kétségbeesett támadás tombolt szinte egy egész napon át. A szovjet csapatok a legnagyobb veszteségek árán néhány negyedet elfoglaltak, és számos vonalon megszorították a németeket. De a tüzérség gyenge támogatása (a német repülés régebben bombázta a vasúti síneket, megfosztva őket az utánpótlástól) és az előrenyomuló egységek sok vesztesége miatt a gyalogság mozgását ideiglenesen felfüggesztették.
  Az ilyen taktikák kockázata ellenére harckocsikat dobtak harcba. Meg kellett törni az ellenséget Tikhvin közelében, amíg a Fritzek technológiai előnyüket kihasználva fel nem oldották a város blokkolását.
  És ebben a támadásban meglehetősen kockázatos döntés született - az IS-2 harckocsi használata. Kifejezetten áttörési tartálynak tervezett gép. Mivel egy erős fegyver alacsony tűzsebessége és viszonylag gyenge tűzpontossága miatt nem alkalmas mások tankjai elleni harcra, de sikeresen képes megsemmisíteni a páncélozatlan célpontokat.
  Tehát, bár városi körülmények között a tankok öngyilkos merénylők, át kell törni a pozíciókat, még a homlokával is.
  Harmincnégyen költöznek először. Viszonylag könnyű és nem nagy autók száguldoztak egy szűk utcában. Gránátok és Molotov-koktélok záporoztak a háztetőkről. Aztán felrobbant az álcázott benzin- és napalmtartály. De a súlyos veszteségek nem állították meg a Szovjetunió tankhajóit. Több száz autót elvesztve betörtek a városközpontba, és ott makacs ütésváltásba keveredtek. Még a harmincnégyek gyenge oldalpáncélját szétverő hatékony faustpatrónusok sem ijesztették meg a szovjet katonát.
  Egyszerre három harckocsi hadsereget dobtak csatába. Sztálin még úgy döntött, hogy felhagy a második csapással Voronyezs irányába, a Tikhvin feletti döntő győzelem és a "Forradalom bölcsőjének" megmentése érdekében. Hiába bocsátanak ki szigorúan az üzemanyagot, a kaukázusi olaj napi pár óra autózással elveszik, az új mezők fejlesztése pedig időt és pénzt, emberi erőforrást igényel, amit a kétfrontos háború által megkötött szovjet birodalom, nagyon hiányzik.
  De Tikhvin Leningrád artériája és az élet útja, és ami a legfontosabb, annak a szimbóluma, hogy a szovjet csapatok képesek és képesek legyőzni számos jól felfegyverzett fasisztát. Szóval ne verjük el az árat...
  Az IS-2 harckocsi lenyűgözően néz ki, harmincnégyesnek is néz ki, csak a torony van még jobban előrébb. Természetesen maga a cső vastag és hosszú, nem hasonlítható össze a csatateret még mindig uraló T-34-76-tal. Egész januárban a T-34-85 titáni erőfeszítései legfeljebb százat produkálnak.
  Igaz, feltűnő a torony homlokának sérülékenysége: lapos és nem túl vastagon páncélozott.
  Karas, aki kicsi, de nagyon erős robbanógránátokat dobált a tankokra, odaszaladt a lányokhoz, és azt javasolta:
  - Fogjuk meg az IS-2-t és menjünk vele?
  Magda támogatta az ötletet:
  - Hát persze, lovagoljunk! Lemaradtunk a kabinról.
  Gerda figyelmeztette a fiút:
  - Ennek a tanknak négy géppuskája van!
  Karas a lányokra kacsintott, és észrevette:
  - Szóval jó. Hamarosan újra támad a gyalogság, te pedig lekaszálod!
  Magda megbökte a nindzsa fiút.
  - Siess, terminátor!
  Rózsaszín sarkú szúnyogszárnyként villant, a karate gyerek gyorsabban futott, mint az olimpiai sprintbajnok. Kezdetnek egy kis köteg füstöt dobott a félelmetes IS-be. Kitört a reakció, sűrű füst ömlött ki. Ezzel egyidejűleg a fekete fúvókák különböző irányokba szóródtak szét, és elvakították a géppuskásokat.
  Miután több gyalogost levágott, Karas úgy repült, mint egy ballisztából kiszabadult macskakő, és felmászott a toronyba. Egy speciális horog segítségével kifeszítette a nyílást, és visszadobta a nehéz fedelet. Továbbá minden egyszerű: pár hinta két karddal, és egy nehéz tank legénységének öt tagja elvált a fejükben. Nyomában a lányok is beugrottak, akik ledobva szőrmeálcájukat, ismét bikiniben kötöttek ki. Nos, vezetés közben meleg van a tankban. Az 520 lóerős dízelmotor jól felmelegíti a fémet. Igen, a csupasz lányos talp sokkal jobban érzi magát az autót, mint a speciális, bordás szintetikus gumitalpú téli csizmán keresztül. A német parancsnoki szolgálat figyelembe vette a zord tél tapasztalatait, és új lőszert készített, amelyben a hidegben nem annyira hidegek a lábak. És aztán kár, hogy a Fritzek elvették a nemezcsizmát a helyi lakosságtól, és magukra húzták. Vagy prémes sálakba burkolva.
  Karas búcsúzóul szájon csókolta Magdát, és így szólt:
  - Hát a tank neked való! Ott fogok harcolni, ahol tudok jobban ölni.
  Gerda csodálattal csókolta meg a fiút a csúszós, rugalmas sarkán, és így szólt:
  - Te egy csoda vagy!
  Stella hozzátette:
  - Az árja mércéje!
  - Tudom! - mondta a kisfiú, és egy ugrással kiugrott a hidegbe a félig nyitott nyílásból. Aztán csattanva leesett a fedél... A lányok pedig lehetőséget kaptak, hogy az ellenség fegyverein harcoljanak. És a fegyver nagyon erős. Erősebb csak a nemrég megjelent Lev-3, vagy ahogy más néven, a "királyi oroszlán" 128 mm-es ágyúval. De ez a tank még mindig a fronton van egyetlen példányban. A november 8-i ünnepségen mutatták meg a démontól megszállt Führernek. Persze amíg még nem szerepel a sorozatban. Ahogy egyébként, az IS-2 is, ami az első bejáratáson megy keresztül.
  Eddig még a szovjet tankerek sem adtak le egy lövést sem fegyverből, láthatóan biztosan választották célpontjukat.
  Stella gúnyosan megjegyezte, megfordítva a mechanizmust:
  - Ó, szemét... Itt nincs automatizálás, és mindent kézzel kell csinálni.
  Gerda, aki lebegve ette a kutyát, megjegyezte:
  - És a látvány csúnya, és a láthatóság nem fontos. Nem túl jók a célzásban.
  Magda mezítláb megérintette a fogaskerekeket és elfordította a dobozt, és észrevette:
  - És mégis, a harmincnégyhez képest van némi előrelépés. Különösen a sebességváltás könnyebb. A kabin szűkös, de többé-kevésbé költözni lehet. A lőszer azonban kicsi. Huszonnyolc kör...
  Gerda logikusan megjegyezte:
  - Korlátozott számú bunkerben való lövöldözéshez ez elég lehet, de egy teljes értékű tankcsatához nyilvánvalóan nem elég.
  Clara talált valami jót a tartályban:
  - De a géppuskás fegyverzet a csúcson van! Négy géppuska jó védelmet nyújthat. És akkor megnéztem ezt az "Egeret" - csak kettő "köp" van benne egy ilyen autóhoz.
  Stella, miközben felpörgette a motort, megerősítette:
  - Ez az! Ez a fegyverzet egy ilyen nehéz, száznyolcvan tonnás harckocsihoz való?
  Magda, mint egy párduc, amelyik bivalyot ölt, felmordult:
  - Csirkék nevetnek!
  A dízelmotor erősen felgyorsítja a tankot. Látható, hogy az IS-2 továbbra is az autópályán halad, de terepen az előretolt tömegközéppont hatása lesz. De semmi, amíg kipihenheted magad és kiválaszthatsz egy méltó célt magadnak.
  Magda kinyitotta a tank tornyát, hogy jobban lásson.
  És itt van még egy IS-2, érdemes masszívabban használni az ilyen tankokat. Mögötte van még három IS, de egy könnyebb, 85 mm-es ágyúval. Mellesleg a legveszélyesebb, mivel képes a homlokba venni az autót, és gyorsabban elüt.
  . 3. FEJEZET
  Magda úgy döntött, két kilométeres távolságból lő. Halk hangon parancsolta:
  - Lődd le pontosan a torony homlokát... És... Érted!
  Az autó megállt, mivel nem volt sima, és Gerda az optika rossz minőségére panaszkodva, amit bizonyára képzetlen tinédzserek csiszoltak ki, a csövre mutatott. A lányok segítettek berakni egy másfél kilós kagylót. A szőke harcos a fara farára tette az arcát, és megpróbálta kitapintani valaki más autóját. Hiszen még soha nem lőtt ebből az ágyúból, az 1931-es modellből. Erőteljes, de elavult, hegyes, ricochet-érzékeny lövedékkel. Általában a fegyvert természetesen nem tankokhoz tervezték. De úgy tűnik, a 107 mm-es fegyver 1940-ben kifejlesztett tankelhárító módosítása túlságosan megbízhatatlannak bizonyult, és el kellett hagyni. És itt rossz látási viszonyok között 2000 méter távolságból kell eltalálni a célt. Igen, és az ellenségnek nehéz lesz válaszolni és ütni, de ...
  Gerda megcsókolta a fegyver szárát, gyorsan kinézett a nyíláson, nyelvével felszedett egy marék havat, lenyelte, csupasz sarkát a karokra támasztotta és... lőtt!
  Annyira kiadta, hogy szúrta a csuklómat és a vádlim, és füstszagú volt.
  Hosszú ívben repült a jelen, és ... Az elöl haladó IS-2 megállt, füstölni kezdett, majd szétrobban a lőszerrakomány.
  Magda boldogan válaszolt:
  - Ezt adtuk nekik! - És logikusan, pontosabban logikátlanul összekeverő fogalmak - tette hozzá. - Nem az ember fest fegyvert, hanem az ember fegyvere!
  Gerda felmordult:
  - Töltsd újra!
  És a lányok megfeszültek. Persze itt nem "Tigris", muszáj izzadni, de így szórakoztatóbb, főleg, hogy egy álló tank hamar kihűl. A vas végül is jó karmester.
  Másodszor Gerda gyorsabban és magabiztosabban lőtt. Az IS-ek tovább mozogtak, és láthatóan még nem tudták, honnan lőnek a fegyverek. Igen, és a stop nem az orosz szokás. Mivel parancs van... És a második kagyló már magabiztosan célba talál.
  Gerda megnyalja az ajkát, és azt parancsolja:
  - És itt a harmadik.
  Nagy késéssel a negyedik IS-1 tüzet nyitott menet közben. És furcsa módon eltalált, bár ilyen távolságból egy mozgó autótól szinte lehetetlen, de a lövések mindent eldöntenek! A 85 mm-es pisztoly távolsága azonban túl nagy, meghaladja a behatolási határt. De nagy dübörgés hallatszott a toronyban, és az elülső páncél beomlott. Gerda válaszul elküldte a negyedik, másfél kilós "levélcsomagot"... Az IS-1 harckocsi homloka széthasadt, és narancssárga nyelvek magasan az ég felé emelkedtek. És itt van még egy IS-2, érdemes masszívabban használni az ilyen tankokat. Mögötte van még három IS, de egy könnyebb, 85 mm-es ágyúval. By the way, a legveszélyesebb, így képes venni az autót a homlokába, és gyorsabban eltalálja.
  Tavasszal a németek elfoglalták Szmolenszket, és megközelítették Vjazmát és Rzsevet. Aztán hirtelen délnek fordultak a Donbass felé. És ez egy nagyon váratlan és erőteljes lépés volt. A Vörös Hadseregnek nem volt ideje reagálni. A nácik pedig elfoglalták az egész balparti Ukrajnát. És a nyár végére elértük a Don kanyarulatát. Csak ősszel a szovjet csapatok alig tudták megállítani a nácikat.
  A németek ismét blokád alá vették Leningrádot dél felől, elzárva az oxigént.
  Északon pedig már a finnek igyekeztek előretörni.
  Eljött a téli szünet. A Szovjetunióban a jobban védett és erősebben felfegyverzett T-54 harckocsi gyártásba került. De az IS-4-et és IS-7-et nem lehetett tömegesen gyártani. Bár az IS-7 egy olyan gép, amely képes megküzdeni Hitler masztodonjaival, túl nehéz a gyártása, különösen háborús körülmények között.
  A negyvennyolcadik évet februárban a Vörös Hadsereg középponti előretörési kísérlete jellemezte, amelyet visszavertek. A németek Európa-szerte idegen hadosztályokat használva erősek voltak. Ráadásul a lemezek fejlettebbek lettek, és most már nem is olyan egyszerű őket lelőni. A nácik pedig sugárhajtású repülőgépeket fejlesztettek ki. Nagyon erősen. Az új ME-362 vadászgép pedig egyszerűen sokkolta a szovjet pilótákat. És a sugárhajtású repülőgépek sorozatában a Szovjetuniónak nem volt.
  Májusban a nácik nagy offenzívája kezdődött Moszkvát megkerülve. Ezzel egy időben Törökország is belépett a háborúba, megnyitva a déli frontot a Kaukázuson túl. A csaták pedig újult erővel lobbantak fel.
  De vannak szép lányok, akik dühvel harcolnak; különösen Erzsébet legénysége.
  Itt van egy lány bikinis, mezítláb nyomja a ravaszt, és egy 100 milliméteres ágyúból egy lövedék repül ki.
  A Szovjetunióból egy harcos olyan ügyesen küldte, hogy a német E-50 harckocsit erős páncélzata ellenére eltalálták.
  Catherine agresszíven jegyezte meg, és a fogát kitárta:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  És csupasz sarokkal, ahogy nyomja a pedált.
  Elena is lőtt az ellenségre, összetörte a Panther-4-et és kotyogott.
  - A Szovjetuniónak!
  Euphrosinia feltárja a mellét, leveszi a melltartóját, és hogyan ver egy skarlátvörös mellbimbóval, és fogait kitárva énekelni fog:
  - Makhno öregember,
  Az ablakon kinézve...
  Sötét van kint, sötét van!
  A lányok pedig fogukat tátva énekelni fognak:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon, az
  összes ellenséget a WC-ben áztatjuk ...
  A haza nem hisz a könnyeknek,
  A gonosz sárkánynak pedig agyat adunk!
  Itt - ezek lányok - csak egy osztály hiper...
  Már megérkezett a nyár. Ismét kemény harcok. 1948 augusztusának végére a németek lezárták a Moszkva körüli gyűrűt.
  Az úttörők is elkeseredetten harcoltak.
  Olezhka fiú csupasz, gyermeki lábával gránátot dobott, és énekelte:
  - Itt az első olvadás,
  Álmomban Sztálint látom...
  És tele van holttestekkel -
  Szülőföldem Oroszország!
  A nácikra lövöldöző Petka fiú ezt énekelte:
  - Ha az egész Föld srácai,
  Egyszerre beágyazhatták a sárkányt!
  És csupasz sarkával a gyerek elindított egy gyilkos citromot.
  Egy másik rövidnadrágos úttörő, Serjozska a nácikra fog lövöldözni, és lefektet egy náci tisztet. És akkor mezítláb, gyerekesen eldobja a halál megsemmisítő ajándékát.
  Ezek gyerekek - nagyon harcosak.
  Az úttörő fiú, Sashka, aki a nácikat baszta, még csak tizenkét éves volt, és a Fritz-et kaszálta, így énekelte:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében,
  Hazánk jövőjét látjuk...
  És a vörös zászló - a dicsőséges haza,
  Mindig önzetlenül hűségesek leszünk!
  És egy meztelen gyerek, gyereksarkúval, feldob egy robbanócsomagot, széttépve a németeket.
  Így hát nekiláttak a dolognak, nagyon agresszíven. És tényleg harciasan, ami rendkívül menőre sikerült.
  A gyerekek természetesen a legmagasabb osztály harcosai, de Moszkvát körülveszik és elvágják.
  A nácik pedig már előrenyomulnak a Kaukázusban. Délről rohanó Törökország.
  És úgy érzi, hogy lehetetlen ellenállni az ellenségeknek.
  De a lányok harcolnak, mint a gyerekek, mint a nagy hősnők.
  Főleg Oleg Rybachenko. Ez a terminátor fiú csak, mondjuk, egy fiatal harcos és szuperember.
  Egy körülbelül tizenkét éves fiú halálos erejű gránátot dobott, széttépve a nácikat, és ezt énekelte:
  - Nagy Oroszországért
  A fiúk harcolni fognak...
  Mi vagyunk a nagy messiások
  Törjük meg a Fritz-et!
  Margarita Korshunova - szintén nagyon harcos lány - szintén a nácik felé fordult.
  Aztán csupasz, gyermeki lábával a megsemmisítés ajándékát dobta szét, széttépte a Fritzeket és a törököket, majd ezt énekelte:
  - Dicsőség a Szülőföldnek-Szovjetuniónak,
  Példakép vagy az emberiségnek!
  Utána a gyerekek veszik és fütyülnek. Az összecsapott varjak elájultak és leestek, átszúrták a nácik fejét. És nagyon klassznak tűnt.
  Vagy talán nem látszott, de az akció felgyorsult.
  A fiú és a lány nagyon menők voltak.
  Annyi szenvedély és hatalom van bennük.
  A Kaukázus már a bukás szélén áll, és ez egyre drámaibb.
  A németek pedig tombolnak és kínoznak. A német úttörő lányok különösen szeretnek kínozni.
  Itt van Gerd és Charlotte, egy tizenhárom év körüli fiú, levetkőzve. És csiklandozni kezdték az úttörőt. Serjozska nevetett és dorombolt. Aztán Gerda odahozta az öngyújtót a fiú csupasz, kerek sarkához. A lángok megnyalták az úttörő kissé érdes talpát. Felsikoltott a fájdalomtól. Voltak hólyagok.
  A német lányok kuncogtak:
  - Nagyon klassz lesz!
  És elkezdték ostorral korbácsolni a fiút. Felnyögött és sikoltozni kezdett. Főleg, amikor a lányok tüzes fáklyákat kezdtek hozni a mezítlábra. Aztán az úttörők vörösen izzó vasalót tettek a csupasz mellkasára, és a fiú elvesztette az eszméletét.
  Igen, a német harcosok a csúcson vannak. Egy fiú kínzása a dolgok rendje.
  Kínozzák azonban nemcsak a fiúkat, hanem a komszomoltagokat is. A lányokat levetkőztették és a fogasra vezették. Ott felhúzódtak, kénytelenek ívelni és szó szerint vonaglani a fájdalomtól. És a lányok mezítláb alatt felgyújtották a kályhát, azzal fenyegetve, hogy elszenesítik a talpát.
  Hogy sikoltoztak a Komszomol tagjai a vad fájdalomtól... Milyen kegyetlen volt az egész. A nácik pedig beszívták az égett hús szagát az orrlyukukba, és nevettek, csípőre csapták egymást és kiabáltak:
  - Helló Führer! Mindenkit megölünk!
  És megint az emberek kínzása és kínzása. Különösen érdekes az úttörők kínzása. A fiúkat agyonverik, majd sót öntenek a sebeikre, és felnyögni kezdik. Igen, rendkívül bosszantó.
  És amikor forró drótot is használnak. Ez sokkal fájdalmasabbá teszi.
  És a nácik már elfoglalták Mahacskalát. És haladnak Azerbajdzsán területe felé. És máris körülvették és blokád alá vették Jerevánt. És mindennel megrohamozzák Batumi kétségbeesését. És agresszív.
  Rokossovsky marsall majdnem meghalt. Érezhető volt, hogy a szovjet csapatok nyomás alatt vannak, és összeomlanak. A meghódolók és a dezertőrök száma nő. És sok pilóta depressziós lesz.
  Bár Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova továbbra is elkerüli a vereséget. A lányok bátran és elkeseredetten küzdenek.
  A harc előtt Anastasia három sráccal visszavonult, hogy fenomenális kozmikus erőt gyűjtsön magában.
  És tényleg tőkésített. És kétségbeesetten üssük le az ellenségeket.
  És a csupasz lábujjak használata közben.
  És üvöltötte a tüdejét:
  - Nagyszerű világbajnok vagyok!
  És hogy csupasz sarokkal hogyan fogja megnyomni a kart.
  Akulina Orlova szintén kétségbeesett támadó a csatában. És csupasz lábujjaival összetöri a Wehrmacht repülőgépeit.
  Itt lőtte le az ME-109 K-t. Ez a gép talán már elavult, de túlélt egy sor módosítást. És sikeresen lehet rajta harcolni.
  A vad dühvel játszó Akulina Orlova énekelte:
  - Üdv a nagy kommunizmusnak! A fasizmust legyőzik!
  És megint csupasz sarokkal, de hogyan fog nyomni.
  Őrült lányok ezek.
  De nagyon egyenlőtlen erők a Kaukázusban. Bár úgy tartják, hogy minden ember sas. De senki sem tud ellenállni egy orosz nőnek.
  A harcosok pedig olyan agresszívek és menők. A repülőgépek minőségi fölényük ellenére lőnek.
  Akulina Orlova énekelte:
  Napkör...
  És leütötte az ellenséget csupasz lábujjak segítségével.
  Anasztázia Vedmakova, aki skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a gombokat, és leüti a nácikat, folytatta:
  Németek vannak a környéken...
  Akulina nyikorogva levágott egy másik német gépet:
  - Hitler titkosszolgálatra ment!
  Anasztázia a nácikba esett folytatta:
  beleesett egy lyukba...
  Akulina pontosan tüzelve kuncogott:
  - Eltörtem a lábam...
  Vedmakova intenzíven és pontosan lőtt, megjegyezte:
  - És elköszönt!
  A lányok pedig kórusban üvöltöttek:
  - Mindig legyen vodka,
  kolbász és hering...
  Paradicsom uborka,
  Ez Hitlernek a vége!
  Akulina, aki ismét halálajándékot küldött a náciknak, megjegyezte:
  - Valójában énekelnie kell; Rommelnek vége!
  Vedmakova, aki puszta ujjaival célzott egy léggolyós ágyút, egyetértett:
  - Persze - Hitler - ez már túlhaladott szakasz!
  Ahol nincs személyes befolyása a megszállt Hitlernek, ott a szovjet csapatok megpróbálnak valamilyen ellenállást szervezni. De rendkívül nehéz. De még mindig mindent megtesznek, ami lehetséges és lehetetlen.
  És a gyerekek is veszekednek. Az úttörők pedig csatába indulnak. Amelyek Molotov-koktélokkal és fegyverlövésekkel találkoznak az ellenséggel.
  Fiúk és lányok, lesoványodva és karcosan, mint mindig, a csatában. És bátran és rendkívül elkeseredetten harcolnak.
  Hány gyerekük hal meg és marad szét.
  Gertrude és Adala német pilóták mezítláb csapkodva bemásztak egy kétüléses XE-328-ba, egy sugárhajtású gépbe - ez egy szörnyeteg tíz légágyúval.
  Az eső éppen elmúlt, és a lányok kecses, nagyon tiszta nyomokat hagytak csupasz lábukon.
  Annyira csábítóak voltak, hogy a reptéren szolgáló tinédzserek mohón falták a szemükkel a csupasz lábnyomokat, és már a fiúk is kezdtek dagadni a tökéletességtől. Általánosságban elmondható, hogy sok női pilóta volt - a harcok azt mutatták, hogy a nők egyenlő feltételek mellett kétszer akkora túlélési rátával rendelkeznek, mint a férfiak. És ez azt jelenti, hogy hatékonyak. És Hitler-Rommel, vagy inkább Führer tábornagy persze nem olyan ember, hogy sajnáljon senkit.
  Magában a Harmadik Birodalomban hivatalosan is bevezették a többnejűséget - a négy feleséghez való jogot. Ez nagyon praktikus. De nem túlságosan illeszkedik a keresztény hagyományokhoz. Nem csoda, hogy a fasizmus új vallási formát keres. A Führer tábornagy ragaszkodik ahhoz, hogy ez monoteizmus legyen, de olyan különleges - pogány, ősi germán istenek panteonjával. Természetesen maga Hitler-Rommel ebben a panteonban mindenekelőtt a Legfelsőbb Isten hírnökeként és hírnökeként van elhelyezve.
  A Führer tehát természetesen nagyon szereti magát művelni.
  Gertrude és Adala az égbe bocsátja többcélú támadógépét, amely vadászgép szerepét is betöltheti.
  A harcosok nagyon magabiztosak. Az oroszoknak nincs sugárhajtású repülőgépük, és nem valószínű, hogy képesek lesznek ellenállni az égi tigrisek támadásának.
  Gertrude felmordult:
  - Egy égő patak lovagja vagyok...
  Adala lelkesen megerősítette, és a fogát kifejtette:
  - És mindenkit matatni fogok!
  A lányok nevetésben törtek ki. Csupasz sarkukkal a pedálokat nyomták, és megpörgették a sugárhajtóművet.
  Még sötét volt, de keleten már látszott egy fénycsík. A lányok fütyültek... Már Oroszország kiterjedései lebegtek alattuk. A női harcosok kuncogtak és egymásra kacsintottak. Olyan extravagánsak és gyönyörűek.
  És persze mezítláb, anélkül, hogy egy háborúban részt vevő lány számára olyan felesleges dologgal terhelnéd magad, mint a cipő.
  És az érzékenység a repülőgépben sokszorosára nő.
  Itt szovjet autók indulnak el feléjük. A csavaros Yak-9 talán a legnagyobb tömegben gyártott gép a legújabb kiadások között. Nem túlzottan felfegyverzett, de viszonylag olcsó és kevés páncélzattal. MIG-5, gyorsabb, géppuskákkal. A MIG-3 egy korábbi modell. A LAGG-7 valószínűleg a leggyorsabb és legfegyverzettebb madár. A legújabb módosításban három darab 20 mm-es ágyú található.
  De ezek mind légcsavaros gépek - sugárhajtású repülőgépeket nem hoztak létre. A németek pedig nagyon magabiztosnak érzik magukat.
  Gertrude tíz légágyút lő ki. 30 mm-es és két 37 mm-es fegyvert találtak el. Tüzes forgószélként rohannak át a szovjet repülőgépeken. A vörös pilóták azonban megpróbálnak kitérni és a farkához menni.
  Adala ebben a pillanatban manőverez. Egy német autót nem lehet frontálisan venni, de a farokba kerülni nehézkes. A Szovjetunió csapatai számára a támadás nem váratlan. A légelhárító ágyúkat már elindították. A felrobbant kagylók világítanak a sötétben.
  A németek bizonyos idegességet tapasztalnak. Úgy tűnt, már annyi mindent láttak, hogy nem fog semmin meglepni, de... A szovjet pilóták bátrak, és nem félnek a veszteségektől. Semmi, ami megijesztheti őket. De a tapasztalat nem elég. A német gép könnyedén kiszáll a merülésből, és lelövi a szovjet autót. Egy másikat darabokra tör.
  A német fegyverek ereje nagyon nagy. Ez egy olyan alkatrész, amelyben a Fritz hatalmas előnyt élvez Oroszországgal szemben. De a nácik sebessége kolosszális.
  Adala felgyorsul és előretör. Gertrude pedig rakétákat lő ki az ellenségre. A tanácsokat a fogak fogadják. Egyes lőszerek hőre vagy hangra irányulnak.
  Adala azt suttogja:
  Nem fognak megölni minket!
  A lányok megpörgetik az autójukat... Próbálnak menők lenni. Aztán egy szovjet vadászgép rátámad egy közeli német sugárhajtóművet. És hogyan kezd el szakadni és szétválni. Ég és levegő egyaránt.
  Gertrude suttogta:
  - Őrült halál!
  A harcosok nyilvánvalóan összezavarodtak, és így lehet döngölni őket.
  A tankok a határ felé haladnak. Gerda, Charlotte, Christina és Magda legendás legénysége.
  Négy harcosnak sikerült dicsőségre fedeznie magát a britek és az amerikaiak elleni harcban. Az Amerikával folytatott ellenségeskedés során a szépségek elsajátították a Panther-2 tankot. Nem rossz autó, fegyverzetben és elülső páncélzatban is jobb a Shermaneknél. A későbbi "Pershing"-nek gyakorlatilag nem volt ideje háborúzni. Igen, és nem riválisa a "Panther" -2-nek.
  Aztán a négy lány elnyerte a legendás dicsőséget. Bár általában a negyvenegyedik évben kezdődött dicső útjuk. Himmler rávette a Führert, hogy harcokban próbáljanak ki női zászlóaljakat, speciálisan kiképzett árjákból.
  A harcok megmutatták, hogy a nők egyáltalán nem gyenge láncszem, és tudják, hogyan kell jól küzdeni. És ugyanakkor kevesebb veszteséget viselnek el, mint a férfiak. A harcosok a gyalogságban is harcoltak, mezítláb csapkodtak a Szahara sivatag forró homokján. És elsajátította a tankokat. A "Tigrist" kipróbálva a Nagy-Britanniával vívott csatákban.
  A szovjet lányok azonban az SU-100-ason is jól küzdenek.
  Bár Oroszország helyzete reménytelennek tűnik. De a harcosok Erzsébettel együtt sasként harcolnak.
  Ekaterina csupasz lábujjával megnyomja a kart. Egy lövedéket küld, amely oldalba szúrja a náci E-50-es autót, és üvölti:
  - A nagy vörös és bíbor kommunizmusért!
  Elena a csupasz, finom lábával az ágyút is csapkodta. Pontosan eltalálta az ellenséges tankot.
  A lány csicseregte:
  - Az én gyönyörű Oroszországomért!
  Euphrasia agresszíven megjegyezte, nagyon jól irányzott tüzet vezetve:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  És csupasz, cizellált lábakat is használ.
  A szovjet gép nagyon erős és harcos. És elég jól lő.
  Az SU-100 képes behatolni az E-50 oldalára. De a lányok még a homlokát is áttörik, csábításba vagy a végétől a végéig. És átvágták a fémet.
  Erzsébet csupasz lábujjait használva rálőtt az ellenségre. És csiripelt:
  - A kék patakból...
  Ekaterina is lőtt, ezúttal skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a kart, és búgta:
  Megindul a folyó...
  Elena agresszívan vigyorogva és sziszegve kiadta:
  Nos, kezdődik a barátság...
  És csupasz sarkával is megnyomta a kart.
  Euphrazia üvöltve lőtt az ellenségre:
  - Egy mosollyal!
  A lányok nagyon aktívan dolgoznak az SU-100-on. És semmisítse meg az ellenséges felszerelést.
  Baku külvárosában pedig az úttörők árkokat ásnak. Vannak különböző nemzetiségű srácok. Különösen sok fényes fej villog. Vannak vörös, fekete és szőke gyerekek.
  Egy dolog köti össze őket: a kommunizmus diadalába vetett hit és a mezítláb. Jól látható, hogy a háború alatt nem mindenkinek van cipője, ezért a szolidaritás jeléül minden gyerek csupasz, kerek sarkát fitogtatja. A kaukázusi tél meglehetősen enyhe, és ha mozogsz és lapáttal dolgozol, a hideg nem olyan szörnyű.
  A gyerekek lelkesen dolgoznak és énekelnek:
  Tüzet gyújtani, kék éjszakák,
  Úttörők vagyunk - a munkások gyermekei...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  És itt jön újra a riasztó. Fiúk és lányok ugrálnak az árok aljára. És felülről már kezdenek szétrobbanni a lövedékek: az ellenséges tüzérség dolgozik.
  Pashka megkérdezte Masától:
  - Nos, szerinted túléljük?
  A lány magabiztosan válaszolt:
  - Legalább egyszer ellenállunk, a legnehezebb órában!
  A Pioneer Sasha logikusan megjegyezte:
  Hősiességünk megingathatatlan.
  A fiú csupasz talpával a kövekre ütögette. Látható, hogy a fiú szilárd bőrkeményedésekkel töltötte fel magát.
  Tamara lány megjegyezte:
  Félelem nélkül fogunk harcolni
  Egy lépést sem fogunk visszavágni...
  Hagyja, hogy az inget átizza a vér -
  Még több ellenség, fordítsd a lovagot a pokolba!
  A fiú Ruslan, a fekete hajú úttörő megjegyezte:
  Évszázadok múlnak, eljön egy korszak,
  Amelyben nem lesz szenvedés és hazugság...
  Küzdj ezért az utolsó leheletedig...
  Szívből szolgáld Szülőföldedet!
  A fiú Oleg, vékony és szőke hajú, csipog, versek:
  Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Sztálin a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot,
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  A fiúk és a lányok kórusban tapsoltak.
  De most sugárhajtású támadó repülőgépek már repülnek és bombákat dobnak le. És ez egy agresszív megközelítés.
  Oleg és Sasha felemeltek egy csúzlit, és elindították a halál ajándékát. A csövet pedig egy náci támadó repülőgép találta el.
  Natasha lány énekelte:
  - A komszomol nem csak a kor,
  Komszomol a sorsom!
  Meghódítom az űrt, azt hiszem
  Éljünk örökké!
  Ahmed, egy azerbajdzsáni úttörő fiú mosolyogva válaszolt:
  - Ön még nem komszomoltag, Natasa!
  A lány dühösen taposott mezítláb, és dallamos hangon válaszolt;
  Az apák mellett, vidám dallal,
  Kiállunk a Komszomol mellett...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Oleg is megnyomta csupasz, gyerekes lábát, és felüvöltött:
  Erősebb kalapáccsal szorítsa a proletárt,
  Attól, hogy a titán kézzel összetöri az igát...
  Ezer áriát énekelünk Szülőföldünknek,
  És fény az utókornak, jó!
  A gyerekek örülnek. Valójában a németek bombáztak, és csak egy lánynak jutott egy töredék a csupasz, kerek, rózsaszín sarkába.
  Pioneer felsikoltott, de aztán az ajkába harapott.
  Így hát felkészültek a támadás visszaverésére. És már tankok is vannak a nácikkal. Félelmetes E-100-asok mozognak. Ilyen erős és veszélyes gépek.
  Van ilyen védelmük. Hogy nem lehet átjutni semmilyen szögből. Nem lehet csak egy szögből eltalálni. Az egyetlen esély az, hogy eltörjük a nyomokat.
  A gyerekek készen állnak a harcra, és mezítláb integetnek. Itt dróton tolják a nácik nyomai alá házi készítésű robbanóanyagokkal ellátott csomagokat. Működik és tönkreteszi Rommel seregének tankjainak görgőit.
  És szörnyen néz ki.
  Sasha nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  A Pashka fiú csúzliból lő Oleghez, és sikolt:
  - Dicsőség az úttörőknek!
  A fiú Ruslan a lánnyal, Szufirral együtt dróttal aknát húz a német alá, és azt kiabálja:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Azerbajdzsáni gyerekek és orosz srácok verekednek. Cserzett, vékony, mezítlábas úttörők a tankok kolosszális armadája ellen.
  Tamara lány kecses, kicsi, mezítláb tapossa, és így szól:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Ahmet úttörő megerősíti, miközben lőtt az ellenségre:
  - Barátságos család vagyunk együtt!
  Ramzan, vörös hajú azerbajdzsáni fiú megerősíti, és kiüt egy autót:
  - A szóból százezren vagyunk én!
  Barátságosak a gyerekek... Itt van az örmény Azatui lány, aki szintén ügyesen, drót segítségével átteszi a robbanócsomagot a fasiszta hernyója alá, és nyikorog:
  - A Szovjetunió a népek családja!
  Egy másik örmény lány, Aghas azt mondja:
  - Ne hajolj a fasizmushoz:
  A lány pedig csupasz lábujjakkal húzta a drótot. Sok azerbajdzsáni és örmény gyereknek szőke a haja, és nem lehet megkülönböztetni a szláv gyerekektől, akikből szintén sok van. Aki elhagyta a németeket, más orosz családok telepedtek le Azerbajdzsánban még a cárok alatt.
  . 4. FEJEZET
  Sok szláv él a Kaukázusban. Sok vegyes pár. Igen, és a gyerekeknek általában világosabb haja van, mint a szüleiknek. A szláv srácok pedig úgy lebarnultak, hogy nem lehet őket megkülönböztetni a helyiektől. Ráadásul a gyerekek általában jobban hasonlítanak, mint a felnőttek.
  Tehát a fiúkból és lányokból álló nemzetközi szovjet zászlóalj harcol, és mindannyian egységesek, és nagyon hasonlóak. Csupasz sarkuk mozgás közben villog.
  Az álmok pedig a gyerekek halálajándékokat küldenek. Shamil és Serjozhka, mindketten úttörő fiúk, húzzák a drótot. És most a német E-50 megáll egy törött hernyóval.
  A fiúk kórusban éneklik:
  Unió elpusztíthatatlan, szabad köztársaságok,
  Nem nyers erő, nem félelem gyűlt össze...
  És a felvilágosult emberek jóakarata,
  És barátság és értelem, és bátorság az álmokban!
  És a gyerekek örülnek. Fehér, egyenletes fogakkal mosolyognak. És boldogok, bár halál fenyegeti őket.
  És szívnak a németek. A megsemmisült tankok lövöldöznek ágyúikkal és firkálják a géppuskákat.
  Egyes német járművek gránátvetővel vannak felszerelve, és nagyon veszélyesek.
  Az azerbajdzsáni Makszimka fiú és Zara lány mezítláb támaszkodva aknát húztak fel az ellenség alá, és kiütötték a fasiszta masztodont.
  És szívből kiabálták:
  - A Szovjetuniónak!
  A gyerekek nagyon viccesek.
  Az úttörők Abbas és Vladimir is használnak fegyvereket. Ebben az esetben a katapult és az E-75 hernyó törni a nácik. Aztán a fiúk ezt énekelték:
  - A bolygó nagyságáért a kommunizmus leple alatt!
  Oleg és Abdula is különböző nemzetek úttörői, de egy szívvel robbanóanyagokat is indítanak. Eltalálják az E-100-at és énekelnek...
  Megnyitottuk a bolygót a nemzetek előtt,
  Út az űrbe, a láthatatlan világokba...
  Hőstetteket énekelnek -
  Hogy örökre eltörölje a halál sebhelyét!
  
  Oroszország szent zászlaja alatt,
  Békében, barátságban, boldogságban és szerelemben...
  Az egész föld népe boldogabb lesz,
  A pokoli sötétség eloszlik a távolban!
  Itt harcolnak a gyerekek...
  Abdurrahman és Svetlana, egy azerbajdzsáni fiú és egy fehérorosz lány, összehúztak egy drótot, és kiütöttek egy fasiszta tankot. És énekelték:
  - A szent Oroszország nagy neve,
  Ragyog a világ felett - mint egy napsugár...
  Hiszek az egységben, boldogabbak leszünk,
  Mutassuk meg az embereknek a helyes utat!
  A gyerekek nagyon bátrak. A nácikat pedig egyszerűen sokkolta az ilyen makacs és dühös ellenállás.
  Abudurrahman úttörő, csupasz talpába kapott egy töredéket. Egy gyerek lábának bőrkeményedéses felületébe fúródott.
  A fiú felszisszent:
  - És ez fáj nekem!
  Szvetlana is megütötte a kerek sarkát, és megkarcolta a vállát. De a lány felszisszent:
  - Ne törd meg az Úttörőket!
  Azim és Kolka is döngölték a német autót.
  A fiúk dróttal mutattak, és énekelték:
  Az áruló ellenség támadásba lendült,
  De hiszem, hogy ez nem fog megingatni, a szovjet emberek...
  Az ellenség vereséget és feledést vár,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  Az ellenség vár: vereség és feledés,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  A gyerekek bátrak és nem hajolnak. És nyerni akarnak. És énekelnek és harcolnak.
  A németek súlyos veszteségeket szenvednek. Igaz, többnyire eltörtek a nyomok és görgők. És nem végzetes.
  Rosszabb az úttörők számára, akik fogságba estek.
  Abdulhamid fiút, amikor fogságba esett, a nácik a fogasra tették. Bedugták az úttörő mezítlábát a blokkba, és súlyokat kezdtek akasztani a horgokra. Aztán meggyújtotta a tüzet. A fiú csupasz sarkát pedig megnyalta a tűz. És egy ostor esett a hátára. Sokáig vertek. Aztán a nácik elkezdték feltörni a bordákat vörösen izzó fogóval.
  A kínzások alatt haldokló fiú, amikor a forróságtól vöröslő bordáinak vasa összezúzta, így énekelte:
  Berlin szinte a mi uralmunk alatt áll,
  Távcsövön keresztül látjuk az átkozott Reichstagot...
  Remélem, hamarosan béke és boldogság lesz;
  Amit majd leírok a verseimben!
  
  Oroszország megnyitotta a kommunizmust a világok előtt,
  Mindenki családja lett.
  De a Wehrmacht disznópofát szúrt ránk,
  És most szökőkútként fröcsköl a vér az erekből!
  
  Amit a Führer véletlenül velünk felejtett,
  Földet és rabszolgákat akartam szerezni!
  A fasizmus nagyon hosszú hadjárattal ment -
  És itt egy igazi rémálom, pokoli álmok!
  
  Egy egyszerű fiú, egy mezítlábas fiú,
  Nemrég kötött egy piros nyakkendőt.
  Ő maga akarta felépíteni a világot Isten nélkül,
  De hirtelen napalm tört ki az égből!
  
  Futnom kellett a frontra, EGYÜTT voltunk,
  Senki nem akar ilyen fiatalokat elvinni!
  De a puskás harcos megcsinálta,
  Az atyák útja méltónak bizonyult!
  
  Harcolt, ahol ravasz és erő egyaránt,
  És a gyengeség is keserű, sajnos ...
  Az elvtársaknak sírt kellett ásniuk
  Fenyőkoporsókat gyalulni a fagyban!
  
  Úttörő vagyok, aki már hozzászokott a szenvedéshez,
  Mezítláb ment a felderítésre, ropogott a hótorlasz.
  Talán büntetés a hitetlenségért,
  Hogy nem akartam megismerni Jézust!
  
  De mi a Golgota három órája?
  Több mint három év háború telt el!
  Bármely faluban az özvegyek keservesen sírnak,
  Hogy pusztultak el a fiak az ország temetőjében!
  
  Túléltem, lövedéktől sokkot kaptam, megsebesültem egy golyótól,
  De szerencsére talpon maradt!
  Őszintén visszaadtuk az adósságot Németországnak,
  Ezt a fasizmust mi tapostuk porba!
  
  Felnőttem, de még fiú vagyok,
  A bajusz nem tört át, de már egy titán!
  Igen, egy felnőtt, és talán túlságosan is,
  Hiszen a szív kemény lett, mint a fém!
  
  Hero Star legmagasabb kitüntetése -
  Maga Sztálin, hidd el, átadta!
  Azt mondta: példát kell venni az olyan emberektől, mint te,
  A harcosok kovácsolják az Éden ajtajának kulcsait!
  
  De most tedd le a bátor puskát,
  Vigyél, fogó, egy kalapács és dolgozz!
  Építs fából vitorlást és csónakot
  És hozzon létre egy repülőgépet, hogy a madár felrepüljön!
  Bárhogy is legyen, a Vörös Hadsereg elvesztette a Kaukázusért vívott csatát. És ez természetesen nem növelte a Szovjetunió túlélési esélyeit. Valójában minden hülyeség volt.
  A Kaukázus elesett, és beköszöntött a tél. Moszkva és Leningrád teljes bekerítésben és blokádban. A németek és külföldi hadosztályaik mind mennyiségben, mind minőségben erősebbek. És például a Fritznek nagyon rendes gépfegyverei vannak. És úgy tűnik, a bekerített szovjet csapatoknak nincs esélyük a megváltásra.
  De eddig Sztálin még nem adta fel. Bár már külön békére vonatkozó javaslatokat is küldött a náciknak.
  Moszkva egy nagy város, és hatalmas mennyiségű lőszer, lövedékek, golyók és élelmiszer koncentrálódik benne. Nem könnyű elfoglalni ezt a várost. És még mindig kitart az ágyúzás és a hatalmas bombázás ellenére.
  A németek azonban tovább nyomultak. Főleg tavasszal. Amint az utak kiszáradtak, a nácik Kazanyba költöztek. És sok fasiszta van.
  De itt gyönyörű szovjet és persze mezítlábas bikinis lányok verekednek.
  Natasha megsimogatta a saját epres mellbimbóját. És ragyogó mosollyal azt mondta:
  - Én te! Ő, ő - együtt az egész ország!
  Victoria támogatta:
  - Együtt egy barátságos család! A szóban százezren vagyunk én!
  Oksana felkacagott, és a masztodonokra mutatva megjegyezte:
  - Az "E" tank nagyon rövid és zömök. Nehéz lesz megszerezni.
  Veronica szomorúan felszisszent:
  - Isten áldjon meg minket!
  Natasha kuncogott és csiripelt:
  - Amerikában az egész országnak, Amerikában az egész országnak, Amerikában az egész országnak - egyenlőek a lehetőségek!
  Tüzes Victoria kuncog és ordít:
  - A társadalom különböző rétegei számára egyenlőek a lehetőségek!
  És ahogy akarod. És gyönyörűek a fogai, ahogyan látszik.
  Oksana kommentálta:
  - Amikor a németek elszakadnak, nagyon rossz lesz nekik az utánpótlásbázisukról!
  Veronica kuncogott, és azt javasolta:
  Akkor imádkozzunk!
  Natasha megvetően felhorkant, és megrázta a fejét.
  - Nem! Komszomol tagok vagyunk, ami azt jelenti, hogy ateisták vagyunk!
  Victoria agresszíven figyelmeztetett:
  - És általában harcos ateista vagyok! És nincs Isten - ez orvosi tény!
  Veronika óvatosan megjegyezte:
  De bizonyítani nem tudod!
  Victoria válaszul agresszíven villantotta smaragd szemét. És vigyorogva felszisszent:
  - Meg tudom csinálni! Ha van Isten, akkor neki kell felelnie. Ez azt jelenti, hogy gondoskodni kell az emberekről. - A vörös hajú lány mezítláb agresszíven nekiütközött a fenyőtörzsnek. - El lehet képzelni egy fenomenális kozmikus elmét, amely nem törődne a létrehozásával!
  És a lány csupasz, cizellált lábával gránátot dobott.
  Natasha készséggel megerősítette:
  - Ez az! Hiszen olyanok vagyunk Istennek, mint a gyerekek az Atyának, és ő nem törődik velünk!
  Veronika óvatosan megjegyezte:
  De még a gondoskodó apa is megbünteti a gyerekeit...
  Natasha felkacagott válaszul.
  - De ne csúfítsd el őket!
  Victoria dühösen megjegyezte:
  - Valóban furcsa nevelési módszerek vannak a te Istenedben! Például az egész emberiséget, sőt még az ártatlan állatokat is elvitte és vízbe fojtotta. Felmerül a kérdés, hogy milyen fasiszta módszerek?
  Oksana mosolyogva tette hozzá:
  - És általában, örök gyötrelem a pokolban... Ez is nyilvánvaló túlzás, hiszen egyetlen igazságszolgáltatási módszer sem igazolhatja a kínzást!
  Veronica zavartan széttárta a kezét, és sóhajtva mondta:
  - Én is úgy gondolom, hogy Noé áradása túlzás. De a Föld megtelt bűnnel Isten szeme láttára...
  Victoria nevetett:
  - Igen, a gyerekek csínytevezni kezdtek. Apa felkapott egy gépfegyvert, és lelőtte azokat, akik haboztak, és csak azok maradtak, akik a víznél csendesebben ültek a fű alatt. A vörös hajú kitárta nagy fogait. - Micsoda hasonlat!
  Veronica megvonta a vállát, és halkan így szólt:
  - Nem vagyok pap, hogy ilyen kérdésekre választ adjak. De azt hiszem, Istennek oka volt rá.
  Victoria kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen... Valamiért ok nélkül estek el, csak mindenkit úgy láttak, mintha eltűnt volna!
  Natasha azt javasolta:
  - Lehet, hogy a Biblia csak egy zsidó mese. Miért higgyünk benne?
  Oksana kifejtette véleményét:
  - Mindenesetre meg kell őriznie a becsületét. És ne számolj túl sokat egy posztumusz paradicsommal!
  Victoria kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen... A papok szeretnek mesélni! És nem túl vonzó!
  Veronica halkan megjegyezte:
  - De Jézus Krisztus elég vonzó kép!
  Victoria kuncogott, és megrázta a fejét.
  - Én nem vennék feleségül egy ilyen pacifistát!
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, az embernek ki kell állnia magáért... És mit tanít a Biblia? Megütötték a jobb arcodat - fordulj balra!
  Veronica akarta mondani, de nyilvánvalóan zavarba jött. Aztán Victoria beírta:
  - Valóban furcsa erkölcs. Vagy Isten megtanít minket szeretni az ellenségeket, vagy egyszerre vízbe fojtja az egész emberiséget. És mivel magyarázható ez?
  Natasha ezt válaszolta magának:
  - Szerintem a Bibliát tehetséges látnokok írták!
  Veronica bágyadtan tiltakozott ez ellen:
  - Aki ránéz... De Isten létezésén kívül nem lehet megmagyarázni az Univerzum megjelenését. - Aztán a lány felderült. Csupasz, vésett lábával végighúzta a kérget, és folytatta. - Mondjon bármit is, de az Univerzum eredetének meggyőzőbb változatát lehetetlen találni vagy kitalálni, kivéve, hogy Isten hogyan teremtette azt!
  Natasha megvonta a vállát, és megkérdezte:
  - És Isten megjelenésének kiváltó oka?
  Veronica felsóhajtott, és önbizalmát vesztve válaszolt:
  - Ez már axióma... El kell fogadni hittel, hogy Isten létezik. És hogy örökké létezik, és nincs első oka.
  Natasha negatívan megrázta a fejét.
  - Elfogadni hittel Isten örökkévalóságát? De felajánlhatom, hogy hittel elfogadom a világegyetem örökkévalóságát, de a Mindenható nélkül...
  Veronica logikusan megjegyezte:
  - Alogizmusnak tűnik. Hogy áll ez az örök anyag, és honnan jött?
  Victoria azonnal visszavágott:
  - És mi a logikus - Isten örök... És honnan jött!? Annál is azonnal mindenható és mindentudó?
  Veronica kétségbeesetten válaszolt:
  - Mindig is létezett... Hittel fogadjuk el! És hogyan lehetséges ez - érthetetlen!
  Natasha megjegyezte:
  "Valóban, itt egyenrangúak vagyunk. Az anyagnak valahogy létre kellett jönnie. És megtörténik az elképzelhetetlen. - mosolyodott el a lány, és magabiztosan állapította meg. - De továbbra is nyitva marad a kérdés, hogy miért van annyi gonosz a földön.
  Natasa mezítláb gránátot dobott a nácikra, és ezt énekelte:
  - Úgy van...
  Zoya csupasz sarkával elindította a halál ajándékát, és hozzátette:
  - Ellenség...
  Augustine engedett valami pusztítónak, és nyikorgott:
  - Azt hiszi...
  Szvetlana csupasz lábujjával gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Mit...
  Natasha mezítláb megdobott pár citromot, és felkiáltott:
  - Orosz...
  Zoya is engedett valami energikusnak és halálosnak, és nyikorogva:
  - Sikerült...
  Augustine elindította a halálosot, és ezt motyogta:
  - Ellenség....
  Szvetlana ismét megadta magát a pusztító és vyaknulának:
  - Szünet!
  Natasha fordult, és nyikorgott:
  - Ki...
  Zoya a nácik által toborzott fekete külföldiekre is lőtt, és nyikorogtak:
  - Merj!
  Augustine erővel és dühvel beszélt:
  - Az...
  Szvetlana egy párduc vigyorával belehalt:
  - BAN BEN...
  Natasha mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - Harcolj...
  Zoya puszta ujjaival dobta a halál ajándékát, és azt motyogta:
  - Támadások!
  Augustine közbeszólt, és ezt motyogta:
  - Ellenségek...
  Szvetlana csupasz talppal adott egy csomó gránátot, és ahogy üvölti a tüdejét:
  - Jól...
  Natasha leszögezte a sorozatot, és felszisszent:
  - Dühös...
  Zoya levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - Üt!
  Augustine ismét lőtt, és felkiáltott:
  - Dühös...
  Svetlana csicseregve lőtt:
  - Üt!
  Natasha ismét gránátot dobott kecses, mezítláb, és csicseregve:
  - Elpusztítjuk a nácikat!
  Zoya elvette, és csipogta:
  - A jövő útja a kommunizmushoz!
  És megdobott egy citromot csupasz lábujjaival.
  Augustine fogta és szétszórta a vonalakat, meztelen lábai pedig pusztítóan repültek a Fritz mentén:
  - Megosztjuk az ellenfeleket!
  Szvetlana fogta, csupasz sarkával, egy csomó gránáttal eldobta, és nyikorgott:
  Törjük szét a fasisztákat!
  És a négyen folytatták a lövöldözést és a gránátdobálást. A német E-75 mozgott. Egy gép 128 mm-es fegyverrel. És lelövi magát.
  A lányok pedig gránátokat dobáltak. aláásta a nácikat. És visszalőttek. Előremásztak. A tankok ismét gurulnak. Megmozgatja a legújabb német "Leopard" -1-et. Nagyon mobil autó.
  De a lányai átvették és kiütötték. Darabokra téptek egy gázturbinás motoros mobilgépet. És darabokra robbantották.
  Natasha nevetve jegyezte meg:
  Nagyszerűen küzdünk!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Nagyon cool!
  Ágoston bölcsen megjegyezte:
  - Győzni fogunk!
  És puszta lábbal kilőtt egy páncéltörő gránátot. Erős lány. És annyi esze van.
  Szvetlana mezítláb lábujjaival halálajándékot is indított, és eltalálta az ellenséget. Nagyon agresszív lány, búzavirág színű szemekkel. Olyan esze van, és ereje is van!
  Natasha megfordult, és elvigyorodott:
  - A szent Oroszországért!
  Zoya nagyon aktívan lőtt, és gyöngyfogakat mutatva vigyorgott:
  - Én egy olyan szintű harcos vagyok, aki nem múlik el!
  Augustine is lőtt. Lekaszálta a nácikat és gurgulázott:
  "Nagy ambíciójú harcos vagyok!"
  És kitárta a gyöngyház fogait!
  Svetlana megerősítette:
  - Nagyon nagy ambíciók!
  A lányok nagyon régóta harcolnak. És persze sikeresek voltak a katonai munkában. Teljesen gyönyörű szépségek. Kiváló elme. És első osztályon lőnek.
  Natasha tüzelve úgy gondolta, hogy Sztálin nélkül, ha a Führer megölte volna. űr tátongott az emberek lelkében. Mintha egy szeretett ember meghalt volna.
  Bár ez a grúz kegyetlen volt. És nem csinált mindent jól. Még egy anekdota is van erről. Miért hord Lenin csizmát és Sztálin csizmát? Mert Vlagyimir Iljics az utat választotta, és ez a bajuszos rohan előre.
  E tekintetben Sztálin nem volt az optimális uralkodó. Valóban, ahogy Lenin leírta, túl durva volt.
  Ez a séf csak fűszeres ételeket készít. Ami a kegyetlenséget illeti, kétélű fegyver volt.
  Ez egyrészt segítette a fegyelem fenntartását és serkentette a pártapparátust. Másrészt a legértékesebb személyi állomány és a legtehetségesebb emberek kiestek. Különösen a háború után veszítettek el egy olyan nagyszerű menedzsert, mint Voznesensky. Akinek a legnagyobb szolgálatai voltak az anyaországnak.
  Voznyesensky talán ideális menedzser volt: nemcsak kemény, hanem okos és művelt is. A Szovjetunió legfiatalabb doktora, akadémikus, kiemelkedő személyiség. Voznyeszenszkij nélkül a Szovjet-Oroszország gazdasága elkerülhetetlenül rosszul sült volna el halála esetén. És nem tudják legyőzni a nácikat.
  Natasha mezítláb megdobott egy citromot, és így énekelte:
  - Az égből...
  Zoya puszta ujjaival gránátot is dobott, és így szólt:
  - Csillag...
  Ágoston puszta lábbal bocsátotta ki a halál ajándékát, és ezt énekelte:
  - Világos...
  Szvetlana mezítláb is gránátot dobott, és kiadta:
  - Kristályos!
  Natasha megfordult, és felszisszent:
  - Én neked...
  Zoya puszta ujjaival elindította a halál ajándékát, sziszegve:
  - Dal...
  Ágoston csupasz sarkával megadta magát, ami halált hoz, és nyikorgott:
  - Énekelni fogok...
  Nataska agresszíven énekelve folytatta:
  - Ról ről....
  Zoya puszta lábbal dobott egy robbanócsomagot, szétszórva a nácikat, és nyikorgott:
  - Anyanyelvi...
  Augustina csupasz sarkával adott egy csomó gránátot, kiadta:
  - Sztálin!
  A lányok bátran küzdöttek, de úgy tűnik, nem tudják megtartani Kazant. A szépségek az elosztás alá kerültek. Nagyon harcoltak a tolvajokkal. És kelletlenül kell visszavonulnia. És ez kellemetlen.
  Natasha bosszúsan csicseregte:
  - Sokáig csendben visszavonultunk...
  Augustine dühtől villogó szemekkel egyetértett:
  - Bosszantó volt - várták a csatát!
  Zoya fogta és dühösen énekelt, a többi lány pedig boldogan vette fel;
  Kelj fel, átok bélyegezve,
  Éhezők és rabszolgák egész világa!Felforr a felháborodott elménk És kész a halandó harcba vezetni.
  
  Elpusztítjuk az erőszak egész Világát A földig, majd felépítjük a miénket, felépítünk egy új Világot: Aki semmi volt, az lesz minden.
  
  Hagyd abba a vérszívást, vámpírok Börtön, adók, szegénység Nektek - a Világ minden hatalma, minden áldása, És a mi jogunk egy üres hang.
  
  Másképpen építjük az életet, És itt van a harci szlogenünk: Minden hatalom - a dolgozó népé, És le minden parazitával!
  
  Megvetendő vagy a gazdagságodban, Szén és királyok lettek!Trónotok vagytok, élősködők, Hátunkra emelve!
  
  Üzemek, gyárak, kamrák - Mindent a mi munkánk hozott létre.Itt az idő! Követeljük, hogy adják vissza, amit rablással elvettek.
  
  Elég, a királyok kedvéért, vezess be minket a háború őrületébe! Béke a népeknek, csapjatok, seregek fiai!
  
  Mikor kényszerítenek rá a zsarnokok, hogy hősiesen essünk el értük vívott harcban, Gyilkosok! Akkor rád irányítjuk a harci ágyúk torkolatát.
  
  Senki sem szabadít meg minket: se isten, se király, se hős, saját kezünkkel fogjuk elérni a megszabadulást.
  
  Ügyes kézzel megdönteni az elnyomást, Visszanyerni javadat, Duzzadni, kürtölni, kovácsolni bátran, Míg a vas forró!
  A lányok gyönyörűen énekeltek, és nekivágtak. És folyik a háború...
  Félelmetes TA-400-asok és még erősebb, akár húsz tonna bombát szállító TA-500-asok rombolják a szovjet állásokat. De a Vörös Hadsereg próbál kapaszkodni. Még a dalokat is nagy bátorsággal éneklik.
  Az emberek boldogok lesznek
  Örök boldogság...
  A szovjet kormány -
  Nagy az erő!
  
  ZSIRINOVSZKIJ NEM VOLT ELADÓ JELCINNEK
  Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij elfogadta, és az utolsó pillanatban megváltoztatta döntését a Jelcin felelősségre vonásáról szóló szavazáson, 1999. május 15-én. Valóban, miért veszítené el választóinak felét? Végül is milyen kár, hogy másfél millió dollárt nem ér meg!
  Vlagyimir Volfovics szót kért.
  És akkor kijelentette:
  - Jól kell értenie: Jelcin ellen vagyunk és a felelősségre vonás mellett!
  Ezt követően Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij ragyogó beszédet mondott. Amelyben szó szerint nem hagyott szó nélkül Jelcint és bandáját.
  Igen, Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij egyszerűen hatalmas sokkot kapott.
  Rájött, hogy addig kell ütni, amíg forró a vas, és Jelcin már politikai hulla, ami bűzlik és erősen bűzlik, és nincs rajta semmi tét.
  És itt a szavazás. A Liberális Demokrata Párt ötven szavazata lehetővé tette az Állami Duma több mint kétharmadának megszerzését és a felelősségre vonás kihirdetését. Az igazság még nem teljes.
  És még mindig ott volt Sztyepasin jelöltségének jóváhagyása Oroszország miniszterelnöki posztjára.
  Itt Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij azt javasolta, hogy utasítsák el ezt a jelöltséget, és mi több, semmisítsék meg Primakov lemondását. Azon az alapon, hogy Jelcin egyértelműen skizofréniában szenved.
  Az Állami Duma pedig ujjongással fogadta az ilyen javaslatot. Tényleg nem őrült Jelcin?
  Stepashin jelöltsége mindenesetre nem ment át. Az ellenzék pedig több százezer embert hozott az utcára.
  És mindent blokkoltak... És megtörtént az alkotmánybíróság sürgős ülése.
  És az emberek nyomására úgy döntöttek, hogy megsemmisítik Primakov lemondását. Az alap pedig az orosz elnök őrültségére vonatkozó döntés volt.
  Az Állami Duma Jelcin elnöki posztjának felfüggesztéséről is döntött mentális őrültsége és nyilvánvaló skizofréniája miatt. Jelcin tehát mondhatni - a vég!
  A Szövetségi Tanács is támogatta Jelcin hivatalából való elmozdítását. A legfelsőbb bíróság pedig megerősítette a bosszantó zsarnok végét.
  Mindenesetre úgy döntöttünk, hogy ideje véget vetni Jelcinnek, és tolvajcsaládjának is.
  Az öreg, tapasztalt, volt külügyminiszter Makszim Primakov pedig többé-kevésbé mindenkinek megfelelt. Talán, kivéve Berezovszkijt, de mindenki utálta ezt az oligarchát.
  Vlagyimir Volfovics Zsirinovszkij tisztességes emberként és ugyanakkor bölcsen járt el. És az értékelése sólyomként szárnyalt.
  Zsirinovszkij ismét divatos és menő lett. Valójában ez egy nagyszerű politikus, aki mindenkinek megadta a szarvát.
  Az elnökválasztást és az Állami Duma választását egyszerre tartották. Viharos hullámon voltak. Zjuganov támogatta Maxim Primakov jelöltségét a kormányban betöltött posztokért cserébe. Jurij Luzskov legyen a miniszterelnök.
  Vlagyimir Zsirinovszkij, mint mindig, most is bekerült az elnöki székbe. Ott akart megjelenni. És mint kiderült, nem ok nélkül.
  Bár Vlagyimir Volfovics nem nyert, fényes, a választások előtti kampányt folytatott, és megszerezte a második helyet - csak Maxim Primakov mögött.
  És most a győzelmet az új elnök nyerte... Vlagyimir Volfovics belügyminiszteri posztot és a hatalmi blokkért felelős első miniszterelnök-helyettest, valamint tábornoki rangot kapott.
  Vlagyimir Volfovics így magasabbra emelkedett. Jurij Luzskov, Moszkva korábbi polgármestere lett a miniszterelnök. Mitrofanovot külügyminiszterré nevezték ki. Gennagyij Zjuganov a társadalmi tömbért felelős első miniszterelnök-helyettes, Maszljukov pedig az első gazdasági miniszterelnök-helyettes. És a kommunista pénzügyminiszter lett.
  Így kezdődött az új kormány és irányvonal megalakulása.
  Csecsenföldön polgárháború kezdődött egyrészt Mashadov és csapata, másrészt Shamil Basajev között. Shamil Basayev összeállt a vahabitákkal, Radujevvel és más fegyveresekkel, köztük Bin Ladennel. Aszlan Mashadov pedig támogatni kezdte az orosz vezetést.
  És kitört egy elhúzódó polgárháború.
  Mashadovnak sok külföldi zsoldossal kellett megküzdenie, akik megpróbáltak segíteni fő ellenségén, Shamil Basajevon. A szeptember 11-i terrortámadás után azonban a vahabiták és Basajev személyében visszaesett a pénzáramlás.
  Mashadovnak pedig sikerült szinte az egész Csecsenföldet ellenőrzése alá vonnia. Oroszország sokkal gazdagabb lett a gazdaság fellendülése és az olaj-, gáz- és egyéb nyersanyagok árának emelkedése miatt. A Mashadov vezette csecsenek pedig beleegyeztek abba, hogy befektetések fejében visszatérnek összetételükbe. Vagyis, mint a valós történelemben, csak az orosz hadsereg nem harcolt, és több ezer orosz katona maradt életben.
  Akhmad Kadirov helyett pedig Aszlan Mashadov uralkodott. Minden úgy ment, mint a valós történelemben. Maxim Primakov óvatosan, hirtelen mozdulatok nélkül uralkodott. És nem volt hajlandó a harmadik ciklusra menni. És az egészségi állapot nem engedte.
  A trónt pedig szinte öröklés útján Jurij Luzskov kapta. Ez is többé-kevésbé mindenkinek megfelelt.
  Gennagyij Zjuganov is miniszterelnök lett, a kommunisták pedig Luzskovot támogatták a választásokon. Vlagyimir Zsirinovszkij elment az elnöki székbe, és második lett.
  A 2003-as választásokon Maxim Primakovnak még jobb volt, mivel Zsirinovszkij nem vett részt ezeken a választásokon.
  Más jelöltek is harcoltak - tehát a buldózertől. A választások pedig inkább bohózatnak tűntek.
  Gennagyij Zjuganov lett a miniszterelnök, de Zsirinovszkijt eltávolították a kormányból, és végül ellenzékbe került. Ez persze várható volt. Megszűnt a külügyminiszter és Mitrofanov posztjáról.
  Itt van és eltűnt. Sötét napok érkeztek az LDPR bulihoz.
  Zsirinovszkij Vlagyimir Volfovics ismét zaklatja a médiát. És összehasonlítva Adolf Hitlerrel.
  Igaz, Vlagyimir Zsirinovszkij hadseregtábornok lett, és sok rendje és kitüntetése volt.
  Tisztviselői karriert csinált. De most vissza kellett mennem a Parlamentbe.
  Franciaország előnye a Liberális Demokrata Párt. És minden visszatért a normális kerékvágásba. Luzskov moszkvai polgármester a mérsékelt liberalizmus politikáját folytatta. Zjuganov viszont mintha elfelejtette volna, hogy állítólag leninista. Politikája nagyjából ugyanaz volt, mint korábban.
  A Maidan nem Ukrajnában történt. Julia Timosenko most nyerte meg az elnökválasztást. Ennek oka az volt, hogy a 2008-as gazdasági válság gyengébb volt. Látható, hogy a történelem egy kicsit másképp ment, és ez némileg eltolta a világítótornyokat és az árakat.
  Julia Timosenko mérsékelt nyugatbarát politikát folytatott. És nem veszekedett Oroszországgal. Jurij Luzskov moszkvai polgármester is mértékletességet mutatott ambícióiban, és számára az üzlet mindenekelőtt volt.
  Ennek eredményeként a külpolitikában volt néhány árnyalat. Az ISIS nem tudott fejlődni. Szíriában Aszad helyett egy kompromisszumos elnök jelent meg. 2015-ben pedig Luzskov, aki már öreg volt, és az alkotmány szerint nem egészen egészséges, két ciklusban fejezte be uralmát.
  És most Gennagyij Zjuganov elment az elnöki székbe. Megválasztása pedig nem befolyásolta jelentősen a politikát. Szíriában béke uralkodott... Az amerikaiak tényleg nem tudták legyőzni a tálibokat és elhagyták Afganisztánt.
  A nehézsúlyú bokszdivízióban kicsit másképp mentek a dolgok. Vitalij legyőzte Stevensont, a kötelező kihívót. És folytatta pályafutását. Igen, előtte a harminckét kiütéses rekordsorozatot produkáló "bronzbombázót Vitalij Klicsko verte meg. És akkor Vitalij Klitschko is egyesülési harcot vívott Tyson Furyval, és egyszerre kapta meg mind a négy övet. Vlagyimir Klicsko rendszeres világbajnok lett.
  Vitalij Klicsko viselte a címeket 2020-ig, amikor is Julija Timosenko két ciklusa véget ért. És Vitali Klitschko elment az elnöki székbe. Határozottan nyert...
  És eddig minden rendben volt, de a koronavírus mindent elrontott. Gennagyij Zjuganov elnök volt egy ideig. Megnyerte a 2019-es választást. És akkor úgy döntött, hogy elmegy. 2023-ban a viszonylag fiatal Afonin lett Oroszország új elnöke. Így a hagyomány megszakadt, amikor az elnökök már elmúltak hetven évesek. Vlagyimir Zsirinovszkij továbbra is ellenzékben van. Ilyen a régi nagypapa nacionalista.
  Ám Afonin előtt áll az első komoly próbatétel - a háború a Tádzsikisztánt megtámadó tálibokkal. És ez komoly...
  De természetesen a szép és mezítlábas lányok készek bátran küzdeni.
  A tálibokkal vívott epikus csata folytatódott. És most a tálibok minden kerület mentén támadják az orosz csapatokat.
  Az orosz hadsereg pedig az ő offenzívájukat tükrözi. És ádáz harc folyik.
  Natasha fordul, és puszta lábujjával halálos erővel dob egy gránátot. Könnyek az ellenfelek és ordítanak:
  - Dicsőség az orosz istenek korszakának!
  Zoya az ellenségekkel is küzd, több mint magabiztosan. Lekaszálja az ellenfeleket és ordít:
  - Nagy Oroszország nevében!
  És csupasz lábujjakkal is elindítja a halál ajándékát.
  Így kezdtek ezek a lányok nagyon híresen az üzlethez.
  Augustina, aki szintén nagyon pontosan lőtt az ellenségre, és csupasz lábujjával gránátokat dobált, felmordult:
  - A nagy Szovjetunióért!
  Svetlana pedig harcol a mudzsahedekkel, sorra üti őket, ordít:
  - A menő Oroszországért!
  És csupasz sarkával megadja magát a halál gyilkos ajándékának.
  Ez a lányokból álló csapat a tálibok megölésére született. És nem csak a tálibok.
  Natasha kuncogott, és a mudzsahedekre lőtt, elvette és felkiáltott:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan kell elindítani egy gyilkost.
  Zoya, aki tovább lő az Iszlám Birodalom katonáira, agresszíven kiadta:
  - Dicsőség a seregünknek!
  És mezítláb dobja a pusztítót.
  És Ágoston üti az afgánokat, és kocsmázik:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  A csupasz lábujjak pedig pusztulást indítanak el.
  Svetlana az ellenségeket is legyűri, dühvel és visítozva kiüti őket:
  - A Szovjetunió szent kommunizmusáért!
  Ezek azok a lányok, akik harcolni fognak a lelkiismeretükért. És harcolnak és győznek.
  Alenka nagyon keményen küzdött, és puszta lábujjával halálos ajándékokat dobált.
  És a lány üvöltött:
  - A kommunizmusért!
  Anyuta nagyon szépen meglőtte az ellenséget, csupasz sarkával a tálibokat ütötte, és nyikorgott:
  - A kommunizmus Oroszországáért!
  Itt Alla nagyon szerényen és aktívan harcolt. És a csupasz lábujjak halálos erővel indultak el.
  A lány felmordult:
  - A Szovjetunió kommunizmusáért!
  A lány, Maria elvette és megfordult, lekaszálta az afgánokat és felmordult:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És csupasz lábujjaival halálos erőt indított el.
  Az olimpia is jól irányzott fordulatot adott, és rengeteg ellenséget kaszált le. És a leány kotyogott, kidobta a csupasz lábujjait és a vyaknulát:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Marusya egy macska vad dühével harcol, és rálő az afgánokra. És tömegesen elpusztítani őket.
  És a lány ordít:
  - Nagyon klassz!
  Matrena nagyon pontosan eltalálja a mudzsahedeket, és úgy kaszál, mint a kalászok. Itt van a lány.
  És ordít magában egy tekercset:
  - Nagyon jó kommunizmusért!
  Sztalenida is vad dühvel harcolt, és elvágta a tálibokat a csapatoktól. Ilyen harcos nő.
  És nagyon találóan firkált az ellenségre.
  Steelenida énekelte:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Ezek itt a harcos lányok. És nagyon szép és harcos.
  A harcos fordulatot adott az ellenségnek. Lekaszált egy tömeget afgán csapatokról, és nyikorgott. Oroszországért és a szabadságért
  befejezni.
  Veronika a tálibokra lövöldözött, rakétákkal ütötte őket, és nyikorgott:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Victoria, aki Allah bátor és hősies harcosaira lőtt, csiripelt:
  - A hazáért!
  Ez a lányok a legtöbb gyümölcslé és a szépség. Nagyon szép és harcos lányok. És óriási erejük van. És ilyen harcos lányok
  és zúzd, és csépeld, szétzúzd az afgánokat.
  Szerafima az ellenségre is firkált, vad erővel kiütötte a tálibokat.
  És a lány puszta lábujjakkal halálos halálajándékokat dobott az ellenségre.
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  Alyonka az afgánokra firkált, és nagyon agresszíven kaszálta az ellenséget.
  A női harcos kuncogott, miközben levágta az iszlám birodalom harcosait.
  És felkiáltott:
  - A Hazáért - anyánk!
  Anyuta nagyon aktívan firkál ellenségekkel, és hatalmával lekaszálja ellenségeit. És csupasz lábujjaival halálos és kolosszális erőt vetett ki.
  És a lány csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Skarlát mellbimbóval pedig a páncélgombunk felgyújtotta a tankot.
  Itt a harcoló Alla nagy dühvel legyűri az ellenséget. És lő és nedves, kiirtja a mudzsahedeket.
  Ezek a lányok nagyon szépek, és a harcok hősökké váltak.
  Vad dühvel vívja a harcot Allával a vidéki dühöngőkkel.
  Ez a lányok katonai útja. Amik nagyon is harcolnak. És nagyon agresszíven leverte a tálibokat.
  Martial Maria vad erővel nagyon megsemmisítő volt, és mindenkit levágott, mint egy borotva.
  A lány pedig csupasz lábujjakkal dobta a pusztító gránátokat. És a lány sok ellenséget megtépett.
  Újra akcióba lendül az olimpia. És újra összetöri a mudzsahedeket. És ismét gyilkossággal és pusztítással dobta csupasz lábujjait.
  És durva és nagyon agresszív lesz.
  És az olimpia elkezdett harcolni, és csupasz sarokkal engedett a pusztulásnak és a teljes halálnak.
  Itt van egy ilyen harcos lány-hős ezen az olimpián. Itt egy verekedő lány.
  És Marusya nagy dühvel legyűrte az afgánokat. És vad bátorsággal lekaszálta őket.
  Egy epres mellbimbóval pedig halálos erőt küldött.
  És sok mudzsahed egy koporsóban.
  Alenka kijelentette, rálőtt az ellenségre, és sikoltott:
  - A világ leghatalmasabb kommunizmusáért!
  Anyuta az afgánokra firkálva agresszíven megjegyezte:
  - Itt vagyunk megint fehér lovon!
  Itt van újra a harcoló Alla egy kemény küzdelemben. És a vörös hajú lány megint a mudzsahedekre firkál, és tüdejéből visít.
  És határozottan elpusztítja őket.
  és üvöltözik a tüdejéből.
  A lány pedig úgy firkál, mint egy géppuska.
  Mária pedig teljes vad erejével cselekszik. És nagyon pontosan lő az afgánokra. És nagyon pontosan nyírja le az ellenséget - minden golyót a szemébe.
  És ordít:
  - Oroszországért Svarog!
  Az olimpia nagyon kegyetlenül viselkedett, megölte az ellenfeleket, és elkaszálta a mudzsahedeket. És egy nagyon harcos lány-hős. Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  És senki sem fog túlélni ellenük.
  Az olimpia alaposan elkaszálja az ellenségeket. És csupasz lábujjakkal kiüti az afgánokat, halálos halálajándékokat dobálva. Az olimpia természetesen nagyon lányos
  a legmenőbb és legharcosabb a világon.
  Nos, felpofozza a mudzsahedeket, és lekaszálja őket egy karddal.
  És a lány fogja és énekelni fogja:
  - Szépségosztályos Hyper vagyok!
  Nagyon szépek ezek a lányok, és nagyon harcosak. Kolosszális fokú izgalmuk és erejük van a szem lakomájához.
  Marusya rálő az afgánokra, és nyikorog:
  - A kommunizmus korszakára!
  És csupasz lábujjakkal is kalapálnak, mintha a mudzsahedek mellett lennének. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  Matryona egy páncélökölből származó skarlátvörös mellbimbó segítségével halálos erővel csap le ellenségeire. És ez valóban az ő hiperereje.
  És a harcos nyikorog:
  - A nagy kommunizmusért!
  Ezek azok a lányok, akik a Szovjetunióért harcolnak, és hősi csodákat mutatnak be. Nem, az ilyen lányok ellen egyetlen ellenség sem tud ellenállni. Még annyian, mint a tálibok. Bár képesek hullákat kidobni Moszkvába.
  Stalenida a felsőbbrendű ellenséges erőkkel harcol. És azt is, ahogy epres mellbimbóval megnyomja a páncélgombát, és nyikorog:
  - Szuperosztályú harcos vagyok!
  És kacsint a barátaira.
  Veronica is agresszíven pusztítja az afgánokat, és nem kegyelmez nekik. És van egy nagy kiirtás.
  A lány nagyon harcos, és fenomenális kozmikus ereje van.
  Sztalenidában pedig az, ami merészen összetöri ennek az erőnek a mudzsahedeit, még ennél is több. Fogalmazzunk így, hetero lányok.
  Victoria nagy aktivitással üti az afgánokat, üti őket és ordít:
  - Hiperosztályú lány vagyok!
  Szerafima pedig egy vixen szenvedélyével veri a mudzsahedeket, lekaszálja őket, és rikoltoz:
  - Ultra szépség vagyok!
  Albina és Alvina szétzúzzák az afgánokat az égen. Helga pedig velük van. Milyen aktívan vették fel a sárgákat. És irtsd ki tőkésítve.
  Albina csupasz lábujjakkal ledöntött egy tálib autót és nyikorgott:
  - Az NDK-nak! A kommunizmus térjen vissza újra a németekhez!
  Alvina is lelőtte az Iszlám Birodalom gépét, és kiabált:
  - A kommunizmus legnagyobb csúcsaira!
  Helga pedig az égen, csupasz lábujjai segítségével letakarta a tálib tankot, és csicseregte:
  - A tetőn át aratott győzelmekért!
  Így küzdöttek a verekedős és szép lányok.
  Anastasia Vedmakova is szétzúzta a mudzsahedeket az égből, és énekelte:
  - Legyen híres a kommunizmus!
  És csupasz lábujjával bombákat dobott az ellenfelekre a gépről.
  És Akulina Orlova is csépelte az afgánokat, és énekelte:
  - Dicsőség hazánknak.
  És súlyos és halálos bombákat dobott az ellenségre.
  Ezek verekedős lányok voltak, mondjuk egyenesen.
  A Mirabela Magnetic kolosszális intenzitással legyűrte az ellenfeleket, és sikoltozott:
  - A nagy és hatalmas kommunizmusért!
  És a lány ismét lila szemére kacsintott.
  Azok voltak a lányok.
  Anasztázia Vedmakova megverte az afgánokat, és üvöltve ököllel ütötte őket:
  - Az új hitvallásom, hogy mindenkit megnyerjek!
  És azt is, hogyan kell használni a csupasz lábujjakat.
  Akulina Orlova csépelte az ellenfeleket. Úgy nyírta őket, mint egy fésűt, és sikoltott:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  És hogyan adja magát csupasz sarokkal.
  Mirabela Magnetic pedig kolosszális erejével leüti az ellenséget és visít:
  - Szuper lány vagyok!
  És skarlátvörös mellbimbóval, ahogy megnyomja a gombot.
  Ezek a lányok egyszerűen szuperek és szuperek.
  Alvina legyűrte a tálibokat, és nagy erővel visítozott:
  - A kommunizmusért!
  És csupasz sarkúval, mintha a pedálokat nyomná. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  Albina pedig az afgánokon lupanetként. És adj nekik egy nagybetűs hipert.
  És egyszerre sok ellenséget vesz el, és lefekteti.
  És mindezt csupasz lábujjakkal teszi.
  És énekelni:
  - Én vagyok a legmenőbb lány a világon!
  Helga a tálibokat is csépelte. Kolosszálisak és aktívan irtják. De aztán csupasz lábujjakkal megcéloz egy rakétát, és az afgán bunker szétveri.
  És általában nagyszerű.
  És a lány nevet...
  De Elizabeth a tankján felveszi a harcot a mudzsahedekkel, és teljes vereséget rendez nekik. És a tálibok nagy részét azonnal megölik.
  A tálibok tankjairól pedig leszakadnak a tornyok.
  Elizabeth egy lány, aki a legmagasabb osztályú szuperman. És csupasz lábujjakkal legyűri az ellenséget. És szó szerint beleásja őket a földbe.
  Így ez az Erzsébet csak Hyper.
  És a tankja, mintha a mudzsahedek mellett lenne, kiválik.
  Egyáltalán nem lány, hanem valami szuperaktív és harcos.
  Catherine pedig az afgánokat csépeli. Hihetetlen ereje és mozgékonysága van. Ő pedig csupasz lábujjai segítségével kiirtja az iszlám birodalom katonáit.
  Ez egy lány, és már annyi afgánt megölt.
  És fogta és énekelte:
  - Ultra vagyok!
  Elena pedig alaposan megcsépelte az ellenségeket. Megmutatja nekik szuperosztályát, és üvölti:
  - Hiper vagyok!
  Csupasz lábujjakkal pedig olyan, mintha a kínaiakon kalapálnának. Itt van a lány.
  Az Euphrosinia pedig nagyon agresszív módon kiirtja Afganisztán harcosait. És nagyon pontosan lő csupasz lábujjakkal.
  És miközben még mindig dorombol:
  - Az anyaország és Oroszország számára ott lesz a mi Svarog messiásunk!
  Mondjuk a lányok a becsület harcosai.
  Erzsébet az afgánokra lőve megjegyezte:
  - Általában az orosz isteneket valahogy jobban szeretem!
  Ekaterina kilőtte a csupasz sarkát, megnyomta a gombot, lerombolta a tálib harckocsit és nyikorgott:
  - És az orosz isteneket is jobban szeretem! Valójában miért van szükségünk Jézus körülmetélésére a nyolcadik napon?
  Elena a dühtől vicsorgott:
  - Szégyellem Vlagyimir herceget!
  Erzsébet egyetértett ezzel:
  - És szégyellnie kell magát!
  Elena egyetértett ezzel:
  - Persze, kár, hogy az oroszok a zsidó szenteket imádták!
  Catherine átvette és felmordult:
  - Biztos vannak orosz szenteink és isteneink!
  Erzsébet fogát szaggatva egyetértett ezzel:
  - Igen, kellene!
  És az ellenségre kacsintott.
  Euphrosinia energikusan megjegyezte, és ágyúból robbantotta ki a mudzsahedeket:
  - Legyőzzük az iszlám birodalmat...
  És ismét Erzsébet, mintha az ellenséget verné, halálos.
  Gerda is nagyon ügyesen küzd. Halálos erővel csap le a mudzsahedekre, és sikolt:
  - A nagy kommunizmusért!
  és olyan harcos és híres király!
  Charlotte a tálibokat is legyűri, és fogát tátva visít:
  - Nagyszerű!
  és egy ilyen harcos lány osztály mega!
  Kristina csupasz lábujjjal is rúgja az afgánokat. És biztosan meg fogják ölni őket.
  És átveszi és átadja:
  - Én vagyok az első számú árja!
  Magda pedig megveri az afgánokat, sokat megöl belőlük, és hisztizik:
  - A Szovjetuniónak és az NDK-nak!
  És kacsint zafírszemeivel. Ez a lány egyszerűen hiper!
  Nem, a tálibok nem tudnak megbirkózni a szuper- és hiperosztályú lányokkal.
  És olyan harcias lányok.
  És szenvedéllyel éneklik:
  - És kit találunk a csatában?
  És kit találunk a csatában...
  Ezzel nem viccelek,
  Tépjük szét!
  És hogyan fognak sírni a harcosok. Itt vannak a lányok.
  És mezítláb is beledugták az elfogott tálib katonák pofájába. És arra kényszerítette őket, hogy megcsókolják csupasz, kerek sarkukat.
  Íme a lányok bikinisben.
  De a tálibok megkínoztak egy komszomol tagot. Hátulról megcsavarták a karját, és felhúzták a fogasra. És felemelték. És csavarták a lányt a fán. És felemelte. Aztán elvitték és elengedték.
  És a lány leesett. Elvette a fűnél, és lógott. És megdermedt. A mudzsahedek pedig dühösen nevetettek. Aztán a lányt újra elvitték, és feljebb húzták, a fa legtetejére.
  Aztán újra elengedték. A lány összeesett, és ismét a legalján lógott. És a kötél megnyúlt, és a szépség üvöltött a fájdalomtól. és újra elkezdték felemelni.
  A legtetejére húzva. Jól felhányták, hadd lógjon egy kicsit. Aztán vad dühvel újra elengedték. És a lány újra összeesett, és megcsavarodott
  ízületek. És általában elég meztelen volt. és mennyire fájt.
  majd negyedszerre ismét felemelték és jól megrázták. Aztán egy sűrű ágra rögzítették, és elkezdték nyújtani. Egy tömböt rögzítettek egy lány mezítlábára,
  és súlyokat kezdett rá akasztani. A tálibok először az egyik, majd a másik oldalára akasztottak egy pudsúlyt. Aztán ostorral verni kezdték a lányt. Úgy verték, hogy a bőr szétrepedt.
  Aztán a Komszomol-tagok elkezdték sóval önteni a sebeket. Aztán fogtak és mozgásba hoztak egy vörösen izzó vezetéket. És beteges erővel megverték a lányt. Aztán az afgán hóhérok bekenték a lány csupasz talpát, és meggyújtottak alatta egy tűzhelyet. És lőjük le a szépséget felesleges szertartások nélkül. És akkor a tálibok hóhérai a lány mellét is bekenték. És utána
  ami felgyújtotta a mellkasát. És elkezdték alaposan megverni a lányt.
  És megsütjük a mudzsahed harcost, a mellkasát és a sarkát. Aztán bekenték a szamarat, és a fáklyát a fenekéhez vitték. És elkezdték alaposan megverni a lányt. És akkor a tűz megérintette a keblét. A Vénusz barlangját borító szőrszálak egyszerre elszenesedtek. Ez a lány egyszerűen csodálatos. És ilyen kínzások vártak rá.
  Az afgán hóhérok elégették a lányt és a mellkasát, a szamarát, a keblét és a mezítlábának talpát. És alaposan megsütötték. Aztán a tálib hóhér fogott egy izzó rudat, és gondolkodás nélkül a végbélnyílásba helyezte a lányt. És hogyan, sikít a vad fájdalomtól.
  Ez nagyon bántotta őt. És ezek a lányok olyan szemtelenek és gyönyörűek. De az afgánok keményen megkínozták a lányt. És milyen gyönyörű harcosok. És alaposan átsüti őket a harcos.
  Így a lányt hóhérai elvitték, és vörösen izzó csipesszel kezdték szétfeszíteni hosszú, kecses ujjait. És nagyon fáj. A hóhérok eltörték a lány ujjait, kezdve a kisujjal.
  És szó szerint minden elromlott. Aztán a bordák elkezdtek szétszakadni a komszomol tagon. És ugyanakkor vörösen izzó fogók vájtak a mellkasába. És vörös lett a melegtől, hogy csavarja a vas és skarlát mellbimbót. A lány mellei pedig leszakadtak. És ez olyan kegyetlen és fájdalmas volt.
  Ott volt a kínzás.
  Gerda a mudzsahedekre lőve észrevette:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  - jegyezte meg Charlotte nagyon agresszíven, ördögi erővel. És nyikorgott:
  - A Hazáért!
  És csupasz lábujjaival rátapos az ellenségre.
  Itt van a lány. És olyan harcos.
  Christina fogta, és csupasz lábujjával megütötte a tálibokat, és nyikorgott:
  - Dicsőség az orosz istenek korszakának!
  Magda is csupasz lábujjait használva nekicsapódott az afgánoknak, és kotyogott:
  - Szülőföldünkért!
  És nagyon menők ezek a lányok.
  Az afganisztáni ellenfelekre lövöldöző Gerda kiadta:
  - Németország nagy kommunizmusáért.
  Ezek a lányok olyan harcias szépségek.
  Gerda vidáman válaszolt a mudzsahedekre firkálva:
  - Van egy lányom, egyszerűen szuper.
  Charlotte pedig agresszíven rámutatott, miközben ellenfelére lőtt:
  - Dicsőség az árja kommunizmusnak!
  És csupasz lábujjait használva kotyogott:
  - A nagy Hazáért!
  Christina is nagy pontossággal esett az ellenségre, megjegyezte:
  - Oroszországért és Németországért barátságban!
  Magda is megverte a mudzsahedeket, és nyikorgott:
  - Dicsőség korunknak!
  És ismét kacsints partnereire.
  Itt vannak a lányok.
  Jane Armstrong pedig ágyúval kezdte ütni a tálibokat.
  A lány nagyon szép volt.
  Jane csupasz lábujjakkal csapkodta ellenfelét, és nyikorgott:
  - Dicsőség a hazának!
  Tehát Gertrude kétségbeesetten megüti az ellenséget, és alaposan letakarják és összetörik őket.
  És kóvályog:
  - Nagy-Britanniának!
  És Malanya, mintha kalapálná az ellenséget, és hara-kirit csinálna belőle, és csicsereg:
  - Az angol győzelmekért!
  Monica csupasz lábujjaival is rácsap az ellenségre, és nyikorogva:
  - A szovjet győzelmekért!
  Tamara és Sulfiyya is harcol a tálibokkal, és megölik a hullámokban érkező szakállas harcosokat.
  És ezek a lányok énekelnek:
  - Az emberek boldogok lesznek
  Örök boldogság...
  Az orosz kormány megvan
  Nagy az erő!
  Tamara fordult, csupasz lábujjakkal lőtt, és kotyogott:
  - A kommunizmusról alkotott véleményemért!
  Sulfiya az ellenséget is megüti, sok tálibot megöl és nyikorog:
  - Szóljunk egy szót Oroszországról!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  Tamara fordult. Rengeteg afgánt lekaszált, és azt csicseregte:
  - A haza legjobb erejéért!
  Sulfiya az ellenséget is felülvizsgálja, és kocog:
  - A skarlátvörös kommunizmusért a Szovjetunióban!
  És kacsintott zafír szemekkel.
  Ők a lányok - csak a legmagasabb osztály és repülés.
  Alice és Angelica még mindig veszekednek.
  Szőke és vörös hajú csaj.
  Erős lányok és mesterlövész puskából lőnek.
  És miközben magukban éneklik:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak! Példát mutatunk mindenkinek!
  Alice mesterlövész puskával lőtt az ellenségre. Csupasz lábujjakkal lőtt, és
  nyikorgott:
  - Dicsőség hazámnak!
  Angelica is rácsap az ellenségre, csupasz lábujjai segítségével, gránátot dob és nyikorog:
  - Oroszország számára a legnagyobb.
  És kacsints smaragdszemeivel.
  Ezek a lányok csak a legjobb pilóták. És így az afgánok összetörtek. Itt harcolnak, és a világ legmenőbb és legintelligensebbjei.
  Alice csicseregve kacsintott:
  - Dicsőség az SZKP korának!
  Angelica készséggel egyetértett ezzel:
  - Nagy dicsőség a Szovjetunió hőseinek!
  És ismét halálos erejű gránátot dobott csupasz lábujjaival az ellenség felé.
  Itt egy hétköznapi tévedésből származó nő, rendkívüli megjelenésben.
  Alice elvette és csipogta:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek nevében!
  És puszta lábujjával halálos erőt dobott ajándékba.
  Angelica is fogta, és rácsapott az ellenségre.
  Levágta, mint a csiszolópapírt, és nyikorgott:
  - Oroszországért és az orosz istenekért!
  Ezek a nők nagyon harcosak és menők voltak.
  Alice, aki rálőtt az ellenségre, fogta, és csupasz lábujjaival megsemmisítő ajándékot indított az ellenségre.
  És nagyon klassz lépés volt.
  Angelica az ellenséget is kimarta, szó szerint megsemmisítette, és hatalmas hatalmat demonstrált. És játékosan mosolyogva mondta:
  - Ez egy óriási esemény!
  És csupasz ujjai a halál és a pusztulás üzenetét indították el!
  Itt egy lány volt - csak egy hiperosztály.
  Alice elvette, és a tüdejéből felüvöltött:
  - Én vagyok a legerősebb és legmenőbb az univerzumban!
  Angelica egy egész hordó robbanóanyagot dobott ki csupasz talpával, és nyikorgott:
  - És én a megaverzumban vagyok!
  Nagyon szépek ezek a lányok.
  Alice megjegyezte, miközben rálőtt az ellenségre:
  - A kommunizmusba vetett hit nagyszerű!
  És halálos gránátokat dobni csupasz lábujjakkal.
  Angelica pedig rálő a mudzsahedekre, és ordít:
  - Nagyon nagy a hitünk!
  És csupasz lábujjával pusztító erejű gránátot fog dobni.
  És a harcosok felvették az ellenséget, és így ezek a tálibok trükköztek... És sem mesében mondani, sem tollal leírni.
  Alice logikusan észrevette, hogy egy mesterlövész puskából lőtt, és lelőtt egy tálib támadó repülőgépet.
  Alice elvette és csipogta:
  - Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  És megint a lány csupasz lábujjakkal veszi, és valami rendkívül halálos dolgot indít el.
  A japán önkéntesek is harcolnak a mudzsahedek ellen. Különösen a kommunista hitű nindzsalányok.
  Egy kék hajú nindzsalány szélmalommal vágta az afgánokat és megkorbácsolta őket.
  Aztán csupasz lábujjával a pusztító borsót dobta, és nyikorgott:
  - A kommunizmusért Japánban!
  A sárga hajú nindzsalány pillangótechnikát is végrehajtott kardjaival. Vágj le sok mudzsahedet. Aztán a mezítláb
  fogtak és dobtak egy halálos gránátot.
  Aztán a lány azt mondta:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak és Japánnak!
  A vörös hajú nindzsalány is felkapta, és egy háttal vágott neki az afgán katonáknak. És megdobta csupasz lábujjait,
  valami gyilkos ajándékban. És ellenőrizte:
  - Dicsőség Oroszországnak és a Szovjetuniónak!
  Egy fehér hajú nindzsalány hordófogadást hajtott végre. És hogyan ütötte meg a tálib katonákat azzal, hogy levágta a fejüket. Aztán dobott
  halálos pusztítás csupasz cizellált lábbal és nyikorogva:
  - Dicsőség a Vörös Hadseregnek!
  És mind a négy nindzsalány csupasz sarkukkal dobta fel a pusztító borsót, és egy egész zászlóalj afgánt ütött ki tankokkal. Ezek a lányok egyszerűen ultrák!
  Ez a szépség - a lányok tényleg nagyon menők.
  Oleg Rybachenko is kardokkal vágja a mudzsahedeket. És vele a lány Margarita.
  Ezek a halhatatlan gyerekek egyszerűen szuperek.
  És kifejezetten szétverik az ellenséget. Mondjuk, hogy ott és a gyerekek!
  És akkor a fiú és a lány is fütyül. A varjak pedig, miután szívrohamot kaptak egy gyerekfüttytől, a fenékre zuhannak. Csőrük pedig a tálibok koponyájába fúródik.
  Ezek gyerekek - természetesen mindent és mindenkit elpusztítók.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - dicsőítsük szovjet népünket,
  Üdv a bulim...
  Minden gyermek szívének egyesülése,
  Mindannyian egy barátságos család vagyunk!
  Margarita Magnyitnaja, a leverő ellenfelek, energikusan kijelentette:
  - Legyen híres az űr Oroszországról!
  A lány pedig csupasz lábujjával valami teljesen halálos dolgot indít az ellenségre.
  Oleg Ribacsenko a tálibokat leverve ezt énekelte:
  - Margarita, nyitva az ablak,
  Margaret, nem felejtetted el
  Milyen volt az egész!
  Ez a fiú olyan hűvös és harcias. Ez a terminátor fiú.
  Ezek a gyerekek itt, akik nagyon menők és harcosak.
  Meg kell jegyezni, hogy a lányok nagyon nehéz.
  Alice a tálibokra is lő. És az orra alatt énekli:
  - Egy, kettő, három, négy, öt! A nyuszi kijött sétálni!
  És a lány ismét nagy pontossággal lőtt.
  Angelica nagyon jó lövés volt. És erőteljes lövéseket lőtt az ellenségre.
  És hogyan nyomja a skarlát mellbimbóval, és kiveszi a páncélból és csépel.
  A harcos pedig nagyon pontosan lőtt az ellenségre.
  Angelica elvette, és búgta:
  - Dicsőség kommunista pártunknak!
  És ismét, mint egy robbanás nagy pontossággal az ellenségre. És a tálib gép ismét lezuhan.
  És Alice is nagyon pontosan lőtt, és kigyulladt az Iszlám Birodalom támadógépe.
  Ezek a lányok.
  Angelica kuncogva megjegyezte:
  - A Szovjetunió egy csodálatos ország, amelyben minden nép egy barátságos család!
  Alice ismét lőtt, egyszerre három mudzsahedet leütve egy lövéssel, és így válaszolt:
  - Oroszország nagy bulijára!
  És a lányok nevetésben törtek ki. Általában nagyon eltérő nézetekkel rendelkező harcosok.
  De minden lány a szívében hordozza a kommunizmus eszméjét. És azt akarják, hogy egy igazi paradicsom legyen a Földön. És nagyon szép lenne.
  Angelica észrevette, hogy nagy pontossággal lőtt az ellenségre, és átütötte a koponyákat.
  - A kommunizmus soha nem fogja szárnyait hajtani és burokba mászni!
  Alice egyetértett ezzel:
  A kommunizmus soha nem bontja ki a szárnyait! Ideológiánk az, hogy boldogságot építsünk a Földön!
  És mindkét lány felkiált:
  - Dicsőség Oroszországnak! Dicsőség! Mezítlábas lányok rohannak előre...
  A mezítlábas női szakosztály... üdvözli az orosz népet!
  És a női harcosok agresszív és szexuális örömet mutatnak.
  Alice vicsorgott, fogát tátva és nyikorogva:
  - Mindannyian együtt állunk a Szovjetunió mellett!
  És a harcos ismét megverte az ellenséget.
  Angelica is rálőtt az ellenségre, és átütötte a fejét. És ő üvöltött:
  - Dicsőség hazánknak!
  A harcos pedig rendkívül harcias és vörös volt.
  És a haja a szélben, ez a rézvörös haj úgy lobog, mint egy proletár zászló.
  Ezek a lányok nagyon szépek és szexiek.
  És annyi mudzsahedet már eltemettek...
  Lányok is dolgoznak...
  Itt Viola és Dominika lövöldöznek az afgánokra.
  A lányok páncélököllel lőnek harckocsikra és ázsiai gyalogságra.
  Itt lőtték ki Violát, a skarlát mellbimbóval megnyomták a páncélgombát, és egy rakétahajtású rakétát lőttek ki.
  Az afgánok tömege pedig szétszakadt.
  Viola ismét énekelt:
  - Hiszek a nagy kommunizmusban!
  És Dominika is kifejezetten a mudzsahedekre lő. És nagy tömegben kiüti őket.
  Ugyanakkor a lányok csupasz lábujjakkal gránátot dobnak majd.
  És egy skarlátvörös mellbimbóval a páncélököl gombján radikálisan kiirtja az ellenséget.
  Nagyon szépek ezek a lányok. És milyen jól néznek ki, amikor csak bugyiban harcolnak. És a legmagasabb osztályú harcosok.
  - jegyezte meg Viola, miközben eperbimbójával ismét az ellenségre lőtt.
  - Imádok verekedni! Ez nagyszerű!
  Dominica kuncogott, és megjegyezte:
  Mi a baj a férfiakkal?
  Viola nevetve válaszolt, csupasz lábujjával gránátot dobott az ellenségre, és nyikorgott:
  - Persze hogy jó! És néhány egyszerűen imádnivaló!
  Nagyon harcos és gyönyörű lányok itt.
  Dominika megjegyezte:
  Meddig tart ez a háború?
  Viola bíbor mellbimbójával ismét rálőtt a mudzsahedekre, és nyikorgott:
  - Szerintem hosszú idő!
  Dominika fogta és énekelte:
  - Az univerzumban háború dúl,
  Ölj meg ok nélkül...
  A Sátán lekerült a láncról
  És eljött vele a halál!
  
  És ki fogja megállítani az áramlást
  Rohadt őrült folyók..
  A lézersugár behatol a templomba,
  És egy pillanat alatt a férfi eltűnt!
  Viola hozzátette, csupasz lábujjával gránátot dobva:
  És akkora káosz
  Betöltötte az univerzumot...
  Az emberiség szomorú sorsa -
  Elviselni a fájdalmat, szenvedést!
  Ezek a lányok, olyan klassz énekesek.
  Oleg Rybachenko pedig karddal vágja az afgánokat.
  A fiú gyilkos erejű csupasz lábujjaival halálajándékokat dobál és énekel.
  A föld fia nemet mond válaszul
  Soha nem leszek rabszolga...
  Hiszem, hogy felvirrad a szabadság
  Friss sebet begyógyít a szél!
  
  A szent Hazáért a harcban,
  Maga a Nagy Svarog hív...
  Kelj fel vitéz lovag a korai órákban,
  Elmúlik a sötétség, virágba borulnak a májusi rózsák!
  Ez egy olyan hős fiú...
  Margarita lány pedig, aki karddal pusztítja a mudzsahedeket és puszta ujjaival gránátokat dobál, hozzáteszi:
  És a szív és az erek lüktetése,
  Gyermekeink, anyáink könnyei...
  Azt mondják, változást akarunk
  Dobd le a kegyetlen láncok igáját!
  És a gyerekek újra fütyülni fognak. És a varjak elveszik, és elájulnak, elveszítik az eszméletüket. És szó szerint döngöli sok száz mudzsahed koponyáját.
  
  ALEXANDER ALEKHIN ESÉLYET AD AZ EMBERISÉGNEK
  Alekhine nem véletlenül belefulladt egy steakbe Portugáliában, de ennek ellenére meccset játszott a sakkvilágbajnokságért Mihail Moisejevics Botvinnikkel.
  A mérkőzést Londonban rendezték meg harminc játszmában. A favorit Mihail Botvinnik volt, aki számos tornán nagyon sikeres volt, és több megnyert sakkversenyt is vívott. Ráadásul Alekszandr Alekhine már ötvennégy éves volt, és úgy gondolták, hogy ideje már eltelt.
  Botvinnik csaknem húsz évvel fiatalabb, és kiváló fizikai formában van.
  De Alekhine jól felkészült a nyitásra, és formában tartotta magát.
  Már az első játszmában újdonságot használt a nyitásban, és legyőzte Botvinniket.
  Voltak azonban előkészületek és Mihail Moiseievich. Eleinte a meccseken tapasztaltabb Alehine vezetett két ponttal. Ütésváltás történt. A huszadik játszmára aztán Botvinnik egyenlített. De a huszonkettedikben Alekhine emelést alkalmazott, és sikerült nyernie. Ezt követően Botvinnik elvesztette az egyensúlyát, és elkezdett kockáztatni. És még négy meccset veszített az ötből.
  Alekhin szenzációsan megnyerte a Botvinnik elleni meccset, sőt, megsemmisítő pontozással.
  És ez megmutatta, hogy Alekszandr Alekhine még mindig nagyszerű, és az évek során nem veszítette el félelmetes erejét.
  És a világbajnok ismét versenyeken kezdett játszani.
  Két évvel később Alehine Kereset is legyőzte. Aki sok különböző versenyt nyert.
  És akkor, mivel a FIDE továbbra sem vette kordában a koronahúzást, Reshevsky is nyert.
  Így Alekhine hétszeres világbajnok lett.
  1952-ben pedig Alekhine döntetlent játszott Bronsteinnel. Ez a mérkőzés nagyon feszült és küzdelmes volt. Alekhine pedig nehezen, az utolsó játszmát megnyerve döntetlenre hozta a meccset...
  És 1957-ben Alekhine hivatalosan is befejezte sakkpályafutását. Már idősebb sakkozó, bajnok lévén, folyamatosan halasztotta a vb-mérkőzéseket, végül elment és veretlen maradt, és huszonnyolc évig birtokolta a sakkkoronát.
  Ezzel megdöntötte Lasker rekordját.
  A világbajnoki címet az 1958-as tornán vívták ki. Mikhail Tal pedig húszévesen lett az új világbajnok. És ez egyfajta szenzációnak bizonyult.
  A valós történettől eltérően Mikhail Tal csillaga a sakktrónon sokáig égett.
  Mihail Tal megnyerte Szmiszlovot, Gellért és Petroszjant. Aztán legyőzte Szpasszkijt. És Bobby Fischer, és Anatolij Karpov és Korcsnoi. És még Mikhail Tal is legyőzte magát Garri Kaszparovot az első meccsen 1986-ban.
  Garri Kaszparov csak 1989-ben győzte le végül Talt. Mikhail Tal megdöntötte Alehine bajnoki rekordját. És ő volt a sakkkirály harmincegy évig!
  Aztán volt Garri Kaszparov korszaka. Pontosabban Garri Kaszparov korszaka nem volt.
  Röviddel szemben csak egyszer védte meg világbajnoki címét, és politizálni kezdett.
  1995-ben pedig Vishy Anand lett az új világbajnok. És ez az ipari zseni a sakkban is egy egész korszakon át uralkodott. Egy év alatt nem sikerült megdönteni Tal rekordját a bajnokság hosszában, de a megnyert meccsek számában megdöntötte.
  Vishy Anand 2013-ban még Carlesont is legyőzte. Annyira bízott a képességeiben.
  És csak 2015-ben sikerült a csúcs Carlesonnak még húsz évre átvennie a korábban domináns Vishy Anandot.
  Carleson megnyitotta korszakát...
  A politikában is változások történtek. Garri Kaszparov részt vett a politikában. Saját pártot alapított, beválasztották a parlamentbe. És ez hatással volt a történelem menetére. Az 1995-ös Állami Duma választásokon Garri Kaszparov Fiatal Oroszország pártja átlépte az öt százalékos korlátot.
  Garri Kaszparov is szívesen indulna az orosz elnökválasztáson, még túl fiatal volt. De Jelcin természetesen erkölcsileg támogatta. De egyelőre persze. Amikor 1999 májusában szavaztak Jelcin felelősségre vonásáról, Franciaország egyhangúlag Garri Kaszparovot adta a diktátor megdöntésére.
  Az Állami Duma több mint kétharmada Jelcin felelősségre vonása mellett szavazott. És természetesen megváltoztatta a történelem menetét. A Szövetségi Tanács is többségi szavazattal támogatta a felelősségre vonást. Maxim Primakov pedig megbízott elnök lett. Bár elbocsátották, az alkotmánybíróság megsemmisítette - arra hivatkozva, hogy Jelcin nem volt megfelelő a rendelet aláírásakor.
  Így a hatalom megváltozott Oroszországban. 1999 őszén az előrehozott elnökválasztáson Maxim Primakov győzött. És Moszkva polgármestere, Luzskov lett a miniszterelnök.
  A csecsenfölddel való háborút elkerülték. De magában Csecsenföldön polgárháború tört ki. Egyrészt Mashadov legitim elnök. Másrészt Basaev és Raduev és a vahabiták.
  Oroszország fegyverekkel és pénzzel támogatta Mashadovot. Végül Mashadov nyert.
  Ezt követően Csecsenföld népszavazást tartott, és visszatért Oroszországhoz.
  Maxim Primakov nyolc évig volt hatalmon, majd 2007-ben átadta a hatalmat Jurij Luzskovnak. Aki két cikluson keresztül is kormányzott, 2015-ig. Amikor Moszkva már volt polgármestere túl öregnek tartotta magát, és az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának elnöke, Gennagyij Zjuganov lett az új elnök.
  De ez az uralkodó magas kora ellenére túlságosan szerette a hatalmat.
  És átvette, és visszaállította a határidőket. De 2022-ben a háború a Tádzsikisztánba irányuló tálib invázióval kezdődött. És ez egy új csata volt.
  Mindazonáltal az adminisztratív erőforrások felhasználásával és a választások meghamisításával Zjuganov a harmadik ciklusig jutott.
  Garri Kaszparov és Alekszej Navalnij nagy nyugtalansági hullámot keltett a kommunisták ellen.
  Hatalmas tüntetések voltak. Összecsapások voltak az emberek és a rendőrség között, gránátvetőket, könnygázt, pálcát és gumilövedéket használtak. A végén még lövöldözés is volt. És egy sor mészárlás.
  2025-ben végre kitört egy nagyszabású Maidan, és megbuktatták Gennagyij Zjuganovot.
  Garri Kaszparov lett Oroszország új elnöke, Alekszej Navalnij pedig a miniszterelnök. Ezzel új korszak nyílt a világpolitikában...
  Vlagyimir Putyin kevéssé ismert és csendes tisztviselő maradt a Jelcin-kormányzatban. Az egyetlen dolog, amit neki tulajdonítottak:
  Nem engedte, hogy Jelcin a felelősségre vonás után katonai puccsot hajtson végre. Igaz, Jelcin maga öt szívinfarktus után már nem akart a hatalomért harcolni.
  Garri Kaszparov Oroszország elnökeként megígérte, hogy megelőzi az Egyesült Államokat, és kivonja az orosz csapatokat Afganisztánból.
  A politikában új korszak kezdődött, negyedszázados kvázi kommunista uralom után.
  
  
  ÚJ ESÉLYEK A BÁTOR SZAMURÁJOKNAK
  A Midway-i csatát amúgy is Japánnak kellett volna megnyernie. De az nem tény, hogy a szamurájok egy második frontot nyitnak ebben a változatban. És így a dolgok egy kicsit másképp is alakulhattak volna. Mondjuk Sztálingrád úgy telt el, mint a valós történelemben. És nem sokat változott semmi. A britek amerikai csapatok nélkül hajtották végre a Fáklya hadműveletet. Rommel megtört. Igaz, a marokkói partraszállás nem valósult meg. A németeknek, miután bizonyos erőket átvittek Európából, sikerült megállítaniuk a brit offenzívát. Montgomery, aki makacs ellenállásba ütközött, megállt. A németek tartották a sort egy ideig. Aztán megkezdték a további erők átadását Afrikába. Rommel ellentámadásba lendült, kissé megszorította a briteket, de Montgomery visszahúzódott a líbiai védelmi vonalba. Az eleje stabilizálódott. A negyvenharmadik év júliusában a nácik megpróbálták áttörni a szovjet védelmet a Kurszki dudoron. Mióta a japánok elfoglalták a Hawaii-szigeteket, az amerikaiak majdnem leállították a német városok és gyárak elleni légitámadásokat. Ez lehetővé tette a németek számára, hogy még néhány tankot gyártsanak, különösen tigriseket és párducokat. További négyszáz jármű vett részt a Kursk Bulge-ben, valamint jelentősebb légierő. Ezenkívül Hitler további hat gyalogos hadosztályt szállított át Franciaországból, és eltávolított néhány fegyvert az Atlanti Falról. Ez megerősítette a német csoportosulást. Az offenzíva nagyjából úgy kezdődött, mint a valós történelemben, de mivel a nácik valamivel erősebbek voltak, nagy sikert értek el. A szovjet csoportosulás körül azonban nem sikerült lezárni a gyűrűt. Bár maga a Fritz offenzíva húsz napig tartott, és csak július 25-én ért véget. Ezután a szovjet egységek ellentámadásba kezdtek. És a harc tovább húzódott. Az afrikai németek védekezésben álltak. Nem kellett Olaszországra fordítaniuk az energiájukat, és több felszerelést szállítottak a frontra, így az amerikaiak nélküli bombázás sokszorosan gyengébb volt. Japán továbbra is nyert. Az amerikai parancsnokság tehát egyre több hibát követett el, és túlságosan is siettek Peru kikötőjének visszafoglalásával. Ez vezetett az uralkodó nézőponthoz - Amerikának nincs szüksége Európára. Ennek hála a német tengeralattjárók gyakorlatilag abbahagyták az amerikai hajók támadását. A Vörös Hadsereg ezért csak szeptember végén vette be Orelt és Belgorodot, hatalmas veszteségeket szenvedve. És ideiglenesen leállította a promóciót. Pánikra azonban még nem volt ok. Esős ősz következett, majd tél. És jönnek a Vörös Hadsereg új győzelmei. Ezt felismerve Hitler fegyverszünetet ajánlott Sztálinnak. Például, tartsunk egy kis szünetet!
  Hány emberünk halt meg az utolsó csatában? A Szovjetunió és a Harmadik Birodalom három hónapig harcolt. A Vörös Hadsereg veszteségei nagyobbak voltak, mint a valós történelemben, és a Wehrmacht sem kisebb. Mindkét oldalt elvérezték. De a nácik növelték a felszerelések gyártását, sikerült valamelyest talpra állniuk. Megjegyzendő, hogy a harckocsikban a veszteségek aránya a náciknak kedvezett, és mivel szabadulásuk nagyobbnak bizonyult, mint a valós történelemben, a németek pótolták a kárt. A védekező csatákban a Párduc jó tanknak bizonyult. Hosszú csövű, gyorstüzelő lövege a maga korában kiváló optikájával a szovjet harckocsik megsemmisítésére is alkalmas volt. Ráadásul harmincnégyen nem hatoltak át a Panthers, Tigers, Ferdinands homlokon, és még mindig túl kevés volt a nehéz harckocsi ahhoz, hogy befolyásolja a csaták menetét. Sztálin elutasította a fegyverszünetet Németországgal. Október végén a szovjet csapatok újraindították az offenzívát Harkov és Szmolenszk ellen. A németek nagyon makacsul ellenálltak. Erős védelmük volt, különösen a központban, és általában a szovjet egységek előrenyomulását várták ezekben az irányokban. Furcsa módon, de a valós történelemhez képest a nagyobb mennyiségű felszerelés, különösen repülőgépek és harckocsik, sokkal hatékonyabban tette lehetővé a németek ellenállását. Ráadásul a nácik több tartalékkal higgadtabban léptek fel, nem rohantak a szovjet offenzíva során, a frontok mentén, hanem következetesebben vezették a tartalékokat, és a fejlettebb és mélyebb védelemre támaszkodtak. Pár tucat extra hadosztály, megmentve az olasz front hiánya miatt, Afrikában pedig Montgomery nem sietett, a németek pedig nem ringatták a hajót. A Nagy-Britanniával folytatott háború intenzitása meredeken csökkent. Külön békéről még nem esett szó, de nyilván Churchill lelassította a bombázást, nyilván azzal számolt, hogy a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom amennyire csak lehetett, kimerítette egymást. A németországi fegyverek és a műholdak kibocsátása csaknem harmadával magasabb volt, mint a valós történelemben. Ez lehetővé tette a lyukak befoltozását, és a sűrű védekezésre támaszkodva a viszonylag sikeres ellenállást. A helyzetet súlyosbította, hogy a szovjet parancsnokság támadásba lendült, ahol a Fritzek már várták őket, és sikerült védekezniük. Ennek eredményeként maga az előrehaladás rendkívül lassú volt, és súlyos veszteségekbe került. A háború valahogy kezdett az első világháborúhoz hasonlítani, amikor a védekezés erősebbnek bizonyult, mint a támadás, a támadó oldal többet veszített, és emiatt a frontvonal inaktívvá vált. A szovjet csapatok átlagosan napi egy-két kilométert haladtak előre, így a németek megvetették a lábukat, de új pozíciókat, és megtartották a védelmet. A műveleti térbe nem lehetett belépni. Harkovot azonban december elején elfoglalták heves városi csaták után. A németek növelték a repülőgépgyártást. A Focke-Wulf és az ME-309 sikeresen ellenállt a gyengébb szovjet vadászgépeknek. Különösen veszélyes volt az ME-309 hét ágyúval és nagy sebességgel. A páncélzattal és jó védelemmel ellátott Focke-Wulf pedig egy szívós gép hat légpuskával. Az ilyen fegyverekkel ellátott járművek jelenléte természetesen oda vezetett, hogy a nácik előnyt szereztek a levegőben. A legrosszabb manőverezőképességet kompenzálta a merülés közbeni nagy sebesség, amely lehetővé tette a menekülést a farokba való belépéskor, az erős fegyverzet pedig lehetővé tette a repülőgép lelövését az első megközelítésből. Ezenkívül a németek speciális taktikát dolgoztak ki a szovjet járművekkel való harchoz, hogy erősebb fegyvereket és nagy sebességű német repülőgépeket használjanak. A legújabb Yu-288-as bombázó is nagyon jól mutatta magát. Ez a gép gyors és nagy bomba rakományt is szállít.
  A Focke-Wulf erős frontbombázónak bizonyult, minden tekintetben felülmúlja a PE-2-t. December végére a szovjet csapatok kimerültek, és hatalmas veszteségek miatt kénytelenek voltak megállni. Míg a németek még tartották Szmolenszket, és a balparti Ukrajna egy részét. És ami a legjelentősebb - bauxit és ötvözőelemek lerakódásai. A szovjet csapatok veszteségei a harckocsikban olyan kézzelfoghatónak bizonyultak, hogy Mainstein ellentámadásba lendült, sőt Harkovot is vissza tudta foglalni, és üstöt alakítani a szovjet csapatok számára. Ám január-februárban a szovjet csapatok ellentámadásba lendültek, és ismét vissza tudták foglalni a sokáig szenvedett Harkovot. Márciusra azonban a Vörös Hadsereg kimerült, és kénytelen volt felfüggeszteni az offenzívát. Szünet következett... Mindkét fél túl sok veszteséget szenvedett el. Emellett Sztálin erősebb és fejlettebb T-34-85 és IS-2 harckocsikkal akarta feltölteni seregét. Igaz, a németek fejlettebb és erősebb "Panther" -2-vel és "Tiger" -2-vel is feltöltötték. Sztálin a fejlettebb LA-7-re és Jak-3-ra is számolt. De a németek válaszul a Focke-Wulf helyett a TA-152 legújabb módosítását dobták piacra, és ami különösen kellemetlen, az az ME-262 sugárhajtómű. Sebesség, páncélzat és fegyverzet tekintetében az utolsó repülőgépnek nem volt párja. Az igazság drágább volt, és munkaigényesebb a gyártás. De másrészt a németek megalkották a HE-162-t is, ami olcsó, manőverezhető, viszonylag könnyen gyártható és reaktív is. Sztálin még nem nyerte meg a technikai versenyt. Nagy-Britannia rendkívül passzívan vívta a háborút. Az Egyesült Államok egyelőre nem tudta megragadni a kezdeményezést a japánoktól. Június 25-én, miután felhalmozódott az erő, a Vörös Hadsereg a központban támadásba lendült. Eleinte a szovjet csapatok át tudtak hatolni a védelmen, de aztán bekapcsolódtak a szmolenszki harcokba. A vörös tábornokok tipikus hibája, hogy egy bizonyos dátumig elfoglalják a városokat. És próbáljon meg egy jól megerősített várost, erős helyőrséggel és védelemmel. A szovjet csapatok offenzívája elakadt, amikor a németek további erőket helyeztek át és ellentámadásba kezdtek. A csaták, akárcsak az első világháborúban, ismét helyzetivé váltak és nagyon viszkózussá váltak. Hitler szokatlan óvatosságot tanúsított. Talán egy csodafegyverre és a legújabb technikai fejlesztésekre számított, ezért nem sietett. Valószínűleg az árja vér megmentésének vágya is közrejátszott, amelyet a németek amúgy is sokat veszítettek. Igen, és a náci tankok védelme sokkal hatékonyabb, főleg a betörő "Tigris" -2.
  A központban a harcok késő őszig elhúzódtak. Sztálin makacsságot mutatott, sikert akart elérni. De ebben az esetben egy kaszát találtam egy kövön. A szovjet csapatok veszteségei óriásiak voltak. A németek védekező oldalon valamivel kevesebbet veszítettek. A Panther-2 jó harckocsinak bizonyult. Ennek a járműnek a homloka meglehetősen jól védett, és kiváló páncéltörő fegyverrel, ugyanakkor tisztességes vezetési teljesítménnyel rendelkezett. Érezhetően felülmúlta a T-34-85-öt a fegyver erejében, az elülső védelemben, és nem volt alacsonyabb sebességben és manőverezőképességben sem. A német gép még az IS-2 számára is veszélyes ellenség, jelentős távolságra csap le. A gyakori meghibásodások, egyenlő fegyverek, csak enyhe előny védekezésben a Királytigris nem szerepelt a legjobban. A "Panther" -2 súlyosabb módosítása védekezésben utolérte a "Tiger" -2-t, és felülmúlta a vezetési teljesítményt. Hamarosan a németek egyesítették a gyártást szinte kizárólag az ötvenegy tonnás "Panther" -2-n, 900 lóerős motorral. Ez a tank többé-kevésbé megfelelt a katonaságnak. A Vörös Hadsereg nem aratott győzelmet, és megállította az előrenyomulást. Jött a tél. A németeknek voltak "E" sorozatú tankjai és új sugárhajtású repülőgépei. Ütésváltás történt. Nagy-Britannia passzív maradt, az Egyesült Államok már elkezdett valamit Japánnal szemben. Sztálin, látva, hogy miközben a Szovjetunió az ágyútöltelék szerepét tölti be, elfogadta, sőt fegyverszünetet is ajánlott Hitlernek. Például hadd forduljanak a nácik Nyugat felé, és a kapitalisták háborúban állnak. A vezető számítása alattomos és egyszerű volt. Hitler egyetértett ezzel a fordulattal. És most, a negyvenötödik év februárjában a német csapatok támadásba léptek Líbiában. És ott sikeresek voltak. A csatákban kiderült, hogy a német tankok jobbak az angoloknál, és a sugárhajtású repülőgépek teljesen versenyen kívül voltak. Az USA még nem lépett be a küzdelembe. A csatákban a főszerepet a Panther-2 és az E-100, valamint a Tiger-2 módosítása játszotta kis toronnyal és vastagabb páncélzattal, erős motorral. Az angol "Churchill" páncélban nem rossz, fegyverzetben inkább gyenge. "Cromwell" egyáltalán nem húz. A Challenger, az egyetlen álló tank pedig nem szerepel a tömegsorozatban. De a legfontosabb a csapatok minősége. A németek, miután átmentek a keleti fronton a tűz-vas próbán, sokkal harckészebbek, mint a brit csapatok. Főleg a gyarmati megosztottság. A német egységek pedig támadásba lendültek. Márciusban Egyiptomot elfoglalták. És akkor a németek bevonultak a Közel-Keletre, elfoglalták Irakot, Kuvaitot, majd Szaúd-Arábiát. Hitler nem ellenezte volna, hogy Iránon keresztül Indiába menjen, de Sztálin, akinek csapatai még mindig Iránban tartózkodtak, nem értett egyet. A németek támadásba lendültek, átnyomultak Szudánon. És tovább Etiópiába és Szomáliába. És onnan az Egyenlítőig. A Wehrmacht mintegy hetven hadosztálya vett részt az offenzívában. És Nagy-Britanniának nem voltak olyan erői, hogy szembeszálljanak a Harmadik Birodalommal. A németek elfoglalták Gibraltárt is. A támadás átmenetinek és szinte villámgyorsnak bizonyult. Az offenzívában sugárhajtású támadó repülőgépek, valamint helikopterek is részt vettek. Afrikát Nagy-Britannia teljes elvesztése fenyegette. De Sztálin nem ilyen egyszerű.
  Nagy-Britannia kivonulása a háborúból túl veszélyes a Szovjetunió számára. A Vörös Hadsereg pedig 1945 júniusában támadásba lendült. A meggyengült német csapatok keleten nem bírták, és engedtek a nyomásnak. A nácik nem tudták elviselni, nyugat felé gurultak. A Vörös Hadsereg fel tudta szabadítani Szmolenszket, Kijevet, és belépett Fehéroroszországba. Miután további erőket szállítottak Afrikából, a németek nagy nehezen meg tudták állítani a szovjet csapatok offenzíváját. Az E-50 sorozat új német tankjai, amelyeknek nem volt párja, részt vettek a csatákban. Ráadásul a nácik zavaró csapást mértek Törökországból. Törökország pedig maga Németország nyomására támadta meg a Szovjetuniót. Így a helyzet ismét bonyolultabbá vált. A probléma az volt, hogy a T-54 még nem lépett be a sorozatba, és a T-34-85 már egyértelműen elavult volt az E sorozat és még a Párduc-2 hátterében is. Télen a szovjet csapatok még csaptak, de nem tudtak jelentős sikert elérni. Ezenkívül a diszkók is részt vettek a csatákban ... Az egyetlen dolog, ami jobbá vált, az amerikaiak sikere Japán ellen. Végül a jenkiknek sikerült visszafoglalniuk Peru kikötőjét, és a kezdeményezés a Csendes-óceánon kezdett átszállni Amerika oldalára. De sajnos az Egyesült Államok segítsége túl késő lehet. 1946 tavaszán a németek, kihasználva az E tankok harmincnégy feletti előnyét, támadásba lendültek. A csatákban megedzett szovjet csapatok nagyon makacsul ellenálltak. A Vörös Hadsereg hősies volt, és rengeteg tüzérséggel volt felszerelve. Főleg a 100 mm-es páncéltörő ágyúkat. És beleásott. A németeknek sikerült visszavenniük Kijevet és visszaszorítaniuk a Vörös Hadsereget a Dnyeperen túlra. De a szovjet csapatok ezen a vízakadályon építettek áthatolhatatlan védelmet. A németek egész nyáron és ősszel harcoltak, de nem tudták megtörni a szovjet csapatokat. Csak nekik sikerült újra blokkolniuk Leningrádot. De a nácik nem foglalták el magát a várost. A tél ütések cseréjében telt el. Az amerikaiak lassan átvonultak a Csendes-óceánon, és eddig nem használtak atomfegyvert. Tavasszal a németek ismét megpróbáltak előretörni. Az "E" sorozatú harckocsikat használták, a legújabb, hetven tonnás gépeket. A Szovjetunió kiadta az IS-7-et, amely képes ellenállni a mastodonoknak. A T-54 közepes tankok is megjelentek. Nagy-Britannia is felerősödött, offenzívát indított Egyenlítői Afrikában. Itt az amerikai földi egységek is segítettek. A csendes-óceáni háborúhoz az amerikaiaknak nem volt szükségük sok csapatra és tankra. Így hát elkezdték kiszorítani a nácikat Afrikából. Most a szövetségesek megértették, hogy nem lehet kiülni, és az ellenséget le kell zúzni és meg kell nyomni. A nyáron és ősszel az USA és Nagy-Britannia visszafoglalhatta Afrika jelentős részét, sőt kiszorította a németeket Szomáliából és Etiópiából. A németek nem tudtak offenzívát kidolgozni Moszkva ellen, helyzeti harcokba merültek. Télen Sztálin csapást mért Törökországra. A Vörös Hadsereg legyőzte az oszmán csapatokat, és elfoglalta Karst, Erzurumot és Tanrogot. A németek kénytelenek voltak jelentős erőket átadni a szövetséges megmentése érdekében. De a Vörös Hadsereg, miután Leningrád közelében váratlanul lecsapott, nagy győzelmet aratott ott. Eljött az 1948-as év... Tavasszal ismét a németek igyekeztek előretörni. Sikerült létrehozniuk egy eredeti piramis alakú tankot, amely minden lövésszögből áthatolhatatlan. És ehhez a géphez nagy reményeket fűztek. Az akció májusban indult. Két hónapos makacs harc után a nácik megközelítették Szmolenszket. A piramis alakú harckocsik megmutatták harci hatékonyságukat, de gyakran felrobbantották őket az aknák. A németek nem tudták bevenni a várost és körülvették. De Afrikában a szövetségesek jelentős sikereket értek el, kiűzve a németeket Egyiptomból. Japán is vereséget szenvedett, sok szigetet és a Fülöp-szigeteket elveszítette. Ősszel a németek továbbnyomultak keleten, a központban, ismét Leningrádhoz közeledve. A német repülés még mindig erősebb volt, mint a szovjet, különösen minőségben. De 1948 végén a MIG-15 kezdett megérkezni a frontra. A szovjet sugárhajtású gép sebességében és fegyverzetében gyengébb volt a németnél, de manőverezhetőbb volt. Az amerikaiak is javítottak teljesítményükön.
  1949 telén a szovjet csapatok visszaszorították a németeket Leningrádból, és visszaszorították őket Szmolenszkbe. Az amerikaiak pedig a britekkel együtt kiűzték Afrikából a nácikat. 1949 tavaszán Törökország is kilépett a háborúból. A Harmadik Birodalom elvesztette az irányítást a Közel-Kelet felett is. A nácik helyzete romlott. Keleten nem mertek előrelépni, hanem szoros védekezésre tértek át. A szovjet csapatok T-54 és IS-7 harckocsikkal megpróbálták áttörni a Wehrmacht védelmét. De a nácik szorosan tartották a blokkot. A szövetségesek spanyolországi partraszállási kísérlete is kudarccal végződött. Valamivel jobban sikerült a művelet Szicíliában, ahol a helyi maffia segítségével sikerült sikert elérni. Már a tizenegyedik éve a második világháború kezdete óta. Minden ország rendkívül kimerült és rendkívül fáradt. A világgazdaság túlterhelt volt. A harcot pedig mindenki a lehető leghamarabb befejezni akarta. Különösen a súlyosan lesoványodott németek és oroszok. Sztálin békét ajánlott Hitlernek a nulla opció feltételeivel: visszatérés a korábbi határokhoz és fogolycsere - minden mindenkiért! De a Führer csak a fegyverszünetbe egyezett bele, nem akarta feladni a megszállt területet. Ráadásul Németországban már befejezték az atombomba létrehozásának munkálatait, és már voltak interkontinentális rakéták. Az Egyesült Államok fontolóra vette az atombomba használatát. De miközben féltek elrontani Európában. És 1949 decemberében ledobták Japánra. A pusztítás következményei szörnyűek voltak. És a németországi hasonló célzást megértették. A Führer a nemzethez fordult, és azt javasolta, hogy vegyék fontolóra a méltóságteljes világ kérdését. De aztán meggondolta magát... Eljött az 1950-es új év. A szovjet csapatok új offenzívát indítottak a fronton. A németek védekezése nagyon szoros volt. A szövetségesek pedig Olaszországon keresztül nyomultak előre, ahol katonai puccs volt, és eltávolították Mussolinit. De a piramis alakú német tankok meghaladták a Patonokat és a Challengereket. Különösen keményen megadta magát az amerikai Paton, amely még közelről sem tudott áthatolni egy német tank páncélzatán. És a szövetségesek vérezni kezdtek. Igen, és a sebezhetetlen német lemezek óriási károkat okoztak az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában. A német repülés egyelőre megőrizte minőségi fölényét a szövetségesekkel szemben. A normandiai nyári partraszállási kísérlet kudarccal végződött. Igaz, augusztus végén, az atombombázás után Japán kapitulált. A Nyugat kioldotta a kezét. Ám az Egyesült Államok nem mert nukleáris fegyvereket bevetni, így azokat a Harmadik Birodalom interkontinentális ballisztikus rakétáival fedezhették. A Vörös Hadsereg középen megközelítette a Dnyepert, de azt is megállították. Mindkét fél erői a végsőkig kimerültek... És végül 1950. november 25-én Truman békét ajánlott Hitlernek, paritási feltételekkel. Vagyis Európa a Harmadik Birodalommal marad, kivéve Szicíliát és azt, ami Olaszországból megmaradt. Sztálin kompromisszumra megy: a Szovjetunió határai 1939-ben. Vagyis a németek kicsit visszaköltöznek, területet feladva, de szereznek némi felvásárlást. Franciaország, Belgium, Hollandia és más furcsa országok továbbra is német ellenőrzés alatt állnak, de bizonyos mértékű autonómiát kapnak. Vagyis valami olyan formálódik, mint az Európai Unió. A Harmadik Birodalom véget vet a zsidók és cigányok elleni népirtásnak, bár bizonyos jogi korlátozások megmaradhatnak jogaik tekintetében. A kereskedelmi kapcsolatok teljes körűen helyreállnak. Az országok vállalják, hogy tiszteletben tartják mások szuverenitását. Jóvátételt nem rónak ki senkire. A foglyokat mindenkire kicserélik. Sztálin és Hitler annyira fáradtak voltak, hogy elfogadták az ajánlatot. Az Egyesült Államok többet nyert, mint mások, így Kínát és Ázsiát sikerült bevonniuk a befolyási övezetükbe. Nagy-Britannia pedig Amerikával együtt elfoglalta Afrikát. Németország súlyosan kimerítette az emberi erőforrásokat. Ebben a Führer hivatalosan is bevezette a többnejűséget. A Szovjetunió a harminckilencedik, negyvenedik évben kapott területszerzés nélkül maradt. És erősen kimerült.
  
  
  MÁSODIK SZÁM CARNISH PANTHER
  MEGJEGYZÉS
  A gyönyörű harcos lányok a Panthert a tanképítés remekművévé tudták varázsolni. És most a németek alaposan megszigorították a Vörös Hadsereget.
  . 1. FEJEZET
  1943 szeptemberében a fejlettebb Panther-2 lépett be a sorozatba. Ennek a járműnek a páncélzata és fegyverzete ugyanolyan vastag volt, mint a Tiger-2, de csak negyven tonnát nyomott. Ennek eredményeként Mainstein ellentámadása erősen győzött, és a németek át tudták dobni a Vörös Hadsereget a Dnyeperen.
  A háború elhúzódott... Télen a Fritz kitartott a frontvonalon, és megtartotta Leningrád blokádját. Tavasszal pedig kiütötték a szövetségeseket Olaszországból. 1944 júniusában egy normandiai offenzíva- és partraszállási kísérlet is kudarcot vallott. A szövetségesek csak több mint 700 000 katonát és tisztet veszítettek fogolyként.
  A Vörös Hadsereg központjában 1944. június 22-én nem sikerült előretörni.
  A harcok brutálisak voltak. A csatákban a lányok is részt vettek.
  A Panther-2 szinte áthatolhatatlan volt a homlokában, kiváló fegyver, ugyanakkor meglehetősen fürge, különösen egy új, kilencszáz lóerős motorral.
  Gerda bikiniben harcolt, és csupasz lábujjait használta.
  A lány csupasz sarkával megnyomta a gombot, és kotyogott:
  - Én leszek a leghatalmasabb!
  Aztán úgy lőtt, hogy megnyomta a gombot a sajtóval és Charlotte-al.
  A harcos felkiáltott:
  - Tankos műrepülés!
  Christina lőtt, nyelvével megnyomta a gombot, és felmordult:
  - Szép férfiaknak!
  Magda is csupasz lábujjai segítségével verte az ellenséget, és nyikorgott:
  - És még szebb nőknek!
  A lányok pedig fegyverből tüzelve és a harmincnégyet eltalálva énekelték:
  - Vigyázz a nőkre, vigyázz a nőkre!
  A nők vigyázzatok!
  Srácok a pénzért, siessetek!
  Íme egy lány, aki lenyűgöz a temperamentumával és a pontosságával.
  Ezen kívül van még néhány árnyalat. A leghatékonyabb rakéták FAA helyett a németek a legújabb és rendkívül hatékony, többcélú TA-152-es repülőgépre hagyatkoztak. Ez a jármű nagy sebességgel, jó manőverező képességgel és erős páncélzattal rendelkezett.
  Lehetne egy vadászgép, egy támadórepülő és egy frontvonali bombázó. Sebessége 760 kilométer per óra volt, és hat légágyú. A legerősebb együléses vadászgép a fegyverzetben és egy nagyon fürge propeller. Egy támadó repülőgép és egy frontvonali bombázó esetében a teljesítménye egyszerűen kiváló. És most a gép nagyon hatékonynak bizonyult, és a pilóták is menők: Albina és Alvina. És gyönyörű szőkék, egyszerűen szuperek.
  Albina csupasz lábujjai segítségével kirobbant a gépéből, és csicseregve:
  - Én vagyok a legjobb!
  A szovjet jak pedig füstölgő farkát hagyva elesik.
  Csupasz ujjak és Alvin segítségével lőtték le. Elütött egy szovjet autót, és ezt írta a Twitteren:
  - Az elefántok hazájáért!
  És mindkét lány nevet. Enyhén látható mellkas. Túlérett eperként teszik láthatóvá gyönyörű melleiket.
  Albina egy skarlátvörös mellbimbó segítségével lőtt, és átfúrta a tank tetejét, majd nyikorgott:
  - Végül is a tajgától a brit tengerekig!
  Alvina a szovjet tankot is megpofozta egy rubin mellbimbóval, és azt csicseregte:
  - A mezítlábas lány a legerősebb!
  Éppen ezért nem lehet áttörni a védelmet. És a szövetségeseket megverték. A sugárhajtású repülőgépek gyártása nem jövedelmező. Egyszerre drágább és több üzemanyagot fogyaszt, valamint speciális pilóták képzést és új infrastruktúrát igényel.
  Ezért jobb, ha fejlettebb csavargépekre hagyatkozik. A TA-152 pedig nagyon sikeres konstrukció. És a pilóták általában hiper lányok!
  A németek a központban tudták visszaverni a szovjet offenzívát, sőt maguk is áttörték Szmolenszkig.
  A csaták megmutatták - "Panther" -2 gépet, ami gyakorlatilag páratlan. És nem tudod irányítani őt. És ősszel megjelent a "Tigris" -3. A hetven tonnás új gép elülső páncélzata 250 mm és ferde oldala 170 mm volt. És egy 1200 lóerős motor.
  És a "Tiger" -3 szovjet autókhoz egyszerűen halálos. 105 milliméteres, 100 EL-es csövű ágyúja öt kilométerről bontja le a szovjet járműveket.
  Egy ilyen harckocsi természetesen túl kemény a szovjet fegyverekhez. Még az IS-2-n is.
  A németek már körülvették Szmolenszket, és veszély fenyegette Moszkvát.
  Megjött a tél és a hó... Leningrád még mindig blokád alatt áll. A németek védekezésben vannak, és erőt építenek. És készíts elő új fegyvereket.
  Főleg diszkók. Ami teljes légfölényt adhat.
  A németek télen offenzívát indítottak Afrikában. Elfoglalták Gibraltárt és előrenyomultak Marokkó felé. Franco a Führer ultimátuma után átengedte a német csapatokat.
  Hitler arra számított, hogy elfoglalja a fekete kontinenst és annak erőforrásait. Januárban a Vörös Hadsereg a központban próbált előrenyomulni. De a Fritzek készen álltak rá. A szovjet csapatok pedig makacs ellenállásba ütköztek. Ráadásul az ellenségnek már jobb géppuskája volt, mint az oroszoknak.
  Áprilisban a németek már előrenyomultak, és déli irányban támadtak.
  Sikerült meglepniük a Vörös Hadsereget. És új tankok és erősebb repülőgépek felhasználásával.
  A csatákban azonban az Arado sugárhajtású bombázók is részt vettek. Hatékonyak és gyorsak. Légvédelmi fegyverekből pedig nehéz bejutni beléjük, a vadászgépek pedig nem tudnak utolérni.
  A németek alávágó csapása segített a Donbász visszafoglalásában és a balparti Ukrajna elfoglalásában. A nácik azonnal el is értek a Donhoz. De ott még megállították őket.
  Támadás történt a Krím-félszigeten. Sztálin pánikba esett. A szövetségesek passzívak voltak.
  Igen, és Japán makacsabban és hatékonyabban ellenállt. Az amerikaiak pedig nem tudtak további erőket kiosztani a Harmadik Birodalom ellen.
  A németek 1945 őszén egy még félelmetesebb fegyvert - a lemezeket - használtak. Ezek a repülő csészealjak a lamináris sugárnak köszönhetően gyakorlatilag sebezhetetlenek voltak a kézi lőfegyverekkel szemben. És le tudtak lőni repülőgépeket a hajótestükkel, de ők maguk nem szenvedtek veszteséget.
  Nem tudsz ellenállni a diszkóknak a levegőben.
  Itt Grineta és Éva csészealjban repülnek. A lányok nagyon szép bikinis lányok, és karcsú derekú szőkék.
  Grineta csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait.
  Hajlékony lamináris repülőgépe pedig azonnal lelőtt egy tucat szovjet repülőgépet, és nyikorgott:
  - A mi technológiáinkért!
  Eve szintén csupasz lábujjait használva robbantott, és ismét kiengedett egy gyilkos sugárhajtást, mindenkit megnyomva, és a fogait kitárta:
  - Az aerodinamika legmagasabb technológiáiért!
  A lányok pedig egymásra kacsintottak.
  Ez a tűzkeresztség...
  Nos, a stratégiában az ellenség ebben az esetben, a Harmadik Birodalom, némi know-how-t alkalmazott. Csapatai pedig már közeledtek Moszkva felé, bár befutottak a mozsaiszki védelmi vonalba.
  A Fritznek már voltak farok nélküli, sugárhajtóműves bombázói. A nácik pedig agresszíven, hatalmas számban dobtak bombákat. Csak a tél beköszönte állította meg a Fritz előrenyomulását.
  Sztálin, hogy időt nyerjen, három év fegyverszünetet ajánlott fel Hitlernek.
  A Führer beleegyezett, de azzal a feltétellel, hogy valamennyi hadifoglyot vissza kell küldeni Németországba, és jóvátételt kell fizetni olajért, aranyért és egyéb nyersanyagokért.
  Sztálin kénytelen volt beleegyezni. Hitler pedig úgy döntött, hogy Japánnak segít. És nyugat felé fordította hordáit.
  Először is a német csapatok nyomultak előre Afrikában. Az 1946-os év a Harmadik Birodalom új győzelmeinek diadalai alatt telt el. Először a fekete kontinenst foglalták el.
  Itt nem az ellenséges csapatok a fő probléma, hanem a nagy távolságok, a megnyúlt kommunikáció, az utak hiánya. És ez valóban óriási probléma. De a németek megoldották.
  Kaptak egy könnyű önjáró E-25-ös fegyvert. Huszonhét tonnás tömegével 88 mm-es 71 EL ágyúja, 120 mm-es elülső páncélzata lejtőn, 82 mm-es oldalsó lejtőkkel, valamint kilencszáz lóerős motorja volt. Ilyen volt az agresszív önjáró fegyver.
  Ugyanakkor a menetteljesítménye is kiváló. És sebesség, és irányíthatóság, és alacsony sziluett, és kiváló elülső páncél, és egy ágyú, amely még egy olyan jól védett tankot is átütött, mint a Churchill, másfél kilométerről.
  Afrika elesett... És a németek szeptember végén elfoglalták a Közel-Keletet, Iránt és Indiát is, és bevonultak Burmába.
  Nagy-Britanniát német sugárhajtású repülőgépek csapták be. Novemberben, éppen a sörpuccs nyolcadik évfordulóján a nácik csapatokat szálltak partra Nagy-Britanniában. És ez volt a megsemmisítő lépésük.
  Egy egész SS-hadosztály vett részt a csatában, mezítlábas lányokkal. És a hideg ellenére csak egy bikiniben voltak. És kivillant a csupasz, kerek, rózsaszín sarkuk.
  A lányok a tengerparton futottak. Csupasz, cizellált lábbal gránátot dobáltak, és énekelték:
  - A szent háború lesz a mi győzelmünk,
  Egy pillanat alatt szétzúzzuk az Oroszlánbirodalmat...
  Saslányok vagyunk velünk, gyerekekkel és nagypapákkal,
  Ha kell, úgy győzzük le a szükségletet, mint egy kiskutya!
  Ezek a lányok olyan szépek és szinte meztelenek. És hogyan hatnak az ilyen lányok a képzeletre.
  És a repülő csészealjakat is az égbe nyomják. Grineta és Eva egy lamináris sugárhajtással ellenséges állásokat döntenek le, bunkereket és golyósdobozokat törnek fel, és lövészárkokat köszörülnek vassal.
  Grineta csupasz lábujjakkal megnyomta a gombokat, és a brit katonákat belökve csicseregte:
  - Egy gonosz bandita mászik a sziklákon,
  Nyomd meg napalmmal!
  Eve is fürge lábának csupasz ujjaival megnyomta a ravaszt, és nyikorgott:
  Nem kíméli őket
  Ölj meg minden barom...
  Hogyan törjük össze a poloskákat -
  Üss, mint a csótányok!
  Itt van egy repülő csészealj, amely öt hangos sebességgel rohan, és egyetlen légelhárító ágyú sem tudja letenni.
  Persze a pilóták Albina és Alvina is gyönyörű szőkék, csak szuper.
  Albina csupasz lábujjával megnyomta a kart, és légi lövedékeket lőtt le, egyszerre tucatnyi repülőgépet lőve le.
  A lány csicseregte:
  - Dicsőség a szép lányoknak!
  Alvina is csupasz sarkat használt, és miután elengedte a pusztító halál ajándékait, és levágott egy tucat autót, felkiáltott:
  - És dicsőség a hősnőknek!
  Ezek a lányok bennük olyan elpusztíthatatlan láng ég. Elképesztően szépek. És szőkék. És karcsú dereka, és a sajtó tányérjai olyanok, mint a csokoládé.
  Ők a lányok - csak a legmagasabb osztályú harcosok. És soha senki nem fog szembeszállni velük.
  Egyenként több mint ezer repülőgépet lőttek le, amiért különdíjakat kaptak: a Vaskereszt Lovagkereszt csillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal!
  Természetesen Nagy-Britannia nem tudott ellenállni egy ilyen hadseregnek. A londoni támadás során Gerda és legénysége a Tiger-4 harckocsin tartózkodott. Ez az autó öt tonnával könnyebb volt, de 1500 lóerős gázturbinás motorral. A tankjuk pedig szinte sebezhetetlen volt.
  És a benne lévő páncél dőlésszögei még nagyobbak lettek. A védőlapok minősége pedig nőtt.
  Gerda csupasz lábujjakkal lőtt, átszúrta az angol tarackot és nyikorgott:
  - Dicsőség az elefántok hazájának!
  Charlotte is megütötte az ellenséget nagyon szép és szexi lábaival, és felkiáltott:
  - Igen, mi vagyunk az elefántok hazája!
  Christina felvette és levette a melltartóját. És kitárta mellének skarlátvörös mellbimbóit, és megmozgatta.
  Ezt követően epres mellei megnyomták a joystick gombját, és záporoztak a gépfegyverektől kapott halálajándékok.
  A lány csicseregte:
  - Ó, Moska tudja, hogy erős,
  Elfog egy gyalogot és egy püspököt!
  Magda is dübörgött, és telt, lebarnult mellkasának rubin mellbimbóit is felhasználva üvöltött:
  - Szívem, jó lány szívem!
  És az egész angol üteg egyszerre a levegőbe repült.
  A britek megdöbbentek. Amikor London kapitulált, a katonák térdre estek, és megcsókolták a lányok csupasz, cizellált, hidegvörös lábát.
  A katonák, tisztek és tábornokok pedig nyelvükkel nyalták csupasz és kerek sarkukat.
  Ez a Harmadik Birodalom győzelme. A nagybetűs Kannibál pedig - Adolf Hitlernek sikerült, ami Napóleonoknak nem sikerült - végigvonul Londonon.
  Most a Harmadik Birodalomnak és Japánnak kellett legyőznie az Egyesült Államokat. És nem könnyű.
  Amerika kolosszális erőforrásokkal és magasan fejlett gazdasággal rendelkezik, és sok az erő. A lakosság nagy. Ráadásul az óceán elszakadása a Harmadik Birodalomtól.
  Nehéz megszerezni... A németeknek most kolosszális erőforrásai és csodafegyverei vannak.
  Az első csapás az Ikarusz hadművelet és Izland elfoglalása. Ezt a területet az Egyesült Államok használta a Harmadik Birodalom bombázására. Most az USA nem tudja elérni Európát az autóikkal.
  Hitlernek már 1946 decemberében sikerült elfoglalnia Izlandot. Meglepte az amerikaiakat.
  De persze ez még nem győzelem.
  A Führernek azonban voltak ilyen ambíciói... hidegebbek, mint Dzsingisz kán és Napóleon.
  A németek gyorsan és gyorsított ütemben, rabszolgaerővel flottát építettek. És csatahajók, repülőgép-hordozók és sok tengeralattjáró. Ugyanakkor Latin-Amerikában egy hídfőállás jött létre. Először Argentínában Perronnal, majd Brazíliában, hogy a vezetés egyre inkább a Harmadik Birodalom felé orientálódott.
  A japánok is elkezdték legyőzni az Egyesült Államokat, és magukhoz ragadták a kezdeményezést. Kiváló vadászgépeik és erős pilótáik vannak.
  De persze Albinának és Alvinának nincs párja. És ezek a lányok az égen olyanok, mint a szuperosztályú sasok.
  Albina egyszerre hét amerikai gépet lőtt le csupasz lábujjakkal, és ezt énekelte:
  - Nagy harcos vagyok!
  Alvina nyolc duralumíniumból készült szárnyas madarat is leütött csupasz, cserzett lábai segítségével, és nyikorgott:
  - És még inkább harcos vagyok!
  A szépségek pedig fogták és megmutatták a nyelvüket. És harcoljunk...
  1947 nyarán a nácik el tudták foglalni Grönlandot és megszállni Kanadát.
  Alvina megküzdött az ellenséggel az égen, és további hat gépet lőtt le, ezúttal skarlátvörös mellbimbóval.
  És agresszíven kotyogott:
  - Nem vagyok erősebb a világon,
  Mindenki számára világos a fehér világában -
  Nyilván kétszer kettő az négy
  Vegyük felelősségre Amerikát!
  Albina egy rubin mellbimbóval is pofon vágta az ellenséget, levágta az ellenséges repülőgépet, és nyikorgott:
  - Erőmnek nincs határa,
  Nagyszerű lány vagyok és szépség...
  Ha harcokban vállalom az ügyet,
  Tehát hatalommal örökké!
  Alvina kuncogott, és megjegyezte:
  - És nem összehajtva, nem összehajtva -
  Hideg a rövidnadrágod!
  A lányok pedig fogták és egymásra kacsintottak.
  A háború erősödik. A kanadai Mainsteinnek sikerült megszereznie a főbb városokat: Torontót és Quebecet. És nagyon klassz lett.
  És itt van Gerda, aki a legénységével harcol. Nagyon szép lány.
  Nem csoda, hogy az elfogott katonák olyan élvezettel csókolják mezítlábát, még ha poros is.
  Gerda fogta és énekelt, lőtt és csupasz lábujjával ütötte a Shermant:
  Mindenre képes vagyok, mindenre képes vagyok
  Ha a lábamat használom a csatában!
  És a harcos megmutatta a nyelvét.
  Charlotte is gyilkos ajándékot vágott ellenfelének, ezúttal egy skarlátvörös mellbimbó segítségével, és csicseregte:
  - Kiemelkedő eredményeimért!
  Christina is lőtt az ellenségre, és nagyon találóan. Átment a tartályon, és sikoltott:
  - Úgy ugatok, mint egy macska
  Hogyan fog egy kutya üvölteni
  És a gopher együtt eszi meg a kecskét!
  Magda is az ellenfelére kacsintott. És egy epres mellbimbóval megnyomta a joystick gombját, és nyikorgott:
  - Az atamánok azt hiszik, háborúkat fognak kirobbantani,
  És elkezdik egyenlően osztani a zsákmányt!
  Gerda a rubin mellbimbóval lőtt, és nyikorgott:
  - Nem tudom nézni a Playboyt
  Meg kell ölnöm valakit!
  Ez olyan agresszív és kemény. Ezek a lányok... A negyvenhetedik év végére szinte egész Kanadát elfoglalták a németek.
  Az új 1948-ban pedig a harcok az Egyesült Államok területére költöztek. Ezt kapták a nácik a szemgolyóig, igaz, nem tobozokat, hanem trófeákat.
  Negyvennyolc tavaszán a Harmadik Birodalom csapatainak előrenyomulása észak felől haladt át az Egyesült Államok területén. Májusban pedig a nácik a japánokkal együtt megszállták Latin-Amerikát és Mexikót dél felől megtámadták a metropoliszt. És ez már nagy baj volt.
  Hitler világuralomra törekedett. Truman pedig csak túlélni akart. De az esélyei egyre fogytak.
  A Führer ebben az esetben Avadon szerepében volt. Nos, mi maradt az USA-nak. A "Pershing" helyett "Paton" jelent meg. Ennek a tanknak valamivel erősebb fegyvere és erősebb motorja volt, de ez természetesen nem hozhatott győzelmet.
  Voltak kísérletek erősebb tankok létrehozására. A németek a Tiger-4-et tették meg a főgéppel, ami már minden szempontból jó volt. Ágyúja nagy távolságból átütött minden amerikai járművet, homlokán pedig szinte minden ágyú talált el. Csak az "Abraham" tank, egy 120 mm-es, hosszú csövű fegyverrel tudott legalább némi kárt okozni a "Tiger" -4-ben, sőt még többet a fedélzeten, és közel.
  A németek egy fejlettebb géppuskát is beszereztek. És ez az MP-64 egyszerűen szuper volt. És alaposan összetörte az amerikaiakat.
  A negyvennyolcadik év nyara Amerika számára nehéznek bizonyult... Augusztus végére a németek megközelítették Washingtont és New Yorkot.
  És elkezdődött a támadás ezekre a városokra.
  Augusztusban a nácik elkezdték megrohamozni New Yorkot. Repülő csészealjak vettek részt a csatákban.
  Itt egyikük Évával és Agathával harcolt. Két gyönyörű lány bikinis egy erős autót vezetett.
  Lamináris sugárhajtású repülőgép repítette körbe, és sebezhetetlen volt a kézi lőfegyverekkel szemben. Maguk a lányok pedig hősugarakat használtak lövöldözéskor.
  Éva csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, hősugarakat okádva lángra lobbantva az ellenséget, és csicseregve:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Agatha csupasz lábujjakkal tüzelve, szintén a tüdeje tetején kotyogott:
  - Nyerjünk!
  A lány rendkívül harcos és gyönyörű. És hogyan veri szét az ellenséget lézerrel.
  A hősugarak pedig megolvasztanak egy másik amerikai tankot.
  A szárazföldön pedig Gerda támad. Szintén verekedős lány.
  És most ő és a legénysége már a középpontban vannak. És lövedékek pattannak vissza a tanktoronyról. A lányok pedig maguk ütik majd a Yankees-t. És széttépnek egy egész emberfelhőt, és teljes agresszióval lépnek fel. A harcosok olyan nyüzsgőek és agárok, csupasz vésett lábakkal.
  Még énekelnek is, fogukat tátva. Ezek a Harmadik Birodalom harcoló szépségei. És elég jól lőnek. És át- és átszúrják az ellenséget, mint a tűket az olajjal.
  New York már elesett. Az USA kapitulál, és csapataik megadják magukat.
  Ezzel a történelem egy újabb oldala fordult meg. Győzelemnek tűnik... De egy idő után Hitler elfoglalja Latin-Amerikát.
  1953. április 20-án pedig háborút indít Japánnal és gyarmataival. A Harmadik Birodalom erői előnyt élveznek a technológia terén.
  És erős fegyverekkel támadnak. Beleértve a sebezhetetlen repülő csészealjakat.
  Albina és Alvina egy diszkórepülőn veszekednek. Verekednek a lányok, de még mit mondanak. És csupasz lábujjakkal nyomják a joystick gombjait.
  Itt támadnak az égő japán csapatok.
  A hősugarak szőnyegként repülnek. A lányok pedig nevetnek magukban. És rázza a mellüket skarlátvörös mellbimbókkal.
  Albina még énekelt is:
  Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket!
  És csupasz sarkával megnyomta a joystick gombjait, és eltalálta az ellenfelet. Ő egy ilyen lány, ő farkastól született.
  Alvina is csupasz lábujjjal nyomogatja a joystick gombjait, és rikolt:
  - Kozmikus erőmért sírba hajtjuk a kolhozelnököt!
  És kacsints egy barátra!
  Igen, a harcosok nagyon fürgeek és gyorsak, mint a villám. Égnek.
  Albina mezítláb céloz, és hősugarat lő ki. Megégeti az ellenfeleket és nyikorog:
  - A nagy győzelmeimért!
  Igen, a lányok itt a legmagasabb osztályba tartoznak. Olyan dolgokat tudnak megtenni, amire mások nem. És összetörik a japánokat a nőstényfarkasok őrjöngő energiájával.
  De nem csak a németek és más külföldi hadsereg öl szamurájokat.
  A most Berija által irányított Szovjetunió is belépett a háborúba. Itt egyébként a Harmadik Birodalomtól elszenvedett vereség miatt felzaklatott Sztálin korábban, 1951 márciusában meghalt. Beriának pedig sikerült magához ragadnia a hatalmat. És most, még ha meg is erősítette magát, egy csapatban van Hitlerrel.
  És együtt támadják meg a szamurájokat.
  Erzsébet legénysége pedig Primorye-ban harcol a japánokkal. A lány nagyon harcos és aktív.
  Természetesen mezítláb és bikiniben küzdenek. És csépelj szamurájokat, lelkesedéssel.
  Még mindig énekelve;
  És a harc újra folytatódik
  És a szív szorong a mellkasban...
  És Lenin olyan fiatal
  És itt a fiatal október!
  És most Elizabeth csupasz lábujjait használva rálő a T-54-es harckocsi fegyveréből egy japán autóra, és halálra szúrja.
  Aztán kiabált:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Ekaterina a csupasz lábujjaival is megverte az ellenséget. Áttörte a szamuráj tankot, és agresszívan megjegyezte:
  - Nincs dicsőségesebb ország, mint a miénk!
  Elena rálőtt az ellenségre, és kiáltott:
  - A kommunizmus korszaka lesz a Földön!
  Euphrasia, szintén csupasz lábujjait használva, dörömbölt és ciripelt:
  "Halál a gonosz elnök-Sátánra!"
  Az itteni harcosok a legmagasabb és harci osztályba tartoznak.
  Az égbolton pedig Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova számlákat szerez.
  Anastasia lelőtt egy japán vadászgépet, és ezt énekelte:
  - És mezítlábas lányok repülnek az égen!
  Akulina, levágva a szamurájról, csupasz lábak segítségével csicseregte:
  - Menő elem! Klassz elem!
  A harcosok a sajtó izmaival játszanak. Tökéletes rendben vannak, és képesek tréfásan megnyerni a háborút.
  Anasztázia, aki lelőtt egy másik gépet, elvette azt, és kotyogott:
  - Lesz egy hűvös elfogása az ellenségek és a vereség!
  Akulina egyetértett ezzel, és csupasz lábujjával leütötte az ellenséget:
  - Szervezzünk meg egy teljes körút!
  Megnyomták a japánokat...
  Itt az LP-10 szovjet tank vesz részt a csatában, amelyen az Alenka legénységének lányai harcolnak.
  És harcolnak egy nagy autóban, egy 130 mm-es ágyúval.
  Alenka csupasz lábujjakkal lő, és csicsereg:
  - Ez a kommunizmus dicsősége!
  Anyuta is csépelte ellenfelét. Eltalálta az ellenséget, és nyikorgott:
  - Az új ötletek nevében!
  És meg is csapta a csupasz sarkát.
  Alla egy skarlátvörös mellbimbóval megnyomta a joystick gombját. Megütötte a szamurájt, és felkiáltott:
  - Az ország nagyságáért!
  Maria, az ellenségre lőve, nyikorgott:
  - Az oroszok egységéért az egész világon!
  És eper mellbimbót is használt a lövöldözéshez.
  És az olimpia sújtja az ellenséget. Sok harcost összetör, és csipog:
  - Oroszországnak, a legszentebbnek a világon!
  És csupasz sarokkal is megadja magát az ellenségnek.
  A lányokról azt kell mondani, hogy rendkívül lendületesek. És kolosszális szívósságuk van.
  Természetesen Japán nem tud ellenállni ennek a nyomásnak.
  Ráadásul a Fritz nukleáris fegyvereket is használt. Ami totális sokk lett.
  A háború hat hónap alatt véget ért.
  A Szovjetunió visszakapta korábban elvesztett földjeit, a Harmadik Birodalom pedig meghódította a szamurájokat és az összes gyarmatukat.
  És 1958. május 1-jén új háború kezdődött a Szovjetunió ellen, amelyet Hitler el akart foglalni, a világ utolsó, a Harmadik Birodalom általi megszállástól mentes része ellen. De ez egy másik történet.
  . 2. FEJEZET
  A nácik pedig máris különböző oldalról áramlanak Moszkva körül.
  Aztán Oleg Akulov és a lányok ismét beszálltak a csatába, segítve Oroszországot, vagy inkább a Szovjetuniót.
  Aztán a mezítlábas lány, Margarita csatlakozott hozzájuk. Szintén egy felnőtt nő írónő lett a halhatatlanságért cserébe tizenkét év körüli lány, és küldetést teljesít. A Hypernet Mátrixon keresztül csatlakozott a játékhoz.
  A huszonegyedik század harcosai ismét megküzdöttek a huszadik nácikkal.
  Túl sok katona van a fasiszta barna birodalomban. Úgy folynak, mint egy végtelen folyó.
  Oleg Akulov, aki karddal vágta a nácikat, gyalogosokkal és tankokkal egyaránt, üvöltött:
  - Soha ne add fel!
  És a fiú mezítlábáról egy éles korong repült!
  Margarita az ellenfeleket legyűrve, fogát feszegetve felmordult:
  - Van helye a bravúrnak a világon!
  És mérgező tűk szórtak szét a lány mezítlábából, és eltalálták a nácikat, repülőiket és tankjaikat.
  Natasha szintén gyilkosan dobta a csupasz lábujjait és üvöltött:
  Soha nem felejtünk és nem bocsátunk meg.
  És a kardjai átmentek a fasisztákon a malomban.
  Zoya, vágva az ellenséget, nyikorgott:
  - Új rendelésre!
  És új tűk szórtak szét mezítlábáról. És mi van a szemében, mi van a torkában a náci katonáknak és repülőgépeknek.
  Igen, egyértelmű volt, hogy a harcosok izgatottak és dühösek lettek.
  Ágoston, fehér katonákat és tankokat vágva, nyikorgott:
  - A mi vasakaratunk!
  És egy új, halálos ajándék repül a mezítlábáról. És ősz takni és barna harcosok.
  Szvetlana a molnárhoz vág, kardjai olyanok, mint a villám.
  A nácik úgy hullanak, mint a kévék.
  A lány mezítláb tűket dobál és nyikorog:
  - Mert Oroszország anya győzni fog!
  Oleg Akulov előretör a nácik ellen. Terminátor fiú barna csapatokat vág fel.
  És ugyanakkor a fiú csupasz lábának lábujjai mérges tűket lövellnek ki, törzset tépnek és repülőgépeket lőnek le.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség a jövő Oroszországának!
  És mozgás közben mindenki fejét és szájkosarát vágja.
  Margarita az ellenfeleket is legyűri.
  Mezítláb csapkod. A nácik nagy számban halnak meg. Harcos kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor a lány fog és levágja...
  Fasiszta katonák holttesteinek tömege.
  De Natasha támadásban van. Levágja a nácikat a tankokkal együtt, és ezt énekli:
  - Oroszország nagyszerű és ragyogó,
  Nagyon furcsa lány vagyok!
  És korongok repülnek a mezítlábról. Aki látta a nácik torkát. Igen, ez egy lány.
  Zoya támadásban van. Barna katonákat vág két kézzel. Csőből kiköpni. És puszta lábujjával halálos tűket dobál - lelőnek tankokat és repülőgépeket.
  És közben énekli magában:
  - Ó, béna, menjünk!
  Ó, menni fog a kedvencem!
  Augustina, aki levágja a nácikat és kiirtja a barna katonákat, visít:
  - Csupa bozontos és állatbőrben,
  Egy klubbal rohant a rohamrendőrségre!
  És csupasz lábujjaival az ellenségre lő, olyasvalamit, ami megöl egy elefántot, és még inkább egy tankot.
  És akkor nyikorog:
  - Farkasok!
  Svetlana támadólag. Vágások, a nácik levágása. Mezítláb halálajándékokat bocsát rájuk.
  Malmot működtet kardokkal.
  Rengeteg harcost zúzott és visít:
  - Nagy győzelem jön!
  És a lány ismét vad mozgásban van.
  És mezítláb halálos tűket lövell ki, elpusztítva a tankokat és a repülőgépeket.
  Oleg Akulov felugrott. A fiú bukfencezetten megpördült. Sok nácit feldarabolt a folytatásban.
  Csupasz ujjaival dobta a tűket, és gurgulázott:
  - Legyen híres szép bátorságomról!
  És a fiú ismét harcban áll.
  Margarita támadásba lendül. Sorban felaprítja az összes ellenséget. A kardja keményebb, mint a szélmalom pengéje. És a csupasz lábujjak a halál ajándékait dobálják, tankok és repülőgépek égnek.
  A lány támadásban van. Szertartás nélkül kiirtja a barna harcosokat.
  És időnként ugrik, és csavar!
  És a megsemmisítés ajándékai repülnek tőle.
  És maguk a nácik is holtan esnek el. És egész hullák halmozódnak fel.
  Margarita nyikorog:
  - Amerikai cowboy vagyok!
  És mezítláb ismét dobta a tűt.
  És akkor még egy tucat tű!
  Natasha offenzívában is nagyon menő.
  És mezítláb dob, és szalmából köp.
  És üvölti a tüdejéből:
  - Sziporkázó halál vagyok! Nem kell mást tenned, mint meghalni!
  És ismét a szépség mozgásban.
  Zoya megrohamozza a náci holttestek akadályát. És mezítlábról is röpködnek a pusztulás bumerángjai.
  A barna harcosok pedig folyamatosan esnek és esnek.
  Zoya felkiált:
  - Mezítlábas lány, te nyersz!
  És egy tucat tű repül a lány csupasz sarkáról. Amit közvetlenül a nácik torkába ásnak.
  Holtan esnek le.
  Vagy inkább teljesen halott.
  Augustine támadólag. Összetöri a barna csapatokat. A kardjait két kézben tartják. És olyan nagy harcos.
  Tornádó söpör végig a fasiszta csapatokon.
  Vörös hajú lány ordít:
  - A jövő rejtve van! De győztes lesz!
  Támadásban pedig egy tüzes hajú szépség.
  Ágoston vad eksztázisban ordít:
  - A háború istenei mindent eltépnek!
  És a harcos támadásban.
  És a mezítláb sok éles, mérgező tűt dob.
  Svetlana a csatában És olyan szikrázóan és harcosan. Csupasz lábai oly sok halálos dolgot dobnak ki belőle. Nem férfi, hanem a halál szőke hajjal.
  De ha eltörik, akkor nem tudod megállítani.
  Svetlana énekli:
  - Az élet nem lesz édes,
  Az az ugrás körtáncban!
  Hagyja, hogy az álom valóra váljon -
  A szépség rabszolgává varázsolja az embert!
  A mezítlábas lány mozgásában pedig egyre több a düh.
  Oleg az offenzívában mindent felgyorsít. A fiú megveri a nácikat.
  Mezítláb éles tűket dob - tankokat és repülőket tép.
  Az ifjú harcos nyikorog:
  - Az őrült birodalom mindenkit széttép!
  És a fiú ismét mozgásban van.
  Margarita viharos lány tevékenységében. És megveri az ellenséget.
  Itt puszta lábbal indult el, egy borsóval robbanóanyaggal. Felrobban, és egyszerre száz nácit és tíz tankot dobnak fel.
  A lány felkiált:
  - A győzelem úgyis eljön hozzánk!
  És karddal fogja működtetni a malmot - a tankok hordói különböző irányokba repülnek.
  Natasha felgyorsította a mozdulatait. A lány levágja a barna harcosokat. És miközben kiabál:
  - Győzelem vár Oroszország birodalmára.
  És irtsuk ki a nácikat gyorsított ütemben.
  Natasha egy terminátor lány.
  Nem gondol arra, hogy megálljon és lassítson, a tankok és a repülőgépek pedig félretévednek.
  Zoya támadásban van. Úgy tűnik, a kardjai húst és fémsalátát vágnak. A lány a tüdejéből kiált:
  - Üdvösségünk érvényben van!
  És a csupasz lábujjak is ilyen tűket dobnak.
  És áttört torkú emberek tömege, akik holttestek halmaiban hevernek, valamint törött tankok és lezuhant repülőgépek.
  Augustine egy őrült lány. És mindenkit összezúz, mint egy robotot a hiperplazmából.
  Már nem száz nácit vert szét. De minden felveszi a tempót. És a harcos még mindig ordít.
  - Legyőzhetetlen vagyok! A legmenőbb a világon!
  És ismét a szépség a támadásban.
  Csupasz lábujjai közül pedig borsó száll ki. Háromszáz nácit és egy tucat tankot pedig széttépett egy erős robbanás.
  Augustine ezt énekelte:
  - Nem merik majd elfoglalni a földünket!
  Svetlana is támadóba lép. És egy grammnyi haladékot sem ad. Vad terminátor lány.
  És levágja az ellenségeket, és kiirtja a nácikat. A barna harcosok tömege pedig már az árokba és az utak mellé zuhant.
  A hatos dühös volt. Vad harcot vívott.
  Oleg Akulov ismét akcióba lép. És előrehalad, mindkét kardjával hadonászik. És a terminátor fiú vezeti a malmot. A halott nácik zuhannak.
  Holttestek tömege. Egész hegyek véres testek.
  A fiú tábornok emlékszik egy vad stratégiára. Ahol szintén lovak és emberek keveredtek.
  Oleg Akulov nyikorog:
  - Jaj az elméből!
  És lesz pénz bőven!
  És a terminátor fiú az új mozgalomban. És a mezítláb fog valamit, és eldobja.
  A fiú zseni üvöltött:
  - Mesterosztály és cég "Adidas"!
  Egy igazán klassz előadás menőnek bizonyult. És hány megölt nácit. És a legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a barna harcosokat.
  Margarita is harcban van. Összetöri a fahéjas és acélhadseregeket és ordít:
  - Nagy sokkos ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjait a náciknál csapkodják. A barna harcosok tömege már összeomlott.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És elvesz és összetör néhány ellenfelet, tankokat, sőt repülőket is.
  És Natasha a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány náci szakított már félbe.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere megvan - hóhérok!
  Natasha kiált:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz!
  És megint a lány karddal fog levágni egy csomó nácit.
  Zoya mozgásban van, és sok barna harcost kivágott.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű több nácit öl meg. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Ágoston előrenyomja és legyűri az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kifedi a fogát!
  És a vörös hajú olyan ... Haj lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana útközben Itt sok koponyát és tanktornyot levágott. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. És akkor köp egy szívószálból. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából, amelyek eltalálják a gyalogságot és a repülőgépeket.
  Oleg Akulov ugrik és ugrik.
  Egy mezítlábas fiú kidob egy csomó tűt, leüti a tankokat, és énekel:
  - Menjünk táborozni, nyissunk egy nagy számlát!
  A fiatal harcos a javából áll.
  Elég idős, de úgy néz ki, mint egy gyerek. Csak nagyon erős és izmos.
  Oleg Akulov énekelte:
  - Ne a szabályok szerint legyen a játék - áttörjük a fraerát!
  És ismét halálos és ütős tűk repültek le mezítlábáról.
  Margarita örömmel énekelte:
  - Semmi sem lehetetlen! Hiszem, hogy felvirrad a szabadság!
  A lány ismét halálos tűcsöveset dobott a nácikra és tankjaikra, folytatta:
  - Elmúlik a sötétség! Viruljanak a rózsák!
  És amint a harcos csupasz lábujjával borsót dob, ezer náci azonnal felszállt a levegőbe. Igen, a barna, pokoli birodalom serege a szemünk láttára olvad.
  Natasha a csatában. Ugrál, mint egy kobra. Felrobbantja az ellenséget. És annyi náci hal meg, és repülők zuhannak.
  A lányuk és a kardjaik, a szénszemek és a lándzsáik. És tűk.
  Ugyanakkor azt is üvölti:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem!
  És az oroszok dicsősége megtalálja!
  A csupasz lábujjak új tűket dobnak, átütve az ellenfeleket.
  Zoya vad mozdulattal. Megtámadja a nácikat. Vágja apró darabokra őket.
  A harcos nő csupasz ujjaival dobja a tűket. Áttörés az ellenfeleken, és hogyan kell ordítani:
  A teljes győzelmünk közel van!
  És vad malmot hajt végre kardokkal, harckocsikat söpörve el. Ez tényleg olyan lány, mint egy lány!
  Ám Augustine kobrája támadásba lendült. Ez a nő minden rémálom rémálma.
  És ha megvágja, az azt jelenti, hogy el is vágja.
  Ezután a vörös hajú fog és énekel:
  - Kinyitom az összes koponyát! Nagy álom vagyok!
  És most a kardjai működésbe lépnek, és átvágják a húst és a fémet.
  Szvetlana is támadólag lép fel. Ennek a lánynak nincs fékje. Amint felaprítják, a holttestek tömege szemetelődik, repülők és tankok zuhannak.
  A szőke terminátor ordít:
  - Milyen jó lesz! Milyen jó lesz - tudom!
  És most egy gyilkos borsó repül el tőle.
  Oleg ismét száz nácik, meteort cipelve, levágták. És felkap egy bombát, és eldobja.
  Kis méretű, de halálos...
  Hogyan lehet apró darabokra törni.
  A terminátor fiú felüvöltött:
  - Szörnyű gépek viharos fiatalsága!
  Margarita újra megteszi ezt a csatában.
  És levágni egy csomó barna harcost. És nagy hézagokat vág le.
  A lány felkiált:
  - Lambada a mi táncunk a homokon!
  És újult erővel ütött.
  A támadó Natasha még dühösebb. Szóval csépelni a nácikat. Nem túl jó nekik ellenállni az ilyen lányoknak.
  Natasha fogta és énekelte:
  - A helyben futás közös békítő!
  A harcos lány pedig ekkora ütészuhataggal tört be az ellenfelek közé.
  És mezítláb dobja a korongokat.
  Itt ő vezette a malmot. A barna sereg fejeinek tömege visszagurult, és a tankok égtek.
  Egy harcos szépség. Verje meg magát egy ilyen sárga armadát.
  Zoya mozgásban van, kivétel nélkül mindenkit összetör. És a kardja olyan, mint a halál ollója.
  A lány egyszerűen gyönyörű. És a mezítláb nagyon mérgező tűket dob.
  Győzd le az ellenfeleket. Átfúrják a torkukat és koporsókat csinálnak, tankokat és repülőgépeket robbantanak fel.
  Zoya elvette, és felkiáltott:
  - Ha nincs víz a csapban...
  Natasha felkiáltott örömében:
  Tehát a te hibád!
  És csupasz lábujjával dob olyasmit, ami alaposan megöl. Ez valóban a lányok lánya.
  És a csupasz lábáról, hogyan fog repülni a penge. És sok harcost fog eltalálni, levágva a tornyokat a tankokról.
  Augustine útközben. Gyors és egyedi szépségében.
  Milyen fényes haja van. Mint egy proletár zászló lebeg. Ez a lány egy igazi vixen.
  És megvágja az ellenfeleket - mintha karddal a kezében született volna.
  Vörös hajú, átkozott barom!
  Augustine elvette, és felszisszent:
  - A bikafej lesz - ne őrüljetek meg harcosok!
  És itt megint összetört egy csomó harcost.
  Oleg Akulov morogta:
  - Amire szükséged van! Itt a lány!
  Margarita, mezítláb tőrt dobva, letörve a tanktornyot, megerősítette:
  - Nagy és menő lány!
  Ágoston készséggel egyetértett ezzel:
  - Harcos vagyok, aki bárkit megharap!
  És megint csupasz lábujjakkal indít egy gyilkost.
  Svetlana a csatában nem rosszabb, mint az ellenfelek. Nem lány, de egy ilyen lángokban álló boszorkánnyal végezni.
  És kiabál:
  - Micsoda kék ég!
  Augustine, aki mezítláb elengedte a pengét, és levágta a harckocsi tornyát, megerősítette:
  - Nem vagyunk a rablás hívei!
  Svetlana ellenségeket darabolva és repülőgépeket lőve ciripelt:
  -A hülyének nem kell kés...
  Zoya nyikorgott, csupasz, cserzett lábával tűket dobált:
  - Három dobozból hazudsz neki!
  Natasha, a nácikat levágva, hozzátette:
  - És csinálj vele egy fillért!
  És a harcosok veszik és ugrálnak. Olyan véresek és menők. Általában sok izgalom van bennük.
  Oleg Akulov nagyon stílusosan néz ki a csatában.
  Margarita ezt énekelte:
  - Az ütés erős, és a srácnak érdeke van...
  A zseniális fiú és a tábornok csupasz, gyerekes lábával valami helikopter propellerhez hasonlót indítottak. Levágott pár száz fejet a nácikról és a tankokról, nyikorgott:
  - Elég sportos!
  És mindkettő - egy fiú és egy lány teljesen áttört.
  Oleg barna katonákat vagdalva gurgulázott:
  - És nagy győzelmünk lesz!
  Margarita felszisszent válaszul:
  - Mindenkit megölünk - mezítláb!
  A lány valóban olyan aktív terminátor.
  Natasha az offenzívában ezt énekelte:
  - Szent háború!
  És a harcos éles korong-bumerángot indított. Ívben repült, sok nácit és tanktornyot kivágott.
  Zoya hozzátette, folytatva az irtást:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És új tűk repültek ki mezítlábáról. És sok vadászgépet és repülőgépet találtak el.
  A szőke lány azt mondta:
  - Sakkmatt az ellenfél!
  És megmutatta a nyelvét.
  Augustine a lábával hadonászva és éles szélű horogkeresztet dobálva gurgulázott:
  - Birodalmi zászló előre!
  Svetlana készséggel megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig kórusban kiabálták, legyűrve a nácikat:
  - Senki nem állít meg minket!
  És most egy korong repül a harcosok mezítlábáról. Tépik a húst, és lebontják a tanktornyokat.
  És újra üvölteni:
  - Senki sem győzhet le minket!
  Natasha a levegőbe repült. Széttépték az ellenfeleket és a szárnyas keselyűket, és kiadták:
  - Nőfarkasok vagyunk, pirítsátok meg az ellenséget!
  És csupasz ujjai közül egy nagyon halálos korong kirepül.
  A lány még meg is csavarodik az extázisban.
  És akkor mormolja:
  - A sarkunk szereti a tüzet!
  Igen, a lányok nagyon szexiek.
  Oleg Akulov a gurgulázással kapcsolatban:
  - Ó, korán, biztonságot ad!
  És a harcosokra kacsintott. Nevetnek, és válaszul kifejtik a fogukat.
  Natasha levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - A mi világunkban nincs öröm, küzdelem nélkül!
  A fiú így válaszolt:
  "Néha a verekedés sem szórakoztató!"
  Natasha beleegyezett:
  - Ha nincs erő, akkor igen...
  De mi harcosok mindig egészségesek vagyunk!
  A lány csupasz lábujjával tűkkel dobálta az ellenséget, tankok tömegét robbantotta fel, és énekelte:
  - A katona mindig egészséges,
  És készen áll a cselekvésre!
  Ezt követően Natasha ismét levágta az ellenséget, lerombolva a tankok tornyait.
  Zoya egy nagyon gyors csaj. Itt egy egész hordót indított a nácikra. És elszakított pár ezret egy robbanástól.
  Aztán felkiáltott:
  - Ne állj meg, csillog a sarkunk!
  És egy lány harci csipkében!
  Ágoston a csatában szintén nem gyenge. Szóval csépelni a nácikat. Mintha egy köteg láncból kiütött volna.
  És az ellenfelek feldarabolása - énekli:
  - Vigyázz, hasznos lesz
  Ősszel lesz pite!
  A vörös hajú ördög valóban úgy szánt a csatában, mint az ördög a tubákban.
  És íme, hogyan harcol Svetlana. És a nácik megkapják tőle.
  És ha üt, akkor üt.
  Véres fröccsenések szállnak ki belőle.
  Szvetlana keményen észrevette, amikor mezítlábjáról fémfröccsenések repültek, amelyek megolvasztották a harckocsik koponyáját és tornyait:
  - Dicsőség Oroszországnak, sőt dicsőség!
  A tankok rohannak előre...
  Piros inges hadosztályok -
  Üdvözlet orosz nép!
  Itt a lányok felvették a nácikat. Így vágják és aprítják. Nem harcosok, hanem igazán párducok, akik elszakították a láncot.
  Oleg harcban áll és megtámadja a nácikat. Könyörület nélkül veri őket, átvágja a tankokat, és üvölti:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Margarita, szétzúzva a barna sereget és átvágva a tankokon, felkapta:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Natasha elvette, és felüvöltött, levágta a barna vadászgépeket a tankokkal együtt:
  - A hazugság kézenfekvő!
  Zoya széttépte a nácikat, és nyikorgott:
  - Nem, nem kézből!
  És azt is elviszi, és puszta lábbal elenged egy csillagot, és kivégez egy csomó fasisztát.
  Natasha elvette, és nyikorgott:
  - A tévénk be van kapcsolva!
  És egy gyilkos tűköteg repül a csupasz lábáról.
  Zoya, aki szintén elpusztította a nácikat és a tankjaikat, nyikorgott:
  - A barátságunk egy monolit!
  És megint egy olyan dobás, hogy a körök minden irányba összemosódnak. Ez egy lány - az ellenfelek tiszta kiirtása.
  A csupasz lábujjakkal rendelkező lány fog és indít három bumerángot. És a holttestek ettől még többek lettek.
  Ezt követően a szépség kiadja:
  - Nem adunk kegyelmet az ellenségnek! Holttest lesz!
  És megint elszáll a halálos dolog a csupasz sarkáról.
  Augustinus is logikusan megjegyezte:
  - Csak nem egy holttestet, hanem sok!
  Ezek után a lány fogta, és mezítláb sétált át a véres tócsákon. És sok nácit megölt.
  És hogyan üvölt:
  - Tömeggyilkosság!
  És most a náci tábornokra fogja a fejét. Törd be a koponyáját és add ki:
  - Banzai! A mennybe jutsz!
  Svetlana nagyon dühös az offenzívában, különösen a tankok leütésében, nyikorog:
  - Nem fogsz kímélni!
  És egy tucat tű repül le csupasz ujjairól. Ahogy mindenkin áttör, a repülőgépek összedőlnek. És nagyon még a harcos is megpróbál felaprítani és megölni.
  Oleg Akulov nyikorog:
  - Dicsőséges kalapács!
  És a fiú mezítláb is dob egy ilyen menő csillagot horogkereszt formájában. Bonyolult hibrid.
  És a nácik tömege összeomlott.
  Oleg felüvöltött:
  - Banzai!
  És a fiú ismét vad támadásban van. Nem, csak forr az erőtől, és a vulkánok gurguláznak!
  Margaret útközben. Mindenki hasát felhasítja.
  Egy lány a lábával egyszerre ötven tűt dob ki. A tömeget pedig mindenféle ellenség megölte, tankokat és repülőket is kiütöttek.
  Margarita vidáman énekelte:
  - Egy kettő! A gyász nem probléma!
  Soha nem szabad elcsüggedni!
  Pipával tartsa magasabban az orrát és a farkát.
  Tudd, hogy egy igaz barát mindig veled van!
  Ez egy olyan agresszív társaság. A lány dörömböl és sikolt:
  "A sárkányelnökből holttest lesz!"
  Natasha a csatában csak egyfajta terminátor. És ordítva gurgulázott:
  - Banzai! Szerezd meg gyorsan!
  És egy gránát repült le a mezítlábáról. A nácik pedig olyanok, mint a körmök. És sok mastodont és szárnyas, pokolgépet fog összetörni.
  Itt a harcos! Minden harcosnak - egy harcos!
  Zoya is támadásban van. Olyan dühös kurva.
  És fogta, és gurgulázott:
  - Apánk maga a Fehér Isten!
  És hármas malmot vág a náciknál!
  És Augustine visszaüvöltött:
  - És istenem fekete!
  Valójában a vörös hajú a megtévesztés és az aljasság megtestesítője. Természetesen az ellenségeknek. És a barátok számára ő egy kedves.
  És hogyan fog csupasz lábujjakkal fogni és dobni. És a barna birodalom rengeteg harcosa, valamint tankjaik és repülőgépeik.
  A vörös hajú felkiáltott:
  - Oroszország és a fekete isten mögöttünk áll!
  Egy nagyon magas harci potenciállal rendelkező harcos. Nem, jobb, ha nem avatkozik bele. Ahogy leszakadnak a tankok tornyai és a fasiszta repülőgépek szárnyai.
  Augustine felszisszent:
  - Minden árulót porrá zúzunk!
  És kacsints a partnereire. Igen, ez a tüzes lány nem éppen olyan dolog, ami békét tud adni. Hacsak a béke nem halálos!
  Svetlana, legyűrve az ellenséget, kiadta:
  - Sorba söpörünk!
  Ágoston megerősítette:
  - Mindenkit megölünk!
  És csupasz lányosan kecses lábairól újra elszáll a teljes megsemmisülés ajándéka! És annyi tank és repülőgép robbant fel egyszerre apró darabokra.
  Oleg válaszul ezt énekelte:
  - Komplett banzai lesz!
  Ágoston, aki puszta kézzel széttépte a nácikat, kardokkal feldarabolta őket, és csupasz lábujjakkal tűket dobált, tankokat és repülőgépeket egyszerre pusztított el, kiadta:
  - Röviden szólva! Röviden szólva!
  Natasha, elpusztítva a barna harcosokat, nyikorgott:
  - Röviden - banzai!
  És vad keserűséggel vágjunk neki ellenfeleknek.
  Oleg Akulov az ellenfeleket lenyomva kiadta:
  - Ez a gambit nem kínai,
  A debütálás pedig, hidd el, a thai!
  És ismét egy éles, fémmetsző korong repült a fiú meztelen lábáról. Levágta a tankok tornyait és a repülőgép farkát is.
  Margarita, levágva a barna birodalom harcosait és a tankok páncélját, ezt énekelte:
  - És kit találunk a csatában?
  És kit találunk a csatában...
  Ne vicceljünk ezzel...
  Tépjük szét!
  Tépjük szét!
  Jó munkát végeztek akkor a nácikkal... És Szovjet-Oroszország legyőzte a barna birodalmat Moszkva megrohanásakor.
  A háború még nem ért véget, de a Szovjetuniónak már volt esélye arra, hogy legyőzze magát a nácikat. Így a hatosoknak ismét meg kellett szakítaniuk szuper és menő küldetésük végrehajtását.
  AZ OLEGHKA KIRKUSZTER KALANDJAI
  Egy kis cirkuszi csoport sétált a krími nyári úton. Elsőként egy mezítlábas, szőke hajú, tizenkét év körüli fiú sétált. Vékony, de szálkás kölyök rövidnadrágban, és meztelen felsőtesttel sétált a melegben. A bordák kilógtak, de az erek olyanok voltak, mint a drót, a bőr barnulásától szinte fekete alatt.
  Egy lány követte őt. Világosbarna haj égett a napon, akár a túlérett búza. A lány szemöldöke is világos, arca a portól és az erős leégéstől sápadt, mint egy cigányé. De az arcvonások nagyon szépek, a vékonyság miatt csak enyhén hegyesek. A lány karcsú, térdig érő, könnyű pamutruhában. És mezítláb is, bár nem irigyelheti azokat, akik cipő nélkül járnak, ha a Krím sziklás útján sétálnak. Nem csak a kövek élesek, hanem forrók is a nyári napsütésben.
  De a lányok és a fiú megszokták a mezítláb a melegben és a hidegben, és bronz lábuk és bőrkeményedett talpuk nem figyel az ilyen apróságokra.
  Mögöttük egy aranyos lény vagdalkozik. Fehér, de barna csíkokkal. Aranyos albínó tigriskölyök. Szintén lesoványodott, rettenetesen éhes, pillangókat fogva menet közben dorombol.
  A lány válla mögött egy sürgős-ördög néhány kiegészítő kezében. Betöltött egy kicsit, és a fiú. Kora reggel óta sétálnak. A fiú rálépett egy üvegszilánkra. És szúrást érzett a bőrkeményedésen keresztül, sántított. Így a csupasz talp leütődik, és a bőrkeményedés viszket az éles, forró kövektől.
  A lány elmosolyodott és így szólt:
  - Vigyázz Olezhka! Néha érnek meglepetések az utakon!
  A fiú dühösen felmordult:
  - Igen, semmi szörnyű, még vér sem! De mivel etetjük Fimbót!
  A lány mély levegőt vett, és így szólt:
  - Igen, a tigriskölyök elment! Hús kell neki! Nem tart sokáig a maradékon!
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - Nagyon sok dacha van gazdag emberekkel. Talán húst iszunk. És te, Natasha, szintén lefogytál ...
  A lány megrázta magát, és megjegyezte:
  - És nekem megfelel! Az agility még nőtt is!
  A lány pedig felugrott és megpördült a lábujján. Olezska csodálattal füttyentett, a tigriskölyök pedig felmordult.
  Az álom emlékei felvillantak, az emlékek hamisak, de annyira hasonlítottak a valódiakhoz.
  Néhány éve ugyanabban a cirkuszi csoportban voltak, amely felvette a kapcsolatot a Népakarattal, és vereséget szenvedett. Natasha is részt vett, és a pletykák szerint még a tábornokot is lecsapta. És most mezítláb és nyugtalanul bolyongott Oroszországban. Télen Iránba, Irakba költöztek, ahol a meredek lejtőkön eveztek és előadásokat tartottak. Nyáron lementünk Oroszországba. Nataska több nyelvet tudott, köztük perzsát is, és Oleg Akulovot tanította.
  Még vicces is Iránban fátyolban, de mezítláb sétálni. Leverték az előadást, legutóbb pedig a Fimbójuk volt. Szökevény is, valamilyen csoportból. Ritka szépségű, de borzasztóan falánk vadállat. A készletek gyorsan elmentek hozzá, bár a tigriskölykök rengeteg embert összeszedtek. De az elmúlt napokban sötét sorozat jött a csoport számára. Valamiért egy gyönyörű lány, egy fiú és egy albínó tigriskölyök nem kapott pénzt. És éheztek. És ami a legrosszabb, az éhezést a kisragadozók tűrték.
  A triumvirátus leült a villához. Olesya megosztott két kis krumplit a fiú között, és az összes kenyeret a tigriskölyöknek adta. Mohón ette, és többet kért. Kár, hogy annyit nyafog... Mint egy kiskutya. És milyen sovány.
  Natasha határozottan felállt, és megcsapta csupasz, poros, bőrkeményedett talpát:
  - Elment! Szórakoztassuk az urakat!
  Már az első dacha barátságtalanul találkozott velük. A portás nem engedte be, és prostituáltnak nevezte Natasát.
  A második alkalom jobb volt. Egy harmincöt éves hölgy megengedte, hogy belépjek. Oleg kopott harisnyanadrágba öltözött, és ügyesen vágtatott. Natasha megpróbálta. Lányos tornász alakja nagyon ügyes. Fimbo keveset tudott, de átugrott a karikán is, amit Nataska csupasz lábujjakkal tartott, megkeményedett talppal, de nem veszített el kegyelméből. A hölgy nagyon elégedett volt, és megkérdezte Olegot:
  - Jó bohóc vagy!
  A fiú dühösen válaszolt:
  - Nem vagyok bohóc, hanem akrobata és egy kicsit zsonglőr!
  A hölgy megkérdezte:
  - Égesd el!
  Oleg Akulov örömmel dobálni kezdett, nemcsak a kezét használta, hanem ledobta a már kopott cseheket és csupasz, lebarnult gyermeklábait. Az asztalon heverő tollal és fésűvel együtt.
  A hölgy elégedetten mosolyogva megkérdezte:
  - És ez a nő az anyád?
  Oleg megrázta a fejét.
  - Nem, társam!
  A hölgy bólintott.
  - Igen, túl fiatal... Vannak szüleid?
  A fiú halkan felsóhajtott.
  - Nem ismerem a szüleimet!
  A hölgy szomorúan felsóhajtott, és így válaszolt:
  - Árva! Hát még van cipőm az öreglánytól! Hozd őket!
  A lakáj morogva távozott. Natasha elégedetten mosolygott. Aztán jött a lakáj. A cipő már elhasználódott és törött bőrrel.
  A hölgy motyogta:
  - Én magam is adós vagyok, és sajnos nem tudok többet adni!
  Nataska átvette a cipőt, és visszafogottan köszönetet mondott az úrnőnek. Aztán elhagyták a házikót. A lány felháborodottan motyogta:
  - Egy ilyen ócskakereskedőért nem ad többet egy nikkelnél. Hú, világfalók és fösvények! És mennyi időbe telt!
  Oleg Akulov megjegyezte:
  Hosszú volt a nap, vegyünk még többet!
  A következő dachánál még kevésbé szerencsés. Felvettek, de az előadás után csak egy tányérnyi maradékot kaptak az asztalról. A tigriskölyök azonban élve lenyelte őket. Legalább ennyi a profit.
  Ám a negyedik dachánál a fiú cseh sapkája kiszakadt, és mezítláb, egyenruhából kellett tovább teljesítenie. És csak egy fillért adtak.
  Az ötödik dachában nem engedték be őket. Hatodikon több gyerek is volt, akik körülvették a tigriskölyköt, és süteményt kezdtek bele lökni. Olezhkát is kezelték. Az éhes fiú örömmel ette a tejszínt csokoládéval. De dolgozniuk kellett. A gyerekek sokáig nem akarták elengedni. A barin is megnézte az előadást. Különösen tetszett neki a tornász Natashka teljesítménye. Megkért, hogy ismételjem meg többször. Aztán tortával is megvendégelte a lányt. Sokáig tartott, és a nap már lement. És csak két hrivnyát fizettek.
  Végül a mester Natasha csupasz lábára tette a mancsát, és gurgulázott:
  - A megjelenéseddel más módon is nagy pénzt kereshetsz!
  Natasha visszahúzódott:
  - Soha! Nem megyek a panelhez!
  A csapos elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Egy cirkuszi lánynak nehezebb jövedelmező vőlegényt találni, mint egy könnyű erényű hölgynek.
  Mezítlábas Natasha szellemesen megjegyezte:
  - De a szerelem könnyebb!
  De húsz kopejka is pénz. Már lehet nekik venni egy üveg vodkát. A tigriskölyök mindenesetre kapott egy darab húst. Natasha hét kopijáért adta el a cipőt. Elegük volt.
  Már sötétedik, és nem járkál a dachák körül. A gyönyörű lány, Natasha határozottan azt mondta Olegnek:
  - Menjünk a szállásra?
  A fiú magabiztosan bólintott.
  - Nem fog menni! Ott büdös!
  A mezítlábú és gömbölyded Natasha egyetértett:
  - És részeg csavargók ragaszkodnak hozzám. Találunk magunknak helyet egy barlangban, és lefekvés előtt úszunk.
  A fiú bólintott. Megfürödtek a sivatagi medencében. A víz meleg volt és sós. Oleg Akulov megcsodálta Natasa alakját, nagyon izmos és karcsú. Teste egyáltalán nem tűnt vékonynak, de nagyon harmonikus volt. Cserzett, tornászlány. Milyen aktívan gereblyézi a karját és a lábát. Mint egy párduc a vadászatban.
  Olegnek eszébe jutott a Maugliról szóló mű. Volt egy vicces történet egy fiúról, aki farkasok között nevelkedett. Valami hasonlót hozzájuk. Bolyongsz, de szabad vagy, annyi mindent látsz. Ugyanazok a dachák fényűzőek, némelyik szökőkutakkal és szobrokkal. Nagyon szép. Főleg nyáron a Krím-félszigeten. Mindent összevetve, a nyár nagyszerű időszak. Télen még rosszabb. Még Iránban és Irakban is hideg van éjszaka. Éjszaka gyakran mozognak, hogy melegek legyenek, és a szabadban alszanak.
  Miután eleget fürödtek, a fiú és a lány elaludtak. Fiatalok, egészségesek, edzettek. Úgy alszanak, mint a vadállatok: mélyen, nem figyelnek a kemény felületre. És mi van, ha az egészséges testnek nincs szüksége tollágyakra. És nagyon jó a szabad levegőn aludni.
  De az állatokkal ellentétben az emberek álmokat látnak... Oleg arról álmodott, hogyan lett kabinos fiú egy kalózhajón, és hogyan harcolt. Szablyával, egyenruhás angol katonák támadásával. Ellenségek levágása és feldarabolása. Itt a fiú mezítláb üti az ágyékát. Felugrik és összetöri a briteket. Lépj az ellenségek közé. Leesnek, megvágják és összeroncsolják. A fiú pedig felveszi a második szablyát. Vezeti a malmot, és nagyon mesterien. A fiú nagyon okos...
  Csupasz, kerek, merev sarka egy haditengerészeti tiszt állát érné. És aki kiütött fogakkal és vad kiáltással repül át a fedélzeten.
  Ekkor egy rövidnadrágos fiú, akinek csempézett izmai úgy vibrálnak, mint a tenger hulláma a viharban, szélmalmot üzemeltet kardokkal, és egyszerre levágja a fejét.
  A tölgyfa fedélzeten gurulnak, és gyönyörű, gömbölyű lányok dobálják őket csupasz, csábító és elbűvölő lábukkal.
  De az álmok homályosak, és csak közös vonásokra emlékszel belőlük.
  Másnap ismét menned kell a dachákba. Sőt, megölik őket, és a tigriskölyköt etetni kell.
  A lány igyekezett vidámnak tűnni, és mosolygott. Nagyon szép, az őrsajtót készségesen nyitották ki előtte. De itt sokkal rosszabbul szolgáltak. Az első dachában az urak készségesen nézték pantomimjukat. Az úriember különösen szerette nézni Natasha meztelen, izmos, lebarnult, rózsaszín talpú, kecses ívű, kerek sarkú lábainak villogását. De itt csak az asztalról maradt ételt szolgálták fel, amivel megetették a tigriskölyköt.
  Sokáig a második dachában tartották, a mester meg is simogatta a lányt a csábító olajbogyó lábánál. A hölgy tortával kedveskedett Olezhkának. Adtak egy fillért. A következő két dacha üres volt - az urak nem jöttek.
  Agresszív, gyönyörű, erős testal, dús szőke hajjal Nataska zavartan jegyezte meg:
  - Igen... Itt nem lehet vagyont keresni!
  Olezhka dühösen motyogta:
  - Jobb rablásra vadászni! Jövedelmezőbb!
  Natasha válaszul felnézett, és ezt énekelte:
  - Milyen kék az ég. Nem vagyunk a rablás hívei!
  Egy kapzsi embernek nincs szüksége késre - mutass neki egy rézpennyt, és csinálj vele, amit akarsz!
  A következő dachát hatalmas mérete és elképesztő luxusa jellemezte. A szökőkutak aranyozottak voltak, és magasan az égbe ömlöttek. A bejáratnál fényűzően öltözött lakájok álltak. A csupasz sarkát és lebarnult térdét mutogatva, rongyos, rövid ruhában Natasát még zavarba ejtette őszintén csavargó megjelenése.
  Az idősebb lakáj felkiáltott:
  - Szegénynek nem adunk!
  A lány így válaszolt:
  - Mi cirkuszi vagyunk! Eloszlatjuk a szomorúságot!
  Nataska füttyentett, és felemelte csupasz, izmos lábát. A fehér tigriskölyök átugrott, és viccesen felnevetett a levegőben. Olezska felhúzott egy karikát, Fimbo belecsúszott, és ismét fejjel lefelé fordította.
  A főlakás füttyentett és motyogta:
  - Nem rossz! Át lehet menni!
  A fiú és a lány belépett a kapun. Egy fehér tigriskölyök is befutott. A szárazföld ura csak unatkozott fényűző vidéki palotájában. A lugasban, egy fényűző asztal előtt egy nemes nemesember zsíros húst rágcsált, és drága borral öblítette le aranyserlegéből. Mellette egy fiatal, gyönyörű nő ült ékszerekkel díszített ruhában. A verandán egy hét év körüli lány ugrott fel elegáns ruhában, és nagyon hasonlított a mester feleségére, csak a haja volt világosabb.
  A mester haragosan nézett Natasára. Pont az ellentéte a feleségnek. Szőke kontra barna, karcsú, izmos, karcsú alak kontra teltség. Étcsokoládé bőr arisztokratikus sápadtság ellen. Természetesen a nemes nemes lelkesen vizsgálgatta a lányt, mezítláb, magas mell, vékony dereka. Igen, gondolta a mester, a feleségem meghízott. És ez... micsoda alak - csak egy szobor az ősi harcos istennőről, Athénéről.
  Natasha és Oleg számokat kezdtek előadni. Natasha egy kombinációban táncolt, ami nagyon tetszett a férfiaknak. Oleg Akulov most harisnyanadrágban és fényes pólóban lépett fel. A mezítláb még valamivel ügyesebb is volt, mint a cseheknél. A fiú forgott, bukfencezett, ugrált. Nataska felemelte kinyújtott kezére. A fehér tigriskölyök karikákon, karokon és lábakon át ugrott, ollón át.
  Natasha is eljátszotta a dallamot egy kis hurdán. A fiú zsonglőrködött. Aztán a lány zsonglőrködött, aztán együtt voltak. És nem csak kézzel, hanem csupasz, nagyon fürge lábakkal, szívós ujjakkal, mint a majmoké. Látható volt, ahogy a mester mohón nézi a lány mezítlábát, és erősen lélegzik, mintha fogyasztása lenne.
  A cirkuszosok agilisak voltak, sokat pörögtek. Natasha még egy dupla szaltót is végrehajtott, és együtt sétáltak a kezükön. Aztán a tigriskölyök ismét átugrott a karikán, amit Nataska csupasz lábujjával tartott.
  Az előadás alatt a lány forgott, és időnként felsikoltott a csodálatától. Barin és felesége visszafogottan tapsolt. De nyilvánvaló volt, hogy boldogok.
  A végén a fiú és a lány énekeltek, a hangjuk csodálatos, telt. Ezt követően Nataska kalapot nyújtott, hogy pénzt gyűjtsön. Annyira gyönyörű volt, hogy alig takarta el a kombináció. A mester-szárazföld elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Valaha én is koldus voltam, egy nemesi családból. És sikerült milliomossá válnia, és hercegi címet vásárolnia magának. Mi lehet egy nap, és gazdag leszel!
  Natasha mosolyogva válaszolt:
  - Köszönöm, excellenciás uram!
  Barin szárazon megjegyezte:
  - De tékozló, nem fog gazdagodni! Ezért azt javaslom, hogy add el nekem a kis állatodat.
  Natasha erőteljesen elmosolyodott, és így szólt:
  - Fimbo a barátunk, nem eladó!
  A mester dühösen elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Általában ezt mondják, ha magas árat akarnak letörni! De nem csaphatsz be! tudom mennyi! Egy cservonecet kínálok, és nem fél tucat többet!
  Natasha megrázta a fejét.
  - Elnézést, uram, de ez a barát nem eladó! Nem akármilyen pénzért!
  A herceg dühösen felmordult:
  - Igen, örülnie kell, hogy megszabadítom egy ilyen tehertől. Egy tigrisnek vagyonra van szüksége, hogy táplálkozzon. És ha felnő... Gondolod, hogy szabadon bolyonghatsz a városban egy nagy és veszélyes ragadozóval?
  A gyönyörű Natasha zavarba jött, napbarnított arca összeráncolta a homlokát. Valóban, néha eszembe jutott a gondolat, hogy mit csináljon Fimbóval, ha felnő. Már most is ferde szemmel néz rájuk a rendőrség, de mi lesz pár hónap múlva?
  Mindenesetre hamarosan meg kell válnia Fimbótól. Tíz rubel is pénz. Vásárolhat egy kiskutyát és kiképezheti. A kutya kevesebbet eszik, egy évig lehet vele utazni. Takarítson meg egy kis pénzt, és nyisson üzletet. Vagy összeházasodni... Gyönyörű, kitalált.
  Izmos, csábító, bronzszínű lábait feszült ujjaival idegesen ujjongva Natasha tétovázott, és a józan ész azt sugallta, hogy egy tigriskölyöknek jobb lenne egy herceggel, mint éhezni egy vándorcsoporttal. És hogy ha megválsz egy ragadozótól, akkor jobb, ha most tedd meg, amikor egy ilyen lehetőség adódott.
  Ekkor azonban a mester lánya, egy gyöngyökkel hímzett masnis lány lábba rúgott és felkiáltott:
  - Tigrist akarok! fehér tigrist szeretnék!
  A herceg intett a kezével, és ököllel csapott:
  - Fogd be! Most üzletelek!
  A feleség felkiáltott:
  - Ne kiabálj a gyerekkel!
  A lány láthatóan el volt kényeztetve, és nem félt. De visszaugrott, halkabban sikoltott:
  - Vegyél apa! Vegyél egy tigriskölyköt... Adj száz rubelt!
  A feleség mosolyogva jegyezte meg lányának:
  - Ez az állat veszélyes lehet... Ragadozó és kislányokat eszik!
  A mester megropogtatta az ujjait, és így szólt:
  - Az utolsó szó tizenöt rubel! Térdelj inkább, nem teszem hozzá!
  Natasha mélyen meghajolva ledobott egy beragadt kagylót csupasz cserzett lábáról, és udvariasan megkérdezte:
  - Nyugdíjba vonulhatunk, excellenciás uram?
  A herceg felmordult:
  - Nem! Utoljára kérdezem, adsz egy tigriskölyköt tizenöt rubelért?
  Nataska megrázta a fejét, és csupasz, bájosan, istenien kecses, cizellált lábával a durva kavicsra taposott.
  A szárazföld ura gúnyosan érdeklődött:
  - Mi a neved?
  A lány mosolyogva válaszolt:
  - Natasha.
  A herceg vészjóslóan elvigyorodott.
  - Van útleveled? Mutassuk meg!
  Natasha megborzongott, és elsápadt, olajbogyó bőrén átlátszott a fakó szín. A herceg összecsapta a kezét, és így kiáltott:
  - Vidd őket és hívd a rendőrséget! Ellopták a tigrisem és a gyémántgyűrűmet!
  A lány örömmel kiáltott fel:
  - Bravó apa!
  A lakájok megtámadták Nataskát. A lány nem ellenállt, bár fizikailag erős volt. Őt és Olezhkát kötelekkel megkötözték, és a pincébe zárták. Hamarosan megérkezett a rendőrség is.
  Miután meghallgatták a herceget, béklyókat helyeztek Natasára és Oleg Akulovára a kezükre és a lábukra. Sőt, speciális méretek is voltak gyerekek számára. Amelyben fiatalkorú tolvajokat láncoltak le.
  Ezt követően a lányt és a fiút börtönbe vitték. Ott megosztották őket. Olegot bedobták a pincébe, ahol már tucatnyi megbilincselt fiú volt, Natasát pedig egy cellába dobták nőkkel. Nem volt édes. A cellákban bűz van, mosdó helyett lyuk van a padlón, nyirkos, félsötét. A fiúkat bilincsben tartották, ami nagyon kényelmetlen. Kezek és lábak megbilincselve. Szűk kamrában nehéz mozogni. Csak kenyérrel és vízzel etették, néha rothadt gyümölcsöt adtak.
  Ott ültek a tárgyalásig. Aztán a fiúkat vagy kényszermunka, vagy börtönmenedék várta. A nőket is vagy szibériai nehézmunkára, vagy Közép-Ázsiába gyapotszüretre, vagy börtönbe, bármilyen gyárban dolgozni állami élelmiszerért. A tárgyalás előtt pedig a hatóságok belátása szerint ülhet le. Ráadásul a foglyokat is megkorbácsolták.
  Olegot és Natasát egyszerre kellett megkorbácsolni. A fiút és a lányt derékig levetkőztették és a kecskékre feszítették. Mellettük két rendőr állt. A rendfenntartók sós vízzel mozsárba áztatták a rudakat. Integettek a levegőben, cseppeket döngölve. És akkor egyszerre, parancsra a fiúk és a lányok hátba csaptak.
  Natasha és Oleg Akulov szorosan összeszorította a fogát, hogy ne sikoltson. Megmérték a verést. A rendőrök mérsékelt lelkesedéssel csapkodtak, csak a kötelességüket teljesítették. A fiú és a lány nagyot lélegezve kibírta. Egy tucat ütés után a bőr szétrepedt, és vér csöpögött. Nagyon fájdalmas volt.
  A parancsnok, aki száz ütést írt elő, elvigyorodott. Ha a megbüntetett patáit ledobják, az Isten sorsa. Aztán ragyog az élethosszig tartó kemény munka.
  A különösen nagyarányú lopásért, a herceg és felesége és lánya életének megkísérléséért. Aztán az is kiderült, hogy Natasát keresték, mint a kormányzó meggyilkolásának bűntársát. Mindenesetre a lányt örökre Szibériába viszik. Mint a kislány. Szóval lehet, hogy jobb lenne lecsúszottnak lenni.
  Oleg Akulov és Natasha bátran elviselték mind a száz ütést anélkül, hogy elvesztették volna az eszméletüket és hangot sem adtak ki. De a hátuk véres káoszba fordult. Ezután ismét béklyókat helyeztek rájuk, és börtönbe dobták őket.
  A fiú a deszkákon feküdt, a hasa és a mellkasa kényelmetlenül érezte magát, a gyerek egész háta pedig fel volt vágva.
  A fiatalkorúnak a bűnözők, megnyírt, sovány gyerekek, láncukat csilingelve üvöltöttek:
  - Nos, hogy fájt?
  Oleg Akulov a többi fiúra kacsintott, és így szólt:
  - Apróságok! Mint egy szúnyogcsípés!
  Az idősebb fiú, aki körülbelül tizenöt évesnek látszott, szintén borotvált fejű, és az egyetlen a cellában, akinek cipője volt, bár durva fatalpú, tisztelettel nézett Oleg Akulovra. A fiú, akinek még nem vágták le a szőke haját, nem bizonyult gyávának. Ő pedig Oleg felé nyújtotta a kezét, és így szólt:
  - Tolvaj vagyok Perec! Az egyetlen igazi gengszter ezek között... - A fiatal keresztapa körülnézett és folytatta. - Ön, aki száz korbácsütést kapott, nem sírt vagy nyögött, igazi férfinak mutatva magát. Itt a kezem érted, és most olyan vagy nekem, mint a testvérem!
  Oleg kezet fogott a kisebb hatósággal. Bár leginkább a börtönből akart megszökni, amelyben varratok voltak, és vödröktől bűzlött. A háta pedig annyira le van vágva, hogy kicsit megmozdulsz - fáj.
  A fiatal foglyok ételadagot kaptak - valamilyen zabkását, vizet és kenyeret. Az étel természetesen nem számít, de nem hagynak éhen halni. A főkeresztapának meglehetősen teljes fiziognómiája volt, és láthatóan nem csak állami tulajdont evett.
  Valóban, hamarosan megjelent egy lány. Átnyújtott neki egy kosár kolbászt, fehér kenyeret és tejesüvegeket.
  A kiskorú keresztapa elvette magának, majd kicsúsztatta Olegot egy fehér folyadékos lombikból:
  - Igyál egy kicsit!
  Oleg ivott egy korty tejet, az éhes és megvert fiúnak nagyon ízlett, és megkérdezte a keresztapától:
  - Megosztod a közvetítést a többiekkel?
  Krendel megrázta a fejét.
  - Természetesen nem!
  A megvert fiú megkérdezte:
  - És miért?
  A fiatal keresztapa őszintén válaszolt:
  - Nem érdemelték meg! Ők csak apró huligánok és tolvajok, vagy akár csak csavargók.
  Oleg logikusan megjegyezte:
  - De ők is emberek és nehéz nekik egy börtönadagból!
  A perec hevesen morgott.
  - Éld túl! És légy hálás, hogy adtam neked tejet inni. És ezt sem fogod megkapni.
  Oleg nagyon fel akart ugrani és megütni ezt a vezért, de száz korbácsütés után már nem volt ereje felugrani. Egy ilyen verés után még a felnőttek, egészséges pasik is gyakran meghalnak, nem úgy, mint egy gyerek.
  A fiú evés és tej után ismét elnehezedett, és álmában kezdett aludni, és ez megtörténik.
  Azt álmodta, hogy ő Jim Hawkins a Kincses sziget című híres regényből.
  Amikor George, a kalóz felüvöltött:
  - Süsd meg ennek a fiúnak a sarkát!
  John Silver bólintott.
  - Megtiltottam ennek a fiúnak a megölését, ezért szükségünk van egy túszra. De nem kívánja megmenteni a kínzástól. Ki kellene derítenünk, hova vitte Espanyolát.
  A kalózok nagyon kiakadtak. Odaugrottak a fiú Jimhez. Letépték a matrózruháját, és kicsavarták a karját. Jim mezítláb futott a hajón, ami kényelmesebb volt egy lapos fedélzeten, különösen a trópusokon. De az erődbe menve felhúzta a csizmáját. Pedig a dzsungelben rá lehet lépni egy kígyóra vagy egy rovarra.
  Most a kalózok élvezettel vették le a csizmát a fiúról. Egyikük megsimogatta a sima, csiszolt, szinte kopatlan bőrt.
  George végighúzta az ujját a fiú meztelen lábán, és megjegyezte:
  - Jó sarkú sütni őket!
  Junge megkötötte a kezét, és megbökte őket egy kampóval. Aztán elkezdték felemelni Jimet a fogasra. A kötél megfeszült, a fiú inai kidudorodtak, és előredőlni kezdett.
  George megrángatta a fiú vállát. Jung a fájdalom sikoltásával megpördült, egy tizennégy éves tinédzser ívelt teste egyenesen állt.
  A kalózok helyeslően ujjongtak. Egyikük felkapott egy hétfarkú tengeri ostort, és meglendítette.
  John Silver félbeszakította:
  - Álljon meg! A fiú okos, és kínzás nélkül mindent elmond. Mondd, hova vitted az Espanyolt?
  Jim Hawkins, bár félt a fájdalomtól, felkiáltott:
  - Nem mondom meg!
  Silver parancsolta:
  - Rajt!
  Az ostor leszállt Yoongi hátára, és a lebarnult bőr azonnal szétrepedt. A fiú összeszorította a fogát, és csendben maradt. És a kalóz megverte. Jim úgy döntött, kitart a végéig. Bár yoongi eltorzult arca elárulta, mibe került ez neki.
  A kalóz háton találta a fiút, majd oldalra lépett. A hason és a mellkason is dörömbölt. Jim minden ütésnél megrándult, feszes ajkai közül néha elfojtott nyögések szöktek ki. De a fiatal fiúnak még mindig sikerült visszatartania a hangos kiáltásokat.
  Végül Jim feje bágyadtan megfordult, és az oldalára esett. A fiú elájult, eszméletét vesztette.
  A kalózok kaptak egy vödör vizet, mivel a tömbházban volt egy kút. És ráöntötte Yoongi szőke fejére.
  Jim magához tért. John Silver gyengéd hangon kérdezte:
  - Mondd meg, hol raboltad el a hajót, és levesszük a fogasról!
  A fiatal kabinos fiú felmordult:
  - Nem mondom meg!
  George kivett egy fáklyát a kötegéből, és a tűzhöz emelte. Láng csapott fel. A tapasztalt kalóz vigyorogva azt mondta:
  - Na, kabinfiú, most megsütjük a sarkát!
  Jim Hawkins remegett. A tüzes fáklya megközelítette a fiú csupasz lábát. És akkor a lángragadozó megnyalta a szerencsétlen tinédzser csupasz sarkát. A fiú talpa közepesen érdes volt. Mezítláb futott a fedélzeten, de Nagy-Britanniában télen cipőben járt, és nem volt túl kemény a lába. Tehát a fájdalom erős volt.
  Jim Hawkins sikoltott.
  John Silver keményen mondta:
  - Nos, mondd, hova vitted az Espanyolt?
  A megégett hús szaga és a szörnyű fájdalom ellenére Jim felkiált:
  - Nem! Nem mondom meg!
  George a lángot a fiú másik csupasz talpára kapcsolta. A megperzselt hús szaga egyre erősebb lett.
  Az ifjú Hawkins fuldokolni kezdett, fiatal arca elsápadt, és a feje visszaesett az oldalára.
  John Silver magabiztos hangon mondta:
  - Elég volt vele! Ellenkező esetben megégetjük a lábát, és a fiú nem fog tudni járni. És azt akarom, hogy holnap menjen velünk, és lássa a kalózok diadalát, akik elvitték a kincset!
  George egyetértett ezzel:
  - Jobb! Hadd járjon velünk, égett sarkúval az éles füvön és köveken keresztül. Kötéllel a nyakában vonszoljuk, a kabinos fiúnak pedig további kínzás lesz!
  John Silver bólintott.
  - Addig hadd lógjon a fogason hajnalig!
  
  
  CSAK EGY MÉTER SZERENCSÉT
  MEGJEGYZÉS
  Csak egy méterrel balra volt egy orosz akna, amelyen a Petropavlovszk csatahajót felrobbantották, és a történelem menete az egész Föld bolygó léptékében megváltozott.
  . PROLÓGUS
  Az akna, amelyen a Petropavlovszk csatahajót felrobbantották, csak egy méterrel haladt el balra. Ennek eredményeként a lőszer nem robbant fel. A csatahajó pedig csak kisebb sérüléseket szenvedett, és saját erejével tért vissza Port Arthurba. Makarov admirális, akit az éjszaka folyamán kimerített Kirill Romanov örököse, nagyon bosszantotta magát, hogy nem adott parancsot a kikötő körüli vizek rombolókkal való bányászására. Egy másik hajó is aknasérülést kapott.
  De minden viszonylag olcsó volt, és néhány napon belül újra lehetett javítani a hajókat.
  Eddig semmi rossz nem történt. De lehetne rosszabb is, mint az univerzumban, ahol Makarov admirális olyan ostobán és nevetségesen halt meg.
  De ebben a világban ő - méltó ember - a sors hosszabb ideig mért.
  Vajon Makarov admirális képes lesz használni, és nagyszerű haditengerészeti parancsnok lesz, mint például Ushakov? Egyébként pedig Makarov admirális kiemelkedő tehetsége sem lesz elég Japán legyőzéséhez. Ami most sokkal erősebb a tengeren. Sőt, még két csatahajót kellett javítani.
  Makarov admirális azonban nem veszíti el a szívét. És személyesen, a javítómunkásokkal együtt vállalta a hajók padlózatának megszüntetését. Emellett Szentpétervárról is érkeznek hírek arról, hogy a balti század jön a segítségre, és akkor Oroszország egyértelműen előnybe kerül.
  A japánok természetesen kihasználják a pillanatot, és megpróbálnak csapatokat közelebb juttatni Port Arthurhoz. De az orosz csapatok, kihasználva a vihart, meg tudták ölni a felkelő nap birodalmának két ezredét. És javítsd ki.
  Ezután a csendes-óceáni század négy csatahajóját gyorsított ütemben helyreállították.
  Makarov admirálisnak pedig áruló tervet ajánlott fel a romboló parancsnoka. Mivel Togo mindig ugyanazon az útvonalon halad, tegyen aknák kötegeit az útjába. Az, amit a valós történelemben csinált, de csak egy romboló. Makarov admirális pedig azonnal értékelte az ötletet, és elrendelte az összes megfelelő hajó használatát.
  De persze, miután egy olyan dezinformációs pletykát indítottak el, hogy ezek csak gyakorlatok.
  És ez még mindig legyőzi a bálnákat.
  A csapda egyszerű volt, de hatékony. Sőt, senkit sem engedtek ki Port Arthurból, és a japán kémek nem mondhattak semmit a magukénak.
  És az eredmény lenyűgöző volt. Azonnal egy tucat nagy japán hajó felrobbant és süllyedni kezdett. A többiek válogatás nélkül lőttek minden irányba.
  És ekkor megjelent Makarov százada, amely már erősebb volt a japánoknál. És heves harc kezdődött.
  Az orosz lövedékek páncéltörőbbek voltak és pontosabban ütöttek. A hajók még mindig tele vannak fegyverekkel és tengerészekkel, egészen frissen. Makarov admirális pedig könnyűcirkálóról és nagyon ügyesen sikerült. Ráadásul a japánok pánikba esve összebújtak, megkönnyítve ezzel az oroszok dolgát. Igen, és a felkelő nap országának legnagyobb zászlóshajója elsüllyedt, és Togót alig sikerült kimenteni belőle. De ez a tengernagy leborult.
  A csata pedig a japánok totális verésébe torkollott. Csak egy egyszerű csapda, egy hátulról érkező ütés döntötte el a tengeri háború kimenetelét. A Tsushima fordítva történt, amikor a japán flotta megsemmisítő vereséget szenvedett, és valójában megszűnt létezni. Ez a szamurájok csatája és veresége, hangosan, több mint tizenkétezer tengerész halálával, a foglyokat nem számítva.
  Az oroszokat különös sokk érte, és pontosan lőttek.
  Fegyvereik nem ismertek hiányosságokat és kételyeket. A japánok pedig összefüggő csordává váltak.
  Az orosz győzelem könnyűsége miatt sokan értéktelennek tartották Japán hadseregét. Nos, mit vigyünk Ázsiából? Nos, Makarov admirális győzelmét nem tartották olyan dicsőségesnek. Nos, kit vert meg?
  Egy orosz katona tíz japánt ér.
  Ráadásul a szárazföldön Kuropatkin tábornok teljesen legyőzte a japánokat, méghozzá csekély vérontással. Amiért megkapta a marsall epauletteit. És tovább üldözve a szamurájokat, megtisztította tőlük Koreát. A csatában a japánoknak még nem volt elég lőszerük, és teljesen tehetetlenek voltak.
  A Mikado ekkor békét kért. Oroszország azt követelte Japántól, hogy adja vissza a Kuril-hátat egészen Hokkaido csontvázáig és Tajvan szigetéig. Így Japánt beszorították korábbi határai közé.
  És kénytelenek voltak egymilliárd orosz aranyrubel kártalanítást fizetni.
  Oroszország protektorátussá nyilvánította Koreát, és megnövelte befolyását Mandzsúriában. Hamarosan Mongólia is Oroszország védnöksége alá került. Megkezdődött a kínai területek önkéntes annektálása és Zheltorossia kialakulása.
  Természetesen nincs forradalom és véres vasárnap. A trónon az egyeduralkodó II. Miklós cár ül, akinek tekintélye a nép körében jelentősen megnőtt.
  És mivel nem voltak zavargások, Oroszország, elkerülve a forradalom és a nyugtalanság idejének recesszióját, gyors gazdasági fellendülést élt át. Így 1914-ben gazdaságilag fejlettebb és felkészültebb volt az első világháború. Oroszországnak pedig több volt a lakossága Kína és Korea egyes részeinek annektálása miatt. A jobb gazdasági helyzet miatti halandóság pedig alacsonyabb, mint a valós történelemben, és nagyobb a népességnövekedés.
  Így a cári Oroszország erősebb, mint Makarov admirális nélkül. És természetesen a balti flottát ez nem érintette. És több repülőgépet gyártottak, köztük Ilja Murometeket és Szvjatogort, és a Luna-2 tankok sorozatba kerültek géppuskákkal és nagy sebességű lánctalpokkal. A királyi hadsereg nagyon erős volt.
  Makarov admirális 1914-ben még hatvanöt éves volt, és őt nevezték ki a flotta parancsnokává a balti-tengeren. Oroszország ellensége pedig sokkal tekintélyesebb, mint Japán. Mégpedig Kaiser Németországában.
  Egyébként a pluszok mellett a szamurájok felett aratott győzelemnek is voltak mínuszai. Most Japán kész volt belépni a háborúba Németország oldalán. Tehát a cári Oroszországnak jelentős erőt kellett tartania keleten.
  A japánok ismét flottát építettek, és készen álltak a bosszúra. És ez egy mínusz az elrendezésben. Ráadásul Törökország Németország és Ausztria-Magyarország oldalán áll.
  Így Oroszországnak Bulgária kivételével négy állam ellen kellett harcolnia, és a háború kimenetele nem volt egyértelmű.
  Németország azonban két fronton is háborúzik, és a fő csapást nyugatra méri.
  Az Oroszországért folytatott harc a kezdetektől sikeresebben ment, mint a valós történelemben. Különösen a népességszám és a gazdaság magasabb szintje miatt Oroszország békeidőben nem másfél, hanem hárommillió és ezer ezredből állt. Így több csapatot dobhatsz a csatába.
  Ráadásul több repülőgép jelenléte, amelyek bombázták a németeket és szövetségeseiket.
  Így az orosz csapatok elfoglalták Kelet-Poroszországot, és blokád alá vették Koenigsberget. Hindenburg áttörési kísérlete pedig kudarcot vallott. Többek között a német csapatok bombázásának köszönhetően.
  És a tengeren, miközben a japánok várnak, és Makarov admirális a németekkel harcol.
  A német flotta Nagy-Britannia után a második a világon. De hogyan számolod. Lehet, hogy Oroszországnak több csatahajója lesz, de ezek három tengeren vannak szétszórva, és a németeknek egy öklük van. Plusz persze ott van a brit haditengerészet. De négy óceánon is szétszórva van. A britek pedig nem sietnek Oroszország segítségére.
  A Makarov vezette balti flottának tehát egyedül kell megküzdenie a németekkel. Augusztus végén meleg és napos az idő.
  A japán háború főadmirálisa és hőse egy könnyű mobilcirkálón. Ez az ő újítása.
  És az is, hogy egy könnyűcirkáló legénysége is csak lányokból áll.
  A lányok mind fiatalok, karcsúak, mozgékonyak és egy bikiniben. Mezítláb és csupasz, kerek sarkúval villognak.
  A cirkálóknak csak egy fegyverük van, de egy tizenkét hüvelykes. A lányok pedig mesterien intézik.
  Natasha megrázta hasizmait, és felkiáltott:
  - Dicsőséges Makarov admirálisunkért!
  És csupasz sarkával megadta magát a lövedéknek. A lányok pedig könnyedén lökdösték, csupasz, cizellált lábukat a páncélos fedélzetnek támasztva.
  Zoya, a lány, a halál szállodáján keresztül tolakodva, nyikorgott:
  - II. Miklósért!
  Augustine csupasz térdével megjegyezte:
  - A Hazáért - anyánk!
  Svetlana mezítláb taposva hozzátette:
  Öljük meg a németeket!
  És most a lövedéket beledöfték a csövébe, és a lányok célba veszik. Megelőzve a számos német flottát. Úgy tartják, hogy a német hadsereg a legerősebb a világon. És hogy nem is olyan könnyű megbirkózni vele.
  De aztán a tizenkét hüvelykes kiköp valami gyilkost. És repül - ez van a fejlett német rombolóban. Eltalálja a fedélzet közepét, és a hajó két részre szakad.
  Natasha a tüdejéből kiált:
  - Nagyszerű!
  Zoya mezítláb taposva megerősíti:
  - Ez első osztályú!
  Augustine kihúzza a fogát, és hozzáteszi:
  - Csináljuk új módon!
  Svetlana agresszíven észrevette, csillogó szemekkel:
  - És lesz betonvágás!
  És a nyelve olyan mozgékony.
  A lányok ismét csupasz, kerek sarkukat pihentetve az ágyúba lövik a lövedéket. Nagyon agresszíven harcolnak a Kaiser's Németország ellen.
  Makarov elismerően bólint. Az orosz flotta készen áll a távoli párbajra. Kiváló fegyverei és kiváló tengerészei vannak. Tehát a németek megkapják.
  És vannak lányok és fiúk is a flottában, akiket így fogják felkérni Vilmos császárhoz.
  Makarov admirális parancsot adott:
  - Összpontosítsa az összes tüzet a legközelebbi német hajóra!
  És azt kell mondanom, hogy működött. És az orosz fegyverek elkezdték megsemmisíteni a Kaiser cirkálóját, és az szinte azonnal elsüllyedt.
  Natasha, ez a szinte meztelen, elsőrangú bikini kapitány felkiáltott:
  - Üssük gyilkossal az ellenséget!
  Zoya mezítláb taposva megerősítette:
  - Megint megütjük!
  És itt ismét elrepül az orosz cirkáló halálos lövedéke.
  Svetlana felkiált:
  - Oroszországért és Lada istennőért!
  A halál jelene eléri a pusztítót, és két részre osztja. És ismét süllyed a német hajó.
  Augustina, az a vörös hajú lány, akinek rézvörös haja proletár zászlóként lobog, megerősíti:
  - Mi vagyunk a világ legpontosabb lányai!
  Valentina, ez a lány egyedül bugyiban, eper mellbimbókkal a lebarnult mellkasán megerősíti:
  - Dicsőség II. Miklós országának!
  Victoria, egy lány csupasz lábakkal, amelyek lebarnultak és olyanok lettek, mint a csokoládé, felkiált:
  - És dicsőség a nagy Makarov admirálisnak!
  Natasha a mezítláb, amely nagyon kecses és izmos, taposva megerősíti:
  - És dicsőség Makarovnak!
  Zoya hozzáteszi:
  - És dicsőség a cári Oroszországnak!
  Augustina a többi lánnyal együtt egy újabb halálos lövedéket rángat fel:
  - És dicsőség minden ősünknek és orosz isteneknek!
  És most a lányok, izmos testüket megfeszítve, a halál súlyos ajándékát egy erős fegyverbe hajtják.
  És így a szépségek megtöltötték a tizenkét hüvelykes fegyvert. És most a halál gyilkos ajándékát köpték ki a fegyverből. A lányok örömükben még a csupasz, cizellált lábukat is csapkodták.
  És miután átrepült a lövedéken, egy tatu eltalálja a német Kaiser Németországot. Pontos találat hatására még egy ekkora hajó is bevette és három részre szakadt.
  A lányok felemelték a kezüket, és felkiáltottak:
  - A királyok kommunizmusának fényére!
  Natasha itt ismét parancsot ad. A lányok pedig csupasz, cizellált lábbal válogatnak. És húzzon egy másik, nagyon halálos lövedéket.
  Augustine ezt énekelte:
  - Nagyon megütjük az ellenséget!
  Svetlana előszeretettel hozzátette:
  - Admirális vezetőnk, Makarov sport!
  Natasha fogát kifejtve tette hozzá:
  - Nálunk minden kvazár lesz.
  Kaiser Wilhelm középszerű!
  A lányok pedig csupasz, kerek sarkukat pihentetve feltámasztották magukat, és magukkal cipelték a halál gyilkos ajándékát.
  És így mezítláb lökték bele a fegyver farába. Feltöltött és irányítani kezdett.
  Natasha lelkesen énekelte:
  Monomakh levette a sapkáját,
  Megvakarta a fejem búbját!
  Zoya hozzátette, mezítláb taposva:
  - Elektromos töltés,
  Eltalálja az ágyút!
  És most vad üvöltéssel repül a lányok által küldött halálajándék. És most a lövedék olyan, mint egy lupanet a tatu kellős közepén. És hogyan lesz alaposan összetörve. Ő is veszi és kettéosztja. És minden irányba permetezni fog.
  És a buborékok szökőkutakkal menni fognak. És masszívan fellángol.
  A lányok szó szerint sikoltoznak örömükben. És tapossák csupasz, cizellált lábukkal. Persze még a félelmetes Kaiser Németország is legyőzhető velük.
  Makarov admirális magabiztosan vezeti a csatát. Hajói ügyesen manővereznek és csapásokat mérnek Vilmos király németjeire.
  Natasha is nagyon gyorsan fut. Rózsaszín, csupasz sarka varázslatos és nagyon szép kislányok lábaként villog. És más harcosok is, az alsó végtagok jók.
  Ismét beleütik a lövedéket a csőtorkolatba. A Kaiser flotta kissé kaotikus. Hajói nagy számuk ellenére zavarják egymást.
  Makarov admirális ügyesen használja a flottáját. A tűz a fő zászlóshajóra összpontosul. És megütik.
  Az admirálison kívül csak egy ember van a könnyűcirkálón - a kabinos fiú, Olezhka. Kicsinek, de mozgékonynak tűnik, csupasz, gyerekes sarka pedig időnként megremeg.
  Jungot az orosz-japán háború óta ismerik. Több mint tíz év telt el, ő még mindig gyerek. De ő mentette meg az admirálist és a "Petropavlovsk" csatahajót, mivel elvonta a tengerész figyelmét a kormányról, és kissé elmozdította a kormánykereket, és az akna harapása nem volt végzetes.
  A fiú tíz évesen megrekedt, de olyan gyors volt, hogy egyetlen lány sem tudott lépést tartani vele, és nagyon erős.
  Még mindig a kabinban tartották, bár a fiú kihalászhatott a vízből egy japán tábornokot, és ezért keresztet kapott.
  De mivel gyerek maradt, formálisan még mindig kabinos fiúként szerepelt.
  De a fiú elvégezte a csatában a legfontosabb munkát - megadta a lövöldözés koordinátáit, és a lányok nem hagyták ki.
  Makarov admirális megjegyezte:
  -Igen-igen jól sikerült örökfiú! Ezért renddel kellene kitüntetni.
  Anasztázia, az első fokozat kapitánya megjegyezte:
  - És vigye át a tisztekhez!
  Makarov bólintott.
  - Magától értetődik!
  És ismét gyilkos lövés következik, és ezúttal a német zászlóshajó süllyed. És a Kaiser tengerészek ezrei ugrálnak a vízbe. Ez valóban pusztító csapás.
  A kisfiú felsikít örömében. Bár valójában egy küldetésen dolgozik. A huszonegyedik századból származó felnőtt embernek ki kell dolgoznia az orosz istenek-demiurgok által adott halhatatlanságot. És száz évig biztosan tízéves fiú.
  Ebben az időben a cári Oroszországot szolgálta. És csak akkor nőj fel tizenkét évig. Eleinte érdekes ötletnek tűnt újra gyereknek lenni. De 1904-ben élni tévé, internet, számítógép, telefon, okostelefon, laptop és egyebek nélkül nem olyan nagyszerű. Főleg, ha te is a laktanyában laksz, és mindenki fiúnak tart, megfelelő hozzáállással. Igaz, fizikailag nagyon erős fiú vagy, és sokkal gyorsabb, mint egy hétköznapi ember, és ami a legfontosabb, nem tudnak megölni - már megkaptad a halhatatlanságot, és meg kell oldanod.
  És micsoda hatalmad van a társaid felett! Hiszen a gyerekek tisztelik és nagyon tisztelik az erőt és a kézügyességet.
  Oleg pedig gyerekes fizikai képességeinek köszönhetően kabinos fiú lett.
  Tíz évesen még takony vagy, és persze még egy kabinos fiú sem akarta igazán elvinni. De Oleg fogta, és könnyedén meghajlította a szögeket a kezével és egy nikkellel. Ez lenyűgözte az első rangú kapitányt, és beleegyezett, hogy felviszi a fiatal hőst a hajójára.
  A tengerészek pedig hamarosan tisztelni kezdték a szokatlanul erős és gyors fiút, aki nehéz súlyokat emelt fel, és mindenkivel a kezén küzdött. Sőt, Oleg is nagyon mélyre merült, sokáig levegő nélkül maradt, és nem félt a hidegtől. Mezítláb és rövidnadrágban futottam bármilyen időben, és még csak nem is tüsszentettem. És a csupasz lábujjai olyan szívósak és fürgeek voltak. A fiú arra is használhatta őket, hogy horgonyt emeljen láncra, vagy fejjel lefelé lógjon.
  És dühében a kölyök tucatnyi tengerészt szórhatott szét, és nehézfegyvert emelhet a feje fölé.
  Tehát Oleg egyetemes tiszteletet érdemelt, és ez tetszett neki. Bár nagyon erős, de fiú maradt.
  És most a fegyvert mutatta, csupasz, kerek sarkát a fémre támasztva.
  És énekelte:
  - Büszke "Varyagunk" nem hódol be az ellenségnek, senki nem akar kegyelmet!
  A cári flotta magas műrepülést mutatott be. A kagylói pedig nagyon találóan feküdtek.
  Makarov admirális sokat tett a tengerészek és tisztek képzéséért. A százada erős volt. És kiváló minőségű harcosok.
  Itt vannak a "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Harmadik Sándor", "Nicholas the First" csatahajók, amelyek nagyon hatékonyan harcoltak. A legénységük pedig pontosan lőtt.
  De persze nem tudtak rávenni, mint egy huszonegyedik századi fiú.
  És nem voltak ilyen számban lányok a fedélzeten.
  Olezska a fegyvereket a cél felé szegezve, csupasz, gyermeki lábát pihentetve énekelte:
  - Isten óvja a királyt
  Erős szuverén...
  Uralkodj a dicsőségért
  Dicsőség nekünk!
  Natasha pedig egy lövést adott le, és csupasz sarkát villogtatta, és kotyogott:
  Uralkodj az ellenségtől való félelemen,
  ortodox cár...
  És az egész mezítlábas bikinis lánycsapat, egyben felkapva:
  Uralkodjatok a dicsőségért, a mi dicsőségünkért!
  És a lányok ismét halálajándékokat hoznak, egy nagyon halálos erőt, és elsüllyesztik a Kaiser hajóit, vidáman és buzgón énekelve:
  - Az apa-király kedvéért
  hőst szülök!
  És amikor elkezdődik a harc
  Legyél Sátán!
  . 1. FEJEZET
  A zászlóshajó halála és súlyos veszteségek után a németek visszavonulni kezdtek. Hajóik a rend látszatát megőrizve hátradőltek. És az orosz hajók most utánuk lőttek.
  A csatát pedig valójában megnyerték, bár a balti osztagot a német császárflotta szinte teljes flottája ellenezte. És ez a második, vagy majdnem a második flotta a világon.
  Lehet, hogy az orosz flotta már többre rúgott, mint a német, de négy óceánra tagolódik, és itt Németországnak szinte minden hadereje volt.
  És vesztett Makarov zsenijének.
  A lány, mezítláb taposva, sokat nyüzsgött. A cirkálójuk lassítás nélkül a németek mögé lépett. A fiú, Oleg Rybacsenko pedig a célpontra irányította az ágyút, és gyermeke lábát a vasnak támasztotta. És ekkor egy kagyló dübörgött az örök gyermekből.
  És egy másik német csatahajó felbomlott. És azt kell mondanom - az eredmény nagyszerű.
  Natasha hasizmaival játszva énekelte:
  - A legnagyobb felszállás, kempingezni!
  Zoya, egy gyönyörű alkatú és arany hajú lány megjegyezte:
  - Teljes kört csinálok!
  Harcosok itt és valójában - szuper ellopták!
  Augustine mezítláb a fémre taposott, és ciripelt:
  - A nagy tengernagynak!
  Oleg egyszer harcolt a japánokkal. Valójában egyetlen nagyobb csata történt velük, egy egyszerű, de mesterien kivitelezett csapdának köszönhetően.
  Ekkor a fiú kagylókat hozott, de rávette őket, hogy hadd lőjön. És hogyan lőtte ki, hogy a japán cirkáló aztán felbomlott. Ez balesetnek számított, de a fiút így is díjazták.
  És Oleg Rybachenko elkezdte gyűjteni a díjakat.
  Ezúttal valami komolyabbra számíthatott. Például az arany György-kereszten íjjal. És ez eddig a legmagasabb kitüntetés a cári hadseregben egy közönséges katonának, de egyelőre még kabinfiú-tüzér.
  És minden bizonnyal a lányok is díjakat kapnak.
  Az orosz flotta így utoléri a németet. És szó szerint lelövi az ellenséget menet közben.
  Szvetlana fogát tátva és kacsintva énekelte:
  - Szálljon fel az orosz sólyom az egekbe,
  Hiszem, hogy Oroszország a cárokkal újra fel fog támadni!
  Natasha lelkesen énekelte:
  - Oroszország újra feltámad! Oroszország fel fog emelkedni!
  És ismét a lányok, mint a mezítláb, pihenni fognak és dörömbölni fognak. És lerombolnak egy másik csatahajót.
  A németek a tengeren nagyon híres szépségeket kaptak. És a Kaiser flottája sokáig eláramlott. És rugdosták, rúgták és rúgták.
  Felzárkóztatási játék folyt.
  Zoya, ez a bikinis lány, csupasz lábát rángatva üvöltött:
  - A Hazáért és a szabadságért mindvégig!
  Augustine mezítláb taposva hozzátette:
  - Együtt dobogtatni a szíveket.
  Természetesen a Kaiser Németországa elpusztult a tengeren. De még szárazföldön is Wilhelm németei kapták az első számot. És olyan agresszívek lettek a szarvakban. És az égből bombázták őket a félelmetes "Ilja Muromets" és a "Svyatogor" - a világ legerősebb repülőgépe. A szárazföldön pedig a Luna-2 harckocsik aprítottak.
  Elizabeth és Catherine együtt lovagoltak ezen a kis harckocsin, és két géppuskából lőttek egy tengelyben.
  A tank az autópályán akár negyven kilométer per órás sebességet is elért, és huszonöt kilométert tett meg a rókáton. Ez pedig lehetőséget adott neki, hogy a félelmetes orosz lovassággal együtt sikeresen manőverezzen.
  A forradalmat és a nyugtalanságot elkerülve a cári birodalom magasabb ipari termelést produkált, és képes volt elsajátítani a Prokhorov tank sorozatgyártását, a világ legelső ilyen típusú gépét.
  A harckocsi hátránya a vékony páncél volt, csak golyó ellen. De plusznak nevezhető az acéllemezek elrendezésének ferde formája és a gyakori ricochet.
  Tehát a "Luna" -2 egyáltalán nem védtelen, ahogy első pillantásra gondolhatnánk.
  Kis méretének köszönhetően pedig viszonylag olcsó a gyártása.
  A németekkel vívott háború még manőverezhető. Még nincsenek befagyott frontvonalak, ezért a könnyű és mobil harckocsik nagyon megfelelőek. Főleg, amíg egyetlen ország sincs a világon.
  Elizabeth lő, csupasz lányos sarkával megnyomja a ravaszt, és ordít:
  - A nagy Oroszországért!
  Catherine rálő az ellenségre, és agresszíven megjegyzi:
  - II. Miklós cárért!
  A király igazán népszerű a nép körében. A véres vasárnap nem történt meg, Oroszország legyőzte Japánt, most pedig magabiztosan veri a németeket.
  A cári hadsereg valóban erős, és magas a morál.
  A bérek is emelkednek, a dolgozók helyzete pedig javul.
  Nem sokkal a háború előtt, a Romanov-dinasztia harmadszázadik évfordulója tiszteletére II. Miklós cár kegyesen tíz és fél órára csökkentette a munkanapot. És az ünnepek előtti napokon és szombaton nyolcig. Emellett nyolc órára csökkentették a nők és a huszonegy év alatti személyek munkaidejét, és megemelték a nyugdíjakat.
  Tehát a nép meg van elégedve a király-atyával. Az értelmiségnek csak egy kis része akar parlamentet és politikai reformokat.
  Vannak még földesurak, de jól kijönnek a parasztokkal. Tehát Oroszország külső nagysága kompenzálja a korlátozott szabadságjogokat.
  Az ortodoxiában azonban bizonyos változások is végbemennek. Különösen a betakarítási évek, a traktorok és az ásványi műtrágyák, az öntözés és a melioráció széles körű bevezetése oldotta meg a kenyér-hús problémáját. A bérek nőttek, az árak pedig stabilak - a rubel mögött arany áll.
  Az ortodox egyház pedig lemondta a karácsony előtti böjtöt, és enyhített az egyéb étkezési korlátozásokon. És általában pozitívan fogadták. Sok zsidó és muszlim készségesen elfogadta az ortodoxiát, ami egyre könnyebbé és egyszerűbbé vált.
  A cári Oroszországban is csökkent a megfázás okozta halálozás, különösen a gyerekek körében. Ez pedig növelte a hatóságok tekintélyét is.
  Tehát a cári Oroszország felemelkedésben van, és a háború jól megy. Bruszilov sikeresebben lépett fel az osztrákok ellen, mint a valós történelemben, és Przemyslt azonnal elfoglalták, elkerülve ostromát és veszteségeit.
  A cári hadsereg ellátottsága jó volt, a csapatok magabiztosan haladtak előre, egyúttal számbeli fölény is volt. Így a legoptimistább előrejelzések váltak valóra.
  A német flotta súlyos veszteségeket szenvedett, és megtépázottan távozott.
  És az orosz osztag elkezdte bombázni Koenigsberget.
  Ebben Natasha és csapata is részt vett.
  A lányok ágyúkat lőttek és énekelték:
  - És a csillagos magasságban, és a hegyi csendben,
  A tenger hullámában és a dühös tűzben!
  És dühös, és dühös tűz!
  Zoya és más lányok felhúzódtak, csupasz sarkukon pihenve, egy halálos lövedéken, és csicseregtek:
  - A cárizmus új határaiért!
  És úgy tűnt, hogy a fegyver elkapta és kilyukadt. Repülés leírása magas ívben. És úgy dübörgött, hogy egy egész német üteget emelt fel.
  Augustine mosolyogva énekelte:
  - A mi királyunk a csata dicsősége,
  A mi királyunk az ifjúság repülése!
  Harcolni habbal és győzni,
  Nicholas elvezet minket a kommunizmushoz!
  Svetlana magabiztosan megerősítette egy kisebb fegyverből tüzelve:
  "Nikolaj a kommunizmusba vezet minket!"
  És így a lányok megvadultak, csak borzalom.
  És nagyon pontosan, sőt halálosan lőnek. Igen, senki sem tud ellenállni nekik.
  Natasha kuncogva, fogát kitárva vette észre, amikor egy újabb Kaiser-üteg a levegőbe repült:
  - Zene szól, dob üt,
  A német királyt a temetőbe viszik!
  Zoya agresszíven megjegyezte, kék szemével kacsintva:
  Nyerni fogunk, ezt biztosan tudom
  Bejárni a lányokat a tágas mezőkön...
  És a bolygó egyszerre virágzó paradicsommá lenni,
  Nemes utódokat nevelni!
  A lány pedig kacsintott mezítlábas társaira. Egyhangúan fütyültek.
  És valójában nagyon vicces lányok.
  És a tizenkét hüvelykes fegyver becsapódási ereje működött. És legyűrte az ellenséget Kaiser Németországából.
  A Makarov század lövöldözése, majd a több száz Luna könnyű harckocsi segítségével végrehajtott támadás, amelyeket a túlélés érdekében további páncélzattal felakasztottak, és fegyvereiket már nem vitték el. És Kuropatkin, bár egy kicsit öreg, még mindig sas, és a königsbergi vihar hőse. Az orosz csapatok merész előretörése és meggyőző győzelem.
  Koenigsberg eleste sokkolta a németeket. Törökország háborúba lépése a provokáció után sem segített rajtuk. És magát Németországot még mindig megverték a Marne-on. És elgurult Párizsból.
  Ausztria-Magyarország helyzete kritikussá vált. A soraiban lévő szlávok százezrekkel elhagyták és megadták magukat. A németek és magyarok más csapatai pedig meghaltak az ütések alatt.
  A cári hadsereg messze túlerőben volt. A németeket is megverték, miközben megpróbálták megtámadni Varsót. A felsőbbrendű orosz erők feldúlták őket.
  És elhajtott Nyugatra.
  A németek visszavonultak és kelet felé mozdultak, összeomolva a frontot. Hat német hadtestet sürgősen délre dobtak, de már késő volt.
  Az oroszok már bevették Krakkót és körülvették Budapestet. Aztán ott volt Bulgária, amelyet a németek megpróbáltak meggyőzni, hadat üzentek Törökországnak.
  És még rosszabb lett, amikor a németek becsapódását érzékelve Ausztria-Magyarországot megtámadta Olaszország. És ami a legkellemetlenebb, Japán az oroszokon megsértve megtámadta a német birtokokat a Csendes-óceánon.
  Igaz, egy kicsit késett, mivel a német gyarmatok nagy részét már elfoglalta Kolchak admirális, aki nagyon sikeresen irányította a csendes-óceáni osztagot.
  Így Japánnak ismét orra maradt, hadat üzent Németországnak, és nagyon későn.
  De nem nyitott második frontot Oroszországgal.
  A németek megkezdték a csapatok áthelyezését kelet felé. De a szövetségesek már kihasználták a németek gyengülését, és támadásba lendültek Belgiumban.
  És elkezdtek haladni előre.
  A helyzetet az is bonyolította, hogy Ausztria-Magyarország valójában összeomlott, és már nem tanúsított komoly ellenállást. A németek pedig részenként vitték harcba csapataikat, és vereséget szenvedtek vereség után.
  Tank "Luna" -2 nagyon sikeres volt. A németek hátában végrehajtott manővereinek pusztító ereje volt. A királyi lovasság pedig a világ legjobbja volt.
  És mindent rendkívül ügyesen kezeltek, és minimális volt a zavar. A cári hadsereg előrenyomult és városról városra bevette.
  Kuropatkin már megközelítette az Oderát, és Bruszilov általában áttört Bécsbe.
  Ausztria-Magyarország pedig kapitulált.
  Az Oderán a németek igyekeztek többé-kevésbé szilárd védekezést szervezni. De nem voltak túl jók benne.
  Nyugaton pedig a szövetségesek bevették Brüsszelt, ami a koalíció másik jelentős eredménye.
  Ekkor Wilhelm császár rájött, hogy helyzete kilátástalan, és békét kért.
  1914. november 25-én pedig az orosz-német fronton megszűntek az ellenségeskedések. Csak orosz csapatok vették körül Berlint.
  Volt még néhány csata a tengeren, befejezve a Kaiser flottáját.
  A háború néhány hónap alatt véget ért. De Törökországot még nem győzték le.
  És az orosz csapatok átálltak rá.
  Oleg Rybachenko pedig a Baltikumból repült egy repülőgépen. És tekintettel tüneményes pontosságára, a fiút a Potyomkin csatahajó tizenkét hüvelykes ágyújához helyezték.
  Ebben a történetben a tengerészek lázadása nem történt meg. A csatahajó pedig egy lázadó szomorú dicsősége helyett katonai dicsőséget szerzett magának.
  Az oszmán század természetesen nem minden tekintetben olyan, mint a német osztag.
  A fiúnak még a tengeren is csak néhányszor sikerült lőnie, török hajókat süllyesztve el.
  Aztán ott volt az üldözés.
  És egy merész leszállás Isztambulban.
  Oleg Rybachenko mellett lányok is landoltak a szárazföldön.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana csupasz, kerek sarkú villogással futott a túrán.
  És firkáltak az oszmánokra.
  A fiú kezében két géppuska volt, és pontosan lőve énekelte:
  - Az összes gót úttörője,
  Fulladjunk meg mindenkit, mint a macskákat!
  Nataska dühös tüzeléssel megerősítette:
  - Persze, hogy megfulladunk!
  És csupasz sarka halálajándékot hányt. Ezek a lányok csak a pusztulásban jártak.
  Zoya dallamosan, átütve a törököket, megjegyezte:
  - Isten velünk van!
  Ágoston, elvágva a törököket, megjegyezte:
  - És ez az Isten Fehér!
  Szvetlana, aki mezítláb ütéssel áttörte az oszmán állkapcsát, felmordult:
  - A mi Istenünk a legfehérebb a világon!
  Natasa a törökökre firkálva megszólalt:
  - Mindez a mi Földünk, ez mind mi vagyunk!
  És csupasz lábujjait egy újabb pusztító gránátot dobott.
  Zoya az oszmánokról írva kiadta:
  - Oroszország anyáért!
  És csupasz lábujjakkal megint dob valami halálosat.
  Aztán Augustine valami pusztítót robbantott, rányomta skarlátvörös mellbimbóját rögtönzött páncélöke gombjára, és nyikorgott:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Svetlana pedig hozzátette, legyűrve az ellenséget, és karddal vágva:
  - A szent szülőföldért!
  És a lány megmutatta a nyelvét.
  Ez tényleg egy rendkívül harcos csapat volt. Aminek az ellenség nem tud ellenállni.
  És Isztambul elesett, Törökország pedig kapitulált az újév előtt.
  Oleg Rybachenko megkapta a harmadik fokozatú kapitány epauletteit, hogy egy tíz éves fiú jól néz ki. Egyébként tíz évesen is olyan volt, mint ő maga, de a valóságban nagy gyerek, és nem is olyan törpének tűnt. Majdnem másfél méter volt benne. Pontosabban egy méter negyvenöt centiméter.
  Tekintettel arra, hogy még nem volt gyorsítógeneráció, Oleg Rybachenko tinédzserként passzolhatott. Ezért adtak neki egy tisztet. A háború befejezése után pedig személyesen vehette át II. Miklós császár kezéből az aranyból és gyémántokkal díszített Szent György-keresztet íjjal. És akkoriban ez volt a legmagasabb és egy új katona kitüntetés.
  Oleg Rybachenko egyszerűen boldog volt. Olyan csodálatos és hűvös győzelmet aratott.
  A cári Oroszország és a szövetségesei felosztották Törökországot. És eltűnt a világ térképéről.
  Kis-Ázsia, Irak északi része és központja, a szorosok és Isztambul Oroszországhoz került. Kevesen kaptak török földet a Balkánon és Bulgáriában. Szíria Franciaországhoz került. Palesztina és Szaúd-Arábia egy része Nagy-Britanniáig, valamint Irak déli része, amelyet a briteknek sikerült elfoglalniuk.
  Így Nagy-Britannia erősebb gyarmattá vált, és magához vette a németeket.
  Oroszország megkapta a németektől Klaipeda vidékét, Poznan, Danzig, az Odera melletti föld egy részét. És plusz jóvátétel.
  A legtöbbet Oroszország Ausztria-Magyarországtól kapta. Krakkó és a földek a lengyel királysághoz, Galícia és Bukovina Oroszországhoz került. Csehszlovákia és Magyarország királysággá vált II. Miklós vezetésével és Oroszországban is. Jugoszlávia is kialakult - formálisan független, de Oroszország vazallusa. Románia is beleegyezett Oroszország pártfogásába, Erdélyért cserébe.
  A független Ausztria egészen kicsi lett. Olaszország pedig tudott szerezni valamit.
  Franciaország visszakapta azt, amit Németország korábban elvett tőle, akárcsak Dánia.
  Ráadásul a német területek egy részét ideiglenesen elfoglalták.
  Mindenki sokat kapott. Oroszország bevette a német gyarmatokat a csendes-óceáni térségben, kivéve néhány Japánhoz áthelyezett szigetet. Namíbia brit gyarmat lett, vagy inkább Dél-Afrika uralmának része.
  Mindenkinek megfelelt. A legtöbb vita a jóvátétel körül folyt. Oroszország nagyobb részesedést követelt.
  Valahogy megszületett a kompromisszum.
  Eljött a béke ideje. De kisebb háborúk még mindig zajlottak. Különösen Oroszország, Nagy-Britannia és Franciaország döntött úgy, hogy először felosztja Szaúd-Arábiát, amely már csonka volt.
  A háború ott rövid és könnyű volt.
  Oleg Rybachenko és a lányok egy ideig valóban mezítláb futottak a sivatagban, és elkapták a sejket, az ellenállás vezérét.
  Amikor elkapták, egy rövid veszekedés után a lányok arra kényszerítették, hogy puszilgassa meg a csupasz sarkukat.
  Aztán a háború Iránnal. Oroszország és Nagy-Britannia ezt az országot is megosztotta. Ez is egy nagyon érdekes ötlet volt.
  Oleg Rybachenko és Natasha lánycsapattal támadta meg Iránt.
  A fiú karddal vágott, lefújta a perzsák fejét, és így szólt:
  - Dicsőség a nagy hajnal korszakának!
  Natasha fogát kitárva és skarlátvörös mellbimbóit rázva megjegyezte:
  - Dicsőség II. Miklós cárnak!
  Zoya, aki a perzsákat levágta, és csupasz lábujjával gránátokat dobált, nyikorgott:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  És a lány meztelen, kerek sarka halálborsót dobott.
  Augustine ránk csapta rubin mellbimbóját a páncélgombával, és felkiáltott:
  - Dicsőség Bruszilovnak!
  Svetlana csupasz lábujjával nehézgránátot dobott, és agresszívan vigyorogva kotyogott:
  - A Nagy Ladához!
  A lányok alaposan felvették az iráni hadsereget.
  És akkor a tankok csatába indultak.
  Ezúttal egy nehezebb harckocsi, amelyet Mengyelejev fia tervezett ágyúkkal.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina és Euphrosyne ezen a tankon lovagolnak.
  És persze a lányok mezítláb és bikiniben vannak.
  Mennek és éneklik:
  - Orosz vodka, mit csináltál,
  orosz vodka - tönkretettél!
  Orosz vodka, hering ebédre!
  Jó szórakozásban - nehéz másnaposságban!
  És az égből Albina is csupasz sarkával nyomni fogja a pedált, és újabb bombákat dob a sah serege és "Ilja Muromets" -3 fejére. És akkor senki sem tud ellenállni.
  A csodálatos Irán erőfeszítés nélkül győzött.
  És fel is osztották, elfoglalták az északi részét, a közepét és a part egy részét. Ezt követően Oroszország végre megkapta a régóta várt hozzáférést az Indiai-óceánhoz.
  De a háborús történetnek még nincs vége.
  . 2. FEJEZET
  A cári Oroszország gyors gazdasági fellendülést élt át. A világ pedig szinte teljesen megoszlott a nagyhatalmak között, amelyek eddig nem egymás elleni harcot terveztek, hanem egyszerűen megemésztették az újonnan szerzetteket.
  Afganisztán az egyik utolsó független ország maradt. Anglia háborút indított ott 1918-ban, de nem ment jól. A cári Oroszország pedig úgy döntött, hogy ezt a régiót egy hatalmas birodalomba foglalja. Ugyanakkor annak érdekében, hogy közös határt hozzunk létre Indiával, amelyre II. Miklós tisztviselői mohó tekintetet vetettek.
  Eddig senki sem akarta feladni. Oleg Rybachenko és egy csapat lány és egy hajó átkelt a partra, hogy megküzdjenek az afgán király hadseregével.
  Új rendeket és dicsőséget akartak. Ráadásul még nincs televízió és számítógép, és a szórakozás is rosszabb, mint a huszonegyedik században. Hogy cirkuszba menjek, vagy színházba. A filmek még a moziban is némák és fekete-fehérek.
  De a cirkusz hasonló, és nem is különbözik annyira a moderntől. De nem mehetsz oda minden nap.
  De a háború érdekes szórakozás. Főleg, ha halhatatlan vagy, és nem tudnak megölni.
  Természetesen Oleg Rybachenko nagyon boldog, hogy elmegy meghódítani Afganisztánt. És a lányok is harcolni akarnak. És nincs messze a következő háború.
  Németországot leszerelték, míg Nagy-Britannia és Franciaország nem keresi a bajt. Miklós cárnak tehát egyelőre nincs nagy kedve megküzdeni velük.
  Az orosz terjeszkedés lehetséges irányai között szerepel Kína is, amely még nem oszlik meg teljesen az erős államok között.
  Ott már megalakult a Zheltorossia, amit gyakorlatilag az egész Kínára szeretnék kiterjeszteni. Ami azonban még mindig álomnak tűnik.
  De tekintve a cári Oroszország erejét, az álom egészen valós. Addig Afganisztánba.
  Egy fiú és egy zászlóalj bikinis lány szaladgál mezítláb a hegyekben.
  Itt lépnek harcba a mudzsahedekkel.
  Oleg Ribacsenko lövöldözést lő ki egy géppisztolyból, és csupasz lábujjaival halálos gránátot lövell.
  A szakadt mudzsahedek hullanak. És a fiú felkiált:
  - Az atyakirály dicsőségére, okkal születtek bátornak!
  Natasha is tüzel, és csupasz lábujjával megdob egy citromot, ami után felkiált:
  - Oroszország anyáért!
  Zoya a sah harcosaira lövöldözött és seprűvel kaszálta őket, puszta sarkával halált ajándékozott, és nyikorgott:
  - Az orosz Lada istennőnek!
  Augustine, aki a legújabb kaliberű géppuskával firkált az ellenségre, szintén csupasz lábujjait használva, felmordult:
  - Ütőerőnkért!
  Svetlana - ez a lány előítéletek nélkül, tavaszi hó színű hajjal és nagyszerű képzelőerővel, csupasz lábujjával gyilkos ajándékot dobott a halálból, és nyikorgott:
  - A cári kommunizmus nagy eszméiért!
  A szintén jelentős múltú Oleg Ribacsenko, aki már ebben a században tizenöt évig élt gyermeki, halhatatlan testben, megjegyezte:
  - A kommunizmus összeegyeztethető a cárral?
  Natasha logikusan megjegyezte, csupasz lábujjával halálajándékot dobott, és széttépte az afgánokat:
  - Minden lehetetlen lehetséges - biztosan tudom!
  Zoya, aki lekaszálta a sah katonáit, és egy könnyű géppisztolyból az ellenségre firkált, felmordult:
  - Lelkünkben makulátlanul törekszünk szenvedélyünkkel!
  Ágoston, akinek rézvörös haja úgy lobogott, mint egy csata, proletár zászló, csicseregte:
  - Dicsőség Szülőföldünknek és csodáinak!
  Aztán csupasz lábujjakkal halálos halálajándékot dobott.
  Szvetlana, aki lekaszálta az afgánokat, és holttesteket halmozott fel, lelkesülten kotyogott:
  - Oroszország anya nevében!
  És meztelen, kerek, rózsaszín sarka, hogyan adhat kolosszális erőt a pusztulásnak és a megsemmisülésnek.
  Ezek a bikinis lányok felvették a sah hadseregét, és a világon egyetlen hatalom sem állhat ellenük.
  De a harcosok két legújabb Luna-4 tankon lovagolnak.
  Gépek négy-négy géppuskával és fejlettebb hajtóművekkel, amivel autópályán hatvan kilométeres sebességet tudtak elérni, rockáddal pedig negyven kilométert. A páncél pedig vastagabb és jobb minőségű volt, mint a korábbi modelleken.
  Természetesen Elizabeth és Elena szinte meztelenek voltak, és mezítláb. És nagyon magabiztosan vezették az autót.
  Erzsébet géppuskából tüzelve csicseregte:
  - Nicholas nagy küldetés - a királyok legnagyobb királya!
  Catherine a sah harcosait lerombolva énekelte:
  - Csillagok között a Föld pulzusa szorongva dobog,
  A kristálymezők csillognak - öntözik...
  Megvédem családom békéjét -
  Teljes szívemből szolgálok - Oroszország anya!
  A lány pedig csupasz, kerek sarkával fogja megnyomni a pedált.
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  Elena és Euphrosinia is hevesen harcol. És senki sem tud ellenállni ezeknek a lányoknak.
  Elena csupasz ujjaival, vésett lábaival veri az ellenséget, és üvölti:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  Euphrosinia, amely csupasz, kislányos sarok és vyaknula segítségével csap le a sah csapataira:
  - Dicsőség a legszebb királyoknak!
  A lányok pedig kórusban, mezítláb taposva énekelték:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség,
  A tankok rohannak előre...
  Lányok szinte ruha nélkül
  Üdvözlet orosz nép!
  Így hát a harcosok két géppuskás tankon komolyan szétszéledtek. És alaposan szétverték az afgánokat.
  És akkor a levegőből hogyan kezdtek a harci repülőgépek nyomulni. Beleértve a "Dobrynya Nikitich"-et hat motorral és rekord bombaterheléssel.
  Anastasia Vedmakova pedig csupasz, kerek, rózsaszín sarkával fogja megnyomni a pedált.
  És egy bombázó hasából milyen halálos és pusztító bombák esnek ki.
  Anasztázia pedig fogja, és énekli:
  - Nincs szebb Szülőföld-Oroszország,
  Küzdj érte és ne félj...
  Nincsenek szebb lányok az univerzumban -
  Az egész univerzum a fény fáklyája, Rus!
  Akulina Orlova, aki Dobrynya Nikitich géppuskáiból firkálta a sah mudzsahedeit, hozzátette:
  - Nincsenek szebb szavak a Szülőföldre,
  Mellhez szorítják a győzelem trikolor zászlóját ...
  Légy orosz lovag, készen állsz a csatákra -
  Élj az álomért, amit a nagypapák adtak!
  Mirabela Magnetic eltalálta az afgán csapatokat. És tömegesen lekaszálta őket.
  És lángszóróból is lőttek. És elégetett egy csomó dushmant, porig égetve őket.
  Aztán ezt énekelte:
  Mi vagyunk a legerősebbek a világon
  Öljük meg az összes ellenséget a WC-ben!
  És a lány kidugta a nyelvét. És rákacsintott a társaira.
  Ott csépelik a cári Oroszország gépei a mudzsahedeket. És dobj bombákat és napalmot.
  A nehezebb tankok is jól küzdenek, de jó terepjáró képességekkel és erős motorokkal. Különösen a legújabb, ötven tonnás HP-2, amely összetöri az ellenséget. HP - lefordítva - "Nikolaj Romanov".
  Ez a harckocsi első kísérleti modellje két nagy robbanásveszélyes ágyúval és hat géppuskával.
  És hogyan zúzza szét a király afgán csapatait.
  A lányok pedig egyszerre tegyék ki a fogukat a tartályban, és nevetnek.
  Alenka csupasz lábujjakkal ad le egy lövést, és a tüdejébe csikorog:
  - Dicsőség az atyakirálynak!
  A többi lány pedig kiabál:
  - Dicsőség!
  Tankjuk pedig felszalad a meredek lejtőkön.
  Mögöttük pedig csupasz sarkúkat villogtatva csak bugyiban lányok rohannak, rubinbimbóik pedig csillognak a napon.
  Itt vannak a lányok - szinte teljesen meztelenek, és a mellük olyan étvágygerjesztő.
  Anyuta puszta lábujjával gépfegyvereket céloz, és nyikorogva, üvöltve legyűri az afgánokat:
  - Oroszországért, anyánk!
  És a tank mozog, és összetöri a dushmaneket. Ott nagyon pörgősek a lányok.
  Allah ordít izgatottan:
  - És a rohanó lányok csatába támadnak,
  Oroszország mögöttünk van, Oroszország mögöttünk!
  Ez a lány olyan vörös és hűvös.
  Mária a király seregeit is csapkodja, és nyikorog:
  - A szent Oroszország nevében!
  Olympias elindul, és erővel legyűri az ellenséget. És csupasz sarokkal az ellenségen, hogyan kell mozogni.
  És egy lövedék halálos amplitúdóval repül ...
  Az afgán király hadserege részben megsemmisült, részben elmenekült.
  És mezítláb taposva a lányok bementek Kabulba. Így folytatják a mozgást Afganisztánon keresztül.
  Oleg Rybachenko üldözi az ellenséget. Az örökkévaló lánnyal, Margarita Korshunovával együtt utolérték a sejk seregét.
  És itt a fiú és a lány szablyával vágott. És levágták a mudzsahedeket teljes dühükkel.
  A fiú csupasz lábujjával megdobott egy borsót, és széttépte a sejk tucatnyi katonáját.
  És üvöltött:
  - Miklós cárunk,
  Ne nyisd szélesre a szád!
  Margit nagyon agresszív. Malmot üzemeltet. Csupasz lábujjakkal borsót dob, és ordít:
  - A cári kommunizmusért!
  Aztán a gyerekek veszik, és kórusban fütyülnek. A varjak pedig szó szerint elkábulnak, és esőként zuhognak az afgánok fejére. És nagyon klassz.
  Oleg Rybachenko ellenségeket vág le és ordít:
  - Tekintsük a cárizmust a kommunizmus és a diadal eszméinek!
  És megint hogyan kell megtámadni az ellenséget.
  És az ellenséges fiú kardja úgy vágott, mint a káposzta.
  Íme a csodálatos támadása.
  És megint a síp az ájult hollókkal.
  Egyelőre ők állnak az élen. És még az előnyük is nő.
  Margarita nyikorog és ordít:
  - Dicsőség az orosz hősöknek!
  És csupasz sarkával a lány a megsemmisülés ajándékát dobta.
  Ilyen a harcos szépség.
  Bár még gyerek. És egyszer már felnőtt volt, sőt idős nő. De halhatatlanságot is szerzett magának, és örök fiatalságot kapott. Igaz, száz éves lány. És akkor az igazság növekedhet. Eközben az orosz hadseregben szolgál. És Superman is.
  És mivel Oleg Rybachenkoval ellentétben ez az író nem szerette a számítógépes játékokat, sokkal könnyebb neki. Természetesen szeretek verekedni.
  A halhatatlan gyerekek barátok. Valahogy furcsa felnőttnek lenni, sőt még sok évesnek lenni és nagyon fiatalnak lenni.
  A gondolkodás pedig gyerekesebb lett, bár az emlékezet és a személyiség teljesen megmaradt.
  És azt kell, hogy mondjam, nagyon klassz.
  Margarita és Oleg meztelenül, gyereksarkúban robbanócsomagot dobnak, és darabokra törik a sejket. És kész a környezete. Aztán karddal vágták le az ellenséget. És ez a tűzkeresztségük. Aztán megint fütyülnek...
  Varjak esnek a mudzsahedek fejére, és gond nélkül átszúrják a koponyájukat.
  Oleg ordít, levágja az ellenfeleket:
  - Margarita - nyitva az ablak!
  És újra felvágja a malmot, levágja az utolsó fejeket.
  Itt az orosz csapatok elfoglalták Kandahárt. Egyre kevesebben akarnak harcolni II. Miklós cár legyőzhetetlen seregével.
  Más városok már harc nélkül megadják magukat. Vagy szinte harc nélkül.
  Külön bandák továbbra is csak a hegyekben működnek.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova most elkezdtek vadászni egy ilyen bandára.
  Egy fiú és egy lány levágta Allah bátor harcosait. És hihetetlen merészséggel cselekedtek.
  A halhatatlan gyermek csupasz sarkával gránátot dobott, széttépte az ellenfeleket és nyikorgott:
  - Az új Szovjetunióért!
  Margarita kardjával hadonászva és fejét vágva rikácsolt:
  - Új határokért!
  És a lány csupasz sarka óriási pusztítást vetett, széttépve az ellenségeket.
  És most a gyerekek újra fütyülnek, és számos, kábult varjú esik a mudzsahedek fejére.
  És ez a banda megsemmisült. Minden nagyon okosan van megcsinálva.
  Afganisztánt, úgymond, elfoglalták... Még néhány kisebb bandát pusztítottak el halhatatlan gyerekek.
  Ezért pénzt és új rangokat kaptak. Afganisztán népe úgy döntött, hogy aláveti magát az új királynak. És eddig egész jól mentek.
  Szinte azonnal elkezdték építeni a vasutat Indiába.
  Nagy-Britannia kapott egy pusztán szimbolikus darabot Afganisztánból, de kihirdette győzelmét.
  Oleg Rybachenko és Margarita pedig Mandzsúriába költözött. Ott nyugi van.
  De valamivel délebbre kommunista felkelés tört ki. És egy kísérlet arra, hogy a vörösök hatalmát Kínába vigye.
  Az Égi Birodalom hivatalos kormánya a cári Oroszországhoz fordult segítségért.
  És a felkelés nőtt és nőtt. És a Vörös Hadsereg csapatai még Pekinget is elfoglalták.
  Az orosz hadsereg támadásba lendült. Egy flotta haladt előre a tenger felől, vezetésével
  Kolchak. És méltó utódja Makarov admirálisnak. És magabiztosan elpusztítja a kínai Vörös Hadsereget.
  És a lányok a tengerből tüzelnek és nagy, halálos lövedékeket engednek ki.
  És a lányok meztelen, kerek sarkai villognak. És cirkálók és csatahajók fegyvereiből tüzelnek.
  A harcosok gyorsan futnak. Küzdő Anna parancsot ad. És a tüzérség elindul.
  Veronica - ez a lány, egy haditengerészeti tiszt is parancsokat ad, csak bugyiban és vékony szövetcsíkkal a mellkasán.
  És az ő parancsára elsülnek a tizenhat hüvelykes fegyverek. És tépje szét Peking kikötőit.
  Oleg Rybachenko, mint mindig, a csatában... Olyan kedves, izmos fiú rövidnadrágban. És lelkesen vágja a kínai csapatokat. Itt vannak a heves csaták.
  Margarita is nagy hatékonysággal küzd. És karddal vágja az égi birodalom bátor harcosait.
  A lány az ellenséggel harcoló és kardokat lengetve, amelyekről fejek szállnak le, énekelt;
  Oroszország a legnagyobb ország
  Szép nagy Haza...
  Sztálin elvtárs ideális,
  Építsük hamarosan a kommunizmus boldogságát!
  
  Bár vannak olyan királyaink,
  Romanovok uralják Oroszországot...
  Törd le az ellenség hazáját,
  Ábel győzedelmeskedjen, ne Káin!
  
  Legyen Miklós a nagy cár,
  Szerencsés a csatákban és az eredményekben...
  Megnyered a hordákat Oroszországnak,
  Így alakul majd a vélemény az államról!
  
  Nyikolajnak előfizetést adok,
  Nem engedem megsérteni az autokratát...
  Napalm ömljön az égből az emberekre,
  Nem fogom kihagyni, hidd el, remélem!
  
  Orosz nagy sasok vagyunk,
  Képes meghódítani az univerzum kiterjedését...
  Szerény és egyben büszke,
  Változatlan harci erejével!
  
  A lányokat és a fiúkat nem érdekli
  A lovagok nagyon bátran küzdenek...
  Oroszország, jó sokáig vagy
  Nem kell bosszankodnunk!
  
  A lányok ellenségeinek légiója körül
  De bátran kiirtják a gonoszokat...
  Van elég öklünk
  Kiérdemeljük a helyünket a mennyországban!
  
  Legyen magas a részesedésünk
  És Oroszország hallatlanul gazdag lesz ...
  Ne nézd le a lányokat
  Karcsúak és egyáltalán nem púposak!
  
  Szülőföldünk nevében, egy csillag
  Ragyogjon a kommunizmus...
  Nagy álom vált valóra
  A természet végtelen májusban lesz!
  
  Minden nagyon buja színben fog virágozni,
  Minden nagyon világos, tiszta lesz ...
  Nyertes korlátlan számla nyit,
  Higgy a kommunizmus zászlajának nevében!
  
  Milyen emberek uralkodnak a földön
  Ezek drágábbak a hazának...
  Bár néha a sötétben rejtőzik,
  Képes szilárdan az arcunkba ágyazni minket!
  
  Szeretem Belobogot és Krisztust,
  Ladát és Mariát is olvastam...
  Az Oroszország iránti szeretet tiszta, mint a kristály,
  Harcolok és kiállok érte!
  
  A család nevében, minden ember érdekében,
  Ha kell, menjünk a Golgotára...
  Az őrült gazember eltűnik a pokolban,
  És hiszem, hogy az ellenfelek hamarosan meghalnak!
  
  Mert Oroszország gyönyörű, én tudom és erős,
  Hogy a lányok és fiúk bátrak benne...
  Hadd támadjon a Sátán a hatalomban
  Remek ajánlataink lesznek!
  
  Ne higgyétek, ki temeti el Oroszországunkat,
  Tudod, nincsenek messze az elmétől...
  És harcolsz, és csak ne félj,
  És bátran puffansz a csatában!
  
  A merész harcosok hisznek
  Bátor, bátor a táncban fenséges ...
  Néha megtámad minket egy gonosz vadállat,
  De nincs erősebb orosz know dicsőség!
  
  Itt már virágzik a szülőföldünk,
  Szóval higgy a buja Color of the Kindben...
  A győzelmek korlátlan számlát nyitottak,
  És éneklik a hősi bravúrokat!
  . 3. FEJEZET
  Kína meghódításának folyamata hosszú, az ország nagy és nagyon sűrűn lakott. Ott pedig nagy intenzitással zajlanak a harcok.
  Oleg Rybachenko karddal vágja a kínait. Aztán csupasz, gyerekes lábbal borsót dobál rájuk rögtönzött robbanószerrel, és énekli:
  - Az én szülőföldem...
  Királyok uralkodnak benne
  Barátságos család,
  Törd le a gonoszokat!
  Margarita Korshunova az Égi Birodalom csapatait is megsemmisíti. És karddal vezeti a malmot. És csupasz lábujjakkal hányja a halálborsót.
  A lány énekli:
  - Dicsőség a kommunizmusnak, dicsőség...
  A tankok rohannak előre...
  Piros inges hadosztályok -
  Üdvözlet orosz nép!
  És a halhatatlan gyerekek fütyülni fognak. A varjak szívrohamot kapnak, és döbbenten esnek a kínaiak fejére. Fogalmazzunk úgy - terminátor gyerekek. A varjak pedig csőrükkel átszúrják az Égi Birodalom harcosainak koponyáit.
  Aztán más lányok felvették a kínaiakat.
  Natasha itt karddal vágja őket, skarlát mellbimbójával megnyomja a páncélgombát, és lövedéket köp ki. És a kínaiak tömege felszáll.
  Natasha pedig szívből énekli:
  - Dicsőség a kommunizmus korának,
  Vége lesz a pacifizmusnak!
  És a lány csupasz lábujjával, mintha egy gyilkos gránátot indítana szét, széttépve az ellenfeleket.
  Zoya is nagy lelkesedéssel küzd. A kínaiakat pedig minden gond nélkül karddal vágja.
  És csupasz lábujjaival halálos erejű gránátokat dobál. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  Ekkor egy eper mellbimbó pusztító halálajándékot bocsát ki.
  És a kínaiak tömege felrepült.
  Zoya fogta és énekelte:
  - A kommunizmus eszméi nevében
  látjuk a cári ország jövőjét ...
  És a vörös zászló, a mi Hazánk,
  Mindig végtelenül hűségesek leszünk!
  Ágoston a kínaiakat is levágja. Ő egy szuper lány.
  A vörös hajú lány csupasz sarkával halálos gránátot dobott, ellenfelek tömegét tépte szét és nyikorgott:
  - Oroszországnak - anyánk!
  És mellkasának rubin mellbimbójával megnyomta a páncélököl gombját. És kiköpött egy halálos rakétát. És annyi kínai vett és tört egyszerre.
  Itt vannak a lányok.
  Svetlana az ellenségeket is legyűrte. És kardokkal vágják le az égi birodalom csapatait. És csupasz lábujjakkal dobta a halál ajándékait. És a végén, mint egy málnabimbó, halálos halállövedéket dob ki.
  És énekelni:
  - Hazám városok és édesek,
  Hazám királyi ország!
  Ezek a lányok - a legkiemelkedőbb osztályuk és lehetőségeik. Nem tudsz ellenállni az ilyen lányoknak.
  És szánalom és kétség nélkül vágják így ezeket a kínaiakat.
  Aurora is itt harcol, a lányok pedig gépfegyverből firkálnak a kínaiakra. Itt van egy szépség.
  És skarlát mellbimbóval is megnyomja a gránátvető gombját. És kilő egy gyilkos rakétát. És az ellenfelek tömege egyszerre szakad és szakad apró darabokra.
  Aztán Aurora ezt énekelte:
  - A legnagyobb kommunizmusért,
  Csak menj fel és le!
  Ezek a lányok nagyon menők és agresszívak.
  A Mirabela Magnetic a levegőből bombázza az ellenséget. Kétfedelű támadórepülőgépet használ. És hogyan fogja megütni a kínaiakat.
  És irgalom nélkül megveri őket. És nagyon szépen firkál gépfegyverekből halomba rakva a kínaiakat. És ezt nagyon lendületesen teszi. A csupasz sarok nyomja a pedált. És hány bomba fog ráesni a kínaiakra.
  Mirabela fogát kitárva énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  És kétszer kettő nem négy!
  Akulina Orlova is a levegőből csapkodja a kínaiakat. És ezt nagyon sikeresen csinálja. És összetöri az égi birodalom csapatait.
  Aztán megnyomta a gombot mellkasának skarlátvörös mellbimbójával, és most berepül a kínaiakba, és egy harci rakétával széttépi őket.
  Akulina fogta és énekelte:
  - Dicsőség a nagy szíveknek,
  A végsőkig leverünk minden ellenséget!
  Anastasia Vedmakova is szétverte a kínait, és ezt óriási lelkesedéssel tette.
  Ez a lány Anastasia - egyszerűen szuper!
  És csupasz lábujjakkal az ellenségre irányít, valami halálosra.
  Aztán a lány megnyomta a gombot rubin mellbimbójával, és bombák hullottak a kínaiakra. És nagyon agresszív.
  És halálos erővel összetöri ezeket a kínaiakat.
  Anasztázia énekelte:
  - Mindenkit szétszúrunk,
  Oroszországért, anyánkért!
  Itt is kolosszális dühvel küzdenek a lányok. Ez a harci triumvirátus.
  És az égvilágon nincs párjuk. De kevés a légi csata - a kínai repülés gyenge.
  Akulina Orlova szétzúzta a kínaiakat a szárazföldön, robbanólövedékeket lőtt és énekelte:
  - Egy, kettő, három - tépje a kínai!
  Dicsőséges lakoma lesz -
  Meghódítjuk a világot!
  Kemény és brutális harcok ezek.
  Itt van Elizabeth legénysége a harckocsin. Itt van egy lány és a csapata, és újra bikiniben vannak.
  Itt Erzsébet csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombjait, és kotyogott:
  - Dicsőség II. Miklós cárnak!
  Ekaterina is lőtt, megnyomta skarlát mellbimbóját és megütötte a kínait, és szellemesen kotyogott:
  - Dicsőség Makarov szuperadmirálisnak!
  Elena rárontott az ellenségre. Kínai tömeget tépett szét géppuskák segítségével, és üvöltött:
  - A királyok kommunizmusáért!
  Euphrosinia az ellenségre firkált, lekaszálta a Mennyei Birodalom katonáit, és ezt énekelte:
  - Dicsőség Oroszországnak és a Fehér Istennek!
  Ezek a harcos lányok egy fürge és erős tankon. Csapatuk pedig legyűrte a kínai hadsereget.
  Erzsébet szellemesen megjegyezte, és legyűrte az ellenfeleit, vyaknula:
  Nem az az igazi király, aki koronát hord, hanem az, aki nem eszű kalap, és nem a markolatú bunkó!
  Elena agresszíven rámutatott, és dühösen kijelentette:
  - Akinek üres a feje, koronát hord, az tipikus kalap, király nélkül a fejében!
  Catherine a kínaiakra is robbant, széttépett két tucat katonát az Égi Birodalomból, és így szólt:
  - Az országot felforgatva a diktátor a fején tarthatja a koronát, de biztosan elveszíti az arcát!
  Euphrosyne, jól irányzott lövésekkel legyűrte a kínaiakat, és a szó szoros értelmében lekaszálta őket, hullahegyeket gereblyézve fel.
  És ugyanakkor azt mondta:
  - Jobb vitézségben elveszteni a fejét, mint ha gyávaságban orral maradni!
  A lányok így megőrültek. És ugyanakkor szinte teljesen meztelenek, mezítláb, és nagyon lebarnultak, szőke hajjal.
  Erzsébet lövöldözve azt mondta:
  - Ha nincs király a fejedben, akkor olyan kalap leszel, ami mindig az orrodnál marad!
  Catherine, aki nagyon jól irányzott tüzet lőtt az ellenségre, és tömegesen ütötte ki a kínaiakat, felmordult:
  - Aki elveszti a realitásérzékét, az orra álom nélkül marad!
  Elena agresszíven jegyezte meg, firkálva az ellenségre, és csupasz lábujjával megnyomta a gombokat, és kotyogott:
  - Egy nő lába, ha mezítláb volt, bármelyik férfit mandulába patkolta, és nadrág nélkül hagyta, feltárva a testét!
  Euphrosinia, ököllel ütve az ellenfeleket és dühös erővel megölve a kínaiakat, agresszíven megjegyezte:
  - Ha elvesztette lelkiismeretét aranyhegyek után kutatva, orral hagyhatja el az ellenséget, de lelke után egy törött fillér sem marad!
  A lányok elkeseredetten és bátran küzdöttek.
  Erzsébet úgy foglalta össze, hogy megsemmisített egy kínai tarackot egy kagylóval:
  - Amikor Isten van a szívedben és király a fejedben, akkor nagybetűs ember vagy!
  A harcosok más frontokon is harcoltak.
  Alenka géppuskából firkált a kínaiakra. Nyírta őket, mint a búzát, és üvöltött:
  - A nagy királynak,
  Úr hála!
  És csupasz lábujjakkal a lány halálos erejű gránátot dob.
  Anyuta, aki az ellenségre firkál, és csupasz, kerek sarkával halált ajándékozott, kiadta:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának! Miklós cár velünk lesz!
  És a lány könyökével állon lökte a kínai tábornokot, és ciripelt:
  - Svarog nagy Oroszországáért!
  Az Alla elleni harc összetörte a kínai katonákat, lekaszálta őket, mint egy sarlót és vyaknulát:
  - A Hazáért - anyánk!
  És a csupasz lábujjai a megsemmisülés hatalmas, halálos ajándékát dobták.
  Maria vad aplombával is legyűri az ellenségeket. És firkálok gépfegyverekből, éneklés közben:
  - A szülőföldünk a mi anyánk!
  A lány hős akar lenni!
  És csupasz lábujjakkal a lány pusztító halálajándékot dob.
  És akkor hogyan nyomja meg a páncélgombát skarlátvörös mellbimbójával.
  Az olimpia porrá zúzza a kínaiakat. Rájuk firkálva a gépből. És énekli:
  - Úgy állunk rajtad, mint egy háborúban,
  És a háborúban, mint rajtad!
  A lány csupasz lábujjai pedig robbanócsomagot dobtak.
  Kínai tömeget tépett hamuvá.
  Olimpia is eperbimbóval lőtt, és csicseregte:
  - A békéért, a barátságért, a májusért!
  Alenka nevetve jegyezte meg:
  - És akkor te May?
  Anyuta kínaiul firkálva nyikorgott:
  Nyár, ó nyár, csillagos nyár, légy velem!
  Alla rárohant az ellenségre, megtépett néhány kínai katonát és ciripelt:
  - A királyi birodalomért!
  És a haja olyan, mint egy lobogó tűz, amely megégetheti Rómát. Itt van a lány.
  Five megváltoztatja álláspontját. És megnövelt hatótávolsággal firkálja az ellenséget.
  Aztán a lányok csak kivágták az elektromos vezetékeket, és elment az áram,
  ellenségek által. És a kínaiak sziporkáztak.
  És a lányok, mint a csupasz sarkúak, veszik és csillognak. És ismét felveszik a kínai, vitéz hadsereget. A kínaiak pedig erősek és bátrak. Ez egy bátor, sok ember.
  De Veronika és Victoria rakétákkal ütötte el őket a repülőgépről. És széttépett egy csomó kínait. A lányok verekednek, egy bikiniben és mezítláb. És csupasz sarkukkal az ellenségre csapnak, nyomkodják a gombokat.
  Akulina Orlova is megveri a kínaiakat, minden szánalom nélkül legyűri az ellenséget.
  Akulina csupasz ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és ütögette a kínait, széttépte és csipogta:
  - Dicsőség az atyakirálynak!
  Anastasia Vedmakova megerősítette:
  - Feltétlen dicsőség a királynak!
  Mirabela Magnetic a pusztítás ajándékát adta csupasz sarkával, és csicseregte:
  - És igyunk Makarov admirálishoz!
  És a skarlát mellbimbója szabaddá vált, a lány fogta és megnyomta a gombot. És rakéták repültek a kínaiakra. És széttépte az égi birodalom sok harcosát.
  Itt vannak a lányok...
  Aztán a japán nindzsa lányok megküzdöttek a kínaiakkal. A harcosok pedig természetesen egy bikiniben és mezítláb.
  Egy kék hajú nindzsa lány fogta a kardokat és megvágta a kínait. És levette a fejét. És ezek után csupasz lábujjaival egy pusztító borsót dobott. És ismét különböző irányokba repültek az égi birodalom harcosai levágott végtagokkal.
  A harcos ezt énekelte:
  - Dicsőség Japánnak! Dicsőség!
  Egy sárga hajú nindzsa lány ellenségekkel harcol. És szánalom nélkül karddal vágja őket. Csupasz, kecses lányos ujjai pedig valami teljesen pusztítót dobnak. És szó szerint széttépik a testet. És a harcos énekli:
  - Dicsőség Japánnak, dicsőség!
  Tankok rohannak elöl,
  Lányok, akik nem ismerik a félelmet -
  Üdvözlet - orosz emberek!
  Egy vörös hajú nindzsalány kínait is levág. Nagyon agresszív harcos. És a végsőkig vágja az ellenfeleket. És megint az ilyen vésett, csábító mezítláb ujjai bumerángokat dobnak, amelyek úgy fújják le a fejeket, mint a borotva szőrszálait.
  És a harcos énekli:
  - Mihály cár Oroszországa,
  Az univerzum győzött!
  Egy fehér hajú nindzsalány hadonászta a kardját, miközben lefejezte a kínaiak fejét. Ez a bikinis lány pedig írott szépségnek bizonyult. És a kardjai csodálatosak. És a lábak csupasz lábujjai is mérgező tűket dobtak, és az Égi Birodalom harcosainak torkát verték.
  A nindzsa lány énekelte:
  - A japán harcos nem fél a haláltól,
  Nem félünk a haláltól a csatatéren ...
  A szent Oroszországért a nindzsa harcolni fog -
  És még haldoklik is - győzni fog!
  Ezek a lányok olyan szinte meztelenek és gyönyörűek, és a lábuk elcsábítja a férfiakat.
  De Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova ismét harcba indul, vagy inkább fut. A gyerekek ismét vad dühvel és őrjöngéssel küzdenek.
  A fiú itt hadonászik a kardjával, és levágja a kínaiak fejét a válláról.
  Oleg kotyogott, a fiú pedig csupasz lábujjával dobálta a pusztító borsót. Széttépték az ellenségeket, és ezt énekelték:
  Dicsőség a kommunizmusnak, amelyet Nicholas épít,
  Ő a legnagyobb és legbölcsebb király!
  A lány, ez az egykori írónő, Margarita Korshunova, levágva a kínaiak fejét, kotyogott:
  - Oroszországért és Miklós cárért!
  És csupasz lábujjakkal a fiatal harcos fog és dob egy bumerángot. És az egyik elrepül, és levágja a kínai katonák fejét. Itt van egy lány.
  Margarita fogta és énekelte:
  Nincs szebb Szülőföld-Oroszország,
  A világegyetem legjobb országa...
  A csillagok gyöngyökbe öntözték az eget,
  Megőrjíts még egy ravasz pillantást is!
  Aztán a halhatatlan gyerekek fogták, és fütyültek a tüdejük tetején. Így hát a varjak elvitték, szívrohamot kaptak, elájultak, és zuhanni kezdtek. És üsd a kínaiak fejét.
  Ezek gyerekek, csak szörnyek és szuperek...
  És ismét vágjuk le az ellenségeket. És olyan harcos és bátor lányok vannak itt, ami szuper, szóval Natasha támadásba lendült.
  A lány elvette, kilőtt a gépfegyverekből, és csicseregte:
  - Miklós cár kommunizmusáért!
  Zoya megerősítette, hogy csupasz sarkával feldobott egy robbanóanyagos zsákot.
  És a harcos énekelte:
  - A nagy királynak,
  Atya-uralkodó!
  Augustine minden gyengeség és szánalom nélkül vágott át ellenségein. A vörös hajú harcos pedig elvette, és csupasz lábujjaival valami nagyon halálos és pusztító dolgot dobott. És nagyon halálosan viselkedett, nagyon klassz.
  Augustine a szélmalmot járatta, és nyikorgott:
  - Oroszországért és a győzelemért a végsőkig!
  Svetlana egy nagyon agresszív kardmalmot vezetett a kardjaival. Levágta az ellenségek fejét, és egy halomba helyezte őket. És csupasz lábujjakkal fogta és dobta a halál halálos ajándékát.
  És felkiáltott:
  - A cári kommunizmusért!
  És a lányok ismét csupasz, kerek sarkukkal, mintha öldöklő borsóval vernék őket.
  És énekeld újra:
  Nikolai te vagy a király-messiás,
  Hamarosan mindenható leszel!
  . 4. FEJEZET
  A Kínával folytatott háború folytatódott.
  A lányok új, erősebb bombázókat húztak fel. Anastasia Vedmakova pedig erőteljes légicsapásokat kezdett a kínaiakra.
  A harcos énekelte, csupasz lábujjával nyomkodta a gombokat:
  Az emberek boldogok lesznek
  Örök boldogság...
  A hatalom Miklósa -
  Nagy az erő!
  Akulina Orlova, aki az ellenfeleire firkált, és lekaszálta a kínaiakat, agresszíven csicseregte:
  - A kommunizmus eszméinek dicsőségére!
  Mirabela Magnetic, aki felülről küld bombákat és megöli a kínaiakat, hozzátette:
  - Lesz dicsőség ebben az életben!
  Így támadják meg a lányok a levegőből az égi birodalmat. És pusztítsd el a kínai hadsereg vitéz katonáit.
  Alenka is harcol. Egy lány gépfegyverből csapkod. Lekaszálja a kínait, és nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  És csupasz lábujjakkal, amint halálajándékot küld az ellenségnek.
  Anyuta a kínaira lő, és nagyon pontosan. Lekaszálja őket, és előszeretettel mondja:
  - Lesz öröm az univerzumban!
  És csupasz, kerek sarokkal, mintha a halál borsóját dobálná.
  A harci Alla pedig vad őrjöngéssel küzd. És a kardjai a malmot működtetik, és levágják a kínaiak fejét. A lány dühösen, fogát kitárva mondja:
  - Szerelmet viszünk Oroszországunkba!
  És a lány csupasz lábujjával dob valami agresszív és pusztító dolgot.
  Battle Maria újra harcol. És a kardja olyan éles és nagyon halálos. És úgy vágják a húst, mint a forró vasvajat.
  Egy arany hajú lány agresszíven beszél, darabokra vágja a kínait:
  Oroszország anya örökké velünk van!
  Harcok és olimpia. Nagyon nagy és izmos. Hogyan vettem fel a kínaiakat, és aprítsuk fel őket, mint a búzát a kaszával. Ez egy lány, olyan nagydarab és agresszív.
  És még csupasz sarokkal is, hogyan engedjünk egy bombának. És nagyon sok ellenfelet fog eltépni egyszerre.
  És akkor Natasha harcol. A lány lángszórót tart a kezében. És csapd le az ellenséget.
  Lángfolyam ment át a kínaiakon. És egyszerre egész százat égetnek el. Itt van a lány.
  A lángszóró gombjára pedig megnyomja a női mell skarlátvörös mellbimbóját.
  És így ömlik ki minden.
  És a lány csupasz lábujjával agresszív erővel dobálja a citromot.
  A harcos ezt énekelte:
  - Szent Oroszországnak - Dicsőség a hazának!
  Zoya a párduc vad erejével is megküzd. Eperbimbói megnyomják a gombokat, és elektromos robbanásokat eresztenek ki a gépből. Aztán a lány csicseregte:
  - Az új győzelmeinkért!
  Csupasz lábujjakkal pedig valami teljesen halálos dolgot dob. Itt van egy lány - egy méz szőke.
  Ágoston, az ellenségekkel harcolva, kaszát kaszálva, golyót golyó után küldve, és a koporsóba kergetve, kotyogott:
  - A nagyszerű eredményekért!
  És csupasz lábujjaival hatalmas erő gyilkos ajándékát dobta el.
  És akkor a lány megnyomja a fegyver gombját mellkasa rubin mellbimbójával, és széttép egy ellenséges zászlóaljat.
  És itt van Svetlana a csatában, egy félelmetes lány. Nagyon agresszívan vágja az ellenséget.
  És csupasz lábujjaival éles és vékony korongokat küld az ellenfeleknek.
  Bíbor mellbimbóival pedig eltalálja az ellenséget, és alaposan megsemmisül. Megannyi holttest és elpusztított kínai.
  Aztán Svetlana kiáltott:
  - Oroszországért és a győzelemért a végsőkig!
  Íme a legmagasabb műrepülő lányok. És megrendezték az ellenségek képletes kiirtását. És mind tüzes és elektromos pelyhet öntenek rájuk.
  Alice és Angelica mesterlövész puskákkal dolgoznak. A lányoknak alig van idejük lőni és újrafertőzni.
  Nagyon sok kínai van. És ezeket nem lehet olyan könnyen megfordítani. És benyomnak egy sárga, végtelen hullámot.
  Alice lőtt, átütötte a tábornokot, és csipogott:
  - Mennyi munkánk van!
  Angelica is pontosan lőtt, és beleegyezett:
  - Sok, de győzelmet várunk!
  És a vörös hajú ördög csupasz lábujjával gyilkos ajándékot indított a halálból.
  Alice ismét lőtt, lelőtt egy kínai repülőgépet. A lány elhatározta, hogy határozottan nyer.
  Itt voltak saját problémái és komplexusai.
  Alice ismét lőtt, és egészen pontosan, és fogát kitárva kotyogott:
  - Példát mutatunk!
  És a szeme villámlott.
  Ez tényleg az a kategória, a lányok egyszerűen szuperek.
  És akkor Alice tüzelt, és egyszerre három kínait szúrt át egy golyó.
  És a szőke lány csupasz lábujjakkal fog és halálos erővel dobja el a pusztító gránátot.
  Ezek azok a lányok, akiknek a kategória egyszerű - szuper.
  Aurora eközben tarackból lőtt. Egy egész hadosztály kínait széttépett, és felkiáltott:
  - Nincsenek kétségeim a fiókommal kapcsolatban!
  A szép lány pedig fogta, és megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával. És ismét egy halálos nagy kaliberű lövedék repül az ellenségre.
  Aurora fogta és énekelte:
  Van egy ellenségem
  Erő és nyomás van...
  De én egy bika bőrében vagyok...
  Íme a beszélgetés!
  Társa, Agrippina, fogát tátva, mosolyogva legyűrve a szorító kínait, kijelentette:
  - Hé, torreádor, várj,
  kezdjük a futást...
  Aphrodité, egy aranyhajú lány, szintén bikiniben és mezítláb, fogát kitárva csicseregte:
  - Vigyázz az életedre
  A vadállatok királya ember!
  Agrippina teli mellkasának skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a halálos fegyver gombját, és ciripelt:
  - Pontosan találtunk,
  Jól találtuk...
  És közel a cél!
  Aphrodité, ez a lány, egy írott szépség, szintén rubin mellbimbóval nyomja meg a gombot, és rácsap az ellenségre, és fülsiketítően nevet, fogát vigyorogva:
  - utolsó erő
  Az utolsó erő
  Törd össze az ellenséget!
  Aurora kuncogott, és egy eper mellbimbó segítségével nekicsapódott az ellenségnek. Aztán hozzátette a csupasz lábujjait.
  És egy harci rakéta felrohant.
  A lány csicseregte:
  Örülnek a lelátók
  Örülnek a lelátók...
  És így támadnak
  Hun Galaxis!
  Sőt, már a végletekig nevetségesnek tűnik.
  És most Erzsébet tankja csatába indul. És négy lány van benne bikiniben. A lányok pedig elkeseredetten harcolnak.
  Erzsébet csupasz lábujjjal rálőtt a kínaira, és csicseregte:
  - A nagy Oroszország nevében!
  Catherine is, hogyan kell megütni az Égi Birodalom katonáit. Hogyan kaszálja le őket hatalmas mennyiségben, és kóvályog, tátva a fogát:
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  És a lány ismét rányomja csupasz, kerek sarkát a kiálló gombokra. Íme a lányok bikinisben. Tegyük fel, hogy ők csak női szupermenek. Próbálj meg ezeknek ellenállni. Fenomenális, kozmikus erejük van.
  Elena megüti a Mennyei Birodalom harcosait. Elveszi és megfenyegeti az ellenséget. Aztán egy skarlátvörös mellbimbóval megnyomja a joystick gombját, és csipog:
  - Dicsőség az orosz cárok kommunizmusának!
  És csupasz sarkával megüti az ellenséget.
  Az Euphrosinia a csatákban is menő. És nagy szenvedéllyel lecsap az ellenségre.
  És üss ki egy csomó kínait, és kóvályog:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának Istenek!
  És itt is rubin mellbimbót fog felhelyezni. És csupasz lábujjával nyomja a gombokat. És tépje szét a kínai katonák tömegét.
  Ők a lányok - agresszív ugrásaik vannak. A tankon lévő négyes pedig beveszi és lövedékekkel rárobban az ellenségre.
  És hatalmas, fenomenális erejük van.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova is olyan aktívan és hatékonyan dolgoznak a karddal, mintha helikopter propellerei lennének.
  A fiú csupasz lábujjával dobott egy darab antianyagot. Egy egész zászlóalj kínait megsemmisített, és bekukkantott:
  - Az uralkodók nagyságáért!
  Ezt követően kardjai malmot hajtottak végre, levágva a kínaiak fejét.
  Margarita Korshunova levágta az ellenségeket. Levágta a fejüket, és fogát vigyorogva mondta:
  - A cári Szovjetunió dicsőségére!
  És megint csupasz, kerek, gyerekes sarokkal, hogy a pusztítás pusztító ajándéka hogyan fog behódolni.
  Aztán a halhatatlan gyerekek felkapták és fütyültek. A füttyszótól megsüketült varjak pedig lezuhantak, és a kínai katonák koponyájába ütöttek.
  Margarita a Twitteren írta:
  a kommunizmus eszméi,
  Hagyd abba a pacifizmust!
  Ezek a szörnyeteg gyerekek. Ők a legkeményebb és legagresszívebbek a világon. Ezek terminátor gyerekek.
  Oleg Rybachenko az ellenségre firkált, és kardokkal vágta. Aztán elviszi, és lángszóróból felrobbantja. És annyi kínai fog egyszerre égni. A gyermek harcosok pedig a csúcson vannak.
  A fiú elvette és énekelte:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség...
  Power szegecsek tankok!
  Egy tizenkét éves fiú pedig elvette, és csupasz sarkával a pusztító gránátnak engedett, és a tömeget kínai katonák tépték darabokra.
  A fiatal harcos tele volt erővel és energiával. És hogyan pusztította el az örök gyermek az Égi Birodalom katonáit. Egyszerűen fenomenális, transzcendens hatalom.
  Oleg fogta és énekelte:
  Üssünk erősebben
  Fogjunk össze!
  Újjáélesztjük a Szovjetuniót
  Mutassunk példát a világnak!
  És a fiú kiköpött, mint egy pislogás, és egyszerre egy egész zászlóalj kínai égett le. És üvöltött:
  - És hogy nem voltak gondok!
  Margarita szellemesen megjegyezte, úgy vágta le az ellenséget, mint egy borotvapengével, és búgta:
  - A nagy Oroszországért,
  Harcolj és ne félj!
  És csupasz lábujjaival a lány, mintha gyilkos borsót indítana el a teljes halálból.
  Natasha ismét levágta a kínaiakat őrjöngve és dühvel.
  Annyi sárga harcos feküdt levágott fejjel.
  Ezek a lányok - akik nagyon menők és harcosak.
  Natasha először karddal - egy fecskefarkú pillangóval - tartott fogadást. Aztán felkapott egy lángszórót, és megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával. És mint a szökőkút a bálna hátából, láng fog kitörni, csontig elszenesítve a kínaiakat.
  A kék hajú lány ezt énekelte:
  - A Hazáért - anyánk!
  Zoya elvitte és kardokkal is, ahogy veszi és vágja. És fogta csupasz lábujjával, és elhajította a borotvapengéket. És sok kínait áztatott.
  Aztán Zoya megnyomta a lángszóró gombjának bíbor bimbóját, és hogyan égeti meg az ellenséget kolosszális aplombával.
  Zoya fogta és énekelte:
  Dicsőség a királyok korának
  Kalapács a lázadót!
  És lány, játsszunk a sajtó izmaival.
  Augustine nagyon szép nő. És a haja úgy lobogott a levegőben, mint egy proletár zászló.
  A lány pedig csupasz lábujjával fog és dob egy pusztító bumerángot.
  Aztán megfogta a mellkasának rubin bimbóját, ahogy egy gránátvető gombjára húzták.
  És ő üvöltött:
  - Mert szép a haza!
  És csupasz lábujjakkal fog, és újra dob valami rendkívül halálos dolgot.
  Szvetlana elvette, és epres mellbimbóval is lőtt a gomb megnyomásával, amiből kirepült egy akna. Egy ívet írt le, és rárobbant a kínai csapatokra.
  Aztán a lány csupasz lábujjakkal nitrogliceringolyókat vett és dobott. És sok ellenfelet elszakított.
  Aztán üvöltött:
  - Az Istenek Anyjának Ladának!
  Ezek a lányok, és egyszerre nyomják meg a gombokat a mellükkel, úgy, hogy egyszerre egy egész kínai ezred szállt fel a harckocsikkal.
  Itt vannak a lányok...
  Aztán Agatha és Adala pilóták felvették a kínaiakat. Ilyenek a harcos és agresszív, karcsú, izmos testű, csupasz, kecses lábú lányok. Ráadásul mindkét szépség természetes szőke és egyszerűen szuper lány.
  Agatha pedig elviszi csupasz lábujjával, és rakétát indít a gépről. És elveszi az ellenséget, és darabokra zúzza őket.
  Agatha agresszíven viselkedik. És skarlátvörös leszállása megnyomta a gombot. ÉS
  Itt a lány csilingelt és énekelt:
  A cérna elszakadt
  Gonosz halál fenyeget minket...
  De a lányok élnek...
  És az ellenfelek meghalnak!
  Adala elvette, és csupasz lábujjai segítségével meg is rúgta a kínait. És akkor hogyan fogja a rubin mellbimbója megnyomni a gombokat, és a rakéták átrepülnek az Égi Birodalom harcosainak állásain.
  A harcos csicseregte, miközben legyűrte ellenségeit:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  Ezek azok a lányok, akik csupasz lábukkal csodákat művelnek.
  De például Julianát elfogták. Ellenfelek keze mögé csavarták.
  És először mezítláb vezetett a fűre. Aztán a homokon... És akkor szándékosan tüzet szórtak, és szenet szórtak a földre. És a csupasz talpú lány rálépett a vörös égő kövekre.
  Szerencsére Yuliana talpa érdes és bőrkeményedett lett az állandó mezítláb járástól. Szóval nem fáj neki annyira. A lány pedig sétál, büszkén dobálja a fejét.
  A törzse meztelen, a lány izmai erősek, csípőjén csak vékony bugyi. És cserzett, arany-olíva bőr. És a haja hosszú, sűrű, rézvörös.
  A kínaiak látva, hogy a parázson mezítláb sétálva nem sikoltoznak és nyögnek, a fogasra tették. Összetörték a kezüket, és elkezdtek felemelni. Először a mennyezetig emelték. Aztán elengedték a kötelet. A lány összeesett. A padlón a kötél megfeszült. Pokoli fájdalom hasított a lányba a feje tetejétől a csupasz sarkáig.
  Juliana felsikoltott, de aztán az ajkába harapott. És összeszorította a fogát.
  A kínai nevetett. És újra elkezdték felemelni. Felrázó kínzás volt.
  Juliana elhallgatott. Csak a meztelen, lebarnult, izmos lábai rángatóztak és repültek a levegőben.
  A lányt ismét a mennyezetre emelték. És akkor elengedték a kötelet. A lány cserzett, már-már csokoládé teste összeesett. Ismét vad fájdalom és egy vörös hajú szépség fojtott kiáltása.
  A hóhérok kuncognak és kitárják a fogukat. Mondjuk annyira menők.
  De a lányt a főhóhér jelzésére ismét felemelték. Egyre magasabbra. És a kötél feszes.
  De a lány megdermedt a plafonnál. Aztán megint, még egyszer elengedték a kötelet. És a lány összeesett... És megint egy kétségbeesett szépség kiáltása.
  Igen, ez tényleg szenvedés. Úgy tűnik, három sokk elégnek tűnt. És most a lányt mezítlábra helyezték nehéz, tölgyfa kockákra. A szépség izmos, lebarnult teste megnyúlt, az izmok sokkal élesebben emelkedtek ki.
  Aztán a rangidős hóhér jelzésére súlyokat kezdtek akasztani a horgokra. Juliana meztelen és erős teste pedig egyre jobban nyúlni kezdett. És kitört az izzadság, és az olajbogyó bőr ragyogott, mintha olajjal kenték volna.
  Az oroszországi lány megint felnyögött... De megint összeszorította a fogát. És megpróbálta visszatartani a torkából kiszűrődő fájdalmas nyögést és sikolyt.
  A kínai rangidős hóhér keményen így szólt:
  - Elég! Most kenje meg a sarkát, és készítse elő a tűzhelyet.
  A kínzók elővettek egy kancsó olívaolajat. És elkezdték óvatosan kenegetni Juliana talpát. Nyilvánvaló volt, hogy a férfi örömmel érezte egy nagyon szép lány csupasz, kecses lábait. És ez valóban nagy öröm.
  A lány a megfeszült szalagok fájdalma, a kicsavarodott karok és vállak miatt homályos szégyenérzetet érzett a hóhérok érintéseitől.
  De mindenesetre igyekezett nem sikoltozni vagy nyöszörögni.
  A kenést végezve a lány hóhérainak mezítlábas, rózsaszínű, eldurvult, de kecses alakját nem veszítő talpa vékony tűzifát kezdett a sarkuk alá halmozni.
  Ez egy hagyományos tűzkínzás, a sarkak pörkölésével. Így akarták a kalózok a Treasure Islanden, hogy Jim Hawkins kabinos fiúnak csupasz, fiús sarka legyen. Úgy tűnik, nagyon fáj.
  Itt letették a tüzet, és egy kis ként tettek bele, hogy jobban égjen, és gázolajat csepegtettek.
  A rangidős hóhér felkuncogott... Juliana, aki egyébként is fájdalmasan megborzongott a félelemtől. És akkor felkiáltott elviselhetetlen fájdalomtól. Igen, ez valójában nagyon bosszantó.
  Itt a kínzó fáklyát hozott és lángot gyújtott egy gyönyörű, vörös, dús, göndör hajú lány csupasz, cizellált lábai alatt.
  A tűz valamivel távolabb lobogott a lány talpától.
  Juliana eleinte csak kellemes meleget érzett, legtöbbször mezítláb harcolt, lábai nagyon kemények voltak, bőrkeményedés borította.
  De még élnek. És egy idő után a lány csupasz talpa égni kezdett. Juliana nagy erővel csikorgatta a fogát. És mindazonáltal fájdalmas nyögés szökött ki a lány mellkasából.
  A főhóhér ezt parancsolta:
  - Most pedig adj neki egy ostort!
  A kínzó előhúzott egy fűzfa pálcát egy kád vízből. Először megintette őket a levegőben. Síppal elrepült...
  És akkor a hóhér teljes erejével hátba ütötte a lányt. A bőr, csokoládé színű vagy kicsit világosabb, szétrepedt, és kiömlött a vér.
  A rangidős hóhér felkiáltott:
  - Nyugi, szeki! Ne csavard halálra magad!
  A kínzó vert, miközben szélesre tárta a lábát. Az ütések záporoztak.
  Két másik hóhér pedig vékony, száraz, alkohollal átitatott tűzifát tett a tűzbe a lányok mezítláb alatt. A lángok nyaldosták a lány meztelen, kerek, rózsaszín és egyben bőrkeményedett sarkát.
  Háromszoros fájdalom volt: feszítés a fogason, ostor és tűz a lány mezítláb alatt.
  De Juliana, miután összeszedte minden bátorságát, sikerült visszatartania a hangos sikolyokat az elviselhetetlen fájdalomtól. És úgy szenvedett, mint Oroszország igazi lánya és igazi hősnő.
  A hóhérok dolgoztak. Az egyik szipogás megütötte a lány hátát, amelyet zúzódások és vérzés borított. Aztán ütéseket adott át a lány fenekére.
  Másik ketten a tüzet nézték, hogy a láng megsütje a szépség olajozott sarkát.
  Az idősebb kínzó boldogtalannak tűnt. Valójában az áldozat nem is nyög. Mintha a kegyetlen kínzása nem tartana. Ez pedig csapás a hóhérok büszkeségére.
  A kínzó parancsnok ezt parancsolta:
  - És most kenje be a mellét!
  A hóhéroknak tetszett ez az ötlet. Olívaolajat csepegtettek a tenyerükre. Megkenték vele a mancsát, és elkezdték markolni és csípni a lány csupasz mellkasát.
  Juliana teljesen meztelen volt, és úgy akasztotta fel magát. És a skarlátvörös mellbimbóit tapogatták.
  A hóhérok pedig vigyorogtak.
  A lányt nagyon szégyellte és undorodta a durva és szőrös hóhérok érintése. És elpirult a haragtól és a szégyentől.
  A hóhérok pedig tapogatták és kenték a melleit, méghozzá vastagon. A férfiak durva érintéseitől a lány mellkasa megduzzadt és megkeményedik. Juliana felkiáltott:
  - Cseszd meg!
  A hóhérok válaszul csak vigyorogtak és húsevően vigyorogtak. De most a mellkas már nincs kenve, és kelletlenül kell levennie a mancsát.
  Ezt követően a kínzók fáklyákat hoztak a lány csupasz mellkasára. Lángoltak, és a lángok megérintették a lány csupasz mellkasának skarlátvörös mellbimbóit.
  Juliana felsikoltott vad, leírhatatlan fájdalomtól.
  De aztán, az akarat iszonyatos erőfeszítésével, összeszorította gyöngyházfogát. És elhallgatott. Annak ellenére, hogy erősen lélegzett.
  Most a hóhérok megsütötték a talpát és a mellét, a fogasra feszítették, kicsavarták az ízületeit, és ostorral verték.
  De a lány elhallgatott. Nagy bátorságról és hősiességről tett tanúbizonyságot.
  A hóhérok dolgoztak. Közelebb tartották a meztelen mellkashoz, majd eltávolították a fáklyát. Ostorral verték a hátát és a fenekét, szították a tüzet a lány csupasz talpa alatt.
  Egyszóval lelkiismeretesen dolgoztak. De a hősnőnek erősebb volt az akarata, és vissza tudta tartani nyögéseit és sikolyait.
  A rangidős hóhér elégedetlenül csettintett a nyelvével, és ráparancsolt:
  - És most kenje be a keblét olajjal!
  A hóhérok készen álltak a kínra. És energikusan rohant bekenni a lány meztelen keblét. Mohó, ragacsos ujjaik a szépség lábai közé kúsztak. És nagyon aljas és kegyetlen volt.
  Juliana hányingert érzett, és egyértelműen undorodott. És az ujjak mind a lány keblét mancsolták, és egyre mélyebbre másztak. És így az egész aljasnak bizonyult.
  Juliana felkiáltott:
  - Nem törheted össze a lelkemet!
  A hóhérok vastagon bekenték a keblét, és továbbra is a lábai között tapogattak. De a rangidős hóhér rájuk kiabált. És levette a kezét.
  Ehelyett fogtak és vittek egy meggyújtott fáklyát a keblére. Tűz nyalta meg a lány nőiesség legérzékenyebb gyémántját.
  Juliana felsikoltott és megrándult. És akkora fájdalmai voltak. Olyan elviselhetetlenül fájdalmas, hogy a lány szorosan összeszorított állkapcsain nyögések szöktek ki.
  És megrándult, ami fokozta a kínt.
  A főhóhér ezt parancsolta:
  - A fenekét is kenegeted.
  A hóhérok készségesen rohantak bekenni a lány gyönyörű, rugalmas fenekét. Lelkesedéssel és szenvedéllyel csinálták. Ugyanakkor olajat öntöttek a kezükre.
  Juliana egyszerre volt megbántva és undorodva. De a tűz egy kicsit eltávolodott a keblétől, és a lány jobban érezte magát. Juliana úgy összeszorította a fogát, hogy még az ínyéből is csorgott a vér a feszültségtől. És elhallgatott.
  A hóhérok úgy bekenték a fenekét, hogy az még ragyogott is.
  Aztán fáklyát hoztak nekik és a keblükhöz, forró lánggal. És lángolni fog, és megnyalja a finom bőrt.
  Főleg akkor fáj, ha megégett a kebel. Már a perineumban elszenesedtek a szőrszálak. És ez olyan fájdalmas és fájdalmas, és hogyan máshogy szenved Juliana ilyen pokoli, elviselhetetlen kínokat.
  A főhóhér ezt parancsolta:
  - És most verje meg egy vörösen izzó, acélostorral!
  Egy szakmabeli szakember a kandalló hőjétől vörös rudat húzott ki. És verni kezdte a már izzó vassal a lány csupasz, lebarnult, már sebesült hátát.
  Juliana felnyögött, és olyan fájdalmai voltak, hogy az elméje összezavarodott. És nagyon szeretett volna kikapcsolni és elveszíteni az eszméletét. De ami a gonoszt illeti, felismerte, hogy elviselhetetlen gyötrelmei vannak, és nagyon vadul szenvedett.
  És most úgy érezte, hogy mindjárt sírva fakad, és üvölteni fog a tüdejéből.
  És hogy a szenvedést egy kicsit tompítsa, a lány énekelt;
  Győzelem napja, milyen messze volt tőlünk,
  Mint kialudt tűzben elolvadt parázs. Mérföldek voltak, elszenesedett, porban, - Ezt a napot a lehető legközelebb hoztuk. Győzelem napja! Győzelem napja! Győzelem napja! Napok és éjszakák a kandallós kemencéknél Szülőföldünk nem hunyta le a szemét Nappal és Éjszaka vívott nehéz csatát - Ezt a napot a lehető legközelebb hoztuk Kórus: Szia, anya, nem tértünk vissza mindannyian... Mezítláb fuss át a harmaton!Fél Európa járt, fele a föld, - Olyan közel hoztuk ezt a napot, amennyire csak tudtuk.
  . 5. FEJEZET
  Kínában pedig nagy háború volt...
  Natasha és csapata visszaverte a Mennyei Birodalom megszámlálhatatlan seregének támadását. A kínaiak bátran gyöngyöztek - a harcosok nemzete.
  A lányok pedig gépfegyverrel firkáltak rájuk. És szó szerint lekaszálta az egész sorokat.
  Natasha gépfegyverből tüzelve, csupasz, cizellált, lebarnult lábával gránátot dobálva énekelte:
  - A nagy kommunizmusért,
  Ne lőj!
  Zoya is csépelte a sort. Aztán karddal vágott, kínai fejeket csapott le és nyikorgott:
  - Egy új határért!
  És a lábak csupasz lábujjai újra megindultak, valami halálos.
  És akkor a lány a skarlát mellbimbóval megnyomja a páncélököl gombját.
  Augustine olyan, mint egy gránátvető. És hozta a ravaszt egy rubin mellbimbóval is.
  A lány elvette, és csupasz sarkával gránátot dobott. És széttépett egy csomó kínait.
  És akkor énekelte:
  tértágulások,
  Halálfedéssel...
  Egyengetünk hegyeket
  Ragadozó szívott!
  És Augustine megnyalta az ajkát, és eszébe jutott, milyen erélyesen dolgoztatta a nyelvét, élvezetért és élvezetért.
  Szvetlana a rakétavetőről is elvette a rohadt epres mellbimbó gombnyomásával. És olyan szuper volt...
  És a lányok üvöltöztek:
  - A nagy cári kommunizmusért!
  Ezt követően négy lány kórusban köpött ... Ezer kínai katona esett le agyrázkódásból.
  Itt vannak a lányok - műrepülők.
  Natasha fogta és csipogott, utána pedig az összes többi lány kórusban énekelt;
  Oroszország egy nagyszerű ország
  A legmagasabb színvonalú kommunizmus,
  A Ladát Rod adta nekünk,
  Vágja a kardot Svarog pengéjével!
  
  Mi vagyunk a lányok elöl
  Komszomol támadás...
  És nincs más út
  A hang cseng!
  
  Legyőzzük az ellenfeleket
  Oroszország anyának...
  Végül is egy kerub van felettünk,
  Fehér Isten jön a messiás!
  
  Teremtés az országban
  A miénk magasabb lesz a napnál...
  Végül is az emberek szerte a Földön,
  Harcolj bátran a szabadságért!
  
  Szülőföld, te vagy a mi anyánk,
  Legnagyobb Oroszország,
  A farkas megpróbált tépni
  A lányok szebbek lettek!
  
  Meg tudjuk csinálni
  Az egész meglepetés nagyon vicces...
  Mezítláb ütés
  Egy lány a komszomol erejével!
  
  A Fekete Isten nem pusztít
  Végtére is, ő is a Tudó Rod fia...
  És a mozsártörője Svarog,
  Számoljunk a küszöbtől!
  
  A lányok szeretnek mezítláb
  Bátran rohannak át a hóbuckákon...
  Erőszakkal nem lehet őzikét fogni
  RPG-t viszünk a hátizsákunkban!
  
  Ha egy lány szeret
  Elcsábított egy ravasz fickót...
  Viccesen tette
  Ne küldd a kennelbe!
  
  Belykh Isten nagy Isten,
  Teremtés az univerzumban...
  És most a sárkány meghalt
  Lesz egy új alkotás!
  
  Oroszország egy nagyszerű ország
  Ebben a lányok mindig mezítláb ...
  Sátán támad
  És látszanak a lányok fonatai!
  
  Nos, az örökkévaló isten, Svarog,
  Mit csinált a Föld fajtája előtt...
  Mindenkit egyszerre tud szarvba hajlítani,
  Új generációknak!
  
  Nagy Jézus vezér,
  És a Fiú, hidd el Rodnak...
  Természetesen dobjunk egy ászt,
  Szuper lesz az idő!
  
  És akkor jön a játék
  Amelyik nem menőbb...
  Mi olyan fraera vagyunk
  Csak szétszórták a felhőket!
  
  Isten a mi mindenható családunk,
  Tedd világosabbá a bolygót...
  Adj egészséget mindannyiunknak adósságban,
  Hogy édesebb legyen!
  
  Az Úr Krisztus kedvéért,
  Visszatekerjük az összes mérföldet...
  Isten Anyja tiszta
  Ábel él - Káin legyőzött!
  
  Itt egy vidám nap
  A világegyetem Ura zseni lett...
  És benőtt fűcsonk,
  Nemzedékek fényéért!
  
  Itt vannak a mezítlábas lányok
  Fuss újra gyorsan...
  A mellük nem szilikon
  A kommunizmus látható adott!
  
  Azt akartam, hogy a lányok tudják
  Verje meg az összes férfit a lábával...
  Nőtől paradicsommá lenni,
  Ne taposd a csizmát!
  
  Nos, röviden, vége.
  Hamarosan ellenfelek lesznek...
  A szépségnek fiatalsága van,
  A katonák támadnak!
  
  Ekkor ér véget a harc
  És Svarog felemeli a kardját ...
  Rod örökké veled lesz
  Oroszország anya kedvéért!
  Ezeknek a kínaiaknak a lányai így irtóznak és énekelnek.
  És itt van Sztalenida is csatában és kardokat hadonászva. A mellei pedig a villám varázslatától speciális akkumulátorokhoz vannak rögzítve. És a kínaiakat szarják.
  Steelenida fogta és énekelte:
  - Villám, villám, villám,
  Őshonos, mezítlábas családunk!
  Veronica, egy gránátvetőből, eltalálja ezt a nőt - a legmagasabb osztályt.
  És olyan hosszú a nyelve.
  Sőt, amikor egy gránátvetőből tüzel, a lány skarlátvörös mellbimbójával megnyomja a gombot. Ez klassz és nagyszerű.
  Veronika fogta és énekelte:
  - Én vagyok a legmenőbb lány a világon
  És kétszer kettő egyáltalán nem négy!
  És csupasz sarokkal a lány fog és megadja magát egy gránátnak. Ilyen harcias.
  Victoria az ellenségeket is legyűri. A mellbimbói pedig rubinszínűek működés közben. És a csupasz lábujjai, mivel valami teljesen pusztítót használnak, ami szó szerint elpusztítja az ellenséget.
  Victoria elvette és énekelte:
  Lemészárollak, mindenkit lemészárolok,
  Megöllek! Megöllek!
  És most csupasz sarka megfogta, és megadta magát az ellenségnek. Itt vannak a gyönyörű lányok.
  Ám az égből Anasztázia Vedmakova megsemmisítő csapást mér. Lányok is egy bikiniben és vicsorognak örömükben.
  Ugyanakkor a szépség megrándul és újra énekel:
  Egyre feljebb és feljebb
  Madaraink sebes repülése...
  És minden propellerben lélegzik -
  Határaink nyugalma!
  És most ez a levegőboszorkány skarlátra veszi, mintha egy túlérett eper nyomná meg a gombot a mellbimbójával. És azonnal egy tucat rakéta csapódik a kínaiakra.
  Anasztázia elvette, és csipogta:
  - Minden erőnkkel elpusztítunk mindenkit!
  Akulina Orlova ismét akcióba lép. És olyan nagy szépség. A lábai pedig csupaszok, kecsesek, cserzettek és olyan csábítóak, hogy nyomják a pedálokat, és bombákat öntenek az ellenfélre.
  Itt vannak az aranylevél hajú lányok.
  Anastasia Vedmakova pedig vörös hajú és olyan, mint egy láng.
  És a Mirabela Magneticnek is olyan a haja, mint a tavaszi pitypangnak.
  És azt is, hogyan fog beágyazni, megnyomva egy rubinként csillogó mellbimbót. Ez a lány maga a pusztulás.
  Ezért fogott és egy egész felhőnyi mérgező tűt bocsátott ki az ellenségre. Csupasz lábujjait a gombokra nyomta, és a halál ajándékait okádta.
  Aztán kb gurgulázott:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  Összetöröm az ellenfeleket a levegőben!
  És a lány, hogyan kell feltárni a gyöngyházfogait. Ez tényleg a lány műrepülése, és úgy csillog a haja, mint az ortodox templomok kupolái.
  És például ki tud csavarni valami igényesebbet.
  Anastasia Vedmakova pedig elvette, és csupasz lábujjait használva egy egész kocka mérgező üveget küldött az ellenségre. Felrobban, és a kínaiak számtalan teste sikoltozni fog. És vágd apró darabokra.
  A vörös hajú harcos ezt énekelte:
  - Gyilkosság, gyilkosság istentelenül,
  Éjjel-nappal, mindegy!
  És ismét, a repülőgépek ellenségei ellen egy ilyen gyilkos és pusztítóan fog eltalálni és eltalálni.
  A levegőből származó lányok pedig pokoli gondokat és a pusztulás legmagasabb láncszemét mutatják.
  Oleg Rybachenko, ez az örökké fiatal fickó, aki úgy néz ki, mint egy tizenkét év körüli fiú, fütyülni fog.
  A szívrohamot kapott hollók elájulnak, és elzáródásban találják magukat. Éles fejük a kínaiak koponyájába fúródik. Ez egy igazán kemény küzdelem.
  A fiú karddal trükközik - egy adu hölgy és egy tucat kínai fej egyszerre esett le.
  Oleg Ribacsenko, aki félbevágja az ellenséget, és a gyermekláb puszta ujjaival pusztító borsót dobál, nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmus korának,
  Romboljuk le a pacifizmus igáját!
  Margarita Korshunova, miután kardjaival kihúzta a bot ászát, levágta a fejeket, és ciripelt:
  - Dicsőség az orosz isteneknek!
  És a lány mezítláb fogta, és a pusztítás és a pusztulás borsóját dobta az ellenségre.
  Margarita pedig fogta és énekelte:
  - A nagy kommunizmusért,
  Állítsuk meg a vad nagy részét!
  Itt van egy kolosszális szintű lány.
  És a harcosok is szorítanak.
  Alyonka meglengette a kardját. És vágások. És akkor szívós ujjakkal fogja megmarkolni a gránátot. És hogyan kell rádobni az ellenséget. És nagyszámú kínai fog megtörni.
  Alenka fogta és énekelte:
  A harc szent és helyes
  Mezítlábas lányok a sötétben...
  Könnyű harc nem a dicsőségért -
  A földi életért!
  És a lány nevet.
  Anyuta is nagy szenvedéllyel pusztítja az ellenfeleket. És akkor feltárult a mellkasa. És megfogta a skarlát mellbimbót, miközben megnyomta a joystick gombját.
  És akkor repítsenek aknákat az ellenségbe.
  A lányok így bánnak az ellenségekkel. És olyan mezítlábasak, olyan szexiek és erősek.
  Anyuta fogta és énekelte:
  - Hála Istennek Jézusom
  Az emberiség az ő vérével mentett meg...
  Emberek ne engedjenek a kísértésnek
  Kiadta parancsát a szent népnek!
  A vörös hajú, harcoló Alla agresszíven megjegyezte:
  Isten csak egy illúzió!
  Aztán fogta, és rubin mellbimbójával megnyomta a ravaszt. És milyen heves lángok csaptak fel belőle.
  Alla fogát tátva és énekelve jegyezte meg:
  - Boldog Isten nélkül
  Lehetséges, hogy...
  Vegyél egy férfit
  Gazdagabb az ágyban!
  És hát e szakasz után a piros öltönyös ördög nevetni fog.
  Igen, ez egy lány, aki bármire képes. És nagyon szereti a férfiakat. És különösen szeret a nyelvével dolgozni. Annyira szereti az egészet.
  Maria a kínai hadsereggel is harcol. És ezt nagy dühvel teszi.
  Egy aranylevél színű hajú lány fogott és mérgező tűket lőtt ki géppisztolyból.
  Levágott egy csomó kínait, és nyikorgott:
  - Fehér lovak, fehér lovak,
  Nem fog megkapni minket! Nem fog megkapni minket!
  Így hát Maria megfogta, és csupasz lábujjaival a pusztítás gyilkos ajándékát bocsátotta ki.
  Aztán kiadták:
  - Itt van az ördög
  Az ördög ott van...
  Élet és halál-
  Tiszta csalás!
  Olympias a kínaiakról írva megjegyezte:
  - Mi az igazság?
  És ő is elvette, és erős, csupasz lábbal dobott egy hordó robbanóanyagot.
  Felgurult és csépelte. És az égi birodalom egész csatája magasan az égbe repült.
  Olympias vette, és ismét verte. És egy skarlát mellbimbót is használt, mint egy nagy epret.
  És a harcos énekelte:
  Az égben lennék, az égen lennék!
  Mezítláb és sok hó!
  Alenka nevetve mondta:
  - Ördög, ördög, ördög mentse,
  Valaki, valaki hozta a vírust...
  Adj nekünk, adj kardot a kezünkbe,
  Még Krisztus sem segít!
  Olympias felkapott egy tömlőt, és habos benzinsugarat bocsátott ki belőle. Lángszóróként lobbant fel. És most lángsugár hull a kínaiakra. És égessük el őket.
  Olympias pedig ezt énekelte:
  Milyen alkotó
  Menny vagy pokol...
  Mindenkit megöl -
  A méreged!
  A harcos pedig elvette, és pokoli szemekkel kacsintott. A huszonegyedik századi koronavírus-járványra utalva. És ez a pokoli járvány mindenkit megölt. És felmerült a kérdés: miért kell ez Istennek?
  De most más idők járnak, és a lányok csak a kínaiak ellen harcolnak.
  Marusya egy erős gránátot vett a kezébe, csupasz, izmos lábával ellökte magától, és kotyogott:
  - A kozmikus változásokért!
  Matryona felemelte, kitárta a fogát, és valami nagy és nagyon pusztító erőt dobott:
  - Változás - szívünk követeli,
  Változás - a szemünk követeli!
  A kínaira lövöldöző és mezítláb gránátokat dobáló Alenka nagy izgalommal vette fel:
  - Nevetésünkben és könnyeinkben,
  És az erek lüktetése!
  Változás, változást várunk!
  Anyuta agresszíven megjegyezte, lekaszálta ellenfeleit, és epres mellbimbójával megnyomta a gombot:
  - Az egész országot átöleli a peresztrojka,
  Nálunk az atom kettészakad!
  A vörös hajú Alla, csupasz lábujjakkal és rubinszerűen csillogó mellbimbókkal szétzúzva az ellenséget, támogatta az impulzust:
  Ismerje meg a szív és a vénák lüktetését,
  Gyermekeink-anyáink könnyei....
  Maria valami nagyon halálos csapást mért az ellenségre, és fogát kitárva hozzátette:
  Azt mondjuk, változást akarunk
  Dobd le a sárkány láncokból álló igáját!
  Az olimpia erőteljesen megerősítette. Ugyanakkor a lányok elvitték, és csupasz talpukkal egy gyújtózsinórral löktek el egy bombát, ami a levegőben repült és sikoltott:
  - Vége a sárkányigának!
  És most a lányok ismét izgalomban és harci transzban vannak.
  Olimpiada, aki nagy kaliberű ajándékokat készítő géppuskával firkált az ellenségre, megjegyezte:
  -A gonosz sárkánytól
  A nemzetség mentette meg a Földet...
  És az ég árnyéka
  Elhagyta az embereket!
  Alenka agresszíven kijelentette, brutálisan legyűrve ellenségeit, agresszív modorral:
  - Abszolút világbajnok leszek,
  És rögtön lehajolok a Csendes-óceánhoz!
  Itt vannak a lányok a pokolgépeikkel.
  És a szépségek mezítláb valami rendkívül agresszív dolgot dob, ami halálhoz vezet.
  Anyuta észrevette, rányomta skarlátvörös mellbimbóját a habarcs gombjára, összetörte a kínait, és felüvöltött:
  - A férfiak nagy méretéhez!
  Ezek a lányok nagyon szépek és megértik, mit jelentenek az erős férfiak. Szórakoztatóak és energiát adnak.
  Alenka nagyon szépen viselkedik, mezítláb ütő ütéseket ad le.
  És ismét repülnek nagy erejű gránátokkal.
  A harcosok harcolnak. És egy lángszóró tank halad el oldalról. Heves tűzsugarat bocsát ki. Lángol és halálra éget mindenkit. A folyók pedig úgy áradnak, mint a lángok a vulkánból.
  Elhaladt egy nagy tank. És elszenesedett holttestek tömegét hagyta maga után.
  Harc Alla elvette, és füttyentett:
  - Jó szórakozást, szórakozást, találkozzunk az újévvel!
  Ezt követően csupasz, kecses lába ismét hatalmas, pusztító erővel ajándékozta meg a halált. És széttépett egy csomó kínait.
  Albina és Alvina gépei elrepültek a lányok felett. Ezek a lányok elkezdték rakétákkal ütni az Égi Birodalom katonáit.
  Albina megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával. Lebombázott egy egész kínai zászlóaljat, és azt csicseregte:
  - Én vagyok a legmenőbb nő a világon!
  Alvina egy rakétával is robbant az ellenségre, rubin mellbimbóval és nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  És megint valami halálos dolgot küld a csupasz sarkával. Ez a lány nagyon szép szőke.
  És a szárazföldön Maria, egy aranylevél színű hajú lány, ugyanazt az érett eper színű mellbimbót szedte, ahogy présel, és nagy, pusztító erővel aknákat enged az ellenfelekre.
  Aztán a lány fogta és énekelte:
  - Én vagyok a legmenőbb a világon
  Mezítláb járok a hóbuckák között!
  És a lány fogta, és megmutatta a nyelvét. A harcos annál menőbb és erősebb lett.
  Maria elvette, és csupasz, kerek sarkával ismét valami pusztítót indított el.
  Azonnal több borsó is felrobbant.
  És szétverte az Égi Birodalom katonáinak egy egész zászlóalját. Ez tényleg rendkívül klassz.
  Maria fogta és énekelte:
  - Gyere hozzám meztelen fiú, Alik,
  Hozd a fiúkat is - mind meztelenül!
  És hogyan fog a harcos nevetni és megmutatni a nyelvét, majd hogyan fog köpni.
  De az olimpia vitte, és azt is, hogyan kell köpni. És elszáll a fény a szájából. És égess el egy csomó kínait. Ez egy lány - mondjuk a nő szuper.
  Aztán csupasz, erős lábai fogtak és kidobtak egy hordó nitroglicerint.
  És az, hogy felrobban... És a robbanás nagyon kolosszális pusztítás lesz. És mintha valaki egy kis atombombát dobott volna be.
  Ennyi lány van, és vadul és hajthatatlanul ordítanak...
  Itt van a csatában Olga a lángszórójával. A lány pedig fut, csupasz, kerek sarkúval villog.
  És égeti a kínait, keményen kiég...
  Itt ők is hóhérok. Megkínozták a Seraphim lányt. Természetesen először levetkőztették, és teljesen meztelenül átkutatták.
  A koszos férfiak mancsai bemásztak a lány intim helyeire. És tapogatták a mellkasát, csiklandozták a sarkát.
  Bemásztak a szájába, bemásztak az ujjaikkal a végbélnyílásba. Aztán Szerafim beledöfték a seggét és egy pálcát.
  A lány felsikoltott fájdalmában és megaláztatásában. És olyan undorító volt.
  És folyton megérintették...
  Aztán fogtak és leültek egy speciális nyeregre. És acéltűk mélyedtek a hüvely szépségébe. És a fogát csikorgatta, és üvöltött a fájdalomtól.
  Ki volt nyújtva. És az egyik oldalára súlyt tettek, horogra akasztva. Másrészt pedig a hóhérok is rácsavarták a súlyt. Ez olyan drága volt, hogy fájdalmat okozzon.
  A lány pedig felnyögött és üvöltött. És elviselhetetlen fájdalmai voltak. És akkor a lányt megint ostorral verték.
  És ül a nyeregben. Tűk szúrják a keblét, súlyokat csavarnak a lábára. És egy ostor esett a hátára. Pontosabban még két ostort is megvertek a Kínából érkező erős hóhérok.
  Aztán fáklyát vittek a jobb lábra, és a láng megnyalta a kerek, rózsaszín lány sarkát. Aztán a hóhérok fáklyát vittek a bal lábára. És tűz csupasz sarok, szintén nyalva, de a másik oldalon.
  És a lány újra felsikoltott vad dühvel. Két ostorral verték, mezítláb pörkölték, ugyanakkor ostorral verték. De ez nem volt elég ahhoz, hogy a kínai hóhérok lássák.
  És elkezdték piszkos mancsokkal kenegetni a lány mellkasát. És nagy agresszivitással mancsolta őt. A lány pedig felnyögött a fájdalomtól, és úgy érezte magát, mint egy bogár, amelyet darabokra szednek szét.
  De aztán a mellkasa megkeményedett a hóhérok durva érintéseitől, és megdagadt. És a lány sokkal jobban lett. És itt ismét a fáklyákat hozzák a szépség meztelen mellszobrához. És gyújtsuk meg.
  A lány vad őrjöngésben üvöltött a pokoli fájdalomtól. És a lányok nagyon szépek és nagyon szexiek, amikor korbácsolnak és kínoznak.
  Aztán megszurkálják a keblét, megsütik csupasz, kecses lábát, megfeszítik súlyokkal, és még mindig megperzselgetik a mellét.
  És csak most kezdett el kérdezősködni a főhóhér. És a lány elhallgat. Pontosabban nem mintha néma lenne, de a kiáltásai nem adnak össze külön szavakat. Csak üvölt.
  A főhóhér parancsára az éles csillagokkal ellátott acélrudakat eltávolították a tűzhelyből.
  Bíborvörösen izzottak a hőségtől.
  És elkezdték a lány hátát verni, minden félelem nélkül és embertelen dühvel.
  Ez így pokolian fájt. Nem csoda, hogy ezek kínai hóhérok...
  De még ez is kevésnek tűnt számukra. A lány fejére szöges gallyakból álló koszorút is tettek. Hozzáadott szenvedés.
  Oleg Ribacsenko folytatta a harcot, és gyermeklábak puszta ujjaival dobálta a halál borsóját, és azt csicseregte:
  - Győzelemre várva, győzelemre várva,
  Akik arra vágynak, hogy letörjék a bilincseket...
  Győzelemre várva, győzelemre várva -
  Le tudjuk majd győzni a gonoszt, a sötétséget!
  Margarita Korshunova folytatta a kínai vágását, és kardjaival pillangót rajzolt:
  - Dicsőség a nagy, szent kommunizmusnak,
  Tegyük boldogabb hellyé a világot...
  Megsemmisítjük a rossz pacifizmust
  A nagy, szent Oroszország érdekében!
  Ezt követően a lány fogott, és csupasz lábujjával kilőtt egy tucat mérgező tűt, és eltalálta az ellenséget. És nagyon szórakoztató volt.
  Oleg Ribacsenko elvette, és hogyan fütyült, hadonászva kardjával. És a csatamezőre sereglett varjak ezrei estek a kínai katonák fejére.
  A Terminátor fiú ezt énekelte:
  - Az orosz Svarog kedvéért,
  Alkossunk még néhányat!
  És megint, a fiú csupasz lábujjai megfogták, és gyilkos halálajándékot dobtak. És akkora erőt egy darab antianyaggal, hogy egy egész kínai ezred leégett a megsemmisülés lángjában. És a gyerek, aki egyben Superman is - énekelte:
  Oroszország a mi szent hatalmunk,
  Ebben a Mindenható Rúd építette az Édent...
  Hatalmas akarat és határtalan dicsőség,
  Hamarosan nem lesz gondunk!
  
  HATODIK IVÁN - A NAGY KIRÁLY
  Tizenkettedik Károly király a norvég háború során megúszta a halált, és még Nagy Péterrel is békét kötött, de sikerült meghódítania ezt az országot. Svédország pedig kicsit elmozdult a vereségtől. 1740-ben, Lipót kormányzósága idején, Tizenkettedik Károly ismét támadott... És kihasználva azt a tényt, hogy Biront megbuktatták, Oroszországban pedig káosz és káosz, elfoglalta Vybort és Szentpétervárt is.
  Az orosz hadsereg azonban a kezdeti kudarcok után talpra állt, és vissza tudta foglalni Oroszország fővárosát. Svédország csak Viborgot tudta megtartani.
  De a történelem menete némileg megváltozott. Hatodik Ivánt nem buktatta meg, mivel a puccs meghiúsult. És megtartotta trónját. A tizenkettedik Károly hetven éves korában halt meg 1752-ben, ötvenöt évig uralkodott. Uralkodása pedig a történelem legeseményesebb volt.
  1757-ben egy kis szünet után Oroszország háborúban állt Poroszországgal. A háború ezúttal Poroszország teljes vereségével és II. Frigyes letartóztatásával ért véget, köszönhetően annak, hogy a már felnőtt Hatodik Iván ült a trónon. És ez óriási eredménynek bizonyult Oroszország számára. Aztán Oroszország annektálta Lengyelországot, pontosabban a Nemzetközösséget, és legyőzte Törökországot. Két háború volt az Oszmán Birodalommal. A második pedig Konstantinápoly elfoglalásával és az Oszmán Birodalom teljes meghódításával ért véget. A cári Oroszország sok győzelmet aratott - elérte Indiát, és elfoglalta Észak-Afrikát is. Ezután Szuvorov elfoglalta egész Európát, a forradalmi Franciaországgal együtt.
  Csak Nagy-Britannia próbált ellenállni. De a zseniális Nelsont a zseniálisabb és sikeresebb Ushakov győzte le. És ezt követte a partraszállás London elfoglalásával.
  Egész Európát meghódították... Aztán a XIX. században már volt hadjárat Afrikában. Nagyon sikeres, és átvette Indiát. És akkor az orosz csapatok már betörtek, elfoglalták Kanadát és elérték az Egyesült Államokat.
  1815-ben, hetvenöt évesen meghalt Hatodik Iván - a legnagyobb. Uralkodása a leghosszabb volt az emberiség történetének többé-kevésbé jelentős országai között. Hetvenöt év hatalmon. Igaz, azt kell mondani, hogy a hivatali idő névleges volt, a régensség miatt. De ugyanez elmondható XIV. Lajosról is.
  Hatodik Iván pedig, aki a valós történelemben bukott cár volt, aki börtönben vetett véget életének, másrészt a Föld bolygó történetének legnagyobb uralkodója lett.
  Fia, Harmadik Péter lett az új király. Ez az uralkodó folytatta apja agresszív politikáját. És befejezte Kína átvételét. Oroszország az Egyesült Államokat is legyőzte, meghódítva ezt a területet. És már Első Sándor alatt a latin hadsereget is meghódították Japánnal. II. Sándor pedig befejezte a világ utolsó országainak, köztük Ausztráliának a meghódítását.
  Így ismét világbirodalom keletkezett...
  Úgy tűnik, minden rendben van, de a birodalomban autokrácia és jobbágyság uralkodik. A királyok pedig megpróbálják lelassítani a fejlődést. Ami azonban lehetetlen. 1953-ban pedig ebben az esetben az első személy, Alekszej herceg repült az űrbe.
  És 1967-ben repültek először a Holdra. És meg kell jegyezni, nagyon klassz.
  Mivel a Marsra való repülés már 1988-ban megtörtént. Ami még mindig jobb, mint a valós történelemben volt...
  Fokozatosan a királyok kezdtek jobban odafigyelni a térre. Voltak járatok a Vénuszra és azon túl...
  Az új Első György cár, szintén 2020-ban, Oroszország történetében először döntött az Állami Duma választásáról és az alkotmány létrehozásáról.
  Az új, viszonylag fiatal uralkodó még egy sor szárnyas aforizmát is lejegyzett;
  A cirkuszszerű gondolkodáshoz kötéljárás kell!
  A szerelem olyan érzés, mint egy furulya, csak a zene sokkal édesebb!
  A politikusok sokszor rókák és soha nem oroszlánok, mert a politizálás nem királyi üzlet!
  Egy fiú verekedés nélkül rosszabb, mint egy kutya!
  Az őszinteség ritka tulajdonság a politikusoknál, főleg szavazatszámláláskor!
  A szív és az erek lüktetésében változást akarunk...de nem öregedést!
  A fiatalság felbecsülhetetlen, mint az arany, csak idővel gyorsabban fakul!
  A fiatalság elősegíti a felfedezéseket, mint a friss szellő a vitorlát!
  A fiatalság, a borral ellentétben, az évek múlásával értékét veszti, de erőre kap!
  A fantáziákban szereplő robotok emberi lustaságból születtek, de emberfeletti szorgalom testesítette meg őket!
  Minél több parancsnok, kevesebb rend, kevesebb rend, több veszteség!
  A gyerekkor olyan, mint a pénz az infláció idején, minél értékesebb, annál gyorsabban válsz meg tőle!
  Tölgy tábornokok, készítsenek fakoporsókat!
  A tábornok olyan, mint egy hordó, főleg üres!
  Amikor a tábornokok tölgyek, sűrű tudatlanság virágzik!
  Az elme és a fantázia, mint a férj és a feleség, csak a nászút igazán édes, ha a valóság támogató anyósa!
  A rendelések száma nem mindig arányos a vitézséggel, hanem mindig a felettes kegyeit tükrözi!
  Az olaj valóban fekete arany, megmérgezi a természetet, megfeketíti a szíveket, elhomályosítja az elmét!
  Az olaj olyan, mint az ördög fekete vére - megmérgezi a húst és a lelket is!
  Az elme életmentő okos kezekben, és hentesütő egy idióta mancsában!
  Könnyebb hóembert készíteni egy kitörő vulkán szájába, mint olyan felfedezést találni, amelyet nem használtak katonai célokra!
  A háború előtti nyitás egyet jelent a békés élet számos ajtójának bezárásával!
  Ha el akarod kerülni a harcot - pumpáld meg az izmaidat, ha el akarod kerülni a háborút - építs fel sereget!
  A diplomáciát könnyíti a katonai kiadások terhe, a tárgyalások súlyos öklök!
  Ne ígérd a holdat az égből, sikítanod kell, mint a kutyának, ha követelni jönnek!
  A szívek bosszút követelnek, de semmi sem ravaszabb és gonoszabb, mint az emberi szív - hát az elme adjon bocsánatot!
  A betakarításhoz egész évben élősködőket kell ültetni!
  Ha egyszer elültetünk egy lustát, egész évben termésünk lehet!
  A vörös beszéd kifehérítheti a fekete hírnevet, de egy színtelen ember életét nem díszíti, ha megfontolandó!
  A tudomány csodái, megfosztanak minket az unalomtól, a haladás csodái nagyon érdekesek!
  A tudomány fő csodája nem lecsap, hanem jutalmaz!
  A tudomány nem farkas, hanem elhagyja az erdőt, ha nincs tudományos felelősségű birkapásztor!
  A kezdés ne legyen pörgős, le fogsz lassulni egy randevúra, de az eleji lassúság lefagyasztja a végét!
  Az eleje olyan, mint a nyitás a játékban, gyorsabban kell fejlődnie, de ne mozogjon anélkül, hogy a gyalogokra ne gondolna!
  Az ideális politikus olyan, mint a ló a munkában, de nem a szamár a tanácsokban!
  A szerelem persze csodálatos érzés, csak ha nem az alkoholra vonatkozik!
  Sok szakács elrontja a kását, ha aludttejet önt a tésztába!
  A politikus művész, csak nem ő foltja be a vásznat, hanem önmagát!
  A királyok mindent megtehetnek, de az uralkodók szinte semmit sem akarnak az emberekért!
  Csak a király, aki kiáll a népért!
  Csak két dolog van a világon, amely a Teremtő hatalmán kívül esik: az emberi érzések és az emberi butaság, különösen, ha okos embernek érzem magam!
  Nem az számít, hogy ki az elnök, az számít, hogy ki a király a fejedben!
  Háború, nincs helye elmélkedésnek, a halál és az őrület korszaka!
  Csak az őrül meg, akinek az esze meghaladja az észt!
  Az autó nem csak közlekedési eszköz, hanem luxus, amivel csak a bolondok spórolnak!
  A gazdaság legpazarlóbb fajtája, a presztízsen spórolni!
  Néha veszítettünk, néha meghaltunk, de az oroszok soha nem térdeltek le!
  A készség helyettesíti a mennyiséget, de a mennyiség csak hamisan hamisíthatja a készségeket!
  - Egészséges testben, és az ambal szelleme - és a hús gyengesége - a lélek elhalványult!
  A vér aranyként ragyog, de a fém lelkek rozsdásodnak tőle!
  Még az arany is berozsdásodik, ha szívet nem öntenek belőle!
  A kínzás nem szórakozás, hanem a szolgáltató szektor kemény munkája, amelyben végzetes az ügyfél iránti szánalom!
  A gazdag ember lelke hazafias, nem több, mint az aranypénzé, ahol elveszik és ragaszkodnak hozzá!
  Az arany sárga, mint az árulás színe, puha, mint az opportunista akarata, nehéz, mint az áruló lelkiismerete!
  A fájdalom olyan, mint egy anyós, megszállott, csúnya, szeretnék megszabadulni tőle, de ... enélkül nem házasodsz meg győzelemmel!
  Ha az ellenség nem adja meg magát, elpusztítják, ha pedig nem adja meg magát, a találékonyság győzelmet hoz!
  Nem baj, ha az ellenség nőstényei elpusztulnak, az katasztrófa, ha hímjeink elcsavarták az agyukat!
  Könnyű a csatában, ha a tanulás nem kínszenvedés, hanem hasznos szórakozás!
  Még Krisztus szavaival is élve, szolgái olyasmit keresnek, ami az istentelen önkény szolgálatában áll!
  Egy nagy szekrény zajosan leesik, és a hangos dicsőség azé, aki leütötte!
  Ha ügyes a maszk, nincs szükségünk kifogásra!
  Gyakrabban folynak a vörös folyók a vörös beszédek és a fekete tettek miatt!
  - Akit megszúrnak, ne remegjen a kötélen!
  Mint mindig, most is kiderült, de nem akarták!
  A halál jobb részesedést érdemel, mint az élet, mert időtartama összehasonlíthatatlanul több rész közül választhat! -
  Garancia ad garantáltan kirabolták!
  Az aranyból készült érme puha, de halálosabb, mint egy golyó, közvetlenül a szívbe talál, és kiveszi az agyat!
  A technológia a háború istene - szabotőre pedig ateista!
  Isten hat nap alatt teremtette az univerzumot, és az ember az örökkévalóságért fizet egy percnyi ember alkotta gyengeségért!
  Beléptek a gyapjún, de nem siklóval tértek vissza!
  Fuss, de ne menekülj, lőj, de ne lőj vissza, üss, de ne üss vissza, és ami a legfontosabb, igyál, de ne igyál!
  A döglött szamár füle senkinek sem kell, de az élő róka hallása ajándék azoknak, akiknek nincs szükségük szamárra a cél eléréséhez!
  Csukd le az elméd, örökre csavargó maradsz!
  A háború levegő a tüdőnek, de csak bináris gázzal keverve!
  Ha az ellenség nem akarja feladni és nem tudja, hogyan kell veszíteni, akkor feladásra kényszerítjük és leszoktatjuk a győzelemről!
  A rossz emberek szeretik a fekete mágiát, a jó rossz emberek a fehéret!
  A háborúban ölni nehéz folyamat, felfogásban undorító, de milyen nagyszerű a végén! Tehát a háború egészséget hoz a léleknek, megkeményedik a testnek, és megtisztítja a pénztárcát!
  Néha a háború nagyon megtölti a pénztárcákat, és egyenes arányban a kiömlött vér teltségével és a romlott szív ürességével!
  A haza iránti kötelesség vörös az önzetlen odaadás megfizetése!
  A háború próbája az okosoknak, edzett az erőseknek, szórakozás a bolondoknak! -
  Nevetségesnek lenni nem mulatság, másokat sírni nem unalmas!
  A jó vonalzó olyan, mint a cukros méz, először megnyalják, aztán kiköpik!
  És a gonosz uralkodót, mint az ürömöt, először kiköpik, aztán tapossák!
  Igen, az arany puha, de az áthatolhatatlan pajzs könnyen kovácsolható!
  A minőség mindig felülmúlja a mennyiséget - még egy tengernyi árpa zabkása sem akadály a fejsze számára!
  A gonosz tele van erővel, ha a jót a félelem gyengíti!
  Helyre jó a vicc, ebédre egy kanál, de a segítség bajban van!
  Egyszer-kétszer szerencséd lehet - ügyesség nélkül a szerencse elszáll!
  Ki nem Lev Tolsztoj, az az irodalmi csavargó!
  
  HOGY MENT NAPOLEON KIJEVEN KERESZTÜL MOSZKVABA
  Napóleon alternatív háborús tervet választott Oroszországgal. Kijevbe ment, és ott legyőzte az orosz csapatokat. És alkotott egy bábot, a Kis Oroszországot. Aztán háború volt, Fehéroroszország és Litvánia csatlakozása a Lengyel Hercegséghez, amelyet királyságnak neveztek át. Ausztria is kapott néhány ukrán területet. Oroszország, miután legyőzték, kishatalommá vált. 1815-ben Napóleon hadjáratot indított Törökország ellen.
  Legyőzte az oszmánokat és bevette Konstantinápolyt. Görögország elnyerte függetlenségét, Bosznia-Hercegovina a nagy Itália része lett, amelyet Bonaparte Napóleon fia ültetett volna a trónra. Románia Ausztriához került, ami a császárt rokonságba hozta Napóleonnal. Bulgária és Szerbia Albániához hasonlóan függetlenné vált, de Franciaország vazallusai lettek.
  Görögország pedig a formálisan független Nagy-Olaszország vazallusa.
  Törökországban valójában csak a főváros, Isztambul maradt a Balkánon egy kis földterülettel.
  A háború azonban ezzel nem ért véget. Napóleon inváziót indított Marokkó és Algéria ellen. De a brit flotta beavatkozott a franciákba. A háború Angliával elhúzódott. Ám a leleményes Napóleonnak sikerült elfoglalnia Gibraltárt, és szárazföldi fölényes csapataival legyőzni a briteket.
  Ezt követően a franciák elzárták a szorost, és el tudták foglalni Afrika egész északi részét, beleértve Egyiptomot és Szudánt is. A harcok alatt a franciák birtokolták a világ első tengeralattjáróit. Anglia hatalmas veszteségeket kezdett el viselni.
  Napóleon egész Európát és Oroszország egy részét az irányítása alatt tartja. Nagy-Britannia pedig nem a riválisa.
  Fokozatosan a franciák legyőzték a briteket. Több hajót építettek, sokszorosan jelentősebb lakossággal és erőforrásokkal. Végül 1931-ben Napóleon partra szállt Nagy-Britanniában, és csapatait kifejlesztve bevette Londont.
  Nagy-Britannia megadta magát... Hatalmas tisztelgést róttak ki rá, és az összes gyarmat ismét franciává vált.
  Napóleon már túl öreg volt, és hadvezéreit küldte harcba.
  Franciaország számos gyarmat megőrzéséért harcolt az Egyesült Államokkal és Latin-Amerikában.
  Napóleon, aki hetven évet élt, ami nem is olyan kevés egy nagy zsenihez, 1839-ben halt meg a tizenkilencedik századi mércével mérve. Fia, II. Napóleon, magas szőke, aki nem hasonlított apjára, huszonnyolc évesen örökölte a trónt. És természetesen folytatódott a háború. Míg általában a telepeken.
  Ezen kívül II. Napóleonnak volt néhány érdekes ötlete. Különösen népszavazást tartott, és egy államba egyesítette Franciaországot, Olaszországot és Ausztriát.
  És ez sem rossz ... Poroszországban pedig rokonukat ültették a trónra.
  A Nemzetközösséget pedig Napóleon törvénytelen fia és a lengyel Valencia panna uralta.
  II. Napóleon csapatai végül befejezték az Egyesült Államokat, és teljesen elfoglalták Észak- és Dél-Amerikát. Aztán Afrikát megszállták. Kiterjedt Indiába és Kínába.
  1860-ban háború volt Oroszországgal. Ezúttal Moszkvát és Szentpétervárt vették be. Népszavazást tartottak, és Oroszország egészen a Csendes-óceánig belépett a Nemzetközösségbe. Aztán a Nemzetközösség összeolvadt Franciaországgal. Aztán már volt egy háború Kínában és partraszállás Ausztráliában... II. Napóleon 1883-ig uralkodott, mígnem hetvenkét évesen elhunyt, szinte az egész világot meghódította.
  Unokája, III. Napóleon lépett a trónra. Ezen uralkodó alatt az utolsó háborúk végül Japán, a Fülöp-szigetek, más ázsiai szigetek és területek, valamint Új-Zéland elfoglalásával értek véget.
  A világbirodalom kialakulása befejeződött... Harmadik Napóleon a háborúk történetének kiteljesítője lett.
  És most az emberiségnek egyetlen útja volt az űrbe.
  1917-ben az első ember az űrbe repült. 1922-ben pedig repülés történt a Holdra. És 1930-ban a Marsra.
  Az emberiség meghódította a világűrt... A huszadik század végén már a Naprendszer összes bolygóján voltak emberi települések.
  2020-ban pedig megkezdődött az első csillagközi expedíció. Azonnal hét űrhajó indult el a több bolygót megforgató Szíriusz csillaghoz. És egyikük élhető volt.
  A csillagközi terjeszkedés új korszaka kezdődött.
  És a kifejezés - Kijeven keresztül Moszkvába menni - új jelentést kapott.
  
  HÁROM TENGELY HIBA JAVÍTVA
  Hitler triviálisan nem alakította át a negyedik páncéloshadsereget a Kaukázusba. Ennek eredményeként a nácik azonnal el tudták venni Sztálingrádot. Valamivel korábban Japán megnyerte a midwayi csatát, és elfoglalta a Hawaii-szigetcsoportot úgy, hogy teljesen uralta a Csendes-óceánt.
  Rommel sem szünetelt, Tolbuk bukása után, és nem engedve, hogy a britek a védekezésbe helyezkedjenek, Egyiptomban teljesen legyőzte őket. Ráadásul Rommel csapatai a helyi lakosság támogatásával el tudták foglalni Irakot és Kuvaitot is.
  Sztálin megpróbálta visszafoglalni Irakot, de Törökország is beszállt a háborúba a Harmadik Birodalom oldalán. Ennek eredményeként a Szovjetunió kettős csapás alá esett. Ami aztán tripla lett a Távol-Keleten és nyitott egy második frontot és Japánt.
  A németek a pillanatot kihasználva a Kaszpi-tengerhez mentek, és szárazföldön elvágták a Kaukázust.
  Ennek eredményeként a háború menete megváltozott. A Szovjetunió kénytelen volt erőinek egy részét felhasználni, hogy a Távol-Keletet elzárja a japánoktól. A németek pedig gond nélkül haladtak előre. A törökök útközben bevették Jerevánt, Batumit és más városokat, és keresztül-kasul áttörték a védelmet.
  A németek és a japánok egyaránt előrenyomultak. A szamurájok meg tudták lepni a szovjet flottát Vlagyivosztokban, és szertartás nélkül elsüllyesztették. És elfoglalták Mongólia nagy részét.
  Az új évre a nácik elfoglalták az egész Kaukázust, beleértve Bakut is.
  Ez egy hangzatos győzelem volt, és megsemmisítő csapás volt a Szovjetunió számára. Sztálin kiakadt, de nem tudott mit tenni.
  Nyugodt volt a tél. Csak volt egy kísérlet Leningrád blokád feloldására, de sikertelenül. A németek további erőket vontak be, és visszaverték a támadást.
  Márciusban a központban próbáltak támadni, de a támadást ismét visszaverték...
  Május végén a németek a teljes mozgósítás miatt pótolták csapataikat, erősebb és modernebb harckocsikat vontak fel: a Párducot, a Tigrist, az Oroszlánt és a Ferdinand önjáró fegyvert. És támadásba lendültek egybefutó irányokba Rzsev oldaláról és a front északi részéről, és megpróbáltak egy üstöt kialakítani.
  Ezzel egy időben a nácik is beözönlöttek Szaratovba. Sztálingrád felől támadtak.
  A csatában megjelent az "Oroszlán" - egy nagyon erős, kilencven tonnás tank. Ennek a gépnek az elülső páncélzata százötven centiméteres volt, oldalai pedig nyolcvankét milliméteresek a lejtők alatt, mint egy "Panther". Ez külsőre hasonlított a Pantherre, csak nagyobb volt egy 105 mm-es, 70 EL hosszú kaliberű ágyúval.
  A hajótest homloka nagyon erősen védett - 240 mm-rel a lejtők alatt.
  Az "Oroszlán" tartály erősebb, ezer lóerős motorral rendelkezett, sebessége pedig körülbelül harmincöt kilométer per óra.
  Általánosságban elmondható, hogy az autó nem túl sikeres, de nagyon jól védett a homlokban.
  Leginkább gyakorlati szempontból a Tigris jó. A Panther, bár gyorsabb, meglehetősen gyenge, mindössze 40 milliméteres oldalpáncélzattal, és még negyvenöten is bírják.
  Általában véve a németek nagyon erősek. A negyvenkettedik évben el tudták kerülni a súlyos veszteségeket, hadseregük nagy, a hadosztályok száma a külföldiekkel együtt csak a Wehrmachtban meghaladta a háromszázötvenet. Ráadásul a műholdak csapatai.
  Spanyolország és Portugália nyíltan beszállt a háborúba a Harmadik Birodalom oldalán.
  A német csapatok pedig bevették Gibraltárt, és elkezdtek előrenyomulni Afrikán keresztül.
  Olaszország további mozgósításokat hajtott végre és újabb csapatokat küldött. Törökország is mozgósított, akárcsak az arabok. Japán keletről nyomult be.
  A Harmadik Birodalom gyalogosainak száma is nagyobb volt, és technológiailag sem volt alacsonyabb. A németeknél is sok repülőgép volt a levegőben. Megjelent az ME-309, fegyverzetében páratlan, és a Focke-Wulf hat légágyúval.
  A német ászok domináltak.
  Főleg Marseille. Háromszáz lelőtt repülőgépért ismét megkapja a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ötszázért pedig megkapta az első ilyen szintű kitüntetést, a Vaskereszt lovagkeresztjét és arany tölgyleveleket, kardot és gyémántot.
  Marcel a keleti fronton kötött ki, és ott harcolt, mint a Sátán.
  Sztálin százezer arany rubel jutalmat helyezett a fejére. És háború volt.
  A németek természetesen át tudták törni a szovjet védelmet, bevették Szaratovot és csatlakoztatták a kazánt Rzsevtől északra.
  A csatákban Gerda harckocsi-legénysége különösen kitüntette magát.
  A mezítlábas szőke lány skarlátvörös mellbimbójával elsütötte Párducágyúját, és kotyogott:
  Elvesszük Moszkvát!
  Charlotte egy málnabimbóval is csapkodta, átszúrta a szovjet csapatok autóját, és azt csicseregte:
  Mindannyian nyerni fogunk!
  Christina kiengedte az ellenséget, megnyomta rubin mellbimbóját a gombon, és kotyogott:
  - A szent Oroszországért!
  Magda fogja, és eltalálja a szovjet tankot, letépi a tornyot, és csipog:
  - Hatalmas hatalomért!
  A lányok így küzdöttek és nagyon agresszíven.
  Íme néhány klassz nő...
  Július végén megkezdődött a német offenzíva Moszkva ellen. Ugyanebben az időben délen a nácik megrohamozták Kuibisevt.
  Heves csaták zajlottak.
  Az erők természetesen egyenlőtlenek, de Kujbisev jól megerősített. Azt kell mondanom, hogy Moszkva is erősen megerősített, akárcsak a megközelítései. Mindenesetre hatalmas erődített zónák vannak ott, sünök, árkok és egész erős erődített területek.
  A németek bedobták a támadást - százötven hadosztályt. Sokan közülük idegenek és csekély halálos erejűek.
  Mind a legelső "Tigers" -2, mind a "Maus" tank részt vett a csatákban. A csaták azt mutatták, hogy az első tank még mindig nem volt rossz, de a Maus túl nehéz volt, és nem könnyű szállítani.
  Egy ilyen tankot azonban egyáltalán nem könnyű kiütni. A németek pedig a Vörös Hadsereg védelmébe ékelődnek.
  A náciknak elég nehéz volt. De számban és technikában is erősek.
  Az első Yu-288-as bombázókat is felhasználták. Egy ilyen gép nagyon erős és gyors, akár hat tonna bombát is szállít.
  A németek erősek voltak... Marseille hétszázötven lezuhant repülőgépért egyedülálló kitüntetést kapott: a vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És igazi, szuperlegenda lett.
  A németek magabiztosan uralták az eget, Japán pedig előrenyomult keletről.
  Szamuráj csupa gyöngy és gyöngy. És a repülőgépük bombázott. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia passzív volt. És óvatosan cselekedtek.
  Japán jelentős erőket alkalmazott a csatákban. És lökött...
  Augusztusban a németek elfoglalták Kalinin városát, és megközelítették Mozhaiskot, a legmegerősítettebb védelmi vonalat.
  Ugyanakkor a harcok kibontakoztak Tuláért. Amíg Moszkva maradt mind a száz kilométer.
  Veronica, Oksana és Natasha, valamint a többi lány elhagyta a bekerítést. A lányokból álló zászlóaljnak parancsot kapott, hogy vonuljon hátra, mivel a harcosoknak gyakorlatilag nem voltak páncéltörő fegyverei. Stalenida Pavlovna volt tapasztalata a háborúban, önkéntesként szolgált Spanyolországban. Eltekintve a háború hátralévő részének tapasztalataitól. És megértette, hogy a vörös csapatok nem tudnak ellenállni a nagymacskák sorozatának tankjainak. A lányok ugyanakkor több szállítót is kiütöttek, de ők maguk szenvedtek veszteséget.
  Most a zászlóalj szétoszlott és visszavonult.
  Veronica, Oksana és Natasha, miután ledobták a csizmát, mezítláb, könnyű blúzban távoztak. A szovjet csapatok nem állnak készen a nehéz harckocsioszlopok visszaverésére. És egyszerűen nincs semmi, ami áttörné az E-50 harckocsit. Az egyetlen esély a vágányok károsodása. De ebben a gépben a görgők külön kocsikon helyezkednek el, és nagyon nehéz letiltani őket.
  A lányok az erdőn át keletre költöztek, kis csoportokban. Nagyon meghatónak tűntek. Feltűrték a nadrágjukat, és csak világos ingben. Hosszú, szőke, enyhén göndör haj omlott le. A mezítláb kellemesen csiklandozza a fű, néha dudorok is rábukkannak. Minden rendkívül erotikusnak tűnik. A mellek a vékony ingeken keresztül látszanak.
  Veronica, aki mezítláb gereblyézi a füvet, bosszúsan mondja:
  - A fenébe - a háború még csak most kezdődött, és máris vissza kell vonulnod!
  Oksana, akinek szőke haja enyhén vöröses volt, fogát vigyorogva válaszol:
  - És nem voltak különösebb illúzióim! Hitler szinte az egész világot meghódította... Próbáld ki egy ilyen hordával, amit kibírsz!
  Natasha megrázta hófehér haját, és így szólt:
  - Mindenki a kedvében akar járni... Nehéz velük bánni! Hűnek lenni nem könnyű!
  Veronica bólintott. Olyan aranysárga és gyönyörű a haja. Ő nagyszerű.
  De Victoria utolérte őket. Egy vörös hajú lány. A haj olyan, mint a tűz. És olyan megrendítő. Fújt a szél, és úgy látszik, a proletár zászló lobog, olyan lángoló hajszál.
  Victoria levette az ingét, és kitette a törzsét. A melle tele volt, a mellbimbói skarlátvörösek, akár a mák. Gyönyörű harcos. Erős, edzett teste pedig feltárul.
  Natasha felkacagott, és feltárta a törzsét is, és észrevette:
  - És gyönyörű a testünk... Csak amazonok vagyunk!
  Veronica megrázta a fejét.
  - Nem túl radikális - feltárni a ládát! A tisztesség szabályait be kell tartani!
  Victoria megrázta a fejét és megrázta vörös fürtjeit.
  - Egy kommunista társadalomban - az erkölcs szabályai, a fogalom relatív. - A lány megrázta csupasz melleit, skarlát mellbimbói nagyon csábosan csillogtak. - Meztelennek lenni nem bűn. Pontosabban a bűn fogalma papi, de hitvallásunk a polgári erkölcstől való szabadság!
  Natasha megerősítette buja és rugalmas mellszobrát megrázva:
  - Közelebb a természethez! Közelebb a természeteshez! És a természetes meztelenség!
  Oksana is mosolygott, és feltárta a törzsét. Sőt, a nyári melegben milyen kellemes, ha csupasz a mell. És a szél fújja őket. Egy gyönyörű lány, és jön a meztelenség. Minden lány sportos, figurákkal, a harcosok meztelen teste nagyon harmonikusnak tűnik.
  Gyönyörű lányok sétálnak az ösvényen. Annyira imádnivalóak és nagyon vonzóak.
  - csicseregte Veronica a fejét csóválva.
  De egyáltalán nem esztétikus!
  Victoria negatívan megrázta a fejét.
  - Nem! Nagyszerű testünk van! És nagyon jól nézünk ki meztelenül!
  Natasha bólintott, és felugrott, és így szólt:
  - Jó volt pucérnak lenni... Ide jött Iljics fegyverrel!
  Oksana megsimogatta a mellkasát, és nyikorgott:
  - Sőt, a mellképem szuper!
  Victoria lelkesen énekelte:
  - Ó, lányok, mi pedig portyázók vagyunk! Pénztárcák, pénztárcák és pénztárcák! Dollárokat láttunk - aranyhegyeket!
  Natasha csupasz mellét rázva mosolyogva énekelte:
  - Régebben meztelenül, mezítláb, rossz!
  És ők négyen nevetésben törtek ki. A lányok mezítláb verték, felemelték csupasz sarkukat. Gyönyörű harcosok. Mögöttük hátizsákok és PPSh gépkarabélyok. Aranyos harcosok, nagyon csodálatosak.
  Veronica halkan mondta:
  - Isten előtt mindannyian egyenlőek vagyunk... És felelnünk kell a kicsapongásért!
  Natasha kuncogott, és teljes elszántsággal válaszolt:
  - Nincs Isten! Ez egy mese!
  Victoria meztelen, lebarnult kebleit rázva lelkesen kiáltott fel:
  - Istent e világ hatalmasai találták ki, hogy az embereket engedelmességben tartsa!
  Veronica negatívan megrázta arany fejét.
  Ki teremtette akkor az univerzumot?
  Victoria kuncogott, és így válaszolt:
  - Maguk az univerzumok úgy nőnek, mint a levelek a fán. A semmiből nőnek ki. Amikor a végtelenben egy fa az univerzumban a semmiből nőni kezdett, és azóta sok univerzum jelent meg.
  Natasha kuncogott, kinyújtotta a nyelvét, és megjegyezte:
  - Ez meleg! Levehetjük a nadrágunkat?
  Victoria támogatta az ötletet:
  - Nagyon jó ötlet!
  És mindhárom lány egyhangúlag megszabadult a nadrágjától, és a bugyiban maradt. És milyen erős és izmos testük van. Egyszerűen csodálatos, és műrepülés.
  Oksana örömmel énekelte:
  - A csótánynak antennája van, a lánynak meztelen bugyi!
  Csak Veronika maradt feltűrt nadrággal és inggel. A lány szemrehányóan válaszolt:
  - Nem jó így meztelenül lenni! Mi van, ha meglátnak minket!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - És még hadd lássák! Szeretem izgatni a férfiakat!
  Victoria kuncogott, megrázta szinte csupasz combját, és így válaszolt:
  - A férfiak szemetek - csak söpredék!
  És mezítláb megütött egy friss gombát, és hozzátette:
  - Milyen jó fogni egy mént és meglovagolni!
  Oksana mosolyogva jegyezte meg:
  - Ha simogatnak, az szép... Főleg, ha a férfiak fiatalok, jóképűek...
  Natasha emlékeztette a lányokat:
  - Ne feledd, elkaptuk a fiút. Csodálatos kölyök, és az biztos, hogy az éveit meghaladó tökéletességgel rendelkezik!
  Victoria megnyalta az ajkát, és vággyal a hangjában így szólt:
  - Jó lenne megnézni!
  Veronica felháborodottan ugatott:
  - Milyen csúnya dolgokat mondasz! Nem lehet így gúnyolódni az emberek érzésein! Főleg ha németről van szó, de fiú!
  Oksana kuncogott, és így válaszolt:
  - Elnézést, de olyan rossz a szívem...
  Natasha készséggel megerősítette:
  - A németek előretörnek, én pedig szeretnék valami jót álmodni! Például a fiúkról!
  Victoria nevetve javasolta:
  - És mi van, ha tényleg elkapja a férfiakat? Nagyon szuper volt!
  Veronica keményen válaszolt:
  - A nőket szerénység díszíti, nem arrogáns zaklatás!
  Victoria negatívan megrázta tüzes fejét. Megcsapta mezítláb, és ugatott:
  - Nem! Nincs is annál nagyobb öröm, ha maga választ magának férfit, és berángatja az ágyba. A vörös hajú ördögnő megrázta rézvörös fürtjeit, és folytatta. - Ez az, hogy az élvezet kedvéért fektessenek be a bokrok közé, és ne menjenek le a folyosón.
  Veronica szigorúan mondta:
  - Az ok nélküli szex a bolond jele! - És hozzáadott. - Ez ellenkezik a kommunista erkölcs normáival!
  Victoria nem értett egyet:
  - Lenin maga mondta - a feleségek legyenek közösek!
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Nos, nem mondhatom, hogy így rávetettem magam a férfiakra, de jó aktív szerepet játszani! Ha te magad szereted kiválasztani, hogy kinek ütöd meg! De a mi részünkről ez nem így van.
  Victoria egyetértően bólintott.
  - Igen, nálunk csak lányok vannak... De átmehetsz a kerítésen! - csicseregte a lány nagy élvezettel. "Srácok, muzsik... A mi muzsikjaink buzgón másznak a hasukon!"
  Veronica negatívan megrázta a fejét.
  - Nem, ezt Lenin soha nem mondta!
  Natasha tiltakozásul felkiáltott:
  - Nem, pontosan ezt mondta Vlagyimir Iljics! A kommunizmus alatt minden közös lesz, a feleségek is!
  Victoria kuncogott és motyogta:
  - A nők jók... A férfiak még jobbak! Eh, hogy elfogják, ott erőszakolja meg egy egész társaság.
  A lányok kórusban nevettek. Victoria pedig vigyorogva hozzátette:
  - És akkor puskatussal verték! A sarkakat pedig lágy lánggal felgyújtanák és corbittal megszórnák!
  Natasha mezítláb rúgott egy ütést, és kotyogott:
  - A sarkúak örülnek, ha bambusszal verik! Itt Kínában lányokat és fiúkat vertek botokkal a csupasz talpukra. És imádták!
  Victoria előszeretettel énekelte:
  - Micsoda kínzás Hollywoodban! Csak kat, nem embereket!
  Veronika bölcsen megjegyezte:
  - Itt a pokolba kerülsz... Megkínoznak, és a sarkadat nem csak bambusszal, hanem vörösen izzó vassal is megégetik!
  Natasha erősen ökölbe szorítva énekelte:
  - Fekete holló a következő kapuban!
  Victoria csupasz melleit rázva, skarlátvörös mellbimbókkal folytatta:
  - Bölcső, bilincs, szakadt száj!
  Oksana, akinek a melle szintén meztelen, és csípőjét rázta, így válaszolt:
  - Hányszor a harc után a fejem!
  Veronica támogatta a késztetést, mezítláb taposva:
  - A zsúfolt vágótömbből hova repültem....
  Natasha dühösen bömbölte, csupasz melleit rázva:
  - Hol van a szülőföld! Hadd sikítsanak csúnyán!
  Victoria fenekelt és visított, csípőjét csavargatta, alig takarta átlátszó bugyi:
  - És szeretjük, még ha nem is szép!
  Oksana felszisszent, megrántva csupasz cserzett térdét:
  - Bízó gazemberek!
  Veronika sóhajtva mondta:
  - Szovjet határőrök vagyunk. És úgy beszélünk, mint a kerítésű kurvák. Lehetséges, hogy...
  Victoria válaszul ezt énekelte:
  - Köszönöm Sztálin-vezér! Hülye, üres szemeknek! Azért, hogy olyanok vagyunk, mint egy tetű, nem lehet élni!
  Natasha öklével megfenyegette a vörös ördögöt:
  - No, te annyira nem agár! Egy különleges szekcióban leszel!
  Victoria magabiztosan mondta:
  - Hamarosan a németek jönnek Moszkvába ... És már Sztálint egy ketrecbe viszik!
  Oksana kuncogott és ellenkezett:
  Ön szerint a háború kimenetele előre eldöntött dolog?
  Victoria nagyon komolyan válaszolt:
  - Hogyan másképp? Hitler a világ majdnem felét megszállta, plusz Japánt és gyarmatait. - A lány dühösen toppantott kecses, csupasz lábára. - És még tisztességes tankjaink sincsenek! A KV sorozat az autók paródiája. A T-34 egyértelműen túl kicsi. De normális tankot nem hoztak létre! És a páncéltörő kagylók rosszabbak lesznek, mint a németek!
  Natasha nagyot sóhajtott, és gurgulázott:
  - Ezzel egyet kell értenünk! Jaj, a tankjaink még mindig olyan tökéletlenek. Mi van a KV-val? Igen, eltörnek...
  A lányok elhallgattak és játékosságuk is alábbhagyott.
  Valóban, már a háború első órái megmutatták, hogy a T-34-76-nak nincs teljesen megbízható sebességváltója, és még inkább a KV-sorozat. És ami rossz, minél nehezebb a tank, annál gyengébb a mozgáshoz. A 200 mm-es elülső páncél pedig még a Panther-2 88 mm-es lövegének a lövedékeinek megtartásához sem elég, a Tiger-3-é pedig nem.
  Amint az váratlanul kiderült, a német autók egy nagyságrenddel erősebbek az elülső páncélzatban és az ütési képességben. A szovjet technológia pedig egyértelműen kudarcot vall.
  Igen, volt egy "Panther" -2 gép, aminek nincs párja és pusztítsunk el mindenkit. Egy ilyen tankot nem lehet megállítani.
  Szeptember végén a németek elkezdték körülvenni Moszkvát. Felújították.
  Az ősz száraz és meleg volt, és október elején a nácik elkezdték megszorítani fogóikat, és azzal fenyegetőztek, hogy Moszkva elfoglalásával lezárják a bekerítést.
  A Marseille pilóta ezer lezuhant repülőgépért különdíjat kapott - a Vaskereszt lovagkeresztjének csillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  És ez klassz.
  És most más gépek is harcban álltak.
  Gerda harckocsi-legénysége kitüntette magát a csatákban. A lányok a "Panther" -2-n küzdöttek. Ennek a gépnek keskeny tornya, alacsonyabb sziluettje és elülső védelme volt, amely a tizennyolc tonnával kisebb tömegű "Tiger" -2-höz hasonlítható, azonos 900 lóerős motorral. Ez pedig jobb vezetési teljesítményt jelent. Amerika a magas Shermant használta. Ez a tank csak a német oldalon tudott áthatolni, és három és fél kilométeres távolságból csapódott le.
  A "Panther" -2 fokozatosan felváltja a szokásos "Panther"-t. De eddig az utolsó autó egész jó. Fejpáncélja eléggé képes tartani a korábbi Sherman modellek lövedékét, míg az újabb típusok csak közelről tudnak behatolni. Maga a Panther 75 milliméteres fegyvere pedig két kilométerről viszi el a szovjet autót, és gyorsabb, mint a 88 milliméteres, ami a gyakorlatban sokkal jobb. Igaz, a homlokban lévő Panther-2 általában még az USA-ban 90 milliméteres lövegekkel ellátott önjáró fegyverekhez is áthatolhatatlan, és ez természetesen praktikus.
  Gerda csupasz lábujjakkal célozza meg a célpontot, és lő. Aztán felkiált:
  - A bolygó nagyságáért szerte a világon!
  Charlotte is tüzel, pontosan üti a szovjet csapatokat és üvölti a tüdejét:
  - Dicsőség a sikerünknek!
  Christina, aki csupasz lábujjával lövi az ellenséget, és jól irányzott lövedékekkel üti le, fogát kitárva azt mondja:
  Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Magda is puszta lábujjával tüzel, és elragadtatva mondja barátaira kacsintva:
  - Árja eszmékért és győzelmükért!
  A női harcosok dolgoznak a tankon, és a "harmincnégyesek" nem húzódnak ellenük. Az IS-1 tankok pedig még rosszabbak. A nehéz KV-16 a német egységekkel szemben próbál előretörni. De a lányok a nagy hatótávolságú fegyverükkel is átszúrják. A szovjet tankból pedig csak töredékek maradtak, a harci készlet felrobban.
  Egy egyszerű "Panther"-en Jane Armstrong legénysége harcol. Ez a bátor lány Nagy-Britanniából magabiztosan szerez számlákat.
  Gringeta, aki csupasz lábujjakkal lövi az oroszokat, nyikorog:
  - Dicsőség Nagy-Britannia korszakának! Dicsőség!
  Monica, aki szintén nyikorogva küldi a halálajándékokat, csupasz lábujjakkal és nyikorogva:
  - Urald Britannia, végtelen tengerek, soha nem leszünk rabszolgák!
  Malanya sorra elsütötte a Párduc ágyúját is, átütötte a harmincnégyet, és csipogott:
  - A királyi kommunizmusért!
  És a lányok örülnek. És olyan híresen megverték a Vörös Hadsereget.
  A nácik délen már a helyi lakosság támogatásával elfoglalták Penzát. A japánokkal együtt elhaladtak a Bajkál-tó földszorosán, és Kamcsatkában harcolnak.
  Ott harcolnak a Tiger-2 tank szépségei, Agata, Adala, Angelina, Andriana is. Négy lány veri az ellenséget a gyilkológépükből. A "Tigris"-2 halálajándékokat köp ki és megsemmisíti a szovjet egységeket.
  Agatha, aki csupasz lábujjával lövöldöz, ordít:
  - A Harmadik Birodalomért! És kacsint.
  Adala is lő, megnyomja skarlát mellbimbóját, és nyikorog:
  - Az árja zászlókért!
  A lányok kolosszális agresszivitással viselkednek.
  És most a német csapatok belépnek Türkmenisztánba. 1943 novemberében pedig elfoglalják Asgabat fővárosát.
  A támadás folyamatban van, technológia alkalmazásával. Az erős "Sturmtigerek" háromszáz kilogramm súlyú sugárbombákat dobnak ki. És házakat rombolnak le az orosz csapatokkal együtt.
  Sziréna hallatszik. Igen, Hitler hadserege a legmagasabb szintű műrepülést mutatja a pusztításban.
  A német lány, Eva ezt írta a Twitteren:
  - Lesz hívás költséggel!
  Helga a TA-152-es gépen harcol. Repülőgép lövedékeit földi célokra ejti, harmincnégyet és keveshkit eltalálva. És üvölti magában:
  - Árja harcos vagyok, és szuperosztályos lány leszek!
  És most egy másik szovjet tankot találtak pontosan a célba vele. A lányról azt kell mondani, hogy harcol, és csak a tojásai menőbbek.
  Gertrude is halálos kibocsátást küld csupasz lábujjai segítségével, gyilkos rohamosztagosa eltalálja az ellenséget, és felsikít:
  - Dicsőség az árja kommunizmus eszméinek!
  Harcolni harcosok itt, és hogyan rendeznek mindent.
  1943 decemberében a németek szinte teljesen elfoglalták Moszkvát, és csapatokkal behatoltak a Gorka és a Kazan régiók területére. A harcokban az E-10 önjáró fegyverek is részt vettek. Ez az önjáró fegyver nagyszerű volt, és egyszerre két változatban adták ki. Az első tíz tonnás, 60 mm-es homlokpáncél vastagsággal, 30 mm-es oldalpáncélzattal és négyszáz lóerős motorral. Alacsony, 1,3 méter magas gépmagasság és csak két legénység, 75 mm-es löveggel és 48 EL-es csövűvel, nagyon mozgékony. És egy nehezebb önjáró 15-ös löveg, tizenhat tonnás tömeg, 82 milliméteres homlokpáncél nagy lejtőn, 52 milliméteres oldalpáncél, valamint egy 75 milliméteres és 70 EL csövű löveg, mint a Pantheré, és egy motor 550 lóerővel.
  Az új önjáró fegyverek meglehetősen elégedettek voltak a német katonai vezetési teljesítménnyel és fegyvereikkel.
  Két lány harcolt az E-15-ön: Frida és Kaissa. Percenként húsz lövést adtak le egy ágyúból. Olyan gyönyörű lányok bikiniben.
  Frida rálőtt az IS-1 harckocsira, átlyukadt annak elülső páncélzatán, és kotyogott:
  - Árja ötletekre!
  És csupasz lábujjakkal megnyomta a Harmadik Birodalom hadseregének egyik legelső joystickjének gombjait.
  Lupanula és Caissa csupasz lábujjak segítségével, kolosszális pontossággal ütve az ellenséget. És ő üvöltött:
  - Dicsőség az árja testvériségnek!
  Harcolni egy ilyen lánnyal. Nagy lendülettel és ambícióval.
  A harcosok pedig betakarítják a termést, a sakálok tevékenységével.
  De különösen érdekes a fogságba esett lányok kínzása, ez a legagresszívebb és legkedveltebb időtöltésük.
  Frieda fogcsikorgatva jegyezte meg:
  - Elég a törvények szerint élni,
  Ádám és Éva adta...
  Nag, történeteket fogunk vezetni,
  Balra, balra, balra!
  Caissa agresszíven megerősítette:
  - Balra, balra, balra!
  És csupasz lábujjait is megnyomta a joystick gombjain, és találóan eltalálta az ellenséget.
  Fritz harcolt... Albina és Alvina már meghaladta az ötszáz lezuhant repülőgép mindegyikét. Kiderült, hogy ilyen harcos lányok. És messzire mentek a harciasságról alkotott elképzelésükben.
  Albina, aki csupasz lábujjai segítségével lelőtt egy orosz repülőt, azt mondta:
  - Szent Poroszországért!
  Alvina az orosz autót lebontó, szintén csupasz lábujjait használva ugatott:
  - A nagy Szülőföldért!
  Egyedülállóan harcoló lányok itt, és nagyon harapósan ütik ki az ellenségeket.
  Már eljött az új év... Moszkva még mindig a blokád gyűrűjében kapaszkodik.
  Rövid szünet 1944 márciusáig.
  Tavasszal pedig kicsit melegebb lett, és újult erővel folytatódott az ellenségeskedés.
  A harcokban a Lev-2 is részt vett, ez az első olyan soros harckocsi, amelyben a németek a motor és a sebességváltó elhelyezkedését együtt és a tank előtt használták fel - egy blokkban. És a tornyot visszaköltöztették. Az eredmény egy kényelmesebb autó lett, alacsony sziluettel és keskeny toronnyal. Az Oroszlán-2 jelentős súlyt veszített, és a páncélzat nagyobb lejtése miatt homlokvédelmet nyújtott. Ez a tank könnyebb lett, mint a Tiger-2, ami azt jelenti, hogy mobilabb az erős fegyverekkel.
  Javában zajlott a Harmadik Birodalomban az új E-50 fő harckocsi tervezése. Az autó számos változáson ment keresztül: egy keskeny és kisebb torony felszerelése volt. Az alváz cseréje könnyebbre és könnyebben gyárthatóra és javíthatóra, valamint jobb terepjáróra. A motor és a sebességváltó elhelyezkedése együtt és keresztben, valamint a sebességváltó a motoron. A tartály magassága két méter alá csökkent. És ez a gép csak negyvenöt tonnát nyomott a Tiger-2 páncél vastagságával. Ugyanakkor erősebb, akár 1200 lóerős motorral és erősebb fegyverekkel rendelkezik - 88 mm-es ágyúval, 100 EL csövével, valamint megnövelt pusztító erejével és pontosságával.
  Ennek a "Panther" -3 nevű tanknak sorozatba kellett volna kerülnie. A fegyverét pedig hidraulikus stabilizátorral szerelték fel. Egy ilyen harckocsinak a fő közepes harckocsivá kellett volna válnia. És az E-75 fejlesztése is folyamatban volt. Ez a gép még jobban védett volt: 250 mm-es homlokpáncél és 170 mm-es oldalpáncél, még erősebb és páncéltörő 105 mm-es és 100 EL kaliberű fegyverrel. A tervek szerint a tömeget hetven tonnán belül tartották, és egy 1500 lóerős motort helyeztek el a mobilitás fenntartása érdekében. Ennek a tanknak kellett a Harmadik Birodalom fő nehéz tankjává válnia. És úgy tervezték, hogy hívják: "Tigris" -3. Ezek egy új generáció tankjai, és már az Egyesült Államokkal vívott jövőbeli háborúkhoz.
  Szibériában igazi csaták csak 1944 nyarán bontakoztak ki, amikor kibontakoztak az utolsó csaták Oroszországgal.
  Német sugárhajtású vadászgépek is harcoltak az égen. A HE-162 könnyebb, könnyebben gyártható és manőverezhető, és sikeresen átesett a tűzkeresztségén.
  Az ME-1010 olyan szárnyakkal is megjelent, amelyek megváltoztatták a söprést. De hátránya a pilóták képesítésének magas követelményei voltak. Ehelyett pedig a TA-183-at részesítették előnyben a sorozatban.
  Nagy reményeket fűztek a fejlettebb ME-262 X-hez, amely 1100 kilométeren túli nagy sebességével, öt légágyújával és jobb manőverezhetőségével, lecsapott szárnyakkal tűnt ki.
  Júliusban ennek a módosításnak az első két repülőgépét megkapta az Albina és az Alvina ...
  Ekkor a németek már körülvették Cseljabinszkot és Szverdlovszkot. Több százezer szovjet csapat megadta magát.
  Albina a levegőből lőtt orosz tankokra, áttörte a tetejüket, és üvöltött:
  - Dicsőség az árja álmoknak!
  Alvina, amikor leütötte a Szovjetunió pilótáit, és csupasz lábujjai segítségével a következő világba küldte őket, felsikoltott:
  - Nagy-Poroszországnak!
  Ez a lány annyira harcol, és a tankok is aktívan lövöldöznek.
  Gerda és tank legénysége a csúcson van. Már ágyúzzák Szverdlovszk külvárosát.
  Gerda csupasz lábujjjal lőtt, és csicseregte:
  - Fel lehet építeni a kommunizmust?
  Charlotte csupasz sarkával megnyomta a pedált, legyűrve az oroszokat, majd hozzátette:
  - Lehetséges és szükséges!
  Christina, aki nagy pontossággal lőtt az ellenfelekre, és mezítláb lőtt, nyikorgott:
  - A hazánkért!
  Magda az ellenségre lőtt és a szovjet fegyvereket széttépve felkiáltott:
  - Anyánkért!
  A lányok lelőtték az összes kagylót... És miközben feltöltődtek egy harci felszereléssel, beszélgetni kezdtek.
  Gerda dühösen megjegyezte:
  - Minden birodalom előbb-utóbb hanyatlásba esett. Hiszem, hogy nálunk ez nem fog megtörténni!
  Charlotte ezzel nem egészen értett egyet:
  - És hol a garancia arra, hogy Hitler után nem kezdődik el a hatalomért folytatott harc, és a Harmadik Birodalom nem esik szét?
  Christina egészen logikusan megjegyezte:
  - A fő az ideológia... Ez tesz minket erőssé!
  Magda mezítláb taposva megerősítette:
  - És egyesültek!
  Charlotte racionálisan megjegyezte:
  - De mindegy, az egyik harcolni fog a hatalomért, majd a másik, és utána a harmadik. Mint a Római Birodalomban, amikor Julius Caesart először megölték, majd az Augustanus-dinasztia megszakadt. A Római Birodalomban pedig eljött a kolosszális nézeteltérések és szakadások ideje.
  Gerda egyetértett ezzel:
  - Igen, a császárok kesztyűként kezdtek változni, és a Római Birodalom összeomlott. Nem lehetett valami univerzálist alkotni!
  Christina mosolyogva jegyezte meg:
  - Szükségünk van egy erőforgó rendszerre! Egy ilyen rendszert, amely garantálná számunkra a stabil fejlődést és a veszélyes hatalmi harc hiányát!
  Charlotte megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Egyedül a katolikus egyház tudott többé-kevésbé stabil hatalmi rendszert fenntartani szakadások és szétesések nélkül, ezt egyetlen ellenpápa sem tudta megakadályozni.
  Magda mosolyogva jegyezte meg:
  - De igaz! A katolikusok közel kétezer éve elkerülték a szakadást... Bár néha voltak puccsok, pápákat öltek meg vagy fogságba estek. Valami stabilról és tartósról beszél a vatikáni rendszerben.
  Gerda mosolyogva jegyezte meg:
  - Bízzunk benne, hogy a Führer zsenije megmondja nekünk a kiutat, és nem osztjuk meg az ókori Róma bíráját!
  Szverdlovszk és Cseljabinszk eleste után Sztálin leállította a reménytelen ellenállást.
  1944. szeptember 2-án pedig aláírta a feltétel nélküli megadásról szóló megállapodást. A Szovjetunió beleegyezett a még el nem szállt területek elfoglalásába és a szuverenitásról való lemondásba.
  Németország és műholdai hatalmas területet kaptak ellenőrzés alatt.
  De még mindig volt probléma Nagy-Britanniával.
  A németek offenzívát indítottak Afrikában. Ugyanakkor a sugárhajtású repülőgépek és az FAA rakéták eltalálták a metropoliszt.
  Nagy-Britannia nem tudta megvédeni a gyarmatokat. És gyorsan elvesztette az uralmat Afrika felett.
  Churchill 1945 júliusában halt meg. Nagy-Britannia új vezetése pedig bármilyen feltételekkel békét kért.
  Hitler megadást követelt. Nagy-Britannia visszautasította. A német csapatok pedig habozás nélkül csapatokat szálltak partra.
  És augusztusban Angliát elfogták. Aztán Írország.
  Az Egyesült Államok nem akart harcolni a britek nélkül. És nem tudtak atombombát készíteni.
  Hitler szeretne harcolni, de nehéz az Egyesült Államokat az óceán túloldaláról megszerezni. Egyszóval úgy döntöttek, hogy békét kötnek. Amerikának azonban tisztelegnie kellett a Harmadik Birodalomnak.
  Ezenkívül a németek megkapták a jogot a latin-amerikai bázisokhoz, és maguknak vették a Panama-szorost. És remekül sikerült.
  Hitler mindent megkapott, amit akart... De nem tudott nyugodtan ülni. Különösen Japán ragadott ki túl sokat magának.
  Anélkül, hogy megvárta volna, hogy a szamuráj atombombát hozzon létre, a Führer 1953. április 20-án megtámadta a szamurájokat.
  Már nem lehetett késlekedni. A háború a Harmadik Birodalom óriási technológiai fölényével zajlott. De sok japán van, és gyarmati megosztottságuk van. Emellett Japán is gyorsan fejlődik, és le tudja győzni az elmaradottságot.
  A németek repülő csészealjakat és piramis tankokat dobtak a csatába. És voltak fejlettebb géppuskáik és földalatti önjáró fegyvereik. És még sok más dolog.
  Japán keményen küzdött, de fokozatosan kijátszotta. A németek még a császárt is fogságba ejtették.
  Ez a brutális háború majdnem két évig tartott. És Tokió atombombázásával és a Felkelő Nap országának elfoglalásával ért véget.
  Hitler már elfoglalta szinte az egész világot, de az Egyesült Államok maradt. Az USA-nak pedig nukleáris fegyverei és szállító ballisztikus rakétái vannak.
  A Harmadik Birodalomban pedig nukleáris fegyverek létrehozására irányuló munka folyt.
  És most végre elkészült.
  1959. április 20-án pedig elkezdődött a háború az Egyesült Államok és a Harmadik Birodalom között. Az utolsó háború az emberiség történetében.
  És az USA egy kapuval veszített...
  1960. március 8-án a New York-i helyőrség megadta magát. Másnap pedig Washington.
  Amerika egyértelműen elvesztette a háborút. A csatákban megjelent a nehéz sorozat utolsó amerikai tankja. 155 mm-es hosszú csövű ágyúval és 310 mm-es frontpáncélzattal, rögzített toronnyal felfegyverkezve egyfajta százhuszonöt tonnás önjáró fegyverré vált.
  Az amerikaiak végre feladhatták az autót, amely a homlokában tartotta a német ágyúk lövedékeit, és bármilyen náci tankon át tudott hatolni. De oldalról megkerülték. És ütöttek. És még egy ilyen autót bombáztak a levegőből.
  Eisenhower 1960. március 20-án halt meg. Március 22-én pedig utódja, Kennedy kapitulált a Harmadik Birodalom előtt.
  És ezzel véget ért a háborúk története. És a Harmadik Birodalom elfoglalta az egész világot. És elkezdődött egy új élet.
  
  . ROMMEL-FUHRER ÉS A CSUPÁZ LÁNYOK
  MEGJEGYZÉS
  Hitler meggyilkolása után a Harmadik Birodalomban nyugatbarát erők kerültek hatalomra. És most minden megváltozott, és most a németek haladnak előre és nyernek győzelmet győzelemre. Gyönyörű lányok verekednek.
  PROLÓGUS
  1944. április 20-án sikeres merényletet követtek el Adolf Hitler ellen.
  A Führert megölték, kíséretét pedig a helyszínen lelőtték. Speer lett az új kancellár, Rommel pedig a Führer és a legfőbb parancsnok. 1944. május 1-jén a szövetségesek beszüntették az ellenségeskedést és a bombázást, és fegyverszünetet hirdettek.
  Sztálin természetesen felháborodott. De Rommel hatályon kívül helyezte az antiszemita törvényeket, és a bolsevizmussal szemben kiállt az európai integrációért. A nyugati országok pedig jóváhagyták. Eközben a nácik erőiket Európából keletre helyezték át.
  És a Harmadik Birodalomnak még mindig háromszázhuszonnégy hadosztálya van. Ezek nagy hatalmak. A repülés több mint felét pedig a nyugati front béklyózta. És akkor átdobják őket.
  Csak Franciaország északi részén ötvennyolc hadosztály működött. Ebből tíz tank és öt SS. Ez nagyjából összehasonlítható azzal az erővel, amelyet Fehéroroszországban összpontosítanának a szovjet erőkkel szemben a Bagration hadműveletben.
  És még inkább a tankokban és a repülésben. Százötven hadosztály volt nyugaton vagy Európában.
  Az erőviszonyok tehát markánsan megváltoztak. A németek már beállították a "Panthers" és az erősebb "Tiger" -2 tömeggyártását. Kaptak sugárhajtású repülőgépeket, és FAA rakétákat, tárcsás repülőgépeket és az E sorozatot.
  A németek egyre gyakrabban toboroznak külföldi hadosztályokat. Volt egy MP-44-es géppuskájuk is a sorozatban, a világ akkori legjobbja, amely sok tekintetben a Kalasnyikov prototípusa lett.
  Tehát a németek komoly erőkkel rendelkeztek. És volt náluk Rommel. Nagyon tehetséges tábornok. Amely számos módosítást hajtott végre a Wehrmacht vezetésében, ami növelte annak hatékonyságát. És sokkal nagyobb hatalmat adva a hadseregcsoportok parancsnokainak.
  Rommel az SS-csapatok egy részét is feloszlatta, a tiszteket a Wehrmacht szokásos részeiben pótolta. Ez növelte a hadsereg egészének harci képességét.
  A helyi parancsnokok jogait is növelték.
  Ezenkívül a szlávokat hivatalosan árjáknak ismerték el, és a Közép-Rada Fehéroroszországban működött. Más reformokra is sor került.
  De mindez időbe telt.
  A Vörös Hadsereg pedig támadásra készült Fehéroroszországban. És ott nehéz lenne visszaverni egy ütést.
  Aztán Rommel úgy döntött - a legjobb védekezés a támadás. És csapatai a front déli szektorában maguk is csapást mértek. Moldovából és Nyugat-Ukrajnából konvergáló irányokban.
  A fő számítás a meglepetés volt. Ezt egy dezinformációs kampánnyal érték el. Azért is, mert Sztálin biztos volt abban, hogy a németek nem támadnak. Bár a Harmadik Birodalomnak sok tankja volt, és még előnyt is szerzett bennük a Szovjetunióval szemben. Igen, és a "Párduc" gép-fenevad. Szinte lehetetlen ellenállni neki.
  A németek jelenlétében megvoltak a "Tigrisek is", amelyek az áttörő tankokhoz hasonlóan erősek és kitartóak voltak. Az első ME-262-es sugárhajtómű is részt vett a csatákban
  Ami szó szerint megrémítette a szovjet pilótákat - ezeket a gépeket nehéz leszállítani.
  A németek harckocsifölénye is éreztette hatását. Az offenzívában a Tigers -2 és az Olaszországból visszatért Ferdinands vett részt. A németeknek egy pár "Egeret" is sikerült teljesíteniük úgy, hogy harci próbára küldték őket.
  Ez a tartály áttörésben mutatta meg túlélőképességét, de gyenge menetteljesítményben.
  De az "Egér" semmilyen szögből nem szúrható át. És ez egy komoly tank.
  Alacsony sebessége pedig jó gyalogsági támogató harckocsivá teszi.
  Ennek ellenére Rommel adta a parancsot az E-100 megtervezésére egy szűkebb elrendezés ötletével. Amelyben a motor és a sebességváltó együtt és keresztben van elhelyezve, mint az E sorozat más tartályaiban és önjáró fegyvereiben.
  A németek Ukrajna mezőnyében taktikai meglepetésre tudtak előnyt szerezni.
  Ennek eredményeként több kazán alakult ki. A Vörös Hadsereg azonban nagyon bátran harcolt. A csapatoknak volt harci tapasztalata, és nem lehet őket csak úgy bemutatni. A Vörös Hadsereg katonái pedig nem akarták megadni magukat. És a családjuk tényleg megúszná.
  A csaták megmutatták, hogy a német tankok, ha helyesen használják, nagyon jók. A TA-152 is jól mutatta magát. Rommel még azt is elrendelte, hogy ezt a repülőgépet a Focke-Wulf helyett gyártsák, és az FAA rakéták helyett építsék. A rakéták továbbra sem érik el Moszkvát, a szárazföldi erőkkel szemben pedig túl drágák és nem hatékonyak. Meg kell jegyezni, hogy az ME-262 jet nem túl jó, és gyakran összeomlik. Ráadásul ehhez a pilóták átképzése és hosszabb kifutópálya is szükséges. Igen, és új infrastruktúra létrehozása.
  . 1. FEJEZET
  Ebből a szempontból az új TA-152 légcsavaros vadászgép jelenleg sokkal hatékonyabbnak tűnt. Sebességében minden szovjet repülőgépet felülmúlt, fegyverzetben sem marad el a Focke-Wulftól, ugyanakkor sokkal jobb manőverező képességgel rendelkezett.
  Emellett a TA-162 támadórepülőgépként is használható erős páncélzatának és fegyvereinek köszönhetően. És frontvonali bombázóként.
  Ez a repülőgép a Focke-Wulf család fejlődésének csúcsa és a háború igáslova.
  És az ME-262 is túl drága. Az Arado sugárhajtású bombázók ígéretesebbnek tűntek. A hatalmas sebesség és repülési magasság miatt légelhárító ágyúkból nehéz őket eltalálni, a szovjet vadászgépek pedig egyáltalán nem tudnák utolérni őket.
  Szóval megérte a befektetés.
  A németeknek általában jó kilátásai voltak a fegyverkezésben. A Szovjetunió pedig alumíniumhiánnyal szembesült, miután a Lend-Lease keretében megszűnt a szállítás. Igen, és a réz és az ötvöző elemek is.
  Igen, szövetségesek nélkül nem könnyű harcolni.
  Sztálin elhalasztotta a Bagration hadműveletet, és megpróbálta felszabadítani a kazánokat, megtiltva a visszavonást.
  De ez csak rontott a helyzeten. A csapatok gyorsan elhasználták lőszereiket, és pusztulásba estek.
  A csapatok áthelyezését pedig a bombázással hozták összefüggésbe. A németek már megszerezték a légi fölényt.
  És nem akarták feladni. A repülőgépgyártásban megelőzték a Szovjetuniót, és kitűntek a gépek minőségében és a pilóták osztályában.
  A Vörös Hadsereg számára az volt a legrosszabb, hogy az égbolton a helyzet csak rosszabbra fordulhatott. A Yak-9-nél fejlettebb Yak-3-at a duralumínium hiánya miatt nem lehetett nagy sorozatban gyártani. És az LA-7 több okból sem lehetett túl masszív.
  Így hát a Yak-9-re kellett hagyatkoznom, ami természetesen egyszerűbb a gyártásban, de fegyverzetében és sebességében gyenge, a német járműveknél és függőleges manőverezhetőségében is rosszabb.
  Az IS-2 erős fegyverzete ellenére is megadta magát a Párduc ellen. Valamivel jobb volt a T-34-85. Bár voltak hátrányai.
  A németek mindenesetre át tudták ragadni a kezdeményezést.... Rommel nagyszerű parancsnok volt, és taktikailag felülmúlta Sztálint. A szovjet csapatok időnként beleestek a környezetbe.
  A Wehrmacht pedig minden hónapos harccal csak növelte előnyét.
  Igen, és az MP-44 rohamcsavarok megmutatták hatékonyságát, és egyre többen kerültek a frontra.
  A Szovjetuniónak eddig nem volt hasonló kézi lőfegyvere. És persze ez is rossz.
  A nyár a Wehrmacht előnyével telt el... Zsukov még azt is felajánlotta, hogy védekezni kezd. De Sztálin ellenezte, és állandó offenzívát követelt, és megtiltotta a csapatok kivonását. Mindez a veszteségek folyamatos növekedéséhez és a legjobb hadosztályok és egységek halálához vezetett.
  A nyár végére új német E-10-es önjáró lövegek vettek részt a harcokban. Kicsiek - a magasság mindössze 1,4 méter, ugyanakkor könnyűek, mozgékonyak, akár hetven kilométer per óra sebességgel mutatták meg hatékonyságukat.
  Adala, Agata, Amina - három lány harcolt az egyik első ilyen önjáró fegyveren.
  Három A-tagú legénységüknek meg kellett volna mutatnia, hogy a nők tehetnek valamit a káromkodásban. És ha harcolnak, magát a tökéletességet mutatják meg.
  Ugyanabban a bikiniben és mezítláb harcolnak. Ami nagyon komoly.
  Önjáró fegyverük meglehetősen széles, így könnyen forgatható,
  Tényleg tizenöt tonnát nyom. De a 80 milliméteres elülső páncél nagy lejtőn jó védelmet nyújt. Bár természetesen a vezetési teljesítmény valamivel alacsonyabb.
  Rommel a vastagabb elülső páncélzatot részesítette előnyben, hogy javítsa a jármű túlélőképességét. Az oldalpáncél pedig 52 mm-rel vastagabb, ami védelmet nyújt a páncéltörő puskák ellen. Kezdetben az önjáró fegyvereknek mind a tíz tonnás és hatvan milliméteres elülső páncélzattal és harminc oldalpáncélzattal kellett rendelkezniük.
  De aztán a józan ész megmutatta, hogy az önjáró fegyverek menetteljesítménye már jó, és jobb, ha megvédjük.
  A fegyver ugyanaz, mint a T-4, 75 mm 48 EL. Képes behatolni a T-34-85-be és az IS-2-be, bár legfeljebb egy kilométeres távolságból.
  Tehát a taktika azt diktálja, hogy óvatosabban cselekedjünk. És jöjjön közelebb.
  Adala csupasz lábujjakkal lőtt.
  A lövedék a T-34-85 hajótestét érte, és a szovjet jármű kigyulladt. És elkezdte tépni a harci készletet.
  Agatha megjegyezte:
  - Nem rossz, mégis leszögeztük!
  Amina felkacagott. A szovjet lövedék elrepült, és nem tett kárt.
  A homlok azonban nagyon ferde, és a lövedéket egy ricochetbe kell vezetnie.
  Adala ismét csupasz lábujjjal lő, és énekli:
  Hatalmas ragadozók vagyunk
  És páratlan a csatában!
  Itt Agatha csupasz lábujjai segítségével lőtt.
  Aztán kiabált:
  - A nagyszerű eredményekért.
  De mi a jó bennük? De a lányok egyértelműen a pályán vannak. És puszta kézzel nem lehet őket olyan könnyen elvinni.
  Itt Agatha ismét a csupasz lábujjaival lőtt. És megütötte az ellenséget. És pontosan ütött egy szovjet tankra.
  Az E-10 természetesen kiváló önjáró fegyvernek bizonyult, és ez egy másik probléma a Vörös Hadsereg számára.
  Igaz, az SU-100 fejlesztése folyamatban van a Szovjetunióban. Ez az önjáró fegyver nagyon jó fegyver. Főleg a páncéltörő és viszonylag gyors tüzelő fegyverét. De ehhez még idő kell.
  A németeknek megvannak a maguk problémái.
  Itt az ősz, és a "Panther" és a "Tiger" -2 vezetési teljesítménye a heves esőzések között megadja magát. Igaz, a németek már el tudták érni a Dnyepert, és beépültek.
  Eddig a Szovjetunió a jobb parti Ukrajnában csak Kijevet és Odesszát tartotta.
  Igen, a helyzet aggasztó.
  Már október van és esik az eső. A németek védekezésre kényszerülnek.
  Rednek is a sorozatos vereségek után szünetre van szüksége, hogy feltöltse sorait.
  Igen, a helyzet nagyon király.
  A késő ősz többé-kevésbé nyugodtan telt. Csak csaták dúltak a levegőben. Huffman lett az új nagy sztár több mint háromszáz lezuhant repülőgépével.
  Igen, és a többi pilóta felhúzta magát. Nehéz a légi fronton.
  Az XE-162 a Harmadik Birodalom új és nagyon hatékony vadászgépének ígérkezett. Nagy előnye a könnyű gyártás és az alacsony költség. Igaz, ez az autó nem túl kényelmes vezetni. És ehhez magasan képzett pilótákra van szükség.
  Az E-50-es tanknak a Panther helyére kell lépnie. De itt természetesen számos technikai problémát meg kell oldani, és egy alapvetően új elrendezési sémát kell alkalmazni. Ez lehetővé teszi, hogy az autó sziluettje sokkal alacsonyabb legyen. És emelje fel a fegyvereket és a páncélt anélkül, hogy növelné a súlyt, de erősítené a motort.
  Szóval van még tennivaló bőven. Rengeteg fejlesztés van a repülésben, beleértve a farok nélküli bombázókat is. És ez persze komoly.
  És igen, sok minden van...
  Mindkét fél új fegyvereket készített elő. A frontvonal kis ékekkel a Dnyeper mentén haladt.
  Odessza, amelyet hamarosan elzártak a tengertől, elesett. És a németek a jobbparti Ukrajnában nem csak Kijevet irányították. Fehéroroszországban hídfőjük volt a Dnyeperen túl.
  Télen Sztálin nagy offenzívát tervezett. De jól látszik, hogy a németeknél mindenhol sűrű a védelem.
  De a Szovjetuniónak is volt valami sajátja. Mindegyiknek megvan a maga ütőkártyája. De az egekben a Luftwaffe dominál. És tőkésítve dominál. És az előnye egyre nő.
  A TA-152 csodálatos csavargépnek bizonyult. Igen, ME-109 L változatban, nagyon jó. Megjelent a Yu-488 is, csodálatos autó.
  Nagyon gyors egy propeller stratégiai bombázóhoz - 700 kilométer per óra.
  Képes gyárakat bombázni az Urálban és az Urálon túl. Ahogy egyébként, a TA-400 még erősebb szörnyeteg.
  Igen, nehéz az égen. Erős lépésre van szükségünk.
  1945. január 12-én pedig offenzíva kezdődött a központban. A Vörös Hadsereg támadásba lendült. De a németek készen állnak és várnak.
  Heves harcok alakultak ki. A németeknek nincs kevesebb erejük, és a védelem is erős.
  A levegőben pedig a Luftwaffe-nak van előnye. Röviden: az offenzíva elakadt.
  És újra javában zajlanak a csaták...
  1945 márciusában a németek már előrenyomultak. Új taktika az éjszakai támadás infravörös eszközökkel. És az E-100-as tank. Könnyebb, mozgékony, de jobban védett, mint a Maus.
  Az jó, ahogy a tank áttörte az E-100-at. Az elülső páncél lejtéssel 250 mm, az oldalpáncél 210 mm lejtős. 40 kilométer per óra sebesség autópályán. Súlya 130 tonna, a motor 1500 lóerős.
  A sziluett sokkal alacsonyabb, mint az egéré. És a test sokkal alacsonyabb. És az alváz könnyebb.
  Az autó nagyon szívós, és két fegyverrel. Ne állj ellen ennek.
  És a "Sturmtiger" is egy szörnyeteg. Nyomják a nácik a Vörös Hadsereget.
  De a lányok elkeseredetten veszekednek.
  És csupasz lábujjakkal dobálják a gránátokat.
  Alenka géppuskából tüzelve nyikorgott:
  - A nagy Szovjetunióért!
  Anyuta a nácikra firkálva megerősítette:
  - A legnagyobb kommunizmusért!
  Alla, aki a Fritzre lövöldözött, nyikorgott:
  - Egy szebb jövőért!
  És csupasz sarkával halálos erőt dobott fel, megsemmisítve az ellenséget.
  Maria a nácikról írva megjegyezte:
  - Légy híres, nagyszerű a világunk!
  Olimpiada, kibaszott a Fritz, nyikorgott:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És a csupasz lábujjai is, mintha az ellenséget vernék.
  Matryona felkiáltott, ferdén a vonalat:
  - A Szovjetuniónak nincsenek gondjai!
  De a németek mégis áttörték a védelmet. És elkezdték megkerülni a szovjet csapatokat Ukrajnában.
  Igen, a helyzet riasztó. Eagle áprilisban esett el. És néma és gazember lett. Szóval minden össze van tömörítve.
  - parancsolta Rommel ügyesen. Csapatai váltakozó tüzérségi felkészüléssel és légicsapásokkal haladtak előre.
  Az E-sorozatot a Harmadik Birodalomban fejlesztették ki, ez az E-50 harckocsi a Harmadik Birodalom legmasszívabbja volt. A "Tiger" -2 páncélzatának vastagságával a tervező vette és együtt telepítette a motort és a sebességváltót. És keskenyebbé és kisebbé tették a tornyot. Az alváz is változott, sokkal könnyebb lett a forgóvázon és a rugókon. A tartály magassága csökkent a kardántengely miatt, amelyet eltávolítottak, és korábban ez kapcsolta össze a sebességváltót és a motort. Az E-50 sziluettje alacsonyabb lett, súlya pedig csökkent.
  És a páncél még növelte a lejtőt. Ennek eredményeként a tartály súlya kevesebb mint ötven tonna. A motor pedig a fújásnak köszönhetően 1200 lóerőre gyorsult fel.
  Tehát a tank ergonómiailag jobb volt, mint a Panther kiváló homlokvédelemmel.
  A fegyvere pedig páncéltörő és pontosabb volt. 88 mm-es kaliberben, a hordó hossza pedig 100 EL. Igen, ez az autó nagyszerű. Sikeres, és szeretik a csapatok.
  A Szovjetuniónak csak az IS-3 volt, jól védett a torony és a homlok. Ebből a szempontból jobb, mint az IS-2, de három tonnával nehezebb, főleg a torony miatt, menetteljesítményben pedig rosszabb.
  A németek délen nyomultak előre. Arra törekedtek, hogy elfoglalják a Donbászt és megfosszák a Szovjetuniót az erőforrásoktól.
  És nagyon zavaró volt. Törökország itt is megkezdte az erőgyűjtést. Természetesen profitálni akart a szovjet területekből.
  Rommel nagyon ügyesen viselkedett. És a Vörös Hadsereg időnként beleesett a kazánokba.
  Sztálin viszont borzasztóan ideges volt, és taktikában és hatékonyságban veszített Rommel ellen.
  A németek ügyesebben kezdtek harcolni. És a külföldi hadosztályaik is. A legrosszabb az volt, hogy a Szovjetunió egy bizonyos technikai gödörben találta magát. A T-54-et még meg kellett alkotni, és időbe telt. Mint egy sugárhajtású repülőgép.
  A németeknek pedig már megvannak az Arado és a sugárhajtású támadógépek a sorozatban, és a vadászgépek. Az ME-262 X-et már tesztelték. Lecsapott szárnyai és fejlettebb motorjai vannak. A sebesség pedig több mint 110 kilométer per óra és öt légfegyver. És vannak sugárhajtású rakétái is, amelyeket hő és hang indukál. Ez pedig komoly fenyegetés, és a Wehrmacht csapatai az égbolton egyre inkább felveszik a harcot.
  Voronyezs és Kurszk már májusban elesett. És ez lehetővé tette a nácik számára, hogy belépjenek a Donbassba.
  A helyzet tovább romlott. 1945 júniusában az egész Donbászt elfoglalták. A németek pedig a Don kanyarulatához mentek. Sztálin kiakadt, és állandóan hisztériában harcolt. A szovjet egységek offenzíváját követelte. De ez egyszerűen nem működött.
  A németek erősebbek voltak automata fegyverekkel és jobban szervezettek. Ezenkívül a Wehrmacht irányításának fejlettebb formája kompenzálta a valós történelemben előforduló sok korai gyengeséget, és elősegítette a Vörös Hadsereg győzelmeit.
  Rommel náci csapatai már beszálltak a Sztálingrádért vívott csatába.
  És ez nagyon kegyetlen.
  A Barna Birodalom világában heves csaták bontakoztak ki a Volga-parti városért. Sok lány és úttörő harcol itt. A női mesterlövész zászlóalj Nataska Kaktusova százados parancsnoksága alatt a Voronaja utcai romokban foglalt el védekező állást. Gépfegyveres és puskás lányok, gránátkötegekkel megkötve bújtak meg a romok mögött.
  Natasha maga foltos tunikában, meztelen testén, rövid nadrágban és mezítláb.
  Gyönyörű és gömbölyű lány, erős csípővel, vékony derékkal, féldoboz alatt rövid frizurával. Az arc nagyon kifejező, férfias állú, kék szemei tágra nyíltak. Világosbarna haja portól őszült, magas mellkas, kemény megjelenés.
  Natasha kapitány több mint öt éve harcol, és fiatalsága ellenére sokat látott. A lány lábát vágások és zúzódások borítják. Egy lány mozgékonyabb mezítláb mozogni, mint durva és ügyetlen csizmával.
  A csupasz talp érzi a talaj legkisebb rezdülését, figyelmeztet a bánya közelségére, maga az anyaföld pedig kitartást ad hozzá. Egyrészt megkeményedett a lány lába, és nem féltek a forró fémtől, a romok éles törmelékétől, másrészt azonban nem veszítették el érzékenységüket és rugalmasságukat, a mozgás zúgásán keresztül figyelmeztettek. tankok.
  Édes Nataska egy gránátot tart a kezében, amelyhez egy robbanócsomag van kötve. Fel kell kúszni az "Oroszlán" tank félelmetes zafír birodalmába, géppuskákkal öntözve az utcákat.
  Mirabela mellé mászik. Szintén mezítláb, így a zászlóalj összes lányáról kiderült, hogy csizmás, a parancsnokukat utánozva. Poros talpa kiélesedik, ahogy négykézláb kúszik. Mirabela sárga haja kócos és hosszú... Kicsit göndör. Maga a lány karcsú, vékony, kis termetű. Akár egy lánnyal is összetéveszthető, keskeny vállával és nagynak tűnő fejével.
  De Mirabela már sok mindent átélt. Sikerült ellátogatnia a barna birodalom fogságába is, miután túlélte a kegyetlen kínzásokat, és a bányákat, ahonnan valami érthetetlen csoda folytán sikerült megszöknie.
  De gyerekes, gyengéd arcára nézve soha nem mondhatod, hogy gumibottal verték a sarkán, áram ment át a testén.
  A kerek csupasz lányos sarkakat pedig vörösen izzó vasalóval égették meg, ami nagyon fájdalmas.
  Mirabela lő... A barna birodalom egy katonája, jelen esetben egy francia nő, holtan esik le, szája homokot és törmeléket emel fel.
  Nataska egy csomó gránátot csúsztat egy szemétkupac alá. Most egy kilencventonnás "Oroszlán" kúszik ide, és felrobbantja. A lány kék szemei zafírként csillognak az arcán, a napégéstől és a portól borongósan.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól védett tartály most helyzetet vált. Az "Oroszlán" 100 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik, és még szögben is. A szovjet birodalom közepes tankjai nem tudnak áthatolni rajta, csak a nehéz mastodonoknak van esélyük. De a hernyók a cél. A lényeg az, hogy megfosztjuk az autót a mobilitástól ...
  Natasha felkúszik, megvillantja csupasz, rózsaszín sarkát.
  Szvetlana gépfegyverből lövöldöz... Gyönyörű lány, senki sem tudja, milyen nemzetiségű. A lányok ezután levágták a fekete zsoldosokat. A Barna Birodalom csapatai, miután meghódították a keleti félteke nagy részét, ápolják a leánykori német vért, és gyarmati csapatokat vetnek harcba: etiópokat, líbiaiakat, olaszokat, különféle más lényeket és néhány más fajtát. Nőtt a lengyel csapatok száma is - akik bölcsőtől fogva utálják az Orosz Birodalmat és a szovjet rendszert.
  Ez azonban nem akadályozza a munkájukat.
  Erwin Rommel egy egész internacionálét emelt ki.
  Sok ellenség...
  Svetlana ügyesen kerüli a géppuska tüzet. A golyó szinte széthasadt, portól megfeketedett, kerek, kislányos sarok. A kapitány-szépség még csiklandozást is érzett attól, milyen közel repült el a nagy kaliberű ajándék durva talpától. A lány keresztet vetett, és azt suttogta:
  Még egy golyó sem állít meg minket!
  Mirabela visszalő... Egy másik lány Angelica - nagyon vörös hajú, átlag feletti magasságú, és a csekély adagok ellenére izmos. Szintén nagyon csinos lány, fényűző csípővel, felhúzott derékkal, nem nőiesen széles vállakkal és magas mellekkel.
  Angelica csak a rövidnadrágjában harcol, a tunika darabokra szakadt, porrá omlik, új egyenruhákat pedig alig szállítanak át a Volgán. Isten ments, hogy a kimerült orosz és szovjet csapatoknak több lőszert és egy csepp élelmet szállítsanak.
  Angelica tehát szinte meztelen, a lába karcos, főleg a térde. Egy repeszdarab a jobb láb talpát érte, és fáj, nehéz járni.
  Vörös hajú, poros, szinte meztelen Angelica kicsavarja csinos, de ugyanakkor kemény arcát. A lány lövöldözve azt mondja:
  - Fölöttünk az Úr, Moszkva és Joszif Sztálin!
  És levágja a zafírbirodalom támadó katonáit, alig van ideje visszagurulni.
  A romok és a szűk utcák megnehezítik a félelmetes Zafír tankok megfordulását. Itt csaknem kétszáz tonnás "egér" van, és egyáltalán nem tudnak átmenni ...
  Ahogy Szvetlana várta, "Lev" vezetett egy kicsit, és elásta magát egy szemétkupacban. Robbanás történt. A hernyó szétrepedt, pár sérült görgő elrepült.
  A sebesült tank megállt, és egy lövedék kirepült a csövéből...
  Valahol dübörgött a távolban, otthagyva a romokat. A szőke Svetlana, mint egy kígyó sziszegte:
  - Ez az én számításom! Fiókot nyitott...
  A kapitánylány ismét kénytelen odébb kúszni. A szovjet birodalom harcosai és fiúi és műholdaik nem tudják kihasználni technikai fölényüket a romokban. A makacs Erwin Rommel hibája miatt a Barna Birodalom hordái lövészárkokba ütköztek egy meglehetősen nagy és jól megerősített városban.
  Mirabela gránátot dob. Az összetört zsoldosok vagy a németek bukfencekre kényszerítése, megfordulás. Az egyik barna harcosnak leszakadt a keze, és rajta mintha egy angol óra lógna iránytűvel.
  A lány ismét gránátot dob csupasz lábujjával, és nyikorog:
  - Oroszországért Svarog!
  És fordul, lekaszálja ellenségeit.
  Mirabela mosolyogva mondja:
  - Amit az iránytű mutat - a pokolba vezető utat!
  És egy gyönyörű lány leráz egy darab tapadó kerámiát poros sarkáról.
  Angelica is leporol, feszes, telt melleivel. A mellbimbók szinte feketék a szennyeződéstől és viszketnek. És próbálj meg mosni. Megint ásni kell, amikor a német géppisztolyok firkálnak. És plastunski módon kúszni.
  A lányok zászlóalja megtartja pozícióit, bár van ágyúzás. És nehéz kagylók szakadnak, és bombák hullanak az égből... De semmi sem töri meg a rubin hősnők bátorságát.
  Itt Szvetlana látja, hogyan kúszik a Párduc. Nos, ez a tank már nem olyan ijesztő.
  Beleütheted az oldalába. A lány tüsszentett, kiköpte a port, ami elegáns szájába mászott. Egy gránátot vett a kezébe, amelyet robbanócsomaggal nehezítettek. Észrevétlenül kell lopakodni. De sok a füst a környéken.
  Angelica lopakodni kezdett, kecses lábaival és könyökével csupasz ujjaival a lefolyón pihent. Olyan volt, mint egy macska, aki egeret üldöz. A lány arra a szörnyű nyárra emlékezett, hogy melyik évre szólt a háború, amikor a hivatalos verzió szerint a barna birodalom alattomosan megszállta az Orosz Birodalom kiterjedését. (Bár mindkét hatalom agresszióval vádolja egymást!)
  A lány sem félt, majdnem a lány? Eleinte igen, de aztán megszokja. És máris közönséges zajként érzékeli az állandó kagylókitöréseket.
  És most nagyon közel robbant. A lány a hasára csapott. A töredékek vadméhnyájként rohannak felülről.
  Az egyik megérinti a lány csupasz, cizellált, rózsaszín sarkát.
  Angelica megrepedt ajkakkal suttogja:
  - Az igazság nevében, Uram!
  A lány felgyorsítja a kúszását, és egy gránátot dob, amelyhez robbanócsomagot csatoltak. A jelen ívben repül. Robbanás hallatszik, a Párduc vékonyabb oldalpáncélja adja magát. A barna tank égni kezd, felrobbantja a harci készletet.
  Svetlana mosolyogva suttogja:
  Köszönöm Uram Jézus! csak benned hiszek! Egyedül hozzád imádkozom!
  Megtöri a párducot. Leszakadt, egy hosszú törzs romokba temetve. Az oldalpáncélról leválasztott elülső páncél egy gombóchoz hasonlít.
  Szvetlana, akinek a portól és leégéstől barna arcán búzavirág csillog, ezt mondja:
  - Minél több tölgye van az ellenségnek, annál erősebb a védelmünk!
  Angelica nagyon szexi, fekete bugyiban, meztelen, poros, erős testalkatú. A lány nagyon okos. Csupasz lábujjával képes üvegszilánkokat dobálni.
  Most egy éles tárgyat dobott kecses, porral borított lábával. És egy arab zsoldos torkán ragadt. A gyönyörű Angelica azt suttogta:
  - És én szexszimbólum vagyok, és a halál szimbóluma!
  A lány, ami után ismét kúszott, lövöldözött. Led tűz és Svetlana.
  A szépség kapitánya, Nataska, miután levágta a trollt, csicseregte:
  -Az élet egy lánc, és a benne lévő apróságok a láncszemek...
  Mirabela lőtt, felvágta Rommel fejét, és hozzátette:
  - Nem lehet nem jelentőséget tulajdonítani a linknek!
  Svetlana, aki ismét pontosan lőtt, károgott:
  - De nem mehetsz ciklusokban apróságokon...
  Mirabela pontosan lőtt, és hozzátette:
  Ellenkező esetben a lánc beborít!
  Egy másik lány, Olimpiada, szintén nagyon szép, az úttörő Seryozhka-val együtt aknát készített egy dróton. Ők ketten lökdösték... Az alattomos booger bemászott a "Tigris"-2 hernyójába. És hogyan fog felrobbanni ez a hosszú csövű barna autó.
  A szőke fiú Szergej felkiáltott:
  - A mi Oroszországunk, van egy vödröd!
  És alig volt ideje visszaugrani, villogva, fekete, ledöntött sarkú cipőben, a leomló tetőről.
  Olimpia megsimogatta a fiú nyakát, és így szólt:
  - Ön nagyon okos!
  Az úttörő utat tört magának, és csatlakozott a női zászlóaljhoz. A fiú is nagyon kreatív. Például repülőgépeket készített, hogy zafír támadó repülőgépeket lőjön le. Amikor a Focke-Wulf-ok vagy TA-152-esek felemelkednek, hihetetlenül fülsiketítő üvöltés hallatszik.
  Lányok és németek sztrájkolnak egy Wagner-szimfónia kíséretében. Olyan fenséges dallam.
  Olympias bosszúsan mondja:
  - Még mindig megpróbálnak ránk ijeszteni!
  Az úttörő fiú pátosszal énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  A halál nem visz minket a csillagos ég alá!
  Mert a szent Oroszország keményen fog harcolni,
  Megtöltöttem a hatalmas géppuskát!
  Olympias, egy magas, izmos lány, széles csípővel és vállú, tipikus parasztasszony. A harcok során rongyokra szakadtak a ruhák, az erős lábak meztelenek, a haj két copfba van fonva és erősen poros.
  A fülbevaló még csak tizenegy éves, az alultápláltságtól vékony, karcos és koszos fiú, csak rövidnadrágban. A fiú természetes fehér haja őszült, a bordái pedig a vékony, cserzett és piszkos bőrön látszanak. A lábak rettenetesen ledöntöttek, égési sérülések, zúzódások, hólyagok. Igaz, a sors megóvta a gyereket a súlyos sérülésektől.
  Az ő hátterében az olimpia nagynak és kövérnek tűnik, bár a lány egyáltalán nem kövér, hanem erős, edzett hússal a csontokon. Sőt, úgy tűnt, hogy az éhség egyáltalán nem érintette csillogó és nagy alakját.
  A lány nehéz páncéltörő puskából lő. A barna autókat nem lehet homlokon átszúrni, de a pályákon van rá esély.
  És a vaskos "Oroszlán", miután súlyos robbanóanyagot kapott a futóműben, füstöt kezdett fújni, mint egy erős dohányos.
  Serjozska rosszindulattal énekelte:
  - Büdös Fritz gondolkodás nélkül rágyújtott a bejáratnál! Hát persze, hogy nagy bajba került!
  Az izmos, lebarnult vádlitól villódzó Olimpia csupasz, gyönyörű lábával sztepptáncot vert. A lány ezt énekelte:
  - Szent rubinarcok villannak fel az ikonról... Isten ments, hogy legalább ezer villogást áztass el! És ha valaki többet zümmög, mint az összes ork - senki, hidd el, nem fog elítélni ezért!
  Aztán újratöltötte a páncéltörő puskát, és újra lőtt. A fahéjas csataszállító ismét füstöt fújt ki.
  A lányzászlóalj jelentős károkat okozott a Fritzben. De veszteségeket is szenvedett. Itt egy lány kettészakadt, és az arca a por ellenére is sápadt lett.
  Sztálingrád nagy részét már elfoglalták Rommel csapatai, de ami a városból megmaradt, az nem akar megadni és megadni magát.
  Svetlana eközben megpróbál áttörni a "Tigrist". Egy erős náci gép, kapott egy gránátot az oldalába, de nem adta fel. Megfordul, hogy ágyút lőjön. A lánynak bele kell fúrnia a földbe és a törmelékbe, hogy ne törje össze a jelen által kibocsátott robbanáshullám.
  Svetlana halkan suttogja:
  - Anya, apa, sajnálom!
  Mirabela gránátot dobott a Tigrisre, ami a homlokán robbant. A lány felszisszent:
  - Arról, hogy tavasszal télen tanít a fény... Kivétel nélkül ismétlem, hogy Navalnij egy pestis fattyú!
  Angelica, megtörve a németek pillantását, és dörömbölve vizet öntött rájuk, megfeszült:
  - A koporsóban most láttam Alekszejt! És egyenesen a szemébe rúgta szegényt!
  A vörös hajú lány valójában puszta ujjaival egy gránátot dobott a tankra. Eltalálta a hordót... Robbanás következett, és a "Tigris" szája megrongálódott.
  Rommel vadászgépeinek gyáva legénysége felvette és meghátrált.
  Svetlana felhorkant az orrlyukain keresztül:
  - A miénk, a tied nem enged!
  Mirabela golyóval levágott egy hitleri zsoldost, és ezt énekelte:
  - És a gazember nem tréfál! Kezek-lábak, csavarja az orosz köteleket! A szívbe mélyíti a fogát... Fenékig issza a hazát!
  Svetlana kuncogva ugatott:
  - A Führer vadul kiabál, tépi magát!
  Mirabela lőtt, és hozzátette:
  - Hát a halál puffan, vigyorog!
  Megjelent egy még veszélyesebb "Shtumrtiger". Egész épületeket és bunkereket rombol le. Ráadásul nem közelíti meg az orosz csapatok állásait. Az autót náci géppuskások tartják fedél alatt.
  Svetlana úgy látja, hogy az orkok pozícióihoz közel kerülni irreális. De az égen Focke-Wulfs. Az egyik ilyen jármű közelebb repül az orosz állásokhoz, majd a TA-152-esek. A lányok tüzet nyitnak rá.
  Angelica gránátot dob, és dühösen azt mondja:
  - Mély halálban - nincs megbocsátás!
  Ezt követően a lány ad egy fordulatot a géppuskától. Gyorsan visszagurul. Egy viszonylag új náci tank "Panther" -2, kis toronnyal és alacsonyabb sziluettjével lendületesen közeledik.
  Több lány gránátot dob a náci autóra. Miután megkapta az ajándékokat, lefagy, és nem tud megfordulni.
  Angelica füttyentett, sziszegve:
  - Ez egy új támadás! Tépjük a száját!
  A Panther-2 vicsorgott és elsütötte erősebb fegyverét.
  A tűzoszlop megosztotta a levegőt, és azonnal felmelegítette és elektrolizálta a légkört.
  Angelica felkacagott, a kagylók elrepültek a félmeztelen lány mellett. A szégyentelen vörös hajú megrázta a csípőjét, és így szólt:
  - És Newton legyőzte az ellenségeket, ledobta a trónról az igát! Fritz elrendelte Newton törvényét!
  Sztálingrád - Sztálin városa, amelyet tűzvészek borítottak, amikor tűznyelvek nyalogatták az eget, és lila, narancssárga és skarlátvörös szikrákat pattogtak! És minden szikra olyan, mint egy pokoli kastélyból kiszabaduló szellem.
  Szvetlana, leütve a náci harcost, kék szemeit villantotta, és énekelte:
  - Mit nyafogsz rossz öregasszony? Hidd el, csak egy pszichiátriai kórház sír érted!
  Mirabela énekelve énekelte az orkokat:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre és fejbe ütni a Fritzt! Szerezzen borogatást a Führernek, és küldjön golyókat egy géppuskából!
  A lány vadul felkacagott, és a hasáról a hátára borult. Csináltam egy biciklit lábakkal. Egy gránát repült fel. A repülő Focke-Wulf, miután repeszeket kapott a hasa alá, fürgén emelkedett. Látható, hogy éles szilánkok megsebesítették. A barna lény kigyulladt, és elkezdett elveszíteni törött szárnyait.
  Svetlana, látva, hogy Fokke hogyan veszít a magasságból, felmordult:
  - Ez egy szemafor! Egy fejsze lóg a fedélzeten!
  Hitler gépe felrobbant, töredékeket szórva szét az égbolt minden távoli sarkába. És hova lett a fasiszta ász. Megtettem az utolsó kanyart. A hóhér hullott hamuba, nem a pilóta!
  Mirabela tüsszentett, port szórva így szólt:
  - Lenni vagy nem lenni? Ez nem kérdés!
  Angelica ismét egy üvegdarabot dobott a lábával, olyannyira, hogy a szemébe ütközve, a tarkóján keresztül kijött Fritzre:
  - Én egy tank armada vagyok! És kezelni kell!
  . 2. FEJEZET
  Hitler vadászgépei és műholdaik megpróbáltak előretörni, gránátokat dobva maguk elé. Az ilyen taktikák a lányokkal szemben nem működtek. Itt Seryozhka katapultot vetett be, és hogyan találja el az ellenséget válaszul.
  Az úttörő fiú felkiáltott:
  - A Mikulás kitépi Hitler száját!
  A Rommel náci harcosok tömegébe behatoló katapult rohama szétszóródásra, egyúttal a levegőben borulásra kényszerítette őket. Fritz elesett, és a faltörmelékre tört.
  A "Tiger" -2 tank elvesztette egyensúlyát, és "Oroszlán"-nak ütközött. Ó, Leva, hol van a félelmetes neved?
  Svetlana mosolyogva válaszolt:
  - Nos, jól csinálta Serjozhka!
  A fiú agresszíven felmordult.
  - A Pioneer mindig készen áll!
  A lány válaszul megrázta mezítláb.
  A kapitánylány ismét szögezni kezdett. Olympias pedig csiklandozta Serjozska keskeny lábát, milyen keményen bírja! Nem csoda, hogy a fiú nem fél átfutni a tüzeken.
  Mirabela egy énekben azt mondta:
  - A fiatalság jó - az öregség rossz!
  Angelica, ez a vidám vörös hajú, egyetértett:
  Nincs rosszabb az öregségnél! Ez valóban a lehető legundorítóbb állapot!
  A lány pedig puccssal ugrott. Egy pillanatra undorító nagymamákat képzelt el. Nem, ne hasonlítsd össze, egy öregasszonyt egy lánnyal. És micsoda szépség, karcsú testben.
  Angelica fogta és énekelte:
  - Áramlás évről évre, évek egy lakókocsiban,
  Egy öregasszony hennát dörzsöl mozsárban...
  És mi van a karcsú alakommal,
  Nem értem, hogy ment a fiatalság!
  Szvetlana felvillantotta a szemét, ágyékon ütötte az orkot, és megjegyezte:
  - Nem! Mégis, a háborúban van egy varázslat - örökké fiatalnak maradni! Mindig részeg!
  Olympias új töltetet helyezett a katapultba. Ez olyan, mint egy jó habarcs. A lány felszisszent:
  - Ne passzolj, hanem passzolj!
  Serjozska megrázta vékony, de fürge lábát, és ugatott:
  - Rommel arc!
  Egy gránát pedig egy robbanócsomaggal együtt javában repült a náci harcosok állásaiba.
  Igen, Sztálingrádot nem adták nekik - ezt a menő várost. Az örök nyár vége óta harmadik hónapja tart a roham, de a város nem tudott mindent bevenni. A front más szektoraiban Rommel náci harcosai korlátozott sikereket értek el, de ezen nem.
  Svetlana elsütötte a pisztolyát, és felmordult:
  - Minden lehetetlen, történetesen lehetséges... Nem kell nagyon bonyolulttá tenni az univerzumot!
  És nekiütközött egy motorkerékpár benzintankjának. A gép felrobbant, és tüzes forgószelek világították meg a füstös tájat. És az orkot széttépte egy tüzes mancs.
  A lány kapitány felkiáltott:
  - Szeretek gonoszt ölni! És ez a legnagyobb jó!
  Mirabela felpofozta a trollokat, és felszisszent:
  - Játsszunk disznót!
  Angelica tüzet nyitott, pontosabban. A lándzsával letakart törmeléken több sáros lény is hevert:
  - Öld meg az ellenséget! - suttogta a lány.
  Mirabela játékosan énekelte:
  - Miután Erwint rúzssal, Margót hajlakkkal festettem, a hercegnő fogságába hurcollak, a hűséges kutya megrágja!
  Svetlana tüzelt, sziszegve:
  - Gyere este, Sándor, akaszd fel magad... Ne hülyéskedj már! Gyerünk este, repülj, mint a gyrfalcon - verni keményen az orkokat!
  Mirabela dühösen mondta, és leütötte a sisakot a rohamosztagos fejéről:
  - Tudunk! És mi is fogunk!
  A "Lenin" zászlóalj lányai megállították az idegen csapatok előrenyomulását. A dühös Fritz előrelépett, szó szerint holttesteket dobott az űrbe. A "Lev" tank sem segített, amellyel reményeket fűztek. Íme a gép egy 150 mm-es pisztollyal ellátott módosítása.
  Angelica leüt egy követ, amely a meztelen mellbimbójára tapadt. A lánynak olyan szép és telt mellei vannak. A lány egy gránátot dob a lábával. A láb erősebb, mint a kar, és a dobás tovább megy.
  "Oroszlán" kapott egy rést a hernyóban, és megállt. Lövés az erős szájából. Dübörgés és összeomlás.
  Angelica köpködve azt mondja:
  - Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól!
  És a lány újra lő. És rendkívül jól csinálja. A toronyból kihajló fasiszta visszaesik.
  Egy vörös hajú, majdnem meztelen lány azt mondja:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megtörnie a lányokat! Aki mer, az csatában támad, az ellenséget hevesen megverjük!
  Angelica pedig görgeti a prés izmait, amit nagyon kidomborított.
  Ó, milyen szépek a lányok! Nem akarom, hogy egyikük meghaljon.
  Stalenida futott... Nagyon szép lány, bolyhos, fehér hajjal. Valahogy sikerül bekennie őket valamilyen bájitallal, hogy ne piszkosuljanak.
  A lány nagyon szép, Vénusz figurájú, csak tónusosabb és domborúbb. Ruhák rajta, csak melltartó és bugyi. Minden mást már szétszedtek. De milyen kecsesek a lábak! Ez nem lány, hanem a tökéletesség pecsétje, a szépség koronája.
  Különleges módon mozog, akár egy mókus. A mezítláb és a villogás, és a sarok meglepően tiszta marad. Stalenida lő, és a fasiszta fekélyt kap a mellkasában.
  A lány azt mondja:
  - A szülőföld iránti hűség a legmagasabb szó!
  Angelica nevetve jegyezte meg:
  - Vedd le a melltartód és maradj olyan, mint én rövidnadrágban!
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Ez nem helyénvaló!
  Angelica megrázta a csípőjét, találóan lőtt, és énekelte:
  - Valami Komszomol tag szokatlan lett! Mezítláb járni így nagyon illetlenség!
  Steelenida kuncogott, és megjegyezte:
  - Minek szerezz örömet a náciknak, nézd a szépségünket!
  Angelica határozottan válaszolt:
  - A szépségünk halálos!
  Az acéllány kuncogott, és rálőtt a TA-200-ra. Kigyulladt a náci harcosok autója. És a gyönyörű szőke felkiált:
  - Halál a gonoszra!
  Angelica felkacagott.
  - És az élet szép!
  Sztalenida, látva, hogy a fasiszta bukóban van, felmordult:
  - Ez a legmagasabb érték! Ne gondold, hogy a nácik nyertek!
  Angelica énekli:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelem vár... Akik arra vágynak, hogy áttörjék a bilincseket! Győzelemre várva! Győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a nácikat!
  Egy gyönyörű lány, és meztelen melle remeg. Jó csupasz felsővel a melegben, amit a tűz fokoz.
  Svetlana most sokkal elszántabbnak tűnt. Géppisztollyal lőtt a nácikra, és ugatott:
  - Kasztrállak!
  És valóban, a nácik halálos ajándékokat és koporsókat kaptak! És a lány mutatott nekik egy figurát, építsünk csupasz lábujjakat. És fütyült, mint egy csalogány-rabló. És az alsó végtagok ujjain keresztül.
  A kapitánylány nagyon okos. És csillogó. És egyáltalán nem kegyetlen. Néha ő is sajnálja az ellenség katonáit, akiknek gyermekeik lehetnek, akik sírni fognak halott apjukért.
  Svetlana azonban elűzi magától az ilyen gondolatokat, ezért sírni akarsz tőlük. De nem az oroszok jöttek a nácikhoz rabolni és gyilkolni. Nem, ezek fasiszták, és külföldiek egész agresszív falkája tört be a világ minden tájáról az orosz területekre.
  Szvetlana keresztet vetett és rálőtt egy Fritzre, aki csendben próbált közel kerülni az oroszok pozícióihoz... Kiszivárgott egy golyó által kiütött szeme és agya.
  A kapitány leány mosolyogva mondta szellemesen:
  - Egyenesen szemtől szembe, fejtől fejig!
  Svetlana pontosan lőtt, és egy oldalkocsival elütött egy motorkerékpárt. Az autó szakadni kezdett, a géppuska pedig elrepült, többször felborult. Aztán a pofa belesüppedt a törmelékbe.
  A lány csupasz, poros talpát a törmelékhez dörzsölte. És megint célzott. Vidám, fiatal arca inkább vigyorgott. A lány ezt énekelte:
  - Nem, mondtuk a fasisztáknak, népünk nem fogja elviselni, hogy az illatos rubinkenyeret gázlónak hívják!
  Mirabela nagyon pontos lövést lőtt, amiből a Focke-Wulf fellángolt, és csicseregve:
  Egy gazember számára természetesen egyértelmű a választás,
  Dollárért kész elárulni Oroszországot ...
  De az orosz ember olyan szép
  Hogy kész életét adni a Szülőföldért!
  A lány bukfencezett, megmutatta a fügét a náciknak, tekert, és a golyók nem értek a szépséghez.
  Angelica megjelent, ez a szépség, szinte meztelenül, sárosan, mint az ördög, két lábbal egyből gránátot dobott. És ellenőrizte:
  - Amim van, az... A nácik éles oldalon!
  Olympias javította Angelicát:
  - Élesen, oldalt, és nem az éles oldalon!
  A lány kuncogva rázta a görögdinnye mellét, és egy robbanócsomagos gránát segítségével gránátot indított. A "Tigrist" a száján találták el, és ez a görbe műalkotás elkerülte.
  Ezek után a náci lény meghátrált. Kúszni kezdett, mint a tűzbe kapott teknős.
  Szvetlana vidáman kacsintva énekelte:
  - És a "Tigris" hátrál, a Fritz pedig elbújik!
  A Leányzászlóalj támadások, légicsapások és nehézfegyverek alatt manőverezett. Itt csaptak be a sugárhajtású bombázók, törött, vörösen izzó meredek emelkedtek az égbe. És a kövek égtek. Szerencsére egyik lány sem halt meg, de a fiúk a másvilágra mentek - akik nem nagyon sajnálják! És a lelkek repülnek - egyesek a mennybe, mások a pokolba! Ahol a vasvillás ördögök már várják azokat, akik nem hittek Jézusban, vagy inkább Svarogban és a Szülőben.
  Angelica a legszexisebb harcosok dühében: nos, a nácik a "Sturmtigr"-ből az orosz csapatok állásaira lőhetnek, és megölhetik a vörös harcosokat?
  A lány pedig mezítláb megragadt egy gránátot, és bukfencező zuhatagban tekergett. És egyre gyorsabban pörög. Aztán minden erejével beledobta a halál ajándékát a Vihartigris széles pofájába. A szépség meztelen, lebarnult lábai megvillantak, és a gránát a széles szájkosárba repült. És az erős gép először megfulladt, majd rohant. A "Sturmtiger" oldalain álló két "királyi tigrist" feldobtak és szétszóródtak különböző irányokba. Leszakadtak róluk a görgők, és lezuhantak, úgy repültek, mint a királynő törött nyaklánca.
  A robbanáshullám megdobta Angelicát, és a lány fejjel lefelé repült. És megfordították, megingatták és megdobták. De a szépség ennek ellenére földet ért, éles törmeléket és zúzott köveket vájtak csupasz talpába. A lánynak fájdalmai voltak, és még a bőrkeményedéses lábfején keresztül is kilyukadt a hegye.
  De Angelica erőt kapott ahhoz, hogy felálljon és kiabáljon:
  - Ti nácik a hamuban lesztek!
  Svetlanát és más lányokat egy robbanásszerű hullám feldobta, sőt kissé össze is törte. De a gyönyörű harcosok közül senki sem halt meg. A lányok hurrikánnal és jól irányzott tűzzel találkoztak. A német és más agresszív rovarok elnyomása, amelyek kiugrottak és ostromolták az Orosz Szovjet Birodalmat.
  Mirabela nagy lelkesedéssel énekelte:
  - És amikor az Úr trombitája visz minket a csatába, barátok leszünk a komszomollal! És Jehova akaratából a mennyei névsorolvasáson leszek!
  Angelica, lerázva véres talpáról a port, így énekelte:
  - Putyin, buli, Komszomol! És Rommelt az őrültek házába küldjük!
  A lányok fülsiketítően nevetni kezdtek, Serjozska pedig riadtan és bosszúsan mondta:
  - És a katapultom, nem olyan pontos - mint Angelica csupasz és erős lábai!
  Olympias, aki a kar izmaival játszott, azt mondta:
  - Rendben van! Még mindig gondolkodsz. Valami menőbbet!
  . A fiú mezítláb csapkodva csicseregte:
  - Természetesen ugyanaz visszatért!
  Sfero Katastrofov visszaküldte Erwin Rommelt a trónterembe, és mosolyogva mondta:
  - Nem rossz, megküzdöttél fiatal Teremtőmmel! Valld be, ez volt az álmod - hogy örökre fiú legyél és harcolj!
  A marsall egyetértett:
  Igen, pontosan erről álmodoztam! Pont olyan, amire mindig is vágytam! Légy hős fiú!
  Istenkölyök komoly hangon mondta:
  - Harcoltál, és most képzett menedzserként mutasd meg magad! Ez szükséges a személyiségjegyek fejlődéséhez!
  Erwin azt mondta a lánynak és a fiúnak:
  - Nos, miért nem nézünk több filmet vagy?
  Natasha gyengéden válaszolt:
  - Talán tekintse felség a pilótáinkat: Albinát és Alvinát! Nagy mesterei a katonai ügyeknek!
  Az ifjú király beleegyezett:
  - Na, nézzünk még egy kicsit, és körülnézek a fővárosban! A királynak nem kellett volna állandóan a palotában ülnie!
  Svetlana teljes hangon énekelte válaszul:
  - A király a mi büszkeségünk és dicsőségünk,
  Bölcs vagy, mint a szülőföld...
  Erősítsd meg, mint az acél karót,
  Istentől kaptunk!
  Erwin bölcsen válaszolt:
  - Az édes hízelgést szerető uralkodó olyan intelligenciával rendelkezik, mint a légy!
  Natasha felkiáltott:
  "Valóban te vagy a legbölcsebb uralkodó! Veled együtt azt gondoljuk, hogy birodalmunk végre megnyeri a háborút az orosz katonák és a Vörös Hadsereg ellen!
  Erwin komolyan kérdezte:
  Miért nem akarnak békét?
  Natasha komolyan válaszolt:
  Miért van szükségük békére? Nem ismernek más lelkiállapotot és birodalmat. A háború természetes állapot számukra. Ezenkívül az orkok kannibálok, és foglyokat és foglyokat esznek. Akár azonnal, akár súlyos kínzások után!
  Erwin mosolyogva mondta:
  - Érdemes megnézni ezeknek a lényeknek az arcát - meg fogod érteni, jót ne várj az ilyenektől!
  A mozivászon újra kivilágosodott. Most két harcost mutatott be, amelyeken gyönyörű lányok versenyeztek: Albina és Alvina.
  Mindkettő mézeszőke, izmos, cizellált és ugyanabban a bikiniben. Milyen nagyszerűen néz ki az egész.
  Albina repülőgép ágyúiból tüzel. Öt orosz és komszomol lány repülőgépet lő le, nyikorog:
  Életünket adjuk Szülőföldünkért, és biztosan nyerünk!
  Alvina, lövöldözés, megerősítette:
  - Persze, hogy nyerünk! Nem is lehet másként!
  És légágyúkat is lőtt. Bolsevikok és orosz lányok harcosai esnek és felrobbannak. Némelyikük felújított.
  Albina, lövöldöz, énekel:
  Jók a repülők, jók a gőzhajók!
  A lányok pedig erősen megrakták a gyémántokat!
  A szépség pontos találatából pedig a gonosz bolsevikok újabb autója tört össze. Mit akarnak megvívni a vörösök a medvékkel? Szóval kapd be a sizomádat az orrba!
  Alvina egy másik felbérelt bolsevikot levágva, csupasz ujjaival megnyomja gyönyörű lábát. Olyan lány, aki ha megmozdítja a lábát, áttör egy téglafalon.
  Még a moziban is megmutatták, ahogy mindkét pilóta ugrás közben tölgyfa deszkákat tört le csupasz sarkukkal.
  Albina lelőtt egy másikat, ezúttal egy bolsevik bombázót, és füttyentve énekelte:
  - Nincs szebb a miénknél, ismerd meg az erőket,
  Legyőzzük az összes ork lányt...
  A vitézség és dicsőség megtestesülése -
  És felettünk aranyban egy kerub!
  És Albina ismét levágott egy autót az égen, aminek a kormányánál egy bolsevik ült. És ezt mesterien csinálta.
  Alvina azonban nem alacsonyabb rendű. Hogyan fordul meg egy szőke lány. Mozog a "róka kígyó" technikával. És ledőlt, füstölgő keselyűk hullanak.
  Alvina ajkát ízlelgetve énekelt:
  - Az arkangyal megmondja: hűvös lesz a paradicsomban,
  De csak a paradicsom kapuja kattan...
  Kérni fogjuk Istent: írj egy barátoddal,
  Valami angyalezrednek!
  És a harcos holthurkot alkalmazott. És lelőtte ezt a komisszárt, aki egy nehézharcos kormányánál állt. Nagyon kecsesen csinálta, és szívós, hosszú ujjaival, vésett lábakkal megnyomta a gombot. És még a félelmetes komisszár is szétszakadt! Ez tényleg a legmagasabb műrepülő lányok!
  De most már nyugodtabb lett a levegő... A lányok csapást mérnek a Vörös Hadsereg szárazföldi erőire. Itt Albina felülről dob egy repülőgép lövedéket. És az orosz "IS" -3 tank pontosan a tetőre talál. Áttör rajta, kiüti a bolsevikokat.
  És a kagylók robbanni kezdenek. Robbanások és szovjet katonák halála hallatszik.
  Albina sziszeg, mint egy kobra, amely megcsípte az ökröt:
  - Az emberi fajnak!
  Alvina is lőtt az ellenségre, szétzúzva az ellenséget. És leszakította a tornyot a Lenin tankról. Igen, a lány pontosan, és találóan pofon vágott.
  És az orkok véres rendetlenséget hagytak maguk után.
  Mindkét szépség földi célpontot vett fel. A fegyvereket megsemmisítették.
  Albina összetörte a szőrös férfiak gázágyúját az orosz lányokkal együtt, és azt suttogta:
  - Álmom, menő szépség vagyok!
  Alvina a rakétavetőt is összetörte, és a Twitteren ezt írta:
  - És a vőlegények a szépségtől bekapcsolódnak!
  És mindkét lány nevetésben tört ki. Bár a férfiakkal persze nincs bajuk. A srácok szeretik a hírességeket. És általában egy férfi több mint húsz lány, csak ők túl fiatalok. Itt a Földön a férfiak szakállat növesztenek!
  Ez öröm a hímnek, de ha a nőstény temperamentumos, akkor már vannak gondjai!
  Albina csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait, és ciripelt:
  - Az álmom a halhatatlanság elnyerése!
  Alvina csupasz lába ujjaival megnyomta a ravaszt, és nyikorgott:
  -És mi halhatatlanok vagyunk! Más világokban élünk új testekben!
  Albina eltalált egy rendkívüli ork tankot, és gurgulázott:
  - Bár a test lélek nélkül nem test, de milyen gyenge a lélek test nélkül!
  És a harcos szikrákat bocsátott ki a szeméből... És akkor, ahogy kiabál:
  - Ne higgyétek, nincs halál!
  Alvina verte a lidércnyomásos bolsevikok önjáró fegyvereit, és hogyan sikolt:
  - A halál rubinjainak harcosa nem fél,
  A csatatéren semmi sem fenyeget...
  Bátran harcolunk a haza ellenségével -
  A lány nagy bravúrt fog végrehajtani!
  Ezt követően a lány még jobban a felszínre eresztette harcosát. És kilőtt egy kis rakétát. És a bolsevikok "Karl Marx" hatalmas tankja öt fegyverrel, ahogy elkezdett szakadni, és minden páncélja töredékekre hasadt.
  Albina egy géppuskalövéssel levágta az Orosz Birodalom több motorosát, és örömében nyikorgott:
  - Két széles szárnyam van, és olyan szemem, mint a sztyeppei sasnak!
  Nagyon nyüzsgő szépérzékű lányok. És ha felvesznek valamit, azt a legelső számon teszik meg.
  De a repülőshow véget ért, és egy másik sorozat folytatódott. Ezúttal egy négyfős lánycsoportot mutattak be, akik nemcsak kiváló harcosok, hanem harci varázslatokkal is bírtak.
  Egy gép a bolsevik birodalom masztodonjainak egész hada ellen megy. Kifejezetten öngyilkosnak tűnik.
  De a tank élén Victoria maga egy ördög, mesés szépségű. Igen, és mind a négy lány: egyszerűen gyönyörű. Csupasz lábukat a páncélnak támasztották, és olyan mentális érzéseket kaptak, mintha a fény királynői lennének. Milyen varázslatos lányok ezek: sokat tudnak és tudnak.
  Victoria leadott egy lövést, énekelt egy sort egy modern románcból:
  - Nem tudom, mi történt... Nagyon hangzatos a gyereknevetés... És már mezítlábas lányok szaladgálnak a tócsák között!
  Csapataik fasisztáinak "elefántja", akit ő ütött ki, füstölni kezdett, és bűzlő gyűrűket bocsátott ki. Úgy kavarogtak, mint a mérges kígyók. Victoria pedig kacsintott a partnereire, Zoya kagylót dobott. Nadezsda, Perun szolgája, a Sfero Katasztrofov által teremtett istenek egyik szolgája figyelmeztetett:
  - Itt van lesben a legújabb önjáró "Porcupine" löveg, egy 32 fontos fegyverrel... Óvatosabbnak kell lenni.
  A mindent tudó Elena azonnal fecsegett:
  - A Porcupine önjáró pisztoly egy licencelt másolata a gnómok munkájából, egy speciális "Anaconda" önjáró fegyverből. A fegyver jellemzői: elülső páncél 228 mm, oldalpáncél 200 mm - klassz! 94 mm-es ágyú kaliber, a páncéltörő "Royal buffalo"-nak megfelelő. És még három géppuska...
  Victoria durván félbeszakította partnereit, és még a csupasz sarkát is megpróbálta mozgatni az orrában, és azt kiabálta:
  - Tudom!
  Elena kuncogva megjegyezte:
  - Nagyon jó, ha van tudás... De a technikában én nagymester vagyok, te pedig a gonosz tudásában vagy!
  Victoria ismét lőtt, csupasz lábujjai segítségével, letépte a tornyot a "vaddisznóról" és felfújta, megjegyezte:
  - Az én tudásom alapvetőbb, mert a gonoszság is a technikából fakad. És azt tanácsolom, hogy ne tűnj ki!
  Zoya, hogy eloltassa a sörfőzési szemetet, azt javasolta:
  Na, hadd lőjem le magam!
  És a szobalány, vagy inkább a Fehér Isten lánya - akit a Mindenható Szféra teremtett - megmutatta, hogy az uralkodó jó egyáltalán nem akadályozza meg a tüzelésében. És kihagyás nélkül hámozni. A harcosok itt a legmagasabb szinten harcolnak.
  A lányok mozgatják a tankjukat és előrenyomulnak. De ne felejts el együtt énekelni.
  Victoria, aki tej nélkül tüzet vezet, így kezdte:
  - A szent alatt...
  Zoya folytatta, és szintén csupasz, vésett lábbal lőtt:
  - Szabadság!
  Nadezsda, csupasz lábujjával megerősítve a kilövést, kiadta:
  - A világban!
  Victoria, aki előjel nélkül tüzelt el mellette, folytatta:
  - Barátságban!
  Zoya sikolt, az ellenség vizelete:
  - Boldogságban...
  A bolondozó Nadezsda befejezi:
  - És szerelem!
  Victoria teli torokból pátosszal folytatja, csupasz lábujjakkal lövöldözve:
  - Fényes sugárban...
  Zoya lövést leadva felveszi:
  - A népek összeolvadnak...
  A hidegvérrel lövöldöző Nadezsda csupasz lábujjai segítségével hozzáteszi:
  - Hogy eloszlassa az előttünk álló sötétséget!
  Viktória, aki csupasz cizellált lábakkal folytatja a fotózást, problémák:
  - Urald a világ összes országát...
  Zoya, miután lőtt, továbbra is elragadó pátoszt hajtott:
  - Védett!
  Nadezsda, aki szintén lövedékkel vívott kitörést, mezítláb, levágva a rubinharcosokat, így folytatta:
  - Az invázióktól...
  Victoria mezítláb tüzelve felszisszent:
  - Pokoli sáskák!
  Zoya mezítláb hasította fel a "vaddisznót", folytatta:
  És a mellkasommal...
  Nadezhda, miután foglalkozott az orkok "Tyrannosaurusaival", kiadta:
  - Lefedve!
  Victoria húsevően vigyorogva, csupasz, kecses lábával lövöldözve felmordult:
  - Minden nemzet...
  Zoya, aki szintén mezítláb lő, hozzátette:
  - Földanyát!
  Nadezsda csupasz lábujjai segítségével, egy ágyúból vergődve folytatta:
  - Megint baj...
  Victoria, aki csupasz alsó végtagjaival lövöldözött, lélegzetvisszafojtva folytatta:
  - Lóg...
  Zoya lövést leadva ugatott:
  - Vérfolyók!
  A mezítláb égő Nadezsda kiadta:
  - lobbant fel...
  Köröm Viktória felszisszent:
  - Arrogáns ellenségeskedés!
  A szintén csupasz lábujjakkal lövöldöző Zoya szinte sírva tette hozzá:
  - Tűztől, vértől...
  Nadezsda, miután tüzelt, lebarnult, izmos végtagok segítségével mordult fel:
  - Könnyek és bánat!
  Victoria mezítláb adta ki az ajándékot, és hogyan sziszegne:
  - A miénk nyög...
  Zoya, amint felveszi, mezítláb is kidob egy pokoli ajándékot, és ordít:
  - Kedvesünk...
  Nadezsda dörömbölve befejezte:
  - Az ország!
  Victoria válaszul puszta lábbal ismét felszisszent:
  - De nem...
  Zoya, kirúgva, mezítláb, és kiadta:
  - Lányok szelleme...
  Nadezsda, miután leszögezte a náci csapatokat, csupasz lábujjait használja, így fejezte be:
  - Erősebben!
  Victoria ismét lőtt, mezítláb és agresszíven folytatta:
  -A magam romjaiból...
  Zoya mezítláb lőtt, és húzott egy vonalat:
  - Újraélesztjük!
  Nadezsda ismét dörömbölt, és nyikorgott:
  - Orosz harcos...
  Victoria, általában sadanuv, mezítláb, felmordult:
  - Fogd a kardot...
  Zoya leszögezte, morogta:
  - Gyorsabban!
  A csupasz lábujjakkal lövöldöző Nadezsda így kezdte:
  - Állunk...
  Zoya dühösen vergődve folytatta:
  - És újra....
  Victoria, csupasz alsó végtagjait körmölve, egy fontos megjegyzéssel fejezte be:
  - Nyerünk!
  . 3. FEJEZET
  Aztán a lányok megálltak. Csendben lőttek még egy tucat tankot, majd Victoria ismét tüzelve, ismét mezítláb segítségével énekelte:
  - A szent alatt...
  Zoya mezítláb tüzelve folytatta:
  - Banner...
  A remény szó szerint és átvitt értelemben is kitört:
  - Messiás!
  Victoria a testét lóbálva és csupasz lábujjaival lövedékeket sodort, és felmordult:
  - A világban...
  Zoya agresszíven tüzelve rohant tovább:
  - Boldogságban...
  Nadezsda egy dúr hangra csapva, csupasz kecses tagjai segítségével befejezte:
  - És szerelem!
  Victoria ismét szögezve, csupasz lábujjait használva folytatta:
  - A napon...
  Zoya, mezítláb lövedékkel a Porcupine-ba csapva, felsikoltott:
  - Ray...
  Nadezsda, aki ellenállhatatlanul, csupasz cizellált végtagokkal, Rommel "vaddisznójával" röpítette át a fasiszta birodalmat, ugatott:
  - Egyesíts...
  Victoria, aki mezítláb lövedéket küld, keményen befejezte:
  - Népek!
  Zoya lövöldözve, mezítláb csillogóan hozzátette:
  - Pokoli sötétség...
  Remény, pofon, kiadta:
  - Oldd fel...
  Victoria, aki ismét Rommel náci fasisztáira nézett, felszisszent:
  - El!
  A lányok mezítláb lőttek, és még öt percig nevettek. Ez idő alatt a nácik harmincöt harckocsiját elégették. Aztán ismét folytatták az éneklést.
  Mint mindig, a tüzes ördög határozta meg a verset és a hangot, csupasz tagjait használta:
  Megnyitottuk...
  Zoya mezítláb tüzelve hozzátette:
  - Nemzetek...
  Nadezsda, miután leszögezte, csupasz ujjai és fürge lábai segítségével kibökte:
  - Bolygók!
  Victoria, miután levágta a "vaddisznót", nagyon hangosan vigyorgott, és felsikoltott:
  - Az űrbe...
  Zoya, aki szintén puszta ujjaival küldte a lövedéket, felmordult:
  - Igen!
  Nadezsda ajándékot dobva sikoltott:
  - Az ismeretlenbe...
  Victoria egy lövedéket és egy szaftos lövést is nagy pontot adott a náci harcosoknak;
  - Miram!
  Zoya pedig mezítláb lövöldözve új strófát kezdett szőni:
  - Hősiesség...
  Nadezsda, meztelen lábaival kétségbeesetten a fasiszta hordák fölé szegeződve, így folytatta:
  - bravúrok...
  A talpraesett Viktória pedig szokás szerint csupasz kerek sarkával leütötte a joystick "Boar" gombját, és kiadta a befejezést:
  - Megdicsőült!
  Zoya, miután foglalkozott a "Disznóval", kiadta:
  - Nak nek...
  A mezítláb tüzelő Nadezsda csicseregte:
  - Törli...
  Victoria kibökte a szavakat, csupasz lábujjaival és a Witcher önjáró fegyverén egy lövedékkel mutatva:
  - Örökké...
  Zoya is küldött egy lövedéket, és kiadta:
  - Halál....
  Nadezhnaya számára ott volt az utolsó lövés, amit mezítláb adott le, és ez a szó:
  - Sebhely!
  Szuper! A fasiszta harckocsiezredet megsemmisítették. Az Anaconda önjáró fegyvere minden páncélzata ellenére is orosz lövedékből szóródott szét: tudni kell hova kell ütni, hogy biztosan eltalálhasd és hasadjon. Hiszen a lányok koncentrációkat és töréseket láttak a páncél erővonalaiban. Nem tudod becsapni vagy kijátszani őket... És bárkit kijátszhatnak, akit csak akarsz.
  Zoya aggódva jegyezte meg:
  - Nem ártana nekünk pótolni a lőszerkészletet?
  Elena, Svarog játékos és tanult lánya, akit szintén a végtelenül mindenható Demiurgosz fiú, Sfero Katastrofov alkotott, kuncogott és megjegyezte:
  - Szóval nem érted? Hiszen van egy nélkülözhetetlen lövedékünk. Szinte megállás nélkül üthetünk így!
  Victoria kéjesen lesütötte a szemét, egyik mezítláb a másikhoz csapott, és kotyogott:
  - Szünet nélkül hiperbassz... Szuper!
  Ezek az igazi lányok...
  És a háború még mindig tart... 1945 szeptemberében a németek mégis elérték a Kaszpi-tengert.
  És szárazföldön elvágták a Kaukázust. Ami nagyon veszélyes. A németek előrenyomulnak ... A csatákban új tankjaik és repülőgépeik ...
  Törökország pedig dél felől tör át, ami kétszeresen veszélyes. A helyzet pedig rendkívül bonyolult, pokoli kecskéknek.
  Képzelje magát az ellenség lavinájának... És nincs mód megállítani.
  Októberben a németek már Dagesztánban voltak, és közeledtek Azerbajdzsánhoz. És ez komoly és veszélyes.
  Alice lányt elfogták a nácik. Deza SS ezredes kihallgatta. A komszomol lányt derékig levetkőztették, és ostorral kezdték ostorozni.
  Alice felüvöltött:
  - Nem mondom meg! Nem mondom meg! Nem mondom meg!
  Aztán letépték a nadrágját és a csizmáját. És megégették a sarkukat széles, vörösen izzó vascsíkokkal. És melegítette a csupasz talpát.
  A lány elájult a döbbenettől.
  Egy vödör vizet öntöttek rá. észhez térítették, és felhúzták a fogasra. Ami nagyon kegyetlen.
  Alice a fogát csikorgatta és felmordult:
  - Még mindig nem mondom el! Megölhetsz!
  Vörösen izzó dróttal verte a lány meztelen testére. De nem kaptak tőle semmit.
  Ezt követően a kimerült komszomol tagot egy nyirkos és hideg pincébe dobták.
  És persze ez rendkívül kegyetlen.
  1945 novemberében szinte az egész Kaukázust elfoglalták, és Rommel nácii megrohamozták Bakut.
  Két lány Albina és Alvina repülnek magukhoz egy ilyen repülő csészealjjal. Az erős lamináris sugárnak köszönhetően sérthetetlenek. De maguktól nem tudnak tüzelni. De a kolosszális sebességnek köszönhetően képesek előzni és döngölni a szovjet repülőgépeket.
  Albina lehajlítva a lemezét megjegyezte:
  - Vas technológia, minden bizonnyal szükséges és nagyon hasznos!
  Alvina kuncogott, kifújta a fogát és felszisszent:
  - De mindent a szellem dönt el!
  Albina azt mondta:
  - A legtöbb, hogy egyik sem éppen a küzdőszellem!
  Mindkét lány szőke és bikinis. Nagyon szép és mezítláb. Ha egy harcos cipő nélkül van, szerencsés. Most a lányok olyan színesek és gyönyörűek.
  És mielőtt csatába indulnának, a szépségek minden bizonnyal férfiakkal dolgoznak. Ez a hús igazi ünnepe számukra.
  Ilyen ügyesek a lányok.
  Alvina lelőtt két szovjet Tu-3-ast, és a Twitteren üzent:
  - Dicsőséges a vadászatunk!
  Albina megerősítette a döngölést, és kiadta:
  És soha nem lesz az utolsó!
  Alvina leütött még három szovjet támadógépet, és nyikorgott:
  - Szerinted így szereti Isten Németországot?
  Albina kétkedve rázta a fejét.
  - Úgy látszik, nem annyira!
  Alvina kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - Miből gondolod?
  Albina két szovjet autót gázolt, és nyikorgott:
  A háború túl sokáig tart!
  Alvina logikusan megjegyezte:
  - De jövünk!
  Albina elvigyorodott és felkiáltott:
  - Szóval jön a győzelem!
  Alvina egyszerre négy szovjet repülőgépet lőtt le, egy merész manőverrel, és nyikorgott:
  - Biztosan eljön!
  Albina szükségesnek látta emlékeztetni:
  - Sztálingrád után a háború nem a szabályok szerint zajlott ...
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Ez határozottan szabályellenes!
  Albina bosszúsan vicsorgott:
  - Kezdtünk veszíteni!
  Alvina bosszúsan vicsorgott:
  - Biztosan van!
  Albina még több szovjet járművet gázolt, és nyikorgott:
  - Nem probléma ez nekünk?
  Alvina lelőtt néhány orosz vadászgépet, és kifakadt:
  Reménytelennek tartottuk a helyzetet!
  Albina húsevően vigyorgott, és felszisszent:
  - Mit látunk most?
  Alvina elkeseredetten tweetelt:
  - Valami rendíthetetlen és egyedi!
  Albina kivillantotta gyöngyházfogát, és így válaszolt:
  - Hogy a Harmadik Birodalom nyer!
  Alvina leütött még néhány szovjet támadógépet, és kihozta:
  - Tényleg győzni kell!
  A lányok grimaszoltak. Egy időben dolgoztak, hivatalosan pedig egy katonabordélyban. Sok férfi átment önmagán, és nem csak a fehér faj. És nagyon tetszett nekik. Nos, milyen kellemes ez a testnek. De aztán a kurvákat szovjet támadás érte. Fogságba estek. Nos, a dögösök azt hitték, hogy megerőszakolják őket. És itt az ördög kettő!
  Lövészárkokat és lövészárkokat ástak a kurvákkal. Az egykori éjtündérek pedig nem nagyon szerették. Így mindannyian el tudtak menekülni. Elcsábították az őrszemeket.
  És bosszút esküdtek az oroszokon.
  És harcoltak Oroszország ellen. Ezek a rohadt...
  Albina kidobott még több orosz autót, és azt motyogta:
  - Férfiakkal még élhetsz!
  Alvina készséggel egyetértett ezzel:
  - Nem is lehet, de kell!
  Albina kihúzta a fogát, és így válaszolt:
  - De mégis... Édes ölni.
  A lányok pedig egy hajlékonylemez mozdulatával lelőttek még öt szovjet autót.
  Alvina kuncogott, és így szólt:
  - És mikor keserű?
  Albina leütött még hat autót, és így válaszolt:
  - A győzelem után férjhez megyek! És szülj tíz gyereket!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  És énekeltek;
  A fasizmus hitének lovagjai vagyunk,
  Töröljük porba a kommunizmus harcosait!
  És hogyan nevetnek, ringatják fehér tetejű hegyeiket.
  A repülő csészealj harci tesztje nagyon sikeres. De nem lehet tüzelni belőle.
  Itt a lányok is döngölnek pár IL-2-t. Ez a támadógép a Vörös Hadsereg legmasszívabb repülőgépe, és még nem állították le. Bár a negyvenötödik évre már elavult.
  De továbbra is cselekszik és kétségbeesetten cselekszik. Ilyen harci lemezeket használnak itt - csak horror.
  A szovjet egységeket annyira megsemmisítik, hogy nem lehet őket megállítani... Ez a kavalkád.
  Novemberben csend volt. Sztálin pedig elrendelte, hogy a központban haladjanak előre. A csaták újult erővel bontakoztak ki. Nehéz legyőzni a Fritzeket - sok erejük és jó fegyvereik vannak. A lengyelek nagyon aktívan harcolnak. Most már német szövetségesek.
  A nácik továbbra is tartják a frontot. A csaták azt mutatták, hogy a 88 milliméteres fegyver 100 EL, nagyon pontos és páncéltörő. Még az IS-3 is a homlokon üti. Ráadásul az utolsó tartály nem túl sikeres és nehezen gyártható. És a T-34-85 általában messziről téved, és pontokat szerez a német ászoktól.
  Már eljött a tél, és a frontvonal megközelítőleg negyvenhárom éves szinten van, csak a Krím még szovjet és Bialystok, de Harkov és Orel már a nácik alatt áll.
  A középen álló nácik visszaverik a szovjet támadást, és igyekeznek előretörni.
  No, és bízd rá a legújabb gépek, szupermen-lányok bejáratását.
  Nem azok a kislányok, akiket a haláltáborokban klónoztak. És azok a lányok, akiknek DNS-molekuláiból szupermeneket hoztak létre.
  És ugyanaz a nevük a legendás négyessel, és egyszerűen elképesztő erővel. És a harcoló lányok is használnak néhány, az SS által kifejlesztett stimulánst.
  Gerda, Charlotte, Christina és Magda egy U-osztályú E-100-as tankon utaznak, amely kompaktabb, négy fős legénységre alkalmas. Fegyverei pedig egy sugárhajtású bombázó és egy univerzális 88 milliméteres 100 EL ágyú - egy tankromboló.
  A harcosok mennek és fütyülnek maguknak.
  Gerda egy hosszú ágyút lő ki. Az IS-2 távolságából oldalba üt, és csipog:
  - Szívünket adjuk a szülőföldért,
  És megsütjük Sztálint és megesszük!
  Charlotte kilőtte a rakétavetőjét. Letakarta a szovjet bunkert, és nyikorgott:
  - Legyőzhetetlenek vagyunk!
  Christina elvette, és felmordult, csupasz sarkával meghúzva a ravaszt:
  - Mindkettőben beszerezzük!
  Dolbanula és találóan és Magda. Megsemmisítette az SU-152 szovjet önjáró lövegeket. És ő üvöltött:
  - Lesz idő, jön a győzelem!
  Gerda felsikkantott, miközben lőtt:
  - Senki sem állíthat meg minket!
  Charlotte megerősítette:
  - De Pasaran!
  A vörös hajú vadállat az egész első világháborút végigjárta Gerdával, Lengyelországtól kezdve egészen a májusi offenzíváig. A vörös hajú ördög sok mindent látott.
  És készen áll a végső küzdelemre!
  Christina is lő, és kitárta a fogát. A haja aranyvörös. A háborúban a lányok nem öregszenek, sőt, talán még fiatalodnak is! Olyan hevesek és szeretőek. Kitárták a fogukat.
  És egyetlen lyuk sincs a fogakon.
  Magda haja aranylevél színű. És aktívan vigyorgott is. Jó csaj. Olyan agresszív kecsessége és energiája van, mint ezer lónak.
  Gerda, egy fehér hajú lány lő, és mosolyogva megjegyzi:
  - Sok jó és csúnya van a világon... De a fenébe is, milyen régóta húzódik ez a háború!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - És valójában a második világháború túl sokáig húzódik. Minden harc, és harc... Tényleg kimerítő!
  Christina mezítláb mozgatta a páncélt, és felkiáltott:
  - De Nagy-Britannia még mindig nincs legyőzve!
  Magda rálőtt az oroszokra, és felmordult:
  - Le kell győzni! Ez a mi hitvallásunk!
  Gerda felszisszent, az oroszokra lőtt, elefántcsont fogait kitárva:
  - Győzelem kell!
  Fucked és Charlotte, kiabált:
  - Egy mindenkiért, nem fogunk kiállni az árért!
  Christina, a vörös hajú és aranybarna vadállat felsikoltott:
  - Nem! Ne álljunk!
  Magda megcsapta skarlátvörös ajkát, és csiripelt:
  - Nem az árért megyünk a boltba!
  És az aranyhajú hárpia tüzelt.
  Gerda az orosz tankokat is eltalálta. Elütötte a kocsit és kiabált:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  Charlotte hozzátette, énekelve:
  - Az ellenségek mind áznak a WC-ben!
  Christina támogatta a dal impulzusát:
  - A Haza nem hisz a könnyeknek!
  Magda énekes hangon folytatta:
  - És az összes kommunistát adjuk agyon!
  A lányok pedig egymásra kacsintottak. Általában jó tankjuk van. Csak távolról nehéz áttörni az IS-3-at a homlokon. De végül is a németeknek nehéz lövedékük van, de uránmaggal. És sok fekete van a hadseregben. Akik eszeveszett dühvel harcolnak. És nem mindenki versenyezhet velük.
  A lányok hozzászoktak a mezítláb verekedni. Még Lengyelországban is csak egy bikiniben voltak, és mezítláb.
  Amikor a csupasz talp érintkezik a talajjal, megfiatalodik. Talán ezért nem öregednek a lányok! Bár rohan az idő! Harcosok, mondjuk nagyon hősiesen.
  Annyi bravúrt követtek el, de úgy harcolnak, mint a hétköznapi katonák. És mindig csak bikiniben, és mezítláb. Télen még az is kellemes, hogy mezítláb fenekelnek a hóbuckákon.
  Gerda forgat és énekel:
  Tűzön-vízen át fogunk menni!
  Charlotte bombázójával az oroszokra lőtt, és azt mondta:
  - Dicsőség a porosz népnek!
  Christina is lőtt, és nyikorgott:
  Uralkodni fogunk a bolygón!
  Magda leszögezte és megerősítette:
  - Biztosan fogunk!
  Gerda ismét eltalálta a lövedéket, és nyikorgott:
  - Még a napalm sem állít meg minket!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - És még az atombombát is, amitől nem félünk!
  Christina elhallgatott, és így válaszolt:
  - Az amerikaiaknak nem sikerült atombombát létrehozniuk! Ez egy blöff!
  Magda hevesen felkiáltott:
  - A világ nem kerülheti el az új német rendet!
  És a lányok nevetni fognak.
  A helyzet kritikussá vált. Decemberben a szovjet csapatok előrenyomultak a központban. De ismét nem tudták legyőzni a Wehrmacht erőteljes védelmét ...
  A nácik és a tanklányok között Agata és Adala. Az E-10-en harcolnak, egy kétszemélyes önjáró fegyver, és nagyon kényelmes. Ami rendkívül pontosan lő. Fegyvere ugyan nem elég erős, de kifejezetten leüti a harmincnégyest.
  Agatha csupasz lábujjakkal lő, és nagyon pontosan eltalálja a szovjet autót.
  És akkor felkiáltott:
  - A Harmadik Birodalomért!
  Dolbanula egészen találóan és Adala. Szintén csupasz vésett lábakkal.
  És pontos lövéssel összetört egy szovjet autót. És ő üvöltött:
  - Dicsőség hőseinknek!
  Meg kell jegyezni, hogy a lányok rendkívül félelmetesek. És elég jól lőnek. Ami nem lövés, akkor ütés.
  Az E-10 önjáró fegyverek egy nagyon kicsi gép két katonának, 1,2 méter magas, fekve elhelyezett vadászgépekkel. Ilyen itt ez egy hatékony dolog és nagyon mozgékony. Kezdetben csak tíz tonnát nyomott, de a homlokon 60 milliméteres, oldalt 30 milliméteres páncélzata Hitler számára meglehetősen gyengének tűnt. És elrendelte, hogy növeljék 82 mm-es homlokra és 52 mm-es oldalra. De a gép súlya 16 tonnára nőtt, ami csökkenti a mobilitást. De Rommel húsz centivel lejjebb tette az autóját, és két főre csökkentette a legénység létszámát. És az önjáró pisztoly tizenegy tonnát kezdett el nyomni, ami 400 lóerős motorral lehetővé tette a mobilitás magas szinten tartását.
  Agatha ismét mezítláb az ellenségbe csapott, átszúrta az IS-2 páncél alsó részét, és énekelte:
  - Nagy erőm!
  Adala is eltalálta a szovjet tankot, homlokon találta az autót, és ciripelt:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  És egy csupasz, vésett lábat is használt.
  Ezek a lányok itt nagyon harcosak. És elpusztítják a szovjet, tank armadát.
  De most áttértek a fegyverekre. És így kiütik őket csupasz lábujjakkal. Egyáltalán nem adnak kegyelmet. És csupasz talp villan.
  A lányok azonban nem csak kézművesnőket lőnek és gyilkolnak meg. Különösen egy elfogott tinédzsert kínoztak meg. A tizenhat éves fiú nagyon jóképű volt. A lányok levetkőztették, és egy fenyőfához kötözték. Aztán elkezdtek fáklyákkal égetni, és seprűt is gyújtottak.
  Látható volt, ahogy a fiú lebarnult, sima bőrét hólyagok és pattanások borítják. És azt kell mondanom, hogy nagyon fáj.
  Adala megnyalta az ajkát és énekelte:
  Kis ország, kis ország...
  Agada, felgyújtva a fiú sarkát, hozzátette:
  - Ki mondja meg, ki mutatja meg, hol van, hol van!
  És mindkét szépség, hogyan kell nevetni. A fiatalember igazán jóképű. Milyen szépek a tinédzserek tizenhat évesen. Amikor már nem fiú, de még nem férfi. Amikor az arcvonások még gyerekről felnőtt típusba költöznek, és emiatt különösen szépek. Amikor a fiúk arca még pirospozsgás, és nem borítja szőr, olyan gyengéd, mint egy lányé. És a bőr még nem olyan szőrös és érdes, mint a felnőtteknél.
  Adala és Agada tapasztalt harcosok, akik örömmel kínozzák a fiút. Élvezd a nyögéseit. És még a szeme láttára is megbolondulnak, bájokat mutatnak és tüzet gyújtanak.
  Ezek állatok... A fiút eszméletvesztésig megkínozták. Aztán leöntötték jeges vízzel, észhez térítették, és ismét megkínozták, és jó móka volt.
  Adala ajkát nyalva megjegyezte:
  - Nincs szebb a kínzásnál!
  Agada egyetértett ezzel:
  - Izgat!
  És most az éles harcosok kiirtják a szovjet csapatokat. És miközben énekelnek:
  - Királyunk a menny hírnöke,
  Királyunk olyan, mint egy szellemdémon...
  A mi királyunk a sors választottja...
  A mi királyunk csak te vagy!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Igen Rommel bizonyos mértékig és Lucifer. Képes volt megtenni a lehetetlennek tűnőt.
  És most a nácik egyre magabiztosabban nyernek.
  . Az E-25 nagyon könnyen elfordul, így kompenzálja a forgó torony hiányát.
  A legénység mindössze két főből áll, magassága 1,3 méter. Mondanom sem kell, hatékony kialakítás és könnyű gyártás.
  Képzelje el a Tiger-2-t a páncélok és a fegyverek tekintetében a T-4 súlyában, ez egy grandiózus és csodálatos gép.
  Agatha és Agnes E-25-ösön közlekednek, szintén lányok az A-ban. És gyönyörű, mezítláb és bikiniben harcol.
  És hogyan lőnek, amit nem hagynak ki.
  Agatha csupasz lábujjával rálőtt az ellenségre, és üvöltött:
  - Dicsőség az én erőmnek!
  Ágnes is csupasz lábujjai segítségével rárúgott az ellenségre, megütötte az ellenséget és kiadta:
  - És az én erőm még nagyobb dicsőség!
  És hogyan kacsintsunk az ellenfelekre. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  És hogy a lányok mennyire szeretnek kínozni.
  Egy komszomol tag például elvitték és fáklyával elégették skarlátvörös mellbimbóit. És olyan erősen sikoltott.
  Ágnes nagy élvezettel sütötte a sarkát, és búgta:
  - Hagyjuk meghalni a zsarnok-kolhoz!
  Agatha egyetértett ezzel, és felgyújtotta az ellenséget:
  - A nagy Poroszországért!
  És a lányok nevetnek.
  Harc mondjuk loptak, és nagy pokoli szépség. Íme az IS-2 a pontos lövésükből darabokra bontva.
  Ágnes a tüdejéből kiáltott:
  - Dicsőség az árja kommunizmusnak!
  A németek Tbiliszibe próbálnak betörni. Groznij dühvel támad. De a bátor négy lány útjukat állta.
  Natasa mezítláb gránátot dobott a nácikra, és ezt énekelte:
  - Úgy van...
  Zoya csupasz sarkával elindította a halál ajándékát, és hozzátette:
  - Ellenség...
  Augustine engedett valami pusztítónak, és nyikorgott:
  - Azt hiszi...
  Szvetlana csupasz lábujjával gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Mit...
  Natasha mezítláb megdobott pár citromot, és felkiáltott:
  - Orosz...
  Zoya is engedett valami energikusnak és halálosnak, és nyikorogva:
  - Sikerült...
  Augustine elindította a halálosot, és ezt motyogta:
  - Ellenség....
  Szvetlana ismét megadta magát a pusztító és vyaknulának:
  - Szünet!
  Natasha fordult, és nyikorgott:
  - Ki...
  Zoya a nácik által toborzott fekete külföldiekre is lőtt, és nyikorogtak:
  - Merj!
  Augustine erővel és dühvel beszélt:
  - Az...
  Szvetlana egy párduc vigyorával belehalt:
  - BAN BEN...
  Natasha mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - Harcolj...
  Zoya puszta ujjaival dobta a halál ajándékát, és azt motyogta:
  - Támadások!
  Augustine közbeszólt, és ezt motyogta:
  - Ellenségek...
  Szvetlana csupasz talppal adott egy csomó gránátot, és ahogy üvölti a tüdejét:
  - Jól...
  Natasha leszögezte a sorozatot, és felszisszent:
  - Dühös...
  Zoya levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - Üt!
  Augustine ismét lőtt, és felkiáltott:
  - Dühös...
  Svetlana csicseregve lőtt:
  - Üt!
  Natasha ismét gránátot dobott kecses, mezítláb, és csicseregve:
  - Elpusztítjuk a nácikat!
  Zoya elvette, és csipogta:
  - A jövő útja a kommunizmushoz!
  És megdobott egy citromot csupasz lábujjaival.
  Augustine fogta és szétszórta a vonalakat, meztelen lábai pedig pusztítóan repültek a Fritz mentén:
  - Megosztjuk az ellenfeleket!
  Szvetlana fogta, csupasz sarkával, egy csomó gránáttal eldobta, és nyikorgott:
  Törjük szét a fasisztákat!
  És a négyen folytatták a lövöldözést és a gránátdobálást. A német E-75 mozgott. Egy gép 128 mm-es fegyverrel. És lelövi magát.
  A lányok pedig gránátokat dobáltak. aláásta a nácikat. És visszalőttek. Előremásztak. A tankok ismét gurulnak. Megmozgatja a legújabb német "Leopard" -1-et. Nagyon mobil autó.
  . 4. FEJEZET
  De a lányai átvették és kiütötték. Darabokra téptek egy gázturbinás motoros mobilgépet. És darabokra robbantották.
  Natasha nevetve jegyezte meg:
  Nagyszerűen küzdünk!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Nagyon cool!
  Ágoston bölcsen megjegyezte:
  - Győzni fogunk!
  És puszta lábbal kilőtt egy páncéltörő gránátot. Erős lány. És annyi esze van.
  Szvetlana mezítláb lábujjaival halálajándékot is indított, és eltalálta az ellenséget. Nagyon agresszív lány, búzavirág színű szemekkel. Olyan esze van, és ereje is van!
  Natasha megfordult, és elvigyorodott:
  - A szent Oroszországért!
  Zoya nagyon aktívan lőtt, és gyöngyfogakat mutatva vigyorgott:
  - Én egy olyan szintű harcos vagyok, aki nem múlik el!
  Augustine is lőtt. Lekaszálta a nácikat és gurgulázott:
  "Nagy ambíciójú harcos vagyok!"
  És kitárta a gyöngyház fogait!
  Svetlana megerősítette:
  - Nagyon nagy ambíciók!
  A lányok nagyon régóta harcolnak. És persze sikeresek voltak a katonai munkában. Teljesen gyönyörű szépségek. Kiváló elme. És első osztályon lőnek.
  Natasha tüzelve úgy gondolta, hogy Sztálin nélkül, ha a Führer megölte volna. űr tátongott az emberek lelkében. Mintha egy szeretett ember meghalt volna.
  Bár ez a grúz kegyetlen volt. És nem csinált mindent jól. Még egy anekdota is van erről. Miért hord Lenin csizmát és Sztálin csizmát? Mert Vlagyimir Iljics az utat választotta, és ez a bajuszos rohan előre.
  E tekintetben Sztálin nem volt az optimális uralkodó. Valóban, ahogy Lenin leírta, túl durva volt.
  Ez a séf csak fűszeres ételeket készít. Ami a kegyetlenséget illeti, kétélű fegyver volt.
  Egyrészt segítette a fegyelem fenntartását, serkentette a pártapparátust. Másrészt a legértékesebb személyi állomány és a legtehetségesebb emberek kiestek. Különösen a háború után veszítettek el egy olyan nagyszerű menedzsert, mint Voznesensky. Akinek a legnagyobb szolgálatai voltak az anyaországnak.
  Voznyesensky talán ideális menedzser volt: nemcsak kemény, hanem okos és művelt is. A Szovjetunió legfiatalabb doktora, akadémikus, kiemelkedő személyiség. Voznyeszenszkij nélkül a Szovjet-Oroszország gazdasága elkerülhetetlenül rosszul sült volna el halála esetén. És nem tudják legyőzni a nácikat.
  Natasha mezítláb megdobott egy citromot, és így énekelte:
  - Az égből...
  Zoya puszta ujjaival gránátot is dobott, és így szólt:
  - Csillag...
  Ágoston puszta lábbal bocsátotta ki a halál ajándékát, és ezt énekelte:
  - Világos...
  Szvetlana mezítláb is gránátot dobott, és kiadta:
  - Kristályos!
  Natasha megfordult, és felszisszent:
  - Én neked...
  Zoya puszta ujjaival elindította a halál ajándékát, sziszegve:
  - Dal...
  Ágoston csupasz sarkával megadta magát, ami halált hoz, és nyikorgott:
  - Énekelni fogok...
  Nataska agresszíven énekelve folytatta:
  - Ról ről....
  Zoya puszta lábbal dobott egy robbanócsomagot, szétszórva a nácikat, és nyikorgott:
  - Anyanyelvi...
  Augustina csupasz sarkával adott egy csomó gránátot, kiadta:
  - Sztálin!
  A lányok bátran küzdöttek, de úgy tűnik, nem bírják Groznijt. A szépségek az elosztás alá kerültek. Nagyon harcoltak a tolvajokkal. És kelletlenül kell visszavonulnia. És ez kellemetlen.
  Natasha bosszúsan csicseregte:
  - Sokáig csendben visszavonultunk...
  Augustine dühtől villogó szemekkel egyetértett:
  - Bosszantó volt - várták a csatát!
  Zoya fogta és dühösen énekelt, a többi lány pedig boldogan vette fel;
  Kelj fel, átok bélyegezve,
  Éhezők és rabszolgák egész világa!Felforr a felháborodott elménk És kész a halandó harcba vezetni.
  
  Elpusztítjuk az erőszak egész Világát A földig, majd felépítjük a miénket, felépítünk egy új Világot: Aki semmi volt, az lesz minden.
  
  Hagyd abba a vérszívást, vámpírok Börtön, adók, szegénység Nektek - a Világ minden hatalma, minden áldása, És a mi jogunk egy üres hang.
  
  Másképpen építjük az életet, És itt van a harci szlogenünk: Minden hatalom - a dolgozó népé, És le minden parazitával!
  
  Megvetendő vagy a gazdagságodban, Szén és királyok lettek!Trónotok vagytok, élősködők, Hátunkra emelve!
  
  Üzemek, gyárak, kamrák - Mindent a mi munkánk hozott létre.Itt az idő! Követeljük, hogy adják vissza, amit rablással elvettek.
  
  Elég, a királyok kedvéért, vezess be minket a háború őrületébe! Béke a népeknek, csapjatok, seregek fiai!
  
  Mikor kényszerítenek rá a zsarnokok, hogy hősiesen essünk el értük vívott harcban, Gyilkosok! Akkor rád irányítjuk a harci ágyúk torkolatát.
  
  Senki sem szabadít meg minket: se isten, se király, se hős, saját kezünkkel fogjuk elérni a megszabadulást.
  
  Ügyes kézzel megdönteni az elnyomást, Visszanyerni javadat, Duzzadni, kürtölni, kovácsolni bátran, Míg a vas forró!
  A lányok gyönyörűen énekeltek, és nekivágtak. És folyik a háború...
  Félelmetes TA-400-asok és még erősebb, akár húsz tonna bombát szállító TA-500-asok rombolják a szovjet állásokat. De a Vörös Hadsereg próbál kapaszkodni. Még a dalokat is nagy bátorsággal éneklik.
  Az emberek boldogok lesznek
  Örök boldogság...
  A szovjet kormány -
  Nagy az erő!
  A mezítlábas úttörők és úttörők pedig télen harcolnak a kaukázusi hegyekben. A gyerekek óriási bátorságot mutatnak.
  És mutassák meg magukat bátornak.
  És újra szól a dal
  Mi vagyunk a kommunizmus gyermekeinek úttörői,
  Máglya, sátor és réz kemence...
  A haditengerészet tréfásan leverjük a fasizmust,
  Ki vár egy dühös rohamra!
  Egy piros nyakkendős lány pedig csupasz lábujjával dob egy robbanócsomagot, széttépve a Fritz-et.
  Utána énekli:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Megállítjuk a fasizmus nagy részét!
  És az a fiú is, aki megégette a lábának csupasz sarkát, fogja azt is, és üvölti:
  - A kommunizmus bolygójának nagyságáért!
  A gyerekek nagyon bátor harcosok. Bár néha ilyen vad kínzásokra számítanak.
  A náci offenzíva folytatódik. Január 9-én a nácik már több várost is elfoglaltak, közeledve Tbiliszihez.
  A nácik ereje nagy.
  A nácik ellen azonban még a kisgyermekek is harcoltak. Fiúk és lányok rögtönzött robbanócsomagokkal dobálták a német tankokat, önjáró fegyvereket és a gyalogságot.
  Néhányan kis katapultot és nagy csúzlit használtak. Ez nagyon hatásosnak bizonyult.
  A gyerekek általában ilyen nép, vidámak és hajlamosak a hősiességre. Bár mezítlábuk vörös a hidegtől, mint a szarkalábak. De az akarat megingathatatlan.
  Az úttörők nagyon bátran küzdöttek. Tudták, mit jelent a fasiszta fogság.
  Marinka lány például a nácik karmai közé került. Beolajozták mezítlábát, és a kályha közelébe tették. Lángnyelvek szinte nyaldosták a lány csupasz, megkeményedett sarkát a hosszú mezítláb járástól. A kínzás körülbelül tizenöt percig tartott, amíg a talpakat hólyagok borították. Aztán a lány mezítláb kioldódott. És ismét kérdéseket tettek fel. Gumitömlőkkel vertek a meztelen testemre.
  Aztán átmentek az áramlaton... Marinkát tíz eszméletvesztésig kínozták a kihallgatáson. Aztán hagyták pihenni. Amikor a mezítláb kicsit megrándult, újra bekenték olajjal, és ismét felemelték a tűzhelyet. Az ilyen kínzásokat sokszor meg lehet ismételni. És kínzás árammal, és korbács gumitömlőkkel.
  Marinkát hat hónapig kínozták. Egészen addig, amíg meg nem vakult és megszürkült a kínzástól. Aztán élve eltemették a földbe. Még egy golyót sem vesztegetett.
  Vasja úttörő, a nácik izzó dróttal verték meztelen testére.
  Aztán a csupasz sarkakat vörösen izzó vascsíkokkal égették meg. A fiú nem bírta az ordibálást, de mégsem árulta el társait.
  A nácik élve feloldották sósavban. És ez szörnyű fájdalom.
  Olyan szörnyetegek ezek a Fritzek... A komszomol tagot vassal kínozták. Aztán felakasztották egy fogasra, felemelték és ledobták. Aztán elkezdtek égetni egy vörösen izzó feszítővassal. A melleket csipesszel kitépték. Aztán az orrát szó szerint letépték az izzó fogóval.
  A lányt halálra kínozták... Eltörték az összes ujját és a lábát. Egy másik komszomoltagot, Annát felkarolták. És amikor meghalt, fáklyákkal égtek.
  Röviden: a nácik úgy gúnyolódtak, ahogy csak tudtak és ahogy akartak. Mindenkit megkínoztak és megkínoztak.
  Natasha és csapata még mindig a bekerítésben harcolt. A lányok csupasz, kecses lábukat használták a csatában, és gránátokat dobáltak. Megküzdöttek a Fritz felsőbb erőivel. Nagyon bátran tartották magukat, és nem akartak visszavonulni.
  Az elfoglalt Tbiliszi város lakói térdre borulva találkoztak a németekkel. Néhány fiú a hó ellenére mezítláb volt, és meghajoltak a nácik előtt.
  Elképesztő vereség. A német lányok arra kényszerítették a fiúkat, hogy megcsókolják a csizmájukat vagy a csupasz sarkukat. A zavarodott és ijedt fiúk engedelmesen tették.
  Néhány nő csiklandozta a fiúk sarkát, és ütőkkel verte őket. Nagyon szexinek tűnt.
  Szörnyű, bár erkölcsileg és valójában elavult, a "Tigris" -2 összetöri a férfiakat. A felnőtt hímeket megölik. Csak a nők és a szakálltalan fiúk maradtak életben. És a felnőtt férfiak haljanak meg a hernyók alatt. És sok ember mellett elhaladt.
  A "Royal Tiger" egy erős tank. És akkora tömb, hogy a szovjet katonák menekülnek... És hányan égtek le közülük a hatalom villámlásától.
  És most a Városi Tanács épülete fölött egy zászló náci horogkereszttel.
  A németek más grúz városok felé is előrenyomulnak. Csapataik olyanok, mint egy barna pestis. És lenyűgöző erő.
  A szovjet katonák tömege megadja magát. Legtöbbjüket a nehezebb "Panthers" -2 és "Tigers" zúzzák össze, mivel erre a szemétre nincs szükség. A nők térdre esnek, és mezítláb hajtják őket.
  Olyan lenyűgöző katasztrófa.
  A Yak-9 csatába rohan. Ezt a gépet nagy mennyiségben gyártják. De ennek nem sok haszna van. A német ászok csak számlákat szereznek. És nagy számban lőnek le. És máris a fiúk állnak az élen. És a verekedő lányok is harcolnak.
  Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova megpróbálja visszatartani a nácikat az égen. Lányok egy bikiniben és mezítláb. És mindketten nagyon szépek és nagyon harciasak.
  Anastasia harcol és manőverez. A vadászgépe holt hurkot produkál, és a német Focke-Wulf gépet leütik. És a csupasz lábujjait használja.
  A lány nem felejt el sírni:
  - Szuperosztályú harcos vagyok!
  Akulina is rálő az ellenségre. És ügyesen csinálja. És csupasz lábujjakat is használ.
  És üvölt a tüdejéből:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  A Kaukázus már a bukás szélén áll, és ez egyre drámaibb.
  A németek pedig tombolnak és kínoznak. A német úttörő lányok különösen szeretnek kínozni.
  Itt van Gerd és Charlotte, egy tizenhárom év körüli fiú, levetkőzve. És csiklandozni kezdték az úttörőt. Serjozska nevetett és dorombolt. Aztán Gerda odahozta az öngyújtót a fiú csupasz, kerek sarkához. A lángok megnyalták az úttörő kissé érdes talpát. Felsikoltott a fájdalomtól. Voltak hólyagok.
  A német lányok kuncogtak:
  - Nagyon klassz lesz!
  És elkezdték ostorral korbácsolni a fiút. Felnyögött és sikoltozni kezdett. Főleg, amikor a lányok tüzes fáklyákat kezdtek hozni a mezítlábra. Aztán az úttörők vörösen izzó vasalót tettek a csupasz mellkasára, és a fiú elvesztette az eszméletét.
  Igen, a német harcosok a csúcson vannak. Egy fiú kínzása a dolgok rendje.
  Kínozzák azonban nemcsak a fiúkat, hanem a komszomoltagokat is. A lányokat levetkőztették és a fogasra vezették. Ott felhúzódtak, kénytelenek ívelni és szó szerint vonaglani a fájdalomtól. És a lányok mezítláb alatt felgyújtották a kályhát, azzal fenyegetve, hogy elszenesítik a talpát.
  Hogy sikoltoztak a Komszomol tagjai a vad fájdalomtól... Milyen kegyetlen volt az egész. A nácik pedig beszívták az égett hús szagát az orrlyukukba, és nevettek, csípőre csapták egymást és kiabáltak:
  - Helló Führer! Mindenkit megölünk!
  És megint az emberek kínzása és kínzása. Különösen érdekes az úttörők kínzása. A fiúkat agyonverik, majd sót öntenek a sebeikre, és felnyögni kezdik. Igen, rendkívül bosszantó.
  És amikor forró drótot is használnak. Ez sokkal fájdalmasabbá teszi.
  És a nácik már elfoglalták Mahacskalát. És haladnak Azerbajdzsán területe felé. És máris körülvették és blokád alá vették Jerevánt. És mindennel megrohamozzák Batumi kétségbeesését. És agresszív.
  Rokossovsky marsall majdnem meghalt. Érezhető volt, hogy a szovjet csapatok nyomás alatt vannak, és összeomlanak. A meghódolók és a dezertőrök száma nő. És sok pilóta depressziós lesz.
  Bár Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova továbbra is elkerüli a vereséget. A lányok bátran és elkeseredetten küzdenek.
  A harc előtt Anastasia három sráccal visszavonult, hogy fenomenális kozmikus erőt gyűjtsön magában.
  És tényleg tőkésített. És kétségbeesetten üssük le az ellenségeket.
  És a csupasz lábujjak használata közben.
  És üvöltötte a tüdejét:
  - Nagyszerű világbajnok vagyok!
  És hogy csupasz sarokkal hogyan fogja megnyomni a kart.
  Akulina Orlova szintén kétségbeesett támadó a csatában. És csupasz lábujjaival összetöri a Wehrmacht repülőgépeit.
  Itt lőtte le az ME-109 K-t. Ez a gép talán már elavult, de túlélt egy sor módosítást. És sikeresen lehet rajta harcolni.
  A vad dühvel játszó Akulina Orlova énekelte:
  - Üdv a nagy kommunizmusnak! A fasizmust legyőzik!
  És megint csupasz sarokkal, de hogyan fog nyomni.
  Őrült lányok ezek.
  De nagyon egyenlőtlen erők a Kaukázusban. Bár úgy tartják, hogy minden ember sas. De senki sem tud ellenállni egy orosz nőnek.
  A harcosok pedig olyan agresszívek és menők. A repülőgépek minőségi fölényük ellenére lőnek.
  Akulina Orlova énekelte:
  Napkör...
  És leütötte az ellenséget csupasz lábujjak segítségével.
  Anasztázia Vedmakova, aki skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a gombokat, és leüti a nácikat, folytatta:
  Németek vannak a környéken...
  Akulina nyikorogva levágott egy másik német gépet:
  - Hitler titkosszolgálatra ment!
  Anasztázia a nácikba esett folytatta:
  beleesett egy lyukba...
  Akulina pontosan tüzelve kuncogott:
  - Eltörtem a lábam...
  Vedmakova intenzíven és pontosan lőtt, megjegyezte:
  - És elköszönt!
  A lányok pedig kórusban üvöltöttek:
  - Mindig legyen vodka,
  kolbász és hering...
  Paradicsom uborka,
  Ez Hitlernek a vége!
  Akulina, aki ismét halálajándékot küldött a náciknak, megjegyezte:
  - Valójában énekelnie kell; Rommelnek vége!
  Vedmakova, aki puszta ujjaival célzott egy léggolyós ágyút, egyetértett:
  - Persze - Hitler már túlhaladott szakasz!
  Ahol nincs Rommel-Hitler személyes befolyása, ott a szovjet csapatok megpróbálják valahogy megszervezni az ellenállást. De rendkívül nehéz. De még mindig mindent megtesznek, ami lehetséges és lehetetlen.
  És a gyerekek is veszekednek. Az úttörők pedig csatába indulnak. Amelyek Molotov-koktélokkal és fegyverlövésekkel találkoznak az ellenséggel.
  Fiúk és lányok, lesoványodva és karcosan, mint mindig a csatában. És bátran és rendkívül elkeseredetten harcolnak.
  Hány gyerekük hal meg és marad szét.
  Gertrude és Adala német pilóták mezítláb csapkodva bemásztak egy kétüléses XE-328-ba, egy sugárhajtású gépbe - ez egy szörnyeteg tíz légágyúval.
  Az eső éppen elmúlt, és a lányok kecses, nagyon tiszta nyomokat hagytak csupasz lábukon.
  Annyira csábítóak voltak, hogy a reptéren szolgáló tinédzserek mohón falták a szemükkel a csupasz lábnyomokat, és már a fiúk is kezdtek dagadni a tökéletességtől. Általában sok pilóta volt - a harcok azt mutatták, hogy a nők egyenlő feltételek mellett kétszer akkora túlélési arányt mutatnak, mint a férfiak. És ez azt jelenti, hogy hatékonyak. És Hitler-Rommel, vagy inkább Führer tábornagy persze nem olyan ember, hogy sajnáljon senkit.
  Magában a Harmadik Birodalomban hivatalosan is bevezették a többnejűséget - a négy feleséghez való jogot. Ez nagyon praktikus. De nem túlságosan illeszkedik a keresztény hagyományokhoz. Nem csoda, hogy a fasizmus új vallási formát keres. A Führer tábornagy ragaszkodik ahhoz, hogy ez monoteizmus legyen, de olyan különleges - pogány, ősi germán istenek panteonjával. Természetesen maga Hitler-Rommel ebben a panteonban mindenekelőtt a Legfelsőbb Isten hírnökeként és hírnökeként van elhelyezve.
  A Führer tehát természetesen nagyon szereti magát művelni.
  Gertrude és Adala az égbe bocsátja többcélú támadógépét, amely vadászgép szerepét is betöltheti.
  A harcosok nagyon magabiztosak. Az oroszoknak nincs sugárhajtású repülőgépük, és nem valószínű, hogy képesek lesznek ellenállni az égi tigrisek támadásának.
  Gertrude felmordult:
  - Egy égő patak lovagja vagyok...
  Adala lelkesen megerősítette, és a fogát kifejtette:
  - És mindenkit matatni fogok!
  A lányok nevettek. Csupasz sarkukkal a pedálokat nyomták, és megpörgették a sugárhajtóművet.
  Még sötét volt, de keleten már látszott egy fénycsík. A lányok fütyültek... Már Oroszország kiterjedései lebegtek alattuk. A női harcosok kuncogtak és egymásra kacsintottak. Olyan extravagánsak és gyönyörűek.
  És persze mezítláb, anélkül, hogy egy háborúban részt vevő lány számára olyan felesleges dologgal terhelnéd magad, mint a cipő.
  És az érzékenység a repülőgépben sokszorosára nő.
  Itt szovjet autók indulnak el feléjük. A csavaros Yak-9 talán a legnagyobb tömegben gyártott gép a legújabb kiadások között. Nem túlzottan felfegyverzett, de viszonylag olcsó és kevés páncélzattal. MIG-5, gyorsabb, géppuskákkal. A MIG-3 egy korábbi modell. A LAGG-7 valószínűleg a leggyorsabb és legfegyverzettebb madár. A legújabb módosításban három darab 20 mm-es ágyú található.
  De ezek mind légcsavaros gépek - sugárhajtású repülőgépeket nem hoztak létre. A németek pedig nagyon magabiztosnak érzik magukat.
  Gertrude tíz légágyút lő ki. 30 mm-es és két 37 mm-es fegyvert találtak el. Tüzes forgószélként rohannak át a szovjet repülőgépeken. A vörös pilóták azonban megpróbálnak kitérni és a farkához menni.
  Adala ebben a pillanatban manőverez. Egy német autót nem lehet frontálisan venni, de a farokba kerülni nehézkes. A Szovjetunió csapatai számára a támadás nem váratlan. A légelhárító ágyúkat már elindították. A felrobbant kagylók világítanak a sötétben.
  A németek bizonyos idegességet tapasztalnak. Úgy tűnt, már annyi mindent láttak, hogy nem fog semmin meglepni, de... A szovjet pilóták bátrak, és nem félnek a veszteségektől. Semmi, ami megijesztheti őket. De a tapasztalat nem elég. A német gép könnyedén kiszáll a merülésből, és lelövi a szovjet autót. Egy másikat darabokra tör.
  A német fegyverek ereje nagyon nagy. Ez egy olyan alkatrész, amelyben a Fritz hatalmas előnyt élvez Oroszországgal szemben. De a nácik sebessége kolosszális.
  Adala felgyorsul és előretör. Gertrude pedig rakétákat lő ki az ellenségre. A tanácsokat a fogak fogadják. Egyes lőszerek hőre vagy hangra irányulnak.
  Adala azt suttogja:
  Nem fognak megölni minket!
  A lányok megpörgetik az autójukat... Próbálnak menők lenni. Aztán egy szovjet vadászgép rátámad egy közeli német sugárhajtóművet. És hogyan kezd el szakadni és szétválni. Ég és levegő egyaránt.
  Gertrude suttogta:
  - Őrült halál!
  A harcosok nyilvánvalóan összezavarodtak, és így lehet döngölni őket.
  A tankok a határ felé haladnak. Gerda, Charlotte, Christina és Magda legendás legénysége.
  Négy harcosnak sikerült dicsőségre fedeznie magát a britek és az amerikaiak elleni harcban. Az Amerikával folytatott ellenségeskedés során a szépségek elsajátították a Panther-2 tankot. Nem rossz autó, fegyverzetben és elülső páncélzatban is jobb a Shermaneknél. A későbbi "Pershing"-nek gyakorlatilag nem volt ideje háborúzni. Igen, és nem riválisa a "Panther" -2-nek.
  Aztán a négy lány elnyerte a legendás hírnevet. Bár általában a negyvenegyedik évben kezdődött dicső útjuk. Himmler rávette a Führert, hogy harcokban próbáljanak ki női zászlóaljakat, speciálisan kiképzett árjákból.
  A harcok megmutatták, hogy a nők egyáltalán nem gyenge láncszem, és tudják, hogyan kell jól küzdeni. És ugyanakkor kevesebb veszteséget viselnek el, mint a férfiak. A harcosok a gyalogságban is harcoltak, mezítláb csapkodtak a Szahara sivatag forró homokján. És elsajátította a tankokat. A "Tigrist" kipróbálva a Nagy-Britanniával vívott csatákban.
  A szovjet lányok azonban az SU-100-ason is jól küzdenek.
  Bár Oroszország helyzete reménytelennek tűnik. De a harcosok Erzsébettel együtt sasként harcolnak.
  Ekaterina csupasz lábujjával megnyomja a kart. Egy lövedéket küld, amely oldalba szúrja a náci E-50-es autót, és üvölti:
  - A nagy vörös és bíbor kommunizmusért!
  Elena a csupasz, finom lábával az ágyút is csapkodta. Pontosan eltalálta az ellenséges tankot.
  A lány csicseregte:
  - Az én gyönyörű Oroszországomért!
  Euphrasia agresszíven megjegyezte, nagyon jól irányzott tüzet vezetve:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  És csupasz, cizellált lábakat is használ.
  A szovjet gép nagyon erős és harcos. És elég jól lő.
  Az SU-100 képes behatolni az E-50 oldalára. De a lányok még a homlokát is áttörik, csábításba vagy a végétől a végéig. És átvágták a fémet.
  Erzsébet csupasz lábujjait használva rálőtt az ellenségre. És csiripelt:
  - A kék patakból...
  Ekaterina is lőtt, ezúttal skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a kart, és búgta:
  Megindul a folyó...
  Elena agresszívan vigyorogva és sziszegve kiadta:
  Nos, kezdődik a barátság...
  És csupasz sarkával is megnyomta a kart.
  Euphrazia üvöltve lőtt az ellenségre:
  - Egy mosollyal!
  A lányok nagyon aktívan dolgoznak az SU-100-on. És semmisítse meg az ellenséges felszerelést.
  Baku külvárosában pedig az úttörők árkokat ásnak. Vannak különböző nemzetiségű srácok. Különösen sok fényes fej villog. Vannak vörös, fekete és szőke gyerekek.
  Egy dolog köti össze őket: a kommunizmus diadalába vetett hit és a mezítláb. Jól látható, hogy a háború alatt nem mindenkinek van cipője, ezért a szolidaritás jeléül minden gyerek csupasz, kerek sarkát fitogtatja. A kaukázusi tél meglehetősen enyhe, és ha mozogsz és lapáttal dolgozol, a hideg nem olyan szörnyű.
  A gyerekek lelkesen dolgoznak és énekelnek:
  Tüzet gyújtani, kék éjszakák,
  Úttörők vagyunk - a munkások gyermekei...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  . 5. FEJEZET
  És itt jön újra a riasztó. Fiúk és lányok ugrálnak az árok aljára. És felülről már kezdenek szétrobbanni a lövedékek: az ellenséges tüzérség dolgozik.
  Pashka megkérdezte Masától:
  - Nos, szerinted túléljük?
  A lány magabiztosan válaszolt:
  - Legalább egyszer ellenállunk, a legnehezebb órában!
  A Pioneer Sasha logikusan megjegyezte:
  Hősiességünk megingathatatlan.
  A fiú csupasz talpával a kövekre ütögette. Látható, hogy a fiú szilárd bőrkeményedésekkel tömte ki magát.
  Tamara lány megjegyezte:
  Félelem nélkül fogunk harcolni
  Egy lépést sem fogunk visszavágni...
  Hagyja, hogy az ing ázott vérrel -
  Még több ellenség, fordítsd a lovagot a pokolba!
  A fiú Ruslan, a fekete hajú úttörő megjegyezte:
  Évszázadok múlnak, eljön egy korszak,
  Amelyben nem lesz szenvedés és hazugság...
  Küzdj ezért az utolsó leheletedig...
  Szívből szolgáld Szülőföldedet!
  A fiú Oleg, vékony és szőke hajú, csipog, versek:
  Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Sztálin a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot,
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  A fiúk és a lányok kórusban tapsoltak.
  De most sugárhajtású támadó repülőgépek már repülnek és bombákat dobnak le. És ez egy agresszív megközelítés.
  Oleg és Sasha felemeltek egy csúzlit, és elindították a halál ajándékát. A csövet pedig egy náci támadó repülőgép találta el.
  Natasha lány énekelte:
  - A komszomol nem csak a kor,
  Komszomol a sorsom!
  Meghódítom az űrt, azt hiszem
  Éljünk örökké!
  Ahmed, egy azerbajdzsáni úttörő fiú mosolyogva válaszolt:
  - Ön még nem komszomoltag, Natasa!
  A lány dühösen taposott mezítláb, és dallamos hangon válaszolt;
  Az apák mellett, vidám dallal,
  Kiállunk a Komszomol mellett...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Oleg is megnyomta csupasz, gyerekes lábát, és felüvöltött:
  Erősebb kalapáccsal szorítsa a proletárt,
  Attól, hogy a titán kézzel összetöri az igát...
  Ezer áriát énekelünk Szülőföldünknek,
  És fény az utókornak, jó!
  A gyerekek örülnek. Valójában a németek bombáztak, és csak egy lánynak jutott egy töredék a csupasz, kerek, rózsaszín sarkába.
  Pioneer felsikoltott, de aztán az ajkába harapott.
  Így hát felkészültek a támadás visszaverésére. És már tankok is vannak a nácikkal. Félelmetes E-100-asok mozognak. Ilyen erős és veszélyes gépek.
  Van ilyen védelmük. Hogy nem lehet átjutni semmilyen szögből. Nem lehet csak egy szögből eltalálni. Az egyetlen esély az, hogy eltörjük a nyomokat.
  A gyerekek készen állnak a harcra, és mezítláb integetnek. Itt dróton tolják a nácik nyomai alá házi készítésű robbanóanyagokkal ellátott csomagokat. Működik és tönkreteszi Rommel seregének tankjainak görgőit.
  És szörnyen néz ki.
  Sasha nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  A Pashka fiú csúzliból lő Oleghez, és sikolt:
  - Dicsőség az úttörőknek!
  A fiú Ruslan a lánnyal, Szufirral együtt dróttal aknát húz a német alá, és azt kiabálja:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Azerbajdzsáni gyerekek és orosz srácok verekednek. Cserzett, vékony, mezítlábas úttörők a tankok kolosszális armadája ellen.
  Tamara lány kecses, kicsi, mezítláb tapossa, és így szól:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Ahmet úttörő megerősíti, miközben lőtt az ellenségre:
  - Barátságos család vagyunk együtt!
  Ramzan, vörös hajú azerbajdzsáni fiú megerősíti, és kiüt egy autót:
  - A szóból százezren vagyunk én!
  Barátságosak a gyerekek... Itt van az örmény Azatuhi lány, aki szintén ügyesen, drót segítségével átteszi a robbanócsomagot a fasiszta hernyó alá, és nyikorog:
  - A Szovjetunió a népek családja!
  Egy másik örmény lány, Aghas azt mondja:
  - Ne hajolj a fasizmushoz:
  A lány pedig csupasz lábujjakkal húzta a drótot. Sok azerbajdzsáni és örmény gyereknek szőke a haja, és nem lehet megkülönböztetni a szláv gyerekektől, akikből szintén sok van. Aki elhagyta a németeket, más orosz családok telepedtek le Azerbajdzsánban még a cárok alatt.
  Sok szláv él a Kaukázusban. Sok vegyes pár. Igen, és a gyerekeknek általában világosabb haja van, mint a szüleiknek. A szláv srácok pedig úgy lebarnultak, hogy nem lehet őket megkülönböztetni a helyiektől. Ráadásul a gyerekek általában jobban hasonlítanak, mint a felnőttek.
  Tehát a fiúkból és lányokból álló nemzetközi szovjet zászlóalj harcol, és mindannyian egységesek, és nagyon hasonlóak. Csupasz sarkuk mozgás közben villog.
  Az álmok pedig a gyerekek halálajándékokat küldenek. Shamil és Serjozhka, mindketten úttörő fiúk, húzzák a drótot. És most a német E-50 megáll egy törött hernyóval.
  A fiúk kórusban éneklik:
  Unió elpusztíthatatlan, szabad köztársaságok,
  Nem nyers erő, nem félelem gyűlt össze...
  És a felvilágosult emberek jóakarata,
  És barátság és értelem, és bátorság az álmokban!
  És a gyerekek örülnek. Fehér, egyenletes fogakkal mosolyognak. És boldogok, bár halál fenyegeti őket.
  És szívnak a németek. A megsemmisült tankok tüzelnek ágyúikkal és firkálják a géppuskákat.
  Egyes német járművek gránátvetővel vannak felszerelve, és nagyon veszélyesek.
  Az azerbajdzsáni Makszimka fiú és Zara lány mezítláb támaszkodva aknát húztak fel az ellenség alá, és kiütötték a fasiszta masztodont.
  És szívből kiabálták:
  - A Szovjetuniónak!
  A gyerekek nagyon viccesek.
  Az úttörők Abbas és Vladimir is használnak fegyvereket. Ebben az esetben a katapult és az E-75 hernyó törni a nácik. Aztán a fiúk ezt énekelték:
  - A bolygó nagyságáért a kommunizmus leple alatt!
  Oleg és Abdula is különböző nemzetek úttörői, de egy szívvel robbanóanyagokat is indítanak. Eltalálják az E-100-at és énekelnek...
  Megnyitottuk a bolygót a nemzetek előtt,
  Út az űrbe, a láthatatlan világokba...
  Hőstetteket énekelnek -
  Hogy örökre eltörölje a halál sebhelyét!
  
  Oroszország szent zászlaja alatt,
  Békében, barátságban, boldogságban és szerelemben...
  Az egész föld népe boldogabb lesz,
  A pokoli sötétség eloszlik a távolban!
  Itt harcolnak a gyerekek...
  Abdurrahman és Svetlana, egy azerbajdzsáni fiú és egy fehérorosz lány, összehúztak egy drótot, és kiütöttek egy fasiszta tankot. És énekelték:
  - A szent Oroszország nagy neve,
  Ragyog a világ felett - mint egy napsugár...
  Hiszek az egységben, boldogabbak leszünk,
  Mutassuk meg az embereknek a helyes utat!
  A gyerekek nagyon bátrak. A nácikat pedig egyszerűen sokkolta az ilyen makacs és dühös ellenállás.
  Abudurrahman úttörő, csupasz talpába kapott egy töredéket. Egy gyerek lábának bőrkeményedéses felületébe fúródott.
  A fiú felszisszent:
  - És ez fáj nekem!
  Szvetlana is megütötte a kerek sarkát, és megkarcolta a vállát. De a lány felszisszent:
  - Ne törd meg az Úttörőket!
  Azim és Kolka is döngölték a német autót.
  A fiúk dróttal mutattak, és énekelték:
  Az áruló ellenség támadásba lendült,
  De hiszem, hogy ez nem fog megingatni, a szovjet emberek...
  Az ellenség vereséget és feledést vár,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  Az ellenség vár: vereség és feledés,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  A gyerekek bátrak és nem hajolnak. És nyerni akarnak. És énekelnek és harcolnak.
  A németek súlyos veszteségeket szenvednek. Igaz, többnyire eltörtek a nyomok és görgők. És nem végzetes.
  Rosszabb az úttörők számára, akik fogságba estek.
  Abdulhamid fiút, amikor fogságba esett, a nácik a fogasra tették. Bedugták az úttörő mezítlábát a blokkba, és súlyokat kezdtek akasztani a horgokra. Aztán meggyújtotta a tüzet. A fiú csupasz sarkát pedig megnyalta a tűz. És egy ostor esett a hátára. Sokáig vertek. Aztán a nácik elkezdték feltörni a bordákat vörösen izzó fogóval.
  A kínzások alatt haldokló fiú, amikor a forróságtól vöröslő bordáinak vasa összezúzta, így énekelte:
  Berlin szinte a mi uralmunk alatt áll,
  Távcsövön keresztül látjuk az átkozott Reichstagot...
  Remélem, hamarosan béke és boldogság lesz;
  Amit majd leírok a verseimben!
  
  Oroszország megnyitotta a kommunizmust a világok előtt,
  Mindenki családja lett.
  De a Wehrmacht disznópofát szúrt ránk,
  És most szökőkútként fröcsköl a vér az erekből!
  
  Amit a Führer véletlenül velünk felejtett,
  Földet és rabszolgákat akartam szerezni!
  A fasizmus nagyon hosszú hadjárattal ment -
  És itt egy igazi rémálom, pokoli álmok!
  
  Egy egyszerű fiú, egy mezítlábas fiú,
  Nemrég kötött egy piros nyakkendőt.
  Ő maga akarta felépíteni a világot Isten nélkül,
  De hirtelen napalm tört ki az égből!
  
  Futnom kellett a frontra, EGYÜTT voltunk,
  Senki nem akar ilyen fiatalokat elvinni!
  De a puskás harcos megcsinálta,
  Az atyák útja méltónak bizonyult!
  
  Harcolt, ahol ravaszság és erő egyaránt,
  És a gyengeség is keserű, sajnos ...
  Az elvtársaknak sírt kellett ásniuk
  Fenyőkoporsókat gyalulni a fagyban!
  
  Úttörő vagyok, aki már hozzászokott a szenvedéshez,
  Mezítláb ment a felderítésre, ropogott a hótorlasz.
  Talán büntetés a hitetlenségért,
  Hogy nem akartam megismerni Jézust!
  
  De mi a Golgota három órája?
  Több mint három év háború telt el!
  Bármely faluban az özvegyek keservesen sírnak,
  Hogy pusztultak el a fiak az ország temetőjében!
  
  Túléltem, lövedéktől sokkot kaptam, megsebesültem egy golyótól,
  De szerencsére talpon maradt!
  Őszintén visszaadtuk az adósságot Németországnak,
  Ezt a fasizmust mi tapostuk porba!
  
  Felnőttem, de még fiú vagyok,
  A bajusz nem tört át, de már egy titán!
  Igen, egy felnőtt, és talán túlságosan is,
  Hiszen a szív kemény lett, mint a fém!
  
  Hero Star legmagasabb kitüntetése -
  Maga Sztálin, hidd el, átadta!
  Azt mondta: példát kell venni az olyan emberektől, mint te,
  A harcosok kovácsolják az Éden ajtajának kulcsait!
  
  De most tedd le a bátor puskát,
  Vigyél, fogó, egy kalapács és dolgozz!
  Építs fából vitorlást és csónakot
  És hozzon létre egy repülőgépet, hogy a madár felrepüljön!
  És most a négy még erősebb és tökéletesebb "E" -50-et vagy "Panther" -3-at kapott, amelyet erős fegyverek és védelem jellemez.
  A harcosok nagyon magabiztosak voltak. A tank vezérlése a legmodernebb joystickkal. A legújabb autó. Még a gázturbinás motor is. De sok a "Panther" -2 is. Bármilyen szintű harmincnégyes nem illik egy ilyen géphez.
  Gerda egy karosszékben feküdt. Bikinis volt. A lányok már hozzászoktak a félmeztelenül verekedni. A sivatag forró homokja égette mezítlábukat, a hegyek kavicsai szúrták a talpukat. De a harcosok egyáltalán nem törtek meg, és nem dörzsölték le porrá.
  A legénység számos kitüntetéssel kitüntetett parancsnoka felszisszent:
  - És most Oroszország ellenünk van! Új kalandok és győzelmek várnak!
  Megrázta hófehér fejét. Természetes szőke, nagyon szép és barnított.
  Charlotte elmosolyodott.
  Ennek a lánynak rézvörös haja volt, amely lángként égett. Szintén szépség, bronzbarna. Bikiniben, lebarnult, izmos. Mezítláb, forró homokon és éles kövön taposva.
  A tüzes ördög megjegyezte:
  - Az oroszok talán a legfanatikusabb ellenfeleink!
  Christina felemelte a hangját. Haja rézsárga, szintén lángszerűen ég, de arany árnyalatú. És ugyanaz a barnaság, az izmok és a szépség. Kifejező és egyben gyengéd arc. És egy bikini. Lábak, amelyek mérföldeket nyomtak a kemény és égő felületen, de nem veszítették el kecsességét és sima vonalait. A csupasz lábujjak szépen nyírottak és nagyon mozgékonyak.
  A vörös hajú lány megkérdezte:
  - Miből gondolod?
  Magda válaszolt helyette. Ennek a lánynak fehérarany haja van, mézszőke. Nagyon szép, izmos, kifejező arccal, zafír-smaragd szemekkel. A lábak is edzettek, kerek sarkúak és egyenes lábujjak. Talán Magdának van a leggyengédebb arca, bátor álla ellenére szinte szelíd. Gerda például keményebbnek tűnik. Christina egy kicsit lágyabb, és nem olyan romlott, mint Charlotte boszorkánya.
  Magda megjegyezte:
  - Olyan totalitárius rendszerük van, mint nálunk. Ezért keményebbek!
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - A szovjet tankok egy halom fémhulladék. Nem szabad félnünk tőlük!
  Magda halkan válaszolt:
  - A KV sorozatban tele van mastodonokkal. Főleg a KV9.
  A lányok kuncogtak. Az utolsó tank valóban "remekmű" volt - a legnehezebb gép három fegyverrel: két 152 mm-es és egy 122-es, háromszáz tonna súlyú és 200 mm-es elülső páncélzattal. Az egyik legsikertelenebb modell a tanképítésben. Ilyen harckocsit egyáltalán nem lehetett szállítani. Az autó pedig egyszerűen pénzkidobás! A KV-10 is bekerült a sorozatba - egy gép három 107 mm-es löveggel és kétszáz tonnás tömeggel, egyfajta tankromboló.
  Nem a legjobb ötlet két fegyvert tenni a tankra. És még több mint három. Itt Sztálin természetesen zsarnokságot mutatott be. És nagyon beavatkozott az országba. Kifejlesztettek azonban egy tankot is az Isov sorozatból. De hatalmas és nehéz is. Az egyetlen különbség a KV sorozathoz képest az, hogy megpróbálják a páncélt racionális lejtőre állítani. De a Vörös Hadsereg nem viselt háborút, ezért a technika nem sokat fejlődött. És nem volt harci gyakorlat a gépek használatában.
  Általában a németek a valós történelemhez képest termékenyebben használták ki a négy év késést.
  A vörös hajú Charlotte a joystickon nyomta csupasz lábujjait. Kilőtték a határbunkert. Egy 105 mm-es lövedék eltalálta a szovjet fegyvert, és megfordította. A harci készlet szakadozni kezdett, és a lövedékek felrobbantottak.
  A vörös boszorkány felszisszent:
  - Szörnyű lovag vagyok - térdeljen vademberek! Elsöpöröm a haza ellenségeit a föld színéről!
  És a gyöngyfogak vigyora, és a smaragdszemek csillogása. A lányok tényleg elsőrangúak.
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  Most lőni fogok!
  És lőtt az ellenségre is. Egy szovjet 76 mm-es ágyú lőtt. A lövedék az E-50 ferde homlokát érte. És elszállt. Csak úgy csengett a lányok fülében.
  Gerda megcsapta a mezítláb, és csicseregte:
  - Micsoda átjáró!
  És ő maga adta le a következő lövést... német tankok rálőttek a szovjet erődített területre. Az E-100 is működött. Erről a gépről is kiderült, hogy a Maus származéka. Nem túl jó ötlet egy kétágyús harckocsihoz. Az E-100 már megszűnt.
  Ehelyett az "E" sorozat támadási módosításai kerülnek be a sorozatba. De ez még mindig működik. És lövedékeket lő ki.
  Charlotte élesen felkuncog, és megrázza a mezítláb.
  - A háború szörnyű állapot, de játékszerűen rabul ejt!
  És a lány lőtt, és nagyon találóan.
  Christina kitárta gyöngyházfogait. Húsevő, ragadozó párduc.
  Szovjet fegyverek dörögnek, előttük aknamezők. Német teletankok mozognak. A rohambombázók pedig vad üvöltéssel dolgoznak.
  Határoszlopok gurulnak körbe. Hitler hordái átlépték a határt.
  Magda nem túl szellemesen jegyezte meg, és mezítláb a páncélba csapott:
  - Erős védekezést söpörünk le, de acélpaneleket!
  A harcosok egymásra kacsintottak. A szovjet védelem meglehetősen erős volt. Különösen sok min. Ez pedig késleltette a németeket. De így is sikerült előrelépniük.
  Bombázók dolgoztak a szovjet állásokon, és felülről érkeztek támadórepülőgépek is. A Vörös Hadsereg és a TA-400 védelmének mélyére rohanva, a bombázók egyik legfélelmetesebb módosítása. Akár hat hajtómű, beleértve a sugárhajtásúakat is. És bombázzák és lerombolják a szovjet városokat.
  Gerda lövöldözve jegyezte meg vigyorogva:
  - A csatában állatok vagyunk, de az ember eszével!
  És újra lőttek. Megsemmisített egy szovjet ágyút. Általában véve ez a legmagasabb szintű lány. És ez olyan klassz.
  Az E-50 szovjet állásokra lőtt, gyakorlatilag anélkül, hogy megsérült volna. Az autó ferde páncélja cementezett acéllal kiváló ricocheteket adott. A szovjet lövedékek még a németeket sem tudták rendesen megkarcolni.
  Christina emlékezett a "Tigris" tesztjére. Akkor ez volt az első sorozatgyártású német tank. Egyik kagyló sem okozhat kárt a Tigrisben. A britek elestek az ütései alatt. De itt van egy tizenhét láb magas ágyú, homlokon átszúrva. Aztán a lányok majdnem meghaltak. És erre emlékezett a harcos. Milyen közel voltak a csontos öregasszonyhoz a kaszával, érezve jeges leheletét.
  A lány a csupasz talpát a sarkához dörzsölte. Nagyon szeretett volna kiugrani a tankból és elfutni. Olyan közvetlen harcos.
  Christina dühösen énekelte:
  - Kék köd, és mindenhol csalás!
  A harcosok kuncogtak... A vidok nagyon szexi és erotikus volt.
  És a fegyver működött és elsült. Nem is gondolt arra, hogy abbahagyja. Mindenki héját küldte. A szovjet pozíciók darabokra és darabokra bontása.
  Egy dal hallatszott a hátsó hangszórókból;
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll...
  És por, mint a szőnyegekről,
  Kitérünk az útból!
  És ne hagyd abba
  És ne változtass lábat -
  Ragyog az arcunk
  Fényes csizma!
  És ismét egy sugárhajtású bombázó ereje esik a szovjet állásokra. És ismét a pusztítás és az egész megerősített területek felborulnak. És a fegyverek mindenféle irányba elrepülnek.
  Több tucat német tank tüzel egyszerre, és mindent megsemmisít.
  Gerda úgy érzi magát, mint egy bagira vadászni. Itt a szovjet védelem első vonala már megsemmisült. De a Vörös Hadsereg katonái még mindig hemzsegnek és lövöldöznek a németekre.
  A harcosok között vannak úttörők is. Fiatal leninisták önként csatlakoztak a Vörös Hadsereghez. A legtöbb fiú mezítláb és rövidnadrágban van. Megviselik magukat, felhajtás.
  És az úttörők halnak...
  Charlotte, aki a tüzet vezette, felmordult:
  - És az úttörők, ez a lényeg, az egész ország figyelte!
  Rálőtt az oroszokra és Christinára, mérgesen sziszegve:
  - Úgy nézünk ki, mint a sólymok, szárnyalunk, mint a sasok!
  És ismét tüzes mosolyt eresztett. Csodás lányok...
  Több német tank a föld alá költözött. És megjelentek a szovjet csapatok hátuljában, pánikot keltve és gépfegyvereket firkálva. A nácik úgy jelentek meg, mint a szúnyogok egy rémálomból.
  Az E-50 harmincnégy mozgását látta az optikán keresztül. Gerda kifújta a fogát, és a hordót kezdte mutatni. Szovjet gép egy kis toronnyal T-34-76 és nagyon mobil. Próbáld ki ezt, és szerezd be. A lány már elég tapasztalt, de a szovjet autó még mindig nem hasonlít az amerikai Shermanhez.
  És az orosz távolság közel öt kilométer.
  A lány megvakarja csupasz sarkát, Charlotte a lábujjai között csiklandozza. A lányok kuncognak.
  Aztán Gerda rálő az orosz autóra. A kagyló nagyon közel rohan, szinte megkarcolja a páncélt... De még mindig elmúlt. Gerda bosszúsan ütögeti a fémet az öklével.
  Magda ezt mondja párjának:
  - Eltaláltad a hadtestet! Így könnyebb lesz eljutni!
  Gerda átadja a joystickot Magdának, és azt suttogja:
  - Szóval csináld magad!
  Magda lelkesen énekelte:
  - A föld az ablakban, a föld az ablakban... - A lány csupasz ujjaival megfogta a joystickot, és megnyomta a gombot, és folytatta az éneklést. - A lőrésben látszik a föld!
  És a lövedéke éppen a szovjet tank bázisát találta el. Az autó felrobbant és kettévált. Égetni kezdett... Szovjet lövedékek robbantak ki az anyaméhben.
  Magda megrázta csupasz ujjait, és rikácsolt:
  - Nézd meg, hogyan szereztem! És azt mondod...
  - sziszegte Charlotte, és kitárta az agyarait.
  - Megint beszélünk, különböző nyelveken!
  Új szovjet autók jelentek meg. Harmincnégyen mentek először. Mozgatható és számos autó. Aztán elköltöztünk a BT sorozatból. Ez egy elavult kerekes hernyótípus. Az özönvíz előtti T-26-osok is haladtak, amelyek nem képesek másra, mint a német páncélok megkarcolására. Az erősebb és nehezebb HF-ek a legvégén haladtak előre. És sok gyalogos katona.
  Cristina felkacagott és felmordult:
  Nos, megmutatjuk nekik!
  A német járművek nagy távolságból tüzet nyitottak, megpróbálva a szovjet gyalogságot a földhöz szorítani. Tankokat és más élőlényeket is elpusztítottak.
  A szovjet támadórepülőgépek is megjelentek az égen: a híres Ilys. Megtámadták a német alakulatot. Hitler harcosai rohantak feléjük. Igazi szemétlerakó volt. Német XE-262 vadászgépek, nagyon fürge és fürge manőverező képességgel. Megtámadják a szovjet technológiát, úgy nyomják, mint a vas.
  Charlotte ismét lőtt. Beszállt a szovjet BT-be, és felmordult:
  - Ez a dalszöveg nem mese... A mese lesz előtte!
  Az E-50 megállt és a szovjet ellentámadást tükrözte. A nem túl tapasztalt parancsnokság a tanktartalékot tulajdonképpen a vágásra dobta. És az orosz autókat elütötték - mint csirke a kopasztásban. És alaposan megküzdöttek velük.
  Gerda lövést adott le, eltörte a harmincnégyes homlokát, és felszisszent:
  - Mi a Teremtő - sebzett pokol!
  Charlotte is lőtt, miután megtalálta a célpontot, a szovjet autók egyenesen haladtak, és a lányoknak sikerült lőniük. És általában ez a négy jelenség.
  A vörös hárpia ezt énekelte:
  - A méregünk mindenkit megöl!
  A harcosok pedig tovább tüzeltek, olyan erősen és nagyra tegyék a fogukat, mint a lovak.
  Christina csalódottan tweetelt:
  - A méregünk mindenkit megöl!
  Magda a harmincnégyet ütve ugatott:
  - Ez a mi eredményünk!
  A lányok elváltak...
  De a szovjet szépségek is harcolnak. Elizabeth legénysége a T-34-85-ösön. Nagyon bátor lányok. És mezítláb és bikiniben is verekednek.
  Autójuk a német Panthers ellen harcol. Ez a jármű továbbra is üzemben van, de egyre több új E sorozatú tankkal találkozunk.
  Erzsébet csupasz lábujjjal lő. Távolról oldalba szúrja az ellenséget, és nyikorog:
  - Dicsőség Sztálin korának!
  Ekaterina is csupasz lábujjai segítségével lőtt, és megjegyezte:
  - Ez nem olyan dicsőség!
  Elena tiltakozott, és kitárta a fogát:
  Győzni születtünk!
  És a csupasz lábujjaival is lőtt...
  A lány ugyanakkor nagyot sóhajtott. Boldogtalan gondolatok cikáztak a fejemben. A háború vereségekkel kezdődött. A németek áttörték a védelmet, és magabiztosan léptek előre.
  Elena ezután keletre menekült. A cipője az első napokban szétesett. És mezítláb kellett vernem. És szokatlanul fáj. A lány lába csupa zúzódás, zúzódás, rettenetesen le volt verve. És már nem tudott normálisan járni, hanem megbotlott. De ennek ellenére mozgott és járt. Elena sokat fogyott a kampány során - egy bőrt és egy csontot. De lebarnult, és a haja még világosabb lett, miután kifakult a napon. És a csupasz talp van podzhili és durva. És a frontvonalba került, és folytatta a harcot. És ismét javában folytak a csaták.
  Elena többnyire a gyalogságban harcolt. Beleértve Moszkva és Sztálingrád védelmében.
  De már a Kursk Bulge-n átszállt egy tankba. Ott alakult meg leánynégyesük: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - négy "E". A harcosok valóban legendák. Aki mezítláb és bikiniben harcolt, még a hidegben is, és a Fritzeket a szarvakba adta.
  . 6. FEJEZET
  A Panther tank, amellyel a lányok találkoztak a Kurszki dudoron, nagyon veszélyes jármű volt. Lehetetlen volt homlokon ütni. Ő maga pedig nagy távolságból vitte. Ráadásul gyorsan tüzel.
  Az áttöréshez tehát nagy ügyességgel kellett irányítani a tankot, és nem hagyni magát elütni.
  Elizabeth éppen ezt tette. Bár mozgás közben többet lőtt. És ő vezette az Euphrasia tankot.
  Harmincnégyből szinte lehetetlen mozgásba lendülni. De a lányoknak sikerült eltalálniuk. És nagy bátorsággal küzdöttek.
  Ekaterina is nagyon pontosan tüzel.
  A Kurszki dudoron a lányok dicsőséggel borították magukat, és parancsokat kaptak.
  És most mindegyiküknek van egy csillaga a Szovjetunió hősének.
  Ez kell a lányoknak! Csak első osztályú harcosok!
  Catherine énekelte:
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  Valójában ezek a lányok irigységet keltenek a barátnők körében. Nem úgy, mint Gerda és csapata.
  Itt a pihenés alatt, és ő és bandája habozás nélkül megkínozták az úttörőt.
  Először egy tizenhárom éves fiút vetkőztek le. Aztán csipkedni kezdték. Aztán tűkkel szúrjuk meg. Ráadásul eleinte hidegek voltak a tűk, de aztán tűzön hevítették.
  És tényleg nagyon fájt.
  Charlotte átszúrta a fiú köldökét, és kiáltott:
  - Pokoli vigyor vagyok!
  Ezt követően a kezébe vett egy izzó rudat, és égetni kezdte vele a fiú csupasz, kissé érdesített talpát. Miközben élvezte vad sírását.
  Christina pedig fogta és felmelegítette a fogót, elkezdte szétrepedni az úttörők lábujjait mezítlábján. A kisujjal kezdtem, lassan és egyben kegyetlenül csináltam. És a gyerek ujjai megrepedtek és eltörtek. És ez annyira fájdalmas volt az úttörőnek, hogy a fiú többször elvesztette az eszméletét.
  Magda a szúrástól fehér feszítővasat szúrt a lapockája alá. És a fiú üvölteni fog.
  Halálra kínozták az úttörőt. És egyszerűen nagyszerűnek bizonyult. És a kínzás folytatódott.
  Darth Sidious azonban nem vesztegette az idejét.
  A szovjet repülőgépek lelövése mellett az első számú fasiszta és fekete Sith földi célpontokat is eltalált.
  A T-34-85 harckocsi gyártása a Szovjetunióban napi több száz járművet ért el. A szovjet parancsnokság megpróbálta elvenni a mennyiséget.
  De a harcok vad ugrásokkal folytatódtak különböző irányokba. A fekete Sithek légijárművekkel és villámmal zúdították a szovjet járműveket.
  Nos, március 18-án Sheev Palpatine megkapta az X-osztályú ME-262 fejlettebb módosítását, és ez a gép rendkívül félelmetesnek bizonyult.
  Öt repülőgépágyú, 1100 kilométer/órás sebesség felett. És szárnyakat söpört.
  Semmiképpen sem lehet ellenállni az ilyen hatalomnak.
  A szovjet repülőgépek lezuhannak előtte, lelőtték és darabokra szakadtak.
  De a legrosszabb a fasiszta táborokban történik.
  A reggeli véget ért, és a vezetékekhez vezetik őket...
  Gyerekek sorakoznak a felvonulási téren, az emberi faj fiúi igyekeznek összetartani, fiatal rabok tartják a testmagasságuknak megfelelő formációt. Kor és méret szerint csoportokra osztják őket. Vannak köztük öt-tizenhat éves fiúk, valamint különböző fajokhoz és nemzetekhez tartozó fiatalok, más népek képviselői.
  Csupán a ruházat, pontosabban annak szinte teljes hiánya köti össze őket, csak a fiúkon jelzőszámmal ellátott rövidnadrág.
  A Harmadik Birodalom birodalma azon elv alapján hivatkozik rájuk, hogy több hasznot csikarjanak ki maguknak azoktól, akik már nem számítanak állampolgárnak! Mindenben spóroltak, ruhákon, cipőkön, de néhány fiú szabad életében soha nem ismert cipőt.
  De a botokkal és a csupasz sarkú gumibottal gyakran megkapták. A fejeket borotválják, kéthetente fürdő, ahol leforrázzák. Utána egy tompa géppel azonnal leborotválják, aztán már nem sokat sikerült visszanőni. A fiúk mezítláb masíroznak éles köveken. Ha Oleg Rybachenko ehhez szokott, és eldurvult lába nem érez fájdalmat, akkor a legkisebb gyerekek vérzésig ütik a sarkukat és a csupasz ujjukat.
  Az egész gárda az univerzum legkegyetlenebb fajait képviselő idegenekből áll, egyedül a munkatábor menedékházának vezetője, az idős Frau Pontuss néz szadista brutális szemével.
  Egy erős SS-ember, aki a felügyelő szerepét játssza, utasításokat ad arra vonatkozóan, hol fog ma valaki dolgozni, vagy inkább, addig dolgozzon keményen, amíg el nem veszíti az eszméletét. Oleg Rybachenko csontos vállát leengedve az udvar második felét nézi. Vannak lányok, kicsiktől a szinte felnőttekig. Úgy vannak felöltözve, mint a koldusok, a legdurvább lenvászon rongyos rongyaiba. Az arcok szárazak, a szemek nagyok és szomorúak. A zsákvászon rövid, vékony, de inás lábak látszanak alóla. A lányok is mezítláb vannak, és kivétel nélkül mindegyik kopaszra borotvált. Ezt nyilvánvalóan azért teszik, hogy megalázzák őket, hogy ismét megmutassák, semmiség. De itt semmiképpen sem a bûnözõk gyûltek össze - a szerencsétlen, elhagyott gyerekek.
  Itt bejelentik, hogy egy csapat fiú megy a varrodába, hogy a legunalmasabb és legfárasztóbb profilban dolgozzanak. Itt Timur nem bírta elviselni, és gyötrődve felkiáltott:
  - Nem akarok így dolgozni! Küldj az ültetvényre vagy a kertbe.
  A fiúk megdermedtek, lebarnultak, vékony testek megfeszültek.
  Pontuss egyértelműen örült a kivégzés új alkalmának:
  - Tegnap csendben voltál, és féltem, hogy a családod vizuális lecke nélkül marad. Hogy a fiút ötször hajtják át a ranglétrán.
  Izgalom járta át a gyerekek sorait.
  - Úgy van. - Végtelenül szólt a matróna. - Osszon rúdokat mindenkinek.
  Az ütéseket speciális szögesrudakkal végezték. Általában maguk a fiúk szedték ki őket a bozótosból, olyan időszakokban, amikor nem volt munka. Valójában azonban már akkor is kénytelenek voltak a gyerekeket, még ha a birodalom haszna nélkül is, például ásni, fél napig ásni egy gödröt, és fél napig elásni.
  Oleg a kezére nézett, bőrkeményedésben voltak, az ujjak le voltak ütve.
  A srácok automatikusan leszerelték a rácsokat, Olegnek úgy tűnt, hogy ők, a kínzóeszközök, megégették az ujjaikat, és elnehezültek a lábuk. Nem akarta megütni barátját, de nem volt bátorsága tiltakozni. Szinte semmit sem látott, és fájdalmasan nekiütött a nagylábujjának egy fekvő macskakőnek. Furcsa módon, de a fájdalom érzése segített összeszedni, és a köd kitisztult a szemem előtt. A lépés határozottabb lett, bár az ujj kék lett.
  Félkörben, hosszú sorban épültek. Timur kezénél fogva botokkal volt megkötözve, a vállát pedig megcsavarták, hogy kényelmesebb legyen megverni a sértő fiút. A srácok hunyorognak, és megpróbálnak másfelé nézni. Frau Pontuss parancsára sóoldatot fröcsköltek, és kék sót szórtak szikár, de inas hátára. Abból ítélve, ahogy a fiú grimaszolt, égni kezdett.
  A fasiszta tábori menedékház feje ajkába csapott:
  - Most mindannyian kaptok egy leckét. Üss erősebben, aki csal, megtorlásra lesz ítélve.
  Az asszisztens ebben az esetben egy SS-harcos kitárta az agyarait:
  Azonnal foglalkozunk velük! - motyogta a szörnyeteg.
  A fiút a sorok közé költöztették. A fiúk lassan felemelték a rudakat, és az első ütések Timur hátára estek. A háton és az oldalakon lévő hegekből ítélve a fiút nem egyszer megbüntették, ezért csak sóhajtott, és nagy levegőt vett, mint az összes fiú, aki megpróbálta visszatartani a sikolyokat.
  - Üss erősebben! - kiáltotta Pontus. - Hadd kiabáljon.
  Az első ütéseket a legkisebb fiúk adták, akiknek egyszerűen nem volt erejük komoly fájdalmat okozni. De aztán az idősebb srácok elkezdtek verni. A gyerek hátát piros csíkok vágták, vér csöpögött. A kéksó által felerősített fájdalom sikoltozásra késztette Timurt, el is esett, egy deszkát szögekkel beütöttek, és megszúrta a mellkasát.
  - Nincs szükség! - kiáltotta a fiú. - Ott fogok dolgozni, ahol mondod.
  - Persze fogsz! - válaszolta Pontus. - De először egy verés.
  A tegnapi elvtársak túlságosan izgatottak voltak, és megverték tegnapi testvérüket. Mind az emberek, mind az idegenek ugyanolyan hevesen csapkodtak. A fiú sikoltozott, mezítláb véres lábnyomokat hagyott maga után. A hatalmas SS férfi vicsorgott, és maga egy ütővel ütötte meg a gyereket csupasz, lebarnult lábára. Még több fájdalmat akart okozni a fiúnak. Az ütés az inas bokára, a következő pedig a sarkakra esett. Timur felsikoltott és megereszkedett. Aztán a kínzó vastag tűt szúrt a fenékbe, és beleöntötte a folyadékot.
  - Jobb! Pontus mondta. - Most inkább meghal, minthogy elájuljon. Senki sem kerüli el a büntetést.
  Oleg Rybachenko szinte a sor legvégén állt, és úgy tűnt neki, hogy az ostorcsapások értek rá. Timur cserbenhagyta, maga a fiú csak rángatózott, kiabált és sírt. Kerek arca bíborvörössé vált a fájdalomtól, a szenvedés fintora torzította el.
  Oleg láttán sápadt ajkakkal suttogta:
  - Irgalmazz!
  A fiú habozott: megdermedt.
  A termetes SS férfi felkiáltott:
  - Hát mit vársz! Öböl!
  Oleg így válaszolt:
  - Nem én nem tudok! Ő az én barátom!
  A fasiszta felügyelő elvigyorodott:
  Ugyanezt akarod neked?
  Oleg egész testében remegett, elsápadt:
  - Nem, de!
  Pontus félbeszakította:
  - Elég! A fiú aláírta saját ítéletét. Mit érsz mordovorot. Jól öntsük le, és akasszuk rácsra, hogy mások is megcsodálják.
  Olegot kiszorították az akcióból, a kecskékhez húzták. A fiú megpróbált ellenállni, de az SS fegyveresek úgy bántak vele, mint egy cicával. A kezek fájdalmasan csavarodtak, a csontok ropogtak. Felrakták a deszkákra, a fiú az arcán és a hasán érezte a kiálló körmök hegyének érdességét. Az izomba, a mellkasba, az állba, a comb elülső részébe, a térdbe fúródtak. Az arcát vérig karcolták.
  - Ó, ne! - kérdezte Oleg.
  - Szükséges! - Mondta az SS felügyelő, hogy példát mutasson mindenkinek.
  A fiú érezte, hogy sós vizet öntöttek a hátára, majd sót öntöttek. Úgy csíp, mint a mustártapasz. Oleg elfintorodott, bőrkeményedéses lábai elkenődtek (utoljára abban a furcsa emlékben, ami ebben a látomásban felbukkant - körülbelül hat éve vett fel szandált), szinte azonnal vad viszketésbe kezdtek. A fasiszta őr egy tűt szúrt a fiú fenekébe, durván és fájdalmasan megszúrta, égő folyadék került bele.
  - Most nagyon meg fogsz rémülni, és nem veszíted el az eszméleted. - A szörny károgva fedte fel az arcát, és egy horrorfilm producere dadogni kezdett volna!
  - Miért? - nyögte az ártatlanul bebörtönzött gyerek. - Krisztus érdekében mutass irgalmasságot.
  Az SS-felügyelő mérgező nyálat permetezve így válaszolt:
  - Nem hiszek ezekben a mesékben a jó Jézusról! Általában, ha van Isten, akkor ő gonosz és kegyetlen. És minél több gonoszt és szenvedést okozol felebarátodnak, annál több hatalomban és boldogságban részesülsz a következő világban.
  - Abszurd! - Mondta, és elsápadt a rémülettől, és hirtelen Isten tényleg ilyen fiú.
  - Látni fogod! - kuncogott a kozmikus Tartarusz ivadéka. - De ne reménykedj, ma nem fogsz meghalni.
  Pontuss ugató hangon parancsolta:
  - Fogj neki! Emlékezzen örökké az ostor csókjaira!
  A fogságba esett úttörő megremegett, amikor átható füttyszót hallott, majd egy erős agyrázkódást, amitől felszakadt a bőr a hátán. Az SS-őrök keményen vertek, de ugyanakkor visszafogták erejüket, hogy ne öljenek. A fiú torkán sikoly szökött ki, összerezzent, kicsordult egy könnycsepp. A fiú vérzésig harapta az ajkát, és visszafogta magát. Egy pillanattal később újabb ütés következett, ami az egész testet megrázta. Oleg mély levegőt vett, a só és sóoldat által felerősített fájdalom elviselhetetlen volt.
  Pontuss felkiáltott:
  - Tovább!
  Megint síp és fúj! Csontig átvág. A fiú egészen belülről megégett. Úgy tűnt, feldobta a gyomrát. Minden igyekezete ellenére a sikoly egy része kiszivárgott szűk ajkán.
  - Anya!
  Megint ütések! A háton, az éles lapockák között, és végül a csupasz sarkakon. A fiú sikoltozik, már nincs ereje visszafogni magát. A sikoly vulkánként tör ki a torokból és az orrból. Pontuss elégedett:
  "Most látom, hogy velejéig veri. Verd meg jól, de ne öld meg!
  Minden egyes ütéssel a fájdalom fokozódik. A könnyek vérrel keverednek, és az ágyra hullanak. A háton a véres csíkok összeérnek, bíbor zűrzavarba olvadnak össze, a fiú vékony, fehér csontjai kezdenek feltárulni. Oleg fullad, nincs elég levegője, a drót belefúródott hajlított bokájába. A csupasz sarkú remegő, érdes, bőrkeményedés nem mozdul el azonnal, de a vércseppek mégis kijönnek belőle. Az ütések felerősödnek, úgy tűnik, hogy a villámlás az idegvégződéseken keresztül egészen a gerincig halad. Más fiúk hallgatnak, a lelkiismeret nem engedi a helyeslést, a megtorlástól való félelem nem engedi, hogy elítéljenek. Látható, hogy a fiúk feje lehajtott, de a szemük követi a kivégzést. Kíváncsi és idegtépő, a legtöbbet már megkorbácsolták hasonló vagy kifinomultabb módon. Azt hiszed, ha nem én vagyok, és néha rosszindulat van a gondolataidban: sikoltozik, de persze kibírta, nem olyan gyenge, mint Oleg.
  A verés már a csupasz csontokon van, a hát, az oldalak, a combok tömör seb. Ha nem adják be a stimuláns injekciót, a fiú halálra esett volna - fájdalmas sokk következtében halt meg. Így hát belevetette magát valami rosszabbba, mint Dante pokla. Ilyenkor minden molekula, minden sejt, minden véna rémálomszerű fájdalommal telítődik.
  Oleg Rybachenko úttörő kétségbeesetten próbálta elterelni a figyelmét a fájdalomról. Szüleire, a távoli gyermekkor boldog korszakára emlékezve, úgy tűnt, lábbal lökdösődött a szenvedés vörösen forrongó lávájából, de a nő ismét magába szívta, betakarta a fejével. Áthajóztak hát a kínok óceánján, a halál álmán, mint a kínoktól megszabadító. Eszembe jutottak a Szent János Jelenések szavai. - És meg akarnak halni, de nem tudnak. Így vár a sors a gyermekeket kínzó bűnösökre. Az Úr százszorosan megjutalmazza őket, és a legfontosabb büntetés, ahogyan Jézus mondja Máté evangéliumában, örökkévaló lesz. És egyesek az örök életbe mennek, mások az örök gyötrelembe. Ez valahogy megnyugtató, felébreszti az ellenségek iránti gyűlöletet, a túlélés és a győzelem vágyát. A fiúnak sikerül kiabálnia:
  - Fizetni fogsz ezért, a gyermek minden elhullott könnyéért felelsz Isten ítéletének napján.
  - Fogd be kurva! - üvölti az SS felügyelő.
  - Nem fojthatod el az igazságot. Az úttörő felsóhajtott.
  - Szerezz többet!
  Újra megütötték, minden dühüket belefektették, csontokat törtek, de a fájdalom már olyan küszöböt ért, hogy egyszerűen nem tud erősödni. Ez a vas, amit egy bizonyos hőmérsékletre fel lehet hevíteni, majd szétterül.
  Pontuss ezt megérti, az öregasszony (vagy inkább negyven évesnek néz ki, de valójában túllépte a pár évszázadot), rengeteg hóhéri tapasztalattal rendelkezik:
  - Hát elég volt! És akkor meg fog halni! Gyógyítsunk meg egy kis foglyot, és kínozzuk meg számítógép segítségével. Csak van egy programom "az olimpikonok megkínzása".
  Az SS felügyelő szándékosan ásítozva azt mondja:
  - Most hol van? A gyengélkedőre?
  - Nem a fogason! - A matróna fellebbezés nélkül elvágta. Legyen ez figyelmeztetésül másoknak. Csak injekciókat adjon a szív támogatására. És hadd hajtsák újra Timurt a ranglétrán, és hadd kapja tőled a többi ütést. Egykor látványosság tenyészteni. Dolgozni kell!
  Inomiryan ostorral félrebillentette a fejét és csóválta szőrös fülét:
  - Hallgass a háziasszonyra. Nos, futtasd újra.
  Új csapások értek Timurt. Ezúttal senki sem mert tiltakozni. A legcsekélyebb vágy sem volt a hóhérok kezébe kerülni. Timur időnként felsikolt. Felkapják és újra megverik. A második sztrájksorozat már a végéhez közeledik. Csak néhány fiú maradt. Egyikük a legidősebb, tizenhat éves, már szakáll szakáll, látszik a bajusz. Nyilván tétovázik, üt, de könnyedén, alig érintve teszi.
  Frau Pontuss dühös:
  - Akaszd fel ezt a lusta fiatalembert egy fogasra, és köss egy követ a lábára. Hadd szenvedjen.
  A fiút elkapják, megfeszíti megkönnyebbült izmait, a kemény munka gyümölcsét, és azt kiáltja:
  - Hát mit nézel, verik meg őket a fiúk!
  A fiúk összerezzennek, dübörgés söpör végig a sorokon, de hiányzik az elszántság, hogy kínzóikra rohanjanak.
  A bikinis harcosok folytatták előrenyomulásukat. A nácik megkerülték a Kamysov erődöt és bedugták a kazánt. E-50 harckocsi, keleti irányba haladva.
  Gerda lelkesen énekelte:
  - Olyan menő lány vagyok! Megtöröm az összes ellenséget, mint a jégcsapokat... És a hidegben, mezítláb, bátran, hogy még a szikra is kicsordul a lábam alól!
  Charlotte felkacagott, a testbe ütött egy harmincnégyet, és lelkesen felkiáltott:
  - Nincs okunk kételkedni az anyaországban! A harcosok keményebbek, mint a férfiak!
  Christina mezítláb is megnyomta a gombot, és dühösen elárulta, kiütötte a szovjet ágyút. Szóval még a csomagtartó is leszakadt:
  - A bevételek olyan magasak, mint a hegycsúcsok!
  Magda egyenként elsütötte az ágyút. 105 mm-es volt, a legújabb változatban halálos, elég gyorstüzelő volt, percenként tíz lövést adott le.
  A lány megnyomta csupasz ujjait, és azt suttogta:
  - A százalék a jövő sorában van megadva ...
  Gerda lecsapott a szovjet tankra, szétzúzta a páncélt, és felkiáltott:
  - Majd meglátod magad!
  Koppant, Charlotte pedig csupasz lábujjait használva, vad, eszeveszett ordítással:
  - A Haza most közelebb van hozzánk!
  Christina is lőtt csupasz, lebarnult lábának ujjaival, és kiadta:
  - Köszöntsd velünk a napot!
  Magda is dörömbölt, és megnyomta a csupasz sarkát. Lebegő szilánkokra zúzta a szovjet ágyút, és ezt énekelte:
  - A szülőföld a legerősebb!
  A harcosok pedig bőgni fognak, mint a bivalyok a vágóhídon. Négy nagyon szereti a férfiakat. Nagyon bejön nekik. Miért ne? Nagyon szépek és agresszívak. És szerető. Az ember pedig kutya, csak ints. És mindened meglesz, beleértve a pénzt is. És ezek a nők fizikailag nagyon erősek. És őrült temperamentummal emésztik meg a férfi tökéletességet. És állandó öröm.
  Nem kell egy egész évet várni egy férfira - és az orgazmus mégis megtalál!
  Gerda fogta, és üvöltött, rálőtt a szovjet harmincnégyre, és lebontotta a tornyot:
  - A megsemmisülés igazi lovagja vagyok!
  Christina kinyújtotta a nyelvét, és fenyegetően dudált:
  - És a vigyorom olyan, mint a párducé!
  Charlotte agresszíven beszélt, megrázta az öklét, és csupasz lábujjával nyomta a joystickot.
  És nagy változások előtt állunk!
  Magda csicseregve kiabált:
  - Mi vagyunk a hetaera megtestesítői!
  Gerda kuncogott, és így válaszolt:
  - Milyen jó, amikor jóképű fiatalemberek kezei simogatnak!
  És a lány elképzelte, hogy a tenyere az eper mellbimbóit tapogassa. Tényleg olyan csodálatos. És csiklandozó és izgalmas. És nagyon szép.
  Gerda rálőtt a szovjet SU-85-re. Összeütközött az autóval, és mezítláb a páncélra csapva csipogott:
  - Ó, tölgy hölgyek, tölgyfa hölgyek!
  - erősítette meg Charlotte agresszíven, kifújta az arcát, és megrázta a telt mellét.
  - Duba! Tölgy! Duba hölgyeim!
  És hogyan fogja elvinni és nevetni... Mintha a harangok szólnának. És a hangja olyan sugárzó.
  Az áldozata pedig egy 76 milliméteres, orosz fegyver volt. A fegyverek meglehetősen archaikusak.
  Christina felkacagott és felsikoltott:
  - Ordítok és törni fogok!
  És puszta ujjaival egy lövedéket is irányított egy ellenséges autóra.
  Milyen gyönyörű. Az arany és a réz nagyszerű!
  Magda teljesen aranyszínű, hiszen lelkesen énekli:
  - A rohanó is sír...
  Aztán megfordult a szovjet harmincnégyben, és szomorúan énekelt tovább.
  - Idegen Berlinben!
  - csicseregte Gerda válaszul. Csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és lelőtt egy szovjet tarackot.
  - Berlin a világ fővárosa!
  Charlotte dühösen motyogta válaszul:
  - És London Párizs fővárosa!
  És szögek a szovjet T-36-on. A gép, bár nem nagy, de tanknak is számít.
  Christina elvette és odaadta, mezítláb pörgette a biciklit:
  - És Párizs Róma fővárosa!
  Aztán, amint kinevet... És smaragd szemekkel sorban végigfúrja az összes harcost. És vigyorog egyszerre, és csillog a fogakkal. De egyáltalán hogyan fogja a szovjet tankokat kalapálni. Harmincnégykor lebontja a torony felét.
  És utána Magda fogja és gránáttal meggyújtja. Azaz egy lövedék. Az SU-76 szerint. Már egyértelműen elavult autó, de még mindig listán van.
  És csiripelt:
  - És Róma Miami fővárosa!
  Nagyon vicces. De a lányok túlságosan elragadtatták magukat. Nem vették észre, hogyan kúszott oda hozzájuk pár szovjet katona páncéltörő gránátkötegekkel és felrobbantotta a síneket. És hogyan fog felrobbanni. A görgők szétrobbantak, és az E-50 elvesztette mozgékonyságát.
  Meg kellett javíttatnom az autómat. Közben tartott a masztodon sebeinek gyógyulása, a lányok ismét saját, nagyon érdekes és szórakoztató emlékeiknek hódoltak.
  Gerda, látva, hogy ellenfele, nem egészen hátrálva, szilárdan áll, hirtelen felugrott, és mezítláb a térde alá kalapálta. És amikor a mór zuhanni kezdett, a kard éle áthaladt rajta a bronzlemezek és a bordák között. Charlotte is sokkal erőteljesebben kezdte lengetni a kardját. A lányok egyszerre csikorogtak, mint a disznó. Bár a kardjuk másképp mozgott, mégis volt egyfajta szinkron. Gerda egy nagydarab római harcossal birkózott meg, akinek a sisakját pávatollal díszítették. Ezúttal egy nagyon tapasztalt és erős ellenfele volt. Az aranycsíkok a tapasztalat és az érdem egójáról is beszéltek. A szőke hajú lány, a gengszter többszöri támadásait leverve, úgy tűnik, a nemes nemes támadásba lendült. Gerda hátralépett, és füttyentett:
  - Nem vagy olasz!
  A rettenetes patrícius így válaszolt:
  - És te csak egy mezítlábas ribanc vagy! Mit gondolsz, mennyit bírsz egy ókori római pengével szemben?
  Gerda így válaszolt:
  - Nem tudom a penge ellen, de szakállas vagy, és nincs minek ellenállni!
  A mezítlábas Gerda által sugárzott optimizmus ellenére a lánynak azonban meg kellett hátrálnia. A rómaiak friss tartalékokat vittek a csatába, lányok és fiúk egyre gyakrabban sérültek meg vagy estek el késéssel. Az íjászfiúk azonban megpróbáltak a fejük fölé lőni, összetörve a megfelelő csoportokat.
  Charlotte eközben óvatosan lefektetett egy másik ellenfelet, egy másiknak pedig levágta a kezét. A harcos ezt énekelte:
  - Atomkard meg akar vágni! Úgy ég, mint a pokoltűz, a lézersugár! De ne azon gondolkozz, hogyan mentsd meg az életed, légy hű a szerelemhez, légy hű a végsőkig!
  Gerda meglepődött:
  - És úgy énekelsz, mint egy igazi tudós!
  Charlotte ezt énekelte:
  - Nagyon jó, ha vannak pilóták a fizikában, ők viszik előre a tudományukat! De a fő kérdések a sorokban, a sorokban, a sorokban oldódnak meg!
  Gerda megerősítette, hogy felvette:
  - Jó a tűz és a füst között élni! És halld, ahogy csipog a géppuska! Vezess minket a Führer legyőzhetetlen csatába! Előre, előre, előre!
  Charlotte támogatta:
  - Amikor éjjel-nappal felrobbannak a kagylók, gyorsabban mennek a rangok és a parancsok! Hadd üvöltse dühösen a világot - háború, háború, háború!
  Gerdát a sportos testében lüktető energia inspirálta. És a sebesség hirtelen olyan lett, mint egy szitakötő szárnycsapása. És akkor az ókori Róma harcosa elszalasztotta az orra hegyét. És elzavarta, és a harcos Gerda elvágta az inát a jobb kezén:
  - Ne merészeljen goromba lenni a hölggyel!
  A pávatollas állat, alsó ajkát rángatva, csalódottan válaszolt:
  - Csak vicc volt! Végül is csak vicc volt!
  Gerda gúnyosan, gyengülő kezébe vágva válaszolt:
  - Ne tréfálj a farkassal!
  És amikor a római hős térdre esett, a harcos a térdével állon verte. Charlotte jóváhagyta:
  - Ez egészen a mi SS-stílusunkba illik!
  Gerda ekkor egy pontot kapott a vállába, és zihált:
  - Hát ti dögök!
  Charlotte azt tanácsolta:
  - Csinálj malmot! És élesítsd a kardodat!
  Aztán a rómaiak íjászai léptek játékba, nehéz páncélzatúak voltak, és embermagasságú fegyvereik. Persze a másfél méteres nyilak túl veszélyes fegyver félmeztelen lányok és fiúk ellen. Attila láthatóan ráébredt, hogy nem lehet tovább várni; támadásba lendítette a lovasságot, amelyet személyesen vezetett csatába.
  Ez az óriás két kardot forgatott egyszerre, mindegyik olyan hosszú, mint egy lovag tornalándzsája!
  Gerda mosolygott és kacsintott.
  - Na, végre jön a mi jóképűnk!
  Charlotte felkacagott.
  - Erősen kell ütni, és ami a legfontosabb, időben! Abban a pillanatban, amikor ennek a hatása maximális lesz!
  És nagy nyilak záporoztak felülről. Lányok és fiúk ügyesen félreugrottak, és még felsikoltottak is:
  - Ez lesz a mi utunk! Egy golyó elől meg lehet menekülni, de mi van a nyíllal.
  De néhány embert még így is eltaláltak a nyilak. Ráadásul nemcsak a német Attila-ezredek képviselői haltak meg, hanem nagy számban saját római katonáik ajándékai is. A barbárok lovasai azonban soraikat megkerülve az ellenséges gyalogságra estek. Nos, maga Attila egyszerűen elegánsnak tűnt.
  Gerda egy rúgással félrerúgta a ragacsos lovast:
  - Ne mancsolj, ne a tied!
  Charlotte megrázta a fejét.
  - És a srácok itt nem rosszak, bár nem olyanok, mint a mieink! Árja sólymainknak!
  Gerda, aki római karddal vágott, beleegyezett:
  - Persze, nem pár! Hidd el, hogy Róma német hatalma nem páros! Zúzzuk, mint a tetű, és a kéz nem rezzen el!
  Charlotte megerősítette:
  - Igen, még ha nem is szarból van a kard!
  A lányok fürgén hozzátették, kardjukkal megcsavarták a perecet és énekelték:
  Egy igazságos ügyért harcolunk! A pokol szuronyával nincs kompromisszum! A napot nem takarja el felhő! A hajnal nem borítja be egyhamar a sötétséget!
  Végül maga Atilla tört át a római íjászokhoz. A méretből ítélve azonban ezek az íjak egyértelműen Nagy-Britanniában készültek. Verekedés közben Gerdának eszébe jutott a történet. A britek által Nagynak becézett Harmadik Edward alatt az íjászok váltak a hadsereg fő ágává... És néhányan lóra ültek! A franciák felsőbb erőit könyörtelenül megverték. Általában sem Jungfolingban, sem a Német Lányok Szövetségében nem fogadták szívesen a gyűlöletet... A briteket veszélyes ellenségként ismerték el, akik több földet hódítottak meg, mint bármely más nemzet a Föld bolygó történelme során!
  De most a barbárok lovasai szétverték az íjászokat, és erős ütésekkel vágták őket a táborba. Gerda viszont Kínából érkezett ellenséggel nézett szembe. Nem volt túl magas, de híresen csavarta a lábát, sarkantyús csizmában:
  - A németek élősködők - minden bizonnyal megverik őket! - üvöltötte.
  Gerda tőrtámadással válaszolt:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megdönteni a németeket! Aki támadni mer a csatában, az ellenséget hevesen megverik!
  Charlotte felvette:
  - A bolygót nem éri szerencsétlenség! És hiába vetette be az ellenség erőit a hadjáratba! Képesek leszünk legyőzni az ellenséget egy félelmetes csatában! A sötétség porrá omlik - eljön a fény ideje!
  . 7. FEJEZET
  Gerda még nagyobb lendülettel legyintett, és így összegezte:
  - A szó nem veréb, de a verbálás varjút csinál belőle!
  Charlotte tartotta:
  - Amikor a nyelv sekélyre nő, a torokban gombóc sül a lisztből!
  Gerda egy erőteljes, még nőietlen kardcsapással levágta a balról ugráló vadászgép fejét, majd ismét megbirkózott a kínaiakkal. A szőke harcos hevesen és hangosan felkiáltott:
  - Nem fogadod el!
  A kínai harcos így válaszolt:
  - És nem kell szedned, már mind előttem vagy.
  Gerda kuncogott válaszul.
  - Közel van a könyök, de nem fogsz harapni!
  Aztán a kard hegye kobraként karcolta meg a lányt, átvágta a páncéllemezt, és szabaddá tette a mellkasát: pompásan és bíbor mellbimbókkal. A kínaiak szomorúan üvöltöttek:
  - Most már csak imádkoznod kell! Melyik templomot részesíti előnyben: katolikus vagy evangélikus?
  Gerda dühösen válaszolt:
  - Az egyház abban különbözik a prostituálttól, hogy a boldogság mindig későbbre halaszt!
  A kínai kitárta görbe fogait.
  - És ez a humorérzék nem változtatott meg! Ó, lány, mennyire sajnálom, hogy megnyomorítottam egy ilyen szépséget, mint a tied!
  Gerda kitárta a fogát.
  - Nem sajnálom! Általában kár a méhért, és a méh a fán van, a fa pedig az erdőben! Hol van az erdő - az orron!
  A kínaiak felhördültek válaszul:
  Németországnak sok ellensége van!
  Gerda ügyesen válaszolt:
  - Sok szakács elrontja a kását!
  A szűk szemű harcos újabb kitörése után véres csík maradt a lány mellkasán. Gerda zihált, és hátralépett. A kínaiak felhördültek:
  - Ez az, amit kapsz!
  A lány nyugodtan válaszolt:
  - Aki nem kap agyon, soha nem lesz bölcsebb! Az agy olyan, mint egy pénztárca, kapnod kell, hogy megtöltsd őket!
  A kínai rávágta:
  - Hát szereted a szofisztikát! Először látok ilyen művelt és művelt lányt. Tudod, talán jobb lenne, ha csatlakoznál a Nagy-Róma hadseregéhez. Hazánkban nemzetiségtől függetlenül bárki elfoglalhatja a legmagasabb pozíciót a császár alatt!
  Gerda így válaszolt:
  Jobb meghalni, mint elárulni!
  A keskeny szemű harcos megjegyezte:
  - Ez nem ésszerű, nézd meg a harcba induló lovasságunkat... És ha elfognak, szó szerint üvölteni fogsz a fogason a fájdalomtól!
  Gerda nyugodtan válaszolt:
  "Jobb egyszer nyugodtan ütni, mint százszor szívtépően kiabálni!"
  De sajnos úgy tűnik, a kínaiaknak van igazuk, római lovasok ezrei, élükön maga a császárral (páncélját mintha gyémánt-, rubin- és smaragdkéreg borította volna!), rohan a barbár sereghez. Attila lovasainak azonban már sikerült megölniük az ellenséges íjászok nagy részét, maguk a barbár sereg fiúi kezdtek intenzíven küldeni a nyilakat az ellenség soraiba. A kétségbeesett vágás Charlotte felvidította partnerét:
  Ne add fel Gerdát! Ne engedj az ígéreteinek! Jobb összejönni és határozottan nyerni!
  Attila harcosaival együtt belevágott a római rendszerbe. Óriási kardjai propellerlapátként kavarták a véres keverőt. És maga a gengszter előrement, és megpróbált betörni a császárba.
  Gerda filozófiailag megjegyezte:
  - Ha a nyáj pásztorává akarsz válni, ne légy birka!
  Charlotte beleegyezett:
  -Minden kos pásztor akar lenni, míg a farkas messze van és a puska a közelben!
  Itt Gerda újabb sebet kapott a hasán. A lány ismét hátralépett. Mezítláb hirtelen egy kiálló tőr hegyére állt, és Gerda nyikorgott:
  - Ó ó ó! Milyen fájdalmas!
  Charlotte már több sebet kapott, és hátradőlt. A harcos felkiáltott:
  - Vigyázz az erődre, a rómaiak nem bírják ki a hosszú csatát!
  De a barbároknak tényleg nehéz dolguk volt. A rómaiak egyre több különítménye szállt be a csatába. Az aranypáncélos lovasok heves csatába rohantak. Farkasfejű transzparensek lobogtak felettük. És elöl rohant a hős, talán még Attilánál is nagyobb. Ugyanakkor a rómaiak még az oldalról is megpróbálták fedezni a barbár hadsereget, és két hatalmas ezredet indítottak lándzsákkal és bronzpáncélokkal a fő csatatér körül. Gerda könyörgött:
  - Fogy az erőnk, mindjárt veszítünk!
  Charlotte azt javasolta:
  - És válaszul énekelsz! A dal segít építkezni és élni! A dob alatt a piros zászló alatt egy kampányban! És aki dallal járja az életet; soha nem tűnik el sehol!
  Mindkét lány kórusban énekelt, és hangjuk sebei ellenére; olyan volt, mint egy trombita:
  Olyan katonák hívják,
  Ez nem szakma, nem cím!
  Bár néha száz font automatikusan,
  Nem, nem menet, a hús kín-kínzás!
  
  De megyünk, teszünk egy lépést előre,
  Mert a Szülőföldet szolgáljuk!
  Hidd el, a gonosz ellenséget legyőzik,
  Szórakozni az életben!
  
  Szinte a bölcsőtől kezdve tanítottak bennünket
  Harcolj bátran a Hazáért!
  Régen acélból készült kardok voltak
  És most egy RPG egy erős hátizsákban!
  
  Nem hátrálunk meg, egy lépést sem hátrálunk
  Bár a holttestek a sírban hevertek!
  Lekaszáljuk az ellenfelek sorát,
  A Mindenható adjon nekünk erőt!
  
  Tankok rúdnak, repülők repülnek,
  Bombák hullanak és lövedékek robbannak!
  Ne tekintsen minket csúnya kölyökkutyáknak
  Megkeményültek a katonák!
  
  Az az elvtárs hősként halt meg,
  Ne tegyél semmit a kereszt alá!
  Az emberek gyakran játszanak a sorssal
  De a szerelem erősebb lesz - hidd el!
  
  Bár a csatában, ahol keményen szögeznek,
  Emlékezzünk jeles őseinkre!
  Mivel sokáig mentünk Rómába,
  Miért nem eszik meg a maradékot a rabszolgaságban!
  
  Nem kellett meghajolnunk, hogy verjünk,
  Ne kényszerítsük térdre a világunkat!
  Végül is gyrfalconok vagyunk - mi magunk győzzük le a játékot,
  Minden generáció képviselői!
  
  Itt egy erőfeszítés és egy dobás,
  Már látjuk az ellenséget, finoman remeg!
  A golyó majdnem a halántékot érte,
  Elsötétült a mi Napunk szemében!
  
  De támadtunk,
  Összetörjük az aljas szuronyokat a fenékkel!
  Égessük el a Fritz-et, ha kell, tűzzel,
  Harcosunk ár nélkül vált - csak egy kincs!
  Amint a lány befejezte az éneket, a római hadsereg aranypáncélos főhőse elesett Attila ütésétől. Az ihletett lány pedig még korábban levágta a kínait, most pedig a gyalogság parancsnokának képviselőjét támadta meg. Harcba szállt egy igazi, félszemű óriással, és még lökni is kezdte, kardjával hadonászva:
  - Te szörnyeteg nem fog megbirkózni velünk! Mert németek vagyunk!
  A gengszter durván válaszolt:
  - Németek-paprika! A nyomorékok nemzete!
  Gerda nagyon dühös volt:
  - Nem! Mi németek eleve a nagy harcosok nemzete vagyunk. A nemzet, amelyik szokott nyerni, és nincs kihez hajolni!
  Az óriás elfordította az ajkát, és azonnal torkába kapta a kard élét. Egy szökőkút morgott egy bika nyakából... Megtántorodott, és azonnal szív alá szúrt... Gerda felkiáltott:
  - A hősiességnek nincs kora!
  Charlotte biztatta barátját:
  - Bizonyára erősebben törd össze őket kedvesem... A nyomás még gyorsabb lesz!
  Ebben a pillanatban az egyik mezítlábas íjászfiú egy jól irányzott lövéssel leütötte a római császárt. És a nyílnak közvetlenül a szemébe kellett kedveskednie!
  Gerda vigyorogva énekelte:
  - Blimey! Nem a szemöldökbe, hanem a szemébe!
  Charlotte a halántékához forgatta az ujját.
  - És akkor! Jobb egyszer ütni, mint százat átkozni! Nos, most az ellenség futni fog!
  Gerda, aki levágott egy másik harcost, megerősítette:
  - Az ellenség megremeg a félelemtől és elfut!
  Valóban, a rómaiak sorai haboztak, és elkezdtek behódolni. Általában, amikor a hadsereg felszáll, hátborzongató. Még akkor is, ha olyan fegyelmezett hadseregről van szó, mint az ókori Róma. Nem csoda, elvégre Dzsingisz kán, ha egy tucat elmenekült, egész száz kivégzését rendelte el... Bár az utolsó parancs megbízhatósága megkérdőjeleződik, hogy ez a történészek találmánya-e. Még Rómában is minden tizedet kivégeztek a repülés közben. A lányok és fiúk csupasz lábbal villódzva rohantak üldözni az ellenséget. És szóltak a kürtök...
  Gerda felébredt, hirtelen felpattant, a lányok gyorsan beálltak a sorba. Megmosakodtunk, fogat mostunk és ismét védőkrémekkel kenegettük, erőltetett menettel a sivatagon keresztül. Így hát mezítláb fürdőruhájukban, és rohannak át a homokos poklon.
  Az arab gyerekek meglepetten mutogattak rájuk az ujjaikkal, és fütyültek:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda körülnézett, és vágyakozva nézte a távolodó pálmafákat, majd odasúgta Charlotte-nak:
  - Megint a pokolban!
  A vörös hajú díva mosolyogva válaszolt:
  - Minden ember bűnös, és az alvilág a bűnösök természetes állapota!
  Gerda visszakacsintott.
  - Az ember nem tud vétkezni!
  Charlotte biccentett tüzes hajával, és futás közben magyarázni kezdett:
  - Egyetértek! Akár ezerszer egyetértek! Általában véve a bűn relatív és tisztán emberi fogalom. Például, ha az ókori világ erkölcsét vesszük, akkor abban jó volt, hogy mind az embernek, mind a törzsfajtának jót tett. Például a házasságtörést áldásnak tekintették, nem bűnnek!
  Gerda készséggel beleegyezett:
  - Jobb! Maga a Führer is úgy gondolja, hogy a legjobb, ha egy nő teherbe esik egy háborús hőstől, mint tőle, messze nem mindig bátor férjtől. Főleg, ha a férjen is vannak káros, tisztátalan vér jelei.
  Madeleine rákiáltott a lányokra:
  - Lányok mentsétek a levegőt, ezúttal a végkimerülésig futunk!
  Gerda visszamosolygott.
  Fáradt lehetsz, de kimerült nem.
  A lányok fél órán keresztül csendben rohangáltak, aztán Charlotte azt suttogta:
  -Tudod milyen furcsa álmom volt egy barátnőm?
  Gerda meglepődött:
  - Igen, én is bevallom! És akkor?
  Charlotte vigyorogva válaszolt:
  - Semmi! Olyan álom, hogy harcos voltam a nagy barbár Attila seregében. És harcoltunk az ókori Róma viaszaival. És minden olyan szép és kegyetlen volt egyszerre...
  Gerda kuncogott válaszul.
  - Tudod, én is álmodtam róla! Kicsit meglepő egybeesés. Láttalak az álmomban!
  Charlotte visszakacsintott.
  - És én te! Jól küzdöttél, pedig a keskeny szemű és sárga arcú harcos majdnem megölt!
  Gerda ezúttal nem kicsit lepődött meg, hanem meglepődött:
  - Nem lehet! Tehát nem fordul elő, hogy két ember egyszerre látja ugyanazt az álmot?
  Charlotte így válaszolt:
  - Ha az influenza kollektív beteg, akkor az álom ugyanaz lehet. Így megy ez! Azt hallottam, hogy a Thule-társadalomban vannak olyan különleges médiumok, akik beszívnak egy bájitalt, és gyógynövénytinktúrákat lehelnek, majd víziókba merülnek! És nagyon sikeresek próféták lenni!
  Gerda átugrott a macskakövön, és beleegyezett:
  - Természetesen! A próféciaajándékhoz elvileg nincs szükség természetfeletti erőkre, egyszerűen lehetnek egészen anyagi, és mégis megoldatlan fizikai törvények a természetben. De mi a célja ennek az álomnak?
  Charlotte megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Nem tudom! Lehet, hogy a Harmadik Birodalom legyőzi Nagy-Britanniát és az Egyesült Államokat az Oroszlán mögött, vagy ... Itt sokáig lehet találgatni!
  Gerda mondani akart valamit, amikor hirtelen megakadt a füle a motorok még mindig hallható zaján. A távolság ellenére is látható volt, hogy a gépek hajtóművei zajt adnak, és jelentősen közelednek...
  Madeleine azt parancsolta:
  - Mi a szakasza a kettes számú gyakorlatnak: álcázás.
  A lányok megálltak, elővették a hátizsákjukból a sivatag színéhez illően festett terepszínű köpenyt. Aztán gyorsan elkezdtek ásni, miközben felülről ez nem volt észrevehető, ami természetellenes. Gerda itt köszönte meg a sorsnak, hogy fegyverük és sapper lapátjuk is volt. Ellenkező esetben a lányok a sivatagban könnyű prédái lehetnek a brit támadórepülőknek vagy búvárbombázóknak. Charlotte mezítláb kapargatta a homokot, és így szólt:
  - Úgy tűnik, még Tunéziában is puskaport kell szagolnunk... Az Úr útjai kifürkészhetetlenek!
  Gerda ravasz pillantással ellenkezett:
  - A pontos tudás hiánya mindig rossz, egy kivétellel, ha a Mindenható terveiről van szó!
  És hogyan csapkod a mezítláb a homokba. A levegőbe fog emelkedni.
  Charlotte bölcsen megjegyezte:
  - Jó az emberismeret, de még jobb az Isteni lehetőségek!
  És puszta ujjakkal elkapott egy légyot. Összetört egy rovart, és rózsaszín nyelvét mutatta.
  A tengelyhatalmak közötti konfrontáció egy másik pontján pedig saját ádáz csatáik zajlanak.
  A Harmadik Birodalom csapatai Szaratovért harcoltak. A Kaukázus már teljesen a nácik alatt áll. A Vörös Hadseregnek pedig nincs mit fednie a hiányosságait. Az igaz, hogy Sztálinnak is van T-54-es harckocsija, de még mindig kis mennyiségben gyártják. Ez pedig nem elég az elejét fedezni. A T-54 jól védett a torony elején, de rosszabb a hajótest elülső páncélzatában, és az oldalak még gyengébbek. A németek némileg megerősítették az E-50 harckocsit a páncélzat vastagabbá tételével és a dőlésszögek növelésével, valamint egy 1500 lóerős gázturbinás motorral. A jármű tömege hetven tonnára nőtt, de az oldalpáncél 170 milliméteres, az elülső páncélzat 250 milliméteres lett. Mára a német tank egyáltalában remekművé vált, 105 milliméteres kaliberű fegyverrel 100 EL-ben, és nagyon ferde formával.
  Harc, valljuk be, a legújabb típusú gép.
  A németek megkerülték Szaratovot, és készen álltak Kujbisev megtámadására. Itt hevesek a harcok.
  És már május is tombol élénk színével. És milyen szép?
  És a háború úgy lobban fel, mint egy hurrikán és tűz a pokolból.
  A megjavított E-50 harcba szállt. Az oroszok ennek ellenére nagyrészt erődítményeket állítottak fel, a németeknek pedig mélyen le kellett győzniük a védelmet. A harcosok módszeresen megsemmisítették az akkumulátort.
  Gerda lőtt, szétzúzta a szovjet ágyút, majd vigyorogva a hangjában így szólt:
  - Megverjük az embereket, és verjük a vödröket!
  Charlotte kiénekelte rézvörös fürtjeit:
  - Ó, rablók vagyunk! Rablók!
  És puszta ujjával megnyomta a joystick gombját, és egy lövedéket küldött, amely feltörte a szovjet bunkert.
  És ekkor Christina fülsüketítően felmordult:
  - Bang Bang! És te halott vagy! A halott! A halott!
  És csupasz ujjal is megnyom egy kecses lábát, kiütésre küldve az ellenséget.
  És akkor ott volt Magda. Itt van a lány. A mezítláb lábujjaival is megnyomja a joystickot, és ahogy csépel.
  - Ó, aki meglát minket, azonnal zihál!
  A bájos Gerda teli keblét remegve dörömbölte a harmincnégyest, és sikoltott:
  - És valakinek sült illata lesz!
  Charlotte csupasz ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és úgy csicseregte, mint egy veréb:
  - És tartunk valamit a keblünkben!
  Kristina széttépett egy lövedékes szovjet fegyvert, és suhogva csapkodta skarlátvörös ajkát:
  Ne gyere a közelünkbe...
  Magda puszta ujjával is megnyomta a gombot. Harmincnégyet fújt, és felkiáltott:
  - Ne gyere a közelünkbe!
  És Gerda, ez az agresszív, szőke hajú vadállat is lövedékkel fog dörömbölni, és a harmincnégyes úgy reped ki, mint a bokszoló orra az ököllel. És a harcos nyafogni fog:
  - Megöljük!
  És ismét a lányok sírva fakadnak és lőni fognak, minden sajnálkozás és szünet nélkül.
  Charlotte lelkesen dudált:
  - Nagy tolvaj vagyok...
  És azt is, hogyan üti el a szovjet tarackot. Csak az alkatrészek repültek különböző irányokba.
  Christina vicsorog. Ahogy csupasz ujjával a joystick gombjára nyom, és csipog:
  - És a démonok lánya meghalt!
  Magda is mezítláb ráüt egy feltűnő tárgyra, összetör egy szovjet tankot és kiadja:
  - És nem szerény!
  Gerda kitárta a fogát, kivillantak a fogai. Egy jóképű fiatalembert képzelt el. Olyan izmos, sportos, izomkönnyítéssel és nagy férfias tökéletességgel. És hogyan hajol oda, és skarlátvörös ajkait a férfi lüktető, jade magja köré vonja. Milyen finom, mint a csokoládéfagylalt. És az a csokoládéfagylalt, amit a nyelveddel nyalsz le. És ez olyan szép, olyan izgalmas.
  Ó, milyen jó, ha hátulról még egy fiatalember csatlakozik hozzá. És a lüktető, jáde rúd belép a Vénusz nedves barlangjába. És milyen nagyszerű.
  Gerda még remegett is a nyavalyától. Milyen meghatónak és elragadónak tűnt neki.
  A lány rálőtt a szovjet fegyverre. És gyönyörködve csicseregte, mezítláb taposva:
  - Srácok, srácok, ez rajtatok múlik...
  Charlotte az orosz tankot is összetörte, miközben a teljes mellszobrát rázva dudál:
  - Mentsd meg a földet a tűztől!
  Christina megrázta rézsárga haját. Tüzes mosolyt villantott, és csiripelt:
  - A világért vagyunk a barátságért, a világ mosolyáért...
  Magda csupasz ujjával egy kattanást küldött a joystickon. Összetörte a szovjet tankot, és felmordult:
  - Szívélyes találkozásokra!
  A harcosok rendkívül vidámnak tűntek. És hogy kitárták a fogukat. És kacsintgatnak és visítoznak.
  Charlotte egy srácot is elképzel. Fiatal, de szakállas. Ahogy simogatja a melleit. Ahogy a szakáll csiklandozza a mellkast, göndör szőr fut végig a mellbimbók érett eperén. És csiklandozza, és megcsókolja a mellét. Karikázd körbe a nyelveddel az édes, mézes bimbót. Ilyen az idill. És ha a srác mégis beledugja a nyelvét a Vénusz barlangjába. Micsoda íz!
  Charlotte lő és visít:
  - És a kard éles lesz!
  Természetesen a lányok, bár szépségek, piszkos tettet követnek el - szovjet katonákat ölnek meg. De kora gyermekkoruk óta így tanították őket. Könyörtelen farkasok.
  És azt hiszik, igazuk van. Egyforma a nevelésük és a mentalitásuk. A lányok negyvenegyen, néhányan "farkas" zászlóaljaikból, még korábban kezdték vissza a harcot. És önkéntelenül is emlékeznek az első lépésekre. Amikor még csak tizenhat éves voltál. És körülötte minden csodálatosnak, gyönyörű romantikusnak tűnt.
  Azonban még nagyon fiatalok!
  Két tucat angol gép repült át az álcázott lányok felett, valószínűleg nem vettek észre semmit, és már kezdtek feloldódni a horizont mögött, amikor hirtelen újabb gyanús hangok hallatszottak. Madeleine azt parancsolta:
  Mindenki feküdjön le és ne mozduljon!
  A lányok megdermedtek, vártak valamire. És ekkor megjelentek a dűne mögül a könnyűszállítók és teherautók. A dizájnból ítélve angol és amerikai gyártás. Lassan megindultak Tunézia fővárosa felé. Madeleine kissé ledöbbent. Úgy vélte, hogy a frontvonal még messze van, ami azt jelenti, hogy a briteknek még nem lesz idejük megjelenni. Vagy inkább ne jelenjenek meg. És akkor van egy egész oszlop. Bár talán kevesebb, mint egy zászlóalj... Kik ők, a sivatagokat korántsem folyamatos frontot elkerülő harccsoport a hátulban akar turkálni. Logikusnak tűnik, bár a technológiával könnyen észrevehetőek a sivatagban. Mindenesetre át kell adnia a sajátjának rádión, de ne nyisson tüzet. Ráadásul csak százan vannak, és több mint háromszáz angol!
  Gerda odasúgta Charlotte-nak:
  - Angolok! Most látom először őket közelről!
  A szintén eléggé ideges vörös hajú barát így válaszolt:
  - Semmi különös! És annyi fekete van köztük!
  Valójában a britek legalább fele fekete volt. És az oszlop lassan haladt, és a feketék még mindig üvöltöttek valamit... Egyre közelebb jönnek...
  Aztán az egyik lány idegei nem bírták, és géppisztollyal ütött. Ugyanebben a másodpercben a többi harcos tüzet nyitott, Madeleine pedig késve ugatott:
  - Pli!
  Egyszerre több tucat angolt kaszáltak le, az egyik kamion kigyulladt. A többi brit válogatás nélkül tüzet nyitott. Madeleine megragadta a pillanatot, és felkiáltott:
  - Dobjatok össze támadógránátokat!
  A "She-wolves" elit SS zászlóalj lányai messzire és pontosan dobják a gránátokat. És hogy gyerekkoruk óta képezték őket, és egy speciális technikán is átestek. Ilyenkor árammal edz, dobással kis késéssel és kisütéssel. Gerda és Charlotte is eldobta az ajándékait. És a brit bukfenc és fejjel lefelé... Vicces. Véletlenszerűen lövöldöznek, és a feketék még mindig érthetetlen nyelven kiabálnak. Íme néhány szemétláda...
  Gerda pedig lő és dob, közben énekel is:
  - Az SS tanítványaiban egy rémálom! Egy ugrás, egy ütés! Nőfarkasok vagyunk - a módszerünk egyszerű! Nem szeretjük a macskát a farkánál fogva rángatni!
  Charlotte is morog válaszul. Az általa kilőtt golyók koponyadarabokra törnek. És kivájják a szemüket. Íme, egy ijedt fekete férfi, hogyan fogja oldalba szuronyozni szőke társát. Válaszul vért fog köpni. Charlotte énekli:
  - A csillagos komor pokol angyalai! Úgy tűnik, hogy az univerzumban minden elpusztul! Gyors sólyommal kell az égbe repülni! Megvédeni a lélek halálától!
  A britek szervezetlenül cselekszenek, többségük gyarmati katona: négerek és indiánok, arabok. Vagy leesnek, megfagynak, vagy éppen ellenkezőleg, élesen felpattannak, és rohanni kezdenek, mint a veszett nyulak. A lányok azonban pontosan lőnek, a gránátok pedig, bár a töredékek nem repülnek messzire, de sűrűn! Most már kevés ellenség maradt. Madeleine angolul sikoltozik, olyan fülsiketítően hangos a hangja, hogy nem is kell szócsöve:
  - Add meg magad és mi megkíméljük az életedet! Fogságban jó ételt, bort és szexet kapsz!
  Azonnal működött, és mivel már feladják... Kezeket fel és...
  Ötven fogoly gyűlt össze, ezek fele megsebesült. Madeleine azt parancsolta:
  - Öld meg a sebesültet!
  A nőstény farkasok szertartás nélkül lövöldöztek a lábukra nem tudók halántékába, a többieket autókba pakolták és a legközelebbi bázisra hajtották.
  A sivatag forró homokja után nagyon kellemes, hogy Gerda csupasz lábai puha gumit éreznek. Még boldogan nyög is... Az amerikai teherautók nagyon kényelmesek és nem remegnek út közben. Miután megnyerték, a lányok vidámak. Charlotte megkérdezte Gerdát:
  - Hányat öltél meg?
  A lány tanácstalanul megvonta a vállát.
  - Nem tudom? Nem én voltam az egyetlen, aki lőtt... De szerintem nagyon!
  Charlotte kiszámolta:
  - Százan vagyunk, körülbelül háromszázan öltünk meg, ami testvérenként, vagyis nővérenként hármat jelent! Lenyűgöző kezdete a háborúnak!
  Gerda elutasítóan intett a kezével.
  - Nekem mindegy! A lényeg, hogy egyetlen barátnője sem halt meg. Bár ez természetesen statisztika, háromszáz ellenséget semmisítettek meg, és oldalunkon mindössze két farkas harcos sérült meg könnyebben. Még azon is csodálkozom, hogy még nem sikerült teljesen elfoglalnunk Afrikát ilyen harcosokkal.
  Charlotte azonnal elrontotta a hangulatot:
  - Szóval végül is vereséget szenvedtünk ezekkel a szerencsétlen harcosokkal szemben a tizennyolcadikban!
  Gerda dühösen megrázta szőke fejét, mintha újévi hóval lenne meghintve:
  - Ez az árulás miatt van! De valójában közelebb voltunk a győzelemhez, mint valaha, és ez mindenki számára nyilvánvaló volt, aki nem vak! Jaj, megzavartak minket!
  Charlotte beleegyezett, és a lábujjaival ügyesen megvakarta mezítlábát a bal füle mögött.
  - Igen, a katonaság árulása, szabotázsa, középszerűsége... De mégis megtörtük az oroszokat, és a tizennyolcadik évben megadásra kényszerítjük őket! Ó, jó lenne sétálni Oroszországban, ott hűvös van, de meleg van itt!
  Gerda vidáman felkacagott.
  - De Oroszországban olyan súlyos fagyok vannak... De amikor mezítláb futottam a hóban a hegyekben, tudom, milyen liszt az.
  Charlotte kitárta a fogát.
  - A kis Gerda mezítláb szaladgál az égő hóban... Szimbolikus, mint a mesében... Mesék egy tiszta, még gyerekes és egyáltalán nem önző...
  Gerda hevesen kacsintott barátjára:
  - Ez olyan, mint a Führer?
  Charlotte megerősítette:
  - Majdnem! Csak lovagolunk, nem mezítláb futunk a forró sivatagi homokon. Igen, még a győzelem után is.
  A megkötözött néger németül motyogta:
  - Szörnyű angyalok, készen állok a szolgálatra! Te egy istennő vagy, én a rabszolgád vagyok!
  Charlotte megsimogatta kissé érdes lábfejét a fekete fogoly barna göndör haján.
  - Ti feketék természetüknél fogva rabszolgák vagytok! Ez persze egyrészt jó, valakinek hajnaltól estig keményen kell dolgoznia, alantas munkát végezni... De a rabszolga természeténél fogva, aljas természet áruló, és nem lehet rá fegyvert bízni. Mi, németek viszont a Föld legkulturáltabb és leginkább szervezett nemzete vagyunk. A harcosok nagyszerű nemzete, és nem hiába szolgáltak német zsoldosok az összes európai hadseregben, sőt Oroszországban is, és leggyakrabban parancsnoki pozíciókban!
  . 8. FEJEZET
  Gerda vadul dobta:
  - Igen, rabszolgaként fogsz szolgálni minket. Különleges menazsériáink vannak a feketék számára. És neked marad...
  Charlotte azt javasolta:
  Hadd csókolja meg a lábunkat. Végül is ez jó lesz nekünk, és Niger megaláz.
  Gerda hevesen megrázta a fejét.
  - Nem tudom, hogyan, de undorító, ha a büdös Niger ajka megérinti az igazság Aryaki tiszta bőrét. Így...
  Charlotte nem értett egyet:
  - Hát nem! Ellenkezőleg, szerettem volna. Hát nézd...
  A tűzvörös hajú szépség beledugta kis lábát a fekete férfiba. Lelkesen csókolgatta az istennő hosszú, sima, cizellált ujjait. És a lány válaszul csak finoman mosolygott, egy fekete férfi vastag ajka csiklandozta a lebarnult bőrt. Itt a fogoly nyelve járt végig a lány rugalmas, kissé poros lábán. Mégis szép, amikor megaláz egy erős, majdnem kétméteres férfit.
  Gerda meglepődött:
  - Furcsa, de mi van veled, nem undorító?
  Charlotte elmosolyodott.
  - Hát nem! Miért kellene undorodnom?
  Gerda inkább hallgatott: miért avatkozna bele barátja ügyeibe. Valójában arra nevelték őket, hogy egy német nő ne csak harcos legyen, hanem szerető, szelíd feleség és egészséges anya is. De ő maga még nem gondolt a srácokra, talán erős fizikai megterhelés miatt, vagy egyszerűen még nem találta meg a párját. Charlotte azonban, úgy tűnik, belefáradt. A bokájával az orrán megütötte a négert, olyannyira, hogy a yushka kifolyt, és azt javasolta Gerdának:
  - Tudunk énekelni?
  Gerda bólintott.
  - Hát persze, hogy énekelünk! Különben szomorú lesz!
  A lányok énekeltek, barátnőik pedig egyöntetűen csatlakoztak, így zuhogott a dal:
  Egy csinos kicsivel megyünk a sűrűből,
  Földöntúli szomorúság tartása!
  És a hideg, égető hidegrázás,
  Áttört törött motívum!
  
  Mezítláb a hóban
  Jönnek a fehér kislányok!
  Farkasként üvöltve a hóvihar gonosz,
  Pichug madarak rajok lerombolása!
  
  De a lány nem ismer félelmet
  Hatalmas erők harcosa!
  Az ing alig takarta a húst,
  Biztosan nyerünk!
  
  A mi harcosunk a legtapasztaltabb,
  Ne hajlítsa meg kalapáccsal!
  Itt a juharok finoman mozognak,
  Lehullanak a hópelyhek!
  
  Nem szokásunk félni,
  Ne merj kirázni a hidegtől!
  Az ellenség kövér a bika nyakával,
  Ragadós, csúnya, mint a ragasztó!
  
  Ez a nép ereje
  Mit csinált a szent szertartás!
  A hit és a természet értünk van,
  Az eredmény győztes lesz!
  
  Krisztus lelkesíti a Hazát,
  Azt mondja, harcoljunk a végsőkig!
  Hogy a bolygót paradicsommá tegyük
  Minden szív bátor lesz!
  
  Az emberek hamarosan boldogok lesznek
  Legyen az élet néha nehéz kereszt!
  Brutális halálos golyók
  De aki elesett, az már feltámadt!
  
  A tudomány halhatatlanságot ad nekünk
  És az elesettek elméje visszatér a sorokba!
  De ha félünk, hiszel
  Az ellenség azonnal elrontja a pontszámot!
  
  Tehát imádkozz Istenhez
  Nem kell rendetlenkedni, a lustaság el!
  A mindenható bíró nagyon szigorú,
  Legalább néha segíthet!
  
  A szülőföld mindennél kedvesebb nekem,
  Szent, bölcs ország!
  Tartsd erősebben vezetőnket a gyeplőnél,
  Megszületett Virágos Haza!
  A "Wolves" elit SS zászlóalj lányai gyönyörűen énekeltek, és a szavak őszinték voltak. Általában volt egy sztereotípia, hogy az SS ember hóhért jelent! De nem az. Természetesen voltak különleges büntető egységek, leggyakrabban a biztonsági hadosztályok részeként, amelyek különleges műveleteket hajtottak végre, de az SS-hadosztályok többsége egyszerűen a Wehrmacht elit őrsége volt. Általánosságban elmondható, hogy a vörös, totalitárius propaganda nem a legmegbízhatóbb információforrás a második világháborúról. Végül is világos, hogy az Agitprop kommunista vezetői nem tehettek mást, mint elfogulatlanok, és tárgyilagosan fedték le az eseményeket. Így hát megbízhatóan nehéz megítélni, hol volt az igazi igazság, a nácik atrocitásairól, és hol a fikció. Mindenesetre a történelmi kutatásokkal komolyan foglalkozók kénytelenek beismerni, hogy nem minden SS-katona hóhér és szörnyeteg. Ráadásul a Szovjetunió elleni támadás előtt; a nácik összességében a megszállt területeken toleránsan viselkedtek, a nyugati források nem utalnak tömeges atrocitásokra és mészárlásokra.
  És most a lányok segítettek a foglyoknak kiszállni az autókból; barátságosan megveregették a félénk férfiak széles vállát. Ezt követően a lányokat meghívták, hogy frissítsék magukat ...
  A vacsora szerény volt, másrészt egy zebrát lőttek a sivatagban, és minden lány kapott egy arabul főzött shish kebabot. Általában az arabok, legalábbis külsőre, barátságosak voltak, és a németül tudók még viccelni is próbáltak, vagy finoman megsimogatták a lányok lábát.
  Gerda eltolta magától a ragacsos arabot, és így szólt:
  - Nem vagyok neked való!
  Charlotte követte a példáját:
  - Szerezz magadnak háremet!
  Gerda mosolyogva azt javasolta:
  - De mondd meg Charlotte-nak, mit tennél, ha a szultán felesége lennél?
  A vörös hajú barát kétkedve jegyezte meg:
  - Ez valójában egy vitatott boldogság... Bár attól függ, melyik szultán felesége. Ha a nagy Oszmán Birodalom a fénykorát élné, akkor... még nagyon jó lenne... megreformálnám a török hadsereget, fejleszteném a fegyvereket... És valószínűleg először keletre fordítanám a tekintetem.
  Gerda egyetértett.
  - Jobb! De itt Törökország szégyene, hogy még fénykorában sem tudta meghódítani Iránt. Ez egészen valóságos volt, különösen, mivel a perzsa hadsereg elmaradott volt. Érdekes, a nagy Führer, milyen döntést fog hozni, hogy meghódítja Törökországot, vagy mégis beveszi a koalíciójába, csontot dobva az oszmánoknak, beleértve Irán néhány nem túl értékes földjét?
  Charlotte tanácstalanul megvonta a vállát.
  - Nem tudom! Sőt, az utóbbi időben olyan pletykák keringenek, hogy meg fogjuk támadni a Szovjetuniót... Azt mondják, hogy az orosz gazdagságra és Ukrajna gazdag földjére nagyon nagy szükség van!
  Gerda mezítláb ujjaival felkapott egy bögre teát, és meglehetősen ügyesen az állához emelte, és magába öntötte a barna folyadékot. Ugyanakkor a lánynak sikerült beszélnie:
  - Nagyon gazdag, kövér földek vannak Ukrajnában. Bölcs német vezetés mellett és magas mezőgazdasági kultúránkkal rekordtermést fognak produkálni. És akkor van kenyerünk, olcsóbb lesz, mint a víz. És ebből maguk az ukránok is profitálnak, mert a szovjet kormány egyszerűen kirabolja őket, éhezésre kényszerítve őket!
  Charlotte bólintott.
  - Megtanítjuk ezeket a szlávokat a mi nagy német kultúránkra! Világosítsuk fel őket!
  Itt goromba kiabálások szakították meg a beszélgetést, a pihenőidő lejárt.
  Ám vacsora után a lányokat ismét sorba állították, és kénytelenek voltak erőszakos menetet tenni a sivatagon keresztül. Evés után nehéz volt futni, és a lányok még nyögtek is egy kicsit, mígnem felmelegedett a testük. És úgy rohantak el, mint a jerboák.
  Eközben Dess SS ezredes titokban egy új titkosítási jegyzetet küldött a briteknek. Ezért úgy tűnt Dessnek, hogy elárulja a Harmadik Birodalmat, azzal a kockázattal, hogy bekerül a Gestapóba. Van pénz, tisztességes fizetés, plusz katonai zsákmány, mi kell még... De vannak emberek, akiknek természetes tulajdonuk van, árulásra vágynak. Elárulva, csak elkapják a zümmögést, és megőrülnek, mintha a fűtől. És most Dess firkált a brit adatokra az új csapatok átszállításáról és további repülőgépek megjelenéséről. És azt is, hogy mit tudott a német csapatok érkezésének időpontjáról. Persze néha ő is szégyellte, hogy társai az ő hibájából halnak meg, és félt az esetleges leleplezéstől... De talán már késő volt a visszavonuláshoz, kivéve ha a Harmadik Birodalom veszít, akkor . .. Nemrég folyamatosan pletykák keringenek a közelgő keleti hadműveletről. És nem csak pletykák, csapatokat szállítottak Lengyelországba és Romániába, különösen tankokat. Bár az orosz hadsereg presztízse nem volt különösebben magas, 1914-ben a cári orosz hadsereg csapása törte meg a villámháborút. Ráadásul a szovjet önkéntesek jól harcoltak Spanyolországban, vagy egy tankökölcsapás Mandzsúriában. Nagyon nagy volt annak a valószínűsége, hogy a Wehrmacht elakad, és nem lesz ideje a tél előtt. És hogy Nagy-Britanniának és az Egyesült Államoknak együtt lesz ideje erőket bevetni. Előfordulhat azonban, hogy a Szovjetunió nem bírja ki a télt, különösen, ha a támadás hirtelen történik, és az oroszoknak nincs idejük az agresszió visszaszorítására. Igen, és Japán segíteni fog...
  Miután kiadta a titkokat, Dess rágyújtott, és amerikai cigarettát vett ki a csomagból. Noha egy svájci bankban vezetett titkos számlájára rendezett összeg került, amúgy sem szegény. Az egyik sejk különösen aranyat és kavicsot rejtett el. Egy arab besúgó adott nekik egyet és ennek a sejknek a szolgáit, akik tudhatták, hogy főnökének kincsei vannak elrejtve. Mit nem ártana részletesebben megkérdezni a rabtól, mit és hogyan, ha persze tudja.
  Dess pedig a kínzókamrába ment, hamarosan csatlakozott hozzá egy arab besúgó. Dess ravaszul kacsintott rá.
  - Mit sejtünk.
  Az SS-kazamata gazdagon volt felszerelve. Még egy dinamó is volt az áramütésekhez. Aztán elhozták a foglyot. Dess csalódottan füttyentett, amikor meglátta: egy közönséges arab fiú, alig idősebb tizennégynél. Sötét bőrű, vékony, de próbál egyenesnek látszani és nem elárulni a félelmet. A kíváncsi fiúk azonban általában sokat tudhatnak, ha meghallják a felnőttek titkait. Dess időhiányt érezve rendelt:
  - Az arab fiú fogasán!
  A szolga meglehetősen rongyos öltönyét gyorsan letépték a fiúról. És pont így, meztelenül felhúztak a fogasra. A karkötők összezárultak a fiú kezén, és hátulról elkezdték kinyújtani a kezüket. Az arab gyerek hajolni kezdett, mezítláb beleszorult a rakományba. A fiú felnyögött, az ízületek megcsavarodtak a vállában, a fiú erősen lélegzett. Dess durván kérdezte:
  - Hogy hívják a kiskutyádat?
  A fordító arabul ismételte.
  - Ali! - préselte ki remegő hangon a fiú.
  Dess szeretetteljesebben mondta:
  - Mondd el, hová rejtette a gazdád a kincseket. Ha azt mondod, hogy magas jutalmat kapsz, mi magunk csinálunk belőled sejket. És nem, addig kínozunk, amíg fel nem adod a szellemet.
  A fiú azt suttogta:
  - Nem tudok semmit!
  Dass fanyarul elmosolyodott.
  - Nem hiszem! Micsoda fiú ilyen ravasz bögrével, de nem tudott semmit. Nos, minek fogsz nekünk örömet szerezni.
  Egy hatalmas SS ember eltávolított egy bőrkorbácsot a falról, csillagokkal tarkítva. Egy különlegesen jelenlévő orvos fehér köpenyben és kötényben odament a fiúhoz, és a mellkasa jobb oldalára tette a kezét. Hallgatta a pulzusát, és mosolyogva így szólt:
  - Feltűnően egészséges szíve van. Sok mindent elvisel, de nagyon türelmes. Kemény dió lehet.
  Dass gúnyosan felkacagott.
  - Annál jobb... Bár dolgoznod kell.
  Az SS hóhéra és a részmunkaidős áruló erős ütést mért egy tinédzser arab inas hátára. Egy véres csík jelent meg, a fiú erősen lihegett, az arca eltorzult, de elfojtotta a szökő nyögést. Dess ismét ütött, csúnyán elvigyorodott és húsevően vigyorgott. Valójában a kínzás sokaknak örömet okoz... Talán összefügg az állati ösztönnel, a felsőbbrendűség megnyilvánulásának vágyával is, hogy szuperember vagy, az áldozat pedig szar. Még Friedrich Nietzsche is úgy gondolta, hogy a jövőbeli "boldog" világ szuperembere sokkal kegyetlenebb lesz mind másokkal, mind önmagával szemben. Dess nem volt túl nyüzsgő, ha önmagával, de másokkal szemben bánt...
  Ütések következtek, ütések után a fiú sovány, de inas háta véres rendetlenségbe fordult, majd az ostor járni kezdett a lábán. Ali becsületére legyen mondva, legalább a vége felé halkan nyögni kezdett, de sikerült visszatartania hangos kiáltásait. Dass abbahagyta a verést, és gúnyosan megkérdezte:
  - Szereted a német fürdőt?
  A megvert fiú felnyögött:
  - Nem!
  Az SS ezredes a legkedvesebb hangon megkérdezte:
  - Ha el akarsz adni egy titkot, tedd meg most. Ellenkező esetben megcsonkítjuk, és Ön többé nem szolgálhat az SS-ben.
  Ali vette a bátorságot, hogy válaszoljon:
  - Nem mondok semmit! Allah nevében esküdtem!
  Dess vigyorgott, mint egy róka.
  - Mit folytassunk! Tetszeni fog nekünk. Mire szeretnél most jelentkezni?
  A szadista orvos azt javasolta:
  - A tűzhely! Ez a kínzás azért is jó, mert másokkal kombinálva is használható.
  Dass gonoszul felkacagott.
  - Hát persze, hogy a tűzhely! Most finoman megsütjük a sarkát.
  Az SS ezredes nem vetette meg magát, ő maga kezdett pálmaolajjal bekenni, de már olajjal megrohadva a fiúk talpa eldurvult, de mielőtt a kínzó csatlósai megkínozták volna, lemosták a portól. Az orvos elismerően bólintott.
  - Így a láb nem fog azonnal megégni, és a meggyötört "mennyei élvezetet" még sokáig nyújthatjuk!
  Ezt követően két arab asszisztens egy automata vezérlésű tűzhelyet hajtott elő, és fél méterre helyezte el egy sápadt, jóképű fiú mezítlábától. Ezt követően Dess személyesen kezdte gyújtani a tüzet.
  Lángnyelvek futottak vadul a szénbriketteken. A fiú zihált, görcsösen rángatni kezdte a fejét...
  A front másik szektorában pedig saját harci és agresszív események.
  Kujbisev támadás érte, és valójában elesett. Szaratovot is elpusztították és elfoglalták a nácik. Szóval még hátborzongatóbb lett. A németek már egyértelműen győztek... Sztálin kiakadt, de a nácik nyomásával nem tudott semmivel sem szembeszállni. A háború nem a szovjet forgatókönyv szerint zajlott. A Führer agresszív és okos, ellentétben Hitlerrel. És ez egy nagyon klassz és jól megvalósított stratégia.
  Fritz középen próbált támadni és meglehetősen sikeresen.
  Stalenida Pavlovna ennek ellenére egyenlőtlen csatába kezdett egy csapat lánysal. Az erők tényleg nem ugyanazok... De a harcosok megtámadták a Fritz szállítóját. Nem olyan erősen páncélozott és sebezhetőbb.
  Mezítlábas, félmeztelen lányok tüzet nyitottak a nácikra. Az ütközés után a szállító kigyulladt. Aztán a harcosok kiütöttek egy másik transzportot. Füstölni és megrepedt. A harmadik páncélozott szállító megpróbált távozni. De Natasha kiütötte egy elfogott gránátvetővel. Ezt követően elkészült egy kis mastodon.
  A harcosok ezután elkezdték szedni a trófeákat. Oksana mosolyogva mutatott az áramvonalas gránátra:
  - Német változat!
  Victoria a fogát kitárva kiáltott fel:
  - És nézed a négereket!
  Valóban, a halottak között voltak feketék, indiánok és arabok! Csak néhány fehér van. A harcosok elvették a fegyvereket a halottaktól. A zsebüket is feltúrták, pénzt keresve. Papírokban és fémpénzekben is voltak német márkák.
  Eddig a márka maradt a legerősebb fizetőeszköz a földön. És még Afrika meghódítása után is arany háttérrel.
  A harcosok csupasz, cizellált lábukat csapkodva kirabolták a holttesteket. És megrakva fegyverekkel.
  Aztán visszamentünk az erdőbe. Stalenida megkérdezte a négytől:
  - Nos, hogyan? Mentél?
  Victoria kifújta a mellkasát, és büszkén válaszolt:
  - Igen, futottunk egy kicsit, de semmi különös...
  Sztálinida ezt javasolta:
  - Talán újra szétválhatunk, és elindulhatunk kelet felé?
  Natasha szerényen azt javasolta:
  - És ha létrehoz egy partizánkülönítményt?
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Nem... Parancs van, hogy visszavonuljunk, a frontvonal mögé. Egyébként mit tudsz a harcok menetéről?
  Veronika sóhajtva válaszolt:
  - Eddig semmi... Nincs rádiónk, nincs...
  Sztalenida közbeszólt, és komolyan mondta:
  - A háború hosszú és kemény lesz. Talán nem mindenki fogja tudni túlélni. Ebben az esetben kellene...
  Veronikának volt bátorsága félbeszakítani:
  - Emlékszel Istenre?
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Kommunista vagyok és ateista... És még a népi bölcsesség is azt mondja: bízz Istenben, és ne hibázz magad!
  Victoria felsikkantott:
  - Ez a lány egy vallási kábítószer hatása alá került. És én így gondolom: hogy Isten csak egy illúzió, de ez nagyon káros illúzió, megbéklyózza az elmét!
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Tiszteld valaki más hitét Vic... Általában persze a hívőknek kell bizonyítaniuk, hogy van Isten!
  Natasha dühösen taposott mezítláb, és így válaszolt:
  - És mit kell itt bizonyítani! Ha Isten elismeri, hogy a fasiszták elfoglalták szinte az egész világot, akkor milyen isten ez!
  Victoria keményen morogta.
  - Nos, bizonyítsd be Vera Isten létezését. Kivéve azt a zsíros érvelést, hogy mindennek első okának kell lennie!
  Veronica megfeszítette a homlokát, megdörzsölte csupasz, enyhén vérfoltos talpát a fűben, és kiadta:
  - Nos, megmagyarázni, hogy nem volt élet, de kialakult, és még egy férfi is megjelent?
  Steelenida halkan mondta:
  - Az evolúció elmélete... Az egyszerűtől a bonyolultabbig és tökéletesig minden megy. Ezt pedig a geológiai rétegek megléte bizonyítja. Egy fiatal nő mezítláb végigszaladt a füvön, és ciripelt. - Itt például különböző geológiai korszakok vannak, és ezt a kövületek alapján ítélik meg.
  Veronica vállat vont.
  "Nem vagyok a kreókizmus szakértője. És a Szovjetunióban nem találsz ilyen könyveket. De vannak olyan munkák külföldön, ahol bebizonyosodik, hogy a tudomány valójában nem mond ellent a vallásnak. És összefoglalta a Biblia tanulmányozásának tudományos alapjait. Főleg a bibliai próféciákról!
  Victoria kuncogott, és megjegyezte:
  - Ezek a próféciák visszamenőleg születnek. A Bibliának és az Ószövetségnek nincs régebbi kézirata, mint az i.sz. X. században. Tehát nincs mód a próféciák bizonyítására!
  Natasha erőteljesen megerősítette:
  - Határozottan... No Faith, a hited elsősorban a vakhiten és...
  Victoria készségesen javasolta:
  - Félelem a halál előtt! Amit bármelyik vallás spekulál!
  Veronica megvonta a vállát, és így válaszolt:
  Miért nem félnek az ateisták a haláltól? És hogy van még reményük?
  Victoria mezítláb rácsapott egy gallyra, eltörte, és azt javasolta:
  - Nos, például hihetünk a tudomány erejével való feltámadásban. És ez is szuper!
  Natasha a szemét forgatta, és álmodozva így szólt:
  - Ez az! Képzelj el egy kommunista jövőt. Pénz nincs benne, de rengeteg ingyen áru. Beleértve a motorkerékpárokat is, amelyekkel az űrbe repülhetsz. És minden termék - sütemények, fagylalt, ananász, mogyorófajd és így tovább - szintetikusan termesztik. Mindenhol robotok. Az emberek csak napi két órát dolgoznak, és utána csak parancsokat adnak a mechanizmusoknak. És egy nap alatt.
  A lányok beszélgettek, sétáltak, mezítláb mértek mindent. Különféle géppuskákkal és páncélökkel vannak megrakva. Egy tucat szépség.
  Natasha pedig folyton azt mondta:
  - És a leggazdagabb szórakoztatóipar. Csak öröm. Például színes tévéket, és azonnal megnéz egy tucat rajzfilmet. És sok látnivaló. Nyerőgépek, számítógépes játékok, különféle robotok... És még stratégiák is. Például, ha Sztálinként játszol, és legyőzöd Hitlert. Még akkor is, ha megvan benne az egész világ lehetősége...
  Victoria álmodozva folytatta Natasha számára:
  És a házak olyan szépek. Mindegyikhez tartozik egy szökőkúttal ellátott nyaraló és egy kert. És ha nincs elég hely az embereknek a Földön, akkor a Vénuszt, a Holdat, a Marsot és más bolygókat lakják. Konkrétan szuperluminális sebességű űrhajókat, vagy akár nulla átmeneti buszokat hoztak létre. Ilyenkor felszállsz a buszra, és a világűrbe, vagy akár egy másik világba szállítanak. Így köszönnek a kentaurok vagy a mesés manók. - A lány a tenyerébe fogott egy szitakötőt, a füléhez vitte, és hallgatva tovább beszélt. "Például a géntechnológia csodái. Nincs öregség. Minden férfi nem néz ki húsznál idősebbnek, csakúgy, mint a lányok. Minden egészséges és izmos, kellemes, friss illatokkal. A lányok mindig egészségesek, menstruáció nélkül. Lehetséges, hogy nem kell majd szülni a gyerekeket, kiberméhekben fognak felnőni.
  Natasha mosolyogva támogatta ezt:
  - És megjelennek a fák, amelyeken édesség, fagylalt, nyalóka, sütemény nő majd, mint a gyümölcs. És egy csepp zsír nélkül fogyaszthatók. És mindenki boldog lesz, ha új autói vannak, amelyekkel repülhet. És egy másik kontinensre és a Marsra, sőt egy szomszédos galaxisra is!
  Steele ezt javasolta:
  - És akkor az emberek mások lesznek, szuperképességekkel. Ez természetesen plusz lesz. És a halottak feltámadnak, és nem fognak emlékezni arra, hogy valaha valaki hitt a bibliai mesékben!
  Victoria mezítláb zúzott egy légyölő galócát, és felmordult:
  - Igen, biztosan így van! Nos, tényleg, mit ígér a Biblia? Egyáltalán a dobhoz, vagy inkább az orgona hangjaihoz állunk sorba? És nem is lesz hús!
  Veronica széttárta a kezét, és megjegyezte:
  - Mi a tudatosságod? De a Szentírásban a jutalom egyáltalán nincs határozottan kimondva. És a dobra építkezünk, ez csak spekuláció!
  Victoria kuncogott, és kinyújtotta a nyelvét. Miután megjegyezte:
  - Hát igen... És mi lesz ott? Valami bűn nélkül? És mi van a szabad akarattal, hogyan anélkül?!
  Veronica halkan, kissé összehúzott szemmel válaszolt:
  - A szabad akarat megmarad, de bűn nem lesz. - A lány mezítláb dörzsölte a mohát és folytatta. "Lehetővé válik, mert az emberek gyűlölni fogják a bűnt. Nem minden ember, hanem a megváltott igazak. Ez azt jelenti, hogy ha a Sátánt és az irritáló tényezőket eltávolítják, a bűn elveszti vonzerejét és csökkenti az idézőjeleket.
  Victoria füttyentett, csupasz, kerek sarkát egy nyírfa törzsébe mozgatta. És halkan így szólt:
  - És hogy lehet gyűlölni a bűnt, ha annyi örömet okoz. Itt például férfiakkal, főleg fiatalokkal. Amikor rád mancsolnak, amikor csiklandoznak, amikor masszírozzák a sarkadat. Hiszen nagy öröm érezni az izmos testek érintését. És azt mondod, hogy ez bűn!
  Veronica dühösen morogta:
  - És erkölcstelen különböző férfiakkal szexelni!
  Steelenida dühösen megjegyezte:
  - Hogy őszinte legyek, én sem vagyok puritán, de... Mégis van egy kommunista erkölcsi kódex, és meg kell próbálni betartani. És ne feküdj le mindenki alá, aki int!
  Victoria merészen válaszolt:
  - Szeretek aktív lenni. És én magam is szeretek férfiakat keresni és vonzani. Aztán szeretkezz velük úgy, ahogy szeretnéd. Hát nem kedves. Nos, miért legyünk szerények, ahelyett, hogy magunkat kereteznénk a hímjeinket!
  Sztálin hidegen megjegyezte:
  - A te megjelenéseddel ez nem nehéz! De végül is, és ölni, akkor sok!
  Victoria megpróbálta egy kicsit elterelni a beszélgetést:
  - Mindenesetre önök sokkal jobban ismerik a kommunista jövőt, szabad és bölcs emberek, mint Isten uralma, a fasizmus diadalmenetének engedélyezése, vagy az emberiség özönvízbe fulladása. A tüzes ördög jobb lábának csupasz lábujjaival szétverte a gombagombát, és folytatta. - Én személy szerint nem szeretek egy olyan zsarnok birodalmában élni, aki a zsidókat saját népének nevezi, és hogy kiderül, a többiek idegenek?!
  Steelenida komolyan válaszolt:
  - Sokáig lehet vitatkozni a magasabb elméről, de a Bibliában... Logikus, hogy Isteni kinyilatkoztatásnak tekintjük?
  Victoria magabiztosan válaszolt:
  - Természetesen nem! Az Ószövetség kegyetlensége, az Újszövetség indokolatlan pacifizmusa - kiváltságok egy népnek tulajdonítása... Hát nem abszurd?
  Veronica bosszúsan csupasz ujjaival ütött a csonkba. Fájdalmasan elfintorodott, és így válaszolt:
  - Tehát végül is Pál azt mondja: A mi tanításunk buktató a zsidóknak, őrület a barbároknak! Egy bűnös elme ezt nem értheti meg!
  Victoria kuncogott, és folyékony hangon így szólt:
  - Oroszországot nem lehet érteni,
  Egy közös mérce nem mérhető...
  Különleges alakja van -
  Csak Oroszországban lehet hinni!
  Steelenida szigorúan felvonta a szemöldökét, és megjegyezte:
  - És itt Oroszország a kereszténység előtt. Emberek milliói, százmilliói hittek Istenben. Voltak köztük kiemelkedő elmék is. Mint például Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... És megvolt a maguk oka, hogy higgyenek. Mi viszont az illúziók ellen vagyunk! A fiatal nő csupasz, erős lábával megkocogtatta a lehullott ágat, eltörte, majd folytatta. - Mi a tudományos ateizmus hívei vagyunk, és hisszük, hogy mindenki a maga boldogságának kovácsa! És hogy nem kell azt hinni, hogy eljön a jó Jézus bácsi és mindenkit felépít, megoldja minden problémánkat! Ennek a bolygónak tudományos kezelésre és az űrbe való terjeszkedésre van szüksége! És ne adj bele mindenféle reményt a mennyei helyekre vagy a háremekre!
  Victoria kuncogott és felmordult:
  - És nem utasítanám el a hím háremet!
  Steelenida szigorúan megjegyezte:
  - Nos, te vörös hajú vagy és elkeseredett... Ki nevelt fel?
  Victoria viccesen válaszolt:
  -Amikor apa Carlo, és amikor egyáltalán senki!
  Sztalenida öklével leütötte a légyot, és felszisszent:
  - Látható... Ha nincs Isten, akkor ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy vulgárisnak és elszántnak kell lenni!
  . 9. FEJEZET
  Victoria őszintén válaszolt:
  - Tetszik! Érted így!
  Natasha kuncogva megjegyezte:
  - A kommunizmus a két nem egyenlőségét hirdette. Ez pedig a nő jogát jelenti, hogy maga keressen férfit. Például úgy gondolom, hogy miután kiválasztotta azt a srácot, akit szeret, teljesen normális, hogy bekeretezze! - A lány mezítláb ütött a kukacgombára és folytatta. - És teljesen normális, hogy több pasit szeretsz egyszerre. Hiszen különbözőek és mindegyik másképp simogat, ami nagyon jó!
  Veronica halkan suttogta:
  - A pokolban fogsz égni az ilyen beszédekért és tettekért!
  Steelenida elvigyorodott, és megjegyezte:
  - A kommunizmus erkölcse nem kevésbé szigorú, mint a keresztényé. És ha így viselkedik, akkor... azt hiszem, nem fog elfogadni! Mindannyian nem vagyunk... bordélyház!
  Victoria komolyan megjegyezte:
  - Miért kell képmutatást tenyészteni? Ez a kereszténység különféle korlátozásokat állított a nőkre. Beleértve, mint például a tilalom, hogy szeressünk egynél több férjet. - A vörös hajú ördög dühösen mezítláb ütött a dudorba, feljebb dobta. És folytatta. - A kommunizmus pedig azt hirdette, hogy nincs Isten! És ez azt jelenti, hogy minden megengedett! És mi, nők, szabad madarak lehetünk a szerelem keresésében. Válassza ki azokat a férfiakat, akik sokkal több örömet okoznak. És ez a lényeg!
  Stalenida megrázta a vörös hajú mutatóujjával:
  - A komcsinak nem ez a fő dolga! Általában véve a legfontosabb a Haza és Lenin ügyének szolgálata. És nem a test örömének keresése! Ezt meg kell értened!
  Victoria felháborodottan válaszolt:
  - Vadállat és ágy vagyok a csatában! Szóval nekem ne panaszkodj!
  A vörös hajú ördög felszisszent:
  - Szuper lány vagyok!
  Veronica bátortalanul hozzátette:
  - A kommunizmus és a kereszténység erkölcse egy: aki nem dolgozik, az nem is létezik!
  Victoria megmutatta a Biblia ismeretét:
  - És Jézus azt mondta: ne törődj a mindennapi kenyereddel... Légy olyan, mint az erdő madarai.
  Stalenida agresszíven megjegyezte:
  -A kommunizmus nagyrészt a keresztény értékek tagadására született. És bizonyos párhuzamok nagyon is lehetségesek. Tehát a náciknak is van vörös zászlójuk, mint a miénk!
  Victoria mezítláb szétzúzta a légyölő galócát, csupasz, kerek sarkát a mohához dörzsölte, és hozzátette:
  - A Harmadik Birodalomban nagy a magántőke adója, és az állami tulajdon nagy százaléka. Részben szocializmusuk van, de kiváltságok a németeknek! - A lány leharapott egy levelet egy nyírfáról, és kuncogott, tette hozzá. - Általában a vallásról van egy vidám dalom. Akarod, hogy megtegyem?
  Sztalenida készségesen bólintott fényes fejével, csupasz, kecses lábával ledöntött egy korhadt ágat, és csicseregte:
  - Énekelj egy virágot, ne szégyelld!
  Victoria pedig lelkesen énekelt;
  Mit értett az Úr?
  Ő, aki rettenetes távolságban él...
  Amikor kiadták a parancsot a munkára,
  Hogy ne maradjunk álomban.
  
  Bár csodálatos királyi öltözék,
  De nincs fösvényebb ember....
  A szegénység pontból lő -
  Szenvedő világunk epikus!
  
  És ez nem Ádám hibája
  Egy egyszerű szovjet, orosz srác...
  Meztelenül jártam, szégyent nem rejtve,
  Mint egy proletár a cárizmus alatt!
  
  Isten adott neki enni - határt,
  Legelő a villák ismerete nélkül...
  És ha többet akar, akkor megverik!
  És igyál a tenyereddel, palackok nélkül.
  
  Ádám ilyen sorsra jutott,
  Valami hátborzongató, unalmas paradicsomban!
  De a kígyó szárnyakon repült,
  Megértette: az ember szenved ...
  
  Van mód kijutni a sűrűből,
  Építs várost, adj utódokat!
  Hogy ne bolyongjon a ligetben,
  Néha hamisságra van szükséged!
  
  Elloptam a varázskulcsot a paradicsomból,
  Edenbe rutinszerű távozni...
  Ott talál egy lány álmait
  Legalább elpusztulhatsz az alvilágban!
  
  Igen, természetesen van kockázat, fiú,
  Ez a bolygó nem ajándék...
  De ismerni fogod a lelkiismeretet, a becsületet,
  És megtalálja, ismerje meg a párját!
  
  Ádám megkapta ezt a kulcsot
  Kinyitotta a kapukat, és elhagyta a paradicsomot.
  A bűnös sok erőt költött,
  Nagy hegyek kövein lépkedni...
  
  Itt újra meglátja a kaput...
  És ismét megjelent a szárnyas kígyó...
  Azt mondta: jó sátán vagyok...
  A retesz itt magától kinyílt...
  
  Ádám belépett és látja...
  Egy ilyen festett csoda...
  Meztelen leány a domb mögött,
  Egy terc porcelán arany edény.
  
  De milyen jó
  Ádám, a fiú nem tudott ellenállni!
  És csókolja meg a száját
  Édesebb, mint a méz!
  
  
  Azt válaszolta neki -
  A viharos eksztázisban lévő testek összeolvadtak...
  Nem, ne átkozd a Sátánt -
  A fiúk megjelentek a bűnben!
  
  Isten kiűzte őket a paradicsomból, de...
  A bolygó lett az otthonuk.
  Bár az embereknek egy napjuk van,
  De az utódok ezrei lettek!
  
  Igen, nagyon nehéz volt
  Árvizek, aszályok és telek.
  De az elme egy erős evező,
  Az ember erős teremtmény lett!
  
  Hogyan repülhet egy angyal
  Hogyan pusztítják el a démonhegyek a megkönnyebbülést!
  Hozz létre egy utat, ahol az ösvény van -
  Elérheti a szárazföld bármely pontját.
  
  És térre van szüksége -
  Képesek leszünk hódítani is.
  Tehát a mi bűnünk nem egy ítélet,
  Nem, ne beszélj pop hülyeségeket!
  
  Ne légy bűn - nincs haladás,
  A gondolatok mozgást generálnak!
  Egy válasz a prédikációra:
  Nem kell nekünk valaki más paradicsoma!
  A lányok kórusban tapsoltak. Meg kell jegyezni, hogy Victoria hangja erős, telt hangzású, nagyon kellemes. A harcosokat pedig őszintén lenyűgözte ez a vers.
  Steelenida mosolyogva javasolta:
  - Ha lesz időd, előadod ezt a dalt a stadionban!
  Victoria egyetértően bólintott, és azt javasolta:
  - És egyúttal jóváhagyjuk a díjat!
  A vörös hajú lány kuncogott, és a kezén akart járni. De túl sok fegyvere van.
  A lányok már eleget sétáltak, és fáradtak voltak. Leült ebédelni. Trófeás konzervet és pörköltet nyitottak. Erőteljesen szerzett pofák. A harcosok mind fiatalok, egészségesek, izmosak.
  Natasha mosolyogva jegyezte meg:
  "Azok között, akiket megöltünk, szinte mindegyik külföldi. A németek idegen sereget vetnek ellenünk!
  Victoria nem a helyén énekelte:
  - És a seregünk a bal oldalon, és a mi hadseregünk a jobb oldalon ... Jó nekünk, ha egy itallal harcolunk!
  Stalenida szigorúan a vörös hajúra nézett, és megjegyezte:
  - Játékos lány vagy... Feleségül kell vennünk!
  Victoria megrázta a fejét.
  - Miért férj? Jobb, ha van egy tucat szeretőd!
  Natasha nevetett, és megjegyezte:
  - Nem érdekes egy emberrel sokáig kommunikálni - ez zavar! Jobb, ha más fiúk vannak!
  Oksana azt javasolta:
  - Lehet, hogy legközelebb egy német foglyot ejtünk... és kigúnyoljuk!
  Steelenida kuncogott, és megjegyezte:
  - Hát ti lányok találékonyak vagytok... És nekünk nem ártana megragadni a nyelvet!
  Natasha vadul tátva a fogát, és így szólt:
  - Srácok, srácok... Nagyon-nagyon rosszak vagytok, a mi srácaink! Srácok! Srácok! Férfiainkat meg fogják verni a lányok!
  A lányok nevetésben törtek ki... Ittak egy keveset a hígított alkoholos lombikból. Pár szépség még horkolt is.
  De Stalenida felmordult:
  - Mászik! Aki alszik, megöljük!
  A lányok felugrottak és madzagokba nyúltak. Fegyvereiket zörgették és fogukat villantották. Pompás szépségek. És kacsint a zafírszemükkel. Legalább egy kicsit akarnak, de trükközni. Ülj lóra.
  És így menetelj újra, és taposd mezítláb. Bár a lányok nagyon csinosak. Annyi szépségük van. És izmos, erős lánytestek.
  Natasha sétálva észrevette:
  - Amíg nem oldjuk meg a náci tankok problémáját, addig nincs mit kezdenünk a Führer katonákkal!
  Victoria kifejtette:
  - Azt akartad mondani, hogy nem katonák, hanem gépek! És általában nincs selejt ellen vétel, ha nincs más selejt!
  És a vörös hajú ördög mezítláb kopogott egy régen korhadt csonkon. Szemét- és porfelhőt emelt.
  Veronica alázatosan kotyogott:
  - Isten minden akarata!
  Sztalenida dühösen mondta, és csupasz sarkával a macskakőbe csapott:
  - Nem! Minden a mi bolsevik akaratunk lesz!
  És a szeme szó szerint szikrázott a haragtól!
  Victoria keményen megjegyezte:
  - A hitleristák felesleges szertartások nélkül kiirtják a zsidókat. Miért nem állt ki Isten a népe mellett?
  Veronica lomhán válaszolt:
  - A bűnök...
  Victoria mezítláb taposva énekelte:
  - Ó, bűnök, bűnök... Ne vétkezz kecske! Ne vétkezz kecske! Le fogja verni a szőlőt! A fehér sörényű szőlő verni fog!
  A vörös hajú szépség pedig csupasz ujjaival elkapta a pillangót, és felemelte a lábát, megmutatva barátainak.
  - Ezek a csodák történnek erdeinkben!
  Veronika szellemesen mosolyogva válaszolt:
  - Látod, milyen gyönyörűség... És azt mondod, hogy ez nem Isten teremtménye!
  Victoria ugatott:
  -A vallás a nép ópiuma! A pillangó pedig gyönyörű, hogy jobban álcázza magát virágnak!
  Steelenida dühösen megjegyezte:
  - Talán elég a vallásról? Jobb, ha Vera mondja meg, hogyan fog viselkedni, ha titkosszolgálatra küldik?
  Veronica megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Alázatos leszek!
  Natasha mondani akart valamit, de a lány hangot csapott rá. Repülőgép rohamosztagosok rohantak el mellette. Sok acél és nagyon ragadozó kinézetű keselyű. Dúdoltak és fújták a gőzt. Sok a fegyver, és a németek nagyon agresszíven lőnek.
  Steeleed megrendelte:
  - Álcázni!
  A harcos Gerda, aki közvetlenül a tankban aludt el, arról álmodott, hogy mi történt egy ilyen távoli negyvenegyedik évben ...
  Dess SS ezredes gúnyosan azt mondta:
  - Nos, fiú... Ha könnyíteni akarsz a sorsodon, mondd el, hol vannak elrejtve a sejk kincsei. Nem maradunk adósok, te magad leszel nemes sejk.
  Ali görcsösen megrándult. A csupasz sarkakon sok idegvégződés található, és a tűz erős fájdalommal jár. A levegőben az égés szaga egyre erősebb. A fiú egyre jobban zihált, verejték és könnyek folytak le az arcán:
  - Nem tudom... nem tudom...
  Dass csettintett az ujjaival a levegőben.
  - Ne hazudj, átlátok a hazugságon! Főleg, hogy te magad mondtad, hogy nem. Halálra kínozunk és...
  Ali behúzta, és kinyújtotta vékony, de meglehetősen domború hasát. Megpróbálta visszatartani sikolyait, hogy ne mutassa, hogy fájdalmai vannak, de az áruló szervezet nem akarta elviselni. Szeméből önkéntelenül is kicsordult a könny, az arab fiú pedig szégyellte, hogy úgy sír, mint egy lány. De, sajnos, nincs hatalmában megállni a könnyeket és a nyögdécselést, bár a görcsösen elharapott ajakból vér csordogál. Dass eközben, hogy fokozza a fájdalmat; megfogta a forró végű fogót, és megragadta a fiú vékony bordáját. Óvatosan megszorította erős mancsait, és csavarni kezdett. Ali sokkal hangosabban felnyögött, a fájdalom elviselhetetlen volt, kiszabadult a torkából:
  - Nincs szükség! Kérjük, ne!
  Dess valahogy ferdén, ázsiai módon vigyorgott, és megkérdezte:
  - Fogsz? Most azt mondod.
  A fiúk megrázták a fejüket, felnyögtek, vért köpve:
  - Nem! Nem mondom meg!
  Dess hirtelen újra megszólalt, halkan és lelkesítően:
  - Nos, miért halnál meg ilyen fiatalon? Miért? Nézd, milyen szép az élet, milyen jó friss levegőt szívni és szeretni a lányokat. Az elcsúfított holttested pedig a szemétben hever, és a csontokat sakálok húzzák.
  - De a lélek beleesik Jilgába! - préselte ki magából Ali.
  Az ezredes gonoszul felkacagott.
  - Nem! Holttestét disznóbőrbe burkoljuk, és a pokol pokolja vár rád, mint beszennyeződött!
  Itt tényleg sírva fakadtak a fiúk:
  - Nincs szükség! Kérjük, ne!
  Dess ijesztően felmordult:
  - Beszélj...
  Ali nyögve válaszolt:
  - Ezt nem tudod olyan könnyen megmagyarázni. Meg kell mutatnom önmagamat, ezt a helyet.
  Az ezredes összeráncolta széles, de semmiképpen sem alacsony homlokát. Talán a fiú csak időt akar nyerni, és megpróbál futni. Ebben az esetben csak elvonják a figyelmüket a többi, még ha nem is annyira nyereséges vállalkozástól. De másrészt... Dess bömbölt:
  - Jó! Vedd le a fogasról, de láncold le a lábát, valamint egy blokkot a nyakába, nehogy elszaladjon! Ellenőrizd, hogy ez a kiskutya tetvek-e!
  Amikor a fiú kiszabadult a fogasból, ismét felnyögött. Bizonytalanul felállt, és zihált, kiderült, hogy a láb bőre megégett. Ali azonban mindent megtett, hogy egyenes maradjon, és még egy mártírmosolyra is sikerült. Az ezredes hirtelen önkéntelenül is tiszteletet érzett a fiatal arab iránt: kitart, meg akarja mutatni, hogy férfi. Mi tudja beszervezni a fiút, miután a kincsek a kezében vannak? Elvégre továbbra sem lesz visszaút a sajátjához. Sejk rokonai nem bocsátják meg az adott kincsek szolgájának, és csak a szinte mindenható SS óvhatja meg a fiút a bosszútól.
  Annak ellenére, hogy a fogoly látszólag képtelen volt megszökni, a fiúk egy láncot láncoltak egy labdával a csupasz, félig megperzselt lábhoz, valamint egy tömbbe rögzítették a fejét és a kezét is. Ezek után az ezredes, úgy döntött, hogy csak pár gazfickó SS-t visz magával, akik kiválóan tudnak fegyvert használni, és arab hordárokat, hátha sok kincs van. Aztán persze megszabadulnak tőlük, de egyelőre aranyhegyeket ígérnek...
  Nos, időközben a lányok befejezték, mire teljesen besötétedett, a következő menetet. Charlotte biztatta Gerdát:
  - Tanulás nehéz könnyű a csatában!
  Gerda így válaszolt:
  - Nehéz tanulásban élni - könnyű csatában meghalni!
  A kimerült lányok a futást a végére végezve még egy kicsit megpréselték magukat, majd megmosakodtak és lefeküdtek. Nos, mennyire tudod a végletekig csavarni magad! Gerda, egy nagyon drámai kompozícióról álmodoztam ...
  Eleinte a lány meglátta az ellenséget, álmában mintegy hatalmas teret mért fel egyszerre.
  A hadsereg elhagyta a várost. A csapatok téglalapban sorakoztak fel, amely mozgás közben egyre inkább patkánynak tűnt. Szokás szerint az ilyen állatoknak van a legundorítóbb szája! Előttük a meloszauruszok és öt tyrannosaurus, majd a lovasság, a tevék, páncélos lovagokkal, a lovasság könnyebb harcosokkal.
  További gyalogság, könnyű, bőrpáncélos, gerelyvetős és nehéz bronzpáncélzatban. Ott volt a legtöbb íjász is. Az íjak különbözőek, a kicsik feketék, a nagyok pedig sárgára vannak festve. A katonák egy része lándzsákkal van felfegyverkezve, és falanxszerűen sorakoznak fel. Általánosságban elmondható, hogy a középkor mércéje szerint meglehetősen nagy hadsereg. A dinoszauruszok ordítanak és félelmet keltenek. Mozgás közben sárfolyáshoz hasonlít, kérlelhetetlen, talán csak nem olyan gyors. Harsognak a trombiták, dübörög a dob. Mögötte lovak és ökrök katapultokat és ballisztákat vonszolnak. Utóbbiak azonban nem nagyon alkalmazkodnak a terepcsatához. A városfalon kívül füst száll fel az égbe, kovácsol munkát, kovácsol béklyókat a rabszolgáknak. A csapatok legvégén fekete ruhás hóhérok állnak, akik készen állnak arra, hogy a lázadókat kegyetlen kínzásnak vessék alá. A fogó már felmelegedett, a fúrók felmelegedtek.
  És ami előttük van: félmeztelenül felfegyverzett rabszolgák, akik között sok sovány tinédzser van, éles lapockákkal, fekete sarkú, kövekre döngölve. Hát, micsoda csirkesereg, amin lehet nevetni. Gerda maga félmeztelenül mezítláb, de egyáltalán nem jön zavarba:
  - A halál időben relatív fogalom, az élet értelmét tekintve abszolút!
  De furcsa módon a tinédzserek és más rabszolgák, miután nagy hadsereggel találkoztak, nem szóródtak szét. Éppen ellenkezőleg, darts és kövek repültek a dinoszauruszokra. Először is a szörnyeken ülő lovasokat próbálták kiütni.
  És itt van Charlotte párja, a gyémántlóból ítélve nemes ember. Végül is látta, hogyan közelednek a csapatok, többen, mint amire az okos harcos számított, de nem tapasztalt pánikrohamot.
  - És magabiztosak! Arra számítanak, hogy megkínoznak minket. Mit szólsz ahhoz a Sólyomcsőrhöz.
  - Kész a meglepetés! Nem számít, milyen primitívek a dinoszauruszok, több mint kétszáz közülük, miután felszálltak, szétzúzzák az egész sereget! - vigyorgott az indiánra festett, vörös és sárga tollas fiatalember.
  Eleron herceg számos ezredes kíséretében, mind aranyban és ékszerben, a lovasság közepén vágtatott:
  - Nos, itt van még egy kis, és az ellenség le lesz törve, ami elkerülhetetlen volt. Itt a királynő, száz harcos megerőszakolja, majd ha él, ezt teszem vele!
  Nos, itt a fantázia visszautasította az arrogáns herceget. Hogy ő mit csinálna a királynővel, keményebb akartam lenni, hogy az utódok még évszázadok múlva is összerázódjanak, de nem volt elég ötlet.
  A dinoszauruszok már rohantak a gyorsan áramló rabszolgákhoz. Megragadta a legkevésbé fürge. Pár túl merész fiú rájuk ugrott, a szájukra kapaszkodtak, és lándzsát szúrtak a fogukba. De mivel nem tudták megtartani a kagylót, elrepültek, és brutálisan taposták őket.
  Sólyom csőre hangosan füttyentett, majd rádöbbenve, hogy nem értik, fülsüketítően üvöltött:
  - Itt az ideje!
  Zaj hallatszott, és buborékok repültek a dinoszauruszokra. Nagyon nagyok, színesek, tükörszerű megjelenésűek voltak, de a dinoszauruszok pofájába esve égő lánggal lobbantak fel.
  A Sólyomcsőr és Hófehérke, a Terminátor által feltalált mesterség nagyon egyszerű volt. A szokásosak csak nagy buborékfújók, olyanok, mint amilyenek a gyerekek. Csak szappanos oldat helyett egyszerű, de hatékony robbanóanyag keverék. Magukat a labdákat enyhe szellő fújta fel, amit egy varázslat segítségével reprodukáltak. Az ember okozta hurrikánnal ellentétben nem igényelt túl sok energiát. A gyerekek fegyverei tehát nagyon hatékonynak bizonyultak az előre rohanó szörnyekkel szemben. Látványosnak tűnt, a szivárvány minden színében csillogó buborékok csupasz szájkosárba esnek. A becsapódás olyan, mint egy napalmbombától, a lényeg, hogy a benne lévő gáz irritálja a lények orrgaratát, pánikszerű félelemérzetet okozva. Igen, és a láng különösen égető, kirántja az állati lelket. A tűzbe borult szörnyek nagykereskedelmi repüléssé változtak. Az egész olyan félelmetes és szokatlan volt.
  Charlotte rezonáns lemezekkel felerősített bugle-t fújt:
  - Támadás parancs!
  A lázadó lovasság, amely már igencsak megsokasodott, a megingott sereg üldözésére rohant. Az íjászok is bekapcsolódtak a küzdelembe. Úgy tűnt, hogy a kérlelhetetlen fogók zsugorodnak, és arra készülnek, hogy egy katonákból szőtt patkány képét egy roppanással összezúzzák.
  Előre, szokásához híven, átvágva a levegőben, Charlotte rohant. Vékony, de nagyon erős láncot vett fel törpe munkából. Csábító testének körvonalai azonban egyáltalán nem voltak elrejtve, éppen ellenkezőleg, minden vonal látszott: a mellkastól a csípőig. Ugyanakkor a korona sokkal fényesebben szikrázott, mint amire a valódi gyémántok képesek.
  - Saryn kicskán! - kiáltotta a lány Stenka Razint utánozva. Eszébe jutott egy regény a bulvárfikció kategóriájából, amelyet majdnem betiltottak a Harmadik Birodalomban, ahol a legendás atamán csillaghajók armadájával harcolt. Erő volt és egyben lovagiasság. Igen, és nagyon érdekes a cselekmény, amelyben voltak hercegnők, és Skelentor pokoli démon, aki magával ragadta az egyetemes energia fő forrását...
  Itt már Gerda gondolkodott, de hogyan viselkedne ő maga a lázadók vezére helyében. Főleg fogságban és kínzásban. Ebben az esetben megőrizte volna a bátorságát, a becsületét, nem lankadt meg a hóhérok kezében. Végül is az atamán rosszindulatú tréfákat csinált a fogason, hajthatatlan akaratról és kozák humorérzékről tanúskodott.
  - Hiszem, hogy nem fogok megingatni! - mondta magában a lány.
  A dinoszauruszok saját lovasságukat támadták meg. Széttéptek, tapostak, feldöntöttek tevéket, lovakat és egyéb harcosokat. A pánik a lovasságot is elfogta, átterjedt a gyalogságra is. Képzeld el, milyen egy őrült dinoszaurusz. Egy több elefánt súlyú, méteres fogú, karmos mancsú tetem mindenkit sorban felaprít. A hadsereg szinte azonnal ijedt tömeggé változott, amelyet a jogos királynő oldalára átment rabszolgák és katonák tépnek szét.
  Charlotte személyesen felügyelte a fakivágást és az üldözést. Több lovas berohant, és azonnal végeztek vele. Eleron herceg a gárdisták válogatott osztagával megpróbálta megállítani a tomboló áradat. Charlotte nekiesett. Mindkét kardot egyszerre forgatva a harcos szüntelenül levágta az őröket, esélyt sem hagyva.
  Páncélokkal megrakott tevén egy goblin próbált ellenállni neki.
  Charlotte hevesen vigyorogva megjegyezte:
  - És azt hiszed, hogy a magasság felülmúlja a képességeket?
  - Az elefánt tapossa a hangyát! - morogta a szőrös óriás.
  - És elhalad az egér előtt! A nagy embereknek nagy hiányosságaik vannak! - Több gyors ütés után a lány rést talált a napellenzőn, és eltalálta az ellenséget.
  - Nem sokáig szólt a zene! Átütöttem a szemellenzőt! És a gonosz a pokolba vitte a szolgálót! - A harcos kinyújtotta a nyelvét.
  Charlotte-nak tetszett a vicc, különösen a rím és a szójáték. És ha igen, akkor a fakivágás szórakoztatóbban ment. Hófehérke, a Terminátor Molotov-koktélokat ejtett a levegőből, növelve a pánikot.
  - Ez még csak a kezdet! Ó ó ó! - Mondta a tündér harcos.
  Charlotte áttört Eleron herceghez. Togót őrök vették körül: négy goblin nyolclábú tevéken, amelyek viszonylag könnyedén képesek szörnyek tömegét szállítani.
  A herceg parancsot adott Chichihu tábornoknak.
  - Próbálja meg összeszedni a kevésbé értékes csapatok öklét, hogy késleltesse a lázadókat, és maga gyorsan vonuljon vissza a kapuhoz.
  - Tehát be kell zárnunk magunkat a városba? - kérdezte nyilvánvaló bosszúsággal a tábornok.
  - Valószínűleg igen! Semmi közöd hozzá! - csattant fel a herceg.
  - Kár volt ki előtt! Néhány ragamuffin tolong minket! A tábornok narancssárga lángot eresztett ki a szájából.
  - Jaj, mi ez! - kiáltott fel hirtelen ijedten a herceg.
  Charlotte egy vad ugrással levágta a goblint és két másik katonát. Három gengszter rohant rá.
  Eleron felkiáltott:
  - Öld meg a szukát!
  Gerda által kilőtt nyílvessző (ő is elkeseredetten harcolt, és igyekezett lépést tartani barátjával) ledöntötte az egyik támadót. Egy másik szörnyeteg Svetlana ölt meg.
  - Bocs, szép, én voltam az első, mert a férfi.
  Az életben maradt goblin felszisszent:
  - Az ember parazita! Lesznek goblinok!
  A lány válaszul térd alá rúgta a térdét, és beledugta a fejét a brutális fiziognómiába.
  - Mit szólnál egy orrtöréshez.
  A szépség szörnyű ütésétől a szörny feje megremegett, és a szörny leesett a tevéről. Charlotte tudta, hogyan kell ütni, így az ütései megbénították a nagy, elefánt méretű állatokat. Ehhez ki kell választani a kívánt pontot, és éles szöggel meg kell verni a kódot, amikor az orr porcai belépnek az agy elülső lebenyébe.
  A fejetekbe verem az igazságot! - kiáltotta a lány.
  Eleron herceg egy rugóval próbálta lelőni a lányt egy mérgezett tőrrel.
  Charlotte elkapta a penge repülését, és leütötte a kardjával. A fém fémmel érintkezve elrepült. A lány felugrott a nyeregből, átrepült, és letette a pengét a sisakra.
  - Szerezz kapitalistát!
  Az agyrázkódástól a sisak összetört, a fejével együtt. Ami a hercegből megmaradt, az leszállt a lováról. Charlotte kinyújtotta a nyelvét, hosszú rózsaszín volt, és mindenkinek megmutatta.
  - Amit ennyire kínlódsz, azt talán megkapod.
  A herceg halála megtörte a hadsereg morálját. A katonák vagy elmenekültek, vagy tömegesen megadták magukat. A sokk túl nagy volt. Csak a zsoldosok és a nemesség próbálta megszervezni az ellenállás látszatát. De az ilyen gócok gyorsan kialudtak.
  . 10. FEJEZET
  Charlotte bátorította a csapatokat, még a szinte fegyvertelen tinédzsereket is, merészen rohantak, és talán még vissza is kellett tartani. A lány több tucat harcost ledöntött, de nem volt, aki tovább öljön.
  Nem volt idejük bezárni a kaput, ráadásul a városlakók egy része fellázadt, szeméttelep kezdődött.
  Báró de Capricorn, miután értesült a rabszolgák által felemelt városban zajló lázadásról, azt követelte:
  - Végezzen ki minden rabszolgát, vezessen be tömeges kivégzéseket.
  Hófehérke, a Terminátor azonban fürgébbnek bizonyult, tüzes sugárral oszlatta szét az őröket, és a királynő mércéjét állította fel a toronyra.
  - Mit akarsz, hogy liberalizáljunk. Vagy talán fel is adta.
  A lázadó polgárok, sok rabszolga betört a kormányzói palotába. Charlotte berontott a kapun, mindenkit sorban vert és zúzott.
  Gerda kapott egy-két karcolást, de csak ettől lett mérges, itt van a kardja, leütötte a troll tizedest, majd gyorsan felmászott.
  A lábával ugráló harcos egy koboldot ültetett a mellkasába, a macskakövekbe vájt lándzsákba botladozva repült le a falról.
  - Kíváncsi vagyok, milyen zsírízed van!
  A kardjai ismét bőséges táplálékra leltek, összeütközve a gárdistákkal. De a helyőrség nagy része nem tanúsított ellenállást. Ennél keményebb diónak csak a palota bizonyult keményebb diónak, ahol válogatott egységekkel, főként zsoldos katonákkal ültek össze. Sólyomhátas maga támadta meg a fedezéket. Charlotte eközben szó szerint feljebb repült, és szemtől szembe találkozott Bakkal. Csak egy tucat ember maradt a báró körül, egy harcos két-három másodperces dolga. Aztán belefutott egy nemesbe.
  Valójában nem volt harc, a harcos megérintette az ujjával a báró vállát, és megbénította.
  - Számíthat a királynő irgalmára. A népbíróság azonban nem ismer szánalmat!
  Egy faunnak látszó srác ráugrott.
  - Milyen állatot szeretnél az agyadba juttatni? - A harcos káromkodott.
  Bár gyorsabban mozgott, mint egy átlagos ember, Charlotte hárította a támadást, és cserébe egy ütéssel lefújta a csúnya fejét:
  És akkor ott van a faun. Az egész univerzum tele van ezekkel a lényekkel. Vagy talán egy másik fajta goblin.
  A harcos a palotába költözött, de nem volt ideje, a lázadók és a városlakók foglalkoztak a helyőrséggel, mielőtt ez a díva megérkezett.
  Gerdának még csak két köcsögöt sikerült leküzdenie. Megpördült a tengelye körül, és filozofikusan így szólt:
  - Nem győzhetsz le mindenkit önmagad legyőzése nélkül - nem győzheted le magad anélkül, hogy ne tanulnál mindenkitől!
  A kormányzónak volt ideje szúrni, mielőtt a harcos közbelépett. Ez azonban enyhítette az udvar gondjait, és a méltóság, úgy tűnik, tisztességes barom volt, ha maguk a városlakók foglalkoztak vele. A kövér testet káposztára aprították, nem maradt egész végtag.
  A lány szidta a túlbuzgó lázadókat.
  - Ne feledje, a fő dolog az, hogy tisztességes törvények szerint élhessen. Ideje rendet teremteni az emberekben.
  A városban gyorsan elszállították a holttesteket, nem volt belőlük sok, és az utcákat seperték, a fákat nyírták. A helyi hatóságokat választották, többek között a volt rabszolgák közül. A lakosság többségét azonban a rabszolgák tették ki, mindenkit sorra vettek fel, elsősorban a szegények közül.
  Lenastala volt az első, aki esküt tett a népnek. A fiatal királynő egyre sötétebb lett, a bezártság sápadtsága eltűnt, vállak és csípők kiszélesedtek, a tisztára mosott haja gyöngyházfehéren ragyogott. Nagyon szép és nőies volt, nem nélkülözte a jó erőt. A papok buzgón vezették a népet eskütételre. De nyilvánvaló volt, hogy a fekete kultusz lelkészei nem örültek: a királynő nagyon igaz volt, megtiltotta az emberáldozatokat, csökkentette az egyházi adót. És most az emberek kitartanak a máglyán, különösen gyakran feláldoznak ártatlan babákat, különösen fiúkat. Egy embernek a pokolban előrébb kell lennie.
  A fekete eskü alkalmából a pap ezt javasolta:
  - Vágjunk le egy tucat fiút és hat lányt!
  Lenastala durván mondta:
  - Nincs jobb nálad! Szadista tüzére!
  A papot felkapták, és az előre megkötött tűzifához és ágakhoz vitték. Gerda közben megtörölte a pengéjét, Charlotte mellé állt, és meglepetten kérdezte:
  - Furcsa, de minek indul ki ez a felkelés.
  Társa vigyorogva válaszolt:
  - Visszaadni a jogos trónt a királynőnek. Lena törvényes örökösnővé vált, és egy bitorló ül a trónon.
  Gerda még mindig kételkedett:
  - Nem gyakran fordul elő, hogy a trón törvényes örökösei a maffiához forduljanak segítségért.
  Charlotte logikusan mondta:
  - A maffiával való barátság nem aláz meg, ha a hatalmi magasságokba vezet! Nos, ebben az esetben ez lehet a királynő utolsó esélye.
  Gerda kardja hegyével megvakarta csupasz, kislányos sarkát. Charlotte gyöngyházas szandált viselt. Hirtelen kézen fogta a játékos fiút. A fiú mintha ki akart volna húzni egy erszényt a harcos övéből. Erős Charlotte felemelte a fiút kinyújtott karján. A gyerek azonban úgy nézett ki, mint tíz éves, nem több, és sírva fakadt:
  - Ó, a nénik nem! én inkább...
  Gerda keményen közbeszólt:
  - Tudom - nem fogom! Elég azonban, a tolvajt még meg kell büntetni, különben megszokja a felelőtlenséget! Mit ajánlotok Charlotte-nak?
  A harcos elfordította az arcát.
  - Szerintem elég lesz a fenekelés! Ne csonkítsa meg a gyermeket úgy, hogy levágja a kezét.
  Gerda egyetértett.
  - Adjuk át az őröknek, hadd korbácsolják meg!
  A kis fiú hirtelen sírva faggatni kezdte:
  - Nem, jobb, ha elvisz a birtokodhoz.
  Charlotte megvetően felhorkant.
  - Tolvaj a zsellérekben... Milyen bolond vagyok! Igen, te még kicsi vagy, hogy hordozhasd az arzenálomat, csak leesel. Szóval... - kiáltotta a lány. - Ő egy őr, meg kell büntetned a tolvajt...
  Gerda hirtelen felkacagott:
  - Szóval nincs őr, elmenekült... El kell vinnünk a fiút a királynéhoz, hogy ő ítélkezik!
  Charlotte negatívan megrázta a fejét.
  - Nem kell elterelni a királynő figyelmét egy olyan apróságról, mint egy banális lopás kísérletéről. Ráadásul Lenastala túl kedves, valószínűleg elrendeli a szabadon bocsátását. Így jobb lenne, ha a helyszínen megbüntenénk. Szerintem oldd ki egy gallyal a sarkán...
  Gerda nem értett egyet:
  - Nem! Ilyenkor nehezen fog járni, sőt, ha vérig törjük, elkapja a fertőzést. Jobb, ha egyszerűen megkorbácsolják a szemtelen gyerekeket, mint általában!
  Charlotte megvakarta a tarkóját, és bólintott.
  - Legyen így!
  A verés közben a fiú kiabálni kezdett, Gerda pedig befogta a száját, hogy ne hallják. De így is kíváncsiskodó tömeg gyűlt össze. Azt javasolták, hogyan kell megkorbácsolni a tolvajt. Ezt követően az ütött-kopott seggbe rúgták, és mind a négy oldalról elengedték. Aztán a lányok elmentek a legközelebbi kocsmába. De azonnal problémába ütköztek, túlzsúfoltnak bizonyult, amiatt, hogy sok lázadónak már sikerült pénzt szereznie, és siettek leengedni.
  Gerda megjegyezte:
  - Széles torok, szűk kitekintésre jellemző!
  Charlotte hozzátette:
  - Aki az első helyen a gyomorfeltöltés, az utolsó helyen a lelkiismeret megtisztítása!
  A lányok megfordultak, és úgy döntöttek, csak sétálnak az utcán. Éppen ekkor ugrott ki a sikátorból három ütős goblin és egy horgas kardú, nagy orrú troll. Charlotte ügyesen kitért a tölgy hintaja elől, a pengét a szőrös, undorítóan büdös lény hasa alá döfte. Még csak nem is lassított, és ledöntötte lábáról a harcost. Gerda egy ügyes mozdulattal levágta a botot és a fejet is:
  - Elkapta a kicsit!
  Charlotte nagy nehezen előrántotta a kardját, és felmordult:
  - Hogy pontos legyek! Ha elvesztette a fejét, nem fog mást nyerni, csak fejfájást!
  Ezt követően a harcos a lényt végigvágta a testén, majdnem kettévágva. Gerda pedig le akarta fektetni a harmadik goblint, de aztán a troll keresztbe tette vele a pengét. Nem tűnik túl nagynak, akkora, mint egy átlagos ember, talán kicsit vastagabb is, de rohadt gyors.
  Gerda még egy mondatot is kiejtett egy szentimentális regényből:
  - Fürge és gyors, miniszter leszel!
  A troll fanyarul válaszolt:
  - Becsülettel és karddal csavargó leszel! És végül is te mezítláb ugrálsz, mint egy nyuszi, és csapdába kerülsz.
  Gerda ismét kibökte:
  - Ha nem tudsz megszabadulni a nyúlszívtől, üvöltözni fogsz, mint a farkas, a kutya életéből!
  A goblin megpróbálta kihasználni azt a tényt, hogy a harcos nehezen tudta kivédeni a troll támadásait, és megpróbált oldalról megközelíteni. De Charlotte éber volt. Gyors, mint egy nőstény gepárd, szó szerint feldarabolta a csúnya, büdös lényt. Aztán a harcos Gerdára kacsintott:
  - Most már minden igazságos!
  A troll felkacagott.
  - Miért olyan ritka a nemesség az emberek között, mert nincs bennük aljasság - mentőöv az evolúció örvényében!
  Gerda ügyesen válaszolt:
  - Az aljasság, bár mentőöv a túlélésért folytatott küzdelemben, de rágják az általa generált bizalmatlanság férgei!
  A troll erre még hevesebben támadott:
  - Az ékesszólás általában akkor virágzik ki, amikor a testi védelem lehetősége elenyészik!
  Gerda válaszul magát az ellenséget próbálta elkapni a szembejövő mozgásban, de a sötétség lénye nagyon sokrétűen támadott. Ráadásul még azt a benyomást is keltette, hogy szándékosan játszik a lánnyal, sőt párszor gúnyosan megvakarta a harcos orrát. A lány feldühödött, azonnal nagyon súlyos injekciót kapott a mellkasába, aminek következtében kiömlött a vér. Gerda megpróbált átugrani a trollon, de a troll enyhén megvágta a napégéstől kapott sötét bőrét a hasán. És amikor megpróbált ágyékon rúgni, fájdalmasan a csupasz ujjaira csapta a kardját.
  - Ha élni akarsz, szeress velem! - dorombolta a korcs. - Amúgy nincs esélyed!
  Gerda rávágta:
  - Semmi esély! És most ezt meglátjuk!
  A gyönyörű mezítlábas szőke harcos hangosan énekelte:
  A hóhér azt mondta: nem látni boldog napokat,
  Üldözött és idegen leszel!
  De a szabadságszerető harcosok serege,
  Foglalkozz a számtalan hordával!
  
  A halál fantomarca: örök vándortárs,
  De nincs is szükségünk alvásra-nyugalomra!
  Ki a lustaságban mindenütt száműzött,
  Milyen nehéz álmodni!
  
  És micsoda álom - éter-szerelem,
  A hozzá vezető út néha hamis!
  Pál kemény, akkor aljasan ne rágalmazd,
  Néha egy gondatlan számítási hiba kegyetlen!
  
  Aztán az évek a fiatalság pillanatában elmúlnak,
  És a csata olyan zajt fog csapni, mint egy lakoma!
  Itt a szél körkörössé forgatja a forgószeleket,
  Milyen szenvedélyesen, dühösen ömlött le!
  
  Hidd el, a szántó meg lesz fülelve,
  Aranykenyeret termesztenek, megégetnek!
  Nos, a szentek ikonjaiból csillogó arcok,
  Kegyet fognak adni ezért a munkáért!
  
  De mint egy forgószél - Seroko a sivatagból,
  Szörnyű háború jött a Földre!
  A gyerekek mezítláb futnak,
  Bár már esett a hó - a tél uralkodik!
  
  Az ellenségek romokká változtatták a házakat,
  És valaki bánat - elveszett gyerekek!
  Akassz súlyokat az emberek nyakába,
  A szívtelen hóhérok tánca ég!
  
  Az emberek nem tudják kifejezni a gyászt, olyan szorosan,
  Se menedék, se étel, se meleg ágy!
  Fütyül, mint egy kobra, haragos hóvihar a mezőn,
  Hol, igazság, nemesség - hazugsággal a pokolba!
  
  Fényes nap jön - a győzelem dicsőséges órája,
  A Szülőföld Sasa felrepül a sziklák fölé!
  Énekeljék a katonák bravúrjait,
  Van éles kardunk és erős pajzsunk!
  A harcos utolsó szótagjára összeesett a csúnya troll, és a levágott fej jó húsz métert repült le. Egy vakító lángköteg hirtelen önként jelentkezett belőle, és csak egy marék hamu maradt a csúnya fej helyén.
  A Sztalenida parancsnoksága alatt álló lányok újabb harcot vívtak. De itt nem ment olyan jól. A különítmény veszteségeket szenvedett.
  Három lány meghalt, a többi tucat harcos mindegyike különböző súlyosságú sérüléseket szenvedett, és alig tudtak elszakadni. Két lányt még cipelni is kellett. Jaj, ez háború. Nem mindig lehet mindenkit elpusztítani. Ráadásul az oszlopban nagyon szívós harckocsik, pontosabban önjáró E-5 ágyúk voltak. Kicsinek tűnnek, de nagyon kitartóak. És akkor a sugárhajtású támadógép időben megérkezett.
  És mögöttük korong alakú helikopterek. Próbálj meg ellenállni az ilyen hatalomnak. A tizenkettőből csak három további áldozat - mondhatni olcsón - szállt le. De a nácik több mint húszat raktak le. Így alakult a verekedés.
  A harcosok elmentek, eltévedve, minden erejükkel próbálkozva. Natasha, ez a huncut lány megjegyezte:
  - Milyen kár a lányokért... Még kár is... De miért nem adunk fiúkat a zászlóaljunkhoz?
  Stalenida vicsorgott, és dühösen a Maybug fölé lökte mezítláb:
  - Kinek mi van... És neked csak a hímek járnak a fejedben!
  Victoria megsértődött, és megjegyezte:
  - Én is! Hogy szeretnéd, ha egy pasi simogatna. Érezd a melleidet a karjaidban...
  A vörös hajú ördög kitépett egy fűszálat, leharapta és kotyogott:
  - Jaj de menők a fiaim... Még jó, hogy nem vagy meleg... Imádom azokat, akik csajoznak... Végül is bölcsőből szuperman macsó!
  Steelenida kissé megenyhült, és elmosolyodott:
  - Igen... Egy kicsit szórakoztatóbb lesz. És hogy Natasha a barátod?
  A szőke lány nem értve újra megkérdezte:
  - Milyen barát?
  Az őrnagy magabiztosan válaszolt:
  - Andrejka! Hiszen ő is Zsukovot kapott!
  Natasha nagyot sóhajtott, és megvonta a vállát.
  - Sajnos nem tudom...
  Andreikát (És ez volt az ismerős fiújuk és úttörőhősük) közben bedobták a kazamatába. A sebesült fiút megkötözték, sőt a nyakánál fogva a falhoz láncolták. Mennyire féltek a nácik az orosz gyerekektől. Nyirkos volt a kazamatában, a fiútól nem messze egy falhoz láncolt lány lógott. Teljesen meztelenül, teste folyamatos seb volt, zúzódások, pisugi, vágások, égési sérülések, a lányt megkínozták. Eszméletlen volt, és csak halkan nyögött.
  A fiú a falakat nézte. A börtön ősi volt, még a cári időkben épült, a falak vastagok, a mennyezet alatt egy kis ablak rácsos volt. Andreika nemcsak rabnak érezte magát, hanem az ókor foglyának is. Mint a legendás népi lázadó, Stenka Razin, várható volt, hogy megkínozzák és kivégezzék.
  Andreika felnyögött, vajon ő, egy tizenegy éves fiú kibírja a kínzást? Nem sírna, mint egy lány! Hiszen nem az úttörő dolga nyögni és sírni. A mezítlábas, karcos Andreika megfordult, nagyon fájt a seb, be volt kötve a könyöke, valahogy meg kellett fordulni, hogy könnyebb legyen, szöget változtatni. A szörnyű fájdalom egy pillanatra alábbhagyott.
  Szörnyű bűz van a cellában. A padló foltos, megfagyott a vér. A lerágott csontok szétszóródnak. Emberek? Még ijesztő is, jó néhány fogoly áthaladt ezen a cellán. Igaz, Andrej úgy gondolta, hogy a nácik viszonylag nemrégiben foglalták el Grodnót. És mikor sikerült így elrontani? Ők idősebb áldozatok? Például az NKVD? A fiú összerándult. Őszinte horror lett! Milyen nehéz a börtönben. Nincs kivel beszélni, úgy tűnik, a lány teljesen le van borulva. A hóhérok úgy kínozták, mint az ókor hőseit. Csak vajon miért? Milyen gonoszságot okozhat egy fiatal lány a náciknak. Azonban Andreyka is csak egy fiú, és elkezdett ölni, harcolva a gonosz szellemekkel. A nácik nemzetüket a többi nemzet és nép fölé helyezték. Így legitimálták a rosszat és a szenvedést! Nem, egy normális embernek harcolnia kell az ilyen törvénytelenségek ellen. Ráadásul maguk a németek sem szabadok, a totalitárius apparátus béklyójában vannak. Minden lehetséges módon elfojtja az emberi érzések legkisebb kezdeményezését és megnyilvánulását.
  A fasizmus a csomó szóból származik. Kíméletlenül köti össze az embereket, láncra vert rabszolgákká változtatja őket. A kommunizmus pedig felemeli az embert, új erőt ad neki, és serkenti az élet fáklyáját. Jelentős különbség van. A kommunizmus nemzetközi jellegű és egyetemes. A hitlerizmus csak egy nemzetet emel fel, és nem az egész emberiséget mint egészet. Ez az ő gyengéje. De végül is az embereknek közös gyökerei vannak, ami biológiailag bizonyított. Ugyanazoknak a feketéknek és fehéreknek egészen egészséges és szapora utódaik születnek. Ő Andreika, egy orosz és egy fehérorosz fia, nagyon életképes, egyáltalán nem hülye, és kész a fasizmus elleni küzdelemre.
  Természetesen Pavel erősebbnek bizonyult, és sikerült megszabadulnia az ellenségtől, miután sok németet megölt. Andreika gyengécskeként viselkedett, fogságba esett. Talán magának kellett volna megtartania az utolsó golyót. Bár meghalt, már egyetlen németet sem tud megölni! És így él, bár szenved.
  A mezítlábas Andrey megvakarta kissé megperzselt lábát egy nedves kövön, Ilza megtalálta a legfájdalmasabb pontot, cigarettával megégette, így hólyag keletkezett. De semmi, bátor fiú, nem fog összetörni. Éppen ellenkezőleg, a fájdalomnak olyan ingerré kell válnia, amelytől a bátorsága növekedni fog. És az úttörő soha nem fog összetörni. Általában véve a németek diadala átmeneti. Előbb-utóbb legyőzik őket, ahogy a gonosz mindig veszít a jóval szemben. Persze lehet vitatkozni, hogy a jó csak a mesékben győz, de az életben minden nehezebb. De a mese is csak a valóság tükre. Hiszen sok minden, ami álom volt, mára valósággá vált. Andrey arra gondolt: talán halálra van ítélve? Ami nagyon is lehetséges! De fél a haláltól? Ha a kommunizmus győz, akkor ő és a szovjet ország többi hőse új boldog és örök életre támad fel. Akkor egy bánat, gyötrelem, halál és gonoszság nélküli világban fog élni! A lényeg, hogy a végső győzelem meglegyen! Hiszen csak ebben az esetben minden elesett hős feltámad!
  És eljön a kommunizmus királysága! Egy világ, ahol a legtitkosabb álmok valóra válnak. Egy ilyen univerzum, ahol az ember minden létező birtokában van, amiről csak álmodni lehet, és nem is mindig számíthat sikerre. Íme, milyen összetett és sokrétű világ. És akkor más világok is kitárják karjukat az ember előtt. Hát akkor! Lehetséges, hogy a kozmosz hatalmas kiterjedései is gonoszak! Kísérteni és gyötörni fogja az élő idegeneket. De a kapitalizmus nekik is szabadságot ad! Meg fogja szakítani a rabszolgaság és a megaláztatás kötelékeit. Eljön a szabadság ideje és órája, sugárzó fényével megvilágítja a földet! És levetik magukról a sötétség igáját, a sötétség népeit, és az ember meghódítja a világegyetem világait! És az unokák emlékezni fognak arra, hogy nem hitték el, hogy sötétben éltek egy vassarok alatt. Gonosz fenevad jeleit viseltük, és most hitben járunk tisztán és szenten!
  Andreika még meg is lepődött, milyen jól alakultak a gondolatai. Van bennük valami különleges és egyedi. Akárcsak a polgárháború idején, amikor a proletariátus fő fegyvere a vers volt, a prózát pedig talán még kissé megvetették és elhanyagolták. Most a költő fogságban van, a tollak és a líra pedig képletesen szólva láncra verve. Ennek ellenére nem adja fel, és szebb jövő elé néz. És hogy mi lesz, az mindenkitől függ. Nincs olyan, aki mindent eldönt és ültet el.
  Andrejka azt mondta:
  - A jövő rajtunk múlik! Még akkor is, ha úgy tűnik, rajtunk nem múlik semmi!
  A fiú megcsavarodott, megpróbálta köszörülni a rudakat. Ez a foglalkozás fárasztó és nehéz, de mindig van esély a sikerre. Andreika, legyőzve a szörnyű fájdalmat, elkezdte dörzsölni magát a falhoz. A lényeg, hogy ne sírj, ne mutasd ki a gyengeségedet. Úttörő, ezért a bátorság megtestesítője. Harcolnod kell, hát harcolni fog, és biztosan nyerni fog! A szovjet haza dicsőségére.
  A fiú makacsul dörzsölte, abban a pillanatban a lány magához tért, és azt motyogta:
  - A zöld pázsiton, ugráló kék nyuszik!
  Aztán újra a feledés homályába merült. A fiú azt mondta:
  - Boldogtalan! Megkínozták az átkozott fasiszták! De azt hiszem, a bosszú nem fog sokáig várni! Közeledik az emberiség szörnyei felett aratott győzelem ideje. A fiú megfordult és ezt énekelte:
  És a zászló ragyogni fog a bolygó felett,
  Szent ország, nincs szebb a világmindenségben!
  És ha kell, újra meghalunk,
  A kommunizmusért, a nagy ügyünkért!
  Ismét fájdalom járta át a fiút, kissé eltávolodott a faltól, és rángatni kezdte a fejét.
  Aztán csikorgás hallatszott, és öt magas SS-ember lépett be a cellába. Kétszeri gondolkodás nélkül csizmájukkal megrugdosták a fiút, és megragadták a karjánál fogva:
  - Gyerünk kurva!
  Andreika megértette, hogy felesleges ellenállni. A gallérja ki volt kapcsolva. Még párszor megütöttek, és a kezemen vittek. A fiút mintha elnyelte volna a jeges hideg: hova vitték. A legrosszabb most fog megtörténni?
  Valóban, a fiút lerángatták valahova. És furcsa módon melegebb lett. Andreika hirtelen sokkal vidámabbnak érezte magát: hol van a miénk, nem tűnt el! Ő is ki fog jönni ebből a káoszból.
  Felvitték a lépcsőn, lassan leeresztették! A fiú végre úgy érezte, hogy a nedvesség kiszáradt. A hóhérok egy meglehetősen tágas szobába vitték a gyereket. Igaz, a falak vészjóslóan néztek ki, különféle és fantasztikus formájú hangszerekkel voltak kifüggesztve. A fiú több lángoló kandallót és egy állvány alakú szerkezetet látott. Sok striák és különféle kínzótárgyak is voltak. Andreika hirtelen elnehezülést érzett a gyomrában, valami megszúrt!
  Ez a félelem! A fiú megértette, semmi esetre sem szabad megadnia magát!
  A mezítlábas Andrej megfeszült. A hallban egy SS ezredes és egy már ismerős nő ült, aki részt vett a fiú elfogásában. Andreika úttörő elsápadt, egyértelmű, hogy nehéz sors vár rá, ha egy gyereket, megrögzött hóhérokat fognak kihallgatni. Nem, soha nem engedne nekik, még akkor sem, ha egy gondolatot, egy hangot sem kellene kiabálniuk! De csak ha bírja.
  Az SS ezredes megkérdezte:
  - Név!
  Andrew elhallgatott. Ostorral csaptak rá. Hátul piros csík látható. SS ezredes ismét megismételte:
  - Mondd a baba nevét!
  A kétségbeesett Andreika rosszindulattal válaszolt:
  - Kis Sztálin vagyok!
  Az SS ezredes felhorkant.
  - Ez a kurva hangneme! Úgy tűnik, keményebb kapcsolatra vágyik.
  Ilsa azt mondta:
  - Süssük meg a gyerek sarkát.
  Az SS ezredes megkérdezte:
  - Nevezze meg a cinkosait, és ebben az esetben elengedjük!
  Ruslan, mint igazi úttörő hős, így válaszolt:
  - Az egész szovjet nép a cinkosom, az öregtől a gyerekig!
  Az SS ezredes füttyentett:
  - Igen, makacs teremtés vagy! Nem érted, hogy megölhetünk!
  Andrey villogó kék szemével válaszolt:
  - A nácik ölhetnek, de amit nem tehetnek, az az, hogy elveszik a halhatatlanság reményét!
  Az ezredes felkiáltott:
  - Fogj neki!
  Ruszlánt mezítláb és megsebesülten felkapták, a köteleket elvágták, a kötszereket pedig szertartás nélkül letépték. A fiú zihált. Kezek visszahozták, és az állványhoz vitte magát. Kötelet dobtak a kezükre. Az ezredes felkiáltott:
  - Csavard ki a kölyök ízületeit!
  A kötél egészen a tetejéig nyúlt. Andreika pokoli fájdalmat érzett megsebesült vállában, és felnyögött:
  - Anya! Ez szörnyű!
  Az ezredes elvigyorodott.
  - Beszélni fogsz!
  Andreika megrázta fényes fejét:
  - Nem!
  A fiúk nehéz bilincseket tettek mezítlábra, vállukban a csontok ropogtak a szörnyű nyomástól. Kiömlött a vér. A fájdalom ijesztő volt, Andrej úttörő elsápadt, homlokát izzadtság borította, önkéntelen nyögést hallott a szája mögül, de mégis erőt kapott, hogy kimondja:
  - Nem! És megint nem!
  Ilsa egy acél rudat tett a kandallóba, és vigyorogva mondta:
  - Drága fiam, valld be, és adunk csokit.
  A sebesült Andrej felkiáltott:
  - Nem! Nincs szükségem a mocskos erszenciádra!
  Ilsa felsikoltott:
  - Hát te meg egy kurva!
  Aztán kivett a lángból egy vörösen izzó koslót, és beledugta a sebbe. Andreika úttörő még soha nem érzett ekkora fájdalmat, elakadt a lélegzete, eszméletét vesztette a sokktól.
  Ilsa, mint tapasztalt hóhér, masszírozni kezdte az arcát és a nyakát, gyorsan magához térítette a fiút.
  - Ne várja el, hogy a kölyök megmentő sokk esetén feledésbe merüljön!
  Az SS ezredes ezt parancsolta:
  - Süsd meg a sarkát.
  Az SS hóhérok azonnal kis tüzet gyújtottak, a láng nyalogatni kezdte a gyermek gyönyörű, mezítlábát. Ilsa ezalatt ismét a sebbe döfte a vörösen izzó rambot. Az SS orvos egy speciális gyógyszert fecskendezett be a fiúba, hogy jobban érezze a fájdalmat és lassabban veszítse el az eszméletét. Az úttörő Andreikát most a szenvedés határtalan óceánja söpörte át, még Dante poklánál is rosszabb. Két másik hóhér fehéren izzó csapokat kezdett verni a fiú körmei alá.
  Andreika, akit elöntött a szörnyű szenvedés, úgy érezte, a teljes összeomlás szélén áll. De hirtelen, félig zavartan, Sztálin képe jelent meg előtte:
  - Mit csináljon főnök? - Kérdezte a fiú.
  És Sztálin fehér fogú mosolyogva válaszolt:
  - És mi mást tehet ebben a helyzetben egy úttörő! Ne csak sírj! Vegyél egy mély levegőt és énekelj.
  Andreika úttörő mosolyt erőltetett:
  - Hallgass a vezérre!
  A fiú megfeszült, és erőből megtörve, de ugyanakkor tiszta és erős hangon énekelte, útközben komponált:
  Fasiszta rettenetes fogságba esett,
  A szörnyű fájdalom hullámain lebegek!
  De vérzett, dalokat énekelt,
  Hiszen a rettenthetetlen úttörő barátságos a szívével!
  
  És határozottan megmondom nektek hóhérok,
  Micsoda aljas öröm, hiába ontottál ki!
  A gyengék azt mondják, hogy maradjak csendben,
  Végül is a fájdalom elviselhetetlen és egyszerűen szörnyű!
  
  De tudom, szilárdan hiszem
  A fasizmust a szakadékba dobják!
  Gonosz lángok sugara eláraszt téged,
  És aki elesett, örvendezve feltámad!
  
  A kommunizmusba vetett hitünk pedig erős
  Repüljünk, mint a sólyom, emelkedjünk minden csillag fölé!
  Mézfolyók folyjanak bort
  Az egész világ, a hangos kürt meghallja a tanácsot!
  
  És a szorosan szorító gép úttörő,
  Nézz fel az égre, fiatal!
  És mutass példát azoknak, akik ingadoznak,
  A nyakkendőd olyan fényes, mint a szegfű!
  
  A szülőföld számomra mindent jelent
  Anya és minden fiatal élet értelme!
  Engedve az eddigi nehéz életet,
  Népünk a gonosz fasizmus alatt szenved!
  
  De feszítsd meg a vörös legény akaratát,
  Arcon köpni egy pokoli horogkeresztes banditával!
  Reszkessenek az ellenségek dühében,
  És legyőzik őket a Vörös Hadsereg!
  
  A Szovjetunió szent országa,
  Mi adta a kommunizmust a népeknek!
  Anya hogyan adta nekünk a szívét,
  Boldogságért, békéért, reményért és szabadságért!
  . 11. FEJEZET
  Így viselkedett bátran a hős-úttörő. És méltó volt a címére, úttörőként ez büszkén hangzik. Pontosan így kell viselkednie minden szovjet fiúnak.
  A lányok eközben bemásztak a sűrű sűrűjébe. Kis tüzet gyújtottak és felfrissítették magukat. A kilenc lány közül kettő nem tudott járni, majd elsősegélynyújtás, kötözés után trófeás alkoholt adtak nekik, hogy ne fájjanak a sebek, és a lányok elaludjanak.
  Natasha mosolyogva jegyezte meg:
  A mi világunkban minden relatív. Például az alkohol nagyjából méreg, és egyben gyógyít is. A lányok alszanak! És sokkal könnyebb lett nekik!
  Victoria bölcsen megjegyezte:
  - A világon minden relatív... És Isten nem angyal, és az Ördög sem ördög!
  Veronika dühösen válaszolt:
  - Miféle istenkáromlás... Miről van szó?
  A vörös hajú ördög logikusan megjegyezte:
  - És erről... A Bibliában Isten csak az erőszak nyelvén beszél. Egy akkor Noah ér valamit. És az ördög? Ami azt illeti, nem sokat hallani róla. Mindenesetre a Sátán még a Bibliában is többet kísért, mint öl!
  Natasha racionálisan megjegyezte:
  - Isten nagyon szereti az erőszakot. Dávid király brutális háborúkat vívott. Saul Isten megparancsolta, hogy kivétel nélkül kiirtsanak egy egész nemzetet: beleértve a nőket, a gyerekeket és az állatokat! Furcsa irgalomról beszélni... Nem gondolod?!
  Veronica akarta mondani, de semmi jó nem jutott eszébe. Tulajdonképpen nincs is semmi különös, amit fedezni kellene. Noé özönével kapcsolatban ő maga is sokat gondolkodott. És nem talált magyarázatot, legalább racionálisat, ilyen kegyetlenségre. Isten nem semmisítette meg a bűnt, már Kám is világított, Noé pedig egyáltalán nem volt szent. És nem Ham, hanem Haamam volt az átkozott. Az is tisztázatlan. Általában véve ez az egész Biblia, különösen az Ószövetség, tele van félreértésekkel. Például Elizeus negyvenkét gyereket ölt meg olyan apróság miatt, hogy a kopaszsága miatt csúfolták.
  Ez egyértelműen túlzás! Tedd ezt a gyerekekkel. És ezt nehéz megmagyarázni.
  Veronica maga is habozott a vallásban. Nem is tudtam, milyen hitet fogadjak el. Nem szerettem túlságosan az ortodoxiát: sok külső hatás, pompa, de valahogy hideg volt minden. De a baptisták sem adtak nyugalmat és békét. Akár tetszik, akár nem, de a valláshoz mindenképpen hit kell. És egy okos lány azt akarta, hogy minden logikus legyen, és minden vég összefusson.
  Hogy minden racionálisnak és helyesnek tűnjön. És így... Még az örökkévaló pokoli gyötrelmek tana is túlzónak tűnik. A pokolban a legrosszabb a büntetés időtartama: mindig lesz pokol. És évmilliárdok múlnak el, és a bűnösök továbbra is szenvednek és szenvednek. És ez szörnyű! Mi az örökkévalóság? Könnyebb egy bekötött szemű majomnak billentyűzeten gépelni a Bibliát, mint kivárni az örökkévalóságot.
  A pokolbeli kínzás egy külön téma. Nem bűn Hitlert tovább és keményebben kínozni. De mi van, ha egy tinédzser a pokolba kerül? Általában hogyan üdvözülhet az ember, ha vétkezik. Ha nem is tettekkel, de szavakkal vagy gondolatokkal! És mi a bűn?
  Victoria, látva, hogy Veronica hallgat, fokozta a nyomást:
  - Igen, és a János Jelenések könyvében... Amint az élet a Földön javulni kezdett, hogyan tudnánk kivégzéseket végrehajtani a Föld bolygón. És így kínozza az egész emberiséget. És mit lehet mondani?
  Veronica keményen válaszolt:
  - A pokolba kerülsz - tudni fogod!
  Steelenida megállította a civakodást:
  - Mindenki aludjon! Rengeteg munka van még hátra!
  A lányok készségesen becsukták a szemüket. A nyári éjszaka meglehetősen meleg, a harcosok összebújva aludtak el egymás mellett.
  Veronica arról álmodozott, hogy a futurisztikus jövő világában van. Sétálsz az utcán, és a járdák úgy mozognak, mint a folyó. És színes autók repkednek felette. És mindenhol tele van piros nyakkendős úttörőkkel. És ezek a gyerekek repülnek és forognak, mint a molyok. És mindenki mosolyog, vigyorog.
  Veronica intett a kezével, és repült. Olyan, mint egy pillangó, és hallani lehet a szárnyainak csapkodását. És repülsz magad, repülj... És olyan élénk színek vannak körülötted. A házak hatalmasak, sokszínűek, kifestettek, mint a sütemények. És sok szobor - különféle mesés állatok.
  Minden olyan szép. Az egyik épület egy gyémántokkal kirakott sajttortára emlékeztet. És repülő csészealjak forognak körülötte. Narancssárgán világítanak, és vakító fényt adnak.
  Egy másik épület hét egymás hegyén-hátán álló rák formájában. Sőt, minden rák más színű, és a karmok drágakövekkel csillognak. És a repülőgép: olyan szép és elegáns. Néhányuknak nincs rögzített alakja, hanem foltokként mozognak a térben.
  Mások éppen ellenkezőleg, strukturáltak. Hópelyhekre emlékeztető, olyan kifogástalan geometriai forma. Miért ne a szépség és az esztétika megtestesülése.
  De az épület a levegőben szárnyal, és egy túlöltözött szárnyú sashoz hasonlít, csak mintha kristályból lenne. És a csőr jobban ragyog, mint a gyémánt, és talán még a nap is.
  És mi a helyzet a tetején lévő szerkezettel, amelyben egy egész akvárium található csodálatos tengeri állatokkal. És halak ezüst pikkelyekkel és hosszú, arany úszókkal. És annyi más lény van odakint. És úgyszintén, mintha ékszerekkel lenne kirakva. És medúza, amely a szivárvány összes színét adja.
  Egy piros nyakkendős lány repült Veronikához. Meglepetten kérdezte:
  - Felnőtt vagy?
  Veronika mosolyogva válaszolt:
  - Igen miért?
  Az Úttörő kuncogott, és így válaszolt:
  - Semmi jó! Ha felnőtt vagy, akkor a hipersárkány elvisz.
  Veronica füttyentett.
  - Hűha! És azt hittem, te kommunista vagy!
  A piros nyakkendős lány szomorúan bólintott, és hangosan válaszolt:
  - Nálunk tényleg kommunizmus van! A termékek ingyenesek, az áruk ingyenesek, abszolút minden van. A játékkonzoloktól a virtuális sisakokig. - A lány bólintott, és csicseregve megrázott egy átlátszó, kristálypapucsot. - Nézd ezt a fát.
  Valóban, az épület közelében, négy egymás hegyén-hátán álló őszirózsa formájában, egy arany levelű tölgyfa nőtt. És nőttek rajta sütemények, sütemények és különféle kulináris termékek. Olyan pihe és gyönyörű.
  Veronica gyönyörködve kiáltott fel:
  - Nagyszerű! Milyen fa...
  Az úttörő bólintott, és egy torta jelent meg a kezében. - csicseregte a lány.
  - Próbálja meg! Ez finom!
  Veronica lenyelte a sütemény édes húsát. Az íze tényleg olyan gyengéd, kellemes volt, mintha üvegház virágozna a szájban. És milyen nagyszerű ez az egész.
  Veronica őszintén bevallotta:
  - Soha nem ettem jobbat!
  Az Úttörő elmosolyodott, és gyöngyházfogát feltárva dühösen válaszolt:
  - És ugyanígy nagykorúan, pontosabban tinédzserekké válunk, a hipersárkány felfal. Pontosan ez a mi nagy népünk tragédiája!
  Veronica határozottan mondta, ökölbe szorította a kezét, és mezítláb rúgott a levegőbe:
  - Bosszút állok a sárkányon! Készen állok a harcra!
  Az úttörő csettintett a jobb kezének ujjaival. És egy éles kard jelent meg a levegőben. Nagy és csillogó. Éles élű, és a pengéje úgy égett, mintha csillagokból lett volna.
  Veronica kinyújtotta a kezét. A kard magától bement, és a harcos megszorította. Izgatottan mondta:
  - Harcolni fogok a Szülőföldért... Isten segedelmével, a nép érdekében!
  Az úttörő dühösen válaszolt, és még a gyöngyfogaiból is szikrákat bocsátott ki:
  - Nincs Isten! Ezek mind emberi előítéletek!
  Veronica nagyot sóhajtott.
  - Ó! Megint... És itt az istentelen királyság...
  A lány hevesen válaszolt:
  Nincs királyságunk! Nálunk demokrácia van! A szenátus és a kongresszus kormányoz, és két konzult, egy fiút és egy lányt választ egy évre az egész nép. - Pioneer bevágta a cipőjét az űrbe, olyannyira, hogy csengés hallatszott. Aztán felkacagott. - A kommunizmus a nép hatalma, és nem egy olyan egyén kultusza, mint Sztálin!
  Veronica részben egyetértett:
  - Sztálin tényleg hagyta magát túlságosan dicsérni! Legalább egy kicsit szerényebbnek kell lennie!
  Az Úttörő megrázta skarlátvörös nyakkendőjét, és felkiáltotta jobb kezét:
  - A Pioneer mindig készen áll! Minden marhát megölünk!
  Veronica nem tudta megállni, hogy megkérdezze:
  - És hány éves vagy?
  A lány elmosolyodott, és udvariasan válaszolt:
  - Kétszázhuszonöt!
  Veronica füttyentett, és a szemét forgatta.
  - Ja?
  A lány komoly arcot vágott, és így szólt:
  Nagyon lassan nőünk fel! A születéstől a sárkány általi felszívódásig kicsivel több, mint ezer év telik el!
  Veronica felüvöltött, dús, fekete szempilláit csapkodva:
  - Olyan ez, mint az örök gyermekkor! Mint a mesében!
  Pioneer szomorúan mondta:
  - Ez egy tündérmese, csak egy nagyon szörnyű... Ha nem lenne a sárkány, általában halhatatlanok lennénk, és nem ismernénk az öregséget!
  Veronica határozottan így szólt:
  - A kommunizmus az örök fiatalság birodalma!
  A lány megrázta arany fejét, és csiripelt:
  - Most pedig kérlek, énekelj nekünk valamit! Hogy még szórakoztatóbb legyen!
  Minden oldalról gyerekek kezdtek felrepülni Veronikához. Fiúk, lányok, mind szépek, elegáns ruhákban. És ezüstös hangon csengettek, olyan kellemesen és elragadóan gyönyörűen.
  - Énekelj egy virágot! Ne szégyelld! Egyszerűen csodálatos vagy!
  Veronika pedig leszállt a mozgó ösvényre, és csupasz, kecses lábával azon táncolva, lelkesen és pompásan játszva a hangját, énekelt;
  A fény és a szeretet Hazájának lánya vagyok,
  A legszebb komszomol lány...
  Bár a Führer a minősítést a vérre építi,
  Néha kínosan érzem magam!
  
  Itt van a sztálinizmus nagyon dicső százada,
  Amikor minden körül szikrázik és csillog...
  Egy büszke ember tárja ki a szárnyait -
  És Ábel győz, Káin elment!
  
  Oroszország az anyaországom
  Bár néha kínosan érzem magam...
  És a Komszomol egyetlen család,
  Bár mezítláb menni az ösvényen élesen!
  
  A fasizmus meredeken megtámadta az anyaországot,
  Ennek a vaddisznónak az agyarai dühöngve kitárták a fogát...
  Dühös napalm ömlött az égből,
  De Isten és a ragyogó Sztálin velünk vannak!
  
  Oroszország a Vörös Szovjetunió,
  Hatalmas nagy Haza...
  Hiába tárja szét karmait Uram,
  Biztosan kommunizmusban fogunk élni!
  
  Bár a nagy háború elkezdődött,
  És sok vér ontott...
  Itt vergődik egy nagy ország,
  A könnyektől, a lángoktól és a nagy fájdalomtól!
  
  De hiszem, hogy felélesztjük a Hazát,
  És a szovjet zászlót a csillagok fölé emeljük ...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Nagyszerű, ragyogó Oroszország!
  
  Ez az én hazám
  Az egész univerzumban nincs senki, az szebb...
  Bár a Sátán fillérei futottak,
  A hitünk megerősödik ezekben a szenvedésekben!
  
  Ahogy a magát Hitlernek valló tette,
  Egyszerre sikerült elfoglalnia Afrikát...
  Hol van ennyi ereje a fasizmusnak?
  Egy fertőzés terjedt el a Földön!
  
  A Führer ennyi mindent elfogott,
  És még csak nem is mér...
  Mit teremtett egy banditaraj,
  Fölöttük skarlátvörös zászló lobog lidércnyomással!
  
  Az ilyen frizurák most erősek,
  Nincsenek "tigriseik", de a tankok rosszabbak ...
  És egy mesterlövészek szemébe ütötte Adolfot -
  Adj erősebb bankokat a náciknak!
  
  Amit nem tudunk megtenni, azt viccből megtesszük,
  Bár mezítlábas lányok a hidegben...
  Nagyon erős gyereket nevelünk,
  És egy skarlátvörös, gyönyörű rózsa!
  
  Bár az ellenség küzd, rohanj Moszkvába,
  De a csupasz mellkas lányok felálltak...
  Üssünk géppuskával kaszáról,
  A katonák kirúgják a rokonokat!
  
  Oroszországot mindenek felett fogjuk tenni,
  Egy ország, amely a Nap univerzumában szebb...
  És lesz meggyőző siker,
  Megerősödik a hitünk az ortodoxiában!
  
  És higgy a halottaknak, feltámasztjuk a lányokat,
  Vagy Isten erejével, vagy a tudomány virága által...
  Meghódítjuk a világegyetem tágait,
  Minden késedelem nélkül, aljas unalom!
  
  Képesek leszünk hűvössé tenni a szülőföldet,
  Emeljük Oroszország trónját a csillagok fölé...
  Te vagy a bajuszos Führer,
  Mi képzeli magát messiásként a gonosz arculatai nélkül!
  
  Óriássá tesszük a Hazát,
  Mi fog történni, mint egyetlen monolit...
  A lány együtt állt fel a zsinegre,
  Hiszen a lovagok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  Mentsd meg a nagy Hazát
  Akkor jutalmat kapsz Krisztustól...
  A Mindenható jobb megtörni a háborút,
  Bár néha bátran küzdeni kell!
  
  Röviden: a csaták hamarosan elhalnak,
  A csaták és a veszteségek véget érnek...
  És a lovagok nagy sasok,
  Születésétől fogva minden katona!
  Veronica megforgatta kardját a levegőben, és csupasz, kecses lábával az utca tükrös felületére taposott.
  A lány egy kacsintással mutatott egy női harcosra a második világháborúból. És szomorú mosollyal mondta:
  - Megpróbálták már elpusztítani a sárkányt, akár durva csatahajók hiperlézerágyúi segítségével is. Egy karddal nem győzheted le!
  Veronica egyetértően bólintott.
  - Azt hiszem. Nos, amikor a spártaiak harcoltak a perzsákkal, szerényen azt válaszolták: az árnyékban fogunk harcolni!
  Megjelent egy fiú rövidnadrágban és piros nyakkendőben. Meghajolt Veronica előtt, és így szólt:
  - Nagyszerű vendégünk a múltból. Mennyire örülünk, hogy üdvözölhetjük!
  Veronika sóhajtva válaszolt:
  - Amíg a hipersárkányt nem győzik le, nem elég örülni. És úgy tűnik, nem lesz könnyű kezelni!
  A fiú azt javasolta:
  Először együnk, aztán beszélünk!
  Más gyerekek is megjelentek - fiúk és lányok, nem idősebbek tizennégy évesnél.
  Elegáns ruhában voltak, de sokan mezítláb voltak, és csupasz, kerek gyereksarkúban villogtak.
  A harcost egy tiszteletbeli helyre ültették - egy aranyból készült és gyémántokkal kirakott karosszékbe. És mégis puha.
  A gyerekek azonban úgy ültek, mintha királyi trónokon ültek volna. És énekeltek maguknak valami vidámat:
  - Dicsőség a gyermekkor gyönyörű birodalmának,
  Nagyon szépek leszünk erősek...
  Hatalmas tésztából vagyunk,
  A nagy, szent ország népe!
  De ekkor megjelentek az aranyedények, és lebegtek a levegőben. Nagyon szép és lenyűgöző volt.
  És milyen csodálatos állatok voltak ott. Például ananász és őz, hattyú és dinnye hibridje, és még valami nagyon finom és étvágygerjesztő. Például sajttorta banánnal és pulykával. Itt minden nagyon ízletes és még nyájas is.
  Veronica mindkét arcán evett, és énekelte:
  - Nem vagyunk szánalmas rovarok,
  Egyél meg minden finomságot!
  És a lány fogja, és nevet. Sőt, a lány felvillantotta a gondolatot, milyen is egy olyan világban élni, ahol soha nem leszel felnőtt.
  Az asztal egyre hosszabb lett, és máris gyerekek ezrei voltak mögötte. És senki sem néz ki tizennégynél idősebbnek. Sokan, különösen a lányok a leggazdagabb drágakövekből készült ékszerekkel.
  Ugyanakkor a gyerekek többsége mezítláb volt, látható, hogy az örök nyár körülményei között triviálisan kellemetlen cipőben járni.
  Sőt, a járda meleg volt, de egyáltalán nem forró, és csupasz talppal sétálva boldogan érzed magad.
  Veronica elkezdte falni a malac, a datolya, a narancs és a fánk hibridjét.
  És nagyon kellemes mind ízében, mind érintésében, mind illatában. Ezen a világon minden szép és jól néz ki. Hogyan képzelték el a kommunizmust a futurisztikus jövőről szóló mesékben.
  Bár természetesen a csupasz, kerek sarkú cipőket gyakran a szegénységgel társítják, még egy ilyen kifejezés is létezik - csavargó.
  Veronica evett, és ivott egy kortyot egy platina kancsó smaragddal kirakott borból. Ennek a bornak elképesztő az íze, hogy úgy issza, mint egy édes, méz aromájú koktélt!
  És énekelnek a csalogányok és a paradicsomi madarak.
  Veronica felemelkedett, és ezt énekelte:
  És a harc újra folytatódik
  És a szív szorong a mellkasban...
  Olyan fiatal a világunk
  Örökké tavasz előtt!
  Aztán ismét ízletes és illatos ételeket kezdett enni. Veronica még egy aranyvillát is elővett csupasz lábujjával, és megpörgette, és így énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb lány a világon,
  Egy nagyon klassz éterszerű űrből!
  A harcos rendkívül aktív. És egyél jót. Pontosabban nem csak jó, hanem nagyon étvágygerjesztő és művészi. És rendkívül klassz és csodálatos étel.
  Veronika énekelte:
  - Dicsőség a kommunizmus korának,
  Mindig hinni fogunk a boldogságban...
  Leromboljuk a fasizmus igáját,
  Hiszem, hogy az álmunk valóra válik!
  És itt a mezítláb ismét valami finomat dobott a torkába. És ez egy nagyon érdekes pozíció.
  Egy futurisztikus jövőből jövő lány megjegyezte:
  - Nagyon egészségesen étkezel - ez azt jelenti, hogy erős vagy!
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Nagyon erős vagyok!
  A fiú kétkedve mondta:
  - Nem kell dicsekedned!
  A komszomol tag felkacagott.
  - De nem igazán?
  A kisfiú csicseregte:
  - És a kérkedésből is,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica felsikkantott:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  A lány mosolyogva megjegyezte:
  - Már megint dicsekszel!
  Veronica ezt írta a Twitteren:
  - Mindenre képes vagyok, mindenre képes vagyok,
  Forró szíveddel...
  Ha hegyeket kell seperned,
  nem tehetek róla!
  És a lány fogta és megmutatta a nyelvét!
  A fiú egyetértően bólintott.
  - Te vagy az, aki komponál és remekül viselkedik!
  A lány azt javasolta:
  - Felnőtt vendégünk pedig hadd mutassa meg tudását a katonai ügyekben!
  A fiú ezzel egyetértett.
  - Hadd mutassa meg! Különben meg akar küzdeni egy hipersárkány ellen, de lehet, hogy nincs ereje valami egyszerűbbre!
  Veronika sóhajtva válaszolt:
  Nem szeretek dicsekedni, de...
  Egy tizenkét év körüli fiú mezítláb taposott, és ugatott:
  - Nem, de! Most lesz egy gyakorló harcod!
  A komszomol lány egyetértően bólintott:
  - Készen állok!
  A lány mosolyogva megjegyezte:
  - Harcolnod kell a robottal. És ez nem is olyan egyszerű!
  Veronika bátran válaszolt:
  - Olyan vagyok, mint egy úttörő - mindig készen állok!
  A fiú örömmel énekelte:
  És a harc újra folytatódik
  A hiperplazma tűz forr...
  És Lenin olyan fiatal...
  Üss karddal!
  A lány kijavította a fiút:
  - Nem Lenin, hanem nemzedékek fénye, és nem karddal, hanem hiperblasterrel!
  A fiú dühösen így szólt:
  - Nem ijeszthetsz meg hiperblasterekkel!
  A gyerekek felálltak az asztaltól, mind a tízezren egyszerre. Szinte mindenki mezítláb taposott közben. És azt mondta:
  - Elfaraya gyere ki!
  És így háromszor...
  Aztán volt egy csodálatos nagy, mézes szőke, nagyon markáns izmokkal és bikiniben. Nagy melle volt, alig takarta vékony szövetcsík, és dús, fényűző combjai. A lánynak olyan volt az izomzata, mint Herkulesnek, és az izmok golyóként gurultak lebarnult bőre alatt.
  A hős lány szinte meztelen volt és mezítláb, gyönyörű, de túlságosan felpörgött.
  A meglehetősen magas és izmos Veronica egy fejjel alacsonyabb volt nála, és sokkal keskenyebb a vállai. Ezért amikor a lányok felálltak egymás ellen, a gyerekek ordibálni kezdtek.
  Kiáltások hallatszottak:
  Fogadjunk srácok!
  És tovább:
  - Fogadjunk!
  Mindkét lány haja aranylevélként csillogott, a haja pedig enyhén göndörödött.
  Elfaraya bólintott partnerének, és megjegyezte:
  - Biorobot vagyok, és ezért nem öllek meg!
  Veronika mosolyogva válaszolt:
  - És én férfi vagyok... És veled harcolva teljesítem kötelességem!
  Elfaraya megjegyezte:
  - Felnőtt vagy... Szóval nem ebből a világból!
  Veronika sóhajtva válaszolt:
  - És a világ, ahonnan nem vagyok jobb ennél!
  A lány dühösen mezítláb taposott, és ráparancsolt:
  - Kezdjük a harcot! Hamarosan újra eljön a hipersárkány további áldozatokért!
  Elfaraya bólintott, és megtette az első kitörést. Veronica kissé hátradőlt.
  Mindkét lány egymásra kacsintott. Elfarainak egy nagy és hosszú kard volt a kezében. Úgy forgatta őket, mint egy tollat. Veronica megpróbált ellentámadásba lendülni.
  És sok siker nélkül. Az ellenség gyors. Sőt, még macskát és egeret is játszott.
  Elfaraya kiugrott és megvakarta Veronica vállát, és úgy vakarta, mint egy macskamancsot.
  Aztán azt mondta:
  - Nem sérültél meg!?
  Veronika dühösen válaszolt:
  - Nem!
  És ismét megtámadta az ellenséget. A komszomol tag vívással foglalkozott, és volt egy ötlete, hogyan harcoljon karddal. De az ellenfele gyorsabb és erősebb is.
  Mégis, ez egy robot.
  Itt Elfaraya ismét legyőzte Veronica támadását, és ismét megkarmolta a lány mellkasát. A vér jobban ömlött.
  Veronica csupasz lábujjakkal próbált port szórni a biorobot szemébe, de nem sok sikerrel.
  A Komszomolskaya Pravda megjegyezte:
  - És nehéz volt a nácikkal!
  Elfaraya ismét megkarcolta a kardját, vessünk egy villámcsapást, és szúrjuk át a bőrt a vállán, kiadta:
  - Ma, uraim, történelmet írunk,
  Építsünk barikádokat, holnap pedig krematóriumokat!
  Veronica dühödt támadásával támogatta a dalt:
  - Új világot építünk, és tagadjuk a múltat,
  A trónra emelés - nevetséges és vulgáris!
  Elfaraya újabb kitörést hajtott végre, ezúttal Veronica csupasz lábára csapott, és csicseregve:
  - Megsérültél?
  Veronica megjegyezte:
  - Ha nem lennél robot, ezt gúnynak tartanám!
  És a komszomol lány dühében egy egész sor ütést hajtott végre karddal. És a kardja úgy villogott, mint egy pillangó szárnya.
  De Elfaraya visszavágott, és elkapta a szembejövő forgalomban. Veronica mellkasán a melltartó le volt vágva. A komszomol tag skarlát mellbimbói pedig kilátszottak.
  Veronica elszégyellte magát, és kiáltott:
  - A fenébe is!
  A biorobot lány ezt énekelte:
  Nem angyal vagy, hanem nekem, hanem nekem,
  Szent lettél!
  Nem vagy angyal, de láttam, de láttam,
  A fényed nem földi!
  Veronika, kardjait hadonászva, meztelen felsőteste izzadságtól csillogó, mintha olajozott volna, és üvöltött:
  - Csak a mennyben csak az angyalok tudják, hogy a biorobot vár!
  
  ROBUR A HONDÍTÓ ÚJ KALANDJAI
  MEGJEGYZÉS
  Robur, a Hódító két bájos lánnyal együtt egy univerzális készüléket hoz létre, amely nagyon erős fegyvernek bizonyult. Mi vár most az emberiségre? Robur hatalmat akar a világ felett!
  . 1. FEJEZET
  A Hódító Roburt súlyosan elkábította egy villám. De nem halt meg. Univerzális készülékét a szárazföldre dobták. És bár megsértette magát, még mindig volt esély a helyrehozására.
  A csapat pedig egy időre eltűnt az Egyesült Államokban, és különféle alkatrészeket keresett a készülékhez.
  Amerikában láthatóan úgy gondolták, hogy Robur meghalt, különösen azért, mert a rendőrség tanúja túlélte, aki megerősítette, hogy a készüléket villámcsapás érte.
  És hamarosan elkezdődött az orosz-japán háború. Az Egyesült Államok üzleti kapcsolatban állt Oroszországgal, de a demokratikus sajtó nem szerette az autokratikus birodalmat.
  Természetesen Oroszországban a cár teljhatalmú volt: végrehajtó, törvényhozó és bírói hatalom. A haladó közvélemény pedig parlamentet, szólás- és lelkiismereti szabadságot akart.
  Tehát az Egyesült Államok örült a cári Oroszország vereségének ... És a végén békét írtak alá, amely megváltoztatta az erőviszonyokat a Csendes-óceánon.
  És Robur tökéletesítette az autót... Elképesztő tulajdonságokkal készítette el.
  Képes nemcsak szárazföldön, vízen, víz alatt és levegőben mozogni, hanem még két elemben: az űrben és a föld alatt.
  És mivel a Föld bolygó jóléte nem érdekelte Romulust, a Holdra repült.
  Két lány volt vele a hintón: Albina és Alvina. Robur készüléke átsiklott a tér felszínén. Kicsi volt, de a termonukleáris fúzió energiáját használta fel, amikor a hidrogént héliummá alakították.
  Ugyanakkor a repülés során egy félig térbeli mező keletkezett a gép körül, amely a legkeményebb bevonatokon is át tudott hatolni.
  Robur repült, simogatta a lány térdét... És közben gondolkodott. Sok éve van. Az "albatroszt" azokban a napokban hozták létre, amikor a repülőgépipar csak a múlt század nyolcvanas éveiben alakult ki. Robur akkor már negyven felett volt. Olyan repülőgépet készített, amelynek a huszonegyedik század valós történelmében például a repülési időtartam tekintetében nem volt párja. Igaz, a sebessége csak rekord az idejében.
  Aztán sikerült valami egészen szuperet alkotnia.... És lepd meg az egész világot. És a végén adj ki valami fantasztikusat általában.
  De te magad már túl vagy hatvanon, és ez szomorú. Látható, hogy Romulus öregszik.
  Természetesen kívánatos lenne a fiatalság visszatérése. De hogyan lehet ezt elérni?
  Egy ősi könyvben Robur azt olvasta, hogy van egy olyan kő a Holdon, hogy megérintésével minden test fiatalos lehet.
  Jelenleg átsiklik a vákuumon. Albina, aki szintén női tudós, egy speciális iránykeresőt kapcsolt be, hogy felfogja a kő sugárzását. A szőke nő ijedten jegyezte meg:
  - Engem is megijeszt az öregség!
  Robur egyetértően bólintott.
  - Ez borzalmas! Nincs korábbi frissesség és élénkség, és az alvás sem frissít fel fiatalosan, és egyre gyakrabban fáj a feje.
  Alvin sóhajtva bólintott.
  - Mi sem vagyunk már fiatalok, pedig remekül nézünk ki. És az idős lányok megszerzésének lehetősége olyan ijesztő!
  És mindkét feltaláló a sarkával ütötte a fémet.
  De a hold egyre közeledett. És Robur készüléke a sebesség csúcsán volt.
  A Föld gravitációját figyelték meg benne. És ez természetesen nagyszerű.
  Albina megjegyezte:
  - Nincs levegő a Holdon!
  Robur mosolyogva mondta:
  - Jó öltönyeink vannak. Ezenkívül a holdkő a műhold kellős közepén található. És nem is olyan egyszerű megszerezni. De a mi készülékünk szerencsére egyedi.
  Alvin megjegyezte:
  - És mi is részt veszünk az elkészítésében! Emlékszel, hogyan fejlesztettük ki?
  Albina készségesen hozzátette:
  - Különösen a hidrogén termonukleáris fúziója - amikor a gép egyedül vízen működik és nagyon hosszú ideig!
  Robur bólintott szürke fejével.
  - Igen, munkásaim, létrehoztunk egy univerzális apparátust, amely több száz évvel megelőzte korát. De ez nem elég! Miután megkaptuk a fiatalság ajándékát, van dolgunk a Földön!
  Alvina kuncogott, és megjegyezte:
  - Meg kell ragadnunk a hatalmat a világ felett!
  Albina kétkedve vállat vont nőtlenül széles vállával:
  - Jó ötlet, de egy, még egy ilyen tökéletes gép sem elég - egy egész hadsereget kell létrehozni!
  Robert megjegyezte:
  - Bármilyen anyagon áthaladni képes féltérmező is képes olyan erős lézert generálni, amely még csatahajókat is vág. Így képesek vagyunk komoly erőt alkotni.
  Alvina fogát kitárva csicseregte:
  - Ütőlézer, pokoli teljesítmény,
  Minden nehézséget legyőzhet!
  Most a Hold akkora lett, mint egy medence a képernyőn, és tovább nőtt. A hold kráterei és tengerei látszottak. Felülete szürkés és egyszerre csillogó.
  Albina levette a csizmáját, szabaddá téve csupasz, cizellált lábát. Az ujjai megmozdultak, és egy pakli kártya jelent meg bennük.
  A szépség javasolta:
  - Játszunk?
  Alvina kuncogott, és így válaszolt:
  - Te is megpróbálhatod! Érdekes játék lenne!
  Robur agresszíven megjegyezte:
  - Nem jó kártyázni! Talán pörgethetünk valami érdekesebbet?
  Albina megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - És mit javasolsz? Talán sakk?
  Robur bólintott.
  - Ez a nagy elmék játéka. Mit próbáljunk ki?
  Alvin így válaszolt:
  - Általában kevés az idő, hamarosan leszállunk a Holdra. Talán tényleg jobb, gyorsan cseréljünk kártyát.
  Robur beleegyezett:
  - Nem ismerem fel a villámcsapást! A sakkot megfontoltan kell játszani. Szóval jobb kártyák!
  Albina csupasz ujjaival, vésett lábaival elkezdte kevergetni a fedélzetet. Aztán kiosztotta a kártyákat. Romulus kapott egy hatos adut, és elsőnek kezdett menni. A játék elkezdődött... Csak pár meccset sikerült lejátszaniuk. Az első döntetlenre végződött, a második pedig Albina fázott. Amitől a lány nagyon megsértődött és ezt énekelte:
  - Kártyák reggelire, kártyák ebédre,
  Kártyák vacsorára, ez az egész titok!
  Robur mosolyogva megjegyezte:
  - Szerencsétlen a kártyákban - szerencsés a szerelemben!
  Ezzel általában minden véget ért. Az eszköz hozzáért a felszínhez, és szilárdan landolt a Holdon. Most ők lettek az első űrhajósok az emberiség történetében, akik megérintették a földi műhold felszínét.
  Persze a lányok nagyon mezítláb akartak menni, de a vákuum megszabja a maga törvényeit. Így nem voltak túl hajlandóak szkafandert felvenni.
  Robur is űrruhában volt. Nagyon magabiztosnak érezte magát.
  Itt vannak a Hold felszínén. Lassan mentek. És azonnal ugrottak - a Hold gravitációja sokkal kisebb, mint a Föld bolygón.
  Robur elégedetten jegyezte meg:
  Mi vagyunk az első emberek a Holdon! Milyen csodálatos!
  Albina mosolyogva énekelte:
  - Hold, hold - virágok, virágok,
  Mindannyian szeretettel bízunk -
  Remények és álmok! Remények és álmok!
  Alvina mosolyogva jegyezte meg:
  - Mindent megtehetünk, és még a Holdra is repültünk!
  A triász a Hold felszínén taposott, és még ugrani is próbált. Az ugrások hosszúak voltak. És amikor lemegy, az esés olyan, mint egy álomban.
  Biztosan gyönyörűen néz ki.
  Robur énekelte:
  - Jó a Holdon lenni,
  Ezen a csodálatos földön!
  Albina logikusan megjegyezte:
  - Jó a Holdon, mert mi vagyunk a legelsők rajta. De valójában nincsenek virágok, nincs fű, nincs kék ég. Ez nem túl nagyszerű.
  Alvina beleegyezett ebbe, és a sarkát a homokba nyomta. Aztán feldobták.
  A lány felmordult:
  - Nem a legjobb, ha homok és kráterek vannak a környéken!
  Robur elvigyorodott, és így szólt:
  - Találd meg a legjobbat a legrosszabbban, és ne fordítva! És itt a maga módján azt kell mondanom, hogy tökéletesen!
  Albina egyetértett ezzel:
  - Igen, a maga módján egész jó! De... a csendélet nem édes!
  Alvina kijavította párját:
  - Egyáltalán nincs élet!
  Robur ugrott még néhányat. Aztán a fejére állt, és a kezére támasztva járt. Nyilván nagyon tetszett neki. De ő nem fiú. Hatvanon túl van. A hosszú ideig tartó kézen járás pedig méltatlan és fárasztó. Valami mást szeretnék - praktikusabbat.
  Robur határozottan mondta:
  - Elég! Most pedig repüljünk a Hold közepébe, és érintsük meg az örök fiatalságot adó követ!
  Mindkét lány egyszerre kiáltott fel:
  - Természetesen repülünk! Örök fiatalságot akarunk!
  Így a triád odarohant a csodálatos autójukhoz, amely úgy nézett ki, mint egy barracuda cápa, kerekekkel, amelyek azonban visszahúzhatók voltak.
  Aztán a lányok és egy idős férfi beugrottak ebbe a készülékbe. Nagyon jól csinálták.
  Bár persze a hold is remek. És most ez egy még izgalmasabb utazás volt befelé.
  Robur, aki szokatlan gépe volánjánál ült, ezt énekelte:
  - A fiú gépfegyvert lát álmában -
  Végül is a tank kedvesebb neki, mint a limuzin...
  Születéstől fogva egyértelmű ez az igazodás,
  Csak az erő győz a világon!
  És ekkor bekapcsolták a félig űrmezőt, és egy barracudára emlékeztető gépezet rohant a Hold mélyére, meglazítva a bolygó felszínét.
  A készülék kezdetben megrázkódott, majd egyre mélyebbre kezdett a hold talajába hatolni.
  Kevesebb az autó rázása. Aztán teljesen megnyugodott, és óraműként szállt a mélybe.
  Albina a Twitteren írta:
  - Áttörünk minden hegyen,
  Bármilyen nyak - megfordulunk!
  Alvina készségesen megerősítette ezt:
  - Természetesen megfordulunk, megpróbáljuk!
  És a lány lerúgta a csizmáját. Társa követte példáját.
  És amíg Robur volt az élen, a lányok kártyázni kezdtek egymás között.
  Csupasz lábujjak segítségével tették, és nagyon energikusan. Játszottak, kártyáztak és visszavágtak.
  De hamar belefáradtak. A lányok pedig úgy döntöttek, sakkoznak. Valójában egy az egyben kártyázni nem túl érdekes. De a sakkban persze - szuper.
  Albina mosolyogva mondta:
  - A Chess 0 egy értelmiségi játék!
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Természetesen! Mi vagyunk a legmagasabb szellemi elit!
  Albina bólintott. És a csupasz lábujjai előhúztak egy üveg pezsgőt a szekrényből. A lány lecsavarta a dugót, és kiengedett egy csodálatos sugárt. Arcon kapott. És leöntötte a lány gyönyörű és még mindig friss arcát.
  A szőke tudós felkiáltott:
  - Nem produktív!
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Nagyon hülyeség így pofozni magad!
  Albina csupasz ujjaival megfogta a fekete alakot, és megmozdította. Ez egy érdekes játék. Mindkét fél gyorsan játszott. És elkezdődött a figurák kölcsönös bonyolítása. És mindez leegyszerűsítésekre vezethető vissza. És akkor döntetlen.
  A lányok egy darabig ültek az üres tábla fölött.
  Ezután a figurákat újra elhelyezték.
  Albina ezúttal fehér darabokkal játszott. Ellenfele a King's Indian Defence-t játszotta, és a Zemish Variáció jött létre. A fehérek megtámadták a királyt. Albina még egy figurát is adományozott. De nem volt győzelem.
  Újabb döntetlen...
  A lányok kezet fogtak.
  Aztán Albina úgy döntött, hogy énekel, a hangja telt, nagyon lédús volt, és mezítláb csapott éneklés közben;
  Festett tér sötét, komor fényben,
  És a jégcsillagok elhalványultak pályájukon...
  Szeretetet akarok, válaszul nemet hallok,
  A lányok szíve összetört!
  
  Szeretünk nagyon bátran harcolni,
  Nagyon heves harc a szülőföldért...
  Tegyük át újra a bátorság próbáját,
  Én a világ lovagja vagyok - nem egy búbánat lelkével!
  
  Amikor szétvertük a Wehrmachtet,
  A lányok bátran küzdöttek Moszkva közelében ...
  Visszaverte a barna hordák raját,
  Bár az ellenség rokon a Sátánnal!
  
  Mezítlábas lányok vagyunk a hóbuckán,
  ne légy ellenfél, tudd, hogy félj...
  És egy fasiszta vasvillával az oldalán,
  Miután összeszedték, az óriások egy kupacban a táska bőréből!
  
  De mi a bátorságunk mindenben,
  Amikor a Merkúrt lábbal mérték...
  Bárki, aki siet velünk, összetörik,
  Ne taposd a szélét, kedves csizmák!
  
  Legyen híres az orosz föld,
  Megmutattuk az embereknek az utat a világegyetembe...
  a világ emberei mind egy családot alkotnak -
  Hamarosan meglátjuk a kommunizmust!
  
  Igen, elhiheted, vagy legalábbis nem hiszed,
  De az ember erős teremtménynek születik...
  A vadállat nem fogja legyőzni barátságunkat,
  Hiszen higgyétek el, hogy az ellenségek tehetetlenek ellenünk!
  
  Szülőföldünk nevében, szent,
  Harcolni fogok minden gonosz ellen...
  Egy lány mezítláb fut a hóban
  esze ágában sincs gyáva megadni magát!
  
  Heves harcosok milliói vagyunk,
  Akik egyesültek a csatában...
  Dicsőítsük a nagyapák és atyák hitét,
  Hiszen a csatákban a lányok legyőzhetetlenek!
  
  Svarog a legélesebbet adta nekünk a csatában,
  Azt mondta, a lányok veszekedtek...
  Hagyja, hogy Isten ideálja valóra váljon
  És ha nyersz, megosztod az árvával!
  
  A miénk legyen dicsőségben, azt hiszem, Oroszország,
  Aki félelem nélkül harcol...
  Harcolj a szülőföldért, és ne félj,
  Még az egész ing is át van ázva a vértől!
  
  Igen, kétségtelen, minden ellenséget el fogunk söpörni,
  Arra születtünk, hogy óriások törzse legyen...
  A zászló alatt egy háromszínű vörös kalikóval,
  Az emberek egyesüljenek az örökkévalóságban!
  
  Itt jön egy új korszak
  A terek megnyíltak az űremberek előtt...
  Néhány rovar lendületesen ver,
  Pokolra távozni a hülyeséggel, beszélj!
  
  Igen, az ember egyáltalán nem hisz a tetűnek,
  És aki mindig győzni született...
  Ezért, dicsőséges címer, ne remegj,
  Bár az ellenség egyszerűen megvadult!
  
  Nem engedünk az ellenfélnek,
  Nem a Földön, még a kék égen sem...
  Egy füzetbe írod a fiúkat,
  Hogy a csillaghajó úgy fog felszállni, mint egy nyüzsgő hattyú!
  
  Hogy nagyon bátran megvédjük a Földet,
  Tudod mi bátor lányok vagyunk...
  Íme, a kerub kitárja szárnyait,
  Gránátot dobnak rájuk!
  
  Nem, a lányokat soha nem fogják elsöpörni,
  Nem térdelnek le minket...
  Ahogy Hitler kaput előtt volt,
  Így lesz dicsőségben nemzedékek öröme!
  
  Egyszóval a csillaghoz repülünk,
  És a Szűz, az Orion világában leszünk...
  A nagy álmok valóra válnak
  Dicsőséges, új rendet építünk!
  
  És hiszem, hogy hamarosan eljön az ideje
  Amikor a csatában elhunytak feltámadnak...
  A győzelem végtelen számlát nyit,
  A küzdelemben a legtisztább versenyző jutalomban részesül!
  
  Ismerek embereket a világon, kibékülünk,
  Az egyik: arab, hindu és ortodox...
  Mindent megvilágít a Mindenható Úr,
  És a sorsunk természetesen dicsőséges lesz!
  
  Boldogság várjon minden emberre előre,
  És az örökkévalóság dicsőséges örömben örökké...
  A kudarcok és a nullák véget érnek,
  És gyógyítsd meg a gyengéket, a nyomorékokat!
  
  Itt lesz az emberek boldogsága évszázadokig,
  Bár évmilliárdok telnek el dicsőségben...
  Végül is az emberek elméjének ereje erős,
  Űrhatalomban születtünk!
  
  Tréfásan meghódítjuk az univerzumot,
  A pálya galaxisait a végére emeljük...
  Menjünk át a légüres téren szerelemben, csavarodva,
  Dicsőítsd Isten Jézus nevét!
  
  És mi magunk teremtünk egyszerre csillagokat,
  Építsünk parszek hosszú városokat...
  A vadász hamarosan vadlá változik,
  És mindenekelőtt legyenek emberek!
  Albina az egész verset elénekelte, Alvina pedig felkapta zengő hangjával. A lányok pedig rendkívül szórakoztatóak és elegánsak voltak.
  Ezután a lányok a harmadik sakkjátszmát játszották. És elkezdtek átgondoltabban játszani.
  Alvina White-tal játszott, és trükkös mozdulatokat keresett. Albina is harcolt.
  Mindkét lány áthajolt a deszkán, és majdnem összeütközött a homlokával és az orrával.
  A játék folyt. Robur pedig eközben mesés autóját közelebb vitte a Hold közepéhez. Csodálatos a fejlődés a földön. Valójában ez csodaként értékelhető. De a Holdon nincs élet. Ez pedig problematikus.
  Robur vezette az autót, és gondolkodott. Főleg, ha Isten? És ha van, mi az? Tényleg ugyanaz, mint a Bibliában, vagy más? Robur vállat vont.
  Nehéz gyerekkora volt, és egy fiatalkorúak javítóintézetébe került. De semmi sem élte túl, sőt a vezető lett.
  És miután megszerezte a kezdőtőkét, banditából átképzett üzletemberré. És ez lett az új tevékenységi területe.
  Aztán Robur érdeklődni kezdett a repülés iránt. És találkozott két akkori fiatal lánnyal - Albinával és Alvinával. És képesek voltak egyedi repülőgépet készíteni. Amelyik repült és hatalmas erőtartaléka volt.
  Ez a nagyszerű felfedezés.
  Még két professzort is vezetett az USA-ból a Pioneerrel. Igaz, aljasan viselkedtek, elmenekültek, sőt az autót is megrongálták. De nem bocsátott meg nekik.
  Aztán még egy kicsit repült... Telt az idő... Albina és Alvina is olyan autót akart létrehozni, amely képes repülni, vezetni és úszni. És ez megtörtént.
  Robur már kezdett gondolkodni a világ feletti hatalomról... Bár természetesen egy apparátus nem fogja meghódítani a világot.
  De persze, ahogy Robur hitte, jó lenne az emberiség egyesítése. A háborúk megszűnnének, az éhezés megszűnne, és más problémák egyszerűen megoldódnának.
  De hogyan lehet egyesíteni az embereket újabb nagy háború nélkül? Valójában ez a probléma.
  Robur nem akart embereket ölni, hanem világdiktátor is, nagyon szeretett volna azzá válni. Itt van egy ellentmondás és egy nehéz dilemma. Aztán persze felmerültek gondolatok Istenről - vajon létezik?
  Robur nem tudta ezt, ahogy láthatóan nagyon sokan nem tudták. Pontosabban szinte mindent. És ha a pápa ateista lenne, ez nem lepné meg Roburt túlságosan.
  A fő érv Isten létezése ellen a gonosz és az igazságtalanság bősége a világban. És ha Isten megengedi több milliárd ember gonoszságát és szenvedését, akkor miért? Hiányzik belőle az erő vagy a szeretet? Azonban, ha az Univerzum Teremtője létezik, miért kell Ő a tökéletesség?
  Vagy esetleg fordítva? A teremtés a Teremtő jellemének tükre, és tökéletlen, mert maga Isten nem tökéletes.
  Mindenesetre, ha például fáj a foga, akkor készen állsz felmászni a falra és átkozni az egész világot, és Istenem, aki kitalált egy olyan undorító dolgot, mint a fogszuvasodás! Igen, az életben nincs idő az örömre. Idős korban azonban sokféle seb támad meg egy embert.
  És nem ez a legrosszabb. Vegyük például a rákot? Valójában rosszabb, mint a pestis. Hogy lehet így zaklatni az embereket?
  És még rosszabb az öregség. Robur ettől félt a legjobban. Úgy tűnik, egészséges, sőt erős.
  De valami megváltozott az évek során. És például az alvás már nem frissít fiatalon, és gyorsabban elfárad. Befolyásolja az állóképességet és a sebességet. És a nők nem annyira vonzóak.
  Nem úgy, mint fiatalkoromban. Vagy akár fiatalon. Öregszel, és ez nagyon rossz.
  Az időskor egyik legkellemetlenebb megnyilvánulása a külső változások, különösen a ráncok és az ősz haj, sőt a kopasz foltok megjelenése. És ez kellemetlen is. És a gyomor az edzés ellenére is növekedni kezd. És az erő benned már nem forr úgy, mint egy vulkán.
  Albina és Alvina fiatalabbak, de már negyvenévesek. A lányok pedig nagyon összetettek a megjelenésükkel kapcsolatban. Bár nézd és harminc nem ad. De nyilvánvalóan félnek öregasszonyokká válni.
  És ez nagyon felzaklatja őket... Ráadásul Albinának fájt a foga, és tömést kellett behelyeznie. Töméssel pedig a fog előbb-utóbb teljesen összeesik.
  Igen, ez szomorú a lányoknak.
  És a holdkő képes visszaállítani a fiatalságot. És talán örökre!
  És ez nagyszerű. Főleg ha halandó vagy, nincs miért meghódítani a világot. Halálod után újra szét fog esni. És így lehet létrehozni örökkévaló, stabil, tartós, és az embergazdálkodás javára irányított. Robur nemcsak magának, hanem az emberiségnek a kedvéért is akarta a halhatatlanságot. Úgy, hogy erőre és stabilitásra tesz szert, ugyanakkor dinamikusan fejlődik, és űrhajók repülnek, hogy meghódítsák a Naprendszeren kívüli világokat.
  Az emberiség előbb-utóbb úrrá lesz a termonukleáris energián, és hatalmas bombát hoz létre. És ha különböző országok léteznek ebben az időben, az atomháborúhoz és az emberiség eltűnéséhez vezethet.
  Tehát egységes kormányra van szükség. És ez az emberek üdvössége...
  A számítógép figyelmeztetést adott ki - közelednek a Hold középpontjához, tehát a cél nagyon közel van.
  . 2. FEJEZET
  És a Hold közepén egy üreges tartály található. Benne pedig, mint a zafír, csillog egy görögdinnye méretű drágakő. Nagyon szép, sok arculattal.
  És képes örök fiatalságot adni annak, aki megérinti. Igaz, próbálj meg eljutni a Hold közepére. Mintha a varázslók kincseket rejtettek volna el a Föld műholdjának mélyén.
  Itt van Robur csodálatos apparátusa, amely legyőzte a Hold szilárd talaját, és a központba ment.
  Ott a súlytalanság uralkodott, de egy amerikai zseni apparátusában a mesterséges gravitáció.
  Ám amikor a triád kiszállt a készülékből, a gravitáció teljes hiányában találták magukat a Hold közepén.
  És lebegtek a levegőben, ami ebben a tartályban volt.
  Albina felkiáltott:
  - Milyen szép kő! Csak egy csoda!
  Alvin megjegyezte:
  - Igen klassz! És hogyan szerezhetünk most örök fiatalságot?
  Robur magabiztosan válaszolt:
  - Le kell venni a kesztyűt, és mindkét tenyerét rögzíteni kell, és egy percig kell tartani. A fiatalság energiája behatol bennünk, és örökké fiatalok leszünk!
  Albina füttyentett:
  - Azta! Olyan egyszerű!
  Alvina logikusan megjegyezte:
  - És minden zseniálisan egyszerű! Csak a középszerűség bonyolít mindent!
  Robur bólintott.
  - Meleg van itt! Ne fagya le a kezét. Vegyük le a kesztyűnket.
  És a nagy tudós elkezdte lehúzni a kesztyűjét. A lányok követték őt. A szépségek olyan finom kezűek, és egyben lebarnultak, hosszú, skarlátvörösre festett körmök.
  Alvina ezt írta a Twitteren:
  - Ó, kezeink, munkás kezeink!
  Albina kórusban hozzátette:
  - És mi lányok vagyunk a legmenőbbek!
  Robur volt az első, aki a kőre tette a kezét. Egy erős, idős férfi örömmel mondta:
  - Olyan dögös!
  Aztán Albina és Alvina is rátette a kezét. A lányok megdermedtek, érezték, hogy melegség és energia árad beléjük.
  Robur lógott, ő is érezte, hogy kellemes elektromos kisülések söpörnek végig rajta. És mondjuk remek volt. És akkor látta, hogy a lányok is remegnek. És érzik.
  Robur fogta a nyelvét. Pár fog hiányzott, de mostanra már elkezdtek nőni. És a férfi kezének bőre, közvetlenül a szeme előtt, gyengédebbé válik, és nem olyan érdes.
  Az arca nem látszik, de Albina már felkiált:
  - Patron az ősz hajad eltűnik!
  Robur bólintott.
  - számítottam rá! De a fiatalítás nem annyira feltűnő rajtatok, lányok - már így is szuperül néztek ki!
  Albina örömmel énekelte:
  - Ó, gyermekkor, gyermekkor, hová sietsz,
  Ó gyermekkor, gyermekkor, hová repülsz!
  Alvina folytatta a dalt:
  - Még nem játszottam eleget veled,
  A lány mezítlábas és menő lett!
  Albina felkacagott.
  - És a te Romulusod már elvesztette a szakállát!
  A zseniális feltaláló bólintott.
  - Szakáll? Akkor ez elég?
  És megpróbálta levenni a kezét a fiatalságot adó kőről. De nem volt ott.
  És alaposan bedugták a tenyerüket.
  Robur felmordult:
  - Mi ez?
  Albina és Alvina is megrándult... Hirtelen nagy, magas lányok teste zsugorodni kezdett.
  És bosszúsan kiabáltak.
  Éreztem, hogy nagy teste egy magas, majdnem kétméteres férfi zsugorodni kezdett és Robur.
  És ez összezavarta. A frissen vert fiatalember erősebben rángatózott. De mégsem tudott megszökni. A lányok sem tudtak elmenekülni.
  És máris jelentősen csökkentek.
  Albina még kotyogott is:
  - A gyerekkorba zuhanás nem azt jelenti, hogy fiatalabb leszek!
  Alvina szellemesen hozzátette:
  - Fiatalabb testben, nem lesz baba gondolatban!
  Robur érezte, hogy az öltöny zsákként lóg rajta. Elég jelentősen zsugorodott.
  A lányokból gyerekek lettek, most tíz évet kaphatnak. Szerencsére a redukciós folyamat leállt. És most mindhárom figura megereszkedett űrruhában és kis testben volt.
  Robur azonban végül lecsatolta a kezét, és a levegőbe repült. Két lány is elszakadt és megpördült.
  Albina felsikkantott:
  - Menjünk vissza! És rohant a készülékhez egy cápa formájában.
  Robur is ott vágtatott, Alvina pedig követte.
  Leginkább le akarták vetni a szkafanderüket, és megnézni magukat a tükörben.
  És itt vannak bent. Az űrruhákat nem lehet azonnal levenni. És remeg a kezem.
  De végre lekerültek a sisakok, és velük a többi is.
  Most már láthatod, Robur, hogy a magas lányok lányokká változtak. És zseniális feltaláló.
  Robur a tükörbe pillantott. És látott maga előtt egy negyvenöt méter magas, izmos fiút. Csak egy gyerek, lebarnult és mezítláb, ahogy Robur is volt tíz évesen. Ez az, hogy az izmok kiemelkedőbbek, mint a gyermekkorban. És a pofa olyan aranyos és szeszélyes.
  Albina felkacagott.
  - Most már fiú vagy Robur!
  Alvina nevetve tette hozzá:
  - Zsarnok fiú!
  Albina húsevően mosolygott:
  - Egy mezítlábas fiú fogja uralni a Föld bolygót!
  Robur megátkozta:
  - És te ki vagy? Lányok! Szeretnél ilyen lenni?
  Albina sóhajtva megjegyezte:
  - Igen, ez egyértelmű túlzás! De nem baj, ennek megvannak az előnyei!
  Alvina bosszúsan jegyezte meg:
  - Valami pluszt nem látok! Most fájni fog nekünk, ha férfiakkal szeretkezünk. A fiatalság jó, de a gyerekkorban sok probléma van
  Robur felmordult, vagy inkább nyikorgott:
  - De nekem még rosszabb! Melyik nő szeretne szerelmet velem?
  Albina kuncogott, és így válaszolt:
  - Igen, egy ilyen kis dologgal a nőknek nincs szüksége rád. És csak fiúként!
  Robur megrázta az öklét.
  én leszek az apjuk. Az egész Föld bolygó igazi atyja!
  Alvina agresszíven megjegyezte, csupasz, gyerekes lábát taposva:
  - Felnősz és apa leszel, bölcsebb leszel!
  Albina mosolyogva jegyezte meg:
  Vagy nem fogsz felnőni! A gyermekkor örökké tart!
  Robur felüvöltött:
  - Örökké gyerekek maradunk,
  Csak az évek változnak!
  És bosszúságában ő is taposott, gyerekes, mezítláb. Nyilvánvalóan leesett róla a ruhája, és most meztelen vagy. Hacsak nem tekered a csípőszövet köré.
  Robur becsapva érezte magát, és mintha kirabolták volna. Fiatalodás helyett a gyerekkorba zuhant.
  Valójában nagyon jól éreztem magam fizikailag. És jó hangulat uralkodott. Nagyon akartam nevetni és ugrálni.
  De persze erre nem számított. Ráadásul kellemetlen elveszíteni egy magas, közel két méter magasat, amikor a tömegben sétálva messzire látsz.
  Ehelyett most valami csaló vagy. És nem a legjobb. De másrészt tele vagy energiával.
  Ahogy Engels mondta: a lét határozza meg a tudatot. A gyermek teste pedig elnyomja a szomorúságot, és mindenféle bravúrhoz vonzódik. És úgy akarsz ugrani és mozogni, mint egy óramű ló.
  Robur elrendelte:
  - Rendben! Megfiatalodtunk, sőt túlságosan is. És most repülj a Földre!
  Albina zavartan kérdezte:
  - És mit fogunk csinálni ott a gyerekek testében?
  Robur határozottan mondta:
  - Hódítsuk meg a világot!
  Alvina összecsapta a kezét, és megtapogatta a baba lábát:
  - Ez elképesztő!
  Albina lelkesen énekelte:
  - Az egész világ a mi kezünkben van,
  Mi vagyunk a kontinensek csillagai...
  Összetörték a sarkokban -
  Átkozott versenyzők!
  Robur a fejét csóválva erősen megerősítette:
  - Igen, eltörték! És ez klassz!
  Alvin kijavította:
  - Még nem bontottuk meg, de biztosan meg fogjuk törni!
  Albina agresszíven énekelt:
  - Ne viseld el a lányok megaláztatását,
  A dicsőséget acélkarddal fogjuk megerősíteni...
  Nem tűrünk több sértést -
  Törjük szét az összes fasisztát!
  Robur nyersen megjegyezte:
  - Korai még a nácikról énekelni! Mussolini még mindig senki, Hitlert pedig egészségügyi okokból nem is vitték katonai szolgálatra!
  Alvina a professzorra kacsintott, és így szólt:
  - Aztán repültek, hogy kijavítsák mások hibáit! Talán tényleg jobb lesz a világ!
  A fiú Robur megerősítette:
  - Legyen jobb szerelmes öklömben!
  És egy kicsi, de fürge és sokoldalú gépezet rohant a Hold közepéből, átrágta a földet, nem hagyott maga után folyosókat.
  Albina mosolyogva énekelte:
  - Az emberiségnek van vastechnikája, minden
  bizonnyal szükséges és nagyon hasznos...
  Alvina lelkesen folytatta:
  De, és számomra kellemesebb, a népi csodák,
  Egy terítő önszerelhető, gyorscipővel ...
  A fiú Robur lelkesen énekelte:
  - Hiszem, hogy a mesével az emberek nem búcsúznak,
  És a hűséges barátok örökre megmaradnak!
  Valójában a triumvirátus a legmagasabb osztályt mutatta. Pontosabban elérték céljukat és megfiatalítottak. És most valami még jelentősebbet kell tennünk.
  Boy Robur az élen. Joystickkal irányít, a magasságcsökkenés egyáltalán nem zavarja. És a hangulat emelkedik.
  Valójában, bár fiú vagy, soha nem fogsz megöregedni. És tetszik. Szóval boldog élet vár rád. És örökké uralkodni fogsz a Föld bolygón.
  Hiszen egy ilyen apparátus van a kezében: tud repülni a levegőben és az űrben. És ússzon a vízen és a víz alatt, és még a föld alatt is mozogjon. És van egy fegyvere is graviolézerrel.
  Milyen hadsereg állhat ellene? Egy féltéres mező nem csak a föld alatti mozgást teszi lehetővé, de az autója teljesen sérthetetlen. Vagyis őt senki sem tudja legyőzni. A Föld bolygón egyetlen fegyver sem képes áthatolni a repülőgépén.
  És Robur nagyon magabiztosnak érzi magát. És az a két lány, aki segített ennek a technikai zseninek, és jelentős segítségnek, szintén vidámnak és boldognak érzi magát. Most már soha nem fognak megöregedni. És ez nagy örömet okoz nekik.
  Mi van, ha lányok? Sok más módja is van a szórakozásnak, mint a büdös férfiakkal való szeretkezés. De érdekes lenne a háborúban játszani. És talán ez a legjobb szórakozás. Közben Albina és Alvina újra sakkoznak. Albina fehérrel E2-E4 mozdult, míg ellenfele a szicíliai védelmet választotta. És persze a Sárkány híres változata. Nagyon dinamikus védekezés püspökkel a hosszú átlón. Igaz, White-nak lehetősége van belekapaszkodni egy előremozdult gyalogba.
  A támadás pedig kölcsönös és heves. Mindegyik megtámadja a királyt a saját területén.
  És persze a lányok egyenlő feltételekkel küzdenek. Pontosabban inkább nem lányok már, hanem lányok. De a csata természetesen nagyon heves.
  Albina feláldozott egy gyalogot, ellenfele pedig cserélt. A harc agresszív irányban zajlott.
  A lányok mezítláb mozdultak, és elefántcsont fogukat kitárták.
  Alvin megjegyezte:
  - Úgy játszunk, mint egy gyerek egy nem gyerekes játékban!
  Albina egyetértett ezzel:
  - Igen, játszunk! És biztos vagyok benne, hogy nyerni fogok!
  A lányok tényleg csodálatosak. Gyermekeik lábának csupasz lábujjai pedig átrendezik a figurákat.
  Ismét itt vannak az áldozatok, és az ütések cseréje... És Robur a Hold felszíne felé halad.
  Természetesen a föld alatt a sebesség kisebb, mint a vákuumban, de így is nagyon magas.
  Robur útközben azt hitte, hogy most fiú. De felnő, vagy gyerek marad? Ez egy érdekes kérdés. Lehet, hogy így van, vagy nem.
  De a testben Robur példátlan energiával és vidámsággal rendelkezik. Szóval lehetsz boldog.
  És talán soha nem fog fájni a foga, és mindig kiváló lesz a látása. Igen, és az ereje nem gyerekes. És milyen domború izmok lettek, csak Herkules egy fiatal. És jól meg tudja mutatni magát, ha kell egy harcban.
  Robur még azt is énekelte:
  - Amit az emberek mondanak
  Nem érdekel minket...
  Csak az eredmény számít
  Szuper ütés!
  És a fiú csupasz, kerek sarkával megnyomta a pedált. És megrándult az autója.
  A világ feletti hatalom vonzó és édes. De ugyanakkor óriási felelősség is. És Robert megérti ezt. A történelembe sem zsarnoknak, sem zsarnoknak nem szabad belépniük, hanem egy nagy uralkodónak, aki megmenti az emberiséget. És építs egy igazi paradicsomot a Föld bolygón. És az emberek őszintén dicsérni fogják őt.
  Robur lelkesen énekelte:
  - Nem fogok hazudni
  uralkodni akarok...
  De nem rozsdás autó,
  És az egész ország!
  A lányok nevettek, amikor meghallották ezt a dalt. És énekelni is akartak valamit. De nem jutott eszébe megfelelő indíték.
  A lányok azonban tovább játszottak. De aztán eszmecserék következtek, és a pozíció elhúzódott. De még sokáig hegedültek és szenvedtek.
  Robur ugyanakkor úgy gondolta, hogy a világ hírneve rövid életű. És szinte minden birodalom összeomlott és hanyatlásba esett. Mintha valamiféle erő akadályozta volna meg az emberiség integrációját. Jelenleg több meglehetősen nagy birodalom létezik a világon. A legnagyobb a brit, a második az orosz. És már Oroszország hanyatlóban volt, elvesztette a háborút Japánnal szemben, ami nagy szégyen.
  A fehér faj alulmaradt a sárgával szemben, és nincs minek örülni. Másrészt azonban a cári Oroszországnak meglepően sok különféle balesete és kudarca volt, amelyek vereséghez vezettek. Mintha egy magasabb hatalom közbelépett volna. Bár ha magasabb hatalmak? De vajon Dzsingisz kán meghódíthatja-e a fél világot felsőbb hatalmak védnöksége nélkül? Végül is mennyi az a Mongólia? És ki maga Dzsingisz kán - egy vad, aki nem tudott sem írni, sem olvasni.
  Tehát itt nyilvánvalóan bizonyos erők határozottan segítettek neki. Igaz, nem tudtak szilárd birodalmat létrehozni. Pontosabban a rablók hódításai törékenyek voltak, az ország triviálisan összeomlott. Pontosabban Dzsingisz kán hatalmát először leszármazottak szakították szét, majd teljesen eltűnt.
  A Római Birodalom erősebb volt, de az is először két részre szakadt, majd eltaposták őket a nyugati barbárok, a keleti arabok és a törökök.
  A cári Oroszország, mint kontinentális birodalom, erősebbnek tűnik, mint a britek, de most nehéz időket élnek át - zavargások és vereség a japánoktól. Az utolsó nagyon idegesítő.
  Az orosz nép sok mindent meg tud bocsátani a katonai győzelmek ragyogása és a birodalmi nagyság kedvéért. És amikor megvernek, és még a japánok sem tekintik őket tekintélyes ellenfélnek, az kétszeresen sértő, és természetesen elsősorban a királyt hibáztatják. És vele, az egész monarchikus hatalomrendszerrel együtt.
  Robur megvonta a vállát - száz százalékban amerikai, és nem törődik Oroszországgal. De Albinában és Alvinában szláv vér van, és a cári Oroszország legyőzése Japántól nagyon felkavaró volt.
  De Robur azt válaszolta nekik: az ő zsenijének kell uralkodnia a Föld bolygón, nem pedig valami Romanovnak. És hogy ő Robur egy örök birodalmat hoz létre, amely magában foglalja az univerzum összes lakott világát. És talán nem csak ebben, hanem más univerzumokban is. És akkor lesz egy Mega-hiperuniverzális birodalom, aminek fantasztikus ereje és ereje lesz!
  Robur úgy gondolta, hogy fejlődik a tudomány, és nem lesz több idős férfi és nő, mindenki örökké fiatal és szép lesz. A fiatalok pedig szakálltalanok lesznek, aranyos kis arccal. És a lányok soha nem fognak elhalványulni.
  Robur lelkesen énekelte:
  - Örökké fiatal leszek, örökké részeg! És örökre hűvös és buzgó!
  A lányok kuncogtak válaszul, és kinyújtották a nyelvüket. Mondjuk viccesek.
  És most úgy néznek ki, mint a lányok.
  Albina mosolyogva jegyezte meg énekelve:
  Minden kísérteties ebben a tomboló világban,
  Csak egy pillanat van a számára, és várj...
  Az élet csak egy pillanat a múlt és a jövő között,
  És ezt hívják életnek!
  Alvina kihúzta a fogát, és megjegyezte:
  - Nem túl nehéz neked!
  Albina mosolyogva mondta:
  - Valami nem megy a költészetemmel!
  Alvina visszaénekelte:
  A szörnyű, pokoli hír átka valóra vált,
  Elhalványult a nap az ország gyászában...
  A lelkiismeret és a becsület gyilkosát megfosztják -
  A véres kéz nem remegett!
  Albina nagy lelkesedéssel vette fel:
  - A gyilkos egy gonosz dög és egy külföldi,
  Sok lány szívét megette...
  Hátizsákját frakkra cserélte,
  A menő gazember megszakította a repülési időt!
  Alvina lelkesen, gyermeki hangon énekelte tovább:
  Puskin költő sugárzó arca,
  A halál véres habjaival körülvéve...
  Puskin kedvességének és fényének hordozója,
  Erre szíven ütött golyó!
  Albina nagy örömmel folytatta az éneklést, egy csodálatos románc:
  Káprázatos, sugárzó folyam...
  A költő szavai és versei ömlöttek ...
  Tiszta szívéből szerette az embereket,
  A fény alkotásaiban, a gonosz márkájú bűnökben!
  Alvina továbbra is nagy lelkesedéssel énekelt:
  Éles gyémánt volt a szava,
  A szótag minden erejét tollal adta át...
  Gyönyörűen dolgozott, mindenkire rácsodálkoztak,
  Költészet emelt, Isten a csillagoknak!
  Albina dühösen folytatta a zeneszerzést és az éneklést:
  A költő tehetségének nincsenek határai,
  Nincs számtalan csillagtöredék az égen...
  A gyilkost felelősségre fogja vonni az Úr,
  Puskin pedig örökké velünk lesz!
  A lányok pedig csupasz, cizellált lábukat tapsolták.
  Robur összefoglalta a logikus következtetést, és azt is énekelte:
  -Ah Puskin, te különc tévedsz,
  tavasszal nem kellett betegednünk...
  Végül is a fűszeres, finom fűszernövények illata,
  Mindenkit le tud hajtani a kanapéról!
  Albina egyetértett ezzel:
  - Igen, a tavasz csodálatos idő! Főleg májusban!
  Alvina lelkesen énekelte:
  - És az ablakon kívül tombol a május,
  Harcolj érte és merj!
  Végül a Hold talaja véget ért, és mesésen csodálatos apparátusuk légüres térbe repült. És ahogy mondják - bement az üzemi térbe.
  Albina lelkesen énekelte:
  - A föld a lőrésben, a föld a lőrésben, a föld a lőrésben látható ...
  Alvina mosolyogva fogadta:
  - Hogy szomorú a fiú az anyja miatt, a fiú mennyire szomorú az anyja miatt, mi szomorúak vagyunk a Föld miatt, egyedül van!
  Az örök fiú, Robur ezt az éneket vette fel:
  - De a csillagok mégis, és a csillagok mégis,
  Kicsit közelebb, de mindenki fázik!
  Albina lelkesen folytatta:
  - És mint egy fogyatkozási óra, és mint egy fogyatkozási óra! Várjuk a fényt és látunk földi álmokat!
  Alvina továbbra is nagy hévvel, varázslatos hangján énekelt:
  - De nem az űrkikötő zúgásáról álmodozunk... Nem erről a jégkékről!
  Az űrhajós fiú, Robur lelkesen csatlakozott:
  - És álmodj, van fű, fű a ház közelében! Zöld, zöld fű!
  Aztán növelték a sebességet, és a Földre rohantak.
  Robur örömmel énekelte:
  - Megyünk, rohanunk, kora reggel szarvason, és kétségbeesetten törünk egyenesen a havas hajnalba!
  Albina nagy lelkesedéssel vette fel:
  - Meglátod, hiába hívják az északot a szélsőségnek...
  Alvina dühösen az ajkát csapkodva tette hozzá:
  - Meglátod, hogy határtalan, neked adom!
  A lány pedig megtapogatta a csupasz, cizellált lábát.
  A fiú Robur felszisszent:
  - Az utolsó háborúban nincsenek győztesek,
  senki sem fog megmenekülni a rakéták sorától...
  Alvina lelkesen énekelte:
  - Nagy pokoli robbanással küldjük helló!
  Albina dühösen folytatta:
  - És dús rózsa, csokrot szedtünk!
  A leány pedig vésett, gyerekes lábbal, táncolva verte:
  - Egy kettő három! Töröld le a reflektorokat!
  Egyre közelebb kerülnek a Földhöz.
  A kék golyó egyre nagyobb. És nagyon klassz. Tehát hamarosan a bolygójukon lesznek.
  A fiú Robur megnyomta csupasz, gyerekes sarkát, és felüvöltött:
  - Látod a napfogyatkozást az égen,
  Szörnyű démoni szörfözés...
  Pokoli jel repül
  Flock space üvöltés!
  Alvina lelkesen felvette:
  - Avadon az átok feltámad,
  Avadon teljes halál...
  Avadon és a halottak ezredei...
  Avadon őrült vezet!
  Albina dühösen hozzátette:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  A fiú Robur felüvöltött:
  Piszkos, őrült mániákus
  Az állam vezetője akar lenni...
  De félelmet kelteni...
  Alvina befejezte a gondolatot:
  - Meg fog halni egy rozsdás mocsárban!
  Albina fogát tátva folytatta:
  - Megpróbálom fonni a világot,
  Alvina megtépázta csupasz, gyerekes lábát, és így folytatta:
  - A pokoli szenvedély hálója!
  Albina dühösen énekelte:
  - Egy leprás koponya és egy vámpír...
  Alvina felszisszent, csupasz, gyerekes lábát taposva:
  - Telhetetlen szájpadhasadással!
  Robur egy fiatal szadista mosolyával megjegyezte:
  - SATO tombol dühében,
  Az ezred ellensége előrelépett ...
  De a hóhérok-ellenfelek,
  A lányok ellenségeskedéssel fognak találkozni!
  Albinát felkapták, mezítláb mozgásban volt:
  - Beleásnak egy disznó bőrébe,
  Az ellenség porrá lesz törve!
  Alvina pokolian folytatta:
  A nők hevesen veszekednek
  A lány ökle erős!
  Albina nem egészen rímben tette hozzá:
  - És a lányok csupasz sarka is erős!
  Robur megerősítette:
  - A páncél erős és a tankjaink gyorsak!
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Igen, nagyon gyorsan! Csak villám!
  Albina dühösen énekelte:
  - Vannak nők a falvainkban,
  Hogy viccből repülőt vezetnek...
  Alvina dühösen hozzátette:
  - Ne ismerd a kétség szépségét,
  A viccelődő ellenfél lebuktatja!
  Robur egy örökkévaló gyermek dühével motyogta:
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Évszázadokon át dicsőíteni az értelmet!
  Albina egy örökkévaló lány mosolyával hozzátette:
  - Végül is dédapáink,
  Egyszerre sereget gyűjtöttek nekik!
  Ez a lányok csak egy szuper cikk. És bár ma már gyerekek, nem veszítették el agresszivitásukat.
  Robur gyönyörködve jegyezte meg édes, gyermeki arcát feltárva:
  - Én vagyok a legerősebb ezen a világon,
  És mindenkit beáztatok a wc-be!
  A professzor fiú még a földön is taposta a gyerek lábát, tele volt lelkesedéssel.
  Most belépnek a Föld bolygó légkörébe. Viszonylag gyorsan megérkezett. És tetszett nekik.
  A triumvirátus egyszerűen el van ragadtatva. Itt vannak újra a földön...
  Albina lelkesen énekelte:
  - És a csillagos magasságban, és a hegyi csendben,
  A tenger hullámában és a dühös tűzben!
  És dühös, és dühös tűz!
  Albina bekapcsolta a felülvizsgálatot, és meglepetten jegyezte meg:
  - Valami nem stimmel ezen a világon!
  Robur a homlokát ráncolta, és komolyan kérdezte:
  - És pontosan mi a baj?
  A professzor fiú kiszúrta a szemét.
  Albina kétkedve válaszolt a hangjában:
  - Most a múltban vagyunk, alig pár éve!
  Alvina lelkesen kiáltott fel:
  - Annál jobb! Segítsünk a cári Oroszországnak legyőzni Japánt!
  A fiúvá lett Robur örömmel küzdött:
  Mi tényleg segítünk! Mindig szívesen segítek a fehér fajnak!
  Albina bólintott.
  - Oroszország anyánkért!
  . 3. FEJEZET
  A csata Kuropatkin csapatai és a japánok között a szokásos forgatókönyv szerint zajlott. Először az oroszok verik vissza a szamurájok támadásait, majd elkezdik megkerülni a szárnyat, és Kuropatkin visszavonul.
  De jelenleg ez a taktika nem vált be. A japán csapatok előtt megjelent egy cápa alakú harci gép gravilézer fegyverrel.
  Robur azt parancsolta:
  - A fehér fajra szállj fel!
  Albina pedig megnyomta a joystick gombjait a gyerekek lábának csupasz ujjaival. A sugár pedig a japánokat találta el, átvágva a gyalogságot és a lovasságot.
  Alvina csupasz sarkával lenyomta, egy másik lézerágyúból egy újabb sugárt küldött, és kotyogott:
  - Oroszország anyáért!
  A gyerekek pedig nevettek, összetörve a japánokat. A szamuráj karjai és lábai különböző irányokba repültek.
  Robur gyermeki hangon csicseregte:
  - Én vagyok a legmenőbb a világon!
  És a fiú csupasz sarkával megnyomta a kart, és halálos folyamot csapott le a japánokra.
  A felkelő nap harcosai egyszerre százak és ezrek haltak meg, grandiózus csata volt.
  A japánok száma több volt, mint a hivatalos dokumentumok szerint, mivel a szamurájok nem vették figyelembe a hátsó egységeiket. A japánok tehát egyértelmű számbeli előnyben vannak a csatákban. Ez részben igazolja Kuropatkin óvatosságát.
  A japánok pedig mindig több veszteséget szenvedtek minden csatában, mint az oroszok.
  És a háború végén több mint kétszer alacsonyabbak voltak az orosz hadseregnél. És ha nem a hülye lázadás, akkor a Felkelő Nap országa tönkrement volna.
  És most egy háromfős csapat: egy fiú és két lány elpusztítja a szamurájokat. Bár kétszázötvenezer katonájuk van - sokkal több, mint a hivatalos adatok szerint. És ez csak itt van, és további kétszázezer áll Port Arthur közelében.
  A tenger pedig hatalmas, az amerikaiak és a britek által épített flotta. De ellenük egy hármas zseni által alkotott fegyver.
  Robur, aki a szamurájokat kaszálja, ezt énekli:
  - Fenyegetően szárnyal a bolygó felett...
  Albina, aki csupasz lábujjával integet, hozzáteszi:
  - Orosz, kétfejű sas!
  Alvina, agresszíven kiütötte a lavinában mászó japán csapatokat, kiadta:
  - Az énekelt emberek dalaiban ...
  Robur, ez az örök fiú, ferde markolattal csapkodta, és nyikorgott:
  Visszanyerte nagyságát!
  Albina csupasz, gyerekes ujjait megnyomva legyűrte az ellenséget. Olyan nagyszerű lány. És miután lecsökkent a mérete, még merészebb és agárosabb lett.
  És még énekelte is:
  - Nem vagyok egy szánalmas rovar, szuper nindzsa teknős!
  Alvina, aki szintén puszta ujjaival nyomkodta a joystick gombjait, nagyon szellemesen hozzátette:
  - Olyan leszel, mint egy blotter - ez nagyon klassz!
  A fiú Robur felüvöltött:
  Mi vagyunk a legerősebbek a világon...
  Albina megszorította csupasz lábujjait, és nyikorgott:
  - Egyértelmű, hogy kétszer kettő az négy!
  Alvina is megnyomta a csupasz, kerek, rózsaszín babasarkát a gombon, és csicseregve kiütötte a japánt:
  - Áztasd a wc-ben!
  Robur fiú, aki szétzúzta a szamurájokat, és egész holttesteket állított fel, teljes hangon felkiáltott:
  - Az orosz cárnak!
  Albina japánul firkált a gyerekek lábának csupasz ujjaival, és kotyogta:
  - Szent nagy Oroszországunk,
  Bőkezű, virágzó föld!
  Alvina egy meztelen, kerek, rózsaszín, babasarka segítségével kivájta a japánt, és sikoltott:
  - A Messiás Isten ül a trónon,
  Miklós cár atya!
  A felkelő nap birodalmának harcosait lekaszálva, a joystick gombjait gyerekes, mezítláb nyomkodó Robur fiú kiadta:
  - Azt hiszem, nem ég pokoli hőségben,
  Piros tizenhetedik év!
  Albina, csupasz ujjaival, vésett lábaival levágva a japánt, kiadta:
  - Csak a Haza ég!
  Alvina átvágott a szamurájon, és csupasz, rózsaszín sarkát a gombokra nyomta, és nyikorgott:
  - Híresen veri Japánt!
  A professzor fiú csupasz gyermeksarkával a billentyűzeten dörömbölve a felkelő nap országának egy egész zászlóalját szétverte, és üvöltött:
  - Hiszek a csillagomban,
  megcsalom a sorsot!
  Albina szellemesen megjegyezte, lekaszált egy újabb zászlóaljat japánból, és a nyelvét mutatta:
  - A szent háborúban ott lesz a mi győzelmünk!
  Alvina szamurájtömegeket kiütve és egy egész halom hullát kitömve szellemesen megjegyezte:
  - Birodalmi zászló előre - dicsőség az elesett hősöknek!
  Robur gravilézerágyújával elsütötte a japán üteget. A fegyverek elvetemültek és kosszarvba csavarodtak. A professzor fiú kinyújtotta a nyelvét, és dorombolt:
  Semmi sem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket!
  A csupasz, gyerekes sarok pedig megnyomja a gombot. És ismét a gravitációs lézer sugara fogja pofozni a japánokat.
  csak hiper volt....
  Albina elragadtatva jegyezte meg, felvett egy újabb akkumulátort, és mezítláb a célpontra mutatott:
  - Az erőnk az ökölben van!
  Alvina szigorúan a japánokhoz, mintha véres forgácsot távolítana el róluk, és csupasz sarkával megnyomná a joystick gombját, kijelentette:
  Mi vagyunk a legerősebbek mind közül!
  A triumvirátus harcosai nagyon keményen vették fel Japánt. És kiirtották, és égtek, mint az űrüstökösök a földre zuhanva.
  Robur, az az örök fiú ezt énekelte:
  - És a szamuráj a földre repült, az acél és a tűz nyomása alatt!
  Albina fülsiketítően nevetett, és szellemesen kijelentette:
  - De a hírszerzés biztosan jelentette,
  És hogyan nyomja meg a gombot csupasz, kerek sarkával.
  Alvina megtámasztotta, csupasz, gyerekes ujjai nyomkodták a joystick gombjait és szétzúzták az ellenséget:
  - És a zászlóalj támadásba lendült!
  Robur, a japánokra lövöldözve, ez egy örök fiú, üvöltött:
  - Foltatlan szenvedéllyel küzdöttünk!
  Albina, aki gravitációs lézerekkel égette el ellenségeit, és mezítláb játszik, kiadta:
  - A csapatunk acél és erős!
  Így pusztított el negyedmillió japán katonát a szamurájtűzzel sebezhetetlen, három gravitációs lézerfegyvertől száguldó barracudajuk. Tisztelegnünk kell a szamurájok előtt - a végsőkig harcoltak. De mégis veszítettek.
  És csak a szarvak és a lábak maradtak a japán hadseregből. Pontosabban csak darabokra fűrészelt holttestek hegyei, és egy halom gyűrött és füstölgő fém.
  Igen, Japánt nagyon súlyosan érintették. Erőinek egy részét pedig ragyogóan megsemmisítették.
  Robur és lányai a patakból tankoltak vizet. Megették a megsemmisített japán hadseregtől elfogott, elfogott angol konzervet is.
  És átmegyek azokhoz a csapatokhoz, amelyek blokkolták Port Arthurt. És a szamuráj seregek szökőárként haladtak előre.
  Ekkor azonban a barracuda alakú apparátus megtámadta a Láb seregét. És hová menjenek most a felkelő nap országának csapatai?
  Egy könyörtelen csapat vette át őket. És a kiirtás is.
  Robur gyermeklábbal megnyomta a joystick gombját, halálos sugarakat bocsátva ki, és felüvöltött:
  - Gyehennára vonulnak a haza ellenségei!
  Albina csupasz lábujjakkal megnyomta a gombokat, levágott egy egész zászlóaljat szamurájból, és felkiáltott:
  - Az ellenségek nem állítják meg Oroszországot!
  Alvina is megnyomta csupasz sarkát a joystick gombjain, és vakítóan vigyorogva kocogta:
  - A Hazáért - anyánk!
  Robur összezúzta a szamurájokat és megfordította a repülőgépet, ez az örök gyermek így üvöltött:
  - Egy új kommunista rendszerért!
  Albina, elpusztítva a japánokat, ezt énekelte:
  A szerelem tartószerkezete....
  Alvina, összezúzva a szamurájokat, kotyogott:
  Olyanok vagyunk, mint a daruk az égen!
  Robur a japánokat kiirtva megjegyezte:
  - Inkább már sárkányként!
  Albina kuncogott, a szamurájra firkált, és csupasz lábujjait használva kiadta:
  - A csillagokba tartó repüléshez!
  Alvina agresszíven kijelentette, szétzúzta a japánokat, és úgy kaszálta őket, mint egy halom kupacot:
  - A legnagyobb időkre!
  Robur agresszíven megjegyezte, úgy nyírt, mint egy fűkasza, és gyerekes hangon búgta:
  - Mi vagyunk a legmenőbbek!
  Albina japánul firkálva, csupasz sarokkal felmordult:
  - A jó hangulatért!
  Alvina, összezúzva a szamurájokat, és egész halomra halmozott holttesteket és összegyűrt testeket, felüvöltött:
  - A Szülőföld osztályú hiper!
  Robur gyermeki fogait kitárva ordított:
  - Minden szuper lesz!
  És bassza meg a japánokat.
  Albina a szamurájra firkálva, csupasz lábujjait használva megfogta, és felüvöltött:
  - Mindenkit koporsóba temetünk!
  Alvina, aki agresszíven lekaszálta a japánokat, és csupasz sarkával szétzúzta őket, kiadta:
  - A teljes terrorra!
  És mintha ismét kiütötte volna a szamurájokat. Ez az ő szilárd, gyilkos Hollywoodjuk.
  Albina pedig eksztázisban énekelt;
  A huszonegyedik század egy nagyon viharos évszázad,
  Vírusok tombolnak benne, terroristák...
  De mégis, az élet csúcsán egy ember
  És ezt az emberek tudják, nem pacifisták!
  
  Elhihetjük, hogy a Marsra repülök
  A Vénusz kiterjedése egyszerűen újjáépült...
  Minden csak a legmagasabb osztályt fogja tudni,
  És minden ember hősnek születik!
  
  Igen, a mi dolgunk a haladás fejlesztése,
  Hogy az emberiség szép legyen...
  Bár csak pokoli démonokat támadnak,
  Mezítlábas lánnyal érintkezni veszélyes!
  
  Komszomol lányai vagyunk a Földnek,
  Minden félelem nélkül megöljük az ellenséget...
  E család bolygójának népei,
  És most a férfiból hős lesz!
  
  Nem lesz rosszindulat uralkodni ezen a tudáson
  A szent kommunizmus zászlaja alatt...
  Volt egyszer egy főtitkár, és a király előtt,
  Együtt vertük vissza a fasizmus kardját!
  
  Példával mutatjuk meg az embereknek a boldogságot,
  Mindent megtehetünk a világ tetejére...
  Volt Oroszország - volt a Szovjetunió,
  És a szeretet Krisztusa bálvány lett!
  
  Viharos évek telnek el
  Olyan híresen repültünk a Sirius körül...
  A város csillagaira építve -
  Kelj fel a bölcsőbolygóról!
  
  Végül is Lada velünk van, és Svarog hatalmas,
  Mitől lett ilyen csodálatos a világ...
  Legyen a legnagyobb fehér Isten,
  Még nem késő tanulni!
  
  A halottak hamarosan feltámadnak, tudod
  Egyszerre felépül a paradicsom a bolygón...
  Az időjárás csak örök május,
  Az építkezés méretei egyszerűen hatalmasak!
  
  Végig repülünk,
  Elérjük az univerzum szélét...
  Nagy Svarog helyettesítette az apját,
  A csatákban való dicsősége változatlan!
  
  Igen, nehéz volt, tudom, hogy nehéz,
  Az ellenségek hordában támadták meg Oroszországot...
  És egy hóvihar szúrós meló,
  De átjutottak a kommunizmuson!
  
  Svarog Úr erős kalapácsot adott nekünk,
  Oroszország ellenségeit leverni velük...
  És akkora ütést ütni -
  Egyszerűen visszavertük az ellenséget!
  
  A lány Komszomol tűz szemében,
  Pokoli zuhatagban ég, láthatod a lángot...
  Ezt tudom a szülőföldről, hölgyeim,
  Magasabbra emeljük a zászlót a napnál!
  
  Férfi vagy, most tekints sasnak,
  A folytonos univerzum csillagai felett szárnyalni...
  A világ fölött a sólyom karmai kinyúltak,
  És töltve elmúlhatatlan tudattal!
  
  Nem ölheted meg Oroszországot,
  alattomos ellenfélként nem próbálkozott...
  A vadász hamarosan vadlá változik,
  Veszélyes az ellenségnek a Hazával harcolni!
  
  A lány megmozdítja a mezítlábát,
  És a fasiszta kirepül, tudja a fogát ...
  És ha a nő mozgatja a pókert,
  Ez azt jelenti, hogy megszólaltak a halál trombitái!
  
  Világunkban minden pozitív lesz,
  Minden üzlet vitatható, srácok...
  Mutassunk kétségtelen kreativitást,
  Mi pedig firkálunk a gépről!
  
  Az ellenség könnyen elhiszi, hogy összetörünk,
  Kétségtelenül nyírjuk a poros füvet...
  Megmentjük Oroszországot a nagy bajtól,
  Legyen a szívben - Jézus és Lenin!
  
  A világ legmagasabb csillagainak
  A földi hajók képesek repülni...
  A költő átadta nekünk a szótag minden erejét,
  Oroszország anyánk nevében!
  
  Lada istennő dicsőíti Oroszországot,
  Nagy fátylat terít...
  Harcolj a szülőföldért, és ne félj,
  Természetesen nincs jobb megoldás számunkra!
  Egyszer a lányok Moszkva közelében harcoltak,
  A jelképes óriások harcoltak...
  De Hitler szövetségben áll a Sátánnal,
  És Svarog és én - tudd, hogy legyőzhetetlenek vagyunk!
  
  Bár volt fagy, ami megfagyasztotta a vért,
  A lány mezítláb száguldott a hóbuckák között...
  Az ország boldogságot ad és bármit,
  A fonatai ezüst az aranyból!
  
  A Legfelsőbb Úr minden szívet ismer,
  És a lányok annyira, Isten szereti...
  Küzdeni fognak a végsőkig
  Különben az ellenfél tönkreteszi az országot!
  
  Ezért a világon minden hazugság,
  Amikor felveszed a rózsaszín szemüveget...
  És az ellenség folyamatos ködöt hint,
  Hetekig az ellenfél hét pénteke!
  
  Páncélt kovácsolunk magunknak,
  És a legélesebb damasztacél kardja...
  A hazát nem veszi el a rubel,
  Hát miért vagytok fáradtak, lovak?!
  
  Vedd észre, hogy hirtelen minden rendben lesz,
  Amikor Isten erejével összegyűlünk...
  Te vagy az igazság sólyma, nem hazug kakas,
  Hiszek a kommunizmusban a csatában, amit át fogunk törni!
  
  A mi erőnkért és Oroszország tiszteletére,
  A vörös zászlóért és a drága Oroszországért...
  Ukrajna és Fehéroroszország számára
  Végezzük el a legnagyobb küldetést!
  
  Dicsőségben dicsőítjük a Ladát,
  Szeretni Svarogot, Isten anyját, Máriát...
  Az értékelés biztosan ötös lesz...
  Mert a hit erőt adott!
  
  Mit jelent nekünk Batu és a gonosz Dzsingisz kán?
  Hitlerhez hasonlóan Napóleon hadserege is...
  Egyetlen kán sem győz le minket,
  Nem egy horda, még ha milliók is vannak!
  
  Oroszországban születtünk lányok,
  Iljics és Jézus dicsőségére...
  Most már csak felfelé repülnek a sasok,
  Nagyszerű művészet bemutatására!
  
  Moszkva a béke és a szeretet fővárosa,
  Szedjük a helyet...
  Bár a boldogságot nem lehet vérre építeni,
  A hitetlenek rajtaütése mindenkit leverünk!
  
  Az ellenség ne bocsássa meg nekünk a gyengeséget,
  Meg akarja sütni a lányok sarkát...
  Néha agresszív ghoul
  Képes eltépni és megütni a gonoszt!
  
  De nem adjuk fel a határt az ellenségnek,
  Érje el bármely univerzum határait...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  A csatákban való erejével változatlan!
  
  Tehát közel a lányok győzelme,
  Nem félünk Stelzanathtól,
  A haza szeretete édes és tiszta,
  És ha kell, harcolunk a hadsereggel!
  Itt van egy egész vers a jövőnek szentelve, a lányok énekelték, nagy dühvel.
  Aztán csupasz sarkukkal vették, miközben nyomkodták a gombokat, befejezve az utolsó japánt.
  És így a Láb hadserege megszűnt létezni. Csaknem félmillió japán ment a következő világra. És nagyon klassz.
  És most hátra van a flotta legyőzése. És akkor Japánból csak szarvak és lábak maradnak.
  Albina fogát kitárva csicseregte:
  - Közeleg az óra, amikor nyerünk!
  Alvin egyetértett ezzel:
  És a börtönboltozatok a mélybe omlanak!
  Robur agresszíven megerősítette:
  - Senki nem fog minket gyengének nevezni!
  És a fiú mezítláb rányomta a joystick gombjait.
  A háború a jelek szerint a végéhez közeledik.
  És most a barrakudájuk a szamurájflotta irányába halad. És ez valóban nagymesteri lépés. A játék pedig nem a szabályok szerint zajlik - áttörjük a fraerát!
  Albina a Twitteren írta:
  - Dicsőség az új, világbirodalomnak!
  A fiú Robur előszeretettel pontosított:
  - Az én világbirodalmam!
  Aztán a gyerekprofesszor mezítláb csapott a fémre. Mi okozta a hangot.
  A radar segítségével észlelik a japán flottát. Éppen Port Arthur közelében cirkál, és megpróbálja nem szabadítani a blokkolt Pacific századot.
  Alvina, ez az örökkévaló lány, csupasz, gyermeki lábát taposva énekelte:
  - A remény ragyogó napja
  Ismét az ország fölé emelkedik...
  Az orosz hadsereg híres,
  Legyőzi Japánt a tengerben!
  Albina lelkesen folytatta, csupasz, kerek, gyermeki sarkával a gombokat is megnyomta:
  Orosz sas a bolygó felett, a
  szárnyak széttárulnak...
  Az ellenséget számon kérik
  Le lesz győzve, megtörve!
  És most a barracuda apparátus kilövi első sugarát Japán hajóira.
  A gravitációs lézerek pedig fenomenális kozmikus erejükkel csapnak le a felkelő nap országának zászlóshajójára.
  És most a szamuráj legnagyobb csatahajója, amelyen a híres Admiral Togo található, süllyedni kezdett. És szó szerint apró darabokra vágták az örök fiatalságot kapott zsenik által készített gravitációs lézerek.
  Robur - ez az örökkévaló fiú, aki csupasz, gyerekes lábával nyomogatja a gombokat, és a fogait vigyorogva kocogtatta:
  Lábunkkal tapossuk a Merkúrt,
  És van egy út a Marsra!
  Albina, csupasz sarkával legyűrve az ellenséget, hozzátette:
  - Szökőárhullámokat fogunk emelni,
  A fehér faj feltámad!
  Alvina szellemesen megjegyezte, és csupasz lábujjaival lőtt az ellenségre:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  És egy másik japán hajó elsüllyedt. Ezek valóban lányok voltak.
  Bár a zseniális harcosokból gyerekek lettek, harci hatékonyságuk ettől csak nőtt. És csodálatos, pusztító apparátusuk volt. Ami szó szerint elégette az összes japán hajót.
  Robur még a japánokat is legyűrve énekelte:
  - A szülőföld hatalmasságában csodálatos ...
  Albina, aki halálos erőt küldött, és szó szerint elégette ellenfeleit, kiadta:
  - Élvezd a csatát és a munkát...
  Alvina dühvel vette fel, és pokoli halált eresztett az ellenségre:
  - Örömteli dalt komponáltunk...
  Robur csupasz ujjaival, gyerekes lábával megnyomta a gombot, és lelkesen felkapta:
  - A nagy barátról és vezetőről!
  Albina nagy lelkesedéssel legyűrte a japánokat, elsüllyesztette a hajóikat, amitől buborékokat fújtak és égtek, miközben ő énekelte:
  - Robur a csata dicsősége!
  Alvina nagy szenvedéllyel vízbe fojtotta a szamurájflottát, felfűrészelte edényeiket, és énekelte:
  - Robur - ifjúsági járatunk!
  Robur maga vette fel a magáról szóló dalt, csupasz, kerek, gyerekes sarkát a gombokra nyomva üvöltött:
  - Harc dalokkal és győzelem...
  Albina nagy lelkesedéssel folytatta csupasz lábujjait használva:
  - Egy férfi követni fogja Roburt!
  És az egész hármasság agresszíven énekelt, elsüllyesztve a japán flottát, és esélyt sem hagyva az ellenséges hajóknak:
  - Harc és győzelem dalokkal,
  Egy férfi követi Roburt!
  És tényleg alaposan elsüllyesztik a hajókat. És lebuktatják.
  Az első tizenkét vaskalapost és páncélos cirkálót elsüllyesztették. És most a fiatal harcosok kisebb hajókat vettek fel. Hogy semmi és senki ne élje túl.
  Robur vigyorogva jegyezte meg:
  - Ha a törékeny azonnal a koporsóban ....
  És a fiú-professzor csupasz, gyerekes lába újabb pusztító sugarakat bocsátott ki.
  Albina kuncogott, és megjegyezte, miközben elsüllyesztette a japán hajókat:
  - A bolygó nagyságáért, és a kommunizmus legmagasabb jövedelméért!
  És a csupasz sarka ismét megnyomja a gombokat.
  Alvina, folytatja a japánok pusztítását, és a gyermekek lábának csupasz lábujjait, a vyaknulát használja:
  - Egy kiemelkedő sportért!
  A lányok pedig kórusban énekelték:
  - Szem, álmos kölyök, törölje le a kezével,
  Kemény sportot fedeztél fel magadnak...
  A hatalmas súlyok gyorsan elszakadnak,
  Világrekordot fogsz felállítani!
  És Albina hozzátette, összezúzva a japánokat a tengeren:
  - Valóban világrekord!
  . 4. FEJEZET
  A japán flotta, miután elveszítette legnagyobb hajóit, és elvesztette admirálisait, szétszóródni kezdett. A barrakudának pedig üldöznie kellett, és gravitációs lézereket kellett hozzáadnia.
  Alvina csupasz lábujjával nyomkodta a gombokat, és fogait kitárva kotyogott:
  Végig végezünk veled!
  Albina megerősítette, meztelen, kerek, rózsaszín sarkával nyomkodta a gombokat, és üvöltött:
  - A felkelő nap lesz a lenyugvó!
  Robur halálos löketet is lő ki az ellenségre, és kiéget egy másik rombolót, amitől az elolvad.
  Akkor üvölteni fog:
  - A fedélzetre!
  Alvina felkacagott, és csípőjét csavarva, fogát kitárva kotyogott:
  - Japánnak vége lesz!
  Albina egyetértett ezzel, és megnyomta a gombokat:
  Érted fiatalember!
  A lányok még mindig olyan taknyosak, de harcosak. És csak buborékok maradtak a japán hajókról.
  Robur a japánokat üldözve ezt énekelte:
  Az ellenség nem megy el, az ellenség nem megy el,
  És el is hiszem!
  Az ellenség nem megy el, az ellenség nem megy el,
  Hab nőtt!
  És a fiú ismét a joystick gombjain nyomja csupasz, kerek, gyerekes sarkát.
  És eltalálja a japánokat, és a rombolót két majdnem egyenlő részre vágja.
  Albina agresszíven megjegyezte, csupasz lábujjával megnyomva a joystick gombjait:
  - Triviálisan szuper lesz az egész!
  És egy újabb japán hajó süllyed.
  Alvina aktívan megfulladja a japánokat, kiadta:
  - Űrháborús lány vagyok!
  És megmutatta a nyelvét. Aztán ugrálni kezdett, mintha egy serpenyőben lenne.
  Ezek a lányok első osztályúak!
  A japánok ellen harcoló Robur ezt énekelte:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektronikus hinta!
  Albina csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, és agresszíven hozzátette:
  Robur, Robur, Robur -
  A lábak kezekbe repültek!
  Alvina csupasz, gyerekes sarkával, megnyomva a joystick gombját, és elsüllyesztett egy másik japán hajót, kibökte:
  - És nem mondom el senkinek, hogy szeretem Roburt! Imádom Robbert!
  Albina hozzátette, és mezítláb megnyomta a joystick gombját:
  Imádom Robertet! És mindenkit összetörök!
  Ez volt a csapat. És az ilyen gyerekek minden szánalom nélkül vízbe fojtják a japánokat.
  Robur úgy gondolta, hogy a beavatkozásuknak köszönhetően II. Miklós kudarcot vallott cárból nagy cárrá vált. És mondjuk ez nagyszerű. És ő Robur - minden idők és népek legnagyobb zsenije.
  Hozz létre egy ilyen fegyvert. Hatalmat akar a világ felett, és most az orosz cárt segíti. De mindig fordíthatja fegyverét Oroszország ellen.
  Ő Robur elsősorban önmagáért küzd. És be kell vallanom, nagyon sikeresen csinálja.
  Alvina is csupasz lábujjával megütötte az ellenséget, és üvöltött:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Ha uralkodni kell...
  Albina, aki csupasz, rózsaszín sarkával legyűrte az ellenséget, amely oly ügyesen nyomja, kiadta:
  - Sosem felejt,
  Folyik a vér, mint a patak!
  És a fiú Robur megerősítette:
  - Mégis hogy ömlik! És megütjük az ellenséget!
  Albina, elsüllyesztve egy másik japán hajót, megfogta és ezt énekelte:
  - Sátán viharos ünnepe,
  Onts vért a fényre!
  Alvina, csupasz lábujjával fűrészelve a rombolót, agresszíven kijelentette:
  - És a háború szent kardja,
  Megtörte a titkot!
  Robur gyermeki mosollyal megjegyezte:
  - Igen, elvágtuk a titkot, és megmutattuk kolosszális erőnket!
  És most egy újabb japán hajó fullad meg. Szinte egyetlen hajó sem maradt Japánban. Az utolsó rombolók süllyednek. És nagyon klassz.
  Robur örömmel énekelte:
  - A hajók összetörtek,
  A ládák nyitva..
  A smaragd és a rubin úgy terjed, mint az eső!
  Albina nagy örömmel, ízlelgetve a szavakat, befejezte az éneket:
  - Ha gazdag akarsz lenni,
  Ha boldog akarsz lenni...
  Alvina csupasz lábujjait összezúzva hozzátette:
  - Maradj velünk fiú!
  Te leszel a királyunk!
  És mindkét lány kórusban felkiáltott:
  - Legyen a mi királyunk!
  Te leszel a királyunk!
  És mind az istennők, mind a menő lányok nevetni fognak.
  De a japán flotta véget ért. És az utolsó hajókat elsüllyesztették. Most már majdnem vége a háborúnak.
  Albina húsevő mosollyal jegyezte meg:
  - Egyszer s mindenkorra segítenünk kell Oroszországnak megszabadulni a japán fenyegetéstől!
  Alvina egyetértett ezzel, és mezítláb taposott:
  - Dehogynem kell!
  Robur, az agresszív, örökkévaló fiú így válaszolt:
  - És nem bánom! Kifejezetten szétverjük az ellenségeket!
  És most mesés apparátusuk rohant Japán partjaihoz. Valójában meg kell semmisíteni a japán csapatokat magában a metropoliszban.
  Albina fogát tátva énekelte:
  - Míg az óra kopog, amíg az óra kopog,
  Míg az óra kopog - ne lógasd az orrodat!
  Alvina dühösen folytatta, megkopogtatva csupasz, kerek sarkát:
  Míg a szívek dobognak, a szívek dobognak
  A legjobbért - küzdj a végsőkig!
  Robur megvonta gyerekes vállát. Könnyű volt megölnie a japánokat. Könnyen meg tudna ölni fehéreket is? Persze hogy tudnék! Hatalmat akar a világ felett! Ez az ő szenvedélye és agresszív ötlete. Amikor azért ölsz, hogy siettesd azt a pillanatot, amikor az emberek soha nem fogják megölni egymást!
  És boldogság lesz az egész univerzumban!
  Robur még énekelte is örömében:
  Hol volt, mikor volt,
  Gyerekként, vagy talán álomban...
  A gólya a tetőn fészek egy szeretett ember számára,
  Svit tavasszal!
  Albina megjegyezte:
  - Ez már nem aktuális! A mi apparátusunkhoz képest a gólya senki!
  Robur így válaszolt:
  - A gólya él, a miénk pedig mesterséges!
  Alvina örömmel énekelte:
  - Olyan jóindulatú és békés,
  De akkor is menő a fenevad....
  Azt hiszed, emléktárgy vagyok
  De a medve valójában él!
  Albina felkacagott, és megjegyezte:
  - Felesleges kegyelmet kérni egy vad vadállattól!
  És itt van a barrakuduk japán területen. Radar- és rádiólehallgatás segítségével csapatokat keres, és részt vesz azok megsemmisítésében. És összetör, őszintén szólva, kapitálisan.
  Robur, aki fegyverrel levágta a japán zászlóaljat, azt mondja:
  - Űrcsodákat teremtünk!
  Albina, kibaszott szamuráj, kiadta:
  - Az eget nézte!
  Alvina, összetörve a japánokat, kotyogott:
  - Robur új kommunizmusáért!
  És megmutatta a nyelvét. Ez a lány egyszerűen csodálatos!
  Robur, miután a lányokkal együtt elpusztított néhány ezred szamurájt, újra megmozdult. És nagyon gyorsan cselekedett. Mozgásai az univerzális készüléken, mint mindig, nagyon gyorsak voltak.
  Albina kuncogva vette észre a fogát, és csupasz lábujjait a gombokra nyomta:
  Kolosszális kecses lányok vagyunk!
  Alvin így válaszolt:
  - Nem kegyelmek, hanem szervezetek!
  És nyomd csupasz sarokkal!
  Munkájuk nem könnyű, hiszen az anyaországban a japán csapatok nem egy helyen gyűlnek össze, hanem koncentráltan. És darabonként meg kell verni őket.
  Ami bizonyosan problémákat okoz.
  Robur a radarral való kereséssel van elfoglalva. És vele, a japánokkal együtt a lányok aprítanak és pusztítanak. Sok területre kell repülnie.
  Robur repülés közben szárnyas aforizmákat komponál;
  A diktátor az a bokszoló, aki mindig más kezével övön alul üt, nem hallgat a gongra és a maga bírója!
  A boksz puha kesztyűs ökölharc, a fehér kesztyű nélküli nyelvharc politikája!
  Ököl bokszolók, nyelven politikusok, szabályokat bokszolók őszintén, politikusok a törvénytelenségen becstelenül!
  Egy nő is bokszoló, csak akkor a leghalálosabb, ha teljesen leveszi a ruháját!
  Az ökölvívó profik meztelen mellkassal küzdenek, a profi nők nem csak a törzsüket fedték le!
  Az ökölvívó küzdelmet időben korlátozzák a szabályok, a politikusok konfrontációja nem ismer időkorlátokat és szabályokat!
  Az ökölvívók nyíltan küzdenek nyilvánosan, a politikusok a szőnyeg alatt, és még akkor is, ha kimásznak övön alul harapni a nyelvüket!
  A makacs bokszoló dicséretre méltó, de a politikusok gyakran kitartanak a téveszmékben!
  A politikus oroszlán akar lenni, de a téves nézőpont védelmezése tipikus kos, meg makacs szamár, aki disznója!
  A boksz fényes és szép látvány, a politika is elvakít, de undorító ránézni, és százszor keserűbb hallgatni!
  A politikusnak olykor a páva fényes tollazata és a csalogány ékesszólása van, de a szavazókkal való bánásmódban továbbra is szárnyatlan disznó marad!
  A bokszban a hosszú karok értékesek, a politikában a hosszú nyelv sokkal halálosabb az egész országra nézve!
  Egy ököllel bokszoló csak egy ellenfelet tud letenni a ringben, egy politikus a szőnyeg alatt, hosszú nyelvvel az egész államot rommá teszi!
  A legkitartóbb maratonfutó politikus, néha nincs annyi élete, hogy a trónra szaladjon!
  A futó egy órára számol erőt, a politikus, még a legmegfontoltabb sem, nem gyűjt erőt az örökkévalóságig!
  Egy politikus gyakran homofób, de szükségszerűen nagy szamárral, ügyes, de a legteljesebb disznó!
  A politikus nem mindig jelentős ember, de mindig hatalmas szamár!
  A választók mesebeli hercegnek fogják fel a politikust, akire szavaznak, de mindig egy meztelen király kerül a trónra!
  A diktátor gyémántba öltözött pávának és lila köpenyes császárnak képzeli magát, de amikor a választó számlát követel, kiderül, hogy meztelen király és megkopasztott, nedves csirke!
  A nő akarata olyan, mint a gyémánt a nyakláncban, a politikai akarathiány pedig hurokra kötött macskakő a nyakában!
  Egy nő a gyémánthoz, a férfi a kovakőhöz, a politika pedig egy ürülékröghöz hasonlítható!
  Erővel harcolhatsz egy hatalmas ellenséggel, de semmilyen erő nem kényszerít arra, hogy végig hallgasd egy politikus beszédét, ha legalább háromszor rád veti magát barátként!
  A világon minden erőfeszítést igényel, csak egy politikus monoton motyogása alatt nem nehéz elaludni!
  A bokszban sokszor eltörik az orrát, de a politikában mindig az orrod mellett maradsz!
  A bokszoló orra görbe, a politikában az is kacskaringós, ahogy orral hagyják a választót!
  Az ökölvívásban a pontokat néha tisztességtelenül számolják, a szavazatok mindig tisztességtelenek a választásokon!
  Az ökölvívásban az a fontos, hogy hogyan küzdesz, és hogyan számolják a szavazatokat, és a ring királyának van egy kis előnye, a politikában nem mindegy, hogyan szavaznak, és a számlálás teljesen a szavazók kezében van. aki a trónon van!
  A sportban lehet meztelen mellkas uralkodó, de a politikában már mindenki meztelen király!
  A sportban lehet izzadni, porosodni, de a politikában biztosan koszos leszel, és semmi zuhany sem mossa le a büdös koszt!
  A katona lehet tarlós, de egy nőnek legyen kellemes tapintású, a politikus pedig, akármilyen simán borotválkozik is, azt az érzést kelti, mintha egy hüllőt csókolna!
  A katona a veréb rangú sas, a politikus a pulyka rangú vizes csirke!
  A katona, bár nem fényes alakú, és néha hülye parancsokat hajt végre, de a politikus-papagájjal ellentétben nem énekel valaki más hangján!
  A katona a háború hangyamunkása, a politikus pedig felülről ontja a szart, lévén a hátsó kövér drónja!
  A katona akkor is bátor, ha félénk, a politikus gyáva, még akkor is, ha kakas!
  A katona nemes, de nem szabad, a politikus aljas, sőt, a szenvedélyek rabszolgája is!
  A katona oroszlán, bár még alacsony, a politika pedig róka és már túlnőtt!
  A katona olyan, mint egy angyal a pokolban, a politikus pedig egy pestisjárvány idején lakomázó disznó!
  Egy mezítlábas fiúnak kényelmesebb a hóban rohangálás, mint egy patkányos politikusnak, aki csepegések között lavíroz!
  Egy fiú, még meztelenül is a hidegben, boldogabb, mint egy politikus beszédének sárába áztatott öregember!
  Egy nő nem annyira attól fél, hogy meztelenül és mezítláb lesz, hanem attól, hogy egy férfi politikus felhúzza a cipőjét és letépi a három bőrt!
  A nő félénk megjelenésű, de kevés, ami igazán megijesztheti, a férfi diktátor félelmetes megjelenésű, de elzárkózik saját árnyékától!
  Egy diktátor számára a hallgatás csak akkor arany, ha az alattvalók morogva kibírják, hogy zsebre dugják a nyelvüket!
  A diktátor biztosítja, hogy kemény, mint a szikla, de valójában a zsarnok csak egy buta orrú macskakő!
  Egy lány leüti a lábát, amikor mezítláb fut át éles köveken, egy politikus összezavarodik, amikor patakok között rohan!
  A csupasz nősarkút az éles is átütheti, a politikusba bújtatott választót még az esze sem szúrja át!
  Egy nő szívesebben járkáljon mezítláb a hidegben, mintsem a politikusok tüzes beszédeitől patkolják meg!
  Fagyban a forró szív nem hűl ki, és a politikus tüzes beszéde sem melegít fel!
  A hazafinak láng a szívében, de a politikustól csak szart a májában!
  A katonának egy hazafi tüzes szíve, a politikusoknak pedig egy korrupt strucc gyomra és egy kapzsi piton torka!
  A katona megőrzi a becsületet - sokba kerül, a politikus eladja a szemérmetlenséget, ami egy tört fillért sem ér, de drágán háromba kerül!
  A katonának szürke kabátja van, és sok szürke anyag van a fejében, a politikusnak szürke farkas haja van, és szürke bíboros kíván lenni!
  A politikusok katonákat küldenek vért ontani egy piros szó kedvéért, a fekete biznisz kedvéért pedig elárulják a szerelmet!
  A katona beszennyezheti a testét, de lélekben tiszta marad, és a politikust egyetlen fürdőszoba sem segít lemosni a lelki szennyeződésekről!
  A katonának rosszfiúkat kell megölnie a Szülőföld érdekében, a politikusnak minden jót ambícióval öl meg a sajátja érdekében!
  A katona, aki öl, nem gyilkos, a politikus azt ígéri - nem teljesíti!
  A katona olykor saját magát kímélve teszi meg a lehetetlent, a politikus nem tesz semmit a lehetségesből önérdek nélkül a saját zsebében, másokat nem kímélve!
  A katona oroszlán, akinek hiányzik a kosok parancsnoksága, a politikus az a róka, akinek csak a csirkeagyú kosok engedelmeskednek!
  Egy katonából nem mindig lesz oroszlán, de a lényeg, hogy ne legyen szamár, akiről három bőrt leeresztettek!
  , A katona nem mindig angyalként viselkedik, de lelke mélyén odaadó Istennek, a politikus mindig ontja az angyali beszédet paradicsomi ígéretekkel, de a szellem felszínén jól látszik, hogy odaadó. a sátánnak!
  A katona csata közben bakancs nélkül maradhat, a politikus viszont cipőt húz, bármilyen helyzetben!
  A katona terepszínű egyenruhát visel, hogy életben maradjon a Haza érdekében, míg a politikus kaméleon, hogy erkölcsileg megöljön egy szavazót, hogy elfoglalja a trónt!
  A harcban katona rohan, mint kutya a vadkan, politikus hátul, sokat ugat és disznó!
  Jó a katonának erősnek lenni, mint a tölgy, amikor ellenséggel találkozik, rosszabb, ha butának, mint a tuskónak, ha politikussal érintkezik!
  A hóhér fejszével vágja a fejét, a katona szuronyával torkon szúr, a politikus a nyelvével az agyra csöpög, és a nyak mögött fojtogat ragacsos szavakkal!
  Jobb egy katonának vad farkasnak lenni, mint gyáva nyúlnak, főleg ha politikai boa-konstriktorral találkozik!
  Lehet, hogy egy katona kinézetre heves, de a szelíd bárány mélyén egy angyali tekintetű politikus tulajdonképpen tipikus disznó!
  A katonák mindig bátrak, visszavonuláskor is csak taktikai manővert hajtanak végre, a politikusok mindig gyávák, támadáskor is stratégiai trükköt követnek el!
  A katona parancsra harcol egyenrangúakkal és erősekkel, a politikus a gyengéket támadja, saját akaratából!
  Az igazi katona nem mindig jól született, de mindig teljesíti kötelességét, a politikus, még királyi származású sem, mindig nem tartja be az ígéreteit!
  A katona a nyaralása alatt néha prostit használ, a politikus mindig a munkahelyén, a nyugalomban a szavazókat használó prosti!
  A katona azt fizet a prostituáltaknak, amit a vérével keres, a politikus maga is prosti, és azért fizetik, hogy elrontsa a választók vérét!
  Egy katona lő, golyót küld az ellenség mellkasába, egy politikus úgy öl, hogy disznót tesz a zsebébe, és epe a májban!
  A katona harcban éljenz, a politikus sem hallgat, de ha egy harcost megvernek a csatában, akkor mert a kiáltás, jaj, nem pajzs!
  A katona nem mindig sztár, de hőstetteinek dicsősége nem halványul el az évszázadok során, a politikus mindig a fényes szerepre törekszik, de gyalázatát penész borítja!
  A katona éles szuronnyal dolgozik és jó lelkiismerettel szúr, a politikus egy olyan nyelv segítségével veri a hüvelykujjait, amelynek élessége nélkülözi a lelkiismeretet!
  Egy katona tud túl sok bort inni és felpiszkálni magát, de a verbális hasmenést nem fogja mérték nélkül a részegségbe önteni, mint egy politikus!
  Egy mezítlábas lány készen áll, hogy félelem nélkül rohanjon szeretője után, de milyen ijedtséggel hagyja magát a választó a politikusok patkolása!
  A politikus egy róka, akinek a választók egy tyúkól lakói, de a csirke intelligenciájával rendelkezők húsát felfalva a politikus biztosan lecsúszik a disznóról!
  A katonák aranytojást tojó kakasokkal harcolnak a pulyka tábornokokért, akiket viszont felfalnak a rókapolitikusok!
  A katona rohan a támadásra, hisz a győzelemben, a hátul ülő politikus mindenesetre az elvektől eltérve a harcost fogja hibáztatni!
  A katonák néha visszavonulnak, mert a boldogság változékony, de mindig feladják a politikát, boldogságuk a trükközésben és a disznócsúszásban van!
  A mezítlábas fiú túl ügyes ahhoz, hogy a politikus a sarka alá hajtsa!
  Ha egy lány mezítlábát éles kövek sértik meg, az a férfi szívét sérti meg, de a politikusok, akik káposztalevest kortyolgatnak szárcipővel, megverik a választók máját!
  A katona nem a halált keresi, hanem élni akar, a politikus nem keresi a módját, hogy beváltsa választási ígéreteit - a szavazókat akarja kasszírozni!
  A katona lélekben mindig fiatal, még őszül is, egy öreg szélhámos politikus ül a májban, és még dús hajjal is kopasz ördög!
  Az ókorban a katonának volt kardja, aztán felváltották a géppuskát, hogy könnyebben öljék meg az ellenségeket, egy akkori politikusnak pedig nyelve volt - aminél halálosabbat feltalálni sem lehet!
  A katona egyfajta hadigépezet, de ember marad, a politikában nincs semmi emberi - ő egy háborús mechanizmus az ésszerű érvekkel szemben!
  Inkább egy kanál a vacsorához, mint a káposztalevest locsolgatni szárcipővel!
  Ha nehéz úgy barátkozni a politikában, mint a farkasok a falkában, legalább ne csavarjuk fel egymást a kanapén!
  A politikusok civakodnak, mint a farkas, és disznót raknak egymásra, mint a rókák!
  A politikus a farkas agyarait még el tudja rejteni a báránybőr alá, de semmi sem rejtheti el a disznó fillért!
  Egy fillért sem ér az a politikus, aki egy disznó fillért sem tud eltitkolni a választók elől!
  A politikus annyira felcsavarja a választókat, hogy üvöltenek majd, mint a farkas!
  Egy farkasmarkolat nélküli, de disznó szokásokkal rendelkező politikus kutyaéletre hozza a választót!
  A politikus keresztet tesz a kezével, a nyelvével zsebre nyúl, csizmával a lelkét tapossa!
  Ha egy politikusnak hét pénteke van egy héten, akkor a választónak hétfőn van tétlen születésnapja!
  Nem számít hétfőn születni, vasárnap diktátort választani katasztrófa!
  Ha egy zsarnok mellett döntött a vasárnapi választásokon, azt kockáztatja, hogy egy szilárd hétfőt szerez magának!
  A vaskezet választva acélláncot kap a nyakába!
  Mégis, a vaskéz jobb hatalomban, mint az anarchia csontlába!
  A legkegyetlenebb hatalom jobb, mint a teljes anarchia, könnyebb elviselni egy zsarnokot, mint ezer testvért!
  Az igazi uralkodó olyan legyen a nép számára, mint egy mesebeli herceg, és ne egy meztelen király!
  Nagyon kevés mesebeli herceg van a politikában - de szilárd meztelen királyok!
  A herceg leendő király, a meztelen király a jelen csődje!
  Egy nő vár egy mesebeli hercegre, de meztelen királyt kap, a szavazó messiást, és kap egy gyenge akaratú képmutatót, vagy egy elvtelen zsarnokot!
  Egy nő vár a hercegre, amíg férjhez nem megy, a választó a választási ígéretek beteljesülésére, amíg a rák fütyül a hegyen!
  A politikus a hazugság mestere és a kifogások nagymestere, a csavarás képességében pedig világbajnok!
  Egy politikusnak csak egy esélye van arra, hogy első benyomást keltsen, és egy állandó lehetősége a csavarodásra!
  A politikus tudja, hogy kétszer kettő az négy, de megpróbálja bebizonyítani, hogy ha még két kifejezést ad hozzá, akkor az egész világot megkapja!
  A politikus az oroszlán hatalmát és trónját szeretné megszerezni, de erejét tekintve legfeljebb kakas, pozícióját tekintve pedig róka, aki lyukat ás, hogy disznót ültessen!
  A választónak biztos acél idegei vannak, hogy ne rozsdásodjon be a politikus verbális esője!
  Könnyebb elhinni, hogy az ég a földre fog szakadni, mint azt, hogy a diktátor megérdemli, hogy a mennybe emeljék!
  A politikus mindig kész ígéreteket ontani, mint a csalogány, de teljesíteni az ígéretet, amikor a rák fütyül a hegyen!
  Miért olyan nehéz beváltani a választási ígéreteket - bálnát megehetsz a szemeddel, de egy nagy kanál kitépi a szádat!
  Mindent megtehet, amit a képzelet megmozgat, ha ezek nem egy józan képzelőerőtől megfosztott politikus ígéretei!
  A politikus kész eladni a lelkét az Ördögnek a hatalomért, de a Sátán nem veszi meg azt, ami egy fillért sem ér, és ingyen kerül a kezébe!
  Egy politikus nem válhat istenné, de az a képesség, hogy elrontsa őt, maga a Sátán!
  A választó tisztaságot akar a politikában, hogy húst ehessen, de egy koszos politikustól csak egyfélét kap - ültetett disznót!
  A szakács-politikusnak van egy körete - füles tészta és egyfajta hús - sertéshúst tesz, a harmadik lyukba az ékesszólás patakjából való ígéreteket mézzel fánkból, és végül nyírkását és sajtot az egérfogóban. !
  A politikus az a szakács, aki édes beszédekre ehetetlen ételeket készít, hogy könnyebben lenyelje magát a választót!
  A politikus az a szakács, aki bőkezűen eteti a választót a beszédmézzel, de még a méz is keserű, ha belefullad!
  Ha a ravasz aknával rendelkező diktátor nullára állította a feltételeit, az azt jelenti, hogy a választó ismét bástyát kapott!
  Egy harcos mindig egy igazságos ügyért harcol, míg egy politikus az összes trófeát balra viszi!
  A harcos bal kézzel lő az igazságos ügyért, a politikus a nyelvével balra visz minden eredményt!
  A háború a szerelem óceánjának ellentéte, de ehhez vérforrás is kell!
  A harcos nem Isten erejében, hanem angyal a nemességében!
  A katonának vassisakja, acélszuronya, aranyszíve van, de a politikus még egy fillért sem becsüli meg!
  A katonákat gyakran hajtják a vágásra, mint a juhokat, de szívükben oroszlánok, az oroszlánként ordító politikus pedig tipikus birka!
  A katona is félhet a haláltól, de mégis jobban fél a becstelenségtől, a politikus pedig az életéért reszket, de a becsületét már rég elvesztette!
  A katonák, miután legyőzték az ellenséget, a győzelmet ünneplik, a politikus, aki megtévesztette a választót, a gyávát ünnepli!
  Lehet, hogy egy fiú jó harcos, de egy politikus soha nem fog felnőni úgy, hogy felelős legyen a választók felé!
  Jobb mezítlábas fiúnak lenni, mint hagyni, hogy a politikusok felhúzzák a cipődet és ellopják a fiatalságodat!
  A lány egy csodálatos virág, amely elhervad, de soha nem veszíti el az illatát, a politikus egy halom trágya, felmászik a trónra, de csak még jobban büdös lesz!
  A katona igazi férfi, a politikus egy morcos nadrágos nő!
  A katonának nemes dühe van, mint az oroszlánbőgés, a politikusnak pedig aljas hisztije, a szó kos bégetés!
  Egy katonának ritkán van szabadnapja, de egy politikusnak heti hét pénteke van, a választói pedig hétfőn ünneplik születésnapjukat!
  A katona, ha elesett, fekvőtámaszt csinál, a politikus erkölcsileg mindig elesik és zsebre szorul!
  A katona olykor kénytelen átmenni a sarat, miközben férfi marad, a tiszta ruhás, kölnivel lelocsolt politikus pedig disznó marad!
  A katona becsületet ad és becsülettel marad, a politikus disznót csúsztat és disznó marad!
  A katonának sorban vannak a gombjai, a politikusnak olyan, mint a vadkan feneke!
  Katonafül bátor gyerekeket, és küldjön politikusokat pszichiátriai kórházakba!
  Azt mondják, hogy az ember egy majom leszármazottja, de a politikus azonnal tiszta, és disznó maradt!
  A munkásság embert csinált a majomból, a titkos harc pedig róka és disznó keverékévé változtatta a politikát!
  A munkás keményen dolgozik és néha alkoholt iszik, a politikus malacka és mindig verbális hasmenést hány!
  A katona csatáról csatára nő, a politikus egyik választási kampányból a másikba, egyre több válik prostituálttá!
  Katonaszem ég a harcos fiatalos izgalmától, politikus kalapja tolvajként, a kiégett cinikus közönyétől!
  A katonának van választása: láda a keresztben, vagy fej a bokorban, míg a politikusnak a választásokon csak a törekvések, szavazók és káposztafejek tömött keresztjei vannak!
  Kis termetű katona óriási bátorsággal, politikus még magas beosztású is - törpe lelkiismeret!
  Egy katona egy bravúrért női testet akar ajándékba, egy politikus pedig méltatlanul rákényszeríti az egész országot!
  Egy katonának mindig van ideje és helye egy bravúrra, de nem mindig sikerül megvalósítani, egy állandó időzavarban lévő politikusnak biztosan lesz ideje disznót verni a fejére!
  A politikus az egyetlen szárnyatlan lény a természetben, aki mindenkinek a fejét szar!
  Minden iskolás tudja, hogy kétszer kettő az négy, csak a politikusok a számok szorzása helyett állandó osztást produkálnak a zsebükben!
  A katona ütésekkel tanul, a politikus arra próbálja rászoktatni a választókat, hogy az ember boldogulhat, ha megüti a hüvelykujját!
  Minden katona harcos, csak a szintkülönbség, minden politikus prosti, a különbség csak a strici rangban van!
  A katona részben hóhér, mert vért is ont, a politikus meg komplett gazember, mert az agyára csöpög!
  Ha a tábornokot meghívják esküvőre, akkor a katona meghívást kap a Szülőföld megmentésére, hogy az esküvőket egy szabad országban játsszák!
  . 5. FEJEZET
  Az utolsó nagyobb csapatkoncentráció a császári őrség volt. Ezek válogatott szamurájok a mikádó rezidenciájában. Nekik szálltak fel a gyermekek triumvirátusának harcosai.
  Egyszer és mindenkorra véget akartak vetni a japán fenyegetésnek!
  Az örökkévaló fiú, Robur gyermekei lábának csupasz ujjaival megnyomta a joystick gombját, és megsemmisítette a felkelő nap országának harcosainak pusztításának és égetésének halálos erejét.
  Robur kihúzta a fogát, és énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  És ázzon a WC-ben!
  Albina kuncogva jegyezte meg, gyermeki agyarait feltárva énekelve:
  - Egy kettő három! Pusztíts el minden ellenséget!
  A lány pedig csupasz, cizellált lábbal fogja megnyomni a joystick gombjait. Ő csak egy hiperharcos.
  Alvina meztelen, kecses, rózsaszín sarkával megütögette a szamurájt, és kotyogott:
  - A Hazáért - anyánk!
  Albina kétkedő mosollyal jegyezte meg:
  - Remek lesz? És mit jelent az anyánk?
  Alvina kihúzta a fogát, és így válaszolt:
  - Sokáig megérteni egy életerős anyát - megérteni a lányokat ésszel!
  És megint égjünk, és láttuk az őrt. És ezt nagyon buzgón tette.
  Robur eközben csupasz, gyerekes, lebarnult lábát az ellenséges fegyverekre szegezte, és az élet értelmén gondolkodott.
  Minden embernek megvan a maga küldetése az életben. És nem lehet ellene vitatkozni. Például ő Robur tette a legnagyobb felfedezéseket a technológiában, és ez sikerült is neki. Most pedig saját diktatúránkkal kell boldoggá tennünk az emberiséget. És ez a fő küldetése.
  És Robur, szétzúzva a japánokat, énekelte:
  - Itt jön a küldetés, és akkor Oroszország Nicholas helyett engem választ meg!
  És ennyi halott japán. Csak egész halom hullát. A császár őrezredei, akiknek megvolt az őrület, hogy kapcsolatba lépjenek Oroszországgal, haldoklik. Ha azonban csak a cári Oroszországgal, akkor ez csak a baj fele, és itt Robur technikai zsenije van ellene. És ez valóban nagy probléma.
  Robur ismét hangosan szárnyas aforizmákat kezdett kimondani, amelyek könnyen kiszabadultak gyermeki nyelvéből;
  Egy bűnbánó démon jobb, mint egy bukott angyal!
  Az igazságszolgáltatás legjobb módja, ha mindenkit megbüntetünk!
  Minden zöldségnek megvan a maga ideje, a kutyának ebédre lánca, vacsorára póráza van!
  A bölcs fej parancsol, de fürge ujjak megragadnak. Egyik lehetetlen a másik nélkül - az elme test nélkül, mint a lélek hús nélkül!
  Nem mindig bölcs a trónon, de mindig a királlyal a fejében!
  Ne is köpd le a múltad, ha nem akarsz a jövőben a hányás óceánjában végezni!
  Még a legkisebb igazi jócselekedet is felülmúlja a leggigantikusabb álmokat és projekteket!
  Az utolsó bolond képes ölni, de az igazi első zseni képes feltámasztani!
  Az emberiség vagy a Mindenható Istenséggé fejlődik, vagy leszáll a majmok sivárságába, de ugyanolyan lehetetlen egy szinten maradni, mint egy érme szélén állni egy földrengés során!
  Jobb egyszer karddal vágni, mint ezerszer téglával fenyegetni!
  Ha boldog akarsz lenni, házasodj jól, ha pedig bölcsességet akarsz szerezni, házasodj sikertelenül!
  Egy házasság, amely hibás, ha a vőlegény keze olyasmire van kihegyezve, ami nem okoz elégtételt a menyasszonynak!
  Még egy gyerek is tud ölni, de a feltámadáshoz érni kell a demiurgosz szintjére!
  Az oroszlán a vadállatok húsevő királya, de a leghalálosabb a róka ravaszsága!
  Amikor a szamár király lett, a róka Istennek képzelte magát, a többieknek pedig úgy kellett szántani, mint a szamarak!
  A sakkban stabil szabályok vannak, a politikában van játék szabályok és törvénytelenségek nélkül!
  A sakk a nagy elmék játéka világos szabályok szerint, a politika egyáltalán nem játék, homályos fogalmak szerint a hatalmas gazemberek játéka!
  A legnagyobb elme tehetetlen megmagyarázni az utolsó bolondnak - miért puszta őrület a politika!
  A kerék feltalálása nagy felfedezés az emberiség javára, de a politikusok azon képessége, hogy körbe tudják hajtani a választókat, a legnagyobb átok!
  Okos ember számára a kötél életmentő a szakadékból, a bolondnak hurok, a bátorság pedig katasztrófa!
  A pud ökölnek öt ujja van, de aki megveri, annak egy csepp lelkiismerete sincs!
  A politikusok által ígért aranyhegyekből a legnehezebb egy hiszékeny választónak esni!
  Minél magasabb a politikus ígéreteinek aranyhegye, annál valószínűbb, hogy a választó kitöri a nyakát, miután leszáll róla!
  Néha egy politikus támogat egy választót - mint egy akasztott ember hurokja!
  A kézművességben minden szakmának vannak mesterei, de a politikában a készség egy nyelv!
  Még a legügyesebb kezek sem tudnak mindent megjavítani, de a nyelvtudatlan politikusok mindent képesek összetörni!
  A legerősebb ember a kezével még egy tonnát sem fog felemelni, de egy politikus a nyelvével nem ereszt le gyengén egy egész államot!
  A kobra sziszeg, mielőtt mérget engedne a testbe, a politikus pedig úgy ömlik ki belőle, mint egy csalogány, megmérgezi a lelket!
  A kígyó az agyarán keresztül, a politikus a nyelvén keresztül mérget bocsát ki, sokkal pontosabban ölve!
  Az igazság olykor keserű, de az igazság sója gyógyító, a politikus mindig édes, de a méze kiábrándult cukorbetegséget okoz!
  Van méz a politikus szájából kenyér nélkül, de nincs munkáskenyér az igazság sója nélkül!
  Diktátorra nézve irigylésre méltó a politika, vért önteni finomabb, mint lekvárt szájba kenni!
  A diktátor keserű, mint az üröm, de az igazság sója benne csak alattvalói májában van!
  A politikus-demokrata édes beszédet mond, a politikus-diktátor előbb beszédet mond, aztán a fejét a válláról!
  A politikai karrierhez három szabályt kell ismerni: a csend arany, a beszéd olyan legyen, mint a méz, három dobozban ígéretes, háromféleképpen vigye el az előcsarnokból!
  A politikusok egyet mondanak és mást tesznek, egy kivétellel - velük tényleg nem fog unatkozni!
  Ha egy férfit cipőre húznak, csődbe megy, és ha egy nő leveszi a cipőjét, megsokszorozza a vagyonát!
  Még egy angyal helyét sem mondhatja magáénak minden férfi, de már minden nő potenciális istennő!
  Végül az őrség teljesen, a palota pedig részben megsemmisült.
  Most rá kell kényszerítenünk a Mikadót, hogy írják alá az Oroszországnak való feltétel nélküli megadást, majd tartsanak népszavazást Japánnak az orosz birodalomba való felvételéről.
  Persze ez a legfontosabb...
  A lányok rögtönzött páncélt vettek fel, és kiszálltak a repülőgépből.
  Senki sem állt ellenük.
  A Mikado a miniszterekkel együtt várta őket. A mezítlábas lányok láttán a méltóságok zavarba jöttek és elvörösödtek.
  Albina parancsot adott:
  - Térdre!
  A Mikado és a miniszterek engedelmesen leereszkedtek. Remegtek a félelemtől.
  Alvina azt mondta:
  - Most pedig csókold meg a lábnyomainkat!
  És hogy még meggyőzőbb legyen egy zsebfúvóssal, levágta a császár két testőrét. Aztán mezítlábát belemártotta a halottakból kiömlött vérbe. Őt követve Albina is skarlátvörös folyadékká változott.
  Ezt követően a lányok vörös, kecses, apró nyomokat hagytak lábukon.
  A császár és a miniszterek engedelmesen megcsókolták őket. És ez volt Japán legerősebb megaláztatása.
  Ezután természetesen alá kell írnia a felkelő nap országának feltétel nélküli megadását.
  Albin és Alvin kénytelenek voltak aláírni a teljes Miniszteri Kabinetet.
  És akkor a mikádó ismét letérdelt, és megcsókolta az örökkévaló lányok csupasz, véres talpát.
  Megtörtént tehát Japán megszállása és a teljes győzelem.
  De egyelőre meg kell várni az orosz csapatok érkezését. Mindenesetre a rádióban bejelentették, hogy Japán kapitulál.
  Robur nagyon örült, és az örök fiú így kiáltott fel:
  - Egy egész birodalmat győztem le!
  És kitört belőle a nevetés... Veszélyes volt elhagyni a harcjárművet, de unalmas volt egyedül ülni.
  A halhatatlanságot ajándékba kapott örökfiú pedig úgy döntött, folytatja a szárnyas mondák gyűjtését;
  Ahhoz, hogy örüljön a győzelemnek, és ne gyászolja a vereség keserűségét, szüksége van a szorgalom verejtékére és a tehetség szikrájára!
  A katona a szíve mélyén érzi, mikor kell támadásba lendülnie, egy politikust pedig, aki már régóta a májában van, mészárlásra küld!
  A katonát időnként kétségek járják a parancsnokság kompetenciájával kapcsolatban, de a politikus kétségtelenül nem kompetens, hogy tudjon hazudni!
  A katona a sas fia, aki az ellenfélre csapkod, és az égen röpköd, a politikus egy róka fia, aki a fejét szar, és a disznók a pálya szélén!
  A csatában a bátrak még a harc kezdete előtt legyőzték, a gyáva anélkül veszített, hogy beszállt volna a csatába, a politikus még a trófeaosztás előtt csalt!
  Egy csatában az erők mindig egyenlőtlenek, valaki erősebb, valaki gyengébb, és mindenki egyformán jó a politikában!
  A csatában egy katona géppuskából firkál, egy politikus pedig hátul dob a nyelvével, hiába!
  A katonát nem kell bravúrra serkenteni - mindig készen áll, és egy politikus bármelyik pillanatban elcseszheti!
  Egy katonának, mint a macskának, kilenc élete van, egy politikusnak, mint a pokol, millió maszkja van!
  A katona, még ha testileg beteg is, lelkileg egészséges, a politikust pedig mindig megszállottja a fájdalmas vágy, hogy elcsavarja a választót!
  A robotok nem tudnak megbetegedni, az igazi katonák nem adják fel, a politikusok pedig természetüknél fogva nem tehetnek mást, mint elcsesznek!
  Harcos háromszor harcos, politikus milliószor disznó!
  A katona elsősorban ember, másodsorban harcos, a politikus első fokon disznó, másodsorban a róka!
  Egy mezítlábas nő minden patkolt férfit meg tud előzni, cipő nélkül könnyű a lába, agy nélkül nehéz élni!
  Egy nő nem szégyelli a csupasz sarkát fitogtatni, sokkal rosszabb, ha egy férfi megpatkol és letép három bőrt!
  Egy politikus tud lökdösni, mint egy tank, de a páncélja olyan, mint a verbális hasmenés zseléje!
  A katona menet közben tetűt kaphat, de egy politikus, aki hátul van, már elhivatottságból trágyatetű, sőt disznó is állandóan!
  A politikus az a birka, amelyiktől nem filccsizmáért kapsz gyapjút, hanem te magad csapod le a káposztalevest köcsögcipővel!
  A disznó húst és szalonnát ad az embereknek, a disznó politikus pedig csak tésztát akaszt a fülére és sajtot rak az egérfogóba!
  A politikus beszéde egy szolid kása és ígéretek kacatja, és ehhez egy kis sajt egérfogóból, az ilyen étel csak a csalódás fekélyét okozza!
  A katona szereti a nőket és a szülőföldet, a politikus maga olyan, mint egy szeszélyes nő, és szereti a hatalmat a szülőföld felett!
  A katona bravúrt akar végrehajtani és hőssé válni, a politikus mindig talál alkalmat aljasságra és jutalomra!
  Ha egy katona nem számolja a csillagokat, akkor előbb-utóbb vállpánton keresi, de a magát sztárnak tartó politikus még csak keresztet sem érdemelt a sírjára!
  A katona nem mindig talál helyet a nap alatt, de a lelke fényes, a politikus néha a világító helyét foglalja el, de lélekben maga az ördög!
  A katona dicsőséget keres és túl akar élni, a politikus már szégyent talált, és nagy ívben akar élni!
  A katona tiszteleg és becsülettel marad, a politikus disznót csúsztat, ő maga pedig rühes vadkan marad!
  A katonaszolgálat nem enged hasat növeszteni, de a harcos, aki elvesztette a hasát, halhatatlanságot nyer az emberek szívében, a politikus pedig, aki megdolgozta a hasát, csak a májban marad!
  A katona nem kíméli a hasát, és nincs hasa, hogy a lányok szeretik, a politikus hasát remeg, mamutot dolgoz fel, és ezért utálnak minket a választók!
  Egy mezítlábas lány boldogabb, mint egy sarlatánok által megpatkolt öregasszony, aki örök fiatalságot és gazdagságot ígér, de fiatal bőr helyett három bőrt téptek le!
  A katona még nem egészen tábornok, találékonyságban és bátorságban nem marad el nála, a politikus nem egészen sátán, de ahhoz, hogy aljasságot csináljon, még van mit tanulnia az ördögtől!
  Kerek és csábító a meztelen női sarok, a meztelen királyok, amelyekkel a politikusok megjelennek előttünk, ha a maszkot letépik, beszédben kerekded, de undorító!
  A pilóta nem születik szárnyasnak, a küzdelemben kap szárnyakat, a politikus nem orral születik, de a választókat nehézség nélkül hagyja orral!
  A katonaügyesség kínban születik, a politikai virtuozitás kínt kelt a választók között!
  A katona még nem mester, de csatáról csatára tanul, a politikus már nem angyal, és egyik választási kampányról a másikra hanyagul!
  Aki kúszni született, az nem tud repülni, de a rabszolga születésétől fogva képes felrepülni a trónra, ha rendelkezik a harkály szívósságával, a bagoly eszével és a sas tekintetével!
  A háborúban a legerősebb győz, a ravaszságban a legnagyobb erő, így a róka mindig átveszi az oroszlánt!
  A katona nem annyira erőszakkal, mint inkább találékonysággal veszi, az agy a test legerősebb része, bár izmai nincsenek, és a nyelv a legkárosabb, bár a fogak mögött!
  A katona meghúzza a nadrágszíjat, hogy könnyebb legyen a futás, a politika meg a választókat, és szétszórják!
  A katonának lelki szárnyai vannak, és a lelkében sas, a politikusnak disznó fillér a szellemében, és a lélek rosszabb, mint a disznó!
  A férfi nyelve szívesen nyalogatja a nő csupasz sarkát, de a hülye férfiak még szívesebben hagyják magukat megpatkolni a nyelves politikusoktól!
  A politikusoknak hosszú a nyelvük, de nagyon rövid a kezük, hogy beteljesítsék a mérettelen száj ígéretét!
  Akinek van esze, az a politikusok mézbeszédeit csipegető legyek, a patkánymohóság pedig egérfogóba rohan szabadon sajtot!
  A politikus ritkán bolond, ellenkezőleg, gyakrabban azok, akik nyájas politikusként adják ki a hangjukat, megkockáztatják, hogy emiatt fülön ütik, és nadrág nélkül maradnak!
  - A politikus maga is zsebtolvaj, és zsebember, és a zsebének nincs alja, de a választóknak csak egy fügét tud kiszedni belőle!
  A betolakodó csizmájával tapossa a földet, a nő pedig mezítláb a férfit, a föld nyög a fájdalomtól, a férfi kóvályog örömében!
  A katona nem ölni akar, hanem kötelességét lelkiismeretesen teljesíti, a politikus vérre vágyik, lelkiismerete pedig cseppet sincs!
  A katona nem hörcsög, hogy készleteket tároljon, és nem bújócska, és nem patkány, aki önmagát rágja, de valóban oroszlánfoga van, ha igazságos ügyért harcol!
  A katona harcoló egység, a politikus csak egy harcos nulla!
  A politikus nem katona vagy harcos, de nagyon hatékonyan öl, hosszú nyelvvel, és letépi a tetőt a zsanérokról!
  A diktátor tuskókból is forgácsot vág egy hosszú nyelvvel, az ékesszólás fűrészével!
  A legerősebb csont a nyelv, ha nincs nyelvkötve!
  Ha egy politikus nyelvtörő, akkor nem fog csontokat gyűjteni polémiában!
  A politikus még mindig az a gyümölcs, amely soha nem érett meg a választók táplálására, hanem attól a pillanattól kezdve romlott, hogy kiállítják szavazással történő értékelésre!
  A politikus az a gyümölcs, amely az ékesszólás levét kiöntve főzeléket csinál a választókból!
  Egy fél literes üveg vodka halálosabb, mint egy tucat Hitler, úgyhogy igyunk bele, hogy csak az alkohol öl meg az oroszokat és mindannyiunkat!
  Egy csupasz sarkú fiú kiüti az ellenség fogát, a politikától megbabonázott felnőtt foghíjas kutya marad, aki a Holdra üvölt!
  A hangos hírnév egy katonát nem könnyen ér, de okos, de egy politikus időnként hangos hírhedt botrányokba ütközik!
  A katona a fény harcosa, akármilyen eszméért harcol, a politikus a sötétség utálatossága, akármilyen zászló alatt áll is!
  Nem mindegy, milyen zászló alatt áll a katona, a lényeg, hogy a bátorság égjen a szívében, és a politikában nem számít a szín színe, gyáva lesz a választó májában!
  Egy rossz zászló alatt álló katona több tiszteletet érdemel, mint egy politikus a megfelelő jelszavak alatt, de bazártól függetlenül, disznótojó!
  A kommunizmus egy paradicsom, amit még a földön is építenek az emberek érzéketlen kézzel, de a disznó politikusok pokollá változtatják a bolygót, és hosszú nyelvekkel pusztítják el a jót!
  Egy katona a Szülőföldért mindig hegy, a politikus csak egy macskakövet lassít, a disznója harcos hurrá, hogy ne vacakoljon sokat!
  Egy nő csendben lehet jó katona, de a politikus még gatyában is csúnya, beszédes nő!
  A politikusoknak hosszú a nyelvük és határtalan ambícióik vannak, de ahhoz, hogy megragadják a Földet, rövid a keze, és még kevésbé az elme!
  Ne dicsekedj az acéltechnológiával, ha olyan szellemed van, mint a kocsonya, akkor a vadak egy gyávának ütőt adtak, égen és földön egyaránt!
  Politikus, marhaságokat darál, amiből nem liszt a kenyér, hanem szilárd liszt, tészta a választók fülére!
  A katona egy lovag, aki egy sárkánnyal küzd, de ez a sárkány valójában hátul van, és nem hét feje van, hanem millió maszkja és megszámlálhatatlan számú disznópofája!
  A katonának, hogy ne legyen kopasztott csirke, libának kell lennie, politikusnak, hogy grillen sütögesse a szavazókat, szívesen pisizik, nem bajtársiasan!
  A katonák csak fiúk, de csatáról csatára nőnek fel, a politikusok kortól függetlenül, egyik választási kampányról a másikra még nagyobb őrültségbe esnek!
  A katona lehet szakálltalan, de egy dicső harcos, és egy politikus minden helyzetben nem hagyhatja el a farkát!
  A fiú arról álmodik, hogy sasharcos lesz, de nem világos, honnan jönnek a politikus-disznók olyan mocskosul, hogy még csak álmodni is undorító róluk!
  Egy született harcosfiú szívesebben szaladgálna mezítláb a hóban, minthogy hagyja, hogy a politika megpatkolja és filccsizmává változtassa magát!
  A meztelen nő nem megkopasztott csirke, minden férfi nadrágját leveszi, és még egy arrogáns uralkodót is meztelen királlyá varázsol!
  A fiú katonává nő, és ki volt a politikus fiatalkorában, ha ekkora disznó nőtt ki belőle?
  A prostituált őszinte az ügyfelekkel - pénzt cserébe az élvezetért, a politikus pedig teljes hazug, szavazatokat és adókat cserébe a puszta csalódásért!
  A politikus nagyon drága prosti, akitől nem csak agyszifiliszt kockáztatsz, hanem disznót is a zsebedbe!
  A politikus olyan prosti, hogy ahelyett, hogy levetkőzne, letép három bőrt a szavazókról és megfertőz, a tévén keresztül!
  Kétszer ugyanabba a folyóba nem lépsz be, de egy állandóan malackodó gazembert tucatszor is újraválaszthatnak!
  Az állatok és a gyerekek nem szeretik a só nélküli ételeket, de miért dőlnek be a felnőttek az igazság sójától megfosztott politikusok édes beszédének!
  Az igazság sója keserű, de gyógyító ereje van, a politikus beszéde édes, de elme cukorbetegséget okoz!
  Az ember nem gyalog akar lenni, de a katonai karrier a közkatonákkal kezdődik, a politikus nem akar a szabályok szerint játszani, és törvénytelenül vezeti a politikai karrierjét!
  A melegeket sértegető politikus maga is nagy szamár, és nincs férfiassága!
  Egy katona nem hal meg kétszer, de egy politikus háromszor elárul, és milliószor becsap!
  Két haláleset nem történik, és mezítláb nem lehet levenni a csizmát, de a politikusoknak mindig sikerül gyilkolniuk, három bőrt letépniük!
  A lány nem fél mezítláb szaladgálni a hóban, fél, hogy a vőlegény nem lesz hülye fülig patkolt filccsizma!
  A katona a háborúban egyszerre lesz fiatalabb és érettebb, a politikus a titkos harcban, megöregszik és érik, ugyanakkor süllyed a vadállat szintjére!
  A katona egy sorkatona és a háborúban válik hivatásossá, a politikus nem ismeri a határidőket, és hivatásos a győzelem adományozásában!
  A katonának kovakőnek kell lennie, de nem válhat kővé a szívében, a politikusnak már régen kő van szíve helyett, de gumikeménysége van!
  A jó katona a csatában olyan, mint az Ördög - hogy el kell oltani a tüzet, ügyes politikus aljasságban maga a Sátán, az ígéretek teljesítése pedig tipikus tömlő!
  Egy katona meghalhat a csatatéren, de jobb, mint békeidőben a politikusok szájából származó édes hazugságok folyama alatt meghalni!
  Aki harcosnak születik, hősként hal meg, akiből politikus lesz, az már döglött gazember és sétáló holttest!
  A politika az, amikor egyet mondanak, mást jelentenek, harmadikat tesznek, kiderül, hogy a negyedik, de ez még mindig oldalra megy, és utálatos marad!
  A politikában nincsenek testvérek, de sok a szegény rokon, nincsenek mesebeli hercegek, hanem a meztelen királyok feleslege, egy pillanatra sincs igazság, de hazugságból lesz elég egy generációnál!
  A szerelem akkor jön, ha nem vársz, a politikusok ragaszkodnak, ha nem hívsz!
  Minden korosztály aláveti magát a szerelemnek, a politikusok minden aljasságot elbírnak!
  A politikus egy szörnyeteg, aki jóképű férfinak adja ki magát, de egyetlen fényűző lőszer sem rejtheti el a disznópénzt és a farkasfogakat!
  A katona is egyfajta szörnyeteg, mert öl a csatatéren, de a politikussal ellentétben egyenrangú, de a választó mindig veszít!
  Egy nő szeretetet és boldogságot akar magának és családjának, a politikust elsősorban mások elkényeztetése érdekli, a pénzszeretet megszállottja!
  A nő olyan, mint a rózsa: csábító illat, ragyogó megjelenés, éles tövisek, és hogyan néz ki egy politikus, aki feltűnő bűzzel, nyomorult megjelenéssel és kaktusz maróságával?
  A nő a szépség és a tisztaság megtestesítője, bár nem mindig ideális, de a politikus mindig az aljasság és a csúnyaság mércéje lesz!
  Egy mezítlábas fiú nem viselkedik rosszul, és nem kerül a zsebébe olyan gyakran, mint egy politikus csúnya dolgokat és disznót tesz bele!
  A gyerek szeret fegyverekkel játszani, de bűbájos, a politikus szereti zörögni, de félelem helyett undort, nevetést kelt!
  Az ember, ahogy a tudósok mondják, egy majomtól, politikustól származik, bár egy tipikus főemlős, különösen a sikeres emberek viszonya van egy sakállal!
  Az embernek isteni alkotó természete van, de a politikusok keresztre feszítik, hogy természetüknél fogva csak ördögök és káoszt teremtenek!
  A politikus a testben élő Ördög, csak nem a pokol ura, hanem a Föld alvilágának megteremtője, amelyben az ördögök kikerülnek az irányítás alól és káoszt teremtenek!
  A katona az isten és az idő bírája, a politikus per nélküli barom, és törvénytelensége nem ismer időkeretet!
  A katona nem keresi a békét, és a vihar sem int, a politikus el fogja temetni a tetteit, a parazita nagyon irigy!
  A katona néha önkéntelenül is harcos, és nem ölni akar, hanem szent kötelességét teljesíti a Szülőföld iránt, míg a politikus önként vállalt hazaáruló, aki szeret disznózni, nem eleget tenni a választókkal szembeni kötelezettségeinek!
  A katona rejtvényeket fejt meg a csatákban, a politikus ravasz kombinációkat épít, békésen nem tudja megoldani a dolgot!
  A politikus olyan tábornok, hogy epaulettek helyett a bolond kártyavállpántját hordja, pedig ő maga róka!
  Egy katona tud kártyázni, de a politikus hatos epaulettet hord játék nélkül is!
  A katona elég menő harcos, ha kijön a fejével, a politikus disznó, verebet kap a sastól!
  A katona tudja, mi a félelem, de legyőzi önmagát, a politikus tudja, mi a becsület, de megfordítja magának!
  Ha egy nő nem fél a csupasz lábával fitogtatni, nem engedi magát csizmára húzni, akkor ingben született!
  Mezben született egy harcos, aki nem hagyja magát megfosztani három bőrétől!
  Nő, ne szégyellj mezítláb járni, félj a nemezcsizma sarka alatt lenni!
  Ha nem akarja lenyelni a penge élét, szerezzen éles elmét és acélos kitartást!
  A bolond kard hegye áthatol a testen, de csak a bölcs éles szava üthet igazán szívbe!
  A katona ördög, akinek tiszta szíve van, a politikus Istennek vallja magát, de tele van piszkos gondolatokkal!
  Ne szégyelld a nőt meztelenségéért, aki férfi herceget keres, szégyen meztelen királyhoz menni!
  Ingben született egy nő, aki csupasz lábaival letép három bőrt egy férfiról!
  Az a nő, aki meztelen húsú ingben született, férfit ölt magára, még ha nem is teli bakancs!
  Egy nőnek fontosabb, hogy ingben szülessen, mint hogy luxusruhát kapjon egy meztelen királytól!
  Jobb egy nőnek meztelenül menni, mint hagyni, hogy egy teli filccsizma három bőrt letépjen magáról, jobb mezítláb, mint tompa csizmával megpatkolni!
  Ha egy mezítlábas, mellkasát fedő nő tapsot tör, és nem sérteget és fütyül, akkor ingben született, és nem engedi megpatkolni!
  A nők gyengeségei vonzó erővé változnak, és ha egy férfi gyengeséget mutat, akkor az impotencia mocsarába taszul!
  Egy nőnek meg kell tudni bocsátani, ha sikeres akar lenni, ha a férfi el akar érni valamit, akkor ne adja fel magát!
  A sas helyét az kapja, aki tudja, hogyan kell kiönteni, mint egy csalogány, és nem számolja a hollókat!
  Aki sok varjút számol, az teljesen szárnyatlan és csőre sincs!
  Aki aranyért árulja a Szülőföldet, az egy fillért sem ér és az árulás rozsdája borítja be a nemesfém alatt!
  Utódokat kirabolva csődbe kerülsz az ürességbe, hiszen minden belefullad a múlt bűneinek feneketlen örvényébe!
  A harcosnak bölcsnek kell lennie, mint a bagoly, bátornak, mint a sasnak, és nem kell számolnia a varjakkal a csatában, nehogy egy csirke megkopassa!
  Nem számít, ha kevés az év, teljes katasztrófa, ha nincs elég esze és találékonysága egyetlen életkorban sem!
  A fiú katona akar lenni, és háborúzni akar, hogy hős legyen, egy politikus parancsnok akar lenni, üljön hátul, és aljasságot követ el!
  A katona kását akar hússal, de kap a parancsnokoktól nyírfakását, a politikusoktól pedig ültetett rothadt disznót!
  A csatában nemcsak éles szuronyra és acél szablyára van szükséged, hanem éles elmére és acélidegekre is, egy feltaláló arany kezével!
  A népnek nem uralkodó kell a trónra, hanem cár a fejébe, nem a politikusok ezüstbeszéde, hanem ezüst rubel a tárcájába!
  Az ész és a bátorság, akárcsak a férj és a feleség, csak párban szüli a győzelmet, és minden siker keresztanyja - szerencse - egyáltalán nem lesz harmadik!
  A fiatalság zöld, de édes, az öregség keserű és penészes, és a nő olyan, mint a légy az édességhez, a betegség olyan, mint a légy az öregséghez!
  Jobb fiatal választónak lenni, mint öreg politikusnak;
  Fiatalon minden üzleten lehet vitatkozni, de idős korban és tétlenségben hagyja abba!
  Több öröm van a fiatalságban a munkából, mint az időskori tétlenségből, igyunk hát abból, hogy a fiatalság nem múlik el munka nélkül!
  Fiatalkorában jó a lány, vacsorára kanál, sírban a politikus!
  Boldogabbak a csupasz sarkú fiúk, mint a felnőttek, akikről a politikusok három bőrt lehúztak, és alaposan felpakoltak a fülükig!
  Amíg Robur ezt komponálta, a lányok megérkeztek Japán megadásának hivatalos dokumentumával. Ezzel véget ért a dicsőséges háború. De Rommel előtt még mindig sok különböző eset és probléma áll előtte. Mindenesetre hárman győztek le egy egyáltalán nem gyenge hatalmat.
  Albina mosolyogva kérdezte Roburtól:
  - És kit fogunk most elpusztítani?
  Az Örök Fiú megvonta a vállát, és azt javasolta:
  - Lehet, hogy az egyensúly érdekében felvesszük Oroszországot?
  Alvina logikusan tiltakozott:
  - Akkor nem volt értelme Japánt elpusztítani nekünk! Ha pedig megváltoztattuk az erőviszonyokat, akkor ki kell kapaszkodnunk!
  Robur megütötte csupasz, gyerekes lábát, és kijelentette:
  - De látod, nagyon is lehetséges, hogy meghódítsuk az egész világot! Csak erőt mutattunk!
  Albina egyetértett ezzel:
  - Igen, megmutatták! De az erő mellett a bölcsességet is meg kell mutatni!
  Az Örök Fiú gondolta. Több százezer embert megölni nem jó. De még mindig meg kell ragadnia a hatalmat a világ felett. De hogyan lehet ezt megtenni anélkül, hogy katonák és tisztek millióit ölnék meg? Sőt, egyúttal el kellett fojtani a felkelő nép zavargását, ha ez megtörténik. Itt már olyan véres lehet, mint még soha az emberiség történetében.
  De egy gondolat villant át Robur agyán:
  - Létre kell hozni egy telepatikus apparátust, amely mentális parancsokat adna az egész emberiségnek. Olyasmi, mint a hipnózis rádióhullámok segítségével, és akkor tulajdonképpen az egész univerzumot irányítjuk.
  Albina egyetértett ezzel:
  - Különleges graviomágneses hipnózishullámokra van szükségünk. És akkor azonnal legyőzünk minden akadályt, és leigázzuk az egész világot! És minden nemzet táncolni fog alattunk, és végrehajtja a parancsokat!
  Alvina fogát kicsurgatva tette hozzá:
  - És rendkívül klassz lesz!
  És a terminátorlány megütötte a csupasz, cizellált lábát.
  A fiú Robur egyetértően bólintott.
  - Hasonló apparátust fogunk fejleszteni, és kivétel nélkül mindenkit könnyedén leigázunk. És akkor abszolút hatalom lesz a világ felett!
  Albina kuncogva énekelte:
  - Az emberek meghalnak a fémért, a fémért,
  Robur fogja irányítani a műsort! Szabályozd a pontszámot!
  Alvina egyetértett ezzel, és párjára kacsintott:
  - A mi hatalmunk, akárcsak a Szentháromság ereje, örökké megmarad! És nem csak örök, hanem emberséges!
  Albina egyetértett ezzel:
  - Ha a kéz szilárd és a célok emberségesek, az ember számára te leszel a Mindenható!
  Robur bólintott, és csupasz, kerek, gyerekes sarkával megnyomta a gombot, felemelte a készülékét, és énekelt:
  Aki megfosztott szívétől és lélekétől,
  Egyszerre összetörik a kedvességgel!
  A lányok kórusban teljes hangon felkiáltottak:
  A hideg számítás vágyként szolgál számunkra -
  Legyőzendő ellenségek, nos, de az eszközök nem számítanak!
  
  ELF BIFA SUPERÁK KALANDJAI
  Elf Bif, aki különböző világokat járt be, bejutott a második világháborúba. És persze úgy döntött, hogy segít a németeknek, így ő is szőke volt és jóképű. Ráadásul Bif-et az is vonzotta, hogy a nácik a szuperember mellett és a kereszténység ellen voltak. Így hát csatlakozott a Luftwaffe-hoz, és pilóta lett. És mivel a tündék sokkal gyorsabbak, erősebbek és sokszor jobban reagálnak az emberekre, és még védőmágiával is rendelkeznek, Biff nagyon gyorsan kezdett gólt szerezni.
  Harcosa a mágiának köszönhetően sebezhetetlenné vált. És a légfegyver minden lövedéke pontosan találta el a célt.
  Nos, úgy tűnt, hogy önmagában még egy ilyen kiemelkedő ász sem lesz nagy hatással a háború menetére.
  De Biff, miután lelőtt kétszáz repülőgépet a Földközi-tengeren, maga is le tudta lőni Montgomeryt. És ez már komoly. A legtehetségesebb angol tábornok meghalt. Bif tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal ellátott Vaskeresztet kapott a Lovagkeresztért. De olyan gyorsan halmozta fel a számlákat, hogy egy hónap alatt háromszáz gépe zuhant le. 1942. augusztus 20-án pedig Rommel offenzívát indított Alexandria irányába.
  Montgomery nélkül minden rosszul ment a briteknél. És Rommel csapdájába estek, és meghaltak. A Bif ekkor egy hét alatt több mint kétszáz repülőgépet lőtt le, és földi célokat is eltalált.
  Hitlernek nem volt ideje rendeletet írni a kitüntetésről. Biff ismét megkapta háromszáz lezuhant repülőgépért: a Vaskereszt Lovagkeresztjét tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ötszáz repülőgépért a Vaskereszt lovagkeresztjével tüntették ki, arany tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Rommel csapatai elfoglalták Egyiptomot, és azonnal betörtek Irakba, ahol britellenes felkelés tört ki. A németek Kuvaitot is elfoglalták. A Vörös Hadsereg megtámadta Rommel csapatait Irakban, de ez kiprovokálta Törökország belépését a Szovjetunió elleni háborúba. Ami rendkívül megnehezítette a helyzetet. Sztálin pedig kénytelen volt abbahagyni a sztálingrádi offenzívát. A németek december elején az egész várost ellenőrzésük alá vonhatták. És Paulus még díjat is kapott érte.
  A Vörös Hadsereg a törökökkel harcolt, és megrekedt a Kaukázuson túl.
  A fenomenális Bif mellett a Marseille is remekelt, rohamosan szerzett pontokat, többek között a szovjet pilótáknak köszönhetően. Marseille is megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét, aranytölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal négyszáz lezuhant repülőgépért.
  A Bif pedig hétszázötven lezuhant repülőgépért megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És ezerért - a Vaskereszt lovagkeresztjének csillaga ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A németek középen tudták tartani a frontjukat, és még a Leningrád feloldására irányuló kísérletet is legyőzték.
  Kicsit később, februárban a szovjet csapatok Sztálingrád közelében próbáltak előrenyomulni, de a németek készen álltak és minden támadást visszavertek. Biff és Marseille pedig megrémítette a szovjet repülést, és a szó szoros értelmében legendás ászokká váltak.
  De május 30-án, amikor az utak kiszáradtak, és a németek új Panther és Tiger tankokat, valamint a Ferdinand önjáró fegyvert tudtak felhúzni, a nácik új offenzívája kezdődött a Volga mentén.
  A totális háború meghirdetése a Harmadik Birodalomban több mint kétszeresére növelte a fegyvergyártást. Emellett a német tengeralattjáró-flotta nagymértékben bosszantotta az Egyesült Államokat és Nagy-Britanniát, aminek következtében a bombázások intenzitása jelentősen csökkent.
  Igen, és a Wehrmacht szárazföldi erőinek veszteségei alacsonyabbak voltak, és kiderült, hogy a gyárak több magasan képzett munkaerővel rendelkeznek. És ez lehetővé tette a németek számára, hogy fegyvereket adhassanak a kiadáshoz, és különösen repülőgépeket. És a Focke-Wulf, ha helyesen használják, egyáltalán nem rossz.
  A "Tigris" pedig sokkoló és félelmetes a Vörös Hadsereg számára. A németek menet közben tudták áttörni a szovjet védelmi vonalat.
  A legkellemetlenebb az volt, hogy a Vörös Hadseregben, amely nem tudott győzelmeket, rendkívül alacsony volt a morál. És sok katona megadta magát vagy dezertált. A feladottak száma nagy volt, csakúgy, mint a disszidálóké.
  A Wehrmacht harci szelleme korábban nem volt komolyan megtörve, magas volt. Az égbolton pedig teljesen a németek domináltak. Az Egyesült Államok passzív volt, míg Nagy-Britannia óriási veszteségeket szenvedett el.
  Ráadásul sokkal több repülőgépet gyártottak, mint korábban.
  Biff olyan gyorsan gyűjtött számlákat, hogy új jutalmakat találtak ki számára. Az ifjú manó kétezer repülőért megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének Csillagát, arany tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És háromezer repülőgépre - a Vaskereszt Lovagkeresztjének csillaga platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  1943 júliusára a németek elérték a Kaszpi-tengert, és oxigént adtak a szovjet csapatoknak a Kaukázusban. Aztán folytatták az offenzívát a part mentén, a síkság mentén.
  Augusztus végén már Dagesztánban voltak, és megközelítették Azerbajdzsán határát.
  Ezt követően kiélezett csata bontakozott ki Tbilisziért. És az erők nagyon egyenlőtlenek voltak.
  A Szovjetunió egyértelműen elvesztette a Kaukázusért vívott csatát. Szeptemberben Sztálin megpróbált előretörni a központban. És csapatai ismét ott ragadtak. A Párduc-2 részt vett a csatákban.
  Ez az autó ötvenhárom tonnával meglehetősen nehéznek bizonyult, de különösen a homlokban jobban védett: 100 milliméter és 60 oldal, és a 900 lóerős motor sok mindent kompenzált. Ráadásul egy 88 mm-es ágyú és egy 71 EL-es hosszú csöv.
  Egy ilyen tank ellen nem könnyű ellenállni. Főleg, ha kétségbeesett lányok veszekednek.
  Gerda csupasz lábujjával rálőtt a szovjet autóra, és nyikorgott:
  - Mi vagyunk a legjobbak!
  Charlotte csupasz sarkával harmincnégyet dobott, és nyikorgott:
  - A Harmadik Birodalom velünk van!
  Krisztina rácsapott a szovjet csapatokra, és azt csicseregte:
  - Azt mondtam, ne sodródj!
  Magda csupasz lábujjakkal rúgta a lábát, és így szólt:
  - Mi vagyunk a legmagasabb osztály!
  Természetesen a központban történt támadást a Vörös Hadsereg súlyos veszteségeivel visszaverték.
  És ősszel és télen a nácik befejezték a Kaukázus elfoglalását ... Ezt követően a Szovjetunió helyzete rendkívül nehézzé vált.
  Beef szuperpilóta pedig négyezer gépet lőtt le. Amiért megkapta a Vaskereszt Lovagkereszt Nagycsillagát ezüst tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A Marseille is ezerre növelte a lezuhant repülőgépek számát. És kitüntetést is kapott: a Vaskereszt lovagkeresztjének csillagát ezüst tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Tavasszal pedig Bif ötezer repülőgépet lőtt le, megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagycsillagát arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  1944 májusában a nácik új offenzívát indítottak Oroszország pozíciói ellen. Az ütéseket mind északon, Leningrád megkerülésével, mind a Volga mentén, Moszkvát délről megkerülve adták le. És ez egy hatalmas támadás. Dupla harapófogót rögzíteni.
  A Vörös Hadsereg sokat veszített harci kedvéből, de még mindig erős volt.
  Az új T-34-85 és IS-2 harckocsik fejlettebbek és erősebbek voltak, mint a korábbiak. Megjelent egy erősebb LA-7 is. Igaz, kis mennyiségben gyártották. De a Yak-3 soha nem került gyártásba. Május végére pedig már ezer darab 30 milliméteres ágyúval felszerelt legújabb ME-262-es sugárhajtású repülőgép áll a németeknél szolgálatba. És ő egy nagyon félelmetes legújabb gép.
  Igen, és a Focke-Wulfot felváltó TA-152 nem rossz.
  A fő német tankok "Panther" -2 és "Tiger" -2. Az utolsó tank 1000 lóerős motorral rendelkezik, és menetteljesítmény szempontjából jó. Tehát a németeknek felszerelésük van a sorozatban - nagy pusztító ereje. Bár még mindig tökéletlen. De készül az E sorozat, de például az "Egér" nem mutatta magát túl jól.
  És így kezdődik a csata... Először Szaratovot foglalták el a németek, majd Kujubisevt.
  Bif hatezer repülőgépet lőtt le, és megkapta: a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagycsillagát platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Aztán a németek Uljanovszkot is elfoglalták. És a nyár végén elfoglalták Kazant. A Vörös Hadsereg frontja összeomlott.
  Szeptemberre Beef hétezer repülőgépet lőtt le, és új kitüntetést kapott: a Vaskereszt Lovagkeresztjének Csillag-nagykeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Októberben pedig a németek áttörtek északról, és lezárták a Moszkva körüli gyűrűt.
  Ezt követően a hadművelet megkezdte a Vörös Hadsereg pusztítását és szétzúzását.
  Decemberben a Beef nyolcezer repülőgépet lőtt le, és megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjének Csillag Nagykeresztjét, valamint arany tölgyfalevél kardokat és gyémántokat.
  És éppen karácsony napján, 1044. december 25-én a moszkvai helyőrség Sztálin kategorikus parancsa ellenére kapitulált. A fővárost elfoglaló Góth tábornagy pedig megkapta ezért a Vaskereszt nagykeresztjét.
  Sztálin azonban, miután Szverdlovszkba menekült, folytatni akarta a háborút. És még maradt remény a szövetségesekben.
  A németek eddig csak a szovjet Szibériát bombázták. Erőteljes propeller-hajtású Yu-488-asokat és TA-400-asokat kaptak, amelyek hurrikánként söpörtek. És halált és pusztítást hoztak a szovjet városokba.
  Elf Beef folytatta a harcot az égen, és részt vett a bombatámadásokban. A gépe pedig időnként működött, és hatalmas pusztító erőt zúdított le az ellenfélre.
  1945 márciusában a legendás elf által lelőtt repülőgépek száma meghaladta a kilencezret. És megkapta a kitüntetést: a Lovagkereszt csillag nagykeresztjét platina tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. És nagyon klassz!
  De májusban a németek előrenyomulnak az Urálon. Csapataik gyorsan haladnak előre. A Vörös Hadsereg hősiesen próbál kitartani. De nem tehet semmit.
  A nácik már harcba dobták az E sorozat legújabb tankjait, és tényleg szinte lehetetlen ellenállni nekik.
  Főleg az E-100 ellen, amely minden szögből áthatolhatatlan a szovjet fegyverek számára. 128 mm-es ágyúja pedig szinte minden páncél számára halálos.
  Az E-100 pedig rémületet kelt a szovjet katonákban. Ráadásul a dezertálás endemikus, akárcsak a megadás. És ez a megadás hatalmas.
  Egyes részlegek még a zenekar hangjainak is megadják magukat. És néhányan éppen ellenkezőleg, a végsőkig küzdenek.
  De az erők egyenlőtlenek, és már júniusban elesett Szverdlovszk és Cseljabinszk. Aztán a németek átköltöztek Szibérián.
  A szovjet városok kétségbeesetten védekeztek. Főleg Novoszibirszkben, ahol még gyerekek is harcoltak.
  Közép-Ázsiában pedig javában folytak a heves harcok. De 1945 szeptemberére a Szovjetunió nagy részét elfoglalták. Ám októberben a fagy miatt a németek leállították az előrenyomulást Szibérián át. A kommunikáció túlságosan elnyújtott volt.
  Az Elf Beef tízezer repülőgépet lőtt le, és ezért megkapta a Lovagkereszt Nagykeresztjének Nagycsillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Akkor még háború volt az égen... 1046 májusáig Bifnek sikerült újabb ezer repülőgépet lelőnie, és megkapta: A Lovagkereszt Nagykeresztjének Nagycsillagát arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  És ekkor új német offenzíva kezdődött a Távol-Keleten. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia valójában befejezte a háborút a Harmadik Birodalommal, és megvívta Japánt. De a szamuráj hősiesen kitartott. És kolosszális bátorságról és hősiességről tettek tanúbizonyságot.
  A Vörös Hadsereg létszáma meggyengült, de a keletre evakuált gyárak egy része még működött. És szállítottak a frontra, beleértve a repülőgépeket is.
  A németek már szinte menetben haladtak előre, de mindenesetre mire Vlagyivosztokba értek, több hónapba telt. És november végén a fagy ellenére a Fritz még mindig elérte Chukotkát.
  Így a Szovjetunió utolsó városai elestek.
  Az Elf Beef tizenkétezerre növelte a lezuhant repülőgépek számát, és új kitüntetést kapott: a Lovagkereszt nagykeresztjének nagycsillagát platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, valamint a légiközlekedés tábornagyi rangját. És ez valóban óriási teljesítménye.
  Aztán a Szovjetuniót megszállták. De Sztálint mégis elkapták. Az Egyesült Államokkal Hitler, aki nagy területeket foglalt el, nem harcolt tovább. Felosztották a befolyási övezeteket. A Harmadik Birodalom megkapta Európát, Afrika felét - északot és francia belga birtokokat. Valamint a Közel-Kelet és a Szovjetunió teljes területe.
  És elege volt... Japán megtartotta birtokait Kínában, és részben az Egyesült Államoknak és Nagy-Britanniának nem volt ideje visszaszerezni tőle.
  Kétpólusú világ alakult ki. A Harmadik Birodalom virágzott és fejlődött, a németek még 1957-ben felrepültek a Holdra. Hitler 1960-as halála után azonban zűrzavar támadt benne. Bár el lehetett kerülni a szakítást. De az új rezsim liberálisabb lett, és a Harmadik Birodalom minden alattvalója állampolgárságot kapott.
  Ezzel véget ért a nemzeti egyenlőtlenség korszaka.
  Egyrészt a Harmadik Birodalom és Japán, másrészt az USA és Nagy-Britannia már az űrben versenyzett egymással, és a Naprendszer meghódítása zajlott.
  Repülés a Marsra 1974-ben - az elsők a németek, majd egy évvel később a Vénuszra. Tehát az új világ a maga módján még mindig semmi. Az elf Bim pedig új világokba repült, kalandokat és új szenzációkat keresve.
  
  CHAMBERLAIN CHURCHILL HELYETT
  MEGJEGYZÉS
  Ahelyett, hogy haszontalan és szükségtelen, sőt halálos háborút vívott volna Németországgal Nagy-Britanniáért, Chamberlain békét kötött a Harmadik Birodalommal. És most a Szovjetunió egy az egyben harcol a Wehrmachttal, és a háború kimenetele még kiszámíthatatlanabb, és a harc sokkal keményebb, mint a valós történelemben.
  . 1. FEJEZET
  Chamberlainnek, anélkül, hogy lemondott volna, sikerült békét kötnie a Harmadik Birodalommal. Hitler feltételei meglehetősen mérsékeltek voltak. Nagy-Britannia elismerte a nácik összes hódítását, de maga nem szenvedett területi veszteségeket. Az egyetlen dolog, hogy a britek visszaadták Namíbiát a németeknek. Összességében a nácik garantálták a brit gyarmatbirodalom sérthetetlenségét.
  Hitler is szabad kezet kapott keleten. Ami persze a németek kezében van. De Chamberlain azt is akarta, hogy a két diktátor, Sztálin és Hitler halálra harcoljon.
  Szóval mindez elragadtatta a reakciós köröket. Hitler megígérte, hogy nem fogja túlságosan megbántani a zsidókat. És hogy a megszállt területeken tisztességes rend jön létre.
  A Harmadik Birodalom hódításai óriásiak voltak. A Szovjetunióval vívott háború azonban elkerülhetetlen volt. Csak ezúttal nem volt oka Hitlernek, hogy agresszióba rohanjon.
  Sok kolóniája volt. Ráadásul a németek elfoglalták Görögországot és Jugoszláviát is. Megkapták a belga, francia és holland gyarmatokat.
  Még Japánnal is konfliktus volt Indokína miatt. Például az összes francia gyarmat német, és német közigazgatás kellene.
  Ugyanekkor 1941. május 1-jén a németek szovjet KV-kat és T-34-eseket láttak a Vörös téri felvonuláson. Hitler válaszul elrendelte a nehéznémet létrehozását.
  A háborút 1943. június 22-re halasztották.
  A németeknek ekkorra sikerült új harckocsikat felszabadítaniuk - a Panthert, a Tigert, a modernizált T-4-et és a Ferdinand önjáró fegyvert. De számuk még mindig nem volt elegendő. Az ME-309 vadászgép is megjelent, de szintén csak most kezdett belépni a csapatok közé.
  "Oroszlán" és "Maus" tartályok, egyelőre csak tesztmintában. Az MP-44 géppuska szintén most készült, és nem volt ideje belépni a sorozatba.
  Tehát a németek még nem állnak készen a negyvenharmadik évben. De a Szovjetunióban sincs teljes harmónia. Igaz, két plusz év alatt ennek ellenére elkészült a Molotov-vonal, de túl közel van a határhoz.
  Ugyanakkor a szovjet csapatokat és parancsnokokat továbbra is inkább támadni, mint védekezni tanították.
  Igaz, ezúttal sem sikerült meglepni a Vörös Hadsereget, Sztálin pedig általános mozgósítást hirdetett, amellyel tizenkét millióra nőtt a csapatok száma. De másrészt Japán készen állt egy második front megnyitására is, és a szovjet csapatok egy részét a Távol-Keleten kellett tartani.
  A Szovjetunió két év alatt megerősödött. A harmadik ötéves terv túlteljesült, a hivatalos adatok szerint a gazdaság megduplázódott. További közel tizenötezer harckocsit és harmincezer repülőgépet, valamint több tízezer fegyvert gyártottak.
  A Vörös Hadsereg nagyon erős volt. De természetesen - tette hozzá a Harmadik Birodalom.
  Miután az energikus Speer fegyverkezési miniszter lett, és a Harmadik Birodalom és a megszállottak gazdasága katonai alapokra helyeződött, a fegyvergyártás jelentősen megnőtt. Különös figyelmet fordítottak a páncélos erőkre. Az energikus intézkedések és a kolóniák munkaerő-felhasználásának eredményeként a Harmadik Birodalomban a tankok gyártása meghaladta a havi ezret, megelőzve a Szovjetuniót.
  A legújabb "Panther", amely lényegesen jobb, mint a fő szovjet T-34 harckocsi, páncéláttörésben és a fegyver tüzelési sebességében, valamint az elülső páncélzatban.
  A szovjet KV-sorozat viszont nem bizonyult kellően hatékonynak, az indokolatlan gigantománia útján haladt.
  Volt egy negatív szubjektív tényező is - Sztálin szeretete a nagy tankok iránt. 1941 augusztusában a hatvannyolc tonnás KV-3, 1941 szeptemberében a száz tonnás KV-5 gyártása indult. 1942 márciusától pedig bekerült a sorozatba a százhét tonnás KV-4.
  És ez még nem minden. 1942 augusztusában megjelent a százötven tonnás KV-6. 1943 márciusában pedig egy száznyolcvan tonnás KV-7.
  Így a KV sorozat tankjai a súlyozás indokolatlan útjára léptek.
  Csak a T-34-76 nevezhető viszonylag sikeres gépnek. De emellett az A-30-as, kerekes lánctalpas tankokat és a T-29-et is ebből az osztályból gyártották.
  A Szovjetunió repülése nem volt rossz, de a PE-2 még így is túl nehezen kezelhető volt, és a MIG-3, Sztálin kedvenc vadászgépe sem igazolta magát.
  A németek körülbelül annyi repülőgépet gyártottak két év alatt, mint a Szovjetunió. De a repülésük talán praktikusabb volt. Az ME-309 fegyverzetében és sebességében nagyon erős volt, és kétségtelenül erős, de még mindig kevés. A gyakorlatban azonban az ME-109 erősebbnek bizonyult, mint a szovjet gépek.
  Összességében a németek felkészültebbek voltak, csapataik erősek és nagy mobilitási előnnyel rendelkeztek.
  Plusz a japán tényező, ami szintén visszahúzta a csapatokat.
  Az offenzíva során a németek sok külföldi és gyarmati hadosztályt használtak, amelyek harci hatékonysága alatt voltak az európaiaknál.
  A Wehrmacht a külföldi és gyarmati hadosztályok rovására tizenhat millióra növelte erejét. Plusz további nyolcmillió japán és gyarmati katona.
  Japán és a Harmadik Birodalom gyalogságban körülbelül kétszeresével haladta meg a Szovjetuniót. Igaz, a japán tankok könnyűek voltak, de mozgékonyak. A repülésben a Tengelyé volt számbeli többség.
  De nem csak ez a legfontosabb... A németeknek voltak szövetségesei. Köztük van Törökország és Olaszország nagy hadseregekkel. Tehát a műholdakat figyelembe véve a Harmadik Birodalom túlsúlya még tovább nőtt. A Harmadik Birodalom oldalán finnek, magyarok, románok, szlovákok, horvátok, bolgárok, spanyolok és még a portugálok is.
  És hamarosan Svédország is belépett a háborúba.
  És a német csapatok áttörték a szovjet védelmet ... És egy hónappal később elérték Szmolenszket.
  És ekkor grandiózus csata bontakozott ki ezért a városért. Valójában ez döntötte el a Szovjetunió sorsát.
  Alekszej, aki tizenkét éves volt a csatában, valamint Alenka és Katka, Szmolenszk utcáin harcolt.
  Hitler hordái megpróbálták bevenni a várost.
  Egy mezítlábas, rövidnadrágos fiú, Alekszej egy géppuskából lőtt ki, és lekaszálta a nácikat.
  Egy tizenkét éves gyerek a gyerekek lábának csupasz ujjaival halálos gránátot dobott, és üvöltött:
  - A Szovjetunió kommunizmusáért!
  Alenka is fordult, kiütötte a nácikat, puszta sarkával halálajándékot dobott és kiadta:
  - Hazánkért - saját anyámért!
  Katka gépfegyverekből firkált, kiütötte a nácikat, majd kidobták a csupasz lábujjait, ami pusztulást és halált hozott.
  A harcos megszólalt:
  - A Szovjetuniónak!
  A Nataska Kaktusova százados parancsnoksága alatt álló női mesterlövész zászlóalj a Volodarszkij utcai romokban foglalt el védekező állást. Gépfegyveres és puskás lányok, gránátkötegekkel megkötve bújtak meg a romok mögött.
  Natasha maga foltos tunikában, meztelen testén, rövid nadrágban és mezítláb. Gyönyörű és gömbölyű lány, erős csípővel, vékony derékkal, féldoboz alatt rövid frizurával. Az arc nagyon kifejező, férfias állú, kék szemei tágra nyíltak. Világosbarna haja portól őszült, magas mellkas, kemény megjelenés. Natasha kapitány több mint két éve harcol, és fiatalsága ellenére sokat látott. A lány lábát vágások és zúzódások borítják. Egy lány mozgékonyabb mezítláb mozogni, mint durva és ügyetlen csizmával.
  A csupasz talp érzi a talaj legkisebb rezdülését, figyelmeztet a bánya közelségére, maga az anyaföld pedig kitartást ad hozzá. Egyrészt megkeményedett a lány lába, nem féltek a forró fémtől, vagy a romok éles törmelékétől, másrészt azonban nem veszítették el érzékenységüket és rugalmasságukat, a mozgás zúgásán keresztül figyelmeztettek. tankok.
  Édes Nataska egy gránátot tart a kezében, amelyhez egy robbanócsomag van kötve. El kell mászni a félelmetes német "Lion" tankhoz, géppuskákkal öntözni az utcákat.
  Mirabela mellé mászik. Szintén mezítláb, így a zászlóalj összes lányáról kiderült, hogy csizmás, a parancsnokukat utánozva. Poros talpa kiélesedik, ahogy négykézláb kúszik. Mirabela sárga haja kócos és hosszú... Kicsit göndör. Maga a lány karcsú, vékony, kis termetű. Akár egy lánnyal is összetéveszthető, keskeny vállával és nagynak tűnő fejével.
  De Mirabela már sok mindent átélt. Sikerült meglátogatnia a fasiszta fogságot, miután túlélte a kegyetlen kínzásokat, és a bányákat is, ahonnan valami érthetetlen csoda folytán sikerült megszöknie. De gyerekes, gyengéd arcára nézve soha nem mondhatod, hogy gumibottal verték a sarkán, áram ment át a testén.
  Mirabela lő ... A Harmadik Birodalom katonája, jelen esetben egy arab, holtan esik el, orrában homok és törmelék emelkedik.
  Nataska egy csomó gránátot csúsztat egy szemétkupac alá. Most egy kilencventonnás "Oroszlán" kúszik ide, és felrobbantja. A lány kék szemei zafírként csillognak az arcán, a napégéstől és a portól borongósan.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól védett tartály most helyzetet vált. Az "Oroszlán" 100 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik, és még szögben is. Harmincnégyen nem tudnak áttörni rajta, csak nehézkeveseknek van esélyük. De a pályák a cél. A lényeg az, hogy megfosztjuk az autót a mobilitástól ...
  Szvetlana lövöldözést lő egy géppuskából... Egy katona, senki sem tudja, milyen nemzetiségű, leesik. A németek, miután meghódították a keleti félteke nagy részét, árja vért ápolnak, és gyarmati csapatokat vetnek harcba: arabokat, afrikaiakat, indiánokat, különféle ázsiaiakat és európaiakat. Nőtt a lengyelek száma is - akik bölcsőtől fogva hozzászoktak ahhoz, hogy gyűlöljék a bolsevik Oroszországot. Itt harcolnak az ukrán nacionalisták, a doni kozákok, a csecsenek és az egész kaukázusi kaganátus. Hitler egy egész internacionálét emelt ki.
  Sok ellenség...
  Svetlana ügyesen kerüli a géppuska tüzet. A golyó szinte széthasadt, portól megfeketedett, kerek, kislányos sarok. A gyönyörű kapitány még csiklandozni is érzett, hogy milyen közel repült el egy nagy kaliberű ajándék. A lány keresztet vetett, és azt suttogta:
  Még egy golyó sem állít meg minket!
  Mirabela visszalő... Egy másik lány Angelica - nagyon vörös hajú, átlag feletti magasságú, és a csekély adagok ellenére izmos. Szintén nagyon csinos lány, fényűző csípővel, felhúzott derékkal, nem nőiesen széles vállakkal és magas mellekkel.
  Angelica csak a rövidnadrágjában harcol, a tunika darabokra szakadt, porrá omlik, és nem szállítanak át új egyenruhákat a Volgán. Isten ments, hogy a kimerült szovjet csapatoknak több lőszert és egy csepp élelmet is átadjanak.
  Angelica tehát szinte meztelen, a lába karcos, főleg a térde. Egy repeszdarab a jobb láb talpát érte, és fáj, nehéz járni.
  Vörös hajú, poros, szinte meztelen Angelica kicsavarja csinos, de ugyanakkor kemény arcát. A lány lövöldözve azt mondja:
  - Az Úr, Moszkva és Sztálin felettünk áll!
  És levágja a támadó nácikat, magának alig van ideje visszagurulni.
  A romok és a szűk utcák megnehezítik a félelmetes német tankok megfordulását. Itt csaknem kétszáz tonnás "egér" van, és egyáltalán nem tudnak átmenni ...
  Ahogy Szvetlana várta, "Lev" vezetett egy kicsit, és elásta magát egy szemétkupacban. Robbanás történt. A hernyó szétrepedt, pár sérült görgő elrepült.
  A sebesült tank megállt, és egy lövedék kirepült a csövéből...
  Valahol dübörgött a távolban, otthagyva a romokat. A szőke Svetlana, mint egy kígyó sziszegte:
  - Ez az én számításom! Fiókot nyitott...
  A kapitánylány ismét kénytelen odébb kúszni. A németek és műholdaik nem tudják kihasználni technikai fölényüket a romokban. A makacs Hitler hibájából a Harmadik Birodalom hordái helyzeti harcokba keveredtek egy meglehetősen nagy és jól megerősített városban.
  Mirabela gránátot dob. Kényszeríteni őket, hogy bukfencet hajtsanak végre a leütött németeken vagy arabokon, megforduljanak. Az egyik náci fegyveres letépi a kezét, és rajta lóg egy iránytűs angol óra.
  Mirabela mosolyogva mondja:
  - Amit az iránytű mutat - a pokolba vezető utat!
  És egy gyönyörű lány leráz egy darab tapadó kerámiát poros sarkáról.
  Angelica is leporol, feszes, telt melleivel. A mellbimbók szinte feketék a szennyeződéstől és viszketnek. És próbálj meg mosni. Megint ásni kell, amikor a német géppisztolyok firkálnak. És plastunski módon kúszni.
  A lányok zászlóalja megtartja pozícióit, bár van ágyúzás. És nehéz kagylókat tépnek, és bombák hullanak az égből... De semmi sem töri meg a szovjet hősnők bátorságát.
  Itt Szvetlana látja, hogyan kúszik a Párduc. Nos, ez a tank már nem olyan ijesztő.
  Beleütheted az oldalába. A lány tüsszentett, kiköpte a port, ami elegáns szájába mászott. Egy gránátot vett a kezébe, amelyet robbanócsomaggal nehezítettek. Észrevétlenül kell lopakodni. De sok a füst a környéken.
  Angelica kúszni kezdett, csupasz lábujjával és könyökével a lefolyón pihent. Olyan volt, mint egy macska, aki egeret üldöz. A lány emlékezett a háborúra a negyvenegyedik év szörnyű nyaráról, amikor a Wehrmacht alattomosan megszállta a Szovjetunió kiterjedését. A lány sem félt, majdnem a lány? Eleinte igen, de aztán megszokja. És máris közönséges zajként érzékeli az állandó kagylókitöréseket.
  És most nagyon közel robbant. A lány a hasára csapott. A töredékek vadméhnyájként rohannak felülről. Angelica kirepedt ajkakkal suttogja:
  - Az igazságosság nevében - Uram!
  A lány felgyorsítja a kúszását, és egy gránátot dob, amelyhez robbanócsomagot csatoltak. A jelen ívben repül. Robbanás hallatszik, a Párduc vékonyabb oldalpáncélja adja magát. A német tank égni kezd, a harci felszerelés felrobban.
  Svetlana mosolyogva suttogja:
  Köszönöm Uram Jézus! csak benned hiszek! Egyedül hozzád imádkozom!
  Megtöri a párducot. Leszakadt, egy hosszú törzs romokba temetve. Az oldalpáncélról leválasztott elülső páncél egy gombóchoz hasonlít.
  Szvetlana, akinek a portól és leégéstől barna arcán búzavirág csillog, ezt mondja:
  - Minél több tölgye van az ellenségnek, annál erősebb a védelmünk!
  Angelica nagyon szexi, fekete bugyiban, meztelen, poros, erős testalkatú. A lány nagyon okos. Csupasz lábujjával képes üvegszilánkokat dobálni.
  Most egy éles tárgyat dobott kecses, porral borított lábával. És egy fasiszta torkán ragadt. A gyönyörű Angelica azt suttogta:
  - És én szexszimbólum vagyok, és a halál szimbóluma!
  A lány, ami után ismét kúszott, lövöldözött. Led tűz és Svetlana.
  A szépség-kapitány, Natasha, miután levágta a fasisztát, csicseregte:
  -Az élet egy lánc, és a benne lévő apróságok a láncszemek...
  Mirabela lőtt, felvágta a Fritz fejét, és hozzátette:
  - Nem lehet nem jelentőséget tulajdonítani a linknek!
  Svetlana, aki ismét pontosan lőtt, károgott:
  - De nem mehetsz ciklusokban apróságokon...
  Mirabela pontosan lőtt, és hozzátette:
  Ellenkező esetben a lánc beborít!
  Egy másik lány, Olimpiada, szintén nagyon szép, az úttörő Seryozhka-val együtt aknát készített egy dróton. Ők ketten lökdösték... Az alattomos booger bemászott a "Tigris"-2 hernyójába. És hogyan fog felrobbanni ez a hosszú csövű német autó.
  A szőke fiú Szergej felkiáltott:
  - A mi Oroszországunk, van egy vödröd!
  És alig volt ideje visszaugrani, villogva, fekete, ledöntött sarkú cipőben, a leomló tetőről.
  Olimpia megsimogatta a fiú nyakát, és így szólt:
  - Ön nagyon okos!
  Az úttörő utat tört magának, és csatlakozott a női zászlóaljhoz. A fiú is nagyon kreatív. Például repülőgépeket készített, hogy lelője a fasiszta támadógépeket. Amikor a Focke-Wulf-ok vagy TA-152-esek felemelkednek, hihetetlenül fülsiketítő üvöltés hallatszik.
  A németek egy Wagner-szimfónia kíséretében sztrájkolnak. Olyan fenséges dallam.
  Olympias bosszúsan mondja:
  - Még mindig megpróbálnak ránk ijeszteni!
  Az úttörő fiú pátosszal énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  A halál nem visz minket a csillagos ég alá!
  Mert a szent Oroszország keményen fog harcolni,
  Megtöltöttem a hatalmas géppuskát!
  Olympias, egy magas, izmos lány, széles csípővel és vállú, tipikus parasztasszony. A harcok során rongyokra szakadtak a ruhák, az erős lábak meztelenek, a haj két copfba van fonva és erősen poros.
  Serjozska még csak tizenegy éves, sovány az alultápláltságtól, karcos és koszos fiú, csak rövidnadrágban. A fiú természetes fehér haja őszült, a bordái pedig a vékony, cserzett és piszkos bőrön látszanak. A lábak rettenetesen ledöntöttek, égési sérülések, zúzódások, hólyagok. Igaz, a sors megóvta a gyereket a súlyos sérülésektől.
  Az ő hátterében az olimpia nagynak és kövérnek tűnik, bár a lány egyáltalán nem kövér, hanem erős, edzett hússal a csontokon. Sőt, úgy tűnt, hogy az éhség egyáltalán nem érintette csillogó és nagy alakját.
  A lány nehéz páncéltörő puskából lő. A német autókat nem lehet homlokon átszúrni, de a pályákon van rá esély.
  És a vaskos "Oroszlán", miután súlyos robbanóanyagot kapott a futóműben, füstöt kezdett fújni, mint egy erős dohányos.
  Serjozska rosszindulattal énekelte:
  - Büdös Fritz gondolkodás nélkül rágyújtott a bejáratnál! Hát persze, hogy nagy bajba került!
  Az izmos, lebarnult vádlitól villódzó Olimpia csupasz, gyönyörű lábával sztepptáncot vert. A lány ezt énekelte:
  - Szent orosz arcok villognak az ikontól ... Isten ments, hogy legalább ezer Fritzet áztasson! És ha valaki többet zümmög, mint a fasiszták, akkor senki, hidd el, nem fog elítélni ezért!
  Aztán újratöltötte a páncéltörő puskát, és újra lőtt. A német transzporter ismét füstöt fújt ki.
  A lányzászlóalj jelentős károkat okozott a Fritzben. De veszteségeket is szenvedett. Itt egy lány kettészakadt, és az arca a por ellenére is sápadt lett.
  Sztálingrád nagy részét már elfoglalták a nácik, de ami a városból megmaradt, az nem akar megadni és megadni magát.
  Svetlana eközben megpróbál áttörni a "Tigrist". Egy erős német autó, oldalba kapott egy gránátot, de nem adta fel magát. Megfordul, hogy ágyút lőjön. A lánynak bele kell fúrnia a földbe és a törmelékbe, hogy ne törje össze a jelen által kibocsátott robbanáshullám.
  Svetlana halkan suttogja:
  - Anya, apa, sajnálom!
  Mirabela gránátot dobott a Tigrisre, ami a homlokán robbant. A lány felszisszent:
  - Arról, hogy a könnyű tanítás télen tavasszal... Kivétel nélkül ismétlem, hogy Hitler egy pestis fattyú!
  Angelica, megtörve a nácik pillantását, és törve rájuk öntötte a vizet, megfeszült:
  - A koporsóban most láttam a Führert! És egyenesen a szemébe rúgta szegényt!
  A vörös hajú lány valójában puszta ujjaival egy gránátot dobott a tankra. Eltalálta a hordót... Robbanás következett, és a "Tigris" szája megrongálódott.
  A gyáva német elvette és meghátrált.
  Svetlana felhorkant az orrlyukain keresztül:
  - A miénk, a tied nem enged!
  Mirabela golyóval levágott egy hitleri zsoldost, és ezt énekelte:
  - És a gazember nem tréfál! Kezek-lábak, csavarja az orosz köteleket! A szívbe mélyíti a fogát... Fenékig issza a hazát!
  Svetlana kuncogva ugatott:
  - A Führer vadul kiabál, tépi magát!
  Mirabela lőtt, és hozzátette:
  - Hát a halál puffan, vigyorog!
  Megjelent egy még veszélyesebb "Shtumrtiger". Egész épületeket és bunkereket rombol le. Ráadásul nem közelíti meg a szovjet csapatok állásait. Az autót német géppuskások őrzik fedél alatt.
  Svetlana úgy látja, hogy a Fritz pozícióihoz közel kerülni irreális. De az égen Focke-Wulfs. Az egyik ilyen gép közelebb repül a szovjet állásokhoz. A lányok tüzet nyitnak rá.
  Angelica gránátot dob, és dühösen azt mondja:
  - Mély halálban - nincs megbocsátás!
  Ezt követően a lány ad egy fordulatot a géppuskától. Gyorsan visszagurul. Gyorsan felhajt egy viszonylag új német "Panther" -2 tank, kis toronnyal és alacsonyabb sziluettel.
  Több lány gránátot dob a német autóra. Miután megkapta az ajándékokat, lefagy, és nem tud megfordulni.
  Angelica füttyentett, sziszegve:
  - Ez egy új támadás! Tépjük a száját!
  A Panther-2 vicsorgott és elsütötte erősebb fegyverét.
  A tűzoszlop megosztotta a levegőt, és azonnal felmelegítette és elektrolizálta a légkört.
  Angelica felkacagott, a kagylók elrepültek a félmeztelen lány mellett. A szégyentelen vörös hajú megrázta a csípőjét, és így szólt:
  - És Newton legyőzte az ellenségeket, ledobta a trónról az igát! Fritz elrendelte Newton törvényét!
  Sztálingrádot elnyelte a tűzvész, amikor lángnyelvek nyalogatták az eget, és lila, narancssárga és skarlátvörös szikrákat pattogtak! És minden szikra olyan, mint egy pokoli kastélyból kiszabaduló szellem.
  Szvetlana, aki leütött egy német vadászgépet, kék szemeit villantotta, és énekelte:
  - Mit nyafogsz rossz öregasszony? Hidd el, csak egy pszichiátriai kórház sír érted!
  Mirabela énekelve énekelte a nácikat:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre és fejbe ütni a Fritzt! Szerezzen borogatást a Führernek, és küldjön golyókat egy géppuskából!
  A lány vadul felkacagott, és a hasáról a hátára borult. Csináltam egy biciklit lábakkal. Egy gránát repült fel. A repülő Focke-Wulf, miután repeszeket kapott a hasa alá, fürgén emelkedett. Látható, hogy éles szilánkok megsebesítették. A fasiszta lény kigyulladt, és elkezdett elveszíteni törött szárnyaik darabjait.
  Svetlana, látva, hogy Fokke hogyan veszít a magasságból, felmordult:
  - Ez egy szemafor! Egy fejsze lóg a fedélzeten!
  A német gép felrobbant, törmeléket szórva az égbolt minden távoli sarkába. És hova lett a fasiszta ász. Megtettem az utolsó kanyart. A hóhér hullott hamuba, nem a pilóta!
  Mirabela tüsszentett, port szórva így szólt:
  - Lenni vagy nem lenni? Ez nem kérdés!
  Angelica ismét egy üvegdarabot dobott a lábával, olyannyira, hogy a szemébe ütközve, a tarkóján keresztül kijött Fritzre:
  - Én egy tank armada vagyok! És kezelni kell!
  A németek és műholdaik megpróbáltak előretörni, és gránátokat dobtak maguk elé. Az ilyen taktikák a lányokkal szemben nem működtek. Itt Seryozhka katapultot vetett be, és hogyan találja el az ellenséget válaszul.
  Az úttörő fiú felkiáltott:
  - A Mikulás kitépi Hitler száját!
  A nácik tömegébe behatoló katapult lövedéke szétszóródott, és egyben a levegőben is felborult. Fritz elesett, és a faltörmelékre tört.
  A "Tiger" -2 tank elvesztette egyensúlyát, és nekiütközött az "Oroszlánnak". Ó, Leva, hol van a félelmetes neved?
  Svetlana mosolyogva válaszolt:
  - Nos, jól csinálta Serjozhka!
  A fiú agresszíven felmordult.
  - A Pioneer mindig készen áll!
  A lány válaszul megrázta mezítláb.
  A kapitánylány ismét szögelni kezdett. Olympias pedig csiklandozta Serjozska keskeny lábát, milyen keményen bírja! Nem csoda, hogy a fiú nem fél átfutni a tüzeken.
  Mirabela egy énekben azt mondta:
  - A fiatalság jó - az öregség rossz!
  Angelica, ez a vidám vörös hajú, egyetértett:
  Nincs rosszabb az öregségnél! Ez valóban a lehető legundorítóbb állapot!
  A lány pedig puccssal ugrott. Egy pillanatra undorító nagymamákat képzelt el. Nem, ne hasonlítsd össze, egy öregasszonyt egy lánnyal. És micsoda szépség, karcsú testben.
  Angelica fogta és énekelte:
  - Áramlás évről évre, évek egy lakókocsiban,
  Egy öregasszony hennát dörzsöl mozsárban...
  És mi van a karcsú alakommal,
  Nem értem, hogy ment a fiatalság!
  Szvetlana felvillantotta a szemét, ágyéki ütéssel leütötte a németet, és megjegyezte:
  - Nem! Mégis, a háborúban van egy varázslat - örökké fiatalnak maradni! Mindig részeg!
  Olympias új töltetet helyezett a katapultba. Ez olyan, mint egy jó habarcs. A lány felszisszent:
  - Ne passzolj, hanem passzolj!
  Serjozska megrázta vékony, de fürge lábát, és ugatott:
  - Fritz arc!
  Egy gránát pedig egy robbanócsomaggal együtt javában repült a nácik állásaiba.
  Igen, Sztálingrádot nem adták nekik. Június vége óta harmadik hónapja tart a roham, de a város nem tudott mindent bevinni. A front más szektoraiban a nácik értek el sikereket, de ezen nem.
  Svetlana elsütötte a pisztolyát, és felmordult:
  - Minden lehetetlen, történetesen lehetséges... Nem kell nagyon bonyolulttá tenni az univerzumot!
  És nekiütközött egy motorkerékpár benzintankjának. A gép felrobbant, és tüzes forgószelek világították meg a füstös tájat. A németet pedig széttépte egy tüzes mancs.
  A lány kapitány felkiáltott:
  - Szeretek gonoszt ölni! És ez a legnagyobb jó!
  Mirabela kitörve megverte a németeket, és felszisszent:
  - Játsszunk disznót!
  Angelica tüzet nyitott, pontosabban. Néhány fekete maradt a lándzsával borított törmeléken:
  - Öld meg az ellenséget! - suttogta a lány.
  Mirabela játékosan énekelte:
  - Miután Hitlert rúzssal, Mainsteint hajlakkkal festettem, a hercegnő fogságába hurcollak, a hűséges kutya megrágja!
  Svetlana tüzelt, sziszegve:
  - Gyere este, Adolf, akaszd fel magad... Ne hülyéskedj már! Gyerünk este, repülj, mint a sólyom - hogy keményen megverd a nácikat!
  Mirabela dühösen mondta, és leütötte a sisakot a rohamosztagos fejéről:
  - Tudunk! És mi is fogunk!
  A "Lenin" zászlóalj lányai megállították az idegen csapatok előrenyomulását. Fritz előrelépett, szó szerint holttesteket dobott az űrbe. A "Lev" tank sem segített, amellyel reményeket fűztek. Íme a gép egy 150 mm-es pisztollyal ellátott módosítása.
  Angelica leüt egy követ, amely a meztelen mellbimbójára tapadt. A lánynak olyan szép és telt mellei vannak. A lány egy gránátot dob a lábával. A láb erősebb, mint a kar, és a dobás tovább megy.
  "Oroszlán" kapott egy rést a hernyóban, és megállt. Lövés az erős szájából. Dübörgés és összeomlás.
  Angelica köpködve azt mondja:
  - Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól!
  És a lány újra lő. És rendkívül jól csinálja. A toronyból kihajló fasiszta visszaesik.
  Egy vörös hajú, majdnem meztelen lány azt mondja:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megtörnie az oroszokat! Aki mer, az csatában támad, az ellenséget hevesen megverjük!
  Angelica pedig görgeti a prés izmait, amit nagyon kidomborított.
  Ó, milyen szépek a lányok! Nem akarom, hogy egyikük meghaljon.
  Stalenida futott... Nagyon szép lány, bolyhos, fehér hajjal. Valahogy sikerül bekennie őket valamilyen bájitallal, hogy ne piszkosuljanak.
  A lány nagyon szép, Vénusz figurájú, csak tónusosabb és domborúbb. Ruhák rajta, csak melltartó és bugyi. Minden mást már szétszedtek. De milyen kecsesek a lábak! Ez nem lány, hanem a tökéletesség pecsétje, a szépség koronája.
  Különleges módon mozog, akár egy mókus. A mezítláb és a villogás, és a sarok meglepően tiszta marad. Stalenida lő, és a fasiszta fekélyt kap a mellkasában.
  A lány azt mondja:
  - A szülőföld iránti hűség a legmagasabb szó!
  Angelica nevetve jegyezte meg:
  - Vedd le a melltartód és maradj olyan, mint én rövidnadrágban!
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Ez nem helyénvaló!
  Angelica megrázta a csípőjét, találóan lőtt, és énekelte:
  - Valami Komszomol tag szokatlan lett! Mezítláb járni így nagyon illetlenség!
  Steelenida kuncogott, és megjegyezte:
  - Miért hozz örömet a Fritznek, nézd a szépségünket!
  Angelica határozottan válaszolt:
  - A szépségünk halálos!
  Az acéllány kuncogott, és rálőtt a TA-200-ra. A náci autó kigyulladt. És a gyönyörű szőke felkiált:
  - Halál a gonoszra!
  Angelica felkacagott.
  - És az élet szép!
  Steelenida, látva, hogy a német zuhan, felmordult:
  - Ez a legmagasabb érték! Ne gondold, hogy a nácik nyertek!
  Angelica énekli:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelem vár... Akik arra vágynak, hogy áttörjék a bilincseket! Győzelemre várva! Győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a nácikat!
  Egy gyönyörű lány, és meztelen melle remeg. Jó csupasz felsővel a melegben, amit a tűz fokoz.
  Svetlana most sokkal elszántabbnak tűnt. Géppisztollyal lőtt a Fritzre, és ugatott:
  - Kasztrállak!
  És valóban, a nácik halálos ajándékokat és koporsókat kaptak! És a lány mutatott nekik egy figurát, építsünk csupasz lábujjakat. És fütyült, mint egy csalogány-rabló. És az alsó végtagok ujjain keresztül.
  A kapitánylány nagyon okos. És csillogó. És egyáltalán nem kegyetlen. Néha ő is sajnálja az ellenség katonáit, akiknek gyermekeik lehetnek, akik sírni fognak halott apjukért.
  Svetlana azonban elűzi magától az ilyen gondolatokat, ezért szeretne könnyekben törni tőlük. De nem az oroszok jöttek a németekhez rabolni és gyilkolni. Nem, ezek a németek, és egy egész agresszív külföldi csapat tört be a világ minden tájáról az orosz területekre.
  Szvetlana keresztet vetett és rálőtt a Fritzre, aki csendben próbált közel kerülni az orosz Fritz pozícióihoz... Szeme és agya, amelyet egy golyó kiütött, kiszivárgott.
  A kapitány leány mosolyogva mondta szellemesen:
  - Egyenesen szemtől szembe, fejtől fejig!
  Svetlana pontosan lőtt, és egy oldalkocsival elütött egy motorkerékpárt. Az autó szakadni kezdett, a géppuska pedig elrepült, többször felborult. Aztán a pofa belesüppedt a törmelékbe.
  A lány csupasz, poros talpát a törmelékhez dörzsölte. És megint célzott. Vidám, fiatal arca inkább vigyorgott. A lány ezt énekelte:
  - Nem, mondtuk a fasisztáknak, népünk nem fogja eltűrni, hogy az orosz illatos kenyeret gázlónak nevezzék!
  Mirabela nagyon pontos lövést lőtt, amiből a Focke-Wulf fellángolt, és csicseregve:
  Egy gazember számára természetesen egyértelmű a választás,
  Dollárért kész elárulni Oroszországot ...
  De az orosz férfi olyan szép
  Hogy kész életét adni a Szülőföldért!
  A lány bukfencezett, megmutatta a náciknak a fügét, tekert, és a golyók nem értek a szépséghez.
  Angelica megjelent, ez a szépség, szinte meztelenül, sárosan, mint az ördög, két lábbal egyből gránátot dobott. És ellenőrizte:
  - Amim van, az... Fritz éles oldalon!
  Olympias javította Angelicát:
  - Élesen, oldalt, és nem az éles oldalon!
  A lány kuncogva rázta a görögdinnye mellét, és egy robbanócsomagos gránát segítségével gránátot indított. A "Tigrist" a száján találták el, és ez a görbe műalkotás elkerülte.
  Ezek után a náci lény meghátrált. Kúszni kezdett, mint a tűzbe kapott teknős.
  Szvetlana vidáman kacsintva énekelte:
  - És a "Tigris" hátrál, a németek pedig bujkálnak!
  A Leányzászlóalj támadások, légicsapások és nehézfegyverek alatt manőverezett. Itt csaptak be a sugárhajtású bombázók, törött, vörösen izzó meredek emelkedtek az égbe. És a kövek égtek. Szerencsére egyik lány sem halt meg, de férfiak mentek a másvilágra - akik nem nagyon sajnálják! És a lelkek repülnek - egyesek a mennybe, mások a pokolba! Ahol már vasvillás ördögök várják azokat, akik nem hittek Jézusban.
  Angelica a legszexisebb a dühös harcosok közül: nos, a nácik a "Sturmtiger"-ből valóban rálőhetnek a szovjet csapatok állásaira és megölhetik a vörös harcosokat?
  A lány pedig mezítláb megragadt egy gránátot, és bukfencező zuhatagban tekergett. És egyre gyorsabban pörög. Aztán minden erejével beledobta a halál ajándékát a Vihartigris széles pofájába. A szépség meztelen, lebarnult lábai megvillantak, és a gránát a széles szájkosárba repült. És az erős gép először megfulladt, majd rohant. A "Sturmtiger" oldalain álló két "királyi tigrist" feldobtak és szétszóródtak különböző irányokba. Leszakadtak róluk a görgők, és lezuhantak, úgy repültek, mint a királynő törött nyaklánca.
  A robbanáshullám megdobta Angelicát, és a lány fejjel lefelé repült. És megfordították, megingatták és megdobták. De a szépség ennek ellenére földet ért, éles törmeléket és zúzott köveket vájtak csupasz talpába. A lánynak fájdalmai voltak, és még a bőrkeményedéses lábfején keresztül is kilyukadt a hegye.
  De Angelica erőt kapott ahhoz, hogy felálljon és kiabáljon:
  - Ti fasiszták a hamuban lesztek!
  Svetlanát és más lányokat egy robbanásszerű hullám feldobta, sőt kissé össze is törte. De a gyönyörű harcosok közül senki sem halt meg. A lányok hurrikánnal és jól irányzott tűzzel találkoztak. A kiugrott nácik és a Szovjetuniót ostromló agresszív rovarok elnyomása.
  Mirabela nagy lelkesedéssel énekelte:
  - És amikor az Úr trombitája visz minket a csatába, barátok leszünk a komszomollal! És Jehova akaratából a mennyei névsorolvasáson leszek!
  Angelica, lerázva véres talpáról a port, így énekelte:
  - Lenin, buli, Komszomol! Őrültek házába küldjük a Führert!
  A lányok fülsiketítően nevetni kezdtek, Serjozska pedig riadtan és bosszúsan mondta:
  - És a katapultom, nem olyan pontos - mint Angelica csupasz és erős lábai!
  Olympias, aki a kar izmaival játszott, azt mondta:
  - Rendben van! Még mindig gondolkodsz. Valami menőbbet!
  . 2. FEJEZET
  Szmolenszk a Wehrmacht buktatója lett. Az ellenséges agresszió hullámai gránitkövekként csapódtak rá.
  És sok száz német tank leégett, és a védelem kolosszális mélységben és bátorságban tartotta magát. És nyilvánvalóan senki sem akarta megadni magát és behódolni.
  A tizenkét éves fiú, Alekszej Szotnyikov géppuskával folytatta a firkálást az előrenyomuló nácik ellen.
  A gyerekkormányzó nagyon találóan vágta le a nácikat. Lenyűgöző nagy pontossággal.
  És ezzel egy időben a fiú gyermekeinek csupasz lábujjai ismét a megsemmisülés gyilkos ajándékát vetik fel, és felborítják a fasiszta tankot.
  A hadvezér fiú ordít:
  - A nagy kommunizmusért!
  Alenka is nagyon pontosan lő az ellenségre. Mindegyik golyója célt talál.
  Aztán a lány kitárta a mellét, és rányomta skarlátvörös mellbimbóját a páncélököl gombjára. És a kilőtt rakéták áthatoltak a Maus harckocsi oldalán.
  Aztán Alenka puszta lábujjával halálos erejű gránátot dobott, és eltépett pár tucat Fritzt.
  Ekkor a lány mormolta:
  - Dicsőség az anyaországnak-Szovjetuniónak! Minden hős úttörő lesz!
  Ekaterina továbbra is nagy pontossággal firkált az ellenségre. Lekaszált egy csomó nácit és nyikorgott
  - A Hazáért, anyánkért!
  És a csupasz lábujjai ismét bedőltek, a halál pusztító tornádója.
  Aztán megnyomta az eper mellbimbót a páncélököl gombján, és így szólt:
  - Hála Istennek Svarog!
  A németek folytatták támadásukat Szmolenszk ellen. Úgy tűnt, elég kevés maradt, de az utolsót hihetetlenül nehéz volt átmenni. Még a "Sturmtigers" tömeges használata sem segített. Bár a sugárhajtású bombázók megsemmisítése óriásit okozott. Egy másik eszköz a napalmbombák voltak.
  A lányok zászlóalja megfogyatkozott, de a szépségek továbbra is harcoltak. Október 20-án havazott, a szépségek mind mezítláb voltak. Kecses nyomokat hagynak a fehér ágytakarón, kerek, csupasz sarkuk pedig nem fagy meg!
  Gyönyörű lányok, gurultak egy kicsit a hóban és tisztábbak lettek. A vaskos Olimpia, miután elfoglalta Szerjozskát, nem talált helyet magának. Még mindig elveszíteni egy ilyen okos és gyönyörű fiút. És mi várt rá a fasiszta fogságban? Először a kínzás, aztán a halálbüntetés!
  A fiú valóban közel állt a lövéshez, de a bányákban kötött ki. Napi tizenhat óra munka és csekély adag, a felügyelő ostora várta Serjozskát.
  Pontosabban a fiú már kőbánya, és ott keményen dolgozik, mint a szamár. De a föld alatt sokkal melegebb van, mint a felszínen. A harcosok pedig, hogy ne fagyjanak meg, ugrásra és futásra kényszerülnek. És a lányok veszekednek. Íme a hatalmas "Lion" harckocsi támadási módozatban. 150 mm-es fegyvere van, sokkal hatékonyabb és praktikusabb a városi csatákhoz. A Fritz szereti ezt a tankot, mert minden oldalról jól védett.
  "Egér" egy kicsit hátrébb kúszik. A kétszáz tonna alatti német járművet egy 150 milliméteres ágyúval és egy rövid tüzelésű, gyorstüzelő hetvenötössel is felfegyverezték. Sokkal praktikusabb. A géppuskák száma négyre nőtt, és mint korábban, most is könnyű nem kerülni a harckocsi közelébe.
  Svetlana, Mirabela és Angelica együtt próbálják kivájni a masztodont. Gondosan kiválasztott neki.
  Svetlana lelkesen énekelte:
  - Hogyan éltünk, harcoltunk, és nem féltünk a haláltól... Szóval ezentúl élünk te és én! És a csillagos magasságban, és hegyi csendben, tengeri hadviselésben és dühödt tűzben! És dühösen, és dühödt tűzben!
  A "Maus" volt a legújabb módosítás, hat géppuskával, kettő koaxiális csövekkel és négy zsanéron pörgetve.
  Mirabela a hóban mászva felszisszent:
  - Soha nem adjuk fel! Hiszen Jézus, a Magasságos Isten velünk van!
  A lány közelebb érve robbanócsomagot dobott az Egérhernyó felé. Dübörgött, a pajzs alatt, és szétrobbant a jégpálya.
  A szandálos lányok felkiáltottak örömükben:
  - Szerezz egy fasisztát!
  És csupasz, kissé poros sarkúk villantak.
  Angelica meglendült, és egy szálgránátot hajított a Fritzre. A fasisztát egy robbanásveszélyes hullám lökte fel, vele együtt a gyarmati csapatok két fekete harcosának a fejét is letépték.
  A vörös hajú szépség füttyentett:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Szvetlana ismét eldobta a robbanócsomagot... Ezúttal nem olyan sikeresen, az a páncélt találta el, és az acélhéj felületén robbant.
  A lány bosszúsan így szólt:
  - Ó, smároltam!
  És felkúszott egy új adag házi készítésű robbanóanyagért. A hidegtől vörös, kerek sarka villódzott. Szinte meztelen lány, mászkál a hóban, kicsit kényelmetlenül. De légy türelmes. A hó elolvad, különösen, ha túlzott hő hatására pucolódik.
  Svetlana még énekelte:
  - Tudom, a hideg hamarosan eltűnik,
  A patak hangosan zúg...
  És már rohangálnak a tócsák között -
  Mezítlábas lányok!
  A lány lő, a gyarmati csapatok arabja pedig összeesik. Az ellenség kis csoportokban tett kísérletei súlyos veszteségekhez vezetnek.
  Az Egér rövid ágyúja ismét töredezettséget tüzel. A kagylók valahol kipattantak a füstben. És sok szünet...
  A németek majdnem elfoglalták Sztálingrádot... Már nagyon kevés van hátra. De éppen ez akadályozza meg a Wehrmachtot abban, hogy nagy bombákat és nehéztüzérséget alkalmazzon. Fritzek elengedték a külföldieket, akik nem sajnálják.
  Mirabela elsütötte a puskáját. A fasiszta zsoldos összeesett és átgurult a romok kövein.
  A lány skarlátvörös mellbimbókkal dörzsölte a csupasz melleit. Teljesen felöltöztették a harcosokat - rövidnadrágban ugrálnak. De másrészt szinte nincs is rajtuk sláger. Látszólag a meztelenség, valahogy különösen védi a szépségeket. Mert képesek túlélni egy ilyen pokolban!
  Angelica lerázza magáról a hó és sár keverékét, és újra tüzel. Pont egy fekete katonának találta a szemét. Rossz kurva, ne mondj semmit.
  A három lány ismét Egérhez közeledik. Nehéz minden oldalról behatolni egy ilyen vastag páncélzatú autóba. De a harcosok tele vannak optimizmussal. Ha nem tudja áttörni magát a héjat, akkor miért ne tépje le a hordót.
  Angelica, mezítláb piszkos rögökbe rúgva, ezt énekelte:
  - A mi igazságunk, a mi igazságunk... Mint a nap sugarai! A holnapunk fényes lesz, patakok folynak a hegyekből!
  A harcosok régóta fel vannak fegyverkezve elfogott MP-44-esekkel. Ezek a gépkarabélyok nagy hatótávolságúak. A szépség magabiztosan tüzel. A feketék ismét esnek. Skarlátvörös szökőkútokat lövöldöznek.
  Mirabela lövöldözve, puskával és elfogott géppuskával a vállán énekelte:
  - Az alattomos pók megélezte a szúrását,
  És szent, orosz vért iszik Oroszországból!
  Minden kicsi és kicsi az ellenfél számára, meg fog ölni,
  Ki szereti Oroszországot!
  Szerelem Oroszországba!
  A lány golyót küldött a válogatott "őrségbe", amely kimászott a repedésekből. A szépség mosolygott, arca, bár lesoványodott, megőrizte varázsát és varázsát.
  Általában minden lány a zászlóaljukban gyönyörű. Itt van például a tatár szerafi. Édesapja tatár, édesanyja fehérorosz származású, és Serafima haja az érett búza színét örökölte. Szintén gyönyörű lány, mezítláb, és szinte meztelenül. És egy elfogott géppuskából lő, rövid sorozatokban. És más csapatok fasisztái másznak rajta.
  Serafima elég pontosan lő. Mellette az aranyhajú Mirabela feküdt. Mindkét lány tüzel és énekel.
  - Szülőföld! Mirabella elkezdte...
  - És a hadsereg! - Folytatás, Seraphim lövöldözése.
  Mirabella a Twitteren írta:
  - Ezt...
  A tüzet vezetve és a színeseket eltalálva Seraphim jelentette:
  - Két rúd!
  Mirabela mosolyogva csipogott:
  - A...
  Seraphim lőtt, és hozzátette:
  - Melyik...
  Mirabela ötöt levágott, folytatta:
  - Kitartás!
  Szerafi, tüzel, tisztelgett:
  - Bolygó!
  Mirabela, lövöldöz, csicsereg:
  - A mell...
  Szerafim, lövöldözve, dorombolva:
  - Védd...
  Mirabela összetörte a fasiszta fejét, és kiáltotta:
  - Mi te ....
  Szerafim, aki golyókkal vágta a nácikat, felszisszent:
  - Az ország!
  Mirabela, jól irányzott golyókat küldve, csicseregte:
  - Mindenki....
  Szerafim, aki egyre pontosabban lő, hozzátette:
  - Emberek!
  Mirabela, kidobva homlokából aranyszínű, piszkos haját, így énekelte:
  - Patkány...
  Szerafim golyója és lövések küldése kiadta:
  - A te...
  Mirabela a fasiszta torkán ütve folytatta:
  - Meleg!
  A szőke tatár lövöldözéssel folytatta:
  - Felhők...
  Mirabela, aki pontosan lő, hozzátette:
  - Menő!
  Szerafim vigyorogva csicseregve:
  - Jól és...
  Mirabela pontosan lőtt, és felmordult:
  - A nap!
  Szerafim, kitörve vergődve, felszisszent:
  - Zoy!
  Mirabela nevetve folytatta:
  - Automatikus...
  Szerafim, mintha tüzelne, ugatott:
  - Nather...
  Mirabela jól irányzott lövéseket adott hozzá:
  - Váll...
  Szerafim nevetve tette hozzá:
  - Katona!
  Mirabela lelkesen énekelte, miközben tüzelt:
  - ásni fogok...
  Szerafima, aki egy vadásztüzet vezet, hozzátette:
  - Sír...
  Mirabela leütötte az afrikait, és így folytatta:
  - Ellenfél!
  A lányoknál elfogyott a lőszer. És kénytelen volt gyorsan futni fedezékért. Az ellátás a Volgán nagyon nehéz. Folyamatos bombázás és ágyúzás. Itt jön egy társaság az erősítés a másik oldalról.
  A csónakok körül permetek és törmelékek szökőkutak forrnak fel. Rohamosztagosok dübörögnek az égen. Itt repülnek be a Focke-Wulfok. És bombákat dobnak.
  Több hajó szétesett. A szovjet katonák megfulladnak és meghalnak.
  Az ellenséges tüzérségi tűz túl sűrű. De a mezítlábas lányokat ez még egy centre sem tudja megijeszteni.
  A Fritz még éjszaka is mindent tűz alatt tart. És a búvárbombázóik kopottak. Beleértve Yu-87 nagyapját is. Bár a sugárhajtású repülőgépek már bekerültek a sorozatba.
  Íme a legendás szovjet Jak-9. Egy német ME-309-essel harcol. Megállapodott manőverezhetőség, sebesség és fegyverek ellen. A német már az első hívástól kezdve megpróbálja legyőzni a szovjet autót. De nem sikerül neki. A jak viszont a farkába igyekszik bemenni, de a náci a nagy sebesség miatt távozik.
  Egy gyorsabb német, erősebb fegyverekkel, egy manőverezhetőbb orosz ellen. De a gyors repülés folytatódik. A fasiszta hét lőpontot használ hét ellen, és hozzáér a szovjet autóhoz. Elveszíti a sebességét, és zuhanni kezd.
  Füstfoszlányokat bocsát ki. És a motor be van kapcsolva...
  Mi ez a háború! Nehéz szembeszállni egy olyan erős fegyverzetű géppel, mint az ME-309, amelyben hét lőpont kompenzálja a túlsúlyt és a rossz manőverezőképességet.
  A nagy sebesség lehetővé teszi a fasiszta számára, hogy merülésbe lépjen, és a német harcos homloka jól páncélozott.
  Svetlana ismét megpróbálja aláásni a Maust. A lány az életét kockáztatja. Már teljesen fel van kaparva, meztelenül mászik az erődítmények között. Minden szépség a karcokban és a pisugában. Ám ekkor egy gránátot dob a robbanáshoz egy csomaggal. Még egy géppuska is eltalálja. Megvakarja a szépség vállát.
  Másrészt azonban a robbanóanyag egy 150 mm-es ágyú torkolatába ütközött. A német pedig már jelentős károkat is kapott. Az autó nagy nehezen kimozdul a helyéről, és visszakúszik csapatai helyére, hogy megnyalja a sebeit.
  Focke-Wulf és több TA-152 is megjelenik az égen. Elkezdik ágyúzni a szovjet állásokat. A legújabb HE-183 típusú támadórepülőgépek is megjelentek. Ezek a keselyűk akár nyolcszáz kilométeres óránkénti sebességet is elértek, és szinte lehetetlen volt eltalálni őket.
  A lányok visszalőnek a németekre. Mindig van esély az ellenség megakasztására, annak ellenére, hogy a támadó repülőgépek erőteljes védelmet nyújtanak a földi tűz ellen.
  Svetlana és Anzhelika visszahozta az elfogott Luftfaust. Ez a fegyver kilenc egymáshoz kapcsolódó húsz milliméteres visszarúgásból áll.
  Lőhetsz, mint egy kis légelhárító fegyverrel.
  A harcosok pedig az ellenségre mutatnak. Simán megnyomják a rajtot... Mindkét szépség mezítláb pihent a törmeléken, érezve a sima visszatérést.
  Focke-Wulf hat légfegyverrel, füstölni kezd - felszakadt a hasa.
  A lányok üvöltöttek örömükben:
  - Puck! Mosó! Cél!
  Más német gépek kezdenek körözni a lányok feje fölött. A szépségek berohannak a földalatti járatokba, kikerülve a Focke-Wulf rakétákat.
  Svetlana egy csillogással érdesített kerek sarkot kapott. A lány mormolta:
  - Ó pokoli lángok!
  A lány talpát hólyagok borították, és fájdalmasan fájt. Valami hideget akartam piszkálni.
  A felszínen pedig folytatódnak a szakadékok. A lángoktól sziszeg a hó, romok szakadnak szét. A németek tűzzel árasztják el az állásokat, de ennek nagyon kevés értelme van. A harcosok úgy bújtak el, mint az egerek a nercekben. Hadd vasalják magukat.
  Angelica Svetlana fülébe súgta:
  - Azt hiszem, hamarosan végre elfogy a nácik. Sok erejük van, de Sztálingrádban nincs lehetőségük megfordulni!
  A szőke lány büszkén válaszolt:
  Úgy vagyunk itt, mint háromszáz spártai! Az ellenség felsőbb erőit tükrözzük!
  A vörös hajú Angelica kuncogott, és párjára kacsintott:
  - És nem fogsz megkerülni minket!
  Amikor a lányok a felszínre értek, a razzia véget ért. Új fekete gyalogos katonák jelentek meg. Előremásztak, a lányoknak tüzet kellett nyitniuk, és arra kényszerítették az ellenséget, hogy orrukkal ássák a földet.
  Ismét harcba szálltak az "oroszlánok" és a "tigrisek". A németek nehéz harckocsikkal próbálták megszorítani a szovjet hadsereget. Hébe-hóba kagylók záporoztak. A sebezhetőbb "Tigris" igyekezett nem elszakadni alakulataitól. Habarcsok is dübörögtek.
  A lányok lőttek a németekre és zsoldosaikra. Kiütött ellenfelek. Angelica és Svetlana párban lőttek. Az ellenséges szájkosarák megjelentek és letelepedtek. Aztán egy új réteg előretörő ellenség.
  A lányok énekeltek a csata közben.
  Angelica tüzeléssel kezdte:
  - Elülső...
  Svetlana, lövöldözős, folytatta:
  - Általad...
  Angelica lupanuv hozzátette:
  - Légió...
  Svetlana, hármat levágva, elhallgatott:
  - Ellenségek...
  Angelica az ellenfeleket szegezve kibökte:
  - Ők....
  Svetlana, miután lerombolta az arab koponyájának felét, folytatta:
  - Ők akarják...
  Angelica, leverve az ellenséget, így folytatta:
  - Ön...
  Svetlana lövöldözve felszisszent dühében:
  - Aprítsd fel...
  Angelica az arab koponyájába fúródva felmordult:
  - Elpusztítani...
  Svetlana folytatta a körmölést, és felszisszent:
  - Jegyzetek...
  Angelica, mintha lövöldözne, füttyentett:
  - Ne félj...
  Svetlana, miután pontos lövést lőtt, felmordult:
  - Ellenség...
  Angelica mesterlövészként tüzelve folytatta:
  - Shtykov...
  Svetlana tovább tüzelve ugatott:
  - Képes...
  Angelica anélkül, hogy abbahagyta volna a tüzelést, felszisszent:
  - Erő...
  Svetlana dühösen tüzelt, morgott, helyesbítve barátját:
  - Bátorság...
  Angelica kemény elragadtatásában, átlőve az afrikaiak fejét, ugatott:
  - Erő...
  Szvetlana, tűzben vágtatva, felszisszent:
  - Növekedés...
  Angelica vörös fürtjeit rázva folytatta:
  - És az ellenfelek...
  Szvetlana, miután az arab gyomrába ütötte, kiadta:
  - Azonnal...
  Angelica minden kaliberrel tüzelve ugatott:
  - Elpusztítani...
  A lányok levegőt vettek. És miután még egy kicsit lőttek, azt kiáltották:
  - A mesterlövész puska lovagjai vagyunk, a gyilkosság hangja cseng!
  A lökés, gyarmati csapatok hulláma némileg alábbhagyott. A nácik ismét előremozdították a tankokat. "Tigrisek" -2 megjelentek hosszú szájukkal, és mindenre lövedékeket lőttek, amit észrevettek.
  A "Tiger" -2 a torony eredeti formáját és a páncéllemezek oldalsó lejtőit viselte. Ettől egy kicsit kitartóbb lett. A női harcosok ismét a tank nyomait választották célpontnak. A fasisztának olyannak kellett lennie, mint a kígyó a serpenyőben.
  Svetlana robbanócsomagot dobott, összezúzva a "Tiger" -2 elülső görgőjét, és énekelte:
  - Egy ajándékkal találkoztam veled... Természetesen felvázoltam egy helyet a koporsóban!
  Angelica felszisszent, és boldogan dobott egy nagy, robbanócsomagot a fasisztára:
  - De Pasaran!
  A robbanástól pedig kicsavarodott a német tank hosszú orra. És a Királytigris kezdett visszafordulni. A fasiszta ismét súlyosan megsebesült. Angelica elvette, és ugatott, csupasz lábujjával egy üvegszilánkot dobott:
  - Hogy te legyél egy tölgyfakoporsóban!
  A pohár elrepülve egy indián torkában landolt, a gyarmati német csapatok közül.
  Svetlana a partnerére kacsintott, és ezt énekelte:
  - Ebbe a hordóba bedugom a fejem! Mindenkit megmártózok!
  Angelica sorozatban lőtt a gépfegyveréből. A németeket ismét támadás érte. A lány felszisszent:
  - Mindent megtehetünk! És nyerni fogunk!
  Svetlana elsütötte a puskáját, és így szólt:
  - Nagy győzelem vár! Legyenek dicsőségben nagyapáink!
  Angelica bukfencet csinált, és úgy forgott, mint a karácsonyfa. A lány kacsintva énekelte:
  - Siker úr, hova mész... Siker úr - nevetnek a fasiszták...
  A német tankok, nem mentve a lövedékeket, fokozták tüzüket. Kiöntötték szétrobbanó ajándékaikat. És közeledtek a szovjet pozíciókhoz, igyekeztek elkerülni a hiányosságokat.
  Szvetlana egy drót segítségével, ahogy a fogoly Szerjozska tanította nekik, felhúzott egy súlyos aknát. "Oroszlán" lassan felkúszott a szovjet pozíciókig. 150 mm-es fegyvere folyton lövedékeket köpött. A lányok felszisszentek és kacsintottak.
  Svetlana énekelte:
  - Németek-paprikák, fasiszták-nácik... Egy pacifista vége vár rátok!
  Angelica mosolyogva mondta:
  - Pacifizmus... Még hülyeség is pacifizmusról beszélni, ha a nácikról van szó!
  Szvetlana a gyarmati őrség egyik arabjának orrát találta el egy jól irányzott lövéssel, és csicseregte:
  - És megnyomorították a gondolkodásukat... És katonai ügyekben nem olyan erősek! Hamarosan letöröljük őket a Föld bolygó színéről!
  Angelica újabb sorozatot lőtt, csupasz melleit a törmelékhez dörzsölte, és énekelte:
  - Orosz lovag vagyok a vadak térdén... Lesöpöröm a Haza ellenségeit a Föld színéről!
  A lányok összerázták csupasz melleiket.
  A vörös hajú szépség kacsintott, és felnézett az égre. Ott forogtak a "keretek", német lövészek.
  Hébe-hóba felkúszott, elakadt a szélfogó német "Oroszlán". És a fegyvere folyamatosan köpködött.
  Szvetlana, aki egy aknát mozgatott egy német tank lánctalpai alatt, felszisszent:
  - Seryozha számára...
  A német megállt és újra tüzelt. A lövedék felrobbant a lányok mögött.
  Svetlana azt mondta:
  - Tejhéjak, kinek van egy csecsemő agya!
  "Oroszlán" állt egy ideig. Akár a tapasztalt német legénység érezte a veszélyt maga előtt, akár el akarták használni a harci felszerelést. De az "Oroszlán" egy ideig mozdulatlanul állt, és halálos kagylókat köpött ki belőle.
  Svetlana megjegyezte, hogy a német tank jobb fegyverrel rendelkezik, és gyakrabban tüzel, mint a KV-2. És ez természetesen sokkal veszélyesebbé teszi ezt az autót. Svetlana keresztet vetett, és felszisszent:
  A gonoszok menjenek a pokolba!
  Angelica rálőtt a fasisztára a napfonatba, és ugatott:
  - A győzelmünk elkerülhetetlen! És minden jó vége lesz!
  Szvetlana is levágta a törököt, és énekelte:
  - Bár úgy tűnik, hamarosan megszakad az élet, ha a baj megkopogtatja fekete kürtjét... A lovak szomjaznak, és úgy folyik a vér, mint a folyó, és újra kimegy a föld a lábad alól!
  Angelica, miután áztatta az iráni, hozzátette:
  - De a földnek is megvan a maga őrzője... És a csillagok között neki feszítettek... Láthatatlan mentőszálak Hitler Kolimába száműzetéséhez!
  A lányok lövöldözve, kórusban énekelték:
  - Törjük meg Adolfot, fájni fog neki! Hiszem, hogy a fasizmust legyőzik! És a mi Oroszországunkban megjelenik a Messiás, minden ország népeinek Ura!
  A harcosok pedig tovább lőttek. De az ellenséges gyalogság lefeküdt, és elkezdett lövöldözni és gránátokat dobálni. A fasiszta hordák mozsártűzzel próbálták kifüstölni a lányokat. És sok gránátot dobni.
  Angelica filozófiailag megjegyezte:
  - A választásokon a számot, a választásokon a készséget háború nélkül elviheti!
  Svetlana kuncogott, és megjegyezte:
  - A háború egy olyan terület, ahol a minőség veri a mennyiséget, a választások általában ennek az ellenkezője, és ez vicc!
  A harcosok kissé visszavonultak, a gránátok és töredékeik túl sűrűn ömlöttek. Angelica a kidobott ajándékot még lábbal is elfogta és visszadobta. A gránát elrepült, és eltalálta a nácikat a sisakjukon. És hogy felrobban...
  Mintha egy újabb láncszem robbant volna fel valahol.
  Angelica filozófiailag megjegyezte:
  - A szerencse a második boldogság, a siker a harmadik, de az első készség!
  Svetlana kuncogott, és közbeszólt:
  - A szerencse jutalom a bátorságért, de nem a vakmerőségért!
  Angelica kivájta egy hindu szemét a gyarmati hadseregből, és felszisszent:
  - Akinek szerencséje van, annak énekel a lelke!
  Svetlana mosolyogva csicseregte:
  - Jó, ha szerencséd van, az azt jelenti, hogy Isten megment!
  A lányok kicsit szellemesebbek. Aztán a német "Oroszlán" mégis előrement, és aknát talált. A hernyó robbanószerkezetbe ütközött és szétszakadt.
  A megsebesült "Oroszlán" megpördült és felállt... A harcosok el voltak ragadtatva, és szívükből énekelték:
  - Az oroszlán egy nyomorék a gondolkodásban, a tigris mindenféle baj forrása... Az embernél nincs érdekesebb a világon!
  Szvetlana hosszú sort mondott, csak egy idegen hadsereg támadt fel és énekelte:
  Vannak rakétáink, repülőink,
  A legerősebb orosz szellem a világon...
  A legjobb pilóták élén -
  Az ellenség porig lesz törve és le!
  Úgy tűnik, hogy az "oroszlán" súlyosan megsérült. Megdermedt, és kiköpött még néhány kagylót.
  Egy fürge Párduc jelent meg. Félt azonban mélyen bemenni a szovjet csapatok pozícióiba, de lőni kezdett. Kagylók fütyültek a lányok feje fölött. És törmeléket és tüzet törtek.
  Szvetlana gránátot készült dobni, készen arra, hogy elkapja a pillanatot, amikor a fasiszta tank megközelíthető távolságon belül közeledik. De a Párducban sincsenek bolondok. A németek lőttek, sakktáblás mintázatban lövedékeket raktak le, és igyekeztek egyetlen földdarabot sem elszalasztani. És szó szerint kigereblyézett minden követ.
  Angelica megveregette csupasz mellkasát, és megjegyezte:
  - A Fritz taktikája hibás... Mennyit fognak így elérni?
  Svetlana bölcsen megjegyezte:
  - A tyúk szemenként csípi, és sokkal gyorsabban hízik, mint egy disznó, aki nagy darabokat nyel le!
  A Párduc több mint nyolcvan lövést adott le, és miután kifogyott a lőszerből, megfordult, és visszaindult odújába. Helyette egy új mastodon "Sturmtiger" jelent meg. Széles törzsét kupakkal takarta a gép. Látható tehát, abban a reményben, hogy megmentheti magát.
  "Sturmtigr", messziről lőtte a szovjet csapatok állásait. Rakéta lőtt. A föld felemelkedett, és egy tüzes szökőkút lángokat ontott.
  A lányok alig élték túl, eléggé el voltak takarva. Svetlana kissé megsüketült. A lány hirtelen meglátta magát, amint egy lovon vágtat. És hogy ő irányít egy osztagot, amely megtámadta a tatár hadsereget. A harcosok pedig lovagolnak vele. A mongol-tatárok, akik képtelenek ellenállni az ütésnek, visszavonulnak és ezrével halnak meg a paták alatt.
  Szvetlana viszont két kardot forgat, és levágja az ellenségeket. De a látomás hirtelen megszakadt.
  Angelica megütötte párja arcát, megrázta, mondván:
  - Hát mindent! Most hagyd abba a heverést!
  Svetlana dühösen válaszolt:
  - Nem feküdtem le, hanem harcoltam!
  A lány dühében felugrott és gránátot dobott. A jelen, miután elrepült, a "Lev" harckocsi torkolatában landolt. A sérülés után az autó meggyűrte súlyos csomagtartóját.
  Szvetlana lélegzettel felkiáltott:
  - Én vagyok Oroszország lovagja!
  Angelica kilőtt egy sort a géppuskából, és felmordult:
  - válaszolta a fiú, és összevonta a szemöldökét.
  A Szent Oroszországot akarom szolgálni...
  Engedd, hogy kiömljön a vértenger
  De Isten megmenthet minket!
  Szvetlana csupasz hasával és mellkasával a törmelékre esett. Éppen időben, miközben géppuska-kitörések százai söpörtek át a feje fölött. A lány kinyújtotta a nyelvét, és így szólt:
  - A bátor katonák őrülete az értetlen tábornokok életmentője!
  Angelica egyetértett.
  - A katona bátor, a tábornok megfontolt, az ellenség ravasz, a siker szolidaritás csak bölcs bátorsággal!
  A lányok ismét tüzet nyitottak, és szolidaritásból csicseregtek:
  Fölötte századok
  Egyhangú üvöltés
  Adolf erős bolond -
  Szodoma ültetése!
  Egy másik páncélos "Oroszlán" jelent meg. Két katona elfutott előle, a sáros arcokból ítélve - arabok. Megpróbáltak láncot dobni a horogra, hogy a kifejlesztett harckocsit kihúzzák a csatatérről.
  Anzhelika és Svetlana lőttek, ugyanakkor letették a technikusokat. A harcosok ezt énekelték:
  - Ne pusztítsd magad és segíts ki egy elvtársat, segíts ki másokat a tűzvészből!
  Három fekete jelent meg. Száguldottak a lánccal, amilyen gyorsan csak tudtak, de a lányok le is lőtték őket. Svetlana ráadásul fegyverből lőtt, csupasz lábujjával megnyomva a kutyát.
  És sikerült rendkívüli módon megütnie az ellenfeleit, például Robin Hoodot.
  Angelica megjegyezte:
  - Nem az a bélyeg, aki sikeresen üt, hanem aki balszerencsével elhibázza!
  Szvetlana mezítláb gránátot dobott, és felszisszent:
  - A tőrlátással a legpontosabb tévedhet, de egy megbocsáthatatlanul éles elme elcsúszhat a célon!
  A gránát eltalálta a habarcsot, és robbanni kezdett, felrobbantva az aknákat.
  Igen, Szmolenszk nem volt könnyű a németeknek. A halál hátborzongató fellegvára lett!
  . 3. FEJEZET
  Szmolenszk védelme dicső küldetés... De talán ez nem elég.
  Margarita Magnyitnaja és Okszana gyönyörű orosz lányok harcoltak a nácikkal, akik a hős Szmolenszktől délre próbáltak áttörni. Mindkét szépség úttörőkből álló társaságot vezényelt - fiúkat és lányokat, akik fegyvert fogtak.
  Meleg szél fújt dél felől, a hó elolvadt. Úttörők és úttörők mezítláb, rövidnadrágban, lábukkal gyúrták a piszkot.
  Itt-ott sárgás-vörös lehullott levelek hevertek. A fák rebbentek, csupasz gallyaikat lógatták.
  A gyerekek nem fáztak, kora tavasz óta mezítláb és félmeztelenül dolgoztak. Erőteljesen mozognak - vékonyak, de fürgén.
  Az úttörő lány Jekaterina Sotnikova énekelt;
  Repülj, mint a tűz, kék éjszakák
  A munkások úttörő gyermekei vagyunk...
  A fényévek korszaka közeledik -
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  A gyerekek pedig kórusban felvették, mezítláb ütögetve a sárban:
  - Az úttörők kiáltása - légy mindig készen!
  Zaj hallatszik: német és amerikai támadórepülőgépek közelednek. A gyerekek szorosan ökölbe szorítják a kezüket.
  Alenka Sotnikova magabiztosan kiejti, a virtuális komszomol lány pedig a játékban mezítláb bélyegzik:
  - Van meglepetésünk számotokra keselyűk!
  Valóban, egy piros nyakkendős fiú, a jövőbeli fickó, Alekszej Szotnyikov már visszatért a második világháború frontjára, és egy gyerek kezét integeti.
  Ugyanolyan mezítláb, és rövidnadrágban, mint a többi fiú, derékig meztelenül, és nagyon domború, öntött izmok látszanak. Természetesen a többi fiú és lány vékony és száraz, bőrük és csontjuk éhtakarmányon van, és állandóan lapáttal dolgoznak.
  A fiú Oleg másfél méter magas, szinte fekete a leégéstől, de fehér haja már visszanőtt. Kétségtelenül az űrkorszak gyönyörű és nagyon erős gyermeke.
  És most az ég színére festett kígyók emelkednek a nácik felé.
  Alekszej Szotnyikov mezítlábas fiú speciális fűrészporos gránátokat erősített hozzájuk, kicsik, de nagyon robbanékonyak.
  Íme a Focke-Wulf, XE-129 és az amerikai P-47, P-51. Amerika már nem jön zavarba, szinte nyíltan harcol a Harmadik Birodalom oldalán. Formálisan az amerikai pilóták önkéntesek. De valójában ők az amerikai kormány és oligarchák által küldött háború résztvevői.
  Fegyverrel felfegyverzett gyerekek, mások házi készítésű páncélökökkel feküdtek. Alekszej Szotnyikov, valamint a mezítlábas lányok, Alenka és Jekatyerina, mint tapasztaltabb harcosok, saját készítésű bazookákat szedtek össze visszarúgás nélküli csövekből. És hogyan fognak beleütközni egy alacsonyan repülő autóba.
  A fiú és a szőke lányok pihentették mezítlábukat, és simán megnyomták a ravaszt. A vádak pedig két amerikai támadórepülőgépet és a német Focke-Wulfot értek el.
  Több lövés dördült a lövészárokból - az úttörők is lőttek.
  Alekszej Szotnyikov csupasz, kerek, gyerekes sarkát veregetve csicseregte:
  - Bár úgy néz ki, mint egy mezítlábas fiú,
  A bajusz nem tört át, de már egy titán ...
  A csatákban egy felnőtt srác még túl sok,
  És mérj egy halálos csapást!
  És most a fiú csupasz lábujjakkal húzza a madzagokat, a szárnyas kígyókat pedig német és amerikai támadórepülőgépek döngölik. Egy tucat szövetséges és a Harmadik Birodalom repülőgépe robban fel egyszerre.
  Alekszej Szotnyikov és két gyönyörű lány ugyanabban a fürdőruhában ismét meghúzza a ravaszt, kiütve a kapitalista koalíció következő autóit.
  A fiú csupasz sarkával legyűrte a bogarat, és üvöltött:
  A pokol napjai elmúlnak
  A Harmadik Birodalom összedől...
  Sátán nem fog uralkodni
  Harcolj, ne sodródj!
  A többi fiú is mezítláb irányítja a kígyókat. És most a koalíciós rohamosztagosok apró, de halálosan repülő ajándékokba botlanak. Sok repülőgép haldoklik. A levegőben felrobbannak és darabokra törnek.
  Hitler pilótái égnek... És a túlélő rohamrepülőgépek sietve, rakétákat és bombákat szórva szétrepülnek.
  Az örök fiú Alekszej Szotnyikov nyikorog:
  - Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  Az úttörő fiúk és lányok kórusban veszik fel:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  A Mása lány a tüdejéből felsikolt, és megveri csupasz, piszkos lábát:
  - Dicsőség Sztálinnak!
  Boy Pashka hozzáteszi:
  - És Aljosa dicsőség! Ő egy zseni!
  A gyereklövészárkok jól álcázottak, bomba- és rakétarobbanások következtében mindössze két fiú és egy lány kapott kisebb karcolásokat. És ez annak ellenére, hogy szörnyű tölcsérek keletkeztek, és sok pusztulás és a föld lemezeinek megfordítása történt...
  Néhol pedig égett és füstölt a föld a hőségtől.
  Az egyik lány csupasz talppal felállt és megégette a lábát, amitől felsikoltott:
  - Halál Göringre és Hitlerre!
  A gyerekek tele voltak lelkesedéssel. A komszomoltagok és a játékleányok, Alenka és Margarita készen állnak a harcra.
  Alekszej Szotnyikov énekelte, útközben komponált:
  Az űrkorszakban születtem
  Ahol hajók rohantak át a galaxisokon...
  Az emberek tettei nagyon jók, hidd el,
  Tépd szét a háborút, lovag!
  
  De a Demiurgosz istenek elrendelték
  Te fiú segíts az őseidnek...
  Vigye magát hiperblastert egy fiú kezébe,
  És tépje szét Hitlert!
  
  Nos, a fiúk harcra születtek
  Pimasz harcosok, hidd el...
  Hiszen az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Pusztuljon el a ragadozó vadállat!
  
  Dicsőüljön meg szent hazám,
  A mi nagy szülőföldünk, a Szovjetunió...
  Egy lány mezítláb fut a hóban
  Bátorságot mutatni!
  
  És hevesen harcolok a fasizmus ellen
  Nagy orosz fiú úttörő...
  És hitünk a kommunizmusban lesz,
  Legalább a kapzsi Sam segít a Fritzeknek!
  
  Hidd el, az oroszok nem törnek össze,
  A népek mind össze fognak gyűlni Moszkva körül...
  Egy lovag vagyok, egyáltalán nem forrasztva lélek,
  Hűek vagyunk Sztálinhoz, mint az Úrhoz!
  
  Senki sem törheti meg az úttörőket,
  Nem gyerekek, hanem istenek fiai...
  Példák generációja leszünk
  A Führer nem fogja számolni ezeket a szarvakat!
  
  Igen, szülőföldünk dicsősége lebeg,
  A legtöbb felett a hóban, higgy a hegyekben...
  Egy lány mezítláb fut a hóban
  Fritzet csupasz sarkával a koporsóba verni!
  
  Ne hidd, hogy a nácik most erősek,
  Bár Shermanjüket Sam mutatta be...
  Még az életet sem fogjuk megbánni
  Itt az ideje egy nagy változásnak!
  
  A szülőföld olyan szép, mint a nap,
  A játékos Szülőföld a mi anyánk...
  És a lány haja aranyba göndörödik,
  Széttéphetjük majd a Fritzt!
  
  Mi vagyunk a kommunizmus gyermekeinek úttörői,
  Svarogot és Krisztust is szolgáljuk...
  Eloszlatni a fasizmus aljas hordáit,
  Győzelmet hozok a Hazának!
  
  Oroszország a bolygó anyaországa,
  Vannak kedvenc álmai...
  Boldog ismeri mind a felnőtteket, mind a gyerekeket
  Nincs szükség extra felhajtásra!
  
  Amikor eljön a Mindenható, lesz nap,
  Almafák fognak virágozni a Marson...
  A kínaiak és a japánok is egyesültek,
  Egy amerikai egy oroszral az úton!
  
  Egyesítsd a kommunizmus eszméit,
  És a hit ismeri Lenin álmát...
  Félretesszük a cinizmus utálatosságát,
  Építsünk szépséget az univerzumban!
  
  Nekünk Mária és Szent Lada,
  Tiszteljük Istent és Marx "fővárosát"...
  Jutalmat kapjon minden úttörő,
  Számunkra Svarog és Sztálin az ideális!
  
  A fasiszták tudják, hogy nem fognak döngölni
  Bennünk van akaratunk, erőnk, tudjuk az erőt...
  Háromszoros csapással szétverjük az ellenséget,
  És a Führert hamarosan tetűvé változtatja!
  
  Legyen a mi dicsőséges Oroszországunk
  Mint egy örök tüske a kertben, hogy virágozzon...
  Sztálin elvtárs, te vagy a mi messiásunk,
  Veled megyünk a kommunizmusba!
  
  Amikor percekig tartó zivatarok, nehéz idők,
  A véres háborúnak vége...
  Hirtelen felnőnek a gyerekeink
  Eljön az örök boldogság!
  Jó verset írt egy mezítlábas fiú, Alekszej Szotnyikov, dúr hanggal fejezve be.
  De most kezdődik az ágyúzás... Ha a roham kudarcot vallott és súlyos veszteségekbe került, most az ágyúkat kalapálták.
  A nem túl távoli jövő terminátor hadvezérfiúja még nem alkotott fegyvert a tüzérség ellen. Bár egy zseniális gyerek tollcsúsztatáson és szénvontatáson rakétákat fejlesztett ki.
  A fiú harcra készen állt, de míg a rakéták még nem voltak készen, mezítlábas csapata ásókba bújt.
  Az ágyúzás alatti idő múlatására két Komszomol tag, egy jövőbeli vendég, valamint két lány Mása és Klára, valamint a fiú Paska kártyázott.
  Ekaterina, akinek már nő a vörös haja, és amitől sokkal szebb és szebb lett, csupasz lábujjával kidobta a kártyát, és megjegyezte:
  - Tényleg, a Fritzek és az amerikaiak szorongatnak minket!
  Alenka, egy enyhén göndör aranyszínű hajú lány megjegyezte:
  - De mégsem törünk, mert van bennünk küzdőszellem!
  Alekszej Szotnyikov bólintott:
  - A szovjet tudomány csodafegyverrel válaszol az ellenséges technikára! Hiszek benne!
  Masha copfokkal bólintott:
  Te is a mi fegyverünk vagy!
  A lány pedig csupasz, kicsi lábával, kosztól megmosva dobta a kártyát.
  Pashka sóhajtva megjegyezte:
  - Az egész kapitalista világ harcol ellenünk! Micsoda egyenlőtlen erők!
  Alekszej Szotnyikov, ez az örök fiú logikusan megjegyezte:
  - Szuvorov legyőzte az ellenség felsőbb erőit! És meg fogjuk verni!
  Margarita nevetve énekelte:
  - Győzelem vár, győzelem vár, akik hisznek a szent kommunizmusban!
  Győzelem vár, győzelem vár, a fasizmust lerombolja a lány!
  Clara kijelentette:
  - Bármilyen félelmetesek is voltak a nácik tankjai, van válaszunk!
  Alekszej Szotnyikov fiú csupasz, gyerekes lábával biccentett, és bólintott:
  - Hát persze, hogy van! Igen, és az ágyúzás alábbhagy, ideje indulni!
  És egyfajta fiú és lány ugrott ki a bunkerből. Megvillant a rózsaszín, mosott gyerek, kerek sarkú.
  A nácik természetesen tankokkal indultak támadásba.
  Gyönyörű Alenka énekelte:
  - Úttörő, Komszomol! Sétáljunk együtt az életen!
  Úttörő, Komszomol! Bízzon bennünk, hogy ne tévedjünk el!
  Aleksey Sotnikov egy jövőbeli gyermek éles látásával nézett a mezőre. Német, amerikai és brit tankok mozogtak. Autók egész armádája. Itt láthatja a "Ferdinanda" önjáró fegyvereket. Az amerikai Sherman tankok magasak, némelyiknek rövid, másoknak hosszabb a fang. Több zömök angol "Churchill", nagyon jól védett. Íme, kiemelkedő Cromwell-ek, rövid szájkosárral, de meglehetősen fürgeek, hasonlóan egy vashoz. Az amerikai hadsereg archaikusabb magas "nagyja". A legjobb angol "Challenger" tank egy tizenhét lábos fegyverrel. És itt vannak a németek. Szörnyű és nagy "Oroszlán" hosszú csövű fegyverrel.
  Látszólag elavult "Tigris" négyzet alakú formájában. Fürge "Panther". Későbbi és még mindig ritka modellek: "Tiger" -2 és "Panther" -2.
  Az utolsó két tank nagyon hasonló - még az ágyú is ugyanaz, csak a Panther-2-nek kisebb és keskenyebb a torony, a sziluett pedig alacsonyabb.
  A "Ferdinand" -2 önjáró fegyver az első a Wehrmachtban, ahol a motort egy blokkban lehetett elhelyezni a sebességváltóval és keresztben. Mennyivel könnyebb és alacsonyabb sziluettje lett ennek az önjáró fegyvernek.
  De az "Oroszlán" -2 még nem került gyártásba, számos technikai problémát meg kell oldani az ilyen gépek elindításához. Egyelőre tehát a németeknél elavult elrendezésű tankok vannak: a sebességváltó elöl, a motor hátul van, ami veszteségekhez vezet a főtengelyen.
  De az angol "Challenger", a legújabb elrendezésű és hatszáz lóerős motorral rendelkezik. A tank nemrég jelent meg, és nem túl masszív, de hatékony.
  De a legmasszívabb a Sherman az USA-ban, amelyet hatalmas mennyiségben gyártanak. Egy ilyen autó... Nem rosszul védett a homlok, és néhány tanknak elég hosszú csövű fegyvere van.
  Van ilyen tank armada.
  Alekszej Szotnyikov mezítlábas fiú, ez a frissen sült úttörő azonban meglepetésekkel készült a szövetséges masztodonoknak.
  Például a fűrészporbányák elkezdtek felrobbanni. A német, amerikai, brit tankokat hernyók tépték szét, görgők törték össze. Égő fém.
  Az úttörőlány mezítláb csapott, és nyikorgott:
  - Ezek a fasiszták, értsd meg!
  Az Oroszlán tank volt az első, amely felrobbant. Aztán két Sherman. További "Panther" és "Churchill". Aztán megint "Shermans" és "Cromwells".
  És itt van egy másik elavult német T-4 tank. Ez fel is robbantotta. És akkor a "Tigris" füstölni kezdett.
  Alekszej Szotnyikov, a halál borsóját hányva, gyermeklábak csupasz ujjaival nyikorgott:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Alyonka, egy nagyon szép aranyhajú lány, fogta, csupasz lábujjaival összezúzta a rovart, és nyikorgott:
  - A világforradalomért!
  Catherine felsikkantott:
  - A Szovjetunió legmagasabb eredményeiért!
  És úgy is, mint egy lupanet egy bazookából. És maga Aleksey Sotnikov készített egy pipából bazookát. És nagyon halálosan lő.
  A fiú-terminátor-vajda is lőtt, és messziről lőtt "Tigris" -2, és fülsüketítően kiabált:
  - Űrlovag vagyok!
  Az úttörők csapata pedig kiabált:
  - Éljen a kommunizmus!
  A nácik valójában rendkívül agresszív ellenállásba botlottak ellenfeleik részéről. És a tankjaik, és a szövetségesek tankjai időnként felrobbantak és összeomlottak. És hiába bocsátjuk meg a Vörös Hadsereg gyermekeinek kegyelmet.
  A tankok válogatás nélkül lőttek, és nem tudtak mit kezdeni az úttörőkkel.
  Alekszej Szotnyikov fiú ismét elsütötte a páncélökölét, és nyikorgott:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Alenka lányos lábujjaival kavicsokat dobált, leütötte az ellenséget és csicseregte:
  - A Szovjetunió nagyságáért!
  És rákacsintott a társaira.
  Andreika fiú mezítláb taposott, és énekelte:
  - Hamarosan találkozunk egy álommal,
  Az élet első lépése...
  Újra látod az országot,
  Dühös támadások forgószele!
  Alekszej Szotnyikov ismét egy nagy hatótávolságú, újrafelhasználható páncélökölből lőtt, kettészakította a Shermant és énekelte:
  És a harc újra folytatódik
  A hiperplazmás tűz forr...
  És Lenin olyan fiatal...
  Végzetes csapást mér!
  Ez a fiatal harcos nagyon jó fickó. És gyermeklábak csupasz lábujjaival a célpontra irányítja a fegyvert. És újra tüzel. A szövetségesek pedig tovább haladnak előre, tankjaik együtt másznak a németekkel. És csak extra veszteségek keletkeznek.
  Minél közelebb kerülnek az ellenséges mastodonok, annál több veszteséget szenvednek el. A gyerekek különösen könnyű és egyszerű páncélökből lövöldöznek tankokra, és tornyokat bontanak le róluk. És óriási veszteségeket okoznak.
  Alenka lány csupasz ujjaival lányos lábujjával gránátot dob és énekli:
  - Ez a kommunizmus dicsősége, dicsősége,
  Énekkel a mennybe repülök!
  A lány, Lara csupasz lábujjakkal szintén gyilkos halálajándékot bocsát ki, ellenfeleket tépve és visítva:
  - A kommunizmus nagyságáért!
  Az úttörők makacsul küzdenek a fiúk és a lányok ellen egyszerre. És mindannyian harcolnak.
  A medve is mezítláb, gyereklábbal gránátot dob, megállítja az amerikai Shermant és nyikorog:
  - Szovjet Oroszországnak!
  És a gyerekek újra veszekednek. Hitler és szövetséges tankjai aknákba, gránátokba, páncélökölövésekbe botlanak. És szó szerint megállíthatatlanok.
  Clara lány géppuskával lő a gyalogságra. Aztán mezítláb megdobott egy borsót szénnel robbanóanyaggal. Rengeteg fasisztát tépett össze, és fogát kitárva csicseregte:
  - Én vagyok az abszolút világbajnok!
  És a lány meztelen sarka ismét borsót dob. Felrobban és széttép pár náci tankgörgőt.
  A lány Mása fordult, és egy géppisztolyt. Lekaszálta a Fritz-et, és dorombolt:
  - Dicsőség az orosz hősöknek!
  És egy csupasz, kerek sarok, mint a megsemmisülés ajándéka.
  Itt vannak a lányok. A fiúk pedig igyekeznek lépést tartani. És lövöldöznek a nácikra, lekaszálják a gyalogosokat, és ez egy egész idegenlégió. És csupasz sarkukkal az úttörők az ellenség teljes megsemmisítését küldik.
  És nevetnek.
  És hogy a fasisztákat közösen csépelik az úttörők. És csupasz, piszkos térdükkel nyomják a páncélököl hordóit.
  De a fiúk a vezetékeken aknákat húznak fel fűrészporból. És hogy kíméletlenül aláássák a Fritzeket és a többi zsoldost. Ez valóban totalitárius roham.
  Alekszej Szotnyikov mezítlábas gyerek páncélökölből tüzel, a fiú pedig énekel:
  - A világ véres fénybe merül,
  Az emberek a falnak támaszkodnak...
  De hiszek a napkeltében
  De hiszek a napkeltében!
  Eloszlatja a börtön börtönének sötétjét!
  Mi urak, mi urak...
  Csalásra képzett!
  És tárgyalás nélkül! És tárgyalás nélkül!
  Bezárva a pincékbe!
  A fiú rendkívül energikusan viselkedett, akárcsak úttörői. És minden szánalom nélkül összetörték a Fritzet. Pontos lövésekkel és pusztítással törték meg őket.
  A gyönyörű Alenka a nácikra lövöldözött, és mintha megütötte volna őket, elvette és ciripelt:
  - A kommunizmusba vetett hitünk,
  Cáfolja meg a gonosz fasizmust!
  És csupasz lábujjakkal a lány újra fog és rálő az ellenségre.
  Mása Pioneer csupasz, kerek sarkával gránátot talált, és nyikorogva összetört egy német tankot:
  - A kommunizmusért!
  Ekaterina géppuskából tüzelve felmordult:
  Megtaláljuk Hitlert az erdőben, megtaláljuk Hitlert az erdőben! Ne vicceljünk vele! Tépjük szét!
  És a lány csupasz lábujjával ismét gránátot dob és csipog:
  - Majd széttépem!
  Bár a Lev tank félelmetes, kilencven tonnás mastodon, nem tud ellenállni a szovjet úttörőknek.
  A gyerekek pedig összetörik, mezítláb borsót szórnak a szénről, és ez az igazi halál.
  Szépség Alenka felsikolt:
  - A mi orosz szellemünk!
  És halálos lövést ad a géppuskából, lekaszálva az ellenséget. És újabb holttesteket ad ki.
  Alexey Sotnikov, tüzelés, megjegyzi:
  - Megállítottuk őket!
  És ismét a fiú mezítláb dob egy gránátot és pörög. És megállt egy másik német tank.
  Itt mozog az amerikai "Witch" önjáró fegyver. Gyors autó, de gyengén védett és egy páncélökkel lelőtték. Egy copfos lány pontosan lőtt és ütött.
  Egy másik lány csupasz lábujjával borsót dobott, megsemmisítette a fasisztát, és énekelte:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak! Az úttörők példát mutatnak mindenkinek!
  És újra, ahogy a halálos erő fordulata adja. És fog egy csomó fasisztát és elkaszálni őket.
  Küzdő Alenka, lövöldözik a Fritzre, visít:
  - Én vagyok az a lány, aki mindenkit megnyer!
  És megint csupasz lábujjakkal valami gyilkost indít.
  Catherine, aki az ellenfelekre lő, kiadta:
  - Jöhet velünk a kozmikus kommunizmus!
  És hogyan kacsint. És csupasz sarkával fog egy gránátot és odaadja. És hogyan fogják alaposan levágni a nácikat.
  Az úttörők bátran küzdenek. És ne menj a közelükbe. És hogyan lőnek pontosan és pontosan.
  Alenka lány puszta lábujjával ismét halálos erejű gránátot dob, széttépi az ellenséget és csipog:
  - A legkozmikusabb kommunizmusért!
  A lányok lőnek, a fiúk és a lányok pedig lépést tartanak.
  Három Sherman fordult meg egyszerre. Itt a gyerekeik vernek, olyan alaposan csépelnek a problémákból.
  A gyönyörű Alenka ezt írta a Twitteren:
  - Egy szál, egy szál által,
  nem akarok menni...
  Mezítlábas Komszomolszkaja,
  Élő!
  És ismét csupasz sarokkal, mint a nácik, halálajándékot bocsát ki. És nagy bátorsággal lekaszálják a nácikat.
  Ekaterina kuncogva és fogát kifejtve megjegyzi:
  - A kommunizmus eszméinek nevében!
  És hogy a halál és a pusztulás ajándéka csupasz sarokkal megadja magát!
  Harc Alenka, lövöldözős és kaszáló zsoldosok és fasiszták sora után, kiadták:
  - Dicsőség a szovjet földnek!
  És megint csupasz sarokkal, mintha a nácikra dobna.
  Egy egész köteg vér és törmelék fog felemelkedni.
  Alekszej Szotnyikov, aki nagy pontossággal lő, és csupasz lábujjával halálajándékokat dobált, megjegyezte:
  - Öröm, öröm örökké!
  Lenka lány kirúgva támogatta a terminátor fiút:
  - Hadd váljon valóra az álom!
  És puszta ujjakkal az úttörő megdobja a halált.
  Ezek a harcoló gyerekek.
  Alekszej Szotnyikov fogát kifejtve megjegyezte:
  - Közel, közel, öröm és baj,
  Határozott választ kell adni, kell!
  Alenka Sotnikova, aki a nácikra lőtt, kiadta:
  - Napfényes világ,
  Igen igen igen! Igen!
  Atomrobbanás
  Nem nem nem!
  És még egyszer, hogyan fog gyilkos károkat okozni.
  Alekszej Szotnyikov kisfiús lábujjak csupasz lábujjaival, amint halálajándékként néhány borsót bocsát ki gyilkos erővel. És a német tankok, miután kárt szenvedtek, visszavonulnak.
  A fiú-terminátor-vajda papagájként csiripelt:
  - Egy kettő három! Törd meg Adolfot!
  És a fiú csupasz sarkával vett egy egész csomó széngránátot.
  És ebből a Fritzből annyi tört el egyszerre.
  Ezt vette fel a találóan ütött nácikra.
  Harc Alenka, lövöldözős a nácikra, és nagyon pontosan üti a nácikat, kiabált:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  És csupasz lábujjakkal a pusztító gránátot dobta. És annyi fasiszta tört egyszerre.
  Az ellenség veszteségei a harckocsikban növekedtek. A németek a szövetségesekkel látva, milyen makacs a védelem, hátrálni kezdtek. Valójában visszafordultak. És az ágyúzás felerősödött.
  Catherine, aki az ellenségre lőtt, és magas ívben üzenetet küldött egy bazookából, kiadta:
  csillag magasság,
  Szent hazánk!
  És csupasz lábujjaival ismét a halál üzenetét dobta, és sok ellenfelet legyűrt.
  A németek és a szövetségesek visszavonultak...
  Úttörők és kiabáltak, rohantak utánuk, gránátokat dobálva. És voltak ilyen harcos fiúk és lányok.
  Combat Alenka magabiztosan megjegyezte:
  - A mi igazunk mindenben!
  És csupasz lábujjakkal ismét hogyan indítsunk el egy gyilkos halálborsót.
  Alekszej Szotnyikov mozgás közben tüzelt, és nyikorgott:
  - Együtt egy nagy erő vagyunk,
  A krokodil dühe velünk van!
  A fiú pedig ismét elbocsátja a pusztítás gyilkos ajándékát.
  Ez az egész hadsereg előrenyomult és szétverte a gyűlölt Wehrmachtot.
  A gyerekek pedig támadásba lendültek, üldözték az ellenséget. Portól megfeketedett kerek sarkuk villódzott.
  És hogyan irtották ki az úttörők az ellenségeket. Hogy összetörték őket. És megszakítás nélkül kaszált. És gránátokat dobtak.
  Ezek valóban szovjet úttörők, akiktől minden fasiszta fél.
  És ha vállalták a cséplést, akkor alaposan zsarnokoskodnak.
  Gyermekharcosok, támadva, elszántan énekeltek;
  Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le az aljára, majd...
  Új, új világot építünk,
  Aki senki volt, minden lesz belőle!
  És két lány-komszomol tag is, mint a lupanul a gépfegyverből és levágta a nácikat.
  És akkor csupasz sarkúval beadják magukat egy zacskó fűrészpornak. Azok nagy intenzitással repültek, és elfoglalták és felrobbantották a nácik menekülő tankjait. És olyan sokan széttépték és szétszedték alkatrészre.
  . 4. FEJEZET
  A világ minden tájáról érkező németek és külföldi zsoldosok megtámadták Vyazma városát. Meleg szél fújt dél felől, és a hideg évszak ellenére a hó elolvadt, és igazi kása hömpölygött. A német tankok nehezen kúsztak végig a szovjet város utcáin.
  Különböző nemzetiségű gyerekek úttörőiből álló zászlóalj harcolt a nácik ellen a Kirov utcában. A komszomol tag, Aliya a zászlóalj parancsnoka volt.
  Egy gyönyörű lány géppuskából lőtt. Ügyesebbé tétele és a cipők kímélése érdekében csizmáját és villogó, kerek, kislányos sarkú cipőit bújtatta.
  A hőmérséklet nulla feletti volt, a harcosok gyerekei rövidnadrágban vagy rövid ruhában lobogtak csupasz sarkukkal.
  A srácok folyamatosan mozogtak, ezért nem fagytak meg.
  Alekszej Szotnyikov fiú, Alenka lánnyal együtt (a felesége is gyerekes külsőt öltött, nehogy túlságosan különbözzék gyermekké lett férjétől!), Mindketten vörös nyakkendővel, mezítláb a csupasz lábukon pihentetik. lábbal, felhúzott egy aknát, és a német "Királytigris" felrobbantotta a korcsolyapályát, megállt.
  Egy másik úttörőfiú, Arkasha Sapozhkov és a lány Alice szintén csúzliból indítottak el egy halálajándékot, eltalálva a náci transzportert. Koszosan a gyerekek mezítláb csapkodtak a csempeszilánkokra, és még csak meg sem rezzentek.
  Az ifjú harcosok ezt énekelték:
  - Mi vagyunk a kommunizmus gyermekeinek úttörői!
  Natasa komszomol tag beleegyezett, és mezítláb robbanócsomagot dobott, széttépve a gyalogos katonák bólintottak:
  - Lenin ügyéért!
  Mása komszomoltag is fordulatot adott. És csupasz lábujjával bumerángot indított, levágta a zsoldosok fejét, és nyikorgott:
  - Sztálin ügyéért!
  A leányzászlóalj támogatja az úttörőket. Sok lány van és gyönyörűek, rövid szoknyában és mezítláb.
  A komszomol tagja, Alsou, egy páncéltörő puskából csapódott le, és eltalálta a Párduc oldalát. Aztán a lány ezt énekelte:
  - Párt, Lenin, Komszomol!
  Komszomol tag Aziza - azt is, hogyan kell eltalálni az ellenséget Anisa lánnyal együtt egy rögtönzött katapultból. Az itteni szépségek pedig nagyon harciasak és pontosak lövöldözésben és csatákban.
  A harcosok nem adnak kegyelmet az ellenségnek.
  Anastasia Vedmakova igazi terminátorboszorkányként harcol az égen. Akulina Orlova vele. Hagyja, hogy a német repülőgépek és erősebb fegyverek, de a harcosok leverjék őket.
  Akulina Focke-Wulfot követi. Igen, az ellenségnek hat légfegyvere van, de ez nem zavarja a lányt. És úgy harcol, mint egy igazi titán és óriás.
  Anastasia Vedmakova biztatta partnerét:
  - Szuper osztálylány vagy!
  Akulina egy másik németet levágva, és csupasz, lebarnult lábával a pedálokat nyomva megjegyezte:
  - Szuper gyerekesen hangzik!
  Vedmakova kuncogott, és megjegyezte:
  - Bizonyos mértékig gyerekek vagyunk! Ráadásul a gyerekek menők!
  És a fiatal nő kivillantotta gyöngyházfogát.
  Groznijt ágyúzásnak vetették alá... A komszomol tagjai és úttörői elkeseredetten harcoltak, mint az igazi titánok.
  Alekszej Szotnyikov és Lekha Teterev, mindketten mezítlábas úttörőfiúk, szintén egy drót segítségével robbanékony fűrészpor-csomagot vonszoltak a nagy teljesítményű Lev tankhoz, amely alig mozgott a sárban, és egy kolosszális egészet cipelt. És most a hátsó hengere megnőtt a robbanóanyagoktól, és hogyan robban... Törött hernyók szétszóródtak különböző irányokba.
  Alekszej énekelte:
  - Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a fasizmusnak...
  Ljoha Teterev felkapta, csupasz gyereklábbal taposva:
  - A nap ragyogóan fog sütni
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  A fiúk mindketten sárosak és rövidnadrágban vannak, Alekseynek csak szőke a haja, Lekhának pedig fekete. De együtt harcolnak a nácikkal. Vasima Komszomol tag fekete hajú, Vasilisa fehér hajjal.
  Mindkét szépség a hideg ellenére rövid szoknyában. És a kerek sarkuk, olyan csábító.
  Bella pedig náluk komszomol tag, és forgat is. És puszta ujjakkal újabb robbanócsomagot dob.
  Lányok és gyerekek harcolnak itt, de a nácik nem törhetnek át. A harcok pedig hevesek.
  A nácik azonban megpróbálják megkörnyékezni Vjazmát. És ez veszélyes. De a tankok és a transzporterek elakadnak a sárban...
  És a bombák felrobbannak ... Szóval Yu-488 megpróbálja bombázni a várost. És vele, meg a B-29 amerikai szörnyekkel... Gázpisztolyokat is kalapálnak...
  Két lány repül a Yu-288-on: Isabella és Zaira, gyönyörű szőkék. Bombákat dobnak le. De ekkor megjelenik oldalról a Yak-9.
  Isabella csupasz lábujjai segítségével irányítja a légfegyvert, és rálő a szovjet gépre. Ezután adjon hozzá sebességet. A Yak-9 egyébként nem túl gyors, és itt is túlterhelt változatban van, és nem tudja utolérni a német autót.
  A lányok csupasz sarkukkal ütik az üveget és nyikorognak:
  - Légy híres, seregünk szent!
  És hogyan mutatkoznak majd a nyelvek!
  A szovjet autót pedig két hátsó repülőgépágyú tüzet kapott, és kigyulladt, olyan víz, mint a lányos lábak csupasz ujjai.
  Zaira fogát kitárva csicseregte:
  - Megmosom az összes vörös katonát!
  És kacsintott kék szemekkel. És ő tűnik a legharcosabbnak és legintenzívebbnek.
  És mennyire szereti a gyönyörű fiatal férfiakat.
  Az ölni vágya azonban sokkal több.
  Amikor a németek a bombázás után partra szálltak, Zaira ivott egy kis sört. És Isabella a sör mellett rákot is tett hozzá. A lányok boldogan ettek. Kecses, mezítláb, lábnyomokat hagytak a repülőtér dérén. A fiúk éhes és szégyenlős tekintettel falták fel szinte meztelen szépségeiket. Milyen szépek a lányok és egyben szörnyűek.
  Isabella megkérdezte Zairát:
  - Szerinted hamarosan véget ér a háború?
  Zaira megjegyezte:
  - Nyár előtt nem! Amíg nem foglaljuk el Moszkvát, az oroszok nem kapitulálnak!
  A smaragdszemű szőke megjegyezte:
  - És Moszkva bukása után még lehetnek verekedések!
  A kék hajú szőke beleegyezett:
  - Ők tudnak! De ez már nem harc lesz, hanem kín!
  És a lányok nevettek, befejezték a rákok evését, és újra csatába... Amíg az idő viszonylag repült. És mezítlábuk kecses, csupasz lábnyomokat hagyott.
  Isabella megjegyezte:
  - Nálunk minden szép, még a nyoma is!
  Zaira bólintott.
  - A német lányok tökéletesek!
  És mindkét gonosz szépség kórusban énekelte:
  - Reich a tökéletesség,
  Reich a tökéletesség...
  A mosolytól a gesztusig
  Mindenekelőtt dicséret!
  Ó, micsoda áldás
  Tudd, hogy mi vagyunk a tökéletesség
  Tudd, hogy mi vagyunk a tökéletesség
  Tudd, hogy mi vagyunk az ideálisak!
  És ismét bombákat dobnak a szovjet állásokra. És emberek halnak meg. Sok ember hal meg ágyúzás és bombázás következtében. És a gázvetőkről és más halálos eszközökről készült felvételekből.
  Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova nagyon szép lányok. Anastasia már sok éves, de nem öregszik, és nagyon frissnek és fiatalnak néz ki, csak erősen fejlett, nagy izmok öregítik. És az arcán nincsenek ráncok és hálók, finom, lebarnult bőrrel. Akulina pedig még évek óta fiatal. Mindkét szépség kiváló. Ők a legmagasabb osztály ászai. Sőt, Pokriskin, miután Friedrich-Wolka lelőtte, erősen sokkot kapott, és már nem hajt végre több bevetést.
  Anasztázia egy szakadt hordóval manőverez. És leüt néhány már elavult ME-109. Ezek után a hőslány nyikorog:
  - Sasokat rohanunk az égen!
  Akulina manőverez, egy róka kígyó, és levágja a Focke-Wulf farkát, és csipog:
  - Oroszország mögöttünk áll! Oroszország mögöttünk áll!
  A lányok határozottan felfelé ívelnek. Még csak melltartót sem vettek fel néhány vékony bugyiban, amiért harcolnak. De sokat segít a harcban. Végül is növeli a gyilkos furcsaságok hatásának hatékonyságát.
  Anastasia ismét manővert hajt végre. Ezúttal komolyabb ellenfele van, mint a hét tűzponttal rendelkező ME-309. Köztük három 30 mm-es kaliberű repülőgépágyú. És persze ez egy komoly ellenfél. Az erős fegyverek lehetővé teszik, hogy egy mozdulattal levágd az ellenséget. És csak egy légpisztolyod van...
  Anasztázia azonban ügyesen oldalra dobja gépét, távolodva a repülő ólomfúvókáktól. Igen, csak 20 milliméteres fegyverkalibere van. De ha a farkára lő.
  Anasztázia mosolyogva énekelte:
  - Junkerek jöttek a farkamhoz,
  De itt felsóhajtott...
  Bosszantóan üvöltöttek a csavarok,
  Még csak nem is kell kereszt a sírjukra,
  A szárnyakon keresztek szállnak alá!
  Akulina felkacagott, és levágta a Yu-188-at, és búgta:
  - A vidám győzelmekért!
  És megmutatta gyöngyházfogait. A lányok itt a legszélesebb és legkolosszálisabb harci kiömlés.
  Anastasia félredobja a Jak-9-et. Megint megpróbálják leütni. Megnyomja az ME-309-et, az autó komoly.
  Anasztázia dühösen énekelte:
  - És látok egy komoly,
  Rettegett Iván álmában...
  Kiosztott földet Szibériában,
  Te őshonos Oroszország!
  És a harcos ismét kiüti a német autót. Előbb letépi a szárnyát. Elveszíti a sebességet. És akkor megy a farokhoz. A németnek jó esélye van a megúszásra a merülés nagy sebessége miatt. De nem a Witchers ellen. Mert ő a legmagasabb osztályú ász!
  Akulina is kiélezett csatában van. A lány csupasz sarkát a pedálokon nyugtatja, és énekel:
  - Ne viselje el a szlávok megaláztatását,
  Álljunk fel a németek ellen...
  Ne fogadjunk el több sértést
  Törjük szét az ellenséget acélkézzel!
  Itt van az Airacobra ellene. Erős gép: négy géppuska és egy 37 mm-es légpuska. Akulina úgy indítja el autóját, mint egy szánkót a dombról, elkerülve a repülőgép lövedékeit. És a hasa alá merül. Csupasz lábujjakkal megnyomja a ravaszt... És pontosan eltalál egy sebezhető célpontot.
  És az amerikai autó világít.
  Akulina lelkesen énekelte:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmére!
  Anastasia is jól küzd. Itt van három Mustang ellene. Úgy tűnik, nem olyan félelmetesek, mint az ME-309, amelynek légágyúi egy találattal képesek leütni. A Mustangnak, az amerikai vadászgépnek nem csak géppuskái vannak. Viszont van belőlük hat, 14 milliméteres kaliberben elég nagyok.
  Anastasiának manővereznie kell. Egy golyósugár enyhén megkarcolta a szárnyat. De van egy találat a megközelítésben, és az amerikai vadászgép lángokban áll.
  Anasztázia énekelte:
  - Egy őrült ház lángokban áll,
  A démonok végtelenül gyötörni fognak
  A bűnös ember megkapja a magáét
  Aki a Sátánt imádta!
  És itt van egy másik amerikai gép podvitel ... És ez természetesen egy elég komoly alkalmazás.
  Az utolsó Yankee autó megpróbál elszökni. A Mustang sebességében felülmúlja a Jak-9-et, és sikerül elszakadnia. Anasztázia messziről lőtt.
  És kapott egy amerikait. De neki a farkával püfölve sikerült kijutnia a csatából.
  Anasztázia megjegyezte:
  - Bang Bang! Nem fogadott! A szürke nyuszi ellovagolt!
  Akulina az R-51-essel is harcolt. Erőteljes gép nyolc géppuskával. És manőverezés közben felgyújtja ennek az autónak a szárnyát... És hátulra vezet, lő.
  Akulina énekelte:
  A nap nevet
  Fényesen ragyog a gyerekeknek...
  És ismét oldalra dobta az autóját. Yu-88-at lő. Ez a gép elavult, de még mindig harcol. Német, próbál kiosonni. De nem tud elbújni a lány elől, aki csupasz, kerek sarkával energikusan nyomkodja a pedálokat, és kigyullad az autó.
  Anasztázia nevetve jegyezte meg:
  - Így félnek tőlünk!
  És egy másik Focke-Wulf is!
  Akulina dühösen mondta lövés közben:
  - A világ tiszteljen minket, féljen,
  A lányok hőstetteit nem lehet megszámolni...
  A komszomol tagjai olyan jók a harcban,
  Sátán elpusztul!
  A harcos pedig a társára kacsintott. Bár nem látod...
  A szépségek visszatértek. És ez kockázatos. Itt az ME-109 üldözni kezdi őket. Lő...
  A lányok mozognak. Német veszélyes autó. Akulina szárnya megsérült, a fa kigyulladt.
  Barátnője kiért a kifutóig. A Witcher is megkapta... És áttörte a törzset és kifolyt az olaj, kissé megrongálta a motort.
  A lányok egyelőre kénytelenek feladni a járatot. Az autóikat javítják.
  És mezítláb rohant a havon. Nyújtsa ki erős és izmos testüket.
  Mindkét lány lebarnult. Vörös hajú, akinek a haja a szélben, mint a Szovjetunió zászlója, és szőke.
  Anasztázia megkérdezi párját:
  - Nos, szerinted hogyan verjük meg a németeket?
  Akulina őszintén, sóhajtva válaszolt:
  - Ha csak a németek... Az egész kapitalista világ motorokon!
  A vörös hajú igenlően bólintott.
  - Az ellenség nagyon erős. De mit vártál?
  A szőke sóhajtva megjegyezte:
  - Sztálingrád után nálunk az optimizmus volt a kulcs. De megtörtént, hogy túl sietve kinyitottuk a pezsgőt...
  Eközben a harcok különböző típusú felszerelések használatával folytak. Gerda és Charlotte például most kapta meg a legújabb E-10-es önjáró lövegeket elöli tesztelésre.
  1,4 méteres alacsony sziluettű gép, 75 mm-es 48EL csőkaliberű fegyverrel. Nem rossz, és eddig egy egyszerű változatban. Az elülső páncél 60 mm, az oldalpáncél 30 mm. Súlya tíz tonna, motorja 400 lóerő.
  Az önjáró löveg vezetési teljesítménye kiváló, a Kaukázus hegyei között ez a megfelelő hely hozzá. Épp a katolikus karácsonyra időben átadták az első fémből készült modellt. Csak egy hátránya van: meglehetősen gyenge páncél, de ezt kompenzálja a páncél racionális dőlésszöge.
  A lányok Gerda és Charlotte szinte fekve fekszenek. Az erős motor meleget ad, bikinikben és mezítlábas szépségekben pedig egészen kényelmes.
  Itt csupasz lábujjait nyomkodva a szőke oldalra dobja az autót. Most van egy erős ellenségük, az IS-2. Az autó még ritka a Vörös Hadseregben, de most megkaptam.
  És jobb, ha nem esik bele a 122 mm-es ágyúja ütésébe. A szovjet gép távolról lő. És persze hiányzik belőle egy gyors önjáró fegyver.
  És most közelebb kell jutnod a harci távolsághoz, hogy áttörd az ellenséget.
  Gerda megjegyzi:
  - Az ellenség erős, de ügyetlen!
  Charlotte nevetve jegyezte meg:
  - Nagy, de a torony homlokpáncélja elég gyenge!
  A szőke bólintott.
  - Szóval próbáljuk meg!
  A szovjet autó egyéb hiányosságok mellett továbbra is rossz látási viszonyok között volt, és nem tudta lecsapni a fürge német önjáró fegyvert.
  Még egy lövés, és elment. Ezenkívül egy erős ágyúnak alacsony a tűzsebessége.
  És milyen gyors önjáró fegyverük van a németeknek.
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomta a gombot, és a halálos lövedék átfúrta az IS-2 torony homlokát.
  És elkezdte robbantani a törött orosz tankot. A tőke felrobbanni kezdett, és héjai láncreakcióba léptek.
  És a pusztítás nagyon kolosszális volt.
  A szovjet IS-2 mastodon tornya lerobbant és leszakadt, mintha parafa kirepült volna a pezsgőből.
  Gerda megjegyezte:
  - Jó önjáró fegyver, de elég gyenge a fegyver!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - A "Panther" fegyvere erősebb lesz!
  A szőke hozzátette:
  - És még hatékonyabb!
  Red megjegyezte:
  - A teljes értékű harckocsiromboló reményei az E-25-höz kapcsolódnak. Ha azonban ez így megy tovább, hamarosan nem lesz mit kiirtanunk.
  A német önjáró löveg két további löveget is kiütött, és a T-34-85-össel ütközött. Azért ez az autó sem jelent gondot. A harcosok lövedéket lőttek ki a torony találkozásánál. Az orosz tank pedig halálos sebet kapott. És elkezdett robbanni.
  És a T-34-76 nem veszélyes egy német önjáró fegyverre a homlokban. Lövedéke lecsúszik a nagyon erősen ferde páncélról.
  Gerda csupasz lábujjai nyomásával átszúrta, és megjegyezte:
  - Most határozottan bízom a győzelmünkben!
  Charlotte gúnyosan közbeszólt:
  - De nem most?
  A szőke őszintén válaszolt:
  - Sztálingrád után kétségek merültek fel!
  A vörös hajú felkacagott.
  - És Moszkva után?
  Gerda komolyan válaszolt:
  - Ott nem az oroszok vereséget szenvedtünk, hanem Frost tábornok!
  Charlotte tréfásan énekelte:
  - Ó, fagy, fagy!
  Ne fagyassz le
  Ne fagyassz le...
  Lovam!
  A lányok elcsavarták önjáró fegyvereiket, és egy lövedéket kaptak a homlokukra. Még a fülemben is csengett. De letért a sínekről.
  Charlotte káromkodott.
  - Úgy hangzik, mint a zene!
  Gerda felkacagott.
  - Kávézni és kakaózni fogunk teával!
  Ezt követően önjáró fegyverük egy szovjet teherautót is összetört, majd egy orosz tarackot találtak pontosan farfekvésen.
  Az E-10 akár száz kilométer per órás sebességgel haladt, és ez egy olyan autó, amely nem hagyta magát elütni.
  Itt a lányok géppuskából lövöldöztek az orosz katonákra, lekaszálva pár tucatnyit. És a lányok nevettek.
  Gerda megjegyezte:
  - Gyakorlatilag a mi önjáró fegyverünk a legcsodálatosabb, és ez nagyon klassz.
  Charlotte nevetve jegyezte meg:
  - Igen, az amerikaiak szarvát adhatják. Vegyük először Moszkvát, aztán New Yorkot.
  Aztán a német autó fogott és elindított egy újabb halálajándékot, összetörte Oroszország önjáró fegyverét. És a lányok megint nevetnek.
  Mirabela egy IL-2-es támadórepülőgépen repült az égen. És majdnem összefutottam Gerda legénységével. És ha belefutnék, az rossz lenne a Harmadik Birodalom lányainak. Az IL-2 a levegőből döngölte volna őket.
  És így Mirabela kilőtt a Tiger-2 repülőgép fegyveréből, és ciripelt:
  - Kétszer utasítottalak vissza,
  Azt mondták fizetni!
  én olyan fertőzött vagyok...
  Nem vagyok túl húsz éves!
  És hogyan fütyül.
  És itt van egy egyszerű "Tigris" mozgás, és vele két "Sherman". Az amerikai tankok magasak, és meglehetősen gyengék a fegyverzetben. Bár a harmincnégy el fog törni.
  Mirabela ágyúkat lőtt a Tigrisre. 50 milliméteres kaliberű, és áttörte a fasisztát. Aztán csipogott:
  - Gaidar lép előre!
  És átadta a tüzet a Shermaneknek. Nagyon idegesek voltak. És firkáljunk légelhárító géppuskákból. Igen, ez az IL-2-re vonatkozik, veszélyes lehet. Általában a szovjet autó elavult. Néhány vadászgép le tudja lőni, és a repülési jellemzők nem fontosak.
  Mirabela ezt énekelte:
  - De itt egy gondviselő vigyor,
  Egy kortárs került oda...
  Ahol a szenvedély fájdalmas, buzgó,
  A pokol leányzója lángokban áll!
  És most a harcos a Shermanokra lő. Megpróbálja leütni őket. De rángatóznak és védekeznek.
  Mirabela felsikkantott:
  - Menő lány vagyok, teljesen mezítláb harcolok!
  És csupasz sarkával megnyomja a ravaszt. És ismét fedezni fogja az ellenséget.
  Mirabela emlékszik, milyen gyönyörű fiatalember volt legutóbb, és milyen kellemes volt vele.
  A lány ezt énekelte:
  - Ugráló fehér nyuszik,
  A fiúk lányokkal futnak!
  És kacsint lila szemeivel. És hogyan csillog a gyöngyfogakkal.
  Elsősorban a lányt visszaküldve kértem a legközelebbi sráctól. És miközben a támadórepülőgépet tankolták, és harci készlettel töltötték fel, jól feltöltődött belőle energiával. És sokkal erősebb és gyorsabb lett.
  Általánosságban elmondható, hogy az absztinencia káros a nők számára, ezt mindenkinek meg kell értenie.
  Lolita, egy angol lány támadórepülőgépén szintén szovjet állásokra talál. Az R-47-e meglehetősen praktikus gép.
  Lolita énekli:
  - Urald Britannia, széles tengerek,
  Soha nem leszünk rabszolgák!
  És csupasz sarkával megnyomja a ravaszt. És agyonverik az ellenséget. És ő egy kolosszális belső erővel rendelkező lány. Lolita pedig kacsint, izmokkal játszik. Ki kacsint? Igen, saját magának, és még egészségesen is szereti!
  A harcos felkiáltott:
  - Oroszországot tölthetem,
  Lány vagyok - meztelen küldetés!
  És mezítláb Lolita nem gyenge erővel kacsint!
  És olyan harcias szépség! Csak átvitt értelemben nagyszerű.
  Itt Albina és Alvina német pilótákkal együtt megkínozta az úttörőt. Ennek a fiúnak a lányait először levetkőztették, majd szögesdróttal leütötték. Aztán sóval hintették a tomboy sebeit, és szikrával sütni kezdték. A lányok fáklyákkal a kezükben lovagoltak, és megégették a bőrt. És olyan étvágygerjesztő forró illata volt.
  Lolita felajánlotta, hogy jóízűen felfal egy darabot az úttörőből. A lányok pedig elkezdték felvágni és enni. Finom a fiúnak és lédús hús. Puha és egyáltalán nem zsíros. És amikor borsozták, akkor egy egész sereg lány kezdte felfalni a gyereket.
  A fiú mája pedig olyan étvágygerjesztő. És a szívnek is nagyon íze van. És teljesen elrontották. Lolitának például tetszett az úttörők sült agya.
  Igen, a kannibalizmus nagyon menő. Az emberi hús nagyon finom. Főleg fiúknak, ha sovány, de nem kemény, hanem lédús és friss, és ha borsos, akkor nagyon finom lesz.
  De a nácik is kapnak szarvat. Itt Erzsébet és legénysége a T-34-76-on harcol a nácikkal. A "Tigrishez" rohannak, és bátran nekivágnak a közeledésnek, hiszen a német szörnyeteget nem lehet messziről elvinni. A masztodon még mindig a sárban mozog, és tehetetlenül csavarja az orrát. A lányok pedig gyorsulnak, készen arra, hogy valóban rádöntsék.
  És most a harmincnégy beugrik a fasiszta tank oldala alá, és hogyan fog beültetni. A masztodon megadta magát a táblának, alaposan átlyukasztották, és lángokban állt.
  A tüzér Elena nyikorog:
  - Nagyszerű harcosok vagyunk, és nagyon jól csináltuk!
  Aztán a nyelv megmutatja.
  Ezek valóban harcosok harcosok közül. Senki nem tud velük foglalkozni.
  Catherine fogát tátva megjegyezte:
  - Az én hatalmam a legkolosszálisabb!
  És messziről oldalról eltalálták a Párducot. A német tank halálos sebet kapott, és lövedékek kezdtek szétrobbanni benne.
  És itt van az elavult T-4, egy gép, aminek a gyártása csak az új évben szűnt meg.
  Nagyon veszélyes lehet. Van egy német páncéltörő fegyvere. De a szovjet lányoknak nincsenek kétségeik. És messziről ütöttek. Ütés a homlokon. Igaz, a nácikat nem átszúrták, hanem megrázták.
  Catherine megjegyezte:
  - Nyolcvan milliméter páncél. Közelebb kell engednünk a fasisztát!
  Elizabeth beleegyezett:
  -Szükséges! De gyenge fegyverünk van!
  Euphrosinia kuncogott, és megjegyezte:
  - De jó a menetminőség!
  És itt a "Panther" -2 közeledik. Ez a tank az erős ágyúja miatt nagy távolságból is tud ütni. És a homloka még az IS-2-t sem könnyű bevenni. Nem a harmincnégy.
  A Vörös Hadsereg autója manőverez. Egyértelmű, hogy találat esetén azonnal a vége. Ráadásul a páncél vastagsága csak csökkent. Valójában könnyebbé és gyorsabbá tették a tankot, de csak a golyók ellen hagytak védelmet. De másrészt a harmincnégy olyan gyors lett.
  Euphrosinia manőverezi a tankot, hogy elkerülje az ütést. Itt a T-4 kissé közelebb került az oldalhoz, és eltolódott.
  A lány csupasz lábujjakkal nyomja meg a gombot, és az Elena által kilőtt lövedék átszúrja a fasisztát.
  A lány boldogan mondja:
  - A szent háborúban - ott lesz a mi győzelmünk!
  De most, "Panther" -2 legyőzni. Sikerül egyenesen oldalba ütni, és ez lesz egy esély.
  Erzsébet megjegyzi:
  - Veszélyes autó jelent meg!
  Catherine határozottan tiltakozik:
  - Nagy szekrények, hangos és zuhanó!
  A szovjet tank gyorsul. Csak tizennégy tonna súlyú. Ez pedig ötszáz lóerős motorral nagy sebességet ad.
  A német sem gyenge és lő. Halálos erejű lövedéket lő ki. De nem tud bejutni.
  A halál ajándéka elmúlik...
  Erzsébet mosolyogva válaszol:
  - Fekete szárnyak a világ felett...
  A szovjet autó menet közben tüzel. Megüt egy németet egy kagylóval a homlokán. Természetesen a ricochet. De harmincnégynek még mindig képesnek kell lennie mozgásban pontosan ütni.
  Catherine megjegyezte:
  - Elloptuk a címkéket!
  "Panther"-2 ismét lő. Megállt. A németek rájöttek, hogy a szovjet autó be akar szállni hozzájuk. És le akarják lőni.
  Erzsébet mosolyogva mondta:
  - Igen, legyen dicsőségben a Vörös Hadseregünk!
  És a tankjuk felgyorsult. És megint a németek smárolnak. És most a szovjet autó áttör a jobb oldalra.
  Itt a Panther-2 páncélzata mindössze hatvan milliméter, bár ferdén át lehet törni.
  Elena csupasz lábujjával megnyomta a ravaszt. A lövedék reagált és eltalálta az ellenséget.
  És miután halálos sebet kapott, a Királyi Párduc kínjában vonaglott.
  
  HITLER NEM kockáztatta meg, hogy háborút üzen az USA-nak.
  Hitler nem üzent háborút az Egyesült Államoknak. Amerika pedig maga nem lépett harcba a Harmadik Birodalommal. Ez pedig a bombázások és a második front hiányához vezetett.
  A Harmadik Birodalom Sztálingrád közelében megrekedt. De az akkori legjobb német ász, Marseille átkerült a keleti frontra. Ennek eredményeként a szovjet repülőgépek fáklyaként kezdtek égni.
  A britek Amerika nélkül nem mertek előretörni Egyiptomban. A helyzetet súlyosbította, hogy Japán megnyerte a midwayi csatát. És megragadta a kezdeményezést a csendes-óceáni térségben.
  Sztálingrád közelében a német hírszerzés részben láthatta a szovjet csapatok koncentrációját a B hadseregcsoport szárnyain. És átcsoportosította az erőket. Ennek eredményeként a szovjet csapatok támadásait visszaverték. Ráadásul az offenzíva nem repülős időben kezdődött. És ennek negatív hatása is volt.
  Marseille gyorsan gólt szerzett, és a háromszáz lezuhant szovjet repülőgépért a Wehrmachtban először kapta meg a Vaskereszt második lovagkeresztjét tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Marseille neve vad horrort keltett a szovjet pilótákban, és szörnyű volt - a fekete ördög beceneve.
  A Vörös Hadsereg sem középen, sem délen nem tudta áttörni a német védelmet. És elakadt az offenzívában - ami hiábavalónak bizonyult. December végére a harcok alábbhagytak. Januárban azonban végrehajtották az Iskra hadműveletet, de a németek visszaverték a szovjet offenzívát Leningrád irányában.
  A Harmadik Birodalomban totális háborút hirdettek, és a fegyverek gyártása meredeken növekedett. Köztük a legújabb Panthers and Tigers. Szintén belépett a sorozatba és az "Oroszlán" tartályba. Ez a gép formájára hasonlított a Pantherre, de kilencven tonnát nyomott, 105 mm-es ágyúja és 70 EL-es csőhosszúságú kalibere volt. Az "oroszlán" azonban a kezdetektől megmutatta hiányosságait - alacsony sebesség, gyakori meghibásodások, a fegyver alacsonyabb tűzsebessége.
  A Lion tank előnyei közé tartozik a torony rendkívül erős, 240 mm-es homlokvédelme és a hajótest homlokának jó 150 mm-es védelme. Ezenkívül az oldalakat viszonylag kielégítően védték a 82 mm-es páncélzattal a lejtők alatt. És a szovjet 76 mm-es fegyverek nem hatoltak át rajta.
  Az Oroszlán így a Ferdinánddal együtt áttörő gépezetgé vált.
  És a nácik Sztálingrád oldaláról adták le a fő csapást a Volga mentén.
  És ebben elég sikeresek is voltak.
  A csatákban azonban mindkét oldalról szép lányok is részt vettek.
  Például Olesya géppuskával harcol, Mirabela pedig vele. Nagyon szépek a lányok.
  És rendkívül pontosan lőnek.
  Olesya még énekelte:
  Hogy csapkod a madár a szárnyával!
  Mirabela jegyezte meg kuncogva a fogát:
  - És ez lesz a mi varázsunk!
  És a szépség is fordulatot ad, majd csupasz lábujjával dobja a megsemmisülés gyilkos ajándékát.
  De egyedül lányokkal nem tudod megvédeni magad. Hitler több mint nyolcvan telivér hadosztályt gyűjtött össze az áttörés térségében. Beleértve a tankot, SS-t. És kapitálisan képesek áttörni. Ez valóban démoni hatalom.
  Az "Oroszlán" tankok és a "Ferdinand" önjáró fegyverek előretörnek és megtörik a szovjet védelmi vonalat.
  És még mindig vannak repülők az égen. ME-309 német vadászgép, amely a legmagasabb műrepülést és erős fegyvereket mutatja. A hét tűzpont nem tréfa.
  Az ME-309 sebességben és fegyverzetben páratlan. Három 30 mm-es légágyúja és négy 14 mm-es géppuskája van.
  Egy ilyen géppel szemben a szerencsétlen Yak-9 egy 20 mm-es ágyúval és egy géppuskával egyértelműen nem tud ellenállni.
  A németek tehát azonnal megszerezték a légi fölényt. És tegyük tönkre a szovjet autókat.
  Röviden, másfél hónap alatt elértük Asztrahánt, és elértük a Kaszpi-tengert. Ami nagyon klassz. A németek pedig blokkolták a Vörös Hadsereg oxigénjét a Kaukázusba.
  Most kezd nagyon ijesztő...
  De úttörők és úttörők harcolnak a nácik ellen.
  Egy csapat gyerek állta az útjukat. Fiúk és lányok csúzlit és puskát vettek a kezükbe.
  Itt csúzliból lövöldöznek, egy csomag házi készítésű robbanóanyagot engednek a tankba. A német autó lyukat kapott és megállt.
  Serjozska és Tanka felemelték a kezüket, csupasz, gyerekes lábukat taposták, és azt kiabálták:
  - Dicsőség Sztálinnak!
  A gyerekek pedig futottak, pislákolva kis, sárfekete sarkukkal.
  Az úttörő Oleg és a lány, Lara is úgy indították, hogy csupasz lábujjakkal megnyomták a páncélököl gombot, és nyikorogtak:
  - A Szovjetunió Hazájáért!
  És a német tank ismét felkapott és megállt.
  Az úttörők nagyon örülnek.
  Serjozska mezítláb pihent, és csicseregte:
  - A szülőföldért!
  De sajnos az úttörők hősiessége nem ment meg. A németek a Kaszpi-tenger partja mentén nyomulnak előre. Ráadásul Törökország belépett a háborúba, súlyosbítva a helyzetet.
  Sztálin ebben a helyzetben békét ajánlott Hitlernek... A Führer azt mondta, hogy csak beleegyezett, hogy megadja magát.
  Az új év előtt a nácik elfoglalták az egész Kaukázust, és egyesültek a törökökkel.
  Ilyen körülmények között a Führer többé nem akarta megtámadni Moszkvát. És békét ajánlott Sztálinnak. De a szovjet diktátor visszautasította.
  Télen a németek támadást indítottak Egyiptomban, és sikeresen végrehajtották. Sikerült az egész Közel-Keletet megörökíteni. És ez a Wehrmacht komoly eredménye volt.
  A technikában pedig a "Panther" -2 megjelenése jellemezte, egy jól védett és jól felfegyverzett jármű, erős fegyverrel és motorral.
  A "Panther" -2 most a panzvale fő tankja volt. És persze az ereje kolosszális. De még veszélyesebb, ha nagyon kemény lányok vezetik.
  Gerda csupasz lábujjakkal sütötte ki 88 mm-es ágyúját, és kiabált:
  - Szuper lány vagyok!
  Charlotte magabiztosan megerősítette, szovjet járművekre lőve:
  - Hiper vagyok!
  Christina megjegyezte, lövedékekkel leütve az ellenfeleket, és nagy pontosságot mutatott:
  - Csúcskategóriás vagyok!
  Magda pedig megerősítette, porrá zúzva az ellenséget:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  Természetesen itt a lányok a legveszélyesebbek az univerzumban. A figuráik pedig csak szuperbajnokok.
  Az új Tiger-2 tankot erősebb, 1000 lóerős motorral adták ki. Tegyük fel, hogy az autó egyszerre erős és gyors.
  És ki tud ellenállni a "Tigris" -2-nek?
  A németek támadást indítottak Szaratov ellen, a fő csapást a Volga mentén, Moszkvát megkerülve. És csapataik elég gyorsan mozogtak.
  Az új szovjet IS-2 és T-34-85 tankok még mindig rosszabbak voltak, mint a Párduc-2, és nem tudtak ellenállni neki.
  És a németeknél is volt egy sűrűbb elrendezésű "Oroszlán" -2. A motor és a sebességváltó együtt és a tank előtt helyezkedett el, ami lehetővé tette a jármű magasságának csökkentését, a torony pedig keskenyebb és kisebb lett volna. Az "Oroszlán" -2 így harmadával könnyebb lett, miközben a páncél és a fegyverek vastagsága változatlan maradt. A motor pedig ezer lóerővel erősebb lett. És az "Oroszlán" nagyon mozgékony gép lett, és nem is olyan terjedelmes. És az egerek nem mentek be a sorozatba - túl nehezek voltak.
  Ehelyett továbbfejlesztették a fejlettebb E-100-asokat.
  De még ez a tank sem elégítette ki a katonaságot. A fő jármű a Panther-3 vagy az E-50 volt. És egy ilyen kolosszust aktívan fejlesztettek.
  Saratovot és Kujbisevet gyorsan elvitték. 1944 júliusára a németek megközelítették Uljanovszkot, és elkezdték megrohamozni ezt a várost.
  A szovjet lányok bátran harcoltak.
  Alenka fordult, és csupasz lábujjakkal egy robbanékony keveréket tartalmazó zacskót dobott ordítva:
  - A kommunizmusért!
  Anyuta is lőtt egy sorozatot, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta egy rögtönzött páncélököl gombját, és eltalált egy német tankot, ami után fogát kitárva kotyogott:
  - Sztálinért!
  És a vörös hajú Alla is messze van. Lekaszálta a nácikat, majd csupasz sarkával halotti csomagot adott, és kotyogott:
  - Szép hazánkért!
  Maria tehát egészen pontosan lő. És az eper mellbimbója halálborsót küld a tartály alá.
  És a lány ordít:
  - A hazánkért!
  Olympias pedig megadja magát egy csomó csupasz talpú gránátnak, erős lábaival és bömbölésével:
  - A nagy Oroszországért!
  Íme a Focke-Wulf, XE-129 és az amerikai P-47, P-51. Amerika már nem jön zavarba, ha szinte nyíltan harcol a Harmadik Birodalom oldalán. Formálisan az amerikai pilóták önkéntesek. De valójában ők az amerikai kormány és oligarchák által küldött háború résztvevői.
  Fegyverrel felfegyverzett gyerekek, mások házi készítésű páncélökökkel feküdtek. Oleg Rybachenko és Margarita Okszanával, mint tapasztaltabb harcosok, házi készítésű, visszapattanó páncélöke csöveket vettek fel. És hogyan fognak beleütközni egy alacsonyan repülő autóba.
  A fiú és a szőke lányok pihentették mezítlábukat, és simán megnyomták a ravaszt. A vádak pedig két amerikai támadórepülőgépet és a német Focke-Wulfot értek el.
  Több lövés dördült a lövészárokból - az úttörők is lőttek.
  Oleg Rybachenko a Twitteren írta:
  - Bár úgy néz ki, mint egy mezítlábas fiú,
  A bajusz nem tört át, de már egy titán ...
  A csatákban egy felnőtt srác még túl sok,
  És mérj egy halálos csapást!
  És most a fiú csupasz lábujjakkal húzza a madzagokat, a szárnyas kígyókat pedig német és amerikai támadórepülőgépek döngölik. Egy tucat szövetséges és a Harmadik Birodalom repülőgépe robban fel egyszerre.
  Oleg Rybachenko és két gyönyörű lány ugyanabban a fürdőruhában ismét meghúzza a ravaszt, kiütve a kapitalista koalíció következő autóit.
  A fiú csupasz sarkával legyűrte a bogarat, és üvöltött:
  A pokol napjai elmúlnak
  A Harmadik Birodalom összedől...
  Sátán nem fog uralkodni
  Harcolj, ne sodródj!
  A többi fiú is mezítláb irányítja a kígyókat. És most a koalíciós rohamosztagosok apró, de halálosan repülő ajándékokba botlanak. Sok repülőgép haldoklik. A levegőben felrobbannak és darabokra törnek.
  Hitler pilótái égnek... És a túlélő rohamrepülőgépek sietve, rakétákat és bombákat szórva szétrepülnek.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  Az úttörő fiúk és lányok kórusban veszik fel:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  A Mása lány a tüdejéből felsikolt, és megveri csupasz, piszkos lábát:
  - Dicsőség Sztálinnak!
  Boy Pashka hozzáteszi:
  - És dicsőség Olezskának! Ő egy zseni!
  A gyereklövészárkok jól álcázottak, bomba- és rakétarobbanások következtében mindössze két fiú és egy lány kapott kisebb karcolásokat. És ez annak ellenére, hogy szörnyű tölcsérek keletkeztek, és a földlemezek sok pusztulása és megfordítása ...
  Néhol pedig égett és füstölt a föld a hőségtől.
  Az egyik lány csupasz talppal felállt és megégette a lábát, amitől felsikoltott:
  - Halál Göringre!
  A gyerekek tele voltak lelkesedéssel. Margarita és Oksana Komszomol tagjai készen állnak a harcra.
  Oleg Rybachenko énekelt, és útközben komponált:
  Az űrkorszakban születtem
  Ahol hajók rohantak át a galaxisokon...
  Az emberek tettei nagyon jók, hidd el,
  Tépd szét a háborút, lovag!
  
  De a Demiurgosz istenek elrendelték
  Te fiú segíts az őseidnek...
  Vigye magát hiperblastert egy fiú kezébe,
  És tépje szét Hitlert!
  
  Nos, a fiúk harcra születtek
  Ők rohamos harcosok, hidd el...
  Hiszen az oroszok mindig is tudtak harcolni,
  Pusztuljon el a ragadozó vadállat!
  
  Dicsőüljön meg szent hazám,
  A mi nagy szülőföldünk, a Szovjetunió...
  Egy lány mezítláb fut a hóban
  Bátorságot mutatni!
  
  És hevesen harcolok a fasizmus ellen
  Nagy orosz fiú úttörő...
  És hitünk a kommunizmusban lesz,
  Legalább a kapzsi Sam segít a Fritzeknek!
  
  Hidd el, az oroszok nem törnek össze,
  A népek mind össze fognak gyűlni Moszkva körül...
  Egy lovag vagyok, egyáltalán nem forrasztva lélek,
  Hűek vagyunk Sztálinhoz, mint az Úrhoz!
  
  Senki sem törheti meg az úttörőket,
  Nem gyerekek, hanem az istenek fiai...
  Példák generációja leszünk
  A Führer nem fogja számolni ezeket a szarvakat!
  
  Igen, szülőföldünk dicsősége lebeg,
  A legtöbb felett a hóban, higgy a hegyekben...
  Egy lány mezítláb fut a hóban
  Fritzet csupasz sarkával a koporsóba verni!
  
  Ne hidd, hogy a nácik most erősek,
  Bár a "Sherman"-t Sam mutatta be ...
  Még az életet sem fogjuk megbánni
  Itt az ideje egy nagy változásnak!
  
  A szülőföld olyan szép, mint a nap,
  A játékos Szülőföld a mi anyánk...
  És a lány haja aranyban göndörödik,
  Széttéphetjük majd a Fritzt!
  
  Mi vagyunk a kommunizmus gyermekeinek úttörői,
  Svarogot és Krisztust is szolgáljuk...
  Eloszlatni a fasizmus aljas hordáit,
  Győzelmet hozok a Hazának!
  
  Oroszország a bolygó anyaországa,
  Vannak kedvenc álmai...
  Boldog ismeri mind a felnőtteket, mind a gyerekeket
  Nincs szükség extra felhajtásra!
  
  Amikor eljön a Mindenható, lesz nap,
  Almafák fognak virágozni a Marson...
  Egyesült, kínai és japán,
  Egy amerikai egy oroszral az úton!
  
  Egyesítsd a kommunizmus eszméit,
  És a hit ismeri Lenin álmát...
  Félretesszük a cinizmus utálatosságát,
  Építsük a szépséget az univerzumban!
  
  Nekünk Mária és Szent Lada,
  Tiszteljük Istent és Marx "fővárosát"...
  Jutalmat kapjon minden úttörő,
  Számunkra Svarog és Sztálin az ideális!
  
  A fasiszták tudják, hogy nem fognak döngölni
  Bennünk van akaratunk, erőnk, tudjuk az erőt...
  Háromszoros csapással szétverjük az ellenséget,
  És a Führert hamarosan tetűvé változtatja!
  
  Legyen a mi dicsőséges Oroszországunk
  Mint egy örök tüske a kertben, hogy virágozzon...
  Sztálin elvtárs, te vagy a mi messiásunk,
  Veled megyünk a kommunizmusba!
  
  Amikor percekig tartó zivatarok, nehéz idők,
  A véres háborúnak vége...
  Hirtelen felnőnek a gyerekeink
  Eljön az örök boldogság!
  De a Vörös Hadsereg minden bátorsága ellenére Uljanovszk mégis elesett.
  És a németek körülvették Kazánt is... És északról bedugtak egy óriási üstöt...
  Sztálin ilyen feltételek mellett beleegyezett a kapitulációba, saját bőrének megőrzése mellett.
  Hitler ebbe beleegyezett... És a Szovjetuniót néhány hónapon belül teljesen megszállták.
  A Harmadik Birodalom mindent megkapott. És a háború véget ért keleten.
  De még mindig ott volt Nagy-Britannia és az Egyesült Államok.
  1945-ben a németek átvették Afrika egészét. 1946-ban pedig partraszállás történt Nagy-Britanniában. Szinte az egész angol flottát elsüllyesztették a Harmadik Birodalom tengeralattjárói. És a leszállás sikeres volt. A Párduc-4 is részt vett a csatákban. A hetven tonnás tömegű gép elülső páncélzata 250 mm, oldalpáncélja pedig 170 mm lejtős alatt volt. És egy 105 mm-es csőhosszú fegyver, 100 EL. Ugyanakkor a legújabb, 1500 lóerős motort - egy gázturbinát - telepítették. A "Panther" -4 egy harckocsinak bizonyult, amely gyakorlatilag minden tűzszögből sebezhetetlen, és minden járművet eltalál, még a "Turtle" brit részein is ritkán.
  Nagy-Britannia tíz nap alatt elesett. És lenyűgöző villámháború volt.
  De most a Wehrmacht újabb győzelmét aratta... És most már az Egyesült Államokat kell befejezni.
  Itt a legnehezebb dolog természetesen az óceánon való átkelés. De a németeknek már elég nagy flottája van. És először Izlandot foglalták el, majd Grönlandot, majd Kanadát.
  A német lányok elkeseredetten harcolnak.
  Így hát a lányok megrohamozzák Kanada fővárosát, Quebecet, egy éhes hiéna őrjöngő dühével.
  Gerda csupasz lábujjaival lőtt. Összetört egy amerikai mozsárt, és ezt mondta:
  - Akkor légy büszke az acélfolyóra.
  A tüzes és tüzes Charlotte összetörte a kapitalista hadsereg aknavetőjét. És énekelt is:
  - És a flamingó szél a felhők közé száll!
  Christina a csupasz lábujjait is megmozgatta. Eltörte a tarackot, összegyűrte az acélt. És csiripelt:
  Meg fogsz érteni...
  Magda pedig csupasz ujjaival lőtt a joystick gombjaival. A lány összetörte a 122 milliméteres ágyút, és felkiáltott:
  És nem találsz jobb országot!
  Gerda elvigyorodott... A háború őt is megutálta. A legfontosabb dolog nem csak az, hogy nem tudod, mikor lesz a vége, hanem... Csak a vége elég közelinek tűnt.
  Moszkvát már támadás érte és körülvették. A Kreml pedig hirtelen elfoglalta volna, ha nem Sztálin kapitulál. Nem, a város valóban nagy és messze van a Kremltől. De az még jól látszik, hogy nincs messze a főváros bukása. És akkor hova megy Sztálin? Szverdlovszkba?
  Télen nehéz eljutni az Urálba - az lenne, ha a Szovjetunió nem adta volna meg magát! De ez nem ijeszti meg a harcosokat.
  Gerda elképzelte, hogyan szaladgál mezítláb a hóban... Nagyon viccesnek tűnt. Mint a névadó a hókirálynőből. Ezt még bizonyos mértékig csodálatosnak is nevezhetjük. A mese hazugság, de van benne utalás - lecke a jó fickók számára. És még több lány!
  Gerdának eszébe jutott, hogyan hordta a szíve alatt Hitler gyermekét, és kuncogott. Igen, jó móka mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esni. A Führer természetesen saját utódairól gondoskodott. Most minden idők és népek legnagyobb bűnözője él majd gyermekeiben még ki tudja hány év és tél!
  Talán még évezredek is!
  Gerda számára persze a Führer nem bűnöző, hanem a legnagyobb államférfi. Akinek nem volt párja a Föld bolygók történetében! És nem csak Gerdának. Sok szovjet katona tisztelettel és áhítattal ejti ezt a nevet.
  Bár továbbra is arra számítanak, hogy a háború megtörhet.
  Sztálinnak azonban egyre kevesebb ereje maradt...
  Gerda csupasz, kecses ujjaival megnyomta a joystick gombját. Megsemmisített egy légvédelmi fegyvert. És nyikorgott:
  - Összeráncolta a szemöldökét az ég, mindjárt mennydörgés dörög!
  Charlotte dühös pillantást vetett a párjára. Épp a tankok előtt volt, és szitáló, finom, csúnya eső esett.
  A harcos csupasz sarkával megnyomta a joystickot, és felkiáltott:
  - A lírai teremben... Fehér egér!
  Christina elfintorodott. Tüzelt a szovjet légvédelmi fegyverre, és kiadta:
  - Úgy fog esni az utcán, mint egy bádogvödör!
  A lány megdörzsölte a kemény sarkát a kezével, és kotyogott:
  - Fuss többet...
  Magda szellemesen megjegyezte, a tank vezérlőpultján lévő gombot is puszta ujjaival megnyomva:
  - Fuss menekülés nélkül!
  És küldött egy vigyort!
  Gerda a homlokát ráncolta. Gyerekként arról álmodozott, hogy harcos lesz. Olyan agresszív lány volt. De még korábban is volt egy kívánságlistája - hogy bekerüljön a varázslónők közé.
  Ez egyáltalán nem menő, de nagyon klassz ... Megtanulni, hogyan kell varázsolni és irányítani a világot. És sok a javítanivaló.
  Itt például az öregasszonyok olyan csúnyák és csúnyák! Ez igaz? Természetesen nem! Egy nőnek mindig örökké fiatalnak és gyönyörűnek kell lennie!
  Gerda egy saját univerzum létrehozásáról álmodott, amelyben minden lány és fiú nem öregszik, nem betegszik meg, és örökké szép, halhatatlan! Ez most egy csodálatos alkotás lenne!
  Miért ilyen tökéletlen a világunk? És ki a hibás ezért! Gerda néha feltette magának ezt a kérdést. És nem talált választ. Egyrészt Isten felelős mindenért. Mindenható, és még az ördög is az ő teremtménye. Szóval... De képzeld el, hogy egy szerető Isten csúnyává teszi a nőket? Hogy lehet ezt megengedni?
  Gerda maga nem találta meg a választ. Feltett egy kérdést egy papnak... Az ügyeletes mondattal válaszolt neki:
  - Ez a bűn következménye!
  Gerda megvakarta a tarkóját, és így válaszolt:
  - Egy értelmes apa megcsonkítja a szemtelen gyerekeket?
  A pap nem talált választ...
  Gerda pedig mosolyogva hozzátette:
  - Nos, az ember vétkezett, hát büntesd meg igazsággal, és ne csinálj belőle korcsot! Különben te magad még nála is rosszabb vagy!
  A lány valóban logikusan érvelt. És nem talált racionális magyarázatot arra, hogy Isten miért csúfítja el a nőket. Hiszen az apácák csúnyák. És nincs jobb a bűnösöknél. Mi zavart, mi apáca - egy dolog lényege szörnyekké válik idős korban. És nincs itt semmi szépségük... De Gerda nagyon félt, hogy öregasszony lesz. Csúnya lenni? Igen, a halál jobb!
  Ezért kezdett álmodozni a harcos karrierről. Tehát ebben az esetben fiatalon és a csatatéren halsz meg! Hogy ne szenvedjen idős korban!
  Fiatalon élni jó... És mi van az öregséggel? Milyen nyomorult állapot! És semmi esztétika!
  Gerda szeretett tündérmeséket olvasni a manókról. Ezek az igazi lények. És sok évszázadon át élnek, és nem öregszenek. Örökké fiatalok, szépek, egészségesek és vidámak ezek a manók. Ha az emberek olyanok lennének, mint ők!
  És szeretkezz egy manóval. Képzelj el egy ilyen szeretőt: egy jóképű, izmos tinédzser testét, és a szerelem évszázadok óta tartó élményét. Milyen művészet és simogató manók különböznek az ágyban. Hány különböző trükköt tudnak. És a legcsodálatosabb és legszexibb pózok.
  Gerda észrevette, hogy a legjobb fiatal férfiakkal vagy akár tinédzserekkel szeretkezni. Általában félénkek és óvatosak, szeretnek simogatni és a melleidet csókolni. Igen, és a fiatal testek sokkal kellemesebbek a női bőrrel való érintkezéshez. És hogy a szőrös törzs nem túl vonzó. És te ringatod a testet, és ők simogatnak téged.
  Jó, ha egy férfi masszíroz. És főleg, ha ez a masszázs egyszerre gyengéd és durva is. Jó, ha egy erős női testet erős kezek ráncosítanak.
  Gerda elképzelte ezt, és még fel is nyögött az izgalomtól. Milyen nagyszerű.
  Charlotte csupasz ujjait a joystickre nyomta, és csicseregte:
  - Krokodilok vannak a folyóban, debilek az elején!
  És darabokra törte a harmincnégyet... Igen, a csúnya vörös hajú ördög. Amerikaiak megölése.
  Csupasz ujjával megnyomta a gombot, Christina pedig Twitteren üzent:
  Mindenkinek szüksége van barátokra!
  . 2. FEJEZET
  A németek és szövetségeseik átvették Kanadát, és a harcokat közvetlenül az Egyesült Államok területére helyezték át.
  A csaták Amerikában is dúlnak
  De ezen a napon vagy este a mezítlábas fiú, Friedrich nem volt hivatott befejezni a vadászatot. A Philadelphiából és Chicagóból érkezett amerikai csapatok erős, alávágó csapást mértek a Rjazanra előrenyomuló náci csapatok oldalára.
  Egy tizenhárom éves, mezítláb úszónadrágos fiú pedig, mint a legjobbak legjobbja, már az éjszakai áttörés helyére vetődött.
  Friedrich ME-362-es gépén, megnövelt lőszerrel, azonnal kipontozta az i. Igaz, a mindenütt jelenlévő HE-362-nek sikerült egy kicsit megelőznie őt. Köztük a legendás Huffman, az Ingus Köztársaság legjobb ásza, akinek a chicagói csata volt a diadal órája.
  De persze a gépeket kézből, sőt akár öt-hat kilométeres távolságból is lelőni a "baba" erejét meghaladja. Huffman, kihasználva autója őrült sebességét, az éles közeledés és a további visszavonulás taktikáját alkalmazza. Egyébként szinte optimális fegyverzete van ehhez, a HE-362 korai modelljeinek 30 milliméteres ágyúi - a megszállott "Salamander". Egy gép, ami nagyon jónak bizonyult a csatákban, és ami a legfontosabb, ideális vadászatra, és taktika a hirtelen légitámadások kivédésére.
  Friedrichnek azonban csak negyvenkilenc repülőgépet sikerült lelőnie, felrobbantva a légtakarót, majd tankokra váltott.
  A hajnal előtti sötétben az autók úgy néznek ki, mint egy falka hangyák, akik felfelé másznak. A Pershing fő igáslova egy másik univerzumban a győzelem tankja. Könnyű préda Friedrichnek, aki harci transzba esett. A többi még kisebb, mint a "Sherman", "Witch", de van még SAU-155 "Big Tom" az erődítmények áttörésére és a SAU-240 - általában egy szörnyeteg.
  És itt van egy-két tank újabb és nagyobb, mint a "Washington" -11, nyilván a legelső modellek... Friedrich, már megszokott szétkapcsolt tudatában, pontosan beleüti a lövedékeket a járművek csuklós nyílásaiba, hogy azok szétrepedjenek. belülről. Lőszere és az MP-103 modell mindhárom fegyvere nagy torkolati sebességet tesz lehetővé. A géppuska-fegyverzet rovására viszont ez utóbbiból a fiú Friedrich általánosságban kiderült, hogy ne lassítsa a sebességet a túlsúlytól és javítsa a gépek irányíthatóságát.
  Amikor a "Washington" -11 felszállt, az egyikben felrobbant a lőszer, a fiú hirtelen nagy büszkeséget érzett, sőt arra következtetett:
  - Bárkit elárulhatsz, de csak magad változtasd meg!
  És most, mint varázsütésre, eltűnt az árulás szégyene, és Friedrich megrázta álmát.
  Helga jól küzdött, két repülőgép és nyolc harckocsi, négy önjáró fegyver - az eredmény egy bevetésre és egy hétköznapi ember számára kiváló. De ez egy repülés... Visszatérés után a második kivirágzott...
  Három Duck-2 kivételével nem volt több repülőgép, és a fő csapást ilyen oszlopokra kellett leadni. Itt talán leginkább az tartotta vissza Friedrichet, hogy a repülőgépek első hullámával ellentétben a tankok nem zsúfolódtak össze, és úgymond le kellett kaparni egy fodorral, átrepülve.
  Az amerikai csapatok pedig hősiesen harcoltak. Itt például hány fürge, de gyengén páncélozott "Boszorkány" -3 emelte fel ormányát. Az önjáró fegyverek nagy sebessége, a "boszorkány" mobilitása lehetővé tette, hogy gyorsan áttörést érjenek el vele, de óriási veszteségekhez vezetett. Ha nem lett volna légi fölény, akkor alaposan lebuktatta volna a Fritzet.
  Azonban néhány Ferdinand-4 is megsemmisült - ez az erős önjáró löveg oldalpáncélvédelmének gyengesége, a háborúk történetének egyik legjobb harckocsirombolója érintett.
  Helga egyetlen elegáns amerikai bikiniben harcolt. Izmos, átlag feletti magasságú lány, istennő alakkal. Nagyon szép harcos, Friedrich jobban szerette őt, mint a túl magas (és akinek sikerült) lányát, Porschét, bár az utóbbi Németország egyik leggazdagabb vagyonának örököse volt. De vele a fiú, bár Helgával egy időben is megházasodhatott, nem tett sok jót. Pedig okos szamár.
  Margaretnek, a Führer főfeleségének hamarosan meg kell szülnie... Bár talán nem olyan hamar... A fenébe is, lassan telik az idő a háborúban. Nagyon fájdalmasan lassú. Itt, úgy tűnik, olyan lelki érzés, hogy a chicagói csata legalább több évig tart, bár még egy hónap sem telt el - október 29. ... Az észlelés pszichológiája különleges ...
  A nap azonban viszonylag gyorsan eltelt. De 1947. október 30-án Friedrich ismét vadászni kezdett. Az ellenség támadása a zászlóra elapadt. Bár Philadelphia még mindig elérhetetlen a Fritz számára.
  Frigyes úgy döntött, hogy határozottan elkapja Weitesteint, és véget vet az üst elhúzódó ostromának, sietve ezzel a háború végét. Hogy mennyit lehet így kúszni-ugrálni, itt az ideje végre tisztázni.
  Kezdetnek pedig, mivel ő Hitler-Bismarck, úgy tűnik, hogy már hadnagy, és formálisan is van egy légideszant osztag a parancsnoksága alatt, hogy mindent kitaláljon, a hadsereg megfoghatatlan tábornokát és az éjszakai elfogást. A Superdeveloped Intuition már megmondta a fiúnak, Friedrichnek, hogy hol találja, melyik téren rejtőzik Vatutin. A hadsereg tábornoka pedig egyáltalán nem volt passzív, parancsokat adott és követelte a halált. Még Moszkvát sem foglalták el, a csata minden házért, sőt egy bejáratért is folyik. Ezt a várost már Sztálingráddal hasonlítják össze.
  Friedrich megcsókolta Helgát édes ajkaira, és suttogva mondta:
  - Kockázatos üzletbe megyek... Talán nem térek vissza...
  A lány válaszul elmosolyodott.
  - Nem veszíthetsz! Mert Friedrich Bismarck az árja szellem megtestesítője. Szellem, amely halhatatlan!
  A fiatal harcos válaszul biccentett barátjának:
  - Elvileg így van, de... Nem lehetsz magabiztos... - Szünet és kiegészítés. - Az önbizalom az, ami sok kudarchoz vezet. És még egy is, néha elég a halálhoz.
  Helga dühösen toppantott csupasz, lányos lábára:
  - Nem fogsz meghalni... Miért vagyok veled!
  Friedrich így válaszolt:
  - Nem akarlak veszélybe sodorni. Ha például egy csata során nem csak önmagára vagy a feladat céljára gondol, hanem a kedvese miatt is aggódik... Ez elvonja a figyelmet és zavarba hoz. A leginkább alkalmatlan pillanatban kudarcot vallahat. A fiatalember a lány vállára tette a kezét, és egyenesen a szemébe nézett. - Megértesz engem?
  Helga könnyedén beleegyezett.
  - Értem... Ráadásul nem csak egy emlékem lesz rólad.
  Friedrich hirtelen kíváncsi lett, szemei összeszűkültek:
  - Hogy érted?
  Helga visszamosolygott, és ártatlanul válaszolt.
  - Természetesen nem vagyok benne teljesen biztos, de... Úgy tűnik, hogy terhes!
  Bismarck füttyentett:
  -Nos, hát! Viszont nem látszik, karcsú a dereka!
  Helga megvonta izmos vállát.
  - Szóval még egy hónap sem telt el... De te is ezt akartad, nem?
  Friedrich őszintén válaszolt:
  - Mi lenne, ha szülési szabadságra menne, és már nem kockáztatná a harcot a fronton, akkor igen - én akartam! És a többi... Talán ennyi elég, repülsz?
  Helga kifújta a levegőt:
  - Ennek a csatának vége lesz, majd meglátjuk. Úgy tűnik számomra, hogy a magasabb hatalmak nem hagyják meghalni a leányzót, aki egy élő isten fiát hordozza a méhében.
  Friedrich válaszul kacsintott kék szemére:
  - Talán! De annál inkább, hogy a lehető leggyorsabban véget vessünk ennek a háborúnak.
  És újra csókolózva, szorosan ölelve elköszöntek egymástól. Az éjszaka hűvösebbnek bizonyult a szokásosnál, már a harmincegyedik napon, majd nézd meg a novembert, az ősz utolsó hónapját. Friedrich szokás szerint ugyanabban az úszónadrágban sétált, vagy inkább futott a feladatra, hogy csupasz bőrével jobban érezze a Föld bolygó erővonalainak és teoplazmájának feszültségét. A fiú alig várta a harcot, árulása miatt eltűnt, mintha soha nem is érezte volna szégyenérzetét. A tapasztalt farkaskölyök vérszagot érzett, és már nem tudta és nem is akarta elveszíteni izgatottságát.
  A különleges hadművelethez Friedrich fegyvert cserélt, géppuskákat adott hozzá, és minden esetre csak egy ágyút hagyott hátra. A környezetben lévő harckocsik kicsik maradtak, és főleg gyalogsággal kell megküzdeniük. Az ifjú Bismarck könnyen talált kifogást magának - az oroszok úgysem hódítanák meg az egész világot, miért ne siethetnénk meg vereségüket, és ezzel emberek millióinak életét mentenék meg. Egyfajta aljasság a jóért. Sőt, Friedrich Bismarcknak nincs hova visszatérnie, és már van egy igazi családja és gyorsan növekvő vagyona a Harmadik Birodalomban. Igen, és talán egyáltalán nem az ősei, hanem egy hasonló párhuzamos univerzum, az anyag és a tér egyfajta szinkronizálása.
  Tehát nincs értelme kivégezni magad!
  A lelkiismeretet nem lehet megtéveszteni, de meg lehet bolondítani!
  Friedrich összesen hat asszisztenst kért fel egy speciális feladatra, egyikük Huffman volt. Általában az eredeti ötlet az volt, hogy mindent egyedül csináljunk. De Bismarck, miután megbecsülte, úgy döntött, nem ártana neki, ha tapasztalatot szerez a parancsnokság és a csoport terén. Végül is nem fogsz állandóan harcolni, mint egy közönséges pilóta egy gépen. Vezetői tulajdonságokat is ki kell fejlesztened magadban. És most egyszerre heten szállnak bele heves csatába és csak hét. Csodálatos csapat és érdekes erőviszonyok. De ügyesen harcolnak, amikor nem tudják összetörni őket a számok! Friedrich még sötétben akarja elkapni, de közben a lehető legalacsonyabbra repül. A csapat fennmaradó tagjai szintén az ME-362-n vannak - négy és a Non-362.
  Az éjszaka csupa villanás és dühös fegyverdörgés. Az amerikai csapatok sokkal ritkábban válaszolnak, de mégsem állnak egy zsákként egy ütőcsapás alatt. Mint egy horda által körülvett medve, úgy szaporítja erejét, hogy nagy kutyarajokat szór szét, az erő és a bátorság csodáit teremtve. Tehát a bombák a helyükre hullanak, és nem tudnak ellenállni ekkora nyomásnak.
  De a német gépek még nem lőnek, csapat az csapat. Friedrich pedig mély transzba esett, a teste maga vezeti az autót a cél felé. A fejben pedig, mint a feltűnő gyufa, aforizmák villannak fel;
  Könnyebb egy gyűszűvel felkanalazni az óceánt, mint egy vallási vitában bizonyos következtetésre jutni!
  A vallás általában a tolerancia ellentéte!
  A politikáról való beszéd legtöbbször verekedéshez vezet!
  Az arany nem rozsdásodik a vértől, nem szennyeződik az izzadságtól, nem morzsolódik a könnytől!
  A ütő ököl, a kard kés az ökölben!
  Ha uralni akarod az országot - tanulj meg parancsolni magadnak!
  Ha a szomszédnak üres a pénztárcája, a tied telibbnek tűnik!
  Jobb böjtölni, mint hallani egy éhen haldokló gyermek nyögését!
  Néha a hibák számonkérésének ideje csak a sírban marad!
  A forradalom az ostorral siettetni fogja azt a pillanatot, amikor az ostor soha nem esik rá az emberre!
  A haladás legjobb motorja a fájdalom - ha a fáradt lábak nem fájnak, az ember nem találta volna fel az autót!
  Csak a szenvedés teljességét megtapasztalva tudja majd értékelni a boldogság teljességét!
  Ha isten akarsz lenni, tanuld meg szeretni felebarátodat, mert Isten szeretet!
  A választások az egyetlen csatatér, ahol az ügyesség győz, nem a számok!
  Egy farkas és egy vegetáriánus másképp nézi a világot, különösen a tányérnapból!
  Amikor a királyt borzasztóan elárulják, de még rosszabb, ha a király elárulja a saját lelkiismeretét!
  A mosoly szélesebb, a puskapor szárazabb, a penge élesebb és a szív dühösebb!
  A háború pokol a testnek, tisztítótűz a léleknek, mennyország a költészetnek!
  Nem győzhetsz le mindenkit, hacsak nem saját magadat!
  A legszörnyűbb vadállat, ez a szíved mellett vagy benne él!
  A lágyság néha az árulás szinonimája!
  Minden zseniális a maga paradoxonában egyszerű!
  Keserű az árulás kenyere, a kicsapongás méze, az ártatlanok könnyei!
  Az igények kielégítésének legegyszerűbb módja az ambíció mérséklése!
  Egy üres gyomor több örömet okoz egy fekete kenyérhéjtól, mint egy töltött has ananászból mogyorófajddal!
  Néha egy bátor vereség értékesebb, mint egy gyáva győzelem!
  Az arany olyan fém, minél magasabb a minta, annál erősebben ad vért!
  A bátorság megduplázza az erőt, az eszesség megnégyszerezi, az értelem pedig győzelmet hoz!
  Néha az öngyilkosság gondolata meghosszabbítja az életet!
  Eredmények nélkül az élet nyomorúságos léthelyettesítő!
  Egy háború áldozatok nélkül olyan, mint egy színház színészek nélkül!
  Csak az tudja igazán értékelni az élet örömeit, aki szerelmes a halálba!
  Szeretni az életet még mindig természetesebb, mint imádni a halált - az utóbbi túlságosan emlékeztet egy piszkált macskára!
  Csodálatos minden, ami győzelemre vezet: átvenni az ellenséget - hát, de az eszközök nem számítanak!
  Az arany puha, de a szív érzéketlenné teszi!
  A szélhámos fejében lévő tudás veszélyesebb, mint a bolond izmai!
  Az ördög előrukkolt vodkával, pénzzel és olajjal! Mindegyik egyformán pusztító!
  Egy delikvens két ártatlant ér - az első egy rossz élmény nevének ereit tépi, a második pedig az engedékenységre számít!
  Aki spórol a hadseregen, az menjen tönkre a kártalanításokon!
  Nem olyan fegyver, amelyik öl, hanem amely rabszolgává tud tenni!
  A halál olyan, mint a rossz étel;
  A várakozás gyötrelme a születéssel ellentétben nem múlik el idővel!
  Csak az ürességet és a butaságot nem lehet elpusztítani!
  Friedrich az utolsó szavakban már tisztán látta a célpontot, és megparancsolta, hogy merüljünk rá. A fiatal terminátor ugyanakkor tüzet nyitott minden géppuska csövéből. Robbanásveszélyes és nagy kaliberű golyók fúrták át a mellvédeket, szétzúzták az ellenséges katonákat, eltörték csontjaikat, sáros, barna vér szökőkutakat vertek ki.
  És Friedrich már a fedezék alatt megsemmisített két "Washington" -7 harckocsit a harci őrségből. Egyetlen ujjmozdulattal áttörte a tetejüket. Mindenkit lekaszált, aki fél kilométeren belül volt. Aztán azonnal letette az autót a földre, amelyet árkokkal tarkítottak. És még a végső landolás előtt ugrott a nyárból.
  A fiú beugrott a bunkerbe, és szörnyű leszámolást hajtott végre gengszterek módjára. És miközben a fiatal terminátor énekelt;
  Úgy tűnt, felszálltam egy szürke lovon,
  Milyen szamár ordít így?
  Tudom, hogy maga a Sátán az emberek rokonai -
  Elbánok bárkivel, aki lázad az országot!
  
  Az ördögök rossz agyakba telepedtek,
  És vágtassa a dühös gondolatokat!
  Egyensúlyozzuk - töröljük le egyszerre a nullákat,
  Tisztítsd meg a rendszert a szakadéktól!
  
  Hol ugrálok, magam sem értem,
  Hiperplazmatikus forgószél söpört végig a fejen!
  Ne engedd alávetni magad a szarnak,
  Úgy, hogy a dicsőség patakja ömlik át a holdvilágon!
  
  A háború szakadatlan folyamban folyik -
  Egy ilyen foglalkozás vár az emberre ...
  És mámoros bort akarok inni -
  És békésen folytassa a beszélgetés méretét.
  
  De tudd, hogy a gyengeség és az unalom elmúlik -
  Ha találsz valakit, akkor siker és elhívás vagy!
  Mi, mint úttörők, arra törekszünk, hogy felvonuljunk -
  Hiszen a menő harcos nem hülye név!
  
  Babakh és szakadt, itt a holttestek hegye,
  Az ellenség összezavarodott, visszavonulókat fut!
  Be tudjuk fejezni az utat
  Pedig vadul ugat az alvilág kutyája!
  
  Mit csinálunk a világon - nincs fantázia,
  Megszülettünk, mintha a napalm gyötörné az agyat!
  Örökké olyanok leszünk, mint a fiatalok
  És jobb lesz egy hely a pokolban, mint a mennyben!
  
  Mit akar a katona? Hogy a háború folytatódjon
  Béke és unalom, és az agy gyengesége neki!
  Sírig utolérjük az ellenséget -
  De tudd, hogy már túl késő meghódolni a harcosoknak!
  
  Nem lesz eredmény, és nincs választási lehetőség -
  Befejezte a munkát, és azonnal újabb!
  Végül is ez csak egy kezdet, egy megelőző futás,
  Hiszen a katonai szolgálat jó cselekedet!
  Útját holttestekkel borítva Friedrich elérte a hadsereg tábornokát. Kirúgta a fegyvert remegő kezéből, és felkiáltott:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein megesküdött.
  - Szárnyas farkaskölyök.
  Friedrich már mordult is angolul:
  - Igen, Iván! Itt kommunizmust játszhatsz trombitán, de nem számít, hogyan játszol, mindannyian kioltják a fényeket. És ha van, aki eljön hozzád, akkor lesz, aki eljön érted!
  Vaiteshain hunyorogva nézett a fiúra, a természetellenesen éles megkönnyebbüléstől ijedten, gúnyos mosollyal, harapós ütésekkel fektette le az elosztás alatt szolgáló katonákat, és üvöltött:
  Te vagy az igazi Ördög.
  Friedrich nem támogatta a játékos hangnemet, és keményen így szólt:
  - Elég! Most mindenkinek adja ki a parancsot, hogy adja meg magát, mentse meg saját és mások életét is! Mennyi orosz és német vér ontja...
  Vaiteshein tábornok keményen így szólt:
  - Nem! Jobb meghalni, mint elárulni!
  Friedrich puszta ujjaival dobott öt mérgező tűt (az SS különleges erők fegyverei), kiütötte azokat, akik megpróbáltak befutni - válogatott őröket. És elvigyorodott.
  - És nem kell beleegyezésed! Én magam adom ki a parancsot, hogy adja meg magát az Ön nevében...
  Vatutin zavartan felkiáltott:
  - És a hívójel kódja?
  Friedrich cinikusan elvigyorodott.
  - És őt ismerem... Különben hogyan találnálak rád.
  Vatutin kétségbeesésében egy tőrrel nekirontott a pokoli tinédzsernek, de elrepült mellette, és a falnak ütközve elvesztette az eszméletét. Friedrich pedig azonnal tárcsázta a titkosítót, pontosan utánozva a parancsnok hangját, és megparancsolta az összes alárendelt csapatnak, hogy azonnal adja meg magát. A fiatal ász magabiztosan és keményen beszélt, lelkiismeretét logikus magyarázat nyugtatta meg - mindazonáltal halálra vannak ítélve, így jobb, ha megmentik az életüket, és több ezer német katonát is.
  És Galkin másnak is képes meghamisítani a hangját, hát miért ne tehetné ezt Friedrich - egy fickó, aki nem egy egyszerű, hanem egy nagyon is igazi szuperember - igazi árja és a legközvetlenebb értelemben az új generáció egyénisége.
  Úgy tűnik, csapata többi tagja nem olyan szerencsés. Egyet azonban még hárman megöltek, de elég könnyen meg tudtak küzdeni sebesültekkel, köztük a kitartó kis Huffmannel.
  De a hadsereg tábornokától állítólag személyesen érkezett parancsnak hatása volt, és a támadások közvetlenül rájuk álltak.
  Friedrich többször is megismételte a parancsot, majd, hogy időt öljön, új, hűvös aforizmákat kezdett felvázolni, a lábujjai ideálisan megfelelő alakjában tartott tollat;
  Sok okos és becsületes ember van, de olyan ügyesen vannak elrendezve, hogy sosem keverednek!
  A gyávaság az engedelmesség első jele. És az engedelmesség a katona lelke! A katona lelke pedig a győzelem kulcsa - a győzelemhez gyávának kell lenni! Ilyen a háború paradoxona!
  : Isten minden emberben benne van, Isten minden ember, ha csak magas erkölcsű, és a lélek nem állat!
  Krisztus nevében ölni egyenlő Krisztus meggyilkolásával!
  Jobb edzésen dolgozni, mint a sírban pihenni!
  Ha eltörik a kard, a kéz a tőrért nyúl!
  Kérhetsz banalitást, vagy elviselhetsz sértéseket, de nem igazolhatsz banális sértést!
  Minden, ami kemény, törékeny és romlandó, de a puha kitartásban van erő. És aki ebben nem hisz, annak természetesen megmutatom a nyelvét, hogy ehet! Minden foga porrá omlott, de él - mondom bumm!
  A szexben való állandóság tönkreteszi a szerelmet!
  A szerencsére számítani olyan, mint Istent ugratni és bosszantani a halált!
  Az aranyalma akkor nő a legjobban, ha vérrel öntözi a fákat!
  Három dolog van: amelynek értéke változatlan: a Mindenható, a szülők és a szülőföld!
  A legérdekesebb színház a hadszínház, csak a belépő megfizethetetlenül magas!
  De a műveletek színterén a könnyek mindig valóságosak, és minden egyes tett egy életre szóló lecke!
  A tehetség csak akkor válik zsenivé, ha megsokszorozza kolosszális szorgalommal!
  A halogatás babérokat rabol, a kapkodás meghozza a sikert!
  Igazi sebész az, aki észrevétlenül képes egy összetett műtétet elvégezni!
  Nem az a bokszoló aki üt, hanem aki leüt!
  A szépség mindig mérgező - a legfényesebb gombák a légyölő galóca, a méreg pedig olyan, mint a női varázslat - szédít és mérgezi meg a szívet!
  A természetes elme képes legyőzni a természetes erőt, de a veleszületett erő soha nem fogja leigázni az elmét!
  Jobb büszkén meghalni, mint alázatosan élni!
  Aki a torkán tartja az életet, az nagyobb eséllyel veszíti el, mint az, aki felszabadítja a boldogság fiókáját!
  A szépség elhalványul, a bátorság örök marad!
  A kard túl éles ahhoz, hogy az állam hatalmát rajta tartsa, a hízelgés édes ahhoz, hogy örökre megigya vele a népet!
  A katona találékonysága kárpótol a tábornok tévedéséért, de számítást építeni rá olyan, mint egy tűvel lyukat ásni!
  Nehéz meggyújtani, ami már ég, és eloltani, ami már leégett!
  Dögös férfi temperamentum, kiszárítja az agyat és átégeti a pénztárca alját!
  Inkább lyukat éget a zsebében - meleg szív!
  A legvastagabb tasakot kemény fallosz szúrja át!
  Férfinak a legjobb arany tükör!
  Az érmén és a ráncokon - egy férfi dekorációja!
  Lehet, hogy egy háborúnak nincs győztese - de mindig lesz vesztes!
  Az emberi gyengeség a haladás fő motorja!
  Ha első akarsz lenni, dolgozz úgy, mint az utolsó!
  A zseni az istenség rokonai, és méltó rokonai!
  Kicsit szolgálhatod a Szülőföldet, de nem árulhatsz el egy keveset!
  ! Gondolkodom, ezért - létezem, létezem - ezért, élek, élek - tehát boldogan élek!
  A szexuális partnerek olyanok, mint az étel - változatosságot és csípős fűszereket igényelnek!
  Tiszta szívvel, de nem fehér kesztyűvel készül a forradalom, a boldogsághoz vezető úton vérkenést igényelnek a kerekek!
  Leggyakrabban nem aljasság, hanem gyengeség miatt árulnak el, pedig a gyengeség az, ami az aljasság felé hajlik!
  Általában a törvény az, hogy egy rozsdás szerkezet csak aranyzsírral működik!
  Ravaszság és számítás: hogyan szül a férj és a feleség a győzelmet - az őszinteség a harmadik extra!
  A világ legfeneketlenebb alkotása egy pohár vodka, abba beleesni végtelen, az alja pedig a temetőben van!
  Nem minden elítélt bűnöző, nem minden bűnöző elítélt!
  Könnyebb egy tevének átmenni a tű fokán, mint blat nélkül publikálni!
  A hivatásos bíró olyan, mint egy hivatásos prostituált - a különbség csak a díj összegében és a strici rangjában van!
  A politikusok olyanok, mint a férgek, csak még több vért préselnek ki a zsigereikből, ha száműzik őket!
  A vér a legjobb műtrágya a felnövekvő generáció bátorságának ápolására!
  Az agresszíven engedelmes többség a gyomorral gondolkodik, nem a szívével, mert az sokkal nagyobb térfogatú.
  Az ateista tanítás azonban a leglogikusabb, az emberiség érettségét mutatja be, míg minden vallás, a gyermekkorhoz való asszociáció!
  Isten erős Atya erős térden, akire a gyenge gyermek támaszkodni akar!
  Ritka az, hogy valaki fellobbantja a tehetség szikráját, amikor a totalitarizmus nyirkossága van körülötte!
  Aki nem elégedett a múlttal és fél a jelentől, az gyakrabban gondol a jövőre!
  Könnyebb a Holdra ütni egy sziklával, mint a politikusokat választási ígéreteik betartására kényszeríteni!
  A cukros humanizmus egy népországban éppúgy helyénvaló, mint a cukor a borscsban!
  Három dolog örök: Isten, az idő és az emberi butaság!
  Ha nyerni akarsz; felejts el három szót: nehéz, nem tudok, elég!
  A disznó mindig talál koszt, a patkány mindig talál rést, a lusta pedig mindig talál kifogást!
  A piszkos szóval azonos gyökerű morál! Leggyakrabban az erény beszennyezésére és a bűn lemosására használják!
  És természetesen az E sorozatú német tankok nagyon veszélyes és harci járműveknek bizonyultak. Hol vannak előttük az amerikaiak. A fasisztáknak van akkora erejük.
  Főleg, amikor Gerda harckocsi-legénysége támad, és szétzúzza az amerikai csapatokat.
  E-50-es sorozatú autója van, agilis és gyors. Csőhossza 100 EL, pisztolykalibere 105 mm. Ha egy ilyen fegyver kilyukad.
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, kilőtt egy lövedéket, pontosan eltalálva az ellenséget, és nyikorogva:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Charlotte, ez a vörös hajú lány szintén csupasz lábujjait használva dörömbölt az amerikaiakon, és fogát kitárva csicseregte:
  Dicsőség legyőzhetetlen csapatainknak!
  Kristina is csupasz ujjaival megkocogtatta fürge, vésett lábát, és felkiáltott:
  - Dicsőség a Wehrmacht hősiességének!
  Magda is csupasz lábának hosszú, kecses ujjait használva dörömbölt és rikoltozott:
  - Dicsőség a legyőzhetetlen Wehrmachtnak!
  És négy lány fogja, és üvölti a tüdejét:
  - Igazi sasok vagyunk, és csupa hősiesség! És repülünk, mint a madarak, a bátor Szülőföld fiai!
  Gerda ismét csupasz lábujjakkal lőtt. Elütötte az amerikai autót, és felszisszent:
  - Nem, nem fiak, hanem lányok!
  Charlotte rálőtt az amerikai autóra, leszakította a toronyját, és ciripelt:
  - Persze, a lányok nagyon hősiesek!
  Christina pofon vágta ellenfelét. Végig-belül átszúrta az ellenséget, és felszisszent a fogát:
  - Mi vagyunk a halál igazi gépei!
  Magda is rálőtt az ellenségre. Összetörte az ellenséges páncélt, döngölte az ellenség homlokát és felkiált:
  - És mi vagyunk a világ legtökéletesebb gépei!
  A lányok pedig kórusban üvöltöttek:
  - Dicsőség Németországnak, dicsőség, rohannak előre a tankok! A Harmadik Birodalom hadosztálya üdvözli a bátor embereket!
  Röviden: a németek valóban jól mentek, és csapataik egyik győzelmet a másik után arattak.
  Az Egyesült Államok természetesen erős gazdasággal rendelkezik, de technológiai szempontból veszített. Főleg tankok és sugárhajtású repülőgépek. A németeknél már sorozatgyártásban volt az ME-262 X, és ez a gép egyszerre volt túlélhető, 1150 kilométer/órás sebesség felett volt, és öt darab 30 mm-es ágyúval volt felfegyverkezve. Az amerikaiak nem tudnak ellenállni egy ilyen gépnek.
  A németeknél is volt egy XE-262 madaruk, könnyen gyártható, szinte teljesen fából készült, nagyon könnyű és mozgékony. De az XE-262 túl alacsony tömege és nagy sebessége miatt nehezen kezelhető volt, és magasan képzett pilótákat igényelt. De remek volt Huffman stílusához, ami a közeledésben működött. Közelről pedig legyűrte az amerikaiakat.
  De Huffman mellett két lány is színészkedett: Albina és Alvina. Meghaladták a háromszáz lezuhant repülőgépet, és megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített lovagkeresztekkel eddig csak a több mint ötszáz repülőgépet lelőtt Huffman és a legendás támadórepülőgép, a Rudel ütött ki több mint ötszáz harckocsit, és sok más földi célpontot. És még tizenhét gép.
  A Harmadik Birodalomban jóváhagyták a Vaskereszt lovagkeresztjének hatodik fokozatát is platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, azoknak, akik elérik az ezer lezuhant repülőgépet, vagy ugyanennyi törött tankot.
  Ebben a lovagkeresztben legalább száz gyémántot kellett volna rögzíteni, és nagyobb lett volna, mint a többi lovagkereszt. A díj tehát nemcsak megtisztelő, de drága is volt.
  Albina és Alvina az égen repülnek. Lelövik a Yankee gépeiket, és a foguk között éneklik:
  - Gyönyörű lányok,
  Remek barátok...
  Félelmetesek lennének srácok...
  És remek rúgások!
  Albina csupasz lábujjai segítségével megcélozta a repülőgép fegyverét, megütötte az amerikait és nyikorgott:
  - Vidám szemek fényei!
  És kacsintott a társára. Levágta a hasonmását. Csupasz lábujjaival darabokra zúzta az ellenséget, és csicseregte:
  - A kommunizmusért és a dicsőséges győzelmeinkért!
  Albina kijavította társát, lelőve a Yankee gépet:
  - Az árja kommunizmusért!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  Közben a háború folytatódott. Az amerikaiak egyértelműen veszítettek a legjobb ellenséggel szemben a technológia és a kiképzés terén, sőt még külföldi hadosztályokat is alkalmaztak.
  Különösen a Yankees rendelkezik a fő Sherman tankkal. Nos, hol van a fő német E-50 ellen. A nácik gépének homlokpáncélja 250 milliméter, oldalpáncélja 170 milliméter, tömege pedig hetven tonna, 1200 lóerős motorral, motorlökettel.
  Meg kell jegyezni, hogy a Sherman nem is tudott áthatolni a német oldalon, mivel az E-50 páncélzata lejtős. Még a tizenhét lábos fegyverrel, a Firefly-vel rendelkező Sherman sem igazán vett fel a fedélzetére egy németet. De ez a tank nem volt hatalmas.
  A németek pedig magabiztosan vitték el az amerikai tankot öt kilométerről. Ráadásul magas sziluettje van. Az amerikaiaknak valamivel jobb volt a Pershing. De ez a tank nem volt olyan masszív, mint a Sherman, és a 90 mm-es lövege mégsem volt elég a hatékony harchoz.
  Csak a "Superpershing" tudta behatolni a német E-50 oldalába. A fegyver előnye és a 90 mm-es kaliber és a 73 EL-es csőhossz. Másrészt viszont a tűzsebesség mindössze négy lövés percenként, szemben a német E-50 tizenkettőjével, és az ötven tonnás tömeg túl nagy egy 500 lóerős motorhoz. Igen, és a páncél nem elegendő. A német főmasztodon homlokán továbbra sem törtek át az amerikaiak. És a Fritzben volt egy E-75 is 128 mm-es kaliberű löveggel és 210 mm-es oldalpáncélvastagsággal a lejtők alatt, még jobb védelemmel és 1500 lóerős motorral.
  Az Egyesült Államok tehát kezdettől fogva vesztes volt. Csak a T-93 harckocsi, pontosabban egy kilencvenhárom tonnás önjáró löveg, 305 mm-es frontpáncélvastagsággal és 155 mm-es ágyúval tudott frontálisan harcolni a német masztodonokkal.
  De ennek az önjáró fegyvernek a vezetési teljesítménye nem volt fontos, ahogy a tűzsebesség sem. A németek pedig repülőgépekkel semmisítették meg.
  Tehát az amerikaiak összességében nem jártak jól, és reménytelenül veszítettek.
  A német csapatok pedig egyre közelebb kerültek New Yorkhoz és Washingtonhoz.
  Truman békéért könyörgött Hitlerhez.
  De a Führer csak a teljes megadást akart minden feltétel nélkül. Washingtont körülvették. A nácik pedig támadásba kezdtek az Egyesült Államok fővárosa ellen.
  Gerda harckocsi-legénysége egy szebb holnapért küzdött. És minden gond nélkül nyert.
  A lány nem csak csupasz lábujjaival kezdett lőni, hanem mellei skarlátvörös mellbimbóival is. És ez sokat segített.
  Charlotte úgy is lőtt, hogy megnyomta rubin mellbimbóit a joystick gombján, és csiripelt:
  - A kommunizmus nagysága abban rejlik, hogy nem hal, hanem bálna!
  Christina tüzelve, a joystick gombjait megnyomva megjegyezte:
  - És mi, németek építjük a kommunizmus legnagyobbját!
  Magda, bíbor mellbimbókkal lövöldözve ellenfelére, agresszívan kiadta:
  - A legfényesebb kommunizmus! Csak felfelé, egy lépést sem lejjebb!
  Gerda csupasz lábujjával az ágyút mutatva, az amerikai tarackot pedig egy jól irányzott lövéssel megfordította, megerősítette:
  - Az árja kommunizmusért!
  Washington bukása után Amerika hamarosan kapitulált. És ez 1948. január 31-én történt.
  A második világháború véget ért. Hitler hatalomra jutása pedig egybeesett Amerika kapitulációjával.
  Hosszú békeidőszaknak tűnt. Valójában minden háborúnak vége, az Egyesült Államokat elfoglalták, és mi mást kívánhatna még? De volt még egy szuperhatalom a gyarmatokkal: Japán. És Hitler is meg akarta hódítani.
  . 3. FEJEZET
  1953. április 20-án új háború kezdődött a világ újrafelosztásáért. A Szovjetunió még mindig csonka formában létezett. A Sztálin után hatalomra került katonaság Voznyeszenszkijt jelölte ki a formális főkormánynak. Ennek a vezetőnek sikerült részben helyreállítania az orosz gazdaságot. És felajánlotta Hitlernek a Szovjetunió részvételét a Japán elleni háborúban. Beleegyezett, de azzal a feltétellel, hogy Oroszország csak Primorye-t, Szahalin-szigetet és a korábban a szamurájok által elfogott Kuril-láncot adja vissza.
  Így Voznyesensky új lehetőséget kapott a Szovjetunió újjáélesztésére és a birodalom részleges rehabilitálására.
  A harcok teljes erővel bontakoztak ki.
  Alenka és csapata egy új, kísérleti T-11 harckocsin harcolt. Ez az autó nehéz volt és jól védett. Elülső páncélzata hatvannyolc tonnás géptömeggel és 130 mm-es kaliberű fegyverrel elérte a 300 millimétert. Eközben a T-54 fő tank még mindig a Szovjetunióban van, ami szintén nem rossz.
  Alenka és társa pedig egy erős fegyverből lőnek messziről. A japánoknak természetesen van saját autójuk. Konkrétan itt van az E-75, amelyet licenc alapján a német modellből másoltak. De ez a tartály már kissé elavult.
  És Alenka kiüti őt a csupasz lábujjaival. És pontosan a végétől a végéig küldi a lövedéket.
  A lány csipog:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának! Dicsőség Leninnek a szívekben!
  Valóban, ez a legmagasabb színvonalú szépség.
  Anyuta is lő, csupasz ujjaival, vésett lábával, és nyikorog:
  - Nagyon menő harcos vagyok, és olyan, mint egy óramű baba!
  Alla is felváltva tüzel. Ez a lány megverte a szamurájt, és így szólt:
  - A fény, a meleg és a szél nevében!
  És persze mezítláb.
  És akkor Maria leszállt. Óriási lelki erővel rendelkező lány. Összetört egy japán tankot, és azt csicseregte:
  - A hatalmas kommunizmusért!
  És megadta magát a csupasz sarkának.
  És a végén egy mezítláb és Marusya segítségével lőtt. A lány megütötte az ellenséget, és felszisszent:
  - Dicsőség egy jobb világ korszakának!
  És hogyan fütyül... Ez tényleg nagyon klassz lány.
  A szovjet harckocsi-legénység nagyszerű munkát végez, és szedi a számlákat. A lányok természetesen gyorsan átvették a vezetést. Nekik van a Vörös Hadsereg legjobb autója is.
  Gerda pedig egy piramis tankon harcol. Ez az autó már fejlettebb, és mindössze két fős személyzettel rendelkezik.
  Charlotte-tal együtt lőnek a japánokra, és rendkívül hatékonyak.
  Gerda csupasz lábujjait használva megnyomta a joystick gombjait, és sziszegve nekiütközött a japán autónak:
  - És a szamuráj az acél és a tűz nyomása alatt a földre repült!
  Charlotte is rálőtt, vésett lábának csupasz ujjaival, és felszisszent:
  - De a mi Wehrmachtunk a tajgától a brit tengerekig, mindegyik milliószor erősebb!
  Magda és Christina egy másik piramis tankban harcol.
  A terminátorlányok rendkívül harciasak és kolosszális erővel bírnak.
  És így Christina lő, csupasz lábujjait használja, és ököllel üti a japánt.
  Aztán felkiált:
  - Korszakunk győzelmekkel előttünk!
  Magda is rálő az ellenségre. Lebontja a tornyot a szamurájoktól és üvölti:
  - És a teljesítmények még menőbben várnak!
  És ismét csupasz lábujjakkal profitál a rendszerből, lerombolva ellenségeit.
  Igen, vannak lányok, akik megállítanak egy vágtató lovat, és belépnek egy égő kunyhóba.
  A harcosok legyőzték az ellenséget, és fokozatosan felfelé haladtak.
  Japán vesztes volt. És a németek félelmetes fegyvert - diszkókat - használtak.
  Ezek a repülő csészealjak nem ismertek párjukat.
  Itt Agatha és Adala harcol egy lemezen. A harcosok joystickok segítségével irányítják a gépet, és bevetik ezt a legerősebb egységet. És így leverik az ellenfeleket. És hősugarakkal csaptak le a levegőből. Szó szerint lerombolja a riválisok erejét.
  Agatha az ellenségre lőve ordít:
  - Őrült meg a szenvedélyem!
  És csupasz, kerek sarokkal, mintha préselne.
  Az ellenségre lövöldöző Adala magabiztosan kijelenti:
  - Ez csak hatalom!
  És csupasz lábujjait is használja az ellenség ellen.
  A lányok nagyon szétszéledtek. És az ilyen, mondjuk egyenesen harcoló szépségek.
  Hogy Japánból alig maradt valami.
  A felkelő nap országa vesztes volt. És sajnos, szinte reménytelennek tűnt.
  A szamurájok technológiai fölénnyel szembesültek. A hadműveleti tervezés szempontjából pedig nagyon komoly ellenfél.
  Japán a maga idejében legyőzte Oroszországot, de most alulmaradt a koalíciókkal szemben.
  A végén a Harmadik Birodalom még nukleáris csapást mért a szigetekre, és a felkelő nap országa kapitulált.
  Ennek eredményeként a kolosszális területek meghódítása befejeződött. A Harmadik Birodalom azonban egy kicsit többet harcolt Latin-Amerikában, és további területfoglalásokat hajtott végre.
  De amikor az egész világ a Harmadik Birodalom alá tartozik, a még szabad Szovjetunió ugratja a Führert.
  1957. április 20-án pedig megkezdődik az Oroszország elleni agresszió. És kolosszális erők nyomulnak a Szovjetunió felé.
  Mire számíthat ilyen körülmények között a Vörös Hadsereg? Az erők már nagyon egyenlőtlenek.
  De úgy tűnik, az oroszoknak és más nemzetiségűeknek még mindig vannak számításai.
  És nagyon keményen harcolnak.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana a nácikkal harcolnak.
  Lányok hagyományosan mezítláb és bikiniben. És ez a hitvallásuk. Vad hevességgel harcolnak.
  Natasha géppuskából tüzelve megjegyzi:
  - Miben vagyunk jók, hogy tudunk harcolni!
  Zoya, aki rálőtt az ellenségre, egyetértett:
  - Tudunk!
  És csupasz lábujjával gránátot dobott.
  Augustina gépfegyverrel firkált a nácikra, és nagy izgalommal kiabált, csupasz sarkával gránátot dobva:
  - Én vagyok a gonosz pusztítója!
  Szvetlana, aki szintén lőtt az ellenségre, és pontosan lőtt, lekaszálta az ellenséget, és mezítláb dobott egy zsák robbanóanyagot, ami miatt a harckocsi felfordult, provokatívan kiadta:
  - Porrá őrölöm a Harmadik Birodalmat!
  És a lány ismét kidugta a nyelvét.
  Itt vannak a harcosok. Velük szinte minden szörny ellen harcolhatsz. És még Hitleré is.
  A nácikra lövöldöző, Moszkvát védő Natasa ezt énekelte:
  - Összetört minket a horda iga,
  Nyomtat minket a hitetlenek igája...
  Zoya, aki a Fritzre lőtt, és lábával meztelen lábujjait elindította, gyilkos füttyszót hallatott:
  De forr az ereinkben
  A szlávok mennyországa...
  Augustina a nácikra lőve, nagyon energikusan viselkedett, csupasz sarkával gránátot adva folytatta:
  És a csodálatos partokról,
  Kolima partjára...
  Szvetlana vad szenvedéllyel énekelt, a lábai izmaival játszott, és a nyomólapkák kimondták:
  Mindez a mi Földünk,
  Mindez mi vagyunk!
  És itt a lányok, meg kell mondanom, nagy önteltséggel és kolosszális agresszióval voltak.
  Senki sem állíthatja meg őket, semmi sem győzheti le őket. A gonosz nőstény farkasok szétverik az ellenséget, a gonosz tigrisek tisztelegnek a hősök előtt.
  Vagy talán hősnők. Íme, a legmagasabb járatú szerencsejátékos lányok.
  És ha harcolnak, akkor szívből...
  És Alenka a legénységével a T-13 harckocsin. Egy gép, amely készen áll a német, piramis kompozícióknak ellenállni. A lány rálő az ellenségre, és ezt énekli:
  - A tankjaink, ez csak egy csoda,
  A sivatagoktól az északi tengerekig!
  Széttépünk benneteket, hidd el Júdás,
  A szörnyű szörnyeteg elpusztul!
  Anyuta dühösen megerősítette, csupasz lábujjai segítségével is lőtt az ellenségre:
  - Megtépem az ellenséget, és porrá őrölöm.
  Alla felváltva rohamozott az ellenségre csupasz lábujjai segítségével, és ciripelt:
  - A vörös kommunizmus nagyságáért!
  Maria is megverte az ellenséget, csupasz alsó végtagjával jól irányzott lövést lőtt, és üvöltött:
  - A szép győzelmekért!
  Marusya is csupasz lábujjai segítségével megmozdította az ellenséget, mintha megütné, és felkiáltott:
  - A kommunizmus legmagasabb eszméiért!
  Az Ötös terminátorként harcolt a nácikkal.
  És szovjet pilóták is harcoltak az égen. Különösen Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova.
  Eposzi női hősként harcoltak. Csupasz lábujjakkal léglövedékeket küldtek. Nagyon találóan eltalálták az ellenséget.
  Anasztázia megnyomta skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombján, megütötte a fasisztát, és ciripelt:
  - Dicsőség a kommunizmus eszméinek!
  A félmeztelen Akulina is eperbimbókkal tüzelt az ellenségre:
  - Dicsőség a Szovjetunió hőseinek!
  Ezek itt dögös és erős lányok. Hogy harcolnak, mint igazi vadállatok. És van bennük emberfeletti szenvedély és kolosszális erő.
  Anasztázia, leverve a nácikat, ezt énekelte:
  - A szerencsétlen bolygó fölött lógott,
  Gonosz Fritz forrong a sötétben...
  A megszálló gyűlöli a fejszéjét,
  Élesítsd és vágd le a fejedet!
  
  Ő azonban nem gyalog,
  És ne járj örökké az iga alatt...
  A gonosz ellenségeket tűzjelzőkké változtatja,
  A világok uralkodója lesz!
  És akkor ott van Elizabeth a T-55 harckocsin. Egy gép erősebb, 105 milliméteres ágyúval, mint a T-54, és készen áll az ellenséges harcra.
  Lányok a tankban persze csak egy bikiniben.
  Erzsébet csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, egészen pontosan lőtt az ellenségre, és kotyogott:
  - A kommunizmus Oroszországáért!
  Aztán Jekaterina sorra lőtt, és a mellkasa skarlátvörös mellbimbójával lőtt.
  Eltalálta a náci tankot, és üvöltött:
  - A kommunizmus építésének sikeréért!
  Elena a csupasz lábujjaival is lőtt ellenfelére. Összetörte egy piramis alakú tank csövét, és mindezt találóan tette.
  Aztán csipogott:
  - A legfényesebb nálunk kommunizmus lesz!
  Aztán lupanula és Euphrasia, bár ő általában csak sofőr. De a lány nagyon pontosan ütött, leverte a náci tank torkolatát.
  Aztán kiabált:
  - A mi kommunizmusunk világosabb a napnál!
  A lányok mezítláb, bikiniben nagyon szépek és karizmatikusak. És olyan skarlátvörös mellbimbójuk van.
  Erzsébet elragadtatással énekelt;
  Törjük össze az igát, higgyünk a fasizmusban,
  Ha kell, hegyeket fogok mozgatni...
  Lesz egy korszak, a kommunizmus korszaka,
  Énekkel a mennybe repülök!
  És ismét a skarlátvörös mellbimbójú lány megnyomja a joystick gombját, és megüti a nácikat.
  Tehát a Führer nem fogja találni egy kicsit.
  Az ilyen lányoknál egyértelmű, hogy a Szovjetunió még mindig él, és Hitler nem tudja olyan könnyen megtörni.
  
  
  
  CIGARETTA ÉS ALKOHOL ÜVEG HÁBORÚJA
  MEGJEGYZÉS
  A Hypernet mátrixban egy virtuális és nagyon menő játék játszódik, amelyben alkoholos üvegek és cigarettásdobozok küzdenek meg egymással. Nagyon érdekes és harci stratégia.
  . 1. FEJEZET
  És mind a nyolc egyszerre belemerült a Hipermátrixba. Óriási léptékű és feszültségű játék vette kezdetét.
  Az első lépés természetesen minden modell és egység csillaghajójának megépítése volt - emberi fogantyúval és lábbal ellátott palackok és csomagok.
  Igen, a játékok nagyon furák. A jövő embereinek fantáziáját tükrözik, akik egyértelműen egy örök, vidám gyermekkorba estek. És ez természetesen nagyon ötletes.
  Például Alice öt doboz cigarettával kezdte a bolygó felfedezését. De gyorsan haladnak. Korlátlan erőforrások vannak a bolygón, de még bányászni kell.
  Alice természetesen a csaló kódot használja. Ahogy azonban Arkasha is. Az építés nem olyan érdekes, mint a harc, és bolygóikon igyekeznek a lehető leggyorsabban túljutni az előkészítő szakaszon.
  És mindenekelőtt egy robotmunkás-termelési központot hoznak létre. És új robotokat és új műhelyeket gyártanak, gyorsított ütemben reprodukálva a gyárakat. És ez nagyon klassz, nagy lelkesedéssel történik.
  A nagy gyárak viszont űrhajókat kezdenek gyártani.
  Tudományos, építőipari és katonai akadémia is működik. Mi kell ahhoz, hogy elűzd a hadihajók jellemzőit. Itt vannak a legkönnyebbek - ezek együléses vadászgépek. Olcsóak és manőverezhetők, könnyen gyárthatók. Minél nehezebb és erősebb a berendezés, annál drágább, és annál lassabban bélyegzik.
  Ezért elsőként az egy pilótával rendelkező kisrepülőgép-rajok szállnak fel az égbe. És rohannak találkozni egymással. A Camel-cigarettacsomagok a legelitebb harcosok, ellenük pedig a Napóleon konyaküvegek állnak. Ami általában hűvös és rendkívül menő. És most lézerágyúk tüzelnek - a vadászgépek rájákra vagy szárnyas mélytengeri halakra hasonlítanak. A gerendák szétszóródnak, és gyorsan mozgó autókba esnek.
  Az első törött palackok és meggyújtott cigaretták sokszínű tűzijátékban.
  Külsőleg két tengeri hullám ütközésére hasonlít. Átfedik egymást. Több harcos még döngölte is egymást. Robbanások következnek... Egy üveg erős jamaicai rum darabokra tört és lángra lobbant.
  Alice, ezt figyelve és parancsokat kiadva, felsikoltott:
  - Fotonokat bocsátunk ki neked!
  Arkasha kuncogott, és így válaszolt:
  - Ez csak a kezdet!
  A harcosok összeütköztek, egymás farkába próbáltak bejutni, úgy forogtak, mintha örvényben lennének.
  És egyre több új erő szállt be a csatába. Itt erősebb két- és háromüléses autók léptek akcióba. Áramvonalas formájúak és áttetszőek is voltak.
  A cigaretták a mancsukkal tapogattak a joystickon, az üvegek csilingeltek és a végtagjaikat is érintették. Az egész nagyon véresnek és keménynek tűnt.
  Szotnyikov, szintén együléses vadászgépben rohant csatába. Járművében hat lézerágyú van, és halálos. A homlokon azonban nem lehet könnyen áttörni - a féltérbeli mező vibrál.
  Alekszej gyerekes testében nagyon ügyes, és egy doboz cigaretta előtt áll. Gyilkos fordulat következik, és az ellenség szó szerint lángolt, mintha benzinnel fröcskölték volna.
  A lángok kék és zöld keverékei voltak, mintha figyelmen kívül hagynák a vákuumot.
  Alekszej énekelte:
  Nem félünk a háborútól
  Én angyal vagyok, nem Sátán!
  Alenka is harcban áll. Csillagvadászokat választott két impulzuságyúval, amelyek gravitációs sugarakat lőttek. Egy lány bikiniben, ami alig fedi a testét.
  Ez pedig még szebbé és elbűvölőbbé teszi az izmos és kanyargós Alyonkát. Csupasz ujjai, fényes körmökkel, nagyon ügyesen nyomkodják a gombokat.
  És most a "Belomor" vadászcsomag két egyenlő részre szakadt.
  Alenkának volt kapcsolata a szívvel.
  A boszorkánylány ezt énekelte:
  - Szegény szívem készen áll...
  Felrobban a mellkasban, mint egy kagyló...
  Egy szeretett embernek egy kedves szóval,
  A ragyogó, csillogó megjelenésért!
  Még kis csónakok is bekapcsolódtak a csatába. Ők is tengeri lényekhez hasonlóak voltak - delfinek vagy cápák. És erősen tűzdelt fegyverekkel.
  Natasha Belaya természetesen szintén csatában van. Csak ezúttal a rakétaromboló parancsnokának szerepét választotta. Milyen komoly választás.
  A romboló egy barracuda cápára hasonlít, ötven különböző kaliberű fegyverrel.
  Natasha Belaya énekli:
  - Űrkiterjedések -
  Halálfedéssel...
  Sötét ingovány -
  Mohón szívott!
  Alenka erőteljesen leüt egy másik ellenséges gépet, egy impulzussal kettévágta, kiadta:
  - Igazán megtiszteltetés
  Nem található az égen...
  A szív bosszúra vágyik
  Meg akarja menteni a világot!
  A másik oldalon Katka verekszik... Mindenféle piruettet kidob egy vadászgépen, és úgy hordják át a porszívón, mint a tollat.
  A csupasz, kerek sarkú lány megnyomta a gombot, és nyikorgott:
  - A parancsnok parancsa a háború alatt ...
  Ljoha Teterev, újabb kolosszust uszítva, tűimpulzusa ezúttal a csónak farkába fúródott, és megégette. Hogyan futottak, összeütköztek és alkoholos üvegeket robbantak fel. Szórakoztatóan rángatózott emberi mancsok és lábak alkoholos italok.
  A fiatal harcos és sportember ezt énekelte:
  Aki korábban ember volt
  Az egy kapcsolja ki a nullát!
  Katya, csupasz rózsaszín sarkát a ravaszra nyomva, nyikorgott:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Fújjuk fel az alkoholt!
  Maha is csatlakozott a harchoz. De már az első rakétacirkáló parancsnokaként, amely kijött a hangárokból. A lány külsőre szerény, de megvan a maga esze.
  És ez egy nehéz nap volt az üveg italok számára. Ez pedig képletes verés. A cirkáló hatalmas ágyúja eltalált. És tüzes pulzár tört ki a szellőzőből. Kolosszális pusztítást végzett. És úgy söpört, mint egy rémálomszerű helló.
  Mása a többieket utánozva énekelte:
  Minden rendben lesz ezen a világon
  Boldogok a bolygón, mint a gyerekek!
  A cirkáló olyan, mint egy gyilkos bálna. Komoly harci egység. És egy doboz cigaretta köszönti Mahát. Külsőleg minden komikusnak tűnik, mint egy felnőtteknek szóló rajzfilmben.
  De itt vannak a cirkáló pincéi. Lassabban épülnek, de egyenként kétszáz ágyújuk és termokvark rakétájuk van. És ez persze komoly érv.
  Alice csicseregte:
  - A választásokon szám szerint nyernek, én pedig ügyesen verek!
  És a harcos és egyben a nagyakadémikus parancsokat ad. Igen, voltak meghibásodások. Mint összetűzések összetört robotok egész hadával. De ahogy mondani szokás: a kedvesség győzedelmeskedik a világon. A sérült parancsnokot megjavították, a gépsereg visszatért a valóság megfelelő érzékeléséhez.
  Egyúttal persze felfrissítve a robotika három törvényének emlékét.
  És most virtuális háború van. És minden lábas cigarettacsomag harci egység és egyben személyiség is egyben.
  Alice énekelte:
  - Bátran harcba indulunk,
  Fotont kiemelni a pályáról...
  Törjük össze a csatahajókat -
  Az ellenséget mind megverik!
  A felrobbanó palackok nagyon fényesen égnek. Tele vannak alkohollal. Még azokat is, amelyeknek sört kell tartalmazniuk. Ez természetesen nagyon érdekes és vicces.
  Maha mezítláb megnyomta a gombot. Egy halálos pulzár kirepült. És a csónak összedőlt. Itt vannak a fregattok a csatában. Elég kényelmes és fürge járművek erős fegyverekkel.
  A tatu harcba indul. Még nagyobb, mint a cirkálók, rendkívül erős fegyvereik vannak. És rakétákat is indítanak, amelyek szupergyorsasággal rohannak az ellenség felé.
  Szotnyikov, látva, hogy a farok vákuumban marad, megjegyezte:
  - Nagyon tisztességes háború!
  A kormányzófiú pedig érezte, hogy a felrobbant rakétából gravitációs hullám indul ki, és a fiatal harcos megrendült.
  Felrepült a gerincen... Nagyon élesek az érzések, még a gyomorban is csiklandozott.
  Aztán egy éles zuhanás.
  Alyonka, akit szintén megrázott, kifújta a fogát, és megjegyezte:
  - Szökőár?
  Alekszej, a harcost szintezve, énekelte:
  - Közvetlenül puszta kézzel -
  Megbirkóztam a szökőárral!
  Alenka csupasz lábujjakkal megnyomta a kart, kisüléssel kifújta a hiperplazmát, és hozzátette:
  - És bármelyik kilencedik hullám,
  Ez olyan, mint Claude Vandamme!
  A csatahajók félelmetes fegyverek erőteljes védelemmel, és a leglassabban épülnek fel.
  De ugyanakkor ezek a leghatékonyabb és legszörnyűbb áttörési eszközök. Kívülről úgy néznek ki, mint a bálnák, és fegyverek ezreit viselik.
  Natasha Belaya a menekülődobozon keresztül, vihar közben úszóként csapkodott, belépett az első ilyen kolosszális hajóba.
  Alexey, amelyben a költő élt, és kiváló kilátást nyújtott a harcosra, a sok térfogati képernyőnek köszönhetően, énekelte:
  - Egy hatalmas tarka tábla,
  Zúgnak a motorjai...
  A seregek élve mozognak
  Tankok és csatahajók egyaránt!
  Alenka nyikorgott, egy jól irányzott lövéssel egy másik célpontot talált el, és cigarettásdobozokat füstölt:
  - Azt mondod, tankok!
  A vajda fiú ügyesen távolodva a cirkáló fegyverből kilőtt, nehéz pulzártól megerősítette:
  - Igen, és a tankok is!
  És hozzátette, ismét megcsavarva a hármas csövű technikát:
  - A tanknak is lelke van!
  Alena bólintott.
  - Igen, itt néhány palackot már elkezdtek bevallani a harci robbantók. Ezt nagyon praktikusnak kell mondanunk!
  És a lány jobbra dobta az autóját. Felvillant lédús, háromszínű villámok. És ez egy nagyon súlyos pusztító anyag.
  Vagy talán a háború szerve?
  Natasha, aki már a csatahajóról érkezett, csodálatosan szép és kecses lábának csupasz, kecses ujjait nyomkodta a joystick gombjain, és egy halálos oszlop lángolt.
  Ilyenkor repül a hiperplazma, ötmilliárd fokra felhevülve, akkor itt válik félelmetessé az ördögök számára.
  - csicseregte Natasa, és nézte, ahogy a törött cirkáló csomagok drága és nem túl cigarettákkal szétesnek.
  Íme a Camel általános csomagja, hogyan ég meg a hiperplazmatikus szupertűztől, és elkezd kínozni.
  És a lábak megrándulnak, olyan vad, őrjöngő hangja van.
  Igen, ez nem neked való fürdő.
  Natasha, a terminátorlány megjegyezte:
  - Vannak nők a falvainkban,
  Hogy viccből repülőt vezetnek...
  És van egy nagyon bölcs vélemény,
  Milyen menő nő fog megverni!
  Arkasha Sapozhkov logikusan megjegyezte:
  - A nő nem gyengébbik nem, hanem szép!
  És parancsot adott a szomszédos bolygók fejlesztésére és új gyárak építésére a rabszolgapalackok számára. Igen, ez egy stratégia, és egy kolosszális, összehasonlíthatatlan csata.
  Alenka, miután leütött egy másik autót, pátosszal énekelte:
  - Arra születtünk, hogy egy mesét valóra váltsunk,
  És a haza minden ellensége - por!
  Alice még mindig fogoly testében, de elméjében és észlelésében a játékban. A harc pedig nagyon szép. A csatahajók elhagyják a hangárokat és csatába indulnak. Lebegnek, mint a fahasáb a folyóban. Sok ezer fegyver van rajtuk, és a kaliberek átmennek a tetőn.
  Különösen lenyűgöző a durva csatahajó, egy nagyon erős és valódi óriás. És az ütési ereje óriási...
  Alice megfuttat egy rakétát... Termokvark töltés helyett erősebb termopreont. A korai rakétákban a kvarkok egyesülnek, a következő generációban pedig a részecskék, amelyekből a kvarkok állnak - preonok.
  És ez egy nagyon félelmetes fegyver. De Arkasha pumpálja a hadseregét.
  Az erőtereket pedig hercegnők-plazma borítja - ami a tér görbülete miatt tökéletesebb védelem.
  Az üvegeket és a cigarettásdobozokat sem fordítják le. Konténeres módon készülnek.
  És mindennek és mindennek a kinyerése a végtelenségig tarthat a mátrixban.
  A legtöbb stratégiában azonban az erőforrások kimeríthetetlenek.
  Alexey látja ezeket a tömböket. És fejleszti a harcost.
  Most már hiperlézerei, termopreonpumpái és kineztéri vetemedés elleni védelemei vannak.
  A kis hadvezér ezt énekelte:
  - Az erőszak összetöri az acélt,
  De a rosszindulat ereje nem örök...
  És te az ellenféllel szemben adsz...
  Amikor egy határozott kéz
  A célok pedig emberségesek
  Ellenség a mélységben
  És a hősök a mennybe jutnak!
  Alexey ismét megfordul. Már megszokta, hogy negyvenévesen egy tizenkét éves fiú testében volt. Ez nagyon sok előnnyel jár.
  Vagyis nincs ok a pánikra, nincs ok...
  De a palackok egyértelműen pánikba estek, amikor a durva csatahajó több rakétatalálattól kigyulladt.
  A palackok szétszóródtak, és több belőlük beszívódott a szellőzőnyílásba. Egy tucat alkoholos üveg robbant fel egyszerre... Gyúlékony, pokoli keverék folyt a padlón...
  Alekszej énekelte:
  - Erős mozsártűz,
  És üveg nélkül, sajnos, nincs élet,
  Menjünk le az állomási büfébe!
  És a fiú-vajda ismét ügyes manővert hajt végre, és egy kétüléses vadászgép szárnyát kárpitozza. És szó szerint fellángolt, mint egy itató.
  Natasha természetesen a nagy csatahajót irányítja. Mellette kifeszített konyak "Napoleon". És ez az üveg marsall epaulettjeitől csillog.
  Natasha elvette, és csipogta:
  - Mindannyian a Napóleonokat nézzük,
  Előre, támadjatok - a légiókat!
  A lány pedig csupasz lábujjai segítségével újra megnyomta a joystick gombjait, és mint a cigarettaharcosok tatuja, az olvadt fémcseppekre fog szétszóródni.
  Ez tényleg egy röplabda, amire szükség van...
  Natasha énekelte:
  - Nem vagyunk szánalmas rovarok,
  Páncélozottak vagyunk, mint a teknősök...
  Ha lézerrel ütünk,
  Hagyjunk csak vákuumot!
  Ezek tényleg olyan lányok, akik elvetik a halált. És elpusztítják egyik ellenséges cirkálót a másik után.
  Alenka azonban élvezi a lehetőséget, hogy harcosban harcoljon. Egy csatahajót azonnal lelőni nem szuper feladat számára. És most megint egy nagyon jó autóba ütközött.
  Aztán filozofikusan így szólt:
  - A csirke szemenként csípi, és sokkal gyorsabban hízik, mint a hatalmas darabokat lenyelő disznó!
  És nagyon ügyesen összehúzta csupasz lábujjait. Ez egy lány.
  És annyira kibaszott ez a cigaretta.
  Alekszej egy ötlettel megjegyezte:
  - Nem értem azokat, akik dohányoznak - undorító cigarettát tartani a szájában!
  Alena bólintott.
  - Rossz szokás!
  És a róka kígyó is végrehajtotta a trükköt, és egy másik harcos lángolt.
  Aztán a lány megütötte a csupasz sarkát, és nyikorgott:
  - Erős a hadseregem
  Megmenti a világot!
  A lány persze mást is látott már... Bár természetesen a cigaretta és az alkohol párharca nagyon extravagánsnak tűnik. De akkor is érdemes megnézni.
  És így a burgundi bor is beszállt a csatába egy nagy csatahajón. Valójában több százezer ilyen és nem ilyen palack létezik. Nagyon jól néz ki nagy léptékben.
  És futnak a palackok, címkéktől és epaulettektől sziporkázva. Több mint gazdagnak tűnik.
  A lövés különböző távolságokból történik, és nagyon pontos. A vereségek egyre pusztítóbbak. És rakétákkal és egyéb magokkal kellett lőnöm.
  Alice szorosan szemmel tartotta a csatateret. Átszállította csapatait, és megpróbálta csillaghajókkal lefedni a szárnyakat. És a tettei egészen logikusnak tűntek.
  De Arkasha is energikusan viselkedett. A hatalmas űrtartalmú csillaghajók fokozatosan közeledtek. A tüzérségi csere pedig egyre intenzívebbé vált.
  A szupernóvákhoz hasonlóan a rakétarobbanások is fellángoltak. És ez csak a teljes pusztulás volt. És ez valóban egy csata, amelyben minden katona hős.
  A palackok és a csomagok gyors ütemben mozogtak. És a mancsuk és a lábuk folyamatosan villogtak. És energikus akció volt.
  Natasha ismét csupasz lábujjaival összezúzta a lábát, és nehéz rakétákat irányított az ellenségre.
  Megint egy rés, és a csatahajó cigarettái elkezdtek hasadni. És fellobbant benne a tűz, mintha a gyertyák itt ereszkedni kezdtek volna.
  Natasha énekelte:
  - Bátor lányok vagyunk, zengő a hangunk!
  És ismét halálos és pusztító rakéták repülnek. És lángol a pokolgomba, és itt van itt a kegyetlenség nagy léptékben.
  Arkasha elrendelte a palackok seregét:
  - Végezzen ferde vágást!
  Drága konyakkal teli palack-tábornok kéreg:
  - Így van, parancsnok!
  Natasha bölcsen megjegyezte:
  - A seregünk bevette Berlint, és a lány segített!
  És a csupasz sarka ismét a gombokhoz nyomódik. És nagy felgyorsulással kitörnek a megsemmisülés gyilkos ajándékai.
  Alexey ismét lelőtte a vadászgépet egy ferde szélmalommal, és nyikorgott:
  - Az én feladatom négy szó,
  Nem keresek más utat!
  Natasha egyetértett ezzel:
  - Igen, ne keress kerülőutakat, játssz egyenesen a szélen!
  Ez a lány tudja, mit csinál. És nagyon okos módon vele. Összességében azonban a dinamikus egyensúly megmaradt.
  A fiú-vajda úgy viselkedett, mint egy tapasztalt ász. Csecsenföldön harcolnia kellett. Voltak zsoldosok és helyi harcosok, és nagyon jó harcosok.
  A csecsenek akár az első háború győzteseinek is tekinthették magukat, hiszen az orosz hadsereg célját elérve távozott. Igen, és a második csatában tíz évig húzódott.
  Alekszej, aki rálőtt az ellenségre, és ismét manőverezve a vadászgépet, nagyon ügyesen kiszúrta a sebezhető részeket.
  A vajda fiú egy tevefalkába futott. Ezek elit cigaretták, ami azt jelenti, hogy a pilóta nem könnyű.
  Manővercsata kezdődött, két ász. Szotnyikov fejében még egy gondolat is megvillant: hogyan nézne ki Kozhedub és Huffman csatája? Valószínűleg méltó küzdelem lenne.
  Alekszej ügyesen kiütött egy másodlagos harcost, és énekelte:
  - Én vagyok a legnagyobb ember
  Pedig a második századot élte!
  Alenka mosolyogva vette tudomásul, amit a monitoron keresztül küldött:
  Minden rendben lesz fiam!
  Szotnyikov így válaszolt:
  - Nem fiú vagyok, hanem férj!
  Alenka nagyon precíz csavarással lelőtte az ellenséget, és nagyon ügyesen kiütötte a harcosokat.
  Natasha szellemesen megjegyezte, és nagyon finoman megütötte a gombokat a sajtó lapjaival.
  A rakéták pedig nagyon agresszíven reagáltak erre. És úgy repültek, mint egy kobra halálos mérge, amelyet a bőr alá bocsátottak.
  Szotnyikov ismét egy falka tevével küzdött. Az örök fiú túl egyenesen viselkedett.
  Ellenfele pedig elkapni tudott, Alekszejt pedig heves hőség öntötte el.
  Alenka felkiáltott:
  - Vigyázz haver!
  A fiú-vajda kissé megtépte a távolságot. De az ellenség nagyon magabiztosan ragaszkodott hozzá.
  És mindkét harcos majdnem összeütközött. Ment, ment agresszív konfrontáció. És még össze is ütköztek.
  Alekszej énekelte:
  - Lesz egy város a Vénuszon,
  És a Marson várost építünk...
  Nem egy csúnya kiméra -
  Eredményt adunk!
  Alice megveregette a Marlboro vállát, és kotyogott:
  - Klassz kis jószág vagy!
  A tutu-marsall vicsorgott:
  - Örömmel szolgálunk!
  Sokolovskaya elrendelte:
  - Menj a támadásba! Gyere a bal oldali elkerülőről.
  A nagy csatahajók mozgása túl laza volt, és nagyobb sebességgel haladtak, mint a cirkálók. És hatalmas energiával léptek fel.
  Alice a csatateret nézte, pontosabban a háromdimenziós teret. És most Arkasha próbál nyomást gyakorolni. A frontvonal most megereszkedett, majd meghajlott.
  És ez egy dinamikus egyensúly volt. Alice kiszabadította a lábát a cipőjéből, és puszta ujjaival nyomkodni kezdte a joystick gombjait.
  És volt egy felülvizsgálat és megsemmisítés.
  Itt elfoglalták az egyik nagy csatahajót, és az oldala összeomlott. És égett, égett szörnyű erővel.
  Natasha aktívan lőtt, és a csupasz lábujjait is irányította.
  És átszúrták egyik hajót a másik után.
  Tehát minden mozdulata kecses volt és rendkívül precíz. És nagyon ügyesen kiütötte ellenfeleit. És most ismét szivarcsomagok égnek, a másik oldalon pedig üvegek robbannak. És mindkét fél esélyei nem lépik túl a dinamikus egyensúly határait.
  Natasha még szívből énekelte:
  - Én vagyok a legerősebb a világon,
  Le tudok győzni egy elefántot...
  És ebben a szomorú levegőben,
  Nem az Úr uralkodik - a Sátán!
  Alex mosolyogva mondta:
  Olyanok vagyunk, mint a Sátán!
  És a fiú-vajda, aki megnyomta csupasz, kerek gyermeksarkúját, de a gombokat és a hiperplazma agresszív patakjait egyszerre engedte el. És így szar... És az ász egy csomag "Camel", és szó szerint lángolt.
  Elvette, és agresszíven megjegyezte, amikor az ellenség végzett.
  Szotnyikov énekelte:
  - A bátor harcosok győzelme vár,
  Le tudjuk dönteni az akadályokat...
  A nagy atyák dicsőségében leszünk,
  Várják, hogy a katonák megtudják a jutalmakat!
  Alyonka kuncogott, levágta az ellenség új gépét, és nyikorgott:
  - A szent Oroszországért!
  Alexey gyerekes mosollyal megjegyezte:
  - És itt, Oroszország, hadilábon állunk a palackokkal!
  A boszorkánylány szellemesen válaszolt:
  - Egy nagyon nagy üvegért pénzt lehet kapni a konténerért!
  És mindkét harcos nevetett.
  Arkagyij még nem vett részt a csatában. Csapatokat szállított át, hogy ne engedje be az ellenséget a hátba.
  Alice megpróbált átcsúszni, és létrehozni egy táskát. Eddig nem sikerült neki.
  A lány körül drága cigarettacsomagok cikáztak. Folyamatosan próbáltak tanácsot adni. Ennek azonban nem sok haszna volt.
  Itt van még egy pár csatahajó mindkét oldalon kigyulladt és szétesni kezdett.
  Csörögtek az üvegek.
  Alekszej egyelőre egy vadászrepülőgépen harcolt, bár nagy kísértés volt, hogy átszálljon egy nagyobb autóba.
  Szotnyikov nagyon jól mozgott. Ő, mint egy királynő a deszkán, átugrott a vákuumon.
  Ez pedig a vers virtuóz előadása volt a részéről.
  Alenka mezítláb is megnyomta az összes gombot és kart. Egy üveg bordeaux-i verekedett mellette. Szintén egy elit harcos, aki a csirkéket zúzó piranha izgalmával ütötte le az ellenséget.
  Szotnyikov viszont kaszával levágott egy másik ellenfelet, és alaposan megégette.
  Itt a vadászgépek szó szerint ütköztek, és az erőterek elrepültek. Ez pedig nagy pusztítás. De természetesen nem Alekszejnek - a nagy erejű harcosának.
  Alenka biztatta párját és férjét:
  - Jó volt fiú! Nyomd meg!
  Natasha viszont koncentrált haláltüzet lőtt a nagy csatahajóról. Ő egy harcos, akinek halálos kilengése van.
  Natasha nem célzott, hanem ösztönösen megnyomta csupasz lábujjait.
  Neki is bajba kellett kerülnie, főleg gyerekkorában.
  Bár a pattanás kitörése okozta neki a legnagyobb bánatot. Pontosabban nem villogott, hanem felugrott.
  Natasha a lángot irányítva énekelte:
  - Nem mész sehova
  Szivarból tetűt csinálok!
  Alexey logikusan megjegyezte:
  - A humor segít építeni és élni!
  Natasha kifejtette:
  - Nem humor, hanem dal!
  Szotnyikov, aki egy újabb harcost ütött ki rája formájában, ezt énekelte:
  Ki szokott küzdeni a győzelemért,
  Hadd énekeljenek velünk!
  Natasha egymillió Hirosimára ledobott atombombát robbantott fel energiaárammal, és felkiáltott:
  - Aki vidám, az nevet,
  Aki el akarja érni....
  Alenka nevetve tette hozzá:
  -Aki keres, mindig talál!
  És a csupasz sarka pontosan a célpont felé mutatta a pulzárt. És persze a cigaretta nagyon kellemetlen volt.
  De Katka viszont nem volt alábbvaló a csatában. És csupasz lábujjai nem kevésbé fürgeséggel küldték a halálajándékokat. És keményen beleadta a halál késztetéseit.
  Katya a monitoron keresztül kacsintott Masára:
  - Micsoda szépség kapaszkodj!
  A háromszáz éves örökkévaló lány válaszul így válaszolt:
  - Ne csak kapaszkodj és üss!
  És a harcosok megmutatták egymásnak a nyelvüket.
  Katya azonban évek óta még mindig csaknem tinédzser, Mása pedig úgy tűnik, nem érett meg.
  Az itteni harcosok a legmagasabb színvonalúak.
  Lyokha Teterev is a csata hevében van, de inkább egy nagy csatahajóról tüzel.
  Ő sem vált még el gyermekkorától. Itt, a jövő világában a dolgok kissé elmentek a fejükből.
  Lyokha szintén egy tizenhárom év körüli fiú kinézetét öltötte magára, és csupasz sarkával nyomkodta a gombokat, és egyszerre énekelte:
  - Fújj, fújj, fújj, még egy ütést,
  Nekünk, harcosoknak különleges ajándékunk van!
  . 2. FEJEZET
  Mása egyetértően bólintott, és csupasz ujjaival, lányos lábujjával és ételével hiperplazmás fegyvereket mutatott az ellenségre:
  Mi vagyunk a legerősebbek a világon
  És úgy fogjuk leélni az életünket, mint egy lőtéren!
  Katya kikászálódott a több milliárd fokosra felhevült égő részecskékből.
  A lányt ott vágták le, amikor zsoldosok támadták meg Oroszországot. És játékosan lerombolta a fejeket.
  És van játék is. Mi a helyzet az üvegek feltörésével? Ők sem halhatatlanok.
  Katya fogát kicsurgatva olvasta:
  - Egy, kettő, három, négy, öt -
  Katya kijött lőni!
  Mása halálos részecskesugárral robbantva megerősítette:
  - Kivétel nélkül nyerünk!
  Alice rájuk kiabált a hologramokon keresztül:
  - Ne ússz a bóják mögé, légüres térbe kerül!
  Katya csicseregve ledöntött egy másik célpontot:
  - Nagyon jó a győzelem,
  És zúzósan hagyjuk az ellenséget!
  És most ismét közelednek az űrhajók. A csatahajók és a nagy csatahajók igyekeznek a falhoz ragaszkodni, ami miatt az erő- és féltérmezők felhalmozódnak, és az űrhajók gyakorlatilag sebezhetetlenekké válnak.
  Katya szenvedéllyel és rendkívül körültekintően küzd. A harc nem tréfa.
  Természetesen a legerősebb nyer.
  A valóságban azonban a stratégia a végtelenségig tarthat. Főleg, ha az erőforrások összehasonlíthatóak. És az erők szinte pontosan egyenlőek.
  Alice összevonta a homlokát. Milyen gyakran fordult elő egy ilyen háború, mint egy dáma- vagy sakkjátszma, döntetlenre.
  És itt még nehezebb fellépni, mint a sakkban.
  És akkor a tál egyensúlya és enyhe oszcillációja.
  Alenka is, kibaszott cigis, kezdett ideges lenni. Valójában itt dugják egymást, de a gazember nem viccel...
  Alice felmordult:
  - A legújabb eredményekért!
  Mása vodkás és konyakosüvegeket cipelve nyikorgott:
  - A legjobb sikerért!
  Lech így válaszolt:
  - Ez nem az!
  Katya egy másik célpontot takarva csicseregte:
  - Miután a reaktor lezuhant, az már nem lesz ugyanaz!
  Alice dühösen morogta:
  - Azonnal világos, hogy nem Puskin,
  Írtad ezeket a cuccokat!
  Katka kuncogva válaszolt, leütve a harcost:
  - És nem összehajtva, de nem is összehajtva!
  Hideg a rövidnadrágod!
  Lyokha az ujjával megfenyegette Katiát:
  - Ne légy udvariatlan! Nedves a fül mögött!
  Katya felkacagott.
  - Sűrített tej?
  Alice dühösen felmordult:
  - Katya fellép egy évig, megfosztom az édességtől!
  Az ifjú harcos felkiáltott:
  - És nincs jogod!
  Mása beleegyezett, és dühösen megnyomta csupasz sarkát:
  - És valójában mit parancsolsz!?
  Alice bölcsen válaszolt:
  - Jobb, ha király van a fejedben, mint a szél!
  Mása mosolyogva csipogta a vadászgépet, és csicseregte:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Lech szenvedéllyel hozzátette:
  - Anyánk, anyánk - megöljük a vodkát!
  Katya váratlanul kijelentette:
  - És mostohaapám azt mondta, hogy a vodka veszélyesebb egy orosz emberre, mint egy tucat Hitler!
  Alice egyetértően bólintott.
  - Igen, Hitlerek százai valóban veszélyesebbek! Szervezetünk azonban nem fél az alkoholtól!
  És a lány ismét megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombjain. És a csapat működött. Nagy és nehéz csillaghajók új légiói, tele cigarettásdobozokkal rohantak csatába.
  De Arkasha Sapozhkov oldaláról ugyanazok az újonnan előállított légiók haladtak a találkozó felé. És az űrhajók hosszú, csillogó ösvényeket hagytak maguk után.
  Alekszej Szotnyikov egy vadászgépben mozgott, gyorsítva vagy lassítva.
  Gyors fiatalember volt.
  Arkasha parancsot adott. De ő is belefáradt már a parancsnokságba.
  És maga helyett az örökifjú akadémikus otthagyta az elektronikus parancsnokot, és csatába rohant.
  Alisa Szokolovskaya követte őt. Harcosa élesen felgyorsult.
  Mindkét hadúr nagyon erős fegyverekkel rendelkező járműveket választott, és bekapcsolta az isten üzemmódot.
  Innen indulunk el ettől a fordulattól.
  Alice is kiszabadította kecses lábát a cipőjéből, és csupasz ujjaival nyomkodni kezdte a gombokat. Olyan jó a lábaddal játszani.
  Alice még énekelte is:
  - Valahol a Kamán,
  Nem ismerjük magunkat!
  Valahol a Kamán -
  Anya folyó!
  Kézzel nem lehet elérni
  Ne nyúljon a lábával!
  Masha felvette:
  - Mezítláb
  Óraműves lányok!
  És ott egyszerű katonákká váltak, akik ádáz csatát élveztek.
  És milyen jó hangulatú így küzdeni!
  Alice egy bikiniben maradt. Nagyon szép lány. Tökéletes alakja és csodálatos testarányai vannak.
  De a hatalmas, több galaxist felölelő emberi birodalomban egyáltalán nincsenek csúnya vagy testi fogyatékosok.
  És ez biztosan tetszik. Milyen szép és helyes lett mára az univerzum.
  Alice csupasz lábujjait a karokra szorítja. Milyen gyönyörű, és testének ívei olyan csábítóak az abszolút tökéletességben és a vonalak harmóniájában.
  A hőslány ezt énekelte:
  - Dicsőség szülőföldemnek,
  Mindannyian egy barátságos család vagyunk!
  És most egy apró borsó kisülést bocsát ki egy minirakétán. De a termopreon reakció kolosszális erejű energiát is kivált.
  És van egy szupernóva-robbanás, és egy tucat harcos, a csónakkal együtt, lepkeként ég a kandalló lángjában.
  A palackoknak még egy szót sem volt idejük kinyögni.
  Alice csicseregte:
  - Beadás
  Tudjuk, hogyan csökkenthetjük a változást!
  Lech Teterev ezt írta a Twitteren:
  - Te csak szuper Alice vagy!
  A Hero Girl ezt írta a Twitteren:
  - Lisa-Alisova - jó név!
  És ismét egy kerek, rózsaszín lányos sarokkal megadja magát a halál jelene.
  Ez óriási pusztítás.
  Katya élvezettel fújta ki a levegőt, és rakétával széttépett egy másik palackos repülőgépet:
  - Igen, ez jó név!
  És énekelte:
  - Hirtelen kiszalad a vadász...
  Hiperplazma támad!
  Masha kuncogott, és így szólt:
  - Szeretnivalo!
  Csupaszított, lebarnult lábujjai pedig valami teljesen halálosat és egyben csinosat szabadítanak fel.
  És még a romboló is szétvált a találattól.
  Válaszul Natasha egy élénk színű hologramon keresztül a nővérére kacsintott, és nyikorgott:
  - Ez egy termopreon!?
  Maha hevesen bólintott.
  - Igen, valami ilyesmit! És nagyon építő!
  És a lányok nevetésben törtek ki. Még a nyelvüket is kinyújtották. Azonnal meghosszabbodtak, mint az ostor, és összefonódtak labdává. És annyira elcsavarodott.
  Alice kommentálta:
  - És összefonódunk, mint egy pár kígyó,
  Szorosan ölelve két barátot!
  Natasha kotyogott:
  - Jó barátok vagyunk!
  Arkasha, aki szintén háromdimenziós vetítésen keresztül tartotta a kapcsolatot, Afrika fiának fekete bőrű fiúvá változott, és nyikorgott:
  - A jó lányok nagyszerű barátok,
  Gondolkodj, mint az óvodások - félelmek várják őket!
  És egy fekete bőrű, elbűvölő gyöngyfogú fiú napsugarakat bocsátott ki.
  És ugrottak, és itt a csoda, egyszerre négy harcos cigarettával, elszenesedve, mint a cigarettacsikk a gázégőben.
  Alice visszakacsintott.
  - Egyszerűen elbűvöl!
  Arkasha megjegyezte a fülét mozgatva:
  - Én vagyok az intelligencia megtestesítője!
  Az orrlyukakból származó fiú pedig, mintha villámcsapással kalapálna, egy varázslat - a mátrix, vagy inkább a hipermátrix hatása.
  Alenka racionálisan megjegyezte:
  - Az elménk csak elképzelhetetlen anyagot szül!
  Alekszej Szotnyikov pedig ütést kapott a homlokon. A fiút ismét elöntötte az erős hőség. De egyáltalán nem volt zavarban.
  Ellenkezőleg, egy fürdőházra emlékeztette az egykori kormányzót. Mi is az a fürdő valójában?
  A kisfiú ezt énekelte:
  Fürdő, fürdő, fürdő, fürdő!
  Tölgy és nyír infúzió!
  Alenka felvette férje szövegét:
  Fürdő, fürdő, fürdő, fürdő, fürdő!
  Életünk egy darabja egyedülálló!
  Arkasht ismét napsugárral távolították el csiszolt gyémántként csillogó fogairól, és megjegyezte:
  - És te férj és feleség vagy!
  Alekszej erőteljesen bólintott, távolodva a bonyolult pályán repülő bányától:
  - A feleség félje a férjét!
  Alenka felkacagott, meztelen, rózsaszín sarka nyomta a pedált, mire a lány csicseregte:
  - Nem félek a férjemtől, sem a hidegtől!
  - jegyezte meg Alekszej szemrehányóan szenvedélyére nézve. Aztán majdnem betakarta egy kronogránát. Veszélyes fegyver még akkor is, ha van isteni módod. A fiú nyikorgott, csupasz, gyerekes sarka csúnyán leégett.
  Sotnikov kiadta:
  - Vigyázz magadra, vigyázz!
  Alenki ezt megerősítette azzal, hogy az ellenséges brigantint egy harci kibocsátóval erre ráverte:
  - Vigyázz, vigyázz magadra!
  Arkasha kuncogott és énekelte:
  - Én egy hatalmas pokolgép vagyok.
  A csokoládé boldog lesz!
  A cigaretta és az alkoholos italok harca nagy volumenű fantázia.
  Alice az oldalán üvegeket csépelt különféle űrhajókon, Arkasha pedig cigarettásdobozokat kukucskált különféle csillaghajókon. Nagyon klassz volt - lenyűgöző játék.
  Arkasha, aki egy egész cirkálót ledöntött dohánytermékekkel, kotyogott:
  - Alice az őrültek házából
  Nagy tehén!
  A női hősnő így válaszolt:
  - Fizetni fogsz!
  És a rakétája fegyverek és palackok nagy sorával zúzott szét egy dreadnoughtot.
  Igen, lenyűgöző volt.
  Alekszej Szotnyikov eközben egy doboz Korona cigarettával küzdött. Az ász magas színvonalú volt. Mindkét vadászgép be- és kifelé manőverezett a kitörő energiaáramokba.
  A vajda fiú még kissé értetlenül is állt. Az ellenség valóban erős. De hova lett a miénk?
  Alekszej manőverezve énekelt:
  - Egy cseppet sem félünk az ellenségtől,
  Erős orosz szablyáink!
  És ismét egy határozott és nagyon sikeres manőver. És most a szellem ki van verve az ellenségből. A vákuumszalagba került, úgy tűnik, fulladoz.
  Szotnyikov énekelte:
  - A nap felkel és lenyugszik
  És szülni fog a hősök országa!
  Alenka mosolyogva jegyezte meg:
  - Nem passzol az akcentus!
  És a lány ismét mezítlábas, fényes bársonysarkút ajándékozott neki.
  Nos, ez egy komoly harci próba.
  Harcos és harcos, mint mindig, nagy magasságban.
  Arkasa Szapozskov Alice felé közeledett.
  A fiatal, külsőleg nagyszerű akadémikus a Twitteren így üzent:
  - Nos, barátom - készen állsz elfogadni a sors jobb kezét?
  Alice üvöltéssel válaszolt:
  - Kedves fiam!
  Ebben az órában mi van veled!
  Arkasha megsemmisítő sugárral felrobbant, és nyikorgott:
  - Minden rendben, hiába keresték bennem a problémákat,
  Csak Lisa, te Alice vagy, hiányoztál!
  A fiú pedig a lányra kacsintott. Egyszerre tűnt grandiózusnak és komikusnak.
  Natasha is küldött valami pusztítót és egyben ehetőt.
  A hiperplazmás sugarat tortává alakították, amely beborította a csillaghajók összes látóterét.
  Valóban, ha sok a keksz, megfulladnak tőle!
  Alice értékelte az óriási tortatámadást.
  - Nagyszerű! - vicsorgott a lány.
  Igen, határozottan túlzás szaga volt. A cigarettáscsomagok maguktól lángra lobbantak, az üvegek pedig felrobbantak.
  Arkasha elvette, és csipogta:
  - Ha cici vagy tortával,
  Nagyon híresen elakadt!
  Szóval valahol a majmok...
  Használtad a vevőt!
  És dobj egy csillogó pulzárt a szemedből.
  Alekszej Szotnyikov, nyomást gyakorolva az ász versenyzőre, kiadta:
  - Jégcsapok gurulnak a szemből,
  Eljött Pan halálának órája!
  És ismét halálos rakétákkal csavarva.
  Natasha megadta magát, elindítva a következő szakaszt a nagy csatahajóról:
  - A pártunk nyerni fog!
  És egy hiperplazmás folt repülése térkép formájában. És a vákuum sziszegett, készen arra, hogy sok szikrára hasadjon.
  Eközben repülés közben egy üveg vodka és egy csomag Belomor először ütközött vadászgépekkel. Volt egy robbanás és a teljes megsemmisülés.
  És akkor a csomag és a palack kilökődés után vákuumban elkezdték egymást ütni.
  A cigaretta és az alkohol egyértelműen kölcsönös összeférhetetlenséget okozott.
  Belomor a Stolichnaya vodkát nyomva mohón felmordult:
  - Mit vársz?
  Az üveg így válaszolt:
  - A megsemmisülésedre!
  A doboz cigaretta felkacagott.
  - Nem kapod meg!
  Az üveg tiltakozott:
  - Hogy várjak!
  És felütötték egymás fejét. Így csillogtak mindannyian.
  Arkasha véletlenül ezt a képet nézegetve felszisszent:
  - Nem, a törött szárnyak nem fognak összezavarni,
  Nincs bennem szánalom és nem véletlenül!
  Lekha Teterev támogatta a szövegrészt:
  - Nem szeretem az erőszakot és az impotenciát.
  Csak kár a keresztre feszített Krisztusért!
  A vákuumban történő szétszerelés színes és lédús volt.
  Alice fütyörészett és együtt énekelt, csupasz lábujjával a billentyűzeten játszott:
  - Az igazi vigyorom, és egy szupererős ütés!
  Ezt követően a lány, akárcsak a haja, egy egész köteg szikrát bocsát ki a fejéből.
  Arkasha nagy szenvedéllyel jegyezte meg:
  - Fenomenális Ördög vagyok!
  Alice így válaszolt:
  - Nem, te csak egy balhé vagy!
  És a sörényes akadémikus a Gross előtaggal felmordult:
  - Betonkerítés vagyok!
  Natasha így válaszolt:
  - Ez nem Arkasha, hanem egy hipertitán!
  Alekszej egy másik dombról kilépve meglepődve vette észre:
  - Itt mindenki szereti a hiper előtagot!
  Alice logikusan elmagyarázta:
  - Maga az életünk pedig egy folyamatos hiper. Ha nem az életben, hát a Hipermátrixban!
  Ljoha Teterev szaltóba fordult, és galamb módjára bömbölt:
  - Mennek a mátrixon,
  Felrobbannak a csillaghajók!
  Katya pedig dühösen hozzátette:
  - Hát a mátrix, az a mátrix!
  Valójában ez egyszerűen a folyamatos pusztítás és megsemmisítés kolosszális rendszere.
  Folyamatos jóslásra voltak ítélve az üvegek és a cigarettás dobozok. Az egyik üveg vodka "Crystal" a sugárpisztoly előtt kezdte meggyónni bűneit.
  Még térdre is ereszkedett - énekelte:
  - Engedd el a bűneimet,
  Tudom, hogy sok van...
  Kérlek hallgass és segíts
  Meg akarok bánni Isten előtt!
  Tényleg komikusan nézett ki. De valójában a palackozott cigarettának is van vallása. És néha még a fegyverek is imádkoznak.
  Arkasha Szotnyikov kérdésére válaszolt:
  - Igen, persze - hívő robotok - ez haladás!
  A felügyelő fiú megjegyezte:
  - Mennyi előrelépés történt?
  Elképzelhetetlen csodákra...
  Csak nagyon csábító
  A hit dolgában egy furcsa démon!
  Alice agresszíven megerősítette:
  - A bajok elfelejtve
  Felhagyott futás...
  A robotok híresen szántanak,
  Nem férfi!
  Arkagyij bólintott.
  - Igen, a robotok alaposan szántanak!
  És a négyesben, vagy inkább a nyolcban kórusban énekelték:
  - Kapitány, mosolyog kapitány,
  Hiszen a mosoly a hajó zászlaja!
  Kapitány, kapitány húzzon fel!
  Csak a bátrak hódítják meg a tengereket!
  És mindenki kórusban fog fütyülni...
  Hát igen, csalogányrablók!
  Alekszej Szotnyikov felemelte gyermeki kezét, ökölbe szorította a kezét, és énekelt:
  - Öklök, öklök...
  Ütéssel megverték az ellenfelet,
  Az ökleink!
  Tényleg volt mit látni...
  Egy másik harci ruha énekelni kezdett:
  - Te bunkó akarsz lenni?
  Természetesen nem,
  Adj egy kis bort
  És egy doboz cigaretta!
  Alekszej füttyentett. Otthagyta a következő rakétát, és nyikorgott:
  - Ez a fiziológia!
  És kiderült, hogy a fiú-vajda teljesen áttört.
  Megjelenése olyan volt, mint egy betörés a hipermátrixba és az alternatív gondolkodásba.
  Alice gúnyosan megjegyezte:
  - Az az igazságom
  Hogy a világ őrültek házává változzon!
  És a lány ismét csupasz lábujjával nyomta az összetett és halálos billentyűzetet.
  Arkady Sapozhkov logikusan megjegyezte:
  Majdnem mindenki megőrült
  Még azok is, akik őrültek...
  De srácok, ti duzzogtatok...
  Túl sok erő kell hozzá!
  Alice egyetértett ezzel:
  Túl sok, az biztos!
  És a lány csupasz sarka beleragadt az antennába. És egy hatalmas, egyszerűen korlátlan erejű cunamihullám indult el.
  Nyilvánvaló volt, hogy még a durva csatahajók is megremegtek a tüzes hálóban.
  A kisebb edények pedig teljesen kifordultak.
  Alice énekelte:
  - Csillaghajókon repültem,
  És nincs elég föld az égen!
  Alekszej Szotnyikov szövegesebben olvasott:
  - Most már emlékszem
  A megjelenés sugárzóan fényes...
  Egy tőr hegyével szúrta át a szívemet!
  Égtem a tüzes szél patakjaiban,
  Válaszul csendben maradtál!
  Alice mormolta válaszul:
  - Ó, milyen könnyű bekerülni a pervachiba...
  Fogd be, kuss, kuss!
  Arkasha beleegyezett:
  - A csend arany, de sokszor nagyon alacsony színvonalú!
  Alice kuncogott, és a nyelve egy tucat méterrel megnyúlt, és mint egy pofon egy nagy akadémikus homlokán.
  Még a szeme is kipattant a üregéből...
  És a paták már taposták a vákuumot. Az alkoholos üvegek fehér lovakon száguldottak, a cigaretták pedig a fekete lovakon. És rendkívül lendületesnek tűnt.
  És volt egy ütközés...
  Lekha Teterev énekelte:
  - Rágyújtottam egy második cigarettára,
  Kopogás hallatszott a fürdőszobában...
  Valószínűleg a világ vége
  Vigyél az ijedtségbe!
  Alice megerősítette:
  - Vigyük el!
  És a harcos-hősnő ismét úgy korbácsolja a nyelvét, mint egy madárijesztő ...
  Arkasha a maga módján tiltakozott ez ellen. Homlokán a homloka megnyúlt, és elkapta a nyelvét. Azonnal volt egy rövidzárlat, és hogyan szikrázott... Pontosabban, a villám úgy kalapált, mint egy dobpergés.
  És ismét elment a cunamihullám, csak ezúttal a cigarettásdobozokkal teli csillaghajókra esett az ütés. És minden kigyullad és lángol...
  A durva csatahajók pedig olyanok, mint egy gigantikus serpenyőbe dobott hóbuckák.
  Az örökkévaló fiú és lány ütésváltás után homlokukat ütötte, és kórusban énekelte:
  - Barátok leszünk veled
  Kincs az örök barátság!
  Alice beleegyezett, és ezt énekelte:
  - Ördög, ördög, ördög mentse,
  Valaki, valaki megbüntetett minket...
  Adj nekünk, adj nekünk, kard a kezünkben,
  Ellen, az új pestis ellen!
  Szotnyikov egyetértett:
  - Igen, volt itt egy ilyen koronavírus...
  Alice csicseregte:
  A vírus nem visz el minket!
  És ismét villám villan a szeméből.
  Általában véve a csapat... elégedett...
  Szinte az összes palack összetört, a cigaretta lángokban állt. És általában, a csata sokáig javában zajlott, és szó szerint kiégett ...
  Szotnikov megjegyezte:
  A Mátrix mindent megváltoztatott...
  Alena bólintott.
  - Az üveg is személy!
  Lekha Teterev bólintott:
  - És hogy a cigaretta nem emberek?
  Natasha énekelte:
  - Eladom az egész világot egy cigarettáért,
  És még egy fél élet sem kár ezért!
  Masha vicsorgott:
  Kolumbusz felfedezte Amerikát
  Egy bátor tengerész...
  De ugyanakkor tanított is
  Az egész világ dohányzik!
  Alekszej Szotnyikov szellemesen megjegyezte:
  - És ha rossz a helyzet - mondják -, az a dohány!
  Arkasha egyetértően bólintott:
  - Ez igaz! Már harcoltunk! És menjünk szabadon!
  Alice bólintott.
  - Azt hiszem, tudom, hogyan lehet megszabadulni a gubótól!
  Szotnyikov egyetértően bólintott.
  - Egy jó háború így megvilágosítja a gondolatokat!
  Alice beleegyezett:
  Nincs is jobb egy jó küzdelemnél!
  Arkagyij ezt énekelte:
  - Az univerzumban háború dúl,
  Összetörni, ölni ok nélkül...
  A Sátán szabadjára engedte
  És eljött vele a halál!
  A csapat megrázkódott... Csillaghajók, összetört csillagok, törött palackok és elszenesedett cigaretták mind eltűntek...
  Fegyverszünet két kannibál között
  . 1. FEJEZET
  Hitler békét ajánlott Sztálinnak még a kurszki dudor előtt. Éppen Molotov frontvonali látogatása idején. És egy személyes találkozón mindkét diktátornak valahogy sikerült megegyeznie. Sztálin kezdetben ragaszkodott a békéhez, annexiók és kártalanítások nélkül. Hitler pedig megjegyezte, hogy a Szovjetunió területének jelentős részét továbbra is Németország tartja ellenőrzése alatt, Sztálin követelései pedig túlzóak.
  Hitler békét ajánlott, megőrizve azt, amit a Harmadik Birodalomnak sikerült meghódítania.
  Végül az utolsó pillanatban a vezető beleegyezett a kompromisszumba: visszatérés az 1939-es határokhoz. A Führer felismerte, hogy nem tud két frontot húzni, beleegyezett ebbe. Sőt, Németország nyert valamit, és a keleti hadjárat eredményét a győzelemre lehetett nyilvántartani.
  Sztálinnak is megvolt az oka. Először is, a Szovjetunió nagy területeit egyetlen lövés nélkül felszabadították. Másodszor, volt egy számítás, hogy Hitler még néhány évig harcolni fog Nyugaton. És mindez a szövetségesek és a Harmadik Birodalom kölcsönös megsemmisítésével fog véget érni.
  És akkor a Szovjetunió átveszi az egész világot!
  A számítás látszólag cinikus, de valószínűleg igaz. Hitler mindenesetre valóban Nyugat felé fordította hordáit.
  Április 20-án megszűntek az ellenségeskedések a szovjet-német fronton. Ezután megkezdődött a német csapatok kivonása. Hat hónapot kellett volna igénybe vennie.
  A nácik mindent a hátukba vittek, amit csak tudtak. De Tunéziában az ellenségeskedés felerősödött.
  Először természetesen német vadászgépek érkeztek a keleti frontról, és jobbnál jobb ászok. És elkezdték nagyon keményen sütögetni a szövetségeseket.
  Ezután a bombázók is felálltak, és megkezdték a harckocsik és a gyalogság átszállítását, beleértve a kiválasztott SS-egységeket, valamint a keleti csatákban megedzett frontvonali egységeket.
  Persze abban az időben a Panther valószínűleg a világ legjobb tankja volt. Gyorstüzelő ágyúja, páncéltörő lövedéke van, homloka jól védett. A legénység feltételei pedig kényelmesek. Úgy tűnt tehát, hogy a németek erős ütőkártyát dobtak ki.
  És ugyanakkor felhúzott számos tengeralattjárót. És a csata Tunéziáért elhúzódott.
  A legfontosabb az, hogy a nácik repülőgépeket gyűjtve meg tudták támadni és elfoglalni Máltát. És ezzel megfosztották a briteket egy erős bázistól. És kényelmesebbé vált a nácik számára az erők átadása a fekete kontinensre.
  És még rosszabb lett a szövetségesek helyzete, amikor Franco elengedte a németeket Gibraltárba.
  Az erőd pedig egy villámcsapás következtében eldőlt.
  Szotnyikov álmában nézte ezt a támadást.
  Az első, már legendássá vált pilóta, Marseille, aki a repülés történetében százötven-kétszázháromszáz repülőgép eredményét blokkolta, meglehetősen magabiztosan emelkedett a Focken-Wulf-on. Természetesen nem hagyhatta ki a legfontosabb csatát, amely eldönti, ki fogja uralni Afrikát. Így az ME-109 helyett beleegyezett, hogy a szokatlan F-190-est vezessen, bár ennek az autónak a bombázós változata kicsit nehezen kúszott fel, mivel a bombaterhelést az utántöltő változatban fektették le. Az F-190 vagy Focken-Wulf a második világháború alatt a Luftwaffe igazi "repülő lovává" vált. Ez a szovjet időkben meglehetősen elátkozott gép, frontbombázó szerepében minden tekintetben felülmúlta a Pe-2-t, támadógépként pedig kétségtelenül jobb volt, mint az Il-2, vagy akár a fejlettebb és mozgékonyabb Il. -10.
  Mi a jobb? Sebesség, manőverezhetőség, főleg szárnyról merüléskor, hát fegyverek, szóval ennek a gépnek a legmasszívabb módosításában akár hat (!) ágyúja volt.
  A második pilóta, akit a Vaskereszt lovagkeresztjével tüntettek ki tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, nem egyedül repült, hogy megtámadja az angol flottát. Vele egy egész armada, bombázók, köztük búvárbombázók, támadórepülők és vadászgépek. A légiközlekedés nagy számban gyűlt össze, és a fellegvárra, valamint a brit századra csapott le. Már mindent kiszámoltak, bár számítógépek még nincsenek... Sebaj, hamarosan megjelenik egy tranzisztoros számológép, és akkor még sikeresebben mennek a harcok.
  Az autó tényleg nehéz, sok a páncél, a pilóta előtti motor elhelyezkedése miatt (mint a szovjet Laggok) romlott a láthatóság. Ez persze pluszban megvédte a pilótát, de voltak hátrányai is. A Focken-Wulf ezen módosításának fegyverzete nem gyenge: két harminc milliméteres ágyú és két 13 mm-es géppuska. Igaz, a manőverezhetőség megkönnyítése érdekében a szárny végén még két plusz fegyvert eltávolítottak. Általánosságban elmondható, hogy a repülőgép természetesen szinte fejlett a maga idejében. De ugyanakkor el kell ismerni, hogy a németek az erősebb fegyverek és páncélok hajszolása során egyértelműen rontották a gép repülési teljesítményét. Általánosságban elmondható, hogy nem volt a legjobb módja annak, hogy több fegyvert akasszunk a repülőgépekre, mivel ez megnövelte a gépek költségeit, és a megnövekedett súly miatt csökkentette a manőverezőképességet.
  Bár a háborút természetesen nem a technika nyeri meg, hanem maguk az emberek. Itt például a Marseille jobbján, még nem így titulált, bár már kapott lovagkeresztet Marat elsüllyesztéséért, aki később a legendás támadópilóta, Rudel lett. De ennek a legendának a nagy része a Yu-87-en repült, ami természetesen minden szempontból rosszabb, mint a Focken-Wulf.
  Ezen kívül a félelmetes Me-110-esek is láthatók. Kétüléses vadászgépek, amelyek elég jól beváltak, az első vonalbeli bombázók szerepében. Valamint több tucat sebtében átalakított Me-210, Xe-123, sőt könnyű kétfedelű támadórepülőgép is. Egy egész Luftwaffe keselyű volt itt. A fő bombázó természetesen a Yu-88. Egyébként a második világháború legeredményesebb ásza, becenevén "gyerek" éppen most végzett a repülőiskolából. De harcos is volt, ami szükséges, és talán az is lesz. Kár azonban, Pokriskin és Kozhedub: a legjobb szovjet ászok légimarsallok lettek, míg a németek sosem emelkedtek az ezredesek fölé. A Marseille a valós történelemben egy balesetben lezuhant, és véget vetett egy rövid repülős karrierjének. De sokkal jobb volt az aránya: bevetések - lelőtték az ellenséges autókat, mint Meldes és Huffman. De ez itt nem történt meg, mert a Führer úgy döntött, hogy átszállítja a pilótát Olaszországba, hogy Máltán csapjon le. Most történt egy villa a monszunban.
  És most Marcel él, és akár egy másik szerepben is kipróbálhatja magát: rohamjármű vezetésében. És még valami, amit el kell dobni az ellenséges hajókon.
  Talán azért, mert egy bátor és ügyes harcos mindig tiszteletet parancsol, még akkor is, ha az ország ellensége. A britek ettől suttogva ejtik ki a Marseille nevet, és keresztbe teszik magukat. Szelíd ördögnek hívták. Bár külsőre minden idők és népek legfélelmetesebb ásza úgy néz ki, mint egy fiú, de akár az arca is összetéveszthető egy lánnyal. De még sok a tennivaló!
  Marcel oldalra nézett. Itt több száz repülőgépet repítenek, és a Focken-Wulf motorja, erős léghűtéses motorja kissé előre húzódik. Alattuk a tenger, hamarosan a brit osztag, ami csatát jelent. Nagy-Britannia történetének legnagyobb hadihajója, a Victoria csatahajó személyes célja. Rudel kolléga elsüllyesztette a "Marat" szovjet csatahajót (pontosabban arra kényszerítette, hogy a fenékre süllyedjen, a jövőben elengedje, és részben visszatérjen a szolgálatba!). És valami még fenségesebbet fog tenni.
  Itt, mint egy démon a sötétségből, angol Spitfire-ek és Hariherek ugranak ki a felhőkből, hogy találkozzanak velük. Marseille azonnal tüzet nyit több mint három kilométeres távolságból. És mi az előnye a 30 mm-es M-103 fegyvernek - ez pontosan a nagy távolságra való ütés képessége. Igaz, egy repülő célpont egyidejű eltalálásához mesterlövész pontosságra van szükség. De itt Kozhedub is inkább nagy, 200-300 méteres távolságból lőtt, a német "Kid" pedig éppen ellenkezőleg, alacsonyról, de hatalmas, alig észrevehető sebességgel.
  Marseille, amelynek fegyvere háromszor nehezebb, mint a 20 mm-es Lagg-5 ágyú, három kilométerről zúzza szét az ellenséget. Szóval kapd meg!
  Miután már távolról elkezdtek sebzést szerezni, a britek izgultak, és lelassulva oldalra mozdulni kezdtek. Marcel pedig érezte, ahogy a harci transz állapotába kerül, amikor már nem célzol. A testet, úgymond, egy démon irányítja, amely gyökeret vert benned, és egy csodálatos ihletet nyom rád. Egyes harcosoknál előfordul, hogy az agy, amelyet az ember általában maximum ezreléket használ, hirtelen, szétrobbanással fenyegetve, teljes erőt ad ki. Elnyerve az abszolút látás ajándékát. A fiatal ász pedig tovább lőtt, hogy tovább tartsa a szettet. Általában persze szinte lehetetlen egyetlen célpontot eltalálni géppuskával, még irányított telepítés mellett sem. Talán ezért nem esik annyira a pilóták emlékirataiban szó a sugárhajtású rakétákról. De most Marcel olyan, mint egy médium, és képes kommunikálni a démoni szellemekkel. Ez azt jelenti, hogy a légiközlekedési tiszt intuitív módon, paranormális képességeit használva harci transz állapotába lőtt. És nem is tévedett, mert tudta - előre -, hogy ez vagy az a vadászgép hol lesz. Ez pedig lehetővé tette, hogy megszakítás nélkül lenyomjuk a ravaszt és üssünk, üssünk, üssünk! És az ellenség óriási veszteségeket szenvedett, és a szemünk láttára veszítette el a morálját.
  Íme, mi történik a tehetetlennek tűnő brit keselyűkkel, a sivatagi homokra hajított cápákkal. És dühöngnek, hogy ugyanúgy vissza akarnak csattanni!
  Azonban az újonc Huffman és a többi német pilóta is bátran, és ami a legfontosabb, ügyesen küzd. Rudel sem hibázott, pedig van egy Yu-87-e, ami nem túl jó autó légiharcra. Igaz, két 20 mm-es fegyverrel. Itt a britek nem raknak fegyvert a gépükre, csak gépfegyverekre korlátozódnak. De a Marseille, autója nagy súlya és ebből adódó legrosszabb manőverezőképessége ellenére is a legjobb, a lezuhant vadászgépek száma meghaladta az ötvenet, és egy (!) Miss sem.
  A brit harcosok már nagyrészt megsemmisültek, kisebbségük pedig szétszóródott. A német légiflotta alatt brit hajók. Itt van közülük a legnagyobb csatahajó az összes csatahajóhoz, a Viktória csatahajó, amelyet a Nemzetközösség királynőjéről neveztek el, aki a leghosszabb ideig uralkodott a világtörténelemben (azoknak az uralkodóknak, akiknek útja többé-kevésbé megbízhatóan követhető!). Marseille egy hajót lát maga alatt, amelyen szinte egy hadosztály katonák és tengerészek vannak. Több száz különféle kaliberű fegyver, köztük hat-huszonöt hüvelykes, amelyek egy tonna lövedéket képesek kiköpni. Szörnyű csatahajó, a legjobb brit mérnökök alkotásai. Egy tonnányi bombát úgy kell ledobni, hogy az közvetlenül a géptérbe, vagy a lőszerraktárba csapjon be, hogy robbanást okozzon. Ellenkező esetben egy tonna bomba, egy olyan brontosaurus, elsüllyeszthetetlen válaszfalakkal, aminek hátterében a Titanic nem zuhan majd le nyomorult slágert. Igen, és vigyázz, nehogy a légelhárító ágyúk tüze alá kerüljön, amiből sok van ezen a nagy csatahajón, már lőnek is belőlük, robbanástól tűzijátékok lobbannak fel.
  Marcel azonban nem célzott vagy szelektált semmit, féltranszban lévén, Luke Skaukerhez hasonlóan az egész kozmikus éter erejét, lélegzetét érezte, egyszerűen meghúzta a kart, és egy tonna bomba repült le. Marcel egy imát suttogott:
  - Istenem, bocsáss meg és könyörülj, de ez a kötelességem!
  - A vesztes mindig téved, de a veszteségből mindig divat a helyes következtetéseket levonni! - Aztán kalapálva, egy aforizmával - Nyerhetsz, ha mindent elveszítesz, és veszíthetsz - az önzés megszerzésével!
  Olyan erejű üvöltés hallatszott alulról, hogy még a tisztes magasságban lévő német gépek is elég csúnyán megremegtek. A "Victoria" gigantikus csatahajó tüzes tollakkal nőtt be, egy New York-i felhőkarcoló magasságát érte el, a róla érkező "cunami" hullámok minden irányba szétszórták a legközelebbi angol hajókat. Néhány fregatt fel is borult... És összeomlott.
  Marseille egy erős rádión keresztül parancsolta:
  - És most az összes fegyver közül Gibraltáron - tüzet!
  A parancsot éppen időben adták ki, éppen a fénykorban, amikor a katonák kiszálltak a laktanyából és gyakorlatokat végeztek, ami azt jelenti, hogy termokvark napalmmal világítanak ma Nagy-Britanniának.
  Nos, más német gépek megtámadták a századot. Szeme sarkából Stalluk látta, hogy Rudel Yu-87-e egy súlyos, 500 kilogrammos bombát dobott egy repülőgép-hordozóra, és mint mindig, pontosan eltalálta. A Führer kapitány örömmel kiáltott fel:
  - Így kell megtartani a háború hősét!
  A repülőgép-hordozó károkat szenvedett, de nem csak a Rudeltől. Más német ászok is közreműködtek. Maga Marseille, akinek még volt két 200 kilogrammos bombája, úgy döntött, hogy ilyen módon használja fel őket. Az első áldozat egy cirkáló volt. A bomba egyenesen egy nagy, füstöt termelő kéménybe találta... Egy másik egy fregattban találta magát. Ennek érdekében Marseille még egy merülési manővert is végrehajtott. Ezt követően könnyebb lett a törzs, a fiatal ász pedig sajnálta, hogy nem hozta 1800 kilogrammos határra a túlterhelést. Azonban nem kell ennyire önzőnek lenni, hadd álljon ki a Harmadik Birodalom többi harcosa, és szerezzen dicsőséget. Hiszen azt kell mondani, hogy megtisztelő dolog magasabbnak és menőbbnek lenni mindenkinél.
  A fasiszta Németországban sok dicső harcos élt, történelmét, különféle hősök és háborús lovagok tetteit tanulmányozva egyszerűen meglepődsz, és soha nem szűnik meg azon töprengeni: miért robbantak el a németek olyan gyorsan? És miért veszített a légi közlekedésük légi fölényéből?
  Természetesen a Szovjetunióban nem hiányoztak az ászok - Pokriskint, a Szovjetunió első háromszoros hősét, Kozhedubot tartották a legjobbnak, további hat embernek több mint ötven volt. De mégis... Talán tényleg a Szovjetunió oldalán van a helyes, és a magasabb hatalmak támogatták a Vörös Hadsereget és a Szovjet Birodalmat!
  Marcel ekkor rájött, hogy elvégezte a dolgát, és most ideje visszamenni, tankolni és becsapni az erődbe. A legtöbb hajót, köztük két csatahajót és két repülőgép-hordozót elsüllyesztettek, a tenger felől Nagy-Britannia már semmilyen módon nem tud segíteni Gibraltáron. Magát az erődöt pedig most éppen dörömbölik, és nem tud ellenállni.
  A terminátorpilóta visszafordult, és a Harmadik Birodalom egész győztes armádája követte őt. Az angolokból szinte semmi nem maradt. Igaz, veszteség egyáltalán nem volt, mégis vadászgépekkel és kilőtt légelhárító ágyúkkal harcoltak. (A Marseille-jük pontosan nyolcvanegy repülőgépet semmisített meg, így a gépek teljes száma 401-re nőtt!). Most megjelölheti...
  Amikor persze az erőd összeomlik...
  Apropó, Rudel, persze kétségtelenül, jól sikerült, látod, hogyan vette fel a fregattokat, látod, a repülőgép-hordozót is összetörte.
  Itt már leszállt a vadászbombázó Marseille. A megedzett és a katonai munkához szokott test automatikusan végzett mozdulatokat.
  A repülőgép tankolása és újratöltése nem tarthat tovább tizenöt percnél, majd a többit ugrás és lezuhanás követi.
  Nos, a démoni Adolf Hitler, amint azt bejelentették, személyesen vezeti Spanyolországból Gibraltár megrohanását.
  Magát a legerősebb brit fellegvárat hatalmas ágyúzásoknak vetették alá, az árkokat pedig szó szerint ledarálták, a falak és válaszfalak összeomlottak. El lehet képzelni, mennyire megdöbbentek a gibraltári erőd védelmezői. És nem csak kagylócsapásokkal. Az ordítás és üvöltés azonban szörnyű volt. A gyarmati egységek közül négerek és arabok már a tüzérségi felkészülés első perceiben elvesztették a fejüket, és a fehérek sem néztek ki jobban.
  Parkinson tizedes annyira megijedt, hogy a WC-re rohant. De legalább egy tucat angol és arab már összebújt, úgy, hogy a tizedest szertartás nélkül állkapcson rúgták egy sarokkal. Parkinson még hangosabban kiabált, és előrántotta a fegyvert.
  - Hé te sárga arcú én te!
  Felülről a rések remegése miatt forró és szúrós homok hullott alá, szó szerint belemászott a tizedes gallérjába. A repülőgép összeomlott, és tüzet nyitott, hogy öljön. Válaszul egy tőr repült, Parkinson gyomrába fúródva. Súlyos hasából kedvetlenül csordult ki a vér, a legyőzött tizedes pedig kínjában vergődött.
  Máshol pedig nem volt jobb a helyzet, sikolyok, bűz, dührohamok, lövöldözés, amikor a fekete hajú britek, vagy éppen ellenkezőleg, sápadt arcúak a trópusi nyár ellenére szétverik egymást. Odafent pedig persze még rosszabb volt, de ott gyorsan alábbhagyott a hiszti, minden erőszakost megvertek.
  Csak a katona prostituáltja, Corneille nem vesztette el a fejét, hanem személyes gazdagodásra használta ki a pillanatot. Egy, kettő, három - tépje szét a zsebeit. Négy, nyolc, öt - le kell lőni a nyuszikat! A fekete kurva pedig szertartás nélkül bemászott a zsebébe, sőt aljasan elmosolyodott.
  A kutyákat is elfogta a pánik, rohanni kezdték és harapdálták az őrült brit harcosokat, és őrjöngve válaszoltak lövöldözéssel, és ami a legfontosabb, ütéssel, azonban nem csak állatokat, hanem embereket is. Még a bulldognak becézett Phantomakh ezredes is olyannyira elvesztette a fejét, hogy ásni kezdett, sikertelenül a bunker padlóját ütve egy sapper lapáttal.
  Nos, Marseille, Rudel, Getter és a Harmadik Birodalom háborújának többi lovagja felülről vájkált, és mindenekelőtt légelhárító ágyúkat próbáltak elővenni. Itt azonban szinte nem volt pusztítás, és a britek gyakorlatilag nem lőttek. Marcel csak egy merész törzset pusztított el, és megszólalt:
  "Nem jó apróságnak lenni egy nagy ügyben, de még rosszabb, ha nem tulajdonítunk jelentőséget az apróságoknak egy kis tétlenség utáni vágy miatt!"
  A parancsnokság által előre kidolgozott tervet végrehajtották, egyértelműen, mint a gyakorlatokon. A csapatok még a tüzérségi felkészítés vége előtt megindultak. Gondatlanságból átrendezték a gyalogokat. A Führer még parancsolni sem tudott, mivel minden harmonikusan alakult. Különösen a "góliátok" mozgalma, amely aknamezőkön járatokat robbant fel. És személyesen a Führer kapitánya is késztette a könnyen használható "Snake Gorynych" rendszert. Az aknamezőkön az átjárókat szélesen hagyták, és egyszerre könnyű tanketták rohantak végig rajtuk, majd a gyalogság. A britek azonban, ahogy az várható volt, gyakorlatilag nem ellenálltak. Csak a sűrűn aknákkal tarkított, köztük a legújabb, rádióvezérlésű aknák jelenléte lassította az előrenyomulást, valamint a különféle tüskék és árkok. Ez természetesen problémákat okozott, és több mint súlyos problémákat. De végül is a németek nem ilyen egyszerűek, sokat láttak előre.
  Itt Marseille visszafordult a Fokken-Wulfján, ha lehetősége lett volna, valahol közelebb szállt volna le a géppel, mit csináljon, lője le magát és harcoljon gyalog. De szerencsére nehéz jó helyet találni, bár a Focken-Wulf a leszállás szempontjából korántsem egy szeszélyes autó.
  Rudel pilóta megkérdezte Marseille-t a rádión keresztül:
  - Úgy érzem, Maxim egy óra múlva kész lesz kolléga! Talán megpróbálunk leülni arra a sziklás emelvényre, hogy időben eljussunk a kalapelemzésre?
  Marcel komoran megjegyezte:
  - Csak egy ülhet!
  Rudel habozott. Megértette, hogy a szerencsétlenül járt Harmadik Birodalom nagy harcosa többet akar lőni, de másrészt megfontolják azt az engedményt, hogy fél, és még a vezért is golyóknak teszi ki.
  Marcel megértette ezt, és hirtelen mérsékelte izgatottságát:
  - Akkor jó! Ülj le te! Nem lehetsz ennyire önző és vedd el magadnak az összes díjat! Hadd lőjenek mások!
  Néhány perccel később a fiatal terminátor horkolni kezdett, és nem látta az erőd fölött lobogni a fehér zászlókat. Egy idő után pedig már számos, megdöbbent és emberi megjelenésüket vesztett fogolyoszlopot hajtanak.
  Így egy nagy stratégiai jelentőségű erődöt foglaltak el. És a fasiszták most elkezdtek közvetlenül behatolni Afrikába. A csapatokat a legrövidebb távolságon szállították a fekete kontinensre.
  És most az erőviszonyok drámaian megváltozni kezdtek. Főleg annak a ténynek köszönhetően, hogy a német tankok most már kimagasló harci erővel rendelkeztek. És nem csak "Tigers" és "Panthers", hanem még a T-4 is. Így nagyon nehéz volt a briteknek és az amerikaiaknak.
  A helyzetet súlyosbította, hogy a német csapatok sokkal több harci tapasztalattal rendelkeztek egy komoly ellenséggel szemben, fegyelmezettségük és képzettségük is jobban kitűnt.
  Ezenkívül az MP-44 támadópuskák, amelyeknek nem volt párja, elkezdtek belépni a német csapatokba.
  Ezenkívül a Szovjetunió elkezdte eladni az olajat a Harmadik Birodalomnak, és újjáéledt a nácik felszerelése. Így Marokkót gyorsan elfoglalták. A németek pedig Algíron keresztül kapcsolódhattak tunéziai csapataikkal. A Wehrmacht-dandárok pedig átáramlottak Líbián.
  Természetesen a gyönyörű lányok nagyon bátran küzdöttek.
  Líbiában a briteknek nem volt erős védelmi vonaluk, ezért visszavonultak.
  De a Harmadik Birodalom csapatainak nyomában üldözték őket.
  És csak Egyiptomban bontakoztak ki igazán heves csaták. Sőt, Nagy-Britanniából és az USA-ból is komoly erősítést szállítottak át.
  Magda és Schella hősök voltak Egyiptomban. Rommel egységeinek offenzívája a perzselő nyár nehéz körülményei között zajlott. A női harcosoknak könnyebb, bikiniben vannak, és védő, elég hatásos krémmel kenve. A fáraók országának forró homokja megtelepszik a mezítlábban, de a bőrkeményedett lábak már nem figyelnek ilyen apróságra. Csak a golyók és a lövedékek az igaziak. És a támadó "Desert Fox" általában a sötétben választja. Az angolok másképp küzdenek. A gyarmati csapatok összeomlanak az első támadásnál, de magából a brit harcosok, valamint néhány ausztrál hadosztály nagyon keményen harcol.
  Itt lehajolva egy kanyargós vonal mentén rohannak a lányok, betörnek az árokba, ahol egy nagy szemétlerakás kezdődik.
  A legnehezebb itt futni, amikor körös-körül kagylók törnek fel, olvadt homok szökőkutak emelkednek a magasba. A töredékek pedig szinte érintik a zsírmentes bőrt, amely alatt az acélizmok drótja gördül.
  És magában az árokban már könnyebb. Shella állkapcson rúgja a legközelebbi angol tisztet. Összeszorítja a fogát, és szorosan összeesik.
  A szőke boldogan felkiált:
  - Itt egy fogadás árja módra!
  A tüzes partner térdre húzza az ágyékát, kényszerítve az arab zsoldost, hogy letelepedjen és felkiált:
  - Ez nem neked való, hogy spillikint játssz!
  A háború kegyetlen. A legközelebbi angol hasát még az angyali Shella is felhasítja szuronyával. Undorodik, de nincs mit tenni. Vagy ő vagy te, vagy te vagy az övé. A háborúban nincs aljasság fogalma, csak a hatékonyság és a célszerűség kritériumai vannak.
  És vér. Még az is meglepő, hogy egy elemi erős ütésből egy sapper lapáttal ennyi kifolyhat belőle. Amikor a vér így a homokra fröccsen, majd makacsul nem akar felszívódni.
  Shella, akinek megkeményedett talpa falja ezt a ragacsos, csúnya folyadékot, dühösen kiált és ordít:
  - Oroszlánkölykök, ez nem segít.
  Az SS-ből érkező lány dühe drámaian megnő. Kegyetlen ütés az ellenfél ágyékán következik. A RAF őrnagy pedig úgy repül, mint a pezsgős dugó és az árkok. És vérbuborékok jönnek ki a tiszt szája mögül. Magda jóváhagyja:
  - Ez a legjobb férfi, és elégedett!
  De maga a magmás nem veszít időt. Megmozgatta egy rohamkarabély fenekét, és gyertyaviaszként megereszkedett az ellenség. Csak mivel az áldozat egy néger, akkor a csonk sötét lett. Shella most bátorítja barátját:
  - Csak így tovább!
  Magda, miután egyszerűen kilőtt néhány golyót egy továbbfejlesztett Mauser típusú pisztolyból, megerősíti:
  - Van olyan tartani!
  A többi lány pedig hősiesen, és ami a legfontosabb, nagyon ügyesen küzd. Meglepő módon a tigrisek zászlóalja minimális veszteségeket szenved, bár a háború sűrűjében harcolnak. Talán az istenek, és a legfontosabb istennő - Pallas vagy Fortune kedvez a fiatal szüzeknek?
  Talán ezért is küldték a társaságukat harcra. A nagy brit erők várható áttörésének területén az elzárt Alexandriából. És mi ebben a logika.
  
  Így most a lányok lesben fekszenek, beszélgetnek.
  Magda megkérdezte Shellától:
  -Egyetértek, arról álmodoztál volna, hogy ebből a sivatag poklából Oroszországba jutsz!
  Shelley megrázta a fejét.
  - Őszintén szólva, nem. Bár klímát tekintve ott jobb, mint itt!
  A tüzes Magda vadul grimaszolt:
  - Az orosz katonáktól félsz, vagy az orosz téltől?
  Shelley megrázta a fejét.
  - Hát nem! Még az is érdekes lenne, hogy mennyit bírna a csípős hidegben, mezítláb és egy fürdőruhában. De nem ez a lényeg, ugye?
  Magda eltúlzott megvetéssel grimaszolt:
  - És miben? Félsz meghalni?
  Shelley legyintett:
  - Hát nem! Nem vagyok gyáva, amit szerintem mindenki látott már nem egyszer, de látod, az oroszok egy ilyen nép... Aki általában a végsőkig harcol és legyőzi a legkitartóbbakat!
  Égő Magda, lerázta fejéről az izzadságot, szétszóródott a permet, és a forró homokra hullva undorítóan sziszegett, ellenkezett:
  - De az első világháborúban kapituláltak. Szégyenletes békét kötöttek velünk, így ezek után azt fogja mondani, hogy legyőzhetetlenek és a végsőkig harcolnak!
  Shelley sóhajtva válaszolt:
  - Tehát végül is az első világháborúban kapituláltunk. Aztán bosszút állni!
  A tűzördög vicsorgott.
  - Ez a kormányunk elárulása volt!
  - Tehát árulásuk van a forradalmárok és a bolsevikok részéről! - fakadt ki Shelley. - Mintha nem tudnád, ki az a Lenin!
  Magda törött körmökkel megcsavarta az ujjait a halántékánál:
  - Sajnos tudom!
  Erre a barátnő befejezte a beszélgetést, kiszárad a torka, fáj beszélni, és Damoklész kardja ragyogott előre.
  Amikor a nap átlépte a zenitjét, majd haldokolni kezdett, és az árnyékok megnyúltak, kiderült, hogy a lányok nem hiába kezdték el a munkát.
  Most, amikor maga a pokol véget ért, motorzúgás és valamiféle mozgás hallatszott Alexandria felől.
  Gála rendelt:
  - Készüljetek lányok! Aztán a hangja sokkal óvatosabb lett. - Tigrisek a fegyverben!
  Végül a tankok sziluettjei tűntek fel a távolban az erőd vonalán. Lassan mozognak, de valahogy baljóslatúan. A lányok előkészítették a páncéltörő puskáikat. Ilyenek a gránátvetők, könnyű visszarúgás nélküliek. Robbanó erejük azonban nem minden tankhoz alkalmas.
  Gála, borongós, marha, bár a hőségtől zsírtalanul, parancsol, vagy inkább figyelmeztet:
  - Ne nyisson tüzet parancs nélkül. Cromwells és Matildas elöl. A Cromwell harckocsi elülső páncélzata hetven centiméter, a Matildaé pedig nyolcvan. A gránátvetőink nem veszik el őket. Tehát csak a pályákra fog lőni.
  A lányok kórusban kiabáltak:
  - Így van parancsnok elvtárs!
  A játékosan pózoló Shella megjegyezte:
  - Azért "Cromwell" olyan jól áll, a vas nevetségesen hasonlít! Annyiszor láttam, de egyszerűen nem tudom megszokni ezt a viccet.
  Valóban, ez az egyik legmasszívabb angol tank úgy nézett ki, mint egy banális vas a ferde elülső részével. Egy ilyen tankon azonban nagyon nehéz volt áttörni. Ide legalább 75-ös kaliber kell, ami még ritka a német hadseregnél. A 88 milliméteres ágyú még jobb, de Rommel kevés van belőle, és egy ilyen kolosszus dolgot nagyon nehéz szállítani, főleg a sivatagban.
  És itt van Matilda. A brit tanképítés legjobb háború előtti alkotása. Nyolcvan milliméter elülső páncél, mindössze 27 tonna tömeggel. Vagyis egy közepes harckocsi elülső páncélzata vastagabb, mint a nehéz szovjet KV-é, sőt ferde, mint egy hajó orra. Gerda úgy gondolta, hogy "Matilda" nyilvánvalóan a Szovjetunió elleni háborúra készül. Az oroszoknak már a második világháború előtt is voltak 76 milliméteres fegyverei, ami azt jelenti, hogy át tudták szúrni azt, ami gyengébb volt. Maga a Matilda viszont nem jól felfegyverzett, 47-es kaliberű, de három gépfegyvere van.
  A lányok azonban hidegvérűek. Csak valamivel több mint harminc harckocsi mozog, őket követik a tanketták és a gyalogság. A gyalogság része oldalkocsis motorkerékpárokon. Tanketták, valamivel több mint ötven, de a motorizált gyalogság rendesen rohan. Shella őszintén meglepődve kérdezte Magdától:
  - Honnan vesznek ennyi felszerelést a blokádban?
  A vörös hajú női démon elmosolyodott, amikor a hárpia így válaszolt:
  - Igen, soha nem volt bajuk a konzervdobozokkal. Ki akarnak próbára tenni az erőnket. Hogyan állapítható meg, hogy a srácaink nem fognak-e megingatni!
  Shelley így válaszolt:
  - Nem fiúk, hanem lányok! És a legmenőbb...
  Az ékek és motorkerékpárok mögött pedig a gyalogság vonult. Az angol katonák kissé meghajolva menekültek, kezükben puskát és géppisztolyt tartottak. Hernyók csörömpölése hallatszott, és a homok csikorgása.
  Magda gyorsan körülnézett (úgy tűnik, semmi vészes, a lányok által elfoglalt pozíció szélein vas, német srácok is lesben ülnek!). Eddig egyetlen lövés sem dördült el a Wehrmacht egységeitől. Minden csendes és nyugodt. Shelley halkan suttogta:
  - Olyanok vagyunk, mint az indiánok a lesben, ugyanakkor mi magunk is megkockáztatjuk, hogy elveszítjük a fejbőrünket!
  Magda különös megvetéssel horkant fel, és tüzes hajszálat fújt ki a homlokából:
  - Ilyen hangulattal egyáltalán nem szabad csatába menni!
  De a briteknek rosszabbak voltak az idegei, vagy talán az ellenséget akarták lenyűgözni, ezért a tankokat azonnal füstbe borították, lövések dördültek. Nyomukban gépfegyverek dördültek el, és a gyalogosok is lőttek puskáikból. A németek csendben várták az ellenség közeledését.
  És amikor már csak száz méter maradt az ellenségnek, Gala tömören megparancsolta:
  - Tűz!
  . 2. FEJEZET
  A lányoknak már automatikusan sikerült megegyezniük áldozataikról, és gránátvetőről lőttek a sínekre. Szerencsére tökéletesen láthatóak az angol tankokban. Shella lőtt, és felkiáltott örömmel, a páncélos "Matilda" jobb hernyója eltört. A lány megfordult:
  - "Matilda" mattot kapott!
  Magdának is sikerült kiütnie a Cromwellt - csattant fel vidáman a lány:
  - Nem múlik el a németországi burzsoá forradalma!
  Aztán mindkét lány felnevetett. Más nőfarkasok egészen pontosan csapkodták gránátvetőiket, aminek következtében mind a harmincnégy brit tank leállt. Vezetőjük, Gayla felkiáltott:
  - Az angolok mind remegnek, jelentéktelenségük túl van a határon! Ha a németek harcolnak, jobb, ha nem veszekednek!
  Valóban, a nők olyan fajta, hogy különleges tehetséggel rendelkeznek a lövészet terén. És rendkívül jól eltaláltak. Így a britek ütőereje megbénult.
  Igaz, Nagy-Britannia nem gyenge ország, és a leállított autók elkezdtek visszalőni. De micsoda hátrányuk van... Nem esik jól a szájkosár, szóval .... Gála parancsok:
  - Azok a lányok, akik nem merítették ki a gránátvetőjüket, válasszanak áldozatot a tanketták közül.
  Magda felnevetett.
  - És ékek, ó ékek - édességet készítünk belőlük!
  Shella hozzáteszi:
  - Bár fogyókúrázunk, de neked a WC-ben van a helyed!
  Magda hozzátette:
  - A tyúk szemenként csípi, de gyorsabban hízik, mint a vaddisznó, aki lenyeli a darabokat!
  Mi az a tankette? Ez egy kis tanknak tűnő gép, hol lánctalpas, hol kerekes. Az igazság mindössze két-három tonnát, vagy négy és fél tonnát nyom. A nehezebb módosításoknál van ágyú is. Egy ilyen kicsi ... a kalibere 20 milliméter, de nagyon veszélyes a gyalogságra. Mellesleg egy tankettet a homlokon is át lehet szúrni, főleg ha a hajótestbe kerülsz, ahol valószínűleg nem rikochet a páncél. Néhány lánynak különösen van egy további gránátvetőkészlete. Gyorsan, finoman újratöltik, mintha egy gyerek hordóját simogatnák. Aztán tüzet nyitnak, hogy öljenek.
  Magda még énekelt is:
  - Megismételjük az egyszerű mozdulatokat - jól irányzott ütés a vereséghez!
  Az ékek különböző módon reagálnak az ütésekre. Shellánál például egy acéláldozat felrobbant, Magdánál pedig, miután megvetemedett, elkezdett letelepedni. A lányok még vicsorognak is az örömtől, mintha gyönyörű pasik simogatnák őket. És a válasz kiköpte a halált.
  Shella még a gránátvetőt is megnyalta a nyelvével, fémes ízt érzett. Szinte minden tanketta bélelt. A brit motorkerékpárok lassulni kezdtek. Már messziről is látszott, hogy az ausztrálok arca mennyire torz volt. A félelmetes Nagy-Britannia támadása egyértelműen fuldokló volt...
  Magda, amikor letette a gránátvetőt, felkapott egy géppisztolyt, és megnyomta a kapcsot, így szólt:
  - Szelíd fodrász vagyok, mert nincs gyengédebb a halálnál!
  Shella felüvöltött:
  - Nem bűn levágatni a hajat, mint a briteknek!
  A britek lövöldözése kaotikussá vált, majd a német nehézgépfegyvereket kalapálták, az ágyúkat pedig töredezett lövedékekkel találták el. Először kis kaliberű fegyvereket sütöttek el, de ezek is jókora pusztítást produkáltak, majd 75 milliméteres átlagkalibert értek el. Amikor egy ilyen kaliber becsapódik, és a kagylók darabokra omlanak ...
  Magda elégedetten dörzsölte a tenyerét.
  - Itt egy zabkása nekik!
  Az egyik angol néger volt, és olyan hatalmas: hét és fél láb, nem kevesebb. Golyóálló mellényt viselt, és úgy üvöltött, mint egy sebesült vaddisznó. Mivel a nagyméretű motorkerékpárt, amelyen a fekete férfi ült, elütötték, leugrott róla, és a helyére futott. Shelley gonoszul elmosolyodott.
  Igen, jó srác volt.
  A mezítlábas szőke lövése buzgón pontos, pont a páncélos Othello ágyékában. A feketék felkiáltottak: tömörített "orgazmust" tapasztaltak. Shelly elsütött egy viccet:
  Mi lányok kedves srácok vagyunk
  A vitézséget acélkarddal fogják megerősíteni!
  Géppuska söpredékének golyója a homlokában,
  Letépünk néhány kopasz feketét!
  Magda majdnem megfulladt a meglepetéstől:
  - Szóval még mindig tudsz káromkodni! Nos, te és egy barátod!
  Shelley visszakacsintott.
  - És akkor? nagyon sokszínű vagyok!
  A britek egy része lefeküdt és visszalőtt. A csata egyre nőtt, és az egyik golyó olyan közel repült Magda fejéhez, hogy még egy hajcsomót is levágott. Úgy tűnt, hogy egy darab fényes láng esett le. A tüzes ördög gépiesen keresztet vetett magának:
  - Ezeknek a fodrászoknak pokolra van kihegyezve a keze!
  Shella, folytatva a célzott tüzet, így válaszolt:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda a küzdelem minden elfoglaltsága ellenére sem tudott ellenállni a kérdésnek:
  - Mit mondtál?
  Shelley ravaszul kacsintott.
  értesz latinul? Teljes kaput jelölő kifejezés!
  Magda válaszul elvágta a másik öt angol hosszú sorát, akik rosszkor ugrottak fel, és így szólt:
  - Az elme túlzása egyenlő a hiányával!
  Shella, majd talált valami ellenvetést:
  - Nem, nincs igazad! Az elmét könnyű elvenni, de nehéz hozzátenni.
  Magda, miután lefektetett egy másik arabot, úgy döntött, beleegyezik:
  - Mit mondhatnék! Általában lehetetlen! Egy pohár bor - nem bántja! A második és a harmadik őrült!
  De a morál elvesztése ellenére a britek továbbra is veszélyesek voltak. Íme, az egyik farkas, egy fekete hajú, bikiniben lévő cuki, pár golyó a fejébe találta, amitől egy rövid sikoly örökre elhallgat. Kár, hogy a lány élete olyan rövidre sikeredett, mint az egynapos pillangók. Több farkas megsérült. Magda mondta:
  - Sokféle ász van, csak sok pid....
  - szólt közbe Shelley.
  - Harc közben trágár káromkodás rossz ómen... Bár a matt egy játékban a klasszis jele!
  Ezt követően a lány csak egy golyót ütött az ellenfél szemébe. Még valahogy sivár lett, szóval ölsz, ölsz... Ennek nincs vége. Magda sem maradt le, sőt elkezdte számolni a halottakat. Általában, ha belegondolunk, az ölés erőt ad az embernek? A puszta gyilkolás persze hozzáadja és erősíti a karmát. Úgy tűnik, hogy az alsóbbrendű egyének energiája táplál. És ezerszer erősebb leszel. Ahogy mondják - harcosok-hősök. Vagy inkább harcosok-bogatyrok. Itt van egy ausztrál srác - majdnem egy fiú elvesztette a koponyájának felét. Magda megjegyezte:
  Jobb egyszer ölni, mint ezerszer átkozni!
  Shelley egyetértett.
  - Természetesen! Mindenkire kattinthat így! Hol van az ön automatikus nyomása, egy vad köpködés a csillaghullás agyában.
  A gepárdra dühös Magda hozzátette:
  - A britek akasztanak, hát igyál a pokolba! Csak eső a tábornoka tetejére!
  Shella is elkezdte számolni a kiirtott példányokat. Valóban, hogy szépségének a ceremónián kell állnia. De itt egy másik kérdés, tegyen-e gyertyát a halottakért, vagy ne? Végül is, bár a rossz emberek ellenségek, mégis emberek. Hogyan jártak például a spártaiak ilyen esetekben. Valószínűleg nemes.
  Shella a felszólító istennő hangos suttogásával így szólt:
  - Tudod Magda, menjünk a harc után a legközelebbi templomba, és imádkozzunk az általunk megöltekért, hogy lelkük a purgatóriumból egyenesen a paradicsomba rohanjon.
  A vörös hajú harcos elfintorodott.
  - Vagy talán elmegyünk a mecsetbe? Nos, te és a szentimentális Shelley. Akárcsak a névrokonod Andersen meséjéből, vagy inkább Charles Perot. - Magda belőtt egy sorozatot, amivel még három embert kénytelen volt vért böfögni. - De a mi világunk nem az olcsó érzelmek színtere.
  A szőke harcos megvonta a vállát.
  - Hogy is mondjam? Nem szeretném, ha halálom esetén trágyába tapossák a testet, és még a tetejére is vizelnék. Jót teszel, és ez visszatér hozzád...
  - Egy golyóval tér vissza! - csattant fel Magda, miután már kapott egy-két érintőleges karcolást.
  Shella letett még kettőt, és megjegyezte:
  - És nem ásítasz, akkor még egy golyó sem talál rád!
  Magda eltorzította piszkos arcát.
  - A golyó bolond és a szurony nem professzor, de a lövedék sem adjunktus! De füstölővel nem tudod megvédeni magad az automatikus tűztől!
  Shelley megjegyezte:
  - Egy híres költő azt írta - úgy, hogy a tollat a szuronyhoz hasonlítják!
  Ekkor a szőke fülét kissé megkarcolta egy golyó. Shelley azonban még csak meg sem rezzent. És mi van, ha a golyó fütyül, az azt jelenti, hogy elrepült mellette.
  . 10. FEJEZET
  
  Magda jóváhagyta ezt a módszert:
  - Igazi árjákhoz méltó ez a viselkedés!
  Shelley így vágott vissza:
  - A bókokra való nagylelkűség elfedi az elme szűkösségét és a kapzsiságot!
  Magda nem a helyén és az útból kiabált:
  - Egy ilyen filozófia a sírba visz!
  Shellától jobbra egy világos hajú barát is megsebesült. Bár a lány még mindig ismeretlen jövevény az eltávozott elvtárs helyett, mégis sajnálja. De nem nyög, éppen ellenkezőleg, kifacsart egy mosolyt. Aztán elkezdte kihúzni a golyót a nyelvével. Shella odakúszott hozzá:
  - Hadd segítsek...
  A lány visszavágott:
  - Szállj le! Inkább tüzelj és semmisítsd meg a tetves oroszlánkölyköket. Ez nagyszerű az Ön számára.
  Shella nem vágott vissza hajcsattal és nem dobott homokot, pedig kísértésbe esett. Könyökét megtámasztva, hangsúlyt kapva, egyértelműen három embert lefektetve egy rövid sorozatban (már van géppisztolya, olyan meleg lett, hogy a cső elkezdett vörösödni, még az is meglepő, hogy még nem akadt el!), morogta:
  - Kiváló, háborúban soha nem fordul elő! Határozottan valami befejezetlen!
  Egy barátja (a neve Whalen) azt mondta:
  - Az lenne a nyelvednek, és még egy géppuska ravaszát is csavarnád be! Tehát mindenkit elpusztítana.
  Shelley nagyon hangosan nevetett. Ekkor az egyik angol felkiáltott:
  - Ti mind Boshi kurvák vagytok!
  Shella erővel válaszolt egy töredezőgránát dobásával:
  - Gigolóktól hallok!
  Magda azzal fenyegetőzött, hogy Caesarnál rosszabbul felgyújtja Alexandriát, és felpattant, és gránátot is dobott. Kiabált:
  - Az ilyen ajándékokkal mindig nagylelkűek vagyunk!
  Whalen kihúzta a golyót a válláról, és kiköpte.
  - Jobb az ízed, mint ahogy érzed!
  Erősítés jelent meg a britek hátuljában, még egy tucat harckocsi. Igen, Matildas és a többi makkabeus az USA-ban vásárolt. Az utolsó tankok torony nélkül voltak, de egyenként három ágyúval. Magda halkan füttyentett.
  - Igen! Ezek dinoszaurusz autók!
  Shelley idegesen grimaszolt.
  - Tudod, a dinoszaurusz rátaposhat egy emlősre, ha lelassít az agyával. Minden tömeg...
  Magda élénken közbeszólt:
  - És itt nincs igazad. Az ember tízszer gyorsabban gondolkodik, mint ahogy mozog. Vagyis elsősorban nem az agy hagy cserben, hanem a test!
  Shelley a szemét forgatta.
  - Igen, a test... A lélek általában erős és súlytalan.
  Magda idegesen felkacagott.
  - A lélek vétkezett, de a test a felelős!
  A makkabeusok nagyon lassan mozogtak, így a Matildák nem siettek. A lányok azonban nem voltak idegesek, maradtak még meglepetéseik, főleg pár tucat páncéltörő. De ebben az esetben nem sikerült megmutatniuk magukat. Dübörgés hallatszott, és három lövedék rohant a brit tankok felé. Íme, az egyik "Maccabee" azonnal kiderült, hogy eltalálták, széles hajótestében lyuk keletkezett. A britek azonban nem vesztették el a fejüket, sőt sikertelenül próbálkoztak tüzet nyitni a lépésre. Nehéz volt azonban megállapítani, honnan lőttek Rommel gondosan álcázott ágyúi. Újabb röplabda következett, és meggörbítette a Matilda tornyát. Shelley vidáman vigyorgott tágra nyílt szemekkel.
  - És akkor? Légvédelmi ágyú, majd gyorstüzelés!
  Magda bosszúsan mormolta:
  - Nem marad nekünk semmi.
  A Makkabeusokat követően új tanketták jelentek meg, valamint több Cromwell is. Sőt, a hámló festékből ítélve ezeket az autókat a homokból ásták ki. Szintén rúd, szemtelenül el akarják venni. A vörös hajú Magda lányos, mezítláb ujjaival elkapta a pókot, és szertartás nélkül összetörte:
  - Ez minden britre ugyanaz!
  Shella melegen jóváhagyta:
  - Bravó! Csak így tovább!
  A 88 mm-es légvédelmi ágyúk folytatták a célzott tüzet. A tűzgyorsaságuk nagy volt, de a pontosságuk nem adta fel. Az ellenség nagyon véletlenül csattant, és nem tudott jelentős sebzést okozni. No meg a nőstény farkasok, hogy harcoljanak a gyalogsággal, amely egyre gyakrabban érkezett.
  Magda, próbálva csillapítani a karcolás csúnya viszketését, megjegyezte:
  - A britek annyira gazdaságtalanok az emberi erőforrások felhasználásában. Elképesztő, hogy sikerült elfoglalniuk a fél világot!
  Schella ezért a németek számára igen hízelgő alkalommal így fogalmazott:
  - Mesterek, hullákat dobálnak ránk! Ez ellen nem lehet vitatkozni, hú, nagyon büdösek a tetemek!
  A tüzes Magda halkan felkacagott:
  - Igen, gáztámadás, komoly dolog.
  A brit tankok úgy kúsztak, mint a teknősök, és hamarosan csak fémhalmok maradtak a Makkabeusokból. De a fürgébb "Matildának" sikerült átsuhannia, de nőstényfarkasai azonnal megölték a hernyót, mint mindig találóan a gránátvetőből.
  Shelley megnyalta az ajkát.
  - Ez a mi utunk! Az esszék szerint!
  Cromwellék, vagy inkább a legénységük borzasztóan ideges volt, húzták a vezérlőket, és tévedésből összetörték saját katonáikat. Még a homokból és vérből származó hernyók is piszkosak és vörösesbarnák lettek. Ugyanakkor a tankok helyben csavarodtak, a tornyok pedig ügyetlenül próbáltak forogni. Shella kihúzta a fogát, és énekelte:
  - A nefelejcsek nőnek valahol. Anya pitét süt! A Reich a szájban nem fogak, hanem kagylófogak!
  "Cromwellék" egészen ostobán turkálták tovább, és zúzták saját katonáikat, még intenzívebben. Még a német légelhárító ágyúk is elhallgattak, hogy ne zavarják a harckocsikat, "tiszteletre méltó" küldetést hajtsanak végre. Magda hevesen felmordult:
  Szóval most indulunk! Talán megmenekülünk a vihar elől!
  De itt van néhány "Cromwell" még mindig sikerült kiegyenlíteni, és rohanni a pozíciókra, amelyeket a lányok elfoglaltak. De jól irányzott lövések szinte azonnal megállították őket. A nőstény farkasok láthatóan a csata izgalmában vannak, egyszerűen megtiltották maguknak, hogy kihagyják. A britek valóban német erővel néztek szembe. Íme, az egyik tanketta, elvesztve a bátorság maradékát, visszafordult. Az ausztrál tábornok parancsolt valamit, és gránátok repültek rá. A halálosan megsérült autó lángra lobbant, majd a lövedékek is robbanni kezdtek benne. Ilyen a látvány.
  A félelmetes Shellának a géppisztolya elakadt a túlmelegedéstől, és egy haszontalanná vált vasdarabot oldalra téve tüzelni kezdett egy öntöltő puskából. És milyen nagyon jó taktika! A tűz sebessége kisebb, de a cél magasabb. A többi harcos lány még egy kicsit korábban is ezt tette. Magda fejcsóválva megjegyezte:
  - A háború gazdaságosságra tanít. Elöl pedig még inkább, mint hátul!
  Shelley vonakodva egyezett bele.
  - Hadd tanítson! De hány ilyen oroszlánkölyök rohan ránk! Lehetséges, hogy a britek így minden erejüket ránk vetették!
  Magda ravasz és lövöldözős szemekkel, mint Hamupipőke, vagy inkább féltestvére a bálban, így válaszolt:
  - Őszintén szólva, pontosan ezzel számolok!
  Shelley meglepődött.
  - Számítasz? Azt akarod, hogy meghaljunk? Ilyen fiatalon megtalálni a halált?
  Magda szeretettel kacsintott.
  - Ebben az esetben nem! Gondoljunk csak bele, mi történik, ha az ellenség minden erejét egy helyre összpontosítja?
  Shelly azonnal válaszolt:
  - Légy erősebb ezen a területen. Áttörheti a frontvonalat.
  - Mi van másokkal? Magda kacsintott.
  - Erősebben! Nem fordítva! - találta ki hirtelen Shelley - Tehát amíg az ellenség minden erejét ránk veti, addig a többi csapatunk megrohamozhatja az ellenség erődjét!
  Magda gyorsan odafordult, és megcsókolta barátját izzadt, karcos arcán:
  - Okos! Végre rájött! Hogy ne legyen Alexandria rekordváros, amely olyan sokáig kitartott a Wehrmacht ellen.
  Shelley megjegyezte:
  - De Alexandria máris ilyen város lett. És remélem, hogy az ellenséges városok egyike sem fogja megdönteni a rekordját! Végül is mi...
  Magda közbeszólt:
  - Azt mondani, hogy legyőzhetetlenek vagyunk, amíg a csata véget nem ér, rossz előjel. És tudod!
  Shella válaszul dühösen villantotta zafírszemét.
  - Hívőnek lenni nem azt jelenti, hogy babonás. Ezt még a katekizmus is említi!
  Magda ismét, miután sikeresen lőtt egy fegyverből és levágott egy újabb "gyilkos bálnát", nagyon komolyan javasolta:
  - Énekelj barátnőm! Biztosan jobb énekelni, mint nyögni!
  Shelley hirtelen felkiáltott:
  - Jobb nyögni az orgazmustól, mint énekelni a fájdalomtól!
  Magda dühösebb lett:
  - Nos, nem tudsz két szót összekapcsolni, ezért vulgaritást beszélsz. Gyerünk, énekelj hangosabban.
  Shella pedig énekelni kezdett, eleinte csendesnek tűnt, de minden új versszakkal egyre erősebb lett a hangja;
  A véráram tüzénél,
  Lavina árasztotta el földünket...
  A háború nem ismer időkorlátot,
  Jobb, mint a legédesebb bor!
  
  A győzelem íze nem lesz keserű,
  Még a füst és a vér keserűsége is.
  Amikor nagyapáink harcoltak -
  A csalogány csiripel róluk!
  
  A halhatatlanság a legmagasabb kitüntetés,
  Hogy ne ismerje az unalmas öregséget.
  Hogy a pokol hírnökei ne jöjjenek,
  Hogy a kegyelem áradjon.
  
  Szeretjük a világot és a fenyőtűk illatát,
  De ha kell, a csata vár.
  Ó, arany szívünk,
  Hadd égjen, olvadjon a jég!
  
  Igen, elmúlik a friss fiatalság,
  Minden banálissá vált.
  amelyen a nap felkel,
  Embernek lenni nem hazugság!
  
  Szeresd az embereket, az Úr világosságát,
  Nagyon kedves, bízzon bennünk...
  Bár az út az alvilág életén keresztül,
  És uralja a világot: Heródes-Ham!
  
  Tiszta céljaink vannak
  De a hozzájuk vezető út vérben van!
  Végül is ő egy automata gép, mint a súlyzók,
  A sötétség Likho tele van rokonokkal!
  
  Jézus és Mária a mi garanciánk,
  Jönnek és boldogságot hoznak!
  Aztán a hideg eltűnik - liszt,
  És a harag aljassággal kaput!
  A brit támadás végül elhalt. Az utolsó kiütött tankok megálltak az ásott német lövészárkok közelében. És csak a gyalogság, és az újonnan érkezett motorosok továbbra sem hagytak menekülési kísérletet a szorításból. A hosszú meneteléstől kimerülten az izzadságig ragadt homoktól érdes lányok utolsó golyóikkal visszalőttek. Shella megigazította a bajonettjét, és így szólt Magdához:
  - Nos, kézről-kézre?
  A lány így válaszolt:
  - Igen kézről kézre! Dicsőséges vadászat lesz, bár sokak számára az utolsó! Csak várja meg a parancsnok parancsát!
  Shella suttogta:
  - A parancsnok parancsa a háború alatt tele van szeretettel és hatalmas árral!
  Nyilvánvaló volt azonban, hogy a brit katonák között nincs egység. Néhányan lefeküdtek, és nem akartak előre szaladni, míg a többiek bátortalanul taposták a lábukat. A női harcosoknak már maradt néhány lövésük, bár kezdetben minden nőfarkas egy egész zacskó lőszert hozott. Igen, lányok, gyönyörűek, mezítláb, egy elit női SS-zászlóalj harcosának nagyon erős bikinijében. Az osztály, ahol Németország legjobbjai harcoltak, sőt könyörtelenül edzettek. Egyfajta program a jövő embereinek megalkotására - a szuperembert énekli a briliáns Friedrich Nietzsche. A lányok igyekeztek kiválasztani a maguk áldozatát, és hiába nem veszítenek el egyetlen töltényt sem. Aztán ott voltak a tankok. És honnan származnak ezek a "Matildák", a tetőn át bélyegezték őket. De most úgy tűnik: eljött a türelem határa, Gála már készen áll arra, hogy parancsot adjon a kézi küzdelemre, amikor hirtelen. Wagner grandiózus szimfóniája hangzott fel a távoli felhők közül. Ez a zene annyira kolosszális és elragadó, hogy képes egy igazi árját totális őrületbe hozni. És űzd az ellenséget a farkába. Magda az égre pillantva hangosan felkiáltott:
  - Igen, ezek a mi Stuka bombázóink.
  Shelley szójátékot ugatott:
  - A darabok nem oldják meg a darabonkénti szétszerelést!
  Mit mondhatunk a félelmetes Yu-87-ről, a legendás búvárbombázóról, a német villámháború szimbólumáról? Ez a gép (a maga idejében, amikor még nem voltak ilyen erős és hatékony számítógépes irányítási rendszerek) tökéletesen alkalmas földi célpontok, és főleg gyalogság, valamint harckocsik megsemmisítésére is. És a méltó csere produkciója: a Focke-Wulf most kezd feloldódni.
  Gayla hangosan ugatott.
  - Fúrj be a homokba, gyorsan és rejtsd el a fejed!
  És most az ütések követték a briteket, a Matildákat felrobbantják és felfordítják. Shella érezte, hogy a töredékek, mint egy fésű, belemennek a hajába, és megvakarják a fülét. Magda is kiakadt, és egy lánynak egyáltalán nem volt szerencséje, ő levágta a szilánkot. De szerencsére már ezek voltak az utolsó áldozatok. Most végre elfulladt a brit támadás, és egy horogkeresztes transzparenst emeltek Alexandria fő minaretje fölé! Ez a zászló hatalmas volt, és a világ több mint felét megrémítette:
  Magda rettenetes csodálattal kiáltott fel:
  - Blimey! Végül!
  Shelley meglepődött.
  - Nyertünk? Valahogy nem hiszem el!
  Magda halkan felkacagott.
  -Igen igen igen igen!
  Az életben maradt britek is elkezdték kidobni a fehér rongyokat. Győzelem volt, amiről csak álmodni lehet, egy külsőleg bevehetetlen armada előtt állva megtörtént.
  Shelley felkiáltott:
  - Öröm, öröm mindig! Mindig boldogok leszünk! Piros színű zászlónk mutatja az utat...
  Valami ördög a nyelvénél fogva rántotta Magdát, mire ő kibökte:
  - Sehova menni!
  De a gonosz Gale meghallotta, szerencsére a közelben volt, és a dübörgés abban a pillanatban alábbhagyott. A századparancsnok felmordult:
  - Így? Egy horogkeresztes transzparens szerinted a semmibe nem vezet. Majd kitaláljuk veled, de egyelőre foglyokat kell építenünk.
  Valóban, azok között, akik megadták magukat, sok volt a sebesült, és súlyosan. Velük a nácik "kegyesen" léptek fel, fejbe lőtt kontroll és teljes rend. A könnyebben megsebesülteket külön oszlopba helyezték - gyógyíthatóak és munkaerőként hasznosíthatók. Shellának azonban hirtelen lelkiismeret-furdalása támadt, amikor meglátta a súlyos sebesültek és nyomorékok lemészárlását. A Harmadik Birodalomban mindent a célszerűség követelményeinek rendeltek alá. Így a feleslegeseket eltávolították. Shella maga, minden gyakorlat ellenére, és már szilárd (főleg a csata után!) A fiókjában szereplő holttestek száma kedves és nagyon szentimentális maradt. Keserű könnycsepp gördült végig poros, cserzett arcán. Milyen piszkos dolog a háború, hogyan változtatja meg az ember jellemét és megítélését.
  Magda is ideges volt; mit fog még kitalálni a kegyetlen Gayla. Hogyan fog megbüntetni? Valójában háború idején a parancsnok egyszerűen elrendelheti a lövöldözést, anélkül, hogy megmagyarázná az okokat. Még akkor is, ha ez valószínűleg nem jön be. Hiszen ők az elit, és kivégzés esetén, sőt tanúkkal is elkezdhetnek ásni, hogy mi van, miért. Értékes harcosok, nem közönséges ágyútöltelék.
  Roth azonban eléggé megtépázott volt. Három német lány meghalt, öten súlyosan megsérültek, csaknem fele könnyű volt, és kivétel nélkül mindegyik karcos és halálosan elfáradt. A veszteségszámítást valamivel később végezték el, de egyelőre felépítették a foglyokat, és megszámolták az elfogott trófeákat. És a lányok külön kupacba rendezték az ellenség által eldobott fegyvereket. Bár éjszaka volt, elég világos volt, főleg a teliholdnak köszönhetően. Shelley megjegyezte:
  - Ismered Magdát ilyen időben a vérfarkasok általában nagyon aktívak. Főleg az egykori halottak!
  A vörös hajú harcos elfordította az arcát.
  - Ha mégis mesék, akkor igen. De ti felnőttek vagytok. Inkább felnőtt lányok vagyunk, és mi magunk is olyanok vagyunk, mint a ghoulok. Még akkor is, ha nőstények és nagyon szépek.
  Shella szeme előtt, vagy inkább friss emlékezetében az elmúlt csata egy epizódja villant fel, ahogy a bomba zuhanása után szétszóródtak a britek holttestei. Volt köztük egy - nyilvánvalóan Ausztrália bennszülöttei közül, vastag ajkakkal és lapított orrú szájkosárral -, csak horror. És a szemek... Csak az én gyengéd és gyengéd állatom, nagyon szeretlek, hidd el. A fej nem érte el a félelmetes Shellát, csak tíz métert! És olyan, mint...
  A megölt lányokat a közönséges katonákkal ellentétben nem lehetett csak úgy eltemetni. Holttestüket műanyag zacskókba csomagolták, majd a búcsú és temetési szertartás után (ezt egy speciális pap végezte horogkereszttel az ujján!) repülővel Németországba küldték őket.
  A pap egy különleges SS volt piros egyenruhában, és egy profi gyilkos arcával. Hitler régóta szeretett volna új vallást alapítani a Harmadik Birodalomban. Igaz, az alternatív teológia összeállítása nehézségekbe ütközött. Néhány ambiciózus filozófus mindegyike előmozdította a saját modelljét és elméletét. És csak maga a Führer választhatott egy közöset. De egy új vallás elfogadása, ahol a horogkereszt helyett a kereszt, vagy inkább a horogkereszt váltaná fel a keresztet, elkerülhetetlen szakadást jelentene a társadalomban, sőt éppen a második világháború előestéjén. Hitler úgy döntött, hogy jobb időkre halasztja a reformációt! Sajnos még a Führer is képesnek tűnt hegyeket mozgatni és a természet törvényeit megváltoztatni, kénytelen volt számolni az emberi előítéletekkel. Magda vörös hajú, de vörös hajú, a ravasz és nem szabványos gondolkodás színű, sóhajtott. Ellentétben a szőke harcos Shellával, ez az ügyes, báránylelkű gyilkos, ő nem szerette Krisztust, őszintén gyengének és zsidónak tartotta. Valóban, a Biblia teljes baromság. Az a tény, hogy a zsidók Isten által kiválasztott nép, csak nevetést és elutasítást okoz. Hogy Isten válasszon... Brr... Magda félbeszakította gondolatait, és segített bepakolni a halottakat egy speciális tartályba. Valóban furcsa, hogy egy ember, az univerzum koronája annyira törékeny, hogy meg lehet ölni. Elvégre lehetséges-e elpusztítani a tökéleteset... Azonban nevetséges tökéletes emberről beszélni.
  . 3. FEJEZET
  Ez a lény meglehetősen rosszul alkalmazkodott az élethez, különösen az emberi gyermekek számára. És miért így? Ez kétségeket ébreszt az evolúcióban a dolgok természetes menetével kapcsolatban. Végül is az ember a legmagasabb szféra, és senki sem vitathatja, hogy ez pontosan így van. Ezért az ateizmus logikus. Hiszen az emberi gyengeségeket az magyarázza, hogy gyakorlatilag még mindig az evolúció létrájának legelején van. Vagyis amíg gyenge vagy, de a jövőben erőssé válhatsz.
  A keresztény erkölcs azt feltételezi, hogy szarral születtél, és az is maradsz, csak te viseled örökké a megaláztatásodat. Nos, az iszlám fogalmának maga az értelme az alázatosságot jelenti... Az alázatosnak lenni pedig azt jelenti, hogy semmiség, ami egy igazán büszke ember számára több mint elfogadhatatlan.
  A nőstény farkasok eközben a holttestek eltakarításával és a felszerelés összegyűjtésével voltak elfoglalva. Már éjszaka volt, az év legfényesebb napja. A holttestek már fojtogató szagot kezdtek árasztani. Magda elfintorodott: hát miért van az embereknek annyi szar! Az ember egy sétáló szemetes! De elméletben egy embernek szuperembernek és állatfelettinek kell lennie! Ennek különleges jelentése van - az elme, az adakozás és a fizikai tökéletesség. Hú, ezek az emberek... vagy inkább kisemberek. Hát miért jobbak az állatoknál, ha így büdösek! Csak le kell győznie magát ahhoz, hogy megérintse a holttesteket és kidobja őket... Shellenek, mondhatni, szerencséje volt, más katonákkal együtt mély és széles lyukat ás, ahová a holttesteket kidobják. Magda azonban csalt egy kicsit, és az ellenség által elhagyott Cromwell tank segítségére sietett. Nos, a tulajdonságait tekintve semmi különösebben védi és működteti ezt a kolosszust. A Harcos azt mondta:
  - Szar a technika.
  A mezítlábas szőke Ket, szintén a cégétől, kifogásolta:
  - Semmi köze a technológiához, ha az emberek rohadtak!
  Magda két kézzel van itt, mert azonnal egyetértett a gyönyörű és fürge harcossal:
  - A rozsdás berendezést könnyebb tisztítani, mint felfrissíteni egy rohadt embert! A legerősebb izom tehetetlen - ha gyenge az elme!
  Ket, kezével a tankot tolva, kuncogott:
  - Hát te és Solon! Vagy inkább Szókratész szoknyában, olyan bonyolultan kifejezve. De Hitler, ahogy mondta: verj, verj és még egyszer verj!
  Magda találóan, Suvorov módjára mordult fel:
  - Üss, de ne vágj vissza!
  Ket hegyes bicepszei kidudorodtak, teljes erejéből lökte a tankot, és a lány pocakja megsüllyedt az erőfeszítéstől. Magda sem csalt, mint egy igazi árja. A lány mindent megtett, és még énekelte is:
  - Ne gondolj a szerelemre! Nyomj hatalmas súlyokat! Hiszen ez a mi súlyos sportunk - nem helyi, világrekord!
  Kate énekelte:
  - Új rekordokat döntöttünk, hogy nőjön a föld! Kétszer, háromszor magasabb, mint a norma - hogy virágozzon a hazám!
  Magda félig tréfásan, félig komolyan folytatta:
  - És ezek a lemezek menők - öljetek meg még több baromságot! Nem vagyunk rossz lányok - téglát törünk borssal!
  A vörös hajú harcos, még extázisban is, a páncélba üti a fejét. És akkor hallgattam a zenét. Aztán még jobban megfeszült. Mégis furcsa, hogy a monarchiával szemben oly áhítatos magatartást tanúsító britek Cromwellről, egy lázadóról, forradalmárról nevezték el a tankot. Igen, még Károly király kivégzése is az első. Mennyire ellentétes a logikával egy új cirkáló tankot elnevezni egy gyilkosról, kellően erős páncélzattal. Bár a fegyver töredezettséget lő, nem páncéltörő lövedékeket. Magda félénken megnyalta nyelvével a páncélt, majd finoman kiköpte:
  - Kissé keserű!
  Kate megjegyezte:
  - Ha ez után a csata után nem kapunk jutalmat, akkor ez lesz a legnagyobb igazságtalanság!
  Magda sóhajtva megjegyezte:
  - Elméletileg nagyvonalúan meg kell jutalmazni zászlóaljunk, vagy inkább a század összes női harcosát. Mindenki hősként harcolt, senki sem szállt ki, és mindegyiknek legalább egy tucat holtteste volt a lába alatt. Jómagam több mint negyven "oroszlánkölyköt" öltem meg csak ebben a csatában. És hogy mindenkit meg kell jutalmazni - az igazságos lenne!
  Kat bólintott.
  - Miért ne! Ráadásul három barátunk a homokon feküdt. Szóval szörnyű az egész. Mindezek a szüntelen háborúk az emberiség történetében. A háború persze érdekes, de emberek halnak meg!
  Magda hirtelen szúrósan énekli:
  - Az emberek meghalnak a fémért! Az emberek halnak a fémért! Sátán uralja a labdát ott, a labda uralkodik ott! Sátán uralja ott a labdát, és napalmot önt!
  A lányok nevettek, és végül felrakták a Cromwellt az emelvényre. Magdának ugyanakkor sikerült mezítláb, de a láb harcos-hercegnőjének kecses lebarnult vonalaival összetörnie jobbja nagyujját. A lány elfintorodott, és így szólt:
  - A lábakon, mint az aszfalton! Dial flat nem brácsa!
  A humor az humor, de a munka az munka. A nőstény farkasok keményen dolgoztak, mintha keményen dolgoztak volna, de közben ki is tették a fogukat. Magda itt is igyekezett kitűnni. A még mindig húsos combok olyan hevesen remegtek. Kate nyöszörögve megjegyezte:
  - A tánc az tánc!
  Magda meglepődött:
  - Mire készülsz?
  Kate elmagyarázta:
  - Úgy táncolunk, mint a balettban, de ugyanakkor súlyokkal. Azt hallottam, hogy a bokszolók is hasonló edzéstechnikát alkalmaznak - adj súlyokat a kezedre és ugorj a tükör elé!
  Magda nem tudott nem nevetni.
  - Nos, igen! Megértem, hogy ez egy nagyszerű módszer! Ha a súlyok pudok, akkor az azonos kesztyűben lévő súlyok után a kezek egyszerűen repülnek!
  Kate megjegyezte:
  - Sokan szeretnének felszállni, de a többség Ikarusz sorsára számít, hiszen a becsvágy tollait a gyávaság viasza rögzíti!
  Magda ravaszul felkacagott.
  - Látlak én is, filozófus! Egyáltalán...
  Kate közbeszólt:
  - Nincs köztük hülye farkas! Mindannyian műveltek vagyunk, nos, Friedrich Nietzschét kötelező olvasni.
  Magda éber lett, és azonnal megkérdezte:
  - Nietzsche? Ez egy érdekes filozófus. De a szuperember kritériuma nincs pontosan meghatározva munkájában. Általában Nietzschét a primitív közösségi rendszer, vagyis a kőkorszak vonzza, amit én személy szerint nem szeretek.
  Kate meglepődött
  - És miért?
  Magda nyersen felkacagott.
  - Az a helyzet, hogy Nietzsche nem tisztázza kellőképpen, sőt, még inkább alábecsüli teljesen a tudományos és technológiai haladás szerepét. Hogyan hat az emberre, és jó irányba. És általában a kőkorszak idealizálására tett kísérlet - aranynak nevezni - nem helyénvaló. Valójában az evolúciós úton az emberek az egyszerűtől a bonyolultig, a legrosszabbtól a legjobbig haladnak. Például, milyen gyorsan változnak a repülőgépek, a legegyszerűbbtől a legerősebbig. Olyan fogalmak, mint a sebesség, a manőverezhetőség és így tovább.
  Kate kuncogott és énekelte:
  - Micsoda haladás történt - láthatatlan csodákhoz! De valami hiányzik, egy ravasz démon csavarja a farkát!
  Magda dallamosabban hozzátette:
  - A baj elfelejtve! A Harmadik Birodalom uralkodik! Hamarosan jönnek a robotok! Lapított parazita!
  A lányoknak cipelni-dolgozniuk kellett, amíg kivirágoztak, már elég világos volt, és végre elásták az ellenségek holttestét, úgy tűnt, lefeküdhetnek, de nem így volt. Nem, a lányok még kaptak ennivalót, és a győzelem alkalmából még trófeás pörköltet is kaptak. Gayla hevesen parancsolt:
  - Nagy megtiszteltetés számodra, hogy megkóstolhatod ellenséged ételeit!
  Magda, majd vyaknula:
  - Nem, nagy megtiszteltetés a briteknek, hogy megegyeztünk, hogy megesszük a szarukat!
  Gayla szeme dühösen villant.
  - Nos, nem, ez már átlép minden határt. Magda teljesen ennivaló nélkül maradsz! Sőt, egyfajta kínzásnak lesz kitéve. Számomra különösen úgy tűnik, hogy a hasizmod túl petyhüdt, és az izmaid nem enyhülnek. Szóval, teszteljük rajtad az új gyakorlati kivitelezést!
  Aztán valaki megrántotta Shella nyelvét:
  - Nem akarom Magdát egyedül szenvedni. Hadd gyötörjem én is.
  Gala fanyarul elmosolyodott.
  - Ügyes lány. Ilyen odaadás, vagy inkább barátság. Mindkettőt kibírod! És maradj mindketten éhesek!
  Shella elhallgatott, pörkölt illata csiklandozta egy éhes, fáradt lány orrlyukait. Aztán a többi barátja eltúlzottan hangosan csapkodni kezdett.
  De a fő kínzás még váratott magára. Gale valóban kitalált valami kifinomultat. A lányok kezüket egy drótra akasztották, amely fájdalmasan belemélyedt a csuklójukba, lábukhoz pedig láncot láncoltak. Sőt, ha a lábait párhuzamosan tartja a talajjal, sarkot csinál, akkor az acéllánc kicsit rövid, akkor a vaslemez. De ha leengedi a lábát, akkor a lánc hegye meglendíti a fémet, amely viszont egy feszültségforráshoz van csatlakoztatva. És a tested áttöri az elektromos kisülést. Itt van egy ilyen érdekes kínzás.
  Gayla hevesen megnyalta az ajkát.
  - Annyira erős lesz a sajtótok... Lányok, meg fogjátok köszönni az edzést!
  Magda hisztérikusan vihogva mondta:
  - És minek húzni, azonnal köszönjük meg az edzést! Köszönjük a nagyszerű SS-nek boldog gyermekkorunkat!
  Gayla megrázta az ujját.
  - Nektek lányok egy egész napig így kell lógnotok. De végre igazi férfiaknak érezheted magad!
  Magda megrázta a fejét.
  - Minden kísérlet azt mutatja, hogy egy nő, ha megfelelően képzett, sokkal kitartóbb és veszélyesebb, mint még a háborúk által megedzett férfiak!
  Gayla rövidre zárta:
  - Még egy szó, és teszek hozzá egy napot új tesztekkel!
  A lányok elhallgattak, nehéz sarkot tartani, pláne, ha sokáig lánc van a lábukhoz láncolva. Szóval lógj, mint egy mellbimbó. Gayla búcsú nélkül távozott, így szenvedni hagyva a lányokat. Shella nyomást érzett az alhasban, a lánc súrolta a bokáját, húzta a lábát. A lányt hirtelen elcsábította a lehetőség, hogy megnézze, mi történik, ha lánccal érintik a vasalót. Mit érdemes kipróbálni...
  Az áramütés olyan erős volt, hogy a megkeményedett Shella önkéntelenül felsikoltott. Mintha egy vörösen izzó karó fúrta volna át a testet a sarkától a tarkóig. Volt egy fog az izmokban, és fájt a feje. - mordult fel Shelley.
  - Ez az SS-re oly jellemző kísérletezési vágy!
  Magda félig tréfásan hozzátette:
  - Jó kísérletezni... Ellenségeken! Azonban nem sértődöm meg a leckén.
  A lányok egy darabig hallgattak. Magda arra gondolt: hát milyen fura a sors. Most a németek győztek, mindenki örül, és kénytelenek lógni, mint a körte, sőt szenvedni is. Kinek a pite és a fánk, és kinek a zúzódások és a dudorok! Érdekes, hogy mi lesz ezután. Most, Alexandria eleste után, még a további erősítések átadása előtt lehetőség nyílik offenzíva indítására a Közel-Keleten. Valójában minek várni, ha úgy tűnik, hogy sok katona van Irakban és Palesztinában, de hogy is mondjam, hogy... Nem egészen harcképesek, túl sok az arab és a fekete, aki szétszóródik, amikor a sziréna üvölt. És ha késleked, akkor a briteknek lesz idejük sok vagyont kivonni, különösen Jeruzsálemből és Bagdadból. Nem kell gyorsabban ütni és kiütni az ellenséget. Afrika egy egész kontinens, de Irak bukása Ázsia kulcsa is. Az olaj-, bauxit- és más fémkészletek lefoglalása után Németország végre megszabadul a Szovjetuniótól való függőségétől. És talán még Oroszországot is meghódíthatja! Hadjárat kelet felé... Az árják régi álma! És akkor mi van? Talán még tértágítás is, ahogy a science fiction regényekben szeretik leírni. Repülés a csillagokba és új világokba. Ahol például a sárgarépa és a béka hibridjei élnek... Szuper, olyasmi, ami korábban nem létezett, és a Földön nem is találsz analógot. Végtére is, más világokat bevehetetlen fénnyel töltenek meg, ami azt jelenti, hogy a német csapatoknak viharral kell bevenniük őket. Hiszen nincs fényesebb a napnál, kivéve a csillagokat! Magda megkérdezte Schelltől:
  - Hát, nem értelek, miért kértél ilyen komolytalanul lisztet? Szeretsz így lógni a fogason? Ráadásul fáj a hasam.
  Shelley elmosolyodott.
  - És jól tudod! Például sokáig észrevettem, hogy a hasizmom kissé elmarad. Így hát felhúztam.
  Magda komoran figyelte:
  - Nos, nem tudtam, hogy kényszerítenek minket a sajtó képzésére. Én személy szerint azt hittem, hogy gumibottal a sarkamra vernek. Vagy talán még szögesdróttal korbácsolni is. Viszont ha ez boldoggá tesz...
  Shelley hangosabban beszélt:
  - Tudod, ne gyötörd a lelket! Talán valami másról kellene beszélnünk.
  Magda egyetértően bólintott.
  - Beszéljünk! Énekelj egy virágot, ne szégyelld! Hiszen egy ilyen nővér szépségével dalokat lehet írni, nagyszerű iparos.
  Shella úgy döntött, hogy jobb így elterelni a figyelmét a fájdalomról, mint nyafogni, ráadásul egy férfinévből énekelte:
  Szeszélyes lány múzsa
  Simogat, aztán dörrenés...
  Az elöljárószavak ugrálnak, és nincs egyesülés,
  Rímlavina lesz kitörve!
  
  De akit teljes szívemből szeretek...
  Válaszul elmondja, mire valók a szavak.
  A kristály szerelem kinyithatja az ajtót
  Nyisd meg erre a sas útját!
  
  Hiszen higgye el, hogy a toll kardja drágább,
  Keménység van benne - a pihék forgószélbe zúdulnak!
  Arrogáns, büszke nemesek,
  Lesz róluk egy szúrós vers...
  
  Rati dicsőséget teremtettünk,
  Hol vér folyik, hol verejték.
  Kiterjesztették államukat,
  A piramisoktól a jégtáblákig.
  
  De ugyanakkor a lélek bárány,
  Benne édesen szól a líra...
  Végül is a lány hangja hívás -
  És a szenvedély megolvad és gránit lesz!
  
  Ahol szó van, ott lángolnak a rózsák,
  Hol virágoznak az almafák...
  Nem zavarhat minket a hideg
  És megfélemlítsd a hiábavaló munkát!
  
  Az álmokat alkotásokká alakítjuk
  Leküzdjük a szakadékot...
  Az egész világ meg fog dermedni a csodálkozástól
  Amikor az éjszakai bánat eltűnik!
  
  Akkor vége lesz a szenvedésnek
  Nem lesznek nyomorékok és árvák...
  És az elválás nem jön el hozzánk,
  Hagyd, hogy a lendületes lény megfújja a küszöböt!
  
  A haza Isten országa lesz,
  Mindannyiunkat Teremtőnek tekintünk.
  Csak hamu ömlik a csalásra,
  Aki őszinte, kedves - jól tette!
  
  A társaság kilencvenöt harcosra csökkent (hárman meghaltak, ketten pedig olyan súlyosan megsebesültek, hogy a kórházban maradtak). Hová mész: a háború nem veszteségek nélkül, csak a veszteségek vannak háború nélkül! Több harcos karcsú, izmos testén még hegek maradtak, és néhány lányról kiderült, hogy bekötözték. A hosszú utazásoktól elfáradt tigrisek nem tűntek túl harciasnak - lesoványodtak, úgy, hogy még a bordáik is kilátszottak. A lányok idegesen vakarták a lábukat a homokon, égtek és eldurvultak, túlságosan viszkettek és brutálisan viszkettek. Általánosságban elmondható, hogy ha van Dante poklánál rosszabb hely a földön, akkor Afrikában fedezték fel maguknak. A harcosok azonban nem ernyedtek el, sőt talán még azt is fitogtatták, hogy ilyen kegyetlen nehézségeket kellett átélniük. Egyfajta erkölcs: minél több nehézség, annál jobb. A nácizmusra jellemző aszkézis és spirituális értékek propagandája, különösen Goebbels radikális változatában, szemben a nyugati polgári fogyasztásideológiával. Így néznek ki a napégéstől és portól megfeketedett, bikinivel alig takart, fegyverekkel felakasztott lányok, mint az amerikai fegyveresek karikatúrája. És nincs messze a német bázis és a szudáni határ.... Forró szellő fúj onnan, égett szag hallatszik, és olyan ritkák a felhők az égen...csak szigetek a Csendes-óceánon. A rózsaszín dűnék a légtömegek hatására enyhén megmozdulnak, mintha a fogságba esett titánok le akarnák dobni a pogány istenek varázslatát, ugyanakkor megfulladnak az impotenciában.
  Shella nagyon halkan odasúgta Magdának:
  És mikor végre...
  A vörös hajú ördög még halkabban válaszolt:
  - Nagyon hamar! Igyunk meg megint!
  Gayla fülsüketítően felkiáltott:
  - Fuss, lépj menetel (egy ilyen parancs egyenesen gúnynak hangzik!)
  A szépségek rohantak, megkeményedett, égett sarkaik megvillantak az aranyló, szinte füstölgő homok hátterében. Annak ellenére, hogy a nap tetőpontjához közeledett, a lányoknak ismét futniuk kellett. Olyan szinte meztelenül, masszív teherrel a vállán...
  Shelley a homlokát ráncolva megjegyezte:
  - Délután már messziről meglátnak és lelőnek!
  Magda nem értett egyet:
  - Nem olyan borús. Lehet, hogy nem vesznek észre minket... Illetve az egész számítás azon alapszik, hogy egy normális ember nem fut bele ilyen pokoli hőségbe a sivatagban.
  - Főleg mezítláb! Shelley felkacagott.
  És a szél még melegebb lett. Holnap július elseje... A nyár legforróbb hónapja, a Föld bolygó legforróbb kontinensén. A lányoknak pedig futniuk kell, fegyvereket és egy masszív lőszerrakományt húzva magukkal. Magdának egy fantasztikus történet jutott eszébe a távoli jövőről. Egy erőteljes és látszólag idealista szupercivilizáció megtiltotta a galaxis különböző fajainak és fajainak, hogy valódi, nagyszabású háborúkat vívjanak egymás között. Nos, mivel bizonyos viták állandóan felmerülnek a csillagbirodalmak között, akkor folytasson korlátozott csatákat - kis erőkkel és megközelítőleg egyenlő fegyverekkel.
  A humanista gondolkodás szempontjából ésszerű ötletnek tűnik, de... A valóságban egy szupercivilizáció "Üdvhadserege" maga toborzott katonákat ezekre a csatákra, a leggyávábbat, legképtelenebbet vagy legmeggyőzőbbet választva. pacifisták - akik zsoldos megfontolásból kerültek a hadseregbe. Ráadásul provokátorokat küldtek a csapatokhoz, hogy megzavarják a csatát még azelőtt, hogy elkezdődött volna... Röviden, ez a háborúk paródiája volt, mígnem találtak egy embert, akinek sikerült megtörnie ezt a hibás rendszert. Ez az ő hivatása - a katona hivatása, a harcos lelke. És a váratlan hollywoodi vég - ez nem jöhetett volna létre egy nő részvétele nélkül!
  Minden úgy van, ahogy lennie kell - milyen munka, igaz szerelem és szenvedély nélkül?
  A harcos Magda gondolkodva mezítláb lépett egy kaktusz ütőerére, megszúrta, de a lány nem is figyelt rá...
  A hibás rendet háború és így vitézség nélkül meg lehetett törni a nem örömteli jövő univerzumában, végső soron a szeretet segítségével. Magda pedig eddig csak álmokban, vagy álmokban szeretett. Dögös volt és egyben romlott szűz. Viharos temperamentumát pedig az edzéseken és a háborúkban töltötte ki. És mi a szerelem - valami, amiért hevesen ontják a vért!
  A vörös hajú vixen angyal verejtékgyöngyöket rázott le magáról. Furcsa, de a költők legtöbbször szerelemre és vérre rímelnek. Nyilvánvalóan ez annak a ténynek köszönhető, hogy a hímekben kialakult az erőszak iránti vágy a nőstényekkel kapcsolatban. Az ember azonban nem állat, abban az értelemben, hogy képes racionálisan gondolkodni... Másrészt viszont a keresztény erkölcs teljesen idegen tőle. Amit Jézus tanít egy embernek, és főleg egy erős embernek, az annyira természetellenes és heves elutasítást vált ki, hogy a kereszténység sikere ellentétes volt a logikával... Azonban nemcsak a kereszténységre, minden vallásra jellemző egy bizonyos paradoxon és rákényszerítettség. bizonyos korlátozások egy személyre vonatkozóan. És gyakran meglehetősen ésszerűtlen...
  Már telt, sőt borús éjszaka volt (ennek ellenére a szél a parttól nem is olyan messzire felfogta a felhőket a tenger felől), mire a lányok végre célba futottak.
  Előttük volt egy angol bázis, és még egy repülőtér is. Sőt, a nagy kaliberű géppuskacsövekkel, szögesdróttal, beton kifutókkal tűzdelt tornyokból ítélve már régen felszerelték. A britek 1882-ben elfoglalták Egyiptomot, és ott bábrendszert hoztak létre. Most a németek is ezt tervezték.
  Vidám Gála a bázist és a repülőteret kezdte vizsgálni egy speciális, bonyolultan megsebzett hadsereg távcsövén keresztül. Még több lány-tizedes csatlakozott hozzá. A háborúban már megtapasztalt Gala még cseperedő felderítőként és összekötőként Spanyolországban, Lengyelországban, Franciaországban és Jugoszláviában pedig már könyörtelen harcosként számolta ki az esélyeket. A repülőteret meglehetősen erősen védték, beleértve a légvédelmi tüzérséget is. Igen, és sok repülő volt rajta. Amúgy furcsa, hogy a britek ennyi repülést tartanak egy helyen anélkül, hogy tereprepülőtereken szétszórnák? Lehet, hogy itt van egy hamis célpont, és az igazi repülőgépek máshol vannak? Nagyon sok géppuska torony van, még három Matilda és négy Cromwell harckocsi is van. Ha turkálsz, nem tudsz vér nélkül lenni.
  Gayla két félrevezetett, de minden bizonnyal nagyon erős és ügyes harcost nevezett. Egy ostorral hátba csapta őket, úgy, hogy még a fahéjbarna mellkasa is megingott. Brutális arcot vágva keményen ráparancsolt:
  - Magda és Shella parancsot ad neked: hatolj be a repülőtér területére, és derítsd ki, milyen repülőgépek vannak ott. Tehát alaposan vizsgálja meg a védelmet!
  A lányok engedelmesen bólogatták a fejüket: parancs, parancs van, és teljesíteni kell. És hogyan - ez az ő problémájuk. Shella és Magda gyorsan elindultak a repülőtérre. A tűzharcos ezt javasolta:
  - Fogjuk meg a nyelvet és vegyük el tőle a formát. Majd átöltözés után behatolunk a reptérre. Szórakozzunk ott egy kicsit!
  A szőke Shella kissé zavartan jegyezte meg:
  - Először meg kell találnunk ezt a nyelvet. Akkor szerinted a sivatagban barangolnak? És tömegben el lehet őket fogni így?
  Magda skarlátvörös ajkakkal füttyentett:
  - Természetesen. Például őrök vannak a tankok közelében, mert azok a tornyok kerülete mögött vannak. Ott is lőhet őrszemeket, és ha szükséges ...
  - Elfogni egy tankot és lovagolni? Shelley fanyarul elmosolyodott.
  Magda a lábujját mozgatva egyetértően bólintott:
  - És ez teljesen lehetséges. Bár csak felderítést kaptunk. Zajkeltés parancs nélkül... Te magad is tudod, hogy a kezdeményezőkészség milyen megnyilvánulásokkal jár egy háborúban!
  Shelley nagyot sóhajtott.
  - Sajnos nagyon jól tudom!
  A lányok szinte rejtőzködés nélkül rohantak a tankok felé. Az őrszemek is a négerek közül voltak - cigarettáztak, és gyakorlatilag nem láttak semmit. Csak egyikük volt a fehér fajból, és úgy tűnik, tiszt. De elég részeg is volt. A Shell ezen meglepődött: hogyan viselkednek a britek? Nem félnek a szabotázstól, az arabok támadásaitól vagy a németek merész akciójától? Igaz, a rettentő hőségtől, valamint a frontról érkező rossz hírektől talán kimerülten az általában hidegvérű britek dübörögni kezdtek. Általában Schella a tankönyvekből idézte fel ezt: az angol típus, mint hideg alany és érzelmek nélkül, nem más, mint mítosz. Ráadásul a skótok és az ír ivók nem bolondok. Nos, a feketék ebben a tekintetben teljesen le vannak tiltva - csekély adagtól megőrülnek, ahogyan egyébként a japánok is.
  A lányok soha nem bocsátanak meg semmit. Befogni a fejet, és tőrrel a torokban, pontosan a nyaki artériában - itt az ideje. De van hatékonyabb vétel, eltávolították a második pár őrszemet, tenyerével megütötték az állát, majd megpördültek, kissé felemelve a fejét. Crunch és nyak csavarodott.
  Magda a barátjára kacsintott:
  - Így lőjük le őket. Mint a körte a fáról!
  Shelley halkan válaszolt:
  - Van egy még egyszerűbb módszer - például egy lövés egy néma fegyverből. És így nem jó bemocskolni a kis kezeket.
  Magda megvetően felhorkant, akár egy nagy ragadozó macska:
  - Ön a Shell földhözragadt embere. A csata szépségének élvezetének romantikája nincs benned. Minden olyan primitív. Érdekes lőni, sőt bezárni?
  A Hófehér Ördög félbeszakította barátját:
  - Jobb, ha megnézed, van egy nyolcadik tank is. Egészen ügyesen volt szénakazalnak álcázva. De rögtön megértettem, miért szárítja ki nekünk a füvet a nap, amikor utána még a teve sem akarja megenni.
  Magda egyetértett.
  - Igen, ez egészen logikus megfigyelés. Tank, meg kell néznem, melyik. Valószínűleg az egyik legújabb...
  Shella gereblyézett egy kis szénát, és azonnal füttyentett:
  - Ó, igen, van egy összecsukható hordója. Most láttam először ezt a technikát. Valószínűleg amerikaiak, ha tévednek!
  A tüzes ördög félbeszakította a hófehér harcost:
  Most pedig menjünk a repülőtérre. Kutyák is szaladgálnak. Ez egy másik probléma probléma.
  Shella sietett megnyugtatni barátját:
  - Tudom, hogyan kell befolyásolni a kutyákat, ezért egyedül megyek. Szerencsére a fehérek közül a tiszt borotvált és közepes magasságú. Az egyenruhája megfelelne nekem. Már az arcomat cserélem.
  A lány valójában gyorsan sminkelte magát. És hogy ezt is speciális iskolában tanították nekik. Magda nem ellenkezett.
  - Te menj, és én elintézem az új tankkal. Van benne valami hasznos a német hadtudomány számára is. De itt van Schella, könyörgöm, ne maradjon sokáig, amint befejezi az ellenőrzést, úgyhogy visszavágok.
  Még a jerboa is ecsettel intett válaszul - azt mondják, ne hagyj cserben, szőke!
  A szőke lány mosolyogva válaszolt.
  - Mindent nagyon gyorsan megcsinálok. Amennyire ez egyáltalán lehetséges.
  Magda már nem figyelt barátjára, hanem teljesen átvette a tank tanulmányozását. Itt számos felfedezést tett. Először is a harckocsinak két hegesztett pisztolya volt. Hosszú csövű, 76 milliméteres, lehajtható torkolatú löveg és egy 47 milliméteres rövid csövű lövedék töredékes lövedékek kilövésére. Általánosságban elmondható, hogy a fegyverek meglehetősen gazdagok, különösen 1942-ben és az afrikai kontinensen. A fegyvernek egyébként meglehetősen érdekes és kompakt orrfékje volt, és láthatóan a híres tizenhét lábos fegyver volt, amelyet még nem alkalmaztak a gyakorlatban, de a királyi szolgálat Goebbelsei már minden lehetséges módon reklámozták. Nagy-Britanniának.
  A lány felgereblyézte a felületet, és egy sas emblémáját találta a nyíláson, és a következő angol feliratot: "Made in the USA". Magda káromkodott:
  - Nos, ahogy mindig is sejtettem, ez egy amerikai hack. Nyilván a lelkünkre kenték Nagy-Britanniát! Arról pedig nincs tudomásuk, hogy erre a német tankok átvonulnak New Yorkon.
  A nyílás kinyitása nem volt olyan egyszerű, de a lányokat persze pedánsan és egyben, ami paradox módon kreatívan hangzik, erre is megtanították. Tehát becsület kérdése volt akadályként venni.
  Shella eközben egészen ügyesen ittas járást imitált, és megközelítette a repülőtér bejáratát. És azonnal érezte a különbséget a brit és a német mentalitás között. Az őr lusta hangja megkérdezte:
  - Mi a dolgod, Péter?
  Shelley röviden válaszolt:
  - Személyes jegyzetben!
  - Gyerünk!
  Shella bent volt a repülőtéren. Megvizsgálta a repülőgépeket, és mindent észrevett, beleértve a karneváli foltokat a törzseken, a kiömlött benzint és egyebeket. Aztán azonnal világossá vált számára, hogy a több mint kétszáz repülőgépnek legalább kétharmada ügyesen elkészített terepmintás. Voltak azonban valódi gépek is, köztük a hatalmas Lancasterek, amelyek akár hat tonna bombát is képesek szállítani. Két bulldog rohant oda, hogy felderítse Shellát. A lány gyengéden megsimogatta őket, és továbbment. Ha egy viszonylag kis területen annyi repülő van, az különösen a romantikus természetre hat.
  Ezek a szárnyas gépek, ahogy soraikban kinéznek, nos, a Német Rend lovagjainak köpködő képe, akik azért jöttek, hogy meghódítsák a szlávokat. Csak sokkal masszívabb és ijesztőbb. A németek általában előnyben részesítették a nagyon masszív páncélt, amely jól védte a lovagot. Ugyanakkor, még akkor is, ha az ár egy harcos mobilitásának csökkenése lesz. De a modern világban a manőverezhető vadászgépek használatához vezették az utat. Ugyanaz a Me-109 még mindig kevesebb, mint angol ellenfelei.
  . 4. FEJEZET
  És itt állnak ezek a szárnyas lovagok és várnak valamire, és a huszadik század üvöltő és halálos technikusainak szaga van bennük.
  Shelle-nek azonban nem különösebben kellemes a járása, lányos lábairól már nem szokott csizma lenni, és már dörzsölni is kezdett. Ráadásul a britek nem mutattak nagy fantáziát: miután valódi síkokat helyeztek el az egyik oldalon, még egy piros demarkációs polc is látható. Nos, ez általában érthető, hogy a brit pilóták még részeg szemmel se keverjenek össze semmit. És így általában már vissza lehet térni.
  Shella visszaindult, és még jobban tántorogni kezdett. Aztán kérés nélkül visszaengedték, és csak miután megszagolták a pásztorokat, nyöszörögtek. A hófehér ördög halkan súgta nekik:
  - Semmi hamarosan, ha gazdát váltasz!
  És lassan vissza... És a szél sokkal frissebb lett, hamarosan kezd világosodni...
  Magda pedig közben kitalálta a tankot... Ez egy Mp-16 "D" kísérleti modell volt. Általánosságban elmondható, hogy a tartály meglehetősen erős, és hidraulikus vezérlőrendszerrel rendelkezik a géppuskákhoz (a stílusban, vagy inkább a rendszerben, amely a legújabb vadászgépekre jellemző!). Nagy lőszer töltettel és automatikus töltőrendszerrel. A tank a maga korához képest a legújabb, és az sem világos, hogy a britek miért tanúsítottak ekkora hanyagságot, óvták ilyen hanyagul? Lehet, hogy itt is működött a sok nemzetre jellemző pofátlanság, másé nem lehet jó, vagyis nem kell védeni!
  Shella, a tüzes szépség-harcos érkezése előtt megtankolta a tankot, és ellenőrizte a lőszerterhelést. A szőke harcos, miután ledobta a gyűlölt csizmát a háború istennőjének lábáról, gyorsan beszámolt a helyzetről társának.
  Magda továbbította Geilának a hallottakat, majd felragyogott az arca:
  - Shellochka most lányaink támadják az ellenséget. És ezekkel a tankokkal azonnal megüthettük az ellenséget.
  A hófehér harcos felkiáltott:
  - Erről álmodtál! Nos, megy az autó?
  Magda ésszerűen megerősítette:
  - Dolgozó. Az amerikaiaknak mindig jobbak a tankjaik, mint a tankerek.
  Valóban, az autó az első kanyartól elindult. Érdekes módon a motorok nem voltak zajosak. A lányok például tudták, hogy az orosz T-34-es dübörög, így... Ezt a tankot be lehet használni a brit gyarmati csapatok ellen a bennszülöttek szétverésére.
  A harcosok pedig egy jókora ötvenöt tonnás autót tapostak. Viszont elég könnyen irányítható volt, bár persze rosszabb, mint a könnyebb T-4. Egyszerre öt motort tettek az Mp-16-ra, de ez talán még növelte a harckocsi túlélőképességét a csatában.
  A lányok gondolkodás nélkül tüzet nyitottak a géppuska tornyokra. Az első találatot egy töredezett lövedék és a megvert "oroszlánkölykök" fejjel lefelé repülnek.
  A britek körében, ahogy az várható volt, a támadás pánikot keltett. A lövöldözés zökkenőmentesen zajlott, a lányoknak így is sikerült gépfegyvereket csatlakoztatniuk. Magda egy jól irányzott lövéssel akarta fedezni a Lancastert, de a rádióban Gayla keményen ráparancsolt:
  - Kímélje meg az ellenséges gépeket, épségben elfogjuk őket.
  Nos, minek kímélni, kímélni. Jobb lerombolni a tornyokat és emberi áldozatokat választani. Ilyen jól irányzott találatok.
  A többi harcos eközben (már közelebb lopóztak) a brit tankok közé került. Mindössze fél percbe telt a nyílások kinyitása, majd a felhalmozódás. Általában a lányok szinte nem is figyeltek a repülőtérre, hanem egyszerűen az angol bázis felé költöztek. Ezzel egy időben eltalálták a laktanyát, ahol az ellenséges katonák, valamint az alvó pilóták tartózkodtak.
  Gayla úgy üvöltött, mint egy medve a hőségben:
  - Ne lőj üzemanyaggal a raktárba! Hasznos lesz nekünk!
  Magda és Schella harckocsijuk nagy tömegével szétzúztak néhány géppuskatornyot. A lányok szó szerint összeszorították a hasukat a nevetéstől. Például még mindig menők.
  De a fő munkát továbbra is géppuskák végezték. Szükséges volt, hogy az ellenséges pilótákat ne engedjék a gépekhez, ne engedjék felszállni. De néhány harcos maga rohant az angol autókhoz, és leült a kormányra. És mit lehet most beágyazni a bázisba, hiszen nekik is van ilyen repülési képzés. Igen, és a gépek tele vannak lőszerrel. Itt egy ilyen masha-malashka kiderül.
  Shella pontos lövéssel összetört egy kis tankettát, ami kiugrott a garázsból. Nyolc tank nőstényfarkasokkal kezdte erőszakosan pusztítani a hatalmas angol bázist. A tankok különösebb szertartás nélkül szétverték a kapukat, és mindent megtöltöttek ólommal. Még a laktanya is lángokban állt. Összezavarodott angolok és mindenféle bennszülött ugrottak ki belőlük. Tulajdonképpen már nem volt csata, csak totális verés volt. Igaz, egyes brit katonák és géppuskatornyok lőttek vissza. Még a harckocsi páncélján is ólom jégeső zúdult. Magda dühös párducként mordult fel:
  - Nos, mit vagytok az osztriga és a zabpehely szerelmesei, végre megértettétek, mi az igazi háború. Hamarosan Londonban leszünk!
  Shella fogát kitárva énekelte:
  Mit csináljunk Albionban?
  Hol vannak a csúszós békák - kwak!
  Bár a légiók támadnak,
  De szuronyos ütés egy fillérben!
  Magda összeráncolta a homlokát, és megrázta a fejét:
  - Nem, ez nem az a dal, ami kihasználásokra inspirál! De ennek másnak kell lennie!
  És a tüzes, nevető harcos, mint egy géppuska. Így a húsdarabok különböző irányokba repültek, és egy tucat angol esett össze egyszerre.
  És maga a nehéz harckocsi, zúzzuk szét az ellenséges katonákat, vasalóval "simítsuk el" őket. Csontok ropogtak a pályák alatt. És akkor az ellenség elkezdett szétszóródni minden irányba. De ekkor az ellenség "Matilda" kiugrott. Így Shella páncéltöréssel üti meg.
  - Szerezz "zabkása" gránátot, énekelj szerenádot emlékül!
  Ezúttal a lövedék közvetlenül a torony és a hajótest közötti tompaba ütközött, és a tank egy jó rázkódás után oldalra került. Ezzel egy időben a gáztartály felrobbant, és azonnal vörös-vörös lánggal felrobbant.
  Szőke Ördögnő nem tudott ellenállni az élességnek:
  - Matilda mattot kap - az eredmény vicces lesz!
  Magda bőrkeményedéses tenyérrel pofon vágta párját inas combjára.
  - És te fiatal vagy, barátnőm! Szóval énekelj így!
  Ennek ellenére úgy tűnik, az egyik brit tévedésből, vagy talán szándékosan lőtt az üzemanyagtartályra. Egy piszkosbarna benzinláng bokor dübörgött és virágzott. Gerda hosszú sorozatot lőtt egy gyorstüzelő 9 mm-es géppuskából. Mintegy negyven angol katona esett össze a helyszínen. A sebesültek közül pedig többen, minden szánalom nélkül, egy amerikai tank széles lánctalpait taposták. Shelley gonoszul felkacagott.
  - Ez nem rúzs! Milyen tortává változni!
  És a vörös hajú, szemérmetlen ördög nem felejtette el beszúrni:
  - Akárhogy is csavarod, a tankkal bélyegzett palacsinta jobb, mint a tehénürülék!
  A lányok gyorsan összetörtek még három éket. Shella vezetett, Magda pedig kagylókat adott, és a rakodás automatikusan megtörtént. És ők maguk kaptak egy kagylót a páncélra. Nem tűnik ijesztőnek, egy 80 mm-es toronyvédelemhez képest, de alaposan zümmög. Magda megégette az ujjait, és felsikoltott:
  - Itt vannak Carabas márki ajándékai! Megborsozhatjuk őket valamivel fűszeresebben és megsózhatjuk?
  Shella, miután egy másik "szörnyet" hasított egy kagylóval, énekelte:
  - Milyen edényeket, milyen edényeket - mindent vinnél magaddal! Kár, hogy nem veszekedünk gyakran - ritka vadállat, ilyen mészárlás!
  Magda hirtelen a homlokára csapott, és eszébe jutott:
  - De sokáig tőled Hófehérke fegyverrel, nem hallottunk dalokat! Énekelj egy virágot, ne szégyelld!
  A gyöngyhajú harcos énekelt, és a hangja olyan isteni és ördögi volt egy fiolában, hogy a mellette lévő szirénának semmi dolga;
  A hangulat szívében harcolnia kell,
  Karakter szobrok - Teremtő Isten,
  A hős kardjával alkot,
  Példa minden generáció számára!
  
  De te magad is harcolhatsz,
  Felemelt, hordák nyerni!
  A sas és az oroszlán lelke nem nyúl,
  Micsoda hatalom és szent sereg!
  
  Legyen az ellenség olyan, mint a kutya hajtott,
  És erős pajzsunk vágta a gyémántot!
  A hajnal széle örökké szeretett,
  A bánatért a harcos a halált jutalmazza!
  
  Ne bízz a hülye pacifistákban
  Amit Jézus a kitartásra tanított...
  Hogy a rozs virágzik a tiszta ég alatt,
  Légy erős, mint egy medve!
  
  A csatákban tele vagyunk lelkes szenvedéllyel,
  És viharos vérrel, fiatal...
  Széttépjük a poklot,
  Hol vannak a légiók a Sátánnal!
  
  És mindenki tudja, hogy a Teremtő;
  Tanuld meg erősíteni az izmaidat!
  Ne pazarolja az idejét hülyeségre
  Különben büntetéssel jövök hozzád!
  
  A tehetetlenség a fő bűn,
  Rosszindulatot, aljasságot szült...
  Fizess a betolakodók sallangjaival -
  Felejtsd el a vitézséget, a becsületet és a büszkeséget!
  
  De minden gond ellenére
  Bánat testvér ne add fel!
  Minden álom váljon valóra
  Táncoljunk egy kedvesével sima keringőben!
  
  Mit adhat még az Úr
  Igen, a túlvilág ködben van...
  Ez a test szenved az életben,
  Nem minden olyan gördülékeny, mint a regényben...
  
  Ismerd meg földi emberét
  Építsd rá a boldogságod...
  Mozgás és haladás futás -
  Hatalmat fognak adni az univerzum felett!
  Egyiptomban pedig még javában folytak a harcok. Az összes ellenfél rettenthetetlen harcosai sikeresen törtek és énekeltek menet közben;
  Shella fejezte be a felső hangot, de Magda aztán finoman megbökte a lábával, pont a csupasz sarkával egy erős, lebarnult présbe:
  - És miért énekelsz a keresztény értékekről? Árják vagyunk, nem keresztények. Hófehérke őrült!
  Shella kétségbeesetten rázta a fejét, miközben a kezei nem mozdultak, hogy irányítsák a géppuskát:
  - Sajnálom! Összekeverjük az ortodox Oroszországot a pogány Poroszországgal! Túl nehéz egyszerre forgatni és komponálni!
  Magda, meg sem állva, hogy vezesse az effektust, az angol ellenségek soraitól elkaszálva, megrázta hosszú, fekete szempilláit. És újabb sor ellenséget rak a koporsóba, mint egy sziréna vihogva:
  - A komponálás rovására - ez vitatható kérdés, de a forgatás könnyű és egyszerű!
  Valójában számos angol tiszt és katona fehér zsebkendőt ragadva kezdett energikusan megadni magát. Ugyanakkor annyira megijedtek, hogy mindenféle hülyeséget motyogtak, sőt üvöltöttek egyáltalán. Több ezer gyarmati katona (arabok és négerek) a félelemtől elkábítva, valamint több száz, nem kevésbé gyáva, sápadt arcú angol vetette fel a kezét. Még fehér rongyok is megjelentek a tankokból. Mint mondják, másfajta védekezési módot találtak - megbízhatóbb, mint az aktív páncél!
  A lányok kuncogtak - így kell - soha ne add fel!
  Shella kiugrott a tankból, és szándékosan mezítláb rohant végig a lángoló nyomvonalon. Magda azonban nem gondolt arra, hogy engedjen barátjának, és a csupasz, cserzett lánylábak csak úgy villantak el mellette, mintha gazellarajok rohannának. Kemény, de kerek és kecses lányos sarkú cipők simogatták a kék lángnyelveket. De a tigrisharcosok csak elégedetten visítottak válaszul.
  Itt a fogságba esett fekete férfi nem tudta visszatartani vágyát, rájuk rohant, és a tüzes Magdától megsemmisítő ütést kapott a napfonatba, ami után szájából egy nagy váladék- és vérrögöt kiköpve végre megnyugodott.
  Mint kiderült, ez volt az ellenállás utolsó kitörése. Most a brit katonák teljesen összetörtek. Több mint háromezer rab állt a lábukon. A tigrisek azonban szertartás nélkül lelőttek mintegy ötszáz sebeik miatt felállni nem tudó britet, pontosan egy golyót löktek egymásnak két fejre: ezért szenvednek, és többletteherrel terhelik a Wehrmachtet. Ahogy Himmler mondta: az irgalmasság nem lépheti túl a gazdasági célszerűség határait.
  A lányok megparancsolták a rémülettől döbbent foglyoknak, hogy ássák lyukakat, hogy oda helyezzék a halottakat. Már elég világos volt, és a megsemmisült bázis füstje nagy távolságra terjedt.
  Shella barátja felidézte a filmet, hiszen ebben a hősies esetben az egyik főszereplő egy nehéz győzelem után szomorúan püfölte a pipáját. A középkori harcosok pedig, összetévesztve a bérgyilkost a Sátánnal, tüzet nyitottak saját parancsnokukra. A győzelem azonban ezúttal meglehetősen könnyű volt, de az egyik lány így is rátalált barátságtalan barátjára - haláleset, öt szépség megsérült, és néhány - vagy inkább kettő - súlyosan megsérült.
  A nyugati oldalról német gépek jelentek meg az égen. A lányok örömteli vidámsággal fogadták őket. Gaupman SS, Gale agresszíven szép női hőse felpuffasztotta az arcát, és csokoládébőre alatt gördülő izmokkal játszott, és ugyanúgy bejelentette:
  - Csapataink sikeresen haladnak előre. Így nincs időnk egy helyben állni. Kössék be magukat a foglyok, mi pedig bezárjuk őket a hangárba, és egy tucat nőstény farkast hagyunk őrizni. A többiek pedig továbbra is gyorsan az ellenség mögé fognak mozogni.
  Magda és Shella nagyon féltek attól, hogy rájuk bízzák a megtört rabszolgák és az engedelmes csordává változott hadifoglyok védelmét, mert a lányok már izgultak, harcolni akartak. És csak a gyávák álmodoznak a kísérőszolgálatról! De láthatóan harci tulajdonságaik lenyűgözték Galát, és a bicepszével játszva bejelentette nekik:
  - Tankoljunk és töltsük fel a tank lőszerét. Menj tovább. Látom jó vagy a harcban! Sőt, nem vagy túl nagy, és sokkal alkalmasabb egy tank irányítására.
  A lányok katonás tisztelgésre feltartva a kezüket ugatták:
  - Örülök, hogy megpróbálhatom Parancsnok elvtárs!
  - Hogy könnyebb legyen megbirkózni a fegyverrel és a géppuskákkal, Filela veled megy! - Levágta Gale-t, és elrohant, hogy elmagyarázza a célt a többi lánynak. Az ijedtek pislogtak a szempilláikkal, és hajlították a prést, alig fedett, sőt nyitott mellszobrokkal. A félelmetes tigriskapitány is mezítláb volt, s bár lábai nem kicsik, alakja egészen szép volt, ő maga pedig még csak huszonkét éves volt, csak a túlzott izomfejlődés tette elnehezedettebbnek és idősebbnek Galát. Ugyanakkor meglepően gyors, nagyon veszélyes a kézi harcban.
  Amíg a lányok tankoltak és lőszert pótoltak, Filela kérdésekkel bombázta őket:
  - A légibázisukon voltál, egyedül. Főleg te, Shella... Hát nem ijesztő?
  A szőke lerázta az arcáról a sivatagi kontyot, ami valahogy sikerült megragadnia bársonyos, lebarnult bőrén. Magasra dobta a tőrt, és röviden válaszolt:
  - Nem! Miért kellene félnünk? Igazi árják vagyunk!
  Filela, miután menet közben elkapott egy fegyvert, és a sivatag közepén élező asztalra hajította, elbűvölő szájjal ásított. Aztán sóhajtva válaszolt:
  - Te vagy közülünk a legfiatalabb, és mielőtt Afrikába mentél, nem volt tapasztalatod. Itt minden lány kapott már harci tapasztalatot, és puskaport szippantott. Mellesleg szinte lányoknak tűnsz, olyan ártatlan arccal.
  Magda a szuronykést a lábujjaival dobálva hevesen felcsattant:
  De nem ölünk ártatlanul. Amúgy mi értelme ennek a beszélgetésnek. viszályt keresel?
  Filela határozottan elutasította:
  - Természetesen nem! De bevallom neked, bár én először 1939. szeptember 1-én szippantottam lőport Lengyelországban. Vagyis még a legtöbb lány előtt a társaságban általában Franciaország mezőjéről kezdték a tűzkeresztséget, de én még mindig félek. - A lány félénken lesütötte zöld szemeit. A felismerés nem volt könnyű neki - Főleg a csata kezdete előtti izgalomtól.
  Shella megsimogatta Filela karcos, izmos vállát.
  - Őszintén szólva, néha kényelmetlenül érzem magam. Bár az általunk tapasztalt fizikai terhelés annyira fárasztó, hogy az ember még álmodoz is arról, hogy megszabadul a halandó testtől.
  A barna hajú nő megvonta a vállát.
  - Hát nem is tudom! Engem pedig alaposan kifáraszt, nem kevésbé, mint téged, de a gyötrő félelem mégis megmarad. - Filela egy rövid pillantást vetett az égre, suttogássá halkította le a hangját. Talán attól félt, hogy a Mindenható Isten meghallja. - Különben is létezik olyan, hogy lélek? A nagy és bölcs Führer soha nem beszélt erről, és egyetlen művében sem írt.
  Magda ismét csupasz ujjaival kapta el a szuronykést, elkerülve a vágásokat. Mosolyogva, mint Milady Winter, Shelley helyett válaszolt:
  - És nem számít. Számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb ellenséget megöljük, és a lehető legkevésbé kockáztassuk az életünket. Természetesen, ha másként - az óvatosság nem válik árulásba!
  Filela beleegyezett:
  - Aki a csatában nem kíméli az életet, a trófeák osztásakor is megőrzi méltóságát!
  Shella megerősítette:
  - Aki ellopja a győzelmet, az elveszíti a gyümölcsét, mert az utóbbiak elrohadnak a megrontott hírnévtől!
  A tankban ülve a lányok angol zászlókat lógattak ki, és csak úgy, pimaszul elhajtottak. És összesen tizenöt dolog volt a sivatagban. Szemtelenül szemtelenül elfogták a britektől, páncélozott és semmiképpen sem jól felfegyverzett járművek. Tehát az érzések voltak a legmagasztosabbak, mintha a harcosok parádén lennének.
  Magda megjegyezte:
  - Íme, itt a szépség! A macskánkat hozzuk magunkkal! Will, látom a verekedést - lesz egy zsarnok!
  Shella különösebb lelkesedés nélkül, fejét rázva a Snow Maiden felé, ellenkezett:
  - Egyáltalán nem vicces! Ezen bűn mosolyogni!
  Itt Magda, mintha reggel megszólalt volna az ébresztő:
  Mit jelent a bűn fogalma? Itt Shellát énekelsz Jézus Krisztusról, és észre sem veszed, hogy a fő bibliai törvény - a bűn zsoldja - a halál egyszerűen abszurd! - A tüzes harcos, még a rábeszélés kedvéért is, tett egy kört a kezével. - Teljesen logikátlan!
  Filela sietve hozzátette:
  - Természetesen! Különben miféle katonák vagyunk, ha nem szegjük meg a parancsot - ne ölj!
  Magda idegesen felkacagott, és rágni kezdte a tőr markolatát. Shella itt talált kifogást:
  - Valójában az eredetiben - ez a hetedik parancsolat így hangzik - ne kövess el gonosz gyilkosságot! Vagyis itt gyilkosságról van szó, és nem egy ember életétől való megfosztásról. - És Cicero megjelenését adta a szószéken, és talán Tetruliana tette hozzá. - Van itt néhány árnyalat!
  Magda levágta a gonoszt:
  - Szintén linkek a héber fordításhoz. Mi más lehetne undorítóbb! A vörös hajú ördögnő egyre jobban begyulladt. Valóban, maga az apja Azello Bulgakov regényéből. - Általában sok abszurditás van a Bibliában, de a legabszurdabb az Isten igéjének szerepére és a tévedhetetlenségre vonatkozó állítások! A harcos kivillantotta a fogait. - Krisztus, minden teremtmény, minden látható és láthatatlan, minden földi és mennyei Teremtője... És ezzel együtt Jézus a legelemibb dolgokban is összezavarodik!
  Shelley keményen mondta:
  - Mondanom sem kell, és kategorikusan. Bizonyos tekintetben össze van zavarodva, bizonyos szempontból pedig látnok. - tette hozzá hófehér terminátor angyal. - Ráadásul a megtestesült Isten a saját szavaival is átadhatja a Szentírás lényegét. Általánosságban elmondható, hogy a Bibliában sok prófécia van, amely már valóra vált.
  Magda hevesen megrázta tüzes fejét:
  - Ez egyáltalán nem igaz, majd bebizonyítom neked!
  Shelley összerándult.
  - Hát próbáld meg, a kártyák a kezedben vannak!
  Magda beszélni kezdett, a klerikus karikírozott lucfenyő hangját utánozva.
  - Minden vallás szent könyvében a próféciák, vagyis a jövő jóslatai foglalják el a legfontosabb helyet. Vannak ilyen próféciák a Bibliában. E próféciák többsége túl homályos. - A vörös hajú terminátor-filozófus kerek ajkakat csinált. - Az apostolokkal folytatott búcsúbeszélgetésen Jézus prófétailag így szólt: "Akkor hallgass háborúkról és háborús pletykákról... Mert így kell lennie... Nemzet támad nemzet ellen és királyság királyság ellen, és lesznek éhínségek, járványok és földrengések" (Máté evangéliuma 24:5-6). - A lány felhúzta a jobb szemöldökét a nagyobb kifejezőképesség érdekében. - De pontosan ez történt a világban Krisztus próféciái előtt, és ez a mai napig tart. Mit érnek tehát azok a próféciák, amelyekben az "előrelátó" események folyamatosan, mindenféle prófécia nélkül fordulnak elő?
  Filela elismerően bólintott, miközben megvizsgált egy trófeás erotikus magazint, amelyet az elfogott angoloktól foglaltak le. De ugyanakkor a harcos nagyon figyelmesen hallgatott:
  - Igen, mondhatni háborúk voltak tegnap, háborúk vannak ma, háborúk lesznek holnap!
  Miután megerősítette Magdát (Mit mondjak - azt mondják, nem barom, te gyors észjárású vagy!), folytatta előadását:
  A bibliai próféciák egy része visszamenőleg íródott - miután ezek az események már megtörténtek. Igaz, a próféták néha meg merték jósolni a jövőbeli eseményeket, de általában rendetlenségbe estek.
  Tehát Isten a prófétákon keresztül örök uralmat ígér Dávid leszármazottainak (2Királyok, 7:11-16), de Dávid királysága fia, Salamon halála után felbomlott Izraelre és Júdára, valamint a leszármazottaira (utódaira) Dávid királyát részben elpusztította először Artaxerxész asszír király, majd - a gyökér alatt kivétel nélkül - a babiloni király, Nabukodonozor. (Jeremiás 52:9-11, 22:28-30).
  Filela nagyon buzgón jóváhagyta:
  - Így kell velük bánni. És hogyan kell a fejszék alá tenni az elfoglalt városok lakóit, akkor ezt, kérem. És hogyan gondoskodtak róluk!
  A tűzördög megerősítette:
  - De persze a "próféták" különféle tévedései nem korlátozódnak erre.
  Isten Jeremiás prófétán keresztül azt ígéri, hogy örökre elpusztítja, elnépteleníti Egyiptomot Szueztől Etiópiáig (28:8-14), de Isten ezt az ígéretet a mai napig nem váltotta be.
  És még többet Jeremiás próféciáiról. Isten az ő száján keresztül megígéri, hogy Egyiptomot Nabukodonozor kezébe adja (29:19); örökre elpusztítja Tírusz (26:3-14; 27;36; 28:19). Nabukodonozor azonban nem vette be és nem is próbálta meg elfoglalni Egyiptomot. Ami Tírusz városát illeti, azt nem Nabukodonozor, nem Nagy Sándor foglalta el, és egyetlen napra sem szűnt meg létezni.
  Shella erős sóhajjal megerősítette:
  - Jaj, Tyre-t láttam a térképen. Hamarosan elvisszük!
  Magda folytatta:
  Ezékiel próféciájával ellentétben Nabukodonozor elfoglalta és elpusztította Jeruzsálemet, nem Egyiptomot és nem Tírust. Azonban 16 évvel a próféciája után maga Jeremiás is elismeri, hogy Tírusz városa továbbra is sértetlenül létezik (26:1; 29:8-14). Később maga Jézus Krisztus hiába jövendölt ennek a rendíthetetlen Tírusznak a haláláról (Máté 11:21-22; Lukács 10:14).
  És hogy skarlátvörös ajkai ravaszul és ujjongva csavarodtak egyszerre. Ez valóban a Sátán egy csodálatos női arcban. És micsoda hang.
  Ugyanaz a Jeremiás, Isten nevében, bejelentette, hogy Joákin királyt megbüntetik bűneiért, ha nem születik gyermeke (22:28-30). De Máté Jekóniást Jézus Krisztus egyik ősének nevezi (Máté 1:11-12). Hogyan lehetséges, hogy Jézus egy távoli őstől születhetett, akinek nem volt gyermeke?
  Az utolsó kijelentés után Filela ravaszul felkacagott. Shelly megjegyezte:
  - Ez egy feltételes jóslat!
  Magda megvetően felhorkant.
  - De ezt bármelyik hamis jóslat mondhatja! Hallgass tovább! - folytatta a vörös hajú ördög, mert a tankok nem tudnak túl gyorsan átmenni a sivatagon, ráadásul elég nehezek és van idő csevegni... Magda hangja egyre magabiztosabban csengett:
  Jeremiás Isten nevében megjósolja Nabukodonozor elfogását Sedékiás zsidó királynak, de csendes halált és jámbor temetést ígér neki (34:2-5). De, mint később kiderült, Nabukodonozor megölte Sedékiás összes rokonát, őt magát pedig megvakította, börtönbe dobta, ahol meghalt (52:9-11). Hú békés halál és jámbor temetés!
  Ugyanezt a "nyugodt és derűs" életet Jósiás királynak is megjövendölték (2Királyok 22:18-20). Egy ilyen prófécia után Jósiást az egyiptomiak halálosan megsebesítették a Megiddo melletti csatában (Uo. 35:20-24).
  A harci kanca Filela beszívta a gyomrát, és elkezdte kicsomagolni a konzervet. Egy konzervdoboz, a csomagon egy Texas Buffalo-val, az, amire szüksége van. Kifejezetten lédús hús, paradicsomlével és csokoládészósszal áztatva.
  Annak ellenére, hogy Magda is étvágyat mutatott, a makacs lány folytatta az oktatási programot. Viszont van egy kedves kis hang, hogy jó hallgatni egy harcost, akinek olyan a haja, mint a krakatoa kitörésnek:
  - Ésaiás próféta azt írta, hogy Jeruzsálem örökké állni fog: nem lép be tisztátalan ember, nem lép be nem zsidó. De közvetlenül e prófécia után Jeruzsálemet Nabukodonozor (i. e. 586) elfoglalta és elpusztította, majd a rómaiak elfoglalták és a földre pusztították (i.sz. 70). - kezdte hozzá a tüzes harcos, próbálva a nyelvnek a zajnyomás látszatát kelteni. - Az "örök várost" a perzsák, arabok, keresztesek, törökök, britek és franciák elfoglalták és elpusztították. - tette hozzá Magda lélegzetvisszafojtva és felemelte a hangját. - Egyértelműen németek, és most annyi "tiszta" zsidó él benne, ahány "tisztátalan" (meghatározásuk szerint!) arab, európai, fekete...
  A bivalyhúst faló Filela megjegyezte:
  - A keresztények általában nem igazán olvassák a Jézus Krisztus születése előtti eseményekkel kapcsolatos próféciákat. Inkább magának Jézus Krisztusnak és apostolainak a próféciái érdeklik őket, vagyis az Újszövetség könyveinek próféciái. Különös aggodalomra ad okot Jézus Krisztus második eljöveteléről szóló próféciáik (az utolsó ítéletről, Armageddonról).
  Magda örömmel, tüzet gyújtani és elégetni képes bólogatva erősítette meg fejjel az ókori Róma és több száz hasonló város alapjait:
  -Ne érintsünk más próféciákat, sem a Jézus Krisztus második eljöveteléről szóló próféciák részleteit. Maradjunk csak egy legfontosabb kérdésnél: Mikor jön el a második eljövetel? Nézzük meg magának Jézus Krisztusnak a szavait. A híres amerikai prédikátor és szónok, Billy Graham számításai szerint 380-szor prófétál Krisztus második eljöveteléről a Bibliában. Maradjunk a bíborosnál és a legvilágosabbnál.
  Magda éppen folytatni készült, amikor megszólalt a rádióban egy jel:
  - Angol tankok oszlopa halad előre. Mindenki készüljön!
  Shelley zavartan jegyezte meg:
  - Magam sem tudom, mi a rosszabb: gonosz gyilkosságot elkövetni, vagy ilyen eretnekségre hallgatni!
  Filela így válaszolt:
  - Magda csak a tiszta igazat mondja, és logikusan érvel. Ráadásul elég a Biblia, világosan és keményen beszél a hamis prófétákról. Tehát verje meg az ellenséget a saját fegyverével.
  A tüzes ördög harcos hozzátette:
  - Nézd, jobb, ahogy az ellenséget a saját fegyvereivel verjük meg! És nem csak ideológiai fronton. Még mindig a Bibliáról beszélek. Addig is nézd meg Hófehérke páncéltörő kagylóit!
  Shelley minden rosszindulat nélkül csattant fel:
  - Hát persze, ilyen elemi dolog, én is meg tudom csinálni! Kinek tartasz engem! Én vagyok a háború asszonya!
  Filela, aki segített az ágyú betöltésében, ezt énekelte:
  - Háborús hölgy! Ki más hasonlíthatna hozzád! Lady of war hamarosan az angol fővárosban leszünk!
  Gayla halk, már-már férfias hangja hallatszott a rádióban.
  - Hagyd át az oszlopot és lőj oldalba!
  A lányok visszakiáltottak:
  - Sieg Heil!
  Természetesen vasidegekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy egy gyanútlan ellenséget közelebb engedjen, majd elhaladjon. Itt közepes harckocsik, Cromwellek és Matildák állnak előttük, majd könnyű tanketták. Egy tucat elfogott tanknak szinkronban kell fellépnie, hogy mindegyik eltalálja az áldozatát. Ez egyfajta zenei szimfónia előadása. Ha legalább egy hang eltörik, az egész kompozíció hamisnak bizonyul, és elveszíti a remekmű címét. És mi ez a háború! A legtöbb tisztelőt a katonaművészet gyűjti össze, de a könnyek mindig őszinték, és senki sem akar ráadást kérni!
  Shella suttogta:
  Segíts minket Istennek szent Anyja!
  Gayla vadul parancsolta:
  - Tűz!
  És egyszerre tucatnyi hordó köpött ki kagylót. A Matildák és Cromwellek oldala sokkal rosszabbul védett, ami azt jelenti, hogy... Magda el volt ragadtatva, és felkiáltott:
  - Törött kartondobozok!
  Shella azonnal, új módon megtöltve az ágyút, észrevette:
  - Hát, hülye angolok! Nem is kértek tőlünk jelszót, csak a zászlókat látták, így azonnal a magukénak vettek minket!
  Magda halkan felkacagott.
  - Ez a brit mentalitásuk!
  Huszonöt nagy tank és tizenkét farkaslány pusztult el egyszerre. Aztán volt idejük, mielőtt a megzavarodott ellenség reagált volna, hogy egy második sortüzet is adjanak az ellenségre.
  És még egy tucat áldozat, összetört tankok, mint a partra dobott cápák csontvázai, forró, sárga homokon. És ugyanakkor még füstölnek, sötétbarna patakok kúsznak az égre. Úgy tűnik, ez egy kígyófióka. Ráadásul a hüllők, mintha a helytelen evolúció csonkította volna meg őket. A sziszegés pedig elképesztő, mennyire bántó tud lenni.
  A brit tankok azonnal megálltak és lefagytak. Az egyetlen túlélő nehéz harckocsi ügyetlenül próbált megfordulni. Shella énekelte:
  - A szépség! A szépség! A macskánkat hozzuk magunkkal!
  Magda énekelte:
  - Nem táskában, hanem szájkosárban! Páncéltörő golyóval!
  Filela felkacagott.
  - Kutyák - a harcunk után!
  Ezt követően ékre álltak. Nos, össze lehet őket törni a homlokon. A brit tankerek egy része nem bírta, és felszerelésüket elhagyva általános repülésbe rohantak. Néhány ék a tapasztaltabb sofőrökkel továbbra is visszalőtt. Itt egy lövedék találta el az Mp-16 tankot, és süket dübörgést adott a páncélban.
  Shella rózsaszín nyelvet mutatott:
  - Hőseink szökésben vannak - egy hülye brit nem éri utol!
  Magda hangosan felmordult:
  - Gyorsan add fel!
  Filela megerősítette:
  - És ne félj tőlünk! Rabokat övvel verni a pápán, a vöröskereszt tiltja!
  Shella, miután összetört egy makacs tankettát egy kagylóval, így szólt:
  - Összetörtelek! És mindenkinek a pofájába egy tégla!
  A csata véget ért, több tanket is megpróbált elmenni, de azokat minden szertartás nélkül kiütötték. A nőstény farkasok szívet tépő gyönyörüvöltést hallattak:
  - Blimey! Ez a harc nem hülyeség!
  A csata azonban még nem ért véget. Megjelennek az angol teherautók és motorosok. Shella egy szilánkos lövedéket lőtt ki a legközelebbi autóra, az összeomlott, és az üzemanyagtartályok egyszerűen felrobbantottak. Magda kivillantotta a fogát.
  - Sokk! Ez a mi utunk!
  Filela mondta:
  Jobb ölni, mint meggyőzni!
  Shella még konkrétabb volt:
  - Jobb egyszer ütni, mint mondjuk százszor! Jobb százszor eltalálni, mint hallgatni...
  Magda közbeszólt:
  - A britek már futnak! Gyere utánuk!
  A lányok elég pontosan lőttek, Shella soha nem hibázott, de a tankokat még mindig nem lehet sebességben összehasonlítani a kamionokkal. Ráadásul itt a Cromwellek nem a legújabb Meteor motorok voltak 600 lóerővel, hanem egy gyengébb 400-ból. Úgy látszik, még nem volt idejük újra felszerelni ezt a cirkáló tankot. A Matilda is gyengébb volt, és mit is mondhatnánk a nehézsúlyú Mp-16-ról.
  Szóval a lányok kicsit lemaradtak. Igen, szél is fújt a találkozó felé, gyülekezni kezdtek a felhők. Magda megjegyezte:
  - Most esni fog!
  Shelley örült:
  - Annál jobb! És nagyon meleg van ebben a tartályban! És melegszik, de tűz a nap!
  Filela megerősítette:
  - Nos, igen! És mennyit lehet sütni!
  Magda nem osztotta az optimizmust:
  - A homok ernyedt lesz, és megállunk!
  Shelley lelkesen kijelentette:
  - És ez engem személy szerint nem ijeszt meg!
  A felhők nagyon gyorsan gyülekeztek, és az ég elsötétült, mintha valóban holdfogyatkozás lenne. Magda üvöltött:
  - Akkor ezek után higgy Istenben!
  Shelley dühösen füttyentett.
  - És akkor? Miért nem hiszed! Krisztus nem bizonyította be, hogy ő az igaz Isten?
  Nagy trópusi esőcseppek zúdultak a tartály tetejére. Magda dühösen újra beszélni kezdett;
  A tanítványaival folytatott beszélgetések során Krisztus biztosította őket arról, hogy ők, az apostolai, mindannyian élni fogják, és saját szemükkel látják majd az Ő második eljövetelét dicsőségben. "Bizony mondom néktek, hogy nem lesz ideje körbejárni Izrael városait (Palesztinában), mielőtt eljön az Emberfia" (Máté 10:23).
  Filela meglepetten füttyentett, és pislogott, mintha Hirosima hamvait öntené a szemébe:
  Tényleg ezt mondta Jézus?
  
  
  
  
  
  AMERIKA SEGÍT A BIRODALOMNAK
  MEGJEGYZÉS
  A nyugati szövetségesek fegyverszünetet kötöttek a Harmadik Birodalommal. A második front és a bombázások hiányát kihasználva a nácik megerősítik csapataikat, és támadásba kezdenek. Nagyon meleg lesz.
  . 1. FEJEZET
  Például 1943 márciusában fegyverszünetet kötöttek a Harmadik Birodalom és a szövetségesek. Hitler beleegyezett abba, hogy véget vessen a zsidóüldözésnek, cserébe a nyugati ellenségeskedés leállításáért. Ezenkívül a Nyugat leállította a Szovjetunióba irányuló szállításokat a Lend-Lease keretében. És ez hatással volt az ellenségeskedés lefolyására.
  Hitler túl sokáig halogatta az offenzívát a Kurszki dudor ellen. A legújabb harckocsik, a Panther és a Tiger bevetésével elhalasztotta a Citadel hadműveletet. A Führer utoljára júliusban halasztotta el az offenzívát.
  Ki akarta próbálni a csatákban a fejlettebb és erősebb Tiger-2-t, valamint az ME-309-es vadászgépet. A németek az offenzívában is ki akarták próbálni a "Maust". És állítsa be a "Panther" -2-t.
  Ennek eredményeként Sztálin elrendelte magának, hogy augusztus 1-jén támadjon. És azonnal két irányban - Belgorod-Kharkov és Orlovsky. A németek a valós történelemtől eltérően erősebbek voltak. Kivonták Rommel csoportját Afrikából, a haderő egy részét Franciaországból és a Balkánról szállították át. A Balkánon a németeket bolgárok és olaszok váltották fel. Így nyolc német hadosztály és egy tucat olasz hadosztály hagyta el Afrikát, hét német hadosztály a Balkánról és húsz hadosztály Franciaországból, köztük harckocsik is.
  Tekintettel arra, hogy a Harmadik Birodalom bombázása leállt, a fegyverek kibocsátása negyven százalékkal magasabb volt, mint a valós történelemben. Több tank és repülőgép volt. A Tiger-2-t 1943 májusától kezdték el tömegesen gyártani, bekerült az ME-309 sorozatba, valamint a Yu-288 bombázóba. És komolyra fordult.
  Az "Egér" pedig sorozatba került... A németek készen álltak a harcra. A védelmi vonalaik nagyon erősek voltak.
  Igen, és a "Panther" a harcok első napjaiban nagyon hatékony harckocsinak bizonyult a védelemből. Percenként tizenöt lövést adott le, és két kilométerről harmincnégyet lőtt le.
  Igen, "Ferdinand" is gépállat. És ha üt, hát üt. Ezek háborús gépek. Az elülső páncél pedig kétszáz milliméteres.
  A csaták megmutatták, hogy a Fritzek erősek. És a lányok is harcolni kezdtek az oldalukon, és ez klassz.
  Charlotte, lövöldözős, énekelte:
  - És újra...
  A gyorslövőből lőtt Gerda is támogatta:
  - Folytatás...
  Frida gyötrődve fejezte be:
  - A csata...
  Charlotte a tüzelés megállása nélkül kiadta:
  - Forrás...
  Frida dörömbölve felmordult:
  - Hiperplazma...
  Gerda elvigyorodott, kilőtt egy lövedéket, majd hozzátette:
  - Tűz...
  Charlotte üvöltve meredt a szovjet fegyverekre, és kihagyás nélkül kiadta:
  És Göring...
  Frida dörömböl, sikolt:
  - Ilyen...
  Gerda üvöltve folytatta:
  - Fiatal!
  Charlotte folytatja, hogy mit vegyen el az elftől, szemérmetlenül félreértelmezi a szovjet dalt. És rendkívül ostobának és vulgárisnak bizonyult.
  És fiatal...
  Frida, sajnos, találóan felsóhajtott, mint mindig, és hozzátette:
  - Sör...
  Gerda egy lövéssel fejezte be:
  - Előre!
  Ezt követően a harcosok tüzelve kissé megváltoztatták a dal témáját. Hiszen most már nem egészen emberek, hanem félig elfek. És ez azt jelenti, hogy elveszed tőlük a szegényeket! Csak nem énekelni tudnak, hanem üvölteni, és valami teljesen kimondottan. Ilyen a karmájuk, tudod. A dalok természetesen vulgárisnak bizonyultak.
  Charlotte, aki a tüzet vezette, tovább folytatta:
  -Ki...
  Gerda lupanuv a gyorstűzből támogatott:
  - Állatok...
  Frida leszögezte, és így folytatta:
  - A villamosról...
  Charlotte dörömbölt, és feldarabolva folytatta üvöltését:
  - A...
  Gerda kirúgta és kiadta:
  - Sarok...
  Frida közbeszólt, és így folytatta:
  - Költségek...
  Charlotte, aki ördögi pontossággal ajándékot adott ki, lesújtott:
  -Sör...
  Gerda, miután kagylóval vágott, felkiáltott:
  - Itt...
  Frida adott egy pofont ajándékkal, és nyikorgott:
  - Beletört...
  Charlotte lövöldözve ordít, mint egy vadállat:
  - Cár...
  Gerda hevesen lehelte a levegőt, heves szavakat:
  - Állatok...
  A lövedékeket kibocsátó Frida csattant:
  - Adni....
  Charlotte kétségbeesetten lőtt, és felkiáltott:
  - Sör...
  Gerda, kiürítve a nadrágot, hozzátette:
  - Siess...
  Frida lövöldözve kiabált:
  - Elefánt....
  Charlotte lövedéket engedve kiáltott a lövedék után:
  - Hunyorogva...
  Gerda ismét dörömbölt, és nyikorgott:
  - Jobb...
  Frida felüvöltött, és csapkodva:
  - Szem...
  Charlotte, hogyan énekeljen egy eszeveszett sorban
  - Elment...
  És éppen akkor véget ért a terminátorlányok kagylója. Vissza kellett fordulniuk, hogy feltöltsék a harci készletet a teherautóból. De a Harmadik Birodalom kínálata kiváló, és a pókok sajnos újra visszatérnek.
  A visszaúton a lányok elkezdtek beszélgetni a következő témáról. Charlotte, az a vörös hajú ördög elmondta a véleményét:
  - Azt hiszem, Moszkva elfoglalása után a következő célunk London lesz!
  Gerda kuncogott és megerősítette:
  - Természetesen megyünk, hogy kiszabadítsuk a briteket a cionista rabszolgaságból!
  És mindhárom lány fülsiketítő nevetésben tört ki. Szerintük ez nagyon szórakoztató volt.
  Frida javasolta:
  - És szabadítsuk meg Amerikát a legkapzsibb cionistáktól. És a színes bőrűek dominanciájától is. És akkor a bolsevikok teljesen felhúzták a jenkiket.
  Gerda hirtelen, mint váratlanul, ezt énekli:
  Ha mindannyian felállunk a Yankees ellen,
  Felverjük az északi szövetséget...
  Még a tomahawk sem segítenek...
  Mert Isten megfizet a gonoszért!
  Természetesen a terminátorlányok részéről az Istenhez való felhívás nevetségesnek tűnik. Figyelembe véve, hogy a Harmadik Birodalom az Antikrisztus megtestesülése. De mivel eltelik az idő, amíg a lőszert kicserélik, a vörös hajú ördögnő, Charlotte hangot adott. Gerda utolsó mondatát hallva felmordult:
  - Nincs Isten!
  A kerub harcos nyikorgott:
  - Hogy nem?
  Charlotte ragaszkodott hozzá:
  - Természetesen nem, orvosi tény!
  Gerda feltette a legtermészetesebb kérdést:
  - Ki teremtette az univerzumot?
  Charlotte szinte azonnal válaszolt:
  Az univerzum létezik és mindig is létezett. Csak a létezését és összetevőjét változtatta meg, folyamatosan átalakult és módosult.
  Gerda a füle mögé dörzsölte a csupasz lábát. Bár nem egy kutya, hanem pók génjei voltak, és hitetlenül megjegyezte:
  Hogyan létezett mindig? Biztos oka van rá.
  Charlotte úgy döntött, hogy saját fegyverével megveri vallásos társát:
  - És hogy van az, hogy a mindenható Isten mindig is létezett? Biztos oka van rá!
  Gerda ismét megdörzsölte a mezítlábát, ezúttal a homlokát, és kétkedve megjegyezte:
  - Isten titokzatos módon működik.
  Charlotte a maga logikus módján megjegyezte:
  - Szóval nem ez a válasz.
  Gerda ekkor azt javasolta:
  - Vegyük axiómának azt a kétségtelen tényt, hogy az Úristen létezik, és mindig is létezett, és ebből indulunk ki.
  Charlotte logikusan ellenezte ugyanezt a módszert:
  - Vegyük akkor is axiómának azt a kétségtelen tényt, hogy az anyag és az univerzum mindig is létezett és létezett, és abból indulunk ki.
  Frida, aki ebben a vitában harmadik volt, nevetésben tört ki, és megjegyezte:
  - Igen... Ez egy párbeszéd a némák és a süketek között. Tehát nem fogsz tudni egyértelmű következtetésre jutni.
  Charlotte nem értett egyet.
  - Előnyben vagyok Gerdával szemben. Például, ha abból indulunk ki, hogy mindennek a kiváltó oka Isten Mindenható Személyisége, akkor a jövőben ennek egy származéka: egy személy gyengébbnek és technikailag nem fejlettnek bizonyult. És ha belegondolunk, hogy a mindenható, de személytelen természet az ok és a kiváltó ok, akkor kiderül, hogy ez szült egy tökéletesebb és fejlettebb embert. Kiderült tehát, hogy megtörtént az átmenet az egyszerűtől a bonyolult felé. A kreacionista modellben pedig éppen ellenkezőleg, az összetetttől az egyszerűig. Most azonban egy fokozatos bonyolódási folyamatnak lehetünk tanúi, amelyben a technológiától kezdve minden evolúciós úton fejlődik. Igen, az emberi agy folyamatosan növekszik. Vagyis azt feltételezni, hogy elsősorban egy személytelen dologról van szó, amiből az evolúció által kifejlesztett bonyolultabb, logikusabb dolog, logikusabb, mint fordítva, mintha az emberiség arcába torkolló gaz hajtások jutnának egy abszolút mindenható és tökéletes személyiséghez.
  Frida felvidult, és megjegyezte:
  - Igen, olvasok vallásos irodalmat. Ha hiszel neki, akkor Ádám tökéletesebb volt, mint a jelenlegi férfi, és intellektuálisan fejlett. És hogy az Istentől elszakadt, a bűn útját járva az emberek elkezdtek megöregedni és gyengülni, de... Most a fordított folyamatnak vagyunk tanúi: az ember hatalmának növekedésének és bámulatos értelmi fejlődésének. Főleg háborúk idején! Emlékezz, mely tankokon kezdtük a háborút a negyvenegyedikben, és mi van most! Kolosszális különbség van!
  Gerda ingerülten suttogta:
  - Ez mind cselszövés!
  A németek minden irányban visszaverték a szovjet offenzívát. És ők maguk mértek megsemmisítő ütéseket.
  És az égen az ME-309-en gyönyörű, mezítlábas bikinis lányok verekedtek. Nagyon keményen küzdöttek. És szó szerint szétverték az ellenséget, mint a karaj.
  Albina csupasz lábujjakkal lőtt ellenfeleire, és leütött egy szovjet autót.
  Aztán csipogott:
  - A nagyszerű árja ötletekért!
  Alvina is rácsap az ellenségre, alaposan meghasítja, és búgja:
  - Dicsőség az új ötleteknek!
  És rányomja skarlátvörös mellbimbóját az ellenségre.
  De a tüzérüteg szovjet lánya a fasiszta szörnyekre lő. Megpróbálják visszaverni a támadást, mennyiségileg és minőségileg felülmúlva az ellenséget.
  A szovjet zászlóalj lányai is nagyon csinosak, rövid szoknyákban, melltartókkal borítva. Csupasz lábuk vibrál, és maguk a harcosok is lendületesen válogatnak a kagylók között.
  Az egyik alsó, Akulina hadnagy, mezítláb lövedékeket szállít, ő maga pedig a fegyver kerekén pihentette a kezét. És még ha felülről hullanak rájuk a kagylók, és bombák repülnek is az égből, a lányokat nem lehet aprítani és összetörni. Bátran küzdöttek és küzdeni fognak továbbra is.
  Anyuta megcélozza a fegyvert... "Egér" nincs átlyukítva, de a lány mégis rálő. És hirtelen szerencséd van, és a páncél meg fog halni. Ebben az esetben a németnek zenés koporsót kell rendelnie.
  A mezítlábas lány jókedvű, bár megérti, hogy nagyon kevés esélyük van kikerülni egy ilyen forgószélből. Például a Sturmmausok támadnak. Ezek a Shtrumtigrhez hasonló gépek, csak jóval nagyobbak és elnyújtott egérvázon. És amikor egy nehéz rakéta kirepül egy 600 mm-es bombavetőből, akkor ez egyszerűen szörnyű dolog.
  Anyutára felperzselt földcsomók záporoztak, a rés után megolvadt a föld. De a lány egyáltalán nem jött zavarba. Éppen ellenkezőleg, mezítláb tette, hogy kellemes masszírozást érezzen a töredékekből. És boldogan énekelte:
  A szülőföld és a hadsereg két pillér,
  Amelyen a bolygó nyugszik!
  Megvédünk a melleinkkel,
  A te seregedet énekli minden ember!
  
  A felhők hűvösek, de süt a nap,
  A géppuska megdörzsölte egy katona vállát...
  Örökké szülőföld veled vagyunk -
  Ássunk sírt a gazembernek!
  Anyuta már volt náci fogságban, és ott súlyosan megverték botokkal a sarkán. A lány felnyögött és rohant, de nem árult el senkit. Mik ezek a sok ütések rá. Komszomol tag. Másik dolog, hogy a nácik már áttörték a védelmi frontvonalat, és ezt is leveréssel fenyegetik. Anyuta tudja és lő. Bár rendkívül nehéz, be kell szállni a "Maus" csövébe, és akkor a német harckocsi elveszíti tüzelési képességét, és hátul kell vinni javításra. És ez már probléma a Fritznél.
  És itt Anyutának több kihagyás után sikerült levernie a "Tigris" -2 hordót. Aztán a lány boldogan énekelte:
  - A mieink nem engednek a tiednek!
  És újra lőttek. Akulina azt tanácsolta neki, hogy lövöldözés közben használjon mezítláb, mivel így sokkal praktikusabb. A gyönyörű lány részben egyetértett ezzel. És a dolgok sokkal jobban mentek. Minden fegyver 85 mm-es kaliberű, nem elég erős a német tankokkal szemben. És így, ha megüti a hordót, megjelenik a siker esélye.
  Anyuta egy kék panorámát próbál elképzelni, rajta mozgó sárga pöttyökkel. Ez egy náci tank vastag zöld sziluettje. Úgy látod, mint egy óriási elefántot. Fogd hát, és üsd a mastodont a törzsre. Akkor az ellenség súlykategóriákban való fölénye használhatatlan lesz számára.
  És most egy másik "Tigris" -2 elveszíti orrát. És nagyon beteg lesz.
  Akulina szívből énekli:
  - Ex farok, pikkely - nem fogta Fritz ismeri a keszeget!
  Az akkumulátor teljes egészében lányszandálokból áll, ezért láthatóan nagyobb erők kímélik őket, és a kagylók sem bántják. Mindegyiküknek megvan a maga iskolája és saját sorsa. Gyermekként Akulina arról álmodott, hogy feltalál egy olyan gyógyszert, amely halhatatlanságot biztosít. A halál szörnyű és igazságtalan döntésnek tűnt számára. Végül is az a tény, hogy emberek halnak meg, szörnyű. És bár a lány hitt a lélek halhatatlanságában, ami a testhez képest elsődleges, de mégis. A világ nem sakktábla, vegyél le róla egy figurát, és tedd vissza. Nem, az univerzum kegyetlennek bizonyult. Miért kell az embernek megöregednie és meghalnia? Akulinát különösen az öregasszonyok ingerelték - ez a csúnyaság szörnyű.
  Nem olyan-e az ember, mint a virág, és nem a teremtés koronája? Az embernek halhatatlannak kell lennie és halhatatlannak kell maradnia. És semmi esetre sem tűnt fel neki, hogy megbetegedjen és a következő világba menjen. Hiszen az ember boldognak születik.
  És milyen boldogságról beszélhetünk, ha az emberek elveszítik rokonaikat, barátaikat? Ha ő - személyisége elhalványul? Nem, ez rossz és nem jó. És Akulina belevetette magát az orvosi irodalomba. A lány hamarosan arra a következtetésre jutott, hogy a kémia önmagában nem elég a halhatatlansághoz, és valami alapvetően újat és hatékonyat kell kitalálni.
  Talán még némi sugárzás is. Ami a radioaktívtól eltérően nem pusztítana, hanem gyógyítana. Aztán elkezdődött a háború, és nem volt idő a halhatatlanságra. Akulina egy ideig hátul dolgozott. De nőttek a Vörös Hadsereg veszteségei, egyre gyakrabban hívtak lányokat a frontra, és ment egy orvosnő is. Eleinte ápolónőként dolgozott, majd az akkumulátorhoz került. Akulina nem egyszer a halál küszöbén találta magát. De minden alkalommal életben maradt, és még komolyabb sérülések nélkül is.
  Szegény lány, akinek annyi különböző problémája volt az életében. És most fasiszta tankok közelednek feléjük.
  És itt van egy másik szépség, a barna hajú Tatyana. A lány kagylókat hoz, dobozokat húz. Ő is mezítláb, és ebben még örömét is leli - elvégre július az udvaron van, az év legmelegebb hónapja. Jó itt, az összes összegyűlt lány elég csinos, félelmet keltő a haza ellenségei iránt. Tatyana előhúzza a dobozt és énekli:
  Unió elpusztíthatatlan, szabad köztársaságok,
  Nem a durvaság, nem az erő, nem a félelem volt az, ami erőt vett...
  És a felvilágosult emberek jóakarata -
  Béke, barátság, fény, ész és bátorság az álmokban!
  
  Dicsőség a Hazának, a mi szabadunk,
  Minden nemzet barátsága egy évszázadra való támaszkodás,
  Törvényes erő, a nép akarata,
  Hiszen egy egyszerű ember az Egységért van!
  És ilyen szavak alatt vidámabb, és a dobozok már nem tűnnek olyan nehéznek. És a lány könnyedén kihajlik. Olyan bájos. És vidám lány. Itt van egy német szabotőr, aki gránáttal mászik fel
  mellvéd. Tatyana mezítláb felkap egy citromot, és kecses ujjakkal kihúzva az ellenség felé dobja. Azonnal három német kém repül fel, repülés közben szilánkok vágják szét őket. Tatyana pedig keresztbe tette csupasz, cserzett lábát, megmutatta nekik a fügét. Ettől függetlenül csinos lány. És ő is meghalhat?
  És itt van az üteg parancsnoka, Voronina őrnagy. Már harminc éves, de az állandó mozgástól karcsú a dereka, mint egy fiatal lányé. Haja fehér, ezért az ősz haja nem észrevehető, arca a friss levegőtől pirospozsgás és tiszta, egyetlen ránc sincs. Margarita Voronina a háború első napjaitól fogva harcolt. Nem túl sikeres a díjak terén, tekintve, hogy több mint hat éve harcolt, és személyesen több mint száz németet ölt meg. Margarita egyszer sem sérült meg súlyosan, és nem feküdt a kórházban. Még úgy is hívták: Vas Margarita. De a nő erkölcsileg kimerült az elhúzódó háborútól erkölcsileg.
  Mezítláb bőrkeményedett, és alig poros. Megtanította magát mezítláb futni a háború előtt a hóban. És most több mint hat éve nem hordok bakancsot. A negyvenegyedik évben fogadalmának betartása érdekében a Rosztov melletti legdélibb szektorban harcolt. Csak a szibériai kenőcsöknek köszönhetően kerülte el a fagyhalált. De túlélte cipő nélkül, átment egy súlyos próbán az orosz hófúvásban. És folytatta a háborút.
  Nem becsülték nagyra, és soha nem ragaszkodott a tetteihez. A jutalmak tehát lassan, de biztosan gyűltek. És most már őrnagyi rangra emelkedett, és mindhárom fokozata a Dicsőség Rendje. De a hős sztárja, akit Margarita régóta megérdemelt, még nem. De a harcos nem különösebben sajnálja.
  A legfontosabb, hogy túléljük ezt a háborút. És itt van egy különleges Perun amulettje. Lehetővé teszi négy ember megmentését bármilyen csatában. Margarita maga és három másik, általa választott személy.
  Maga az őrnagy nő hármat tervezett megmenteni: Akulina, Anyuta, Tatyana. Jó lányok és nagyon tehetségesek. Itt van az ágyújuk, a csövekből már öt németet lőttek le. És most Anyuta eltalálta a Párduc hernyót. A német tank megállt és füstölni kezdett.
  Margarita így kiált a lányoknak:
  - Csak így tovább!
  Szívből válaszolnak:
  - Van olyan tartani!
  Margarita lelkesen kiáltott fel:
  - Nem! Senki nem fog megállítani minket. Senki sem fog nyerni!
  És a hatodik egér elvesztette a pofáját. A német harckocsik meglehetősen gyorsak, de számos páncélelhárító árok és sün akadályozza meg őket az előrenyomulásban. A lányok együtt céloznak, Akulina segít célozni a fegyvert, olyan gyors, mint senki más harcos. Tatyana is erős és pontos. Itt megint tüzelnek. És ezúttal a lövedék az Oroszlán hernyóját találta el.
  A "Tiger" -2 nyomainak ütése hiábavaló, mivel a kis görgők gyakorlatilag sérthetetlenné teszik az autót, vagy inkább a futóművét. De hosszú hordóban hatásos és csábító.
  Anyuta úgy ejti, mint egy igazi tengerész:
  - Hát a csavartól!
  Akulina támogatja az ördög-kerubot:
  - Vidám nevetéssel jövünk,
  A Reich Berlin nagy épületeihez...
  Örüljünk az édes kettőnek,
  A mi hadseregünk legyőzhetetlen!
  És a német tank ismét olyan hevesen füstölni kezdett, és fémdarabokat kezdett kiengedni minden irányba.
  A lelkesedéstől elragadtatva az egész leányágyúzászlóalj énekelni kezdett;
  Egyszer az ember nem ismerte az álmokat,
  Nem tudtam megérteni egy lelkes gondolat nyavalyáját!
  Egy ragyogó csillag fényét nézni -
  Nem ismertem a Szentatya fogalmát.
  
  Állat volt, durva vad...
  Teli gyomor - ez az egész vigasz!
  Egy ösztön - mint a varjú csipeget,
  És az éhség a pokol mélységébe süllyed!
  
  Aztán minden a táblán múlott,
  És ebben még az állatok is örülnek!
  És a szellem örök szépséget kíván -
  Az ő hitében, hogy jobb erőt!
  
  Aztán mi, emberek azt a gondolatot kapjuk,
  Igen, ezzel egy szörnyű gyötrelem jár!
  De harcolsz a tudásért, fiatalember
  Az ésszerű tanítás mindenkit magasztalni fog!
  
  Akkor nem fogsz sokáig szenvedni
  Eljön az idő - a fiatalság örökké!
  Apád és anyád is feltámad,
  Rémálmokba fognak belemenni anélkül, hogy rokkantak lennének!
  
  De a gondolatok is gonoszak -
  Égnek!
  Amikor megijesztenek egy másikat,
  Amikor a halhatatlanoknak van ajándékuk!
  
  Jaj, le kell győznie a haragját -
  Hozz létre egy újabb univerzumot dicsőségben!
  Ilyen lesz az erő a szívedben,
  Ez a vereség is épülés!
  A kurszki csata döntetlennel végződött. És volt egy kis szünet. A németek behozták a sorozatba a Párduc -2-t. Ez a gép fejlettebb volt keskeny toronnyal és alacsonyabb sziluettjével.
  Az autó tömege nőtt, kicsivel negyvenhét tonnán belül, amitől a menetteljesítmény még javult is a kilencszáz lóerős motornak köszönhetően. De a fegyverzet és a páncélzat jelentősen megnövekedett. A torony homloka 150 mm, oldalai 60 mm, a hajótest homloka negyvenöt fokos dőlésszögben 120 mm, oldalai 60 mm-esek lettek. És a pisztoly 88 mm-es és 71 EL. Egy ilyen fegyver egy kilométeres 193 milliméteres páncélon 30 fokos dőlésszöggel távolról behatol. Szóval a gép nagyon komoly és romboló.
  Nos, mi a válasz erre? Csak azzal, hogy a lányok mezítláb és bikiniben is küzdenek majd. Akkor a tanknak sem kell tökéletesnek lennie.
  Már tél van. És az egyik első IS-2 harckocsi harcba száll. És Elena legénysége rajta. A lányok természetesen mezítláb és bikiniben vannak. Készen állnak a harcra a náci söpredék ellen, amely mögött az Egyesült Államok áll.
  A küzdelem tehát kemény lesz.
  Elena csupasz lábujjjal lőtt. Elütötte a náci gépezetet, és nyikorgott:
  - A hazáért!
  Euphrosinia is rácsap az ellenségre, oldalba üti, és fülsiketítően nevetve hozzátette:
  - Oroszország anyáért!
  A lányok a csata előtt fehérre festették az IS-2 harckocsit. És gyakorlatilag láthatatlan a hóban. És nagyon találóan csapnak le az ellenségre.
  Erzsébet, pontosan lőve az ellenségre, és pontosan eltalálva az ellenséget, logikusan megjegyezte:
  - Robin Hood vagyok bikiniben!
  Elena egyetértett ezzel:
  - Te tényleg egy igazi Robin Hood vagy!
  És hogyan fogja megfogni, és csupasz sarkával megnyomni a ravaszt.
  Négy E az IS-2-n nagy erő. Bár Gerda komoly ellenfél a Párduc-2-n.
  Mindkét tank nagyjából azonos súlykategóriába tartozik. A németnek vékonyabb a páncélja az oldalán, de jobban védi a homlokát, főleg a torony és a hajótest alsó része. A német ágyú pedig inkább páncéltörő és gyorstüzelésű.
  Igaz, a szovjet fegyver egyszeri sebzése talán erősebb. Igen, ez természetesen nagy plusz, de a német fegyver pontosabb. És ami lényeges, a Panther-2 sokkal mozgékonyabb és manőverezhetőbb.
  Szóval Gerdának van egy pluszja. És ha csupasz lábujjával megnyomja a gombot, nem tűnik kicsinek.
  A német lányok pedig nagyon szeretik a férfiakat, és ez az erősségük is, főleg, ha lüktető jáderudakkal dolgoztatják a nyelvüket.
  . 2. FEJEZET
  Télen a Vörös Hadsereg nem ért el döntő fordulópontot. A frontvonal stabil maradt. És gyakorlatilag mozdulatlanul.
  A következő évben a németek megjelentek egy sor sugárhajtású repülőgépben és a Focke-Wulf - TA-152 evolúciójában. Egy csodálatos gép erős fegyverekkel és megfelelő sebességgel. Ez komoly...
  A Szovjetunióban még mindig csak új IS-2 és T-34-85 tankok vannak. És ez is nagy lépés volt.
  Tavasszal a németek új offenzívát indítottak. Megpróbálták magukhoz ragadni a kezdeményezést.
  A május 21-i offenzíva kezdetét több tízezer ágyúdörgés és több mint hetvenezer napalmbombás, tíz tonnát is elérő bombázó egyidejű indulása robbantotta ki. Megkezdődött a második világháború legepikusabb csatája. Az ellenség átkelt a Rubiconon, és Moszkvába rohant. Német tankok dübörögtek, kisebb autók csörömpöltek. Acélhordák nyomultak előre a szovjet állások felé, mint Dzsingisz kán lovassága vastag páncélban. A tömbök mentek előre, és mindenekelőtt a legvédettebb "Egerek" és "Királyi Oroszlánok", "Tigrisek" -2 használták őket ütőerként.
  Még korábban teletankok haladtak el - "Chess Horse". Aknamezőket robbantottak fel, és megszabadították az utat a német járművek előtt a szovjet állások felé. A "Serpent Gorynych"-t is használták, amikor robbanóanyaggal teli tömlőket dobtak előre, és mindent kitakarítottak.
  Az elf lányok Frida, Charlotte, Gerda a legújabb Panther-3 tankban vannak, és a támadás élén haladnak. Gyönyörű harcosok egy 75 tonnás lapos gépben, arcukat egymásra vetve a még egykori 105 mm-es kaliberű fegyverből lőnek.
  Charlotte mosolyogva jegyezte meg:
  - Már több mint három év telt el az Oroszországgal vívott háború kezdete óta. De Moszkvát még nem foglalták el!
  Frida felháborodottan jegyezte meg:
  - De hamarosan elfoglalják a Kaukázust. És ez talán még fontosabb!
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - Természetesen vannak ilyen csodálatos hegyek és csodálatos helyek, de... A háború általában a főváros elestével ér véget. És amíg nem veszik, a győzelmünkről nem lehet beszélni!
  Charlotte vonakodva egyezett bele.
  - Nem, te nem tudod!
  Az új "Panther"-3 tank még mindig kísérleti tesztelés alatt áll. Annyira automatizált benne minden, hogy két legénység is elég lenne. De a mezítlábú lányok szívesebben hármasban játszanak. Ez azonban nem könnyíti meg a dolgukat.
  És egy óriási harckocsit rohanni a szovjet állásokra. Nehéz, de jól védett, és 105 mm-es ágyúja van 100EL-ben. És ez komoly.
  Előresietni ezt a szörnyeteget...
  És a szovjet lövedékek lepattannak erről a tankról.
  Gerda megjegyezte:
  - Mi hárman nehéz!
  Charlotte mosolyogva jegyezte meg, és csupasz lábujjával lőtt az ellenségre.
  A vörös hajú kiáltott:
  - Dicsőségben legyen Szülőföldünk!
  Frida nevetve jegyezte meg:
  - Dicsőség az árja szellemnek!
  És csupasz sarkával is nyomni fog, és a szovjet tank ölni fog. És üvöltés:
  - Új erőkért!
  Itt jön be a tank hatalmas ereje.
  De másrészt a szovjet lányok harcolnak. És az oroszországi harcosok is mezítláb.
  A csaták hevesek, a Fritz pedig halad előre, mélyen áttörve a védelmet. És a dolgok nem egészen a tervek szerint alakulnak.
  Erzsébet az IS-2-ből lőtt az ellenségre, és csicseregve:
  - A Hazáért - anyánk!
  Ekaterina megjegyezte, kibaszott az ellenségből:
  - A változásainkért, Oroszországért!
  Elena is elvette, és rácsapott az ellenségre, üvöltve:
  - Oroszországnak pedig minden szuper!
  Euphrosyne puszta ujjaival a pusztítás gyilkos ajándékát küldte, és ciripelt:
  - A Hazáért!
  Az IS-2 négyese egészen pontosan működött és lőtt. És egészen pontosan, nagyon fürgén eltalálta az ellenséget.
  Nos, a németek tovább törnek. És harci irányba haladnak.
  Már nyár van, és a front szó szerint omladozik. De a lányok tovább küzdenek, és a legmagasabb osztályukat mutatják.
  Elizabeth összeráncolta a homlokát e szavak hallatán. A viszonylag és nem túl sikeres tél után a frontokon rosszabbra fordultak a dolgok. Kurszkban a számbeli fölény ellenére a szovjet csapatok súlyos vereséget szenvedtek. És még most is kudarcot vall a vadászgépek Voronyezs melletti ellentámadása, amely viszonylag sikeresen kezdődött. A németek hátba vonultak és megszakították a kommunikációt. És most a tankon lévő lányoknak vissza kell vonulniuk.
  De mégis jó, ha csak nők vannak a kocsiban - olyan kellemes szagot éreznek, nem úgy, mint az izzadt férfiak. És a legénységük olyan jól összehangolt. A négyen pedig rendkívül szépek lettek.
  Erzsébet határozottan így szól:
  Nyerni fogunk, ezt biztosan tudom! Még a Távol-Keletre is visszavonulva!
  A vörös hajú Aurora csupasz, cizellált lábát a vízre csapva, grimaszolva katonadallal válaszolt:
  "Végre parancsot kaptunk a támadásra!" Vegye el a fesztávunkat és a vérünket! De emlékszünk, hogyan ment vissza a nap, és majdnem lenyugodott keleten!
  Ekaterina és Elena kórusban válaszolt:
  -Jól van mondva!
  A mezítlábú Aurora prózában hozzátette:
  - Egész Európa a náciknak dolgozik, Afrikában pedig még több erőforrás. Szóval nagyon nehéz súlyzót kell emelnünk!
  A mezítláb Erzsébet öklével csapkodta a vizet:
  - Vegyük fel és tépjük fel! És most elég! Már felfrissült és újra a tartályban!
  A szépségek nem ellenkeztek. Az erős, cserzett testek verejtékét lemosták, és rendben. A lányoknak fényűző csípőjük, keskeny derekuk, hasa pedig dombornyomással rendelkezik. Valóban olyanok, mint az ősi istennők szobrai. A lábak pedig olyan karcsúak, ugyanakkor izmosak, az olíva bőre alatt golyók és izomszálak gördülnek.
  Az ilyen lányokról azt mondják: megállítanak egy vágtató lovat, bemennek egy égő kunyhóba!
  Bár nem szívesen tér vissza forró tartályba. Elena a vödörből a páncélra fröccsent, hogy legalább egy kicsit hűvösebb legyen az autó.
  Erzsébet erre szigorúan megjegyezte:
  - Hogyan harcolnak az egyenruhások ilyen acélkoporsókban? És szinte meztelenek vagyunk!
  A mezítlábas Aurora nagy fogakkal és gyöngyházfogakkal nevetésben tört ki:
  - Egyetért, hogy nagyon érdekes ötlet - bikinit küldeni Lend-Lease keretében!
  Jekaterina dühösen válaszolt, és mezítláb beleütközött a tank hernyójába:
  - Igen, csodálatos. Minimális szövetpazarlás, maximális ambíció!
  Elena, aki szintén rángatózott, ezúttal csak a mellkasával, károgva:
  - Jobb lenne, ha küldenének egy extra tankot! Vagy repülővel!
  Mezítláb Erzsébet mogorván megjegyezte:
  - Igen, szemét, hogy tankjaik vannak!
  A toronyba mászó vörös hajú Aurora ellenkezett:
  - Nem igazán! A legújabb "Churchill" nagyon jó, főleg páncélban!
  A szőke Elizabeth összevonta a homlokát, és megkérdezte:
  - Meglovagoltad a Churchillt?
  A tüzes ördög suttogva válaszolt:
  - Nem! De véletlenül megtudtam, hogy 102 milliméteres elülső páncélja van!
  A szép Erzsébet megkerekedett az arcán, kecses, csupasz ujjaival a harmincnégyes páncéljára koppintott, és megjegyezte:
  - Kétszer vastagabb, mint a miénk? Nos, milyen jó ötlet!
  A vezetőülésben ülő Elena megkérdezte:
  Mi a helyzet a fegyver kaliberével?
  A mezítlábas Aurora őszintén válaszolt:
  - Nem tudom... De valószínűleg 75 vagy 76 milliméter. Körülbelül a miénkhez hasonlítható.
  Mezítlábas Aurora, amikor tüzérnek telepedett le, megjegyezte:
  - Szóval lehet, hogy rosszabb a vezetési teljesítménye?
  A meztelen lábú Aurora megvonta erős, izmos vállát.
  "Talán... De a briteknek már van 600 lóerős Meteor motorja, szóval nem hiszem, hogy a Churchill tank egy koporsógép!"
  Szép Erzsébet újabb kérdést tett fel:
  - És mik a legújabb fejlesztéseink?
  A vörös hajú ördögnő szeretetteljes hangon énekelte:
  - Ez nagy titok... Hiszed vagy sem?
  Erzsébet mezítláb remegve, dallamos hangon válaszolt:
  - Természetesen hiszek neked! Az ilyen kérdésekre nagyon egyszerűen... Zöröghet be a táborba - ahol a kis fehér medve van!
  A meztelen lábú Elena, amikor elindította az autót, észrevette:
  - A pletykák szerint hamarosan megjelenik egy szörnyeteg - hét fegyver és két rakétavető, mint a Katyushason.
  A tüzes Aurora füttyentett és megrázta a fejét.
  - Igen, egy ilyen szörnyeteg meg sem fordul!
  Elena nagyképűen mondta:
  - De hogy fájni fog!
  - üvöltötte a T-34-85. Fel kellett emelnem a hangomat, hogy a motor fölött kiabáljak.
  Erzsébet főhadnagy felmordult:
  - Úgy hallottam, hamarosan jön egy új IS, nagyon vastag páncélzattal, két motorral. Tehát a németek lesznek kánok!
  
  
  A mezítlábas Aurora tréfásan énekelte:
  "Kiássuk a tankot, két normában ismét ölni kezd, és kánnal látja el a templomkerteket!"
  És ők négyen nevetésben törtek ki. Az autó fokozatosan felgyorsult. A legendás harmincnégyes és a T-34-85 ellenére meglehetősen nehéz volt vezetni. Különösen a sebességváltó váltása igényelt jelentős erőfeszítést. Az erős mezítlábú Elena megbirkózott, néha egy vörös hajú segített neki a lábán. De maga a doboz eltörhet.
  Ezért a "harmincnégyes" nem került a maximális fokozatra. Tehát a tank lassabban mozgott, mint tudott. És fennállt a veszélye annak, hogy napközben a hírhedt "dolgok", a Yu-187 és a TA-152, egy nagyon veszélyes búvárbombázó megtalálják.
  A mezítlábas Elizabeth megértette ezt, és arra számított, hogy gyorsabban ér az erdőbe. Ott a tankjuk nem túl jól megkülönböztethető.
  A meztelen lábú Aurora dalt fütyült az orra alatt. A vörös hajú mindig jó hangulatban van, még akkor is, ha szomorú híreket közöl.
  Natasha emlékezett a háború kezdetére. Délben történt, amikor bejelentették a rádióban. Ám már reggel baljós pletykák kezdtek terjedni. Aztán arról számoltak be a rádióban, hogy Németország hadüzenet nélkül megtámadta a Szovjetuniót. Azonnal több nő sírva fakadt.
  Az emberek hangulata vegyes volt. A fiatalabbak és a propagandától kábítószerezettek még örültek is: azt mondják, két hét múlva kicsavarjuk a németeket, és ők meg szkiffek lesznek. Az idősebbek éppen ellenkezőleg, lebarnultak.
  Elizabeth is kényelmetlenül érezte magát. Bátyja meghalt a finn háborúban, a középső testvér pedig, miután visszatért, sok szörnyűséget mesélt. Mindenesetre egyértelmű volt, hogy a Vörös Hadsereg szintje nem olyan magas, mint a propaganda állítja. És hogy a parancs nem megfelelő, és sok tank ég, mint a gyufa.
  A tisztek tisztelettel beszéltek a németekről... Ennek ellenére szinte egész Európát meghódították. És aki idősebb, az emlékezett az első világháborúra. Ezután a császár csapatai elérték a Dnyepert, és Oroszország aláírta a megalázó breszt-litovszki szerződést.
  A mezítlábú Erzsébet tehát nagyon kiakadt. Nem akartam újra eltemetni a szeretteimet, és még inkább nem akartam harcolni egy olyan erős ellenséggel, mint Németország és annak műholdai. Nagy-Britannia számára kevés a remény. Nem számít, hogy ezek a húsevő ragadozók egyesülnének Oroszország ellen.
  Az első napok és hetek a legpesszimistább előrejelzéseket igazolták. A németek előrenyomultak, és egyik várost a másik után foglalták el. Minszk néhány napon belül elesett. És kevesebb mint egy hónap múlva Szmolenszk. Erzsébet önként jelentkezett a frontra. Erős lány, és nagyon kemény.
  
  Véletlenül lett tanker, előtte a gyalogságban harcolt. A németek tovább nyomultak. Azt a részt, amelyben a lány harcolt, körülvették. Natasha a sajátjához vezetett, és egy elhagyott tankba botlott. Elena vele volt, és a lányok együtt tudták beindítani az autót. És még a frontvonalba is vitte.
  Ezért kitüntetést kaptak, és tankcsapatokba osztották be őket. A felkészülés nagyon rövid volt - mindössze másfél hónap. A lányoknak sikerült részt venniük Moszkva védelmében.
  Már akkor úgy tűnt, hogy a mieink a küszöbön állnak. A Fritz fejlett egységei távcsövön keresztül látták a Kreml-et, miután beléptek a főváros külvárosába. De csoda történt.
  Az ellenségeket nemcsak megállították, de sikerült is ellentámadásba lépniük. Senki sem tervezte az utolsó műveletet. Spontán módon ment, de ettől még jobban sikerült. A nácik meghátráltak, elhagyták felszerelésüket, és szó szerint megfagytak a hidegben.
  A "harmincnégyesek" pedig megmutatták jó minőségüket - terepfutó képességüket. A németek elakadtak a hóbuckákban, a lovagok pedig megmozdultak és szétverték az ellenséget.
  Miután a Moszkvát fenyegető veszély megszűnt, mindenki azt hitte, hogy most és tovább a mieink fognak előretörni. És hogy a nácik háta eltört.
  De most megint minden más! Mint egy ijesztő mesében! A váltókarról! Amikor a fekete fehér lesz, a fehér pedig feketévé.
  És most sokkal rosszabb lett. Kialakult egy üst, amiből ki kell szállni.
  Svetlana kihajolt a tankból. A T-34-85 egy olyan gép, amelynek a szűk sebességváltó mellett van egy olyan hátránya is, mint a rossz láthatóság. Emiatt ez a tank elveszíti harci tulajdonságainak jelentős részét. A német Panther-2-nek nincs ilyen hátránya, és rajta keresztül minden viszonylag jól látható.
  A lány még az elfogott trófeába is bemászott, megjegyezve a legénység kényelmesebb munkakörülményeit és a német jó optikáját. Igaz, a 88 mm-es fegyver korántsem gyenge, és a lövedék is háromszor könnyebb, mint a szovjet.
  A vörös ördög is megpróbált kihajolni. De két lánynak kicsit szűkös egy nyíláson keresztül nézni. Nyomkodni kezdtek.
  A mezítlábú Aurora keményen felmordult:
  - Ez még mindig az én helyem! Ön tüzér, és ülnie kell a célnak!
  Catherine rávágta:
  - Ellenkezőleg, mindent látnom kell! És jobb, ha tudod a helyed!
  A lányok veszekedni kezdtek. Szőtt izmos, cserzett testek, megfeszített erős izmok. Még a melltartójuk is kicsúszott az erőfeszítéstől.
  Erzsébet rájuk sikoltott, majd mezítláb lábujjánál fogva megrángatta mindkettőjüket, nyugalomra kényszerítve őket:
  - A németek nemcsak megragadják, de neked is harcolnod kell! Mentsd meg lelkesedését a náciknak!
  A lányok abbahagyták egymás szorítását, de kórusban a parancsnokhoz fordultak:
  - Hogyan követhetjük?
  Erzsébet Solon (volt egy olyan híres szenátor, Solon!) döntést hozott:
  - Sorra kiszállsz!
  A mezítlábas Aurora szeszélyesen megjegyezte:
  -És a szőke csalni fog!
  Catherine dühösen válaszolt:
  - Elhallgattál volna vörösen-szégyentelenül!
  Elizabeth felmordult:
  - Elég! Vagy megverlek csirkecombot! Az én parancsomra megváltoztatod a barátodat!
  A lány egymásnak mutatta a nyelvét, és... együtt lógott a nyílásban.
  A meztelen lábú Elizabeth hideg hangon mondta:
  - Te vörös hajú ülj le, Szvetlana marad!
  A tüzes Ágoston őszintén felháborodott:
  Már régóta itt van! csak megjelentem! És elméletben változtatnom kellene!
  Elizabeth felemelte a hangját, és kiengedte a fémet, és felmordult:
  - A parancsnok háború alatti parancsait nem megbeszélik, hanem végrehajtják... Vagy korbácsoljam meg?
  A lángoló szandálördög kelletlenül bújt meg a szűk, forró toronyban, és azt motyogta:
  - Parancs a parancsnoktól a háború alatt, amikor golyók fütyülnek! Tele szeretettel és nagy értékkel, szent az orosz katonáknak!
  Elizabeth elmosolyodott. A konfliktus megoldódott, és hamarosan az erdő, és biztonságosan elrejtve lesznek. Itt az éber Catherine hirtelen felkiáltott:
  - A tankon lévő német előtt!
  Ez most komoly... Ráadásul Erzsébet nem is annyira egy tankcsatától tartott, mint inkább attól, hogy a nácik támadórepülőket hívnak a rádióban. Van azonban remény, hogy a Fritz nem egy magányos szovjet tank kedvéért fog repülni.
  Bár a német elbújt egy rakás régi széna mögé, Catherine-nek sikerült meglátnia. Panther-2 volt, és a legújabb változatban 100 EL szájkosárral. A kaliber ugyanaz, 88 mm, de a lövedék torkolati sebessége sokkal nagyobb.
  A Panther-2 az előző módosításban legfeljebb 1000 méter távolságból tudott áttörni, és akkor nem biztos, hogy a homlokban. A szovjet harmincnégyes elméletileg akár egy kilométert is elérhet a fedélzetén, a gyakorlatban azonban ötszáz métert. De ezúttal szinte kiegyenlített az esély. A náciknak pedig jobb az optikája.
  Minden kockázat ellenére Elena csupasz sarkával kapcsolta be az utolsó fokozatot. A harmincnégyesek még hangosabban üvöltöttek, úgyhogy összekulcsolódott a kezük, és maga a tank is remegett. De most sokkal nehezebb eltalálni őket. A német mozdulatlanul áll és várja a szovjet autót.
  Álló célpontot könnyebb eltalálni, de amikor az autó úgy remeg...
  Ekaterina leereszkedik, és mezítlábas Aurorája segítségével megcélozza és leadja az első lövést.
  Tíz méterrel a német előtt robban egy lövedék.
  A mezítlábas Elizabeth szigorúan figyelmeztet:
  - Légy óvatos! Nincs már annyi lőszerünk!
  Jekaterina szőke fejével lazán bólogatva válaszol:
  - Ez csak egy céllövés!
  A mezítlábas Aurora gúnyosan énekelte:
  - A holnap jobb lesz, mint a tegnap! A holnap jobb lesz, mint a tegnap! Helló nap!
  A mezítlábas Jekaterina kissé hangosan, de egyértelműen így szólt:
  - Hátrálj!
  A lány ismét megpróbált célozni. A német még messze volt. Még az sem valószínű, hogy a Zis-85 ágyú ekkora távolságból átütné 60 milliméteres páncélját. A náci még nem lőtt, de elkapta a célt. A kis T-34-es torony egy kis célpont. Nehéz eltalálni távolról, főleg ha így rohan a tank teljes sebességgel.
  A mezítláb Catherine habozott. Lődd le most vagy később, gyere közelebb. Harmincnégy remeg mozgás közben, és lehetetlen pontos képet venni. Meg kell állnod, vagy elég közel kell menned, vagy még jobb közeledned.
  Mezítlábas Elena ökölbe szorítva mondja:
  - A szent szülőföldjének dicsőségére!
  A mezítlábú Ekaterina végül úgy dönt, és lő. A lövedéket kiköpjük a csőből. A lány mentális kísérettel elkíséri.
  Már közelebb, úgy másfél méterre a némettől. Figyelembe véve, hogy a harmincnégyet nagyon nehéz látni a látványból, ez jó eredmény. A lövés pillanatában kihajolt félmeztelen Aurora hangosan ugatott:
  - Majdnem még egy kicsit!
  Catherine dühösen motyogta:
  - Szinte nem számít!
  A vörös hajú ördög üvöltött:
  "Megütjük a Führer arcát, meglesz valahogy!" Most egy kicsit olyanok vagyunk, mint egy kicsit őrültek!
  Catherine türelmetlenül lökte a lábával a szépséget:
  - Fogd be, ha tudsz!
  A mezítlábas Aurora felmordult:
  - Tégla!
  Végül a német nem bírta ki, lőtt... A lövedék síppal repült veszélyesen közel az autóhoz. De Fritz nem ütött. mire gondolt? Gyanítottad, hogy ilyen szépségek ülnek a hintóban, vagy gépiesen lőttek? A Panther-2 parancsnoki toronnyal és jó kilátással rendelkezik. A negyvennegyedik évben ez a tank lett a legmasszívabb. A németek az ő segítségével jelentős sikereket értek el, 1937-ben és mindössze öt hónap alatt elfoglalták a négy német határon belüli területeket.
  A tartály teljes elegendőséget mutatott. Főleg az IS-2 ellen. A negyvennegyedik év végén megjelent egy hosszabb csövű opció, és így a lövedék kezdeti sebessége is. A német arra számít, hogy eltalálják az ellenséget, bár a harmincnégyes egy problémás autó. Néha az oroszoknak sikerül messziről, és menet közben is eltalálniuk. Úgy kell lecsapnunk az ellenséget, mint a legyet.
  A mezítlábú Elizabeth, felismerve, hogy mindig van esély az ütésre, azt suttogja:
  - Lenin, buli, Komszomol!
  Egy őrült gondolat villant át az agyamon, miért ne fordulhatnék Istenhez? De egy komszomoltagnak nem szabad hinnie Istenben. És általában, ha Ő létezik, akkor miért engedi meg mindezt? Megengedné-e egy gondoskodó Teremtő ilyen törvénytelenséget? Mi a helyzet az öregséggel és a halállal?
  Erzsébet szinte meztelenül, talán jobban, mint a halál, félt attól, hogy megöregszik és csúnya lesz. Milyen esztétikus ez. És valóban, ha feltételezzük, hogy az ember halandó, a fejlődés és a haladás érdekében, akkor az időskorú emberek elcsúfítása valahogy nem megy. És hol van az alkotó esztétikája? Tényleg szereti a ráncos és púpos vénasszonyokat?
  A gyönyörű Erzsébet ezt nem tudta megmagyarázni, és arra a következtetésre jutott: Isten az emberek találmánya! Valójában van evolúció. És talán eljön az idő, amikor az ember olyan szintre fejlődik, hogy képes lesz feltámasztani a halottakat! És akkor a háborúban elhunytak újjászületnek a fényes kommunizmus világában!
  A mezítlábas Elizabeth suttogta:
  - Adja Isten ateista pártunk győzelmét!
  Szépség Ekaterina megnyugodott, és harmadszor is lőtt... Úgy tűnt, a lövedék a páncélba ütközött, de ismét elrepült. De a német ültetett... A fenébe, üss!
  A torony megremegett, csengés hallatszott. Szerencsére a lejtős páncél elszállt a lövéstől.
  De ami a legfontosabb, még mindig tisztességes távolságból a Fritznek sikerült eltalálnia egy gyorsan mozgó tankot egy kis toronnyal. És ez azt jelenti, hogy egy tapasztalt tanker ül ott, és legközelebb nem biztos, hogy ő vezet...
  Mezítláb, izzadtságtól fényes Aurora automatikusan behelyezte a lövedéket. Catherine imával fordult... Artemishez! Nyilvánvalóan a vadászat istennője tűnt a legmegfelelőbbnek ebben az esetben. A lány pedig mezítláb rúgott egy éles sarokba. A mezítlábú Ekaterina észrevette, hogy ha dühös, jobban lő. És... behunyta a szemét, az intuícióra hagyatkozva...
  Negyedik lövés...
  A mezítlábas Elizabeth halkan suttogta:
  - A menny lepel olyan, mint a fátyol!
  És félmeztelen Aurora, aki ismét kinézett a nyílás mögül, felkiáltott:
  - Pontosan a bika szemében! Üsd a tornyot!
  A lövedék a csomópontban áttört egy német tankon. Tűz ütött ki, és a harci felszerelés szakadozni kezdett. Itt a vörös hajú, nem egészen tapintatosan, megjegyezte:
  - Szerencsés! És csak a negyedik alkalomtól!
  A meztelen lábú Elizabeth sietett megjavítani a vörös hajú Aurorát:
  - Ilyen remegéssel, és nem is rosszul! A negyedik próbálkozásra!
  A mezítlábas Catherine váratlanul a vörös hajú mellé állt:
  - Nem! Igaza van, jobb volt elsőre ütni!
  Elena lassítani kezdett egy kicsit, és a lehető legsimábban próbálta mezítláb mozgatni a karokat. A harmincnégyes lelassult. A tank külsőre meglehetősen durvának tűnt, de a gyakorlatban megmutatta hatékonyságát. A német tornya teljesen leszakadt, a hajótest két részre szakadt a detonációtól.
  Elena lassítani kezdett egy kicsit, és a lehető legsimábban próbálta mezítláb mozgatni a karokat. A harmincnégyes lelassult. A tank külsőre meglehetősen durvának tűnt, de a gyakorlatban megmutatta hatékonyságát. A német tornya teljesen leszakadt, a hajótest két részre szakadt a detonációtól.
  De egy Fritznek mégis sikerült kiszállnia a kocsiból, és halottnak színlelve elbújt a bokrok mögé. Elizabeth parancsára Elena leállította a tankot. Félmeztelenül Aurora és Ekaterina ugrott ki a harmincnégyből. A vörös hajú a némethez ugrott, és rendkívüli erejét demonstrálva fél kézzel a gallérjánál fogva felemelte. A fasiszta azonban nemcsak kis termetű volt. Ez tényleg valami kölyök, gyerekarc, vékony test, még a bajusz sem tört át még.
  Az izmos vörös hajú németül kérdezte:
  - Ennyire fejletlen disztrófiás vagy, vagy tényleg shket?
  A fiú félve motyogta:
  - Nem vagyok gyerek. Jungvolki vagyok, tankon volt gyakorlatom!
  A mezítlábú Aurora nevetésben tört ki:
  - Jungvolkból? Miért nincs még tizennégy éved?
  A fiú bólintott, és így válaszolt:
  - Még csak tizenegy éves vagyok! A nagybátyám elvitt egy kört. Ne küldj Szibériába! És a fiú nyöszörgött.
  Mezítlábas Ekaterina, aki elég jól értett németül, azt javasolta:
  - Talán el kellene engednünk a gyerekünket?
  A tüzes Aurora vadul kitárta a fogát:
  - Hadd menjen a német a magáéhoz? Soha!
  A mézszőke tüzér racionálisan megjegyezte:
  - Ha egy ilyen shket foglyul hozunk, mindenki kinevet minket!
  Ekaterina parancsnok is kihajolt, és a fiúra nézve megjegyezte:
  - Kicsit sovány. És a lány németül kérdezte. Tényleg Jungvolkból származol?
  A fiú így válaszolt:
  - Igen, Milady...
  Catherine logikusan megjegyezte:
  - Ha magunkkal visszük, jó árvaházba küldhetjük. És ha elengedjük a sajátunkat, akkor nézz rá a gyerekre és megölik!
  A mezítlábas Aurora váratlanul tiltakozott:
  Hol láttál jó árvaházakat? Jómagam árvaház vagyok, meglátogattam egy fiatal kolóniát, és azt akarom mondani, hogy nincs különbség!
  Catherine Aurorához fordult és felmordult:
  - Vörös hajú voltál, aki egy fiatalon ült? Mindig is gyanítottam!
  Aurora mezítláb taposva megvetően horkantott, és megjegyezte:
  - A telepünk annyira aktív volt, hogy nem voltak benne tolvajok! Mint egy úttörő, de nagyon szigorú fegyelemmel. Nem is ismerem a bandita nyelvet!
  Catherine egyetértett ezzel:
  - Megesik... Én is jártam a telepen, és ott minden növendék olyan kulturált és pontos, hogy ritkán találni ilyen embert egy úttörőtáborban. Na jó, hátha egy német gyerek is számkivetett lesz nálunk, és emberségesebb lenne elengedni!
  A mezítlábú Aurora grimaszolt, és azt javasolta:
  - Talán hagyd velünk. Legyen egy ezred fia, megtanítjuk neki az orosz nyelvet ...
  Elizabeth a homlokát ráncolta a félmeztelen Aurórára, és felmordult:
  Kell egy játék?
  A vörös hajú keményen megjegyezte:
  - És mi rosszabb nálunk, mint egy fasiszta menazsériában élni?
  Ekaterina véletlenül rálépett a kiömlött motorolajra, és most csupasz, kecses lábát törölgette a fűben. De a por makacsul ragadt. A tüzérlány támogatta Aurorát:
  - Igen, a fiúnak tényleg jobb lesz velünk, mint ezzel a náci vadállattal! Kicsi, sovány, elfér egy tankban! Megtanítjuk harcolni és bravúrokat végrehajtani!
  Erzsébet komoran megjegyezte:
  - Harmincnégy és annyira szűk négyünk tankjához. És akkor ültesse el a fiút. Azonban nem csak erről van szó. Aztán mindenféle csúnya dolgokat fognak beszélni rólunk!
  A gyönyörű vörös hajú Aurora dühösen megjegyezte:
  Túl rosszat gondolsz másokról. Nem fog!
  Elena is kihajolt a tankból, és felszisszent:
  - Lányok, éljünk együtt... A végén, hogy elhagyjuk-e a fiút, azt nem mi döntjük el, hanem az egységparancsnok... Nos, egyelőre vigyük magunkkal a gyereket, és lovagoljunk a szellővel. !
  . 3. FEJEZET
  A mezítlábas Elizabeth kelletlenül bólintott és felmordult:
  - Majd meglátja, a parancsnok megtiltja, hogy cipeljük. Ez háború, nem óvoda!
  A mezítlábas Aurora kinyújtotta a kezét a fiúnak, és tiszta németül így szólt:
  Most én vagyok az anyád! Velünk fogsz élni és enni!
  A fiú nyöszörgve válaszolt:
  - Nem kell néni, haza akarok menni!
  A vörös hajú Aurora fenyegetően megrázta a fejét.
  -Nem! Te vagy a mi foglyunk! Ha nem akarsz Szibériába menni, akkor velünk leszel!
  A fiú könnyekben akart kitörni, de akaratából visszatartotta a könnyeit. És a férfi nem sírt. Catherine a karjába vette a fiút, és a kocsihoz vitte. Valóban, öten a tankban zsúfolásig megteltek. És a lányok nem kicsik, és az autó túl szűk. Az elkapott kis német csendesebben ült a fű alatt, mint a víz.
  A tank behajtott az erdőbe. És éppen időben két híres Yu-187-es támadórepülőgép repült el mellette. Önmagában ez a repülőgép nem túl vészes a légi csatákban, de nagyon pontosan dobja a bombákat, és külön tankot is eltalál.
  Elizabeth mosolyogva mondta:
  "És majdnem időt veszítettünk a fiú miatt. Darabokra törnék a tankunkat.
  Catherine vállat vont.
  - Egy szinte egyenrangú ellenféllel nyertünk egy tankpárbajt, és láthatóan tapasztalt lövész. Előtte több fegyvert is kiütöttek és túlélték. Bajtársaink közül biztosan nem volt mindegyik szerencsés!
  Elizabeth a testére nézett, és megjegyezte:
  - Mind a négyen olyan simák vagyunk, sebhelyek nélkül... Bármennyire is bosszút áll rajtunk a szerencse!
  A mezítlábú Aurora megrázta a fejét.
  Általában a jó kezdet jó befejezést jelent. Bárhogy is legyen, még élünk!
  Ekaterina megdörzsölte az orrát mezítláb lábujjaival, és azt javasolta:
  "Talán meg kellene állnunk és enni egyet. Ne egyél reggel!
  Elizabeth beleegyezett:
  - Gyerünk! Egyúttal megetetjük a gyereket!
  Az ebéd szerény volt: zsír, kenyér és hagyma. Nem volt mindenkinek elegendő katonaadag, ezért ajándékot kaptak a faluban. A lányok ettek és odaadták a fiúnak. Láthatóan még mindig félt, és csak egy vékony szelet salsát és kenyeret evett. De Catherine talált még egy kis tejet, bár savanyú volt.
  Evés után a lányok megpihentek és énekeltek...
  A lendületes lányok Oroszországért harcolnak,
  Nagyon büszkék, és Svarog fiai ....
  Szépségünk olyan találóan üt egy géppuskával,
  A Sátán szolgái nem fognak tudni összetörni minket!
  
  Bátran harcoltunk, harcoltunk a fasizmus ellen,
  Legyőzzük a gonosz Wehrmachtot, bár az ellenség erős...
  Azt hiszem, hamarosan meglátjuk a kommunizmust,
  Arany lomb, világos a juharfától!
  
  Nincs szebb hazánk, szebb a kommunizmus,
  Úgy, hogy hazánk ragyogóan virágzik ...
  Könnyű szárnyú boldogság érkezik a bolygóra,
  És egy jobb élet álma hamarosan valóra válik!
  
  Hidd el, hogy Oroszországunk nagy boldogság lesz,
  Maria fog uralkodni, Lada az istenek anyja...
  Megállítjuk a pokoli Wehrmacht vad rohamát,
  És nincs szükség extra és megjegyzett szavakra!
  
  Az ellenség nem tudja kitépni a lányok szívét,
  Mi, harcosok éles, őrjöngő kardot élesítettünk...
  A szépségek hangja nagyon jól ismeri a hívást,
  És képesek leszünk levágni a fasiszta hordákat!
  
  Tudd, mi, komszomol tagok, soha nem adjuk fel,
  Minden nácit a legélesebb pengével fogunk letenni...
  Leányaink arca ragyogjon aranytól,
  És ököllel arcon ütjük a fasisztát!
  
  Egy mezítlábas lány rohan át a zord hóbuckákon,
  Aktívan firkál a géppuska villámcsapásával ...
  Nektek, fasisztáknak csak meg kell fulladnotok,
  Mert a Haza egy monolit erőd!
  
  Legyőzzük a fasisztákat, bár bennük van a béke ereje,
  Sam bácsi úgy döntött, hogy együtt játszik a Fritzekkel ebben a csatában.
  Bálványt csináltak maguknak Adolfból,
  És most orosz hadsereget állított ellenük!
  
  Itt forrnak a gonosz csaták, ennek a komszomol tagnak a csatájában,
  Leverik a nácikat, bár egyenlőtlen küzdelemben...
  Egy ezüstből készült lány hangja olyan zengő,
  A szépség nem hódol Hitler-Sátánnak!
  
  Orosz részesedésünk az, hogy folyamatosan nyerjünk,
  Bár a fasiszta armada nem tudja a számot ...
  És keményen állkapcson ütöttük Adolfot,
  A Munkáspárt Moszkva megadta magát az ütésnek!
  
  Már hófúvások vannak, a lányok mezítláb,
  Csupasz sarkukkal villognak, mint a nyúl nyoma...
  A komszomol tagjai rohannak a csatában,
  Hidd el, hogy az ellenség nem látja a hajnalt!
  
  Ne adj kegyelmet a fasisztáknak a csatában,
  A seregük a pokolban lesz, mint az ördög a tűzben...
  Jutalmat kapunk Jézus kezéből,
  Nagyon vad lesz, orosz lányok medve!
  
  Ha kell, megfordulunk, minden hegy hóval borított,
  És ott fogunk állni a világos paradicsomi kommunizmus univerzumában...
  Szerencsére lövést nyit nekünk az Aurora fegyverei közül,
  A brutális fasizmust pedig a pokolba dobták!
  
  Sztálingrád nem engedett, mi ellenálltunk alatta,
  Bár egy horda kitört az acélból és a pokolból...
  A lányok mezítlábas gránátokat dobáltak a lábukkal,
  Mert a Komszomol tagok Szülőföldje egy!
  
  Azt hiszem, Berlinben leszünk, még ha nehéz is,
  A náciknak vannak "párducai", "tigrisei", "oroszlánjai", "ferdinándjai"!
  A lány a vállára húzta a láncot,
  Mert a harcban harcoló Komszomol tagjai vad tehetség!
  
  A fiatal lány szíve Jézusnak adatott,
  Lenin és Sztálin is szenvedélyes hitben él...
  Hogy ne legyenek több ügyes kételyek,
  Mondjuk határozottan és határozottan, hogy Adolf kaput!
  
  Karddal szétverjük a sárkányelnököt,
  És el fogjuk pusztítani a bandáját évszázadokra...
  Lábunkkal eltapossuk a fasiszta lányhordákat,
  Teljesüljön a fény, szent álom!
  
  Adj szabadságot az embereknek, gondolataikat és érzéseiket,
  Hogy a csillag úgy ragyogjon, mint a kommunizmus Napja ...
  Mert olyan sűrű kása lesz vajjal,
  Nővérünk örök fiatalsága örökre mi leszünk!
  
  Itt jön a fény, szikrázik a haza ...
  A Haza dicsőségben lesz számunkra évszázadokig...
  Mi a csúcson állunk, hisz a kommunizmusban,
  Az orosz szellem ereje, tudd, hogy a harcos nagyszerű!
  
  Itt Oroszország készen áll kedvesebbé és szebbé válni,
  És segíts az egész világnak a paradicsom boldogságába jutni ...
  Képesek vagyunk meghódítani az univerzum széleit,
  Az univerzum él nélkül, hogy a boldogság az erők, hogy!
  
  De nem lesz Oroszország a gonosz Birodalom sarka alatt,
  Mert igazi harci tehetsége van...
  Lányaink táncában az óraműre,
  Mit fog elhinni a szépség bármilyen eredményt!
  
  Hamarosan eljön a ragyogó nap korszaka,
  Amikor a Haza dicsősége csodálatosan virágzik ...
  Seregünk híresen harcol a pokoli Wehrmachttal,
  És képes lesz elsöpörni a gonosz Fritz hordáját!
  
  Üdvözlet Szent Lada, Istenanyánk,
  Te szülted Perunt és évszázadok Yarilt...
  A reménytelen kása nem kap hitet,
  Ha sokat költesz, nem fogod vissza a szavakat!
  
  A legfontosabb uralkodó a nagy Sztálin,
  Lenin ráhagyta az Édenbe vezető legbölcsebb utat...
  Mert József a világosság uralkodója,
  És egy pillanat az ideális emberek számára!
  
  A nácik nem fogják tudni becsapni a Hazát,
  És elvágta Moszkvát a Volgától, Szibériától ...
  Hiszem, hogy élni fog - oroszok a kommunizmus alatt,
  És Adolf ereje - kitörölöm a lányt!
  
  Hamarosan győzelem lesz, ez igaz, mint a nap,
  Hamarosan olyan ragyogás lesz, mint a kvazár sugarai...
  És higgyétek el Oroszországot, a kommunizmus ki fog fejlődni,
  Nos, ha nem hiszi el, jobb, ha kuss!
  
  A tudomány hamarosan feltámasztja a kommunizmus halottait,
  Bölcsessége határtalan, olyan nagy, mint egy kvazár...
  Jó lelkünkkel legyőzzük a fasisztákat,
  Ne engedjünk az aranyzsák csábításának!
  
  Nos, röviden el fog múlni, ez pokoli idő,
  Mi lányok pirosban lépünk be Berlinbe...
  És a mi határtalan terhünk véget ér,
  Mert a boldogságunkat harccal vesszük!
  Elena egy darabig mindenkivel együtt énekelt, de aztán beindította a motort, és az autó újra dübörgött. Hangos motorjával nem könnyű megúszni a harmincnégyes hajszát. A dízelnek is sok hátránya van.
  A rádiókommunikáció nem működött, és csak kelet felé kellett tolni. Szinte vakon mozog. A félmeztelen Elizabeth időnként kihajolt a nyílásból. Megpróbált odafigyelni a vörös hajú Auróra. Catherine pedig kimerült a hőségtől, és a lány elaludt.
  A fiú egy helyben ült, és az orrát is piszkálta. Erzsébet viszont azon gondolkodott, hová tegye az útvonalat. Ötlet volt bőven. De melyik vezet az üdvösséghez?
  Nem akartam, hogy a nácik elfogjanak. A félmeztelen Erzsébet Daria példáján már látta, hogy miben van ez tele. Szegény lányt egy felderítő razzia során fogták el. A nácik először levetkőztették, és ostorral alaposan megtépték. Aztán mezítláb hajtottak a havon át egy szomszédos faluba. Ott pedig fagyos lábbal kénytelenek voltak a parázson táncolni.
  Szegény Daria nagy szenvedést élt át. Aztán egy fogasra tették, és arra kényszerítették, hogy szinte meztelenül lógjon, amíg a lány meg nem halt a hidegtől. Így Erzsébet eszébe jutott, hogy fogságban - kínzásban és kivégzésben - várják őket.
  
  
  Általában meglepő, hogy egy ilyen kulturált nép, mint a németek, ilyen, egyszerűen természetfeletti kegyetlennek bizonyult. Maga a félmeztelen Erzsébet is csodálkozott azon, hogy a nácik egyszerűen nem sajnáltak senkit. Még a gyerekeket is megkínozták, és ez ámulatba ejtett...
  Főleg, amikor az úttörőket szögesdróttal, izzó dróttal korbácsolták. Brr! A náciknak kövük van szív helyett?
  A mozgás során a lányok több szovjet katonát láttak nyomulni az erdőben.
  A gyönyörű Erzsébet parancsot adott a tank leállítására, és felajánlotta, hogy elhozza a katonákat. Így nem volt bent hely, a harcosok letelepedtek a páncélokra - tornyokra és hajótestekre. Még kezet is fogtak, nehogy leesjenek.
  A katonák fiatalok voltak, szinte mindegyiküknek még sörtéje sem volt, csak az őrnagy volt idősebb a többieknél. A meztelen lábú Aurora, mint a legtöbb vörös hajú nő, temperamentumos, flörtölni kezdett a harcosokkal. Még a legszebbek kezét is megfogta, és a mellkasára tette.
  Erzsébet szigorúan rákiáltott a vörös hajú fenevadra:
  - Nyugodt maradni!
  A fiatalember elpirulva levette a kezét, és a félmeztelen Aurora felmordult:
  "Nos, nem sajnálod ezeket a fiúkat, akik elvesztették a női ragaszkodás szokását?
  Szép Erzsébet, ellágyulva válaszolt:
  - De ne tedd mindenki előtt... Ha senki sem lát, akkor csinálj, amit akarsz!
  A meztelen lábú Aurora bosszúsan rázta a csípőjét. Közelség, jóképű fiatalemberek izgatottak. A forró vérű vörös hajú pedig olyan szenvedést élt át, hogy most nem tudta kielégíteni a tigris vágyát. Az egyik bikiniben Catherine is fel volt izgulva, férfit szeretett volna, de tudta, hogyan uralkodjon magán. Bár már áldozatnak vázolta magát a páncélos fiatalemberek között. Íme a világos, fekete szemöldökű. Amikor megállnak éjszakára, akkor...
  A mezítláb Erzsébet is vágyat érzett magában, de a komszomol tag nevelése tiltakozik az állati ösztönök ellen. Nem szeretkezhetsz az első emberrel, akivel először találkozol, csak azért, mert aranyos. Bár élvezetes.
  Elizabeth elűzi magától ezeket a gondolatokat, de minél többet próbálkozik, annál többet akar. Szerencsére egy újabb szovjet tank jelent meg előtte. Sőt, a méret és a forma alapján - KV.
  A lány elzavarta, a csupasz lábú Aurora pedig, mivel a rádió nem működött, zászlókkal jelzett. Egy szovjet tankból válaszoltak neki. Mintha minden rendben van, hamarosan elhagyjuk a kazánt.
  Csak Elena nézett riadtan - lehet, hogy nincs elég üzemanyag.
  A szőke lány odakiáltott a vörösnek:
  - Jelezze, hogy üzemanyagra van szükségünk.
  A mezítlábas Aurora jelt adott. És válaszoltak neki. Hogy hamarosan beüt egy utánpótlás teherautó és jobb lesz. A vörös hajú megsimogatta a katona még mindig szakálltalan arcát, és... élesen megütötte az ajkát. A fiatalember ismét elpirult. Az őrnagy a homlokát ráncolva megkérdezte:
  - Miért nem csókolsz meg?
  A félmeztelen Aurora tapintatlanul válaszolt:
  - Öreg vagy!
  Az őrnagy sértődött hangon válaszolt:
  "Csak harminchárom éves vagyok. Krisztus kora!
  A csupasz lábú Aurora megvetően felhorkant:
  - Nem hiszek Istenben! - Ahogy Lenin mondta: Isten csak egy illúzió, de ez egy nagyon káros illúzió, megbéklyózza az elmét!
  Az őrnagy szomorúsággal a hangjában tiltakozott:
  - Én sem hittem Istenben, de olyan elképesztő eset történt velem, hogy ez csak felsőbb hatalmak közbelépésével magyarázható!
  A vörös ördög szkeptikus volt:
  - Mindent meg lehet magyarázni materialista pozíciókból. Csak a megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie.
  Az őrnagy megvonta a vállát, a haja már őszült, és tényleg úgy tűnt, legalább negyven éves. A meztelen lábú Aurora még mindig a fiatalabb srácokat részesítette előnyben. És nem nagyon érdekelte az őrnagy, mint férfi. Bár kíváncsi, mit látott szokatlan? Talán a pokolba?
  Egy félmeztelen Aurora végighúzta csupasz talpát a fegyver éles részén. A sarok csiklandozó lett, a tüzes szépség elmosolyodott.
  Aztán megkérdezte az őrnagyot:
  - És mit láttál?
  Váratlanul így válaszolt:
  - Tudod, ezt a következő találkozón elmondom!
  A félmeztelen Aurora szkeptikusan megjegyezte:
  - De téged is megölhetnek, nem?
  Az őrnagy szándékos közönnyel mondta:
  Szóval ez a sors! Mint te szépség!
  A vörös hajú komolyan válaszolt:
  - Boszorkány vagyok, és a boszorkányok nem halnak meg háborúban!
  Az őrnagy nevetésben tört ki, és megsimogatta a lány tüzes fejét:
  - Az ateista boszorkány... Ez olyan érdekes!
  A mezítlábas Aurora komolyan válaszolt:
  - Nem zavar! Ráadásul, ha nem hiszel a pokolban, sokkal bátrabb vagy a boszorkányságban!
  Az őrnagy még válaszolni akart valamit, amikor három lövedék eltalálta az előtte lévő KV harckocsit. A németek gondosan álcázva csapást állítottak fel. Sőt, az egyik tank a "Panther" -2 legújabb módosítása volt, hosszú csövű 88 mm-es ágyúval, amely közelről képes áthatolni az IS-2 elülső páncélzatán. A lányoknak ismét egyenlőtlen csatát kellett vívniuk. De úgy tűnik, ez a sorsuk: harcolni és győzni! Ez ellen pedig még az ő hősiességükkel sem lehet tenni semmit!
  Bár, ha győzelmet aratsz ebben, akkor minden báj! Nincs félelem!
  A mezítláb Erzsébet telt hangon énekelt;
  A fasiszta hóhér kitépi a vállát,
  Itt az állvány, fogó, fúró kéznél!
  Meg akarja nyomorítani a lélek testét,
  Jelentéktelen szörnyeteg, de jól néz ki!
  
  Pénzt ígér, hajókat a tengerben,
  Mit adhat még egy cím is!
  Igazán a vonalba helyeztél,
  Hiszen neki te csak egy hulla vagy és játék!
  
  Tudni akar a vállalkozásunkról,
  Mi újság a szegények láncolatában, hogy megbilincseljék!
  Ezért nagylelkűen fogok vezetni, és kijövök,
  Elfelejteni az apját, sőt az anyját is!
  
  De szilárdan szolgáljuk a szülőföldet,
  Nem törhet meg minket a hóhér kegyetlensége!
  Egy ág meghajlik a széllökéstől,
  És a meztelen babák sírnak!
  
  Igen, elvesztettem az első nehéz kört,
  De a Mindenható lehetőséget ad a megtérülésre!
  És akkor én magam küldöm kiütésre az ellenséget,
  Az öklöm szilárdan megfogja a hüllőt!
  
  A szülőföld olyan erőt ad nekem
  Hogy le lehet győzni minden kínzás fájdalmát!
  És menj ki ebből a feneketlen sírból,
  Nehogy felfalják, mérges medve!
  
  Még egy kicsit, és közel a megváltás -
  Győzelmet fogunk elérni az ellenség felett!
  A kommunizmus fényének leple alatt élni,
  Hogy a Nap elöntse arannyal a házat!
  Nos, mi van az ilyen lányokkal, a Vörös Hadsereg katonái képesek ellenállni az ellenségnek. És bátran harcolni fognak.
  Ennek ellenére a nácik ismét áttörtek Sztálingrádig, és heves harcok dúlnak a Volga-parti városért.
  Lányok és itt hősiesen harcolnak. Mintha egy igazi halhatatlan zászlóalj lennének.
  Például Alenka kétségbeesett ellentámadásban van, és csupasz lábujjaival szétdob egy robbanékony széncsomagot, és megfordítja a Párducot.
  És ez csak harc a város szélén, ami nagyon kegyetlen.
  Anyuta, a nácikra lövöldöző, visít:
  - Dicsőség a kommunizmus korának!
  És Alla a skarlát mellbimbóval megnyomja a páncélgombot, és magabiztosan eltalálja az ellenséget a helyszínen.
  Aztán csipog:
  - Legyőzhetetlen egy lépést sem hátra,
  Meghódíthatatlan - Sztálingrád hőse ...
  Mindig meghajolva,
  Nálunk Oroszország egy szent ország!
  Maria csicseregte, levágta az ellenségeket, és kacsintott:
  - Dicsőség a Szent Oroszországnak!
  Olympias szellemesen válaszolt, lekaszálva a németeket:
  - A Szovjetuniónak!
  1944. szeptember 2-án heves harcok bontakoztak ki a Volga-parti városért. A Nataska Kaktusova százados parancsnoksága alatt álló női mesterlövész zászlóalj a Volodarszkij utcai romokban foglalt el védekező állást. Gépfegyveres és puskás lányok, gránátkötegekkel megkötve bújtak meg a romok mögött.
  Natasha maga foltos tunikában, meztelen testén, rövid nadrágban és mezítláb. Gyönyörű és gömbölyű lány, erős csípővel, vékony derékkal, féldoboz alatt rövid frizurával. Az arc nagyon kifejező, férfias állú, kék szemei tágra nyíltak. Világosbarna haja portól őszült, magas mellkas, kemény megjelenés. Natasha kapitány több mint két éve harcol, és fiatalsága ellenére sokat látott. A lány lábát vágások és zúzódások borítják. Egy lány mozgékonyabb mezítláb mozogni, mint durva és ügyetlen csizmával.
  A csupasz talp érzi a talaj legkisebb rezdülését, figyelmeztet a bánya közelségére, maga az anyaföld pedig kitartást ad hozzá. Egyrészt megkeményedett a lány lába, és nem féltek a forró fémtől, a romok éles törmelékétől, másrészt azonban nem veszítették el érzékenységüket és rugalmasságukat, a mozgás zúgásán keresztül figyelmeztettek. tankok.
  Édes Nataska egy gránátot tart a kezében, amelyhez egy robbanócsomag van kötve. El kell mászni a félelmetes német "Lion" tankhoz, géppuskákkal öntözni az utcákat.
  Mirabela mellé mászik. Szintén mezítláb, így a zászlóalj összes lányáról kiderült, hogy csizmás, a parancsnokukat utánozva. Poros talpa kiélesedik, amikor a lány négykézláb mászik. Mirabela sárga haja kócos és hosszú... Kicsit göndör. Maga a lány karcsú, vékony, kis termetű. Akár egy lánnyal is összetéveszthető, keskeny vállával és nagynak tűnő fejével.
  De Mirabela már sok mindent átélt. Sikerült meglátogatnia a fasiszta fogságot, miután túlélte a kegyetlen kínzásokat, és a bányákat is, ahonnan valami érthetetlen csoda folytán sikerült megszöknie. De gyerekes, gyengéd arcára nézve soha nem mondhatod, hogy gumibottal verték a sarkán, áram ment át a testén.
  Mirabela lő ... A Harmadik Birodalom katonája, jelen esetben egy arab, holtan esik el, orrában homok és törmelék emelkedik.
  Nataska egy csomó gránátot csúsztat egy szemétkupac alá. Most egy kilencventonnás "Oroszlán" kúszik ide, és felrobbantja. A lány kék szemei zafírként csillognak az arcán, a napégéstől és a portól borongósan.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól védett tartály most helyzetet vált. Az "Oroszlán" 100 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik, és még szögben is. Harmincnégyen nem tudnak áttörni rajta, csak nehézkeveseknek van esélyük. De a hernyók a cél. A lényeg az, hogy megfosztjuk az autót a mobilitástól ...
  Szvetlana lövöldözést lő egy géppuskából... Egy katona, senki sem tudja, milyen nemzetiségű, leesik. A németek, miután meghódították a keleti félteke nagy részét, árja vért ápolnak, és gyarmati csapatokat vetnek harcba: arabokat, afrikaiakat, indiánokat, különféle ázsiaiakat és európaiakat. Nőtt a lengyelek száma is - akik bölcsőtől fogva hozzászoktak ahhoz, hogy gyűlöljék a bolsevik Oroszországot. Itt harcolnak az ukrán nacionalisták, a doni kozákok, a csecsenek és az egész kaukázusi kaganátus. Hitler egy egész internacionálét emelt ki.
  Sok ellenség...
  Svetlana ügyesen kerüli a géppuska tüzet. A golyó szinte széthasadt, portól megfeketedett, kerek, kislányos sarok. A gyönyörű kapitány még csiklandozni is érzett, hogy milyen közel repült el egy nagy kaliberű ajándék. A lány keresztet vetett, és azt suttogta:
  Még egy golyó sem állít meg minket!
  Mirabela visszalő... Egy másik lány Angelica - nagyon vörös hajú, átlag feletti magasságú, és a csekély adagok ellenére izmos. Szintén nagyon csinos lány, fényűző csípővel, felhúzott derékkal, nem nőiesen széles vállakkal és magas mellekkel.
  Angelica csak a rövidnadrágjában harcol, a tunika szilánkokra szakad, porrá omlik, új egyenruhákat pedig nem szállítanak át a Volgán. Isten ments, hogy a kimerült szovjet csapatoknak több lőszert és egy csepp élelmet is átadjanak.
  Angelica tehát szinte meztelen, a lába karcos, főleg a térde. Egy repeszdarab a jobb láb talpát érte, és fáj, nehéz járni.
  Vörös hajú, poros, szinte meztelen Angelica kicsavarja csinos, de ugyanakkor kemény arcát. A lány lövöldözve azt mondja:
  - Az Úr, Moszkva és Sztálin felettünk áll!
  És levágja a támadó nácikat, magának alig van ideje visszagurulni.
  A romok és a szűk utcák megnehezítik a félelmetes német tankok megfordulását. Itt csaknem kétszáz tonnás "egér" van, és egyáltalán nem tudnak átmenni ...
  Ahogy Szvetlana várta, "Lev" vezetett egy kicsit, és elásta magát egy szemétkupacban. Robbanás történt. A hernyó szétrepedt, pár sérült görgő elrepült.
  A sebesült tank megállt, és egy lövedék kirepült a csövéből...
  Valahol dübörgött a távolban, otthagyva a romokat. A szőke Svetlana, mint egy kígyó sziszegte:
  - Ez az én számításom! Fiókot nyitott...
  A kapitánylány ismét kénytelen odébb kúszni. A németek és műholdaik nem tudják kihasználni technikai fölényüket a romokban. A makacs Hitler hibájából a Harmadik Birodalom hordái helyzeti harcokba keveredtek egy meglehetősen nagy és jól megerősített városban.
  Mirabela gránátot dob. Kényszeríteni őket, hogy bukfencet hajtsanak végre a leütött németeken vagy arabokon, megforduljanak. Az egyik náci fegyveres letépi a kezét, és rajta lóg egy iránytűs angol óra.
  Mirabela mosolyogva mondja:
  - Amit az iránytű mutat - a pokolba vezető utat!
  És egy gyönyörű lány leráz egy darab tapadó kerámiát poros sarkáról.
  Angelica is leporol, feszes, telt melleivel. A mellbimbók szinte feketék a szennyeződéstől és viszketnek. És próbálj meg mosni. Megint ásni kell, amikor a német géppisztolyok firkálnak. És plastunski módon kúszni.
  A lányok zászlóalja megtartja pozícióit, bár van ágyúzás. És nehéz kagylókat tépnek, és bombák hullanak az égből... De semmi sem töri meg a szovjet hősnők bátorságát.
  Itt Szvetlana látja, hogyan kúszik a Párduc. Nos, ez a tank már nem olyan ijesztő.
  Beleütheted az oldalába. A lány tüsszentett, kiköpte a port, ami elegáns szájába mászott. Egy gránátot vett a kezébe, amelyet robbanócsomaggal nehezítettek. Észrevétlenül kell lopakodni. De sok a füst a környéken.
  Angelica kúszni kezdett, csupasz lábujjával és könyökével a lefolyón pihent. Olyan volt, mint egy macska, aki egeret üldöz. A lány emlékezett a háborúra a negyvenegyedik év szörnyű nyaráról, amikor a Wehrmacht alattomosan megszállta a Szovjetunió kiterjedését. A lány sem félt, majdnem a lány? Eleinte igen, de aztán megszokja. És máris közönséges zajként érzékeli az állandó kagylókitöréseket.
  És most nagyon közel robbant. A lány a hasára csapott. A töredékek vadméhnyájként rohannak felülről. Angelica kirepedt ajkakkal suttogja:
  - Az igazság nevében, Uram!
  A lány felgyorsítja a kúszását, és egy gránátot dob, amelyhez robbanócsomagot csatoltak. A jelen ívben repül. Robbanás hallatszik, a Párduc vékonyabb oldalpáncélja adja magát. A német tank égni kezd, a harci felszerelés felrobban.
  Svetlana mosolyogva suttogja:
  Köszönöm Uram Jézus! csak benned hiszek! Egyedül hozzád imádkozom!
  Megtöri a párducot. Leszakadt, egy hosszú törzs romokba temetve. Az oldalpáncélról leválasztott elülső páncél egy gombóchoz hasonlít.
  Szvetlana, akinek a portól és leégéstől barna arcán búzavirág csillog, ezt mondja:
  - Minél több tölgye van az ellenségnek, annál erősebb a védelmünk!
  Angelica nagyon szexi, fekete bugyiban, meztelen, poros, erős testalkatú. A lány nagyon okos. Csupasz lábujjával képes üvegszilánkokat dobálni.
  Most egy éles tárgyat dobott kecses, porral borított lábával. És egy fasiszta torkán ragadt. A gyönyörű Angelica azt suttogta:
  - És én szexszimbólum vagyok, és a halál szimbóluma!
  . 4. FEJEZET
  A lány, ami után ismét kúszott, lövöldözött. Led tűz és Svetlana.
  A szépség-kapitány, Natasha, miután levágta a fasisztát, csicseregte:
  -Az élet egy lánc, és a benne lévő apróságok a láncszemek...
  Mirabela lőtt, felvágta a Fritz fejét, és hozzátette:
  - Nem lehet nem jelentőséget tulajdonítani a linknek!
  Svetlana, aki ismét pontosan lőtt, károgott:
  - De nem mehetsz ciklusokban apróságokon...
  Mirabela pontosan lőtt, és hozzátette:
  Ellenkező esetben a lánc beborít!
  Egy másik lány, Olimpiada, szintén nagyon szép, az úttörő Seryozhka-val együtt aknát készített egy dróton. Ők ketten lökdösték... Az alattomos booger bemászott a "Tigris"-2 hernyójába. És hogyan fog felrobbanni ez a hosszú csövű német autó.
  A szőke fiú Szergej felkiáltott:
  - A mi Oroszországunk, van egy vödröd!
  És alig volt ideje visszaugrani, villogva, fekete, ledöntött sarkú cipőben, a leomló tetőről.
  Olimpia megsimogatta a fiú nyakát, és így szólt:
  - Ön nagyon okos!
  Az úttörő utat tört magának, és csatlakozott a női zászlóaljhoz. A fiú is nagyon kreatív. Például repülőgépeket készített, hogy lelője a fasiszta támadógépeket. Amikor a Focke-Wulf-ok vagy TA-152-esek felemelkednek, hihetetlenül fülsiketítő üvöltés hallatszik.
  A németek egy Wagner-szimfónia kíséretében sztrájkolnak. Olyan fenséges dallam.
  Olympias bosszúsan mondja:
  - Még mindig megpróbálnak ránk ijeszteni!
  Az úttörő fiú pátosszal énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  A halál nem visz minket a csillagos ég alá!
  Mert a szent Oroszország keményen fog harcolni,
  Megtöltöttem a hatalmas géppuskát!
  Olympias, egy magas, izmos lány, széles csípővel és vállú, tipikus parasztasszony. A harcok során rongyokra szakadtak a ruhák, az erős lábak meztelenek, a haj két copfba van fonva és erősen poros.
  Serjozska még csak tizenegy éves, sovány az alultápláltságtól, karcos és koszos fiú, csak rövidnadrágban. A fiú természetes fehér haja őszült, a bordái pedig a vékony, cserzett és piszkos bőrön látszanak. A lábak rettenetesen ledöntöttek, égési sérülések, zúzódások, hólyagok. Igaz, a sors megóvta a gyereket a súlyos sérülésektől.
  Az ő hátterében az olimpia nagynak és kövérnek tűnik, bár a lány egyáltalán nem kövér, hanem erős, edzett hússal a csontokon. Sőt, úgy tűnt, hogy az éhség egyáltalán nem érintette csillogó és nagy alakját.
  A lány nehéz páncéltörő puskából lő. A német autókat nem lehet homlokon átszúrni, de a pályákon van rá esély.
  És a vaskos "Oroszlán", miután súlyos robbanóanyagot kapott a futóműben, füstöt kezdett fújni, mint egy erős dohányos.
  Serjozska rosszindulattal énekelte:
  - Büdös Fritz gondolkodás nélkül rágyújtott a bejáratnál! Persze nagy bajba keveredett!
  Az izmos, lebarnult vádlitól villódzó Olimpia csupasz, gyönyörű lábával sztepptáncot vert. A lány ezt énekelte:
  - Szent orosz arcok villognak az ikontól ... Isten ments, hogy legalább ezer Fritzet áztasson! És ha valaki többet zümmög, mint a fasiszták, akkor senki, hidd el, nem fog elítélni ezért!
  Aztán újratöltötte a páncéltörő puskát, és újra lőtt. A német transzporter ismét füstöt fújt ki.
  A lányzászlóalj jelentős károkat okozott a Fritzben. De veszteségeket is szenvedett. Itt egy lány kettészakadt, és az arca a por ellenére is sápadt lett.
  Sztálingrád nagy részét már elfoglalták a nácik, de ami a városból megmaradt, az nem akar megadni és megadni magát.
  Svetlana eközben megpróbál áttörni a "Tigrist". Egy erős német autó, oldalba kapott egy gránátot, de nem adta fel magát. Megfordul, hogy ágyút lőjön. A lánynak bele kell fúrnia a földbe és a törmelékbe, hogy ne törje össze a jelen által kibocsátott robbanáshullám.
  Svetlana halkan suttogja:
  - Anya, apa, sajnálom!
  Mirabela gránátot dobott a Tigrisre, ami a homlokán robbant. A lány felszisszent:
  - Arról, hogy a könnyű tanítás télen tavasszal... Kivétel nélkül ismétlem, hogy Hitler egy pestis fattyú!
  Angelica, megtörve a nácik pillantását, és törve rájuk öntötte a vizet, megfeszült:
  - A koporsóban most láttam a Führert! És egyenesen a szemébe rúgta szegényt!
  A vörös hajú lány valójában puszta ujjaival egy gránátot dobott a tankra. Eltalálta a hordót... Robbanás következett, és a "Tigris" szája megrongálódott.
  A gyáva német elvette és meghátrált.
  Svetlana felhorkant az orrlyukain keresztül:
  - A miénk, a tied nem enged!
  Mirabela golyóval levágott egy hitleri zsoldost, és ezt énekelte:
  - És a gazember nem tréfál! Kezek-lábak, csavarja az orosz köteleket! A szívbe mélyíti a fogát... Fenékig issza a hazát!
  Svetlana kuncogott és ugatott:
  - A Führer vadul kiabál, tépi magát!
  Mirabela lőtt, és hozzátette:
  - Hát a halál puffan, vigyorog!
  Megjelent egy még veszélyesebb "Shtumrtiger". Egész épületeket és bunkereket rombol le. Ráadásul nem közelíti meg a szovjet csapatok állásait. Az autót német géppuskások őrzik fedél alatt.
  Svetlana úgy látja, hogy a Fritz pozícióihoz közel kerülni irreális. De az égen Focke-Wulfs. Az egyik ilyen gép közelebb repül a szovjet állásokhoz. A lányok tüzet nyitnak rá.
  Angelica gránátot dob, és dühösen azt mondja:
  - Mély halálban - nincs megbocsátás!
  Ezt követően a lány ad egy fordulatot a géppuskától. Gyorsan visszagurul. Gyorsan felhajt egy viszonylag új német "Panther" -2 tank, kis toronnyal és alacsonyabb sziluettel.
  Több lány gránátot dob a német autóra. Miután megkapta az ajándékokat, lefagy, és nem tud megfordulni.
  Angelica füttyentett, sziszegve:
  - Ez egy új támadás! Tépjük a száját!
  A Panther-2 vicsorgott és elsütötte erősebb fegyverét.
  A tűzoszlop megosztotta a levegőt, és azonnal felmelegítette és elektrolizálta a légkört.
  Angelica felkacagott, a kagylók elrepültek a félmeztelen lány mellett. A szégyentelen vörös hajú megrázta a csípőjét, és így szólt:
  - És Newton legyőzte az ellenségeket, ledobta a trónról az igát! Fritz elrendelte Newton törvényét!
  Sztálingrádot teljesen elnyelte a tűzvész, amikor lángnyelvek nyalogatták az eget, és lila, narancssárga és skarlátvörös szikrákat pattogtak! És minden szikra olyan, mint egy pokoli kastélyból kiszabaduló szellem.
  Szvetlana, aki leütött egy német vadászgépet, kék szemeit villantotta, és énekelte:
  - Mit nyafogsz rossz öregasszony? Hidd el, csak egy pszichiátriai kórház sír érted!
  Mirabela énekelve énekelte a nácikat:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre és fejbe ütni a Fritzt! Szerezzen borogatást a Führernek, és küldjön golyókat egy géppuskából!
  A lány vadul felkacagott, és a hasáról a hátára borult. Csináltam egy biciklit lábakkal. Egy gránát repült fel. A repülő Focke-Wulf, miután repeszeket kapott a hasa alá, fürgén emelkedett. Látható, hogy éles szilánkok megsebesítették. A fasiszta lény kigyulladt, és elkezdett elveszíteni törött szárnyaik darabjait.
  Svetlana, látva, hogy Fokke hogyan veszít a magasságból, felmordult:
  - Ez egy szemafor! Egy fejsze lóg a fedélzeten!
  A német gép felrobbant, törmeléket szórva az égbolt minden távoli sarkába. És hova lett a fasiszta ász. Megtettem az utolsó kanyart. A hóhér hullott hamuba, nem a pilóta!
  Mirabela tüsszentett, port szórva így szólt:
  - Lenni vagy nem lenni? Ez nem kérdés!
  Angelica ismét egy üvegdarabot dobott a lábával, olyannyira, hogy a szemébe ütközve, a tarkóján keresztül kijött Fritzre:
  - Én egy tank armada vagyok! És kezelni kell!
  A németek és műholdaik megpróbáltak előretörni, és gránátokat dobtak maguk elé. Az ilyen taktikák a lányokkal szemben nem működtek. Itt Seryozhka katapultot vetett be, és hogyan találja el az ellenséget válaszul.
  Az úttörő fiú felkiáltott:
  - A Mikulás kitépi Hitler száját!
  A nácik tömegébe behatoló katapult lövedéke szétszóródott, és egyben a levegőben is felborult. Fritz elesett, és a faltörmelékre tört.
  A "Tiger" -2 tank elvesztette egyensúlyát, és nekiütközött az "Oroszlánnak". Ó, Leva, hol van a félelmetes neved?
  Svetlana mosolyogva válaszolt:
  - Nos, jól csinálta Serjozhka!
  A fiú agresszíven felmordult.
  - A Pioneer mindig készen áll!
  A lány válaszul megrázta mezítláb.
  A kapitánylány ismét szögezni kezdett. Olympias pedig csiklandozta Serjozska keskeny lábát, milyen keményen bírja! Nem csoda, hogy a fiú nem fél átfutni a tüzeken.
  Mirabela egy énekben azt mondta:
  - A fiatalság jó - az öregség rossz!
  Angelica, ez a vidám vörös hajú, egyetértett:
  Nincs rosszabb az öregségnél! Ez valóban a lehető legundorítóbb állapot!
  A lány pedig puccssal ugrott. Egy pillanatra undorító nagymamákat képzelt el. Nem, ne hasonlítsd össze, egy öregasszonyt egy lánnyal. És micsoda szépség, karcsú testben.
  Angelica fogta és énekelte:
  - Áramlás évről évre, évek egy lakókocsiban,
  Egy öregasszony hennát dörzsöl mozsárban...
  És mi van a karcsú alakommal,
  Nem értem, hogy ment a fiatalság!
  Szvetlana felvillantotta a szemét, ágyéki ütéssel leütötte a németet, és megjegyezte:
  - Nem! Mégis, a háborúban van egy varázslat - örökké fiatalnak maradni! Mindig részeg!
  Olympias új töltetet helyezett a katapultba. Ez olyan, mint egy jó habarcs. A lány felszisszent:
  - Ne passzolj, hanem passzolj!
  Serjozska megrázta vékony, de fürge lábát, és ugatott:
  - Fritz arc!
  Egy gránát pedig egy robbanócsomaggal együtt javában repült a nácik állásaiba.
  Igen, Sztálingrádot nem adták nekik. Június vége óta harmadik hónapja tart a roham, de a város nem tudott mindent bevinni. A front más szektoraiban a nácik értek el sikereket, de ezen nem.
  Svetlana elsütötte a pisztolyát, és felmordult:
  - Minden lehetetlen, történetesen lehetséges... Nem kell nagyon bonyolulttá tenni az univerzumot!
  És nekiütközött egy motorkerékpár benzintankjának. A gép felrobbant, és tüzes forgószelek világították meg a füstös tájat. A németet pedig széttépte egy tüzes mancs.
  A lány kapitány felkiáltott:
  - Szeretek gonoszt ölni! És ez a legnagyobb jó!
  Mirabela kitörve megverte a németeket, és felszisszent:
  - Játsszunk disznót!
  Angelica tüzet nyitott, pontosabban. Néhány fekete maradt a lándzsával borított törmeléken:
  - Öld meg az ellenséget! - suttogta a lány.
  Mirabela játékosan énekelte:
  - Miután Hitlert rúzssal, Mainsteint hajlakkkal festettem, a hercegnő fogságába hurcollak, a hűséges kutya megrágja!
  Svetlana tüzel, sziszegve:
  - Gyere este, Adolf, akaszd fel magad... Ne hülyéskedj már! Gyerünk este, repülj, mint a sólyom - hogy keményen megverd a nácikat!
  Mirabela dühösen mondta, és leütötte a sisakot a rohamosztagos fejéről:
  - Tudunk! És mi is fogunk!
  A "Lenin" zászlóalj lányai megállították az idegen csapatok előrenyomulását. Fritz előrelépett, szó szerint holttesteket dobott az űrbe. A "Lev" tank sem segített, amellyel reményeket fűztek. Íme a gép egy 150 mm-es pisztollyal ellátott módosítása.
  Angelica leüt egy követ, amely a meztelen mellbimbójára tapadt. A lánynak olyan szép és telt mellei vannak. A lány egy gránátot dob a lábával. A láb erősebb, mint a kar, és a dobás tovább megy.
  "Oroszlán" kapott egy rést a hernyóban, és megállt. Lövés az erős szájából. Dübörgés és összeomlás.
  Angelica köpködve azt mondja:
  - Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól!
  És a lány újra lő. És rendkívül jól csinálja. A toronyból kihajló fasiszta visszaesik.
  Egy vörös hajú, majdnem meztelen lány azt mondja:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megtörnie az oroszokat! Aki mer, az csatában támad, az ellenséget hevesen megverjük!
  Angelica pedig görgeti a prés izmait, amit nagyon kidomborított.
  Ó, milyen szépek a lányok! Nem akarom, hogy egyikük meghaljon.
  Stalenida futott... Nagyon szép lány, bolyhos, fehér hajjal. Valahogy sikerül bekennie őket valamilyen bájitallal, hogy ne piszkosuljanak.
  A lány nagyon szép, Vénusz figurájú, csak tónusosabb és domborúbb. Ruhák rajta, csak melltartó és bugyi. Minden mást már szétszedtek. De milyen kecsesek a lábak! Ez nem lány, hanem a tökéletesség pecsétje, a szépség koronája.
  Különleges módon mozog, akár egy mókus. A mezítláb és a villogás, és a sarok meglepően tiszta marad. Stalenida lő, és a fasiszta fekélyt kap a mellkasában.
  A lány azt mondja:
  - A szülőföld iránti hűség a legmagasabb szó!
  Angelica nevetve jegyezte meg:
  - Vedd le a melltartód és maradj olyan, mint én rövidnadrágban!
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Ez nem helyénvaló!
  Angelica megrázta a csípőjét, találóan lőtt, és énekelte:
  - Valami Komszomol tag szokatlan lett! Mezítláb járni így nagyon illetlenség!
  Steelenida kuncogott, és megjegyezte:
  - Miért hozz örömet a Fritznek, nézd a szépségünket!
  Angelica határozottan válaszolt:
  - A szépségünk halálos!
  Az acéllány kuncogott, és rálőtt a TA-200-ra. A náci autó kigyulladt. És a gyönyörű szőke felkiált:
  - Halál a gonoszra!
  Angelica felkacagott.
  - És az élet szép!
  Steelenida, látva, hogy a német zuhan, felmordult:
  - Ez a legmagasabb érték! Ne gondold, hogy a nácik nyertek!
  Angelica énekli:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelem vár... Akik arra vágynak, hogy áttörjék a bilincseket! Győzelemre várva! Győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a nácikat!
  Egy gyönyörű lány, és meztelen melle remeg. Jó csupasz felsővel a melegben, amit a tűz fokoz.
  Svetlana most sokkal elszántabbnak tűnt. Géppisztollyal lőtt a Fritzre, és ugatott:
  - Kasztrállak!
  És valóban, a nácik halálos ajándékokat és koporsókat kaptak! És a lány mutatott nekik egy figurát, építsünk csupasz lábujjakat. És fütyült, mint egy csalogány-rabló. És az alsó végtagok ujjain keresztül.
  A kapitánylány nagyon okos. És csillogó. És egyáltalán nem kegyetlen. Néha ő is sajnálja az ellenség katonáit, akiknek gyermekeik lehetnek, akik sírni fognak halott apjukért.
  Svetlana azonban elűzi magától az ilyen gondolatokat, ezért szeretne könnyekben törni tőlük. De nem az oroszok jöttek a németekhez rabolni és gyilkolni. Nem, ezek a németek, és egy egész agresszív külföldi csapat tört be a világ minden tájáról az orosz területekre.
  Szvetlana keresztet vetett és rálőtt a Fritzre, aki csendben próbált közel kerülni az orosz Fritz pozícióihoz... Szeme és agya, amelyet egy golyó kiütött, kiszivárgott.
  A kapitány leány mosolyogva mondta szellemesen:
  - Egyenesen szemtől szembe, fejtől fejig!
  Svetlana pontosan lőtt, és egy oldalkocsival elütött egy motorkerékpárt. Az autó szakadni kezdett, a géppuska pedig elrepült, többször felborult. Aztán a pofa belesüppedt a törmelékbe.
  A lány csupasz, poros talpát a törmelékhez dörzsölte. És megint célzott. Vidám, fiatal arca inkább vigyorgott. A lány ezt énekelte:
  - Nem, mondtuk a fasisztáknak, népünk nem fogja eltűrni, hogy az orosz illatos kenyeret gázlónak nevezzék!
  Mirabela nagyon pontos lövést lőtt, amiből a Focke-Wulf fellángolt, és csicseregve:
  Egy gazember számára természetesen egyértelmű a választás,
  Dollárért kész elárulni Oroszországot ...
  De az orosz férfi olyan szép
  Hogy kész életét adni a Szülőföldért!
  A lány bukfencezett, megmutatta a náciknak a fügét, tekert, és a golyók nem értek a szépséghez.
  Angelica megjelent, ez a szépség, szinte meztelenül, sárosan, mint az ördög, két lábbal egyből gránátot dobott. És ellenőrizte:
  - Amim van, az... Fritz éles oldalon!
  Olympias javította Angelicát:
  - Élesen, oldalt, és nem az éles oldalon!
  A lány kuncogva rázta a görögdinnye mellét, és egy robbanócsomagos gránát segítségével gránátot indított. A "Tigrist" a száján találták el, és ez a görbe műalkotás elkerülte.
  Ezek után a náci lény meghátrált. Kúszni kezdett, mint a tűzbe kapott teknős.
  Szvetlana vidáman kacsintva énekelte:
  - És a "Tigris" hátrál, a németek pedig bujkálnak!
  A Leányzászlóalj támadások, légicsapások és nehézfegyverek alatt manőverezett. Itt csaptak be a sugárhajtású bombázók, törött, vörösen izzó meredek emelkedtek az égbe. És a kövek égtek. Szerencsére egyik lány sem halt meg, de férfiak mentek a másvilágra - akik nem nagyon sajnálják! És a lelkek repülnek - egyesek a mennybe, mások a pokolba! Ahol már vasvillás ördögök várják azokat, akik nem hittek Jézusban.
  Angelica a legszexisebb a dühös harcosok közül: nos, a nácik a "Sturmtiger"-ből valóban rálőhetnek a szovjet csapatok állásaira és megölhetik a vörös harcosokat?
  A lány pedig mezítláb megragadt egy gránátot, és bukfencező zuhatagban tekergett. És egyre gyorsabban pörög. Aztán minden erejével beledobta a halál ajándékát a Vihartigris széles pofájába. A szépség meztelen, lebarnult lábai megvillantak, és a gránát a széles szájkosárba repült. És az erős gép először megfulladt, majd rohant. A "Sturmtiger" oldalain álló két "királyi tigrist" feldobtak és szétszóródtak különböző irányokba. Leszakadtak róluk a görgők, és lezuhantak, úgy repültek, mint a királynő törött nyaklánca.
  A robbanáshullám megdobta Angelicát, és a lány fejjel lefelé repült. És megfordították, megingatták és megdobták. De a szépség ennek ellenére földet ért, éles törmeléket és zúzott köveket vájtak csupasz talpába. A lánynak fájdalmai voltak, és még a bőrkeményedéses lábfején keresztül is kilyukadt a hegye.
  De Angelica erőt kapott ahhoz, hogy felálljon és kiabáljon:
  - Ti fasiszták a hamuban lesztek!
  Svetlanát és más lányokat egy robbanásszerű hullám feldobta, sőt kissé össze is törte. De a gyönyörű harcosok közül senki sem halt meg. A lányok hurrikánnal és jól irányzott tűzzel találkoztak. A kiugrott nácik és a Szovjetuniót ostromló agresszív rovarok elnyomása.
  Mirabela nagy lelkesedéssel énekelte:
  - És amikor az Úr trombitája visz minket a csatába, barátok leszünk a komszomollal! És Jehova akaratából a mennyei névsorolvasáson leszek!
  Angelica, lerázva véres talpáról a port, így énekelte:
  - Lenin, buli, Komszomol! Őrültek házába küldjük a Führert!
  A lányok fülsiketítően nevetni kezdtek, Serjozska pedig riadtan és bosszúsan mondta:
  - És a katapultom, nem olyan pontos - mint Angelica csupasz és erős lábai!
  Olympias, aki a kar izmaival játszott, azt mondta:
  - Rendben van! Még mindig gondolkodsz. Valami menőbbet!
  Sztálingrád makacsul kitartott. De a Kaukázusban a helyzetet súlyosbította Törökország háborúba lépése.
  A második front megnyitása milliós oszmán hadsereggel természetesen további problémákat okozott.
  Harcok bontakoztak ki a Kaukázuson. És a törökök nagy nyomással elárasztották ...
  Ősszel és télen heves harcok eredményeként a Kaukázus elesett ... És a nácik és a törökök elfoglalták.
  Oroszország összes népe elkeseredetten harcolt a Kaukázusban.
  A szovjet lányok azonban az SU-100-ason is jól küzdenek.
  Bár Oroszország helyzete reménytelennek tűnik. De a harcosok Erzsébettel együtt sasként harcolnak.
  Ekaterina csupasz lábujjával megnyomja a kart. Egy lövedéket küld, amely oldalba szúrja a náci E-50-es autót, és üvölti:
  - A nagy vörös és bíbor kommunizmusért!
  Elena a csupasz, finom lábával az ágyút is csapkodta. Pontosan eltalálta az ellenséges tankot.
  A lány csicseregte:
  - Az én gyönyörű Oroszországomért!
  Euphrasia agresszíven megjegyezte, nagyon jól irányzott tüzet vezetve:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  És csupasz, cizellált lábakat is használ.
  A szovjet gép nagyon erős és harcos. És elég jól lő.
  Az SU-100 képes behatolni az E-50 oldalára. De a lányok még a homlokát is áttörik, csábításba vagy a végétől a végéig. És átvágták a fémet.
  Erzsébet csupasz lábujjait használva rálőtt az ellenségre. És csiripelt:
  - A kék patakból...
  Ekaterina is lőtt, ezúttal skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a kart, és búgta:
  Megindul a folyó...
  Elena agresszívan vigyorogva és sziszegve kiadta:
  Nos, kezdődik a barátság...
  És csupasz sarkával is megnyomta a kart.
  Euphrazia üvöltve lőtt az ellenségre:
  - Egy mosollyal!
  A lányok nagyon aktívan dolgoznak az SU-100-on. És semmisítse meg az ellenséges felszerelést.
  Baku külvárosában pedig az úttörők árkokat ásnak. Vannak különböző nemzetiségű srácok. Különösen sok fényes fej villog. Vannak vörös, fekete és szőke gyerekek.
  Egy dolog köti össze őket: a kommunizmus diadalába vetett hit és a mezítláb. Jól látható, hogy a háború alatt nem mindenkinek van cipője, ezért a szolidaritás jeléül minden gyerek csupasz, kerek sarkát fitogtatja. A kaukázusi tél meglehetősen enyhe, és ha mozogsz és lapáttal dolgozol, a hideg nem olyan szörnyű.
  A gyerekek lelkesen dolgoznak és énekelnek:
  Tüzet gyújtani, kék éjszakák,
  Úttörők vagyunk - a munkások gyermekei...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  Az úttörők hívása - mindig legyen készen!
  És itt jön újra a riasztó. Fiúk és lányok ugrálnak az árok aljára. És felülről már kezdenek szétrobbanni a lövedékek: az ellenséges tüzérség dolgozik.
  Pashka megkérdezte Masától:
  - Nos, szerinted túléljük?
  A lány magabiztosan válaszolt:
  - Legalább egyszer ellenállunk, a legnehezebb órában!
  A Pioneer Sasha logikusan megjegyezte:
  Hősiességünk megingathatatlan.
  A fiú csupasz talpával a kövekre ütögette. Látható, hogy a fiú szilárd bőrkeményedésekkel töltötte fel magát.
  Tamara lány megjegyezte:
  Félelem nélkül fogunk harcolni
  Egy lépést sem fogunk visszavágni...
  Hagyja, hogy az inget átizza a vér -
  Még több ellenség, fordítsd a lovagot a pokolba!
  A fiú Ruslan, a fekete hajú úttörő megjegyezte:
  Évszázadok múlnak, eljön egy korszak,
  Amelyben nem lesz szenvedés és hazugság...
  Küzdj ezért az utolsó leheletedig...
  Szívből szolgáld Szülőföldedet!
  A fiú Oleg, vékony és szőke hajú, csipog, versek:
  Nem, az éberség nem halványul el,
  Sólyom, sas tekintete...
  Az emberek hangja zengő -
  A suttogás összetöri a kígyót!
  
  Sztálin a szívemben él
  Hogy ne ismerjük a szomorúságot,
  Kinyitotta az űrbe vezető ajtót
  Fölöttünk ragyogtak a csillagok!
  
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  A fiúk és a lányok kórusban tapsoltak.
  De most sugárhajtású támadó repülőgépek már repülnek és bombákat dobnak le. És ez egy agresszív bejegyzés.
  Oleg és Sasha felemeltek egy csúzlit, és elindították a halál ajándékát. A csövet pedig egy náci támadó repülőgép találta el.
  Natasha lány énekelte:
  - A komszomol nem csak a kor,
  Komszomol a sorsom!
  Meghódítom az űrt, azt hiszem
  Éljünk örökké!
  Ahmed, egy azerbajdzsáni úttörő fiú mosolyogva válaszolt:
  - Ön még nem komszomoltag, Natasa!
  A lány dühösen taposott mezítláb, és dallamos hangon válaszolt;
  Az apák mellett, vidám dallal,
  Kiállunk a Komszomol mellett...
  A fényévek korszaka közeledik,
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Az úttörők kiáltása - legyen mindig készen!
  Oleg is megnyomta csupasz, gyerekes lábát, és felüvöltött:
  Erősebb kalapáccsal szorítsa a proletárt,
  Attól, hogy a titán kézzel összetöri az igát...
  Ezer áriát énekelünk Szülőföldünknek,
  És fény az utókornak, jó!
  A gyerekek örülnek. Valójában a németek bombáztak, és csak egy lánynak jutott egy töredék a csupasz, kerek, rózsaszín sarkába.
  Pioneer felsikoltott, de aztán az ajkába harapott.
  Így hát felkészültek a támadás visszaverésére. És már tankok is vannak a nácikkal. Félelmetes E-100-asok mozognak. Ilyen erős és veszélyes gépek.
  Van ilyen védelmük. Hogy nem lehet átjutni semmilyen szögből. Nem lehet csak egy szögből eltalálni. Az egyetlen esély az, hogy eltörjük a nyomokat.
  A gyerekek készen állnak a harcra, és mezítláb integetnek. Itt dróton tolják a nácik nyomai alá házi készítésű robbanóanyagokkal ellátott csomagokat. Működik és tönkreteszi Rommel seregének tankjainak görgőit.
  És szörnyen néz ki.
  . 5. FEJEZET
  Sasha nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  A Pashka fiú csúzliból lő Oleghez, és sikolt:
  - Dicsőség az úttörőknek!
  A fiú Ruslan a lánnyal, Szufirral együtt dróttal aknát húz a német alá, és azt kiabálja:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Azerbajdzsáni gyerekek és orosz srácok verekednek. Cserzett, vékony, mezítlábas úttörők a tankok kolosszális armadája ellen.
  Tamara lány kecses, kicsi, mezítláb tapossa, és így szól:
  - Dicsőség Oroszországnak!
  Ahmet úttörő megerősíti, miközben lőtt az ellenségre:
  - Barátságos család vagyunk együtt!
  Ramzan, vörös hajú azerbajdzsáni fiú megerősíti, és kiüt egy autót:
  - A szóból százezren vagyunk én!
  Barátságosak a gyerekek... Itt van az örmény Azatuhi lány, aki szintén ügyesen, drót segítségével átteszi a robbanócsomagot a fasiszta hernyó alá, és nyikorog:
  - A Szovjetunió a népek családja!
  Egy másik örmény lány, Aghas azt mondja:
  - Ne hajolj a fasizmushoz:
  A lány pedig csupasz lábujjakkal húzta a drótot. Sok azerbajdzsáni és örmény gyereknek szőke a haja, és nem lehet megkülönböztetni a szláv gyerekektől, akikből szintén sok van. Aki elhagyta a németeket, más orosz családok telepedtek le Azerbajdzsánban még a cárok alatt.
  Sok szláv él a Kaukázusban. Sok vegyes pár. Igen, és a gyerekeknek általában világosabb haja van, mint a szüleiknek. A szláv srácok pedig úgy lebarnultak, hogy nem lehet őket megkülönböztetni a helyiektől. Ráadásul a gyerekek általában jobban hasonlítanak, mint a felnőttek.
  Tehát a fiúkból és lányokból álló nemzetközi szovjet zászlóalj harcol, és mindannyian egységesek, és nagyon hasonlóak. Csupasz sarkuk mozgás közben villog.
  Az álmok pedig a gyerekek halálajándékokat küldenek. Shamil és Serjozhka, mindketten úttörő fiúk, húzzák a drótot. És most a német E-50 megáll egy törött hernyóval.
  A fiúk kórusban éneklik:
  Unió elpusztíthatatlan, szabad köztársaságok,
  Nem nyers erő, nem félelem gyűlt össze...
  És a felvilágosult emberek jóakarata,
  És barátság és értelem, és bátorság az álmokban!
  És a gyerekek örülnek. Fehér, egyenletes fogakkal mosolyognak. És boldogok, bár halál fenyegeti őket.
  És szívnak a németek. A megsemmisült tankok lövöldöznek ágyúikkal és firkálják a géppuskákat.
  Egyes német járművek gránátvetővel vannak felszerelve, és nagyon veszélyesek.
  Az azerbajdzsáni Makszimka fiú és Zara lány mezítláb támaszkodva aknát húztak fel az ellenség alá, és kiütötték a fasiszta masztodont.
  És szívből kiabálták:
  - A Szovjetuniónak!
  A gyerekek nagyon viccesek.
  Az úttörők Abbas és Vladimir is használnak fegyvereket. Ebben az esetben a katapult és az E-75 hernyó törni a nácik. Aztán a fiúk ezt énekelték:
  - A bolygó nagyságáért a kommunizmus leple alatt!
  Oleg és Abdula is különböző nemzetek úttörői, de egy szívvel robbanóanyagokat is indítanak. Eltalálják az E-100-at és énekelnek...
  Megnyitottuk a bolygót a nemzetek előtt,
  Út az űrbe, a láthatatlan világokba...
  Hőstetteket énekelnek -
  Hogy örökre eltörölje a halál sebhelyét!
  
  Oroszország szent zászlaja alatt,
  Békében, barátságban, boldogságban és szerelemben...
  Az egész föld népe boldogabb lesz,
  A pokoli sötétség eloszlik a távolban!
  Itt harcolnak a gyerekek...
  Abdurrahman és Svetlana, egy azerbajdzsáni fiú és egy fehérorosz lány, összehúztak egy drótot, és kiütöttek egy fasiszta tankot. És énekelték:
  - A szent Oroszország nagy neve,
  Ragyog a világ felett - mint egy napsugár...
  Hiszek az egységben, boldogabbak leszünk,
  Mutassuk meg az embereknek a helyes utat!
  A gyerekek nagyon bátrak. A nácikat pedig egyszerűen sokkolta az ilyen makacs és dühös ellenállás.
  Abudurrahman úttörő, csupasz talpába kapott egy töredéket. Egy gyerek lábának bőrkeményedéses felületébe fúródott.
  A fiú felszisszent:
  - És ez fáj nekem!
  Szvetlana is megütötte a kerek sarkát, és megkarcolta a vállát. De a lány felszisszent:
  - Ne törd meg az Úttörőket!
  Azim és Kolka is döngölték a német autót.
  A fiúk dróttal mutattak, és énekelték:
  Az áruló ellenség támadásba lendült,
  De hiszem, hogy ez nem fog megingatni, a szovjet emberek...
  Az ellenség vereséget és feledést vár,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  Az ellenség vár: vereség és feledés,
  És Oroszország dicsősége erősebben virágzik!
  A gyerekek bátrak és nem hajolnak. És nyerni akarnak. És énekelnek és harcolnak.
  A németek súlyos veszteségeket szenvednek. Igaz, többnyire eltörtek a nyomok és görgők. És nem végzetes.
  Rosszabb az úttörők számára, akik fogságba estek.
  Abdulhamid fiút, amikor fogságba esett, a nácik a fogasra tették. Bedugták az úttörő mezítlábát a blokkba, és súlyokat kezdtek akasztani a horgokra. Aztán meggyújtotta a tüzet. A fiú csupasz sarkát pedig megnyalta a tűz. És egy ostor esett a hátára. Sokáig vertek. Aztán a nácik elkezdték feltörni a bordákat vörösen izzó fogóval.
  A kínzások alatt haldokló fiú, amikor a forróságtól vöröslő bordáinak vasa összezúzta, így énekelte:
  Berlin szinte a mi uralmunk alatt áll,
  Távcsövön keresztül látjuk az átkozott Reichstagot...
  Remélem, hamarosan béke és boldogság lesz;
  Amit majd leírok a verseimben!
  
  Oroszország megnyitotta a kommunizmust a világok előtt,
  Mindenki családja lett.
  De a Wehrmacht disznópofát szúrt ránk,
  És most szökőkútként fröcsköl a vér az erekből!
  
  Amit a Führer véletlenül velünk felejtett,
  Földet és rabszolgákat akartam szerezni!
  A fasizmus nagyon hosszú hadjárattal ment -
  És itt egy igazi rémálom, pokoli álmok!
  
  Egy egyszerű fiú, egy mezítlábas fiú,
  Nemrég kötött egy piros nyakkendőt.
  Ő maga akarta felépíteni a világot Isten nélkül,
  De hirtelen napalm tört ki az égből!
  
  Futnom kellett a frontra, EGYÜTT voltunk,
  Senki nem akar ilyen fiatalokat elvinni!
  De a puskás harcos megcsinálta,
  Az atyák útja méltónak bizonyult!
  
  Harcolt, ahol ravaszság és erő egyaránt,
  És a gyengeség is keserű, sajnos ...
  Az elvtársaknak sírt kellett ásniuk
  Fenyőkoporsókat gyalulni a fagyban!
  
  Úttörő vagyok, aki már hozzászokott a szenvedéshez,
  Mezítláb ment a felderítésre, ropogott a hótorlasz.
  Talán büntetés a hitetlenségért,
  Hogy nem akartam megismerni Jézust!
  
  De mi a Golgota három órája?
  Több mint három év háború telt el!
  Bármely faluban az özvegyek keservesen sírnak,
  Hogy pusztultak el a fiak az ország temetőjében!
  
  Túléltem, lövedéktől sokkot kaptam, megsebesültem egy golyótól,
  De szerencsére talpon maradt!
  Őszintén visszaadtuk az adósságot Németországnak,
  Ezt a fasizmust mi tapostuk porba!
  
  Felnőttem, de még fiú vagyok,
  A bajusz nem tört át, de már egy titán!
  Igen, egy felnőtt, és talán túlságosan is,
  Hiszen a szív kemény lett, mint a fém!
  
  Hero Star legmagasabb kitüntetése -
  Maga Sztálin, hidd el, átadta!
  Azt mondta: példát kell venni az olyan emberektől, mint te,
  A harcosok kovácsolják az Éden ajtajának kulcsait!
  
  De most tedd le a bátor puskát,
  Vigyél, fogó, egy kalapács és dolgozz!
  Építs fából vitorlást és csónakot
  És hozzon létre egy repülőgépet, hogy a madár felrepüljön!
  Ez valóban a mozi hősies sagája... De mégis elveszett.
  És a Kaukázust elfoglalják.
  1945 tavaszán pedig a nácik offenzívát indítottak Szaratov ellen. Csapataik lavinaként mozogtak.
  És most a négy még erősebb és tökéletesebb "E" -50-et vagy "Panther" -3-at kapott, amelyet erős fegyverek és védelem jellemez.
  A harcosok nagyon magabiztosak voltak. A tank vezérlése a legmodernebb joystickkal. A legújabb autó. Még a gázturbinás motor is. De sok a "Panther" -2 is. Bármilyen szintű harmincnégyes nem illik egy ilyen géphez.
  Gerda egy karosszékben feküdt. Bikinis volt. A lányok már hozzászoktak a félmeztelenül verekedni. A sivatag forró homokja égette mezítlábukat, a hegyek kavicsai szúrták a talpukat. De a harcosok egyáltalán nem törtek meg, és nem dörzsölték le porrá.
  A legénység számos kitüntetéssel kitüntetett parancsnoka felszisszent:
  - És most Oroszország ellenünk van! Új kalandok és győzelmek várnak!
  Megrázta hófehér fejét. Természetes szőke, nagyon szép és barnított.
  Charlotte elmosolyodott.
  Ennek a lánynak rézvörös haja volt, amely lángként égett. Szintén szépség, bronzbarna. Bikiniben, lebarnult, izmos. Mezítláb, forró homokon és éles kövön taposva.
  A tüzes ördög megjegyezte:
  - Az oroszok talán a legfanatikusabb ellenfeleink!
  Christina felemelte a hangját. Haja rézsárga, szintén lángszerűen ég, de arany árnyalatú. És ugyanaz a barnaság, az izmok és a szépség. Kifejező és egyben gyengéd arc. És egy bikini. Lábak, amelyek mérföldeket nyomtak a kemény és égő felületen, de nem veszítették el kecsességét és sima vonalait. A csupasz lábujjak szépen nyírottak és nagyon mozgékonyak.
  A vörös hajú lány megkérdezte:
  - Miből gondolod?
  Magda válaszolt helyette. Ennek a lánynak fehérarany haja van, mézszőke. Nagyon szép, izmos, kifejező arccal, zafír-smaragd szemekkel. A lábak is edzettek, kerek sarkúak és egyenes lábujjak. Talán Magdának van a leggyengédebb arca, bátor álla ellenére szinte szelíd. Gerda például keményebbnek tűnik. Christina egy kicsit lágyabb, és nem olyan romlott, mint Charlotte boszorkánya.
  Magda megjegyezte:
  - Olyan totalitárius rendszerük van, mint nálunk. Ezért keményebbek!
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - A szovjet tankok egy halom fémhulladék. Nem szabad félnünk tőlük!
  A vörös hajú Charlotte megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombjain. Kilőtték a védelmi bunkert. Egy 105 mm-es lövedék eltalálta a szovjet fegyvert, és megfordította. A harci készlet szakadozni kezdett, és a lövedékek felrobbantottak.
  A vörös boszorkány felszisszent:
  - Szörnyű lovag vagyok - térdeljen vademberek! Elsöpöröm a haza ellenségeit a föld színéről!
  És a gyöngyfogak vigyora, és a smaragdszemek csillogása. A lányok tényleg elsőrangúak.
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  Most lőni fogok!
  És lőtt az ellenségre is. Egy szovjet 76 mm-es ágyú lőtt. A lövedék az E-50 ferde homlokát érte. És elszállt. Csak úgy csengett a lányok fülében.
  Gerda megcsapta a mezítláb, és csicseregte:
  - Micsoda átjáró!
  És ő maga adta le a következő lövést... német tankok rálőttek a szovjet erődített területre. Az E-100 is működött. Erről a gépről is kiderült, hogy a Maus származéka. Nem túl jó ötlet egy kétágyús harckocsihoz. Az E-100 már megszűnt.
  Ehelyett az "E" sorozat támadási módosításai kerülnek be a sorozatba. De ez még mindig működik. És lövedékeket lő ki.
  Charlotte élesen felkuncog, és megrázza a mezítláb.
  - A háború szörnyű állapot, de játékszerűen rabul ejt!
  És a lány lőtt, és nagyon találóan.
  Christina kitárta gyöngyházfogait. Húsevő, ragadozó párduc.
  Szovjet fegyverek dörögnek, előttük aknamezők. Német teletankok mozognak. A rohambombázók pedig vad üvöltéssel dolgoznak.
  Határoszlopok gurulnak körbe. Hitler hordái átlépték a határt.
  Magda nem túl szellemesen jegyezte meg, és mezítláb a páncélba csapott:
  - Erős védekezést söpörünk le, de acélpaneleket!
  A harcosok egymásra kacsintottak. A szovjet védelem meglehetősen erős volt. Különösen sok min. Ez pedig késleltette a németeket. De így is sikerült előrelépniük.
  Bombázók dolgoztak a szovjet állásokon, és felülről érkeztek támadórepülőgépek is. A Vörös Hadsereg és a TA-400 védelmének mélyére rohanva, a bombázók egyik legfélelmetesebb módosítása. Akár hat hajtómű, beleértve a sugárhajtásúakat is. És bombázzák és lerombolják a szovjet városokat.
  Gerda lövöldözve jegyezte meg vigyorogva:
  - A csatában állatok vagyunk, de az ember eszével!
  És újra lőttek. Megsemmisített egy szovjet ágyút. Általában véve ez a legmagasabb szintű lány. És ez olyan klassz.
  Az E-50 szovjet állásokra lőtt, gyakorlatilag anélkül, hogy megsérült volna. Az autó ferde páncélja cementezett acéllal kiváló ricocheteket adott. A szovjet lövedékek még a németeket sem tudták rendesen megkarcolni.
  Christina emlékezett a "Tigris" tesztjére. Akkor ez volt az első sorozatgyártású német tank. Egyik kagyló sem okozhat kárt a Tigrisben. A britek elestek az ütései alatt. De itt van egy tizenhét láb magas ágyú, homlokon átszúrva. Aztán a lányok majdnem meghaltak. És erre emlékezett a harcos. Milyen közel voltak a csontos öregasszonyhoz a kaszával, érezve jeges leheletét.
  A lány a csupasz talpát a sarkához dörzsölte. Nagyon szeretett volna kiugrani a tankból és elfutni. Olyan közvetlen harcos.
  Christina dühösen énekelte:
  - Kék köd, és mindenhol csalás!
  A harcosok kuncogtak... A vidok nagyon szexi és erotikus volt.
  És a fegyver működött és elsült. Nem is gondolt arra, hogy abbahagyja. Mindenki héját küldte. A szovjet pozíciók darabokra és darabokra bontása.
  Egy dal hallatszott a hátsó hangszórókból;
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll...
  És por, mint a szőnyegekről,
  Kitérünk az útból!
  És ne hagyd abba
  És ne változtass lábat -
  Ragyog az arcunk
  Fényes csizma!
  És ismét egy sugárhajtású bombázó ereje esik a szovjet állásokra. És ismét a pusztítás és az egész megerősített területek felborulnak. És a fegyverek mindenféle irányba elrepülnek.
  Több tucat német tank tüzel egyszerre, és mindent megsemmisít.
  Gerda úgy érzi magát, mint egy bagira vadászni. Itt a szovjet védelem első vonala már megsemmisült. De a Vörös Hadsereg katonái még mindig hemzsegnek és lövöldöznek a németekre.
  A harcosok között vannak úttörők is. Fiatal leninisták önként csatlakoztak a Vörös Hadsereghez. A legtöbb fiú mezítláb és rövidnadrágban van. Megviselik magukat, felhajtás.
  És az úttörők halnak...
  Charlotte, aki a tüzet vezette, felmordult:
  - És az úttörők, ez a lényeg, az egész ország figyelte!
  Rálőtt az oroszokra és Christinára, mérgesen sziszegve:
  - Úgy nézünk ki, mint a sólymok, szárnyalunk, mint a sasok!
  És ismét tüzes mosolyt eresztett. Csodás lányok...
  Több német tank a föld alá költözött. És megjelentek a szovjet csapatok hátuljában, pánikot keltve és gépfegyvereket firkálva. A nácik úgy jelentek meg, mint a szúnyogok egy rémálomból.
  Az E-50 harmincnégy mozgását látta az optikán keresztül. Gerda kifújta a fogát, és a hordót kezdte mutatni. Szovjet gép egy kis toronnyal T-34-76 és nagyon mobil. Próbáld ki ezt, és szerezd be. A lány már elég tapasztalt, de a szovjet autó még mindig nem hasonlít az amerikai Shermanhez.
  És az orosz távolság közel öt kilométer.
  A lány megvakarja csupasz sarkát, Charlotte a lábujjai között csiklandozza. A lányok kuncognak.
  Aztán Gerda rálő az orosz autóra. A kagyló nagyon közel rohan, szinte megkarcolja a páncélt... De még mindig elmúlt. Gerda bosszúsan ütögeti a fémet az öklével.
  Magda ezt mondja párjának:
  - Eltaláltad a hadtestet! Így könnyebb lesz eljutni!
  Gerda átadja a joystickot Magdának, és azt suttogja:
  - Szóval csináld magad!
  Magda lelkesen énekelte:
  - A föld az ablakban, a föld az ablakban... - A lány csupasz ujjaival megfogta a joystickot, és megnyomta a gombot, és folytatta az éneklést. - A lőrésben látszik a föld!
  És a lövedéke éppen a szovjet tank bázisát találta el. Az autó felrobbant és kettévált. Égetni kezdett... Szovjet lövedékek robbantak ki az anyaméhben.
  Magda megrázta csupasz ujjait, és rikácsolt:
  - Nézd meg, hogyan szereztem! És azt mondod...
  - sziszegte Charlotte, és kitárta az agyarait.
  - Megint beszélünk, különböző nyelveken!
  Új szovjet autók jelentek meg. Harmincnégyen mentek először. Mozgatható és számos autó. Aztán elköltöztünk a BT sorozatból. Ez egy elavult kerekes hernyótípus. Az özönvíz előtti T-26-osok is haladtak, amelyek nem képesek másra, mint a német páncélok megkarcolására. Az erősebb és nehezebb HF-ek a legvégén haladtak előre. És sok gyalogos katona.
  Christina felkacagott és felmordult:
  Nos, megmutatjuk nekik!
  A német járművek nagy távolságból tüzet nyitottak, megpróbálva a szovjet gyalogságot a földhöz szorítani. Tankokat és más élőlényeket is elpusztítottak.
  A szovjet támadórepülőgépek is megjelentek az égen: a híres Ilys. Megtámadták a német alakulatot. Hitler harcosai rohantak feléjük. Igazi szemétlerakó volt. Német XE-262 vadászgépek, nagyon fürge és fürge manőverező képességgel. Megtámadják a szovjet technológiát, úgy nyomják, mint a vas.
  Charlotte ismét lőtt. Beszállt a szovjet BT-be, és felmordult:
  - Ez a dalszöveg nem mese... A mese lesz előtte!
  Az E-50 megállt és a szovjet ellentámadást tükrözte. A nem túl tapasztalt parancsnokság a tanktartalékot tulajdonképpen a vágásra dobta. És az orosz autókat elütötték - mint csirke a kopasztásban. És alaposan megküzdöttek velük.
  Gerda lövést adott le, eltörte a harmincnégyes homlokát, és felszisszent:
  - Mi a Teremtő - sebzett pokol!
  Charlotte is lőtt, miután megtalálta a célpontot, a szovjet autók egyenesen haladtak, és a lányoknak sikerült lőniük. És általában ez a négy jelenség.
  A vörös hárpia ezt énekelte:
  - A méregünk mindenkit megöl!
  A harcosok pedig tovább tüzeltek, olyan erősen és nagyra tegyék a fogukat, mint a lovak.
  Christina csalódottan tweetelt:
  - A méregünk mindenkit megöl!
  Magda a harmincnégyet ütve ugatott:
  - Ez a mi eredményünk!
  A lányok elváltak...
  De a szovjet szépségek is harcolnak. Elizabeth legénysége a T-34-85-ösön. Nagyon bátor lányok. És mezítláb és bikiniben is verekednek.
  Autójuk a német Panthers ellen harcol. Ez a jármű továbbra is üzemben van, de egyre több új E sorozatú tankkal találkozunk.
  Erzsébet csupasz lábujjjal lő. Távolról oldalba szúrja az ellenséget, és nyikorog:
  - Dicsőség Sztálin korának!
  Ekaterina is csupasz lábujjai segítségével lőtt, és megjegyezte:
  - Ez nem olyan dicsőség!
  Elena tiltakozott, és kitárta a fogát:
  Győzni születtünk!
  És a csupasz lábujjaival is lőtt...
  A lány ugyanakkor nagyot sóhajtott. Boldogtalan gondolatok cikáztak a fejemben. A háború vereségekkel kezdődött. A németek áttörték a védelmet, és magabiztosan léptek előre.
  Elena ezután keletre menekült. A cipője az első napokban szétesett. És mezítláb kellett vernem. És szokatlanul fáj. A lány lába csupa zúzódás, zúzódás, rettenetesen le volt verve. És már nem tudott normálisan járni, hanem megbotlott. De ennek ellenére mozgott és járt. Elena sokat fogyott a kampány során - egy bőrt és egy csontot. De lebarnult, és a haja még világosabb lett, miután kifakult a napon. És a csupasz talp van podzhili és durva. És a frontvonalba került, és folytatta a harcot. És ismét javában folytak a csaták.
  Elena többnyire a gyalogságban harcolt. Beleértve Moszkva és Sztálingrád védelmében.
  De már a Kursk Bulge-n átszállt egy tankba. Ott alakult meg leánynégyesük: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - négy "E". A harcosok valóban legendák. Aki mezítláb és bikiniben harcolt, még a hidegben is, és a Fritzeket a szarvakba adta.
  A Panther tank, amellyel a lányok találkoztak a Kurszki dudoron, nagyon veszélyes jármű volt. Lehetetlen volt homlokon ütni. Ő maga pedig nagy távolságból vitte. Ráadásul gyorsan tüzel.
  Az áttöréshez tehát nagy ügyességgel kellett irányítani a tankot, és nem hagyni magát elütni.
  Elizabeth éppen ezt tette. Bár mozgás közben többet lőtt. És Euphrasinia vezette a tankot.
  Harmincnégyből szinte lehetetlen mozgásba lendülni. De a lányoknak sikerült eltalálniuk. És nagy bátorsággal küzdöttek.
  Ekaterina is nagyon pontosan tüzel.
  A Kurszki dudoron a lányok dicsőséggel borították magukat, és parancsokat kaptak.
  És most mindegyiküknek van egy csillaga a Szovjetunió hősének.
  Ez kell a lányoknak! Csak első osztályú harcosok!
  Catherine énekelte:
  Hiszem, hogy az egész világ felébred
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  Valójában ezek a lányok irigységet keltenek a barátnők körében. Nem úgy, mint Gerda és csapata.
  Itt a pihenés alatt, és ő és bandája habozás nélkül megkínozták az úttörőt.
  Először egy tizenhárom éves fiút vetkőztek le. Aztán csipkedni kezdték. Aztán tűkkel szúrjuk meg. Ráadásul eleinte hidegek voltak a tűk, de aztán tűzön hevítették.
  És tényleg nagyon fájt.
  Charlotte átszúrta a fiú köldökét, és kiáltott:
  - Pokoli vigyor vagyok!
  Ezt követően a kezébe vett egy izzó rudat, és égetni kezdte vele a fiú csupasz, kissé érdesített talpát. Miközben élvezte vad sírását.
  Christina pedig fogta és felmelegítette a fogót, elkezdte szétrepedni az úttörők lábujjait mezítlábján. A kisujjal kezdtem, lassan és egyben kegyetlenül csináltam. És a gyerek ujjai megrepedtek és eltörtek. És ez annyira fájdalmas volt az úttörőnek, hogy a fiú többször elvesztette az eszméletét.
  Magda a szúrástól fehér feszítővasat szúrt a lapockája alá. És a fiú üvölteni fog.
  Halálra kínozták az úttörőt. És egyszerűen nagyszerűnek bizonyult. És a kínzás folytatódott.
  Ez így folytatódik. Pal és Szaratov és Kujbisev. És a nácik elkezdték lerohanni Moszkvát.
  Ilyen körülmények között csak a bérgyilkosok partraszállása mentheti meg Oroszországot. Anton Shelestov pedig menő küldetésre indul a lányokkal.
  Igen, a Vörös Hadsereg helyzete egyszerűen már teljesen reménytelen. És itt csak a csoda mentheti meg a Szovjetuniót.
  De itt vannak a jelek, hogy a hat harcos belép a csatába. Egy remény Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana számára. Egyszerre képesek megállítani és legyőzni az ellenséget, hamuvá változtatva őket.
  Ilyen vad és gyönyörű lánycsapat gyűlt össze. És ellenük Tolstopuz és bandája. Hát nem ijesztő...
  A nácik pedig máris különböző oldalról áramlanak Moszkva körül.
  Aztán Anton és a lányok ismét beszálltak a csatába, segítve Oroszországot, vagy inkább a Szovjetuniót.
  Aztán a mezítlábas lány, Margarita csatlakozott hozzájuk. Szintén egy felnőtt nő írónő lett a halhatatlanságért cserébe tizenkét év körüli lány, és küldetést teljesít.
  A huszonegyedik század harcosai ismét megküzdöttek a huszadik nácikkal.
  Túl sok katona van a fasiszta barna birodalomban. Úgy folynak, mint egy végtelen folyó.
  Anton Shelestov üvöltött, és karddal vágta le a nácikat, gyalogosokat és tankokat egyaránt:
  - Soha ne add fel!
  És a fiú mezítlábáról egy éles korong repült!
  Ezt követően a kölyök fütyülni fog, hogy a varjak elájultak, átütve a koponyájukat.
  Margarita az ellenfeleket legyűrve, fogát feszegetve felmordult:
  - Van helye a bravúrnak a világon!
  És mérgező tűk szórtak szét a lány mezítlábából, és eltalálták a nácikat, repülőiket és tankjaikat.
  Natasha szintén gyilkosan dobta a csupasz lábujjait és üvöltött:
  Soha nem felejtünk és nem bocsátunk meg.
  És a kardjai átmentek a fasisztákon a malomban.
  Zoya, vágva az ellenséget, nyikorgott:
  - Új rendelésre!
  És új tűk szórtak szét mezítlábáról. És mi van a szemében, mi van a torkában a náci katonáknak és repülőgépeknek.
  Igen, egyértelmű volt, hogy a harcosok izgatottak és dühösek lettek.
  Ágoston, fehér katonákat és tankokat vágva, nyikorgott:
  - A mi vasakaratunk!
  És egy új, halálos ajándék repül a mezítlábáról. És ősz takni és fehér harcosok.
  Szvetlana a molnárhoz vág, kardjai olyanok, mint a villám.
  A nácik úgy hullanak, mint a kévék.
  A lány mezítláb tűket dobál és nyikorog:
  - Mert Oroszország anya győzni fog!
  Anton Shelestov előrenyomul a nácik ellen. Terminátor fiú barna csapatokat vág fel.
  És ugyanakkor a fiú csupasz lábának lábujjai mérges tűket lövellnek ki, törzset tépnek és repülőgépeket lőnek le.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség a jövő Oroszországának!
  És mozgás közben mindenki fejét és szájkosarát vágja.
  Aztán még egy sípszó, és a varjak hullása, amelyek még a tartályok tetején is áthatolnak.
  Margarita az ellenfeleket is legyűri.
  Mezítláb csapkod. A nácik nagy számban halnak meg. Harcos kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor a lány fog és levágja...
  Fasiszta katonák holttesteinek tömege.
  És fütyülni is fog, ájult varjak tömege zuhan Fritz hordáira, még tankokat törve.
  . 6. FEJEZET
  De Natasha támadásban van. Levágja a nácikat a tankokkal együtt, és ezt énekli:
  - Oroszország nagyszerű és ragyogó,
  Nagyon furcsa lány vagyok!
  És korongok repülnek a mezítlábról. Aki látta a nácik torkát. Igen, ez egy lány.
  Zoya támadásban van. Barna katonákat vág két kézzel. Csőből kiköpni. És puszta lábujjával halálos tűket dobál - lő le tankokat és repülőgépeket.
  És közben énekli magában:
  - Ó, béna, menjünk!
  Ó, menni fog a kedvencem!
  Augustina, aki levágja a nácikat és kiirtja a barna katonákat, visít:
  - Csupa bozontos és állatbőrben,
  Egy klubbal rohant a rohamrendőrségre!
  És csupasz lábujjaival az ellenségre lő, olyasvalamit, ami megöl egy elefántot, és még inkább egy tankot.
  És akkor nyikorog:
  - Farkasok!
  Svetlana támadólag. Vágások, a nácik levágása. Mezítláb halálajándékokat bocsát rájuk.
  Malmot működtet kardokkal.
  Rengeteg harcost zúzott és visít:
  - Nagy győzelem jön!
  És a lány ismét vad mozgásban van.
  És mezítláb halálos tűket lövell ki, elpusztítva a tankokat és a repülőgépeket.
  Anton Shelestov felugrott. A fiú bukfencezetten megpördült. Sok nácit feldarabolt a folytatásban.
  Csupasz ujjaival dobta a tűket, és gurgulázott:
  - Legyen híres szép bátorságomról!
  És a fiú ismét harcban áll.
  Margarita támadásba lendül. Sorban felaprítja az összes ellenséget. A kardja keményebb, mint a szélmalom pengéje. És a csupasz lábujjak a halál ajándékait dobálják, tankok és repülőgépek égnek.
  A lány támadásban van. Szertartás nélkül kiirtja a barna harcosokat.
  És időnként ugrik, és csavar!
  És a megsemmisítés ajándékai repülnek tőle.
  És maguk a nácik is holtan esnek el. És egész hullák halmozódnak fel.
  Margarita nyikorog:
  - Amerikai cowboy vagyok!
  És mezítláb ismét dobta a tűt.
  És akkor még egy tucat tű!
  És akkor a gyerekek kórusban fütyülnek majd, hogy egész varjafelhők hullanak a nácikra, szó szerint döngölve a fejüket és átütve a koponyájukat, mintha fúróval tennék.
  Natasha offenzívában is nagyon menő.
  És mezítláb dob, és szalmából köp.
  És üvölti a tüdejéből:
  - Sziporkázó halál vagyok! Nem kell mást tenned, mint meghalni!
  És ismét a szépség mozgásban.
  Zoya megrohamozza a náci holttestek akadályát. És mezítlábról is röpködnek a pusztulás bumerángjai.
  A barna harcosok pedig folyamatosan esnek és esnek.
  Zoya felkiált:
  - Mezítlábas lány, te nyersz!
  És egy tucat tű repül a lány csupasz sarkáról. Amit közvetlenül a nácik torkába ásnak.
  Holtan esnek le.
  Vagy inkább teljesen halott.
  Augustine támadólag. Összetöri a barna csapatokat. A kardjait két kézben tartják. És olyan nagy harcos.
  Tornádó söpör végig a fasiszta csapatokon.
  Vörös hajú lány ordít:
  - A jövő rejtve van! De győztes lesz!
  Támadásban pedig egy tüzes hajú szépség.
  Ágoston vad eksztázisban ordít:
  - A háború istenei mindent eltépnek!
  És a harcos támadásban.
  És a mezítláb sok éles, mérgező tűt dob.
  Svetlana a csatában És olyan szikrázóan és harcosan. Csupasz lábai oly sok halálos dolgot dobnak ki belőle. Nem férfi, hanem a halál szőke hajjal.
  De ha eltörik, akkor nem tudod megállítani.
  Svetlana énekli:
  - Az élet nem lesz édes,
  Az az ugrás körtáncban!
  Hagyja, hogy az álom valóra váljon -
  A szépség rabszolgává varázsolja az embert!
  A mezítlábas lány mozgásában pedig egyre több a düh.
  Az offenzívában szereplő Anton fiú mindent felgyorsít. A fiú megveri a nácikat.
  Mezítláb éles tűket dob - tankokat és repülőket tép.
  Az ifjú harcos nyikorog:
  - Az őrült birodalom mindenkit széttép!
  És a fiú ismét mozgásban van.
  Margarita viharos lány tevékenységében. És megveri az ellenséget.
  Itt puszta lábbal indult el, egy borsóval robbanóanyaggal. Felrobban, és egyszerre száz nácit és tíz tankot dobnak fel.
  A lány felkiált:
  - A győzelem úgyis eljön hozzánk!
  És karddal fogja működtetni a malmot - a tankok hordói különböző irányokba repülnek.
  Natasha felgyorsította a mozdulatait. A lány levágja a barna harcosokat. És miközben kiabál:
  - Győzelem vár Oroszország birodalmára.
  És irtsuk ki a nácikat gyorsított ütemben.
  Natasha egy terminátor lány.
  Nem gondol arra, hogy megálljon és lassítson, és a tankok és a repülőgépek félretévednek.
  Zoya támadásban van. Úgy tűnik, a kardjai húst és fémsalátát vágnak. A lány a tüdejéből kiált:
  - Üdvösségünk érvényben van!
  És a csupasz lábujjak is ilyen tűket dobnak.
  És áttört torkú emberek tömege, akik holttestek halmaiban hevernek, valamint törött tankok és lezuhant repülőgépek.
  Augustine egy őrült lány. És mindenkit összezúz, mint egy robotot a hiperplazmából.
  Már nem száz nácit vert szét. De minden felveszi a tempót. És a harcos még mindig ordít.
  - Legyőzhetetlen vagyok! A legmenőbb a világon!
  És ismét a szépség a támadásban.
  Csupasz lábujjai közül pedig borsó száll ki. Háromszáz nácit és egy tucat tankot pedig széttépett egy erős robbanás.
  Augustine ezt énekelte:
  - Nem merik majd elfoglalni a földünket!
  Svetlana is támadóba lép. És egy grammnyi haladékot sem ad. Vad terminátor lány.
  És levágja az ellenségeket, és kiirtja a nácikat. A barna harcosok tömege pedig már az árokba és az utak mellé zuhant.
  A hatos dühös volt. Vad harcot vívott.
  Anton Shelestov ismét akcióba lép. És előrehalad, mindkét kardjával hadonászik. És a terminátor fiú vezeti a malmot. A halott nácik zuhannak.
  Holttestek tömege. Egész hegyek véres testek.
  A terminátor fiú eszébe jut egy vad stratégia. Ahol szintén lovak és emberek keveredtek.
  Anton Shelestov nyikorog:
  - Jaj az elméből!
  És lesz pénz bőven!
  És a terminátor fiú az új mozgalomban. És a mezítláb fog valamit, és eldobja.
  A fiú zseni üvöltött:
  - Mesterosztály és cég "Adidas"!
  Egy igazán klassz előadás menőnek bizonyult. És hány megölt nácit. És a legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a barna harcosokat.
  És még ha fütyül is, a holló óriási mennyiségben zuhan a fasiszta ezredekre. És annyian haltak meg, és így a varjak csőrei áttörik a tartályok tetejét. És a repülők is összetörnek.
  Margarita is harcban van. Összetöri a fahéjas és acélhadseregeket és ordít:
  - Nagy sokkos ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjait a náciknál csapkodják. A barna harcosok tömege már összeomlott.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És elvesz és összetör néhány ellenfelet, tankokat, sőt repülőket is.
  És Natasha a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány náci szakított már félbe.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere megvan - hóhérok!
  Natasha kiált:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz!
  És megint a lány karddal fog levágni egy csomó nácit.
  Zoya mozgásban van, és sok barna harcost kivágott.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű több nácit öl meg. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Ágoston előrenyomja és legyűri az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kifedi a fogát!
  És a vörös hajú olyan ... Haj lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana útközben Itt sok koponyát és tanktornyot levágott. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. És akkor köp egy szívószálból. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából, amelyek eltalálják a gyalogságot és a repülőgépeket.
  Anton Shelestov ugrik és ugrik.
  Egy mezítlábas fiú kidob egy csomó tűt, leüti a tankokat, és énekel:
  - Menjünk táborozni, nyissunk egy nagy számlát!
  A fiatal harcos a javából áll.
  A pokolra gondolva már elég öreg, de úgy néz ki, mint egy gyerek. Csak nagyon erős és izmos.
  Anton Shelestov énekelte:
  - Ne a szabályok szerint legyen a játék - áttörjük a fraerát!
  És ismét halálos és ütős tűk repültek le mezítlábáról.
  És ismét a fiú fütyül, tolvajok tízezrei özönlik az ellenséget, és varrják a sisakjukat.
  Margarita örömmel énekelte:
  - Semmi sem lehetetlen! Hiszem, hogy felvirrad a szabadság!
  A lány ismét halálos tűcsöveset dobott a nácikra és tankjaikra, folytatta:
  - Elmúlik a sötétség! Viruljanak a rózsák!
  És amint a harcos csupasz lábujjával borsót dob, ezer náci azonnal felszállt a levegőbe. Igen, a barna, pokoli birodalom serege a szemünk láttára olvad.
  Natasha a csatában. Ugrál, mint egy kobra. Felrobbantja az ellenséget. És annyi náci hal meg, és repülők zuhannak.
  A lányuk és a kardjaik, a szénszemek és a lándzsáik. És tűk.
  Ugyanakkor azt is üvölti:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem!
  És az oroszok dicsősége megtalálja!
  A csupasz lábujjak új tűket dobnak, átütve az ellenfeleket.
  Zoya vad mozdulattal. Megtámadja a nácikat. Vágja apró darabokra őket.
  A harcos nő csupasz ujjaival dobja a tűket. Áttörés az ellenfeleken, és hogyan kell ordítani:
  A teljes győzelmünk közel van!
  És vad malmot hajt végre kardokkal, harckocsikat söpörve el. Ez tényleg olyan lány, mint egy lány!
  Ám Augustine kobrája támadásba lendült. Ez a nő minden rémálom rémálma.
  És ha megvágja, az azt jelenti, hogy el is vágja.
  Ezután a vörös hajú fog és énekel:
  - Kinyitom az összes koponyát! Nagy álom vagyok!
  És most a kardjai működésbe lépnek, és átvágják a húst és a fémet.
  Szvetlana is támadólag lép fel. Ennek a lánynak nincs fékje. Amint felaprítják, a holttestek tömege szemetelődik, repülők és tankok zuhannak.
  A szőke terminátor ordít:
  - Milyen jó lesz! Milyen jó lesz - tudom!
  És most egy gyilkos borsó repül el tőle.
  Anton ismét száz nácik fog vágni, meteort cipelve. És felkap egy bombát, és eldobja.
  Kis méretű, de halálos...
  Hogyan lehet apró darabokra törni.
  A terminátor fiú felüvöltött:
  - Szörnyű gépek viharos fiatalsága!
  Margarita újra megteszi ezt a csatában.
  És levágni egy csomó barna harcost. És nagy hézagokat vág le.
  A lány felkiált:
  - Lambada a mi táncunk a homokon!
  És újult erővel ütött.
  A gyerekek pedig megint fütyülni fognak, és a nácik fejére döntik a varjakat.
  A támadó Natasha még dühösebb. Szóval csépelni a nácikat. Nem túl jó nekik ellenállni az ilyen lányoknak.
  Natasha fogta és énekelte:
  - A helyben futás közös békítő!
  A harcos lány pedig ekkora ütészuhataggal tört be az ellenfelek közé.
  És mezítláb dobja a korongokat.
  Itt ő vezette a malmot. A barna sereg fejeinek tömege visszagurult, és a tankok égtek.
  Egy harcos szépség. Verje meg magát egy ilyen sárga armadát.
  Zoya mozgásban van, kivétel nélkül mindenkit összetör. És a kardja olyan, mint a halál ollója.
  A lány egyszerűen gyönyörű. És a mezítláb nagyon mérgező tűket dob.
  Győzd le az ellenfeleket. Átfúrják a torkukat és koporsókat csinálnak, tankokat és repülőgépeket robbantanak fel.
  Zoya elvette, és felkiáltott:
  - Ha nincs víz a csapban...
  Natasha felkiáltott örömében:
  Tehát a te hibád!
  És csupasz lábujjával dob olyasmit, ami alaposan megöl. Ez valóban a lányok lánya.
  És a csupasz lábáról, hogyan fog repülni a penge. És sok harcost fog eltalálni, levágva a tornyokat a tankokról.
  Augustine útközben. Gyors és egyedi szépségében.
  Milyen fényes haja van. Mint egy proletár transzparens lebeg. Ez a lány egy igazi vicc.
  És megvágja az ellenfeleket - mintha karddal a kezében született volna.
  Vörös hajú, átkozott barom!
  Augustine elvette, és felszisszent:
  - Lesz bikafej - nem fognak megőrülni a harcosok!
  És itt megint összetört egy csomó harcost.
  Anton Shelestov felmordult:
  - Amire szükséged van! Itt a lány!
  Margarita, mezítláb tőrt dobva, letörve a tanktornyot, megerősítette:
  - Nagy és menő lány!
  Ágoston készséggel egyetértett ezzel:
  - Harcos vagyok, aki bárkit megharap!
  És megint csupasz lábujjakkal indít egy gyilkost.
  Svetlana a csatában nem rosszabb, mint az ellenfelek. Nem lány, de egy ilyen lángokban álló boszorkánnyal végezni.
  És kiabál:
  - Micsoda kék ég!
  Augustine, aki mezítláb elengedte a pengét, és levágta a harckocsi tornyát, megerősítette:
  - Nem vagyunk a rablás hívei!
  Svetlana ellenségeket darabolva és repülőgépeket lőve ciripelt:
  -A hülyének nem kell kés...
  Zoya nyikorgott, csupasz, cserzett lábával tűket dobált:
  - Három dobozból hazudsz neki!
  Natasha, a nácikat levágva, hozzátette:
  - És csinálj vele egy fillért!
  És a harcosok veszik és ugrálnak. Olyan véresek és menők. Általában sok izgalom van bennük.
  Anton Shelestov nagyon stílusosan néz ki a csatában.
  Margarita ezt énekelte:
  - Az ütés erős, és a srácnak érdeke van...
  A terminátor fiú a lábával elindított egy helikopter légcsavart. Levágott pár száz fejet a nácikról és a tankokról, nyikorgott:
  - Elég sportos!
  És mindkettő - egy fiú és egy lány teljesen áttört.
  Anton, barna katonákat vágva gurgulázott:
  - És nagy győzelmünk lesz!
  Margarita felszisszent válaszul:
  - Mindenkit megölünk - mezítláb!
  A lány valóban olyan aktív terminátor.
  Natasha az offenzívában ezt énekelte:
  - Szent háború!
  És a harcos éles korong-bumerángot indított. Ívben repült, sok nácit és tanktornyot kivágott.
  Zoya hozzátette, folytatva az irtást:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És új tűk repültek ki mezítlábáról. És sok vadászgépet és repülőgépet találtak el.
  A szőke lány azt mondta:
  - Sakkmatt az ellenfél!
  És megmutatta a nyelvét.
  Augustine a lábával hadonászva és éles szélű horogkeresztet dobálva gurgulázott:
  - Birodalmi zászló előre!
  Svetlana készséggel megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig kórusban kiabálták, legyűrve a nácikat:
  - Senki nem állít meg minket!
  És most egy korong repül a harcosok mezítlábáról. Tépik a húst, és lebontják a tanktornyokat.
  És újra üvölteni:
  - Senki sem győzhet le minket!
  Natasha a levegőbe repült. Széttépték az ellenfeleket és a szárnyas keselyűket, és kiadták:
  - Nőfarkasok vagyunk, pirítsátok meg az ellenséget!
  És csupasz ujjai közül egy nagyon halálos korong kirepül.
  A lány még meg is csavarodik az extázisban.
  És akkor mormolja:
  - A sarkunk szereti a tüzet!
  Igen, a lányok nagyon szexiek.
  Anton Shelestov a gurgulázással kapcsolatban:
  - Ó, korán, biztonságot ad!
  És a harcosokra kacsintott. Nevetnek, és válaszul kifejtik a fogukat.
  Barátságos füttyszó és varjúfelhők hullanak a nácik fejére. És a tankok tornyai széthasadnak csőrük ütésétől.
  Natasha levágta a nácikat, és üvöltött:
  - A mi világunkban nincs öröm, küzdelem nélkül!
  A fiú így válaszolt:
  "Néha a verekedés sem szórakoztató!"
  Natasha beleegyezett:
  - Ha nincs erő, akkor igen...
  De mi harcosok mindig egészségesek vagyunk!
  A lány csupasz lábujjával tűkkel dobálta az ellenséget, tankok tömegét robbantotta fel, és énekelte:
  - A katona mindig egészséges,
  És készen áll a cselekvésre!
  Ezt követően Natasha ismét levágta az ellenséget, lerombolva a tankok tornyait.
  Zoya egy nagyon gyors csaj. Itt egy egész hordót indított a nácikra. És elszakított pár ezret egy robbanástól.
  Aztán felkiáltott:
  - Ne állj meg, csillog a sarkunk!
  És egy lány harci csipkében!
  Ágoston a csatában szintén nem gyenge. Szóval csépelni a nácikat. Mintha egy köteg láncból kiütött volna.
  És az ellenfelek feldarabolása - énekli:
  - Vigyázz, hasznos lesz
  Ősszel lesz pite!
  A vörös hajú ördög valóban úgy szánt a csatában, mint az ördög a tubákban.
  És íme, hogyan harcol Svetlana. És a nácik megkapják tőle.
  És ha üt, akkor üt.
  Véres fröccsenések szállnak ki belőle.
  Szvetlana keményen észrevette, amikor mezítlábjáról fémfröccsenések repültek, amelyek megolvasztották a harckocsik koponyáját és tornyait:
  - Dicsőség Oroszországnak, nagyon még dicsőség!
  A tankok rohannak előre...
  Piros inges hadosztályok -
  Üdvözlet orosz nép!
  Itt a lányok felvették a nácikat. Tehát felvágják és felaprítják. Nem harcosok, hanem igazán párducok, akik elszakították a láncot.
  Anton harcban áll és megtámadja a nácikat. Könyörület nélkül veri őket, átvágja a tankokat, és üvölti:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Margarita, szétzúzva a barna sereget és átvágva a tankokon, felkapta:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Natasha elvette, és felüvöltött, levágta a barna vadászgépeket a tankokkal együtt:
  - A hazugság kézenfekvő!
  Zoya széttépte a nácikat, és nyikorgott:
  - Nem, nem kézből!
  És azt is elviszi, és puszta lábbal elenged egy csillagot, és kivégez egy csomó fasisztát.
  Natasha elvette, és nyikorgott:
  - A tévénk be van kapcsolva!
  És egy gyilkos tűköteg repül a csupasz lábáról.
  Zoya, aki szintén elpusztította a nácikat és a tankjaikat, nyikorgott:
  - A barátságunk egy monolit!
  És megint egy olyan dobás, hogy a körök minden irányba összemosódnak. Ez egy lány - az ellenfelek tiszta kiirtása.
  A csupasz lábujjakkal rendelkező lány fog és indít három bumerángot. És a holttestek ettől még többek lettek.
  Ezt követően a szépség kiadja:
  - Nem adunk kegyelmet az ellenségnek! Holttest lesz!
  És megint elszáll a halálos dolog a csupasz sarkáról.
  Augustinus is logikusan megjegyezte:
  - Csak nem egy holttestet, hanem sok!
  Ezek után a lány fogta, és mezítláb sétált át a véres tócsákon. És sok nácit megölt.
  És hogyan üvölt:
  - Tömeggyilkosság!
  És most a náci tábornokra fogja a fejét. Törd be a koponyáját és add ki:
  - Banzai! A mennybe jutsz!
  Svetlana nagyon dühös az offenzívában, különösen a tankok leütésében, nyikorog:
  - Nem fogsz kímélni!
  És egy tucat tű repül le csupasz ujjairól. Ahogy mindenkin áttör, a repülőgépek összedőlnek. És nagyon még a harcos is megpróbál felaprítani és megölni.
  Anton Shelestov nyikorog:
  - Dicsőséges kalapács!
  És a fiú mezítláb is dob egy ilyen menő csillagot horogkereszt formájában. Bonyolult hibrid.
  És a nácik tömege összeomlott.
  Anton üvöltött:
  - Banzai!
  És a fiú ismét vad támadásban van. Nem, csak forr az erőtől, és a vulkánok gurguláznak!
  Margaret útközben. Mindenki hasát felhasítja.
  Egy lány a lábával egyszerre ötven tűt dob ki. A tömeget pedig mindenféle ellenség megölte, tankokat és repülőket is kiütöttek.
  Margarita vidáman énekelte:
  - Egy kettő! A gyász nem probléma!
  Soha nem szabad elcsüggedni!
  Pipával tartsa magasabban az orrát és a farkát.
  Tudd, hogy egy igaz barát mindig veled van!
  Ez egy olyan agresszív társaság. A lány dörömböl és sikolt:
  "A sárkányelnökből holttest lesz!"
  Natasha a csatában csak egyfajta terminátor. És ordítva gurgulázott:
  - Banzai! Szerezd meg gyorsan!
  És egy gránát repült le a mezítlábáról. A nácik pedig olyanok, mint a körmök. És sok mastodont és szárnyas, pokolgépet fog összetörni.
  Itt a harcos! Minden harcosnak - egy harcos!
  Zoya is támadásban van. Olyan dühös kurva.
  Ő pedig fogta, és gurgulázott:
  - Apánk maga a Fehér Isten!
  És hármas malmot vág a náciknál!
  És Augustine visszaüvöltött:
  - És istenem fekete!
  Valójában a vörös hajú a megtévesztés és az aljasság megtestesítője. Természetesen az ellenségeknek. És a barátok számára ő egy kedves.
  És hogyan fog csupasz lábujjakkal fogni és dobni. És a barna birodalom rengeteg harcosa, valamint tankjaik és repülőgépeik.
  A vörös hajú felkiáltott:
  - Oroszország és a fekete isten mögöttünk áll!
  Egy nagyon magas harci potenciállal rendelkező harcos. Nem, jobb, ha nem avatkozik bele. Ahogy leszakadnak a tankok tornyai és a fasiszta repülőgépek szárnyai.
  Augustine felszisszent:
  - Minden árulót porrá zúzunk!
  És kacsints a partnereire. Igen, ez a tüzes lány nem éppen olyan dolog, ami békét tud adni. Hacsak a béke nem halálos!
  Svetlana, legyűrve az ellenséget, kiadta:
  - Sorba söpörünk!
  Ágoston megerősítette:
  - Mindenkit megölünk!
  És mezítlábból újra elszáll a teljes megsemmisülés ajándéka! És annyi tank és repülőgép robbant fel egyszerre apró darabokra.
  Anton ezt énekelte válaszul:
  - Komplett banzai lesz!
  Ágoston, aki puszta kézzel széttépte a nácikat, kardokkal aprította őket, és csupasz lábujjával tűket dobált, egyszerre pusztított el tankokat és repülőgépeket, kiadta:
  - Röviden szólva! Röviden szólva!
  Natasha, elpusztítva a barna harcosokat, nyikorgott:
  - Röviden - banzai!
  És vad keserűséggel vágjunk neki ellenfeleknek.
  Anton Shelestov, levágva az ellenfeleket, kiadta:
  - Ez a gambit nem kínai,
  A debütálás pedig, hidd el, a thai!
  És ismét egy éles, fémmetsző korong repült a fiú meztelen lábáról. Levágta a tankok tornyait és a repülőgép farkát is.
  Margarita, levágva a barna birodalom harcosait és a tankok páncélját, ezt énekelte:
  - És kit találunk a csatában?
  És kit találunk a csatában...
  Ne vicceljünk ezzel...
  Tépjük szét!
  Tépjük szét!
  Jó munkát végeztek akkor a nácikkal... És Szovjet-Oroszország legyőzte a barna birodalmat Moszkva megrohanásakor.
  A háború még nem ért véget, de a Szovjetuniónak már volt esélye arra, hogy legyőzze magát a nácikat. Így a hatosoknak ismét meg kellett szakítaniuk szuper és menő küldetésük végrehajtását.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  A mániákus Chikatilo a bűnökért engesztelésül a rajzfilmes fiú, Conan lett. Ez a fiú a japán anime hőse. De egy hatalmas varázslónő akaratából a lélek, a leghíresebb és előléptetett orosz mániákus beköltözött belé.
  És most a rajzfilm fiú, Chikatilo készen áll a harcra.
  Úgy néz ki, mint egy tizenegy év körüli gyermek rövidnadrágban, mezítláb, megkönnyebbült izmokkal és csupasz, lebarnult felsőtesttel. Csak a szőke haja különböztette meg Conantól.
  És most csak a japán rajzfilmnek kellett részt vennie Port Arthur védelmében.
  A Vysokaya-hegy kulcsfontosságú pont az orosz pozíciók védelmében.
  A rajzfilmes fiú összerezzent. Csak rövidnadrág van rajta, és már november van és hideg van. Mezítláb járkál a nedves havon.
  Fegyverdörgés hallatszik. A japánok minden erejüket bedobták, hogy elfoglalják a Magas-hegyet. Ezt követően a Port Arthur század halála elkerülhetetlenné válik.
  A rajzfilmes fiú kicsit oldalról látja a hegyet. A japánok rajta vannak.
  Az orosz egységek puskákból és géppuskákból tüzelnek vissza.
  Chikatilo felfelé fut. A fiúra felfigyelnek a katonák. De nem állítják meg. A szőke hajú, rövidnadrágos fiú nem kelt gyanút.
  A karatés kölyök felmászott, és azonnal a szamuráj állába tette mezítláb. Ő, miután ütést kapott, lerepült a hegyről.
  Chikatilo nyikorgott:
  - Egy nulla!
  És ismét a fiú csupasz kerek sarkát mellkason érte ütések. A karate kölyök pedig ököllel ütötte a következő szamurájt.
  Chikatilo-Konan énekelte:
  - Várjuk a sikert - én vagyok a legmenőbb!
  És ekkor megjelent mellette egy másik fiú, Leshka Brilliant. És ő is ádáz csatába kezdett. Ez egy másik rajzfilm. És vele négy bikinis lány.
  Itt van egy egész hat agresszív harcos lépett be a csatába. És olyan buzgón, minden szánalom nélkül pusztítsuk el a szamurájokat. Az ég pedig báránybőrnek tűnt a japánok számára, és elkezdődött a teljes pusztulás és megsemmisülés. Mindez teljes pusztítással fenyegetett.
  A lányok pedig karddal vágtak, és csupasz lábujjaikkal halálos és sokkoló borsót dobtak a halálból és a teljes pusztulásból. És nem volt szánalom a japánoknak.
  Chikatilo fogta, és csupasz sarkával robbanócsomagot dobott, és egy egész társaság szamuráj darabokra szakadt.
  A Terminátor fiú ezt énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  Nem félünk a haláltól a csatatéren...
  A lovag bátran harcol az ellenséggel,
  És még a haldoklás is nyer!
  A csata óriási léptékű, és a gondolatok és az energia hatalmas hajnala látható.
  A harcos lányok és fiúk órákon át hackeltek.
  Így hát gépfegyverekből firkálni kezdtek. És csupasz lábujjak használatával is.
  A Chikatilo fiú lelőtt, lekaszálta az ellenséget és énekelte, egyik sort a másik után rakva:
  - Bátrabb és bátrabb leszek, mint egy oroszlán!
  A Brilliant fiú, aki levágta a szamurájokat és kidöntötte a hegyeket, kibökte:
  - Mi van egy oroszlánnal! Még egy orrszarvúnál is bátrabb!
  Victoria, ez a vörös hajú vigyor, lányos sarokkal valami rendkívül halálos dolgot dobott a fejével.
  Sok japánt kiütöttek és nyikorogtak:
  - A legnagyobb összhangba!
  Nadezsda, aki ütővel üti le az ellenfelet, mint a teket, kotyogott, és a fogát feszegette:
  - Egy új Oroszországért!
  Elena villámot eresztett ki skarlátvörös mellbimbói közül, és kotyogott:
  - A Föld bolygó nagyságáért!
  Zoya egy lépcsőzetes pulzárt lőtt ki a köldökéből, és fogait feltárva, napsugarakat engedve kiabált:
  - A kiemelkedő teljesítményekért!
  Hope elvette, és a skarlátvörös mellbimbóból a pusztulás gyilkos sugarát bocsátotta ki, és gurgulázott:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  Victoria, aki lekaszálta a nyomasztó japánokat, csicseregte:
  - Adjuk a lelkünket,
  Mi vagyunk a mi szent hazánk!
  állunk és nyerünk -
  És nem fogjuk megbánni az életet!
  A skarlátvörös mellbimbóit pedig pusztító villám fogja felrobbantani, ami egy egész zászlóaljat éget el.
  Zoya mondta:
  - Király győzelmünk!
  És az ellenségre is, milyen élesen fog ütni ...
  Nadezsda felfújta az arcát, és agresszíven nyikorgott:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És a csupasz lábujjai ismét egy halálos gránátot indítanak el.
  Ennyi pusztítás és pusztítás történik. A japánokat minden szánalom nélkül elsodorja a hatos.
  Chikatilo fiú, aki az ellenségekre firkál, nyikorog:
  - A nagy kommunizmusért!
  Diamond hozzáteszi:
  - A koporsóban revansizmust fogunk hajtani!
  Tehát tűztámogatás, csak könnyű mezei tüzérség. Az orosz hadsereg erős tüzet tud vezetni. A búrok stílusában a britek ellen. Azok is megpróbáltak egy időben frontális támadást intézni. De a briteknek még mindig volt választási lehetőségük, például, hogy kerülőutakat tesznek, és megpróbálják bekeríteni a búr milíciát. Amit még késve is tettek. A japánok pedig nem tudják megkerülni az erődöket - fel kell mászniuk a támadásra.
  Andrej Chikatilo géppuskából lő a japánokra. Most az egész rajz látható, és Ön, nem tudva hibát, szögezi. A halott katonák sárga arcát rosszindulat csavarja. Mögöttük másznak fel más, még dühösebb szamurájok. De még ezeket is lekaszálod, egyre erősebb önbizalmat szerezve. A japánok nem tudnak átlépni egy ilyen mérföldkövet.
  A rangok elmaradnak a rangoktól. A láncok felszakadnak, és egyre több felosztás jelenik meg. A méreten aluli harcosok belekapaszkodnak a szögesdrótba, eltépik és újra elesnek. Megtelnek egy egész hegy holttesttel. Aztán ezen a hegyen még egy réteg halott, aztán még egy. És így tovább, amíg az egész domb meg nem nő.
  Amikor Andrej Chikatilo géppuskája túlmelegszik, a fiú magához vesz egy másikat. A japánok megfulladjanak a vértől. Helyenként már kitörnek a kézi harcok. De a fiú lő - egy golyó, egy vagy akár két-három holttest. A japán rúd nagyon sűrű, és egy géppuska egyszerre többet is átüt belőle. Tehát hagyd, hogy megfulladjanak a hányástól.
  Japán ellen nincs semmi, a terminátorfiúnak nincs semmije. Ellenkezőleg, nagyon bátor szamurájok, nem félnek semmitől. Mássz és mássz, ne félj meghalni. De a legtöbb esetben a halál nem volt meggyőző. Hadd takarjanak be azonban mindent holttestekkel.
  Itt megint kicserélték a géppuska szíját, és a fiú mezítláb állt rajta, még melegebb volt. A nyár koronája már az orrán, de északról fújnak a szelek, a fagyot tisztességesen viseli. Szeretnék gyorsan bemelegíteni karddal és kézi küzdelemmel. Végül a fiú, már a harmincadik eltöltött hosszú szalag után nem tudott ellenállni, karddal rohant támadásra. És most Superman fiú megállíthatatlan.
  Amikor olyan gyorsan haladsz, vágva, mint Ilja Muromets - a jobb utcában, a bal sávban. Malom, és egy tucat fejet levágtak. Recepciós pillangó és egy tucat másik. Kap egy ventilátort és egy tucat harmadikat. A holttestek pedig melegek, mezítláb fut rajtuk, boldogságot érzel.
  Nem úgy, mint ezekkel... Csizmával! Szép volt Leshka, ő is mezítláb próbál küzdeni. És kapaszkodás közben, bár a mancsok vörösek lettek, mint a liba.
  A japánok folyamatosan másznak és másznak. Hogy felgyorsítsd kiirtásukat, vissza kell ugranod, és újra kezedbe kell venni a géppuskát.
  Igen, a géppuskáikkal, ha minden golyó megöl egy vagy több holttestet, akkor is gyorsabban kiirt, mint a kardokkal. Egy géppuska szíj ezer lövést jelent. Szóval vigyázz a szamurájokkal! Akkor is fogsz táncolni.
  A fiú lövöldözés közben azt gondolta, hogy Japánnak nagyon szerencséje volt abban a háborúban. Főleg abban, hogy kitört a forradalom. Nos, mire megkötötték a békét, a japánok már kimerültek a szárazföldön, és az oroszok is végezhettek volna velük. Szamszonov tábornok, vagy inkább Linevich kétszer annyi csapattal, és egyre több új utánpótlást kapott, maga is megtámadhatta volna a szamurájokat. Ehelyett azonban az orosz egységek védekezésbe léptek. A japánok azonban már nem tudtak felmászni a támadásra. Tehát nagyobb szükségük volt a világra, mint Oroszországra.
  Itt Zoya gépfegyverekből lő... Rettenetes erővel firkál, és szánalom nélkül nyírja az ellenséget.
  És most a lány rányomja skarlátvörös mellbimbóját a csúzlira, és most kidobják a pusztítás halálos ajándékát.
  Zoya énekelte:
  - Elszakadt a cérna
  Gonosz halál fenyeget minket...
  Hogy az oroszok éljenek
  Az ellenségnek egyszerűen meg kell halnia!
  Elena a keskeny szemű katonákra firkálva, és egy sor újabb sort kiütve, felkiáltott:
  - A Hazáért - anyánk!
  A rajzfilmfiú folytatta a firkálást, leütötte az ellenséget az égi birodalomból és gondolkodott.
  1922-ben Japán nem kockáztatott meg egy újabb nagy háborút. A bolsevikok elfoglalták Primoryt. Sokan erősen szidták az akkori császárt, hogy nem használta ki az illegitim kommunista rezsim gyengeségét, és nem vette magának a Távol-Keletet. Nem teljesen világos tehát, hogy a japánok miért haboztak.
  1904-ben Japán háború mellett döntött, amelyben szinte senki sem hitt a szamurájok számára kedvező kimenetelben. De 1922-ben a japánok nem merték legyőzni a polgárháborúban meggyengült Vörös Hadsereget. Ráadásul az egész kapitalista világ támogatta őket.
  Általában a bolsevikoknak természetesen szerencséjük volt. Az antant feldarabolhatta volna Oroszországot, és a Vörös Hadsereg nem rivális számukra. Itt Andrej Chikatilo nem értett néhány dolgot.
  Miért egyesítette a Nyugat a huszadik évben a Fehér Gárda mozgalmát? Még ha a fehéreknek nem is volt esélyük Moszkvát elfoglalni, akkor is lehetséges néhány területet megtartani maguknak. Igen, és Oroszországot nagyon meggyengítheti egy ilyen háború elhúzása. Az sem világos, hogy az antant miért nem védte meg a polgári kaukázusi kormányokat. Még a katonai támogatásról is megállapodtak. Nyilvánvaló, hogy az Antant akkoriban elszegényedett Vörös Hadserege nem rivális, különösen technikai értelemben. De valamiért Anglia és Franciaország passzivitást mutatott.
  Viktória tehát elvette, és mezítláb egy egész hordó fűrészporból készült robbanóanyagot indított útjára.
  És hogyan robbant fel vad erővel. És ő üvöltött:
  - A királyért és a birodalomért!
  Zoya tovább firkálva az ellenséget, nagyon agresszíven morgott, és a fordulat messze volt, lekaszálva az ellenséget.
  Aztán felüvöltött:
  - Lesz egy koporsó neked szamuráj!
  Elena, szétzúzva az ellenséget, holttesteket halmozva, halálra ütve az ellenséget, és hihetetlen erővel fellépve szamuráj hordákat verve a koporsóba, felsikoltott:
  - Az ellenségek feletti győzelemért!
  Nadezsda a legkisebb esélyt sem adva az ellenségnek, gyilkos kaszát kaszálva, és kivágta a japánokat, így szólt:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolay nem csapott le!
  A britek például megtarthatnák a Krímet. Ott partra szálltak volna csapatok tankokkal, aligha űzték volna ki őket az Isthmuson, a vörösök... Közép-Ázsiában a britek és a franciák segíthették volna a burzsoá köztársaságokat. És általában sok minden kellemetlen lehet Szovjet-Oroszország számára, de szerencsére nem történt semmi. Bár persze Japán szerette volna megtartani magának Primorye-t, a húszas években biztosan nem lett volna ereje kiütni onnan a szamurájokat. A japánok jól megszervezhetnének egy bábrendszert, mint a mandzsúriai.
  Amikor Andrey Chikatilo elolvasta a Bonivur szívét, őt is érdekelte. Miért nem léptek be a japánok a Vörös Hadsereggel vívott csatába, hanem egyszerűen átadták Primorye-t a bolsevikoknak? Ráadásul a szamurájoknak nem egész Szovjet-Oroszországgal, hanem csak a Távol-Kelettel kellene harcolniuk. Vagyis a Távol-keleti Népköztársaság. És ez akkoriban Japánnak nem volt riválisa.
  Az első világháborúban a japánok szinte veszteség nélkül birtokba vették a német birtokokat a Csendes-óceánon, és még erősebbek lettek, mint 1904-ben. És nem teljesen világos, hogy akkor miért volt bátorságuk és szemtelenségük, és miért nem volt bennük 1922. Természetesen az Egyesült Államok és Nagy-Britannia aktívan támogatná a japánokat a bolsevikok elleni harcban.
  Ezt Andrej Chikatilo nem tudta megérteni, még gyerekkorában is meglepődött. Sőt, eleinte a japánok elfoglalták Vlagyivosztokot, de aztán valahogy harc nélkül távoztak. És Japán nem szégyelli elfoglalni az egész Távol-Keletet, de a szamurájok nem harcoltak érte ...
  De mennyi bátorság: rohamra indulnak, ezrével, sőt tízezrével halnak meg, de úgy támadnak, mint a biorobotok. A japánoknak pedig nincs fogalmuk a félelemről vagy az önfenntartási ösztönről. Ha nem a hatuk, akkor nem tartották volna meg az erődvárost.
  A valós történelemben Port Arthur ekkorra már elesett. És akkor a szamurájok szinte az összes szárazföldi erőt összegyűjtötték.
  Victoria csupasz lábujjával dobott egy horogkeresztes bumerángot, és egyszerre levágott egy tucat fejet, morogva:
  - A Hitért, a cárért és a hazáért!
  És a lányok kiirtják a japánokat és a fiúkat...
  A fiú, aki a túlmelegedett géppuskát egy már kihűltre cserélte, és nem egy jó szóval, megemlítette Kuropatkint:
  Ez a szamár nem használja ki! Úgy tűnik, magunknak kell megölnünk az összes japán katonát. - Oleg csupasz lábujjával gránátot dobott, a szilánkok átvágtak egy csomó japán katonát, és a kölyök folytatta. - Ez az, Kuropatkint el kellett volna ítélni ilyen bûnös tétlenségért.
  A fiú ismét gránátot dobott a lábával, majd puszta ujjaikkal elkezdték dobálni a konzervdobozfedelet. Tehát két legyet ölsz meg egy csapásra: ráadásul elpusztítod a japánokat, és a csupasz lábad felmelegszik. Húsz fok felett van minden fagy, és ha besötétedik, akkor még több lesz. Így Ön mozgásban van, és melegen tartja magát. Ezenkívül tompa borotvapengéket és tűket is dobhat. Általánosságban elmondható, hogy az erődben sok a szúró- és vágótörmelék.
  Tehát a szamurájokat kézzel-lábbal verik. És messziről... A fiú felkiáltott:
  - Szamuráj bátran halt meg - az acél és a tűz nyomása alatt!
  Nadezsda csupasz lábujjaival lőtt gépfegyverekkel, de tartogatott meglepetéseket is. Például apró vegyipari bányák. Itt persze nagyon óvatosnak kell lenni a használatukkal, nehogy megmérgezd a saját katonáidat. Ám Arkhimédész és Pelman köréből a matematikában tehetséges Nadezsda mindent kiszámított.
  És amikor a szamuráj már berontott a szomszédos erődbe, egy gyönyörű lány csupasz lábbal csattogtatta az ultrahangos detonátort. És apró ampullák robbannak fel erős és maró gázzal, egyszerre tízezer hektáron.
  Ez valóban a Demiurgosz istenek fegyvere, amely még a huszonegyedik században sem lenne felesleges. A fegyverszünet alatt a zseniális Nataska maga Mengyelejev unokaöccsével együtt olyan mérget készített, amely nagyon mérgező volt, de gyorsan lebomlott a levegőben. Mérgező hatása pedig éppen egy speciális oxigénmegkötési módszeren alapul.
  Azonnal kiderült, hogy másfél japán hadtest tizenöt-húsz másodperc alatt meghalt... És a rövid kínok közepette haldokló katonák tízezrei látványa kijózanította a japán parancsnokságot.
  Megszólalt a visszavonulás zenéje, és miután a roham során több mint százötvenezer katonát veszítettek, a japánok hátradőltek. Az oroszok óvatosan üldözték a japánokat, de féltek a gáztól, vagy valamiféle lestől is. A csata úgy ért véget, mintha meg sem kezdődött volna.
  De Andrej Chikatilo még nem vágta meg magát, valami sok energiát halmozott fel a fiúban, és rohant üldözni a szűk szeműt. Így utoléred és feldarabolod őket, mintha magokat rágnál. Nos, hogyan ne mutasd meg képességeidet, ha az ellenség nem harcol vissza.
  Ám egy váratlan fordulatnál a fiú felé ismét egy fekete kapucnis nindzsa ugrott ki. Ismét igazi harc a képességekért.
  Andrey Chikatilo, mint már jól felhevült, megtámadta társát. Egyszerre három korongot dobott ki, de kettőt menet közben elvágtak a kardok, a harmadik pedig elrohant mellette, majdnem elkapta a terminátor kölyök fülét. A ninja fütyült és japánul azt mondta:
  - Orosz Naruto!
  Andrey Chikatilo készséggel megerősítette:
  - Persze, hogy klassz!
  Kardok keresztbe, szikrák szálltak. A ninja hárította a támadásokat és visszavonult. Andrej maga dobott egy fémdarabot csupasz ujjaival. Az ellenség reagált, de a fiú előre látta, hol fog kitérni, és éles szögben megvágja magát, körbejárva a pengét. Az ellenség horogra akadt, a védőbőr felszakadt, és vérvörösödött az oldalán.
  A nindzsa hátraugrott, megsebesült és elég mélyen, és ha nagyszabású ütés lett volna, teljesen kettévágódott volna. Az orosz Naruto legendás harcosnak tűnik, pengéi nagyon gyorsan villognak.
  A nindzsa ismét dobni próbál, de egy sípcsonttal térdre ütést kihagy, Andrei Chikatilo pedig boldogan elkapta a fogaival a horogkeresztes bumerángot. Az ellenség támadni próbál, de ő maga kap egy pengét a kezére. A bicepsz be van vágva, és a fiú megállás nélkül eltölt egy egész sorozatot. Jól jön majd a kilencedik ütés a nyakon... Nos, a nindzsa bika nyaka védelem alatt áll, csak félbevágva. De semmi más, néhány ütés, egy erős ütés a test csavarásával, és a fej végre elválik a testtől.
  A ninja tehát az északnyugati fronton fejezte be pályafutását.
  A terminátor fiú felkiáltott:
  - Oroszul Banzai!
  Utána kicsit alábbhagyott a harci kedv. Pontosabban azért, mert a japánok már visszavonulnak.
  1904. november 22-ről 23-ra virradó éjszaka egyszerre volt hideg és meleg. Borejko meggyőzte Kondratenkót, hogy ne rohanjon, mivel a japánokat megtámadók ismeretlenek. Lehet, hogy még a szamurájok között is volt személyes leszámolás, különben eltalálhat az ilyen meg az.
  A fáradt Kondratenko elaludt a lőszeres dobozon. Közben már világosodott.
  Ahogy a csata körvonalai kirajzolódtak a sötétből, számos kivágott és lőtt japán domb vált láthatóvá. A lányok nemcsak feldaraboltak, hanem el is fogtak mintegy ötven géppuskát, hét fegyvert lőszerrel. Ismét golyózápor esett a szamurájra, és Perun lánya, Nadezhda csatlakozott Svarog Elena agár lányához. A japánok veszteségei már akkor is óriásiak voltak, és szinte pótolhatatlanok. Reggel tizenegy órára az utolsó roham elfulladt, és átmeneti szünet következett.
  Délben megérkeztek Kondratenko és Szmirnov tábornokok. Mindkét már tapasztalt harcost megdöbbentette a holttestek ilyen kolosszális felhalmozódása egy helyen. Egy éjszaka és reggel több mint negyvenötezer japán katona és tiszt vesztette életét. A tábornokok előtt pedig csak négy bikinis, vérrel bőven fröcskölt lány és két sportos fiú, különösen tartós anyagból varrt rövidnadrágban jelent meg, amelyre nem tapadt a piros és más folyadék.
  Mindez észbontó delíriumra emlékeztetett, és mindkét tábornok még csípte is egymást. De Boreyko hadnagy két méter és néhány kopejkával kinyújtotta a kezét az őrlányok felé, és dörmögött:
  - Vannak nők a falvainkban!
  A hatalmas, vörös hajú Victoria válaszul határozottan megrázta Boreiko erőteljes mancsát, és filozofikusan így szólt:
  - Vannak nők a falvainkban! Micsoda híres gyalulási koporsók!
  Nagy hajú, mint az első hó, Nadezsda több zavarban lévő fiúra mutatott:
  - És rázza meg őket, nem harcoltak rosszabbul, mint mi!
  Boreiko gyengéden kezet fogott. Igazi óriás Nikolai Valuev növekedésével, és talán nagyobb súlyú. Az arc tényleg nem ennyire szűk látókörű, inkább valami Ilja Murometstől van benne, főleg, hogy Boreykónak sikerült szakállt növeszteni. Igaz, az óriás hadnagy nem angyal, harcokat vívott az itallal és sokakat megvert. De általában a lelke, ahogy mondják, vidám.
  Kondratenko borostás, visszanőtt bajuszú, nagyon hasonlít Csapajevre, ahogyan a filmben is szerepelt. Smirnov éppen ellenkezőleg, borotvált, aranyozott pennyben, úgy néz ki, mint egy epaulettes professzor. Mögöttük egy maroknyi katona és tengerész áll.
  A bölcs és technikás Elena először megmutatta nekik az elfogott trófeákat, a tüzes ördög Victoria pedig habozás nélkül mászni kezdett a japán táskákba, mondván:
  - Ott száraz adagot kapnak... A helyőrség minden kenyérmorzsát megszámol.
  Belobog Zoya lánya, mint nagyon érzékeny lány-médium, megjegyezte:
  - Srácok, gyorsan vigyék el a gépfegyvereket és az ágyúkat: néhány óra múlva a japánok elkezdik lövöldözni a hegyet, az összes fegyvert arra koncentrálják, így nem marad egyetlen halálos készülék sem!
  Kondratenko aggódva kérdezte:
  - És te hogy vagy?
  Az agresszív Victoria így válaszolt a jószívű Zoyának:
  - És nagyon erősek vagyunk, orosz boszorkányok, sem kagylók, sem töredékek nem visznek el minket. Szóval aludjunk egy kicsit... És ott megint vágunk!
  A kék szemű Elena egyetértett ezzel:
  - Amíg dübörög az ágyú, a japán nem viharzik. Nincs okunk tehát senkit a hegyen hagyni. Aztán amikor a szamuráj felmászik, feldaraboljuk őket, mint legutóbb!
  Szikrázó Nadezsda, aki csupasz ujjaival díszt rajzolt az első őszi hóra, megerősítette:
  - Pontosan! A japán vezérkar úgy döntött, hogy minden erőfeszítést erre a hegyre összpontosít. Tehát más frontokon egyelőre lesz egy lélegzetvételnyi szünet.
  Kemény és technikás Elena szigorúan elrendelte:
  - Állítsd helyre az elpusztultat! Ne aggódjon az osztag miatt - amíg el nem vesszük a Vysokaya-hegyet. És az ellenség hamarosan kimerül, amikor velünk foglalkozik.
  Andrey Chikatilo is szükségesnek tartotta, hogy dumáljon:
  - És elsüllyesztjük a csatahajóit is!
  A tetszésnyilvánítás morajlása suttogott át a katonák és tengerészek sorain. Ezt követően mindenki elkezdte gyorsan kivenni a számos trófeát.
  A japánok már naplementekor tüzet nyitottak. Tényleg mindent a hegyre összpontosítottak, amit csak tudtak. De a mutáns lányok és fiú őrök ekkorra már bezárkóztak az erőd pincéjébe, és a mély, helyreállító meditáció állapotába merültek. A japánok pedig pazarolják a kagylójukat az üres helyre. Az antant taktikáját akarják, hát hadd próbálják ki.
  Stessel főkormányzó, miután értesült a Magas-hegyen történtekről, sokáig nem akart hinni. Kicsit vékonyabb, de még mindig elhízottan kiabált a méltóság:
  - Ezek a te erotikus fantáziád! Nők karddal - ostobaság!
  Az erőd parancsnoka, Szmirnov tábornok zavartan megvonta a vállát, és félénken válaszolt:
  Ha nem a saját szememmel láttam volna őket, soha nem hittem volna el nekik. De a tények makacs dolgok!
  Stessel gorombán felmordult:
  - Hülyeség és még több hülyeség!
  Aztán Szmirnov logikusan azt javasolta:
  - Meg tudja őket személyesen is megismertetni Excellenciáddal?
  A kormányzó azonban visszautasította az ilyen csábító ajánlatot, és azt kérte, hogy mielőbb hívja fel Fockot.
  Az idős német már régóta a japán hírszerzésnek dolgozott, és nagyon elrontotta az oroszokat. Fock külsőre nagyon hasonlít a Balzac által tehetségesen leírt Gobsekre, és nem kevésbé mohó. Valójában a pénz késztette Fokot arra, hogy kapcsolatba lépjen a mikádó ügynökeivel. Mercantilis megfontolások mindenekelőtt.
  A hír azonban, hogy nem vették be a Magashegyet, és megjelent négy szörnyen erős és ördögien szép boszorkány (a mezítlábas fiúkat persze nem vették figyelembe!), Fok még inkább megtetszett. Most plusz díjat kérhet a japán kémhálózattól egy új, mesés mésztámadásért.
  A pénz pedig szereti a számlát... És minél nehezebb dolguk van a Port Arthur melletti szamurájoknak, annál drágábbak egy profi kém Fok szolgáltatásai.
  Ennek megfelelően a német tábornok mosolyogva javasolta:
  - Pár nap múlva tarts találkozót, és jutalmazd meg a lányokat azzal, amit tudsz! És miközben gondolkodunk...
  A veszélyes személy eltávolítása nem olyan egyszerű. Itt Kondratenko még mindig él - ez a tábornok egy címeres, nagyon képzett parancsnok, és Port Arthur négy és fél hónapja stabil védelmi vonalat tart. És az egész ostrom több mint hat hónapja tart, és Japán vérzik...
  A sok halotton kívül volt még néhány holttestek által összetört, összezúzott, de élõ japán a Magas-hegyen - akik fogságba estek.
  Egyikük, Nakata kapitány, egykori magas rangú tokiói ügyvéd nagyon érdekes tanúvallomást tett.
  Kiderült, hogy Japán már akkor is rendkívül nehéz pénzügyi és gazdasági helyzetben volt. A hadianyag-készletek fogytak, a kiképzett munkaerő fogy. Az ostromsereg katonái nagyon fáradtak és kimerültek a rossz és rossz minőségű élelmiszerek miatt. Magában Japánban gyors lezárást akarnak. De ugyanakkor ragaszkodnak Port Arthur mielőbbi elfoglalásához - különben a Felkelő Nap Országa semmit sem nyer ebből a háborúból. Igen, és Oroszország nem akar békét. Végül is, a mandzsúriai vereségek ellenére Kuropatkinnak sokkal több lovassága és gyalogsága van. És mindezen vereségek során a japánok nem kevesebbet veszítettek katonákat, mint az oroszok.
  Nos, ha Kuropatkin ilyen matrac lett volna, és ha legalább egy kicsit Alekszandr Szuvorovtól kapott volna, a háború lefolyása másképp alakult volna.
  Mindazonáltal a mandzsúriai orosz hadsereg növekszik, és havonta két hadtesttel növekszik. És minden gyávaságnak és középszerűségnek van határa, ha az ostromhadsereg nem oldja ki a kezét, akkor újévre Kuropatkin fölénye gyalogságban kétszeresére, lovasságban háromszorosára, tüzérségben pedig több mint másfélszeresére válik. az ellenségnek sok fegyverre van szüksége az ostromhoz.
  És ekkora árréssel a volt honvédelmi miniszter kibírja valahogy?
  Ebből az alkalomból Boreiko hadnagy felidézett egy történetet Tamerlane-ről és Mulla Nasreddinről.
  Egy orosz tiszt éles hangja simán dübörgött a lövedékek által megrongált lövészárkok felett;
  - Amikor Delhi ostroma sokáig elhúzódott, Tamerlane diktálni kezdte az írnoknak, hogy a hátsó szolgálatokat küldjék segítségül.
  "Küldj el ötvenezer kiképzett gyalogost, huszonötezer lovast, hatszáz ballistát és háromszáz katapultot, és még kétszáz hadi elefántot...
  A Legfelsőbb Khagán visszanézett az alázatosan meghajolt Mulla Nasreddinre, és halk hangon megkérdezte:
  - Talán mi szereztünk valami legbölcsebbet?
  A Mulla megrázta a fejét, és merészen az írnokhoz fordult:
  - Tépd fel a lapot, és dobd a pergament a kosárba - erre semmi szükségünk!
  Tamerlane meglepődött, és megkérdezte a bölcstől:
  - És akkor mi kell nekünk!
  Nasreddin magabiztos hangon válaszolt:
  - Küldjenek okos parancsnokot!
  A rendkívül művelt Borejko hadnagy szavait elismerő nevetés fogadta az orosz katonák.
  További fontos hír, hogy nem vált be a remény, hogy Németország Japán oldalán lép be a háborúba. Vilmos császár még Rozsgyesztvenszkij századának is segítséget nyújtott, amely most Babuskin ellentengernagy hat hajójával együtt ötvenegy hajóval rendelkezik. Ha ehhez hozzávesszük a Port Arthurban megkopasztott első csendes-óceáni századot, akkor a japán és az orosz flotta össztűzereje egyenlőnek mondható. És ha mégis sikerül hét nehéz cirkálót vásárolnia Argentínából, akkor előnyt fog elérni.
  Kondratenko tehát vidám hangulatban aludt el, bár a japánok minden biztosítékukat a Magas-hegyre összpontosították.
  
  HA NEM ÉRINTED MEG AMERIKÁT
  Hitler nem üzent háborút az Egyesült Államoknak. Nos, az amerikai kongresszus nem mert beszállni a háborúba Európában. A történelem menete ettől megváltozott... Japán megnyerte a Midway-i csatát, és szilárdan megerősítette magát a Csendes-óceánon.
  Rommelnek soha nem sikerült elfoglalnia Egyiptomot. De a britek sem mentek bele a Fáklya hadműveletbe.
  Sztálingrádnál az oroszok nyertek, de aztán Mainstein ellentámadásba lendült Ukrajnában. Sőt, mivel nem kellett csapatokat Afrikába áthelyezni, több német hadosztály is részt vett az ellentámadásban. A Fritz jelentősen hozzájárult a repüléshez is. Sőt, a legendás német ász, Marseille is átkerült a keleti frontra. És hadd semmisítse meg a szovjet repülőgépeket.
  Marseille egy legenda a levegőben. Amikor háromszáz gépet lelőtt, Hitler kimondottan neki mutatta be a Lovagkereszt új fokozatát, arany tölgylevelekkel. Négyszáz repülőgépért pedig gyémánttal ajándékozta meg a Német Sas Rendjét. És ötszázért adták át a Vaskereszt nagykeresztjét.
  Marseille az égen egy nagyszerű jelenség. A szovjet pilótái pedig félnek.
  Harminc új Tiger tank is részt vett Mainstein ellentámadásában, amely a valós történelemben közepesen tűnt el a Szahara homokjában. Így az amerikaiak nem másznak fel, a britek pedig mindenáron megpróbálják megtartani Indiát, és nem törnek előre Egyiptomban.
  Röviden: Mainsteinnek nemcsak Harkovot és Belgorodot sikerült visszafoglalnia, hanem Kurszkot is. A Vörös Hadsereg pedig több kárt szenvedett. A németek pedig több kazánt alakítottak ki. Aztán az iszaplavina miatt működési szünet következett.
  A valós történelemben ott volt a Kurszki dudor. De most ez a párkány le van vágva.
  És a kérdés az, hogy hova kell menni? Nem akartam újra Sztálingrádba menni. De Sztálingrád elfoglalása nélkül nem fogja biztosítani csapatait a Kaukázusban. De újra belemászni ebbe a rémálomba?
  Megtámadni Moszkvát? De van egy erős és mélységes védelem.
  Ráadásul a Vörös Hadsereg levágta a Rzsev-párkányt, és a szovjet pozíciókban nincsenek ékek. Leningrád is egy nagyon erős erőd - város-fellegvár.
  Vagyis bárhová is dobja - mindenütt a csapatok erőteljes szovjet védelme bámulatos állóképességgel rendelkezik. Aztán Hitler úgy döntött, hogy leüti a fő csapást Egyiptomban, és megragadja a Közel-Keleten az olajkutakot.
  És ezzel egyidejűleg a Wehrmacht csapatait gyarmati, arab hadosztályokkal pótolni.
  Az ötlet vonzó volt. Keleten pedig légi offenzívára és sugárhajtású repülőgépre fogadjon. Különösen az Arado sugárhajtású bombázók azt ígérték, hogy félelmetes erővé válnak, amely gyakorlatilag nem szenved veszteséget.
  Mindenesetre keleten a Führer megparancsolta, hogy védekezzenek és előrenyomuljanak Afrikában.
  Rommel több harckocsihadosztályt kapott, köztük a Panthers és Tigers csapatokat. Mindkét tank megjelenése idején és egy ideig azután is a legjobb volt a világon. A brit tankok egyértelműen túllőttek. Bár a "Churchill" nem volt gyengébb páncél. De az ágyúja nyilvánvalóan nem volt elegendő.
  A Focke-Wulf is jó autó volt. Ennek a harcosnak voltak a legerősebb fegyverei, és szó szerint elsöpörte az ellenfeleket. A legrosszabb manőverezőképességet a búvárkodás közbeni nagy sebesség kompenzálta. Igen, és hat légfegyver az első hívástól kezdve bármelyik gépet le tudná lőni. Szóval tényleg hatalmas volt a nyomás.
  A britek erős német ászok ütései alá kerültek. Nem csak Marseille.
  Nagy-Britannia számára kellemetlen meglepetés volt a Tiger tank, amely kiváló minőségű páncélzattal és erős túlélőképességgel rendelkezett. Így Rommel és július offenzívája sokkot okozott Nagy-Britanniának.
  A hőség ellenére a németek áttörték a védelmet, és menet közben több száz kilométert mélyítettek, bevették Alexandriát. És elfoglalta a Nílus-deltát. A csatákban a tankász, Wittmann kitüntette magát a Tigeren. És egy új hős a Harmadik Birodalomban.
  Egyiptomban emelkedő és Huffman sztárja, aki hamarosan a második lesz.
  Rudel is hős volt.
  Ismét tele német hőstettekkel. Rommel ügyesen parancsolt, és üstökkel nyert. Kevesebb brit volt, és rosszabb minőségűek voltak, mint a Wehrmacht.
  A csatákban az MP-44-es rohamcsavart is tesztelték, amely a világ legjobbja volt, és nagyon hatékonynak bizonyult. Általánosságban elmondható, hogy a németek minden tekintetben megverték Nagy-Britanniát, és átkeltek a Szuezi-csatornán, majd tovább Irakba és Kuvaitba, Palesztinával.
  Kicsit korábban Máltát is elfoglalták. Ami nagyon jó műtét volt. Sztálin még nem ment előre, és várt. De a britek veresége bonyolította a helyzetet. És most a nácik támadhattak a Kaukázusra és délről.
  Szeptemberben a Vörös Hadsereg késve indított offenzívát Kurszk és Orel ellen. De a németek számítottak rá, és erős védelmet készítettek elő.
  Védekezésben a német Ferdinands is átment a próbán. Ez az önjáró fegyver nagyon erős elülső páncélzattal hatékonynak bizonyult a harckocsik megsemmisítésében.
  Nem rossz védekezésben és "Panther". A németek makacsul ellenálltak. A szovjet csapatok rendkívül lassan haladtak előre, és nem tudtak belépni a hadműveleti térbe.
  A németek el tudták kerülni a front összeomlását, és ellenálltak. A Vörös Hadsereg pedig két hónap alatt mindössze száz kilométert haladt előre, csak Kurszkot és Orelt közelítette meg, és a súlyos károk miatt megállt. A németek pedig átvették az egész Közel-Keletet. Novemberben pedig viharba tudták foglalni Gibraltárt. Hitler továbbra is meggyőzte Francót.
  Ezenkívül Anglia nagymértékben legyengült az ellenséges tengeralattjáró-flotta tevékenysége miatt. És ennek negatív hatása is volt.
  Churchill még a külön béke felé kezdett hajolni. De Hitler teljesen leigázni akarta a fekete kontinenst. Sztálinnak pedig egy év fegyverszünetet ajánlott.
  A Szovjetunió ravasz vezetője beleegyezett ebbe a szünetbe. Új fegyverrel számolt.
  De Hitler tudta, mit csinál. Németország elfoglalta Afrikát, és 1944 nyarán megkezdte a partraszállást Nagy-Britanniában. És ezúttal a náciknak sikerült mindent hibátlanul megtenniük. A nácik sugárhajtású repülőgépei uralták az égboltot. Az ME-309 és TA-152 légcsavaros vadászgépek pedig nagyon erősek voltak. Az MP-44-es géppuska pedig nagyon menőnek mutatkozott a tömegsorozatban.
  A tankok közül a Panther-2-t kell kiemelni alacsonyabb sziluettjével és kis keskeny toronnyal. Fegyverzet és páncélzat hozzáadásával az új harckocsi kilencszáz lóerős motorjával mindössze negyvenhét tonnát nyomott. És jó menetteljesítményű volt, 88 mm-es 71EL ágyúval és százötven milliméteres elülső páncélzattal. A Tiger-2-t kis tételekben gyártották, annak a ténynek köszönhetően, hogy a Panther-2 megjelenése, amely szinte nem volt rosszabb a védelemben és egyenrangú fegyverzetben, a vezetési teljesítményben elsöprő fölénnyel, azonnal elavulttá tette ezt a tankot.
  Mint egy egyszerű "tigris". De az "Oroszlán" -2 sikeresebb gépnek bizonyult.
  Ebben a motor és a sebességváltó együtt és keresztben volt elhelyezve. Ennek eredményeként a sziluett leesett, és a tartály sokkal könnyebb lett. Ötvenhárom tonna súlyú "Oroszlán" -2 volt. 105 mm-es 70 EL-es ágyú, 82 mm-es oldalpáncél, 150 és 120 mm-es homlokpáncél lejtős hajótesttel. A torony homloka pedig 240 mm lejtős.
  És ezer lóerős motor. Az autó, amint látható, minden tekintetben fut és erőteljes. A Lev 2 csodálatos volt.
  Röviden - minden kán. Nagy-Britanniának pedig esélye sincs a Wehrmachttal szemben.
  A Marseille pilótája hétszázötven lezuhant repülőgépért új kitüntetést kapott: a Vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  És ez a tehetség nagyon klassz felhasználása.
  Két hét alatt Nagy-Britannia elesett. És Londont elfoglalták. Churchill pedig szégyenében elmenekült.
  Bár a háború formálisan még nem ért véget, a japánok már elfoglalták Ausztráliát.
  Kanada pedig hamarosan kilépett a háborúból. A németek augusztusban végrehajtották az Icarus hadműveletet is, amellyel elfoglalták Izlandot. És most az USA nem tudta megszerezni őket.
  Ezt követően megkezdték a Szovjetunió elleni új offenzíva előkészítését. Az "E" sorozatú sugárhajtású repülőgépekre és tankokra támaszkodva. Valamint alapvetően új fegyverek, például ballisztikus rakéták és lemezek.
  Az USA hamarosan békét írt alá Japánnal. 1945. április 20-án pedig a Harmadik Birodalom és a szamuráj országa közös háborúban állapodott meg. A Fritz offenzíva pedig május 15-én kezdődött, amikor az utak kiszáradtak.
  A Szovjetunió hosszú ideig készült, és sok erődítményt ásott ki. A negyvennegyedik évben megjelent a Vörös Hadsereg - az Andryusha rakétavető. Szintén a sorozatban vannak T-34-85 és IS-2 harckocsik. És LA-7 és Yak-3 repülőgépek. A Yak-3 azonban nem került tömeggyártásba a kiváló minőségű duralumínium hiánya miatt. És a Yak-9 maradt a fő vadászgép. Az LA-7 sebességben jobb volt, de még mindig gyengébb volt a németeknél.
  A legrosszabb az, hogy a Szovjetunió elvesztette mennyiségi fölényét a levegőben. A németek sokkal több repülőgépet gyártottak, beleértve a repülőgépeket is.
  A tankok terén még mindig Németországnak van minőségi előnye. Mind a "Panther" -2, mind a "Lion" -2 fejlettebb és erősebb gépek. Az E-10 és az E-25 is megjelent a sorozatban. Az utolsó önjáró fegyver rendkívül sikeres volt. Fegyverek kombinációja 88 mm-ben 100 EL-ben. 120 milliméteres elülső páncél nagy lejtőn, 82 milliméteres oldalpáncél, harminc tonna tömeggel, 900 lóerős motorral és másfél méteres magassággal. Igen, ez már gép volt, csak egy vadállat.
  Az új ágyú percenként 12 lövést lőtt, és harci távolságból átütött minden szovjet harckocsit.
  "Panther" -2, jó tank, de a "Panther" -3 fejlesztették. Hatvanöt tonnával nehezebb, de jobban védett és felfegyverzett. De eddig a sorozatban csak az E-10 és az E-25 és az E-100 masszív. Az utolsó tank 1500 lóerős motort kapott, amely 130 tonnás tömegével 40 kilométeres sebességet adott neki az autópályán. Ennek a harckocsinak az oldalpáncélzata 210 mm ferde, az elülső páncél 250 mm ferde. És két fegyver: 128 mm-es és 75-ös.
  Ezt a tankot "Mamut"-nak hívták. Ez fejlettebb, mint a "Maus", és tömörített elrendezés. Nagyon jó védelem minden szögből. Ideális áttörő tank és elég fürge.
  De még mindig drága és elég nehéz.
  A Szovjetunió májusban kapta meg az IS-3-at. Ez a gép jól védett a homlokban, de nehezebb és rosszabb a vezetési teljesítménye, mint az azonos fegyverzetű IS-2. És drágább és nehezebben gyártható. 1944 decemberében elkezdték gyártani az SU-100-at - praktikusabb önjáró fegyvert, mint a korábbi modellek.
  A Szovjetunió készen áll. De nem a végéig. Ráadásul Japán keletről halad előre.
  Az XE-162 nem igazolta magát. A kiváló repülési tulajdonságokkal rendelkező, olcsó, könnyen gyártható repülőgép nehezen kezelhetőnek bizonyult, és csak magasan képzett pilóták repülhettek vele.
  Igaz, Huffman kedvelte. Harcstílusához - a tökéletes gép.
  Marseille előnyben részesítette az ME-309-et, egy megbízható lovat, vagy a TA-152-t erős fegyverekkel. Orvlövész volt.
  Az ME-262 szintén nem rossz, de még nem teljesen megbízható, de elég hatékony és kitartó.
  Az ME-163 sugárhajtómű fejlettebb változata - egy kicsi, farok nélküli és nagyon gyors - rakétavadász. Az ME-1100 nem rossz autó szárnyakkal, amelyek változtatják a sebességet, de magasan képzett pilótákat igényel.
  Jó autó ME-262 X, minden tekintetben - kiváló sebesség több mint 1100 kilométer / óra, szárnyak, öt légpuska, manőverezhető, fejlettebb és megbízható motorok, és praktikus a hétköznapi pilóták számára. De még nem a sorozatban.
  Az ME-309 és TA-152 fő igáslovai. A gépek csavarják, de nagyon szívós, nagy sebességű és erős fegyverek. És ami a legfontosabb, nagyon sok van belőlük. És a Szovjetunió továbbra is kénytelen támaszkodni a Yak-9-re, és a PE-2-re, ami nem túl jó, és az IL-2 meglehetősen gyenge repülési tulajdonságaira, és nem sokkal jobb, mint az IL-10.
  Igen, az erők egyenlőtlenek.
  A németek gyarmati gyalogságot is bevetnek a csatákban. Ami problémás.
  Japán mellett Törökország is beszállt a háborúba. És most a németek az oszmánokkal együtt a Kaukázuson túlról nyomulnak előre. És továbbra is ez a probléma.
  A Vörös Hadsereg szoros.
  Hitler általában bízik a győzelemben. Az Egyesült Államok nem lépett háborúba a Harmadik Birodalommal.
  A németek pedig egyszerre több stratégiai irányba indítottak offenzívát. A Taman-félszigetről csaptak le. És Rostov-on-Don, és Kurszktól Voronyezsig, és Moszkváig a központban. És északon Tikhvinig, a második Leningrád gyűrűjéhez. És Karélia. És együtt a törökökkel a Kaukázusontúlon. És Iránba.
  És keleten megtámadták a szamurájokat. Szárazföldről a fő csapás Mongóliára és Primorjére, a tengerről Vlagyivosztokra és Petropavlovszkra. Keményen nyomták.
  Több irányban támadni természetesen az erők szétszórását jelenti.
  De végül is az ellenség, hogy legyőzze őt, kénytelen permetezni. A Harmadik Birodalomnak pedig rengeteg tartaléka van.
  Beleértve az egész Európából származó részlegeket. Svédország beleegyezett a háborúba, különben elnyelné a Jegesmedve hadművelet. Svájc is küldött egy hadosztályt önkéntesekből. Franco hivatalosan is belépett a háborúba, bejelentette a mozgósítást. Ez pedig jelentős erő.
  Olaszország, miután eloldotta a kezét, további mozgósításokat hajtott végre, és nagy erőket küldött keletre. Salazar Hitler nyomására szintén belépett a Szovjetunió elleni háborúba. A megszállt brit és francia kormány csapatokat küldött. Egész Európa fegyverek alatt volt - kivétel nélkül minden ország.
  Ráadásul Vlasov orosz részei és mások .... Valamint arab és afrikai, sőt indiai és iráni hadosztály. Annyi erő gyűlt össze. Nem volt mindenkinek elegendő fegyver.
  Az Egyesült Államok még abban is beleegyezett, hogy nagyszámú automata puskát, géppuskát és autót adjon a németeknek.
  A harckocsikban a Harmadik Birodalom alacsonyabb volt, mint a Szovjetunió, veszített a hatalmas harmincnégy országgal szemben. De önjáró fegyverekkel előzték meg. Az E-10 és az E-25 sokkal könnyebben és hatalmas mennyiségben gyártható. És a legmasszívabb Panther-2 tank minden bizonnyal jobb, mint a T-34-85, különösen elülső páncélzatban és fegyverekben, de oldalain még mindig meglehetősen gyenge.
  A németek azonban a brit ipar felhasználásával, a tankgyártásban pedig az aktívabb franciák nagyobb erővel megelőzték a Szovjetuniót. És fejlesztették a tüzérséget is. De a Vörös Hadsereg nem volt alacsonyabb a fegyverek terén, és ez adott némi esélyt.
  De a gyalogságban az ellenségnek van előnye és a csapatok mozgékonysága is.
  Az a döntés, hogy minden fronton támadnak, azonnal szétszórta a Vörös Hadsereg tartalékait, és félrevezette a parancsnokságot. A legrosszabb az, hogy a gazdasági potenciált és az emberi erőforrásokat engedő Szovjetuniónak nem volt kilátása.
  Az ellenség megerősödött, és még többet tudott hozzátenni, de a Szovjetunió talán nem.
  Középen, ahol a védelem volt a legerősebb, a Vörös Hadsereg tartotta magát. De a Kaukázusban a front összeomlott.
  És az egész déli szárny összeomlott. És északon a németek még mindig bevették Tikhvint, és átadták az artériát Leningrádnak.
  Hitler örült.... A nyár folyamán a németeknek és koalíciójuknak sikerült teljesen elfoglalniuk a Kaukázust, és eljutniuk a Volgához Sztálingrád és Asztrahán térségében. Szeptemberben pedig Sztálingrádot és Asztrahánt is elfoglalták.
  A háború stratégiailag elveszett. A japánok pedig elfoglalták Mongóliát és Primorye-t.
  Ilyen feltételek mellett Sztálin bármilyen feltételekkel békét ajánlott a Führernek.
  Hitler megadást követelt. Sztálin visszautasította.
  A németek offenzívát indítottak a Volga mentén. Kujbisev, Szaratov, Tambov elvitték ...
  Decemberben a németek közeledtek Uljanovszkhoz. Átmeneti szünet következett. Túl hideg az araboknak és a fekete katonáknak. Hitler meg akarta menteni a fehér fajt a csatákban, és tavaszig befagyasztotta az offenzívát.
  A negyvenhatodik évben az SU-100 önjáró fegyverek váltak a fő szovjet válaszlépésekké. Könnyebben gyártható, mint a T-34-85, és erős és hatékony fegyverekkel ez tűnt a legjobb kiútnak. Bár a valós történelemben az SU-100 nem volt túl masszív.
  A Szovjetunióban az IS-7-et sebtében fejlesztették ki, túl bonyolult a tömeggyártáshoz. Ha a valós történelemben még akkor sem engedték be a sorozatba békeidőben, akkor amikor az Uljanovszk közelében lévő ellenséget és téged folyamatosan bombáznak repülőgépek, nem tudod felemelni a fejed.
  Az IS-7 helyett az SU-130-ast sietve bevezették a sorozatba az IS-2 alvázán. Ez a gép legalább tehet valamit a német mastodonok ellen. Sőt, a Panther-4 bekerült a sorozatba a németekkel, még nehezebb és jobban védett, valamint a Lev-3.
  1946 májusában a nácik új offenzívája kezdődött. Moszkvát megkerülve, és magának a fővárosnak a megrohanásával. Leningrád még mindig ringben van.
  A feketéket és az arabokat a támadásra hajtották. És sok vér ontott.
  Sztálin megparancsolta - álljunk ki a halálba!
  Uljanovszk és Kazany egy hónapos harc után elesett. A németek bevették Orenburgot és Ufát is. Két hónappal később pedig Gorkij városa is elesett. És Moszkvát körülvették.
  Nos, Sztálin természetesen elmenekült és elbújt Szibériában. Moszkva védelmét Zsukov irányította. A harcok nagyon hevesek voltak. Moszkva makacsul kitartott.
  De nyomták. Ezzel egy időben a németek elérték az Urált. Elvették Szverdlovszkot és Cseljabinszkot.
  Moszkva továbbra is kitartott. És csak 1946 decemberében esett el. A háború azonban még nem ért véget... A főhadiszállás Novoszibirszkbe költözött.
  És ott folytatódott a küzdelem.
  A németek 1947 májusában ismét előrenyomultak. Ezek fejlettebb típusú technológia jelent meg. És a repülésben - farok nélküli bombázók és a technológia. A Panther-4 még mindig hetven tonnát nyomott tizenötszáz lóerős motorral. A "Panther" -5-öt ugyanazokkal a fegyverekkel fejlesztették ki, de ötvenöt tonna súlyú és 1800 lóerős motorral. A páncél azonos vastagságú, de a racionális dőlésszögek nagyobbak lettek.
  Az első T-54-esek a Vörös Hadseregben jelentek meg, de ez már olyan, mint egy döglött borogatás.
  Marseille ezer lezuhant repülőgépért megkapta a Lovagkereszt csillagát ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Másfél ezer repülőgépre a Lovagkereszt csillaga arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Kétezer repülőre pedig a Lovagkereszt csillaga platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A Vörös Hadsereg most leégett. De nagy vitézséggel harcolt. Kozhedub a századik lezuhant német repülőgépért megkapta a Szovjetunió hősének negyedik aranycsillagát. Ő lett az első, aki negyedszer kapott ilyen kitüntetést. Pokryshkin volt az első hős, aki háromszor halt meg. Mások még nem tudtak növekedni.
  Volt egy új gép fejlesztése is, de már késő volt.
  A németek megkapták az MP-54-et, ami könnyebb és tökéletes.
  Megjelent az ME-362 is. Ez is egy csúcskategóriás autó. Rudel megkapja a Platinum Oak Leaves-t és a Huffmant.
  A háború folyt...
  És itt az utolsó katonai nyár. A nácik előrenyomulnak, megtörve a szovjet csapatok gyengülő ellenállását. A Vörös Hadsereg egyre több egysége adja meg magát harc nélkül, egyre több dezertőr. Novoszibirszk szeptemberben esett el. Decemberben pedig befejezték Szibéria és Közép-Ázsia szinte valamennyi nagyvárosának elfoglalását a németek és a japánok.
  1948 júniusában elfoglalták Chukotkát és a Szovjetunió összes többé-kevésbé jelentős települését. A háború partizánszínpadba fordult. 1948 decemberében Sztálint egy rakétatámadás ölte meg. És végül 1949. január 30-án Beria megállapodást írt alá a Vörös Hadsereg és az NKVD csapatainak feladásáról amnesztia és megbocsátás fejében.
  De a partizánok külön csoportjai folytatódtak.
  Az Egyesült Államok létrehozta az atombombát, és mára elérhetetlen. Azonban meghódította a Harmadik Birodalom és Japán, hogy megemésztse és megemésztse több mint egy generációt. Tehát eljött a béke ideje. A németek a V-4-es háború alatt repültek az űrbe. 1955. április 20-án pedig űrhajósokkal indult a Holdra való repülés.
  Jelenleg három hegemón birodalom létezett a világon - a Harmadik Birodalom, az USA és Japán. Viszonylag békésen éltek, versenyeztek az űrgazdaságban és a tudományban. Bár a világ az atomháború küszöbén billegett. De volt remény, hogy majd letelepedünk és elboldogulunk!
  MOSZKVA VÉDELME A PIONEER HŐSEK ÁLTAL
  MEGJEGYZÉS
  Az úttörők, mint mindig, a legmagasabb osztályt és műrepülést mutatják a Nagy Honvédő Háború idején.
  . 1. FEJEZET
  Az örökfiú, Oleg Rybacsenko parancsnoksága alatt álló fiatal úttörők zászlóalja a körülvett Moszkva, a Szovjetunió fővárosának védelmében harcol.
  Piros nyakkendős, mezítláb, rongyos fiúk és lányok egyenlőtlen csatát vívnak a fasiszta armáda ellen.
  A nácik a levegőből támadnak.
  Tölcsérek vannak szétszórva, és számos töredék tarkítja a szovjet álláspontok összes megközelítését. A fák elszenesedtek, a gyufaként elszenesedett nyírfák különösen meghatóak.
  A fiú Oleg és a lány Margarita árkokat ásnak, csupasz, megkeményedett, gyerekes talpukat a lapátok bordáira nyomják.
  A lány megjegyzi:
  - Jó halhatatlannak lenni! A nácik bombáznak minket, de mi nem félünk.
  A fiú bólintott fényes fejével.
  - Abszolút nem fél!
  Mellettük más gyerekek, szintén mezítláb, félmeztelenül, lebarnult, soványan dolgoznak lapáttal.
  Marinka lány csupasz kerek sarkát egy lapát nyelére nyomva énekel:
  - A Pioneer mindig készen áll! És minden további nélkül előre!
  A fiú, Serjozhka, fogát tárva énekel:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon! Áztasd a nácikat a WC-ben!
  A gyerekek hősiesen harcra készek. Egy egész zászlóalj úttörőket. És nagyon bátrak.
  Fiúk és lányok készek a végsőkig harcolni. És harcolni fognak.
  Petka fiú házi készítésű csúzlit igazít.
  A gyerekek készen állnak a harcra. Nagyon kész.
  Itt repülnek a náci támadó repülőgépek. Sok van belőlük, és néhány közülük még a legújabb, reaktív.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova csúzlit rántanak, és valami teljesen halálos dolgot indítanak az ellenségre, nevezetesen egy robbanó szénzsákot.
  Ívben repül, és közvetlenül a támadórepülőgépre talál. Felrobban, és minden irányba fröcsköl a szilánkokkal. Néhány szomszédos gép füstölni kezdett.
  A gyerekek el vannak ragadtatva, és szó szerint visítanak. Pofonozás mezítláb.
  És agresszív nyikorgás hallatszik.
  Az úttörő fiú Sashka és a lány Masha halálos halálajándékot bocsátanak ki. És ütni a náci gépezetet. A rohamosztagosok rakétákat indítanak az úttörőkre. A portól szürkül, csupasz sarkú gyerekek pislákolnak, szétszóródnak. És újra tüzel.
  Oleg Rybachenko fiú ezt írta a Twitteren:
  - Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  A fiú és a lány is, mintha páncélökölből lőnének. És egy másik német gép szétszakad.
  Margarita mezítláb pihentette, és énekelte:
  - Legyőzzük a fasisztákat,
  Isten és a kerub velünk vannak!
  Fiú Serjozhka felkiált:
  Sztálin velünk van!
  És a gyerek csupasz lábujjakkal megnyomta a páncélököl gombját!
  Így lőnek. Dúgás hallatszik. A távolban látni, hogyan közelednek a tankok.
  Láthatod, hogyan hullanak le a levelek a fákról. És hogyan repülnek fel a földrögök a csúcsra.
  És hogy ég a fű. Lara lány mezítlábát megégeti a lámpa. És sikít.
  Lara nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Akkumulátorok tüzelnek a német járművekre. De távolról tüzelnek.
  A mezítlábas lányok-komszomol tagok csupasz rózsaszín sarkukkal villognak szét. És hozza a lövedékeket. Indíts el valami teljesen halálos dolgot.
  És dübörög a törések.
  Veronika, ez a Komszomol tag biztat:
  - Hála istennek Rod!
  A harcosok nagyon elkeseredetten küzdenek. És az úttörőt gránátokkal dobják az ellenségre.
  A gyerekek rálőnek az ellenségre, és megütik a nácikat. Halott zsoldosok zuhannak.
  Alice, ez az úttörő lány, csupasz lábujjával megdobott egy citromot. Eltalálta az ellenséget, és nyikorgott:
  - Lada istennőnek!
  A fiú Kai fordult, lekaszálta a nácikat és nyikorgott:
  - Előre a Hazáért!
  A lány, aki Glasha lekaszálta a Fritz-et, és nyikorgott:
  - Oroszország anyáért!
  És csupasz lábujjaival egy gyilkos gránátot dobott.
  Itt harcolnak elkeseredetten az úttörő gyerekek.
  Oleg és Margarita csúzliból ismét szénzsákot indítottak, és letépték a tornyot a tartályról. A fiú és a lány kórusban ugatott:
  - A kommunizmus fényéért!
  Oleg Ribacsenko, egy tizenegy év körüli, de nagyon izmos fiú, csupasz sarkát a fűbe támasztotta, és húzni kezdte a robbanóanyagot a dróton.
  Aztán Hitler "Oroszlánja" megfogta, és valami halálos dologba botlott, a görgői pedig, miután megsemmisültek, elmentek.
  És gurultak. Itt a lány egy citrommal letépte a Fritz fejét, és az végiggurult a füvön. És a fogak kirepültek az arcról.
  Margarita, lövöldöz, nyikorog:
  - A Hazáért a végsőkig!
  És mezítlábának vize ismét gyilkos és hűvös hullámot indított el.
  Az úttörők pedig rendkívül jól irányzott tűz.
  Német tankok vonulnak be. Néhányuk új és zömök. Pontosan tüzelnek az ellenségre. Pontosabban nem pontos. És a mezítlábas úttörők válaszolnak. És pusztítsd el az ellenséget.
  Valentine-t vezetve ez a lány fújta a tüzet:
  - A hazánkért!
  És vágja le az ellenséget egy halálos kitöréssel. És egy csomó holttest.
  Az úttörők bogatyrokként és bogatyrokként harcolnak.
  Pocsolya, ez az úttörő fiú, aki ellenfeleket kaszál, énekel:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  A gyerek csupasz sarka pedig robbanócsomagot dob fel.
  Ezek itt a gyerekek - nagyon rosszak Hitlerrel szemben.
  A harcosok valóban fiatalok, de nagyon harciasak. Nincs mód ellenállni nekik.
  Makszimka fiú is fordult, és nyikorgott:
  - Lesznek új korok
  Generációváltás lesz...
  De senki és soha...
  Nem felejti el a Lenin nevet!
  Veronica lány beleegyezett:
  - Ne felejts el és ne bocsáss meg!
  És megint egy gyilkos dolgot fog dobni mezítláb.
  A Serjozska fiúnak már sikerült a náci hóhérok kezébe kerülnie, és valami csoda folytán megmenekült.
  De jó emlékezni a kihallgatásokra, a kínzásokra és az embertelen bántalmazásokra.
  Maguk a németek pedig nemcsak harcoltak, hanem kegyetlen atrocitásokat is elkövettek. A harcok során gyakran megkeverték az arcvonalat. Így a cserkészfiú, Serjozhka Panteleev csapdába esett.
  Egy tizenkét éves fiú egy német kazamatában kötött ki, levetkőztették, átkutatták, egy jegyzetfüzetet és egy kis amerikai pisztolyt találtak.
  Egy német tisztnő oroszul megkérdezte Serezhától:
  - Akarsz élni fiú?
  Pantelejev lehajtotta a fejét, és így válaszolt:
  - Nem vagyok hibás semmiért!
  A nő hevesen felvillantotta a szemét, és fenyegetően így szólt:
  - Nem voltál egyedül... Hová tűnt a két idősebb elvtárs?
  Serjozska megborzongott, és vonakodva válaszolt:
  "Még ha tudnám is, akkor sem mondanám..." Ekkor a fiú felemelte a fejét és kiáltott. - És még mindig hamarosan vége!
  A nő gonoszul felkacagott.
  - Tévedsz! A Führer legyőzhetetlen, és még sok mindent elárul nekünk!
  Néhány fehér rövidnadrágban a fülbevalót kivitték a hóba. A hideg és jeges felület szúrta mezítlábát, és a vékony fiú csupasz bordái, úgy kilógtak, mint egy kosár rúdjai, kellemetlenül csiklandozva a hideg szellőt. A fiú nemcsak a hidegtől remegett, hanem a félelemtől is. Olyan tehetetlennek és szánalmasnak tűnt. Az asszony követte, csizmája alatt ropogott a hó.
  Serjozska önkéntelenül megdörzsölte hűsítő, kissé érdes talpát, és megpróbált hozzátenni egy lépést. De a kötél mögé kötött kezek önkéntelenül megrándultak. A fiú megállt. Volt már kész vödör jeges víz, jókora csomó friss rúd. Van egy durván faragott állvány, ég a tűz, amin csipesz hevül és egy undorítóan vigyorgó hóhér. Egy szívtelen kat, aki szenvedéllyel készült a kihallgatásra.
  Fülbevaló hátralépett, és lehunyta a szemét. A cserkészgyerek megijedt - vajon tényleg elkezdenék így kínozni, pont a hidegben.
  De úgy tűnik, ez pontosan így lesz, és nyilvánosan megkínozzák őket - itt hajtják a tömeget a bemutatóra. A német őrök fenyegetően kiabálnak. Az orosz, szőke hajú fiú kétségbeesetten próbálja csillapítani a remegést, a fagy már égeti a sarkát, de a hideg ellenére izzadság csorgott le a fiú vékony, de inas testén.
  A nő eközben egy cigarettatárcát és egy öngyújtót vett elő a zsebéből. Lassan cigarettára gyújtott, majd hirtelen élesen megpiszkált egy égő cigarettát a fiú éles lapockája alatt.
  Serjozska önkéntelenül felsikoltott, és orrba vágták. Gyenge yushka folyt. És a kígyó nő felszisszent:
  - Mondd meg gyorsan, hol van még elérhetőséged, mi a jelszava a földalattihoz?
  A fiú dörömbölve felkiáltott:
  - Úgysem mondom el! Soha nem mondom el!
  Az asszony szigorúan ráparancsolt:
  - Akkor baszd meg!
  Serezha kezei már meg voltak kötözve a háta mögött, a hóhérsegéd pedig durván meglökte a fiút. Több magyar nő együttérzően csicseregte a saját nyelvén:
  - Jaj! Jaj! Ő még csak egy gyerek!
  - Nagyon meztelenül a hidegben...
  - Meg fogják kínozni!
  Szerjozska nem tudott magyarul, de elég jól megtanult németül érteni - különben miféle hírszerző az, ha nem tudja a potenciális ellenség nyelvét! De ezt természetesen elrejtette a betolakodók előtt, és igyekezett hülyébbnek tűnni, mint amilyen. A hóhér egyik méreten aluli asszisztense leütötte a maszkot, és kénytelen volt levenni. Serjozska meglepetten füttyentett. Csak egy lány, vékony copfba fonott világosvörös hajjal, egy húsevő csapat tagja volt.
  A fiatal német nő elkapta a fiú pillantását, kinyújtotta a nyelvét, és németül felszisszent:
  - Erős vagyok! Izzó fogóval töröm és töröm ki a csontjaidat!
  Serjozska a fogóra pillantott, és elsápadt. Ha egy kis cigarettatűztől olyan fájdalmasan és undorítóan fáj a lapocka alatt a csupasz bőr, akkor mi lesz, ha pokolszagú vörös vas éri testét?
  A tisztnő ugató hangon parancsolta:
  - Húzd fel a fiút a fogasra!
  A hóhér lány, aki nem viselt maszkot, nagyon ügyesen horgot dobott egy erős kötélre, amely egy horoggal kötötte össze a fiatal cserkész kezét. Egy másik masszívabb, fekete maszkban a hóhérsegéd egy pergető eszköz segítségével húzta meg a láncot, amelyre a horgot rögzítették.
  Az akrobataként hajlékony Serjozhka szinte nem érzett fájdalmat, ahogy a karjai felemelkedtek, és a vállai a hátsó lábukon forogtak. Hiszen a cserkésznek természetesen nagy tapasztalata volt az ablakokon, a kéménycsöveken való mászásban, sőt cirkuszi előadóktól is vett leckéket. A hóhérsegéd azonban, miután nem egy lány erejét mutatta be, ügyesen egy blokkot dobott a fiú mezítlábára, és határozottan felpattintotta a zárakat.
  A fintorából ítélve ügyessége ellenére nehéz volt blokkot feltenni, és a súlya több mint kétszeresére nőtt fiú vállaiban és szalagjaiban fájdalom nyilallt. Most kezdődött az igazi kínzás.
  Egy fiatal nővér fehér köpenyben, gumikesztyűben ment a cserkészfiúhoz. Kezét a fiú szíve elé tette, hallgatta a pulzusát, majd vad örömmel mosolyogva így szólt:
  - Nagyon erős szíve van, sok mindent elvisel!
  A tisztnő oroszul felszisszent:
  - Mondd ki a jelszót!
  Serjozska, emlékezett a Kibalcsis fiúra, akit valószínűleg a burzsoázia is meztelenül feszített a fogason, és a legfontosabb titok kiszolgáltatását követelte, bátorságot adott magának. Furcsa módon, de az igazi fájdalom elnyomta a félelmet, és erőt adott ahhoz, hogy ellenálljon Hitler utálatosságának.
  A fiatal cserkész felkiáltott:
  - Nem mondok semmit! Hitler pedig mer és tét!
  A nő, aki már sokszor jelen volt a kihallgatásokon, és teljesen elvesztette a lelkiismeret és a szánalom minden látszatát, tömören megparancsolta:
  - Öböl!
  A fiút egy fiatal lány vitte el verni. Szakértőnek kell lennie számos fiatal fogoly verésben. Képes fájdalmat okozni, ugyanakkor nem rontja el a halált, és nem engedi, hogy a kínzás poklából a tudat teljes "kikapcsolásának" paradicsomába merüljön.
  Az ütések Serjozska vékony, de inas hátára zuhantak, vállrajként harapva.
  Fájt, de a fiú erősen lélegzett és kinyitotta a száját, nem sikoltott a fájdalomtól. Ebben képzelte el a legkiélezettebb csatát, amelyben Malchish-Kibalchish vesz részt. Malchish-Kibalchish helyett ő harcol és parancsol - Seryozhka. Csak nem fehérekkel harcolnak, hanem igazi fasisztákkal.
  Itt van egy rúd a rettenetes német "tigrisekből", olyan gépekről, amelyeknek egyenletes megjelenése rendkívül hátborzongató. De most úgy néznek ki, mint a karton, és szablyával vágod őket!
  A tisztnő látva, hogy a fiú nyitott szeme ellenére gyakorlatilag nem reagált az ütésekre, keményen parancsolt:
  - És most a tűzhely!
  A lánykínzó a tűzhelyhez szaladt, és kivett a fiókból egy üveg olívaolajat. Aztán odarohant a fiúhoz, és megvetően elfordítva az arcát, elkezdte kenni a fiú durva talpát, amely a mezítlábas nyár után még nem volt ideje megpuhulni.
  Serjozska még örült is, amikor megérintették merev, mezítlábát, meleg lányos kezét és felforrósodott olaját. A fiú elégedetten felmordult, de a könyörtelen hóhér felmutatta neki az öklét, és törött oroszul mondta:
  - Megsütjük a sarkát fiú! Üvölteni fogsz, mint a farkas!
  Seryozhka emlékezett a "Kincses sziget" című filmre, amelyet éppen a háború előestéjén nézett a moziban. Ott egy kabinfiúnak álcázott lányt is megfenyegettek, hogy megsüti a sarkát. Valami fájdalmasat jelentett, és láthatóan nem jót. Aztán Serjozska kíváncsiságból gyertyát gyújtott, és napvilágra hozta kerek, gyerekes sarkát.
  Hogy kiabált aztán olyan hangon, ami nem a sajátja! Tényleg nagyon fájdalmas volt, és a sarkán egy lila hólyag dagadt fel, amin nem lehetett felállni. Így egy ideig a kölyök kénytelen volt jobb lábával a lábujjain járni. A hólyag azonban gyorsan leszállt, de az emlékek megmaradtak.
  Ősszel, amikor a fiú lába bőrkeményedésig megkeményedett, Szergej megpróbálta átfutni a parazsat. Tehát néhány román fiú tudta, hogyan kell csinálni. Ez azonban még mindig megégette - nyilván megvoltak itt a saját helyi titkaik. Ám a törött üvegen a bőrkeményedett talpak, ha egyenletesen osztja el a súlyt, lépkedhet. A hegyvidéki, éles köveken való futásról nem is beszélve. Szinte ez a norma Serezha esetében.
  Az emlékek elvonták a figyelmet attól a pillanattól, amikor egy kis tűz lobbant fel a lába alatt. Ilyen kínzási technika, csupasz sarkú sütni, lassan, de fájdalmasan hosszan. Az olaj pedig nem égeti meg a talp vastag, érdes bőrét. És tényleg nagyon fáj, és ami a legfontosabb, a fájdalom fokozatosan fokozódik, az elviselhetetlenségig.
  A hát, az oldalak, a fenék, és még a lábak is Serezha mögött már véres csíkokra voltak vágva. De a fájdalom valahogy tompa volt. Talán több szenvedés egyidejű kombinációja tompította el, vagy a megkínzott úttörőhősök emlékei adott bátorságot.
  De tényleg tény, hogy a valós történelemben a fasiszta fogságba esett gyerekek közül kevesen váltak szét és árultak el titkokat a kihallgatás során. A felnőtteket gyorsabban és gyakrabban osztották szét a kínzások alatt. Tehát az úttörők, akik hajthatatlanok a fasiszta börtönökben, egyáltalán nem mítosz!
  Seryozhka először kellemes meleget érzett a talpán, de aztán égni kezdett, mintha forrásban lévő vizet öntött volna. A fájdalom nagyon égető, és a cserkészfiú kétségbeesetten felhúzta a lábát, és felemelt egy nehéz tömböt, amelynek a bokája acélvégei voltak. Azonnal a kínzólány, aki láthatóan ugyanezt várta a fogolytól, egy nehéz farönköt dobott a tömbre. Éles fájdalom hasított az ízületeibe, a szalagjaiba és a vállába, amitől a fiú sikoltozni kezdett.
  Most a kínzás fokozódott, a kezeit szó szerint kihúzták, a lábai pedig megégtek. Szergej Pantelejev többször olvasta, hogyan kínozták meg a partizánokat a kihallgatások során, és a legnehezebb pillanatban eszméletvesztés jött segítségül. Aztán úgy zuhansz át, mint egy mély börtönben.
  De Serjozhkát csak egy nagyon erős fej jellemezte, és az a tény, hogy nem veszítette el alkotását, még egy jó ütést sem kapott a fejére. Igen, és a hóhérok, valószínűleg szakemberek, tudják, hogyan kell kínozni.
  Nagyon fájt, aztán maga a tisztnő is úgy döntött, hogy jól szórakozik. Vörösen izzó feszítővasat kapott a lángra, és a fiú égetni kezdte, a legérzékenyebb helyeken a fiú inas testén.
  Aztán, hogy visszatartsa a sikolyokat, Serjozska, mint egy igazi úttörő hős, énekelt;
  Megvédünk, drága földem,
  A haza határtalan kiterjedése,
  Az orosz nép egyesül a párttal -
  A fagy mintákat rajzol az ablakra!
  
  Van egy piros nyakkendőm - egy skarlát zászló,
  Büszkeséghez és lelkiismerethez volt kötve!
  Forró nyárban vonultunk,
  A rubin máglya megvilágítja az őszt!
  
  De a Wehrmacht hirtelen kalapácsként csapódott,
  Szovjet katona, ne viseld el a szégyent!
  Nagyon felforrósítjuk a fasisztákat,
  És mocskos Hitler!
  
  Úttörők vagyunk, mindannyian egyesültek a sorokban,
  A Szülőföldért harc a célunk!
  Oroszország katonája legyőzhetetlen a csatákban,
  És aki náci, az valójában csak egy tuskó!
  
  Menj a frontra a szív hívására tudni
  Bár nem akarták beengedni a fiúkat,
  De ne ülj, be vagyunk zárva az íróasztalhoz,
  Csak a frontokon kapsz szilárd ötöst!
  
  Bár a mieink visszavonulnak a tűz alatt,
  De hisszük, hogy a Wehrmachtot legyőzik!
  Csapataink jégcsapként olvadnak,
  De Isten tudja, kimondott egy ítéletet a Birodalomban!
  
  A lány mezítláb harcol
  A fiúk lehámozták az összes orrukat,
  Virágzik a fiatal tanácsok országa,
  És mi valójában lovag-sasok vagyunk!
  A cserkészfiú énekelt, és a fájdalom elvonult, sem a tűzhely, sem a lángoló fém nem zavarta, és úgy tűnt, még hatalmas sasszárnyak is szétterültek mögötte.
  A kínzólány bosszúsan kikapott egy tűznél felhevített, acélból, szögesdrótból készült ostort, és ütni kezdte a fiút az amúgy is véres, törött háton.
  De Serjozska egyre nagyobb lelkesedéssel énekelt;
  A nácizmus ellen a végsőkig harcolni fogunk,
  Mivel az oroszok számára nincs fontosabb dolog,
  Skarlát színű madár szárnyal a világ felett,
  Kedves csalogányunk sólyom lett!
  
  Az anya fiatal, de már ősz hajú,
  A szentek úgy ragyognak az ikonokról, mint az arc fénye,
  Te vagy az én drága hazám,
  Készen állok, hogy halálra harcolj!
  
  Vadászat, hogy igára akasszák a pokoli birodalmat,
  A találékonyság gépfegyvert ragadott,
  És a harcost egy magas cél inspirálja,
  Felemelt egy gránátot, és a tankhoz megy!
  
  Csak egy fiú, és latyakos a lábuk alatt,
  Reggel már fagy, de te mezítláb vagy
  De nem illik az úttörőknek sírni,
  Aki gyáva, az már a Sátán alatt van!
  
  Ezért nincs hely - ismerd a tétlenséget,
  Csak a szakadék poklába vezet,
  Egy másik felkiáltott: Nem fogadom el a félelmet,
  Jet vágta az ég síkját!
  
  Igen, a kisfiú féltékeny a pilótákra,
  Repülnek az égen - szétzúzzák a sötétséget...
  És csak egy rozsdás puskája van,
  Te vagy a taknyos október parancsnoka!
  
  De van egy szó: harcolni kell,
  Nincs más választás, dehogy
  Valamikor egyszerű gyerekek voltunk,
  De a harcosok még élnek, a gazember él!
  
  Már Moszkva közelében ágyúkat ver a gonosz Wehrmacht,
  A nagy bombáktól remeg a föld - sötétség!
  Leírod a föld fájdalmát - bölcs Puskin,
  A Földre jött - irgalmatlan félelem!
  
  Amikor a fagy tűt hajt - a nyári melegben,
  Lágy, csodálatos látással élénkítjük magunkat,
  Milyen jó volt nekünk a hajnali álom órájában,
  Mezítláb futottak, a smaragdfüvön keresztül!
  
  Engedd a havat a gyermek csupasz talpa alá,
  De Sztálin hittel melengeti az úttörőt!
  És a nevetés válaszul nagyon hangzatos volt,
  Az a visszavonulás a hóvihar dühében!
  
  Szóval gróf tudja, várja a mammon hüllőt,
  Vessünk véget a hatalomnak, tékozló ellenfelek...
  Most a föld remeg
  És az eget öntöttvas köd borította!
  
  A fagy nem tört meg minket, mert a lélek forró,
  És Fritz füle keményre fagyott...
  De lát mindenkit, aki igazán lát,
  Hogy mi katonák kaszáljuk ezt a szemetet!
  A Szerjozska Pantelejevet kínzó német hóhérok már szó szerint kidülledtek az erőfeszítésen. A lánykínzó elpirult, mint a rák, és sáros izzadságcseppek csordultak le csinos, de eltorzult arcán eszeveszett haragtól. Hitler hóhérai tehetetlenek voltak a gyermek bátorsága és hősi éneke előtt.
  Moszkvától Sztálingrád sikeréhez vezető út,
  Több srác, de az elme felnőtt,
  Ülünk a harc előtt - egy fiatal pár,
  Fölöttünk adnak árnyékot, a fenyők gyalázatában!
  
  Nos, mit hiszünk a törés erejében?
  Hogy a Volga mindenki számára a Fritz sírja lesz...
  Milyen utálatos a technotronikus Szodoma,
  A szovjet hatalom a Tartaroszba borította!
  
  A mi Istenünk nem egyszerű gipsz bálvány,
  Az előírások Lenin sikeréhez vezetnek,
  Harcolnunk kell az acélhordával,
  A versekben bravúrokat énekelnek majd!
  
  Tudd, hogy a dal inkább acélt vág, mint fémet,
  Ő a legtöbb sas extra húrok nélkül!
  Imádkozom, hogy bátorságunk ne vesszen el,
  Hogy ne hozz zavarba, hülyeség-fikció!
  
  Végül is sok kísértés van ezen a világon,
  Néha még az életemet is féltem fiatalon...
  De ha az ellenség a küszöbön áll,
  Ezzel nem szabad elkerülni a kézi harcot!
  
  A kazán Sztálingrád közelében szorosan le van zárva,
  Ó, Volga, amely a csatatéren futott...
  Nem léphet át távollétében ezen az intézeten,
  Forrasztószellemhez és nélkülözéshez kell!
  
  Még bánattal is a végére jövünk májusban,
  Egyik szláv sem látta az engedelmeskedők foglyait,
  Nyerni fogunk, ezt biztosan tudom
  Énekszóval fogunk sétálni a tágas réteken!
  
  De a Wehrmacht összeomlott - támadunk,
  Kurszk közelében is nagyon ijesztő volt...
  Kozákok bátran szablyával és kalappal,
  A "Tigrisre", a megvert Fritzre vetették magukat bátran!
  
  Ott harcoltunk, ahogy az úttörőknek kell,
  Bombákat, hernyókat dobtak a permetbe ...
  Bár nehéz, a kagylókkal megerőltető,
  Csak a gondolataink kezdtek diadalmaskodni!
  
  Amit a "Tigris" tett - csak az agyarait dobta vissza,
  A "Panther" is leengedtük a bőrt ...
  Közeledünk a Dnyeperhez - tüzes ősz,
  Mikor leszünk veled Berlinben?
  
  Nincs hely a rabszolgaságban - nincs paradicsom,
  Mivel az oroszok hátának hajlítása szégyen,
  Virágozz, légy örökké telt, fehér szél,
  Nemes utódokat nevelni!
  
  Kijev itt egységünk szimbóluma,
  Mezítláb vittük a viharba!
  A béke dicsőségére, a kommunizmus napján,
  Gyerünk, támadjuk meg a Wehrmachtot, mi srácok!
  
  És Minszkben, elfoglalva, csatlakoztak a Komszomolhoz,
  Bár egy év biztosan nem volt elég,
  De olyan dühösen legyőztük a Fritzeket,
  Hogy mindenki felismerte - orosz katonák vagyunk!
  
  És szükség lesz rá - mi uraljuk a hegyeket,
  A tudomány erőt ad - amit nem lehet mérni,
  Nehéz volt nekünk, fáztunk, éheztünk,
  De ne engedj a mérgező lustaságnak!
  
  Igen, sokan közülünk nem tértek vissza a csatából,
  Mérföldek vannak hátra, és mérföldek holttestek,
  De tudd, Berlinben fiatalokkal találkozunk,
  Az idősebb feleségek jajgattak a sír felett!
  
  Még jó, hogy ellenfeleket adtunk,
  Az a határtalan hatalom összetört,
  A kommunizmus szent távolságokat nyitott meg előttünk,
  Az utat, rámutatva Oroszország anyára!
  Igen, akkor Seryozhka a legmagasabb osztályt mutatta, és képes volt megszökni a fogságból.
  És ez csak a fiú elsöprő hősiessége volt.
  Oleg Rybachenko megmutatta ügyességét harc közben.
  És most a fiú mezítláb mérgező tűket dobott a nácikra. És a halott nácik elestek.
  De a Margarita lány csupasz lábujjával dobott egy-két gránátot. És egy másik fasiszta tank felfordult.
  A fiú és a lány énekeltek, miközben az ellenségre lőttek;
  Hiszünk a Legfelsőbb Atyában,
  Akit az emberek Rodnak hívtak...
  Hűek leszünk hozzá mindvégig,
  A szülőföldért, a boldogságért és a szabadságért!
  
  Legyen a kommunizmus örök dicsőségben,
  Ami nagylelkűen boldogságot ad az egész univerzumnak...
  És a kegyetlen revanchizmus nem múlik el,
  Eloszlatjuk a felhőket és elmúlik a rossz idő!
  
  A család dicsősége legyen örökké,
  Szülőföldünk, Oroszország nevében...
  Teljesíts egy nagy álmot
  Amikor Krisztus a Messiás eljön!
  
  Úttörők vagyunk, bátor harcosok,
  Lada legyen velünk örökre...
  Anyák és apák büszkék ránk,
  Bátran harcolni kell a szeretet Oroszországáért!
  
  A Nagy Fehér Isten velünk lesz,
  Krisztus, Svarog, Szent Mária...
  Minden ellenfelet egyenesen a kürtbe csavarunk,
  Amióta az árják uralkodnak Oroszországban!
  
  A Teremtő híresen teremtette a Földet,
  Gyorsan terjesszen teret...
  Végül is van elég ereje,
  Létrehozott tengereket, sivatagokat, hegyeket!
  
  Jézus nevében, dicsőséges család,
  A játék vágyai teljesülnek...
  És hamarosan paradicsom lesz - eljön az idő,
  Amikor minden virágzik a ragyogó májusban!
  
  Mezítlábas lányok futnak
  Nem félnek a heves hófúvástól ...
  Hamarosan kaput szerveznek Hitlernek,
  Hiszen az oroszok mindig is tudtak harcolni!
  
  Perun segít megnyerni a harcot,
  És Lada istennő meggyógyítja a sebeket ...
  Örökké veled leszünk a szülőföldünk,
  Oroszország arról álmodik, hogy bátran harcoljon!
  
  Úttörők vagyunk, bátor gyerekek,
  A fasiszta szörnyek támadórúdjában ....
  Jól sikerült fiúk és lányok
  Folytassák a dicső kommunisták munkáját!
  
  
  Szívünket adjuk a szülőföldért,
  Ahogy a nagy dicső Lenin hagyta...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Gyere, azt hiszem, a legnagyobb cél felé!
  
  Senki sem tud legyőzni minket, higgye el
  A pokoli hordák bosszújának esélyeiről...
  Bátran megmozgatjuk a Führer arcát,
  Oroszország megtöri az ellenfelet!
  
  A nácik valahogy foglyul ejtették a fiút,
  Megégették a sarkukat tűzzel, vassal ....
  És egy egész hónapig kínozták a fiút,
  De még hányni sem tudtak!
  
  Volt egy mezítláb levetkőzött kölyök, amit le akartak lőni,
  A fagy a legerősebb, a lábak olyanok, mint a tűz...
  Fújt a szél, és hevesen imbolyogtak a fenyők,
  És valahol lecsapott a gép!
  
  De a fiú a végsőkig kitartott,
  Bár az ostor nagyon rettenetesen fütyült....
  És az úttörő a hazával elbúcsúzott -
  Nem kell könny, és nem ordít az arcba!
  
  Végül a Fritz arcába köpte,
  És meztelen golyót kaptam a mellkasomba...
  Azt suttogták - a fiúk ajka a mennybe megy,
  Már kimerülten összeesett egy hófúvás!
  
  De a katonák megbosszulták őt,
  Összetörték a Fritzet, mint azt az üveget...
  És az oroszok Berlinben kötöttek ki,
  Bár nehéz egy fasiszta ellen harcolni!
  
  A lányok mezítláb jártak,
  A sarkuk elsötétült a fűtől...
  És hová tűntek az orosz lábak szépségei,
  Arany kalászpalánták keltek fel!
  
  Röviden: legyőztük a nácikat,
  A Lada sokat segített nekünk ebben....
  Befejezte a csatát Berlinben
  De a Führer egy erő - Sátán!
  A gyerekek énekeltek és folytatták a harcot. Igen, sok mindenen mentek keresztül.
  Például Andreikát tizenegy évesen fogták el.
  Egy fagyos napon meztelenül és magatehetetlenül merült egy jéglyukból. Nyilvánosan is megkínozták őket. És az emberek nézték.
  Amikor a fiú elkékült a hidegtől, ostorral kezdték melegíteni. A vékony gyerektest minden ütés után felugrott. Aztán Andreika elkezdte sóval önteni a sebeket.
  És hozták a fáklyát a csupasz, gyermeki lábakhoz. Égett hús szaga volt. Aztán a tüzet a fiú csontos mellkasára vitték. Andreika már sovány és zaklatottan sikoltozik. A gyerekek bőre felhólyagosodott, sebek égtek. A fiatal úttörő többször is elvesztette eszméletét egy fájdalmas sokk következtében.
  Andreika kétségbeesetten összeszorította a fogát. De mégis többször felkiált a fájdalomtól.
  Aztán a hóhér elkezdte törni az ujjait a gyerekek lábán. És a végén egy ötágú csillagot égettek a mellén.
  Andreika ekkor hosszú időre kikapcsolt.
  A fiú néhány napot pihenésre kapott, majd ismét a fogason kínozták. Vörösen izzó vasostorral verték őket a csupasz lábukra. Aztán felgyújtották a fej hajszálát.
  Félhalálra kínozták a gyereket.
  Larát is kihallgatták. A lány bátran mondta:
  - Nem mondok semmit.
  Szögesdróttal megverték, majd éjszaka kivitték a hidegre egy szakadt és véres ingben. Lara levetkőzve, mezítláb, levágott háttal vitte át a csípős hideget. Maga a német megdermedt, és visszavitte a kunyhóba, hogy mindenekelőtt felmelegedjen.
  A lány Lara sokat szenvedett, de kitartott. Tehát nem mondott mást, csak arroganciát.
  Aztán a fasiszta hóhér egy pókerrel megégette a hidegben megmerevedett mezítlábát, hogy kipirosodjon a hőségtől. Lara felüvöltött, és elvesztette az eszméletét.
  Egy kád jeges vizet öntöttek rá, és megégették, életre keltve a lány második meztelen, kerek sarkát.
  És persze nagyon kegyetlen. Lara soha nem vallott be. Kicsit később elektromossággal megkínozták. Biztos nagyon fájt.
  A lány nem bírta az áramütést, és hülyeségeket kezdett beszélni. Aztán Larának az az ötlete támadt, hogy elmondja a náciknak, hogy tudja, hol rejtették el a partizánok aranyat.
  És így Larát pihentették, jól táplálták, és kapott néhány erősítő injekciót. Aztán elvittek az erdőbe. A lány pedig partizánok lesébe vezette őket. A csata alatt pedig szandál volt, és elszaladt a hóban.
  A hidegben még a sarka sem fájt, és a hólyagok sem fájtak annyira.
  Lara túlélte. De a nácik kínzás alatt letartóztatták Vadim fiút, akit elnevezett.
  Vadim a polgármester fia volt, és semmi köze nem volt a partizánokhoz.
  De a fiút levetkőztették, és mezítláb hajtotta át a fagyon úszónadrágjában. Aztán feltették az állványra.
  És mindent bevallott, és még az apját és az anyját is elárulta. Természetesen őket is megkínozták.
  Vadim fiút sokáig kínozták. Aztán anyámmal együtt mezítláb és a havon keresztül autóztak az egész városon. Jeleket akasztottak a nyakunkba: partizánok vagyunk. És ostorral verték a nőket és a fiúkat a csupasz háton.
  És természetesen lógott. De a polgármester nem élte meg a kivégzést, és kínzások alatt halt meg.
  Lara kicsit sajnálta Vadimot. De nagy valószínűséggel elárulta.
  A háború nem ismer kegyelmet.
  És most ádáz csata zajlik. És minden új lövedék és bomba a földre esik.
  És az úttörők harcolnak.
  A lőtt Serjozhka fiú megjegyezte:
  Nem fojthatod meg a dalunkat, nem tudod megölni! Nem fogsz megölni!
  Hogyan sikerült megszöknie? Egy kis szerencse itt. A németek nagyon dühösek, hogy a fiú kínzás közben énekel, elvették és nem akasztották fel. És úgy döntöttünk, hogy kitalálunk valami kifinomultabbat.
  És némi kínzás, hogy megpróbálja teljesen embertelen.
  A fiúnak megengedték, hogy egy kicsit megmozduljon. És megmérgezték az autóban a haláltáborba kísérletezés céljából.
  De a gyerek talált egy rést az autóban, és kicsúszott. A repedés véletlenül keletkezett egy bombadarabból, és nem vették észre. És Seryozhka lánnyal együtt elmenekült. És mezítláb voltak, és átjutottak a havon. De a gyerekek megedzettek, bírták a hideget. És eljutottunk a frontvonalba.
  Igen, a nácik nagyon szorgalmazzák.
  A bombákat pedig rendkívül gyakran dobják le. És tarackokat ültetnek az úttörők pozícióira.
  A gyerekek ismét énekelni kezdenek;
  Fiú vagyok, aki szent földön született,
  Amit határtalannak neveznek Oroszországnak...
  És nincs jobb hely az egész földön,
  És bárhogyan kéred Istent heves hittel!
  
  De lelkes ateistának született
  Egy cinikus, ebben a huszonegyedik században...
  Csodálatos paradicsomot akarok építeni saját kezemmel,
  Hol lesznek az istenek maguk az emberek!
  
  De most eljutottam a huszadik viharos századba,
  És volt egy fiú, akivel ott kellett verekednem...
  Énekeljék meg Oroszország hősének bravúrját,
  Mi oroszok mindig is tudtunk harcolni!
  
  Bátorságunk a fiatal szívben él,
  És hevesen forr a vérem az ereimben...
  A győzelmek korlátlan számlát nyitottak,
  Vadul harcolunk a srácok ellen éjjel-nappal!
  
  Vitéz Oroszországunk dicsőségére,
  Melyik kegyelem ad Lada...
  Az Édenben buzgón evezhetünk evezőkkel,
  Korlátlan nyereményben részesülünk!
  
  Itt van a hitünk és a hatalmas isten, Svarog,
  És a villám, amit maga Perun dob...
  Számunkra az örök rúd aláírja az esküt,
  És győzelem vár a ragyogó májusban!
  
  Oroszok vagyunk, a föld nagy fiai,
  Azt hiszem, hamarosan repülünk a Marsra...
  Tudom, hogy arra születtem, hogy győzelmeket teremtsek,
  Ábel győzedelmeskedjen, ne Káin!
  
  Szívünket adjuk Szülőföldünkért,
  Szolgáld Oroszországot eszeddel és szuronyokkal...
  A kerub kitárja szárnyait a paradicsomból,
  Ököllel fogunk továbblépni a nácikon!
  
  Az ellenség semmiben nem kap esélyt,
  A Wehrmacht nem kényszerít minket térdre...
  Közvetlenül a Fritz szemébe találtuk
  A legfontosabb nemzedékek dicsőségére!
  
  Oroszországban minden harcos a jászolból,
  A baba a géphez húzza a fogantyúkat...
  Svarog parancsa - öld meg a Führert -
  A Lada nagylelkű jutalmat fog adni!
  
  Nincs más a mi világunkban
  Drágább a győztes zászló, skarlát, piros ...
  A csónak eltört, az evező megreccsent,
  Veszélyes harcolni a hazánkkal!
  
  Senki sem tudja, hol van az univerzum széle,
  Hová mennek az űrhajósok...
  Svarog, a Magasságos, a mindenható király,
  És a lovag támogatásokat kap tőle!
  
  
  Ne félj, a fasiszták nem törnek össze minket,
  Bár ebben a világban, velük az Egyesült Államok, oroszlánokkal ...
  És az élet nem szakad meg, ismerem a fonalat,
  Nem fogják csizmával verni a hazát!
  
  Hidd el, van katonai erőnk
  És a tankok, a démonok repülői menőbbek...
  A fasizmus fenevada le lesz győzve,
  A Führert és a Duce cinkosát felakasztják!
  
  A zászló piros, ez egy nagyon erős zászló,
  Piros zacskóként csillog az univerzum felett...
  A komszomol tag ágyékba helyezte Fritzt,
  A sarkával, meztelenül, és nem fehéren!
  
  Azt hiszem, hamarosan belépünk Berlinbe,
  A bátor kommunizmus győztes dalával...
  És elsöpörjük az összes fasisztát,
  Hogy ne legyenek a revansizmus baromfiai!
  
  És akkor lesz paradicsom az univerzumban,
  Hatalmas kerubok trombitái szólnak...
  Harcolj a szülőföldért és merj,
  Oroszországgal Rod és mi legyőzhetetlenek vagyunk!
  A KIS HERCEG TESZTEI
  Oleg a toronyban kötött ki egy cellában Natasával. Drága öltönyt viselt, de helyenként szakadt. A fogságkor a kardot és az összes fegyvert elvették, durván átkutatták, pénzt és ékszereket vittek el. De most hagytak csizmát és egy kamiont. Te pedig egy köteg szalmán ülsz. Most körülbelül tizenhárom éves fiú vagy a középkorban. Ez valamivel kevesebb, mint tizenkettő a huszonegyedik században. De a test edzett, a herceget természetesen a fizikai gyakorlatok és a vívás fejleszti. De nem olyan erős és gyors, mint amikor Oleg halhatatlan testben volt. De ez a test is jó. Többé-kevésbé egészséges, minden foga ép, de érzékenyebb. Itt a letartóztatáskor bottal kábították el, és a fején egy súlyos dudor dagadt fel.
  Az arany sisakot elvették. És nyakánál fogva a falhoz láncolva. De a lánc hosszú és fel lehet kelni. Mellette az anyja. Natasha kicsit megváltozott. Nem olyan széles vállú és izmos, bár a nő karcsú és erős, szintén nem tartozik a gyengék közé, bár nem halhatatlan boszorkány. Kicsit idősebb Nataskánál, modern mércével körülbelül harminc éves, és nagyon szép, az arca gyengédebb és nem olyan kemény. Érett nő, kicsit sápadtabb Nataskánál, aki sötét volt a leégéstől, haja szőke, de nem kék, hanem enyhén aranysárga.
  Ő volt a királyság első szépsége, aki mindössze két gyermeket szült, ezért sportolva meg tudta őrizni lányos alakját. A középkor mércéje szerint egyszerűen szuperül néz ki!
  Amíg a királynőt ki nem rabolták, különleges és hűséges embereket fogtak el ellenállás nélkül. És vannak ékszerei, nagyon drága ruhája, sok ékszere, gyöngyökkel és arannyal hímzett chabotok. Gyönyörű fiatal nő, gazdag, és kívülről egészen nyugodt. Bár nem béklyóban, és Oleg még azt is szégyellte, hogy láncra van kötve, mint egy kiskutya, és hogy az öltöny helyenként szakadt, kilyukadt, és vérfoltok látszottak.
  De élve akarták elvinni a herceget, miután láthatóan szigorú parancsot kapott, és nem szúrtak, nem vágtak, hanem csak kissé elkábították. Bár a verekedő fiú kétségbeesetten ellenállt.
  De nyilvánvaló, hogy keményebb tesztek várnak rájuk. A királyné egy ágyon ül, tollágy és párnák, mellette egy szobalány.
  Oleg emlékezett a filmre: "A hölgy és a rabló". Ott is egy szép nőt, vagy inkább a lányt tartottak egy többé-kevésbé elfogadható toronyban, egy ágy és egy tollágy és egy szobalány. Az ékszereket pedig csak a kivégzés előtt vitték el. És most kivégzés előtt állnak. És nem a hóhér emberséges fejszéje, hanem az inkvizíció által máglyán elégetve. Csak azelőtt a kínzók brutálisan kiütik a szükséges információkat a nagyon gazdagokról, a korona kincseiről, és ami a legfontosabb, egyetlen szent ereklyéről, amely az inkvizítoroknak kolosszális hatalmat adhat, és talán hatalmat a világ felett!
  Oleg Ribacsenko megborzongott, elvesztette megszokott, bár fiatal és egészséges testét. Kellemetlen módon az acélgallér súrolta a gyerek nyakát. És általában megalázó láncon ülni, mint egy kutyának. És volt egy kis személyisége és egy hercege, vagyis egy büszke. Amikor ez vagy és te, és nem egészen te. És megalázó kiskutyaként érezni magam.
  Natasha ránéz. Nem egészen ő - egy királynő megjelenése. És az elme, és az ő és az ő észlelése is. Az egykori hordozó emléke létezik. De harcos boszorkányok. És kettős memóriád van. És a már nagyon sokféle küldetést és vonalat megjárt Oleg Ribacsenko és a kevesebb kalandot átélő, de tizenhárom évesen is karaktere nagyrészt kialakul.
  És vannak szokások is. Például piszkos szalmán ülni kellemetlen és undorító, a herceg öltönye elegáns és viszonylag tiszta. És igen, enni akarok. És nem ártana inni. És mit adnak inni a foglyoknak?
  Kenyeren és vízen tartják őket, mint a közönséges foglyokat? Vagy valami fényűzőbbet és királyok számára megfelelőt adnak.
  Itt a "Tíz évvel később" című regényben, a Bastille-ban a foglyok jól táplálkoztak. De lehet, hogy ez csak művészi találmány. Vagy a nemes emberek jól laknak?
  Oleg felsóhajtott, és megkérdezte Natasa királynőt:
  - Készen állunk?
  A legbüszkébb vérű lány határozottan kijelentette:
  -Mindig kész!
  A fiú herceg még valamit akart mondani, de a meglehetősen nagy ajtaja megnyikordult. Valaki elfordította a zár kulcsát. Aztán kipattantak egy nagyon vastag fémből, és belépett a kamera. Több nagy, speciálisan kiképzett börtönőr, néhány köntösben járó hóhér, két szultán pap és egy szerzetesi öltözetű nő.
  A magasabb pap a királynőre pillantott, és szárazon így szólt:
  - Vegyél el tőle minden ékszert és amulettet!
  Egy kolostori revegős nő odalépett Natasához, és vékony bőrkesztyűt húzva alázatosan így szólt:
  - Bocsásson meg, felség, át kell kutatnom önt, hogy ne rejtsen el olyan amulettet, amely még kínzások alatt is megakadályozhatja az ördög bűnbánatát!
  A pap szigorúan megjegyezte:
  - Ez nem felség, hanem boszorkánysággal gyanúsított! Ha ellenáll, az őrök megtartják!
  Natasha büszkén mondta:
  - Én magam nem érem meg!
  Elkezdte levenni az ékszereit. Olegnek eszébe jutott az Ivanhoe című regény. Rebeccával aztán eltávolítottak minden ékszert és fényes keleti szövetet. Csak fehér köntösben maradt, a lány apró lábai meztelenek. Igen, látható, hogy egy gazdag családból származó, nem edzett talpú lánynak nem túl kellemes mezítláb sétálni az angol durva talajon. Vagy talán hideg. Egyébként az Ivanhoe adaptációiból nem derül ki, hogy Rebecca mezítláb vagy sem.
  De vajon Natasa királynőt lerombolják-e?
  Az apáca a tiarát, a fülbevalókat, a gyűrűket és a karkötőket egy táskába tette. Aztán udvariasan engedélyt kért, hogy megérintse Natasát, hátha elrejtett valamit.
  A pap szigorúan megparancsolta:
  Biztos levetkőzött!
  Natasha elpirult, és a cipőjébe nyomta a lábát:
  - Hogy mersz!
  A pap felmordult:
  - Meg kellene vizsgálni boszorkányfoltok miatt! És ne légy zavarban, meztelenül fogsz lógni a fogason a fiaddal! Kivéve persze, ha azonnal bevallja, és nem fedezi fel, hol rejtőznek a kincsek!
  Natasha dühösen felmordult:
  - Soha!
  A pap visszaugatott:
  - Tarts meg őt! Keressünk alaposabban!
  Az őrök nagyon erősen megragadták a királynőt. És a kesztyűs apáca elkezdte kioldani a fűzőjét. Natasha kétségbeesetten ellenállt, és megpróbált rúgni. Hirtelen arcon találta egy őr, és a királynő felsikoltott. Az apáca tapasztalt börtönőr volt, és nagyon ügyesen kifűzte a ruháját, és letépte. Aztán jött a blúz és a szoknya. Natasha szégyellte magát. Oleg egy tinédzser felháborodásának és egyben izgatottságának keveréke, amelyben egy gyönyörű nő vetkőzik le. Itt tépték le a királynőről a cipőt, majd a harisnyát. Milyen kecses lába van. Natasha lába, bár gyönyörű volt, nagy volt, és megkeményedett az állandó mezítláb járástól. És a királynő kisebbek és sokkal elkényeztetettebbek.
  Itt az egyik harisnya hazudott, majd a másik. Egy másik szoknyát ügyesen kiszabadított egy apáca. A királynő mezítláb maradt, gyémántokkal hímzett melltartóban és bugyiban. Ez mind a megszégyenült augusztusi ember ruhája.
  Az apáca a paphoz fordult, nyilván az inkvizítorok főnökéhez. Habozott, de egy másik férfi lépett be a cellába gazdag szultánban, smaragdokkal díszített turbánban. Hevesen mondta:
  - Hát mit vársz, vetkőzz tovább! A boszorkányt a végsőkig meg kell kutatni!
  A királynőtől az apáca óvatosan levette a melltartót, majd lehúzta a bugyit. Felfedte a Vénusz kebelét. Natasha el akarta leplezni, és szó szerint égett a szégyentől. De a kezét erős és képzett börtönőrök fogták.
  Oleg a legerősebb izgalmat érezte magában. Egy gyönyörű nőt levetkőztek egy tinédzser előtt, és a középkorban a fiúk, bár nem voltak nagy termetűek, nagyon fejlettek voltak. A herceg férfias tökéletessége felállt és a végletekig duzzadt. Annyira szerettem volna használni a kezeimet, de mások jelenlétében kár ezt tenni.
  Az inkvizítor a szultánban smaragddal a következő parancsot adta:
  - Nézze meg Charles testén boszorkánynyomokat...
  A pap egy meztelen, gyönyörű, kanyargós nőben jött fel. A királynő folyamatosan edzett és kerített, így nem volt túl zsírja, és még egy prés is látszott, igaz, korábbi testében nem annyira, mint Natasáé. Gyönyörű, de kívülről az inkvizítor áthatolhatatlan arcot őrzött. És a keze és a kesztyűje szinte hozzáért a testhez, és a királynő vizsgálata üzleti érdek volt. De egy fiatal nő bőre tiszta, sima, gyengéd, sápadt, hiszen a királynő ritkán tudott napozni, és csak ott, hogy ne lássák.
  De jól látható volt, hogy nem lesznek hibái és foltjai. Oleg hirtelen úgy érezte, hogy izgatottsága alábbhagy. Még mindig túl kicsi volt ahhoz, hogy elárasztsák a hormonok, és fájdalmasan szenvedjen, amikor nem lehet őket kidobni. De az anyját megalázzák, és a hóhérok megvizsgálják. És már nem izgat, hanem haragot kelt. A legkiválóbb és legelkényeztetettebb fiú viharos haragja.
  Oleg, kihasználva, hogy a nyakörv lánca meglehetősen hosszú, felugrott, és lábával elérte az anyját vizsgáló inkvizítor hátát. Az ütés fájdalmas volt, és a pap elesett. Beütötte a fejét, de nem erősen a királynő gyomrába, ő pedig térdével állon rúgta.
  Az inkvizítor egy smaragd szultánban felkiáltott:
  - Fogd ezt a kiskutyát, és öntsd bele, botokkal jól!
  A lenti pap így válaszolt:
  - Bírósági határozat nélkül nem lehet megkorbácsolni a nagyot!
  - És kínzás?
  A pap suttogva válaszolt:
  - A bíróság már adott engedélyt a kínzásra, de csonkítás nélkül, és csak információszerzés céljából!
  Az inkvizítor dühösen megjegyezte:
  - És kínzás, hogy vallomást szerezzenek a boszorkányságról?
  A pap halkan suttogta:
  - A császárnak kincsek kellenek, sőt megígéri, hogy elengedi a fiút és a nőt, ha elmondják és kiadják a cache bejáratát!
  Az inkvizítor a szultánban dühösen így szólt:
  - Minek húzni? Kínozzuk meg most a királynőt és a herceget! Ráadásul beszélni sem akarnak!
  A pap bólintott.
  - Nincs értelme húzni! A pincéjükbe!
  Olegot megragadták az őrök, és durván elkezdte letépni a ruháit. Nagyon erősek voltak, láthatóan speciálisan kiválasztották a legjobb foglyokat, hogy őrizzék a legértékesebb foglyokat. Ezért szó szerint letépték a kamiont, inget, nadrágot, letépték a csizmát. Oleg teljesen meztelen volt, csak rövidnadrágban.
  Kiakasztották a gallérját, és Natasával együtt felvonszolták a lépcsőn. Oleg arra gondolt, hogy valószínűleg így, ugyanabban a rövidnadrágban vitték Malchish-Kibalchish-t a kínzókamrába. Oleg azonban még mindig előnyben van az igazi herceggel szemben, igazi fájdalmat fog érezni, de úgysem fog igazán meghalni, de a királyi család sarja sokkal jobban félne a helyében, hiszen nem tud számolni egy Happy End fiókban. Még ha elmondasz is egy titkot, akkor is megégetnek, mint egy varázslót - senkinek nincs szüksége extra tanúra.
  Az alagsorba vezető út nem túl hosszú, mindez egy toronyban. A fenti előkelő rabok számára a kihallgatás helye alacsonyabb.
  Bár Oleg hallotta, hogy jobb nem nézni a kínzóeszközöket, kíváncsian bámult. Nagyon gazdag arzenálja van az inkvizíciónak. És ami nem volt. És fogó, és horgok, és rudak, és fúrók, és egy sor egyéb cikk.
  Oleghoz egy vörös hajú hóhér, a gyermekkínzás specialistája találkozott. Ránézett a jóképű, izmos fiúra, és a szeme érzéki kéjtől ébredt.
  Megragadta a jóképű fiú kecses mezítlábát, és kiáltott:
  - Milyen jó megkínozni egy ilyen aranyos fiút!
  Ügyesen kikapott egy vörösen izzó fogót a kandallóból, és Oleg kerek sarkára tette. Rettenetes volt a fájdalom a herceg megkeményítetlen talpa miatt, és megrándult, és sírva kitépte a lábát.
  A vörös hajú hóhérnő nevetett, és a fiú gyomrához nyomta a hőtől vöröslő vasalót. És hogyan kell csizmával az ágyékba ütni. Olegnek elakadt a lélegzete.
  És a vörös hajú bólintott.
  - Baszd meg mindkettőt!
  Ősi kínzás. A kezeket a hátuk mögé kötik és kicsavarják, ami nagyon fáj a tanulóknak. Oleg érezte, hogy égett sarka ég, és hólyagokat látott a hasa bőrén. De megcsavarták a kezét, és felhúzták. És az ízületek kihúzódnak a vállból. Natasha vagy a királynő teljesen meztelen. És ő is fel van húzva egy fogasra. Látható, ahogy megfeszültek a lány izmai. Natasha rúgni próbál, de az izmai nem olyan erősek, a képességei pedig menők.
  Oleg érzi, hogyan ível és lehajol, de a hóhér élesen megrándul, az ízületek megcsavarodnak, a fiú mezítláb pedig leszakad a padlóról. Itt fel van emelve. A lábak be vannak helyezve a blokkba, ahonnan további súly és sokkal fájdalmasabb.
  Oleg érzi, hogy a bokája beszorul a szárba. Nehézek és horgokkal rendelkeznek a súlyok felakasztására és az áldozat nyújtására. A fiú erősebben összeszorította a fogát, nehogy sikoltozzon. Bátornak kell lenni a kínzásokkal szemben.
  Mondd el magadnak, hogy nem igazán fáj. Így jár a fiú, akit a nácik megkínoztak. Tűt szúrtak a körmök alá, és azt képzelte, hogy egy sündisznó szúr.
  Vagy Malchish-Kibalchish. Amikor megkínozták, erőt kapott, hogy ellenségei még jobban féltek tőle.
  Itt akasztják a horognál fogva a súlyt. A megnyúlt test fájdalma erősebbé válik. És itt van a királynő meztelenül, és ő is a tölgyen. Natasha szenved, kidobja a fogát, és megpróbál nem nyikorogni. A bőre olyan fehér, nem aranyszínű, olívaszínű, szokás szerint cserzett. A fiatal nő izzad a fájdalomtól, súlyokat is akasztanak rá. A királynő izmos, tónusos teste megfeszül.
  Oleg izgatottságot érez magában, és újra felemelkedik a férfias tökéletesség. A vörös ördög nevet és morog:
  A fiú izgatott!
  És hirtelen feltépte a bugyit, és a kezével összeszorította a golyóit. És olyan erősek.
  Oleg nem bírta, és kiabált. Szeme elhomályosult a fájdalomtól. Úgy tűnik, a tojások mindjárt felrobbannak. Ez tényleg olyan kínzás, hogy a szovjet tábornokok is összetörtek.
  A vörös hajú hóhér felszisszent:
  - Mondd, hol van a kincstár bejárata?
  Az írnokok csikorogtak tollaikkal, készen arra, hogy leírják a fogasra szakadt vallomást.
  Oleg felszisszent:
  - Igen, elmentél...
  Red erősebben szorította, és Oleg elájult. Egy vödör hideg víztől ébredtem fel. A fájdalom visszatért az öntudattal. A fogason megfeszülnek a szalagok, de főleg az ágyékban fáj, félig összetörve a golyókat. Hülyén fájó és égett kullancsok sarok. A hóhérok további súlyokat akasztanak fel, amelyektől a vállak és a szalagok fájdalma felerősödik. Úgy tűnik, a karok és a lábak mindjárt leszakadnak.
  Oleg próbálja megnyugtatni magát, hogy nem hagyják, hogy elszakadjon, és hamarosan vége lesz a nyújtásnak. Eközben képzeld el, hogy úttörő vagy. Vagy... Natasha itt alaposan megfeszült és ostorral verni kezdték. A hóhérok különösebb rosszindulat nélkül, kapkodatlanul korbácsoltak, hogy maximális fájdalmat okozzanak. A tapasztalt Natasha az élet évszázadai alatt látható, és több ezer küldetés során megtanulta kontrollálni a fájdalmat és az érzelmeket, és még csak nem is nyög. Ráadásul mosolyog.
  Oleg hangulata is megemelkedik. De mi van, ha azt képzeli, hogy a fájdalom kellemes? Néhány embernek tetszik. Nem egy fűzfa, hanem egy vasrúd zuhant hirtelen a fiú hátára, maga a vörös hajú is megütötte. A herceg teste megremegett. Oleg megborzongott és felmordult:
  Nos, te vagy a Sátán!
  A vörös hajú ismét lecsapott... A herceg lebarnult bőre felszakadt... Kiömlött a vér.
  Aztán felmordult:
  - Egy tűzhely a lábad alá, és ostorral hámozd meg.
  Ha korbácsot vernek, az nem olyan ijesztő. Ám a fiúk csupasz talpát bekenték olajjal, alájuk pedig tűzhely került. A tűz fellobbant. És forró légáramok csapták a gyerekek sarkát. Eleinte a fájdalom nem volt olyan erős. De a hő felgyülemlett és erősebben égett. És Natasa királynőt is megsütötték. És olyan szép, amikor egy lány ilyen csábító lábai lángokban állnak.
  Oleg ismét izgatottnak érzi magát, bár a hóhérnő keze erős szorításától megdagadnak a golyói. És az erekció nagyon fájdalmas volt. És az ostor ütései a testen szinte észrevehetetlenek a test megfeszített szalagjait elárasztó fájdalom és a pörkölt sarkok hátterében.
  Itt a vörös hajú felkapott egy izzó végű vasrudat, és hogyan bökött vele Oleg hónaljába. Megint a fájdalom, a fiú megrándul, és majdnem elmozdította az állkapcsát, hogy ne sikítson.
  A vörös hajú suhog, nagy fogakat mutat, mint a lóé:
  - Mondd meg, hol van a kincstár bejárata!
  És beleégette a herceg másik, gyerekes hónaljába. Aztán ismét leengedte a rudat a kandallóba. melegíteni kezdtem. Oleg mosolyt préselt ki, a fájdalom betöltötte a herceg gyermeki testét, de izgalmat is okozott, amitől szinte kellemesek voltak az érzések.
  A vörös hajú ördög, miután alaposan felmelegítette a rudat, kivette, és ordítva Oleg gyerekarcához vitte:
  - Beszélj kiskutya! Nos, hol vannak elrejtve a kincsek?
  A fiú merészen válaszolt:
  - Ahol? Karagandában!
  A forró vas megérintette a fiú sima, gyermeki arcát. Oleg Rybachenko vad fájdalmat érzett, és egyben attól félt, hogy megcsonkítják. És nagyon be akartam vallani. De aztán a fejembe ütött. Légy olyan, mint egy úttörő a fogason! Végül is a kínzás nem tudta megtörni őket.
  A vörös hajú vicsorgott:
  - Szólsz?
  És már a másik arcát is eltorzította a fájdalom egy rúd által. Oleg elhallgatott. A hóhérnő elfordította a csapot, és a fiú mezítláb alatti tűzhely erősebben lángolt. Ekkor az ő jelére két segédhóhér a kandallóból már speciális, szögesdrótból készült ostort vett elő, amelyek vörösen izzóvá váltak.
  Oleg összerezzent. Ijesztőnek tűnt. De a fájdalom végül is erős érzés, és bizonyos gondolkodásmóddal kellemes is lehet.
  Képzeld csak el, hogy seprűvel korbácsolnak a fürdőben. És a fiú még el is mosolyodott, amikor a hőségtől vörös szögesdrót ráesett a már ütött testére.
  De fáj, nagyon fáj, és szó szerint a szenvedés cunamijában vagy. A középkorban a kínzás igazán menő. Natasa királynőt pedig vörösen izzó dróttal korbácsolták. És ő is mosolyog, mint egy prosti, amikor egy ügyfél belebújik az alsónadrágjába, és a kezével csiklandozza a punciját.
  Az ilyen gondolatoktól a fiú-herceg erős izgalmat él át, férfias tökéletessége fogasként kilóg. Vöröshajú dühös. A kandallóhoz közeledik, speciális fogóval széles vascsíkot vesz ki a tűzből. És a fiú melléhez hozza. Megérintette a csupasz bőrt, megszorította és kifosztotta a fogait, és így szólt:
  - Nos, mi fáj?
  Oleg Rybachenko merészen válaszolt:
  - Semmiképpen! Mint egy nő, akit csollyal szúrtak meg!
  És a csizmája hegyével az ágyékán találta el. A fájdalom valóban erős, de a fiú lelkesítette magát, hogy kellemes volt, ezért nem sírt, nem kiabált, hanem vigyorgott.
  A vörös hajú egyre dühösebb lett. Megragadta a tűzről izzó fogót, és megragadta a fiú állát. Pörgetés. Aztán elkezdte lábra törni a gyerekfiúkat izzó fogóval. És ezzel egyidejűleg tovább sütjük a sarkakat.
  Oleg hisztérikusan felkacagott. A fájdalom olyan volt, hogy szó szerint megőrjített. De a herceg a legvadabb izgalmat érezte magában.
  A vörös hajú hóhérlány eltörte a fiú lábujjait, és rikácsolt:
  - Szólsz? Hol vannak a kincsek?
  Oleg Rybachenko merészen válaszolt:
  - Fogd be te hülye szörnyeteg! Kincsedet nem ismerik meg!
  És megint eltöri a lábujjait. A vörös hajú hárpia azonban újabb kínzással rukkolt elő. Így hát a hóhérok tölcsért tettek a fogai közé, és tömlőt csatlakoztattak. És öntsünk hideg vizet a torkodba. Szintén ősi és hatékony kínzás. Most a gyomrod megduzzad és nyomja a mellkasát. És ezzel egy időben a tüzes hajú hóhérlány elővesz még egy csík izzó vasat. És ráteszi a fiú túlcsorduló hasára. Böfög a vizet, és spontán vizel.
  És a tűzhely sziszegni kezd, ami megégeti a herceg mezítlábát.
  A vörös hajú jelt ad a hóhéroknak:
  - Elégedett!
  És nagy erőfeszítéssel eltöri a fiú meztelen lábának utolsó lábujját. Aztán felmordul:
  - Basszus, összetörünk!
  A hóhérlány pedig éles, izzó tűket vesz elő egy másik kandallóból, és elkezdi szúrni a fiú Oleg idegvégződéseit. Pokolian fáj. De a fiú továbbra is vigyorog. Bár ezzel egy időben egy vörösen izzó dróttal ütötték meg a hátát és az oldalát. Majd meglocsoljuk sós vízzel.
  Mintha a legvadabb fájdalom bombákkal robbant volna fel. De a tudat még mindig nem halványult el. A fiú túlizgult, ezért nem kapcsolt ki. És a fájdalom fájdalom és élvezet keveréke volt. Mint a nemi erőszak egy nőnek. Amikor egyszerre tapasztal fájdalmat és orgazmust.
  Natasha tehát az arcából ítélve boldog a mezítláb alatti tűzhely és a testén izzó drótcsapások ellenére is.
  Oleg ismét megégette a gyerekek arcát, ezúttal szélesebb csíkkal. És fáklyával meggyújtotta a hónaljat. Egy hosszú vörösen izzó tűvel keresztül-kasul átszúrták a testet. Aztán megint szúrtak.
  A liszt különböző lehet. Az inkvizíció megpróbálta. Így a hóhérnő egy izzó rudat helyezett az ötödik pontba. A fájdalom vad és vakító.
  És itt fáklyát vittek a fiú hajába, és felgyújtották. Ez kifejezetten ijesztő.
  Oleg Rybachenko hidegen felmordult:
  - Ne sírj a leborotvált haj miatt!
  A vörös hajú hóhérnő válaszul izzó fogóval megragadja a fiú orrát, és élesen megrántja. Oleg, a fiú ugatott:
  - A kíváncsi Varvarának leszakadt az orra a piacon!
  És valójában kihúzták az orrának felét, elcsúfítva a fiút. Aztán a seggben lévő vörösen izzó rúd magasabbra emelkedett... A vízzel telt gyomorba került, és átégett a héjon.
  Oleg majdnem elvesztette az eszméletét a fájdalomtól, de sikerült ugatnia:
  - Nem mondom meg!
  A vörös hajú ördög elvette, és vad őrjöngésében izzó dróttal verni kezdte a fiút. Aztán a kályhához ugrott, és előkapott egy fehéren izzó fogót egy speciális kemencében, ahol égett a szén, és olyan különleges hőség, mint a nagyolvasztóban.
  A női hóhér hirtelen megragadta Oleg Ribacsenko golyóit fehéren izzó fogóval, és meghúzta. A hím gyökér megszökött, és a fiú-herceg olyan fájdalmas sokkot kapott, hogy tényleg elvesztette az eszméletét. És egy közönséges test nem tudta ellenállni a túlterhelésnek. Oleg Rybachenko lelke kirepült a megkínzott és halálosan megtépett fiú megcsonkított húsából.
  És a testetlen fejben, de képes gondolkodni és felfogni a lelkeket, egy dal zúgott;
  Fasiszta rettenetes fogságba esett,
  A szörnyű fájdalom hullámain lebegek!
  De vérzett, dalokat énekelt,
  Hiszen a rettenthetetlen úttörő barátságos a szívével!
  
  És határozottan megmondom nektek hóhérok,
  Micsoda aljas öröm, hiába ontottál ki!
  A gyengék azt mondják, hogy maradjak csendben,
  Végül is a fájdalom elviselhetetlen és egyszerűen szörnyű!
  
  De tudom, szilárdan hiszem
  A fasizmust a szakadékba dobják!
  Gonosz lángok sugara eláraszt téged,
  És aki elesett, örvendezve feltámad!
  
  A kommunizmusba vetett hitünk pedig erős
  Repüljünk, mint a sólyom, emelkedjünk minden csillag fölé!
  Mézfolyók folyjanak bort
  Az egész világ, a hangos kürt meghallja a tanácsot!
  
  És a szorosan szorító gép úttörő,
  Nézz fel az égre, fiatal!
  És mutass példát azoknak, akik ingadoznak,
  A nyakkendőd olyan fényes, mint a szegfű!
  
  A szülőföld számomra mindent jelent
  Anya és minden fiatal élet értelme!
  Engedve az eddigi nehéz életet,
  Népünk a gonosz fasizmus alatt szenved!
  
  De feszítsd meg a vörös legény akaratát,
  Arcon köpni egy pokoli horogkeresztes banditával!
  Reszkessenek az ellenségek dühében,
  És legyőzik őket a Vörös Hadsereg!
  
  A Szovjetunió szent országa,
  Mi adta a kommunizmust a népeknek!
  Anya hogyan adta nekünk a szívét,
  Boldogságért, békéért, reményért és szabadságért!
  
  A mezítlábas szőke védi ALASKA-t
  MEGJEGYZÉS.
  Harmadik Sándor 1966-ban került hatalomra, és úgy döntött, hogy megvédi Alaszkát a brit hadseregtől. Gyönyörű szőke lányok és egy vörös hajú nő, aki mágiával és különféle háborús módszerekkel rendelkezik, segítenek abban, hogy az orosz földeket Amerikában tartsák.
  . 1. FEJEZET
  A Mirabela Magnetic ismét egy új, klassz küldetésben van. Ezúttal III. Sándor világában. Ráadásul a király sokkal korábban kezdett uralkodni, mint a valós történelemben. Mivel apját, II. Sándort 1866-ban áprilisban megölték. A valós történelemben a királyt véletlenül mentették meg, de ez itt nem sikerült.
  A hatalmas Harmadik Sándor pedig 1866-tól kezdett uralkodni. És természetesen az első lépése Alaszka eladásának betiltása volt. És ez helyes. A nagy, cári Oroszország nem szórja szét területeit. Csak most az igazságnak kell megvédenie ezeket a területeket. És nem könnyű.
  A cár-papnak ez a döntése némi felháborodást váltott ki külföldi körökben. Nagy-Britannia pedig úgy döntött, hogy mindenekelőtt Oroszországot teszteli.
  1868 júniusában brit csapatok megtámadtak egy kis erődöt Alaszkában egy apró orosz helyőrséggel.
  Természetesen Mirabela Magnetic, mint az orosz istenek hűséges szolgája, ebbe a föld oroszországi helyzetén lévő erődbe került, és részt kellett vennie az orosz terület birtoklásáért vívott harcokban.
  A lány mezítláb, rövidnadrágban és melltartóban támadta meg a brit üteget, amely az erőd feletti magaslaton helyezkedett el. Mirabela Magnitnaya már jelentős tapasztalattal rendelkezik a mindenható orosz istenek különféle küldetéseinek teljesítésében a különböző univerzumokban. Igen, ez a sorsa ennek a lányzseninek. Felnőtt diákként halhatatlan akart lenni.
  Az orosz demiurgosz istenek pedig halhatatlanná tették, de terminátorlányt csináltak belőle, aki szolgálja őket és Oroszország anya népét. Ez nagyon jól áll az örökkévaló lánynak.
  Megfogja az egyik angol őrszem száját, és elvágja a torkát. Nem először és nem az első küldetésben csinálja ezt. Az örökkévaló lány kezdettől fogva, halhatatlan testének köszönhetően játéknak fogta fel mindezt, ezért nem érzett lelkiismeret-furdalást és kellemetlenséget a lelkében.
  Számára ez valahogy annyira természetessé vált, hogy a lány csak örült a következő sikerének.
  Itt egyszerűen leszakította a fejét egy másik őrszemnek. Ismerje meg angoljainkat: Alaszka orosz volt és lesz!
  Mirabela Magnetic - a FÁK zseniális és legtermékenyebb feltalálója régóta felháborodott azon, hogy Alaszkát egy fillérért eladták! De Harmadik Sándor cár nem ilyen! Nem, ez az uralkodó egyetlen hüvelyknyi orosz földet sem fog átengedni!
  Dicsőség Oroszországnak és az orosz cároknak!
  A terminátorlány a csupasz ötödével megmozgatott egy másik angolt a tarkón. Kitörte a nyakát. Aztán ezt énekelte:
  - Alaszka örökre a miénk lesz,
  Ahol az orosz zászló, ott süt a nap!
  Nagy álom vált valóra
  A lányok hangja pedig nagyon zengő!
  Igen, jó lenne, ha a legendás négy boszorkánylány, akik sztárként gyönyörűek, most segítenének. Nagy segítség lenne. De nem baj, ha egyedül harcolsz.
  Itt felgyújtja a füstmentes port és a nitroglicerint. Most az egész angol akkumulátor a levegőbe repül.
  Mirabela Magnetic énekelte:
  - Nincs szebb Szülőföld-Oroszország,
  Küzdj érte és ne félj...
  Nincs boldogabb ország az univerzumban,
  Az egész univerzum egy fáklya a fény Rus!
  Az akkumulátor felrobban: akár egy kolosszális vulkán kitörése. Egyszerre több száz angolt dobtak fel, és apró darabokra robbantak.
  Ezt követően a lány két szablyával hadonászva elkezdte aprítani a briteket. Ugyanakkor a fiatal harcos-terminátor sikoltozni fog, mint az angolban.
  A skótok feltámadtak! Meg akarják tépni a királynőt!
  Itt kezdődött... Lövöldözés volt angolok és skótok között. Igen, egy ilyen vad és vad lövöldözés.
  És ment a fakivágás is. A skótok és a britek küzdöttek egymással.
  Az erődöt ostromló több ezer katona most a legnagyobb őrülettel küzdött.
  Mirabela mágneses ekevas:
  - Vágd és öld meg! Lődd le azokat!
  A csata nagy léptékben folytatódott. Eközben Mirabela gyermektelen erővel több hordó nitroglicerint ragadott a csónakba, és csendben a legnagyobb angol csatahajóhoz küldte.
  A terminátor lány felkiált:
  - Oroszországnak a megsemmisítés ajándéka!
  És csupasz, lányos lábaival odébb lökte a csónakot, amely gyorsulva beleütközött a tatu oldalába. A fedélzeten tartózkodó britek véletlenszerűen lőtték ki fegyvereiket, és hiába.
  És itt az eredmény, milyen döngölős. És több hordó nitroglicerin felrobban. Ráadásul a halhatatlan lány olyan pontosan mutatott rájuk, hogy az teljesen felrobbant.
  És ekkora pusztítás következett. A csatahajó pedig elvette, és minden probléma nélkül süllyedni kezdett.
  A fedélzeten tartózkodó britek pedig megfulladtak. Közben a lány már a cirkálón van. Szablyákkal megvágja a matrózokat, a nő pedig a kormányálláshoz rohan, és mezítláb verik.
  Híresen vágja a tengerészeket és nyikorog:
  - Dicsőség szép hazánknak!
  Csodálatos Oroszország egy bölcs cár alatt!
  Nem adok neked alaszkai ellenséget!
  Darabokra fog szakadni a dühében!
  Aztán a lány mezítláb gránátot dobott, és széttépte a briteket.
  Aztán áttört a kormányhoz, és fordítsuk meg a cirkálót. És két nagy angol hajó hogyan ütközik. És a páncél szétrobban rajtuk. És hagyd magad elsüllyedni és égni egyszerre.
  Mirabella énekelte:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség!
  A cirkáló előrerohan....
  Nagy Sándor cár,
  Számlát nyit a győzelmekhez!
  Ezt követően a terminátorlány egy ugrással egy másik cirkálóhoz repült. És abban is elkezdett matrózokat vágni. És áttörni a kormányhoz.
  Ott pedig csak fordulj meg, és told a hajókat.
  A terminátor lány még énekelte is:
  - Fekete öv,
  nagyon nyugodt vagyok...
  Fekete öv -
  Egy ember sem sziget!
  Fekete öv,
  villámkisülés -
  Az összes brit holtan fekszik!
  Mirabela Magnetic pedig ismét összenyomja a hajókat. Ez a lány tényleg a legmenőbb harcos a világon!
  És ugorj újra, és egy másik cirkálóra. Igen, a tengerek úrnője rossz ötlettel állt elő - harcolni Oroszországgal. Főleg, ha egy ilyen kemény és kétségbeesett lány harcol.
  Mirabela Magnetic, majd feldarabolt egy csomó angolt, és megfordította a hajóját. Pontosabban a britektől fogták el. És áthelyezte egy másik cirkáló támadásába. És vad üvöltéssel döngölte az ellenséget.
  Olyan volt, mintha két szörny találkozott volna, és egy vad ruhával néztek szembe. És vágják egymás orrát. Aztán felkanalazták a tengervizet, és minden esély nélkül süllyedni kezdtek.
  Mirabela Magnetic felkiáltott:
  - Dicsőség III. Sándornak! Nagy királyok!
  És ismét csupasz lábujjakkal fog feldobni egy bombát robbanóanyaggal. És az egész fregatt, miután kapott egy lyukat, elsüllyed.
  Igen, a britek természetesen nem számítottak erre. Gondolták volna, hogy ilyen vad kalandba fognak belemenni?
  Mirabela Magnetic üvöltött:
  - Dicsőség a cárok Nagy Oroszországának!
  És ismét a lány fogja és megragadja a következő cirkáló kormányát. És csupasz, lányos lábak segítségével megfordítja, és döngöli az ellenséget. Két hajó összeomlik, és megfullad a tengeri hányásban!
  Terminátor lány sikoltoz:
  - A szent szülőföldjének dicsőségére!
  És ismét távolugrás következik. És repülj át a hullámokon. Ezt követően a lány ismét szablyákkal vág, áttörve a kormányt. Nagyon harcias és agresszív terminátor harcos.
  Összetöri az angol tengerészeket, és ezt énekli:
  - Ragyogó csillaggal csillog,
  A sötét sötétségen át...
  Nagy Sándor cárunk,
  Nem ismer fájdalmat, nem fél!
  
  Az ellenségek visszavonulnak előtted
  A tömeg ujjong...
  Oroszország elfogad téged -
  Erős kéz uralkodik!
  Mirabela Magnetic pedig levágott egy csomó britet, és megint tolta a hajókat nagy léptékben, homlokukkal.
  Ez tényleg egy terminátor lány. Körülbelül húszévesnek tűnik, mindössze kilencven méter magas, és bár az izmok öntött acélból vannak, a dombormű pedig olyan, mint a csokoládé.
  És ha egy ilyen lány csépel, akkor egyáltalán nem lesz méz.
  És itt megint átugrik a lány egyik cirkálóról a másikra. És ismét minden további nélkül előre löki őket.
  És magában kiáltja:
  - A Romanovok Ruszáért!
  Valóban, a terminátorlány gurul. Mindenkinek megmutatja a legmagasabb osztályát. És mindenkit összetör majd, mint egy óriást a bottal.
  Itt egy újabb ugrás, ezúttal egy tatu.
  Újra működnek a mezítlábas lány szablyái. Megpróbálnak rálőni, de a golyók nem találják el a halhatatlan lányt, és ha eltalálják, akkor lepattannak.
  Öröklánynak lenni jó, nem csak fiatal vagy, de megölni sem tudnak. Itt csépelöd Nagy-Britanniát.
  Fogod a kormányt. És most már forgatod, és most már két egész csatahajó van, hogyan kell ütközni és lezuhanni. És olyan fémet törnek, hogy még a szikrák is repülnek minden irányba.
  Mirabela Magnetic felkiált:
  - Oroszországnak, hogy mindenki letöri a szarvát!
  Csupasz, kerek lányos sarkával pedig gyilkos halálajándékot dob. Megtöri a tömeg a brit, és a következő fregatt megy az aljára.
  Nos, még négy cirkáló maradt. Egyértelmű, hogy a britek nem küldik ki a teljes flottát Alaszka partjaira.
  Itt a Mirabela Magnetic egy másik kormánykereket rögzít. És mindenhonnan az ellenségre forgatja. És most mindkét cirkáló felveszi és összeütközik a homlokával.
  Csörgés hallatszik, és fém pattan. És mindkét hajó nagy kedvvel süllyedni kezd.
  Mirabela Magnetic énekelte:
  - A "Beer-Water" üzletben,
  Boldog embert hazudni...
  A nép közül jött
  És kiment és beleesett a hóba!
  Most meg kell semmisítenie az utolsó cirkálókat, és kisebb hajókat kell felvennie.
  Aztán a szárazföldön tartózkodó britek a flotta halála után megadják magukat a győztes kegyeinek.
  Nagy-Britanniának pedig ez akkora lecke lesz, hogy soha nem felejtik el. És emlékezni fognak a Krím-félszigetre is, ahol Első Miklós dédapa uralkodása idején döfték a fejüket. Nyikolaj Palics azonban nem nagyként vonult be a történelembe, hanem kudarcnak bizonyult. De unokájának most meg kell mutatnia az orosz fegyverek dicsőségét.
  Ebben pedig Mirabela Magnetic segíti - egy nagyon menő és határozott terminátorlány.
  Mirabela megragad egy másik kormányt, és egymásnak löki mindkét brit cirkálót. És nagyon határozottan és hűvösen cselekszik.
  Ekkor a terminátorlány felkiált:
  - A hajók a fenékre mennek,
  Horgonyokkal, vitorlákkal...
  És akkor a tiéd lesznek
  Arany ládák!
  Arany ládák!
  És még egy ugrás, mivel négy csatahajó és egy tucat cirkáló megsemmisült, akkor ideje megsemmisíteni a fregattokat. Nagy-Britannia sok hajót fog elveszíteni.
  És akkor értse meg, mit jelent megtámadni Oroszországot.
  Terminátor lány énekelte:
  - A csodáért és a győzelmünkért a világon!
  És felnyergelte a következő fregatt kormánykerekét, és egy koshoz irányítja a hajót, és erős ütéssel, akár egy robbanás!
  És mindkét edényt elveszik, összetörik és darabokra osztják. És nagyszerű és nagyon klassz.
  Mirabela Magnetic ismét ugrik, és egy másik hajóra ugrik. És onnantól kezdve ő vezeti a folyamatot. És ismét megfordítja a hajót, és a fregattok összeütköznek.
  Ismét fémtörött csikorgás, erős robbanás, és az életben maradt tengerészek a vízbe esnek.
  Mirabella felkiált:
  - Fegyvereink sikeréért!
  És ismét egy bátor lány a támadásban. Nyergelt egy új fregattot. És elküldték a rombolóhoz.
  A hajók összeütköznek és felrobbannak. A fém eltörik, és a tűz felpattan a levegőbe. És az emberek élve égnek.
  Ez a valaha volt legrosszabb rémálom. A britek pedig úgy égnek, mint a barbecue.
  A halottak között volt egy kabinos fiú, egy tizenhárom év körüli fiú. Természetesen kár, hogy egy ilyen embert megöltek. De a háború az háború.
  Terminátor lány énekelte:
  - Holtak lesznek, sok hegy! Csernomor atya velünk van!
  És a lány ismét mezítláb dobott egy gránátot, ami elsüllyesztett egy másik hajót.
  A zseniális lány felütötte a brit admirális fejét, miközben a feje úgy tört ki, mint egy tök, amit egy kupac ütött. Csupasz sarkával pedig a hatalmas fekete férfi állába nyomta. És átrepült, és lelőtt egy tucat tengerészt.
  És akkor a lány ismét megfordította a fregattot, és döngölte vele a szomszédját. Agresszíven tweetelt:
  - Nagy sztár vagyok!
  És ismét a terminátorlány támad. Pusztító és gyors. Egy egész vulkán forrong és hatalmas erőkitörés. Ez egy legyőzhetetlen zseniális lány.
  És irgalom nélkül összetör mindenkit. És most a lány-szuperman újabb fregatt nyergel. És késedelem nélkül elpusztítja az ellenfelet. Ez a lány egy nagy sztár.
  Mirabela Magnetic ismét egymáshoz lökte a két hajót, és tüdejéből kiabált:
  - A nagy kommunizmusért!
  És ismét egy bátor lány-harcos az offenzívában. Igen, itt új módon harcolsz. Nem úgy, mint egy másik sláger a második világháborúról. Itt minden szép és friss. Nagy-Britannia harca Alaszka felett.
  Az Egyesült Államok még nem lábadozott ki a polgárháborúból, és nincs közös határuk Oroszországgal. Tehát ha a Yankees-szel kell megküzdenie, akkor sokkal később.
  És Nagy-Britanniának van Kanada gyarmata, Oroszországnak pedig közös határa van vele. Tehát vissza kell verni a hatalmas Anglia támadását.
  De itt egy újabb fregatt ütközött. Hamarosan semmi sem marad a brit flottából.
  És szárazföldön nem támadja túl Alaszkát. Itt a kommunikáció Nagy-Britanniával megnyúlik.
  A Mirabela Magnetic ismét összetolja a fregattokat, és üvölti:
  - A kalóznak nincs szüksége tudományra,
  És világos, hogy miért...
  Lábaink és karjaink vannak
  És kezek...
  És a fej, nincs szükségünk semmire!
  És a lány feje úgy fog mozogni, mint egy angol tengerész, hogy elrepül, és leüt egy tucat harcost.
  Mirabela ismét támad... Itt ismét egymáshoz lökte a fregattokat. És törnek, égnek és elsüllyednek.
  Mirabela felkiáltott:
  - Oroszország lelkéért!
  És most a lány meztelen, kerek sarka ismét célba talál. Összetöri az ellenfelet és üvölti:
  - A szent Hazáért!
  És csupasz lányos térddel, mintha az ellenség gyomrába ütné. Elvitték, és a belek kijöttek a szája mögül.
  Mirabela Magnetic felkiáltott:
  - A haza nagyságáért!
  És megfordította a lemezjátszót a levegőben, és mezítláb apró darabokra tépte az ellenséget.
  Igen, a lány lendületesen pusztít... Ő maga is könnyen megbirkózik az ellenségekkel.
  De megjelent négy boszorkánylány. És a szépségek is mezítláb és bikiniben.
  És törjük össze a briteket. Felugranak magukhoz, csupasz lányos lábbal gránátokat dobálnak, és széttépik Nagy-Britanniát.
  És itt van Natasha - egy izmos lány bikiniben. Csupasz lábujjakkal fog és dob egy korongot... Több angol tengerészt levágnak, a fregatt pedig megfordul és megüti kollégáját.
  Natasha kiált:
  - Harmadik Sándor szupersztár!
  Zoya, ez az arany hajú lány megerősíti:
  - Szupersztár és még egyáltalán nem öreg!
  Augustine dühösen zúzta az angolokat, ez a vörös hajú szuka fogát kitárva kiadta:
  - A kommunizmus velünk lesz!
  És a lány csupasz sarka fogta, és beleütötte az ellenséget a fegyver csőtorkolatába. És a fregatt fogta és kettévált.
  Szvetlana nevetett, fegyverből lőtt, legyűrte az ellenséget, megpördült, mezítláb a kormányon, ugatott:
  - Királyok velünk!
  A lányok azonnal szétszéledtek, és nagyon agresszíven megsemmisítették a flottát. Hát ki tud ellenállni. A fregattok gyorsan kifogytak, és most kisebb hajókat törtek fel helyettük.
  Natasha, elpusztítva Nagy-Britanniát, ezt énekelte:
  - Oroszország évszázadok óta szentként volt híres!
  És csupasz lábujjaival bombát fog dobni, ami meghasítja a brigantint.
  Zoya, folytatva az ellenség leverését, felsikoltott:
  - Teljes szívemből és lelkemből szeretlek!
  És ismét csupasz lábujjával borsót dobott. A következő angol hajó szétvált.
  Ágoston is fogta és lecsapta az ellenséget. Összezúzta a hajót, a vörös hajú szuka rengeteg ellenfelet süllyesztett el Nagy-Britanniából. És ellenőrizte:
  - III. Sándorért, akiből nagy király lesz!
  Svetlana készséggel egyetértett ezzel:
  - Biztosan így lesz!
  A szőke terminátor mezítláb olyan erővel csapódott a brit hajó oldalának, hogy az angol hajó három részre tört.
  Mágneses Mirabela, ez a legyőzhetetlen lány, csupasz, kerek, gyermeki sarkával is akkorát ütött az ellenségre, hogy a brigantin szinte azonnal megrepedt és elsüllyedt.
  Terminátor lány énekelte:
  - Egy csapással elsöpörjük az ellenséget,
  A dicsőséget acélkarddal fogjuk megerősíteni...
  Jó okkal törtük szét a Wehrmachtet,
  Az angolok játszanak, szakítunk!
  Natasha kacsintott, és nevetve mondta:
  - És persze csupasz lányos lábbal fogjuk csinálni!
  És a lány csupasz sarka beleütközött egy másik angol hajóba.
  Zoya, fogát tátva, agresszíven kijelentette:
  - A kommunizmusért a királyi inkarnációban!
  A lány pedig csupasz lábujjával fogta, és dobott valamit, ami halálosan érinti az ellenséget, szó szerint söpörte és széttépte őket.
  Ágoston, összetörve az angolokat, fogta és kiadta:
  - Dicsőség Krisztusnak és a családnak!
  Ezt követően mezítláb is bombát dobott, széttépve egy másik tengeralattjárót.
  És akkor a csupasz sarok egy precíz ütéssel hasította a brigantint. És ezt nagyon kecsesen tette.
  Svetlana is aktív mozgásban van. Elpusztítja az ellenségeket. És csupasz sarkával újabb brigantint küld a fenékre.
  És a lány újra csupasz lábujjakkal és vad dühvel gránátot dob. Ő egy csodálatos harcos.
  Itt van Natasha egy gyors támadásban, és nagyon agresszív. Kétségbeesetten támad.
  Az új angol hajó pedig elsüllyed, amikor a lány csupasz lábujjai által dobott bomba eltalálja.
  Natasha fogát kitárva énekelte:
  - Emberfeletti vagyok!
  Zoya csupasz térdével orrba rúgta a brigantint. És repedésekre hasadt és süllyedni kezdett.
  Mirabela Magnetic csupasz sarkával szintén kettévágta a kisebb brit hajót, és nyikorgott:
  - Az erőmért! Mindenki megszórta!
  És a fiú ismét mozgásban van és agresszív támadásban van.
  Augustine tovább mozgott, mint egy kobra, amely Nagy-Britanniát csíp, és előszeretettel kiáltotta:
  - Kommunizmus! Ez egy büszke szó!
  És ennek a kétségbeesett lánynak a csupasz lábujjai újabb pusztítási ajándékot dobtak.
  Az angolok tömege pedig egy koporsóban, vagy a tenger fenekén kötött ki. Azonban miféle koporsó, ha szétszakadnak?
  És a többi el is süllyedt!
  Mirabela Magnetic vad vigyorral leköpte a brigantint, és az úgy kapott lángra, mintha napalmmal lenne leöntve.
  A terminátor lány felkiált:
  - Királyi vodkára!
  És hogyan nevet, és csupasz sarkat ad a brit hajó fedélzetén. Meghasad és bul-bul a tenger mélyére.
  Szvetlana csupasz lábujjával dobta a bombát, és nyikorgott:
  - És a lendületes lányok kimennek a tengerre...
  És szablyával vágja le az ellenséget.
  A briteket legyűrő Mirabela Magnetic megerősítette:
  - Tengeri elem! Tengeri elem!
  Így váltak el a harcosok. A diáklány pedig úgy veszekszik velük. És pörgős is egyben.
  Mirabela Mágneses lövés az ellenségre a britek ágyújából. És elsüllyeszt egy másik hajót, kiadták:
  - Űrálom! Legyen törve az ellenség!
  Az istennőlányok és a diáklány kolosszális dühvel váltak el egymástól. És levágták az ellenséget, de Nagy-Britannia nem tudott ellenállni az ilyen nyomásnak.
  Mirabela elsüllyesztett egy másik hajót, és eszébe jutott, hogy az egyik párhuzamos univerzumban a törpe úgy döntött, hogy segít a németeknek a "Tigris" -2 tervezésében. És ennek a műszaki zseninek sikerült a "Királytigris" páncélzatának és fegyverzetének vastagságú, mindössze harminc tonnás, másfél méter magas autót készítenie!
  És miért törpe! És van egy szuper tervező! Természetesen egy ilyen géppel a németek 1944 nyarán le tudták verni a szövetségeseket Normandiában, ősszel pedig megállítani a Varsó felé áttörő Vörös Hadsereg offenzíváját.
  Még rosszabb volt, hogy a gnóm nem csak tankokat tervezett. Az XE-162 is nagyon sikeresnek és könnyűnek bizonyult, olcsónak és könnyen kezelhetőnek is bizonyult. A Yu-287-es bombázó pedig szuperembernek bizonyult.
  És akkor az ötösüknek kellett közbelépnie. És így a háború elhúzódott a negyvenhetedik évig.
  És ha nem lennének öten, a Fritz nyerhetett volna!
  Mirabela Magnetic ezután keményen megszólalt a gnómok ellen:
  - Rosszabbak, mint a manók!
  Valóban, volt egy ilyen elf bérgyilkos. A Luftwaffe pilótája lett, a negyvenegyedik év őszétől 1944 júniusáig több mint hatszázötven repülőgépet lőtt le mindkét fronton. Megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, amikor a Luftwaffe első tagja kétszáz repülőgépet lelőtt. Továbbá háromszáz lezuhant repülőgépért megkapta a Német Sas Rendjét gyémánttal. Négyszáz lezuhant repülőgépért az első Vaskereszt Lovagkereszt Érdemrend, arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az 1944. április 20-ig lezuhant ötszáz emlékrepülőgépért az elf megkapta a Vaskereszt Nagykeresztjét - Hermann Goering után a másodikat a Harmadik Birodalomban.
  A 600. repülőgépért pedig különdíjjal jutalmazták: a vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. A dicsőséges as-elfet soha nem lőtték le - a mágia az istenek talizmánjaként működik. És egyedül dolgozott, mint egy egész légihadtest.
  De ez nem volt hatással a háború menetére. A szövetségesek pedig partra szálltak Normandiában. És meglehetősen sikeresen, az elf legjobb erőfeszítései ellenére.
  Nos, akkor a varázslók népének ez a képviselője úgy döntött, hogy elindul a Harmadik Birodalomból. Ráadásul mi kell neki? Lehetséges-e ezresre emelni a számláit? Ki lesz az ellenséggel!
  Mirabela elsüllyesztett egy újabb brigantint, és üvöltött:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Már öten elsüllyesztették szinte az összes hajót. Az utolsó akkordnál egyszerre öt hajót toltak össze, ezzel teljessé téve az angol flotta vereségét.
  Mirabela Magnetic fogát kitárva énekelte:
  - Oroszország évszázadokig híres lesz,
  Hamarosan generációváltás lesz...
  Örömben, egy nagy álom
  Sándor lesz, nem Lenin!
  Úgy tűnik, a lányok boldogok. A tengeren Anglia vereséget szenved. Most már hátra van, hogy végezzen a megtépázott ellenséggel a szárazföldön.
  Öten pedig rohantak levágni az amúgy is szervezetlen és félig összetört ellenséget.
  A lányok és a fiú legyűrték az ellenséget. Szablyákkal feldarabolták, és csupasz lábujjakkal gránátokat dobtak az ellenségre. És rendkívül menőnek bizonyult.
  Natasha vágott és énekelt, olyan gyorsak a szablyái, és másodpercenként húsz ütés. Igen, ilyen gyorsasággal senki sem tud ellenállni a boszorkányoknak. Ezt jelenti az orosz istenek ereje!
  Mirabela Magnetic csupasz sarkával a sisakra mozdult, és kitörte a brit tábornok nyakát, azt mondta:
  - Egy kettő három négy!
  Zoya csupasz ujjaival egy éles, éles korongot dobott, és kuncogva mondta:
  - A karok feletti lábak szélesebbek!
  Augustine rendkívül agresszívan viselkedett. És a mezítláb gyors. És rézvörös haj lobog, mint egy csata, proletár zászló.
  A lány fogta és énekelte:
  - Boszorkány vagyok, és nincs szebb szakma!
  Svetlana, levágva az ellenfeleket, egyetértett:
  - Nem! És szerintem nem is lesz!
  És mezítláb tőrt dobott. Odarepültek és levágtak két tucat angolt.
  Az irtás a terv szerint zajlott. A lányok és a fiú is nyilvánvaló dühvel viselkedett. És elképesztő pontosság. A harcosok rendkívül összetörtek vad aplombával.
  Mirabela Magnetic, félbevágott egy másik tábornok, miközben fütyül.
  És egy tucat varjú elvette, és összeesett egy szívrohamtól. Lezuhant, és félszáz angol vadászgép fejébe ütött.
  Itt a harc! A legmenőbb harc!
  A Terminator Girl kiabált:
  - Nagy harcos vagyok! Szoknyás Schwarzenegger vagyok!
  Natasha élesen felmordult, és mezítláb taposott:
  - Terminátor vagy bikiniben!
  Mirabella beleegyezett:
  - Terminátor vagyok mindenkit kihányó bikiniben!
  . 2. FEJEZET
  Natasha, ez a mezítlábas, bikini lány úgy döntött:
  - Megtámadjuk a brit hatunkat! Túl kevés katonánk van Alaszkában ahhoz, hogy támadások érjék őket!
  Mirabela Magnetic egyetértett ezzel:
  - Miért van szükségünk extra szuronyokra? A lényeg, hogy van varázslat!
  Az örökkévaló lány pedig, aki külsőleg úgy húsz évesnek látszott, csak nagyon markáns izomzata volt, csupasz, kislányos lábát taposta.
  Margarita, ez a terminátorlány is azon felnőttek közé tartozik, akik beleegyeztek abba, hogy a halhatatlanság kedvéért visszatérjenek a gyermekkorba, és mindenféle küldetést teljesítsenek.
  A lány kotyogott:
  - Végre valami tennivaló! Milyen fáradt vagyok, kifejezetten erkölcsös egy építkezésbe fogni!
  Mirabela Magnetic, ez a halhatatlan terminátorlány készségesen megerősítette:
  - Őszintén szólva, én is elegem van belőle! Harcokat akarok!
  Natasha énekelte:
  - Alatta az azúrkék hold sugara,
  Fölötte aranyló napsugár...
  De ő lázadó vihart akar...
  Mintha béke lenne a viharban!
  A harcos felkacagott, és éles agyarait mutatta.
  A hatos egy szót sem szólt. Csak fogta és megtámadta a briteket. A brit hadsereg meglehetősen nagy volt: százötvenezer katona, ami egy helyen sok a XIX. Igen, megpróbálok annyit összegyűjteni Kanadában.
  Plusz persze egy hatalmas flotta, különböző tengerekről.
  Ennek ellenére az armada az orosz pozíciókba költözött. És hány katonája van ott Oroszországnak? Százszor kevesebb! Hát jönnek az építőmunkások is.
  De itt a hatos a britek varázsfegyvereivel fogta és támadott.
  Ezúttal az örökifjú harcosok gépfegyverekkel, kardokkal és az egész pusztító mágikus arzenállal rendelkeznek.
  És hogyan vállalták fel egy ilyen hadsereg megsemmisítését.
  Mirabela Magnetic meglendítette kardját, és levágta az angol katonákat. Aztán gépfegyvereket adott, és lekaszálta az ellenfeleket. Mezítlábas kislányos lábak után a harcosok gránátot dobtak, széttépve az Oroszlán Birodalom seregét.
  Az első támadási hullám végén pedig Mirabela fütyült.
  A varjak elájultak, és ököllel verték az angol katonák tetejét.
  Terminátor lány énekelte:
  - A legerősebb a világon az orosz szellem!
  Margarita, ez az örökkévaló lány, egyben a kolosszális pusztító erő terminátora, meghosszabbodó kardokkal vágták. Aztán gépfegyvereket adott. Aztán az örökkévaló gyermek csupasz ujjai a halál gyilkos ajándékát indították el. Oroszország ellenségeinek tömegét szakította szét.
  Utána egy aranyhajú lány fütyülni fog, mint egy síp, és egy egész varjúfelhőt dob a britek fejére. Ezek átszúrják a felsőket.
  Marguerite kotyogott:
  - Az ellenség porrá és tollal lesz zúzva!
  Natasha offenzívában... A kék hajú lány először a szélmalmot futotta a kardjaival. Aztán elvette, és csupasz lábujjaival egy gránátot dobott, ami halált hoz a britekre. Aztán gépfegyvereket adott.
  Aztán ledobta magáról a melltartót, és hogyan villan ki a villám egy skarlátvörös mellbimbóból.
  A lovakat és az embereket egyszerre dobták fel és tépték szét.
  Natasha felmordult:
  - De Pasaran!
  A harcos Mirabela csupasz, lányos lábával halálos gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Menő lány vagyok!
  Margarita, ez a fáradhatatlan lány csupasz sarkával elárulta a halál ajándékát, és kiadta:
  - És menő nő vagyok!
  Zoya sárga hajú lány forró támadásban. És elővette a gépfegyverek sorozatát, majd kardokkal vágott, és lepkefogadást tartott. A mezítláb lány pusztító ajándékot dobott. Angol katonák tömegét tépte szét. És akkor a bíbor bimbóharcos elengedte a pusztító pulzárt. És megverte az angol sorokat.
  Zoya gurgulázott:
  - Én ilyen vagyok, a legmenőbb!
  És ismét a harcos, mint egy perjel, ezúttal villámokkal a köldökből. Elvesz és eléget pár száz angolt.
  És nevetni fog magában. És a fogakból napsugarakat küldenek, amelyek elvakítják az ellenséget.
  Ágoston is harcban van. Ez a legmenőbb a legkeményebb lányok közül. És most kardot fog venni a vágás meghosszabbítására. Aztán géppuskáiból lőtt. Kaszáld le a britek sorát. Utána csupasz lábujjakkal gránátot fog dobni. Ami megtöri az angol harcosokat, mint egy papot.
  És itt még hűvösebb a rubin mellbimbó, a halál gyilkos ajándéka. És hány ellenfelet kell harcképtelenné tenni.
  De a vörös hajú kerek köldökéből villámok zuhatag száll ki, és grillfáklyaként perzseli az ellenfelet.
  Augustine a tüdeje hegyén kotyogott:
  - Nagyon finom lesz!
  Svetlana ott van. Megőrül. És a kardjai úgy mennek át a sorokon, mint a tankok, a gyalogságon. Aztán az automaták egy kecses mozdulattal lekaszálják az ellenfeleket. És amikor az eper mellbimbók működnek, akkor ez teljesen káosz.
  És amikor a köldök lövell valamit, ami valódi és végtelenül gyilkosságszagú.
  A harcos felkiált:
  - Bajnok vagyok!
  Mirabela Magnetic fütyül, mint egy sólyom. És ess a britekre, mint szürke eső. Itt a lány fog és karddal vág, mint az ollóval. És akkor működni fognak a gépek. Az ifjú harcos nagy döbbenetben van. És itt még menőbb, amikor egy diák mezítlábas, kislányos lába a halál ajándékát indítja el.
  Mirabela felsikkantott:
  - A kommunizmus hadjáratának nagyságáért!
  Margarita nagyon aktív és kemény lány. Gépfegyvereket ad, levágja a briteket. Aztán a húst karddal feldarabolni.
  És akkor mezítláb küld egy ilyen pusztító.
  Az ifjú harcosok pedig fütyülni fognak. És az ájult varjak ilyen vastag pelyhei hullanak az ellenségre.
  Natasha rendkívüli pontossággal tüzel, és ordít:
  - Dicsőség a cárok hazájának!
  A lány gépfegyverből lőtt egy sorozatot. Aztán karddal vágott, levágva az oroszlánbirodalom harcosait. És akkor, csupasz lábujjakkal, hogyan lehet a teljes pusztulás ajándékát dobni.
  És akkor a skarlát mellbimbók pulzárokat bocsátanak ki. És akkor egy ilyen pusztító és halálos villám kirepül a kerek köldökből. És telibe égessenek, angol katonák.
  De a legpusztítóbb ajándék az volt, amikor egy kék hajú lánynak kiszakadt a bugyija, és a mágikus megsemmisülés pusztító tornádója kirepült a Vénusz kebeléből.
  Ezt a britek egyáltalán nem bírják. Elveszi és zsetonokba és koporsókba üti.
  A harcos felüvöltött:
  - Dicsőség a kozmikus és királyi Hazának!
  Zoya vad energiával küzd. Itt kardokkal vezette a malmot. Aztán pontos sorozatot adott a gépfegyverekből. Ráadásul minden golyó, amelyet egy nagyon szép, fiatal pitypang színű hajú lány lőtt ki, pontosan a célpontot találta el, és nem volt hiábavaló. És akkor a kecses lábak csupasz ujjai újabb halálajándékot dobtak. És nagyon pontosnak és jól irányzottnak bizonyult. És a mágikus, újrafelhasználható gránát minden töredéke pontosan a célpontot találta el.
  Aztán fogta a bíbor mellbimbót, és jobb mellkasról lőtt a lovasságra, balról pedig a gyalogságra.
  Zoya a Twitteren írta:
  - Dicsőség Sándor cárnak!
  De villám szállt ki a köldökből, először a gyalogságon, majd a lovasságon. Rendkívül halálosnak és pontosnak bizonyult.
  És itt az utolsó akkord, amikor a Vénusz gyönyörű barlangjából egy tornádó emelkedett ki, tépve a harcos lány bugyiját. És annyi angol pusztul el egyszerre.
  A női harcos ordít:
  - Az ígért Oroszországért!
  Natasha, elvágva az angol katonákat, megjegyezte:
  - Izrael Ígéret Földje ... Oroszországot kicsit másképp hívják!
  Augustine egy harcos, tükörként csillogó fogai halálos vigyorában. És napnyuszik repülnek el róluk, amelyek angol katonákat sütnek. A vörös hajú lány karddal hajt végre egy technikát, levágva az ellenfeleket. Aztán géppuskákból lő, levágja őket, mint egy fűnyíró. És amikor egy vörös hárpia mezítláb által dobott gránát elrepül, és megtöri az angol harcosokat.
  És akkor a vörös öltönyös harcos, ahogy kiveszi a rubin mellbimbóból, lövöldözni fog valami, ami halált hoz. És a vad pulzárok elmúlnak.
  A lány kivett valamit a köldökéből, ami esélyt sem ad a szökésre, elindul és a tüdeje tetején fújdogál.
  - Oroszország ellenségei felett aratott győzelemért!
  A végén pedig a Vénusz kebeléből vékony bugyit kitépve olyasmit indítanak el, aminek a briteknek még ideje sem volt keresztet tenni. Nagyot zuhant.
  Szvetlana elvette, és úgy vágott kardokkal, mint egy malom pengéi. Átvágott az angol harcosokon. Aztán elsütötte a géppuskáját. Vágj le sok ellenséget. A lány elvette, és mezítláb vésett ujjaival gránátot indított. És széttépte az ellenfelek tömegét. Aztán az eper mellbimbóiból akkora villámcsapást lőtt ki. És a legkisebb szánalom nélkül kilőtte az angol harcosokat.
  Így hát kivett a köldökéből, és varázslatos sugarat küldött. És mindet apró darabokra tépte.
  És a végén elvette, ledobta magáról a kék bugyit, és hogyan fog egy egész vihart elindítani a Vénusz kebeléből, felgyújtotta az ezredet, és a végsőkig elégette.
  Mirabela Magnetic ismét levágott egy pillangótechnikával az embereken. Aztán kilőtt egy sorozatot egy géppuskából. Elkaszálták az angol katonákat. A lány mezítláb több újrafelhasználható gránátot dobott. És szétszakította az ellenfeleket.
  És akkor a harcos hogyan fütyüljön. És felülről a varjak egy festőállványos géppuska fáradhatatlan erejével kezdtek özönleni a britekre. És hogyan szúrták át éles csőrükkel a Brit Birodalom katonáit sisakjaikkal együtt.
  Terminátor lány énekelte:
  - Dicsőség az orosz hazának!
  Margarita, a fáradhatatlan lány is lelkesen, fogát tátva visította:
  - Dicsőség a hős Sándor cárnak!
  És mezítláb fog és dob egy olyan gyilkos dolgot, mintha tüzes halom zuhant volna le felülről.
  És a lány újra fütyülni fog... És a varjak halálos záporként hullanak a britek fejére.
  Natasha vad őrjöngéssel küzd a gyalogsággal. És kardot fog a britek ellen, és csapni fog. És géppuskából fogja lekaszálni az ellenségeket. És amikor csupasz sarka feldobja a halál ajándékát, rendkívül hűvös lesz.
  A kék hajú harcos pedig lenyűgöző megsemmisülési ajándékot bocsát ki skarlátvörös mellbimbójából. És élve sütjük az angol katonákat.
  Természetesen sajnálom a srácokat, de eljöttek az eredeti orosz földre - Alaszkára. És nehéz megbirkózni velük, erőszak nélkül.
  De Natasha, mintha erős, elektromos kisüléssel csapkodna a köldökéből, véres összevisszaságba zúdítva az ellenfeleket. Nagyon hatékonyan csinálja.
  De a legpusztítóbb táplálék a Vénusz kebeléből vár ellenségekre, ahogy a mágikus hiperplazmatikus vihar parancsolja. Ez teljes megsemmisülést hoz.
  Harcos ordít:
  - Jön a kommunizmus!
  Zoya, aki halálos tüzet vezet az ellenségre, gépfegyverekből, kardokkal feldarabolva. Az angolok egész sorát leverte. Aztán csupasz lábujjakkal, kecses lábával halálos gránátot dobott. Brit katonákat szakítottak szét.
  És amikor a bíbor mellbimbókban pulzárok csillogtak, szétzúzva a brit hatalmat, a britek teljesen megbetegedtek.
  Ám a lány köldöke villámot engedett ki, ami megolvasztotta az angol vadászgépek puskáinak szuronyait, és maguk is elfüstölték őket.
  De a megsemmisülés legerősebb jelene kirepült a Vénusz barlangjából. Egyszerre elvette az összes ellenséget, és elégetett. És csak szarvak és lábak maradtak az ellenfelektől. Pontosabban a csizmák talpa.
  Zoya a Twitteren írta:
  - Jön a kommunizmus - dicsőség a cárnak!
  Augustine agresszív őrjöngéssel küzd. Ő egy lány, nos, olyan harcos lány, hogy senkit sem tudok megmenteni ellene. Rézvörös haja úgy lobog a szélben, mint Lenin zászlója, amellyel a Téli Palotát rohamozni mennek. A harcos gépfegyverekből robbant ki, és minden golyó pontosan célba ér. És karddal vág, felesleges szertartások nélkül.
  És amikor a terminátorlány csupasz lábujjai a leghalálosabb erejű gránátot dobnak. És apró darabokra tépik Nagy-Britannia összes katonáját, akik a pusztulás epicentrumában voltak.
  De a rubin mellbimbók működtek. Szintén halálos hatással van az ellenfelekre. Az egyik ékszerekkel csillogó mellbimbó a gyalogságot, a másik a Brit Birodalom lovasságát köpte ki. És szó szerint lángolt a pokoli hőségtől.
  Augustine a Twitteren írta:
  - Dicsőség Oroszország szülőföldjének!
  És most egy piros öltönyös lány köldökéből kiszáll a villám. És lángolni fog az angolok soraiban.
  Natasha csupasz sarkával nyikorgott:
  - Szuper vagy!
  A Vénusz barlangjából származó vörös hajú vixe egy mágikus forgószél gyilkos folyamát bocsátja ki és üvölt:
  - Hazám, a Szovjetunió!
  Svetlana agresszív fordulatokkal is küszködik. Csupasz lábujjaival pedig vékony korongokat dobál, amelyek mindegyike egy tucat angol fejet vág le. A harcos kifejti a fogát. Gépfegyverből lövöldöz, karddal vágja az ellenfeleket, és véres rendetlenséggé változtatja őket.
  De az eper mellbimbóiból mágikus lézersugarak repültek. És mondjuk ez nagyon klassz. Hogyan gyújtsunk rá az ellenségre. És ezek a sugarak, amelyeket a lány gyönyörű keble okádnak ki, valóban csodálatosan égetnek.
  A lány általában, mondjuk a harcos szuperember!
  A kerek köldökből pedig olyanok a szépségek, mint a villám, egész tisztásokat égetnek ki az ellenség soraiban.
  Svetlana vicsorgott:
  - Oroszországnak, ami a legmenőbb az összes közül!
  És most Vénusz gyönyörű kebléből tomboló mágikus plazma árad ki, és hullik a britekre. Szó szerint hamuvá égetve őket.
  Svetlana felmordult:
  - Az orosz Krisztus nevében!
  Mirabela Magnetic, aki kétségbeesetten harcol és kardokkal vágott, mint egy helikopter roham módban, megerősítette:
  - Jézus, a mi orosz, fehér, mindenható Istenünk nevében!
  És a lány mezítláb a megsemmisülés gyilkos ajándékát indítja el.
  Utána a lány megint fütyülni fog, mint egy csalogány-rabló. A varjak egy ilyen síptól megőrülnek és elájulnak. A csőrük pedig angol koponyákat hordott.
  Mirabel megjegyzi:
  - Jobb egy óráig királynak lenni, mint egy évszázadig rabszolgának... De az ember nem akar meghalni!
  Margarita kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, az emberek maguk sem tudják, mit akarnak!
  A lány befutotta a szélmalmot, és mezítláb gránátot dobott. Aztán kivillantotta gyöngyházfogait, és így szólt:
  - Az ember Istenné akar válni, de nem akar áldozni!
  És Margarita gépfegyvereket adott. Lekaszált egy csomó ellenfelet. És akkor hogyan kell fütyülni. És a hollók az angol katonák fejére estek, végzetes eredménnyel.
  A lány nevetve megjegyezte:
  Minden, ami győzelemre vezet, csodálatos!
  Mirabela Magnetic, miután egy vágómalmot végzett, és levágta egy tucat angol fejét, megerősítette:
  - Vedd fel az ellenséget, de az eszközök nem számítanak!
  Natasha pillangótechnikát hajtott végre kardjaival. Aztán nagyon jól irányzott sorozatot adott, lekaszálva az ellenfeleket. Úgy vágta őket, mint a vajat egy késsel. És kivillantotta gyöngyházfogait. Napsugarak röpültek ki agyarai közül, ami letépte az angol katonák fejét. És mindezt fenyegetően és meggyőzően tették.
  Aztán a lány csupasz lábujjai vettek és elindítottak egy citromot. Ami széttépve azonnal kioltotta Nagy-Britannia száz katonáját. És levágják a végtagjaikat.
  És akkor Natasha a köldökéből, ahogy a halál és a pusztulás villámával szórja meg a legmagasabb osztályt. A köldök pedig nagyon-nagyon agresszíven dolgozott, elkerülhetetlen halált vetve.
  És amikor a Vénusz barlangjából varázslatos, pusztító energiafoltok záporoztak, az igazi kiemelkedő műrepülésnek bizonyult.
  Natasha ugatott:
  - A szent győzelmekért!
  A skarlát mellbimbók pedig harci pulzárokat bocsátanak ki, amelyek tisztára vágják az ellenséget.
  De a támadásban Zoya. Ez az arany hajú lány olyan aktív és csillogó. Így hát elvette, és a géppuskákból egy nagyon jól irányzott és pontos sorozatot adott. Aztán hátba vágta a kardját. Eltalálja egy gyilkos halálbomba mezítlábas dobását. Aztán karmazsinvörös mellbimbókat vett fel, hogy halálos, rendkívüli erejű pulzárokat szabadítson fel. És tépje szét az oroszlánbirodalom harcosait.
  És kiabál:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  A köldökből pedig olyan vad villámokat küld, hogy porig égeti az ellenséget.
  És akkor a lány a Vénusz barlangjából olyan határtalan erejű hullámot támaszt, hogy az csak egy vad elem lesz.
  Zoya felkiált:
  - Oroszországért, szent királyok!
  És a gyöngyfogakból olyan nyulat szabadít fel a megsemmisítő energiából, hogy elégetik az angol ezred felét. És mennyire megijeszti a lovakat, hogy nincsenek menőbb lányok.
  Augustine kifejtette a fogát, és társaira kacsintott. Aztán elvette, és csupasz lábujjaival a halál ajándékát dobta az Oroszlánbirodalom harcosainak. Gépfegyvereket lőtt ki, majd kardokkal malmot hajtott, feldarabolva ellenfeleit.
  És visítva:
  - Az orosz kommunizmusért!
  És a rubin mellbimbókból a megsemmisítés és a pusztító mágia ajándéka szabadult fel. Szó szerint élve eszik az ellenséget.
  És amikor a köldökükből villámok repültek át, amelyek átrobbantak az angolok soraiban, és mindannyian ledőltek, mint egy sarló. Igen, és sütve, mint a kebab egy serpenyőben.
  Ám Ágoston kebeléből égő, pokoli energia áradt ki. És hogyan kezdett mindent elégetni, és hamuvá változtatni. És most egy egész angol ezred ment el a mágikus plazma áramlása miatt.
  A vörös hajú harcos felsikoltott:
  - Az orosz kommunizmusért!
  És gyöngyfogai közül hogyan fogja kiszabadítani a nap nyuszikat. És azokat az angol harcosokat elégetik, a sisakjaikat pedig beolvasztják.
  Így ad a vörös hajú.
  És itt van Svetlana a csatában. Egy ilyen szörnyű és égető szépség. Bár a haja a hóhoz kapcsolódik.
  A harcos elvette, és újra megpörgette a kardokat, átvágva az ellenfeleken. Aztán lőtt a géppuskáiból, és nagyon pontosan, szinte végzetesen és halálosan. Minden golyó egyenesen a célba ment.
  Aztán a lány mezítláb pusztító és megsemmisítő ajándékokat adott.
  Megtépték a brit birodalom sok katonáját.
  De a megsemmisülés pulzárai repültek a bíbor mellbimbókból. Igen, annyira halálosak, hogy nem tudom megmenteni őket tőlük. És Anglia annyi harcosát megsütötték. És a legkisebb szánalom nélkül cselekedtek.
  És a köldökből olyan égő villámmal tört ki, sokkal hirtelenebb, mint a légkör kisülése. És mind egyszerre égtek.
  És akkor a lány fogta és kiengedte a szájából a teljes pusztulás és a halál nyuszijait.
  Sok ellenfelet leégett....
  És így fog kirepülni az anyaméhből a pusztítás és a megsemmisülés egész tornádója. És gyújtsd meg az angol harcosokat, mint a karácsonyi gyertyákat. És égni fog a legkisebb megbánás nélkül.
  Svetlana ugatott:
  - Dicsőség a cári kommunizmus Hazájának!
  Mirabela Magnetic szenvedéllyel megerősítette:
  - Dicsőség a hősöknek!
  És a lány a fogai közül is napsugarat bocsátott ki, ami nagyon sok angolt megégetett.
  Aztán elvitték a boszorkánylányokat, és hogy felgyorsítsák az ellenfelek legyőzését, az ötödik pontról mágikus gázokat engedtek ki. És egyszerre több tízezer angol fagyott meg. Aztán fájdalmas görcsökben összeesett.
  Mirabela Magnyitnaja és Margarita Korsunova egyhangúan, szinkronban fütyültek, és a holtak holttestét csipegető varjak és keselyűk tömege vette és hullott pelyhekként a britekre. És átszúrták a fejüket, a sisakjukat, és így tovább. Keményen megütötték.
  Ágoston ismét a Vénusz barlangjából egy egész varázstornádót bocsátott ki, amely az ellenfeleket sújtotta, és hogyan fütyül a mérgező fogak vad vigyorával.
  - Én vagyok a halál zsenije!
  És az egész hatan újra fütyülni fognak... A hatalmas sereg utolsó ezer angolját fütyülve és utálatos gyilkosságukkal végezték. Szó szerint bementek a koporsókba.
  Ezek után ideje áttérni a brit flottára. Másfélszázezer angolt semmisítettek meg a szárazföldön. És most itt az ideje, hogy megszállja a tengert.
  Mirabela Magnetic, csupasz rózsaszín sarokkal alig érintve a hullámokat, végigfut a hullámokon. A lány meglendíti a kardját, a legközelebbi tatuhoz repül, és kardjaival megvágja a matrózokat. Ne felejtsen el géppuskából lőni.
  És mezítláb nagyon pontosan és halálosan dobja a gránátokat. És mondhatod, hogy nagyszerű.
  És a végén a lány megragadja a hajó kormányát. Megfordít egy erős csatahajót, és egyszerre két hajó teljes sebességgel ütközik egymással. Olyan volt, mintha két hegy találkozott volna egyszerre, és a fém összeomlott, a válaszfalak pedig leégtek. És a zavarodott angol beleesett a vízbe. És százan fulladtak meg.
  Mirabela, hogyan kell fütyülni - a hal megvadult, és farkukkal a pofájukban verni kezdte az angol tengerészeket.
  A lány felszisszent:
  - Dicsőség a cárságnak - a kommunizmus felé haladunk!
  Margarita, az ellenfeleket feldarabolva, kardokkal darabokra vágva, az angolokat pedig káposzta módjára aprította, áttört az élre. Csupasz lábujjaival gránátokat dobott az ellenségre, és leverte a belsejét. A lány nagyon menőnek és legyőzhetetlennek bizonyult. És most elfoglalta a kormányt.
  És ismét a két angol vaskalapos megfordul és összeütközik. És a fém csikorgása, és az óriások bukása. És az özönvíz után.
  Natasha is heves támadásban van. Karddal dolgozott. Majd sorban levágjuk. És a női lábak csupasz lábujjaival bombát lőtt.
  Aztán megragadta a kormányt, és egy kosra fordította a csatahajót. De ugyanakkor nem felejtett el pulzárt lőni egy skarlátvörös mellbimbóból, széttépve a tengerészeket.
  A lány felkiáltott:
  - Mennydörgés és villámlás!
  Zoya, karddal pusztítva az ellenfeleket és géppuskákkal tüzelve, megszabadította az utat a kormányhoz. Csupasz lábujjával megfordította a csatahajót. Megdöngölte legközelebbi kollégáját.
  - mordult fel Zoya.
  - Ez fantasztikus!
  És a bíbor mellbimbóból egy másik pulzár szabadul fel.
  És itt van Augustine akcióban. Karddal vágta a matrózokat, lőtt, olyannyira, hogy egyetlen golyó sem repült el mellette. Áttörni a célpontig. A kormánykerék csupasz ujjakkal is forog.
  És mindkét tatu összeütközik.
  A vörös hajú vixen felkiáltott a tüdejéből:
  - A sasok harcolni fognak a Hazáért!
  Svetlana szintén mesternő a harcban. Karddal vágja az angolokat. Majd a géppuska robbanásával lekaszál. Aztán mezítláb dob pár vékony korongot.
  Megragadta a kormányt, megfordult. És ismét összeütköznek a tatu.
  A lány a tüdeje hegyén nyikorgott:
  - Csodákat teszek!
  Mirabela Magnetic, miután kardokkal vágta az angolokat, egy másik hajót nyergelt fel. És ismét egy fordulattal meglökte a tatukat. És hogyan fog fütyülni a harcos. És hogy nagyon sok tengerészt lőttek le a riadt halak a vízbe.
  Margarita a harcok mestere is. Először is karddal vágják az angolokat. Aztán mezítláb veszi, és gyilkos korongokat dobál. A lány után pedig, fölösleges szertartások nélkül, kibontakozik a tatu, és ellenfelekké kosodik.
  Ekkor a lány felkiált:
  - A kártyák színe szuper lesz!
  Natasha is lány, egyáltalán nem baklövés. Úgy vág át az angol tengerészeken, mint egy itató. Aztán megragadja a kormányt. És megint tolja a tatukat. De amikor egy szuperosztályú ajándék kirepül a skarlát mellbimbóból, akkor ez az igazi halál.
  Zoya minden komplexus nélkül küzd. Vágj le egy csomó angolt karddal. Mezítláb bumerángot dobott, és levágta a fejüket. Aztán megragadta a kormányt, és a két hajó ismét összeütközött.
  A harcos felkiáltott:
  - Menjünk a koshoz!
  Augustine is nő, nem kisasszony. Elvette, és csupasz lábujjaival az orránál fogva megragadta az admirálist, és kidobta a vízbe. Aztán mindenkit feldarabolt karddal, mint a savanyú káposztát. Aztán megragadta a kormányt, és egy pokoli kossal megfordította a csatahajót.
  És elkezdtek együtt süllyedni.
  Svetlana a zúzó erők harcosa. Sok angol tengerészt levágott. És mezítláb fogta a kormányt, három angol hajót döngölt egyszerre, és könnyedén elárasztotta őket.
  Aztán felkiáltott:
  - Ruhaékszer eutanázia!
  A Mirabela Magnetic egy másik brit hajó elfog és nekiütközik egy csörgőnek, jelen esetben egy cirkálónak, üvöltve:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  Margarita egy új hajót is nyergelt mozgásban. És betelt egy őrült kossal, megsemmisítve az ellenséget.
  És felmordult:
  - A cirkálók süllyednek!
  Natasha is nyergelt és a szokásos módszerrel tolta a cirkálót. Ezzel egy időben a skarlát mellbimbóból egy pulzár is kiszabadult. A brit hajót egyenesen az oldalába döngölte, és kettévágta.
  A harcos felkiáltott:
  - Dicsőség a cári kommunizmus Hazájának!
  És akkor a Vénusz kebeléből kidob egy vérrög, ami azonnal elárasztott két cirkálót.
  Zoya is a támadó mozgásban van. És a kormánykerék megfordult. Pusztítsuk el a briteket, és toljuk a cirkálókat egyik oldalról a másikra. Aztán csupasz lábujjával bombát dobott, és elsüllyesztett egy másik angol hajót.
  Aztán a lány folytatta a pusztítást málna mellbimbói villámokkal.
  Augustine is nagyon agresszív fordulatban van. Vágd karddal az angolt. Aztán mezítláb dobott egy kagylót, ami a kormányt eltalálva úgy elfordította az angol cirkálót, hogy az összeütközött kollégájával.
  A rubin jobb oldali mellbimbó villámot tört ki, amely elsüllyesztette a fregattot, és a bal oldali brigantint.
  A vörös hárpia felüvöltött:
  - Dicsőség a cárizmus korszakának!
  És a Vénusz barlangjából, mint egy varázslatos cunami.
  Svetlana, szintén vad extázisban, ugatott:
  - Oroszország győzni fog!
  És egy másik hajót kossá változtatott, és fémet kezdett törni. És mindkét hajó egyszerre süllyedni és felrobbanni kezdett.
  Mirabella Magnetic ismét füttyentett... Ezer hal ugrott fel, és azonnal a cirkáló oldalába csapta a farkát. Megdőlt, és süllyedni kezdett.
  A terminátorlány pedig elfogott egy másik cirkálót, és olyan ügyesen irányította csupasz, kislányos lábával, forgatva a kormányt, hogy egyszerre négy hajó süllyedt el róla.
  És Margarita meglökött két cirkálót, miután elsüllyesztette őket, nyikorgott:
  - Dicsőség a királyi élet Szülőföldjének!
  És a lány csupasz lábujjával öt borsót dobott, és egyszerre a Brit Birodalom öt hajója robbant fel, mint a kalapács alatt.
  Natasha elismerően bólintott. És kidobott egy energiaáramot Vénusz méhéből. Megfulladt néhány cirkáló, és gurguláztak:
  - Oroszország éljen a kommunizmus alatt!
  Zoya energiacunamit is kidobott a méhéből, felborítva a hajókat, és felszisszent:
  - És még jobb a cárizmus alatt!
  Augustina rubinbimbóival energiaáramot irányított ellenségei felé. Gyújts fel egyszerre több hajót. Kiütötte a villámot a köldökéből, és felkiáltott:
  - A királyi udvariasságért!
  Eközben Svetlana meglökte az utolsó két brit cirkálót, és elsüllyesztett még néhány hajót azáltal, hogy varázslatos lézersugarat dobott ki az eper mellbimbóiból. Aztán fogta, villámot bocsátott ki a Vénusz kebléből, és felsikoltott:
  - Oroszország cárainak nagyságáért!
  Mirabela ismét fütyült... Most a delfinek elkezdték ütni az angol hajók oldalát, és arra kényszerítették őket, hogy felboruljanak és elsüllyedjenek.
  A lány ezt énekelte:
  - A felsőbbrendű kommunizmus az cárizmus!
  Margarita, ez a mezítlábas lány, még egy borsót dobott a brit fregattnak, és elsüllyesztett egy másik edényt, megmozdítva csupasz sarkát, vyaknulát:
  - És a cári idők voltak a legjobbak!
  Mirabela, befejezve a briteket, egyetértett ezzel:
  - Természetesen a legjobb!
  És a lány, csupasz, kerek sarkát a fregatt orrába mozgatva, felrepült, és elsüllyesztett még három hajót.
  
  EGY MEZZELLÁBÚ LÁNY MEGszelídíti DZSINGIS KHÁNT
  A harcos lány a kalkai csatába siet, hogy segítsen az orosz ratinak. Rohan, kivillantja csupasz, cizellált, lebarnult lábát.
  A Kalkán folyó csata kulcsfontosságú. Ha legyőzi a mongol ratit, akkor talán nem lesz Batu a későbbi mongol-tatár igával. Mindenesetre ez egy lecke, és Dzsingisz kán leszármazottai háromszor meggondolják, mielőtt Oroszországba mennének.
  Mirabela az orosz csapatok segítségére fut, és buzgón énekel magában, csupasz, kerek, kissé poros sarka villog;
  Én vagyok a legerősebb lány a világon
  Aki tisztaságban született...
  Nincs ennél szebb a bolygón
  Mindenhol boldogulni fogunk!
  
  Legyen Oroszország a legcsodálatosabbakról híres,
  Az ország, amely meghódította az egész világot...
  Hagyja, hogy az emberek azonnal érdekesebbek legyenek
  Minden harcos igazi bálvány!
  
  Megvédem a szent országot
  Hol vannak őseink, higgy a legerősebbnek...
  Találd meg, kik a lány mezítláb,
  Ő egy sas, nem egy veréb!
  
  Komszomol tag voltam előző életemben,
  A nácik híresen olyan megsemmisítően harcoltak...
  És a lány hangja olyan csengő volt,
  És fényes légies lélek!
  
  Nagyon bátran harcoltam Moszkva közelében,
  A fagyban volt egy lány mezítláb...
  És tekintsd olyan sokkolónak a nyomásomat,
  Ököllel betörtem Fritz arcát!
  
  Zászlónk Jézus dicsőségére,
  És a legnagyobb Isten, Svarog is ...
  Örökké legszentebb Lada velünk,
  És a világ legfényesebb fehér istene!
  
  Mi vagyunk azok az emberek, akik a nap fényében születtünk,
  Yarilo inspirált minket egy bravúrra...
  És hevesen ömlik a lányok dala,
  Íme, a kerub kitárja szárnyait!
  
  Találóan lőttem géppuskából,
  Ajándékdobás mezítláb...
  Kidobtam a hálómat a fasisztára,
  Kicsit öregnek tűnik a lány!
  
  Harcos, úgy gondolom Istentől,
  Olyan világot teremtett, amelyben a szépség...
  A legnagyobb Svarog nevében,
  A szépség lelkében a szépség érik!
  
  Megvédtük a Kreml-et a náciktól,
  Egyszerre le tudtunk áztatni mindenkit...
  Nem, egy lánytól nem lesz leszerelés,
  És egyenesen a szemébe találtuk a Fritzt!
  
  Az örök kommunizmus dicsőségére,
  Komszomol tagjaként mezítláb harcoltam...
  Elpusztítjuk a fasizmus nyájait,
  Hogy az acél ne hódoljon Oroszország ellenségeinek!
  
  Lányok harcoltak Sztálingrád közelében
  Aleli olyan, mint egy rubin a mellbimbójukban...
  Hamarosan meg fogjuk adni a kommunizmust,
  Szomorúságot és vágyakozást nem ismerve!
  
  Mi vagyunk a legjobb lányok a hazában,
  Komszomol tag vagyok szinte meztelenül...
  De annyira szétzúzta a birodalmat egy géppuskától,
  Hogy a németek nem léptek be a társaságunkba!
  
  A legragyogóbb Oroszország nevében,
  Hiszem, hogy minden nagyon jó lesz...
  Nagy Jézus hit küldetése
  Míg kopogó kagyló véső!
  
  Nagy Szülőföldünk nevében,
  Lefutjuk a gonosz fasisztákat...
  Igen, állítsuk meg a vad horda nyájait,
  Még egy dühös támadásban is egy gonosz tolvaj!
  
  Ragyogjon Jézus neve, mint a nap
  Anya Mária adjon nagy paradicsomot...
  A Mindenható Lada számára gyerekek vagyunk,
  Te pedig bátran harcolsz és mersz!
  
  Nagy Szülőföldünk nevében,
  Mi adta a kommunizmust mindenhol...
  A szentek az ikonokból ragyognak, látom az arcokat,
  Az Úr egyetlen családjában!
  
  A mindenható Svarog nevében,
  Mindenható Megváltó Krisztus...
  Olyannak kell lennünk, mint a család Istene,
  Az egész Végtelen Teremtőn!
  
  Igen, Oroszország maga fölé emeli a zászlót,
  Erősebbek és bölcsebbek leszünk...
  Bár Dzsingisz kán meredeken támad,
  De mi lányok még mindig okosabbak vagyunk!
  
  Szóval azt mondom nektek, hogy merjetek
  Szolgáld az orosz isteneket hozzánk hűségesen...
  És mentsd meg az oroszok lelkét a csatában,
  Bár pokoli rajra csap!
  
  Nyerni fogunk, ezt biztosan tudom
  Képesek leszünk legyőzni az összes nácit...
  Káin nem fogja összetörni a haza harcosait,
  És félelmetes ordítással a medve élni fog!
  
  Mindent nagyon klasszul fogunk csinálni,
  Legyőzzük az összes Fritzet és Mongolt...
  Végül is veszélyes lányokkal veszekedni,
  Oroszország népe ismeri a legyőzhetetlent!
  
  Mindannyian fenyegetően vigyorogunk, letörjük
  Dzsingisz kán szarvát...
  A végtelen dicsőség nevében,
  Legyen nagyon fényes sors!
  
  Igen, szépen megküzdünk a lányokkal,
  Megmutatjuk a világ legmagasabb osztályát...
  Harcos vagyok, és a lélek nem bohócnak hisz...
  És Isten megjutalmazza Krisztust a győzelmekért!
  
  Megtörjük Dzsingisz kán tornyait,
  A Kalkán lányok lesznek csatában ...
  Ne állj ellen a pokoli csapásnak,
  Szeretem Jézust és Sztálint!
  
  Szóval feldarabolom az ellenséget, higgy számolás nélkül,
  Le tudom győzni őket, mint a szúnyogokat...
  Higgye el, nehéz dolgunk van,
  Bár az élet olyan törékeny, mint egy selyemszál!
  
  Lada nevében, Boldogságos Mária,
  Mi adta a fiatalságot és a szeretetet...
  Teljesen mezítláb lányok vagyunk,
  Sárba-vérbe tapossuk az ellenfelet!
  
  Krisztus eljön és a halottak feltámadnak
  Perun, Yarilo, Fehér Isten, Svarog ...
  Ők egyek, az emberek őszintén tudják
  És az univerzum fölött ott van a Mindenható Rúd!
  
  Röviden: boldogságunk örökkévaló lesz,
  Csodálatos és csodálatos korok óta...
  Égnek és földnek egyaránt hatalmas ereje van,
  És a halhatatlanság, és a fiatalság örökké!
  Mirabela gyönyörűen énekelt, teste nagyon izmos, lebarnult és vonzó. És a csupasz lábai nagyon vonzóak.
  A lány egy kicsit késett, és a csata már zajlott. De aztán más szépségek futottak be. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Svetlana. És ez már hat harcos. A harcosok pedig nagyon menők, és fizikailag nagyon erősek, széles vállakkal és magas mellekkel.
  Íme, hat lány izmos és rendkívül faragott testtel.
  Mirabela kardjaival vágott, és összetörte az ellenfelet üvöltve:
  - A Nagy Orosz Birodalom dicsősége!
  És csupasz lábujjaival egy éles szélű korongot dobott, és levágta a fejeket.
  Natasa, levágta a mongol harcosokat, lemészárolta az ellenfeleket, és nyikorgott:
  - Oroszországnak a végsőkig!
  Zoya, átvágva az atomfegyvereken, kijelentette, fogát kitárva, és felmordult:
  - Ruby Dzsingisz kán!
  Ágoston, átvágva a Kijevi Rusz ellenségein, csupasz lábujjával bumerángot dobott, és nyikorgott:
  - A Hazáért, anyánkért!
  Angelica megvágta az ellenfeleit, és csupasz sarkával pusztítóan halálos gránátot dobott és kotyogott:
  - A hazáért Oroszországért!
  Szvetlana, átvágva a mongol harcosokon, és puszta ujjaival mérgező tűket dobott, felmordult:
  - A legmenőbb győzelmekért!
  Mirabela nagy szenvedéllyel vágta le az ellenséges nukereket, a lelkes lány pedig énekelni kezdett;
  Nagy Oroszország - határtalan mezők,
  Égjen a szent föld a csillagok között...
  Hiszem, hogy a szív érzései nem olvadnak fel -
  A határt széltől szélig védjük!
  
  Legyen kommunizmus a házunkban,
  Amiből született Lenin elvtárs...
  És a fasizmus gonosz ellensége elpusztul,
  A legnagyobb generációk nevében!
  
  Hiszen a Szülőföld a szívünkben egy,
  És a jövőben sok galaxisban...
  Hazám legyen híres évszázadokon át
  Szülőföld, te nem csak édes pakoló vagy!
  
  Virágozzon az én hazám
  Legyőzzük Dzsingisz kánt...
  Nyerj korlátlan számú számlát -
  A dicsőségre ismerem az orosz Ivánt!
  
  Olyan erős harcos lányok vagyunk
  Hogy az ellenfél nem tud legyőzni minket...
  Svarog lányai és fiai vagyunk,
  Képes arcon ütni a Führert!
  
  Nekünk, Lada istennőnek, azt hiszem
  Ami sok istent szült...
  Minden ember egy barátságos család,
  Amit szívem szerint ismerek Rod!
  
  És a mindenható orosz Jézus,
  A nagy ortodoxiában született...
  Persze a demiurgosz egyáltalán nem gyáva,
  A Mindenható a nép közé telepedett!
  
  A Mindenható Krisztus dicsőségére,
  Felemeljük éles kardunkat...
  Harcolj a mongolokkal a végsőkig
  Hogy ne jöjjön a Batu horda Oroszországba!
  
  Igen, velünk a végtelen hatalmú Rod,
  ki teremti az univerzumot...
  És egyszerűen megtehette
  Mi egyszerűen ámulatba ejti a tudatunkat!
  
  Emberek vagyunk - ez a tér tere,
  Képes meghódítani az univerzumot...
  Bár Baty baltája felszúrta a hordákat,
  Oroszország a család erejével a csatában változatlan!
  
  A lányok nagyon szeretik a mezítláb,
  Gyorsan rohanj át a jeges hóbuckákon...
  És ököllel verik a mongolt,
  Hogy ne merjen foglalkozni a Hazával!
  
  Ennél szebb hazát nem találsz
  Bár rémálomszerű nyájjal támadják Oroszországot...
  A lány nem több húsz évesnél,
  Már levágta a szamurájokat!
  
  Gyönyörű és előkelő
  A lány, aki tréfásan elpusztítja a mongolokat...
  Hadd támadja meg a Sátán a Földet -
  Acélos rohanással legyűrjük az ellenséget!
  
  Így hát intettem a mezítláb,
  És csupasz sarkát az állába bökte...
  Olyan menő lány lettem
  Ebben az esetben nem kell szamovolok!
  
  Kardjaim tollként lobognak,
  És olyan híresen megvágták a mongol hadsereget...
  Legyen erős az evezőm,
  Az ellenség vadul elpusztul!
  
  Igen, Oroszországunkat nem találni szebbnek,
  Nagyszerű, mint a Nap a bolygó felett...
  Boldogságot találhatunk magunknak,
  És éneklik a hősi bravúrokat!
  
  Oroszország ragyogó ország,
  Mi adta a kommunizmust a népeknek...
  Őt örökre nekünk adta a rokonság,
  A szülőföldért, a boldogságért, a szabadságért!
  
  Haza - dicsőítjük az Úr Krisztust,
  Maria és Lada egyesüljenek...
  Sztálin elvtárs váltotta fel az apját -
  Mi oroszok legyőzhetetlenek vagyunk a csatákban!
  
  A világ népei szeretik az orosz módot,
  Egyek vagyunk, higgy az emberek szívében...
  Higgye el, ne hajlítson minket ököllel,
  Hamarosan kinyitjuk az űr kapuját, tudom!
  
  Mezítláb lépünk be a Marsra,
  Hamarosan vitézségben uraljuk a Vénuszt...
  Minden csak a legmagasabb tudású osztály lesz,
  És az emberből bármelyik hős lesz!
  
  Igen, Jézus Superman
  Svaroggal Oroszország feláll a térdéről ...
  A srácoknak nem lesz gondjuk,
  Dicsőítsük a Családot a végtelen Névben!
  A mongolok csak harmincezren voltak, és hat lány nagyon híresen vágta őket.
  És amikor Mirabela levágta Sudubey fejét, és csupasz lábujjával éles tőrt dobott, a mérleg végül az orosz csapatok felé lendült.
  Mirabela a mongolokat feldarabolva így szólt:
  - Háborúban a parancsnok általában oroszlánként akar vezetni, de a győzelemhez a beosztott ne kos legyen!
  Natasha agresszíven megjegyezte, átvágott az atomfegyvereken, és minden gond nélkül leütötte a fejüket:
  - A politikus egy váll, aki mérgezett mézet ad, és az ígéretek mosléka hazugság fűszerezésével és az igazság sója nélkül!
  Zoya, feldarabolva a mongolokat, és puszta lábbal egy mérgező tűt dobott, kotyogott:
  - Ha egy politikus kinyitja a száját, a választó lelke szorosan bezárul!
  Ágoston levágta a mongolokat, és egészen a nyeregig felboncolta őket, és így csicseregte:
  - Minél több aranyhegy száll ki a politikus száján, annál valószínűbb, hogy kiürül a választó pénztárcája!
  Angelica, amint feldarabolta a mongolokat, levágta a fejüket, csupasz sarokkal törte az állkapcsukat, szellemesen megjegyezte:
  - Könnyű egy politikusnak felmászni saját ígéreteinek aranyhegyére, a választó számára egy ilyen emelkedés a mélybe zuhanást nyit!
  Szvetlana folytatta, az életben maradt mongolok már elmenekültek, ő pedig csupasz lábujjakkal tűket dobált, és hümmögött:
  - Isten okot adott az embernek a teremtésre, a politikát pedig büntetésre!
  Ezt követően a csata végül ellenségek üldözésébe fajult. Mirabela levágta az ellenfeleket, és ezt énekelte:
  - A sötétség harcosai valóban erősek,
  A gonosz uralja a világot anélkül, hogy ismerné a számot...
  De ti a Sátán fiai vagytok,
  Ne törd meg Krisztus hatalmát!
  És Mirabela végez az ellenségekkel.
  Levágta az utolsó mongolokat, és így szólt:
  - A befejezetlen ellenség olyan, mint egy kezeletlen betegség - számíts komplikációkra!
  Ebben a csatában természetesen az oroszok nyertek. De ez nem elég. A mongolok összeszedve erejüket, még mehetnek Oroszországba. Bár leckét adtak nekik.
  Ezért a hat lány feladatot kapott az orosz istenektől, hogy öljék meg Dzsingisz kánt, amíg meg nem erősödött Horezmben.
  Éppen a birodalom régi fővárosát ostromolják. Talán az egyetlen nagyváros, amely nem volt hajlandó megadni magát. És most a mongolok rohamozzák meg.
  Natasha azt javasolta:
  - Meg kell ölnünk Dzsingisz kánt és a fiait. Akkor a mongol hadsereg felbomlik!
  Mirabella megerősítette:
  - Több cselekvés - kevesebb szó!
  A lányok pedig - mind a hatan támadták az ellenfeleket. És vágjuk a mongolokat karddal, amely meghosszabbodott, és dobjuk a halál ajándékait csupasz lábujjakkal.
  A harcosok szétszóródtak... És egész tisztásokon vágtak keresztül az ellenség pozícióiban. És hogyan vágták őket.
  Mirabela a mongolokat levágva megjegyezte:
  - Nem győzhetünk le minket!
  Natasha, átvágva a mongolok légióin, megerősítette ezt:
  - Ha összefogunk, legyőzhetetlenek vagyunk!
  Zoya pedig csupasz sarkával a mongolok felé mozdult, képletesen darabokra tépve őket. Aztán felkiáltott:
  - Hiszem, hogy Oroszország újjászületik!
  Angelica, átvágva az ellenfeleken, nyikorgott:
  - Ez az, amiért küzdök!
  Ágoston, szétzúzva a mongol ratit, felüvöltött:
  - És nem félek az ellenfelektől!
  Szvetlana kiadta, és élvezettel vágta az ellenséget:
  - Ez lesz a Kijevi Rusz védelme a távoli megközelítéseknél!
  És a lányok, levágva a mongolokat, kórusban énekeltek;
  Dzsingisz kán uralni akarta a világot,
  Tele vannak dobozokkal az ambíciói...
  Meg akarja ütni a kijevi hazát,
  De egyenesen a koporsóba hajtjuk!
  
  Svarog lányának lányai vagyunk,
  Le tudjuk győzni az összes mongolt...
  Minden szívben ott van Isten egy részecskéje,
  Gonosz tolvaj nem győz rajtunk!
  
  Hidd el, hogy hamarosan Jézussal leszünk
  Elképzeli a legdicsőségesebb Istent...
  Meghódítani a nagy művészetet,
  Hogy a dicsőség szívében mindenki megtehesse!
  
  Dzsingisz kán alattomosan támad,
  A rati hordái nagyszerűek...
  Kihordtam a lányt a lasszón,
  Nuker harcosok vezettek!
  
  Oroszország természetesen nagyon fényes lesz,
  A legtisztább anyaország...
  Még a nem hívők is örülnek neki,
  Bár néha problémák vannak a Sátánnal!
  
  A legnagyobb a győztes,
  Ez a gonosz barbár Dzsingisz kán...
  Aki meghajolt, lelkében áruló,
  Minket nem fog meghódítani a mongol kán!
  
  Az ellenség természetesen nagyon erős,
  Hordái olyanok, mint egy óceán...
  De a lányok stílusosan néznek ki,
  Dzsingisz kán szívében ütött!
  
  Meghódíthatjuk a világ egy részecskéjét
  Legyőzzük a tréfás hordát...
  Ezért Krisztusban a bálvány lelke,
  Megtöröm a mongolok seregét!
  
  Dzsingisz kán harcos, bár nagyszerű,
  De hidd el, megtörjük...
  Bár a sárkány ezer arccal jár,
  A dicsőség acélkarddal lesz megerősítve!
  
  Oroszország önmagával védte meg az országot,
  A pokoli sáska invázióitól...
  Betakarta anyja mellét...
  A Nap és a Föld összes népe!
  
  A lányok nagyon határozottan mondták:
  Dzsingisz kánnak nem tudsz ellenállni...
  A haza zászlaja büszkén fejlődött,
  Ötössel szilárdan sikerül a vizsgád!
  
  A lányok kardjának van egy pontja,
  Ami erősebb az univerzumban, azt nem lehet megtalálni...
  Ne hordj ostobaságot az állatokkal,
  Beléphetünk majd a szerelem paradicsomába!
  
  Nincs jobb a Szülőföldön, mint a
  világ lányai, a világ, a gyémánt...
  Oroszok, tatárok, mordvaiak, csukcsok -
  Krisztus mindannyiótokért életét adja!
  
  Világunkban minden rendben lesz
  , Dzsingisz kán hordája elpusztult...
  Armageddon Batu nem jön el,
  A Sátán nem fogja eltaposni az oroszokat!
  Itt Natasa éles tőrt dobott, és Dzsingisz kánnal végzett azzal, hogy csupasz lábujjával halálajándékot dobott.
  Mirabela Magnetic pedig levágta Dzsingisz kán Dzsocsi legidősebb fiának a fejét.
  Így a mongolok két fő vezérét megölték.
  Dzsingisz kán második fiát Ágoston, a harmadikat Zoja ölte meg, halálos ajándékokkal sújtva.
  De a negyedik fiú, Szvetlana egy mezítláb ütéssel eltörte a nyakát.
  Igen, ezek a lányok a legmagasabb harci osztályt mutatták. Dzsingisz kánnak egyetlen törvényes fia van, Kulkan, de ő még mindig kicsi. A hatalomért folytatott küzdelem tehát elkerülhetetlen. Van azonban Mengo unokája is - a legidősebb Jochiból, és már majdnem felnőtt fiatalember.
  Azt kapta, hogy fejezze be a világospiros Angelicát. Hogy csak kisgyerekek maradjanak, és Dzsingisz kán trónjáért folyik a küzdelem.
  Tehát a mongolok nem lesznek képesek az Oroszország elleni hadjáratra. És nagy valószínűséggel a birodalmuk szétesik és atkává süllyed.
  A lányok azonban minden esetre halálra törték Dzsingisz kán legtekintélyesebb parancsnokait, hogy senki ne tudja meghódítani Oroszországot és egyesíteni a mongolokat.
  Ezt követően a csupasz, kerek sarkúak villódzva tértek vissza a maguk idejében.
  A Kijevi Rusz nem ismerte az inváziót. A feudális széttagoltságot fokozatosan felváltotta a földek konszolidációja. És ezt tette Alekszandr Nyevszkij, akinek a svédek és a németek felett aratott győzelmei megerősítették tekintélyét. És mivel nem mérgezték meg, sokáig uralkodott, sőt sikerült megkoronázni, császári és királyi címet kapott. Előtte meghódította Lengyelországot, Bulgáriát és a Volga menti összes államot. Tsargradot is elfoglalták. Hozd létre saját nagy birodalmad. Ami nem esett szét, hiszen Nyevszkij fiúról fiúra és időskor szerint megerősítette a trónöröklést.
  Így keletkezett a királyi dinasztia. A Kijevi Rusz folytatta a hódítást. Olyan képességekkel rendelkezett, amelyek nem hasonlíthatók a szomszédaihoz. És ellentétben az iszlám kalifátussal és Dzsingisz kán birodalmával, nem omlott össze. Alekszandr Nyevszkij létrehozta az orosz birodalom erős központosítását, és korlátozta a szatrapák hatalmát, leválthatóvá és Kijevnek és Konstantinápolynak alárendelhetővé téve őket.
  Szóval minden rendben volt. Amíg az egész világ egyesült és megszilárdult.
  És ez természetesen felgyorsította a tudományos fejlődést, és az emberek sokkal korábban repültek az űrbe, és elsajátították a Naprendszer bolygóit. Az élet egyre jobb lett. Ilyen körülmények között néha megemlékeztek Dzsingisz kánról, és megjegyezték, hogy ő is nagy birodalmat tudna létrehozni, ha az orosz istennők nem állítják meg.
  Filmek is készültek...
  És amikor a tudomány fejlődött és elsajátította az idő titkát, Alekszandr Nyevszkij és Dzsingisz kán feltámadt a halálból.
  Egymással sakkoztak. Nyevszkij megjegyezte:
  - Méltó hódító voltál!
  Dzsingisz kán bólintott.
  - Csak az orosz istenek lányainak engedtem!
  És várat csinált.... Az ókor mindkét uralkodója nevetve megjegyezte:
  - Mindenki a maga boldogságának kovácsa, de minden, ami a világon létezik, a magasabb hatalmakon múlik, nem számítva a becsületet!
  SÁNDOR A NEGYEDIK ÉLŐ ISTEN
  Ezúttal Mirabelát küldik, hogy segítsen Negyedik Sándornak, Nagy Sándor fiának, a leglegendásabb királynak a csatában.
  Még csak egy tíz éves fiú. És az igazi hatalom a birodalomban a régensé.
  Mirabela nem emlékezett a régens nevére. Egyelőre pedig csak futott a Közel-Kelet forró homokjain, és megveregette csupasz, cserzett és kecses lábát.
  Igen, nem volt könnyű út a számára. Nagyon ég a homok a meztelen lány sarkán.
  Hogy elterelje a figyelmét, Mirabela úgy döntött, hogy énekel. Hiszen a dal kifejezetten emeli az élet hangját:
  A szépség hangja pedig csodálatos.
  A leány oly vidáman énekel;
  Mezítlábas lány vagyok, aki a sivatagban fut
  Forró homok gyötri a talpam...
  Mi történt most a szépséggel
  Miért van csalogányhangja?
  
  A világ persze, hidd el, nem édes,
  Higgye el, sok probléma van a nap alatt...
  Sajnos kellemetlen utóíz marad,
  A vadászlányok pedig nagy változásokat ismernek!
  
  Itt a korszak leszállt, hisz Sándor,
  Nagy macedón harcos Istentől...
  Olyan volt, mint egy meztelen Cassandra,
  A hatalmas parancsnok - hidd el, jól sikerült!
  
  De az uralkodó, gyönyörű, mint a nap, meghalt,
  Kisfia a trónon maradt...
  És persze ebben nem tépsz varjakat,
  Milyen gyerek a trónon, sajnos, teljesen egyedül!
  
  A lány buzgón próbálta megvédeni,
  Tartsd meg a szent álmot a trónon...
  Hogy a birodalom ne keveset uralja a világot,
  Felolvasok egy imát a Mindenható Istenhez!
  
  Most mezítláb rohanok a sivatagban,
  Nagyon fáj a szerencsétlen talpam...
  A birodalom teljes zűrzavarban volt
  A Mindenható Isten segítsen, kerub!
  
  Így hát rohantam a harcos görögök táborába,
  Kardharcban kínált szolgáltatásokat...
  Mert mindannyian embertestvérek vagyunk
  És higgy bátran, hogy megtörjük az ellenfeleket!
  
  Mi a szláv sorsa,
  Harcolj keményen, ne átkozd a sorsot...
  Ha szükséges, bankokat vetünk az ellenségre,
  A számla megnyitása már futott egy bírságot!
  
  Itt harcolok az ókori világ egységéért,
  Hogy a Nagy Legfelsőbb Úr uralkodjon...
  Hiszen a haza csatái úgy hangzanak, mint egy paradicsomi líra,
  Időnként megtépve a szent húst!
  
  Igen, a lány az ország hőse, hazafia,
  A szeretően küzdő görögök birodalmáért...
  Megvédem az ősi gyermeket a trónon,
  Mert Istentől jött, tudod, gyermekem!
  
  Az emberiség világa dicsőséges lesz,
  Tudom, hogy nagyszerű lesz és minden rendben lesz...
  Macedónia szinte Oroszország szülőhelye,
  A csónakot vízszintbe kell állítani, ha eltörik benne az evező!
  
  Hamarosan eljön hozzánk Isten Jézus kegyelemmel,
  Megváltást ad az emberiség fiainak mindenkinek...
  Hogy a plebejusok legyenek a legbölcsebb nemesség,
  Több hétköznapi probléma megoldására!
  
  Dicsőség Istennek és dicsőség Krisztus Jézusnak,
  Hogy a nagy nap az égen szült...
  A művészethez van köze...
  Legyen bennünk több igazlelkű erő!
  
  Ilyenkor az egekbe szállunk az egekben,
  Emelkedjünk fel a csillagok fölé, hogy megtartsuk Jézust...
  Mindazok, akik nagy eksztázisban haltak meg, feltámadnak,
  Dicsérjétek a Boldogságos Máriát a Fiúért!
  Mirabela befejezte az éneklést, és hogyan ugrott fel, és mezítláb tekerte a lemezjátszót a levegőben. És nevetni.
  Aztán a lánynak eszébe jutott, hogy Negyedik Sándor régense, Philip Arridea a nagybátyja és Nagy Sándor testvére. De megölték. És most Antigonus Félszemű ül a trónon. Negyedik Sándort támogatja.
  Cassander, Macedónia uralkodója és szatrapája pedig szembeszáll vele.
  Itt egy csata zajlik, amelyben mind a Félszemű Antigonus, mind a névleges Negyedik Sándor cár elpusztul.
  Az Antigonus Félszeműnek több területe és csapata van. Cassandernek maga Macedónia és Görögország - egy szervezettebb és jobban felfegyverzett hadsereg.
  Az esélyek tehát nagyjából egyenlőek - és a legkisebb esély is eldöntheti a csata kimenetelét.
  Ez a sztori ugyan kicsit eltér a hivatalostól, de az idők már régiek, senki sem tudja igazán, hogy volt.
  Mirabela Antigonus Félszemű táborába menekül. És csupasz, kerek sarka csillog.
  A távolban már látszanak a tábor zászlói és zászlói. A hadsereg nagy. Számolja össze a földeket Indiáig és India egy részét. Egyiptom még mindig tétovázik, melyik oldalra álljon.
  Antigonus és Cassander harcol a hatalomért. De Antigonus győzelme lehetővé teszi, hogy a birodalmat ismét egyetlen ökölbe gyűjtse, míg Kassander éppen ellenkezőleg, szétoszlatja azt.
  Tehát a Mirabela választása nyilvánvaló!
  A lány a táborba fut. Harcosok azonnal megbámulták izmos, lebarnult, egy bikiniben viselő lányt.
  De senki sem mert vitatkozni és lassítani.
  Mirabela rohan, és mezítláb kecses lábnyomokat hagy a homokban.
  Sok harcos, különösen a fiatalok, térdre esik, és mohón megcsókolja ezeket a lábnyomokat.
  Itt egy gyönyörű, izmos lány sétál el a sátrak mellett. A harcosok meghajolnak előtte.
  És újra megcsókolja a lábnyomait. Mirabela egy lány, aki egyszerűen szuper.
  Egy fiatal harcos megpróbálja megragadni a csupasz térdénél fogva. A lány pedig elvette és belerúgott.
  Elesett és lezuhant.
  Mirabella énekelte:
  - Megérdemelsz, megérdemelsz
  Megérdemelsz egy lányt!
  Megérdemli, szépség fegyverrel,
  Ne vétkezz többé!
  És mindenki térdre esik előtte.
  A lány felrohan Antigonus sátrához. Akkora, mint egy igazi palota.
  És sok harcos van itt - legalább kétszázezer az egész táborban. Itt van a hangya.
  A bejáratnál Mirabelát igazi hősök várják. És átengedték a lányt.
  Itt a harcos belép a sátorba, és továbbmegy, csupasz, kecses lábbal lépked a dús szőnyegeken.
  Újra és újra hiányzik. A lányok pedig egyenesen derékig meghajolnak. És minden remekül néz ki.
  Itt van a sátorban, és Antigonus találkozott vele. Meglehetősen nagy termetű férfi, szemfoltos.
  Nézte a lány gyönyörű szó istennő.
  És mondta:
  - Szerelemért jöttél!
  Mirabela megrázta a fejét, és felkiáltott:
  - Azért jöttem, hogy győzelmet hozzak neked!
  Antigonus bólintott, és így válaszolt:
  - Mit tudsz Cassandráról!
  A lány mosolyogva válaszolt:
  Csapdát állított neked! Hárommal kevesebb katonája van, de szervezettebbek. Viszont ha arról az oldalról megyünk, ahol nem számítanak ránk, döntő győzelmet arathatunk!
  Antigonus gyanakodva kérdezte:
  - Mi lenne, ha Cassander maga küldene? És csapdába vezetsz minket!
  Mirabela magabiztosan válaszolt:
  - Cassander nem fogja tudni egyesíteni a birodalmat. Ő csak egy bitorló. Csak Nagy Sándor fiának uralma alatt őrizhető meg az állam egysége. És mindig segítek azoknak, akik hozzájárulnak az emberiség egységéhez!
  Antigonus bólintott.
  - Valahogy hiszek neked! Nos, menjünk táborozni!
  Mirabela agresszíven, dühösen válaszolt:
  - Bátran harcba indulunk Petrik hatalmáért,
  És álmokban Isten Amon - szent arcok!
  Ezután a lány felajánlotta, hogy vezeti a hadsereget, és Antigonus beleegyezett.
  Maga Negyedik Sándor jelent meg.
  Elég nagydarab és izmos fiú volt. Szőke haj és sötét bőr a leégéstől, egyértelmű volt, hogy a gyerek kényelmesebben jár mezítláb, mint szandálban és páncélban.
  De itt a fiú felszáll a lóra. Tizenegy éves, de lehet adni tizennégyet-tizenötöt.
  Látható, hogy érdeklődve néz Mirabelára, és így szólt:
  Milyen izmai vannak!
  A lány mosolyogva válaszolt:
  - Csúcskategóriás harcos vagyok!
  A fiú király bólintott.
  - Jobb! A győzelem után első feleségemmé teszlek!
  Mirabela mosolyogva jegyezte meg:
  - Azt hiszem, a győzelem után egy másik világba kerülök! Jaj, az a célom, hogy segítsek, de nincs hatalmam magam felett!
  Negyedik Sándor ezt parancsolta:
  - Vezess minket a csatába!
  Antigonus hatalmas serege pedig hadjáratra indult. Még háborús elefántok is voltak.
  Mirabela agresszíven megjegyezte, csupasz, erős lábával a forró homokot gereblyézte:
  - Bátran harcba indulunk a szovjetek hatalmáért!
  Aztán jobb lett:
  - Macedónia hatalmáért!
  Küzdő lány - nem mondhatsz ellene semmit. Ez tényleg egy kolosszális kurva.
  Antigonus és Sándor serege pedig Kassander csapatai körül mozog.
  Nagy mozgás van.
  Mirabela egy kampányban énekel, és férfinévből:
  Sándor vagyok, a görögök királya.
  Ő Dareiosz, a perzsák uralkodója.Újra találkoztunk a csatatéren.
  
  Issa alatt megvertem És ezért dicsőséget érdemeltem, "Invincible" kapta a nevet!
  
  Az egész világ ekkor felismert, "Isteni"-nek nevezett! Kardommal bebizonyítottam!
  
  Azért jöttem, hogy legyőzzem őt, és összekapcsoljam az összes országot. Itt az ideje, hogy minden ember békésen éljen együtt! - - - A csapatai előttem állnak. A félelemtől összeszedtük a rendszert, újra játszunk a sorsunkkal!
  
  Majdnem hétszer többen vannak nálunk, De szemünkből szikrák vernek Hisszük: az istenek nem hagynak el minket! - - - Tömegben mentek hozzánk az ellenségek, nem tudják, mi a rendszer, mészárlásra küldte csapatait!
  
  Itt repülnek a lovasai, ránk akarnak ijeszteni Ilyenek - csak a gyávákat győzik le! - - - A középen lévő falanx tartja a vonalat Meghalnak, de nem hagyják el a csatát A perzsák összekeveredtek a faluk előtt!
  
  És helyes harc. Heves küzdelem, de tarts ki! És tartsd a vonalat!A trákok ott vannak! Nem ez az első alkalom nekik!
  
  De a balszárny gyűrött És már rég visszavonul, S segítségemet kéri!
  
  Nem fogok segíteni nekik.Végül is ez egy harc! Állok és várok!Vannak thesszaliaiak! Hiszek a sorsban!
  
  Pánik forr a központban, Falanxunk torlaszolja őket, S lovasságuk oldalra fut!
  
  Itt elértük a célomat!Az istenek kinyitották előttünk az ajtót!!lovasságot dobok ebbe a résbe!!! - - - Remeg a föld és kavarog a por, S szikrák vernek a paták alól - Repül az a nehéz lovasság!
  
  Ők mind az én bajtársaim,Kesztyűt dobtak a sorsra!Az egész világot akarjuk leigázni!
  
  Gyalogság - a fő dolog a csatában, Fut a lovasság után a sorokban. Legyőzhetetlen, mint Akhilleusz a csatában!
  
  Érzem a csata kimenetelét.
  
  Belevágtunk a csapataiba!Nagyon közel a győzelem!!A csatánkra évszázadokig emlékezni fognak az emberek!!!
  
  Már gyűrött az őrsége!És száz méterrel előtte!És nincs más előtte! - - - Maga előtt lát minket, Mint aljas gyáva, nem hős, Darius ijedten kilép a csatából.
  
  Micsoda gyáva! Micsoda gazember!Megbecstelenítette a koronáját!És minden hatalma véget ért!
  
  Hová mész?! Fuss, védd meg magad a haláltól, istenek! Milyen nevetségesek az ellenségeim!
  
  A perzsák egész serege fut már.Ma csupa harc vagyok!A fél világ most az enyém!
  Itt a hadsereg befejezte a hadjáratot, és Cassandra hátába ment. És akkor Mirabela a felfedezésre várt - a görög és macedón csapatok mellett egyiptomiak is voltak.
  Szóval ezért nyert Kassander a valós történelemben, Negyedik Sándort pedig elfogták és megölték.
  Így Antigonusnak csak másfélszer több katonája van, az ellenség legjobb minőségével.
  De van egy előnyösebb helyzete és taktikai meglepetése az oldalán.
  Mirabela rohant a támadásra.
  És négy bájos lányával: az istenek lányaival.
  És vágjuk le az ellenfeleket.
  Mirabela kardjaival vezette a malmot, levágta Cassandra katonáit, és csicseregve:
  - A nő olyan ág, amely a kicsapongás humuszában érik a legjobban, de a megtorlás úgyis vár rá!
  Natasha is feldarabolt az őrülettől és a dühtől. Meztelen kínzása eltörte a görög harcos állkapcsát, és nyikorogva:
  - A politikus az a matematikus, aki elvesz és oszt, és ezt kolosszális hibával a zsebében teszi!
  Zoya folytatja az ellenfelek feldarabolását, csupasz lábujjaival és nyikorogva mérgező játékokat dobál:
  - Isten mezítláb és fiatalon teremtett egy nőt, a Sátán politikusok segítségével megpatkolta, és rákényszerítette, hogy gyermekkorba zuhanjon!
  Angelica agresszíven levágta az ellenségek tömegét, és rézvörös haja proletár zászlóként lobogott a szélben.
  És a lány üvöltött:
  - Jobb, ha egy nő csupasz sarkúban pompázik, mintsem, ha a házasságon keresztül patkolják a csizmáért!
  Svetlana megvágta az ellenfeleket, megvágta őket, és sikoltott:
  - A nő a legszebb virág az Úristen kertjében, de a legálomosabb hernyó - egy csúnya férfi politikus felfalja a szárát!
  Mirabela, folytatva az ellenségek vágását, nyikorogva kiadta:
  - A melleit feltárva egy nő nadrág nélkül hagy egy férfit, és letép róla három bőrt!
  Natasha agresszíven folytatta, legyűrve ellenfeleit:
  - A szőke lány bizony gyönyörű, csak a fényes fej túlságosan szó szerint!
  Zoya feldarabolta a harcosokat, Cassandra felmordult:
  - A szőke lány szép fej nem mindig szó szerint, hanem átvitt értelemben mindig a szép nem!
  Angelica, folytatva ellenfelei legyűrését, nyikorgott:
  - Mi a különbség a politikus és a prosti között - az utóbbi a pénz kedvéért lefekteti bárki alatt, az első meg a választók felét a haszon érdekében mindenképpen!
  Szvetlana, levágva Cassandra seregének ellenségeit, és csupasz lábujjaival bumerángot dobott, kijelentette:
  - Pénzért a prostituált bármilyen szamár-nemtelenséget emberré, politikussá varázsol, és ingyen akarat jelentéktelen szamarat csinálni bármelyik férfiból!
  Mirabela, különféle ellenfeleket legyűrve, és csupasz, kerek sarkával eltörte az állkapcsát, kijelentette:
  - A fiúkból végül férfiak lesznek, a politikusok az évek múlásával vagy diktátorokká, vagy sétáló viccekké válnak!
  Natasha feldarabolta az ellenfeleket, levágta a fejüket, csupasz ujjaival szétverve tárgyakat, nyikorgott:
  - A politikus nem mindig vicces, hanem mindig sétáló vicc, és szabad bohóc!
  Zoya, mindenféle ellenséget feldarabolva, felkiáltott:
  - A diktátor sokszor könnyeket ejteti alattvalóit, de viccekben az egész ország akarja!
  Angelica a macedónokat vágva nyikorgott:
  - Milyen hasznosak a diktatúrák - amikor az emberek építkeznek, nyírni akarnak, mint a bárányok, és a róka felébred a birkafejekben!
  Szvetlana hadimalmot tartott, levágta a fejét, és ciripelt:
  - Ha egy kos eszével lesz nyírva, ha megvan a róka leleményessége, akkor versenytársaid gallérjára teszed!
  Mirabela, folytatva az ellenfelek boncolgatását, kiadta:
  - A róka három bőrt letép az oroszlánról, és olyan erős lesz, mint a tölgy, olyan ragacsos!
  Natasha, aki az előretörő falangistákkal harcol, megjegyezte:
  - Bármilyen hosszú a politikus nyelve, ettől csak rövidül a választó élete!
  Zoya agresszíven észrevette, ahogy levágta az ellenséget:
  - Egy hosszú rubel nyomában a politikusok lerövidítik a nyelvüket a kritikára, emlékezve - a csend arany!
  Angelica, átvágva a kúszó ellenségeken, kiadta:
  - A csend arany, de sokszor másnak a zsebében!
  Svetlana, átvágva az ellenségeken, üvöltött:
  - A nagybetűs férfi a fény felé vonzódik, a férfi, bevallottan férfi, a szőke!
  Mirabela folytatta az ellenséges sereg leverését, és felmordult:
  - Isten elmét és halhatatlan lelket adott az embernek, a Sátán az elmét az elme fölé dobta, a testet hullává változtatta!
  Natasha az ellenfeleket legyűrve ugatott:
  - Az ember egy állat, akit báránybőrbe bújt oroszlánnak pózoló róka ural!
  A lányok szétszéledtek, nagy hatékonysággal és nyomással levágták Kassandra seregét. És kardjaik úgy villantak, mint a légcsavarlapátok.
  Zoya megjegyezte, és puszta lábujjával egy borsót dobott halálos robbanóanyaggal:
  - Az ember arról álmodik, hogy birtokolja a Mindenható Isten hatalmát, a majom alapcélok elérése érdekében!
  Angelica, a vörös vixe, az ellenséget felboncolva kiadta:
  - Természetesen Isten szereti a lelkünket, de annyira szerettük volna, hogy a Mindenható szeresse a testünket is, nem csak lelki gyógyulást küldve!
  Svetlana, levágva az ellenséget, szintén hozzátette, csupasz sarkával eltörve az ellenség állkapcsát:
  - Isten azért teremtette Évát, hogy boldogságot adjon, politikust pedig azért csinált, hogy álmokat lopjon, ugyanakkor felvidítson, bár szépség nélkül!
  Mirabela, aki átvágott az ellenfeleken, és csupasz lábujjával gránátokat dobált, nyikorgott:
  - A politikus amolyan zsebtolvaj, aki az ügyes ujjakat hosszú nyelvre cseréli, és sokkal nagyobb zajt csap lopáskor, ezzel elveri a gondolkodási képességet!
  Natasha teljesen egyetértett ezzel, legyűrte az ellenségeket és csicseregve:
  - A sokat beszélni szerető uralkodó gyakorlati dolgokban keveset ér el, hiszen a hosszú nyelv megrövidíti a karokat!
  Zoya agresszíven megjegyezte, levágta az ellenség újabb részét, és mezítláb gránátot dobott:
  - Miért beszél a Mindenható Isten ritkán az emberekkel - nehogy olyanná váljanak, mint a politikusok, akiknek verbális hasmenése leplezi az impotenciát!
  Angelica csupasz lábujjakkal átvágott az ellenségeken, fogott, gyilkost dobott az ellenségre, és nyikorgott:
  - A politikus sokat beszél, és még többet, de a szavai elmennek a választópolgár fülén, aki nem süket a tétlen beszédtől!
  Szvetlana, átvágva az ellenségeken, és csupasz lábujjakkal megindította a pusztítást, kiadta:
  - Minél hosszabb a nyelve egy politikusnak, annál rövidebb az esze a rá szavazó választónak!
  Mirabela megjegyezte, ismét csupasz lábujjait dobva egy halálos bombát:
  - A választó számára a politikus hosszú nyelve hurok a nyakon, ami azonban először az agyon csöpög, majd a fejet púderezi, újabb üres por!
  Natasha agresszíven kijelentette, lekaszálva az ellenséget:
  - A magas elme ritkán párosul hosszú nyelvvel, de az arrogancia gyakori a határokat nem ismerő igehirdetéseknél!
  Zoya szellemesen megjegyezte, fogát tátva morgott, mint egy párduc:
  - A hosszú nyelv jól elfér a zsebekben, ha párosul a szajkózás fortélyainak ismeretével!
  Angelica, az ellenséget boncolgatva, nagyon szellemesen megjegyezte:
  - Egy igazi zseni nem sokáig beszél, a rövidség a tehetség testvére, a zseni a tömörség testvére!
  Svetlana, levágva a már elmenekült falangistákat, ugatott:
  - A hosszú nyelv nemcsak az alacsony elme jele, hanem a végtelen ostobaságé is!
  Röviden: legyőzték Cassander seregét, és Mirabela személyesen vágta le a fejét.
  Ezt követően a lányok arra kényszerítették a foglyokat, hogy csókolják meg csupasz, cizellált, kissé poros és véres lábukat.
  Alázatosan és három halálba hajolva tették.
  Nagy Sándor birodalma helyreállította az egységet. És ismét felragyogott Macedónia zászlaja.
  Ezután újabb hadjáratok következtek az arabok ellen, hódításukkal. Aztán Herkules oszlopaihoz, Róma és Karthágó elfoglalásával. És Indiába a maga teljes hódításával.
  Negyedik Sándor hetven évig élt, és sikerült meghódítania Kínát, felülmúlva apja dicsőségét.
  Nagy Sándornak nevezték el. Az ókori világ összes civilizált országát elfoglalta. És egy birodalom keletkezett az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig. Hatalmas, erős és virágzó.
  Kicsit később Japánt is megszállták. Aztán Amerikát meghódították.
  A birodalom globálissá vált. A Petrik család uralta. Amelynek tekintélye akkora volt, hogy a szatrapák komoly felkelései nem voltak. És most a haladás, miután túljutott a komor középkor korszakán, azonnal átkerült az ipari korszakba.
  Aztán az ipari forradalom. És az emberiség repülései az űrbe ezer évvel korábbiak, mint a valós történelemben.
  A huszonegyedik században pedig a birodalom elérte az univerzum peremét. Létrehoztak egy időgépet, és megtanulták, hogyan kell feltámasztani a halottakat.
  Nagy Sándor és legnagyobb fia is feltámadt.
  Így változott meg a világtörténelem menete. És nagyszerű volt az emberiség számára.
  Képzeljünk el egy univerzális birodalmat, amelyben még régen halott emberek is feltámadnak, és a modern huszonegyedik századot. Amelyben több mint kétszáz ország él a világon, és az atomháború szélén egyensúlyoz.
  És a különböző koronavírusok mind roamingolnak!
  Szóval... A lányok a legnagyobb bravúrt hajtották végre az egész haladó, és nem túl progresszív emberiség érdekében!
  
  SZŐKE LÁNY SEGÍT SZVJATOSLÁV HERCEGNEK
  A lány-hős izmos, bikiniben rohan a kijevi nagyherceg Szvjatoszlav táborába.
  A római császár serege közeledett az orosz táborhoz. A rómaiak másfélszeres erőfölényben vannak. Hatalmas sereget állítottak fel.
  Szvjatoszlav elvesztette a kezdeményezést. A besenyők rohamai és a bolgárok árulásai nagyon megtépázták seregét. És most túlerővel kell küzdened.
  A valós történelemben Szvjatoszlav az erődben védekezett. De a római flotta megszakította az oroszok ellátását a Duna mentén. Ennek eredményeként majdnem meghaltak, mígnem beleegyeztek, hogy több összetűzés után, nehéz feltételekkel távoznak.
  Mirabela megértette, hogy a legjobb esély az, hogy azonnal legyőzi a római csapatokat, és Konstantinápolyba megy.
  Aztán a bolgárok, a görögök és a magyarok a győztes Szvjatoszlavnak szurkolnak, és kész a Bizánci Birodalom!
  Csargrád pedig a nagy orosz állam fővárosa lesz! Szvjatoszlav ugyanis sokat nyert. Az egész Volga-vidék és a Krím, és az Észak-Kaukázus, valamint Bulgária és Románia. De halála után a meghódított elveszett. A besenyők pedig már másznak a Volgára.
  Tehát most van a kritikus pillanat. És van esély arra, hogy a Kijevi Rusz a világ legerősebb és legkiterjedtebb birodalmává válik, még a megkeresztelkedése előtt.
  Mirabela tudja ezt, és csatába rohan.
  De mit fog csinálni egyedül? Talán jön még öt harcos - egy fiú és négy lány - az orosz istenek lányai, és egy halhatatlan gyermek?
  Mirabela nagyon számít erre.
  De futás közben villódzó, csupasz, rózsaszín sarkú. Ugyanakkor a lány énekli:
  - Oroszországért harcolunk,
  Svarog nevével...
  Ne légy gyáva lány
  Isten szívében vagy!
  Itt egyre közelebb fut az erődhöz, ahol Szvjatoszlav orosz csapatai találhatók.
  Először a lány karddal levág két római őrszemet, amelyek a fellegvár közelében állnak.
  Mirabela még énekelt is:
  - Szülőföld repül az égen...
  Perun nevében Oroszország újra feltámad!
  Tényleg ezért kellett az oroszoknak elfogadniuk valaki más hitét? Valójában sokkal jobb, ha hinni a saját és világos. Azok az orosz istenek, akik gondoskodtak a szlávokról és hozzájárultak boldogulásukhoz.
  Itt a harcos felszalad a falhoz. A tetején őrszemek vannak.
  Meglátnak egy írott, aranyhajú szépséget, és istennőnek tekintik.
  Ráadásul Mirabela nagyon magas, különösen azokhoz az időkhöz képest, és izmos, úgyhogy összetévesztik egy hétköznapi nővel.
  És így Mirabela elkezdett kapaszkodni az ujjaiba és a mezítlábba, felkapaszkodva a falon. És nagyon jól nézett ki.
  A lány nagyon szép, és az izomkönnyítését minden férfi irigyli.
  Ez valóban az istenek lánya.
  Mirabela felmászott. Mosolyogva kacsintott az őrszemekre.
  A harcosok alacsonyabbak voltak nála, és lenyűgözték a lány erős és mélyen kirajzolt izmait.
  A harcos azonnal megragadta a bikát a szarvánál:
  - Vigyél Szvjatoszlav herceghez!
  A legidősebb, szürke szakállú harcos bólintott:
  - Igen, istennő, készen vagyunk!
  Két fiatal férfi térdre esett, és megcsókolták Mirabelle mezítlábát. A lány egyetértően bólintott.
  - Szeretnivalo!
  Ezt követően katonák kíséretében az erőd közepébe költözött, ahol maga a nagy kijevi herceg, Szvjatoszlav volt.
  Mirabela vidám volt és énekelte:
  - Jó lesz az eredmény,
  Csargrádba megyünk!
  Itt csupasz talpát a macskakövekre csapva elérte az épületet, ahol a híres ősi orosz parancsnok tartózkodott. A személyiség legendás.
  Itt belül új harcosok találkoztak vele. Mirabelát érezték az erős izmok és a mellkas miatt. Aztán előreugrottak.
  Szvjatoszlav még nem feküdt le, és találkozott egy magas vendéggel. Alacsony volt, de széles vállú, borotvált fejű, amelyet előzár koronázott. Még nem öreg, érett férj, tele erővel és energiával. Mirabelára nézett, és összeráncolta a homlokát. Nem kellemes, ha egy nő tornyosul föléd.
  Mosolyogva kérdezte tőle, ami feszültnek tűnt, mert a szeme gonosznak tűnt:
  - Milyen céllal került hozzám a szépség?
  Mirabela is mosolyogva válaszolt, és kedvesen nézett:
  - Hogy segítsek legyőzni a nagy rómaiakat!
  Szvjatoszlav sóhajtva megjegyezte:
  - Egy kard nem old meg semmit, hiába vagy erős, harcost látok!
  A lány mezítláb taposott, és így válaszolt:
  - Most meg kell támadnunk a rómaiakat. Még nem gyűjtötték össze az összes erőt, és erősítést kapnak. Azonnal törd össze és menj Tsargradba!
  Szvjatoszlav bólintott, és megjegyezte:
  - Én is azt hittem. De az ellenség előnyben van!
  Mirabela logikusan válaszolt:
  - Az idő ellenünk dolgozik! Ha egy kicsit tovább késlekedünk, a római flotta elvág minket a Duna mentén, és nem lesz se erősítésünk, se utánpótlásunk. És az ellenség erői csak növekedni fognak!
  Szvjatoszlav sóhajtva megjegyezte:
  - Jósunk azt jósolta, hogy nyílt csatában veszíteni fogunk!
  Mirabela keményen válaszolt:
  - Nem gondoltad, hogy ezt az orákuumot a bazsalikom vette meg? És ez a késés csak növeli Bizánc előnyét!
  Szvjatoszlav komoran ellenkezett:
  - Az orákulum ritkán tévedett, és korábban megjövendölte a győzelmeinket, mind a kazárok, mind más népek felett. Azonban... Ön véletlenül az istenek lánya?
  Mirabella bólintott.
  - Bármelyik harcosoddal próbára tehetsz engem a csatában!
  Szvjatoszlav váratlanul hasba vágta Mirabelát. A lány gépiesen megmozdult, és a fejével a homlokába vágta a herceget. Elesett.
  Két magas harcos Mirabelára rohant, de a lány felugrott és csupasz sarkával megütötte őket.
  A harcosok lezuhantak...
  Mirabela lehajolt, és nyomást gyakorolt Szvjatoszlav nyakára. Magához tért és kinyitotta a szemét.
  Aztán dörzsölt homlokát dörzsölve motyogta:
  - Ez a Fekete Isten. Úgy tűnik, te Csernobog lánya vagy. Annyira meghatódva reped a fej!
  Mirabelle így válaszolt:
  - Tudok főzni egy főzetet, amitől erősebbek és ellenállóbbak lesznek a harcosai.
  Akkor biztosan legyőzzük az ellenséget!
  Szvjatoszlav bólintott, fejét elől borotválta:
  - Vari! Hiszek neked!
  Mirabella megkérdezte:
  - Szedj egy kis füvet, és kész is lesz a bájital!
  A nagyherceg adott neki néhány tucat szolgálólányt, hogy segítsen neki.
  Mirabela vele együtt elment a ligetbe, hogy olyan főzetet gyűjtsön össze, amely növeli a harcosok erejét és kitartását. A ligetben még nem voltak bizánci harcosok.
  De a lány-hős résen volt. És jó okkal.
  Íme, több tucat lovas, aki gyógynövényekkel és gombával teli kosarakkal próbálta megtámadni a hazatérő leányzókat.
  Mirabela az ellenséghez rohant a csatában. És kardjával hadonászva egyszerre három fejet vágott le.
  Akkor hogyan vágjuk fel az ellenfeleket. Ez a lány csak egy terminátor bikiniben és mezítláb.
  Csupasz sarka a bizánci harcos állát érte. Miután repült, egyszerre öt ellenséges lovast lőtt le.
  Mirabella a Twitteren írta:
  - Én vagyok a legmenőbb a világon, a lány pedig kifejezetten mezítláb!
  Ez tényleg szuper csavar volt. Mirabela továbbra is levágta ellenfeleit, és csupasz lábujjaival üvegszilánkokat dobált, eltalálva ellenfeleit.
  Azokat a rómaiakat, akiknek nem volt idejük elmenekülni, megölték. Mirabela pedig újabb győzelmet aratott.
  Itt mezítláb vernek a lányok, a Balkánon nyáron meleg van, gombát, bogyót, füvet hoztak. Mirabela pedig egy nagy kádban halálos és szerelmi varázslatokat kezdett főzni.
  És erős fanyar szagot hordozott az egész táborban. És egy aranyhajú lány mindent kavart csupasz, vésett lábával.
  És ez sokat segített.
  Mirabela bájitalt főzött egy üstben, és énekelt;
  Tudtam, hogy a huszonegyedik században születtem,
  Amiben mindenhol ott van az elektronika...
  És hidd el, acél idegek...
  Tudod, hogy emberek repültek a Holdon!
  
  Az ember nagyszerű alkotása
  Képes ölelni labdázás közben...
  A laptop, az internet gyermekei vagyunk
  És lecsapunk a tudatlanokra!
  
  Mit tudsz, mi találtuk ki
  Az egyik kisujjban képernyő található...
  Hamarosan meg fogjuk adni a kommunizmust,
  Ha még gonosz tűz is ég!
  
  Hidd el, eljön a mi időnk
  A tudomány országa virágozni fog...
  Ábel győzedelmeskedjen, ne Káin,
  Wins korlátlan számú számlát nyitott!
  
  Hiszünk anyánkban, Oroszországban,
  Mi hozott csillagfordulatot...
  A mezőket gyöngyből származó harmat öntötte,
  A Wins végtelen számlát nyitott!
  
  Jézus és Svarog dicsőségére,
  Együtt győzzük le ellenségeinket...
  A Mindenható nevében ismerd meg a családot,
  Megnyitottuk a nagy orosz hadsereget!
  
  Igen, mennydörögjön a szerelem nagy dicsőségben,
  Legyen velünk a Lada örökre...
  Egy űrhatalomban születtünk -
  Egy nagy álom vált valóra!
  
  Volt Leninünk és a nagy Sztálinunk,
  Nagy Péter cár és Iván vihar...
  Vannak izmaink, keményebbek lettünk,
  Ilyen a nagy rati sorsa!
  
  Virágozzon a haza hitben,
  A szerelem, ami elhozott minket...
  Legyen az időjárás örök május
  És csak gonosz vért ont a csatában!
  
  Arra születtünk, hogy egy mesét valóra váltsunk
  Az orosz angyalok, istenek dicsőségére...
  Hogy a gonosz ellenség azonnal porrá változzon,
  És nagylelkűen sütött piték!
  
  Nem hiszem, hogy az ember nem lesz gyenge,
  Az a sorsa, hogy minden démont legyőz...
  Kapja meg a legnagyobb díjakat
  Hadd pusztuljon el a csatában!
  
  Igen, ellenségünk még nem ismeri az erejét,
  De hiszek abban, hogy Oroszország újjászületik...
  Bár a babákat, nőket megtámadják,
  Nyerni fogunk - hiszek benne, és ne félj!
  
  Legyen szabad szülőföldünk,
  Legyen örök dicsőségben örökké...
  Lovagok vagyunk, hidd el, nemes,
  Nem félünk a bajoktól és évektől!
  
  Röviden: hamarosan megbocsátunk,
  Hisszük, hogy megnyerjük az ellenfelet...
  Bejelentés érkezik God Sorttól,
  A kerub tárja ki szárnyait!
  
  Akkor fejezzük be, amit elkezdtünk
  Építsünk egy új várost, amely mindennél erősebb...
  És sokkal jobb lesz, mint az elején,
  A menő gazembert porrá törlik!
  A hős lány befejezte az éneklést. És itt megint minden forgott az üstben, szikrázott, és kész is volt a bájital.
  Most orosz katonák itták meg. A bolgárokkal együtt több mint harmincezren voltak.
  Szvjatoszlav is ivott egy kortyot a főzetből. Készen állt a harcra. Vele van a testvére, egy jóval magasabb Danilo.
  Nos, mi az orosz lovagok útja. Ez az egész egy nagy és véres csata lesz.
  Mirabela is ivott, és érezte, hogy máris jelentős erő árad belőle.
  A lány felvillantotta kardját, és így szólt:
  - Jobb állva nyerni, mint térden állva veszíteni!
  Ezt követően Szvjatoszlav már parancsolta:
  - Hát testvérek a csatában!
  És kinyíltak a kapuk, és az orosz osztag kilépett. És ez egy erővel és energiával teli hadsereg volt.
  A bizánciak ötvenezer katonával rendelkeznek, és ők is felsorakoztak. Úgy tűnik, számban több, de lélekben nem olyan bátran és buzgón.
  Maga a római császár gyűlt össze, hogy szidja. Így hát a bizánci hadsereg fogta és megmozdult.
  Páncélban nehezebb, lovasságban pedig előnye van.
  De az előtte haladó versenyzők megelőzésében Mirabela Magnetic fut, tele energiával és harcra vágyóan. Az itteni lány a legmagasabb kaliberű. És hogyan fog összeütközni a bizánci harcosokkal.
  Egyszerre két mezítláb ugráló ütést hajt végre, leüti az ellenfelet és visít:
  - Dicsőség az orosz rati időknek!
  Ekkor a lány fülsüketítően fütyül majd a tüdeje tetején. Igen, jól néz ki és vicces.
  És a kardjai hogyan esnek az ellenségre, úgy vágják őket, mint egy borotva. Itt van a lány.
  Aztán vannak más harcosok is.
  Natasa karddal vágja le a bizánci harcosokat és kiáltja:
  - Oroszországnak Szvjatoszlav!
  És csupasz lábujjaival mérgező tűt fog dobni.
  És akkor Zoya csatába indul. A bizánci katonák nagy elkeseredettséggel vágtak neki. És összetöri őket lelkes lelkesedéssel.
  Malmot működtet kardokkal.
  És a vörös hajú Angelica felvette a rómaiakat, és pusztítsuk el őket nagy dühvel és kétségbeesett nyomással.
  És a csupasz sarka is működik, és eltöri az állkapcsát.
  Lány ordít:
  - Perun nevében!
  És Svetlana is nagy nyomással vágott, megsemmisítve az ellenséget.
  És karddal és visítozva vezeti a malmot:
  - A kommunizmusért!
  Mirabela a rómaiakat boncolgatva megjegyzi:
  - Ha meg akarod nyerni az egész világot, töltsd meg a fejed bölcsességgel, a szíved pedig szeretettel!
  Natasa, kivágva a bizánci ellenfeleket, azt mondta:
  - Az aranyszív nem mindig vonz pénzt a zsebedbe, de számtalan kincsre ad lehetőséget a mennyországban, amihez képest a bankjegyhegyek egy fillért sem érnek!
  Zoya a légiósokat feldarabolva megjegyezte:
  - Nehéz megérteni, hogy Isten miért engedi meg a rosszat, de még nehezebb, hogy az ember miért nem engedi be a szívébe a jót, a tetteibe pedig az irgalmat!
  Angelica megjegyezte, a rómaiakat feldarabolva és korongokat dobálva csupasz lábujjával:
  - Arany hegyek a politikusok ajkáról egy fillért sem érnek, de egy rézfillért, ha az ember kedves, az a világ nagy kincse!
  Svetlana, agresszíven vágva a bizánci harcosokat, megjegyezte:
  - Isten boldogságra teremtette az embert, de az ember maga okoz problémákat, szerencsétlenségeket, Teremtő Istenné kíván válni!
  Mirabela, aki karddal vágott át az ellenfeleken, kiadta:
  - Amit egy nő akar, Isten akarja, lehet, hogy a férfiaknak ezért vannak folytonos gondjai, problémái, mert egy nő istentelenül kényes!
  Natasha, a rómaiakat boncolgatva, megjegyezte:
  - Amikor a gyerekek boldogan nevetnek, a szülők nem nevetnek, így az ajándékok ára egyáltalán nem volt vicces!
  Zoya, aki mezítláb vágta a bizánciakat és kiütötte őket, logikusan megjegyezte:
  - Isten mindig szerető Atyja az embernek, de a sors sokszor szeszélyes mostoha!
  Ágoston a rómaiakat boncolgatva logikusan hozzátette:
  - Még a rókának is nehéz megtéveszteni a sorsot, és lehetetlen becsapni Istent!
  Szvetlana, aki átvágott az ellenfeleken, és agresszíven szétzúzta őket, és csupasz sarkával robbanócsomagot dobott, kijelentette:
  - A politikában mindent lehet, de Istent mégsem lehet egyszer sem megtéveszteni, hiába szoktad a választókat az orruknál fogva vezetni a végtelenségig!
  Mirabela, miközben az ellenfeleket káposztába vágta, és római karajt csinált belőlük, így szólt:
  - A politikusok nagy szélhámosok az álnokságban, de az igazság dolgában jelentéktelenek!
  Natasha, folytatva az ellenségek lelkesedését, megjegyezte:
  - A politikus elrejti az agyarait, de szereti mutogatni a fogát, főleg ha csirkeagyú a választó!
  Zoya, szétzúzva a rómaiakat, szellemesen megjegyezte:
  - A politikusnak nem az ígéretekben van arányérzéke, hanem a nullára hajló szigorú korlátok megvalósításában!
  Angelica, átvágva az ellenségeken, dühösen kijelentette:
  - A politikus az ígéretekhez nullázva emlékszik, de a hazudozás vágya a végtelenségig!
  Svetlana agresszíven megjegyezte, levágva a rómaiak fejét:
  - Nyelvű politikus egy egész cunamit tud kelteni, de ha fejjel kell dolgozni, akkor teljes a nyugalom!
  Mirabela mezítláb futott egy lemezjátszót, levágta az ellenfeleket, és csicseregve:
  - A részeg átalszik, a politikus meg horkol, ha részeg szemmel kell teljesíteni az ígéretet!
  Natasha eredetileg megjegyezte, levágva az ellenségeket:
  - A politikus az a prosti, aki egyszerre szavazatokat vesz fel, de örömet soha nem okoz!
  Zoya, aki levágta a rómaiakat, teljesen egyetértett ezzel:
  - A politikusnak oroszláni ambíciói vannak, amelyek a választót a kutya életére keltik!
  Angelica, aki a bizánciakkal harcolt és szétzúzta őket, logikusan megjegyezte:
  - Isten a bűnökben is szereti az embert, csak az istentelenség pusztítja el a lelket!
  Szvetlana, aki úgy vágta le a légiósokat, mint a borotvaszőrt a szakállról, füttyentett:
  - A szabad akarat Isten ajándéka, csak az ember nem ismeri a lelkiismeret küszöbét!
  Mirabela, levágva a már elvékonyodott rómaiakat, üvöltött:
  - A lelkiismereti szabadság a Magasságos ajándéka, a lelkiismereti szabadság a legalacsonyabbak átok!
  Natasha, levágva a római, vagy inkább a bizánci katonákat, így foglalta össze:
  " Isten nagy szeretetből szabad akaratot adott, de az ember választotta ki a részét a jelentős vérből!"
  Hogy valahogy vidámabb legyen, Zoya ezt énekelte:
  Én egy egyszerű komszomol lány vagyok,
  Nemrég úttörő...
  Nagyon ügyesen ringat egy kötélen,
  Ahogy mondják, a szépség édes!
  
  De a Führer megszállta a drága Oroszországot,
  Dühös vigyor fenyegeti a fasizmust...
  De a lányok még mindig szebbek mindenkinél
  A legálomosabb csapásra válaszolunk!
  
  Nagy anyánk dicsőségére,
  A fiúk bátran meghalnak...
  Állítsuk meg a nácik nagy részét,
  A mi hadseregünk legyőzhetetlen lesz!
  
  A komszomol tag egy feladatot adott nekem,
  Inkább hozz hírszerzést a főhadiszállásra,
  Szóval megfeszíti a lélegzetét
  Úgy, hogy álomban ne legyenek csúszós varangyok!
  
  mezítláb sétálok a réten,
  Bár nem megszokásból ellopták a várost,
  Eleinte jó, utána nehéz
  Kavicson mezítláb járni drága!
  
  Talpa kőtől erősen cserzett,
  És folyik a vér a vágásokból...
  De fényesen lobognak a zászlók a Hazán,
  És az Úr szeretete velünk lesz!
  
  Dicsérjétek az óriás Jézust
  Ami magasabb és szebb mindennél...
  Amikor a nép és a párt egyesül,
  Ünnepeljünk sok szerencsét és sikert!
  
  Hiszünk a fasizmusban, áttörjük a gerincét,
  Mivel minden háború jászolból...
  A győzelem a ragyogó májusban lesz,
  Gyehennában légy gazember!
  
  Dicsőüljön meg szent földem,
  Dörögnek október dicsőségének győzelmei...
  Bár a lány rongyban van és mezítláb,
  Szenved, drágám, nem hiába!
  
  Szívünket a Szülőföldnek szenteltük,
  Az arany dicsőségére számoljátok a lelkeket...
  A siker érdekében gyorsan kinyitották az ajtót,
  És fojtsd meg a rosszindulatot és a csalást!
  
  Legyen Oroszország a világ hegemónja,
  Hozz rendet az univerzumban...
  Jutalmazz meg minden ellenfelet vereséggel,
  És viccből vigye át a gyalogot a királynőhöz!
  
  Legyen Oroszországom egyetemes dicsőségben,
  Virágzanak benne almafák a Marson...
  A szovjet vörös, dühös hatalomban,
  Az emberek valóra váltják az álmot!
  
  naggyá tesszük a Hazát,
  Mivel a Komszomol tagok a legmenőbbek...
  Támogassa a szentek arcát az ikonokon,
  Győzni fogunk, szívünkben hagyva a bűnt!
  Szinte az egész bizánci hadsereg meghalt, maradványai pedig elmenekültek.
  Az ellenséget üldözve Angelica kiadta:
  - Isten ajándéka nem rántotta, hanem aki megtagadja a kegyelmet, annak vizes csirke agya van és puhára főtt!
  Szvetlana csupasz sarkával megmozdította az ellenséget a tarkóján, és nyikorgott:
  - Isten minden embernek ad kegyelmet, de nem mindenkinek van a sorsa, hogy gazdagságot vegyen!
  Mirabela, megsemmisítve az ellenséget, fogát kitárva hozzátette:
  - A szán lehet a sajátja, lehet, hogy nem, de a trónon a hely mindig másé, mert a politika hatalmon van, rossz a törekvése!
  Natasa, befejezve a rómaiakat, logikusan és helyesen megjegyezte:
  - Egy politikusnak heti hét péntekje van, ezért mindig szeretne egy örök hétfőt rendezni a választóinak, és egy szolid vasárnapot magának!
  Zoe agresszíven megjegyezte, miközben levágta a visszavonuló rómaiak fejét:
  - Egy politikus szeret tanácsot adni a választóknak, de a jó tanács drága, az pedig, amit a politikus ad, az semmit sem ér!
  Angelica a menekülő bizánciakat feldarabolva felmordult:
  - Nincs édesebb só az igazság sójánál, és nincs keserűbb méz a választási ígéretek mézénél!
  Szvetlana, szétzúzva a menekülő harcosokat, megjegyezte, és mezítláb egy éles végű korongot dobott:
  - Isten minden bűnt meg tud bocsátani részvétellel, de az ember megbocsáthatatlanul hülye, ha megbocsát magának közömbös közönyet!
  Mirabela mindent összefoglalva, befejezve az utolsó rómaiakat:
  - Hinni is lehet Istenben, és nem is hinni, csak az első tesz minket a Mindenható képévé, az utolsó pedig a legalacsonyabb elsőbbségi rangú állatká!
  A bizánci hadsereg teljesen vereséget szenvedett, és most már semmi sem akadályozott meg bennünket abban, hogy Konstantinápolyba költözzünk.
  Szvjatoszlav hadserege ugrásszerűen nőtt. Csatlakoztak hozzá görögök, bolgárok, szerbek, magyarok és egyéb erők.
  És ezután következett a támadás ennek a hatalmas fellegvárnak.
  Mirabela a többi lánnyal együtt támadott. Miközben levágta Konstantinápoly védőit, a lány továbbra is viccelődött:
  - Isten szépnek és fiatalnak teremtette Évát, hogy Ádám szeresse, de a politikus az emberi lélekben megölte a lélek fiatalságát, a testet pedig a pokolba torzította!
  Natasha Konstantinápoly védőit feldarabolva megjegyezte:
  - Fiatal nőnek lenni testes, rossz tehetetlen gyereknek lenni, ha üzletről van szó!
  Zoya, elvágva az ellenfeleket, ésszerűen kiadta:
  - A politikus különböző szavakkal lényegében egyet mond - nekem van hatalmam, neked pedig tészta a füleden, nekem trónom, és te nyögsz a bosszúságtól!
  Angelica, ez a vörös hajú lány, aki ismét éles csavarokat csinált a kardjaival, megjegyezte:
  - A politikus egy csalogány, aki édesen énekel, de az igazi madár hangjait Isten írja, a politikus hangjait pedig a pénznyelő markoló mancsa!
  Szvetlana szellemesen hozzátette, levágva Tsargrad másik védőjét:
  - Isten döntött - az ember a saját fia, de a politikus árva mostohafiává tette a választót!
  Mirabela, dühösen feldarabolva az ellenséget, és csupasz lábujjaival mérgező tűket dobott, befejezte:
  - A legszeretetesebb Szülő a Mindenható Isten, bár nem világos, miért sír keservesen egy férfi-gyermek, akit a Mindenható Atya dobott a kegyetlen univerzum mélységébe - a gyermek egyetlen keserű könnycseppet is meghasítja a szeretet szívét!
  A támadás már véget ért, és Tsargrad elesett. Szvjatoszlav hódításai megerősödtek. Ezt követték az iráni és indiai kampányok. És ott az oroszok egyre több új földet hódítottak meg. Pal és Bagdad...
  Hatalmas birodalom keletkezett Egyiptomtól, a Balkántól egészen Kínáig.
  Szvjatoszlav halála után azonban birtokfelosztás történt. De a legidősebb a Bölcs Jaroszlav unokája volt. És újra egyesítette a birodalmat, és meghódította Kínát.
  Oroszországban egy új vallást fogadtak el: Rodnoverie-t, amelynek élén a Teremtő Rod és a menny és pokol tana állt. De Rodnak még mindig volt egy teljes panteonja az istenekből - fiak és lányok.
  Nem lesz világvége, így Oroszország örök, az oroszok pedig Isten választott népe.
  Tehát egy új történet született egy párhuzamos univerzumban.
  
  SZŐKE SZŐKE SEGÍTŐ VASÍLIUS NAGYHERCEG III
  Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya azonban hamarosan más történetbe keveredett.
  Vaszilij hadserege ostrom alá vette Kazánt. A parancsnok azonban nem maga a cár volt, hanem bátyja, Dmitrij. Fiatal harcos! De tapasztalt!
  1506 volt, Harmadik Vaszilij uralkodásának első teljes éve, aki jelentősen megerősítette Moszkvát és megerősítette az uralkodó központosítását. Igaz, nem nyert túl sokat, de hatalmas ambíciói vannak!
  Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya úgy döntöttek, hogy segítenek az orosz nagyhercegnek, sőt bizonyos mértékig a császárnak is, hogy elfoglalják a várost és a Kánság fővárosát.
  A halhatatlan fiú és a terminátorlány szablyákkal hadonászva rohamozni indult Kazanyban. Hősként harcoltak. Halhatatlan harcosok gyorsabban mozogtak, mint a gepárdok. Csupasz lábujjakkal pedig előre elkészített, élesen csiszolt korongokat indítottak, amelyek a tatárok torkát találták el.
  Oleg és Mirabela sebesen rohantak, és felszállva a falra, malmokat végeztek, levágva öt-hat tatár harcost.
  Aztán elkezdték levágni az ellenfeleket, és elindították őket, leütve egy tucat atomfegyvert.
  És elestek és összeestek.
  Fiú és lány harcoltak, mint a titánok. A mozgékonyságuk különböztette meg őket, és a kardok tizenöt ütést hajtottak végre egy másodperc alatt. És így levágták az ellenséget. A fiatal harcosoknak különleges fegyvereik voltak: kardjuk és szablyájuk egyszerre, és szinte bármilyen fémet és húst vágtak.
  Oleg kezében tartott egy nagy pillangót, egyszerre levágott egy tucat ellenfelet, és üvöltött:
  - Nagy robogó vagyok!
  És ismét a fiú dühödt támadásban.
  És itt van a lány, Mirabela, aki csupasz lábujjával gránátot dob és nyikorog:
  - Dicsőséges a mi Hazánk, honhű, ortodox! És képesek leszünk legyőzni a tatárokat, és Kazany leszünk Oroszország alatt!
  És ismét a fiatal, halhatatlan harcosok támadnak. És dühödt őrjöngéssel harcolnak. Ötletek vad zuhatagja és őrjöngő energiájuk van.
  Fiatal pár a támadásban. A tatár harcosok pedig csapásaik alá esnek. A halhatatlanságban részesült és örök életüket kidolgozó harcosok pedig nagyon szórakoztatóak.
  Oleg, levágva a tatárt, üvöltött:
  - Száz, száz után, ezred ezred után! Orosz lovagok karddal vágtak! Hiszem, hogy hamarosan eljön a győzelem! Dicsőséges számlát nyitunk!
  Mirabela csupasz lábujjával egy élesen csiszolt korongot dobott, és énekelte:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Ribacsenko, ez az örökfiú is korongot dobott csupasz, gyerekes, de nagyon erős lábával, és énekelte:
  - A haza védelmezője! Perunov katona!
  Mirabela Magnetic folytatta a darabolást, és énekelte:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  A fiú, aki levágta az ellenséget, felszisszent:
  - A Heroes of Russia riadtan gyűjt!
  Így harcolnak a hős gyerekek - nagy hősök! Szenvedélyük és erejük van egy egész légióhoz.
  Vagy talán tíz légió! Rájuk nézve a többi katona felvidult, és csapkodni kezdték Kazany falait.
  Oleg, aki levágta a tatárokat, üvöltött:
  - III. Vaszilij cárért!
  És hogyan fog egy élesen csiszolt korongot eldobni, hogyan vágja le Oroszország tucatnyi ellenfelét.
  És újra megforgatja a pillangót, és mögötte a malmot. Vágj le egyszerre egy tucatnyit. És akkor a fiú elviszi, és csupasz sarkával megmozgatja a kánt az állában.
  Repülni fog, és egyenesen a forrásban lévő kátrányos üstbe zuhan.
  Oleg Rybachenko felkiáltott:
  - Hát a pokolba veled!
  Mirabela csupasz lábujjakkal vette a bumerángot, levágott öt nukert, és felüvöltött:
  - Dicsőség Vaszilij cár hazájának!
  Oleg Rybachenko lelkesen megerősítette:
  - Üdv, szent Oroszország!
  Mirabela, levágva a tatárokat, felszisszent:
  - Ez még nem Oroszország, hanem Moszkva!
  A fal jelentős részét már elfoglalták az orosz katonák. Már magába a városba is beszivárognak.
  Vaszilij nagyherceg nagyfia, Rettegett Iván miatt némileg az árnyékban találta magát.
  De a valós történelemben Kazan nem hódolt neki. És most a gyerek és a hős lány újraírják, és hozzáteszik azt, amit az orosz ősök elmulasztottak.
  Oleg Rybachenko négy fejet vágott le egy ütéssel. A fiú ezután csupasz lábujjakkal bumerángot hajított. Még hét harcost levágott, és felsikoltott:
  - Valahogy belehajtottak a koporsóba, és a legerősebb ghoul,
  Meg akarta harapni a nyakam, de olyan lett, mint egy játék!
  És az ifjú harcos belebetegszik...
  Margarita elfordította a csavart, és nyikorgott:
  - Ugrásra kész kobra vagyok!
  És ismét egy gyilkos bumerángot indít csupasz lábujjaival. A lány az biztos, hogy olyan, mint a legmenőbb istennő.
  Kazán nagy részét már elfoglalták. Bátor harcosok rohamozzák meg a legfelsőbb kán palotáját. Tele vannak dühvel és vad izgalommal. Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya terminátor harcosok. És mindegyik hintájuk, és nagyon gyakran integetnek - ezek új holttestek!
  Oleg Rybachenko, harcoló, megjegyezte:
  - De ez a csata sokat változtathat!
  Mirabela logikusan egyetértett:
  - Rettegett Iván meghódította Kazánt! És most Dmitrij nagybátyja fogja meghódítani!
  A fiú csupasz lábujjakkal bumerángot dobott. Öt tatárnak elvágta a torkát, és ugatott:
  - A nagy Oroszországért és a szlávok egéért!
  Mirabela gyönyörű lány, magabiztosan megerősítette:
  - A Legnagyobb Birodalomért!
  És a lány csupasz lábujjakkal is egy élesen csiszolt pengét dobott.
  És sok nukert vágott, és kit vágott fel. Olyan harcias szépség.
  Ez nagyon király Mirabela. A halhatatlanság kedvéért beleegyezett, hogy bikinis lány lesz, elhagyva korábbi testét, és eladják rabszolgának. De aztán olyan emberfeletti erőre tett szert! És hidd el, persze, hogy szuper neki!
  A lány harcol, a fiú pedig harcol, az ellenségek pedig elesnek. Eltörtek és legyengültek.
  Így a bátor harcosok betörnek a trónterembe, ahol a Kazan kán található.
  Megpróbál távozni, de a fiú mezítláb dob egy csillagot, és eltöri a kán tarkóját. A törött elesik és meghal...
  Aztán a harcos őrök kiirtják a többi tatárt. Utóbbiak azonban, miután elvesztették gazdájukat, ledobják fegyvereiket és megadják magukat.
  Szóval Kazan elesett. Most Oroszország ezekre a vidékekre emelkedett. Vaszilij moszkvai nagyherceg a tatárok egy részét Oroszországba, az oroszok egy részét Kazanyba telepítette.
  Aztán még jobb lett. Az új orosz nagyherceget Litvánia nagyhercegévé is választották. Trónra lépett...
  Világos, hogy miért - a Kazany felett aratott győzelem nagyon lenyűgöző volt mindenki számára. És rájöttek, hogy Oroszország nagyon erős!
  A harcos őrök pedig mindent megtettek itt. Megvették és legyőzték III. Vaszilij nagyherceg fő vetélytársának seregét. Magát a kérelmezőt pedig elvitte és lerombolta a halhatatlan fiú és lány feje.
  És ezt úgy tették, hogy mezítláb korongokat dobáltak, miközben kiabáltak:
  - A szlávokat össze kell fogni! Legyünk mindannyian legyőzhetetlenek!
  Az ifjú harcosok felugrottak és halálra törték a hetmant, így kiáltottak fel:
  - Egy új korszak és egy menő formáció harcosai vagyunk!
  Ezt követően a foglyok megcsókolták a fiatal harcosok csupasz lábnyomait, amelyeket a friss havon hagytak. És egyetértesz abban, hogy ez nagyon klassz!
  Aztán egy kirándulás Asztrahánba. Így egy győzelem magával rántja a többieket is.
  Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya ezzel a nagyherceggel együtt Asztrahánba költöztek.
  Egy fiú és egy lány rohamozta meg ezt a nagy várost. Harcoltak, ismét megérkeztek az orosz hadsereghez az idő folyosóján.
  És ismét megvágták magukat, és csupasz lábujjakkal dobták a bumerángot. Itt a dolgok sokkal könnyebbé váltak. A hadsereget pedig maga Harmadik Vaszilij irányította. És hatalmas volt az ereje. Megérkeztek a Litván Nagyhercegség csapatai is. Megrohamozták ezt a várost.
  A terminátorgyerekek pedig megvágták magukat és bumerángokat, korongokat, csillagokat dobáltak. Oleg Rybachenko még néhány gránátot is dobott.
  A fiatal harcosok mezítláb is éles csillagokat dobtak, és vékonyak, de egyszerre több torkot is el tudtak vágni.
  És a lábaik valóban a mozgékonyság, valamint a gyors és nagyon vad erő megtestesítői.
  És ahogy egy lány csupasz lábujjával bumerángot dob, akkor a szent Moszkva Oroszország ellenségei egyáltalán nem lesznek mézek!
  A Terminátor harcosai egyhangúan kiabálták:
  - Dicsőség Vaszilij Harmadiknak, az orosz cárok legnagyobbjának!
  És ismét nagy győzelmet aratott az orosz királyság.
  Harmadik Bazilost királyi címmel koronázták meg, és hivatalosan is elismerték császárnak. A birodalma hatalmasra nőtt. Az oroszok is elkezdtek behatolni Szibériába. És a Krími Kánság még Oroszország vazallusaként is elismerte magát.
  A metropolita elűzése után III. Vaszilij kötelezte az egyház új urát a dogmák megváltoztatására és a többnejűség engedélyezésére. Ennek oka részben Kazán, Asztrahán és más iszlám vidékek annektálása volt.
  Maga Harmadik Vaszilij azonnal feleségül vette Glinszkaja litván hercegnőt és a tatár Tamarát. Aztán a negyedik lányon is.
  A szinódus megengedte, hogy az oroszoknak négy felesége legyen. És sok herceg kihasználta ezt.
  A Lengyelországgal vívott háború hódítással végződött... Az orosz hadsereg erős volt és sokkal több. Igen, Oleg és Mirabela segítettek. És ezekkel a terminátor harcosokkal egyetlen ellenfél sem szörnyű.
  És Harmadik Vaszilij lett Lengyelország királya. A birodalom megerősödött. De Nagy Szulejmán került az Oszmán Birodalom trónjára. És ez az uralkodó meghódította Magyarországot. Bécset is ostrom alá vette.
  De a Krími Kánság szakított Oroszországgal. És egy új kampány következett. Oleg Ribacsenko és Mirabela Magnyitnaja is remekelt itt a hipermindenható boszorkányistennő parancsára. Természetesen a Perekop elleni támadás során. Itt van a krími tatárok védelmének legerősebb része. De végül is a harcosok: Oleg és Mirabela nagyon menők!
  És hogy rohannak, és hogy rohannak! És hogyan fogják levágni a tatárokat. És milyen vad lelkesedéssel vállalják majd.
  És a fiú csupasz lábujjával csillagot dobott, és az egyszerre hat tatárt levágott.
  A lány pedig ötöt lőtt le egy csillaggal. Kiderült, hogy ezek a srácok verekednek.
  Oleg és Mirabela kitakarították a fal egy részét. Emellett a tüzérség is dolgozott. Sok pusztítás érte a tatárokat. Így a krími kánság elbukott.
  Aztán volt egy csata Nagy Szulejmán seregével. Ezúttal a valós történelemben a nagy szultánnak nem volt szerencséje. Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya nemcsak törökök tömegét ölt meg, hanem elfogta a szultánt is.
  Oroszország arra kényszerítette a törököket, hogy hagyják el a Balkánt. És saját erődöket alapított ott. És kiválasztott Isztambult is. Konstantinápoly ismét felemelkedett.
  Vaszilij III átmenetileg megállt. A hódítást meg kellett emészteni. Livónia beleegyezett, hogy adót fizet az oroszoknak, és háború nélkül átengedte Narvát a birtokoknak.
  Harmadik Vaszilij még 1535-ben elrendelte egy kikötőváros építését a Néva torkolatánál. Olyasmi, mint Nagy Péter Pétervára. Igaz, Basil áthelyezte a fővárost éppen Konstantinápolyba.
  1537-ben az oroszok elfoglalták Viborgot és megerősítették magukat a svédek északi részéről, teljesen legyőzve őket.
  A Viborg elleni támadás során Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya ismét kitüntették magukat.
  A fiú és a lány természetesen átugrottak az idő küszöbén, és részt vettek a támadásban.
  Itt Oleg mezítláb bumerángot dobott, tucatnyi ellenfelet kiütött és énekelt:
  - Dicsőség Oroszországnak és Vaszilij harmadik cárjának!
  Mirabela is dobott valami halálos dolgot csupasz lábujjával, és merészen kijelentette:
  - A szent Oroszországért és a földöntúli királynőért!
  Ezt követően a fiú és a lány annyira szétszóródtak, hogy a svédek holttestéből egy egész tisztást vágtak át.
  1540-1541-ben az orosz csapatok Kis-Ázsiát is elfoglalták a törököktől. És 1545-ben, valamint Mezopotámia és Palesztina. 1547 márciusában a király alig hatvannyolc éves korában meghalt. Negyvenkét éves uralkodása hosszúnak bizonyult, és nagyon boldognak bizonyult, számos oroszországi hódítással.
  Harmadik Bazil Bazilnak nevezték el. A trónon pedig egy fiatal, de Oroszország mércéi szerint felnőtt Ivan Vasziljevics ült.
  És mivel Vaszilij Harmadik tovább élt, mint a valós történelemben, elkerülték a bojár zűrzavart.
  Ivan Vasziljevics először úgy döntött, hogy teljesen leigázza Livóniát, az 1550-es háború sikeres volt. Az erős orosz tüzérség mindenkit elsodort, és szinte minden várost gyorsan elfoglaltak.
  Természetesen Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya terminátorgyerekek is részt vettek a csatákban.
  Csupasz, gyerekes lábukkal olyan buzgón dobáltak mindent élesre és szúrósra, hogy a livóniai csapatok hatalmas számban haltak meg.
  Sőt, a fiatal harcosok ágyúból is pontosan lőnek és olyan pontosan.
  Oleg, a terminátor fiú lőtt, és mezítláb dobott egy gyilkos ajándékot.
  Szétszórt ellenfelek és nyikorogtak:
  A megtestesült pusztulás vagyok!
  És a fiú nevetni fog és ordítani fog:
  - Egy nagy újjászületés fia vagyok!
  Mirabela, ez a kemény lány, szintén csupasz lábujjakkal indít egy gyilkost, és nyikorog:
  - A megsemmisülés nagy istennőinek lánya vagyok!
  És ismét a gyerekek nevetnek, és kitárták a fogukat. És akkor repülj fel az erődhöz. És így mindenki le lesz vágva. Nincs kardjuk, csak propellerük van. A livonokat és a zsoldossereg többi katonáit pedig szánalom nélkül kiirtják.
  A fiú és a lány mindig mezítláb, még a hóban is. És ezek a halhatatlan harcosok még ezt is szeretik!
  Miért ne? Minek cipő azoknak, akiknek minden állatnál gyorsabb a testük, és természetesen nem tudnak megbocsátani vagy megbetegedni.
  Aztán Rettegett Iván harcolt Egyiptomban. Néhány év alatt meghódította egész Afrika északi részét, beleértve Marokkót is. Aztán elfoglalták az Arab-félszigetet.
  Németország széttöredezett, Ausztria gyenge, Spanyolország és más országok háborúkkal voltak elfoglalva.
  A cári Oroszország Iránon át Indiába költözött. 1590-re Indiát megszállták. Rettegett Iván hatvannyolc éves koráig élt, és 1598-ban halt meg. Utóda pedig Ötödik Iván lett. Oroszország folytatta keleti terjeszkedését és Kína elfoglalását. Bár a háború hosszúnak és keménynek bizonyult.
  Három háború kellett Kína meghódításához.
  Még Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya csatáiban való részvétel sem biztosította azonnal a győzelmet.
  Igen, és a fiatal harcosok epizódokban harcoltak. Összefutnak magukkal, feldarabolják a kínaiakat és újra visszarohannak.
  Természetesen a fiú és a lány nagyon aktívan és hatékonyan viselkedtek. És csupasz lábujjaikkal aktívan hajítottak éles csillagokat, korongokat és bumerángokat.
  Oleg Rybachenko személyesen törte halálra a kínai védelmi minisztert. És akkor hogyan dobja a gránátot fiús lábbal. Tehát egyszerre két tucat sárga harcos a túlvilágra, mondván:
  - Dicsőség Oroszországnak, amely örökké a világegyetem útját jelzi!
  A Margarita lány pedig elviszi, és mezítláb bumerángot indít, ami halálos, ami sehol sem menőbb.
  És miután legyőzte az ellenfeleket, a lány nyikorog:
  - Az ilyen Oroszországért harcolj és ne félj!
  A fiú és a lány pedig még intenzívebben integetni kezdett.
  Ötödik Iván 1620-ban meghalt, fia, hatodik Iván pedig folytatta munkáját. Az 1640-es makacs háborúk után Kínát végleg leigázták.
  Oleg Rybachenko és Mirabela Magnetic aktívabban kezdtek megjelenni a csaták és csaták különböző helyein.
  Aztán Oleg fiú bumerángot dobott, és lefújta a kínai császár fejét. És hős lett!
  Mirabela lány pedig mezítláb dobott egy gránátot, és kiütötte az ellenfelek egész főhadiszállását.
  És természetesen ezeknek a halhatatlan gyerekeknek köszönhetően az Orosz Birodalom legnagyobb győzelmeit arattak!
  A Kína, Moszkva Oroszország felett aratott győzelem után pedig gyakorlatilag senki sem fél! És senki nem fogja megállítani az oroszokat és nem fog nyerni! Túljutottak azon a ponton, ahonnan nincs visszaút!
  És Oroszország megerősödött, mint nagy birodalom. Hatodik Iván még tíz évig uralkodott, mígnem elfoglalta Koreát és Indokína nagy részét.
  Utána Első Sándor felment a presztóra. Az új király folytatta korábbi hódító útját. Indokínát teljesen meghódították, és orosz hajók partra szálltak Ausztráliában, és elkezdték felfedezni ezt a kontinenst. Ráadásul az oroszok még korábban behatoltak Alaszkába, és előrenyomultak Kanadán keresztül... Itt már találkoztak Franciaországgal, amely végül tizennegyedik Lajos vezetésével szerzett stabilitást és jólétet, és Angliával, amely gyorsan lendületet kapott.
  Emellett Oroszország folytatta Afrika feltárását, és ott is szembesült Nagy-Britannia ellenállásával. Svédország is fellépett és megpróbálta megtámadni Oroszországot.
  De az orosz csapatok készenlétben voltak, Nagy-Britannia és Franciaország nem lépett fel együtt. És Első Sándor csapatai meghódították ezt az államot.
  Természetesen Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya is részt vett ebben.
  A mezítlábas harcosok korongokat dobáltak és hosszú, speciálisan edzett kardokkal aprították.
  Annyira menők és ellenállhatatlanok.
  Oleg Ribacsenko csupasz lábujjaival egy éles csillagot dobott, leütött egy tucat svédet és énekelt:
  - A szent Oroszország dicsőségére!
  Mirabela lány is mezítláb dobott egy halálos tárgyat, és felszisszent:
  - A legyőzhetetlen Család nagyságáért!
  A gyerekek pedig együtt fognak ugrani, és csupasz sarkukkal mellkason ütik a svéd kormányzót.
  Átrepült és újabb tucat ellenséges katonát lőtt le.
  Első Sándor 1675-ös halála után Alekszej cár, Sándor első fia lépett a trónra. A trónöröklés általában a fiúk, majd a legidősebb fiútól az unokák életkora szerint zajlott. Harmadik Vaszilij ezt azért állapította meg, hogy később ne legyen harc a trónért. Erős centralizációval.
  Alekszej először Amerikában találkozott Franciaországgal, Afrikában pedig Nagy-Britanniával.
  Eközben az orosz csapatok bevonultak a német földre. Az elfogás meglehetősen sikeres volt, mivel a fejedelemségek szétforgácsolódtak. A túlerőben lévő orosz ezredek Olaszországot is elfoglalták. Ezt követte a Franciaország elleni hadjárat. Lajos Napkirály uralkodása dicstelenül ért véget. Az orosz és külföldi ezredek bevették Franciaországot.
  Oleg Ribacsenko és Mirabela Magnyitnaja ismét remekelt.
  Fiatal harcosok karddal harcoltak és korongokat dobáltak az ellenséges katonákra. Sok katonát megöltek.
  A fiú mezítláb csillagot dobott az ellenségre, és üvöltött:
  - Superman harcos vagyok!
  A lány is csupasz lábujjakkal dobta a korongot, és füttyentett:
  - És én egy csodálatos kozmosz megtestesülése vagyok!
  És hogyan fogja megmutatni hosszú nyelvét! És akkor hogyan kell csupasz sarkot adni a francia gróf orrába. Az a homlokrepedés.
  És Oleg Rybachenko elrepül, mint egy pokoli meteor, és pár tucat francia elvette és meghalt. És akkor a fiú, mintha egy elfogott ágyúból robbant volna baklövésekkel.
  És tegyen egy csomó harcost. Fájdalomtól vonaglik és meghalnak!
  A terminátor harcosok pedig magukhoz rohannak és levágnak mindenkit, mintha ők maguk a halál angyalai lennének, és gyorsabbak lennének a gepárdoknál.
  Nagy-Britannia valahogy visszavágott a tengeren, és békét kért. Oroszország folytatta terjeszkedését Amerikában. Csapatai elfoglalták az összes angol és francia gyarmatot, és elérték Mexikót.
  Afrika és Ausztrália meghódítása befejeződött.
  Most már csak Spanyolország és gyarmatai, valamint Portugália a gyarmataival maradt megszállva.
  De ez a háború már Nagy Péteré volt, aki 1700-ban kapta meg a hatalmat. Az új cár, nem Romanov, hanem Rurikovics, kihasználva az alkalmat, mint az orosz kereskedők elleni támadást, csapatokat küldött Spanyolországba és Portugáliába.
  Ezek az országok már hanyatlóban voltak, és gyorsan vereséget szenvedtek. Az orosz csapatok megkezdték a gyarmatok meghódítását is. Mindketten többen voltak, jobban felszereltek és felfegyverzettek. Az orosz hadsereg már rendelkezett füstmentes porral és nagy robbanásveszélyes lövedékekkel, valamint harci léghajókkal. Még tankok is voltak. És az első páncélvonatok. Ami nagy benyomást tett az ellenfelekre.
  Az orosz hadseregben is megjelentek az első géppuskák.
  De Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya még itt sem tudta figyelmen kívül hagyni. Harcolniuk kell, és ki kell dolgozniuk halhatatlanságukat.
  Itt a fiú ismét gránátot dob mezítláb. És tépje szét az ellenfeleit. Ezt követően énekelték:
  - Annak az Oroszországnak a nevében, amely meghódítja az egész világot és az emberek szívét!
  A lány is, mintha csupasz lábát dobna, kicsi, de robbanó erejét tekintve erős, bombát. Tépni fogja a spanyolokat és nyikorogni:
  - Olyanra, hogy mindig minden embernek volt boldogsága!
  És a gyerekek mezítláb halálajándékokat dobálva énekelték:
  - Legyenek örökké fiatalok és fényes éveink!
  Utána pedig valami elég halálos töltésként. És úgy lengetik a szablyáikat.
  Folyik a vér, mint a folyó, és az egész föld kimegy a lábad alól!
  Itt vannak a harcosok! Nos, csak szuperemberek mezítláb, akik szinte meztelenek a melegben és a hidegben.
  De milyen kiváló harcosok! A legmagasabb márka és osztály! Itt megvágják magukat és kiirtják az ellenfeleket!
  A fiú és a lány olyanok, mint a legvadabb megsemmisülés arkangyalai, akiknek nincs akadálya és akadálya az új győzelmek és eredmények felé vezető úton.
  Útjuk során a városok megadják magukat, a lakosok pedig kimennek, és megcsókolják a halhatatlan és nagy harcosok mezítlábának lenyomatait.
  Spanyolországot és Portugáliát a gyarmatokkal együtt gyorsan meghódították. És csak Nagy-Britannia maradt.
  De 1725-ben Nagy Péter csapatai partra szálltak rajta.
  Oleg Rybachenko és Mirabela Magnitnaya, mint mindig, mindenkit megelőznek. A fiatal harcosok halhatatlanok és ugrálnak az időben.
  Gépfegyverekkel lövöldöznek és puszta lábujjakkal halálos gránátokat dobálnak.
  A britek és más harcosok megtépése.
  Oleg ordít, lövöldöz és kaszál:
  - Az űrtestvériség harcosai vagyunk!
  A lány Mirabela csupasz lábujjával gránátot dobott, és felsikoltott:
  - És kétség nélkül legyőzünk mindenkit!
  Aztán a lány csupasz sarkával olyan erősen megütötte Buckingham hercegét, hogy kitörte a nyakát!
  Elfoglalták Londont, és végül befejezték a világ meghódítását.
  Így jött létre az egyetlen birodalom. Nagy Péter 1735-ben halt meg, és unokája, II. Péter lépett a trónra. Még fiatal, de okos és kemény uralkodó. Oroszország megerősítette a centralizációt, gyárakat és utakat építettek. Megjelentek a repülőgépek, és egyre aktívabban nyúltak a vasutak.
  II. Péter hosszú ideig és stabilan uralkodott. 1790-ben Harmadik Péter követte. Az ország virágzó volt, de békés. Már szó van térbővítésről.
  1817-ben pedig megtörtént az első emberes repülés az űrbe. 1820-ban II. Sándor cár lett. Az új király az űr és az űrkutatás gyorsabb fejlődését akarta.
  1825-ben megtörtént az első holdrepülés. 1845-ben pedig orosz hajók repültek a Marsra. 1847-ben pedig a Vénuszra. 1850-ben a Merkúrhoz, majd a Jupiter műholdjaihoz. Orosz űrhajósok 1860-ban léptek be a legtávolabbi Plútó bolygóra.
  Így zajlott a naprendszer fejlődése. 1917-ben pedig megtörtént az első repülés a Naprendszeren kívül. Számos nagy csillaghajó indult az Alpha Centauri felé.
  És 1921-ben, és a Siriusra... Egyébként több, viszonylag normális bolygót fedeztek fel ott. Negyven évvel később megjelentek az első szuperluminális sebességgel repülő hajók.
  2017-ben pedig először repült orosz űrhajós a galaxis peremére.
  Általában csodálatos volt.
  2030-ban feltaláltak egy időgépet... És az emberiség a fejlődés egy másik, magasabb fokára lépett. Még akkor is, ha még mindig Rurikovicsok ülnek a trónon, és az abszolút monarchia uralja az emberi birodalmat.
  Van azonban egy ellenzék, amely azzal érvel, hogy Oroszországnak szüksége van-e köztársaságra. De ő csendes. Az emberek már elégedettek a fennálló helyzettel, hiszen az élet nagyon jó lett, és évről évre jobb.
  
  SZŐKE MEGMENTI IVAN BIRODALOMÁT A SZORÚSÁGTÓL
  Mirabela Magnetic ismét küldetésben van. Ezúttal a komoly Rettegett Ivánnak segít.
  Ebben az esetben megvédi Polockot Stefan Batory hordáitól.
  Az örök fiú, Oleg Rybachenko Polotszkban maradt. A támadást visszaverték, de a helyzet továbbra is aggasztó maradt. De ekkor megjelent Mirabela Magnetic és még négy lány. Úgy tűntek fel, mintha az űrben lévő lyukból lennének. Mind az öt lány mezítláb és bikiniben volt, így megjelent a bűvös hatos.
  A fiú, aki elég sokáig élt, és még mindig Mirabela Magnetic tanítványa volt, aki már elérte III. Napóleon idejét, füttyentett:
  - Megint eltaláltuk! Ez óriási!
  Oleg Rybachenko határozottan kijelentette:
  - És mindenképpen változtassa meg a történelem menetét!
  Natasa, Marusya, Augustina, Svetlana megrázta a kardját. A lányok nagyon elszántak voltak.
  Natasha azt javasolta:
  - Most hatan vagyunk... Üssük a lengyel tábort!
  Oleg Rybachenko készséggel támogatta ezt az ötletet:
  - És akkor? Csapkodjunk! Mindannyian együtt nagy erőt alkotunk!
  Mirabela Magnetic nagyon készségesen egyetértett ezzel:
  Kolosszális erő vagyunk!
  És a csupasz sarka összetört egy csótányt.
  A harcosok pedig megerősítésképpen egymásra csapták mezítlábukat.
  Éjszaka hat edzett harcos ereszkedett le Pszkov város faláról. Lábujjhegyen haladtak a lengyel tábor felé. Itt formálisan Lengyelország hadserege, de valójában zsoldosok egész Európából. Főleg a sok német. Nagy hadsereg.
  De végül is a hat harcos menő. És a lányok a fiúval fogták és eltávolították az őrszemeket, mezítláb ujjaikkal éles tűket dobálva. A megtört őrszemek elestek. A női harcosok meglendítették kardjukat, és vágni kezdtek. Mint egy kígyócsapat, megtámadták a tábort.
  A középkorban milyen szokatlan - amikor bikinis lányok támadnak. És ők, szétverve az ellenséget, a szó szoros értelmében a halál teljes mezőit vetik be.
  Oleg Ribacsenko meglengette a kardját, és felvágott. A fiú integetve vágott neki a buzgó ezredesnek.
  És mormolta:
  Harcolni fogunk a Szent Oroszországért!
  Mirabela Magnetic kettévágta a dús serpenyőt, és csupasz sarkával eltörte a német gróf orrát, ciripelt:
  Nem félünk a haláltól a csatatéren!
  Natasa, levágva a lengyeleket, németeket és más zsoldosokat, felsikoltott:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól!
  Megsemmisítve a lengyel hadsereget és a zsoldosokat, Marusya, ez a terminátorlány felkiált:
  - A csillagos ég alatt a halál nem visz el minket!
  Augustine, ez a propeller lány. A szovjet különleges erők legjobb inkarnációja, sőt néhány mutáns is, amely a lengyeleket vagdalja - írta a Twitteren:
  - Harcolni fogok az én szent Oroszországomért!
  Szvetlana, a kardját csavarva, a németeket, a svédeket és a lengyeleket feldarabolva, kerek sarkával csicseregve, csicseregte:
  - Megtöltöm a hatalmas géppuskát!
  Natasa átvágott a lengyeleken, a németeken és az összes európai zsoldoson, sőt a törökökön is, így csicseregte:
  - Pusztítsd el az ellenséget - nem ismerve a félelem árnyékát!
  A tüzes Ágoston, rézvörös haja úgy lobogott a szélben, mint Aurora zászlója, ezt suttogta:
  - Az univerzum világai rád néznek!
  Marusya, ez egy arany hajú szőke, ahogy csipog, felugrál a csupasz lábára:
  - Égjen vérben az inged!
  Mirabela csupasz lábujjával is éles korongot dob, levágja a zsoldosok fejét és ugat:
  - Rettegett Ivánért!
  Szvetlana nagy lendülettel a lengyel gyomrába ütötte csupasz sarkát. Aztán csupasz lábujjaival több korongot eldobott, levágott pár tucatnyit, és felkiáltott:
  - Halj meg a Hazát lélekszeretően!
  És a lányok nevettek. Milyen szép és szexi ördögök ezek. És nagy, és megkönnyebbült izmokkal felfújva. És mezítláb tűket dobálnak, és vékony korongokat - egyszerre több katonát is megölnek eggyel.
  És szó szerint átmennek a holttesteken...
  És véres, kecses nyomokat hagynak a csupasz, lányos lábról.
  És csak hat ember több tízezer harcos ellen. De pánik van a lengyelek soraiban. És nem tudják, hányan támadták meg őket. És teljesen őrültek. Néhányan lőni is kezdtek egymásra, és megvágták magukat.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, mezítláb hajított egy házi készítésű bombát, és lengyelül üvöltött:
  - A németek támadtak! A németek megtámadnak minket!
  Aztán ismét eldobta a bombát, és felkiáltott, ezúttal németül:
  - Lengyelek támadtak! A lengyelek támadnak ránk!
  Mirabela németül vette fel:
  - Lengyelek támadnak ránk! A lengyelek megölik a németeket!
  És ami kezdődött: a német zsoldosok megküzdöttek a lengyelekkel. És a svédek is csatlakoztak a mészárláshoz. Véres verekedés volt. Amit tetézett a kardok lengése, a mezítlábú lányok szablyái és egy szakálltalan fiú rövidnadrágban.
  Oleg Ribacsenko szívből kiáltott fel:
  - Ha összefogunk, legyőzhetetlenek vagyunk!
  És hozzátette németül:
  - Rubin lengyelek!
  Aztán svédül:
  - Aprítsd fel a lengyeleket és a németeket!
  Aztán a mezítlábas fiú lengyelül hozzátette:
  - Aprítsd fel a németeket és a svédeket!
  Mirabela is üvöltötte a tüdejét:
  - Aprítsd fel a lengyeleket és a svédeket!
  A lány pedig csupasz sarkával állon ütötte az ellenséget.
  És csupasz lábujjakkal mérgező tűket dobáltak.
  És a pánik fokozódott... A kölcsönös civakodás egyre nőtt. A fiú és Natasa pedig leple alatt közeledni kezdtek, ugrást vágva maguknak a holttestekből, Stefan Batory lengyel király sátrához.
  Ez a király Semigrad kormányzója volt. Vagyis a török szultán alispánja Magyarország felett. Az interregnum Lengyelországban elhúzódott. A lengyel trónra pályázók között volt Rettegett Iván. Ivánnak azonban nem sikerült elfoglalnia a trónt. A nyugati országok ellenállása is megtette hatását, amelyek nem akarták Oroszország ilyen éles megerősödését. És a dzsentri félelme, hogy elvesztik szabadságjogaikat. És magának a Rettegett Ivánnak a tétovázása - nem vezet-e Lengyelország annektálása oda, hogy saját bojárjaik felkapják a fejüket?
  Mindenesetre történelmi esemény: Oroszország és a Nemzetközösség egyesítése Ivan Vasziljevics uralma alatt nem történt meg. A lengyel trónt pedig hirtelen elfoglalta Stefan Batory. Ekkorra Oroszország elfoglalta Livónia nagy részét. A hetvenhetedik évben pedig Rigán és Revelen kívül szinte egész Livónia Oroszország alá tartozott.
  Stefan Batory, miután erőt halmozott fel, és pénzt kapott a háborúra a török szultántól, és a Vatikán hadjáratot indított Oroszország ellen. Polockot választva első célpontnak. És e város alatt dőlt el a livóniai háború sorsa. A valós történelemben Polotskot a lengyelek vették át, majd magukhoz ragadták a kezdeményezést és elkezdtek nyerni. És felbecsülhetetlen katasztrófák értek Oroszországot.
  De ezúttal a csatában, egy csodálatos hatos. És a lengyelek és zsoldosaik nem tudnak ellenállni nekik!
  A mészárlás pedig olyan véresen ment, hogy mesében nem lehet elmondani, nem tollal leírni. Bár például egy elektronikus billentyűzet teljesen lehetséges.
  Oleg Rybachenko fütyült és ugatott:
  - A lengyelek levágják a németeket!
  Mirabela Magnetic felkiált:
  - A németek lengyeleket vágnak!
  És áttört Natasával a király táborába. Stefan Batory próbált tájékozódni. Gazdag ruhában volt, keleti és európai vonások keveredtek.
  Oleg Ribacsenko egy éles, vékony korongot dobott a fiús láb csupasz lábujjaival. Ívben repült, halkan füttyentett. És a szeme közé szúrta Stefan Batoryt. A lengyel király halálosan megsebesült, és nyögve összeesett. Igen, nem volt könnyű az uralkodónak. Uralkodása nem tartott sokáig. Közönséges, mezítlábas fiú. Vagy még csak nem is szokványos megbuktatta.
  Oleg Rybachenko örömmel énekelte:
  - Vadászgép vagyok, ég a motorom! A mennyország az otthonom! És verjék meg az agresszort, én a halál menő ura vagyok!
  Mirabela csupasz lábujjával gránátot dobott, zsoldosok tömegét tépte szét, és nyikorgott:
  - És én egy hős lány vagyok!
  Oleg Rybacsenko görcsösen kiáltott lengyelül:
  - A németek megölték a királyt!
  És akkor megint hogy üvölt:
  - A svédek egyszerre vannak a németekkel!
  Mirabela a tüdejéből kiált:
  - Megbosszuljuk a királyt!
  És ezt követően valóságos szemétlerakó kezdődött a lengyelek és a zsoldosok között. Teljesen kivágták. És aktívan ostorozták egymást, és záporoztak golyókkal. A holttestek tömege pedig ömlött és darabokra szakadt. A harcosok pedig ezrével haltak meg.
  Aztán ott vannak a lányok és két fiú, ahogy próbálkoztak. Igazi káosz volt. És ilyen a teljes fakivágás. És megkorbácsolták a Fritzeket, a lengyeleket, a svédeket és még a törököket is. A húsdaráló pedig a legmagasabb osztályba került.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Az arany hozzáférhetetlen a svédek számára... Legalább van eszük! Levágom Oroszország ellenségeit! És akit karddal ölök meg!
  És a lányok útjai elváltak. És hagyják, hogy puszta ujjukkal dobják szét az összetörő tárgyakat. Ezek a legmagasabb szárnyú szépségek és madarak.
  Oleg Rybachenko fogta, és lelkesen énekelte:
  - Nem ismerős számomra a nyugtalanság! Van tároló a mellkasomban! A legmagasabb osztályú harcos vagyok!
  Mirabela, kezével a nyolcast fogva, hozzátette:
  - Ellenség sarok a szemébe!
  Natasha lelkesen énekelte:
  - És az Adidas cég harcosa!
  Marusya felugrott és ugatott:
  - Ló Pegazus!
  És hogyan fognak ugrani a harcosok, és hogyan ugatnak. És dübörög a hangjuk, mint a fekete lovaké!
  Tüzes Ágoston felszisszent:
  - Harcosok vagyunk... - A legmenőbb ütés! És milyen Ivan Krushila!
  Svetlana, ez a szőke terminátor megerősítette:
  - És mindenkit megfojtanék!
  Aztán ismét megdobta csupasz, kecses lábujjait, éles, mérgezett tűit.
  És ismét rengeteg ellenfél - németek és lengyelek.
  Mirabela csupasz sarkával egy házi készítésű robbanócsomagot dobott, szétszórva ellenfeleit, és nyikorgott:
  - Nagy Oroszországért!
  Nataska kitárta a fogát, mezítláb több halálos ajándékot adott ki, majd kiadta:
  - Harcolni fogunk a Földön! Az égen és a koromsötétben!
  Oleg Ribacsenko két kezében karddal vágva, fiús lábbal korongot dobva énekelte:
  A halálgép megőrült...
  Marusya, mindenkit sorban feldarabolva, és csupasz lányos lábának kecses ujjaival korongokat dobált, így folytatta:
  - Meteoritot repít!
  Tüzes Ágoston sziszegett, korongokat dobált, amelyek izzottak, és sziszegett:
  - És maga a Sátán uralja a világot!
  A szép hajú Szvetlana elragadtatva énekelt tovább:
  És ünnepeljük sikerünket!
  Natasha elvette, és örömében csiripelt:
  - Ma háború...
  Marusya lelkesen hozzátette, csupasz lábujjával tűket és korongokat dobálva:
  - Holnap béke lesz!
  A tüzes Ágoston vad dühvel válaszolt, sziszegve, mint egy kígyó. És mezítláb olyan éles tűket dobott, hogy mindenki torkán szúrt:
  - És higgy Lucifer bálványának!
  Svetlana vad, dühös rohammal folytatta:
  - Harcolni fogunk a földön az égen és a koromsötétben!
  Mirabela feldarabolta az ellenséget, és a fejével megütögette az ellenséget, fogta és kotyogott:
  - A Szülőföld dicsőségére és nekem!
  Natasha csupasz, kecses lányos ujjak segítségével korongot dobálva énekelte:
  - Küzdünk a végsőkig, szívünket egyhangúan dobogtatjuk!
  Marusya kuncogott és csiripelt, mezítláb vágta a lengyeleket és dobálta a kavicsokat.
  - És akkor holdfény a túlhajtáshoz!
  Tüzes Ágoston, aki halálos tűket küld, és ami üt és eltör, felszisszent:
  - És akkor bor - a végéig!
  A szőke terminátor puszta ujjaival ismét mérgező tűket küldött, és csicseregte:
  - Vagy sörbőséges öntés!
  Ezek után a szépségharcos felnevetett, és az ő nevetésétől Stefan Batory zsoldosainak felszakadt a dobhártyája.
  Oleg Rybachenko szellemesen megjegyezte:
  - Háború nélkül nincs béke, szeretet nélkül nincs ünnep!
  Natasha, aki éles szélű bumerángokat dobált kecses, lányos lábának csupasz ujjaival, csicseregte:
  - A nők vonzereje szereti a fiatalságot, a férfiak pénzügyeit!
  Marusya káprázatos mosolyt villantva, lábával halálajándékokat dobálva kiáltotta:
  - A nők fiatalon jók, a férfiak a pénzzel!
  A tüzes Ágoston, egy vixe tevékenységével, mezítláb okádta a halál patakait, és felszisszent:
  - A nő egy virág, a férfi egy drón, ami mézre megy!
  A gyöngyszőke Szvetlana csicseregte, csupasz sarkával dobálta a pengéket, kitárta a fogát:
  - Nőnek lenni jó, nőnek lenni rossz!
  Oleg Ribacsenko, a lengyeleket és a zsoldosokat levágva, kardjait helikopterpengéként lengetve, felmordult:
  - Egy férfinak a feleségével kellett volna lenni, de nem nőnek!
  Natasha kinyújtotta csupasz ujjait, bumerángokat nyírt, kék haját dobva ugatott:
  - Az ember mindig hím, de leggyakrabban a szukák viszik a kutyaéletbe!
  Zoya aranylevélszínű haját rázva, egyhangúan csicseregve, kitárta a fogait, és csupasz sarkával dobta azt, ami megöl, vagy ami még rosszabb, darabokra törik:
  -Jobb, ha egy férfi férfi, mint egy kurva!
  Mirabela, aki karddal trükközött - egy hármas sárkány, és csupasz lábujjával tőrt dobott, felmordult:
  - Az egész világ Szülőföldjéért szebb!
  Ágoston, akinek rézvörös haja úgy lobogott, mint egy proletár zászló, és csupasz, vésett lábai a halál és a megsemmisülés áradatát okádták, így kiáltott:
  - Ha egy férfi női testet akar, akkor férfi vállalkozást kell indítania!
  Szvetlana, aki mezítláb, egy ötágú horogkereszt formájú bumeránggal indult, csiripelt:
  - A férfinak jó, ha női teste van - de nem szó szerint!
  Oleg Rybachenko, egy körülbelül tizenhárom éves fiú énekelni kezdett, és szó szerint komponált útközben:
  Aranykorban születtem
  A haladás a nagy huszonegyedik század...
  És a fiú teste fiatal,
  Ő a legerősebb ember a világon!
  Fiú voltam egy boldog, nagylelkű világban,
  Úgy tűnt, egyszerre hegyeket tud mozgatni...
  Nem fedeztem fel: hogy kétszer kettő az négy...
  Hogy megvilágítsa a sikerhez vezető utat!
  De gyorsan előre a viharos huszadik századba,
  Amelyben a forgószél egy szent háború...
  Megsemmisült a márványkamrából -
  És a hatalmas Sátán uralja a labdát!
  Oroszországban ez az óriások törzse,
  Megfordíthatunk egy bolygórajt...
  Amikor a nép és a párt egyesül -
  És megvilágítják az utat a kommunizmus felé!
  Itt volt a fiú a háborúban,
  És Sztálin ideális lett számára ...
  A fiatal harcos mezítláb maradt,
  Amikor egy fasiszta megtámadta szülőföldjét!
  A föld ég és a fenyők pusztulnak
  A bolygó lángokban áll...
  A fiú mezítláb sétál át a hóbuckán,
  Nagy, bátor álmodhoz!
  Hogy mit tegyen, ő maga, sajnos, nem tudja
  Pörgés a hideg, vad hóban...
  Nos, valamiért Cain diadalmaskodik,
  A szemétládáknak minden sikerük van!
  Várhatsz - tudom, hogy működni fog,
  És gyorsan repülj a Marsra...
  A lányom sokat fogyott
  De a csatában csak osztályt mutatott!
  Mezítláb rohant a hóban,
  A fagy dühösen marta a sarkát...
  Ledöntjük a piedesztálról híres Adolfot,
  És csapjunk gyorsan!
  Visszaszorítottuk a nácikat Moszkvából,
  Egy nyíllal bejutottak a legyőzött Berlinbe ...
  És nagyon tiszta lett a bolygón,
  Íme, a kerub kitárja szárnyait!
  Belépünk Berlinbe, ezt biztosan tudjuk,
  Bár a fasiszta ravasz és kegyetlen...
  És ünnepünk lesz a ragyogó májusban,
  A nagyság ne menjen homokba!
  Felelevenítjük a világegyetem tágait,
  És lesz egy sugárzó paradicsom a bolygón ...
  A végtelen teremtés dicsőségére
  Fiú küzdj és merj!
  Mirabela Magnetic nagy lelkesedéssel tette hozzá gyöngyházfogait:
  - Lány, harcolsz és mersz!
  Oleg Rybachenko pedig eszeveszett dühvel küzdött, amely kifinomult körültekintéssel párosult. Egy jóképű, nagyon izmos fiú csupasz ujjaival nagyon ügyesen dobált éles korongokat, levágva a lengyel és német katonák fejét.
  A lányok pedig még ügyesebben lökdösték, és csupasz, kecses lábukkal tűt dobáltak és halált hoztak. A harcosok mindenkit karddal vágtak, és vérből és csontból totális port készítettek. És aprítottak, aprítottak, éles tűket bocsátottak ki, meg egy csomó korongot és bumerángot.
  A lengyelek óriási károkat szenvedtek, és megfulladtak a vértől. És hogy megfulladtak. Mint a szökőkutak és a skarlátvörös folyadék vízesései folytak. És fröccsent, megégett, elvesztett végtagok. Mindez eszeveszett, hurrikános tempóban történt.
  Több mint 60 000 katona pusztult el és pusztult el.
  Oleg Ribacsenko, aki a gyerekek csupasz lábujjaival halálos korongokat dobált, kotyogott:
  - A csapatok készen állnak - úrnőm! Mindenkit elpusztítunk!
  Natasha szellemesen és fogát tátva kijelentette:
  Mindenkit elpusztítunk!
  Mirabela, miután megkapta a malmot, ezt motyogta:
  - És üsd meg az ellenfelet!
  És a harcosok elmentek mindenkit megvágni, és aprítani, mint a vágott kést. És ezek a légcsavarok pusztítóak voltak. És még énekelték is:
  - De hogy őszinte legyek! Irtsunk ki mindenkit!
  A harcosok szó szerint megégették versenytársaikat - egyszerűen kiirtották és teljes koporsókat csináltak. És figuratív és folyamatos pusztítást folytat.
  Mirabela úgy vágta az ellenséget, mint egy szelet sajtot, és levágta a fejét, és nyikorgott:
  - Oroszországért és az ország új elnökéért!
  Zoya egy lány aranyhajú, totalitárius kavarodást vezetett. És a bicepszével játszott, így szólt:
  - Mi ne lenne harcos! Mindig érdemes nyerni!
  És ismét a harcosok mezítláb dobáltak, pengékkel, amelyek eltalálták az ellenfelet. És vérpatakokat teremtettek.
  A lányok mezítláb csobbantak át a skarlátvörös tócsákon, és halomra emelték a skarlátvörös, halálos fröccsenést.
  Tüzes Angelica szellemesen jegyezte meg, és több halálos és gyilkos pengét küldött, amelyek őrjöngő, heves energiájú szökőkúttal permeteztek. És végtelenül kemény és dühös démonok egész felhői emelkedtek fel.
  A lány bölcsen így szólt:
  - Nevessünk és legyünk barátok! És mindenkit legyőzünk!
  Szvetlana szaltóba fordult, és csupasz sarkával ismét az egyik lengyel mellkasába csapott, hogy az megfordult, és a patáit eldobva több tucat ember nyakát törte ki.
  Svetlana örömmel kiáltott fel:
  - Ez egy halálos vixen! Ez a csapás!
  Mirabela zsoldosokat és egyéb gonosz szellemeket aprítva, karddal vágva, a magyar királyfi másik állkapcsát csupasz sarkával zúzva csicseregte:
  - Az én ütésem a leghalálosabb az univerzumban!
  Natasha kuncogott, és tüzes fogaival napsugarakat bocsátott ki, és így szólt:
  - A szerelem győz és megöl!
  A lányok pedig mind a négyen nevettek, de a nevetésük elfojtott és megölte az ellenfelet.
  Ebben a pillanatban orosz harcosok és milíciák léptek ki Polotsk kapuján. Teljes erejükkel az ellenségre rohantak. És aktívan csavart kardok.
  Ekkorra a legtöbb lengyel és zsoldos meghalt. És az ellenfelek megfogyatkozott sorai, amelyeket orosz csapatok hullámai támadtak meg. Az orosz csapatok ütése óvatos volt. A muskétákból lőttek az íjászok, de eddig elkerülték a közeledést. És kiirtott ellenfelek.
  És a lányok még mindig mezítláb pengéket és bumerángokat dobáltak, és kifedték hófehér fogukat. Még tükörképeket is engedtek, és elvakították az ellenfelek szemét.
  A lyakhok elvesztették az irányt, és éles kardok ütései végeztek velük. És nem volt esélyük, nem volt kegyelem. Volt valami, ami halálos és könyörtelen. És valami, amit emberi erőfeszítésekkel nem lehet megállítani.
  És kivégzések íjászok, milíciák és könyörtelen fakivágások, terminátorlányok által, akik zúznak és darálnak.
  Jó harcosok viselkednek, és keményen vágnak. És úgy döntenek, hogy lerombolják a főnökök céljait. Levágták a fejüket, korongokat dobáltak. Vagy vájja ki a szemet - éles tűkkel. Tehát a lányok merészen és hűvösen viselkednek. Minden ceremónia nélkül darálnak.
  Mirabela rengeteg zsoldoson és egyéb söpredéken vágott keresztül, kardjai alatt pedig olyan fejek, mint a görögdinnye, skarlátvörös fröccsenések szórták szét minden irányba.
  A lány felkiáltott:
  - A legmagasabb osztályom az univerzumban!
  Natasha mezítláb csavart gránátot dobott, és ahogy csipog az energiától:
  - Mi vagyunk a kozmosz nagysága! Mindenkit megölünk!
  Zoya aranyhaját rázva csupasz ujjaival egy kihegyezett végű kört küldött.
  És dühösen kiadta, és bólintott:
  - Én vagyok az, aki hoz és kivesz!
  A tüzes Angelica újabb halálajándékot küldött, és szellemesen megjegyezte:
  - Bármely bolond kibírja, nem minden bölcs hasznot húz!
  Szvetlana szellemes és csillogó gyöngyhajú, előhozott egy aforizmát:
  -Ölj, képes és idióta, a feltámadás nem zseniális!
  Oleg Rybachenko is nagyon eredeti módon adta ki:
  - Legyőzve az ellenséget - megölöd, legyőzve magad - jobb életet adsz!
  Mirabela hozzátette, élvezettel legyűrve az ellenséget:
  - Jobb egy életet adni egy méltó embernek, mint megölni ezer gazembert - termékenyebb virágot nevelni, mint ezer rovart taposni!
  Natasa a lengyeleket és a magyarokat levágva megjegyezte:
  - Nem az erős, aki öl, hanem a mindenható, aki feltámaszt!
  Vörös hajú Angelica, átvág a Nemzetközösség katonáin, vyaknula:
  - Aki a küzdelem előtt túlságosan felhúzza az orrát, a trófeák osztásakor marad az orrával!
  Zoya, átvágva az ellenfeleken, csupasz lábujjával egy gyilkos gránátot dobott, felmordult:
  - Amikor az ember megszűnt majom lenni - amikor nem a természetet kezdte utánozni, hanem egy angyali fajtát!
  Szvetlana átvágott az ellenségeken, és kiengedte a villámot skarlátvörös mellbimbójából, megfogta, és szellemesen kiadta:
  - Hogy az ember majom volt-e, az vitás kérdés, de uralkodási vágyában tipikus állat, sőt hajlamos a hibernálásra!
  Mirabela Magnetic, aki dühvel vágta ellenfeleit, és végzett az utolsó ellenfelekkel, hozzátette:
  - A politikus oroszlános ambíciókkal, disznómódszerekkel, szamármakacssággal, plágiumra hajlamos majom róka!
  Aztán egy csupasz rózsaszín talpú gránátot dobott, és hozzátette:
  - Ha csak okos akarsz lenni - higgy a tankönyveknek, ha igazán bölcsebb akarsz lenni - ne bízz a politikusokban!
  Stefan Batory hadserege véget ért. Az orosz hadsereg ismét Varsóba ment. És választásokat tartottak a szejmben, ahol Rettegett Iván lett a Nemzetközösség új királya.
  Megtörtént a szláv világ népeinek egysége. És Livónia is Oroszország része lett. Aztán jött a győzelem Svédország felett és Viborg elfoglalása.
  És akkor Skopin-Shuisky kormányzó elérte Stockholmot. És Svédországot meghódították.
  Oroszország azáltal vált nagy birodalommá, hogy tekintetét kelet felé fordította. És sok hódítás történt, plusz városok építése. Ezután az orosz csapatok meghódították a Krími Kánságot az Azov erőddel együtt. És ezek nagy eredmények.
  Rettegett Iván 1599-ig élt, és uralkodása nagyon hosszúnak bizonyult, és ami a legfontosabb, dicsőségesnek bizonyult. Ötödik Iván fia került a trónra, és a Rurik-dinasztia megmaradt a trónon. A hódítások és a hadjáratok folytatódtak.
  De ez egy másik történet. Hacsak a cári Oroszország nem járt jobban, és a lengyelek, ukránok, fehéroroszok és oroszok együtt voltak, és magabiztosan győzték le az ellenséget. Így fokozatosan meghódítva az egész világot, és királyságról királyságra terjeszkedve!
  És Rettegett Iván az orosz cárok legnagyobbjaként maradt meg az emberek emlékezetében! És a legnagyobb hódítóként vonult be a történelembe, többszörösére növelve az Orosz Birodalom területét!
  
  EGY LÁNY SEGÍT NAPOLEONNAK III
  A Mirabela Magnetic lány a francia-porosz háború világába került, Bismarck és III. Napóleon között. A valós történelemben Németország győzött és befejezte egyesülését. Aztán ez vezetett az első világháborúhoz, valamint az Orosz Birodalom és a Romanov-dinasztia összeomlásához.
  Természetesen Oroszországnak jobb lett volna, ha Németország nem egyesül, és nem tudja legyőzni III. Napóleont.
  Mirabela Magnetic, mezítláb csapkodva a fűbe, most a franciák felé rohant.
  Figyelmeztetni kellett, hogy Sedan közelében a poroszok csapdát készítettek III. Napóleon számára, és elfoglalták az uralkodó magasságokat.
  Mit mondhatunk III. Napóleonról? Nagy Napóleon unokaöccse próbálta utánozni nagybátyját. És egy hatalmas birodalmat akart létrehozni, és meg tudta hódítani Európát.
  Eleinte sikeres volt. Sikerült megnyerni a krími háborút Oroszországgal. Igaz, súlyos veszteségek árán maga Franciaország nem kapott ebből területi nyereséget. Aztán az indokínai háborúk.
  Győzelem Ausztria felett, és néhány olaszországi terület annektálása.
  Ráadásul nem olyan sikeresen. Belgiumot nem fogták el. Mexikó is.
  Elveszett a lehetőség, hogy Ausztriát segítse a Poroszországgal vívott háborúban.
  És most a háború a hatalmas Németországgal.
  A valós történelemben - Franciaország teljes veresége és III. Napóleon elfogása.
  De Mirabelának, a mezítlábas, bikinis lánynak megvan az esélye, hogy elkerülje a katasztrófát. És ne engedjük, hogy Németország Oroszország nyugati határaihoz érjen, és hatalmas ellenséget fejlesszen ki.
  Mirabela egy ösvényen fut az erdőben, és énekel:
  - Ha, ha sokáig, akkor sokáig...
  Ha, ha az úton...
  Stomp ugorj és fuss!
  De talán, talán...
  De talán, lehetséges, lehetséges!
  Ez nagyon, nagyon lehetséges!
  Mehetsz Afrikába!
  Afrikában a folyók olyan szélesek
  És az afrikai hegyek olyan magasak!
  Ó, krokodilok, vízilovak!
  Ó, majmok, sperma bálnák!
  Ah, ah, és a zöld papagáj!
  Ah, ah, és a zöld papagáj!
  Itt ezzel a gyerekdallal ugrik Napóleon táborába III.
  A franciák elég sokan vannak, és a tábor nagy. Bár a fegyelem nem hasonlítható a poroszokhoz. És talán a fegyverek elavultak, az egyenruhák pedig túl fényesek. És általában a hadsereg rosszabb, mint Napóleon idejében.
  Igaz, a franciák jól tudnak szuronyokkal küzdeni. Ezt a fegyvert Franciaországban találták fel.
  Így szinte egyenlő feltételekkel lehet harcolni. És a küzdelem nagyon kemény lesz.
  A bikinis lányt nem állították meg. Bár a katonák felfalták a szemükkel.
  Mirabela ritka szépség és nagyon sportos kecses. Meztelen, kerek, rózsaszín sarkú cipőt villantva rohan magához.
  És most felszalad a fősátorhoz, ahol Franciaország császára, Harmadik Napóleon található. Nagy az ereje. Bár formálisan van parlament és szenátus. De valójában III. Napóleon szinte korlátlan.
  És most tele van vággyal, hogy legyőzze a németeket, és belefoglalja a kompozíciójába Dél-Németország egy részét.
  Természetesen távol áll az Első Napóleontól. Már III. Napóleon éveiben meghalt, és negyvenévesen leigázta egész Európát.
  De III. Napóleon még mindig hisz a dicsőségében. Ráadásul Franciaország már behatolt Afrikába, és hatalmas hiúsága van.
  A lányt az őrök megállították a sátor bejáratánál, és megkérdezték:
  - Mi dolgod van a császárral?
  Mirabela őszintén, zafír szemekkel nézett így válaszolt:
  - Magánvállalkozás!
  És kérdés nélkül átengedték. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen szépségnek csak személyes dolga van a császárnak.
  Mirabella csupasz, kecses lábát csapkodta a szőnyegeken, körbejárta a cirkuszi sátor méretű sátrat. Az őr többször is elhaladt mellette.
  Végül Mirabela belépett a császári irodába. III. Napóleon azonnal felkiáltott:
  - Micsoda szépség!
  A lány meghajolt az uralkodó előtt. III. Napóleon középkorú volt, alacsony és nem túl kiemelkedő. Kopasz, és nem úgy, mint egy nagy uralkodó.
  Mirabela sokkal magasabb volt nála, és a megjelenése olyan fényes.
  Napóleon mohón, gurgulázva nézett rá:
  - Olyan szépséged van... Csak egy csoda!
  Mirabela kuncogott, és így válaszolt:
  Mindenki azt hiszi, hogy szép vagyok. Csak néhány férfinak vagyok túl nagy!
  Napóleon bólintott, és megmutatta műfogait.
  - Imádom a nagy nőket! Kedvellek!
  Mirabela megnyomta csupasz, lebarnult, izmos lábát, és azonnal a szarvánál fogva megjegyezte:
  - Nem szeretkedni jöttem veled! És szeretnélek tájékoztatni, hogy a poroszok leshelyet állítottak fel az utadba, és várják, hogy belépj a völgybe!
  Napóleon felvonta a szemöldökét, és megkérdezte:
  - Honnan tudod, hogy?
  Mirabela keményen válaszolt:
  - Először is szokás a hölgyeket úgy megszólítani, mint te! Másodszor pedig - tudom!
  Napóleon beletörődött.
  - Volt egy homályos előérzetem is, de az intelligenciám nem erősített meg semmit. Honnan tudod, hogy?
  A lány logikusan megjegyezte:
  - Minden nőben az Ördög! És az ördög mindent tud - szinte Isten, csak a másik oldalon!
  A császár bólintott.
  - Logikusan! Túl csinos vagy ahhoz, hogy kém legyél. Nos, oké... Másfelé megyek, mondták a tábornokok, hogy Sedan alatt a síkság nagyon kényelmetlen támadáshoz. De veled akarom tölteni az éjszakát!
  Mirabella megjegyezte:
  - Köztünk negyven év különbség!
  Valóban, Napóleon már hatvankét éves. És kopasz, és nem ragyog a szépségtől. De a kopasz folt a homlokon még mindig kicsi, és a megjelenés nemes. A vállak meglehetősen szélesek, a mellkason sok a kavicsos rend.
  Sőt, a megrendelések nemcsak franciák, hanem angolok, oroszok és mások is.
  Bár Oroszország még örül is a franciákkal vívott háborúnak, akiket Németország béklyóba vert.
  Napóleon parancsot adott:
  - Bűnözz minket!
  A szolgálólányok odafutottak, és bort töltöttek ezüstserlegekbe. Aztán sarkukat taposva elszaladtak.
  Napóleon kortyolt egyet, és Mirabellának adta.
  Megkóstolta a bort. És éreztem, hogy ez kellemes és erős.
  Megitta a pohár felét, és megjegyezte:
  - Egy jó dolog! De előbb le kell győzni a poroszokat!
  Napóleon megkérdezte:
  - Francia vagy?
  Mirabela őszintén válaszolt:
  - Nem!
  A császár megkérdezte:
  - És te ki vagy?
  Mirabela büszkén mondta:
  - Orosz vagyok!
  Napóleon mosolyogva bólintott.
  - Olyan szép és orosz? A hajad olyan, mint az aranylevél!
  A lány megerősítette:
  - Szuper a hajam!
  A császár ezt javasolta:
  - Talán akkor megkóstolod a fekete kaviárt?
  Mirabella egyetértően bólintott.
  - Ez egy jó ötlet!
  És a lány egy aranykanállal egy pohár kaviár felé nyúlt. A császár mosolyogva azt javasolta:
  - Legyen a kedvencem! Hercegnőt csinálok belőled!
  Mirabella megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Nagyon hízelgő... De valami azt súgja, hogy nem lesz időm hercegnővé válni! A küldetésem rövidebb lesz!
  Napóleon felsóhajtott, és így válaszolt:
  - Szeretlek, nem ismertem korábban a szenvedélyt,
  Szívemben szerettem, gátlástalanul elsorvadunk...
  Olyan őszintén, olyan gyengéden szerettelek,
  Hogy adjon Isten - hogy szeressenek mások!
  Mirabela bólintott, és megjegyezte:
  - Nagy uralkodó válhat belőled. Tudod, elvihetlek a németek hátába, és a legnagyobb győzelmet aratod!
  Napóleon meglepődött:
  - Meg tudod csinálni?
  Mirabella a Twitteren írta:
  - Minden lehetetlen, talán biztosan tudom!
  A császár bólintott.
  - Kedves vagy! Táncoljunk.
  Napóleon felkelt. Bár Mirabela mezítláb volt, még mindig majdnem egy fejjel magasabb volt az uralkodónál.
  Elkezdtek táncolni. A lány nem volt túl jó ebben. De Napóleon segített neki.
  Mirabella a Twitteren írta:
  Mindannyian Napóleonokat nézünk
  Millió őrült...
  Az álmot akarják szolgálni
  És csak játékká változtak!
  Mirabela lelkesedéssel válaszolt, és elénekelt egy dalt Bonaparte Napóleonról:
  Napóleon, Napóleon
  Oroszország ellen harcolni ment, ha csak Oroszország ellen ment harcba, az egész világot uralni akarta.
  
  Uralkodni akart az egész világon, Sándor, hogy megkérdezze a cári félelmet Alexandra, félt, aláírtam neki egy levelet.
  
  Uraim, minden nemesünk, megijedtek, nem tudják, mit tegyenek.
  Megijedtek, de mindenki elmenekült,
  Ó, igen, nincs senki Moszkvában, testvérek!
  
  Egyként nem félt az ember - Itt van Kutuzov, mindannyiunk parancsnoka.Egyként csak egy nem félt - Kutuzov herceg - itt a hősünk!
  III. Napóleon bólintott.
  - Gyerünk, énekelj szépség!
  Mirabela tovább énekelt, egy egész verset, amelyet egyszer már látott az interneten:
  Állok a szupermarketben... Ott-taram-taram-taram...
  Nézem a polcokat, nem ütök meg senkit... És valami fehér angyal, aki nem hiába áll itt, Kedvesen azt mondja nekem: "Nos, mit akarsz? ... Mit?"
  
  És ettől a hangtól varázslatossá válik számomra, motyogok valamit, de nem hallom a gügyögésemet, azt mondom, hogy a böjt elvileg gyógyít, de valójában legalább feltennél valamit a polcokra. És
  
  erre Lucy angyal (így hívják őt a népek), halkan azt mondja: "Ott-taram-taram-ott-ott!!!", Ami valószínűleg azt jelenti, hogy nem éri meg, pl. , azt mondják, elharapja a torkod a natív szupermarketért!
  
  ... És megint úszom a nirvánában, mohón kapkodva a levegőt a számmal minden fehér-kék-piros lesz, minden
  
  
  
  
  
  oldalról szürke füst .nem engedték be őket ! A Szmolenszkaja mentén vonulnak vissza,ahol sikerült is egye meg mindent... A marsallok mögött tolonganak, nyáladzik éhesen... A vékonyabb gárdisták - csak kár rájuk nézni!
  
  Bonaparte remeg a kaviártól (ez egyébként egy jel!), Nézi a polcokat, és a kaviár erősebben remeg... Luce felé fordul, hozzánk hívja Murát, Vékonyabb és bájos, felemeli a bajuszát ...
  
  A császár így kezdi: "A la ger, com a la hero! Nagyon éhes a hadsereg! Nagyon éhes a sereg! Aranyban fogunk fizetni!" Lucy, szintén franciául, nagyon halkan és nyugodtan Mondja: " Nyisd ki a zenkit! Minden benne van az ablakban!",
  
  És a régi gárda medvekalapban Hajszolta a Pollock-csarnokot és sajttúrót ... A jó remények belefulladtak a Pollack sajtokba, Acél szuronyok hajlottak a sajttúróban ... A
  
  császár így folytatja: "A hadsereg nagyon éhes! Ó, a fenébe... sheri!", Hipnotikus erő, amiben a szeme leselkedik, Minden Lucyra irányul, körülötte már minden füstöl...
  
  A császár fenyegetően néz - Lucy ránéz Murat és Murat - ő egy bátor srác! Felhúzza a bajuszát, a császár lilává válik - Lucy Muratra néz, És Murat - bátor fickó, felhúzza a bajuszát, a Császár a szemével eszik - Lucy Muratra néz, És Murat - ő egy bátor srác , felhúzza a bajuszát.
  
  És az öreg gárda, fájdalommal az arcukon, "Pollock" fegyvereikkel döntött. A toulouse-i kornet - Austerlitz hőse - megharapta a sajtot... és örökre megnyugodott...
  
  A császár hangos kiáltással, és Murat ugyanazzal a kiáltással, És az őrök - szintén sírva - elhagyják a boltot, S tömegben bolyonganak a hófödte úton, Mindent átkoznak a világon ... Berezina elől ... Igen, igen . .. Kicsi...
  
  Megint megváltozik a kép: újra felderül körülötte minden, Ugyanaz a pénztár, ugyanaz a Lucy, csendesen és békésen, mint mindig. Állok és mosolygok, egyre melegebb a lelkem , megértem, mi lenne, ha volt itt enni...
  
  Mutass figyelmet.Kérem, hogy adjanak egy panasz- vagy javaslatkönyvet, Hogy két oldalra írjanak hálát.Hála, hála, hála és öt...
  III. Napóleon motyogta:
  - Szeretnivalo!
  A császár pedig leesett egy székre és horkolt. Mirabela hátranézett. És anélkül, hogy kétszer is gondolkozott volna, vett és töltött magának még bort. Örömmel ivott egy kortyot, és húzni kezdte.
  Aztán arcon csapta a császárt. Napóleon felébredt.
  A lány azt mondta:
  - Ideje, felség, csapatokat gyűjteni és a poroszok hátába menni!
  Napóleon felsóhajtott:
  - Az nehéz lenne!
  Mirabela így válaszolt:
  - Bátran harcba indulunk,
  A szovjetek erejéért...
  Megtörjük a poroszokat -
  Erre a dalra!
  Napóleon vonakodva engedelmeskedett. Most pedig Mirabela a karjánál fogva vezeti, és trombitálja a gyűjteményt. A csapatoknak már volt idejük pihenni, és itt az ideje, hogy egy körös manővert hajtsanak végre.
  Hogy egy kicsit felvidítsa Napóleont, a hőslány nyakmasszázst ad neki. Bonaparte Jr. pedig energiát áraszt magában. És itt jön a nagy francia hadsereg.
  Mirabela parancsokat ad ki a császár nevében. Ennek eredményeként a csapatok mozgásban vannak, de zene és dobolás nélkül. Ami nagyon szilárd. Gyűlik a sereg.
  És cselekszik, a horog mentén haladva, megkerülve a magasságot. Mirabela maga vállalta, hogy elküldi a franciákat. És nagyon kedvesen kiabál velük. A hadsereg mozgásban van.
  A lány előreszaladt, és csupasz, kerek sarkát villogtatva elrohant. A csapatok követték őt.
  Mirabela futott és énekelte:
  - Ha az erőd útban van,
  Az ellenség épített...
  Hátulról kell megkerülni -
  Lövés nélkül vigye el!
  Így vezetett a lány nagy sereget a poroszok hátába. A franciák pedig megtámadták a németeket, meglepve őket. Dühös és kétségbeesett támadás volt.
  Mirabela két szablyával csatába rohant.
  Először egy hős lány fogadást tartott a malomban, és levágta pár porosz katona fejét. Aztán csupasz sarka megfogta, és egy német tiszt állán landolt, összezúzva az állkapcsát.
  Mirabela felkiáltott:
  - Egy csapással elsöpörjük az ellenséget,
  A dicsőség acélkarddal lesz megerősítve...
  Nem hiába találtuk el a Wehrmachtot -
  Zúzzuk chipsre a poroszokat!
  És így a lány a térdét a német ezredes állához mozgatta. Egy erős ütéstől pedig kitört a nyaka. Ez valóban lenyűgöző küzdelem volt. És a harc az, amire szüksége van.
  Mirabela pillangótechnikát hajtott végre kardjaival, és csicseregve:
  - Szépség, szépség, porosz vagyok, mint a macska!
  És a csupasz sarka egy ugrásban mellkason találta a német tábornokot. Erős ütéstől felrepült, és porosz szuronyokba ütközött. Ez remekül sikerült. És kifröccsent vérforrások.
  Mirabela fogát kitárva csicseregte:
  - Nagy az erőm, szétzúzzuk a poroszot!
  A franciák váratlanul elkapták a németeket, és erősen összetörték őket. Bismarck hadserege több mint kétszázezer katona volt. És ez a legnagyobb csata a "Nemzetek csatája" óta. Harmadik Napóleon maga nem rohan bele a csata sűrűjébe, hanem inkább távolról vezet.
  Bismarck szintén nem mászik be a csatába. A széttöredezett német részeket igyekszik összehozni. Tehát a feszültség nem csökken.
  Mirabela két karddal vág. Ráadásul csupasz lábujjával tőrt dob az ellenségre. És rögtön három porosz esik egy jól irányzott dobásból.
  Mirabella énekelte:
  Apánk földjén élünk
  Lada unokái és Isten gyermekei...
  És szárnyas lovon repül,
  Oroszország az évszázadok nagy vívmányaihoz!
  És most a lánykardjait a poroszoknál csapkodják. És ismét a lány meztelen, kerek sarka egy másik német tábornok állkapcsát töri el. Mondjuk ez a lány - egyszerűen szuper.
  És most egyre közelebb kerül Bismarckhoz. A lány nagyon elszánt. És teljes erejéből dob egy nitroglicerines bombát. Elrepül, és mennyire tetszeni fog Bismarcknak a sisak homlokában.
  És volt egy erős robbanás. Bismarck a tábornokokkal együtt azonnal szétszakadt.
  És miután elvesztette a fejét, a porosz hadsereg egyszerre irányíthatatlan tömeggé változott.
  A németek pedig futottak, transzparenseket, fegyvereket és készleteket dobáltak. A franciák hevesen üldözték. És elűzték ezeket a poroszokat egészen a határig. Egészen addig, amíg szinte mindegyik el nem esett és fogságba esett.
  Ezt követően a háború már német területre költözött. Franciaország meghódította a terület jelentős részét, egészen az Elbáig. És megerősítette befolyását.
  III. Napóleon hamarosan meghalt, de dicsőségben halt meg. A trónt pedig IV. Napóleon követte.
  Oroszország Németország személyében nem kapott erős ellenséget. De a Törökországgal vívott háború alatt 1877-ben Franciaország ismét a Krím-félszigetre költözött. Sándor ilyen körülmények között kénytelen volt elhagyni a Balkánt. És Franciaország is elfoglalta Olaszországot... De Nagy-Britannia, aggódva a Napóleonok hegemóniája miatt, maga is belépett a háborúba.
  A harcok elhúzódtak és elnyelték egész Európát. Ausztria is belépett a háborúba.
  És Oroszország, már Harmadik Sándor alatt, ismét háborút kezdett Törökországgal. És mivel senki sem avatkozott bele, elfoglalta Isztambult, Kis-Ázsiát és Egyiptom területeit, valamint Irakot, elérve az Indiai-óceánt.
  Aztán Harmadik Sándor meghódította Iránt. Már nem béketeremtőként, hanem hódítóként vonul be a történelembe. Oroszország erősödött. Franciaország és Nagy-Britannia folytatta a háborút. Negyedik Napóleon szövetséget javasolt Oroszországnak.
  II. Miklós, aki örökölte a korán elhunyt III. Sándort, beleegyezett.
  Oroszország megtámadta az indiai, pakisztáni és egyiptomi brit gyarmatokat. Emellett az orosz szárazföldi erők megtámadták Ausztria-Magyarországot és Poroszországot.
  Európát orosz és francia csapatok hódították meg. Oroszország az összes szláv földet megkapta magának, és a határok az Odera mentén haladtak, majdnem Bécsig.
  Ezzel véget ért a világ első felosztása. Aztán Japán megtámadta Oroszországot. De az oroszok erősek és készek voltak. Ráadásul nem csak a Csendes-óceánon, hanem az Indiai-óceánon is hatalmas flottával rendelkeznek. Így II. Miklós cári Oroszországa magabiztosan legyőzte őket.
  Japán orosz tartomány lett.
  Ezután Franciaországgal együtt II. Miklós cári Oroszországa felosztotta Afrikát. Továbbá az oroszok Kínát is elfoglalták, Franciaország pedig teljes egészében Thaiföldet és Indokínát. Aztán az oroszok és a franciák elfoglalták Ausztráliát.
  Az egész keleti féltekét Oroszország és Franciaország felosztották.
  De a nyugati féltekén még mindig voltak megszállatlan területek, és elsősorban az Egyesült Államokban, de ezek meghódítása egy másik történet. És a Mirabela Magnetic jól sikerült - egyszerűen szuper lány!
  
  PUTYIN OROSZORSZÁGA HARCOK AFGANISZTÁNBAN
  MEGJEGYZÉS
  A 2011. szeptember 11-i támadások kudarcot vallottak. És most Putyin Oroszországa harcol Afganisztánban. A csaták hevesek, a mérleg himbálózik. Természetesen a női különleges erők képviselői különleges hősiességről tesznek tanúbizonyságot - a szép szex megveri a mudzsahedeket.
  . 1. FEJEZET
  Az amerikaiak minden esetre kiutasították országukból a gyanús személyeket, és a 2001. szeptember 11-i terrortámadás nem történt meg. És most az orosz hadsereg harcol a tálibok ellen.
  A harcok nagyon hevesek. És bombázták a mudzsahedek állásait.
  Négy orosz lány van az égen: Natasha Szokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  És aktívan cséplik a dushmaneket.
  És mezítlábuk ujjait nyomkodják a joystick gombjain. Ezek a harcos lányok. Aki szinte bármire képes.
  És megverték a gyűlölt dushmanokat. Háború folyik a tálibokkal. Leginkább Oroszország bombáz. De vannak olyan szárazföldi egységek is, amelyek ellenségekkel harcolnak.
  És beleértve a T-95 kísérleti járművet is.
  Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana is harcolnak.
  És a mudzsahedeket is csépelik...
  A háború több éve tart. Putyin elnöksége a végéhez közeledik. És az előző történettel ellentétben van intrika. Tényleg, ki fog nyerni? A gazdaság nem áll jól. A háború Csecsenföldön és Afganisztánban is elhúzódott. Tele van problémákkal. Az olaj- és gázárak nem olyan magasak, mint a valós történelemben. Tehát a kommunisták többet állítanak.
  Natasha Korshunova egy harckocsiból tüzelve megjegyezte:
  - Itt háborúzunk, de a kilátások nem látszanak!
  Zoya mosolyogva bólintott.
  - Ez nem a mi háborúnk! És miért kakukkolunk ezekben a hegyekben?
  Augustine így válaszolt:
  - Ne beszélj!
  Előre és felfelé, és ott...
  Végül is ezek a mi hegyeink -
  Segítenek nekünk!
  Segítenek nekünk!
  Svetlana egyetértett ezekkel:
  - Hiszem, hogy segíteni fognak!
  A T-95 pedig újabb nehéz lövedéket lőtt ki a mudzsahedekre. És alaposan összetörte őket, olyan megsemmisítő ütés.
  A robbanásveszélyes dushmanok töredékeit pedig levágták.
  Natasha megkocogtatta csupasz rózsaszín sarkát, és énekelte:
  - A szent kommunizmus felé haladunk,
  És mezítlábas gránátok dobnak!
  És a lányok agresszívak a csatában ...
  És a mudzsahedek valahogy megsütötték az egyik komszomol tag sarkát. Elkapták és a csupasz talpig egy vörösen izzó vasalóval. És azt kell mondanom, hogy nagyon fájt.
  És a lány üvöltött a szenvedéstől és visított ...
  Aztán csupasz lábujjai fogóval összetörték a dushmaneket. Itt van az ő politikájuk.
  Zoya elvette és felüvöltött:
  - Háború, háború, háború,
  Hadd ordítson dühösen az egész világon...
  A rangok és a rendelések gyorsabban mennek -
  Amikor a kagylók éjjel-nappal felrobbannak!
  És csupasz sarokkal hogyan kell megnyomni ...
  Augustine nevetve jegyezte meg:
  - Senki nem fog a lányok ellen taposni!
  Tehát tényleg arra kényszerítették a fogságba esett dushmant, hogy megcsókolja a mezítláb,
  Kecses lábak. És csókokkal leöntötte őket.
  Augustine érezte, ahogy a nyelve megnyalja csupasz, kerek, rózsaszín sarkát.
  És ő üvöltött:
  - Én vagyok a legerősebb a világon - áztatom az ellenséget a WC-ben!
  És megint csak röhögök!
  Itt a lányok Afganisztánban hevesek voltak.
  Itt Tamara és Veronica kényszerítették csupasz poros sarkukat, hogy megnyalják az elfogott mudzsahedeket. Aztán bepisiltek rájuk. És hogyan robbantják ki őket egy gránátvetőről - dushmaneket tépve.
  Tamara agresszíven megjegyezte:
  - Mi vagyunk a legmenőbbek a világon!
  Veronica beleegyezett:
  - Nem lesz jobb!
  A lányok pedig csupasz lábujjakkal az orruknál fogták a férfiakat, és szilvát készítettek nekik.
  Olyan szépségek. És válaszul, ha elfogták őket, megsütötték a sarkukat.
  A háború természetesen változó sikerrel megy tovább.
  Az orosz csapatok szétverik a mudzsahedeket. A válaszulók pedig aknaháborút folytatnak.
  És aláássák az orosz csapatokat is. Vagy leeresztik a lépcsőt, vagy valami mást robbantanak fel.
  És lelövik a helikoptereket kilövőkkel. Amit csinálnak, az rendkívül hatékony.
  Válaszul a lányok kigúnyolják a mudzsahedeket. És sok mindentől nyelvükkel nyaldossák a szépségek.
  Sztalenida fogát kitárva jegyezte meg:
  - Egy gonosz dushman mászik a sziklákon,
  Nyomd meg napalmmal!
  Nem kíméli őket
  Öld meg ezt a barom...
  Hogyan törjük össze a poloskákat -
  Üss, mint a csótányok!
  Szóval a lányok hozzáfogtak a dolgához...
  Alenka például a mezítlábas zászlóaljjával bikiniben, hogyan vállalkozott Allah harcosainak elpusztítására.
  És mezítláb fertőződött meg, és a lányoknak olyan megkönnyebbülésük van. A lányok sarka pedig kerek és rózsaszín.
  Alenka csupasz lábujjjal gránátot dob, és ordít:
  - A Szovjetunió nevében!
  Anyuta kuncogott, lekaszálta a mudzsahedeket és nyikorgott:
  - A Szovjetunió már rég elmúlt! Van Oroszország!
  Alla feldobott egy robbanócsomagot csupasz, kerek sarkával, és nyikorgott:
  - A Hazáért és dicsőségben való repüléséért!
  És a lány nevet. És ismét fordulatot fog adni, és rendkívül találóan.
  Maria, aki szintén lövöldözött, és halálos erővel dobott fel egy gránátot, fogát tátva csicseregte:
  - A legnagyobb győzelmekért!
  Olimpiada, aki a mudzsahedekre firkált, és rendkívüli pontossággal megölte őket, és csupasz lábujjával citromot dobott, nyikorgott:
  - Nagyszerű ajándékokért!
  Matrena is kísérteteket tört össze, és nyikorgott:
  - Dicsőség Oroszországnak, és Herkules lesz a messiás!
  Marusya, kiütötte az ellenséget, és puszta lábbal halálajándékot dobott az ellenségre, felkiáltott:
  - Oroszország anyáért!
  Ezek itt a harcos lányok.
  És megragadják a dushmanokat csupasz lábujjukkal az orruknál fogva. Így törik össze őket.
  Natasha gépfegyverekből firkálva nyikorgott:
  - A mi jogunkért!
  És hogyan fog a szépség és nevetni fog.
  Itt vannak a lányok - minden lány lány...
  Alice és Angelica mesterlövészekként dolgoznak. Nagyon szép és harcos lányok.
  És nagyon pontosan ütöttek puskából. Szinte senki sem tud megbirkózni velük.
  Alice, ha lő, akkor egyenesen a szemébe. És rendkívül találóan ütni.
  Aztán megjegyezte:
  - Harcolunk bátran!
  Angelica, ez a magas, izmos, vörös hajú nő gránátot dobott, széttépte a mudzsahedeket és nyikorgott:
  - A szent Oroszországért!
  A szőke Alice megdobta csupasz lábujjait, mérgező tűvel, átszúrta az afgán fegyveresek parancsnokát, és nyikorgott:
  - Új határokért!
  És megint lelőtt egy droidot egy puskából.
  Angelica megjegyezte:
  - És a buborék addig terjeszkedett, amíg ki nem kipukkadt!
  Alice egyetértett ezzel:
  - Mindennek tudnia kell a mértékét! Hiszen a bolygó kerek!
  A lányok pedig fogukat tátva nevettek.
  Valójában itt harcolnak, és nem tudni, miért.
  Afgán háború - második epizód!
  Volt azonban csecsen háború is, ismétléssel. Először vereség, aztán bosszú.
  De Afganisztánért Putyin bosszút akart állni. Afganisztán meghódítása annyit jelent, mint a szovjet vezetők eredményein felülmúlni.
  Elvették a háborút Afganisztánért!
  Csak a kérdés fog sikerülni? Egy remény a harcos lányoknak!
  A lányok nagy lelkesedéssel legyűrték az ellenséget...
  A harcos lányok kecses, lebarnult, izmos és csupasz lábai csobbantak át az áprilisi napsütésben felmelegített meleg tócsákon.
  Az esőben mosott komszomol harcosok gyönyörűek voltak, mint a tündér tündérek, bár rettenetesen karcosok, csatákban sebesültek, bíbor cinegek ártatlan arcokon. A csata során a nagy Oroszország elbűvölő harcosainak szinte minden ruhája megégett vagy elszakadt, félmeztelenül szaladgáltak, hajfáklyák: Galina, mint az aranylevél, Angelin, mint a kitörő Vezúv vulkán lángjai. karcsú, gördülő izmaik, mint a higanycseppek.
  Mögötte holttestekkel és összetört felszerelésekkel tarkított mező volt, mind bombákkal, kráterekkel és mély sebekkel, ismeretlen lemezrepülőgépek becsapódása miatt maradt árkokkal.
  Maga Kabul, mint egy gyógyíthatatlan betegségtől gyötört test, fekete, de ugyanakkor mintha élettelen füstöt lövellt ki. Égetett anyag atomjaiból készült spirálok sátáni díszben keresztezték és metszik egymást az égen.
  Angelina szibériai harcos megjegyezte:
  - Még a természet is igyekszik hangsúlyozni emberi gyengeségünket, tehetetlenségünket az elemek előtt!
  Galina, aki egy erős ütéssel vizet fröcskölt a tócsára, ellenkezett:
  - Mi, emberek fel vannak ruházva azzal az ajándékkal, hogy megteremtsük saját valóságunkat. Hiszen az elme lényegében erősebb, mint az izmok. Mik azok az izmok? Csak fehérjeszálak, amelyekben elektromágneses erők kölcsönhatásba lépnek.
  Angelina felnézett az égre. A füstörvények mintha miniatűr csatát indítottak volna egymás között. Mintha a démonok osztoznának a hatalmon az univerzum felett. A patakok összeütköztek, keresztezték egymást, majd egyfajta díszt alkottak, majd éppen ellenkezőleg, összemosódtak a térben.
  Angelina véletlenül egy fémszilánk hegyébe fúrta mezítlábát, és megállva felnyögött:
  - A fenébe is, nagy bajban vagyok! Milyen élesek lehetnek a töredékek!
  Galina filozófiailag megjegyezte:
  - Az egész világ tűkből áll, csak az élőknek tűnik karcsúnak, a patkolt tudat miatt! - És hozzáadott pontosítást. - Minket idegenek is fel- és levetkőzhetnek, de mi csak magunkat "cipeljük"!
  Angelina automatikusan feldobta a puskáját, és rálőtt a makacsra, hogy megnedvesítsen mindenkit, aki a dushman elé bukkant. A törött arcú mudzsahed kiejtette a puskáját a kezéből, és felnyögött. A szibériai harcos ugratott:
  - Menő lennél, de rossz leszel! Ide vezet a sejkek szolgálata!
  Galina hasra vetette magát a földre, és célzott sorozatban lőtt. Három mudzsahed simán letelepedett a friss tavaszi füvön. Angelina teljesen ésszerűen mondta:
  - Orosz földet akartak, hát megkaptad, igaz, fix korláttal!
  Galina ravaszul kuncogott:
  - A határtalan terekre vágyó uralkodók szigorúan a limitnek megfelelően kapnak pénzt a sírjukért! Azonban sajnos nem ritkábban temetik el a polgárokat!
  Angelina teljes komolysággal mondta:
  - A halál rossz, de az élet az iga alatt még rosszabb... Minél nehezebb az iga, annál nehezebb ledobni róla. - Aztán eszébe jutott a tüzes ördög. - De most győzelmes lakomát ünnepelünk, minden jól megy, sőt a Harmadik Kalifátus bevehetetlen fővárosa is - Kabul a lábunk előtt!
  Galina fáradt hangon mondta:
  - És mi értelme. Később még őrölni kell majd, ahogy nem is álmodtunk! Gondolod, hogy most az afgánok mindent megtesznek értünk? Naiv lány vagy!
  Angelina teljesen ésszerűen tiltakozott ez ellen:
  - Ha legyőzzük fő ellenségünket, akkor ez forrásokat szabadít fel a további küzdelemhez! Ezt neked magadnak kell megértened.
  Galina válasz helyett az előtte heverő árkos mezőre nézett. Hány orosz és afgán fickó talált halált rajta? A világ nem pokol, de egyáltalán nem mennyország. Ebben talán még a legvalószínűbb - az alvilág hatalmas tárgyai dominálnak. Hiszen az egyházi ortodoxiák azt tanítják, hogy egy jelentéktelen kisebbség üdvözül.
  Az emberek többsége pedig természetének bűnössége miatt kínra van ítélve.
  Galinát mindig ingerelte és elutasította a Szentírás ilyen posztulátuma. Tényleg ezt tartják az ortodoxok bűnnek? Még az is teljesen természetes, hogy minden élő ember karrierre és felsőbbrendűségre vágyik. De ez nem az emberi természet természetes következménye? És az evolúció megváltoztathatatlan törvénye.
  Például, ha a Vörös Hadsereget Krisztus tanításai vezérelnék - a jobb arcodba ütnek, balra fordulsz, mi lenne a vége az egész Szovjet Haza számára.
  A komszomol lányok egy hiányosan megsemmisült afgán tablettadobozba botlottak, és célzott tűz alatt kénytelenek voltak lefeküdni.
  Angelina csupasz talpával dörzsölte a füvet, mert nagyon viszketett a sarka, így szólt:
  - Néha szenvedni kell... De még a liszt is rutinná válik, ami valójában a legrosszabb!
  Galina pozíciót változtatott, egy pontos lövéssel lefújta az ugató hangon parancsoló mudzsahed fél koponyáját, és felmordult:
  - A wahhabizmus nem esztétikai módszereket alkalmaz: öt az egyhez. És ha kevesebben vannak, akkor visszahúzódik!
  Angelina szomorúan mondta:
  - Mit akarsz őszinteséget a rókától?
  Galina szomorúan válaszolt:
  - Egyetért, mert hinni akar valami szépben! Akár a róka őszintesége, vagy a farkas nemessége!
  A komszomol lányok kénytelenek voltak négykézláb felkúszni a túlélő tablettákhoz. A kúszás ősi taktikája, amelyet a női harcosok használnak a csatákban. És azt kell mondanom, nem sikertelenül.
  Angelina egy robbanásban lerohant öt tálib katonát, akik megpróbáltak kimászni a rejtekhelyükből, és elragadtatva mondta:
  - Az orosz hadsereg, mint mindig, most is nyer. Még akkor is, ha az ellenségnek előnye van!
  Galina, aki ütős sorozatot adott ki, nevetett válaszul:
  - A mudzsahednek soha nem lesz előnye. - Aztán egy lövéssel leütni kettőt - tette hozzá. - Most már soha nem lesz!
  Angelinának alig volt ideje lehajtani a fejét a támadástól. Még egy tüzes hajszálat is levágtak, egy szögletes szilánkot. A vörös hajú komszomol harcos felkiáltott:
  - Itt egy fodrászat ingyenes, bár a vécé drága!
  Galina könnyein át kuncogva válaszolt barátjának:
  - Tudod, ez egyáltalán nem vicces... Általánosságban elmondható, hogy halál esetén lesz-e folytatás, ez a kérdés?
  Angelina úgy tett, mintha meglepett volna:
  - És tulajdonképpen mi a felhajtás? Végtére is, a nemlét legalább nem tartalmaz fájdalmat, fáradtságot vagy élményeket. Szóval sokkal édesebb, mint a mi folyamatos megpróbáltatásokkal teli életünk! - És akkor a tüzes ördög hozzátette. - Az élet a keskeny ösvény folyamatos próbája, de a problémák a táplálkozás, a nagy ívű élni vágyunk!
  Mielőtt válaszolt, Galina megpillantotta a mudzsahedeket egy korcs arccal, és a ravaszt finom lenyomásával véget vetett a kanalazásnak. A komszomol harcos vörös fürtjeit rázva vigyorgott:
  - Tudod, kivétel nélkül mindenki jobban szereti az életet, mint a semmit. Ez azt jelenti, hogy még a saját fejünkben is van valami leírhatatlan varázslat!
  Galina nyilvánvaló erőfeszítéssel felkacagott:
  - Beleértve az életet és a szenvedést! - Az aranyhajú komszomol harcos megállt, és nyugodtabb hangon, gyötrődés nélkül hozzátette. - De vajon meg lehet-e érteni a fényt az árnyék ismerete nélkül? És a boldogság nem ismer fájdalmat. Minden fény a dualizmuson keresztül ismert!
  Angelina csak részben értett egyet:
  -Ha így beszélünk, akkor le kellett győznünk a mudzsahedeket, hogy valóban megértsük a győzelem ízét. - A tüzes ördögi Komszomol tag megmozgatta az öklét, és széthasította a födém töredékét. - Valamint végül is a dualizmus: vesztett és nyert! A győzelem mindig keserű a veszteségekkel, de édes a díjakkal - a vereség csak keserűséget kap, és a "prémium" iga sós ízét!
  Galina az optikai irányzékot törölgetve nem tudott segíteni, de egyetértett:
  - Igen, persze, mindenben jelen van egy bizonyos dualizmus. Mint egy kedves Istenség, reménytelenül rutin lenne az Ördög nélkül.
  Angelina a tüzet leállítva sietett, hogy kijavítsa barátját:
  - Önmagában az Ördög kifejezés az ógörögben rágalmazót jelent. Vagyis a Biblia kísérletet tett arra, hogy az Istennel szembeni ellenállást a leggonoszabb módon mutassa be.
  Galina, aki kiütötte egy másik mudzsahed szemét egy mesterlövésztől, felszólította barátját:
  - Ez fekete PR. Megpróbálja növelni az értékelését az ellenfél csökkentésével?
  Angelina logikusan megjegyezte:
  - Természetesen minden hatalmon lévő személy a saját adminisztratív erőforrásait használja fel ellenfele hiteltelenítésére. Ebben van egy bizonyos minta, nem az a vágy, hogy átadjuk a hatalmat és elveszítjük a kiváltságokat egy vályúval. Ezért legalábbis naivitás elvárni a Bibliától az Isten és a Sátán közötti konfrontáció objektív meghatározását.
  Galina még kék szemeit is a homlokára forgatta:
  - Természetesen nem lehet objektivitást követelni a hatóságoktól. De a kérdés az, hogy ki a Sátán. A legtökéletesebb angyal, aki nagyobb szabadságot próbál adni a teremtésnek, vagy... Az, aki a gonoszság és a szenvedés atyja lett?
  Angelina szomorúan felsóhajtott.
  - A fájdalom és a szenvedés olyan természetessé vált az emberiség számára, hogy komoly kétségeim vannak afelől, hogy Lucifer szülte őket... Mindenesetre a Mindenható Isten vágya nélkül nem valószínű, hogy egy teremtett lény legalább sikeres lenne. ..
  Galina, miután halálos golyót küldött a mudzsahedek görbe orrnyeregébe, lerobbant, és azonnal vérbe borult. A harcos azonnal beleegyezett:
  - Igen, az ördögnek tulajdonított gonoszság és probléma ugyanaz, mint az, hogy megsértődik az ostor, aki eltalálta, mint az, aki megütötte.
  Angelina maga, rövid lövéssel eltalálta az ellenséget, és a legközelebbi elvetemült arcra is ültetett egy fenéket, majd hozzátette:
  - Ide inkább a következő hasonlat illik: a tulajdonos botot faragott fából, megverte vele a rabszolgát, majd azt mondja - a bot abszolút gonosz, a tulajdonos pedig abszolút jó!
  Galina akaratlanul is megfordult, és a lány kulcscsontjának törött csontja iszonyatos fájdalmat okozott a gyulladt ízületekben. A harcos enyhén ráncba ráncolta a homlokát, de nem hajolt le nyöszörgésre. Sőt, mintha teket játszott volna, leütött három mudzsahedit. Az egyik afgán leejtett egy felhúzott faustpatront, aminek következtében a kilövő elsült.
  Egy tűzköteg mintha átégett volna a betonon, és a testek, csontok, szakadt hús szilánkjai repültek felfelé.
  Galina kuncogva, kigúnyolva magát (humor nélkül nem lehet túlélni egy háborút, vagy legalábbis nem tartja egészségben a pszichét) énekelte:
  - Micsoda fájdalom, jó fájdalom: meccs a nácik szellemei ellen; száz - nulla!
  Mindkét gyönyörű lány hangosan, hangosan nevetett... És láthatóan egy szúrós nevetés annyira érintette a megijedt mudzsahedeket, hogy az oldalukról érkező lövöldözés azonnal nedves lett. A csend olyan hirtelen és súlyos volt, hogy a harcosok fülét ütötte. Még valószínűleg a V-5 rakéta koponyában történő robbanása sem volt olyan halálos!
  . 2. FEJEZET
  Angelina felkiáltott:
  - Semmi sem kiált olyan átütően a veszteségekről, mint a katonai szünet!
  Galina, mezítláb idegesen vakargatva a fülét, kifogyhatatlan szellemességgel hozzátette:
  - A csata hangjai fülsüketítőek, de igazán megsüketülsz, ha nem veszed észre az ágyúzás végét!
  A mudzsahedek váratlanul megkönnyítették a feladatot - eldobták a fehér rongyokat, és üvöltözni kezdtek:
  - Bin Laden kaput! Bin Laden kaput!
  A szibériai harcos ismét nem tudott ellenállni egy aforizmának:
  -A nép úgy bánik a rossz uralkodóval, mint a sörrel, hidegen és az asztalon akarja látni, de nem csak egy papírral hajlandó fizetni érte!
  Galina finoman megjegyezte ezt:
  - Ha rossz az uralkodó, jól idézik a viccekben! És ha sok a vicc, akkor az élet vidámabbá válik! És a nevetés meghosszabbítja az életet! Vagyis haszontalan vezetőkkel: az élet olyan, mint egy folytonos anekdota: hosszú, vidám, szörnyű, de mindig tudni akarja a folytatást!
  Angelina idegesen felkacagott.
  - És nem tudtam, hogy a középszerű királyok miért uralkodnak ilyen sokáig!
  Majdnem százötven mudzsahed megadta magát. Köztük legalább harminc, tíz-tizenhat éves fiú volt, többségük rövidnadrágban és mezítláb, akiknek sikerült megverniük csupasz lebarnult térdüket a lövészárokban. Alig rongyos rongyokkal letakart gyönyörű lányok láttán a fiúk elpirulnak és lehajtják a fejüket, ugyanakkor továbbra is dühösen nézik a kísértetiesen szép harcosokat.
  A mudzsahed-afgánok zavartan teszik le a fegyvert, eszükbe sem jut, hogy kár azt gondolni, hogy a zászlóalj fele megadja magát két sebesült, még nagyon fiatal lánynak. Mennyire félnek és elképednek.
  Az egyik fiú idegesen vakargatta piszkos talpát a füvön, mintha szilánkot ütött volna a csupasz sarkába, és törött oroszul így szólt:
  - A nénik ne küldjenek Szibériába, ott lefagyjuk az orrunkat, ujjainkat, lábunkat!
  Angelina dühösen mondta:
  "Mindenesetre elküldjük, és hogy a mezítláb ne merevedjen meg a hóban, óránként keményen vernek botokkal a mezítláb.
  A fiú-mudzsahid remegett a félelemtől, és sírva fakadt, mint egy lány. Galina sietett vigasztalni a gyereket:
  - Még túl kicsi vagy. Valószínűleg a civilek kategóriába sorolják majd. Minden esetre azt mondod, hogy még nem vagy tizenkét, akkor biztosan nem visznek be a táborba.
  A milícia fiú hirtelen abbahagyta az ordítást, és halk hangon, egy felnőttet utánozni próbálva így szólt:
  Nem hagyom el a bajtársaimat! Vagy mindenki szabad, vagy együtt egy koncentrációs táborban!
  A lányok elképedtek a fiú váratlan bátorságán, Angelina odajött és megsimogatta a fejét:
  - Jól tetted, jóváírják... De ne félj, a foglyul ejtett mudzsahedek többsége Oroszország európai részén fog dolgozni, helyreállítják a gyárakat és a mezőgazdaságot, és gyermekeidnek jó étel lesz, jobb, mint a kártyáid és a legmenőbb filmek megjelennek.
  A foglyul ejtett fiúk nagyon vékonyak voltak, némelyiknek még arccsontja is látszott, és három derékig meztelen fickó, vékony bőr alatt minden bordán keresztül kilátszott, és a karjuk olyan vékony lett, hogy elképesztő, ahogyan afgán faustpatrónusokat tartottak bennük. A tálibok harmadik kalifátusában az élelmiszeradagok, amelyeket a takarmánylapokon adtak ki, az elmúlt hónapokban olyan mértékben csökkentek, hogy a lakosság majdnem éhen halt. Ráadásul hagyományosan a tavasz az év legszűkebb időszaka a termékek tekintetében.
  Galina megsajnálta ezeket a srácokat, az "emberfelettiek" gyermekeit, akik most úgy néznek ki, mint egy szegény, éhes mezítláb. Kotorászott a zsebeiben, talált benne egy kis amerikai csokit, és megdöbbent.
  A Lend-Lease keretében kapott ajándék túl kicsi volt, és harminckét fiú volt (a többiek jóval idősebbek, katonai vagy tűzoltó egyenruhában, borostás, nagyon kellemetlen, görnyedt, amitől öregembernek tűnnek!), Ott. nem lesz elég csokoládé mindenkinek.
  Adni az egyiknek, és megbántani másokat? Vagy dobálj sokat? Általában ez utóbbi jelenti a kiutat, de ebben az esetben nevetségesnek tűnhet. Vagy osszon el hat lapkát a legkisebb harcosok között.
  Galina Lomonoszovának ez utóbbi tűnt a legtisztességesebbnek, és miután kivett egy csokoládét, óvatosan eltávolította a csomagolást, szétosztotta a szeleteket, és átadta a legkisebb és legvékonyabb afgán gyerekeknek.
  Az egykori mudzsahedek valóban megtörtnek tűntek. Egyikük sem rohant, nem tett kísérletet, nem ugrott le, nem vette el a fegyvert. Igaz, némelyikük valami káromkodást mormolt a fogán keresztül, de amint a komszomol lányok egy lépést tettek feléjük, a kísértetek azonnal elhallgattak, és fejüket a vállukra nyomták, mintha ütést várnának.
  Galina még fel is horkantott rá nem jellemző megvetéssel:
  - Szükséges, hogy az emberfelettiek összeránduljanak. És hol van a tálibok elpusztíthatatlan muszlim szelleme?
  Angelina kikapott egy cigarettát az egyik fiútól, és a fűbe dobta, vésett, bár horzsolásokkal borított lábujjaival eloltotta, így kiáltott:
  - Aki cigarettázik, és ezzel sikert épít az életben, az túl gyakran tartson füstszünetet!
  Galina készséggel megerősítette:
  - Ebben egyetértek Bin Ladennel, egy igazi mudzsahed harcosnak nem szabad: inni, dohányozni és hűségesnek kell lennie!
  E szavak után a komor fiúk, akik készen voltak arra, hogy bármelyik pillanatban sírva fakadjanak, barátságos nevetésben törtek ki, és egyszerre minden könnyebbé vált a léleknek.
  Amikor a komszomol harcosok átadták a hadifoglyokat a legközelebbi orosz egységnek, Angelina bekötözőt készített Galinának, egyfajta sínt rögzített egy törött kulcscsontjára. A tereporvos azonnal azt javasolta a harcosnak, hogy feküdjön le egy hordágyra, és töltsön néhány napot egyedül. A komszomol harcos megvetéssel utasította el ezeket a javaslatokat, bár megértette, hogy sajnos sok katona van az orosz hadseregben, akik azonnal megragadják. A hangja szigorú volt, mint egy iskolai tanáré, aki egy hanyag diákot szid:
  - Elmulasztani diadalunk óráit, a háború utolsó legörömtelibb napjait? Igen, ez az elképzelhető legkegyetlenebb büntetés. És nem akarod megfosztani az orosz hadsereget a legjobb mesterlövésztől?
  Az orvos elsápadt, idős arca elhomályosult, a törvényszék jele derengett a szeme előtt... Galina félelmét csak hangosan látva, akár egy kislány, nevetett, és a vállára csapta a kezét:
  - Hát ne csináld! Jómagam jobban utálom azokat, akik feljelentéseket írnak, mint a mudzsahedeket. Így...
  És a lány fütyörészve elment...
  A Kabul körüli gyűrű még mindig nem volt elég sűrű, külön afgán egységek törtek át a kazánoktól fővárosuk védelmi csomópontjaiig. A déli irányt elvágták, de északon, ahol az offenzíva csak április 20-án kezdődött, és az Afgán folyó ömlesztett alsó szakaszán is késett az átkelés, a mudzsahedeknek még voltak kiskapui.
  Bin Ladent rávették, hogy hagyja el Kabult, fuss délre, majd fedezékbe szálljon egy tengeralattjáróval. Az afgán tengeralattjáró-flotta, minden veszteségével együtt, még mindig a legfeltűnőbb volt a világon, és kevesebb harci tengeralattjáró volt, mint a világ összes többi flottája együttvéve!
  De a végletekig titkolóztak.
  De bin Laden úgy tűnt, erkölcsileg annyira megtörte saját politikai és katonai kudarca, hogy úgy döntött, elfogadja a halált. A hisztérikus diktátor korántsem volt csak egyfajta előkelő, és nem volt gyáva, aki mindenre kész volt azért, hogy elhalassza a találkozást egy idős asszonnyal, akinek a lehelete hidegebb, mint a folyékony nitrogén, és a szorítása könyörtelen. Ezt azonban nyilvánosan bejelentette, de mit is gondolt valójában...
  A nyelv adott egy ügyes politikusnak, hogy elrejtse gondolatait, de a politikusok minden beszéde gyakran értelmetlen butaságról árulkodik!
  Natasha is nagyon keményen küzd. És a csupasz, kerek sarka, mintha egy megsemmisítő ajándéknak adná meg magát, és egy gránát repül el, és alaposan széttépi a mudzsahedeket.
  A lány csicseregte:
  - Egy, kettő, három, négy, öt! Az asszony kijött lőni!
  Zoya dushmanekre firkált, és fegyveresek egész sorát nyírta le:
  - Hiszem, hogy az egész világ felébred,
  Vége lesz a fasizmusnak...
  És sütni fog a nap
  Világítsunk utat a kommunizmusnak!
  Augustine egy sort lőtt az afgán harcosokra, és elvágta az egész sort.
  És ő üvöltött:
  - Dicsőség az oroszországi kommunizmusnak!
  Svetlana nevetve jegyezte meg:
  Kapitalizmusunk van!
  És a lány halálos borsót dobott a csupasz sarkával.
  Aztán kiabált:
  - Az emberek boldogok lesznek
  Örök boldogság...
  A szovjet kormány -
  Nagy az erő!
  Natasha egy gránátot dobott, felborítva a fából készült mudzsahed tankot, és csipogott:
  - A nagy kommunizmusért!
  A harcosok pedig fogták és fütyültek. És az ájulásba esett varjak hullani kezdtek az égből.
  És átszúrták a mudzsahedek fejét csőrükkel. És átszúrták a turbánjukat és így tovább.
  Zoya nyikorogva kacsintott:
  - Dicsőség Oroszországnak, a kommunizmus második eljövetelével!
  A lányok nagyon szellemesek voltak. És szó szerint megcsillantotta őket.
  Augustine a fogát vigyorgott:
  - Legyen híres a Hazáról - amely hadilábon áll a kísértetekkel!
  És a lány úgy vett a páncélökölből, mint egy lupanet. Elképesztő ereje pedig egyszerűen halálos.
  Zoya elvette, és csipogta:
  - Győzelem lesz Bin Laden katonái felett!
  A harcos pedig nagyon jól irányzott fordulatot adott. És minden golyó célba ért.
  Aztán a lányok csicseregtek:
  - Most visszatértünk a felvonuláshoz,
  A bolsevizmus tüze a ládában...
  Kommunista brigád -
  Velünk Lenin előttünk!
  Svetlana megerősítette, kaszaként nyírta az ellenfeleit, és ezt írta a Twitteren:
  - Műrepüléshez!
  A lány pedig fogott és lelőtt egy ellenséges gépet. És nagyon jól csinálta.
  Natasa agresszíven megjegyezte, lekaszálta ellenfeleit, és fogát kitárva sikoltott:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És íme a lány, hogyan üti az ellenséget. Aztán a tankot lerobbantották a toronyról, a fém pedig leszakadt a hajótestről, és a görgők minden irányba mentek.
  Száguldottak, forogtak a füvön, és mindent felégettek. Az egyik henger pedig a mudzsahed gyomrába ütközött és kettévágta.
  Natasha kacsintva jegyezte meg:
  - A Hazáért, ami a legmenőbb mind közül!
  A harcos pedig rendkívül pontos fordulatot ad. A harcok itt kemények és véresek.
  - csattannak fel Dushmanek. Úgy tűnik, szó szerint megszámlálhatatlanok.
  Az afgánok békét és egységes kormányzást akarnak. De most Oroszország ismét a területükön van. És heves harcok dúlnak ebben a végzetes Afganisztánban.
  Zoya, lövöldözős, megjegyezte:
  - Dicsőség a nagy kommunizmus korának!
  És a lány csupasz lábujjával citromot dob majd gyilkos erővel.
  És tépje szét az ellenfeleit.
  Augustina megjegyezte, lekaszálva a mudzsahedeket:
  - Dicsőség hűségünknek és hitünknek!
  A vörös hajú felugrott, és a kísértetekhez rohant. Rézvörös haja harci zászlóként lobogott. Azonnal láthatja - a lány az, amire szüksége van.
  És most a lány meztelen, rózsaszín, edzett sarkával egy afgán tábornok állát fogja megütni. És eltöri az állkapcsát. Aztán a szépség kiáltott:
  - Az Orosz Birodalom kiemelkedő eredményeiért!
  Az afganisztáni harcok ismét nagyon kemények és véresek. Különféle pusztulás és halál tömege körül.
  Mirabela, a levegőből zúzós ütéseket mérve kísértetekre, és olvadt vassal egész kő- és fémütegeket emelt fel:
  - Én vagyok a legerősebb pilóta!
  Akulina Orlova kételkedett:
  - Nem, én vagyok a legerősebb!
  És azt is, hogyan fogja nagy pusztító erővel eltalálni az ellenséget egy rakétával.
  Anasztázia Vedmakova nagyon agresszíven jegyezte meg, és hatalmas pusztító erejű lövedékeket küldött támadórepülőgépéről.
  A lány csupasz rózsaszín sarkát zúzva koccintott:
  - Harcolni fogunk a Hazáért,
  Csókolózzunk!
  És a páncélvonatunknak sikerült felgyorsulnia!
  Akulina Orlovának gyöngyház színű fogai és nagyon szép szája volt. A nyelve pedig nagyon rózsaszín és kecses, csodákra képes.
  A lány kotyogott:
  - Ne viselje el a szlávok megaláztatását,
  Heggyel taposjuk a tálibokat...
  Nem tűrünk több sértést -
  Mezítláb zúzzuk szét az ellenséget!
  Természetesen a lányok nagyon viccesek és dallamosak. Annyi báj van bennük és különböző poénok.
  Mirabelának eszébe jutott, hogyan nyalta meg a dushman nyelve a lány mezítlábának megkeményedett, poros talpát.
  És milyen csiklandozó és kellemes.
  A lány ezt énekelte:
  Mi vagyunk a legerősebbek a világon
  Az összes ellenséget a WC-ben áztatjuk ....
  A haza nem hisz a könnyeknek -
  És agycsapást adunk a gonosz oligarcháknak!
  Natasha Szokolovskaya, a Lucifer pilótája ezt írta a Twitteren:
  - Dicsőség Oroszországnak, a legnagyobb országoknak!
  És csupasz sarokkal, hogyan kell megnyomni. Ezek tényleg lidérces vigyorú lányok. És ha a rakéták halálos ereje kirepül a többcélú gépeikből, akkor árkok és bunkerek emelkednek!
  A lányok az afgán háborúban természetesen különlegesek és egyediek.
  Stalenida kolosszális, halálos erejű rakétákat indít a mudzsahedekre.
  És széttépi Allah harcosait, tálibjaikat. Igen, ez a mozgalom megmutatta életképességét. Annyi éve harcolunk Oroszországgal.
  Sztalenida és Veronika csupasz, poros talpukat a homokra csapva felgöngyölték a váladékot.
  És megint valami rendkívül halálos legyek. És sok pusztítást hordoz.
  Steelenida énekelte:
  - Dicsőség szép Szülőföldünknek!
  Aztán hogyan kell venni és megmutatni a nyelvet. És a csupasz sarka megnyomja a kioldó gombot.
  Victoria és Veronica fogtak és felhúztak valamit, ami tele volt erővel és a pusztító hatalmas erejével.
  És akkor működött az orosz gázgép. És egész mezőket éget fel dushmanokkal.
  A lányoknak csokoládészínű térdük volt - olyan lebarnult. És tényleg nagyon szexi. Szinte a lányok bőre fekete, a bolyhos haja pedig éppen ellenkezőleg, világos és kissé aranysárga.
  Íme néhány csodálatos szépség.
  És ha elindítanak valamit... A szép lányok ragyognak az izzadságtól, barnított bőrük pedig mintha bronzból lenne kiöntve.
  Milyen bájos ez.
  Steelenida, az afgánokat kiirtva, nyikorgott:
  - Erős a hadseregem, megvédi a világot!
  Tamara ezt válaszolta:
  - Lehet, hogy a mi hadseregünkre gondolt!
  Veronica és Victoria énekeltek, miközben az afgán kísértetekre lőttek:
  - Még nem korai...
  Nem akarunk katonának lenni!
  Ó ó ó -
  Nem akarunk katonának lenni!
  Ott a srácok nem túl szívósak a szerelemhez!
  És hogyan nevetnek a szépségek.
  Tamara megütötte ellenfelét, és nyikorgott:
  - Az univerzum legnagyobb kommunizmusáért!
  Nicoletta csupasz térdével villogva énekelte:
  - A kapitalizmus határozott nemet mond,
  A szocializmus a mi válaszunk!
  És a lány ismét, mintha halálos erőt dobna, egy gránát kolosszális megsemmisítését.
  Alenka és csapata számos kísértetekkel küzd.
  A lány nagy lelkesedéssel küzd. Harcol, mint egy szörnyeteg. Megmutatja kolosszális osztályát, és nyikorog:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek nevében,
  Hazánk jövőjét látjuk...
  Anyuta mosolyogva válaszolt:
  - Oroszországban most a kapitalizmus! Így...
  Alenka hatalmas pusztítást dobott csupasz sarkával, és nyikorgott:
  - A szocializmus élőben!
  Allah elégedett tekintettel megjegyezte:
  - A nagy kommunizmus korszaka lesz!
  És újra, ahogy a gyilkos fordulat robban.
  Maria nagyon elégedett pillantással kuncogott, és legyűrte a mudzsahedeket, akik sáskaként kúsztak:
  Legyen a kommunizmus korszaka!
  És ismét, hogyan kell feldobni a halál gyilkos ajándékát.
  Olympias nagyon agresszíven megjegyezte, kiütötte a tálib hordákat, és üvöltött:
  - A kommunista Oroszország nagyságáért!
  És megint, hogy egy lány milyen példátlan pusztítást dob a mezítláb.
  Marusya, ütve az ellenséget, kikaszálta őket a géppuskából, és a sajtó csempével játszott, nyikorgott:
  - A szent Oroszországért!
  Matryona átvágott az ellenségen, és lekaszálta, és felsikoltott:
  - Perun istenért!
  Elena megerősítette:
  - És Svarognak!
  Alla lekaszált egy sor dushmant, és üvöltött:
  - És ne felejtsd el a nagy Istenanyát Ladát!
  Maria, aki kiütötte a mudzsahedeket, megjegyezte:
  - Szülőföldünk nagysága mindenben benne van!
  Olympia, hogyan ágyazzon be egy gránátvetőből, tépje szét az ellenséget, és nyikorogjon a tüdeje tetején:
  - Kivétel nélkül nyerünk!
  Anyuta ezzel teljes mértékben egyetértett:
  - Igen, a győzelmünk elkerülhetetlen!
  És a harcos elvette, és a csupasz sarok működött.
  És az afgánok tankjáról - a tornyot leszakították.
  Matryona nevetve énekelte:
  - Minden jó lesz velünk!
  A lányok úgy folytatják a harcot számtalan mudzsahedinnel, mint egy sáskafelhő támadása.
  Hányan vannak itt - nagyon sokan.
  De sok lány is van. És nagyon szépek.
  Viola és Malvina nagyon híresen szálltak szembe az afgán dushmanokkal. És törjük össze őket brutalitással.
  Viola még csipogott is, és puszta lábbal dobott egy rakéta-meghajtású gránátot:
  - Mindent elpusztítok!
  És hogyan fog ez jól irányzott és pontos fordulatot adni a mudzsahedeknek.
  Malvina megjegyezte, a kísértetekre is nagy pontossággal firkálva:
  - Győzelmünk a szent háborúban!
  És ismét gránátot fog dobni egy csupasz sarok segítségével.
  Ők a lányok - osztályuk legmagasabb kitüntetése.
  Viola még egy kacsintással csicseregte is:
  - Lesz város a Vénuszon és a Marson is!
  Malvina készséggel egyetértett ezzel:
  - Ott almafák fognak virágozni!
  A lányokat nagyon nagy szépség jellemezte, a csodálat pedig hatalmas volt.
  De itt megint a zsoldosok közül Gerda mozog a tankon.
  És a harcos is mezítláb és bikiniben.
  És egy speciális - menő tankon van - "Leopard" -3. És ez egy nagy autó, azt kell mondanom, teljesítmény.
  És vele a lányok is szinte meztelenek.
  Gerda csupasz lábujjjal lövöldöz, és visít:
  - Dicsőség az új technológiák korszakának!
  És hogyan szegezi az ellenséget.
  És egy hatalmas pusztító erejű, robbanásveszélyes töredezett lövedék fel fog robbanni.
  A mudzsahedek leszakadt karokkal és lábakkal távoli irányokba repülnek.
  Egyikük fejét egy sisakban repítették le. Feldobták és felrúgták.
  És Aurora lány mezítláb dobta ezt a káposztafejet.
  Ekkor a lány felkiáltott:
  - A mi futásunk a legmenőbb!
  És nagyon pontos és jól irányzott fordulatot adott. Ahonnan egy tucat mudzsahedet lekaszáltak.
  Aurora mosolyogva kotyogott:
  - Virágoznak az almafák, lesz pörköltünk!
  Gerda a harckocsin összetörte a dushmaneket. Ő pedig a barátaival együtt két fegyverből lövés gyilkos természetű volt.
  Charlotte lőtt, csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomva, és felkiáltott:
  - A híres Kheopsz-pantomim!
  Akkor a szépségből kitör a nevetés.
  Christina, aki gépfegyverrel baszta meg az afgánokat, megjegyezte:
  - Isten legyen velünk!
  Magda logikusan megjegyezte:
  - Kellenek neki olyan mezítlábas, homályos lányok, mint mi?
  Gerda kotyogott:
  Nagy erőre van szükségem!
  És hogyan találja el az ellenséget egy halálos lövedékkel. És egyszerre ment el a halottak tömege és a pusztulás.
  Charlotte megjegyezte, amikor csupasz sarkával megnyomta a joystick gombját:
  - Olyan, mint Lucifer serege!
  Ezt követően gyöngyfogakkal csillog a szépség.
  A mudzsahedek megkínozták az egyik lányt. Bekenték a csupasz talpát napraforgóolajjal, és tűzhelyet állítottak fel. És a láng nyalogatni kezdte a lány csupasz, kerek sarkát.
  És olyan csodálatos volt. És szó szerint megsimogatta a talpát.
  Gerda dühösen gurgulázott:
  Mindannyiótokat megsütünk!
  Charlotte kuncogott, és így szólt:
  - Mi először a szellemek szemében - majd meglátjuk! Aztán mindet megsütjük és megesszük!
  Harcosok természetesen nagy magasságban.
  Itt kezdték el hernyókkal zúzni a mudzsahedeket. És ebben nagyon sikeresek voltak. A hengerek alól ömlött a vér, a csontok ropogtak. Minden nagyon jól nézett ki.
  Gerda mosolyogva jegyezte meg:
  - Egy veszett kobra vagyok!
  És ismét, mintha lélekben lenne, csapkod. Ez az ő hitvallása.
  És bombát bombára raknak a levegőből. És nem kegyelmeznek ennek az egész tálib falkának.
  Charlotte Skype-on kacsintott a pilótákra, és nyikorgott:
  - Viharos programunk valósuljon meg!
  Christina egyetértett ezzel:
  - Hát persze hogy lesz!
  És az égen Albina, mintha kísérteteket verne. És sok pusztítást fog okozni.
  Aztán csipog:
  - Igazi szőke sárkány vagyok!
  És Alvinát rakétaként a levegőből indítják, és szétverik az ellenséget.
  Akkor üvölteni fog:
  - A kolosszális kommunizmus korszakára!
  Albina, kirúgva a lelket a levegőből, hozzátette:
  - És nem is kolosszális!
  Lányok persze fantáziával.
  A Szovjetunió és Afganisztán közötti háború folytatódott...
  Natasha rálőtt a tálib birodalom katonáira, szó szerint lekaszálta őket és énekelt...
  Legyen mindig a nap
  Legyen mindig mennyország...
  Mindig legyen anya -
  Legyek mindig!
  A lány pedig csupasz lábujjakkal gyilkos gránátot indít az afgánokra. Az iszlám birodalom harcosainak tömege pedig szét fog szakadni.
  Zoya is forgat és énekel:
  - Dicsőülj meg, dicsőülj, te vagy a mi Földünk!
  Őshonos erdőink és szántóink!
  A Mindenható nevében,
  Te vagy a mi drága, szent családunk!
  És csupasz lábujjaival valami olyan halálos dolgot is a mudzsahedek felé dob.
  Igen, a fundamentalista birodalom harcosai komoly problémával néztek szembe.
  A vörös hajú Ágoston folytatta a mudzsahedek kaszálását, és csicseregve kaszálta soraikat:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  És hogyan dobja halálajándékát gyilkos erejű csupasz lábujjaival, széttépve ellenségeit.
  És Svetlana is hozzáad valami halálosat az ellenséghez, és elpusztítja a testet.
  És akkor mormolja:
  - Dicsőség a szülőföldemnek!
  És ő is a megsemmisülés ajándékát fogja dobni halálos erejű csupasz lábujjaival.
  Ezek a lányok egyszerűen szörnyűek.
  A női harcosok elfoglalták Afganisztánt, a tálib birodalomból pedig zsetonok repülnek.
  Natasha, aki rálőtt a mudzsahedekre, és lekaszálta őket, megjegyezte:
  - Dicsőítjük Istent Svarog nevével!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan lehet elindítani a megsemmisítés gyilkos ajándékát.
  A lányok valóban a legmagasabb műrepülés mutatói.
  Zoya rányomta skarlátvörös mellbimbóját a páncélgombára, rácsapott a mudzsahedekre, és nyikorgott:
  - A Szovjetuniónak!
  És Augustine is meg fogja verni a sárga csapatokat. És sok mudzsahedet fog összetörni és nyikorogni:
  - De élni, mint régen, de élni Brezsnyev szerint!
  Hülye vagyok, hülye vagyok, nem tudok!
  És csupasz lábujjaival ismét valami rendkívül halálos dolgot indít el. Itt van a lány.
  És Svetlana is nagyon harcias kölyök a csatában. És elkeseredetten harcol. És képes elvágni az előrenyomuló fegyveresek tömegét a tálib iszlám birodalomtól.
  És a lány ordít:
  - Dicsőség a kommunizmusnak Svarog!
  És mások megerősítik:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  . 3. FEJEZET
  Erzsébet rálő az ellenségre. És csupasz lábujjakat is használ. Jó tankja van, képes áttörni az ellenfeleket. És ezt a lányt meg kell mondani, csak
  szuper osztály.
  És lő, és lecsap az ellenfelekre.
  És énekli:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmében,
  Hazánk jövőjét látjuk...
  És hazánk vörös zászlója,
  Mindig önzetlenül hűségesek leszünk!
  Ekaterina is lő az ellenségre, keresztül-kasul üti, és áttöri az autók tornyait. Aztán felkiált:
  - Dicsőség a kommunizmusnak Lada!
  És csupasz lábujjakat is használ.
  Elena is lő a mudzsahedekre. A tálib birodalom cséplése. Ez keresztül-kasul üti őt, és sikít:
  - A mi ügyünk igaz!
  És az Euphrosinia az ellenséget is nagyon pontosan üti. És énekli:
  - A remek ötletek nevében! A gazembert legyőzik!
  És azt is, hogyan kacsint a partnereire.
  És hogyan fog ugrani Erzsébet tankja. És pusztítsuk el a mudzsahed csapatokat. És vad volt.
  A lányok énekeltek és üvöltöttek:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  És ismét nagyon pontosan lőttek.
  Ezek a lányok voltak - amire szükséged van!
  És híresen megverték az ellenséget - a mudzsahedeket.
  Itt az égen a lányok dushmant is adtak.
  Anastasia Vedmakova, aki repülőgépeket lőtt le, földi célokra váltott. Összetörte őket, és felsikoltott:
  - Mi lányok bátrak vagyunk, bátrak. bátor,
  Nagyon aranyos göndör fiúink vannak!
  Forrón ledaráljuk őket
  És akkor köpünk, a bal váll fölött!
  Akulina Orlova, a kibaszott ellenfelek kiadták:
  - Útközben!
  És mezítláb ledöntötte a mudzsahedeket.
  Mirabela Magnetic is leütötte a tálib csapatokat, és fogát tátva csicseregte:
  - Sok győzelem lesz!
  És a csupasz lábujjai elkezdtek mozogni.
  Ők voltak a lányok - szuper osztály!
  Alenka és csapata a mudzsahedekkel harcolt. És nagyon karizmatikusnak tűnt.
  A lányok megtartották a védelmet, és csupasz lábujjakkal pusztító ajándékokat dobtak a tálib birodalom előrenyomuló katonáira.
  Alenka csupasz sarkával a megsemmisülést ajándékozta, és énekelte:
  - Alek, hullat a boldogság könnye!
  Anyuta puszta lábujjával halálajándékokat hajított, és nyikorgott:
  - Hogy hárfát énekel a lelke!
  Alla is úgy verte, hogy rányomta skarlátvörös mellbimbóját a páncélgombára, és kiadta:
  - Csepp, csöpög, csöpög, és Alenka kék szeme, könnyek hullanak a lándzsára!
  Maria csupasz lábujjai segítségével rúgott, és nyikorgott:
  - Pont a lándzsára! És múmia!
  Olympias is, hogyan nevet, és feltárta a gyöngyház fogait.
  Ritka szépségű és bájos lány.
  Ugyanakkor a harcos kuncog és visít:
  - Dicsőség a kommunizmus királyainak!
  És csupasz sarkával megadja magát a halál gyilkos ajándékának.
  Marusya is lelkesen harcol...
  És nagy intenzitással firkál a mudzsahedekre gépfegyverekből. És csupasz sarkával halálajándékokat dob.
  És azt mondja:
  - A nagy kommunizmusért!
  Matrena a tálib birodalom katonáit is megveri. Nagy intenzitással nyírja őket. És kacsintva kiáltja:
  - Kiemelkedő győzelmekért!
  Alenka agresszíven kijelenti, lekaszálva az ellenséget:
  - A mi Oroszországunk a legelső és nagyszerű!
  És mezítláb is dobja a megsemmisülés gyilkos ajándékát.
  Anyuta kuncogva kijelenti, csökkentve a mudzsahed katonák sorait:
  - Dicsőség a Vörös Hadseregnek!
  És ismét az ellenségre veti, a megsemmisítés gyilkos ajándéka.
  És Allah elkezdi elpusztítani az ellenfeleket. És a csupasz lábujjai is alaposan összetörik az ellenséget.
  A mezítláb dobott halál ajándéka pedig repül.
  És Maria is nagyon harcos lány a csatában. És a lövései nagyon pontosak, és garantáltan eltalálják az ellenséget.
  És ez a lány is harcos karakter.
  Lelövi magát, és visít:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Olympias rálő az ellenségre. Lekaszálja a mudzsahedeket, és mosolyogva mondja:
  - Dicsőség Szülőföldünknek!
  És megint csépeljük az afgánokat.
  És csupasz lábujjakkal halálajándékokat dobni az ellenfelekre.
  Ezek a lányok az orosz hadseregben.
  És rálőnek az ellenségre, konkrétan eltalálják.
  Marusya is lő az ellenségre. És nagyon jól csinálja.
  A lány a tüdejéből kiált:
  - Dicsőség az SZKP-nak!
  És lila szemekkel kacsint.
  És ismét mezítláb dobja a pusztítás ajándékát. Ez a lány egyszerűen csodálatos.
  Marusya gyönyörű, és szinte meztelen.
  Matrena is lő az ellenségre, és nagyon pontosan. Megüti és nyikorog, kitárja a fogát:
  - Ég és Föld - szerelmem!
  És azt a lányt is, hogyan áztassa el az ellenséget a csupasz lábsarokkal.
  A lányok szeretnek ölni - ezek lányok!
  Sztalenida intenzíven harcol a mudzsahedek ellen is.
  Ez a lány pedig rakétát indít a tálib birodalom katonáira. És hogyan fogja széttépni az afgán katonák tömegét. Ez egy lány - mondjuk csak, mire van szükségünk.
  Steelenida kotyogott:
  - A Hazáért - a Szovjetunióért!
  Veronica elkeseredetten harcol az ellenségekkel is. És puszta lábujjakkal dobja a halál halálos ajándékait.
  És miközben a lány visít:
  - A nagy kommunizmusért!
  Victoria harcol. Így hát rányomta csupasz, lebarnult lábát a kilövőre, és hogyan találta el a mudzsahedeket. Széttépte őket, és kiáltott:
  - Bízz hazámban!
  Szerafim pedig az ellenség támadásaként. Hogyan fog lefektetni és elpusztítani a mudzsahedek tömegét ugatva:
  - A hazánkért!
  Ezek a lányok csak egy csodák.
  Oleg Rybachenko, ez a halhatatlan fiú is a lányokkal harcol. Ő egy igazi és a legmenőbb harcos a világon.
  A fiú karddal vágja le az afgán katonákat, és csupasz lábujjai segítségével ajándékozza meg őket.
  És miközben énekli:
  - Ha az erőd útban van,
  Az ellenség épített...
  Hátulról kell megkerülni -
  Lövés nélkül vigye el!
  És megint a fiú és a lány, vele együtt Margarita, hogyan fütyülnek.
  A szívrohamot kapó varjak pedig a mudzsahed katonák fejére esnek.
  Margarita Korshunova kardokkal vágja a mudzsahedeket, ez a lendületes lány nyikorog:
  - Dicsőség a kommunizmus királyainak!
  És ismét mezítláb integet, és mérgező tűket dob az ellenségre.
  Ezek a gyerekek az igazi szörnyek.
  Oleg Rybachenko az ellenfelekre firkálva kiadja:
  - Ha egy egész fej lenne!
  Hamarosan Kabulban leszünk,
  Ennyiről van szó!
  Margarita ezt megerősítette ellenfelei kiirtásával:
  - Igen, Kabulban leszünk!
  És hogyan veszi át a halál ajándékát csupasz sarkával.
  Ezek a gyerekek az igazi szörnyek.
  És harcolnak, mint fiatal hősök. Bár csak tizenkét évesnek tűnnek. De csak úgy néznek ki, mint a gyerekek.
  Most Bin Laden olyan szörnyeteggé vált, hogy megijesztik a gyerekeket. Mint régen, most is megijedtek Hitlertől. És ez persze érdekes és logikus is.
  A mudzsahedeknek pedig néhol sikerült beékelődniük orosz területre.
  Ezért mudzsahedek és erősek a számban.
  Az elfoglalt falvakban a tálib birodalom csapatai elfoglalták, és habozás nélkül úgy döntöttek, hogy megkorbácsolják és botokkal megverik az összes nőt és gyereket, és egyszerűen bezárják a felnőtt férfiakat.
  fészerekben égnek. Valójában veszélyesek, és a mudzsahedeknek nincs szükségük munkaerőre. A nőket pedig meg lehet erőszakolni. A férfiakat pedig elvitték és betaszították az istállóba. Aki ellenállt
  a helyszínen lelőtték őket. Az összes tinédzsert, akinek már áttört a bajusza, szintén bedobták a fészerbe, leöntötték benzinnel, a felnőtt férfiakkal együtt. Sőt, már tudnak harcolni.
  A mudzsahedek elvették és felgyújtották. És a férfiakat élve elégették. A tizennégynél nem idősebb fiúkat és az összes nőt, koruktól függetlenül, levetkőztették, és ostorozni kezdtek.
  Utána pedig bambuszrudakkal verd a sarkukat. Több fiatalabb gyereknek és több idős asszonynak is leesett a patája a fájdalomtól. Másokat úgy vertek, hogy nem tudtak felállni.
  A mezítlábuk pedig bedagadt.
  Aztán a kínaiak felkapták őket, és szuronyokkal az irányukba terelték őket. Ezek kegyetlen lények.
  Így kezdődött egy új rend a tálibok ellenőrzése alatt.
  És ez még csak a kezdet.
  A mudzsahedeknek többszörös fölényük van gyalogságban, de sokkal gyengébb a repülés, és egyre rosszabb minőségű felszerelések és nehézfegyverek. Sok afgán tank készül
  fa. És ettől nem lesznek erősebbek.
  Itt Gerda az autójában nagyon híresen legyűri a tálib birodalom katonáit. És nagy intenzitással leüti őket. És a fegyvere működik.
  Gerda csupasz lábujjakkal megütötte az ellenfél lábát, és csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmus korának a németeknél!
  Charlotte is mezítláb lőtt, és nyikorgott:
  - Dicsőség a kommunizmus hőseinek!
  Christina elvette, és pofon vágta az ellenséget, megnyomta a gombot skarlátvörös mellbimbójával, és nyikorgott:
  - És dicsőség Szülőföldünknek!
  Magda pedig, hogyan kell eltalálni az ellenséget, csupasz lábujjait használva, búgva:
  - Szülőföldünk évszázados szerepe!
  És megütni az ellenséget is.
  És ezek harcos szépségek - szuper és hiper osztály.
  A legszélesebb profilú harcosok a harci tesztből.
  Albina és Alvina németországi harci pilóták is csépelik a mudzsahedeket.
  És ezt nagy lelkesedéssel teszik.
  És csupasz lábujjakat használnak.
  Albin lelő egy afgán repülőgépet az égen, és felsikít:
  - A fejlett országok kommunizmusáért!
  Alvina csupasz lábujjával lelőtte a gépet, és hozzátette:
  - És a fejlesztésben is!
  Ezek tényleg lányok voltak - amire szükséged van!
  És összetörni a mudzsahedeket. És most afgán repülőgépeket lőttek le az égen.
  Aztán továbblépnek a földi célok felé.
  Velük van Helga is, egy nagyon szép szőke lány.
  És csapd le az ellenséget.
  És levágta a gépet csupasz lábujjaival, és hümmög:
  - A nagy kommunizmusért!
  Albina pedig leüti az afgán autót, leégeti, és hozzáteszi:
  - A legnagyobb kiterjedésekért!
  Alvina pedig levágja a mudzsahedek támadógépét, és kiadja:
  - Héra istennőért!
  És nevess.
  Helga is, anélkül, hogy sokat gondolkodna, összetöri az afgánokat és ordít:
  - Dicsőség nagy hazánknak!
  És nagyon találóan leüti az ellenséget.
  Natasha és csapata pedig heves.
  Nagy tömegben irtják ki a mudzsahedeket. És miközben énekelnek:
  - És szárnyas lovon repül,
  Oroszország távoli évezredekből!
  Zoya csupasz lábujjaival is az ellenségre csap, és habzik:
  - Oroszországért, amelyben az orosz istenek uralkodnak!
  - tette hozzá Augustine mosolyogva, és legyűrte az ellenségeket. és ehhez csupasz sarok használata:
  - A Szovjetuniónak!
  És azt is, hogyan adjunk lövést úgy, hogy megnyomjuk a skarlát mellbimbót a páncélököl gombján.
  Svetlana pedig kifejezetten az ellenségeket is kiirtja.
  És csupasz lábujjakat is használ. És lekaszál egy csomó mudzsahedet.
  Éneklés közben:
  - Apánk földjén élünk,
  Svarog unokái dicsőséges gyerekek!
  Natasha rubin mellbimbóval megnyomta a bazooka gombot, és kiütötte a mudzsahed tankot, kiadta:
  - És szárnyas lovon repülünk,
  A távoli évezredekben járunk!
  Zoya sorozatban vágja le a mudzsahedeket. És holttesteket halmozva fel az Iszlám Birodalom katonáitól, nyikorgott:
  Oroszország nevetett
  És sírt és énekelt...
  Minden korban ezért Oroszország!
  Ágoston, firkálva az ellenséget, nagyon agresszíven megjegyezte, és csupasz sarkával gránátot dobott:
  - Mi leszünk a legerősebbek a világon!
  És azt is, hogyan veri a mudzsahedeket. És azonnal lekaszálnak egy egész sort belőlük.
  És Szvetlana is kiirtja az iszlám birodalom katonáit. És a pusztító erejű lábak csupasz lábujjaival ajándékokat dobál, és énekel:
  - Dicsőség a hit kommunizmus korszakának,
  Hiszem, hogy nem lesz pacifizmusunk!
  A lány pedig megnyomja a páncélgombát, és alaposan összetöri az eperbimbót.
  És itt más szépségek is harcolnak.
  Például Jane Armstrong. Azt is meg kell jegyezni, hogy egy nagyon érdekes és harcos szépségű lány.
  Összetöri a nyomasztó mudzsahedeket, és nyikorogva mondja:
  - Itt a nyár!
  A lány rálőtt az afgánokra, levágta őket, és kotyogott:
  - A Hazáért és a szabadságért mindvégig!
  Gertrude is rárobbant az ellenségre. Lelőtt egy mudzsahed tankot, és nyikorgott:
  - A nagy kommunizmusért!
  És Malanya valami halálosat indít az ellenségre. Darabokra törik és nyikorog:
  - Megyek a fűbe!
  És Monica valami halálos hanggal dörömböl majd az ellenségre, és csipog, kitárja a fogát:
  - Nézem a tiszta eget, és megértem, hogy élek!
  Jane elvette és üvöltött:
  - Harangszó fog megszólalni az égen!
  Gertrude az ellenségbe vetette magát, és nyikorgott:
  - Szakadó eső fog esni!
  Malanya, hogyan kell üvöltve kutyázni az ellenséget:
  - Megyek a gyerekkoromba!
  Monica rálőtt a mudzsahedekre, összetörte az ellenség autóját, és ezt énekelte:
  - Nekem nyári eső!
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak!
  Natasha agresszíven megjegyezte, ellenségekre és ételre lőve:
  - Mi vagyunk Svarog nagy harcosai!
  És puszta lábujjakkal halálos halálajándékot dob az ellenségre.
  Zoya elvette, és egy automatikus sorozatlövéssel rárobbant az ellenségre. Leütötte, és felkiáltott:
  - Oroszországért Svarog!
  És csupasz lábujjával dobta a megsemmisülés ajándékát.
  Ágoston is, mint egy pofon az ellenségre. A csupasz lábujjak pedig a megsemmisülés gyilkos ajándéka lesz. Széttépi az ellenséget és nyikorog:
  - A kommunizmus felé irányuló mozgalomért!
  És Svetlana is úgy csap le az ellenségre, mint egy shuganet. És fürgén oltsd ki az ellenséget. És elveszi a csupasz sarkát, és megtalálja a halál halálos ajándékát. És sok ellenség fog eltalálni.
  És akkor a lány énekli:
  - A mi álláspontunk a legharcosabb,
  Lány lettem, nagyon király!
  Ezek a lányok egyszerűen csodálatosak.
  Natasha nagyon harciasan hozza fel magát.
  De Oleg Rybachenko is elkeseredetten küzd.
  És a fiú karddal és nyikorogva vágja a mudzsahedeket:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  És csupasz lábujjakkal gyilkos halálajándékot dob.
  Ez a gyerek egyszerűen csodálatos.
  És Margarita Korshunova, alaposan megcsépli az ellenséget. És az ellenség lábának csupasz lábujjaival pusztít.
  Aztán felkiált:
  - Szuper lány vagyok!
  És megint puszta ujjakkal, hogyan lehet éles és mérgező játékokat indítani az ellenség ellen.
  És akkor a gyerekek veszik és fütyülnek. A varjak tömege pedig egyszerre elkábodik, és az ellenségekre esik, áttörve őket. És a koponyák tele lesznek lyukakkal.
  Mondjuk így ment a szétszerelés harcban.
  A gyerekek pedig objektíven szólva harcolóak és halhatatlanok.
  Oleg Rybachenko énekelt, darabokra vágva a mudzsahedeket.
  Olyan szép volt
  Az ember a kollektíva rabszolgája lett!
  És ismét, csupasz lábujjakkal, a fiú halálos halálajándékot küld ellenségeinek különösebb szertartás nélkül. Ez valóban gyilkos.
  Oleg Rybachenko fogta és énekelte:
  - Ta, ta, ta, macskát viszünk magunkkal!
  És ismét csupasz lábujjakkal csap le az ellenségre a halálos. És nagyon agresszív.
  Margarita, szétzúzva az ellenségeket, és jól irányzott lövésekkel lekaszálva, kiadta:
  - Dicsőség az orosz kommunizmus korszakának!
  És ismét halálos halálajándékot dobott az ellenségre csupasz lábujjaival.
  Itt a gyerekek újra veszik és fütyülnek. És varjak tömege hullott a kínai katonák fejére. Így ment végbe a teljes kiirtásuk.
  A gyerekek pedig tele vannak lelkesedéssel és vággyal, hogy valóban küzdjenek.
  Alenka rálő az ellenségre, és nyikorog:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És puszta, cizellált lábbal halálajándékot dob.
  Mondjuk ezek a lányok nagyon verekednek.
  Anyuta az ellenségre firkál, és fülsüketítően sikolt:
  - Nagy Szülőföldünkért.
  És csupasz sarkával feldobja azt, ami pusztulást és halált hoz.
  Alla pedig kioltja az ellenséget. Rengeteg mudzsahedet lekaszál, csupasz lábujjakkal gránátokat dobál és nyikorog:
  - Új nagy győzelmekért!
  És azt is, hogyan kell halálos sorozatot eltalálni.
  De Maria egy gyilkos kaszával is leüti az ellenséget. A csupasz sarokkal pedig valami nagyon pusztító dolgot vetnek az ellenségre. És a fogát kifejtve azt mondja:
  - Oroszország lesz a bajnok!
  És az olimpia is nagy energiával fogja legyőzni az ellenséget. És gyilkos ököllel, vagy kalapáccsal fog leütni az ellenséget. És használjon csupasz lábujjakat is.
  És ordít:
  - A legszentebb Oroszországért!
  És vigyorogva kitárja a fogát.
  Marusya is harci helyzetben van, és sikít, kitárva az agyarait:
  - Darabokra téplek benneteket mudzsahedek!
  És csupasz lábujjával dobja a halál leghalálosabb ajándékát.
  És Matryona, mintha ellenséget keresne, kalapálni fog. És ez tényleg fájni fog neki. És sok mudzsahedet fog hajtani Matryona koporsójába. És nyikorog, kitárva a fogát:
  - Én vagyok a legharcosabb a világon!
  És nevetni.
  Ezek itt a lányok - a szépségek hangja zengő.
  Sztalenida is összetöri az ellenfeleket, kiirtja a mudzsahedeket és ordít:
  - Az orosz istenek nagy seregéért!
  És gránátot is dob majd csupasz lábujjakkal.
  És megtöri a mudzsahedek tömegét.
  Ezek a lányok - a legmagasabb osztályú és szuper.
  Veronica dushmaneket kalapál, és azt kiabálja:
  - A Hazáért, anyánkért!
  És megint levágta a csupasz lábujjait az afgán autó.
  Viktória elpusztítja a katonákat. Úgy nyírja őket, mint a kasza, és agresszívan vigyorogva mondja:
  - Határtalan Hazánkért!
  És csupasz lábujjakkal ismét eldobja a halál ajándékát.
  És Szerafim is olyan, mint a mudzsahedek lupanetje. A páncélökölből pedig egy skarlát mellbimbóval megnyomva kiköpi a halál ajándékát.
  Itt van - egy harcoló nő.
  És mormolja:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Alice és Angelica pedig még mindig veszekednek. Ezek a lányok mesterlövészek. És nagy halálos erővel lövöldöznek a kínaiakra.
  És óriási pontossággal találta el a célt.
  Ugyanakkor Alice üvölti:
  - Én vagyok a legerősebb a világon!
  És csupasz lábujjakkal, hogyan fogja átvenni és elindítani a megsemmisítés ajándékát, kiirtva a mudzsahedeket.
  És Angelica is megüti a swarthy sereget. És használjon csupasz lábujjakat. És megnyomja a ravaszt a skarlátvörös mellbimbóval, és azt motyogja:
  - Dicsőség világomnak!
  És azt is, hogyan kell nevetni.
  Itt vannak a lányok, minden lány lány.
  Alice agresszíven és aktívan énekel, és rálő az ellenségre:
  - Megdicsőült a földünk,
  Mindannyian népek vagyunk - őslakos család!
  És Alice is gyilkos gránátot fog dobni csupasz lábujjával.
  És Angelica is ellenségeket csépel. És csupasz lábujjakkal dobja a halálajándékokat.
  Ugyanakkor a vörös hajú lány énekli:
  - Dicsőség Szovjetuniónknak!
  És a csupasz sarka halálos gránátot dob.
  Itt vannak a lányok - vörösek és szőke.
  Annyi minden van ezekben a lányokban, és olyan különleges, klassz és igaz.
  Steelenida az ellenségre lőve, és csupasz lábujjai segítségével jól irányzott lövéseket lőtt, agresszíven kotyogott:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  És ismét megnyomta a gombot a melle rubin bimbójával.
  Stalenida egy nagyon agár és menő lány. És annyi szenvedély és akarat van benne erővel.
  A lány ezt énekelte:
  - Sztálin a csata dicsősége,
  Ifjúsági repülésünk Sztálinja...
  Harc és győzelem dalokkal,
  Embereink Sztálint követik!
  Veronica, aki a mudzsahedekre lövöldözött és aktívan kiirtotta őket, nyikorgott:
  Harc és győzelem a dallal,
  Embereink Sztálint követik!
  Victoria, aki az afgán csapatokra lőtt, azt csicseregte:
  - Hatalmas szárnyakat kapunk,
  Hatalmas bátorság adatott nekünk...
  Sztálin kolhoz bősége,
  Dicsőség a szovjet országnak!
  És a lány puszta lábbal gyilkos halálajándékot dobott.
  Szerafim, aki fölösleges szertartások nélkül lekaszálta a mudzsahedeket, kiadta:
  Sztálin a csata dicsősége,
  Ifjúsági repülésünk Sztálinja...
  Harc és győzelem dalokkal,
  Embereink Sztálint követik!
  Steelenida mosolyogva vette fel, és énekelte:
  - Harc és győzelem dalokkal,
  Embereink Sztálint követik!
  Így aztán a harcosok valóban fölösleges arrogancia és felhajtás nélkül vállalták a mudzsahedek kiirtását. Azt kell mondanom, nagyon harcias szépségek.
  Sztalenida fogát kitárva csicseregte:
  - Harcolni a dallal és nyerni,
  Embereink Sztálint követik!
  Ezek itt a harcos lányok.
  Veronica mosolyogva mondta:
  - Ott lesz a győzelmünk a szent háborúban.
  És megmutatta a nyelvét.
  Tehát itt egyszerűen a lányok a legmagasabb és legmenőbb ízlésük.
  Victoria megjegyezte a lányokra kacsintva:
  - Ez az utolsó és döntő csatánk!
  És megint, hogyan csapkodja az ellenséget.
  És csupasz lábujjakkal ütni.
  Ezek a lányok egyszerűen nagyszerűek.
  És a lányok, akik nagyon szeretnek veszekedni.
  Steelenida felszisszent:
  - És a táliboknak koporsóban lenni triviális!
  Victoria egyetértett ezzel:
  - igen legyen! És ez a Bin Laden sokkal veszélyesebb, mint Hitler!
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Igen, sokkal több katonája van!
  Szerafim dühösen jegyezte meg, és sorozatosan lekaszálta a mudzsahedeket:
  - A szám el akarja venni!
  Steelenida magabiztosan mondta:
  - Nem fogadod el!
  És kivillantotta a gyöngyház fogait.
  Aztán pusztító gránátot dobott puszta lábujjaival, halálos erővel.
  Victoria mosolyogva, fogát kitárva jegyezte meg:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  És ismét csupasz lábujjával dobta a halál halálos ajándékát.
  Veronika megpofozta az ellenséget, és csicseregte:
  - Dicsőség a kommunizmusnak és pártunknak!
  Seraphim megjegyezte:
  És dicsőség Lenin ügyének!
  És a megsemmisítés ajándékát küldte az ellenségnek.
  És így elváltak ezektől a lányoktól. És így csépelnek a mudzsahedek.
  Aljonka, aki lekaszálta az afgán katonákat, dühösen jegyezte meg:
  - A kommunizmus legmagasabb eredményeiért!
  És ismét repül a csupasz lábujjakkal dobott gránát.
  És itt Anyuta nagyon agresszíven lép fel az ellenséggel szemben.
  És halálos nyomással lekaszálja az ellenséget. Sarlóként vágja le őket. És visít:
  - A Szovjetunió dicsőségére!
  A mudzsahedek harcoló Allaja csépel és visít:
  - Perun nevében!
  És gyilkos ajándékokat is dob az ellenségre csupasz lábujjakkal.
  Az agresszív Maria megjegyezte, miközben lekaszálta az ellenfeleket:
  - A Szovjetunió ellenőrzése érdekében!
  És azt is csupasz lábujjakkal, hogy a halál halálos jelene hogyan fog elállni.
  Az olimpia pedig, ahogy ellenségekkel küzd, ütni fog és nyikorogni fog:
  - A Hazáért a legmagasabb győzelemig!
  És a mezítláb is gyilkos ajándékot küld a megsemmisüléshez.
  Íme egy lány - mondjuk ki - ultra!
  És Matryona felvette a mudzsahedeket, és öljük meg őket. És kolosszális nyomással cselekedett.
  És a harcos énekelte:
  - Összetört minket a horda iga!
  És Marusya, aki az ellenfeleket vájta és kaszálta őket, mint egy gyilkos kasza, kibökte:
  - Nyomtat minket a hitetlenek igája!
  Olympias pedig, levágva az afgán gonosz szellemeket, nyikorgott:
  - De forr az ereinkben,
  Az ellenségre lőtt Alenka hozzátette:
  - A szlávok ege!
  Anyuta pedig mosolyogva csicseregte:
  - És a tenger partjáról,
  A jeges Kolimába!
  A vörös hajú Alla magabiztosan hozzátette:
  - Mindez a mi Földünk,
  Mindez mi vagyunk!
  Maria az ellenfelekre lőve hozzátette:
  - Közülünk mindenki!
  És csupasz lábujjaival egy csomó mudzsahedet szórt szét.
  Itt vannak a verekedő lányok. És bennük a nyomás, mondjuk - szuper.
  Alenka öklébe nevetve megjegyezte:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Anyuta nevetve tette hozzá:
  - Dicsőség Leninnek!
  Alla, a mudzsahedekre lőtt, kiadta:
  Úttörők itt-ott
  Énekelj egy dalt Leninnek!
  És puszta lábujjával halálos gránátot dobott.
  Ez egy olyan harcos lány, Maria. És kolosszális nyomással összetöri a mudzsahedeket.
  És szó szerint elsöprik egy seprűvel.
  Maria az ellenségekre firkálva vicsorgott:
  - Úttörők vagyunk - a kommunizmus lányai!
  És ismét, hogyan kell dobni az ellenséget, egy nagy adag robbanóanyagot.
  Olympias megjegyezte, levágva az ellenséget, mint a füvet a sarlóval:
  - Szuperosztályú harcos vagyok!
  És a csupasz, cizellált lábai olyanok, mint a kibaszott mudzsahedek, kolosszálisak és pusztítóak.
  Itt vannak a lányok. Mondjuk nagyszerűek.
  Alenka azt mondta:
  - Úttörők vagyunk, és dalokat énekelünk Leninnek!
  Ann javított:
  - Nem, mi komszomol tagok vagyunk! És énekelj dalokat Sztálinnak!
  Alla agresszíven megjegyezte, és rálőtt az ellenségre:
  - Le tudjuk végezni az ellenséget,
  És ököl ünnep lesz!
  Mária pedig rálőtt az ellenségre, lekaszálta az ellenséget, és a mudzsahedek tömege elázott.
  A lány vigyorogva vigyorgott:
  - Oroszországért és az űrért!
  Olympias fülsüketítően nevetett és kacsintott.
  - Nagy Szülőföldünkért!
  És csupasz lábujjaival halálos erővel ajándékozza meg a halált.
  Marusya felkacagott, és agresszíven megjegyezte:
  - Az Afganisztán felett aratott győzelemért.
  Matrena haragosan felkacagott:
  - Dicsőség az SZKP-nak!
  És hogyan fog megmutatkozni a nyelv!
  Ezek a menő lányok.
  Oleg Ribacsenko pedig kardokkal és ordítással veri a mudzsahedeket:
  - A nagy Szovjetunióért!
  És csupasz lábujjaival a fiú, mintha az ellenséget simogatta volna.
  És csipog:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Margarita levágja az afgánokat, és rikoltoz:
  - A hazánkért!
  És csupasz lábujjakkal a lány mérgező tűket dob ki. És a mudzsahedek torkát ragadják.
  És a lány énekelni fogja:
  - Az én nagy kommunizmusom velünk lesz!
  És a gyerekek újra fütyülni fognak, és ájult varjak ezrei döngölték a mudzsahedek koponyáit.
  
  BONAPARTE NAPOLEON SIKERES HÁZASSÁGA
  Bonaparte Napóleon feleségül vette I. Sándor nővérét. Ez a házasság mindkét birodalom számára előnyös volt. Mindkét császár rokon volt. És ahelyett, hogy értelmetlen háborút vívnának egymással, úgy döntöttek, hogy elfoglalják Törökországot.
  Az oszmánok természetesen nem versenytársai az orosz-francia hadseregnek, és Konstantinápolyt egy hadjárat során foglalták el. Aztán egy kis-ázsiai és egyiptomi kirándulás következett. Rengeteg új felvétel.
  Napóleon meghódította Iránt is. Közép-Ázsia Oroszországhoz került. Aztán egy indiai utazás következett. Nagy Bonaparte sokat elfoglalt a Földből.
  De 1825-ben Első Sándor meghalt. Constantine visszavonta. És I. Miklós szembesült a dekabristák lázadásával.
  És brutálisan elnyomta. És akkor Napóleon úgy döntött, hogy az ő fiát és Sándor cár rokonát helyezi elsőként Oroszország trónjára, Miklós bitorló helyett.
  És ez erős lépés volt. Franciaországnak a gyarmatokkal együtt hatalmas hadserege volt. Napóleont pedig zseninek tartották. És persze gyors győzelemmel számolt.
  És Kutuzov egyszerűen nem volt ott. Az orosz csapatok vereséget szenvedtek, különösen a legjobb tábornokok bizonyultak dekabristáknak, és letartóztatták vagy kivégezték őket.
  Napóleon hadjárata Moszkva és Szentpétervár elfoglalásával ért véget.
  A császár eltörölte a jobbágyságot, és a nép pozitívan fogadta.
  A helyi elit is megbékült, és II. Napóleon került a trónra.
  Tíz évvel később pedig népszavazást tartottak, és megtörtént a két birodalom végleges egyesülése.
  Napóleon 1838-ig élt, és hatvankilenc évesen halt meg. Uralkodása nagyon dicsőséges volt, és a hódítások rekordot döntöttek egy ember számára.
  1831-ben Napóleonnak sikerült partra szállnia Nagy-Britanniában, és meg is hódította azt. Aztán elfoglalta a gyarmatokat Amerikában, és sikerült háborút indítania az Egyesült Államokkal.
  II. Napóleon, egy szőke, magas fiatalember lett az új császár. Már elég idős volt ahhoz, hogy folytassa apja munkáját, és meghódítsa a világ többi részét.
  Voltak még vadon élő vidékek és Kína, Japán és azok a gyarmatok Amerikában, amelyeket a franciáknak nem volt idejük elfoglalni.
  A háború általában az új birodalom diktálása alatt zajlott. II. Napóleon 1880-ig uralkodott, és sikerült meghódítania szinte az egész világot. Ezután III. Napóleon lépett a trónra. És megragadta az utolsó vad földeket, megerősítve a birodalmat.
  Az egész bolygó eggyé vált. Eljött a jólét korszaka. Lázadások ritkán törtek ki, így az élet jó volt. A vallások pedig békésen éltek. De egyre inkább az ateizmus uralja, a császár személyi kultuszával.
  És az első emberes repülés az űrbe 1930-ban történt. A tudomány egyetlen birodalomban gyorsabban fejlődött. Aztán a Holdra, majd a Marsra és az egész naprendszerre.
  2001-ben pedig megkezdődött az első emberes repülés a Sirius csillaghoz. És ez óriási áttörés az emberiség számára.
  Igen, Napóleon képes volt egyesíteni az embereket és meghódítani az egész világot. Ez pedig a hatalom és a gazdaság tökéletesebb modelljét szülte.
  Napóleon zsenije győzött... És sokkal boldogabb lett a világ... Már 2021-ben nem a koronavírus járvány járja a Földet, hanem városok épülnek a szomszédos bolygókon, és az őssejtek megtanultak aktivizálódni oly módon, hogy sikeresen hajtsák végre az emberi fiatalítást. És ez komoly.
  És már az öregekből is fiatalok lesznek, az öregasszonyokból pedig lányok. És valahogy szuper lett!
  Ez egy történet... Nem olyan, mint egy gonosz valóság, amikor az embereket koronavírus okozza, vagy szárazság, vagy éppen ellenkezőleg, heves esőzések. És még sok-sok más.
  A világon nincs rend - tele háborúkkal és kegyetlenségekkel.
  A napóleoni világbirodalom világában pedig már a kommunizmus. Nincsenek szegények, mindenkinek van munkája, és mindenki tele van. Minden gyerek számítógépen vagy az interneten keresztül tanul az iskolában. Sokan általában tisztán névlegesen dolgoznak.
  Csak négy óra munkanap, és heti három szabadnap egy rakás szabadsággal.
  Rengeteg robot a gyártó- és szolgáltatóiparban. Sok olyan munka van, ahol csak lájkokat teszel a számítógépre.
  Jó lett élni. Az autókat ingyenesen adjuk, vagy az autókat, például a kisméretű, elektromos motoros helikoptereket. A motorok fejlettebbek és környezetbarátabbak.
  És ami nem... még a gyerekeknek is van futócipője, és a segítségükkel repülhetsz a levegőben.
  A bûnözés szinte teljesen eltûnt, és még gladiátorharcokat is elkezdtek rendezni, mint az ókori Rómában.
  A Holdon már megjelentek a tengerek, és a nagyvárosok felgyorsult ütemben épültek. És a Marson is, és a Vénuszon is. A gyárak már elsajátították a Merkúrt a napenergián. Milyen jó lett, mert Bonaparte Napóleon feleségül vette Első Sándor nővérét!
  
  
  HA NEGYVENHÁROMBAN KEZDŐDŐDIK A HÁBORÚ
  Hitler 1941-ben nem támadta meg a Szovjetuniót. Úgy döntött, folytatja a harcot Nyugaton Nagy-Britannia ellen. Ráadásul Jugoszlávia megszállása és Kréta szigetén való partraszállás után attól tartottak, hogy a németeknek triviálisan nem lesz idejük keleten - a hideg és a heves esőzések előtt - befejezni a társaságot.
  Tehát más utat választottak. Júliusban a németek szétverték a máltai brit katonai támaszpontot, és ott csapatokat szálltak partra. Rommel csoportosulását is erősítették. Tolbukot elfoglalta a vihar. Aztán elkezdődött az Egyiptom elleni támadás.
  Ezzel egy időben Gibraltárt szeptemberben vihar támadta meg. Ezt követően a nácik elkezdték a csapatokat közvetlenül Afrikába szállítani.
  A Führer úgy döntött, hogy százötven német hadosztályt racionálisabban fel lehet használni, és a Szovjetunió helyett a Közel-Keletet, Indiát és Afrikát foglalják el.
  A Rommel nyolc hadosztálya és az olasz egységek már októberben elfoglalták Egyiptomot.
  Aztán elkezdődött Irak, Palesztina, Kuvait inváziója. A németek egyre több csapatot vittek Afrikába. Sztálin egyelőre várt.
  A tél folyamán a németek meghódították a Közel-Keletet és Iránba költöztek. Ez egybeesett a japán háborúba való belépéssel, amely megtámadta az Egyesült Államokat a perui kikötőben.
  És nagy területeket vett át.
  1942 tavaszán a németek már Indiában voltak. És elfoglalták Afrika egész északát és egy részét középpontjában.
  A nyár és az ősz folyamán pedig meghódították a fekete kontinens többi részét.
  És menő volt.
  Megkezdődött a légi ostrom és a repülőgépek támadása Nagy-Britannia ellen.
  A németek a meghódított területek erőforrásait és munkaerőjét használták fel.
  És úgy nyomták Angliát, mint egy boxzsák.
  A Yu-188-as repülőgépek erősebbek és fejlettebbek voltak. A harcosokat is frissítették.
  Új ászok jelentek meg - extra osztály, amely az égen zúdította a briteket.
  Aztán Churchill, látva, hogy boldogtalanok, békét ajánlott a Harmadik Birodalomnak bármilyen feltételekkel.
  Az Egyesült Államok is kész volt megadni magát Németországnak és Japánnak egyaránt. A Führer beleegyezett a háború leállításába, de azzal a feltétellel, hogy nagy jóvátételt fizet. És gyarmatokat is szed Afrikában és Ázsiában.
  Ezt követően a németek megkezdték a Szovjetunió elleni hadjárat előkészítését. Még a negyvenegyedik évben megkezdődött egy új generációs, és nagyon nehéz harckocsicsalád fejlesztése.
  Nevezetesen - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" és kissé elavult "Tiger". 1943 júniusában már csak a Párduc és a Tigris szerepelt a sorozatban. A többi gépet még tesztelik. A T-4 is modernizáláson esett át, miután erősebb fegyvereket kapott, és a T-3.
  A németeknek nem volt idejük hadseregüket újra felszerelni. Megérkezett a legújabb ME-309-es vadászgép. Igaz, a sorozatban volt egy Focke-Wulf - egy erős gép fegyverzetben és sebességben. A Yu-288 is most kezdett belépni a sorozatba.
  A Szovjetunió két év alatt több mint tizenkétezer harckocsit és kis számú önjáró fegyvert gyártott. A harmadik ötéves terv a hivatalos adatok szerint túlteljesült. Repülőgépeket több mint tizennyolcezer nagyságrendben gyártottak. Sok ezer fegyver és aknavető. Valamint körülbelül egymillió géppisztolyt. A hadsereget gépfegyverekre helyezték át.
  A T-34-76 és néhány más típusú harckocsi szolgálatban volt. Különösen a KV sorozat. Mighty KV-3, KV-4, KV-5. Ugyanakkor a KV-3 hatvannyolc tonnát, a KV-4 száznyolc tonnát, a KV-5 száz tonnát nyomott. Bár a valódi gyakorlat azt mutatja, hogy a nehéz tankok gyakran elromlanak, és nem túl hatékonyak a harcban.
  A T-34-76 mellett az A-20-as kerekes lánctalpas harckocsi is készült, az előző BT evolúciója, valamint a T-29 is kerekes lánctalpas, de három ágyúval.
  Nagyon gyenge páncél. Általában véve a harckocsiflotta erős volt.
  Több mint harmincháromezer harckocsi, és kis számú önjáró löveg, valamint ék.
  Igaz, az erők egy része a Távol-Keleten tartózkodott, mivel Japán kioldotta a kezét, és a Harmadik Birodalommal együtt támadásra készült.
  A szamurájok nem túl erősek a harckocsikban, de sok gyalogosuk van. beleértve a gyarmati.
  A Harmadik Birodalomnak 1941 júniusában ötezer-kilencszáz harckocsija volt a huszonkétezer szovjet harckocsival szemben. Az arány hozzávetőlegesen egy a négyhez.
  Igaz, voltak trófeák is, de alig használtak. A németeknek összesen huszonegy harckocsihadosztálya van. A negyvenegyedik év második felében mindössze 1800 harckocsit gyártottak, kis veszteséggel, de elhasználódva. A negyvenkettedik gólban hatezer harckocsit lőttek ki. Nagyrészt Speer erőfeszítéseinek köszönhetően. És a Harmadik Birodalom utolérte a Szovjetuniót az évente gyártott autók számát tekintve. Igen, a minőség javult. Megjelent a "Tiger" sorozatban, és a T-4-et és a T-3-at frissítették. A Szovjetunió inváziójának előestéjén a tankok kibocsátása elérte az ezer járművet havonta, plusz az önjáró fegyvereket. A Panther bekerült a sorozatba, amely homlokpáncélzatban és fegyverzetben felülmúlta a legtöbb szovjet járművet és a T-34-76-ot. Ez a tank nem volt rossz, akárcsak a T-4 75 milliméteres ágyúval és egy 48 EL kaliberrel, ami szintén jobb a harmincnégyesnél. És maga a "Tigris", szintén egy gép, bár elavult, de félelmetes.
  De míg a Harmadik Birodalom alacsonyabb volt a tankok teljes számában. Igaz, Nagy-Britannia és az Egyesült Államok adott valamit a németeknek. Különösen a Shermanok, akik elülső páncélzatában és fegyverzetében nagyjából a szovjet harmincnégyesekhez hasonlíthatók, és az angol Churchillsek, amelyeket jól védenek a páncélok. Összesen több mint két és fél ezer ilyen tank.
  Ráadásul a németeknek is voltak olasz tankjaik, de gyengék, és bizonyos számú törökök is, amelyeket többnyire az Egyesült Államoknak adtak el.
  A németek tizennyolcezerre növelték a harckocsik összlétszámát, plusz az önjáró fegyvereket. Ugyanakkor a Szovjetuniónak összesen több mint harmincháromezer tankja van. De ha a legújabbat veszed, akkor a németeknek már több lesz.
  Míg a Szovjetunió még nem harcolt és nem dolgozott a síneken békeidőben, és a havonta gyártott legújabb technológiában alulmúlta a németeket. Különösen az önjáró fegyverekben, amelyeket sokat gyártottak, különösen könnyű - "Hunter".
  Ráadásul ez az ACS egész jó és mobil.
  Ehhez még hozzátehetünk tízezer japán tankot. De általában könnyűek, és néhányuk háborúban áll Kínával.
  Általánosságban elmondható, hogy a tankokban szoros paritás van. Ráadásul a németek autóinak egy részét, különösen a Panthers-t nem sajátították el a stábok. Tehát általánosságban egyenlőségről beszélhetünk ebben a kérdésben.
  De rosszabb, mint negyvenegyben. Akkor a németek létszámban alulmaradtak. És a tankjaik, a KV és a T-34-es járművek gyakorlatilag nem hatoltak be.
  És máris harcolnunk kellett - pontosan két fronton. És csak egy szövetséges van: Mongólia.
  A repülésben még rosszabbak a dolgok. A Szovjetunió erősnek tűnik a repülőgépek számában. De a németek mennyiségileg felhozták a repülést, sürgették Nagy-Britanniát. És kifejlesztették az ászok képességeit - különösen Marseille-ben. Ez a pilóta, miután meghaladta a háromszáz lezuhant repülőgépet, azonnal megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét, tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A negyvenkettedik évben a németek több mint huszonnyolcezer repülőgépet gyártottak. A negyvenharmadik első felében már húszezren, és összességében fel tudták utolérni a Szovjetuniót. A legjobb minőségű gépekkel.
  Különösen a legújabb ME-309, amely hét lövésponttal rendelkezett, köztük három 30 milliméteres légágyúval.
  Egyetértesz azzal, hogy ez egy nagy hatalom. Valamint Focke-Wulf. A Yu-188 egy olyan bombázó, amelynek nincs párja.
  Ehhez hozzá kell tenni a japán repülést. Ez kézzelfogható előnyhöz juttatta a tengelyhatalmakat.
  A japán ászok is nagyon tapasztaltak. Harcosaik pedig mozgékonyak.
  Így az égbolton a tengelyhatalmak az erők számában és minőségében egyaránt túlsúlyban vannak.
  Ráadásul Amerika és Nagy-Britannia bizonyos számú repülőgépét átruházta. Különösen erős az amerikai B-29-es bombázó és az Airacobra vadászgép. A Mustang vadászgép valószínűleg rosszabb. Csak hat gépfegyvere van. De jobb is lesz, mint a szovjetek. A P-51 is jó amerikai támadógép.
  Általában véve, figyelembe véve a nyugati technológia, a németek és a japánok fölényét az égen, és a szám és a minőség és a harci tapasztalat még magasabb.
  Tehát az égbolton nagy valószínűséggel a tengely fog dominálni.
  A tüzérség kicsit jobb. A Szovjetuniónak sok fegyvere és aknavetője van. A negyvenegyedik év júniusában körülbelül százezren voltak a németek és a koalíció negyvennyolcezerével szemben. Természetesen a németek folytatták a fegyvergyártást, de mégsem folytattak túlságosan támadó háborúkat. Tehát itt a Szovjetunió megtartotta előnyét. Plusz még "Katyusha".
  A náciknak voltak gázágyúi, de nem túl nagy mennyiségben.
  Tehát egyelőre a Szovjetunió fegyverei erősebbek. Bár a német 88 mm-es fegyverek talán a legjobbak a világon. Jó néhányat gyártanak. Katyusha pedig nem túl erős védekezésben. És nem túl pontos.
  Szóval az erőviszonyok, hogy is mondjam itt, többé-kevésbé, és lehet kapaszkodni a védekezésben.
  A védekezés pedig megerősödött. A Molotov-vonal két plusz év alatt készült el. És helyreállt Sztálin vonala. Szóval kitarthat.
  A gyalogságban az erőviszonyok is megváltoztak ... a Szovjetunió mozgósított.
  A negyvenegyedik év után pedig, amikor öt és fél millió katonája volt, tizenöt millióra hozta a számát.
  A mozgósítás mértéke nagy volt.
  De a Harmadik Birodalom nagy erőket vetett be. Sok külföldi hadosztály, gyarmati csapatok, szatellit hadseregek. A németeknek pedig huszonöt millió gyalogosuk volt, a szövetségeseknek pedig ötmilliójuk. Összesen harminc millió nagy árrés. Igaz, a gyarmati hadosztályok nem túl jól képzettek, de német parancsnokokkal.
  Az SS-hadosztályoknál általában a németek magasan vannak. A Wehrmacht egy része kiterjedt katonai tapasztalattal rendelkezik. És ebből a szempontból a nácik erősek. Ráadásul a németeknek óriási előnyük van a mobilitásban. Itt az európai termelés, valamint a Nagy-Britanniából és az USA-ból származó szállítmányok. Az autók, motorok és teherautók számában a németeknél hét-nyolcszoros az előny.
  És több géppisztolyuk van. Beleértve az Amerikából és Nagy-Britanniából szállítottakat is.
  Általában véve a nácik a gyalogságban erősek. A Szovjetunió ellen további tízmilliót pedig Japán mozgósított, nem számítva a többi Kína elleni részt.
  Tehát a munkaerő tekintetében a tengelyhatalmak nagy előnnyel rendelkeznek. És a mobilitásában is.
  Japán haditengerészete sokszor erősebb, mint a szovjet csendes-óceáni térség.
  A németeknek nagy előnyük van a bélésekben is.
  De nem eddig a repülőgép-hordozókban és a nagy hajókban. De a Szovjetunió itt sem erős.
  Sok hajó azonban Olaszországgal rendelkezik. Általában véve az ellenség is sokkal erősebb a tengeren.
  A levegőben, minőségben és mennyiségben gyengébb Szovjetuniónak van egy bizonyos fölénye a tüzérség terén, inkább mennyiségi, mint minőségi szempontból. A tartályokban mennyiségben valamivel erősebb, minőségben viszont rosszabb. És általában még a tankokban is erősebb lehet az ellenség. A gyalogságban létszámban és mozgékonyságban gyengébb. A Harmadik Birodalom számos része gyarmati ágyútöltelék, akárcsak a japánok. De a Szovjetunióban nem minden mozgósított van megfelelően kiképezve. A nácik több harci tapasztalattal rendelkeznek. Igaz, a szovjet csapatok jó védelemben vannak.
  A meglehetősen erős, megtervezett védelem lehetőséget ad számos gyalogság visszatartására.
  Sok a géppuska és az ágyú és ez is növeli az állóképességet.
  Molotov és Sztálin két vonala, mögöttük épül a harmadik.
  Összességében a Szovjetunió helyzete stratégiailag reménytelen. A lemorzsolódás háborújában előbb-utóbb legyőzik a Harmadik Birodalom gazdaságában és erőforrásaiban felülmúló műholdait, beleértve Törökországot és Japánt a gyarmatokkal.
  Egy elhúzódó háború esetén az egyik remény, hogy Nagy-Britannia és az Egyesült Államok megnyithat egy második frontot.
  Nos, egy újabb csodafegyver...
  Mindenesetre a tét szoros védekezésre történik. És lekoptatni és megállítani az ellenséget.
  Sztálin azonban még a háború előtt tárgyalni próbál. Például engedje át a terület egy részét a németeknek. Vagy felajánlja az olajkutak bérlését.
  Vagy esetleg fizessen jóvátételt - gabonában, olajban, aranyban, szénben vagy akár konzervben?
  Hitler azonban nem akar békét. Ez érthető - a Szovjetunió hadserege potenciális fenyegetés. Mint a kommunista ideológia. Tehát halálos ellenségek.
  A Führer pedig háborút akar.
  Hirohito is arról álmodik, hogy bosszút áll Khalkhin Golért. És Szibériát akar.
  Igen, és az Egyesült Államokban sokan nem bánják a Szovjetunió elleni harcot.
  De míg Hitler nem hívja meg őket. Az erőviszonyok szörnyűek... És mit tegyek?
  Sztálin természetesen titokban tárgyalni próbál a britekkel és az amerikaiakkal.
  De azt mondták neki: kapaszkodj meg teljes erődből, aztán meglátjuk. Talán tudunk segíteni. És nem kockáztatjuk.
  Röviden: a háború elkerülhetetlenné vált... És még mindig vannak problémák - a Vörös Hadsereg nem túl jó a védekezésben. Arra tanították, hogy idegen területen harcoljon és támadjon, ne védekezzen.
  De a németek még így is elfoglalták a fél világot, és sokat tudnak tenni.
  1943. június 22-én kezdődött a háború. Nem volt váratlan, de taktikailag mégis hirtelen lett. Azonnal a Fritz összes hadereje az ellenségre vetődött.
  És készen áll az ellenség elpusztítására.
  Már az első órákban kiderült, hogy a németek erősek a levegőben. És hogy sok magas szintű csapatuk van. És hogy a "Tiger" egy nagyon jó áttörést jelentő tank, bár elavult. És az ME-309 és a Yu-288 félelmetes ereje.
  Igen, ez az armada rohant, és szovjet csapataik makacs ellenállásba ütköztek.
  A harcok az egész határ mentén bontakoztak ki. És főleg a Wehrmacht diktálása alatt mentek. Úgy másztak, mint a rovarok, számos zsoldos.
  Mint kiderült, az erődítmények túl közel helyezkedtek el a határhoz, és nem volt megfelelő a védelem mélysége. Sőt, és ami a legfontosabb, ezek a tábornokok hibái, akik kevés tapasztalattal rendelkeztek, és nem igazán értek a védekezés megtartásához.
  És sok egység katonai szelleme, különösen Ukrajnában, gyengenek bizonyult.
  És a tömeges megadás és dezertálás lett a szabály. Főleg Nyugat-Ukrajnában.
  A Kaukázusontúlon pedig, ahol a törökök és a németek nyomultak előre, az idegen hadsereg nyugtalan volt. Az ellenségnek sikerült áttörnie és bekerítenie Jerevánt. De maga a város nem adta fel.
  Batumit tíz napos makacs harc után elfoglalták. A németek az első napokban több tíz kilométerre hatolhattak be a szovjet védelembe. És levágta Bialystokot... És megjelent egy üst az Oroszlán alatt. És bár a nácik az első két hétben kevesebbet haladtak előre, mint a valós történelemben a negyvenegyedik évben, a szovjet csapatok nehezen ragadták meg a kezdeményezést. Tehát az ellenség erősebb.
  Ha a negyvenegyedik évben a németek előnyben voltak a gyalogságban, akkor csak a legelső napokban. Aztán az előny átszállt a Vörös Hadseregre. Itt nem volt mit mozgósítani.
  És az ékelés veszélyesnek bizonyult... És így a németek csatákkal át tudtak törni Minszkig. És ez már komoly.
  Heves harcok törtek ki magában a városban. A Führer megparancsolta, hogy haladjanak előre, és ne adják meg magukat. És Sztálin megparancsolta - egy lépést sem hátra!
  Egy hónappal az offenzíva kezdete után a németek a Berezinára hímeztek, és bevették Minszket ... Megközelítették Zhitomirt.
  A japánok körbe tudták venni Vlagyivosztokot. És ez is komoly követelés a részükről. Mongólia jelentős részét is elfoglalták.
  A németek a műholdakkal együtt elfoglalták Moldovát is, és közeledni kezdtek Odesszához. És ez klassz.
  Sztálin rendkívül kényelmetlenül érezte magát. És megértette a végzetét, egy ilyen koalíció ellen.
  Ismét békét ajánlott. De a Führer természetesen nem akarta. És a németek tovább nyomultak...
  Végül Sztálin úgy döntött, hogy a védelmet a Dnyeperen tartja.
  Két hónappal a háború kezdete után a nácik elérték a Dnyepert, és a központban meg is közelítették Szmolenszket.
  A törököktől körülvett Jereván még mindig kitartott... rendkívül veszélyes helyzet alakult ki.
  Sztálin összehívta a katonai találkozót. Tenni kell valamit. Ha csak megvéded magad, a vereség csak idő kérdése.
  Zsukov felajánlotta a sztrájkot a központban. Bár az erők nem voltak elég ... Már augusztus ...
  Az első Lev tankok megjelentek a fronton. Kicsit később érettek harci használatra. Ez a gép kilencven tonnás volt, és erős fegyverrel. Az elülső védelem szilárd: a lejtős hajótest homlokának százötven millimétere, a torony homlokának kétszáznegyven millimétere. Egy ilyen harckocsi a Szovjetunió összes járművét befogadta, és 105 mm-es, 70 EL-es csövű lövege még a 180 mm-es elülső páncélzatú KV-4-et is áttörte.
  Ez egy igazán komoly fegyver. De a túl nagy súly természetesen megnehezítette a manőverezést és a sebességet. Igen, a fegyver percenként mindössze öt lövést adott le. A németek erős tankot kaptak, de nem túl praktikus a használata.
  A "Tigris" -2 is megjelent. Ez az autó gyakorlati szempontból jobbnak bizonyult, mint a valós történelemben. Mióta az ezer lóerős motort megalkották és megvalósították. És a hatvannyolc tonnás tömegével ez a gép viszonylag mozgékonynak és gyorsnak bizonyult, és nem romlott el olyan gyakran.
  A "Panther" -2 is elkezdett érkezni. Ötvenhárom tonnát nyomott, de a 900 lóerős motor kárpótolt. A 88 milliméter hosszú 71EL löveg elég erős volt, páncéltörő, pontos és gyors tüzelése kielégítő, sőt jó is volt az ellenséges tankok elleni harcban.
  Ezek a járművek a csatákban megmutatták szintjüket. Szeptemberben a németek végre körülvették Szmolenszket. Pal és Tallinn városa. A németek és gyarmati hordáik a műholdakkal együtt közeledtek Leningrádhoz.
  Eljött a Krím-félszigetre. Kijev, amely egy dombon állt és jól meg volt erősítve, továbbra is megtartotta...
  Eljött az október... Esett az eső, és a nácik mozgása lelassult.
  A háborút nem lehetett gyorsan befejezni. A japánok is megálltak, blokád alá vették Vlagyivosztokot, elfoglalták Mongólia nagy részét, és sikerült elfoglalniuk Habarovszkot.
  A németek eddig úgy döntöttek, hogy nem tombolnak, hanem repülőgépeket préselnek. Sőt, voltak jó sugárhajtású fejlesztések is. Az új alakulat bombázói pedig gyakorlatilag büntetlenül bombázhattak.
  Igen, és a ballisztikus rakéták, ez is nagy pusztító ereje.
  Igaz, drágák, és nincs nagy pontosságuk.
  De a sugárhajtású bombázók nagyon ígéretesek.
  A németek pedig légi offenzívát indítottak. Az új Yu-488 és TA-400 repülőgépek bombázhatják a Szovjetunió uráli és az Urálon túli gyárait. Az új Yu-488 az első négy hajtóműves sorozatos német bombázó.
  Az amerikai B-29-től eltérően kisebb a szárnyfelülete és nagyobb a sebessége. És a TA-400-nak általában hat motorja van, és a teljesítménye óriási.
  A németek és műholdaik végül novemberben védekezésbe léptek. Csak harcoltak és bombáztak. Légitámadás volt.
  És sok szép lány volt a csatákban.
  Itt Erzsébet legénysége a T-34-76 harckocsin harcol. Lányok a hideg ellenére bikiniben és mezítláb.
  Mozognak, és velük szemben áll a Párduc. Warrior Euphrosyne felgyorsítja a tankot egy csupasz, kerek sarok segítségével, és énekel:
  - A kommunizmus eszméiért
  Menj bátran harcba
  És a fasizmus hadserege
  Törni fogunk!
  "Panther" a homlokon nem lehet átszúrni. És közel kell menned hozzá, hogy feljuss a fedélzetre. A lányok a sajtó izmaival játszanak. Tankjuk gyorsan közeledik az ellenség felé.
  Párduc lő. Egy halálos erő lövedéke repül, de a harmincnégy kitér.
  Catherine megjegyzi:
  - Kockázatos taktika!
  A Panthers fegyverei percenként tizenöt lövést lőnek. És nagyon nehéz elcsúszni a kívánt távolságig.
  A lányok éneklik:
  - És a csillagos magasságban és a hegyi csendben,
  A tenger hullámában és a dühös tűzben!
  És dühös, és dühös, és dühös tűz!
  És most a tankjuk becsúszik a "Panthers" közé, és oldalról tüzel rájuk.
  Itt vannak a verekedő lányok. És az autók égnek. Először egy párducot szúrnak ki, majd egy másikat.
  Elena elvette, és csipogta:
  - Dicsőség Szülőföldünknek - a Szovjetuniónak!
  És ismét a lányok a tank gyors mozgásában. És üsd ki a "Tigrist". Nyilvánvalóan menők.
  Erzsébet elragadtatva énekelte csupasz lábujjait:
  - És csatába mennek - a lányok mezítláb,
  Nagy elem, klassz elem!
  Harcosok mit mondjak - a tetejére!
  Győzd le az ellenséget a párducok minden gyorsaságával. Senki nem fogja megállítani őket.
  És az égen Anastasia Vedmakova, még mindig tolvaj. Ezek a lányok egyszerűen hátborzongatóak.
  És milyen agresszíven és szertartás nélkül harcolnak.
  Így hát a lány elvette, és csupasz lábujjaival a repülőgép fegyverére mutatott, és eltalálta az ellenséget.
  Aztán csipogott:
  - Én vagyok a legmenőbb nő!
  És a harc folytatódik...
  Akulina Orlova ordít, kaszálja az ellenfeleket:
  - Van egy szuper lányom!
  És ismét lekaszálja az ellenséget. Ezeket lopták el.
  És dupla dobást ad az ME-309-re, ami nagyon klassz.
  Itt vannak a harcosok, akik fényt adnak a Luftwaffénak.
  Akulina Orlova csupasz lábujjakkal és nyikorogva lő le egy ellenséges gépet:
  - Dicsőség a Szovjetuniónak!
  Mirabela Magnetic is ott van a sorokban, csak egy csodagyilkos. Ez a pilóta pedig magabiztosan leüti a nácit egy tripla csövével és nyikorog:
  - A kommunizmus legnagyobb eszméiért a Föld bolygón!
  Ez nagyon klassznak bizonyult.
  A három lány úgy viselkedik, mintha lopnának, és nagyon harciasak a magasságban és a méretben.
  Már eljött a tél. És fagy... A Vörös Hadsereg igyekszik előretörni.
  De az ellenség többé-kevésbé készen áll a télre. Ezúttal a Wehrmacht, minden esetre és a hideg időszakra ruhát és élelmiszert raktározott fel.
  Igaz, a gyarmati csapatok nagyon hidegek és kényelmetlenek.
  A Vörös Hadseregnek sikerült felszabadítania Szmolenszket és visszaszorítania a nácikat a Dnyeperen keresztül Ukrajnában.
  De az ellenség erős, és a repülőgépei tombolnak. És bombák, bombák, és még egyszer bombák!
  És most sugárhajtású vadászgépek harcban. Focke-Wulf helyett pedig a fejlettebb TA-152-es gép. És persze ez is nagy probléma.
  A repülésben a németek és a japánok is erősek. Marseille négyszáz lezuhant repülőgépért magas kitüntetést kapott - a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ötszázért pedig a Vaskereszt nagykeresztjével tüntették ki.
  Ez a pilóta tényleg egyszerűen legendássá vált. És ő csak egy rémálom a szovjet pilóták számára.
  Sztálin meg is jegyezte:
  - Ez egy fekete ördög! És itt az ideje, hogy a pokolba küldje!
  Igen, folyik a háború. Télen sikerült néhány sikert elérni, de döntő fordulópont nem történt.
  Igaz, az ME-262 sugárhajtású vadászgép nem bizonyult túl megbízhatónak és hatékonynak. És a motor messze nem tökéletes. De a TA-152 sokkal praktikusabb, mint a Focke-Wulf. És ezt a gépet továbbra is nemcsak vadászrepülőként, hanem támadórepülőként és frontvonali bombázóként is használják.
  Az autó többcélúnak és komolynak bizonyult. A Szovjetunióban eddig csak a Yak-9 jelent meg, ami leegyszerűsített, a MIG-3 pedig megszűnt.
  Tavasszal, amikor a hó elolvadt, és a nácik ismét előrenyomultak, egyre melegebb lett.
  A déli csapatok pedig készségesebben harcoltak, amikor nem volt fagy. A harc heves volt.
  A Vörös Hadsereg keményen harcolt. De az erők egyenlőtlenek voltak. A németek a Panther-2-t használták a legmasszívabb harckocsiként, egy olyan gépként, amely erős fegyverekkel és jól védett a homlokában. És a "Tiger" -2 is tisztességes.
  A Mausok is részt vettek a csatákban.
  Bár ez a gép túl nehéz és lassú. És az "Oroszlán" tankot valójában kivonták a gyártásból.
  Még mindig a sorozatban volt a modernizált T-4. A T-3-at pedig már kivonták a gyártásból.
  A Szovjetuniónak is vannak gondjai... A KV sorozatot modernizálni kell. És még mindig hatástalan.
  Az IS-2 még nem jelent meg. De a T-34-85 sorozatba került. És ez általában logikus.
  A nehéz harckocsikat pedig teljesen kivonták a gyártásból. Sztálin elrendelte, hogy fogadjon egy hatalmas T-34-85-re. Ami általában logikus. Bár ez a gép "Panther" -2 nem vette a homlokába. De oldalba ütközhet.
  Nyáron megjelentek a német Arado sugárhajtású bombázók, amelyeket a szovjet vadászgépek nem is tudtak utolérni. És ez komoly.
  A nácik elfoglalták Szmolenszket, Vjazmát, Rzsevet és Kalinint.
  Leningrád blokkolva... Nyár végéig Moszkva csak száz kilométerre volt tőle.
  De a Vörös Hadsereg nagyon keményen harcolt. A japánok befejezték Mongólia elfoglalását és megszállták Közép-Ázsiát.
  A helyzet rendkívül bonyolulttá vált.
  Sztálin dörgött és villámlott, és időnként hisztériába esett. De ez nem sokat segített.
  A helyzet egyre nehezebbé vált. Ősszel a németek megváltoztatták tervüket, és délnek, a Kaukázus felé fordultak.
  Orelt, Kurszkot és októberben Voronyezst elfoglalták... November végére a Vörös Hadsereg visszavonult a Donon túlra, és ott beépült. Jelentős területek vesztek el.
  A nácik nyomása pedig egyre nőtt.
  Főleg a sugárhajtású bombázók kapják meg. És nagyon harapnak.
  De a szovjet lányok nagy magasságban harcolnak.
  A németek megpróbálnak áttörni Leningrádig. Novgorod megtámadása. De a bátor négy lány útjukat állta.
  Natasa mezítláb gránátot dobott a nácikra, és ezt énekelte:
  - Úgy van...
  Zoya csupasz sarkával elindította a halál ajándékát, és hozzátette:
  - Ellenség...
  Augustine engedett valami pusztítónak, és nyikorgott:
  - Azt hiszi...
  Szvetlana csupasz lábujjával gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Mit...
  Natasha mezítláb megdobott pár citromot, és felkiáltott:
  - Orosz...
  Zoya is engedett valami energikusnak és halálosnak, és nyikorogva:
  - Sikerült...
  Augustine elindította a halálosot, és ezt motyogta:
  - Ellenség....
  Szvetlana ismét megadta magát a pusztító és vyaknulának:
  - Szünet!
  Natasha fordult, és nyikorgott:
  - Ki...
  Zoya a nácik által toborzott fekete külföldiekre is lőtt, és nyikorogtak:
  - Merj!
  Augustine erővel és dühvel beszélt:
  - Az...
  Szvetlana egy párduc vigyorával belehalt:
  - BAN BEN...
  Natasha mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - Harcolj...
  Zoya puszta ujjaival dobta a halál ajándékát, és azt motyogta:
  - Támadások!
  Augustine közbeszólt, és ezt motyogta:
  - Ellenségek...
  Szvetlana csupasz talppal adott egy csomó gránátot, és ahogy üvölti a tüdejét:
  - Jól...
  Natasha leszögezte a sorozatot, és felszisszent:
  - Dühös...
  Zoya levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - Üt!
  Augustine ismét lőtt, és felkiáltott:
  - Dühös...
  Svetlana csicseregve lőtt:
  - Üt!
  Natasha ismét gránátot dobott kecses, mezítláb, és csicseregve:
  - Elpusztítjuk a nácikat!
  Zoya elvette, és csipogta:
  - A jövő útja a kommunizmushoz!
  És megdobott egy citromot csupasz lábujjaival.
  
  A harcosok szívből énekelnek;
  A Szovjetunió nagy országa,
  Melyik a legmenőbb az univerzumban...
  Millió számolási probléma történt
  De a mi dolgunk a munka és az alkotás!
  
  Hidd el, hogy az ellenség nem fogja megnyerni az országot,
  Melyik szebb és erősebb mindennél...
  Hamarosan felállítunk egy megbízható pajzsot,
  És végre okosabban hiszünk...
  
  Igen, Sam bácsi úgy döntött, hogy segít,
  A náciknak a birodalmi hatalomváltás után ...
  És a nácik hatalma megújult,
  Az ellenség szét akarja szakítani a Szovjetuniót!
  
  Most komolyan kell harcolnunk
  A nácikkal, hogy az erősek rohannak...
  de az ellenség gyomra alá csapunk,
  Anyánk, Oroszország dicsőségére!
  
  Nem, egyszerűen nem tudod megtörni az oroszt,
  Tudjuk hogyan, szeretünk bátran küzdeni...
  Itt a Wehrmacht úgy döntött, hogy megtámad minket,
  De csak összedőlhet és nem csavarodhat ki!
  
  Oroszországban minden harcos a jászolból,
  A gyerek a fegyverhez húzza a kezét...
  Legyen nagyon okos varázsló
  Ki teremtette ezt a bolygót!
  
  Hitlernek, ne vegye tönkre Moszkvát,
  Erősen megütötte az orrát...
  Miért mászott be Oroszországba, nem értem,
  Gyenge neki egy bacillust karddal megölni!
  
  Igen, Moszkva közelében az ellenség ütést kapott,
  A lányok csupasz sarkat adtak neki...
  Láthatod, hogy a Führer egyszerűen egy bolond...
  Kohl behatolt a kommunizmusba adta!
  
  Jönnek az úttörők dalokkal,
  Dobütéssel támadásra...
  Legyen a Führer most elpusztulva,
  És fogságban fogva vezetjük a Fritzeket!
  
  A fiú mezítláb a hóbuckán,
  Félelem nélkül előrelépni...
  A nácikat hamarosan a koporsóba hajtják,
  És a rózsa virágzik a ragyogó májusban!
  
  És Hitlernek hamarosan kabinjai lesznek,
  Bemegy a sírba. és utódja, Göring...
  Hamarosan horogra csapjuk a Führert,
  bár néha egy súlyos szúrós seprű!
  
  Csodálatos orosz világot teremtünk,
  Amelyben Oroszország uralkodni fog, hidd el...
  Shakespeare nem mert ilyet komponálni,
  Pedig ördögök nyomásával támadják Oroszországot!
  
  Hitler kegyetlen nyomása látható,
  Egykori szövetségese segít neki...
  Nem csoda, hogy hallatszik a lányok nyögése,
  Hamarosan nem lesz látható hely a paradicsomban!
  
  Igen, Uncle Sam megváltoztatta az útvonalat,
  És tankokat, repülőgépeket küldenek a náciknak ...
  Az ő törekvésében a jenkik nagyon menők,
  Hogy több kommunistát hajtsanak a koporsóba!
  
  Rosszabb lett, bár Sztálingrád
  A nácik nagyjából minden oldalát legyűrtem...
  Olyan megállíthatatlan igazodás alakult ki,
  Ez alatt az ég alatt, határozottan tiszta!
  
  Nos, mit tegyek - a lányok kiakadtak,
  Csatákban bujkál a horda Führerje elől...
  És a csizma nem áll jól a lányoknak,
  Mindig tudják, hogyan kell harcolni!
  
  A lányok számára a fagy nem szörnyű,
  Amikor Moszkva közelében harcoltak,
  Szinte meztelenül és mezítláb,
  Gránátot dobni mezítláb!
  
  Szóval mit akartál Göring?
  Nos, azt hittem, a Yankees azonnal segíteni fognak...
  És teljes káoszt ültetett,
  A lányok pedig csak nyögnek a vad haragtól!
  
  Nagyon véres csaták vannak,
  A lányok örökké tudják, hogy nem szabad feladni...
  Nem lesznek nullák a számlákon,
  És egy erős RPG egy hátizsákba kerül!
  
  A harcosok szépségek
  Maga Lada készen áll harcolni értük ...
  Szent tisztaságú galambjaik vannak,
  Legyen egyszerűen a legmagasabb kitüntetés!
  
  Igen, hiszem, hogy az Erők Istene, Svarog eljön,
  És a harcban halottak feltámadnak...
  És fújd meg a vadász dicsőséges kürtjét,
  És a nyeremény a legőszintébb lesz!
  
  Nem lesz többé bánat a Földön,
  És a keserű könnyek kiszáradnak...
  Egy családban fogunk élni, tudjuk,
  És a gonosz ördögök egyszerűen meghalnak!
  
  Úttörő fiúk bátran harcba,
  mezítlábas legények rohannak a hóban..
  Hiszem, hogy Oroszország mindig veled lesz,
  Bár néha a csészealjak eltörnek!
  
  Isten Jézus feltámaszt minden elesettet,
  És uralkodni fog a Fehér Istennel...
  Bátran emelünk pajzsot a Hazának,
  Dicső kötelesség lesz Oroszországot szolgálni!
  
  Igen, Sam ravasz, egyszerűen ravasz,
  Nagyon is érthető vágyai...
  Csápjai Moszkvának most poszter,
  És gonosz próbák várnak a Hazára!
  
  De Lada és Lord Perun velünk vannak,
  És Lenin, Sztálin és a legbölcsebb Trockij...
  Ami láthatóan meggörbítette a sereget,
  És a legfontosabb csalogány Vysotsky!
  
  Röviden: szent istenek serege lesz,
  Megnyerjük az ellenfél csatáját...
  És dobj fel egy csomó erős öklét,
  A legnagyobb katona dicsőségére!
  
  A lányok mezítláb támadnak
  Futnak és nem harcolnak, ismerik a fagyot...
  Ne vond őket harcba, tekintsd erőszakkal,
  Tudd, hogy a skarlát ragyog a rózsa fényében!
  
  Röviden: harcosok a hazáért,
  Érdektelenül szolgálj büszkén...
  legyenek büszkék a nagyapák és az apák,
  És az égből egy fillért sem vársz ajándékot!
  Natasha mezítláb megdobott egy citromot, és így énekelte:
  - Az égből...
  Zoya puszta ujjaival gránátot is dobott, és így szólt:
  - Csillag...
  Ágoston puszta lábbal bocsátotta ki a halál ajándékát, és ezt énekelte:
  - Világos...
  Szvetlana mezítláb is gránátot dobott, és kiadta:
  - Kristályos!
  Natasha megfordult, és felszisszent:
  - Én neked...
  Zoya puszta ujjaival elindította a halál ajándékát, sziszegve:
  - Dal...
  Ágoston csupasz sarkával megadta magát, ami halált hoz, és nyikorgott:
  - Énekelni fogok...
  Nataska agresszíven énekelve folytatta:
  - Ról ről....
  Zoya puszta lábbal robbanócsomagot dobott, szétszórva a nácikat, és nyikorgott:
  - Anyanyelvi...
  Augustina csupasz sarkával adott egy csomó gránátot, kiadta:
  - Sztálin!
  Augustine fogta és szétszórta a vonalakat, meztelen lábai pedig pusztítóan repültek a Fritz mentén:
  - Megosztjuk az ellenfeleket!
  Szvetlana fogta, csupasz sarkával, egy csomó gránáttal eldobta, és nyikorgott:
  Törjük szét a fasisztákat!
  És a négyen folytatták a lövöldözést és a gránátdobálást. A német "Tigris" -3 mozgott. Egy gép 128 mm-es fegyverrel. És lelövi magát.
  A lányok pedig gránátokat dobáltak. aláásta a nácikat. És visszalőttek. Előremásztak. A tankok ismét gurulnak. Megmozgatja a legújabb német "Leopard" -1-et. Nagyon mobil autó.
  De a lányai átvették és kiütötték. Darabokra téptek egy gázturbinás motoros mobilgépet. És darabokra robbantották.
  Natasha nevetve jegyezte meg:
  Nagyszerűen küzdünk!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Nagyon cool!
  Ágoston bölcsen megjegyezte:
  - Győzni fogunk!
  És puszta lábbal kilőtt egy páncéltörő gránátot. Erős lány. És annyi esze van.
  Szvetlana mezítláb lábujjaival halálajándékot is indított, és eltalálta az ellenséget. Nagyon agresszív lány, búzavirág színű szemekkel. Olyan esze van, és ereje is van!
  Natasha megfordult, és elvigyorodott:
  - A szent Oroszországért!
  Zoya nagyon aktívan lőtt, és gyöngyfogakat mutatva vigyorgott:
  - Én egy olyan szintű harcos vagyok, aki nem múlik el!
  Augustine is lőtt. Lekaszálta a nácikat és gurgulázott:
  "Nagy ambíciójú harcos vagyok!"
  És kitárta a gyöngyház fogait!
  Svetlana megerősítette:
  - Nagyon nagy ambíciók!
  A lányok nagyon régóta harcolnak. És persze sikeresek voltak a katonai munkában. Teljesen gyönyörű szépségek. Kiváló elme. És első osztályon lőnek.
  
  EGY KIS MÁSBAN ROOSEVELTRE
  Franklin Roosevelt jóval korábban halt meg, a sors furcsa fordulatában 1943. január 30-án. Bár Henry Wallace-t baloldalinak tartották, sokkal idealistábbnak bizonyult, és azt követelte Sztálintól, hogy katonai segítségért cserébe hajtson végre politikai reformokat és amnesztiát minden politikai fogoly számára.
  Sztálin durva reakciója, aki szintén most aratott nagy győzelmet Sztálingrádban, és nagyon keménynek és erősnek érezte magát, feldühítette Wallace-t, és bejelentette a Szovjetuniónak nyújtott katonai segítség megszüntetését. Negatív szerepet játszott, és Churchill álláspontja, aki nem akarta a Vörös Hadsereg gyors előrenyomulását Európában és Adolf Hitler váratlan rugalmasságát, aki bejelentette a "zsidókérdés végső megoldásának" befagyasztását. A Führer képes volt rávenni az értelmes embereket a környezetből, köztük furcsa módon a Harmadik Birodalom főhóhérát, Himmlert is.
  Az érv bevált: a zsidók nem mennek sehova, és ha elveszíted a háborút, mindent elveszíthetsz, és helyrehozhatatlanul. Nos, miután nyertünk keleten, más módon lehet majd beszélni a szövetségesekkel.
  Mindenesetre az Egyesült Államok leállította a hadműveleteket, Nagy-Britannia is, és bár formálisan még fegyverszünetet sem jelentettek be hivatalosan, a nyugati konfliktust sikerült megfékezni. Ami természetesen a Wehrmachtnak kedvezett. A német tengeralattjáró-flotta leállította a rajtaütéseket, a szövetségesek felgördültek, leállítva a stratégiai bombázást.
  A szovjet csapatok, mint a valós történelemben, február 8-án elfoglalták Kurszkot, 9-én pedig Belgorodot. Február 15-én megkezdődött a Harkov elleni támadás, amely elkerülve a bekerítést, elhagyta a német csapatokat. Még korábban a nácik elhagyták a Don-i Rosztovot.
  Február 18-án Hitler személyesen érkezett meg a főhadiszállásra. Új hatalmat adott Mainsteinnek. Emellett sietve erősítést szállítottak át Nyugatról. Először is természetesen a repülés. A nyugati front nem is olyan keveset nyelte el a repülőgépet - a repülőgépek majdnem felét. Számos hadosztályt, amelyeket Afrikába terveztek áthelyezni, vasúton küldtek keletre. Ezen kívül minden többé-kevésbé harcképes alakulat átkerült Franciaországból és a Balkánról, magában Németországban pedig a Reichstag hirdette ki a teljes mozgósítást és a háborút.
  Február 19-én Mainstein parancsot adott a 4. páncéloshadseregnek, hogy indítson ellentámadást a Pavlogradon áthaladó szovjet csapatok megállítása érdekében. Február 22-én Pavlogradot elfoglalták. Az északról Krasznogradon vagy Dnyipropetrovszkon, Poltaván vagy Kremencsukon át vezető Dnyeperhez vezető útvonalak védelmét a Kempf csoportra bízták.
  A valós történelemtől eltérően a németeknek sokkal több sikere volt. Hála az összes légihadseregük csatába állítása, ismét előnyhöz jutottak a levegőben. Ezen kívül további szárazföldi csapatok vettek részt az offenzívában, köztük 30 vadonatúj Tiger tank, amelyek a valós történelem során dicstelenül megrekedtek az afrikai homokban.
  A németeknek hat nappal korábban sikerült körülvenniük Harkovot, mint a valódi történet, március 8-án Belgorodot a Fritz, Belgorodot pedig 9 nappal korábban - március 10-én - mozgás közben elfoglalták.
  A náciknak egy csapással sikerült elfoglalniuk Kurszkot is, és március 14-én újabb gyűrűt zártak be. Március 18-án a Fritz Stary Oskolt is elfoglalta. Az ezt követő olvadás és a szovjet csapatok hősies ellenállása azonban megakadályozta a nácik sikerét. De a Vörös Hadsereg veszteségei a kazánokban jelentősebbnek bizonyultak, mint a valós történelemben, és a Kursk dudort 1943 márciusában visszavágták.
  Mainstein sikere komolynak bizonyult, de korlátozottnak bizonyult, így a nácik még azt sem tudták visszaadni mindazt, amit a Voronyezs-Kastornoe hadművelet során elveszítettek. Bár most már nem fájt a fejük - a Kurszki dudor. Ez azonban további problémákat okozott: hol és hogyan támadjunk?
  Míg a szövetségesek passzívan viselkedtek, a német gazdaság nagyon aktívan feloldódott. A harckocsik és az önjáró fegyverek gyártása három hónapon belül megduplázódott, elérve az 1200 járművet havonta, beleértve a legújabb "Tigers", "Panthers" típusokat is, amelyek harci teljesítménye jelentősen felülmúlja a szovjet berendezéseket. De a legénységnek még el kellett sajátítania az új tankokat, és eszébe kellett juttatnia gyermekkori betegségeit.
  És nem könnyű az offenzíva irányát kiválasztani. Továbbléphet Moszkvába, és ismét megpróbálhat bosszút állni Sztálingrádért, áttörni a kaukázusi olajhoz. Leningrád, ahová a szovjetek nehezen tudnak erősítést szállítani, az egyik cél lehet.
  A németek három hónapot vártak, erőket és új harckocsikat takarítottak meg, újoncokat képeztek ki. Már a hadseregben és a tizennégy éves fiúk sem ritkák, sok külföldi hadosztály alakult. A Wehrmacht ereje elérte a maximum 10,5 millió katonát és tisztet, még akkor is, ha a csapatok minősége némileg csökkent.
  A levegőben váltakozó sikerrel vívtak csatákat. A nácik növelték a repülőgépgyártást, és aktívabban léptek fel.
  Ászaik rendszerint a csata helyét választották meg, és igyekeztek nem csatlakozni a csatához, engedve a számokban.
  Meg kell jegyezni, hogy a Focke-Wulf, bár manőverezőképességében rosszabb a szovjet repülőgépeknél, de a merülés közbeni nagy sebessége lehetővé tette számára, hogy a farok elhagyásakor megszökjön, és erőteljes fegyverekkel lőtte le a repülőgépet az első megközelítéstől kezdve. Így a nácikkal szembeni előnyt nem sikerült teljesen megragadni, inkább a tapasztaltabb, erősebb fegyverekkel rendelkező német ászok uralták a levegőt.
  Hitler ennek ellenére úgy döntött, hogy megtámadja a Kaukázust, csak egy kicsit más módon. Mégpedig Sztálingrád főirányba állítása, és az "A" és "B" hadseregcsoport odaküldése. A megoldás persze nem optimális, de a Rzsev-hídfő elvesztése után Moszkvának előrenyomulva a németeknek egy nagyon erős védelmi vonalat kellene leküzdeniük.
  Leningrád rovására aztán a fellegvár város elleni támadás még akkor sem hozott döntő hozadékot a Harmadik Birodalomnak, ha az sikeres volt.
  Tehát hátra kell mozdulni délre. Sztálin ennek ellenére megelőzte Hitlert, június 22-én a szovjet csapatok támadásba lendültek Orjol és Kuszk irányában. A várakozási taktika feladásának oka a szövetséges passzív viselkedése volt: nincs béke, nincs háború. Mi mást is el lehetett volna tűrni, mint... A duralumínium hiánya, valamint a német repülőgépek egyre növekvő gyártása fokozatosan egyre több kezdeményezést ruházott át a Luftwaffe-ra.
  Sőt, a náciknak már volt egy nagyon jó Yu-188-as bombázójuk, ami a jakoknál jobb vagy legalábbis nem alacsonyabb sebességet fejlesztett ki, sőt sikeresen tesztelték a Yu-288-at. Az utolsó autó a DO-217-es sorozattal együtt nagyon jó stratégiai bombázó lehet. Így a német repülés rendkívül kedvezőtlen tényezővé vált a szovjet csapatok számára.
  Hitler viszont habozott az offenzívával, így folytatódott az új harckocsihadosztályok megalakítása és a legénység kiképzése. A bombázás hiánya miatt a tigriseket és a párducokat többet engedtek szabadon, mint a valós történelemben, és uralni kellett őket.
  A németeknek sikerült összességében felkészülniük a védekezésre, nem érhette őket meglepetés. A harcok több mint egy hónapig tartottak. A szovjet csapatok új német technológiával találkoztak, és kiderült, hogy a "Panther" és a "Tiger" a közeledő csatákban egy nagyságrenddel erősebbek, mint a szovjet járművek. Butting nem adott igazi esélyt a T-34-nek és a KV-nak a győzelemre. Ráadásul az erősebb, 85 mm-es ágyúval szerelt járművek gyártását még nem sikerült elsajátítani, és a 76 mm-es "Panther" és a "Tiger" sem volt bevethető.
  A szovjet csapatok csak egyes területeken haladtak tizenöt kilométerre, és óriási veszteségeket szenvedtek el. A németek ellentámadásba léphettek. A parancsnokok közül kiemelendő Rommel, a keleti front újonca, de Nyugaton széles körben ismert. Sikerült jól bizonyítania a szovjetekkel vívott csatában.
  A németek ellentámadást kifejlesztve el tudták érni a Dont. De aztán ahelyett, hogy Moszkva felé haladtak volna, délnek fordultak.
  A Führer bosszút akart állni Sztálingrádért. Meg kell jegyezni, hogy eleinte ez még a németeknek is előnyös volt. Sztálin nem hitt a Blau hadművelet megismétlésének lehetőségében, és minden tartalékát közelebb vitte Moszkvához. Ennek eredményeként a nácik a Don mentén haladva hátulról behatoltak a szovjet csapatokba.
  A Vörös Hadsereg azonban már más volt. A harci tapasztalatot szerző szovjet tábornokok ügyesebben léptek fel, maguk a katonák is érezhetően megmérgesedtek. A Fritzek annyira képtelenek voltak átkelni a Donon és áttörni Sztálingrádig. Eredményeik maximuma, Rostov-on-Don elfoglalása és a folyóhoz való hozzáférés annak teljes ívén. Igaz, a szovjet csapatok elveszítették Vorosilovgradot, Donyecet és jelentős területeket, de a nácik a nyári és őszi hadjáratok során még azt sem tudták elfoglalni, amit 1942-ben sikerült megtenniük. Amit Sztálin biztos sikernek tartott. Ha észben tartjuk, hogy a Szovjetunió most egy fronton harcolt.
  A japán fenyegetés gyengült, ahogy a Felkelő Nap országa vereséget szenvedett a Csendes-óceánon elszenvedett vereségek következtében. És bár a Szovjetunió nem félhetett túlságosan a Távol-Keletért.
  Télen megkezdődött a Vörös Hadsereg ellentámadása. A hidegben és a hófúvásban számos német harckocsi nyilvánvalóan megadta magát, a görgők lépcsőzetes elrendezése pedig eltömítette az alvázat. De itt nem lehetett teljes sikert elérni. A németek egy kicsit megszorultak a központban, és a Donnál kudarcot vallottak, de a leningrádi régiót az ellenség túl erős védelme miatt nem tudták felszabadítani. Amíg a blokádot fenntartották. A németek is sokat tanultak, de már kimerültek a háborúban. A következő nyáron megpróbálták megragadni a Fritz kezdeményezését. De a nácik ismét csak a Dont tudták elérni. A Leningrád elleni támadás kudarccal végződött.
  Változások történtek az USA-ban. A kivárás taktikája Wallace elvesztette az elnökválasztást a republikánus Cheney ellen. De az utód továbbra is passzívan viselkedett. Akárcsak a Laboriták, akik Churchillt váltották Nagy-Britannia élén. 1945 telén a szovjet csapatok képesek voltak áttörni a Wehrmacht védelmét a központban, és Szmolenszkig előrenyomulni, sőt ezt a várost is elfoglalták. De az ellenség sugárhajtású repülőgépei uralták a levegőt, és a szovjet csapatok offenzívája leállt. Márciusban és áprilisban pedig a Fritz visszakapta, amit elveszített. 1945 nyarán a németek "E" tankokkal és sugárhajtású bombázógépekkel, valamint a világ első korong alakú harcjárműveivel próbáltak offenzívát kidolgozni Moszkva ellen.
  A ballisztikus rakétákat viszont túl drága és nem hatékony fegyvernek ismerték el. A németeknek sikerült megközelíteni Moszkvát, de már eljött a késő ősz, az amerikaiak pedig atomfegyvereket használtak, és Japánt kapitulációra kényszerítették.
  Az atombombával rendelkező Cheney azt követelte, hogy mindkét ország kösse meg a békét.
  De Sztálin és Hitler semmilyen módon nem tudott megegyezni. Nem volt egység az Egyesült Államokban sem, ahol sok reakciós kör úgy gondolta, hogy mindkét félnek ölnie kell egymást, ameddig csak lehetséges.
  Ám mivel a náciknak sikerült, ezúttal végre elvágták Leningrádot, és száz kilométerre közeledtek Moszkvához, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia elkezdte segíteni a Szovjetuniót a Lend-Lease ellátásának újraindításával.
  Télen a szovjet csapatok ismét elkezdték lökni a nácikat, de nem tudták feloldani Leningrád blokkolását. Lenin városa elesett, de a Fritzek kicsit visszaszorultak a fővárostól. A nyugati segély mérsékelt volt, és döntő lehetett. De a németek rohadt fáradtak és kimerültek voltak.
  1946 nyara kisebb helyzetváltozásokkal telt el. A télen pedig a szovjet csapatok némi sikert értek el, kiütötték a Fritzeket Rzsevből és Vjazmából, és - bár kis mértékben - a Donhoz lökték őket.
  1947 tavaszán Adolf Hitler meghalt, május 18-án pedig az Egyesült Államok és Nagy-Britannia közvetítésével fegyverszünetet írtak alá. A feltételek meglehetősen nehéznek bizonyultak a Szovjetunió számára, és nem túl kedvezőek Németország számára. Ukrajna, Fehéroroszország, a Wehrmacht birtokában lévő összes terület az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Németország és a műholdak közös ellenőrzése alatt álló mandátumterületté vált.
  A Harmadik Birodalom olyan lett, mint az Európai Unió, és a megszállt szovjet területek, például protektorátusok, köztük Leningrád. Don a Szovjetuniótól független és formálisan független, de valójában nagy befolyással rendelkező terület státuszt kapott az Egyesült Államoktól.
  Így Szovjet-Oroszország területe jelentősen csökkent. Az idős és legyengült Sztálin kénytelen volt elhagyni a politikát. Tekintélye meredeken csökkent, környezete kettészakadt.
  Sztálin lemondása után a Kaukázus - Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán - hamarosan kivált a Szovjetunióból. És néhány évvel később, és Közép-Ázsiában. Így Oroszország - igaz, atomfegyverrel - kishatalom szerepébe került. A valós történelemhez képest Szentpétervár, Szmolenszk, Pszkov és néhány más nyugati régió mandátumnak bizonyult.
  És hamarosan az észak-kaukázusi, főleg muszlimok lakta régiói is elváltak. Németországban Hitler halála után (valószínűleg a Führert segítették távozni) a drogfüggő Göring hamarosan meghalt. Himmlert is megölték. A mérsékeltebb Speer ragadta magához a hatalmat. Néhány évvel később helyreállt a többpártrendszer, és a nácik sokkal mérsékeltebbek lettek.
  Végül az Egyesült Államok kezdte uralni és uralni a világot. Most nem volt versenytársuk a Szovjetunióval, és a kommunisták hamarosan elvesztették a hatalmat. Kínában egy Amerika-barát kormány uralkodik, az iszlám világban ugyanez. Eljött a teljes amerikai uralom korszaka...
  Ám ez nem hozott boldogságot az emberiségnek, pedig az amerikaiak, miután megteremtették a hegemóniát a Földön, már a huszadik században képesek voltak a Marsra repülni, ráadásul a haladás és a technológia még a valóságnál is gyorsabban fejlődött. A hatás az volt, hogy most az Egyesült Államok irányítja a tudósokat a világ minden tájáról. De nem titok, hogy a túlzott titkolózás hátráltatta az emberi tudomány fejlődését.
  Bizonyos értelemben biztonságosabbá vált, mint a valós történelemben. Az Egyesült Államok hadseregei és műholdaik a világ bármely pontján szétverhetik a terroristákat és a szélsőségeseket, anélkül, hogy félnének attól, hogy politikailag korrektségtelenséggel vádolják őket. Lehetőség van humanitárius beavatkozások végrehajtására, hatékony gazdasági és politikai globalizációra. Nincs értelme vallási szélsőségeseket etetni a politikai ellenfelek megbuktatása érdekében - ez egy egyszerű beavatkozással megtehető.
  Tehát bizonyos mértékig úgy tűnik, hogy a világ nyert azzal, hogy egypólusúvá vált egy valódi többpólusúhoz képest. De aztán Vaszilij Terkin egyetlen ember sorsát látta ...
  Kazei Anna (Érdekes és valószínűleg nem véletlen a vezetéknevek, bár az akció a huszonegyedik században játszódik!) leszállt a pályaudvarról, és gyalog ment tovább. A vonat elegáns, áramvonalas kocsikkal, de maga az állomás az egyik legprovinciálisabb. Meleg ukrán ősz volt - indiai nyár, amikor a nyírfa vállán aranyruhák voltak, az erdők és ligetek pedig királyi skarlátba öltöztek. A természet gyönyörű, és a nő még mindig nem báj nélkül van, pedig legalább harmincöt éves, és már látszik rajta az ősz haj.
  Anna Kazei szomorú, ezért randevúzni megy a gyerekeivel... egy nehéz munkabörtönbe. Mit szól a bíróhoz, aki egy 12 éves fiút és egy 15 éves lányt 99 év börtönre ítélt? Ezt csinálod a boldogtalan gyerekekkel? És mit csináltak? Nos, letépték a szórólapokat a reklámokkal. Igen, elvágták a telefon- és internetvezetékeket, hogy leküzdjék az amerikai befolyás fertőzését.
  Kelet-Ukrajnában mozgalom van - "Hazafias Ellenállás". Nem, nem folytatnak igazi gerillaháborút, mint a második világháború idején. Ellenállásuk alapvetően propaganda és kisszabású szabotázs, emberáldozatok nélkül. Gyermekei tehát a nyugati zsarnokságot akarták szembeállítani azzal, hogy többször elvágták a vezetéket.
  De videokamerával le tudták forgatni őket, és van elég "jóakaró" is. A srácokat szabotázzsal, sőt terrorizmussal, valamint komoly gazdaságkárosítással vádolták. És a kapcsolatokat fiatalon figyelembe vették egy enyhítő körülményt - csaknem száz év kemény munkát adtak.
  A bíróság nagyon gyorsan eltelt, és az ügyvéd csak bólintott az ügyésznek egyetértően. Igen, és maga a folyamat lezárult. Sőt, Annának utaltak arra, hogy gyermekei akkor is szerencsések lennének, ha tudnák, és kapcsolatuk lenne a földalattival, nem kerülik el először a kínzást, majd a halálbüntetést. A kemény munkavégzés azonban önmagában nem kínzás.
  Anna lábai belegabalyodtak a régi cipőkbe. Egy egész hátizsákot visz magával, olyan programokkal, amelyeket évente csak egyszer szabad elvégezni. És a szerencsétlen gyerekek valószínűleg nem túl menők a börtönben.
  Az elítéltek az úton állnak, tehát nem a laktanyatáborban vannak, hanem az autópálya mentén feszülnek. A járőrök Annára kuncognak, és minden szertartás nélkül a hátizsákba nyúlnak a kezükkel, kiszedik az ételt. A helyiek jókora rendőre azonnal a szájába tömte a cervelat kolbászt. Annak ellenére, hogy formálisan Ukrajnának megvan az államiság összes attribútuma, beleértve a megválasztott Radát is, de több az amerikai zászló, mint a sárga-kék.
  A tizennyolc év alatti fiúk külön dolgoznak a felnőttektől. A nap meleg, napsütéses, csíkos, a börtöningek külön kupacba vannak hajtva, és vékony, inas testek, csokoládé a tinédzserek napjából, ragyog az izzadságtól. Van, aki követ, kavicsot gereblyéz a vasúti sínekre széles csoszogással, van, aki sínt húz, van, aki gyalul, rönköt fűrészel.
  Vannak tíz-tizenhét éves fiúk, és néhányan még fiatalabbnak tűnnek. És hogyan nem lehet sajnálni őket, ha a mandátumos Ukrajnában az angolszász jog dominál, amikor tízéves koruktól büntetőjogi felelősséget kell kiszabni a felnőttekre?
  Aztán a rendőr rámutatott Annára, akinek érezhetően könnyebb volt a hátizsákja - hol keresse a fiát, Marat (ez itt talán nem véletlen egybeesés a nevekben!). Igen, nehéz neki elviselni ekkora súlyt, de mégis ragaszkodó. És ez a megkönnyebbülés nem öröm, mert itt csekélyek az adagok és vékonyak a srácok.
  És itt van a fia. Mezítláb, térd fölé rendelt csíkos nadrágban, éles köveken pihent, és betonhordót tol. És a mezítlábas, lélegző, elhallgatott Maratra nézve Anna rájött, hogy ő is hihetetlen akaraterővel erősíti magát. A borotvált fej a vékony vállak hátterében nagynak tűnik, a szőke haj pedig a cserzett, szögletes koponya hátterében szinte láthatatlan. Attól, hogy a fiú teljesen kopasznak tűnik. A homlok ránca egyre jobban észrevehető, mélyebb lett. Amitől ha nem lenne kicsi termet és keskeny vállak, sokkal idősebbnek tűnnének a fiúk.
  Marat dolgozik, a vad felvigyázók pedig a közelben kóborolnak, kiabálva és széles nyersbőr ostorral hadonászva. Ez kemény munka, könyörtelen. Ahhoz, hogy kibírja ezt a munkatempót, legalább néhány másodpercig pihennie kell, és le kell feküdnie a hordóra, hogy megpihenje az inas, ostorozott hátát. Ha azonban ég, általában nem vágja meg a bőrt.
  Annának nincs joga eljönni a munkahelyi ebédszünetig. Szóval figyelni és várni kell.
  Anya könnyei önkéntelenül is kicsordulnak. A fiú lábait zúzódások, zúzódások, zúzódások borítják, talpát bőrkeményedés borítja. A fiatalkorú elítéltek egész tavasszal, nyáron és ősszel mezítláb kényszerülnek dolgozni. Azt mondják, hogy ez még ügyesebb és jobb a bebörtönzött fiúknak. Valójában ez a hírhedt amerikai gazdaság. Ráadásul a nyugati stílusú cipők túl gyorsan elhasználódnak. És hát, ne adj isten, az állami bakancsok legalább kibírják a telet - szerencsére felmelegedett a klíma, és nem olyan hosszú a havas idő.
  De most a fiúk kénytelenek nehéz síneket vonszolni. Hát hol van Maratika. Vékony, mint a nád, így látszanak ki a bordák a lebarnult bőr alól, és összeesik a gyomor a feszültségtől. Sötét karikák a szem alatt, azt mondják, hogy a nehéz munka nem könnyű egy kisfiúnak. Vajon ki tud húzni húsz évet, utána lehet majd törvényes fellebbezési jogot benyújtani?
  De tisztelegnünk kell Maratnak, ügyesen lefekteti a sínt, és amikor meglátja az anyját, válaszul elmosolyodik. A homlok ránca kisimul, és jól látható, hogy ez még mindig egy fiú, aki minden helyzetben megtalálja a szórakozást...
  Az ostor fütyül, és fájdalmasan égeti Maratot. Az anya sikoltozik, megpróbál rárohanni a felügyelőre a rendőrre, az ambal megragadja a vállánál, megállítva:
  - Ne merészeld! Támadás egy börtönőr ellen szolgálatot teljesítő... Legjobb esetben egy tucat!
  Anna már jobban felháborodott:
  - A törvény szerint joguk van gyerekeket verni?
  A rendőr őszintén válaszolt:
  - Ezt hívják a fizikai befolyásolás kényszerintézkedésének a bűnözők vonatkozásában. Panaszkodni teljesen felesleges!
  Az asszony nagyot sóhajtott, és megpróbálta levenni a szemét a fiáról, hogy ne legyen olyan nehéz. A többi fiú is együtt dörömböl. Szinte mindegyik mezítláb, csak néhány a legrégebbi néhány nyilvánvalóan házi készítésű kellékben. És kivétel nélkül mindenki kopaszra borotvált. Amikor egyikük kővel a vállán közelebb jött, Anna meglátta kilyukadt számát.
  Horror - van ilyen a fiának?
  Az ebédszünet rövid - a törvény szerint az elítélteknek legalább napi tizenkét órát kell dolgozniuk, a valóságban azonban tizennégytől tizenhatig hajtják őket. Igaz, sok múlik a munka súlyosságán. Például nem valószínű, hogy még egy felnőtt is kibírja ötven kilogramm súlyának egyik emeletről a másikra cipelését a vállán.
  De például hosszabb ideig gyűjtheti a gyapotot. A lányok általában ültetvényeken dolgoznak, így a fiúknak fizikailag nehezebb.
  Ebédre rizzsel etetik a fiúkat, Ukrajnában nagyon jól meggyökeresedett, és nagyon értékes fehérjetáp. Kenyérrel és fokhagymával is adnak hozzá egy kis tejet - hogy kevésbé fájjanak. Az étel elég egészséges, így a fiúk, bár nem eléggé, nem látják a tátott szájat. Itt van az alma és a citrom.
  Marat, bár éhes, elmagyarázza anyjának:
  - Van egy szokásunk, és egy bölcs dolog, hogy minden fiúra osztjuk a programokat!
  Anna meglepődött
  - Bölcs?
  Egy idősebb fiú kidolgozott tetoválással a karján és kereszttel a mellkasán magabiztosan magyarázta:
  - Természetesen! Évente gyakrabban csak egy nagy barrykra kaphat átutalást. És nem tudod megtartani. Nagyon sokan vagyunk és mindig megy valami feltöltődés!
  Anna beleegyezett, és fia hátán simogatva friss és már begyógyult csíkokat és horzsolásokat egyaránt érzett. Anya megkérdezte a fiát:
  - Gyakran megütik?
  Marat erőltetetten elmosolyodott, és így válaszolt:
  - Próbálnak nem bántani. A vesék és a létfontosságú szervek nem vernek le.
  Anna folytatta kérdését:
  - Nem hideg mezítláb járni?
  A fiú őszintén válaszolt:
  - Persze a faluban csak meleg napokon futottak mezítláb, de itt hóesésig kirúgják őket, és ez mentő lehet... De.
  A keresztes fiú ismét közbeszólt:
  - Öt éve vagyok itt! Nem baj, a szabadban dolgozni, egészségesen étkezni, meg lehet keménykedni és még köhögni sem! Túléljük, ha nem halunk meg!
  Marat, óvatosan leharapva a kolbászt, megjegyezte:
  - Természetesen túléljük, és talán megtaláljuk a szabadságot!
  Itt Anna hirtelen rájött, hogy a beszélgetési témák kimerültek. Marat élte az életét, ő élte az övét. A fiúval pedig nem illik együtt érezni, csak megsértődik. Bár Marat esélye akaratát látni a nullához közelít. Igen, és szervezz menekülést a fantázia birodalmából. Sőt, ha el is menekülsz, akkor a modern világban hogyan rejtőzhetsz túl sokáig a föld alatt? A technika fejlődik, beszélgetésüket valószínűleg rögzítik, sőt talán még videóképpel is.
  Marat a Polkan kutyáról kérdezte, és miután megkapta a választ, elhallgatott. Anna mindentudóan a fiára nézett. Látjuk, a nővéréről szeretett volna részletesebben kérdezni, de úgy érezte, anyja még nem kommunikált vele. Rövid az ebédszünet, és öt perc múlva ismét munkába állnak a Trudovik fiúk.
  Anna kötött papucsot nyújtott a fiának:
  - Öltsd fel kedvesem!
  Marat suttogva válaszolt:
  - Nem szabad... Minden fiúnak egyformának kell lennie a büntetésben. A fagyig mezítláb járás pedig a büntetés egyik formája! Csak megégetik őket. Inkább hadd rágalmazzon, ha az öcsém felnő.
  Anya végül megsimogatta fia megkeményedett, ledöntött lábát, és a por ellenére megcsókolta. Aztán egy utolsó csókot kapott a homlokára, és a felügyelő fenyegető kiáltása mellett felállt, és a kijárat felé indult. Aztán megállt. A munkát amerikai ésszerűséggel szervezték meg: az elítéltek keményen dolgoztak, hogy a terhelés különböző izomcsoportokra jusson. Ekkor a munka, a test fejlődik, arányosabb és kevésbé fáradnak el a rabok, vagyis sokkal többet lehet kipréselni belőlük.
  Marat kezei már kérgesek a bőrkeményedéstől, és elég magabiztosan rakja a cipőt. A test vékony, de inas, a vékony karok erősek. Nem, talán sokáig bírják a nehéz munkát. Szóval korai még eltemetni a fiút.
  A kísérő durván meglökte Annát és felkiáltott:
  - Lejárt az időd! Menjünk el innen! És így túlléptem a határt!
  A nő lába nagyon nehéznek tűnik. Előtte meglátogatjuk Marinka nővért. Jelenleg őszi szenvedés van, és el kell fogni az időt. Még jó, hogy a testvérpár nincs túl messze.
  Ukrajnában az amerikai tőke dominál, ahogy egyébként a külföldi tisztviselők is. Az egyszerű emberek maguk is szerényen élnek, de nekik is esik valami. A rongyok mindenesetre olcsók, Anna pedig szegényes új ruhájában úgy néz ki, mint egy fekete bárány.
  A fiatal elítélt lányok csíkos ruhájukban azonban a náci táborok foglyaira emlékeztetnek. A vonat kocsijából láthatóak. Sok lányt börtönbe vetnek egyszerű adócsalás miatt, így esélyt adnak nekik dolgozni. Ezért sok a kényszermunkás a mezőkön.
  Annának szerencséje volt, a lányok éppen egy nagy területet tettek meg, és az új előtt mezítláb taposnak még tíz versztot. Szóval beszélhet Marinával. Nyilvánvalóan egy mezítlábas, vékony, csíkos ruhás, mellkasán számmal és vezetéknévvel ellátott lány nem tűnt veszélyesnek a kísérő számára, és gépfegyverét a vállára téve sétált. Marinka, akárcsak Marat, kicsit magasabb és sokkal vékonyabb lett a legutóbbi találkozás óta. Ennek ellenére az ukrán faluban nem volt probléma az élelmezéssel.
  Itt a norma szerint etetik őket, nyilvánvalóan nem elegendőek az ilyen intenzív és kemény munkához. Marina bevallotta anyja kérdésére:
  - Igen, nagyon szeretnék enni! Sőt még gilisztát is fogunk, megmossuk és különleges módon füstöljük, olykor nyersen is fogyasztjuk. Éhes!
  Anna az egészségről kérdezte. Marina őszintén válaszolt:
  - Eleinte nagyon fájtak az izmok, az alvás kifejezetten fájt, de most már belejöttem. Nincs más - a friss levegőn és a földön dolgozunk. Télen rosszabb lesz, tényleg kemények és unalmasak a gépek.
  Anya, emlékezve a fonóra, hozzátette:
  - És poros!
  Marinka Maratról kérdezte. Megtudtam, hogy a fiú egészséges, és még néhány hónapos kemény munka után is fizikailag megerősödött és megedzett. örvendezett. Az öccs már hét éves, és ő is erős. Apám most valahol Szibériában dolgozik, és megfosztották a levelezési jogától. Csak annyit tudni, hogy még él, haláleset esetén lenne értesítés.
  Marina sóhajtva mondta:
  "Ha nem lett volna apám, talán nem vágtam volna bele ebbe az üzletbe!" Egész életed csíkos köntösben tölteni, sőt sorban és dalokkal vécére menni rémálom!
  Anna mosolyogni próbált, és megjegyezte:
  - Ha nincs hozzászólás, húsz év elteltével, a törvény szerint, lehet beadványt küldeni a korai szabadlábra helyezés érdekében!
  Marina megrázta a fejét.
  - Az első húsz évben általában nem kegyelmeznek, kivéve a kiemelkedő érdemeket... Hát ha szökést vagy összeesküvést árul el! - A lány fenyegetően a túlérett búza színűre redukálta napfénytől szőkített szemöldökét. - De soha nem megyek a feljelentésre!
  Anna a lányára nézett. Bátor, mint Marat álla, szabályos, kissé hegyes vonásai. Végül a lányok haja kopaszra van nyírva, de már sikerült egy kicsit megnőniük. A fehér, arany színű fürtök még elkezdtek egy kicsit felkunkorodni. Meglehetősen magas lány, vékonysága ellenére egyáltalán nem tűnik csontosnak vagy szögletesnek.
  Anna önkéntelenül megkérdezte a lányától:
  - És hogy te... Nem akartak megerőszakolni?
  Marinka arca remegett, és halkan válaszolt:
  - Anélkül nem, de... Az amerikaiak még mindig vallásosak, és nem bátorítják... A felsőbb hatóságok engedélye nélkül. De hivatalosan be lehet jelentkezni egy bordélyházba, és a futamidőből egy év kettőre megy!
  Anna nem kérdezte. Tudta, hogy Marinka csak megsértődne, ha ilyen szolgáltatásokat kínálnának. A nő szíve még keményebb lett. A lány mosolyogva válaszolt:
  - Ne szomorkodj... Esélyek mindig vannak! Van több, az életben sok móka van.
  És a lesoványodott szépség énekelt, a lányok pedig kórusban szedték fel;
  Mi történt a gyengéd menyasszonnyal
  Fekete lélekkel szenvedek!
  Emlékezve kedves arcára,
  Mit tartsak meg, ha csatába megyek!
  Mezítlábas lányok énekeltek a srác nevében, egy gyönyörű románc, és ez egészen természetesnek és gyönyörűnek tűnt.
  Emlékszem, hogyan vándorolt az út sietetlenül,
  Békés falvakon, pusztákon át!
  Okos ruhád van
  Könnyű lépés és út a kolostorokhoz!
  
  És aranyfű érik a mezőn,
  A szellő minden ködöt eloszlatott!
  Az ortodoxia örök dicsőségben lesz,
  A remény fénye a keresztények imáiban!
  
  Mezítláb az utakon
  A lány és én megbánjuk a bűnöket!
  Hajolj le és higgy a Szent Istenben
  Mérlegen fogja mérni az életét!
  Az őrök főleg helyi rendőrökből álltak, és kedvesen hallgatták a lányokat. Kedves foglyok léptek be a sávba, ahol csak az haladt át, beárnyékolva a zivatart.
  És amikor harsogó hang hallatszik a trónról,
  Nem vagy méltó arra, hogy belépj a Paradicsomba!
  Mert az ég szentsége
  Nem elérhető, ne is álmodj!
  
  Bűnös vagy az alacsony, piszkos bajokban,
  Évszázadokon át ki kell tartani és ki kell tartani!
  Csak a győzelmek bátorsága értékelhető,
  Mint egyetlen orosz hadsereg fúziója!
  
  A katonánk nem jár kocsmákba,
  Vodkát iszik, undorodik - gonosz!
  Ő a legerősebb harcos - a világ vihara!
  Aki bemászott Oroszországba, azt a szarba töröljük!
  
  A lányom lelép az úton
  Egy szakadt csík válla mögött!
  Gondoskodik a csizmáiról
  Mindenemet Isten kukáiba adtam!
  A lányokban közös volt: köntös és mezítláb. Legtöbbjük már magas és nagy lány, de vannak még nagyon kicsi, borotvált fejű lányok. Ugyanazokat a kis, csupasz lábnyomokat hagyják. Anna önkéntelenül is könnyet ejt - a hódító rezsim szerencsétlen foglyai. És melyikükért küldték őket kemény munkára tizennégy-tizenhat órára?
  És már illatozik, fekete égő,
  Horda söpört végig a falvakon!
  Az egész ország szétszakadt
  A város hamvaiban és romjaiban!
  
  Ekkor a lány felháborodott,
  - Nem, ez nem a pincébe bújás kérdése!
  És a frontra teljes szenvedéllyel megkérdezte:
  Mert Jézus hívott!
  
  Adtak neki egy repülőt, hogy legyőzze a nácikat,
  Repülni, dicsőítve ezt a Krisztust!
  Melegnek lenni a tiszta égen,
  Bezárni az eget a Fritz előtt!
  
  Igen, minden erejével küzdött,
  És imádkozott a gonosz ikonja előtt!
  Nem akart a sír fogságában tartani
  A hüllőket irtották ki, nem a számot!
  Ezekre a szavakra a lányok, még a legtöbben is, felvidultak és felgyorsították a lépteimet. Anna is mezítláb evezett a meleg sárban. És örült. Mintha visszatérnél a saját fiatalságodba. Az utak nagy kavicsai csiklandozzák a csupasz talpat, és ettől a fáradtság visszahúzódik, vidámságot mutat. És bár a románc további folytatása nagyon szomorú, Anna szélesen mosolyog.
  De az utolsó csatában rosszul alakult,
  Valamiért felrobbant a benzintartály!
  Könyörülj, imádkozom, Istenhez kiáltok,
  Kár, ha égnek a lányok!
  
  Jézus szigorúan válaszolt nekem
  Szenvedtem érted, szenvedtem!
  És most hidd el - nincs koporsó,
  A Mindenható feltámasztotta az elesetteket!
  
  És most a menyasszonyod a mennyországban van
  Jót tesz neki, ő maga törölt le egy könnycseppet!
  Hidd el, neked is van helyed
  Megvalósítja álmát!
  
  Csak tudd - Oroszországot szolgálni,
  Ez az Istennek tetsző út!
  Mitől lehet boldog az egész bolygó,
  Az egész erőddel az anyaországot kell szolgálni!
  
  A fő bűn az, hogy elfordítjuk a hazát,
  Ne menj szidni - feküdj le a bokrok közé!
  Előnyben részesítsd egy nyomorult búbánat szerepét,
  Nem ismerve az Úr szépségét!
  
  Szóval menj és állj bosszút a nácikon,
  Jézus olyan baljóslatúan beszélt!
  A füst eltűnik az illatos levegőben,
  Lesz idő a békére!
  
  Vlagyimir Kirillovics Romanov cár ALATT
  1946. április 20-án tehát elkezdődött a harmadik világháború. Németország, Olaszország és Japán megtámadta a cári orosz hadsereget. És ismét a legkellemetlenebb dolog derült ki: a tábornokok átaludták a sztrájk döntő, kezdeti pillanatát.
  Von Bock Kelet-Poroszország felől tört át, Mainstein délről nyomult, középen pedig a legendás Rommel nyomult előre.
  Igaz, az olasz hadsereg szervezetlennek és nem túl harckésznek bizonyult, de a szamurájok rendkívül sikeresen harcoltak. A náci Németország belépett a háborúba, mozgósított, majd három hét makacs harc után csapatai elérték a Visztulát és megtámadták Varsót.
  De aztán lelassult a tempó. Varsót nagyon erős védelmi gyűrű, pontosabban négy szinte bevehetetlen sáv védte egyszerre, és maga a város fellegvárrá változott. Racionálisabb lett volna a lengyel királyság fővárosát blokkolva hagyni, és továbbmenni, de Hitler ragaszkodott ahhoz, hogy ne hagyjon elfoglalatlan erődöket a német hátországban, és elrendelte, hogy bármi áron megrohanja a várost.
  Megjegyzendő, hogy a Harmadik Führer, bár uralkodása alatt érte el a legnagyobb eredményeket és fenomenális hódításokat, súlyosan Parkinson-szindrómában szenvedett. Ennek eredményeként nem tudta megfelelően érzékelni a valóságot.
  A varsói csata a harmadik világháború epizódjává vált. A nácik több mint egymillió kétszázezer halottat és sebesültet elvesztve végül elfoglalták a lengyel királyság fővárosát, de négy és fél hónap értékes időt fordítottak rá.
  Így a keleti offenzíva kidolgozására tett kísérlet kudarcot vallott. Igaz, a németek egyesülni tudtak Kelet-Poroszországban, és elfoglalták a lengyel királyság nagy részét - Varsót és Krakkót. De Prága elfoglalása után a Szlovákia robbanásszerű megtámadásának kísérlete salakba fordult.
  Hitler annyit harcolhatott hisztérikusan, amennyit akart, de a Harmadik Birodalom megmentett. Az orosz tábornokok villámháborúra és Berlin elleni támadásra vonatkozó számítása azonban nem valósult meg.
  A negyvenhatodik, negyvenhetedik év telén folytatódott az ellenségeskedés. A németek megpróbáltak előretörni és veszteségeket szenvedtek. Az orosz egységek több óvatos támadó hadműveletet is végrehajtottak. Visszafoglalták a németek által elfoglalt Klaipeda és Litvánia nyugati vidékeit, a japánok súlyos veszteségeket szenvedtek, de megállították őket.
  Afrikában télen az orosz ezredek vissza tudták adni azt, ami nyáron elveszett, és elérhették eredeti vonalukat. És néhol még az olasz birtokokba is beékelődik.
  Amikor elmúlt a tavasz csúcsa, a németek új nagy offenzívát indítottak Európából. A fő fogadást a több mint száz tonnás szupernehéz tankokra tették. Meg kell jegyezni, hogy a legnagyobb orosz tank "Alexander"-4 mindössze hatvan tonnát nyomott, és természetesen a németeknek sikerült előnyt szerezniük a fegyverzetben.
  De voltak hátrányai is a mastodonok használatának. Főleg, ha vízakadályok leküzdésére volt szükség.
  A cári vezetésben nem volt egyetlen nézőpont - önállóan gyártani a szupernehéz harckocsikat vagy sem.
  A leghevesebb csaták az égen zajlottak. A sugárhajtású repülőgépek határozták meg, hogy kié lesz a légi fölény. Eddig a relatív minőségi paritást tartották fenn. Talán még a németek is egy kicsit megelőzték az orosz hadsereget minőségben, de mennyiségben valamivel elmaradtak.
  Ráadásul Hitler azon döntése, hogy növelje a ballisztikus rakéták gyártását, nem igazolta magát. A drága, de nem kellően pontos fegyverek nem mentegették magukat. Bár például nem nevezhető teljesen hatástalannak. Ha szabotőrök vagy kémek felállítottak egy jeladót, akkor az nagyon egyértelműen megtalálta a célpontját. Igen, és a cirkáló rakéták már egyre pontosabbak voltak.
  Az orosz "Peter" - 5 közepes tank a jellemzők összességét tekintve a legjobb járműnek bizonyult osztályában, kisebb tömeggel, harci jellemzőiben nem rosszabb, mint a drágább "Panther" - 3.
  Egy másik kártya Németországban a "Rat", "Monster", "Aligator" tankok-csatahajók voltak. A taktikai áttörés eszközeként az ilyen gépek erősek, de a segítségükkel szinte lehetetlen offenzívát kifejleszteni.
  A tárcsás repülőgépeket kiemelkedő repülési tulajdonságaik ellenére csak felderítésre és magasbombázóként használták. Harminc kilométeres magasságig is felemelkedhettek, és Moszkva felett lebegtek, de a harcban való rossz túlélés és a magas költségek megfosztották az autót attól az előnytől, hogy vadászgépként használják.
  Az alacsony túlélés oka a nagy teljesítményű sugárhajtóművek gyűrűje, egy ütés a motoron és a lemez elveszti stabilitását. Ráadásul a repülőgép mérete nem lehetett kevesebb harminc méternél.
  Terjedelmes és drága dolognak bizonyult.
  A németek megszakításokkal kora tavasszal, egész nyáron és ősz közepéig törtek előre. A cári hadsereg makacsul védekezett és ásott ... A Harmadik Birodalom csapatai nagyon súlyos, hatalmas veszteségeket szenvedtek el, és csak százról százötven kilométerre haladtak előre. Afrikában pedig eközben az orosz, cári hadsereg a bennszülöttek támogatásával kiűzte az olaszokat Etiópiából és Szomáliából, elfoglalta a líbiai Tripolit.
  A fagyokkal együtt elérkezett az idő, hogy az orosz tábornokok visszanyerjék azt, ami korábban elveszett. De még nekik sem volt erejük, hogy határozottan megtörjék a csatákat. 1948 márciusának végére a németek csak visszaszorultak eredeti pozícióikba. Ám Afrikában az olaszokat kiszorították Líbiából, és máris beléptek Tunéziába. Az orosz csapatok észrevehetően előrenyomultak az egyenlítői Afrikában.
  Májusban a németek és szövetséges hadseregük már előrenyomult. Volt háború és kimerültség. Itt Oroszországnak észrevehető előnye van az emberi erőforrások terén.
  A német sikerek ismét csekélyek. Ám a cári haditengerészet kiütötte Japánt több nagy tengeri szigetcsoportból, és késő ősszel kiűzte a szamurájokat - ezzel Indonéziát a solymászok csizmáira kényszerítve.
  Télen az orosz hadsereg váratlanul nagy offenzívát indított a havas Alpokban. A terv az volt, hogy végleg letiltják Olaszországot, és rákényszerítik a németeket, hogy erőiket új frontokra terjesszék ki.
  A hirtelenség és merészség kifizetődött. Róma január végén elesett. A legszorosabb, szögesdrót-hurokkal kötődik hozzá a város-legenda, amelyben a pápai trón található és a szimbolikus kapcsolatok.
  A németek ismét visszaszorultak a Visztulán túlra... De ami a legfontosabb, április közepén Olaszország teljesen felszabadult. Kivéve persze, ha az Autokratikus Monarcha által kinevezett szatrapával az orosz tartományok egyikévé való átalakulás felszabadulásnak tekinthető.
  De 1949-ben a náci Németország már szinte egyedül harcolt. Japán visszaszorult anyaországába, míg Spanyolország és Portugália továbbra is várakozott. És az esélyeik a hatalomra ebben a vérengzésben zuhantak.
  Ám amikor nyáron a Harmadik Birodalom az utolsó tartalékokat felkaparva ismét támadásba lendült, Salazar portugál diktátor hadat üzent Oroszországnak. Tolya aggódott az orosz csapatok afrikai sikerei miatt - már elfoglalták Bostont, és megközelítették Dél-Afrika és Angola határait. Csak itt az USA játszotta a szerepét. Az alattomos Truman utalt arra, hogy a gazdasági fejlődés legerősebb hatalma nem hagyja ki a magáét, és nem engedi Oroszországnak, hogy világhegemóniát teremtsen.
  Mindenesetre Generalissimo Franco önmérsékletet tanúsított, Salazar azonban nem. Az, hogy a portugálok új frontot nyitottak, problémákat okozott az Algériába bevonuló orosz hadseregnek.
  Ám nyáron, ősz elején a németeknek nem sikerült semmi jelentőset elérniük. Mélységben védekezésbe futottak. A világ legnehezebb szupertankja, a "Monster" -3, amely elérte a 10 ezer tonnát, és a bomba kalibere 2000 milliméter, csak rendkívül költséges félreértésnek bizonyult. A rengeteg légelhárító ágyú ellenére az orosz támadórepülőgépek megsemmisítették, merész légicsapásokat mérve.
  Amikor beállt a téli nyugalom, az orosz hadsereg a harcok súlyát Afrikára helyezte.
  A portugál gyarmati csapatok nem voltak túl erősek. A cári hadsereg az arabok és a helyi lakosság támogatásával előretört. Télen felszabadították Angolát, elvágták a németeket Dél-Afrikától és Madagaszkártól. Tavasszal Algírban és Kamerunban fokozódtak a harcok. A nácik meghátráltak, de rendkívül nehéz volt előrejutni. De akkor is siker sikerre.
  És Európában csend volt, kivéve a légi csatákat.
  1950-ben az autokratikus Oroszország tovább növelte a fegyvergyártást. Elsöprő előnye volt az erőforrások terén. Ausztrália végül az orosz állam irányítása alá került.
  A nyáron a Fritz rohant, lökdösött, ballisztikus rakéták ezreit dobta orosz állásokra, sőt Moszkva ágyúzását is végrehajtotta nagy hatótávolságú Fau segítségével. De szinte semmit sem értek el. Elakadt és kifulladt.
  A cári parancsnokság pedig lassan befejezte Afrika felfalását... A marokkói csaták 1951 februárjának végéig elhúzódtak. De másrészt a Harmadik Birodalom kommunikációja a fekete kontinensen végleg megszakadt.
  Dél-Afrika és Madagaszkár még kitartott, és 1951 tavaszán az orosz hadsereg offenzívát indított Nigéria ellen, hogy végre kiegyenlítse a frontot.
  1951 nyarán a németek ismét megpróbáltak előrenyomulni... Az oroszok pedig Afrikát, Japánt pedig repülőgépekkel nyomták. A szamurájok kizárólag a metropoliszt védték, de makacsul nem akartak békét kötni.
  A legfontosabb, hogy ősz végére egész egyenlítői Afrika a cári Orosz Birodalom irányítása alá került. Most a Harmadik Birodalom valóban ellenőrzés alatt maradt, csak Nyugat-Európa megtépázott földjei.
  Az 1952-es évet az orosz csapatok Madagaszkár és Dél-Afrika elleni offenzívája, valamint az orosz repülés légi fölényének meghódítása jellemezte. 1952 szeptemberében esett el a fekete kontinens utolsó német települése. Látható, hogy most végre előjött a porosz szellem.
  Érzékelve helyzetük reménytelenségét, Japán novemberben súlyos megadást írt alá. Kolosszális jóvátételt róttak ki a felkelő nap országára, és orosz csapatokat vontak be.
  Bár Hirohito császár megtartotta formális címét, Japán vazallus függőségben találta magát Oroszországtól.
  1953. január 1-jén pedig az orosz csapatok végre megkezdték döntő offenzívájukat Európában. A súlyos beteg Adolf Hitler hallani sem akart a békéről, vagy valamiféle tiszteletreméltó megadásról. Bár ez már szabad szemmel is látható - Németország rendkívül kimerült.
  És az orosz hadsereg új, tökéletes "Peter" -7 és "Alexander" -10 tankokat szerzett dinamikus védelemmel és tollhéjjal. És rohant a csillagok felé. Pontosabban Berlin.
  A kelet-poroszországi harcok rendkívül makacsul zajlottak. Koenigsberget február elején vették körül, és csak áprilisban esett el.
  Január-februárban a németeket kiszorították a Visztula és az Odera közötti területről. Márciusban az oroszok elfoglalták Bécset, áprilisban Bajorországot.
  Berlint is megrohamozták áprilisban - ez a hónap olyan boldognak bizonyult a cári Oroszország számára. A támadás pedig a fasiszta főváros bukásával ért véget. Hitler nem lett öngyilkos. Bonnban halt meg, számos gyógyíthatatlan betegségében.
  De a sors furcsa iróniája vagy a szeszélyes Pallas miatt is ez történt április 30-án. Igaz, nem 1945, hanem 1953. De a plusz nyolc év, amit Nemezis adott neki, nyilvánvalóan nem tett jót a démoni baromnak. Csak több vér és több halál.
  És maga Hitler még hosszabb ideig szenvedett, mint a valós történelemben.
  A megadás is hasonló dátumra, 1953. május 9-re esett. Ezzel véget ért a harmadik világháború.
  Kicsit több mint hét évig tartott. Összesen több mint százhúszmillió emberéletet követelt. Nehéz pontosan kiszámítani. Európa vértelennek bizonyult. Oroszország is óriási károkat szenvedett el, egy olyan ország számára, ahol éves szinten több mint három százalék a népességnövekedés, ez nem végzetes.
  Harmadik Vlagyimir cár azonban még egy példátlan lépést is tett - legalizálta a többnejűséget. Még az ortodox egyház is engedményt tett ebben az ügyben, lehetővé téve, hogy egy kereszténynek négy felesége legyen.
  És általában a katekizmust számos kérdésben felülvizsgálták, hogy megfeleljen a modern valóságnak.
  Oroszország teljesen átvette Afrikát, az apró spanyol birtokokon kívül Ausztráliát, Ausztriát, az Odera menti német területeket, beleértve Olaszországot, valamint a szamurájok és németek összes birtokát Ázsiában és a Csendes-óceánon.
  Franciaország, Belgium és Hollandia felosztotta Németországot, a németeknek csak Berlin és a körülötte lévő föld egy része maradt. És ugyanakkor elismerték magukat orosz vazallusoknak.
  Ez a háború kimenetele tovább erősítette Vlagyimir III.
  Eljött a viszonylagos stabilitás ideje. Az USA önállóan fejlődött, és nukleáris fegyverekkel rendelkezett. És Vlagyimir Romanov cár is tisztességes arzenált halmozott fel. Oroszország emésztette birtokait, és nem volt különösebb vágy valami más meghódítására.
  Sőt, kitört egy műhold fellövése, majd egy ember repülése az űrbe - ez is megtörtént 1961-ben, csak május 9-én, de a fedélzeten egyszerre volt két orosz űrhajós, Oleg és Natasa. Maga a járat pedig grandiózusabban volt berendezve.
  1969-ben Oroszország és az Egyesült Államok egyszerre repült a Holdra. És ez igazi áttörés volt az űrben.
  A további terjeszkedés sokkal gyorsabban fejlődött, mint a valós történelemben. 1981-ben egy szovjet űrhajós lába a Marsra, 1984-ben pedig a Vénuszra tette meg a lábát. Az első rendszeres települések a Holdon kezdtek építeni. A Merkúr 1991-ben az emberek új színterévé vált.
  A következő év nem volt olyan szórakoztató az oroszok számára. A legnagyobb cár, Vlagyimir Kirillovics meghalt. Uralkodása a Romanov-dinasztia és Oroszország egész történelme szempontjából a leghosszabbnak bizonyult: hatvankét év! Ez pedig - el kell ismerni - évekig tartó nagy teljesítménynek bizonyult, még akkor is, ha kolosszális árat kellett érte fizetni.
  Mivel Vlagyimir Kirillovicsban nem voltak fiúgyermekek, jogi konfliktus alakult ki. Maga a király nagyon egyszerűen döntött - lányát, Máriát nyilvánította utódnak. és örökösnő. Egy autokratikus uralkodó bármit megtehet, felette áll a törvénynek és magának a törvénynek. De II. Miklós vezető ágának képviselői fellázadtak. Ezenkívül Mihail Alekszandrovics Romanov utódokat hagyott el. Először a fia, majd, mivel az utód viszonylag fiatalon meghalt, és az unoka. Így egy újabb trónversenyző merült fel, már III. Sándor vonalán keresztül.
  Az ügy polgárháborúszagú volt... De... Viharos gyűlések és a szenátusban folytatott viták után kompromisszumot fogadtak el. Mária kisfiát, Első Györgyöt császárrá kiáltják ki. És amíg nagykorú nem lesz, kollektív régensi tanács uralkodik, amely magában foglalja a császári család összes főbb precedensét.
  Ezen minden eldőlt.
  1993-ban egy orosz űrhajós először landolt a Jupiter egyik holdján. Maga az óriásbolygó túl sok - elviselhetetlen tömeg, amit még az ellenségnek sem kívánna. Rajta egy csésze kávé mérleggel, kalapáccsal!
  A Kormányzótanács azután is létezett, hogy György először lépett trónra, mint jogilag illetékes uralkodó. Az autokrácia rendíthetetlen maradt. Bár a lakosság műveltségének és tudatosságának növekedése - 2000-ben bevezették az egyetemes kötelező középfokú oktatást, és teljesen természetes vágyat keltettek a nagyobb politikai szabadság és az Orosz Birodalom teljes polgári lakosságának hatalmi struktúrákban való képviselete iránt. És több kínai és indiai lesz benne, mint orosz.
  Ráadásul ebben a helyzetben az arisztokrácia nem mehetett a demokratizálódás és a parlamentáris államforma felé. Az orosz nemesség feloszlhatott volna, és minden bizonnyal feloszlott volna a köznép és a külföldiek hullámában.
  Így a trónon ülő uralkodó igazi kezessé vált - a törzsnemzet stabilitásának és uralmának.
  2012-ben pedig megtörtént a legnagyobb esemény - a Naprendszer legtávolabbi bolygója, a Plútó az orosz űrhajósok kezébe került! A Vénuszról pedig az uralkodó asztalára kerültek az első földöntúli bolygón termett zöldségek és gyümölcsök.
  
  NE LEHAJTJON APRÓ TÁRCSÁKAT
  MEGJEGYZÉS
  Véletlenül leejtett egy hologramos korongot, amely felfedte Adolf Hitlernek a jövő tudását, amelyről kiderült, hogy nagyon veszélyes a világra. A Führer átmenetileg nem hajlandó megtámadni a Szovjetuniót, és egyelőre a nyugati támadásokat.
  . 1. FEJEZET
  Az időutazó véletlenül leejtett egy hologramos kis merevlemezt. És benne volt a Föld bolygó története. És az SS kezébe került, és egy nagyon okos ezredeshez. És át tudott jutni Himmlerig és Hitlerig. És elfogadták, és megnézték a hologramot. És levonták a következtetéseket.
  Először természetesen Hitler döntött. Most kapta meg a tudást arról, hogyan fog zajlani a háború.
  És természetesen elvégeztem néhány beállítást. Különösen nem állította meg a tankokat Duker közelében. És legyőzte az angolokat. Igen, és Franciaország néhány nappal korábban kapitulált, mivel a nácik jól ismerték a csapatok számát és felosztását.
  De a legérdekesebb dolog az, hogy ... Hitler úgy döntött, hogy csapatokat partra száll Nagy-Britanniában és meghódítja azt. És ez erős lépésnek tűnt. Tehát előtte a Fritzeknek kétségei voltak. Hitler maga is nagy anglofil, és komolyan számított Nagy-Britannia és a Harmadik Birodalom Szovjetunió elleni szövetségére. De ezúttal minden világos volt.
  Ráadásul Hitler már biztosan tudta, hogy Nagy-Britanniával nem lehet tárgyalni, a Szovjetunió pedig katonailag nagyon erős volt, és túl gyorsan képezett tartalékokat. Szóval nem olyan könnyű vele foglalkozni. És először létre kell hoznia egy erős tankflottát, harmincnégy ellen.
  És még mindig megszerezze az angol gyarmatok erőforrásait. És ez a fő dolog - akkor a Harmadik Birodalomnak számtalan tartaléka és ereje lesz. És persze a britek most gyengébbek. A Duker közelében elveszett csapatokat nem számolták össze.
  Ezen túlmenően Hitlernek pontos információi voltak a brit part menti védelemről, és jobban megértette, hogyan kell lebonyolítani egy légi háborút. Ezenkívül a Führer kinevezte Speert fegyverkezési és lőszerügyi miniszternek, és vészhelyzeti felhatalmazást adott neki - elrendelte, hogy a Harmadik Birodalom és a megszállt országok gazdaságát helyezzék át háborús alapokra. A németországi fegyvergyártás pedig drámaian megnövekedett - különösen a repülőgépek gyártása. Ezzel sikerült megnyerni a légi csatát Nagy-Britanniának, és végrehajtani a leszállást. És persze nagyon-nagyon klassz.
  Hitler most sokkal többet tudott ellenfeleiről. Ezért döntött úgy, hogy jóval korábban meghirdeti a totális háborút, még mielőtt a Harmadik Birodalom veszíteni kezdett volna. Nyilvánvaló, hogy a szövetségesek erősek. És hogy bár a Wehrmacht nem ragadt bele a Szovjetunióba, Nagy-Britanniát meg kell szüntetni. Élvezd a pillanatot.
  Ezzel párhuzamosan természetesen a maximális számú gyárat át kell tenni három műszakba, és külföldi munkaerőt alkalmazni. És ez persze elég komoly. És építs még több tengeralattjárót. Ne feledje, hogy ugyanakkor meg lehetett nyerni a tengeralattjáró-háborút.
  A németek felgyorsult ütemben építették ki potenciáljukat. És az égre szorította a briteket. Ezen kívül megsemmisítő ütést mértek, és egyenesen elfoglalták Máltát. És ez is számított. Hitler keményen beszélt Francóval, és arra kényszerítette, hogy engedje át a német csapatokat, és megrohanta Gibraltárt. Ezt követően a Fritzek falkában rohantak Afrikába. És a Nagy-Britanniára nehezedő nyomás egyre nőtt.
  És úgy tűnt, a briteknek esélyük sincs... Elvileg úgy, ahogy van. Az Egyesült Államok nyíltan nem lépett be a háborúba. A leszállásra pedig szeptemberben került sor, miután a brit légiközlekedést elnyomták a Luftwaffe felsőbb erői. A döntő szerepet Speer erőfeszítései játszották, akit Hitler májusban kinevezett, és elrendelte, hogy a gazdaságot háborús alapokra helyezze. És sikerült. A Harmadik Birodalom gyorsan lendületet kapott és hadiipari komplexuma. A német repülőgépgyárak képességei napi kilencvenszáz repülőgép gyártását tette lehetővé. Nagy-Britannia pedig nem tudott ellenállni ennek a hatalomnak.
  Plusz egy újabb erős lépés Hitler részéről, hogy a nők harcolhassanak az égen.
  És itt van Albina és Alvina - két mezítlábas, bikiniben lévő szépség harcol a levegőben.
  Nagyon menők nyomják a briteket.
  Albina csupasz lábujjakkal lő le egy brit repülőt, és visít:
  Mindent darabokra tépünk!
  Alvina is csupasz sarkával vágja az ellenséget, és visít:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  Igen, ha a lányok szinte meztelenül harcolnak, akkor az komoly lesz. És így az ellenség olyan darabokra fog szakadni, amelyek senkinek sem tűnnek elégnek. Milyen erősek a mezítlábas lányok bikiniben.
  És ha már elkezdenek vinnyogni és ordítani, akkor ez teljes elzáródás.
  Alvina egy másik angol autót ledöntve kiadta:
  - Nem győzhetünk le minket!
  Albina, az angolt levágva, szintén nyikorgott:
  - Mi vagyunk a legerősebbek!
  A lányok határozottan menők. A Marseille is jól teljesített. Hitler különös figyelmet fordított rá. A második világháborúban több rekordot felállító ász jelensége pedig jóval korábban kiderült.
  A legfontosabb természetesen a szárazföldi leszállás. A németek pontos időjárás-előrejelzéssel és partvédelmi ismeretekkel rendelkeztek, így a partraszállás nagyon jól sikerült.
  A nácik magabiztosan cselekedtek. A csatában részt vett az SS "Wolves" lányokból álló zászlóalj. A női harcosok csak bikiniben és mezítláb harcoltak, ami legyőzhetetlenné tette őket. És azt kell mondanom, hogy ez egy nagyon leleplező és hűvös döntés.
  A nácik tovább támadtak... És azonnal elfogták a brit földön lévő hídfőket útközben.
  Gerda és Charlotte, mezítláb csapkodva az őszi tócsákon, rálőttek az angol csapatokra, és üvöltöttek:
  - A szent háborúban ott lesz a mi győzelmünk! Birodalmi zászló előre - dicsőség az elesett hősöknek!
  Más lányok pedig, akik mezítláb gránátot dobáltak, üvöltve mutatták be legmagasabb osztályukat:
  - Senki sem fog megállítani minket
  Semmi sem fog legyőzni minket!
  Bátran megsemmisítjük az ellenséget,
  A mi akaratunk egy monolit!
  És valóban, a lányok egyszerűen csodálatosak voltak. És valójában - ezek a lányok szuperek!
  És amikor levették a melltartókat is, és olyan hajlíthatatlan agressziót mutattak, az tényleg - szuper lett!
  Az ellenfelekre lövöldöző Gerda nyikorgott:
  - Senki sem győzhet le minket!
  És csupasz sarkával gránátot dobott. És elpusztítani sok ellenséget.
  Charlotte is megdobott egy citromot csupasz lábujjával, ellenségek tömegét tépte fel, és nyikorgott:
  - Az árja kommunizmusért!
  Christina ellenfelek lekaszálásával és ordításával is küzd:
  - Poroszország anyáért!
  Magda csupasz sarkával gyilkos halálajándékot dobott, és kotyogott:
  - Nagyszerű mérföldkövekért és teljesítményekért!
  Úgy tűnik, a lányok alaposan tombolnak. És megmutatják az osztályukat. És elég jelentős.
  Hol van már a lánycsapat ellen, pláne ha letépték a melltartójukat - állj ellen!
  Lányok persze, ha osztályt mutatnak, akkor azt nagyon jelentősen meg fogják mutatni.
  És hogyan ordítanak a tüdejük hegyén.
  Igen, hol van a Harmadik Birodalom ez ellen, hogy ellenálljon...
  De végül a Fritz megkerülte Londont. És haladt a négyzeteken.
  Churchill pedig Kanadába menekül.
  A britek feladták Londont, hogy elkerüljék a pusztulást. És általában meglehetősen gyengén ellenállt. És együtt vereséget szenvedtek.
  Anglia elesett. Egy németbarát királyt ültették a trónra, és megalakult a Mosley miniszterelnök vezette kormány.
  Ezután megkezdődött az angliai gyarmatok meghódítása. A németek pedig kelet felé készültek felvonulni. És új tankokat gyűjtöttek. A T-4-et egy erősebb fegyverre fejlesztették. A T-3 pedig kapott egy hosszabb csövű fegyvert.
  Churchill természetesen a lábai közé fordította a farkát, és kérte az Egyesült Államokat, hogy lépjen be a háborúba. Amerika azonban elvesztette a vágyat, hogy lássa, milyen erősek a nácik.
  És történt néhány technológiai változás. A "Tigrist" készítő németek a motort és a sebességváltót egybe, egy blokkba helyezték, a tornyot kisebbre és keskenyebbre tették, a futóművet pedig könnyebbre és praktikusabbra cserélték.
  A "Tigris" ennek eredményeként kiderült, hogy kevesebb mint két méter, és kevesebb, mint harmincnyolc tonna. Ami hétszáz lóerős motorral jó mozgékonyságot biztosított számára. És a védelem még jobb volt, mivel a páncél a lejtők alatt volt. És így a tankot egyszerűen nem veszik el.
  Ez az autó páratlan volt.
  Nagy-Britannia kapitulációja és leigázása után megkezdődött a gyarmatok elfoglalásának folyamata.
  A németeknek nem volt idejük megtámadni a Szovjetuniót negyvenegy tavaszán. Nyáron pedig nyilvánvaló volt, hogy tél előtt nem lesznek időben!
  Ezért Hitler úgy döntött, hogy egyelőre nem megy Oroszországba. És mivel az Egyesült Államok képes atombombát létrehozni, először le kell győznie őket. Bár Amerikát a tengerentúlra vinni nem egyszerű. De muszáj...
  Először is, a németek 1941 májusában végrehajtották az Icarus hadműveletet Izland elfoglalására. És merész és okos volt. Aztán Grönlandra, majd Kanadára.
  Volt egy beszélgetés - Sztálin akarna-e csatlakozni a tengelykoalícióhoz? És háborúzni is az Egyesült Államokkal? A kísértés természetesen nagy volt. De Sztálin megőrizte következetességét... és nem ment bele a háborúba.
  A németek pedig közeledtek az USA-hoz. Japán legyőzte az amerikai flottát a perui kikötőben, és sok földet elfoglalt. A németeknek sikerült elfoglalniuk Indiát is. És ez volt az erős lépésük.
  Hitler elrendelte a csapatok felhalmozását Argentínában és Brazíliában. És kolosszális erőket gyűjteni ott. És Kanadán keresztül is. Japán blokkolta az Egyesült Államokat és a Panama-szorost. És elkezdtek nyomást gyakorolni az amerikaiakra mindkét oldalról.
  A németek meg tudták győzni Argentínát és Brazíliát, hogy lépjenek be az Egyesült Államok elleni háborúba. A Harmadik Birodalom tekintélye nagy volt. Amerikának erős a gazdasága, de meglehetősen gyenge a hadserege. És erősen nyomják. És a tenger, a japánok szinte az egész flottát elsüllyesztették. Amerikát pedig a tengeralattjáró-flotta támadta. És az erős hajók és repülőgép-hordozók nagyon erős megsemmisítő vereségei. Ami szintén elpusztít mindenkit.
  Hitler nyomásnak vette az ellenséget, és csonttörőként kezdett zúzni. És fájt.
  A lányok pedig szétzúzzák az amerikaiakat az égen. És a "Tiger" tartály a modernizált változatban menő autóvá vált. És mindenkit ütött, mint egy légkalapács.
  Hitler, ahogy mondani szokás, egy gyilkos terminátor. És a lányok a Wehrmachtban olyan gyilkos harcosok, és megütik az ellenséget.
  Például két pilóta a Harmadik Birodalomból - Albina és Alvina A - négyzetnek nevezte őket, nagyon élénken szerezték a beszámolókat. Míg Marseille-t tartották a bajnoknak. 1943 júniusáig négyszáz autóra hozta a számláját, és ennek eredményeként megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És ez az ötödik fokozat.
  De Albina és Alvina már utolérte. Egyenként háromszáz ledöntött járművet meghaladóan megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. De most már közeledtek a négyszázhoz. És nem akarták abbahagyni.
  Itt Albina csupasz lábujjait a kormány pedáljára nyomta, és csicseregte:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  És lelőtt pár amerikai gépet.
  Alvina, folytatva a tüzelést, szintén csapott. Mezítláb lelőtte az amerikai hadsereg két gépét, és nyikorgott:
  Mi vagyunk a gyűlölet megtestesítői!
  A lányok útjai elváltak. Nagyon mozgékonyak a csatában.
  Albina elsütötte az ágyút, és felszisszent:
  - Dicsőség a hazának - ostor!
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Hatalmas dicsőség!
  A németek nagyon megszorították az amerikaiakat. És átvették a repülésük minőségét.
  Az E-50 jó fejlesztésnek bizonyult. Ez a tank egy páncéltörő és gyorstüzelő ágyúval készült. És jó elülső védelemmel.
  Az amerikai Sherman nem a riválisa. És Pershing is. Az E-50 a gép vadállatának bizonyult.
  A németek a negyvenharmadik évben Grönlandon telepedtek le, és Kanadában támasztották meg a lábukat. A német diplomácia ugyanakkor maga mellé vette Brazíliát, valamint a régóta engedelmeskedő Argentínát. A promóció pedig a déli hídfőkről indult.
  1944 döntő év volt. A német és japán csapatok megszállták Mexikót, és elfoglalták szinte egész Kanadát, Alaszkát is. Aztán az ellenségeskedést végül átterelték az Egyesült Államokba. Területén valódi csaták kezdődtek.
  És természetesen az E sorozatú német tankok nagyon veszélyes és harci járműveknek bizonyultak. Hol vannak az amerikaiak előttük. A fasisztáknak van akkora erejük.
  Főleg, amikor Gerda harckocsi-legénysége támad, és szétzúzza az amerikai csapatokat.
  E-50-es sorozatú autója van, agilis és gyors. Csőhossza 100 EL, pisztolykalibere 105 mm. Ha egy ilyen fegyver kilyukad.
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, kilőtt egy lövedéket, pontosan eltalálva az ellenséget, és nyikorogva:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Charlotte, ez a vörös hajú lány szintén csupasz lábujjait használva dörömbölt az amerikaiakon, és fogát kitárva csicseregte:
  Dicsőség legyőzhetetlen csapatainknak!
  Kristina is csupasz ujjaival megkocogtatta fürge, vésett lábát, és felkiáltott:
  - Dicsőség a Wehrmacht hősiességének!
  Magda is csupasz lábának hosszú, kecses ujjait használva dörömbölt és rikoltozott:
  - Dicsőség a legyőzhetetlen Wehrmachtnak!
  És négy lány fogja, és üvölti a tüdejét:
  - Igazi sasok vagyunk, és csupa hősiesség! És repülünk, mint a madarak, a bátor Szülőföld fiai!
  Gerda ismét csupasz lábujjakkal lőtt. Elütötte az amerikai autót, és felszisszent:
  - Nem, nem fiak, hanem lányok!
  Charlotte rálőtt az amerikai autóra, leszakította a toronyját, és ciripelt:
  - Persze, a lányok nagyon hősiesek!
  Christina pofon vágta ellenfelét. Végig-belül átszúrta az ellenséget, és felszisszent a fogát:
  - Mi vagyunk a halál igazi gépei!
  Magda is rálőtt az ellenségre. Összetörte az ellenséges páncélt, döngölte az ellenség homlokát és felkiált:
  - És mi vagyunk a világ legtökéletesebb gépei!
  A lányok pedig kórusban üvöltöttek:
  - Dicsőség Németországnak, dicsőség, rohannak előre a tankok! A Harmadik Birodalom hadosztálya üdvözli a bátor embereket!
  Röviden: a németek valóban jól mentek, és csapataik egyik győzelmet a másik után arattak.
  Az Egyesült Államok természetesen erős gazdasággal rendelkezik, de technológiai szempontból veszített. Főleg tankok és sugárhajtású repülőgépek. A németeknél már sorozatgyártásban volt az ME-262 X, és ez a gép egyszerre volt túlélhető, több mint 1150 kilométeres óránkénti sebességgel, és öt darab 30 mm-es ágyúval volt felfegyverkezve. Az amerikaiak nem tudnak ellenállni egy ilyen gépnek.
  A németeknél is volt egy XE-262 madaruk, könnyen gyártható, szinte teljesen fából készült, nagyon könnyű és mozgékony. De az XE-262 túl alacsony tömege és nagy sebessége miatt szintén nehezen kezelhető volt, és magasan képzett pilótákat igényelt. De remek volt Huffman stílusához, ami a közeledésben működött. Közelről pedig legyűrte az amerikaiakat.
  De Marcel mellett két lány is volt: Albina és Alvina. Meghaladták a háromszáz lezuhant repülőgépet, és megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített lovagkeresztekkel eddig csak a több mint ötszáz repülőgépet lelőtt Huffman és a legendás támadórepülőgép, a Rudel ütött ki több mint ötszáz harckocsit, és sok más földi célpontot. És még tizenhét gép.
  A Harmadik Birodalomban jóváhagyták a Vaskereszt lovagkeresztjének hatodik fokozatát is platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, azoknak, akik elérik az ezer lezuhant repülőgépet, vagy ugyanennyi törött tankot.
  Ebben a lovagkeresztben legalább száz gyémántot kellett volna rögzíteni, és nagyobb lett volna, mint a többi lovagkereszt. A díj tehát nemcsak megtisztelő, de drága is volt.
  Albina és Alvina az égen repülnek. Lelövik a Yankee gépeiket, és a foguk között éneklik:
  - Gyönyörű lányok,
  Remek barátok...
  Félelmetesek lennének srácok...
  És remek rúgások!
  Albina csupasz lábujjai segítségével megcélozta a repülőgép fegyverét, megütötte az amerikait és nyikorgott:
  - Vidám szemek fényei!
  És kacsintott a társára. Levágta a hasonmását. Csupasz lábujjaival darabokra zúzta az ellenséget, és csicseregte:
  - A kommunizmusért és a dicsőséges győzelmeinkért!
  Albina kijavította társát, lelőve a Yankee gépet:
  - Az árja kommunizmusért!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  Közben a háború folytatódott. Az amerikaiak egyértelműen veszítettek a legjobb ellenséggel szemben a technológia és a kiképzés terén, sőt még külföldi hadosztályokat is alkalmaztak.
  Különösen a Yankees rendelkezik a fő Sherman tankkal. Nos, hol van a fő német E-50 ellen. A nácik gépének homlokpáncélja 250 milliméter, oldalpáncélja 170 milliméter, tömege pedig hetven tonna, 1200 lóerős motorral, motorlökettel.
  Meg kell jegyezni, hogy a Sherman nem is tudott áthatolni a német oldalon, mivel az E-50 páncélzata lejtős. Még a tizenhét lábos fegyverrel, a Firefly-vel rendelkező Sherman sem igazán vett fel a fedélzetére egy németet. De ez a tank nem volt hatalmas.
  A németek pedig magabiztosan vitték el az amerikai tankot öt kilométerről. Ráadásul magas sziluettje van. Az amerikaiaknak valamivel jobb volt a Pershing. De ez a tank nem volt olyan masszív, mint a Sherman, és a 90 mm-es lövege mégsem volt elég a hatékony harchoz.
  Csak a "Superpershing" tudta behatolni a német E-50 oldalába. A fegyver előnye és a 90 mm-es kaliber és a 73 EL-es csőhossz. Másrészt viszont a tüzelés sebessége mindössze négy lövés percenként a német E-50 tizenkettőjével szemben, az ötven tonnás tömeg pedig túl nagy egy 500 lóerős motorhoz. Igen, és a páncél nem elegendő. A német főmasztodon homlokán továbbra sem törtek át az amerikaiak. És a Fritzben volt egy E-75 is 128 mm-es kaliberű löveggel és 210 mm-es oldalpáncélvastagsággal a lejtők alatt, még jobb védelemmel és 1500 lóerős motorral.
  Az Egyesült Államok tehát kezdettől fogva vesztes volt. Csak a T-93 harckocsi, pontosabban egy kilencvenhárom tonnás önjáró löveg, 305 mm-es frontpáncélvastagsággal és 155 mm-es ágyúval tudott frontálisan harcolni a német masztodonokkal.
  De ennek az önjáró fegyvernek a vezetési teljesítménye nem volt fontos, ahogy a tűzsebesség sem. A németek pedig repülőgépekkel semmisítették meg.
  Tehát az amerikaiak összességében nem jártak jól, és reménytelenül veszítettek.
  A német csapatok pedig egyre közelebb kerültek New Yorkhoz és Washingtonhoz.
  Roosevelt békéért könyörgött Hitlerhez.
  De a Führer csak a teljes megadást akart minden feltétel nélkül. Washingtont körülvették. A nácik pedig támadásba kezdtek az Egyesült Államok fővárosa ellen.
  Gerda harckocsi-legénysége egy szebb holnapért küzdött. És minden gond nélkül nyert.
  A lány nem csak csupasz lábujjaival kezdett lőni, hanem mellei skarlátvörös mellbimbóival is. És ez sokat segített.
  Charlotte úgy is lőtt, hogy megnyomta rubin mellbimbóit a joystick gombján, és csiripelt:
  - A kommunizmus nagysága abban rejlik, hogy nem hal, hanem bálna!
  Christina tüzelve, a joystick gombjait megnyomva megjegyezte:
  - És mi, németek építjük a kommunizmus legnagyobbját!
  Magda, bíbor mellbimbókkal lövöldözve ellenfelére, agresszívan kiadta:
  - A legfényesebb kommunizmus! Csak felfelé, egy lépést sem lejjebb!
  Gerda csupasz lábujjával az ágyút mutatva, az amerikai tarackot pedig egy jól irányzott lövéssel megfordította, megerősítette:
  - Az árja kommunizmusért!
  Washington bukása után Amerika hamarosan kapitulált. És ez 1945. január 31-én történt.
  A második világháború véget ért. Hitler hatalomra jutása pedig egybeesett Amerika kapitulációjával.
  Hosszú békeidőszaknak tűnt. Valójában minden háborúnak vége, az Egyesült Államokat elfoglalták, és mi mást kívánhatna még? De volt még egy szuperhatalom a gyarmatokkal: Japán. Hitler pedig meg akarta hódítani, akárcsak a Szovjetuniót.
  1945. június 22-én megkezdődött a Harmadik Birodalom hadseregének inváziója a Szovjetunióban.
  Mire számíthat ilyen körülmények között a Vörös Hadsereg? Az erők már nagyon egyenlőtlenek.
  De úgy tűnik, az oroszoknak és más nemzetiségűeknek még mindig vannak számításai.
  És nagyon keményen harcolnak.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana a nácikkal harcolnak.
  Lányok hagyományosan mezítláb és bikiniben. És ez a hitvallásuk. Vad hevességgel harcolnak.
  Natasha géppuskából tüzelve megjegyzi:
  - Miben vagyunk jók, hogy tudunk harcolni!
  Zoya, aki rálőtt az ellenségre, egyetértett:
  - Tudunk!
  És csupasz lábujjával gránátot dobott.
  Augustina gépfegyverrel firkált a nácikra, és nagy izgalommal kiabált, csupasz sarkával gránátot dobva:
  - Én vagyok a gonosz pusztítója!
  Szvetlana, aki szintén lőtt az ellenségre, és pontosan lőtt, lekaszálta az ellenséget, és mezítláb dobott egy zsák robbanóanyagot, ami miatt a harckocsi felfordult, provokatívan kiadta:
  - Porrá őrölöm a Harmadik Birodalmat!
  És a lány ismét kidugta a nyelvét.
  Itt vannak a harcosok. Velük szinte minden szörny ellen harcolhatsz. És még Hitleré is.
  A nácikra lövöldöző, Moszkvát védő Natasa ezt énekelte:
  - Összetört minket a horda iga,
  Nyomtat minket a hitetlenek igája...
  Zoya, aki a Fritzre lőtt, és lábával meztelen lábujjait elindította, gyilkos füttyszót hallatott:
  De forr az ereinkben
  A szlávok mennyországa...
  Augustina a nácikra lőve, nagyon energikusan viselkedett, csupasz sarkával gránátot adva folytatta:
  És a csodálatos partokról,
  Kolima partjára...
  Szvetlana vad szenvedéllyel énekelt, a lábai izmaival játszott, és a nyomólapkák kimondták:
  Mindez a mi Földünk,
  Mindez mi vagyunk!
  És itt a lányok, meg kell mondanom, nagy önteltséggel és kolosszális agresszióval voltak.
  Senki sem állíthatja meg őket, semmi sem győzheti le őket. A gonosz nőstény farkasok szétverik az ellenséget, a gonosz tigrisek tisztelegnek a hősök előtt.
  Vagy talán hősnők. Íme, a legmagasabb járatú szerencsejátékos lányok.
  És ha harcolnak, akkor szívből...
  És Alenka a legénységével a KV-13 harckocsin. Egy gép, amely készen áll a német, piramis kompozícióknak ellenállni. A lány rálő az ellenségre, és ezt énekli:
  - A tankjaink, ez csak egy csoda,
  A sivatagoktól az északi tengerekig!
  Széttépünk benneteket, hidd el Júdás,
  A szörnyű szörnyeteg elpusztul!
  Anyuta dühösen megerősítette, csupasz lábujjai segítségével is lőtt az ellenségre:
  - Megtépem az ellenséget, és porrá őrölöm.
  Alla felváltva rohamozott az ellenségre csupasz lábujjai segítségével, és ciripelt:
  - A vörös kommunizmus nagyságáért!
  Maria is megverte az ellenséget, csupasz alsó végtagjával jól irányzott lövést lőtt, és üvöltött:
  - A szép győzelmekért!
  Marusya is csupasz lábujjai segítségével megmozdította az ellenséget, mintha megütné, és felkiáltott:
  - A kommunizmus legmagasabb eszméiért!
  Az Ötös terminátorként harcolt a nácikkal.
  És szovjet pilóták is harcoltak az égen. Különösen Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova.
  Eposzi női hősként harcoltak. Csupasz lábujjakkal léglövedékeket küldtek. Nagyon találóan eltalálták az ellenséget.
  Anasztázia megnyomta skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombján, megütötte a fasisztát, és ciripelt:
  - Dicsőség a kommunizmus eszméinek!
  A félmeztelen Akulina is eperbimbókkal tüzelt az ellenségre:
  - Dicsőség a Szovjetunió hőseinek!
  Ezek itt dögös és erős lányok. Hogy harcolnak, mint igazi vadállatok. És van bennük emberfeletti szenvedély és kolosszális erő.
  Anasztázia, leverve a nácikat, ezt énekelte:
  - A szerencsétlen bolygó fölött lógott,
  Gonosz Fritz forrong a sötétben...
  A megszálló gyűlöli a fejszéjét,
  Élesítsd és vágd le a fejedet!
  
  Ő azonban nem gyalog,
  És ne járj örökké az iga alatt...
  A gonosz ellenségeket tűzjelzőkké változtatja,
  A világok uralkodója lesz!
  És akkor ott van Elizaveta egy SU-100 önjáró fegyveren. Egy gép erősebb 100 mm-es ágyúval, mint a T-34-85, és készen áll az ellenséges harcra.
  Lányok a tankban persze csak egy bikiniben.
  Erzsébet csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, egészen pontosan lőtt az ellenségre, és kotyogott:
  - A kommunizmus Oroszországáért!
  Aztán Jekaterina sorra lőtt, és a mellkasa skarlátvörös mellbimbójával lőtt.
  Eltalálta a náci tankot, és üvöltött:
  - A kommunizmus építésének sikeréért!
  Elena a csupasz lábujjaival is lőtt ellenfelére. Összetörte egy piramis alakú tank csövét, és mindezt találóan tette.
  Aztán csipogott:
  - A legfényesebb nálunk kommunizmus lesz!
  Aztán lupanula és Euphrosinia, bár általában csak sofőr. De a lány nagyon pontosan ütött, leverte a náci tank torkolatát.
  Aztán kiabált:
  - A mi kommunizmusunk világosabb a napnál!
  A lányok mezítláb, bikiniben nagyon szépek és karizmatikusak. És olyan skarlátvörös mellbimbójuk van.
  Erzsébet elragadtatással énekelt;
  Törjük össze az igát, higgyünk a fasizmusban,
  Ha kell, hegyeket fogok mozgatni...
  Lesz egy korszak, a kommunizmus korszaka,
  Énekkel a mennybe repülök!
  És ismét a skarlátvörös mellbimbójú lány megnyomja a joystick gombját, és megüti a nácikat.
  Tehát a Führer nem fogja találni egy kicsit.
  Az ilyen lányoknál egyértelmű, hogy a Szovjetunió még mindig él, és Hitler nem tudja olyan könnyen megtörni.
  Bár a németek másznak előre...
  Gerda az E-50 U tankon harcol, akkor halálos összezúzás lesz. És így mindenki azon csapkod.
  Csupasz lábujjakkal megnyomja a joystick gombjait, üt egy harmincnégyet, és ordít:
  - A kommunizmusra, a nagy árja!
  Charlotte verekszik, és csupasz lábujjakkal szintén halálos lövedéket küld, és visít:
  - Nagyszerű!
  Christina fogta, és puszta lábujjai segítségével egy halálos ugrással az ellenség felé csapott, majd kotyogott:
  - Nagyszerű győzelmekért!
  És Magda is, mint egy lupaneet gyilkos ugrással, csupasz sarok segítségével, lupanula gépfegyverből és morgott:
  - Szuperembereknek!
  Tehát a Vörös Hadsereg ettől szűkös.
  Itt Agatha és Adala harcol egy lemezen. A harcosok joystickok segítségével irányítják a gépet, és bevetik ezt a legerősebb egységet. És így leverik az ellenfeleket. És hősugarakkal csaptak le a levegőből. Szó szerint lerombolja a riválisok erejét.
  Agatha az ellenségre lőve ordít:
  - Őrült meg a szenvedélyem!
  És csupasz, kerek sarokkal, mintha préselne.
  Az ellenségre lövöldöző Adala magabiztosan kijelenti:
  - Ez csak hatalom!
  És csupasz lábujjait is használja az ellenség ellen.
  A lányok nagyon szétszéledtek. És az ilyen, mondjuk egyenesen harcoló szépségek.
  Tehát a Szovjetuniónak nagyon nehéz ellenállni egy ilyen hatalomnak.
  Albina és Alvina szintén csupasz lábujjakkal harcol és leüt ellenségeikkel. És nagyon baljóslatú.
  A lányok pedig szétverik a Vörös Hadsereget, és ordítanak:
  - A fehér farkasok falkában verődnek össze,
  A faj csak akkor marad életben...
  A gyengék elpusztulnak - megölik őket...
  Tisztító szent vér!
  . 2. FEJEZET
  A németek és szövetségeseik szorongatják a Vörös Hadsereget. És elpusztítani Oroszországot.
  De a szovjet lányok is harcolnak cserébe. És a legmagasabb osztályukat mutatják.
  Anastasia Vedmakova beugrik a gépbe. Felemeli a levegőbe, mereven jár és ordít:
  - A nagy kommunizmusért!
  A lány bugyiban verekszik egyedül. És nagyon szép.
  És Akulina Orlova még a melltartóját is levette, és csak egy gyáva harcol. És a lány nagyon menő.
  Akulina egy szuper lány, csupasz lábujjai segítségével leüti az ellenséget, és sikolt:
  - Dicsőség a kommunizmusnak!
  Mirabela Magnetic csak úszónadrágot viselt. Olyan szép és harcos lány. És hogyan visít:
  - Van egy lányom, aki szuper!
  És csupasz lábujjak segítségével is átszúrja az ellenséget.
  Ők a lányok, nagyon menők és vagányak. És így szétverik az egész fasiszta koalíciót jégcsapon, mint egy klubot.
  De a Wehrmacht még mindig halad.
  Aztán a négy lány elnyerte a legendás hírnevet. Bár általában a negyvenegyedik évben kezdődött dicső útjuk. Himmler rávette a Führert, hogy harcokban próbáljanak ki női zászlóaljakat, speciálisan kiképzett árjákból.
  A harcok megmutatták, hogy a nők egyáltalán nem gyenge láncszem, és tudják, hogyan kell jól küzdeni. És ugyanakkor kevesebb veszteséget viselnek el, mint a férfiak. A harcosok a gyalogságban is harcoltak, mezítláb csapkodtak a Szahara sivatag forró homokján. És elsajátította a tankokat. A "Tigrist" kipróbálva a Nagy-Britanniával vívott csatákban.
  Érdekesen alakult a Panther tank sorsa. A valós történelemben a Harmadik Birodalom legjobb és második legnagyobb tankja jelentős szerepet játszott a Pantsvalban. Alternatív megoldásként a "Panthers" szinte nem harcolt. Nem volt idejük megrohamozni a brit metropoliszt. A fejlettebb és erősebb "Panthers" -2 bekerült az USA elleni csaták sorozatába.
  És most a négy még erősebb és tökéletesebb "E" -50-et kapott, amelyet erős fegyverek és védelem jellemez.
  A harcosok nagyon magabiztosak voltak. A tank vezérlése a legmodernebb joystickkal. A legújabb autó. Még a gázturbinás motor is. De van bőven "Panthers" -2 is. A harmincnégy nem vetélytársa egy ilyen gépnek.
  Gerda egy karosszékben feküdt. Bikinis volt. A lányok már hozzászoktak a félmeztelenül verekedni. A sivatag forró homokja égette mezítlábukat, a hegyek kavicsai szúrták a talpukat. De a harcosok egyáltalán nem törtek meg, és nem dörzsölték le porrá.
  A legénység számos kitüntetéssel kitüntetett parancsnoka felszisszent:
  - És most Oroszország ellenünk van! Új kalandok és győzelmek várnak!
  Megrázta hófehér fejét. Természetes szőke, nagyon szép és barnított.
  Charlotte elmosolyodott.
  Ennek a lánynak rézvörös haja volt, amely lángként égett. Szintén szépség, bronzbarna. Bikiniben, lebarnult, izmos. Mezítláb, forró homokon és éles kövön taposva.
  A tüzes ördög megjegyezte:
  - Az oroszok talán a legfanatikusabb ellenfeleink!
  Christina felemelte a hangját. Haja rézsárga, szintén lángszerűen ég, de arany árnyalatú. És ugyanaz a barnaság, az izmok és a szépség. Kifejező és egyben gyengéd arc. És egy bikini. Lábak, amelyek mérföldeket nyomtak a kemény és égő felületen, de nem veszítették el kecsességét és sima vonalait. A csupasz lábujjak szépen nyírottak és nagyon mozgékonyak.
  A vörös hajú lány megkérdezte:
  - Miből gondolod?
  Magda válaszolt helyette. Ennek a lánynak fehérarany haja van, mézszőke. Nagyon szép, izmos, kifejező arccal, zafír-smaragd szemekkel. A lábak is edzettek, kerek sarkúak és egyenes lábujjak. Talán Magdának van a leggyengédebb arca, bátor álla ellenére szinte szelíd. Gerda például keményebbnek tűnik. Kicsit lágyabb, mint Christina, és kissé perverz, mint a boszorkány Charlotte.
  Magda megjegyezte:
  - Olyan totalitárius rendszerük van, mint nálunk. Ezért keményebbek!
  Gerda mosolyogva válaszolt:
  - A szovjet tankok egy rakás fémhulladék. Nem szabad félnünk tőlük!
  Magda halkan válaszolt:
  - A KV sorozatban tele van mastodonokkal. Főleg a KV9.
  A lányok kuncogtak. Az utolsó tank valóban "remekmű" volt - a legnehezebb gép három fegyverrel: kettő 152 mm-es és egy 122-es, háromszáz tonna tömeggel és 200 mm-es elülső páncélzattal. Az egyik legsikertelenebb modell a tanképítésben. Ilyen harckocsit egyáltalán nem lehetett szállítani. Az autó pedig egyszerűen pénzkidobás! A KV-10 is bekerült a sorozatba - egy gép három 107 mm-es löveggel és kétszáz tonnás tömeggel, egyfajta tankromboló.
  Nem a legjobb ötlet két fegyvert tenni a tankra. És még több mint három. Sztálin itt természetesen zsarnokságot mutatott be. És nagyon beavatkozott az országba. Kifejlesztettek azonban egy tankot is az Isov sorozatból. De hatalmas és nehéz is. Az egyetlen különbség a KV sorozathoz képest az, hogy megpróbálják a páncélt racionális lejtőre állítani. De a Vörös Hadsereg nem viselt háborút, ezért a technika nem sokat fejlődött. És nem volt harci gyakorlat a gépek használatában.
  Általában a németek a valós történelemhez képest termékenyebben használták ki a négy év késést.
  A vörös hajú Charlotte a joystickon nyomta csupasz lábujjait. Kilőtték a határbunkert. Egy 105 mm-es lövedék eltalálta a szovjet fegyvert, és megfordította. A harci készlet szakadozni kezdett, és a lövedékek felrobbantottak.
  A vörös boszorkány felszisszent:
  - Szörnyű lovag vagyok - térdeljen vademberek! Elsöpöröm a haza ellenségeit a föld színéről!
  És a gyöngyfogak vigyora, és a smaragdszemek csillogása. A lányok tényleg elsőrangúak.
  Christina felkacagott, és így válaszolt:
  Most lőni fogok!
  És lőtt az ellenségre is. Egy szovjet 76 mm-es ágyú lőtt. A lövedék az E-50 ferde homlokát érte. És elszállt. Csak úgy csengett a lányok fülében.
  Gerda megcsapta a mezítláb, és csicseregte:
  - Micsoda átjáró!
  És ő maga adta le a következő lövést... német tankok rálőttek a szovjet erődített területre. Az E-100 is működött. Erről a gépről is kiderült, hogy az Egér származéka. Nem túl jó ötlet egy kétágyús harckocsihoz. Az E-100 már megszűnt.
  Ehelyett az "E" sorozat támadási módosításai lépnek be a sorozatba. De ez még mindig működik. És lövedékeket lő ki.
  Charlotte élesen felkuncog, és megrázza a mezítláb.
  - A háború szörnyű állapot, de játékszerűen rabul ejt!
  És a lány lőtt, és nagyon találóan.
  Christina kitárta gyöngyházfogait. Húsevő, ragadozó párduc.
  Szovjet fegyverek dörögnek, előttük aknamezők. Német teletankok mozognak. A rohambombázók pedig vad üvöltéssel dolgoznak.
  Határoszlopok gurulnak körbe. Hitler hordái átlépték a határt.
  Magda nem túl szellemesen jegyezte meg, és mezítláb a páncélba csapott:
  - Erős védekezést söpörünk le, de acélpaneleket!
  A harcosok egymásra kacsintottak. A szovjet védelem meglehetősen erős volt. Különösen sok min. Ez pedig késleltette a németeket. De így is sikerült előrelépniük.
  Bombázók dolgoztak a szovjet állásokon, és felülről érkeztek támadórepülőgépek is. A Vörös Hadsereg és a TA-400 védelmének mélyére rohanva, a bombázók egyik legfélelmetesebb módosítása. Akár hat hajtómű, beleértve a sugárhajtásúakat is. És bombázzák és lerombolják a szovjet városokat.
  Gerda lövöldözve jegyezte meg vigyorogva:
  - A csatában állatok vagyunk, de az ember eszével!
  És újra lőttek. Megsemmisített egy szovjet ágyút. Általában véve ez a legmagasabb szintű lány. És ez olyan klassz.
  Az E-50 szovjet állásokra lőtt, gyakorlatilag anélkül, hogy megsérült volna. Az autó ferde páncélja cementezett acéllal kiváló ricocheteket adott. A szovjet lövedékek még a németeket sem tudták rendesen megkarcolni.
  Christina emlékezett a "Tigris" tesztjére. Akkor ez volt az első sorozatgyártású német tank. Egyik kagyló sem okozhat kárt a Tigrisben. A britek elestek az ütései alatt. De itt van egy tizenhét láb magas ágyú, homlokon átszúrva. Aztán a lányok majdnem meghaltak. És ez eszébe jutott a harcosnak. Milyen közel voltak a csontos öregasszonyhoz a kaszával, érezve jeges leheletét.
  A lány a csupasz talpát a sarkához dörzsölte. Nagyon szeretett volna kiugrani a tankból és elfutni. Olyan közvetlen harcos.
  Christina dühösen énekelte:
  - Kék köd, és mindenhol csalás!
  A harcosok kuncogtak... A videójuk nagyon szexi és erotikus volt.
  És a fegyver működött és elsült. Nem is gondolt arra, hogy abbahagyja. Mindenki héját küldte. A szovjet pozíciók darabokra és darabokra bontása.
  Egy dal hallatszott a hátsó hangszórókból;
  A katona mindig egészséges
  A katona mindenre készen áll...
  És por, mint a szőnyegekről,
  Kitérünk az útból!
  És ne hagyd abba
  És ne változtass lábat -
  Ragyog az arcunk
  Fényes csizma!
  És ismét egy sugárhajtású bombázó ereje esik a szovjet állásokra. És ismét a pusztítás és az egész megerősített területek felborulnak. És a fegyverek mindenféle irányba elrepülnek.
  Több tucat német tank tüzel egyszerre, és mindent megsemmisít.
  Gerda úgy érzi magát, mint egy bagira vadászni. Itt a szovjet védelem első vonala már megsemmisült. De a Vörös Hadsereg katonái még mindig hemzsegnek és lövöldöznek a németekre.
  A harcosok között vannak úttörők is. Fiatal leninisták önként csatlakoztak a Vörös Hadsereghez. A legtöbb fiú mezítláb és rövidnadrágban van. Megviselik magukat, felhajtás.
  És az úttörők meghalnak...
  Charlotte a tüzet vezetve felmordult:
  - És az úttörők, ez a lényeg, az egész ország figyelte!
  Rálőtt az oroszokra és Christinára, mérgesen sziszegve:
  - Úgy nézünk ki, mint a sólymok, szárnyalunk, mint a sasok!
  És ismét tüzes mosolyt eresztett. Csodás lányok...
  Több német tank a föld alá költözött. És megjelentek a szovjet csapatok hátuljában, pánikot keltve és gépfegyvereket firkálva. A nácik úgy jelentek meg, mint a szúnyogok egy rémálomból.
  Az E-50 harmincnégy mozgását látta az optikán keresztül. Gerda kifújta a fogát, és a hordót kezdte mutatni. Szovjet gép egy kis toronnyal T-34-76 és nagyon mobil. Próbáld ki ezt, és szerezd be. A lány már elég tapasztalt, de a szovjet autó még mindig nem hasonlít az amerikai Shermanhez.
  És az orosz távolság közel öt kilométer.
  A lány megvakarja csupasz sarkát, Charlotte a lábujjai között csiklandozza. A lányok kuncognak.
  Aztán Gerda rálő az orosz autóra. A kagyló nagyon közel rohan, szinte megkarcolja a páncélt... De még mindig elmúlt. Gerda bosszúsan ütögeti a fémet az öklével.
  Magda ezt mondja párjának:
  - Eltaláltad a hadtestet! Így könnyebb lesz eljutni!
  Gerda átadja a joystickot Magdának, és azt suttogja:
  - Szóval csináld magad!
  Magda lelkesen énekelte:
  - A föld a lőrésben, a föld a lőrésben... - A lány puszta ujjaival megfogta a joystickot, és megnyomta a gombot, és folytatta az éneklést. - A lőrésben látszik a föld!
  És a lövedéke éppen a szovjet tank bázisát találta el. Az autó felrobbant és kettévált. Égetni kezdett... Szovjet lövedékek robbantak ki az anyaméhben.
  Magda megrázta csupasz ujjait, és rikácsolt:
  - Nézd meg, hogyan szereztem! És azt mondod...
  - sziszegte Charlotte, és kitárta az agyarait.
  - Megint beszélünk, különböző nyelveken!
  Új szovjet autók jelentek meg. Harmincnégyen mentek először. Mozgatható és számos autó. Aztán elköltöztünk a BT sorozatból. Ez egy elavult kerekes hernyótípus. Az özönvíz előtti T-26-osok is haladtak, amelyek nem képesek másra, mint a német páncélok megkarcolására. Az erősebb és nehezebb HF-ek a legvégén haladtak előre. És sok gyalogos katona.
  Christina felkacagott és felmordult:
  Nos, megmutatjuk nekik!
  A német járművek nagy távolságból tüzet nyitottak, megpróbálva a szovjet gyalogságot a földhöz szorítani. Tankokat és más élőlényeket is elpusztítottak.
  A szovjet támadórepülőgépek is megjelentek az égen: a híres Ilys. Megtámadták a német alakulatot. Hitler harcosai rohantak feléjük. Igazi szemétlerakó volt. Német XE-262 vadászgépek, nagyon fürge és fürge manőverező képességgel. Megtámadják a szovjet technológiát, úgy nyomják, mint a vas.
  Charlotte ismét lőtt. Beszállt a szovjet BT-be, és felmordult:
  - Ez a dalszöveg nem mese... A mese lesz előtte!
  Az E-50 megállt és a szovjet ellentámadást tükrözte. A nem túl tapasztalt parancsnokság a tanktartalékot tulajdonképpen a vágásra dobta. És az orosz autókat elütötték - mint csirke a kopasztásban. És alaposan megküzdöttek velük.
  Gerda lövést adott le, eltörte a harmincnégyes homlokát, és felszisszent:
  - Mi a Teremtő - sebzett pokol!
  Charlotte is lőtt, miután megtalálta a célpontot, a szovjet autók egyenesen haladtak, és a lányoknak sikerült lőniük. És általában ez a négy jelenség.
  A vörös hárpia ezt énekelte:
  - A méregünk mindenkit megöl!
  A harcosok pedig tovább tüzeltek, olyan erősen és nagyra tegyék a fogukat, mint a lovak.
  Christina csalódottan tweetelt:
  - A méregünk mindenkit megöl!
  Magda a harmincnégyet ütve ugatott:
  - Ez a mi eredményünk!
  Veronica, Oksana és Natasha, valamint a többi lány elhagyta a bekerítést. A lányokból álló zászlóaljnak parancsot kapott, hogy vonuljon hátra, mivel a harcosoknak gyakorlatilag nem voltak páncéltörő fegyverei. Stalenida Pavlovna volt tapasztalata a háborúban, önkéntesként szolgált Spanyolországban. És megértettem, hogy a határmenti csapatok nem tudnak ellenállni az "E" sorozat tankjainak. A lányok ugyanakkor több szállítót is kiütöttek, de ők maguk szenvedtek veszteséget.
  Most a zászlóalj szétoszlott és visszavonult.
  Veronica, Oksana és Natasha, miután ledobták a csizmát, mezítláb, könnyű blúzban távoztak. A szovjet csapatok nem állnak készen a nehéz harckocsioszlopok visszaverésére. És egyszerűen nincs semmi, ami áttörné az E-50 harckocsit. Az egyetlen esély a vágányok károsodása. De ebben a gépben a görgők külön kocsikon helyezkednek el, és nagyon nehéz letiltani őket.
  A lányok az erdőn át keletre költöztek, kis csoportokban. Nagyon meghatónak tűntek. Felhúzták a nadrágjukat, és csak világos ingben. Hosszú, szőke, enyhén göndör haj omlott le. A mezítláb kellemesen csiklandozza a fű, néha dudorok is rábukkannak. Minden rendkívül erotikusnak tűnik. A mellek a vékony ingeken keresztül látszanak.
  Veronica, aki mezítláb gereblyézi a füvet, bosszúsan mondja:
  - A fenébe - a háború még csak most kezdődött, és máris vissza kell vonulnod!
  Oksana, akinek szőke haja enyhén vöröses volt, fogát vigyorogva válaszol:
  - És nem voltak különösebb illúzióim! Hitler szinte az egész világot meghódította... Próbáld meg ekkora tömeggel, bírod!
  Natasha megrázta hófehér haját, és így szólt:
  - Mindenki a kedvében akar járni... Nehéz velük bánni! Hűnek lenni nem könnyű!
  Veronica bólintott. Olyan aranysárga és gyönyörű a haja. Ő nagyszerű.
  De Victoria utolérte őket. Egy vörös hajú lány. A haj olyan, mint a tűz. És olyan megrendítő. Fújt a szél, és úgy látszik, a proletár zászló lobog, olyan lángoló hajszál.
  Victoria levette az ingét, és kitette a törzsét. A melle tele volt, a mellbimbói skarlátvörösek, akár a mák. Gyönyörű harcos. Erős, edzett teste pedig feltárul.
  Natasha felkacagott, és feltárta a törzsét is, és észrevette:
  - És gyönyörű a testünk... Csak amazonok vagyunk!
  Veronica megrázta a fejét.
  - Nem túl radikális - feltárni a ládát! A tisztesség szabályait be kell tartani!
  Victoria megrázta a fejét és megrázta vörös fürtjeit.
  - Egy kommunista társadalomban - az erkölcs szabályai, a fogalom relatív. - A lány megrázta csupasz melleit, skarlát mellbimbói nagyon csábosan csillogtak. - Meztelennek lenni nem bűn. Pontosabban a bűn fogalma papi, de hitvallásunk a polgári erkölcstől való szabadság!
  Natasha megerősítette buja és rugalmas mellszobrát megrázva:
  - Közelebb a természethez! Közelebb a természeteshez! És a természetes meztelenség!
  Oksana is mosolygott, és feltárta a törzsét. Sőt, a nyári melegben milyen kellemes, ha csupasz a mell. És a szél fújja őket. Egy gyönyörű lány, és jön a meztelenség. Minden lány sportos, figurákkal, a harcosok meztelen teste nagyon harmonikusnak tűnik.
  Gyönyörű lányok sétálnak az ösvényen. Annyira imádnivalóak és nagyon vonzóak.
  - csicseregte Veronica a fejét csóválva.
  De egyáltalán nem esztétikus!
  Victoria negatívan megrázta a fejét.
  - Nem! Nagyszerű testünk van! És nagyon jól nézünk ki meztelenül!
  Natasha bólintott, és felugrott, és így szólt:
  - Jó volt pucérnak lenni... Ide jött Iljics fegyverrel!
  Oksana megsimogatta a mellkasát, és nyikorgott:
  - Sőt, a mellképem szuper!
  Victoria lelkesen énekelte:
  - Ó, lányok, mi pedig portyázók vagyunk! Pénztárcák, pénztárcák és pénztárcák! Dollárokat láttunk - aranyhegyeket!
  Natasha csupasz mellét rázva mosolyogva énekelte:
  - Régebben meztelenül, mezítláb, rossz!
  És ők négyen nevetésben törtek ki. A lányok mezítláb verték, felemelték csupasz sarkukat. Gyönyörű harcosok. Mögöttük hátizsákok és PPSh gépkarabélyok. Aranyos harcosok, nagyon csodálatosak.
  Veronica halkan mondta:
  - Isten előtt mindannyian egyenlőek vagyunk... És felelnünk kell a kicsapongásért!
  Natasha kuncogott, és teljes elszántsággal válaszolt:
  - Nincs Isten! Ez egy mese!
  Victoria meztelen, lebarnult kebleit rázva lelkesen kiáltott fel:
  - Istent e világ hatalmasai találták ki, hogy az embereket engedelmességben tartsa!
  Veronica negatívan megrázta arany fejét.
  Ki teremtette akkor az univerzumot?
  Victoria kuncogott, és így válaszolt:
  - Maguk az univerzumok úgy nőnek, mint a levelek a fán. A semmiből nőnek ki. Amikor a végtelenben egy fa az univerzumban a semmiből nőni kezdett, és azóta sok univerzum jelent meg.
  Natasha kuncogott, kinyújtotta a nyelvét, és megjegyezte:
  - Ez meleg! Levehetjük a nadrágunkat?
  Victoria támogatta az ötletet:
  - Nagyon jó ötlet!
  És mindhárom lány egyhangúlag megszabadult a nadrágjától, és a bugyiban maradt. És milyen erős és izmos testük van. Egyszerűen csodálatos, és műrepülés.
  Oksana örömmel énekelte:
  - A csótánynak antennája van, a lánynak meztelen bugyi!
  Csak Veronika maradt feltűrt nadrággal és inggel. A lány szemrehányóan válaszolt:
  - Nem jó így meztelenül lenni! Mi van, ha meglátnak minket!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - És még hadd lássák! Szeretem izgatni a férfiakat!
  Victoria kuncogott, megrázta szinte csupasz combját, és így válaszolt:
  - A férfiak szemetek - csak söpredék!
  És mezítláb megütött egy friss gombát, és hozzátette:
  - Milyen jó fogni egy mént és meglovagolni!
  Oksana mosolyogva jegyezte meg:
  - Ha simogatnak, az szép... Főleg, ha a férfiak fiatalok, jóképűek...
  Natasha emlékeztette a lányokat:
  - Ne feledd, elkaptuk a fiút. Csodálatos kölyök, és az biztos, hogy az éveit meghaladó tökéletességgel rendelkezik!
  Victoria megnyalta az ajkát, és vággyal a hangjában így szólt:
  - Jó lenne megnézni!
  Veronica felháborodottan ugatott:
  - Milyen csúnya dolgokat mondasz! Nem lehet így gúnyolódni az emberek érzésein! Főleg ha németről van szó, de fiú!
  Oksana kuncogott, és így válaszolt:
  - Elnézést, de olyan rossz a szívem...
  Natasha készséggel megerősítette:
  - A németek előretörnek, én pedig szeretnék valami jót álmodni! Például a fiúkról!
  Victoria nevetve javasolta:
  - És mi van, ha tényleg elkapja a férfiakat? Nagyon szuper volt!
  Veronica keményen válaszolt:
  - A nőket szerénység díszíti, nem arrogáns zaklatás!
  Victoria negatívan megrázta tüzes fejét. Megcsapta mezítláb, és ugatott:
  - Nem! Nincs is annál nagyobb öröm, ha maga választ magának férfit, és berángatja az ágyba. A vörös hajú ördögnő megrázta rézvörös fürtjeit, és folytatta. - Ez az, hogy az élvezet kedvéért fektessenek be a bokrok közé, és ne menjenek le a folyosón.
  Veronica szigorúan mondta:
  - Az ok nélküli szex a bolond jele! - És hozzáadott. - Ez ellenkezik a kommunista erkölcs normáival!
  Victoria nem értett egyet:
  - Lenin maga mondta - a feleségek legyenek közösek!
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Nos, nem mondhatom, hogy így rávetettem magam a férfiakra, de jó aktív szerepet játszani! Ha te magad szereted kiválasztani, hogy kinek ütöd meg! De a mi részünkről ez nem így van.
  Victoria egyetértően bólintott.
  - Igen, nálunk csak lányok vannak... De átmehetsz a kerítésen! - csicseregte a lány nagy élvezettel. - Parasztok, muzsik... Embereink buzgón mászkálnak a hasukon!
  Veronica negatívan megrázta a fejét.
  - Nem, ezt Lenin soha nem mondta!
  Natasha tiltakozásul felkiáltott:
  - Nem, pontosan ezt mondta Vlagyimir Iljics! A kommunizmus alatt minden közös lesz, a feleségek is!
  Victoria kuncogott és motyogta:
  - A nők jók... A férfiak még jobbak! Eh, hogy elfogják, ott erőszakolja meg egy egész társaság.
  A lányok kórusban nevettek. Victoria pedig vigyorogva hozzátette:
  - És akkor puskatussal verték! A sarkakat pedig lágy lánggal felgyújtanák és corbittal megszórnák!
  Natasha mezítláb rúgott egy ütést, és kotyogott:
  - A sarkúak örülnek, ha bambusszal verik! Itt Kínában lányokat és fiúkat vertek botokkal a csupasz talpukra. És imádták!
  Victoria előszeretettel énekelte:
  - Micsoda kínzás Hollywoodban! Csak kat, nem embereket!
  Veronika bölcsen megjegyezte:
  - Itt a pokolba kerülsz... Megkínoznak, és a sarkadat nem csak bambusszal, hanem vörösen izzó vassal is megégetik!
  Natasha erősen ökölbe szorítva énekelte:
  - Fekete holló a következő kapuban!
  Victoria csupasz melleit rázva, skarlátvörös mellbimbókkal folytatta:
  - Bölcső, bilincs, szakadt száj!
  Oksana, akinek a melle szintén meztelen, és csípőjét rázta, így válaszolt:
  - Hányszor a harc után a fejem!
  Veronica támogatta a késztetést, mezítláb taposva:
  - A zsúfolt vágótömbből hova repültem....
  Natasha dühösen bömbölte, csupasz melleit rázva:
  - Hol van a szülőföld! Hadd sikítsanak csúnyán!
  Victoria fenekelt és visított, csípőjét csavargatta, alig takarta átlátszó bugyi:
  - És szeretjük, még ha nem is szép!
  Oksana felszisszent, megrántva csupasz cserzett térdét:
  - Bízó gazemberek!
  Veronika sóhajtva mondta:
  - Szovjet határőrök vagyunk. És úgy beszélünk, mint a kerítésű kurvák. Ez lehetséges...
  Victoria válaszul ezt énekelte:
  - Köszönöm Sztálin-vezér! Hülye, üres szemeknek! Azért, hogy olyanok vagyunk, mint egy tetű, nem lehet élni!
  Natasha öklével megfenyegette a vörös ördögöt:
  - No, te annyira nem agár! Egy különleges szekcióban leszel!
  Victoria magabiztosan mondta:
  - Hamarosan a németek jönnek Moszkvába ... És már Sztálint egy ketrecbe viszik!
  Oksana kuncogott és ellenkezett:
  Ön szerint a háború kimenetele előre eldöntött dolog?
  Victoria nagyon komolyan válaszolt:
  - Hogyan másképp? Hitler a világ több mint felét megszállta, plusz Japánt és gyarmatait. - A lány dühösen toppantott kecses, csupasz lábára. - És még tisztességes tankjaink sincsenek! A KV sorozat az autók paródiája. A T-34 egyértelműen túl kicsi. De normális tankot nem hoztak létre! És a páncéltörő kagylók rosszabbak lesznek, mint a németek!
  Natasha nagyot sóhajtott, és gurgulázott:
  - Ezzel egyet kell értenünk! Jaj, a tankjaink még mindig olyan tökéletlenek. Mi van a KV-val? Igen, eltörnek...
  A lányok elhallgattak és játékosságuk is alábbhagyott.
  Valóban, már a háború első órái megmutatták, hogy a T-34-76-nak nincs teljesen megbízható sebességváltója, és még inkább a KV-sorozat. És ami rossz, minél nehezebb a tank, annál gyengébb a mozgáshoz. A 200 mm-es elülső páncél pedig még a 88 mm-es Panther-2 ágyúnak sem elég, és nem az E-50-nek.
  Amint az váratlanul kiderült, a német autók egy nagyságrenddel erősebbek az elülső páncélzatban és az ütési képességben. A szovjet technológia pedig egyértelműen kudarcot vall.
  A valós történelemben azonban a németek már az első órákban és napokban nyertek. De nem volt ilyen sok tankjuk és repülőgépük, és félelmetes sugárhajtású repülőgépük. És nem volt huszonkét tonnánál nehezebb autó. Általánosságban elmondható, hogy a németek meglepően gyengének bizonyultak a negyvenegyedik évben. És ugyanakkor ami furcsa, az erősebb ellenfél legyőzése volt. És most? A nácik összes ütőkártyája: harci tapasztalat, jobb csapatmobilitás, a védelembe való behatolás képessége - felerősödött. És a Führer nem három és félezer könnyű és hengeres harckocsi, hanem tízezer nehéz. És a sugárhajtású repülőgépek, amelyek elvileg propeller nem rivális.
  És a Vörös Hadsereg még mindig jobban képzett a támadásra, mint a védekezésre. És megtanították a katonákat, hogy a saját területén verjék meg az ellenséget, és ne védjék meg a sajátját. Persze néhány dolog jobb lett. Elkészült a Molotov-vonal. Ez már plusz. A védelmi vonal mérnöki szempontból sokkal erősebb, mint a negyvenegyedik évben.
  Ráadásul a csapatok még mindig jobban mozgósítottak, mint a valós történelemben. És felkészült az ütés visszaverésére. De a védekezésben való edzés még mindig nem túl jó. A szellem nem túl sértő. A repülés őszintén passzol. A pilóták képzettségi szintjét pedig nem lehet összehasonlítani a némettel. De a Fritznek olyan kolosszális élménye van.
  Az erőviszonyok sokkal rosszabbak, mint a negyvenegyedik évben. Aztán a Szovjetuniónak négyszer több tankja és repülőgépe volt, és még mindig összeomlott. És most? Most a németek előnyben vannak minőségben és mennyiségben. Sőt, a tankokban a minőség ó, milyen feltűnő a nácik oldalán. Igen, és a repülés is.
  Talán ezért is olyan pesszimista a négy lány.
  A harcosok egyáltalán nem indulnak el.
  Natasha, a fák gyökerére lépve, és bizsergést érzett mezítlábában, észrevette:
  - Hátat mutattunk az ellenségnek! Vagy talán jobb lenne felállni és méltósággal meghalni!
  Victoria megrázta vörös fejét.
  Mit változtat meg a halálunk? Csak a nácik dicsekedhetnek az új győzelemmel!
  Veronica beleegyezett:
  - Jobb! Halálunk csak fasiszta babérokat hoz! És meg kell szerezni a legújabb fegyvereket, és harcolni a nácikkal.
  Oksana szkeptikusan megjegyezte:
  - De mint? Az E-50 ellen nincs fegyver!
  . 3. FEJEZET
  A lányok elhallgattak... És tényleg, milyen tank az E-50? Sűrű elrendezésű, két méter alatti és nagy páncélzati szögű gép. Egyfajta tökéletesség a tanképítésben.
  Gépek új generációja pisztoly hidraulikus stabilizátorral. És a páncél meg van döntve és az oldalak, és a homlok és a tat. Guggolás típus. A gyenge pont elvileg a hajótest alja, ha a görgők közé kerülsz. De ezt is tudni kell. Ezenkívül a németek hernyókon és képernyőkön lógnak - kettős védelmet nyújtva.
  Így a Fritz megkapta az optimális tankot, amit a még ritka önjáró fegyvernek számító SU-100 nem tudott elviselni.
  A szovjet állások ágyúzása során gázágyúkat és bombázókat használtak.
  Most azonban támadó repülőgépek repültek át a lányok felett. Egyértelműen azzal fenyegetőztek, hogy elássák a szépségeket.
  Persze ha látnák őket.
  Natasha arcát fedve így szólt:
  - Mindannyian kurva nők vagyunk - a Führer nem menő!
  És ismét vigyort küldött a nácik felé.
  Victoria logikusan és szellemesen megjegyezte:
  - Nem ő az első harcos, még csak nem is a második!
  Oksana komolyan megjegyezte:
  - Egy "Panther" -2 a fedélzeten teljesen lehetséges. Csak 82 mm-es páncélja van enyhe lejtőn. Nekünk ez nem lesz gond!
  Veronica kuncogott, és azt javasolta:
  - Talán csinálhatunk egy ilyen tankot...
  A lányok több órája sétáltak megállás nélkül. Az idő elmúlt délben. Megállhatsz és ehetsz. A Szovjetunióban élő emberek nem éltek túl könnyen, de a gazdaság helyzete javult. Az áruk egy részét nagyon alacsony adagáron, egy részét magas kereskedelmi áron értékesítették.
  A harmadik, 1938-1942 közötti ötéves terv formálisan még túlteljesült is. Ezt azonban a munkanap meghosszabbításával és a hiányzások drákói büntetésével sikerült elérni. Annál is inkább formailag az első két ötéves tervet túlteljesítették, de valójában ez nem így van. A magas infláció lehetővé tette a statisztikák manipulálását.
  De az ország elég gyorsan fejlődött. Talán nem olyan gyorsan, mint a hivatalos statisztikák szerint, de... A számok nőttek. Gyárak épültek, a termelés különösen a gépiparban nőtt. Megnövelt tengely és fegyverek.
  Hozzáadott mezőgazdaság. A kollektivizálás okozta kezdeti hanyatlás után a kolhozok működni kezdtek. Egyre több traktor, műtrágya és különféle munkagépek készültek. A kollektív gazdaságok fokozatosan emelkedtek. A negyedik ötéves tervet kicsit szerényebben tervezték, mert minél magasabb a szint. Minél nehezebb ezt a szintet emelni! De a negyvenharmadik és a negyvennegyedik év, legalábbis hivatalosan, a terv szerint telt. Vagy még egy kicsit előrébb is. A túlórázást is aktívan ösztönözték. és különféle hiteltípusok.
  A mezőgazdaság egy kicsit többet tett hozzá, és ez lehetővé tette az élelmiszeradagok árának befagyasztását és az élelmiszerek kibocsátásának korlátozását. Kicsit emelkedtek a bérek.
  Természetesen a Szovjetunióban nem minden olyan tökéletes, mint a filmvásznon, de az élet fokozatosan jobbá vált. Megjelentek a kerékpárok, sőt a negyvennegyedik évben az első fekete-fehér tévék. Természetesen az első színes filmet is forgatták Sztálinról. A "Moskvich" autó megjelent a sorozatban. Kiegészült a konzervek és édességek, édességek gyártása. Megjelent az értékesítés és a hűtőszekrények ammóniával.
  Vagyis a Szovjetunióban jobbra fordultak. És az NKVD már nem volt olyan burjánzó, mint a harminchetedik és a harmincnyolcadik évben. Természetesen az emberek nem akartak háborút. És a németek féltek.
  A Szovjetunióban már magasan fejlett nehézipar és gépipar volt. Ám egyelőre nem volt idejük autókkal feltölteni a sereget. Bár persze a negyvenegyedik évhez képest nagyságrendileg nőtt a felszereltség. Maga a hadsereg mérete pedig elérte a tizenegy milliót - kétszer annyit, mint a negyvenegyedikben. A gazdaság pedig nehezen tudott lépést tartani.
  Sztálinnak sikerült erős iparágat létrehoznia, de a Führer túl sokat nyert, és nem lehetett vele foglalkozni. Az erőforrások teljesen összehasonlíthatatlannak bizonyultak.
  De a Szovjetunióban már jó pörköltet készítettek. A lányok pedig örömmel ették, hagymával és kenyérrel együtt.
  Natasha dühösen megjegyezte a húst rágva:
  - Hát miért nem ment még el a Führer Japánba! És gyere el hozzánk!
  Victoria mezítlábával erősen rácsapott a gubancra, és így válaszolt:
  - A hülyeség áthatolhatatlan!
  Oksana azt javasolta:
  - Szerintem a Fritzek alábecsülnek minket! De valójában darabokra kell tépnünk ezt az egész Hitler-csomagot!
  Veronika sóhajtva mondta:
  - Nem volt szerencsénk... Bár a háború a negyvenegyedikben is kitörhetett volna. Akkoriban ezek voltak a pletykák!
  Victoria egyetértően bólintott, és megrázta csupasz mellkasát, sziszegve:
  - Valószínűleg így van! De láthatóan Jugoszlávia és Nagy-Britannia Olaszország elleni sikerei összezavarták Hitler terveit. De valójában még a Fritznek is hasznára volt.
  Natasha kecses lábujjaival összetörte a hangyát, és egyetértően bólintott:
  - Természetesen! A negyvenegyedik évben a Harmadik Birodalom nehéz harckocsik és rakétatüzérség nélkül teljesen biztonságos lenne számunkra. Meg mertük volna venni... És így a Fritz megemelte a lécet.
  A lány nagyot sóhajtott.
  Victoria Natasára nézett. Csupasz, rugalmas keblein és arra gondolt: "de micsoda szépség", milyen jó lenne simogatni. De nem mondta ki hangosan - ez tényleg illetlen.
  Veronica logikusan megjegyezte:
  - A történelemnek nincs szubjektív hangulata... Igazából jobb lett volna a negyvenedik évben sztrájkolni, amikor a nácik előrenyomultak Franciaországra. Akkor a pillanat - kényelmesebb nem történik meg!
  Victoria megvetően felhorkant.
  - És megszegi a paktumot? Sztálin ebbe nem fog beleegyezni! Becsület szavát adta, hogy ne támadjon!
  Natasha nevetett, és megjegyezte:
  - Ó, milyen nemesek vagyunk!
  A lányok befejezték a kenyeret, a pörköltet és a hagymát. Lombikból itták a savanyú tejet. Továbbmentünk.
  Valahol motorzúgás hallatszott. Német tankok haladtak. Köztük a legnagyobb E-100. Speernek sikerült visszautasítania a nagyobb tömegű példányokat. De valójában miért kell egy tankhoz két hordó? Jobb két tartályt könnyebbé tenni különböző hordóval, mint egy kettőt, de nehéz.
  Az E-100 szintén kiszállt a gyártásból, de még mindig megtalálható a sorozatban. Ráadásul Hitler is szereti a mastodonokat, és elrendelte, hogy az egész sorozatot tartsák meg az E-5-től az E-100-ig.
  Elég masszív E-75 gép 128 mm-rel és nyolcvan tonnás tömeggel. Egyesítve az E-50 páncélzattal. Aligha a legjobb modell, gyakorlatilag még rosszabb lesz. "Királyi oroszlán" 210 mm-es ágyúval és száz tonnás tömeggel.
  A lányok felmásztak egy magas fenyőfára, és nézték a tankokat. "Royal Lion" az 1800 lóerős motornak köszönhetően, elég erős mastodon és fürge. Az E-100 erős motorral is fel van szerelve. A Shturmlev is mozog, erős, 500 milliméteres rakétavetővel. Ez az egyik leghatékonyabb áttörő gép.
  Maga a Lev tank sorsa kétértelmű volt. Megjelent a "Panther" előtt, és sikerült harcolnia Svédországban, Svájcban és a brit partraszállás során.
  Hitler Svájcot és Svédországot is meghódította, rabszolgaságra kényszerítette Spanyolországot és Portugáliát. Ezek kénytelenek voltak lemondani nemzeti valutájukról, és bevezetni a márkát. Így a német tőke befolyása alá kerülve.
  A "Lion" tankot Amerika ellen használták volna. De a túl nehéz autó, nem kellően gyors tüzelő fegyverrel, nem felelt meg a katonaságnak. Előnyben részesült a fejlettebb "Panther" -2. Ez a jármű megelégelte a katonaságot fegyvereivel, és a vezetési teljesítmény, és különösen az elülső páncélzat több mint méltó. A "Panther" -2 a győzelem tankja lett az Egyesült Államokkal vívott háborúban. Az "oroszlánt" pedig rendkívül ritkán használták. A "Tigris" szintén nem volt túl produktív tank, alig volt ideje rávilágítani a negyvenkettedik év végének csatáira. A "Tiger" -2 pedig elavult, alig van ideje megjelenni. Az ötven tonnás tömegű modernizált "Panther" -2 nem volt rosszabb a "Tigr" -2-nél a védelemben és a fegyverzetben, és tizennyolc tonnával kisebb tömeggel jobb vezetési teljesítményt nyújtott.
  A harci gyakorlat azt mutatta, hogy a "Panther" -2 harci tulajdonságaiban jelentősen felülmúlja a "Sherman"-t, nagy távolságból, akár három és fél kilométeres távolságból is üti ezt a járművet, és gyakorlatilag áthatolhatatlan a homlokon és csak közelről. hatótávolság oldalra sebezhető. És ez messze nem minden Sherman modellre vonatkozik.
  Amerika vereséget szenvedett a német sugárhajtású repülőgépektől és a Panthers-től, valamint a korábbi E-25-től - egy egyedülálló, mindössze másfél méter magas önjáró fegyvertől.
  Az USA kapitulált...
  Natasha megsimogatta a saját epres mellbimbóját. És ragyogó mosollyal azt mondta:
  - Én te! Ő, ő - együtt az egész ország!
  Victoria támogatta:
  - Együtt egy barátságos család! Egyszóval százezren vagyunk én!
  Oksana felkacagott, és a masztodonokra mutatva megjegyezte:
  - Az "E" tank nagyon rövid és zömök. Nehéz lesz megszerezni.
  Veronica szomorúan felszisszent:
  - Isten áldjon meg minket!
  Natasha kuncogott és csicseregte:
  - Amerikában az egész országnak, Amerikában az egész országnak, Amerikában az egész országnak - egyenlőek a lehetőségek!
  Tüzes Victoria kuncog és ordít:
  - A társadalom különböző rétegei számára egyenlőek a lehetőségek!
  És ahogy akarod. És gyönyörűek a fogai, ahogyan látszik.
  Oksana kommentálta:
  - Amikor a németek elszakadnak, nagyon rossz lesz nekik az utánpótlásbázisukról!
  Veronica kuncogott, és azt javasolta:
  Akkor imádkozzunk!
  Natasha megvetően felhorkant, és megrázta a fejét.
  - Nem! Komszomol tagok vagyunk, ami azt jelenti, hogy ateisták vagyunk!
  Victoria agresszíven figyelmeztetett:
  - És általában harcos ateista vagyok! És nincs Isten - ez orvosi tény!
  Veronika óvatosan megjegyezte:
  De bizonyítani nem tudod!
  Victoria válaszul agresszíven villantotta smaragd szemét. És vigyorogva felszisszent:
  - Meg tudom csinálni! Ha van Isten, akkor neki kell felelnie. Ez azt jelenti, hogy gondoskodni kell az emberekről. - A vörös hajú lány mezítláb agresszíven nekiütközött a fenyőtörzsnek. - El lehet képzelni egy fenomenális kozmikus elmét, amely nem törődne a létrehozásával!
  Natasha készséggel megerősítette:
  - Ez az! Hiszen olyanok vagyunk Istennek, mint a gyerekek az Atyának, és ő nem törődik velünk!
  Veronika óvatosan megjegyezte:
  De még a gondoskodó apa is megbünteti a gyerekeit...
  Natasha felkacagott válaszul.
  - De ne csúfítsd el őket!
  Victoria dühösen megjegyezte:
  - Valóban furcsa nevelési módszerek vannak a te Istenedben! Például az egész emberiséget, sőt még az ártatlan állatokat is elvitte és vízbe fojtotta. Felmerül a kérdés, hogy milyen fasiszta módszerek?
  Oksana mosolyogva tette hozzá:
  - És általában, örök gyötrelem a pokolban... Ez is nyilvánvaló túlzás, hiszen egyetlen igazságszolgáltatási módszer sem igazolhatja a kínzást!
  Veronica zavartan széttárta a kezét, és sóhajtva mondta:
  - Én is úgy gondolom, hogy Noé áradása túlzás. De a Föld megtelt bűnnel Isten szeme láttára...
  Victoria nevetett:
  - Igen, a gyerekek csínytevezni kezdtek. Apa felkapott egy gépfegyvert, és lelőtte azokat, akik haboztak, és csak azok maradtak, akik a víznél csendesebben ültek a fű alatt. A vörös hajú kitárta nagy fogait. - Ilyen analógia származik!
  Veronica megvonta a vállát, és halkan így szólt:
  - Nem vagyok pap, hogy ilyen kérdésekre választ adjak. De azt hiszem, Istennek oka volt rá.
  Victoria kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen ... Ok nélkül estek el, csak ők úgy láttak mindenkit, mintha eltűnt volna!
  Natasha azt javasolta:
  - Lehet, hogy a Biblia csak egy zsidó mese. Miért higgyünk benne?
  Oksana kifejtette véleményét:
  - Mindenesetre meg kell őriznie a becsületét. És ne számolj túl sokat egy posztumusz paradicsommal!
  Victoria kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen... A papok szeretnek mesélni! És nem túl vonzó!
  Veronica halkan megjegyezte:
  - De Jézus Krisztus elég vonzó kép!
  Victoria kuncogott, és megrázta a fejét.
  - Én nem vennék feleségül egy ilyen pacifistát!
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Igen, az embernek ki kell állnia magáért... És mit tanít a Biblia? Megütötték a jobb arcodat - fordulj balra!
  Veronica akarta mondani, de nyilvánvalóan zavarba jött. Aztán Victoria beletette:
  - Valóban furcsa erkölcs. Vagy Isten megtanít minket szeretni az ellenségeket, vagy egyszerre vízbe fojtja az egész emberiséget. És mivel magyarázható ez?
  Natasha ezt válaszolta magának:
  - Szerintem a Bibliát tehetséges látnokok írták!
  Veronica bágyadtan tiltakozott ez ellen:
  - Aki ránéz... De Isten létezésén kívül nem lehet megmagyarázni az Univerzum megjelenését. - Aztán a lány felvidított. Csupasz, vésett lábával végighúzta a kérget, és folytatta. - Mondjon bármit is, de az Univerzum eredetének meggyőzőbb változatát lehetetlen találni vagy kitalálni, kivéve, hogy Isten hogyan teremtette azt!
  Natasha megvonta a vállát, és megkérdezte:
  - És Isten megjelenésének kiváltó oka?
  Veronica felsóhajtott, és önbizalmát vesztve válaszolt:
  - Ez már axióma... El kellene fogadni hittel, hogy Isten létezik. És hogy örökké létezik, és nincs első oka.
  Natasha negatívan megrázta a fejét.
  - Elfogadni hittel Isten örökkévalóságát? De felajánlhatom, hogy hittel elfogadom a világegyetem örökkévalóságát, de a Mindenható nélkül...
  Veronica logikusan megjegyezte:
  - Alogizmusnak tűnik. Hogy áll ez az örök anyag, és honnan jött?
  Victoria azonnal visszavágott:
  - És mi a logikus - Isten örök... És honnan jött!? Annál is azonnal mindenható és mindentudó?
  Veronica kétségbeesetten válaszolt:
  - Mindig is létezett... Hittel fogadjuk el! És hogyan lehetséges ez - érthetetlen!
  Natasha megjegyezte:
  "Valóban, itt egyenrangúak vagyunk. Az anyagnak valahogy létre kellett jönnie. És megtörténik az elképzelhetetlen. - A lány elvigyorodott és magabiztosan megjegyezte. - De továbbra is nyitva marad a kérdés, hogy miért van annyi gonosz a földön.
  Valójában sok a vita tárgya...
  A nácikkal mindenesetre kisebb, kevésbé tapasztalt és rosszabb technikai erők álltak szembe.
  Ha a valós történelemben a negyvenegyedik évben a Szovjetuniónak négyszeres előnye volt a tankok terén, jobb minőségű járművekkel, akkor most a németeknek már több mastodonjuk van, és hatékonyabbak. És a németeknek van sugárhajtású repülőgépük, és több is van számban és minőségben. A valós történelemben a Szovjetuniónak négyszer annyi repülőgépe volt. Igaz, talán a minőség a Luftwaffe oldalán áll. Az elavult autók rosszabbak voltak, mint a németek. És a legújabbak sem voltak egyértelműek. De most a németeknek már vannak sugárhajtású repülőgépeik, amelyekkel a szovjet légcsavaros repülőgépek nem riválisok.
  Természetesen sikerült felásni a védvonalakat, de az edzés elég gyenge. Ennek ellenére a Vörös Hadsereg túlnyomórészt támadó jellegű. Az egyik plusz az, hogy a németek nem tudták meglepni a csapatokat. De a hátránya, hogy mindenben mennyiségi előnyük van, és még valódibb harci tapasztalattal rendelkeznek, mint a negyvenegyedikben.
  Plusz még mindig érti az erők számát. És olyan nehéz ellenállni. A Szovjetunió negyvenegyedik évében, a mozgósítást követően, számban megelőzte a Wehrmachtot, de a gyalogság és az általános mobilitás minőségében elmaradt. Most a minőség rovására nem minden világos. Sok gyarmati hadosztály van a Wehrmachtban, nem túl harcképesek. De a másik oldalon egy jó MP-44-es rohamcsavar, és sok felszerelés. És ezen a bolygón az ellenség még erősebb lett. Természetesen a Szovjetunió is hozzátette, de nem annyira.
  Szinte az egész világ Oroszország ellen van. És itt sokkal kisebb az esély, mint a negyvenegyedikben.
  Albina, miután több gépet lelőtt, észrevette:
  - Itt csépelünk, csépelünk, de a partok nem látszanak ...
  Alvina nevetett, és így válaszolt:
  - Már közeledünk a Dnyeperhez, és nagy csata lesz ...
  A bikinis harcosok folytatták előrenyomulásukat. A nácik megkerülték a bresti erődöt, és bedugták a kazánt. E-50 harckocsi, keleti irányba haladva.
  Gerda lelkesen énekelte:
  - Olyan menő lány vagyok! Összetörök minden ellenséget, mint a jégcsapokat... És a hidegben, mezítláb, bátran, hogy még szikra is ömlik a lábam alól!
  Charlotte felkacagott, a testbe ütött egy harmincnégyet, és lelkesen felkiáltott:
  - Nincs okunk kételkedni az anyaországban! A harcosok keményebbek, mint a férfiak!
  Christina mezítláb is megnyomta a gombot, és dühösen elárulta, kiütötte a szovjet ágyút. Szóval még a csomagtartó is leszakadt:
  - A bevételek olyan magasak, mint a hegycsúcsok!
  Magda egyenként elsütötte az ágyút. 105 mm-es volt, a legújabb változatban halálos, elég gyorstüzelő volt, percenként tíz lövést adott le.
  A lány megnyomta csupasz ujjait, és azt suttogta:
  - Százalék a jövő sorában megadott ...
  Gerda lecsapott a szovjet tankra, szétzúzta a páncélt, és felkiáltott:
  - Majd meglátod magad!
  Koppant, Charlotte pedig csupasz lábujjait használva, vad, eszeveszett ordítással:
  - A Haza most közelebb van hozzánk!
  Christina is lőtt csupasz, lebarnult lábának ujjaival, és kiadta:
  - Köszöntsd velünk a napot!
  Magda is dörömbölt, és megnyomta a csupasz sarkát. Lebegő szilánkokra zúzta a szovjet ágyút, és ezt énekelte:
  - A szülőföld a legerősebb!
  A harcosok pedig bőgni fognak, mint a bivalyok a vágóhídon. Négy nagyon szereti a férfiakat. Nagyon bejön nekik. Miért ne? Nagyon szépek és agresszívak. És szerető. És az ember egy kutya, csak ints. És mindened meglesz, beleértve a pénzt is. És ezek a nők fizikailag nagyon erősek. És őrült temperamentummal emésztik meg a férfi tökéletességet. És állandó öröm.
  Nem kell egy egész évet várni egy férfira - és az orgazmus mégis megtalál!
  Gerda fogta, és üvöltött, rálőtt a szovjet harmincnégyre, és lebontotta a tornyot:
  - A megsemmisülés igazi lovagja vagyok!
  Christina kinyújtotta a nyelvét, és fenyegetően dudált:
  - És a vigyorom olyan, mint a párducé!
  Charlotte agresszíven beszélt, megrázta az öklét, és csupasz lábujjával nyomta a joystickot.
  És nagy változások előtt állunk!
  Magda csicseregve kiabált:
  - Mi vagyunk a hetaera megtestesítői!
  Gerda kuncogott, és így válaszolt:
  - Milyen jó, amikor jóképű fiatalemberek kezei simogatnak!
  És a lány elképzelte, hogy a tenyere az eper mellbimbóit tapogassa. Tényleg olyan csodálatos. És csiklandozó és izgalmas. És nagyon szép.
  Gerda rálőtt a szovjet SU-85-re. Összeütközött az autóval, és mezítláb a páncélra csapva csipogott:
  - Ó, tölgy hölgyek, tölgyfa hölgyek!
  - erősítette meg Charlotte agresszíven, kifújta az arcát, és megrázta a telt mellét.
  - Duba! Tölgy! Duba hölgyeim!
  És hogyan fogja elviselni és nevetni... Mintha a harangok szólnának. És a hangja olyan sugárzó.
  Az áldozata pedig egy 76 milliméteres, orosz fegyver volt. A fegyverek meglehetősen archaikusak.
  Christina felkacagott és felsikoltott:
  - Ordítok és törni fogok!
  És puszta ujjaival egy lövedéket is irányított egy ellenséges autóra.
  Milyen gyönyörű. Az arany és a réz nagyszerű!
  Magda teljesen aranyszínű, hiszen lelkesen énekli:
  - A rohanó még mindig sír...
  Aztán megfordult a szovjet harmincnégyben, és szomorúan énekelt tovább.
  - Idegen Berlinben!
  - csicseregte Gerda válaszul. Csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és lelőtt egy szovjet tarackot.
  - Berlin a világ fővárosa!
  Charlotte dühösen motyogta válaszul:
  - És London Párizs fővárosa!
  És szögek a szovjet T-26-on. A gép, bár nem nagy, de tanknak is számít.
  Christina elvette és odaadta, mezítláb pörgette a biciklit:
  - És Párizs Róma fővárosa!
  Aztán, amint kinevet... És smaragd szemekkel sorban végigfúrja az összes harcost. És vigyorog egyszerre, és csillog a fogakkal. De egyáltalán hogyan fogja a szovjet tankokat kalapálni. Harmincnégykor lebontja a torony felét.
  És utána Magda fogja és gránáttal meggyújtja. Azaz egy lövedék. Az SU-76 szerint. Már egyértelműen elavult autó, de még mindig listán van.
  És csiripelt:
  - És Róma Miami fővárosa!
  Nagyon vicces. De a lányok túlságosan elragadtatták magukat. Nem vették észre, hogyan kúszott oda hozzájuk pár szovjet katona páncéltörő gránátkötegekkel és felrobbantotta a síneket. És hogyan fog felrobbanni. A görgők szétrobbantak, és az E-50 elvesztette mozgékonyságát.
  Nos, mi lesz...
  A náciknak sok tankjuk van, és sokkal fejlettebbek, mint a szovjetek. És tapasztaltabb legénységük van.
  Természetesen sok a külföldi katona, ami gondokat okoz, de ez nem ijesztő. De a csapatok száma nagyon erős. És nem lehet ellene vitatkozni.
  A szám a negyvenegyedik évben nem volt elég a Fritz számára. Különösen kevés volt a tank. És ez megakadályozta őket a harcban.
  Albina és Alvina a támadó repülőgépeken bombákat öntöttek az ellenségre. A Vörös Hadsereg ütéseik alatt megborzongott és elpusztult.
  Albina újabb halálajándékot ejtve vicsorgott:
  - A döntő változásokért és a győzelemért!
  Alvina készségesen megerősítette, és csupasz lábujjait a joystick gombjain megnyomva tüzelt:
  - Azért, hogy elszálltak a lábuktól a Harmadik Birodalom sikereitől.
  Gertrude és Adala német pilóták mezítláb csapkodva bemásztak egy kétüléses XE-328-ba, egy sugárhajtóműbe - ez egy szörnyeteg tíz légpuskával.
  Az eső éppen elmúlt, és a lányok kecses, nagyon tiszta nyomokat hagytak csupasz lábukon.
  Annyira csábítóak voltak, hogy a reptéren szolgáló tinédzserek mohón falták a szemükkel a csupasz lábnyomokat, és már a fiúk is kezdtek dagadni a tökéletességtől. Általában sok pilóta volt - a harcok azt mutatták, hogy a nők egyenlő feltételek mellett kétszer akkora túlélési arányt mutatnak, mint a férfiak. És ez azt jelenti, hogy hatékonyak. És Hitler persze nem olyan ember, hogy sajnáljon senkit.
  Magában a Harmadik Birodalomban hivatalosan is bevezették a többnejűséget - a négy feleséghez való jogot. Ez nagyon praktikus. De nem túlságosan illeszkedik a keresztény hagyományokhoz. Nem csoda, hogy a fasizmus új vallási formát keres. Hitler ragaszkodik ahhoz, hogy ez monoteizmus legyen, de olyan különleges - pogány, ősi germán istenek panteonjával. Természetesen magát Hitlert ebben a panteonban mindenekelőtt a Magasságos Isten hírnökeként és hírnökeként helyezték el.
  A Führer tehát természetesen nagyon szereti magát művelni.
  Gertrude és Adala az égbe bocsátja többcélú támadógépét, amely vadászgép szerepét is betöltheti.
  A harcosok nagyon magabiztosak. Az oroszoknak nincs sugárhajtású repülőgépük, és nem valószínű, hogy képesek lesznek ellenállni az égi tigrisek támadásának.
  Gertrude felmordult:
  - Egy égő patak lovagja vagyok...
  Adala lelkesen megerősítette, és a fogát kifejtette:
  - És mindenkit matatni fogok!
  A lányok nevettek. Csupasz sarkukkal a pedálokat nyomták, és megpörgették a sugárhajtóművet.
  Még sötét volt, de keleten már látszott egy fénycsík. A lányok fütyültek... Már Oroszország kiterjedései lebegtek alattuk. A női harcosok kuncogtak és egymásra kacsintottak. Olyan extravagánsak és gyönyörűek.
  Itt szovjet autók indulnak el feléjük. A csavaros Yak-9 talán a legnagyobb tömegben gyártott gép a legújabb kiadások között. Nem túlzottan felfegyverzett, de viszonylag olcsó és kevés páncélzattal. MIG-5, gyorsabb, géppuskákkal. A MIG-3 egy korábbi modell. A LAGG-7 valószínűleg a leggyorsabb és legfegyverzettebb madár. A legújabb módosításban három darab 20 mm-es ágyú található.
  De ezek mind légcsavaros gépek - sugárhajtású repülőgépeket nem hoztak létre. A németek pedig nagyon magabiztosnak érzik magukat.
  Gertrude tíz légágyút lő ki. 30 mm-es és két 37 mm-es fegyvert találtak el. Tüzes forgószélként rohannak át a szovjet repülőgépeken. A vörös pilóták azonban megpróbálnak kitérni és a farkához menni.
  Adala ebben a pillanatban manőverez. Egy német autót nem lehet frontálisan venni, de a farokba kerülni nehézkes. A Szovjetunió számára a támadás nem váratlan. A légelhárító ágyúkat már elindították. A felrobbant kagylók világítanak a sötétben.
  A németek bizonyos idegességet tapasztalnak. Úgy tűnt, már annyi mindent láttak, hogy semmi sem lep meg, de... A szovjet pilóták bátrak és nem félnek a veszteségektől. Semmi, ami megijesztheti őket. De a tapasztalat nem elég. A német gép könnyedén kiszáll a merülésből, és lelövi a szovjet autót. Egy másikat darabokra tör.
  A német fegyverek ereje nagyon nagy. Ez egy olyan alkatrész, amelyben a Fritz hatalmas előnyt élvez Oroszországgal szemben. De a nácik sebessége kolosszális.
  Adala felgyorsul és előretör. Gertrude pedig rakétákat lő ki az ellenségre. A tanácsokat a fogak fogadják. Egyes lőszerek hőre vagy hangra irányulnak.
  Adala azt suttogja:
  Nem fognak megölni minket!
  A lányok megpörgetik az autójukat... Próbálnak menők lenni. Aztán egy szovjet vadászgép rátámad egy közeli német sugárhajtóművet. És hogyan kezd el szakadni és szétválni. Ég és levegő egyaránt.
  Gertrude suttogta:
  - Őrült halál!
  A harcosok nyilvánvalóan összezavarodtak, és így lehet döngölni őket.
  . 4. FEJEZET
  Szörnyű csapás érte a békés Vlagyivosztokat (a Távol-Keleten a hadiállapotot nem vezették be). A csendes-óceáni flotta legtöbb hajóját a kikötőkben leszerelték, sok tengerészt is áthelyeztek a nyugati frontra. Egyrészt várhatóak voltak a Felkelő Nap Országa támadásai, de a gyakorlatban kiderült, hogy nem. Yamamoto tábornok fogadást tett egy egyidejű csapásra az összes bevethető erővel. Amerika, mivel viszonylag gyorsan vereséget szenvedett, nem volt ideje elsüllyeszteni a japán haditengerészet túlnyomó részét, a csatahajók különösen félelmetes hatalmat képviseltek.
  Az első rangú kapitány, Vaszilcsikov éppen ebben a hajnal előtti órában a flotta többi tisztjével kártyázott. A srácok még elég fiatalok voltak, itt hagyták őket, hogy ne rohadjanak el teljesen a hajók. Vaszilcsikov volt az egyetlen, aki lőporszagot érzett, őt Leningrádból szállították át, mert súlyos tüdőgyulladást kellett kezelni, egy nagyon felhős városban fogták el. Az elsőrangú kapitány, vagy ha a szárazföldi erőkhöz került, az ezredes élvezte Vlagyivosztok csendjét, virágzó utcáit. Telt a tél, az április vidáman telt, csodálatos, meleg volt, a június nem a közepén, hanem a trópusi zónában volt. A tisztek ittak egy keveset, a jó vodka a tengerészboltban mai mércével (a háború előtti infláció leértékelte a rubelt) szinte olcsóbb, mint a tej.
  A hangulatot azonban elrontotta a hír, hogy nem jön a következő amerikai pörköltes karaván, aminek következtében az uzsonna drágult, és a zsenge texasi borjúhús helyett az amúgy is unalmas halat kellett enni savanyúsággal. . A tisztek többször megpróbálták lefordítani a háború témájú beszélgetést, és bizonyos csatákról kértek beszélni, de Vaszilcsikov hallgatott és elterelte a beszélgetést. Végül, amikor végre megkapták, ugatott:
  - Kiküldenek a frontra, így felismered Kuz'kin anyját. Értsd meg, hogy a puskapornak nem parfüm, hanem tetemek szaga van!
  Egy nagyon fiatal tengerészhadnagy (éppen kapta az epaulettet, fél év tanulás után, amibe azonnal belépett az iskolából) ugrott:
  - Ez hiányzik nekünk! Nők! Gyönyörű nő! Miért ülünk egyedül, mert a város tele van magányos lányokkal.
  A fiúk ujjongtak:
  - Persze, menjünk lányokat keresni.
  A tiszt egy románcot énekelt:
  - Milyen jó lefeküdni a fűbe, és milyen finomat enni! Szervezzen átrendezést a fürdőben, és hívja a fiatal lányokat!
  Vaszilcsikov rákiáltott a dühöngő fiatalságra:
  - Kint kijárási tilalom van, a lányok pedig alszanak kemény munka után! Nem mindenki olyan szerencsés, hogy ilyen tolvajhelyet kapjon, boldog, amikor ömlik a verejték és a vér.
  A tiszt ugratott:
  - A puskapor nem szeszes, hanem tetemszagú, csak közkatonáknak, a parancsnokoknak szűrős gázálarc van!
  Vaszilcsikov a homlokát ráncolta.
  - Filozófus! Tipikus Spinoza, már csak meg kell tanulnia, hogyan húzza meg a ravaszt a nyelvével! És ez lesz: ááá! Ágyék! Ágyék!
  A tisztek nevettek, még az ablakok is remegni kezdtek. Vaszilcsikov hozzátette:
  - Remek a nyelved, ha kicsi az ellenfeled esze!
  Az ifjabb tiszt azt motyogta:
  - Elég legyen, igyunk egyet!
  A többi harcos felüvöltött:
  - Így van, öntsön! Hajnalig persze lesz elég vodkánk, de lesz a pokolba is elég falat!
  És tüzes víz öntött poharakba! Igen, így forrni kezdett és habzik, obszcén, trágár dalok hangzottak.
  Az ajtó hirtelen kitárult, és a szobát mintha hurrikán robbantotta volna ki. Egy magas, tüzes lány ugrott a tisztekhez, és teljes erejéből egy téglafalat roppantott egy befejezetlen vodkásüveggel. A lány felkiáltott:
  - Alkoholisták és fúrók! Az egész ország dolgozik, vagy harcol, boldogok vagytok, mint a disznók. Elfelejtette a lelkiismeretet és a becsületet! Nem csoda, hogy Lenin azt mondta: a részegség a legrosszabb gonoszság, különös pusztító hatása a nyilvánosság számára!
  Az ifjabb tiszt már elég részeg volt, szeme hunyorogva kiáltott vissza, és előkapott egy üres üveget:
  - Te kurva menj innen! Most fogok!
  A lány röviden megütötte a csizmája orrát a térde alatt. Az ütés könnyűnek tűnt, céltalannak, de a fiatalember felüvöltött és elsüllyedt. Az üveg leesett és eltört. Mindenki zihált, Vaszilcsikov felkiáltott:
  - Igen, ezek Anna Vedmakova, egy spanyol és finnországi ászpilóta jelei. Legendás haja van, a tűz színe! Üdvözlöm, századvezető...
  A Witcher bólintott.
  - Még mindig őrnagyi rangban vagyok, és az első ász pilóta a Szovjetunió hősének csillagával kitüntették. Most érkezett meg MIG-5 vadászgépével. Míg a század többi része a keleti fronton. Engem utasítottak... Nos, nem a te dolgod, hogy engem utasítottak. Mindenesetre szükségem van a rombolójára, hogy azonnal emelje fel az amerikai zászlót, és menjen a tengerre.
  Vaszilcsikov meglepődött:
  - Miért a miénk?
  A Witcher zöld szeme felvillant.
  - Mert ez az autó az USA-ban készült. Lend-Lease keretében kézbesítettük, és csak az én parancsomat kövesse.
  Vaszilcsikov elfintorodott:
  - Az ezredes engedelmeskedik az őrnagynak, sőt egy másik osztályról. Öné a felhatalmazás.
  Vedmakova kinyújtott egy dokumentumot az NKVD pecsétjével, valamint a főkapitányság elnökhelyettesének és a Népbiztosok Tanácsa elnökének, a titkosrendőrség vezetőjének - Beria marsallnak - aláírásával.
  - Értem! És minden további nélkül csak engedelmeskedsz nekem! Mi lesz egyébként, nem mondom: nem vagy öt éves!
  Vaszilcsikov meghajolt:
  - Jó! A romboló mozgásban van, már csak a matrózokat kell kiemelni a laktanyából és két óra múlva útra kelni.
  Vedmakova megragadta a fiatal tiszt haját, egy fejjel magasabb volt nála és egyértelműen erősebb:
  - Micsoda búr és részeg! Miért van ilyen feloszlott csapatod! Ez a fickó inkább kabinos fiúnak tűnik, mint tisztnek. Kezdésnek talán jól fújd fel, hogy minden komló kijöjjön.
  Vaszilcsikov zavarba jött:
  - Ő Kolobkov pasa. Közvetlenül a Suvorov Iskolából küldték tanfolyamokra, egy rövidített program szerint. Még elég fiú, két hónap múlva tizenhat éves a születésnapja.
  Witcher elfintorodott:
  - Azta! Tizenöt évesen és már tiszt! Ezt teszi a gyorsulás! És nem tudtam, hogy a tejek már címeket kapnak.
  Vaszilcsikov megvonta a vállát.
  - A kommunista fronton a gyerekek korán felnőnek! Sőt, történt vele egy történet, hogy ő írta a legjobb történetet Moszkva fantasztikus védelméről, amit Zsukov felfigyelt, és azt tanácsolta neki, hogy helyezze át a fiút kadétokból tisztekké.
  A Witcher javított:
  - Jó! Nem baj, hogy nem bolond, de már nem iszik! Érzem a szagát, és az orrom olyan, mint a kutya, azonnal a törvényszék alatt! Valójában fizetni fog érte. Már középkorú férfi, de ő maga.
  Vaszilcsikov köhögött:
  - Tulajdonképpen harminckét éves vagyok, de már hatszor megsebesültem Spanyolországban és Finnországban, úgyhogy öregnek tűnök...
  Vedmakova mondani akart valamit válaszul, amikor hirtelen szörnyű üvöltés törte meg a hajnal előtti csendet. Mintha nehéz sziklák hullottak volna alá az égből, az ablaküveg egyszerre beszakadt. Jégeső szilánkok koppantak az asztalon, sőt részeg tisztek kezében és arcában is landoltak. Witcher felkiáltott:
  - Mindenki azonnal ki.
  Vaszilkov válaszul felkiáltott, olyannyira, hogy majdnem elszakadt a hangszálai:
  - Ezek tizenkét hüvelykes kagylók! Úgy tűnik, hogy a japán csatahajók vadásznak, ez azt jelenti.
  Vedmakova bosszúsan a falnak ütközött a csizmájával:
  - Elkezdődött, de nem úgy, ahogy terveztük! Egyáltalán nem! A fenébe, azonnal a tengerre kell vinnünk a századot, és el kell süllyeszteni a szűk szemű majmok országának flottáját.
  Vaszilcsikov motyogta:
  - Csak a rombolómon és néhány kis vályúmon vannak fegyverek. Még csak válaszunk sincs.
  Vedmakova felmutatta az öklét:
  - Hát kellene parti tüzérség! Hiszen nem mindenkit küldtek a nyugati frontra, ahogy a repülést sem. Hiszen arról, hogy Japán bármelyik pillanatban beszállhat a háborúba, évek óta beszélik.
  Vaszilkov mondani akart valamit, de ismét dübörgött, szilánkok záporoztak. A sziréna jajveszékelt, figyelmeztetve a repülőgépek érkezésére. Vaszilcsikov felkelt, és a Boszorkány üvöltésére kiáltott:
  - Van repülésünk, és parti akkumulátorok, ha nem is komplett készletben, de kaphatóak. Válaszoljunk!
  A pilóta morogva rohant az utcákon:
  - Csak rohannék a harcosomhoz, és elültetném ezeket a japokat, nem tűnik elégnek. Továbbra is fizetni fognak Tsushimáért és Mudenért.
  Vaszilcsikov egyetértett:
  - Igen, fizetni fognak! Igen, százalékosan is!
  Robbanások hallatszottak, és a légelhárító ágyúk kései csipogása hallatszott. Általánosságban elmondható, hogy a vlagyivosztoki légvédelme nagy részét még a negyvenegyedik évben kivették Moszkva védelmének megerősítésére (Várható volt, hogy Hitler lecsap, de aztán elmúlt!), Tehát a szúnyog többszörös pontja -a Felkelő Nap országának háza úgy tűnt, nem nagyon figyelt az ilyen "zajra". A japán búvárbombázók átható csikorgással dobták le a tavaszi "ajándékokat". Az ütést a városon és a flottán is érte. A japán repülőgépek nem túl nagyok, de fürgeek, de a csatahajók éppen ellenkezőleg, izmosak. Az amerikaiaknak eddig csak két ilyen szépséget sikerült elsüllyeszteniük, és a túlélők a cirkálókkal együtt a partot pusztították. Erősen hasonlított a Felkelő Nap országa 1904. január 27-i gonosz támadására. Csak akkor még nem volt repülés.
  Vaszilcsikov úgy érezte, hogy megfullad a futástól. Nem egy szuperember, hanem egy egyszerű ember, beteg tüdővel, nehéz helyzetbe került. És Vedmakovában nem sokkal előzte meg. Kíváncsi vagyok, hány éves, alig több harmincnál, nagyok a melle, szélesek a vállai, mint egy férfié.
  Vedmakova hirtelen megfordult, és intett a kezével:
  - Ne fuss öreg, kövess! - Kiáltott olyan erővel, hogy a hanghullám csak úgy megütötte a fülét. - Vigye ki a rombolót a lehető leghamarabb a tengerre.
  A közelben robbanások dördültek, törmelékek záporoztak, az egyik közvetlenül Vedmakovára esett, ő pedig mechanikusan elkapta a kezével. A pilóta lány úgy érezte magát, mint egy kapus, aki sikeresen nyert egy büntetőt, a töredék kerek, meleg volt és labdának tűnt. Anna hirtelen érezte, hogy valami folyadék folyik végig a karján. A lány ránézett a töredékre, majd még a háromévi háborúban megedzett vasharcosának is (A spanyolokkal együtt) hányinger jött fel a torkára. Egy babafejet tartott a kezében. Szegény lány (ez látszik a rövid copfokból, kivájt szemekkel. Vedmakova óvatosan a repedezett aszfaltra tette a fejét, és keresztbe tett:
  - Nem volt időd vétkezni, nem élni! Nincs azonban nagyobb bűnös Istennél, ezért nincs nagyobb bűn, mint a gyermekek szenvedése iránti közömbösség.
  Ismét üvöltés és szilánkok, az egyik eltalálta a csizmás lányt, megkarcolva a bőrt. Vedmakova már meg akart fordulni, és amilyen gyorsan csak tudott, a kifutóhoz rohanni, ahol MIG-je türelmesen várta az agresszív háziasszonyt, de...
  A harcos tekintete éles volt, mint egy tőr, elviselhetetlen fájdalom fintort érzett az elsőrangú Vaszilcsikov kapitány arcán, amikor leszakadt testének felső része felrepült a robbanáshullámtól. A lány maga alig kerülte el a töredéket. Már egy időben valahogy beakasztotta az arcát, még a spanyolországi légicsata idején is. Ennek eredményeként egy mély heg maradt, amely hosszú ideig elrontotta a megjelenését. Igaz, Szibériában bemutatták neki egy nagyon erős varázslót, akinek kenőcsök segítségével és a szellemek megidézésével sikerült meggyógyítania, mintha soha nem is lett volna, ezt a sebet és még néhányat. Ezért Vedmakova ártatlanságát adta neki, ismerve a nők örömeit. Ezt követően a lány a legkisebb alkalmat is elkapta, hogy egy férfival elharapja a szerelem boldogságát, amit a szentséges szovjet időkben még sátáni szépsége és csábító képessége ellenére is nagyon nehéz volt megtenni. A lényeg persze nem annyira a férfi rábeszélése, hanem az, hogy a buli szervezője ne értesüljön erről. És annyi mindenféle csaló van, hogy egy snitch, snitch és snitch, ráhajtja őket. Tehát nem nagyon fog felgyorsulni, ha kedves a karrierje. De úgy négy hónapja, amikor a hős csillagát megkapta, a huszonötödik fasiszta gépért, amelyet egymás után lőttek le: Beriában találkozott. És az egész szovjet elitben nem volt nagyobb nőcsábász, mint a titkos és nyílt rendőrség vezetője.
  Vedmakova kifutóként futott. Ráadásul, ami ritkán fordul elő vele, egy ismeretlen városban összekeverte az utcát, aminek következtében csak növelte a távolságot.
  A pilóta elmenekült, és felidézte: Beria találékony volt az ágyban, de nem az ízlése, kopasz, hasa, nem Apolló. Így soha nem lett a szeretője. Általánosságban elmondható, hogy azok a pletykák, amelyek szerint Beria nőket erőszakolt meg, egyértelmű túlzás. Ha határozott nemet mondtak neki, a Vörös Birodalom második embere általában nem folyamodott kényszerhez. Bár ki mer a lányok közül nemet mondani egy ilyen szörnyetegnek? Oroszország első számú hóhéra!
  De itt Lavrenty Palych bizalmasa lett. Általában ő lett az egyik első női önkéntes, aki Spanyolországban harcolt. Valójában kevés szovjet pilóta vett részt ebben a polgárháborúban. Úgy tűnik, maga Sztálin sem akarta különösebben a szocialisták győzelmét. És ami logikus, Franciaországban a szocialisták, látszólag baloldaliak nyertek, és a Szovjetunióval való viszony csak romlott. Ugyanakkor, mivel Franco fasiszta és burzsoá, és Spanyolország népi kormánya baloldalinak tűnik, lehetetlen volt teljesen figyelmen kívül hagyni a segélykéréseket. Igen, a szovjet pilótáknak tapasztalatot kellett szerezniük, új felszereléseket próbálniuk. Kezdetben a háború váltakozó sikerrel folyt, de aztán Franco seregének az olasz és német egységek támogatásával sikerült elfoglalnia Katalóniát. A levegőben zajló csata először egyenlő volt, de aztán megjelent a híres Messerschmitt. A legelső légi csatában Vedmakova érezte ennek a repülőgépnek az erejét az IL-16-hoz képest. Különösen a sebesség, a száz kilométer per órás különbség tette lehetővé a fasiszta pilóták számára, hogy maguk döntsék el, hol, hogyan és mikor csatlakoznak a csatához. Másodszor, egy 20 mm-es légágyú fegyverzetével egy rétegelt lemez IL-16-ot lehetett lelőni nagy távolságból, míg a golyóálló elülső páncélzattal rendelkező ME-109 egy szovjet vadászgép 9,6 mm-es géppuskájának lövéseit tartotta. Ezért a Messer elpusztításához vagy hátulról kellett támadni, vagy ha nagyon szerencsés volt bejutni a motorba, vagy a kémlelőüvegbe. Megjegyzendő, hogy a németek sokkal jobban kommunikáltak és harmonikusabban viselkedtek. Vedmakovát kétszer lelőtték, harmadszor pedig súlyosan megsebesült és fogságba esett. Az idők kemények voltak akkor, de mivel a háború már elveszett, Madrid elesett, Hitler a jóindulat jeléül, Sztálinnal szövetséget tervezve elrendelte a szovjet foglyok hazatérését hazájukba. Vedmakova mindössze egy hónapot töltött fogságban, tisztek kórházába került, jól táplálták és gondozták. Senki nem vert és nem erőszakolt meg, talán a nácik és a Franco-rezsim az egész világ előtt megpróbálták humanistának mutatkozni, szemben a véres zsarnokkal: Sztálinnal! De miután visszatért hazájába, az összes volt hadifogoly közül csak egy Vedmakova maradt szabadon.
  Igaz, az egyetlen lezuhant olasz vadászgépnek adott parancsot megfosztották tőle. De a hadseregben maradt, és még a Finnországgal vívott háborúban is részt vett. Suomi ország repülőgépparkjában mindössze 118 elavult rétegelt lemez volt. A lány szinte nem vett részt légi csatákban, inkább felderítéssel foglalkozott, parancsot kapott, úgy tűnik, egy monoplán, ennek ellenére lelőtte, de nem számolták.
  Azért az éjszakai felderítés sem rossz, a honvédségnek fontos ügye. Persze az a tény, hogy a finnekkel vívott háború száztizenöt napig tartott, és a szovjet csapatok napi fél kilométert haladtak előre, nem tudott csak bosszankodni. Beria ekkor engedte el neki, hogy a veszteségek aránya öt az egyhez volt Suomi ország javára. Igaz, a Mannerheim-sort frontális támadás törte át, ami szintén teljesítmény. A Vyborg ajándékokkal érkezik - azonban nem vitték el, hanem a békeszerződés aláírása után hagyták ott a finnek. A háborút megnyerték, bár vérfolyóval fizettek. Vedmakova gyakran kommunikált a sebesültekkel, a gyalogsággal és a tankerekkel. Általában véve a Vörös Hadsereg szervezettsége messze nem volt tökéletes. Bár például a KV-2 tank erős benyomást tett a lányra. 152 mm-es tarackja ásókat tudott törni és elnyomni az akkumulátorokat. Voltak új szovjet repülőgépek is: MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU és mások. Vedmakov megkapta a Mikojanról elnevezett MIG-et. A repülőgép kiváló repülési teljesítménnyel rendelkezett, és a legnagyobb magassági plafonnal rendelkezett a szovjet sólymok között. Igaz, ez a repülőgép szó szerint a háború előestéjén kezdett érkezni, a legtöbb pilóta csak néhány óra repülési idővel rendelkezett, és a legújabb, fejletlen kormányokhoz ültettek. A tapasztaltabb káderek azonban még mindig az elavult IL-16-ossal repültek, egy olyan repülőgéppel, amelynek végsebessége húsz kilométerrel alacsonyabb volt, mint a Yu-88 bombázóé. Szóval úgy tűnik, sok a repülés, de ha a minőségét vesszük...
  A német támadás nem volt teljesen váratlan. Január óta keringtek a pletykák arról, hogy háború dúl. Körülbelül ötmillió tartalékos katonát hívtak be a hadseregbe, a katonai szolgálat idejét négy évre meghosszabbították, harckocsikat húztak fel a határra. És ugyanakkor aktívan ásták a lövészárkokat, nagy sereg nem állt a mezőn, mintha szándékosan vették volna ki és úgy rendezték el, hogy a németek könnyebben körülvehessék és megsemmisíthessék csapatainkat. Az erődítményekben volt. Igaz, májusban az a hír járta, hogy megszületett a döntés, és hamarosan megkezdődik Európa felszabadítása. Elvileg Vedmakova, ha Sztálin korábban megütné Hitlert, akkor csak köszönetet mondana. Bármely ország, és különösen Oroszország számára teljesen természetes, hogy területen nő, terjeszkedésre törekszik. Az uralkodó-hódító, ez egy tiszteletbeli cím... És valóban, a kommunizmus végső célja egy világforradalom, egy Szovjetunió az egész bolygó számára, kilátásba helyezve az űrbe való terjeszkedést. Végül is nem lehet sokáig habozni, és megengedni, hogy a nácik olyan fegyvereket alkossanak, amelyek képesek elpusztítani az emberiséget. Másrészt mekkora idiótának kell lenni, hogy ennyire hülyeség lecserélni a hadsereget és az országot is. A csapatokat a legsebezhetőbb formában tartani, figyelmen kívül hagyva a közelgő támadásra vonatkozó összes adatot? Két hónappal a háború kezdete előtt egy ismerős varázsló megtámadta, hogy az év legrövidebb napján fasiszta hordák támadják meg a Szovjetuniót! És küldött neki egy védőmedált, figyelmeztetve, hogy amíg rajta van, Vedmjakovát nem fenyegeti halál vagy sérülés veszélye. És akkor! Pár nap alatt már huszonkilenc fasiszta gépet lőtt le, köztük két Yu-488-ast és egy Yu-287-est, az utolsó bombázó egyébként olyan fürge, hogy a MiG-5 alig tudta utolérni. Ezt követően Vedmyakova a legújabb módosítású autóért könyörgött. Mi a helyzet a lovassal és a lóval. A szovjet nők között ő az első a lezuhant autók számában, a férfiaknál pedig az elsők között. Így hát odaadták az őrnagyot. Olyan gyorsan, mint a mesében. De a Harmadik Birodalom győzelme egészen valóságos. A negyvenegyedikben fordulat Afrikában, majd a Harmadik Birodalom előtt kapituláló összes lehetséges szövetséges kilépése a háborúból, és most Japán meglepetésszerű támadása is. Ez utóbbi általában rossz, de nem végzetes. Igen, Japán lakossága, most kb százmillió vagy még kicsivel több! (Régóta nem volt népszámlálás, de a születési ráta nagyon magas, és eddig a demográfiai politikai korlátozások nélkül a növekedés kb. nagyobb, mint a Szovjetunióban). És ha még hozzávesszük a Bábrendszert a mandzsúriai kínai "császárral", akkor ez újabb harminc-negyven millió (itt sokáig nem számolt igazán senki). Ráadásul háromszázmillió meghódított kolónia van.
  Igaz, a japán csapatok egy része béklyózza Kínát, de most nagy valószínűséggel megkötik a békét Csang Kaj Shekkel, vagy inkább kapitulált, ami megmaradt belőle, és Amerikával együtt szembeszállnak Mao amúgy is kicsiny Vörös Hadseregével.
  Magában Mandzsúriában már körülbelül tízmillió japán és hárommillió-kétszázezer "kínai" katona él. A japán fegyveres erők összlétszáma körülbelül huszonhét millió, de vagy szétszórva vannak Ázsiában, sőt az Egyesült Államokban is, vagy négymillióan önvédelmi csapatok, és csontvázakon vannak. Japánnak rengeteg tankja van, mindössze huszonkét és fél ezer, magában Mandzsúriában pedig körülbelül tízezer. És maguk a tankok gyengék, rosszabbak, mint az 1941-es német modellek. A legmasszívabb Chi-Ha még közelről sem tud majd áthatolni a T-34 páncélzatán, autónk pedig több mint egy kilométeres távolságban is üthet. Az igazság az, hogy a T-34 500 méterről pontosan üt. Az optikával való újrafegyverzés késett, a látási viszonyok továbbra is gyenge. De ezek tankok, és Japán repülése nem rossz. Az igazság egy kicsit rosszabb, mint a német és az amerikai, de ez csak egy kicsi. A különbség nem haladja meg a hat hónapot. A Khalkhin Gol melletti harcok során az egyik japán ászpilóta (a fenébe, a vezetékneve kirepült a fejéből, teljesen hülyének tűnt ebben a húsdarálóban), 41 szovjet repülőgépet lőtt le, amíg végzett vele. Szóval miről van szó? Japánban jó a repülés, és az ászok képzettsége magas. Igaz, a háború alatti új repülőgépekkel való újrafegyverkezés lassabb ötlet, mint más országoké. Miért? Talán annak köszönhető, hogy a Felkelő Nap országa nem rendelkezik elegendő ipari potenciállal ahhoz, hogy egyszerre visszaverje a naponta több mint kétszáz repülőgépet gyártó Egyesült Államok támadását, és új modelleket sajátítson el. Az amerikaiak erősen bombázták Japánt, gyárakat romboltak le, városokat égettek fel. Azonban még mindig nem olyan intenzív, amíg a szigetek túl távol vannak, nem volt idejük közeledni, és most, amikor kapituláltak a Harmadik Birodalom előtt, egyáltalán nem bombáznak. És hogyan bánjunk ilyen hatalommal. A japán haditengerészet sokkal erősebb, mint a jelenlegi, még nem teljes Csendes-óceán. Amíg nincs elsüllyesztve, az ember nem is gondolhat a győzelemre. De itt van a szárazföldi hadsereg... A Távol-Keleten, a határ közelében formálisan hetvenkét hadosztály működik, Berija ezt az információt nagy titokban adta át neki, plusz még három határőrosztály és az NKVD két hadosztálya. Úgy tűnik, nem kevés, de a rendes létszámnak megfelelően teljes létszámban vannak, csak az NKVD csapatai. A fennmaradó hadosztályok békeidőbeli államokkal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy Japánnak nagy előnye van a gyalogságban, a repülésben és még a harckocsikban is. Nos, a tankokban ezt a mi részünkről minőségi fölény kompenzálja, a többi pedig sokkal rosszabb. Bár ha kézifegyvert veszünk, Japán is lemarad a gépfegyverek számában, többnyire fegyverei vannak. A távol-keleti hadosztályok azonban géppisztolyokkal rosszul vannak felszerelve. Nem mindenkinek jut elég gép. Tehát ... Minőségi szempontból nincs felsőbbrendűség a gyalogságban, sőt, ami még rosszabb, a legjobb tiszteket áthelyezik a szovjet frontra, itt a legrosszabb csapatokat általában nem lőtték ki, megvan a minimum. a katonai kiképzésről. Ez azt jelenti, hogy megkezdődik a háború, a Szovjetunió számára rendkívül kedvezőtlen helyzetben. És nem kevés újonnan kialakított tartalékot dobnak keletre ...
  Witcher hirtelen belebökött a tűzvészbe. A lebombázott városi kórház lángokban állt. A kép valóban apokaliptikus, és elevenen égnek a nők, gyerekek és öregek. Itt a baba egyenesen a tűzbe esett, és körös-körül szörnyű üvöltés és nyögés hallatszott.
  Vedmakova megérezte a fejében az arkangyalok trombitáit, és a lángok közé vetette magát. Tűznyelvek nyaldosták a lány puszta kezét és nyitott arcát, de a pilóta olyan gyorsan mozgott, hogy sikerült megragadnia a gyereket, kirángatva a pusztulás öleléséből.
  A lány kiugrott, csak enyhe viszketést érzett a bőrén, és vetett egy pillantást a babára. Jaj, már késő volt, a fiú megfulladt, lángokat vont a tüdejébe, égési sérüléseket gömbölyded arcán. Az ilyen szakadt hólyagok a bőrön puhábbak, mint a százszorszép bimbói. Witcher felkiáltott:
  - Itt az emberi káosz!
  Csizmájával egy halom szemetet ütött, ami után rohant segíteni, kit lehetne még megmenteni. Olyan volt, mint egy kobra, amely a gázégők között táncol, a lány nagyon furcsán tekergőzött és táncolt. Megégette magát, megolvadt a csizmája, elszenesedett a zubbonya, de makacsul küzdött tovább a gyermek minden könnyéért, egy kis szív minden dobbanásáért, minden törékeny, de az ország számára oly szükséges életért! A csizma szétesett, és most a lány táncolt a lángok örvényein, csupasz, bájos lábaival. Mártír volt, de nem csak egy magát böjtöléssel és ostorral kínzó apáca, ami nem használ sem Istennek, sem az embereknek, hanem egy vértanú-harcos, aki konkrét életeket ment meg. A pilótalány lábait apró hólyagréteg borította, de a fájdalomtól még gyorsabban és pontosabban mozogtak.
  Az orvosi szolgálat kapitánya nagy csizmát vett elő a táskájából, és odakiáltott neki:
  - Vidd, gyorsan tedd fel! Olyan nyomorék leszel.
  A pilóta azonnal válaszolt:
  - Jobb testileg nyomorékká válni, mint erkölcsileg korcsnak lenni! Egy másodpercet sem önmagadért, mindent a frontért, mindent a győzelemért!
  Az orvosi szolgálat kapitánya így válaszolt:
  - Ez egy igazi szovjet ember!
  A boszorkány káromkodott:
  - És mit érdemes megmenteni az embereket!
  A kapitány felsóhajtott.
  - Protézisem van, lábak helyett!
  Vedmakova előhúzott egy másik félig leperzselt arcú, eszméletlen lányt, és felkiáltott:
  Milyen kegyetlen az Isten!
  A kapitány vállat vont.
  Nem Isten a hibás, hanem az emberek!
  Vedmakova tiltakozott:
  - Ez ugyanaz, mint azt mondani - nem a szülők a hibásak, hanem a gyerekek!
  A kapitány mondani akart valamit, de a füstfelhők a torkába kerültek, és dühösen köhögött.
  A mezítlábas lány üvöltött:
  - Boszorkány vagyok, és nincs szebb szakma!
  És csupasz sarkat adva folytatta:
  - Adolf legyen üdvözlet és csokor a gonosz koporsóban!
  A bombázások alábbhagytak, de az ágyúzás folytatódott. A hajó ágyúi megfelelő tölténykészlettel rendelkeznek, azonban a tűz most inkább a leszerelt szovjet hajókra irányult. Yamamoto megértette, hogy a tengeri dominancia hosszú időre Japánra ruházza át a kezdeményezést ebben a háborúban. A hajók építése pedig drága és hosszú folyamat, bár például a tengeralattjárókat talán könnyebb bélyegezni. Ezt persze szintén figyelembe kell venni, de fontos a szerkezet feltörése. Yamamoto admirális, Hirohito császár után Japán leghatalmasabb embere, istennek érezte magát. Igazi isten, tehát a Felkelő Nap országának vallása azt tanította, hogy az istenülés legjobb módja a katonai vitézség! És most a nagy parancsnok önkényesen megkínozhatta és megrongálhatta a körülötte lévő teret.
  Vlagyivosztok felett sok kilométeren át vastag, fekete füstfelhők vannak, ezek égő olajtárolók és üzemanyagraktárak. Emberek százait, ezreit égetik el, a pokolba, hát ezek után hogy nem érzi magát istennek, aki bosszút állt az oroszokon évszázados megaláztatásokért, egy nagy nép kénytelen összekuporodni a szigetekhez képest oly apró szigetek sorában. Oroszország kiterjedései. Most az orosz flotta süllyed, és a perui kikötővel ellentétben egyetlen hajót sem hagynak el.
  A Khalkhin Gol-i csata során Yamamoto azt javasolta, hogy hasonló csapást mérjenek Vlagyivosztokra, amelyre részletes tervet készítettek. Hitler azonban váratlanul békét kötött Sztálinnal. Általánosságban elmondható, hogy az idióta Hitler elkezdte a zsidók mészárlását, és ezzel maga ellen állította Lengyelországot és a nyugati országokat. És miért volt rá szüksége? Zsidó gazdagságot akart szerezni? De jobb volt először világhatalommá válni, legyőzni a Szovjetuniót, majd talán más országokat. A Nyugat könnyebben nyerhető, mivel mentalitását sokkal kevésbé jellemzi a fanatizmus és az önfeláldozásra való hajlam. Ismert-e legalább egy amerikai pilóták döngölős esetét? Igaz, volt néhány ütközés, de ez nagy valószínűséggel baleset.
  Az oroszok fanatikusak, ami furcsa, mert az ortodox hit nem helyesli az öngyilkosságot, és egyáltalán nem gondolja, hogy fegyveres bravúrokkal lehet utat keresni a paradicsomba. Általánosságban elmondható, hogy Krisztus tanításai szerinte rendkívül ostobák és gyakorlatiatlanok. Yamamoto olvasta a Bibliát, és elcsodálkozott az emberek ostobaságán, hogy ilyen pacifista Istennek tekintenek. Például azt tanítja: megütik a jobb arcát - fordulj balra, egy inget kérnek - adj kettőt, szeresd az ellenségedet! Csak egy elmebeteg tekintheti Krisztust Istennek. Egy ilyen vallás csak rabszolgáknak, rabszolgáknak jó. És egész Európa és a fél világ hinni kellett.
  Igaz, Jézus tanításai annak ellenére, hogy elutasítják az Ószövetség "szemet szemért" elvét, és arra tanítanak, hogy szeresd ellenségeidet, nem akadályozták meg a briteket abban, hogy meghódítsák az egész bolygó egyharmadát, létrehozva a az emberiség történetének legkiterjedtebb birodalma. És ez annak ellenére, hogy Nagy-Britannia vallásos, ahol Istent még a nemzeti himnusz is említi. Furcsa módon az amerikai elnökök a Bibliára esküsznek, de ennek ellenére napalmbombákkal bombázták a japán városokat, nők és gyerekek ezreit égetve el élve. Ráadásul nem véletlenül, hanem szándékosan öltek meg civileket, ez a civil lakosság terrorizálásának taktikája volt: aláásva az emberi és gazdasági erőforrásokat.
  De a japánok eleinte nem bombázták az Egyesült Államokat, a német invázió előtt, az egész háború alatt csak egy bombázó tört át és halt meg, mindössze hat civil. És különleges kegyetlenséget is tulajdonítanak a szamurájnak. Végül is Yamamoto, ha akarja, bombázókkal áttörhet az Egyesült Államok városaiba, különösen a jenki flotta veresége után a perui kikötő közelében. Igen, az európaiak erkölcsi fattyúk. Elvetemült értelmük van, hitük, tanításuk és nem cselekvésük!
  Nem úgy Japánban! Amit megtanítanak nekünk, azt csináljuk. Nincs olyan, hogy Isten azt mondta, fordítsd el a másik arcodat, de a szolgái szándékosan öltek meg kisgyermekeket. Igen, általában az a hiedelem, hogy Isten egy és mindenható, nem lehet igaz. Ha egyedül lenne, akkor természetesen gondoskodna arról, hogy az emberek helyesen, hittel és igazsággal imádják őt, és egyetlen tan legyen. És így mindenki úgy imádkozik, ahogy akar, amit akar. A világ pedig túl csúnya és helytelen ahhoz, hogy egyetlen Mindenható Isten teremtse. Hiszen minden felelős uralkodó elsősorban a rendre és az igazságosságra törekszik. Azt akarja, hogy az erősek, bölcsek, nemesek, becsületesek legyenek az első helyen, a többiek pedig vagy kijavítsák magukat, testileg-lelkileg növekedjenek, vagy... Ha azonban Isten a Mindenható és a világegyetem Teremtője, akkor ne hozzon létre testi és lelki furcsaságokat.
  Végül is miért kénytelen a császár olykor magától értetődően elviselni az emberek gyengeségeit? Mivel nincs más kiút, a korcsokat nem tudja egy szempillantás alatt jóképű férfiakká, a gyávákból merészeket változtatni. De ha tehetném, azonnal megtenném! Jaj, el kell fogadnom azt, ami van, és foglalkoznom kell azzal az emberi anyaggal, amit adottként kaptam. De hogy kitől kapta, az más kérdés. Igen, és magának a császárnak is vannak gyengéi: ő csak egy ember - öregszik, beteg, levert. Furcsa módon egy isteni császár gyakran kevesebbet él, mint egy közönséges szolga, kevesebb fegyverismerettel rendelkezik, mint a legtöbb tábornok és sok katona. Nos, mi van benne a Mindenható Istentől. De a fehér sem jobb! Európa egész történelmében nem volt szörnyűbb és sikeresebb hódító Hitlernél. Igen, ő valóban a fehér emberek katonai képességeinek szimbóluma! És ennek ellenére minden idők és népek legnagyobb parancsnoka még a gimnáziumot sem tudta befejezni, középfokú végzettséget szerezni, ami Japánban kötelező!
  . 5. FEJEZET
  Ráadásul Hitlert egészségügyi okokból nem vették fel a hadseregbe. Furcsa módon az erőkultusznak ez a buzgója, a háború oroszlánja fizikailag annyira gyengének bizonyult, hogy még Németországban sem hívták be közlegénynek, ahol minden poszton van egy katonai poszt. Milyen leépült Európa.
  Sztálinnak, korunk másik legkiemelkedőbb politikusának azonban nem volt középfokú végzettsége, egy rög volt. És érdekes módon egészségügyi okokból sem hívták be a hadseregbe. Érdekes egybeesés, hogy két rosszindulatú ellenségnek nem volt középfokú végzettsége, egészségügyi okok miatt nem hívták be katonai szolgálatra, apák iszákosak voltak, és Hitler apja is cipészként dolgozott eleinte!
  Itt van egy ilyen véletlen, furcsa, baljóslatú. Göring, Hitler hivatalos utódja nem ilyen. Arisztokrata családból származik, Göring őse Németország tényleges uralkodójának, Bismarcknak a helyettese volt. Ezért Churchill: arisztokrata, nemesi családból és amerikai plutokraták, (Roosevelt elnök nem más, mint egy gyalog, gyorsan megtalálták vele a közös nyelvet.
  Hitlert akarták leváltani velük, de nem sikerült. Hitler mindegyiket meghódította! Göring üzletember, oligarcha, arisztokrata és pragmatikus. Jobb, mint Hitler, aki képes egyesíteni az egész világ összes antibolsevik és oroszellenes erőit. Amerika és Nagy-Britannia véget akar vetni Oroszországnak, függetlenül az uralkodó rezsimtől, de a kommunisták, akik tagadják a magántulajdon fogalmát, nagyon akarnak véget vetni. Fanatikus, hogy még Németország túlzott megerősödése előtt is szemet hunynak, és ők maguk is kénytelenek csatlakozni a Harmadik Birodalomhoz.
  Németország azonban geopolitikai versenytárs, de versenytárs a kapitalista és arisztokratikus játékszabályok keretein belül, a bolsevik Oroszország pedig abszolút idegen és ellenséges. Még az is meglepő, hogy Churchill maga ajánlotta fel Sztálin segítségét, minden antikommunizmusa, hagyományos, angol gyűlölete ellenére Oroszországgal szemben.
  1941-ben Sztálin Oroszországát a hitleri Németország ellen akartam állítani. A németek fájdalmasan megszorították. Végtére is, Németország a vörösök alatt egy harci ló a szovjet szekéren, a Szovjetunió a barnák alatt pedig egy örök partizánzóna. Hiszen a fanatikus bolsevikok nem fognak kibékülni, és elhúzódó gerillaháborút fognak folytatni, ami annyira kimeríti a Harmadik Birodalmat, hogy a további terjeszkedés minden álma úgy tűnik el, mint a szivárvány a zivatar után! Oroszország Németország alatt, jobb, mint Németország Oroszország alatt! Ha ezt megértjük, világos, hogy Churchill és az Egyesült Államok egy katonai vereség és a meghódolás után miért közeledett meg olyan gyorsan a Harmadik Birodalommal.
  Yamamoto pragmatikus, ellenezte az Egyesült Államokkal és Nagy-Britanniával vívott háborút. De ez a két birodalom maga provokálta Japánt azáltal, hogy embargót vezetett be a kőolajtermékek szállítására. Hiszen a Felkelő Nap országának nincs saját kútja, és sok más nyersanyag sem. A japánok tárgyaltak, az amerikaiak egyre megalázóbb követeléseket gerjesztettek.
  Ugyanakkor a háborút provokáló jenkik egyáltalán nem gondoskodtak arról, hogy a hadsereget és a haditengerészetet harci készenlétbe hozzák. A kísértés túlságosan nagynak bizonyult, annál inkább felcsillant a remény, hogy Moszkva bukni készül, Németország és szövetségesei pedig segítségére lesznek. Emellett remény volt arra is, hogy az Egyesült Államok, lévén még viszonylag demokratikus, a közvéleménytől erősen függő ország, ha elhúzódik a háború, nem akar majd vért ontani mások szigetein. Valóban, miért kapna egy hétköznapi amerikai ember az utcán cinkkoporsót a rokonaival, ha nem magának az Egyesült Államok területének védelméről beszélünk, és még meglehetősen nagy katonai adókat is fizetne! Talán ezért veszített a cári Oroszország, mivel több katonája volt, de az oroszok nem tekintették területüknek Mandzsúriát, és nem akartak vérrel és verejtékkel fizetni az elvont érdekekért. Hitler sajnos nem ment Moszkvába, részben a zord télre való felkészületlenség, részben a bolsevikokra jellemző fanatizmus miatt.
  Nem akartam magam átélni.
  Azonban nemcsak a bolsevikok, hanem az orosz nép is hajlamos a nagy célokért való önfeláldozásra. Hiszen az első légkosót az orosz Messer srác készítette. Még az is meglepő, hogy ezt nem a paradicsomi óráért tette, hanem a haza érdekében. Bár ... Messer részben bolond, elvégre a műrepülés mestere, feltaláló, tervező, és persze egy élő sokkal több hasznot hozna az anyaországnak. Talán a jenkik nem tévednek annyira, megismételve az elvet: a csatában a legfontosabb a túlélés! Hiszen a halottak már nem ölhetnek!
  Több félmeztelen, csupasz mellű lány helyeslően meghajolt.
  Naumo admirális megjegyezte:
  - A lőszer több mint kétharmadát már elhasználtuk. A fegyverek nagyon forróak, vödör vízzel leöntik!
  Yamamoto keresztet vetett az ujjával a levegőben, és halk, kissé rekedt hangon így szólt:
  - Szerintem a fegyverek kibírják a lövedékek utolsó harmadát. Bár nem, kilencvenöt százalékig kiütni.
  Naumo admirális vállat vont, és letörölte az izzadságot a homlokáról.
  - Megéri mindent beleadni az első napon?
  Yamamoto ökölbe szorította a kezét.
  - Költségek! Természetesen megéri! Megleptük az oroszokat, mint 1904-ben, a németeket 1940-ben, de Sztálin szigorúan megbünteti a parancsot, és ez többé nem fordul elő. Tehát ki kell használni azt a tényt, hogy a sárkány farka elaludt. Tulajdonképpen megértem Sztálint, a Németországgal vívott háború annyira lekötötte a figyelmét, hogy abbahagyta a Távol-Kelet gondozását. Vezető nélküli környezete pedig fél kezdeményezni. Itt elszalasztottuk az ütésünket. Valamint az amerikaiak. Mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy készül az ügy, gyülekeznek a felhők, hamarosan mennydörgés fog támadni, de ...
  Futottak, mezítláb villogtak, kerek sarkú a lány. Fontos küldetésben voltak.
  Naumo megérintette az övén lógó szamurájkard markolatát, vagy ahogyan katanának is szokták nevezni:
  - Az oroszok mindig későn cselekszenek! A háború nem lesz túl hosszú, és elérjük az Urált.
  Yamamoto az ég felé emelte a szemét.
  - Az istenek segítsenek ebben, de nem hiszem! Gyorsan tanulnak, Khalkhin Gol megmutatta, hogy az oroszok szintje magasabb, mint az 1904-1905-ös háború idején. Ezen kívül elárulok egy titkot. Vlagyivosztoki titkos ügynökünk segített egy kicsit, hogy a meglehetősen erős parti tüzérségnek nem volt lövedéke, és a gép nem tudott időben felszállni. Ez a titkos háború.
  Naumo meglepődött:
  - És hová tűnt a SMERSH és az NKVD?
  Yamamoto felnevetett, rázta az ujjait.
  "Oroszország legrosszabb káderei itt szolgálnak a Távol-Keleten, akik félnek meghalni a szovjet-német fronton, azok Vlagyivosztokba törnek. Ezért itt sokkal könnyebben árulót vagy bolondot találni a csúcson, valamint egy öncélú embert. Az NKVD pedig annyira hozzászokott a képzeletbeli összeesküvések felfedéséhez, hogy már nem veszi észre az igazi árulókat. Szóval nagyon lehet dolgozni. Egyébként, ha több tábornok is átállt a németek oldalára, annak ellenére, hogy családjukat, rokonaikat, barátaikat ezért kivégzéssel fenyegetik, akkor nagyon meg lehet vesztegetni valakit a csúcsról. Vagy használja sötétben, ami még jobb.
  Szóval sokat dolgoztunk. Ránk, japánokra, általában az a jellemző, hogy alaposan átgondoljuk a katonai műveleteket, és minden apróságot figyelembe veszünk.
  Naumo megdörzsölte a katanája markolatát.
  - Jobb! De Khalkhin Gol szégyenérzete keserűséget és erős bosszúságot vált ki! Hogyan tudnánk...
  Yamamoto vigasztalta:
  - Több mandzsuk volt, mint japán, és általában lehetetlen mindig nyerni. Meg kell jegyeznem, hogy ennek ellenére nem a legjobb egységek harcoltak a mi oldalunkon, és az oroszok nagy fölényben voltak a repülésben és a tankokban.
  Naumo félig kihúzta a katanáját.
  - Nem vagyunk igazolva! Egy szamuráj soha nem fog hivatkozni egy unalmas pengére és egy fáradt lóra, sok ellenségre és gyenge fegyverre!
  Yamamoto javította:
  - Szamuráj persze nem, de férfi, sajnos igen! Az emberek hajlamosak hibázni!
  Yamamoto elterelte a figyelmét, és belekiabált valamit a csövekbe, majd így folytatta:
  - És tudod, még 1942 májusában felajánlottam, hogy lecsapok Oroszországra. Ez megakadályozhatja az első Fritz előretörését.
  Naumo bólintott.
  - Igazán! De harcoltunk az USA-val és a brit oroszlánnal.
  Yamamoto megkocogtatta az ujjával a kormányállást.
  - Igen! Igaz, de az USA-t a fogába ütötték, Nagy-Britannia elvesztette gyarmatait, Németország pedig viszonylag szűkös volt. A lehető legtöbb erőt szerettük volna kivonni Oroszország nyugatáról, hogy megkönnyítsük a Wehrmacht számára, hogy támadásba lendüljön Nagy-Britannia ellen anélkül, hogy félne attól, hogy Sztálin hátba szúrja. - Az admirális megitta a szakét, amit egy mezítlábas, rövid szoknyás lány kínált, és folytatta. - A csapást májusra tervezték, mire kiszáradtak az utak, de az amerikaiak megakadályozták.
  Naumo előhúzta a katanáját, és a levegőbe vágta:
  - Halál az USA-ra! Mindig beavatkoznak Japánba.
  Yamamoto ravaszul elmosolyodott.
  - Persze nem mindig, például amikor először harcoltunk Oroszországgal, a jenkik sokat segítettek nekünk hitelekkel, valamint fegyverszállítással. Flottánk több mint felét az Egyesült Államok és Nagy-Britannia pénzéből, saját hajógyáraikból készítették. Tehát Amerika nem mindig rossz, de ebben az esetben nem.
  Naumo meglepetten kérdezte:
  - És miért?
  Ismét elrohantak a japán admirálisok mellett, megvillantva a szolgálólány csupasz sarkát.
  Yamamoto leereszkedett, hogy elmagyarázza:
  - Távolsági bombázók csapata behatolt Tokióba, és napalmbombákkal alattomos csapást mért a fővárosra. Több száz faház égett le, és a császár bármi áron elrendelte, hogy távolítsák el az ellenőrzési zónát a fővárostól. És mindenekelőtt az amerikai bázisok harci komplexumának megörökítése a Medei-szigetcsoporton, a japán csontvázakhoz legközelebb. Sajnos nem jártunk sikerrel, így elkezdtük elveszíteni a csatát a Csendes-óceánért. Jó, hogy ugyanakkor megvolt a bölcsességünk ahhoz, hogy gyorsan szövetséget kössünk a Harmadik Birodalommal, és elszálljunk. Különben még romok sem maradnának városainkból.
  A mezítlábú lányok még fel is ugrottak fekete-piros copfjukat rázva.
  Nauma meglengette a kardját a levegőben:
  Amúgy is nyertünk volna! Tehát valóban szükséges-e Hitlernek a Fülöp-szigeteket adni a háború után? A japán korona gyöngyszeme, a bevehetetlen Szingapúr, a virágzó Hongkong, Indonézia, az elfoglalt angol gyarmatok olajkútjai és Francia-Guinea, Indokína, Burma, Thaiföld. És még sok más, hogy miről beszéljünk, az nem borítja fel a nyelvet. Végül is az indiai határon állunk, amelynek küszöbén a Führer elfoglalta - Ausztráliát. És add fel mindent harc nélkül, mint egy gyáva...
  Yamamoto félbeszakította:
  - A fehérek között is vannak okosok! Nem csoda, hogy a császár az irodájában feltette Napóleon mellszobrát. De volt egy másik Caesar is, mondta: nehezebb megtartani a meghódítottat, mint győzni. Ebben az esetben ez elsősorban ránk vonatkozik. Ebben a szakaszban nem volt más választásunk. Úgy döntöttünk, hogy megtartunk egy részt, hogy ne veszítsünk el mindent, beleértve a szuverenitást is.
  Nauma a nyolcast reprodukálta a karddal:
  Az eszemmel értem, de a szívemmel!
  Yamamoto felállt, és megveregette kollégája vállát.
  - Igen, ne haragudj, ebben az esetben, ha elmegyünk, akkor vissza. Legyőzzük a Szovjetuniót, és ismét a Harmadik Birodalomba rohanunk az USA és a britek ellen, de a németekkel és a tésztával együtt már legyőzzük őket. És akkor mindent visszaadunk, ráadásul elfoglaljuk Indiát, Ausztráliát, Alaszkát és egészen... Ott majd meglátszik, elvégre meglesznek az orosz Szibéria erőforrásai, és Amerika ismét depresszióba zuhan. Ezt meg kell érteni!
  A mezítlábú lányok ismét a legnagyobb helyeslően bólogattak. Annyira szépek, lebarnultak, néhány lány még szőke hajú volt, és izmos.
  Nauma admirális szinte észrevehetetlen mozdulattal a katanát a hüvelyébe rejtette, és zihálva suttogta:
  - A jövő jó, de a jelen jobb! Hallani a repülőgép-hordozókról, a teljes bombakészletet elhasználták, és a ...
  Yamamoto röviden parancsot adott:
  - Gyere a fedélzetre és nézz körül, fél óra múlva megfordulunk és indulunk a legközelebbi bázisunkra.
  Nauma az orrán keresztül füttyentett:
  - Hallgass a parancsnokra!
  Az admirális kiugrott, tartotta az ajtót, nehogy becsapódjon. Mielőtt a léptei elhaltak volna, egy árnyék kicsúszott az ajtón, a lány lábujjhegyen sétált, és ledobta magáról a takarót. Yamamoto felnevetett.
  - Lady Armstrong, olyan hirtelen vagy, mint mindig!
  Fénysugár esett a lényre, teljes dicsőségében megmutatva. Szőke, nimfa alkat volt, tökéletes arányú, de egy harmincas éveiben járó, érett nő arca. Yamamotónál valamivel magasabb, a hullám színéhez illő smaragddal és zafírral hímzett bőrcipőben, puha talppal. Miután ledobta a takarót, fürdőruhában volt, és úgy mozgott, mint egy indiai táncosnő.
  Yamamoto megállította a nőt:
  - Táncolj később! Addig is hallgasson meg figyelmesen, hogyan reagált a Harmadik Birodalom részeként működő Egyesült Államok bábelnöke, Henry Truman arra a javaslatunkra, hogy minden felszabadult területet formálisan független állam státuszába adjunk?
  Armstrong gyengéd hangján válaszolt:
  - Azt mondta, hogy ő és Churchill ellenezték. Minden gyarmat továbbra is gyarmat marad, Kína pedig megosztott marad. Truman egyébként azt mondta, hogy ha Japán segít a Chai Kang Shi rezsimnek, meg tudja menteni - személyesen fogja megkérdezni Hitlert, hogy így volt. Röviden: Mandzsúriában van a bázisa, csakúgy, mint a rezsim, és még Kínában is kap valamit. Különösen az engedmények és a nyersanyagokhoz való hozzáférés.
  Yamamoto elmosolyodott.
  - Ez jó hír! Tudja az amerikai bábkormány, hogy megütjük a Szovjetuniót? Vagy még nem?
  Armstrong kört tett az ujjával.
  - Ő már tudja! Egyelőre nem érkezett hivatalos reakció, de Trumannak már sikerült felkiáltania: jól sikerült japánok!
  Yamamoto a homlokát ráncolta, és dühösen összevonta a szemöldökét.
  - Nem mi vagyunk neki japánok, hanem a japánok, harcosok és bölcsek nemzete, nem pedig pásztorok és elítéltek, mint az amerikaiak. Bár ez természetesen jó, azt jelenti, hogy nem lesz akadálya egy Szibéria mélyére irányuló offenzívának.
  A nő játékosan mozgatta a lábát a padlón:
  - Szibéria jó - nagy, gazdag! És ugyanakkor Szibéria rossz - hó és hideg van!
  Yamamoto összeszorította a száját.
  - A japán katona nem fél a fagytól. Ez a Bushido kódex lényege: ne a könnyű életet keresd magadnak, hanem győzd le a nehézségeket. Nem csoda, hogy a szamuráj szimbóluma a kárász! Ez a hal mindig az áramlás ellen úszik.
  Armstrong meglepődött:
  - Ponty? Ilyen ártalmatlan hal. Az apokalipszis szamuráj félelmetes, igazi démonai önmagukhoz képest egy serpenyőben megsütve, nem pedig egy tigrishez vagy oroszlánhoz?
  Yamamoto széttárta a kezét.
  - Japánban nincsenek oroszlánok! És a tigris túl gyengéd macska, nincs bátorsága. Tudod, a szamuráj egyik fő próbája, tíz évesen bevezetik egy ketrecbe egy tigrissel, és el kell vennie egy darab friss húst a vadállattól. Az a Zenki kikelt, nem hiszed?
  Armstrong a fejét rázta.
  "Nem hiszem, hogy egy tízéves fiú tud bánni egy tigrist, még akkor sem, ha a legélesebb kard van a kezében.
  Yamamoto gyengéden a lány hátára tette a kezét, és megsimogatta csupasz, bársonyos bőrét.
  - Félreértetted. A szamuráj fia kard és fegyver nélkül lép be a ketrecbe a tigrissel. Erős elméjét és akaraterejét kell használnia, hogy meggyőzze a tigrist, hogy adja meg neki az ételt!
  Armstrong felkiáltott:
  - Igen, egyszerűen hihetetlen! Szamuráj az igazi Ördög! Te is voltál abban a cellában?
  Yamamoto lesütötte a szemét.
  - Sajnos nincs! Ez a régi idők szokása! De ha akarod, bedobunk egy ketrecbe? Mondd, hogy be akarsz jutni a ketrecbe a tigrissel?
  Armstrong dorombolt, cserzett, finom görög karjait az admirális nyaka köré fonta. Ajkak hívogatóan kinyíltak:
  - Ha te vagy a tigris, akkor még a pokolra is készen állok! Bár a paradicsom nélküled rosszabb a pokolnál, ó, szeretett szamuráj.
  Yamamoto hirtelen ellökte a nőt, és felkiáltott:
  - Most össze kell foglalnom a Szovjetunió elleni rajtaütés eredményeit más admirálisokkal, valamint meg kell találnom, hogyan állnak a dolgok a szárazföldön. Nincs idő a hölgyek örömeinek hódolni. Érted: nincs idő! Csak este hívlak. Egyébként nem zavar a szemem szűk vágása és a sárga bőröm.
  Armstrong megforgatta a csípőjét.
  - Nem! Éppen ellenkezőleg! Így még romantikusabb és szokatlanabb! Te japán vagy, én amerikai: sárga és fehér faj, angyal és démon! Ez a kontraszt őrült! A legtöbb nő szereti az eredetit, és nem úgy, mint a többi.
  Yamamoto töltött magának egy fél pohár "Ginn"-nel kevert szakét, és egy csapásra lenyelte, megnyugodott:
  - Valójában azt hittem, a nők konzervatívabbak, mint a férfiak. Sok tudományos felfedezést tettek a nők?
  Armstrong megrázta a fejét, megrázta szőke haját, és így szólt:
  - Egy nő számára a legfontosabb felfedezés egy új férfi felfedezése, csak azzal a feltétellel, hogy az egy könyv, nem pedig rádió! És a szamurájok nem beszélők!
  Egy csengő hisztérikus trillája hallatszott, zöld fény villant. Az admirális töltött magának még egy fél pohárral, oroszul horkantott, és mézzel megkent citromot evett. Megnyalta az ajkát, és felmutatta egy szamurájkard markolatát:
  - Én személy szerint több mint száz embert öltem meg, közülük legalább húsz fiatal nőt! Te leszel a legszebb az összes áldozat közül.
  Armstrong megfenyegette Yamamoto bíbor nyelvét:
  - Három fiam van, és bosszút állnak rajtad és a családodon, Admirális!
  Yamamoto egyáltalán nem tűnt megsértődöttnek.
  - Három gyermeket szült...
  - Öt! - javította ki Amstrong.
  Főleg öt! És megtartotta a lány derekát?
  A hölgy a lábát a nyakába vetette:
  - Amerikai vagyok, és ez mindent elmond!
  Yamamoto bólintott és felszisszent:
  - Most egy fiú jön hozzád, ő egy nagyon erős nindzsa harcos. Kiszolgálni őt a legmagasabb színvonalon. Értett?!
  Armstrong egyetértően bólintott.
  - Szeretem a fiatalokat... Remélem jóképű?
  A japánok magabiztosan válaszoltak:
  - Még több! Tetszeni fog!
  És határozottan elhagyta a kabint. Ehelyett szinte azonnal megjelent egy fiú. Úgy néz ki, tizenhárom-tizennégy éves, nagyon izmos, mezítláb és rövidnadrágot visel. Igazán jóképű, szőke hajjal.
  Armstrong örült... Hogy nem kell megküzdenie valami öreg korcssal.
  A fiú azonban dühösen és tömören motyogott angolul:
  - Vetkőzz le!
  A nő elmosolyodott és így szólt:
  - Talán egy kicsit romantikusabb!
  A fiú válaszul arcon ütötte. A hölgy arca égett. A kém nagyot sóhajtott, és elkezdte levetkőzni. Sajnos nem túl biztató kezdés.
  A fiú kitárta a fogát, ledobta a rövidnadrágját, és súlyos férfias tökéletességet mutatott be.
  Vigyorogva sziszegte:
  - Lefekszik!
  Lady Armstrong sóhajtva a hátára feküdt, és széttárta a lábát. A fiú nyomással és nagyon durván belépett hozzá, és kalapálni kezdett, mint egy géppuska. Nincs simogatás, nincsenek szavak...
  A kém már tapasztalt kurva volt, és nem esett baja. Éppen ellenkezőleg, az éles lökések szinte kellemesek. Így felizgatták, és a Vénusz barlangja kezdett megtelni nedvességgel. Aztán teljesen beindult, és érzéki nyögések hallatszottak.
  A hölgyeket durván veszik, de ez is öröm. És itt elborít az orgazmus hulláma.
  A fiú hirtelen abbahagyja a dörömbölést, erővel megragadja Lady Armstrong haját, és tökéletesre meztelenül lehajol. A kém kinyitja a száját, és a sugár eltalálja a nyelvét. Nem is ez az első alkalom. A fiú fehér zabkása pedig édes, és nagyon kellemes ízű. Armstrong őszinte élvezettel nyalja meg az ajkát.
  Ekkor maga a fiatal ninja a kebléhez hajol arcával, és önzetlenül dolgozni kezd. Armstrong az eksztázis újabb hullámától megborzong, és úgy ordít, mint a bivaly a vágóhídon. A tökéletességet skarlátvörös szájával kell elkapnia. És rózsaszín nyelvvel dolgozni. Amíg a fehér és édes szökőkútja újra fel nem tör.
  Tök buli. A fiatal, izmos és szőke ninja pedig egyszerűen fáradhatatlan. Energiája mérhetetlen és elsöprő. Ez az illusztris harcos és ágyóriás. És szőke haj... Csak minden szuper és a legmagasabb osztály.
  A megjavított E-50 harcba szállt. Az oroszok ennek ellenére nagyrészt erődítményeket állítottak fel, a németeknek pedig mélyen le kellett győzniük a védelmet. A harcosok módszeresen megsemmisítették az akkumulátort.
  Gerda lőtt, szétzúzta a szovjet ágyút, majd vigyorogva a hangjában így szólt:
  - Megverjük az embereket, és verjük a vödröket!
  Charlotte kiénekelte rézvörös fürtjeit:
  - Ó, rablók vagyunk! Rablók!
  És puszta ujjával megnyomta a joystick gombját, és egy lövedéket küldött, amely feltörte a szovjet bunkert.
  És ekkor Christina fülsüketítően felmordult:
  - Bang Bang! És te halott vagy! A halott! A halott!
  És csupasz ujjal is megnyom egy kecses lábát, kiütésre küldve az ellenséget.
  És akkor ott volt Magda. Itt van a lány. A mezítláb lábujjaival is megnyomja a joystickot, és ahogy csépel.
  - Ó, aki meglát minket, azonnal zihál!
  A bájos Gerda teli keblét remegve dörömbölte a harmincnégyest, és sikoltott:
  - És valakinek sült illata lesz!
  Charlotte csupasz ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és úgy csicseregte, mint egy veréb:
  - És tartunk valamit a keblünkben!
  Kristina széttépett egy lövedékes szovjet fegyvert, és suhogva csapkodta skarlátvörös ajkát:
  - Ne gyere a közelünkbe...
  Magda puszta ujjával is megnyomta a gombot. Harmincnégyet fújt, és felkiáltott:
  - Ne gyere a közelünkbe!
  És Gerda, ez az agresszív, szőke hajú vadállat is lövedékkel fog kalapálni, és a harmincnégyes úgy reped ki, mint a bokszoló orra az ököllel. És a harcos nyafogni fog:
  - Megöljük!
  És ismét a lányok sírva fakadnak és lőni fognak, minden sajnálkozás és szünet nélkül.
  Charlotte lelkesen dudált:
  - Nagy rabló vagyok...
  És azt is, hogyan üti el a szovjet tarackot. Csak az alkatrészek repültek különböző irányokba.
  Christina vicsorog. Ahogy csupasz ujjával a joystick gombjára nyom, és csipog:
  - És a démonok lánya meghalt!
  Magda is mezítláb ráüt egy feltűnő tárgyra, összetör egy szovjet tankot és kiadja:
  - És nem szerény!
  Gerda kitárta a fogát, kivillantak a fogai. Egy jóképű fiatalembert képzelt el. Olyan izmos, sportos, izomkönnyítéssel és nagy férfias tökéletességgel. És hogyan hajol oda, és skarlátvörös ajkait a férfi lüktető, jade magja köré vonja. Milyen finom, mint a csokoládéfagylalt. És az a csokoládéfagylalt, amit a nyelveddel nyalsz le. És ez olyan szép, olyan izgalmas.
  Ó, milyen jó, ha hátulról még egy fiatalember csatlakozik hozzá. És a lüktető, jáde rúd belép a Vénusz nedves barlangjába. És milyen nagyszerű.
  Gerda még remegett is a nyavalyától. Milyen meghatónak és elragadónak tűnt neki.
  A lány rálőtt a szovjet fegyverre. És gyönyörködve csicseregte, mezítláb taposva:
  Srácok, fiúk, ez rajtatok múlik...
  Charlotte az orosz tankot is összetörte, miközben a teljes mellszobrát rázva dudál:
  - Mentsd meg a földet a tűztől!
  Christina megrázta rézsárga haját. Tüzes mosolyt villantott, és csiripelt:
  - Mi a békéért, a barátságért, a világ mosolyáért vagyunk...
  Magda csupasz ujjával egy kattanást küldött a joystickon. Összetörte a szovjet tankot, és felmordult:
  - Szívélyes találkozásokra!
  A harcosok rendkívül vidámnak tűntek. És hogy kitárták a fogukat. És kacsintgatnak és visítoznak.
  Charlotte egy srácot is elképzel. Fiatal, de szakállas. Ahogy simogatja a melleit. Ahogy a szakáll csiklandozza a mellkast, göndör szőr fut végig a mellbimbók érett eperén. És csiklandozza, és megcsókolja a mellét. Karikázd körbe a nyelveddel az édes, mézes bimbót. Ilyen az idill. És ha a srác mégis beledugja a nyelvét a Vénusz barlangjába. Micsoda íz!
  Charlotte lő és visít:
  - És a kard éles lesz!
  Természetesen a lányok, bár szépségek, piszkos tettet követnek el - szovjet katonákat ölnek meg. De kora gyermekkoruk óta így tanították őket. Könyörtelen farkasok.
  És azt hiszik, igazuk van. Egyforma a nevelésük és a mentalitásuk. A lányok negyvenegyen, néhányan "farkas" zászlóaljukból, még korábban kezdték vissza a harcot. És önkéntelenül is emlékeznek az első lépésekre. Amikor még csak tizenhat éves voltál. És körülötte minden csodálatosnak, gyönyörű romantikusnak tűnt.
  Azonban még nagyon fiatalok!
  Két tucat angol gép repült át az álcázott lányok felett, valószínűleg nem vettek észre semmit, és már kezdtek feloldódni a horizont mögött, amikor hirtelen újabb gyanús hangok hallatszottak. Madeleine azt parancsolta:
  Mindenki feküdjön le és ne mozduljon!
  A lányok megdermedtek, vártak valamire. És ekkor megjelentek a dűne mögül a könnyűszállítók és teherautók. A dizájnból ítélve angol és amerikai gyártás. Lassan megindultak Tunézia fővárosa felé. Madeleine kissé ledöbbent. Úgy vélte, hogy a frontvonal még messze van, ami azt jelenti, hogy a briteknek még nem lesz idejük megjelenni. Vagy inkább ne jelenjenek meg. És akkor van egy egész oszlop. Bár talán kevesebb, mint egy zászlóalj... Kik ők, a sivatagokat korántsem folyamatos frontot elkerülő harccsoport a hátulban akar turkálni. Logikusnak tűnik, bár a technológiával könnyen észrevehetőek a sivatagban. Mindenesetre át kell adnia a sajátjának rádión, de ne nyisson tüzet. Ráadásul csak százan vannak, és több mint háromszáz angol!
  Gerda odasúgta Charlotte-nak:
  - Angolok! Most látom először őket közelről!
  A szintén eléggé ideges vörös hajú barát így válaszolt:
  - Semmi különös! És annyi fekete van köztük!
  Valójában a britek legalább fele fekete volt. És az oszlop lassan mozgott, és a feketék még mindig üvöltöttek valamit... Egyre közelebb jönnek...
  Aztán az egyik lány idegei nem bírták, és géppisztollyal ütött. Ugyanebben a másodpercben a többi harcos tüzet nyitott, Madeleine pedig késve ugatott:
  - Pli!
  Egyszerre több tucat angolt kaszáltak le, az egyik kamion kigyulladt. A többi brit válogatás nélkül tüzet nyitott. Madeleine megragadta a pillanatot, és felkiáltott:
  - Dobjatok össze támadógránátokat!
  A "She-wolves" elit SS zászlóalj lányai messzire és pontosan dobják a gránátokat. És hogy gyerekkoruk óta képezték őket, és egy speciális technikán is átestek. Ilyenkor árammal edz, dobással kis késéssel és kisütéssel. Gerda és Charlotte is eldobta az ajándékait. A britek pedig bukfenceztek és fejjel lefelé... Vicces. Véletlenszerűen lövöldöznek, és a feketék még mindig érthetetlen nyelven kiabálnak. Íme néhány szemétláda...
  Gerda pedig lő és dob, közben énekel is:
  - Az SS tanítványaiban egy rémálom! Egy ugrás - egy ütés! Nőfarkasok vagyunk - a módszerünk egyszerű! Nem szeretjük a macskát a farkánál fogva rángatni!
  Charlotte is morog válaszul. Az általa kilőtt golyók koponyadarabokra törnek. És kivájják a szemüket. Íme, egy ijedt fekete férfi, hogyan fogja oldalba szuronyozni szőke társát. Válaszul vért fog köpni. Charlotte énekli:
  - A csillagos komor pokol angyalai! Úgy tűnik, hogy az univerzumban minden elpusztul! Gyors sólyommal kell az égbe repülni! Megvédeni a lélek halálától!
  A britek szervezetlenül cselekszenek, többségük gyarmati katona: négerek és indiánok, arabok. Vagy leesnek, megfagynak, vagy éppen ellenkezőleg, élesen felpattannak, és rohanni kezdenek, mint a veszett nyulak. A lányok azonban pontosan lőnek, a gránátok pedig, bár a töredékek nem repülnek messzire, de sűrűn! Most már kevés ellenség maradt. Madeleine angolul sikoltozik, olyan fülsiketítően hangos a hangja, hogy nem is kell szócsöve:
  - Add meg magad és mi megkíméljük az életedet! Fogságban jó ételt, bort és szexet kapsz!
  Azonnal működött, és mivel már feladják... Kezeket fel és...
  Ötven fogoly gyűlt össze, ezek fele megsebesült. Madeleine azt parancsolta:
  - Öld meg a sebesültet!
  . 6. FEJEZET
  Stalenida Pavlovna ennek ellenére egyenlőtlen csatába kezdett egy csapat lánysal. Az erők tényleg nem ugyanazok... De a harcosok megtámadták a Fritz szállítóját. Nem olyan erősen páncélozott és sebezhetőbb.
  Mezítlábas, félmeztelen lányok tüzet nyitottak a nácikra. Az ütközés után a szállító kigyulladt. Aztán a harcosok kiütöttek egy másik transzportot. Füstölni és megrepedt. A harmadik páncélozott szállító megpróbált távozni. De Natasha kiütötte egy elfogott gránátvetővel. Ezt követően elkészült egy kis mastodon.
  A harcosok ezután elkezdték szedni a trófeákat. Oksana mosolyogva mutatott az áramvonalas gránátra:
  - Német változat!
  Victoria a fogát kitárva kiáltott fel:
  - És nézed a négereket!
  Valóban, a halottak között voltak feketék, indiánok és arabok! Csak néhány fehér ember van. A harcosok elvették a fegyvereket a halottaktól. A zsebüket is feltúrták, pénzt keresve. Papírokban és fémpénzekben is voltak német márkák.
  Eddig a márka maradt a legerősebb fizetőeszköz a földön. És még Afrika meghódítása után is arany háttérrel.
  A harcosok csupasz, cizellált lábukat csapkodva kirabolták a holttesteket. És megrakva fegyverekkel.
  Aztán visszamentünk az erdőbe. Stalenida megkérdezte a négytől:
  - Nos, hogyan? Mentél?
  Victoria kifújta a mellkasát, és büszkén válaszolt:
  - Igen, futottunk egy kicsit, de semmi különös...
  Sztálinida ezt javasolta:
  - Talán újra szétválhatunk, és elindulhatunk kelet felé?
  Natasha szerényen azt javasolta:
  - És ha létrehoz egy partizánkülönítményt?
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Nem... Parancs van, hogy visszavonuljunk, a frontvonal mögé. Egyébként mit tudsz a harcok menetéről?
  Veronika sóhajtva válaszolt:
  - Eddig semmi... Nincs rádiónk, nincs...
  Sztalenida közbeszólt, és komolyan mondta:
  - A háború hosszú és kemény lesz. Talán nem mindenki fogja tudni túlélni. Ebben az esetben kellene...
  Veronikának volt bátorsága félbeszakítani:
  - Emlékszel Istenre?
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Kommunista vagyok és ateista... És még a népi bölcsesség is azt mondja: bízz Istenben, és ne hibázz magad!
  Victoria felsikkantott:
  - Ez a lány egy vallási kábítószer hatása alá került. És én így gondolom: hogy Isten csak egy illúzió, de ez nagyon káros illúzió, megbéklyózza az elmét!
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Tartsd tiszteletben valaki más hitét Vic... Általában persze a hívőknek kell bizonyítaniuk, hogy van Isten!
  Natasha dühösen taposott mezítláb, és így válaszolt:
  - És mit kell itt bizonyítani! Ha Isten elismeri, hogy a fasiszták elfoglalták szinte az egész világot, akkor milyen isten ez!
  Victoria keményen morogta.
  - Nos, bizonyítsd be Vera Isten létezését. Kivéve azt a zsíros érvelést, hogy mindennek első okának kell lennie!
  Veronica megfeszítette a homlokát, megdörzsölte csupasz, enyhén vérfoltos talpát a fűben, és kiadta:
  - Nos, megmagyarázni, hogy nem volt élet, de kialakult, és még egy férfi is megjelent?
  Steelenida halkan mondta:
  - Az evolúció elmélete... Minden az egyszerűtől a bonyolultabb és tökéletesebb felé halad. Ezt pedig a geológiai rétegek megléte bizonyítja. - Egy fiatal nő csupasz lábujjával végigfutott a füvön, és csipogott. - Itt például különböző geológiai korszakok vannak, és ezt a kövületek alapján ítélik meg.
  Veronica vállat vont.
  "Nem vagyok a kreókizmus szakértője. És a Szovjetunióban nem találsz ilyen könyveket. De vannak olyan munkák külföldön, ahol bebizonyosodik, hogy valójában a tudomány nem mond ellent a vallásnak. És összefoglalta a Biblia tanulmányozásának tudományos alapjait. Főleg a bibliai próféciákról!
  Victoria kuncogott, és megjegyezte:
  - Ezek a próféciák visszamenőleg születnek. A Bibliának és az Ószövetségnek nincs régebbi kézirata, mint az i.sz. X. században. Tehát nincs mód a próféciák bizonyítására!
  Natasha erőteljesen megerősítette:
  - Határozottan... No Faith, a hited elsősorban a vakhiten és...
  Victoria készségesen javasolta:
  - Félelem a halál előtt! Amit bármelyik vallás spekulál!
  Veronica megvonta a vállát, és így válaszolt:
  Miért nem félnek az ateisták a haláltól? És hogy van még reményük?
  Victoria mezítláb rácsapott egy gallyra, eltörte, és azt javasolta:
  - Nos, például hihetünk a tudomány erejével való feltámadásban. És ez is szuper!
  Natasha a szemét forgatta, és álmodozva így szólt:
  - Ez az! Képzelj el egy kommunista jövőt. Pénz nincs benne, de rengeteg ingyen áru. Beleértve a motorkerékpárokat is, amelyekkel az űrbe repülhetsz. És minden termék - sütemények, fagylalt, ananász, mogyorófajd és így tovább - szintetikusan termesztik. Mindenhol robotok. Az emberek csak napi két órát dolgoznak, és utána csak parancsokat adnak a mechanizmusoknak. És egy nap alatt.
  A lányok beszélgettek, sétáltak, mezítláb mértek mindent. Különféle géppuskákkal és páncélökkel vannak megrakva. Egy tucat szépség.
  Natasha pedig folyton azt mondta:
  - És a leggazdagabb szórakoztatóipar. Csak öröm. Például színes tévéket, és azonnal megnéz egy tucat rajzfilmet. És sok látnivaló. Nyerőgépek, számítógépes játékok, különféle robotok... És még stratégiák is. Például, ha Sztálinként játszol, és legyőzöd Hitlert. Még akkor is, ha megvan benne az egész világ lehetősége...
  Victoria álmodozva folytatta Natasha számára:
  És a házak olyan szépek. Mindegyikhez tartozik egy szökőkúttal ellátott nyaraló és egy kert. És ha nincs elég hely az embereknek a Földön, akkor a Vénuszt, a Holdat, a Marsot és más bolygókat lakják. Konkrétan szuperluminális sebességű űrhajókat, vagy akár nulla átmeneti buszokat hoztak létre. Ilyenkor felszállsz a buszra, és a világűrbe, vagy akár egy másik világba szállítanak. Így köszönnek a kentaurok vagy a mesés manók. - A lány a tenyerébe fogott egy szitakötőt, a füléhez vitte, és hallgatva tovább beszélt. - És például a géntechnológia csodái. Nincs öregség. Minden férfi nem néz ki húsznál idősebbnek, csakúgy, mint a lányok. Minden egészséges és izmos, kellemes, friss illatokkal. A lányok mindig egészségesek, menstruáció nélkül. Lehetséges, hogy nem kell majd szülni a gyerekeket, kiberméhekben fognak felnőni.
  Natasha mosolyogva támogatta ezt:
  - És megjelennek a fák, amelyeken édességek, fagylalt, nyalókák, sütemények - úgy nőnek, mint a gyümölcsök. És egy csepp zsír nélkül fogyaszthatók. És mindenki boldog lesz, ha új autói vannak, amelyekkel repülhet. És egy másik kontinensre és a Marsra, sőt egy szomszédos galaxisra is!
  Steele ezt javasolta:
  - És akkor az emberek mások lesznek, szuperképességekkel. Ez természetesen plusz lesz. És a halottak feltámadnak, és nem fognak emlékezni arra, hogy valaha valaki hitt a bibliai mesékben!
  Victoria mezítláb zúzott egy légyölő galócát, és felmordult:
  - Igen, biztosan így van! Nos, tényleg, mit ígér a Biblia? Egyáltalán a dobhoz, vagy inkább az orgona hangjaihoz állunk sorba? És nem is lesz hús!
  Veronica széttárta a kezét, és megjegyezte:
  - Mi a tudatosságod? De a Szentírásban a jutalom egyáltalán nincs határozottan kimondva. És a dobra építkezünk, ez csak spekuláció!
  Victoria kuncogott, és kinyújtotta a nyelvét. Miután megjegyezte:
  - Hát igen... És mi lesz ott? Valami bűn nélkül? És mi van a szabad akarattal, hogyan anélkül?!
  Veronica halkan, kissé összehúzott szemmel válaszolt:
  - A szabad akarat megmarad, de bűn nem lesz. - A lány mezítláb dörzsölte a mohát és folytatta. - Lehetővé válik, mert az emberek utálni fogják a bűnt. Nem minden ember, hanem a megváltott igazak. Ez azt jelenti, hogy ha a Sátánt és az irritáló tényezőket eltávolítják, a bűn elveszti vonzerejét és csökkenti az idézőjeleket.
  Victoria füttyentett, csupasz, kerek sarkát egy nyírfa törzsébe mozgatta. És halkan így szólt:
  - És hogy lehet gyűlölni a bűnt, ha annyi örömet okoz. Itt például férfiakkal, főleg fiatalokkal. Amikor rád mancsolnak, amikor csiklandoznak, amikor masszírozzák a sarkadat. Hiszen nagy öröm érezni az izmos testek érintését. És azt mondod, hogy ez bűn!
  Veronica dühösen morogta:
  - És erkölcstelen különböző férfiakkal szexelni!
  Steelenida dühösen megjegyezte:
  - Hogy őszinte legyek, én sem vagyok puritán, de... Mégis van egy kommunista erkölcsi kódex, és azt meg kell próbálni betartani. És ne feküdj le mindenki alá, aki int!
  Victoria merészen válaszolt:
  - Szeretek aktív lenni. És én magam is szeretek férfiakat keresni és vonzani. Aztán szeretkezz velük úgy, ahogy szeretnéd. Hát nem kedves. Nos, miért legyünk szerények, ahelyett, hogy magunkat kereteznénk a hímjeinket!
  Sztálin hidegen megjegyezte:
  - A te megjelenéseddel ez nem nehéz! De végül is, és ölni, akkor sok!
  Victoria megpróbálta egy kicsit elterelni a beszélgetést:
  - Mindenesetre önök sokkal jobban ismerik a kommunista jövőt, szabad és bölcs emberek, mint Isten uralma, a fasizmus diadalmenetének engedélyezése, vagy az emberiség özönvízbe fulladása. - A tüzes ördög jobb lábának csupasz lábujjaival szétzúzta a gombagombát, és folytatta. - Én személy szerint nem szeretek egy zsarnok birodalmában élni, aki népének nevezi a zsidókat, és hogy kiderül, a többiek idegenek?!
  Steelenida komolyan válaszolt:
  - Sokáig lehet vitatkozni a magasabb elméről, de a Bibliában... Logikus, hogy Isteni kinyilatkoztatásnak tekintjük?
  Victoria magabiztosan válaszolt:
  - Természetesen nem! Az Ószövetség kegyetlensége, az Újszövetség indokolatlan pacifizmusa - kiváltságok egy népnek tulajdonítása... Hát nem abszurd?
  Veronica bosszúsan csupasz ujjaival ütött a csonkba. Fájdalmasan elfintorodott, és így válaszolt:
  - Tehát végül is Pál azt mondja: A mi tanításunk buktató a zsidóknak, őrület a barbároknak! Egy bűnös elme ezt nem értheti meg!
  Victoria kuncogott, és folyékony hangon így szólt:
  - Oroszországot nem lehet érteni,
  Közönséges arshinnel nem mérhető...
  Különleges alakja van -
  Csak Oroszországban lehet hinni!
  Steelenida szigorúan felvonta a szemöldökét, és megjegyezte:
  - És itt Oroszország a kereszténység előtt. Emberek milliói, százmilliói hittek Istenben. Voltak köztük kiemelkedő elmék is. Mint például Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... És megvolt a maguk oka, hogy higgyenek. Mi viszont az illúziók ellen vagyunk! - A fiatal nő csupasz, erős lábával megkocogtatta egy lehullott ágat, eltörte és folytatta. - Mi a tudományos ateizmus hívei vagyunk, és hisszük, hogy mindenki a maga boldogságának kovácsa! És hogy nem kell azt hinni, hogy eljön a jó Jézus bácsi és mindenkit felépít, megoldja minden problémánkat! Ennek a bolygónak tudományos kezelésre és az űrbe való terjeszkedésre van szüksége! És ne adj bele mindenféle reményt a mennyei helyekre vagy a háremekre!
  Victoria kuncogott és felmordult:
  - És nem utasítanám el a hím háremet!
  Steelenida szigorúan megjegyezte:
  - Nos, te vörös hajú és engedékeny... Ki nevelt fel?
  Victoria viccesen válaszolt:
  -Amikor apa Carlo, és amikor egyáltalán senki!
  Sztalenida öklével leütötte a légyot, és felszisszent:
  - Látható... Ha nincs Isten, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy vulgárisnak és elszántnak kell lenni!
  Victoria őszintén válaszolt:
  - Tetszik! Érted így!
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - A kommunizmus a két nem egyenlőségét hirdette. Ez pedig a nő jogát jelenti, hogy maga keressen férfit. Például szerintem teljesen normális, ha olyan pasit választasz, aki tetszik! - A lány mezítláb ütött a kukacgombára és folytatta. - És teljesen normális, hogy több pasit szeretsz egyszerre. Hiszen különbözőek és mindegyik másképp simogat, ami nagyon jó!
  Veronica halkan suttogta:
  - A pokolban fogsz égni az ilyen beszédekért és tettekért!
  Steelenida elvigyorodott, és megjegyezte:
  - A kommunizmus erkölcse nem kevésbé szigorú, mint a keresztényé. És ha így viselkedik, akkor... Szerintem nem fog tetszeni! Mindannyian nem vagyunk... bordélyház!
  Victoria komolyan megjegyezte:
  - Miért kell képmutatást tenyészteni? Ez a kereszténység különféle korlátozásokat állított a nőkre. Beleértve, mint például a tilalom, hogy szeressünk egynél több férjet. - A vörös hajú ördög dühösen mezítláb ütött a dudorba, feljebb dobta. És folytatta. - A kommunizmus pedig azt hirdette, hogy nincs Isten! És ez azt jelenti, hogy minden megengedett! És mi, nők, szabad madarak lehetünk a szerelem keresésében. Válassza ki azokat a férfiakat, akik sokkal több örömet okoznak. És ez a lényeg!
  Stalenida megrázta a vörös hajú mutatóujjával:
  - A komcsinak nem ez a fő dolga! Általában véve a legfontosabb a Haza és Lenin ügyének szolgálata. És nem a test örömének keresése! Ezt meg kell értened!
  Victoria felháborodottan válaszolt:
  - Vadállat és ágy vagyok a csatában! Szóval nekem ne panaszkodj!
  A vörös hajú ördög felszisszent:
  - Szuper lány vagyok!
  Veronica bátortalanul hozzátette:
  - A kommunizmus és a kereszténység erkölcse egy: aki nem dolgozik, az nem is létezik!
  Victoria megmutatta a Biblia ismeretét:
  - És Jézus azt mondta: ne törődj a mindennapi kenyereddel... Légy olyan, mint az erdő madarai.
  Stalenida agresszíven megjegyezte:
  -A kommunizmus nagyrészt a keresztény értékek tagadására született. És bizonyos párhuzamok nagyon is lehetségesek. Tehát a náciknak is van vörös zászlójuk, mint a miénk!
  Victoria mezítláb szétzúzta a légyölő galócát, csupasz, kerek sarkát a mohához dörzsölte, és hozzátette:
  - A Harmadik Birodalomban nagy a magántőke adója, és az állami tulajdon nagy százaléka. Részben szocializmusuk van, de kiváltságok a németeknek! - A lány leharapott egy levelet egy nyírfáról, és kuncogott, tette hozzá. - Általában a vallásról van egy vicces dalom. Akarod, hogy megtegyem?
  Sztalenida készségesen bólintott fényes fejével, csupasz, kecses lábával ledöntött egy korhadt ágat, és csicseregte:
  - Énekelj egy virágot, ne szégyelld!
  Victoria pedig lelkesen énekelt;
  Mit értett az Úr?
  Ő, aki rettenetes távolságban él...
  Amikor kiadták a parancsot a munkára,
  Hogy ne maradjunk álomban.
  
  Bár csodálatos királyi öltözék,
  De nincs fukarabb ember....
  A szegénység pontból lő -
  Szenvedő világunk epikus!
  
  És ez nem Ádám hibája
  Egy egyszerű szovjet, orosz srác...
  Meztelenül jártam, szégyent nem rejtve,
  Mint egy proletár a cárizmus alatt!
  
  Isten adott neki enni - határt,
  Legelő a villák ismerete nélkül...
  És ha többet akar, akkor megverik!
  És igyál a tenyereddel, palackok nélkül.
  
  Ádám ilyen sorsra jutott,
  Valami hátborzongató, unalmas paradicsomban!
  De a kígyó szárnyakon repült,
  Megértette: az ember szenved ...
  
  Van mód kijutni a sűrűből,
  Építs várost, adj utódokat!
  Hogy ne bolyongjon a ligetben,
  Néha hamisságra van szükséged!
  
  Elloptam a varázskulcsot a paradicsomból,
  Kilépni az Eden rutinból...
  Ott talál egy lány álmait
  Legalább elpusztulhatsz az alvilágban!
  
  Igen, természetesen van kockázat, fiú,
  Ez a bolygó nem ajándék...
  De ismerni fogod a lelkiismeretet, a becsületet,
  És megtalálja, ismerje meg a párját!
  
  Ádám megkapta ezt a kulcsot
  Kinyitotta a kapukat, és elhagyta a paradicsomot.
  A bűnös sok erőt költött,
  Nagy hegyek kövein lépkedni...
  
  Itt újra meglátja a kaput...
  És ismét megjelent a szárnyas kígyó...
  Azt mondta: jó sátán vagyok...
  A retesz magától kinyílt...
  
  Ádám belépett és látja...
  Egy ilyen festett csoda...
  Meztelen leány a domb mögött,
  Egy terc porcelán arany edény.
  
  De milyen jó
  Ádám, a fiú nem tudott ellenállni!
  És csókolja meg a száját
  Édesebb, mint a méz!
  
  
  Azt válaszolta neki -
  A viharos eksztázisban lévő testek összeolvadtak...
  Nem, ne átkozd a Sátánt -
  A fiúk megjelentek a bűnben!
  
  Isten kiűzte őket a paradicsomból, de...
  A bolygó lett az otthonuk.
  Bár az embereknek egy napjuk van,
  De az utódok ezrei lettek!
  
  Igen, nagyon nehéz volt
  Árvizek, aszályok és telek.
  De az elme egy erős evező,
  Az ember erős teremtmény lett!
  
  Hogyan repülhet egy angyal
  Hogyan pusztítják el a démonhegyek a megkönnyebbülést!
  Hozz létre egy utat, ahol az ösvény van -
  Elérheti a szárazföld bármely pontját.
  
  És térre van szüksége -
  Képesek leszünk hódítani is.
  Tehát a mi bűnünk nem egy ítélet,
  Nem, ne beszélj pop hülyeségeket!
  
  Ne légy bűn - nincs haladás,
  A gondolatok mozgást generálnak!
  Egy válasz a prédikációra:
  Nem kell nekünk valaki más paradicsoma!
  A lányok kórusban tapsoltak. Meg kell jegyezni, hogy Victoria hangja erős, telt hangzású, nagyon kellemes. A harcosokat pedig őszintén lenyűgözte ez a vers.
  Steelenida mosolyogva javasolta:
  - Ha lesz időd, előadod ezt a dalt a stadionban!
  Victoria egyetértően bólintott, és azt javasolta:
  - És egyúttal jóváhagyjuk a díjat!
  A vörös hajú lány kuncogott, és a kezén akart járni. De túl sok fegyvere van.
  A lányok már eleget sétáltak, és fáradtak voltak. Leült ebédelni. Trófeás konzervet és pörköltet nyitottak. Erőteljesen szerzett pofák. A harcosok mind fiatalok, egészségesek, izmosak.
  Natasha mosolyogva jegyezte meg:
  "Azok között, akiket megöltünk, szinte mindegyik külföldi. A németek idegen sereget vetnek ellenünk!
  Victoria nem a helyén énekelte:
  - És a seregünk a bal oldalon, és a mi hadseregünk a jobb oldalon ... Jó nekünk, ha egy itallal harcolunk!
  Stalenida szigorúan a vörös hajúra nézett, és megjegyezte:
  - Játékos lány vagy... Feleségül kell vennünk!
  Victoria megrázta a fejét.
  - Miért férj? Jobb, ha van egy tucat szeretője!
  Natasha nevetett, és megjegyezte:
  - Nem érdekes egy emberrel sokáig kommunikálni - ez zavar! Jobb, ha más fiúk vannak!
  Oksana azt javasolta:
  - Talán legközelebb német foglyot ejtünk... És kinevetjük!
  Steelenida kuncogott, és megjegyezte:
  - Hát ti lányok találékonyak vagytok... És nekünk nem ártana megragadni a nyelvet!
  Natasha vadul tátva a fogát, és így szólt:
  - Muzsik, muzsik... Nagyon-nagyon rosszak vagytok, a mi muzsikjaink! Srácok! Srácok! Férfiainkat meg fogják verni a lányok!
  A lányok nevetésben törtek ki... Ittak egy keveset a hígított alkoholos lombikból. Pár szépség még horkolt is.
  De Stalenida felmordult:
  - Mászik! Aki alszik, megöljük!
  A lányok felugrottak és madzagokba nyúltak. Fegyvereiket zörgették és fogukat villantották. Pompás szépségek. És kacsint a zafírszemükkel. Legalább egy kicsit akarnak, de trükközni. Ülj lóra.
  És így menetelj újra, és taposd mezítláb. Bár a lányok nagyon csinosak. Annyi szépségük van. És izmos, erős lánytestek.
  Natasha sétálva észrevette:
  - Amíg nem oldjuk meg a náci tankok problémáját, addig nincs mit kezdenünk a Führer katonákkal!
  Victoria kifejtette:
  - Azt akartad mondani, hogy nem katonák, hanem gépek! És általában nincs selejt ellen vétel, ha nincs más selejt!
  És a vörös hajú ördög mezítláb kopogott egy régen korhadt csonkon. Szemét- és porfelhőt emelt.
  Veronica alázatosan kotyogott:
  - Isten minden akarata!
  Sztalenida dühösen mondta, és csupasz sarkával a macskakőbe csapott:
  - Nem! Minden a mi bolsevik akaratunk lesz!
  És a szeme szó szerint szikrázott a haragtól!
  Victoria keményen megjegyezte:
  - A hitleristák felesleges szertartások nélkül kiirtják a zsidókat. Miért nem állt ki Isten a népe mellett?
  Veronica lomhán válaszolt:
  - Bűnök...
  Victoria mezítláb taposva énekelte:
  - Ó, bűnök, bűnök... Ne vétkezz kecskében! Ne vétkezz kecske! Le fogja verni a szőlőt! A fehér sörényű szőlő verni fog!
  A vörös hajú szépség pedig csupasz ujjaival elkapta a pillangót, és felemelte a lábát, megmutatva barátainak.
  - Ezek a csodák történnek erdeinkben!
  Veronika szellemesen mosolyogva válaszolt:
  - Látod, milyen gyönyörűség... És azt mondod, hogy ez nem Isten teremtménye!
  Victoria ugatott:
  -A vallás a nép ópiuma! A pillangó pedig gyönyörű, hogy jobban álcázza magát virágnak!
  Steelenida dühösen megjegyezte:
  - Talán elég a vallásról? Jobb, ha Vera mondja meg, hogyan fog viselkedni, ha titkosszolgálatra küldik?
  Veronica megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Alázatos leszek!
  Natasha mondani akart valamit, de a lány hangot csapott rá. Repülőgép rohamosztagosok rohantak el mellette. Sok acél és nagyon ragadozó kinézetű keselyű. Dúdoltak és fújták a gőzt. Sok a fegyver, és a németek nagyon agresszíven lőnek.
  Steeleed megrendelte:
  - Álcázni!
  . 7. FEJEZET
  Elizaveta Petrova, a határmenti csapatok fiatal hadnagya elképedt. Két hónapja keringtek a pletykák a háború esetleges kitöréséről. De mindazonáltal valahogy nem hittem el... Okos lány lévén Erzsébet nem osztotta a hivatalos doktrína hivalkodó vis maiorát - hogy a Vörös Hadsereg mindennél erősebb. Nagybátyja a finn háborúban harcolt, megsebesült, és nagyon szenvedélyesen beszélt a háború menetéről.
  - A tankjaink lassan úgy folytak, mint a kocsonya a serpenyőből. Félelmetes QMS haladt előre, két szájkosárral, egyenként hatvan tonnával. Egyfajta kos a védelem megtörésére. És hogy dübörögnek! A mennydörgés olyan, mint az egér csikorgása a bika ordításához képest. A hernyók alatt pedig kátyúk vannak. Néhány napja olvadás volt, a fekete földet jégkéreg borította. A tankok egyre lassabban haladnak, a lovasság utoléri őket. Több ezer lovas, vissza kell tartani őket, hogy ne előzzék meg a tankokat. Előtte pedig a finnek aknákat raktak le és olajhordókat temettek el. Sok tankunk égett, mint a gyertya. Szörnyű látvány, különösen a korai sarki éjszakában, benzin és olaj ömlött ki, keveredve olvadó vízzel. A lovak megijedtek és hevesen nyögtek, megégtek, és élő lavina zúdult a gyalogságra. A látvány egyszerűen szörnyű, a tankok nem tudtak sem megállni, sem megfordulni. Igen, és a parancs megtiltotta, hogy megálljunk.
  Ha csak előre megy - megtöri az ellenséget. A tankok pedig felrobbantak és égtek, a lovasság taposta a saját gyalogságát. Az offenzíva megfulladt, úgy tűnt, a csillagok lehullottak az égről.
  A bácsi vért köhögött és megállt. Kortyolt egy száz grammot, és folytatta.
  - Tehát felderítés nélkül, légi fedezet nélkül elárasztottuk. Egész télen és fél márciusban harcoltak, áttörték az erődítményeket, de kétszázezer katonánk soha nem fog örülni a győzelemnek. A fény örökre kihunyt számukra.
  A lány meglepetten kérdezte:
  - Tényleg ennyire?
  A bácsi bólintott.
  - Pontosan azt hiszem, senki sem tudja, de a holttesteket lépcsők vitték ki. Hátborzongató volt. Kénytelenek voltunk megrohamozni a védelmet, a finnek pedig lekaszálták sorainkat. Csak vad őrület.
  Elena dadogva megkérdezte:
  - És mi, nem vagyunk olyan erősek?
  A bácsi így válaszolt:
  - A harckocsi ereje nem a páncélban van, hanem a tanker fejében!
  A lány bólintott.
  - Csodálatos, hogy mondtad!
  Elizabeth sokáig emlékezett erre a beszélgetésre. Megkérdezte, milyen tankjaik vannak a németeknek és a finneknek. Finnországnak azonban egyáltalán nem volt harckocsija, kivéve egy tucat könnyű, háromtonnás tankettát. A német tankokat pedig, ó, nagybátyám ismerte, mesélte neki egy unokatestvére, aki a negyvenegyedikben ment Németországba. Általában a nácik akkori technikája nem volt lenyűgözve.
  - T-1 tartály, mindössze öt és fél tonnát nyom, sebessége 57 kilométer per óra. Golyóálló páncél, három géppuska. Nos, a gyalogság ellen megy, de a gép olyan gyenge.
  De nincs egyedül? - kérdezte aggódva a lány.
  - Vannak még T-2-esek, T-3-asok, T-4-esek és T-5-ösök is!
  Elizabeth elmosolyodott.
  - És melyikük a legerősebb?
  - T-5! Két 75 mm-es és 37 mm-es ágyúja, négy géppuskája van. Igen, ez egy jóképű tank, a németek "vérfarkasnak" hívják. - A bácsi széttárta a karját, szélmalomként lendítette őket.
  - És a sebesség? - Kíváncsi, kérdezte a lány!
  - Ötven kilométer az autópályán, általában elég. Általában a tank érdekes, áramvonalas toronnyal. A fasiszta tanképítés legjava. bácsi felsóhajtott. - Igaz, a mi T-28-asunk, és főleg a T-34-esünk nem rosszabb, tankjaink fegyverei pedig még erősebbek.
  A lány azt javasolta:
  - Mi van, ha új tankokat hozunk létre, hűtőt.
  A bácsi így válaszolt:
  - A KV-2-nél nincs menőbb, ilyen teljesítmény, de van még a KV-3, meg a KV-4, és főleg a KV-5. Az utolsó szörnyeteg százhúsz tonnát nyom, és hamarosan tömeggyártásba kerül. Ekkor csépelnek majd a németek, mint a köleslánc.
  A lány határozottan ásított:
  - Ha meg akarsz untatni egy lányt, beszélj a fegyverekről, de ha örökre távozni akarsz - beszélj a szovjet fegyverekről!
  A bácsi megsértődött:
  - Miért rossz a technikánk?!
  A lány viccelődött:
  - De a rajta lévő adatok titkosak. Azt mondják, hogy a harckocsifegyver kaliberének egyetlen említésére is lehet kifejezést kapni.
  A bácsi megrázta a fejét.
  - Nem igaz! Ilyen apróságért senkit nem zárnak be!
  A lány elfintorodott.
  - Hogy is mondjam! És ez nem történt meg.
  A bácsi megjegyezte:
  - Mesélek a T-34-ről, a fegyver kalibere 76 mm. És a páncél 52 mm-es, ha kíváncsi vagy.
  A lány megvetően felhorkant.
  - Szeretném látni ezt a csodát. Megmutatod?
  A bácsi vonakodva válaszolt:
  - Ha akarod, megmutatom! Vorosilov azonban csúfságnak nevezte ezt a tankot. Köszönet Kulik marsallnak, hogy ragaszkodott a megvalósításához. Igen, Sztálin személyesen értékelte ezt a tankot. A negyvenharmadik elejére száztizenkét harckocsihadosztályt terveznek felszerelni vele.
  A lány meglepődött:
  - Egy tank?
  - Nem! KV és T-80 is, viszont ez a tank könnyű, mármint T-80. Tényleg tud úszni!
  A lány meglepődött:
  - Úszni? Ez érdekes!
  - Háromezer-háromszáz kétéltű harckocsink van. - mondta büszkén a bácsi, majd suttogássá halkította a hangját. Ne mondd el senkinek, ez egy hatalmas titok. Ha dumálsz, rács mögé kerülhetsz. Nézd: semmi sem rövidíti meg az életet úgy, mint egy hosszú nyelv.
  Erzsébet azonnal elhallgatott: két napja meglehetősen kellemetlen történet történt jó barátjával. A következő történt. Színházi est volt, mindenki nagyon jól szórakozott, de persze ittak. Trombiták játszottak, lányok és fiúk táncoltak. Tehát Yashka Klopov, egy vidám fickó és egy vezető, mint mindig, tréfát akart játszani. Felrohantam a falhoz, ahol Sztálin portréja függött. Tetszetős teljes falú portré, világos, mozaikokkal kirakott. Sztálin fiatalnak tűnt, körülbelül harmincöt éves, nem több, jóképű. Még a homlok sem volt olyan alacsony és lejtős, mint az eredeti. Yashka szájharmonikán játszott, majd bedobta a terembe.
  - Ó, Yuli, Yuli, Yuli! Ez egy matuli dal!
  Aki gúnyosan kérdezte:
  - És miért énekelsz az édesanyádról, ha az apád áll előtted?
  Yashka kuncogott válaszul, és énekelte:
  - A korcs apámat kifosztották a faluban! Apám, a nép atyja, a szent Kremlben uralkodik!
  Mindenki nevetett, tapsoltak és fütyörésztek. Eközben Yashka kivett egy vonalzót az övéből, és kuncogva kijelentette:
  - Szeretném megmérni a nemzetek atyjának orrát!
  A közönség kórusban kérdezte:
  - Miért?
  Yashka, aki egy vonalzóval játszik, dorombolt:
  - Mert Sztálinnak nagy szíve van! A legnagyobb a világon! Tehát az orr legyen a legnagyobb!
  Válaszul barátságos nevetés és fütyülés:
  Yashka lábujjhegyen felállt, vonalzót tett, párszor megfordította. és nevetve azt mondta:
  - Ötvenhárom centiméter! Szuper! Tényleg a legnagyobb!
  Megint mindenki nevetett, ujjal mutogatott. Összességében az este jól sikerült. Elizabeth bosszúsan megrázta a fejét, elűzve az emlékeket. Yashkát hajnalban vitték el, a fekete tölcsér felé vezető úton bőrkabátos emberek ütőkkel és ököllel verték. Az egykoron fiatal, vidám arc véres rendetlenséggé változott. Erzsébet látta ezt, mert mindannyian külön felkerekedtek, hogy megnézzék a letartóztatást. Aztán a politikai tiszt beszélt, sokat ordibált és fenyegetőzött. További öt személyt a helyszínen elfogtak, senki sem mert ellenállni. Erzsébetnek ez eszébe jutott, buzgó szeretete megrendült a párt iránt.
  Azonban még most is, ha az ellenség Sztálinra tett kísérletet, habozás nélkül felajánlotta a mellét!
  A lány megkérdezte a nagybátyjától:
  - Franciaország erős ország?
  Válaszolt:
  - Igen erős! Nagy-Britanniával együtt ők irányítják a világ egyharmadát! A gyarmatokat figyelembe véve Franciaország lakossága nem alacsonyabb, mint a Szovjetunió.
  Elizabeth füttyentett.
  - És ekkora erő elveszett!
  A bácsi megvakarta a kopaszodó feje tetejét:
  - Igen, elvesztettem! Másfél hónap alatt négy európai nagyhatalom vereséget szenvedett! Még Napóleonnak és Nagy Sándornak sem volt olyan győzelme, mint Hitlernek.
  Elizabeth suttogva kérdezte:
  Milyen Hitler?
  A bácsi vállat vont.
  - Nem láttam őt! A portrékon maga látta őt. Azt mondják, átlagos magasságú, ideges, emberhúst eszik, főleg a nők melleit szereti levágni!
  Elizabeth megrázta a fejét.
  - Ne fütyülj! Hitler vegetáriánus!
  A bácsi nem értett egyet.
  - Lélekben tipikus kannibál! Rem megparancsolta a legjobb barátjának, hogy vágják ketté szögesdróttal. Miért ne egy húsevő szörnyeteg! Franciaország feladása után elrendelte a Párizsban és környékén élő százezer zsidó élve elégetését. Ennek eredményeként szörnyű bűz volt! Ráadásul a nácik még a kisgyermekeket sem kímélték. Az égetés után az SS dacosan a hamura vizelt! Azt mondják, hogy Hitler személyesen vesz részt a kínzásban és a kínzásban!
  Erzsébet megjegyezte:
  - A hóhértól kenyeret szedők uralkodója sót gyűjt a fenekére!
  A bácsi megrázta a fejét, cigarettát vett elő, szívott egyet. Nagyon érdekesen tudott dohányozni, füstgyűrűket fújt. Tekintete vidámabb lett:
  - Tudod mitől félek!
  A lány halkan válaszolt:
  - Szerintem semmi!
  Az apa bátyja ellenkezett, és rövidet fújt:
  - Csak a fagyos ember nem fél semmitől! Egy normális ember számára semmiképpen sem szégyen félelmet tapasztalni! Főleg, ha ő ésszerű, és nem annyira önmagáért, mint másokért.
  A lány határozottan bólintott.
  - Itt egyetértek!
  A bácsi abbahagyta a dohányzást, megrázta a fejét, mintha a nyakát nyújtaná:
  - Tudod, vannak pletykák, hogy a nácik új szörnyű fegyvert hoznak létre. Egy bomba, amely egész városokat képes mérgező porba törölni. És nem lesz menekvés előle.
  Elizabeth megvetően felhorkant:
  - Tipikus goebbelsi propagandablöff!
  A bácsi mélyet sóhajtott, akár egy rozmár a víz alatt:
  - Óh ne! Ez a tudomány! A fegyverek szerint a tudósok egészen valóságosak! Még egy nevet is kitalált - az atombombát! Szóval szerintem a legjobb nem megvárni, amíg egy ilyen szörnyű fegyver a nácik kezébe kerül, hanem először megtámadni Németországot!
  Erzsébet megborzongott, mint egy áramütéstől:
  - De becstelenség megszegni a békeszerződést. Megnemtámadási egyezményt kötöttünk Németországgal, baráti szerződést és határokat!
  A bácsi gúnyosan megjegyezte:
  - Tiszteletben tartották valaha a nácik a megállapodásokat? Emlékezzünk legalább Lengyelországra, vagy Belgiumra és Hollandiára! Hitler még ezt mondta: az őszinteség tipikus áldozat, a célszerűség oltárán!
  A lány lelkesen válaszolt:
  - Sztálin nem Hitler!
  A bácsi megtette, beleegyezett, de pont az ellenkezőjét ültette:
  - Persze, és ezért kell először lecsapni! A leszármazottak nem bocsátják meg neki a késést! A támadás megháromszorozza az erőt, a védekezés a felét!
  Elena megjegyezte:
  - A mi hadseregünk lesz a legtámadóbb a világon, ha az ellenség lecsap! Aztán még hangosabban megismételte. - De csak ha az ellenség lecsap!
  A bácsi ravaszul hunyorgott:
  - A pengével vágott fejet kerti fejnek nevezik, a megtorlás fürtjei sarjadnak belőle! Nem, szerintem Hitlernek már akkor is be kellett volna fejeznie, amikor hordái Párizsba rohantak.
  A lány mezítláb taposott (a csizma a közelben állt!), így válaszolt:
  - Talán igazad van!
  Elizabeth sokáig emlékezett erre a beszélgetésre. A náci csapatok - különösen Lengyelországban - koncentrációjáról szóló pletykák, a szovjet határ állandó német repülőgépek általi megsértése és a csapatok gyakori letartóztatásai ideges légkört keltettek. Ugyanakkor a politikai tisztek aktívan inspirálták: nem lesz háború! Ennek ellenére további erőket vontak fel a határra, főleg páncélosokat! Erzsébet először látta meg a legújabb KV-3 harckocsit, két fegyverrel és hetvenöt tonnás tömeggel. Kísérleti modell volt, amelyet - ahogy valaki suttogta - csatákban kellett volna kipróbálni. A lány azonban nem igazán szerette a tankot, mivel túl nehéz volt, alacsony manőverezőképességgel jellemezte, hidakat tört, a torony lassan forgott. Ráadásul a fegyverek nagy kalibere miatt a tűzsebesség is elszenvedett, és a pontosság is viszonylag alacsony volt! Ennek ellenére egy ilyen erős tank bizalmat keltett. A 850 lóerős dízelmotor borzasztóan dübörgött, vulkánkitörésnek tűnt, a német autók sokkal halkabbak. A lány szkeptikus pillantást vetett a szörnyre, és sarkon fordult...
  1945. június 22-i reggel szörnyű esemény volt, a fasizmus nagy erőit vetették a Szovjetunióra. Erzsébet azonban eleinte nem tapasztalt sokkot. Sőt, a bácsi szavai a nácik által gyártott atombombáról mélyen bevésődnek az emlékezetembe. Talán még jobb, Hitler most támadt, amikor a szuperfegyver megalkotása még messze van! Jobb összetörni egy tigrist, amikor még nem nőtt ki az agyara! Bár milyen Führer tigris, inkább sakál. De annál szomorúbb lesz a fasizmus vége!
  Erzsébetet felemelték az ágyban, gyorsan felöltözött, és csatlakozott a többi harcostársához és fegyvertestvéréhez.
  A nácik a fő csapást a bialystoki csoport hátára mérték. Az erős páncélozott és gépesített oszlopok két órán belül negyven kilométerre mélyültek. És szerencsére még az árkokat sem ásták túl óvatosan.
  Tüzérségi lövedékeket nem hoztak, a lányok puskával és gránáttal kénytelenek találkozni a nácikkal. Itt jelentek meg Hitler tankjai és páncélozott szállítói. E-50-esek haladtak előre, négy géppuskával és egy 105 milliméteres kaliberű ágyúval felfegyverkezve. Valamivel kisebbek, mint az E-50 Sh harckocsik, nagy robbanásveszélyes töredezett lövedékekkel és 150, 180 kaliberű ágyúkkal és 380 mm-es rakétavetővel.
  Mögöttük sebezhetőbb, de mégis áthatolhatatlan Panther-2-esek, 88 mm-es ágyúkkal.
  Elizabeth azonnal tehetetlennek érezte magát. Mit tehet, ha csak egy Moskin puskával és néhány gyalogsági gránáttal van felfegyverkezve? Német tankok géppuskatüzet öntenek a szovjet gyalogságra, lövedékek robbannak. Véres lányok és fiatal férfiak esnek a közelbe. Még egy szakálltalan fickónak letörték a lábát. Felsikolt, és Elizabeth felé nyújtja a kezét, amiből hiányoznak az ujjak. Ismét robbanások, a levegőben feltűnnek a német Messerek 262, majd az XE-183 sugárhajtású támadórepülőgépek. Távolról nem túl félelmetesek, és a legyekre hasonlítanak, de amikor közelebb repülnek, keselyűvé változnak.
  A német tankok egyre közelebb kerülnek, horogkeresztes kígyók lebegnek felettük. Ugyanakkor felcsendül egy grandiózus Wagner-szimfónia. Minden szokatlanul fenyegetőnek tűnik, mellesleg még a tankok sem túl nagyok, úgy festettek, hogy ragadozó állatokra hasonlítanak. Főleg a sok csupasz arc. Erzsébet állati iszonyatot érez, futni akar, elzsibbad a lába, de....
  Hogyan árulhat el és félhet egy orosz ember (és a fehéroroszok és az oroszok egy és ugyanaz a nép).
  Erzsébet gránátot dob. Erős karral messzire dob, és eltalálja az E-50-et. A tank egy pillanatra lefagy, és azonnal reagál. Fülsiketítő robbanás hallatszik, a lány a levegőbe kerül, és a sötétség hulláma borítja be a tudatát...
  Erzsébet úgy érezte, egy mély tóba zuhan - koromsötétben, és csak a magasban villogtak baljósan a csillagok égő szemei. Merülés közben egyre erősebb a mellkasra nehezedő nyomás, a fejben kalapácsok kopognak, és minden ütésük egyre fájdalmasabb és nehezebb lesz! Végül a teste megérinti az alját, a tarkója lehűl, a lány fel akar ugrani és nem tud mozdulni. Errefelé - ugyanakkor minden oldalról nyikorgás hallatszik, néhány apró lény susog. Elizabeth érzi, hogy szíve vadul ver a mellkasában. A nyulakhoz hasonló nagyságú és sokszínű, túlnyomórészt véres árnyalatú patkányokat nem dobják meg. Rohannak és tépni kezdenek. Elizabeth sikít, és... magához tér.
  Két német katona tapogatja a lányt, majd hirtelen felemeli a haját:
  - Schnel! Kelj fel kurva!
  Elizabeth feláll, megrázza. A lány elfordítja a fejét, nehéz. Azta! De úgy tűnik, minden sértetlen.
  A németek fogolyoszlopokat építenek, külön-külön férfiakból és nőkből. Elena még azon is meglepődött, hogy ilyen sokan megadták magukat. Néhány nő, több mint ötven, a sebesültek nem láthatók, úgy tűnik, hogy a nácik egyszerűen végeztek az ilyen emberekkel. A lányok fenekét lökdösve (majdnem minden katonanő fiatal és nemrégiben besorozott) továbbhajtottak. Elég meleg volt, néhány nőnek leszakadt a tunikája, és ingben "büszkélkedtek".
  Erzsébet megkérdezte Valentina Sinitsa kapitányt, akinek néhány lenyűgöző zúzódás volt az arcán:
  - No és ez most Valya?
  A kapitány, egy huszonnyolc éves, meglehetősen csinos, vörös hajú lány így válaszolt:
  - Nem baj, ha sötét az éjszaka, akkor elfutunk!
  Elizabeth megvizsgálta magát:
  - Azt hiszem, igen! A fogság nem a szovjet népé! Úgy tűnik, nincs sérülés, a töredékek megkönyörültek a testemen! Csak úgy zúg a fejemben.
  Valentina így válaszolt:
  Úgy tűnik, elképedtél! Brr! De magam sem értem, hogyan kerültem fogságba. A géppisztoly elakadt, és a többi lány feladta. Ennek eredményeként elkaptak, mint az utolsó bolondot!
  Elizabeth bólintott.
  - Igen, jól kezdődik a háború! Mielőtt még ideje lett volna megölni egy németet, fogságba esett. Vad horror! Mi van, ha nem tudunk elmenekülni?
  Valentina így válaszolt:
  - Tudod, hogy rendkívül szép vagy! Arany hajú, tökéletes alakkal. Nálad szebb lányt még nem láttam!
  Elizabeth leintette.
  - Miért kellenek nekem ezek a bókok! És te sem vagy pasi!
  A kapitány megjegyezte:
  - Egyszerűen megerőszakolhatnak!
  Elizabeth meghökkent.
  - Hogyan kell megerőszakolni?
  Valentina őszintén meglepődött:
  - Nem tudod?
  Elizabeth lehunyta a szemét.
  - Elméletileg persze tudom, de...
  Valentina a homlokát ráncolta.
  - Próbáltad már pasival?
  Elizabeth negatívan megrázta a fejét.
  - Természetesen nem! Általánosságban elmondható, hogy egy kommunistának nem szabad erkölcsileg bomlani és házasságon kívül szeretkeznie!
  Valentina vállat vont.
  - Hogy is mondjam! Szerintem ez mindenkinek személyes ügye! Ráadásul a férfiak mind különbözőek, és a maga módján örömet szerez tőlük. Itt nem olyan könnyű kitalálni, de a férj hamar unalmassá válik.
  Egy jobbra sétáló komszomol lány tiltakozott:
  - Az ember számára a spirituális kommunikáció a fő, és nem az állati ösztönök!
  Valentina feltartotta a hüvelykujját.
  - Ne beszéljünk illetlen témákról! Talán jobb lenne, ha a pártról és a kommunizmus építéséről beszélnénk!
  Erzsébet mondani akart valamit, ahogy a parancs következett - az oszlop álljon meg.
  Közvetlenül egy betonplatform előtt álltak, amelyre pár teherautó és egy személyautó hajtott fel. Ezzel egy időben megjelent egy újabb, üldözött nők oszlopa. A ruhákból ítélve civilek voltak.
  Egy elhízott német mászott ki egy khakiszínűre festett német autóból. Kellemetlen, csúnyán borotvált arca volt, hármas álla, vállán furcsa kétcsövű géppuska. De a sapka, amelyen az embléma - két villám - fénylett, egy SS-embert árult el. A fasiszta kijött a lányok elé, és törött oroszul parancsolta:
  - Szintet emelni! Figyelem!
  A lányok automatikusan kinyújtóztak, ez érintette a katonai kiképzést. Az egyik lány nagyon tétovázott, és a pápára simította.
  Az SS-tiszt elégedetten felmordult, a nő lábára nézett, és ráparancsolt:
  - Mindenki vegye le a csizmáját!
  A lányok összerezzentek, dübörgés söpört végig a sorokon. A kövér német kihívóan ásított, és kedvetlenül motyogta:
  Aki nem engedelmeskedik, azt felakasztják! - És akkor hirtelen egy félelmetes kiáltás. - Schnel! Schnel!
  A lányok elkezdték levenni a cipőjüket. Elizabeth érezte, hogy kezei automatikusan mozognak. Úgy tűnik, szokás szerint engedelmeskedik a fasiszta szörnyeknek. Levette az egyik csizmát, mezítláb érezte a beton járda kellemes melegét. Aztán a második, gondosan felhúzva új, nemrég kiadott bőrcsizmát (a ponyvacsizma csak a háború végén fog megjelenni). Sikolyok hallatszottak. Egy tizenhat évesnél nem idősebb lány kiugrott és felkiáltott:
  - Nem lövök ciciket! Legyen jobb, ha eltávolítom tőlem a halottakat!
  A német borov jelt adott, két magas SS-ember megragadta a lányt, és az előre előkészített akasztófához vonszolta.
  A hadifogolylányok felsóhajtottak, de senki sem mert ellenkezni, nyilván a fogság sokkhatása hatott rá.
  - Kapcsold be! - kiáltott egy kövér fasiszta. - Ne hagyd, hogy azonnal meghaljon! Az ördög tudni fogja, hogyan kell ellenállni.
  A fiatal lányról leszakadtak a ruhák, az SS-es még szivart is piszkált a szépség rózsaszín mellbimbójába. A lány felsikoltott és felkiáltott:
  - Emlékezz rám, a nevem Tanya! Halál a fasisztákra!
  Az SS tiszt üvöltött:
  - Tépd ki a nyelvét!
  Egy mordvai ugrott oda a lányhoz, kezében gyűrött koszos köténnyel és fogóval. Egy másik náci megszorította a lány arcát, és kinyitotta a száját. Megpróbált ellenállni. de az erők túlságosan egyenlőtlenek. A lány szájából ömlött a vér, ő maga is elvesztette az eszméletét a fájdalomtól. A fasiszta szörnyeteg kidobta kitépett nyelvét, és a csizmával taposta. A megereszkedett meztelen lányt a nácik gyorsan felakasztották egy éles hajókampóra. Erősen felkiáltott, és remegett, amitől a további fájdalom is megrázta. A nácik arcára a boldogság volt írva, a szadista elégedettség hihetetlen érzése, amikor bántja a saját fajtáját. Még akkor is, ha egy gyönyörű, szőke hajú lányról van szó. Itt a szadizmus szexuális elemmel keveredik.
  Erzsébet behunyta a szemét, hogy ne lásson ilyen önkényességet. Közben egy hadioszlop, civil nők közeledett feléjük. A nácik arra is kényszerítették őket, hogy vegyék le cipőjüket. A nőket fiatalon vették fel, egyikük sem nézett ki harmincöt vagy tizenhat évnél fiatalabbnak. Erős fehérorosz nők, többnyire szőke hajúak, kék szeműek, kellemes megjelenésűek, véres-tejesek.
  A kövér tiszt ismét ráparancsolt:
  - Vegye le a felsőruházatot!
  Elizabeth hirtelen elpirult, de mi van, ha a nácik teljesen meztelenül hagyják? És az ujjak már kigombolják a tunikát. A civil nők sírnak és nyögnek, mintha kivégeznék őket. Egyikük egy babát tart a kezében. A náci kikapja a kezéből. Az anya nő rohan, és egy szuronyral hasba szúrják. Elesik, remeg egy szívet tépő kiáltástól. Az SS-tiszt odarohan a babához, a lába alá dobja, és taposni kezd. És azt teszi, hogy ne haljon meg azonnal, eltörve a finom karokat és lábakat.
  Az anya üvölt, és az akasztófára vonszolják, hogy még élve horogra akasszanak. Útközben darabokra tépik a ruháikat, és puskatussal verik. Aztán a végére húzzák a megcsonkított nőt, közben vidáman nevetnek, mintha marihuánával kövezték volna meg.
  Elizabeth azt suttogta:
  - És van-e határa az atrocitásuknak! Ki szülte őket, nő vagy farkas!
  Valentina szenvedéllyel mondta:
  Soha nem bocsátunk meg és nem felejtünk! A nácik minden egyes szörnyűségükért bőségesen megfizetnek.
  Erzsébet így válaszolt:
  - Ez nem elég minden németországi nácinak.
  Valentina viccelődött:
  - Ami marad, akkor Japánba!
  A fő náci továbbra sem nyugodott meg, tompa szemében őrület égett, kis szája eltorzult:
  Most figyelmeztetlek! Németország területére visszük. Aki jól viselkedik, annak lesz jó helye, ennivalója, és a jövőben Nagy-Németország díszpolgára is. De ha valaki megszökik, minden szökevényért húsz túszt fogok elevenen elégetni. Értesz engem! - A gazember üvöltése felerősödött. - És most világosan látni fogja, mit jelent nem engedelmeskedni a Führernek.
  A nácik berohantak egy civil nőkből álló oszlopba, és kiválasztottak egy tucatnyit a legrondább külsejűek közül. Szerénytelenül a hajnál fogva rángatták és egy kupacba lökték őket. Ezt követően az SS-emberek szögesdróttal kezdték csavarni a nőket. Kétségbeesetten próbáltak menekülni. Válaszul a vállakon és a mellkason csikkeket kaptak (ami nem veszítette el az eszméletét).
  A kövér tiszt felnevetett.
  - Na, most egy fáklyát nekik! Hadd "élvezzék" a fájdalmat!
  És megint a fasiszta vadállatok idióta kuncogása. Három elfajzott fiziognómiájú SS-ember lehúzta a tankot a benzinről, és lecsavarta a fedelet. A távolság ellenére undorító üzemanyagszag érte el Elizabethet. Úgy tűnik, hogy szénhidrolízisből származó alacsony oktánszámú benzin volt. A számos felszereléshez a Führernek nem volt elegendő természetes olaja, még a Szovjetunió és a megszállt afrikai gyarmatok készleteit is figyelembe véve, így a Harmadik Birodalom fizikusai találékonyságot mutattak. Ennek a benzinnek volt egy sajátossága, a megszokotthoz képest alacsonyabb égési hőmérséklet, és az is, hogy már kilenc fok alatt fagyni kezdett. Idővel ez hatással lesz a háború menetére. Fém szögesdróttal csavart nők kétségbeesetten hadonásztak a kezükkel (akinek szabad volt), a nácik mosolyogva, nyelvüket mutogatva kiabáltak valamit németül.
  . 8. FEJEZET
  Az E-50 tank már sok találatot kapott. De a harcosok belefutottak egy egész hordó nitroglicerinbe. A tank felrobbant, amitől az összes görgőt teljesen lefújta. A harcosok pedig autó nélkül maradtak. Amíg egy másik tankot kerestek, a szépségek nagyon érdekes emlékekbe merültek a negyvenegyedik évről.
  Jaj, Gerda ilyen kellemes álma rövidnek bizonyult. Újra felkelni és gyakorolni. A lányok azonban nem gondoltak arra, hogy ezen komplexusba kezdjenek. Még dolgoztak is különös lelkesedéssel. Madeleine eközben úgy döntött, hogy némileg diverzifikálja a fizikai aktivitást, és a lányokat speciális kocsikra erősítették, amelyeken a tankok álltak. Az SS-század parancsnoka boldogan mondta:
  - Lányok, megtakarítjuk a kevés üzemanyagot, és kiképzünk benneteket. Új típusú terhelés, alkalmazott értékkel!
  Amikor a fürdőruhás lányok tankot húznak, és még izzadnak is a tűző napon, az klassz látvány. De a lányoknak mezítláb kell pihenniük a homokon és az éles köveken. Állj fel és ne add fel....
  Gerda nehezen kapott levegőt, és filozofikusan megjegyezte:
  - Természetesen kedves, de... Így hasonlítunk most az ókori Egyiptom rabszolgáira. Mi is húzzuk a legnagyobb terhet, de legalább nem vernek át minket ostorral!
  Charlotte beleegyezett.
  - Természetesen nem vernek, de ez nem könnyíti meg! Bár nem - ez csak a fitnesz súlyemeléssel kombinálva!
  Gerda megpróbálta más témára terelni a beszélgetést:
  - Mit gondol, ha Nagy Sándor nem hal meg ilyen fiatalon, elfoglalta volna Rómát, majd az egész világot?
  Charlotte kis szünet után válaszolt, és lerázta magáról az izzadságot:
  - Nehéz megmondani... Hiszen hadjáratot tervezett a renitens arabok ellen... De persze volt esélye! Bár örülnünk kell, hogy nem sikerült neki!
  - Miért?! - lepődött meg Gerda, és megigazította a vállát súroló pántot.
  Charlotte a fogát vigyorogva válaszolt:
  - Mert Hitlert ebben az esetben túl nehéz lenne felülmúlni. És így eltelik még kétezer év, és arra a kérdésre, hogy ki volt minden idők és népek legjobb és legnagyobb parancsnoka, egyértelmű válasz fog következni - a német Führer!
  Gerda erősebben csókolta a szíjat:
  - Igen, Adolf Hitler már túlszárnyalta Napóleont... Ez különösen nyilvánvaló lesz: ha Egyiptomot vesszük, Napóleon megbukott! És ott, egészen Indiáig .... De a legfontosabb persze a Nagy-Britanniában való leszállás...
  Charlotte határozottan megerősítette:
  - Ami Napóleonnak nem sikerült: belépjen Londonba, a Wehrmacht megteszi Adolf Hitler vezetésével! Csak érdekes, megkezdjük az oroszországi inváziót, előtte vagy utána?
  Gerda kétkedve mondta:
  - Azt hiszem, jobb, miután... Napóleon egyébként tönkretette az egész hadsereget Oroszországban. De nem vagyunk franciák. A békák nem túl tehetséges harcosok!
  A hatalmas szőke, magával húzva a szíjat, beszélgetésbe kezdett. Hangja nagyon halknak tűnt, mint egy férfié, bár az alak nőies és vonzó volt:
  - Igen, a franciák kissé gyávák, de a technikájuk korántsem rossz. Láttam, ahogy a Ziz-35 büntetlenül áthatolt a német T-4-esek páncélján. Még a felszerelésünket is szégyelltem... A britek "Matildái" is. Egy gránát el tudja törni a hernyókat, de áttöri a páncélzatot... 88 milliméteres fegyverek vitték el, de nagyon kevés van belőlük. Már csak a sínek eltalálása és a mozgásképtelenség marad ... Általában véve a britek is erősek a repülésben ...
  Gerda itt megborzongott, és a hőség ellenére hidegrázást érzett:
  - Hogy megtaláljanak minket a sivatagban, és bombákat dobjanak a tankokra!
  A szőke nő-hős vigasztalta:
  - Csak tapasztalt ászokkal rendelkező búvárbombázók tudnak igazán bejutni a tankba. Tehát kicsi annak a valószínűsége, hogy belebotlunk. Emellett hiszek a szerencsénkben.
  Fájdalmas szünet következett. Minden kocsihoz egy-egy tankkal egy tucat farkaslányt szereltek fel. Két kis oszlopban mozogtak, olyan cserzett, izmos lányok... Milyen szép volt... És a dűnék rózsaszínűnek tűntek a nap színében. Csodálatos táj....
  Nem messze a lányoktól Dess SS ezredes tucatnyi arab sofőrrel és két nagy gengszterrel haladt a sivatagban. A kalauz fiú lábát felgyújtották, és kegyesen szamárra ültették. Dass ezredes undorodva ráncolta a szemöldökét, mert a vízhiány miatt a nomád sofőrök mosdatlanok voltak, és rossz szagúak voltak. A nap pedig még az afrikai partvidék mércéjéhez mérten is forrónak bizonyult, mivel a szél a pokol leheletét hozta a Szaharából. Szóval izzadnom kellett. Az út hosszúnak tűnt. Dess teljesen idiótának érezte magát. Néhány napot veszíthet egy fiú miatt, aki három dobozból fekszik. És fegyelmi szankciót is kap, mert hiányzott... Igaz, a német csapatok nem terveznek támadást a következő napokban, sőt itt, a líbiai és tunéziai határon is elég mély a hátország. Nos, a távolmaradás okát mindig lehet gondolni... De ez akkor is hazárdjáték, és... Nincs erősebb kapzsiság, mint az ész érvei.
  Dess egy tevén lovagol az árnyékban, és alacsony alkoholtartalmú datolyát iszik. Bár lehet, hogy ez az ital erősebb, mint a pálinka, de ebben a melegben öngyilkos. Körülötte érdektelen a táj, és a több hónapos szolgálat már unalmassá vált. Dess azt próbálja elképzelni, mekkora kincset birtokolhat egy sejk... Tunézia Algéria mellett található, és ott gyakran kalózok rejtettek kincset. Nos, a kalózok, vagy inkább a török szultán szolgálatában álló magánember gyakran maguk a sejkek voltak. Ezen kívül Tunéziában vannak aranybányák, és smaragdokat is bányásztak. Igaz, a franciák megjelenésével a smaragd kitermelése kihalt... Miért? A brit monopólium, az indiai smaragd árának leszállítására való hajlandóság miatt, ami Franciaország gyarmatain a fejlődés megfagyására kényszerítette. Az aranyat pedig többnyire könnyű helyeken bányászták, és lusták voltak mély bányákat ásni... Dess úgy gondolta, hogy végül is a franciák valószínűleg Európa leglustább és legfrivolabb nemzete. Bár nem mondható, hogy rossz harcosok lennének... Bonaparte Napóleon például meghódította Európát, ezt pedig haszontalan katonákkal nem lehet elérni. És tényleg, mi volt Napóleon zseniális? Egyszerű taktika, gyors átállás, ütés minden erejével, oldalról megkerülve és hátulra menni... Ha Nagy Frigyes a legújabb és leghatékonyabb lineáris taktikát fejlesztette ki, akkor Napóleon egyszerűen Nagy Sándort utánozta. .. Igen, az ilyen taktika meghozta a sikert, de intézd el, hogy Macedon vagy Napóleon gyorsan mozgó csapatai ki kerüljön lesből, vagy zúzzák le és öljék meg őket menet közben. Végül Waterloonál Blucher és Wellington elkapta Bonaparte kockázatos manőverét. Olyan, mint egy rövid ütés egy szélesen lendülő boxerrel találkozni. Napóleon pedig kiütött... Az orosz csapatok egyébként nem csatában győzték le Bonapartét, hanem az általános fagy, járványok és partizánok segítségével bevették.
  Mit gondol Hitlerről? Eleinte persze voltak olyan gondolatok, hogy a Führer csak egy tizedes és egy felkapott, egy volt cipész fia... Az elnökválasztáson inkább a régi Hindenburgot választotta, bár megértette, hogy egy nyolcvanéves férfi egyszerűen nem tud fizikailag megbirkózni a diktátor feladataival! De Hitler nem szerette a szegényeket - az alsó őslakosokat! De aztán, amikor Adolfot birodalmi kancellárrá nevezték ki, mégis a nemzetiszocialistákra adta a voksát, mert nem maradt más szilárd jobboldali erő. Igen, a rohamosztagosok, sőt, az egész hadsereg lenyűgözte. De kétséges volt, hogy Hitler megtartja a hatalmat, különösen egy válság, egy szörnyű válság idején, hogy Németország nem fog teljesen összeomlani.
  De Hitler a kezdetektől fogva hozzálátott a rend kemény helyreállításához, betiltotta a kommunistákat, majd más pártokat. Szétszórták a szakszervezeteket, helyükre munkaügyi frontot állítottak. Igazi diktátor lett, egypártrendszerrel. És felemelte a gazdaságot, újra felszerelte a hadsereget. Dess azonban mégsem értett egyet mindennel, amit a Führer tett. Például miért kell ekkora forrásokat fordítani a programra: "Dolgozz az örömön keresztül!" és a dolgozókat nyaralni Norvégiába, Franciaországba, sőt a Kanári-szigetekre is elvinni. Nem lenne jobb néhány extra tankgyárat vagy repülőgépgyártó vállalatot építeni ebből a pénzből? Vagy vegyük a Volkswagen projektet, egy népautót - hány tankot lehetne építeni... Általában Hitler megpróbált két székre ülni, emelni az életszínvonalat és modernizálni a hadsereget. Ha azonban üldözöl két nyulat, egyiket sem fogod el. Dess rokonságban állt a Harmadik Birodalom vezető közgazdászával, Stach-al, és jól ismerte a német gazdaság általános jellemzőit. Németország belépett a háborúba Lengyelországgal, mindössze három hét (!) heves ellenséges hadművelethez volt lőszere. Aztán a szövetségesek lecsapnának, és ott maradnának a Harmadik Birodalomból a tűzjelzők. Hitler megkezdte az offenzívát Franciaország ellen, harckocsikat és fegyvereket, személyzetet és repülőgépeket is leadva! De anélkül győzte le a békákat, hogy megrezzent. Aztán az Anglia elleni támadás... Itt Hitler rosszul számolt, Duker vezetésével kellett végezni Nagy-Britanniával, majd júliusban a német kereskedelmi flotta hajóival (és nem volt kicsi) szárazföldi csapatokat a szigeteken. Akkor ő lesz a helyzet ura. De a Führer nem merte, talán attól félt, hogy a vonal brit hajói elsüllyesztik a szállítmányokat a csapatokkal... De a lényeg az, hogy abban a pillanatban Nagy-Britanniában ekkora pánik és zűrzavar volt, és a tenger megfigyelése megfelelő volt. szervezetlenül, hogy nagyon nagy az esély egy gyors meglepetésszerű landolásra. Nos, a szárazföldön Angliának nem volt mit ellenkeznie. Minőségileg legalábbis... De Hitler időt veszített, és szeptemberben Churchill történelmi mondatot mondott: Hitler pozíciója zseniális és... reménytelen. Ezt követően maga Dess a brit hírszerzéshez ment. Bár a Führer elvesztette a csatát Angliáért, a veszteségek aránya körülbelül egy az egyhez volt, és ha feltételezzük, hogy körülbelül huszonöt százaléka légvédelmi tüzérség által lelőtt gép volt, akkor a német ászok még az angoloknál is jobbak voltak. . Igen, és a repülőgépek sem rosszabbak, talán még az ME-109 (F) és jobbak, mint az oroszlánnyáj. Mindenesetre Afrikában az erőviszonyok és a levegőben lévő veszteségek még kedvezőbbek, mint Nagy-Britanniában. Az 1940-es év, amely oly ragyogóan kezdődött, végül sok csalódást hozott. Sok erős ászt és repülőgépet veszítettünk el, sőt Mussolini szövetségesét is szégyenteljesen megverték Görögországban. De hatalmas előnye volt az erőben. Aztán az év elején még durranás volt, Olaszország elveszítette Etiópiát, Szomáliát, Líbia nagy részét, ráadásul minden csatában a britek jelentősen (többször!) túlerőben voltak. Több százezer tésztát fogtak el. Nos, hogyan ne higgyünk a Harmadik Birodalom küszöbön álló összeomlásában, különösen annak hátterében, hogy az Egyesült Államokból egyre nagyobb segítséget nyújtanak Németország ellenségeinek. De aztán ismét a Harmadik Birodalom felé lendült a mérleg. Rommel legyőzte a briteket és elfoglalta Kollencourt, majd Jugoszlávia, Görögország két hét alatt elesett, majd Kréta szigete következett. Dess még örült is a németeknek, de félt a leleplezéstől is. Most azonban egy másik aggodalomra ad okot, hogy a németek megtámadják-e a Szovjetuniót. Shtach elmondta, hogy Hitler már hozott elvi döntést, de a végső dátumok még nem tisztázottak. Leggyakrabban június 22-nek nevezik, Franciaország átadásának dátumát ...
  Nem valószínű, hogy Németország túléli a háborút, két fronton, kivéve persze, ha a negyvenegyedikben és még tél előtt véget nem ér... Télen pedig a németek egyáltalán nem állnak készen a harcra... De ha Sztálin kapitulál, majd... De ha nincs is idejük Ha a németek elfoglalják Moszkvát, akkor az oroszok valószínűleg nem tudnak technikailag elég erős csoportosulást létrehozni. Ennyi fegyvert adtak ki az első világháború alatt? Németországhoz képest teljesen zseniális! Így nem valószínű, hogy az oroszok bármivel is meglepnének bennünket, mint nagy gyalogostömegekkel.
  Mi lehet még? Valószínűleg a háború még több évig tart, és döntetlennel végződik. Nagy-Britannia soha nem lesz képes annyi katonát összegyűjteni, hogy legyőzze a Wehrmacht csodálatos és jól képzett részeit, Németország pedig valószínűleg nem lesz képes repülőgépekkel és haditengerészettel elnyomni a bevehetetlen szigeteket, az Egyesült Államok pedig a gazdasági segítségnyújtásra korlátozódik. . Hiszen az amerikai laikus nem fogja megérteni, hogy a jenkiknek miért kell meghalniuk, valamiféle Európa miatt. Nos, az orosz nép makacs, pártoskodni fog, a háború elhúzódik, de nem lesz elég ereje a döntő támadáshoz. Valószínűleg Nagy-Britannia nem fogja tudni megtartani Észak-Afrikát ... Röviden, a legvalószínűbb eredmény az, hogy a Harmadik Birodalom egy nagy birodalom, de nem egy világ, de ott ...
  Dess pontosan ezt akarta: Nagy-Britannia legyőzése és a szigetek elfoglalása tele van leleplezéssel (bár lehet, hogy a titkosszolgálatnak van ideje megsemmisíteni az aktaszekrényt és az összes bizonyítékot, de milyen szerencsés!). Persze nem akartam azt kívánni, hogy a Harmadik Birodalom elveszítse, vagyis hazáját a rendszerrel, ami az SS-embernek egész jól megfelelt. A döntetlen volt a legjobb!
  Egy kis karaván kúszik a homokon. Az egyik arab sofőr gyászos dalt énekelt. Ugyanakkor gyakran emlékezve Allahra. Dess ekkor arra gondolt, miért tartják a muszlimok helyesnek és jónak maguknak, ha minél gyakrabban kiejtik Allah nevét? Itt a kereszténységben éppen ellenkezőleg - ne hiába emlékezz Isten nevére! Itt a zsidók még Istenük valódi nevét is elfelejtették - elvégre a Jehova egy későbbi kiejtési forma... Általában Dess nem szerette a Bibliát és a gyenge Krisztust, még az is meglepődött, hogy a harcias rómaiak, a nagyok az erő kultuszával rendelkező birodalom el tudna fogadni egy ilyen alapvetően pacifista doktrínát? Még akkor is, ha a kereszténység pacifizmusa nem zavarja a háborúk lebonyolítását, hanem a doktrína alapja... Szeresd ellenségedet - el kellett volna utasítania a római elitet, és nem csak az elitet.
  De a kereszténység gyökeret vert, és még a Római Birodalom összeomlása sem hatott rá: a barbárok is elfogadták ezt a tant, minden természetellenessége ellenére. Bár persze nem különösebben követték őt. Például a pacifizmus nem zavarta a militáns rendek létezését. Főleg a tramlázók, akik egyébként szintén horogkeresztet használtak, és a pénzt tartották az istenüknek! Tehát egyet mondanak és mást tesznek! Hitler ebből a szempontból sokkal következetesebb volt! Amit mond, azt teszi! Képmutató kijelentések nélkül, a felebaráti szeretetről!
  Elképesztő azonban, hogy a csalásra és hazugságra épülő egyházi rendszer ennyi évszázadon át kitartott! És még a haladás is csak kis mértékben tudta megingatni az alapjait.
  Valahol a távolból motorok zaja hallatszott; a hangnemből ítélve - a repülők voltak. Dess azonban arra számított, hogy mivel köpenyt vettek fel, a britek összetévesztik őket arabokkal, és nem nyitnak tüzet. Egy nagy testőr, Hans mutatott egy páncéltörő puskát, amiből egyébként alkalomadtán le lehet lőni egy vadászgépet (igaz, az ütés szempontjából nem minden nehézség nélkül!).
  De a gépek soha nem jelentek meg, elrepültek mellettük... Utána az arabok ismét gyászosan énekelni kezdtek... Dess elsütötte a pisztolyát, olyannyira, hogy a sáros füle beakadt. Az arab félelmében összeesett. És az SS ezredes megátkozta:
  - Ne üvölts sakálokat! Csendesen, tombolva, de gyorsabban!
  A nomád sofőrök felvették szerencsétlen társukat, és folytatták útjukat. Bár felhősebb lett az arcuk, senki sem mert morogni... Az SS ezredes megsimogatta a pisztoly csövét (mellesleg külön megrendelésre készült!), micsoda kiváló érv... Mindenesetre!
  Kíváncsi vagyok, ha az oroszok támadják meg őket először, vajon a németek képesek lesznek ellenállni az ázsiai hadsereg hasonló rohamának? Az első világháborúban az oroszok hatalmas veszteségeket szenvedtek el, a legtöbb esetben rendkívül ostobán cselekedtek, de mégis megbilincselték a német császár nagy erőit... Aztán még Bruszilov alatt is fényt adtak az osztrákoknak... Szóval, a háború számukra nem teljesen rossz macska... És ha emlékszel a hétévesre... Még Nagy Frigyes is megadta magát a fenséges Oroszország seregének! Nem, az oroszokat semmiképpen sem szabad lebecsülni, a totalitárius kommunista rezsim még erősebbé tette őket! Sztálin megemelte a szovjet csapatok fegyelmezettségét, az ipari termelést és ellátást. Erősen nyomott korrupció, ami azt jelenti, hogy most nem II. Miklós ideje van! Tehát a Szovjetunió nagyon veszélyes ellenség, talán halálos is, különösen, ha először támad! A modern hadviselésben a meglepetés tényezője nagy jelentőséggel bír, akárcsak az ókor háborúiban. Mi van, ha veszítünk, akkor az első világháborúval ellentétben nem lesz bosszú! A győztes országok ezt már nem engedik.... Bár ha súrlódás kezdődik a Szovjetunió és a Nyugat között, mert a terjeszkedés nem kevésbé jellemző a kommunizmusra, mint a fasizmusra, akkor az lesz... Egy új német civilizáció virágzik adott kapitalisták és keleti komisszárok holttestén . Aki ellenünk van, az továbbra is velünk lesz! És talán lesz egy nagy antibolsevik koalíció!
  Hans a faluig hallgatva hirtelen megkérdezte az ezredest:
  - Esetleg állj meg, és ismét kihallgatod a függő fiút?
  Dess nemlegesen rázta dühös fejét.
  - Semmi értelme! Nem mond semmi újat.
  - Akkor talán megebédelünk, a gyomromban üvölt a hóvihar?
  Az SS ezredes meglepődött:
  Mit szeretnél enni ebben a melegben?
  Hans bólintott.
  - Mindig enni akarok!
  Dess a napra nézett, az már átlépte a zenitet, valóban elmúlt négy óra, és ideje megállni. Az arabok külön-külön ettek körbe tömörülve, a nácik hárman nem vetették meg a húst és a sört. Így csilingeltek, Dess még egy rövid időre is álmában felejtette magát....
  És láttam valami őrültséget... Néhány rovar, eleinte kicsik, majd egyre nőttek, és egyre ijesztőbbek lettek... És az állkapcsa általában szörnyű, teljesen torz! Az ezredes úgy érezte, hogy megfullad, görcsösen megrándult, és felébredt. Nem, minden nyugodt volt, két vas SS katona készenlétben volt, aztán ismét úton.
  Gerda és Charlotte egész nap a legkeményebb munkában voltak, majd elaludtak, mint a halottak, és belemerültek a világukba.
  Volt egy hatalmas hologram egy stadionnal, ahol modern gladiátorharcok zajlottak. A stadion hatalmas volt, sok millió emberrel. A tarka tenger tombolt. Csata folyt Gerda női gladiátor és a sötét világok ligájából származó félig intelligens lény, a porköd között.
  Gerda jött ki először. Élénk, hajlékony lány volt, hófehér-gyöngyös frizurával. A harcos tripla bukfencet hajtott végre, megfordulva az arénában. A szokásoknak megfelelően csak vékony melltartót és bugyit viselt, kifejezetten azért, hogy a fegyvert ne lehessen elrejteni. Így félmeztelenül egyetlen fénykarddal kellett megküzdenie. Az ilyen fegyverek azonban meglehetősen hatékonyak is. A csata körülményei nem a legkényelmesebbek, félradioaktív kövek világítanak a lány kecses mezítláb alatt. Természetesen mosolyog, igyekszik nem elárulni a fájdalmat.
  Gerdát elönti az energia, újra ugrik, és ötszörös bukfencet hajt végre.
  - Ez vagyok én!
  Nyugtalan barátja, Charlotte pedig elmagyarázza a barátjának:
  - A verekedés előtt ezt a lányt alaposan átvizsgálták, egy chip vagy valami elektronika ne legyen benne. Azt is ellenőrzik, hogy a leányzóban van-e valaki más varázslata. Vagyis a gladiátor vagy csak a testére, vagy az éles elmére támaszkodhat. Gerda azonban soha nem volt bolond és együgyű.
  Miben kételkedtem? - kérdezte úgy nézett ki, mint egy Apollo fiatalember.
  - Nem! De az ötszörös bukfenc elektronika nélkül a jó erőnlét mutatója. Ezért mindenki csodálkozik, tudnának-e ilyesmit csinálni a tornászok? Charlotte ravaszul kacsintott.
  - Három lehet, öt nem! Igen, és nagyon magasra ugrott egy rövid futással! - A fiatal hős szélesebbre tárta a karját.
  - Ilyen az erő! A Harmadik Birodalom ereje és más világokban.
  Közben fogadásokat kötöttek. Miközben vak az ellenség megjelenéséig. Úgy tűnik, Gerdát fajra és fajra való tekintet nélkül jól ismerték és szerették.
  A gladiátorlány felrohant, és először hatszoros bukfencet hajtott végre, majd hétszeres szaltót. Aztán meghajolt a hallgatóság előtt. Izmai úgy ringtak, mint a tenger hullámai, általában a lány lenyűgözően nézett ki: tipikus Amazon. Könnyebb azonban kővel leütni egy csillagot, mint találni egy csúnya lányt a Nagy Űrbirodalomban, Németországban.
  - Asszonyok vannak falvainkban: kinek szeretet és becsület, vágtató lovat megállítanak, égő kunyhóba lépnek. énekelte Charlotte.
  A be nem jelentett fogadások túlnyomó többsége Gerda javára szólt. Igaz, a nyilvánosság nagy része az ellenfele megjelenésére várt.
  És várt. A gigantikus kapuk szétnyíltak, és egy jókora tetem kezdett kimászni az emelvényre. Igazi dinoszaurusz volt, akár egy raptor, csak több mint harminc csápja volt. És hatalmas, legalább nyolcvan tonnás, vastag páncél. Az állatvilág óriása.
  Millió torok, kiabált, visítozott, csiripeltek, tele csalogánnyal. Nyilvánvalóan az óriás lenyűgözte őket.
  - Fogadj okosan! - Dübörög a számítógép.
  - Kire! - Kántál a közönség.
  - Friplodof neve! Cosa Nostra!
  Az összes sávból álló inogalaktok különböző szintű fogadásokat tettek. Itt az izgalomban fogadtak, milliókra hozva az ügyet. Néhányan azok közül, akik a sötétben Gerdára fogadtak: újratárgyalták a fogadást, még nagyobb összegért! A Cosa Nostra lenyűgözte őket!
  Közlemények következtek.
  - A gladiátor Gerdának ötvennyolc harca és nulla veresége van, Cosa Nostrának száznyolcvannégy harca van, és senki sem maradt életben. Tegyék meg tétjeiket!
  A "Wolves" SS-zászlóalj lányai is fogadtak, de Madeleine szigorú parancsnokon kívül mindenki Gerdának szurkolt. Tehát a fogadások egyoldalúak.
  Haupmann Madeleine-nek, ahogy kell, külön véleménye van, hogy a főnök ne álljon ki a beosztottaival szemben. A lányok ezt nagyon jól megértették, nem különösebben bánták.
  Csak Charlotte barátja jegyezte meg komoran:
  Jobb pénzt veszíteni, mint elárulni egy ilyen lányt. Az a pénz romlandó, aligha fognak valakit aljas papírral etetni...
  - Hát jó, ha ennyire érdektelen vagy! Talán verekedni akarunk? Madeleine szigorúan összevonta a szemöldökét.
  - Ne bánd! - mondta a vidám nőfarkas Berta. - El lehet szállítani a gladiátorcsarnokba?
  - Még nincs ilyen erős varázslatunk - tiltakozott Charlotte összevont szemöldökkel. - Sikerülje visszafogni vágyát: késedelem nélkül öljön meg minden ellenséget, mert úgyis jön a bosszú, az embereket nem lehet úgy elpusztítani, mint a marhát!
  - Ésszerűen mondta! - Mondta a barátja, Apollo.
  Az arénában jelzés hallatszott, és megkezdődött a harc: a hatalmas Cosa Nostra dinoszaurusz előreugrott. Egy ilyen kolosszális tömeg becsapódásától a gyűrű félradioaktív bevonata vibrált.
  Charlotte megjegyezte:
  - Konkrét neve van. Miért a Cosa Nostra?
  Szőke, enyhén lilás árnyalattal, Berta egy verziót terjesztett elő:
  -Ez talán annak a ténynek köszönhető, hogy az egyik ősi televíziós sorozatban a Cosa Nostra egy szokatlanul menő maffia volt, aki létrehozta a saját virtuális dinoszauruszok világát, hogy megörökítsék az univerzumot!
  - És akkor mi van? Charlotte nem értette.
  - És az inogalaktok néztek, és lenyűgözték őket. - Nem egészen biztos, hogy Bertha javasolta.
  Minden, ami lehetetlen, lehetséges az univerzumban! Hogy győzzünk változatlan erőnkkel! énekelte Charlotte. - És a Birodalom katonái soha nem vonulnak vissza, olyan, mint egy fényes csillag - ragadd meg a pillanatokat.
  A tapasztalt Gerda (hirtelen furcsa emléke támadt) nem sietett támadni. Megvárta a szörnyet, oldalra ugrott vagy csak egy kicsit, amikor az veszélyes távolságba került, és megpróbálta összetörni. A vadállat nagyon gyors volt, de a nagy tömeg miatt tehetetlen volt, és gyakran kimaradt.
  Gerda pedig a manővereit tanulmányozta, ha az ellenség száznyolcvannégy csatát nyert, akkor az azt jelenti, hogy neki is vannak erősségei. Igaz, a legtöbb verekedés valószínűleg ugyanazokra az állatokra esett, mint ő.
  Amikor két egyformán ostoba szörnyeteg ütközik, és az nyer, aki nagyobb.
  Azonban alaposan meg kell nézni, sok a csáp, és élesek, görbültek, mint egy kosár, esetleg mérgezőek.
  Gerda sajtó izmai játszanak, kobraként vonaglik a fakír pipájának hangjaira. A melle remeg, és Charlotte mesésen jóképű pasija azon kapja magát, hogy teljes egészében szeretné látni őt, meztelenül, mint egy ókori görög istennő.
  A szörny többször is kihagyott, de nem lassított. Nyilvánvaló volt, hogy ez a pokol teremtménye, aki kész arra, hogy a lányt a gép módszerességével üldözze.
  Gerda ismét felugrott, és csókot lehelt a tömegre. A harcos figurája ragyogni kezdett a kiömlő verejtéktől. Olyan volt, mint a csiszolt és csiszolt bronz.
  - Igen, okos lány! - Csodálattal készült Berta. "Nem bánnám, ha magam is az arénában táncolnék.
  - És nem utasítanám el! - Ha így beszélünk, Charlotte sportos sráca kicsit ravasz volt. Minden bizonnyal érzett némi izgalmat és harci vágyat. Ugyanakkor tisztában volt az óriással való ütközés veszélyével.
  Charlotte agresszíven megjegyezte:
  - Nem küzdök rosszabbul, mint ő!
  Úgy tűnik, hogy Gerda kedvére figyelte a mozdulatokat, úgy ugrált, mint a szöcske. Fénykardja felvillant, és egy csapással levágta a csápokat. Különböző irányokba repültek, kék és barna vért fröcskölve. Néhány csepp a lány csupasz, sáros lábára esett. A rugalmas bőr összezsugorodott, a gladiátor nőstény lerázta, de égési sérülések maradtak.
  - Hú, te mérgező barom. - Hosszan tűrő bőrkeményedéses lábai átsétáltak a töviseken és égő sebeken, a szörnyeteg testén. A lánynak sikerült lépnie, így nem vájta ki a lábát.
  Berta őszinte csodálattal mondta:
  - Virtuóz! Mint egy hangszeren játszó zseni. Jó lenne kompozíciót csinálni.
  Charlotte szeretője nevetett.
  - És ez az elmélet nem maradhat el a gyakorlat mögött.
  A szörny megcsavarodott, amitől a lány leugrott a hátáról. Többször megfordult a levegőben, és kibújt a szörnyeteg tucatnyi kristályszemének megfigyelése alól.
  Berta még ugrott is örömében:
  - Készen állok! Ott! - kiáltott fel.
  - Hol hol! Honnan jöttél és hol vagy? - utánozta Charlotte.
  Gerda ismét megtámadta a dinoszauruszt. Úgy döntött, rövid sorozatokban cselekszik, és lehetőleg ne érje méreg. A fénykard a fotonok stabil féltérben történő kitörésének elvén működik, ami lehetővé teszi, hogy minimális energiaráfordítással szó szerint mindent átvágjunk. A lány használja. Igaz, ebben az esetben a gladiátorkard minimális energiával töltődik fel, ami azt jelenti, hogy nem vág olyan erősen és gyorsan, ahogy a harcos szerette volna. És általában, milyen harc az, amikor az egyik partner éppen megveri a másikat. Szükséges, hogy a negatív szereplőnek is legyen esélye, különben a közönség egyszerűen nem megy el az ilyen előadásokra. A szerencse ingatag dolog...
  Gerda ezúttal enyhén hibázott. A középen lévő csápok sokkal gyorsabbak voltak, mint a szörny oldalain lévők. Egyikük mellkason szúrta, átvágta a melltartóját. A csupasz mellek remegtek, Charlotte barátja megvizsgálta rubin mellbimbóikat, amelyek ragyogóan ragyogtak több idegen nap fényében.
  Újabb ütés következett: Gerda levágott egy pár csápot, de mellkasának jobb oldalát levágták, lányos vér fröcskölt.
  A női gladiátor levágott egy másik csápot, és leugrott a sorompóról.
  A tetejébe a macskakövek hőmérséklete emelkedni kezdett. Nyilvánvalóan szorosabb közeledésre és gyors végkifejletre akarták szorítani a harcosokat.
  Gerda egy pillanatra sem tudta megállni, mezítláb égett, hólyagos volt, mintha egy középkori fogason lett volna.
  Charlotte barátja meglepetten jegyezte meg:
  Miért nem hordott szandált a lány? -Végül is égni fognak a csodálatos lábai!
  Charlotte elmagyarázta:
  - Ilyen szokás! Általában egy gladiátornak el kell viselnie a fájdalmat, különösen, ha nő. A közönség örül, ha a harcolók gyötrődnek.
  - Kozmikus szadizmus! - foglalta össze "Apollo".
  Nem könnyítette meg a lány dolgát. Ismét rá kellett vetnie magát a szörnyre. Ezúttal áldozatai a sötét csillagképek lényeinek szemei voltak. A tapasztalat azt mondta a női gladiátornak, hogy az agy leggyakrabban a szemhez közelebb helyezkedik el. Honnan? Mivel túl sok információt kell feldolgozni, amit nem gyengít a hosszú átviteli csatorna. Ezért a harcos, aki nem ismerte a lény szerkezetét, megpróbálta megtalálni az agyat.
  Egymás után ütötte meg négy szemét, de ő is kapott néhány karcolást. A szörny üvöltött, mintha ő is fájdalmat érezne. És az emberrel ellentétben ő nem fogja elviselni.
  Charlotte észrevette ezt, és levezetett egy aforizmát:
  - Minél hangosabb az üvöltés - minél csendesebb az elme, minél magasabb a hangszín - annál alacsonyabb az intelligencia!
  - Helyes megjegyzés! Apollo egyetértett. - Rooster nem a legkiválóbb parancsnok!
  Gerda visszavonult, egy túl gyors állat csápjainak újabb kitörése nekiütközött a nyomólemeznek, áttörve azt, majdnem a gerincig. Látható, hogy még a gyomor is szenvedett. Szerencsére üres volt, senki nem evett túl sokat verekedés előtt.
  Most a gladiátor rájött, hogy az átmeneti sikerek ellenére is elveszítheti a csatát. A kövek annyira felforrósodtak, hogy még a szörnyeteg is érezte melegüket a lábakon lévő csontokon keresztül. Gerdát csak a végtagjainak erős kondíciója mentette meg. A lány, gyakran mezítláb, izzó vason táncolt, extrém állóképességről tanúskodott. Igaz, ezek a macskakövek még több hőt adhatnak, akár egy atomreaktor, a félradioaktív sugárzás miatt.
  A bátorság tehát nem hagyta el a szépséget, annak ellenére, hogy a halálveszély valóra vált. És egy ilyen harcban nem adhatod fel. Illetve lehet, de ebben az esetben ez az élet legerősebb szégyene.
  Apollo megkérdezte Charlotte-tól:
  - És az eredmény csak a halál lehet ?!
  - Amennyire én ismerem Gerdát, nem fog mást választani!
  - Bátran nem mondasz semmit, de sikerült teljes szívemből beleszeretnem! Ezt követően a fiú mély levegőt vett.
  A lány nem tudott állni, és ismét felugrott a kagylóra, megérintette égett lábát. Eltöltött néhány erős ütést, hajtott néhány ugrást. Most bukfencezni kezdett, menet közben vágva.
  - Akiben nincs meg a pillangó könnyedsége, nem kerüli el a háló összezúzását! - Elmondott egy mondatot, ami ősidők óta szárnyas lett. Tehát a Gumiróka, a bokszoló költő továbbra is harcolt. Az életét is kockára tette, de kisebb mértékben nem volt ilyen komoly, és ami a legfontosabb, nehéz ellenfele.
  Charlotte szívszorítóan sírva sürgette:
  - Vágja le a hasát. Néhány ilyen lényben az agy közvetlenül a gyomor mellett található.
  Apollo kijelentette:
  - Tudsz valamit tenni, hogy segíts neki? Mint a varázslat?
  Charlotte megrázta a fejét.
  - A varázslat nem működik az arénában. Valami szokatlan és rendkívül erős.
  - Még nem sajátítottam el a hullámmágiát! - sóhajtott az írott jóképű fiatalember.
  - De én tökéletesen ismerem. - dicsekedett a társaságukba váratlanul beféregtelenedett manó. - Az emberek és a mágia egy!
  Gerda még párszor ugrott, aztán hirtelen kirepült egy penge, túl gyorsan mozgott, nem engedte, hogy felpattanjon. A lánynak alig volt ideje feltenni a kezét. Egy szörnyű ütéstől a penge és a kar is eltört, a gladiátor keze megereszkedett.
  - Itt van még egy horog! - válaszolta, és letörölte az izzadságot Bert arcáról. - Most mi lesz.
  Charlotte megszólította a lányt, Gerdát.
  - Merülj alá! Úgy tűnik, emlékszem, hol van ezeknek a lényeknek idegközpontja.
  - Mondd meg neki! - kiáltott fel Charlotte szeretője.
  - Lehetetlen! - Vágja le a tűzvörös hajú lányt.
  Gerda még kétségbeesettebben vágta magát, mély heg futott át az arcán, megvágta az arcát. Megint kiakadt. A kéz megsérült, de a jobb oldali, ahol a kard volt, még működött.
  A közönség kiakadt, és a többség, ami ijesztő volt, a szörnyetegnek szurkolt! Láthatóan belefáradt Gerda folyamatos győzelmeibe. A lány, úgy tűnik, alaposan megszokta a tömeg szeretetét, ez kellemetlen volt. Egy pillanatra elvesztette a tempót, amiért azonnal megbüntették, a csáp eltörte a lábát, mintha barna márványból faragták volna.
  Gerda sebessége csökkent, és legurult a hátáról, és újabb ütést kapott, amely eltörte a kulcscsontját. Arca eltorzult a fájdalomtól, de a harcos átkiáltotta a gyötrelmet:
  - Nem töröm össze!
  A lány oldalra esett a vörösen izzó macskakövekre, eltört pár bordát, szája mögül vérbuborékok jöttek ki. Csörgés hallatszott, a szörnyeteg nyolcvan tonnányi tetemtel lépett egészséges lábára, összezúzva a szépséget. Füst gomolygott a lányból, és görcsölni kezdett.
  Apolló felsikoltott:
  - Haldoklik! Mindennek vége?
  Berda nyöszörgő hangon szippantotta az orrát.
  - Valószínűleg igen! Drága lány, haldoklik, milyen kár érte!
  Charlotte a fehérneművel megjegyezte:
  - Nem vagy leszbikus, Berta?
  - Semmilyen esetben sem! - Szavai bizonyítására a lány félrehajtotta Apolló fejét, és határozottan szájon csókolta.
  A fiatal férfi válaszul lehajította. Amikor így igazán szenvedélyesen csókolnak, az csak egy csoda.
  - Alaposan nézd meg! - szakította félbe Charlotte szenvedélyük repülését, hangjában azonban cseppet sem volt féltékenység.
  Valóban, egy mutáns dinoszaurusz hatalmas szája hajolt a lány fölé. És abban a pillanatban a gladiátor az utolsó kétségbeesett erőfeszítéssel az ég és a torok közötti résbe dobta a kardot. Beljebb csúszott. A gyomorban felgyülemlett gázok felrohantak, a szájból tűz lobbant fel, és a robbanáshullám eldobta a lányt. A Cosa Nostra több darabra tört, a megperzselt hús elszállt.
  A lány, miután mindkét lábát és karját elvesztette, eszméletlenül feküdt. Robotok jelentek meg mellette. A szkenneren a mellkas képe jelent meg, két szív nehezen, de egyenletesen dobog egy egészséges női testben.
  - Gerda gladiátor túlélte, és neki ítélik a győzelmet! Tehát három perc múlva lesz a következő előadás! - Hangosan, de minden érzelem nélkül jelentette be a számítógép.
  - Játszott fogadások! - Kiáltotta valaki, egyértelműen földöntúli eredetű hang.
  Ami Gerdából megmaradt, azt felszedték.
  "Apollo" (hát ki gondolta volna) ennek ellenére sírt:
  - És ez a lány örökre nyomorék marad?
  Charlotte olyan hevesen rázta a fejét, hogy több borospohár is elszállt:
  - Azta! Gyógyszerünk vívmányai olyanok, hogy néhány óra múlva olyan jó lesz, mint újkorában, és a legkisebb sérülés sem marad. No, mondd, hülye fiam, hol láttál nálunk nyomorékokat.
  . 9. FEJEZET
  Elizabeth kétségbeesetten kérdezte:
  - Felgyújtják!
  Valentina dühösen válaszolt:
  - Nem, engedd el őket! Igen, adnak süteményt az útra!
  Mezítlábas Elizabeth sírt:
  - És még mindig olyan kegyetlen! Na jó, férfiak, de a nők, miért kell nekik ennyit szenvedni!
  Valentina azt javasolta:
  - A németeknek szükségük van a szlávokra, csak rabszolgának. A rabszolgának félnie kell és engedelmeskednie kell! Ez a félelemen alapuló diktátum! A megfélemlítéshez pedig bántani kell!
  A mezítlábú Elizabeth kék szemekkel csillogott:
  - És a haraghoz bántani kell!
  Láng ütött ki, a tűz nem terjedt olyan gyorsan, mint a közönséges benzinnél, a nők rohantak, megpróbálták elszakítani a drótot, vér csöpögött a tűkkel tépett testükből.
  A mezítlábas Erzsébetnek úgy tűnt, hogy az idő meglepően lassan kúszik, mint egy szerpentin, friss szél fúj, és a test, amelyet egy könnyű ing alig takart, megfázott.
  A lángok végül elnyelték az összes női mártírt, kiáltásuk sokkal hangosabb lett. A szem bőrét hólyagok borították és lehámozták. Az égés szaga egyre erősebb lett. Beteg volt, a lányok szeméből potyogtak a könnyek. A főfasiszta ravasz vigyorral felhördült:
  - Ha valaki megszökik, mindnyájatokat megégetlek! Heil! Heil Hitler, a világegyetem legnagyobb uralkodója!
  A fasiszta katonák elővették az övükből a szájharmonikát, és vidáman játszottak vele! Ráadásul a nácik nem szenvedtek teljes halláshiányban. De ettől a zene még baljósabb lett.
  A kövér tiszt oroszul üvöltött:
  - Zene, zene, ömlik a zene! Ez szomorú, aztán félénk lélegzet! Aki vidáman táncol a lelket felderítő dallamra! Zuhan a zene, zene, zene, el a szomorúság, állítsd meg a németek gyászát! Végtelen, örök, fiatal, amiből úgy akar élni az ember!
  Asszisztense, egy vörös hajú tiszt megszólalt:
  - Mindenki táncol! Nos, táncoljatok szukák, különben megégetlek benneteket!
  A lányok félénken érinteni kezdtek mezítláb. A főfasiszta karjával hadonászva hangosan kiabált:
  - Élő! Hát szukák és kurvák, gyerünk!
  A lányok sokkal gyorsabban kezdtek mozogni a viszályban, de ez nem úgy nézett ki, mint egy kulturális tánc, hanem inkább a pápuák vad tánca volt, Paraguay partvidéke!
  A nácik odarohantak a nőkhöz, és ököllel arcon verték őket, szívszaggatóan sikoltozva és morogva.
  A főfasiszta gesztust tett. Egy Hitlerjugend formájú fiú hozott neki egy üveg konyakot! A kövér disznót egyenesen a torokból húzta, a negyvenfokos folyadék felmelegítette a gyomrot. Borov kedvesen megkérdezte a fiútól:
  - Már tizennégy van, megengedem, hogy bármelyik kurvát lelőj!
  A fiú arcán csalódottság jelent meg.
  - És csak lőj! Túl puha! - kiáltott fel.
  A kövér barom felmordult.
  - Mit akarsz vele tenni?
  A fiú rávágta:
  - Halálra csavarták, majd felgyújtották!
  - Oké, gyerünk! Csak gyorsabban, ezeket az üszőket még időben Németországba kell hajtani.
  A káprázatos, vastagon fényezett csizmában tündöklő fiú a nők sorában haladt. Gonoszul elvigyorodott és kegyetlenül elmosolyodott. A fiatal náci időnként megállt, és hasba rúgta ezt vagy azt a nőt, de nem választott.
  Erzsébet egy ismeretlenhez imádkozott - de nem hozzám! De a fiatalember csak megállt előtte, és az ujjával mutatott:
  - Ez az én szajhám!
  Elizabeth megdermedt, árulóan remegett, és lebarnult arca elsápadt. A főfasiszta váratlanul tiltakozott:
  - Kilenc!
  A fasiszta fiú megsértődött:
  - És miért van ez?
  Borov így válaszolt:
  - Túl csinos! Egy csodálatos lány, odaadhatod egy tábornoknak, és sok pénzt kaphatsz.
  A fiatal hitlerista vonakodva beleegyezett:
  - Oké! Csak azért, mert visszautasítottad az első kérésemet, megkínzok két kurvát!
  A fiú gyorsan megfordult, és elfutott, és kiválasztott két fiatalabb lányt. Ezúttal sietett, mert attól tartott, hogy a törvényes zsákmányt nem húzzák ki.
  A lányok maguk ugrottak ki a térre, talán abban reménykedtek, hogy egy jóképű fiú megkönyörül rajtuk, ha engedelmeskednek. A fiatal gúnyosan felhorkant.
  - Térdelj és csókold meg a csizmámat!
  A lányok összeestek és kúsztak. Magabiztosan csókolták a fényes bőrt, érezték a drága viasz erős szagát. A Hitlerjugend ivadéka hirtelen hajánál fogva megragadta a lányokat, és erővel felemelte őket:
  - Micsoda szukák! - sziszegte a fiú oroszul. - Belefáradt az életbe! Most azonnal vetkőzz le!
  A lányok eszeveszetten levették a ruháikat, csak bugyi maradtak. A fiatal szadista ráparancsolt:
  - Lefekszik! A bilincseken!
  A lányok kötelességtudóan lefeküdtek, az SS-asszisztensek pedig karjukat és lábukat speciális készletben rögzítették. A fiú végigsimított ujjaival a lányok csábító rózsaszín sarkán, amely még nem volt ideje leporolni. Hirtelen erős izgalmat érzett, és szívszorítóan felkiáltott:
  - Nehéz ostor nekem!
  A csatlósok átadták az ostort. Nem volt könnyű, de vörösen izzó, izzó vezetékből állt, éles csillagokkal. Az ilyen fegyverrel végzett találatok sokkal érzékenyebbek.
  A mezítlábas Elizabeth lázba jött, amikor arra gondolt, mi vár rá. Itt a fasizmus szörnyű vigyora, amikor az emberek vadállattá változnak. És az elemi emberi érzéseket elvesztett szörnyek pokoli kínjai.
  Az ostor vészjóslóan fütyül, és a lányok meztelen, szép hátára esik. A csontot érő ütés átvágja a bőrt és a húst. A fiatal fasiszta elégedetten dorombolt, igazi Istennek érezte magát. Igen, a gonosz és elpusztíthatatlan akarat istensége volt, a részvét legcsekélyebb érzésétől mentes. A Hitlerjugendben azonban azt tanították, hogy az együttérzés gyengeség! A szánalom rossz érzés, amely nem méltó egy igazi árjákhoz. Nem elég megölni az ellenséget, szenvedni kell, és a legaljasabb módon megalázni kell! A szlávok alsóbbrendű nemzet, mint a zsidók, és egy szlávot megölni olyan, mint egy veszett kutyát. Mi a lelkiismeret - a lélek pokoli csapdája, amelyet a zsidók és az orosz filozófusok találtak ki. Egy igazi árja nem ismer lelkiismeret-furdalást, csak egy dolog bosszantja, hogy kevés ellenséget ölt meg! De egy nő vagy egy gyermek kegyetlenül megkínzása: az árja bátorság legmagasabb megnyilvánulása.
  A bugyi szétrepedt a vörösen izzó drót ütései alatt, és leszállt a fenékről. A lányok eleinte sikoltoztak, de a fiú túl erős volt, és gyorsan megnyugodtak, elvesztették az eszméletüket a szörnyű sokktól. A náci hóhérok azonban nem voltak tanácstalanok, fiatal szépségek fejére előre elkészített vödör jeges vizet hordtak (kempinghűtővel). Eközben a fiatal szadista ismét a tűzön hevítette a drótot, és a lány mezítlábra hozta le. És megint szörnyű sikolyok, sikolyok, amelyekben nem volt semmi emberi.
  Erzsébet alig tudott megállni a lábán, úgy tűnt, honnan van erő, hogy ilyesmit elviseljen. Valami a legcsekélyebb jelentéstől is mentes volt, messze túlmutat az emberiségen. Furcsa, hogy egy ilyen aranyos kinézetű, már-már gyerekes fiú hogyan képes erre. Egyszerűen hihetetlen, hogy a fasizmus milyen mértékben torzítja el a lelkeket, még a gyerekekét is. Így bénítsa meg egy egész generáció felfogását!
  A lányok ismét elhallgattak, és ismét vizet öntöttek rájuk. Azonban minden igyekezet ellenére a megkínzottak kiáltásai egyre halkabbak lettek. Válltól talpig a szerencsétlen mártíroknak nem maradt életterük. Végül a fiú elfáradt, letörölte a verejtéket a homlokáról, és a fogai között kiköpte az élvezetet a szerencsétlen nők oszlopa felé.
  - Fáradt! Égetheted őket!
  A szakadt lányok már nem mozdultak, valószínűleg a szenvedés mértéke meghaladta a mértéket. A nácik odaszaladtak a szerencsétlen, nem különösebben nagyvonalúan csöpögő benzinhez, felgyújtották. A lányok meg sem mozdultak, bár a tűz lassan jóízűen felemésztette a húsukat.
  Ekkorra az elevenen égett szerencsétlenek sikoltozása is alábbhagyott, akinek egyetlen hibája az volt, hogy állítólag a nácizmus kérlelhetetlen akaratának egyértelmű demonstrációja volt!
  A kövér barom meglengette görbe öklét.
  - Hát kurvák! Remélem megérted, miért száguldozik egy font! És most lépésről lépésre felépül az új sorshoz vezető menet.
  A nők mozdulatlanul álltak, bármennyire is megdöbbentek a kegyetlenségtől, a rémálomszerű látványtól.
  A fasiszta fiú gondolkodás nélkül pisztolyt rántott, és hevesen vigyorogva lábon lőtte a lányt:
  - Hallottad, azt mondták, hogy indulj!
  A lövés felébresztette a nőket, Elizabeth megérezte Valentina gyengéd kezeit a vállán.
  - Küldd el hűséges bajtársamat, hogy bosszút állj, élned kell!
  A lány bátran válaszolt:
  - És esküszöm, túlélem!
  Ezalatt egy fiatalkorú barom lőtt egy vonagló, elesett lányt. Ugyanakkor megpróbálta megölni a kezét és a mezítláb. Nem akartam azonnal végezni a lánnyal, mert fájdalmas sikolyokat hallgatni sokkal kellemesebb, mint a nevetés.
  A súlyosan megsebesült lány az úton feküdt, a fiatal fasiszta nem végzett, horoggal megragadták a bordájánál, és az akasztófára vonszolták.
  A kövér SS férfi megsimogatta a fiú fejét:
  - Kedves barátom! Pontosan olyan vagy, mint a Führer gyerekként! És tudod, a nagyszerű Adolf már az első osztályban összeveszett egy lánnyal. Így hát két barátjával megtámadta őt a hazaúton. Elkapták, megkötözték, gúnyolni kezdték. Tűzzel égették, csontokat törtek, kivájták a szemét, majd a fiatal Adik kémiaóráról vett kénsawal töltötte meg a torkát. Akkor Hitler még csak hat éves volt, és már képes volt egy árja férjhez méltó bátor tettre.
  A fiatal náci grimaszolva megkérdezte:
  - Zsidó volt a lány?
  - Nem, szláv! Ausztria-Magyarország összeomlott, mert a németeket elárulták a szlávok, hogy a Führer megfogadta, hogy kiirtja őket! - Borov végighúzta a kezét a torkán. - Általában a majmok megérdemlik a kényeztetést, de a szlávok nem!
  Az SS-ek egységesen felemelték a mancsukat:
  - Heil Hitler!
  Fiatal, mezítlábas, félig öltözött nők haladtak gyorsan az úton. A nácik speciális négykerekű kísérőkerékpárokon ültek (hogy ne pazarolják a benzint alemberek kísérésére). Erzsébet, akit megdöbbentett a nácik atrocitása és kirívó erkölcstelensége, az első pár órában hallgatott, nem is gondolt semmire, félálomban sétált. Úgy tűnt, a többi lány sem volt kedve beszélgetni, legalábbis világi témákról.
  Amíg a mezítlábas lányok a szovjet földre terített sima aszfalton sétáltak, többé-kevésbé kényelmesnek érezték a lábukat. Ám a lerombolt határállomáson áthaladva lengyel területen kötöttek ki... Az útról kiderült, hogy finom kavics borította, és éles kavics fúródott a lányok mezítlábába. Erzsébet az elmúlt években nem engedhette meg magának a mezítlábas sétákat, hamar megérezte, ahogy csupasz sarka kíméletlenül tépni, sülni kezdett. Hogy elterelje a figyelmét, beszélt Valentinának:
  - És most mit csináljunk?
  A kapitány kis szünet után halkan válaszolt:
  - Nem futhatunk, különben az összes lányt megölik! Ugyanakkor nincs erő ezt sem elviselni!
  Elizabeth azt javasolta:
  - Mi lenne, ha mindenkinek megszerveznénk a szökést?
  Valentina bólintott.
  - Csak gondolok rá! Csak technikailag nehéz ezt megtenni. Nézd meg, mennyi őr van a környéken.
  Elizabeth kiejtett egy Suvorov-mondatot:
  - Nem szám szerint üvöltenek, hanem ügyesség szerint!
  Valentina így válaszolt:
  - Szuvorov győzelmeinek egyik fő oka az orosz csapatok legjobb harci bevétele és fizikai felkészültsége volt. Különösen a török csapatokat nem tanították meg szuronyra és kézi harcra, így gyorsan összeomlottak. De a franciákkal nehezebb volt, főleg, hogy a bajonettet Franciaországban találták fel.
  Erzsébet határozottan válaszolt:
  - De nyertek!
  - Igen, nyertek! De hogy őszinte legyek, ez nem olyan egyszerű, mint a tankönyvekben mondják! Valentina felsóhajtott. - A győzelem ára túl drága, leértékelheti a trófeákat!
  Erzsébet motyogta:
  - Nem trófeákról beszélünk. A háború legnagyobb trófeája a megmentett élet! Általában, ahogy Sztálin mondta, a katonának nincs neme!
  Valentina azt javasolta:
  - Akkor legyél fiú, és jobban fogod érezni magad!
  Elizabeth összerándult.
  - Én magam sem bánnám, ha fiúvá válnék, a fiúk sokkal szabadabbak!
  Valentina füttyentett.
  - Miért?
  - Mert durvább a lábuk, és úgy éget, mint a szénen járni! - vicsorogta Elizabeth.
  Valentina így válaszolt:
  - És van egy olyan érzésem, mintha sokáig és keményen bottal vernének a sarkamra, de ki kell bírnom. Lehetséges, hogy fogságunk késni fog, és még nem. Azt hallottam, hogy a koncentrációs táborokban a nők csak hóeséskor kapnak cipőt, és akkor is fából vannak.
  A mezítlábas Elizabeth összerezzent:
  - A lányok lábára való facipő csak kínzás, egyszer, amikor még iskolás voltam a múzeumban, felvettem, és végigmentem a folyosón. Annyira kényelmetlenek és állandóan leesnek.
  Valentina kijavította:
  - És rettenetesen dörzsölik a lábukat, és télen nagyon rosszul melegítik! A bast cipő sokkal jobb, melegebb és puhább is!
  A falvak asszonyai keményebbek voltak, és nem panaszkodtak, míg a városok asszonyai már elkezdték látni a vércseppeket, amelyek kecses, fiatalos lábnyomokat nyomtak a kavicsra.
  ME-109-es vadászgépek csapata repült át az égen, viszonylag alacsony magasságban száguldottak, és még a horogkeresztet is látni lehetett a szárnyakon.
  Erzsébet megjegyezte:
  - Vajon hol vannak a mi dicsőséges MiG-eink?
  Valentina vonakodva válaszolt:
  - Szerintem nincsenek tele! Általánosságban elmondható, hogy a németeknél van egy érdekes újdonság, a miniatűr bombák, ezeket akár a vadászgépek szárnyaira is fel lehet függeszteni. Jégesőként hullanak a földre. A tank nem fogja elviselni, de gyalogság vagy repülőgép ellen, főleg olyan könnyű ellen, mint az IL-26, elég hatékony.
  Erzsébet megjegyezte:
  - Úgy tűnik, nálunk is készültek ilyen "apróságok" a gyártásba. Egy kicsit sem sikerült. Általában a cári rendszer súlyos öröksége, az ipar kapitalistáról szocialista sínekre váltása.
  Valentina hozzátette:
  - Plusz polgárháború! A huszonegyedik évben az ipari termelés hétszeresére csökkent a tizenharmadik évhez képest. Emberek milliói haltak meg, az ország tönkrement, és a cári kormánnyal ellentétben nekünk senki sem adott kölcsönt. Persze nem volt sok időnk. Hitler abban a pillanatban fogott el bennünket, amikor a hadsereg éppen elkezdte felszerelni magát igazán hatékony harckocsikkal.
  Mezítláb Elizabeth beleegyezett:
  - Itt igazad van! Sokat csináltunk, de keveset. Egész Európa a Wehrmachtnak dolgozik. Európa! A cári Oroszország pedig elvesztette a háborút, annak ellenére, hogy Németország tartotta a fő erőket Nyugaton. Most rossz helyzetben vagyunk.
  És mikor érkeznek meg a tankjaink Európába?
  Valentina így válaszolt:
  - Bárcsak hamar lenne! De harcoltam Finnországban is, szóval nem vagyok tele optimizmussal, a hadseregünk még nem áll készen a háborúra.
  Egy fiatal őrmester vállpántos lány beszélgetésbe kezdett:
  - Szerintem két hét múlva a tankjaink felszabadítják Varsót, egy hónap múlva pedig Berlint!
  Valentina megrázta a fejét, és széttárta vörös sörényét.
  - Szeretném hinni, de... A nácik nagyon rövid idő alatt elfoglaltak tizennégy európai országot. Aztán meghódították Afrikát és Nagy-Britanniát. Megszállta a Közel-Keletet és Indiát. Aztán legyőzték Amerikát, Kanadával együtt. - A lány dühösen toppantott mezítláb, leütötte a köveket. - Ez a Wehrmacht nagyon nagy erejéről beszél, és három és fél hónapig az apró finn hadsereggel voltunk elfoglalva. Első kézből tudom, mi a háború. Nem, ebben az esetben az ellenség sokkal erősebb nálunk!
  A fiatal lány összezavarodott
  - Szóval veszíthetünk?
  Valentina így válaszolt:
  Alapvetően igen, de...
  A szandálos lány nyikorgott:
  - Mi, de...
  Mezítlábas Valentina így válaszolt:
  - Maguk a nácik a maguk sírásói lesznek! Nézd, milyen brutálisak. Tengertől tengerig minden hamarosan feltámad ellenük. Még az úttörők is harcolni fognak a fasizmus ellen, égni fog a föld a betolakodók lába alatt. A nácik a saját vérükben fognak megfulladni. Az a döntésük, hogy megtámadják a Szovjetuniót, végzetes hiba lenne. - A lány ismét megtaposott, nem kímélve csupasz, leesett, frissen cserzett lábát. - Illetve egy katasztrófa és a fasizmus lesöpör a bolygó színéről!
  Elizabeth beleegyezett:
  - Nem, Hitler vámpír nem menekülhet a nyárfa karó elől! De most hány városunk pusztul el és falvak égnek fel. - A lány dühösen csavarta erős nyakát, arany haja mozogni kezdett. - És bolondok vagyunk, ha tudjuk a közelgő sztrájkot, még csak nem is ástunk árkot!
  A mezítlábas Valentina egyetértően bólintott.
  - Szerintem Pavlovot lelövik!
  Elizabeth leintette.
  - Igen, nem Pavlovról van szó! Általában Sztálinnak személyesen kellett kiadnia a parancsot a hadsereg teljes harci készenlétbe helyezésére.
  Valentina hevesen bólintott.
  - Biztosan igazad van! De láthatóan a vezér a végsőkig el akarta halasztani a háború kezdetét, főleg, hogy a Wehrmacht nem állt készen a télre, és ha nyertünk legalább egy hónapot, a Wehrmacht nem volt olyan félelmetes. És a negyvenhatodik vagy negyvenhetedik évre seregünk sokkal erősebb lett volna. Ami aggaszt, az a megszállt Egyesült Államok és Nagy-Britannia helyzete. A Németországgal kötött tiszteletreméltó meghódolás után akár a szovjet terület egy részét is megkaphatják. - A lány csupaszra nyomta, megkarcolta és leütötte, kerek, poros sarkát. - Ráadásul Japán megpróbálhat revansot venni a mandzsúriai vereségért.
  Azt mondják, már megtámadta Vlagyivosztokunkat. És akkor az elszigeteltség gyűrűjében találjuk magunkat.
  A fáradt mezítlábas Elizabeth felnyögött, egy éles kavicsra lépve, a lába vérezni kezdett, mint a strassz, és zúzódásos ujjai egyre jobban nyüszítettek. Arra gondolt: a nácik talán nem engedik be őket új és jó minőségű cipőbe, mekkora a megaláztatási és fájdalmas vágy. Valójában Oroszországban a mezítláb a szegénység jelének számított, nem ok nélkül volt csavargó - vagyis koldus - kifejezés. Most még várni kell, hogy képes lesz-e megállni, miután ennyire eltörte és megsérült csupasz, kecses mancsa. És ha leesik, mi lesz vele?
  Mintha szavaival összhangban, az egyik véres törött lábú fiatal lány felkiáltott:
  - Nem bírom tovább!
  És leguggolt, előrenyújtva hosszan tűrő lábait. A nácik odahajtottak hozzá, és a lány fejére ömlött a benzin. Hirtelen felpattant, de már késő volt, fellobbant egy elhagyott öngyújtó, a szerencsétlen nőt égő láng borította.
  A lány ordibálva rohanva rohant, a többi fogoly oldalra szóródott. Az oszlopot megelőzve a mártír összeesett, elvesztette az eszméletét, a lángcsóvák megégették a szerencsétlen tüdőt, és a halál szörnyű volt! Baljós kiáltás következett:
  - Schnel! Schnel! Lemaradt szukák halál!
  A kétségbeesett lányok tettek egy lépést. Elizabeth halkan felnyögött és sántított, csupasz, vágott lábai szétrobbantak a fájdalomtól, mintha a vörösen izzó vas érintésétől. De ő, mint a többi lány, be volt kötve.
  Hogy elterelje a figyelmét, mezítláb Elizabeth így szólt:
  - Elénekelhetjük az Internacionálét?
  Valentina megrázta a fejét.
  - Ezek a szörnyek mindannyiunkat lelőnek! Legyél türelmes! A mezítláb, különösen a hozzánk hasonló fiataloknál, gyorsan eldurvul. Kibírjuk és túléljük. A győzelem a Vörös Hadseregé lesz. Még ha minden kapitalista fegyvert fog is ellenünk! Hiszen a tajgától a brit tengerekig a Vörös Hadsereg a legerősebb mind közül!
  Elizabeth ökölbe szorította a kezét.
  - De nincs erősebb orosz szellem,
  A romjaikat mi magunk is felélesztjük!
  Az orosz harcos hamarosan kardot fog
  Ismét kiállunk és nyerünk!
  Utána valahogy könnyebb lett, sőt a véres lábak égető fájdalma is gyengült.
  A nap lement, a nácik egyre idegesebben sürgették a lányokat.
  Frissebb lett, a szellő kellemesen fújta az izzadt arcokat. Mezítlábas Elizabeth megjegyezte:
  - Úgy tűnik, még a nap is értünk jár!
  Valentina erőteljesen elmosolyodott.
  - A kommunizmus napja mindig értünk van!
  Az úton egyre hosszabbodtak az árnyékok, egyre sötétebbek és sötétebbek. A nácik lámpásokat gyújtottak, ami sokkal titokzatosabbá tette kerékpárjaik megjelenését, volt benne egyfajta titokzatosság. Erzsébet már azt képzelte, hogy ezek nem a nácik, hanem szörnyű szörnyek. Egyfajta sokoldalú Viy vagy ghoul. Furcsa módon, de ettől a nácik nem voltak ijesztőek, és mintha irreálisak lettek volna. Poveselev - megnyílt a második szél, Valentina elkezdett énekelni egy dalt:
  - Ott az ismeretlen ösvényeken szandálos ördögök táncolnak! Nos, Koschei túl sok káposztalevest evett!
  Valentina elmosolyodott.
  Csodálatos vagy, mint mindig!
  Végül a távolban feltűnt egy jelzőtorony, és házak váltak láthatóvá, áramszünetekkel. Útjuk tehát a végéhez közeledik. A lányok többsége már kimerült volt, a fizikai kimerültség utolsó vonalán járt, és csak a túlélési ösztöne maradt.
  Elizabeth megkérdezte Valentinától, mintha tudnia kellett volna:
  - Megetetnek minket?
  A kapitány tréfásan, bár nehéz volt neki, így válaszolt:
  - A németeknél olyanok vagyunk, mint a jószágok, és senki nem ígérte, hogy útközben megeteti a jószágot!
  Mezítlábas Valentina dühösen válaszolt:
  - Akkor elvágom Hitler torkát!
  Még néhány száz fájdalmas lépés, darabokra tépve, mezítláb, és elkezdték bevezetni a lányokat egy speciális táborba. Úgy néz ki, előre készült a hadifoglyok számára, sötétben falaktanyák, szögesdrót-tornyok is látszottak. Nők kezdtek szaporodni rajtuk, megpróbálva külön elhelyezni a polgári és a katonaságot. A foglyok azonban annyira fáradtak voltak, hogy nem is gondoltak a szökésre. Csak estek a durva fa priccsekre. Erzsébet, aki zúzódásos, véres lábával a letaposott fűre lépett, boldogító érzést élt át. Végre el tud aludni. Ám amikor már belépett a laktanyába, két SS-ember odaugrott hozzá, és szertartás nélkül megtörték.
  - Miért? - kiáltotta a lány.
  - Orosz Schwein! Kövesd, ahol mondják!
  Erzsébetet kivezették a táborból, így elhaladtak a tornyok és a vaskapuk mellett. A lány először azt hitte, hogy le akarják lőni, de aztán attól félt, hogy megkínozzák. Mi van, ha a nácik azt hiszik, hogy a lánynak van egy fontos titka?
  Egy oroszlános domborművel díszített kastélyba vitték. Furcsa módon a gazdag birtok látványa megnyugtatta Erzsébetet, nem hasonlított a középkor komor kínpincéihez. Ezek a szörnyek azonban bárhol és annyit kínozhatnak és kínozhatnak, amennyit csak akarnak.
  Bevezették az épületbe, a lány mezítláb hozzáért a dús, bársonyos szőnyeghez és belefulladt.
  Erős elektromos fény villant. Egy festett férfi jelent meg, hanyag pillantást vetett a lányra, és azt parancsolta:
  - Mossa meg a lábát!
  Erzsébet egy széken ült, és egy szépen öltözött szobalány hozott egy ezüsttál vizet. Eredetileg szobalány, fehérorosz lengyel volt, és tudott oroszul. Zúzódásos lábát egy tál sötét vízbe mártotta, és gyengéden megdörzsölte. Erzsébet kislányos lábai szánalmas látványt nyújtottak. Szó szerint nem maradt rajtuk lakóhely, az ujjak le voltak ütve. És ennek ellenére a fehérorosz szépség lábai gyönyörűek voltak, és méltóak voltak egy hercegnőhöz vagy egy görög istennőhöz.
  A szobalány gyengéden lemosta a port és a vért, minden ujját megdörzsölte. Aztán együttérzéssel a hangjában megkérdezte:
  - Úgy tűnik, sok van, drágám?
  Erzsébet így válaszolt:
  - Másoknak nehezebb lett! Nincs panaszom a sorsra!
  A lengyel bólintott.
  - Hiszem, hogy a szovjetek országának minden jó vége lesz!
  Az SS-ek félbeszakították a beszélgetést, és felvették Elizabethet, és berángatták a pompásan berendezett terembe. A lány bágyadtan ellenállt, megdobták, becsapták az ajtót, és azonnal, mint egy szellem, megjelent egy kövér vadkan. Már a kólika előtt az agyban egy ismerős hang sziszegett:
  - Nos, madárka, alázatos leszel!
  Elizabeth megpróbált visszaugrani, de az ügyetlennek tűnő náci mozgékonyabbnak bizonyult. Hirtelen a lányhoz ugrott, és letépte róla az ingét, így két meglehetősen nagy, feszes mell látható, hegyező mellbimbókkal. A lány térdével ágyékon rúgta, de a fasiszta erre számított, ennek ellenére nem gyengék szolgálnak az SS-ben és hárították a támadást.
  - Állj ellen, még szórakoztatóbb lesz!
  A kövér vaddisznó ismét nekirontott, letépte ruhájának maradványait, főleg nadrágját, de hirtelen szívszaggatóan felüvöltött:
  - Igen, még mindig harapsz kurva.
  A félmeztelen Erzsébet megszökött, és a szemközti ajtóhoz rohant, abban reménykedett, hogy talán nem lesznek ilyen katonák. Kinyitotta, és azonnal erős ütést kapott az állára. Egy meztelen felsőtestű izmos tinédzser jelent meg előtte. Rémületére a fiatal szadistát ismerte fel benne a Hitlerjugendből. Gonoszul mosolygott fehér fogaival.
  - És te temperamentumos vagy!
  A kövér SS férfi nyikorgott:
  - Engedélyt adok, hogy velem használd! Már felnőtt vagy, és itt az ideje, hogy kipróbáld a női testet!
  A fiatal hitlerista így válaszolt:
  - Még nem erőszakoltam meg oroszokat.
  Erzsébet rosszul lett, attól, hogy megerőszakolhatják, különösen szégyellte a tinédzser becsületfosztását. Huszonkét évesen megőrizte ártatlanságát, és most nem szeretett, szovjet fickójától kell megválnia a szentségtől, hanem olyan degeneráltoktól, amilyeneket a világ még nem látott. A lány szívszorítóan sikoltozott, de egy nagy fasiszta és semmiképpen sem kisgyerek egyszerre támadt rá. A vadkan legalább másfél centnert nyomott, és a fáradt Erzsébet érezte, milyen gyorsan fogynak ereje maradékai.
  A fiatal szadista ugyanakkor megszorította a kezét, és megcsípte a mellét. Végül elesett, és a szörnyeteg durván magával ragadta, egy vaddisznó finomságával. Erzsébet szörnyű fájdalmat élt át, amikor a pokolba zuhant!
  . 10. FEJEZET
  A harckocsit a harcosok számára rögzítették, és folytatták előrenyomulásukat a szovjet állások mélyére. A szépségek orosz tankokra lőttek, és fogukat kitárva csicseregtek.
  Gerda egy kagylóval felvágta a harmincnégyet, és ciripelt:
  - Hiperosztályú harcos vagyok!
  Ezek után, hogy kitört belőled a nevetés... Igazán csodálatos lány. A legmagasabb műrepülés harcosa. És egy kicsit rossz, és egy kurva... A jófiúk csúnya gyilkosa.
  Charlotte is megnyomja a joystick gombját csupasz lábujjával, és kiadja:
  - Imádok tankokat rombolni!
  A szovjet harmincnégyek pedig további megjegyzések nélkül kettéválnak. A tornyokat lebontják és áttörik.
  Christina előítélet nélkül lőtt. Ezúttal csupasz ujjainak áldozata egy 152-es kaliberű szovjet tarack volt. Elég csúnya kaliber. Persze nem fog áthatolni egy német autó frontpáncélján, de azért elég jól ráz. És a lányok befogják a fülüket.
  Az aranyvörös harcos azt mondja:
  - Olyan szépség vagyok, mezítlábas álom!
  És akkor Magda is leszögezte. Szintén harcos, ha nem is Istentől, akkor mindenképpen a Sátántól. És ez minden vallásossága ellenére.
  És milyen gyönyörű lány. És nagyon szexi, de ugyanakkor félénk.
  Magda mezítláb ütögetve, hosszú fekete szempilláit rángatva énekelte:
  - Hiszen a világon nem fordul elő, hogy a büfében feltörnek a tankok!
  Gerda kitárta a fogát, és smaragdszemekkel csillogva sziszegett, és kiütött egy másik fegyvert:
  - Én leszek Superman! És mindenkit megégetek!
  És ismét ujjaival nyomja és rázza a szovjet bunkert. Agresszív lány. Próbáld ki, és lépj túl! Hihetetlen ereje van!
  Egy német harckocsi rálőtt az ütegre. A nácik Minszk felé közeledve már mélyen behatoltak a szovjet pozíciókba. De sok védelmi vonal létezik, és a Vörös Hadsereg makacsul ellenáll. Annyi mindent elástak itt. Így könnyen be a működési térbe, és nem fog kitörni. Rohadt, nehezen megoldható feladatok.
  Tankos kosokról már volt példa. Különösen a nagy sebességű, de gyengén páncélozott BT-k törekednek folyamatosan ramolni. Tehát nem tudják elfogadni a német technológiát. Volt olyan eset, hogy a jakok is német oszlopokra estek felszereléssel.
  Charlotte felszisszent a szovjet ütegnek csapkodva:
  - Milyen ostobák ezek az oroszok. Nem, azonnal kapitulálni, de ellenállnak...
  Christina erre logikusan válaszolt, de először csupasz lábujjával megnyomva megfordította a 100 mm-es szovjet ágyút:
  - Az amerikaiak gyakorlatias nép, de még ők sem kapituláltak azonnal ellenünk! Szóval hogyan is mondhatnánk, hogy ki a hülyébb. Még mindig olyan messze vagyunk Moszkvától!
  Magda csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és magabiztosan mondta:
  - Menjünk oda! Biztosan ott leszünk, és hamarosan!
  Gerda fütyült és énekelt, kinyitotta skarlátvörös ajkát:
  - Moszkvába vonulunk, és a távolban fasizmust látunk... Hamarosan megverem Lenint, és elfogják Sztálin elvtársat!
  Miután a lány ismét megnyomta csupasz ujjait a joystick gombján. És milyen hanyag. Egy 85 mm-es szovjet ágyú repült fel leszakadt kerekekkel.
  Charlotte is lőtt, és egészen találóan. Ugyanakkor rosszindulatúan felszisszent:
  - Az égen hagyom a fegyvereiket! És leszedem a holdat a gömbről!
  Utána kiderült, hogy egy másik szovjet fegyver úgy hasadt, mint a dió a kalapács alatt.
  Igen, a német 105 mm-es ágyú nagyon, sőt rendkívül halálos. De a szépségek a gyalogságban kezdődtek. És sok mindenen mentünk keresztül. És miért csak a mezítlábuk nem szántott. Ez volt a negyvenegyedik év. Amikor már sok minden eldőlt. A háború kimenetele nem volt előre meghatározva. A harcosok pedig Nagy-Britannia igen nagy erőivel szembeszálltak. A tengerek úrnője még nem akarta megadni magát, és kétségbeesetten ellenállt.
  Erre emlékezett Gerda, amikor megrohamozta a szovjet védelmi egy másik, nagyon erős vonalát. De amikor még egészen kicsik voltak, így jártak, és ezt csinálták. Milyen jól szórakoztak akkor!
  Gerda szeme előtt képek lebegtek, mintha egy filmben lennének;
  Apollo így válaszolt:
  - Most itt! Boldog világunkban nincsenek és nem is lehetnek nyomorékok! Mert a világot meghódító Harmadik Birodalom mindenkinek boldogságot ad!
  A lányok vidám üdvözlésre emelték fel a kezüket.
  - Zind Heil! Hát persze, boldogság! Jót akarunk... Két fehér szárny a világ felett! Lelkünkben világosság van, a legfényesebb hajnal - Shakespeare nem tudja leírni!
  Jaj, megint felébredek... Gerda felébredt, a legvadabb fájdalmat érezte testében... Nem könnyű áthajtani a sivatagban és tankokat húzni, még akkor sem, ha szuperembernek számítanak. Vagy igazi árja - könyörtelen a Birodalom ellenségeivel szemben! Charlotte azonban nem bánt kevésbé, és még fel is nyögött:
  - Micsoda fájdalom! Micsoda fájdalom - a Harmadik Birodalom a jenkik ellen - száznulla!
  Gerda megpróbálta felvidítani magát és barátját:
  - Superman Nietzsche szerint legyen könyörtelen másokkal, de még inkább önmagával szemben!
  - Bárcsak rá tudnám venni magát Friedrich Nietzschét, hogy rohanjon át a homokon, és húzza ki a tankot - morogta Charlotte.
  Gerda egyetértett.
  - Igen, egyetértek: aki nem szenvedett, nem fogja megérteni!
  Reggeli után Madeleine megörvendeztette a lányokat:
  - Most egy egyszerű futás, természetesen teherrel. A britek fokozott aktivitását jósolják, visszahozzák keselyűiket, ezért jobb, ha nem kockáztatják a tankokat. Végül is, bármennyire is menők vagytok, lányok, nem fogjátok tudni gyorsabban meghúzni a tankot, mint ahogy maguktól mennek!
  Gerda felháborodottan morogta:
  - Persze, hogy nem hordod magaddal!
  Madeleine dühös volt, vagy úgy tett, mintha dühös lenne:
  - Ötvenet ütött bottal ennek a hülye lánynak a sarkára!
  A nőstény farkasok rohantak teljesíteni az úrnő parancsát. Gerda engedelmesen lefeküdt, és csupasz, kecses lábait beledugta az előre elkészített készülékbe. Falaka volt! A lány mély lélegzetet vett, igyekezett nem elárulni lelki gyötrelmét. Madeleine maga közeledett áldozatához, megérintette megkeményedett, még nem poros sarkait. A lány csettintett a nyelvével, és így szólt:
  - Számold meg az ütemeket!
  A veréshez Madeleine egy speciális, gumibotot választott, de benne egy acélrúddal. A parancsnok maga is lány, de masszív, sportos alkata miatt idősebbnek tűnik a koránál, megszagolta a gumit, és barátja élesen megütötte.
  - Egyszer! - mondta Gerda szenvedő hangon.
  Madeleine még jobban sarkon ütötte Gerdát.
  - Két! - Mondta a lány.
  Az SS-század parancsnoka folytatta a végrehajtást. Igyekezett egyenletesen elosztani az ütéseket, hogy a fájdalom maximális legyen, ugyanakkor elkerülje a csonkítást. Gerda számolt, és igyekezett kevésbé figyelni a lángoló talpakra. Amikor mezítláb futott át a havon, a fájdalom nem volt kisebb, de a lány kibírta, és nem lassított, ráébredve, hogy üdvössége pontosan a sebességben van. Ellenkező esetben megfagyhat, nyomorék leszel és tönkremegy. Tehát szükség van rá, akkor kell igazi árjáknak lenni, és elviselni, mérsékelni a bátorságot. Általában véve nincs fájdalom, mint olyan! Ez egy illúzió. Valójában a cionisták találták ki a fájdalmat, a gyengeséget és az öregséget! De valójában az ember istennek, vagy inkább szuperembernek hivatott! De vajon sírnia kell-e a szuperembernek, még akkor is, ha egy tizenhat éves lány vagy, akit még soha nem csókolt meg egy pasi? Semmilyen esetben sem!
  Az ötvenet számolva (a Providence dicsősége nem tévedt el!) Madeleine megállt és így szólt:
  - Ifjúság! Az egyik büntetés neked még nem ért véget. Mezítláb fogsz futni a sivatagon keresztül anélkül, hogy védőkrémmel kennéd a talpat. Az extra fájdalom megtanít neked egy leckét!
  Gerda engedelmesen bólintott.
  - Köszönöm parancsnok.
  Valójában a lány nem volt különösebben boldog, és fájt így futni, és védőkrém nélkül még fájdalmasabb volt, de arra számított, hogy kibírja. Erős talpú, cipőt az elit lányok csak felvonuláskor hordtak, vagy ha túl sok időt kellett hidegben tölteni, a test állóképességén túl. De furcsa, hogy a lányok gyakorlatilag nem betegedtek meg ilyen súlyos keményedésben ... Vagy talán ez természetes! A cári Oroszország idejében magas volt a csecsemőhalandóság, de akik túlélték, rendkívül egészséges gyerekek és emberek voltak! Na, most mezítláb futni a sivatag forró homokján... Hogy bírja!
  Ó, ó, ó, milyen fájdalmas, de ne ráncoljuk a homlokunkat, inkább mosolyogjunk. Ha a baba mosolyog: talán minden sikerül!
  Gerda még teljes hangon énekelt is, a hang elárasztotta a sivatagot:
  Szerencsére te hűtlen barát vagy,
  A szükség és a munka nővére!
  Milyen rövid a szabadidő röpke pillanata,
  Bár a győzelem vágya mindig az!
  
  Gyermeket szülni - hallani, ahogy babrál,
  Farkasok tudják, nem hamarosan sorsa!
  Először űzd meg az ellenséget - rettegésben kell lenned,
  Hadd forrjon a borom dühében!
  
  Egy leánynak a kard az első vigasz,
  Egy lendületes lépéssel hitet ad neki!
  És valahol a pokol hurrikánja tombol,
  A haza iránti szeretetet fejezzük ki versben!
  
  Azokban a versekben, amelyeket nem sáros víz írt,
  És azok, amelyek kivéreztek egy harcost!
  De lesz időnk csodálatos életet élni,
  Amikor a Mindenható szerető Atya!
  
  De ne hagyatkozz az Atyára
  Mert már majdnem felnőttek vagyunk!
  És ha egyszerre jobb megosztást kívánunk,
  Amikor az igazságtalanság nem hallgat!
  
  Harcolj minden fülért a pázsiton
  Minden gyöngyért és levélért!
  A harcosok hevesen mernek,
  A mottó egyszerű: harcolj és küzdj!
  
  Küzdelem nélkül nincs siker - ilyen a világ
  Mit ne szedjünk le a gyümölcsről, ha moha a kéz!
  A hurok még jobban összeszorította a torkot,
  A forrás hirtelen akaratlanul is kiszáradt!
  
  De az anyaország szuperképességeket adott nekünk,
  Te harcos vagy, új ember lovag!
  Ami meleg és édes volt nekünk,
  A szűz szívében örökké megmarad!
  A lány befejezte az éneklést, a barátai együtt énekeltek... Meghajolt a szélnek és rohant tovább. Hogy néha megtörténik, szép, béke, még akkor is, ha fáj. És miért futna a végsőkig, mert egy harcos... És a német harcos nem is egy darab vas, hanem valami keményebb az acélnál! És neki nyögni azt jelenti, hogy elárulja magát!
  A lányok nem pihenhettek ebédre, és hamarosan a három nőstény farkas eszméletlenül esett. Szíjakkal vették fel és vonszolták őket, egyszerre tízet. A mezítlábas Gerda volt a befogottak között. Milyen brutálisan égett a lány csupasz talpa és fájt a vádlija, de még csak nem is nyögött. Csak a nyelv dagadt meg a szomjúságtól, és fájdalmas volt beszélni. És fél óra múlva egyszerre öt harcos esett el. Ezt követően szünetet hirdettek, és a lányok vizet ihattak. Aztán folytatódott az önkéntes-kötelező pokol...
  A lányoknak nem sikerült eljutniuk a bázisra, így kénytelenek voltak közvetlenül a sivatagban tölteni az éjszakát. A harcosok szőrös köteleket feszítettek köréjük, majd lefeküdtek egymással, esőkabátra. Egy álomba merültünk... Gerda megint látott valami csatát;
  Itt ő és a többi harcos lovagol. Gyönyörű csaták várnak rájuk, azok a dicső idők, amikor a bátorságot és a becsületet értékelték, és mindenki lovag volt... Mindenki, aki harcolt, természetesen ilyen jezsuita technikák nélkül, amikor a gyalogságot a levegőből bombázzák. És akkor nagyjából egyforma élű fegyverek és sok lehetőség van a vitézség kimutatására.
  Kecses versenyük felpörgeti és növeli a tempót. Fokozatosan gyorsulva a lovak elképesztő sebességet értek el. Itt van a Harmadik Birodalom híres "Hétligás lépése"! Amikor a ló nem ló, hanem ami csodálatos és szárnyas. A lovasok haja mintha megfagyott volna a levegőben, és arany-, gyöngy-, smaragdvonatokban feszült volna... És csak néha, idegesen megremegtek a mozdulattól, akár egy vékony gitárfüzér.
  A lovak erőteljes, izmos teste hosszan, mintha lustán ugrálva nyúlt ki, majd csaknem félbe gyűrődött, mint a hatalmas rugók, hogy ismét leváljon a talajról. Az ugrások egymás után következtek, ritmikus impulzusok, szinkronban a különítmény összes állatánál. Gerda csodálta: a lovak mozgása olyan szabad volt, mintha semmi sem bilincselte volna meg őket. Bár természetesen gömbölyded, kiemelkedő izomzattal, úgy tűnt, hogy a félmeztelen harcosok is a lovak közé tartoztak, milyen ügyesen ültek. A szépségek csupasz sarkukkal verték az oldalt, a lovak pedig megfeledkezve arról, hogy őrjöngő ellenségek rohannak utánuk, belerohantak ebbe a varázslatos félfutás-félrepülésbe!
  Gerda azt képzelte, hogy egy vadászgépben repül... Mennyire szeretett volna abban a pillanatban pilóta lenni, és brit gépeket darabolni - ezzel halált hozva Németországba.
  A különítmény sietve behúzódott a bokros járatokba. Bájos női harcosok az elülső lovakon leguggoltak, figyelmesen néztek előre, és elbújtak az állatok ívelt nyaka mögé. Izmos szépségek, méltók a legrangosabb kifutókhoz, elsőként fedezték fel az ellenséget, kockáztatva, hogy beleesnek egy halálos felhőszakadásba. A szorosan összefonódó ágak szigetei időnként váratlanul szétváltak, és új, folyómedrekhez hasonló járatokat tártak fel. A lovascsapat nőstény farkasai hajlékony hullámban özönlöttek át rajtuk, mint egy acéltól csillogó sötét patak.
  Gerda elképzelte, hogy egy harckocsioszlop Párizs felé tart. Németország ezután egyedül harcolt, három gyarmati birtokokkal rendelkező birodalom ellen: Anglia, Franciaország és Hollandia, valamint Belgium ellen... A képmutató Franco nem volt hajlandó második frontot nyitni, sőt külön tárgyalásokat folytatott arról, hogy mit kap, ha beszáll a háborúba. Németország. Mussolini titkos levelezést kezdett Churchill-lel arról, hogy a második, déli front megnyílása esetén mely német városok mennek át Olaszországhoz, a legravatalosabb Sztálin pedig egyre több új hadosztályt mozgósított. A szovjetek erős tanköklöket csoportosítottak (Ez az információ hirtelen felbukkant Gerda agyában). Ha megingott volna a mérleg, és a náci csapatok elakadnának, akkor... Lehetett egyszerre több frontot is elérni, és stratégiailag elveszett helyzetbe kerülni. De Hitler zseninek bizonyult, nemcsak nyert, hanem gyorsan is nyert. Hátra ment, és először a szövetséges csapatok egy részét, majd egy másik részét semmisítette meg. És bár a nyugatiaknak több fegyverük, katonájuk és tankjuk volt, kapitulációra kényszerítette őket! Igen, és a szövetségesekben nem volt meg az a mag, az a különleges fasiszta szellem (a fasizmus nem hiába, a fascinator-bundle szóból!). Így vesztek, amikor a csapatok a vonalaik mögé mentek...
  A szellem erősebbnek bizonyult az anyagnál, és kevesebb erővel támadhatsz! Miért nem nyerték meg az első világháborút? Talán annak köszönhető, hogy a császár rezsimje nem élvezett olyan nagy bizalmat az emberek között, mint Hitler kormánya ... És a régi tábornokok nem voltak olyan ügyesek, és két fronton kellett harcolniuk...
  Hirtelen Gerda megérezte, hogyan sűrűsödnek a rossz előérzetek, mint a naplemente sugarai - és ha a vörös Oroszország támad, és ismét kettős csapás éri? Igaz, most már nincs Franciaország fő lábereje, ami azt jelenti, hogy könnyebb lesz. Ráadásul a németek egyesülnek és összeszednek, a fényes nemzetiszocialista eszme köré tömörülnek. Még soha nem voltak ennyire egységesek!
  Egyre több bokros sziget rohant el mellette nagy sebességgel és tűnt el a távolban. Maguk a cserjék narancssárga-pettyes zöldek voltak, a tűk gömbölyűek voltak, mint a halak horogja. Mindannyian megpróbálják megragadni a lovakat a patájuknál fogva, és a levelek ragadozóarcokra emlékeztetnek, ilyesmi a középkori művészek ördögöket festettek! A hős Madeleine lány vastag, tűzpiros fonatai Gerda arca előtt táncoltak a levegőben. A koncentrált lány két kézzel szorította a vezérlőszíjakat, de így is kiszorult az első sorokból. Valahogy észrevétlenül még két harcos ragadt meg mindkét oldalon. Nyugodt lovasok, megkövültek és egyben paradox módon mozgékonyak, karcsúak, kecsesek és egyben erőteljesek. A lebarnult arcok sötétnek tűnnek, a hosszú, hullámzó haj pedig éppen ellenkezőleg, csillog a három lenyugvó nap fényében. A harcosok szigorúak, szeme smaragd, zafír, borostyán, türkiz csillog. Ennek ellenére a lányok arcán van valami gyerekes, naiv, amitől az ember meg akar hatni. Ő Gerda, a bajtársuk és a nővérük, de ha a harcostársak gyengeséget vagy árulást éreznek a részéről, akkor a helyszínen megölik őket! És amit Madeleine parancsol nekik... megkérdőjelezhetetlenül teljesítik!
  A világítótestek beszálltak, és helyükre felkeltek a holdak. Egymás után, olyan fényes és színes, különböző színű... Milyen szépen nyílnak virágok az égen, és virágok az Édenkertből!
  A szél fütyülése a fülemben, az egészséges lányos testek kellemes illata, fanyar lóizzadással és illatos gyógynövényekkel vegyítve. És valahol előtte számos ellenség rejtőzik. Az állat erős és egyenletes lapockái a bölcső két oldalán jártak. A módszeresen duzzadó és leeső izmok látványa Gerdát homályosan emlékeztette valamire. De itt van, amire a harcos nem emlékezett. Igen, és az alattomos idő eltűnni látszott...
  Valahol messze mögötte, a karmos mancsok csörömpölésében alig hallhatóan sikolyok hallatszottak, lidércek szokatlanul éles kiáltása, fémek csengése, teve és szamár hibridjének guruló visítása. Megszólalt a megkésett trombitaszó. Hogy látszólag Charlotte, sajnos, így kell berepülni, összecsapott a ghoulokkal. De annál rosszabb nekik!
  De - hurrá! - Madeleine éllovasai szinte azonnal üvöltöttek figyelmeztetve. Nem tudom kivenni a szavakat - csak éles, izgatott intonációkat. A kezek utasításait követve Gerda észrevette, hogy elöl, százötven méterrel arrébb, a bokrok fölött idegen ghoulok fejei emelkednek. Úgy nőttek, mintha a semmiből lennének - nem kevesebb, mint száz sűrű alak. Lovasok is megjelentek - sötét pöttyök hatalmas állatok hátán.
  Madeleine különítmény azonnal és egyenletesen irányt változtatott - mintha egy halcsapat oldalra ugrott volna. A lovak, úgy tűnt, még mindig előrenyomultak, bár ez aligha lehetséges. És a ghoulok valahogy lassan reagáltak az ellenségre, ami lehetővé tette, hogy Madeleine megkerülje és megelőzze őket. És abban a pillanatban, amikor úgy tűnt, a veszély elmúlt, a kilátó újabb kiáltásai hallatszottak. A második ellenséges csoport ezúttal a bal oldalról jelent meg - nem kevesebb, mint nyolcvan hatalmas lény. Az alig öttucatnyi harcost számláló nőstény-farkasok úgy fordultak, mint egy korcsolyázó lova, elkerülve a harcot. És az ellenség ismét lassan cselekedett, mintha nem tartana lépést a özönlő szökevényekkel.
  Gerda hirtelen rádöbbent, hogy egyszerűen csak irányítják őket, és elvezetik őket valami előkészített helyre. Durva, katasztrofális hiba lenne ezt az utat követni. A fiatal harcos megpróbált felkiáltani:
  - Vigyázzatok barátok! Kiszámíthatónak lenni annyi, mint büntethetővé válni!
  De kétségbeesett kiáltása elfojtott... És maga a mezítlábas Gerda is tehetetlennek érezte magát. Talán így érezte magát a Führer, amikor értesült arról, hogy a Nagy-Britanniáért vívott légi csata elveszett! A háború azonban csak most kezdődik.
  De Madeleine már mindent megértett, és a lányra kacsintott:
  - A tökéletes csapda, amikor az áldozat azt hiszi, hogy verő! - És karddal levágni egy gallyat - tette hozzá. - Ideális rablás, ha egy kliens a barátom a rablás közben!
  Körülnézett, Gerda riadtan vette észre, hogy mindkét csoport párhuzamos pályát követ a távolban, jobbra és balra. Mint az olló vágóvégei, készen arra, hogy felvágja az artériát.
  - Honnan jöttek ezek az agyarak? - A lány hangjában düh és kétségbeesés hallatszott. - Igen, még ilyen mennyiségben is!?
  Gerda, miután felmérte, merre hajtják őket az ellenség, megpróbálta meghatározni a les helyét. De élő "csónakjuk" előtt egyre több új bokros sziget jelent meg, különböző színűek, amelyek úgy mozogtak, mint a tenger hullámai, amelyek felszínén gázolaj terjeng, színes, öt holdon át visszaverő fénysugár. És ez volt az, ami megnehezítette a navigációt.
  A bozótosok között manőverezve a lovakon a fáradtság első jelei látszottak. Testüket bőven borította nedves hab, a nehéz takarók szélein elsötétültek, a fanyar szag irritálta a lovasok orrlyukait. Gerda megdörzsölte meztelen, rózsaszín sarkát a hátán, érezte a ló bőrének forró csúszását. A lényeg, hogy ne veszítsd el a sebességet!
  A közeledő harcot érzékelve mezítláb Gerda megvizsgálta a harci felszerelést. Számos rövid és hosszú lándzsaköteg van rögzítve a lovasok számára elérhető közelségbe. Alatta két arab szablya, hosszúkás és enyhén ívelt. De védelem a nyilak ellen... Szinte meztelenek, bikiniben, a pokolba lehet őket lőni! Hát nem ostobaság gyakorlatilag meztelenül harcba szállni, amikor az ellenség éppen azzal fenyeget, hogy nyilakkal lelövi. És mire gondoltak a parancsnokok? Eszembe jutott, hogy Charlotte valahogy kiejtette: "A legmasszívabb, közepes francia tank, Ziz-35, áthatolhatatlan a homlokán! És a tankjaink sajnos olyanok, mint az iskolai blotter!"
  De úgy tűnt, Madeleine megértette a fenyegetést, és sietett megnyugtatni:
  - A bőrünket bekenjük egy boszorkányfőzelékkel, ami sokkal jobban fog védeni, mint a páncél!
  Gerda tréfásan válaszolt:
  - Aki csata közben a védekezésre gondol, az abszolút védtelen a pánikkal szemben!
  Madeleine mindazonáltal figyelmeztetett:
  - A szemeken, füleken és a nyak felső részén a főzet gyengébb. Szóval vigyázz, lehet, hogy elkapják!
  Gerda vidáman válaszolt:
  - Megértem, hogy... De vis maior, ez is vis maior Afrikában. Mit tudsz csinálni!
  Hosszú hangok fúrták át a levegőt, mint az omladozó macskakövek csikorgása. Valami megérzés folytán Gerda rájött, hogy ez Madeleine kiáltása. A gyönyörű lányok válaszul ugattak, majd a harcosok egyszerre felemelték szablyájukat - volt, aki a jobb, és volt, aki a bal kezében, és egy lándzsát is. Gerda is megrázta a kardját, és felkiáltott:
  - Zúzós lány vagyok!
  Hirtelen Gerda meglátta, hogy Charlotte átrohan rajtuk, egy kis szépségkülönbséggel: a bravó szuper!
  Ugyanebben a pillanatban kétszáz ugrás előtt vízszintes vonalak villantak fel. Ezután a ghoulok és ghoulok gyalogos különítményei elzárták a tisztást, amelyen a német harcosok rohantak. Itt már nem volt oldalág, ez a járat egyenesen a halálba vezetett. A naplemente és a holdfény keverékének ferde sugaraiban az ellenség számos sora villant fel az acélról visszaverődő szivárvány minden színével.
  Madeleine új üvöltése megrázta a teret, és a lányok különítménye két csoportra oszlott, amelyek azonnal oldalra csúsztak. Eltávolodtak egymástól, és nekinyomódtak a tisztás szemközti széleinek. Gerda felkiáltott:
  - Nagy Sándor bikiniben!
  A harcosok a legkisebb bokrszélességű pontot elérve előreugrottak a zöld szigeteken keresztül. Egyszerre elhúzódó nyöszörgés hallatszott, mintha szamarakat nyúztak volna, amitől éppen a levegő lengett, mint az ablaküveg. Gerda hirtelen rádöbbent, hogy nem csak a fülével, hanem a hosszan tűrő, kislányos lábaival is hallott nyögést. Úgy tűnik, bántanak is, hiszen a harcos mezítláb, izzón futás közben hülyén érezte magát, hogy akár csirketojást is lehet sütni a sivatag homokján. Nos, ahogy a bölcsek mondják: a ló abban különbözik az embertől, hogy a lovast nem szavazás alapján határozzák meg, és semmilyen képesség nem ad esélyt a lovas nyergelésére! Illetve: a lónak négy lába van, gyorsabban fut, mint az ember, de a patáját is hamarabb kinyújtja!
  A bokrok egy pillanat alatt elhaladtak, és a lovak ismét kirepültek a szabadba. Hosszú vérző karcolások váltak láthatóvá testükön. E lábak méretét tekintve a karcolások jelentős mélységűek voltak; mint a kínai (dolgos nemzet!) árkokat ásott!
  A környező lovasok sietve elkezdték kicsavarni fegyvereiket, a bőrreszelékeket is, és betakarták velük a lovakat. Így az öltözött, szemcsés, csillogó bőr megvédte a lovakat.
  A mezítlábas Gerda saját maga számára kellemetlenül tapasztalta, hogy az ujjai meglehetősen esetlenek lettek. Valamiért lecsúsznak a csomókról, hát velük van a szakadék, úgyis betakarja!
  Őrülten, mint egy tűzláng az ugrás száraz ágai mentén, kritikus szakaszba lépett. Maga a természet is megnyugodott, megdermedt a nyugtalanító tájban. A horizont felemésztette a világítótestet, nyugaton mindent a vér és a jeges nyugalom palettája festett. Előttünk keleten a változó égbolt már kezdett kivilágosodni, és izzó okkersárga színűvé vált. De még ebben a háttérben is mintha árnyak, halál, lidércek és vastól csillogó ghoulok sorai leselkednének.
  A barom, rettenetesen csúnya lények látva, hogy a lesben körbefolynak a szárnyak, kirohantak a helyükről. A lábharcosok ügyetlen alakjai gyorsan szétszóródtak pozíciójukról, és a sűrű járataiba merültek. Helyükön ferdén beásott hegyes rudak széles sorai kerültek elő - valószínűleg fegyverek a német harcosok ellen. Az üldözők lovas különítményei a háta mögött, észrevették Madeleine manőverét, növelték a sebességet, és megpróbálták utolérni a menekülőket. Az ellenséges lovasság két különítménye jóval nagyobb volt, mint a szemben álló harcoscsoport, és biztos sikerre számíthatott egy ütközés során. De a ghoulok nehezek, a teve-szamár hibridek pedig sokkal lassabbak. A távolság zsugorodás helyett csak nőtt. És mihez hasonlított egy lovat, egy tevét a szamárral a sebesség tekintetében!
  Gerda filozofikusan mondta:
  - Lehetsz igénytelen és szívós, de nem szabad teveként felfogni a világot és szamármakacsságot mutatni!
  Megfordulva a harcos észrevette, hogy nem két, hanem három lovascsoport üldözi őket. Ez azt jelentette, hogy úgy tűnt, nincs más irányuk, mint a les felé haladni. Ha eltér, akkor nagyobb számú ellenséggel kell megküzdenie. Nos, a nőstény farkasok tudják, mit akarnak, nem először veszekednek. Hiába gondolja az ellenség, hogy csapdába csalja őket. Éppen ellenkezőleg, időt nyernek, és képesek lesznek manőverezni. Aztán Gerdának eszébe jutott, hogyan táncolt mezítláb a szögesdróton. Fájt is, de a lent lángoló parázsra zuhanni még szörnyűbb volt, és ami a legfontosabb, szégyenteljesebb volt. Csupasz, kerek, gyerekes sarkán érzi, hogy az acélhegy beleragad, szinte átüti az éles kövekre tömött bőrkeményedéseket. De mégis, a tűzhöz képest ez majdnem olyan, mint egy masszázs.
  Madeleine még a küzdelem megkezdése előtt magához ragadta a kezdeményezést, ügyesen felülmúlva az ellenfelet. És amikor az ellenfelek ghoulok és ghoulok, több mint megalázó engedni nekik a taktikában. Gerda pedig azt akarta hinni, hogy taktikai lépéseik váratlanok voltak az ellenség számára. Az a tény, hogy az ellenség feje levágja a guillotine-t. És hogy Németország mindenekelőtt, mint a Harmadik Birodalom fényes eszméi!
  - Az osztag teljes készültségben! - Madeleine harsány hangja visszahozta Gerdát a valóságba. - Most vágd.
  A lány ujjai még mindig a kötésekkel babráltak. Így lehetséges lesz a lovat meztelenül hagyni. Általában egy háborúban, mint egy háborúban. Hagyja, hogy a tányérok fedjék le a hűséges társat, ami némileg korlátozza a mozgását. Öltöztetett bőrön, geometrikus sorokban elsötétült csontlemezeken suhogtak, szárazon csörömpöltek a szélben. Csengésüktől a lány vidám lett.
  A lovasok az utolsó felkészülést végezték a csatára. A lányok mezítláb csapkodtak a lovak farára, és elkezdték kioldani a lándzsáikat. Példájukat követve a félmeztelen Gerda boldogan mérlegelt a kezében egy hosszú, érdes, éles fémhegyű szárat. A harcos megütötte a száját - jó lándzsa!
  A mezítlábas és izmos harcos Gerda már tapasztalt lovaglást, és egészen magabiztosnak érezte magát. Mint egy Amazon a macedón lovasságban, nem ragad minden pillanatban a támasztóöveket.
  Az övet kioldva a lánynak még az egyensúlyt is sikerül megtartania néhány vádli izom segítségével. Most kész volt átadni őket Charlotte-nak (a barátja mégis áttört hozzá!) És ő maga is lándzsákat dobott, akármeddig tartott is a csata.
  Madeleine pedig tovább lavírozott... A mezítlábas, gyönyörű és nagyon szexi Gerda fejében újra felcsendült a dal, olyan őrült és provokatív, de egyben tragikus és szomorú...
  A hullámok úgy játszanak, mint bárányok a tengerben,
  Meztelenül vagyok az arénában, és karddal harcolok!
  Büszke pillantást vetett az ellenségre,
  Szörnyű bajok és fájdalom - semmi!
  
  Hiszen egyszer születtem, jogfosztott rabszolgának,
  Köveket húzott, sziklákat rázott a hátán!
  Feszültségben, szenvedésben lenni, a bennszülött elem,
  Vállakat ostorral simogatnak a szemtelen hóhérok!
  
  Valaki gazdag és sörrel szunyókál az árnyékban,
  Kalapácsot lendítek a perzselő patak alatt!
  Ez egy olyan rettenetesen régi szokás
  A nemesek iránti engedelmességet tejjel kell itatnod!
  
  De szerencsés - ha teheted, nevezd szerencsének,
  Eladta a leányzót a bányákból és csatába küldte!
  És megvilágított engem egy mesés megvilágítással,
  Nemcsak rabszolga lett, hanem menő nő!
  
  De hidd el, határtalan boldogság nem történik meg,
  Szörnyű ellenséget fogtak el, én pedig megsebesültem!
  Darabokra vágtak egy gonosz csatában,
  Istenem, kiszámláztak - befutott a büntetés!
  
  De nem adom fel, utolsó erőmmel küzdök,
  Igen, embereket ölt, megátkozta az isteneket!
  Ebben persze most keservesen megbánom,
  Nem találom itt a megfelelő szavakat!
  . 11. FEJEZET
  A Sztalenida parancsnoksága alatt álló lányok újabb harcot vívtak. De itt nem ment olyan jól. A különítmény veszteségeket szenvedett.
  Három lány meghalt, a többi tucat harcos mindegyike különböző súlyosságú sérüléseket szenvedett, és alig tudtak elszakadni. Két lányt még cipelni is kellett. Jaj, ez háború. Nem mindig lehet mindenkit elpusztítani. Ráadásul az oszlopban nagyon szívós harckocsik, pontosabban önjáró E-5 ágyúk voltak. Kicsinek tűnnek, de nagyon kitartóak. És akkor a sugárhajtású támadógép időben megérkezett.
  És mögöttük korong alakú helikopterek. Próbálj meg ellenállni az ilyen hatalomnak. A tizenkettőből csak három további áldozat - mondhatni olcsón - szállt le. De a nácik több mint húszat raktak le. Így alakult a verekedés.
  A harcosok elmentek, eltévedve, minden erejükkel próbálkozva. Natasha, ez a huncut lány megjegyezte:
  - Milyen kár a lányokért... Még kár is... De miért nem adunk fiúkat a zászlóaljunkhoz?
  Stalenida vicsorgott, és dühösen a Maybug fölé lökte mezítláb:
  - Kinek mi van... És neked csak a hímek járnak a fejedben!
  Victoria megsértődött, és megjegyezte:
  - Én is! Hogy szeretnéd, ha egy pasi simogatna. Érezd a melleidet a karjaidban...
  A vörös hajú ördög kitépett egy fűszálat, leharapta és kotyogott:
  - Jaj de menők a fiaim... Még jó, hogy nem vagy meleg... Imádom azokat, akik csajoznak... Végül is bölcsőből szuperman macsó!
  Steelenida kissé megenyhült, és elmosolyodott:
  - Igen... Egy kicsit szórakoztatóbb lesz. És hogy Natasha a barátod?
  A szőke lány nem értve újra megkérdezte:
  - Milyen barát?
  Az őrnagy magabiztosan válaszolt:
  - Andrejka! Hiszen ő is Zsukovot kapott!
  Natasha nagyot sóhajtott, és megvonta a vállát.
  - Sajnos nem tudom...
  Andreikát (És ez volt az ismerős fiújuk és úttörőhősük) közben bedobták a kazamatába. A sebesült fiút megkötözték, sőt a nyakánál fogva a falhoz láncolták. Mennyire féltek a nácik az orosz gyerekektől. Nyirkos volt a kazamatában, a fiútól nem messze egy falhoz láncolt lány lógott. Teljesen meztelenül, teste folyamatos seb volt, zúzódások, pisugi, vágások, égési sérülések, a lányt megkínozták. Eszméletlen volt, és csak halkan nyögött.
  A fiú a falakat nézte. A börtön ősi volt, még a cári időkben épült, a falak vastagok, a mennyezet alatt egy kis ablak rácsos volt. Andreika nemcsak rabnak érezte magát, hanem az ókor foglyának is. Mint a legendás népi lázadó, Stenka Razin, várható volt, hogy megkínozzák és kivégezzék.
  Andreika felnyögött, vajon ő, egy tizenegy éves fiú kibírja a kínzást? Nem sírna, mint egy lány! Hiszen nem az úttörő dolga nyögni és sírni. A mezítlábas, karcos Andreika megfordult, nagyon fájt a seb, be volt kötve a könyöke, valahogy meg kellett fordulni, hogy könnyebb legyen, szöget változtatni. A szörnyű fájdalom egy pillanatra alábbhagyott.
  Szörnyű bűz van a cellában. A padlót megfagyott vér szennyezi. A lerágott csontok szétszóródnak. Emberek? Még ijesztő is, jó néhány fogoly áthaladt ezen a cellán. Igaz, Andrej úgy gondolta, hogy a nácik viszonylag nemrégiben foglalták el Grodnót. És mikor sikerült így elrontani? Ők idősebb áldozatok? Például az NKVD? A fiú összerándult. Őszinte horror lett! Milyen nehéz a börtönben. Nincs kivel beszélni, úgy tűnik, a lány teljesen le van borulva. A hóhérok úgy kínozták, mint az ókor hőseit. Csak vajon miért? Milyen gonoszságot okozhat egy fiatal lány a náciknak. Azonban Andreyka is csak egy fiú, és elkezdett ölni, harcolva a gonosz szellemekkel. A nácik nemzetüket a többi nemzet és nép fölé helyezték. Így legitimálták a rosszat és a szenvedést! Nem, egy normális embernek harcolnia kell az ilyen törvénytelenségek ellen. Ráadásul maguk a németek sem szabadok, a totalitárius apparátus béklyójában vannak. Minden lehetséges módon elfojtja az emberi érzések legkisebb kezdeményezését és megnyilvánulását.
  A fasizmus a csomó szóból származik. Kíméletlenül köti össze az embereket, láncra vert rabszolgákká változtatja őket. A kommunizmus pedig felemeli az embert, új erőt ad neki, és serkenti az élet fáklyáját. Jelentős különbség van. A kommunizmus nemzetközi jellegű és egyetemes. A hitlerizmus csak egy nemzetet emel fel, és nem az egész emberiséget mint egészet. Ez az ő gyengéje. De végül is az embereknek közös gyökerei vannak, ami biológiailag bizonyított. Ugyanazoknak a feketéknek és fehéreknek egészen egészséges és szapora utódaik születnek. Ő Andreika, egy orosz és egy fehérorosz fia, nagyon életképes, egyáltalán nem hülye, és kész a fasizmus elleni küzdelemre.
  Természetesen Pavel erősebbnek bizonyult, és sikerült megszabadulnia az ellenségtől, miután sok németet megölt. Andreika gyengécskeként viselkedett, fogságba esett. Talán magának kellett volna megtartania az utolsó golyót. Bár meghalt, már egyetlen németet sem tud megölni! És így él, bár szenved.
  A mezítlábas Andrey megvakarta kissé megperzselt lábát egy nedves kövön, Ilza megtalálta a legfájdalmasabb pontot, cigarettával megégette, így hólyag keletkezett. De semmi, bátor fiú, nem fog összetörni. Éppen ellenkezőleg, a fájdalomnak olyan ingerré kell válnia, amelytől a bátorsága növekedni fog. És az úttörő soha nem fog összetörni. Általában véve a németek diadala átmeneti. Előbb-utóbb legyőzik őket, ahogy a gonosz mindig veszít a jóval szemben. Persze lehet kifogásolni, hogy a jóság csak a mesékben győz, de az életben minden nehezebb. De a mese is csak a valóság tükre. Hiszen sok minden, ami álom volt, mára valósággá vált. Andrey arra gondolt: talán halálra van ítélve? Ami nagyon is lehetséges! De fél a haláltól? Ha a kommunizmus győz, akkor ő és a szovjet ország többi hőse új boldog és örök életre támad fel. Akkor egy bánat, gyötrelem, halál és gonoszság nélküli világban fog élni! A lényeg, hogy a végső győzelem meg legyen nyerve! Hiszen csak ebben az esetben minden elesett hős feltámad!
  És eljön a kommunizmus királysága! Egy világ, ahol a legtitkosabb álmok valóra válnak. Egy ilyen univerzum, ahol az ember minden létező birtokában van, amiről csak álmodni lehet, és nem is mindig számíthat sikerre. Íme, milyen összetett és sokrétű világ. És akkor más világok is kitárják karjukat az ember előtt. Hát akkor! Lehetséges, hogy a kozmosz hatalmas kiterjedései is gonoszak! Kísérteni és gyötörni fogja az élő idegeneket. De a kapitalizmus nekik is szabadságot ad! Meg fogja szakítani a rabszolgaság és a megaláztatás kötelékeit. Eljön a szabadság ideje és órája, sugárzó fényével megvilágítja a földet! És levetik magukról a sötétség igáját, a sötétség népeit, és az ember meghódítja a világegyetem világait! És az unokák emlékezni fognak arra, hogy nem hitték el, hogy sötétben éltek egy vassarok alatt. Gonosz fenevad jeleit viseltük, és most hitben járunk tisztán és szenten!
  Andreika még meg is lepődött, milyen jól alakultak a gondolatai. Van bennük valami különleges és egyedi. Akárcsak a polgárháború idején, amikor a proletariátus fő fegyvere a vers volt, a prózát pedig talán még kissé lenézték és mellőzték is. Most a költő fogságban van, a tollak és a líra pedig képletesen szólva láncra verve. Ennek ellenére nem adja fel, és szebb jövő elé néz. És hogy mi lesz, az mindenkitől függ. Nincs olyan, aki mindent eldönt és ültet el.
  Andrejka azt mondta:
  - A jövő rajtunk múlik! Még akkor is, ha úgy tűnik, rajtunk nem múlik semmi!
  A fiú megcsavarodott, megpróbálta köszörülni a rudakat. Ez a foglalkozás fárasztó és nehéz, de mindig van esély a sikerre. Andreika, legyőzve a szörnyű fájdalmat, elkezdte dörzsölni magát a falhoz. A lényeg, hogy ne sírj, ne mutasd ki a gyengeségedet. Úttörő, ezért a bátorság megtestesítője. Harcolnod kell, hát harcolni fog, és biztosan nyerni fog! A szovjet haza dicsőségére.
  A fiú makacsul dörzsölte, abban a pillanatban a lány magához tért, és azt motyogta:
  - A zöld pázsiton, ugráló kék nyuszik!
  Aztán újra a feledés homályába merült. A fiú azt mondta:
  - Boldogtalan! Megkínozták az átkozott fasiszták! De azt hiszem, a bosszú nem fog sokáig várni! Közeledik az emberiség szörnyei felett aratott győzelem ideje. A fiú megfordult és ezt énekelte:
  És a zászló ragyogni fog a bolygó felett,
  Szent ország, nincs szebb a világmindenségben!
  És ha kell, újra meghalunk,
  A kommunizmusért, a nagy ügyünkért!
  Ismét fájdalom járta át a fiút, kissé eltávolodott a faltól, és rángatni kezdte a fejét.
  Aztán csikorgás hallatszott, és öt magas SS-ember lépett be a cellába. Kétszeri gondolkodás nélkül csizmájukkal megrugdosták a fiút, és megragadták a karjánál fogva:
  - Gyerünk kurva!
  Andreika megértette, hogy felesleges ellenállni. A gallérja ki volt kapcsolva. Még párszor megütöttek, és a kezemen vittek. A fiút mintha elnyelte volna a jeges hideg: hova vitték. A legrosszabb most fog megtörténni?
  Valóban, a fiút lerángatták valahova. És furcsa módon melegebb lett. Andreika hirtelen sokkal vidámabbnak érezte magát: hol van a miénk, nem tűnt el! Ő is ki fog jönni ebből a káoszból.
  Felvitték a lépcsőn, lassan leeresztették! A fiú végre úgy érezte, hogy a nedvesség kiszáradt. A hóhérok egy meglehetősen tágas szobába vitték a gyereket. Igaz, a falak vészjóslóan néztek ki, különféle és fantasztikus formájú hangszerekkel voltak kifüggesztve. A fiú több lángoló kandallót és egy állvány alakú szerkezetet látott. Sok striák és különféle kínzótárgyak is voltak. Andreika hirtelen elnehezülést érzett a gyomrában, valami megszúrt!
  Ez a félelem! A fiú megértette, semmi esetre sem szabad megadnia magát!
  A mezítlábas Andrej megfeszült. A hallban egy SS ezredes és egy már ismerős nő ült, aki részt vett a fiú elfogásában. Andreika úttörő elsápadt, egyértelmű, hogy nehéz sors vár rá, ha egy gyereket, megrögzött hóhérokat fognak kihallgatni. Nem, soha nem engedne nekik, még akkor sem, ha egy gondolatot, egy hangot sem kellene kiabálniuk! De csak ha bírja.
  Az SS ezredes megkérdezte:
  - Név!
  Andrew elhallgatott. Ostorral csaptak rá. Hátul piros csík látható. SS ezredes ismét megismételte:
  - Mondd a baba nevét!
  A kétségbeesett Andreika rosszindulattal válaszolt:
  - Kis Sztálin vagyok!
  Az SS ezredes felhorkant.
  - Ez a kurva hangneme! Úgy tűnik, keményebb kapcsolatra vágyik.
  Ilsa azt mondta:
  - Süssük meg a gyerek sarkát.
  Az SS ezredes megkérdezte:
  - Nevezze meg a cinkosait, és ebben az esetben elengedjük!
  Ruslan, mint igazi úttörő hős, így válaszolt:
  - Az egész szovjet nép a cinkosom, az öregtől a gyerekig!
  Az SS ezredes füttyentett:
  - Igen, makacs teremtés vagy! Nem érted, hogy megölhetünk!
  Andrey villogó kék szemével válaszolt:
  - A nácik ölhetnek, de amit nem tehetnek, az az, hogy elveszik a halhatatlanság reményét!
  Az ezredes felkiáltott:
  - Fogj neki!
  Ruszlánt mezítláb és megsebesülten felkapták, a köteleket elvágták, a kötszereket pedig szertartás nélkül letépték. A fiú zihált. Kezek visszahozták, és az állványhoz vitte magát. Kötelet dobtak a kezükre. Az ezredes felkiáltott:
  - Csavard ki a kölyök ízületeit!
  A kötél egészen a tetejéig nyúlt. Andreika pokoli fájdalmat érzett megsebesült vállában, és felnyögött:
  - Anya! Ez szörnyű!
  Az ezredes elvigyorodott.
  - Beszélni fogsz!
  Andreika megrázta fényes fejét:
  - Nem!
  A fiúk nehéz bilincseket tettek mezítlábra, vállukban a csontok ropogtak a szörnyű nyomástól. Kiömlött a vér. A fájdalom ijesztő volt, Andrej úttörő elsápadt, homlokát izzadtság borította, önkéntelen nyögést hallott a szája mögül, de mégis erőt kapott, hogy kimondja:
  - Nem! És megint nem!
  Ilsa egy acél rudat tett a kandallóba, és vigyorogva mondta:
  - Drága fiam, valld be, és adunk csokit.
  A sebesült Andrej felkiáltott:
  - Nem! Nincs szükségem a mocskos erszenciádra!
  Ilsa felsikoltott:
  - Hát te és egy kurva!
  Aztán kivett a lángból egy vörösen izzó koslót, és beledugta a sebbe. Andreika úttörő még soha nem érzett ekkora fájdalmat, elakadt a lélegzete, eszméletét vesztette a sokktól.
  Ilsa, mint tapasztalt hóhér, masszírozni kezdte az arcát és a nyakát, gyorsan magához térítette a fiút.
  - Ne várja el, hogy a kölyök megmentő sokk esetén feledésbe merüljön!
  Az SS ezredes ezt parancsolta:
  - Süsd meg a sarkát.
  Az SS hóhérok azonnal kis tüzet gyújtottak, a láng nyalogatni kezdte a gyermek gyönyörű, mezítlábát. Ilsa ezalatt ismét a sebbe döfte a vörösen izzó rambot. Az SS orvos egy speciális gyógyszert fecskendezett be a fiúba, hogy hevesebben érezze a fájdalmat és lassabban veszítse el az eszméletét. Az úttörő Andreikát most a szenvedés határtalan óceánja söpörte át, még Dante poklánál is rosszabb. Két másik hóhér fehéren izzó csapokat kezdett verni a fiú körmei alá.
  Andreika, akit elöntött a szörnyű szenvedés, úgy érezte, a teljes összeomlás szélén áll. De hirtelen, félig zavartan, Sztálin képe jelent meg előtte:
  - Mit csináljon főnök? - Kérdezte a fiú.
  És Sztálin fehér fogú mosolyogva válaszolt:
  - És mi mást tehet ebben a helyzetben egy úttörő! Ne csak sírj! Vegyél egy mély levegőt és énekelj.
  Andreika úttörő mosolyt erőltetett:
  - Hallgass a vezérre!
  A fiú megfeszült, és erőből megtörve, de ugyanakkor tiszta és erős hangon énekelte, útközben komponált:
  Fasiszta rettenetes fogságba esett,
  A szörnyű fájdalom hullámain lebegek!
  De vérzett, dalokat énekelt,
  Hiszen a rettenthetetlen úttörő barátságos a szívével!
  
  És határozottan megmondom nektek hóhérok,
  Micsoda aljas öröm, hiába ontottál ki!
  A gyengék azt mondják, hogy maradjak csendben,
  Végül is a fájdalom elviselhetetlen és egyszerűen szörnyű!
  
  De tudom, szilárdan hiszem
  A fasizmust a szakadékba dobják!
  Gonosz lángok sugara eláraszt téged,
  És aki elesett, örvendezve feltámad!
  
  A kommunizmusba vetett hitünk pedig erős
  Repüljünk, mint a sólyom, emelkedjünk minden csillag fölé!
  Mézfolyók folyjanak bort
  Az egész világ, a hangos kürt meghallja a tanácsot!
  
  És a szorosan szorító gép úttörő,
  Nézz fel az égre, fiatal!
  És mutass példát azoknak, akik ingadoznak,
  A nyakkendőd olyan fényes, mint a szegfű!
  
  A szülőföld számomra mindent jelent
  Anya és minden fiatal élet értelme!
  Engedve az eddigi nehéz életet,
  Népünk a gonosz fasizmus alatt szenved!
  
  De feszítsd meg a vörös legény akaratát,
  Arcon köpni egy pokoli horogkeresztes banditával!
  Reszkessenek az ellenségek dühében,
  És legyőzik őket a Vörös Hadsereg!
  
  A Szovjetunió szent országa,
  Mi adta a kommunizmust a népeknek!
  Anya hogyan adta nekünk a szívét,
  Boldogságért, békéért, reményért és szabadságért!
  Így viselkedett bátran a hős-úttörő. És méltó volt a címére, úttörőként ez büszkén hangzik. Pontosan így kell viselkednie minden szovjet fiúnak.
  A lányok eközben bemásztak a sűrű sűrűjébe. Kis tüzet gyújtottak és felfrissítették magukat. A kilenc lány közül kettő nem tudott járni, majd elsősegélynyújtás, kötözés után trófeás alkoholt adtak nekik, hogy ne fájjanak a sebek, és a lányok elaludjanak.
  Natasha mosolyogva jegyezte meg:
  A mi világunkban minden relatív. Például az alkohol nagyjából méreg, és egyben gyógyít is. A lányok alszanak! És sokkal könnyebb lett nekik!
  Victoria bölcsen megjegyezte:
  - A világon minden relatív... És Isten nem angyal, és az Ördög sem ördög!
  Veronika dühösen válaszolt:
  - Miféle istenkáromlás... Miről van szó?
  A vörös hajú ördög logikusan megjegyezte:
  - És erről... A Bibliában Isten csak az erőszak nyelvén beszél. Egy akkor Noah ér valamit. És az ördög? Ami azt illeti, nem sokat hallani róla. Mindenesetre a Sátán még a Bibliában is többet kísért, mint öl!
  Natasha racionálisan megjegyezte:
  - Isten nagyon szereti az erőszakot. Dávid király brutális háborúkat vívott. Saul Isten megparancsolta, hogy kivétel nélkül kiirtsanak egy egész nemzetet: beleértve a nőket, a gyerekeket és az állatokat! Furcsa irgalomról beszélni... Nem gondolod?!
  Veronica akarta mondani, de semmi jó nem jutott eszébe. Tulajdonképpen nincs is semmi különös, amit fedezni kellene. Noé özönével kapcsolatban ő maga is sokat gondolkodott. És nem talált magyarázatot, legalább racionálisat, ilyen kegyetlenségre. Isten nem semmisítette meg a bűnt, már Kám is világított, Noé pedig egyáltalán nem volt szent. És nem Ham, hanem Haamam volt az átkozott. Az is tisztázatlan. Általában véve ez az egész Biblia, különösen az Ószövetség, tele van félreértésekkel. Például Elizeus negyvenkét gyereket ölt meg olyan apróság miatt, hogy a kopaszsága miatt csúfolták.
  Ez egyértelműen túlzás! Tedd ezt a gyerekekkel. És ezt nehéz megmagyarázni.
  Veronica maga is habozott a vallásban. Nem is tudtam, milyen hitet fogadjak el. Nem szerettem túlságosan az ortodoxiát: sok külső hatás, pompa, de valahogy hideg volt minden. De a baptisták sem adtak nyugalmat és békét. Akár tetszik, akár nem, de a valláshoz mindenképpen hit kell. És egy okos lány azt akarta, hogy minden logikus legyen, és minden vég összefusson.
  Hogy minden racionálisnak és helyesnek tűnjön. És így... Még az örökkévaló pokoli gyötrelmek tana is túlzónak tűnik. A pokolban a legrosszabb a büntetés időtartama: mindig lesz pokol. És évmilliárdok múlnak el, és a bűnösök továbbra is szenvednek és szenvednek. És ez szörnyű! Mi az örökkévalóság? Könnyebb egy bekötött szemű majomnak billentyűzeten gépelni a Bibliát, mint kivárni az örökkévalóságot.
  A pokolbeli kínzás egy külön téma. Nem bűn Hitlert tovább és keményebben kínozni. De mi van, ha egy tinédzser a pokolba kerül? Általában hogyan üdvözülhet az ember, ha vétkezik. Ha nem is tettekkel, de szavakkal vagy gondolatokkal! És mi a bűn?
  Victoria, látva, hogy Veronica hallgat, fokozta a nyomást:
  - Igen, és a János Jelenések könyvében... Amint az élet a Földön javulni kezdett, hogyan tudnánk kivégzéseket végrehajtani a Föld bolygón. És így kínozza az egész emberiséget. És mit lehet mondani?
  Veronica keményen válaszolt:
  - A pokolba kerülsz - tudni fogod!
  Steelenida megállította a civakodást:
  - Mindenki aludjon! Rengeteg munka van még hátra!
  A lányok készségesen becsukták a szemüket. A nyári éjszaka meglehetősen meleg, a harcosok összebújva aludtak el egymás mellett.
  Veronica arról álmodozott, hogy a futurisztikus jövő világában van. Sétálsz az utcán, és a járdák úgy mozognak, mint a folyó. És színes autók repkednek felette. És mindenhol tele van piros nyakkendős úttörőkkel. És ezek a gyerekek repülnek és forognak, mint a molyok. És mindenki mosolyog, vigyorog.
  Veronica intett a kezével, és repült. Olyan, mint egy pillangó, és hallani lehet a szárnyainak csapkodását. És repülsz magad, repülj... És olyan élénk színek vannak körülötted. A házak hatalmasak, sokszínűek, kifestettek, mint a sütemények. És sok szobor - különféle mesés állatok. Minden olyan szép. Az egyik épület egy gyémántokkal kirakott sajttortára emlékeztet. És repülő csészealjak forognak körülötte. Narancssárgán világítanak, és vakító fényt adnak.
  Egy másik épület hét egymás hegyén-hátán álló rák formájában. Sőt, minden rák más színű, és a karmok drágakövekkel csillognak. És a repülőgép: olyan szép és elegáns. Néhányuknak nincs rögzített alakja, hanem foltokként mozognak a térben.
  Mások éppen ellenkezőleg, strukturáltak. Hópelyhekre emlékeztető, olyan kifogástalan geometriai forma. Miért ne a szépség és az esztétika megtestesülése.
  De az épület a levegőben szárnyal, és egy túlöltözött szárnyú sashoz hasonlít, csak mintha kristályból lenne. És a csőr jobban ragyog, mint a gyémánt, és talán még a nap is.
  És mi a helyzet a tetején lévő szerkezettel, amelyben egy egész akvárium található csodálatos tengeri állatokkal. És halak ezüst pikkelyekkel és hosszú, arany úszókkal. És annyi más lény van odakint. És úgyszintén, mintha ékszerekkel lenne kirakva. És medúza, amely a szivárvány minden színét adja.
  Egy piros nyakkendős lány repült Veronikához. Meglepetten kérdezte:
  - Felnőtt vagy?
  Veronika mosolyogva válaszolt:
  - Igen miért?
  Az Úttörő kuncogott, és így válaszolt:
  - Semmi jó! Ha felnőtt vagy, akkor a hipersárkány elvisz.
  Veronica füttyentett.
  - Hűha! És azt hittem, te kommunista vagy!
  A piros nyakkendős lány szomorúan bólintott, és hangosan válaszolt:
  - Nálunk tényleg kommunizmus van! A termékek ingyenesek, az áruk ingyenesek, abszolút minden van. A játékkonzoloktól a virtuális sisakokig. - A lány bólintott, és csicseregve megrázott egy átlátszó, kristálypapucsot. - Nézd ezt a fát.
  Valóban, az épület közelében, négy egymás hegyén-hátán álló őszirózsa formájában, egy arany levelű tölgyfa nőtt. És nőttek rajta sütemények, sütemények és különféle kulináris termékek. Olyan pihe és gyönyörű.
  Veronica gyönyörködve kiáltott fel:
  - Nagyszerű! Milyen fa...
  Az úttörő bólintott, és egy torta jelent meg a kezében. A lány csicseregte.
  - Próbálja meg! Ez finom!
  Veronica lenyelte a sütemény édes húsát. Az íze tényleg olyan gyengéd, kellemes volt, mintha üvegház virágozna a szájban. És milyen nagyszerű ez az egész.
  Veronica őszintén bevallotta:
  - Soha nem ettem jobbat!
  Az Úttörő elmosolyodott, és gyöngyházfogát feltárva dühösen válaszolt:
  - És ugyanígy nagykorúan, pontosabban tinédzserekké válunk, a hipersárkány felfal. Pontosan ez a mi nagy népünk tragédiája!
  Veronica határozottan mondta, ökölbe szorította a kezét, és mezítláb rúgott a levegőbe:
  - Bosszút állok a sárkányon! Készen állok a harcra!
  Az úttörő csettintett a jobb kezének ujjaival. És egy éles kard jelent meg a levegőben. Nagy és csillogó. Éles élű, és a pengéje úgy égett, mintha csillagokból lett volna.
  Veronica kinyújtotta a kezét. A kard magától bement, és a harcos megszorította. Izgatottan mondta:
  - Harcolni fogok a Szülőföldért... Isten segedelmével, a nép érdekében!
  Az úttörő dühösen válaszolt, és még a gyöngyfogaiból is szikrákat bocsátott ki:
  - Nincs Isten! Ezek mind emberi előítéletek!
  Veronica nagyot sóhajtott.
  - Ó! Megint... És itt az istentelen királyság...
  A lány hevesen válaszolt:
  Nincs királyságunk! Nálunk demokrácia van! A szenátus és a kongresszus kormányoz, és két konzult, egy fiút és egy lányt választ egy évre az egész nép. - Pioneer bevágta a cipőjét az űrbe, olyannyira, hogy csengés hallatszott. Aztán felkacagott. - A kommunizmus a nép hatalma, és nem egy olyan egyén kultusza, mint Sztálin!
  Veronica részben egyetértett:
  - Sztálin tényleg hagyta magát túlságosan dicsérni! Legalább egy kicsit szerényebbnek kell lennie!
  Az Úttörő megrázta skarlátvörös nyakkendőjét, és felkiáltotta jobb kezét:
  - A Pioneer mindig készen áll! Minden marhát megölünk!
  Veronica nem tudta megállni, hogy megkérdezze:
  - És hány éves vagy?
  A lány elmosolyodott, és udvariasan válaszolt:
  - Kétszázhuszonöt!
  Veronica füttyentett, és a szemét forgatta.
  - Ja?
  A lány komoly arcot vágott, és így szólt:
  Nagyon lassan nőünk fel! A születéstől a sárkány általi felszívódásig kicsivel több, mint ezer év telik el!
  Veronica felüvöltött, dús, fekete szempilláit csapkodva:
  - Olyan ez, mint az örök gyermekkor! Mint a mesében!
  Pioneer szomorúan mondta:
  - Ez egy tündérmese, csak egy nagyon szörnyű... Ha nem lenne a sárkány, általában halhatatlanok lennénk, és nem ismernénk az öregséget!
  Veronica határozottan így szólt:
  - A kommunizmus az örök fiatalság birodalma!
  A lány megrázta arany fejét, és csiripelt:
  - Most pedig énekelj nekünk valamit! Hogy még szórakoztatóbb legyen!
  Minden oldalról gyerekek kezdtek felrepülni Veronikához. Fiúk, lányok, mind szépek, elegáns ruhákban. És ezüstös hangon csengettek, olyan kellemesen és elragadóan gyönyörűen.
  - Énekelj egy virágot! Ne szégyelld! Egyszerűen csodálatos vagy!
  Veronika pedig leszállt a mozgó ösvényre, és csupasz, kecses lábával azon táncolva, lelkesen és pompásan játszva a hangját, énekelt;
  A fény és a szeretet Hazájának lánya vagyok,
  A legszebb komszomol lány...
  Bár a Führer a minősítést a vérre építi,
  Néha kínosan érzem magam!
  
  Itt van a sztálinizmus nagyon dicső százada,
  Amikor minden körül szikrázik és csillog...
  Egy büszke ember tárja ki a szárnyait -
  És Ábel győz, Káin elment!
  
  Oroszország az anyaországom
  Bár néha kínosan érzem magam...
  És a Komszomol egyetlen család,
  Bár mezítláb menni az ösvényen élesen!
  
  A fasizmus meredeken megtámadta az anyaországot,
  Ennek a vaddisznónak az agyarai dühöngve kitárták a fogát...
  Dühös napalm ömlött az égből,
  De Isten és a ragyogó Sztálin velünk vannak!
  
  Oroszország a Vörös Szovjetunió,
  Hatalmas nagy Haza...
  Hiába tárja szét karmait Uram,
  Biztosan kommunizmusban fogunk élni!
  
  Bár a nagy háború elkezdődött,
  És sok vér ontott...
  Itt vergődik egy nagy ország,
  A könnyektől, a lángoktól és a nagy fájdalomtól!
  
  De hiszem, hogy felélesztjük a Hazát,
  És a szovjet zászlót a csillagok fölé emeljük ...
  Fölöttünk egy aranyszárnyú kerub,
  Nagyszerű, ragyogó Oroszország!
  
  Ez az én hazám
  Az egész univerzumban nincs senki, az szebb...
  Bár a Sátán fillérei futottak,
  A hitünk megerősödik ezekben a szenvedésekben!
  
  Ahogy a magát Hitlernek valló tette,
  Egyszerre sikerült elfoglalnia Afrikát...
  Hol van ennyi ereje a fasizmusnak?
  Egy fertőzés terjedt el a Földön!
  
  A Führer ennyi mindent elfogott,
  És még csak nem is mér...
  Mit teremtett egy banditaraj,
  Fölöttük skarlátvörös zászló lobog lidércnyomással!
  
  Az ilyen frizurák most erősek,
  Nincsenek "tigriseik", de a tankok rosszabbak ...
  És egy mesterlövészek szemébe ütötte Adolfot -
  Adj erősebb bankokat a náciknak!
  
  Amit nem tudunk megtenni, azt viccből megtesszük,
  Bár mezítlábas lányok a hidegben...
  Nagyon erős gyereket nevelünk,
  És egy skarlátvörös, gyönyörű rózsa!
  
  Bár az ellenség küzd, rohanj Moszkvába,
  De a csupasz mellkas lányok felálltak...
  Üssünk géppuskával kaszáról,
  A katonák kirúgják a rokonokat!
  
  Oroszországot mindenek felett fogjuk tenni,
  Egy ország, amely a Nap univerzumában szebb...
  És lesz meggyőző siker,
  Megerősödik a hitünk az ortodoxiában!
  
  És higgy a halottaknak, feltámasztjuk a lányokat,
  Vagy Isten erejével, vagy a tudomány virága által...
  Meghódítjuk a világegyetem tágait,
  Minden késedelem nélkül, aljas unalom!
  
  Képesek leszünk hűvössé tenni a szülőföldet,
  Emeljük Oroszország trónját a csillagok fölé...
  Te vagy a bajuszos Führer,
  Mi képzeli magát messiásként a gonosz arculatai nélkül!
  
  Óriássá tesszük a Hazát,
  Mi fog történni, mint egyetlen monolit...
  A lány együtt állt fel a zsinegre,
  Hiszen a lovagok legyőzhetetlenek a csatákban!
  
  Mentsd meg a nagy Hazát
  Akkor jutalmat kapsz Krisztustól...
  A Mindenható jobb megtörni a háborút,
  Bár néha bátran küzdeni kell!
  
  Röviden: a csaták hamarosan elhalnak,
  A csaták és a veszteségek véget érnek...
  És a lovagok nagy sasok,
  Születésétől fogva minden katona!
  
  
  
  
  
  DIOLECTANUS CSÁSZÁR SZENVEDÉLYE
  Diolektan császár nem mondott le, hanem a trónon maradt és uralta a nagy Római Birodalmat. Nemcsak Rómát sikerült megszilárdítania, de Parthiát is sikerült legyőznie. Ezenkívül Diolektannak volt egy fia, aki örökölte a trónt - megalapította a Diolektan-dinasztiát. Maga a császár, aki létrehozta a Dominánst, hetvenegy évig élt, és képes volt teljesen helyreállítani a stabilitást és újraéleszteni a birodalmat. Fia, Octavian folytatta a jólét és a terjeszkedés útját. A legfontosabb az volt, hogy Konstantin császár nem jelent meg, és a kereszténység nem lett állami ideológia és vallás.
  És ez komoly... Krisztus vallása fokozatosan alábbhagyott és gyengülni kezdett. Rómában pedig a pogányság némi modernizáción ment keresztül.
  Megjelent a fő Isten - Chronus, aki más isteneket és az univerzumot is megteremtette.
  A Római Birodalom kialakult... A sötét középkor soha nem jött el. A tudomány pedig sokkal gyorsabban fejlődött... És már i.sz. 1200-ban, Krisztus születésétől, amit természetesen nem ünnepeltek, hanem a Nap napja volt, megtörtént az emberek első repülése a Holdra. Harminc évvel később pedig a római világbirodalom elkezdett repülni a Marsra.
  Oleg Rybachenko egy időgépben, pontosabban egy időgránát segítségével költözött erre az időszakra. Ez egy alternatív szintű múlt volt. Ahol csak Diolektan nem ment nyugdíjba idő előtt. És megalakult egy új, dicsőséges dinasztia.
  De még csak 1230. Május 1-jén pedig öt csillaghajóból álló expedíció indul a Marsra.
  Az egész Föld bolygó a Római Birodalom irányítása alatt áll. Természetesen a rend és a jólét uralkodik. És a római jog is érvényesül. És maga Róma a világ fővárosa!
  Oleg Rybachenko - egy átlagos tizenkét éves fiú rövidnadrágban és meztelen felsőtestben sétál a város utcáin.
  Nagyon szép ez a Róma. Ebben a városban néhány utca már mozog, és folyik az aszfalt. A fiú Oleg elmosolyodik. A rabszolgaság még mindig létezik az ókori Rómában, és könnyen összetéveszthető egy fiatal rabszolgával.
  Utazz át a városon és az autókon. Csak nem belső égésű motorokon, hanem elektromosakon. És sokkal tisztább és praktikusabb. Az autók többnyire könnycsepp alakúak és nagyon elegánsak. A színek élénkek és nagyon lenyűgözőek.
  Oleg fiú magához megy és fütyülve élvezi a friss levegőt és a magas házak látványát reklámplakátokkal. Egészen modern város kolosszális felhőkarcolókkal. Csak ők erősen úgy néznek ki, mint a paloták, és nagyon szépek. Többszínű mesterséges drágakövekkel.
  Oleg elvette, és mezítláb csupasz ujjaival elkapott egy legyet, és ciripelt:
  - Kommunizmus, kommunizmus,
  Csak fent nem le!
  Az egyik elhaladó autó olyan volt, mint egy kék bálna. És egy magas szökőkút ömlött ki a tetejéről. Fúvókái pedig gyémántoktól csillogtak. Gyönyörűen nézett ki. Egy lány futott el mellette, rövid tunikában, mezítláb. A gyerekek általában mezítláb voltak. Meleg az idő, az aszfalt pedig tükörszerű, nem foltozza a talpat. Igaz, mezítlábas gyerekek azok, akiknek alacsony a társadalmi státusza. A gazdagabbak szandált hordanak.
  Rövidnadrágos rabszolgafiúk rohangálnak lebarnulva és izmosan, söpörve az utcákat.
  Annak ellenére, hogy olyan tiszták. A robotok már látszanak.
  A rabszolgaság kihal Rómában. A technika kiszorítja a rabszolgákat. Sok portré található a szupercsászárról, valamint Diolektanról és fiáról, Oktovinról. Ez utóbbi számos országot elfoglalt, köztük Kínát is.
  Oleg megéhezett, és a géphez ment. Nyikkantott:
  - Rabszolgafiú, fizetned kell, hogy fagyit kapj!
  Oleg elővett egy királyi cservonecet, és a szkennerre mutatott!
  Válaszul egy nyikorgás, és egy marék ezüst pénzérme, valamint csokoládéfagylalt.
  Oleg Ribacsenko nyalogatni kezdte a fagylaltot, és az ajkát simogatva koccintott:
  - Üdv Szülőföld! És az ókori Róma!
  Ünnepélyesség volt a levegőben. Most jelentették be, hogy öt hajó sikeresen elindult a Marsra. És hogy néhány hét múlva repülni fognak.
  Oleg fagylaltot evett. Csupasz, kerek, edzett sarkával pedig rányomta a szegélyeket a téglára. Enyhén hajlott, nem volt törékeny, de kitartó.
  A fiú befejezte a fagylaltot, és továbbment. Például bepillanthat az épület mögé egy sárgarépa formájában, őszirózsákkal. És mondjuk ez lenyűgöző.
  A több sárgarépa fél mérföld magas. Itt tényleg van mit nézni.
  Oleg felugrott, és felforgatta a lemezjátszót a levegőben. Nagyon jóképű volt, és az egyik nő, aki a negyvenes éveiben járt, felkiáltott:
  - Gyere hozzám!
  A fiú odarohant hozzá... A nő simogatni kezdte barnult, izmos mellkasát, mondván:
  - Milyen szép fiú vagy, szép, és sötét a szemöldököd. Esetleg megnyalhatnád a mellbimbóimat?
  Oleg mosolyogva válaszolt:
  - Tud! De erre van egy aranypénzed!
  A nő bólintott.
  - Dolgozz keményen a nyelveddel, és meglesz!
  És levette a ruháját. A melle nagy volt és dús. Oleg megcsókolta, és nyelvével nyalogatni kezdte a mellbimbót. Egészen kellemes, bár a nő egy kicsit öreg a fiúhoz. Bár Oleg már annyi éves, hogy elvesztette a számát. De akkor is egy örök fiú.
  Eközben a nő megérezte őt, és még a férfi tökéletességet is összetörte. És a fiú nagyon nagy. És hogyan kezdett felfelé emelkedni.
  És felfelé indult...
  Ekkor két rendőr jelent meg, és felkiáltottak:
  - Ne szeretkezz az utcán!
  A nő egy aranyat dobott Olegnek, és így szólt:
  - A férjem sürgősen a cellába hív! De még találkozunk, biztosan találkozunk!
  Oleg elmosolyodott. Hány ezer nője volt. És mindenki boldog volt. Sőt, mi az előnye annak, hogy külsőleg fiú? Más gyermekes nők sokkal idősebbnek érzik magukat, és szívesen fizetnek pénzt a szexért. Ami egyszerre előnyös és nagyon kellemes férfi prostituáltnak érezni magát. Valószínűleg sokan féltékenyek rá. Nagyon jó, amikor a nők lelőnek.
  Oké, lássuk a szuper várost. Például egy épület, amelynek aranyozott falai vannak, és úgy néz ki, mint egy korona. Mondjuk ez nagyon klassz. Vagy egy másik szerkezet, amely úgy néz ki, mint egy karácsonyfa. És ugyanakkor annyi játék és füzér van rajta, csak rossz ízlés. És minden olyan szép és informatív.
  A fiú kicsit felgyorsította a tempót, megvillant a csupasz, kerek sarka.
  Oleg nézte, ahogy például egy rabszolgalányt megkorbácsolnak. Teljesen meztelen volt, és a nadrágos fiúk mindkét oldalról korbácsoltak. Több tucat ember élvezte azt a látványt, ahogy egy meztelen rabszolgát ostorral vernek. Néhány fiú még a nadrágjába is tette a kezét. És egyszerűen nevetséges volt.
  Oleg fogta és énekelte:
  - Fújj, fújj, még egy ütést, még egy ütést, és most
  Egy meztelen lányt megkorbácsolnak, és szájon is üthetik!
  Igen, szórakoztató volt. A lányokat megkorbácsolták és megverték a hátukat, az oldalukat és a csupasz sarkukat. És nagyon kifejezőnek és menőnek tűnt.
  Oleg Rybachenko ismét erekciót érzett a nadrágjában. Egy harmincas éveiben járó nő, nagyon szép, intett neki. És amikor a fiú nagyon domború izmokkal felszaladt, a lány ugatott:
  - Gyerünk, szeretkezz velem!
  Oleg bólintott... Az asszony hátradobta a zubbonyát, és széttárta karcsú lábait. Az örök fiú gondolkodás nélkül kétszer is belépett, és dolgozni kezdett. Édes nyögések hallatszottak.
  Oleg motyogta:
  - Fizess!
  Bedobott neki egy aranyat, rajta a császár portréjával. A fiú dolgozott.
  Oleg azonban felidézte, hogyan járt egy speciális iskolában, ápolónők vizsgálták meg, olyan élénk emlék volt.
  És még fényesebb volt, amikor Rómában volt, de egy kis hibával, amikor sokkal kisebb és gyengébb lett. Ez pokoli kaland volt.
  Oleg Rybachenko tovább emelkedett. Megfordult az ösvényen, és megkerült egy nagy, öreg fát. Ahhoz, hogy rövid úton elérjük a második legelőt, feljebb kellett mászni a hegyen, majd megkerülve egy másik ösvényre kellett menni. A fiú már több mint egy órája sétált. A farm, ahol felnőtt, egész életében rabszolga maradt, egészen kicsi lett. Jól látható volt, de a gyerek hátra sem nézve elkalandozott. Soha nem nézett így, amikor úton volt. Jobban tetszett neki így: nem nézni és nem gondolni arra a kellemetlen, sőt szörnyűségre, ami mögötte maradt.
  A gyíkok sütkéreztek a sima köveken. Szitakötők köröztek a fű fölött. Egerek mászkáltak a fenyők és lombos fák árnyékában.
  "Sok napig sóvárogtam a széles mezőkön a lovak között, a birkák között vártam a reggelt, elaludtam mellettem egy kecskével" - jártak egy pásztordal szavai Oleg Ribacsenko emlékében. Ezerszer hallotta rövid színtelen élete során. És tudott még pár hasonló dalt.
  A fiú gyomra, amelyet szinte mindig éhség gyötört, ebben az órában nyugodt volt. A gyerek megszokta, hogy elfelejtse az ételt, amikor nem volt. Amit reggel evett, hamarosan távoli emlékké vált. Egész nap és egész éjjel mennünk kellett. Miután este megérkezett a pásztorokhoz, a babának reggel kellett volna visszatérnie a tanyára.
  Madarak énekeltek, a nap és a könnyű szél pedig melegen simogatta Oleg Rybachenko sűrű haját. A délelőtt nagy részében csendben a rabszolgafiú megtalálta az erőt, hogy összefüggéstelenül énekeljen. A szavakból esetlenül szőtt szomorúság hangjaiban most megnyugvást talált. Fokozatosan kevésbé szomorú lett a gyerekdal. Voltak benne öröm jegyei, természetesek a biztonság és a béke pillanataiban. A fiú előrement, semmit sem vett észre. Bogyókkal tarkított tisztás, hűvös víz a patak mellett és a rabszolga titkos boldogsága - a magány várt rá.
  A vadmálna sűrűjénél a gyerek megállt. Anélkül, hogy abbahagyta a dúdolást, savanyú bogyókat kezdett szedni és enni. Most már semmi sem aggasztotta. Három évvel ezelőtt, csecsemőként találta ezt a helyet, tele olyan sok ízélménnyel.
  Az érett bogyók sötét színt vonzottak. Nem voltak nagyok, és a bozótos sűrű volt. Éles tövisekkel védték gyümölcseiket. A gyerek igyekezett nem megvakarni magát. Egyik bogyót a másik után szedte ki egy zöld szúrós felhőből. A málna megolvadt a nyelven. Savanyú lé ömlött a szájába. Megtöltötte az orrlyukaimat édes illattal.
  A fiú egyik bokorról a másikra költözött. Hirtelen érezte, hogy a rovarok tarka hangjai megszűnnek. Valaki gyors, erős kezei, áttörve a bozóton, megragadták. Az egyik nehéz férfi mancs a nyakánál fogta a gyermeket, a másik pedig fájdalmasan szorította a száját. Kezek élesen húzták Oleg Rybachenko. Fájdalmat érzett a sok karcolástól, amit kapott. A régi tunika megrepedt.
  A fiú holtteste azonnal egy bokor mögé került. Egy idegen erő kíméletlenül vitte át a tüskés bozóton.
  Két vöröses, mélyen ülő szem a rémült fogoly arcába fúródott. A gyereknek úgy tűnt, hogy vörös szakállból állnak ki. A férfi vastag ajka szorosan összeszorult. Az arc még szörnyűbb lett. Úgy nézett ki, mint egy hatalmas szörnyeteg, füsttől, verejtéktől és megégett hústól szaga volt. Sárgásszürke ing felett durva bőrkagylót viselt, amelyre szarvlemezeket varrtak. Egy nehéz kard lógott az övéről. "Rablók!" ijedt meg a gyerek. "Ezek rablók!" A szíve kitört.
  - Megvan, Roman - morogta halkan a férfiszakáll. - Gyerünk srácok! Gyorsabban, Perun villáma nevében! Mozog!
  - Hogyan fogjunk nyulat. Tudod, vadász!
  - Tudtam, hogy szerencsénk lesz. Voltak ilyen jelek, jók - tette hozzá egy másik, rekedt hang. - Teknőspáncél látta...
  A csapdába esett gyermek szeme villogott. A kölyök még három banditát vett észre. Ketten közeledtek a bokrok között. Dartsot hordtak a vállukon. A fiú megértette - ezek ketten vártak rá a fűben. Ha sikerülne kiszabadulnia a vörös szakáll karmai közül, különösebb erőfeszítés nélkül megállítanák a szökevényt. A harmadik az Oleg Rybachenkot szorító gengszter jobb oldalán állt. A kezében egy íj és egy nyílvessző volt. Az őt elfogó emberek félelmetes megjelenése és az érthetetlen beszéd alapján a fiú sejtette, hogy nem tartozik a keresztény Bizánc alattvalók közé.
  - Barbárok! - próbált rémülten motyogni.
  A kölyök sok szörnyű történetet hallott a pásztoroktól az emberekről, akik a Dunán túlról jöttek rabolni és gyilkolni. Azt mondták, ha dühbe gurulnak, farkasokká változnak, és még a víz alatt is járhatnak. Azt is mondták, hogy a barbárok képesek kígyókká válni, és bárhová másznak. A mindig hirtelen támadó, zsákmányra vágyó pásztorlegendák vadai semmit sem bocsátottak meg, és senkit sem hagytak életben. Oleg Rybachenko azt is hallotta, hogy a vadon élő emberek keresztények vérét isszák, és csecsemőket áldoznak. Az őrült iszonyat azonnal elfogta a fiút, amint rájött, kinek a kezében van. - Ments meg, Uram! - villant át a gyerek fején. A ládán lévő fakeresztnek be kellett volna töltenie a célját: megvédeni a bajtól. Hogy is lehetne másképp?
  - Roman - kuncogott a fehér hajú fiatal, és leengedte a gerelyét.
  "Nagyon szánalmas" - jegyezte meg egy másik harcos, akinek halántékát szőke copfok borították. - Mint egy egér. Csak nem nyikorog.
  "Igen, be van szorítva a szája" - villantotta meg egy fiatal barbár ezüst fülbevalóval. - Szeretném látni, hogyan nyikorogsz csukott szájjal.
  - Nézd, nem ő tette - egy bátor ember.
  - Elég taknyos. Nem illik sehova.
  Oleg Rybachenko félbeszakította emlékeit. A nő, miután több erős orgazmust átélt, kimerült és elaludt.
  A fiú elvette tőle az aranypénzes erszényt, és továbbment. A hangulata javult... Most egy kicsit előre kellett lépnie az időben.
  Újabb száz év telt el 1330-ban... Az emberiség már megtelepedett a Naprendszerben. Az űrhajók pedig már elérték a fénysebességet, és a csillagrendszereket próbálják feltárni.
  Róma kolosszális nagyvárossá nőtte ki magát. És több millió repülőgép van az égen.
  Oleg Rybachenko fut az utcán, és látja, hogy fiúk és lányok hordái rohannak felette.
  A környező épületek még nagyobbak és nagyszerűbbek. És minden olyan szép.
  Oleg Rybachenko boldogan énekelt;
  Lovagok vagyunk - kard és tűz,
  Tépjük szét mindet, mint az állatokat!
  Kiállítunk egy számlát - a bírság befutott,
  Ne légy a mi papagájlovagunk!
  
  Hűvösek leszünk, mint a sasok
  Egyszerre söpörjük el a különféle gonosz szellemeket!
  Ismerd meg a haza hűvös fiainkat,
  Ledobjuk kihívásunkat az örökkévalóságra!
  
  Milyen szépen tombol a háború
  Amelyben népek égnek...
  A Sátán az alvilágból jött értünk,
  Mögötte rúdfasiszta korcsok!
  
  Keményen arcul adjuk a lányokat,
  Letörjük a nácikat, mint egy ágat...
  És akkor a katonánk mester lesz,
  Hagyja, hogy a májusi rózsa csodálatosan virágozzon!
  
  Elérni, sokat tudunk tudni,
  Emeld erődet a csillagok fölé...
  És hát a nagy harcos harcol és mer,
  Fenyegető sírokat készítünk!
  
  Nézd, akkor lesz egy harcos,
  Minden új és olyan, mint a juhar...
  És hiszem, hogy a baj elmúlik rajtunk a csatában,
  Légy lovag, tapasztalt harcos!
  
  Itt egy erős ütéssel egy egész ezredet lekaszált,
  És vele két ezred elázott ...
  És a sárkány Führerje úgy, hogy a csúnya meghalt,
  És dicső mérföldekre vagyunk a csillagokig!
  
  Itt a császár könnyet eresztett a félelemtől,
  Könyörgök irgalmadért!
  Sok erőszakos erőnk van,
  Teljes ruhában leszünk!
  
  Amikor három színnel belépünk ebbe a Berlinbe,
  És Miklós cár Istenné válik,
  A nép dönti el az utat az erők végtelenségében,
  Ne ítéljétek meg ilyen szigorúan az uralkodót!
  
  A hazával kapcsolatos baj nem múlik el akkor,
  Nagyság lesz a Nap...
  A császár gonosz hordája szétoszlik,
  Hadd dobogjon a szív bágyadtan!
  
  Egy gyönyörű lánnyal híresen elmegyünk,
  Orosz kiterjedéseinken keresztül!
  És jó lesz nekünk a családdal együtt,
  Hiszem, hogy hamarosan eljön a boldogság!
  
  Bobby FISCHER ÚJ KARRIERIA
  Bobby Fischer beleegyezett a visszavágóba Borisz Szpasszkijjal. Az amerikaiak pedig kivételként át tudták törni ezt a bosszút, de a régi szabályok szerint. De a nyereményalap magas volt - rekord a sakk történetében. A meccsre pedig az USA-ban került sor. Boris Spassky e meccs előtt sikerült a Szovjetunió bajnokává válnia. És ismét feljutott a ranglistán. És most Bobby Fischer újra harcol. És ez nagyon érdekes.
  Bobby Fischer megtette első lépését a D-kettős, D-négyes mancsával. És alkalmazta az újdonságot, gyorsan előnyre tett szert és nyert. A második játszmában Szpasszkij E-kettőt, E-négyest adott. Fischer megszokásból a Sicilian Defence-t játszotta, és itt a meglepetés a Dragon Variation. Korábban ilyen változattal Fischer gyakorlatában nem találkoztunk. Így Bobby erős támadást indított Szpasszkij király ellen, és mattoval fejezte be az ügyet.
  A harmadik játszmában pedig ismét meglepetés - Fischer visszatért az E-kettőhöz - E-négyeshez. Szpasszkij elfogadta a kihívást, és a nyílt variációt választotta, és pusztító támadás érte. Fischertől láthatóan nem számított ekkora agilitásra. A sorjátékban pedig maga Szpasszkij D-kettőt, D-négyest játszott. Fischer a király indián védelmét használta, és egyértelműen javulást talált. És ismét döngölte Szpasszkijt. Az ötödik játszmában pedig Fischer váratlanul a Reti nyitást választotta. Szpasszkij nyilvánvalóan nem számított erre. És elég gyorsan kapott egy nehéz, majd teljesen elvesztett pozíciót.
  A hatodik játszmában Szpasszkij ismét dobott: E-kettő, E-négy. Erre Fischer a szicíliai cseljabinszki változatát vette át, ami szintén meglepetésnek bizonyult, és vereséget mért Szpasszkijra. A hetedikben pedig Fischer visszatért az E-kettőhöz - E-négyeshez. A nyitott változaton pedig felvette és alkalmazta a King's Gambit. És nehéz döntés volt. Szpasszkij ismét pusztító támadás alá esett, és elvesztette... És a nyolcadik Fischer ismét a Sárkány változatot választotta, és azt, hogy hogyan gyakorolna nyomást az ellenfélre. És ismét matt támadás.
  Szpasszkij már nem tudott uralkodni az idegein, és közömbös lett rajta.
  Fischer tizenhárom - nulla ponttal zúzta le, ami a világbajnoki mérkőzések abszolút rekordja. És frissítette rekordját az ELO-besorolással.
  Ilyen megrázó és fantasztikus csata történt.
  Mostanra Bobby Fischer annyi önbizalmat szerzett, hogy nem menekült Anatolij Karpov elől. És elfogadta a kihívást - tíz győzelemig tartó meccset játszani.
  Megkezdődött a konfrontáció Anatolij Karpov és Bobby Fischer között. Rekordméretű összecsapás két személyiség között a sakk történetében, amire még nem volt példa.
  Fischert az első meccsen egyértelmű favoritnak tartották. Borisz Szpasszkij korábbi veresége egyszerűen elképesztő volt.
  De Karpov fiatalabb és mentálisan stabilabb.
  Azonban minden relatív. Fischer a legelső játszmában, fehéren játszott, meglepett. A Szokolszkij nyílást alkalmaztam, amit nem tartanak egészen helyesnek. De szerepet játszott a meglepetés tényezője és Karpov induló izgalma is. Bobby Fischernek pedig sikerült megszereznie az előnyt, ami látványos támadásban öltött testet.
  A második játszmában Karpov már felhagyott az E-kettős, E-négyes lépésekkel, és előremozdította a C-manót... Fischer E-5-öt válaszolt, és bábujátékba ment. Karpov még mindig ideges volt, komoly időzavarba keveredett, Fischer erős támadása érte, és ismét veszített. A harmadik játszmában Bobby visszatért E-kettőhöz, E-négyeshez. Karpov a nyitott lehetőséget választotta. Nyilván fél a szicíliaiaktól. De nem sikerült neki. Fischer ismét megtalálta a módját, hogy élesítse a harcot, és erős támadást kapott a király ellen. És megint nyert...
  Anatolij Karpov nyilvánvalóan túl messzire ment... Ennek ellenére a következő meccsen Karpov E-kettőt, E-négyet játszott... Fischer játszotta a szicíliai védelmet és a Naidrof kedvenc variációját.
  Anatolij Karpov támadásba került, de továbbra is kétségbeesetten védekezett, sikerült visszavernie a támadást, és nagy nehezen, mancs nélkül megmenteni a játékot.
  Az ötödik játszmában Fischer C-kettőt és C-négyest is játszott, Karpov stílusában. Éles volt a küzdelem, de Karpov egy erős időzavarban hibázott, és társat kapott...
  A hatodik találkozón Anatolij Jevgenyevics ismét döntetlent ért el, de a hetedik találkozón E-kettővel, E-néggyel kikapott. Az eredmény öt-nulla volt, ami Bobby Fischer elsöprő fölényét jelezte. Megjegyzendő, hogy a filippínók aggódtak, hogy túl rövid lesz a világbajnoki mérkőzés. De a hetedik találkozótól kezdve Karpov egyre makacsabban ellenállt. Nyolc döntetlen következett. Amíg Fischer nem használt egy fontos erősítést a szicíliainál, addig nem törte át Anatolij Karpovot... Hat - nulla lett az eredmény... De Karpov kitartott. És végül a feketét játszva Anatolij Jevgenyevics végül megdöntötte a gólt. A sok döntetlen miatt bosszankodó Fischer túl messzire ment, túl sokat áldozott támadásban, és természetesen Karpovnak sikerült kicsúsznia és elsöprő anyagi előnnyel maradnia. De aztán Bobby megnyerte a huszonnyolcadik, a harmincadik, a harminckettedik és a harmincnegyedik szettet, és a maga javára tíz-egyes eredménnyel zárta a meccset. Az első meccsen Anatolij Karpovot megsemmisítő pontozással győzték le.
  A meccs után Bobby Fischer visszatért a versenyekhez. Nagy sikerrel játszotta őket. Az egyiken még Alehine rekordját is megdöntötte, hat és fél ponttal szakadt el a második helyről.
  Fischer Tallal is meccselt, ő pedig szárazon, nyolc-nulla ponttal zúzta le. Bosszút áll a jelöltek bajnokságának elvesztéséért.
  De Anatolij Karpov is jól játszott a versenyeken. És újra végig tudta vinni az egész ciklust, meccseket nyert és Fischert elérte. Ismét Bobby Fischer a kedvenc fogadni.
  De ezúttal Fischernek Anatolij Jevgenyevics makacsabb ellenállásával kellett szembenéznie. A meccs negyvenegy játszmáig tartott, Fischer tízet, Karpov hármat nyert - és mindhármat a Sárkány ellen, amelyet Bobby feketére játszott.
  Tehát Anatolij Karpov feldarabolta a Sárkányt, és megmutatta, hogy Fischerrel lehet és kell is harcolni.
  Fischer újra játszott. Részt vett az olimpián, és 1980-ban úgy tudta megdönteni Keres rekordját, hogy az első táblán mind a tizennégy játékot megnyerte.
  1981-ben új mérkőzésre került sor Karpovval. Fischer ezúttal tíz-négy ponttal győzött. A meccs pedig negyvennyolc játszmáig tartott.
  1984-ben pedig ismét volt meccs. És ezúttal olyan nehéz volt a helyzet. Fischer már a negyvenes éveiben járt. De így is mindenkit feldarabolt, és könnyedén nyert. És Anatolij Karpov elérte a csúcsot. És elkezdődött a heves csata...
  Kezdetben Fischer vette át a vezetést. Négy nulla lett. Aztán Fischer szerzett pontot, majd ismét Karpov. Aztán ott volt Fischer, és negyvennyolc meccs telt el, majd három hónap szünet következett. A limitet először választották ki. Az eredmény pedig hat-kettő Bobby Fischernél. A meccs folytatása után. Karpov a negyvenkilencedik játszmát nyerte meg. Aztán elveszítette az ötvenkettedik és ötvenharmadik. És Bobby megnyerte az ötvenhatodik játszmát, így az eredmény kilenchárom lett, de az ötvenhetedikben durván elhibázott. És veszített fehérrel és hatvankettedik, hatvanhetet veszített feketével. És elveszett a hetvenedikben, sőt fehér. Nyolc-kilenc lett az állás... Sorozatos döntetlen és Fischer győzelme után a hetvennyolcadik játszmában a sakk történetének leghosszabb meccse ért véget.
  Aztán felvetődött a kérdés a játék korlátlan törlése. Olyan sokan akarták.
  A FIDE azonban eddig csak harminchat játékra csökkenti a limitet.
  Karpov már egyszer nyert Garri Kaszparov meccsen. Négy-nullával nyert. De a második meccs makacsabbra sikeredett.
  Karpov kezdetben - kettő - nulla - vezet, de a tizenegyedik játszmában hibázott, majd a tizenhatodik játszmát elvesztette, a tizenkilencedik játszma megnyerése után Kaszparov átvette a vezetést. De nyerni a huszonkettedikben, Karpov egyenlített. És miután megnyerte a huszonnegyedik meccset fehérrel, megszerezte a jogot egy újabb ötödik meccsre Bobby Fischerrel.
  1987-ben új meccs a csaknem negyvenöt éves Bobby Fischer ellen. De Bobby nem dohányzik, nem iszik, sportol és még mindig remek fizikai állapotban van. Már hatszoros világbajnok, csak Lasker volt többszörösebb.
  Az ötödik küzdelem Karpovval szuper küzdelem. Bobby Fischer, mint mindig, készen áll, de az utolsó meccs megmutatta, hogy nem elsöprő a fölénye...
  A küzdelem kemény küzdelemben zajlott. Huszonnégy játszma után négy-négy volt az állás, majd a huszonhetedik játszmában Anatolij Karpov először szerzett vezetést Fischerrel. Úgy tűnt, szenzáció készül, de... Fischer négyet nyert a következő öt meccsen... És nyolc lett az eredmény - öt az ő javára... Aztán még négy döntetlen, és elfogyott a határ. A sakk világának történetének legepikusabb összecsapásának ötödik mérkőzése. Bobby Fischer pedig Emmanuel Laskerhez hasonlóan hétszeres világbajnok lett. De minden ciklikusan megy. Garri Kaszparov, egy nagyon ígéretes fiatal sakkozó, a politikába ment. Igen, peresztrojka, többpártrendszer. Garry Kimovichnak nem volt ideje világbajnok lenni, és mivel nem Ön az első, a sakk nem olyan érdekes, mint a politika, és nem játszott a jelöltek meccsein. Anatolij Karpov pedig váratlanul alulmaradt a fiatal Vishy Ananddal szemben. Nos, mennyire lehet igazán megnyerni az összes meccset. Sőt, az indiánnak sikerült felvennie a kulcsot a Caro-Kann védelemhez, amit még Bobby Fischernek is nehéz megtörnie.
  És most az acél és a tűz összeért a csatában. A két sakkozó között huszonöt év a korkülönbség. Bobby Fischer még mindig nagyszerű és erős, fiatal Anand 1990-ben. Finoman szólva is kemény meccs.
  Vishy Anand természetesen nagyon tehetséges, de hiányzik belőle a stabilitás. Nyolc döntetlen után megnyerte a kilencedik játszmát, de a tizedik elvesztette a türelmét, amikor egy nyitóújdonságba botlott. Aztán a tizenegyedikben veszített. És a tizenkettedik részben Fischer szoros szorítása alá került. A tizenharmadikban lefújtam. A nyitás és a tizennegyedik játszma előnye ellenére kikapott Vishytől, a tizenötöt elszalasztotta, a tizenhatodikat pedig elveszítette. A tizenhetedikben elszalasztottam a lehetőségeimet, és elvesztettem a tizennyolcadikat... Aztán a huszadik meccset. És a huszonharmadik és a huszonnegyedik, miután befejezte a meccset. Bobby legyőzte Laskert, és tíz az egyhez arányban nyert. És Bobby Fischer még mindig bajnok. 1993-ban lezajlott a Shorttal meccse, amelyet a Karpov ellen nyert meg. Bár Bobby Fischer ötven éves volt, formában volt. Hogyan ütötte Shortot. Tizenöt meccs után nyolc - nulla volt az eredmény Fischer javára. De Short a tizenhatodik részben feláztatta a pontszámot. De aztán elvesztette a huszonegyedik és a huszonharmadik játszmát.
  És kész is tíz - egy. Bobby Fischer ezután meccset játszott 1996-ban. Gatta Kamsky már harcolt vele. Ez a sakkozó több mint harminc évvel volt fiatalabb Fischernél. És nagyon kitartó. Sokan kemény meccsre vágytak. De először Bobby Fischer magabiztosan vezetett öt ponttal. Az eredmény hat egy lett. De aztán Gatta Kamsky jó harci tulajdonságokat mutatott be. A meccsükön egyetlen játszma sem tartott negyven mozdulatnál rövidebb ideig.
  Az eredmény hét-három volt huszonnégy meccs után... Aztán tíz döntetlen volt. Gatta Kamsky pedig ismét nyert, de a harminchatodik játszmában Bobby Fischer szerzett vezetést. Bobby Fischer ismét nyer... És 1999-ben egy újabb meccs Vlagyimir Kramnyikkal - harminckét év különbség - ez nagy különbség. Bobby Fischer pedig már ötvenhat éves. Már huszonhét éves a trónon, és Lasker rekordjának megdöntésére készül. És ebben. Még
  Tízszeres világbajnok - ilyen még nem fordult elő a sakk történetében.
  Bobby Fischer természetesen ősrégi sakkozó, de ennek ellenére sikerült elérnie, hogy a harminchat parti limitet töröljék. És ezt már az új FIDE-elnök, Kirsan is megtette. De mit... Lesz valami nagyon érdekes.
  Ráadásul ez a meccs szinte az utolsó lesz, csak bosszú, ha Vlagyimir Kramnyik nyer, és akkor megy tovább a kiütéses rendszer.
  És elkezdődött a meccs... És az elejétől egy meglepetés - Vlagyimir Kramnyik vezetésével. Tizenöt meccs után kettő - nulla volt Vlagyimir Kramnik javára. Ekkor azonban Fischer három játszmát nyert zsinórban, és átvette a vezetést. De Vladimir keményen küzdött. És a huszonegyedik játszmában sikerült egyenlítenie... Aztán elhúzódott a döntetlenek sorozata... Amíg a negyvenkettedik játszmában Bobby Fischer nyert... A negyvenhetedikben Vlagyimir Kramnyik ünnepelte győzelmét , a negyvennyolcadikban pedig ismét Bobby Fischer.
  Három hónapos szünet után az eredmény négy-öt volt Bobby Fischer javára. A sakkozók pihentek. Továbbra is Bobby Fischer volt a kedvenc. A mérkőzés folytatódott. Az első meccsek döntetlennel zárultak. Csak a hatvanhetedik játszmában győzött végül Kramnik. Az eredmény öt-öt lett. Aztán hetvenhétben Kramnik ismét legyőzte Fischert, és átvette a vezetést. De Bobby a kilencvenhatodik találkozón kiegyenlítette az eredményt, és hat-hat lett. Ezt a meccset ismét három hónappal elhalasztották, ami már rekordnak számít. Bobby Fischer megjegyezte: ez a legmakacsabb harcom.
  Itt a világbajnoki mérkőzés, amely három hónappal később folytatódott. Újabb sorsolási sorozat. A 120. játszmában végül Bobby Fischer nyert... A 135. játszmában Vlagyimir Kramnyik egyenlített. Száznegyvennégy meccs után pedig hét-hét volt az állás. Ezt követően három hónap szünet után ismét folytatódott a játék. És akkor még egy meccs, akár százkilencvenkettedik játékig. És az eredmény mindössze nyolc-nyolc volt. Aztán megint három hónap szünet. És megint a játék... Kétszáznegyven meccs után kilenc-kilenc lett az állás.
  Itt jött az ádáz küzdelem az első győzelemig. Újabb három hónap szünet után. És így játszottak... Egy sor döntetlent. És itt a kétszáznyolcvannyolcadik tétel. Bobby Fischer játszott White-ot, és visszatért az E-igen, E-négyeshez. És Kramnik elfogadta a kihívást. És a szicíliai védelmet választotta.
  Brutális harc volt ez a teljes megsemmisülésig. Ilyen brutális ütésváltás következett. De benne dühös, alakgyilkosságokkal. Eleinte Fehér volt az előnyben, de aztán Fekete magához ragadta a kezdeményezést, és megszületett az átütő győzelem. És végül Vlagyimir Kramnyik nyert, Bobby Fischer hegemóniája véget ért. És egyszerűen nagyszerű volt!
  Bobby Fischer pedig megdöntötte Lasker rekordját.
  És nem volt idő visszavágót játszani. Az ügy kiütéses rendszerbe került. Igen, és Bobby Fischer már régen van, és nem akar többet játszani. Bár versenyeken vesz részt.
  Fischer nyert néhány tornát... És abbahagyta a játékot.
  Garri Kaszparov 2000-ben és 2004-ben részt vett az oroszországi elnökválasztáson. 2008-ban pedig nem ment át a regisztráción. Ezt követően kemény ellenzékbe lépett Vlagyimir Putyinnal. Vlagyimir Kramnik egy ideig világbajnok volt, de aztán elveszítette a meccset Vishy Ananddal szemben.
  Aztán eljött Carleson uralkodása. 2010-ben Bobby Fischer és Anatolij Karpov még egy meccset játszott. Ezúttal rövidebb időszabályozással: játékonként fél óra. Huszonnégy játszma után pedig döntetlen született.
  És ezzel véget ért a harci eposz... Fischer hamarosan meghalt... Így legenda maradt a sakk világában. Garri Kaszparov az Egyesült Államokba emigrált. De 2022-ben Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin váratlanul meghalt, és Garri Kaszparov visszatért.
  Oroszországban új események, változások és sok különböző tényező... Mihail Misustyin elengedte Navalnijt a gyarmatról, és meghirdetett egy irányt az Egyesült Államokkal való kapcsolatok javítására...
  És ez is nagyon érdekesnek bizonyult. Végül Lukasenka is távozott. Wladimir Klitschko pedig megdöntötte Foreman rekordját. És ez egy teljesítmény volt, egyszerűen szuper.
  Oroszországban elfogadtak néhány alkotmánymódosítást, ami nyitottabbá tette azt a világ felé. Biden és Mishustin már Vlagyimir Putyin temetésén találkoztak, és megegyeztek abban, hogy Oroszország és az Egyesült Államok baráti partnerek, esetleg szövetségesek lesznek. Aztán megígérték, hogy nyitott ajtókkal csúcstalálkozót tartanak. A világ egyre stabilabb és jobb lett. Vlagyimir Putyin halálát sokan pozitívan fogadták. Igen, és Oroszországban az emberek örültek - végre megkapták a szabadságot.
  Vlagyimir Zsirinovszkij, aki ismét részt vett az elnökválasztási versenyben, megjegyezte:
  A korszak meghalt, éljen a korszak!
  Alekszandr Lukasenko Kínába menekült... De Kolka Oroszországban maradt. A világ jobbra változik.
  
  A KOMMUNISTÁKNAK NEM KELL ZYUGANOV
  Az 1996-os oroszországi elnökválasztáson Jelcin gyűjtötte be a legtöbb szavazatot az első fordulóban. Lebed tábornok pedig, aki a harmadik helyet szerezte meg, átállt a hivatalban lévő elnök oldalára. A kommunisták helyzete reménytelenné vált. És legalább négy évre kiderült, hogy elvesztették az áramot. Az elnökválasztás legfontosabb részében. De egy okos kommunista Zjuganov őrei közül úgy döntött, hogy maga Gennagyij Andrejevics csak egy átlagos gyalog, aki keveset jelent a párt számára. És jelenleg ez csak akadályoz.
  1996. július 1-jén pedig Gennagyij Zjuganov meghalt egy bombarobbanásban. És sokat változott. A törvény szerint különösen a választási kampány új módon kezdődött, és négy hónapon belül kellett volna lezajlani. És már félmillió aláírást kellett összegyűjteni. Így aztán megint körbejárt minden.
  A választások időpontját pedig a Szövetségi Tanácsnak kellett volna kihirdetnie. És persze október végéig.
  Jelcin szajkói az első forduló eredményei alapján is megpróbálták kihirdetni a győzelmet, de nem sikerült.
  Éppen ellenkezőleg, a Szövetségi Tanács 1996. október 29-ét hirdette meg az új elnökválasztás időpontjának. A helyzet tehát rendkívül súlyos. Természetesen Vlagyimir Zsirinovszkij és Grigorij Javlinszkij bejelentette, hogy újra harcolni akarnak. Persze a kommunisták közül is kellene egy jelölt, de ki? Belső harc kezdődött. Jelcinnel is vannak problémák - egészsége megromlott, és negyedik szívrohamot kapott. De az elit nyilvánvalóan nem akarta lenyomni Alexander Lebedet. Nem biztos, hogy kezelhető lesz az új diktátor. Talán kezdje el tépni az összekapcsolt szálakat.
  Alexander Lebed már hivatalban van... Ez a helyzet. Igaz, a kommunisták Valentin Kupcovot jelölték. Nem a legjobb választás: még Zjuganovnál is idősebb, de legalább nem kopasz. És vele együtt a kommunista párt feltűnő ereje. Rutskoi a kurszki régió kormányzói posztjára került. Minden rendelés rendelésre. A kommunisták és a kormánypárt szembenállása tovább folytatódott. Csak Jelcin már félig halott. A kommunista párt pedig lovat váltott. Shilov helyére Mylov érkezett. És ennek ellenére mindkét kommunista vezető híján volt a karizmának, és nem volt sokáig hírneve.
  De Vlagyimir Zsirinovszkij egy sikertelen teljesítmény után kapott egy második esélyt. És ez nagyon felvidította. És sokkal aktívabban kezdte szidni Jelcint.
  Utóbbi pedig mégis új választásokra ment. Megkezdődött a választási kampány második fordulója.
  Valentin Kuptsov nem éppen karizmatikus, de mögötte ott van a baloldali pártok ereje. És gyorsan aláírásokat gyűjt. Yavlinsky, miután megszerezte a negyedik helyet, többet akar. És Vlagyimir Zsirinovszkij dühöng.
  Ráadásul az ok is megtalálható. A csecsenek megrohamozták Groznij városát, Lebed pedig aláírta a szégyenteljes megadást. Ezek a megállapodások pedig kiváló okot adnak Zsirinovszkijnak, hogy felfogja.
  Vladimir Bryntsalov már nem ment el szavazni, láthatóan volt elég hírneve és népszerűsége. És Vlagyimir Zsirinovszkij ismét elkezdte kidobni a lovakat, és a média figyelme elkezdett felé fordulni. És akkor Vlagyimir Volfovicsot is megtagadták, mert hamisnak nyilvánították az aláírásokat. És egy nagy botrány is.
  Vlagyimir Zsirinovszkij emelkedett... Úgy mozgott, mint egy elszabadult tigris. És botrány követte a botrányt... Ennek eredményeként Valentin Kupcov az árnyékba került, és a propaganda szándékosan Vlagyimir Zsirinovszkij és Borisz Jelcin konfrontációjává redukálta a választásokat. Így mindenki számára jövedelmezőbbnek és biztonságosabbnak tűnt. Sőt, Vlagyimir Volfovicsot a második Hitlerként és a Nyugatra nézve hatalmas fenyegetésként ábrázolták. És ezt komolyan kell mondani.
  Itt van egy ilyen madárijesztő, hogy vegye és használja a saját céljaira. És Valentina Kuptsovát a lehető legnagyobb mértékben figyelmen kívül kell hagyni. Ez Borisz Eltsin olyan ravasz taktikája volt. Pontosabban Boris Eltsin csapata.
  Vlagyimir Zsirinovszkij pedig a nyilvánossággal együtt játszva Hitlerhez hasonlította magát. Észrevette, hogy Hitlernek még középfokú végzettsége sem volt, és Vlagyimir Zsirinovszkij piros oklevéllel végzett a Moszkvai Állami Egyetemen. Ő egy ilyen hős, Vlagyimir Volfovics. Sőt, ha Hitler középfokú végzettség nélkül meghódította egész Európát másfél hónap alatt, akkor Zsirinovszkij három hónap alatt elfoglalja az egész világot, és a Föld bolygó összes népe Oroszországnak fog dolgozni!
  Az ilyen harcias impulzus természetesen vonzott, és egyben meg is ijesztett.
  Vlagyimir Zsirinovszkij tombolt és egyre többen ...
  És örömmel játszotta a madárijesztő szerepét, és egyre jobban elvált egymástól. És Vladimir Volfovich értékelése ugrásszerűen nőtt. Sokaknak tetszett harciassága, különösen a fiataloknak. És félelmetes ökölremegést.
  És Jelcin gyógyszert kapott... És ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt, és nyilvánvaló volt, hogy nehéz volt megmozdulnia.
  Voltak más elnökjelöltek is - nem annyira kiemelkedőek. Nem játszottak szerepet. Shakum, Vlasov, Fedorov nem mentek el szavazni. Tuleev megkapta a FÁK-ügyekért felelős miniszteri posztot, és nem vett részt a választásokon. Tulejev helyett Pjotr Romanov lett a kommunisták aliskolája. És ez is nagyon komoly.
  Néhány demokrata bekerült az elnöki székbe. Yavlinsky mellett Konstantin Borovoy is úgy döntött, hogy kipróbálja magát. És aláírásokat is tudott gyűjteni a regisztrációhoz. Legalább helyettes lett. És sikerült regisztrálni. Mások már kevesen voltak ismertek és nem voltak fényesek.
  Így már Vlagyimir Zsirinovszkij vállalta a fő szőnyegember szerepét. Nem úgy, mint legutóbb, amikor az ügyvéd fia nem hasonlított önmagára! Nem, ezúttal Vlagyimir Zsirinovszkij lángokban állt, és pokolian felbomlott. És állandóan erről beszéltek.
  És akiről beszélnek, arra szavaznak... Jelcin azonban egészségügyi okokból valahogy nem agitálta magát. De kampányoltak érte. Sok videó készült.
  Vagyis Jelcint virtuális hőssé tették. És ez klassz... Mintha egy mozgássérült, négy szívrohamot kapott, bemászik az elnöki székbe. Jelcinről azonban különböző pletykák keringenek. És sok gond...
  A választások kimenetele pedig kiszámíthatatlan... Bár sokat mondanak, hogy a Kaukázusban most béke uralkodik, valójában ott szégyenletes kapituláció történt.
  Vlagyimir Zsirinovszkij egyre gyakrabban hasonlította össze magát Hitlerrel, sőt egyértelműen élvezte is...
  Szóval minden eszkalálódott...Ugyanakkor a megállapodásokat aláírták Mashadovval és Jandarbijevvel. Lebed most a hatalomban volt, és Jelcin mellett kampányolt. Csak magáról Jelcinről egyre kevesebb szó esik. Igaz, amikor beadják a kábítószert, akkor is előjön és mond valami hülyeséget, aztán megint elbújik.
  Igen, ez kicsit vicces. Hogyan indultak a választások a shiza-séma szerint. Alekszandr Lebed pedig sokkal gyakrabban beszél Jelcinről, mint maga Jelcin megjelenik.
  Az idő telik... és 1996. október 29. egyre közelebb van...
  Lukasenka itt Fehéroroszországban is jelcini stílusban puccsot hajt végre. Minden az autokrácia irányába megy.
  És a diktátor meztelen!
  Azonban hiába próbálta Jelcin propagandája és mindez a média a jelenlegi, beteg és kompromittált elnököt és az új Führert Vlagyimir Zsirinovszkijt bevinni a második körbe, ez mégsem sikerült. Az első forduló eredményei szerint Valentin Kupcov végzett a második helyen, mindössze három százalékos különbséggel Eltsintől. Zsirinovszkij pedig harmadik lett. Nyilvánvaló, hogy a félig halott Borisz Nyikolajevics egyszerűen nem húzta meg fizikailag a választási kampányt, és nem tudott nyerni az első fordulóban. De úgy tűnik, a hatóságok ezt akarják. És most a helyzet élesen eszkalálódott.
  Vlagyimir Zsirinovszkij nehéz választás előtt állt. Támogasd a kommunistákat, vagy a súlyosan beteg Jelcint. A kommunisták Vlagyimir Volfovicsnak ajánlották fel a miniszterelnöki posztot és öt helyet a kormányban. De Borisz Jelcin nem akart semmit adni ...
  És ez szükséges... De Vlagyimir Zsirinovszkij megértette, hogy ha a kommunisták nyernek, akkor minden ismét visszatérhet az egypártrendszerhez. Ezért Valentin Kuptsov nem akart nyerni. Olyan átkozottul nehéz helyzet volt, bárhová dobod, bárhová mész.
  És én nem akartam szövetséget kötni a kommunistákkal, Jelcin pedig semmit sem akar adni.
  Végül Vlagyimir Zsirinovszkij habozott egy kicsit, de mégis úgy döntött, jó lenne miniszterelnöknek lenni. És felszólította választóit, hogy szavazzanak Valentin Kupcovra.
  1996 novemberében pedig a választások második fordulója. Minden baj ellenére Eltsinnel ő és Lebed őszinte hülyeségeket kezdtek beszélni, és a rubel dollárral szembeni árfolyama meredeken összeomlott.
  Valentin Kupcov Vlagyimir Zsirinovszkijjal együtt jutott a második fordulóba. És ez lett a nagymestere lépése...
  A választásokat három hét múlva tartották... Jelcin vereséget szenvedett és a kormány megváltozott.
  Vlagyimir Zsirinovszkij lett a miniszterelnök, Valentin Kupcov pedig az elnök... És az Orosz Föderáció Kommunista Pártja került hatalomra.
  És most egy új korszak kezdődött. Valentin Kupcov, bár formálisan kommunista volt, valójában folytatta az előző utat. Csak az oligarchák változtak. Nos, ő is vette és törölte a korlátozót egy népszavazáson két ciklusban. Emelkedtek az olajárak, megindult a gazdasági fellendülés, és Valentin Kupcov könnyedén megnyerte az elnökválasztást... A külpolitika mérsékelt volt, és Valentin nem mászott a tombolásra. De ő sem lépett be a NATO-ba... Szóval minden a megszokott hullámok mentén ment. Valentin nem törte szét az ellenzéket, nem zárta be az oligarchákat, és valami kedves nagypapa volt... 2000 decemberében megnyerte az elnökválasztást. És 2004. És 2008. 2012-ben pedig...
  Valentin Kupcov öregedett, és megengedték, hogy lopjon... És elrendezte a kíséretét. 2016-ban pedig minden gond nélkül nyert, de... 2020-ban jött a koronavírus. Valentin Kuptsov pedig már nyolcvanhárom éves. A kommunista Oroszország pangó mocsara pedig először rázta meg magát. És most először voltak komoly zavargások és tömeges fertőzések. Aztán elkezdte megrázni Oroszországot.
  És a gazdaságban sok éven át, szinte nulla növekedés. Valentin Kupcov pedig egyre jobban hasonlított a néhai Brezsnyevre. És a teljes győzelmére készült. De a választásokat fütyülve, zajjal és tömegtüntetésekkel tartották.
  Valentin Kupcov érezte, hogy megremeg a trónja... És a pótolhatatlan diktátor csapatokat kezdett dobálni a lázadókra.
  És valahogy elnyomta a tiltakozásokat, és zsinórban a hetedik ciklusra megválasztották.
  Különféle események is voltak a világon. Ukrajnában nem volt Maidan, hiszen Viktor Janukovics meglehetősen hűséges volt a Nyugathoz.
  Vitalij Klitschko egy kicsit tovább volt a boksz világbajnok. Le fogja győzni a kötelező Stevensont, majd három bokszolót. 2016 végéig tart. Szélesebb bronzbombázó nyerte el az ideiglenes világbajnoki címet. Aztán megörökölte Vitali Klitschko-t, aki befejezte pályafutását. Wyder profitált a későbbi harcból. Kiütéses rekordja pedig még hosszabb volt, negyvenöt meccs...
  Wladimir Klitschko ezúttal Tyson Furyt, majd Glazkovot győzte le. Aztán még egy Brown, és még három bokszoló... De a Weiderrel való küzdelem nem jöhetett létre... De Wladimir Klitschko így is kikapott Anthony Joshuától, de nem 2017-ben, hanem 2019-ben... Mégis, a kor és az ellenség is éhes, fiatal, dühös. Wladimir Klitschko tehát, bár több rekordot is felállított, mégsem tudott vitathatatlan világbajnok lenni. Bár mindkét testvér többet ért el, mint a valós történelemben.
  Karrierjük pedig hosszabb volt és több győzelmet aratott. Wladimir Klitschko sok rekordot állított fel, és bejutott a Hírességek csarnokába. Sokan minden idők legjobb nehézsúlyú bokszolójának tartották.
  Garri Kaszparov sem fejezte be sakkpályafutását. És még jelentős kora ellenére is 2016-ban a világbajnoki címért pályára léphetett Carlesonnal, sőt a meccs főidejét is döntetlenre csökkentette.
  Voltak egyéb változások is. Janukovics két ciklusa után 2020-ban Vitalij Klicskót választották meg Ukrajna új elnökének.
   Így a világtörténelemben először a boksz világbajnok lett az ország elnöke... És ez is érdekes... Fehéroroszországban sokáig uralkodott a kimozdíthatatlan Lukasenka, de ott is voltak nyugtalanságok, zavargások. És a reformok és az alkotmány megváltoztatásának ígéretei. Tehát ne kérjen szívességet a diktátorral - hamarosan minden zsarnokság vége eljön.
  Kazahsztánban Nazarbajev távozott, és eddig nyugodt a helyzet, kivéve a koronavírust.
  A vakcinát nagyon későn fejlesztették ki Oroszországban. Ennek ellenére a kormány öreg és tehetetlen. Valentin Kuptsov pedig egyre inkább az őrületbe esik. És máris támogatják őt.
  Az Egyesült Államokban Donald Trump második ciklust nyert. A koronavírus kevésbé sújtotta Amerikát, mint a valós történelemben, és nem volt fekete lázadás sem. Ráadásul az Egyesült Államok és Oroszország nincs szembenállásban, így Trump médiája sem szorított annyira.
  Donald Trump tehát a második ciklusát tölti... Vlagyimir Klicsko pedig megtagadta, hogy bátyja, Vitali kormányában dolgozzon, aki elnökké lett, és az ökölvívásban kezdte és folytatta pályafutását. 2021 őszén pedig gyakorlatilag kiütötte az ideiglenes világbajnoki címmel rendelkező White-ot. Így Wladimir Klitschko meglendítette Foreman rekordját. És ez dicséretes.
  Főleg, hogy már megverte Tyson Furyt. A cigányok királya pedig már a bosszúról beszélt.
  Vissza akart térni, remélve, hogy Wladimir Klitschko már nem a régi.
  És ez egy érdekes küzdelem készül. És azonnal mind a négy övre. Wladimir Klitschkonak pedig még soha nem volt ilyen, hogy egyszerre legyen minden verzióban világbajnok. Wladimir Klitschko pedig egy elefánt-oroszlánnal küzd.
  2022 márciusában pedig Wladimir Klitschko és Tyson Fury párharcára került sor. És ezt a harcot egyszerűen szupernek kell mondanunk. És egy nyilvánvaló szenzáció volt készülőben.
  Wladimir Klitschko alaposan felkészült és motivált volt, mint még soha. És egy egész hurrikán tombolt benne, és a szenvedély rohama.
  És így kezdődött a harc a jebb lövöldözéssel. De ez a Vlagyimir sokkal változatosabban járt el. És jobb kezével a testre ütött. Tyson Fury nem számított erre. Wladimir Klitschko még soha nem csinált ilyet. És Vlagyimir Vlagyimirovics is nagyszerű ütést mért a bal kezével a testre. És egyenesen a májba.
  Nos, Tyson Fury nem számított ekkora csalásra, amikor minden erejükkel a májat ütötték. És kimaradt, komoly ütést kapott és elesett. És tényleg sikerült felállnia, de megtántorodott.
  És Vladimir Vladimirovich Klitschko végzett Tyson Furyval. És ez egy csodálatos és szenzációs győzelem volt.
  Wladimir Klitschko nemcsak megdöntötte Foreman rekordját, de az összes súlykategória közül a legidősebb abszolút világbajnok lett. És ez természetesen szuper teljesítmény! De védekezhetsz, és bosszút állhatsz Tyson Furyért. De csak sok pénzért. Tyson Fury akarja.
  Wladimir Klitschkonak pedig a boksz történetében több mint háromszáz millió dollár rekorddíjat ajánlottak fel. És ez egy őrült küzdelem. Ez általában nagyon klassz.
  2022 szeptemberében pedig végre megtörtént a visszavágó. A harc egyszerűen elképesztő. Mindkét óriásbokszoló ütötte egymást. És ez egy esélyt meghaladó küzdelem volt.
  Wladimir Klitschko pedig ismét nyert, a profi boksz történetének leglátványosabb és legvéresebb csatájában. És egyszerűen nagyszerű volt!
  Wladimir Klitschko egy másik Foreman-rekordot is megdöntött a címvédésben.
  2022. december 4-én Valentin Kuptsov önként távozott Oroszország elnöki posztjáról, mindössze nyolcvanöt évesen. És átadta helyét a fiatalabb kádereknek.
  Így a történet egy olyan világban forog, ahol nem volt helye a szenilis Gennagyij Zjuganovnak.
  
  HA NEM NYILATKOZ HÁBÓT OROSZORSZÁGNAK
  Németország egy kicsit okosabban járt az első világháborúban, különösen II. Vilmos király. Nem üzent hadat Oroszországnak. És ez nagyon erős lépés volt. II. Miklós habozott. Így Németország csapatai anélkül, hogy a második, keleti front elterelte volna őket, tíz nap alatt elfoglalták Belgiumot. Aztán körbejárták Párizst, és bevitték a ringbe. És az angol-francia csapatok vereséget szenvedtek, és részben megadták magukat.
  A cári Oroszország pedig nem lépett be az első világháborúba. Franciaországot megszállták. És Ausztria-Magyarország megtámadta Olaszországot... És akkor az erők egyenlőtlenek voltak.
  De a tengeren Nagy-Britannia le tudta győzni a német flottát. A nyugati háború pedig elhúzódó jelleget öltött. Törökország és német csapatok előrenyomultak Egyiptom felé. És nyertek. Aztán a németek gyarmatokat foglaltak el Afrikában. A legfontosabb pillanat Gibraltár elfoglalása volt. Ennek érdekében a német csapatok elfoglalták Spanyolországot. A Kasztíliai Birodalom hadserege a németekkel szemben nagyon gyenge volt. És elfoglalták Gibraltárt egy sietős és gyors rohamban.
  Ezt követően elzárták az angol osztag bejáratát, és elkezdték elfoglalni Afrikát.
  Itt és a cári Oroszország kis gondolkodás után hadat üzent Nagy-Britanniának. Valójában megragadhatja Iránt, Indiát és Indokína egy részét. És nagy veszteségek nélkül. Wilhelm serege pedig bevette és elfoglalta Portugáliát, annak összes gyarmatával együtt. És ez egy nagyon merész lépés, és nagyon pusztító.
  A cári Oroszország pedig Iránon keresztül Indiába és tovább Ázsiába költözött. És Japán is bevette és megtámadta Nagy-Britanniát. És ez már komoly. Úgy kezdték nyomni a briteket, mint a vajat a tejfölben kavarni. És ez még csak a kezdet. Itt a németek tengeralattjárókat is vízre bocsátottak - szerencsére van elég erőforrásuk. És elkezdtek bombázni Londont és magát Angliát is, és ez nem sikerült. Wilhelm hatalma harciasan lépett fel. Nagyon harcias. Úgy tűnt, még egy kicsit, és Nagy-Britannia térdre kényszerül. De aztán az Egyesült Államok belépett a háborúba. És ez már komoly. A cári Oroszország elfoglalta Indiát, Iránt és Indokína nagy részét. Valamit Japán elvett Ázsiában. Ezt követően a szamurájok háborúba keveredtek az Egyesült Államokkal. A harcok a tengeren bontakoztak ki.
  Németország pedig légi és tengeralattjáró támadást indított Nagy-Britannia ellen.
  Oroszország bizonyult a legelőnyösebb helyzetben - amely szinte veszteség nélkül sok mindent elfoglalt, és most elkezdte megemészteni új gyarmatait ...
  Az első világháború pedig elhúzódó jelleget öltött.
  A japánok a tengeren kezdetben a kevésbé tapasztalt és képzett amerikaiakat győzték le. Ekkor azonban az Egyesült Államok a gazdasági erejét felhasználva sok hajót szabadon bocsátott, és tengeralattjáró kezdte megragadni a kezdeményezést.
  Ám a németek, akik Afrikát és szinte egész Európát birtokolták: Olaszországot Ausztria-Magyarország elfoglalta, három év tengeralattjáró-háború után ki tudták verni az angol flottát, és a tengeri uralmat megragadva az anyaországban partra szálltak. .
  A britek elkeseredetten harcoltak, harckocsikat használtak a csatákban. De a németeknek már megvolt a maguké.
  1918 szeptemberében pedig London elesett. Így a britek Kanadából folytatták a háborút. És Németország megtámadta az USA-t. Az első világháború pedig nagy keserűséggel folytatódott.
  A következő 1919-ben kicsépelték az amerikaiak német tengeralattjáróit, és megpróbálták megszerezni. De Japánt megverték a tengeren, az Egyesült Államokat pedig a tengerentúlon. Amerikát eddig még nem lehetett repülővel elérni. És sietve fel kell építeni egy hatalmas flottát.
  És a csaták levegővé és vízbe fordultak ...
  1919 és 1920 minden változás nélkül, tengeri csatákkal telt el. Az Egyesült Államok súlyos veszteségeket szenvedett el, de sietve új hajókat épített. Elveszett és Németország, a gyarmatokkal együtt, és Japán... 1921-ben a cári Oroszország a németek nyomására beleegyezett, hogy belépjen a háborúba. Most gyakorlatilag az egész keleti félteke az USA ellen volt.
  A cári csapatok 1922 telén támadást indítottak Alaszkában. És ez erős lépés volt, hiszen szinte közel van a terület, sőt, határos.
  Jó tankok jelentek meg a cári hadseregben, amelyeket Mengyelejev fia tervezett. Valamint a világ első helikopterei, és a legerősebb bombázók hat és nyolc hajtóművel.
  És a cári Oroszország máris félelmetes riválissá vált ...
  És most a "Peter" nehéz tankon - az egyik legelsők között a kidudorodók között - harcol az Alenka legénysége.
  Alaszka márciusi fagya ellenére a lányok mezítláb és csak bikiniben küzdenek. És a tank nagyon erős Oroszországban.
  Alenka egy erős és nagyon halálos fegyverből lő, és mosolyogva mondja:
  - A királyért hősként halnak meg, egy politikusért, akinek fejében nincs király, életük során hullává változnak!
  Anyuta kacsintva jegyezte meg kegyetlen partnereit, és ágyúval is eltalálta az ellenséget:
  - Nincs ostobább, mint meghalni egy méltatlan emberért, de még rosszabb meghalni egy abszurd ötletért!
  Alla is hatalmas erővel ütött, csupasz sarkát a fegyver farába húzta, és felkiált:
  - A legnagyobb uralkodó semmi Isten előtt, és a legbecsületesebb politikus, erkölcsi silány az igazi ember előtt!
  Maria gépfegyvereket adott, és nagyon agresszíven lekaszálta az ellenséget:
  - Fehér a hó, de feketévé válik az ipari választásoktól, tisztának születik az ember, de politikába vonulva tanul disznónak!
  Matrena kijelentette, legyűrve az őt vad szenvedéllyel támadó amerikaiakat:
  - A politikus igyekszik fehérnek és bolyhosnak mutatni magát, de valójában szúrós, mint egy kaktusz, csak nem a sivatagban, hanem egy tölgyekkel és fűrészelt tuskókkal teli erdő közepén!
  Marusya az ellenségre firkált, és ágyúból is lőtt, megsemmisítve az amerikai bunkert, és nyikorgott:
  - Ha fehér emberként akarsz élni, csinálj sötét dolgokat embertelen gátlástalansággal!
  Olimpiada fogta, és csupasz sarkával a pedálokat nyomta, megpróbálva felgyorsítani hatalmas tankját, és felkiáltott:
  - Az, hogy fehér emberként éljünk, nem a bőr színén múlik, hanem a fejben lévő szürkeállomány mennyiségén, és az emberek megtévesztésének képességében!
  És a lány-hős nevetésben tör ki...
  A cári hadsereg átvonul Alaszkán... És 1922 tavaszának végén már be is lépett Kanadába.
  A csatákban a cári hadsereg egyáltalán nem bizonyult gyengének. A lányok pedig az égen harcolnak vadászgépeken.
  Anasztázia Vedmakova lelőtt egy amerikai repülőt, csupasz lábujjait használva nyikorgott:
  - A boldogságot nem lehet vérre építeni, de a pénz segítségével legalább a jólét illúzióját fel lehet építeni!
  Akulina Orlova elvette, és csupasz lábujjával a célpontra szegezte a géppuskát, és nekiütközött az ellenségnek, kiadta:
  - Egységet lehet forrasztani vassal és vérrel, de a vér, mint a sav, bármilyen fémet korrodál, de a szerelem olyan lánccal köt össze, hogy még a titánt sem töri el!
  Margarita Magnyitnaja megverte, megvágta az ellenséget, megégette és nyikorogva:
  - Az ördög azért teremtette a politikát, hogy a csalogányoktól kapjanak egy kis reményt, a kakasoktól meg sok csőrt, és felbecsülhetetlenül sok bajt kukorékolnak a politikai varjak!
  A lányok nagyon bölcs harcosok, akikben nagy a hőség és a nyomás.
  Alice és Angelica is lövöldöznek és lekaszálják az ellenségeket.
  Alice lőtt, leütötte az ellenséget, és kiadta:
  - A Sátán akkor született, amikor egy politikus először megígérte a lehetetlent még a Mindenható Istennek is!
  Angelica pusztító erejű gránátot dobott csupasz lábujjával, tépte az amerikaiakat és nyikorgott:
  - Istent soha senki nem látta, de a diktátor folyamatosan villog a képernyőn, és ő is olyan akar lenni, mint a Mindenható, bár ő maga inkább egy beszédes bolondnak tűnik!
  Alice ismét mezítláb dobta a halálos gránátot, és fogát vigyorogva csicseregte:
  - Nincs erősebb a Mindenható Istennél, de aljasságban a politikus felsőbbrendű az Ördögnél, és képes ígérni valamit, ami meghaladja a Mindenható erejét!
  Angelica is fogta, és csupasz sarkával feldobta a robbanócsomagot, és agresszíven kotyogott:
  - Ha valaki azt gondolja, hogy a mi világunkra nézve nincs Isten, akkor azonnal győződjön meg arról, hogy az Ördög létezik - a politikusokra nézve!
  Itt harcol Victoria és Veronika is.
  Victoria ledobta csupasz, cizellált lábát, és ellenfelek tömegét tépte darabokra:
  - Egy politikusnak kevesebb a lelkiismerete, mint a molekuláknak a légüres térben, de több az ígéret, mint a csepp a tengerben!
  Veronika megjegyezte, rálőtt az ellenségre, és csupasz lábujjaival és vyaknulájával bumerángot bocsátott ki:
  - Nincsenek száraz kövek a folyóban, becsületes emberek a politikában, együttérzők a diktátorok között, és aki arra szavaz, aki követ hord a szívében, az büntetést kap!
  Sztalenida is itt harcol a cári hadseregben. És mellkasának skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a gombot, és nyikorgott:
  - Meg lehet számolni minden cseppet a tengerben, minden csillagot az égen, de a politikusok annyi választási ígéretet adnak ki, hogy a pontos számot még a mindentudó mindenható Isten sem tudja!
  Tamara a jenki csapatokat is szétverte. Pontos ütéssel megfordította a Maccabee tankot, és kotyogott:
  - Amikor egy diktátor visszaállítja a kormányzási feltételeket, az ilyen irányítás alatt álló alattvalók életértékei általában nullára csökkennek, és az ígéretek semmivé válnak!
  A Nagy Négyes is itt harcolt.
  Natasha villámot lőtt skarlátvörös mellbimbójából, megégette a jenki katonákat, és kotyogott:
  - A diktatúra feltételeinek visszaállításával nem tudod a semmibe törölni, és a zsarnok bűneinek és hibáinak emlékét!
  Zoya egy varázslatos plazma pulzárt is kifújt egy eper mellbimbóból, és nyikorgott:
  - A diktátornak ütő van a kezében, de mégis ő lesz az, akit nem lehet marhabódéba hajtani!
  Augustine is harci varázssugarakkal szúrta ki skarlátvörös mellbimbóit, és kotyogott:
  - Isten nem disznószarvat adott, a mindenhatóság diktátora, a büntetlenség politikája, hanem az örökifjúság nője, de mindenkinek megvan az esélye, hogy megkapja, amit megérdemel!
  Svetlana kuncogva kiszabadított egy pusztító foltot eper mellbimbójáról, a teljes pusztulástól, és így szólt:
  - A farkasnak agyarai, az oroszlánnak karmai, a rókának farka, a politikusnak nyelve, az embernek feje, és a tetves disznónak baja van - szarv nem nő!
  Szóval a négyen úgy küzdenek, mint a lányok, szuper...
  Az égen pedig Albint és Alvint csépel az Egyesült Államok Németországért. Lányok is, mit ne mondjak - szuper osztály!
  Albina, mezítláb nyomkodva a joystick gombjait, lelőtt egy amerikai repülőt, és kotyogott:
  - A farkast gyors lábak táplálják, a nő meztelen és karcsú lábakkal, a farkas agyarral kínozza az áldozatot, az asszonyok hosszú nyelvvel verik agyon!
  Alvina szétzúzta az ellenséget, és csupasz sarkát megnyomva ledöntötte, megfogta és kotyogott:
  - A futás meghosszabbítja az életet, de miért él egy nyúl ilyen keveset? Mert nem menekül, hanem elfut, és aki elszalad, az nem szenved a hosszú élettől!
  A lányok persze teljesen szétzúzzák az amerikaiakat az égen. Kanadát már elfoglalták, és Amerika területén is folynak harcok. Itt az ellenállás heves, de nem elég rendszerszintű. De mindegy, a német és orosz, majd a japán egységek előrenyomulnak. Van egy igazi amerikai klip. És itt természetesen a lányok állnak az első helyen harcosként.
  II. Miklós megjegyezte ezt:
  - Vannak nők Oroszországunkban,
  Hogy viccből repülőt vezetnek...
  Hogy mindenki szebb az univerzumban,
  Törd darabokra az ellenséget!
  
  Arra születtek, hogy nyerjenek
  Oroszországot dicsőíteni évszázadokon át...
  Végül is dédapáink,
  Egyszerre sereget gyűjtöttek nekik!
  Valóban, ez egyszerre menő és harcias... Végül a koalíció megközelítette New Yorkot és Washingtont. És az USA kapitulált. Éppen 1922. december 25-én. Ezzel véget ért az első világháború.
  A világ nyugodtabbá vált, a gyarmatokat újra felosztották. A meghódított országok-győztesek megemésztettek. Gyors gazdasági fellendülés következett be az egész világon. Oroszország különösen gyorsan fejlődött. Bár persze örök béke nem lehet...
  Új háború készülődik Németország, a gyarmatokat szerző Ausztria-Magyarország és Oroszország között. Itt az számít, hogy Japán melyik oldalon áll.
  A németek a szamurájokat akarják megnyerni maguknak, az oroszok pedig maguknak. És ezen sok múlik - ki lesz a győztes.
  Nos, a második világháború egy másik történet. De ilyen harcos és kemény lányokkal Oroszország elvileg nem veszíthet. Legyenek hát lányaink dicsőségesek!
  
  KURSK DUT MÁSODIK ELŐ NÉLKÜL
  Az egyik párhuzamos univerzumban Japán megnyerte a Midway-i csatát - ahogy annak kilencven százalékos valószínűséggel kellett volna. Aztán elfoglalta a Hawaii-szigetcsoportot. A szamuráj Indiát is elérte. Legnagyobb kolóniája megmentése érdekében Churchill kénytelen volt áthelyezni a csapatok egy részét Egyiptomból. Ami ahhoz a tényhez vezetett, hogy a "Fáklya" műveletet elhalasztották.
  Ez azonban még nem befolyásolta a keleti háború menetét. A németek vereséget szenvedtek Sztálingrádnál. A Vörös Hadsereg előrenyomult Ukrajnában, de aztán Mainstein részben helyreállította a helyzetet. A frontvonal pedig ugyanaz volt, mint a valós történelem negyvenharmadik évében.
  Ám Egyiptomban Rommel továbbra is erősítésre várt, köztük a Tigris tankokra - harminc vadonatúj darabra és további négy német és nyolc olasz hadosztályra. A még mindig legyengült briteket pedig a Szuezi-csatornáig érve sikerült legyőznie. Ilyen feltételek mellett Churchill 1943 áprilisában egy évre szóló fegyverszünetet ajánlott a németeknek. Roosevelt, akit a japánok megvertek a tengeren, és egyre inkább az Egyesült Államokat gyötörte a növekvő számú német tengeralattjáró, szintén évekre szóló fegyverszünetet javasolt. A Harmadik Birodalom bombázása pedig még korábban csökkentette az intenzitást.
  Így a Harmadik Birodalom átvette Észak-Afrika irányítását, és felszabadította a kezét nyugaton.
  És szuper, Johann Marcel életben maradt. És ez egy nagy plusz a Harmadik Birodalom számára is.
  Így Hitler ismét elhalasztotta a Citadella hadműveletet, hogy több erőt összpontosítson oda, és előnyt szerezzen a technológia terén.
  Marseille a negyvenkettedik év végére háromszáz repülőgépet lőtt le, és ezért ismét megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét, arany tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Ezt követően áthelyezték a keleti frontra. Ami sokkal menőbbnek bizonyult és nem kevésbé sikeres Marseille számára.
  De folytatta a harcot, és 1943 nyarára ötszáz repülőgépért megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ezen kívül Marseille megkapta a Luftwaffe Platina Kupát gyémántokkal négyszáz repülőgépért. Szintén augusztus hoz
  A lezuhant repülőgépek száma hatszáz Marseille-ig katonai érdemek aranykeresztjét kapott gyémánttal. A Harmadik Birodalom katonái közül az első, aki ilyen kitüntetést kapott.
  A náci offenzíva a Kurszki dudor ellen csak 1943. augusztus 1-jén kezdődött. A késésnek több oka is volt. Beleértve a vágyat, hogy teszteljék a legújabb tankokat a csatában. És nem csak a valós történelemben ismert: "Tigris", "Panther" és "Ferdinand". De az "oroszlánt", amelyet a németek be tudtak indítani a sorozatba, amiatt, hogy a Midway-i győzelem után a Harmadik Birodalom bombázása sokszorosára gyengült, és a Fritznek volt elegendő erőforrása az "oroszlán" elhozásához. tartályból sorozatgyártásba. Valamivel korábban befejeződött a munka a "Tiger" -2-n. A valós történelemben hat hónappal korábban is be lehetett volna dobni a tömeggyártásba, de a Panther -2 várakozása ezt megakadályozta. Ebben az esetben Hitler a gyorsabb "Tigris" telepítésnek -2-t adott, hogy sorozatba vezessen. És tökéletesebbé tenni a Panther -2-t, hogy jobb védelemmel ne nyomjon túl sokat és alacsonyabb legyen a sziluettje. És persze Egér. Ez a gép is annak köszönhetően, hogy a szövetségesek kevésbé avatkoztak bele a németekbe, majd teljesen abbahagyták a beavatkozást, szintén fém formában készült korábban, és sikerült kis sorozatba menni.
  Tehát a németek már augusztus 1-jén szolgálatban voltak: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" és "Ferdinand". Ráadásul a "Tigris" már kissé elavultnak tűnt, mint a "Ferdinand". És a kilencven tonnás "Oroszlán" egy megnagyobbított "Tigrist" -2-re hasonlított. Csak az oldalpáncél 100 mm-rel vastagabb lejtők alatt, a fegyver pedig 105 mm vastag 70EL csőhossznál. Igaz, igazi csaták mutatták meg, hogy ez egy 88 mm-es ágyú 71 el-el és gyorsabb és jobb, bár az Oroszlánnak vannak erősebbek is, de csak percenként öt lövés nyolc ellen, és plusz persze kisebb mennyiségű lövedék.
  A kaliber növekedése is mínusz ...
  Általánosságban elmondható, hogy a németek kolosszális erőket gyűjtöttek össze ... És képesek voltak megszerezni a légi fölényt. És a Vörös Hadsereg erőteljes védelmet hozott létre. A németeknek több tankjuk, gyalogságuk, fegyverük és főleg repülőgépük volt, mint a valós történelemben. De a sztyeppei front tartalékaival együtt a Szovjetunió több mint kétmillió katonát és tisztet, öt és fél ezer tankot, körülbelül harmincezer fegyvert és hordozórakétát, valamint körülbelül háromezer repülőgépet gyűjtött össze. És egyúttal mérnöki szempontból is magasan fejlett védelem.
  A németek a szövetségesekkel együtt több mint másfél millió katonát, négy és fél ezer harckocsit, tizenhatezer fegyvert és gázvetőt, valamint mintegy négyezer repülőgépet gyűjtöttek össze.
  Így a Fritz csak a levegőben volt fölényben, engedve a szárazföldi erőknek. Főleg a tüzérségben. De másrészt a Szovjetunióban nagyobb százalékban voltak könnyebb kis kaliberű fegyverek. A Fritznek nagy előnye volt a nehéz harckocsik és az önjáró fegyverek terén. Emellett a német hadsereg általános mobilitási szintje is magasabb volt. A németek előnyben voltak a motorok és teherautók, valamint az autók számában. Ráadásul a Lend-Lease szállítások gyakorlatilag megszűntek.
  Tehát az erők megközelítőleg közel állnak egymáshoz, és a csata kimenetele nem világos. A németek talán jobb minőségűek, de a szovjet csapatok is sok harci tapasztalatot szereztek. Sok SS-hadosztály.
  Vörös Hadsereg védekezőben. Tehát körülbelül ötven-ötven az esély.
  Augusztus 1-jén a németeknek sikerült némi taktikai meglepetést elérniük, de stratégiailag nem. A nácik ezúttal félretájékoztatással tudták felülmúlni a Vörös Hadsereget, a tüzérségi felkészítés pedig elmaradt.
  Aztán a fasiszta szörnyek megmozdultak.
  Az "Oroszlán" tankon Gerda női legénysége lovagol. A lányok készen állnak a harcra. A kagylók borsóként pattannak le tankjuk páncéljáról. Nem vehetsz semmit a homlokára.
  Gerda puszta lábujjával ad le egy lövést, és azt mondja:
  - Egy politikus akkora gagyi, hogy a legjobb választási kampány zaklatott vizei között előkerülni!
  Charlotte utána lő, és a szovjet ágyút is eltalálja, és agresszíven mondja:
  - A politikusok, mint a gyerekek, szeretnek sokat alkotni, de a gyerekekkel ellentétben az elme árváivá teszik a választókat!
  Lupanula az "Oroszlán" és Christina tank géppuskáiból észrevette:
  - A politikus hosszú nyelvét hálónak használja, hogy a szitakötők intelligenciájával elkapja a választókat!
  Magda is rendre kilőtt az ágyúból, búgva:
  - A politikus prostituált, akinek túl hosszú a nyelve ahhoz, hogy örömet okozzon, a lába pedig túl rövid ahhoz, hogy a csúcsra lökje!
  És német gépek harcoltak az égen. Ezúttal az ME-309 lépett be a sorozatba, mivel a szövetségesek nem bombáztak, és könnyebb volt átváltani egy új, fejlettebb és erősebb repülőgép gyártására.
  Az ME-309 sebessége elérte a 740 kilométer per órás sebességet, ami elég sok légcsavaros jármű, valamint három 30 mm-es légágyú és négy 14 mm-es géppuska. Hét lőpont egy együléses vadászgéphez sok.
  Johann Marcel természetesen versenyen kívül van, de két német lány, egyszerűen a legmagasabb osztályú pilóta nyitotta meg pályafutását: Albina és Alvina. És gyönyörűek, mezítláb és bikiniben harcolnak a Kursk Bulge-on.
  Albina menet közben leütött egy szovjet autót, és nyikorgott:
  - A politikus égi akar lenni, de csak az egekig tartó büszkesége van, de valójában egy démon az alvilágból!
  Alvina agresszíven megjegyezte, és lelőtt egy másik Vörös Hadsereg gépet:
  - A politikusnak megvan a csőre, amit meg kell mozdítania, és a nyelve, amellyel megszúrhatja, de ennek a tollas madárnak nincsenek szárnyai, hogy felülemelkedhessen saját problémáin!
  Albina ismét lelőtt egy szovjet jakot az égen, és búgta:
  - A politikus egy sas, és nem is olyan rossz, ha szárnyatlan, sokkal rosszabb, ha agyatlan kakas!
  Alvina fogta, és lövedékeket lőtt az ellenségre, és üvöltött:
  - A politikus, akárcsak egy nő, szeszélyes, és szereti odaadni magát a pénzért, de csak arra képes, hogy szörnyetegeket irányítson, kecskéket a kertben, disznókat a zsebében!
  A lányok kivágtak a szovjet repülésből...
  Albina az ME-309-en levágta a szovjet autót, és megjegyezte:
  - A technika emberi kéz nélkül halott, agy nélkül pedig megöli az alkotót!
  Alvina készségesen egyetértett ezzel, és csupasz lábujjai segítségével lelőtt egy szovjet frontbombázót:
  - Ha a parancsnok egy kos, akkor semmilyen, még róka által kitalált technika sem segít párbajt nyerni valakivel, aki nem fakopáncs!
  Lányok az égen Úgy harcoltak a Vörös Hadsereggel, mint a ragacsos. A németek be tudtak ékelődni a szovjet csapatok pozícióiba. Az első két napban pedig tizenöt-húsz kilométert tettünk meg.
  A "Maus" tank először vett részt a csatákban. Van egy lánycsapata is, Adala vezetésével.
  A német autó száznyolcvannyolc tonnát nyom. Ez elég nagy súly. És nehezen mozog.
  Adala kilövi 128 mm-es ágyúját a szovjet vonalakra, és kotyog:
  - Ha a politikus mindig disznó, akkor a diktátor legalább olykor oroszlán, de közben letépi a választóról a kövér darabokat!
  Agatha beleegyezett, és elsütötte 75 mm-es ágyúját, szintén csupasz lábujjait használva:
  - A katona bizonyos szempontból csak gyalog a sakktáblán, de lehet belőle tábornok, a politikus, ha fontos figura is, örökre róka és disznó keveréke marad!
  A tankerlány, Matilda gépfegyverrel hadonászott, csicseregve kacsintott a srácaira:
  - Az embernek két fő ellensége van: a szegénység és az öregség, de ha az elsőt egyesek le tudták győzni, akkor a másodiktól már csak egy üdvösség van - a halál!
  Viola, a szintén gyönyörű lány, tankvezetés közben gyöngyöző színű fogát kitárva kotyogott:
  - A királyt és a rabszolgát is fájdalommal szüli az asszony, de a politika elviselhetetlen gyötrelmekkel szüli az árulást a választók számára!
  Dominica, aki segített egy nehéz lövedéket egy erős fegyverbe tölteni, logikusan megjegyezte:
  - Amikor Isten enyhén akar büntetni, egy elnöki ciklusra megfosztja az uralkodó elméjét, de ha a Mindenható komolyan akar büntetni, akkor a választókat minden cég számára megfosztják az ésszerű választástól!
  És a lány nevetésben tör ki. És elég alaposan megütik az orosz csapatokat.
  "Maus", a tartály természetesen nagy, és minden szögből jól védett. De drága, nehéz, lassú. De a héja úgy ömlik belőle, mint a borsó. Ebben a tekintetben ez a tartály alkalmas az áttörésre, és előre megengedett. Egyszerűen elvette és felrobbantotta magát egy aknára.
  Agatha gúnyosan megjegyezte:
  - Ha Istennek időzavara van, a választóknak nincs elég idejük megbánni a politikusválasztásukat!
  Adala ágyújával a szovjet állásokra lőtt, megfordította a tarackot, és felszisszent:
  - Hiába van a választó a homlokában hét feszesen, akkor is olyan politikust választ, akinek hét pénteke van a héten, és a választási ígéretek beteljesüléseként örök szabadnap!
  Matilda gépfegyverekből firkálva, a "Mauson" mászkált a szovjet katonákhoz és megölte az oroszokat, megjegyezte:
  - Jobb egy király, mint hét bojár a trónon, hét dadának van egy gyereke szem nélkül, hét bojárnak király nélkül van a fejében a hatalom!
  Viola mezítláb támaszkodva próbálta kihúzni a tankot az aknamezőről, és megjegyezte:
  - Még a zsarnokság is jobb, mint a teljes anarchia, egy nagy farkas kevesebb embert öl meg, mint millió fertőzéssel telített szúnyog!
  Dominika, engedve egy másik nehéz lövedéknek, meglehetősen racionálisan és bölcsen megjegyezte:
  - Az elefánt fél egy kisegértől, a birodalom félelmetes diktátora leesik egy apró méregcsepp, egy kis bacilus pedig egymilliárd embert fektet le!
  A hatalmas "Maus" hátramenetben valahogy visszakúszott. A nácik készen álltak az új győzelmekre, vagy fordítva, a verekedésre.
  A Kurszk dudor dübörgött és szikrázott... És a csaták itt olyan kegyetlenek és dühösek.
  Mint a kitörő lávafolyamok. És ne állj meg, ne változtass lábat...
  Ragyogjon arcunk, csillogjon csizmánk...
  Hitler óránként kapott híreket a frontról. Az offenzíva nem a tervek szerint alakult, de a nácik beékelték magukat. Tank "Egér" megmutatta túlélőképességét. Ahogy Leo is. De általában a szupernehéz autók nem túl jók. A "Panther" az oldalak gyengeségei miatt nem volt túl kitartó. De a "Tigris", amelyet négyzet alakú formája miatt elavultnak tartottak, elég jónak tűnt. Talán a legjobb német tankok közül. És ez természetesen a Kurszki dudor kis felfedezése volt.
  Az égen a németek ragadták magukhoz a dominanciát. Johann Marcel pedig, mint mindig, ragyogott, oroszok tucatjait ledöntve. De természetesen a lányok Albina és Alvin erősen megmutatták magukat. Ace Huffman új csillaga is emelkedni kezdett. És Rudel is megsemmisítette a szovjet tankokat egy támadórepülőgépen. És Helga is feltűnt a Focke-Wulfban. A lány is nagyon erős ász.
  Még egy szovjet tankot is eltalálva kijelentette:
  - A sakkban logika, intuíció és találékonyság kell a győzelemhez, a politikában sokszor elég egy aljasság, bár a győzelem mindig pirruszi!
  Rudel egyetértett ezzel, még fiatal volt és még nem rokkant:
  - A harcos a háborúban rokon a Sátánnal, ha nem is erőszakkal, de bátorsággal, amellyel a háború istenére rohan!
  A németek természetesen keményen harcolnak. De a Vörös Hadsereg is úgy harcol, mint egy titánötvözet. És a szovjet harcosok egyetlen lépést sem engednek harc nélkül.
  Alenka is harcban áll csapatával a náci ék csúcsa előtt. A németek pedig szeretik így megtörni az ellenséget.
  Alenka puszta lábbal, halálos erővel bombát dobott, és kuncogva nyikorgott:
  - Az ember a bölcsesség megismerésének vágyával születik, de csak a kecske születik szakállal, és ez nem mindig szó szerint!
  Anyuta, aki a nácikra lőtt, készségesen egyetértett ezzel, és mezítláb gránátot dobott:
  - Az ember egy bika erejét akarja birtokolni, de a szamár esze kossá változtatja a grillezéshez!
  Alla, lőtt az ellenségre, és csupasz lábujjával robbanócsomagot dobott, vyaknula:
  - A haladásnak nincs lehetetlen, csak boldogságot adni mindenkinek, tehetetlen, az emberi irigység és önzés mindenhatósága miatt!
  Maria is megverte az ellenséget, mezítláb egy dobással alaposan összetörte a tankot, és üvöltözve:
  - Még a Mindenható Isten is tehetetlen, hogy mindenkinek boldogságot adjon, ezért még a Mindenható sem talált ellenszert az ilyen tulajdonságokra: amikor az embernek nem elég minden, és úgy tűnik, minden jobb a szomszéddal, beleértve a feleségét is!
  Marusya ebből a mezítlábas lányzászlóaljból egy egész rakás gránátot dobott csupasz talppal, és kotyogott:
  - Az igazi boldogság nem az, ha mindened megvan, amit akarsz, hiszen ez még egy milliárdos számára is irreális, hanem az, ha abbahagyod a szomszéd irigykedését - bár ez sokszor csak fantázia!
  Matrena, ez a lebarnult, izmos lány, csak bugyiban, mezítláb elindított egy súlyos, házi készítésű robbanószéncsomagot, és kotyogott:
  - Úgy tűnt, könnyebb legyőzni a szomszéd irigységét, és alaposan megnézni a feleségét, de néha könnyebb a földre ejteni az eget, mint abbahagyni a féltékenységet egy másik sikerére!
  Olympias egy hatalmas hős lány, aki egy egész hordó robbanóanyagot vett fel és dobott fel, fasiszták tömegét tépte szét, és még a Párduc tankot is megfordította és csicseregte:
  - Hogyan győzheted le magadban az önzést - ne emlékezz arra, hogy ősöd egy majom, de ne feledd, hogy Isten képére és hasonlatosságára teremtettél, és a Mindenhatótól születtél, és hogy a fő célod az égiek szolgálata!
  De Stalenida a csupasz lábú Tamarával és Veronikával együtt egy 203 mm-es ágyút célzott meg. És hogyan robban ki belőle az Egereken. Elméletileg egy ilyen fegyver még ezt a szörnyet is átütheti, de ... A lövedék, bár nehéz, nem páncéltörő, és ennek a szörnyetegnek a páncéljából ricochet. Mégis 250 mm ferde fém a homlokban. Ilyen a Harmadik Birodalom mérnöki gondolkodásának megalkotása.
  Steelenida nevetve jegyzi meg:
  - Az ember a majomból a mindenhatósággá, a politikus rókavarangyból, a disznódiktatúra felé halad a karrierlétrán!
  Victoria, Veronica és Tamara mezítláb pihenve százkilós lövedéket tettek a fegyverbe, és irányítani kezdték.
  Victoria, ez a gyönyörű lány, bikinis, fogát tárva, szellemesen megjegyezte:
  - Sok probléma vár az emberre az életben, de a halál után a léleknek még helyet kell találnia magának, a bűnöket nem engedik be a mennybe, a kakasok pedig a pokolban csipkednek!
  Veronica, aki csupasz sarkát a smaragd színű füvön pihentette, szintén egyetértett ezzel:
  - A testet néha nehéz viselni, a lélek pedig súlytalan, ha bűnösen éltél, nem találsz otthonra a paradicsomban!
  Tamara kuncogva, fogát kitárva, logikusan kijelentette, szikrákat fújva a fogai közül:
  - A férfi szereti nézni a nők csupasz lábát, a nő pedig úgy szeret vezetni, hogy korábban fülig cipőt húzott, és három bőrt letépett a férfi sarka alatt!
  Stalenida fehér fogú és nagyon agresszív mosolyra húzta a fogát, és csupasz, kerek sarkát pihentetve megjegyezte:
  - Egy elegáns cipő női sarka alatt sokkal kellemesebb a férfi, mint egy diktátorcsizma alatt, pláne, ha észjárású köcsögcipő!
  Victoria kuncogott, miközben ívben küldte a lövedéket, és így szólt:
  - A politikus mindig púpos állat, de a tevével csak annyi a közös benne, hogy ránk akart köpni!
  Veronica agresszíven, kacsintva és szépen kijelentette, nagy méltósággal:
  - A politikus teveként köp ránk, ugyanakkor azt akarja, hogy jelentéktelensége előtt púpként görbüljön meg a hátunk!
  Tamara agresszíven észrevette, és felhúzott egy másik, hatalmas, pusztító lövedéket:
  - A teve a sivatag gőzöse, a politikus pedig disznó, amely a virágzó földet pusztasággá változtatja!
  A harmadik napon a németek még egy kicsit előreléptek. Az "egerek", "oroszlánok", "tigrisek" és "párducok" gyakrabban kezdtek tönkremenni. Nagy volt a felhajtás velük.
  Gerda úgy jegyezte meg, hogy egy ágyúból lövedéket küldött egy szovjet bunker ellen. Az erősebb német fegyver itt hatékonyabb volt, mint a Párduc kis lövedékei.
  - Minél nehezebb egy férfi húsa, annál nehezebben tud súlylá válni a nő szemében, mint a test örömének eszköze!
  Charlotte megjegyezte, és halálos lövedéket küldött a szovjet csapatok állására:
  - Az agy puha tapintású, de nagyobb átütő ereje van, mint az öntöttvas ökleinek!
  Kristina rálőtt az ellenségre, kiütötte a szovjet csapatokat, és fogát tátva csicseregte:
  - Ha a fejed szilárd csont, akkor az élet pozíciója törékeny lesz!
  Magda csupasz lábujjait használva ráütött az ellenségre, összetörte, átfordította az orosz ágyút, és megjegyezte:
  - Nincs nagyobb lelkierő az ember számára, mint a saját hibáinak felismerése, de egy politikusnak ez hiábavaló, hiszen egészen tudatosan ront, a választó pedig téved, amikor őt választja!
  A lányok olyanok, hogy nem lehet velük vitatkozni...
  Két női mesterlövész, Alice és Anzhelika is harcol a szovjet oldalról.
  A nácikra is rátaláltak.
  Alice tüzelt, és partnerére kacsintva mondta:
  - Ha tölgyfa martinett vagy, akkor legyél ugyanaz a tamburás tábornok, mint egy meztelen király, akiről eltávolították a chipeket!
  És csupasz lábujjával gránátot dobott, széttépve a nácikat.
  Angelica is eltalálja a Fritzt, és csupasz sarkával behódol a halál pusztításának és nyikorog:
  - A politikus önzőségében nem is ígérhet semmi hasznosat a választónak, hiszen az aranyhegy, ami egy fillért sem ér, csak zúzhat!
  Alice ismét pontosan lőtt az ellenségre, puszta láb ujjaival egy halálos lövést dobott, és nyikorgott:
  - A hazugságban a politikus nem egyenlő, az ígéret nem teljesítésének indoklásában egyáltalán virtuóz!
  Angelica kuncog, és a vonal levág egy csomó fasisztát, és egy rakás gránát repül a szépség csupasz talpáról. Lány ordít:
  - A politikus megpróbál hazudni, hogy kiragadja az oroszlánrészt, és disznó a zsíros darabok kedvéért, de csak oroszlánnak adja ki magát, hanem igazi disznónak!
  
  KARPOV BAJNOK ZÚZÁSA
  Anatolij Karpov 1984-ben a harmincegyedik játszmában legyőzte Garri Kaszparovot a világbajnokságért vívott mérkőzésen. És a mérkőzés hat - nulla eredménnyel ért véget Anatolij Karpov javára. A világbajnoki sakkmérkőzések történetének harmadik esete, amely száraz ponttal végződött, amikor a regnáló világbajnok egyetlen játszmát sem tudott nyerni.
  Anatolij Karpov Bobby Fischert és az ELO-t is megelőzte. Fantasztikus győzelem volt - büszkének lehetünk rá.
  Garri Kaszparov csalódottan depressziós lett, és abbahagyta a sakkozást.
  Anatolij Karpov folytatta előadásait. 1986-ban párbajt vívott Szokolovval. A meccs is az elejétől egy gólig fajult, tizenegy meccs után így alakult az állás: négy nulla Karpov javára. És csak a tizenharmadik játszmában, a váratlan újdonságot alkalmazó Sokolovnak sikerült feláztatnia az eredményt. De Karpov így is végzett ellenfelével a tizennegyedik játszmában és a tizennyolcadikban. Ezt a meccset túlnyomóan Karpov uralta. Karpov pedig már ötszörös világbajnok, mint Mihail Botvinnik.
  De 1988-ban párbajra került sor Jusupovval. Anatolij Karpovot egyértelműen favoritnak tartották. Még nem is öreg. Jusupov pedig már kikapott Szokolovtól, akit Karpov szinte teljesen legyőzött. És általában nem számított olyan szuperosztályú sportolónak. A minősítés tekintetében pedig messze lemaradt Karpov mögött. De Garri Kaszparov még a pusztító meccs előtt is megelőzte.
  De a küzdelem sokkal makacsabbnak bizonyult. A szenzáció már a legelején bekövetkezett, amikor Jusupov megszerezte a vezetést. Aztán Karpov egyenlített, és a tizedik játszmában megszerezte a vezetést. De a tizenharmadik Jusupov legyőzte és kiegyenlítette az eredményt. Tizenhat meccsen pedig szenzációs vereséget mértek Karpovra a szicíliai védelemmel, új gambit alkalmazva.
  És előrelépett! Kegyetlen volt!
  Karpovnak csak a huszonkettedik játszmában sikerült ismét kiegyenlítenie... Aztán a huszonhetedik játszmában előrelépett. És miután megnyerte a harmincegyedik játszmát, sikerült öt-hármasra döntenie... A játék nagy kitartással folytatódott, mígnem Anatolij Karpov a negyvenegyedik játszmában győztes pontot szerzett.
  A meccs a sakk történetének leghosszabbnak bizonyult - negyvenegy partiból, és nagyon makacs. Jusupov pedig olyan kemény, áthatolhatatlan ellenállással szerzett tekintélyt és tiszteletet a világbajnokkal szemben.
  Anatolij Karpov pedig megelőzte Mihail Botvinnikot azzal, hogy hatszoros világbajnok lett.
  1990-ben Anatolij Karpov ismét meccset játszott a világbajnokságért. És ellene van Vishy Anand. Fiatal sakkozó Indiából. Tizennyolc év különbség. Karpov hamarosan negyven lesz. Ellenfele pedig még mindig huszonegy éves, és hamarosan huszonkét lesz. Mennyire emlékezteti Kaszparovra. És Anand értékelése nem rossz. És vannak nagy győzelmek a versenyeken.
  És így kezdődik a heves harc. Ahogy az várható volt, az Ananddal vívott meccs rendkívüli esemény volt. És komoly verekedés lesz benne.
  Valóban, először Karpov és Anand ütést váltottak. Aztán Karpov megszerezte a vezetést... A tizenhatodik játszmában Anand egyenlített... Csak a huszonhetedik játszmában ismét Krapov vezetett... Aztán a harminckettedik játszmában Anand ismét egyenlített... A negyvenegyedik játszmában ismét Karpov szerzett vezetést. És megnyerte a negyvenhetedik találkozót, de Anand a negyvennyolcadikon... Ezt követően a sakk történetében először három hónapos szünetet hirdettek ki, ami a meccs történetében a leghosszabb.
  Ezen a meccsen Anand nagyszerű védekezést mutatott be. És egy rekord, és egy világrekord fémjelezte.
  Három hónap után folytatódott a meccs... A negyvenkilencedik játszma döntetlenje után Anand megnyerte az ötvenediket. Az állás pedig kiegyenlített... még tizenhat döntetlen következett, míg végül Karpov megnyerte a hatvanhetedik játszmát. És végre vége a szupermeccsnek.
  1992-ben Anatolij Karpov megpróbálta megdönteni Lasker rekordját a megnyert világbajnoki mérkőzések számában. És az angol Short lett a riválisa. Ami egyáltalán nem számított kedvencnek és meglehetősen alacsony értékelést kapott.
  Anatolij Karpov azonban két játszmát veszített az ütésváltás elején, két pont volt a vezetés. A tizenharmadik játszmában Short négy-egyre tudta növelni az eredményt. És ez már szenzáció volt. A huszonnegyedik játszmában ismét Short nyert, így öt-egyre nőtt az eredmény. És most a Karpov huszonhetedik része csökkenti a különbséget. De a harminckettedik meccsen Short szerzi a hatodik gólt, és ezzel világbajnok lesz. Ugyanakkor nagyon meggyőző pontszámmal - hat - kettő! Itt egy igazán szenzációs meccs alakult ki.
  De a FIDE szabályai szerint Karpovnak joga van a visszavágóhoz. Sőt, hat győzelemig tart a játék, és nincs hendikep a bajnoknak.
  És a bosszú kérte, Short szenzációja ellenére. 1993-ban pedig sor kerül a visszavágóra.
  Anatolij Karpov először nyert, majd veszített. Aztán zsinórban három meccset nyert. Aztán még egy meccs... Öt egy lett az eredmény... Aztán Short visszakapott egy pontot... De a huszonhetedik játszmában Anatolij Karpov győztes pontot szerzett. És ismét egy hangzatos győzelem. És az eredmény hat - kettő lett, de már Karpov javára.
  És ezzel Lasker rekordja megdől - ami nagyon klassz.
  1994-ben Anatolij Karpov új meccse. Ellenfele ezúttal Gatta Kamsky. A sakkozó fiatal és nagyon makacs. A korkülönbség huszonhárom év. És azt kell mondani, hogy Karpovnak komoly riválisa van.
  Kamsky számára nem indult túl jól a meccs. Húsz meccs után öt volt az eredmény - egy Karpov javára. De Kamsky megnyerte a huszonkettedik, a huszonnegyedik és a huszonhatodik játszmát - csökkentve ezzel a különbséget. És ezen a meccsen az összes játékot az időkontrollra játszották. Karpov a huszonhetedik játszmát nyerte, és kilencszeres világbajnok lett. Ez a sakk történetében kiemelkedő és rekordot jelentő eredmény.
  Anatolij Jevgenyevics azt mondta, hogy legalább tízszeres világbajnoknak kell lenni ahhoz, hogy szenzáció, rekord és kerek figura legyen.
  De 1996-ban Anand újra harcolt Anatolij Karpovval. Ezúttal az indiáné a legmagasabb minősítés a világon. És emelkedőben van. Anatolij Karpov pedig már negyvenöt éves, és mindenki emlékszik, hogyan harcoltak hat évvel ezelőtt. A küzdelem kemény lesz.
  Az első hat meccset kiélezett küzdelemben játszották. A sakkozók két-két játszmát nyertek... Ezután döntetlenek sorozata következett, és Anand győzelme a tizenharmadik játszmában. Aztán Vishy megnyerte a tizenhatodik játszmát... És a huszonnegyedik játszmát a szicíliaiban... A huszonhetedikben Karpov zárta a különbséget... De a harminckettedik játszmát Anand nyerte. A harminchatodik játszmában pedig az indián áttörte Karpov védelmét, és a tizennegyedik világbajnok lett.
  Miután elvesztette a mérkőzést hat-három ponttal, Anatolij Karpov úgy döntött, hogy bosszúból játszik. Új, ezúttal a harmadik meccs a világbajnokságért.
  Ha a valódi sakktörténelemben a Karpov-Kaszparov összecsapás volt a legrekordot döntõbb, akkor itt van Ananda-Karpova.
  Százhárom meccset már lejátszottak, köztük egy rekordmérkőzést, hatvanhét párharcot. A versenyeken kívül. És akkor jön a harmadik no-limit meccs.
  Anatolij Karpov természetesen kész élni a visszavágó jogával. És itt ismét két köpeny és tőr lovag csatája.
  Az év 1997 - Karpov negyvenhat éves. És nem könnyű feladat korlátok nélkül megnyerni egy meccset. De nyerned kell.
  Óvatosan kezdődött a küzdelem... Az első nyolc játszma döntetlennel zárult. Aztán Anand nyert... Aztán Vishy megnyerte a tizenhetedik játszmát, és kettő-nullával átvette a vezetést... További győzelem a huszonharmadik játszmában.... És csak a huszonhetedik találkozón Anatolij Karpov törte meg az eredményt. Valahogy a huszonhetedik játékban Anatolij Jevgenyevics mindig nyer. És itt vannak az új játékok... Anand nem siet... A negyvenegyedik játékban a negyvenhetedikből nyer. Fekete pedig győztes pontot tesz a negyvennyolcadikba.
  Így ért véget a meccs, a harmadik, egyben utolsó rekordösszecsapás a két zseni között.
  Anatolij Karpov elismerte, hogy lejárt az ideje, és örül, hogy kilencszeres világbajnokként és rekorderként vonult be a történelembe ebben a sportágban. Összességében Karpov húsz évig volt világbajnok, Lasker mögött a második.
  Garri Kaszparov pedig érdeklődni kezdett a politika iránt. A tanács tagja volt. Saját pártot hozott létre - "Gondolkodó Oroszország". 2000-ben indult Oroszország elnöki posztjáért, és az utolsó helyet szerezte meg. És hamarosan elhagyta az aktív politikát, miután beosztást kapott a Külügyminisztériumban.
  Az új világbajnok pedig 1996 óta Vishy Anand. A hindunak 2014-ig - tizennyolc évig - sikerült kitartania, csak Laskernek és Karpovnak volt több! De Anand, aki kétévente meccset játszik, képes volt megelőzni Karpovot a mérkőzések számát és a bajnokság sokaságát tekintve. A történelem tízszeres világbajnoka lett, és tizenhárom világbajnoki mérkőzést játszott.
  Amíg le nem váltotta Carleson.
  A világtörténelem lefolyására gyakorolt hatás jelentősnek bizonyult. Mert az univerzum más, és minden megváltozik egy kicsit. Garri Kaszparov megverte Vlagyimir Zsirinovszkijt az Állami Dumában, aminek következtében elvesztette tekintélyét. 1995-ben pedig a Liberális Demokrata Párt - KRO - helyett az Állami Duma választása ment át. És sokat változott. Főleg, ha a Jelcin felelősségre vonásáról szóló szavazásról volt szó. Elegendő szavazat volt ezen az Állami Dumán, és megtörtént a felelősségre vonás. Jelcin távozott, utódja Jevgenyij Primakov lett. Vlagyimir Putyin jelensége pedig nem következett be. Putyin maga mondott le az FSZB igazgatói posztjáról
  az üzletbe. De nem volt túl sikeres ebben. Így hát kevéssé ismert tisztviselő maradt.
  Jevgenyij Primakov két ciklusban töltötte be az elnöki posztot, majd 2008-ban Luzskovnak adta át a trónt. 2016-ig uralkodott. Szintén két ciklus, és utána Gennagyij Zjuganov lett az elnök. Az orosz politika lazább volt, Amerikát nem zaklatták... Ukrajnában Janukovics két ciklust töltött be, és 2020-ban kikapott a milliárdos Porosenkotól. Vitalij Klitschko egy kicsit tovább bokszolt, mint a valódi történelem... Stevenson nyer, és még három bokszoló, köztük Alexander Povetkin. És csak 2016-ban távozott, nem volt hajlandó harcolni egy bronzbombázóval.
  Valamivel sikeresebben teljesített Wladimir Klitschko. Legyőzte Tyson Furyt, majd Glazkovot és Brownt. De mégis, negyvenegy évesen alulmaradt Anthony Joshuával szemben. De meg tudta dönteni Joe Louis rekordját. És ez egyben kiemelkedő teljesítménye a sportban.
  A Krím Ukrajna része maradt. A világ nyugodtabb és békésebb. Az ISIS nem jelent meg. Nem volt terrortámadás szeptember 11-én. A tálibok végül legyőzték az északi szövetséget, és átvették az irányítást Afganisztánban. És most béke van. Lukasenka, miután 2006-ban két ciklust töltött, az alkotmánynak megfelelően tiszteletbeli nyugdíjba ment. És a volt miniszterelnök, Sidorsky lett az elnök. Két ciklusban is betöltötte, és 2016-ban átadta a hatalmat Korotkevicsnek.
  Minden jobban alakult, mint a valós történelemben. A világon még a koronavírus-fertőzés sem tört ki. És ez mindenképpen jó eredmény.
  Bobby Fischer sakkkarrierje némileg más fordulatot vett. A sakkszörny, miután 1992-ben nyert a Szpasszkijnál, felkapta és meccset játszott Ljubojeviccsel. Pusztítóbb stílusban győzte le. Aztán legyőzte Korcsnojt... Ivancsukkal is játszott, ezúttal döntetlent játszott. 1999-ben pedig tíz győzelemig meccset játszott Karpovval. Hatalmas díjjal.
  Ha nem is a világbajnoki címért, de óriási érdeklődést váltott ki ez a meccs.
  Bobby Fischer megnyerte az első játszmát... Aztán egy tíz döntetlenből álló sorozat, és válaszul legyőzte Karpovot... Aztán még egy döntetlen... Amíg Fischer megnyerte a huszonnegyedik játszmát, Karpov pedig a huszonhetedet. Aztán Fischer nyert a harminckettedik játszmából. Karpov nyerte a negyvenegyedik.
  Aztán a negyvenhetedik és a negyvennyolcadik részletben ütéseket váltottak. És az eredmény öt-öt lett... Aztán a sakk mindkét veteránja három hónapig pihent. Készülj fel a küzdelem folytatására. És ezen a meccsen valóban megdönthető a rekord, hatvanhét játszma Ananddal.
  És a meccs díja is rekord. Százmillió dollár... És persze a legjövedelmezőbb egy hosszú meccs különböző városokban. Így Bobby Fischer beváltja a hozzá fűzött reményeket azzal, hogy kidobja ezt vagy azt a kúpot. És hébe-hóba botrányokat rendezni.
  Vagy sisakban jön, vagy Karpovék azzal vádolják, hogy médiumokat használ. Aztán sok más módon is. És tükrös szemüveget vett fel, félt a hipnotikus pillantástól.
  A negyvenkilencedik tétel sem volt kivétel. Fisher Mikulás jelmezbe öltözve elkezdte osztani az ajándékokat. És elég viccesen nézett ki. A meccs döntetlennel végződött... Aztán még tizenkét döntetlen...
  A hatvankettedik játszmában Fischer ismét visszatért az E-2 - E 4 lépéshez, és Karpov ismét Karo-Kant választotta. Fischernek sikerült támadási lendületet találnia és előnyhöz jutott. Majdnem száz mozdulatig tartott a játék, mígnem Karpov reménytelen helyzetben lemondott... A hatvanhetedik játszmában Anatolij Karpovnak sikerült egyenlítenie az állást. Aztán a hatvannyolcadik játszmától megdőlt Karpov és Anand korábbi rekordja... És elhúzódott a sakkmeccsek történetének leghosszabb, húsz döntetlenből álló sorozata. Egészen addig, amíg Bobby Fischer nyert a nyolcvannyolcadik játszmában, és át nem vette a vezetést. Hat-hét volt az eredmény... És megint kilencvenhat meccs és újabb három hónap szünet, egy sor döntetlen. A sakk történetének leghosszabb mérkőzését közvetítette a televízió. És sok poént szült. Például amikor a Fischer-Karpov meccs teljes játéklistáját betöltötték, át kellett állítani az órát - egy halom könyv egy másik időzónába került.
  Újra folytatódott a meccs... Fischer a 100. játszmában ismét nyert, az állás hat - nyolc Fischer javára. És ez komoly. De Karpov továbbra is sziklaként kapaszkodott. A 111. játszmában pedig sikerült csökkentenie a különbséget... Aztán egy sor döntetlen... Karpov pedig megnyerte a 131. játszmát, kiegyenlítve az állást. Ezután akár száznegyvennégy játszma is döntetlen volt. És megint három hónap szünet... Olyan hosszú meccs, és még mindig nyolc-nyolc az állás. És most, három hónappal később, visszatért. A világ történetének leghosszabb sakkmérkőzése.
  És ez nagyon komoly. És egészen hűvös és ünnepélyes. És hatalmas erő látható eredményeket.
  És most folytatódik a világbajnoki meccs... Fischer még viccelődött is, hogy egyesek nem élik meg ennek a konfrontációnak a végét. A küzdelem pedig nagyon jelentősnek bizonyult.
  Az új sorsolás a sakk történetének leghosszabb sorozata volt, ami megakadályozta a mérkőzés korábbi eredményét. És csak a százhatvanegyedik játékban Anatolij Karpov nyert. Már csak egy lépés volt hátra. Ám a százkilencvenkettedik játszmában Bobby Fischer újabb győzelmet aratott a vége felé, és az állás kilenc - kilenc lett! És ismét három hónap szünet.
  A történelem leghosszabb meccse pedig az első győzelemig tartott.
  És általában szuper - és szuper! Pont mint a filmekben! És semmi sem összehasonlítható!
  Fischer és Karpov ezúttal Moszkvában játszotta a meccs ötödik részét. És képletesen kell mondani - szuper! És a játék olyan csodálatos és harcos.
  A világbajnoki mérkőzés folytatódott. Pontosabban csak egy meccs százmillió dollárért, ami a világ legrekordereje. És nagy nyomással ment.
  Pontosabban ismét sorsolás következett. A sakk történetének legnagyobb sorozata. Negyvenhét parti. Bár azt nem lehet mondani, hogy nem volt bennük küzdelem. Bobby Fischer és Anatolij Karpov pedig nem egyszer lógott a vereség szélén.
  De negyvenhét döntetlen. Kiélezett küzdelem - a legkisebb kompromisszum nélkül. Minden kegyelem nélkül. És ugyanakkor vértelenül és egyik vagy másik oldal győzelme nélkül. De jön ennek a meccsnek az utolsó kétszáznegyvenedik játéka. Ezután három hónapos szünet lehetséges. Csak honnan, hol lesz a folytatás? A mérkőzés iránt változatlanul nagy az érdeklődés, és nagyon sokan szeretnének házigazdát adni.
  Sokan szeretnék ennek a látványnak a folytatását, ez egy szuper maraton. És ez a csodálatos, utánozhatatlan meccs. Ami most szuper lett.
  De Bobby Fischernek más tervei vannak. Nyilvánvalóan nem akar újra megküzdeni Karpovval.
  Utolsó, fehér játékában pedig kész véget vetni ennek. És akkor? Sok sikert harcos!
  Bobby Fischer új tervvel állt elő Karpov ellen. Igen, az E - Kettő - E négy lépés már megint feledésbe merült. És most Karpov a választás. Anatolij Karpov, miután leszokott a nyitott nyitásról, és szinte állandóan zártakat játszott, gondolkodni kezdett. Caro-Kann-t akartam játszani... A koronavédelmet, és felvette a C-manót, de két mezővel megmozgatta. Legyen szicíliai védelem és igazi küzdelem... Dörögjön egy igazi telivér csata a moszkvai meccs utolsó részében.
  Bobby Fischer elégedetten dörzsöli a kezét. Nagyon eredeti tervvel állt elő. Várakozás nélkül a királyoldal gyalogja harcba kezdett, és kétségbeesetten lökte előre őket.
  Anatolij Karpov elfogadta ezt a kihívást. És harcra is készen állt. Bár Fischer játéka helyzetellenesnek tűnt.
  Mindkét ellenfél nagyon keményen küzdött. Fischer térbeli előnyre tudott szert tenni. És egy gyalog feláldozásával, hogy erős támadást fejlesszenek ki. Anatolij Karpov időzavarban lévén többször hibázott és mattot kapott. A nagy pénzekért vívott meccs tehát nagyon eredményesen zárult. Kétszáznegyven partiig tartott, és rekordnak bizonyult az egész sakkvilág történetében. És talán általában a leghosszabb meccs a sport és az emberiség világában.
  Ez tényleg harc volt... És a küzdelem az, amire szüksége van!
  Fischer és Karpov a leghosszabb versennyel lépett be az összes sport világtörténelmébe. És az egyik legmagasabb díj a sport világában. Ennél többet csak a profi bokszolók kaphattak, és akkoriban még nem volt köztük ilyen díj.
  Bobby Fischer nyerte a pénzdíj kétharmadát. Anatolij Karpov pedig egyharmadával többet keresett, mint előző meccsein. És persze élvezi is. Ezt követően Bobby Fischer már nem lépett fel, és hamarosan meghalt. Anatolij Karpov időnként játszott, de nem sok sikerrel. 2010-ben azonban találkoztak Kaszparovval. Harry már régóta nem játszott, és kiképezték. De Anatolij Karpov is megöregedett.
  Az esélyek tehát nagyjából egyenlőek voltak.
  A mérkőzés hat győzelemig ment... Szintén korlátlanul és sok pénzért. Bár szerényebben, mint Fischernél.
  Eleinte Anatolij Karpov, aki az elmúlt huszonöt évben sokat játszott a Kaszparovval vívott küzdelem óta, és ennek eredményeként átvette a vezetést.
  Az első kilenc játszma után három - nulla volt az állás Karpov javára. Anatolij Jevgenyevics nyerte az első játszmát. A feketén játszó Garri Kaszparov azonnal áldozatokat kezdett és bonyodalmakhoz kezdett. Az első meccsen pedig sok meglepetés ért. Karpov megtette az első lépést - E-kettő - E - négy, ami ritka volt a gyakorlatában. Garri Kaszparov pedig először elfogadta és visszautasította a szicíliai védelmet, és teljesen extravagánsan kezdett mozogni. Először az F-manót dobta csatába, majd a lovaggal játszott, majd Karpov lépésére ismét a szomszéd gyalogot dobta. Aztán Karpov vett még egyet. Garri Kaszparov ugyan nyert egy tempót, de két mancsával alulmaradt, és egy gyenge király mellett maradt.
  Ez volt Kaszparov eredeti gambitja. Ami adott esetben lehetővé tette a komplikációk kialakulását. De a nyeremény két gyalog volt, és a király nem túl biztos pozíciója. És egy tempó Fekete számára nem elég a győzelemhez. Fehérnek pedig nagy előnye van középen. Karpov természetesen gólra váltotta előnyét. De Kaszparov veszített... Aztán döntetlen volt, és Karpov győzelme White-tal a hetedik és a kilencedik játszmában.
  Úgy tűnt, a történelem ismétli önmagát, de a szicíliai védelem tizenharmadik meccsén Kaszparov újdonságot alkalmazott, és korrektebb gambitot játszott. És végül is sikerült beáznia... És a tizenhatodik rész is csökkentette a különbséget. Igaz, a tizenhetedikben Karpovnak sikerült ismét két pontra növelnie a különbséget. A huszonhetedik meccsen pedig kettő-öt volt az eredmény. És ez már komoly. Anatolij Karpov úgy tűnt, a harmincegyedik meccset is meg akarja nyerni, akárcsak legutóbb. De ezúttal nem sikerült. Kaszparov pedig megnyerte a harminckettedik játszmát. A játék a továbbiakban a negyvenhetedik játszmáig tartott, amit a fáradt és már idős Karpov lefújt. És a negyvennyolcadik, ahol az álmából felébredő Garry Kimovich egyenlített.
  Aztán három hónap szünet következett... Anatolij Karpov pihent, és itt vannak Harryvel, keserves küzdelemben. Anatolij fehéret játszik. Karpov pedig Reti nyitását választja. Valami olyasmit, amit még soha nem játszottak. Kaszparov a kánonon kívül is próbál játszani. És nehéz helyzetbe kerül... A játék sokáig elhúzódott. Harry tűpontos pontossággal vezette a védelmet. Több mint háromszáz megmozdulás után pedig döntetlent ért el. Ezután tizennyolc döntetlen következett, az első meccs mutatóját megverve... És végül a fehér játszmában Harrynek sikerült áttörnie Caro-Kann védelmét. Két figurát ajándékozott. Egy igazság szinte azonnal megszólalt. Aztán jött a király elleni támadás. A végén sakkmatt Anatolij Karpov. És végül meggyőző bosszút ért el. Még ha minimális árréssel is, egy ponttal, mielőtt elveszítené szárazon. De mégis, negyedszázad után Garri Kaszparov még mindig bosszút állt. A tekintélye pedig nagyon magas.
  Garri Kaszparov győzelme arra ösztönözte Korcsnojt, hogy Anatolij Karpovot is kihívja. És persze voltak szponzorok, akik mesés díjat ajánlottak fel egy-egy hat győzelemig tartó meccsért. Korcsnoj húsz évvel idősebb Karpovnál. De magas kora ellenére nagyon jól teljesít. És olyan merészen bosszút kínál. 2013-ban pedig egy új, nagyon érdekes mérkőzésre került sor hat győzelemig.
  Viktor Korcsnoj vs Anatolij Karpov. És ez nagyszerű! A mérkőzésre New Yorkban került sor.
  Az első meccstől kemény küzdelem kezdődött. Karpov E kettővel és E négyessel kezdett. Korcsnoj váratlanul megjátszotta Karpov kedvenc védelmét: Caro-Kannt. És gyorsan döntetlenre jutott az ügy. Aztán jött Korcsnoj. Az első tizenkét meccs döntetlennel zárult. Aztán Viktor Korcsnoj a szicíliai védelemmel és a Naidroff-variációval játszott a tizenharmadik játszmában. Ennek eredményeként éles küzdelemben sikerült meggyőző győzelmet aratnia Korchnoi számára. Kölcsönös küzdelem volt sok áldozattal, és egy gyönyörű támadás.
  A tizenhatodik játszmában, még Fehérrel is, Korcsnoj ismét nyert, és két pontra növelte a különbséget és az előnyt. Ha figyelembe vesszük, hogy Korcsnoj nyolcvankét éves, akkor igen, kiváló sakkozó! A huszonnegyedik játékban pedig Korcsnoj győzelmet ünnepelt: az eredmény három - nulla volt az ő javára, és úgy tűnt, szenzáció lesz, és hangos győzelmet arat a veterán. De Karpovnak, miután megnyerte a huszonhetedik játékot, sikerült helyreállítania lelki egyensúlyát. Aztán a harmincegyedik játszmában nyert fehérrel. A 32. játszmában pedig váratlanul a szicíliai védelmet és a sárkányvariációt alkalmazta a nyitott nyitásra.
  Tekintettel arra, hogy Karpov általában megnyerte a Sárkány Variációt White színeiben, egy ilyen döntés váratlannak tekinthető. Karpov pedig ádáz küzdelemben meg tudta ragadni a kezdeményezést, és elegáns társat szállított.
  Viszonylag gyorsan kitisztult az eredmény. Ám Anatolij Karpov ismét elvesztette tevékenységét, és elhúzódott egy hosszú sorsolás. Amíg negyvennyolc meccs véget ért, és három hónapos szünet következett.
  Sok rajongó elégedetlen volt amiatt, hogy mindkét harcos nem volt túl lelkes a küzdelemhez.
  De a szünet után újra a csata... Korcsnoi kezdett nagyobb kockázatot vállalni, hogy bajt kérjen. Az ötvenegyedik játszmában pedig ugyanilyen győzelmet aratott.
  És ismét átvette a vezetést... De az ötvenharmadikban Korcsnoj túl sokat áldozott, túl messzire ment, és vereséget szenvedett. Kiegyenlített az állás... Aztán egy sor döntetlen... Mindkét sakkozó passzívan viselkedett. És csak a kilencvenedik játszmában nyert végül Karpov. Az eredmény négy-öt lett. És ez komoly. Kilencvenhat meccs után ismét három hónap szünet következett.
  A Korcsnoj-Karpov meccs nagyon kemény összecsapásnak bizonyult. Szünet után folytatódott a játék. A 101. találkozón ismét a Sárkány volt, de ezúttal Korcsnoi tartott egy lendületet. És így ő kapta a kezdeményezést. És képes volt ellenállhatatlan támadást kifejteni a fekete király ellen.
  Ismét eljött a döntetlen időszaka. Az eredmény öt-öt volt. De ennek ellenére az utolsó játszma, ebből a ciklusból száznegyvennégy bizonyult döntőnek.
  Karpov visszament az E-kettő-E-négyeshez. A Korcsnoj által javasolt nyílt variáción pedig váratlanul alkalmazta a Király Gambitjét. Ismerve Korcsnoj karakterét, Karpov sejtette, hogy a legelvibb folytatást választja, és elfogadja a gambitot. De ehhez tartogatott - egy erős újdonságot. És elkezdődött egy heves és agresszív csata. A fekete király elleni támadás pedig nagyon erősnek bizonyult. Ennek eredményeként Korcsnoj darab nélkül maradt. De további negyvenöt lépésig elkeseredetten küzdött egészen a mattig.
  Tehát a kísérlet, hogy bosszút álljon Karpovon, nem történt meg. De másrészt Korcsnoj sok pénzt keresett, és tiszteletet vívott ki kompromisszumok nélküli küzdelmével.
  Ám ekkor Anand megszűnt világbajnok lenni, és 2020-ban Anatolij Karpov ismét vb-mérkőzést rendezett közötte, tíz győzelemig, de negyvennyolc játék limittel. Ekkorra Anatolij Karpov végleg elhalványult, Vishy Anand pedig még mindig erős és kiváló formában volt. A mérkőzést Moszkvában rendezték. Idén nem volt koronavírus, és minden rendben volt.
  Talán nem Karpovnak... Vishy Anand uralta a párharcot, és meccsről meccsre nyert... Anatolij Karpov ezúttal nem fejtett ki makacs ellenállást, és miután elveszítette a huszonnegyedik párharcot White ellen, tízes pontozással zárta a versenyt - nulla. Anand kegyeibe. Ezen a meccsen Karpov háromszor próbálkozott a Dragon feketével, és játszott vele. A küzdelem pedig egy gólig fajult. Karpov csak a tizenhatodik játszmában kapott győzelmi esélyt White ellen, de ezeket ismét kihagyta.
  Tehát nem lehetett törölni a számlát...
  Anatolij Karpov azt mondta, hogy már kivette a részét, és szeretne... komolyabban foglalkozni a politikával. Konkrétan Zjuganov, anélkül, hogy két cikluson és négy éven belül törölte volna a limitert, ugyanazt a nullázást végezte. Ez nagy felháborodást váltott ki a társadalomban. Emlékeztek arra, hogy Jelcin, Primakov és Luzskov két kifejezésre korlátozták magukat. Miért döntött úgy Gennagyij Andrejevics, hogy kivételt tesz önmagából? Ráadásul Genka sem fiatalabb náluk. Zjuganov azonban utalt arra, hogy Biden még nála is idősebb. Bár a rossz példát nem érdemes megismételni. De Gena csak a hatalom fanatikusa. És nem akar elmenni.
  Anatolij Karpov pedig úgy döntött, indul az elnökválasztáson. És úgy került hatalomra, mint egy tank. Mindazonáltal fiatalabb Zjuganovnál, és húsz évig sakkvilágbajnok volt.
  És most, a 2024-es oroszországi elnökválasztáson Gennagyij Andrejevics Zjuganov harmadik ciklusban indul. Még ha nyolcvan éves is. A legrégebbi elnök és uralkodó Oroszország történetében. Meghaladta Luzskovot és Primakovot is. És az elnök még mindig felkapaszkodik a harmadik ciklusra. És kinek van rá szüksége? Egy-két alkotmánymódosítást eszközölt, többek között azt, hogy a minimálbér és a nyugdíj ne legyen kevesebb a létminimumnál. És lemondta a határidőket. Felkapaszkodik a harmadikra.
  A választások pedig nem demokratikusak. Az Állami Duma pártjai jelölhetik az elnököt és így tovább. De a többire havonta kétmillió aláírást kell gyűjteni.
  Nos, Zjuganov fogta, és bedugta a fejét az elnöki posztra harmadik ciklusra. De Anatolij Karpov csatába ment. És sikerült összegyűjtenie kétmillió aláírást. Zsirinovszkij ismét rohan az LDPR-től. Igaz, a Yablokótól már jelentkezett egy másik - fiatalabb. A patronimból is fejlett fiatal. És egy másik fiatal milliárdos, és Anatolij Karpov.
  Az orosz gazdaság stagnál. Gennagyij Zjuganov pedig nagyjából mindenkit zavart. A választások kimenetele tehát nem világos. Igaz, a hivatalban lévő elnöknek nagy előnye van az adminisztratív erőforrások terén. És persze az irányított média. De ez persze nem elég a magabiztos győzelemhez már az első fordulótól kezdve. Bár lehet, hogy elég lesz. A versenytársak nem túl erősek. Csak a "Szülőföld - egész Oroszország"-ból a rivális Krasznodar terület komoly kormányzója és nagyon erős üzletvezető, ugyanakkor fiatal. Nos, Zsirinovszkij csak egy öreg bohóc. A Yabloko pedig soha nem gyűjtött sokat. A milliárdos sem fog túl sokat kapni, főleg, hogy zsidó. Mi a helyzet Anatolij Karpovval? Az első meglepetés az volt, hogy sikerült összegyűjtenie kétmillió aláírást. A második az, hogy az egykori sakkvilágbajnok komoly százalékokat kezdett erősíteni a különböző internetes szavazásokon. És ez mindenkit meglepetésként ért.
  És akkor Anatolij Karpov váratlanul a második helyet szerezte meg a választási kampány során.
  És kis szenzáció lett belőle. Vagy talán nem is olyan kicsi. Aztán még nehezebben. A már öreg Zjuganov megbotlott a gép feljárójában. És az értékelése zuhanni kezdett. És a gazdaság romlott. És mindenki elege van a hatalmon lévő kommunista pártból.
  Röviden, Anatolij Karpov, aki még mindig jó fizikai állapotban van, kezdett hozzátenni. És az értékelése gyorsan nőtt. És az első körben volt egy szenzáció. Zjuganovnak nem csak menet közben nem sikerült nyernie, de Anatolij Karpovot is csak három százalékkal verte meg. És ez kétségtelenül nagy szenzáció. És a küzdelem nagyon kemény lesz. Zsirinovszkij természetesen a kormánypártot és Zjuganovot támogatta. Itt a harmadik helyet szerző Haza képviselője váratlanul Karpov mellé állt. A milliárdos az ötödik helyen áll, szintén Anatolij Karpov számára. És nagyon klassz.
  És most a választások és a második forduló. És ismét egy szenzáció. Anatolij Karpov legyőzi Gennagyij Zjuganovot. Legyen az előny kicsi, de mégis. Most először veszített egy hivatalban lévő elnök. És ez természetesen hatalmas szenzáció.
  Nyugaton Anatolij Karpov győzelmét üdvözölték. És nagyon erőszakosan. Beszéltek az új gondolkodásról, és arról, hogy hamarosan eljön az egész világon a kommunizmus korszaka, az öröm és boldogság korszaka. És hamarosan csodálatos lesz, milyen kellemes az egész világon élni...
  Anatolij Karpov azt mondta, Oroszországnak először csatlakoznia kell a NATO-hoz és az Európai Unióhoz. És ez egy nagyon klassz és kiemelkedő teljesítmény lesz. És hamarosan minden fehér nép szövetsége lesz. Fekete nő lett az Egyesült Államok új elnöke. És ez is egy haladó lépés volt. És a világméretű testvériséghez vezető út.
  Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin pedig csendben meghalt egy börtönkórházban. Lopás és adócsalás miatt börtönbe került. Így alakult a világ...
  És éppen Anatolij Karpov nyerte meg a harmincegyedik meccsét 1984-ben Garri Kaszparov ellen. Ilyen csodák történnek ezen a világon...
  Igen, hamarosan véget ér Vlagyimir Putyin korszaka.
  
  MAINSTEIN ELLENÜLÉSE ÉS FORDULAT A HÁBORÚBAN
  1943 novemberében, Mainstein ellentámadása során, amely aláásta a szovjet csapatokat, a németek többet tudtak elérni. És mindez azért, mert Sztálin elrendelte, hogy bármi áron megtartsák Zhitomirt, és megtiltotta a védekezést. Ennek eredményeként a németek ismét elfoglalhatták Kijevet, körülvették a szovjet egységeket, majd megsemmisítették őket. Ráadásul az idő is száraznak bizonyult, és a németek hatékonyabban tudták használni az amúgy is több tigriseiket és párducaikat. Ennek eredményeként a szovjet csapatok megsemmisítő vereséget szenvedtek.
  Sztálin pedig új erőket vetett be a csatába. A szovjet egységek átmásztak a Dnyeperen. De nem voltak készen, hanem a nácik csoportosultak. És nagyon ügyesen elnyomta a szovjet egységeket. Januárban a csata a Dnyeperért folyt, és a szovjet csapatokat nagy számban szállították át. De a Vörös Hadsereg Leningrád melletti offenzíváját visszaverték, és saját vérébe fulladt. Ennek oka az, hogy az erők egy részét a Dnyeperbe szállították, és nem hatékonyan használták fel.
  Röviden: a németek ki tudták tartani a télen, és elkerülték a vereséget. A frontvonal stabilizálódott. Sztálin továbbra is makacsul próbált betörni a Dnyeperbe, de nem sikerült neki.
  A nácik tettek néhány lépést. Különösen a totális háborúra és a munkaerő felhasználására vonatkozó intézkedések. A fegyvergyártás a Harmadik Birodalomban növekedett. Megjelentek a sugárhajtású repülőgépek és az FAA rakéták is. Bár nem túl hatékony...
  A Vörös Hadsereg soha nem tudta legyőzni a Fritz védelmét a Dnyeperen. Sztálin attól tartva, hogy Amerika és Nagy-Britannia korábban Európába kerülhet, lovagi lépést tett: hat hónapra fegyverszünetet ajánlott Hitlernek. A Führer beleegyezett, de a gerillaháború leállítása mellett.
  Ebbe Sztálin is beleegyezett. 1944. május 1-jén pedig csend volt a keleti fronton.
  A szövetségesek továbbra is megpróbáltak partra szállni Normandiában. A próbálkozás azonban ezúttal megsemmisítő vereséggel végződött. Az pedig, hogy több mint egymillió amerikai és brit katonát veszítenek el a foglyok, önmagában szörnyű katasztrófa. A nyári vereség után az olaszországi német offenzíva következett. Ez a szövetségesek vereségéhez és először Nápoly, majd Szicília elfoglalásához is vezetett.
  Mire a fegyverszünet 1944. november 1-jén véget ért, a németek teljesen visszaszerezték Nyugat-Európa uralmát. Ilyen feltételek mellett Sztálin felajánlotta, hogy további hat hónappal meghosszabbítja a fegyverszünetet... Hitler beleegyezett. Nagy-Britanniát ballisztikus rakéták és Arado-osztályú sugárhajtású bombázók találták el. A levegőben a németek a Focke-Wulf TA-152 helyett egy többcélú repülőgépet indítottak sorozatba. Ami nagyon hatásosnak bizonyult. És minden szempontból a legjobb. Igen, és az XE-162 a legjobb repülési tulajdonságait és óriási hatékonyságát mutatta a háborúban.
  A plusz pedig a Harmadik Birodalom tengeralattjáró flottáját jelenti. Ami nagyon hatásosan elfojtotta a fasizmus összes ellenségét. És különösen miniatűr tengeralattjárók egy személy számára. Ezek olyan hatékonyan megszerezték az Egyesült Államokat és Nagy-Britanniát is.
  Roosevelt amerikai elnök halála után az új Truman elnök azonnal fegyverszünetet és fogolycserét ajánlott fel Hitlernek. A Führer beleegyezett ebbe. A Németországgal szövetségesek pedig 1945. május 1-jétől három évre megállították a háborút. Megtörtént a hadifogolycsere, a gazdasági kapcsolatok helyreállítása. A keleti fronton azonban újult erővel folytatódott a háború. 1945. június 22-én a nácik offenzívát indítottak a központban. A csatákban először vettek részt új generációs E-100 harckocsik, valamint E-10 és E-25 önjáró fegyverek. Az E-50 harckocsi még fejlesztés alatt állt. De a Panther-2 megjelent a sorozatban egy kisebb toronnyal és alacsony sziluettel, 900 lóerős motorral és ötven tonnás tömeggel. Már hűvös volt. Az új német "Panther"-2 és "Panther" F jármű jobban védettnek és erősebben felfegyverzettnek bizonyult.
  Mint az E sorozat önjáró fegyverei... És egy új generációs sugárhajtású repülőgépek. És a Vörös Hadsereg a központban megbukott... A németek több védelmi vonalon is át tudtak törni. De aztán mégis megállították őket. Az SU-100 részt vett a csatákban. Az E-100-zal szemben azonban meglehetősen gyengék voltak. A németek szinte teljesen körül tudták venni Szmolenszket, de maga a város kétségbeesetten kitartott.
  Sztálin elrendelte a halált. A németek a központban rekedtek. A Szovjetuniónak itt legfeljebb kétszáz hadosztálya volt, és pozíciókat töltött be. A nácik azonban kézzelfogható fölényben vannak a gépkarabélyok minőségében és a levegőben a sugárhajtóművekkel.
  Az égbolton a Luftwaffe ragadta magához a dominanciát. A repülőgépgyártást tekintve a Szovjetunió Harmadik Birodalma felzárkózott, és minőségben jelentősen felülmúlta azt. Főleg a reaktív modellekben. A fejlettebb, szárnyas XE-262 X levegőben való megjelenése igazi megrázkódtatásnak bizonyult a szovjet pilóták számára. Ennek a gépnek több mint 1100 kilométer/órás sebessége volt, és öt darab 30 mm-es repülőgépágyúja volt. Természetesen a szovjet repülőgépek nem tudtak ellenállni az ilyesminek. Csakúgy, mint a sugárhajtású bombázók, amelyeket egyszerűen lehetetlen utolérni.
  A németek 1945 őszén megálltak. És a Vörös Hadsereg ismét megpróbált előrenyomulni. De egy erőteljes védelemre bukkantam. A Fritznek nagyon jó önjáró fegyverei voltak az E sorozatból, ősszel pedig megjelent az E-50 első módosítása. Az autó hasonló volt a Tiger-2-höz, de kisebb és keskenyebb toronnyal, 200 mm-es elől és 100 mm-es oldalakkal. Oldalai valamivel vastagabbak voltak: 100 mm, homloka pedig 150 mm a nagy lejtők alatt. A futómű is könnyebb és tökéletesebb volt. A motor és a sebességváltó egy blokkban helyezkedett el, ami csökkentette az autó magasságát és megtakarította a főtengelyt. A pisztoly hosszabb volt, 100 EL-es és 88 mm-es kaliberű.
  Az E-50 elnevezést kapta: "Panther" -3. Súlya meghaladta a hatvan tonnát, de az 1200 lóerős motor ezt kompenzálta. A "Panther" -3 volt a fő német tank - a legmasszívabb. A Szovjetuniónak még mindig megvan a sorozat legfontosabb T-34-85-öse, amely meg sem közelítette a németet. Az IS-3-at és a későbbi IS-4-et pedig kis tételekben gyártják.
  A tél egyenlő küzdelemben telt el - a németek visszaverték a szovjet offenzívát.
  De ők sem haladtak előre.
  A negyvenhatodik év tavaszán megkezdődött a német csapatok offenzívája a szmolenszki régióban. Ott nagyon heves volt a harc.
  Gerda harckocsi-legénysége először vett részt a csatában. Május 20-án beszálltak a csatába, és az első "Tiger" -4 kísérleti tankon harcoltak. Ennek a hetven tonnás gépnek 250 mm elülső páncélja és 170 mm oldalpáncélja volt, magassága kevesebb, mint két méter. És 105 mm-es pisztollyal, 100 EL csőhosszúsággal. "Tiger" -4 a nulla sorozatból 1500 lóerős motorral - gázturbinával. És nehéz egy ilyen autót bármilyen szögből venni.
  
  Gerda csupasz lábujjai segítségével rálőtt az ellenségre, és kotyogott:
  - A mi hadseregünket nem érdekli!
  Charlotte sóhajtva megjegyezte, áttörve a szovjet harmincnégyen:
  - Az oroszok nem akarnak engedni! Olyan kitartóak!
  Christina megjegyezte:
  - Idén be kell vennünk Moszkvát! Új fegyvereink vannak!
  Magda géppuskákkal robbantotta az orosz gyalogságot, és hozzátette:
  - Igen, vannak ilyen diszkóink! Hamarosan Sztálin kaput kap!
  Valójában a Harmadik Birodalom korongjai már nem voltak gyengék. És alaposan szétverték a Vörös Hadsereget.
  Itt az egyiken Gertrude, puszta ujjaival a joystick gombjait megnyomva, lelövi a szovjet repülőgépeket, és sikolt:
  - Pinokkió egy rönkből jelent meg, és sikerült emberré válnia, olyan emberré, aki hiszi, hogy egy politikus tölgyfát ad, és örökre eltávolítják róla a forgácsot!
  Éva szintén csupasz lábujjait használva, és egy másik orosz autót döngölt, kijelentette:
  - Amikor kiderült az emberiség történetének első házasságtörése, amikor a tudósok megállapították, hogy ősünk majom volt!
  Gerda, aki szintén ágyúból tüzelt, fogát tátva jegyezte meg:
  - Azt, hogy az ember az Úristen képmása és hasonlatossága, csak egy elemben lehet hinni, ha azt nézzük, hogyan reagálnak közömbösen a politikusok a választók könyörgésére!
  Charlotte utána robbant, és eltalálta a szovjet ágyút, megerősítve a fogát:
  - A politikus csak arra jó, hogy a saját zsebébe tegyen bevételt, de egyébként csak elvenni és osztani tud, az utóbbit pedig mindig tisztességtelenül teszi!
  Kristina gépfegyvereket lőtt, lekaszált egy tucat szovjet katonát, és gurgulázott:
  - A diktátor nem olcsó a népnek, de az anarchiát még drágább oldalazni, pedig nem kerül semmibe!
  Magda agresszíven jegyezte meg, gyöngyházszínű fogait feltárva, és agresszíven kacsintott:
  , mint az őrült anarchia, tehát kibírod, de sokáig nem táncolhatsz a lángon!
  A harcok során a németek 1946. június végére lezárhatták a Szmolenszk körüli gyűrűt.
  Eddig a német Huffman pilóta állt az élen a levegőben. Ötszáz lelőtt repülőgépért megkapta az aranytölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített Vaskereszt lovagkeresztjének ötödik osztályát.
  Ám Albina és Alvina utolérte. Ez a két lány csak bikiniben és mezítláb harcolt, ami elég hatékony. És elkeseredetten, nagy nyomással küzdöttek.
  Albina egy robbanással lelőtt három orosz gépet, és fogát tátva kotyogott:
  - A politikus egy kis mopsz, aki megpróbál parancsolni egy hatalmas elefántnépnek, de csak a megszegett ígéretek porcelán boltjába kergeti!
  Alvina is megfordult csupasz lábujjai segítségével, és csicseregte:
  - Egy politikus mézes mézeskalácsot ígér a választónak az édes beszédek ambróziájára, de csak fánklyukat és rohadt tésztát kap a fülére!
  Lányok, ahogy mondják a lében, bár pokoli. Keményen küzdenek!
  De szovjet pilóták is harcolnak a nácik ellen.
  Anastasia Vedmakova leállítja a náci gépet, és felszisszent:
  - A politikus kocsonyapartos mézfolyókat ígér, az ilyen édességből csak a legyeket-szavazókat viszik előre a lábukkal!
  Akulina Orlova, miközben a Fritz-et ütögette, és egyszerre használta csupasz lábujjait, felkiáltott:
  - Ha egy politikusnak sok édes ígérete van, akkor hatalomra kerülve ez senkinek sem fog elégnek tűnni, és az élet nem lesz mézes!
  A levegőben kétségbeesetten harcoló Mirabela Magnetic csicseregte:
  - Isten mindent megtehet, nem csak egy politikust tehet őszintevé, és a választási ígérete beváltható!
  A lányok kimagasló teljesítményt nyújtottak. De ennek ellenére a nácikat szinte lehetetlen megállítani.
  Szmolenszk bekerítése után a Fritzek Vjazmába nyomultak. És onnan hirtelen délnek fordultak.
  A harcokban különféle típusú fegyverek vettek részt. A T-54 harckocsi még nem állt készen a tömeggyártásra, és helyette az SU-100 gyártását aktívan növelték, erősebb fegyverekkel, amelyek legalább valahogy képesek voltak visszatartani és áthatolni a legújabb náci tankokat, még akkor is, ha az oldal.
  Az önjáró fegyverek előnye az erősebb fegyverek mellett a könnyű gyártás volt. Valójában az önjáró fegyverek körülbelül egyharmadával olcsóbbak, mint a forgó toronnyal rendelkező harckocsik. És van egy erősebb fegyverem és alacsonyabb a sziluettem. Ez természetesen nagy plusz. Bár persze bizonyos szempontból jobb lesz egy tank és egy forgatható torony. De egy védelmi háborúban, amelyre a Szovjetunió átállt, ahol lehetséges a les mögül tüzelni, az önjáró fegyver semmivel sem rosszabb a tartálynál a hatékonyság szempontjából. Így az SU-100-at egyre nagyobb mennyiségben kezdték gyártani. De az IS-3-at leállították, és az IS-4-et kis mennyiségben gyártották. És általában kérdéses az erősebb IS-7 sorozata. Egyelőre tehát az SU-100 életmentővé vált, ami a Panther-3 ügyes használatával csíphetett, és veszélyes volt a Tiger-3-ra is, amely nehezebb, de jobban védett.
  Elizaveta kilőtt egy 100 milliméteres ágyút, átlyukasztotta a német "Panther" -2-t, és kotyogott:
  - Ha egy politikus hatalomra törekvő sakál, akkor az ügyes diktátor tigris, de mindketten mégis szívesebben öltöznek báránybőrbe, mint a farkasok!
  Ekaterina is sorra lőtt az ellenségre, és gurgulázott:
  - Nincs tiszta lelkű politikus, de üres zsebekkel találkoznak, ahonnan csak disznót tudnak rakni!
  Elena is elsütötte az ágyút, amikor rákerült a sor, és megjegyezte, eltávolítva csupasz sarkát a páncélról:
  - Üres zsebet meg lehet tölteni pénzzel, üres fejbe csak a politikusok hamis ígéreteiből származó fűrészporforgácsot tömik!
  Euphrosinia is leadott egy lövést sorra. A szárítás lesben állt, és kényelmes volt tüzelni. Aztán azt mondta:
  - Ha fűrészpor van a fejedben, akkor komplett tuskó vagy, amiről nap mint nap leszedik a forgácsot és ki nem lusta!
  A lányok itt alaposan hancúroznak, és megmutatták indulataikat. A szárításuk pedig remekül sikerült.
  De mégis fel kellett adnom. A németek megmozdultak és haladtak előre. És az erők túlságosan egyenlőtlennek tűntek. És nem csak látszott. A nácik Európa-szerte és a volt szovjet tagköztársaságokból csapatokat használtak. Többek között a műholdak is harcoltak. Beleértve Spanyolországot és Portugáliát, akik a Szovjetunió rovására akartak új gyarmatokat szerezni. És tényleg óriási probléma lett belőle.
  Bár ezek az országok kicsinek tűnnek. Bár Portugáliának is vannak gyarmatai.
  A fasiszták most dél felé nyomulnak, és sikert sikerre érnek.
  A Tiger-4-et most egy új, fejlettebb változatban tesztelik, 1800 lóerős motorral. Ez pedig hetven tonnás tömegével jó menetteljesítményt ad a náci gépnek.
  Gerda nagyon pontosan lő halálos fegyverével, csupasz lábujjait használja és ordít:
  - A politikus is nőtől született, de az igazi anyja hazugság, az apja pedig egy ördög, aki Isteni tiszteletnek vallja magát!
  Csupasz lábujjai és Charlotte segítségével lőtt az ágyúból, agresszíven búgva:
  - A háború nőies, és sok embert kiirt, mert van politikusa - férje - korcs!
  
  Utána Christina kirúgott, ezek aranyvörös hajú lányok, megjegyezve:
  - A háborúnak nőetlen arca van, a politikusnak, aki kiszabadította, hazug bögre!
  Magda is egyenként lőtt az ágyúból, amit automata üzemmódban - percenként tíz lövés - meg is tett, és megjegyezte:
  - A róka lelkében aljas, de héjában gyönyörű, a politikus pedig úgy néz ki, mint egy szar, a lélek pedig olyan, mint a herezacskó!
  A nácik a Dnyeper környékén mozogtak. És szinte azonnal sikerült bevenniük Orelt és betörniük a Donbassba.
  Sztálin kiakadt... De eddig nem tudott mit tenni. A csatákban, miközben a német technika erősebb volt, a nácik pedig továbbfejlesztették sugárhajtású repülőgépeiket.
  Albina és Alvina rövid időn belül meghaladta az ötszáz lelőtt repülőgépet, és mindegyik megkapta a Lovagkereszt lovagkeresztjét, valamint ezüst tölgyfaleveleket, kardot és gyémántot!
  Albina, aki egyszerre több szovjet repülőgépet levágott, üvöltött:
  - A róka kicsi állat, de a nagy állatokat szamárintelligenciával hízelgéssel és színlelésekkel uralja!
  Alvina csupasz lábujjait használva levágta egy másik szovjet jakot, majd egy LA-7-est és egy PE-2-est csipogott:
  - A róka nem a legnagyobb ragadozó, de ha csirkeagya van, egy elefánt ütésével és bullish erejével lenyeli a fenevadat!
  Igen, egy ilyen lány ellen nem lehet ellenállni Oroszország légierejének. Ezek csak kapitális ördögök, a háború legmagasabb osztálya. És a nácik valóban nyomást gyakoroltak Oroszországra.
  Gertrude és Éva egy lemezen repülnek. Két lány egy repülő csészealj lamináris sugarát használja. És nagy sebességgel döngölnek szovjet repülőgépeket. Alacsony repülésnél pedig lamináris sugárral a földbe lehet ütni egy akkumulátort, vagy akár egy tankot is. Vagy több tank.
  Gertrud, szovjet autókat zúz, megjegyzések:
  - A háborúban csalogány-trillákat akarsz hallgatni, de csak a varjak rikácsolása, a bagoly huhogása és legfeljebb a kakukk dübörgése jut el a füledbe, hogy ma nem ölnek meg!
  Éva kiütött még egy gyalogot, majd éveken át a lemezen, hogy az elemet a földbe horpadja, és nyikorgott:
  - A kakasra adva a voksát, maga a szavazó biztosan lemegy és megfordítja a fenekét!
  Gertrude egyetértett ezzel:
  - Inkább ne mondd!
  Éva logikusan hozzátette:
  - Politikus-kakas zajos, de beszédeiben nem hallani az értelem hangjait, és az igazság csalogányát!
  Gertrude beleegyezett, és lamináris sugárral a földbe lökött néhány szovjet tankot:
  - A kakas is, mint a madarak nemzetségébe tartozó sas, de mindenekelőtt csirke gondolattal csípi a választókat!
  A nácik nyomása nőtt...
  A harc Kurszkért bontakozott ki.
  A németek Voronyezsig próbálnak áttörni. Kurszkot nagy erőkkel támadják. De a bátor négy lány útjukat állta.
  Natasa mezítláb gránátot dobott a nácikra, és ezt énekelte:
  - Úgy van...
  Zoya csupasz sarkával elindította a halál ajándékát, és hozzátette:
  - Ellenség...
  Augustine engedett valami pusztítónak, és nyikorgott:
  - Azt hiszi...
  Szvetlana csupasz lábujjával gránátot dobott, és nyikorgott:
  - Mit...
  Natasha mezítláb megdobott pár citromot, és felkiáltott:
  - Orosz...
  Zoya is engedett valami energikusnak és halálosnak, és nyikorogva:
  - Sikerült...
  Augustine elindította a halálosot, és ezt motyogta:
  - Ellenség....
  Szvetlana ismét megadta magát a pusztító és vyaknulának:
  - Szünet!
  Natasha fordult, és nyikorgott:
  - Ki...
  Zoya a nácik által toborzott fekete külföldiekre is lőtt, és nyikorogtak:
  - Merj!
  Augustine erővel és dühvel beszélt:
  - Az...
  Szvetlana egy párduc vigyorával belehalt:
  - BAN BEN...
  Natasha mezítláb gránátot dobott, és felkiáltott:
  - Harcolj...
  Zoya puszta ujjaival dobta a halál ajándékát, és azt motyogta:
  - Támadások!
  Augustine közbeszólt, és ezt motyogta:
  - Ellenségek...
  Szvetlana csupasz talppal adott egy csomó gránátot, és ahogy üvölti a tüdejét:
  - Jól...
  Natasha leszögezte a sorozatot, és felszisszent:
  - Dühös...
  Zoya levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - Üt!
  Augustine ismét lőtt, és felkiáltott:
  - Dühös...
  Svetlana csicseregve lőtt:
  - Üt!
  Natasha ismét gránátot dobott kecses, mezítláb, és csicseregve:
  - Elpusztítjuk a nácikat!
  Zoya elvette, és csipogta:
  - A jövő útja a kommunizmushoz!
  És megdobott egy citromot csupasz lábujjaival.
  Augustine fogta és szétszórta a vonalakat, meztelen lábai pedig pusztítóan repültek a Fritz mentén:
  - Megosztjuk az ellenfeleket!
  Szvetlana fogta, csupasz sarkával, egy csomó gránáttal eldobta, és nyikorgott:
  Törjük szét a fasisztákat!
  És a négyen folytatták a lövöldözést és a gránátdobálást. A német E-75 mozgott. Egy gép 128 mm-es fegyverrel. És lelövi magát.
  A lányok pedig gránátokat dobáltak. aláásta a nácikat. És visszalőttek. Előremásztak. A tankok ismét gurulnak. Megmozgatja a legújabb német "Leopard" -1-et. Nagyon mobil autó.
  De a lányai átvették és kiütötték. Darabokra téptek egy gázturbinás motoros mobilgépet. És darabokra robbantották.
  Natasha nevetve jegyezte meg:
  Nagyszerűen küzdünk!
  Zoya egyetértett ezzel:
  - Nagyon cool!
  Ágoston bölcsen megjegyezte:
  - Győzni fogunk!
  És puszta lábbal kilőtt egy páncéltörő gránátot. Erős lány. És annyi esze van.
  Szvetlana mezítláb lábujjaival halálajándékot is indított, és eltalálta az ellenséget. Nagyon agresszív lány, búzavirág színű szemekkel. Olyan esze van, és ereje is van!
  Natasha megfordult, és elvigyorodott:
  - A szent Oroszországért!
  Zoya nagyon aktívan lőtt, és gyöngyfogakat mutatva vigyorgott:
  - Én egy olyan szintű harcos vagyok, aki nem múlik el!
  Augustine is lőtt. Lekaszálta a nácikat és gurgulázott:
  "Nagy ambíciójú harcos vagyok!"
  És kitárta a gyöngyház fogait!
  Svetlana megerősítette:
  - Nagyon nagy ambíciók!
  A lányok nagyon régóta harcolnak. És persze sikeresek voltak a katonai munkában. Teljesen gyönyörű szépségek. Kiváló elme. És első osztályon lőnek.
  Elizaveta és legénysége az SU-100-ason szintén nagyon elkeseredetten és nagyon bátran harcol.
  Erzsébet egy 100 milliméteres fegyvert is elsütött, csupasz lábujjait használva csicseregve, kitárta a fogait:
  - A politikus mint a tenyerét ismeri a választók megtévesztésére szolgáló trükköket, de az olyan fogalmakkal, mint a mérték és a lelkiismeret, teljesen nincs tisztában!
  Ekaterina nagyon agresszíven megjegyezte, találóan rálőtt az ellenségre, és kiabált:
  - A politikusnak a mutatóujjával van a legfontosabb ujja, de azzal csak problémát tud piszkálni, a beváltatlan választási ígéretekből pedig nem lehet a nyelvével repedéseket nyalni!
  Elena nagyon agresszíven megjegyezte, csupasz sarokkal ütve az ellenfelet:
  - A politikus teljesen írástudatlan az alkotás dolgában, de fejből tudja a kudarcok minden kifogását!
  Euphrosinia azt is megjegyezte, amikor a vésett lábak csupasz ujjait lőtte és használta:
  - A politikában, akárcsak a sakkban, vannak erős és gyenge lépések, de nincsenek egyértelmű szabályok minden bábunál, és aki megszegi a lépések sorrendjét, előnyhöz jut!
  A női harcosok úgy harcolnak a nácik felsőbb erőivel, mint a vörös Olimposz titánjai. És kolosszális erő-bátorságról és hősiességről tesznek tanúbizonyságot. És mégis énekelnek.
  Kurszk valamelyest vissza tudta tartani a nácik rohamát... Ott a harcosok és a híres négyes így harcolnak. Csak eltemették a darabokra szakadt úttörő Szerjozskát, és kórusban azt mondták:
  - A bátor katonák nem halnak meg, mert a szellemet nem lehet megölni, a háborút kirobbantó politikusok nem élnek, mert amikor egy sétáló holttest disznó, az nem is növényzet!
  Utána újabb küzdelem, és bátor lányok ádáz csatái.
  Natasha mezítláb megdobott egy citromot, és így énekelte:
  - Az égből...
  Zoya puszta ujjaival gránátot is dobott, és így szólt:
  - Csillag...
  Ágoston puszta lábbal bocsátotta ki a halál ajándékát, és ezt énekelte:
  - Világos...
  Szvetlana mezítláb is gránátot dobott, és kiadta:
  - Kristályos!
  Natasha megfordult, és felszisszent:
  - Én neked...
  Zoya puszta ujjaival elindította a halál ajándékát, sziszegve:
  - Dal...
  Ágoston csupasz sarkával megadta magát, ami halált hoz, és nyikorgott:
  - Énekelni fogok...
  Nataska agresszíven énekelve folytatta:
  - Ról ről....
  Zoya puszta lábbal robbanócsomagot dobott, szétszórva a nácikat, és nyikorgott:
  - Anyanyelvi...
  Augustina csupasz sarkával adott egy csomó gránátot, kiadta:
  - Sztálin!
  A németek elakadtak a bevehetetlen Kurszk erődvárosért vívott csatákban, de teljesen körül tudták venni a várost. És lőttek rá önjáró "Shturmlev" és "Sturmmaus" fegyverekkel. A nácik ereje nagy.
  A nácik ellen azonban még a kisgyermekek is harcoltak. Fiúk és lányok rögtönzött robbanócsomagokkal dobálták a német tankokat, önjáró fegyvereket és a gyalogságot.
  Az úttörők nagyon bátran küzdöttek. Tudták, mit jelent a fasiszta fogság.
  Marinka lány például a nácik karmai közé került. Beolajozták mezítlábát, és a kályha közelébe tették. Lángnyelvek szinte nyaldosták a lány csupasz, megkeményedett sarkát a hosszú mezítláb járástól. A kínzás körülbelül tizenöt percig tartott, amíg a talpakat hólyagok borították. Aztán a lány mezítláb kioldódott. És ismét kérdéseket tettek fel. Gumitömlőkkel vertek a meztelen testemre.
  Aztán átmentek az áramlaton... Marinkát tíz eszméletvesztésig kínozták a kihallgatáson. Aztán hagyták pihenni. Amikor a mezítláb kicsit megrándult, újra bekenték olajjal, és ismét felemelték a tűzhelyet. Az ilyen kínzásokat sokszor meg lehet ismételni. És kínzás árammal, és korbács gumitömlőkkel.
  Marinkát hat hónapig kínozták. Egészen addig, amíg meg nem vakult és megszürkült a kínzástól. Aztán élve eltemették a földbe. Még egy golyót sem vesztegetett.
  Vasja úttörő, a nácik izzó dróttal verték meztelen testére.
  Aztán a csupasz sarkakat vörösen izzó vascsíkokkal égették meg. A fiú nem bírta az ordibálást, de mégsem árulta el társait.
  A nácik élve feloldották sósavban. És ez szörnyű fájdalom.
  Olyan szörnyetegek ezek a Fritzek... A komszomol tagot vassal kínozták. Aztán felakasztották egy fogasra, felemelték és ledobták. Aztán elkezdtek égetni egy vörösen izzó feszítővassal. A melleket csipesszel kitépték. Aztán az orrát szó szerint letépték az izzó fogóval.
  A lányt halálra kínozták... Eltörték az összes ujját és a lábát. Egy másik komszomoltagot, Annát felkarolták. És amikor meghalt, fáklyákkal égtek.
  Röviden: a nácik úgy gúnyolódtak, ahogy csak tudtak és ahogy akartak. Mindenkit megkínoztak és megkínoztak.
  Natasha és csapata még mindig a bekerítésben harcolt. A lányok csupasz, kecses lábukat használták a csatában, és gránátokat dobáltak. Megküzdöttek a Fritz felsőbb erőivel. Nagyon bátran tartották magukat, és nem akartak visszavonulni.
  . 3. FEJEZET
  A kora ősz száraz és meleg volt. A nácik áttörtek délen, és megpróbáltak megkerülni. Technikai értelemben fegyveres erejük sokkal erősebb. És ez nyilvánvaló plusz a nácik számára. A legjobb és takni és repülők meg ilyesmi. A diszkók pedig nagyon halálosak.
  A németek pedig ezt kihasználják. Még mindig van egy vezetőjük - az elmozdíthatatlan Führer! És ennek vannak előnyei. És vannak nagyon szép és kemény női harcosok is, ami előnyt jelent.
  Gerda, Charlotte, Kristina és Magda egy U-osztályú E-100-as tankon utaznak, ez a jármű kompaktabb, négy fős személyzettel. Fegyverei pedig egy sugárhajtású bombázó és egy univerzális 88 milliméteres 100 EL ágyú - egy tankromboló.
  A harcosok mennek és fütyülnek maguknak.
  Gerda egy hosszú ágyút lő ki. Távolról oldalba üt T-34-85 és csipog:
  - Szívünket adjuk a szülőföldért,
  És megsütjük Sztálint és megesszük!
  Charlotte kilőtte a rakétavetőjét. Letakarta a szovjet bunkert, és nyikorgott:
  - Legyőzhetetlenek vagyunk!
  Christina elvette, és felmordult, csupasz sarkával meghúzva a ravaszt:
  - Mindkettőben beszerezzük!
  Dolbanula és találóan és Magda. Megsemmisítette az SU-152 szovjet önjáró lövegeket. És ő üvöltött:
  - Lesz idő, jön a győzelem!
  Gerda sikított, miközben lőtt:
  - Senki sem állíthat meg minket!
  Charlotte megerősítette:
  - De Pasaran!
  A vörös hajú vadállat az egész első világháborút végigment Gerdával, Lengyelországtól kezdve egészen a májusi offenzíváig, beleértve a Szmolenszk elleni támadást és más körforgalmi manővereket. A vörös hajú ördög sok mindent látott.
  És készen áll a végső küzdelemre!
  Christina is lő, és kitárta a fogát. A haja aranyvörös. A háborúban a lányok nem öregszenek, sőt, talán még fiatalodnak is! Olyan hevesek és szeretőek. Kitárták a fogukat.
  És egyetlen lyuk sincs a fogakon.
  Magda haja aranylevél színű. És aktívan vigyorgott is. Jó csaj. Olyan agresszív kecsessége és energiája van, mint ezer lónak.
  Gerda, egy fehér hajú lány lő, és mosolyogva megjegyzi:
  - Sok jó és csúnya van a világon... De a fenébe is, milyen régóta húzódik ez a háború!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - És valójában a második világháború túl sokáig húzódik. Minden harc, és harc... Tényleg kimerítő!
  Christina mezítláb mozgatta a páncélt, és felkiáltott:
  - De Nagy-Britannia még mindig nincs legyőzve!
  Magda rálőtt az oroszokra, és felmordult:
  - Le kell győzni! Ez a mi hitvallásunk!
  Gerda felszisszent, az oroszokra lőtt, elefántcsont fogait kitárva:
  - Győzelem kell!
  Fucked és Charlotte, kiabált:
  - Egy mindenkiért, nem fogunk kiállni az árért!
  Christina, a vörös hajú és aranybarna vadállat felsikoltott:
  - Nem! Ne álljunk!
  Magda megcsapta skarlátvörös ajkát, és csiripelt:
  - Nem az árért megyünk a boltba!
  És az aranyhajú hárpia tüzelt.
  Gerda az orosz tankokat is eltalálta. Elütötte a kocsit és kiabált:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon!
  Charlotte hozzátette, énekelve:
  - Az ellenségek mind áznak a WC-ben!
  Christina támogatta a dal impulzusát:
  - A Haza nem hisz a könnyeknek!
  Magda énekes hangon folytatta:
  - És az összes kommunistát adjuk agyon!
  A lányok pedig egymásra kacsintottak. Általában jó tankjuk van. Csak távolról nehéz áttörni az IS-4-et a homlokon. Mégis 250 mm vastag homlokpáncél. De végül is a németeknek nehéz lövedékük van, de uránmaggal. És sok fekete van a hadseregben. Akik eszeveszett dühvel harcolnak. És nem mindenki versenyezhet velük.
  A lányok hozzászoktak a mezítláb verekedni. Még Lengyelországban is csak egy bikiniben voltak, és mezítláb.
  Amikor a csupasz talp érintkezik a talajjal, megfiatalodik. Talán ezért nem öregednek a lányok! Bár rohan az idő! Harcosok, mondjuk nagyon hősiesen.
  Annyi bravúrt követtek el, de úgy harcolnak, mint a hétköznapi katonák. És mindig csak bikiniben, és mezítláb. Télen még az is kellemes, hogy mezítláb fenekelnek a hóbuckákon.
  Gerda forgat és énekel:
  Tűzön-vízen át fogunk menni!
  Charlotte bombázójával az oroszokra lőtt, és azt mondta:
  - Dicsőség a porosz népnek!
  Christina is lőtt, és nyikorgott:
  Uralkodni fogunk a bolygón!
  Magda leszögezte és megerősítette:
  - Biztosan fogunk!
  Gerda ismét eltalálta a lövedéket, és nyikorgott:
  - Még a napalm sem állít meg minket!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - És még az atombombát is, amitől nem félünk!
  Christina elhallgatott, és így válaszolt:
  - Az amerikaiaknak nem sikerült atombombát létrehozniuk! Ez egy blöff!
  Magda hevesen felkiáltott:
  - A világ nem kerülheti el az új német rendet!
  A németek szeptemberben dél felől előrenyomultak Kurszk körül. A harckocsioszlopaik erősek, és sok gyalogságot toboroznak Afrikában és az arab országokban. Fritzeket a szám veszi.
  Ezenkívül Németországot felfegyverezték a kézi lőfegyverek számára sebezhetetlen diszkókkal.
  Két lány Albina és Alvina repülnek magukhoz egy ilyen repülő csészealjjal. Az erős lamináris sugárnak köszönhetően sérthetetlenek. De maguktól nem tudnak tüzelni. De a kolosszális sebességnek köszönhetően képesek előzni és döngölni a szovjet repülőgépeket.
  Albina lehajlítva a lemezét megjegyezte:
  - Vas technológia, minden bizonnyal szükséges és nagyon hasznos!
  Alvina kuncogott, kifújta a fogát és felszisszent:
  - De mindent a szellem dönt el!
  Albina azt mondta:
  - A legtöbb, hogy egyik sem éppen a küzdőszellem!
  Mindkét lány szőke és bikinis. Nagyon szép és mezítláb. Ha egy harcos cipő nélkül van, szerencsés. Most a lányok olyan színesek és gyönyörűek.
  És mielőtt harcba indulnának, a szépségek határozottan férfias tökéletességgel dolgoznak majd a nyelvükkel. Nagyon jó és energizáló. A harcos nők szeretnek varázslatos edényből inni. Ez a hús igazi ünnepe számukra.
  Ilyen ügyesek a lányok.
  Alvina lelőtt két szovjet legújabb propeller Jak-15-öt, és a Twitteren üzent:
  - Dicsőséges a vadászatunk!
  Albina megerősítette a döngölést, és kiadta:
  És soha nem lesz az utolsó!
  Alvina leütött még három szovjet támadógépet, és nyikorgott:
  - Szerinted így szereti Isten Németországot?
  Albina kétkedve rázta a fejét.
  - Úgy látszik, nem annyira!
  Alvina kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - Miből gondolod?
  Albina két szovjet autót gázolt, és nyikorgott:
  A háború túl sokáig tart!
  Alvina logikusan megjegyezte:
  - De jövünk!
  Albina elvigyorodott és felkiáltott:
  - Szóval jön a győzelem!
  Alvina egyszerre négy szovjet repülőgépet lőtt le, egy merész manőverrel, és nyikorgott:
  - Biztosan eljön!
  Albina szükségesnek találta emlékeztetni:
  - Sztálingrád után a háború nem a szabályok szerint zajlott ...
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Ez határozottan szabályellenes!
  Albina bosszúsan vicsorgott:
  - Kezdtünk veszíteni!
  Alvina bosszúsan vicsorgott:
  - Biztosan van!
  Albina még több szovjet járművet gázolt, és nyikorgott:
  - Nem probléma ez nekünk?
  Alvina lelőtt néhány orosz vadászgépet, és kifakadt:
  Reménytelennek tartottuk a helyzetet!
  Albina húsevően vigyorgott, és felszisszent:
  - Mit látunk most?
  Alvina elkeseredetten tweetelt:
  - Valami rendíthetetlen és egyedi!
  Albina kivillantotta gyöngyházfogát, és így válaszolt:
  - Az, hogy a Harmadik Birodalom nyer!
  Alvina leütött még néhány szovjet támadógépet, és kihozta:
  - Tényleg győzni kell!
  A lányok grimaszoltak. Egy időben dolgoztak, hivatalosan pedig egy katonabordélyban. Sok férfi átment önmagán, és nem csak a fehér faj. És nagyon tetszett nekik. Nos, milyen kellemes ez a testnek. De aztán a kurvákat szovjet támadás érte. Fogságba estek. Nos, a dögösök azt hitték, hogy megerőszakolják őket. És itt az ördög kettő!
  Lövészárkokat és lövészárkokat ástak a kurvákkal. Az egykori éjtündérek pedig nem nagyon szerették. Így mindannyian el tudtak menekülni. Elcsábították az őrszemeket.
  És bosszút esküdtek az oroszokon.
  És harcoltak Oroszország ellen. Ezek a rohadt...
  Albina kidobott még több orosz autót, és azt motyogta:
  - Férfiakkal még élhetsz!
  Alvina készséggel egyetértett ezzel:
  - Nem is lehet, de kell!
  Albina kihúzta a fogát, és így válaszolt:
  - De mégis... Édes ölni.
  A lányok pedig egy hajlékonylemez mozdulatával lelőttek még öt szovjet autót.
  Alvina kuncogott, és így szólt:
  - És mikor keserű?
  Albina leütött még hat autót, és így válaszolt:
  - A győzelem után férjhez megyek! És szülj tíz gyereket!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  És énekeltek;
  A fasizmus hitének lovagjai vagyunk,
  Töröljük porba a kommunizmus harcosait!
  És hogyan nevetnek, ringatják fehér tetejű hegyeiket.
  A nácik meg tudták kerülni Kurszkot, és elfoglalták Belgorodot. Leningrádot is fenyegették. A helyzet általában kritikus. Bár nem katasztrofális. De a Szovjetuniónak nem maradt túl sok tartaléka. És nem tudni, meddig lesz még képes Oroszország kitartani. Igen, és a németek elvéreztek és kimerültek.
  De a Krautoknak négy lányuk van és ilyen agaraik.
  Gerda elsütötte az ágyúját, és eltalálta az IS-4-et a hajótest alján, és zafírszemét pislogva csiripelt:
  - Nem, elvégre Isten szereti Németországot! Biztosan nyerünk!
  Charlotte készséggel egyetértett ezzel:
  - Nem veszíthetünk! Hamarosan kimegyünk Kalininba, Moszkva pedig egy kőhajításnyira lesz!
  Christina feltárta gyöngyszemét, és felkiáltott:
  - Menjünk oda, lesz idő Vlagyivosztokig!
  Magda sajnálattal állapította meg:
  - És a japánokat már legyőzték. Ez nagyon komoly, elvesztettünk egy fontos szövetségest.
  Gerda kiütött egy új szovjet tankot, és nyikorgott:
  - Megvagyunk nélkülük!
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Ha a baba mosolyog, talán minden sikerül!
  Christina rímben kiadta:
  - Egy víziló tört ki a mosolyból!
  Magda támogatta:
  - A lánynak nagyon mohó a szája!
  A harcosok pedig elvitték, és nevetésben törtek ki. Szikrázó energiájuk van, mondhatni, és bőséggel!
  Gerda ismét rálőtt a szovjet járművekre, és felkiáltott:
  - A következő évszázad a miénk lesz!
  Charlotte is közbeszólt, és megerősítette:
  - Lesznek repülések az űrbe!
  Christina készségesen megerősítette ezt:
  - Repüljünk az űrbe!
  Magda bombavetőből lőtt, és kiadta:
  - Sztárrepülőben ülve!
  Gerda kinyújtotta a nyelvét, és nyikorgott:
  - Az új évszázadban a Harmadik Birodalom birodalma fog uralkodni!
  Charlotte agresszív vigyorral megerősítette:
  - És a negyedik is.
  Ezt követően a szépség ismét megfordította a szovjet tankot.
  Christina, ez az ördögi harcos, gyöngyházfogakkal csillogó, vicsorgott:
  - Igen, legyen új rend! És dicsőség a Nagy Birodalomnak!
  Magda eszeveszett dühvel erősítette meg:
  - Dicsőség a Birodalomnak!
  Gerda ismét lőtt, és így szólt:
  - Nekünk is dicsőség!
  És láthatóan a lány megkapta.
  Gvozdanula és Charlotte. És nagyon találó. Egy szovjet tankot közvetlenül az oldalába fúrtam. Aztán csipogott:
  - Küzdünk egy új rendért!
  Az ellenfeleket lő-ütő Magda megerősítette:
  - És minden kétséget kizáróan el fogjuk érni!
  Gerda ismét rászögelt, és nagyon találóan kiadta:
  - Nagy fölénnyel fogjuk elérni!
  És zafírral szikrázott, és nagyon csillogó szemekkel.
  Charlotte is lőtt, elütötte az orosz autót és kiabált, ez egy narancssárga hajú ördög:
  - Minden csak műrepülés lesz!
  Magda is tüzelt eszeveszett dühvel. Összetörte a T-44-est, és nyikorgott:
  - És a leendő legénység!
  Itt azonban a lányoknak voltak gondjai. Megjelent az IS-9. Az autó nagyon nagy. És van egy 152 milliméteres, hosszú csövű fegyvere. Talán egy német áttörni.
  Gerda összehúzta a szemét, és megkérdezte Charlotte-tól:
  - Le tudod fedni egy bombázóval?
  A vörös hajú így válaszolt:
  - Természetesen van esély... De a bombázó pontossága nem elegendő!
  Christina szenvedélyesen javasolta:
  - Hadd próbáljam ki a 88-as papíromat?
  Gerda szkeptikusan megjegyezte:
  - Ennek az IS-9-nek 400 mm-es elülső páncélzata van nagy lejtőn. Nem viheted el!
  Charlotte elvigyorodott, és megjegyezte:
  -A fenébe is! És azt hittem, hogy az oroszoknak nincs ilyen tankjuk! Csak pletykák!
  Magda mondta:
  Én is bugnak hittem! De látjuk, hogy ez nem így van! És olyan hosszú az orosz hordója!
  Gerda énekelte, csupasz sarkával a páncélozott padlón kopogtatva:
  Félelem nélkül harcolunk!
  Charlotte megerősítette partnere hozzáállását:
  - Egy lépést sem fogunk visszavágni!
  Christina azt javasolta:
  - És mi van, ha egy szovjet tankot üt ki a csőben lévő lövedék pontos találatával?
  Gerda kételkedett:
  - Meg tudod csinálni, nagy távolságból?
  Christina megerősítette:
  - Ha egy öngyújtó lángját viszed a csupasz talpamra, akkor nagyon jól tudok ütni!
  Gerda válasz helyett rákattintott az öngyújtójára. Christina megcsavarta mezítláb, és csupasz, kissé megkeményedett sarka megcsillant a lángok fényében.
  Gerda tüzet vitt a lány talpába. Égő szag volt. Nagyon kellemes illat, olyan, mint a grillezett shish kebab.
  Christina suttogta:
  - És a második sarokhoz!
  Ekkor Magda meggyújtotta a tüzet. Mindkét lángnyelv most egy nagyon szép és vörös hajú lány csupasz talpát nyalta.
  Aztán Charlotte felüvöltött, és kitárta a melleit. Mindenféle szertartás nélkül fogta, és skarlátvörös mellbimbójával megnyomta a joystick gombját. A fegyver automatikusan elsült.
  A kagyló magától elrepült, és egy lenyűgöző, szovjet gép csövében landolt.
  Mint egy gigantikus elefánt, aki levágta a hosszú törzset. Miután a szovjet harckocsi megsemmisítő ütést kapott, leállította a mozgást. Mintha egy kardot ütöttek volna ki a kezéből.
  Azok a szerencsés kurvák!
  Charlotte boldogan vigyorogva énekelte:
  - Csak a félelem ad nekünk barátokat! Csak a fájdalom motivál a munkára!
  Gerda lelkesen hozzátette:
  - Egyre jobban össze akarom törni a hülye arcotokat!
  Úgy tűnt, a Harmadik Birodalom harcosai nagyon elégedettek voltak!
  Az IS-9 harckocsi pedig az IS-7-hez hasonlóan nem került sorozatba, nagyon drága volt és nehéz volt járműveket gyártani.
  Ám az SU-100-ason Elizaveta legénysége bátran küzd. A lány csupasz lábujjakkal lő, és azt mondja:
  - A politikus arca gonosz, jó álarc alatt, külső beszéde okos és édes, de az őrület kovásza!
  Catherine megjegyezte, nagyon jól irányzott tüzet lőtt az ellenségre, csupasz lábujjait használva:
  - A politikus önkéntes őrült, akinek az őrületétől a még eszüket nem vesztett választók szenvednek!
  Elena is csupasz lábujjai segítségével lőtt, és vicc mosollyal megjegyezte:
  - Az őrület nem vírus, de a politikusok őrületénél nincs ragályosabb!
  Euphrosinia is elvette, és egy csupasz, cizellált láb segítségével rácsapott az ellenségre, és nyikorgott:
  - Ha csalódni akarsz - szavazz olyan politikusra, aki bájt hoz!
  Az SU-100-as lányok nagyon jól küzdenek. És fenomenális pontossággal lőnek.
  Erzsébet, aki ismét tüzelt, megnyomta a csupasz sarkát, megjegyezte:
  - Az ólomból készült golyó nehéz és puha, az aranyból kovácsolt lánc erősebb a titánnál, így elriasztja a szakítási kedvet, az aranygolyó pedig halálosabb, mint az ólom, mivel lehetetlenné teszi az ütés elkerülését!
  Ekaterina szintén mezítláb hosszú és fürge lábujjait használva verte, és megjegyezte:
  - Ha egy muskétagolyót ólomból öntenek, akkor miféle szart formálnak egy erkölcsgyilkos politikusból?!
  Elena is nagyon pontosan lőtt, és vad mosollyal megjegyezte, megtörve a "Panther" -3-at:
  - A nép körében a legnagyobb vágy a Mikulást kapja a trónra, de gyakrabban kapja meg Baba Yaga, a kannibál vagy a Gorynych kígyó, akinek nincs király a fejében!
  Euphrosinia is elvette, majd csupasz lábujjaival lőtt, majd kiadta:
  - Az emberek feneketlen zsákos Mikulást akarnak a trónon, de kapnak vagy zsákos macskát, vagy báránybőrbe bújt farkast!
  A lányok nagyon jó küzdelmet mutattak be... de a nácik tovább törnek a Don mentén. És délről megkerülte a szovjet csapatokat. Voroshilovgrad már elesett.
  És Krasznodonban ismét a nácik. És amikor ott lelőtték a fiatal őröket.
  És újra látják az emberek a németeket, és visszatért a rémálom... Több embert fogságba ejtettek Krasznodonban. A férfiakat azonnal kivégezték. És úgy döntöttek, hogy megkínoznak két Komszomol tagot és egy fiú Andreikát.
  Legyen jó kínzás.
  Először egy tizenkét év körüli fiút korbácsoltak meg. Először ostorral, majd dróttal. Aztán fogták és feltették a fogasra. Kicsavarták az úttörő ízületeit, és egy izzó rúddal égetni kezdték csupasz sarkát. Ezután a fiú csupasz mellkasára is felvitték a hőtől lángoló vasat. Jól megkínozták az úttörőt.
  A hóhérnő élvezettel kínozta a jóképű fiút, miközben nagyon bölcsen megjegyezte:
  - A politikus szereti erkölcsileg elfogadni a választók fájdalmát, de igazi szadista lesz, aki nem átvitt értelemben kapta meg a hatalmat!
  Élettársa, Stella mosolyogva erősítette meg, és vörösen izzó fogóval törte el a fiú bordáját:
  - A legkegyetlenebb hóhér, aki fogóval töri az áldozat csontjait, a szadizmusban nem hasonlítható össze a választó agyát nyelvével csavaró politikussal!
  És a lányok nevetésben törtek ki egy nagyon elégedett pillantással...
  A fiú lábujjai piros fogóval törték el a hőséget. Aztán a bordákat összetörték. És ezt nagyon kegyetlenül tették. Harcosok mit mondjanak állatok.
  Ilsa fogát tátva jegyezte meg, hogy fehérebb a hónál:
  - Jobb és emberségesebb hóhérnak lenni és fejszével fejeket vágni, mint egy politikusnak, aki kinyitja a száját és mérges nyálat csorgat az agyára!
  Stella magabiztosan megerősítette ezt, mezítláb taposva a kövön, hideg padlón:
  - A hóhér mérsékelt díjért teszi a kötelességét és a munkáját, a politikus csak a nyelvével, a választópolgárnak tett eladósodott ígéretekkel, és három bőrt letépve, egy törött fillért sem ér!
  A lányok kínozzák a szerencsétlen fiút.
  A szovjet pilóták pedig az égen harcolnak, és megmutatják bátorságukat és hajthatatlan hősiességüket.
  Anastasia witchakov lelőtt egy német repülőgépet, és kiadta:
  - A katonának nem kifizetődő a harcban visszavonulni - hátba lövik, a választónak nincs miért szavaznia a választásokon, vesén ütik!
  Akulina Orlova is levágta a német autót, és csicseregve kacsintott barátaira, pedig nem látják őt az LA-7-es vadászgépben:
  - A politikában egy komplett menazséria: farkasok, disznók, rókák, sakálok, szamarak, néha még oroszlánok is akadnak, de az ember még férfi is, sőt szakállas és egy zacskó ajándékkal!
  Mirabela Magnetic, aki levágta a náci gépezetet, fogát feszegetve kotyogott mosolyogva:
  - A legnagyobb megtévesztő diktátor a trónon, büntetésből még csal is egy kicsit, de jócselekedetében teli cipőt húz!
  A lányok szétverik a nácikat az égen. De sajnos a nácik már megrohamozzák Voronyezst, és úgy tűnik, nem lehet visszatartani őket.
  Natasa Kurszkban harcol, és szellemesen megjegyzi, úgy harcol, mint egy terminátor:
  - Azt hinni, hogy a Biblia Isten igéje, olyan, mintha egy hangyakupacot Kheopsz piramisával egyenlőnek tartanánk, távoli formai hasonlóságnak, és teljesen nem meggyőző tartalomnak, minden hangya fáraónak képzeli magát, csak egy rabszolga iga alatt, és nem trón!
  A lányok nevetésben törtek ki e szavak után. És levették a melltartóikat. Csókokkal kezdte tusolni egymás mellét skarlátvörös mellbimbókkal. Mert olyan szép és csodálatos. Ők igazi harcosok.
  Natasha határozottan mondta:
  A Biblia határozottan mese!
  Augustinus logikusan megjegyezte:
  - Nem szükséges kinyilatkoztatásokat adni Istennek, egy zsidó mesén keresztül! Az én személyes Istenem a Mindenható Rúd! A Legfelsőbb Család dicsőségéért harcolni fogunk!
  És mind a négy lány felkiáltott mezítlábat vetve:
  - Dicsőség a nagy Oroszországnak!
  A kurszki blokád elhúzódása óta a négy lány hidegtől és éhségtől szenvedett, akárcsak a szovjet helyőrség maradványai. Ezért nincs semmi meglepő abban, hogy a lányok parancsot kaptak a körözés elhagyására.
  Tőlük nem más, mint rövidnadrágban, lebarnulva, mezítláb, menjen az áttörésre.
  Magukhoz futnak, és egyetlen lövést adnak le, hiszen a töltényeket meg kell menteni.
  És a nácik szó szerint egy egész tüzet zúdítottak rájuk. De a lányok nem ok nélkül csak vékony bugyiban vannak. A golyók ezért nem veszik el őket. És rohannak, lévén teljesen sebezhetetlenek. És a mezítláb is tökéletesen védi a lányokat a csatában.
  Natasha lőtt, leütötte a fasisztát és üvöltött:
  Sztálin velünk van!
  Zoya is lőtt, mezítláb kidobta az üveg töredékét. Ledobott két Fritzet, és felkiáltott:
  - Sztálin a szívemben él!
  Augustina is lőtt, és aplombával szállított:
  - Oroszország nevében!
  És megmutatta a nyelvét. És kidobta a fasisztát.
  Szvetlana leszögezte, megütötte a nácit, és csicseregte:
  - A kommunizmus nevében!
  Négyen mezítláb, csak vékony lánybugyiban rohantak át a nácik állásain. A harcosoknak szinte nem volt ruhájuk. Csak különböző színű bugyi: fekete, fehér, piros, kék.
  És ez is varázslat, eltereli a golyókat és a töredékeket. Próbáld ki ezeket a lányokat puszta kézzel! Egyszerűen a legmagasabb osztály szépségei!
  És milyen mellek. A mellbimbók olyanok, mint az eper. És nagyon csábító. Általában a lányok olyan szépek, és szinte meztelenek.
  A lövöldözős Nataska bemutatkozott a rabszolgák aukcióján. Ahogy a fátyol fátyol után lekerül róla. Erős, izmos, lányos testet tárnak fel. Ő pedig megállja magát, büszkén kiegyenesíti a vállát, felemeli a fejét, demonstrálva, hogy egyáltalán nem szégyelli. A legmagasabb osztályba tartozó lány. Az erő hajnalán, és nem az öregedés.
  Amikor egy nő mezítláb jár, fiatalabbá válik, és örökké fiatal marad. A lényeg a minimális ruha, és az állandó szex egy férfival. Pontosabban más és lehetőleg fiatal férfiakkal. Fiatalabbá válni.
  Natasha meztelenül képzelte magát a rabszolgapiacon, és izgatottnak érezte magát. Mintha a vásárlók éreznék, és kézzel másznának be a legérzékenyebb helyekre. Milyen csodálatos lehet rabszolgának lenni. De a hárem nem szórakoztató. Nincsenek férfiak, csak eunuchok. És sokat akarok és másokkal.
  Ó, a hárem szegény asszonyai. Milyen szerencsétlen vagy a férfiakkal. Mennyit szenvedhet az absztinencia! De Nataska nem akarta visszatartani a cápa ösztöneit.
  A lány rálőtt a fasisztára, és azt kiabálta:
  - Terminátor vagyok!
  Zoya is lőtt, csicseregve:
  - És én egy szuperosztályú harcos vagyok!
  Ágoston fogott és leütött három fasisztát, és ciripelt:
  - Sztálin velünk volt!
  Svetlana elrontotta. Legyőzött négy fasisztát, és nyikorgott:
  - Sztálin velünk van!
  Natasa lelőtt a Harmadik Birodalom több zsoldosát, mezítláb köveket dobott és nyikorgott:
  - Sztálin mindig közöttünk lesz!
  Zoya elvigyorodott, és kinyújtotta a nyelvét, nyikorogva:
  - Oroszország nagyságáért!
  Ágoston csupasz ujjaival megdobott egy ablaküvegszilánkot, elvágta a fasiszta torkát, és nyikorgott:
  - Az új Szláv Rodunkért!
  És nevetett...
  Szvetlana rálőtt a nácikra, több harcost leállított, és kiadta:
  - A szent Oroszországért!
  Natasha a nácik elé szegezte. Csupasz sarkával adott egy gránátot, amit a nácik indítottak rá. A Fritz és a vyaknula pontos találatát szétszórva:
  - Svarognak!
  Aztán feltárta az arcát, amiben annyi a párduc kecsessége és dühe.
  Zoya elvette, és csupasz lábujjaival megfuttatta egy rozsdás szöget. Egy náci tiszt szemébe fúrta a száját, és azt csicseregte:
  - A Fehér Istenért!
  Augustine fogta, és egy robbanócsomaggal megadta magát a csupasz sarkának. Úgy szórta szét a Fritzeket, mint az üvegszilánkokat, és nyikorgott:
  - Új orosz rendelésre!
  Szvetlana fogta, és csupasz lábujjaival halálosan megdobta, átszúrta a Fritzt és ugatott:
  - Az orosz házhoz!
  A négy lány elkeseredetten, és nagyon agresszívan küzdött. A németek és zsoldosaik visszavonultak. Hátrált a lányok előtt. Hol vannak a nácik a Vörös Hadsereg ellen?
  . 4. FEJEZET
  Nataska ismét csupasz lábujjával dobta a halál ajándékát, és üvöltött:
  - Akkora káosz van a világban, hogy nem lehet hinni az igazságos Istenben, de annyi a gátlástalan politikus, hogy az Ördög létezéséhez nem fér kétség!
  Zoya agresszíven megjegyezte, megfordult, lekaszálta a nácikat, és csupasz lábujjával gyilkost indított - üvöltött:
  - Miért születik nő - az öröm és a férfi jövője érdekében, miért születtek politikusok, hogy az emberek ismerjék a bánatot és megértsék, nincs jövőjük!
  Augustine olyan éles foggal, mint a farkasé, csupasz sarkával robbanózsákot dobott, és így szólt:
  - Egy nő a saját kínjában szül életet, a politikusok a választók kínzásával szülnek halált!
  Svetlana is berobbant az ellenségbe, és sok ellenséget megsemmisített, és azt harsogta:
  - A botnak két vége van, és az a politikus, aki arra kényszeríti magát, hogy válasszon egy végét a bot alól, a kárhozat örökké, ne légy hanyag szavazó!
  Natasha szaltóba ugrott, csupasz sarkával megfordult, és felkiáltott:
  - Mennydörgésként dörög a politikus a pódiumon, de azok a szavazók, akiknek nem dob a feje, csak a saját hülyeségükkel tudnak ütni!
  Zoya kuncogva legyűrte a nácikat:
  - Ha azt akarod, hogy a trónra választják, meztelen király lévén, gyűjts szavazókat anélkül, hogy király lenne a fejedben!
  Augustine szellemesen megjegyezte, kacsintott zafírszemeivel, és csupasz lábujjakkal halálajándékot küldött:
  - Ha egy politikus meztelen király, és nincs király a fejében, a választók "pakolják", és disznóval a keblükben!
  Szvetlana is fordult, náci tömegeket kaszált le, mezítláb pusztítást indított, és csicseregte:
  - Egy politikus a repertoárjában egy énekes, akinek más hangja van, de a filmzenéjét a csalogány-trilla leple alatt való elcseszett szemmel készítették!
  Emlékezzen a Fritz Sztálingrádra. Hogyan verték meg őket ott a lányok. Mezítláb és bikiniben is harcoltak. Ezek a leghatékonyabb ruhák. Senki sem fogja megállítani a lányokat, amikor félmeztelenül vannak. És mezítláb dobálják a pusztító ajándékokat.
  Nataska csupasz ujjaival dobott egy darab kerámiát. Feltörte egy német tábornok koponyáját, és ezt énekelte:
  - Oroszország anya nevében!
  Zoya fogott és puszta ujjaival egy szilánkot dobott, átütötte a fasisztát, és felkiáltott:
  - Igen, a házamra!
  Augustine indult, mezítláb hajtva. Levágott hat nácit, és nyikorgott:
  - Sztálinért!
  Szvetlana is engedett egy új átjárónak, leütötte a Fritzet, és nyikorgott:
  - Egy új világért!
  Most Gerda legénysége haladt előre Vjazma irányába. Tíz kilométerre a városig. De a Vörös Hadsereg ellenállása egyre nő. Az új szovjet IS-6 harckocsik szállnak harcba, erősebb, 105 milliméteres ágyúkkal és vastagabb páncélzattal. Igaz, még kevés ilyen gép van.
  Charlotte, mezítláb megnyomva a joystick gombját, közvetlenül az elágazásnál átszúrta a szovjet harckocsi páncélját. Pontosan eltalálta a Vörös Hadsereg autóját, annak ellenére, hogy az IS-4-hez képest jobb védelmet nyújtott.
  A vörös ördög kuncogott, és megjegyezte:
  - Nálunk van a legerősebb hadsereg!
  Christina mosolyogva jegyezte meg:
  - És erősebbek leszünk mindenkinél!
  És csupasz ujjaival megnyomta a lábát a joystick gombjain. Üsd el a szovjet autót. Nagyon okos lány. Christina emlékezett, hogyan hajtott végre bravúrokat. Hogyan szeretkeztem Irán sahjával. Igen, ez nagyon klassz!
  És a harcos mormolta:
  - A nagyszerű Németországért!
  Magda, ez az aranyhajú szőke, rálőtt a szovjet csapatokra, és így szólt:
  - A szent győzelemért!
  A leány tüzelve gondolta bosszúsan. A németek elszalasztották a lehetőséget az első világháború alatt. És miért hiúsították meg a Párizs elleni támadási tervet és helyeztek át három hadtestet Kelet-Poroszországba? Átmenetileg fel lehetett áldozni a keleti területet, de elfoglalni Párizst, és a legradikálisabb módon megoldani Franciaország problémáját.
  De ez nem történt meg. És általában nem volt érdemes háborút üzenni Oroszországnak. II. Miklós bizonyára nem mert volna háborúzni egy olyan erős ellenséggel, mint Németország. És miért kellett két fronton harcolni? Lehetett, lehetett csapni Oroszországra, figyelmen kívül hagyva Franciaországot és Belgiumot.
  És általában, gondolta Magda, meg kell támadni Oroszországot, amikor a Japánnal vívott háború megbéklyózta. Ebben az esetben II. Miklós Nagy-Britannia és Franciaország támogatása nélkül is kikerülhetett volna. Nyomtatnák az osztrákok, a törökök, az olaszok, meg Németország és Japán.
  Egyszerűen szétvernék Oroszországot. És nem tenne semmit.
  Ehelyett Németország két fronton háborúzott, erősebb hatalmak ellen. Beleértve Japánt, az USA-t és Olaszországot.
  Tehát Wilhelm rosszul számolt. Hitler előrelátóbbnak bizonyult, békét kötött a Szovjetunióval és legyőzte Franciaországot.
  De a németek az első világháború idején egy szikla és egy kemény hely közé kerültek. II. Miklós cár általában vesztes. De birodalma nagy volt, háromszor akkora, mint a németek lakossága. És rendkívül nehéznek bizonyult az oroszoknak ellenállni.
  Több erővel a cári Oroszország képviselte az antant szárazföldi haderejének csaknem felét. És ő volt a sorsa, hogy nyerjen. Ha nem lett volna a Szentpéterváron lezajlott katonai puccs, nem valószínű, hogy Németország fennmaradhatott volna. De szörnyű dolog történt az oroszokkal - a monarchia összeomlott. Isten felkentje elment. És nagyon rossz lett!
  A németek számára azonban a megkönnyebbülést Németország továbbra is elvesztette.
  Az Egyesült Államok belépett a háborúba, és nagyon erősnek bizonyult. És ami a legfontosabb a tankok. Szó szerint szétverték a németeket acéltömegükkel.
  Kínos vereség. És bármit is mondjunk, talán a megadás volt a legjobb kiút. Németország minden szövetségesét elvesztette, tankok szorították. Nem volt igazi esély a győzelemre.
  Igen, és a bolsevik Oroszország jól nyithat egy második frontot keleten.
  A kapituláció döntése mindenesetre nehéz volt, de kényszerű volt.
  Magdának eszébe jutott, hogy megkorbácsolták, mert ellopott egy darab kenyeret az ebédlőben. A lány ezután beismerő vallomást tett, és valamivel kevesebb korbácsot kapott. És képes volt csendben elviselni a büntetést. Nem sírt és nem nyögött. Bár amikor a csupasz háton ütnek, az fáj.
  Gerda lőtt, átlyukasztotta a szovjet tankot, és felmordult:
  - Legyőzhetetlennek születtem!
  Charlotte egyetértett ezzel:
  - Senki sem állíthat meg minket!
  Christina felpattant és felkiáltott:
  - Soha a világon!
  Magda fülsüketítően nyikorgott:
  - És a következő világban is!
  A négy harcos elhagyta a bekerítést. Bolyongott egy kicsit a mocsarak között, és vidáman énekelt;
  A hold bíborvörös lett,
  Ahol a hullámok a szikláknak csapódtak.
  "Menjünk, szépség, lovagolj,
  Már régóta várok rád."
  
  "Szívesen megyek veled,
  Szeretem a tenger hullámait.
  Engedd szabadjára a vitorlát
  Én magam fogom a kormányt."
  
  "Te uralod a nyílt tengert,
  Ahol nem bírjuk a vihart.
  Ilyen őrült időben
  Nem bízhatsz a hullámokban."
  
  "Lehetetlen? Miért, kedvesem?
  És a múltban, múltbeli sors,
  Emlékszel, áruló áruló,
  Hogyan bíztam benned?"
  
  A hold bíborvörös lett,
  Ahol a hullámok a szikláknak csapódtak.
  "Menjünk, szépség, lovagolj,
  Már régóta várok rád."
  A lányok énekelték és tapsolták magukat. Augustine a szája sarkába vigyorogva jegyezte meg:
  - Igen, nagyon sokat adtunk a náciknak. A küzdelem dicsőséges volt, és sokak számára az utolsó!
  Natasha felkacagott.
  - Pont olyan vagy, mint Maugi!
  Augustine elvigyorodott, és beleegyezett:
  Maugli nagyszerű volt!
  Zoya fogcsikorgatva jegyezte meg:
  - Ki kell találnunk a módját, hogy legyőzzük a Wehrmacht felsőbb erőit!
  Svetlana azt javasolta:
  - Valami szupererős gáz!
  Ágoston énekelte, mezítláb csapkodva a tócsákba:
  Gázok, gázok, gázok, gázok! Egyszerre végezünk az összes ellenséggel!
  Natasha azt javasolta:
  Énekeljünk mást!
  A lányok pedig egyöntetűen énekeltek;
  A hold bíborvörös lett,
  Ahol a hullámok a szikláknak csapódtak.
  "Menjünk, szépség, lovagolj,
  Már régóta várok rád."
  
  "Szívesen megyek veled,
  Szeretem a tenger hullámait.
  Engedd szabadjára a vitorlát
  Én magam fogom a kormányt."
  
  "Te uralod a nyílt tengert,
  Ahol nem bírjuk a vihart.
  Ilyen őrült időben
  Nem bízhatsz a hullámokban."
  
  "Lehetetlen? Miért, kedvesem?
  És a múltban a múlt sorsa,
  Emlékszel, áruló áruló,
  Hogyan bíztam benned?"
  
  A hold bíborvörös lett,
  Ahol a hullámok a szikláknak csapódtak.
  "Menjünk, szépség, lovagolj,
  Már régóta várok rád."
  A lányok befejezték a dalt, és bukfenceztek. Hiszen derűs fejű tömegük van. Három szőke és egy vörös hajú. Klassz lányok.
  Augustine futás közben eszébe jutott, hogyan biliárdozott. Pénzt biztosan nem. És mivel akkoriban nem volt semmije, a lány szopást adott, öt rubel ellenében. És megnyerte az első játékot. Sőt, mezítláb is játszottam, ami sokat segített. Aztán még egy játékot játszott a híres tolvajjal.
  És ismét nyert. Aztán egy újabb meccs a tét megduplázásával. A lány nagyon okos volt. És a bűnügyi tekintély is részeg volt. Végül fegyvert vett elő és lőni kezdett. Augustine elvette a nyert pénzt, és csupasz sarkát villogtatva eltűnt. Igen, ezek a férfiak olyan idegesek. Talán tényleg nem játszani velük, hanem szeretkezéssel pénzt keresni?
  Ágoston jól élhetett volna Moszkvában, de a lány a gyarmat után nagyon vágyott a frontra. Harcolni akart. Ezen kívül vonzódtak a hőstettekhez. Hősnőnek lenni olyan klassz!
  Kártyázni is tudnia kell pénzért. Augustine-t valahogy megcsalták a szélhámosok, és nyalniuk kellett. Nos, el tudod képzelni, hogy ez méz, és te magad szeretnéd, ha nem lenne olyan undorító. De a limberen dolgozni, szóval ez általában öröm egy temperamentumos vörös hajú ördögnek. Bármelyik férfival elérte az orgazmust. Így Moszkvában könnyen és kellemesen keresett pénzt magának.
  Kár, de a háború megtette a maga igazítását. Augustine még a felderítésben is használta bájait. És sorban elcsábította az összes férfit. És szerette ugratni őket. Főleg a fiatalabbak. Az ördögnek tetszett. A sok díj ellenére azonban a lányok továbbra is a kapitányok közé kerültek, és csak Natasha lett őrnagy.
  A nácik Szmolenszk eleste után beborították Vjazmát. A város makacsul kitartott. Északon a náciknak sikerült elfoglalniuk Novgorodot, és közeledtek Leningrádhoz. A helyzetet súlyosbította Svédország háborúba lépése. Ez az ország területszerzéseket is akart Oroszországtól. És emlékeztek az előző háborúkra, különösen a Tizenkettedik Károlyra. Az ókor jelentős eseményei is. A svéd hadosztályok pedig megjelentek a fronton, és északról Petrazavodszkba és Leningrádba költöztek. Prut finn-svéd és német csapatok külföldiekkel. És ne hagyd abba, úgy tűnik nekik.
  Gyönyörű svéd lányok repülnek repülőn. Gringeta és Gertrude, két G, párban küzdenek. Nagyon bátor lányok. És gyönyörű. Magukhoz repülnek a németektől vásárolt ME-462-es sugárhajtású vadászgépeken. Ahogy az egy bikiniben és mezítláb viselő lányoknál lenni szokott.
  A német gép nagyon erős fegyver. Hét légfegyvere van. Egy 37 mm-es és hat 30 mm-es. A szovjet MIG-15 vadászgépek rohannak ellene. Valamivel gyengébb fegyverek: 37 mm-es légpuska és két 23 mm-es légpuska. Vagyis az erők nagyon egyenlőtlenek.
  Gringeta légágyúkat lő. Eltalál egy szovjet vadászgépet és nyikorog:
  - Ez a mi műrepülőnk!
  Gertrude is leüti az autóját az első nekifutásra, és nyikorog:
  - Tizenkettedik Károlynak!
  Valóban, a szőke ördög rendkívül bosszantó, hogy Svédország elvesztette a háborút Oroszországgal szemben. Rettegett Iván alatt a svédek elfoglalhatták Narvát és több orosz várost a tengerparton. De aztán Oroszország, Fedot első vezetése alatt, visszafoglalta a livóniai háborúban elvesztett földjeit. Igaz, ezt elősegítette, hogy Lengyelország Oroszország oldalán harcolt.
  De aztán a svédek Shuisky uralkodása alatt meghódították az orosz városokat. Akkor vegyük Novgorodot. Az ostromlott Pszkov. De sikertelenül.
  Aztán kitört a háború Oroszország és Lengyelország között. A svédek ravaszul elfoglalták a balti államok és Rigának nagy részét. Ezt megelőzően Európában hódították meg a földeket.
  Svédország világhatalommá vált. Elérte a maximumot.
  De Oroszországban Nagy Péter hatalomra került, és nagy birodalmat kezdett felépíteni. Svédországot Lengyelország, Szászország, Dánia és természetesen Oroszország ellenezte. Az erők egyenlőtlenek.
  De Tizenkettedik Károly tizenhat évesen menet közben le tudta győzni Dániát, majd Narva közelében megtámadta Oroszország fölényes erőit, és figyelemre méltó győzelmet aratott.
  De Nagy Pétert nem törte meg a kudarc. Új erőket gyűjtött és támadásba lendült, kihasználva azt a tényt, hogy 12. Károly háborúban áll Lengyelországgal.
  De a svédek meghódították Lengyelországot. És az orosz csapatok közeledése sem segített. Nagy Péter még a békére is készen állt, visszaadta a svédeknek az oroszok által meghódított városokat és Narvát.
  De Tizenkettedik Károly elhatározta. Nagy Péternek azonban sikerült megfordítania a háború menetét. Megjátszotta a maga szerepét, hogy Lengyelország és Ukrajna népe nem támogatta Tizenkettedik Károlyt. Poltava közelében a svédek végső vereséget szenvedtek. Hogy történt? Az oroszok úgy tudták megviselni a svédeket, hogy megerősítették magukat a redoutok mögött. Aztán mindent egy halálos ellentámadás döntött el.
  Negatív szerepet játszott XII. Károly csata előtti sebe is.
  Narva után Oroszország teljesen magához ragadta a kezdeményezést. És még a tengeren is le tudta győzni a svédeket. Ami nagyon-nagyon bosszantó.
  Tizenkettedik Károly a norvég erőd ostroma alatt halt meg. A háború pedig hamarosan a svédek tényleges vereségével ért véget. Igaz, Nagy Péter az európai országok nyomására beleegyezett abba, hogy területszerzéseit vásárlásként formalizálja. Svédország rengeteg területet veszített, beleértve Európát is. És már az első Sándor alatt Finnországot is meghódították az oroszok.
  Természetesen Svédország megsértődött, és bosszút akar állni. A helyzet eszkalálódott, különösen a nácik parlamenti választásokon aratott győzelme után. A háború pedig most a svédekért folyik történelmi párhuzamokkal.
  Gertrud megtámadja a szovjet gépezetet, és ezt énekli:
  - Ott lakott a negyedik Anton...
  Gringeta levágja a Yak-15 vadászgépet, és felüvölt:
  Dicsőséges király volt...
  Gertrud leütött egy oroszt és ezt énekelte:
  - Pokolian szerette a bort...
  Gringeta megpróbál beszállni a szovjet autóba, és üvölt:
  - Micsoda repedés történt néha!
  Gertrud ezt énekelte:
  - Tili bom! Tili bom!
  És a lány kidugta rózsaszín nyelvét.
  A lányok vidámnak bizonyultak... Nagy elragadtatással küzdöttek. Úgy harcoltak, mint a sasok. És soha nem hátráltak meg.
  Gringeta mezítláb rohant a havon. És olyan vagány lány volt. És eszébe jutott a tettei. Hogy mezítláb és bikiniben vadásztak jegesmedvére. Ami nagyon szórakoztató volt.
  Félmeztelen lányok íjjal lövöldöztek egy vadállatra. Ütöttek és üvöltésre késztették a fenevadat.
  Aztán elszaladtak, lányos sarkukat kivillantva vörösen a hidegtől. Gyönyörűek voltak a lányok. Majdnem meztelenül, de nagyon bátor. És rettenthetetlenül vadászták magukat.
  Aztán amikor a sebesült medve meghalt, a lányok megsütötték a húsát és lakomát rendeztek. Nagyon jó volt. A lányok úsztak a lyukban, és meghintették egymást hóval. Aztán nedvesen futottak át a hóbuckákon. Minden olyan nagyszerű és klassz.
  Gertrude és Gringeta most szovjet pilótákra vadászott. Emlékeztek a fő szabályra: szinte meztelenül és mezítláb kell harcolni, és akkor nem lövik le a lányt. Olyan erőt ad a harcosoknak, amikor szinte ruha nélkül vannak. Ezért nem hódította meg senki a középkorban az egész világot?
  Mert alábecsülték a csupasz, női lábak erejét. A mezítlábas lányok pedig nagyon menők és erősek! Ha egy lánynak nincs cipője, a csupasz talpa megkapja a föld energiáját.
  Ez a harcosok kolosszális ereje.
  Gertrude lelőtt egy szovjet repülőgépet, és a Twitteren ezt írta:
  - A mezítlábas lányok menőbbek!
  Gringeta is oroszul dübörgött, és nyikorgott:
  A lányoknak nem kell cipő!
  És nézte az égő orosz vadászgépet, amint lezuhan.
  Arra gondoltam, milyen nagyszerű mezítláb futni, hófúvásokon és sivatagon át. A lány lábának talpa nagyon rugalmas és tartós lesz, ugyanakkor nem reped. Szóval ne aggódj a problémák miatt. Oroszországban a tél általában kemény, és jó lesz futni a hóban. Ő a legmagasabb járat lánya.
  És milyen kecses és egyedülállóan szép mezítlábas, lányos láb a hóbuckán? És az ujjak, és a láb, és mindez együtt? Milyen csodálatos, amikor vésett lábak lépnek egy fehér felületre, és maguk is lebarnulnak. És a lányoknak szőke hajuk van, olyan menő szőkék.
  És szeretik, ha a férfiak csupasz sarkukon csókolják őket.
  Gringeta lelőtt egy másik szovjet autót, és a Twitteren üzent:
  - Dicsőség a hazának, dicsőség!
  Gertrude lelőtt egy orosz vadászgépet, és kiadta:
  - Nagy Károly velünk van!
  A lányok egyszerűen csodálatosak, és olyan egyedi szépségük van. Ezekkel a lányokkal tényleg meg lehet őrülni. És a testük olyan izmos és kellemes.
  Gringeta nagyon szerette, ha férfiak simogatják. Olyan kellemes volt neki. A bőre pedig sima, rugalmas, mintha csiszolt volna. Itt van a lány.
  És szeretem a masszázst.
  Most lelőtt egy orosz gépet, és üvöltött:
  - Olyan vagyok, mint egy medve!
  És megmutatta a nyelvét!
  Gertrude ismét lőtt, és csiripelt:
  Tigrisek vagyunk!
  És a lányok kórusban halott hurkokat csináltak. Általában olyan menő harcosok. Tele vannak szenvedéllyel és az akarat diadalával. És a bőr olyan cserzett, mint a bronz.
  A harcosoknak sikerült megküzdeniük Afrikában és a gyalogságban. Ami nagyon jó a szőkéknek. És olyan szépek és sápadtak lettek.
  Gertrud ezt énekelte:
  - Természetes szőke! Izmos hát!
  Gringeta megerősítette:
  - Minden szavazást megnyerek!
  A szovjet harcosok Vjazmáért harcolnak, amelyet a nácik szinte minden oldalról körülvettek. És hősiesen harcolni.
  Nataska azonban mezítláb gránátot dobott, és nyikorgott:
  - A győzelmet nem szabad elkerülni!
  Zoya is fordult. Mezítláb lőtt gránátot. Lelőtték a nácikat és nyikorogtak:
  - Nem lehet két halál!
  Átadott a sorra és Augustine. A vörös hajú ördög mezítláb megdobta a gránátot, és csicseregte:
  - A következő évszázad a miénk lesz!
  Svetlana is lőtt egy sorozatot. Lerakott egy csomó Fritz-et, és gurgulázott:
  - Új korszakkal születünk!
  És megmutatta a nyelvét!
  A lányok nagyon impozánsak. Nagyon szépek és lebarnultak, három szőke és egy vörös hajú, száraz, megkönnyebbült izomzattal.
  Milyen jó lányok...
  Natasha gondolta lövöldözés közben, mivel a Biblia nem Isten szava, akkor az oroszoknak más, tökéletesebb vallásra van szükségük. Növekedni lélekben és igazságban!
  És mi lehet jobb, mint a Legfelsőbb Családba vetett hit!
  És a harcos csiripelt:
  - Akár hiszed, akár nem, az üdvösség ajtaja nyitva lesz!
  A lányok természetesen minden fegyverből és halálos tarackból lőnek a nácikra. És ha eltalálják, akkor senkinek nem fog úgy tűnni.
  Harcosok, akik tudnak ugrani, énekelni és ugrálni...
  Aztán a fejükön járni...
  Natasha megfordult, és nevetve és szellemesen megjegyezte:
  - Az embernek egy szíve és két keze van, de a politikus négyért evez mancsával és teljesen szívtelen!
  Zoya az ellenségekre lövöldözött és vad erővel kiütötte őket, és agresszív nevetéssel megjegyezte:
  - Csak egy haza van, egy szív, és csak egy győzelem, de van háromszáz olyan politikus-apja, aki csak árvává teheti a választót!
  Ágoston nagy szenvedéllyel jegyezte meg, vad dühében megmarta az ellenséget, és mezítláb gránátot dobott:
  - Akárhány nullát adsz hozzá, valós számot nem kapsz, kivéve, ha nulla intelligenciával rendelkezők választanak politikust!
  Szvetlana kuncogva jegyezte meg, kiirtva a nácikat, és csupasz sarkával feldobva egy robbanócsomagot:
  - A számtanban a nullák hozzáadása nem ad eredményt, a politikában a szavazók nulla intelligenciája növeli az értékelést!
  A lányok valóban nagyon romboló lendületet adnak hozzá.
  És a Fritz nem tud átjutni ilyen szépségeken... Alenka is harcol a zászlóaljával.
  A lány csupasz, cizellált lábbal gránátot dob, és azt mondja:
  - Egyetlen zseni sem tudja bebizonyítani, hogy Isten nem létezik, de hogy egy politikusnak nincs lelkiismereti fogalma, az még egy baba számára is nyilvánvaló!
  Anyuta lövöldözést lőtt egy gépfegyverből, és halálajándékot is dobott halálos erővel, hümmögve:
  - Az a politikus, aki a disznódisznók évében született, születési dátumtól függetlenül, aki a tigris évében született, az ogre, és az évszámnak semmi köze hozzá!
  Alla agresszíven megjegyezte, csupasz lábujjai segítségével gránátot dobva:
  - A politikában a paloták disznóólokká válnak, az oroszlánok pedig leszállnak a birkák szintjére, és csak a rókából lesz ember!
  Maria, folytatva az ellenfelek kolosszális harci erejével aprítását, fogát kitárva üvöltött:
  - Bármely palota politikusa disznóólba forgat, és minden igazságot kifordít, és bármilyen báránybőrben kannibálfarkas marad!
  Olympias, aki jól célzott tüzet lőtt az ellenségre, kaszálva a sorokat, logikusan megjegyezte:
  - A politikában nincsenek rokonok, pedig a választók egy politikusnak nyúltestvérek, és maga az Ördög a saját apja!
  Alyonka lövöldözést lőtt a nácikra, lekaszálta őket, és csupasz lábujjaival halálos erejű gránátot dobott, búgva:
  - Egy politikus sokszor szeret szakállal ígérgetni, de a választók számára már kecske!
  Anyuta, aki nagy pontossággal lő az ellenfelekre, és puszta ujjaival gránátokat dobált, megjegyezte:
  - A politikus egyszerre egy szakállas sétáló vicc és egy igazi kecske, de ugyanakkor még nagyobb disznó is, ami a választókból kivág, zsíros darabokat kitép!
  Alla agresszíven, vad kacagással, pokoli döbbenettel és üvöltéssel kacsintva válaszolt:
  - A politika nagyon piszkos biznisz, a politikusok mossák a ragacsos kezüket, csak sűrű választói vérrel!
  Maria is megfordult, és lekaszált egy tömeget Fritzről és felbérelt katonáiról, és csicseregte:
  - A pénznek ugyan nincs szaga, de a megvesztegetőtől undorító a szag, és különösen rosszul esik, amikor sok pénzért cserébe nagy disznót rak rá!
  Olimpiada meglehetősen agresszíven jegyezte meg zafír és smaragd szemeit kacsintva:
  - A politikus egy kecske, egyrészt azért, mert az ígéretei szakállasak, és ezért szereti a készpénzzöldséget, másrészt azért, mert folyamatosan szarválja a választókat!
  A lányok ilyen ütőereje mellett a náciknak még a legújabb tankokkal is nehéz legyőzni. De mégis előremásznak és kitartanak.
  Lövéskor a legújabb gázvetőket használják, és valami mást, ami erősebb és harciasabb.
  És akkor általában elkezdenek ülni egy fehér lovon. Itt van a Shturmlev a csatában. És ez egy nagyon komoly fegyver. A "Sturmmaus" pedig még veszélyesebb és komolyabb. Olyan vad és pokoli fegyver. És ha veri, akkor nem lesz kegyelem tőle. Ez egy kolosszális pusztító erő.
  A Sturmmaust vezető lányok szinte meztelenek, csak bugyiban. És egyben nagyon fürge és fürge. Akik szinte bármire képesek.
  És amint eltalálják a szovjet csapatokat, a Vörös Hadsereg nem lesz elég.
  
  EMMANUEL HARCOK SZTALINGRADBAN
  Így hát Emmanuelle ismét hozzáfogott, és megnyalta az elfek lüktető jade rudait. És miközben ezt csinálta, egy másik történet alakult ki.
  1944-ben április 20-án meggyilkolták Hitlert. Speer, a Führer és Rommel főparancsnok a Harmadik Birodalom kancellárja lett.
  A szövetségesek pedig fegyverszünetet hirdettek, és tárgyalásokat kezdtek az új kormánnyal. Ennek előfeltétele a zsidók népirtásának beszüntetése és a Harmadik Birodalom faji törvényeinek eltörlése volt.
  Rommel ehhez formálisan is beleegyezett, de nem engedte el a zsidókat, hanem a táborokból a bányákba és katonai gyárakba szállította őket. A Harmadik Birodalom bombázása megszűnt, és a fegyverek felszabadítása meredeken emelkedett. A régóta várt Panther-2 erősebb fegyverekkel és jobb védelemmel is megjelent a tömeggyártásban. A 900 lóerős motor kompenzálta a tank megnövekedett tömegét, a 88 milliméteres ágyú pedig messziről találta el a szovjet járműveket.
  Rommel az FAA rakéták helyett az XE-162-t, egy olcsó és hatékony sugárhajtású vadászgépet rendelt. Ez lehetővé tette a nácik számára, hogy légi fölényre tegyenek szert.
  A TA-152 is nagyon jó univerzális repülőgépnek bizonyult, amelyet vadászrepülőként, támadórepülőként és frontbombázóként is használtak. És az ME-262 jó autó, bár nehéz gyártani és vészhelyzet van. A németek tehát komolyan vették a hadsereg modernizálását.
  Ráadásul Rommel helyesen sejtette, hogy a Vörös Hadsereg fogja a fő csapást Fehéroroszországra mérni. A hírszerzési adatok azt mutatták, hogy az erősítések túl egyértelműen a déli szárnyon és titokban a központban kerültek átadásra.
  Rommel nehéz választás előtt állt: Fehéroroszországot, ahol sok mocsár és partizán volt, még nagy létszámú csapatok mellett is szinte lehetetlen volt megtartani.
  Aztán Rommel úgy döntött, hogy maga támadja meg Ukrajnát. Ez erős döntés volt, és ami a legfontosabb, váratlan volt a szovjet parancsnokság számára. A náciknak sok tankja van, és az áttörésben lévő "Tigris" elég erős, mint a "Tigris" -2 és a "Panther" -2, amelyek azonban csak most kezdtek megérkezni a frontra.
  Rommel, miután feltárta a nyugati frontot, minden erejét délen gyűjtötte össze. És támadásba lendült.
  A németek június 15-én este támadásba lendültek, és meglepték a Vörös Hadsereget! És sikerült áttörniük a védelmet. És bizakodva haladtak előre, és bevették várost városra.
  Az ütéseket Ukrajna nyugati részéről és Moldovából szállították. Konvergáló irányok. És eddig minden Rommel diktálása szerint ment.
  A németek már a keleti fronton is előnyben voltak a harckocsik terén. Az új IS-2 és T-34-85 még csak most kezdték megérkezni, és a régebbi járművek gyártása visszaesett. Míg a "Panthers" és a "Tigers" megjelenése magas szintet ért el. Ráadásul a dobozszerű "Tigrist" meglehetősen egyszerű volt összeszerelni, és nagyon hatékony tank volt.
  A németeknek sikerült egy hatalmas bográcsot alkotniuk, amely több apró ütés hatására szétesett. Délen pedig katasztrófa történt. Sztálin lemondta a sztrájkot a központban, és elrendelte a helyreállítást, áthelyezve az erőket délre.
  Ez a döntés némileg megkésett. A katasztrófát pedig nem lehetett elkerülni. A szovjet csapatoknak csak egy része tudott kiszabadulni a kazánokból. A kár nagyon jelentős volt.
  Sztálin kiakadt és dühöngött. Előrelépést követelt... De Rommel nagyon ügyesen viselkedett. Az új Führer egyik erős lépése az SS-hadosztályok feloszlatása és a Wehrmacht rendes egységei tiszti létszámának az ő költségükre történő növelése volt. És ez lehetővé tette a hadsereg minőségének jelentős emelését.
  Egy másik fontos lépés a nők katonai szolgálatra való toborzása volt. És különösen a repülésben és a tankban, valamint a mesterlövész egységekben. Ez a döntés a harcok lefolyására is pozitív hatással volt. És elkezdődtek az első sikerek.
  Különösen kitüntetett volt Gerda csoportja a Párducon.
  A fehér hajú harcos nagyon klassz és vicces volt. Készen áll a harcra egy dühödt őrülettel.
  Itt Gerda csupasz lábujjait használva lőtt az ellenségre, és csicseregte:
  - A törvény nem az ördögnek van írva!
  A héja pontosan ledöntötte a harmincnégyes tornyát. Valójában ez egy hurrikán megközelítés volt az üzlethez.
  Charlotte is lőtt, mellkasának skarlátvörös mellbimbóját a ravaszhoz nyomta, és nyikorgott:
  - Hatalmas ördögök vagyunk!
  Christina is célba vette a fegyvert. A lányok csupasz lábujjaikat használták a lövöldözéshez. Szerencsére a Párduc percenként tizenöt lövést lőtt. És úgy tudja leütni a szovjet fegyvereket és tankokat, mint a gabonát a nunchuckokkal.
  Itt egy másik orosz autó ég.
  Christina felkiáltott:
  - Egy rohadt démon vagyok, aki vért ont!
  Magda is csupasz sarokkal lőtt, ami nagyon jól sikerült, és boldogan búgta:
  - Ördögharcos vagyok!
  Igen, ezek a lányok tényleg valami szörnyűek.
  Mint az új harcosok, Albina és Alvina. TA-152-es repülőgépeket választottak maguknak, és egyszerre vadásztak légi és földi célpontokra.
  Lelkesen és agresszíven tették.
  Albina lelőtt egy szovjet gépet, és üvöltözni kezdett:
  - És én egy szörnyű agresszió vagyok!
  Ezt követően csupasz lábujjak segítségével átszúrta a Szovjetunió hadseregének tankját is.
  Alvina is elütött egy orosz autót az égen, és a fogát vigyorogva csicseregte:
  - Az ördögi legénységünk!
  És nagyon magabiztosan a TA-152-ből áttörte egy szovjet tank tetejét.
  A lányok tényleg a csatatéren vannak, ez valami...
  A nácik több mint száz szovjet hadosztályt győztek le, és magukhoz ragadták a kezdeményezést.
  Elkezdtek Kijev felé haladni, és jelentős előnyre tettek szert. Sztálin viszont kiakadt és üvöltött, ellentmondó parancsokat adott. Míg a beleegyezés és
  Nem volt.
  Rommel magabiztosan járt el, és kazánokat készített. Sikerült manővereznie és győznie, megkerülve a szovjet pozíciókat. És éjszaka sztrájkolni, és különféle trükköket használni.
  Ismét a németek kezében volt a kezdeményezés. És most már átkeltek a Dnyeperen, és már ott győzelmet arattak győzelemre.
  Csak az ősz és az öntözőeső állította meg valamelyest a nácikat. De Ukrajna nagy részét visszafoglalták. A náciknak még Harkovot is sikerült elfoglalniuk. A Vörös Hadsereg és Kijev elhagyta.
  Rommel is középen próbált ütni. De itt a szovjet csapatok már felkészültek a védekezésre, és kitartásról tettek tanúbizonyságot. És már a szovjet lányok megmutatták az osztályukat.
  Elizave és legénysége az IS-2-n harcolt.
  A lányok bikiniben és mezítláb is voltak. És nagy hevességgel küzdöttek.
  Erzsébet kilőtte csupasz lábujjait, és nyikorgott:
  - Én egy nagy tigris vagyok!
  Ekaterina is annyira elcsavarodott, hogy a lövedék ívet írt le, átszúrta a Párducot és felkiált:
  - Szó sincs gyáva!
  Elena is robbantott az ellenségre, áttörte a harci nemzedék harckocsiját és csipogta:
  - Nincs kapitalizmus!
  Az agresszív Euphrosinia is lőtt, és kiadta:
  Igen a szocializmusra!
  A női pilóták is a levegőben harcoltak.
  Anastasia Vedmakova felszállt a gépre, és a Twitteren üzent:
  - Az élet a világon nem paradicsom!
  És rákacsintott a társaira.
  Akulina Orlova ismét csupasz lábujjakkal ledöntött egy német autót, és kotyogott:
  - A kommunizmus fogja uralni a bolygót!
  Mirabela Magnetic csupasz sarkával leütötte Messerschmidet, és kotyogott:
  - Nagy győzelemért!
  És kacsintott a partnereire, még ha nem is látták.
  Akulina Orlova megjegyezte:
  - A sugárhajtású szörnyek nem jelentenek akadályt számunkra...
  Késő ősszel és télen a németek úgy döntöttek, hogy védekezésre állnak. És a Vörös Hadsereg már előrenyomult. Sztálin úgy döntött, hogy a központban támad. Rommel azonban Hitlerrel ellentétben a második és a harmadik kanyarvonalat erősebbé tette, mint az első, ami csökkentette a tüzérségi előkészítés hatását.
  A németek le tudták verni a szovjet offenzívát a központban. Az E-10 és E-25 önjáró lövegek először vettek részt a januári csatákban. Kicsiek voltak, alacsony sziluettűek, a motor elhelyezkedésével, a sebességváltóval és magán a motoron lévő sebességváltóval együtt. És nagyon produktív.
  Az E-10 egy nagyon praktikus és könnyen gyártható önjáró fegyver, mindössze 1,4 méter magas. Az E-25 pedig csak 1,5 méter, és csak egy kicsit nehezebb egy Panther fegyverrel és hétszáz lóerős motorral. Ennek az autónak jó védelme volt: 120 mm-es homlok, 82 mm-es oldalak a lejtők alatt. És az első harci használata nagy hatékonyságot és mobilitást mutatott.
  Margaret és Helga az E-25-ön harcoltak, és nagyon híresen eltalálták az ellenséget. Az ellenség veresége árvízben követte a vereséget.
  Margaret rálőtt a szovjet gépre. Megütötte, és azt mondta:
  - Minden egyszerűen szuper lesz!
  Helga is kilőtt egy lövedéket csupasz lábujjai segítségével, és csicseregte:
  Talán hiper...
  A harcos magabiztosan ütött át az IS-2 harckocsin, és füttyentett az orrlyukain keresztül.
  A szovjet csapatok téli offenzíváját visszaverték. De aztán újra háború és csata. A németek márciusban kezdtek előrenyomulni.
  Csapataik csapása Kurszk irányába esett. Az E-100-asok is részt vettek a csatákban. Ez az autó minden szögből nagyon jól védett, ugyanakkor a nagy tömeg ellenére viszonylag mozgékony. És az áttörés megmutatta hatékonyságát.
  Ugyanakkor a németek éjszaka, éjjellátó eszközökkel haladtak előre. A Fritzek képesek voltak áttörni a Vörös Hadsereg védelmét, és elfoglalták Orelt, Kurszkot, Belgorodot. Elég sok sikert értünk el. Április közepén közeledtünk Voronyezhez.
  Rommel magabiztosnak érezte magát. Úgy tűnt, még egy kicsi, és teljes győzelem lesz. De a szövetségesek ultimátumot adtak: azt mondják, fejezzék be a háborút. És ugyanezt állítja Sztálin is.
  1945. május 10-én fegyverszünetet hirdettek. Aztán elkezdődtek a tárgyalások. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia felajánlotta közvetítését. Egy hónappal később megkötötték a békét. Németország megkapta Ukrajnát a Krím félsziget nélkül, Fehéroroszországot, a balti államokat, Moldovát és a Doni feketeföld egy részét cserébe Kurszkért, Orelért és Belgorodért. Finnország visszaállította a korábbi határokat, de visszaadta a Petrazavodsk régiót. Igaz, a Szovjetunió pénzbeli ellentételezéséért cserébe. Norvégia is kapott egy kis területet Murmanszk közelében, amely szövetségre lépett a Harmadik Birodalommal.
  Létrehozták az Európai Uniót - amely magában foglalta a németek és a műholdak által megszállt összes országot, valamint a volt Szovjetunió köztársaságait. Rommel és Speer mérsékelt politikát folytattak, és hivatalosan hirdették minden nemzet és faj egyenlőségét. Megjelent az Euroreich.
  De a demokrácia korlátozott volt. Ennek ellenére megjelentek a nácikon kívüli pártok, és létrejött a választott elnöki tisztség. Rommel lett az Európai Unió első elnöke. Négy cikluson át, öt évig kormányzott, mígnem 1966-ban lemondott, hogy helyet adjon a fiatalabbaknak. Majd elfogadták az Európai Unió elnökének két ciklusára vonatkozó módosítást.
  Sztálin 1953 márciusában halt meg. A hatalmi harc után Hruscsov követte. Volt a huszadik kongresszus. Sztálint pedig még jobban feldühítette a saját népe. Aztán azonban egy kicsit másképp mentek a dolgok. A Szovjetunió elvesztette a második világháborút, és szerepe a világban kisebb volt. Ilyen körülmények között nem is álmodoztak a kommunizmus felépítéséről. Nyikita Hruscsovot nem buktatták meg, hanem 1971-ben bekövetkezett haláláig uralkodott. És őt nem Brezsnyev, hanem Shelepin követte. A németek repültek először az űrbe, és a Holdra is. Aztán 1980-ban az Európai Unió a Marsra repült. Az Euroreich egyesítette Európa összes országát és a Szovjetunió egy részét, és ellenőrizte a birtokokat Afrikában és Ázsiában. Ez egy nagyon erős állapotnak bizonyult. És ő, miután megelőzte az USA-t, a világ hegemónja lett. Kína és Japán soha nem emelkedett. Utóbbit elfoglalták az amerikaiak, és gerillaháború volt. Kínában folytatódott a polgárháború és a vadkapitalizmus.
  A világ eurocentrikusabbá vált. És a gyarmati rendszer nem omlott össze. Így Emmanuelle 1984-ben kötött ki. Rómában zajlanak az olimpiai játékok.
  Emmanuelle lány a nagyvárosba megy. Minden nagyon tiszta és rendezett.
  Emmanuel énekli:
  - Római harcos vagyok a vadak térdén!
  Nero ellenségei Le fogom söpörni a föld színéről!
  Olga Rybachenko, ez a lány megjelent Emmanuelle mellett, mint ördög a tubákdobozból, és felkiáltott:
  - Mit gondolsz, mi ez az egész? Rohadt kettő!
  Emmanuel felsikkantott:
  - Mi más?
  Olga mosolyogva válaszolt:
  - És akkor... Miből gondolja, hogy a szövetségesek kibékítik Sztálint és Rommelt? Ennek éppen az ellenkezője! Valójában a következő sokkal valóságosabb!
  A németek 1945. május közepén folytatták az offenzívát. Sztálingrád lett a fő irány. A fő csaták a Don mentén és tovább a Volgáig bontakoztak ki.
  A nácik július elején közeledtek Sztálingrádhoz, és grandiózus csata kezdődött.
  A Nataska Kaktusova százados parancsnoksága alatt álló női mesterlövész zászlóalj a Volodarszkij utcai romokban foglalt el védekező állást. Gépfegyveres és puskás lányok, gránátkötegekkel megkötve bújtak meg a romok mögött.
  Natasha maga foltos tunikában, meztelen testén, rövid nadrágban és mezítláb. Gyönyörű és gömbölyű lány, erős csípővel, vékony derékkal, féldoboz alatt rövid frizurával. Az arc nagyon kifejező, férfias állú, kék szemei tágra nyíltak. Világosbarna haja portól őszült, magas mellkas, kemény megjelenés. Natasha kapitány több mint két éve harcol, és fiatalsága ellenére sokat látott. A lány lábát vágások és zúzódások borítják. Egy lány mozgékonyabb mezítláb mozogni, mint durva és ügyetlen csizmával.
  A csupasz talp érzi a talaj legkisebb rezdülését, figyelmeztet a bánya közelségére, maga az anyaföld pedig kitartást ad hozzá. Egyrészt megkeményedett a lány lába, és nem féltek a forró fémtől, a romok éles törmelékétől, másrészt azonban nem veszítették el érzékenységüket és rugalmasságukat, a mozgás zúgásán keresztül figyelmeztettek. tankok.
  Édes Nataska egy gránátot tart a kezében, amelyhez egy robbanócsomag van kötve. El kell mászni a félelmetes német "Lion" tankhoz, géppuskákkal öntözni az utcákat.
  Mirabela mellé mászik. Szintén mezítláb, így a zászlóalj összes lányáról kiderült, hogy csizmás, a parancsnokukat utánozva. Poros talpa kiélesedik, ahogy négykézláb kúszik. Mirabela sárga haja kócos és hosszú... Kicsit göndör. Maga a lány karcsú, vékony, kis termetű. Akár egy lánnyal is összetéveszthető, keskeny vállával és nagynak tűnő fejével.
  De Mirabela már sok mindent átélt. Sikerült meglátogatnia a fasiszta fogságot, miután túlélte a kegyetlen kínzásokat, és a bányákat is, ahonnan valami érthetetlen csoda folytán sikerült megszöknie. De gyerekes, gyengéd arcára nézve soha nem mondhatod, hogy gumibottal verték a sarkán, áram ment át a testén.
  Mirabela lő ... A Harmadik Birodalom katonája, jelen esetben egy arab, holtan esik el, orrában homok és törmelék emelkedik.
  Nataska egy csomó gránátot csúsztat egy szemétkupac alá. Most egy kilencventonnás "Oroszlán" kúszik ide, és felrobbantja. A lány kék szemei zafírként csillognak az arcán, a napégéstől és a portól borongósan.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól védett tartály most helyzetet vált. Az "Oroszlán" 100 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik, és még szögben is. Harmincnégyen nem tudnak áttörni rajta, csak nehézkeveseknek van esélyük. De a hernyók a cél. A lényeg az, hogy megfosztjuk az autót a mobilitástól ...
  Szvetlana lövöldözést lő egy géppuskából... Egy katona, senki sem tudja, milyen nemzetiségű, leesik. A németek, miután erkölcsileg is meghódították a keleti félteke nagy részét, ápolják az árja vért, és gyarmati csapatokat vetnek harcba: arabokat, afrikaiakat, indiánokat, különféle ázsiaiakat és európaiakat. Nőtt a lengyelek száma is - akik bölcsőtől fogva hozzászoktak ahhoz, hogy gyűlöljék a bolsevik Oroszországot. Itt harcolnak az ukrán nacionalisták, a doni kozákok, a csecsenek és az egész kaukázusi kaganátus. Rommel egy egész nemzetközit emelt ki.
  Sok ellenség...
  Svetlana ügyesen kerüli a géppuska tüzet. A golyó szinte széthasadt, portól megfeketedett, kerek, kislányos sarok. A gyönyörű kapitány még csiklandozni is érzett, hogy milyen közel repült el egy nagy kaliberű ajándék. A lány keresztet vetett, és azt suttogta:
  Még egy golyó sem állít meg minket!
  Mirabela visszalő... Egy másik lány Angelica - nagyon vörös hajú, átlag feletti magasságú, és a csekély adagok ellenére izmos. Szintén nagyon csinos lány, fényűző csípővel, felhúzott derékkal, nem nőiesen széles vállakkal és magas mellekkel.
  Angelica csak a rövidnadrágjában harcol, a tunika szilánkokra szakad, porrá omlik, új egyenruhákat pedig nem szállítanak át a Volgán. Isten ments, hogy a kimerült szovjet csapatoknak több lőszert és egy csepp élelmet is átadjanak.
  Angelica tehát szinte meztelen, a lába karcos, főleg a térde. Egy repeszdarab a jobb láb talpát érte, és fáj, nehéz járni.
  Vörös hajú, poros, szinte meztelen Angelica kicsavarja csinos, de ugyanakkor kemény arcát. A lány lövöldözve azt mondja:
  - Az Úr, Moszkva és Sztálin felettünk áll!
  És levágja a támadó nácikat, magának alig van ideje visszagurulni.
  A romok és a szűk utcák megnehezítik a félelmetes német tankok megfordulását. Itt csaknem kétszáz tonnás "egér" van, és egyáltalán nem tudnak átmenni ...
  Ahogy Szvetlana várta, "Lev" vezetett egy kicsit, és elásta magát egy szemétkupacban. Robbanás történt. A hernyó szétrepedt, pár sérült görgő elrepült.
  A sebesült tank megállt, és egy lövedék kirepült a csövéből...
  Valahol dübörgött a távolban, otthagyva a romokat. A szőke Svetlana, mint egy kígyó sziszegte:
  - Ez az én számításom! Fiókot nyitott...
  A kapitánylány ismét kénytelen odébb kúszni. A németek és műholdaik nem tudják kihasználni technikai fölényüket a romokban. A makacs Hitler hibájából a Harmadik Birodalom hordái helyzeti harcokba keveredtek egy meglehetősen nagy és jól megerősített városban.
  Mirabela gránátot dob. Kényszeríteni őket, hogy bukfencet hajtsanak végre a leütött németeken vagy arabokon, megforduljanak. Az egyik náci fegyveres letépi a kezét, és rajta lóg egy iránytűs angol óra.
  Mirabela mosolyogva mondja:
  - Amit az iránytű mutat - a pokolba vezető utat!
  És egy gyönyörű lány leráz egy darab tapadó kerámiát poros sarkáról.
  Angelica is leporol, feszes, telt melleivel. A mellbimbók szinte feketék a szennyeződéstől és viszketnek. És próbálj meg mosni. Megint ásni kell, amikor a német géppisztolyok firkálnak. És plastunski módon kúszni.
  A lányok zászlóalja megtartja pozícióit, bár van ágyúzás. És nehéz kagylókat tépnek, és bombák hullanak az égből... De semmi sem töri meg a szovjet hősnők bátorságát.
  Itt Szvetlana látja, hogyan kúszik a Párduc. Nos, ez a tank már nem olyan ijesztő.
  Beleütheted az oldalába. A lány tüsszentett, kiköpte a port, ami elegáns szájába mászott. Egy gránátot vett a kezébe, amelyet robbanócsomaggal nehezítettek. Észrevétlenül kell lopakodni. De sok a füst a környéken.
  Angelica kúszni kezdett, csupasz lábujjával és könyökével a lefolyón pihent. Olyan volt, mint egy macska, aki egeret üldöz. A lány emlékezett a háborúra a negyvenegyedik év szörnyű nyaráról, amikor a Wehrmacht alattomosan megszállta a Szovjetunió kiterjedését. A lány sem félt, majdnem a lány? Eleinte igen, de aztán megszokja. És máris közönséges zajként érzékeli az állandó kagylókitöréseket.
  És most nagyon közel robbant. A lány a hasára csapott. A töredékek vadméhnyájként rohannak felülről. Angelica megrepedt ajkakkal suttogja:
  - Az igazság nevében, Uram!
  A lány felgyorsítja a kúszását, és egy gránátot dob, amelyhez robbanócsomagot csatoltak. A jelen ívben repül. Robbanás hallatszik, a Párduc vékonyabb oldalpáncélja adja magát. A német tank égni kezd, a harci felszerelés felrobban.
  Svetlana mosolyogva suttogja:
  Köszönöm Uram Jézus! csak benned hiszek! Egyedül hozzád imádkozom!
  Megtöri a párducot. Leszakadt, egy hosszú törzs romokba temetve. Az oldalpáncélról leválasztott elülső páncél egy gombóchoz hasonlít.
  Szvetlana, akinek a portól és leégéstől barna arcán búzavirág csillog, ezt mondja:
  - Minél több tölgye van az ellenségnek, annál erősebb a védelmünk!
  Angelica nagyon szexi, fekete bugyiban, meztelen, poros, erős testalkatú. A lány nagyon okos. Csupasz lábujjával képes üvegszilánkokat dobálni.
  Most egy éles tárgyat dobott kecses, porral borított lábával. És egy fasiszta torkán ragadt. A gyönyörű Angelica azt suttogta:
  - És én szexszimbólum vagyok, és a halál szimbóluma!
  A lány, ami után ismét kúszott, lövöldözött. Led tűz és Svetlana.
  A szépség-kapitány, Natasha, miután levágta a fasisztát, csicseregte:
  -Az élet egy lánc, és a benne lévő apróságok a láncszemek...
  Mirabela lőtt, felvágta a Fritz fejét, és hozzátette:
  - Nem lehet nem jelentőséget tulajdonítani a linknek!
  Svetlana, aki ismét pontosan lőtt, károgott:
  - De nem mehetsz ciklusokban apróságokon...
  Mirabela pontosan lőtt, és hozzátette:
  Ellenkező esetben a lánc beborít!
  Emmanuel és Olga Rybachenko is bátran küzd itt.
  Mindkét lány nagyon harcias. És csupasz lábujjakkal dobálják a gránátokat.
  Emmanuel kuncogva megjegyzi:
  - És itt sem gyenge a csata!
  Olga Rybachenko fogát tátva egyetértett:
  - Nem gyenge! De egyre rosszabb!
  Emmanuelle kacsintott zafír szemeivel.
  - Minden egyszerűen szuper lesz! Térjünk rá a koronavírusra!
  És a harcos nevetni fog. És puszta ujjakkal kést dobva oldalba szúrja a Párducot.
  Az izmos, lebarnult vádlitól villódzó Olimpia csupasz, gyönyörű lábával sztepptáncot vert. A lány ezt énekelte:
  - Szent orosz arcok villognak az ikontól ... Isten ments, hogy legalább ezer Fritzet áztasson! És ha valaki többet zümmög, mint a fasiszták, akkor senki, hidd el, nem fog elítélni ezért!
  Aztán újratöltötte a páncéltörő puskát, és újra lőtt. A német transzporter ismét füstöt fújt ki.
  A lányzászlóalj jelentős károkat okozott a Fritzben. De veszteségeket is szenvedett. Itt egy lány kettészakadt, és az arca a por ellenére is sápadt lett.
  Sztálingrád nagy részét már elfoglalták a nácik, de ami a városból megmaradt, az nem akar megadni és megadni magát.
  Svetlana eközben megpróbál áttörni a "Tigrist". Egy erős német autó, oldalba kapott egy gránátot, de nem adta fel magát. Megfordul, hogy ágyút lőjön. A lánynak bele kell fúrnia a földbe és a törmelékbe, hogy ne törje össze a jelen által kibocsátott robbanáshullám.
  Svetlana halkan suttogja:
  - Anya, apa, sajnálom!
  Mirabela gránátot dobott a Tigrisre, ami a homlokán robbant. A lány felszisszent:
  - Arról, hogy a télen tavasszal a fénytanítás... Kivétel nélkül ismétlem, hogy Rommel egy pestis barom!
  Angelica, megtörve a nácik pillantását, és törve rájuk öntötte a vizet, megfeszült:
  - A koporsóban most láttam a Führert! És egyenesen a szemébe rúgta szegényt!
  A vörös hajú lány valójában puszta ujjaival egy gránátot dobott a tankra. Eltalálta a hordót... Robbanás következett, és a "Tigris" szája megrongálódott.
  A gyáva német elvette és meghátrált.
  Svetlana felhorkant az orrlyukain keresztül:
  - A miénk, a tied nem enged!
  Mirabela golyóval levágott egy hitleri zsoldost, és ezt énekelte:
  - És a gazember nem tréfál! Kezek-lábak, csavarja az orosz köteleket! A szívbe mélyíti a fogát... Fenékig issza a hazát!
  Svetlana kuncogva ugatott:
  - A Führer vadul kiabál, tépi magát!
  Mirabela lőtt, és hozzátette:
  - Hát a halál puffan, vigyorog!
  Megjelent egy még veszélyesebb "Shtumrtiger". Egész épületeket és bunkereket rombol le. Ráadásul nem közelíti meg a szovjet csapatok állásait. Az autót német géppuskások őrzik fedél alatt.
  Svetlana úgy látja, hogy a Fritz pozícióihoz közel kerülni irreális. De az égen Focke-Wulfs. Az egyik ilyen gép közelebb repül a szovjet állásokhoz. A lányok tüzet nyitnak rá.
  Angelica gránátot dob, és dühösen azt mondja:
  - Mély halálban - nincs megbocsátás!
  Ezt követően a lány ad egy fordulatot a géppuskától. Gyorsan visszagurul. Gyorsan felhajt egy viszonylag új német "Panther" -2 tank, kis toronnyal és alacsonyabb sziluettel.
  Több lány gránátot dob a német autóra. Miután megkapta az ajándékokat, lefagy, és nem tud megfordulni.
  Angelica füttyentett, sziszegve:
  - Ez egy új támadás! Tépjük a száját!
  A Panther-2 vicsorgott és elsütötte erősebb fegyverét.
  A tűzoszlop megosztotta a levegőt, és azonnal felmelegítette és elektrolizálta a légkört.
  Angelica felkacagott, a kagylók elrepültek a félmeztelen lány mellett. A szégyentelen vörös hajú megrázta a csípőjét, és így szólt:
  - És Newton legyőzte az ellenségeket, ledobta a trónról az igát! Fritz elrendelte Newton törvényét!
  Sztálingrádot teljesen elnyelte a tűzvész, amikor lángnyelvek nyalogatták az eget, és lila, narancssárga és skarlátvörös szikrákat pattogtak! És minden szikra olyan, mint egy pokoli kastélyból kiszabaduló szellem.
  Szvetlana, aki leütött egy német vadászgépet, kék szemeit villantotta, és énekelte:
  - Mit nyafogsz rossz öregasszony? Hidd el, csak egy pszichiátriai kórház sír érted!
  Mirabela énekelve énekelte a nácikat:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre és fejbe ütni a Fritzt! Szerezzen borogatást a Führernek, és küldjön golyókat egy géppuskából!
  A lány vadul felkacagott, és a hasáról a hátára borult. Csináltam egy biciklit lábakkal. Egy gránát repült fel. A repülő Focke-Wulf, miután repeszeket kapott a hasa alá, fürgén emelkedett. Látható, hogy éles szilánkok megsebesítették. A fasiszta lény kigyulladt, és elkezdett elveszíteni törött szárnyaik darabjait.
  Svetlana, látva, hogy Fokke hogyan veszít a magasságból, felmordult:
  - Ez egy szemafor! Egy fejsze lóg a fedélzeten!
  A német gép felrobbant, törmeléket szórva az égbolt minden távoli sarkába. És hova lett a fasiszta ász. Megtettem az utolsó kanyart. A hóhér hullott hamuba, nem a pilóta!
  Mirabela tüsszentett, port szórva így szólt:
  - Lenni vagy nem lenni? Ez nem kérdés!
  Angelica ismét egy üvegdarabot dobott a lábával, olyannyira, hogy a szemébe ütközve, a tarkóján keresztül kijött Fritzre:
  - Én egy tank armada vagyok! És kezelni kell!
  A németek és műholdaik megpróbáltak előretörni, és gránátokat dobtak maguk elé. Az ilyen taktikák a lányokkal szemben nem működtek. Itt Emmanuelle katapultot vetett be, és hogyan találta el az ellenséget válaszul.
  Az író lány felkiált:
  - Rommel száját tépte a Mikulás!
  A nácik tömegébe behatoló katapult lövedéke szétszóródott, és egyben a levegőben is felborult. Fritz elesett, és a faltörmelékre tört.
  A "Tiger" -2 tank elvesztette egyensúlyát, és nekiütközött az "Oroszlánnak". Ó, Leva, hol van a félelmetes neved?
  Svetlana mosolyogva válaszolt:
  - Nos, ügyes Emmanuel!
  Az írónő agresszíven ugatott:
  - Emmanuelle mindig készen áll!
  A lány válaszul megrázta mezítláb.
  A kapitánylány ismét szögelni kezdett. És Olympias csiklandozta Emmanuelle keskeny lábát, milyen nehéz most! Nem csoda, hogy a lány nem fél átfutni a tűzvészeken.
  Mirabela egy énekben azt mondta:
  - A fiatalság jó - az öregség rossz!
  Angelica, ez a vidám vörös hajú, egyetértett:
  Nincs rosszabb az öregségnél! Ez valóban a lehető legundorítóbb állapot!
  A lány pedig puccssal ugrott. Egy pillanatra undorító nagymamákat képzelt el. Nem, ne hasonlítsd össze, egy öregasszonyt egy lánnyal. És micsoda szépség, karcsú testben.
  Angelica fogta és énekelte:
  - Áramlás évről évre, évek egy lakókocsiban,
  Egy öregasszony hennát dörzsöl mozsárban...
  És mi van a karcsú alakommal,
  Nem értem, hogy ment a fiatalság!
  Szvetlana felvillantotta a szemét, ágyéki ütéssel leütötte a németet, és megjegyezte:
  - Nem! Mégis, a háborúban van egy varázslat - örökké fiatalnak maradni! Mindig részeg!
  Olympias új töltetet helyezett a katapultba. Ez olyan, mint egy jó habarcs. A lány felszisszent:
  - Ne passzolj, hanem passzolj!
  Emmanuelle megrázta karcsú, de fürge lábát, és ugatott:
  - Fritz arc!
  Egy gránát pedig egy robbanócsomaggal együtt javában repült a nácik állásaiba.
  Igen, Sztálingrádot nem adták nekik. Június vége óta harmadik hónapja tart a roham, de a város nem tudott mindent bevinni. A front más szektoraiban a nácik értek el sikereket, de ezen nem.
  Svetlana elsütötte a pisztolyát, és felmordult:
  - Minden lehetetlen, történetesen lehetséges... Nem kell nagyon bonyolulttá tenni az univerzumot!
  És nekiütközött egy motorkerékpár benzintankjának. A gép felrobbant, és tüzes forgószelek világították meg a füstös tájat. A németet pedig széttépte egy tüzes mancs.
  A lány kapitány felkiáltott:
  - Szeretek gonoszt ölni! És ez a legnagyobb jó!
  Mirabela kitörve megverte a németeket, és felszisszent:
  - Játsszunk disznót!
  Angelica tüzet nyitott, pontosabban. Néhány fekete maradt a lándzsával borított törmeléken:
  - Öld meg az ellenséget! - suttogta a lány.
  Mirabela játékosan énekelte:
  - Rommelt rúzssal, Mainsteint hajlakkkal festve a hercegnő fogságába hurcollak, a hűséges kutya megrágja!
  Svetlana tüzelt, sziszegve:
  - Gyere este, Adolf, akaszd fel magad... Ne hülyéskedj már! Gyerünk este, repülj, mint a sólyom - hogy keményen megverd a nácikat!
  Mirabela dühösen mondta, és leütötte a sisakot a rohamosztagos fejéről:
  - Tudunk! És mi is fogunk!
  A "Lenin" zászlóalj lányai megállították az idegen csapatok előrenyomulását. Fritz előrelépett, szó szerint holttesteket dobott az űrbe. A "Lev" tank sem segített, amellyel reményeket fűztek. Íme a gép egy 150 mm-es pisztollyal ellátott módosítása.
  Angelica leüt egy követ, amely a meztelen mellbimbójára tapadt. A lánynak olyan szép és telt mellei vannak. A lány egy gránátot dob a lábával. A láb erősebb, mint a kar, és a dobás tovább megy.
  "Oroszlán" kapott egy rést a hernyóban, és megállt. Lövés az erős szájából. Dübörgés és összeomlás.
  Angelica köpködve azt mondja:
  - Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól!
  És a lány újra lő. És rendkívül jól csinálja. A toronyból kihajló fasiszta visszaesik.
  Egy vörös hajú, majdnem meztelen lány azt mondja:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megtörnie az oroszokat! Aki mer, az csatában támad, az ellenséget hevesen megverjük!
  Angelica pedig görgeti a prés izmait, amit nagyon kidomborított.
  Ó, milyen szépek a lányok! Nem akarom, hogy egyikük meghaljon.
  Stalenida futott... Nagyon szép lány, bolyhos, fehér hajjal. Valahogy sikerül bekennie őket valamilyen bájitallal, hogy ne piszkosuljanak.
  A lány nagyon szép, Vénusz figurájú, csak tónusosabb és domborúbb. Ruhák rajta, csak melltartó és bugyi. Minden mást már szétszedtek. De milyen kecsesek a lábak! Ez nem lány, hanem a tökéletesség pecsétje, a szépség koronája.
  Különleges módon mozog, akár egy mókus. A mezítláb és a villogás, és a sarok meglepően tiszta marad. Stalenida lő, és a fasiszta fekélyt kap a mellkasában.
  A lány azt mondja:
  - A szülőföld iránti hűség a legmagasabb szó!
  Angelica nevetve jegyezte meg:
  - Vedd le a melltartód és maradj olyan, mint én rövidnadrágban!
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Ez nem helyénvaló!
  Angelica megrázta a csípőjét, találóan lőtt, és énekelte:
  - Valami Komszomol tag szokatlan lett! Mezítláb járni így nagyon illetlenség!
  Steelenida kuncogott, és megjegyezte:
  - Miért hozz örömet a Fritznek, nézd a szépségünket!
  Angelica határozottan válaszolt:
  - A szépségünk halálos!
  Az acéllány kuncogott, és rálőtt a TA-200-ra. A náci autó kigyulladt. És a gyönyörű szőke felkiált:
  - Halál a gonoszra!
  Angelica felkacagott.
  - És az élet szép!
  Steelenida, látva, hogy a német zuhan, felmordult:
  - Ez a legmagasabb érték! Ne gondold, hogy a nácik nyertek!
  Angelica énekli:
  - Várjuk a győzelmet! Győzelem vár... Akik arra vágynak, hogy áttörjék a bilincseket! Győzelemre várva! Győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a nácikat!
  Egy gyönyörű lány, és meztelen melle remeg. Jó csupasz felsővel a melegben, amit a tűz fokoz.
  Svetlana most sokkal elszántabbnak tűnt. Géppisztollyal lőtt a Fritzre, és ugatott:
  - Kasztrállak!
  És valóban, a nácik halálos ajándékokat és koporsókat kaptak! És a lány mutatott nekik egy figurát, építsünk csupasz lábujjakat. És fütyült, mint egy csalogány-rabló. És az alsó végtagok ujjain keresztül.
  A kapitánylány nagyon okos. És csillogó. És egyáltalán nem kegyetlen. Néha ő is sajnálja az ellenség katonáit, akiknek gyermekeik lehetnek, akik sírni fognak halott apjukért.
  Svetlana azonban elűzi magától az ilyen gondolatokat, ezért sírni akarsz tőlük. De nem az oroszok jöttek a németekhez rabolni és gyilkolni. Nem, ezek a németek, és egy egész agresszív külföldi csapat tört be a világ minden tájáról az orosz területekre.
  Szvetlana keresztet vetett és rálőtt a Fritzre, aki csendben próbált közel kerülni az orosz Fritz pozícióihoz... Szeme és agya, amelyet egy golyó kiütött, kiszivárgott.
  A kapitány leány mosolyogva mondta szellemesen:
  - Egyenesen szemtől szembe, fejtől fejig!
  Svetlana pontosan lőtt, és egy oldalkocsival elütött egy motorkerékpárt. Az autó szakadni kezdett, a géppuska pedig elrepült, többször felborult. Aztán a pofa belesüppedt a törmelékbe.
  A lány csupasz, poros talpát a törmelékhez dörzsölte. És megint célzott. Vidám, fiatal arca inkább vigyorgott. A lány ezt énekelte:
  - Nem, mondtuk a fasisztáknak, népünk nem fogja eltűrni, hogy az orosz illatos kenyeret gázlónak nevezzék!
  Mirabela nagyon pontos lövést lőtt, amiből a Focke-Wulf fellángolt, és csicseregve:
  Egy gazember számára természetesen egyértelmű a választás,
  Dollárért kész elárulni Oroszországot ...
  De az orosz férfi olyan szép
  Hogy kész életét adni a Szülőföldért!
  A lány bukfencezett, megmutatta a náciknak a fügét, tekert, és a golyók nem értek a szépséghez.
  Angelica megjelent, ez a szépség, szinte meztelenül, sárosan, mint az ördög, két lábbal egyből gránátot dobott. És ellenőrizte:
  - Amim van, az... Fritz éles oldalon!
  Olympias javította Angelicát:
  - Élesen, oldalt, és nem az éles oldalon!
  A lány kuncogva rázta a görögdinnye mellét, és egy robbanócsomagos gránát segítségével gránátot indított. A "Tigrist" a száján találták el, és ez a görbe műalkotás elkerülte.
  Ezek után a náci lény meghátrált. Kúszni kezdett, mint a tűzbe kapott teknős.
  Szvetlana vidáman kacsintva énekelte:
  - És a "Tigris" hátrál, a németek pedig bujkálnak!
  A Leányzászlóalj támadások, légicsapások és nehézfegyverek alatt manőverezett. Itt csaptak be a sugárhajtású bombázók, törött, vörösen izzó meredek emelkedtek az égbe. És a kövek égtek. Szerencsére egyik lány sem halt meg, de férfiak mentek a másvilágra - akik nem nagyon sajnálják! És a lelkek repülnek - egyesek a mennybe, mások a pokolba! Ahol már vasvillás ördögök várják azokat, akik nem hittek Jézusban.
  Angelica a legszexisebb a dühös harcosok közül: nos, a nácik a "Sturmtiger"-ből valóban rálőhetnek a szovjet csapatok állásaira és megölhetik a vörös harcosokat?
  A lány pedig mezítláb megragadt egy gránátot, és bukfencező zuhatagban tekergett. És egyre gyorsabban pörög. Aztán minden erejével beledobta a halál ajándékát a Vihartigris széles pofájába. A szépség meztelen, lebarnult lábai megvillantak, és a gránát a széles szájkosárba repült. És az erős gép először megfulladt, majd rohant. A "Sturmtiger" oldalain álló két "királyi tigrist" feldobtak és szétszóródtak különböző irányokba. Leszakadtak róluk a görgők, és lezuhantak, úgy repültek, mint a királynő törött nyaklánca.
  A robbanáshullám megdobta Angelicát, és a lány fejjel lefelé repült. És megfordították, megingatták és megdobták. De a szépség ennek ellenére földet ért, éles törmeléket és zúzott köveket vájtak csupasz talpába. A lánynak fájdalmai voltak, és még a bőrkeményedéses lábfején keresztül is kilyukadt a hegye.
  De Angelica erőt kapott ahhoz, hogy felálljon és kiabáljon:
  - Ti fasiszták a hamuban lesztek!
  Svetlanát és más lányokat egy robbanásszerű hullám feldobta, sőt kissé össze is törte. De a gyönyörű harcosok közül senki sem halt meg. A lányok hurrikánnal és jól irányzott tűzzel találkoztak. A kiugrott nácik és a Szovjetuniót ostromló agresszív rovarok elnyomása.
  Mirabela nagy lelkesedéssel énekelte:
  - És amikor az Úr trombitája visz minket a csatába, barátok leszünk a komszomollal! És Jehova akaratából a mennyei névsorolvasáson leszek!
  Angelica, lerázva véres talpáról a port, így énekelte:
  - Lenin, buli, Komszomol! Őrültek házába küldjük a Führert!
  A lányok fülsiketítően nevetni kezdtek, Emmanuelle pedig riadtan és bosszúsan mondta:
  - És a katapultom, nem olyan pontos - mint Angelica csupasz és erős lábai!
  Olympias, aki a kar izmaival játszott, azt mondta:
  - Rendben van! Még mindig gondolkodsz. Valami menőbbet!
  
  NE BOMBÁZD BRITANNIA
  Hitler nem bombázta az angol városokat, és sikerült megnyernie a légi csatát Angliáért. Ezenkívül Speer már a negyvenedik év májusában megkapta a birodalom fegyverzeti és lőszerügyi miniszteri posztját. Ennek eredményeként a repülőgépek gyártása gyorsan növekedni kezdett.
  1940. november 4-én pedig váratlan, de merész partraszállás következett Nagy-Britanniában. Ami meglepte a part menti védelmet. A németek pedig úgy tudták elfoglalni a hídfőket, hogy nagyszámú brit katonát ejtettek fogságba. És akkor azonnal fejlessze a sikert.
  Nagy győzelmet arattak, és Anglia a negyvenedik évben visszaesett. A háború egy ideig folytatódott. Churchill Kanadába menekült, és ott próbált ellenállást szervezni. A németek pedig Anglia számos gyarmatát elfoglalták csapatokkal. Aztán Japán megtámadta az Egyesült Államokat. A Harmadik Birodalomnak pedig fel kellett használnia magát.
  Amerikát nem könnyű megszerezni - az óceán választja el. Ám a németek hídfőállást hoztak létre Latin-Amerikában, és onnan kezdték meg erőiket előremozdítani. És elkezdték szorosabbra húzni a gyűrűt az Egyesült Államok körül.
  A negyvenharmadik évben a náciknak a sorozatban volt a Párduc, a Tigris és az Oroszlán tank. Az utolsó autó nem volt a valós történelemben, de most a náciknak sokkal több erőforrása volt. A kilencven tonnás "Oroszlán" és a "Shermanok" ellen túlzottan erős ágyú azonban nem igazolta magát túlságosan. Mint a Maus tank. Ha a tesztek során ez a gép kielégítő eredményeket mutatott, akkor a valós történelemben elkezdett tönkremenni.
  Valamivel jobb volt az, amit szeptember negyvenharmadikától kaptak a Párduc-2 sorozatban. Elég nehéz, ötvenhárom tonnával, de a kilencszáz lóerős motorral jól mozgott. És 88 milliméteres ágyúja a 71 EL-ben négy kilométerről átütötte Shermaneket.
  Gerda most kapta meg az egyik első Panther-2 módosítást, és Kanadában harcolt az amerikaiakkal.
  1843 októbere volt. Az őszi hűvösség ellenére a lányok mezítláb és egy bikiniben voltak.
  "Panther" -2 messziről tudott ütni, és jó volt a homlokvédelem. És az oldala jobban védett, mint egy egyszerű Párducé; nem vehetsz magadhoz egy páncélost vagy egy kis kaliberű fegyvert.
  De ahhoz, hogy nagy távolságról üthess, fenomenális pontosságra van szükség.
  Gerda pedig valószínűleg csupasz lábujjakkal lő, hogy eltalálja. A lövedék egy ívet ír le, és négy kilométerről fúrja át az amerikai Grant tankot.
  Lány ordít:
  - Csak ördögök vagyunk!
  Charlotte csupasz lábujjai segítségével lőtt is, agresszíven megjegyezve:
  - A politikus disznó tiszta öltönyben, és róka a szent ártatlanság álarcában!
  Kristina egyesével lőtt, amit nagyon találóan és elégedetten meg is tett, pontosan áttörte a Shermant és búgta:
  - A politikus szeret hangosan ugatni és fülsiketítően ígérgetni, de amikor be kell tartania az ígéretet, nem fog mást hallani, csak kifogásokat!
  Magda is eltalálta az ellenséget egy nagyon halálos lövedékkel, átszúrta a harckocsi torony homlokát, és csicseregte:
  - Jobb megverni egy tétlenséget ígérő politikust, mint a hüvelykujját verni, ha elveszíti állását!
  És a lányból kitört a nevetés... És ismét kilőtt a fegyverből. Így könnyen az Egyesült Államok nem tudja legyőzni a Harmadik Birodalmat.
  De a Fritzben emberi anyag van, és a technika erősebb. Például az ME-309 félelmetes, ami ellen nincs vétel, és amiből nincs menekvés. Ennek a gépnek nagyon erős fegyverzete van: három 30 milliméteres repülőgépágyú, és tizennégy milliméteres géppuska, amelyek szintén halálos alkatrészek. Akár hét tüzes pont - klassz!
  Az ME-309 egy szörnyeteg, főleg ha lányok üzemeltetik. Jelen esetben két szépség: Albina és Alvina. Mindkét szőke mezítláb és csak bikiniben.
  És hogyan veszik majd fel az amerikaiakat. Csak a töredékek repülnek különböző irányokba.
  Albina csupasz lábujjával megnyomta a ravaszt, majd kilőtt és lelőtt egy amerikai gépet, miközben hümmögött:
  - A politikus olcsó prosti, aki túl sokáig boldogul, és nem csak nemi fertőzést hoz a húsba, hanem a bizonytalanság bacilusát is kiváltja a lélekben!
  Itt Alvina is csupasz sarkával nyomja a pedált, nagyon találóan kalapál és ciripel a tüdeje tetején:
  - Az olcsó prostituáltak a legdrágábbak - főleg, ha politikaiak!
  Igen, ezek a lányok tisztában vannak az értékükkel, és alaposan kiütik az ellenfél szellemi és anyagi összetevőit.
  Fokozatosan a németek legyőzik Amerikát. Itt már van egy új MP-44-es gépkarabélyuk, ami alaposan tönkreteszi az amerikaiakat. Ez a géppuska felülmúlhatatlan. És ez döntő előnyhöz juttatja a Wehrmachtot.
  A lányok pedig a gyalogságban harcolnak: Margaret és Helga. Különleges formát is használnak: mezítláb és bikiniben küzdenek. És nagyon hatásos.
  Margaret sorozatban lőtt az amerikaiakra, és meztelen lábujjaival hatalmas, halálos erőt indított el. És a fogát kitárva csicseregte:
  - A politikus akkora prosti, hogy mennyei élvezetet ígér ingyen, de csak malacot tesz az ágyba!
  Helga megjegyezte, miközben nagy pontossággal és pontossággal lőtt az ellenségre:
  - Egy politikus csak számtanban tud elvenni-osztani, diktátorrá válása után a kormányzási feltételeket is visszaállíthatja!
  És a lány fogta, és mezítláb nagy, pusztító halálajándékot dobott.
  Margaret, miközben elsütötte géppuskáját, megjegyezte:
  - Nem számít, mikor állítja vissza a diktátor az uralkodási feltételeket, az még rosszabb, ha pálca nélkül minden eredményt nullára redukálnak!
  És a lány csupasz lábujjakkal is megsemmisülési ajándékot fog dobni.
  Helga, aki lekaszálta az amerikaiakat az offenzívában, és rögtön útközben kiütötte őket a sorokból, kijelentette:
  - Amikor a diktatúra vívmányai nullák, a kormányzási feltételek nullázódnak!
  A lányok pedig felfogják és nevetnek, gyöngyként csillognak a fogai.
  Toronto és Quebec még a tél előtt elesett... Télen pedig már az Egyesült Államokban is kibontakoztak a harcok. Az erők egyenlőtlenek voltak... Bár az amerikaiaknak a kommunikáció hossza és az erőteljes gazdaság miatt nagy előnyük volt a felszerelés mennyiségében. De minőségileg gyengébbek voltak.
  A negyvennegyedik év tavaszán a sugárhajtású járművek tömegesen vettek részt a légi csatákban: ME-262 és XE-162, amelyeknek nem volt egyenrangú ellenfele.
  A tankokban megjelent a legújabb "Lion" -2, amelyben a németek a tanképítés során először egy blokkban és keresztben helyezték el a sebességváltót és a motort, a sebességváltót pedig magára a motorra, és előre - váltották a torony vissza. A Lion-2-ről kiderült, hogy alacsonyabb a sziluettje, ráadásul a futómű könnyebb lett, a torony pedig keskenyebb lett egy 88 mm-es kaliberű fegyverrel - a 105 még mindig felesleges az amerikai tankok számára. Az "Oroszlán" -2 mobilnak és jól védettnek bizonyult. A csatatéren azonnal magához ragadta a kezdeményezést, mint a világ legjobb tankja.
  A Finnországgal vívott háború után a Szovjetunió még nem harcolt senkivel. A harckocsigyártás fejlesztése nem ment a legtermékenyebb módon. Megjelentek a KV szörnyek, hatalmas mérlegekkel és több fegyverrel. Csak a T-34 nevezhető sikeres harckocsinak. Bár nem elég erős.
  Ezenkívül megjelent a kerekes lánctalpas tankok fejlesztése a Szovjetunióban. A Serie A már autópálya. És még sok más autó.
  A németek viszont megtanultak harcolni és rengeteg harci tapasztalatot szereztek. A nyár végére az Egyesült Államok területének több mint felét már elfoglalták a nácik. Szeptemberben megkezdődött a támadás New York és Washington ellen.
  Gerda már harcolt a Lev-2-ben. Ez a jármű hatvan tonnát nyomott, de a lejtőkön vastagabb, 100 mm-es oldalpáncélzattal és 88 mm-es löveggel, 100 EL csőhosszúsággal. És az elülső páncél a nagy lejtők alatt is valamivel vastagabb volt. A test 150 mm és 45 fokos, a homlok pedig 200 mm és szintén ferde.
  Az amerikai fegyverek nem vették el egy ilyen harckocsi elülső páncélját. És azok, amelyek át tudtak hatolni az oldalra, kevesen voltak, és nem tankokon.
  Gerda csupasz lábujjai segítségével lövedéket küldött, összetörte a Shermant és megjegyezte:
  - A politikus a nyelvével dolgozik, energikusan a szívhez szól, csak ennek hatására minden szó a májban adódik!
  Charlotte rálőtt az amerikaiakra, megfordította a tarack pontos találatát, és felmordult:
  - Minél butább az uralkodó esze, annál élesebb a fejszéje a hóhérának!
  Christina ismét rálőtt az ellenségre, egy sorban összetört egy másik tankot, és felkiáltott:
  - A diktátor mandátumának visszaállítása a választópolgárból egy takaros összeget csinál!
  Magda itt is rámozdult az ellenségre, és összetörte a légelhárító fegyvert, motyogva:
  - Az uralkodó szeret kereken beszélni, már csak azért is, hogy semmissé tegye a beszédes kudarcokat!
  És a lányok ismét hatalmas, halálos erejű lövedéket küldtek!
  Az égen is komoly csaták dúlnak, és nagyon véresek.
  Albina az ME-262-n ledöntött egy másik amerikai autót, és fogát kitárva sikoltott:
  - A keselyűdiktátornak mindig igaza van, mert neki sok joga van, határok nélkül, és a madárjoggal rendelkező választó csak a kordonon repülhet át!
  Alvina egy ME-262-es gépen szintén levágott egy amerikai vadászgépet, és szellemesen kotyogott:
  - Ha sas akarsz lenni, ne repülj madárjoggal!
  A nácik már megrohamozzák a Fehér Házat. Három lány: Helga, Margaret és Frida a kupolához igyekeznek, hogy ott kitűzzék a zászlójukat.
  A harcosok mezítláb és csak egy bikiniben vannak. Lopakodnak és veszekednek.
  Helga puszta lábbal gránátot dobott, és géppuskájából dörömbölve lőtt egy sort:
  - Leggyakrabban azok a kakasok, akik madárjoggal és varjúszámlálási szokással rendelkeznek!
  Margaret agresszíven lőtt, és csupasz lábujjával dobta a megsemmisülés ajándékát, és nyikorgott:
  - Amíg nem tanulod meg a varjak számolását, madárjoggal és csirke találékonysággal repülsz!
  Frieda levágott több fekete jenki katonát, és pusztító gránátot dobott csupasz lábujjaival kukkantott:
  - A madárjoggal nem az égbe szállsz fel, hanem a pokolba repülsz alatta, mint csirke a kopatásban!
  Japán nindzsalányok is harcolnak az amerikaiakkal. Nyomkodnak a Felkelő Nap Országából.
  A kék nindzsa lány kardokkal vágta az amerikaiakat. Csupasz lábujjával dobta a halál ajándékát, és csicseregte:
  - Ha van csirkeagyad, madárjogod és kakasambiciód, akkor garanciával repül a toll!
  A sárga nindzsa lány kardjaival levágta az amerikaiakat, és nyikorogva dobta a megsemmisülés ajándékát csupasz sarkával:
  - Akinek csirkeagya van, az varjakat számol, és csak madárjogokat keres!
  A vörös nindzsa lány csupasz lábujjakkal bumerángot indított, levágta az ellenség fejét és nyikorgott:
  - Aki sok varjút számol, annak számolás nélkül is gondjai lesznek!
  A fehér nindzsa lány skarlátvörös mellbimbójával átvette a halál ajándékát, és felkiáltott:
  - Varjakat számolva kockáztatja, hogy károgni fog, orrát dörzsöli, kopasztásba kerül, mint a csirke!
  Végül a Fehér Ház vette át az irányítást. New York és Washington is elesett október elején.
  1944. november 8-án pedig az Egyesült Államok és Mexikó kapitulált Japánnak és a Harmadik Birodalomnak.
  Átmeneti szünet következett. A Harmadik Birodalomnak meg kellett emésztenie a javakat, és fel kellett készülnie egy új háborúra. Japán is sokat kapott.
  Sztálin is háborúkra készült, de nem fért be sehova. Minden nyugodt volt.
  A németek megkezdték az E sorozatú harckocsik építését, ugyancsak a negyvenötödik évben nagyon sikeres tárcsarepülőket szereztek, amelyek bármely háborúban fordulópontot hozhatnak. Atomfegyvereket is fejlesztenek. A Szovjetunióban azonban Sztálin hidegen bánt vele, és szinte nem finanszírozott. Hitler hozzáállása is szkeptikus volt. De Japánban elvégeztek néhány munkát.
  A Harmadik Birodalom hírszerzése azt az információt kapta, hogy a japánok elértek valamit.
  Hitler és Sztálin személyes találkozása után döntés született a Japán elleni közös háborúról.
  Sztálin idős korában egy kiváló parancsnok dicsőségét akarta megkapni, és habozás után úgy döntött, hogy katonai szövetséget köt Németországgal. Hitler, akinek személyesen sikerült megbarátkoznia a vörös diktátorral, szintén inkább Japán ellen harcolt. Ráadásul sok kolóniája van, és még mindig viszonylag elmaradott hadsereg. Bár sok, és fanatikus. Ilyen könnyű séta nem számított.
  1950. április 20-án nagy háború kezdődött Japán ellen a gyarmatokkal, a Szovjetunióval és a Harmadik Birodalommal.
  A Vörös Hadsereg Mandzsúriából nyomult előre. A támadó hadműveletekben tapasztalat nélkül, az erős japán védelemmel szemben a szovjet csapatok lassan és súlyos veszteségekkel haladtak előre.
  Elizaveta szamurájokkal harcol a legújabb T-54 tankon. A szovjet autó fejlettebb, mint a korábbi modellek, de nemrég jelent meg. És van egy 122 milliméteres ágyúja, és ő maga nagyon nehéz - ötvenöt tonna.
  Sztálin, mivel nem volt tapasztalata a Nagy Honvédő Háborúról, a harckocsik méretének és tömegének növelésével ment.
  Minden nagy és terjedelmes dolog tetszett neki.
  A KV-sorozathoz hasonlóan egyes modellek, például a KV-14 is meghaladta a háromszáz tonnát.
  A németek éppen ellenkezőleg, rájöttek, hogy a nagy súlyok nem hatékonyak, és a harckocsinak mobilitásra van szüksége. És a piramis alakú AG-50 lett a fő gép. Minden irányban racionális dőlésszögei voltak.
  A szovjet fegyverek pedig semmilyen szögből nem tudnak áthatolni rajta. Ugyanakkor a tömeg mindössze ötven tonna, az 1800 lóerős motor pedig gázturbina. Az AG-50 tökéletes autó a maga idejében, és nagyon gyors, időnként száz kilométer per órás az autópályán.
  Az ágyút pedig a közelmúltban egy rövid csövű, de nagy nyomással szerelték fel, ami minden autón át tud hatolni. A 88 mm-es kalibert pedig nem kellett változtatni. Valójában a kaliber kisebb, a lövedékkészlet nagyobb, és a fegyver tüzelési sebessége is nagyobb. És ez már axióma. Ezzel szemben a nagy kaliberek egy tankpárbajban valójában rosszabbak, mint a kicsik.
  Az AG-50 a szörnyeteg, amely szétzúzza Japánt. A szamurájoknak csak az E sorozatú tankjai vannak, és akkor is ennek a módosításnak a korai, korántsem a legfejlettebb modelljei.
  De Elizabeth még mindig T-54-en ül, és csupasz lábujjakkal lövöldöz.
  Megütötte az ellenséget, és csipogott:
  - A zsarnok oroszlánnak képzeli magát, de úgy eszi a dögöt, mint a hiénát, szereti a háborút, de nem akarja megrángatni a katona szíját, szeret disznót fektetni, s zsigerekkel felfalni!
  Ekaterina feltárta skarlátvörös mellbimbóját, mellével a gomb megnyomásával az ellenségnek csapódott, és felkiáltott:
  - Ha az eszeddel nyomorék vagy, akkor a nevelés protézise nem segít!
  Elena is egy csupasz sarok segítségével pofon vágott, és búgta:
  - A képzettség nélküli oroszlán jobb vezető, mint egy okleveles kos!
  Euphrosinia is felváltva lőtt, csupasz lábujjait használva, és kotyogott:
  - Az ökölvívónak erős ütés van a kezében, de a politikus a nyelvével veri az agyát, még akkor is, ha ő maga eléggé gyenge a fejében!
  A támadás minden fronton folyik. A szovjet pilóták is harcolnak. Már megjelent a MIG-15, ami felveheti a versenyt a japán járművekkel, és valószínűleg a németek lesznek jobbak, főleg sebességben és fegyverzetben.
  Anastasia Vedmakova nagyon magabiztosan küzd az égen.
  Elüt két japán autót és nyikorog:
  - Egy bokszolónak két keze van és többféle ütéskombinációja van, a politikusnak egy nyelve van, a dalok végtelen újraírása lényegében azonos indíttatásból!
  Akulina Orlova, könyörtelenül az ellenségre lőve és teljesen kiütötte, megjegyezte:
  - Mezítláb a lány maga ölt magára egy férfit, levetkőzteti magát - nadrág nélkül hagyja, és a lábát széttárva, halálos markolattal szorítja a torkát!
  Mirabela Magnetic a japán repülőket levágva, és figuratív agresszióval viselkedve megjegyezte:
  - Egy nő széttárva a lábát, mamutokat szorít a férfinak, hogy aranycseppeket préseljen ki!
  A lányok nagy aktivitással küzdöttek és egyik oldalról a másikra mozogtak, elkerülve az ellenség jól irányzott lövéseit.
  Német pilóták is zaklatták a japánokat.
  Albina egyszerre négy autót vágott le egy robbanásban, és lelkesen kotyogott:
  - Csupasz női lábak, vetkőzzétek le tökéletesen a férfiakat, akiknek nincs fejük!
  Alvina öt japán gépet fogott és egy robbanással levágott, majd nyikorgott:
  - Jobb egy lány mezítláb csókolózni, mint egy teljesen magányos köcsögcipőnek lenni!
  Gerda az AG-50 harckocsin Charlotte mellett harcolt. Mindkét lány nagyon magabiztosan küzdött.
  Gerda rálőtt az ellenségre, összetörte a japán autót, és fogát kitárva kotyogott:
  - A bikának szó szerint szarvai vannak, és egy ember, akinek nincs jó egészsége, jelképes szarvakat kap!
  Charlotte is jól célzott lövést lőtt, átütött az ellenségen, és megjegyezte:
  - Egy férfi, akit csupasz női lábakkal patkoltak meg - komplett szárú cipő!
  Christina és Magda is harcolnak az AG-50-en, és elkeseredetten harcolnak.
  Christina leadott egy lövést, és búgta:
  - Ha az ember köcsögcipő, akkor az a sors, hogy sarok alatt legyen és csavargó!
  Magda is lőtt, és nagyon pontosan, és nyikorogva szétverte az ellenség tarackját:
  - Nincs nagyobb ellensége az embernek, mint a bátorság hiánya és nagyobb probléma, mint a túlzott vágy!
  A lányok pedig tovább verték a szamurájokat.
  Különböző frontokon egyre erősebben nyomták őket.
  Alenka és csapata a legújabb IS-3 harckocsin harcolt. Ez a gép egy modernebb sorozatból való, 130 milliméteres ágyúval, jelen esetben egy és nyolcvan tonnás tömeggel.
  Öt tagú a legénység - mind lányok. És ez nagyszerű.
  Alyonka csupasz lábujjai segítségével lőtt a fegyverből, és csicseregte:
  - A férfi egy kéjes majom, szeretetteljes beszéddel, de a lányok butasága megnyomorít!
  Anyuta felváltva lőtt újra, átszúrta a japán autót, és csicseregte:
  - Ha szamarat szántasz az eszeddel, mint szamarat a rókának, ha lélekben nyúl van, három bőrt szakítanak le a kalapodról!
  Alla pontos lövést adott egy skarlátvörös mellbimbó segítségével, amellyel megnyomta a gombot és nyikorgott:
  - A lóból szenátort lehet csinálni, de politikusból nem lehet becsületes szántót!
  Maria is csupasz lábujjai segítségével rárúgott az ellenségre, és csicseregte:
  - A legkönnyebben abból lehet szenátort csinálni, aki legalább egy lovat tud, de valamiért minden parlamentben sok a szamár, sőt lusta is!
  Olympias is csupasz sarkával lőtt, és kiadta:
  - Ha nem tanulsz meg lovagolni, meztelen király leszel!
  A lányok csatákban a legmagasabb osztályt mutatták be. Így a szovjet csapatok fél évig tartó harcok során eljutottak Port Arthurba. Ezt a várost a japánok borították be a tengerből.
  Dél-Szahalint is sikerült visszafoglalnia.
  Így bosszút álltak a korábbi vereségekért Japántól. Sőt, a bosszú még mindig részleges volt, amit Port Arthur tartott...
  Megkezdődött az ostroma.
  A nehéz szovjet tüzérség bombázta ezt az erődöt. A lányok tarackkal lőttek.
  Alice és Angelica lövedéket lövöldöztek.
  Alice lőtt, és megjegyezte:
  - Bármely versenyen számos meccs és végeredmény van, csak a politikában van folyamatos nullázás és párhuzamos számolás!
  Angelica csupasz sarkát pihentetve adott egy kagylót, és kiáltott:
  - A bokszban az alacsony ütések a kesztyű színétől függetlenül büntetendőek, a politikában győzelmet hoznak, főleg ha nem fehér a kesztyű!
  A harcok évében Japán elveszítette összes gyarmatát. És most magáért a metropoliszért bontakoztak ki a csaták.
  És a gyönyörű harcosok közeledtek Tokióhoz.
  És a szovjet tankerek végül bevették Port Arthurt.
  Elizabeth csupasz lábujjával célozta meg a fegyvert. Rálőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - A férfi nem áll messze a gibbontól, ha nem is értelemmel, hát kéjjellel, tipikus majom a hím!
  Ekaterina szintén csupasz sarkával lőtt az ellenségre, és mosolyogva megjegyezte:
  - A férfinak egy tökéletessége és két keze van, de a nő magát a tökéletességet keresi gereblyéző kézzel és hatalmas méltósággal!
  Elena, aki a japánokra lőtt, és csupasz lábujjai segítségével egy másik tarackot fordított, megjegyezte:
  - A bohócok a cirkuszban egészséges nevetésre és szórakozásra, a bohócok a politikában egészségtelen nyögést és csalódást okoznak!
  A lányok, mint látható, alaposan összetörik a japánokat. Ilyenekkel természetesen Port Arthur kétségtelenül elesik.
  Anastasia Vedmakova harcol az égen Japán felett, és leereszkedik az ellenségre, énekelve:
  - Egy, kettő, három, tépd szét a szamurájokat!
  És kimond egy aforizmát, nagyon találóan:
  - A sakkban a lovag mozdulata gyakran mattot, a politikában a szavazó mindig a lovag mozdulataival párzik!
  Akulina Orlova, összezúzva a szamurájokat az égen, és zafírszemeivel kacsintott, megjegyezte:
  - Rossz zenésznek medve lépett, hülye szavazó füle zúgott - politikus rókák!
  Mirabela Magnetic egy kanyarból levágott egy másik autót a Felkelő Nap országából, és megjegyezte:
  - Két erős, de különböző karakterből robbanás születik, két okos, de különböző egyéniségből zseniális!
  A lányok felszálltak a szamurájok feletti égboltra.
  Albina, aki leüti a Japán gépét, fogát vigyorogva, agresszíven, kacsintva jegyezte meg:
  - Gyermekek születnek két nem szerelméből, siker a szorgalom és a tehetség kombinációjából!
  Alvina is csupasz sarkával belerúgott a szamurájba, és fogát kitárva kotyogott:
  - A férfiak a szép nőktől fiúkat akarnak, a nők meg az okos férfiaktól a lányokat, a következtetés az, hogy az egészséges utódokhoz szépség és intelligencia kell, de hol találhat ilyen jóság kombinációját!
  De a harcok már kibontakoztak Tokióért. A németek és az egyes szovjet zászlóaljak megrohamozzák Japán fővárosát. 1951 májusa az udvaron van, minden szó szerint virágzik. És nagyon szép és gazdag.
  Tokió városa azonban súlyosan megsérült. A Wehrmacht egyes részei haladnak előre, és a csaták nagyon hevesek és egyenlőtlenek.
  Gerda az AG-50-en Charlotte mellett harcol. Ezek a lányok nagyon szenvedélyesen hisznek a győzelmükben.
  Gerda csupasz lábujjakkal lő, megnyomja a joystick gombjait, és így szól:
  - Amit egy nő akar, azt Isten akarja, de a férfi vágyai hasonlóak a majom vágyaihoz!
  Charlotte is eltalálta az ellenséget, leütötte a tornyot a japán autóról, és nyikorgott:
  - Isten a nőt virágnak teremtette a szépségért, a férfira humuszként kellett, hogy tápláljon egy gyönyörű növényt!
  A másik AG-50-es tankon lányok is harcolnak, akik egyszerűen a szuperosztály vérbeli szörnyei. Nagyon harcias és agresszív harcosok, ugyanakkor gyengédek.
  Christina csupasz ujjaival és vésett lábával tüzelt, és mosolyogva megjegyezte:
  - A nő rózsa, de messze nem növény, a férfi kakas, de nem szárnyas, hanem tipikus szarvas állat!
  Magda nevetve halálos lövedékkel lőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - Az ember, aki kakas, mint a madár, de szárnytalan, kiönt, mint a csalogány, de nem énekes, aranyhegyeket ígér az asszonynak, de az ágyban egy fillért sem ér!
  A szovjet lányok is részt vesznek Tokió megrohanásában. Különösen az Alenka legénysége. Egy még erősebb és nehezebb IS-4-re váltottak, egy második 85 mm-es ágyúval.
  De az első öt ugyanaz maradt.
  Alenka csupasz lábujjai segítségével lőtt, és fogát kitárva csicseregte:
  - A politikus ígéreteiben a császár a meztelen király beteljesülésében holdat ígér az égből, a választók pedig kutyaéletet kapnak!
  Anyuta agresszíven megjegyezte, lövedéket küldve egy ágyúból, és pontosan eltalálta az ellenséget:
  - Az okos uralkodó nem önmaga istenítésére törekszik, hanem emberéletet próbál adni a választónak!
  Alla rárohant az ellenségre, puszta vésett lábával halálajándékot célozva, és kiadta:
  - A trónon ülő idióta is sokat tud ültetni, de a gazdag termést nem vaskos elmével takarítják le!
  Maria lövéseket is leadott, csak ezúttal gépfegyverből, sok ellenfelet kiütött és kiadta:
  - A diktátor, aki sokat ültet és vért ont, tócsában ül és üvölt a fájdalomtól!
  Olimpiada, aki szintén lőtt, csupasz talppal nyomta a ravaszt, és agresszívan megjegyezte:
  - Azt a választót, aki gyakran lóra ülõ politikusra szavaz, elkapják a gyászolók!
  A császári palota elleni támadás már folyamatban van. Az utolsó japánok alaposan elkészültek.
  Emmanuelle már bekapcsolódott a harcba. Persze szinte meztelen, csak bugyi van rajta.
  Villámot eresztett ki skarlátvörös mellbimbójából, és üvöltött:
  - A politikus báránybőrbe bújt farkas, csalogány édes trillájú róka, új frakkos malac keveréke, de úgy fogtok élni vele, mint a kutyák!
  Helga is harcol, rohamozza meg a japán állásokat és üvölt, fogát feszegeti, mezítláb gránátot dob:
  - Butaság báránybőrbe bújt farkasra szavazni, lehet, hogy komplett birka lesz belőle!
  Margit megfordult, és a hódító zászlaját a császári palota kupolájára tűzve megjegyezte:
  - Jobb a trónon báránybőrben ülő róka, mint hódkabátos kos, az okos szélhámos többet tesz, mint a becsületes bolond!
  Emmanuelle végül felcsatolta a vörös ruhát, és dühösen kotyogott:
  - A trón nem tűri a felhajtást és az ugatást, és nem a félelem leküzdésének módszere, hanem az uralkodó durván uralkodik, rendeleteket ad ki süket könyörgésekre!
  Japán vereséget szenvedett. Kapitulációja után a Szovjetunió visszaszerezte Dél-Szahalint, megkapta a Kuril-gerincet, Mandzsúriát, Port Arthurt, Észak-Koreát, és végül megerősítette magát Mongóliában.
  A Harmadik Birodalom minden mást átvett. És ismét béke időszaka következett. A Harmadik Birodalom átvette a világ többi részét, és 1959-ben népszavazást tartott a monarchia és a világbirodalom létrehozásáról.
  Hitler lett a császár. A Szovjetunióban Sztálin 1953. március 5-i halála után Nyikolaj Voznyeszenszkij akadémikus és zseni lett az új vezető. És alatta új fegyvereket kezdtek létrehozni a Szovjetunióban.
  Amikor Hitler 1963 márciusában meghalt, hatalmi harc kezdődött a Harmadik Birodalomban Adolf számos mesterséges megtermékenyítő fia között.
  A Szovjetunió Vörös Hadserege pedig Nyikolaj Voznyeszenszkij parancsára felszabadító kampányba kezdett Európában. 1963. május 1-jén pedig heves csaták bontakoztak ki.
  De az egy másik történet, hogy a Szovjetunió Vörös Hadserege hogyan mentette meg a világot a fasizmustól.
  
  MEZELLÁB IGAZI HERCEGNŐ
  Tizennegyedik Lajos francia király és első György norvég király között megállapodás született. Elmondása szerint az első György lánya tizennegyedik Lajos fiához ment feleségül. És olyan szépsége volt, gyönyörű, mint a nap, haja olyan volt, mint a hó. A szokásoknak megfelelően akkor meglehetősen korán összeházasodtak, és a tizenhárom éves lány elindult az útra a konvojjal. Velük ment a király fogadott lánya, Stella is. Gonosz volt, de tudta, hogyan kell jól színlelni. És egészen szép, bár fekete hajjal.
  A déli nomádok elleni hadjárat során fogták el. Stella gyűlölte és irigyelte a király lányát, Gertrudet. De úgy tett, mintha a legjobb barátja lenne. És egy ravasz terv járt a fejében. Első pillantásra irreális a hercegnő lecserélése és annak megszemélyesítése. Egy nagy hajón hajóznak, tiszteletre méltó őrökkel és ajándékokkal. De Gertrude-nak van egy gyenge pontja. Ő is, akárcsak dinasztiájának képviselői, szentül betartja a maguk számára kedvezőtlen esküt.
  Így hát egy Stellával folytatott beszélgetés során (ezt a nevet már a Norvég Királyságban adták neki!) Gertrude édesanyja szívével megesküdött, hogy teljesíti barátja minden vágyát, ha megmenti az életét.
  Aztán az alattomos Stella már a part mellett volt, egy enyhe viharban felgyújtott egy puskaporos hordót és felrobbantotta a hajót. És ő maga előre készített egy hajót. Az összes tengerész meghalt, akiket a kán gonosz leánya belekenett a borba. És csak Gertrude ment meg, természetesen nevezett nővére segítségével. Felhúzta a hercegnőket a fedélzetre.
  És követelte esküjének teljesítését. Gertrude megerősítette. Stella pedig dühösen mondta:
  - Cseréljünk veled ruhát. Most a szolgám leszel, és én magam is királylány leszek.
  Gertrud keservesen sírt, de ezt az esküt be kellett tartani. Nem szabad megszegni, különben az anya szíve darabokra törik. És a kán lánya átvette a helyét.
  A palotába érkezéskor Stella George lányának vallotta magát, aki csodával határos módon túlélte a hajótörést. Gertrude pedig kénytelen volt ezt meghajlással tudomásul venni.
  Stella elrendelte, hogy az egykori hercegnőt küldjék Korzikára juhokat terelni. Így hát állítólag be merte venni, és nem akarja maga mellett látni.
  Gertrude a kamrákban állt, amikor megparancsolták neki, hogy menjen az őrházba. Ott megparancsolták neki, hogy vegye le drága szobalányruháját, és vegye fel a pásztorlány ruháit. A hercegnő nagyon zavarba jött, és sírva fakadt. Ekkor a katonák elhagyták az őrházat, és a régi kályha csak kimosott, de rozoga, foltozott ruhákat és faklumpákat adott neki, mondván:
  Íme néhány ruha és cipő. Korzikán meleg van és meg fogod szokni.
  Gertrude, felismerve, hogy az ellenállás haszontalan, lassan átöltözött. A durva klumpák túl nagynak bizonyultak számára, és a lány egyszerűen ledobta őket, és úgy döntött, jobb mezítláb járni. Ráadásul csodálatos májusi idő volt. Ez Franciaország, sokkal szelídebb éghajlatával.
  A lányt arra utasították, hogy menjen be egy hintóba, amelynek ablakai rácsok voltak. A pásztorlányból lett hercegnőt egy teljesen becstelen száműzetésbe kellett volna szállítania Korzikára.
  A járda macskaköve felforrósodott és fájdalmasan égette a hercegnő lábát, aki nem szokott mezítláb járni. Az augusztusi személy csupasz talpát pedig kellemetlenül irritálta a felület érdessége.
  Sok szegény fiú forgott körülötte, és Gertrude nagy szégyent érzett, hogy királyok lánya, aki mezítláb koldusként jár, régi, foltozott ruhában.
  A koldushercegnő elvörösödött a megaláztatástól, és még egy rövid időre is elfelejtette, hogy elkényeztetett, rózsaszín sarkú cipőjét a szúrós járda sütötte. És nagyon fáj a lába a hercegnőnek, aki valószínűleg csak egy tiszta aranyból készült, gyémántokkal kirakott fürdőkádban volt mezítláb.
  És most a fiatal szépség meztelen, gyengéd talpát kínozzák a kövezet kegyetlen, éles, forró kövei.
  A lány szerencséjére a hintó már várt rá. Ellenállás nélkül ugrott bele. És hallotta a fiúk átható füttyét, nevetését és felkiáltását:
  - Viszik a tolvajt!
  A hercegnő zavarba jött. Most már ő is bűnöző. Ő, akinek a származása sokkal régebbi, mint a Bourboné. És rácsok mögé kell ülnie, amelyeken alig hatol át a fény. Szomorú és szomorú. És ami a legfontosabb, semmit sem lehet tenni. Ha sikoltozni kezd, hogy ő egy király lánya, akkor senki sem hiszi el.
  És a lány csupasz sarka a tölgyfa deszkákba bök.
  És a kis hercegnő sírt. A sofőr és a csendőrök nem figyeltek a könnyeire. Nos, a fogoly ordít, mi mást tehet? A hivatás a csendőröket mérsékelte és megkeményítette.
  Gertrude sírt, és emlékezett az ünnepélyes fogadásokra a palotában, amikor mindenki meghajolt előtte, és ő büszke volt és szüksége volt rá.
  Több órás csupasz padon üldögélés után a lánynak megfájdult a háta. És ököllel ütni kezdte a páncélhintó falát. Miután eldöntötték, hogy a lány ki akar menni, a csendőrök elengedték a hercegnőt. Amint kiszabadult, tett néhány lépést a bokrok mögé, és... persze futásnak eredt. Nagyon meg akart szabadulni a száműzetésbe vezető csendőrök elől. De a kemény gyep megsebesítette a mezítláb, és a rendőrség nem sietett. Lassított felvételként mozogtak. Vagy talán egy elkényeztetett lányt akartak tanítani. Ez pedig tényleg kínzás a hercegnőnek, az, hogy a falusi lány csak egy kellemes futás volt.
  Gertrude egyre jobban sántikálva futott, lábai összegabalyodtak, csupasz, leütött talpa szó szerint égett. Végül nem bírta, térdre rogyott és négykézlábra kúszott, miközben szívszaggatóan üvöltött.
  A csendőrök most gyorsan a lány után futottak. Megragadták a karja alatt. A lány zavartan rázta vágott és kilyukadt lábát, és könyörgött, hogy ne verjék meg.
  A csendőrök megsajnálták a hercegnőt, és csak néhány könnyű pofont adtak ki. Igaz, megígéri, hogy legközelebb brutálisan megkorbácsolják, ha újra megpróbálna szökni. Stella ugyan elrendelte, hogy az egykori hercegnőt különös aljas rangként kezeljék, de még a könyörtelen szolgákat is megérintette a hófehér Gertrud ritka szépsége, amit a koldusruha csak tovább hangsúlyozott.
  A lány többé nem próbált futni. Éjjel az istállóban aludt, lábánál fogva vastag kötéllel a csendőr szőrös mancsához kötözve. A lány felismerve, hogy nem tud olyan könnyen elmenni, és eleve nagyon fáradt, aludt egész éjjel, szinte nem is figyelt az istálló bűzére.
  Másnap pedig ismét egy nagy sebességgel száguldó börtönhintón kellett szenvednem, amelyen általában különösen veszélyes bűnözőket szállítottak.
  Így a vastag rácsok miatti láthatóságot gyakorlatilag egyetlen lány sem unta meg. És igyekezett felidézni magában az emlékeket, legalább valamiképpen feldobni a mindennapjait.
  Például egy ünnepélyes fogadás, vagy amikor az apja adott neki egy telivér mént. Olyan hófehér, mint a haja, fehérebb, mint a hó. Vagy egy kis foltos póni. Szerette a lovakat. Mi van a lovával? Valószínűleg már kibékült új gazdájával. Stella, mint egy kán lánya, a lovakkal való kommunikáció veleszületett művészetével rendelkezett. Nem, Gertrude nem párja neki ebben a kérdésben.
  És a lány ismét keservesen sírt. Minden rendkívül rosszul alakult. És önkéntelenül elszunnyadt. Azt álmodta, hogy juhokat terel, és elment a kapu mellett. És rájuk van szegezve hűséges hófehér lovának levágott feje. Hirtelen megelevenedik a fej, és azt mondja:
  - És te egy mezítlábas hercegnő vagy, aki juhokat legel. Ha ezt anyád tudná, megszakadna a szíve!
  Gertrude megindult és felébredt. Még szomorúbb lett. Kiderült, hogy nem mondhat el senkinek semmit, nemcsak azért, mert esküt tett, hanem attól félt, hogy az anyja megtudja ezt. És ez olyan szörnyű.
  És a lány ismét nyöszörgött. Ez valóban az elviselhetetlen szenvedés pillanata. És a háta is fáj. Fából készült fogolypadon feküdni kényelmetlen, és senki sem ad neki párnát.
  Amikor este megálltak a fogadóban, sokkal könnyebb lett. Vacsorára az egykori hercegnő csak egy bögre tejet és friss fekete kenyeret kapott. Az éhes lány boldogan megette gyorsan, és többet kért. Válaszul megmozgatták az ajkát, amitől ismét keserűen ordított.
  A csendőr hivatalosan válaszolt:
  - Az ügyész hozzáteszi!
  Ezek után a félig éhezett Gertrud lefeküdt a szénára és összegömbölyödött. És sokáig nem tudtam aludni. Az istállószag csiklandozta az orrlyukat, a kiszáradt fűszálak kellemetlenül szúrták a lány testét. A lány álmatlanságban szenvedett. Állandóan hánykolódott, és szegényke kimerült az éjszaka folyamán.
  Reggel csak kenyeret és vizet kapott. De az éhes lánynak szokatlanul ízletesnek tűnt, bár állkapcsa alig mozdult a fáradtságtól. Gertrude már magában a börtönhintóban elaludt. Lakhelye egyenletesen himbálózott az út mentén. De még a remegés is csak elaltatta a fáradt lányt.
  A cserélhető lovakon a rácsos kocsi elég gyorsan rohant. És most este rohantak a tengerhez. Az éjszakát is a fogadóban töltötték. A jószívű háziasszony észrevette, hogy a lány sápadt, és hozott neki egy csirkeszárnyat.
  A hús elnehezítette a gyomrot, és a hercegnő elaludt.
  Reggel új teszt várt rá. A legbüszkébb vérű lányt bedobták a raktérbe, a kiskacsákhoz. Fájdalmasan csípték Gertrude-ot a csőrükkel, és vakarták a mancsukkal. Túl fájdalmas és undorító volt. A kiskacsáknak pedig undorító szaga volt. Így vitték egy ketrecben baromfival Korzikára, egy holtágra. A lány ismét sírva fakadt. De aztán szórakozott, és arra gondolt, hogy a kiskacsák mégsem olyan ijesztőek.
  A madárszag miatt a hercegnőnek egyáltalán nem volt kedve enni, és börtönkenyéradagjával kezdte etetni a kiskacsákat.
  Aztán óvatosan megsimogatta őket. A kacsák abbahagyták a kopasztást, és ragaszkodtak. Aztán a hercegnő játszani kezdett velük. - Ez lesz a király - mondta Gertrud a legnagyobb kiskacsának. "De te leszel" a királynő. A lány kopott és rongyos cselédruhájának zsinórjait használta ezek megjelölésére.
  És ez a játék érdekes lett. A kacsák egy része hercegi, néhány hercegi státuszt kapott. És Gertrude még a barátokat szerző kacsákat is elkezdte kiképezni. Aztán elaludt velük egy ölelésben.
  Arra ébredtem fel, hogy az egyik kacsa már élve csiklandozza a talpát a mezítlábas tesztből. A lány megsimogatta a kacsa marját, és újra elaludt.
  Persze a hajó lassabban megy Korzikára, mint egy börtönhintó tartalék lovakon. Az éhes Gertrude még mindig megtalálta az erőt, hogy megosszon a börtönadagot kiskacsákkal, és harmóniában éljen egy madárrajjal. A kiskacsák ledobták a cérnát, a hercegnő pedig újra felvette őket. Amikor a csibék verekedtek, azt képzelte, hogy megtámadják a palotát, és a rablók megtámadják a királyi gárdát.
  A lány fantáziája egyre gazdagodott. Ő, aki egykor arrogáns és nyűgös királylány volt, többé nem vette észre a bűzt a ketrecben, és nem vetette meg, ha a kacsák kiürítettek valamit, és a ketrecet sem tisztították gyakran. És leggyakrabban a rács mögött kellett könnyítenem magam. A sorsnak ilyen váratlan fordulata: a nem legkisebb királyság hercegnője vagy, a két ország, Dánia és Norvégia trónján az apja, Európában vannak vagyonok. És most olyan vagy, mint egy koszos koldus, aki egy ketrecben ül, anélkül, hogy kiszállna, fiókákkal. És te magad is mosdatlan és koszos leszel.
  Amikor megérkeztek a szigetre, a csendőrök, közvetlenül a ruhában, meleg ruhákba dobták a lányt. A Földközi-tenger már felmelegedett, de elvileg a tél folyamán lehűl. Nagyon kellemes benne úszni. És a sejtrágókból való mosás. Az őrök pedig botokkal szurkálták a lányt, és kinevették. Gertrude még soha nem hajózott a tengeren. Mivel Norvégiában vagy akár Dániában még nyáron is hideg a víz. De másrészt fényes élményben volt része, amikor egy aranyozott partú medencében csobbant. Hogy tetszett neki, főleg télen. Körös-körül hóbuckák hevernek, a hatalmas, ősi palotában meleg van, magában a medencében pedig gejzír melegíti a vizet.
  De itt olyan tágas, hogy el akarom vinni és elhajózni. Ússz el, hogy érezd az akaratot és az új kalandokat. Gertrude hirtelen érezte, hogy a fájdalom és a megaláztatás söpredéke leszáll róla.
  De sajnos a boldogság nem tartott sokáig. A lány kénytelen volt a partra menni. És felmászni egy lóra, ahol a csendőr a farhoz kötötte. A tengerpart homokja égette mezítláb, és a hercegnő felkiált. Aztán hasra találta magát egy lovon, ami rendkívül fájdalmas és kellemetlen, különösen, ha az állat vágtat.
  Szerencsére az út nem volt túl hosszú - Korzika viszonylag kicsi sziget. De ennek ellenére a lány felébredt, több órán keresztül remegett a ló farán, és még sallangba is esett. A sziget legdélibb részére hozták, egy tartományi farmra. Ott élt a birtokon a szigorú földbirtokos Nemezis. Kellemetlen, kövér hölgy volt. Nagyon fukar. Az udvara viszonylag kicsi volt, és maga Nemezis tényleges száműzetésben élt.
  A csendőr kibontotta a pergament, és kimondta a parancsot:
  - Ezt az alacsony születésű Stella lányt a király parancsára örök száműzetésre ítélték Korzika szigetére, a farmok legtávolabbi részére. Úgy kell felöltöztetni és etetni, mint egy aljas rangú lányt, és megkorbácsolni kell, ha hiba történt. A dolga az, hogy juhokat tereljen, vagy más, hasonlóan megalázó munka. Itt lesz a haláláig vagy a király más parancsáig! Legyen így! Lajos, a tizennegyedik napkirály!
  Nemezis bólintott kövér állán, és komoran válaszolt:
  - Sok birkánk van, és a fiú nem tud megbirkózni velük. Hadd segítsen neki Stella!
  A csendőrök meghajoltak, Gertrudet pedig szó szerint bevitték az istállóba. Miután lóra rázott, a lány túlságosan megtört és fáradt.
  Nemezis parancsot adott az istállónak:
  - Tápláld szerényebben. Aludj és pihenj ma. Holnap reggel juhokat és kecskéket fog gondozni.
  Az istállós hozott a hercegnőnek süteményt, kecsketejet, és a háziasszony tiltása ellenére mézet. A sápadt és megtört kedves lány fájdalmasan szánalmasnak tűnt. Gertrude annyira fáradt volt, hogy nem tudott enni, és átaludta a nap második felét és egész éjjel.
  És azt álmodta, hogy a kán hordája megtámadta a norvég királyságot, és az egész családjukat elfogták. És a hercegnőt felhúzták a fogasra, csavarva az ízületeit. Gertrude maga is rájött, hogy ez egy álom, de annyira fáradt és kimerült volt az úton, hogy nem tudott és nem is akart felébredni. Így hát lógott a fogason, azt sugalmazva magában, hogy egyáltalán nem fáj, és a tűz a mezítláb alatt egyáltalán nem sült el szörnyen. Aztán azt álmodta, hogy elaludt egy álomban, úgy, hogy az ízületei a fogasra csavarodtak. És máris egy másik, szivárványos vízió, a pázsiton futkos, nyuszikkal ugrál. Minden könnyű és szellős.
  A legfényesebb angyal látható, amely Gertrud komplex jeleit mutatja, és az oszlop útján nő. És máris azt mondja egy nagy-nagy angyal:
  - Mártír vagy, ami azt jelenti, hogy megérdemled a paradicsomot!
  És maga Gábriel arkangyal vezeti a lányt a pelyheknél lágyabb felhőkön a mennyei trónhoz.
  És ott a Mindenható Úristen, Jézus olyan pompás mennyei palotákat mutat be, hogy Skandinávia palotái, sőt a híres francia Versailles is elhalványulnak hátterükben.
  A lány felébredt egy hűvös szivacs érintésétől az arcán. Kelletlenül kinyitotta a szemét. Mennyire nem akartam elszakadni a paradicsomi képtől, és visszatérni a büdös pajtába. Igaz puha szalmával.
  Előtte egy fiú állt, körülbelül egy évvel fiatalabb Gertrudnál. A korzikai napon szinte feketére cserzett, de szemöldöke, szempillái és meglehetősen hosszú haja éppen ellenkezőleg, kiégett, és fehér lett, mint a túlérett búza. A fiú nem volt más, mint rövid nadrág, szikár és drótos, szép, kellemes arcú, és egészséges fogakkal mosolygott. Gertrude azonnal rájött, hogy ez egy jó fiú, és visszamosolygott rá.
  A fiú azt suttogta:
  - A nevem Eric. Vagy akár a pásztor Eric. - Aztán a fiú hátranézett és halkan mondta. - Biztosan előkelő ember vagy, és száműzetésben vagy?
  A hercegnő zavarba jött és elpirult. Mezítláb, rongyosra vált ruhában vallja, hogy királyok lánya, és még magának Nagy Károlynak a vére is folyik benne? Igen, ez rendkívül kínos.
  Gertrud remegő hangon válaszolt:
  - Nem... Honnan szerezted?
  Eric halkan suttogta:
  - Csendőrök hoztak, több őrség, és felolvasták a király személyes rendeletét. Nos, a tizennegyedik Lajosnak tényleg nincs más dolga, hogy parancsot adjon valami kolduslánynak? Ráadásul túl sápadt vagy, érzékeny a kezed-lábad, és láthatod, hogy kiütötted a talpadat. Természetesen nemes ember vagy.
  Gertrud nagyot sóhajtott, és így válaszolt:
  - Igen, én... Valahogy én magam sem akarok emlékezni arra, ki vagyok!
  Erik szomorúan bólintott, és azt suttogta:
  -Ne légy zavarban. Én is egy herceg fia vagyok, akit hazaárulás vádjával kivégeztek. Ötéves koromban száműztek Korzika legtávolabbi farmjára. Eleinte a pásztornő, a grófnő lánya segédje voltam. Aztán felnőtt, és kemény munkába kezdett. Én is itt leszek tizenhat éves koromig. Akkor nagy valószínűséggel Toulonra és gályákra számítok. Egyelőre tehát élvezheti a paradicsomot.
  Gertrude megborzongott, és megkérdezte a fiút:
  Próbáltál már elszökni?
  Eric negatívan megrázta a fejét.
  "Tíz mérföldön belül egyetlen tanya sincs, a gazdasszonynak kiváló mezei kutyái vannak, és négy tapasztalt rendőr lakik állandóan. Biztosan megtalálnak minket. Megpróbáltam egyedül menekülni, és ez sikerült.
  A fiú egy márkát mutatott a vállán, "K" betű formájában, és nagyot sóhajtva folytatta:
  - Még mindig nem olyan rossz, mint a nehézmunkában, vagy egy földalatti börtönben. Friss levegőt szívunk, birkák és kecskék engedelmeskednek nekem, nem a világ legrosszabb kaja. Ha idősebbek leszünk, sokkal rosszabb lesz, ha...
  Gertrude megfeszült, és megkérdezte a fiút:
  - Csak abban az esetben?
  Eric mosolyogva válaszolt.
  - Hacsak a király nem parancsolja, hogy gályák helyett hadba vigyek. Ott is nehéz, de van esély híressé válni és katonai bravúrokért tiszti rangot szerezni. A nehéz munkából csak egy út vezet a temetőbe!
  A hercegnő erre szeretett volna válaszolni, de megjelent az equerry álmos arca. Rekedten felkiáltott:
  - Te akarsz szempillákat szerezni? Már késő van, ideje kiűzni a jószágot!
  A fiú kezet nyújtott a hercegnőnek.
  - Menjünk... Bár nem! Kirúgom magam, miközben te tejjel-mézes süteményeket eszel. A méz ritka finomság, és egyszerűen sajnálják.
  És a fiú csupasz sarkát villogtatva eltűnt az ajtóban. Eric olyan mozgékony volt, mint a szél.
  Gertrude pedig, aki már több napja alultáplált volt, erős éhséget érzett magában, és mohón lecsapott egy nagy süteményre és egy pohár tejre. Miután evett és ivott, nem utasított volna vissza többet. De követni kellett a fiút.
  Az udvaron a fű kellemetlenül szúrta a lábamat, de így is tűrhető volt. De amikor Gertrud felállt a sziklás hegygerincekre, és az éles kövek, amelyeknek reggel még nem volt ideje felmelegedni, megszúrták a hercegnő mezítlábát, a lány felsikoltott, és visszavonult a fűbe. Kicsit vágott a lábán is, ami gyógyulni kezdett, de még nehezen is lehetett rajta járni.
  Eric könnyedén és mosolyogva sétált át a kavicsokon és a kavicson. Általában a fiúk, ha nem fáj nekik semmi, általában mosolyognak. Olyan meleg volt, a herceg fia nem viselt mást, csak rövidnadrágot, vászonzacskót, amiben a holnapot magára és a barátnőjére ragadta, és még valami. Eric hajtotta a juhokat és kecskéket, futás közben mozgott, és nem állt egy helyben. A fiú örömét lelt a mozgásban, időnként fel-alá ugrált. De Gertrudnak minden lépése lisztet kapott.
  Hogy ne lépjenek a kavicsokra, a hercegnők a füvön oldalt kúsztak a kapuig. Aztán futnia kellett az éles kavicsos úton.
  Eric, látva a lány nehézségeit, hóna alá ragadta, és futás közben vitte. Tekintettel arra, hogy Gertrude magasabb volt, mint a fiú, és még nem volt ideje elvékonyodni a csontváz szintjére, Eric megmutatta nem izmos erejét. Apja sem volt túl magas, de erős volt, hősies növekedés nélkül.
  A lány a fűben állt, és félt egy további lépést tenni. Eric pedig egy lenyűgöző juh- és kecskecsordát terelt egy hegyi legelőre. A fiú gyorsan mozgott, és még bukfencezett is, sürgette az állatokat. Eric olyan volt, mint egy született pásztor, mozgékony és rugalmas. Az állatok engedelmeskedtek neki, és gyorsan haladtak
  Gertrude mély levegőt véve követte őket. Az udvaron kívül a fű magasabb volt, és nehezebb volt rajta járni. A lány súlya alatt meghajló szárak erősen megszúródtak a hercegnő sarok és egyéb érzékeny talpa alatt. Gertrud felnyögött és tűrte, sikertelenül próbálta utolérni a hegyekbe induló csordát. De idegi erői kimerültek, és a lány megállt és... Újra üvölteni kezdett, könnyek folytak végig elvékonyodott, de kellemes kerekségét még nem veszített arcán. Ráadásul a sápadt bőr kellemetlenül nyers lett a szelíd déli naptól.
  Szokatlan Hófehérke számára egy lámpatest alatt Korzikán, különösen májusban.
  Gertrude ijedtében felsikoltott:
  - Eric!
  A fiú azonnal válaszolt a kiáltására:
  - Maradj ott, ahol vagy, mindjárt jövök!
  És mint egy hegyi szarvas, a herceg fia teljes sebességgel rohant. Kiváló futó lenne.
  Eric megnézte Gertrude karcos lábát, kivörösödött kezét és arcát, és parancsot adott:
  - Szállj a hátamra!
  A hercegnő óvatosan érdeklődött:
  - Nem lesz nehéz dolga, ifjú herceg?
  A fiú negatívan megrázta a fejét.
  - Igen, micsoda ostobaság. Ehelyett edzés!
  Gertrude a nyakába ült. Túl kemény, bár viszonylag széles vállak, nem túl kényelmes ülni. De jobb, mint elviselni a "spanyol csizmák" kínzását, még ha magas, buja korzikai füvön is. Eric pedig nagyon erős fiú, könnyen jár és tökéletesen kiegyensúlyozott. És leszakított egy levelet egy pálmafáról, és eltakarta Gertrudet a könyörtelen nap elől.
  A herceg fia, amikor Gertrud megkérdezte, miért olyan erős, így válaszolt:
  "Örökletes... Ráadásul a királyi hadseregbe való belépéskor nehéz kavicsokat hordok a kiképzéshez.
  A hercegnő aggódva jegyezte meg:
  - A juhok és a kecskék nem fognak szétszóródni, miközben sétálsz?
  Eric biztosította újdonsült barátnőjét:
  - Nem! Van egy pipám, varázslatos hangjai alatt összeérnek.
  És a fiú valóban elővett egy bájos hangszert a táskájából, és megmutatta Gertrude-nak.
  A hercegnő gyengéden megérintette, és megjegyezte:
  - Gyönyörű furulyád van. Te magad vágtad?
  Eric negatívan megrázta a fejét.
  - Nem! Ez még mindig a páromtól van balra. Ez a pipa nagyon tartós fából készült, és évtizedekig kitart.
  Gertrude meglepetten kiáltott fel:
  - Azta! Ez így történik...
  A fiú megjegyezte:
  - Most pedig menjünk ki a pázsitra, és bögrékre teszlek. Ott is lehet szunyókálni. Mindent magam is tudok kezelni.
  A hercegnő remegő hangon kérdezte a herceg fiát:
  - Biztos megvetsz, amiért ilyen csicska vagyok. Még mezítláb sem tudok járni a földön.
  Eric visszakacsintott rá, és megjegyezte:
  - Én is ott voltam. Az első napon vérig törtem a lábam. De a barátnőm megértett és megsajnált. Hamar megszokja. Hét éve nem ismerek cipőt, és amint látja, remekül érzem magam!
  - Hét év! - Gertrude összerezzent, elképzelve, meddig tarthat száműzetése. És egész idő alatt mezítláb lesz, és rossz ruhában jár. Puha puha talpa pedig lópatákká változik. És nem is lesz szórakoztató.
  Eric, felfogva szavainak árnyékát, megjegyezte:
  "Ha felnősz, elküldhetnek egy munkásházba, vagy egy déli kolónia ültetvényére. Szóval inkább élvezd ezt a világot.
  Válaszul a hercegnő sírva fakadt. És a fiú rádöbbent, hogy egy újabb hamisítványt robbant ki. De a herceg fiát a száműzetésben nem tanították erkölcstanra. Eric, hogy egy kicsit megnyugtassa társát, és összegyűjtse a juhokat és kecskéket, pipázott. A zene csodálatos volt, és molypatakként csillogott a levegőben. Gertrude abbahagyta a sírást. Elmosolyodott, és még énekelni is kezdett. És a link szórakoztatóbbnak tűnt neki.
  A lány leült a bögrékre, elbújt a nap elől, és elszunnyadt. A fiú tovább ugrott és futott, majd a patakhoz rohant. A hercegnő felébredve óvatosan a puha füvön sétált. Már nem volt annyira fájdalmas, és a lány meg tudott tenni néhány kört. Ebédre a fiú tejet és szárított halat hozott neki süteménnyel, meg pár gyümölcsöt. Nem, nem éheztek. Eric felajánlotta, hogy a tengerpartra repül, és a hátát cserélte le a leszállásra.
  A tengerben és tulajdonképpen a csobbanás élvezet. A herceg fia teljesen meztelenül úszott, és Gertrude, miután úgy döntött, nincs szégyellnivalója, megszabadult a rongyoktól. Már felnőtt alakot formált, kis mellkas és csípő kezdett kiemelkedni. Eric igyekezett tapintatosan nem bámulni, de időnként hátranézett. Egy kis ember ébredt fel benne. De mégis úgy csobbantak, mint a gyerekek, és élvezték a vizet. Amikor lement a nap, Gertrude nagy sajnálattal felvette szakadt, nem túl tiszta rongyait, és Eric hátára mászva hazament.
  A nap összességében nem volt unalmas, bár a finom bőr néhol megégett, a vízben pedig teljesen észrevehetetlen. De valamiért elkerülték a súlyos égési sérüléseket.
  A herceg fia elmagyarázta neki:
  - Ezen a helyen a tenger gyógyul a víz. Nem öleli meg a bőrödet.
  Gertrude nem is akart visszamenni. Mi van, ha a háziasszony kiabál vele, vagy akár megparancsolja, hogy megkorbácsolják.
  De Nemezis el volt foglalva valamivel, és nem is figyelt a csordára. Az istállós sietve megszámolta az összes kecskét és juhot, a fiatal pásztorokat pedig bezárta az istállóba. A friss levegő után érezhető volt a bűz, de Eric friss tavaszi virágokból álló koszorút helyezett a hercegnő feje mellé, és a lány mosolyogva az ajkán elaludt.
  A következő nap az előzőhöz hasonló volt. Bár korán kellett kelnem, és későn kellett lefeküdnöm, senki sem foglalkozott azzal, hogy napközben elaludjon. Az étel meglehetősen szegényes, de Eric horgászott, és diót és gyümölcsöt keresett az erdőben. Minden nap úszhatna a tengerben és játszhatna a friss levegőn. Gertrude bögréje a pokol helyett a patriarchális, egyszerű paradicsom látszatába került. Nincs kemény munka. Enyhe és meleg tengeri éghajlat, minimális bosszantó rovarok, egyszerű és ízletes ételek, órákig tartó úszás a tengerben.
  Fokozatosan a hercegnő megtanult mezítláb járni. Először füvön, majd homokon és sziklákon. Gyengéd lábai gyorsan elkezdtek eldurvulni, és a fiú bekente őket halolajjal, hogy az újonnan kialakult bőrkeményedés ne repedjen meg és ne viszketjen. Gertrude, akárcsak azelőtt, vagy rongyokban, vagy szinte meztelenül járt a friss levegőn, teljesen abbahagyva Eric zavarba ejtését. Azonban inkább testvérek voltak. Sokat ficánkoltak, játszottak, vicces ijesztő történeteket meséltek egymásnak.
  Ericnek gazdag fantáziája volt, és mindig érdekes vele beszélgetni. És az a tény, hogy a tizenhetedik század gyermekei voltak, csak hasznukra volt. Gertrude még nemes emberként, vagy inkább királyi csontként sem ismerte sem a számítógépeket, sem a televíziót, sem az internetet, sem a repülőgépeket, sem a haladás sok más gyümölcsét. És ezért ne szenvedjenek hiányuk miatt.
  Mi hiányzik még belőle? Szeretnél pónizni? Tehát erre a célra egy kecske passzol. Gertrude fokozatosan hozzászokott az állatokhoz, és könnyedén tudott nyergelni egy kecskét. És soha nem volt gyáva. Nem idegenkedik a sírástól, de inkább érzelmi kitörés. A tenger meleg és lágy kéznél van, és folyamatosan csobbanhatsz. A kemény munka nem szórakoztatóbb. Van elég étel, ugyanaz a hal, hogy jóllakjon, és Eric tud olyan kiváló fület főzni, hogy megnyalja az ujjait, bármit kaphat mézet. Mindenesetre nem mondható el, hogy Gertrud száműzetést szenvedett volna.
  Ellenkezőleg, már akkor is szeretett mezítláb szaladgálni forró, éles köveken, tapogatni a masszőrt bőrkeményedéses talppal, és időnként az ostorral rákattintani az állatokra.
  Persze néha hiányzott a kommunikáció. Sok ember van a palotában, és mindenféle dadus, de itt szinte mindig Eric veled van. De eddig nem vált elviselhetetlenné. A pásztorfiúnak nem volt ideje unatkozni, Gertrudnak még nem volt ideje halálosan hiányozni a szüleinek, és a különféle halak unalmassá válni. Néha persze süteményt, péksüteményt vagy csokit akartam enni. De még a palotában sem evett olyan gyakran, mivel a szülei aggódtak az egészségéért. Eric pedig néha bemászott a kamrába, és ellopott néhány édességet. Tehát nem lehet azt mondani, hogy Gertrud kizárólag pásztoradagokon ült.
  Így hát boldogan telt el a nyár és jött az ősz. A nappalok rövidebbek, az éjszakák hosszabbak és hűvösebbek. De a tenger még mindig meleg, és a napok vidámak.
  Gertrude egyelőre gondtalan életet élt. Bár a tél hűvös lehetne, és a tengerben úszni már nem lenne olyan kényelmes. De semmi, nem halnak meg, és lesz más szórakozás is.
  De Stella, miután férjhez ment a herceghez, viharos tevékenységbe kezdett. Még meglepő is egy Gertrude-dal egyidős lány számára. Stella intrikákat szőtt, és sikerült erős befolyást szereznie apósára, tizennegyedik Lajosra. Minden lehetséges módon újabb háborúba taszította a napkirályt. Az volt az álma, hogy meghódítsa Spanyolországot és az egészet, valamint a portugál gyarmatokat. És ott és Anglia leigázni. Ráadásul King James gyenge, és francia támogatásra van szüksége. És azt szeretné, ha Stella leülhetne a spanyol trónért.
  Az esetek rengetege miatt Stella már kezdett megfeledkezni Gertrude-ról. Egészen addig, amíg a Norvégiából érkezett nagykövet emlékeztetett rá. A kán lánya abban reménykedett, hogy egykori szeretője sokat szenved a száműzetésben, vagy talán már rátette a kezét. Ha tudná a valóságot, biztosan megvadult volna a bosszúságtól. Ami igazán jó és szórakoztató a hercegnőnek.
  De nem volt hajlandó rá. De most Stella habozott. Most annyi pénze van, hogy könnyen felbérelhet egy hivatásos gyilkost, aki megöli a lányt, és ezzel eltávolítja a veszélyes tanút. De Stellának nem volt elég megölnie egykori élettársát és szeretőjét. Pont ezt akarta - megalázni és megalázni a büszke hercegnőt.
  Hogy ne a keresztény paradicsomba kerüljön, mint egy fiatal mártír, hanem sokáig szenvedjen a szegénység igazi poklában. És mi a legbecsmérlőbb szakma, ha nem pásztorlány? Nem, nem fogja megölni Gertrude-ot, de a hercegnő életét meg kell nehezíteni. És erre a célra a kán lánya egy különleges zsoldost küld, akinek még pokolibbá kell tennie a hercegnő tartózkodását, és egyúttal időről időre értesítenie kell Stellát.
  Csak szánni kell az időt, és találni egy képzelőerővel rendelkező embert, akinek van egy galambpostája, aki anélkül, hogy megölné, megnyomorodik, de előbb Gertrudet viszi a sírba, és átugorja a poklon a végéig.
  December eleje van Korzikán. Érezhetően hidegebb lett, és még reggel is fagy volt a kavicsokon. Gertrude mezítláb kirohant, és megborzongott. Milyen hirtelen megváltozott az időjárás. Még tegnap is több mint húsz fok volt napközben, és ez elfogadható. Most pedig északról befújt a hideg, és fagyos lett. A hercegnő egy pehelysálba csavarta magát, de a mezítláb nagyon megerősödött. Folyton fel-alá ugrált, és próbált találni egy élesebb követ. Amikor a hőmérséklet lassan leesett, a természeténél fogva erős lány megszokta, és már nem érzett komoly kényelmetlenséget. A mezítláb is alkalmazkodik a romló éghajlathoz. De amikor élesen ugrott, az kínzásba fordul.
  Még az edzett Eric lába is vörös lett, akár a liba lába. A fiú megkérdezte a vőlegényt:
  - Lehet legalább egy pár cipő a lánynak? Meg tud bocsátani!
  Az istálló szkeptikusan kérdezte a fiútól:
  - És te? Kibírod magad?
  Eric magabiztosan mondta:
  - Tudod, soha nem köhögtem, bár az elmúlt télekben mezítláb jártam. De még mindig lány, és nem edzett, mint a helyi parasztasszonyok sebesült gyermekkorából.
  Az istállós egyetértően bólintott.
  - Megkérdezem a háziasszonyt.
  És egy nehéz, nagydarab férfi bement a házba. Egy perccel később pedig úgy repült ki, mintha megcsípték volna, és rikoltozott:
  - A hölgy megtiltotta! Még nem esett a hó, és biztos, hogy mindketten mezítláb vagytok! Ellenkező esetben az istállóban korbácsolják!
  Eric vett egy mély levegőt, és így szólt:
  - Oké! Legyen így, gyerünk!
  Miután gyorsan kihajtotta a jószágot, a fiú ismét a hátára hívta a hercegnőt. Ő maga pedig erőteljesen masszírozni kezdte a lány hidegtől megkeményedett és megkeményedett mezítlábát. Gertrudet kirázta a hideg, de gyorsan felmelegedett, főleg, hogy kisütött a nap és elült a szél. A herceg fia pedig pálmafák leveleit tépve magas csizmát kezdett a hercegnőnek.
  Gertrude bosszúsan énekelte:
  - Hát miért nem tart egész évben a nyár, miért égeti csúnyán a sarkunkat a fagy!
  Eric filozófiailag megjegyezte:
  - Hogy ne legyen túl puha a lába, van kő, és hogy ne sütkérezzünk télen. És elég gyengéd.
  Mindazonáltal, miután kiszállt a pázsitra, a fiú tüzet gyújtott, tejet és mézet melegített, itatni kényszerítve a hercegnőt:
  - Nem tudsz megbocsátani. Itt nincsenek orvosok. A csendőröknek pedig van mit gyógyítani.
  Gertrude hidegrázása elmúlt, és a lány gyapjúkendővel és levelekkel takarva elszunnyadt a napon.
  Aztán felébredtem, amikor már sötét volt. Hidegebb lett, de még elviselhető. Így hát házi csizmában és levelekben ment Eric után, aki mintha mi sem történt volna, félmeztelenül rohant. Hacsak nem dobott egy pólót egy izmos törzsre. Nem, senki nem viszi el a fiút.
  A tél Korzikán, különösen a déli csücskén, igazán enyhe. A következő napok sokkal melegebbek voltak. Gertrude pedig újra futott, főleg napkelte után, mezítláb a kavicsokon, és legalább egyszer tüsszentett. Csak karácsony éjszakáján esett a hó. A jószágokat aznap nem hajtották ki, hosszú idő óta először került a fiú és a lány a mester házába. Nemesis úgy döntött, hogy nyaralást szervez magának, és ezért mindenfélét készítettek neki. Eric és Gertrude pedig kiszolgálta az asztalnál. Nemezis vidám volt. Mellette egy vendég ült, akit a hercegnő először egy fiatalembernek tartott. Férfi ruházat, rövid szőke hajvágás és férfias áll. Aztán Gertrude a milady alakjából és modorából rájött, hogy ez egy nő és egy gyönyörű nő, körülbelül huszonöt éves, vagy még fiatalabb.
  De szépsége ellenére már kemény tekintetű acélszemei, erős kezei, teli ökölökkel. Mint egy utcai harcos.
  Gertrude-ra mosolygott, széles mosollyal, fehér, csillogó és nagy fogakkal. De a szeme még mindig hideg volt és kemény. És vele kapcsolatban a lány valami jól elrejtett ellenségességet érzett.
  A nő azonban barátságos és szeretetteljes hangon így szólt:
  - Hadd üljenek le ezek a gyerekek az asztalhoz és ebédeljenek velünk. Tényleg tortát akarsz, Stella?
  Igen, Gertrude mostanában egyre gyakrabban álmodott tortákról és krémes kekszekről, amelyeket a palotájában evett. Tényleg nem volt elég neki. És attól tartva, hogy ez a csinos néni a gyilkos öklével meggondolja magát, a hercegnő azonnal felpattant a neki felajánlott székre. Eric kissé visszafogottan ült le. Nagyon meg akarta kóstolni a tortát is.
  A nő Gertrude-ra nézett. Óvatosan felkapta a villát és a kést. És a hölgyre nézett, nem merte megvágni magát.
  Milady halkan mondta:
  - Vágja le a babát, amennyit csak akar, és hagyja, hogy a fiú is egyen.
  Gertrude vágni kezdett, óvatosan, az etikettnek megfelelően. A harcos nő alaposan figyelte a mozdulatait. A fiú, akinek már közel nyolc év pásztorkodása alatt sikerült elfelejtenie a jó modort, durvábban viselkedett, de élettársa példáját követve kést és villát is a kezébe vett. És egy illatos krémbe koszosodott.
  Gertrude pedig nagyon óvatosan evett, igyekezett nem koszosodni. A lány hosszú szünet után végre a nyelvén érezte a keksz és csokikrém felejthetetlen ízét. Milyen nagyszerű olyan süteményt enni, amelynek ízét nem volt ideje elfelejteni.
  Milady gyengéden megkérdezte a lánytól norvégul:
  - Biztosan előkelő señora vagy?
  Gertrude automatikusan hazudott válaszolt:
  - Nem!
  A nő húsevően mosolygott, és megjegyezte:
  - De a szépséged és a modora elárul. Szóval Gertrude!
  A hercegnő összerezzent, és elárulta magát:
  - Mit tudod a nevem?
  Milady elmosolyodott, és norvégul folytatta:
  - Ne félj... Amikor a fekete hajú szélhámos felajánlotta, hogy követ, és tönkreteszi az életét, azonnal úgy tűnt, hogy tisztátalan a dolog. Miért van az, hogy a hercegnő és a koronaherceg felesége ilyen finoman bosszút áll a szobalányon? Ráadásul hallottam a családodról. Skandináv vagy és gyakorlatilag teljesen szőke. És ő egy fekete barna, egyáltalán nem olyan, mint az apja. Ennek ellenére sikerült elbűvölnie tizennegyedik Lajost, és ez az öregember fülig szerelmes belé. Így hát arra gondoltam - veszek még egy ajánlatot, és égek magammal.
  Gertrud nagyot sóhajtott, és megjegyezte:
  - Anyám szívére esküdtem, hogy nem mondom el senkinek!
  Milady bólintott, és halkan így szólt:
  - Ez megmagyarázza a hallgatásodat, de... Előbb-utóbb Stella megtévesztése kiderül, és... Nem tudja levenni a fejét.
  A hercegnő elmosolyodott, de aztán összeráncolta a homlokát, és így szólt:
  - Senki sem fogja elhinni, hogy a mezítlábas koldus királylány.
  Milady határozottan elhárította a kétségeket.
  - Írhatunk egy levelet édesapjának, és személyesen keresi fel XIV. Lajos udvarát. Akkor minden probléma egyszerre megoldódik. Nem kell mást tenned, mint írni pár szót pergamenre, és Stella kész is lesz!
  Gertrude felébredt, és Ericre nézett. Láthatóan nem ismerte a norvég nyelvet, és nem figyelt a beszélgetésre. Bár a hercegnő nem érezte rosszul magát a száműzetésben, már nem akart beletörődni Stella uralmába. És a lány úgy döntött:
  - Levelet írok apámnak!
  Milady szélesen mosolygott, és így szólt a lányhoz:
  - Menjünk egy másik szobába. A toll és a tinta készen áll.
  Gertrude a harcos nő után ment. A hercegnő mezítláb szinte hangtalanul mozgott, a milady csizmája csikorgott. Vicces, de a királyi személy úgy néz ki, mint egy rongyos koldus, a háttérben egy férfiruhás nő.
  Gertrude leült, és belemártotta a tollat a tintatartóba. Nem tudta, mit írjon konkrétan. Ráadásul az eskü még mindig érvényben volt, és nem akarta megszegni. Azonban megteheti.
  Milady megértette a habozás okát, és így szólt:
  - Írd egyszerűen: Apa, nagyon szeretlek és látni akarlak. Gyere hamar Párizsba, Gertrude, aki szeret téged.
  A hercegnő keresztet vetett, többször a tintatartóba mártotta a tollat, és feljegyzett néhány szót. Aztán felraktam a festményem...
  Milady felvette, amit írt, egy borítékba tette, és lezárta. Aztán búcsúzóul megcsókolta a hercegnőt, és azt suttogta:
  - A levelet a címre kézbesítjük. És Stella, mi mérjük a halálos csapást.
  A kobranő pedig fekete, fényes csizmával nyikorogva elhagyta a szobát, a tornyot, egy távoli tanyán.
  Gertrude Milady után suttogta:
  - Isten áldjon meg minket!
  
  
  A HÓKIRÁLYNÉ ÉS MEZZILÁBÚ GERD
  A lány ugyanaz a Gerda volt a Hókirálynőből, és tavasszal, amint elolvadt a hó, kiment a városból, hogy megkeresse Kai nevű testvérét. Magával vitt egy kis zacskó élelmet, és felhúzta piros cipőjét, ami a legdrágább dolga volt. Sütött a nap és csodálatos tavaszi idő volt. Gerda fürgén sétált és füttyentett egy dalt:
  Hosszú úton sétálok
  Az elveszett bátyámat keresem...
  És azt hiszem, meg fogom találni Kai-t
  Bár a fiú nem folt.
  
  Az út nagyon nehéz
  Meredekek és síkságok vannak benne...
  De tudd, hogy egy álom valóra válik -
  Örökké egyek vagyunk a bátyámmal!
  
  Ha mezítláb kell lennem,
  A kövön és a havas lejtőkön...
  És erőszakkal elrántom,
  A bátyám a legjobb!
  
  Nehéz az út, hidd el
  Néha a farkasok olyan ragadozóan üvöltenek...
  Minden állat tud bántani
  És a kő a láb alatt éles!
  
  De Kai, azt hiszem, megtalálom,
  Csókold meg a jóképét...
  Átmegyek a hidegen és a hóviharon,
  A hó égeti a mezítláb!
  
  Igen, az út kemény, hiszed
  És Gerda éhezik...
  Kerülje el a veszteségeket az út során
  A lány szíve aggodalmasan dobog!
  
  De átmegyek a homokon és a hón,
  És segítek neked, hidd el Kaya...
  Egy fiút szeretni nem bűn
  mezítláb megyek a hóban!
  
  De eljön az út vége
  Új megvilágításban látni a bátyámat...
  Dicsőséges beszámolót nyitok a győzelmekről,
  A bolygó melegebb lesz!
  Gerda végigment az ösvényen, és vadonatúj cipőben dörzsölte a lábát. A lány azt mondta magában:
  - Hosszú az út a bátyámhoz, és rongyokba taposom ezt az új piros cipőt. Majd csinálok róluk jobb képeket! Már meleg!
  Gerda levette a cipőjét és a harisnyáját, és elrejtette a hátizsákjukat. Valójában mezítláb könnyebb volt járni és kellemesebb volt. Az úton lévő por szúrta a lábakat. Gerda családja nem gazdag, és a meleg évszakban a lány gyakran mezítláb játszott. De a tél után, és havas Dániában, a talpa nemezcsizmában elkényeztetett. És csak az első néhány percben, kellemes volt a sziklás út. Aztán a lány meztelen talpa nyafogni és fájni kezdett.
  Gerda elhagyta a sziklás európai utat, és végigment a friss tavaszi füvön. Így sokkal kevésbé volt szúrós. Bár a gyaloglás nem olyan kényelmes.
  A lány magához sétált, és megint dúdolt valamit. Aztán evett egy kis kenyeret a táskájából.
  Végül egy falu jelent meg előttünk. Gerda egyszerű ruhájában és mezítláb elfért volna egy koldus mellett, de túl tisztának tűnt. Szőke és gyönyörű, az arca még egy kicsit sötétebb is, mint a hófehér haja.
  A faluba érve jött, hogy elhagyja a puha füvet, és az utak homokja és kavicsa ismét szúrta a lábát. De a falusi gyerekek már erősen lóbálták a csupasz, poros sarkukat, Gerda pedig összeszorította a fogát, és nem akart elmenni egy cicusért.
  A lány Kairól kérdezte a gyerekeket.
  Az egyik fiú így válaszolt:
  És én Kai vagyok!
  Gerda felnevetett, és megrázta a fejét.
  - Nem te vagy a Kai!
  A fiú megvillantotta csupasz, poros sarkát, és eltűnt.
  Gerda, mivel rájött, hogy bátyja keresése késhet, megkérdezte, hogy a munka.
  Az egyik tulajdonos azt mondta, hogy unalmas tíz vödröt cipelni egy étkezéshez.
  Gerda fogta az igát, felvett két vödröt és vitte. Elég nehéz egy lánynak nagy vödröket cipelni. A meztelen talpa szó szerint lángolt.
  De ő a fogát csikorgatva sétált és tárcsázott. A városban Gerda nem volt hozzászokva a kemény munkához, bár neki is köze volt a házimunkához.
  A lány szó szerint megdöbbenve hozta az utolsó vödröket. És majdnem leejtette őket. De nagy levegőt vett, és a verandára vitte.
  A tulajdonos adott neki egy kenyérhéjat, és így szólt:
  - Ha akarod, elvihetlek szobalánynak!
  Gerda a fejét rázta, és nagy levegőt vett.
  - Nem!
  És fekete sarkúval pislákolva a poron, kiszaladt a faluból. Nagy nehezen elérte a legközelebbi szénakazalt, és teljesen kimerülten beleesett. Aztán az álom utolérte.
  És rémálmai voltak...
  Szegény Gerda, nehéz bilincsekkel dörzsölve a lábát, betéved egy párizsi börtönbe. Be is helyezték őket a Chateletbe, egy hideg, büdös cellába, ahol a lopáson elkapott kislányok és az idősebb nők is együtt ülnek, de szinte mindegyikük fiatal.
  Undorító vodkával és állott kenyérrel etetnek. Tehát több mint egy évet tölthet embertelen körülmények között.
  De Gerdát kihallgatásra idézik. Olajjal bekenik a sarkukat, és lángoló kályhát visznek a mezítláb. A lány felsikolt a fájdalomtól, és elveszti az eszméletét. És kénytelen vállalni a felelősséget egy nemesember meggyilkolásáért.
  A kínzás több napig tart, a gyereket megkorbácsolják, fogasra akasztják, de Gerda hihetetlen bátorságot mutat. Semmit sem ismernek fel. Aztán rákenem a spanyol csizmát.
  A deszkák szorítják a gyerekek lábát, a hóhér pedig ékeket hajt. Az első ütések után a lány elveszti az eszméletét. De hideg vizet öntenek rá, és arra kényszerítik, hogy magához térjen. Aztán megint verték a deszkákat. A fájdalom egyszerűen szörnyű. Gerda zihál, és vad sírással jön ki.
  A részeg hóhér elvigyorodik.
  A kérdező megismétli a kérdést:
  - Megölted de Jouzac vicomtet?
  Gerda nyögve válaszol:
  - Nem!
  A nyomozó felkiált:
  - Hóhér, még egy éket neki! Vastagabb!
  És ismét egy ütés következik, amitől a lány egész teste megborzong. Gerda szeméből könnyek szöknek, Andersen hősnője nagyon megsérült, de nem vall.
  A vallató felkiált:
  - Igen, valljon nekünk! Ezek csak szavak!
  Gerda hirtelen erőt kap ahhoz, hogy egyértelműen válaszoljon:
  -A szavak olyanok, mint a szél, malmot forgat, amely a bölcsnek lisztet ad, a bolondoknak pedig lisztet!
  A vallató így kiált:
  - Még két ék!
  És megint repül a kalapács... a csontok, a gyerekek lábai ropognak, a fájdalomtól a gyerek ismét elveszti az eszméletét. Gerdát egy vödör jéghideg vízzel elevenítik fel a pincéből. És folytatják a kifinomult és egyben ügyetlen kínzást. Itt egy satuban egyszerre szorítják, a lány kezének ujjait. Nyomja össze a satut. Gerda ismét elájul. Ezúttal sokáig. Még egy vödör vízzel sem tudja újraéleszteni.
  A lány sápadtan és véresen fekszik egy kínzószékben.
  Gerda felébredt. Nos, rémálma van. Kemény munka és hosszú út után azonban mezítláb nagyon zümmög és fáj. A lány meztelen, poros talpa megrepedt, és fáj rájuk lépni. Gerda erővel kényszerítette magát, hogy felálljon, és gyalog mozdult. A leütött lábak fájtak, de a lány erősebben összeszorította a fogát, és sétált a vadonban. Bár minden lépés vad fájdalomtól robbant.
  Fokozatosan azonban a test felmelegedett, és a fájdalom tompult. Bár a lábak, és főleg a vádli nagyon elfáradtak a fáradtságtól, és a csupasz, kidöntött talp is fájt az úton lévő apró kavicsoktól.
  A lány végigjárta az erejét, és még egy lépést is tett hozzá... A nap elment dél után. Új falu jelent meg. Gerda bicegve lépett be hozzá. Az erei bizseregtek a feszültségtől.
  A lány kinyújtotta a kezét, és sírva kérdezte:
  - Adj egy kis kenyeret, kérlek.
  Az egyik nő adott neki egy darab palacsintát, egy barátja egy állott héjat, a harmadik krumplit.
  Gerda egy kicsit megerősítette az erejét. És ült egy darabig a padon. Egy fiú odament hozzá, és megkérdezte:
  - Hova mész lány?
  Gerda őszintén válaszolt:
  - Kai nevű bátyámat keresem!
  A fiú megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Két Kai és mi van a faluban. A név gyakori. És a világ nagy. És a lábad vérben van.
  Gerda nagyot sóhajtott, és így válaszolt:
  - Tudom. De nem árulhatom el a barátomat!
  A fiú megjegyezte:
  - Van valami a táskádban!
  Gerda bólintott.
  - Igen, piros cipője van!
  - kérdezte mosolyogva a fiú
  - Drága?
  A lány bólintott.
  - Igen! Nagymama hat hónapig spórolt!
  A fiú meglepetten kérdezte:
  Miért nem mész hozzájuk?
  Gerda őszintén válaszolt:
  - Ezért nem megyek, mert drágák! Az út hosszú lehet, és szétesnek.
  A fiú azt javasolta:
  - Add el őket, és útközben vehetsz kaját!
  Gerda megrázta a fejét.
  - Nem! Kai soha nem látta őket! Meg akarok jelenni bennük!
  A fiú egyetértően bólintott.
  - Értem! Vegyél egy réz fillért! Hamarosan eléri a várost, lesz elég egy vekni kenyér. Csak ne próbálj lopni. Hiába vagy gyerek, börtönbe zárnak és megkorbácsolnak!
  Gerda megrázta a fejét.
  - Soha nem fogok ellopni semmit!
  Aztán a lány felállt a padról és megtaposott. Fájt a lába, égett a lába, de a kötelesség megkövetelte, hogy továbbmenjen.
  Sötétedés előtt nem volt ideje elérni a várost, és ismét egy szénakazalban töltötte az éjszakát.
  Ezúttal pihentetőbb volt az alvása.
  A hóhér lánya egy kosárba rejtette Gerdát, és kivitte a cellából. Sietett, hogy elhagyja Chatelet-et, amíg a foglyokat el nem hagyták. És a lány elszaladt a csomagokkal.
  A hóhér lánya Gerdával elindult Dél-Franciaország felé, abban a reményben, hogy ott eltéved. Bőrcipőben járt, Gerda mezítláb taposott mellette. Ekkor azonban a sziklás útról a lány cipője szétesett, és alig tudott fellépni véres lábára. Gerdának kicsit könnyebb volt, hiszen kezdetben érdes volt a talpa, láthatóan az erős fiatalítás ellenére a lány szervezete megőrizte az emlékeket a korábbi tesztekről.
  A hóhér lánya gazdag családból származott, és általában cipőt hordott, ahogy az a nem szegény párizsi családoknál szokás. A lányos talpa pedig nem volt hozzászokva a kövekhez, kavicsokhoz, köves francia utakhoz. De a lány, miután eltörte a lábát a vérben, bátorságot mutatott, és nem panaszkodott. Gerda megtorpanva megcsókolta a lábát véres lábán, és a fájdalom alábbhagyott, a hóhér lánya elaludt.
  Lábai fokozatosan meggyógyultak, és kemény kéreg borította be. A hóhér lánya felöltözött és alamizsnából élt, Gerdának is csak rongyok maradtak. Télre a lány és a lány Olaszországba költöztek. Nincsenek fagyok, és többé-kevésbé elviselhető. De az életük a csavargók életévé vált. Vagyis nagyon nehéz és éhes. És ebben az életben nem volt fény. A hóhér lánya csinos volt, de egyáltalán nem szép és teljesen lesoványodott, nádszál lett belőle.
  És Gerda útközben ihletve énekelni kezdett;
  Gerda Kaya mezítláb kereste,
  Vándoroltam a zord hótorlaszok között...
  Hiszen a lelke arany,
  Mint egy ragyogó fehér hó!
  
  Nem sikerült vőlegényt találni
  És teljes egészében eljutott a nácikhoz...
  Ó, szegény lány, Gerda!
  Micsoda szégyen elviselni!
  
  Sírva készített egy állványt,
  Tüzet teríteni a lábad alá...
  Megsütik a lányt, mint a halat,
  De tudd, hogy lélekben olyan, mint egy sas!
  
  És nagy szenvedést viselt el
  Számtalan kínzás és kínzás...
  Szerencsétlen tisztelgés borítja,
  Hogy egy lány sírjon!
  
  Mezítláb nyal a lángok,
  Üsd meg a lányt hevesen!
  Itt a kupola alatt, a szigorú Párizsban,
  Köntösben vezetik Gerdát a tűzhöz!
  
  A kínzást kemény lány elviseli,
  És a hóhérok arcába röhög...
  Nem, nem kér halált...
  Próba a vállán!
  
  Kibírja a kínzást
  Türelmes vagy, mert az ideális...
  Gerdánk Oroszországban született,
  Ortodoxia szívből!
  Bár kullancsokkal törik a csontjait,
  Egy éles hegy szúrja a fehér mellkast...
  És mezítláb a szénen,
  Feltették Gerdát, így fájdalom - ne lélegezzen!
  
  Egy lány büszkén száll le a tűzhöz,
  Bár az arcot vér borítja, zúzódások...
  Hangosan nevetett örömében
  Pedig a karok és lábak láncban vannak!
  
  És úgy tűnt, nincs menekvés
  A hóhér mancsa égeti a tüzet...
  Bocsánatot kért Istentől
  Bár tűznyelvek nyúltak feléje!
  
  A testet dühös láng nyalja,
  Gerda pedig felnyög a fájdalomtól, sikít...
  De a zászló még mindig a lélekben lobog,
  És a redoubt-monolit szívében!
  
  Emlékmű lesz a fény lányának,
  És Oroszország emlékezni fog a lányára...
  A bátor Gerdát éneklik
  Eljön a nap, és eltűnik az éjszaka!
  Gerda, aki mindig éhes, mezítláb és rongyos volt, körbe-körbe taposott Olaszországban. Még mindig abban reménykedett, hogy megtalálja testvérét, Kai-t. Valamiért Dél-Európában kereste, és nem az Északi-sarkon.
  És most már Nápoly felé közeledett. Nem messze a várostól egy nagy és nagyon szép palota állt.
  A lány leült egy sziklára. És sírni kezdett mély szomorúságában.
  Egy fiú jött oda hozzá. Gazdag ruhákban és lakkcipőben. Nyilván egyidős volt Gerdával. És halkan megkérdezte:
  - Miért sírsz koldus?
  A lány őszintén válaszolt:
  - Hosszú évek óta keresem Kai nevű bátyámat, és mezítláb jártam be a fél világot!
  A fiú kétkedve jegyezte meg:
  - Sok év? Csecsemőkora óta keresed?
  Gerda megrázta a fejét, és így válaszolt:
  - Hát nem! Sokkal idősebb vagyok, mint amilyennek kinézek!
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - Imádok meséket hallgatni! Meséld el a történetedet!
  Gerda őszintén és minden díszítés nélkül magyarázni kezdett.
  A fiú hallgatott rá, és hallgatott... Aztán így válaszolt:
  - Nem tudom, igaz-e vagy sem, de talán a mi hercegünk Kai!
  Gerda füttyentett.
  - Ja?
  A fiú egyetértően bólintott.
  - Szolga vagyok a fejedelem palotájában, és tudom, hogy az én uram a köznépből való! Hercegnőnk maga választott egy fiatal férfit, aki biztos zseni, és lenyűgözi valamivel!
  A lány egyetértően bólintott.
  - Igen, Kai tudna! Nagyon okos és remek eredeti! Néha olyan verseket komponált, hogy a gyerekek Koppenhága minden tájáról sereglettek és hallgatták, tapsoltak!
  A fiú bólintott.
  - Hiszek neked! A herceg tényleg olyan fiú volt, mint én! Még mezítláb is jött, és csizmát húzott, csak a palota bejáratánál. És egyszerűen csodálatos lett. Tekintettel arra, hogy egy egész tömeg volt, aki házasodni akart, akkor jó benyomást tett!
  Gerda megkérdezte:
  Szőke haja és kék szeme van?
  A fekete hajú fiú bólintott.
  - Igen! És a királynak is tetszett, hogy nem olasz, de tökéletesen beszéli a nyelvünket!
  Gerda megerősítette:
  - Nagyanyánk idegennyelv-tanár volt. És Kait már kiskoruk óta tudtuk! Biztosan ő az!
  A szolgáló fiú megjegyezte:
  - Végre szerencséd van!
  A lány mezítláb taposott.
  - Vigyél a herceghez!
  A fiú vállat vont.
  - Az őrök nem engedik be a lányt rongyokba és egy mezítlábas lányt... Egyszerűen bedobnak egy tömlöcbe!
  Gerda megborzongott és nyikorgott:
  - Mit kell tenni?
  A fiú azt javasolta:
  - Áttanulmányoztam a palota összes zugát. Titokban vezetlek. Ha este van, egészen a hálószobáig. És azonnal felveszi a kapcsolatot a herceggel!
  A lány bólintott.
  - Egyetértek!
  A fiú megjegyezte:
  - Talán venned kellene egy új ruhát és cipőt. Sokkolod Kait ebben a formában!
  Gerda megrázta a fejét.
  - Könnyebb mezítláb járni zaj nélkül! Ráadásul hadd lássa a bátyám, mivé lettem!
  A fiú bólintott.
  - Ülj le a sziklára! hozok neked kaját. Olyan sovány vagy és éhes. És akkor megyünk!
  A lány idegesen mozgatta mezítláb, remegett a türelmetlenségtől. Vége a balszerencse-sorozatnak, és látja-e még bátyját, Kait?
  Vajon ő is mezítláb ment Dániából Dél-Olaszországba? Szegény fiú. Csupasz talpú, pedig lány, mint a ló patája Európa éles kövekkel tömött útjáról. Hidegben és melegben is mindent átélt és elviselt.
  A fiú hozott neki a konyhából pár krémes süteményt, egy csirkecombot.
  Gerda mohón ette.
  Már sötét volt... A lány gondosan megmosta mezítlábat a patakban. De érdemes volt megtenni pár lépést, hiszen az eldurvult talpak ismét porosodtak. A fiú olyan okosnak tűnt.
  Átvezette a kerítésen lévő titkos lyukon, és átment vele a hátsó utcákon.
  Minden olyan volt, mint a mesében... Olaszország és a palota, ahová a fiú vitte. És azt hitte, hogy ez a herceg az ő testvére, Kai. De valóban, az őrök nem engednek át egy mezítlábas, rongyos lányt.
  A szolgáló fiú a herceg hálószobájába vezette. Ő maga levette a cipőjét, a palotában, hogy ne csapjon zajt, a gyerekek pedig mezítláb sétáltak a folyosókon, ügyesen megkerülve az őröket.
  Néha színes képek villantak a falak mentén, amelyek vicces álmok voltak.
  És az aranyvirágban aludt a fiatal herceg, és a jobb oldalán a királykisasszony.
  A herceg jóképű volt, de némileg túlsúlyos volt a palotában tartott fényűző lakomáktól, és idősebb Kai-nál. De Gerda azonnal rájött, hogy nem ő az.
  És az augusztusi házaspár felébredt.
  Először megijedtek, az őrök lefoglalták a gyerekeket. Ám ekkor a hercegnő megkért egy vékony, szőke, rongyos, bőrkeményedett, poros lábú lányt, hogy mesélje el történetét.
  Gerda mindent rendbe tett. Beleértve a brutális kínzás leírásait egy francia börtönben.
  A hercegnő együttérzően mondta:
  Hadd maradjon velünk!
  A herceg beleegyezett:
  - Ez a legcsodálatosabb történet, amit valaha hallottam!
  És hozzáadott:
  - Európán átívelő út nagy részében még mindig lóra ültem. És csak amikor elesett, gyalog kellett mennie. Az is jó, hogy kolostorunkban csak hidegben szabad cipőt felvenni a fiúknak, és nem volt érzékeny a lábam. De ennek ellenére ledöntöttem a lábam és béna. Mezítláb járta Európát a végétől a végéig!
  A hercegnő határozottan így szólt:
  Ő lesz a kedvenc kisasszonyom! És légy e szerint! És a fiú, aki elhozta, tíz ütést bottal és sarkon, az etika megsértéséért, és húsz aranyat, hogy új barátot talált nekünk!
  A fiatal szolga meghajolt, és így válaszolt:
  - Olyan igazságos vagy!
  A lány meghajolt és megkérdezte:
  - Jobb, ha botokat adsz a sarkamra! Itt minden az én hibám!
  A herceg mosolyogva válaszolt:
  - Maguktól megütnek botokkal! A palotába való illegális belépésért! Mi csak uralkodók vagyunk!
  A hercegnő megerősítette:
  - És ő is tíz ütést bottal a csupasz sarkára!
  Gerda nagyot sóhajtott. A lány a hátán feküdt, és a szolgák hurkokba tették mezítlábát. De kiderült, hogy nem olyan ijesztő.
  Vékony gallyal verték, csak a látvány kedvéért, és Gerdának nem fájt a megkeményedett talpa, csak csiklandozott.
  Ám a fiút egy hajlékony bottal megverték, és nagyon megsérült. De erősen összeszorította a fogát, és rángatódzva sikerült visszatartania sikolyát. Aztán felkelt, és mindkét lábára erősen sántított.
  Ismét a hosszan tűrő Gerda kapta el a szerencsejegyet. A lányt egy nemes herceg szolgálójává tették. Selyembe és bársonyba öltözött várasszony lett. Andersen szerint a történet megismétlődött, csak egy kicsit más változatban. Gerda már az első napon beledörzsölte a lábát új csizmájába, és rájött, hogy a gazdagság nem csak édesség. Selymekben pedig egy kicsit meleg van az olasz nyáron. A legfinomabb ételek pedig nem olyan jók, ha tele van az ember.
  Megnyomja és zavarja a járást...
  Ezen kívül Gerdának idegen nyelveket, jó modort, mindenféle etikettet és tudományt kellett tanulnia. És ez egyáltalán nem olyan érdekes, mint egy csavargó életének vezetése.
  Még a fejem is remeg.
  Gerda próbált megszokni, sokáig szenvedett. Itt eltelt egy év. És már akkor úgy tűnt, hogy beleragadt a cselédlány életének ebbe a kimerítő, ritmusába.
  És hogy már nem szívesen megy el valahova és keres valamit.
  De a tükörben, amely előtt a szertartást végezte, hirtelen megjelent testvére, Kai. A fiú egyáltalán nem nőtt, és nem is változott a hosszú évek elszakadása alatt, csak túlságosan sápadt lett egészségtelen kékséggel. A Hókirálynő kastélyában úgy tűnt, megdermedt, és még mindig a jégből próbálta összerakni az "örökkévalóság" szót.
  És nélküle fogoly.
  De úgy tűnt, nem képes rá. És milyen hosszú évekig jégvárban ülni, még akkor is, ha nem érzed a hideget?
  És nincs más gyerek a közelben?
  Gerda úgy érezte, hogy nevű bátyja nagyon boldogtalan. Csak jég és jegesmedvék vannak a környéken, gyémántként csillogó jégtáblákat válogatsz. Még ha figyelembe vesszük, hogy a nevezett testvér szíve megfagyott, akkor is egyértelmű, hogy mélységesen boldogtalan. És csak magával a Hókirálynővel lehet beszélni, de ő olyan ritkán jelenik meg a jégvárban.
  
  Gerda felsikoltott, és elhatározta, hogy elfut. A lány a szobájába ment. Őszintén hagyott csizma, drága ruha és vékony fehérnemű. Felöltöztette korábbi, rongyosra változott, de gondosan tárolt ruháját. Görcsös lett, és a lábait a térde fölött kitárta. A lány felnőtt, és úgy néz ki, mint tizenhárom éves, de valójában már tíz évvel idősebb. Mennyi idő telt el azóta, hogy megkereste esküdt testvérét? Tizenhárom évig, ha nem tovább.
  A lány megcsókolta a feszületet, és így mezítláb kereste nevezett testvérét. Most már legalább tudta, hogy messze északon van. Útközben őrök találkoztak vele. Látva Gerdát mezítláb és rongyban, meglepődtek:
  - Várakozó hölgy vagy? Milyen kinézeted van?
  Gerda hazudott:
  - Haragítottam fel a hercegemet, mire megparancsolta, hogy menjek mind a négy irányba, ugyanabban a rongyban, amilyenben a szolgálatra mentem.
  Az őr szánalmasan megjegyezte:
  - Leütöd az összes lábad, adok neked legalább egy pár cipőt. A lányom kinőtt belőlük, és pont neked valók lesznek!
  A lánynak hiányzott a mezítláb járás, ami olyan jó, ha durva a talpa.
  Gerda szerényen válaszolt:
  - Nem érdemeltem meg... Tartsd meg vagy add el!
  A szakállas megrázta a fejét.
  - Nos, én nem! Olaszország útjai túl kemények és sziklásak a lány mezítlábához. Sőt, már leszoktál a durva felszínről. Még május van, és nem lesz egyhamar hideg, de éjszakára adok egy pehelytakarót, hogy betakarod magad... Amíg nem találsz új jó gazdit!
  - Köszönöm! - válaszolta Gerda.
  Nem akarta megbántani az őrt.
  Bőrcipőjével, és szinte hordatlan cipőjével - nyilván csak ünnepnapokon hordta a lánya - vitt magával egy pehely, szintén praktikus új sálat. Köszönetet mondott a lágyszívű őrnek. A cipő valóban kényelmes volt, kicsit túlméretezett, de normális. Kényelmes volt bennük sétálni.
  De amint befordult a sarkon, a lány levette a cipőjét, és a vállára akasztotta. Nagyon szeretett volna mezítláb járni, szünetet tartani a palotacipőktől. Eleinte kellemes volt sétálni, az út por csiklandozta a csupasz sarkam. De aztán a megszokás hosszú távú hiánya kezdett hatni. A lány talpa egyre puhább lett, és hamarosan megérezte a kavicsok élességét és az égést. És általában a mezítláb minden gumója, amelyben a bőrkeményedés levált, fájdalmas.
  
  De Gerda, akinek sikerült a fogason lógnia amúgy sem olyan rövid életében, nem jött zavarba. Hiszen egy sziklás úton mezítláb sétálni nem árt annyira, mint ha a sarka a tűzhelyben sül meg. Még akkor is, ha egy évig ő, a szobalány kényezteti magát. Semmit sem bír ki.
  És Kaya mindenképp megtalálja.
  A nap végére a lány mezítláb vérzett, de nem adta fel, és egy szénakazalban aludt el. Másnap pedig ismét egy sziklás úton ment.
  És átment az erőn, még akkor is, ha a lábai minden lépésnél szétrobbantak a fájdalomtól.
  Gerda nem vitt magával élelmet, alamizsnát kellett ennie. Egy csinos, rongyos lányt szívesen szolgáltak fel.
  Gerda először bőrcipőt akart eladni, vagy ételre cserélni, de aztán meggondolta magát. Lábai nagyon gyorsan eldurvultak, és nem volt szükségük cipőre, különösen a meleg évszakban. De találkozott két kisfiúval, akik szó szerint éhen haltak.
  Gerda nem hagyhatta el őket.
  A lány azzal etette őket, amit egy zacskóba gyűjtött, majd egy kereskedő boltban eladta, persze nagy leárazáson, szinte új cipő. Élelmet vettünk és a fiúknak hagytuk, pehelysállal együtt.
  Ne hagyd, hogy a fiúk megfagyjanak.
  Gerda természetesen keresztény nagylelkűen viselkedett. Ráadásul nyár volt, és éjszaka nem kellett sállal takarni. Ám amikor Olaszország bőkezű mezői véget értek, az észak felé sétáló lány az Alpokban kötött ki. És még mindig meleg van nappal, de hideg éjszaka. A falvak pedig sokkal ritkábbak, éhezni kell.
  És nagyon éles kavicsok az utakon, áss bele egy lány talpának friss bőrkeményedésébe.
  Egyszer egy nyáron hegyi fagy támadt, és a rongyok megfagytak. A lány megrándult, és végül megszaggatta a ruháját. Meztelen volt és védtelen. Gyors tempóban kellett mennem, magamon tartva a rongyokat. Éjszaka nem alhatsz meztelenül - igazi pokol. Gerda egész éjjel-nappal nem aludt, de reggel kicsit lejjebb ereszkedett és felmelegedett, aludt. Aztán újra sétált egész éjszaka, és másnap vacsorára egy hegyi farmra ért.
  A tulajdonos beleegyezett, hogy egyszerű és régi ruhákat ad Gerdának, de cserébe kényszerítette, hogy két teljes hétig fát vágjon, és jármával hordja vödörben a vizet.
  És nem csak maguknak, hanem a szomszédoknak is.
  A lány fáradtságig dolgozott, csak állott kenyeret és savanyú tejet evett. A tulajdonos meghívta, hogy maradjon, de Gerda hazudott, azt mondta, hogy zarándokol. A hegyi ököl vonakodva adott neki valami lyukas zsákruhát, de legalább nem vagy meztelen. És még egy darab kenyeret sem dobott az útra.
  Bár a lány bőrkeményedésekkel tömte magát a kezére.
  Gerdának üres gyomorral kellett mennie. És a hegyekben ritkák a falvak, és maguk az Alpok is nagyok, a hegyek tetején még nyáron is esik a hó. A lány az éhségtől füvet, lóherét tépett, fenyőtobozokat rágcsált. Tíz nap alatt lesoványodott, és egyetlen bőr és csont lett belőle. Még a mókus sem tudott ellenállni, és nyersen evett.
  És még a bőrt is rágta.
  Aztán újra nekivágtam a farmnak. Három napig keményen dolgozott ott, de aztán evett, és adtak neki egy keveset az útra. De leginkább a felvidéken kapott ki az éjszakai hideg. A lány nappal aludt, éjjel csupasz, bőrkeményedett lábbal, éles köveken taposott. Néha üvöltöttek a farkasok, többször Gerda a mélybe zuhant és majdnem elesett, de a sors megtartotta. Bár egy jelentős félelem, hogy menjen át a hegyeken és éjszaka. És éhes...
  De legalább tudja, hova kell mennie.
  Amikor Hannibál átkelt az Alpokon Olaszországba, seregének fele és az összes elefánt meghalt. És itt az átállást egy kicsi, hát még évekig, és egy felnőtt lány végzi.
  A farkasok megnyalják mezítlábas, kecses nyomait, amelyeket sokat szenvedett lábai hagytak.
  Amikor Gerda már a küszöbön volt, útjába állt egy másik farmnak, és megint ételnek. A tulajdonos kedvesebbnek bizonyult, és báránybőr kabátot és cipőt kínált a lányoknak, de Gerda visszautasította, mondván, már hozzászokott a kövekhez és a hideghez, és mezítláb sokkal könnyebben megy, mint cipőbe rakni. A tulajdonos egy egész zacskó élelmet adott az útra.
  Volt lelkiismerete.
  Ez persze megnehezítette a lányt, de hagyta, hogy még pár hétig elmenjen megállás nélkül. A hegyvidék a végéhez közeledett, a hegyek egyre lejjebb szálltak. Gerda pedig átkelt az út legnehezebb részén: az Alpok tetején.
  És ez már teljesítmény.
  Most Svájcban volt, ahol egy kicsit lágyabb, és gyakoribbak a farmok. Az átmenet megkeményítette Gerdát, és nem fázott meg a hegyekben, és nem is fázott meg. Hogy az istenek ne a lélekben gyengéket szeressék, hanem az erőseket jutalmazzák.
  Igen, és a farkasok csak a lány csupasz lábnyomait nyalták, de nem mertek lecsapni.
  Gerda járt-ment, megállt a farmokon, dolgozott, néha énekelt. A vándorló élet kellemes és ismerős számára. A napok gyorsabban és nehezebben kezdtek telni. A sors eddig megvédte a lányt a gonosz emberektől, rablóktól és erőszakolóktól. Ennek ellenére Gerda már nem olyan kicsi, és magához vonzza az erőszaktevőket. De eddig minden sikerült.
  Felsőbb hatalmak gondoskodtak róla...
  Itt a lány Svájcot is áthaladta, belépve Bajorországba. A nyár már elmúlt a feje tetején, de a síkságon még éjszaka is nagyon meleg van. És az utak nem olyan sziklásak. A séta élvezet volt. A falvak gyakran találkoztak, és nem volt probléma az étkezéssel. A részmunkaidőben dolgozó Gerda összegyűjtött magának egy kis pénzt, és felfrissítette ruháját egy elegánsabb és újszerűbbre. De inkább mezítláb járt, főleg, hogy a talpa keményebb lett, mint a csizmáé.
  És a lábak szinte nem fagynak le még éjszaka és esők után sem.
  De telt az idő. A lány északra költözött. Vége a nyárnak és eljött az ősz. Hideg eső zúdult, és Gerda Németország északi részén találta magát. Mezítláb csapott át a jeges tócsákon, és enyhe hideget érzett. De Gerda már annyira ismerős, hogy úgy döntött, nem vesz cipőt, és csak egy gyapjúsálra korlátozta magát. Ismét szívesebben töltötte az éjszakát, csak nappal, és éjszaka taposott.
  Sőt, nappal melegebb aludni, és nem fagy meg mozgás közben.
  Így hát elhaladt Németország meglehetősen sűrűn lakott északi részén, és a tengerhez ment.
  Belecsapott a mezítláb a vízbe...
  Szárazföldön nincs hova továbbmenni, a tengert pedig nem reális átúszni. Viszonylag közel volt a szülőföld Dánia. A lány hirtelen vissza akart térni szülővárosába, Koppenhágába. Talán a nagymamája még él. Ráadásul az sem világos, hogyan tovább.
  De Gerda leült egy kavicsra a tenger mellett, és miután gondolkodott, elvetette a visszatérés gondolatát. Ha nincs más kiút, akkor meg kell találni egy észak felé tartó hajót, el kell érni a jeget, majd az Északi-sarkra kell menni. Valószínűleg ott található a hókirálynő vára.
  A hideg, különösen éjszaka, megharapja a lányt, de nem tudja megtörni az akaratát.
  Nos, ha kell, talál egy ilyen hajót, de egyelőre a kikötőbe.
  
  JUNG AZ AMAZON HAJÓN
  Edmond D'Artagnan ma már kabinos fiú egy Amazonas kalózhajón. Az egész legénység csak gyönyörű lányokból áll. Mindannyian rövid szoknyában és matrózruhában vannak. Ezek csíkosak és göndörek. Vezetőjük pedig a kalózkirálynő: Charlotte de Condé.
  Ő is mezítláb, de a bokáját smaragd szemű arany kígyó karkötők díszítik. A csuklón pedig gyémántokkal tűzdelt karkötők. Nagyon szép királynő, izmos, erős.
  Edmond még csak egy fiú. Rövid nadrágban, csupasz, lebarnult, izmos felsőtesttel húzza a kötelet. Szorosabbra tekerjük. Igen, ez egy nagyon agresszív fiú. Csupasz lábát az árbocon pihentette és csavarta.
  Lányok gömbölyödnek körülötte. Ketten húzzák a vitorlát, csupasz, izmos, lebarnult lábuk megfeszül.
  Edmond d'Artagnan énekelte:
  A kalózoknak nincs szükségük tudományra
  És világos, hogy miért...
  Lábaink és karjaink vannak
  A fej pedig használhatatlan számunkra!
  Tizenötszáz lány van egy brigantinban. És még egy kicsit szűkösek is. Maga a brigantin nagyon szép és festett. A vitorlák színes mintákból és finom selyemből állnak.
  Edmond megsimogatta a vitorlát a baba lábával, és csiklandozóan nevetett. A lányok pedig drága parfümök illatát árasztják, mintha csodákat művelnének az ékszerekben.
  Néhányan ékszereket és dísztárgyakat is viselnek. Mindegyik cserzett, és a legtöbb szőke. Sok vörös hajú... Csodálatos szépségek.
  A fiú megerősítette a vitorlát, és feljebb emelkedett. Az árboc felmelegedett, és kellemesen égette a fiú csupasz, megkeményedett lábát.
  Edmond hirtelen vitorlákat látott a távolban, és füttyentett. Nagyon jó volt. Kalandot terveztek.
  És a fiatal kabinos fiú ezt parancsolta:
  - Látok egy galliót előre!
  A lányok nyüzsögni kezdtek, és mozogni kezdtek. Most zsákmányuk volt.
  Igaz, csak tizenkét fegyver van a brigantinban. Egy galion lenyűgöző méretű.
  Nem sokkal ez előtt a lányok megtisztították a brigantin orrát a növedékektől. És nagyon gyorsan ment. A mozgás felgyorsítása érdekében Charlotte de Condé további vitorlát rendelt. És a brigantin sebessége jelentősen megnőtt.
  Gallion nem változtatott irányt. Látható, hogy kicsinek tűnt számukra a kalózhajó. Valójában csak a gálya fedélzeti ágyúiban volt negyvennyolc, nem számítva a tat és az orr. Igen, nagyobb kaliberűek.
  A kapitány asszisztense és a kalózok királya, Emmanuel aggodalommal jegyezte meg:
  - Lehet, hogy elsüllyesztenek minket!
  Charlotte mezítláb a fedélzetre taposott, és határozottan így szólt:
  - Nem! Nem fulladhat meg minket ilyen könnyen!
  Edmond felkiáltott a felső fedélzetről:
  - Csatázni! Lányok bátran harcba!
  Emmanuelle dühösen felmordult:
  - Jaj, te kisördög! Szálljunk le!
  A fiú fürge, mint egy majom, leugrott. Csupasz, rózsaszín sarka megvillant.
  Charlotte kacsintva kérdezte:
  - Küzdeni akarsz baba?
  Edmund felmordult válaszul:
  - Nagyon szeretnék!
  A vörös hajú Emmanuelle váratlanul támogatta a fiút:
  - Ez a gálya tele van rakományokkal, ilyen nehezen mozog! Nem nagy zsákmányban!
  Charlotte beleegyezett.
  - Csúsztassunk a tat mentén, keskeny orrunk van, és vegyük fel az ellenséget!
  Edmond felpattanva énekelte:
  - Maga az ördög nem a testvéred.
  Chop ellenségei kalóz!
  Charlotte parancsot adott, és csupasz sarkát a tat tölgyére nyomta:
  - Kövesd a kabinfiú vitorláit!
  A brigantin közelebb lépett. Gallion megpróbált megfordulni. De nagyon keményen mozgott. A brigantin a fegyverekből való kilövés pillanatában elmozdult, és szinte semmilyen sérülést nem szenvedett. Igaz, az egyik lövés az orrba, a másik a vitorlába lőtt.
  De ennek szinte semmi hatása nem volt a sebességre. A lányok azonnal újabb papírokat húztak és fokozták a tempójukat.
  Charlotte nevetve jegyezte meg:
  A fény harcosai vagyunk!
  És a barátaira kacsintott...
  Emmanuelle így válaszolt:
  - Pontosabban az alvilág!
  A lányok előre elkészítették a horgokat. Sikerült megelőzniük a galliót, hogy megpróbáljanak a másik oldalra fordulni. A fegyvereket meglehetősen lassan töltik, de egy röplabda a brigantinál közelről végzetes lenne. Ám a lánynak, Gertrudnak sikerült a fegyverből lőnie, és eltörte a gallió hátsó kormányát, ami miatt az lelassult és megrázta magát. Itt a lányok más szögben fordították a papírvitorlákat, hogy ne ütközzenek túl élesen. És a briganti simán kikötött. A horgokat szorosan rögzítették, és ragacsos olajjal forrasztották.
  Kalóz harcosok támadtak egy lavinában. Csupasz kerek sarkuk megvillant. És a lovagló fedélzetén bronzpáncélos harcosok harcoltak ellenük.
  Kétszer annyian voltak, de ügyességben egyértelműen alulmaradtak a gyönyörű amazonoknál.
  Charlotte maga vezette a támadást, szélmalmot hajtott két szablyával, és leütötte egy ellenséges légiós fejét. A szakállas fej hátrafordult.
  De Conde, a kalózkirálynő csupasz sarkát az ellenfél állához mozgatta, és ciripelt:
  - A kalóz boldogságért!
  A fiú Edmond is harcolt. Kicsik, de mozgékonyak. És hát szablyával vágja az ellenfeleket.
  Itt gurult a második fej, vért hagyva a fedélzeten. A spanyolok (igen, ez olyan, mint a spanyolok - sápadt, szakállas, páncélban és magas csizmában a hőség ellenére!) kétségbeesetten ellenállnak.
  Edmund egy másik fejet vágott le egy ügyes oldalirányú manőverben, és ciripelt:
  - Az Athosnak!
  És ismét csupasz sarkával vágta az ellenség állát. És jó volt az ütés, repült az állkapocs.
  A fiú felüvöltött:
  - Porthosnak!
  Nagyon harci szelleme volt, mintha vizet forralna a teáskannában.
  Emmanuelle megvágta magát, és csupasz térdét a hasához mozgatta. Így folyt ki a vér az ellenség szájából.
  A lány kotyogott:
  - A kalóz testvériségért!
  És megint, hogyan fogja elvenni és kardokkal vágni, mintha megfordításból...
  Charlotte szablyájával elhaladt a pillangók mellett, és ciripelt:
  Új fordulatot veszek
  Angyal vagyok, az Antikrisztus pilótája!
  És hogyan fogja csupasz sarkát az ellenség felé mozgatni a levegőben.
  Edmond megbotlott. És egy nagy spanyol tizedes, amint átrepül és megfullad.
  A fiú elvette és énekelte:
  - Kár, hogy senki sem tudja
  És még magunkat sem ismerjük...
  Mennyi aranyra van szükségünk
  Mennyi pénzt akarunk!
  Edmond pedig újabb ellenfelet vágott le. Kalózlányok bemásztak a csatába, és mindenkit feldaraboltak, mint a káposztát. Volt bennük szenvedély és hatalmas nyerési vágy.
  Emmanuelle feltört, két szablyája propellerlapátként villogott. És rendkívül harcias és agresszív lánynak tűnt.
  A csupasz, kerek sarok pedig egy spanyol tiszt újabb állát találta. Az egy megsemmisítő ütéstől, ahogy repül, kitör egy fát a fedélzeten.
  Emmanuelle énekelte:
  - Karavellákat rabolunk,
  Galliókat rabolunk...
  Nem vagyunk számon kérve -
  Nem érdekel minden törvény!
  És a lány a hátára esett, és megrúgott egy másik nagy tisztet a lábával, aki nehéz páncélban repült át a fedélzeten. És belemerült a sós, tengervízbe.
  Emmanuelle kotyogott:
  - Hát a csavartól!
  Charlotte támogatta:
  - Megint megtörik a mennydörgés
  Uralkodni fog a csonton!
  És a lány ugrik, és csupasz sarkával a mellkasába üti az ellenséget. Egy erős lökéstől kitört a cuirass, és szökőkútként ömlött a vér a szájából.
  Charlotte de Condé énekelte:
  - Fújj, fújj, még, fújj, még
  egy ütést és most...
  Van ajándékom a csatákban,
  Megöllek őrült!
  És a lány ismét karddal vág. A levágott fejek ismét repülnek.
  Charlotte felüvöltött örömében:
  - Fekete zászlónk mindenek felett áll!
  Néhány spanyol, látva, hogy kalózlányokkal harcol, reménytelenül térdre rogyott, és kegyelemért könyörgött.
  A lányok először csupasz, vésett lábuk puszilására kényszerítették őket, majd a vízbe dobták őket.
  Charlotte de Condé vicsorgott:
  - A nagy sikerért!
  És megint, ahogy csupasz sarkát egyenesen az ellenfél orrába mozdítja. És törje össze úgy, hogy egy lyuk jelent meg a feje hátsó részén. És onnan öntött egy vérforrást.
  De mindennek vége.
  A kalózok győztek, az utolsó spanyol katonák pedig térdre esve könyörögtek kegyelemért.
  Charlotte de Condé mosolyogva mondta:
  - Vigyük túl őket, a halaknak is enniük kell! Aztán átkutatjuk a raktereket és a kabinokat.
  A lányok készségesen teljesítették a parancsot. Csak a férfiaknak engedték meg puszilni a csupasz talpukat, mielőtt meghaltak, ami nagyon kellemes a lányoknak. És a tengerbe dobta őket.
  Edmond filozófiailag megjegyezte:
  - Kinek pitét és fánkot,
  És aki zúzódások és dudorok!
  Ezt követően a lányok a kabinok között mozogtak zsákmányt keresve.
  A kapitány kabinjában egy harmincöt év körüli előkelő hölgyet és egy tizenöt éves lányt találtak. Drága ruhákban és díszes cipőben voltak.
  Charlotte mosolyogva jegyezte meg:
  - Vegyél váltságdíjat. Vagy inkább a hurkot szereted?
  A senora sóhajtva válaszolt:
  - Irgalmazz a lányodnak!
  A Kalózkirálynő bólintott.
  - Elvihetem a csapatomba! Ha ő is beleegyezik a csatlakozásba, kérem!
  A lány felkiáltott:
  - Kalóz leszel?
  Charlotte de Condé bólintott.
  - Ahogy akarod! A Ransom túl sok felhajtást kap. Jobban eladjuk a cukornádültetvénynek!
  A lány cincogva válaszolt:
  - Beleegyezek, hogy filibuster legyek!
  Emmanuel megjegyezte:
  - Túl gyengéd, és ez csak teher lesz számunkra. Talán jobb, ha túlzásba esik!
  Edmond mosolyogva jegyezte meg:
  - Nem jó nőket ölni!
  Emmanuel logikusan megjegyezte:
  - Férfiakat sem jó megölni! Még mindig élőlények! És gyerekeik vannak!
  A muskétás fiú bólintott.
  - Igen ez igaz! A gyerekek sírnak apáért. És nem gondoltam volna, milyen undorító ölni!
  Emmanuelle kuncogva megjegyezte:
  - De neked kell!
  A testőrfiú búgta:
  - Szeretlek életed! És remélem ez kölcsönös!
  Charlotte de Condé bólintott.
  - Bevisszük a csapatunkba! Mit kell csinálni a régebbivel?
  A fiatal nő azt javasolta:
  - Nagy váltságdíjat vehetsz értem! Pontosan ez!
  A kalózkirálynő azt mondta:
  - Sok felhajtás ezzel a váltságdíjjal. A következőket javaslom... Eladjuk a rabszolgaárverésen. Talán kikerül az ültetvényekre, és háztartási alkalmazottként, ami sokkal könnyebb lesz neki!
  Senora motyogta:
  - Irgalmazz...
  Charlotte határozottan mondta:
  - Vegyél el tőlük mindent, ami értékes!
  A kalózok leszedték az összes ékszert a lányról és a nőről, és letépték a cipőket, majd az összes drága ruhát. A legfiatalabb rövid szoknyát és matrózruhát kapott. És a régebbi fehér kapucnis, mezítláb és mezítetlen fejjel.
  A legfiatalabb csatlakozott az amazonokhoz. Azonnal kénytelen volt edzeni és szépségekkel vívni. De ez nem volt elég... Csípni kezdték, ha nem mozgott elég gyorsan.
  Aztán az amazonok beköltöztek a raktérbe és különböző zugokon keresztül. És azonnal felsikoltottak örömükben: arannyal teli hordókra bukkantak és még sok minden másra. Főleg a perca és a kávé.
  A harcosok egyszerre énekelték, tapsoltak:
  - Szuperosztályú harcosok vagyunk,
  mindent elpusztítunk...
  Üsd meg a tamburint -
  Dühösen élni!
  Harcosok, sőt, a szépség kolosszális kategóriája. És a mezítlábuk csak úgy villog. És izmosak és lebarnultak.
  A galionon található kincsek óriásiak. De itt jön a riasztás. Megjelent egy kísérőcirkáló is. Erőteljes csatahajó száz ágyúval. Nyilvánvalóan egy arannyal teli galion őrzésére készült.
  A hatalmas cirkáló felkúszott a lányokra.
  Charlotte elvigyorodott, és parancsot adott:
  - Emelje fel az összes vitorlát - szálljon fel!
  Emmanuel beleegyezett:
  - Nincs más választásunk!
  Edmond hevesen felkiáltott:
  - Acél lányos csapatból készült,
  Tömegben megy beszállásra!
  A lányok számos szépséget hagyva a gallyón elfogva és tele zsákmánnyal, állást foglaltak a brigantinon.
  Most az üdvösségtől csak a sebesség volt. A százágyús cirkáló nem tréfa. Meg tudja fojtani őket, mint a kiscicákat. Egy brigantin tizenkét fegyverrel ellene olyan, mint egy fűszál.
  Fennállt a veszélye, hogy elsüllyesztik, mielőtt elhajózna a hatalmas cirkálóhoz, amelynek fegyverei öt font súlyú lövéseket tudtak leadni, és meglehetősen messzire.
  Ennek az első osztályú csatacirkálónak az oldalán található száz ágyú mellett tat- és orrfegyverek is vannak.
  Ekkor egy gondolat villant át a fiú Edmondon:
  - Jelezzük, hogy megadjuk magunkat!
  Emmanuelle megvetően felhorkant.
  - Megalázni előtte?
  Jung logikusan megjegyezte:
  - Van egy lyuk az orrán, és ez a hajó manőverezhetőbb, mint egy erősen megrakott gallió. Triviálisan el fogunk süllyedni. És hát felhúzzuk a fehér zászlót, és jönnek, hogy leadják a nyereménycsapatot. És felvesszük őket a fedélzetre.
  Charlotte de Condé beleegyezett, és mezítláb taposott:
  - Jobb! Én is úgy gondolom, hogy nem érdemes még egyszer kockáztatni, és jobb, ha kitűzzük a fehér zászlót!
  Emmanuelle megvetően felhorkant.
  - Gyávaságot mutatni?
  Charlotte de Conde logikusan tiltakozott:
  - Pontosabban alkalmazd a trükköt!
  A vörös hajú Emmanuelle elvigyorodott, és tüzes fejével bólintott:
  - Trükköt alkalmazni? Mivel értek egyet!
  És így Edmond felhúzta a fehér ruhát. A brigantin kicsi, a cirkáló tizenkétszeres térfogatú, vagy még több. És van egy ezer fős legénysége. Másfélszáz amazon ellen. Csak egy mezítlábas lány ér tíz ügyetlen spanyolt a csatában. Szóval a szépségeknek van esélyük.
  Charlotte-nak az jutott eszébe, hogy mi van, ha ledobjuk a galliót, és a brigantin sebességét és manőverezhetőségét használva elmenekülünk az óriástól? Biztos van esélyük. Ráadásul túl sok ellenség van az első osztályú csatacirkálón. És nem lehet veszteségek nélkül.
  De erre valók a lányok, hogy bátran küzdjenek és nyerjenek.
  Charlotte de Conde nyolcast csinált a kardjával, és nyikorgott:
  - Készek leszünk a győzelemre, és ha meg kell halnunk!
  Cruiser nagykövet a távoli magból. Leütötte a vitorlát a brigantinról. Emmanuelle füttyentett. Tudták, hogyan kell lőni a cirkálón, és most a lányok nagyon rosszul lettek. Elvesztették a lehetőséget, hogy megközelítsék a hajót, hogy megtámadják azt.
  De a spanyolok kapzsiságára vonatkozó számítás bevált. A cirkálójuk pedig a felhúzott fehér zászló láttán megindult a brigantine felé. Valójában előfordulhat, hogy a kalózok korábban kincseket zsákmányoltak, és miért ne profitálnának belőlük? Jó lenne.
  A cirkáló a brigantine felé indult. Edmond nevetve énekelte:
  - Király, hogy szerezzen egy kis pénzt,
  Örülök, hogy rongyokba öltözhetek!
  Emmanuelle megjegyezte, és dühösen toppantotta csupasz, lebarnult lábát:
  - És ez mire való? Triviális hülyeség!
  A fiú megjegyezte:
  - A dal építkezni és élni segít!
  A vörös hajú egyetértően bólintott, és ezt énekelte:
  - Jó móka dallal átsétálni a szabad tereken,
  A kiterjedéseken keresztül, a kiterjedéseken keresztül!
  És persze jobb feszítővassal verni,
  Jobb feszítővas, jobb feszítővas!
  Edmond fogát tátva felkapta:
  - Egy csatár, két csatár
  Inog...
  Egy csatár, két csatár
  Hazudik!
  Charlotte, a kalózkirálynő tette hozzá, mezítláb taposva:
  - Egy tábla, két tábla,
  A koporsó építés alatt áll...
  Emmanuelle felvette, és felugrott:
  - Egy spatula, két spatula,
  A lyukat ásják!
  És az összes kalózlány egyhangúan énekelte:
  - Jó móka dallal átsétálni a szabad tereken,
  A tereken át, a tereken keresztül...
  És persze jobb feszítővassal legyőzni az ellenséget,
  Jobb feszítővas, jobb feszítővas!
  És most a cirkáló közeledett a brigantinhoz. Horgokat kezdtek kidobni belőle. Szorosabbra kötni.
  A réz- és bronzpáncélos harcosok pedig elkezdtek leszállni a brigantin fedélzetére. Nehéz, kovácsoltvas csizmát taposott. És bár a spanyolok és a prédák alaposan fel voltak öltözve, kellemetlen bűzt hordoznak magukban.
  Charlotte a barátaira kacsintva parancsolta:
  - Támadás!
  A lányok pedig az éhes párducok minden dühével támadtak az ellenségre. Vad őrjöngéssel vágták le az ellenséget.
  Emmanuelle szélmalmot hajtott a kardjaival, levágott néhány spanyol fejet, és nyikorgott:
  - A kalózoknak a Holdon!
  Edmond, ez a fiú, aki levágta az ellenséget, nyikorgott:
  - D'Artagnanért!
  És a fiú vad dühvel vágott egy kis leopárdot - a spanyol légiósokat.
  Charlotte csupasz sarkát a spanyol tábornok állához mozgatta, és kotyogott:
  - A győzelmünkért!
  Az ütés eltörte a spanyol állát.
  Charlotte de Condé felsikoltott:
  - A hatalmas öklünkért!
  És ököllel az állán fogja és mozgatja az ellenséget. És megint a csont fog és eltörik.
  Emmanuelle csicseregte gyöngyházfogait kitárva:
  - Az emberek meghalnak a fémért!
  És csupasz sarkával a következő állkapcsába mozdította az ellenséget. És minden erejével összetörte.
  Edmond megjegyezte, miután lepkefogadást tartott, és levágta az ellenfeleket, és a lányokra kacsintott:
  - Még jobb, ha nyernek!
  A lányok vad nyomással és őrjöngéssel haladtak az ellenség ellen. Annyi düh és agresszivitás volt bennük, hogy lebarnult testük szó szerint csillogott az izzadságtól. És úgy tűnt, izmos lányok a préstányérokkal, mint a csokoládé, mintha vajjal kenték volna be.
  Edmond nyikorgott, és egy másik ellenfelet vágott le:
  - Kakaó és kávé! Téged a sport és a profik váltanak majd!
  A tigris izomzatú lány újabb ellenséget vágott, és kotyogott:
  - Őrülten loptunk!
  És csupasz sarkával megmozgatja az ellenséget a szemében. Elvette, és a koponya megrepedt. És az agyak kirepültek.
  Emmanuelle is megforgatta a kardját, és egyszerre három fej esett le. A harcos csicseregte:
  - Nagyarányú győzelmekért!
  És a lány csupasz, kerek sarka olyan, mint egy ütés a tábornok halántékán. Az az egy összeesik, és további három harcos fröccsen oldalról a vízbe.
  Charlotte is nagy keserűséggel küzd. És úgy vágja az ellenséget, mint egy kalapács.
  A Kalózkirálynő rajongói fogadást tart. Levágja az ellenfeleket, és nagy fogakat feltárva énekel:
  - Az emberek csodálták a királynőt,
  Az udvaron minden fiú beleszeretett!
  És Charlotte ismét szereti az ellenfeleket. És egyszerre több ellenfelet is megvágni.
  Emmanuelle fogta és énekelte:
  - Osztálylány vagyok - szuper!
  És újra meglendítette a kardját, félbevágva az ellenfeleket. És az ő kardjai a borotva legfőbb pilótái.
  A lányok támadnak és vágnak. Sokkal gyorsabbak, mint a spanyolok. Sok szépség ledobta a mellényt, és mezítláb harcol. És ez így megy a lányoknál. És megmutatják magukat - kiemelkedő tolvajok.
  Charlotte Kolovrat technikával vágott, és üvöltött, a levágott fejeket mezítláb a partra hajítva:
  - Van egy szuper osztályos lányom!
  Emmanuelle, aki borotvánál élesebb karddal vágja le az ellenfeleket, hozzátette:
  - Hiper vagyok!
  És szintén csupasz, cizellált lábbal a vízbe dobta a fejét. Az egyik sisakos fej leütött egy ellenséges katonát. Összeesett és megfulladt. Tehát ne vigye a lányokat mutogatni.
  Charlotte nevetve jegyezte meg:
  - Én vagyok a legmagasabb osztály!
  Edmond megint dühöng.
  A fiú pedig úgy vág, mint egy csapás, levágja az ellenfelek fejét. És sokan vettek és káposztafej nélkül maradtak.
  A fiatalabb D'Artagnan énekelte:
  De miért,
  Lehetetlen lélekben élni!
  De miért,
  Nem bízhatsz senkiben!
  De miért! De miért!
  Emmanuel vad nyomással vágja az ellenfeleket, és gyorsan vált egyik oldalról a másikra. Az elejtett spanyolok feje gurult, a lányok mezítláb hányták őket. És a harcosok énekelték, a tigris lelkesedésével, hogy meglátták a bárányt:
  - Elszakadt a cérna
  Gonosz halál fenyeget minket...
  És ahhoz, hogy éljen - a
  Hősnek meg kell halnia!
  Emmanuelle megjegyezte, csupasz talpával még egy fejet dobott, és leütötte az ellenséget:
  - De miért,
  Hogy a szerelem virágozzon...
  Valakinek a vérét kell ontani!
  De miért!
  A harcos felkacagott, kitárta gyöngyházfogait. Ilyen szépségek harcolnak itt.
  Emmanuelle megjegyezte, miközben csiszolópapírként vágta le az ellenfeleket:
  - A bolygó nagysága velünk lesz!
  És ismét karddal fut a malom. Egy kétségbeesett szépség.
  Charlotte de Conde megjegyezte, hogy levágta az ellenségeket, és a futball csupasz sarkával vágta le a fejét:
  - Minden rendben lesz!
  Minden rendben lesz!
  Tudom! És ölök!
  És ismét csupasz lábujjakkal gyilkos halálajándékot dob. És nagyon klassz.
  Charlotte, ez a kalózkirálynő elvette, és üvöltött:
  - A szülőföldemért,
  Öljük meg a köcsögöket!
  A lány pedig csupasz lábujjával éles tőrt dobott, amivel több spanyol katona fejét is levágta.
  A cirkáló csapat számbeli fölénye ellenére a lányok felülkerekedtek. Olyan mozgékonyak, mozgékonyak és bátrak. Hatalmas erőt éreznek.
  Emmanuelle, úgy aprította az ellenséget, mint a káposztát, fogta és énekelte:
  - Hatalmas terek,
  Nem fogsz belefáradni a szerelembe...
  Fogjuk ökölbe az erdőket és a hegyeket,
  Mióta Svarog feltámadt!
  És a lány megint, mintha malmot vágna kardokkal, és egy csomó ellenséget vágna le, harci szenvedélyében.
  Edmond elragadtatással énekelt, legyűrve az ellenfeleket;
  -A "gyáva" szó ismeretlen Gascogne-ban.
  -Nem ismerem a kardot, ha tévedsz.-Nekünk, gasconoknak van a legjobb ízlésünk a világon -Nem szeretünk mást, csak a hírnevet.
  
  Pimasz arc, különlegessé válik - Íme, egy hibátlan gascon megjelenés. Higgye el, uram, nem kell sokáig várnia. Paris még mindig felismeri D'Artagnant!
  
  Dicsőség nélkül nem élhetek Párizsban, Egész életem eltelt, ideje gondoskodni a sorsról. - Hány éves vagy, gyermekem? - Ó, sok, uram, nagyon - körülbelül tizenkét év! ellenség: - Szilárd a kezed? - ez a híres gascon ragasztó igazi vonása, és én is ugyanilyen merész voltam, amikor Paris felismerte Emmanuelt a szépségben.
  
  Burgundia, Normandia, Champagne vagy Provence, És tűz van az ereidben is, De a jó szerencse, istenemre, nem rajtad múlik Amíg van a világon Gascogne!
  A fehér világban...
  A fehér lámpánál...
  Amíg Gascony van a világon!
  Így hát kivágták ezeket a köcsögöket, és teleszórták az utakat holttestekkel. És az egész fedélzetet vér borította. A lányok mezítláb olyan kecses volt, és izgalmat és örömet keltett, ha rájuk nézünk.
  Edmond örömmel énekelte:
  - Mezítláb, csak mezítláb,
  A júliusi mennydörgés és a szörfhangok alatt...
  Mezítláb, csak mezítláb
  Játszhatunk veled!
  Emmanuelle agresszíven rámutatott, feldarabolta az ellenfeleket, és kardjaival újabb malmot csinált:
  - A fiúknak gyerekkoruktól kezdve el kell viselniük a verést, és hozzá kell szokniuk a kegyetlenséghez!
  És a harcos ismét az ellenség csupasz sarkát az állához mozdította. És lezuhant, újabb öt spanyol katonát sodorva a fedélzetre.
  Charlotte de Conde megjegyezte:
  Az ördög itt van, az ördög ott van
  Az élet teljes hazugság!
  És rákacsintott szerencsétlen partnereire. És kolosszális keserűséggel vágták le az ellenséget. És akkor senki sem tud ellenállni nekik.
  Edmond megjegyezte, miközben levágott egy másik ellenfelet:
  - Mikulás seprűvel,
  A Mikulás király!
  A fiú pedig ismét szélmalomtechnikát hajtott végre kardokkal, amiről leesett fejek hullottak. Egyébként ezek a szablyákhoz hasonló kardok voltak. És nevezhetjük őket szablyának és kardnak is.
  Edmond a csupasz sarkát is az ellenség állába húzta, és eltörte az állkapcsát, aminek következtében összeesett.
  Mire dühösen énekelt;
  Amit az emberek mondanak
  Nem érdekel minket...
  Ne menj karatéba
  Illetlen lett!
  A fiú továbbra is aktívan vágott, és egyszerre intett mindkét kardkarddal. És egyik fejet a másik után veszi.
  Emmanuelle megjegyezte, kardjait szitakötőként lengetve, szárnyait csapkodta és csicseregte:
  - Ruby, de ne vágd meg magad!
  Edmond készséggel egyetértett ezzel, kiirtva ellenfeleit:
  Ha részeg vagy, ne kapd el!
  A fiú pedig megforgatja a lemezjátszót, és csupasz sarkával állon üti a tisztet. Ő, mint egy zsák, elveszi és összeesik.
  Edmond agresszióval a hangjában mondta:
  - Sör és kaviár, pia reggelig!
  A fiú pedig felnevet, elégedett a tréfájával. Sőt, azt is mondhatjuk, hogy gyerek - szuper! És fut, és ugrik, és ököllel hadonászik. És ha megmozdítja a csupasz sarkát az orrában, akkor senki sem tud ellenállni. Totális kiütés lesz.
  Edmond viszont a legnagyobb erővel és határtalan agresszivitással cselekszik. Őrült fiú - ne mondj semmit!
  Emmanuelle, aki levágta a Kasztíliai Birodalom szorongató harcosait, fogát feszegetve kotyogott:
  - De nem akarom, nem akarom számítással! És a szerelemből akarom, a szerelemből!
  Charlotte de Conde, aki az ellenfeleket boncolgatta, és tortává zúzta őket, üvöltött, villámokat fújva az orrlyukaiból:
  - Szabadság, szabadság! Adj szabadságot! Felrepülök, mint a madár!
  Küzdő lány - ne mondj semmit! Vad és féktelen szenvedélye van. És egy harci színpadi pozíció.
  Edmond egészen logikusan megjegyezte, levágva a következő riválisokat, vagy inkább a szerencsétlen katonát:
  - Isten nem ad, hacsak persze mi magunk nem hibázunk!
  Charlotte de Conde átvette és felugrott. Mezítlábát a spanyol katonák feje fölött mozgatta. Teljes kiütésbe lökte őket, és fogát kitárva kotyogott:
  - A halhatatlanság glóriája - szadista rock,
  Számonkérés sasa - a mostani ciklusra!
  A harcos nagyon harciasnak érezte magát, átkozottul felpörgött és felfegyverzett.
  És ha újra megmozdul, akkor az ellenfelek tömege kiveszi a patájából és összeesik. És nagyon jól áll Charlotte-nak.
  Edmond az ellenségre vágva csupasz lábujjával megdobta a tőrt, és kotyogott:
  - Raging Eagle -
  Megtörni az oroszlánt...
  Szárnyak széttárva -
  Hátborzongató Sátán!
  És a fiú újra elveszi, és karddal vág. És egyszerre sok ellenséges fejet fog letenni.
  A harcos fiú Charlie D'Artagnan fia. A harciassága elképesztő. A küzdő természet pedig zseniális....
  A spanyol katonák többsége már meghalt. És persze ez óriási plusz.
  Némelyikük már látva, hogy az amazonokat nem lehet megállítani, térdre esik, vagy akár teljesen arcra borul. És megcsókolják a lányok mezítlábának talpát. És teljesen zseniális. Valójában semmi sem állíthatja meg és győzheti le az ilyen harcosokat.
  Emmanuelle feldarabolva az ellenfeleket, így kiáltott:
  - És nem hagyja abba
  És ne cserélj lábat...
  Ragyog az arcunk
  Fényes csizma!
  És a lány ismét egy nagyon tisztességes malmot költ kardokkal. És levágják a fejeket, mint a káposztát. És rendkívül agresszíven cselekszik, tfu, ameddig csak ismételheti az idegesítő kifejezést - rendkívül agresszíven!
  Esetleg alkalmazz valami újat - például végtelenül agresszívet!
  És akkor lesz egyáltalán - Ku!
  Charlotte de Condé kacsintva hümmögött:
  - Nem visznek el nekünk golyót és szuronyot is!
  Csupasz, kerek sarka pedig olyan, mint egy kalapács a spanyol admirális szarvas sisakjában. Fejjel lefelé fog repülni, és több páncélos vadászgépet kiüt, amitől azok a vízbe zuhannak. És bukásuk után forró hurrikán keletkezett.
  A harcos nevetve megjegyezte:
  - Nem teszik kétszer koporsóba, a Führer kaput lesz!
  Emmanuel megkérdezte:
  - És ki az a Führer?
  Charlotte de Conde kuncogott, és így válaszolt:
  - Ez német vezér!
  A vörös hajú ördög kuncogva ismét megkérdezte:
  - Talán Barbarossara gondol?
  A kalózkirálynő lómosollyal így szólt:
  - Nem, a Barbosa kutyára gondolok!
  Edmond, levágva a páncélos harcosokat, megjegyezte:
  - Utálom a zaklatókat! Egyszerre felakasztanám az összes kutyát!
  Emmanuelle szeszélyesen, fogát kitárva vágott vissza:
  - A kutyák semmiért nem hibásak!
  És ismét, mint egy csupasz sarok, elmozdítja az ellenséget az állától. A fogadás banális, de hatékony. És ha igen, az nagyon buta lesz.
  Charlotte észrevette, hogy csempézett hasizma meghajlik.
  És fogta, és kacsintva énekelt, és a szeme villogott, mint egy közlekedési lámpa fénye.
  De Conde motyogta:
  - Mindenkit elviszünk és lemészárolunk!
  Edmond fogát tátva énekelte a tüdejét:
  - Megöllek! mindjárt leváglak titeket!
  Emmanuelle, miközben feldarabolta az ellenfeleket, nyikorgott:
  - Mindjárt leváglak titeket!
  Egy másik lány elviszi, és azt dumálja:
  - Megöllek!
  Charlotte agresszíven rámutatott, és kaszaként vágta le ellenfeleit:
  - Megvágom, megverem, úgysem élsz!
  A háború, ahogy mondani szokás, veszélyes út, mindenki tud róla, aki rálépett. Nem tudsz kiszállni belőle, nem tudsz leugrani - Othello híresen megfojtotta a lányt!
  Aztán a lányok, amikor felszállnak a cirkálóra, szórakoztató előadási sorrendet mutatnak be.
  Charlotte mosolyogva jegyezte meg:
  Így ölünk!
  Emmanuel megjegyezte:
  - De a sakkkorona becsülete a térképen -
  Nem kerülheted el a vereséget!
  A lány pedig csupasz lábujjjal hajított egy házi készítésű gránátot. És sok ellenséget elszakított.
  És most a cirkáló katonáinak kilenctizede meghalt. Az életben maradt harcosok pedig arcra borulnak, a lányok pedig az arcukba dugják mezítlábukat. Arra késztetnek, hogy megnyald a sarkadat és megcsókold. És közben kérdéseket tesznek fel: hány csepp van a tengerben, hány csillag van az égen, hány hajszál van a cigány fejében.
  Ha a lányok válasza nem felel meg nekik, fölösleges szertartások nélkül úgy szúrják át a foglyokat karddal, mint a tűpókokat. És dobd túl a vízbe.
  Emmanuelle csupasz lábujjaival megragadta a tábornok orrát, és erősen megszorította. Aztán azt mondta:
  - Ki az apád fia, de nem a bátyád?
  A tábornok motyogta:
  - Basszus...
  Emmanuelle kuncogott, és megjegyezte:
  - Rossz a válasz! Így...
  A lány pedig elvette, és átrúgta a fedélzeten. Kirepült, és a tengerbe zuhant. És szinte azonnal belefulladt a páncéljába.
  A lányok ujjongtak és kuncogtak, fogukat tátva. A szemük zafír vagy smaragd volt. És kacsintottak a partnereikre.
  És fokozatosan a vízbe dobta a foglyokat. Nem volt rájuk szükségük. A váltságdíj elhanyagolható volt, és a szóváltás tele van.
  Edmond is a vízbe lökte foglyát, és megjegyezte:
  - Az élet sokszor igazságtalan! Ezer srác halt meg, és minek?
  Emmanuelle nevetve válaszolt:
  - Azért, hogy megtisztítsunk egy helyet a Föld bolygón!
  A testőrfiú vicsorgott:
  - Tiszta, tiszta, tiszta
  Sajnálom a kéményseprőt!
  Emmanuel egyetértett ezzel:
  - Igen, a kéményseprőnek is ennie kell!
  Miután végeztek az utolsó foglyokkal, a lányok a vízfolyásokba küldték a cirkálót... Pontosabban Charlotte logikusan megjegyezte:
  - Nincs szükségünk erre a szörnyre, elsüllyeszthetjük?
  Edmond vigyorogva javasolta:
  - Kár megfulladni egy ilyen szépséget, talán jobb eladni?
  Emmanuelle határozottan megerősítette:
  - Talán jobb tényleg eladni?
  Charlotte kuncogott, és megjegyezte:
  - Visszaadhatod a spanyol koronának! A cirkálónak sok fegyvere van! Egy unikornis formájút felvehet magának. A többit pedig sok pénzért eladjuk.
  A lányok pedig hevesen bólogattak helyeslően.
  
  SZTÁLIN KATTINTÁSA ÉS A POPADANTOK KISZÁLLÁSA
  Sztálin ördögien ravasz politikusként fogta és közölte a németekkel, hogy a britek egy Fáklya hadműveletet fognak végrehajtani Rommel ellen Egyiptomban. És megadta a németeknek a részleteket és a művelet pontos dátumát. Ennek eredményeként Rommel korán intézkedett. És átcsoportosította a csapatokat védekezésbe. Igen, Hitlernek sikerült áthelyeznie néhány hadosztályt Franciaországból, ahol még nyugodt volt.
  A britek egyiptomi offenzíváját végül hatalmas veszteségekkel verték vissza Nagy-Britannia számára. A britek veresége után pedig Roosevelt nem járult hozzá a marokkói partraszálláshoz, azzal érvelve, hogy az amerikaiak veszteségei túl nagyok lennének, és az Egyesült Államok számára a legfontosabb Japán legyőzése. A Fáklya hadművelet kudarca messzemenő következményekkel járt. A Sztálingrád melletti "Ring" hadműveletet nem érintette, de a szövetségesek mégis megszagolták, hogy Sztálin parancsára adták át az információt a németeknek. És úgy döntöttek, hogy lefékezik a nyugati háborút az ilyen aljasságok miatt.
  Sztálin megértette, hogy a Szovjetunió legalábbis megelőzi a Balkánt, és ezért úgy döntött, hogy Nagy-Britannia veszített Egyiptomban. De alábecsülte a kiszivárogtatások lehetőségét és Churchill bosszúállóságát. Ami valójában ezután kezdte szabotálni a második frontot. És erről sikerült meggyőznie az amerikaiakat.
  A háború menete keleten megközelítőleg megegyezett a valós történelemmel. A németek Sztálingrád melletti veresége, a front összeomlása és Mainstein ellentámadása részben helyreállította az állásokat. És egy hosszú szünet a Kurszki dudoron, amikor mindkét fél erőt halmozott.
  Csak ezúttal az Egyesült Államok és Nagy-Britannia korlátozta a Harmadik Birodalom által ellenőrzött terület bombázását. És a fegyverek kiadása nagyobb volt, mint a valós történelemben. A németek pedig teljesíteni tudták a "Panthers" és a "Tigers" gyártásának terveit, sőt túlteljesítették a T-4 modernizált változatát is. Így hát nagy erőkkel közeledtek a csatához. Ezenkívül a Harmadik Birodalom nem adott át további hadosztályokat Afrikába és Szicíliába, valamint a Balkánra és Franciaországba.
  A németek pedig több gyalogságot és harckocsit, és főleg repülőgépeket tudtak elhelyezni.
  Nyáron sorozatgyártásban jelent meg a legújabb ME-309, nagyobb sebességgel és erősebb fegyverekkel: három 30 mm-es repülőgépágyúval és négy géppuskával. A sebesség pedig 740 kilométer per óra, szemben a szovjet vadászgépek 600-zal. Tehát az erők egyértelműen egyenlőtlenek.
  Hitler többször elhalasztotta a Citadella hadműveletet. Júliusban pedig el is halasztottam, így az ME-309-est és a legújabb szörnyeteg "Maus"-t szerettem volna működés közben tesztelni. Ez a tank kielégítő eredményeket mutatott a teszteken, és Hitler alig várta, hogy tesztelje a csatában. És nézd meg a Lev tankot is, amelyet a Pantherrel együtt fejlesztettek ki, és a hajótest és a torony formájára hasonlított rá, de sokkal nagyobb volt egy 105 mm-es EL 70 kaliberű fegyverrel.
  A Führer ezen tervei miatt a Citadellát ismét elhalasztották. És 1943. augusztus 1-jén Sztálin türelmét vesztve megparancsolta a Vörös Hadseregnek, hogy haladjon előre.
  A fő csapást Orel irányába adták le. Előrenyomultak Harkov és Belgorod irányába is.
  De a nácik készen álltak erre. És heves harcok bontakoztak ki.
  Gerda harckocsi-legénysége a Párducon harcolt. Ez volt a tűzlányok első keresztsége. De ezt megelőzően tapasztalattal rendelkeztek az új technológia tesztelésében, és fenomenális pontossággal jellemezték őket.
  Hitlert alig sikerült rávenni, hogy lehetőséget adjon a lányoknak, hogy megmutassák magukat egy igazi csatában. És boldogan próbálták igazolni a bizalmat.
  A harcosok egy bikiniben és mezítláb harcoltak. Ez különleges varázst adott nekik. És egyszerűen csodálatos volt.
  Gerda csupasz lábujjával dörömbölt az ágyúból, harmincnégyet ütött, és felkiáltott:
  - Nagy szépség vagyok!
  Charlotte, a vörös hajú sármőr is megcélozta a fegyvert, csupasz lábbal. Ez volt a védjegyük - lábbal lőni. A Párduc ágyúja pedig két kilométerről egy harmincnégyest szúr a homlokon, és percenként tizenöt lövést ad le. Röviden, egy nagyszerű tank a harckocsikkal való háborúhoz. És valamivel rosszabb az áttörésben és a gyalogság elleni küzdelemben.
  Itt van egy lány bikiniben. A szovjet autó homlokába fúródott, és üvöltött:
  - Robin Hood vagyok!
  Cristina ütötte fel a következőt. Csupasz sarkot használt, ami azt kell mondjam, nagyon erős lépés. És ő üvöltött:
  - A szent háború a mi győzelmünk lesz!
  A végén pedig csupasz lábujjait használva a mézszőke Magda is rúgott.
  És újra elütötte a harmincnégyet, és búgta:
  - Ez a pontos lövés - ez mindenki számára egyértelmű, mint kétszer kettő!
  A harcosok általában szuperszintű lányoknak tűntek.
  A "Panther" gondosan álcázva állt lesben, és eltalálta a szovjet előrenyomuló tankokat.
  Ferdinándok is dolgoztak. Aktívan csapkodtak, és a szovjet fegyverek nem tudták a homlokukat szúrni.
  Repülőgépek harcoltak az égen. Az ME-309 éppen most kezdett belépni a harci egységekbe. De két német pilóta - Albina és Alvina már elsajátította ezt a gépet, és sikeresen harcolnak rajta. Ráadásul ők is szépségek - mezítláb és bikiniben.
  Albina csupasz lábujjaival leütött egy szovjet autót, és üvöltött:
  - Nagy eredményekért és merész döntésekért!
  Alvina pontos tüzet vezetve, ellenfeleit leütve, csupasz sarkát a pedálra nyomva felmordult:
  - Senki nem állít meg minket! Semmi sem fog legyőzni minket!
  És mindkét lány hogyan kell ordítani:
  - A gonosz farkasok megtépik az ellenséget!
  Igen, még az ördög sem tud megbirkózni az ilyen lányokkal. Mindenesetre nagyon jó ötlet, hogy hagyjuk a lányokat harcolni.
  A csaták megmutatták, hogy a német tankok erősek és hatékonyak a védelemben. És hogy megfelelő taktikával a Focke-Wulf sem rossz. Erőteljes fegyverzete lehetővé tette az egy futásból történő lelövöldözést, búvárkodás közbeni nagy sebessége pedig a menekülést, ha hátrafelé akart menni.
  Általánosságban tehát az aktív védekezésre tett német fogadás igazolta magát. A harcok több mint egy hónapig tartottak, kimenetelük bizonytalan volt. A németek vissza tudták verni az offenzívát, a Vörös Hadsereg pedig lényegesen több veszteséget szenvedett el, különösen harckocsikban.
  De a nácik is megszorultak, és nem merték megtámadni Kurszkot ...
  Télig elakadt a harc. A Vörös Hadsereg pótolta a sebzést, és csak december 24-én indult támadásba. Ám a nácik ekkorra már sikerült felkészülniük, és jelentős erőket felvonultatniuk. A sast soha nem fogták el, és a nácik képesek voltak ellenállni. Belgorodot is megtartották. A nácik Leningrád közelében tudták visszaverni a Vörös Hadsereg offenzíváját. A telet összességében az a tény jellemezte, hogy a nácik először tudták megfékezni és visszaverni a szovjet offenzívát.
  A Fritz legjobb hírszerzői munkája, és a télre való alaposabb felkészülés itt éreztette hatását. Hogy a németek a negyvenharmadik évben szinte nem jutottak előre, és több erőt tudtak megmenteni a hideg időre. Ráadásul a szövetségesek árulása, akik fékezték a nyugati háborút. És a németek nem szenvedtek károkat a bombázástól és a második fronttól.
  Ráadásul a totális háború meghozta gyümölcsét. A fegyvergyártás a negyvenharmadik évben két és félszeresére nőtt a Harmadik Birodalomban. A németek év végére felzárkóztak a Szovjetunióhoz a jobb minőségű, harckocsikban és önjáró fegyverekben megközelítőleg megegyező repülőgépek számában, minőségi fölénnyel is.
  Tehát most nem voltak rosszabbak a Szovjetuniónál a technológia terén. Ezenkívül megjelent egy kiváló MP-44 támadópuska, amely nem volt párja. És ez elkezdte megváltoztatni a csaták menetét a Harmadik Birodalom javára.
  Igaz, tavasszal a Szovjetunió új IS-2 és T-34-85 harckocsikat kapott, de a németek fejlettebb Tiger-2 és Panther-2 harckocsikat is beindítottak a sorozatba. Ráadásul a német tankok a valós történettel ellentétben erősebb motorokat szereztek be. "Tiger" -2 1000 lóerőben, és "Panther" -2 900-ban, most pedig a Fritz fegyverzetben és menetteljesítményben, valamint elülső páncélzatban és műszaki megbízhatóságban volt a legjobb.
  Nos, a német sugárhajtású repülőgép komoly probléma lett. 1944 nyarára már több mint ezer ME-262-es sugárhajtású vadászgép harcolt a sorokban, amelyek sebességükben, egyes manőverezőképességben, gyorsulásban, sőt túlélőképességben sem voltak párja.
  Igaz, míg ez az autó elég gyakran elromlott és karambolozott. A pilóták azonban ritkábban haltak meg - az új katapultáló eszközöknek köszönhetően.
  A Focke-Wulf TA-152-t is fejlesztették hat repülőgépágyúval, 760 kilométer per órás sebességgel és jobb irányíthatósággal.
  A Szovjetunióban még mindig vannak problémák a légi közlekedésben. A duralumínium hiánya és a lend-lízing keretében történő alumíniumszállítás megszűnése miatt a Yak-3 és LA-7 sorozat nem került forgalomba. A szovjet pilóták pedig egyelőre elavult Yak-9-et és LA-5-öt repülnek. És a sugárhajtású repülőgépeknek még mindig nincs szaga.
  1944. június 22-én pedig új német offenzíva indult a Kurszki dudor környékén. Egy évvel később a Citadella hadművelet mégis megkezdődött. És hatalmas csata tört ki.
  Ezúttal a Fritznek van elsöprő előnye a levegőben. De a tankok számában közelítőleg egyenlő Németország minőségi fölényével. A Szovjetunió valamivel erősebb tüzérséggel rendelkezik a mennyiséget tekintve. Gyalogság közelítő egyenlőség. A németek valóban jobb gépfegyverekkel rendelkeznek, de a gyalogság jelentős része külföldi. A katonák kiképzésének minősége azonban a Szovjetunióban nem megfelelő. A németek mobilitási szintje magasabb. Ráadásul a szövetségesek gyakorlatilag nem szállítanak autókat. Szóval harcolj így...
  A németek általában erősebbek, de a Vörös Hadsereg nagyon fejlett mérnöki és mélységi védelemmel rendelkezik.
  Röviden: kaszát találtam egy kövön. A németek a harcok első két hetében egy kicsit beékelődtek a szovjet állásokba, harminc-harmincöt kilométert tettek meg, és megálltak.
  Így még két hétig próbáltak továbbjutni, de nem jártak sikerrel. És nem értek el semmit. Ezt követően a Vörös Hadsereg előrenyomult.
  A németek visszahúzódtak eredeti pozícióikba, ismét mindkét sereg harcolt egy kicsit, de nem értek el semmit. Így hát megálltak.
  Eltelt az ősz a Vörös Hadsereg előretörési kísérletében, de sikertelenül. Valamint télen. A németek védekezésre álltak a hideg időben. És tudtak ellenállni. Eljött a negyvenötödik év.
  A náciknak Arado sugárhajtású bombázói vannak az égen, és TA-400-asuk, meg egy Yu-488-as négymotoros légcsavarjuk és egy XE-162-es sugárhajtású vadászrepülőgépük, amely a legjobb manőverezőképességgel és sebességgel rendelkezik az összes repülőgép közül.
  És megjelentek az E sorozatú tankok a szárazföldön.Először is természetesen az új generációs E-50 fő járműve. A "Tiger" -2 súlyával sokkal sűrűbb elrendezésű, másfélszer kisebb a magassága, kicsi a torony, könnyebb és tökéletesebb a futómű. Ez lehetővé tette, hogy a páncélzat sokkal vastagabbra és nagyobb lejtőkre készüljön, 1500 lóerős gázturbinás motorral és hetven tonnás tömeggel. Ennek a harckocsinak 250 mm-es elülső páncélzata volt lejtőkkel, 170 mm-es oldalpáncélja, szintén lejtőkkel, 105 vagy 88 mm-es fegyvere 100EL-es csőhosszúsággal és megfelelő sebességgel. A motor és a sebességváltó egy blokk keresztben, a sebességváltó pedig a motoron van.
  Csodálatos autónak bizonyult. Így a németek 1945 nyarán offenzívát indítottak a déli szárnyon.
  És végül Törökország, miután nagy mennyiségű amerikai és német felszerelést vásárolt hitelért, belépett a háborúba.
  A Vörös Hadsereg déli zászlaja pedig elkezdett omlani. És a Szovjetunió csak egy új IS-3 harckocsit kapott, amely azonban túl drága és nehezen gyártható ahhoz, hogy masszív legyen.
  Bár az IS-3 előnye a tartály erős homlokvédelmének nevezhető. Azonban az E-50 ellen, amelyet "Tigris" -3-ra kereszteltek, és amelyet úgy tűnik, a katonaságnak rendezett be a védelmében, nem húz.
  A németek déli offenzívája meglehetősen sikeres volt, bár egy nagyon erős és megtervezett védekezésnek kellett áttörnie. De a németeknek már nagyon erős repülőgépük volt, ezért az áttörésük többé-kevésbé sikeres volt. A levegőben uralkodó dominancia lehetővé tette bizonyos pontok elnyomását. Ezenkívül a Fritz fejlettebb gázvetőket kapott, amelyek nagyon hatékonyak a védelem áttörésében, és képesek elnyomni az ellenséget. Meg kell jegyezni, hogy a Fritznek fejlettebb géppuskái, sok szállítója és különféle felszerelése volt, beleértve a motorkerékpárokat is.
  Nem könnyű ellenállni egy ilyen hatalomnak.
  Ráadásul nagyszerű harcosok... Két lány, Albina és Alvina egyenként több mint ötszáz repülőgépet lőtt le az égen, és megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjének mind az öt fokát. A legmagasabbat is beleértve: arany tölgy levelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Nagyon elégedettek voltak azok a harcosok, akik mezítláb és bikiniben küzdöttek minden időben.
  És úgy lőtték le a szovjet gépeket, mint a verebeket a csúzliból. Mintha nem voltak egyenlők az égen.
  Albina ágyúival rálőtt a szovjet autóra, leütötte, csicseregve:
  - Ördög vagyok!
  Alvina egyszerre két orosz autót vágott le, és nyikorgott:
  - A megtestesült halál vagyok!
  Így a rémálomszerű spawn megjelent az égen. És a nyár folyamán, az ősz közepén, a Vörös Hadsereg makacs ellenállását leküzdve, a németek elérték Sztálingrádot.
  És ott heves csata bontakozott ki, amelyet a bolygó korábban nem ismert.
  . Javában zajlanak a Sztálingrádért folyó harcok. A szovjet csapatok hősiesen harcolnak. Egy lépést sem hátra... És ezek itt olyan makacs srácok és lányok. A Nataska Kaktusova százados parancsnoksága alatt álló női mesterlövész zászlóalj a Volodarszkij utcai romokban foglalt el védekező állást. Gépfegyveres és puskás lányok, gránátkötegekkel megkötve bújtak meg a romok mögött.
  Natasha maga foltos tunikában, meztelen testén, rövid nadrágban és mezítláb. Gyönyörű és gömbölyű lány, erős csípővel, vékony derékkal, féldoboz alatt rövid frizurával. Az arc nagyon kifejező, férfias állú, kék szemei tágra nyíltak. Világosbarna haja portól őszült, magas mellkas, kemény megjelenés. Natasha kapitány több mint két éve harcol, és fiatalsága ellenére sokat látott. A lány lábát vágások és zúzódások borítják. Egy lány mozgékonyabb mezítláb mozogni, mint durva és ügyetlen csizmával.
  A csupasz talp érzi a talaj legkisebb rezdülését, figyelmeztet a bánya közelségére, maga az anyaföld pedig kitartást ad hozzá. Egyrészt megkeményedett a lány lába, és nem féltek a forró fémtől, a romok éles törmelékétől, másrészt azonban nem veszítették el érzékenységüket és rugalmasságukat, a mozgás zúgásán keresztül figyelmeztettek. tankok.
  Édes Nataska egy gránátot tart a kezében, amelyhez egy robbanócsomag van kötve. Fel kell mászni a félelmetes német "Tiger" -3 tankhoz, géppuskákkal öntözni az utcákat.
  Mirabela mellé mászik. Szintén mezítláb, így a zászlóalj összes lányáról kiderült, hogy csizmás, a parancsnokukat utánozva. Poros talpa kiélesedik, ahogy négykézláb kúszik. Mirabela sárga haja kócos és hosszú... Kicsit göndör. Maga a lány karcsú, vékony, kis termetű. Akár egy lánnyal is összetéveszthető, keskeny vállával és nagynak tűnő fejével.
  De Mirabela már sok mindent átélt. Sikerült meglátogatnia a fasiszta fogságot, miután túlélte a kegyetlen kínzásokat, és a bányákat is, ahonnan valami érthetetlen csoda folytán sikerült megszöknie. De gyerekes, gyengéd arcára nézve soha nem mondhatod, hogy gumibottal verték a sarkán, áram ment át a testén.
  Mirabela lő ... A Harmadik Birodalom katonája, jelen esetben egy arab, holtan esik el, orrában homok és törmelék emelkedik.
  Nataska egy csomó gránátot csúsztat egy szemétkupac alá. Most egy kilencventonnás Lev-2 kúszik ide, és felrobbantja. A lány kék szemei zafírként csillognak az arcán, a napégéstől és a portól borongósan.
  A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy jól védett tartály most helyzetet vált. Az "Oroszlán" 150 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik, és még szögben is. Harmincnégyen nem tudnak áttörni rajta, csak a nehéz Szárítóknak van esélyük. De a hernyók a cél. A lényeg az, hogy megfosztjuk az autót a mobilitástól ...
  Szvetlana lövöldözést lő egy géppuskából... Egy katona, senki sem tudja, milyen nemzetiségű, leesik. A németek, miután erkölcsileg is meghódították a keleti félteke nagy részét, ápolják az árja vért, és gyarmati csapatokat vetnek harcba: arabokat, afrikaiakat, indiánokat, különféle ázsiaiakat és európaiakat. Nőtt a lengyelek száma is - akik bölcsőtől fogva hozzászoktak ahhoz, hogy gyűlöljék a bolsevik Oroszországot. Itt harcolnak az ukrán nacionalisták, a doni kozákok, a csecsenek és az egész kaukázusi kaganátus. Hitler egy egész internacionálét emelt ki.
  Sok ellenség...
  Svetlana ügyesen kerüli a géppuska tüzet. A golyó szinte széthasadt, portól megfeketedett, kerek, kislányos sarok. A gyönyörű kapitány még csiklandozni is érzett, hogy milyen közel repült el egy nagy kaliberű ajándék. A lány keresztet vetett, és azt suttogta:
  Még egy golyó sem állít meg minket!
  Mirabela visszalő... Egy másik lány Angelica - nagyon vörös hajú, átlag feletti magasságú, és a csekély adagok ellenére izmos. Szintén nagyon csinos lány, fényűző csípővel, felhúzott derékkal, nem nőiesen széles vállakkal és magas mellekkel.
  Angelica csak a rövidnadrágjában harcol, a tunika szilánkokra szakad, porrá omlik, új egyenruhákat pedig nem szállítanak át a Volgán. Isten ments, hogy a kimerült szovjet csapatoknak több lőszert és egy csepp élelmet is átadjanak.
  Angelica tehát szinte meztelen, a lába karcos, főleg a térde. Egy repeszdarab a jobb láb talpát érte, és fáj, nehéz járni.
  Vörös hajú, poros, szinte meztelen Angelica kicsavarja csinos, de ugyanakkor kemény arcát. A lány lövöldözve azt mondja:
  - Az Úr, Moszkva és Sztálin felettünk áll!
  És levágja a támadó nácikat, magának alig van ideje visszagurulni.
  A romok és a szűk utcák megnehezítik a félelmetes német tankok megfordulását. Itt csaknem kétszáz tonnás "egér" van, és egyáltalán nem tudnak átmenni ...
  Ahogy Svetlana várta, "Lev" -2 hajtott egy kicsit, és elásta magát egy szemétkupacban. Robbanás történt. A hernyó szétrepedt, pár sérült görgő elrepült.
  A sebesült tank megállt, és egy lövedék kirepült a csövéből...
  Valahol dübörgött a távolban, otthagyva a romokat. A szőke Svetlana, mint egy kígyó sziszegte:
  - Ez az én számításom! Fiókot nyitott...
  A kapitánylány ismét kénytelen odébb kúszni. A németek és műholdaik nem tudják kihasználni technikai fölényüket a romokban. A makacs Hitler hibájából a Harmadik Birodalom hordái helyzeti harcokba keveredtek egy meglehetősen nagy és jól megerősített városban.
  Mirabela gránátot dob. Kényszeríteni őket, hogy bukfencet hajtsanak végre a leütött németeken vagy arabokon, megforduljanak. Az egyik náci fegyveres letépi a kezét, és rajta lóg egy iránytűs angol óra.
  Mirabela mosolyogva mondja:
  - Amit az iránytű mutat - a pokolba vezető utat!
  És egy gyönyörű lány leráz egy darab tapadó kerámiát poros sarkáról.
  Angelica is leporol, feszes, telt melleivel. A mellbimbók szinte feketék a szennyeződéstől és viszketnek. És próbálj meg mosni. Megint ásni kell, amikor a német géppisztolyok firkálnak. És plastunski módon kúszni.
  A lányok zászlóalja megtartja pozícióit, bár van ágyúzás. És nehéz kagylókat tépnek, és bombák hullanak az égből... De semmi sem töri meg a szovjet hősnők bátorságát.
  Itt Svetlana látja, hogyan kúszik a "Panther" -3. Nos, ez a tank már nem olyan ijesztő.
  Beleütheted az oldalába. A lány tüsszentett, kiköpte a port, ami elegáns szájába mászott. Egy gránátot vett a kezébe, amelyet robbanócsomaggal nehezítettek. Észrevétlenül kell lopakodni. De sok a füst a környéken.
  Angelica kúszni kezdett, csupasz lábujjával és könyökével a lefolyón pihent. Olyan volt, mint egy macska, aki egeret üldöz. A lány emlékezett a háborúra a negyvenegyedik év szörnyű nyaráról, amikor a Wehrmacht alattomosan megszállta a Szovjetunió kiterjedését. A lány sem félt, majdnem a lány? Eleinte igen, de aztán megszokja. És máris közönséges zajként érzékeli az állandó kagylókitöréseket.
  És most nagyon közel robbant. A lány a hasára csapott. A töredékek vadméhnyájként rohannak felülről. Angelica megrepedt ajkakkal suttogja:
  - Az igazság nevében, Uram!
  A lány felgyorsítja a kúszását, és egy gránátot dob, amelyhez robbanócsomagot csatoltak. A jelen ívben repül. Robbanás hallatszik, a Párduc vékonyabb oldalpáncélja adja magát. A német tank égni kezd, a harci felszerelés felrobban.
  Svetlana mosolyogva suttogja:
  Köszönöm Uram Jézus! csak benned hiszek! Egyedül hozzád imádkozom!
  Panther-3 terjed. Leszakadt, egy hosszú törzs romokba temetve. Az oldalpáncélról leválasztott elülső páncél egy gombóchoz hasonlít.
  Szvetlana, akinek a portól és leégéstől barna arcán búzavirág csillog, ezt mondja:
  - Minél több tölgye van az ellenségnek, annál erősebb a védelmünk!
  Angelica nagyon szexi, fekete bugyiban, meztelen, poros, erős testalkatú. A lány nagyon okos. Csupasz lábujjával képes üvegszilánkokat dobálni.
  Most egy éles tárgyat dobott kecses, porral borított lábával. És egy fasiszta torkán ragadt. A gyönyörű Angelica azt suttogta:
  - És én szexszimbólum vagyok, és a halál szimbóluma!
  A lány, ami után ismét kúszott, lövöldözött. Led tűz és Svetlana.
  A szépség-kapitány, Natasha, miután levágta a fasisztát, csicseregte:
  -Az élet egy lánc, és a benne lévő apróságok a láncszemek...
  Mirabela lőtt, felvágta a Fritz fejét, és hozzátette:
  - Nem lehet nem jelentőséget tulajdonítani a linknek!
  Svetlana, aki ismét pontosan lőtt, károgott:
  - De nem mehetsz ciklusokban apróságokon...
  Mirabela pontosan lőtt, és hozzátette:
  Ellenkező esetben a lánc beborít!
  Egy másik lány, Olimpiada, szintén nagyon szép, Olezhka Koltsov úttörővel közösen készített egy aknát egy dróton. Ketten lökdösték... Egy alattomos booger bemászott a "Tigris"-3 hernyójába. És hogyan fog felrobbanni ez a hosszú csövű német autó.
  A szőke fiú, Olezhka felkiáltott:
  - A mi Oroszországunk, van egy vödröd!
  És alig volt ideje visszaugrani, villogva, fekete, ledöntött sarkú cipőben, a leomló tetőről.
  Olimpia megsimogatta a fiú nyakát, és így szólt:
  - Ön nagyon okos!
  Az úttörő utat tört magának, és csatlakozott a női zászlóaljhoz. A fiú is nagyon kreatív. Például repülőgépeket készített, hogy lelője a fasiszta támadógépeket. Amikor a Focke-Wulf-ok vagy TA-152-esek felemelkednek, hihetetlenül fülsiketítő üvöltés hallatszik.
  A németek egy Wagner-szimfónia kíséretében sztrájkolnak. Olyan fenséges dallam.
  Olympias bosszúsan mondja:
  - Még mindig megpróbálnak ránk ijeszteni!
  Az úttörő fiú pátosszal énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  A halál nem visz minket a csillagos ég alá!
  Mert a szent Oroszország keményen fog harcolni,
  Megtöltöttem a hatalmas géppuskát!
  Olympias, egy magas, izmos lány, széles csípővel és vállú, tipikus parasztasszony. A harcok során rongyokra szakadtak a ruhák, az erős lábak meztelenek, a haj két copfba van fonva és erősen poros.
  Olezska mindössze nyolc éves, az alultápláltságtól sovány, karcos és koszos fiú, csak rövidnadrágban. A fiú természetes fehér haja őszült, a bordái pedig a vékony, cserzett és piszkos bőrön látszanak. A lábak rettenetesen ledöntöttek, égési sérülések, zúzódások, hólyagok. Igaz, a sors megóvta a gyereket a súlyos sérülésektől.
  Az ő hátterében az olimpia nagynak és kövérnek tűnik, bár a lány egyáltalán nem kövér, hanem erős, edzett hússal a csontokon. Sőt, úgy tűnt, hogy az éhség egyáltalán nem érintette csillogó és nagy alakját.
  A lány nehéz páncéltörő puskából lő. A német autókat nem lehet homlokon átszúrni, de a pályákon van rá esély.
  És a vaskos "Oroszlán" -2, miután súlyos robbanóanyagot kapott a futóműben, füstöt kezdett fújni, mint egy erős dohányos.
  Oleg Kolcov rosszindulattal énekelte:
  - Büdös Fritz gondolkodás nélkül rágyújtott a bejáratnál! Persze nagy bajba keveredett!
  Az izmos, lebarnult vádlitól villódzó Olimpia csupasz, gyönyörű lábával sztepptáncot vert. A lány ezt énekelte:
  - Szent orosz arcok villognak az ikontól ... Isten ments, hogy legalább ezer Fritzet áztasson! És ha valaki többet zümmög, mint a fasiszták, akkor senki, hidd el, nem fog elítélni ezért!
  Aztán újratöltötte a páncéltörő puskát, és újra lőtt. A német transzporter ismét füstöt fújt ki.
  A lányzászlóalj jelentős károkat okozott a Fritzben. De veszteségeket is szenvedett. Itt egy lány kettészakadt, és az arca a por ellenére is sápadt lett.
  Sztálingrád nagy részét már elfoglalták a nácik, de ami a városból megmaradt, az nem akar megadni és megadni magát.
  Svetlana eközben megpróbál áttörni a "Tigrist" -3. Egy erős német autó, oldalba kapott egy gránátot, de nem adta fel magát. Megfordul, hogy ágyút lőjön. A lánynak bele kell fúrnia a földbe és a törmelékbe, hogy ne törje össze a jelen által kibocsátott robbanáshullám.
  Svetlana halkan suttogja:
  - Anya, apa, sajnálom!
  Mirabela gránátot dobott a Tiger-3-ra, ami a homlokán robbant. A lány felszisszent:
  - Arról, hogy a könnyű tanítás télen tavasszal... Kivétel nélkül ismétlem, hogy Hitler egy pestis fattyú!
  Angelica, megtörve a nácik pillantását, és törve rájuk öntötte a vizet, megfeszült:
  - A koporsóban most láttam a Führert! És egyenesen a szemébe rúgta szegényt!
  A vörös hajú lány valójában puszta ujjaival egy gránátot dobott a tankra. Eltalálta a csövet... Robbanás következett, és a "Tiger" -3 orrcsője megrongálódott.
  A gyáva német elvette és meghátrált.
  Svetlana felhorkant az orrlyukain keresztül:
  - A miénk, a tied nem enged!
  Mirabela golyóval levágott egy hitleri zsoldost, és ezt énekelte:
  - És a gazember nem tréfál! Kezek-lábak, csavarja az orosz köteleket! A szívbe mélyíti a fogát... Fenékig issza a hazát!
  Svetlana kuncogva ugatott:
  - A Führer vadul kiabál, tépi magát!
  Mirabela lőtt, és hozzátette:
  - Hát a halál puffan, vigyorog!
  Megjelent egy még veszélyesebb "Shtumrtiger". Egész épületeket és bunkereket rombol le. Ráadásul nem közelíti meg a szovjet csapatok állásait. Az autót német géppuskások őrzik fedél alatt.
  Svetlana úgy látja, hogy a Fritz pozícióihoz közel kerülni irreális. De az égen Focke-Wulfs. Az egyik ilyen gép közelebb repül a szovjet állásokhoz. A lányok tüzet nyitnak rá.
  Angelica gránátot dob, és dühösen azt mondja:
  - Mély halálban - nincs megbocsátás!
  Ezt követően a lány ad egy fordulatot a géppuskától. Gyorsan visszagurul. Gyorsan felhajt egy viszonylag új német "Panther" -4 tank, kis toronnyal és alacsonyabb sziluettel.
  Több lány gránátot dob a német autóra. Miután megkapta az ajándékokat, lefagy, és nem tud megfordulni.
  Angelica füttyentett, sziszegve:
  - Ez egy új támadás! Tépjük a száját!
  A Panther-4 vicsorgott és elsütötte erősebb fegyverét.
  A tűzoszlop megosztotta a levegőt, és azonnal felmelegítette és elektrolizálta a légkört.
  Angelica felkacagott, a kagylók elrepültek a félmeztelen lány mellett. A szégyentelen vörös hajú megrázta a csípőjét, és így szólt:
  - És Newton legyőzte az ellenségeket, ledobta a trónról az igát! Fritz elrendelte Newton törvényét!
  . 3. FEJEZET
  Sztálingrádot teljesen elnyelte a tűzvész, amikor lángnyelvek nyalogatták az eget, és lila, narancssárga és skarlátvörös szikrákat pattogtak! És minden szikra olyan, mint egy pokoli kastélyból kiszabaduló szellem.
  Szvetlana, aki leütött egy német vadászgépet, kék szemeit villantotta, és énekelte:
  - Mit nyafogsz rossz öregasszony? Hidd el, csak egy pszichiátriai kórház sír érted!
  Mirabela énekelve énekelte a nácikat:
  - Milyen jó lefeküdni a fűre és fejbe ütni a Fritzt! Szerezzen borogatást a Führernek, és küldjön golyókat egy géppuskából!
  A lány vadul felkacagott, és a hasáról a hátára borult. Csináltam egy biciklit lábakkal. Egy gránát repült fel. A repülő Focke-Wulf-3, miután repeszeket kapott a hasa alá, gyorsan magasabbra szállt. Látható, hogy éles szilánkok megsebesítették. A fasiszta lény kigyulladt, és elkezdett elveszíteni törött szárnyaik darabjait.
  Svetlana, látva, hogy Fokke hogyan veszít a magasságból, felmordult:
  - Ez egy szemafor! Egy fejsze lóg a fedélzeten!
  A német gép felrobbant, törmeléket szórva az égbolt minden távoli sarkába. És hova lett a fasiszta ász. Megtettem az utolsó kanyart. A hóhér hullott hamuba, nem a pilóta!
  Mirabela tüsszentett, port szórva így szólt:
  - Lenni vagy nem lenni? Ez nem kérdés!
  Angelica ismét egy üvegdarabot dobott a lábával, olyannyira, hogy a szemébe ütközve, a tarkóján keresztül kijött Fritzre:
  - Én egy tank armada vagyok! És kezelni kell!
  A németek és műholdaik megpróbáltak előretörni, és gránátokat dobtak maguk elé. Az ilyen taktikák a lányokkal szemben nem működtek. Itt Olezhka Koltsov katapultot vetett be, és hogyan találta el az ellenséget válaszul.
  Az úttörő fiú felkiáltott:
  - A Mikulás kitépi Hitler száját!
  A nácik tömegébe behatoló katapult lövedéke szétszóródott, és egyben a levegőben is felborult. Fritz elesett, és a faltörmelékre tört.
  A "Tiger" -3 tank elvesztette egyensúlyát, és "Oroszlán"-nak ütközött. Ó, Leva, hol van a félelmetes neved?
  Svetlana mosolyogva válaszolt:
  - Nos, jó volt Olezhka!
  A fiú agresszíven felmordult.
  - A Pioneer mindig készen áll!
  A lány válaszul megrázta mezítláb.
  A kapitánylány ismét szögezni kezdett. Olympias pedig csiklandozta Serjozska keskeny lábát, milyen keményen bírja! Nem csoda, hogy a fiú nem fél átfutni a tüzeken.
  Mirabela egy énekben azt mondta:
  - A fiatalság jó - az öregség rossz!
  Angelica, ez a vidám vörös hajú, egyetértett:
  Nincs rosszabb az öregségnél! Ez valóban a lehető legundorítóbb állapot!
  A lány pedig puccssal ugrott. Egy pillanatra undorító nagymamákat képzelt el. Nem, ne hasonlítsd össze, egy öregasszonyt egy lánnyal. És micsoda szépség, karcsú testben.
  Angelica fogta és énekelte:
  - Áramlás évről évre, évek egy lakókocsiban,
  Egy öregasszony hennát dörzsöl mozsárban...
  És mi van a karcsú alakommal,
  Nem értem, hogy ment a fiatalság!
  Szvetlana felvillantotta a szemét, ágyéki ütéssel leütötte a németet, és megjegyezte:
  - Nem! Mégis, a háborúban van egy varázslat - örökké fiatalnak maradni! Mindig részeg!
  Olympias új töltetet helyezett a katapultba. Ez olyan, mint egy jó habarcs. A lány felszisszent:
  - Ne passzolj, hanem passzolj!
  Olezska megrázta vékony, de fürge lábát, és ugatott:
  - Fritz arc!
  Egy gránát pedig egy robbanócsomaggal együtt javában repült a nácik állásaiba.
  Igen, Sztálingrádot nem adták nekik. Augusztus vége óta harmadik hónapja tart a roham, de a város nem tudott mindent bevinni. A front más szektoraiban a nácik értek el sikereket, de ezen nem.
  Svetlana elsütötte a pisztolyát, és felmordult:
  - Minden lehetetlen, történetesen lehetséges... Nem kell nagyon bonyolulttá tenni az univerzumot!
  És nekiütközött egy motorkerékpár benzintankjának. A gép felrobbant, és tüzes forgószelek világították meg a füstös tájat. A németet pedig széttépte egy tüzes mancs.
  A lány kapitány felkiáltott:
  - Szeretek gonoszt ölni! És ez a legnagyobb jó!
  Mirabela kitörve megverte a németeket, és felszisszent:
  - Játsszunk disznót!
  Angelica tüzet nyitott, pontosabban. Néhány fekete maradt a lándzsával borított törmeléken:
  - Öld meg az ellenséget! - suttogta a lány.
  Mirabela játékosan énekelte:
  - Miután Hitlert rúzssal, Mainsteint hajlakkkal festettem, a hercegnő fogságába hurcollak, a hűséges kutya megrágja!
  Svetlana tüzel, sziszegve:
  - Gyere este, Adolf, akaszd fel magad... Ne hülyéskedj már! Gyerünk este, repülj, mint a sólyom - hogy keményen megverd a nácikat!
  Mirabela dühösen mondta, és leütötte a sisakot a rohamosztagos fejéről:
  - Tudunk! És mi is fogunk!
  A "Lenin" zászlóalj lányai megállították az idegen csapatok előrenyomulását. Fritz előrelépett, szó szerint holttesteket dobott az űrbe. A "Lev" tank sem segített, amellyel reményeket fűztek. Íme a gép egy 150 mm-es pisztollyal ellátott módosítása.
  Angelica leüt egy követ, amely a meztelen mellbimbójára tapadt. A lánynak olyan szép és telt mellei vannak. A lány egy gránátot dob a lábával. A láb erősebb, mint a kar, és a dobás tovább megy.
  "Oroszlán" kapott egy rést a hernyóban, és megállt. Lövés az erős szájából. Dübörgés és összeomlás.
  Angelica köpködve azt mondja:
  - Az orosz harcos nem nyög a fájdalomtól!
  És a lány újra lő. És rendkívül jól csinálja. A toronyból kihajló fasiszta visszaesik.
  Egy vörös hajú, majdnem meztelen lány azt mondja:
  - Hiába hiszi az ellenség, hogy sikerült megtörnie az oroszokat! Aki mer, az csatában támad, az ellenséget hevesen megverjük!
  Angelica pedig görgeti a prés izmait, amit nagyon kidomborított.
  Ó, milyen szépek a lányok! Nem akarom, hogy egyikük meghaljon.
  Stalenida futott... Nagyon szép lány, bolyhos, fehér hajjal. Valahogy sikerül bekennie őket valamilyen bájitallal, hogy ne piszkosuljanak.
  A lány nagyon szép, Vénusz figurájú, csak tónusosabb és domborúbb. Ruhák rajta, csak melltartó és bugyi. Minden mást már szétszedtek. De milyen kecsesek a lábak! Ez nem lány, hanem a tökéletesség pecsétje, a szépség koronája.
  Különleges módon mozog, akár egy mókus. A mezítláb és a villogás, és a sarok meglepően tiszta marad. Stalenida lő, és a fasiszta fekélyt kap a mellkasában.
  A lány azt mondja:
  - A szülőföld iránti hűség a legmagasabb szó!
  Angelica nevetve jegyezte meg:
  - Vedd le a melltartód és maradj olyan, mint én rövidnadrágban!
  Steelenida negatívan megrázta a fejét.
  - Ez nem helyénvaló!
  Angelica megrázta a csípőjét, találóan lőtt, és énekelte:
  - Valami Komszomol tag szokatlan lett! Mezítláb járni így nagyon illetlenség!
  Steelenida kuncogott, és megjegyezte:
  - Miért hozz örömet a Fritznek, nézd a szépségünket!
  Angelica határozottan válaszolt:
  - A szépségünk halálos!
  Az acéllány kuncogott, és rálőtt a TA-200-ra. A náci autó kigyulladt. És a gyönyörű szőke felkiált:
  - Halál a gonoszra!
  Angelica felkacagott.
  - És az élet szép!
  Steelenida, látva, hogy a német zuhan, felmordult:
  - Ez a legmagasabb érték! Ne gondold, hogy a nácik nyertek!
  Angelica énekli:
  - Győzelemre várva! Győzelem vár... Akik arra vágynak, hogy áttörjék a bilincseket! Győzelemre várva! Győzelemre várva! Képesek leszünk legyőzni a nácikat!
  Egy gyönyörű lány, és meztelen melle remeg. Jó csupasz felsővel a melegben, amit a tűz fokoz.
  Svetlana most sokkal elszántabbnak tűnt. Géppisztollyal lőtt a Fritzre, és ugatott:
  - Kasztrállak!
  És valóban, a nácik halálos ajándékokat és koporsókat kaptak! És a lány mutatott nekik egy figurát, építsünk csupasz lábujjakat. És fütyült, mint egy csalogány-rabló. És az alsó végtagok ujjain keresztül.
  A kapitánylány nagyon okos. És csillogó. És egyáltalán nem kegyetlen. Néha ő is sajnálja az ellenség katonáit, akiknek gyermekeik lehetnek, akik sírni fognak halott apjukért.
  Svetlana azonban elűzi magától az ilyen gondolatokat, ezért sírni akarsz tőlük. De nem az oroszok jöttek a németekhez rabolni és gyilkolni. Nem, ezek a németek, és egy egész agresszív külföldi csapat tört be a világ minden tájáról az orosz területekre.
  Szvetlana keresztet vetett és rálőtt a Fritzre, aki csendben próbált közel kerülni az orosz Fritz pozícióihoz... Szeme és agya, amelyet egy golyó kiütött, kiszivárgott.
  A kapitány leány mosolyogva mondta szellemesen:
  - Egyenesen szemtől szembe, fejtől fejig!
  Svetlana pontosan lőtt, és egy oldalkocsival elütött egy motorkerékpárt. Az autó szakadni kezdett, a géppuska pedig elrepült, többször felborult. Aztán a pofa belesüppedt a törmelékbe.
  A lány csupasz, poros talpát a törmelékhez dörzsölte. És megint célzott. Vidám, fiatal arca inkább vigyorgott. A lány ezt énekelte:
  - Nem, mondtuk a fasisztáknak, népünk nem fogja eltűrni, hogy az orosz illatos kenyeret gázlónak nevezzék!
  Mirabela nagyon pontos lövést lőtt, amiből a Focke-Wulf-3 fellángolt, és csipogott:
  Egy gazember számára természetesen egyértelmű a választás,
  Dollárért kész elárulni Oroszországot ...
  De az orosz férfi olyan szép
  Hogy kész életét adni a Szülőföldért!
  A lány bukfencezett, megmutatta a náciknak a fügét, tekert, és a golyók nem értek a szépséghez.
  Angelica megjelent, ez a szépség, szinte meztelenül, sárosan, mint az ördög, két lábbal egyből gránátot dobott. És ellenőrizte:
  - Amim van, az... Fritz éles oldalon!
  Olympias javította Angelicát:
  - Élesen, oldalt, és nem az éles oldalon!
  A lány kuncogva rázta a görögdinnye mellét, és egy robbanócsomagos gránát segítségével gránátot indított. A "Tigris" -3 orránál találták el, és ez a görbe műalkotás kikerülte.
  Ezek után a náci lény meghátrált. Kúszni kezdett, mint a tűzbe kapott teknős.
  Szvetlana vidáman kacsintva énekelte:
  - És a "Tigris" hátrál, a németek pedig bujkálnak!
  A Leányzászlóalj támadások, légicsapások és nehézfegyverek alatt manőverezett. Itt csaptak be a sugárhajtású bombázók, törött, vörösen izzó meredek emelkedtek az égbe. És a kövek égtek. Szerencsére egyik lány sem halt meg, de férfiak mentek a másvilágra - akik nem nagyon sajnálják! És a lelkek repülnek - egyesek a mennybe, mások a pokolba! Ahol már vasvillás ördögök várják azokat, akik nem hittek Jézusban.
  Angelica a legszexisebb a dühös harcosok közül: nos, a nácik a "Sturmtiger"-ből valóban rálőhetnek a szovjet csapatok állásaira és megölhetik a vörös harcosokat?
  A lány pedig mezítláb megragadt egy gránátot, és bukfencező zuhatagban tekergett. És egyre gyorsabban pörög. Aztán minden erejével beledobta a halál ajándékát a Vihartigris széles pofájába. A szépség meztelen, lebarnult lábai megvillantak, és a gránát a széles szájkosárba repült. És az erős gép először megfulladt, majd rohant. A "Sturmtiger" oldalain álló két "királyi tigrist" feldobtak és szétszóródtak különböző irányokba. Leszakadtak róluk a görgők, és lezuhantak, úgy repültek, mint a királynő törött nyaklánca.
  A robbanáshullám megdobta Angelicát, és a lány fejjel lefelé repült. És megfordították, megingatták és megdobták. De a szépség ennek ellenére földet ért, éles törmeléket és zúzott köveket vájtak csupasz talpába. A lánynak fájdalmai voltak, és még a bőrkeményedéses lábfején keresztül is kilyukadt a hegye.
  De Angelica erőt kapott ahhoz, hogy felálljon és kiabáljon:
  - Ti fasiszták a hamuban lesztek!
  Svetlanát és más lányokat egy robbanásszerű hullám feldobta, sőt kissé össze is törte. De a gyönyörű harcosok közül senki sem halt meg. A lányok hurrikánnal és jól irányzott tűzzel találkoztak. A kiugrott nácik és a Szovjetuniót ostromló agresszív rovarok elnyomása.
  Mirabela nagy lelkesedéssel énekelte:
  - És amikor az Úr trombitája visz minket a csatába, barátok leszünk a komszomollal! És Jehova akaratából a mennyei névsorolvasáson leszek!
  Angelica, lerázva véres talpáról a port, így énekelte:
  - Lenin, buli, Komszomol! Őrültek házába küldjük a Führert!
  A lányok fülsiketítően nevetni kezdtek, Olezska pedig riadtan és bosszúsan mondta:
  - És a katapultom, nem olyan pontos - mint Angelica csupasz és erős lábai!
  Olympias, aki a kar izmaival játszott, azt mondta:
  - Rendben van! Még mindig gondolkodsz. Valami menőbbet!
  Sztálingrád végül elesett 1945 decemberének végén. Ebben az időben a Kaukázusban a németek és a törökök mégis egyesültek. És kritikus helyzet állt elő.
  Mit tegyen a Vörös Hadsereg ebben a helyzetben?
  Sztálin offenzívát indított a központban. A harcok pedig Szmolenszk irányába fordultak. Szilveszterkor Erzsébet legénysége az IS-3 harckocsiban harcol. A lányok bátran és merészen küzdenek.
  És ők is átvették Gerda stratégiai lépését, annak ellenére, hogy a bikiniben és mezítláb vívott harc hidegrázta.
  Az IS-3 egy olyan gép, ami elég jól védett a homlokban, de a fegyver még mindig nem elég erős. És ahhoz, hogy áttörje a "Tiger" -3 fő német tankot, pontosan meg kell találnia a fenekét a hajótest és a torony között. És erre csak ez a legendás négy tankos lány képes.
  Elizabeth csupasz lábujjával lőtt. Egy kagylóval átszúrta a német "Panther"-t, és azt csicseregte:
  - Az orosz szellemnek!
  Ekaterina is eltalálta az ellenséget, megnyomta a csupasz sarkát, és lelkesen megjegyezte:
  - A kommunizmusért!
  Aztán a barátaira kacsintott!
  Elena csupasz lábujjait használva megmozgatta a lövedéket az ellenség felé, és felkiáltott:
  - Hazafias teljesítményekért!
  És a végén Euphrosinia kibaszott, a csupasz lába ujjait is használva, ami egyszerűen szuper.
  És ellenőrizte:
  - A jövő évszázadaira!
  A négy lány nagyon jó a harcban. És nagyon jól lő.
  De nagyon nehéz áttörni a nácik védelmét. A tankjaik erősebbek és fejlettebbek, fegyvereik pedig hatékonyabbak, számuk nem alacsonyabb. Próbáld megtörni ezt.
  És az égen a szovjet pilóták egyenlőtlen csatákban vesznek részt. Közülük három lány - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - a legerősebb.
  Anasztázia még észre is vette, csupasz lábujjai segítségével leütötte a német Focke-Wulfot:
  - A nácik erősek, de mi nem vagyunk gyengék!
  Akulina, logikusan észrevette, csupasz sarkát feltekerte, és összezúzta a TA-152-t és búg:
  Ami nem öl meg, az megerősít!
  Mirabela Magnetic kuncogott, miközben levágta az ME-262-t és kotyogott,
  - A legerősebb lépés, amire nem számítasz!
  Három harcos harcolt a levegőben, nem ismerve a szánalmat és kétségeket az igazukat illetően...
  De itt is bonyolultabb lett a helyzet... Tavaszra végre elesett a Kaukázus, a bakui kutak is elvesztek.
  A németek Leningrád közelében is sikereket értek el. Sikerült bevenniük Tikhvint, és lezárni a második gyűrűt a város felett. És még rosszabb lett.
  Hitler 1946 nyarán előrenyomulást követelt Moszkva ellen. A fasiszta lavina pedig izzadt.
  A nácik előrehaladást értek el Közép-Ázsia térségében. Gyakorlatilag mindenhol nagyon nehéz helyzet állt elő.
  A nácik pedig máris különböző oldalról áramlanak Moszkva körül.
  Aztán Oleg Koltsov és a lányok ismét beszálltak a csatába, segítve Oroszországot, vagy inkább a Szovjetuniót.
  Aztán a mezítlábas lány, Margarita csatlakozott hozzájuk. Szintén egy felnőtt nő írónő lett a halhatatlanságért cserébe tizenkét év körüli lány, és küldetést teljesít.
  A huszonegyedik század harcosai ismét megküzdöttek a huszadik nácikkal.
  Túl sok katona van a fasiszta barna birodalomban. Úgy folynak, mint egy végtelen folyó.
  Oleg Kolcov, a nácikat karddal vagdosva, a gyalogság és a tankok egyaránt üvöltöttek:
  - Soha ne add fel!
  És a fiú mezítlábáról egy éles korong repült!
  Margarita az ellenfeleket legyűrve, fogát feszegetve felmordult:
  - Van helye a bravúrnak a világon!
  És mérgező tűk szórtak szét a lány mezítlábából, és eltalálták a nácikat, repülőiket és tankjaikat.
  Natasha szintén gyilkosan dobta a csupasz lábujjait és üvöltött:
  Soha nem felejtünk és nem bocsátunk meg.
  És a kardjai átmentek a fasisztákon a malomban.
  Zoya, vágva az ellenséget, nyikorgott:
  - Új rendelésre!
  És új tűk szórtak szét mezítlábáról. És mi van a szemében, mi van a torkában a náci katonáknak és repülőgépeknek.
  Igen, egyértelmű volt, hogy a harcosok izgatottak és dühösek lettek.
  Ágoston, fehér katonákat és tankokat vágva, nyikorgott:
  - A mi vasakaratunk!
  És egy új, halálos ajándék repül a mezítlábáról. És ősz takni és fehér harcosok.
  Szvetlana a molnárhoz vág, kardjai olyanok, mint a villám.
  A nácik úgy hullanak, mint a kévék.
  A lány mezítláb tűket dobál és nyikorog:
  - Mert Oroszország anya győzni fog!
  Oleg Kolcov előrenyomul a nácik ellen. Terminátor fiú barna csapatokat vág fel.
  És ugyanakkor a fiú csupasz lábának lábujjai mérges tűket lövellnek ki, törzset tépnek és repülőgépeket lőnek le.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség a jövő Oroszországának!
  És mozgás közben mindenki fejét és szájkosarát vágja.
  Margarita az ellenfeleket is legyűri.
  Mezítláb csapkod. A nácik nagy számban halnak meg. Harcos kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor a lány fog és levágja...
  Fasiszta katonák holttesteinek tömege.
  De Natasha támadásban van. Levágja a nácikat a tankokkal együtt, és ezt énekli:
  - Oroszország nagyszerű és ragyogó,
  Nagyon furcsa lány vagyok!
  És korongok repülnek a mezítlábról. Aki látta a nácik torkát. Igen, ez egy lány.
  Zoya támadásban van. Barna katonákat vág két kézzel. Csőből kiköpni. És puszta lábujjával halálos tűket dobál - harckocsikat és repülőgépeket lő le.
  És közben énekli magában:
  - Ó, béna, menjünk!
  Ó, menni fog a kedvencem!
  Augustina, aki levágja a nácikat és kiirtja a barna katonákat, visít:
  - Csupa bozontos és állatbőrben,
  Egy klubbal rohant a rohamrendőrségre!
  És csupasz lábujjaival az ellenségre lő, olyasvalamit, ami megöl egy elefántot, és még inkább egy tankot.
  És akkor nyikorog:
  - Farkasok!
  Svetlana támadólag. Vágások, a nácik levágása. Mezítláb halálajándékokat bocsát rájuk.
  Malmot működtet kardokkal.
  Rengeteg harcost zúzott és visít:
  - Nagy győzelem jön!
  És a lány ismét vad mozgásban van.
  És mezítláb halálos tűket lövell ki, elpusztítva a tankokat és a repülőgépeket.
  Oleg Kolcov felugrott. A fiú bukfencezetten megpördült. Sok nácit feldarabolt a folytatásban.
  Csupasz ujjaival dobta a tűket, és gurgulázott:
  - Legyen híres szép bátorságomról!
  A fiú, hogyan kell fütyülni és leverni a náci birodalom katonáit, elkábított varjakat. Akik rohamot kaptak, elájultak, és átlyukasztották a Fritz koponyáit.
  És a fiú ismét harcban áll.
  Margarita támadásba lendül. Sorban felaprítja az összes ellenséget. A kardja keményebb, mint a szélmalom pengéje. És a csupasz lábujjak a halál ajándékait dobálják, tankok és repülőgépek égnek.
  A lány támadásban van. Szertartás nélkül kiirtja a barna harcosokat.
  És időnként ugrik, és csavar!
  És a megsemmisítés ajándékai repülnek tőle.
  És maguk a nácik is holtan esnek el. És egész halom halom halmozódik fel.
  Margarita nyikorog:
  - Amerikai cowboy vagyok!
  És mezítláb ismét dobta a tűt.
  És akkor még egy tucat tű!
  És a csupasz sarok a halál ajándékát adja!
  Natasha offenzívában is nagyon menő.
  És mezítláb dob, és szalmából köp.
  És üvölti a tüdejéből:
  - Sziporkázó halál vagyok! Nem kell mást tenned, mint meghalni!
  És ismét a szépség mozgásban.
  Zoya megrohamozza a náci holttestek akadályát. És mezítlábról is röpködnek a pusztulás bumerángjai.
  A barna harcosok pedig folyamatosan esnek és esnek.
  Zoya felkiált:
  - Mezítlábas lány, te nyersz!
  És egy tucat tű repül a lány csupasz sarkáról. Amit közvetlenül a nácik torkába ásnak.
  Holtan esnek le.
  Vagy inkább teljesen halott.
  Augustine támadólag. Összetöri a barna csapatokat. A kardjait két kézben tartják. És olyan nagy harcos.
  Tornádó söpör végig a fasiszta csapatokon.
  Vörös hajú lány ordít:
  - A jövő rejtve van! De győztes lesz!
  Támadásban pedig egy tüzes hajú szépség.
  Ágoston vad eksztázisban ordít:
  - A háború istenei mindent eltépnek!
  És a harcos támadásban.
  És a mezítláb sok éles, mérgező tűt dob.
  Svetlana a csatában És olyan szikrázóan és harcosan. Csupasz lábai oly sok halálos dolgot dobnak ki belőle. Nem férfi, hanem a halál szőke hajjal.
  De ha eltörik, akkor nem tudod megállítani.
  Svetlana énekli:
  - Az élet nem lesz édes,
  Az az ugrás körtáncban!
  Hagyja, hogy az álom valóra váljon -
  A szépség rabszolgává varázsolja az embert!
  A mezítlábas lány mozgásában pedig egyre több a düh.
  Oleg Kolcov támadásban gyorsul. A fiú megveri a nácikat.
  Mezítláb éles tűket dob - tankokat és repülőket tép.
  Az ifjú harcos nyikorog:
  - Az őrült birodalom mindenkit széttép!
  És a fiú ismét mozgásban van.
  És megint fütyül, amitől a varjak szívrohamot kapnak, és úgy esnek össze, mintha leütötték volna őket.
  Margarita viharos lány tevékenységében. És megveri az ellenséget.
  Itt puszta lábbal indult el, egy borsóval robbanóanyaggal. Felrobban, és egyszerre száz nácit és tíz tankot dobnak fel.
  A lány felkiált:
  - A győzelem úgyis eljön hozzánk!
  És karddal fogja működtetni a malmot - a tankok hordói különböző irányokba repülnek.
  Natasha felgyorsította a mozdulatait. A lány levágja a barna harcosokat. És miközben kiabál:
  - Győzelem vár Oroszország birodalmára.
  És irtsuk ki a nácikat gyorsított ütemben.
  Natasha egy terminátor lány.
  Nem gondol arra, hogy megálljon és lassítson, és a tankok és a repülőgépek félretévednek.
  Zoya támadásban van. Úgy tűnik, a kardjai húst és fémsalátát vágnak. A lány a tüdejéből kiált:
  - Üdvösségünk érvényben van!
  És a csupasz lábujjak is ilyen tűket dobnak.
  És áttört torkú emberek tömege, akik holttestek halmaiban hevernek, valamint törött tankok és lezuhant repülőgépek.
  Augustine egy őrült lány. És mindenkit összezúz, mint egy robotot a hiperplazmából.
  Már nem száz nácit vert szét. De minden felveszi a tempót. És a harcos még mindig ordít.
  - Legyőzhetetlen vagyok! A legmenőbb a világon!
  És ismét a szépség a támadásban.
  És a csupasz lábujjai közül egy borsó kirepül. Háromszáz nácit és egy tucat tankot pedig széttépett egy erős robbanás.
  Augustine ezt énekelte:
  - Nem merik majd elfoglalni a földünket!
  Svetlana is támadóba lép. És egy grammnyi haladékot sem ad. Vad terminátor lány.
  És levágja az ellenségeket, és kiirtja a nácikat. A barna harcosok tömege pedig már az árokba és az utak mellé zuhant.
  A hatos dühös volt. Vad harcot vívott.
  Oleg Kolcov ismét akcióba lép. És előrehalad, mindkét kardjával hadonászik. És a terminátor fiú vezeti a malmot. A halott nácik zuhannak.
  Holttestek tömege. Egész hegyek véres testek.
  Egy karate fiú emlékszik egy vad stratégiára. Ahol szintén lovak és emberek keveredtek.
  Oleg Kolcov nyikorog:
  - Jaj az elméből!
  És lesz pénz bőven!
  És a terminátor fiú az új mozgalomban. És a mezítláb fog valamit, és eldobja.
  A fiú zseni üvöltött:
  - Mesterosztály és cég "Adidas"!
  Egy igazán klassz előadás menőnek bizonyult. És hány megölt nácit. És a legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a barna harcosokat.
  És akkor a verekedő fiú fütyül, és ismét döbbent varjak ezrei hevernek körbe, és tőrként ütik az ellenfelet.
  Margarita is harcban van. Összetöri a fahéjas és acélhadseregeket és ordít:
  - Nagy sokkos ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjait a náciknál csapkodják. A barna harcosok tömege már összeomlott.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És elvesz és összetör néhány ellenfelet, tankokat, sőt repülőket is.
  . 4. FEJEZET
  És Natasha a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány náci szakított már félbe.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere megvan - hóhérok!
  Natasha kiált:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz!
  És megint a lány karddal fog levágni egy csomó nácit.
  Zoya mozgásban van, és sok barna harcost kivágott.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű több nácit öl meg. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Ágoston előrenyomja és legyűri az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kifedi a fogát!
  És a vörös hajú olyan ... Haj lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana útközben Itt sok koponyát és tanktornyot levágott. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. És akkor köp egy szívószálból. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából, amelyek eltalálják a gyalogságot és a repülőgépeket.
  Oleg Kolcov ugrik és ugrik.
  Egy mezítlábas fiú kidob egy csomó tűt, leüti a tankokat, és énekel:
  - Menjünk táborozni, nyissunk egy nagy számlát!
  A fiatal harcos a javából áll.
  Persze nem elég idős, de úgy néz ki, mint egy gyerek. Csak nagyon erős és izmos.
  Oleg Kolcov énekelte:
  - Ne a szabályok szerint legyen a játék - áttörjük a fraerát!
  És ismét halálos és ütős tűk repültek le mezítlábáról.
  És ismét egy vad síp, alaposan ledöntve számos varjút, amelyek áttörik az ellenfeleket.
  Margarita örömmel énekelte:
  - Semmi sem lehetetlen! Hiszem, hogy felvirrad a szabadság!
  A lány ismét halálos tűcsöveset dobott a nácikra és tankjaikra, folytatta:
  - Elmúlik a sötétség! Viruljanak a rózsák!
  És amint a harcos csupasz lábujjával borsót dob, ezer náci azonnal felszállt a levegőbe. Igen, a barna, pokoli birodalom serege a szemünk láttára olvad.
  Natasha a csatában. Ugrál, mint egy kobra. Felrobbantja az ellenséget. És annyi náci hal meg, és repülők zuhannak.
  A lányuk és a kardjaik, a szénszemek és a lándzsáik. És tűk.
  Ugyanakkor azt is üvölti:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem!
  És az oroszok dicsősége megtalálja!
  A csupasz lábujjak új tűket dobnak, átütve az ellenfeleket.
  Zoya vad mozdulattal. Megtámadja a nácikat. Vágja apró darabokra őket.
  A harcos nő csupasz ujjaival dobja a tűket. Áttörés az ellenfeleken, és hogyan kell ordítani:
  A teljes győzelmünk közel van!
  És vad malmot hajt végre kardokkal, harckocsikat söpörve el. Ez tényleg olyan lány, mint egy lány!
  Ám Augustine kobrája támadásba lendült. Ez a nő minden rémálom rémálma.
  És ha megvágja, az azt jelenti, hogy el is vágja.
  Ezután a vörös hajú fog és énekel:
  - Kinyitom az összes koponyát! Nagy álom vagyok!
  És most a kardjai működésbe lépnek, és átvágják a húst és a fémet.
  Szvetlana is támadólag lép fel. Ennek a lánynak nincs fékje. Amint felaprítják, a holttestek tömege szemetelődik, repülők és tankok zuhannak.
  A szőke terminátor ordít:
  - Milyen jó lesz! Milyen jó lesz - tudom!
  És most egy gyilkos borsó repül el tőle.
  Oleg Kolcov, ismét száz náci, aki meteort vitt, elvágták. És felkap egy bombát, és eldobja.
  Kis méretű, de halálos...
  Hogyan lehet apró darabokra törni.
  A terminátor fiú felüvöltött:
  - Szörnyű gépek viharos fiatalsága!
  Az orosz nép legyőzhetetlen!
  És a fiú fütyülni fog a csupasz lábujjait használva.
  Margarita újra megteszi ezt a csatában.
  És levágni egy csomó barna harcost. És nagy hézagokat vág le.
  A lány felkiált:
  - Lambada a mi táncunk a homokon!
  És újult erővel ütött.
  A támadó Natasha még dühösebb. Szóval csépelni a nácikat. Nem túl jó nekik ellenállni az ilyen lányoknak.
  Natasha fogta és énekelte:
  - A helyben futás közös békítő!
  A harcos lány pedig ekkora ütészuhataggal tört be az ellenfelek közé.
  És mezítláb dobja a korongokat.
  Itt ő vezette a malmot. A barna sereg fejeinek tömege visszagurult, és a tankok égtek.
  Egy harcos szépség. Verje meg magát egy ilyen sárga armadát.
  Zoya mozgásban van, kivétel nélkül mindenkit összetör. És a kardja olyan, mint a halál ollója.
  A lány egyszerűen gyönyörű. És a mezítláb nagyon mérgező tűket dob.
  Győzd le az ellenfeleket. Átfúrják a torkukat és koporsókat csinálnak, tankokat és repülőgépeket robbantanak fel.
  Zoya elvette, és felkiáltott:
  - Ha nincs víz a csapban...
  Natasha felkiáltott örömében:
  Tehát a te hibád!
  És csupasz lábujjával dob olyasmit, ami alaposan megöl. Ez valóban a lányok lánya.
  És a csupasz lábáról, hogyan fog repülni a penge. És sok harcost fog eltalálni, levágva a tornyokat a tankokról.
  Augustine útközben. Gyors és egyedi szépségében.
  Milyen fényes haja van. Mint egy proletár zászló lebeg. Ez a lány egy igazi vixen.
  És megvágja az ellenfeleket - mintha karddal a kezében született volna.
  Vörös hajú, átkozott barom!
  Augustine elvette, és felszisszent:
  - Lesz bikafej - nem fognak megőrülni a harcosok!
  És itt megint összetört egy csomó harcost.
  Oleg Kolcov morogta:
  - Amire szükséged van! Itt a lány!
  Margarita, mezítláb tőrt dobva, letörve a tanktornyot, megerősítette:
  - Nagy és menő lány!
  Ágoston készséggel egyetértett ezzel:
  - Harcos vagyok, aki bárkit megharap!
  És megint csupasz lábujjakkal indít egy gyilkost.
  Svetlana a csatában nem rosszabb, mint az ellenfelek. Nem lány, de egy ilyen lángokban álló boszorkánnyal végezni.
  És kiabál:
  - Micsoda kék ég!
  Augustine, aki mezítláb elengedte a pengét, és levágta a harckocsi tornyát, megerősítette:
  - Nem vagyunk a rablás hívei!
  Svetlana ellenségeket darabolva és repülőgépeket lőve ciripelt:
  -A hülyének nem kell kés...
  Zoya nyikorgott, csupasz, cserzett lábával tűket dobált:
  - Három dobozból hazudsz neki!
  Natasha, a nácikat levágva, hozzátette:
  - És csinálj vele egy fillért!
  És a harcosok veszik és ugrálnak. Olyan véresek és menők. Általában sok izgalom van bennük.
  Oleg Koltsov harcban néz ki - nagyon stílusos.
  Margarita ezt énekelte:
  - Az ütés erős, és a srácnak érdeke van...
  A karate fiú a lábával elindított egy helikopter légcsavart. Levágott pár száz fejet a nácikról és a tankokról, nyikorgott:
  - Elég sportos!
  És mindkettő - egy fiú és egy lány teljesen áttört.
  Oleg barna katonákat vagdalva gurgulázott:
  - És nagy győzelmünk lesz!
  Margarita felszisszent válaszul:
  - Mindenkit megölünk - mezítláb!
  A lány valóban olyan aktív terminátor.
  Natasha az offenzívában ezt énekelte:
  - Szent háború!
  És a harcos éles korong-bumerángot indított. Ívben repült, sok nácit és tanktornyot kivágott.
  Zoya hozzátette, folytatva az irtást:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És új tűk repültek ki mezítlábáról. És sok vadászgépet és repülőgépet találtak el.
  A szőke lány azt mondta:
  - Sakkmatt az ellenfél!
  És megmutatta a nyelvét.
  Augustine a lábával hadonászva és éles szélű horogkeresztet dobálva gurgulázott:
  - Birodalmi zászló előre!
  Svetlana készséggel megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig kórusban kiabálták, legyűrve a nácikat:
  - Senki nem állít meg minket!
  És most egy korong repül a harcosok mezítlábáról. Tépik a húst, és lebontják a tanktornyokat.
  És újra üvölteni:
  - Senki sem győzhet le minket!
  Natasha a levegőbe repült. Széttépték az ellenfeleket és a szárnyas keselyűket, és kiadták:
  - Nőfarkasok vagyunk, pirítsátok meg az ellenséget!
  És csupasz ujjai közül egy nagyon halálos korong kirepül.
  A lány még meg is csavarodik az extázisban.
  És akkor mormolja:
  - A sarkunk szereti a tüzet!
  Igen, a lányok nagyon szexiek.
  Oleg Kolcov gurgulázott:
  - Ó, korán, biztonságot ad!
  És a harcosokra kacsintott. Nevetnek, és válaszul kifejtik a fogukat.
  Natasha levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - A mi világunkban nincs öröm, küzdelem nélkül!
  A fiú így válaszolt:
  "Néha a verekedés sem szórakoztató!"
  Natasha beleegyezett:
  - Ha nincs erő, akkor igen...
  De mi harcosok mindig egészségesek vagyunk!
  A lány csupasz lábujjával tűkkel dobálta az ellenséget, tankok tömegét robbantotta fel, és énekelte:
  - A katona mindig egészséges,
  És készen áll a cselekvésre!
  Ezt követően Natasha ismét levágta az ellenséget, lerombolva a tankok tornyait.
  Zoya egy nagyon gyors csaj. Itt egy egész hordót indított a nácikra. És elszakított pár ezret egy robbanástól.
  Aztán felkiáltott:
  - Ne állj meg, csillog a sarkunk!
  És egy lány harci csipkében!
  Ágoston a csatában szintén nem gyenge. Szóval csépelni a nácikat. Mintha egy köteg láncból kiütött volna.
  És az ellenfelek feldarabolása - énekli:
  - Vigyázz, hasznos lesz
  Ősszel lesz pite!
  A vörös hajú ördög valóban úgy szánt a csatában, mint az ördög a tubákban.
  És itt van, hogyan harcol Svetlana. És a nácik megkapják tőle.
  És ha üt, akkor üt.
  Véres fröccsenések szállnak ki belőle.
  Szvetlana keményen észrevette, amikor mezítlábjáról fémfröccsenések repültek, amelyek megolvasztották a harckocsik koponyáját és tornyait:
  - Dicsőség Oroszországnak, sőt dicsőség!
  A tankok rohannak előre...
  Piros inges hadosztályok -
  Üdvözlet orosz nép!
  Itt a lányok felvették a nácikat. Így vágják és aprítják. Nem harcosok, hanem igazán párducok, akik elszakították a láncot.
  Oleg Kolcov a csatában és megtámadja a nácikat. Könyörület nélkül veri őket, átvágja a tankokat, és üvölti:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Margarita, szétzúzva a barna sereget és átvágva a tankokon, felkapta:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Natasha elvette, és felüvöltött, levágta a barna vadászgépeket a tankokkal együtt:
  - A hazugság kézenfekvő!
  Zoya széttépte a nácikat, és nyikorgott:
  - Nem, nem kézből!
  És még mezítláb is fog egy csillagot elengedni, és sok fasisztával végez.
  Natasha elvette, és nyikorgott:
  - A tévénk be van kapcsolva!
  És egy gyilkos tűköteg repül a csupasz lábáról.
  Zoya, aki szintén elpusztította a nácikat és a tankjaikat, nyikorgott:
  - A barátságunk egy monolit!
  És megint egy olyan dobás, hogy a körök minden irányba összemosódnak. Ez egy lány - az ellenfelek tiszta kiirtása.
  A csupasz lábujjakkal rendelkező lány fog és indít három bumerángot. És a holttestek ettől még többek lettek.
  Ezt követően a szépség kiadja:
  - Nem adunk kegyelmet az ellenségnek! Holttest lesz!
  És megint elszáll a halálos dolog a csupasz sarkáról.
  Augustinus is logikusan megjegyezte:
  - Csak nem egy holttestet, hanem sok!
  Ezek után a lány fogta, és mezítláb sétált át a véres tócsákon. És sok nácit megölt.
  És hogyan üvölt:
  - Tömeggyilkosság!
  És most a náci tábornokra fogja a fejét. Törd be a koponyáját és add ki:
  - Banzai! A mennybe jutsz!
  Svetlana nagyon dühös az offenzívában, különösen a tankok leütésében, nyikorog:
  - Nem fogsz kímélni!
  És egy tucat tű repül le csupasz ujjairól. Ahogy mindenkin áttör, a repülőgépek összedőlnek. És nagyon még a harcos is megpróbál felaprítani és megölni.
  Oleg Kolcov nyikorog:
  - Dicsőséges kalapács!
  És a fiú mezítláb is dob egy ilyen menő csillagot horogkereszt formájában. Bonyolult hibrid.
  És a nácik tömege összeomlott.
  Oleg felüvöltött:
  - Banzai!
  És a fiú ismét vad támadásban van. Nem, csak forr az erőtől, és a vulkánok gurguláznak!
  És fülsiketítően a nácik fejére hulló holló sípja.
  Margaret útközben. Mindenki hasát felhasítja.
  Egy lány a lábával egyszerre ötven tűt dob ki. A tömeget pedig mindenféle ellenség megölte, tankokat és repülőket is kiütöttek.
  Margarita vidáman énekelte:
  - Egy kettő! A gyász nem probléma!
  Soha nem szabad elcsüggedni!
  Pipával tartsa magasabban az orrát és a farkát.
  Tudd, hogy egy igaz barát mindig veled van!
  Ez egy olyan agresszív társaság. A lány dörömböl és sikolt:
  "A sárkányelnökből holttest lesz!"
  Natasha a csatában csak egyfajta terminátor. És ordítva gurgulázott:
  - Banzai! Szerezd meg gyorsan!
  És egy gránát repült le a mezítlábáról. A nácik pedig olyanok, mint a körmök. És sok mastodont és szárnyas, pokolgépet fog összetörni.
  Itt a harcos! Minden harcosnak - egy harcos!
  Zoya is támadásban van. Olyan dühös kurva.
  Ő pedig fogta, és gurgulázott:
  - Apánk maga a Fehér Isten!
  És hármas malmot vág a náciknál!
  És Augustine visszaüvöltött:
  - És istenem fekete!
  Valójában a vörös hajú a megtévesztés és az aljasság megtestesítője. Természetesen az ellenségeknek. És a barátok számára ő egy kedves.
  És hogyan fog csupasz lábujjakkal fogni és dobni. És a barna birodalom rengeteg harcosa, valamint tankjaik és repülőgépeik.
  A vörös hajú felkiáltott:
  - Oroszország és a fekete isten mögöttünk áll!
  Egy nagyon magas harci potenciállal rendelkező harcos. Nem, jobb, ha nem avatkozik bele. Ahogy leszakadnak a tankok tornyai és a fasiszta repülőgépek szárnyai.
  Augustine felszisszent:
  - Minden árulót porrá zúzunk!
  És kacsints a partnereire. Igen, ez a tüzes lány nem éppen olyan dolog, ami békét tud adni. Hacsak a béke nem halálos!
  Svetlana, legyűrve az ellenséget, kiadta:
  - Sorba söpörünk!
  Ágoston megerősítette:
  - Mindenkit megölünk!
  És mezítlábból újra elszáll a teljes megsemmisülés ajándéka! És annyi tank és repülőgép robbant fel egyszerre apró darabokra.
  Oleg Kolcov ezt énekelte:
  - Komplett banzai lesz!
  Ágoston, aki puszta kézzel széttépte a nácikat, kardokkal feldarabolta őket, és csupasz lábujjakkal tűket dobált, tankokat és repülőgépeket egyszerre pusztított el, kiadta:
  - Röviden szólva! Röviden szólva!
  Natasha, elpusztítva a barna harcosokat, nyikorgott:
  - Röviden - banzai!
  És vad keserűséggel vágjunk neki ellenfeleknek.
  Oleg Kolcov az ellenfeleket levágva kiadta:
  - Ez a gambit nem kínai,
  A debütálás pedig, hidd el, a thai!
  És ismét egy éles, fémmetsző korong repült a fiú meztelen lábáról. Levágta a tankok tornyait és a repülőgép farkát is.
  Margarita, levágva a barna birodalom harcosait és a tankok páncélját, ezt énekelte:
  - És kit találunk a csatában?
  És kit találunk a csatában...
  Ne vicceljünk ezzel...
  Tépjük szét!
  Tépjük szét!
  Jó munkát végeztek akkor a nácikkal... És Szovjet-Oroszország legyőzte a barna birodalmat Moszkva megrohanásakor.
  A háború még nem ért véget, de a Szovjetuniónak már volt esélye arra, hogy legyőzze magát a nácikat. Így a hatosoknak ismét meg kellett szakítaniuk szuper és menő küldetésük végrehajtását.
  Oleg Kolcov még énekelt is örömében;
  Úttörők vagyunk - a haza hősei,
  Akik október jegyében születtek...
  Nem fogjuk megbánni az életet Oroszországért,
  Dicsérni a király vörös zászlójával!
  
  Szeretünk és tudjuk, hogyan kell keményen küzdeni,
  A nácik buzgón letörték a szarvát...
  Gránátjaink vannak egy tágas táskában,
  Nekünk, úttörőknek nem drága az élet!
  
  Szeretjük szent szülőföldünket,
  Mit teremtett a félelmetes kommunizmus...
  Íme, egy komszomol lány mezítláb sétál a hóban,
  A fasiszta pedig le akar minket buktatni!
  
  Buzgón harcoltam a nácizmus ellen Moszkva közelében,
  És sarlóval lekaszáltuk az összes ellenséget ...
  Miért adták ezt a Wehrmachtot az oroszoknak?
  Megütöm az öklömmel!
  
  Úttörő vagyok és a nagy Moszkva alatt,
  Óriási harcosként harcolt...
  Megállítottuk a fasizmus vad rohamát,
  Egyetlen Lord Legfelsőbb fajtánk van!
  
  Oroszország újjáéledésének nincsenek élei,
  Nagy Sztálin felemelt minket a térdünkről...
  Svarog a nagy, a legmagasabb messiás,
  És Lada sugárzó ideálja!
  
  Úttörők vagyunk, fiúk, lányok,
  Szeretünk harcolni - ez a sorsunk...
  És a komszomol tag hangja szólít,
  Bár rohadt káosz uralkodik!
  
  Oroszország Svarog szülőföldje,
  És a kommunizmus világította meg az utat...
  Az úttörőknek nincs szükségük gonosz Istenre,
  Az ellenség nem fog tudni ökölbe szorítani minket!
  
  Van egy menő tankunk ferde páncélzattal,
  A Fritzeknek olyan könnyű nem áttörni,
  Szeretettel Ladához, nemes leányzó,
  Hogy egy ragadozót játékká változtass!
  
  A moszkvai harcoló emberek megvédték,
  Aztán ott volt a nagy Sztálingrád...
  Hamarosan meg fogjuk adni a kommunizmust,
  Adja át és ismerje meg a berlini felvonulást!
  
  Igen, Sztálingrád büszke erre a szóra,
  Mezítlábas úttörők vagyunk a hófúvásban...
  Letörjük egy hülye tehén szarvát
  Hitlert pedig egyenesen a koporsóba hajtjuk!
  
  Tudd, hogy a haza soha nem hajlik meg,
  Az impulzusát nem lehet megfékezni...
  Süssen a nap örökké Oroszország felett,
  És az áruló tolvajt összetörik!
  
  Bátorságot tanúsítottak Sztálingrádban,
  Meg tudtuk állítani a nácikat...
  Tudod, az oroszoknak olyan szemtelenségük van,
  És az ellenségek csak nullák lesznek!
  
  Oroszország repülhet a Marsra
  És teremts különböző nagyszerűséget...
  És persze minden nagyon klassz lesz,
  Bár az élet olyan törékeny, mint egy selyemszál!
  
  Az orosz szellem nem tud a sorompó csatáiban,
  Perun ereje van...
  Várjuk az istenek jutalmát,
  És az elem ragyog, higgy a rúnának!
  
  Milyen módon nem tud vereséget az orosz szellem?
  Hidd el, mindent eltipor...
  Mi, úttörők, annyira bosszút akarunk állni...
  Legyőzhetetlen, mint a haza hadserege!
  
  Majdnem nyertünk
  Legyen világosság a kommunizmus dicsőségében...
  Nagyapáink a szülőföldért harcoltak,
  Hamarosan találkozunk az örömmel és a hajnallal!
  
  Anyaország nélkül nincs élet az úttörőknek,
  Harcolni akarnak érte...
  És mit akartok gonosz urak?
  Biztosítsunk rabszolgaéletet?
  
  Nem, az oroszok Führerje rabszolgasorba kerül,
  Összetörjük, mint egy babát...
  Végül is Oroszország lovagjai tudnak harcolni,
  Az aranyszárnyú kerub pedig velünk van!
  
  Nincsenek Szülőföldünk arcai a világ alatt,
  Lángol, mint a legfényesebb csillag...
  Bálványom lettél,
  Soha nem válok meg tőled!
  
  Úttörő vagyok és mezítlábas fiú
  Ami csupasz sarokkal rohan át a havon...
  És valahol egy fehér, aranyos nyuszi ugrál,
  Ki töri meg az ellenség szarvát!
  
  A kétségek harcának úttörője nem tudja,
  Nem bohóc, de ismered a terminátort...
  Jönnek a vad fasiszták, higgyétek el a bosszút,
  És a kommunizmus fényes paradicsom lesz!
  
  Hogy jön a korszak,
  Amelyben minden harcos a jászolból...
  Küzdj az utolsó leheletedig
  Elpusztítani a heves ismeri a gazembert!
  
  A kommunizmus csillagai fényesen ragyognak,
  A fény korszaka, nincs szebb a világon...
  Összetörjük a hit fasizmus igáját,
  Hitler pedig orosz lesz vacsorára!
  
  Úgy gondoljuk, hogy az ilyen acéltartályok,
  Hogy a párduchéjuk ne hatoljon át...
  Intsünk jóddal a fiunk sebeit,
  És ismét az úttörő bátran rohan a csatába!
  Nos, mit keményítettek meg a nácik?
  Nem gondolták, hogy csak úgy nyerhetünk...
  Láthatóan mérföldekről ismerjük a kommunizmust,
  A Wehrmachtot pedig viccből legyőzhetjük!
  
  Hatalmas hazánk nevében,
  Egy büszke úttörő támadásba lendül...
  Bár felhők lebegnek a szülőföld felett,
  Mutassunk mindenki számára nyerő példát!
  
  Hidd el, hogy az ellenség nem állítja meg az álmot,
  Megint legyőzünk minden fasisztát...
  A gonosz nem hiszi el, hogy uralkodik a trónon,
  Új világrendet teremtünk!
  
  Tudod, minden rendben lesz a Szülőföldön
  Fiú vagyok, de harcban, mint Robin Hood,
  Eleinte csak az íróasztalon kapartam,
  És most nagyon még hisz klassz!
  
  Oroszország szuronnyal tépheti a nácikat,
  Minden sereget legyőz...
  És hogy az úttörők a kommunizmus alatt éljenek...
  Hiszen barátságunk erős monolit!
  
  Semmiben nem engedünk a Fritznek,
  Az ellenséget viccelve is legyőzhetjük...
  És hát megvertük a nácikat egy ütővel,
  Zúg a hóvihar, forgószelekké csavarja a havat!
  
  Oroszország nem ismeri a nácik az irgalmasságot,
  Legyőzhetetlenül erős...
  Szilárdan kapnak egy szablyát a gazemberek nyakába,
  És a Sátán elpusztul!
  
  Ne higgye, hogy Hitler legyőzhetetlen,
  Bár a pokol ereje, tekintsd meg mindent összegyűjtve...
  Amikor a nép és a párt egyesül,
  A mi Wehrmachtunk emberei darabokra szakadtak!
  
  Oroszország évszázadok óta szentként volt híres,
  Összetörte a Tigriseket, mint a fémet...
  Végétől a végéig terjed,
  Ilyen országról csak egy fiatalember álmodott!
  
  Győztünk, mint az óriások
  Az összevágott ellenfelek karddal tudják...
  Mi oroszok legyőzhetetlenek vagyunk a csatákban,
  Legyőzzük a Haza ellenfeleit!
  
  Hidd el, semmi sem állít meg minket
  És tudod, hogy semmi sem fog nyerni...
  A Führert a fejére temetjük,
  Van éles kardunk és acélpajzsunk!
  
  Az egész univerzumban nincs szebb Oroszország,
  A fény korszaka lesz örökké...
  Minden generáció béke és boldogság lesz,
  A Hazának határozott kézre van szüksége!
  
  Tehát amikor Berlinben játszik,
  Kenjük be a Wehrmachtet, mint hamut a vérben...
  Ez lesz a paradicsomi határ ideje,
  És a Ladával együtt a szerelem uralkodik!
  
  DOMKI TORTORLÁNY
  A Domka-osztag egyik amazonjának vezetőjét lesből érte. Bátran harcolt, de a moszkvai íjászok parancsot kaptak, hogy vigyék el a hőslányt élve. És lasszóval csavarták a harcost.
  Aztán a lányt ketrecbe helyezték. A ház kézzel-lábbal bilincsben volt.
  Maga Jurij Dolgorukov vajda jelent meg. A leláncolt lányra nézett, és felkiáltott:
  - Nem kell szembenézni egy rablóval luxus köntösben sétálni!
  A hóhérok letépték a lány selyemruháit, gyöngy medáljait, ezüst patkós cipőit. És teljesen kitették Domkát. És valójában ez a lány egyszerűen kedves - egy hős. Az izmok erősek és domborúak, magas mellkas, fényűző csípő, vékony derék. A haj hosszú, göndör, hófehér, enyhe sárgássággal. Nagyon szép, nagy lány.
  Jurij Dolgorukov vajda megnyalta az ajkát, és szárazon parancsolt.
  - Zárja be egy külön cellába. Lánc a karok, lábak és nyak körül. Éjszaka én magam javítom ki a kihallgatását.
  A ház egy hideg börtönbe volt zárva, csak egy szakadt zsákvászon volt rajta. A lány éhes volt, a béklyók és a gallér dörzsölte a bokáját, a kezét és az erős nyakát. Egy nagyon erős lány, megpróbálta meglazítani a láncot. De itt az acélt egyértelműen arra tervezték, hogy elefántot tartson. A lánc minden láncszeme olyan vastag, mint egy nagy ember hüvelykujja. A falak még nem áztak át, és olyan erősek, mint a titán.
  A lány csupasz sarkával a falat ütögette. Elkezdtem dörzsölni a linket a linkhez. De az acél jól edzett és nem dőlt be. A ház nagyot sóhajtott. Kínzás várt rá. És ehhez persze bátorság kell. Verni fognak, égnek, nyújtózkodnak és szúrnak.
  Domkut megkérdezik, hol rejtették el a rablók a kincseket és így tovább. Keménynek kell lenned, mint a kő.
  Itt megkínoztak egy cserkészfiút. A hóhérok elevenen elégették a kopasz férfit. De Sanka nem árulta el a lázadó különítmény helyét. És így mártírhalált halt.
  Vajon kibírja-e Domka, és nem nyög. És még inkább ki kell adni azt a helyet, ahol a kincsek rejtőznek.
  Aztán eljött az éjszaka, és a lányt kirángatták a pincéből. A kihallgatás nehezen indult. Azonnal feltették a fogasra. Mennyezetre emelték a lányt, a kínzószoba a toronyban kapott helyet. A mennyezet pedig magas volt. Amikor a kötelet elengedték, a harcos lerepült. Kiderült, hogy a lány erős izmai és erős szalagjai. Domka halkan felnyögött az elviselhetetlen fájdalomtól, de visszatartotta sikoltását.
  Aztán a hóhérok letépték róla a zsákvászont.
  És elkezdték teljes erejükből ostorral verni. A lány-hős erős bőre nem engedett azonnal. A hóhérok minden erejével próbálkoztak. Mindenhonnan vertek. A lány teste megingott.
  A főkínzó ezt parancsolta:
  - Tedd rendbe a lábad!
  A lány csupasz végtagjai beszorultak a blokkba. Aztán felakasztották a terhet. Domka izmos teste megfeszült.
  A hóhérok megnövelték a súlyt. És vörösen izzó drótot vettek ki a kandallókból.
  Égő fémcsíkokkal kezdték ostorozni a lányt.
  Domka erősebben összeszorította a fogát. Nagyot lélegzett. A segélysajtó megbukott a fájdalomtól, de a lány hallgatott.
  Jurij Dolgorukov ezt nézte... Kicsit bosszúsnak érezte, hogy az áldozat nem sikoltozott és nem áll egy helyben. Tetszett a figura.
  A kormányzó személyesen adta ki a parancsot:
  - És most süsd meg a lány csupasz sarkát!
  A hóhérok egy köteg kénnel átitatott bozótfát tettek a harcos lába elé. És felgyújtották. A láng ragadozóan nyalta a női sarkakat. Donka talpa érdes volt, mint egy parasztasszonyé, de még élt. Ráadásul az elmúlt hónapokban a törzsfőnök csizmát hordott, és a lábán lévő bőrkeményedései kissé meglágyultak.
  A fájdalom vad volt, és a harcos szemei kipattantak. De ő elhallgatott. És a szája sarkából kicsordult a vér. A lány még hevesebben kezdett lélegezni, testéből vér és verejték keveréke csorgott.
  Sült illata volt, olyan, mint a barbecue. Jurij Dolgorukov, akit ingerült a fogoly hallgatása, maga ragadott ki vörösen izzó csipeszt a kandallóból. És megragadta a lányt az eper mellbimbójánál fogva. Domka válaszul élvezettel leköpte a kormányzót.
  Jurij fogóval verni kezdte a mellkasát, és üvöltött:
  - Törd el a lábujjait! És erősebben ütni.
  A hóhérok izzó fogóval kezdték törni az ujjaikat. Egy másik kínzó gereblyézte fel a hőt az állvány alatt. Dróttal verték meg a lányt. Domka elhallgatott, bár ez hatalmas erőfeszítésébe került. A tudat kissé zavaros volt a vad fájdalomtól, de nem akarta elhagyni a harcost. Tűrte és tűrte.
  A végén Jurij Dolgorukov égő fáklyát szúrt a lába közé. A fájdalom forró tűvel átszúrta, a saroktól a fej hátsó részéig. És a lány végül elvesztette az eszméletét.
  A kínzásnál jelen lévő orvos ezt motyogta:
  - Elég mára! Már nem érez semmit.
  A kormányzó kemény hangon parancsolta:
  - A cellájába! Majd holnap folytatjuk!
  A házat leszedték a fogasról, felvettek egy zsákruhát, egy rongyos, megégett, szakadt testre, majd ismét a pincébe dobták. Megbilincselt kezek és lábak.
  A lány a korhadt szalmán feküdt. Magához tért, erős fájdalmat érzett. Domka körül már több patkány is körözött.
  A lány még elég erős volt, és a kezével elkapta a patkányt. Összetört. Aztán figyelmen kívül hagyva a fájdalmat, elaludt.
  Azt álmodta, hogy Stenka Razin seregével Moszkvába vonul. Minden királyi sereg vereséget szenved. Győzelem született. A nép pedig örül, ha találkozik a kozákokkal.
  Domka az atamán mellé vágtat. Elegáns, szép, büszke.
  És dobognak, zúgnak a trombiták. A lázadók győzelme és diadala.
  A ház felébredt a kastély zörgésétől, és megborzongott. Átvillant a fejemben: megint kínozni fognak.
  De még korán volt. A börtönőr hozott kenyeret és egy kancsó vizet:
  - A szukán!
  És úgy állította be, hogy víz fröccsenjen a harcos-hős testére.
  A ház felemelkedett. A törött lábujjak erősen fájtak, mint a horzsolások és égési sérülések. A lány megette a kenyeret. Ittam egy kis vizet, és energikusabbnak éreztem magam. Kiegyenesítette az ujjait, és arra gondolt, hogy törött porcikái összenőnek, és nem történik semmi szörnyű. Tudja, hogyan kell eltávolítani az égési sebeket és begyógyítani a sebeket egy bájital segítségével. Hogy ne hagyjon nyomot. A lényeg, hogy elviselje a kínzást, aztán... Domkának eszébe jutott a kormányzó pillantása, és arra gondolt, hogy sokáig és finoman kínozzák. Nos, ne hagyd, hogy összetörjön.
  Domkát két hétig minden nap kínozták. Igaz óvatosan és némi odafigyeléssel. Égették, feszítették, csavarták, verték, kínozták. Tűkkel szurkáltak, felemelték, a fogasra dobálták. A csupasz talp állandóan pörkölt volt. A lány fájdalmat érzett az egész testében. Sót öntöttek a sebeire, ami nagyon fájdalmas.
  Ennek ellenére Domka nem adta fel. Fehér hajuk segítségével, mint a túlérett rozs, béklyókat fűrészeltek. Csendben és folyamatosan csinálta.
  Furcsa, de még az edzett acélt is le lehet csiszolni hajjal. Benned élt a fájdalom Domke. Fájdalom van mindenütt, nem marad vér, nincs fájdalomtól érintetlen véna. Amikor megégették és megverték, valami mást éreztek. De amikor a szenvedés elnyelte az egész lényt, eltompult.
  Domka akkor is hős lány volt. A hóhérok azzal fenyegetőztek, hogy elégetik a boszorkányt, és nem lesz emberséges fejsze. Na, mire készült erre Domka.
  A menekülés reménye azonban nem hagyta el. Talán lesz ideje levágni a láncokat. Kár, hogy az ablak túl keskeny. Nem fogod olyan könnyen átvészelni.
  Talán elkábítja a börtönőrt, és a ruhájában menekül? Nagy lány, és az őrnek maszk van az arcán. Esetleg megúszhatod? Persze nehéz nyomorék lábakra lépni, de eljön.
  Csak a láncokkal foglalkozni.
  Itt lépett be hozzá Szamos főhóhéra:
  - Szia szépség!
  A ház durván válaszolt:
  - A hóhér nincs jól, úgyhogy meghalsz!
  Samosa elvigyorodott.
  - Hoztam neked valami szépet!
  Domka kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - És miért a szálloda? Forró szén?
  Samosa vigyorogva válaszolt:
  - Akarsz élni?
  A ház csilingelte láncait, és mosolyogva válaszolt:
  - Micsoda kérdés! Természetesen akarom!
  A főhóhér azt mondta:
  - Jurij Dolgorukov nagy kormányzó felajánl egy boszorkányt, hogy mondjon le Sztenkáról és a kozák rablókról. Térj meg, és a király megkönyörül rajtad. Keményen munkára ítélnek, de a kormányzó birtokára mész, ahol királylányként fogsz élni!
  A ház felkacagott és megjegyezte:
  - És hova rejtsem a kincseket, nem kérdezik meg?
  Samosa udvariasan válaszolt:
  - A kormányzónak elege van a saját vagyonából! Ragaszkodó leszel vele, életet és boldogságot is kapsz. És így... Holnap tűz vár majd rád. Sőt, a tűz lassú lesz, és nem égsz meg azonnal. Több órán át fogsz szenvedni, meztelenül a tömeg előtt. És akkor a hamvait lótrágyával keverik össze, és azzal trágyázzák meg a mezőkön. Érthetően?
  Domka ismét elmosolyodott, a brutális kínzások ellenére minden foga túlélte, és megjegyezte:
  - Azt akarja, hogy gyengéd legyek a kínzó kormányzómmal? Mennyi kívánsága van!
  Samosa komoran jegyezte meg, lehalkítva a hangját:
  - A helyedben beleegyeznék. A tűz elől nem menekülhetsz.
  Domka bólintott, és csilingelte a láncát:
  - Logikus... Egy másik ember ölelése vagy egy láng. És még mindig nem tudni, ki lesz a csúcson...
  A lány összecsapta a kezét, és így válaszolt:
  - Kész vagyok ragaszkodni a kormányzóhoz. De nem mondok le Stenka Razinról és a kozákokról! Főleg nyilvánosan!
  Samosa megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - De akkor az uralkodó nem fog tudni megkegyelmezni. És hát... Ezek csak szavak. A felkelést már leverték. Stenka Razin fogságban van, és hamarosan kivégzik. És most őt is ugyanúgy kínozzák, mint téged. És a lemondásod nem számít!
  Domka szomorú tekintettel kérdezte:
  - Talán hadd gondolkozzam?
  Samosa elégedetlen tekintettel válaszolt:
  - Az égetését holnapra tervezik. Legfeljebb holnaputánig kell választ adnia. Addig is... Szeretnél egy tiszta puha ágyban és láncok nélkül tölteni az éjszakát?
  Domka büszkén csóválta a fejét, fehér, kissé aranyszínű haja piszkosabb lett, de egy ősz hajszál sem tűnt fel. A lány keményen válaszolt:
  - Jobban szeretem a börtönt. Jobban gondolkodik!
  Samosa füttyentett.
  - Hát, büszke vagy! Ritkán látni ilyen férfit! Tudod, azt javaslom, hogy egyél, mint egy ember. Erősítsd meg az erődet. Aztán lesoványodott kenyéren és vízen.
  A ház felnevetett, és azt válaszolta:
  - Hát ehetsz! Itt az elveim nem szólnak bele.
  Megjelent a segéd hóhér. Hozott egy tálca libasültet, lepényt és egy pohár vodkát.
  A ház felnevetett. És vidáman így szólt:
  - Olyan lakomák, hogy nem akarsz meghalni!
  Az asszisztens motyogta:
  - A lélekre gondolnék!
  Domka egyetértően bólintott, és bevallotta:
  - Igen, férfiakkal voltam, és nem egyszer. Beleértve magukat Stepan Razint is. Szóval a pokol mindenesetre vár rám.
  Az éhes lány elvitte a pitét és egy meglehetősen nagy libasültet. Erőteljesen rágcsálni kezdte a húst.
  Samosa megkérdezte a lányt:
  - Szerinted létezik ez a pokol?
  Domka logikusan megjegyezte:
  - Ha ezen a világon vannak kínok, akkor miért ne lehetnek egy másik világban?
  Samosa felsóhajtott, és öklével megbökte az állát.
  - Logikusan... látom a hóhért a pokolban.
  A ház felnevetett, és azt javasolta:
  - És miért? Csak követed a parancsot. Én is öltem embereket. Harcolt az igazságért... Az igazság relatív! Ha eltávolítasz néhány bojárt, holnap ugyanazok a kozák atamánok rosszabbak lesznek, mint a korábbi nemesek! Néha arra gondolsz, mi a boldogság?
  Samosa egyszerűen és racionálisan javasolta:
  - A boldogság mindig relatív! Itt éhesen eszik egy libát, és pillanatnyilag boldog vagy!
  A ház egyetértően bólintott.
  - Igen ez igaz! Jó liba... Mindig így etetik a halálra ítélteket?
  Samosa vonakodva válaszolt:
  - Például mikor. De maga a nagy kormányzó, Dolgorukov is édes életet ígér neked égisze alatt. Te pedig eszed magad és örülj!
  Domka mosolyogva, lelkes hangon kérdezte:
  - Stenka Razin megkegyelmezhet?
  Samosa a fejét rázta.
  - Nem! Túl nagy bűnöző!
  Domka ekkor azt javasolta:
  "Talán megtagadom a kegyelmet, ha minket Stepannal együtt egy baltával végeznek ki.
  Samosa negatívan megrázta a fejét.
  - Nem... A kormányzónak nincs szüksége rá! Nos, tégy úgy, mintha szereted, különben egy ilyen ravasz nő, mint te, mindig megszökhet!
  Domka tovább rágta a madarat és a lepényt. Megszagolt egy pohár vodkát. A lány azonban nem szeretett inni. És vidáman énekelte:
  - Az univerzumban minden lehetetlen, lehetséges, csak az építkezésben vagyunk próbára.
  
  SZENVEDÉLY JEANNE DARK IRÁ
  Az összecsapás során az árulók szándékosan bezárták a kaput, hogy kint hagyják a lányt. És ő, egy maroknyi emberrel elvágva, elkeseredetten harcolt. Kétségtelen, hogy az Orléans-i szobalány karba hullott volna, ha nem a burgundi herceg kategorikus parancsa - hogy élve vegye el a boszorkányt.
  Jeanne-t súlyosan megsebesítette egy lándzsa a vállán, mély karcolások voltak az arcán, és egy jókora dudor a homlokán. Nyíl és jobb kéz megsebesítette. Egy erős bicepszét átszúrtak.
  És meztelenre vetkőztették, csak házi szőtt rongyokban hagyták, kézen fogva lánccal láncolták, felhúzva a tetejét. Az Orleans-i szobalány mezítláb, csak a csupasz lábujjak érintették a hideg, kőpadlót, kerek sarkai felfelé fordultak. És valójában ő lógott a fogason. Szörnyű volt a fájdalom a megsebesült vállban és a karba ütés. Ennek ellenére egy erős, sportos, fogait szorosan összeszorító lánynak sikerült visszatartania nyögéseit - bár a fájdalom az eszméletvesztés határán volt.
  Jeanne haja váratlanul szőke lett, bár általában barnának vagy vörösnek festették. A nyak erőteljes, nem nőies, de a mellkas fejlett, mint egy erős test izmai. Persze alig böjtölt, hiszen könyvekben szokás írni róla. De most valóban nem etették, és csak inni adtak neki, hogy meg ne haljon. Egy sebesült lány számára az ilyen felfüggesztés igazi kínzás.
  Burgundia hercege csak a harmadik napon látogatta meg Joant. Az erős lány kicsavarodott ízületei ellenére egyenletesen lélegzett. Sőt, még a vállán lévő mély seb is javulni kezdett, a bicepszre pedig bezárult. Annyi életerő volt ebben a lányban. A patkányok megpördültek kecses és erős mezítláb körül, de egyik sem mert megharapni.
  Tiszta szemekkel nézett a hercegre. Nem olvasnak se fájdalmat, se félelmet, csak mély megvetést. A herceg zavarba jött, és udvariasan kiejtette.
  - Elnézést, Milady Jeanne. Nem is tudtam, hogy ilyen kegyetlenül bántak veled.
  És a herceg felkiáltott. - Távolítsa el a bilincseit, és kísérjen el minket egy méltóbb helyre.
  Valóban, maga a méltóság nagyon nem szívesen tartózkodik egy hideg, nyirkos és ami a legfontosabb: büdös börtönben.
  Jeanne-ról levették a láncokat, és a szörnyű fájdalom ellenére, amely átjárta, amikor a lány leengedte a kezét, az orléansi leányzó, becsületére legyen mondva, meg sem rezzent. Csak a pupillák tágultak ki, ami megmutatta, milyen fájdalmasak voltak a brutálisan kicsavarodott ízületei.
  Duke megengedte Jeanne-t. A lány magabiztosan sétált. Lefogyott egy kicsit, de izmos és erős maradt. Majdnem olyan magas, mint a herceg, és tekintve, hogy magassarkút hord, akkor talán még egy kicsit magasabb is nála. Természetesen az arca gyönyörű, de a mosolya túl durva és férfias.
  Az emeletre menve a herceg kedvesen felajánlotta, hogy enni és inni drága és érlelt bort. A szobalány pedig megmosta Jeanne lábát, és papucsot hozott neki. De kicsik voltak. A kecses és cizellált forma miatt a leendő szent cserzett lábai kisebbnek tűntek, mint amilyenek voltak. Jeanne azonban hirtelen megtagadta az átöltözést, és ésszerűen kijelentette:
  "Ha én fogoly vagyok, akkor a rongyok is megteszik a fogolyt. És ha vendég, akkor jogom van elhagyni a kastélyt!
  Burgundia hercege elrendelte a szolgák távozását. Személyesen, amikor Jeanne-t egy tálba öntötte és harapnivalókat kínált, kijelentette:
  - Hidd el nekem! Tényleg, a foglyod vagyok!
  A harcoslány elmosolyodott, és belekortyolt a serlegébe. Aztán megevett egy darab őzet, és észrevette:
  - Nem te vagy az első ember, akit fogságba estem!
  A herceg pohárköszöntőt javasolt, majd megjegyezte:
  - A trónhoz fűződő jogaim nem rosszabbak, sőt meghaladják azokat, amelyek Karlnak vannak.
  Jeanne lekezelően mosolygott, és megjegyezte:
  - Akarsz bemászni a törzskönyv vadonjába? Mintha Hosszú Fülöp lánya átadná a családjának a jogot a francia trónra?
  Burgundia hercege erőteljesen megrázta a fejét, és megerősítette:
  - Igen, persze! Hiszen a szali törvény azt mondja, hogy a földet egyszerűen felosztják a családban a fiak között, és ennek semmi köze a trónörökléshez!
  Jeanne logikusan megjegyezte:
  - Aztán van egy fiókja Mogorva Lajostól. Még több joguk van a trónra!
  A herceg ellenkezett, bár nem meggyőzően:
  - És hogy Joan, a társak kamarája megfosztotta a trón jogától. Többek között az eredetével kapcsolatos kétségek miatt.
  Az orléansi lány kuncogott, és megmutatta műveltségét:
  - Tehát a Salic-törvényt jóváhagyta a Társas Kamara.
  Az érv erős volt. A herceg ismét felhívta a szobalányokat, és komolyabb ételt követelt. Úgy tűnik, Jeanne nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. És ez nem csak egy portás és erős fiatal parasztasszony, aki úgy néz ki, mint egy szántó ló. Ez egy sokkal műveltebb ember, bár a politikában.
  A kínzás csábító gondolata villant át az agyamon. De a lány, ahogy az imént látta, nagyon jól bírta a fájdalmat. És mindenekelőtt Zhannára van szüksége szövetségesként.
  A herceg adott Jeanne-nek ennivalót, majd bejött a másik oldalról:
  "Milyen igazságtalanul bánik veled a király. Annyit tettél érte, hogy teljesen kiérdemelted a hercegi címet. De te még mindig szegény parasztasszony vagy. Engedelmeskedsz a seregnek, de nincs semmi a léleknek!
  Jeanne szomorúan jegyezte meg:
  - A szentek megelégszenek kevéssel!
  A herceg kissé erőltetetten felnevetett, és megjegyezte:
  - A szentek és pápák többsége pénznyelő, akiket még meg kell keresni. És például a bíborosok..... Még mindig nem ismered az életet!
  Jeanne erre gyengéden válaszolt:
  - Higgye el, én is olyan jól tudom, mint te, herceg. És ez a tudás nem okoz nekem örömet!
  A herceg több világosságot akart:
  - De egyetértesz azzal, hogy semmivel sem tartozol a királynak, és nincsenek vele szemben kötelezettségeid?
  - Nem a királynak - Igen Istennek! - válaszolta még inspirálóbb köd Zhanna.
  A herceg mosolyogva válaszolt:
  - És Isten békét akar. A világot pedig inkább a sok és erős családunk alapozza meg, nem pedig Valois. Főleg nekünk, Nagy-Britanniának. Csak a mi dinasztiánk tud megbékülni vele!
  Jeanne váratlan meghatottsággal mondta:
  - Nem azért választottam Carlt, mert jobb nálad. És a leányzó egyszer s mindenkorra választ! A mártíromság pedig sokkal jobb, mint az árulás!
  A herceg majdnem megfulladt. Még több bort ivott, a serleget a végére ürítette. Harag töltötte el. A fenyegetés következett.
  - Meg fogom parancsolni, hogy kínozzák!
  Jeanne makacsul válaszolt:
  - Nincs nagyobb kínzás, mint hallgatni az ígéreteidre!
  - Bassza meg! - Parancsolta a herceg fenyegetően, s a szolgák és a hóhérok, akik már nagyon várták a szórakozást, berontottak a szobába.
  
  Különben nem is lehetne: Burgundia hercege megparancsolta a kínzóknak, hogy szakítsák le. Nagyon gazdag börtön különféle kínzóeszközökkel. És egy hóhér Spanyolországból, félig mór. De rendesen beszél franciául:
  - Ez a békahad vezére? - A sötét bőrű gengszter fülsüketítően felnevetett és észrevett. - Jó mellek, eperszerű mellbimbók, erős combok - pont megfelelő ostornak és állványnak!
  Jeanne Darc csak megvetően horkantott: mielőtt a hóhérhoz vezették volna, az orléansi szobalányt levetkőztették és alaposan átkutatták. Nem túl kellemes, amikor a piszkos, férfi kezek az egész testet kitapintják, sőt az intim helyekre is felmásznak és durván ráncosítanak. Jeanne d'Arc, aki egészen a közelmúltig címzett személyeknek volt alárendelve, rendkívül megalázva érezte magát. A kötés leszakadt róla, és egy mély, szakadt seb tátongott a vállán. Némi fájdalmat okozott. A hóhér élvezettel nézett rá, további szenvedést lehet majd kiütni a lányból a sérülés miatt.
  A kínzó vastag ajkát megütögette:
  - Mit! Kezdjük az állvánnyal! Vagy szeretnél mondani nekünk valamit?
  Jeanne d'Arc a sarokba pillantott: ott ült két írnok, akik készen voltak arra, hogy minden vallomását leírják. A közelben volt egy orvos és a hóhér több asszisztense. Az állványt előre elkészítették. Az orleansi szobalány határozott hangon így szólt:
  - Írd a következőket!
  Az írástudók azonnal írni kezdtek. A lány felkiáltott:
  - Burgundia hercege kerek bolond! Kihegyezett karó vár rá!
  A mór hóhér arcon ütötte:
  - Elég! A fogason egy merész lány.
  A hurok elkapta az Orleans-i szobalány izmos karját, és felemelkedett, és kicsavarta az ízületeit. Szörnyű volt a fájdalom a megsebesült vállban, de a hajthatatlan Jeanne kipréselt egy mosolyt. Bár fiatal lánynak széles csontjai megroppantak egy éles rázkódástól, szép arcán még egy izom sem rezzent meg.
  Az ízületeknél csavarodott kezek, mezítláb kecses, lányos lábak a földről. A legendás lány a levegőben lógott. A hóhér segédei azonnal nagy terhelést biztosítottak a lábukra.
  A hóhér alaposan megnézte az áldozat holttestét. Az iszonyatos vállfájdalomtól megbukott a tehermentesítés, izzadni kezdett a középkorra atipikus, izmos kislányos, lebarnult test. Igen, fájdalmat érez, de milyen kitartás kell egyúttal fehér fogú mosolygáshoz.
  A kínzó megkérdezte:
  - Nevezd meg a burgundi táborban lévő segédeid nevét!
  Zhanna köpéssel válaszolt. A hóhér, bár megütötték, nem is mozdult, csúnya, szakállas, már-már fekete arcán egy vigyor játszott:
  Szóval hülyét játszunk. Rendben lány, segítek.
  A hóhér elővett egy karót, és beledugta a sebbe, majd csavarni kezdett. A lány arca kipirosodott, az izzadság elkezdett folyni, csöpögni róla, az izmok akaratlanul is összehúzódtak, a légzés nehéz volt, szaggatott, mintha hosszú futás után. De meglepő módon a mosoly nem hagyta el az ajkát.
  A hóhér a végsőkig fúrt, majd élesen kihúzta: az orléansi szobalány szemének pupillái összeszűkültek, de a mosoly még szélesebb lett!
  - Erős nő! Igazi hős! Rendben van, sikíttatlak. - A kínzó halványvörös tűzön melegíteni kezdte a ramrodát, a kata asszisztense levette a fogót a lángról. A harapós rész kipirosodott a hőségtől.
  A legbátrabb ember elveszítheti a bátorságát, de Jeanne úgy nézett rá, mintha egy asztal terített volna előtte edényekkel.
  A hóhér istentelenül hamisan ezt énekelte:
  - Női láb, piríts egy kicsit!
  A kínzó a fogót a kezébe véve a lány kerek, kissé poros sarkához érintette a vörösen izzó vasat. A legérzékenyebb helyeket választotta ki az Orléans-i szobalány lábánál. Égő hús szaga járta át a szobát. A hóhér az orrával rántotta:
  - Ez nagyon szép!
  A kínzó óvatosan járt el, egyenletesen osztotta el az égési sérüléseket az egész talpon. Ha túl erős a hőség, akkor nemcsak a bőrt, hanem az idegvégződéseket is megégeti, ezért ilyenkor nagy készségre van szükség a fájdalom előidézésében. Zhanna hősiesen viselkedett, nem nyögött ki, amitől fájt a szeme és csöpögött az izzadság, de mosoly játszott az arcán.
  A hóhér eközben elkezdte törni az ujjait.
  - Finoman, te lány nagyon fog örülni!
  Jeanne megvetéssel mondta:
  - És akkor? Férfiként nem teheted!
  A hóhér hosszú karjai erősek voltak. Az ujjak recsegtek, a kínzó a kisujjával kezdte. Ha a forró vas eltöri a körmöket és az ujjakat, az szörnyű. Csörgés hallatszik. Jeanne rángatózni próbál, de lábai biztonságosan meg vannak béklyózva, és a lánc minden láncszeme olyan vastag, mint egy nagylábujj. Még a paraszti munkától és a nehéz csatáktól megedzett izmai sem képesek ilyen erős acélbilincset széttörni.
  A hóhér, miután eltörte a kisujját, inkább felmordult:
  - Jól vagyok haver! Lány vagy, elkapod az örömöt!
  Jeanne sztoikusan felhorkant.
  - Nem rossz, de túl hideg a vasaló!
  A hóhér így válaszolt:
  - Rendben van! megsütlek!
  A kínzó lassan eltört, középső ujját a tengelye körül csavarta. Az orléansi leány gyönyörű ujjai, hosszúak, egyenletesek, kecsesek. A csontok erősek, nem könnyű eltörni, a hóhér még meg is izzadt az erőfeszítéstől. Egy izzadságcsepp gördült le ferde homlokáról, és a vörösen izzó fogókra hullott. Egy fiatal és erős lány lábai nagyon kellemes illatúak. Az ilyen szerelem nagy öröm. A kínzás pedig még jobb. Most a mezítláb nagylábujján van a sor. Az igazság az, hogy nem elég összetörni.
  Jeanne, kínját leplezve, dühösen ugatott:
  - Hát milyen gyenge! Nem törhetsz csontot!
  A hóhér könnyezve válaszolt:
  - No semmi, segítesz!
  A kínzó hatalmas segítője egy speciális eszközt csúsztatott el. Hüvelykujj megszorította, reccsenés hallatszott. Eltört az ujja, a hóhér elégedetten mondta:
  - És most a bal láb!
  A kínzás folyamata nagyon kellemes. A csontok ó, hogy megrepednek, és még a megégett bőr is megég. A legendás lány kibírja, sőt kidugta a nyelvét, ugratva a csapkodókat.
  A hóhér feszült simogatással így szól:
  - Ha mindent bevall, elárulja a cinkosait, abbahagyjuk a kínzást, és lekezeljük.
  Jeanne azon a közömbös hangon, amelyet oly nehezen kapott, így válaszolt:
  - Mit fáj nekem!
  Miután befejezte a lábujjak törését, a hóhér kezet akart fogni, de az orvos megállította:
  - Ennek a szukának mást is alá kell írnia, például Burgundia hercegének elismerését Franciaország királyaként, úgyhogy hagyja békén a kezét.
  A hóhér készségesen beleegyezett:
  - Igen, hagyjuk a desszertnek! És most megverjük ostorral!
  A kínzó asszisztense korbácsot vett elő a lángból, vékony fehér láncokból a tűzből. Jeanne összehúzta a szemét, és ironikusan felkiáltott:
  - Hát ez egy remek fürdő!
  A hóhér vigyorogva válaszolt:
  - Gyönyörű seprű! Te buta nagyon elégedett leszel, és őrült leszel!
  Kat lendült és ütött. Zhanna erőteljes testén görcs futott át.
  - Szereted-e?
  Az Orleans-i szobalány válaszolt, túl halk hangon egy lányhoz képest:
  - És akkor? Bírság! Csak itt gyenge az ütés!
  A fanatikus asszisztense ismét beütött. A hóhér, mintha énekes hangon ezt mondta volna:
  - Kettő-ah-ah!
  Újabb ütés és dallamos visszaszámlálás:
  - Három! Négy!
  A lány megerőlteti a hasizmait, ököllel akarja ütni a hóhért, de nem tudja megszerezni.
  - Gyere közelebb hozzám! Jeanne sikolt.
  Flayer ugratja:
  - Igen, olyan ügyes vagy!
  Fokozatosan a hát, a váll és a fenék, minden idők és népek leghíresebb harcosa, folyamatos, égési sebekkel borított véres rendetlenséggé válik. Az elviselhetetlen gyötrelem ellenére Jeanne továbbra is makacsul néz, és a következő kérdés:
  - Mondd, hova rejted a tőlünk ellopott kincseket? - Ordít, mint a hópárduc:
  - A köpött szakálladban!
  A hóhér ismét megfogta a vörösen izzó fogót, és megragadta a mellkasán lévő skarlát bimbójánál, durván megfordította!
  Az orléansi szobalány véres verejtéket rázva kipréselte magából:
  - Rafinált simogatás!
  A hóhér a másik mellével folytatta a kínzást. Hirtelen Zhanna szőke feje megremegett, és elvesztette az eszméletét.
  Az orvos ijedten felsikoltott:
  - Döntött!
  A hóhér a nyakához tette a kezét:
  - Hát nem! A szív magabiztosan dobog! Folytassa?
  Az orvos megrázta a fejét.
  - Elég mára! Élőhely nincs rajta. Nem hiszem, hogy semmit sem kapsz tőle.
  A hóhér leplezetlen bosszúsággal bólintott.
  - Soha nem sikoltottam! Erős karakter, bár a női test nagyon fájdalmas. De az izmai olyanok, mint egy nagyon erős férfié.
  Az orvos csendesen és még körbenézett is így szólt:
  - Az angolok máglyán való elégetésre ítélték. Ennek az ördögnek legyen elég ereje ahhoz, hogy egyedül felmásszon az állványra. Ezért mossa meg Jeanne-t, és helyezze a legőrzöttebb cellába, erős őrzés mellett, láncban.
  A hóhér lelkesen bólintott.
  - Itt minden katona új őr, zsoldos. Burgundia hercegének személyes utasítására az összes franciát lecserélték, így Jeanne-nak nem lesz cinkosa! Nos, akkor megerősített kísérettel elvisszük és elégetjük a központi téren. Ó, milyen szívesen viszem a fáklyát ezekre a játékos, de csábító lábakra.
  Az orvos hidegen válaszolt:
  - Ha Zhanna aláírja a szükséges papírokat, akkor gyorsan meghal. Ellenkező esetben a tűz lassú lesz, fokozatosan felemészti gyönyörű testét!
  Jeanne magához tért, és dühösen suttogta:
  - Ne várj!
  Válaszul a hóhér friss, izzó fogót vett, és élesen megragadta vele a vállán lévő nyílt sebet. Erősebben szorította: A lány ismét elvesztette az eszméletét. Leöntötték jeges vízzel. Aztán levették a fogasról. A hóhér morgott:
  - Hát, kurva! Nem tudom mit gondoljak még! Talán egy forró feszítővassal erőszakolja meg?
  Az orvos negatívan megrázta a fejét.
  - Jó ötlet, de Burgundia hercege kitalált valami jobbat. Őt, egy szent szüzet, mielőtt az egész tömeg előtt kivégeznék, két asszisztense megerőszakolja. Ez egy nagyon kifinomult bosszú lesz!
  A hóhér összecsapta a kezét.
  - Igen, ez olyan csodálatos! És meglátom?!
  - Az egész város látni fogja! - Az orvos megígérte.
  A hóhér táncolt:
  - Ó, ti izzó fogók vagytok, és izzó szegfű a lángon! Nagyon szeretek lányokat gyötörni és mélyen meghajolni az övben a herceg-király előtt! - Vassal kovácsolt csizma lendületesen dobolt a kőpadlón.
  Jeanne-t bevitték a börtönbe, és álló helyzetben távozva kereszthez láncolták. És állíts fel egy megbízható őrt!
  
  EDMOND DARTAGNAN ÉS JULIAN A KÍSÉRŐ
  A fiú Edmond D'Artagnan álmában valami szokatlant látott...
  Itt volt Julianus, a Hitehagyott mellett. A híres római császár a pártusokkal vívott csatában nehéz helyzetbe került. Caesar örökösei azonban bátran harcoltak, és visszaszorították a pártusokat. De magát a császárt egy kis különítmény vette körül, aki kétségbeesetten próbált áttörni a sajátjaihoz.
  Edmond Dartagnan kiugrott a forró homokra. A terminátorfiú azonnal rájött, hogy ez nem egészen álom, főleg, hogy fájtak a még nem teljesen begyógyult hólyagok a talpán. De nincs idő vitatkozni - a császárt meg kell menteni!
  A fiú-őrmester egy ütéssel ugrás közben lelőtt öt párthust, akik már ostromolták a császárt. Aztán Twist Olivér nagyon ügyesen felkapta mindkét kardot, és szidni kezdett. Az első négy perzsa harcos levágott fejjel esett el. Aztán a fiú puszta ujjaival eldobta a tőrt, ami repülés közben megcsavarodott, és elvágta három íjász torkát.
  Dartagnan Edmond örömmel kiáltott fel:
  - Ez egy férfi harc!
  Aztán döntő támadásba kezdett. A kardlengései olyanok voltak, mint egy fűnyíróé. Sorra levágtak mindenkit, és feldarabolták a perzsák végtagjait. Itt van a pártusok egyik fővezére, aki megpróbálja elérni, hogy maga a császár elveszítse a kezét. És akkor a fej.
  Edmond Dartagnan egyszerre öt tőrt dobott le a lemezjátszóról a lábával, és egy egész sor íjászt kaszált le. Aztán felkiáltott:
  - A szerencse órája! Itt az ideje játszani!
  És a kardjai hajvágást adtak a pártus hadseregnek. A hadsereg vezetője, Perzsia királya, Indemon kikeltette a zenkit. Egy félmeztelen, izmos fiú sorban levágott mindenkit, és hullákkal teleszórta Julian közeledését. Párthia uralkodója még soha nem látott ilyen ádáz harcost. És az a tény, hogy ez csak egy szakálltalan fiatalság, komoly félelmet keltett.
  Hirtelen az igazán pogány istenek úgy döntöttek, hogy megsegítik az ókori Rómát, és Julianus visszavonulás helyett visszaadta ősei vallását a Földre! És most vagy Herkules, vagy Herkules fia harcol a pártus hadsereggel.
  Dartagnan Edmond pedig egyre jobban dühbe gurult. Nehéz és éles tárgyakat dobált. Szúrta és szétverte az ókori Róma ellenségeit, kardja pedig ellenállhatatlan villámnak tűnt. A terminátor fiú inspirálta a többi rómait. Kiabálás: Herkules! Herkules velünk! A pártusokra rohantak, háromszorosára növelve erejüket. Maga a császár harcolt.
  Julian csak kicsivel volt magasabb az átlagmagasságnál, de jól felépített és jóképű. Halálakor még csak harminckét éves volt, és nem tudni, mi várt volna a Római Birodalomra, ha a hitehagyott tovább élt volna. De most, úgy tűnik, a pártusok visszaköltöztek, és elkezdtek hátrálni.
  A római hadsereg többi tagja pedig meleget adott. Indemon király megpróbálta megfordítani a csata menetét, és kiválasztott ezer halhatatlannal harcba szállt. De ez volt az ő végzetes hibája.
  Edmond Dartagnan felhívta a figyelmet egy nagyon nagyra - magasabbra, mint a Patkányölő, férfimagasságú, koronában és vállban, mint egy aranyláncos szekrény. És a fiú, látva, hogyan hallgatják ennek az uralkodónak a parancsait, megértette: ideje cselekedni. És felvette a perzsa által elejtett íjat. Gyorsan meghúzta a lábával, úgy, hogy az íjhúr majdnem elrepedt. Aztán elengedett egy nyilat, ami mentálisan kísérte a repülését.
  És rohanva szúrós szúrás szúrt a gőgös parthiai király nyakába, eltörve a nyaki artériát. Az uralkodó pedig hatalmas, másfél vagy akár két centner súllyal lezuhant egy elefántról.
  A király halála természetesen megsemmisítő csapás a hadseregre. Főleg, amikor a fiatalabb örökös megpróbálta átvenni a parancsnokságot, mivel Edmond Dartagnan nyilat küldött rá. Ennek eredményeként ez az ellenfél egy áttört skorpiónak bizonyult. A rómaiak, látva a csatába rohanó császárt, most felkiáltottak: Apollón, Apolló velünk van!
  Edmond Dartagnan pedig kézzel és mezítláb verte a pártusokat, olyan technikákkal, amelyekről egy latinra fordított kínai könyvben olvasott.
  És ez a barbár hadsereg nagykereskedelmi járattá változott. Most a rómaiak üldözték Parthiát, és ebben a farkasfajban nem volt szó megbocsátásról és irgalmasságról. Jaj azoknak, akik menekülnek, és jaj azoknak, akik kétszeresen menekülnek a rómaiak elől.
  A keleti hadsereg elolvadt a szemünk előtt, a latin ezredek, légiók és csapatok pedig kérlelhetetlenek voltak. Vas és erős, mindent összetörnek és felaprítanak, és megölik a nemeseket...
  A fiú viszont csupasz, rózsaszín sarkúval villogott, és kardokkal malmot futott, egyszerre öt ellenfelet vágva le.
  Teljes győzelem. Az életben maradt pártusok térdre esnek, és kegyelemért könyörögnek.
  Edmond Dartagnan a császár hívására közeledett. Szeretettel nézett rá. Az ókorban az emberek valamivel alacsonyabbak, mint a későbbi évszázadokban, és álmában a fiú idősebbnek képzeli magát. Tehát római mércével a fiú Dartagnan tizennégy-tizenöt évesnek tűnik. Vagyis már férfinak is tekinthető, igaz, szakáll nélkül. Julian a karcolásait és zúzódásait nézte, és széles mosollyal kérdezte:
  - Isten vagy?
  Edmond Dartagnan őszintén és tisztességesen válaszolt:
  - Ember vagyok!
  Julian nagyot sóhajtott, és őszintén válaszolt:
  - Kár... Nagyon sajnálom!
  Ez feldühítette a terminátor fiút, és keményen válaszolt:
  - Nincs mit sajnálni! Hú, ez büszkén hangzik!
  Julian elismerően bólintott, és megveregette a fiú vállát:
  - Jól van mondva! Ez az ember büszkén hangzik, és büszkének kell lennie, és nem agyag a fazekas kezében!
  A hadsereg helyeslően mormolta. A menetelő pap a győzelem alkalmából pogány imaszolgálatot kezdett előkészíteni. Julian úgy döntött, hogy újraéleszti a régi kultuszt. Az egyik a Jupiter, a Mars és a Mithra imádata. Bár egyértelmű, hogy a pogány hitet modernizálni kell. Különféle ötletek születtek itt. Hiszen már van tanítás a Champs Elysees-ről - a harcosok és a hős emberek paradicsomáról, a szakértőkről. Akkor miért ne lehetne hivatalos doktrínává tenni. A császárnak engedelmeskedsz, kitűnhetsz a szolgálatban és háremet kapsz a következő világban, és ott fogsz nemes lakomákat ünnepelni, örökké fiatal és erős lévén! Akkor miért az elit Krisztus tanítása?
  Edmond Dartagnan büszke fiú, aki szintén nem igazán szerette a hagyományos kereszténységet, kétszívű és kegyetlen, megjegyezte:
  - Az ember maga a saját boldogságának kovácsa, és ő a sikerének fazekasa!
  Julian kezet nyújtott a fiúnak, melegen megrázta, és teljes őszinteséggel azt javasolta:
  - Légy a fiam és az örökösöm! Bölcs vagy több éveid felett, és emberfeletti erőd van!
  Ezt követően a császár elővette övéből a császárok gyűrűjét. Ezt a gyűrűt általában a császár viseli, akit utódjának választ, és általában az örökbefogadás jele.
  Edmond Dartagnan felhúzta a gyűrűt a mutatóujjára, és lelkesen mondta:
  "Remélem, méltó leszek arra, hogy a császár fia legyek..."
  Julianus legyőzte a pártus hadsereget, és ismét ostrom alá vette jól megerősített fővárosukat. Edmond Dartagnan megjelenését örömmel fogadták. A római császár megcsókolta a fiút, erős kezekkel maga fölé emelte, mondván:
  - Hála Istennek! Már azt hittem meghaltál!
  Edmond, miután rájött, hogy az igazságot nem olyan könnyű megmagyarázni, mezítláb taposva válaszolt:
  - Hogy őszinte legyek, Felség az én igazi apám, ő Apolló, és néha elvisz az Olimposzra és más világokra, hogy ne szokjam meg az embereket!
  A történelemben hitehagyottnak becézett császár meglepődött:
  - Láttad az Olympust?
  Edmond Dartagnan, mint minden intellektuálisan fejlett fiú, szeretett komponálni, és ezért azonnal megerősítette:
  - Igen!
  Julian csodálattal kiáltott fel:
  - És láttam a Jupitert!
  A lovagfiú szélesen mosolyogva, gyöngyfogakkal válaszolt:
  - Jupiter nagyapám köszön neked! És sok sikert kíván! Úgy, hogy a Római Birodalom - meghódította az egész világot! És az egész univerzum!
  A császár szívből kiáltott fel:
  - Hála az isteneknek! Hozzák a győzelmet!
  Az örökös fiú azonnal azt javasolta, hogy ne halasszák el a támadást, mivel a környék elpusztult, és a római csapatoknak túl nehéz volt ételt és italt szerezniük maguknak.
  Edmond a legjobb római íjjal felfegyverkezve, amelyet szintén javított, vadászni indult. Jobb átgondolni a támadási tervet, meglátni magát az erődöt, és ugyanakkor megölni az ellenségeket.
  Edmond Dartagnan messziről lőtt egy harcosra, akinek skarlátvörös tollai voltak a sisakján. Válaszul nyílfelhők repültek a fiú felé. De az ifjú harcos a legcsekélyebb figyelmet sem fordította rájuk: még mindig nem értek el, és hűvösen kiütötték az ellenfeleket, ő maga pedig, egy gyors lépéssel, időnként, futva, megkerülte a falat.
  A város valóban nagy volt, nem sokkal kisebb, mint Róma, és magas falak vették körül. Nagy Traianus és sok más hódító nem tudták magukévá tenni. De valójában itt van Parthia fő ereje. Győzd le őt, és Róma uralma Indiáig terjedhet.
  A fiú Edmond észrevette, hogy a város falai szinte mindenhol nagyok, vastagok és szaggatottak. Egy ilyen város elfoglalásához sok hosszú lépcsőre van szükség, és nem biztos, hogy megtalálja őket. Valamivel gyengébb a védelem, ahol a várost a folyó mossa, ott viharos patak folyik. Lehetséges a folyót elterelni, de ehhez legalább két hónap kemény munkára lesz szükség. Tehát mik a többi mód?
  Például robbantsd fel a falat és törd át a rést! A legegyszerűbb módja, de robbanóanyagra van szükség. De nem messze a várostól van egy lenyűgöző erdő. Némi szakértelemmel pedig... fűrészporból robbanóanyagokat lehet készíteni, a legegyszerűbb ásványokat és sókat hozzáadva. És a fiú csupasz sarkával érezte, hogy ilyen ásványok és sók vannak a talajban.
  A legjobb a fal legmagasabb részét aláásni, ahol a legtöbb ellenséges katona halmozódott fel. Most a pártusok megbánják, hogy egyáltalán szembe mertek menni Róma ellen.
  Edmond Dartagnan, miután négy tegezt ellőtt, visszatért a táborba, és boldogan közölte Juliannal:
  - Az istenek megmondták, hogyan kell bevenni az erődöt! De hadd szolgálják a harcosaid a mi szertartásunkat!
  A római császár szigorúan megparancsolta:
  - Úgy engedelmeskedj fiamnak, mint te nekem!
  És a hadsereg, amely látta Edmund Dartagnan akciót, üdvözölte cserébe. És a fiú, a Tsesarevich aktívan parancsot adott. Először először ki kell vágni a fákat, és finomra kell őrölni. És kiderül, hogy ez egy nagyon klassz halálos erő az ókori Róma ellenségei ellen.
  Sok fűrészport kell összekevernie ásványi anyagokkal, és akkor megkapja az ősi idők hatalmas bombáját. Sokkal hatékonyabban kell működnie, mint a puskapor, és nem rosszabb, mint a nitroglicerin. Ez tényleg a terminátor fiú fogant. Ráadásul Edmond személyesen vágta ki az erdőt, és a rönköket pajzsokká és fűrészporrá őrölte.
  A fiú meztelen, izmos törzse ragyogott az izzadságtól, és úgy tűnt, hogy a fiút bronzba öntötték.
  Az istenek akaratában hívő római hadsereg nagyon barátságosan, harmonikusan és energikusan dolgozott. A fűrészpor és az erős fapajzsok gyorsan elkészültek. Igaz, a pártusok megpróbáltak támadást végrehajtani.
  Edmond Dartagnan boldogan meglengette két kardját, és a lovasság kirohant a lesből. Párezer perzsát vettek körül. A fiú-lovag, aki lábával az állkapocsban dugja a vezetőjüket, és sok fogának elvesztésére kényszeríti. Aztán a kardja úgy működött, mint a borotva. A pártusok pedig egy zsákban voltak, és a világ legbátrabb hadseregével vették körül őket.
  Igen, sok barbár harcolt most a római hadseregben, de ez erősebbé tette, magába szívta a friss vért és az új harci technikákat.
  Edmond Dartagnan másoknál jobban sikerült ez a vágás. És szándékosan a kölyök nagy vértócsákba zuhant, hogy a római katonákat permetezze. És tetszett nekik, kiderült, hogy isteni kegyelmet, erőt és szerencsét kapnak magától Apolló fiától.
  Ugyanúgy Rómában is sokan örültek a régi pogány kultuszok visszatérésének. És nagy örömmel imádkoztak Szerencséhez és Jupiterhez.
  A terminátorfiú megerősíteni látszott, egy lendülettel kettévágva a perzsákat, hogy a pogányok hite kolosszális kozmikus erőt ad. És hogy gyakorlatilag bárki, ha akarja, istenné válhat, és csodákat tehet!
  A kereszténység viszont túlságosan ellenségesnek tűnt az élet örömeivel szemben, ezért nem vonzó. Sőt, lesz még az a paradicsom? És a negyedik században élők közül valaki látta a feltámadt Krisztust?
  Igen, egy megfeszített, szerencsétlen ember mindenhatóságában még egy kifinomult elmének is nagyon nehéz hinni. És még inkább a barbároknak, vagy a rómaiaknak, akik nagyra értékelték az erő kultuszát, és akiknek szégyen volt a kereszt. Hogy a mindenható Isten halálra megalázza magát a kereszten - egyáltalán őrültségnek tűnt és hinni az ilyenekben...
  Az isteneik pedig egyszerűek, érthetőek, emberiek... És senki sem tanúsított komoly ellenállást az újjáéledő kultuszok ellen!
  És most a rizsharcosok, még ha felerészük nem is latinok, hanem barbárok, lelkesen hajtják végre a császár és fia és Apollón fia parancsait.
  Éjszaka már elegendő fűrészpor és ásványi anyag készül. Edmond Dartagnan nem várt hajnalig, hanem megparancsolta, hogy a szekeret azonnal vigyék az ellenséges védelem központi pontjára.
  A trófeás pártus lovak pedig a halálos rakomány mellett rohantak a királyok tornya felé. Továbbhajtották őket, égették a fejet és a lábakat égő fáklyákkal és hosszú korbácsütésekkel. És bár a perzsák válogatás nélkül lőttek az éjszaka sötétjébe, már késő volt.
  Edmond Dartagnan, hogy növelje hangját, egy hatalmas rézkürtön keresztül kiáltott:
  - Teljesüljön az Istenek neve! Jupiter segítsen!
  Úgy felrobbant, hogy a rómaiak fejétől pár mérföldre is leverték a fejükről a sisakjukat. De a pártusok ezerszer többet szenvedtek. A robbanáshullám elől a fő menedéket magasabbra dobták, és a falak felemelkedtek. Sok száz perzsa katona halt meg a helyszínen, és még többen megnyomorították ...
  Edmond Dartagnan, akit szintén meglökött a robbanás, térdre esett, de azonnal felpattant. A fiú-lovag ismét ugatott:
  - És most barátok támadnak! Apolló Istenünk dicsőségére!
  És elsőnek rohant, mezítláb villogva, fiús sarkú cipők véréhez tapadt porral. És mögötte rohant az egész római sereg, mindenesetre megszámlálhatatlanul rémálomban.
  Edmond Dartagnan volt az első, aki elérte a pártusok pozícióját, és fürgén bemászott a leomlott fal alá. A terminátor fiú nagy izgalomban volt. Sorra vágott mindenkit, bár már akkor látszott, hogy a pártusok elvesztették a valódi ellenállás képességét. A morál leesett, és minden vágy, hogy szembeszálljanak a rómaiakkal, elpárolgott. De ennek ellenére folytatódott az irtás, és valóságos mészárlás következett.
  A terminátor fiú csupasz sarkával állon ütötte az egyik előkelő perzsát, és eltörte az állkapcsát és a nyakát. Egyenesen beleesett a forrásban lévő kátrányos üstbe, amelyet a pártusok a támadó rómaiak fejére készítettek.
  Kiömlött a gyanta, és több perzsa is ijedten beleesett az üstökbe, és elevenen megsültek benne.
  Oliver Twist, kardjával hadonászva, és átvágott egy másik tisztáson, egy egész balladát énekelt:
  Róma és a kard lovagja vagyok...
  Az Úr harcra hívott!
  A világ egyből hóhért kapott,
  És inkább dicsérd Fortune-t!
  
  Elhatározta, hogy feléleszti a nagy álmot
  Ez az ember olyan erős lett, mint Isten!
  És beleszeretett a bölcsességbe, a szépségbe,
  Amelyben megtestesül a szívek rohanása a fémbe!
  
  Nem, nem pogány, Caesar volt,
  Nem ismerte a párját a ratiban...
  És Róma ragyogó dicsőséggel,
  Dacolj a félelemmel - Sátán!
  
  Minden porrá lesz
  De csak a szellem halhatatlan!
  Találj erőt a szavakban
  Amelyek nem mondják el nekünk hangosan!
  
  Hidd el, az ember nem holttest,
  Ez a legjobb, mindig él...
  A dicsőség sugara nem aludt ki...
  Csillag a szerelem szívében!
  
  És mi a vér
  Életet ad nekünk...
  A fájdalomból szerelem van
  És kapaszkodj neki!
  
  Hidd el, hogy nem vagy gyenge
  És lélekben erős volt!
  A rabszolga vesszen el testben,
  Mi elintézzük a kantárt!
  
  Amikor legyőzöd a gyávaságot
  És a vad borzalom elpusztul...
  Aztán szárnyalsz a tetők felett,
  Istenek számolják az arcokat!
  
  Jön az Olimposz, meggyújtja a tüzet,
  És lesz fény...
  De ne érintse meg a gyenge hőst,
  A szemorvos ügyfele...
  
  Ki eltapos egy kis kukacot,
  Ő maga szívében értéktelen!
  És a nagy szenvedélyem
  A farok alatt két chips bors!
  
  Röviden: jöjjön Belobog,
  Apolló leszek...
  Tollal áthúzzuk a nullákat,
  Milliók vannak mögöttünk!
  És az izmos, Herkules-szerű fiú minden egyes ütésénél valaki elesett. A perzsák pedig térdre ereszkedtek, és szívszaggatóan kiáltottak kegyelemért.
  Parthia fővárosa elesett, és most a római zászló lobogott felette.
  A foglyok arcra borultak, és megcsókolták a Herkules munkásságát végző fiúistenség mezítlábának kecses nyomait.
  Edmond Dartagnan erős kezébe vette Ázsia kulcsát, és felment Julianus császárhoz. Megköszönte az örökösnek, és visszaadta neki, mondván: "Dicsőség Apollónak."
  Julian új fővárost épít. Edmond is elkezdett mindenről álmodozni, mintha kicsit felgyorsulna, mint egy filmről... Itt találkozott újra Julian császárral. A Pártus királyság, amelytől a rómaiak oly sok problémát legyőztek, és Julianus, akit már Nagynak neveztek, úgy döntött, hogy visszaállítja Babilont.
  Edmond Dartagnan, a császár nevezett fia, akit Apollón fiának tekintettek, megjelenését a rómaiak az istenek jeleként fogták fel.
  A fiú elé a Vesta Szűzek rózsaszirmokat szórtak. Edmond mezítláb taposott rajtuk, és büszkén kinyújtva a mellkasát, diadalmasan menetelt. A szirmok kellemesen csiklandozták csupasz sarkát, és ettől felszállt a hangulat. Julian megrázta a fiú kezét a katonai munkától elkeseredetten, és így szólt:
  - Ó fiam! Megparancsoltam a pártusoktól elrabolt kincsekből, hogy öntsek neked egy aranyszobrot, szemek helyett smaragddal! Mivel te Apolló fia vagy, olyan vagy, mint a szépség és a katonai művészet istene!
  Edmond Dantes szerényen válaszolt, és összefonta karját egy erős tinédzser izmos mellkasán:
  - Olyan vagyok, mint egy isten, férfi lévén!
  Julian bólintott az erős fiúnak, aki igazán olyan volt, mint Apolló kamaszkorában, és bejelentette:
  - A részedről és Babilon újjáéledésének kezdete tiszteletére gladiátorharcokat rendezünk!
  Edmond őszintén mondta:
  - Kevesebb vér! Isteneink nem áldozatot követelnek, hanem bátorságot és bátorságot!
  Julian egyetértett ezzel:
  - Legyen így! De azoknak a pártusoknak, akik nem mondták le magukat, meg kell halniuk a gladiátorharcokban, hogy ne okozzanak újabb bajokat Rómának!
  Edmond D'Artagnan, Jr. ezt válaszolta:
  Hagyd, hogy az istenek döntsenek a sorsukról! Csak nők és gyerekek ne vegyenek részt ezeken!
  Julian kétértelműen válaszolt:
  - Aki nem veszélyes ránk, az nem vesz részt a haláltáncban!
  Az Edmond D'Artagnanre öntött szobor még az életnagyságnál is magasabb volt, és a smaragdszemek égtek. A fiú-istenség két acélpengéjű kardot tartott a kezében, a markolat pedig rubinokkal volt díszítve. A tehermentesítő izmok teljesen összhangban voltak az eredetivel.
  Ezután pazar lakoma következett, és már a lakoma alatt megtartották az első gladiátorharcot. Két gondosan megmosott és olajozott pártus harcolt. Karddal támadták egymást. A nagyobbik több kardcsapást is kihagyott a mellkason és a hason, a homokra rogyott. A küzdelem röpkenek bizonyult, és szinte minden római, aki elégedetlen volt ezzel az eredménnyel, lefelé billentette az ujjait - fejezzen be! Oliver tartózkodott. Nem akart kegyetlennek vagy irgalmasnak tűnni.
  A pártus lelkiismeretfurdalás nélkül leszúrta honfitársát. Ezzel tulajdonképpen a gladiátor-előadások véget értek. Csak a lakoma vége felé, amikor Julianus Nerohoz hasonlóan énekelt egy dalt, a katonákat ismét a stadionba hívták. Ezúttal két tinédzserről volt szó.
  Elég sokáig harcoltak, sok sebet ejtve egymáson. A végén pedig teljesen kimerülten kardjaikkal egymás mellkasába fúródtak és megdermedtek.
  Edmond mezítláb taposott, és elégedetlenül megjegyezte:
  - Apád megígérted, hogy nem lesz gyerek a gladiátorpárbajban!
  Julian határozottan válaszolt, és öklével az asztalra csapott:
  - És ezek nem gyerekek! Már tizennégy évesek!
  Ez az eredmény némi csalódást okozott a rómaiak körében, és kifütyülték a halott harcosokat.
  Edmond nem ellenkezett. Ő maga nem számított tizennégy éves gyerekeknek. Ha már egy fiú nővel tud lenni, akkor nem gyerek!
  Igen, és azokban a napokban, ilyen években Gascogne-ban összeházasodtak és összeházasodtak. Az ókor és a középkor egy!
  A gladiátorharcok másnap kezdődtek.
  A pártusok harcoltak egymással. Dühöngtek, vetették magukat és szúrtak. Sok vér és verejték hullott ki.
  Már az első csatában húsz ember harcolt mindkét oldalon. Akik először zöld ágyékkötővel, a másodiknak sárgával jöttek ki. A csata változó sikerrel zajlott. A zöldek nyertek, akik közül csak hárman maradtak talpon, sőt azok is súlyosan megsérültek.
  A második párharc kicsit kevésbé volt véres, mint az első.
  Ezúttal tizenöt férfi volt mindkét oldalon. Egyesek narancssárga kötésben, mások kékben. A nehéz csizmák csapkodnak a homokon. Maguk a gladiátorok félmeztelenek, sok szőrös, így elég barbár és feszült a látvány. A narancs erősebbnek tűnt, bár a küzdelem összességében versenyképesnek bizonyult. Makacs ütésváltás zajlott, vér csöpögött.
  Mindkét oldal hullámzó szellőként ringott.
  A Narancs erősebbnek bizonyult, ebből öt harcos állt a lábán. És azoknak a kékeknek, akik halomban voltak, de megölték, a rómaiak nem bocsátottak meg nekik.
  A csaták javában folytak. Itt például három oroszlán és öt parthus tompa karddal. A fürdőház véresre sikeredett... A szerencse ezúttal az oroszlánokra mosolygott, kivéve az állatokat, és a kardokat röviden, rozsdán, sokáig nem élezve kapták a foglyok.
  Aztán tizenévesek léptek be a ringbe, csak tőrrel felfegyverkezve. Annyi volt a sikoltozás, visítás, harapás. Ölelésbe fonódtak és hegyükkel szúrták egymást, ütötték, rúgták. A fiúk annyira dühösek voltak, hogy meg sem nézték, ki melyik csapatban szerepel. Csak megölték egymást, megnyomorították és a helyszínen végeztek.
  Egyikük még a másik szívét is kitépte izmos mellkasából, ami miatt az utóbbi belehalt a súlyos fájdalomba.
  Milyen nehéz és undorító, de ugyanakkor véresen izgalmas. Amikor az izgalom, az élvezet és egyben undorító keveréket éled át, amikor meztelenül, izzadt, véres és vágott tinédzserek kínozzák és harapdálják egymást fegyverekkel.
  És az ókorban sok gyermek születik, és sok fiú vesz részt gladiátorharcokban. Kevésbé értékes áruk, és nem is olyan szánalmasak. A fiatal rabszolgák gyakran teljesen meztelenül harcolnak, és mindig mezítláb.
  A női gladiátorok is szinte mindig mezítláb vannak, kivéve a leghíresebbeket. Az ilyen lányok elegáns szandált vettek fel, hogy hangsúlyozzák magasabb státuszukat.
  A rabszolgák felnőtt korukig nem viselhetnek cipőt, csak hideg időben kapnak durva facipőt, hogy az értékes jószág ne hajoljon meg a hidegtől. És ha egy gyerek természeténél fogva erős és bírja a havat, akkor inkább tunika nélkül hagyják. A szabad rómaiak, és különösen a patríciusok gyermekei hideg időben szandált vagy papucsot, csizmát hordanak, hogy kevésbé legyenek rabszolgák.
  Edmond D'Artagnan természetesen Apollón isten fiaként felülmúlja az ilyen előítéleteket. De néhány pártus fogoly, aki a császár mellett egyedül ülő rövidnadrágos fiút nézte, láthatóan tiszteletbeli kozhniknak tartotta, és suttogtak.
  Edmondnak pedig nagyon éles a hallása, és kellemetlen, ha így gondolok rád. Két félmeztelen rabszolga odalépett a herceghez, és kellemes masszázsokat kezdtek a fiú mezítlábára. Olyan jó érzés megérinteni az ázsiai lányokat. Nyilvánvalóan rabszolgákat is fogtak el a meghódított Parthiában.
  A tinédzserek közül csak egy maradt talpon, aki azonban a számos seb miatt szintén nem tudott egyenesen felállni, négykézláb állt.
  A következő küzdelem egy kicsit egzotikusabb volt. Négy krokodil két tucat pártus ellen botokkal. És csak az egyiknek volt fejsze a kezében. Aligátorok rohantak a foglyokra, és válaszul botokkal verték. Néhány pártus elmenekült. A krokodil nagyon ijesztő állat. Ahogy kattog a száj, úgy halt bele ilyen fogakba a megharapott pártus.
  És a másik harcos már elvesztette a lábát és a másik karját. A gladiátor krokodilok pedig nagyon jóízűen esznek.
  Egy magas perzsa baltával vágta az aligátort. Nem is reagált: olyan erős bőr derült ki. És minden sorban ver, és rohan felfalni mindenkit, aki az agyarok alá került.
  Megjelent a véres rendetlenség. És elkezdett szétterülni a homokon és a kavicson.
  Edmond D'Artagnan rabszolgalányokkal kezdett flörtölni... És felébredt!
  
  A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ NEGYVENÖTÉBEN
  MEGJEGYZÉS
  Sztálin alattomosan megtámadta a szövetségeseket, és elindította a harmadik világháborút. A szovjet csapatok kezdetben jelentős sikereket értek el, de a háborús boldogság változékony.
  . 1. FEJEZET
  1945. május 30-án új háború kezdődött a Szovjetunió és a szövetséges erők között. Sztálin úgy döntött, hogy a Nyugattal véget kell vetni, mielőtt atombombát szerez.
  És elkezdődött a háború. A Szovjetuniónak körülbelül hétmillió katonája és tisztje volt a fronton. A Nyugatnak körülbelül ugyanannyi különféle gyalogsága volt. És különböző országokban. A szövetségeseknek több mint húszezer harckocsijuk és önjáró fegyverük van tizenöt szovjet ellen. Igaz, a Szovjetuniónak vannak nehéz IS-2-esei, míg a szövetségeseknél gyakorlatilag nincsenek ilyen szörnyek. Talán, kivéve húsz, nyolcvan tonnás Tortila tankot. De a szövetségeseknek vannak Pershingjeik, amelyek fegyverzetben és elülső páncélzatban felülmúlják a T-34-85-öt, valamint Churchill-jeik, amelyek sokkal jobb páncélzatúak, mint a harmincnégyesek.
  Létezik még, bár nem masszív "Supershing", erős és hosszú csövű, 90 milliméteres ágyúval, 73 EL csőhosszban és vastagabb elülső páncélzattal. Ez is egy nagyon veszélyes autó. De a legmasszívabb "Sherman". Páncélzatban és fegyverzetben ez a harckocsi megközelíti a harmincnégyet. Láthatóságban, optikában még jobb. A sebességek hozzávetőlegesek, ahogy a súly is. A "Sherman" valóban magas és kevésbé stabil, nehezebb álcázni. De mozgás közben sokkal csendesebb. A T-34-85 sokkal hangosabb.
  Igaz, a szovjet dízelautó nagy teljesítménytartalékkal rendelkezik, és kevésbé ég.
  Néhány Sherman - "Firefly" tizenhét láb hosszú fegyverrel van felszerelve, és meghaladja a fegyver harmincnégyes páncéltörő erejét. De nem ezek a legmasszívabbak.
  Általában véve a szövetségesek szárazföldön nem gyengébbek. Van elég gépfegyverük és géppisztolyuk.
  De a szovjet gyalogság keményebb, és több tapasztalattal rendelkezik az ellenséggel vívott nehézharcban. Ebből a szempontból a Vörös Hadsereg erős.
  A repülésben az erők fölénye a szövetségesek oldalán van. Főleg a bombázóban. És főleg négymotoros repülőgépeken. A szovjet vadászgépek jobb manőverező képességgel rendelkeznek a szövetséges járművekhez képest, de gyengébbek a fegyverzetben és a sebességben.
  Természetesen Sztálin döntése első pillantásra szerencsejáték. De a szovjet ászok jobbak és produktívabbak, mint a nyugatiak. És ami a legfontosabb, a meglepetésben bíztam.
  És ez nagy erő, amikor hirtelen támadsz. És ekkor a Vörös Hadsereg meglepetésszerűen el tudta kapni a szövetségeseket. És csapjuk össze őket.
  Itt volt egy hirtelen és nagyon erős ütés.
  A szovjet csapatok az első napokban beékelték magukat.
  Erzsébet legénysége az SU-100-ason harcolt, és lövedéket lövedék után küldtek.
  A lány csupasz lábujjait a kart nyomta, és mintha halálos erővel robbant volna.
  Itt vannak a nők, akikre szükséged van.
  És gyönyörűen burgonyára vágták.
  Erzsébet, szétzúzva a szövetségesek csapatait, kiadta:
  - Öröm vár ránk, a legmagasabb osztály!
  Ekaterina csupasz, cizellált lábával veregette, és nyikorgott:
  - Ahhoz, hogy örüljünk a győzelemnek, és ne gyászoljuk a vereség keserűségét, kell a szorgalom verejtéke és a tehetség szikrája!
  Elena csicseregte a fogát, és kacsintott:
  - A katona a szíve mélyén érzi, mikor induljon támadásba, a régóta májban lévő politikus pedig mészárlásra küld!
  Efrosinya megnyomta csupasz sarkát a pedálon, halálos erejű lövedéket küldött, és kiadta:
  - A katonát időnként kétségek járják a parancsnokság kompetenciájával kapcsolatban, de a politikus kétségtelenül nem kompetens, hogy tudjon hazudni!
  Az SU-100 nagy távolságból magabiztosan behatolt az összes szövetséges tankba, és megmutatta hatékonyságát.
  Erzsébet csupasz lábujjai segítségével rúgott, és nyikorgott:
  - A katona a sas fia, aki az ellenfélre csapkod, és az égen röpködik, a politikus egy róka fia, aki a fejét szar, és a disznók a pálya szélén!
  Ekaterina egy meztelen, kerek, rózsaszín sarok segítségével ököllel ütötte, majd kikukkantott:
  - A csatában a bátrak még a harc kezdete előtt legyőzték, a gyáva anélkül veszített, hogy beszállt volna a csatába, a politikus még a trófeaosztás előtt csalt!
  Elena felkacagott, lenyomta skarlátvörös mellbimbóját, halálosan megsemmisítette a halált, és nyikorgott:
  - Egy csatában az erők mindig egyenlőtlenek, valaki erősebb, valaki gyengébb, és mindenki egyformán jó a politikában!
  Efrosinya is csupasz lábujjjal dörömböl, és fogát kitárva kukorog:
  - Csatában egy katona géppuskából firkál, hátul egy politikus dob a nyelvével, hiába!
  Elizabeth megjegyezte, miközben a szövetséges harckocsikra lőtt:
  - A katonát nem kell bravúrra serkenteni - mindig készen áll, és a politikus bármelyik pillanatban hibáztatni fog!
  Jekatyerina csupasz sarka segítségével összetört egy másik tankot és nyikorgott:
  - A katonának, mint a macskának, kilenc élete van, a politikusnak, mint az ördögnek, millió maszkja van!
  Elena nagy aktivitással halálos lövedékeket lőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - A katona, ha testileg beteg is, lelkileg egészséges, a politikust pedig mindig megszállottja a fájdalmas vágy, hogy elcsavarja a választót!
  Efrosinya agresszíven megjegyezte, és puszta lábujjai segítségével halálos erőt küldött:
  - A robotok nem tudnak megbetegedni, az igazi katonák nem adják fel, a politikusok pedig természetüknél fogva nem tehetnek mást, mint elcsesznek!
  A gép folytatta a szövetségesek kiirtását. Ráadásul a száradás a fegyvereket és az ellenséges gyalogságot is áttörte.
  És szovjet pilóták is harcoltak az égen.
  A négy szépség támadt az égen. Óriásokként küzdöttek bikiniben és mezítláb.
  Olyan szép és harcos lányok.
  Natasha Szokolovskaya leverte az ellenséget a vadászgépéről, eltalálta az autót, és kotyogott:
  - Harcos háromszor harcos, politikus milliószor disznó!
  Anasztázia Vedmakova is puszta ujjaival ütögette a kést, és nyikorgott:
  - A katona mindenekelőtt ember, másodsorban harcos, a politikus első fokon disznó, másodsorban róka!
  Akulina Orlova a nácikat legyűrve, csupasz lábujjait használva megjegyezte:
  - Egy mezítlábas nő minden patkolt férfit meg tud előzni, cipő nélkül könnyű a lába, agy nélkül nehéz élni!
  Mirabela Magnetic elvette, és csupasz lábujjai segítségével halálajándékot küldött, és nyikorgott:
  - Egy nő nem szégyelli a csupasz sarkát fitogtatni, sokkal rosszabb, ha egy férfi megpatkol és letép három bőrt!
  A lány kétségbeesetten és ügyesen harcolt a levegőben. Lelőtték a szövetséges repülőket.
  Natasha, a bikinis harcos csupasz lábujjai segítségével kiütött egy másik ellenséges autót, és azt csicseregte:
  - A politikus tud tolni, mint egy tank, de a páncélja olyan, mint a verbális hasmenés zseléje!
  Anasztázia csupasz lábujjával lőtt, és eltalálta az ellenséget, kiadta:
  - A katona egy hadjáraton tetűt kaphat, de egy politikus, aki hátul van, már elhivatottságból egy trágyatetű, sőt állandóan disznó!
  Akulina, a kemény harcos csupasz, kerek sarkával pofon vágta az ellenséget, és kiadta:
  - A politikus az a birka, amelytől nem filccsizmáért fogsz gyapjút kapni, hanem te magad csapod le a káposztalevest háncscipővel!
  Mirabela ezzel teljes mértékben egyetértett, és vésett mezítlábával beleszólt:
  - A disznó húst és szalonnát ad az embereknek, a disznópolitikus pedig csak tésztát akaszt a fülére és sajtot rak az egérfogóba!
  Natasha a hordótechnikát használta, lelőtt egy másik gépet, és nyikorgott:
  - A politikus beszéde egy szolid zabkása és az ígéretek zagyva, és ehhez még egy kis sajt egérfogóból, az ilyen kaja csak a csalódás fekélyét okozza!
  Anasztázia felkacagott, és zafírszínű szemeit kacsintva, szellemesen vigyorogva így szólt:
  - A katona szereti a nőket és a Szülőföldet, a politikus maga olyan, mint egy szeszélyes nő, és szereti a hatalmat az anyaország felett!
  Akulina agresszíven jegyezte meg, smaragdszemét kacsintva és mezítláb:
  - A katona bravúrt akar véghezvinni és hőssé válni, a politikus mindig talál alkalmat aljasságra és jutalomra!
  Mirabela nagy okossággal és ragyogó önelégültséggel jegyezte meg fogát kitárva:
  - Ha egy katona nem számolja a csillagokat, akkor előbb-utóbb vállpánton keresi, de a magát sztárnak tartó politikus még csak keresztet sem érdemelt a sírjára!
  Repülőgépeken a lányok gyorsan számlákat szereztek. De persze a harcok hevesek voltak.
  A szovjet csapatok az első napokban mélyen áttörték a védelmet, és ellenséges állásokba ékelődtek.
  Az IS-3 harckocsi éppen most kezdett megérkezni a frontra. Ennek a gépnek nagyon jó tornya van - főleg az elülső páncélzat tekintetében. Igaz, maga a tank három tonnával nehezebb, mint a hasonló alvázzal és motorral szerelt IS-2.
  Alenka más lányokkal vezeti ezt az autót. A tank pedig áthatolhatatlanul harcol a homlokában a szövetségesek fegyvereiért.
  Alenka csupasz lábujjai segítségével az ellenségre lőtt, felhasította a Sherman páncélját, és csicseregve:
  - A katona nem mindig talál helyet a nap alatt, de a lelke fényes, a politikus néha átveszi a világító helyét, de lélekben maga az ördög!
  Anyuta is elsütötte a géppuskáját, és szellemesen megjegyezte:
  - A katona dicsőséget keres és túl akar élni, a politikus már szégyent talált, és nagy ívben akar élni!
  Alla, ez a vörös hajú, dühös erejű lány, csupasz lábujjai segítségével lövedéket küldött, és nyikorgott:
  - A katona tiszteleg, és becsülettel marad, a politikus disznót csúsztat, ő maga pedig rühes kan marad!
  Maria, ez az aranyhajú lány, csupasz sarkával megnyomta a kart, halálos halálajándékot küldve, és ciripelt:
  - A katona szolgálata nem enged hasat növeszteni, de a harcos a hasát elvesztve halhatatlanságot nyer az emberek szívében, a politikus pedig, aki megdolgozta a hasát, csak a májban marad!
  Olympias, csupasz sarkával ütve az ellenséget, kiadta:
  - A katona nem kíméli a gyomrot és nincs hasa ahhoz, hogy minket szeretnek a lányok, a politikusnak remeg a hasa és megdolgoztatta a mamutot, és ezért utálnak minket a választók!
  A lányok, mint látható, teljesen elváltak egymástól. És az IS-3 harckocsin tombolnak, mint az óriások.
  És megverte a szövetségesek csapatait.
  Churchill és Truman csak a fejüket rázták. Így alakult ki csapataik katasztrofális veresége. A Vörös Hadsereg már több kazánt formálva elérte a Rajnát.
  Azonban még nem dőlt el minden. Szövetséges repülõgépek. A bombázók nagyon erősek és hatalmas ölőerővel rendelkeznek.
  A B-29 általában nagyon veszélyes tizenkét géppuskával. Olyan könnyű, hogy nem tudod megállítani.
  És elég gyorsan. Sebességében összehasonlítható a Jakkal. Nem, nem veheted csak úgy.
  A lányok, azt kell mondanom, nagyon agresszívek és gyönyörűek a szovjet repülésben, és nem lehet őket olyan könnyen megállítani. Bármilyen gépet le tudnak lőni.
  Még a félelmetes B-29 is, amelynek halálos ereje van. És mindenkit ledönt.
  Sztalenida például szintén a gép élén ült. És lelőtt egy amerikai autót az LA-7-eséről, és ezt üvöltötte:
  - Egy mezítlábas lány boldogabb, mint egy sarlatánok patkolt öregasszonya, aki örök fiatalságot és gazdagságot ígért, de fiatal bőr helyett három bőrt téptek le!
  A lány csupasz lábujjával megnyomta a ravaszt, leütött egy másik ellenséget, és nyikorgott:
  - A katona még nem egészen tábornok, találékonyságban és bátorságban nem marad el nála, a politikus nem egészen sátán, de ahhoz, hogy aljasságot csináljon, még van mit tanulnia az ördögtől!
  Steelenida egy nagyon menő és vagány lány.
  Itt találja el az ellenség repülőgépét. Kolosszális pontossággal kiüti, és azt mondja:
  - Kerek és csábító a meztelen női sarok, a meztelen királyok, amelyekkel a politikusok megjelennek előttünk, ha a maszkot letépik, beszédben kerekded, de undorító!
  A harcos megmutatja műrepülését és pusztítását. És ez valószínűleg nem elég.
  A szövetségeseinket szorongatják harcosaink. De az amerikai csapatok sem harcolnak olyan rosszul.
  Az Amerikából érkezett katonák egészen pontosan lőnek. Embereik gyermekkoruk óta fegyveresek, és tudják, hogyan kell fegyverrel és puskával ütni. Az amerikaiaknak pedig jó géppisztolyaik vannak.
  Miután a meglepetés hatása némileg tompult, a Vörös Hadsereg veszteségei növekedni kezdtek.
  Ennek ellenére Amerika és Nagy-Britannia erős országok sok gyarmattal.
  És még a levegőben is egyenlően forrnak a harcok.
  A szövetségesek pilótái pedig nem rosszak.
  Natasa Szokolovskaya harcolva, csupasz lábujjait használva elvette, és szellemesen kiadta:
  - A pilóta nem születik szárnyasnak, a harcban kap szárnyakat, a politikus nem születik orral, de a választókat nehézség nélkül hagyja orral!
  Anasztázia, aki leüt egy másik autót, csicseregve, gyöngyházfogait kitárta, és kacsintott:
  - A katonaügyesség agóniában születik, a politikai virtuozitás a választók agóniáját szüli!
  Akulina megjegyezte, csupasz ujjaival lőtt vésett lábaira:
  - A katona még nem mester, de csatáról csatára tanul, a politikus már nem angyal, és egyik választási kampányról a másikra hanyagul!
  Mirabela, nagyon jól irányzott és pontos sorozatok segítségével levágva az ellenséget, kiadta:
  - Kúszásra született, nem tud repülni, de egy rabszolga születésétől fogva képes felrepülni a trónra, ha rendelkezik a harkály kitartásával, a bagoly intelligenciájával és a sasszemlélettel!
  Ledöntötték az autókat híresen... A Vörös Hadsereg áttört Rómába. Ott lelkesen fogadták őket az olasz kommunisták. És sok más nemzetiségű.
  Megkezdődött a Vörös Hadsereg felszabadító hadjárata Európában. És nagyon sikeresen fejlődött. Bár a veszteségek nagyon nagyok voltak.
  Egy hónappal az offenzíva megkezdése után a szovjet csapatok már közeledtek Párizs felé.
  Még a hatalmas bombázások sem tudták megállítani őket. Lassú, de egyenletes haladás volt. És a veszteségek megtérültek.
  Volt egy menetelő utánpótlás, toborzott és katonák Európából.
  A lengyelek, románok és magyarok is harcoltak a szövetségesekkel. Hatalmas offenzíva zajlott.
  Az amerikaiak és a britek egyértelműen vesztesek voltak, de folytatták a háborút...
  1945. július 3-án a szovjet csapatok bevonultak Párizsba. Heves harcok törtek ki a városban.
  A szövetségesek már jóvátehetetlen veszteségeket szenvedtek, és lomhán ellenálltak. A nyugati seregek veresége szinte villámháborús ütemben ment végbe. Sztálin nagyon örült.
  Igen, természetesen aljas, de praktikus. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia csapatai pedig kétségbeesetten próbálták felzárkózni.
  A foglyok számlája pedig milliósra rúgott, a munkaerőre pedig továbbra is nagy szükség van a táborokban.
  Joszif Sztálin bölcsen megjegyezte:
  - A háborúban a legerősebb győz, a ravaszságban a legnagyobb erő, így a róka mindig átveszi az oroszlánt!
  Ez azonban még nem minden. Nagy-Britannia előtt, amelyet egy nagyon erős flotta véd.
  
  A "Pioneer" szovjet tengeralattjáró lányok legénységével megtámadja a briteket.
  A lány Nicoletta csupasz lábujjai segítségével torpedót küld az angolra és visít:
  - A katona nem annyira erőszakkal, mint inkább találékonysággal veszi, az agy a test legerősebb része, pedig nincs izma, és a nyelv a legkárosabb, bár a fogak mögött!
  Tamara, aki szintén puszta lábujjával halálos erejű torpedót küld, megjegyezte:
  - A katona meghúzza a nadrágszíjat, hogy könnyebben tudjon futni, a politika meg a választókat, és szétszórják!
  Aurora is torpedót lőtt az ellenségre, és nyikorgott:
  - A katonának lelki szárnyai vannak, és a lelkében sas, a politikusnak disznó fillér a szellemében, és a lélek rosszabb, mint a disznó!
  Ezt követően a lányok nevetnek, valami vicceset és énekelnek, Oroszország dicsőségére.
  És vissza a harchoz...
  Kiderül, hogy ez egy teljes értékű háború. Franciaországot már elfoglalták, és a Vörös Hadsereg átkelt a Pireneusokon. A győzelem órája egyre közeledik.
  Íme a lányok július végén Madridban.
  Az elfogott katonák kénytelenek megcsókolni mezítlábukat. Lelkesedéssel csinálják.
  Zoya mosolyogva jegyzi meg:
  - A férfi nyelve szívesen nyalogatja a nő csupasz sarkát, de a buta férfiak még szívesebben engedik magukat megpatkolni a nyelves politikusoknak!
  Ágoston, akinek mezítláb csókokkal záporoztak a férfiak, racionálisan megjegyezte:
  - A politikusoknak hosszú a nyelvük, de nagyon rövid a kezük, hogy beváltsák a mérettelen száj ígéretét!
  Szvetlana, akinek csupasz, kissé poros, de elegáns talpát két fiatal nyalogatta, megjegyezte:
  - Akinek megvan az esze, a politikusok mézbeszédeit a legyek csipegetik, kiben a patkánymohóság, rohanjon egérfogóba szabad sajtot!
  És a lányok nevetésben törtek ki, nagyon szórakoztató és kellemes volt a maga módján ...
  Oleg Rybachenko is harcolt a szövetséges erőkkel. A fiú puszta lábujjával halálos erővel dobott egy gránátot, és így szólt:
  - A politikus ritkán bolond, ellenkezőleg, aki nyájas politikusként adja ki a hangját, az gyakrabban bolond, kockáztatva, hogy emiatt fülön ütik, nadrág nélkül maradnak!
  Margarita Korshunova, aki hatalmas sereggel harcolt, és csupasz lábujjakkal is dobta a halálajándékokat, fogát kitárva kiadta:
  - A politikus maga is zsebtolvaj, és zsebember, és a zsebének nincs feneke, de a választóknak csak egy fügét tud kiszedni belőle!
  
  A fiú és a lány nevetett, és kitárták gyöngyházfényű és nagyon csillogó fogaikat.
  Oleg Rybachenko, aki csupasz sarkával gránátot adott, megjegyezte:
  - A betolakodó a földön tapos a csizmájával, a nő pedig mezítláb tapossa a férfit, a föld nyög a fájdalomtól, a férfi kóvályog örömében!
  Margarita lány fordult, és így folytatta:
  - A katona nem akar ölni, de lelkiismeretesen teszi a kötelességét, a politikus vérre szomjazik, lelkiismerete sincs!
  A gyerekek küzdöttek és megmutatták legmagasabb harci képességeiket.
  Gibraltárt már megrohamozza a Vörös Hadsereg.
  Alice és Angelica összevesznek. A lányok persze szinte meztelenek, csak vékony bugyiban és lebarnultak.
  Alice mezítláb gyilkos halálajándékot dobott, megzörgette a Challenger tankot, és kotyogott:
  - A katona nem hörcsög, aki felhalmoz, és nem bújócska, és nem patkány, aki önmagát rágcsálja, hanem valóban oroszlánfoga van, ha igazságos ügyért harcol!
  Angelica, aki halálos sorozatot engedett el, és csupasz sarkával halált küldött, felkiáltott:
  - A katona harci egység, a politikus csak egy harcos nulla!
  Alice támadva és lövöldözve azt mondta:
  - A politikus nem katona vagy harcos, de nagyon hatékonyan öl, hosszú nyelvvel, és letépi a tetőt a zsanérokról!
  Angelica, a szövetségesek katonáit levágva és feldarabolva, elárulta, csupasz sarkával halált ajándékozott:
  - A diktátor a forgácsot is leszedi a tuskókról egy hosszú nyelvvel, az ékesszólás fűrészével!
  A lányok megmutatták az osztályukat. Gibraltár elesett. Az elfogott brit megcsókolta a lány mezítláb.
  Alice logikusan megjegyezte:
  - A legerősebb csont a nyelv, ha nincs nyelvkötve!
  Angelica ezzel teljesen egyetértett, puszta ujjaival megragadta az egyik fogoly lábát az orránál:
  - Ha egy politikus nyelvtörő, akkor a polémiában nem fog csontokat gyűjteni!
  Alice felkacagott, és agresszíven megjegyezte, zafír szemekkel kacsintva:
  - A politikus még mindig az a gyümölcs, soha nem érik meg a választók táplálására, hanem attól a pillanattól kezdve romlott, hogy kiállítják szavazással értékelésre!
  Angelica gyöngyházfogát kitárva megjegyezte:
  - A politikus az a gyümölcs, amely az ékesszólás levét kiöntve főzeléket csinál a választókból!
  És a lányok elbuktak - egyik csupasz talp a másik ellen.
  Oleg Rybachenko filozófiailag megjegyezte:
  - Egy fél literes üveg vodka halálosabb, mint egy tucat Hitler, hát igyunk arra, hogy csak az alkohol öli meg az oroszokat!
  Ezt követően a komszomol tagok kórusban énekeltek;
  Dicsőséges komszomol lányok,
  Hűséges a chartához a nagy háborúban...
  A szépségek hangja zengő,
  Nincs szebb a földön!
  
  Szülőföldünk szép lesz,
  Fényes kommunizmust fogunk építeni...
  Veszélyes harcolni az oroszok ellen,
  A gonosz fasizmus azonnal megsemmisül!
  
  Egyszer harcoltunk Moszkva közelében,
  Komoly fagyok voltak.
  Hitler szövetségben állt a Sátánnal
  És most a Führernek nullák vannak!
  
  Maria és Lada segít nekünk,
  Az ellenfelek bátran legyőzték...
  Nálunk nincs szebb szépség,
  A medve dühében tört ki!
  
  Bár a fagy nagyon hevesen tombol,
  A komszomol tagjai mezítláb rohannak...
  Gyakran kár Júdással találkozni,
  Üssük arcon őket!
  
  A lányoknak egy harcra hív,
  Merj ádáz csatát mutatni...
  Komszomol tag, aki nem búbánat lelkű,
  A statisztika vizsga egyszerűen ötös!
  
  osztályú nagyszerű lány fog megmutatni
  A dicsőség acélkarddal lesz megerősítve...
  Még a fekete démonoknál is menőbbek vagyunk,
  Törjük darabokra a mudzsahedeket!
  
  Ne adj kegyelmet a Führernek
  Lányok örök dicsőségben örökké...
  Csillagunk lesz, higgy a jutalomban,
  És egy nagy álom vált valóra!
  
  Soha nem fogunk térdelni
  Ne hajlítsa meg a lovagokat fogságban ...
  Tanítónk a bölcs Lenin,
  Természetesen az ész alapján ítélünk!
  
  Nincs haza - a szülőföld drágább,
  A kommunizmus megrázza a földet...
  Arcul csapták a Führert,
  Van egy pöröly gonosz fasizmus!
  
  Tudjuk, hogyan kell nagyon bátran harcolni,
  Képesek leszünk minden akadályt viharral venni...
  Egy RPG lányt visel táskában,
  Felírtam a számomat a füzetembe!
  
  Moszkva közelében a nácik határozottan megadták,
  A tankjaik úgy égtek, mint a gyertya...
  És elfolytak a mieink közül,
  Komszomol lány levágja a vállát!
  
  Nem kegyelmezünk Hitlernek,
  A lány automata gépe firkál...
  Mindenki megszökik, elveszti a szemétládákat,
  Az orosz szellem szilárdsága egy monolit!
  
  Vannak halálos rakétáink,
  Egy repülő száll fel a csillagok felett...
  Hőstetteket énekelnek,
  Rohant, mint egy sas repülés közben!
  
  Lenyűgöző komszomol lányokat,
  Minden gonosz futni született...
  Mezítlábunk lábujjai,
  Jól irányzott gránátokat dobni!
  
  Micsoda fasiszta hiszi, hogy megkapja
  Lángolni fogsz, mint egy pók...
  Démonok fognak gyötörni az alvilágban,
  Ki szolgálta Adolfot - a Sátánt!
  A hüllők gonoszt kapnak a szarvakon,
  A lány géppuskája firkál...
  Higgye el, nagylelkűen örülünk a vendégeknek,
  És van egy megbízható kardunk és pajzsunk!
  
  A lány forgatta a malmot
  A mudzsahedek ügyesen vágtak...
  Olyan nagy volt a pofa irányába,
  De elsöpörte a tüzével!
  
  Oroszországban nincs erősebb hadsereg
  Mint a mezítláb és rövidnadrágos lányoktól...
  Ne hordj magaddal képmutatót, hülyeség vagy,
  Menekülsz előlük a bokrok között!
  
  A fehér fény villámként csillog,
  És egy ragyogó csillag ragyog...
  A főváros ellenállt a hordának,
  Isten adta Moszkvánk!
  
  Sztálingrád és ez egy dicsőséges bravúr,
  Minden orosz harcos óriás...
  Készítsünk koporsót a náciknak,
  Hiszen az Úr mindig egy velünk!
  
  Az univerzum végtelen ereje
  Viruljunk a paradicsomi hitben...
  Vállalkozásunk a munka és az alkotás,
  Sikeresen vizsgázunk ötre!
  
  Dicsérjétek Ladát és Máriát,
  Ők szentek, az istenek anyja...
  A Komszomol tagjai előtt most nincs akadály,
  Nagyapáink és apáink érdekében!
  
  Hamarosan paradicsomot építünk a bolygón,
  Nem lesz benne bánat és ellenségeskedés...
  Hiszen az ítélet lovagja méltó,
  A gonosz horda támadásait tükrözi!
  
  Félj és térj meg, az Úr ellensége,
  Egyenesen a pokolba kerülsz...
  Aki az alvilágot imádta
  Örökké lángokban lesz!
  
  Tisztelt Adolf és ezért gyötrődve,
  Nagyon fáj a pokolban vergődni...
  Lesz tudomány a gonoszoknak,
  Jobban szeretted Hitlert, mint Krisztust!
  
  És a komszomol zseni Sztálinnak,
  Ez az egyetemes ideál...
  Még az idegei is erősebbek lettek,
  Ilyen nagyságról álmodoztam!
  
  Hamarosan eljön a kommunizmus korszaka
  A tudomány ereje feltámasztja a halottakat...
  A revansizmus hordái nem jönnek,
  A győzelem bronzkürtje sikolt!
  A Komszomol tagok befejezték az éneklést, és Oleg Rybachenko is úgy döntött, hogy örökké fiatal férfiként önállóan énekel.
  A csillaghajókon a fiú felszállt,
  Versenyezni akar az ellenséggel a csatában...
  Bár az univerzumban káosz uralkodik,
  De egy táskába rejtett erős robbantó!
  
  Nagy harcos orosz harcos,
  Képes kardot mozgatni játék közben...
  Bár tökéletes fiatalnak tűnik,
  Az erő forrongó meleg május!
  
  Bajnokként akar küzdeni
  A bolygóról sok gonosz megtelik...
  Bár millió horda támad,
  De a parancsnok győzelemmel fog dicsérni!
  
  Egy űrruhás fiú egy lendületes srác,
  A hiperplazma kardja kévékbe fog vágni...
  Gyakran szaladgáltam mezítláb a hóban,
  Hogy ne tapossák csizmával Oroszországot!
  
  Az igaz igazság a szívünkben
  Büszkén emeljük fel a fejünket...
  A szellem, amely egykor a fehér apákban volt,
  Megismerjük a zabkását!
  
  A Haza ereje oly nagy
  Hogy a Wehrmacht nem mer megbirkózni vele,
  Oroszország, amely évszázadok óta dicsőíti a tudást,
  És ne hordj hülyeségeket!
  
  Híven szolgáljuk Istent
  Bármely üzletben az alkotást építjük...
  Ne szomorkodjatok fiúk a lányok miatt,
  Szép lesz a tudatunk!
  
  Nem, meg fogok akadozni a csatában, harcos,
  Még ha úttörő leszek is...
  Jézus a bátyám és apám,
  Bő záporral önti kegyelmét!
  
  Oroszország ad nekem egy csokor paradicsomot,
  A kövek az égen gyémántként csillognak...
  A katona bravúrját versek éneklik,
  Nagylelkű helyet kapunk a paradicsomban!
  
  Nem, ostobán szemtelenek leszünk,
  Tegyük széppé a világot...
  A gonosz vadász mostanra vad lett,
  Nagyon veszélyes velünk vitatkozni!
  
  Nagyon jók a lányaink
  A fogak gyöngyként csillognak...
  Szívből táncolunk velük,
  A villám aranyat csap az égből!
  
  Erős hadseregünk van
  Hajókat építünk ágyúkkal is...
  Dicsőség Oroszországnak az igazi becsület,
  Sok zsíros kását fogunk főzni!
  
  Általában véve a fiú bátor katona,
  És le fogja győzni az ellenfeleket azzal, hogy játszik ...
  A fiú a géppuskára irányította a célt,
  A bolygó Éden lesz és paradicsom!
  
  Most, hogy Európát meghódították, el kell jutnunk Amerikába, és Nagy-Britanniában kell leszállnunk.
  De Angliának és az USA-nak erős flottája van. És a Szovjetunió a tengeren sokkal gyengébb, és nem olyan könnyű elfoglalni Nagy-Britanniát.
  Tengeralattjáró háború van. Itt a Szovjetunió megpróbálja használni a német tengeralattjárókat. Természetesen a saját nem elég a győzelemhez.
  De a németeknek sikerült elsüllyeszteniük tengeralattjáróik nagy részét.
  A legénységet sürgősen felkészítik a túlélőkre.
  A háború némileg elhúzódott, és egy második, még drámaibb csatasorozat áll előttünk.
  . 2. FEJEZET
  Oleg Rybachenko Az orosz istenek ismét visszatértek a harmadik világháború küldetéséhez.
  Eljött az 1946-os év... A csata a tengerbe és a levegőbe költözött. Mindaddig, amíg Nagy-Britannia kitart.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova harcol Afrikában. Arra törekednek, hogy felszabadítsák a kolóniákat.
  Egy tizenkét évesnek tűnő fiú egy ugyanilyen korú lánnyal együtt fut át a dzsungelben.
  Csupasz, kerek, gyermeklábak sarkai villognak. A srácok készen állnak a harcra, és alig várják a harcot.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova a halhatatlanságot a harmadik világháború frontjain teljesítve küldetéseket hajt végre. És szívesen veszekednek.
  Itt vannak halhatatlan gyerekek, akik a britek bázisára bukkantak. És dühükben egy egész ezred ellenfelet támadnak meg.
  Oleg Ribacsenko csupasz lábujjával gránátot dob, és azt mondja:
  - A csupasz sarkú fiú kiüti az ellenség fogát, a politikától megbabonázott felnőtt foghíjas kutya marad, aki a Holdra üvölt!
  A terminátorlány, Margarita Korshunova is gyilkos ajándékot dob a halálból csupasz lábujjakkal és nyikorogva:
  - A katonát nem könnyen éri a hangos dicsőség, de okos, de egy politikus időnként belefut az ismertség hangos botrányaiba!
  A fenomenális erővel rendelkező gyerekek legyűrték a briteket, és megmutatták felsőbb osztályukat.
  És más srácok is nagy nyomással harcoltak Afrikában.
  Dimka és Danka, valamint a Vörös Hadsereg junior zászlóaljának többi sráca Afrikába repült. A szovjet hatmotoros szállítóeszköz akár kétszáz fegyveres ejtőernyőst is szállíthatott. De ott volt egy háromszáz fős zászlóalj a Sztálin Sasfiókák fiatalabb fajtájából. Háromszáz tizenkét év körüli fiú, akiknek látszólag még mindig orrfújt, de valójában kifejezetten válogatott fiúk voltak, akik már nem is gyenge katonai kiképzésben részesültek.
  Sztálin azt akarta, hogy minél több tinédzser vegyen részt a háborúban. Afrikában a főbb brit erőket már legyőzték, bár Szudánban még mindig vannak erős helyőrségek. Igaz, a gyarmati csapatok nem teljesen megbízhatóak, sőt, a brit egységek... Nincsenek olyan jól felfegyverkezve, főleg tankokkal, próbálják meg átvinni a felszerelést a metropoliszon. Ezért a fiúknál a nagy veszteségek kockázata minimális. Állítólag a hagyományos taktikai gyakorlatok szintjén lesz, és a fiatalabb generáció háborús tapasztalatokat fog szerezni.
  Dmitrij és Danka jól tud németül (az állítólagos ellenség), valamint angolul, spanyolul és franciául. Az ő iskolájuk is elit, és elméletileg a szovjet gyerekeknek kell a legokosabbaknak lenniük.
  A szovjet fiú, aki látszólag a vezetők közül, magas és izmos Makszim Tankov kezet fogott, és őszintén mondta:
  - Nem számítottunk rá, hogy a fehéroroszok ennyire erősek és okosak tudnak lenni. Például köpd utunkat, mint az első osztályú oroszok! És a német még jobb!
  Dimka szerényen megjegyezte:
  - És mi olyan meglepő. Lehet, hogy harcolnunk kell, de ha felderítésre indul, és nem tud németül, mennyi információt fog összegyűjteni?
  Maxim egyetértett.
  - Ez igaz! De általában a németeknek azt tanították, hogy ti orosz alemberek vagytok. Szlávok, állítólag ez egy átmeneti szakasz a majom és az ember között. Vagyis az intelligencia fejlődése szempontjából az orosz egy kicsit magasabb, mint egy háziállat. Micsoda idióták voltak a nácik!
  Danka dühösen ökölbe szorította a kezét:
  - Igen, be tudom ágyazni az ilyen szavakat.
  Maksimka így válaszolt:
  - Csak a fegyverek kiválasztása rajtam múlik. Kesztyűben te vagy a félvilág bajnoka, de mi a helyzet egy nunchaku harccal?
  Danka meglepődött:
  - És mi ez?
  A szovjet elit gyerek válaszolni akart, de Dimka megelőzte:
  - Ez egy mezőgazdasági eszköz, amely Kínában kiüti a kévéket. A mongol-tatárok megtiltották a kínaiaknak, hogy fegyvert hordjanak, ezért ezt a külsőleg ártalmatlan eszközt halálos ütővé alakították. A nunchuckok elleni harc egész rendszerét fejlesztették ki. Aztán a tizenkilencedik század végén a japánok átvették. Valószínűleg tőlük került a Szovjetunió csapataihoz.
  Maxim így válaszolt:
  - Nem biztos, hogy így. A nagy Sztálin tíz évvel ezelőtt több gurut is meghívott Kínából, és elrendelte, hogy a Szovjetunió kézi harci iskolája legyen a legfejlettebb a világon. Nem szabad azt gondolni, hogy mi, szovjet emberek, mint a legmagasabb nemzet, nem akarunk semmit tanulni más népektől. Szovjet katonai iskolánk megköveteli az emberi tényező maximális figyelembevételét.
  Danka bólintott.
  - És fehérorosz is. Sztálin azt mondta - a technológia az újjáépítés időszakában mindent eldönt! Aztán a második ötéves tervben kidolgozta az ötletet - a káderek döntenek mindent!
  Dimka mást mondott:
  - Azt kell mondanom, hogy nincs minden rendben az emberi tényezővel. Lemarad például a katonák technikai felkészültsége. De úgy általában.
  Max ezt javasolta:
  - Szeretnél Sztálin-Khash-t játszani?
  A szovjet fiúk meglepődtek:
  - És mi ez?
  Maksim kacsintott.
  - Nagy Sztálin utolsó találmánya. Mint a sakk, amit nem ketten játszanak, hanem négyen, ketten ketten. De egy négyszáz cellás táblán. Tankokkal, önjáró fegyverekkel és csatahajókkal rendelkezik. Összesen minden figurának negyven, összesen pedig százhatvan van. Vannak, akik úgy mozognak, mint a sakk, mások nem. Plusz még néhány újítás... Egy tankot és egy csatahajót például csak tankokkal, önjáró fegyverekkel és Linkekkel, gyalogosokkal lehet lelőni, vagy együtt, vagy ha elérnek egy bizonyos vonalat, akkor erősítik a fegyvereiket. Általában véve a játék nagyon nehéz, egyáltalán nem olyan, mint a sakk.
  - Mutasd meg neki. - kérdezte Danka.
  Maksimka kivett egy összecsukható deszkát a hátizsákjából. Csuklós volt és elég kompakt. A figurák mágnesezettek. Mindegyik negyven egyforma. Maga a tábla meglehetősen konzervatív, téglalap alakú. A szabályok különösen érdekesek, szinte minden bábu nem úgy üt, ahogy mozog, kivéve a tankokat. Mindketten tudnak verni és sétálni fogással.
  A várakozásoknak megfelelően a legerősebb darab a csatahajó, a leggyengébb a könnyűgyalogos. Voltak itt önjáró fegyverek, és akit érdekelt a repülőgép, és egy-egy, de másrészt támadó repülőgép, vadászgép, bombázó és hidroplán. A csatahajókon kívül vannak rombolók is. A gyalogság is más, gépesített, egyszerű és lovas. Vagyis nem könnyű megérteni a szabályokat. Dimka azonnal megjegyezte:
  - Nem, ezt a sakkjátszmát nem lehet felülmúlni a népszerűségben. A nehézségi szint csak a csúcson van!
  Maksim beleegyezett:
  - Igen, nem lesz könnyű itt stratégiát kidolgozni. És nem tudsz okos könyveket írni. De ez pontosan a vörös árjáknak szól!
  Danka egyetértett.
  - Igen, a fehéroroszországi árjáknak! Játsszunk!
  Dima figyelmeztetett:
  - Kevés öröm lesz!
  Maksimka meghívott egy másik fiút, és miután egy párt alkotott, elkezdett játszani a fiúk ellen. Ebben az esetben a barna színt választottam. Dimka és Danka természetesen vörösek!
  Eleinte tényleg nem volt izgalmas a játék, de aztán a fiúk is bekapcsolódtak. Dimka, mint született stratéga, magához ragadta a kezdeményezést, és elkezdte a szélekről leszorítani az ellenséget. A Führer játékában általában nem volt király, és a főhadiszállást körvesztés nélkül el lehetett helyezni.
  De a fiúkat nem engedték játszani. Megszólalt a riasztó...
  - Légi támadás!
  A fiúk azonnal a lőrésekhez rohantak. Bár az ablakok szűkek voltak, nem lehetett jól belátni rajtuk, sőt zúzás is volt.
  A leszálló gépek oszlopban repültek, és természetesen jól felfegyverzett vadászgépek kíséretében.
  Nem volt több egy tucat angolnál. A Spitfire-ek látták, hogy az oroszok több tüzet nyitottak gépfegyverekből, és messziről próbáltak ütni. De maguk is megkapták a választ. A Királyi Légierő három repülőgépe füstölni kezdett, a többiek pedig elmenekültek.
  A fiúk hangosan fütyültek, de senki nem esküdött trágárságra - fegyelemre. De csizmáikkal tapostak, és sok sós viccet szórtak ki.
  A szállító persze nem tudja üldözni a harcosokat, nagyságrendi a sebességkülönbség, így a fiúknak meg kellett nyugodniuk, és visszatérniük a dolgukba. Egyesek még a padlóról is elkezdtek fekvőtámaszt csinálni, mások préselni.
  Dimka azonban annyira megihletett, hogy így énekelte:
  Kedves Sztálin elvtárs!
  Óriás vagy - hatalmas zseni!
  És földi hatalommal felruházva,
  El a gonosz szellemek forgószeleitől!
  
  Új, fényes világot építünk;
  Amelyben - a főproletár!
  Tudd, hogy meghódítjuk az eget
  Játsszunk himnuszt az áriák zúgására!
  
  Itt vonulunk a háborúba:
  A túra a felszabaduláshoz vezet!
  Kedves hazánkért
  A teljesítmények határtalan ajándékáért!
  
  Az erő nem a tankokban, nem a páncélokban van,
  Szabad emberben van!
  Nincs szellem az aljas rabszolgában,
  Aki örökké rabságban van!
  De a rabszolga csak a lelked tábora;
  Mindig van erő ledobni az igát!
  Szakítsd meg a hóhérok láncát,
  Nem kell úgy aludni, mintha fekete lenne a kocsin!
  
  Amikor betartod a méltóságot;
  Mindenkit arra fogsz kényszeríteni, hogy számoljon veled!
  Elvégre ember vagy, nem tetű,
  A katona nem bolond, akinek az arca búbó!
  
  Eljön, ismerem a tiszta fényt,
  Ahol nem számít, és minden gyönyörű!
  Hol van a válasz minden kérdésre,
  Ahol nem tolong senki sehol!
  
  Dolgozz keményen ezért
  Tanulni és dolgozni kell!
  Képzeld el az életet így
  Első gondja!
  Dimka befejezte az éneket és hallgatta a tapsot, és a repülés folytatódott...
  Natasha Sokolovskaya és más lányok folytatták a harcot az égen.
  Natasha megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombjain, lelőtt egy angol repülőt, és kotyogott:
  - A katona a fény harcosa, akármilyen eszméért harcol, a politikus a sötétség utálata, függetlenül attól, hogy milyen zászló alatt cselekszik!
  Anasztázia Vedmakova is fenomenális oldalra pattogással lökte le ellenfelét, csicseregve:
  - Nem mindegy, milyen zászló alatt áll a katona, a lényeg, hogy a szívében lángoljon a bátorság, és nem számít a szín színe, gyáva lesz a választó májában!
  Akulina Orlova folytatta a harcot, egyik oldalról a másikra dobta gépét. Megfordult egy nagyszerű autó.
  Aztán lelőtte az ellenséget, és csiripelt:
  - Egy rossz zászló alatt álló katona több tiszteletet érdemel, mint egy politikus a megfelelő jelszavak alatt, de bazártól függetlenül, disznótojó!
  Mirabela Magnetic csupasz lábujjai segítségével a tűzpatakok közé irányította gépét, és kiadta:
  - A kommunizmus egy paradicsom, amit még a földön is építenek az emberek érzéketlen kézzel, de a disznó politikusok pokollá változtatják a bolygót, hosszú nyelvekkel rombolják a jót!
  A lányok nagy szenvedéllyel küzdöttek. És nagyon jól teljesítettek.
  Oleg Rybachenko ismét a britekkel és az amerikaiakkal harcolt, és levágta az ellenségeket, és ezt énekelte:
  - Katona a Szülőföldért mindig hegy, a politikus csak a macskakövet lassítja, a harcosa disznó hurrá, hogy ne vacakoljon nagyon!
  Margarita Korshunova kardjaival a szövetséges katonákra vágott, elhaladva egy vágómalom mellett, és nyikorgott:
  - Egy nő némán lehet jó katona, a politikus pedig még gatyában is csúnya, beszédes nő!
  A Red Eaglet harcosokból, háromszáztizenkét éves fiúkból álló zászlóaljat a helyszínen újjáépítették és délebbre szállították. Eleinte a fiúkat autókkal hajtották pár kilométert, de aztán a vezetőség láthatóan meggondolta magát, és úgy döntött, túlélőfutást szervez a fiúknak.
  A fiúk kénytelenek voltak levetkőzni, katonai rövidnadrágban maradtak, így szinte meztelenül és mezítláb, retikülökkel a vállukon, hogy dél felé rohanjanak.
  Természetesen bekenhették magukat egy új, elég hatásos fényvédővel, és az út nem a sivatagon keresztül vezetett, hanem puhább és nem annyira égető füvön keresztül, ahogy a Nílus mentén, és egy teljes folyású. forrás, fű és fák nőttek, de még így is a próba volt a legnehezebb. Ugyanis menekülnöm kellett, a vad afrikai szeptemberi hőség körülményei között, sőt géppisztollyal, valamint hátizsákokkal, ellátmányokkal.
  Természetesen voltak a zászlóaljban fiúk, akik a szovjet nemzet színét képviselték, és megfelelő fizikai felkészültséggel rendelkeztek, de akkor is.
  A fiatal harcosok felépültek, és a parancsnokuk, ugyanolyan bunkó, mint ők, bár meglehetősen magas, Apollón izomzatával, ezt parancsolta:
  - Hát tesó! Tudom, hogy nehéz lesz neked, de az adósság az adósság! Estére ötven kilométert kell megtennünk! Ez egy parancs.
  Dima megjegyezte:
  - Hmm igen! A parancs szó úgy hangzik, mint egy varázslat! Nem lehet figyelmen kívül hagyni.
  Danny megjegyezte:
  - Hajlandó vagyok fogadni, hogy nem tesszük meg!
  Maxim Tankovy tiltakozott:
  - Kötelesek vagyunk teljesíteni, hiszen vörös árják vagyunk! És ti is fehéroroszok vagytok, árják, ha a legjobb zászlóaljba írjátok, hogy "Vörös sas".
  Egy hátizsák a háta mögött, lőszerrel, vízzel és forrasztással együtt tizennyolc kilogramm, plusz egy három kilogrammos géppisztoly. Huszonegy kilogramm, nehéz egy felnőttnek, ha sokáig sétál, majd fut, és még a tűző napon is.
  Dimka megdörzsölte csupasz, gyerekes lábát a fűben. A fiúk lelkesedtek a cipőtől való megszabadulásért, bőrcsizmát hordtak (a bőr tényleg mű, de még mindig nem valami kirzach), nehéz itt futni. Keds vagy teniszcipő jobb lett volna, de a háborúzó Szovjet-Oroszország körülményei között ez luxus, és úgy döntöttek, nem rontják el a fiúkat.
  Felhangzott egy parancs, és a Vörös Sasfiók katonái rohantak, miközben igyekeztek fenntartani a formáció látszatát.
  Friss szél fújt a Nílus felől, kellemesen átfújta a fiúk meztelen, izmos törzsét. Némileg az eget megrohanni kész tizenéves titánokra emlékeztettek. Kimért lélegzettel futottak, szinte lábujjhegyig. Előttük a legmagasabb, és természetesen a magas Danka, bár hat fiú, köztük a parancsnok, magasabb volt nála. Dimkának, aki alig haladta meg a színvonalat, tizenegy évesének kellett rohannia, szinte a legvégén. Igaz, ebben megvolt az előny, kisebb az esélye annak, hogy összetörik a sarkakat, vagy lábbal rúgót kapnak. Ő itt a legfiatalabb, de biztosan nem a leggyengébb vagy még butább.
  A terhelés tapintható, de még elfogadható, és mindenkinek van tapasztalata a teherrel való kocogásról. Még nagy súllyal is, amikor például egy partnert vittek a vállukon.
  A mezítlábasok mezítláb alatt időnként letört pálmaágakba vagy tobozokba roppannak, olykor tüskés növények bukkannak fel, amelyeket a fiúk igyekeznek megkerülni. A fű felforrósodik, gyakran száraz, de biztosan nem ég, mint a sivatagi homok. Általában még lehet élni, csak a Nap kel fel és fokozza a meleget.
  Magas Maxim, körülbelül akkora, mint Danka, és vállvetve futnak. Egy orosz fiú megkérdezi egy szovjet fiútól:
  - Nos, most háborúzik! Persze puskaporszagot még nem éreztem, de minden előttünk áll. Tapasztalsz valamiféle izgalmat?
  Danka őszintén válaszolt:
  - Még nem! - És hozzáadott. - Őszintén, nem!
  Maksimka megvetően felhorkant:
  - Én igen! Őszinte leszek, igen! Nos, mi van az én korombeli fiúkkal legálisan háborúzni. Harcolj, lőj, ölj, robbants fel, fogd el. Végül is ez a romantika. Hiszen te és Dimka is élő harcosnak akartad érezni magad, kiszakadni a rutinból!
  Danka így válaszolt:
  Az életünk nem rutin. Általában véve úttörőnek, sőt vezetőnek és sportolónak lenni nagyon érdekes.
  Akkor miért regisztráltál hozzánk? Félsz attól, hogy megölnek vagy megnyomorítanak? - ugratta gúnyosan Maksimka.
  Danka duzzogott:
  - Ezért jelentkeztem, hogy megmutassam, a fehéroroszok nem tudnak rosszabbul küzdeni, mint az oroszok. És akkor az egész világ ír és beszél a győzelmeidről ...
  Hans felnevetett.
  - Nos, igen! A győzelmeinkről, dicsőség az egész világegyetemben. Ti, fehéroroszok pedig aligha tudjátok partizán módszerekkel lökni a mocsárban az apró német sereget. Nincs mit dicsekedned!
  Danka így válaszolt:
  - Nálunk is van Khalkhin Gol!
  Maksimka megvetően felhorkant:
  - Kisebb csetepaté Ázsiában. A srácaink pedig már bevették Európát, és szinte egész Afrikát és Ázsiát. És elfoglaljuk Amerikát, itt az ideje, hogy köpjünk!
  Danka szeme dühösen villant:
  - A politikusoknak hosszú a nyelvük és mérettelenek ambíciói, de ahhoz, hogy megragadják a Földet, rövidek a kezek, és még kevésbé!
  Maksim nevetett.
  - És hogyan kényszeríthettük a breszt-litovszki szerződés aláírására? Földet adtál nekünk, számolj a Dnyeperig, háromszor annyi szuronyunk és szablyunk volt. Mit lehet ebben az esetben a fehéroroszról mint katonáról elmondani?
  A fiú mezítláb taposott, és mondókázva csiripelt:
  -Ne dicsekedj az acéltechnikával, ha a szellemed olyan, mint a kocsonya, akkor a vadak a gyávának ütőt adtak ütővel, égen és földön egyaránt!
  Danka pofán akarta ütni Maximot, és "fele világbajnoki" erejét ismerve minden bizonnyal kiütötte volna az arrogáns szovjet gyereket, de... nem akartam megszakítani a határt és rendezni egy harc. Igen, és nem jó ökölbe nyúlni a vita során. Ezt az esetet kivéve valószínűleg letartóztatják, és nem lesz ideje megmutatni, hogy a fehéroroszok nem harcolnak rosszabbul, mint az oroszok. Ezért Danka nyugodtan tiltakozott:
  - Mi, fehéroroszok megvertük II. Zsigmond alatt, sőt Moszkvát is elfoglaltuk. És amikor Nagy Napóleon minket vezényelt, a hadsereg fele fehérorosz és lengyel volt, és az első világháborúban Bruszilovszkij áttörés történt. És mi fehéroroszok végeztük. És a németek sem vették be Párizst, mert fehérorosz csapataink majdnem elfoglalták Koenigsberget.
  Maksimka így válaszolt:
  - De különben is, a németekkel vívott utolsó csatákban vereséget szenvedtél!
  Danka teljesen jogosan tiltakozott:
  - A cár alatt elmaradott iparunk volt, különösen a haditechnikai szférában. És most komoly iparágat fejlesztettünk ki. Például láttad a KV-2 harckocsit. 152 mm-es tarackkal van felszerelve. Az amerikaiaknak van ilyesmi?
  Maxim felnevetett.
  - Az S-2-es harckocsikon a franciáknál is voltak még a 155 milliméteres kalibernél is nagyobb tarackok, de a németek nem akadályozták meg a németeket a békák legyőzésében, mivel a felszerelésük gyengébb volt, mint most. A Vörös Hadsereg fő erőssége az emberi tényező fölénye!
  Danny elrontotta az arcát.
  - És miért gondolja, hogy emberi tényezőben előnyben van velünk szemben, ha a "fél világ" bajnoka lett? És legyőzni a srácaid legjobbjait?
  Maksimka meglehetősen ésszerűen kijelentette:
  - A fehér rus kivételek néha csak megerősítik a szabályokat. Sőt, szinte mindig! Nos, ha nem az egyes jelenségeket vesszük, hanem a katonai kiképzés szintjét összességében, akkor itt ...
  Danka mérges lett:
  - Nem tudja, milyen szintű harci kiképzésünk van, és hogyan zajlanak a fehéroroszországi szovjet hadsereg gyakorlatai. Szóval nem kell találgatni!
  Maksimka logikusan megjegyezte:
  - Spanyolországban a fehéroroszországi szovjet katonai iskola, a doktrína és az oroszországi szovjet katonai iskola között volt verseny. Kipróbáltuk felszerelésünket és fegyvereinket. Az eredmény katonai iskolánk és a stratégiai művészet győzelme, és a kommunista rezsim megszilárdulása Sztálin szerint. Szóval már harcoltunk a srácaiddal és nyertünk!
  Danka szomorúan megjegyezte:
  - Sokkal több csapatod volt, mint nekünk! Most vetted az összeget!
  - Ezt nem mondanám. - Makszimka rövid frizurával lehajtotta szőke fejét, és elhallgatott, a fáradtság első jelei kezdtek megjelenni, és nehézkessé vált a beszéd.
  A legrosszabb persze a hőség. A nap menthetetlenül a zenitbe ment. Egyik fiú sem volt hozzászokva. Fehéroroszország és Oroszország északi országok, és nyáron ritkán megy harminc fok fölé. És ez Afrika szeptemberben, és a szellő megállt a Nílus felől.
  A fiúk lábát szúrni kezdett a száraz fű, majd hirtelen véget ért, és egy egész kilométert égő kavics borított. Nagyon fájdalmas volt, a nem túl visszafogott fiúk némelyike visított. Csöpögött róluk az izzadság, és sziszegve csöpögött a forró kavicsra. Dimka és Danka, és a legtöbb fiú mosolyogni próbált, és nem árulta el kínját. Máson gondolkodtak. Dimka tehát azt képzelte, hogy mezítlábát a fogason lévő láng nyalja, és egy fontos államtitkot akarnak elcsípni előle. És ezt el kell viselnie, és nem szabad kimutatnia, hogy megsérült vagy fél. Ráadásul a fiúk zord körülmények között nőttek fel, és a sarkuk sem volt annyira elkényeztetve, bár a költő és a fekete kavics égett, de nem annyira, hogy a durva bőr lehámlott.
  Hamarosan hőguta következett. Szinte egyszerre több túlfűtött fiú elájult, őket könnyű, összecsukható hordágyon kellett felszedni.
  Dimka megjegyezte magában, hogy a németek általában jó felszereléssel rendelkeznek. Lehetséges, hogy a Vörös Hadseregben talál egy eszközt a sebesültek szállítására duralumíniumból, amely ugyanakkor könnyen elrejthető egy hátizsákban.
  De nehezebb többletterheléssel a kezében futni, és a csupasz sarka erősebben ég, ahogy a nyomás nő. Tehát amolyan önkéntes-kötelező pokolban vannak. Dimka még arra is gondolt: hogyan reagálnának a társai egy ilyen próbára, mindenki túlélte volna.
  A vörösen izzó, megfeketedett kavics széles rétegeit szúrt, szárított fűvel kombinálták. Ezenkívül a parancsnok fokozatosan elvezette a fiúkat a Nílustól, nyilvánvalóan azért, hogy elkerülje az egyiptomi településekre való bejutást.
  A fiúk egy része ismét összeesett, a fiúk pedig kimerülten vagy elkábulva a napsütéstől, egy vízzel átitatott ronggyal takarták le a fejüket, és hordágyra fektették őket. Néhányan, akik korábban enyhe ütést szenvedtek, felálltak és tovább futottak.
  De a fiatal srácok ereje egyre fogyott, és majdnem a felük nem működött.
  Végül a szintén eléggé fáradt parancsnok így szólt:
  - Mindenkinek pihenést parancsolok! Elértük a határt! Takard be magad napernyőkkel, igyál vizet ecettel és csokoládéval. Aztán lefekszel légzőgyakorlatokat végezni!
  A fiúk gyenge kórusban felkiáltottak:
  - Minden megrendelést készek vagyunk teljesíteni!
  A fényvédő krém ellenére a baba bőre kipirosodott és zúzódásossá vált. Kényelmetlen volt feküdni a szúrós száraz füvön, a fiúk pedig celofánt tettek maguk alá.
  Dimka és Oleg letelepedett egymás mellé ugyanabban a sátorban. A fiúk kissé kiszáradtak, a bőrük pedig elsötétült. A mezítláb nagyon égett és viszketett, a lábakat fel kellett emelni, hogy folyjon a vér és legalább egy kicsit könnyebb legyen.
  Danny megjegyezte:
  - Azt, hogy a háború nem méz, tudtuk, de nem olyan mértékben!
  Dimka komoran megígérte:
  - Még mindig virág. Ha vért lát, és ránéz az első holttestére, megérti, hogy mindez a forró felületen rohangászni semmi!
  Danka behúzta a gyomrát, és így szólt:
  - A könyvekben természetesen arról írnak, milyen érzés, amikor először ölsz meg egy embert. Még egy rossz ember és az ellenséged is, aki készen áll arra, hogy elengedje a beleit. De akkor is az..
  Dima megjegyezte:
  - Boussenard "Captain Daredevil" című könyvében is volt egy egész zászlóalj balek, amely a britekkel harcolt. Valami emlékeztet minket. De azt mondják, hogy a pszichológia problémája, hogy milyen egy embert megölni, csak röviden érinti, amikor egy golyó véletlenül lekaszált egy fiatal dobost. És így általában meglehetősen komolytalan hozzáállás uralkodik a halálhoz. Úgy tűnik, ez nem is háború, hanem ünnep!
  Danka logikusan tiltakozott:
  - Ez egy könyv gyerekeknek és tinédzsereknek; akik unják a pszichológiai élmények olvasását. A vége pedig olyan rossz, hogy szinte az egész tejes zászlóalj meghalt, a folytatást pedig meg sem írták!
  Dima megjegyezte:
  - De ez egy olyan könyv, hogy sajnálod, milyen gyorsan véget ért. De sokkal gyakrabban fordul elő fordítva, hogy szó szerint gyötrődve próbálsz leküzdeni ezt vagy azt a munkát!
  - Ha megvan Lev Tolsztoj Háború és béke című regénye, akkor Olezseknek kétségtelenül igaza van! Danka egyetértett.
  A fiatal partner ekkor kifogásolta:
  - A "Háború és béke" című könyvben van intrika, több történetszál és részletesen feltárt karakterek. Nem, nem üres. Semmiképpen sem unalmas! Bár persze az elején messze nem a legérdekesebb.
  Danka egyetértett.
  - Igen, így van... Sok író vétkezik egy lomha cselekmény miatt, amikor a legérdekesebb cselekmény megkezdése előtt sikerül eldobnia egy unalmasnak tűnő könyvet.
  Miután megengedte a fiúknak, hogy kivárják a nap csúcsát, a parancsnok a vidám Vladimir Wolverine, egy tizennégy év körüli, nagyon izmos kölyök. Az arc szép, de szigorú, gyerekes és felnőttes egyszerre. Maga Vlagyimir még Krasznij Orljonokról származik, de a parancsnoki elve az, hogy a fiatalokat a fiatalok vezessék. És az a tény, hogy Wolverine-nak nincs tapasztalata, és még mindig gyerek, senkit nem zavar. A lényeg az, hogy ő egy vörös árja, és a szovjet árjáknak parancsol, ami azt jelenti, hogy képes megtenni a lehetetlent a hétköznapi emberekkel. És akkor? Ők csinálják!
  Újra futni, elfelejteni a fájdalmat, a fáradtságot, a még szégyellős fiúkat (ilyen a nevelés!), Emlékezni anyára, apára, vagy valami gyengédre gondolni. Ilyenkor a szenvedés elviselésének képessége, és maga a próbatétel is nagy áldás.
  A fiatal harcosok úgy futnak, hogy nem gondolnak az engedetlenségre, és ha akarnak valamit, az harc!
  Még mindig nagyon erős a hőség, és a fiúk ismét kiszaladnak a szúrósan forró kavicsra. És nem is látja a végét. A fájdalom elviselhetetlenné válik, és sok fiatal harcos már nem tudja visszatartani a fájdalom nyögését.
  Aztán Dimka elkezdett énekelni egy dalt, amelyet menet közben komponált, egy igazi menetet:
  Szeretnénk elérni az emberek szabadságát:
  Hozd vissza az esti csillagot a mennyből!
  Hiszen a jó az a cél, amit a kampányok hoznak mindenkinek;
  Az Úr azt mondta: Sereggel jövök!
  
  De a mi hitünk a kommunizmus hite,
  Nehéz az utunk, de hamarosan jövünk!
  A kapitalista duzzogott, tele cinizmussal,
  De a hüllőt összetörjük a karddal!
  
  Építsünk világot a leendő utódok számára;
  Hogy az álom valóra váljon!
  Úgy, hogy az orsó megszólalt egy csengő érmétől,
  Harcolj Oroszországért, bátran és bátran!
  
  Ismerjük az üzletet, elkezdjük a hitet,
  Hagyja virágozni a bolygót!
  Hogy minden hónap olyan legyen, mint egy virág májusban,
  Hogy az egész Föld eggyé váljon!
  
  Akkor nem lesznek háborúk és gonosz tettek,
  És lesz boldogság és szabadság mindenkinek!
  Igen, sok pokoli atrocitás van a világon,
  De van előrelépés a problémák megoldásában!
  
  Az emberben az értelem hatalom;
  Izom, de okos izom!
  És hogy a lény ne zúdítson le mindannyiunkat,
  Határozottság kell, akarat a végsőkig!
  
  Mi a teendő, ha az erők már nem elegendőek;
  Amikor az ellenség erős, technika szám!
  Hol találhatjuk meg a paradicsom kifejezését,
  Amikor a lovasság fut!
  
  Igen, hol a kérdés; és elmében és szívében,
  Ahol a döntéseket az elme hozza meg!
  Nem kell újra forogni,
  És légy nyugodt, állhatatos, mint az öszvér!
  
  Ha kitartó vagy, akkor eléred a célod
  Ez a mi szent népünk biztosítéka!
  A szovjet nép nagyon bölcs és büszke;
  Eljön hozzá az Úr ajándékokkal, higgyétek el!
  
  Természetesen Isten, nem egy szakállas bácsi,
  És ő haladás, tudomány, elme, agy!
  Szolgálunk minket a haza útjának,
  Hogy az ember hatalomra kerüljön!
  . 3. FEJEZET
  Dimka befejezte a játékos dalt, a szovjet fiúk pedig füttyszóval és nevetéssel helyeselték.
  Szórakoztatóbb lett a futás, több lendület is hozzáadódott... És hamarosan véget ért a kavics, és elszállt a puha fű, ami a megégett gyereklábak, bátor fiúk örömére vált.
  Danny megjegyezte:
  - Azt mondják, hogy egy dal segít élni, de arról nem esett szó, hogy a hátunk mögött is súlyos terhet könnyít!
  Dima így válaszolt:
  - Már az ókori egyiptomi civilizáció idején is ismerték a zene és a dalok életadó hatását az emberi testre. Például azokat a kis rabszolgákat és rabszolgákat, akik még nem tudtak hatékonyan dolgozni a földeken és a kőbányákban, éneklésre kényszerítették, hogy felvidítsák a felnőtt rabszolgákat. Hiszen a Valliológia ilyen tudománya Egyiptomból származott.
  Vladimir parancsnok felkiáltott:
  - Újjáépítés a növekedés érdekében! És ne beszélj!
  A harcos fiúk egyszerre újjászerveződtek, majd csendben futottak.
  A nap már lenyugodott (Észak-Afrikában júliusban korábban sötétedik, mint a középső sávban.). Már közel volt a megállás, amikor hirtelen jel következett.
  - Mindenki feküdjön le és álcázza magát!
  Mint kiderült okkal. Előtte távoli zaj hallatszott. A fiúk pedig aktívan dolgoztak sapper lapátokkal, és füvet szórtak magukra. Már elég sötét volt...
  Maksimka megjegyezte:
  - Valószínűleg a miénk! Még mindig túl messze van a frontvonal, mert a Vörös Hadsereg tisztességesen előrehaladt.
  Danny megjegyezte:
  "De az álcázás művészetét soha nem árt megtanulni!" Egy igazi háborúban ez jól fog jönni!
  Maksim beleegyezett:
  - Igen, soha, de biztos vagyok benne, hogy a miénk!
  Vladimir felnevetett:
  - Még egy szó, és a helyszínen lelövöm! Mindenki lesben áll! És készíts gránátalmát.
  Mint hamarosan kiderült, Maksimka valóban tévedett. Megjelentek a brit tankok. A fiúk azonban csendben ültek lesben: mi lenne, ha a sajátjuk lenne az elfogott járműveken.
  Bár a tankok észak felé tartanak. Csak négy van belőlük, három könnyű és egy nehezen áthatolható "Matilda" -3. Az utolsó tank nagy probléma, mert a gránátok csak a nyomait rongálhatják. A tüdőt viszont pontos dobásokkal a tetőbe vagy a farba lehet ütni. Ha Matilda -3 feltöri a síneket, akkor két géppuskával és egy ágyújával veszteségeket tud okozni a srácoknak.
  Vlagyimir nem akarta, hogy barátai meghaljanak már a második, vagy inkább még a harmadik napon Afrikába érkezése után. Igaz, a géppuskák letilthatják a pontos találatokat. De a kérdés az, hogy kinek a tankjai ezek? Hirtelen a németek által már elfoglalt trófeák?
  Vladimir parancsot adott:
  - Dimka Red Eaglet privát. Menj ki a tankokhoz fegyverek és táska nélkül, és derítsd ki, kik azok!
  Dimka suttogta:
  - Hallgass a parancsnokra!
  A fiú félmeztelenül fekete rövidnadrágban védőkrémtől sápadt volt, szőke haja elrejtésére újságpapírból vett turbánt. Most úgy nézett ki, mint egy közönséges, szegény arab kölyök. Nem valószínű, hogy ellenségnek fogják tekinteni.
  A tankok nyugodt tempóban haladtak, olyan fokozatba kapcsolva, ahol a motorok adták a legkevesebb zajt, ami szintén gyanút keltett. Dimka odaugrott hozzájuk, erőteljesen hadonászott a karjával, és tört angolsággal kiabált.
  - Vannak bányák! Vannak bányák!
  A tankok megálltak, a Matildából sisakos fej lógott ki, és egy dühös hang angolul válaszolt:
  - Miért arapchonok, akarod?
  A kisfiú felsikoltott:
  - Az oroszok aknákat tettek az útba! Legyen óvatos királyi csapatok!
  Egy második fej jelent meg a vállpántból, hallottam a választ:
  Hadd haljanak meg azok a csúnya oroszok! Velünk van György király és a legyőzhetetlen Churchill. Mondd, hol van a bányák kölyökkutya?
  Dimka odaszaladt hozzájuk:
  - Megmutatom uraim! Most megesszük őket!
  - Gyere, ülj ide! - Parancsolt, az epaulettekből ítélve, a Brit Királyi Tankhadsereg ezredese!
  A fiú feltápászkodott a toronyban, és érezte a páncél kellemes hűvösségét csupasz, apró hólyagos lábán. Aztán hátradőlt, és utat kezdett mutatni a briteknek.
  Öten voltak, és a Matilda-3 közepes harckocsi nem túl tágas tornyában kicsit zsúfolt volt. Aztán Dimka úgy döntött, hogy hős lesz. Ügyes, edzett kezei, akár egy profi zsebtolvajé, az övükbe nyúltak, és revolvereket vettek elő. A hüvelykujjak azonnal eltávolították a biztosítékokat.
  Természetesen aljas volt, de olyan erős volt a kísértés, hogy véghezvigye a "bravúrt", hogy Dmitrij minden revolverből lőtt néhányszor, miközben a bal lapocka alá célzott.
  Ilyen távolságból nehéz kihagyni, és csak egy őrült, vagy az utolsó gyáva tud golyóálló mellényt felvenni tankban ülve. Az ezredes megdöbbent, és megtapogatta egy pisztoly csőcsövét a tarkója mögött. A fiú a legtisztább londoni dialektusban suttogta:
  - Ha élni akarsz, parancsold meg a másik három tanknak, hogy adja meg magát! Ellenkező esetben zászlóaljunk elpusztítja őket a legénységgel együtt!
  Az ezredes megdöbbent:
  - Ki vagy te?
  Dimka őszintén válaszolt:
  - Utolsó esélyed a túlélésre! Három könnyű tankot gránátokkal bombáznak, és tűz kínozza meg. Emberek fognak meghalni! Háromig számolok, vagy parancsot adsz nekik, hogy adják meg magukat és szálljanak ki a kocsiból, vagy a lábad húsába lövök, és elejétől ismétlem a kérést! Egy kettő...
  Az ezredes nyöszörgött.
  - Egyetértek! Csak ne ölj meg minket!
  Dimka büszkén jelentette ki:
  - Nem ölünk orosz foglyokat! Aztán Nagy-Britannia kapitulációja után ismét szolgálhat az új Királyi Erőkben, a megújult Nagy-Britanniában.
  Az ezredes remegő hangon adta ki a parancsot. A tankerek engedelmesen kimásztak a tankokból, és letették a fegyvereiket. A legnagyobb német fiúk közül többen, álcázófüvüket ledobva, feléjük futottak, készülve életük első adag fogoly fogadására.
  Oleg Rybachenko gyarmati csapatokkal, az Egyesült Államokkal és Nagy-Britanniával is harcolt.
  A fiú és a lány leküzdötte az ellenség támadását.
  Oleg puszta lábujjával halálos gránátot dobott, megfordította a brit autót és nyikorgott:
  - Politikus, marhaságokat darál, amiből nem liszt a kenyér, hanem szilárd liszt, tészta a választók fülére!
  Margarita hozzátette, kitárta a fogát, és csupasz sarkával is engedett a halálos robbanócsomagnak:
  - A katona az a lovag, aki egy sárkánnyal küzd, de ez a sárkány valójában hátul van, és nem hét feje van, hanem millió maszkja, és megszámlálhatatlan számú disznópofája!
  A gyerekek hevesen küzdöttek. Előrehaladó autók felgyújtása és gránátdobás csupasz lábujjakkal.
  Oleg, lövöldözős, megjegyezte:
  - A katonának, hogy ne legyen kopasztott csirke, libának kell lennie, politikusnak, hogy grillen sütögesse a szavazókat, szívesen pisizik, nem bajtársiasan!
  Margarita, csupasz sarkával bombát dobva, nyikorgott:
  - A katonák csak fiúk, de csatáról csatára nőnek fel, a politikusok kortól függetlenül, egyik választási kampányról a másikra még nagyobb őrültségbe esnek!
  A halhatatlanság ajándékával rendelkező gyerekek titánokként küzdenek. De az égen még mindig harcolnak a lányok.
  Natasha levágta az autót a szövetségesekről, összetörte, csupasz lábujjait vodkához használta, és nyikorgott:
  - A katona lehet szakálltalan, de egy dicső harcos, a politikus pedig minden helyzetben nem hagyhatja el a farkát!
  Anasztázia is végrehajtott egy rúgást, leütött egy angol autót, és agresszívan kotyogott:
  - A fiú arról álmodik, hogy sasharcos lesz, de nem világos, honnan jönnek a politikusok-disznók olyan piszkosul, hogy undorító róluk álmodozni!
  Akulina agresszíven megjegyezte, csupasz lábujjával megnyomta a gombokat, és búgta:
  - Egy született harcos fiú szívesebben szaladgáljon mezítláb a hóban, minthogy hagyja magát megpatkolni a politikától, és filccsizmává változtatják!
  Mirabela agresszíven megjegyezte, csupasz sarkával a pedálokra csapott, és hümmögött:
  - A meztelen nő nem megkopasztott csirke, minden férfi nadrágját leveszi, és még az arrogáns uralkodót is meztelen királlyá változtatja!
  A lányok nagy lelkesedéssel küzdenek, és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
  És a fiúk egész zászlóaljakban egyre növekvő ügyességet és lelkierőt tanúsítanak;
  Miután elfogták a tankokat és a briteket, a fiúk átadták őket a legközelebbi településnek, majd megparancsolták nekik, hogy vonuljanak tovább délre az ókori egyiptomi Mehu városába.
  A fiúk ismét mezítláb voltak, és sportnadrágban, teherrel futottak végig a deltán, ahol gyakran puha fű váltakozott sziklás talajjal.
  Másnap az előző futás után a Szovjetunió Red Eaglet fiatal harcosainak izmai súlyos fájdalmat szenvedtek. Főleg a borjakat, melyeket, akár a folyókat, kibújt erek borították, a hátukat és a meztelen, gyerekes lábak brutálisan felperzselt és szakadt talpát.
  A fiúk közül sokan nagyon rosszul érezték magukat, és a zászlóalj eleinte nem tudta felvenni a gyors tempót. Vladimir Wolverine parancsnok egyébként ugyanúgy, mint mindenki más, mezítláb és kimerülten kiabált, lövöldözéssel fenyegetőzött, de nem tudta megkorbácsolni a srácokat. Igaz, ennek ellenére lőtt, és egy golyóval levágott egy szőke hajcsomót az egyik legsoványabb fiúra. Utána kicsit lendületesebben ment a futás.
  Pokoli volt a fájdalom, meleg volt a csupasz talp, de néhány kilométer után könnyebb lett, megnyílt a második szél, a tejsavban átitatott izmok felmelegedtek, és már nem fájtak annyira.
  Dimka és Danka is szenvedett, bár talán kevésbé, mint a többi srác, mert a guru irányítása alatt végzett edzésük még fájdalmasabb volt. És általában a szláv srácokat a genetikai állóképesség jellemzi. Azonban az árják is.
  A fiúk a futás során minden lehetséges módon kerülték a településeket. És amikor a hőség elviselhetetlenné vált, lefeküdtek a napellenzők alá.
  Dimka, aki Dankával ült, megjegyezte:
  - Igen, vannak erős srácok! Általánosságban elmondható, hogy ha fehéroroszok és oroszok háborújáról van szó, akkor nehéz dolgunk lesz! Nagyon szoros!
  Danka így válaszolt:
  - Nagyon jól felkészítik a fiatalokat, de nem ezek alkotják az egységek többségét. Ráadásul még mindig többen vagyunk, mint vörös árják.
  Dima megjegyezte:
  - Csak Európában mintegy százmillió orosz él, de ott vannak Szovjet-Oroszország szövetségeseinek csapatai is. Ráadásul több milliós arab és néger ezredet is felhasználhatnak ellenünk. Az erők egyenlőtlenek, különösen, ha a kommunisták végre gyökeret vernek Afrikában és Ázsiában.
  Danka összerándult.
  - És mi a következtetés?
  Dima felsóhajtott.
  - Ha én lennék az Acélsas, én csapnék le először.
  Aztán más német fiúk is bekapcsolódtak a beszélgetésbe, és el kellett hallgatnom. Ezután a légzőgyakorlatok sorrendje. Aztán, amikor a nap alábbhagyott, ismét nem a legkedvesebb terepen futott át. És kivették az éjszaka oroszlánrészét.
  Az álom nehéz volt, az izmok túlságosan fájdalmasan görcsöltek a fájdalomtól, és a srácok lábai lassú tűzön égtek. A felgyülemlett fáradtság miatt másnap volt a legnehezebb. Ezt még Vlagyimir is megértette, és megengedte csapatának, hogy gyors ütemben haladjon.
  A srácok ennek ellenére megpróbáltak kapaszkodni, de három fiú így is elesett. A tempó lelassult, a fiatal srácok végre tettek egy lépést. Aztán Dimka úgy döntött, hogy felvidítja őket egy dallal:
  Az úttörőkürt megfújta a Hazát,
  Felhívás van benne, hogy haladjunk a teljesítmények felé - fiatalság!
  A mi hitünk a kommunizmus hite,
  És nem fogod félni az aljas ellenséget!
  
  Úttörők, harcolni fogunk
  Oroszországért és a szabadságért, mint a sasok!
  A repülőgép - a szárny fényes festékkel ragyog,
  A pilótáink szovjet fiak!
  
  A nyakkendő piros, a kiömlött vér színe;
  A világ kegyetlen, pénz és háború uralja!
  Mindenkinek akarunk egy kortyot adni, szabad akaratból,
  Hogy a horda sötétsége az alvilágba guruljon!
  
  Úttörő, te még a kommunisták öccse vagy,
  Szeretnél egy olyan világot építeni, amelyben a boldogság mindenkié!
  Hogy a mennyei szín gyümölcsöt teremjen az életben,
  A szenvedések és problémák elkerülése érdekében!
  
  Útközben azonban háborúk és kegyetlenségek,
  Feszültség és néha nehéz!
  A géppuska nehéz és csökkenti a könyökét,
  És a pálma érzéketlen, nagy evező!
  
  De nem ismerünk ilyen szót - gyengeség,
  Nálunk nincs ilyen szavunk - nem akarom!
  Nem jön el az öregség a szovjet katonák számára,
  Egy rakétával repülök az űrbe!
  
  Erőt és halhatatlanságot ad nekünk;
  Csak tudomány, határtalan fény!
  És akik elestek, feltámadnak, higgyenek
  A jó szerencse és a siker megérkezik hozzánk!
  A dal felvidította a fiatal harcosokat, és gyorsfutásra váltottak.
  Amikor azonban a nap elérte tetőfokát, ismét pihennem kellett. Utána már elviselhetetlenné vált, és a fiúk tettek egy lépést. Az út gyötrelmes volt, leütött lábuk vérzett, a kín pedig szinte elviselhetetlen volt.
  Útközben szerencsére ráakadtam egy Nílusba ömlő folyóra, és a fiúk odaugráltak. Enyhíteni akarták szenvedéseiket. Aztán kiderült, hogy nagyon nehéz kiűzni a fiúkat a vízből. Vlagyimir géppisztolyból sorozatot kellett adnia a feje fölött.
  A további út olyan volt, mint a gazdaság átmeneti időszaka a bürokrácia alatt: fájdalmas és nem sietős.
  Éjfél után érkeztek a városba, alig mozgatták a lábukat. Bevitték őket a laktanyába, a fiúkat pedig fa priccsekre rakva, anélkül, hogy megkísérelték volna vacsorázni.
  Az álmok súlyosak voltak, tele borzalmakkal, de nem emlékeztem semmire... Dmitrij néhányszor felébredt, és ledobta a szorosan fekvő fiúk kezét. Egyre fülledt volt, az ablakok rácsai zárva voltak, és úgy nézett ki, mint egy tipikus déli fiatalkorú kolónia.
  De reggel a fiúk jó hírre vártak: maga a marsall, Rokossovsky úr fogja átadni nekik a kitüntetéseket. A német csapatok csoportosulásának felosztása után Németország és Olaszország csapatait, amelyeknek Egyiptom felől és délebbre kellett volna megtámadniuk Szudánt, a tapasztalt nagy Rokosszovszkij parancsnokságára nevezték ki. Ez a harci marsall az egykori Sztálin teljes bizalmát élvezte, ezért őt bízták meg a "Center" legerősebb szovjet hadseregcsoport parancsnokságával, amelynek különösen Párizst kellett volna elfoglalnia.
  Mivel a Red Eaglet ifjú harcosainak nem volt megfelelő egyenruha, félmeztelenül, a védőkrémtől és a friss afrikai barnaságtól szinte feketén felsorakoztak. A fiúk egy kicsit kiszáradtak az elmúlt napokban, és kezdtek úgy kinézni, mint a kőbányákból származó arab rabszolgák, csak büszke tekintetek.
  A díjátadó ünnepélyes volt, minden pompa és ceremónia nélkül.
  Maga Konstantin Rokossovsky magas, vékony, fiatalos, de már kopott arcú volt. Tipikus lengyel parancsnok, szigorú tekintetű. Egyszerűen bejelentette:
  - A zászlóalj által az erőszakos felvonulás és a britek elfogása során tanúsított bátorságért ítélje oda a zászlóaljat a Szovjetunió Vörös Sasának, egy speciális, bronz sas szalaggal az egység színvonalának megfelelően. A parancsnokot pedig a "Szorgalom és bátorság!" bronzéremmel jutalmazzák.
  A srácok összecsapták a kezüket, a marsall pedig így folytatta:
  - Dmitrij Rocketny közlegény találékonyságáért, hősiességéért és találékonyságáért, amelynek köszönhetően elfogta a királyi csapatok ezredesét, a második osztályú dicsőségrendet kapja. Így mindössze tizenegy évesen Fehéroroszországból érkezett vendégünk lett a legfiatalabb díjazott mindazok közül, akiket Sztálin hatalomra jutása után ítéltek oda.
  Oleg Rybachenko folytatta a bravúrokat barátnőjével.
  A fiú csupasz lábujjaival egy éles csiszolt korongot dobott, levágta a britek fejét és nyikorgott:
  - Egy fiú katonává nő, és ki volt fiatalkorában politikus, ha ekkora disznó nőtt ki belőle?
  Margarita, az ellenfelek harca és megölése, logikusan megjegyezve, levágva az ellenfeleket:
  - A prostituált őszinte az ügyfelekkel - pénzt cserébe az élvezetért, a politikus pedig teljes hazug, szavazat és adó cserébe a puszta csalódásért!
  Oleg Ribacsenko csupasz sarkával halálos halálajándékot dobott, szétszórta ellenfeleit és nyikorgott:
  - A politikus nagyon drága prosti, akitől nemcsak agyszifiliszt kockáztatsz, hanem disznót is a zsebedbe!
  Margarita Korshunova fogta és fordult, lekaszálta az ellenfelek tömegét, és csicseregte:
  - A politikus amolyan prostituált, aki ahelyett, hogy levetkőzne, letép három bőrt a szavazókról, és a tévén keresztül megfertőzi őket!
  Natasha az égen harcolt. És az ottani barátai is példát mutattak erőben a törvénytelenségükre.
  Natasha kiütött egy angol gépet, és gyöngyházfogát kitárva kotyogott:
  - Nem lépsz be kétszer ugyanabba a folyóba, de egy állandóan malackodó barom tucatszor is újraválasztható!
  Anasztázia fogta és nagyon szellemesen mondta, és csupasz lábujjai segítségével kiütötte a gépet, nyikorogva:
  - Az állatok és a gyerekek nem szeretik a só nélküli ételeket, de miért dőlnek be a felnőttek az igazság sójától megfosztott politikusok édes beszédének!
  Akulina Orlova agresszíven megjegyezte, levágva egy másik angol gépet és a vyaknulát:
  - Az igazság sója keserű, de gyógyító ereje van, a politikus beszéde édes, de elme cukorbetegséget okoz!
  Mirabela Magnetic, levágva a szövetségesek egy másik, nagy és nagy gépét, és kiadta:
  - Az ember nem akar gyalog lenni, de a katonai karrier a közkatonákkal kezdődik, a politikus nem akar a szabályok szerint játszani, és törvénytelenséggel politikai karriert fut be!
  A lányok természetesen nagyon szépek és szexiek. Mindig mezítláb és egy bikiniben harcolnak.
  Ilyen csodálatos lopások.
  Az SU-100 Afrikában is harcol. Természetesen nagyon meleg van, és a lányok vékony bugyiban vannak.
  Erzsébet csupasz lábujjait használva megverte az ellenséget, és kiadta:
  - A melegeket sértegető politikus maga is nagy szamár, és nincs férfiassága!
  Jekaterina az ellenségre csapott, és csupasz sarkát is használva üvöltött:
  - Egy katona nem hal meg kétszer, de egy politikus háromszor elárul, és milliószor becsap!
  Elena szellemesen megjegyezte, csupasz lábujjait rúgva az agresszív ellenség felé:
  - Két haláleset nem történik, és mezítláb nem lehet levenni a csizmát, de a politikusoknak mindig sikerül gyilkolniuk, három bőrt letépniük!
  Efrosinya is lövedéket csapott az ellenségre, és fogát kitárva nyikorgott:
  - A lány nem fél mezítláb szaladgálni a hóban, attól fél, hogy a vőlegény nem lesz hülye filccsizma, fülig patkolt!
  A harcosok Afrikában és ahol csak lehetett, harcoltak, és csodákat generáltak.
  Afrikában pedig nem kevésbé izgalmas és érdekes események zajlottak.
  A Vörös Sólyom mezítlábas fiúinak zászlóalja folytatta fárasztó futását a túlélésért... Ez egy pokol volt, amelyen át kellett jutni ahhoz, hogy megérdemelje a mennyországot. És fájdalom, és liszt, a boldogság előtt.
  A díjátadó után azonban annyira fellelkesültek a fiúk, hogy szinte megállás nélkül és a fáradtságról megfeledkezve futották a nappal második felét.
  Vlagyimir döntést hozott: nappal aludni fognak, éjszaka pedig, amikor nem süt a nap, erőltetett meneteket hajtanak végre. Általában vannak itt fiúk, megedzett elit, és nem először vannak ilyen tesztek. Csak most, hogy nem olyan pokoli a hőség. A legracionálisabb ebben az esetben, amikor a nap a zenitjén van, feküdni a napellenzők alatt, és mélyen aludni.
  Danka nagyra értékelte ezt az újraelosztást:
  - Az éjszakai kényszermenetek nem gyakori vendég a Vörös Hadseregben. Meg kell tanulnunk harcolni a sötétben is!
  Dimka mezítlábas fiú egyetértett:
  - Éjszaka nehezebb támadni, de végülis ők is hülyén védekeznek. És reméljük, mindkettőt meg tudjuk tenni.
  A következő napok sokkal nehezebbek voltak... Múltkor a srácok lelkesedésére blokkolták az élőlények határait, most pedig úgy tűnt, hogy minden izomrostot stratégiailag bombáznak napalmmal.
  Még a nyögésüket sem tudták visszatartani, és úgy tűnt, hogy fiatal borjúcsordát szúrnak.
  Új bajtársai felvidítására Dimka ezt énekelte:
  Az Úr vízforrást ad az élőknek,
  Arany pálmafák és rózsák nyílnak a paradicsomban!
  Valósággá válni, hogy álomban álom,
  Küzdeni kell, nem könnyeket hullatni, mint a nők!
  
  Isten a félelmeteseket a pokolba dobja,
  És aki bátor, abból mindenható férj lesz!
  Itt égnek a csillagok a Kremlben,
  Az utat jelzi, amit az Örökkévaló adott nekünk!
  A híres kommunizmust építjük,
  Alapelvünk egyszerű - gyorsabb, magasabb és erősebb!
  Hogy az értékelésünk ne csökkenjen,
  Nekünk, embereknek bátrabbnak és okosabbnak kellene lennünk!
  
  Végül is minden harcos ember,
  Azt kell gondolni, hogy ő egy gyenge teremtés!
  Az értelem súlyt ad nekünk:
  És az univerzum megadja magát az űrhajósoknak!
  
  Kár, hogy messze van az egység:
  Sok ország, nép, nemzet és vallás létezik!
  De mélyen kell gondolkodni;
  Levetjük az egoizmus láncait!
  
  A háború egyáltalán nem erre való;
  Megalázni és megkínozni a bolygó lakóit!
  És letörni az igát az emberekről,
  Ezekről az exploitokról kuplék fognak énekelni!
  
  Akkor együtt leszünk az egész család;
  Hol van mindenki a világon, kedves testvérem!
  Ahol nem karrierfelhajtás;
  Az altruizmus és a felebarát segítése pedig szokás!
  
  Nem lesz halál és nem lesz probléma;
  Ott egy hatalmas ember lesz, azt hiszem!
  Legyőzted a lustaságodat
  Vegyen puskát és hátizsákot töltéssel!
  Egy ilyen dal után a Vörös Sólyom ifjú harcosai élesen felvidultak, és a lelkesedés és lendület új hulláma söpört végig rajtuk. Így túlélték ezeket a napokat, és amikor kivirágzott és sülni kezdett, elaludtak.
  Dimka valami különlegesről álmodott... Egy olyan világba került, ahol a mennyországban volt, és ez ütötte meg először a tekintetét. Ugyanis a fényesek fociztak. Ráadásul ezek az egyik csapatban csíkos görögdinnye és krokodil hibridjei voltak, a másikban pedig uborka és orrszarvú keveréke.
  Dimka leült egy kavicsra, és megpróbálta összeszedni a minden irányba szétszórt gondolatokat, mint egy csorda forró mén. Hiszen nem lehet úgy, hogy a világítótestek fociznak, sőt olyan hihetetlen formákat öltenek, amelyek egyáltalán nem jellemzőek a valódi növény- és állatvilágra.
  Általánosságban elmondható, hogy a fizika összes törvénye szerint a csillagoknak gömb alakúaknak kell lenniük, ami lényegében egy megingathatatlan axióma! Mindenesetre, ha a fizikai állandók megfelelnek annak az univerzumnak, amelyben az emberek élnek. És hát ez egy elemi elképzelhetetlen rejtvény!
  Egy okos fiú gondolatait egy érthetetlen kis állat megjelenése szakította félbe. Itt az is meglepő volt, hogy a lény a levegőből valósult meg, mint egy jéglyukból előbújó hal. Mellesleg, a fej egy hal volt, de a test egy órányira a nyíltól. Sőt, a számlapon az órákat jelző számok helyett néhány édesítetlen hieroglifa található rajz formájában. Igen, és maguk a nyilak több mint egy tucat, és különböző sebességgel forognak.
  Dimka füttyentett:
  - Blimey! Ki vagy te?
  Hal és egy csodálatos ébresztőóra keveréke váratlanul oroszul válaszolt:
  - És Yahita, és ki vagy te, fehér hajú?
  - Ember! Dima válaszolt.
  Yahita nagyon halkan kuncogott, mint egy szúnyog:
  - Látom, hogy ember vagy. Érdekel a beosztás, név, foglalkozás!
  Dimka komolyan ledöbbent:
  - Mi a helyzet az emberekkel a te világodban?
  Yahita bólintott.
  - Igen, természetesen van! Még olyan világot is nehéz találni, ahol ne találkozna szőrtelen főemlősökkel. Bár az emberek mindenhol nagyon különbözőek, vannak erősek és fejlettek, mint az arkangyalok, és vannak primitív vadak! Nem úgy néz ki, mint a fejlett világ képviselője, mezítláb, szinte meztelenül, de vadembernek sem nevezhető ...
  Dima nem tudta megállni, hogy megkérdezze:
  - És miért nem?
  Yahita elmagyarázta:
  - Nagyon intelligens a szemed, mint egy bölcsé, és nem egy primitív törzs gyermeke!
  Dimka teljesen ésszerűen érvelt:
  - És miért gondolod, hogy a vadaknak hülyének kell lenniük? Hiszen ahhoz, hogy a nagyobb és agyaras állatok között atompumpás robbantók nélkül is túlélhess, komoly találékonyságra és gyakorlati találékonyságra van szükség!
  Yahita beleegyezett:
  - Jobb! De honnan tudhatna egy vad egy atompumpás robbantóról, bár az emberi arkangyalok mércéje szerint ez már a kőkorszak. Mondd, ki vagy te beosztásod szerint és milyen feladattal küldték ide?
  Dimka megpróbálta elkerülni a közvetlen választ:
  - Univerzumunkban minden relatív: főleg a pozíciók! Mi a helyzet a feladattal? Igen, csak utazom a világokat. Hiszen a futballozó sztárok olyan szokatlanok és érdekesek!
  Yahita kijavította, átlátszó törzsének felületén lévő nyilak egy kicsit másképp kezdtek forogni:
  - Ez foci, de egy teljesen más játék. Nézd, itt a labdáknak szárnyaik vannak, és egyszerre három van, és a kapu nem látszik! Úgy néz ki, mint a te emberi futballod az ősi időkből?
  Dimka kénytelen volt egyetérteni:
  - Persze, hogy nem... Bár, ahogy megnéztem, rögtön felvetődött a focival való asszociáció. Végül is van valami hasonlóság! Még ha nem is formális!
  Yahita leintette.
  - Ezek az asszociációk... Csak a fejem fáj, és veszekedések történnek. De mondd, nem vagy egy órára szabotőr?
  - Formálisan nem! Dimka gépiesen válaszolt.
  Yahita intett a mancsával.
  - Akkor kövess engem. Mutatok valami érdekeset!
  Dmitrij Rakéta felállt, megmozdult, követte őt, amikor hirtelen egy álom ért valahova, és megszólalt a felemelkedés jele.
  Az alig kipihent fiúk újra futottak a teherrel, itt már nem volt lehetőségük pihenni. Az éles izomfájdalom tompult, a levert lábfejek megmerevedtek, már nem robbantak ki a szenvedéstől, hanem egyszerűen hevesen fájtak, és a nyüszítés az egész lábakon átterjedt, a harmadik és negyedik lélegzetvétel pedig a tüdőben nyílt meg.
  Danka, mivel fizikálisan a legerősebb, kisebb mértékben szenvedett, sőt unatkozott is: verekedni akart, de szerencsére egy lövés sem dördült el... Itt Dmitrij, mint mindig szerencsés, előadott egy filmes bravúr, nyakába vette az ezredest és a Dicsőség Rendjét. Maga a díj nem drága, amit vasból veszel és egy vékony nikkelréteget, hogy ne rozsdásodjon, de nincs nagy bélyegzett minta. A fő persze a presztízs. A Szovjetuniónak is voltak komoly ellenségei.
  Az ideiglenes első világháború alatt Hitlernek négy rendet sikerült megszereznie, köztük egy elsőfokú vaskeresztet, ami ritka egy egyszerű tizedes számára. Igen, igazán bátor és okos katona volt, pedig ma már a gyerekek ijesztgetésére használják a nevét.
  De futhatnak cél nélkül egész nyáron és ősszel, amikor még kidől a szerencse.
  A fiúk végre rábukkantak egy közelmúltbeli csata helyszínére, holttestek hevertek a brit katonákban, nagyrészt négerek és arabok. Az elhalt hús ilyen melegben egyszerűen kiszáradt, és nem kezdett el lebomlani. Fémtöredékek, lövedékhüvelyek hevertek, de ügyes oroszoknak sikerült összeszedniük az összes elfogott fegyvert. De így is szerencséje volt az egyik fiúnak, és felkapott egy leejtett összecsukható kést. És amerikai gyártmány. Menekülés közben megmutatta barátainak:
  - Ez az én trófeám!
  Válaszul morogtak:
  - Talált valami dicsekednivalót! Inkább ölj meg egy angolt!
  A gonosz így válaszolt:
  - És ez nem így lesz! Ez csak az ellenségek megtalálása! És még gyorsabban kell futnod!
  De ezek a napok összecsapások nélkül teltek el, ami egyébként a legtöbb háború esetében teljesen természetes. Hiszen egy konfliktus során többet mozogsz, mint jársz. Csakúgy, mint az ászok, a legtöbb bevetés üres, különösen a nagy csaták és a támadó műveletek között. Mielőtt elaludt, Danka így szólt Dimkához:
  - Tudod, a fehér tigriskölyök (Dmitrij beceneve), a háború egyáltalán nem olyan romantikus, mint ahogy azt a Vörös ördögök, vagy a Daredevil kapitány című film és mások bemutatják. Némi csalódottságot érzel. Nem, persze, nem vagyok kicsi, és megértem, hogy a mozi és a valódi nem ugyanaz, de mégis ....
  Dimka kihívóan ásított:
  - Inkább egy hónap múlva beszélünk erről, de egyelőre meditáció és lefekvés. Azonban azt kell mondanom, hogy új bajtársaink méltó srácok. Jól kitartanak!
  . 4. FEJEZET
  A háború csekély intenzitással zajlott. Afrikában az amerikai és a brit csapatok nem túl erősek, de hatalmasak a területek, és a dzsungel és a sivatagok, valamint a sok folyó és mocsarak.
  Igen, a fekete kontinens hatalmas, és próbáld meg gyorsan elfoglalni. A háború tehát sokáig elhúzódott.
  Magát Nagy-Britanniát pedig a kontinensen nem olyan könnyű megszerezni. Ez óriási probléma volt.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova fiatal titánokként küzdenek. És dicsőséges győzelmet arattak. Nagyon erős, bár nem túl sok ellenféllel küzdenek.
  Hol vannak azonban az amerikaiak, a britek és gyarmati csapataik a halhatatlan gyermekjelenségek előtt.
  Oleg Ribacsenko megjegyezte, levágva az ellenfél újabb sorát, és csupasz lábujjával egy borsót dobott antianyaggal:
  - A katona a háborúban egyszerre lesz fiatalabb és érettebb, a politikus a titkos harcban, megöregszik és érik, ugyanakkor süllyed a vadállat szintjére!
  Margarita, ez a verekedős lány elvette, és csupasz lábujjaival elindított egy korongot, ami levágta a fejeket, és megjegyezte:
  - A katona sorkatona és a háborúban lesz hivatásos, a politikus nem ismeri a határidőket, és hivatásos a győzelem adományozásában!
  A fiú és a lány gyönyörűen legyűrte az ellenfeleket. És minden további nélkül levágták őket.
  Oleg fogta, és puszta sarkával valami halálosabbnál és pusztítóbbat indított el - kijelentve:
  - A katona legyen kovakő, de ne váljon kővé a szívében, politikusnak már régen kő van szív helyett, de gumikeménysége van!
  Margarita, levágva Nagy-Britannia katonáit és számos fekete harcost, lábujjaival éles tűket dobálva kiadta:
  - A jó katona a harcban olyan, mint az Ördög -, hogy el kell oltani a tüzet, az aljasságban ügyes politikus maga a Sátán, az ígéretek teljesítése pedig tipikus tömlő!
  Nagyon jól és szellemesen léptek fel az ellenséggel szemben, és agresszíven megsemmisítették a brit egységeket. Persze nem csak azok.
  Oleg, miután levágta az ellenfeleket, felkiáltott:
  - Egy katona meghalhat a csatatéren, de jobb, mint békeidőben eltűnni a politikusok szájából édes hazugságfolyam alatt!
  Margarita számtalan ellenfelet legyűrve, akikből azonban már nem is maradt annyi, fogott és puszta ujjaival bombabombát dobott, és fogát kitárva nyikorgott:
  - Aki harcosnak születik, hősként hal meg, aki politikussá lett, az már döglött barom, és sétáló holttest!
  A harcos gyerekek igazi óriásokként és a gondolat óriásaiként harcoltak.
  Erzsébetről és a harckocsi-legénységről azonban kiderült, hogy nem voltak soknak, és átfutottak a dzsungelen. Bár az SU-100 ugyanolyan terepjáró képességgel rendelkezik, mint a harmincnégy, mégsem könnyű áthajtani a dzsungelen.
  Erzsébet ásított, és sorra megjegyezte:
  - A politika az, amikor egyet mondanak, mást jelentenek, harmadikat tesznek, kiderül, hogy a negyedik, de attól még oldalra megy, és utálat marad a májban!
  Catherine logikusan egyetértett ezzel:
  - A politikában nincsenek testvérek, de sok a szegény rokon, nincsenek mesebeli hercegek, hanem a meztelen királyok feleslege, egy pillanatra sincs igazság, de lesz elég hazugság több mint egy generáció!
  Elena agresszíven, vigyorogva vette észre, hogy gyöngyszemként csillognak és gyönyörűek:
  - A szerelem akkor jön, ha nem vársz, a politikusok ragaszkodnak, ha nem hívsz!
  Efrosinya észrevette, kacsintott zafírszemeivel, és puszta ujjaival megkopogtatta a páncélját:
  - Minden korosztály aláveti magát a szerelemnek, a politikusok minden aljasságot elbírnak!
  A lányok kicsit megunták, még énekelni is kezdtek, valami nagyon aktuálisat;
  Meglepetés, meglepetés!
  Éljen a meglepetés!Meglepetés,meglepetés Éljen a meglepetés!
  
  Képzelj el egy ilyen helyzetet - Mindent, ami veled fog történni, tudod előre. Nincs szükség akkor aggodalomra, kétségre, a világon minden megadja a menetrendet.
  
  És kihívjuk az unalmat Mert, mert Lehetetlen, hogy bárki is meglepetések nélkül éljen a világon.
  
  Meglepetés, meglepetés Éljen a meglepetés! Meglepetés, meglepetés Éljen a meglepetés!
  
  Gondoskodik a séta ütemezéséről, gondoskodik a tudatosság növeléséről, és természetesen az ásítás fokozódik, és a zsúfoltság betölti az univerzumot.
  
  És kihívjuk az unalmat Mert, mert Lehetetlen, hogy bárki is meglepetések nélkül éljen a világon.
  
  Meglepetés, meglepetés Éljen a meglepetés! Meglepetés, meglepetés Éljen a meglepetés!
  
  És kihívjuk az unalmat Mert, mert Lehetetlen, hogy bárki is meglepetések nélkül éljen a világon.
  
  Meglepetés, meglepetés Éljen a meglepetés! Meglepetés, meglepetés Éljen a meglepetés!
  De más hősök, a Szovjetunió Vörös Sasból származó fiúk zászlóalja, sokkal szerencsésebbek voltak. És hogy a fiúk már készen álltak üvölteni az unalomtól: semmi csata, semmi kaland, csak futás! Végül figyelmeztetést kaptak, hogy egy nagyjából egyforma brit zászlóalj van előttük.
  Vlagyimir megparancsolta nekik, hogy feküdjenek le, majd kúszjanak a hasukra. A fiúk pont ezt tették. Úgy tűnt, a britek észrevették őket, és azonnal, meg sem várva a közeledést, tüzet nyitottak. De nyilván siettek, Sztálin fiatal sólymai közül csak egy sebesült meg a vállán, a többinek pedig egyszerűen visszagurult. A terep egyenrangú küzdelemhez nem volt egészen jellemző, csupa bozót és bozót borította. A brit egységek aktívan lőttek, de nem pontosan. A Red Eaglet harcosok ritkábban, de sokkal hatékonyabban reagáltak. Több fiú sikeresen álcázta magát, khaki esőkabátot vett fel, és hangtalanul mozogtak. A britek viszont túl idegesek voltak, és folyamatosan engedték maguknak, hogy előrébb jussanak.
  A Dimka Rocket különösen sikeres volt. Gyorsan, mint a libabőrös bemászott a britek hátába (ezúttal szinte kizárólag fehérek harcoltak ellenük, ami sokkal kitartóbb harcosokat jelent, akik nem szóródnának szét a szirénák üvöltésétől), és célokat lőtt rájuk a lőtéren. Az automata puska tökéletesen működött, és az áldozatok száma folyamatosan nőtt!
  Sajnos azonban a fiúk is veszteségeket szenvedtek, különösen akkor, amikor a csere gránátdobással kezdődött. Az egyik bátor fiúnak felszakadt egy gyomortöredéke, a belek kikúsztak. Egy másik összezúzta a lábcsontot, szintén nagyon kellemetlen. De a csata csak fellángolt, és az átkozott, kegyetlen angolok sokkal többnek bizonyultak, mint azt a fiatal leninisták eleinte feltételezték. Annyi sikoly és nyögés hallatszott mindkét oldalról.
  Aztán Dimka, miután hallgatott, elhatározta a parancsnokot. Nagy termetű angol volt, szintén mély hangú ezredes. Egy korábban ásott árokban bújt el.
  A szőke hajú fiú felkuncogott, és gyorsan, mint egy kis vipera, eltávolítva az őt körülvevő angolokat, az árokba kúszott. Egy tőrrel tarkított ütés, és az ezredes elhallgatott, úgy sziszegett az ajkai közül, mint egy defektes autógumi. Ezt követően a fiú, egy csomó összegyűrt levelet a szájához téve, hasonló hangon üvöltött.
  Itt a titok abban rejlett, hogy a leveleket ragacsos lében áztatták (Dimka ezt előre elkészítette, bár remélte, hogy elriasztja a vadakat, de aztán ott volt a Pinokkió-effektus, amikor egy dolgot keresel, de kiderül valami mást, de ez valami egészen más, de hasznos is!).
  Bármilyen szörnyű volt is a parancsnok hangja, eltorzított angolul működött:
  - Mindenki álljon fel, és fuss vissza!
  És sikerült! A britek felugrottak, ami után géppisztolyok és automata puskák robbanásai záporoztak rájuk. Persze ilyen veszteségeket látva parancs nélkül futni fogsz... Nagy-Britannia bátor katonái a sarkukra rohannak, a fűtől méregzölden pislákoló fiúk mezítláb, kerek sarkúan rohannak utánuk, miközben tovább lövöldöznek. az út!
  Ez most harc volt! Teljes és egyben hatékony irtás! Heves törekvéssel.
  Vlagyimir szívből kiáltotta:
  - Nekem harcosok előre! Itt nyitottunk számlát!
  A többi fiú együtt énekelte:
  - Sztálin acél karokat-szárnyakat adott nekünk, és szív helyett tüzes motort!
  Vladimir hozzátette:
  - Egyre feljebb és feljebb! Törekedni madaraink repülésére, és minden légcsavarban lélegzik határaink nyugalma!
  Honnan ismerték a németek az ilyen dalokat? Ha Dimka inkább a sajátját szerette volna megkomponálni, akkor barátja, Danka éppen ellenkezőleg, a már megkomponált, népszerű és jól ismert dolgokat hirdette ...
  Dimka azonban, aki ezúttal a fődíjas volt, bosszús lett, és elénekelte a saját dallamát:
  Nagy Sztálinra esküszünk;
  Megtiszteltetés megtartani és a végsőkig küzdeni!
  Mert az Ő ereje olyan, mint a nap,
  Mert Isten világossága ország!
  
  Óvjuk meg a Hazát a viszontagságoktól;
  Oroszlán brit felfelé a farkánál!
  Boldogságot fogunk építeni a bolygón;
  Ahogy az Úr szent Krisztus parancsolta!
  
  Az egyenlőség és a testvériség uralkodik majd;
  Tiszta kék lesz az ég!
  Végül is jogod van küzdeni érte,
  A szocializmus útja a fiataloké!
  
  Szülőföld, gyönyörű Oroszország,
  Sztálin egy vezető, akit Isten adott nekünk!
  Ahol a mezőn a legszebbek a virágok,
  Ahol a búr szó nem üthet ki!
  
  Az országban minden nő, széles;
  Jég van és buja rétek!
  Sivatagi arany keletről
  Ezüst és gyöngy hóvihar!
  
  Az egész világítótest bolygóján van egy Kreml;
  De még hirtelenebb bennünk van az erő!
  Itt "Katyusha" világította meg az eget;
  Mintha maga az arkangyal szemezte volna!
  
  Az anyaország összes népe egyesült;
  Nincsenek üres problémáink közöttük!
  Oroszország nem hajlott meg a hát igája alatt;
  Nem sikerült elvennie a földet, uram!
  
  Hogy a viccek többé nem helyénvalók,
  Mi is urak vagyunk!
  Az oroszok nincsenek zsúfolva a bolygón,
  Édes víz ömlik az égből!
  
  Óriásmezők nőnek;
  A kolosszus olyan, mint a szívek mézelő méhe!
  Isten helyet adott az oroszoknak magában a paradicsomban,
  És babérkoronát neked!
  
  Minden engedelmes lett az embernek,
  Csak a büszkeség nem tudta megfékezni!
  De ne legyen vége az emberi korszaknak;
  A tér kinyitja az ajtót előttünk!
  A fiúk nagyon hevesen és elismerően tapsoltak a nagyszerű előadásnak. Vlagyimir még egy varjút is lelőtt egy jól irányzott pisztolylövéssel, Danka pedig azt mondta:
  - És te, Dimka, nagyszerű vagy - alapvetően csak a sajátodat énekelsz és komponálsz!
  A fiatal mester megjegyezte:
  - És ez a legértékesebb dolog, amikor létrehozod magad, és ne ismételd, mint egy papagáj!
  A veszteségeket gyorsan kiszámolták... Jaj, három fiú örökre megvált a különítménytől, további öten olyan súlyosan megsérültek, hogy szállítani kellett őket, huszonöt ember pedig saját erőből, vagy könnyűből sérült meg közepesen...
  Több mint nyolcszáznegyven embert öltek meg a britek .... Összességében az arány elfogadható! De a fogoly nem volt, kivéve az orvosi szolgálat egyik őrnagyát. Mindenki mást lemészároltak...
  Danka kiabált:
  - Mi, sokáig tompító gépfegyverek, több ezer ötszáz angolt fűrészeltünk és döntöttünk le!
  Vladimir félbeszakította:
  - Fogd be, jó? Három srácunk meghalt. Gondolkozom azon, hogy itt, a csatatéren temessem el, vagy hordjam el az egységeimhez, hogy Krisztus szokása szerint eltemessék!
  Danka meglepődött:
  - A Szovjetunió nagyra tartja Krisztust? Hiszen mind ön, mind maga Sztálin állandóan azt mondogatja: Krisztus gyönge és nyavalyás, és nem árja!
  Vladimir nyugodtan válaszolt:
  - Attól függ, milyen Krisztus... A Bibliában szereplő nem árja és nem pacifista! Az, amelyben hiszünk, vagyis az úgynevezett Szentírás nélkül, ugyanaz a vörös árja! És nem csak egy vörös árja, hanem egy rendkívül bátor ember is! Ezt meg kell értened.
  Dima egyetértett.
  - Nekem is van egy bibliai Jézusom, aki arra tanít, hogy ne álljak ellen a gonosznak, és egyáltalán ne szeresse a pofák söpredéke. A cári időkben már így volt, akkor mi van? Főleg a paraszt urat verte meg, arcát vérbe verte, bordáit a fogason törte el, és az a szerencsétlen egyszerűen imádkozott a gazdáért. De vajon ettől egy fillérrel is jobb lett a földtulajdonos?
  Danka maga válaszolt mindenkinek:
  - Természetesen nem! A gonosz ellen azonnal vissza kell küzdeni! Mert a gonosz láng; amihez a legjobb benzin a türelem, a legjobb párja pedig a közöny és az önzés!
  Vlagyimir keményen félbeszakította őket:
  - Amit mondasz, az már nyilvánvaló, minden értelmes ember számára. Tehát nincs szükség további magyarázatra és tanításra. Általában véve, oroszok, ismerek egy nemzetet, amely szereti a filozófiai érvelést és a Dosztojevszkij-stílusú boltológiát. Addig is ti, Oleg és Danka viszitek a hordágyat Péterrel, így ő a legnehezebb a meggyilkoltak közül. Most pedig meneteljünk...
  A fiúkat inspirálta és inspirálta az első, valóban katonai győzelem, és a megedzett testek már elkezdtek alkalmazkodni a hőséghez és a stresszhez. Egyszerűen szórakoztató volt! Szóval fuss és szórakozz...
  Danka megkérdezte menekülő Dmitrijtől:
  - De te haladó gyerek vagy, mondhatni tudós... Mit gondolsz, miért tudott a kereszténység ekkora sikert elérni az egész világon. És különben is, a logika ebben a doktrínában, nem kvark!
  A fehér hajú fiú egy kis gondolkodás után így válaszolt:
  - Emlékszem, a propagandatudományok doktora, Goebbels azt mondta: ahhoz, hogy higgyünk a hazugságban, nagynak kell lennie. Átfogalmazva: ahhoz, hogy a tant elhiggyük, mentesnek kell lennie minden logikától! Vagy még pontosabban: ahhoz, hogy egy vallásban higgyenek, mentesnek kell lennie a logikától és a józan észtől!
  Danka futás közben bólintott.
  - Ez részben igaz, de mégis... Világunkban sok mindenből hiányzik a logika és az értelem, de semmi sem ért el akkora sikert, mint a kereszténység, és ez nem magyarázható pusztán paradoxonnal!
  Dima azt mondta:
  - Különféle tényezők és a hatalmon lévők adminisztratív erőforrásai vannak, hiszen engedelmes szolgákból profitáltak, akiket megbolondított a jobb túlvilági életbe vetett hit, és nem akartak semmit megváltoztatni a földön. És persze a rabszolgák gyengesége, akik megértették, hogy túl gyengék és szervezetlenek ahhoz, hogy ellenálljanak az Örök Róma légióinak. És így tovább... Jézus Krisztus nagyon romantikus képe. Figyeld meg, hogy Jézus nem volt hétköznapi ember. Az emberiség harmada a testben megjelent Mindenható Istennek tartja. Ez pedig csak egy különleges bájajándékkal rendelkező ember számára lehetséges.
  A jobb kézen futó szovjet fiú láthatóan értette a fehérorosz nyelvet, és közbelépett:
  - És itt minden sokkal könnyebb! A jelentése az, hogy maga a Mindenható Isten öltött emberi formát az emberek kedvéért, felment a keresztre. Maga a cselekmény annyira irracionális, mindenki számára érthetetlen, nehezen megmagyarázható, ugyanakkor elragadó, hogy az emberek bedőltek neki. Ráadásul az illető hízelgő. Miért hízelgő? Mivel férfi, olyan hatalmas értéknek bizonyul, hogy maga az univerzum teremtője szenved érte és életét adja! És általában nagyszerű!
  Danka egyetértett.
  - Igen, ez érthetetlen! Az Univerzum Teremtőjét megkínozzák és keresztre feszítik, és imádkozik hóhéraiért! Ki tudja ezt elképzelni? Mi lehetne több?
  Dima egyetértett.
  - Semmi! Hiszen magának az evangéliumnak a paradox természete volt az oka annak, hogy hittek benne, beleértve a bölcseket is, akik felismerték, hogy lehetetlen ilyet kitalálni! Konsztantin császárt nem csak a gyakorlati számítások vezérelték: ez nem volt nyereséges. A keresztények nem voltak többségben a Római Birodalomban. Ellenkezőleg, kétségbeesett kisebbség volt, ráadásul passzív és pacifista kisebbség. A pogányok pedig éppen ellenkezőleg, agresszív többséget alkottak. Konstantin császár tehát hihette... Ráadásul őszintén hitt, és a kereszténység elfogadásakor végzetes kockázatot vállalt magáért...
  Danny megvetően felhorkant:
  - Nem értem, mi volt itt a halálos kockázat?
  Dimka türelmesen elmagyarázta:
  - A büszke rómaiak számára a keresztények csak egy zsidó szekta voltak. Vagyis nem is tekintették őket embernek, de az olimpiai istenek nemzeti vallás, még ha a görögöktől kölcsönözték is. Vagyis kiderül, hogy Konstantin császár mind ősei, mind környezete ellen ment. Ráadásul a kereszténységre jellemző a puritánság, a rómaiak pedig nem szoktak semmiféle korlátozásra. Vagyis éppen a kereszténység természetellenessége, az a tény, hogy ez a hit az élet számos örömének feladására késztet, és ez volt a kolosszális kockázat az elfogadásában. Tehát csak a katonai ügyekben szerzett szerencse tette lehetővé Konstantinnak, hogy megvesse a lábát, beleértve a pajzsokon lévő kereszt segítségét is!
  Danny megjegyezte:
  - Ahogy az iszlám is a szuronyokon, vagy inkább kardokon és lándzsákon honosodott meg! Ez ismét megerősít - aki erős, annak igaza van! Az erős ököl a legjobb érv!
  Dima felnevetett.
  - Lehet, hogy nem vicces... De tragikus, amikor az elmét nem értékelik különösebben. Bár hiába gondolják egyesek, hogy a tinédzserek csak a testi erőt tisztelik. Más, ezen belül a szellemi értékek is jellemzik őket!
  A fiúk elhallgattak... Beszélgetni persze érdekes, de eddig csak a levegőben lebegtek a témák. A vallás nem a legnépszerűbb téma a fiúk beszélgetéseiben. Szóval, megpróbálhatsz a tankokról beszélgetni?
  Danka megkérdezte Dimától:
  - És mi a véleménye a német haditechnika minőségéről? Különösen a panzvale díszes része?
  A fiú teljesen logikusan válaszolt:
  - Dehogyis, a gyakorlat azt igazolja, hogy a német tankok erősek és hatékonyak! Mi mást lehet itt mondani? És az olyan mutatók, mint a fegyver, páncél, motor és az eredmény: ütőerő, védelem, motor természetesen fontosak, de ugyanakkor másodlagosak. Természetesen, ha nincsenek igazi tank ászok!
  Danny a homlokát ráncolta.
  - Mit akarsz azzal mondani, hogy nincsenek tank ászaink?
  Dima ártatlanul mosolygott, mint egy apáca:
  - És honnan legyenek? Fehérorosz tankjaink még nem harcoltak tankokkal. A Suomi-finnek országában szinte nem voltak tankok, Japánban a Khalkhin Gol-on szintén gugulkin orrúak voltak. Nem volt idejük termeszteni - ez vitathatatlan tény! Szóval erről a témáról egyelőre felesleges beszélni.
  Danny elrontotta az arcát.
  - Igen, nincs semmi különösebben lenyűgöző és nem! Tehát lehet kedveskedni az NKVD pincéinek szovjetellenes agitációnak.
  Dimka halkan kuncogott.
  - De itt hiszünk és mi leszünk az elsők! Talán még lovagkereszteket is kapunk, mert mi oroszok győzni születtünk!
  A szovjet fiú dühösen közbeszólt:
  -Óh ne! Mi árják arra születtünk, hogy győzzünk. Hiszen eddig csak az segített, hogy seregünk még nem fordult kelet felé. De amint Nagy-Britannia kapitulál, látni fogja tankjainkat parádézni a Kremlben.
  Danka ugratta a fiatal nácit:
  - Természetesen háborús trófeákként. Igen, még a kíséret alatt toporgó fogolyoszlopokkal is! Így fogod látni Moszkvát!
  A kirobbanással fenyegető verekedést Vlagyimir fenyegető kiáltása akadályozta meg:
  - Fogd be! Te Danka egy hosszú nyelvbüntetésért... Éjszakai alvás helyett őrség alatt állsz, egész éjjel retikül a hátadon. És lesz valami ilyesmi...
  Danka be akart mászni az üvegbe, de Dimka megnyugtatta:
  - Ez a te hibád. Hiszen mi egy baráti ország vendégei vagyunk, te pedig sértegeted a katonáit... Kérj bocsánatot és tartsd be a vendégnek megfelelő tapintat!
  Danny elhallgatott. Nem akarta beismerni a hibát, és nem akart konfliktust szítani. Dima pedig azt javasolta:
  - Tudsz valamit énekelni a megbékélés jeléül?
  A parancsnok így válaszolt:
  - Nem, most nincs itt az ideje!
  - Akkor én is beállhatok az éjszakai őrségbe Danka barátommal?
  Vlagyimir ismét és teljesen ésszerűen tiltakozott:
  - És ez baj lesz, neki fölösleges szórakozás lesz... Hagyni az embert unatkozni, és keményen gondolkodni... - Az ifjú zászlóaljparancsnok elhallgatott, és szinte célzatosan kérdezte:
  - Meglepsz. Honnan szereztél ilyen hihetetlen katonai képességeket? Úgy harcolsz, mint az amerikai képregények Supermanje, mi a titkod?
  Dimka összezavarodott:
  - Nos, miért Superman... Elvileg minden az ember lehetőségein belül van. Ekkor jelentem meg először a tankok előtt. Összetévesztettek egy arab fiúval, ami hihetetlen és rendkívüli volt. Aztán elhitték a történetet, szintén természetesen, hát a gyerek pénzt akar keresni és segíteni a briteknek. No persze nem mindenki tud pisztolyt előhúzni az övéből, ezt észrevétlenül is meg tudja csinálni anélkül, hogy elkapják, de minden "csípés" még fiatal korban is eléggé képes. Nos, bármelyikőtök képes négy szorosan illeszkedő tankerre két pisztolyból lőni. És az a tény, hogy az ezredes azonnal megadta magát, miután tapasztalata volt a Nagy-Britanniával vívott háborúról, nem olyan meglepő. Íme, hárommillió francia kapta meg szinte harc nélkül és ül kiváló erődítményekben, ami sokkal meglepőbb. Egyszóval a második osztály első keresztje, teljesen logikusan fogadva, azt tettem, amit a te zászlóaljadból bármelyik gyerek meg tudna helyettem. És maga a kitüntetés sem egyedi, az első világháború idején csaknem százhatezer katonát és tisztet ítéltek oda. Akkor miért emeljem fel magam ennyire!
  Vladimir részben egyetértett:
  - Egyrészt úgy tűnik, hogy így van, de... A második küzdelem során nem voltál olyan, mint mindenki. Különösen úgy tűnt, hogy a britek nem vettek észre téged, és célzás nélkül eltaláltál, ugyanakkor anélkül, hogy eltévedtél volna. És nem mindenki képes utánozni az ezredes hangját!
  Dimka tiltakozott:
  - Nem, ez utóbbit mindenki megteheti, ha rezonanciára használ egy eszközt. Ezt megtanítom neked, ha akarod. Ami a kihagyás nélküli lövést illeti, akkor nagyon rendesen lőttél. A zászlóaljból bármely harcos megkaphatja a Vorosilov puskás címet. Láttak engem az angolok? Így ők sem vették észre a többi harcost, mindhármukat elveszítettük, ami azt jelenti, hogy ezek a harcosok egyértelműen eltakarták a szemüket!
  - Már négy halott! - javította ki a hangot hátulról Dimka. - Sándor meghalt, sajnos, a háborúban.
  Vlagyimir belefáradt az ilyen beszélgetésbe, és felkiáltott:
  - Siess gyorsabban, különben nem értesítjük a többit.
  Útközben egy másik súlyosan megsebesült harcos meghalt, de a harcosok egy nagy arab faluba siettek. Ott sürgősségi segítséget kaptak azok, akik nem tudtak felkelni. Ezt követően Vlagyimir beszélt a Szovjetunió Vörös Hadserege ezredesével, elmagyarázta neki a helyzetet és elmesélte neki a múltbeli csatát. Elrendelte, hogy küldjenek két lovas Vörös Hadsereg katonát arab idegenvezetőkkel ellenőrizni. Vlagyimir azonban megmutatott neki egy fényképet egy halom megölt angollal, és így szólt:
  - Bízhatsz bennünk, még nem tanultunk meg hazudni!
  - De tanult meg komponálni! - Komoran és minden öröm nélkül válaszolta az ezredes.
  De ez nem semmi Vlagyimir nem jött zavarba, és felvázolta a legutóbbi incidenst a megérkező tábornoknak. Kezet fogott vele, és megígérte, hogy megjutalmazza a kitüntetetteket. Ezt követően a fiatal harcosokat a laktanyába küldték aludni.
  Vlagyimir Wolverine azonban rájött, hogy túl fülledt a laktanyában, elrendelte, hogy mászkáljon az utcán... Tudja, hogy srácaink nem félnek a tankoktól, a kosztól és a szúnyogoktól. Dankát őrségbe helyezték. Macskaköveket tettek a hátizsákjába a nagyobb súly és a keményebb büntetés érdekében. Vladimir azonban vigyorogva sietett, hogy vigasztalja a büntetőt:
  - De nem fosztják meg közös kitüntetéseinktől és érdemeinktől. Nem szabunk ki fegyelmi büntetést, ami az Ön számára előnyös!
  Danka, mintha nem értené, megkérdezte:
  - Miért előnyös?
  Vladimir Wolverine egyszerűen elmagyarázta:
  - A fegyelmi szankciók jelenléte kiváló indok a katonai érdemekért kitüntetés átadásának megtagadására. És természetesen meg akarja mutatni a Szent György-keresztet, vagy más rendet, ha hazatér.
  Danka dühösen megrázta a fejét.
  - Igen, nincs vágy?
  Vladimir ferdén, mint a lepényhal vigyorgott:
  - Igen... nem hiszem el, mert a barátaid valószínűleg elkezdik kérdezgetni, hogy a barátodnak miért van vaskeresztje, de neked nem? Miért maradtál jutalom nélkül, talán rosszul küzdöttél!
  Danka közömbös pillantást vetett:
  - Nem érdekel. A szovjet díjak sokkal értékesebbek, mint a német csecsebecsék, még a gyémántokkal díszített lovagkereszt is! Így!
  - Na, ne büszke fehérorosz srác! Hiszem, hogy megőrzi a lelkiismeretét. - Vladimir Wolverine némán távozott. Nyomokat hagyva egy tizenkét éves, de korához képest meglehetősen nagy fiú mezítlábának nyomait.
  . 5. FEJEZET
  Oleg Rybachenko folytatta érdekes küldetését. Ő a lány Margaritával együtt egy másik angol bázist rombol le.
  A terminátor fiú csupasz sarkával adott egy gránátot, és így szólt:
  - A politikus egy szörnyeteg, aki jóképű férfinak adja ki magát, de egyetlen fényűző lőszer sem rejtheti el a disznópénzt és a farkasfogakat!
  A harcos lány, aki puszta ujjaival gyilkos ajándékot dobott a halálra, felkiáltott:
  - A katona is szörnyeteg valamilyen szempontból, mert a harctéren öl, de a politikussal ellentétben egyenrangú, de a választó mindig veszít!
  Oleg Ribacsenko, aki puszta lábujjával halálos erővel gránátot lőtt, és szétszórta az ellenfelet, felkiáltott:
  - Egy nő szeretetet, boldogságot akar magának és családjának, a politikust elsősorban mások elkényeztetése érdekli, a pénzszeretet megszállottja!
  Margarita halálajándékot hajított puszta lábujjaival halálos erővel, és kiadta:
  - A nő olyan, mint a rózsa: csábító illat, ragyogó megjelenés, éles tövisek, és kire hasonlít egy politikus, aki bűzzel, nyomorult megjelenéssel és kaktusz maró hatású?
  A terminátor fiú az ellenfeleket legyűrve, zafír szemekkel kacsintva megjegyezte:
  - A nő a szépség és a tisztaság megtestesítője, bár nem mindig ideális, de a politikus mindig az aljasság és a csúnyaság mércéje lesz!
  A terminátorlány kuncogva megjegyezte:
  - Egy mezítlábas fiú nem gyakran viselkedik rosszul, és nem kerül a zsebébe, mint ahogy egy politikus csúnya dolgokat csinál, és disznót tesz bele!
  A halhatatlan gyerekek igazi csodákat műveltek, és szuperek voltak.
  Ahogy azonban a lány pilóták, akik megnyerték a légi csatát Nagy-Britanniáért.
  Natasha csupasz lábával ledöntött egy angol autót, és nyikorgott:
  - A gyerek szeret fegyverekkel játszani, de kedves, a politikus szereti zörögni, de félelem helyett undort, nevetést kelt!
  Anasztázia agresszíven megjegyezte, leütve egy másik ellenséges autót:
  - Ahogy a tudósok mondják, az ember majomból, politikusból származott, pedig egy tipikus főemlős, főleg sikeres emberek viszonya van a sakállal!
  Akulina Orlova agresszíven megjegyezte, csőtechnikával leütve egy másik ellenfelet:
  - Az embernek Isteni alkotó természete van, de a politikusok keresztre feszítik, hogy természetüknél fogva csak ördögök és káoszt teremtenek!
  A Mirabela Magnetic ellenséges repülőgépeket vájkál, és úgy vágja le, mint egy legyezőhullámmal, kiadta:
  - A politikus a testben élő Ördög, de nem a pokol ura, hanem a Föld alvilágának megteremtője, amelyben az ördögök kiszabadulnak az irányítás alól, és káoszt teremtenek!
  A lányok természetesen nőstény szörnyek, és az egész szövetséges szúnyognak vagy egy szúnyogcsapatnak adják a szarvát.
  Eközben néhány gyönyörű lányt a Szovjetunióból eladnak az iráni sahnak a háremben.
  A harcosok testét is megmasszírozták, és ezt nem szobalányok, sőt nem is eunuchok, hanem izmos kamasz rabszolgák végezték. Az érintésüktől a lányok nagyon izgatottak lettek, sokkal hívogatóbbak és vonzóbbak lettek.
  A vörös hajú Angelica és a szőke Alice pedig megfeledkeztek a szerénységről, és kéjesen doromboltak a fiatal férfiak ügyes érintései alatt. Ez egy előjáték volt az alkudozáshoz, hogy szórakoztatóak és erotikusan minél vonzóbbak legyenek.
  Fejezzük be a "gyakorlatot", a lányok ismét megmosakodtak, felöltöztek. Magassarkú cipőt és drágaköves cipőt húznak a lábukra, és ékszeres tiarát a hajukon. Angelica meg is lepődött:
  - Nem kár, hogy a tulajdonos így feldíszít minket? Hiszen ezek a kavicsok egy vagyont érnek, és mennyit adnak nekünk, nem tudni!
  A főlány megnyugtatta őket:
  - Az alku alatt teljesen meztelen leszel, és mezítláb táncolsz. Vagyis ha Éva jelmezében adnának el, akkor nem lenne szál rajtad. És minden mást a vevő felár ellenében vásárolhat.
  Alice elpirult, zavarban volt.
  - Tehát teljesen meztelennek kell lennünk egy csapat férfi előtt?
  A szobalány bólintott.
  - Természetesen! Ez az ősi szokás. A vevőnek abszolút mindent tudnia kell a rabszolgáiról. Minden hiba, ha természetesen vannak erények. Persze sok lány iszonyatosan fel van háborodva, mert még a leplet sem szokták levenni a férfiak előtt. De nem kényeztetjük magunkat.
  Angelica, itt lett kíváncsi:
  - És ha a rabszolga a szégyentől dührohamot rendez?
  Egy hatalmas és kövér eunuch láncszürke porral és fényűző turbánnal válaszolt a szobalánynak:
  - És beszélgetünk velük az aukció előtt, elmagyarázva, hogy ez nem az a helyzet, amikor szégyellni kell, hanem éppen ellenkezőleg, alázatot kell mutatni. Ellenkező esetben büntetés vár. Általában működik, és a rabszolgák csendesek. Ami pedig titeket illeti, bár szüzek vagytok, úgy tűnik, hozzászoktatok a félmeztelenül járni, a barnaságon is látszik, légy türelmes. Ha eladnak a sah háremébe, az a lehetséges sorsok közül a legjobb lesz.
  Alice enyhén vigyorgott.
  - Megvigasztaltál minket!
  A lányokat több áttetsző huzat borította, amelyeket le kellett venni, így az aukción eladott rabszolga teste fokozatosan megmutatta varázsát.
  Alice és Angelica arab mércével mérve magas dívák voltak, meglocsolták őket tömjénnel, és még egyszer cserbenhagyták, és az alkudozás közepette úgy göndörítették be csodálatos hajukat, hogy az a vállukra hulljon.
  Mindkét harcos nyugodt volt, az élet, a háború és a kiképzés megkeményítette őket, ami azt jelenti, hogy nem volt miért izgulni. Mit jelentenek számukra az előítéletek és a babonák? És nincs mit szégyellniük a testüket.
  Itt megszólalt a jelzés, és a rabszolgákat az árverésre vezették. Itt egyébként a magassarkúban, amihez nem szoktak a lányok, nagyon megfeszítették a lábukat, és kellemetlen volt, hogy a zokni becsípődött, és ez tette ki az erős, lányos testek teljes súlyát.
  Szóval ez már séta volt, valami inkvizíciós kínzás, azonban enyhébb változatban.
  Nagyon sok ember gyűlt össze, ahol árverések voltak, a szegényekért. Eladtak nőket, gyerekeket, férfiakat. De nyílt talapzaton volt rossz minőségű vagy alacsony értékű árukkal. A nőket azonban kíméletlenül levetkőztették és mindenki előtt tapogatóztak, az elbújni próbálókat ostorral verték. Nyögések hallatszottak, és sok üvöltés. Igen, és a sikolyok néha szenvedést fejeztek ki. Különösen ijesztő volt a szülők nélkül maradt gyerekek számára, akiket meztelenül vittek az aukcióra, és a vásárlók hébe-hóba mosdatlan ujjakkal a szájukba másztak és megcsípték őket. Tehát a sírás tömegesen zajlott, mint az ostor sípja. Ráadásul különféle szennyvíztől is bűzlött, helyenként szamarak által hagyott pogácsákat lehetett látni. Csak egy pár kopott, zöld színű motorkerékpár pusztította el részben a rabszolgakereskedelem középkori táját.
  Alice keserűen megjegyezte:
  Milyen megalázó ez. Bánj úgy, mint az állatokkal.
  Angelica hozzátette:
  - Remélem, ez nem nekünk való?
  A főeunuch megnyugtatta a lányokat:
  - Nem, el fognak adni a palotában, gazdagoknak. Amúgy ha a lány lába elfáradt a cipőtől, akkor egy riksa elviszi.
  Igen, a magas, arab fiatalok kocsikat kaptak, és a hölgyek ráültek. Viszont a kísérő az őrtől váratlanul szerzett kerékpárokat. A nagy eunuch megígérte:
  - Pillanatokon belül elérjük a fényes célt!
  Ezúttal a pofa nem hazudott. A palota, ahová a lányokat behozták, nagy volt, fényűző, szobrokkal és szökőkutakkal.
  De a lényeg az alkudozás helye, amely színházi színpadra emlékeztet. És itt is sorban kellett állni. Angelica meg is kérdezte:
  - A rabszolga-kereskedelem jelentős központja?
  A főeunuch azt mondta:
  "Ez a női rabszolga-kereskedelem fő központja. A férfiakat többnyire máshol adják el. Mint egyébként, és fiúk, vigasztalásul...
  A licitálás aktív volt, a közönség sokat gyűlt össze, és mindezt fényűző keleti öltözékben. Csak néhány ember volt európai jelmezben, de összességében elég sok volt. Nagy volt a zaj, és az emelvényre vitt lányokat vagy fokozatosan kitették, vagy azonnal kivették meztelenül.
  Itt van az egyikük, ennek ellenére kiállta a megaláztatást és dührohamot kapott. Üszőként bömbölt a vágóhídon, miközben elevenen nyúzták. Az őrök bezárták és kivitték a szobából. A főeunuch kijelentette:
  "Megkorbácsolják, hogy ne sértsék meg a bőrt, esetleg a lábakat is megsütik parázsban, hogy a talpát kis hólyagok borítják, és rács is lehetséges. A hölgynek észhez kell térnie. Ugyanígy vagy, ha kidobod a "lovakat" kegyetlen, csonkítás nélküli büntetést kapsz és újra eladásra vezetnek.
  Angelica még mindig megkérdezte:
  - Ha megint dührohamot fogunk!
  Az eunuch szigorúan így szólt:
  - Akkor felkarolnak, úgy kísértsd meg a sorsot!
  Amikor a lányokat végre kivitték az emelvényre, inkább megkönnyebbülést, mint félelmet éreztek.
  Az aukció vezetője ezt olvasta:
  - Két fiatal sármőr, szűzies, szenvedélyes, nyugati módra kiképzett szerelemre, de még nem ismert férfiakat. Szőke és tüzes párban eladó. A kikiáltási ár ötezer arany piaszter.
  Válaszul elégedetlen felkiáltások hallatszottak arabul:
  - Mutasd meg az arcukat! Milyen dívák.
  Az oldalt álló eunuchok lerántották a fátylat a lányokról, és izgalomtól lángolva eltakarták fiziognómiájukat. Gerda önkéntelenül is megborzongott, a gondolat, hogy most párszáz kéjes férfi előtt vetkőztetik le, olyan undorító volt, hogy gyengéd arca skarlátvörös lett, zafír szemei megugrottak.
  A közönség pedig felsikoltott örömében, és indulunk:
  - Hétezer piaszter.
  - Nyolcezer!
  - Tízezer!
  - Tizenkétezer! - kiáltotta egy szürke szakállú férfi, smaragddal díszített zöld turbánban.
  Angelica megkérdezte az eunuchtól:
  - És mennyi a tizenkétezer piaszter, ha európai pénzre fordítjuk?
  Az eunuch hasonlóan tapasztalt és képzett volt:
  "Körülbelül százhúszezer amerikai dollárról van szó. Nos, körülbelül ugyanennyi, ha aranyban számolunk!
  Alice lekerekítette az ajkát.
  - Mama Mio, ez három M-16-os nehéz harckocsi.
  Angelica kijavította:
  - Nem, sokkal több!
  Egy igazán magas, meglehetősen száraz férfi, nyúlós orral és skarlátvörös turbánnal, akár tizenöt és félezer piasztert is kínált.
  A főeunuch suttogta:
  - Ez egy skarlátvörös turbánban, maga Ali-Topal, az iráni sah háremének szállítója. Nem szokott elveszíteni az ajánlatokat.
  Egy gazdag ember zöld turbánban smaragddal kiadta:
  - Tizenhétezer piaszter, pár órára...
  Ekkor egy turbán nélküli, de európai jelmezben lévő fiatalember felállt és felkiáltott:
  - Tizennyolcezer piaszter! Ezek a nők méltóak hozzám, az indiai Raja Malikhoz.
  Átmeneti szünet következett... a férfiak összezavarodtak... A smaragdturbános gazdag ember megjegyezte a hercegnek:
  - És pénzt akarsz adni két lopásért, amivel veszel egy rombolót?
  A herceg dühösen válaszolt:
  - Akarsz aludni egy vashajóval?
  Közben az eunuchok ledobták a lányokról a takarót, amely eltakarta kecses gömbölyű mellüket. A mellbimbók rózsaszín bimbóként csillogtak. Újjáéledt a kereskedelem. Az egyik sejk kiöntött egy marék gyémántot a táskájából, és így szólt:
  - Húszezer piasztert ajánlok értük! Megérik!
  - Huszonegyezer! - Megkínált egy zöld turbános férfit.
  - Huszonkétezer! - mordult fel a herceg.
  - Huszonötezer! - A Shah szállítója ültette.
  Zümmögés ment végig a sorokon, de az alkudozás nem maradt el. A sejk odaszaladt az ékszerészhez, kirázta az erszény összes tartalmát, és megkérdezte:
  - Nézd meg ezeket a gyémántokat!
  Kinyomta:
  - Huszonnyolc piaszter!
  A sejk felmordult:
  - Az enyémek, mind a két lány!
  Az indiai herceg tiltakozott:
  - Nem az enyém! Harmincezer piaszter!
  Ismét szünet következett. Nézzünk háromszázezer dollárt, ez óriási összeg azokban az időkben. Sokan kezdenek gondolkodni azon, hogy megéri-e ennyit kinyújtani a lányokért.
  Egy jelre az eunuchok ledobták a fátylat, amely a rabszolgák hasát borította, majd levetkőzték a tiarákat, szétterítve csodálatos hajukat... Az aukciók újra folytatódtak, a férfiak tetői mentek.
  - Harminchárom!
  - Harmincöt!
  - Harminckilenc!
  - Negyvenegyezer!
  Szünet .... És akkor a sah szállítója kiadta:
  - Negyvenötezer piaszter. A többit pedig figyelmeztetem, hogy aki megnevezi az összeget és nem tudja teljes egészében kifizetni, azt nyilvánosan megkorbácsolják és szégyenteljesen kizárják az árverésről.
  A sejkek kicsit elcsüggedtek... Akkor még nem voltak olyan bőséges petrodollárok, és magának a dollárnak sem volt még ideje leértékelődni, így az összeg nagyon nagy volt. És add neki rabszolgának...
  De a főeunuch még nem rakta ki az összes ütőkártyát, és a csípőt és a lábakat borító utolsó fátyol is leszállt a lányokról. Aztán a szegecsek megnyomása megszabadította a lábakat a magassarkú cipőktől. Következett a parancs:
  - Tánc!
  Ha egy nő táncol, az egyáltalán nem olyan, mint amikor mozdulatlanul áll. Hiszen ez már nem szobor, még ha szép is, hanem élő, remegő hús. A lányok pedig, akiket erősen felizgat a szégyen, és egyben a helyzet pikantériája, nagyon energikusan táncoltak.
  - Ötvenezer! - nyögte a zöld turbános férfi.
  - Ötvenötezer! - A hárem szállítója nem adta fel.
  - Hatvan! - kiáltotta az egyik sejk.
  - Hatvanöt! - tette hozzá a csekk szállítója.
  - Hetven! - kiáltotta a smaragd turbán tulajdonosa.
  - Nyolcvan! - szakította félbe a sah szállítója és hozzátette. - Ellenőrizze az egyensúlyát szerencsétlen, kaphat egy ostort.
  A legutolsó dög elhervadt... Következett egy mondóka:
  - Egy, kettő... - Szünet van, hirtelen valaki meggondolja magát... Alice suttogta (igen, mikor lesz végre vége! Ateista-komszomol tag vagyok, aki készen áll Allahhoz imádkozni!). - Három! Eladták a Shah's Harem szállítójának.
  Azonnal fátylat borítottak a lányokra, és szó szerint a karjukban vitték ki őket az aukcióról. Ezzel véget ért a harcosok "munkanapja". Pontosabban még nem. Megrakták az Amerikában vásárolt igazi utánfutójukat, és elvitték Teheránba. Maguk a lányok még mindig meztelenek voltak, de ágytakaróval letakarva feküdtek a kanapékon. Még ínyenc ételeket is kaptak, az őröket pedig kint hagyták. Szóval feküdj le és élvezd, kedvesem.
  Alice meglepetten jegyezte meg:
  - Még mindig furcsa! Húsz amerikai nehéz harckocsinak megfelelő összeget fizettek nekünk. Ez egy vagyon aranydollárokkal, amelyeket még nem értéktelenített el az infláció. És mégis, nincs büszkeség, valami nem érezhető!
  Angelica felsóhajtott.
  - Az arany mindig érték, de amikor a ketrec rudai készülnek belőle, akkor le akarja engedni!
  Alice azt javasolta:
  - Talán a városokban fogunk játszani. Elnevezzük a várost, majd egy másikat úgy, hogy az az előző végén kezdődik?
  Angelica negatívan megrázta a fejét.
  - Ez már kicsit nyirkos. Talán eszébe jut valami más. Milyen ötleteket?
  Alice megtalálta:
  - És akkor csináljunk fekvőtámaszokat felváltva. Aki előbb tör, az veszít!
  Angelica készséggel beleegyezett:
  - Itt jön! Ezzel párhuzamosan edzzük a karokat és a mellkast. És akkor a lábunk kellő terhelést kapott, de nem volt kéz!
  Amíg a lányok szórakoztak, Afrikában is meleg volt....
  A Szovjetunió Red Eaglet zászlóalja dél felé haladt... Ilyenek a kötőjelek és az erőltetett menetek. A fiúkat máris magával ragadta a sivatagokon és dzsungeleken való futás fojtogató és kimerítő ritmusa. Útközben pedig le kellett győznünk a britek katonai ellenállását.
  Különösen egy ellenőrzőpont két géppuska toronnyal. Itt egy kicsit lőnöm kellett, mielőtt a gránátokat használták. Nem volt veszteség...
  De aztán még nehezebb volt, nyolc harckocsit és négy önjáró fegyvert temettek a földbe, körülöttük gyalogság, géppuskák, tapasztalt katonák, hatszöggel ásott lövészárkok. Nem olyan egyszerű ide bejutni, egyfajta erődített terület három, Szomáliát, Szudánt és Etiópiát összekötő út kereszteződésében.
  Nem volt könnyű megközelíteni, a környéket átlőtték, körülötte az erdőt kivágták. Vlagyimir, felismerve a támadás kalandosságát, a légiközlekedést készült segítségül hívni, de Dimka Rocket felajánlotta, hogy egy katapultot épít, és dob néhány köteg páncéltörő gránátot.
  - Nem szükséges elterelni a vörös repülést, különösen azért, mert az ellenségnek legalább öt erős, 90 milliméteres kaliberű légvédelmi ágyúja van, nem számítva több légfegyvert. Itt van egy kis ellenséges előőrs, és ostromballistákra van szükség az előőrsök ellen.
  Az itteni fiúk és vörös árják zászlóalj parancsnokának, Vlagyimirnak - többek között - joggal voltak kétségei:
  - Gondolod, hogy elég pontosan ki tudsz jönni belőle?
  Dimka, pálmaolajat és gyantát facsarva barátaival, megerősítette:
  - Igen, azt hiszem, a Voroshilovsky-lövő még mindig apróság. Igen, és maga Vorosilov a legprimitívebb harcos. Csak add nekem a vezetést.
  A fiú a lövés előtt nagyon meditált, ráadásul pálmaolajjal és gyantával kevert benzint is adott, amihez mész- és karbidot adtak a gránátokhoz. Aztán miután kiszámolta magát, keresztet vetett, úttörő tisztelgést adott, és kilőtte:
  - Itt kapsz nedolvyat!
  Egy lövés, majd még egy kiáltás:
  - Sztálinnak az anyaországért!
  Az ellenség oldaláról üvöltés, sikolyok, nyögések.
  Dimka ismét parancsot adott:
  - Még egy röplabda!
  Erősödtek a nyögések, üvöltés, a lángok, angolul kiáltások hallatszottak: adja meg magát!
  Ezúttal több mint ötszáz fogoly volt, és többnyire fehér angolok voltak. Nehéz elhinni, hogy ezek a srácok hat hónappal ezelőtt szétverték az olaszok felsőbbrendű erőit Etiópiában és magában Olaszországban. De most úgy épültek, mint egy nyomorult birkanyáj.
  Mezítláb, karcos, de jókedvű fiúk hajtották a foglyokat, nem figyeltek a lábuk alatti kövekre, tövisekre. És Dimka Rocket még énekelte is:
  Az ország szent a kommunizmusnak;
  Meggyújtottad az egész bolygó fáklyáját!
  Viseld a sztálinizmus zászlaját,
  Ki adott ilyen boldogságot a gyerekeknek!
  
  Mindannyiunknak van puskája
  Tudjuk, hogy a katonai munka becsületes!
  Végül is a dal szaftosan, hangosan rohan,
  Feje fölött egy csillag vörös fényével!
  
  Örömet, boldogságot hozunk az egész világnak,
  A munkamániás volt a tulajdonos!
  Kövér kapitalista válaszoljon,
  A proletár trónra lépett!
  
  Skarlát lobogónk, természetesen vér színű;
  Az Úr Krisztus ereje megnyilatkozik benne!
  És sok fájdalmat kell elviselniük,
  Az arcok ikonjából a szentek vezetnek minket!
  
  És akkor a srácok nem látják a paradicsomot,
  Bölcs gondolatokkal rendelkező tudósok fognak feltámasztani minket!
  Aztán találkozz virágokkal a katona lépésével,
  A ragyogó kommunizmus alatt!
  
  Sztálin elvtársat az Úr nevezte ki;
  Urald a hazát és vezess győzelemre!
  A csúcsra vezető utunk nagyon ferde,
  És te vagy a nagy vezető mindenben a válaszban!
  
  Az egység lesz a mi üdvözletünk a népeknek,
  Kinek lesz haszna a leninizmus szuronyából!
  A szabadság forró sugara megolvasztja a jégtáblát,
  A skarlátvörös, kumach zászló alatt!
  
  Itt a tankok egy sor gyalogost tépnek szét,
  És mindenféle gyávák, szó nélkül adja meg magát!
  Ez a bátor társaság fiúinak hősiessége;
  Hogy a repülők nem edények és csészealjak!
  
  Nagy dicsőség vár - hidd el
  Akik Oroszországot az élet felett értékelik!
  Nyissuk ki a sugárzó ajtókat az űrbe,
  Hogy ne legyen rothadó lustaság!
  
  Az anyaországért bravúrra van szükség;
  Mi pedig neki szánjuk, hidd el!
  És a gonosz fasizmust már legyőzték,
  Dicsőségre, tisztességre, örömre - nemzedékek!
  Dimka úgy énekelt, mint egy igazi mester, és vele együtt a szovjet fiúk... És senki sem figyelt a totalitarizmus elleni támadásra, ami nem volt teljesen helyénvaló ebben a társaságban. És mi, formálisan Szovjet-Oroszország nem totalitárius, hanem demokratikus!
  Csak Danka suttogta a szájával:
  - Hát adj Dimkát!
  A foglyokat a legközelebbi bázison adták át, a kiszabadult fiúk pedig rohantak tovább. Eddig nem álltak le. Rokossovsky marsallnak hosszú utat kellett megtennie egészen Dél-Afrikáig. És próbáld meg így, menj át egész Afrikán. Ráadásul az afrikai kontinens keleti részén sokkal több brit katona tartózkodik, mint nyugaton. Igen, és Etiópiában számolni kell a lázadókkal és a különféle brit-barát hercegekkel.
  A küzdőfiúknak tehát tövisen és kavicson kell futniuk, nem a pihenésre gondolva. Újabb összecsapás következik, ezúttal egy helyi, lázadó törzs részéről.
  A csata nem volt olyan vértelen, az egyik kölyök a "Bur"-ból került lefektetésre, közvetlenül a homlokon találva. Igaz, a szudániak is megkapták, négyszázan kaszálták le őket, törmelékgránátokkal és repülésbe bocsátva őket.
  Három gyerek olyan súlyosan megsérült, hogy hordágyon kellett őket szállítani.
  Dimka lefekvés előtt így szólt Dankához, akit szintén kissé megkarcolt egy repesz széles mellkasának pajzsán:
  "Látod, a háború egyre szórakoztatóbb. És csaták, vannak áldozatok, és romantika!
  Danka egyetértett.
  - Igen, most egyetértek, van romantika és áldozatok. Bár jobb, hogy a mi részünkről egyáltalán nem esett áldozat.
  Dimka ravaszul kacsintott:
  - Ó... Tudod, ehhez varázslat kell. De higgy nekem, jobb lesz.
  A következő nap is ugyanilyen intenzíven telt el, néhány lovas megpróbálta megtámadni őket, de a fiúk készenlétben voltak, és ezúttal elkerülték a veszteséget, százötven támadótípust fektettek le. A meggyilkoltak között volt két brit tiszt is. És így a háború fokozatosan fellángolt. Nyilvánvaló volt, hogy ez nem séta, és nem csak erőltetett menet.
  Így elérték a brit erődöt Bahcsi mellett. De szinte nem kellett harcolni. Egy tucat vagy több brit katona próbált elbarikádozni magát a bunkerben, de házi készítésű mérgező anyagokkal füstölték ki őket. Több brit a helyszínen meghalt, a többiek kitörtek, ahol megkötözték őket.
  Ám a felszerelést rendesen elfogták, és a pont védelmére összegyűlt arabok hűségesküt tettek a Szovjetuniónak.
  . 6. FEJEZET
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova már úton vannak Dél-Afrikába.
  Lerombolják a namíbiai angol bázist, és mint mindig, most is nagy csapást mérnek. Ilyen csúnya srácok.
  A fiú halálos és pusztító erejű gránátot dobott a britekre, és nyikorgott:
  - A katonát Isten és az idő ítéli meg, a politikus per nélküli barom, és törvénytelensége nem ismer időkeretet!
  A lány agresszíven megjegyezte, vésett lábujjaival, csupasz ujjaival halálajándékba bocsátva:
  - A katona nem keresi a békét, és a vihar sem int, a politikus eltemeti a tetteit, a parazita nagyon irigy!
  Oleg Ribacsenko ismét gránátot lőtt az ellenségre, csupasz, gyerekes sarkával gránátot dobott, és kiadta:
  - A katona néha önkéntelenül is harcos, és nem ölni akar, hanem szent kötelességét teljesíti a Szülőföld felé, míg a politikus önként vállalt hazaáruló, aki szeret disznózni, nem a választókkal szembeni kötelezettségeket teljesíteni!
  Margarita egy jól irányzott lövéssel vágta le az ellenséget, széttépte a belsejét, és kijelentette:
  - A katona a csatákban rejtvényeket fejt meg, a politikus ravasz kombinációkat épít, békésen nem tudja megoldani a dolgot!
  Más helyeken lányok hajtottak végre bravúrokat.
  Alice és Angelica több ezerszer fekvőtámaszt csináltak, de izzadva nem akarták megadni magukat egymásnak. Végül a lányok ésszerűen úgy gondolták, hogy elegük van, és az erejük még jól jön. Szóval jobb pihenni.
  Angelica kijelentette:
  - És te meg én olyanok vagyunk, mint az orosz falusi asszonyok, vagyis makacsok. Mit fogunk most szórakoztatni?
  Alice viccelődött:
  - Valószínűleg lepkék...
  Az utánfutó megállt, és a lányok ismét ételt hoztak aranytálcákon. Egy brutális, fekvőtámaszokkal végzett edzés után a harcosok nagyon éhesek voltak. Mohón lecsaptak az ételre és az italra... Süteményt, csokoládét és mézes gyümölcsöt ettek... És nem vették észre, hogyan borult rájuk a legnehezebb álom.
  Igazi szappanoperává változott: folytatódott az álomsorozat;
  Új remény mámorította meg mindkét legszebb lovas szívét. És lovagoltak a csodálatos lovukon - egy megagnomán.
  Angelica izgatottan mondta:
  - Tudod, ebben a fantáziavilágban az ember valóban megpihen a mennydörgő vas univerzumában!
  Alice gyöngyházfogát kitárva egyetértett:
  - Valóban az! Lazíts és vedd el a lelked.
  A Tűzördög megszólalt:
  - Ha a háború nem létezne, akkor ki kellett volna találni, és a Mindenható Istennel ellentétben ez a mese összehasonlíthatatlanul hihetőbbnek tűnt volna!
  Alice feladta magát:
  - Azt hiszem igen! De tudva, hogy Sztálin milyen nagy hazánkban, nagyon is lehetséges hinni a Legfelsőbb Isten létezésében!
  Angelica sunyi tekintettel és logikusan tisztázva:
  - De persze, kivéve, ha a Mindenható Isten nem Jézus Krisztus!
  Alice nagyot sóhajtott.
  - Könnyebb hinni az Ördög tehetetlenségében, mint Jézus mindenhatóságában!
  Amikor az éjszaka sötétje átadta helyét a hajnal előtti szürkületnek, furcsa sötét csík zárta el az utat. Valahogy távolról úgy nézett ki, mint egy foltos piton. A masszív, foltos és bizarr ívű sziklák végtelen sorban húzódtak a nyirkos, érdes fűben.
  Alice felkiáltott:
  - Itt valószínűleg az alvilág urának birtokainak határa!
  - Nem, ne félj, szép hajú díva, ez csak egy régi határ! - kiáltott fel Angelica boldogan. - Most már majdnem, hát remélem, csak otthon vagyunk!
  A mezítlábas szőke harcos elfintorodott.
  - És még mindig tele vagy a mandulákig optimizmussal!
  A tüzes harcos megsértődött:
  - Ki beszélt volna már optimizmusról, ok nélkül!
  Senki sem őrizte a mohos köveket, a másik oldalon pedig olyan üres volt, mint a gonosz trollok és ghoulok birodalmának oldalán. Alice mezítláb ujjaival megkarcolta a héját, és füttyentett:
  - De jó itt! Vagy inkább szomorú!
  Természetesen e határok átlépése, akárcsak a közelmúlt folyója, nem adott semmiféle garanciát, de a sugárzó szökevények mégis egy kicsit nyugodtabbnak érezték magukat.
  Angelica költőien fogalmazott:
  - Itt az ígéret földje, de nem Izrael!
  - És miért van ilyen furcsán kirakva az új határ? - kérdezte Alice, és sugárzó tekintetével követett egy halom sziklatömböt. - Valószínűleg kényelmesebb, mint a köveken, vagy mindez nincs jelen?
  Angelica felmordult:
  - Miért kell ezt tudnod?
  Alice vállat vont.
  - Igen, olyan kíváncsi. Újonc vagyok ezen a világon. Még ha nem is lehetsz rá büszke!
  - A kőhatárt nem ghoulok vagy harcosok számára húzták meg. Korábban a csontharapók földjei voltak - gonosz és nagyon erős gyilkos trollok. A háború trollokkal, tündékkel, ghoulokkal és tigriscsótányokkal évszázadokig húzódott. A különféle lények seregei egyszerűen hatalmasak voltak - elérték a százezreket! Egyszer számos győzelmet arattak, csontharapós trollok, elérték a hegy lábát, és majdnem elpusztították a Barack-borostyánt - és ez végül is a Szerelem és a Remény Országának fővárosa, amelynek Sugárzó Fénye és energiaforrása tartja a Az Univerzum Szíve! - Angelica kiadta.
  Alice felkiáltott, és összekulcsolta a kezét:
  - Micsoda borzalom! Tehát minden univerzum és számtalan világ veszélyben volt?
  A tüzes harcos kedvesen megnyugtatta barátját:
  "De erejük elapadt a hegyekben. Aztán egy jó év alatt harcosaink az elfekkel együtt mégis megdöntötték a gonosz trollok seregeit, és a végsőkig kiütöttek. A füvüket mindenhol elégették, a városokat elfoglalták és meggyógyították. És a határ átkerült a határtól az észak határáig!
  Alice felkacagott.
  - Azta! De az ilyen történetek jellemzőek, szinte minden mesére!
  Angelica logikusan válaszolt:
  - És mi a mese, ha nem kicsit megékesítve az élettel
  - Azt akarod mondani, hogy a harcosok mentették meg az univerzumot... - Gerda kezdte megérteni, miért nem különbözik Angelica az ókor istennőitől, akiket a görögök szobraikon ábrázoltak.
  Egy borostyán színű gyík suhant el az ujjai mellett, csiklandozó érzést keltve.
  - Minden harcos ősi istenek és istennők leszármazottja. Ezért van itt olyan régóta paradicsomi világ. De Lucifer azt mondta: elég a kegyelemből! Nos, a ghoulok úgy döntöttek, most az árják elfajultak, ezért támadták meg az Igazságosság és Boldogság birodalmát...
  Angelica befejezte, és csupasz lábujjaival ügyesen elkapta a gyíkot.
  Alice felmordult:
  - Ó, igen. Szóval, mi is elfajultunk... Ki beszélne, nézi a korcs trollokat és lányaink és manóink szépségeit!
  Angelica értelmesen válaszolt:
  Minden nemzetnek megvan a maga szépségfogalma.
  Alice beleegyezett. Leugrott a megagnómról, és bukfencezett a levegőben.
  - Igen, a szépség fogalmának minden nemzet és faj esetében megvan a maga sajátja. Csak most a felháborodásokról meglepően mindenki kivétel nélkül ugyanaz a véleménye. Van ilyen jelenség. Amúgy általában amikor azt mondják, hogy lány, hozzátesznek egy szépet, és amikor egy öregasszony csúnya!
  Angelica is bukfencezett, és megforgatta a kardját:
  - Igen, van valami ilyesmi... Ne feledje, mindenki szereti a fiatalságot, és fél az öregségtől. Ez olyan tipikus jelenség. Abban azonban nem lehet egyetérteni, hogy ez természetes.
  Itt megszakadtak a lányok beszélgetései, egy másik vadállat ugrott ki eléjük, már egy régi ismerős tigris-csótány. Igaz, egyedül volt, de két nagyon hosszú karddal, sőt még pajzsokkal is.
  - No, hogy harcos lányok fognak harcolni?
  Angelica tett egy lépést felé:
  - Persze, hidd el, nem leszünk szégyenlősek! És nem féltél egyedül jönni hozzánk!
  Tigris-csótány tiltakozott:
  - Nem, mezítlábas szépségek, csak nem vagyok egyedül.
  Alice füttyentett.
  - Tudtam, hogy soha nem mersz őszintén harcolni. Gondolom, a sereget hoztad magaddal?
  Tigris-csótány tiltakozott:
  - Nem, valójában egyedül vagyok, de a sötét isteneim velem vannak, akik segítenek legyőzni téged. Csak mi fogunk harcolni, remélem őszintén - egy az egy ellen!
  Alice látható lelkesedéssel egyetértett:
  - Persze, hogy őszinte legyek. És mivel én szőke vagyok, és a sötét istenek segítenek, akkor az ellenfél választása rám essen!
  Angelica némán, hirtelen, mintha egy szelep leszakadt volna a nyomástól, megfordult, és nagyon kellemetlen pillantással megégette Alice-t. Összefüggéstelen sziszegés szökött ki a harcos ajkán.
  A szőke harcos elképedt:
  - Mi vagy te barátom?
  - Nem szeretek veled beszélgetni - mondta végül a Tüzes Ördög tompán és jegesen, tartózkodóan. - Üres helynek érzem.
  Alice megpróbálta megnyugtatni barátját:
  - És mégis az én választásom! Angelica legyen hazafi, ne egoista, következetesen szolgálja a Szovjetuniót...
  Angelica kifulladt:
  - Oké, harcolj! És persze nyerj, ha tudsz, és én hiszek benned!
  A tigriscsótány azonnal nekirontott a szőke harcosnak. Nyilvánvalóan szemtelenül próbálták elvenni, abban a reményben, hogy a szőke haj viselője még nem melegedett fel. De úgy tűnik, Alice készen állt erre. Mindenesetre legélesebb pénztárosa már a csata első másodperceiben felhasította a szörny hasát. Angelica biztatta barátját:
  - Úgy van! Látod az űrlapon!
  Az ellenség aljasan kiáltott:
  - Igen, fehér hajú lény vagy!
  A tigriscsótány túl szélesre lendült, és minden erejét belefektetett, amit Alice tökéletesen kihasznált, levágva a támadó keféjét. Aztán így fogalmazott:
  - A hinta széles, de a kilátás szűk!
  A tigriscsótány válaszul támadott, alsó végtagjaival is megpróbált rúgni. De a szőke terminátor nagyon ügyesen megvágta a térdét, tántorogásra kényszerítve az ellenséget. Angelica ismét jóváhagyta:
  - Ez eléggé a legyőzhetetlen Szovjetunió stílusa. Most gyorsan fejezze be.
  Alice tornádóként ugrott áldozatára a trópusokon, a tigriscsótánynak alig volt ideje visszavágni, és nem meglepő, hogy csúnya feje hamarosan elvált a testtől. Ezzel a csata véget ért...
  Angelica kifejtette gondolatait:
  - Minden lehetetlen lehetséges. Biztosan tudom! Lehetetlen örökké makulátlan szűznek lenni!
  Alice ekkor meglepetten kérdezte barátját:
  - És miért, amikor harcolni akartam vele, miért vetted olyan hidegen, mintha valami aljas trükk lenne. Végül is ez az én jogom!
  Angelica elfintorodott.
  - És jogom van megtagadni a magyarázatot. De eljön az idő és mindent tudni fogsz!
  Alice nagyot sóhajtott, de nem zavarta barátját kérdésekkel.
  Napkeltéig hallgattak. Angelica fokozatosan lehűlt, és valahogy gátolta. Az imbolygó megagnóm páncélján lévő hieroglifák egyre élesebbek lettek, ahogy az égbolt egyre sápadtabb lett. Amikor kitisztult, Alice részletesen látta a várost a folyó jobb oldalán, elterülve előttük, narancslé színű hullámokkal. De a hatalmas embléma különleges hatást keltett, féldrágakövekből faragták, elképesztő részletességgel, és talán a reggeli chiaroscuro játéka elevenítette meg ezt a kis varázslatos domborművet. A függőlegesen álló madár szélesre tárta, de meghajlította a szárnyait, és profilba fordította a fejét.
  A jól körülhatárolható dülledt szemek éles látást jelképeztek, a hajlott ragadozócsőr pedig veszélyesen éles volt. De a legmeglepőbb lent volt. A szárny mindegyik tolla egyben kismadár volt, és együtt harcos madarak megdermedt különítményévé váltak, akik hűségesen nézték nagy uralkodójukat, mintha parancsra várnának... Erő, hűség és készenlét az azonnali támadásra mesterien adták át. Alice sokáig nézte ezt a hatalmas jelet, és azon gondolkodott...
  A lányok alvása a várakozásoknak megfelelően megszakadt, de megtörtént, egyáltalán nem így tervezték a barátok. Egy mesésen gyönyörű palota csodálatos, hatalmas termében ébredtek, ahol minden apróság a világművészet remeke volt, ahol illatos volt a levegő és paradicsomi madarak énekeltek.
  Édes víz patakok ömlöttek, pezsgővel teli medence fröccsent, a falak pedig mintázottak. Maga a két lány magas pehelyágyakon feküdt, Sába méltó királynőjének ágyain. Általában minden nagyszerű lenne, ha nem lennének a lányok csuklóját és bokáját megbilincselő aranyláncok. Csodálatos, gyönyörűen meztelen, varázslatos testüket, úgymond, az ágyukon feszítették keresztre. Ilyen a megalázott és mesésen ragyogó rabszolgák tehetetlen állapota.
  Angelica mélyet sóhajtott.
  "Szóval nem tudtam, hogy egy ketrec is lehet arany, nem csak átvitt értelemben.
  Alice megvigasztalta barátját:
  - Csak a sahnak lehet ekkora és fényűző palotája. Valójában tehát elérték céljukat és meg is érkeztek úti céljukhoz!
  Angelica édesen mosolygott.
  - Vajon milyen sah ő?
  Mintha a kérdésre válaszolna, csobbanás hallatszott, és egy nagydarab, szakállas, ötven-ötvenöt évesnek látszó férfi kimászott a pezsgőmedencéből. Széles mellkasú és széles vállú volt, de egy ütéssel. Nagy volt benne a természetes erő, de az izmok úsztak a zsírtól a tétlen életmódtól és a falánkságtól. Ez az ember meztelen volt, csak egy értékes talizmán láncon volt a dísze, de kétségtelen, csekk volt. Igen, és a talizmán a mellkason a királyi hatalom szimbóluma volt.
  Természetesen látták a lány fényképét a sahról, bár azon fiatalabbnak tűnt, szakálla is rövidebb volt.
  A sah éppen pezsgőben fürdött, de kitartóan haladt, magabiztos uralkodó pillantásával. És persze a hárem új órája nem múlhatott el figyelme mellett. Először is Irán autokratikus (formálisan korlátlan) uralkodója kereste fel Alice-t. Szőrös keze a lány bokáján pihent, és gyengéden megsimogatta. A szőke közönyös tekintettel nézett a sahra, de ekkor a teste árulkodni kezdett, és az arca kipirult a szégyentől.
  Szűz szűz vagy? - kérdezte Gerdtől a lord.
  A szőke könnyes szemekkel válaszolt:
  - Igen Uram!
  A sah fanyarul elmosolyodott.
  - Hát ez nagyszerű. Most nő leszel, miután megkaptad az első tapasztalatot, hogy Allah Küldöttének leszármazottját királyként élvezheted a harmincadik nemzedékben.
  Őszinte könnyek folytak végig Alice skarlátvörös arcán:
  - Olyan fájdalmas és kegyetlen, uram. Rettenetesen félek ettől!
  Shah széles kezét a lány fényűző csípőjére tette, és megnyugtatóan masszírozni kezdett:
  - Nem szabad megijedni! Képzett szerető vagyok. A fájdalom rövid lesz, mint egy szúnyogcsípés, majd belemerülsz a gyönyör óceánjába.
  Alice folytatta, és a színlelés legkisebb árnyéka nélkül sírt. Az ártatlanság elvesztésének gondolata valóban szörnyű volt. Főleg egy olyan puritán kereszténynek, mint ő.
  - Nem, kérem... Olyan hatalmas, hatalmas ember vagy, hadd mondjam el magam...
  - És ő maga? A sah meglepődött.
  - Jómagam titánhoz méltóan nyergelem fel méltóságodat, és olyan körültekintően és ügyesen teszem, hogy jó lesz neked is, nekem is. Allah kedvéért könyörgök!
  A sah zavarba jött, nagyon megsajnálta az ártatlan lányt, aki úgy nézett ki, mint a legbájosabb angyal, és ráparancsolt:
  - Engedd el!
  A sahot követő két eunuch őr könyörtelenül megrázta kulcstartóját, és gyorsan kinyitotta a zárakat a szőke lány karján és bokáján. Így lassan felállt, és a sahra mosolygott. Intett neki:
  - Na, gyerünk, cuki, ugorj a fogómra.
  Alice nagyon felugrott, és a könyökével a Shah állát ütötte. Egy hatalmas ember elesett... Az eunuchoknak csak zihálni volt idejük, mivel Alice mezítláb a jobb oldaliat kerek sarokkal a napfonatba lökte, amitől erős fájdalomsokkot okozott, amitől elakadt a lélegzete és visszatartotta a sikolyát. A bal oldali eunuch kinyúlt egy szablyával, de egy ütés érte, Alice az uralkodó nyakából letépett súlyos talizmánnal a halántékot találta.
  Ezúttal végzetes volt... Újabb ütést mért a szőke harcos a második eunuch tarkójára, napfonattal megbökve meghajlott. Így a sah legközelebbi őrsége megsemmisült. Angelica halk hangon odakiáltott Alice-nek:
  - Fogd a kulcsokat és gyorsan engedj el!
  A szőke terminátor így válaszolt:
  - Ez nem probléma! Most!
  Nem volt nehéz kinyitni a láncokat, mivel itt nem volt különleges lehetőség kulcslyukkal és kulccsal. A lányok általában nem a merénylettől való félelem miatt voltak béklyózva, hanem azért, hogy játsszanak.
  Amikor Angelica kiszabadult, a sah csak felemelte a fejét, és megpróbált felépülni egy súlyos leütés után. A tüzes ördög kikapott két tőrt a meggyilkolt eunuch övéből. Az egyiket Alice-nek dobta, a második pedig felugrott, és megérintette a sah torkát:
  - Nos, Perzsia és Irán uralkodója, a hatalmas autokrata... Meg akarja menteni az életét és több százezer alattvalója életét, valamint megőrizni az ország függetlenségét és természetesen személyes erő?
  A sah erősen lekuporodott, és zavartan motyogta:
  - Hát ki nem akarja... Mindenki akarja!
  A Tüzes Ördög hevesen villantotta smaragd szemét:
  - Tehát azonnal hadat üzenjen Nagy-Britanniának, és kössön szövetséget a Szovjetunióval!
  A sah gyakran pislogva rájuk nézett, és végül felötlött benne:
  - Tehát szovjet kémek vagytok. Milyen szamár vagyok, a vágy elvakított, de ki kellett találnom, ki vagy. Lehetséges a hétköznapi európai nőknek ilyen izmos és száraz testük?
  Angelica vállat vont.
  - Minden, ami a javulás érdekében történik. Például a Szovjetunió csapatai legyőzhetetlenek, és az Ön gyengén felfegyverzett és gyengén képzett hadserege, nagy létszáma ellenére, kétségtelenül vereséget szenvedett volna. És néhány brit hadosztály, amely az Ön területén található, túl kevés segítség. Nagy esélye van tehát arra, hogy megtartsa hatalmát, gazdagságát, és végre megszabaduljon Nagy-Britannia gyámságától. Vagy halj meg gyalázatban... Ne feledd, én szadista vagyok, és először megvágom a méltóságodat, ami egyszerre fájdalmas és megalázó.
  - És a hóhéraim kínzása nem ijeszt meg? - Nem egészen magabiztosan motyogta a sah.
  Alice kuncogott válaszul.
  - És tökéletesen tudták, mibe keverednek azzal, hogy beleegyeztek egy ilyen feladatba. Élve nem adjuk meg magunkat, és ha elfognak, megpróbáljuk elviselni a kínzást, mint az igazi komszomoltagok. Az ön halála pedig már a feladat elvégzésével egyenlő, hiszen a lefejezett iráni hadsereg ellenállása már nem lesz ennyire szervezett, és az Ön köréből sokan a Szovjet-Oroszországgal való szövetség mellett állnak.
  Shah még egy kicsit, a látszat kedvéért habozott, határozottan és határozottan így szólt:
  - Meggyőztél! Szóval jó, háború Angliának, unió a Szovjetuniónak!
  Angelica keményen mondta:
  - Hivatalosan hadat fogsz üzenni, hogy ne legyen megtévesztés, mi folyamatosan követünk téged és veled. Szépségünket tekintve ez nem fog gyanút kelteni. És ne feledje, hogy a barátommal olyan mesterien dobunk tőrt, mint harcolunk vagy lövöldözünk.
  - Jaj! - motyogta Shah hitetlenkedve.
  Angelica itt erőből csupasz lábujjával dobott egy tőrt. Harminc méter repülése után mintha egy régi portrén görnyedt pillangó törzsébe fúródott volna bele. Az éles látású sah elcsodálkozott azon, hogy milyen pontosan derült ki, hogy a rovar kis testét átszúrták. Megint motyogta:
  - Meggyőztél! Mindent megteszek érted... De ha akarod, adok neked egy láda aranyat egy szerelmes éjszakáért, és Irán leggazdagabb tartományát?
  Angelica azonnal válaszolt:
  - Egyetértek, de csak az integritás megőrzésének feltételével...
  Shah csökkentett fizetés:
  - Akkor csak egy láda aranyért, ahol pontosan egy centner lesz a nemesfém. Az ártatlanságod megmarad, de minden mást úgy teszel, ahogy parancsolom!
  A tüzes ördög Alice helyett és önmagáért válaszolt:
  - Természetesen egyetértünk, de csak minden hivatalos szertartás és formaság betartása után! Nagy-Britannia háborúja, szövetség a Szovjetunióval vagy Szovjet-Oroszországgal. Itt az előfeltétel.
  Kézfogással pecsételték meg a megállapodást a mesterrel...
  Ráadásul ez általában már nem volt annyira érdekes, a sah hivatalosan kihirdette Nagy-Britannia dzsihádját, és elismerte a Szovjetunió szövetségét és pártfogását Irán felett, valójában Szovjet-Oroszország vazallusává vált. A hozzá közel állók közül senki sem ellenkezett, a brit követeket és képviselőket azonnal letartóztatták.
  Nos, a "Vostok" Bagramyan és Konev hadseregcsoport átlépte a határt Perzsiába ....
  A feladatot sikeresen teljesítették, és a lányok csak a közelgő sah-os szerelmes éjszakától ijedtek meg. Mennyire buta ez a fiatal szüzeknek, még ha nem is fosztják meg őket ártatlanságuktól.
  Azonban, hogy felvidítsa magát és barátját, Alice úgy döntött, hogy előadja az imént komponált dalt:
  Csendes, szerény lány volt,
  Arról álmodoztam, hogy saját házam lesz!
  Úgy, hogy a gyerekek nevetése hangosan áradt,
  Úgy, hogy a medve szelíd volt az erdőben!
  
  Békés, érett mezőt akartam,
  Arany tüskék pelyhe!
  Hogy ne ismerje örökké a zűrzavart,
  És hogy nem voltak ellenségek!
  
  De jön a tatárjárás,
  És a kovácsolt paták csörömpölése!
  Hát hol vagy egy ezred huszárharcos;
  Mi híres a káromkodásáról?
  
  Hol vannak a lovagok, ti óriások,
  De miért nincs védelem?
  Itt a mi egyetlen hazánk;
  Égő forró, pokoli fény!
  Bevezetnek az igába mezítláb,
  Kúpokkal, ágakkal és sztyeppékkel!
  És ostorral vágják a hátukat,
  Milyen nehéz láncra verve nyögni!
  
  Nyakú lányos ellenség lasszóval,
  Szorított és meg akar fojtani!
  Itt, a gonosz szultán birodalmában,
  Dögös játék lettem!
  
  Először a szenvedett mezőnyben
  A táskák csípős kévét viseltek!
  De a szépség virágzott
  Végül is egy nagylelkű szuverén Isten!
  
  Itt tetszett az Úrnak;
  Elküldtek a szerájhoz!
  Ott érezve egy férfi erejét,
  Kezdtem tetszeni minden szemétnek!
  
  Ismerje meg az ilyen megaláztatást
  Kereskedj a legédesebb testeddel!
  Jobb elviselni a nélkülözést,
  Hogy a saját anyám ne feküdjön!
  
  Hogy mi vár az út végén, nem tudom
  Megijeszti az öregséget és a hóhért!
  De a tékozlónak nincs helye a mennyben,
  Már csak - keserves sírás!
  És Afrikában is voltak olyan események, amelyek a történelem jelenlegi alakulását befolyásolják.
  A Vörös Sas zászlóalj még néhány összecsapást vívott, ami után rövid szünet következett. Szudánban a brit helyőrségeket vagy megsemmisítették, vagy feladták, csak Szomáliában különálló, de gyorsan elhalványuló ellenállási zsebek még mindig parázslottak. Nos, délre mobil oszlopok vonultak, és csak az afrikai utak rossz állapota, valamint az üzemanyag-ellátási problémák lassították a mozgást.
  De a nem hivatalosan "gepárdoknak" nevezett zászlóaljuknak sikerült megkülönböztetni magát, és úgy tűnik, hogy még Sztálin vezér is odafigyelt rájuk. Bárhogy is legyen, a sorrend következett: jutalmazzuk a fiúkat, és szállítsuk át Franciaországba, egy szállítórepülőre.
  A legfrissebb hír különösen a német srácokat örvendeztette meg: ez azt jelentette, hogy nagy valószínűséggel megkapják a lehetőséget, hogy magáért a brit metropoliszért küzdjenek. És ez sokkal tiszteletre méltóbb, mint a hatalmas, de félvad Afrikában harcolni.
  A kitüntetett zászlóaljat természetesen maga Konsztantyin Rokossovsky marsall ítélte oda. De mivel a teljes különítmény csaknem háromszáz fős, költséges saját maga ünnepelni, a másodosztályú vascsillagokat külön adjutáns lányok adták át. A fiúk egyenruhába öltöztek, igyekeztek magasabbnak és érettebbnek tűnni, ugyanakkor bántalmazták, duzzogták...
  Maga a Szovjetunió marsallja személyesen ítélt oda kettőt. Vlagyimir parancsnok és a különösen kiváló Dmitrij. Nagyon értékeseket kaptak, főleg az Első osztályú hős sztár presztízse szempontjából. Ennek a jelvénynek még nem volt ideje leértékelni a kitüntetés gyakoriságát, és a fiúknál - ez általában büszkeség!
  Bár persze a lovagkereszt tekintélyesebb lenne, és még nagyobb méretű.
  Dimka azonban odasúgta Dankának:
  - Jobban szeretem a Szovjetunió hősének aranycsillagát, mint a lovagkeresztet!
  Barátja így válaszolt:
  - És kinek kell kereszt, főleg sírhoz!
  A díjátadón katonazenekar vonult fel, a lányok pedig orosz néptáncot adtak elő, híresen felemelve csupasz, kecses lábukat a nehéz átállások ellenére.
  Ezzel azonban minden véget ért, a srácokat formációban küldték egy erős transzportra. Konsztantyin Rokossovsky még fel is háborodott ezen:
  - Megéri ennyi benzint elégetni egy zászlóalj balek mozgatása érdekében. Franciaországban elég tapasztalt harcosokból álló személyzeti részleg van, hogy ne dobják a gyerekeket a következő sztrájkba.
  A főhadnagy ebből az alkalomból a következőket javasolta:
  - Itt szerintem több tényező. Először is: talán Sztálin azt hiszi, hogy ezzel a fiatal harcosokat tiszteli. És valóban, a fiúk nagyon bosszankodnának, ha nélkülük menne végbe London megrohanása. Másodszor: maga a tény, hogy a fiúk hősként harcolnak, felvidítsa felnőtteinket, és félénkséget keltsen a britekben. Harmadszor pedig: talán pár hét múlva véget ér a harmadik világháború, és nehéz lenne nem hagyni, hogy a kiváló harcosok eljátsszák utolsó győzelmi akkordjukat!
  A Szovjetunió harci marsallja bágyadtan nézett a farkát csóváló pávára, és kijelentette:
  -Mit? Talán igazad van! Az is befőtt, hogy a forró Afrikába küldtek, ahol nyáron csak liszt, ahelyett, hogy megrohamoznák a Foggy Albiont. És hiába próbálom ezt leplezni, még nagyon fáj is. Itt Zsukov nagymarsallt kapott, de mi a kérdés?
  A tábornok ravaszul válaszolt:
  - Nyilván azért, mert soha nem engedte meg magának, hogy elítélje Sztálin egyes döntéseit!
  Nagyon kényelmes volt a közlekedésben, szólt a zene, kádak voltak frissen szedett virágokkal. A fiúk jól szórakoztak kártyáztak, dominóztak, fekvőtámaszokhoz és felülésekhez sakkoztak... A repülés elég hosszú volt, a második világháború legnagyobb szállítórepülőgépének utazósebessége kicsivel kevesebb, mint háromszáz kilométer per óra.
  Dimka és Danka játszott pár partit a már megszokott Führer sakkban, de aztán belefáradtak. Itt a lapok primitívnek tűntek, de miért ne játszhatnánk a hagyományos indiai sakkot villámgyorsan.
  Egy kis svájci óra volt a helyén, és meccsenként három percet fogadva eleget lehetett játszani.
  Dimka azonban itt is mindig nyert, csak obszcén könnyen. És hogy a fiú gyors iramban elolvasta a nyitások elméletét, egész informátor, és még a magáét is kitalálta. Csak megtartotta a csatát, és párzási támadással megoldotta az esetet. Mások nem ismerték az elméletet, és a számítási sebességük sem volt ilyen nagy.
  Egyoldalú, villámcsapás stílusú verés volt, ennek következtében még verekedés is kitört, amikor az egyik magas német fiú darabokat indított Dimkánál. Egy pontos ökölcsapással, az álla kiütési pontjáig, elbuktatta az ellenséget.
  Egy szeméttelep volt, néhány srác kiállt a sztárokat hordozó hős, Dimka mellett, és volt, aki a sajátja mellett...
  Vlagyimir parancsnok közbelépése, aki fehér habbal tüzet nyitott a harcosokra egy tűzoltó készülékből, megállította a mészárlást.
  Ezt követően a fiúk kezet fogtak, Dimka pedig a megbékélés jeléül elénekelte a dalt:
  Csodálatos szépségű a Hazánk;
  Pompásan virágzik - fényes, örömteli kert!
  Súlyos csaták - gonosz órák;
  De le kell győznöd az összes ellenfelet!
  
  Végül is a vereség rosszabb, mint a halál,
  Nincs élet, tudd a teljes rabszolgaságban!
  Pokoli gonosz szellemek - törölni kell,
  Hogy világítson, egy csillag a remény szívében!
  Dörögnek a fegyverek, automaták a nyilak,
  Tehát a csatahajó darabokra tört!
  Hadd vérezzenek a katonák
  A világ cukor, a harc igazi!
  
  Az anyák sírnak - a fiak elestek,
  Temetések tengelye - viharos patak!
  Valaki földi rangot kap,
  Valaki nyögve lesz egy ketrecben!
  
  Tudd a háborúban - szurony, mint egy nevezett testvér,
  Gyakran néha védekezés marad!
  Ha elakadt a gépe,
  Szóval dolgozz úgy, mint egy klub!
  
  Oroszország földjei, erdők és rétek:
  A kamilla illata, az eper illata!
  Vízesésként folyik a vér a kezembe,
  Hát a holttesteken szegfű virágzik!
  
  Mindezt meg kell védenünk.
  Hogy a gyerekek hangosan nevetjenek!
  Ahhoz, hogy öten sikeresen lehessen vizsgázni,
  Hogy ne kelljen elfogyni!
  
  Hamarosan vége a fájdalomnak,
  Hiszem, hogy az emberek el fogják érni a halhatatlanságot!
  Akinek sikerült túlélnie, jól sikerült,
  Boldogok leszünk: hidd el, hidd el!
  Dimka befejezte a dalt, és mindenki nagyon buzgón és egyhangúan tapsolt neki.
  Ezt követően a politikailag korrekt szőke énekes, Dmitrij Rocket elveszített egy sakkjátszmát és száz tizenegyes fekvőtámaszt végzett. Ezen megnyugodtak.
  Szicíliában még tankolnunk kellett, a fiúknak még sikerült közben focizni. Igaz, nagyon sajátos módon, közelebb áll az amerikaihoz, vagyis lökdösődésekkel, botlásokkal, mint az angolhoz. És sokkal többen játszottak egyszerre, mint a normál játékokban.
  De mellesleg katonai ismeretek szempontjából még szórakoztatóbb és hasznosabb volt. És ez a birkózás a szabályok nélküli küzdelem alapja.
  Aztán ismét a repülés, Párizsba... Különösebb incidensek nem történtek, a kiszállás éjszaka történt.
  A fiúk derékig meztelenül jöttek ki egy forró szalon után, és irigylésre méltó izommegkönnyebbülést próbáltak bemutatni. De az égő Afrika után az éjszakai Párizs hűvösnek tűnik. A fiúk remegnek és húzzák az SS terepruhát.
  Ezt követően egy rövid sétát tehetnek a fényűző városban. Dmitrij halkan így szólt barátjának, Dankának:
  - Milyen elragadó város, különösen az Eiffel-torony. Másszunk fel rá, és nézzük meg Párizst madártávlatból.
  Danny egyetértően bólintott.
  - Az lenne a legjobb! Tudod, azt hittem, Moszkva jobb és szebb, mint bármelyik város, kivéve Párizst... Jaj, ezért börtönbe zárnak minket! Dicséret a kapitalista ellenségeknek!
  Dimka ravaszul összehúzta a szemét:
  - Nincs kinek jelenteni... És börtönbe is zárhatnak egy elsőfokú vascsillagért. Oké, menjünk a toronyba!
  Baj volt a bejáratnál, Dimkának nem hitték el, hogy ilyen fiatal harcosának igazi elsőfokú vaskeresztje van. Danka általában sokkal meggyőzőbbnek tűnt. De minden sikerült és ingyen engedték be a srácokat. Gyorsan felmásztak a lépcsőn a legtetejére, és ott úgy döntöttek, hogy jól szórakoznak a mellvéden. És hogy ezt a trükköt általában pénzért hajtják végre a csalók, ami azt jelenti, hogy ...
  Viccesnek bizonyult, alattad van egy szakadék, amelybe félelem nélkül belenézel, és sok fény. A Führer megérkezésekor a németek akkora önbizalmat nyertek, hogy teljesen kikapcsolták az áramszünetet. Párizs tehát kétségtelenül gyönyörű volt, és ha fejjel lefelé nézzük, akkor duplán. A fiúk pedig nevettek és beszélgettek útközben.
  . EPILÓGUS
  A csapatok partraszállása Nagy-Britanniában már megkezdődött. És olyan volt, mint egy tornádó - hirtelen és erős.
  Oleg Rybachenko egy repülőgépen harcolt, és a fiú magabiztosan ütötte le az ellenséget a levegőben.
  És a lány Margarita Korshunova harcolt mellette.
  A két halhatatlan gyermek tandemje legyőzhetetlen volt. És szó szerint sikerült nekik. És végrehajtották az elfogást, az elfogás után.
  És százával lőtték le a briteket. A repülőgépek lángokban álltak, és a repülőgép fegyvereinek minden lövedéke megtalálta a célpontját.
  Az angol hajók pedig elsüllyedtek, fulladozva a hullámokban.
  Ugyanakkor terminátor gyerekek énekeltek ...
  Vannak rakétáink, repülőink,
  A legerősebb orosz szellem a világon...
  A legjobb pilóták élén -
  Az ellenséget legyőzik: hamuvá és le!
  Az egyszerű katonák is sikeresen harcoltak a britekkel. Különösen Angelica és Alice. Tüzes és hófehér harcosok támadták meg az ellenséget, géppisztolyokból csapkodtak, ellenségeket foglyul ejtettek...
  Csak az egyik pillanat vált veszélyesnek a harcosok számára, amikor a brit tankok ellentámadásba lendültek. De a lányok nem mentettek ellenük. Először jól irányzott halmozott gránátdobásokkal törték szét a lánctalpokat, majd a szappanbalták kilövését figyelmen kívül hagyva a legközelebbi járművek orrcsőjét kicsavarták és az optikát eltörték.
  Itt Alice még a vállán is megsebesült, aztán a fájdalom csak feldühítette az orosz nőstény farkast. Általánosságban elmondható, hogy egy sapper fejszével teljesen meg lehet csavarni vagy feldarabolni egy tank, és még inkább egy géppuska torkolatát.
  A lányok a tankokhoz rohantak, és annyira megverték őket, hogy rémálomszerű pánik kezdődött a számos angol oszlopban. Pár tucat autó felett fehér zászlók vagy csak sálak repültek... És olyan egyöntetűen, mintha parancsot adtak volna.
  Angelica úgy nevetett, mint egy hóleány egy képregénysorozatban:
  Nos, pontosan ez az, amire számítottál! A hivalkodó fényességüknek vége!
  Alice azt javasolta:
  - Vagy talán szokás szerint beülünk a tankba és lovagolunk? Szóval szuper lesz?
  Angelica intett a kezével.
  - Oké! Gyerünk! Menjünk Londonba!
  A lányok pedig egy hollywoodi western stílusában beültek az USA-ban vásárolt legerősebb M-36-os nehézgépbe. És megpróbáltunk mindent összetörni, összetörni, darálni.
  A Krasznij Orljonoki Szovjetunió zászlóalja is nagyon bátran és ügyesen harcolt. A fiúk laza felállásban támadtak, és már hajtották a hadifogolyoszlopot, majd megkötözték őket és ismét sártól megfeketedett, villódzó sarkú cipőkkel rohantak támadásba (a mezítlábas fiúk sokkal ügyesebben mennek támadásba!), elkerülve a halálos csókokat. golyóktól. A szirénák üvöltésétől, Wagner zenéjétől és a hatalmas lövöldözéstől megijedve azonban a britek nem ellenálltak, vagy egyáltalán nem lőttek, vagy a lehető leggyakrabban, célzás nélkül próbáltak lőni.
  Dimkának az izgalomban sikerült puskából lelőnie egy angol kétüléses kétfedelű repülőgépet, az fellángolt, és egy vonatot elhagyva a földet döngölte. Vladimir jóváhagyta:
  - Jól irányzott lövés... Le tudod hozni a Spitfire-t?
  - Ha megkaphatom! - mondta magabiztosan Dimka.
  Fél óra elteltével azonnal három Spitfire érkezett. És "hagyományosan" az őseikhez mentek. Az egyik elpusztította Dankát, Dimka pedig azonnal megsemmisített kettőt. Más orosz harcosoknak nem volt idejük áldozatot választani - a fehérorosz fiúk gyorsabbak voltak.
  A többi fiú számára azonban voltak célok és hősiesség tárgyai. Sajnos nem maradhatott el veszteségek nélkül, hiszen a fiúk belemásztak a sűrűjébe.
  Este Oleg Rybachenko lehetőséget kapott a tankcsata megtekintésére. T-44 brit járművek ellen. A britek számbeli fölénye ellenére Oleg Rybachenko (valójában a T-54 módosítása!) kialakítása gond nélkül megsemmisítette az ellenséges tankokat. A félautomata ágyúk, a kiváló láthatóság, az optika, és ami a legfontosabb, az abszolút áthatolhatatlan páncélok segítették a csatatéren a dominanciát. És ez neked nem egy félvak keveshka, hanem az orosz és porosz technikai zseni keveréke.
  Igen, a tornyokat leszakították a Matildákról, Churchillekről, Pershingekről, a többi tankról pedig nincs mit mondani. A csata annyira egyoldalúnak bizonyult, hogy a brit legénység egy része gyáván elhagyta tankjait, és szétszóródni kezdett ...
  Oleg Rybachenko úgy csapott a szájára, mint egy kereskedő, aki hihetetlen és váratlan nyereséget kapott:
  - Ez király! Nem hibáztam a tank kiválasztásánál. Egy tucat ilyen hadosztály ezekkel a csodálatos gépekkel egy hónap alatt, vagy még gyorsabban áthalad majd Amerikán!
  A harcok már éjszaka kibontakoztak Londonért. A szovjet csapatok nagyon magas mobilitása, a britek gyenge ellenállása, valamint a viszonylag rövid távolság lehetővé tette a főváros ilyen gyors elérését. Az éjszaka forró volt, a pusztító csaták...
  London egy nagy város, sok külvárossal, erőddel, különféle régi épületekkel. Az angolok továbbra is nagyon erősek, a királyi gárda hadosztályai pedig bátran küzdenek. De itt van a számos milícia, akikből két és fél millió volt, és amelyekhez Churchill és környezete olyan nagy reményeket fűzött, nem igazolták magukat.
  A milíciák szétszóródnak otthonaikba, vagy tömegesen megadják magukat. Sokan pedig egyáltalán nem jelentek meg a gyűjtőponton. Ez olyan egyoldalú verés.
  Augusztus tizenhetedikén reggel világossá vált, hogy a német csapatok már számos negyedet elfoglaltak Londonban. Az egységekkel már megszakadt a kommunikáció, bár Churchill megpróbálta kiabálni a rádióban, hogy soha nem hagyja el Londont. Miért még jobb...
  Oleg Rybachenko megjegyezte:
  - Maradj itt Churchill! Akkor nélküled Nagy-Britannia biztosan teljesen kapitulál. És ha nem is kapitulál, teljesen megsemmisül. Ez már nem opció.
  Délután egy órakor a híres Buckingham-palota felett sarlós és kalapácsos vörös zászló lobogott. Ez pedig már a szoros végső győzelem szimbóluma.
  Látható, hogy ezt követően szinte azonnal elkezdték kidobni a fehér zászlókat a brit főváros más területein. Rokosszovszkij azt mondta a rádióban:
  - A svájci brigádok nem csak kapitulálnak, hanem készek letenni a hűségesküt Sztálin vezérnek és a Nagy Szovjet-Oroszországnak!
  Oleg Rybachenko röviden parancsot adott:
  - Fogadják el, és készüljenek elfoglalni Anglia többi földjét, tekintsék Londont a miénknek.
  - Van elég erőnk mindenhez briliáns parancsnok! - mondta Rokosszovszkij magabiztosan. - Az egyik katonánk több száz angolt ér! - Elhangzott az utolsó mondat, a tábornagy még magabiztosabb!
  Itt Oleg Rybachenko hirtelen figyelem jelzést érzett: be kell avatkoznia. A fiú tábornok felkiáltott:
  - Úgy tűnik, Winston Churchill menekül... Nos, mit keresek én...
  Churchill valójában a távozás mellett döntött. Környezetének képviselői meglehetősen ésszerűen kijelentették, hogy Londont már nem lehet megtartani, és a Harmadik Birodalom elleni harcot az USA-ból, vagy Kanadából, formálisan a Brit Dominióból lehet folytatni. És így halála vagy fogsága csak Hitler hasznára válik...
  Racionális volt, de esély sem volt elszabadulni a tábornok fiútól...
  Oleg Ribacsenko minden ceremónia nélkül lelőtte az egykor félelmetes miniszterelnök személyes konvojának nyolc vadászgépét. A tábornok fiú nem is figyelt lázas géppuskatüzükre. Aztán kiütötte az államfő magaslati négymotoros béléséből egy motorpárt. A nagy autó kezdett veszíteni magasságából. Öt ejtőernyős kirepült az anyaméhből. Oleg Rybachenko utánuk merült. A tábornok kiélezett látása lehetővé tette, hogy felismerjük Nagy-Britannia rendkívüli erőkkel felruházott fejének ijedt, bulldog arcát.
  Churchillt természetesen meg lehetne ölni, és az jó lenne, de elfogni még jobb. És vedd személyesen...
  Oleg Rybachenko a továbbfejlesztett Aurora szárnyainak képességét felhasználva a söprés megváltoztatására képes, hogy leszálljon autójával egy londoni parkban a gyepen. A tábornok fiú kiugrik, és elrohan abba az irányba, amerre Churchill futni akar. Mezítlábas, gyerekes sarkú fiú villan. Oleg Rybachenko-ra lőnek, az egyik golyó kellemetlenül megégeti az oldalát ...
  A fiú tábornok káromkodott:
  - A fenébe is!
  Oleg Rybachenko kénytelen elkerülni a golyókat, és automata puskájával válaszolni. Az angolok elhallgatnak, a tábornok fiú által küldött "ajándékok" kíméletlenül pontosak. Oleg Rybachenko még gyorsabban fut, maga mögött hagyva a golyók által elkaszált brit férfiak egész csapatát...
  Az intuíció félreérthetetlenül vezet, itt van maga Churchill a minisztereivel. Meg sem próbálnak visszalőni, csak lebegnek, amilyen gyorsan csak tudnak. A fiatal halhatatlan izmok lehetőségeit maximálisan kihasználva és a férfi hormonokat, amelyeket a szervezet önkényesen termel, Oleg Rybachenko, az abszolút alárendelt bérgyilkos utoléri őket. Csapások az idegvégződésekre: az egyik minisztert kiütötték, a másodikat, a harmadikat... Tehát maga Churchill is mozgásképtelenné vált....
  Oleg Ribacsenko vállára fekteti a legyőzött miniszterelnököt, és segítségül hívja a csapatokat.
  Itt már a szovjet katonák a szovjet hadsereg képében rohannak felé. Ijedt felkiáltások hallatszanak:
  - Megsebesült, tábornok!
  Oleg Rybachenko a véres oldalára néz, és elmosolyodik:
  - Ez szemétség! Hogyan lehet annyi ellenséget elpusztítani, és még karcolásokat sem kapni. Nem volt igazságos! - A tábornok fiú letette a mozgásképtelenné vált Churchillt. - Most az ő nevében bejelentjük a brit csapatok feladását. Azt hiszem, van valakink, aki képes utánozni a basszusgitárját. És ha nem, akkor megcsinálom magam!
  Tíz perccel később Konsztantyin Rokosszovszkij hívott, és azt mondta:
  - III. György brit király bejelentette az ellenállás végét és parancsot adott a megadásra, valamint arra is kért bennünket, hogy könyörüljünk a nagy angolszász nemzet felé.
  - kérdezte Oleg Ribacsenko, alig leplezve örömét Rokosszovszkij előtt:
  - Érted egyáltalán, hogy ez mit jelent?
  A marsall magabiztosan kijelentette:
  - Persze hogy értem! Győztünk, Anglia megadta magát, és te, a Fiatal Harcosok Legnagyobb tagja, magát Churchillt is elfogtad.
  Oleg Rybachenko felkiáltott:
  - Jobb! De nem csak ez! Most Ön lesz az első parancsnok a Szovjetunió történetében, aki megkapja a Vörös Birodalom legmagasabb kitüntetését: a Grand Diamond Order "Győzelem" csillagát, ahogy ígértem.
  Konstantin Rokossovsky tiltakozott:
  - De ebben a győzelemben a fő érdem öné, a nagy terminátorfiú. És ez az a sztár, ahol érdemes viselni!
  Oleg Rybachenko büszkén jelentette ki:
  - És számomra a Legfelsőbb Tanács egy másik, korábban példátlan kitüntetést hagy jóvá: a "Győzelem" Gyémánt Rend Nagy Csillagát! És légy e szerint!
  A fiú tábornok pedig csupasz gyereklábait taposva, oldalán teljesen eltűnt a seb, énekelt;
  Úttörők vagyunk - a haza hősei,
  Akik október jegyében születtek...
  Nem fogjuk megbánni az életet Oroszországért,
  Dicsérni a király vörös zászlójával!
  
  Szeretünk és tudjuk, hogyan kell keményen küzdeni,
  A nácik buzgón letörték a szarvát...
  Gránátjaink vannak egy tágas táskában,
  Nekünk, úttörőknek nem drága az élet!
  
  Szeretjük szent szülőföldünket,
  Mit teremtett a félelmetes kommunizmus...
  Íme, egy komszomol lány mezítláb sétál a hóban,
  A fasiszta pedig le akar minket buktatni!
  
  Buzgón harcoltam a nácizmus ellen Moszkva közelében,
  És sarlóval lekaszáltuk az összes ellenséget ...
  Miért adták ezt a Wehrmachtot az oroszoknak?
  Megütöm az öklömmel!
  
  Úttörő vagyok és a nagy Moszkva alatt,
  Óriási harcosként harcolt...
  Megállítottuk a fasizmus vad rohamát,
  Egyetlen Lord Legfelsőbb fajtánk van!
  
  Oroszország újjáéledésének nincsenek élei,
  Nagy Sztálin felemelt minket a térdünkről...
  Svarog a nagy, a legmagasabb messiás,
  És Lada sugárzó ideálja!
  
  Úttörők vagyunk, fiúk, lányok,
  Szeretünk harcolni - ez a sorsunk...
  És egy komszomol tag hangja zengő,
  Bár rohadt káosz uralkodik!
  
  Oroszország Svarog szülőföldje,
  És a kommunizmus világította meg az utat...
  Az úttörőknek nincs szükségük gonosz Istenre,
  Az ellenség nem fog tudni ökölbe szorítani minket!
  
  Van egy menő tankunk ferde páncélzattal,
  A Fritzeknek olyan könnyű nem áttörni,
  Szeretettel Ladához, nemes leányzó,
  Hogy egy ragadozót játékká változtass!
  
  A moszkvai harcoló emberek megvédték,
  És akkor ott volt a nagy Sztálingrád...
  Hamarosan meg fogjuk adni a kommunizmust,
  Adja át és ismerje meg a berlini felvonulást!
  
  Igen, Sztálingrád büszke erre a szóra,
  Mezítlábas úttörők vagyunk a hófúvásban...
  Letörjük egy hülye tehén szarvát
  Hitlert pedig egyenesen a koporsóba hajtjuk!
  
  Tudd, hogy a haza soha nem hajlik meg,
  Az impulzusát nem lehet megfékezni...
  Süssen a nap örökké Oroszország felett,
  És az áruló tolvajt összetörik!
  
  Bátorságot tanúsítottak Sztálingrádban,
  Meg tudtuk állítani a nácikat...
  Tudod, az oroszoknak olyan szemtelenségük van,
  És az ellenségek csak nullák lesznek!
  
  Oroszország repülhet a Marsra
  És teremts különböző nagyszerűséget...
  És persze minden nagyon klassz lesz,
  Bár az élet olyan törékeny, mint egy selyemszál!
  
  Az orosz szellem nem tud a sorompó csatáiban,
  Perun ereje van...
  Várjuk az istenek jutalmát,
  És az elem ragyog, higgy a rúnának!
  
  Milyen módon nem tud vereséget az orosz szellem?
  Hidd el, mindent eltipor...
  Mi, úttörők, annyira bosszút akarunk állni...
  Legyőzhetetlen, mint a haza hadserege!
  
  Majdnem nyertünk
  Legyen világosság a kommunizmus dicsőségében...
  Nagyapáink a szülőföldért harcoltak,
  Hamarosan találkozunk az örömmel és a hajnallal!
  
  Anyaország nélkül nincs élet az úttörőknek,
  Harcolni akarnak érte...
  És mit akartok gonosz urak?
  Biztosítsunk rabszolgaéletet?
  
  Nem, az oroszok Führerje rabszolgasorba kerül,
  Összetörjük, mint egy babát...
  Végül is Oroszország lovagjai tudnak harcolni,
  Az aranyszárnyú kerub pedig velünk van!
  
  Nincsenek Szülőföldünk arcai a világ alatt,
  Lángol, mint a legfényesebb csillag...
  Bálványom lettél,
  Soha nem válok meg tőled!
  
  Úttörő vagyok és mezítlábas fiú
  Ami csupasz sarokkal rohan át a havon...
  És valahol egy fehér, aranyos nyuszi ugrál,
  Ki töri meg az ellenség szarvát!
  
  A kétségek harcának úttörője nem tudja,
  Nem bohóc, de ismered a terminátort...
  Jönnek a vad fasiszták, higgyétek el a bosszút,
  És a kommunizmus fényes paradicsom lesz!
  
  Hogy jön a korszak,
  Amelyben minden harcos a jászolból...
  Küzdj az utolsó leheletedig
  Elpusztítani a heves ismeri a gazembert!
  
  A kommunizmus csillagai fényesen ragyognak,
  A fény korszaka, nincs szebb a világon...
  Összetörjük a hit fasizmus igáját,
  Hitler pedig orosz lesz vacsorára!
  
  Úgy gondoljuk, hogy az ilyen acéltartályok,
  Hogy a párduchéjuk ne hatoljon át...
  Intsünk jóddal a fiunk sebeit,
  És ismét az úttörő bátran rohan a csatába!
  Nos, mit keményítettek meg a nácik?
  Nem gondolták, hogy csak úgy nyerhetünk.
  Láthatóan mérföldekről ismerjük a kommunizmust,
  A Wehrmachtot pedig viccből legyőzhetjük!
  
  Hatalmas hazánk nevében,
  Egy büszke úttörő támadásba lendül...
  Bár felhők lebegnek a szülőföld felett,
  Mutassunk mindenki számára nyerő példát!
  
  Hidd el, hogy az ellenség nem állítja meg az álmot,
  Megint legyőzünk minden fasisztát...
  A gonosz nem hiszi el, hogy uralkodik a trónon,
  Új világrendet teremtünk!
  
  Tudod, minden rendben lesz a Szülőföldön
  Fiú vagyok, de harcban, mint Robin Hood,
  Eleinte csak az íróasztalon kapartam,
  És most nagyon még hisz klassz!
  
  Oroszország szuronnyal tépheti a nácikat,
  Minden sereget legyőz...
  És az úttörők a kommunizmus alatt élnek...
  Hiszen barátságunk erős monolit!
  
  Semmiben nem engedünk a Fritznek,
  Az ellenséget viccelve is legyőzhetjük...
  És hát megvertük a nácikat egy ütővel,
  Zúg a hóvihar, forgószelekké csavarja a havat!
  
  Oroszország nem ismeri a nácik az irgalmasságot,
  Legyőzhetetlenül erős...
  Szilárdan kapnak egy szablyát a gazemberek nyakába,
  És a Sátán elpusztul!
  
  Ne higgye, hogy Hitler legyőzhetetlen,
  Bár a pokol ereje, tekintsd meg mindent összegyűjtve...
  Amikor a nép és a párt egyesül,
  A mi Wehrmachtunk emberei darabokra szakadtak!
  
  Oroszország évszázadok óta szentként volt híres,
  Összetörte a Tigriseket, mint a fémet...
  Végétől a végéig terjed,
  Ilyen országról csak egy fiatalember álmodott!
  
  Győztünk, mint az óriások
  Az összevágott ellenfelek karddal tudják...
  Mi oroszok legyőzhetetlenek vagyunk a csatákban,
  Legyőzzük a Haza ellenfeleit!
  
  Hidd el, semmi sem állít meg minket
  És tudod, hogy semmi sem fog nyerni...
  A Führert a fejére temetjük,
  Van éles kardunk és acélpajzsunk!
  
  Az egész univerzumban nincs szebb Oroszország,
  A fény korszaka lesz örökké...
  Minden generáció béke és boldogság lesz,
  A Hazának határozott kézre van szüksége!
  
  Tehát amikor Berlinben játszik,
  Kenjük be a Wehrmachtet, mint hamut a vérbe...
  Ez lesz a paradicsomi határ ideje,
  És a Ladával együtt a szerelem uralkodik!
  
  EGY KICSIT MÁS ÉS NEM LEHET LESZÁLLÓ HELY NÉLKÜL!
  Chamberlain nem mondott le Nagy-Britannia miniszterelnöki posztjáról, és sikerült tiszteletreméltó békét kötnie Hitlerrel. A Führer garantálta a brit gyarmati birtokok sérthetetlenségét. Cserébe Nagy-Britannia beleegyezett, hogy elismerjen mindent, amit a Harmadik Birodalomnak sikerült elfoglalnia. Beleértve a francia, belga és holland gyarmatokat. És ez nagyon sok. Hitler ekkor elfoglalta Jugoszláviát és Görögországot.
  1941. június 22-én megtámadta a Szovjetuniót. Egyrészt a németek megőrizték több erejüket, főleg a repülésben: háromezer repülőgép sem veszett el a légi fölényért vívott csatában Nagy-Britanniában. Nem számítva a Földközi-tenger térségében keletkezett veszteségeket és a légierő eltérítését.
  Ráadásul még nem kellett csapatokat áthelyeznünk Afrikába. Olaszország elégedett volt Etiópia, valamint néhány további francia és belga birtok elfoglalásával Afrikában. És elege volt.
  Rommel tehát a keleti fronton harcolt. A Szovjetuniónak tehát még kevesebb esélye volt, mint a valós történelemben. Hiszen a nácik sokkal erősebbek második front nélkül.
  Másrészt Sztálinnak sikerült meghirdetnie az általános mozgósítást, és felkészítette a csapatokat a védekezésre. Ennek eredményeként szervezettebben léptek be a háborúba, és a Dnyeperből visszavonulva tudták ott stabilizálni és megtartani a védelmet. A háború ezután felvette az első világháború jellegét. Az élvonal inaktív, erőteljes védekezés, nem lehet támadást kialakítani.
  A csaták véresek, de hatástalanok. A németek és az oroszok is elsorvadtak a helyzeti harcokban. És senki sem tudta megtörni egymást.
  A Wehrmacht és a szovjet csapatok is jobban harcoltak a védekezésben. És a német tankok nem voltak elég erősek és elég hatékonyak az áttöréshez, és a szovjetek sem.
  De 1944-ben a nácik sugárhajtású repülőgépeket kaptak, és elkezdték erősen szorítani a szovjet erőket.
  A levegőben a nácik előnyben voltak a negyvenegyedik évben. Aztán fokozatosan több repülőgépet bocsátva ki, a szovjet repülés elkezdte kiegyenlíteni a pozíciókat.
  De aztán a totális háború kihirdetése és Speer fegyverkezési és lőszerügyi miniszter sürgősségi jogosítványokkal való felruházása után a fegyvergyártás növekedni kezdett. A németek pedig hozzáadták a sugárhajtású repülőgépeket és a rakétatechnológiát.
  De mivel a frontvonal a Dnyeperen volt, és még mindig messze volt Moszkvától, az FAA rakétaprogramja nem ment sorozatba. Valójában a németek csak a Baltikumból tudtak Leningrádra lőni. A szakértők elmagyarázták Hitlernek, hogy a ballisztikus rakéták túl drágák, és egy teljes értékű sugárhajtású bombázó olcsóbb és jobb is. Valójában a németeknek volt elég üzemanyaguk, és az új Arado sugárhajtású bombázó sorozatba került, és elkezdte bombázni a szovjet állásokat.
  A propeller hajtású TA-152, egy erős felfegyverzett, páncélozott többcélú vadászbombázó és támadórepülőgép sem bizonyult rossznak - igazi igáslónak. És a 760 kilométeres óránkénti sebesség tisztességes, és más paraméterek is beleértve a fegyvereket. A 30 mm-es német repülőgépágyú hatékonynak bizonyult, és képes volt egyetlen találattal letenni egy szovjet repülőgépet.
  Ami különösen fontos az IL-2 támadó repülőgépek elleni küzdelemben. És ez komoly.
  A németek megkezdték a repülőgépek aktív nyomását a levegőből, és megkezdődött a légi offenzíva.
  Az ősz különösen nehézzé vált, amikor a kiemelkedő repülési tulajdonságokkal rendelkező, könnyen gyártható XE-162 vadászrepülőgép kezdett tömegesen bevonulni a frontra. Igen, ez komoly!
  Sztálin megparancsolta, hogy találják meg a választ. De míg a Szovjetunióban a sugárhajtású repülőgépek fejlesztése elmaradt. A Jak-3-at nem gyártották nagy mennyiségben, megjelent az LA-7, amely azonban még mindig alulmúlta a TA-152, ME-309 és a német sugárhajtású járműveket.
  Ilyen volt a helyzet a fronton. A Szovjetunió tankjaiban a fő járművek a T-34-85 és az IS-2, a németek "Panther" -2 és "Tiger" -2 voltak. A német autók valamivel jobbak voltak, mint a valós történelemben az erősebb motorok miatt. Az ötvenhárom tonna tömegű "Panther" -2 motorja 900 lóerős, a hatvannyolc tonna tömegű "Tiger" -2 pedig 1000 lóerős. Tehát mindkét harckocsi viszonylag mozgékony volt, erős, 88 milliméteres ágyúval 71 EL csőhosszban, és jól védett a homlokában. És a kolóniák erőforrásainak köszönhetően elegendő ötvözőelem volt, és a német tankok meglehetősen megbízhatónak bizonyultak. És bármilyen, harcra alkalmas távolságból átszúrták a szovjet járműveket.
  A németek harckocsipárbajokban jó felszereléssel rendelkeztek, mint a szovjetek, de nem tudtak nyerni.
  A sugárhajtású repülőgépek megjelenése azonban megzavarta Sztálin kártyáit. És mit kell válaszolni, amíg nem volt világos.
  De a szovjet sólyomállományban három saslány van. És úgy döntöttek, hogy a Harmadik Birodalomnak adják a szarvakat.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova és Mirabela Magnetic.
  Így hát elfoglalták és csatába indultak a nácikkal.
  Anastasia, aki lelő egy német repülőgépet, azt mondja:
  - Ha a ravasz aknával rendelkező diktátor nullára állítja a feltételeit, az azt jelenti, hogy a választó ismét bástyát kapott!
  Akulina, elvágva a nácit, megjegyezte:
  - A harcos mindig az igazságos ügyért harcol, míg egy politikus az összes trófeát balra viszi!
  Mirabela egyetértett ezzel:
  - A harcos bal kézzel lő az igazságos ügyért, míg a politikus nyelvével balra viszi az összes vívmányt!
  Anastasia csupasz lábujjai segítségével lelőtt egy német repülőgépet, és kiadta:
  - A háború a szerelem óceánjának ellentéte, de ehhez vérforrás is kell!
  Akulina lőtt, megnyomta csupasz, kerek sarkát, és megerősítette:
  - A harcos nem Isten az erőben, hanem egy angyal a nemességben!
  Mirabela egyetértően bólintott, és miután leütötte a Fritzet, megjegyezte:
  - A katonának vassisakja, acélszuronya, aranyszíve van, de a politikus még egy rézfillérért sem becsüli meg!
  A lányok elkeseredetten és nagyon magabiztosan küzdöttek az égen. Lelőtték a nácikat, és bemutatták ügyességüket.
  És ne törődj azzal, hogy a német repülőgépek jobbnak és hatékonyabbnak tűnnek, mint a szovjetek.
  A lényeg az, hogy a Szovjetunió élén gyönyörűek és okosak, szinte meztelenül egy bikini pilóták.
  Köztük van Natasha Szokolovskaya, aki szintén világklasszis ász.
  Natasha csupasz lábujjával leütött egy német autót, és nyikorogva:
  - A katonákat sokszor úgy hajtják a vágóhídra, mint a juhokat, de szívükben oroszlánok, az oroszlánként ordító politikus pedig tipikus birka!
  Anasztázia egy repülőgép lövedékével felrobbantotta az ellenséget, átlyukasztotta a Harmadik Birodalom gépét, és nyikorgott:
  - A katona is félhet a haláltól, de mégis jobban fél a becstelenségtől, a politikus pedig az életéért reszket, de a becsületét már rég elvesztette!
  Akulina megjegyezte, nagyon jól irányzott és magabiztos tüzet vezetve az ellenségre:
  - A katonák, miután legyőzték az ellenséget, a győzelmet ünneplik, a politikus, aki megtévesztette a választót, a gyávát ünnepli!
  Mirabela nagyon találóan csupasz lábujjával megütötte a nácikat, és azt kiabálta:
  - Egy fiú lehet jó harcos, de egy politikus soha nem fog felnőni úgy, hogy felelős legyen a választók felé!
  Natasha a nácikra lőve és kiütötte őket, megjegyezte:
  - Jobb mezítlábas fiúnak lenni, mint hagyni, hogy a politikusok felhúzzák a cipődet és ellopják a fiatalságodat!
  Anasztázia rárontott a nácikra, és azt mondta:
  - A lány egy csodálatos virág, amely el tud hervadni, de soha nem veszíti el az illatát, a politikus trágyakupac, felmászik a trónra, de attól csak még jobban büdös lesz!
  Akulina agresszíven észrevette, megmutatta gyöngyfogait, és csupasz lábujjával irányítja a repülőgép fegyverét:
  - A katona az igazi férfi, a politikus egy morcos nadrágos nő!
  Natasha csupasz lábujjait csapkodta, ellenfelének nyomta a kart, és felszisszent:
  - A katonának nemes dühe van, mint az oroszlánbőgés, a politikusnak pedig aljas hisztije, a szó kos bégetés!
  Akulina agresszíven megjegyezte, megvillantotta skarlát mellbimbóit, és pontosan lőtt az ellenségre:
  - Egy katonának ritkán van szabadnapja, de egy politikusnak heti hét pénteke van, szavazói pedig hétfőn ünneplik a születésnapjukat!
  Natasha csupasz sarkát megnyomva ütögette a Fritzt, és kuncogva, fogát tárta fel:
  - A katona, ha elesett, kifacsarodik, a politikus mindig erkölcsileg bukik és kicsavarja a zsebét!
  Anasztázia pofon vágta az ellenséget, levágta, szó szerint lekaszálta, és csicseregte:
  - A katona olykor kénytelen átmenni a sarat, miközben férfi marad, a tiszta ruhás, kölnivel lelocsolt politikus pedig disznó marad!
  Akulina megjegyezte, elvágva a náci repülőgépeket pusztító sorozatos kitöréseivel:
  - A katona becsületet ad és becsülettel marad, a politikus disznót csúsztat és disznó marad!
  Mirabela levágta ellenfelét, úgy vágta le, mint egy borotvát, és mezítláb is felmordult:
  - A katonának sorban vannak a gombjai, a politikusnak olyan, mint a vadkan feneke!
  Natasha agresszíven elvágta a nácikat, és kikiáltott:
  - Katonafül bátor gyerekeket, és politikusokat küldjön pszichiátriai kórházakba!
  Anasztázia nagy szellemességgel válaszolt, kacsintva rálőtt az ellenségre:
  - Állítólag majomtól származott az ember, de egy politikust azonnal meg lehet látni, és disznó maradt!
  Akulina, szétzúzva az ellenséget, csupasz lábujjait használva kotyogott:
  - A munka embert csinált a majomból, a titkos politika pedig a rókát disznó keverékévé változtatta!
  Mirabela agresszíven megjegyezte, és csupasz lábujjai segítségével ólomlövedékek zuhatagát indította el:
  - A munkás dolgozik és néha alkoholt iszik, a politikus malacka, és mindig verbális hasmenést hány!
  Natasha meglehetősen agresszíven jegyezte meg, halálos erejű halál és pusztítás zúgóját küldve:
  - A katona csatáról csatára nő, a politikus egyik választási kampányból a másikba, egyre több válik prostituálttá!
  Anasztázia, aki agresszíven küldött halálajándékokat a náciknak gyilkos erővel, kiadta:
  - A katona szeme ég a harcos fiatalos izgalmától, a politikus kalapja, mint a tolvaj, a megégett cinikus közönyétől!
  Akulina kacsintott, csupasz lábujjai segítségével repülőgép-héjjal robbantott, és nyikorgott:
  - A katonának van választása: láda a keresztben vagy fej a bokorban, míg a politikusnak a választásokon csak a törekvésektől, szavazóktól és káposztafejektől tömött keresztjei vannak!
  Mirabela az ellenségre lövöldözve, csupasz, vésett lábával észrevette:
  - Katona, kis termetű is bátorsággal, óriás, politikus, még magas beosztású is - törpe lelkiismeret!
  Natasha kuncogott, és újabb halálajándékot küldött, és magabiztosan legyűrve az ellenséget:
  - Egy katona egy bravúrért női testet akar ajándékba, egy politikus pedig méltatlanul rákényszeríti az egész országot!
  Anasztázia csupasz lábujjai segítségével gyilkos halálajándékot küldött, szétzúzta az ellenséges gépet és felkiáltott:
  - Egy katonának mindig van ideje és helye egy bravúrra, de nem mindig sikerül megvalósítani, egy állandó időzavarban lévő politikusnak biztosan lesz ideje disznót verni a fejére!
  Akulina csupasz lábujjaival legyűrte a németeket, és elefántcsont fogait felfedve kiadta:
  - A politikus az egyetlen szárnyatlan lény a természetben, aki mindenkinek a fejére csap!
  Mirabela agresszíven hozzátette, gyilkosával és szexi lábaival minden probléma nélkül megsemmisítve ellenfeleit:
  - Minden iskolás tudja, hogy kétszer kettő az négy, csak a politikusok a számok szorzása helyett állandó osztást csinálnak a zsebükben!
  Natasha egy fordulatot reprodukált manőverezhető vadászgépén, összezúzva a fasiszta lényeket és a vyaknulát:
  - A katona a dudorok kitömésével tanul, a politikus megpróbálja hozzászoktatni a választókat ahhoz, hogy boldogulni lehet, ha verik a hüvelykujjakat!
  Anasztázia halálos erejű lövedéket küldve egy csupasz, kislányos sarok segítségével megjegyezte:
  - Minden katona harcos, csak a szintkülönbség, minden politikus prosti, a különbség csak a strici rangban van!
  Akulina kuncogva jegyezte meg, fogát kivillantva és kacsintva:
  - A katona részben hóhér, hiszen ő is ont vért, a politikus kész gazember, hiszen az agyára csöpög!
  Mirabela csupasz ujjaival, vésett lábaival az ellenségre csapott, és kiadta:
  - Ha a tábornokot meghívják esküvőre, akkor a katona meghívást kap a Szülőföld megmentésére, hogy az esküvőket egy szabad országban játsszák!
  A lányok nagyon jól küzdöttek. A Vörös Hadsereg általános hősiessége pedig segített elkerülni a front teljes összeomlását.
  Januárban a szovjet Vörös Hadsereg megpróbált előretörni, de nem ért el jelentős sikert.
  Így hát elakadtam a Wehrmacht sűrű védelmében. Aztán márciusban a németek is megpróbáltak áttörni. E-25-ös önjáró lövegük volt Párduc ágyúval, 1,7-es magasságuk hétszáz lóerős motorral és huszonhat tonnás tömeggel. Mobil autó - nem mondasz semmit. De nem túl konstruktív.
  Nyáron mindkét hadseregbe új járművek kezdtek érkezni. A vörös IS-3 jobban védett a homlokban, a német E-50 és E-75, valamint az E-100. A csaták azonban megmutatták, hogy az új német technológia nem egészen tökéletes. Az E-50 csak valamivel könnyebbnek és jobban védettnek bizonyult, mint a Tiger-2. Igaz, volt már tornya, a futómű pedig könnyebb és járhatóbb volt. Ráadásul egy 88 mm-es páncéltörő fegyver 100 EL-ben. Szóval az autó semminek tűnik. És az E-50 felváltotta a Panther-2-t fő harckocsiként.
  Az E-75 túl nehéz volt - több mint kilencven tonna, de jobban védett egy 128 mm-es ágyú. És ez a tank okozott néhány problémát. Az E-100 pedig még nehezebb és drágább. A katonaság azonban nem igazán szerette ezt a tankot.
  Népszerűbb volt az E-50 akár 1250 lóerős motorral - viszonylag mozgékony és jól védett a homlokban.
  A Szovjetunióban az új T-54 tank fejlesztése lelassult, és eddig a fő T-34-85 tank fejlesztése, amely kissé elavult. Az E-50-et pedig csak oldalba tudta behatolni, az E-75 pedig teljesen áthatolhatatlannak bizonyult számára.
  Nyáron a németek kissé előreléptek középen. És ősszel a csaták Szmolenszkért folytak.
  A csaták javában zajlottak, nagyon makacsul. A szovjet csapatok megpróbáltak ellentámadást intézni.
  A hősiesen védekező Szmolenszk azonban megtartotta magát. És jött a tél.
  Nehéz... A németeknek természetesen ott vannak a szuperosztályú ászaik az égen. Például Marseille, amely megkapta a Vaskereszt Lovagkereszt Csillagát ezer lelőtt repülőgépért, ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Igen, ez egy egyedülálló eset, amikor egy fenomenális pilótának találtak ki egy új díjat, és még három diploma járt neki.
  Amikor Marseille elérte a kétezer lezuhant repülőgépet, megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjének csillagát, arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Háromezer lezuhant repülőgépre pedig a Vaskereszt Lovagkeresztjének csillaga platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Ez valóban egy harcos, minden harcos harcosa.
  Eljött a negyvenhatodik év is... Tavasszal ismét előrenyomultak a németek. Fejlettebb sugárhajtású repülőgépeik vannak. Az E-50 egy blokkban motorral és sebességváltóval felszerelt változatban is megjelent, sziluettje alacsonyabb lett, súlya pedig ötven tonnára csökkent.
  De ez nem segítette a németeket a győzelemhez. A háború egyenrangú volt. A lemezek nem igazolták magukat. Túl drágának bizonyultak, és érzékenyek a kézi lőfegyverek tüzére.
  Egyetlen előnyük a nagy sebesség és a repülési magasság, többé-kevésbé segített a felderítésben és a bombázásban.
  De még ez sem túl sok.
  A negyvenhatodik év is eltelt, a negyvenhetedik haladt előre... A németek a meleg évszakban, a szovjet csapatok a hidegben haladtak előre.
  És ez az év senkinek nem adott semmit. A Vörös Hadseregnek voltak T-54-esei, de a német E-50 sem volt rosszabb, sőt még mozgékonyabb is...
  Marseille az év végére négyezer repülőgépre növelte a számláját, és új megrendelést kapott: a Lovagkereszt csillagát, a Vaskeresztet platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és fekete gyémántokkal.
  Igen, ez is a negyedik fokozat - fekete gyémántok, és nagyon értékesek!
  A negyvennyolcadik év is kemény ütésváltásokban telt el.... És amíg minden stabil...
  És eltelt a negyvenkilencedik év ... A Szovjetuniónak van egy MIG-15 vadászgépe a sorozatban ...
  A Marseille ötezer repülőgépre hozta a számláit. És megkapta az ezüst tölgylevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített Vaskereszt Lovagkeresztjének új Nagycsillag-rendjét.
  És a szovjet lányok sem kisasszonyok ....
  Az 1950-es év már eltelt... A németek lógtak, és a Vörös Hadsereg is fix frontvonalban áll.
  T-54 és IS-7 szovjet harckocsik az E-50 U és E-75 U ellen. A németek is gyártották autóikat motorral egy blokkban a sebességváltóval és keresztben. Az E-50 pedig jobb volt a T-54-nél menetteljesítményben és elülső páncélzatban. És néhány a fegyver páncéltörő erejében. De a németek mégsem tudtak nyerni.
  Szóval eltelt az 1951-es év is... És nincs értelme.
  Marseille hatezer repülőgépért megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjének Nagycsillagát arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  És nagyon klassz!
  Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela azonban jelentős számlákat ért el.
  Sőt, csupasz lábujjakkal és saját magukkal küzdenek bikiniben.
  Lányok, amire szükségetek van...
  Így eltelt az 1952-es év... A frontvonal is ülő.
  De 1953 márciusában Sztálin meghal. És ez komoly. De a nagy vezérnek sikerült írásos végrendeletet hagynia, ahol Lavrenty Palych Beriát bejelentette utódjának. És ez egy nagy döntés.
  Így a szovjet front nem omlott össze, és a háború egyenrangúan folytatódott.
  1953 vége...
  Marseille hétezer repülőgépért megkapta a Lovagi Vaskereszt Nagycsillagát platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  A lány magas kitüntetéseket is szerzett magának.
  Már 1954 van... Cseppekben telik az idő a földön. Vagy talán hirtelenebb.
  És sem a németek, sem az oroszok nem tudnak semmit lényegesen megváltoztatni.
  Tehát 1955-ben a nácik előretörnek. A szovjet csapatok pedig nyáron védekeznek. Késő ősszel pedig maga a Vörös Hadsereg próbál támadni.
  Már 1956 van.
  Marseille nyolcezer repülőgépért megkapta a Lovagkereszt Nagycsillagát platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és fekete gyémántokkal.
  1956. június 22-én volt pontosan tizenöt esztendeje a Nagy Honvédő Háborúnak. És persze már régóta beszélnek a békéről. Lavrenty Beria kész a kompromisszumokra. De Adolf Hitler makacsul megtagadja a kompromisszumot.
  Hitler még mindig hisz a csodafegyverben, és ott van a vágy, hogy a végsőkig harcoljon.
  Plusz persze Japán...
  A felkelő nap országáról? Nagyon régóta háborúzik Kínával. És itt már a végtelenségig lehet harcolni. Egyik fél sem vállalhatja fel. Sem Kína, sem Japán nem tudja igazán legyőzni egymást. Bár a kínaiak több veszteséget szenvednek el.
  Így Muller egy különleges küldetéssel ment az Égi Birodalomba. Győzd meg a szamurájokat, hogy egyezkedjenek a Mennyei Birodalommal. Hogy aztán Oroszországra essünk, és végre megoldjuk ezt az elhúzódó problémát!
  Muller küldetése 1956 szeptemberében kezdődött... Általában a japánok beleegyeztek a békébe és a befolyási övezetek felosztásába. Ebben a pillanatban azonban Molotov Berija utasítására Kínába látogatott. És meggyőzte az Égi Birodalmat, hogy folytassák a háborút a szamurájokkal.
  Japán kezét nem lehetett kioldani. A Szovjetunió és a Harmadik Birodalom közötti háború pedig folytatódott.
  Lejárt és 1956 óta ... 1957 eljött ...
  A németek májusban ismét megpróbáltak előrenyomulni, és új AG osztályú piramis tankjaik voltak. És ez komoly. A piramis formája pedig minden szögből ferde páncélt adott. És ez komoly lépés volt.
  A nácik képesek voltak áttörni a szovjet védelmet és bekeríteni Szmolenszket. Aztán az északi sikereket elérve közeledjen Leningrádhoz, és vegye be Vjazmát a központba.
  A helyzet rendkívül nehézzé vált. A Moszkva elleni támadás pedig már elkezdődött.
  És ilyen körülmények között egy remény maradt, Oleg Rybachenko és az elesettek partraszállása számára.
  És itt maga a terminátor fiú és a lányok vannak a legjobban.
  A nácik pedig máris különböző oldalról áramlanak Moszkva körül.
  Aztán Oleg és a lányok ismét beszálltak a csatába, segítve Oroszországot, vagy inkább a Szovjetuniót.
  Aztán a mezítlábas lány, Margarita csatlakozott hozzájuk. Szintén egy felnőtt nő írónő lett a halhatatlanságért cserébe tizenkét év körüli lány, és küldetést teljesít.
  A huszonegyedik század harcosai ismét megküzdöttek a huszadik nácikkal.
  Túl sok katona van a fasiszta barna birodalomban. Úgy folynak, mint egy végtelen folyó.
  Oleg Rybachenko, aki karddal vágta le a nácikat, a gyalogságot és a tankokat egyaránt üvöltötte:
  - Soha ne add fel!
  És a fiú mezítlábáról egy éles korong repült!
  Margarita az ellenfeleket legyűrve, fogát feszegetve felmordult:
  - Van helye a bravúrnak a világon!
  És mérgező tűk szórtak szét a lány mezítlábából, és eltalálták a nácikat, repülőiket és tankjaikat.
  Natasha szintén gyilkosan dobta a csupasz lábujjait és üvöltött:
  Soha nem felejtünk és nem bocsátunk meg.
  És a kardjai átmentek a fasisztákon a malomban.
  Zoya, vágva az ellenséget, nyikorgott:
  - Új rendelésre!
  És új tűk szórtak szét mezítlábáról. És mi van a szemében, mi van a torkában a náci katonáknak és repülőgépeknek.
  Igen, egyértelmű volt, hogy a harcosok izgatottak és dühösek lettek.
  Ágoston, fehér katonákat és tankokat vágva, nyikorgott:
  - A mi vasakaratunk!
  És egy új, halálos ajándék repül a mezítlábáról. És ősz takni és fehér harcosok.
  Szvetlana a molnárhoz vág, kardjai olyanok, mint a villám.
  A nácik úgy hullanak, mint a kévék.
  A lány mezítláb tűket dobál és nyikorog:
  - Mert Oroszország anya győzni fog!
  Oleg Rybachenko előrenyomul a nácik ellen. Terminátor fiú barna csapatokat vág fel.
  És ugyanakkor a fiú csupasz lábának lábujjai mérges tűket lövellnek ki, törzset tépnek és repülőgépeket lőnek le.
  A fiú ordít:
  - Dicsőség a jövő Oroszországának!
  És mozgás közben mindenki fejét és szájkosarát vágja.
  Margarita az ellenfeleket is legyűri.
  Mezítláb csapkod. A nácik nagy számban halnak meg. Harcos kiabál:
  - Új határokért!
  És akkor a lány fog és levágja...
  Fasiszta katonák holttesteinek tömege.
  De Natasha támadásban van. Levágja a nácikat a tankokkal együtt, és ezt énekli:
  - Oroszország nagyszerű és ragyogó,
  Nagyon furcsa lány vagyok!
  És korongok repülnek a mezítlábáról. Aki látta a nácik torkát. Igen, ez egy lány.
  Zoya támadásban van. Barna katonákat vág két kézzel. Csőből kiköpni. És puszta lábujjával halálos tűket dobál - lő le tankokat és repülőgépeket.
  És közben énekli magában:
  - Ó, béna, menjünk!
  Ó, menni fog a kedvencem!
  Augustina, aki levágja a nácikat és kiirtja a barna katonákat, visít:
  - Csupa bozontos és állatbőrben,
  Egy klubbal rohant a rohamrendőrségre!
  És csupasz lábujjaival az ellenségre lő, olyasvalamit, ami megöl egy elefántot, és még inkább egy tankot.
  És akkor nyikorog:
  - Farkasok!
  Svetlana támadólag. Vágások, a nácik levágása. Mezítláb halálajándékokat bocsát rájuk.
  Malmot működtet kardokkal.
  Rengeteg harcost zúzott és visít:
  - Nagy győzelem jön!
  És a lány ismét vad mozgásban van.
  És mezítláb halálos tűket lövell ki, elpusztítva a tankokat és a repülőgépeket.
  Oleg Rybachenko felugrott. A fiú bukfencezetten megpördült. Sok nácit feldarabolt a folytatásban.
  Csupasz ujjaival dobta a tűket, és gurgulázott:
  - Legyen híres szép bátorságomról!
  És a fiú ismét harcban áll.
  Margarita támadásba lendül. Sorban felaprítja az összes ellenséget. A kardja keményebb, mint a szélmalom pengéje. És a csupasz lábujjak a halál ajándékait dobálják, tankok és repülőgépek égnek.
  A lány támadásban van. Szertartás nélkül kiirtja a barna harcosokat.
  És időnként ugrik, és csavar!
  És a megsemmisítés ajándékai repülnek tőle.
  És maguk a nácik is holtan esnek el. És egész hullák halmozódnak fel.
  Margarita nyikorog:
  - Amerikai cowboy vagyok!
  És mezítláb ismét dobta a tűt.
  És akkor még egy tucat tű!
  Natasha offenzívában is nagyon menő.
  És mezítláb dob, és szalmából köp.
  És üvölti a tüdejéből:
  - Sziporkázó halál vagyok! Nem kell mást tenned, mint meghalni!
  És ismét a szépség mozgásban.
  Zoya megrohamozza a náci holttestek akadályát. És mezítlábról is röpködnek a pusztulás bumerángjai.
  A barna harcosok pedig folyamatosan esnek és esnek.
  Zoya felkiált:
  - Mezítlábas lány, te nyersz!
  És egy tucat tű repül a lány csupasz sarkáról. Amit közvetlenül a nácik torkába ásnak.
  Holtan esnek le.
  Vagy inkább teljesen halott.
  Augustine támadólag. Összetöri a barna csapatokat. A kardjait két kézben tartják. És olyan nagy harcos.
  Tornádó söpör végig a fasiszta csapatokon.
  Vörös hajú lány ordít:
  - A jövő rejtve van! De győztes lesz!
  Támadásban pedig egy tüzes hajú szépség.
  Ágoston vad eksztázisban ordít:
  - A háború istenei mindent eltépnek!
  És a harcos támadásban.
  És a mezítláb sok éles, mérgező tűt dob.
  Svetlana a csatában És olyan szikrázóan és harcosan. Csupasz lábai oly sok halálos dolgot dobnak ki belőle. Nem férfi, hanem a halál szőke hajjal.
  . 7. FEJEZET
  De ha eltörik, akkor nem tudod megállítani.
  Svetlana énekli:
  - Az élet nem lesz édes,
  Az az ugrás körtáncban!
  Hagyja, hogy az álom valóra váljon -
  A szépség rabszolgává varázsolja az embert!
  A mezítlábas lány mozgásában pedig egyre több a düh.
  Oleg az offenzívában mindent felgyorsít. A fiú megveri a nácikat.
  Mezítláb éles tűket dob - tankokat és repülőket tép.
  Az ifjú harcos nyikorog:
  - Az őrült birodalom mindenkit széttép!
  És a fiú ismét mozgásban van.
  Margarita viharos lány tevékenységében. És megveri az ellenséget.
  Itt puszta lábbal indult el, egy borsóval robbanóanyaggal. Felrobban, és egyszerre száz nácit és tíz tankot dobnak fel.
  A lány felkiált:
  - A győzelem úgyis eljön hozzánk!
  És karddal fogja működtetni a malmot - a tankok hordói különböző irányokba repülnek.
  Natasha felgyorsította a mozdulatait. A lány levágja a barna harcosokat. És miközben kiabál:
  - Győzelem vár Oroszország birodalmára.
  És irtsuk ki a nácikat gyorsított ütemben.
  Natasha egy terminátor lány.
  Nem gondol arra, hogy megálljon és lassítson, a tankok és a repülőgépek pedig félretévednek.
  Zoya támadásban van. Úgy tűnik, a kardjai húst és fémsalátát vágnak. A lány a tüdejéből kiált:
  - Üdvösségünk érvényben van!
  És a csupasz lábujjak is ilyen tűket dobnak.
  És áttört torkú emberek tömege, akik holttestek halmaiban hevernek, valamint törött tankok és lezuhant repülőgépek.
  Augustine egy őrült lány. És mindenkit összezúz, mint egy robotot a hiperplazmából.
  Már nem száz nácit vert szét. De minden felveszi a tempót. És a harcos még mindig ordít.
  - Legyőzhetetlen vagyok! A legmenőbb a világon!
  És ismét a szépség a támadásban.
  Csupasz lábujjai közül pedig borsó száll ki. Háromszáz nácit és egy tucat tankot pedig széttépett egy erős robbanás.
  Augustine ezt énekelte:
  - Nem merik majd elfoglalni a földünket!
  Svetlana is támadólag van. És egy grammnyi haladékot sem ad. Vad terminátor lány.
  És levágja az ellenségeket, és kiirtja a nácikat. A barna harcosok tömege pedig már az árokba és az utak mellé zuhant.
  A hatos dühös volt. Vad harcot vívott.
  Oleg Rybachenko ismét akcióba lép. És előrehalad, mindkét kardjával hadonászik. És a terminátor fiú vezeti a malmot. A halott nácik zuhannak.
  Holttestek tömege. Egész hegyek véres testek.
  Az írófiúnak egy vad stratégia jut eszébe. Ahol szintén lovak és emberek keveredtek.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - Jaj az elméből!
  És lesz pénz bőven!
  És a terminátor fiú az új mozgalomban. És a mezítláb fog valamit, és eldobja.
  A fiú zseni üvöltött:
  - Mesterosztály és cég "Adidas"!
  Egy igazán klassz előadás menőnek bizonyult. És hány megölt nácit. És a legnagyobbak közül a legtöbb ölte meg a barna harcosokat.
  Margarita is harcban van. Összetöri a fahéjas és acélhadseregeket és ordít:
  - Nagy sokkos ezred! Mindannyian a koporsóba hajtunk!
  És a kardjait a náciknál csapkodják. A barna harcosok tömege már összeomlott.
  A lány felmordult:
  - Még a párducoknál is menőbb vagyok! Bizonyítsd be, hogy mindenki a legjobb!
  És a lány csupasz sarkából, mint egy borsó erős robbanóanyaggal, kirepül.
  És csapjon le az ellenségre.
  És elvesz és összetör néhány ellenfelet, tankokat, sőt repülőket is.
  És Natasha a hatalom. És legyőzi az ellenfeleket, és ő maga nem fog senkit leszállni.
  Hány náci szakított már félbe.
  És olyan élesek a fogai. A szeme pedig zafír. Ez a lány - a fő hóhér. Bár minden partnere megvan - hóhérok!
  Natasha kiált:
  - Őrült vagyok! Büntetésed lesz!
  És megint a lány karddal fog levágni egy csomó nácit.
  Zoya mozgásban van, és sok barna harcost kivágott.
  És mezítláb tűket dob. Minden tű több nácit öl meg. Nagyon szépek ezek a lányok.
  Ágoston előrenyomja és legyűri az ellenfeleit. És ugyanakkor nem felejti el kiabálni:
  - Nem menekülhetsz a koporsóból!
  És a lány kiveszi a fogát, és kifedi a fogát!
  És a vörös hajú olyan ... Haj lobog a szélben, mint egy proletár zászló.
  És minden szó szerint a haragból fakad.
  Svetlana útközben Itt sok koponyát és tanktornyot levágott. Egy harcos, aki kifedi a fogát.
  Mutatja a nyelvet. És akkor köp egy szívószálból. Aztán kiabál:
  - Halottak lesztek srácok!
  És ismét halálos tűk repülnek ki mezítlábából, amelyek eltalálják a gyalogságot és a repülőgépeket.
  Oleg Rybachenko ugrik és ugrik.
  Egy mezítlábas fiú kidob egy csomó tűt, leüti a tankokat, és énekel:
  - Menjünk táborozni, nyissunk egy nagy számlát!
  A fiatal harcos a javából áll.
  Elég idős, de úgy néz ki, mint egy gyerek. Csak nagyon erős és izmos.
  Oleg Rybachenko énekelte:
  - Ne a szabályok szerint legyen a játék - áttörjük a fraerát!
  És ismét halálos és ütős tűk repültek le mezítlábáról.
  Margarita örömmel énekelte:
  - Semmi sem lehetetlen! Hiszem, hogy felvirrad a szabadság!
  A lány ismét halálos tűcsöveset dobott a nácikra és tankjaikra, folytatta:
  - Elmúlik a sötétség! Viruljanak a rózsák!
  És amint a harcos csupasz lábujjával borsót dob, ezer náci azonnal felszállt a levegőbe. Igen, a barna, pokoli birodalom serege a szemünk láttára olvad.
  Natasha a csatában. Ugrál, mint egy kobra. Felrobbantja az ellenséget. És annyi náci hal meg, és repülők zuhannak.
  A lányuk és a kardjaik, a szénszemek és a lándzsáik. És tűk.
  Ugyanakkor azt is üvölti:
  - Hiszem, hogy eljön a győzelem!
  És az oroszok dicsősége megtalálja!
  A csupasz lábujjak új tűket dobnak, átütve az ellenfeleket.
  Zoya vad mozdulattal. Megtámadja a nácikat. Vágja apró darabokra őket.
  A harcos nő csupasz ujjaival dobja a tűket. Áttörés az ellenfeleken, és hogyan kell ordítani:
  A teljes győzelmünk közel van!
  És vad malmot hajt végre kardokkal, harckocsikat söpörve el. Ez tényleg olyan lány, mint egy lány!
  Ám Augustine kobrája támadásba lendült. Ez a nő minden rémálom rémálma.
  És ha megvágja, az azt jelenti, hogy el is vágja.
  Ezután a vörös hajú fog és énekel:
  - Kinyitom az összes koponyát! Nagy álom vagyok!
  És most a kardjai működésbe lépnek, és átvágják a húst és a fémet.
  Szvetlana is támadólag lép fel. Ennek a lánynak nincs fékje. Amint felaprítják, a holttestek tömege szemetelődik, repülők és tankok zuhannak.
  A szőke terminátor ordít:
  - Milyen jó lesz! Milyen jó lesz - tudom!
  És most egy gyilkos borsó repül el tőle.
  Oleg ismét száz nácik, meteort cipelve, levágták. És felkap egy bombát, és eldobja.
  Kis méretű, de halálos...
  Hogyan lehet apró darabokra törni.
  A terminátor fiú felüvöltött:
  - Szörnyű gépek viharos fiatalsága!
  Margarita újra megteszi ezt a csatában.
  És levágni egy csomó barna harcost. És nagy hézagokat vág le.
  A lány felkiált:
  - Lambada a mi táncunk a homokon!
  És újult erővel ütött.
  A támadó Natasha még dühösebb. Szóval csépelni a nácikat. Nem túl jó nekik ellenállni az ilyen lányoknak.
  Natasha fogta és énekelte:
  - A helyben futás közös békítő!
  A harcos lány pedig ekkora ütészuhataggal tört be az ellenfelek közé.
  És mezítláb dobja a korongokat.
  Itt ő vezette a malmot. A barna sereg fejeinek tömege visszagurult, és a tankok égtek.
  Egy harcos szépség. Verje meg magát egy ilyen sárga armadát.
  Zoya mozgásban van, kivétel nélkül mindenkit összetör. És a kardja olyan, mint a halál ollója.
  A lány egyszerűen gyönyörű. És a mezítláb nagyon mérgező tűket dob.
  Győzd le az ellenfeleket. Átfúrják a torkukat és koporsókat csinálnak, tankokat és repülőgépeket robbantanak fel.
  Zoya elvette, és felkiáltott:
  - Ha nincs víz a csapban...
  Natasha felkiáltott örömében:
  Tehát a te hibád!
  És csupasz lábujjával dob olyasmit, ami alaposan megöl. Ez valóban a lányok lánya.
  És a csupasz lábáról, hogyan fog repülni a penge. És sok harcost fog eltalálni, levágva a tornyokat a tankokról.
  Augustine útközben. Gyors és egyedi szépségében.
  Milyen fényes haja van. Mint egy proletár zászló lebeg. Ez a lány egy igazi vicc.
  És megvágja az ellenfeleket - mintha karddal a kezében született volna.
  Vörös hajú, átkozott barom!
  Augustine elvette, és felszisszent:
  - Lesz bikafej - nem fognak megőrülni a harcosok!
  És itt megint összetört egy csomó harcost.
  Oleg Rybachenko morogta:
  - Amire szükséged van! Itt a lány!
  Margarita, mezítláb tőrt dobva, letörve a tanktornyot, megerősítette:
  - Nagy és menő lány!
  Ágoston készséggel egyetértett ezzel:
  - Harcos vagyok, aki bárkit megharap!
  És megint csupasz lábujjakkal indít egy gyilkost.
  Svetlana a csatában nem rosszabb, mint az ellenfelek. Nem lány, de egy ilyen lángokban álló boszorkánnyal végezni.
  És kiabál:
  - Micsoda kék ég!
  Augustine, aki mezítláb elengedte a pengét, és levágta a harckocsi tornyát, megerősítette:
  - Nem vagyunk a rablás hívei!
  Svetlana ellenségeket darabolva és repülőgépeket lőve ciripelt:
  -A hülyének nem kell kés...
  Zoya nyikorgott, csupasz, cserzett lábával tűket dobált:
  - Három dobozból hazudsz neki!
  Natasha, a nácikat levágva, hozzátette:
  - És csinálj vele egy fillért!
  És a harcosok veszik és ugrálnak. Olyan véresek és menők. Általában sok izgalom van bennük.
  Oleg Rybachenko nagyon stílusosan néz ki a csatában.
  Margarita ezt énekelte:
  - Az ütés erős, és a srácnak érdeke van...
  A zseniális fiú a lábával elindított egy helikopter légcsavart. Levágott pár száz fejet a nácikról és a tankokról, nyikorgott:
  - Elég sportos!
  És mindkettő - egy fiú és egy lány teljesen áttört.
  Oleg barna katonákat vagdalva gurgulázott:
  - És nagy győzelmünk lesz!
  Margarita felszisszent válaszul:
  - Mindenkit megölünk - mezítláb!
  A lány valóban olyan aktív terminátor.
  Natasha az offenzívában ezt énekelte:
  - Szent háború!
  És a harcos éles korong-bumerángot indított. Ívben repült, sok nácit és tanktornyot kivágott.
  Zoya hozzátette, folytatva az irtást:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És új tűk repültek ki mezítlábáról. És sok vadászgépet és repülőgépet találtak el.
  A szőke lány azt mondta:
  - Sakkmatt az ellenfél!
  És megmutatta a nyelvét.
  Augustine a lábával hadonászva és éles szélű horogkeresztet dobálva gurgulázott:
  - Birodalmi zászló előre!
  Svetlana készséggel megerősítette:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  A lányok pedig kórusban kiabálták, legyűrve a nácikat:
  - Senki nem állít meg minket!
  És most egy korong repül a harcosok mezítlábáról. Tépik a húst, és lebontják a tanktornyokat.
  És újra üvölteni:
  - Senki sem győzhet le minket!
  Natasha a levegőbe repült. Széttépték az ellenfeleket és a szárnyas keselyűket, és kiadták:
  - Nőfarkasok vagyunk, pirítsátok meg az ellenséget!
  És csupasz ujjai közül egy nagyon halálos korong kirepül.
  A lány még meg is csavarodik az extázisban.
  És akkor mormolja:
  - A sarkunk szereti a tüzet!
  Igen, a lányok nagyon szexiek.
  Oleg Rybachenko gurgulázott:
  - Ó, korán, biztonságot ad!
  És a harcosokra kacsintott. Nevetnek, és válaszul kifejtik a fogukat.
  Natasha levágta a nácikat, és nyikorgott:
  - A mi világunkban nincs öröm, küzdelem nélkül!
  A fiú így válaszolt:
  "Néha a verekedés sem szórakoztató!"
  Natasha beleegyezett:
  - Ha nincs erő, akkor igen...
  De mi harcosok mindig egészségesek vagyunk!
  A lány csupasz lábujjával tűkkel dobálta az ellenséget, tankok tömegét robbantotta fel, és énekelte:
  - A katona mindig egészséges,
  És készen áll a cselekvésre!
  Ezt követően Natasha ismét levágta az ellenséget, lerombolva a tankok tornyait.
  Zoya egy nagyon gyors csaj. Itt egy egész hordót indított a nácikra. És elszakított pár ezret egy robbanástól.
  Aztán felkiáltott:
  - Ne állj meg, csillog a sarkunk!
  És egy lány harci csipkében!
  Ágoston a csatában szintén nem gyenge. Szóval csépelni a nácikat. Mintha egy köteg láncból kiütött volna.
  És az ellenfelek feldarabolása - énekli:
  - Vigyázz, hasznos lesz
  Ősszel lesz pite!
  A vörös hajú ördög valóban úgy szánt a csatában, mint az ördög a tubákban.
  És itt van, hogyan harcol Svetlana. És a nácik megkapják tőle.
  És ha üt, akkor üt.
  Véres fröccsenések szállnak ki belőle.
  Szvetlana keményen észrevette, amikor mezítlábjáról fémfröccsenések repültek, amelyek megolvasztották a harckocsik koponyáját és tornyait:
  - Dicsőség Oroszországnak, sőt dicsőség!
  A tankok rohannak előre...
  Piros inges hadosztályok -
  Üdvözlet orosz nép!
  Itt a lányok felvették a nácikat. Így vágják és aprítják. Nem harcosok, hanem igazán párducok, akik elszakították a láncot.
  Oleg harcban áll és megtámadja a nácikat. Könyörület nélkül veri őket, átvágja a tankokat, és üvölti:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Margarita, szétzúzva a barna sereget és átvágva a tankokon, felkapta:
  Olyanok vagyunk, mint a bikák!
  Natasha elvette, és felüvöltött, levágta a barna vadászgépeket a tankokkal együtt:
  - A hazugság kézenfekvő!
  Zoya széttépte a nácikat, és nyikorgott:
  - Nem, nem kézből!
  És ő is felvesz és elenged egy csillagot mezítláb, és levégez egy csomó fasisztát.
  Natasha elvette, és nyikorgott:
  - A tévénk be van kapcsolva!
  És egy gyilkos tűköteg repül a csupasz lábáról.
  Zoya, aki szintén elpusztította a nácikat és a tankjaikat, nyikorgott:
  - A barátságunk egy monolit!
  És megint egy olyan dobás, hogy a körök minden irányba összemosódnak. Ez egy lány - az ellenfelek tiszta kiirtása.
  A csupasz lábujjakkal rendelkező lány fog és indít három bumerángot. És a holttestek ettől még többek lettek.
  Ezt követően a szépség kiadja:
  - Nem adunk kegyelmet az ellenségnek! Holttest lesz!
  És megint elszáll a halálos dolog a csupasz sarkáról.
  Augustinus is logikusan megjegyezte:
  - Csak nem egy holttestet, hanem sok!
  Ezek után a lány fogta, és mezítláb sétált át a véres tócsákon. És sok nácit megölt.
  És hogyan üvölt:
  - Tömeggyilkosság!
  És most a náci tábornokra fogja a fejét. Törd be a koponyáját és add ki:
  - Banzai! A mennybe jutsz!
  Svetlana nagyon dühös az offenzívában, különösen a tankok leütésében, nyikorog:
  - Nem fogsz kímélni!
  És egy tucat tű repül le csupasz ujjairól. Ahogy mindenkin áttör, a repülőgépek összedőlnek. És nagyon még a harcos is megpróbál felaprítani és megölni.
  Oleg Rybachenko nyikorog:
  - Dicsőséges kalapács!
  És a fiú mezítláb is dob egy ilyen menő csillagot horogkereszt formájában. Bonyolult hibrid.
  És a nácik tömege összeomlott.
  Oleg felüvöltött:
  - Banzai!
  És a fiú ismét vad támadásban van. Nem, csak forr az erőtől, és a vulkánok gurguláznak!
  Margaret útközben. Mindenki hasát felhasítja.
  Egy lány a lábával egyszerre ötven tűt dob ki. A tömeget pedig mindenféle ellenség megölte, tankokat és repülőket is kiütöttek.
  Margarita vidáman énekelte:
  - Egy kettő! A gyász nem probléma!
  Soha nem szabad elcsüggedni!
  Pipával tartsa magasabban az orrát és a farkát.
  Tudd, hogy egy igaz barát mindig veled van!
  Ez egy olyan agresszív társaság. A lány dörömböl és sikolt:
  "A sárkányelnökből holttest lesz!"
  Natasha a csatában csak egyfajta terminátor. És ordítva gurgulázott:
  - Banzai! Szerezd meg gyorsan!
  És egy gránát repült le a mezítlábáról. A nácik pedig olyanok, mint a körmök. És sok mastodont és szárnyas, pokolgépet fog összetörni.
  Itt a harcos! Minden harcosnak - egy harcos!
  Zoya is támadásban van. Olyan dühös kurva.
  Ő pedig fogta, és gurgulázott:
  - Atyánk maga a Fehér Isten!
  És hármas malmot vág a náciknál!
  És Augustine visszaüvöltött:
  - És istenem fekete!
  Valójában a vörös hajú a megtévesztés és az aljasság megtestesítője. Természetesen az ellenségeknek. És a barátok számára ő egy kedves.
  És hogyan fog csupasz lábujjakkal fogni és dobni. És a barna birodalom rengeteg harcosa, valamint tankjaik és repülőgépeik.
  A vörös hajú felkiáltott:
  - Oroszország és a fekete isten mögöttünk áll!
  Egy nagyon magas harci potenciállal rendelkező harcos. Nem, jobb, ha nem avatkozik bele. Ahogy leszakadnak a tankok tornyai és a fasiszta repülőgépek szárnyai.
  Augustine felszisszent:
  - Minden árulót porrá zúzunk!
  És kacsints a partnereire. Igen, ez a tüzes lány nem éppen olyan dolog, ami békét tud adni. Hacsak a béke nem halálos!
  Svetlana, legyűrve az ellenséget, kiadta:
  - Sorba söpörünk!
  Ágoston megerősítette:
  - Mindenkit megölünk!
  És mezítlábból újra elszáll a teljes megsemmisülés ajándéka! És annyi tank és repülőgép robbant fel egyszerre apró darabokra.
  Oleg válaszul ezt énekelte:
  - Komplett banzai lesz!
  Ágoston, aki puszta kézzel széttépte a nácikat, kardokkal aprította őket, és csupasz lábujjával tűket dobált, egyszerre pusztított el tankokat és repülőgépeket, kiadta:
  - Röviden szólva! Röviden szólva!
  Natasha, elpusztítva a barna harcosokat, nyikorgott:
  - Röviden - banzai!
  És vad keserűséggel vágjunk neki ellenfeleknek.
  Oleg Rybachenko, az ellenfeleket lenyomva, kiadta:
  - Ez a gambit nem kínai,
  A debütálás pedig, hidd el, a thai!
  És ismét egy éles, fémmetsző korong repült a fiú meztelen lábáról. Levágta a tankok tornyait és a repülőgép farkát is.
  Margarita, levágva a barna birodalom harcosait és a tankok páncélját, ezt énekelte:
  - És kit találunk a csatában?
  És kit találunk a csatában...
  Ne vicceljünk ezzel...
  Tépjük szét!
  Tépjük szét!
  Jó munkát végeztek akkor a nácikkal... És Szovjet-Oroszország legyőzte a barna birodalmat Moszkva megrohanásakor.
  A háború még nem ért véget, de a Szovjetuniónak már volt esélye arra, hogy legyőzze magát a nácikat. Így a hatosoknak ismét meg kellett szakítaniuk szuper és menő küldetésük végrehajtását.
  Oleg Rybachenko még a búcsút is elénekelte;
  Úttörők vagyunk - a haza hősei,
  Akik október jegyében születtek...
  Nem fogjuk megbánni az életet Oroszországért,
  Dicsérni a király vörös zászlójával!
  
  Szeretünk és tudjuk, hogyan kell keményen küzdeni,
  A nácik buzgón letörték a szarvát...
  Gránátjaink vannak egy tágas táskában,
  Nekünk, úttörőknek nem drága az élet!
  
  Szeretjük szent szülőföldünket,
  Mit teremtett a félelmetes kommunizmus...
  Íme, egy komszomol lány mezítláb sétál a hóban,
  A fasiszta pedig le akar minket buktatni!
  
  Buzgón harcoltam a nácizmus ellen Moszkva közelében,
  És sarlóval lekaszáltuk az összes ellenséget ...
  Miért adták ezt a Wehrmachtot az oroszoknak?
  Megütöm az öklömmel!
  
  Úttörő vagyok és a nagy Moszkva alatt,
  Óriási harcosként harcolt...
  Megállítottuk a fasizmus vad rohamát,
  Egyetlen Lord Legfelsőbb fajtánk van!
  
  Oroszország újjáéledésének nincsenek élei,
  Nagy Sztálin felemelt minket a térdünkről...
  Svarog a nagy, a legmagasabb messiás,
  És Lada sugárzó ideálja!
  
  Úttörők vagyunk, fiúk, lányok,
  Szeretünk harcolni - ez a sorsunk...
  És egy komszomol tag hangja zengő,
  Bár rohadt káosz uralkodik!
  
  Oroszország Svarog szülőföldje,
  És a kommunizmus világította meg az utat...
  Az úttörőknek nincs szükségük gonosz Istenre,
  Az ellenség nem fog tudni ökölbe szorítani minket!
  
  Van egy menő tankunk ferde páncélzattal,
  A Fritzeknek olyan könnyű nem áttörni,
  Szeretettel Ladához, nemes leányzó,
  Hogy egy ragadozót játékká változtass!
  
  A moszkvai harcoló emberek megvédték,
  És akkor ott volt a nagy Sztálingrád...
  Hamarosan meg fogjuk adni a kommunizmust,
  Adja át és ismerje meg a berlini felvonulást!
  
  Igen, Sztálingrád büszke erre a szóra,
  Mezítlábas úttörők vagyunk a hófúvásban...
  Letörjük egy hülye tehén szarvát
  Hitlert pedig egyenesen a koporsóba hajtjuk!
  
  Tudd, hogy a haza soha nem hajlik meg,
  Az impulzusát nem lehet megfékezni...
  Süssen a nap örökké Oroszország felett,
  És az áruló tolvajt összetörik!
  
  Bátorságot tanúsítottak Sztálingrádban,
  Meg tudtuk állítani a nácikat...
  Tudod, az oroszoknak olyan szemtelenségük van,
  És az ellenségek csak nullák lesznek!
  
  Oroszország repülhet a Marsra
  És teremts különböző nagyszerűséget...
  És persze minden nagyon klassz lesz,
  Bár az élet olyan törékeny, mint egy selyemszál!
  
  Az orosz szellem nem tud a sorompó csatáiban,
  Perun ereje van...
  Várjuk az istenek jutalmát,
  És az elem ragyog, higgy a rúnának!
  
  Milyen módon nem tud vereséget az orosz szellem?
  Hidd el, mindent eltipor...
  Mi, úttörők, annyira bosszút akarunk állni...
  Legyőzhetetlen, mint a haza hadserege!
  
  Majdnem nyertünk
  Legyen világosság a kommunizmus dicsőségében...
  Nagyapáink a szülőföldért harcoltak,
  Hamarosan találkozunk az örömmel és a hajnallal!
  
  Anyaország nélkül nincs élet az úttörőknek,
  Harcolni akarnak érte...
  És mit akartok gonosz urak?
  Biztosítsunk rabszolgaéletet?
  
  Nem, az oroszok Führerje rabszolgasorba kerül,
  Összetörjük, mint egy babát...
  Végül is Oroszország lovagjai tudnak harcolni,
  Az aranyszárnyú kerub pedig velünk van!
  
  Nincsenek Szülőföldünk arcai a világ alatt,
  Lángol, mint a legfényesebb csillag...
  Bálványom lettél,
  Soha nem válok meg tőled!
  
  Úttörő vagyok és mezítlábas fiú
  Ami csupasz sarokkal rohan át a havon...
  És valahol egy fehér, aranyos nyuszi ugrál,
  Ki töri meg az ellenség szarvát!
  
  A kétségek harcának úttörője nem tudja,
  Nem bohóc, de ismered a terminátort...
  Jönnek a vad fasiszták, higgyétek el a bosszút,
  És a kommunizmus fényes paradicsom lesz!
  
  Hogy jön a korszak,
  Amelyben minden harcos a jászolból...
  Küzdj az utolsó leheletedig
  Elpusztítani a heves ismeri a gazembert!
  
  A kommunizmus csillagai fényesen ragyognak,
  A fény korszaka, nincs szebb a világon...
  Összetörjük a hit fasizmus igáját,
  Hitler pedig orosz lesz vacsorára!
  
  Úgy gondoljuk, hogy az ilyen acéltartályok,
  Hogy a párduchéjuk ne hatoljon át...
  Intsünk jóddal a fiunk sebeit,
  És ismét az úttörő bátran rohan a csatába!
  Nos, mit keményítettek meg a nácik?
  Nem gondolták, hogy csak úgy nyerhetünk.
  Láthatóan mérföldekről ismerjük a kommunizmust,
  A Wehrmachtot pedig viccből legyőzhetjük!
  
  Hatalmas hazánk nevében,
  Egy büszke úttörő támadásba lendül...
  Bár felhők lebegnek a szülőföld felett,
  Mutassunk mindenki számára nyerő példát!
  
  Hidd el, hogy az ellenség nem állítja meg az álmot,
  Megint legyőzünk minden fasisztát...
  A gonosz nem hiszi el, hogy uralkodik a trónon,
  Új világrendet teremtünk!
  
  Tudod, minden rendben lesz a Szülőföldön
  Fiú vagyok, de harcban, mint Robin Hood,
  Eleinte csak az íróasztalon kapartam,
  És most nagyon még hisz klassz!
  
  Oroszország szuronnyal tépheti a nácikat,
  Minden sereget legyőz...
  És az úttörők a kommunizmus alatt élnek...
  Hiszen barátságunk erős monolit!
  
  Semmiben nem engedünk a Fritznek,
  Az ellenséget viccelve is legyőzhetjük...
  És hát megvertük a nácikat egy ütővel,
  Zúg a hóvihar, forgószelekké csavarja a havat!
  
  Oroszország nem ismeri a nácik az irgalmasságot,
  Legyőzhetetlenül erős...
  Szilárdan kapnak egy szablyát a gazemberek nyakába,
  És a Sátán elpusztul!
  
  Ne higgye, hogy Hitler legyőzhetetlen,
  Bár a pokol ereje, tekintsd meg mindent összegyűjtve...
  Amikor a nép és a párt egyesül,
  A mi Wehrmachtunk emberei darabokra szakadtak!
  
  Oroszország évszázadok óta szentként volt híres,
  Összetörte a Tigriseket, mint a fémet...
  Végétől a végéig terjed,
  Ilyen országról csak egy fiatalember álmodott!
  
  Győztünk, mint az óriások
  Az összevágott ellenfelek karddal tudják...
  Mi oroszok legyőzhetetlenek vagyunk a csatákban,
  Legyőzzük a Haza ellenfeleit!
  
  Hidd el, semmi sem állít meg minket
  És tudod, hogy semmi sem fog nyerni...
  A Führert a fejére temetjük,
  Van éles kardunk és acélpajzsunk!
  
  Az egész univerzumban nincs szebb Oroszország,
  A fény korszaka lesz örökké...
  Minden generáció béke és boldogság lesz,
  A Hazának határozott kézre van szüksége!
  
  Tehát amikor Berlinben játszik,
  Kenjük be a Wehrmachtet, mint hamut a vérbe...
  Ez lesz a paradicsomi határ ideje,
  És a Ladával együtt a szerelem uralkodik!
  
  STENKA RAZIN FIÁNAK ÚJ KALANDJAI
  Egy tizenhárom év körüli fiút apjával együtt letartóztattak. Old Man érthető módon egy jól ismert lázadó, aki vérpatakokat ont. De a fia még gyerek. Melyiket kérdezd meg tőle.
  De Kornil asszisztense másként tekintett az egykori katonai atamánra. És felajánlotta, hogy szenvedélyesen kihallgatja a fiút - és hirtelen megtudja, hol vannak apja kincsei.
  Stenka Razin fiát bevitték a kínzópincébe. A fiú megpróbált egyenesen nézni, és büszkén tartani magát. Bár belül ijesztő volt. Kínzóeszközöket akasztanak, lángol a kandalló. Vörös sisakos hóhérok.
  Samosa odament a fiúhoz, kinyújtotta a kezét, megrázta a gallérját, és fenyegetően megkérdezte:
  - Mondd meg, hová rejtette a tyatka a kincseket, hadd menjen szabadon. Nem - kínozni fogunk!
  Grishka, Stenka Razin fia bátran válaszolt:
  - Nem mondok semmit! És még inkább neked!
  Samosa ugatott:
  - Kínozd meg a kisfiút!
  És személyesen húzta meg a gallért, letépte a kaftánt a fiúról. Grishkát levetkőztették, és a fogason vonszolták. A fiú kétségbeesetten próbált visszarúgni. De a tapasztalt hóhérok nyakon mért ütéssel mozgásképtelenné tették Grishkát. Aztán hátrafogták a kezét, és a kötélnél fogva emelni kezdték. A fiú a fogát csikorgatta. A hóhér megragadta a fiút a törzsénél, és megrázta, kicsavarta az ízületeit. Grishka nagyot lélegzett, de visszatartotta a kiáltást.
  A diakónus diktált az írástudóknak, és ezt mondta:
  - Mondd meg a tolvajnak, hova rejtette az apósod a kincseket.
  A fiú megvetéssel a hangjában válaszolt:
  "Még ha tudnám is, nem mondanám!
  Samosa parancsot adott a hóhérnak:
  - Öböl! Tíz ütés óvatosan!
  A hóhér határozottan ütött. Grishka teste megremegett. A tizedik ütésnél a kínzó megdermedt. És Samosára nézett. A kivégzés alatt a fiú hallgatott, az ajkát harapdálta.
  Dyak, elmosódott:
  - Mondd tolvaj, hova rejtette a tyatka a kincseket?
  Grishka felkiáltott:
  - Nem mondom meg!
  Samosa felmordult:
  - Öt ütés mentés nélkül!
  A hóhér egy lendítéssel ütést mért a fiúra, megrázta az egész testét. Grishka sikoltott, de az ajkába harapott. A második ütés következett. Szintén merész és erős. Grishka továbbra is hallgatott. És ismét a harmadik ütés, vér csöpögött a vágott bőrről.
  Samosa összeráncolta a homlokát, amikor a fiút korbácsolják. Persze lehet, hogy a fiú nem tudja, hol rejtette el Stenka a kincset. És még talán igazi kincsek is. De a fiút ki kell kérdezni. És titkokat faragjon ki tőle.
  Az ötödik ütés után a vér aktívan csöpögött.
  A diakónus megismételte a kérdést. Grishka elhallgatott.
  Samosa parancsot adott:
  - Égesd meg a sarkát.
  A hóhér elővett egy izzó vasdarabot, és a fiú csupasz talpához vitte. Megborzongott, megcsavarodott, és .... elvesztette az eszméletét.
  Adala úgy gondolta, jó ötlet lenne átengedni Pétert, hogy ne ölje meg a fegyverteleneket és az öregeket. Péternek nem sikerült jól. És milyen lenne egy igazi, kontakt csatában? Nem lennél félénk?
  Stenka Razin fia, Grishka egyébként tudta, hol van elrejtve apja egyik kincse, de hallgatott. Egy vödör jeges vizet öntött magához. Aztán Samosa parancsot adott:
  - A második sarkot kauterizáld vasal!
  A fiú ezúttal nem ájult el, rángatózni próbált, de Grishka mezítláb beleakadt a blokkba.
  Samosa felszisszent:
  - Még öt szempilla, semmi gond!
  Az ötödik ütés után a fiú fényes feje megremegett, és Grishka elvesztette az eszméletét.
  Egy tapasztalt hivatalnok a kínzás terén azt tanácsolta:
  - Hagyd elmenni! A gyerek még hátradől!
  Samosa szigorúan mondta:
  - Hozd a kiskutyát! Töröld le vodkával és tedd az ágyra... Engedd el! Holnap folytatjuk a kínzást!
  A Grishkát eltávolították az állványról, és a vágásokat alkohol és víz keverékével dörzsölték. A fiú megrándult: ég a vodka. Ezután Grishka forró húslevest kapott, és egy fűtött cellába zárták. De minden esetre a fiút a nyakánál fogva lánccal láncolták, és hagyták aludni. A fiú hason aludt, az ágy puha volt. A hóhérok megkínozták, az áldozatok gyakran meghalnak, és Samosa tudni akarta, hol rejtette el Stenka a kincseit.
  Miután elengedte Grishkát és aludni, másnap a fiút ismét a kínzókamrába hurcolták. Újra feltették a fogasra. Grishka már megnyúlt ízületei fájdalmasabbak lettek. A fiúk lábához súlyokat akasztottak. Hogy jobban megnyújtsa az izmokat. Aztán a hóhér mosolyogva hozott egy izzó vasat, és Grishka mellkasához tette. A fiú a fogát csikorgatta elviselhetetlen fájdalomtól.
  Samosa felkiált:
  - Beszélj tolvaj!
  Égés szaga volt. A sült hús szaga felerősödött. Grishka szeme hunyorog a fájdalomtól, és a fiú ismét elvesztette az eszméletét. A hóhér kivette a vasat a mellkasából, és így szólt:
  - Erős fiú...
  Samosa felmordult:
  - Fel kell osztani... Brazier a lábhoz!
  A hóhér bekente olajjal a fiú talpát, és távolról meggyújtott egy tűzhelyet. A már megperzselt sarkú nagyon fájdalmas volt. A fiú erősen lélegzett. Izzadság és vér keverékét ejtette le, fogát csikorgatta, de csendben maradt. Bár ez nagyon sokba került neki. Az erőfeszítések kétségbeejtőek voltak.
  Samosa hevesen felmordult:
  - Beszélni fogsz! Hé vállbég!
  A hóhér ütéseket mért Grishkára. A tizedik ütemben a fiú feje bágyadtan hánykolódott és összeesett. A fiú nem tért észhez azonnal, még azután sem, hogy egy vödör vizet öntöttek rá. Szamos arcon ütötte Grishkát, és ráparancsolt:
  - Még több ütemet!
  Duke megjegyezte:
  - A csupasz meghal...
  Samosa felmordult:
  - A fenébe! Szedd le a fogasról! Folytatás holnap!
  Grishkát ismét eltávolították a kínzóeszközről, és a szobába vitték. A fiú küszködött és rángatózott. Nehéz, káprázatos álomba zuhantam. Aztán felébredt és sírt. De amint megjelent a börtönőr, elhallgatott, és dühösen nézett rá. A kölyöknek kenyeret dobott kvasszal. A fiúnak esélye sem volt elmenekülni, pláne, hogy a nyakánál fogva láncolták.
  Másnap Grishkát egy kicsit másképp kínozták. Felemeltek a plafonra, a fogasra emelték a kezüket, majd elengedtek. Olyan vad fájdalom
  leáll a légzés. A fiút háromszor emelték fel, amíg eszméletét elvesztette.
  Ezt követően a hóhér ismét ostorral ütött, a gyomrát pedig vörösen izzó vasalóval megégette. Miután alaposan megkínozta a fiút, elengedték és a cellába vitték. A hóhéroknak nem sikerült semmit elérniük.
  Másnap Grishkát egy fogasra húzták, mezítláb alatt egy tűzhely égett, a hátán és a fenekén pedig vörösen izzó drót csapódott. A fiú a kínzás során többször elvesztette az eszméletét, de magához tért. Amíg maguk a hóhérok el nem fáradtak, abbahagyva a kínzást.
  Másnap a fiút kinyújtották, a hóhér pedig vörösen izzó fogóval törni kezdte a lábujjait, és a bordáit is összetörte. Grishka többször sikoltott, de a kéréseket, hogy mondjanak valamit, halkan válaszoltak.
  És ismét korbácsot kapott.
  Eltelt két hét. Grishka gyermeki testét már kimerítette a kínzás. A fájdalom mindenhol ott van. Nem maradt vér, nem maradt fájdalomtól sértetlen ér. Eleinte, amikor megverték és megégették, rohanni akart, és elfojtotta a testében zajló robbanásokat. De amikor a fájdalom elnyelte az egész lényeget, eltompult.
  Samosa maga is látta, hogy Grishka esélye, hogy valamit kiüt, elenyészik a szeme előtt. A hóhérok új szert próbáltak ki. Lisztet találtunk. Grishka haját lenyírták, és hideg víz kezdett csöpögni a feje tetején. A kínzás brutális és hatékony. Néhány óra múlva olyan érzés, mintha bombák robbannának az agyban. Grishka szinte vak és süket volt. Többé nem hallotta a hóhér és Samosa által kimondott szavakat.
  Feladták, ismét a fogason húzták. Nem vette észre, hogy a fiú számára bármilyen fájdalom csak vigasz volt - elvonja a figyelmet egy szörnyűbb agyfekélyről.
  A tűztől és a szempillák felragyogtak.
  Grishka magához tért, és láthatta a hóhérokat. Itt a kínzó súlyokat helyez arra a blokkra, amelybe a fiú lábait szorították. A karok és a vállak fájdalma fokozódik, de elvonja a figyelmet az agy pokoljáról.
  Samosa a tüdeje hegyén ordít. Vörös hajú, szakállas:
  - Mondd meg a kutyusnak, hova rejtett kincseket az apa!
  Grisha a fejét rázza. Válaszul a testet megrázó ütés következik, keményen vernek. Egy másik hóhér, a fiú mezítláb alatt melegszik fel a fogason. Hátborzongató, de nem annyira ijesztő.
  Itt van Kornila, Stenka Razin keresztapja és egykori hadseregfőnök. Idős, szürke szakállú. Tekintetében még a megkínzott gyermek iránti részvét is látszik. A közelben egy bojár áll hódkalapban. Egyértelműen forró a kínzókamrában. És szembetűnő érdeklődéssel a fiú kínzása iránt. A kínzás folytatódik. Grishka hirtelen erőt érzett magában, és ezt énekelte:
  Te vagy Razin az én királyom és apám,
  A népet az iga ellen emelte...
  Hiszem, hogy a szenvedésnek vége szakad
  Bojárok lesznek, csak ostor és füge!
  
  A paraszt, a munkás most járom alatt van,
  Az egyszerű proletárt összetörik a bojárok...
  De hiszem, hogy elsöpörünk minden vérszívót,
  Énekeljünk ezer áriát Szülőföldünknek!
  
  Hiszen minden udvarban felnyög a bojárok áldozata,
  Mindenhol tét és állvány van...
  Még rosszabbak, tekintsd a hitetleneket,
  Kínzás, bunkó a gyötrelemben!
  
  De Razin csatákon ment keresztül,
  Minden szükséges kéz és út...
  Győzelemmel jött a szabad kozákunk,
  Tépni az összes bojár papot!
  
  Nem, tudod, kétségek, higgy nekünk,
  Végül is az emberekért vagyunk, kétségtelenül...
  Most jön a belátás órája,
  Más nemzedékek dicsőségére...
  
  Te vagy a szabadság és a becsület Razinja - a vezető,
  Sétáltunk Oroszországon...
  Azt akarom, hogy te légy a szuverénünk,
  És jobb, mint az egyetemes messiás!
  
  Igen, akkor higgy az igazságszolgáltatásban
  Mindig lesz egy fénysugár...
  És lesz egy vadállat, akit széttép egy despota,
  Várjuk meg a hajnalt!
  
  A csata Szimbirszk alatt folyik - a küzdelem,
  Dühös, erőszakos harcosok vagyunk, tudjuk!
  És hiszem, hogy a sors győztes lesz,
  Arra kérlek benneteket, hogy adjátok a rácsoknak az agyát!
  
  Bár Razin hősiesen halt meg a csatában,
  De az örökkévalóságban az ő szent arca...
  Hiszen ő kétségtelenül lovag, lovas,
  És az is lesz, hisz a Kremlnek egy pillanat alatt!
  
  Vess véget a rabszolgaságnak és a bojárok igának,
  És a nap felkel a bolygó felett...
  A szenvedés, a megtévesztés örökre eltűnik,
  És Razint versekben éneklik!
  Amíg a fiú énekelt, mindenki, a hóhérok és a "közönség" is megdermedt, hallgatott. Ám az utolsó szavakra Samosa felrobbant, és tövig kiáltotta:
  - Öböl! Öld meg!
  A hóhér dühös ütéseket mért a fiúra. Grishka már eszméletét vesztve suttogta:
  - Oroszország népe szabad lesz!
  A véres fiút leemelték a fogasról és elvitték. Samosa letörölte a verejtéket a homlokáról, és felszisszent:
  - Elég! Elég legyen velünk! Negyedezze meg a barom, és kész!
  Cornila bizonytalanul mondta:
  - Helyes-e felnegyedelni egy gyereket? Igen, még nyilvánosan is? Talán megfojtja a cellában?
  - mordult fel Samosa, és a padlóra csapta a sarkát.
  - Nem! Végrehajt! És nyilvánosan - negyedeléssel!
  A bojár ökölbe szorítva megerősítette:
  - Legyen így! Jóváhagyom a halálos ítéletet!
  Samosa gonoszul elmosolyodott.
  - Felnegyedelték Grishkát! Kihozzuk az összes Razin magot!
  Itt Adala elterelődött. Kénytelen lövés parancsot adni. Torontót pedig egy húsztonnás bombázó rakéta találja el. Halált és rémületet hoz. Adala tanácstalan tekintetével követi a tüzes farkot.
  Ó, bárcsak pilóta lenne. Milyen csodálatos és romantikus. Íme egy ilyen pilóta-rader.
  Az ég nagyon hűvös .. A lány félrehajtotta a fejét, és legalább valami jóra kezdett emlékezni. De semmi sem jutott eszébe. A Stenka Razin fiáról szóló történet mellett.
  A fiú az ágyon feküdt, és álmában tébolyodottan forgott. Nehéz elaludni, ha az egész tested megsérül, és a fekélyeket is marja a só és a vodka. Az elmúlt tizenöt nap kínszenvedés volt. Kínzás éjjel és súlyos delírium nappal.
  A fiú az apjáról álmodott. A hatalmas és erős Sztyepan biztatta fiát:
  - Tarts ki kölyök! A nép emlékezni fog rád, hogyan fogadtad a halált!
  Grishka delíriumban válaszolt:
  - És mi vár rám a halál?
  Stepan magabiztosan kijelentette:
  - A jövőnk ködös. És nem tudni, mi vár ránk. De életed utolsó pillanatai lesznek a legfontosabbak. Ne habozzon! Takarítsd meg a bátorságot!
  Grishka nem egészen magabiztosan válaszolt:
  - Határozott leszek... De te apa vagy... Meghalt az igazságos ügyünk?
  Stepan mennydörgő hangon kijelentette:
  - Nos, én nem! Kivégezhetnek, de jön egy másik Razin, és utána még egy Razin, és ezzel az ellenségeink nem tudnak mit kezdeni! Lesznek új évszázadok, nemzedékváltás lesz... De Lenin, a viharúr eljön Razinért!
  Grishka, aki szintén magabiztossá vált, azt mondta:
  - Szerintem vissza fogsz jönni!
  A fiú felébredt. A test hülyén fájt, a bőr pedig nyers volt. Csörgés hallatszott az ajtóban, és a hóhér belépett a cellába.
  A nagy kínzó szeretetteljes hangon mondta:
  - Szia Grishka!
  A fiú hirtelen megérezte magában az erőt, és így válaszolt:
  - A hóhér nincs jól, úgyhogy meghalsz!
  A kínzó jóízűen bólintott.
  - És te bátor kiskutya vagy. Láttam és megkínoztam különbözőket... De te még nem láttál hozzád hasonlót! Olyan kicsi, de igazi kovakő!
  Grishka szerényen válaszolt:
  - Megvan bennem az apám szelleme!
  A hóhér vigyorogva azt javasolta:
  Kössünk üzletet...
  A fiú csilingelte a láncot, és erőt kapott ahhoz, hogy felkeljen az ágyból és felüljön. Grishka érdeklődve kérdezte:
  - Milyen üzlet?
  A hóhér suttogva javasolta:
  - Gyerünk, mondd meg, hol van apád kincse, én pedig... leveszem a nyakörvet, és egy táskában kiviszlek.
  Grishka egy pillanatig habozott. Valóban, mi van, ha megtéveszti a hóhért. Mondj neki egy hamis helyet, ragadd meg a pillanatot és menekülj el. Megmenteni az életét, és orral hagyni ellenségeit? Nagy volt a kísértés. De a fiú eszébe jutott az apja. Ravaszság és csalás az életed megvásárlására? Nem, méltósággal kell meghalnia az állványon!
  Grishka megrázta zúzódásokkal és dudorokkal borotvált fejét:
  - Nem!
  A kínzó felnevetett, és megjegyezte:
  - Holnap kivégeznek! Az biztos... Nem lesz több kínzás, és nincsenek mások, akik készen állnak a kivégzésre!
  Grishka megborzongott, de bátran válaszolt:
  - Hát kivégzik... Mindannyian halandók vagyunk!
  A hóhér vigyorogva hozzátette:
  - Nem fogod csak úgy lefejezni! És dobd a kormányra! Először a karokat, majd a lábakat vágták le, és csak azután a fejet. Akarod ezt?
  A fiú megborzongott, sápadtabb lett, és ezt motyogta:
  - Mivel a sors ilyen... Csak a halált igyekszem majd méltósággal elfogadni!
  A hóhér kuncogott, és megjegyezte:
  - Apádat már elvitték Moszkvába. Ott még mindig hevesebben kínoznak. És akkor a negyedeléssel ellátott kerék is vár. És te... Kár, hogy kivégzik őket! Erős fiú vagy, és jó lenne tovább kínozni!
  Grishka keményen válaszolt:
  - A másik világban megkínoznak!
  A hóhér elhagyta a cellát. Grishka pedig megfordult, és öklével megütötte az állát. Fájdalomnak adta át a helyét a fogasléc kifeszített ereiben. Lehet, hogy hiába olyan? Megfontoltságot kellett tanúsítani és megtéveszteni a hóhért. És előre, várni rá...
  A fiú alig emelte fel és nézte pisugival és égési sebekkel borított kezét? Le lesz vágva? Grishka a lábára nézett. Szintén mindenkit összevertek, a talpa megégett, az ujjak eltörtek. De valószínűleg így is fel tud majd mászni az állványra. És levágják a lábát, a karját és végül a fejét. És akkor a lélek a mennybe repül...
  Még gyerek, és nem volt ideje vétkezni. Sikerült a tűz és korbács próbáját. Valószínűleg egy jól megérdemelt paradicsom vár ránk, vagy a legrosszabb esetben egy rövid tartózkodás a purgatóriumban. Kíváncsi vagyok, meghívnak-e papot gyónásra? Ez azonban már nem számít. Grishka nem érzett semmiféle bűnt maga mögött, és most sem félt az Istennel való elkerülhetetlen találkozástól. És jó a paradicsomban, egy csodálatos kertben, ahol örök nyár van, és angyalok hárfán játszanak. Miért ne lehetne megérdemelt hely egy fiúnak, aki a legsúlyosabb kínzásokat is elviselte?
  Jobb, mint egy fogason lógni, amikor a bőrödet felhasítja az ostor, és az ujjaidat eltörik egy vörösen izzó vasaló. Ott örökre fiú maradsz, és örökké fiatal és egészséges leszel.
  Kopogtattak az ajtón. Egy lány jelent meg egy tálcával, két őrrel, valamint Samosa. A szörnyeteg kuncogott, és így szólt:
  - Életedben utoljára egyél egy jó kiskutyát! Cornila nagylelkű! És ott levágják a karjaidat és a lábaidat!
  Grishka keményen válaszolt:
  - És meg fogsz büntetni... Nem a Földön, hanem a mennyben!
  Samosa felmordult:
  - Kölyökkutya! Lássuk, hogyan üvöltözik a kormányon!
  Grishka bátran mondta:
  - A halál néha halhatatlanságot ad, az árulás pedig a feledést!
  Samosa dühösen becsapta az ajtót, és elment. Csak a hóhér maradt. Grishka szinte barátságosan bólintott neki:
  - Ezeket az ünnepeket ünnepeljük! És nem akarsz meghalni!
  A hóhér ravasz pillantással megkérdezte a fiútól:
  - Gondoltál már a lelkedre?
  Grishka őszintén válaszolt:
  - Nem érzem magam mögött a bűnöket, hogy megtérjek.
  A hóhér erre bólintott.
  - Hát örülj kopasz. Igyon meg egy pohár bort egyszerre. Valószínűleg az első az életedben.
  Grishka enni kezdte a libát. A börtönőrlemény után az étel rendkívül finomnak tűnt. A fiúnak kicsit fájdalmas volt rágni, de a hús édesnek tűnt. És aktívan nyelt.
  A hóhér megjegyezte:
  - Ha nem Kornila keresztapád, akkor nem kaptál volna ilyen lakomákat.
  Grishka komoly tekintettel kérdezte:
  - Mit akar?
  A kínzó őszintén válaszolt:
  - Szerezd meg Stepan kincsét. Különben meg sem mozdult volna.
  Grishka közömbös hangon válaszolt:
  - Hagyja, hogy a kincsek a földben heverjenek. És szolgálja a jövőbeli felkeléseket!
  A hóhér gyönyörködve mondta:
  - Hát te és egy sas! Egy igazi harcos! Hát sok sikert kívánok!
  És a kínzó elhagyta a fiút. Grishka elnehezült, miután evett és ivott egy pohár erős bort. A szeme lecsukódott, és a fiú elaludt. Csatákról álmodott, és különféle eseményekről. Mintha egy mesebeli lovag lenne, aki harcosok ezreit vágja le.
  Integetve jobbra - az utca, a sáv balra!
  Aztán meglovagol egy sárkányt. Mint egy mesehős...
  Másnap reggel Grushkát felébresztették. A fiú először jól aludt, és vidámabbnak érezte magát. A hóhérok felvették. Vegyél fel egy sebesült testet, zsákruhát. És felvették és kivégzésre vitték. Grishka festéket látott hajnalban, és éles lándzsákat.
  A fiú a mirigyekben járt, ami kényelmetlen volt. Kivitték az udvarra. A fiú csupasz, nyomorék lába miatt nehezen tudott rálépni a macskakövekre. De Grishka a fogát csikorgatva beletörődött, és megpróbált egyenesen állni. Bár a megégett lábak minden lépése fájdalommal adatott. És így kiment a térre.
  Az emberek látták a fiút. Borotvált, horzsolásokkal és horzsolásokkal borított, csupasz, égett lábbal, lesoványodott.
  Grishka inkább szánalmat keltett, mint gyűlöletet. Sokan, különösen a nők, együttérzőn sóhajtottak fel.
  A fiú rájuk kacsintott, és így szólt:
  - Mint, hol van a miénk, nem tűnt el!
  És továbbment. Nem volt különösebb félelem. Grishka biztos volt benne, hogy nem érdemli meg a poklot. A mennyország pedig sokkal jobb, mint a földi, kegyetlen létezés.
  A kivégzés helyét válogatott, moszkvai íjászok vették körül. Sok őr és otthonos kozák. Úgy tűnt, egyáltalán nem egy gyereket végeznek ki, hanem egy kozmikus méretű állami bűnözőt.
  A fiú bizonytalanul, tántorogva mászott fel a létrán, égett lábbal lépdelt, tölgyfa deszkákon.
  A vágótömbön egy hatalmas, kihegyezett fejsze csillogott. Egy hatalmas hóhér sétált körbe vörös köntösben. Volt egy negyedelésre szánt kerék is.
  Grishka keresztet vetett. Nagyon fájdalmas mozgatni a karját.
  A hírnök olvasni kezdte a vádat:
  - Stenka Razin Grishka fia bűnös: kincsek rejtegetésében, lázadók különítményeinek megszervezésében, bojárok kivégzéseiben és rablásaiban, nők elleni erőszakban és így tovább. Ezért elítélik a kormányon való negyedórára és az örök bántalmazásra. Az ítéletet végrehajtsák.
  Grishka megborzongott, de mozdulatlanul állt és egyenesen tartotta magát. A diakónus felszisszent:
  - Nos, a tolvaj kész megtérni az emberek előtt?
  - gondolta Grishka. Igen, van mit megbánnia. A fiú meghajolt és így szólt:
  - Bocsáss meg a doni kozákoknak. Bűnös vagyok előtted, hogy nem szabadítottalak meg a bojárok igájából.
  Samosa kétségbeesetten kiáltott:
  - Hamarosan végezd ki!
  A hóhér segédei a fiúhoz siettek. Grishka, legyőzve a fájdalmat a kezében, letépte a saját zsákruháját. A hóhérok által okozott csapások és sebek megnyíltak az emberek előtt. Aztán Grishka kezeit megcsavarták és a kormányra dobták.
  A hóhér fejszét emelt a fiú fölé. "Hamarosan kezdődik" - gondolta Grishka.
  Ám abban a pillanatban megszólalt a csattanó, és a hírnök bejelentette:
  - Királyi kegyelem! Tekintettel Gergely gyerekkorára, a halálbüntetést felváltja a rabszolgaságba való eladás! Legyen így! A fiút felemelték az állványról és bevitték a szobába. Grishka számára új élet kezdődött.
  Először zabkásával etették és tejet adtak inni. A fiút a nyakába láncolták, és hagyták, hogy a szalmán feküdjön. Jött az orvos. Vodkával kezdte törölgetni a sebeket. Fájt, de Grishka hallgatott.
  Az orvos megjegyezte:
  - Kitartó a fiú, úgy fog élni, mint a kutya!
  Grishka, miután evett, mélyen elaludt... Mindenféle rémálmai voltak.
  Másnap ismét enni adtak neki, és elvezették, és bilincseket tettek a kezére és lábára. A fiú meztelen volt, de egy köpenyt vetettek rá.
  Őrök és Samosa kísérték.
  Mezítláb podzhili egy kicsit, és könnyebb volt lépni. Grishka megpróbált úgy tenni, mintha nem sérült volna meg. És büszkén hányta fel borotvált fejét, szőke haja már nőni kezdett.
  Végigvezették az utcán, a járókelők körülnéztek. Az idő meleg és napos volt.
  Grishka próbált felvidítani. Nos, a rabszolgaságba, és mi van? Nem fél a munkától! Még ha ki kell menned a kőbányákba, ő kibírja és elmenekül. Meg fogja találni a módját. Vagy szíts fel egy felkelést, mint a legendás Spartacus.
  A fiút bevezették egy kőépületbe, és felvitték az emeletre. Egy kellemes gyerek hólyagos mezítlábát hűsítette a kőhűvösség.
  Itt hozták be a szobába. Ott, az ajtó mellett két hatalmas, csupasz mellkasú, izmos harcos állt. Ezután egy lámpa égett, és egy csodálatos kanapé. Egy nő fátyolban és köntösben feküdt rajta. A közelben pedig izmos szolgák és néhány szobalány volt. Sőt, derékig meztelenek, rövid szoknyák, de szandálok és zárt arcúak is. De ugyanakkor a mellek meztelenek, a mellbimbók pedig színezettek.
  A csupasz mellek pillantása nagy izgalmat keltett Grishkában, és elpirult. Az ő kora éppen olyan, amikor a fiatal férfiak érdeklődést mutatnak az ellenkező nem iránt. A fiatal gyönyörű mellek látványa pedig olyan izgalmas.
  Egy nő luxusfátyolban és pompás ruhában kotyogott:
  - Vetkőzz le!
  Grisha esőkabátja leszakadt. Teljesen meztelen volt. És kilógott a már teljesen kifejlett férfitökéletesség, amitől olyan kínos volt. A fiú maga is jó felépítésű volt, izmos, és a kínzások számtalan jele még bájt is adott neki.
  A nő nevetett, és Grishka izgatottságát nézte. És ő üvöltött:
  - Jó fiú! Látom, nagyon készen állsz.
  A kísérő Grishka Samos így válaszolt:
  - Száz aranyrubelt ér, asszonyom!
  Akkoriban ez nagy összeg volt. Egy jó lovat három rubelért lehetett venni.
  A nő nevetett, és így válaszolt:
  - Még gyerek, és van elég rabszolga a török piacokon! Pusztán az ön iránti tiszteletből, és mert szeretem ezt a fiút, ötven rubelt fizetek érte!
  Samosa megjegyezte:
  - A kormányzó azt akarja, hogy egy lázadó fia keményen dolgozzon a krími kőbányákban, vagy Törökországban! Nem igazán akarja, hogy egy fiatalkorú bűnöző a felügyelő ostor helyett egy kéjes kánsa karjaiban boldoguljon!
  A nő nevetett, és így válaszolt:
  - Igen, értem... Stenka Razin sok vért rontott el érted, és te a fián akarsz megtéríteni! Megvigasztallak, szeretek gyönyörű fiúkat kínozni, megalázni. És ha elegem lesz belőle, elküldöm a bányákba!
  Hetvenöt rubelt adok, és ez az utolsó szavam!
  Samosa bólintott.
  - Egyetértek nagyszerűen!
  Valójában nem valószínű, hogy egy kimerült tizenhárom éves fiú néhány rubelnél többet kap az aukción. És azt a tényt, hogy a középkorú khansha szereti a gyönyörű fiúk kínzását és kínzását, mindenki tudta. Sőt, imádta a fiatal húst. De amikor a fiúknak szakálluk volt, megvakultak, kihúzták a nyelvüket, és a bányákba küldték őket, ahol lassan, de biztosan meghaltak.
  Tehát nem mondhatja, hogy Grishka nagyon szerencsés volt. Ám az ifjú hős kalandjai még csak most kezdődnek... És a legérdekesebb még csak most következik!
  
  TANK MOSZKVABA - A WEHRMACHT ELVESZTETT ESÉLYE
  Hitler nem fordította délre a német csapatokat. Ehelyett további haderőt helyezett át Franciaországból és a Balkánról, helyükre bolgár és olasz egységeket. Ennek eredményeként a Fritznek sikerült azonnal elfoglalnia Moszkvát, anélkül, hogy lehetővé tette volna a védelem sűrítését, még az őszi olvadás kezdete előtt.
  Sztálinnak sikerült megszöknie, de a kormány egy részét elfogták és megsemmisítették a nácik. Moszkva bukása után Sztálin békét ajánlott Hitlernek bármilyen feltételekkel - csak adják vissza a fővárost.
  A Führer beleegyezett, hogy visszaadja Moszkvát. De cserébe a németek megkapták a Kaukázust, egész Ukrajnát, a Krímet, a balti államokat, Karéliát és északon Arhangelszkig, így csak Oroszország maradt Leningráddal folyosóval. Ráadásul a Szovjetunió többi részének hatalmas jóvátételt kellett fizetnie. És ez komoly.
  Hitler természetesen magát hirdette ki a győztesnek. És Nagy-Britanniához fordult - ezek szerint lesz mit harcolni vagy elviselni? Ellenkező esetben az összes kolóniát elveszik tőled. Ám a makacs Churchill a háborút választotta, az Egyesült Államok erőforrásaira számítva.
  Japán ugyan a másik oldalról támadta Amerikát, és a perui kikötő után a szamurájok magukhoz ragadták a kezdeményezést.
  A tengeren a tapasztaltabb és ügyesebb japánok legyőzték a jenkiket.
  Hitler ultimátumot intézett Francóhoz. És beleegyezett, hogy a német csapatokat Gibraltárba engedje. A fellegvárat elfoglalták, és a Harmadik Birodalom csapatai Marokkóba rohantak. A máltai brit támaszpont vereséget szenvedett és elfoglalták. Ezt követően Rommel csapatai, miután erősítést kaptak, elfoglalták Egyiptomot.
  A szárazföldön a németek magabiztosan legyőzték a briteket. Már nem tartotta vissza őket a szovjet front. A negyvenkettedik évben pedig a németek elfoglalták egész Afrikát, valamint a Közel-Keletet és Indiát.
  És már jövőre nekivágtak Nagy-Britannia megtámadásának... Kezdetnek pedig légi offenzíva. És sok bombázás...
  Ilyen körülmények között valami erős mozgásra van szükséged! Hitler kapott Yu-288 bombázókat. Szárnyas szörnyeteg volt, négy tonna bombát szállított normál állapotban és hatot újratöltő változatban. A sebesség pedig hatszázötven kilométer per óra.
  Ez az autó egy rémálom Nagy-Britanniának. Mint az új ME-309 vadászgép, ami rémálom az Egyesült Államok és Nagy-Britannia számára.
  A németeknek sok van ebben a háborúban. A Szovjetunió felett aratott gyors győzelem egyik oka a T-4 harckocsi modernizálása is volt, amely egy hosszú csövű 75 mm-es ágyút kapott, és képes volt a T-34 páncélzatot töredékekre törni. Igen, az erős Fritzről kiderült, hogy mozgásba vitte Moszkvát. És a hosszabb csövű T-4 is döntő érvnek és ütőkártyának bizonyult.
  Ráadásul a negyvenegyedik évben a Szovjetunió elleni kísérletként a gyönyörű lány, Gerda tank legénysége részt vett a csatákban. Négy harcos: két szőke és két vörös hajú.
  Harcoltak a T-4-en, kiütötték a szovjet tankokat és viccelődtek.
  Gerda csupasz lábujjával nekiütközött a szovjet autónak, és nyikorgott:
  - A katona tud tarlót növeszteni, de egy nőnek kellemes tapintású legyen, a politikus pedig, bármilyen simán borotválkozik is, a csók érzését váltja ki egy hüllővel!
  Charlotte is közbeszólt, csupasz sarkával meglökte a kart, és így szólt:
  - A katona a veréb rangú sas, a politikus a pulyka rangú vizes csirke!
  Kristina felpofozta az orosz tankot, átszúrta, és fogát kihúzva megjegyezte:
  - Bár a katona nem túl fényes formában, és néha hülye parancsokat hajt végre, de a politikus-papagájjal ellentétben nem énekel valaki más hangján!
  Magda szellemesen hozzátette, nagy pontossággal az ellenségre csipegetve, átütve a szovjet tankokat:
  - A katona munkás-hadihangya, a politikus pedig felülről ontja a szart, lévén a hátsó kövér drónja!
  A lányok pedig nevetni fognak, és megmutatják gyöngyházfogukat. Nyilvánvaló, hogy a Szovjetunió nem tud ellenállni az ilyen szukáknak. Az orosz hadseregnek pedig nem sikerül legyőznie a Wehrmachtet. És általában sok csata folyik itt javában.
  A lányok a Moszkváért vívott csatákban továbbra is élesen kitüntették magukat.
  Gerda csupasz lábujjakkal lövöldözve, agresszívan vigyorogva kotyogott:
  - A katona akkor is bátor, ha félénk, a politikus gyáva, még akkor is, ha kakas!
  Charlotte is megütötte a szovjet tankot, és nyikorgott:
  - A katona nemes, de nem szabad, aljas politikus, és lényegében a szenvedélyek rabszolgája is!
  Christina is csikorgott, gyöngyfogak vigyorogásával:
  - A katona oroszlán, bár még alacsony, a politika pedig róka és már túlnőtt!
  Magda csupasz sarkával agresszíven lövedéket küldve megjegyezte:
  - A katona egy angyal a pokolban, a politikus pedig egy pestisjárvány idején lakomázó disznó!
  Gerda folytatta egy orosz tank tornyának ütését és ledöntését, és nagyon agresszíven megjegyezte:
  - Egy mezítlábas fiúnak kényelmesebb futni a hóban, mint egy patkányos politikusnak, aki csorgások között lavíroz!
  Charlotte, aki a szovjet fegyverekre lőtt, elvette, és nyikorgott:
  - Egy fiú még a hidegben is meztelenül boldogabb, mint egy politikus beszédének sárába áztatott öreg!
  Christina, lövedékeket küldve az ellenségre, felüvöltött:
  - Egy nő nem annyira attól fél, hogy mezítláb és mezítláb, hanem attól, hogy egy férfi politikus felpatkolja, és letép három bőrt!
  Magda egy gyönyörű és szexi lány mosolyával hozzátette:
  - Egy nő félénk, de kevés, ami igazán megijesztheti, egy férfi diktátor félelmetes megjelenésű, de elzárkózik saját árnyékától!
  Gerda agresszíven megjegyezte, és leüt egy újabb orosz ágyút:
  - Diktátornak arany a csend, ha az alattvalók zúgolódás nélkül kibírják, hogy a zsebükbe dugják a nyelvüket!
  Charlotte egy kagylóval összetört egy szovjet autót, és nyikorgott:
  - A diktátor biztosítja, hogy kemény, mint a szikla, de valójában a zsarnok csak egy hülye kő!
  Christina nagy pontossággal eltalálta az ellenséget, és eltalálta a harmincnégyet:
  - Leüti a lábát a lány, ha mezítláb éles köveken rohan, a politikus összezavarodik, ha patakok között rohan!
  Magda nagy szellemességgel, fogát tátva válaszolt:
  - A csupasz női sarkat éles is átütheti, patkós politikus szavazót még az esze sem fog átszúrni!
  Gerda, aki nagyon pontos és célzott tüzet vezet, logikusan megjegyezte:
  - Egy nő szívesebben járkáljon mezítláb a hidegben, minthogy a politikusok tüzes beszédeitől patkolják meg!
  Charlotte agresszíven rálőtt a szovjet tankra, és nyikorgott:
  - Hidegben a forró szív nem hűl ki, és a politikus tüzes beszéde sem melegít fel!
  Christina nagyon aktívan kalapált az ellenségre, ledöntötte a tornyot és nyikorgott:
  - A hazafinak láng a szívében, a politikustól meg csak szart a májában!
  Magda nagyon pozitívan és fogcsikorgatva mondta:
  - A katonának egy hazafi tüzes szíve, a politikusoknak pedig egy korrupt strucc gyomra és egy kapzsi piton torka!
  Gerda egy szovjet tankba robbant, lerobbant a toronyról, és így szólt:
  - A katona megőrzi a becsületet - sokba kerül, a politikus szégyentelenséget árul, ami egy tört fillért sem ér, de háromba kerül drágán!
  Charlotte egyetértett ezzel, és letört egy másik szovjet tarackot:
  - A katonának szürke kabátja van, és sok a szürkeállomány a fejében, a politikusnak szürke farkas haja van, és szürke bíboros kíván lenni!
  Cristina agresszíven megjegyezte, és halálos erővel lövedéket küldött:
  - A politikusok egy vörös szó kedvéért katonákat küldenek vért ontani, a fekete biznisz kedvéért pedig - elárulják a szerelmet!
  Magda, miután összetörte az orosz ágyút, üvöltött:
  - A katona beszennyezheti a testét, de lélekben tiszta marad, és a politikust semmilyen fürdőszoba nem segít lemosni a lelki szennyeződéseket!
  Gerda csupasz lábujjjal verte a szovjet autót, és csicseregte:
  - A katonának rosszfiúkat kell megölnie a Szülőföld érdekében, a politikusnak minden jót ambícióval öl meg a sajátja érdekében!
  Charlotte nagy agresszivitással, eltalálta az ellenséget, és áttörve a harckocsi páncélját, kiadta:
  - Katona, ölni nem gyilkos, politikus ígéret - nem teljesíti!
  Christina agresszíven észrevette, áttörve egy másik tarackot:
  - A katona olykor önmagát nem kímélve teszi meg a lehetetlent, a politikus nem tesz semmit a lehetségesből önérdek nélkül a saját zsebében, másokat nem kímélve!
  Magda csupasz lábujjaival csapkodta a T-34-es harckocsit, és izgatottan kotyogott:
  - A katona oroszlán, akinek hiányzik a kosok parancsnoksága, a politikus az a róka, akinek csak a csirkeagyú kosok engedelmeskednek!
  Gerda csupasz lábujjai segítségével újabb halálos lövedéket küldött, és felkiáltott:
  - A katonából nem mindig lehet oroszlán, de a lényeg, hogy ne legyen szamár, akiről három bőrt leeresztettek!
  Charlotte logikusan megjegyezte, csupasz sarka segítségével lövedéket küldve a szovjet tarackba, és nyikorogva:
  - A katona nem mindig angyalként viselkedik, de lelke mélyén Istennek szenteli magát, a politikus mindig ontja az angyali beszédet paradicsomi ígéretekkel, de a szellem felszínén jól látszik, hogy odaadó. a sátánnak!
  Christina egészen logikusan megjegyezte, fogát kicsavarva, smaragdszemét kacsintva:
  - A katona csata közben bakancs nélkül maradhat, a politikus viszont cipőt húz, bármilyen helyzetben!
  Magda is küldött egy lövedéket vésett lábak csupasz ujjaival, és kiadta:
  - A katona terepszínű egyenruhát visel, hogy túlélje a Hazát, míg a politikus kaméleon, hogy megölje az erkölcsi szavazót a trón elfoglalása érdekében!
  Moszkvát elfoglalták, majd a nácik Kijevet megkerülve délre fordultak.
  A Vörös Hadsereg a főváros eleste után demoralizálódott.
  De egy helyen a szovjet tankok mégis megpróbálták ellentámadásba lendíteni a németeket.
  Gerda csupasz lábujjai segítségével lövedéket küldött, és fogát kitárva nyikorgott:
  - A harcban katona rohan, mint kutya a vadkan, politikus hátul, sokat ugat és disznó!
  Charlotte is elég pontosan lőtt az orosz autóra, és agresszíven megjegyezte:
  - Jó a katonának erősnek lenni, mint a tölgy, amikor az ellenséggel találkozik, rosszabb, ha butának, mint a tuskónak, ha politikussal érintkezik!
  Christina úgy csapott le az ellenségre, hogy csupasz sarkát a kar tövére nyomta, és csicseregve:
  - A hóhér fejet vág baltával, katona szuronyával torkon szúr, politikus nyelvével az agyakra csöpög, a nyak mögé pedig ragacsos szavakkal fojtogat!
  Magda kacsintott, és agresszív hangon gyilkos halálajándékot küldött az orosz tanknak, és nyikorgott:
  - Jobb egy katonának vad farkasnak lenni, mint gyáva nyúlnak, főleg ha politikai boa-konstriktorral találkozik!
  Gerda nagyon nagy pontossággal kalapált, és nyikorogva megütötte a harmincnégyet:
  - A katona lehet heves megjelenésű, de a szelíd bárány mélyén az angyali tekintetű politikus tulajdonképpen tipikus disznó!
  Charlotte nagyon agresszívan viselkedett, vigyorgott az arcán, és egyúttal egy kagylót csapott az ellenségre, természetesen vésett lábak csupasz ujjai segítségével, és kiadta:
  - A katonák mindig bátrak, visszavonulva is csak taktikai manővert hajtanak végre, a politikusok mindig gyávák, támadáskor is stratégiai trükköt követnek el!
  Christina megpofozta az ellenséget, kitárta a fogát, és kuncogva megjegyezte:
  - A katona parancsból harcol egyenrangúakkal és erősekkel, a politikus a gyengéket támadja, saját önkényével!
  Magda csupasz lábujjaival nagy lendülettel lökte be az ellenséget a harckocsi torony tövébe, és üvöltött:
  - Az igazi katona nem mindig jól született, de mindig teljesíti kötelességét, a politikus, még királyi származású sem, mindig nem teljesíti az ígéreteit!
  A lányok Afrikában és Ázsiában egyaránt harcoltak, mindenhol nagyon félelmetes harcosoknak mutatkoztak.
  Februárban pedig negyvenhárom, majd ausztráliai partraszállás következett. Aztán a Dél-Afrika elleni támadás.
  Így a nácik szinte minden brit gyarmatot és uralmat meghódítottak.
  Churchill gyáván békét kért. Hitler visszautasította, így már mindent elvett. 1943 júniusában pedig kétéltű partraszállás következett Nagy-Britanniában.
  Négy gyönyörű lány: Gerda, Charlotte, Christina és Magda. Kísérleti tankban lovagolnak - "Panther" -2.
  A lányok természetesen mezítláb és bikiniben vannak.
  A tankjuk leszállt a készletekről, és a part felé ment. A "Panther" -2 elvileg jó tank. A hajótest elülső páncélzata 100 mm, a torony 120 mm, az oldalak 60 mm, a főágyú 88 mm 71 EL. Egy ilyen fegyver nagy távolságból lecsap a brit tankokra, még Churchillekre is.
  Gerda csupasz lábujjai segítségével megnyomta a fegyvergombot, és szétverte a brit tankokat.
  Elütötte a kocsit és ezt énekelte:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Charlotte, az agresszív vixen. Az ellenségre is lőttek. Áttörte a Churchill elülső páncélját, és dorombolt:
  - Dicső győzelmeinkért!
  És mezítláb is lőtt.
  Aztán ez a lány csicseregte:
  - Hát én megcsépellek!
  Christina nagyon pontos lövés. Összetörte a páncélt, aminek megsemmisítésére némi pénzt adtak.
  Egy vörös hajú, arany hajú harcos csicseregte:
  - A Harmadik Birodalomért!
  És ismét, mezítláb, elindított valamit, ami végzetes. És hol vannak a britek a németekkel szemben. A Fritznek erősebb a felszerelése, jobb a személyzete.
  Ekkor Magda lőtt, és megvágta az ellenfeleket. És mezítláb az ellenségre szegezte a fegyvert. És brutális erővel kilőtték.
  A harcos nyikorgott és felmordult:
  - A világ felsőbb hatalmáért!
  A lány olyan csillogó volt itt. És megverte az ellenfeleket. Igen, hiába, Churchill miniszterelnök felvette a kapcsolatot a Harmadik Birodalommal. Kivel szállt szembe? Megsemmisítő ütés volt.
  Persze Gerda ellen nincs fogadás. Kolosszális erősségű lány.
  És megint puszta lábbal fog lőni, és összetöri a britek tömegét.
  Ezután Charlotte csupasz lábujjakkal fog lőni. Aztán Cromwellre is csapkod. Igen, a britek alaposan bekapják a szarvakat.
  Charlotte kuncogott.
  - Én vagyok a legmenőbb ember a világon!
  Christina az ellenségekre is pontosan lő. Ő egy nagy potenciállal rendelkező lány. És ha lő, akkor lő.
  És mezítláb küldött kagylói olyan halálosak. És a harcos felüvöltött:
  - A legmagasabb eredményekért!
  Magda is bevállalta, és teljes pofont vágott a briteknek. A csupasz lábad használatával. Legyőzte a brit csapatokat, és nyikorgott:
  - Olyan kolosszális lesz az egész!
  Aztán a harcos megmutatta a nyelvét.
  Egyszóval a lányok itt nagyon menők. És egyáltalán nem hülye. Csupaszsarkúval pedig csővel céloznak angol tankokra és önjáró fegyverekre.
  Röviden: a leszállás sikeres volt. A németek a levegőben is megverték a briteket. Az új ME-309 vadászgép megmutatta teljes fölényét az ellenséggel szemben. Mint Focke-Wulf. Ami megrémítette a briteket.
  Röviden, amikor Londont körülvették. Churchill pedig megpróbált menekülni. De nem volt ott.
  Albina és Alvina két német pilóta lelőtte az összes kísérőrepülőt, és leszállásra kényszerítették Churchill utasszállítóját. A büszke miniszterelnök kénytelen volt letérdelni és megcsókolni a szépségek mezítlábát. Megcsókolta Churchillt, Albina és Alvina lábát. És láb, és ujjak, és sarok. Ezt követően lányai - Nagy-Britannia miniszterelnöke - kénytelenek voltak megnyalni a Vénusz keblüket. Amit a lányok imádtak.
  Így vannak ők seggfejek.
  Nagy-Britannia elesett. És a Fritz fehér lovon, diadal.
  Adolf Hitler ünnepélyesen bejelentette:
  - Több tőkét vettem, mint Dzsingisz kán!
  Már csak az Egyesült Államokat kell legyőzni. De ehhez kell egy kis idő.
  Az egész 1944-es év a légi és tengeri csatákban ütések cseréjében telt el. A német tengeralattjárók fejlődtek és jobbak lettek, mint az amerikaiak. Illetve már jobbak voltak, a fölényük egyszerűen totálissá vált.
  A Führer, ahogy mondani szokás, fokozta a lendületét. Sorozatgyártásban megjelentek az ME-262 sugárhajtású vadászrepülők és hidrogén-peroxiddal hajtott tengeralattjárók. Tehát a Fritznek most sok erőforrása van. És ez magában foglalja az emberi lényeket is.
  A Bismarck csatahajót ismét gyorsított ütemben építették. 1944 márciusában indították útjára. Az új hajó vízkiszorítását tekintve kétszer akkora volt, mint az előzőé, és háromszor erősebb fegyverei voltak. Repülőgép-hordozókat is építettek, méghozzá nagyon erőseket.
  Százhúsz repülőgép szállítására alkalmas, áramvonalas törzsű repülőgép-hordozót 1945 januárjában bocsátottak vízre.
  A Harmadik Birodalom ugrásra készült. Eljött az 1945-ös év... Az amerikai flotta súlyos veszteségeket szenvedett. És Japán is nyugatról nyomta az Egyesült Államokat. A német repülőgépek egyre tökéletesebbek lettek, nőttek az ászok.
  Például két pilóta a Harmadik Birodalomból - Albina és Alvina A - négyzetnek nevezte őket, nagyon élénken szerezték a beszámolókat. Eddig Huffman tartotta a rekordot. 1945 júniusáig négyszáz autóra hozta a számláját, és ennek eredményeként megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És ez az ötödik fokozat.
  De Albina és Alvina már utolérte. Egyenként háromszáz ledöntött járművet meghaladóan megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. De most már közeledtek a négyszázhoz. És nem akarták abbahagyni.
  Itt Albina csupasz lábujjait a kormány pedáljára nyomta, és csicseregte:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  És lelőtt pár amerikai gépet.
  Alvina, folytatva a tüzelést, szintén csapott. Mezítláb lelőtte az amerikai hadsereg két gépét, és nyikorgott:
  Mi vagyunk a gyűlölet megtestesítői!
  A lányok útjai elváltak. Nagyon mozgékonyak a csatában.
  Albina elsütötte az ágyút, és felszisszent:
  - Dicsőség a hazának - ostor!
  Alvin egyetértett ezzel:
  - Hatalmas dicsőség!
  A németek nagyon megszorították az amerikaiakat. És átvették a repülésük minőségét.
  Az E-50 jó fejlesztésnek bizonyult. Ez a tank egy páncéltörő és gyorstüzelő ágyúval készült. És jó elülső védelemmel.
  Az amerikai Sherman nem a riválisa. És Pershing is. Az E-50 a gép vadállatának bizonyult.
  A németek a negyvenötödik évben Grönlandon telepedtek le, és Kanadában támasztották meg a lábukat. A német diplomácia ugyanakkor maga mellé vette Brazíliát, valamint a régóta engedelmeskedő Argentínát. A promóció pedig a déli hídfőkről indult.
  Az 1946-os év döntő volt. A német és japán csapatok megszállták Mexikót, és elfoglalták szinte egész Kanadát, Alaszkát is. Aztán az ellenségeskedést végül átterelték az Egyesült Államokba. Területén valódi csaták kezdődtek.
  És természetesen az E sorozatú német tankok nagyon veszélyes és harci járműveknek bizonyultak. Hol vannak előttük az amerikaiak. A fasisztáknak van akkora erejük.
  Főleg, amikor Gerda harckocsi-legénysége támad, és szétzúzza az amerikai csapatokat.
  E-50-es sorozatú autója van, agilis és gyors. Csőhossza 100 EL, pisztolykalibere 105 mm. Ha egy ilyen fegyver kilyukad.
  Gerda csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, kilőtt egy lövedéket, pontosan eltalálva az ellenséget, és nyikorogva:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Charlotte, ez a vörös hajú lány szintén csupasz lábujjait használva dörömbölt az amerikaiakon, és fogát kitárva csicseregte:
  Dicsőség legyőzhetetlen csapatainknak!
  Kristina is csupasz ujjaival megkocogtatta fürge, vésett lábát, és felkiáltott:
  - Dicsőség a Wehrmacht hősiességének!
  Magda is csupasz lábának hosszú, kecses ujjait használva dörömbölt és rikoltozott:
  - Dicsőség a legyőzhetetlen Wehrmachtnak!
  És négy lány fogja, és üvölti a tüdejét:
  - Igazi sasok vagyunk, és csupa hősiesség! És repülünk, mint a madarak, a bátor Szülőföld fiai!
  Gerda ismét csupasz lábujjakkal lőtt. Elütötte az amerikai autót, és felszisszent:
  - Nem, nem fiak, hanem lányok!
  Charlotte rálőtt az amerikai autóra, leszakította a toronyját, és ciripelt:
  - Persze, a lányok nagyon hősiesek!
  Christina pofon vágta ellenfelét. Végig-belül átszúrta az ellenséget, és felszisszent a fogát:
  - Mi vagyunk a halál igazi gépei!
  Magda is rálőtt az ellenségre. Összetörte az ellenséges páncélt, döngölte az ellenség homlokát és felkiált:
  - És mi vagyunk a világ legtökéletesebb gépei!
  A lányok pedig kórusban üvöltöttek:
  - Dicsőség Németországnak, dicsőség, rohannak előre a tankok! A Harmadik Birodalom hadosztálya üdvözli a bátor embereket!
  Röviden: a németek valóban jól mentek, és csapataik egyik győzelmet a másik után arattak.
  Az Egyesült Államok természetesen erős gazdasággal rendelkezik, de technológiai szempontból veszített. Főleg tankok és sugárhajtású repülőgépek. A németeknél már sorozatgyártásban volt az ME-262 X, és ez a gép egyszerre volt túlélhető, több mint 1150 kilométeres óránkénti sebességgel, és öt darab 30 mm-es ágyúval volt felfegyverkezve. Az amerikaiak nem tudnak ellenállni egy ilyen gépnek.
  A németeknél is volt egy XE-262 madaruk, könnyen gyártható, szinte teljesen fából készült, nagyon könnyű és mozgékony. De az XE-262 túl alacsony tömege és nagy sebessége miatt szintén nehezen kezelhető volt, és magasan képzett pilótákat igényelt. De remek volt Huffman stílusához, ami a közeledésben működött. Közelről pedig legyűrte az amerikaiakat.
  De Huffman mellett két lány is színészkedett: Albina és Alvina. Meghaladták a háromszáz lezuhant repülőgépet, és megkapták a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Az arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített lovagkeresztekkel eddig csak a több mint ötszáz repülőgépet lelőtt Huffman és a legendás támadórepülőgép, a Rudel ütött ki több mint ötszáz harckocsit, és sok más földi célpontot. És még tizenhét gép.
  A Harmadik Birodalomban jóváhagyták a Vaskereszt lovagkeresztjének hatodik fokozatát is platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal, azoknak, akik elérik az ezer lezuhant repülőgépet, vagy ugyanennyi törött tankot.
  Ebben a lovagkeresztben legalább száz gyémántot kellett volna rögzíteni, és nagyobb lett volna, mint a többi lovagkereszt. A díj tehát nemcsak megtisztelő, de drága is volt.
  Albina és Alvina az égen repülnek. Lelövik a Yankee gépeiket, és a foguk között éneklik:
  - Gyönyörű lányok,
  Remek barátok...
  Félelmetesek lennének srácok...
  És remek rúgások!
  Albina csupasz lábujjai segítségével megcélozta a repülőgép fegyverét, megütötte az amerikait és nyikorgott:
  - Vidám szemek fényei!
  És kacsintott a társára. Levágta a hasonmását. Csupasz lábujjaival darabokra zúzta az ellenséget, és csicseregte:
  - A kommunizmusért és a dicsőséges győzelmeinkért!
  Albina kijavította társát, lelőve a Yankee gépet:
  - Az árja kommunizmusért!
  És mindkét lány nevetésben tört ki.
  Közben a háború folytatódott. Az amerikaiak egyértelműen veszítettek a legjobb ellenséggel szemben a technológia és a kiképzés terén, sőt még külföldi hadosztályokat is alkalmaztak.
  Különösen a Yankees rendelkezik a fő Sherman tankkal. Nos, hol van a fő német E-50 ellen. A nácik gépének homlokpáncélja 250 milliméter, oldalpáncélja 170 milliméter, tömege pedig hetven tonna, 1200 lóerős motorral motorlökettel.
  Meg kell jegyezni, hogy a Sherman nem is tudott áthatolni a német oldalon, mivel az E-50 páncélzata lejtős. Még a tizenhét lábos fegyverrel, a Firefly-vel rendelkező Sherman sem igazán vett fel a fedélzetére egy németet. De ez a tank nem volt hatalmas.
  A németek pedig magabiztosan vitték el az amerikai tankot öt kilométerről. Ráadásul magas sziluettje van. Az amerikaiaknak valamivel jobb volt a Pershing. De ez a tank nem volt olyan masszív, mint a Sherman, és a 90 mm-es lövege mégsem volt elég a hatékony harchoz.
  Csak a "Superpershing" tudta behatolni a német E-50 oldalába. A fegyver előnye és a 90 mm-es kaliber és a 73 EL-es csőhossz. Másrészt viszont a tüzelés sebessége mindössze négy lövés percenként a német E-50 tizenkettőjével szemben, az ötven tonnás tömeg pedig túl nagy egy 500 lóerős motorhoz. Igen, és a páncél nem elegendő. A német főmasztodon homlokán továbbra sem törtek át az amerikaiak. És a Fritzben volt egy E-75 is 128 mm-es kaliberű löveggel és 210 mm-es oldalpáncélvastagsággal a lejtők alatt, még jobb védelemmel és 1500 lóerős motorral.
  Az Egyesült Államok tehát kezdettől fogva vesztes volt. Csak a T-93 harckocsi, pontosabban egy kilencvenhárom tonnás önjáró löveg, 305 mm-es frontpáncélvastagsággal és 155 mm-es ágyúval tudott frontálisan harcolni a német masztodonokkal.
  De ennek az önjáró fegyvernek a vezetési teljesítménye nem volt fontos, ahogy a tűzsebesség sem. A németek pedig repülőgépekkel semmisítették meg.
  Tehát az amerikaiak összességében nem jártak jól, és reménytelenül veszítettek.
  A német csapatok pedig egyre közelebb kerültek New Yorkhoz és Washingtonhoz.
  Truman békéért könyörgött Hitlerhez.
  De a Führer csak a teljes megadást akart minden feltétel nélkül. Washingtont körülvették. A nácik pedig támadásba kezdtek az Egyesült Államok fővárosa ellen.
  Gerda harckocsi-legénysége egy szebb holnapért küzdött. És minden gond nélkül nyert.
  A lány nem csak csupasz lábujjaival kezdett lőni, hanem mellei skarlátvörös mellbimbóival is. És ez sokat segített.
  Charlotte úgy is lőtt, hogy megnyomta rubin mellbimbóit a joystick gombján, és csiripelt:
  - A kommunizmus nagysága abban rejlik, hogy nem hal, hanem bálna!
  Christina tüzelve, a joystick gombjait megnyomva megjegyezte:
  - És mi, németek építjük a kommunizmus legnagyobbját!
  Magda, bíbor mellbimbókkal lövöldözve ellenfelére, agresszívan kiadta:
  - A legfényesebb kommunizmus! Csak felfelé, egy lépést sem lejjebb!
  Gerda csupasz lábujjával az ágyút mutatva, az amerikai tarackot pedig egy jól irányzott lövéssel megfordította, megerősítette:
  - Az árja kommunizmusért!
  Washington bukása után Amerika hamarosan kapitulált. És ez 1947. január 31-én történt.
  A második világháború véget ért. Hitler hatalomra jutása pedig egybeesett Amerika kapitulációjával.
  . 2. FEJEZET
  Hosszú békeidőszaknak tűnt. Valójában minden háborúnak vége, az Egyesült Államokat elfoglalták, és mi mást kívánhatna még? De volt még egy szuperhatalom a gyarmatokkal: Japán. És Hitler is meg akarta hódítani.
  1953. április 20-án új háború kezdődött a világ újrafelosztásáért. A Szovjetunió még mindig csonka formában létezett. A Sztálin után hatalomra került katonaság Voznyeszenszkijt jelölte ki a formális főkormánynak. Ennek a vezetőnek sikerült részben helyreállítania az orosz gazdaságot. És felajánlotta Hitlernek a Szovjetunió részvételét a Japán elleni háborúban. Beleegyezett, de azzal a feltétellel, hogy Oroszország csak Primorye-t, Szahalin-szigetet és a korábban a szamurájok által elfogott Kuril-láncot adja vissza.
  Így Voznyesensky új lehetőséget kapott a Szovjetunió újjáélesztésére és a birodalom részleges rehabilitálására.
  A harcok teljes erővel bontakoztak ki.
  Alenka és csapata egy új, kísérleti T-11 harckocsin harcolt. Ez az autó nehéz volt és jól védett. Elülső páncélzata hatvannyolc tonnás géptömeggel és 130 mm-es kaliberű fegyverrel elérte a 300 millimétert. Eközben a T-54 fő tank még mindig a Szovjetunióban van, ami szintén nem rossz.
  Alenka és társa pedig egy erős fegyverből lőnek messziről. A japánoknak természetesen van saját autójuk. Konkrétan itt van az E-75, amelyet licenc alapján a német modellből másoltak. De ez a tartály már kissé elavult.
  És Alenka kiüti őt a csupasz lábujjaival. És pontosan a végétől a végéig küldi a lövedéket.
  A lány csipog:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának! Dicsőség Leninnek a szívekben!
  Valóban, ez a legmagasabb színvonalú szépség.
  Anyuta is lő, csupasz ujjaival, vésett lábával, és nyikorog:
  - Nagyon menő harcos vagyok, és olyan, mint egy óramű baba!
  Alla is felváltva tüzel. Ez a lány megverte a szamurájt, és így szólt:
  - A fény, a meleg és a szél nevében!
  És persze mezítláb.
  És akkor Maria leszállt. Óriási lelki erővel rendelkező lány. Összetört egy japán tankot, és azt csicseregte:
  - A hatalmas kommunizmusért!
  És megadta magát a csupasz sarkának.
  És a végén egy mezítláb és Marusya segítségével lőtt. A lány megütötte az ellenséget, és felszisszent:
  - Dicsőség egy jobb világ korszakának!
  És hogyan fütyül... Ez tényleg nagyon klassz lány.
  A szovjet harckocsi-legénység nagyszerű munkát végez, és szedi a számlákat. A lányok természetesen gyorsan átvették a vezetést. Nekik van a Vörös Hadsereg legjobb autója is.
  Gerda pedig egy piramis tankon harcol. Ez az autó már fejlettebb, és mindössze két fős személyzettel rendelkezik.
  Charlotte-tal együtt lőnek a japánokra, és rendkívül hatékonyak.
  Gerda csupasz lábujjait használva megnyomta a joystick gombjait, és sziszegve nekiütközött a japán autónak:
  - És a szamuráj az acél és a tűz nyomása alatt a földre repült!
  Charlotte is rálőtt, vésett lábának csupasz ujjaival, és felszisszent:
  - De a mi Wehrmachtunk a tajgától a brit tengerekig, mindegyik milliószor erősebb!
  Magda és Christina egy másik piramis tankban harcol.
  A terminátorlányok rendkívül harciasak és kolosszális erővel bírnak.
  És így Christina lő, csupasz lábujjait használja, és ököllel üti a japánt.
  Aztán felkiált:
  - Korszakunk győzelmekkel előttünk!
  Magda is rálő az ellenségre. Lebontja a tornyot a szamurájoktól és üvölti:
  - És a teljesítmények még menőbben várnak!
  És ismét csupasz lábujjakkal profitál a rendszerből, lerombolva ellenségeit.
  Igen, vannak lányok, akik megállítanak egy vágtató lovat, és belépnek egy égő kunyhóba.
  A harcosok legyőzték az ellenséget, és fokozatosan felfelé haladtak.
  Japán vesztes volt. És a németek félelmetes fegyvert - diszkókat - használtak.
  Ezek a repülő csészealjak nem ismertek párjukat.
  Itt Agatha és Adala harcol egy lemezen. A harcosok joystickok segítségével irányítják a gépet, és bevetik ezt a legerősebb egységet. És így leverik az ellenfeleket. És hősugarakkal csaptak le a levegőből. Szó szerint lerombolja a riválisok erejét.
  Agatha az ellenségre lőve ordít:
  - Őrült meg a szenvedélyem!
  És csupasz, kerek sarokkal, mintha préselne.
  Az ellenségre lövöldöző Adala magabiztosan kijelenti:
  - Ez csak hatalom!
  És csupasz lábujjait is használja az ellenség ellen.
  A lányok nagyon szétszéledtek. És az ilyen, mondjuk egyenesen harcoló szépségek.
  Hogy Japánból alig maradt valami.
  A felkelő nap országa vesztes volt. És sajnos, szinte reménytelennek tűnt.
  A szamurájok technológiai fölénnyel szembesültek. A hadműveleti tervezés szempontjából pedig nagyon komoly ellenfél.
  Japán a maga idejében legyőzte Oroszországot, de most alulmaradt a koalíciókkal szemben.
  A végén a Harmadik Birodalom még nukleáris csapást mért a szigetekre, és a felkelő nap országa kapitulált.
  Ennek eredményeként a kolosszális területek meghódítása befejeződött. A Harmadik Birodalom azonban egy kicsit többet harcolt Latin-Amerikában, és további területfoglalásokat hajtott végre.
  De amikor az egész világ a Harmadik Birodalom alá tartozik, a még szabad Szovjetunió ugratja a Führert.
  1957. április 20-án pedig megkezdődik az Oroszország elleni agresszió. És kolosszális erők nyomulnak a Szovjetunió felé.
  Mire számíthat ilyen körülmények között a Vörös Hadsereg? Az erők már nagyon egyenlőtlenek.
  De úgy tűnik, az oroszoknak és más nemzetiségűeknek még mindig vannak számításai.
  Különösen Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova esetében. Egy tizenkét éves fiút és lányt különleges küldetéssel küldenek be, hogy segítsék a Szovjetuniót túlélni és győzni.
  Ezek a gyerekek és velük négy demiurgus lány!
  És nagyon keményen harcolnak.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana a nácikkal harcolnak.
  Lányok hagyományosan mezítláb és bikiniben. És ez a hitvallásuk. Vad hevességgel harcolnak.
  Natasha géppuskából tüzelve megjegyzi:
  - Miben vagyunk jók, hogy tudunk harcolni!
  Zoya, aki rálőtt az ellenségre, egyetértett:
  - Tudunk!
  És csupasz lábujjával gránátot dobott.
  Augustina gépfegyverrel firkált a nácikra, és nagy izgalommal kiabált, csupasz sarkával gránátot dobva:
  - Én vagyok a gonosz pusztítója!
  Szvetlana, aki szintén lőtt az ellenségre, és pontosan lőtt, lekaszálta az ellenséget, és mezítláb dobott egy zsák robbanóanyagot, ami miatt a harckocsi felfordult, provokatívan kiadta:
  - Porrá őrölöm a Harmadik Birodalmat!
  És a lány ismét kidugta a nyelvét.
  Oleg Ribacsenko gyilkos erejű gyermeki lábával halált ajándékozott az ellenségnek, és kiadta:
  - Egy katona a nyaralása alatt néha prostit vesz igénybe, a politikus mindig olyan prostituált, aki a választópolgárokat a munkahelyén és a pihenésben is igénybe veszi!
  Margarita, levágva a fasiszta lényeket, és gyilkos halálajándékokat küldve, kibökte:
  - A katona azt fizet a prostituáltaknak, amit a vérével keres, a politikus maga is prosti, és azért fizetik, hogy elrontsa a választók vérét!
  Ezek harcos nők és szörnyeteg gyerekek. Velük szinte minden szörny ellen harcolhatsz. És még Hitleré is.
  A nácikra lövöldöző, Moszkvát védő Natasa ezt énekelte:
  - Összetört minket a horda iga,
  Nyomtat minket a hitetlenek igája...
  Zoya, aki a Fritzre lőtt, és lábával meztelen lábujjait elindította, gyilkos füttyszót hallatott:
  De forr az ereinkben
  A szlávok mennyországa...
  Augustina a nácikra lőve, nagyon energikusan viselkedett, csupasz sarkával gránátot adva folytatta:
  És a csodálatos partokról,
  Kolima partjára...
  Szvetlana vad szenvedéllyel énekelt, a lábai izmaival játszott, és a nyomólapkák kimondták:
  Mindez a mi Földünk,
  Mindez mi vagyunk!
  És itt a lányok, meg kell mondanom, nagy önteltséggel és kolosszális agresszióval voltak.
  És az örök halhatatlan gyerekek, Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova is szuperosztályú harcosok.
  Oleg Ribacsenko puszta lábujjaival halálos erővel robbanócsomagot dobott és füttyentett.
  Döbbent és döbbent varjak zuhantak a nácikra, amelyek a fejük tetejére fúródtak.
  Oleg Rybachenko csiripelt:
  - Egy katona lő, golyót küld az ellenségnek a mellkasába, egy politikus öl, disznót csúsztat a zsebébe, és epek a májban!
  Margarita Korshunova eleinte szintén csupasz lábujjakkal, halálos erővel dobta a halál ajándékát. És fütyülni is fog, hollót döngetve az ellenségre, áttörve a tankok tornyait.
  A lány csicseregte:
  - A katona harcban éljenz, a politikus sem hallgat, de ha egy harcost megvernek a csatában, akkor mert a kiáltás, jaj, nem pajzs!
  Senki sem állíthatja meg őket, semmi sem győzheti le őket. A gonosz nőstény farkasok szétverik az ellenséget, a gonosz tigrisek tisztelegnek a hősök előtt.
  Vagy talán hősnők. Íme, a legmagasabb járatú szerencsejátékos lányok.
  És ha harcolnak, akkor szívből...
  És Alenka a legénységével a T-13 harckocsin. Egy gép, amely készen áll a német, piramis kompozícióknak ellenállni. A lány rálő az ellenségre, és ezt énekli:
  - A tankjaink, ez csak egy csoda,
  A sivatagoktól az északi tengerekig!
  Széttépünk benneteket, hidd el Júdás,
  A szörnyű szörnyeteg elpusztul!
  Anyuta dühösen megerősítette, csupasz lábujjai segítségével is lőtt az ellenségre:
  - Megtépem az ellenséget, és porrá őrölöm.
  Alla felváltva rohamozott az ellenségre csupasz lábujjai segítségével, és ciripelt:
  - A vörös kommunizmus nagyságáért!
  Maria is megverte az ellenséget, csupasz alsó végtagjával jól irányzott lövést lőtt, és üvöltött:
  - A szép győzelmekért!
  Marusya is csupasz lábujjai segítségével megmozdította az ellenséget, mintha megütné, és felkiáltott:
  - A kommunizmus legmagasabb eszméiért!
  Az Ötös terminátorként harcolt a nácikkal.
  Oleg Ribacsenko felrobbantotta a malmot kardjaival, a nácikat aprította és csicseregve:
  - A katona nem mindig sztár, de hőstetteinek dicsősége nem halványul el az évszázadok során, a politikus mindig a fényes szerepre törekszik, de gyalázatát penész borítja!
  Margarita Korshunova is pillangós technika segítségével aprított és nyikorgott:
  - A katona éles szuronnyal dolgozik és jó lelkiismerettel szúr, a politikus olyan nyelv segítségével veri a hüvelykujjait, amelynek élessége nélkülözi a lelkiismeretet!
  És a gyerekek-terminátorok, hogyan kell fütyülni és leverni a nácikat, szorosan elkábították a varjakat.
  És szovjet pilóták is harcoltak az égen. Különösen Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova.
  Eposzi női hősként harcoltak. Csupasz lábujjakkal léglövedékeket küldtek. Nagyon találóan eltalálták az ellenséget.
  Anasztázia megnyomta skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombján, megütötte a fasisztát, és ciripelt:
  - Dicsőség a kommunizmus eszméinek!
  A félmeztelen Akulina is eperbimbókkal tüzelt az ellenségre:
  - Dicsőség a Szovjetunió hőseinek!
  Ezek itt dögös és erős lányok. Hogy harcolnak, mint igazi vadállatok. És van bennük emberfeletti szenvedély és kolosszális erő.
  Anasztázia, leverve a nácikat, ezt énekelte:
  - A szerencsétlen bolygó fölött lógott,
  Gonosz Fritz forrong a sötétben...
  A megszálló gyűlöli a fejszéjét,
  Élesítsd és vágd le a fejedet!
  
  Ő azonban nem gyalog,
  És ne járj örökké az iga alatt...
  A gonosz ellenségeket tűzjelzőkké változtatja,
  A világok uralkodója lesz!
  Oleg Ribacsenko eközben csupasz lábujjával megsemmisülten dobott néhány borsót, és énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig, a szívek egyhangú dobogtatására kényszerítve!
  És akkor a terminátor fiú azt mondta:
  - Egy katona is ihat túl sok bort és megszarhatja magát, de a verbális hasmenést nem fogja mérték nélkül a részegségbe önteni, mint egy politikus!
  Margarita Korshunova fogta, és karddal vágta szét az ellenségeket propeller formájában, levágva őket.
  És arcát feltárva csicseregte:
  - Egy mezítlábas lány készen áll, hogy félelem nélkül rohanjon szeretője után, de milyen ijedtséggel engedi magát a választó a politikusok patkolása!
  És akkor ott van Elizabeth a T-55 harckocsin. Egy gép erősebb, 105 milliméteres ágyúval, mint a T-54, és készen áll az ellenséges harcra.
  Lányok a tankban persze csak egy bikiniben.
  Erzsébet csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, egészen pontosan lőtt az ellenségre, és kotyogott:
  - A kommunizmus Oroszországáért!
  Aztán Jekaterina sorra lőtt, és a mellkasa skarlátvörös mellbimbójával lőtt.
  Eltalálta a náci tankot, és üvöltött:
  - A kommunizmus építésének sikeréért!
  Elena a csupasz lábujjaival is lőtt ellenfelére. Összetörte egy piramis alakú tank csövét, és mindezt találóan tette.
  Aztán csipogott:
  - A legfényesebb nálunk kommunizmus lesz!
  Aztán lupanula és Euphrasia, bár ő általában csak sofőr. De a lány nagyon pontosan ütött, leverte a náci tank torkolatát.
  Aztán kiabált:
  - A mi kommunizmusunk világosabb a napnál!
  A lányok mezítláb, bikiniben nagyon szépek és karizmatikusak. És olyan skarlátvörös mellbimbójuk van.
  Erzsébet elragadtatással énekelt;
  Törjük össze az igát, higgyünk a fasizmusban,
  Ha kell, hegyeket fogok mozgatni...
  Lesz egy korszak, a kommunizmus korszaka,
  Énekkel a mennybe repülök!
  És ismét a skarlátvörös mellbimbójú lány megnyomja a joystick gombját, és megüti a nácikat.
  Tehát a Führer nem fogja találni egy kicsit.
  Az ilyen lányoknál egyértelmű, hogy a Szovjetunió még mindig él, és Hitler nem tudja olyan könnyen megtörni.
  És olyan fiúkkal és lánnyal, mint Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova, még inkább.
  A terminátor fiú kardjaival csapott, és nyikorgott:
  - Politikus, ez egy róka, amelyre a választók egy tyúkól lakói, de a csirke intelligenciájával rendelkezők húsát felfalva a politikus biztosan disznót csúsztat!
  Margarita Korshunova csupasz lábujjával dobott néhány megsemmisítő borsót, és csicseregte:
  - A katonák aranytojást tojó kakasokkal harcolnak, a pulyka tábornokokért, amelyeket viszont felfalnak a rókapolitikusok!
  Oleg Ribacsenko füttyentett, varjakat döngetve az előrenyomuló fasiszták fejére, és csicseregve:
  - A katona nekifut a támadásnak, hisz a győzelemben, a hátul ülő politikus mindenesetre a harcost fogja hibáztatni az elvektől való eltérésért!
  Margarita Korshunova is síppal verte le a varjakat, és lerombolta őket, a Fritzek fejére ejtette őket, nyikorgott:
  " A katonák néha visszavonulnak, mert a boldogság változékony, de a politika mindig át van adva, boldogságuk a podljankában és a disznócsúszásban van!
  Oleg Ribacsenko ismét a szélmalmot járatta kardjaival, és üvöltött:
  - A mezítlábas fiú túl okos ahhoz, hogy hagyja, hogy egy politikus a sarka alá hajtsa!
  Margarita Korshunova machaon fogadást tartott karddal, és nyikorgott:
  - Ha egy lány mezítlábat éles kövek sértik meg, az a férfi szívét sérti meg, de a káposztalevest szürcsölő cipővel szürcsölni kényszerítő politikusok a választók máját verik!
  Oleg Ribacsenko csupasz fiús sarkával engedett a halál gyilkos ajándékának, és felkiáltott:
  - A katona nem a halált keresi, hanem élni akar, a politikus nem keresi a módját, hogy beváltsa választási ígéreteit - a választókat akarja kasszírozni!
  Margarita Korshunova elvette, és mezítláb egy vékony korongot dobott, levágva a tankok tornyait, és üvöltött:
  - A katona lélekben mindig fiatal, még őszül is, a májban ülő vén szélhámos politikus, és dús hajjal is kopasz ördög!
  Oleg ismét machaon módjára vágott karddal, és nyikorgott:
  - Az ókorban a katonának volt kardja, aztán felváltották a géppuskát, hogy könnyebb legyen az ellenségek megölése, egy akkori politikusnak pedig fegyvernyelve volt - ennél halálosabbat nem is lehet kitalálni!
  Margarita Korshunova agresszíven megjegyezte, vad dühvel sújtva az ellenségre:
  - A katona egyfajta hadigépezet, de ember marad, a politikában nincs semmi emberi - háborús mechanizmus az ésszerű érvekkel szemben!
  Nagyon aktívan és az ifjú titánok harci lelkesedésével dolgoztak.
  De a németek és hadseregük sürget.
  Két lány repül a Yu-888-on: Isabella és Zaira, gyönyörű szőkék. Bombákat dobnak le. De ekkor megjelenik oldalról a Jak-23.
  Isabella csupasz lábujjai segítségével irányítja a légfegyvert, és rálő a szovjet gépre. Ezután adjon hozzá sebességet. A Yak-23 egyébként nem túl gyors, és itt is túlterhelt változatban van, és nem tudja utolérni a német autót.
  A lányok csupasz sarkukkal ütik az üveget és nyikorognak:
  - Légy híres, seregünk szent!
  És hogyan mutatkoznak majd a nyelvek!
  A szovjet autót pedig két hátsó repülőgépágyú tüzet kapott, és kigyulladt, olyan víz, mint a lányos lábak csupasz ujjai.
  Zaira fogát kitárva csicseregte:
  - Megmosom az összes vörös katonát!
  És kacsintott kék szemekkel. És ő tűnik a legharcosabbnak és legintenzívebbnek.
  És mennyire szereti a gyönyörű fiatal férfiakat.
  Az ölni vágya azonban sokkal több.
  Amikor a németek a bombázás után partra szálltak, Zaira ivott egy kis sört. És Isabella a sör mellett rákot is tett hozzá. A lányok boldogan ettek. Kecses, mezítláb, lábnyomokat hagytak a repülőtér dérén. A fiúk éhes és szégyenlős tekintettel falták fel szinte meztelen szépségeiket. Milyen szépek a lányok és egyben szörnyűek.
  Isabella megkérdezte Zairát:
  - Szerinted hamarosan véget ér a háború?
  Zaira megjegyezte:
  - Nyár előtt nem! Amíg nem foglaljuk el Moszkvát, az oroszok nem kapitulálnak!
  A smaragdszemű szőke megjegyezte:
  - És Moszkva bukása után még lehetnek verekedések!
  A kék hajú szőke beleegyezett:
  - Ők tudnak! De ez már nem harc lesz, hanem kín!
  És a lányok nevettek, megették a rákot, és újra csatába... Miközben az idő viszonylag röpködött. És mezítlábuk kecses, csupasz lábnyomokat hagyott.
  Isabella megjegyezte:
  - Nálunk minden szép, még a nyoma is!
  Zaira bólintott.
  - A német lányok tökéletesek!
  És mindkét gonosz szépség kórusban énekelte:
  - A birodalom a tökéletesség,
  Reich a tökéletesség...
  A mosolytól a gesztusig
  Mindenekelőtt dicséret!
  Ó, micsoda áldás
  Tudd, hogy mi vagyunk a tökéletesség
  Tudd, hogy mi vagyunk a tökéletesség
  Tudd, hogy mi vagyunk az ideálisak!
  És ismét bombákat dobnak a szovjet állásokra. És emberek halnak meg. Sok ember hal meg ágyúzás és bombázás következtében. És a gázvetőkről és más halálos eszközökről készült felvételekből.
  Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova nagyon szép lányok. Anastasia már sok éves, de nem öregszik, és nagyon frissnek és fiatalnak néz ki, csak erősen fejlett, nagy izmok öregítik. És az arcán nincsenek ráncok és hálók, finom, lebarnult bőrrel. Akulina pedig még évek óta fiatal. Mindkét szépség kiváló. Ők a legmagasabb osztály ászai. Sőt, Pokriskin, miután Friedrich Wolf lelőtte, erősen meg van döbbenve, és már nem hajt végre több bevetést.
  Anasztázia egy szakadt hordóval manőverez. És leüt egy kissé elavult ME-362. Ezek után a hőslány nyikorog:
  - Sasokat rohanunk az égen!
  Akulina manőverez, egy rókákígyó, levágja a Focke-Wulf-5 farkát, és csipog:
  - Oroszország mögöttünk áll! Oroszország mögöttünk áll!
  A lányok határozottan felfelé ívelnek. Még csak melltartót sem vettek fel néhány vékony bugyiban, amiért harcolnak. De sokat segít a harcban. Végül is növeli a gyilkos furcsaságok hatásának hatékonyságát.
  Anastasia ismét manővert hajt végre. Ezúttal komolyabb ellenfele van, mint az ME-462, amelynek nyolc tűzpontja van. Négy 30 mm-es kaliberű repülőgépágyúval együtt. És persze ez egy komoly ellenfél. Az erős fegyverek lehetővé teszik, hogy egy mozdulattal levágd az ellenséget. És csak egy légpisztolyod van...
  Anasztázia azonban ügyesen oldalra dobja gépét, távolodva a repülő ólomfúvókáktól. Igen, csak 20 milliméteres fegyverkalibere van. De ha a farkára lő.
  Anasztázia mosolyogva énekelte:
  - Junkerek jöttek a farkamhoz,
  De aztán cigizett...
  Bosszantóan üvöltöttek a csavarok,
  Még csak nem is kell kereszt a sírjukra,
  A szárnyakon keresztek szállnak alá!
  Akulina felkuncogott, és levágta a Yu-588-at, és búgta:
  - A vidám győzelmekért!
  És megmutatta gyöngyházfogait. A lányok itt a legszélesebb és legkolosszálisabb harci kiömlés.
  Anasztázia félredobja a Jak-23-at. Megint megpróbálják leütni. Megnyomja az ME-462-t, az autó komoly.
  Anasztázia dühösen énekelte:
  - És látok egy komoly,
  Rettegett Iván álmában...
  Kiosztott földet Szibériában,
  Te őshonos Oroszország!
  És a harcos ismét kiüti a német autót. Előbb letépi a szárnyát. Elveszíti a sebességet. És akkor megy a farokhoz. A németnek jó esélye van a megúszásra a merülés nagy sebessége miatt. De nem a Witchers ellen. Mert ő a legmagasabb osztályú ász!
  Akulina is kiélezett csatában van. A lány csupasz sarkát a pedálokon nyugtatja, és énekel:
  - Ne viselje el a szlávok megaláztatását,
  Álljunk fel mindannyian a németek ellen...
  Ne fogadjunk el több sértést
  Törjük szét az ellenséget acélkézzel!
  Itt az Airacobra -5 ellene. Erős gép: négy géppuska és két 37 milliméteres légpuska. Akulina úgy indítja el autóját, mint egy szánkót a dombról, elkerülve a repülőgép lövedékeit. És a hasa alá merül. Csupasz lábujjakkal megnyomja a ravaszt... És pontosan eltalálja a sebezhető célpontot.
  És az amerikai autó világít.
  Akulina lelkesen énekelte:
  - A kommunizmus halhatatlan eszméinek győzelmére!
  Anastasia is jól küzd. Itt van három Mustang ellene. Úgy tűnik, nem olyan félelmetesek, mint az ME-462, amelynek légágyúi egy találattal képesek leütni. A Mustangnak, az amerikai vadászgépnek nem csak géppuskái vannak. Viszont van belőlük hat, 14 milliméteres kaliberben elég nagyok.
  Anastasiának manővereznie kell. Egy golyósugár enyhén megkarcolta a szárnyat. De van egy találat a megközelítésben, és az amerikai vadászgép lángokban áll.
  Anasztázia énekelte:
  - Egy őrült ház lángokban áll,
  A démonok végtelenül gyötörni fognak
  A bűnös ember megkapja a magáét
  Aki a Sátánt imádta!
  És itt van még egy amerikai autó, amit felhoztak... És ez persze elég komoly alkalmazás.
  Az utolsó Yankee autó megpróbál elszökni. A "Mustang" sebességében felülmúlja a Yak-23-at, és sikerül elszakadnia. Anasztázia messziről lőtt.
  És kapott egy amerikait. De neki a farkával püfölve sikerült kijutnia a csatából.
  Anasztázia megjegyezte:
  - Bang Bang! Nem fogadott! A szürke nyuszi ellovagolt!
  Akulina az R-71-essel is harcolt. Erőteljes jármű nyolc géppuskával és egy 37 mm-es légágyúval. És manőverezés közben is felgyújtja ennek az autónak a szárnyát... És hátulra vezet, lő.
  Akulina énekelte:
  A nap nevet
  Fényesen ragyog a gyerekeknek...
  És ismét oldalra dobta az autóját. Yu-288-ra lő. Ez a gép elavult, de még mindig harcol. Német, próbál kiosonni. De nem tud elbújni a lány elől, aki csupasz, kerek sarkával energikusan nyomkodja a pedálokat, és kigyullad az autó.
  Anasztázia nevetve jegyezte meg:
  - Így félnek tőlünk!
  És egy másik Focke-Wulf is!
  Akulina dühösen mondta lövés közben:
  - A világ tiszteljen minket, féljen,
  A lányok tetteit nem lehet megszámolni...
  A komszomol tagjai olyan jók a harcban,
  Sátán elpusztul!
  A harcos pedig a társára kacsintott. Bár nem látod...
  A szépségek visszatértek. És ez kockázatos. Itt az ME-462 üldözni kezdi őket. Lő...
  A lányok mozognak. Német veszélyes autó. Akulina szárnya megsérült, a fa kigyulladt.
  Barátnője kiért a kifutóig. A Witcher is megkapta... És átszúrta a törzset, és kifolyt az olaj, ami enyhén károsította a motort.
  A lányok egyelőre kénytelenek feladni a járatot. Az autóikat javítják.
  És mezítláb rohant a havon. Nyújtsa ki erős és izmos testüket.
  Mindkét lány lebarnult. Vörös hajú, akinek a haja a szélben, mint a Szovjetunió zászlója, és szőke.
  Anasztázia megkérdezi párját:
  - Nos, szerinted hogyan verjük meg a németeket?
  Akulina őszintén, sóhajtva válaszolt:
  - Ha csak a németek... Az egész kapitalista világ motorokon!
  A vörös hajú igenlően bólintott.
  - Az ellenség nagyon erős. De mit vártál?
  A háború ádáz, de a harcosok hite a győzelemben megingathatatlan, és az ilyen emberekkel hegyeket lehet mozgatni, és legyőzni Hitlert.
  
  A Führer nem adott esélyt Nagy-Britanniának Duker alatt
  Hitler nem állította meg a csapatokat Dyuker alatt. A brit hadsereg pedig részben vereséget szenvedett, részben pedig elfogták. Ez óriási sokkot okozott a briteknek. Ennek eredményeként Hitler békeajánlatát elfogadták. A körülmények mérsékeltek voltak. A britek visszaadták a Harmadik Birodalomnak a korábban elfoglalt német gyarmatokat és a korábban Törökországtól elvett földeket. És azt is felismerték, amit már megnyertek, és mi nyert.
  Hitler, miután elfogott egy csomó franciát, belga, hollandot, és visszaadta korábban elvesztett gyarmatait, átmenetileg megnyugodott. Új földeket kellett megemészteni.
  A negyvenegyedik évben Görögországot és Jugoszláviát is megszállták. De itt a háború vége...
  A Führer nem sietett kelet felé menetelni. Sztálin nem ugratta a libákat, legalábbis egyelőre nem. De a Harmadik Birodalom továbbra is készült a háborúkra. 1944-ben pedig az eset az Észak-Bukovina körüli vitát érintette. A Führer azt követelte, hogy Sztálin adja vissza ezeket a földeket Romániának, mivel korábban nem tartoztak az Orosz Birodalomhoz.
  Sztálin, aki ekkorra már százhúsz harckocsihadosztálynál létszámhiányos volt, makacs lett. A Szovjetunió olyan ország volt, amely már befejezte az újrafegyverkezést, és ötvenezer harckocsi komoly érv.
  Hitler viszont éppen a Panther-2 és a Tiger-2, fejlettebb, erőteljes fegyverekkel rendelkező tankok felszabadítását hirdette. Igaz, ezeknek a gépeknek erősebb motorjuk volt, mint a valós történelemben. A Harmadik Birodalom sugárhajtású repülőgépe nem rossz, de mostanában kezdett lazulni.
  A Szovjetunió fölényben van a repülőgépek számában.
  Igaz, Hitler több munkaerővel rendelkezik, beleértve a gyarmati csapatokat is, és általában magasabb a gazdasági potenciálja.
  Röviden: 1944. június 22-én új háború kezdődött. Mindkét fél agresszióval vádolta egymást. Változó sikerrel folytak a harcok a határ menti területeken. Talán a Vörös Hadsereg elszalasztotta az esélyeit azzal, hogy határozatlanul viselkedett. Talán maga Sztálin habozott, hogy mélyen belemenjen-e a nácik álláspontjába.
  Mindenesetre a németek egy kicsit mélyebbre tudtak menni a szovjet területre, és megállították őket. Harcok dúltak az égen. Az ME-262 sugárhajtómű páratlan sebességű volt, és erősen felfegyverzett, de repülés közben nem elég megbízható. Valamivel hatékonyabb volt az ME-309, nagyon erős fegyverzettel, három 30 mm-es ágyúval, és négy géppuskával, 740 kilométeres óránkénti sebességgel.
  A németek összességében erősebbek voltak a repülésben, és ászaik felülmúlták a szovjeteket. De ez sem olyan egyértelmű. A háború túl gyorsan ért véget Németország számára, és nem szerzett tapasztalatot.
  A csaták azt mutatták, hogy a KV sorozatú nehéz harckocsik erkölcsileg és fizikailag is elavultak. A "Panther" -2 jó tanknak bizonyult. És elsőbbséget kapott. A T-34 nem volt rossz, de már elavult. A Szovjetunióban még mindig gyártottak nem hatékony kerekes lánctalpas tankokat. Tehát ütések cseréje történt két tökéletlen hadsereg között...
  Télen a frontvonal befagyott... 1945 tavaszán a szovjet csapatok megpróbáltak előrenyomulni, de beleakadtak a Wehrmacht védelmébe. A határ mentén még folytak a harcok. Hozzávetőleges volt az erők paritása. De a helyzet még rosszabbra fordulhat. A németek kétségbeesetten próbálták Japánt is belerángatni a háborúba.
  A szamuráj elakadt Kínában, nem tudta így egészben lenyelni, túl kövéren és nagy darabon.
  De a helyzet stabilizálódott. Hirohito pedig fegyverszünetet javasolt Csang Kaj-seknek. És a befolyási övezetek ideiglenes felosztása, hogy északon oldják ki a kezüket. A kínaiak belefáradtak az elhúzódó háborúba.
  És most felmerült az a valódi veszély, hogy Japán már 1945 májusának végén megnyit egy második frontot. A fasiszta Németország pedig a műholdakkal és gyarmatokkal együtt sokkal több emberi és gazdasági erőforrással rendelkezik, mint a Szovjetunió. És egyre jobban növeli a fegyverek gyártását. Ráadásul a németek fejlettebb technológiával rendelkeznek, mint a Szovjetunió, különösen a sugárhajtású repülőgépekben!
  Sztálin megpróbál kiutat találni ebből a helyzetből. Csatlakoztassa például Nagy-Britanniát a háborúhoz. De neki magának is vannak problémái a gyarmatokon, különösen Indiában. Igen, az Egyesült Államok nem akar harcolni a Harmadik Birodalommal és Japánnal. Ráadásul Hitler nem hajtott végre tömeges elnyomást a zsidók ellen, és még nem volt szörnyeteg híre a Nyugat szemében.
  Így az új szövetségesek keresése kudarcot vallott. Japán viszont alig várta, hogy megbosszulja Khalkhin Golt, és megismételje a múlt sikerét. És miután Kínában megkötötték a fegyverszünetet, további erőket szabadítottak fel tőle. És a szamurájok még nem léptek be a háborúba Nagy-Britanniával és az USA-val.
  Május 30-án pedig Japánnak hadat kell üzennie a Szovjetuniónak, és a határ teljes peremén támadnia kellene, és megsemmisítő csapást mérnie a vlagyivosztoki szovjet támaszpontra is, ami nagyon veszélyes lépés. És a japán csapatok ütésének erősnek kell lennie.
  Hirohito császár személyesen felügyelte az északi offenzíva végső előkészületeit. Az általános terv Mongólia és Primorye invázióját irányozta elő... Általában logikus, hogy kerüljük a teljes folyású Amur folyó erőltetését, és valójában használjuk számbeli fölényünket, különösen Mongóliában.
  Az egyetlen gondot a Felkelő Nap országának harckocsiflottájának állapota jelentette. Bár a nagyvárosból könnyű harckocsikat szállítanak át a kontinensre... Nagy reményeket fűznek a német T-4 harckocsi rajzaihoz egy meglehetősen hosszú csövű fegyverrel. A könnyű, huszonöt tonnás tömeg és az erős frontpáncélzat alkalmassá teszi a járművet harci használatra.
  De még mindig tömeges mennyiségben kell előállítani. Vannak alternatív ötletek is - a T-34 másolására... Szerencsére van hozzá dokumentáció. Csak szereljen fel egy német ágyút - jobb a ballisztikája.
  A császár maga rendelte el mindkét harckocsi mielőbbi gyártásba helyezését. De ezúttal, és ez egyszerűen nem elég. Elkezd esni a hó, vagy akár heves esőzések, és harcolni fogsz egy-két ördöggel... Igaz, alternatív utak is lehetségesek. Igen, és Mongólia még a hóesés előtt is harcolhat ...
  De a főszerep a gyalogságé, a lovasságé lesz... Összességében négymillió gyalogos van az első lépcsőben, jelentős részük már harci tapasztalattal rendelkezik, más jól képzett újoncok - Japánnak hatalmas haditartaléka van. Kevés tank van - kicsivel több mint kétezer, és mindegyik könnyű ... Néhányat nem is lehet tanknak nevezni - ék. Szintén kevés a közlekedés, össze sem lehet hasonlítani a Wehrmachttal... Bár van remény, hogy az oroszoknak ezzel sincs minden rendben. Az első sorban több mint ötezer repülőgép található, azonban a bombázók általában taktikai szintűek, de vannak merülő bombázók, amelyek nem alacsonyabbak a Yu-87-nél. Általánosságban elmondható, hogy a repülési flotta nem gyengébb a negyvenegyedik németnél, kivéve, hogy a Yu-88 analógjával Japán is rosszabb, mint a német.
  De semmi, van elég nyersanyag, van elég munkaerő, Amerika nem tudja megszerezni. A kolóniák megemésztése után lehetőség lesz a legmagasabb szintű csapatok ellátására.
  De ez a jövőben, de egyelőre... Egyelőre úgy tűnik, minden lépésért nagy veszteségeket kell fizetnie! Japánban a katona életét nem nagyon értékelik. A halál erénynek számít, nagyszerű választás!
  Áttelepített szigetek, ahol a százmilliomodik nemzet szűkös, kegyetlen erkölcs, Bushido kódex. Lenyomatot hagy maga után, és az embereket a hangyákra nézi. Arra gondolsz, hányat tudsz még feláldozni belőlük, hogy ne veszítsd el a háborút.
  Nem hajlandó a dögevő szerepében lenni. A férfihiányt pedig a többnejűség pótolja - elvégre nem korlátozza őket a keresztény erkölcs!
  Tehát már az első lépcsőben repülésben és gyalogságban a Wehrmachttal megegyező erők vannak (rosszabb gépesítéssel, de legalább bátorságban nem rosszabb!), Igaz, harckocsikban és tüzérségben a japánok érezhetően gyengébbek lesznek, mint a Wehrmacht. negyvenegyedik év.
  De másrészt a császár biztos ebben, és sokkal kevesebb erőt állítanak fel ellenük. Ráadásul az egyetemes katonai szolgálat hosszú kihagyása miatt a németeknél rendes tiszthiány van. Japán nem ismerte ezt a szerencsétlenséget. Ez azt jelenti, hogy a Felkelő Nap országában a katonaság, különösen a középkorúak, felkészültebbek, mint német társaik. És néhány hónapon belül tömeges mennyiségben érkeznek a T-34-ből másolt "Karas" tankok, de jobb fegyverrel. És akkor egyenrangúan fognak beszélni a Harmadik Birodalommal!
  Hirohito tehát általában már mindent eldöntött. A dátumot május 30-ra tűzték ki. Japánban a 30 harmonikus számnak számít, mint a május hónap. Csak egy nyaralás és ideje elkezdeni. A fő előkészítő tevékenységek pedig erre az időpontra befejeződnek.
  Sok női ninja van a császári palotában. Kettős funkciót látnak el: szolgálják a császárt és megbízhatóan őrzik Japán hivatalos Istenségét.
  A lányok itt mások, persze több a japán nő, de vannak vörös hajúak, szőke, barna hajú nők is. A ruhák is változatosak, és nagyon gazdagok, és szerények, és egyáltalán nem bikiniben. Az egyesíti őket, hogy kivétel nélkül mindannyian fiatalok, gyönyörűek, korcsolyázók és ... mezítláb. Japánban szokás, hogy a szobalányok így járnak a házakban vagy a palotákban. De persze nem férfiak... Mezítláb járnak azok is, akik kiszolgálják a fiút, akik még nincsenek tizenöt évesek.
  Maga a palota fényűző, az elmúlt hetekben különféle szőrmetermékek, bőrök, trófeák kerültek rá.
  És a császár parancsára még újat is építenek... Hirohito úgy döntött, hogy a győzelmek tiszteletére épít egy épületet - egy épületet, amely megduplázta az Eiffel-torony magasságát. Ám miközben a világ legnagyobb palotája alatt kínai munkások takarítják a területet. A háborús idők nehézségei, bár most bőven van munkás, fontos, hogy a jóval szűkösebb alapanyagok ne folyjanak el. A bányák fejlesztésére, az egykori Nagy-Britanniától és az USA-tól visszaszerzett bányák helyreállítására ...
  Yamamoto belépett a császárba, és mélyen meghajolt, jó egészséget kívánva... Tovább egy tisztán üzleti beszélgetés.
  A főadmirális azt javasolta, hogy ismételjék meg azt, ami Port Arthurban már megtörtént 1904-ben, amikor január 27-én a japán flotta alattomosan megtámadta az Orosz Birodalom haditengerészeti bázisát.
  Csak ezúttal a csatahajók és repülőgép-hordozók erőivel terveztek csapást mérni, hát persze, helyi flottillákkal, rombolókkal. A japán flotta ereje elsöprő: ami azt jelenti, hogy továbbra is használniuk kell. Felmerült még a kérdés, hogy Petropavlovszk-Kamcsatkát kell-e eltalálni?
  Hirohito hozzászólt:
  - Az azonnali telepítés érdekében el kell távolítani az erők egy részét a Hawaii-szigetvilág védelméből, és ez a Csendes-óceán védelmének legsarkalatosabb pontjának elvesztésének kockázata!
  Yamamoto önbizalmat sugárzott:
  - Egyrészt igaza van felségednek, de... A jenkiknek most nincs elég nagy erője a támadáshoz. Nem valószínű, hogy most rohanni mernek, főleg, ha egy hete nindzsalányok segítségével elsüllyesztettük még két repülőgép-hordozójukat. - Nagyadmirális az ég felé mutatott. - Nincs semmi, ami visszatartana minket, és nem támogathatnák a Hawaii elleni támadást a levegőből. A repülőgép-hordozókat és a csatahajókat pedig nem építik meg gyorsan. - Bár Mankurt egy őrült srác, de ahhoz, hogy hasznos legyen ebben a helyzetben ...
  A császár bölcsen válaszolt:
  - De pontosan ezért lehet, hogy megpróbál élni a lehetőséggel. Például kereskedelmi hajókra való leszálláshoz, miközben az Egyesült Államoknak elegendő tonna űrtartalma van a hagyományos hajóknak.
  Yamamoto logikusan ezt is kijelentette:
  - Hadd próbálja meg! Gyalogosainknak már sikerült megvetni a lábukat, vitézségüket és állóképességüket az egész világon ismerik. Az ellenségek nem fognak sokat fogni. És akkor a csatahajóink és a repülőgép-hordozóink visszatérnek, és megszakítják az utánpótlást... És lesz több tízezer új holttest és egy fogoly. És ebben az esetben Amerikában még jobban felerősödik a belső megosztottság, és akár egy miniatűr polgárháború is lehetséges!
  Hirohitonak tetszett ez a következtetés. A császár barátságosan megveregette a nagyadmirális vállát:
  - És akkor? Valóban, amennyire én ismerem az amerikaiakat, nem tudják, hogyan hajtsanak végre gyors leszállást egy felkészületlen tengerparton. Szóval csapda vár rájuk!
  Yamamoto mosolyogva tette hozzá:
  - És a következő lépés egy ugrás a Panama-csatornába!
  Hirohito így válaszolt:
  - Nem, admirális. Nem fogjuk tartani az isthmust. Amerika egymillió katonát dobhat be új Shermanekkel, és elkerülhetetlenül a leggyengébb erőket dobja a tengerbe. Ráadásul az amerikai kapitalisták továbbra is elhagyhatják a Csendes-óceánt, de soha nem veszítik el Panamát, ahol Dél-Amerikából származnak nyersanyagok. Ez a jelük, hogy a végsőkig küzdjenek. És így van remény arra, hogy Hawaii mágnessel vonzza minden erőjét, addig őröljük az amerikai csapatokat, amíg a közvélemény és a háború nehézségei káoszba döntik Orlan birodalmát. - A császár ivott pár korty feketekávét és hozzátette. - Az Egyesült Államok számára Amerika maga egy bevehetetlen erődítmény, de Hawaii, egy előőrs, idegen területen van. Fékezzük a lelkesedést, amíg a legfontosabb ellenséget le nem győzik. Nos, akkor két oldalról esünk szembe az Egyesült Államokkal. Ne felejtse el, hogy egy második front megnyitásához minimálisra kell csökkenteni az egyik erőt.
  Yamamoto csak részben értett egyet:
  - Természetesen számunkra az észak a legfontosabb, főleg a hosszú távú kilátásokat tekintve. De gyakorlatilag nem béklyózza meg a hajókat. Vlagyivosztok eleste után a zord időjárásra való tekintettel már nem vonja el figyelmünket, ami az oroszoknál marad. És akkor még aktívabb hadműveletek lehetségesek az USA ellen!
  Hirohito megerősítette:
  - Dehogynem fognak! Te vagy a jobb kezem és a trón támasza!
  A császár a gyönyörű cselédekre nézve megjegyezte:
  - De most a szárazföldi egységek vállalják a Felkelő Nap Földjének felmagasztalását, és viselik majd a háború terhét. Szükséges lesz tehát búcsúszavakat adni gyalogosainknak!
  Yamamoto sietett emlékeztetni a császárt:
  - De azt javasolta, hogy negyvenegyben menjünk vissza északra... Bár valószínűleg ez a javaslat akkor még nem volt megérett!
  Hirohito megerősítette:
  - Jobb! Most jobban felkészültünk egy elhúzódó északi háborúra. Van olajunk és bauxitunk is, fémeink, szénünk, munkaerőnk... Mindenünk megvan ahhoz, hogy hosszan és eredményesen harcoljunk. Erősebbek lettünk, és sokkal jobban felkészültünk, mint a negyvenegyedikben. Röviden: Yamamoto - menj és nyerj!
  Miután elkísérte a leghíresebb japán parancsnokot, Hirohitót, úgy döntött, először meghallgat egy dalt, amelyet női nindzsák adnak elő. Nos, akkor kellemesen elbeszélgetek a szárazföldi erők tábornokaival. Már csak pár nap van hátra.
  Annak ellenére, hogy Ribbentrop tokiói látogatása után a militarista Japán támadásának veszélye valóságossá vált, vesztegetés és hazaárulás segítségével, a Mikado ügynökei meggyőzték a vlagyivosztoki parancsnokságot, hogy ne helyezzék teljes harckészültségbe a csapatokat. És ennek eredményeként már behozták Damoklész kardját, és az étteremben lakomáznak.
  Vinogradova őrnagy megragadta a fiatal tiszt haját, egy fejjel magasabb volt nála és egyértelműen erősebb:
  - Micsoda búr és részeg! Miért van ilyen feloszlott csapatod! Ez a fickó inkább kabinos fiúnak tűnik, mint tisztnek. Kezdésnek talán jól fújd fel, hogy minden komló kijöjjön.
  Dubinin zavarba jött:
  - Ő Shoigu pasa. Közvetlenül a Suvorov Iskolából küldték tanfolyamokra, egy rövidített program szerint. Még elég fiú, két hónap múlva tizenhat éves a születésnapja.
  Vinogradova kellemetlenül grimaszolt:
  - Azta! Tizenöt évesen és már tiszt! Ezt teszi a háború! És nem tudtam, hogy a tejek már teljes értékű címeket kapnak.
  Dubinin vállat vont.
  - A háborúban a gyerekek korán felnőnek! Sőt, történt vele egy történet, hogy ő írta a legjobb történetet Moszkva védelméről, és Zsukov ezt feljegyezte, és azt tanácsolta neki, hogy a fiút kadétokból tisztekké tegye.
  Vinogradova kedvesebb lett ezekre a szavakra:
  - Jó! Hogy nem hülye. - Fenyegetőzött, mint egy diák tanult az ujjával. - Általában nem rossz, de ne igyál többet! Érzem a szagát, és az orrom olyan, mint a kutya, azonnal a törvényszék alatt! - Erős nő, érett, de nem veszett el a sportos harmónia és frissesség, bökött az ujjával az ezredesre. - Valójában ezért fizetni kell. Már középkorú férfi, de viselkedik.
  Dubinin dühösen köhögött:
  "Tulajdonképpen harminchárom éves vagyok, de már hétszer megsebesültem, úgyhogy öregnek tűnik...
  Vinogradova mondani akart valamit válaszul, amikor hirtelen szörnyű üvöltés törte meg a hajnal előtti csendet. Mintha nehéz sziklák hullottak volna alá az égből, az ablaküveg egyszerre beszakadt. Jégeső szilánkok koppantak az asztalon, sőt részeg tisztek kezében és arcában is landoltak. Vinogradova parancsnokként kiabált:
  - Mindenki azonnal ki.
  Dubinin válaszul felkiáltott, olyannyira, hogy majdnem elszakadt a hangszálai:
  - Ezek tizenkét és tizennyolc hüvelykes kagylók! Úgy tűnik, a legnagyobb űrtartalmú japán csatahajók vadásznak, ami azt jelenti.
  Vinogradova bosszúsan a falnak ütközött a csizmájával. Egy hozzáértő, mellesleg trófeás bakancsos piszkálástól megrepedt a csempe:
  - Elkezdődött, de nem úgy, ahogy terveztük! Egyáltalán nem! A fenébe, azonnal a tengerre kell vinnünk a századot, és el kell süllyeszteni a szűk szemű majmok országának flottáját.
  Négykézlábra zuhanva az elsőrangú kapitány (egyébként ezredes) motyogta:
  - Csak a rombolómon és néhány kis vályúmon vannak fegyverek. Még csak válaszunk sincs.
  Vinogradova nehéz öklét mutatott:
  - Hát te és a szamarak! A női harcos kék hajú, mint egy cunami tombolt. - De kellene parti tüzérség! Hiszen nem mindenkit küldtek a nyugati frontra, ahogy a repülést sem. Hiszen arról, hogy Japán bármelyik pillanatban beszállhat a háborúba, évek óta beszélik.
  Dubinin már eléggé megsebesült, akarta mondani, de ismét dübörgött, töredékek záporoztak. A sziréna jajveszékelt, figyelmeztetve a repülőgépek érkezésére. Dubinin nagy nehezen felállt és felkiáltott, blokkolva Vinogradova dübörgését:
  - Van repülésünk, és parti akkumulátorok, ha nem is komplett készletben, de kaphatóak. Válaszoljunk!
  A pilóta morogva rohant az utcákon:
  - Csak rohannék a harcosomhoz, és elültetném ezeket a japokat, nem tűnik elégnek. Továbbra is fizetni fognak Tsushimáért és Muduenért.
  Shoigu, aki levágta a fél fülét, egyetértett:
  - Igen, fizetni fognak! Igen, százalékosan is!
  Robbanások hallatszottak, és a légelhárító ágyúk kései csipogása hallatszott. Általánosságban elmondható, hogy Vlagyivosztok légvédelmének nagy részét még a negyvenegyedik évben kivették Moszkva védelmének megerősítésére, így a Felkelő Nap országának szúnyogkolóniájának több pontja nem nagyon figyelt oda. ilyen "zajra". A japán búvárbombázók átható csikorgással dobták le a tavaszi "ajándékokat". Az ütést a városon és a flottán is érte. A japán repülőgépek nem túl nagyok, de fürgeek, de a csatahajók éppen ellenkezőleg, izmosak. Itt a legnagyobb még az óceánban is szűk, háromszáz méter hosszú, fegyverei 460 milliméteresek, mígnem az amerikaiaknak sikerült elsüllyeszteniük bármelyik szépséget, és a túlélők a cirkálókkal együtt elpusztították a partot. Erősen hasonlított a Felkelő Nap országa 1904. január 27-i gonosz támadására. Csak akkor még nem volt repülés.
  Dubinin úgy érezte, hogy megfullad a futástól. Nem egy szuperember, hanem egy egyszerű ember, beteg tüdővel, nehéz helyzetbe került. Victoria pedig nem sokkal előzte meg. Kíváncsi vagyok, hány éves, alig néz ki harmincnál, nagyok a melle, szélesek a vállai, mint egy férfié.
  Vinogradova hirtelen megfordult, és intett a kezével:
  - Ne fuss öreg, kövess! - Kiáltott olyan erővel, hogy a hanghullám csak úgy megütötte a fülét. - Vigye ki a rombolót a lehető leghamarabb a tengerre.
  A közelben robbanások dördültek, törmelék hullott, az egyik közvetlenül Vinogradovára esett, ő pedig mechanikusan elkapta a kezével. A terminátorlány olyan kapusnak érezte magát, aki sikeresen nyert egy büntetőt, a töredék kerek, meleg volt, labdának tűnt. Angelica hirtelen érezte, hogy valami folyadék folyik le a karján. A lány ránézett a töredékre, majd még a háromévi háborúban megedzett vasharcosának is (A spanyolokkal együtt) hányinger jött fel a torkára. Egy babafejet tartott a kezében. Szegény lány (ez látszik a rövid copfokból, kivájt szemekkel. Vinogradova óvatosan a repedezett aszfaltra hajtotta a fejét, és keresztet vetett:
  - Nem volt időd vétkezni, nem élni! Nincs azonban nagyobb bűnös Istennél, ezért nincs nagyobb bűn, mint a gyermekek szenvedése iránti közömbösség.
  Ismét üvöltés és szilánkok, az egyik eltalálta a csizmás lányt, megkarcolva a bőrt. Vinogradova már meg akart fordulni, és amilyen gyorsan csak tudott, a kifutóhoz rohanni, ahol MIG-je türelmesen várta az agresszív háziasszonyt, de...
  A harcos tekintete éles volt, mint egy tőr, a fájdalom elviselhetetlen fintorát vette észre az elsőrangú Vaszilcsikov kapitány arcán, amikor leszakadt testének felső része felrepült a robbanáshullámtól. A lány maga alig kerülte el a töredéket. Bár milyen lány, először a civil életben fogott fegyvert. Már egy időben valahogy elkapta az arcát, még a spanyolországi nemzetközi csatában is. Ennek eredményeként egy mély heg maradt, amely hosszú ideig elrontotta a megjelenését. Plusz a letartóztatás és az ezredes koncentrációs táborba küldése. Igaz, Szibériában, egy fakitermelőn mutatták be neki egy nagyon erős varázslót, akinek kenőcsök segítségével és szellemek megidézésével sikerült meggyógyítania ezt a sebet és még sok mást, mintha soha nem is lett volna. A fehér csehekkel, Kolchak, Denikin, Wrangel csapataival vívott csaták során kapott hegek. És sokat tanított neki, így úgy tűnik, Vinogradova a kiválasztott emberekhez tartozott.
  Női bájait felhasználva lehetőséget kapott a határidő előtti távozásra, így a nehéz cikk ellenére amnesztia alá vonták. A lényeg persze nem annyira a férfi rábeszélése, hanem az, hogy a buli szervezője ne értesüljön erről. És annyi mindenféle csaló van, hogy egy snitch, snitch és snitch, ráhajtja őket. Tehát nem nagyon fog felgyorsulni, ha kedves a karrierje.
  Ez azt jelenti, hogy Japánnak nagy előnye van a gyalogságban, a repülésben és még a harckocsikban is. Nos, a tankokban ezt a mi részünkről minőségi fölény kompenzálja, a többi pedig sokkal rosszabb. Bár ha kézifegyvert veszünk, Japán is lemarad a gépfegyverek számában, többnyire fegyverei vannak. A távol-keleti hadosztályok azonban géppisztolyokkal rosszul vannak felszerelve. Nem mindenkinek jut elég gép. Tehát ... Minőségi szempontból nincs felsőbbrendűség a gyalogságban, sőt, ami még rosszabb, a legjobb tiszteket áthelyezik a szovjet frontra, itt a legrosszabb csapatokat általában nem lőtték ki, megvan a minimum. a katonai kiképzésről. Ez azt jelenti, hogy megkezdődik a háború, a Szovjetunió számára rendkívül kedvezőtlen helyzetben. És jó néhány újonnan kialakított tartalékot keletre dobnak majd...
  Vinogradova hirtelen belebökött a tűzvészbe. A lebombázott városi kórház lángokban állt. A kép valóban apokaliptikus, és elevenen égnek a nők, gyerekek és öregek. Itt a baba egyenesen a tűzbe esett, és körös-körül szörnyű üvöltés és nyögés hallatszott.
  Vinogradova a fejében érezte az arkangyalok trombitáit, és a lángok közé vetette magát. Tűznyelvek nyaldosták a lány puszta kezét és nyitott arcát, de a pilóta olyan gyorsan mozgott, hogy sikerült megragadnia a gyereket, kirángatva a pusztulás öleléséből.
  A lány kiugrott, csak enyhe viszketést érzett a bőrén, és vetett egy pillantást a babára. Jaj, már késő volt, a fiú megfulladt, lángokat vont a tüdejébe, égési sérüléseket gömbölyded arcán. Az ilyen szakadt hólyagok a bőrön puhábbak, mint a százszorszép bimbói. Vinogradova felkiáltott:
  - Itt az emberi káosz!
  Csizmájával egy halom szemetet ütött, ami után rohant segíteni, kit lehetne még megmenteni. Olyan volt, mint egy kobra, amely a gázégők között táncol, a lány nagyon furcsán tekergőzött és táncolt. Megégett, megolvadt a csizmája, elszenesedett a zubbonya, de továbbra is makacsul küzdött a gyermek minden könnyéért, egy kis szív minden dobbanásáért, minden törékeny, de az ország számára oly szükséges életért! A csizma szétesett, és most a lány táncolt a lángok örvényein, csupasz, bájos lábaival. Mártír volt, de nem csak egy magát böjtöléssel és ostorral kínzó apáca, ami sem Istennek, sem az embereknek nem jó, hanem egy vértanú-harcos, aki konkrét életeket ment meg. A harcos lány lábát kis hólyagréteg borította, de a fájdalomtól még gyorsabban és pontosabban mozogtak.
  Az orvosi szolgálat kapitánya nagy csizmát vett elő a táskájából, és odakiáltott neki:
  - Vidd, gyorsan tedd fel! A lángon táncolsz, így nyomorék leszel.
  Egy őrnagyi rangú harcos azonnal válaszolt:
  - Jobb testileg nyomorékká válni, mint erkölcsileg korcsnak lenni! Egy másodpercet sem önmagadért, mindent a frontért, mindent a győzelemért!
  Az orvosi szolgálat kapitánya így válaszolt:
  - Ez egy igazi szovjet ember!
  Vinogradova a lángot taposva átkozódott:
  - És mit állsz, mentsd meg az embereket!
  A kapitány felsóhajtott.
  - Protézisem van, lábak helyett!
  Vinogradova egy másik félig leperzselt arcú, eszméletlen lányt húzott elő, és dühösen kiabált:
  Milyen kegyetlen az Isten!
  A kapitány vállat vont.
  Nem Isten a hibás, hanem az emberek!
  Vinogradova nagyon ésszerűen és magabiztosan tiltakozott:
  - Ez ugyanaz, mint azt mondani - nem a szülők a hibásak, hanem a gyerekek!
  A kapitány mondani akart valamit, de a füstfelhők a torkába kerültek, és dühösen köhögött.
  A bombázások alábbhagytak, de az ágyúzás folytatódott. A hajó ágyúi megfelelő tölténykészlettel rendelkeznek, azonban a tűz most inkább a leszerelt szovjet hajókra irányult. Yamamoto megértette, hogy a tengeri dominancia hosszú időre Japánra ruházza át a kezdeményezést ebben a háborúban. A hajók építése pedig drága és hosszú folyamat, bár például a tengeralattjárókat talán könnyebb bélyegezni. Ezt persze szintén figyelembe kell venni, de fontos a szerkezet feltörése. Yamamoto admirális, Hirohito császár után Japán leghatalmasabb embere, istennek érezte magát. Igazi isten, tehát a Felkelő Nap országának vallása azt tanította, hogy az istenülés legjobb módja a katonai vitézség! És most a nagy parancsnok önkényesen megkínozhatta és megrongálhatta a körülötte lévő teret. Vlagyivosztok felett sok kilométeren át vastag, fekete füstfelhők vannak, ezek égő olajtárolók és üzemanyagraktárak. Emberek százait, ezreit égetik el, a pokolba, hát ezek után hogy nem érzi magát istennek, aki bosszút állt az oroszokon évszázados megaláztatásokért, egy nagy nép kénytelen összekuporodni a szigetekhez képest oly apró szigetek sorában. Oroszország kiterjedései. Most az orosz flotta süllyed, és a perui kikötővel ellentétben egyetlen hajót sem hagynak el.
  A Khalkhin Gol-i csata során Yamamoto azt javasolta, hogy hasonló csapást mérjenek Vlagyivosztokra, amelyre részletes tervet készítettek. Hitler azonban váratlanul békét kötött Sztálinnal. Általánosságban elmondható, hogy az idióta Hitler elkezdte a zsidók mészárlását, és ezzel maga ellen állította Lengyelországot és a nyugati országokat. És miért volt rá szüksége? Zsidó gazdagságot akart szerezni? De jobb volt először világhatalommá válni, legyőzni a Szovjetuniót, majd talán más országokat. A Nyugat könnyebben nyerhető, mivel mentalitását sokkal kevésbé jellemzi a fanatizmus és az önfeláldozásra való hajlam. Ismert legalább egy amerikai pilóták döngölős esete? Igaz, volt néhány ütközés, de ez nagy valószínűséggel baleset. Az oroszok fanatikusak, ami furcsa, mert az ortodox hit nem helyesli az öngyilkosságot, és egyáltalán nem gondolja, hogy fegyveres bravúrokkal lehet utat keresni a paradicsomba. Általában véve Krisztus tanítása rendkívül ostoba és nem gyakorlatias. Yamamoto olvasta a Bibliát, és elcsodálkozott az emberek ostobaságán, hogy ilyen pacifista Istennek tekintenek. Például azt tanítja: megütik a jobb arcát - fordulj balra, egy inget kérnek - adj kettőt, szeresd az ellenségedet! Csak egy elmebeteg tekintheti Krisztust Istennek. Egy ilyen vallás csak rabszolgáknak, rabszolgáknak jó. És egész Európa és a fél világ hinni kellett. Igaz, Jézus tanításai annak ellenére, hogy elutasítják az Ószövetség "szemet szemért" elvét, és arra tanítanak, hogy szeresd ellenségeidet, nem akadályozták meg a briteket abban, hogy meghódítsák az egész bolygó egyharmadát, létrehozva a az emberiség történetének legkiterjedtebb birodalma. És ez annak ellenére, hogy Nagy-Britannia vallásos, ahol Istent még a nemzeti himnusz is említi. Furcsa módon az amerikai elnökök a Bibliára esküsznek, de ennek ellenére napalmbombákkal bombázták a japán városokat, nők és gyerekek ezreit égetve el élve. Ráadásul nem véletlenül, hanem szándékosan ölték meg a civil lakosságot, ez a civil lakosság terrorizálásának taktikája volt: aláásták az emberi és gazdasági erőforrásokat. De a japánok még nem bombázták az Egyesült Államokat. De fognak! És különleges kegyetlenséget is tulajdonítanak a szamurájnak. Végül is Yamamoto, ha akarja, bombázókkal áttörhet az Egyesült Államok városaiba, különösen a jenki flotta veresége után a perui kikötő közelében. Igen, az európaiak erkölcsi fattyúk. Elvetemült értelmük van, hitük, tanításuk és nem cselekvésük! Nem úgy Japánban! Amit megtanítanak nekünk, azt csináljuk. Nincs olyan, hogy Isten azt mondta, fordítsd el a másik arcodat, de a szolgái szándékosan öltek meg kisgyermekeket. Igen, általában az a hiedelem, hogy Isten egy és mindenható, nem lehet igaz. Ha egyedül lenne, akkor természetesen gondoskodna arról, hogy az emberek helyesen, hittel és igazsággal imádják őt, és egyetlen tan legyen. És így mindenki úgy imádkozik, ahogy akar, amit akar. A világ pedig túl csúnya és helytelen ahhoz, hogy egyetlen Mindenható Isten teremtse. Hiszen minden felelős uralkodó elsősorban a rendre és az igazságosságra törekszik. Azt akarja, hogy az erősek, bölcsek, nemesek, becsületesek legyenek az első helyen, a többiek pedig vagy kijavítsák magukat, testileg-lelkileg növekedjenek, vagy... Ha azonban Isten mindenható és a világegyetem Teremtője, akkor nem tenné. testi és lelki furcsaságokat teremteni. Végül is miért kénytelen a császár olykor magától értetődően elviselni az emberek gyengeségeit? Mivel nincs más kiút, a korcsokat nem tudja egy szempillantás alatt jóképű férfiakká, a gyávákból merészeket változtatni. De ha tehetném, azonnal megtenném! Jaj, el kell fogadnom azt, ami van, és foglalkoznom kell azzal az emberi anyaggal, amit adottként kaptam. De hogy kitől kapta, az más kérdés. Igen, és magának a császárnak is vannak gyengéi: ő csak egy ember - öregszik, beteg, levert. Furcsa módon egy isteni császár gyakran kevesebbet él, mint egy közönséges szolga, kevesebb fegyverismerettel rendelkezik, mint a legtöbb tábornok és sok katona. Nos, mi van benne a Mindenható Istentől. De a fehér sem jobb! Európa egész történelmében nem volt szörnyűbb és sikeresebb hódító Hitlernél. Igen, ő valóban a fehér emberek katonai képességeinek szimbóluma! És ennek ellenére minden idők és népek legnagyobb parancsnoka még a gimnáziumot sem tudta befejezni, középfokú végzettséget szerezni, ami Japánban kötelező!
  Ráadásul Hitlert egészségügyi okokból nem vették fel a hadseregbe. Furcsa módon az erőkultusznak ez a buzgója, a háború oroszlánja fizikailag annyira gyengének bizonyult, hogy még Németországban sem hívták be közlegénynek, ahol minden poszton van egy katonai poszt. Milyen leépült Európa.
  Sztálinnak, korunk másik legkiemelkedőbb politikusának azonban nem volt középfokú végzettsége, egy rög volt. És érdekes módon egészségügyi okokból sem hívták be a hadseregbe. Érdekes egybeesés, hogy két rosszindulatú ellenségnek nem volt középfokú végzettsége, egészségügyi okok miatt nem hívták be katonai szolgálatra, apák iszákosak voltak, és Hitler apja is cipészként dolgozott eleinte!
  Itt van egy ilyen véletlen, furcsa, baljóslatú. Hitler jobb kezének goeringje nem ilyen. Arisztokrata családból származik, Göring őse Németország tényleges uralkodójának, Bismarcknak a helyettese volt. Göring üzletember, oligarcha, arisztokrata és pragmatikus. Azt is lehetségesnek látják, hogy leváltsák a megszállt Führert. Amerika és Nagy-Britannia is, ha titokban is, de az uralkodó rendszertől függetlenül is véget akar vetni Oroszországnak, de a magántulajdon fogalmát tagadó kommunistáknak annyira, hogy még a túlzott erősödés előtt is szemet hunynak. Németországé.
  Németország azonban geopolitikai versenytárs, de versenytárs a kapitalista és arisztokratikus játékszabályok keretein belül, a bolsevik Oroszország pedig abszolút idegen és ellenséges. Még az is meglepő, hogy a negyvenegyediktől Churchill maga ajánlotta fel Sztálinnak a segítséget, mindezt a kommunizmusellenes, hagyományos, angol oroszországi gyűlöletével együtt. Végtére is, Németország a vörösök alatt egy harci ló a szovjet szekéren, a Szovjetunió a barnák alatt pedig egy örök partizánzóna. Hiszen a fanatikus bolsevikok nem fognak kibékülni, és elhúzódó gerillaháborút fognak folytatni, ami annyira kimeríti a Harmadik Birodalmat, hogy a további terjeszkedés minden álma úgy tűnik el, mint a szivárvány a zivatar után! Oroszország Németország alatt, jobb, mint Németország Oroszország alatt! Ezt megértve világos, hogy az USA és Nagy-Britannia miért keresi a kiutat a háborúból.
  Yamamoto pragmatikus, háborúban állt az Egyesült Államokkal és Nagy-Britanniával. De ez a két birodalom maga provokálta Japánt azáltal, hogy embargót vezetett be a kőolajtermékek szállítására. Hiszen a Felkelő Nap országának nincs saját kútja, és sok más nyersanyag sem. A japánok tárgyaltak, az amerikaiak egyre megalázóbb követeléseket gerjesztettek.
  Ugyanakkor a háborút provokáló jenkik egyáltalán nem gondoskodtak arról, hogy a hadsereget és a haditengerészetet harci készenlétbe hozzák. A kísértés túlságosan nagynak bizonyult, annál inkább felcsillant a remény, hogy Moszkva bukásra készül, Németország és szövetségesei pedig segítségére lesznek. Emellett remény volt arra is, hogy az Egyesült Államok, lévén még viszonylag demokratikus, a közvéleménytől erősen függő ország, ha elhúzódik a háború, nem akar majd vért ontani mások szigetein. Valóban, miért kapna egy hétköznapi amerikai ember az utcán cinkkoporsót a rokonaival, ha nem magának az Egyesült Államok területének védelméről beszélünk, és még meglehetősen nagy katonai adókat is fizetne! Talán ezért veszített a cári Oroszország, mivel több katonája volt, de az oroszok nem tekintették területüknek Mandzsúriát, és nem akartak vérrel és verejtékkel fizetni az elvont érdekekért. Sajnos Hitler nem vette be Moszkvát, részben a kemény télre való felkészületlenség, részben a bolsevikokra jellemző fanatizmus miatt. Azonban nemcsak a bolsevikok, hanem az orosz nép is hajlamos a nagy célokért való önfeláldozásra. Hiszen az első légkosót az orosz Messer srác készítette. Még az is meglepő, hogy ezt nem a paradicsomi óráért tette, hanem a haza érdekében. Bár ... Messer részben bolond, elvégre a műrepülés mestere, feltaláló, tervező, és persze egy élő sokkal több hasznot hozna az anyaországnak. Talán a jenkik nem tévednek annyira, megismételve az elvet: a csatában a legfontosabb a túlélés! Hiszen a halottak már nem ölhetnek!
  Naumo admirális megjegyezte:
  - A lőszer több mint kétharmadát már elhasználtuk. A fegyverek nagyon forróak, vödör vízzel leöntik!
  Yamamoto keresztet vetett az ujjával a levegőben, és halk, kissé rekedt hangon így szólt:
  - Szerintem a fegyverek kibírják a lövedékek utolsó harmadát. Bár nem, kilencvenöt százalékig kiütni.
  Naumo admirális vállat vont, és letörölte az izzadságot a homlokáról.
  - Megéri mindent beleadni az első napon?
  Yamamoto ökölbe szorította a kezét.
  - Költségek! Természetesen megéri! Megleptük az oroszokat, mint 1904-ben, a németeket 1941-ben, de Sztálin szigorúan megbünteti a parancsot, és ez többé nem fordul elő. Tehát ki kell használni azt a tényt, hogy a sárkány farka elaludt. Tulajdonképpen megértem Sztálint, a Németországgal vívott háború annyira lekötötte a figyelmét, hogy abbahagyta a Távol-Kelet gondozását. Vezető nélküli környezete pedig fél kezdeményezni. Itt elszalasztottuk az ütésünket. Valamint az amerikaiak. Mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy készül az ügy, gyülekeznek a felhők, hamarosan mennydörgés fog támadni, de ...
  Naumo megérintette az övén lógó szamurájkard markolatát, vagy ahogyan katanának is szokták nevezni:
  - Az oroszok mindig későn cselekszenek! A háború nem lesz túl hosszú, és elérjük az Urált.
  Yamamoto az ég felé emelte a szemét.
  - Az istenek segítsenek ebben, de nem hiszem! Gyorsan tanulnak, Khalkhin Gol megmutatta, hogy az oroszok szintje magasabb, mint az 1904-1905-ös háború idején. Ezen kívül elárulok egy titkot. Vlagyivosztoki titkos ügynökünk segített egy kicsit, hogy a meglehetősen erős parti tüzérségnek nem volt lövedéke, és a gép nem tudott időben felszállni. Ez a titkos háború.
  Naumo meglepődött:
  - És hová tűnt a SMERSH és az NKVD?
  Yamamoto felkuncogott, rázta az ujjait.
  "Oroszország legrosszabb káderei itt szolgálnak a Távol-Keleten, akik félnek meghalni a szovjet-német fronton, azok Vlagyivosztokba törnek. Ezért itt sokkal könnyebben árulót vagy bolondot találni a csúcson, valamint egy öncélú embert. Az NKVD pedig annyira hozzászokott a képzeletbeli összeesküvések felfedéséhez, hogy már nem veszi észre az igazi árulókat. Szóval nagyon lehet dolgozni. Egyébként, ha több tábornok is átállt a németek oldalára, annak ellenére, hogy családjukat, rokonaikat, barátaikat ezért kivégzéssel fenyegetik, akkor nagyon meg lehet vesztegetni valakit a csúcsról. Vagy használja sötétben, ami még jobb. Szóval sokat dolgoztunk. Ránk, japánokra, általában az a jellemző, hogy alaposan átgondoljuk a katonai műveleteket, és minden apróságot figyelembe veszünk.
  Naumo megdörzsölte a katanája markolatát.
  - Jobb! De Khalkhin Gol szégyenérzete keserűséget és erős bosszúságot vált ki! Hogyan tudnánk...
  Yamamoto vigasztalta:
  - Több mandzsuk volt, mint japán, és általában lehetetlen mindig nyerni. Meg kell jegyeznem, hogy ennek ellenére nem a legjobb egységek harcoltak a mi oldalunkon, és az oroszok nagy fölényben voltak a repülésben és a tankokban.
  Naumo félig kihúzta a katanáját.
  - Nem vagyunk igazolva! Egy szamuráj soha nem fog hivatkozni egy unalmas pengére és egy fáradt lóra, sok ellenségre és gyenge fegyverre!
  Yamamoto javította:
  - Szamuráj persze nem, de férfi sajnos igen! Az emberek hajlamosak hibázni!
  Yamamoto elterelte a figyelmét, és belekiabált valamit a csövekbe, majd így folytatta:
  - Egy szamuráj sosem hajlik meg igazán! Rámegy és az árammal szemben.
  Naumo bólintott.
  - Igazán! De harcoltunk az USA-val és a brit oroszlánnal.
  Yamamoto megkocogtatta az ujjával a kormányállást.
  - Igen! Ez igaz, de az USA-t a foga érte, Nagy-Britannia elvesztette gyarmatait, Németország pedig bajba került. A lehető legtöbb erőt szerettük volna kivonni Oroszország nyugatáról, hogy megkönnyítsük a Wehrmacht támadásba lépését. Az ütést májusra tervezték, mire az utak kiszáradtak, de az amerikaiak megakadályozták.
  Naumo előhúzta a katanáját, és a levegőbe vágta:
  - Halál az USA-ra! Mindig beavatkoznak Japánba.
  Yamamoto ravaszul elmosolyodott.
  - Persze nem mindig, például amikor először harcoltunk Oroszországgal, a jenkik sokat segítettek nekünk hitelekkel, valamint fegyverszállítással. Flottánk több mint felét az Egyesült Államok és Nagy-Britannia pénzéből, saját hajógyáraikból készítették. Tehát Amerika nem mindig rossz, de ebben az esetben nem.
  Naumo meglepetten kérdezte:
  - És miért?
  Yamamoto leereszkedett, hogy elmagyarázza:
  - Távolsági bombázók csapata behatolt Tokióba, és napalmbombákkal alattomos csapást mért a fővárosra. Több száz faház égett le, és a császár bármi áron elrendelte, hogy távolítsák el az ellenőrzési zónát a fővárostól. És mindenekelőtt az amerikai bázisok harci komplexumának megörökítése a Midway szigetcsoporton, a japán csontvázakhoz legközelebb. És nekünk sikerült!
  Nauma meglengette a kardját a levegőben:
  Még mindig nyertünk!
  Yamamoto félbeszakította:
  - A fehérek között is vannak okosok! Nem csoda, hogy a császár az irodájában feltette Napóleon mellszobrát. De volt egy másik Caesar is, mondta: nehezebb megtartani a meghódítottat, mint győzni. Ebben az esetben ez elsősorban ránk vonatkozik. Nauma a nyolcast reprodukálta a karddal:
  Az eszemmel értem, de a szívemmel!
  Yamamoto felállt, és megveregette kollégája vállát.
  - Igen, ne haragudj, ebben az esetben indulunk vissza. Legyőzzük a Szovjetuniót, és újra rádobjuk az USA-t és a briteket, de már együtt a németekkel és a tésztával.
  Nauma admirális szinte észrevehetetlen mozdulattal a katanát a hüvelyébe rejtette, és zihálva suttogta:
  - A jövő jó, de a jelen jobb! Hallani a repülőgép-hordozókról, a teljes bombakészletet elhasználták, és a ...
  Yamamoto röviden parancsot adott:
  - Gyere a fedélzetre és nézz körül, fél óra múlva megfordulunk és indulunk a legközelebbi bázisunkra.
  Nauma az orrán keresztül füttyentett:
  - Hallgass a parancsnokra!
  Az admirális kiugrott, tartotta az ajtót, nehogy becsapódjon. Mielőtt a léptei elhaltak volna, egy árnyék kicsúszott az ajtón, a lány lábujjhegyen sétált, és ledobta magáról a takarót.
  
  MIRE VALÓBAN LENNI KELLETT!
  Egy másik történet, amelyben 2001. szeptember 11-én nem történt terrortámadás. Chance közbelépett. Mivel operatív információink voltak arról, hogy bin Laden iszlamistái terrortámadásokra készülnek az Egyesült Államokban, az összes feltételezett iszlamistát egyszerűen kiutasították Amerikából. És a támadás nem történt meg. Ahmad Shah Massoud meggyilkolása után pedig a tálibok elkezdték szétverni az Északi Szövetséget. Vlagyimir Putyin pedig elrendelte, hogy támadják meg a tálibokat, hogy elkerüljék a szövetségesek teljes vereségét Afganisztánban.
  Először is természetesen a bombázások. Aztán Oroszország szárazföldi erőit elkezdték Afganisztánba szállítani. Vlagyimir Putyin még viszonylag fiatal, forrófejű, és híres akar lenni. Álljon bosszút a Szovjetunió szégyenletes afganisztáni vereségéért.
  A háború, amely 2001 októberében kezdődött a tálib állások és bázisok bombázásával, fokozatosan teljes körű konfliktussá nőtte ki magát. Ráadásul a Nyugat és az iszlám világ nem habozott segíteni a táliboknak és az al-Kaidának. A háború pedig nagyon elhúzódó jelleget öltött.
  És most Snezhana Afganisztánban harcol a legújabb T-95 tankkal. Közeledik 2012 ősz. Vlagyimir Putyin ismét elnök lett. És kiadták a parancsot a több mint tíz éve tartó háború befejezésére. És különösen a végén, hogy elkapják vagy megöljék Oszama bin Ladent.
  Snezhana, Alice és Anzhelika együtt harcolnak egy tankban. Autójukból tüzelnek a mudzsahedekre.
  Snezhana csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomja. Megüti az ellenséget és sikolt:
  - A katona lehet naiv szarvas, de soha nem lesz gyáva nyúl, ha nem disznópolitikus állítja be!
  
  Alice, tüzelve, szintén készségesen megerősíti:
  - A katona simán elérheti a sas rangot, ha a disznópolitikus nem alacsonyítja le libává!
  Angelica vad szellemességgel, csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomva hozzátette:
  - A disznó-politikusok nem katonatársak, főleg ha sólymok!
  A lányok így alaposan szétszéledtek. A tankjuk pedig csapkodott, és szétzúzta az összes mudzsahedet, aki útközben szembejött. És hernyókkal zúzott, és gépfegyverekből firkált.
  Snezhana megjegyezte:
  - A csatatéren meghalt katona nem hal meg örökké, lelke halhatatlan dicsőségben van, politikus, aki harcost küld a halálba, halottat az életben, mert a disznónak nincs lelke!
  Alice, aki ólmot és uránesőt öntött a mudzsahedekre, fogát kitárva csipogott:
  - A politikusok uralják a sereget, megpróbálnak oroszlánként ordítani, de a valóságban csak a kutyaugatás és a disznó morgása hallatszik!
  Angelica tűzben lángoló csupasz sarkával megnyomta a joystick gombját, és agresszívan kiadta:
  - Egy katona sokszor kockára teszi a fejét a politikusok disznó nikkelei miatt, mindegy!
  Sznezhana is megütötte az ellenséget, szétzúzta, úgy rémült, mint egy szűrő, amely kiadja:
  - A katona lehet szép liba, miközben sas marad, a politikus pedig virtuóz róka, a disznó esszenciájával!
  Alice kuncogott, és gyöngyházfogait kivillantva hozzátette:
  - A katona, bár néha lúd, de állandóan toll száll tőle, a politikus pedig disznó, de olyan tőle a víz, mint a libában a víz!
  Angelica kopogott, csupasz lábujjait a gombokra nyomta, és nyikorgott:
  - A katona szánt, mint a ló, a tábornok pedig néha csak bikákat!
  Sznezhana csupasz sarkával is megnyomta a kart, szétzúzta az ellenséget és ciripelt:
  - A háborúban a katonák halnak meg leginkább - nem mind nemes, de hős mind, a politikusok pedig learatják a gyümölcsét - nem okosak, hanem minden gazember!
  Alice csupasz ujjaival, kecses lábával megnyomta a joystick gombjait, levágta az ellenséget, és nyikorgott:
  - A katona egy harci kakas, amelyről toll száll, a politikus pedig egy üres barom szarka, aki verbális hasmenést bocsát ki!
  Angelica vad izgalommal megnyomta skarlátvörös mellbimbójával a joystick gombját, levágta a kísérteteket, és kiadta:
  - A katonának nincs ideje megmosakodni, de nemesség szaga van, a politikus pedig, akármennyit fürdik, kecskét ad, meg szóbeli hasmenést!
  Snezhana mosolyogva válaszolt, megnyomta a joystick gombját is rubin mellbimbójával, és levágta a mudzsahedeket:
  - A katona viasszal fényesíti a csizmáját, a politikus pedig mossa a kezét a piszkos tettekről!
  Alice kuncogott, és egy eper mellbimbójával megnyomta a joystick gombját:
  - Egy katona nagyon ritkán kap kitüntetést bravúrokért, egy politikus állandóan disznót rak a katonákra!
  Angelica, aki nagyon jól irányzott tüzet lőtt a kísértetekre, és kultivátorként kaszálta őket, felmordult:
  - A katona mindig éhes a húshiánytól, pedig a politikus rendszeresen disznót tesz rá, és tésztát akaszt a fülére!
  Snezhana kitárta a fogát, és a mudzsahedekre lőtt. A joystick gombjait csupasz lábujjakkal lenyomva zúzta őket, de közben kotyogott:
  - Egy katonának egy vitamin- és zöldségkészletből csak mustár és bors jut a politikusok beszédéből, a sertéshúsból pedig a harmadik frissesség, a harmadikon pedig csak egy lyuk a fánkból!
  Alice kuncogott és ököllel, csupasz, kerek sarkával megnyomta a joystick gombjait:
  - A katona teljesíti a parancsot, a tábornok parancsol, a verbális hasmenést kiöntő politikus csak bemocskolja a katonák egyenruháját!
  Angelica több mint egyetértett ezzel, és lekaszálta számos fegyveres sorát Afganisztánban:
  - A katona néha fél, de nem fél, a politikus állandóan csapkod, de csak a hosszú nyelve nyúlik ki támadásra!
  Snezhana agresszíven megjegyezte, és csupasz sarkával lőtt a rájuk törő afgán katonákra:
  - A katona egyenruháját nem a lövészárok kosz rontja el, hanem a politikusok állandóan disznó nyelve!
  Alice nagy izgalommal hozzátette, kacsintott zafírszemeivel, és összetörte a mudzsahedeket:
  - A golyó nem visz el katonát, a tűz nem ég, és a harcos nem fullad meg a vízben, de megkockáztatja, hogy megfullad az őt lemészárlásra küldő politikusok verbális hasmenésében!
  Angelica hozzátette, megnyomta a joystick gombját rubin mellbimbójával, és búgva kaszált a mudzsaheden:
  - Katonát megölni nem hóhér, mennyei életet ígérő politikus nem angyal!
  Az orosz halálos kivitelű tank pedig szétzúzta az afgán dushmanokat, és elárasztotta őket kis uránmagos golyókkal.
  - jegyezte meg Snezhana, és elvágta az afganisztáni mudzsahedeket.
  - Isten megengedi, hogy a háború a legbátrabbakat kiemelje a mennyország számára, és a politikai cselszövés, hogy a legaljasabbat a pokolba!
  Alice agresszíven észrevette, kiütötte a görcsökön varangyként mászó dushmaneket, és csicseregve:
  - A sötétség azért létezik, hogy a fény fénye látható legyen, aljas politikus, hogy kiemelje a nemes embereket, hogy ki vannak téve!
  Angelica készségesen egyetértett ezzel, kiirtotta az ellenségeket, és megtámadta a mudzsahedeket:
  - A politikus egy nagy disznó, aki nem disznózsírral, hanem macskával etet levessel, fülére tésztával!
  Snezhana agresszíven megjegyezte, kísértetekre lövöldözött, és holttesteket állított fel:
  - A katona ne legyen nyúl, a gyõzelem nem a gyávát éri, a tábornok ne legyen disznó - a kövérek grillezhetnek!
  Alice készségesen egyetértett ezzel, lekaszálta az ellenséget, mintha forgácsot szedne le a fáról:
  - A katona is fél a haláltól, de a politikai szarba fulladástól való félelem a frontvonalba hajtja, távol a hátsó disznóktól!
  Angelica, aki a dushmaneket lőtte, és csupasz lábujjával irányította a tank fegyvereit, nyikorgott:
  - Ne félj elveszíteni a testet a háborúban, mert a szellem halhatatlan, de félni kell a lelket alárendelni egy politikusnak, így a hatalmon lévő disznók megölnek minden jót!
  Sznezhana, agresszíven firkálva a mudzsahedeket, felvágta az arab sejket, aki az afgán fegyveresek oldalán harcolt, és dorombolt:
  - Könnyű elveszíteni a lelket, még könnyebb elveszíteni a testet, de ha életét adjuk a Szülőföldért, az emberek legértékesebb örök emlékét, a halhatatlanságot a Legfelsőbb Isten szívében szerzi meg!
  Alice kacsintva jelentette ki, és kecses lábujjaival lövedékeket küldött az ellenség felé:
  - A katona, aki elvesztette testét a csatában, örök emléket nyer, politikus disznó hátul, örök szégyenre ítéli magát!
  Angelica agresszíven megjegyezte, lekaszálva a mudzsahedeket, és skarlátvörös mellbimbókat használva lövöldözéskor:
  - A test évek alatt elkopik, de a csatákban elesettek hősiessége évszázadok alatt sem halványul el!
  Sznezhana, a támadó afganisztáni katonákat levágva, holttesteket halmozva, észrevette:
  - Az embernek teste van egy darabig, lelke örökre, katona nem hagyja abba a szülőföld szolgálatát, tábornok kiabál, politikus disznó, de az Úristen nem tisztítja meg a gonosztól a mindenséget!
  
  Alice, aki minden oldalról a kísértetekre írt, és sarlóként nyírta őket, kiadta:
  - Fegyverdörgéstől fér ki a füle, a politikusok édes beszédeitől süket lelkiismeret és reményérzet!
  Angelica, kiütve a mudzsahedeket, megjegyezte, hogy olyan aktívan másznak az orosz csapatok állásaira, és kifakadt:
  - A legnagyobb ragadozó nem a jegesmedve, hanem egy fekete lelkű politikus-disznó!
  A lányok egész nap oltották a mudzsahedeket, de elfogyott a harci felszerelés. És visszatértek a bázisra. Ott tankoltak és pótolták a golyókészletet: kicsik, de drágák és uránmaggal. Valamint speciális típusú kagylók, amelyek megnövekedett halálos erővel rendelkeznek.
  És 2012. november 4-én, éppen az oroszországi nyaralás idején, ismét a dushmanok ellen rohantak a T-95 tankon, és megpróbáltak nagy győzelmet aratni.
  Snezhana, aki jól célzott tüzet hajtott, csupasz ujjakkal, vésett lábakkal, kiütötte a fegyvereseket, megjegyezte:
  - A politikus húsevő ragadozó, de dögevő, és a trágyájából nem rózsa nő, hanem csak a hangulat száll el!
  Alice, aki az ellenséget csapkodta, csupasz lábujjait használta, és levágta ellenfeleit, megjegyezte:
  - Egy politikusnak sokszor rohad a foga és a szája mögül hord, és az ékesszólás dezodorja nem fogja elrejteni a szóbeli ürüléket!
  Angelica megütötte az ellenséget, szintén csupasz, vésett lábaival, és kotyogott:
  - A politikus egy műfogú, de igazi hosszú nyelvű farkas, ami a sok disznó!
  Snezhana halálos sorozatot lőtt az afgán kísértetekre, és örömmel kiáltott fel:
  - Az, hogy egy politikus a választók zsebébe üti a nyelvét, nem is olyan rossz, az még rosszabb, hogy dúsan disznózik!
  Angelica, aki az afgán fegyveresekre lőtt, és kegyelem nélkül brutálisan kiütötte őket, megjegyezte, uránkitörésekkel kaszált:
  - Nem olyan ijesztő, ha egy politikus filléreket kanalaz ki a választók zsebéből, az rosszabb, ha disznót rak bele!
  Alice is dörömbölt, megnyomta skarlátvörös mellbimbóját a joystick gombján, és kitárta a fogát, és előszeretettel megjegyezte:
  - A katona teljes lelkéből sírva fakadhat társai elvesztése után, a lelketlen politikus csak krokodilkönnyeket hullathat!
  A T-95 U harckocsi volt a legmodernebb modell, nagy mennyiségű kagylóval és más típusú töltényekkel. A lányok jól küzdöttek, de az afganisztáni háború tovább lángolt.
  A háború dúl, és a lányok a legmagasabb osztályt mutatják műrepülésüknek. És példákat mutatnak be a győztes valóságra.
  És nagyon agresszívak.
  Snezhana megverte a mudzsahedeket, csupasz lábujjaival kiütötte a tömegüket, és nyikorgott:
  - A politikus mancsot-lapátot és gereblyézt a választói fillérekbe a nyelve segítségével, kiüríti a zsebét, hogy legyen hova szúrni egy disznót!
  Alice, aki dushmanekre firkált, és vad izgalommal viselkedett, kitárta a fogát, és megjegyezte:
  - A politikusok bőbeszédűek az ígéretekben, de a be nem teljesítésének kifogásaiban kifogásolják a nyelvet!
  Angelica, aki kiütötte a minden oldalról érkező mudzsahedeket, mint a ragacsos csótányokat, megjegyezte:
  - A politikusnak hajlékony a nyelve, de a választóknak kemény csont a torkukon!
  Snezhana tovább vágott a mudzsahedeken uránlövedékekkel, és úgy verte ki őket, mint a kalászok szemét, és megjegyezte:
  - A politika komplett pszichiátriai kórház, fűzfán terem a körte!
  Alice egy robbanásveszélyes lövedéket lőtt ki Afganisztán dushmanjaira, erősen kiütötte őket és csicseregve:
  - A katonának marha egészség kell, és az elme ne legyen birka, nehogy a disznók szántsák!
  Angelica, aki továbbra is tüzelt az ellenfelekre, és virtuóz pontosságot mutatott be, megjegyezte:
  - Jó, ha a csatatéren cicomáznak a lábak, de nem szabad a nyúl szintjére lehajolni, nehogy a róka felfalja, a disznó feldühítse!
  Sznezhana az ellenségre firkált, mintha ólmot és uránesőt öntött volna, és nyikorgott:
  - A nőnek, akinek kancává kell válnia, nem szabad elméjében heréltnek lennie, különben a férfi felszánt, és egészen a sörényig disznózik!
  Alice, aki a mászó kísértetekre lőtt, szakálla lobogó, szürke, fekete és vörös, üvöltött:
  - Nem a kancaarcú nő a hülye, hanem az, aki hagyja, hogy egy disznó felszántsa!
  Angelica beleegyezett ennek megerősítésébe, üvöltve kiütötte a támadó afgán fegyveresek hordáit:
  - Ha hagytad magad felszántani egy disznónak, nyakörvet viselsz, míg az elme birka marad!
  Snezhana fürgén kiütötte a mudzsahedek dombját, és nyikorgott:
  - A politikus nem csak birkaészlel és csirkeagylal tud szántani, ha disznó róka ravaszsággal, sündisznó leleményességgel!
  És nevetni, felmutatva hosszú rózsaszín nyelvét.
  Itt a lány ismét csupasz lábujjakkal veri az ellenfeleit.
  Alice dörömbölt a mudzsahedeknek, levágta a fejét, hasba fúrta és nyikorgott:
  - A politikus kereken beszél, de a kerületi beszédeiből még egy guruló labdát is, csakhogy csak a disznótorok zavarják!
  Angelica kuncogott, és halálos és pusztító támadást küldött az ellenségre, majd felmordult:
  - Ha egy politikus a választóhoz tapad a pofáját, akkor biztosan fillér nélkül marad a nép!
  Sznezhana szellemesen megjegyezte, kitárta a fogait, hogy azok jobban ragyognak, mint a gyöngyszemek a napsugarakban:
  - Ha megengeded, hogy egy politikus beledugja a nyelvét a pénztárcába, akkor disznóval bélelt orral maradsz, nadrág nélkül!
  Alice, aki a kísértetekre lövöldözött, csupasz lábujjait használta, fogta és szellemesen kiadta:
  - A politikus hosszú nyelve olyan, mint egy lasszó a nyakában, csak te nem patásrúgással tudod ledobni, hanem éles elmével és találékonysággal!
  Angelica, akit a mudzsahedek urángolyóival robbantottak ki, jó néhányat kiütött belőlük, és nyikorgott:
  - A politikus nyelve, mint a lasszó, a bika nyakát fogja, ha bárány esze van a választónak!
  - jegyezte meg Snezhana agresszíven, és társaira kacsintott. És ugyanakkor továbbra is nagyon pontosan lő a dushmanekre:
  - Egy nő nyelve simogatja a fülét, egy politikusnak mérgező csípés van, amitől mérget csepegtet az agyába!
  Alice megjegyezte, levágva az őt támadó kísérteteket, hogy úgy másznak, mint a hangyák a fejszén:
  - A politikus választási ígéretek aranyesőjét csöpögteti a választók agyába!
  Angelica, aki a mudzsahedeket verte, kecses mezítlábjával megjegyezte:
  - A politikában állandó aszály van a választási ígéretek teljesítéséhez, viszont a beszéd folyamatosan árad, és az agyon csöpög!
  Snezhana, aki lángcsóvákat lövell ki a lángszórókból, és élve elégette a mudzsahedeket, megjegyezte:
  - A politikus, mint a medve, szereti a beszédek édes mézét, de téli álom helyett egész évben disznó!
  Alice is megerősítette, hevesen kacsintott a lányokra, és agresszíven kiirtotta a kísérteteket:
  - Ha szereted hallgatni a politikusok mézédes beszédeit, akkor három bőrt szakítanak le rólad, mint a medvéről!
  Ez a bájos szőke pedig csupasz lábujjaival fogja megnyomni a joystick gombjait.
  Angelica észrevette, agresszíven kacsintott, gyöngyházfogát kitárta, és kísérteteket verve ki:
  - A hársnak illatos a méze, és a politikusok szájából a méz, bár tömör hárs, fullasztó!
  Sznezhana szétverte a mudzsahedek támadó tankját. Ugyanakkor természetesen csupasz lábujjait használta, és üvöltött:
  - A politikus, mint a róka, sokszor ravasz, néha megmondja az igazat, ha az nyereséges, ugyanakkor még a saját kárára is sikerül elcsavarnia!
  Alice fogta, és rácsapott a skarlátvörös mellbimbóival, és tükörként csillogó fogvigyorral kocogott:
  - A politika az a hely, ahol mindig sikerül elcseszteni, csak a választó néha a forradalom véres folyamával söpri a szart!
  Angelica ismét felkuncogott, és piranha mosolyra húzta gyöngyfogait, és vörös hajú lány volt, megjegyezte:
  - A politikus és a tisztességes szó csak a harmadik - barom - hozzáadásával kombinálódik!
  Snezhana kotyogott, sok mudzsahedet legyűrt, kiütötte őket, mint egy mesterlövész szemüvegét, és nem felejtett el kotkodni:
  - Egy politikusnak jellemében mindene lehet, kivéve a lelkiismeretet és a becsületet, de lelkiismeretesen álcázza magát, igaz, becstelenül!
  Alice is szellemesen hozzátette, szeme zafírtól csillogott, csupasz lábujjai meglepően mozgékonyak:
  - A politikus aranyhegyeket ígér az égnek, hogy csillagként világítson, csak ő nem ad aranyfényt, ilyen világítótesttel a választó nem várja meg a hajnalt!
  Angelica is nagyon szellemesen folytatta, legyűrve a mudzsahedeket. Ugyanakkor a szépség használta a melle rubin bimbóit. És nagyon szépen csinálta.
  És újra felüvöltött, mint a fűrész a hámozott pipával:
  - A politikusnak több maszkja van, mint a csillagoknak az égen, de mindegyik csak azért van, hogy a rókapolitikusnak könnyebben disznózzon!
  A tank pedig tovább csúszott és csapkodott, ledöntötte és felégetve a fegyvereseket. A harcok szinte egyoldalúak voltak. De Oroszország továbbra is szenvedett veszteségeket. És egyre többen voltak.
  Még mindig vannak évek, amik elteltek... Eljött a 2018-as év... És az afganisztáni háború még mindig tart és nem akar lelassulni. És sok katonát már eltemettek.
  Snezhana és Mirabela egy támadó repülőgépről lő a mudzsahedek állásaira. És agresszíven kiirtják őket. Az erdők pedig tömegesen égnek. A Tornádó hullái megolvasztják a hegyeket.
  A háború folytatódik.
  Snezhana nevetve jegyzi meg:
  - A politikus részben róka, részben farkas, részben elefánt egy porcelánboltban, bizonyos szempontból gyáva nyúl, de valójában komplett disznó!
  Mirabela puszta lábujjai segítségével halálos erővel küldött egy rakétát, és megjegyezte:
  - A politikus imád a nyelvével mozsárban csépelni a vizet - a választók számára haszontalan, de a tétlen beszéd habjaként bevételt hozó foglalkozás a politikusnak!
  E szavak után a lányok nevetni kezdtek, és kitárták a fogukat. És egymásra kacsintgatnak.
  És rakétákat küld a patakokban, és törmelékké tör hegyeket. És énekelni:
  - Parancsot adtak a falu földdel való egyenlősítésére,
  Tornádók sora gyújtotta fel a hegyeket...
  Látható, hogy valaki kifújta a kártyánkat,
  Hát a pokolba ezekkel a beszélgetésekkel!
  És a lányok csupasz sarkukkal ismét elküldik a rakéta halálos erejét, és megsemmisítik a dushmanok pozícióit.
  A háború még mindig tart... És még nincs vége. A háborúellenes mozgalom erősödik Oroszországban. Mindenki véget akar vetni ennek. De Putyin elnök makacs...
  Tehát amíg az orosz harcol, és nyilvánvaló, hogy még sok érdekes kaland vár ránk.
  
  DZSINGIS KHÁN MEGSZÁGÍTÁSA
  Dzsingisz kán megszállottja volt a halhatatlanság gondolatának személyesen. És nem csak a félelem hajtotta őket. A nagy mongol megértette, hogy halála után számos fia és unokája rágja magát a hatalmi harcban, és a gigantikus birodalom több részre szakad és bomlásba esik. Világos volt, mennyire törékeny volt Nagy Sándor mongolok elleni hódítása.
  Mennyibe kerül ez Mongólia? Mit tehetnek, hogy mindez megmaradjon? Egy különleges birodalomra volt szükségünk...
  Dzsingisz kán örök életet akart, és hírnökök ezrei keresték szerte a világon az örök élet elixírjét, vagy valami hasonlót.
  De Dzsingisz kán egyik hírnöke átadta az "Irbisz tükre" című műtárgyat. Egy hatalmas dzsinn volt benne, aki beleegyezett, hogy Dzsingisz kánnak örök életet adjon. De minden évben kilencvenkilenc szüzet kell feláldozni az ördögi szellemnek. És ez olyan magas ár volt Dzsingisz kán halhatatlanságáért.
  De a dzsinn megtartotta szavát, és a fiatalság visszatért Dzsingisz kánhoz. Miután befejezte Kína meghódítását, ez a parancsnok Indiába ment. Ezúttal a mongolok megmozdultak, és meghódíthatták ezt a csodálatos és meleg országot. Aztán Dzsingisz kán Bagdadba ment, és el is foglalta azt, szinte az összes embert megölve.
  Továbbá a mongolok meghódították a Közel-Keletet és a Volga-vidéket.
  Nagy hadjárat kezdődött Oroszország ellen... Ebben az esetben a mongol-tatárok serege még nagyobb és jobban felszerelt volt. És el tudták foglalni Novgorodot, miután viharral úrrá lett rajta.
  A Kijevi Ruszt is meghódították. És akkor a mongolok tömege özönlött Európába.
  Ezúttal a birodalom erősebb és jobb technológiával rendelkezett. És legyőzték mind a magyarokat, mind a többi lovagi patkányt. Bevették Bécset és Berlint is, és elérték Olaszországot, és azt is elfoglalták. Eljutottunk a frankok földjére is. Párizst is elvitték.
  És akkor a hordák megmozdultak, elérték az utolsó tengert. Utána kirándulás a Pireneusokhoz és Spanyolország elfoglalása. Aztán menj tovább Afrikába. Először is a fekete kontinens északi részének meghódításával. De aztán a mongolok délre mentek a Níluson és át a sivatagon.
  Így a keleti féltekén a szárazföldi útvonal összes földjét elfoglalták.
  De ezzel nem ért véget. A mongolok flottát építettek, és egyre több új területet hódítottak meg ...
  Az indiánok megpróbáltak ellenállni, de részben lemészárolták őket, és néhányan belehaltak a betegségbe. A túlélők felismerték a mongolok tekintélyét.
  Röviden, a tizenharmadik század végére világméretű mongol birodalom alakult ki Dzsingisz kán vezetésével.
  Ebben a menedzsmentben sokat kölcsönöztek Kínából, valamit az ókori Rómából. Piramisszerű hatalmi rendszer, kolosszális ország és szatrapák közigazgatása kezdett kiépülni. Így globális léptékben egy speciális, központosított rendszer jött létre.
  A tudomány és az orvostudomány is fejlődött. Sok mindent megtettek az emberekért a mezőgazdaság és a kézművesség fejlesztésében. A Föld bolygó népei egyre inkább keveredtek. És egy új társadalom született.
  A jövőben a birodalom minden lakója állampolgárságot kapott, és a rabszolgaság megszűnt.
  És végre elkezdődött az űrbővítés korszaka. Dzsingisz kánnak kevés hatalma volt egyetlen bolygó felett, és sokkal többet akart.
  És még mindig minden évben kilencvenkilenc szüzet áldoztak fel a pokoli Istenségnek.
  És külön sorsolással választották ki őket. A lányok különböző nemzetiségűek és fajtájúak voltak. És olyan mezítláb jártak, rövid fehér szoknyában és vékony anyagcsíkban a mellkasukon.
  Dzsingisz kán birodalmának lakossága több milliárd ember. És már vannak települések a Holdon, és csillaghajók szálltak le a Marson és a Vénuszon. Találjatok ki olyan tudósokat és fotonrakétákat, amelyek képesek a fénysebességre gyorsítani.
  És ugyanakkor feláldozzák a pokoli szellemnek, hogy Dzsingisz kán örökké fiatal és egészséges maradt.
  Vlagyimir Ribacsenko, a tizenhárom éves bátor, izmos fiú nem tűrte ezt. Főleg, amikor a nővérét választották áldozatnak. És egy tizenhárom éves fiú úgy döntött, hogy bosszút áll Dzsingisz kánon.
  De mit tehet egyedül egy egész sereg ellen? És hogyan lehet legyőzni a szörnyet?
  A fiú úgy döntött, hogy konzultál a varázslónővel. És bement a sűrű erdőbe, tornacipőjét rúdra akasztotta.
  A fiú végigment az úton és énekelt;
  A sötétség harcosai bizonyára erősek,
  A gonosz uralja a világot anélkül, hogy ismerné a számot...
  De ti Sátán fiai -
  Ne törd meg Krisztus hatalmát!
  A kereszténység vallása azonban tilos. És mindenkinek csak egy Istene van - magának Dzsingisz kánnak!
  Nos, és egy olyan Istenség, mint a lova. A lovak azonban Dzsingisz kánnal ellentétben halandók, és az életkor előrehaladtával változnak.
  Vlagyimir Ribacsenko sétál, ütögeti a baba lábát. Aztán egy kardfogú, hat mancsú tigris kijött vele szembe. Az erdő itt nem egyszerű, hanem varázslatos.
  A fiú meghajolt a hatalmas előtt, mint egy elefánt, csak egy hosszabb vadállat, és megkérdezte:
  - Hadd menjek a varázslónőhöz?
  A hatalmas kardfogú tigris üvöltve válaszolt:
  - Válaszolj három kérdésre - akkor beengedlek!
  Vovka fiú mosolyogva kérdezte:
  - És ha nem válaszolok?
  A kardfogú tigris felkiált:
  - Akkor széttépem!
  Vladimir Rybachenko logikusan megjegyezte:
  - Két halál nem történhet meg, egyet nem lehet elkerülni!
  A kardfogú tigris felkiált:
  - Mitől fél a legbátrabb, és az utolsó gyáva sem fújja meg a bajuszát?
  A fiú a gyerek állába döfte az öklét. Nos, ez egy rejtély. Tényleg mi? Talán a halál?
  Vladimir Rybachenko énekelte:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  Nem félünk a haláltól a csatatéren...
  Mert a Szent Szülőföld harcolni fog,
  És még a haldoklás is nyer!
  A kardfogú tigris agresszíven üvöltött:
  - Verseket fog olvasni, vagy kérdésekre válaszol!
  A fiú el akarta dobni a tigrist: hol van a lelkiismereted, de aztán felötlött benne, és a fiú kibökte:
  - Lelkiismeret! Még a legbátrabb ember is fél a lelkiismerettől!
  A kardfogú tigris kelletlenül bólintott, és megerősítette:
  - Egy - nulla az Ön javára! Nos, mi van a másik kérdéssel.
  A mastodon megpördült és felmordult, mint egy szörnyeteg:
  - Ki a legszebb a világon?
  A fiú mezítláb taposott, és megfordult. A kérdés valóban a legnehezebb. De a válasz a fejemben van!
  Vlagyimir Olegovics kifakadt:
  - Nincs igazságosabb igazság, minden hazugság igazsága szebb!
  A kardfogú tigris ismét károgott elégedetlenül:
  - Így van, kölyökkutya... Látom, te csak egy szuper harcos vagy! Oké, menjünk a harmadik rejtvényhez.
  A fiú bólintott fényes fejével.
  - Gyerünk!
  A kardfogú tigris felkiált:
  - Mi a leggyorsabb a világon!
  Vladimir vállat vont. Azt akarta mondani, hogy a foton. De miért jutott eszembe, hogy a tudósok ultrafotonokat fejlesztenek, hogy szuperluminális sebességgel repüljenek. Igen, ez nem egészen az, amire szüksége van. És úgy tűnik, hogy a gravitonok gyorsabban mozognak, mint a fénysebesség.
  Vlagyimir Oleg öklével megütötte a homlokát, és így válaszolt:
  - Az ember gondolata gyorsabb, és gyorsabb minden sugárnál!
  A kardfogú tigris nevetésben tört ki, és fogát vigyorogva válaszolt:
  - Logikusan! Fiatal vagy, három nulla a javára! Mehetsz!
  A fiú mezítláb evez a sárga téglaúton, dúdolva...
  És a hegyek és a csillagos magasságok csendjében,
  A tenger hullámában és a dühös tűzben...
  És dühös, és dühödt tűzben!
  A kölyök pedig felugrik, és mezítláb összetöri a macskakövet. De elég fájdalmas.
  A fiú felmordult:
  - Micsoda fájdalom, micsoda fájdalom - Dzsingisz kán birodalma - száz - nulla!
  Aztán arra gondolt, mi van, ha a Nagy Szupercsászár Dzsingisz kán meghal? Vajon hasznára válik az emberiségnek? Hiszen a világbirodalomban jól élnek az emberek. Mindenkinek van munkája, és mindenki jóllakott, nincs járvány, sok betegség eltűnt, még a rák ellen is beoltották. A halálozás alacsony, ami még a születési rátát is korlátozta. Szinte mindenkinek van autója. A technológia fejlődött, majd az egész heti Három nap szünetet! A szórakoztatóipar pedig nagy. És az emberek meglátogatták a Naprendszer összes bolygóját, és már a Marson vannak az első városok.
  A fiú Vovka Rybachenko énekelt;
  Fölöttünk süt a nap
  Nem élet, hanem kegyelem...
  Azoknak, akik felelősek értünk
  Ideje megérteni
  Azoknak, akik felelősek értünk
  Ideje megérteni!
  Kisgyerekek vagyunk
  Sétálni akarunk!
  De most csupasz sarka égni kezdett egy kicsit. A sárga tégla forró. De nem hordhat cipőt: a gyerekek a sárga ösvényen sétálhatnak, mezítláb, vagy varázscipőben. Ezek a varázserdő szabályai. És varázslat nélkül nem tudod megmenteni a húgodat.
  A fiú kibírja, még a fogát is kicsavarja... Igazi úttörő, aki nem hajlik.
  A kölyök úgy gondolta, hogy elvonja a figyelmét a sarkát bámuló téglákról, vajon ezért tudták a mongolok meghódítani az egész világot? Hogy mind erősebbek vagy okosabbak? És miért ment a halhatatlanság Dzsingisz kánhoz - aki korábban kegyetlenségeket követett el.
  Hát persze most nem. Vannak törvények, amelyek nemzedékről nemzedékre lágyulnak. Például eltörölték a brutális halálbüntetést. Ekkor korlátozott a kínzás és a testi fenyítés alkalmazása. Például az iskolákban még mindig bottal verik a csupasz sarkukra a gyerekeket helytelen viselkedés miatt. De az ütéseket egy veled azonos korú és súlyú gyerek adja, a műanyag bot pedig rugalmas és rugalmas. Fájdalmat hoz, de nem nyomorítja meg a gyerekek talpát.
  Bár az iskolákban még mindig a sarkon és a fenekén verik a gyerekeket, de nem sűrűn. Néha csak a sarokba teszik.
  A halálbüntetés is megritkult. És ez általában nyilvánosan történik. De nem végeznek ki túl gyakran.
  Bár Vladimir látta, hogyan akasztottak fel három lányt. Nagyon rövid fehér szoknyában mentek az állványhoz, és a mellüket alig takarta egy szál ruha. És persze mezítláb.
  A nőket és a kiskorúakat általában mezítláb és szinte meztelenül végzik ki. A felnőtt férfiakat pedig általában zárt térben végezték ki. A gyerekeket megfélemlítés céljából nyilvánosan is kivégzik. Sőt, a kivitelezés színes képernyőkön is látható, és az iskolásoknak kötelező megnézniük. De ez egyre ritkább. Csökken a bűnözés. Fejlődnek a technológiák, és a vétséget elkövető embernek sokkal nehezebb kibújnia a felelősség alól.
  Vlagyimir Ribacsenko végre úgy érezte, hogy a téglákban alábbhagyott a hőség.
  A fiú örömmel énekelte:
  - A pályák az íven futnak,
  Mezítláb fiúk...
  Belefáradt a lovak eltemetése
  Meg akarom ugratni a boldogságomat!
  És a fiú felkapta:
  - Megcsúszott! Eltűnt valahova!
  Elvitt!
  És a fiú előtt volt egy kunyhó csirkecombokon. Nagy és gyönyörű. Csak hátrált a gyerekhez.
  Vlagyimir Ribacsenko agresszíven kiabált:
  - Kunyhó, kunyhó, fordíts hátat az erdőnek, elől nekem!
  A kunyhó megfordult... Könnyen és nyikorgás nélkül mozgott. Kinyílt az ajtó és egy lány lépett ki rajta. És olyan gyönyörű természetes szőke.
  Ránézett a rövidnadrágos, mezítlábas és szőke fiúra, és kotyogott:
  - Tudom, miért jöttél! Meg akarod menteni a nővéredet?
  A fiú fogát kihúzva válaszolt:
  - Nem csak! Én is meg akarom menteni a bolygómat Dzsingisz kán despotizmusától!
  A szőke varázslónő kuncogott, és így válaszolt:
  - Nehéz munkát végeztél, fiú. Nagyon nehéz, de... segítek, ha válaszol a kérdésre.
  Vovka bólintott.
  - Diákként az iskolában kérdésekre szoktam válaszolni!
  A szőke varázslónő fogát tátva kérdezte:
  - Mi drágább száz rubelnél?
  A fiú mosolyogva válaszolt:
  - Kétszáz rubel mérföld!
  A szőke varázslónő kuncogott, és megjegyezte:
  - Nos, ez nagyon egyszerű. De itt vagy az úton. Előre egyrészt édesanyád, másrészt a legjobb barátod - kit kell összetörni?
  Vlagyimir Olegovics Ribacsenko magabiztosan válaszolt:
  - Fékek!
  A szőke varázslónő bólintott.
  - Kedves! Nagyon jó! Akkor a kérdés, felteszem még nehezebben: miért nem tesz boldoggá a Mindenható Isten minden embert!
  A fiú füttyentett és megjegyezte:
  - Nu és kérdés! Még a legtapasztaltabb teológusok sem tudják rá a választ!
  A szőke varázslónő bólintott.
  - Mit gondoltál, hogy mindent ilyen könnyen megkaphatsz?
  A fiú sóhajtva válaszolt:
  - Oké, megpróbálom...
  A fiú összeráncolta gyerekes homlokát, mezítláb taposva próbált koncentrálni. Valóban kényelmetlenül érezte magát... Mintha egy darab húst horog, vagy valami még rosszabb. Általánosságban elmondható, hogy olyan kevés az igazságosság a világon. Ilyen volt Alekszandr Szergejevics Puskin irodalmi zseni, aki harminchét évesen párbajban halt meg. És mennyi haszna lehet az emberiségnek? A fiatal Lermontovról pedig nincs mit mondani, csak éppen irodalmi lendületet vett. És idegesítő az oldalt kólikás.
  És ekkor hirtelen felötlött benne: fontos, hogy ne annyira helyesen, mint inkább mondókában válaszoljon.
  A fiú nyugodtan így szólt:
  - Isten boldogít, ha nem vagy rossz az eszeddel! Miért ne boldogságot mindenkinek - szüksége van a változásra!
  A szőke varázslónő füttyentett és megjegyezte:
  - Ez a te eszed! Ügyes vagy, jó fiú vagy! Ezért adok tanácsot!
  A fiú mezítláb taposott, és nyikorgott:
  - Kösz!
  A boszorkánylány kacsintott, és így válaszolt:
  - Meg kell törni az "Irbisz tükrét" és akkor Dzsingisz kán meghajlik és uralma véget ér!
  Vovka megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Ez jó! De a tükröt nem olyan könnyű összetörni, óvják!
  A boszorkánylány bólintott.
  - Igen, erősebben őrzik, mint Dzsingisz kán. De megmenthetem a húgodat a feláldozástól! A dzsinn ebben a tükörben megtagadhatja az áldozatot Akulina Rybachenkonak, ha legyőzi a pokol egyik szörnyét. Lesz csapatod... Ha eléred a célodat, nem csak a húgodat mented meg, de te magad is átveheted Dzsingisz kán helyét!
  A fiú reménnyel a hangjában kérdezte:
  - És nem kell majd szüzeket ölnöd az örök élet kedvéért?
  A szőke varázslónő bólintott.
  - Nem, fiam! Nem kell! Az Irbis tükör minden erejét megkapja, és a képességei nagyszerűek.
  Vladimir Rybachenko megjegyezte:
  - Menő dolog uralkodni a Földön és az egész emberiségen! De ez egyben nagy felelősség is!
  A szőke varázslónő bólintott.
  - Jobb! De sok mindent megtehetsz az emberekért! De amúgy meg akarod menteni a húgodat, nem?
  A terminátor fiú bólintott.
  - Igen, készen vagyok! Munkára és védekezésre készen!
  A boszorkánylány kézen fogta a fiút, és bólintva a tükörhöz vezette:
  Most küldetésed van!
  A tükör hatalmas volt, a szivárvány minden színében ragyogott, és szó szerint csillogott.
  Vovka mosolyogva válaszolt:
  - Egy tojást tizenöt percig kell főzni, hogy kihűljön, és az úttörő mindig készen áll!
  A fiú bólintott, felemelte csupasz, lebarnult lábát, és határozottan tett egy lépést az ismeretlenbe.
  
  SZTÁLIN STABILITÁSA VAGY ELUTASÍTOTT GAMBITS
  Hitler kapott még egy esélyt. Sztálin, aki dühös volt a Zhitomir fenyegetésére, megtiltotta a csapatok onnan való kivonását, és teheráni látogatása előestéjén követelte, hogy folytassák a jobb parti ukrajnai offenzívát. Ennek eredményeként a szovjet csapatok az üstbe estek, és teljesen vereséget szenvedtek. A nácik pedig visszafoglalták Kijevet, és körülvették a szovjet csapatokat a Dnyeperen túl. És ott tudtak védelmet építeni a Dnyeper mentén. Ennek eredményeként a háború elhúzódott. Sztálin leállította az offenzívát északon, Leningrád közelében, és csapatokat vitt át délre. De ez már megkésett döntés volt. A Dnyeperen túli hídfőket nem lehetett újra elfoglalni. A nácik pedig erődöt építettek ott, és ellenálltak. A Vörös Hadsereg veszteségei nagyok voltak, és az aktív ellenségeskedést nyárra halasztották. Míg a németeknél volt a kezdeményezés. Júniusban pedig a normandiai partraszállás a szövetségesek számára teljes katasztrófával és a szövetségesek vereségével ért véget, akik több mint félmillió katonát és tisztet, valamint rengeteg felszerelést veszítettek fogolyként.
  A Krímért folyó csata is elhúzódott. A németek jól meg voltak erősítve, és meg tudták erősíteni az ellenállást. És az offenzíva a központban és Leningrád irányában késéssel kezdődött. Amikor a németek, miután legyőzték a szövetségeseket, csapatokat tudtak áthelyezni Nyugatról.
  A németek visszaverték a szovjet csapatok offenzíváját. Konkrétan volt egy nagyon sikeres TA-152-es többcélú támadórepülőjük, amelyet igáslóként használhattak a fronton. Fejlettebb volt, mint a Focke-Wulf, és sokkal jobb volt náluk a repülési jellemzőket tekintve. De ugyanakkor erős páncélzattal és erős fegyverekkel is. A TA-152 lett a legmasszívabb német repülőgép a sugárhajtású repülőgépek bevetése helyett, amelyre egyébként a Luftwaffe infrastruktúrája nem áll készen. Az ME-262 továbbra is megbízhatatlan repülőgép, és a Führer szakértők tanácsára elrendelte a véglegesítést, és még nem helyezték üzembe. Az XE-162 jó autónak tűnik, de nehezen vezethető, és tömeggyártásra sem alkalmas.
  A TA-152 mögött lehet frontbombázó, támadórepülőgép és vadászrepülőgép. 760 kilométeres óránkénti sebessége nagyobb, mint a szövetségesek és a Szovjetunió legjobb harcosaié. És a fegyverek a legerősebbek az együléses járművek között, erős páncélzattal. Manőverezhetőségét tekintve pedig jobb, mint a Focke-Wulf, és sok olyan hiányosságtól mentes, mint az előző autónak. Így a németek megkapták a világ legjobb propeller hajtású repülőgépét, ami mindenesetre kiváló. És nem kell különösebben felülvizsgálni a gyártósorokat - ő a Focke-Wulf családból és az ő fejlődéséből származik.
  Az égbolton a németek magabiztosabbnak érezték magukat. És a szárazföldön nem voltak olyan rosszak.
  Az E-10 önjáró fegyverek viszonylag sikeresnek bizonyultak. Az alacsony, egy negyven centiméteres sziluett lehetővé tette, hogy az autót tíz tonnás kis tömegbe helyezzük. A sebességváltó és a motor egy blokkban és keresztben, és csak két személyzeti tag. Igaz, Hitlernek nem tetszett, hogy a páncél vastagsága: a harminc milliméteres oldalán hatvan milliméteres homlok nem elég. A homlokon pedig nyolcvankét milliméterre nőtt a vastagság, az oldalán ötvenkét milliméterre. A gép súlya pedig tizenöt tonnára nőtt.
  De egy 400 lóerős motorral ez kielégítő. És a háború sikeresebben zajlott. A SAU E-10 hatékony és szívós gépként mutatja magát. Erőteljes páncélzata nagy dőlésszögű homlokkal nem törte át a szovjet fegyverek többségét. És ez nagy segítségnek bizonyult.
  A szovjet csapatok ennek ellenére bevették a Krímet, de más helyeken nem tudták áttörni a német védelmet. Leningrád pedig egyelőre blokád alatt maradt.
  A harcok télig elhúzódtak... Januárban a szovjet csapatok ismét megpróbáltak előrenyomulni, de ütésüket elfojtották. A sorozatban a németek egy fejlettebb Panther F-t kaptak, keskeny toronnyal és alacsonyabb sziluettel. A páncélzata vastagabb és lejtősebb volt, mint egy normál Párducé. És az egész még egy kicsit kisebb is a sűrűbb elrendezésnek köszönhetően. Emiatt a német autó nem hatolt át a homlokon harmincnégyessel, és esélyes volt az IS-2-vel szemben, ugyanakkor menetteljesítménye még javult is.
  Kiderült, hogy erősebb és vastagabb, és oldalpáncél. Most nem páncéltörő puskák vitték el, és negyvenöt. És ez természetesen észrevehető döntés, amely erősebbé tette a németeket, mint korábban.
  Tehát ők tartották a frontot... Márciusban a nácik offenzívát indítottak Olaszországban, és legyőzték a szövetségeseket... Áprilisban pedig kiűzték Szicíliából a briteket és az amerikaiakat...
  Truman új amerikai elnök, tekintettel a német tengeralattjárók tevékenységére és az amerikai flotta súlyos veszteségeire, fegyverszünetet ajánlott a Führernek. A németek befagyasztották a V-rakéta programot, és hidrogén-peroxiddal hajtott tengeralattjáróik voltak - nagyon hatékonyan. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia egyaránt hatalmas veszteségeket szenvedett el.
  Így a Fülöp-szigeteki partraszállás Japán ellen kudarcot vallott. A Rising Sun Land csatahajói amerikai szállítóeszközöket süllyesztettek el. És akkor a szamuráj oldalán a ninja belépett a háborúba. És ezek a szuperosztály harcosai.
  És még inkább a harcosok, műrepülők!
  Az ausztráliai amerikai bázis veresége után a nindzsa aktívabbá vált. Amerika fenomenális harcosokkal néz szembe, akiknek nincs mit ellensúlyozniuk. Mind a nehézbombázók, mind a repülőgép-hordozók tehetetlenek a láthatatlan szuperemberek seregével szemben. Ez egy nagy probléma, amellyel az államok és Nagy-Britannia szembesülnek. A Fire Tiger durva harcosokkal együtt megtámadta az amerikai támaszpontot Peru kikötőjében. Vele együtt a legyőzhetetlen női harcos, Azumi is részt vett a támadásban. Bájos, vörös hajú japán nő. Azumi nagyon szép, széles vállakkal, magas mellekkel, erős csípővel. A lábai állandóan csupasz, melegben és hidegben is, de nagyon szép, cizellált és kecses. A lábujjak hosszúak és tapadósak.
  Azumi nagyon szereti mezítláb korongozni. Egy szörnyű nő, egy tüzes tigris - és szenvedélyes az ágyban. A nindzsa lányok hagyományosan mezítláb, csecsemőkoruktól kezdve edzettek és nem kevésbé veszélyesek, mint a férfiak. Gyönyörű!
  Az amerikaiak azonnal érezték. Amikor delfineket imitálnak, a nindzsák a víz alatt érnek hozzá. Repülőgép-hordozók és csatahajók bányászatához speciális robbanóanyagot használtak, amely ezerszer erősebb, mint a TNT. A hajó hasa alatt úszva egy kis, mágneses golyó lett belőlük, körülbelül akkora, mint egy dió. Itt vannak a lányok!
  A nindzsák szinte hangtalanul úsznak. A víz alatt nem találhatók meg. Megfoghatatlan árnyékok. Aztán hatalmas erejű, de kompakt robbanóanyagokat helyeztek el.
  És akkor jön a támadás a bázis ellen. Az őrszemeket a másodperc törtrésze alatt eltávolítják. Megfoghatatlan élesen csiszolt korongok repülnek. És elvágja a torkát és a nyakát. Amerikai katonák halnak meg, mielőtt még sikoltoznának. Aztán megint a láthatatlan repülése. A lányok puszta ujjukkal dobálják a játékokat. Lábaik szokatlanul mozgékonyak.
  A bázist minden oldalról támadják. Repülőgépek robbannak, hatalmas, forrongó láng lobban fel. És az egész oldalt azonnal lefedi. Autók százai kezdenek szakadni egyszerre. Mintha egy gigantikus tűzijáték dördült volna el. És ugyanakkor a karburátoros motorok gyújtása működött.
  És minden süvít, forrong, egyszerre felrobban... Tüzes gejzíreket hordanak fel a magasba az égbe. Hallatszik az ördögi mennydörgés hengere... Minden azonnal, valahogy egyszerre összekeveredik. És úgy tűnik, hogy a Föld kimegy a pályáról, és megjelenik egy új nap. De nem békés, hanem katonai és pokoli. Emberek égnek, autók égnek, és felrobbannak. A nindzsa lányok pedig messzire robbanékony borsót dobálnak kecses lábujjaikkal. De ez valóban démoni befolyás. És szünetek hallatszanak, zűrzavar van. Több gépnek még sikerült leszakadnia a betoncsíkról, de a felszínre csapódtak és szakadni kezdtek. Tele halállal, fájdalommal és pusztítással.
  Amerikai és brit katona ezrei haltak meg a csata első perceiben. Maga a harc pedig nem csatához, hanem teljes kiirtáshoz hasonlított. És esett, és hullott az amerikai állásokra, halálra és hamura...
  A cirkálók és a csatahajók is szétszakadtak, a repülőgép-hordozók kettészakadtak. A teljes, abszolút irgalmatlan halál is a tengeren játszott. Ő mindenki, aki forró ölelésébe esett, megégett, porrá törölték.
  Forró, vörös nyelvek nyalták a repülőket, megolvadt a fém, teljesen minden égett. Még a kő is...
  Ninja igazi, tüzes forgószelet rendezett, vagy inkább nem forgószelet, hanem hurrikánt! Vagy akár egy tornádó. Ami csak elszenesedett csontvázakat és hamut hagy maga után.
  Azumi nagyon szép nő, de halálos. Csupasz ujjaival tűket dob, és megüti Japán ellenfeleit. Ki tud ellenállni a nindzsának?
  És amikor cirkálók és csatahajók felrobbannak, az acél és a titán eltörik. A tűztigris boldog. Minden a terve szerint halad. Itt esik az amerikai katonák ferde vonala.
  Azumi támogatja párját. És elveti a halált.
  A fiatal nő azonban megjegyzi:
  - Az oroszok Sztálingrádnál keményen megütötték a németeket. Ha nem segítünk, szövetségeseink veszítenek!
  A szépség mezítláb dobott három tűt, ezek a pokolból menekülni próbáló amerikai hadsereg kilenc katonájának nyakába fúródtak. Az óceán felszínén amerikai tengerészek nyüzsögnek, kétségbeesetten próbálva elkerülni, hogy belevonják az örvénybe.
  A ninja úgy végzett velük, hogy egyszerre két karddal vágott és korongokat dobott. A japán nők nagyon aktívak voltak: karcsúak és erősek. És mezítláb lőttek.
  Yamato magabiztosan válaszolt:
  - Oroszországra is lecsapunk! Khalkhin Golt megbosszulják!
  És a szupernindzsa végighúzta a kezét a levegőben, elhaladt egy cunamihullám. Felemelkedett, mint egy hurrikán forgószele, és elnyelte a felszínen mohó szájjal heverő matrózokat.
  Egy B-29-es bombázó keringett a nindzsák fölött. Azumi mezítláb felkapta a miniatűr számszeríj húrját. Veszélyes robbanóanyagok szabadultak fel. Az autó szó szerint szétszakadt... A töredékek úgy szóródtak szét, mint a robbanóanyagos benzintartály. És lelőtt több harcost. Azumi kuncogott, megdörzsölte csupasz, kecses lábát a fűben, és kotyogott:
  - Szuper lány vagyok és szuper!
  A tűztigris elvette, és felszisszent:
  - Nagyon jó! Mi is bekenjük ezeket az oroszokat, mint az amerikaiakat!
  Azumi kuncogott, és kitárta az agyarait...
  A nindzsák befejezték az utolsó gépeket, és elköltöztek a szigetről. Össze kell törni a többi alapot. Az amerikaiak sokáig emlékezni fognak erre a napra. Megbánják, hogy olajblokádot vezettek be a Felkelő Nap Országa ellen, ami harcra kényszerítette a japánokat. És hirtelen kiderült, hogy bár Japán tízszer alulmúlja Amerikát gazdaságilag, de olyan csodálatos különleges erőkkel rendelkezik, hogy nincs mit ellenkezni!
  A nindzsák egy másik hordozóalakot támadtak meg. Drónokon repültek fel a levegőből, és apró, de halálos bombákat dobtak le. A pokol szállodái, amelyek a hajók csöveibe és kemencéibe repültek.
  És sorban felrobbantották az összes hajót. A pusztítás hurrikántempóban zajlott. És egy repülőgép-hordozó csoport elsüllyedése, amelyet cirkálók és csatahajók takarnak. És pokoli halálborsó borította őket. Ami, varrott páncél, fémet tépett.
  A tenger felett tüzek tomboltak, és minden füstölt. Csípős füst emelkedett a levegőbe, és úgy forgott, mint a kobra fekete tekercsei, és mérgező fogakat bocsátott ki, amelyek készen álltak arra, hogy átrágják a légkört.
  És mindez táncolt, ívelt, ittak a levegőbe... A nindzsák robbanóanyagot bocsátottak ki, és a legfejlettebb és legmodernebb repülőgép-hordozót érintetlenül hagyva megtámadták a legénységét. Ezután katana kardokat használtak, és a nindzsa lányok puszta ujjukkal tűket dobáltak. És olyan mesterien csinálták, hogy egy tű három-négy embert ölt meg egyszerre.
  A lányok megtámadták és énekelték:
  - Nem vagyunk nyomorult rovarok, szupernindzsák - plakettet vágunk! Kifejezett tehetségek - hajrá!
  És tényleg úgy mozogtak, mint a hullám taréja. Azumi kardjával levágta az admirálist, három lendítéssel tizenkét darabra vágta. A vér bőven fröcskölt, elöntötte a fedélzetet. Azumi ezt írta a Twitteren:
  - Koporsóban leszel! megváglak!
  És megölt egy másik admirálist. És úgy kitárta a fogát. A nindzsák nem féltek a lövésektől. Golyók repültek el róluk. Nem ismerték a gyengeséget, a fáradtságot és a szánalmat. Olyanok voltak, mint a szárnyas madarak, vagy akár a sugárhajtóművek.
  Azumi megcsapta a mezítláb, kecses lábnyomokat hagyva a fedélzeten. Ő egy csodálatos harcos. De a többi lány is nagyszerű.
  A repülőgép-hordozót elfogták, és bevetés után a japán kikötőkbe szállítják. Szükségük van vasra is.
  Rendkívül nehéz ellenállni a szamurájok és nindzsa seregének. Ők szupermenők. És a nyomásuk ellenállhatatlan.
  És ismét sikerek és elfogások következnek. A nindzsák megfoghatatlan tengeri rablókként viselkednek. Pánik Amerikában. Nincs mód a láthatatlannak ellenállni.
  Végtére is, ez egy olyan különleges erő, hogy a repülés és a tüzérség sem veszi észre a bátor harcosok közeledését. Amelyek fekete felhőkként lógnak, és hadonászik a kardjukkal, kilométereket repülnek, és minden fémet átütnek.
  A nindzsa nem ugyanaz, mint a középkorban. A legújabb technológia a keze ügyében van. És mindenkit összetör, aki az útjába kerül.
  A szovjet-német fronton pedig szünet van. A németek offenzívára készülnek a Kurszki dudor ellen. Nem a legokosabb ötlet előre megerősített állásokat támadni, az ellenség túlerőben. Németországnak azonban nincs sok választása.
  A németek vereséget szenvedtek Afrikában, és kénytelenek más frontokon keresni a győzelmeket.
  A japánok sikerei azonban csökkentették a Harmadik Birodalom hadiipari létesítményei elleni légitámadások intenzitását. Ez a valódi történelemhez képest a fegyvergyártás növekedéséhez vezetett. A kurszki csatára a Fritznek több "párduca" és "tigrise", valamint repülőgépe volt. Ami egy bizonyos problémát okoz.
  De a Vörös Hadsereg mégis erősebb. Hirohito egy teljesen ésszerű kérdést tesz fel:
  - Segítünk Németország szövetségesének?
  A japán hadsereg nagy része a második front megnyitása mellett foglalt állást. Igaz, nindzsa részvételével. Amerika elvesztette összes repülőgép-hordozóját és nagy felszíni hajóját. Lehetetlenné vált támadó hadműveletek végrehajtása a Csendes-óceánon. És Japán kezei kioldódnak. Sőt, a nindzsák maguk is eltérítettek négy repülőgép-hordozót sérülés nélkül. És rengeteg repülőgépet tönkretettek. Több nagy hajót is elfogtak. Általában véve a cég sikeresnek bizonyult.
  Vagy inkább cégek sorozata. Amelyeket ragyogó sikerek jellemeztek. Amerika kiszállt a háborúból. Pontosabban, fegyverszünetet ajánlott fel, bármilyen feltételekkel.
  Japán követelte: állítsa le a Harmadik Birodalom bombázását, és segítsen a Szovjetuniótól. Az Egyesült Államoknak Nagy-Britanniát is befolyásolnia kellett, hogy ily módon fejezze be az ellenségeskedést. A britek fele-fele arányban egyetértettek a bűnnel. A szövetségesek fegyverszünetben állapodtak meg a Harmadik Birodalommal és fogolycserében.
  Hitler ismét elhalasztotta a kurszki támadást. Úgy döntött, hogy először a nyugati frontról gyűjt össze több erőt és harckocsit. És erősítsd meg csapataidat.
  De aztán július 15-én Sztálin támadást rendelt el Orel és Belgorod ellen.
  A nindzsa eközben amerikai szállítóeszközöket is lopott új Sherman tankokkal. Azumi pedig a lányokkal együtt egy sokkal merészebb műtétet is ki tudott dobni. A brit gyárakból háromszázötven legjobb brit "Churchill" tankot lopott el, javított páncélzattal, és Németországba szállította őket. Az angolok a lányok kardjai alatt haltak meg. Ráadásul a szépségek nagyon pontosan dobtak éles tűket csupasz ujjaikkal, megölve a harcosokat. És mit mondjak? A britek megdöbbentek.
  A japán lányok ráadásul két járművet hurcoltak el benzinnel. Mi a legjobb ajándék a Harmadik Birodalomnak.
  Ezért a Vörös Hadsereg kezdettől fogva makacs ellenállásba ütközött.
  A védekező csatákban "Ferdinand" szinte nagyon kiváló tankrombolónak bizonyult. És mint a "Tigris" és a "Párduc". Az utolsó autó, bár gyakran elromlott, nem volt olyan jelentős a védekező csatákban.
  Azumi időközben megérkezett a frontra. És személyesen harcolt az oroszok ellen a legveszélyesebb Oryol irányban. Aztán a szovjet harmincnégy harcba szállt.
  A japán nő élettársával együtt árpaszemnyi apró robbanóanyag-darabokat vett elő. És elkezdték kislányos, fürge ujjaikkal dobálni ezeket a szemeket a tartályokra. A szovjet autók fülsiketítő üvöltéssel felrobbantak és felborultak.
  Azumi felkiáltott:
  - Banzai!
  Mezítlábas társa felmordult:
  - Paradicsommá változtatjuk a bolygót!
  És eldobott egy apró gránátot... A szovjet autók felrobbantak. Dörömbölés és szikrák repültek, amikor a két harmincnégyes összeütközött a levegőben. És akkor hogyan robban fel a harci készlet. Az autók pedig fekete gyöngyként omlanak majd össze.
  Azumi vésett, csupasz ujjaival ismét elindított néhány apró szemcsét, és csicseregve:
  - Halált hozok!
  Mezítlábú barátja üvöltött, és halálos ajándékokat is dobált:
  - Röviden - banzai!
  Mindkét szépség nevetésben tört ki. És ismét, mezítláb, dobjuk ezeket a szemcséket halmozott robbanóanyagokkal. És teljesen tönkretenni mindent. Íme egy tucat nagyobb HF átgurulva. És leszakadt hernyók, felülről pörgött törött görgők. És gurulnak, megtörve. Miközben lelőtték a támadó szovjet katonákat.
  És mindkét nindzsa lány kuncog. Itt éles kis tűket is használnak, amiket a mezítlábas lányok a lábukkal rohangálnak. És a szovjet csapatok támadása elhal. A jelentős károkat szenvedett orosz egységek megállnak és lefagynak.
  A mezítlábú banditák pedig nevetnek... Vigyorognak, mint a párducok!
  Truman látva, hogy az anyag kerozinszagú, bármilyen feltétellel fegyverszünetet ajánlott a Harmadik Birodalomnak. Churchill pedig egyetértett ezzel.
  Hitler követelte az összes hadifogoly visszatérését Németországba és Olaszországba, valamint a kereskedelem újraindítását.
  De a szövetségeseknek, ha vissza akarják adni népüket, meg kell váltaniuk őket. Truman és Churchill, bár vonakodva, beleegyezett ebbe.
  A fasiszták felerősödtek. Májusban visszaverték a szovjet csapatok újabb offenzíváját a központban. Június 22-én pedig az E sorozat tankjaival próbáltak előrejutni.
  Az első E-50-es harckocsit túl gyorsan fejlesztették ki, és nem volt teljesen sikeres. Súlya csaknem hatvanöt tonna volt a "Ti" ra "-2 páncél vastagságával, bár valamivel nagyobb lejtőkön. A menetteljesítmény pedig jobb volt: a motor 1200 lóerőre gyorsult, ha megnövelték. Ez növelte sebességét és manőverezőképességét is. A fegyver eredetileg 88 milliméteres volt a 71 EL-ben, ami a németeknek elég jól megfelelt.
  Igaz, 1945 májusa óta a homlokban jobban védett IS-3-at kezdték gyártani a Szovjetunióban, és ez arra késztette a németeket, hogy fejlettebb és páncéltörő fegyvert telepítsenek.
  A júniusi és júliusi német offenzíva nem fejlődött ki. Száz kilométert előrehaladva és súlyos veszteségeket szenvedve a Fritz-et leállították. Aztán jött a Vörös Hadsereg...
  De szintén sok siker nélkül. A frontvonal stabilizálódott... Aztán teljesen inaktívvá vált.
  A szovjet SU-100 elviselhető tankrombolóként vált népszerűvé. A T-34-85 továbbra is a legmasszívabb harckocsi, és eddig a T-54-et csak ennek pótlására fejlesztették ki.
  1945 végére a németeknek egy fejlettebb ME-262 X volt az égen, amelynek sebessége meghaladta az 1100 kilométer per órás sebességet, szárnyakkal és megbízhatóbb hajtóművekkel, erős fegyverekkel: öt légágyúval. Ennek a repülőgépnek a megjelenése elsöprő légi fölényt adhat a Luftwaffe számára.
  Hitler számított erre. És a sugárhajtású bombázókon is, hogy megtörjék a Szovjetuniót. És azt kell mondanom, hogy Szovjet Oroszországnak mindeddig nem volt válasza.
  A Vörös Hadsereg téli előrenyomulási kísérleteit visszaverve, 1946 májusának végén a németek ismét támadásba lendítették tankjaikat. Az E-50 fejlettebb módosítása megjelent a motor és a sebességváltó elhelyezésével egy blokkban és keresztben. Ez a tartály mindössze két méter sziluettű volt, és ugyanakkor negyvenöt tonnát is nyomott. Nőtt a sebessége, a manőverezőképessége és a menetteljesítménye. És a fegyver gyorsabban lőtt, percenként 12 lövéssel, és 100 EL-csőhosszal páncéltörő volt. És ez természetesen problémát jelentett a Vörös Hadsereg számára.
  Az E-50 sikeres tanknak bizonyult egy új módosításban, tökéletesen védett a homlokban, de meglehetősen gyenge az oldalakon. Bár nagy mozgási sebességnél ez már nem olyan jelentős.
  A szovjet front azonban megereszkedett... Sztálin nagyon aggódott emiatt. A németek még Szmolenszket is be tudták venni, és megközelítették Moszkvát... Igaz, akkor Hitler megállt és lerohanta Leningrádot. De ezt az offenzívát visszaverték.
  A németek súlyos károkat szenvedtek és lelassítottak...
  Aztán ősz, majd kemény tél. Szóval nem nevetséges.
  Eljött az új 1947-es év ... A Szovjetunióban a T-54-en végzett munka valahogy befejeződött, de ez a gép nem ment sorozatba. És a dolgok komolyan lelassultak.
  A németek felvonultak. Az új E-75-ös tankjuk nagyon jól védett volt minden szögből. A homlok 250 mm, az oldalak 170 mm, a fegyver pedig 105 mm 100 EL-ben, a motor ezerötszáz lóerős. Ez a teljesítmény hetvenöt tonnás tömeggel.
  És nyomjuk meg a szovjet csapatokat... Válaszul a Szovjetunió megkapta az IS-7-et, de ennek a tanknak a tömeggyártását nem sikerült létrehozni. És persze ez nem jó.
  Eddig az égvilágon a nácik előnye csak nőtt. Megjelentek a nagy, pusztító erejű harci korongok. És szétzúzták a tankokat és a repülőgépeket is.
  A hajlékonylemez mindenesetre sebezhetetlen volt a kézi lőfegyverekkel szemben. És több tucat szovjet repülőgépet tudott leütni anélkül, hogy megsérülne.
  Német pilóták uralták az eget. Huffman a Vaskereszt Lovagkeresztjét kapta, arany tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal négyszáz lezuhant repülőgépért. Ötszázért pedig megkapta a Vaskereszt nagykeresztjét. Ami csak Göring volt. És hétszázötven lezuhant repülőgép, a Vas Lovagkeresztje platina tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. Óriási teljesítmény volt...
  A németek ismét Moszkva felé nyomultak. De a szovjet védelem nagyon fejlett volt, és a harcosok állhatatosan harcoltak. Sok erődítményt ástak.... A németek súlyos veszteségek árán el tudták venni Vjazmát és Rzsevet, de megfulladtak... És ismét a harcok késő őszig elhúzódtak... Aztán a tél és az új 1948...
  Hideg időben pedig a Vörös Hadsereg már előrenyomult, de nem sok sikerrel.
  Nyáron pedig a németek támadtak. De nem értek el jelentős előrelépést ... Télen a Vörös Hadsereg előrenyomult ...
  Eljött az 1949-es év. A T-54 végre hatalmas lett. Az IS-7 helyett a sorozatban az SU-130 szerepelt, amely könnyebb és könnyebben gyártható volt. És ami a legfontosabb, a MIG-15 sugárhajtású vadászgép bekerült a sorozatba. Ami őszintén szólva, bár alacsonyabb rendű a németeknél, de legalább valamit mutathat.
  Huffman ezer lelőtt repülőgépet szerzett, különdíjat kapott: a Lovagkereszt nagykeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ritka eset volt, amikor egy adott hősnek hoztak létre díjat.
  Hitler megjegyezte, hogy Huffman igazi árja. És könyörtelen a Birodalom ellenségeivel szemben, és győzelem lesz.
  De mind a németek, mind a szovjet csapatok átszúrták az egész évet, de senkit nem vitt el semmi.
  És eljött az 1950-es év... Megint az ütések cseréje és az inaktív védelmi vonal... És így ment el az 1951-es év.... Mintha minden a kerékvágásba került. És megint brutális ütésváltások... És egy befagyott frontvonal. És 1952 ugyanabban a viszkózus ingoványban telt el.
  Sztálin 1953 márciusában bekövetkezett halála semmit sem változtatott lényegesen. A Generalissimo helyét Beria marsall vette át, akit hivatalos utódnak neveztek ki. És újra fagyott front. És csak az IS-10 tank jelent meg a Szovjetunióban. De ez nem olyan jelentős.
  Eltelt az 1954-es év is... A németek és az oroszok megtorpantak. És az új szuperfegyver megbukott. Huffman kétezer lezuhant repülőgépért megkapta a Lovagkereszt nagykeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Tehát az 1955-ös év is brutális mészárlásban telt el...
  És eljött az 1956-os év... Június 22-én volt pontosan tizenöt év a Nagy Honvédő Háború kezdete óta. Adolf Hitler pedig végül maga javasolta a fegyverszünetet.
  A tárgyalások hosszú ideig tartottak, és hat hónappal később megkötötték a békét. A határ a frontvonal mentén haladt. Itt minden véget ért. A foglyokat megváltoztatták - minden mindenkiért. Nincs kártérítés, de a Harmadik Birodalom megragadott valamit...
  Európa azonban elvérzett. Amikor Hitler 1958 márciusában meghalt, a Harmadik Birodalom összeomlott. A Szovjetunió pedig visszaadta korábbi területeit. Lavrenty Beria helyreállította a gazdaságot, és - mint mondta - a kommunizmusba vezette az országot, hát az egy másik történet. 1969 márciusában azonban Berija meghalt, és Shelepin követte őt... A Szovjetunió gyorsan fejlődött, és a kemény kommunista diktatúra az élvonalba emelte - megelőzve az USA-t!
  
  HA FRANKLIN ROOSEVELT KORÁBBAN HALNA
  Franklin Roosevelt jóval korábban halt meg, a sors furcsa fordulatában 1943. január 30-án. Bár Henry Wallace-t baloldalinak tartották, sokkal idealistábbnak bizonyult, és azt követelte Sztálintól, hogy katonai segítségért cserébe hajtson végre politikai reformokat és amnesztiát minden politikai fogoly számára.
  Sztálin durva reakciója, aki szintén most aratott nagy győzelmet Sztálingrádban, és nagyon keménynek és erősnek érezte magát, feldühítette Wallace-t, és bejelentette a Szovjetuniónak nyújtott katonai segítség megszüntetését. Negatív szerepet és Churchill pozícióját játszotta, aki nem akarta a Vörös Hadsereg gyors előrenyomulását Európában, valamint Adolf Hitler váratlan rugalmasságát, aki bejelentette a "zsidókérdés végső megoldásának" befagyasztását. A Führer képes volt rávenni az épeszű embereket a környezetről, köztük furcsa módon a Harmadik Birodalom főhóhérát, Himmlert is.
  Az érv bevált: a zsidók nem mennek sehova, és ha elveszíted a háborút, mindent elveszíthetsz, és helyrehozhatatlanul. Nos, miután nyertünk keleten, más módon lehet majd beszélni a szövetségesekkel.
  Mindenesetre az Egyesült Államok leállította a hadműveleteket, Nagy-Britannia is, és bár formálisan még fegyverszünetet sem jelentettek be hivatalosan, a nyugati konfliktust sikerült megfékezni. Ami természetesen a Wehrmachtnak kedvezett. A német tengeralattjáró-flotta leállította a rajtaütéseket, a szövetségesek felgördültek, leállítva a stratégiai bombázást.
  A szovjet csapatok, mint a valós történelemben, február 8-án elfoglalták Kurszkot, 9-én pedig Belgorodot. Február 15-én megkezdődött a Harkov elleni támadás, amely elkerülve a bekerítést, elhagyta a német csapatokat. Még korábban a nácik elhagyták a Don-i Rosztovot.
  Február 18-án Hitler személyesen érkezett meg a főhadiszállásra. Új hatalmat adott Mainsteinnek. Emellett sietve erősítést szállítottak át Nyugatról. Először is természetesen a repülés. A nyugati front nem is olyan keveset nyelte el a repülőgépet - a repülőgépek majdnem felét. Számos hadosztályt, amelyeket Afrikába terveztek áthelyezni, vasúton küldtek keletre. Ezen kívül minden többé-kevésbé harcképes alakulat átkerült Franciaországból és a Balkánról, magában Németországban pedig a Reichstag hirdette ki a teljes mozgósítást és a háborút.
  Február 19-én Mainstein parancsot adott a 4. páncéloshadseregnek, hogy indítson ellentámadást a Pavlogradon áthaladó szovjet csapatok megállítása érdekében. Február 22-én Pavlogradot elfoglalták. Az északról Krasznogradon vagy Dnyipropetrovszkon, Poltaván vagy Kremencsukon át vezető Dnyeperhez vezető útvonalak védelmét a Kempf csoportra bízták.
  A valós történelemtől eltérően a németeknek sokkal több sikere volt. Hála az összes légihadseregük csatába állítása, ismét előnyhöz jutottak a levegőben. Ezen kívül további szárazföldi csapatok vettek részt az offenzívában, köztük 30 vadonatúj Tiger tank, amelyek a valós történelem során dicstelenül megrekedtek az afrikai homokban.
  A németeknek hat nappal korábban sikerült körülvenniük Harkovot, mint a valódi történet, március 8-án Belgorodot a Fritz, Belgorodot pedig 9 nappal korábban - március 10-én - mozgás közben elfoglalták.
  A náciknak egy csapással sikerült elfoglalniuk Kurszkot is, és március 14-én újabb gyűrűt zártak be. Március 18-án a Fritz Stary Oskolt is elfoglalta. Az ezt követő olvadás és a szovjet csapatok hősies ellenállása azonban megakadályozta a nácik sikerét. De a Vörös Hadsereg veszteségei a kazánokban jelentősebbnek bizonyultak, mint a valós történelemben, és a Kursk dudort 1943 márciusában visszavágták.
  Mainstein sikere komolynak bizonyult, de korlátozottnak bizonyult, így a nácik még azt sem tudták visszaadni mindazt, amit a Voronyezs-Kastornoe hadművelet során elveszítettek. Bár most már nem fájt a fejük - a Kurszki dudor. Ez azonban további problémákat okozott: hol és hogyan támadjunk?
  Míg a szövetségesek passzívan viselkedtek, a német gazdaság nagyon aktívan feloldódott. A harckocsik és az önjáró fegyverek gyártása három hónapon belül megduplázódott, elérve az 1200 járművet havonta, beleértve a legújabb "Tigers", "Panthers" típusokat is, amelyek harci teljesítménye jelentősen felülmúlja a szovjet berendezéseket. De a legénységnek még el kellett sajátítania az új tankokat, és eszébe kellett juttatnia gyermekkori betegségeit.
  És nem könnyű az offenzíva irányát kiválasztani. Továbbléphet Moszkvába, és ismét megpróbálhat bosszút állni Sztálingrádért, áttörni a kaukázusi olajhoz. Leningrád, ahová a szovjetek nehezen tudnak erősítést szállítani, az egyik cél lehet.
  A németek három hónapot vártak, erőket és új harckocsikat takarítottak meg, újoncokat képeztek ki. Már a hadseregben és a tizennégy éves fiúk sem ritkák, sok külföldi hadosztály alakult. A Wehrmacht ereje a csapatok minőségének enyhe csökkenése mellett is elérte a maximum 10,5 millió katonát és tisztet.
  A levegőben váltakozó sikerrel vívtak csatákat. A nácik növelték a repülőgépgyártást, és aktívabban léptek fel.
  Ászaik rendszerint a csata helyét választották meg, és igyekeztek nem csatlakozni a csatához, engedve a számokban.
  Meg kell jegyezni, hogy a Focke-Wulf, bár manőverezőképességében rosszabb a szovjet repülőgépeknél, de a merülés során tapasztalt nagy sebesség lehetővé tette számára, hogy a farok elhagyásakor megszökjön, és erőteljes fegyverek lőtték le a repülőgépet az első megközelítéstől kezdve. Így a nácikkal szembeni előnyt nem sikerült teljesen megragadni, inkább a tapasztaltabb, erősebb fegyverekkel rendelkező német ászok uralták a levegőt.
  Hitler ennek ellenére úgy döntött, hogy megtámadja a Kaukázust, csak egy kicsit más módon. Mégpedig Sztálingrád főirányba állítása, és az "A" és "B" hadseregcsoport odaküldése. A megoldás persze nem optimális, de a Rzsev-hídfő elvesztése után Moszkvának előrenyomulva a németeknek egy nagyon erős védelmi vonalat kellene leküzdeniük.
  Leningrád rovására aztán a fellegvár város elleni támadás még akkor sem hozott döntő hozadékot a Harmadik Birodalomnak, ha az sikeres volt.
  Tehát hátra kell mozdulni délre. Sztálin ennek ellenére megelőzte Hitlert, június 22-én a szovjet csapatok támadásba lendültek Orjol és Kuszk irányában. A várakozási taktika feladásának oka a szövetséges passzív viselkedése volt: nincs béke, nincs háború. Mi mást is el lehetett volna tűrni, mint... A duralumínium hiánya, valamint a német repülőgépek egyre növekvő gyártása fokozatosan egyre több kezdeményezést ruházott át a Luftwaffe-ra.
  Sőt, a náciknak már volt egy nagyon jó Yu-188-as bombázójuk, ami a jakoknál jobb vagy legalábbis nem alacsonyabb sebességet fejlesztett ki, sőt sikeresen tesztelték a Yu-288-at. Az utolsó autó a DO-217-es sorozattal együtt nagyon jó stratégiai bombázó lehet. Így a német repülés rendkívül kedvezőtlen tényezővé vált a szovjet csapatok számára.
  Hitler viszont habozott az offenzívával, így folytatódott az új harckocsihadosztályok megalakítása és a legénység kiképzése. A bombázás hiánya miatt a tigriseket és a párducokat többet engedtek szabadon, mint a valós történelemben, és uralni kellett őket.
  A németeknek sikerült összességében felkészülniük a védekezésre, nem érhette őket meglepetés. A harcok több mint egy hónapig tartottak. A szovjet csapatok új német technológiával találkoztak, és kiderült, hogy a "Panther" és a "Tiger" a közeledő csatákban egy nagyságrenddel erősebbek, mint a szovjet járművek. Butting nem adott igazi esélyt a T-34-nek és a KV-nak a győzelemre. Ráadásul az erősebb, 85 mm-es ágyúval szerelt járművek gyártását még nem sikerült elsajátítani, és a 76 mm-es "Panther" és a "Tiger" sem volt bevethető.
  A szovjet csapatok csak egyes területeken haladtak tizenöt kilométerre, és óriási veszteségeket szenvedtek el. A németek ellentámadásba léphettek. A parancsnokok közül kiemelendő Rommel, a keleti front újonca, de Nyugaton széles körben ismert. Sikerült jól bizonyítania a szovjetekkel vívott csatában.
  A németek ellentámadást kifejlesztve el tudták érni a Dont. De aztán ahelyett, hogy Moszkva felé haladtak volna, délnek fordultak.
  A Führer bosszút akart állni Sztálingrádért. Meg kell jegyezni, hogy eleinte ez még a németeknek is előnyös volt. Sztálin nem hitt a Blau hadművelet megismétlésének lehetőségében, és minden tartalékát közelebb vitte Moszkvához. Ennek eredményeként a nácik a Don mentén haladva hátulról behatoltak a szovjet csapatokba.
  A Vörös Hadsereg azonban már más volt. A harci tapasztalatot szerző szovjet tábornokok ügyesebben léptek fel, maguk a katonák is érezhetően megmérgesedtek. A Fritzek annyira képtelenek voltak átkelni a Donon és áttörni Sztálingrádig. Eredményeik maximuma, Rostov-on-Don elfoglalása, és kimennek a folyóba annak teljes hosszában. Igaz, a szovjet csapatok elveszítették Vorosilovgradot, Donyecet és jelentős területeket, de a nácik a nyári és őszi hadjáratok során még azt sem tudták elfoglalni, amit 1942-ben sikerült megtenniük. Amit Sztálin biztos sikernek tartott. Ha észben tartjuk, hogy a Szovjetunió most egy fronton harcolt.
  A japán fenyegetés gyengült, ahogy a Felkelő Nap országa vereséget szenvedett a Csendes-óceánon elszenvedett vereségek következtében. És bár a Szovjetunió nem félhetett túlságosan a Távol-Keletért.
  Télen megkezdődött a Vörös Hadsereg ellentámadása. Számos német tank a hidegben és a hófúvásban nyilván megadta magát, a görgők lépcsőzetes elrendezése pedig eltömítette az alvázat. De itt nem lehetett teljes sikert elérni. A németek egy kicsit megszorultak a központban, és a Donnál kudarcot vallottak, de a leningrádi régiót az ellenség túl erős védelme miatt nem tudták felszabadítani. Amíg a blokádot fenntartották. A németek is sokat tanultak, de már kimerültek a háborúban. A következő nyáron megpróbálták megragadni a Fritz kezdeményezését. De a nácik ismét csak a Dont tudták elérni. A Leningrád elleni támadás kudarccal végződött.
  Változások történtek az USA-ban. A kivárás taktikája Wallace elvesztette az elnökválasztást a republikánus Cheney ellen. De az utód továbbra is passzívan viselkedett. Akárcsak a Laboriták, akik Churchillt váltották Nagy-Britannia élén. 1945 telén a szovjet csapatok képesek voltak áttörni a Wehrmacht védelmét a központban, és Szmolenszkig előrenyomulni, sőt ezt a várost is elfoglalták. De az ellenség sugárhajtású repülőgépei uralták a levegőt, és a szovjet csapatok offenzívája leállt. Márciusban és áprilisban pedig a Fritz visszakapta, amit elveszített. 1945 nyarán a németek "E" tankokkal és sugárhajtású bombázógépekkel, valamint a világ első korong alakú harcjárműveivel próbáltak offenzívát kidolgozni Moszkva ellen.
  A ballisztikus rakétákat viszont túl drága és nem hatékony fegyvernek ismerték el. A németeknek sikerült megközelíteni Moszkvát, de már eljött a késő ősz, az amerikaiak pedig atomfegyvereket használtak, és Japánt kapitulációra kényszerítették.
  Az atombomba birtokában Cheney azt követelte, hogy mindkét ország kösse meg a békét.
  De Sztálin és Hitler semmilyen módon nem tudott megegyezni. Nem volt egység az Egyesült Államokban sem, ahol sok reakciós kör úgy gondolta, hogy mindkét félnek ölnie kell egymást, ameddig csak lehetséges.
  De mivel a náciknak sikerült, ezúttal végre elvágták Leningrádot, és száz kilométerre közeledtek Moszkvához, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia pedig a Lend-Lease ellátásának újraindításával megkezdte a Szovjetunió segítését.
  Télen a szovjet csapatok ismét elkezdték lökni a nácikat, de nem tudták feloldani Leningrád blokkolását. Lenin városa elesett, de a Fritzek kicsit visszaszorultak a fővárostól. A nyugati segély mérsékelt volt, és döntő lehetett. De a németek rohadt fáradtak és kimerültek voltak.
  1946 nyara kisebb helyzetváltozásokkal telt el. A télen pedig a szovjet csapatok némi sikert értek el, kiütötték a Fritzeket Rzsevből és Vjazmából, és - bár kis mértékben - a Donhoz lökték őket.
  1947 tavaszán Adolf Hitler meghalt, május 18-án pedig az Egyesült Államok és Nagy-Britannia közvetítésével fegyverszünetet írtak alá. A feltételek meglehetősen nehéznek bizonyultak a Szovjetunió számára, és nem túl kedvezőek Németország számára. Ukrajna, Fehéroroszország, a Wehrmacht birtokában lévő összes terület az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Németország és a műholdak közös ellenőrzése alatt álló mandátumterületté vált.
  A Harmadik Birodalom olyan lett, mint az Európai Unió, és a megszállt szovjet területek, például protektorátusok, köztük Leningrád. Don a Szovjetuniótól független és formálisan független, de valójában nagy befolyással rendelkező terület státuszt kapott az Egyesült Államoktól.
  Így Szovjet-Oroszország területe jelentősen csökkent. Az idős és legyengült Sztálin kénytelen volt elhagyni a politikát. Tekintélye meredeken csökkent, környezete kettészakadt.
  Sztálin lemondása után a Kaukázus - Grúzia, Örményország, Azerbajdzsán - hamarosan kivált a Szovjetunióból. És néhány évvel később, és Közép-Ázsiában. Így Oroszország - igaz, atomfegyverrel - kishatalom szerepébe került. A valós történelemhez képest Szentpétervár, Szmolenszk, Pszkov és néhány más nyugati régió mandátumnak bizonyult.
  És hamarosan elváltak az észak-kaukázusi, főleg muszlimok lakta régiói is. Németországban Hitler halála után (valószínűleg a Führert segítették távozni) a drogfüggő Göring hamarosan meghalt. Himmlert is megölték. A mérsékeltebb Speer ragadta magához a hatalmat. Néhány évvel később helyreállt a többpártrendszer, és a nácik sokkal mérsékeltebbek lettek.
  Végül az Egyesült Államok kezdte uralni és uralni a világot. Most nem volt versenytársuk a Szovjetunióval, és a kommunisták hamarosan elvesztették a hatalmat. Kínában egy Amerika-barát kormány uralkodik, az iszlám világban ugyanez. Eljött a teljes amerikai uralom korszaka...
  Ám ez nem hozott boldogságot az emberiségnek, pedig az amerikaiak a Földön hegemóniát kialakítva még a huszadik században képesek voltak a Marsra repülni, ráadásul a haladás és a technológia még a valóságnál is gyorsabban fejlődött. A hatás az volt, hogy most az Egyesült Államok irányítja a tudósokat a világ minden tájáról. De nem titok, hogy a túlzott titkolózás hátráltatta az emberi tudomány fejlődését.
  Bizonyos értelemben biztonságosabbá vált, mint a valós történelemben. Az Egyesült Államok hadseregei és műholdaik a világ bármely pontján szétverhetik a terroristákat és a szélsőségeseket, anélkül, hogy félnének attól, hogy politikailag korrektségtelenséggel vádolják őket. Lehetőség van humanitárius beavatkozások végrehajtására, hatékony gazdasági és politikai globalizációra. Nincs értelme vallási szélsőségeseket etetni a politikai ellenfelek megbuktatása érdekében - ez egy egyszerű beavatkozással megtehető.
  Tehát bizonyos mértékig úgy tűnik, hogy a világ nyert azzal, hogy egypólusúvá vált egy valódi többpólusúhoz képest. De aztán Vaszilij Terkin egyetlen ember sorsát látta ...
  Kazei Anna (Érdekes és valószínűleg nem véletlen egybeesés a vezetéknevekben, bár az akció a huszonegyedik században játszódik!) leszállt a pályaudvarról, és gyalog ment tovább. A vonat elegáns, áramvonalas kocsikkal, de maga az állomás az egyik legprovinciálisabb. Meleg ukrán ősz volt - indiai nyár, amikor a nyírfa vállán aranyruhák voltak, az erdők és ligetek pedig királyi skarlátba öltöztek. A természet gyönyörű, és a nő még mindig nem báj nélkül van, pedig legalább harmincöt éves, és már látszik rajta az ősz haj.
  Anna Kazei szomorú, ezért randevúzni megy a gyerekeivel... egy nehéz munkabörtönbe. Mit szól a bíróhoz, aki egy 12 éves fiút és egy 15 éves lányt 99 év börtönre ítélt? Ezt csinálod a boldogtalan gyerekekkel? És mit csináltak? Nos, letépték a szórólapokat a reklámokkal. Igen, elvágták a telefon- és internetvezetékeket, hogy leküzdjék az amerikai befolyás fertőzését.
  Kelet-Ukrajnában mozgalom van - "Hazafias Ellenállás". Nem, nem folytatnak igazi gerillaháborút, mint a második világháború idején. Ellenállásuk alapvetően propaganda és kisszabású szabotázs, emberáldozatok nélkül. Gyermekei tehát a nyugati zsarnokságot akarták szembeállítani azzal, hogy többször elvágták a vezetéket.
  De videokamerával le tudták forgatni őket, és van elég "jóakaró" is. A srácokat szabotázzsal, sőt terrorizmussal, valamint komoly gazdaságkárosítással vádolták. És a kapcsolatokat fiatalon figyelembe vették egy enyhítő körülményt - csaknem száz év kemény munkát adtak.
  A bíróság nagyon gyorsan eltelt, és az ügyvéd csak bólintott az ügyésznek egyetértően. Igen, és maga a folyamat lezárult. Sőt, Annának utaltak rá, hogy gyermekei akkor is szerencsések lennének, ha tudnák, és kapcsolatuk lenne a földalattival, nem kerülik el először a kínzást, majd a halálbüntetést. A kemény munkavégzés azonban önmagában nem kínzás.
  Anna lábai belegabalyodtak a régi cipőkbe. Egy egész hátizsákot visz magával, olyan programokkal, amelyeket évente csak egyszer szabad elvégezni. És a szerencsétlen gyerekek valószínűleg nem túl menők a börtönben.
  Az elítéltek az úton állnak, tehát nem a laktanyatáborban vannak, hanem az autópálya mentén feszülnek. A járőrök Annára kuncognak, és minden szertartás nélkül a hátizsákba nyúlnak a kezükkel, kiszedik az ételt. A helyiek jókora rendőre azonnal a szájába tömte a szirvelád kolbászt. Annak ellenére, hogy formálisan Ukrajnának megvan az államiság összes attribútuma, beleértve a megválasztott Radát is, de több az amerikai zászló, mint a sárga-kék.
  A tizennyolc év alatti fiúk külön dolgoznak a felnőttektől. A nap meleg, napsütéses, csíkos, a börtöningek külön kupacba vannak hajtva, és vékony, inas testek, csokoládé a tinédzserek napjából, ragyog az izzadságtól. Van, aki követ, kavicsot gereblyéz a vasúti sínekre széles csoszogással, van, aki sínt húz, van, aki gyalul, rönköt fűrészel.
  Vannak tíz-tizenhét éves fiúk, és néhányan még fiatalabbnak tűnnek. És hogyan nem lehet sajnálni őket, ha az angolszász jog dominál a mandátumos Ukrajnában, amikor tízéves koruktól büntetőjogi felelősség vonatkozik a felnőttekre?
  Aztán a rendőr rámutatott Annára, akinek a hátizsákja észrevehetően könnyebb volt - hol keresse a fiát, Marat (ez itt talán nem is véletlen a nevek!). Igen, nehéz neki elviselni ekkora súlyt, de mégis ragaszkodó. És ez a megkönnyebbülés nem öröm, mert itt csekélyek az adagok és vékonyak a srácok.
  És itt van a fia. Mezítláb, térd fölé rendelt csíkos nadrágban, éles köveken pihent, és betonhordót tol. És a mezítlábas, lélegző, elhallgatott Maratra nézve Anna rájött, hogy ő is hihetetlen akaraterővel erősíti magát. A borotvált fej a vékony vállak hátterében nagynak tűnik, a szőke haj pedig a cserzett, szögletes koponya hátterében szinte láthatatlan. Attól, hogy a fiú teljesen kopasznak tűnik. A homlok ránca egyre jobban észrevehető, mélyebb lett. Amitől ha nem lenne kicsi termet és keskeny vállak, sokkal idősebbnek tűnnének a fiúk.
  Marat dolgozik, a vad felvigyázók pedig a közelben kóborolnak, kiabálva és széles nyersbőr ostorral hadonászva. Ez kemény munka, könyörtelen. Ahhoz, hogy kibírja ezt a munkatempót, legalább néhány másodpercig pihennie kell, és le kell feküdnie a hordóra, hogy megpihenje az inas, ostorozott hátát. Ha azonban ég, általában nem vágja meg a bőrt.
  Annának nincs joga eljönni a munkahelyi ebédszünetig. Szóval figyelni és várni kell.
  Anya könnyei önkéntelenül is kicsordulnak. A fiú lábait zúzódások, zúzódások, zúzódások borítják, talpát bőrkeményedés borítja. A fiatalkorú elítéltek egész tavasszal, nyáron és ősszel mezítláb kényszerülnek dolgozni. Azt mondják, hogy ez még ügyesebb és jobb a bebörtönzött fiúknak. Valójában ez a hírhedt amerikai gazdaság. Ráadásul a nyugati stílusú cipők túl gyorsan elhasználódnak. És hát, ne adj isten, az állami bakancsok legalább kibírják a telet - szerencsére felmelegedett a klíma, és nem olyan hosszú a havas idő.
  De most a fiúk kénytelenek nehéz síneket vonszolni. Hát hol van Maratika. Vékony, mint a nád, így látszanak ki a bordák a lebarnult bőr alól, és összeesik a gyomor a feszültségtől. Sötét karikák a szem alatt, azt mondják, hogy a nehéz munka nem könnyű egy kisfiúnak. Vajon ki tud húzni húsz évet, utána lehet majd törvényes fellebbezési jogot benyújtani?
  De tisztelegnünk kell Maratnak, ügyesen lefekteti a sínt, és amikor meglátja az anyját, válaszul elmosolyodik. A homlok ránca kisimul, és jól látható, hogy ez még mindig egy fiú, aki minden helyzetben megtalálja a szórakozást...
  Az ostor fütyül, és fájdalmasan égeti Maratot. Az anya sikoltozik, megpróbál rárohanni a felügyelőre a rendőrre, az ambal megragadja a vállánál, megállítva:
  - Ne merészeld! Támadás egy börtönőr ellen szolgálatot teljesítő... Legjobb esetben egy tucat!
  Anna már jobban felháborodott:
  - A törvény szerint joguk van gyerekeket verni?
  A rendőr őszintén válaszolt:
  - Ezt hívják a fizikai befolyásolás kényszerintézkedésének a bűnözők vonatkozásában. A panaszkodás teljesen felesleges!
  Az asszony nagyot sóhajtott, és megpróbálta levenni a szemét a fiáról, hogy ne legyen olyan nehéz. A többi fiú is együtt dörömböl. Szinte mindegyik mezítláb, csak néhány a legrégebbi néhány nyilvánvalóan házi készítésű kellékben. És kivétel nélkül mindenki kopaszra borotvált. Amikor egyikük kővel a vállán közelebb jött, Anna meglátta kilyukadt számát.
  Horror - van ilyen a fiának?
  Az ebédszünet rövid - a törvény szerint az elítélteknek legalább napi tizenkét órát kell dolgozniuk, a valóságban azonban tizennégytől tizenhatig hajtják őket. Igaz, sok múlik a munka súlyosságán. Például nem valószínű, hogy még egy felnőtt is kibírja ötven kilogramm súlyának egyik emeletről a másikra cipelését a vállán.
  De például hosszabb ideig gyűjtheti a gyapotot. A lányok általában ültetvényeken dolgoznak, így a fiúknak fizikailag nehezebb.
  Ebédre rizzsel etetik a fiúkat, Ukrajnában nagyon jól meggyökeresedett, és nagyon értékes fehérjetáp. Kenyérrel és fokhagymával is adnak hozzá egy kis tejet - hogy kevésbé fájjanak. Az étel elég egészséges, így a fiúk, bár nem eléggé, nem látják a tátott szájat. Itt van az alma és a citrom.
  Marat, bár éhes, elmagyarázza anyjának:
  - Van egy szokásunk, és egy bölcs dolog, hogy minden fiúra osztjuk a programokat!
  Anna meglepődött
  - Bölcs?
  Egy idősebb fiú kidolgozott tetoválással a karján és kereszttel a mellkasán magabiztosan magyarázta:
  - Természetesen! Évente gyakrabban csak egy nagy barrykra kaphat átutalást. És nem tudod megtartani. Nagyon sokan vagyunk és mindig megy valami feltöltődés!
  Anna beleegyezett, és fia hátán simogatva friss és már begyógyult csíkokat és horzsolásokat egyaránt érzett. Anya megkérdezte a fiát:
  - Gyakran megütik?
  Marat erőltetetten elmosolyodott, és így válaszolt:
  - Próbálnak nem bántani. A vesék és a létfontosságú szervek nem vernek le.
  Anna folytatta kérdését:
  - Nem hideg mezítláb járni?
  A fiú őszintén válaszolt:
  - Persze a faluban csak meleg napokon futottak mezítláb, de itt hóesésig kirúgják őket, és ez mentő lehet... De.
  A keresztes fiú ismét közbeszólt:
  - Öt éve vagyok itt! Nem baj, a szabadban dolgozni, egészségesen étkezni, meg lehet keménykedni és még köhögni sem! Túléljük, ha nem halunk meg!
  Marat, óvatosan leharapva a kolbászt, megjegyezte:
  - Természetesen túléljük, és talán megtaláljuk a szabadságot!
  Itt Anna hirtelen rájött, hogy a beszélgetési témák kimerültek. Marat élte az életét, ő élte az övét. A fiúval pedig nem illik együtt érezni, csak megsértődik. Bár Marat esélye akaratát látni a nullához közelít. Igen, és szervezz menekülést a fantázia birodalmából. Sőt, ha el is menekülsz, akkor a modern világban hogyan rejtőzhetsz túl sokáig a föld alatt? A technika fejlődik, beszélgetésüket valószínűleg rögzítik, sőt talán még videóképpel is.
  Marat a Polkan kutyáról kérdezte, és miután megkapta a választ, elhallgatott. Anna tudatosan nézett a fiára. Látjuk, a nővéréről szeretett volna részletesebben kérdezni, de úgy érezte, anyja még nem kommunikált vele. Rövid az ebédszünet, és öt perc múlva ismét munkába állnak a Trudovik fiúk.
  Anna kötött papucsot nyújtott a fiának:
  - Öltsd fel kedvesem!
  Marat suttogva válaszolt:
  - Nem szabad... Minden fiúnak egyformának kell lennie a büntetésben. A fagyig mezítláb járás pedig a büntetés egyik formája! Csak megégetik őket. Inkább hadd rágalmazzon, ha az öcsém felnő.
  Anya végül megsimogatta fiai megkeményedett, levert lábait, és a por ellenére megcsókolta őket. Aztán egy utolsó csókot kapott a homlokára, és a felügyelő fenyegető kiáltása mellett felállt, és a kijárat felé indult. Aztán megállt. A munkát amerikai ésszerűséggel szervezték meg: az elítéltek keményen dolgoztak, hogy a terhelés különböző izomcsoportokra jusson. Ekkor a munka, a test fejlődik, arányosabb és kevésbé fáradnak el a rabok, vagyis sokkal többet lehet kipréselni belőlük.
  Marat kezei már kérgesek a bőrkeményedéstől, és elég magabiztosan rakja a cipőt. A test vékony, de inas, a vékony karok erősek. Nem, talán sokáig bírják a nehéz munkát. Szóval korai még eltemetni a fiút.
  A kísérő durván meglökte Annát és felkiáltott:
  - Lejárt az időd! Menjünk el innen! És így túlléptem a határt!
  A nő lába nagyon nehéznek tűnik. Előtte meglátogatjuk Marinka nővért. Jelenleg őszi szenvedés van, és el kell fogni az időt. Még jó, hogy a testvérpár nincs túl messze.
  Ukrajnában az amerikai tőke dominál, ahogy egyébként a külföldi tisztviselők is. Az egyszerű emberek maguk is szerényen élnek, de nekik is esik valami. A rongyok mindenesetre olcsók, Anna pedig szegényes új ruhájában úgy néz ki, mint egy fekete bárány.
  A fiatal elítélt lányok csíkos ruhájukban azonban a náci táborok foglyaira emlékeztetnek. A vonat kocsijából láthatóak. Sok lányt börtönbe vetnek egyszerű adócsalás miatt, így esélyt adnak nekik dolgozni. Ezért sok a kényszermunkás a mezőkön.
  Annának szerencséje volt, a lányok éppen egy nagy területet tettek meg, és az új előtt mezítláb taposnak még tíz versztot. Szóval beszélhet Marinával. Nyilvánvalóan egy mezítlábas, vékony, csíkos ruhás, mellkasán számmal és vezetéknévvel ellátott lány nem tűnt veszélyesnek a kísérő számára, és gépfegyverét a vállára téve sétált. Marinka, akárcsak Marat, kicsit magasabb és sokkal vékonyabb lett a legutóbbi találkozás óta. Ennek ellenére az ukrán faluban nem volt probléma az élelmezéssel.
  Itt a norma szerint etetik őket, nyilvánvalóan nem elegendőek az ilyen intenzív és kemény munkához. Marina bevallotta anyja kérdésére:
  - Igen, nagyon szeretnék enni! Sőt még gilisztát is fogunk, megmossuk és különleges módon füstöljük, olykor nyersen is fogyasztjuk. Éhes!
  Anna az egészségről kérdezte. Marina őszintén válaszolt:
  - Eleinte nagyon fájtak az izmok, az alvás kifejezetten fájt, de most már belejöttem. Nincs más - a friss levegőn és a földön dolgozunk. Télen rosszabb lesz, tényleg kemények és unalmasak a gépek.
  Anya, emlékezve a fonóra, hozzátette:
  - És poros!
  Marinka Maratról kérdezte. Megtudtam, hogy a fiú egészséges, és még néhány hónapos kemény munka után is fizikailag megerősödött és megedzett. örvendezett. Az öccs már hét éves, és ő is erős. Apám most valahol Szibériában dolgozik, és megfosztották a levelezési jogától. Csak annyit tudni, hogy még él, haláleset esetén lenne értesítés.
  Marina sóhajtva mondta:
  "Ha nem lett volna apám, talán nem vágtam volna bele ebbe az üzletbe!" Egész életed csíkos köntösben tölteni, sőt sorban és dalokkal vécére menni rémálom!
  Anna mosolyogni próbált, és megjegyezte:
  - Ha nincs hozzászólás, húsz év elteltével, a törvény szerint, lehet beadványt küldeni a korai szabadlábra helyezés érdekében!
  Marina megrázta a fejét.
  - Az első húsz évben általában nem kegyelmeznek, kivéve a kiemelkedő érdemeket... Hát ha szökést vagy összeesküvést árul el! - A lány fenyegetően a túlérett búza színűre redukálta napfénytől szőkített szemöldökét. - De soha nem megyek a feljelentésre!
  Anna a lányára nézett. Bátor, mint Marat álla, szabályos, kissé hegyes vonásai. Végül a lányok haja kopaszra van nyírva, de már sikerült egy kicsit megnőniük. A fehér, arany színű fürtök még elkezdtek egy kicsit felkunkorodni. Meglehetősen magas lány, vékonysága ellenére egyáltalán nem tűnik csontosnak vagy szögletesnek.
  Anna önkéntelenül megkérdezte a lányától:
  - És hogy te... Nem akartak megerőszakolni?
  Marinka arca remegett, és halkan válaszolt:
  - Anélkül nem, de... Az amerikaiak még mindig vallásosak, és nem bátorítják... A felsőbb hatóságok engedélye nélkül. De hivatalosan be lehet jelentkezni egy bordélyházba, és a futamidőből egy év kettőre megy!
  Anna nem kérdezte. Tudta, hogy Marinka csak megsértődne, ha ilyen szolgáltatásokat kínálnának. A nő szíve még keményebb lett. A lány mosolyogva válaszolt:
  - Ne szomorkodj... Esélyek mindig vannak! Van több, az életben sok móka van.
  És a lesoványodott szépség énekelt, a lányok pedig kórusban szedték fel;
  Mi történt a gyengéd menyasszonnyal
  Fekete lélekkel szenvedek!
  Emlékezve kedves arcára,
  Mit tartsak meg, ha csatába megyek!
  Mezítlábas lányok énekeltek a srác nevében, egy gyönyörű románc, és ez egészen természetesnek és gyönyörűnek tűnt.
  Emlékszem, hogyan vándorolt az út sietetlenül,
  Békés falvakon, pusztákon át!
  Okos ruhád van
  Könnyű lépés és út a kolostorokhoz!
  
  És aranyfű érik a mezőn,
  A szellő minden ködöt eloszlatott!
  Az ortodoxia örök dicsőségben lesz,
  A remény fénye a keresztények imáiban!
  
  Mezítláb az utakon
  A lány és én megbánjuk a bűnöket!
  Hajolj le és higgy a Szent Istenben
  Mérlegen fogja mérni az életét!
  Az őrök főleg helyi rendőrökből álltak, és kedvesen hallgatták a lányokat. Kedves foglyok léptek be a sávba, ahol csak az haladt át, beárnyékolva a zivatart.
  És amikor harsogó hang hallatszik a trónról,
  Nem vagy méltó arra, hogy belépj a Paradicsomba!
  Mert az ég szentsége
  Nem elérhető, ne is álmodj!
  
  Bűnös vagy az alacsony, piszkos bajokban,
  Évszázadokig ki kell tartani és kitartani!
  Csak a győzelmek bátorsága értékelhető,
  Mint egyetlen orosz hadsereg fúziója!
  
  A katonánk nem jár kocsmákba,
  Vodkát iszik, undorodik - gonosz!
  Ő a legerősebb harcos - a világ vihara!
  Aki bemászott Oroszországba, azt a szarba töröljük!
  
  A lányom lelép az úton
  Egy szakadt csík válla mögött!
  Gondoskodik a csizmáiról
  Mindenemet Isten kukáiba adtam!
  A lányokban közös volt: köntös és mezítláb. Legtöbbjük már magas és nagy lány, de vannak még nagyon kicsi, borotvált fejű lányok. Ugyanazokat a kis, csupasz lábnyomokat hagyják. Anna önkéntelenül is könnyet ejt - a konkvisztádor-rezsim szerencsétlen foglyai. És melyikükért küldték őket kemény munkára tizennégy-tizenhat órára?
  És már illata is, fekete égő,
  Horda söpört végig a falvakon!
  Az egész ország szétszakadt
  A város hamvaiban és romjaiban!
  
  Ekkor a lány felháborodott,
  - Nem, ez nem a pincébe bújás kérdése!
  És a frontra teljes szenvedéllyel megkérdezte:
  Mert Jézus hívott!
  
  Adtak neki egy repülőt, hogy legyőzze a nácikat,
  Repülni, dicsőítve ezt a Krisztust!
  Melegnek lenni a tiszta égen,
  Bezárni az eget a Fritz előtt!
  
  Igen, minden erejével küzdött,
  És imádkozott a gonosz ikonja előtt!
  Nem akart a sír fogságában tartani
  A hüllőket irtották ki, nem a számot!
  Ezekre a szavakra a lányok, még a legtöbben is, felvidultak és felgyorsították a lépteimet. Anna is mezítláb evezett a meleg sárban. És örült. Mintha visszatérnél a saját fiatalságodba. Az utak nagy kavicsai csiklandozzák a csupasz talpat, és ettől a fáradtság visszahúzódik, vidámságot mutat. És bár a románc további folytatása nagyon szomorú, Anna szélesen mosolyog.
  De az utolsó csatában rosszul alakult,
  Valamiért felrobbant a benzintartály!
  Könyörülj, imádkozom, Istenhez kiáltok,
  Kár, ha égnek a lányok!
  
  Jézus szigorúan válaszolt nekem
  Szenvedtem érted, szenvedtem!
  És most hidd el - nincs koporsó,
  A Mindenható feltámasztotta az elesetteket!
  
  És most a menyasszonyod a mennyben van
  Jót tesz neki, ő maga törölt le egy könnycseppet!
  Hidd el, neked is van helyed
  Megvalósítja álmát!
  
  Csak tudd - Oroszországot szolgálni,
  Ez az Istennek tetsző út!
  Mitől lehet boldog az egész bolygó,
  Az egész erőddel az anyaországot kell szolgálni!
  
  A fő bűn az, hogy elfordítjuk a hazát,
  Ne menj szidni - feküdj le a bokrok közé!
  Előnyben részesítsd egy nyomorult búbánat szerepét,
  Nem ismerve az Úr szépségét!
  
  Szóval menj és állj bosszút a nácikon,
  Jézus olyan baljóslatúan beszélt!
  A füst eltűnik az illatos levegőben,
  Lesz idő a békére!
  
  HIMMLER ÉS A FUHRER INTRIKÁI STRATÉGIÁVAL
  A második világháború elhúzódóbb jelleget öltött, mivel a Führer úgy döntött, hogy az FAA rakétaprogramja helyett egy népi vadászgépbe fektet be. A gép könnyű, olcsó és könnyen gyártható. Az XE-162 pedig már 1943-ban bekerült a sorozatba. Ezzel egy időben Hitler hallgatott Rommelre, és kivonta a német és olasz csapatokat Afrikából. Ennek eredményeként a németek nyolc, a valós történelemben elveszett hadosztályt és rengeteg felszerelést, valamint jelentős olasz haderőt tartottak meg.
  Ennek eredményeként Szicíliát jobban fedezték a csapatok, és a szövetségesek partraszállása vereséggel végződött.
  A Kurszki dudornál Hitler is késleltette a visszavonulást, ebben az esetben azért, mert a Tiger-2-t és a Panther-2-t is harcban akarta tesztelni. Végül augusztusban Sztálin támadást rendelt el Orjol és Harkov irányában.
  A németek hatékonyabb védekezési technikával rendelkeztek, és sok erődítményt felástak.
  De a Vörös Hadseregnek volt az erőfölénye. Különösen észrevehető Oryol irányban. De a Vörös Hadsereg nagyon lassan haladt előre. Harkov irányában a németek még az offenzívát is vissza tudták verni délen, ahol Mainstein vezényelte. Oryolon a csaták késő őszig elhúzódtak, de Oryolt még mindig bevették. És sikerrel jártak.
  De nagyon súlyos veszteségek, sok csapatuk kiütése. Aztán szünet következett. A szovjet csapatok pótolták a kárt. A németek beásták magukat... A tankok gyártása nőtt... A Panther-2 nem indult gyártásba. Hitlernek nem tetszett, hogy a tank súlya jelentősen megnőtt. És akkor a tank nem úgy alakult, ahogy a Führer szerette volna. És a motor még erősebb nem áll készen. A Tiger-2 egy nagyon erős tank, de nagy súlya is mínusz. De tankokkal a németek még nem készítettek tökéletes modellt. A "Panther" valóban jobb gép, mint a T-34-76, meglehetősen jelentős mértékben. De a Szovjetuniónak van egy erősebb és fejlettebb T-34-85 tankja, amely már sokkal kevésbé alulmúlja a Panthert elülső páncélzatban és páncéltörő fegyverekben.
  A németek valami tökéletesebbet akarnak alkotni. A "Panther" a fő német tank meglehetősen gyenge fedélzeti páncélzat.
  És van egy gyenge pontja a páncéltörő puskáknak, amikor oldalt lőnek.
  A náciknak azonban erős repülőgépeik és harcosai vannak. Különösen a nagyon erős és olcsó XE-162-esek nagyon szívósak, és képesek legyűrni az ellenséget az égbolton.
  És a szövetségesek préselni kezdtek a levegőben. És persze a Vörös Hadsereg is.
  Télen azonban a szovjet csapatok előrenyomultak, és a nácikat a központba lökték ...
  A csaták az égen bontakoztak ki... Az XE-162 nagyon jól megközelítette Huffmant, aki magabiztosan szerzett gólt és növelte a lendületet. Teljesítménye magasabb volt, mint a valós történelemben.
  De télen a németek megadták magukat... Decemberben az ellenségeskedés újult erővel folytatódott. Ősszel és télen nehezebbé vált a német tankok harca. Az alváz sakktáblás mintázatú elrendezése pedig sok problémát okozott. A jégpályák között eltömődött hó és sár, az éjszakai fagy pedig akadályozta a mozgást. A mobilitásban az ellenséget felülmúló szovjet tankok időnként meglepetésszerű csapásokat mértek, a rajtaütés és a visszavonulás elve alapján.
  A német front télen összeomlott. A nácik elvesztették Harkovot, Belgorodot és a Donbass nagy részét. De ennek ellenére a vereségük nem volt olyan megsemmisítő, mint a valós történelemben. A második front teljes hiánya, a Fritz által használt tankok nagy száma, beleértve a nehéz Tigriseket, a repülés nagy ereje, különösen a nagyon hatékony Focke-Wulf támadórepülőgépek érintettek. A csatákban ráadásul az olasz egységek is részt vettek, amelyek a németekkel vegyítve nem is olyan rosszul küzdöttek.
  Mainstein és Rommel katonai művészete is éreztette hatását.
  A nácikat kiszorították a Donbászból, de további vonalakon meg tudtak venni a lábukat, megtartva a balparti Ukrajna egy részét. Márciusban a szovjet csapatok, miután további tartalékokat dobtak harcba, helyenként elérték a Dnyepert, de nem sikerült erőltetni a folyót.
  Ráadásul a Leningrád melletti márciusi offenzíva sem volt sikeres. A németek erős erődítményekre támaszkodva továbbra is kitartottak a város alatt. A szovjet csapatok pedig tartalékhiányt tapasztaltak: a főerők délen törtek át, csak harminc kilométeres távolságra ékelődnek be a koronacsapás körzetében.
  De mindenesetre a Vörös Hadsereg ismét előrenyomult, és a nácik visszaszorultak. És még a "Panthers" és a "Tigers" tömeggyártása sem segített a nácikon. És megjelent a Szovjetunió az IS-2 és a T-34-85. Igaz, a Fritz kifejlesztette a "Panther" -2-t is kis toronnyal, valamint a "Tigrist" -2-t fejlettebb formájú és fegyverekkel.
  De a legfontosabb dolog, amellyel a Fritz összekapcsolta a reményüket, a sugárhajtású repülőgép és az ME-262 volt. 1944 júniusára már több mint ezer ilyen sugárhajtású vadászgépük volt. Himmler abban reménykedett, hogy eléri a légi fölényt, és bevetheti csodafegyverét.
  Sztálin megértette, hogy támadnia kell. A szovjet hadsereg fő csapása a központban lógott. A Bagration hadművelet 1944. június 22-én kezdődött. Szmolenszk még mindig német ellenőrzés alatt állt, és a Fritz védelmi vonalakat mérnöki szempontból fejlesztették ki. Igen, és taktikai meglepetést nem sikerült elérni. Az ellenség erre számított. Ennek ellenére a Fritz nem ellenállt. Védelmi vonalukat, bár nem azonnal, de áttörték. A szovjet tüzérségi felkészülés ereje és a szovjet katonák hősiessége is éreztette hatását.
  De a németek nem ilyen egyszerűek. A második és főleg a harmadik védelmi vonalat tették a legerősebbé. Himmler Hitlerrel ellentétben hallgatott a szakértők tanácsaira, és rugalmasabb vonalakat használt. A veszteségarány továbbra is jelentős maradt a németek javára, és széles körben használták páncélozott harckocsi-öklét. Meg kell jegyezni, hogy a "Panther"-2 nagyon erős tanknak bizonyult, kiváló homlokpáncéllal és erős páncéltörő fegyverrel. Védekezésben ez a tank teljesen elfogadható.
  Az új német E-10 önjáró löveg, nagyon alacsony sziluettjével és kis tömegével, kiváló menetteljesítménnyel, szintén jól bevált. Az ME-262 túlélőképességet, kiváló sebességet és erős fegyvereket is bemutatott. A HE-162, valamint az Arado bombázó is hatékonynak tűnt.
  Augusztus 8-ára a szovjet csapatok felszabadították Szmolenszket, de a hónap végére teljesen kimerítették támadóképességeiket, anélkül, hogy megkezdték volna a fehéroroszországi csatát. A győzelem még nagyon messze volt. De a németek nem tudtak semmit elérni, és lassan meghátráltak.
  A lemorzsolódási háború azonban mindkét felet kimerítette. De a Szovjetunió továbbra is pótolta a kárt. De a németek jelentősen javultak a levegőben. Az új szovjet Jak-3 és LA-7 csak részben tudta kompenzálni a sugárhajtású repülés hiányát.
  A németek, kihasználva minőségi fölényüket a repülésben, nagyrészt uralták a levegőt. A harckocsigyártásban pedig az E-sorozatú harckocsi kezdett nagy szerepet játszani, pontosabban egyelőre az önjáró lövegek - az E-25 88 mm-es ágyúval, az E-50 egy 105 mm-es ágyúval és az E-10 egy 75 mm-es fegyverrel a Panthertől.
  1944. november elején néhány hónapos pihenő után a szovjet csapatok újraindították támadásukat Leningrád irányában. Ezúttal a német hírszerzés volt a csúcson, és a legújabb, nagyon pontos optikájú sugárhajtású kémrepülőgépek használata is érintett volt. A németeknek sikerült megnyitniuk a szovjet csapatok koncentrációját erőik felvonására.
  Ennek ellenére hó és fagy mellett rendkívül nehéznek bizonyult a nácik számára, hogy megtartsák frontjukat. Rendkívül véres harcok után 1945 januárjában a leningrádi blokád összeomlott. Kiderült, hogy a várost bilincsek döntötték le... És a szovjet csapatok új nagy sikere.
  Igaz, január közepén nem sikerült áttörést elérni. Túl sok szovjet csapat ért veszteséget. De mégis, február elejére a Fritzek visszaszorultak a Dnyeperhez, és területről területre veszítettek.
  Márciusban azonban Mainstein, aki még mindig a balparti Ukrajnában tartotta a lábát, komoly offenzívát indított. A németek éjszaka támadtak, fejlettebb éjjellátó eszközökkel a harckocsikon, valamint a legújabb fejlesztésű "Oroszlán"-t, egy zömök járművet, hosszú, erős szájkosárral. Ezenkívül mind az E-50-et, mind a Sturmtigereket tömegesen használták - nagyon erős áttörést jelentő fegyverek.
  Az 1943. márciusi mainsteini ellentámadás óta először sikerült a németeknek jelentős sikereket elérniük, elfoglalták Poltavát, Petrazavodszkot, Herszon régiót, deblokkolva a Krímet, és még Harkovba is behatoltak. A tartalékokat kétségbeesetten átcsoportosító szovjet parancsnokság áprilisban meg tudta állítani a Fritz előrenyomulását, sőt Harkovból is kiűzte őket, de a túl súlyos veszteségek megakadályozták a siker kialakulását. 1945 májusára mindkét fél eléggé kimerült.
  Himmler mérsékelt feltételekkel békét ajánlott Sztálinnak: mindenki megtartja, amit sikerült elfognia, foglyokat cserélünk mindenkire. Nem kell kártérítést fizetni, a kereskedelmi kapcsolatok helyreállnak.
  Sztálin azonban visszautasította az ilyen feltételeket. És kifejezte készségét arra, hogy területileg legfeljebb a határokat engedje át a németeknek 1939. szeptember 1-jén.
  Ebben az esetben egyedül a németeknek kellett volna nagyjából visszavonulniuk Nyugatra. És miután érezte a győzelmek ízét, Hitler visszautasította ezt a lehetőséget. Ráadásul az Egyesült Államokban reakciós erők kerültek hatalomra, amelyek a radikális fasisztákat minden lehetséges módon a háború felé sodorták a győztes befejezésig.
  1945 júniusában pedig az ellenségeskedés újult erővel folytatódott. A szovjet csapatok megtámadták a nácikat Ukrajnában. Dühös ütésváltás kezdődött. A Vörös Hadsereg szerencséjére a németeknél nem volt lamináris fúvóka a tárcsasíkban, és ennek eredményeként az autójuk nem bizonyult elég szívósnak és hatékonynak. Bár a repülési jellemzői lenyűgözőek voltak.
  Nem volt túl sikeres a németek és az E-100 harckocsi. Ez az elavult elrendezéssel túl nehéz mastodon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Bár a fegyvert, el kell ismerni, a gyors tűzsebessége jellemezte. De a "Lev" -2-nek őszintén felül kell állnia minden szovjet harckocsi modellnél, még az IS-3-nál is. De a háborút nem nyerheti meg egyedül a vadállatok királya.
  Változó sikerrel zajlottak a harcok Ukrajnában, sok város többször cserélt gazdát. A németek meghátráltak, hogy középen támadjanak, de belebotlottak a tüzérséggel erősen telített páncéltörő védelembe, és elakadtak. Az egész nyár a dinamikus egyensúly állapotában telt el. De szeptemberben a szovjet csapatok folytatták támadásukat. Bár a levegőt továbbra is a Luftwaffe uralta.
  A harcok lankadatlan szívóssággal dúltak. Októberben azonban Japán újabb atombombázások után kapitulált.
  Így az Egyesült Államok és Nagy-Britannia hadserege kioldotta a kezét. Elfogadták a nem hadviselő szövetséges segítségnyújtás doktrínáját. Csapatokat, önkénteseket, felszerelést és felszerelést kezdtek szállítani a Harmadik Birodalomba. Ugyanakkor Spanyolország, Portugália, Argentína, majd néhány más ország, különösen Törökország és Svédország amerikai nyomásra belépett a Szovjetunióval vívott háborúba.
  Felforrósodott a helyzet...
  A Shermanokkal és Pershingekkel telített török hadsereg megkezdte a déli szovjet határ áttörését. 1945 novemberében sikerült körülvennünk Jerevánt és elfoglalni Batumi nagy részét. A német egységek ismét betörtek Harkovba, elfoglalva ezt a sokáig szenvedett várost. A szovjet egységek déli szárnya fölött lógtak. A helyzet fenyegető volt.
  Sztálin a frontvonal egyenlítését követelte. De még a közelgő tél sem hozott változást, hiszen jelentősen felerősödött a szovjet városok bombázása. A nyugat nyomása megnőtt.
  1946 telén csak Harkov visszafoglalása és a németek középre taszítása volt lehetséges, ismét elérve a Dnyepert. Ám tavasszal a harcok fellángoltak. A németek amerikai és brit tankokat használva megkezdték az előrenyomulást délen.
  És a lányok veszekedtek...
  És nagy bátorsággal küzdöttek, a fiúk pedig tele voltak harci lelkesedéssel és kalandjaik voltak.
  - Jól énekelsz Dimka! Petka észrevette és megveregette barátja vállát.
  De most szükségünk van... - Itt a földalatti fiú habozott, és kérdőn nézett az égre. Úgy tűnt, ott keresett nyomokat. Úgy tűnt, a három nap egyszerre kacsintott a kölyökre.
  A komszomol lány, Larisa az ajkára tette az ujját, és halkan így szólt:
  - Ne csapjon zajt. Túl láthatóak vagyunk. Közelebb kell mennie a legközelebbi birtokhoz, és el kell keverednie a munkásokkal.
  Dimka lelkesen kiáltott fel:
  - Jó ötlet! Itt megszervezzük Szpartak vagy Emelyan Pugachev felkelését!
  Larisa szomorúan megjegyezte:
  - Szavakkal könnyebb megcsinálni, mint gyakorlatban... De ne veszítsétek el a reményt fiúk. Kövessünk...
  A srácok energikusan csupasz talpukat csapkodva haladtak végig az út szélén. A fű nagyon csiklandozó volt, puhának tűnt, de hamarosan elkezdett viszketni a fiúk és a lány lába, mintha csalánon jártak volna. És nagyon akartam nevetni. Mintha strucctollakkal cipelnének a sarkára.
  Mondanom sem kell, vicces, de úgy tíz perc után - már elviselhetetlen és mezítláb, csiklandozástól kivörösödve, ők maguk hordták ki az aszfaltra. Itt sokkal könnyebb menni, bár tehetetlenségből továbbra is viszket a sarka.
  Petya többek között megjegyezte:
  - Valamit megyünk, megyünk... És semmi sem változik körülöttünk. Mintha egy körben bolyongnánk?
  Dima egyetértett.
  - Igen... Valami olyan megbabonázott látszik itt...
  Larisa zavartan pislogott, és megjegyezte:
  - A fenébe... Akár tetszik, akár nem, le kell szállnunk erről az alvázról, ha látni akarunk valamit.
  Petka mormolta:
  - Vagy előre... Ami azonban ugyanaz!
  A fiúk kelletlenül ismét a fűre léptek. Dimkának eszébe jutott, hogyan fogták el pár éve. Aztán a németek mezítláb vitték át a havon, még gyerekként. Szerencsére aztán volt bátorsága nem szakítani. Valószínűleg egy szőke hajú kölyök, akinek lábai vörösek, mint a libacomb, nem tűnt veszélyesnek a Fritzek számára. Jól megkorbácsolták és kidobták a börtönből. Bár Dimka ekkor már németeket ölt volna az ő számlájára.
  A mezítláb sétálni a hóban nem tűnt olyan ijesztőnek egy edzett fiú számára. Bár amikor végre megmerevedett a lába, és nem érzett semmit, komolyan megijedt: hirtelen rokkant marad. A szentek azonban egész évben mezítláb jártak, és nem haltak meg, és az ujjaik sem estek le. Szóval talán nem érdemes pánikolni. A lábak nagyon fájni kezdtek egy meleg kunyhóban, amikor felmelegedtek. A kínzás természetesen nehéz, és a nácik szeretik. Különösen szeretnek nőket és gyerekeket behajtani a hóbuckába. A felnőtt férfiakat általában másképp kínozzák.
  Dimka, aki eszébe jutott, hogyan csapott a hóra, és egy fasiszta szuronnyal lökte mögé, elmosolyodott. Kibírta, így bírja a csiklandozást is. Sőt, bár Larisa lány, magabiztosan sétál, és még egy lépést is tesz.
  Petka, hogy elvonja a figyelmet a kemény talpviszketésről, érdekes kérdést tett fel a komszomol tagnak:
  Mi a véleményed a monoteizmusról?
  Larisa kuncogott, és ravaszul megjegyezte:
  - Jó kérdés annak, aki elég idős ahhoz, hogy bekerüljön a Komszomolba...
  A téma iránt szintén érdeklődő Dimka megjegyezte:
  "Nincs okunk hinni egy mindenható Istenben. És ha igen, akkor az egyistenhit álhír!
  Larisa kétkedve jegyezte meg:
  - Szóval tényleg nincs miért? Athéni Tamás öt bizonyítékot adott Isten létezésére.
  Petka felkerekedett, és hegyezte a fülét:
  - Milyen bizonyíték? Azt is hallottam, hogy öten vannak, de nem tudom, mit raknak magukba?
  Larisa mosolyogva válaszolt erre, és kíméletlenül csiklandozó talpával a füvet kapargatta:
  - Először is... Mindennek megvan a kiváltó oka. Ha van csirke, akkor volt egy tojás, amelyből a csirke megjelent, és ha volt tojás, akkor az volt, amelyik tojta. Biztosan van egy hasonló kiváltó ok az univerzumnak. Athéni Tamás úgy gondolta, hogy ez a kiváltó ok a Magasságos Isten!
  Petka egy csúszós fatörzsre dörzsölte viszkető sarkát, mintha pikkelyek borították volna, és egy naiv és egyben gyerekesen bölcs kérdést tett fel:
  - Ha mindennek első ok kell, akkor mi lett az első ok Isten számára?
  Larisa megvonta a vállát, és megjegyezte:
  - Igen, ez a legsebezhetőbb Athéni Tamás építkezésében. Azt követeli, hogy Istent hittel fogadjuk el első okként, ugyanakkor nem magyarázza meg, hogy az első okok létezése miért szükséges magának az Univerzumnak, de miért nem szükséges Teremtőjének.
  Dimka, ugrálva, mint egy majom, azt javasolta:
  - Lehetséges, hogy a világegyetem Teremtőjének megvan a maga Teremtője, és ennek a Teremtőnek is megvan a maga, és így tovább a végtelenségig...
  Petka negatívan megrázta a fejét.
  - Nem, ez abszurd... A tanár az iskolában azt mondta: az anyag örök, és folyamatosan átalakul, ezáltal világok keletkeznek az univerzumban. Arra a kérdésre pedig, hogy ki indította el az átalakítási mechanizmust, azt válaszolja: természet!
  Dimka ismét egy nagyon érdekes gondolatot fogalmazott meg:
  "Tehát a természet Isten!" Tekintettel arra, hogy...
  Petka örömmel szúrt be egy értetlen szót:
  - Panteizmus! Ilyenkor társítod az istenit és a természetet?
  Larisa idegesen felugrott, és megkérdezte a fiútól:
  - És te hogyan képzeled el magad?
  Petka zavartan megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Valahogy fogalmam sincs!
  Dima - mondta Alexandre Dumas könyvében olvasható kifejezés: "Harminc évvel később".
  - Isten mindennek a felszínén van...
  A fiúk elhallgattak. A beszélgetés túl fenségessé vált a tizennégy éves szovjet tinédzserek számára. Aztán felmásztak oda, ahová maguk sem értek.
  Igen, és véget ért az erdő... Mezők nyúltak. Dimka éles látása a mezőn keményen dolgozó parasztok sorát vette észre. A fiú lelassított. Kijöttek az ösvényre, és a gyógynövényes viszketés kissé alábbhagyott. Mehet úgy, hogy ne vegyék észre őket a mezőről.
  Az éles tekintetű felderítő, Larisa is nemcsak a munkásokat vizsgálta meg, hanem három kék öltönyös lovagot is, akik munkába néznek, valamint több futó állatot is. Dimka meglepetten jegyezte meg:
  - Igen, ezek háromfejű kutyák!
  Petka fütyült és felszisszent:
  - A kutya haraphat, csak a kutya életéből...
  Larisa elfordította a szemét, és alaposabban nézegetni kezdett. Ő maga nagyon keveset tudott erről a világról. Volt min csodálkozni. Először is, a parasztok között nem voltak felnőttek. Csak gyerekek dolgoztak, de az is furcsa, hogy nem voltak fiatalabbak tíz évesnél és nem idősebbek tizennégynél. Emberszerű, szinte teljesen szőke, szőrös vagy világos vörös, talán csak néhány sötét fej.
  Olyan kedves srácok, rosszul öltözöttek, kivétel nélkül mind mezítláb. Nagyon hasonlít a középkorhoz. Csak most lóg egy törött reflektor, és valami hasonló, mint egy félig szétszedett sugárhajtású repülőgép, látható a terepen. A gárdának csak három lovagja van, és több száz parasztgyerek, de mind engedelmeskednek. A gyerekek jókedvűek, egészségesek, lebarnultak, lelkesedéssel dolgoznak. Ez jó móka, még énekelnek is valamit.
  Ez némileg emlékeztet a mezőről zajló csata izgatottságára, amikor az iskolások segítenek az idősebbeknek.
  A munkaeszközök a legprimitívebbek: lapát, gereblye, kasza. Nincs gépesítés. A lányok még az ekét is befogták és maguk vonszolták lovak helyett.
  Petka mérgesen megjegyezte:
  - Hú - kizsákmányolók!
  Dimka egy irodalmi művet felidézve megjegyezte:
  - Emlékszel, hogyan volt Leóval... Vagyis, elnézést, Alekszej Tolsztoj forradalmat rendezett a Marson...
  Petka kuncogott, és azt javasolta:
  - Csak hárman vagyunk és három lovag. Lopakodjunk hozzájuk, lőjük le őket, és készítsünk forradalmi fellebbezést!
  Larisa negatívan megrázta a fejét.
  - A háromfejű kutyák nem engednek besurranni hozzánk, és a harcosoknak van íjajuk, és talán egészen pontosan lőnek. Itt ésszel kell dönteni.
  Dimka Larisára nézett, és megjegyezte:
  - Kicsit kinőttél... Itt még keveredhetünk a fiúkkal, és megtudhatjuk, mi az, mi...
  A szép arcú lány beleegyezett:
  - Így van, menj hozzájuk felderítéssel... Én személy szerint nem értek itt sokat!
  A hivatásos cserkészek számára a háromfejű kutyák megkerülése nehéz, de megoldható probléma. A fiúk azonban úgy döntöttek, hogy ne keltsenek fölösleges felfordulást, burkoltan és természetesen cselekednek.
  De ekkor Petka hirtelen észrevette:
  - Mi a helyzet a nyelvi akadályokkal? Élve megharapnak minket!
  Larisa megvigasztalta Petkát:
  - De ne aggódj... Hogyan fogjuk megérteni a nyelvüket, és azt hiszik, hogy az ő nyelvüket beszéljük.
  Dima azt javasolta:
  - És akkor szaladjunk fel a lovagokhoz, és mondjuk, hogy a szomszéd faluból küldtek minket segítségért. Sokkal természetesebb lesz így.
  Larisa elutasítóan intett a kezével.
  - Próbáld meg... Remélem sikerül. Csak ne játssz túl!
  A fiúk gondolkodás nélkül futni kezdtek. A terv túl egyszerű volt.
  A srácok és Larisa ismét nagy sajnálattal tértek vissza a valóságba. Ismét börtönbe kerültünk, és ami a legrosszabb az egészben, a németek, látva, hogy a hármasság lelkesítő, kihallgatásra vitték őket. Ezúttal egy kályhával kínoztak. Olajjal bekenték a lány és a fiú csupasz talpát, távolabbról pedig forró lángot gyújtottak. Az ilyen kínzás tizenöt vagy húsz percig tart, és nagyon fájdalmas. De a lábak nem rokkantak meg, és a kínzás több napig megismétlődhetett. Mindhárman elviselték ezt a lángot, amely szinte a sarkukat érintette, majd Larisa énekelni kezdett;
  Leány voltam a fogason,
  A szokásos mezítlábas komcsi...
  Végül is Sztálin és Lenin egy család,
  És kényelmetlenül érzem magam közöttük!
  
  Megkínoztak egy lányt fogságban,
  A sarkakat vörösen izzó tűzön sütötték...
  De nem engedtem, higgy az ellenségnek...
  Csak a kommunizmust adták a lánynak a szentek ...
  
  Építsünk paradicsomot az univerzumban
  Hagyja, hogy a hang nagyon hangzatos legyen ...
  Fiú, ne légy szomorú és ne unatkozz
  Mezítlábas lányok rohangálnak a tócsákon!
  
  Hiszünk abban a küzdelemben, hogy megnyerjük a Wehrmachtet,
  Bár úgy tűnik, a fasizmus nem ismeri a mértéket...
  Vele van Sam a pokolból, egy gonosz kerub,
  És ez óriási veszteség!
  
  A kapitalizmus úgy döntött, hogy a fasizmust adja,
  Fegyvereik, tankjaik, tőkéjük...
  Összetört minket a könyörtelen ördög és tolvaj,
  Az árulóknak mézet, banánt ígérnek!
  
  De mit tegyek, ha fogságban vagyok
  A bilincs szorosan megbilincselte a kezeket...
  Egy órán keresztül meztelenül lógok a fogason,
  És a súlyok a mezítláb lógtak...
  
  De a lány nem engedett az ellenségnek,
  Hogyan nem kínoztak a gonosz fasiszták...
  Legyen Hitler szégyene,
  Mi a háború harcosai vagyunk, nem pacifisták!
  
  Szinte meztelenül vezetnek lelőni,
  És mezítlábas hóbuckák lába alatt...
  Az Úr nyilvánvalóan nem ezt akarta.
  Szemben vagyok a hercegnő frissítéssel!
  
  Egy lány hurokja a nyaka köré tekerve,
  És a lányt szorosan felhúzták ...
  Igen, a büntetés már fut a bűnökért,
  És várják a nácikat, ismerd az öntött golyókat!
  
  De mi az, kirepedt a lófarok,
  És egy lány leesett az akasztófáról...
  Törött fasiszta hüllő híres posztja,
  És partizántámadás - apróságok!
  
  Visszavertek, újra a ranglétrán vagyok,
  Nagyon bátran harcolok a fasisztákkal...
  Szeretem Jézust és Sztálint
  És nem sajnálom az aljas Adolfot!
  
  Már Berlinben, ismerje meg a tankjainkat
  És fél Európa egyszerre felszabadult...
  A paradicsom hamarosan az egész bolygón lesz,
  Csak egy lépés a kommunizmushoz, nem mérföldek!
  A nácik ekkora bátorsággal szembesülve megdöbbentek. Még néhányszor izzó dróttal hátba verték a lányokat és fiúkat, és visszaküldték őket a kazamatához.
  Az idő meleg volt, és kellemes volt a cellában. Csak most nagyon égett a hólyagokban lévő csupasz talp, és fájt a vörösen izzó dróttal átvágott hát.
  Larisa megvigasztalta Petkát és Dimát:
  - Látod, minden újabb alkalommal egyre könnyebben viseljük ezt a kínzást. Most lesz időnk pihenni és aludni.
  Dima megjegyezte:
  - A legérdekesebb helyen megszakadt az álmunk. Milyen bosszantó.
  Petka bizalmát fejezte ki:
  De ezúttal azt hiszem, sikerülni fog!
  Larisa a fiúk nyakára tette a kezét, és varázsolni kezdett. Nagyon szeretett volna gyorsan egy új világba kerülni, ahonnan az üdvösség elhozható a Szovjetunióba.
  A srácok álomba merültek, de egyáltalán nem azt látták, amit látni akartak.
  Nevezetesen, hogyan kínozzák és hajtják a lányokat először mezítláb a hóban, majd forró szénben.
  Ez azonban már közvetett történet... Egy újabb Hitler-álom töredéke villant be.
  Hitler nemcsak azt fejezte ki, hogy Németország első négymotoros, Ju-487-es sugárhajtású bombázójának 1100 kilométer/órás sebesség feletti repülését szeretné megfigyelni, hanem személyesen is a repülőgép kormányához ülhet. Kurt Tank, aki a franciák fejlesztését felügyeli, hevesen tiltakozott ez ellen:
  - A gép a titáni munkák után mostanában fémben testesült meg. Nem kockáztathatjuk a Führer életét.
  Kissilring tábornagy által támogatott tank:
  - Szinte ez az első repülés, amit 1947. június 27-én hajnalban hajtunk végre. Az autónak van egy fénypontja - egy viszonylag kis szárnyfelület, amely csökkenti az aerodinamikai ellenállást, és lehetővé teszi a stratégiai bombázó számára, hogy 1200 kilométer per órás sebességre gyorsuljon. De a szárnyak terhelése drámaian megnő, és ez kockázatot jelent!
  Hitler maga sem volt túl lelkes, hogy tomboljon, de hagyja, hogy az utókor emlékezzen bátorságára. Maga a Führer, aki vegetáriánus, abban reménykedett, hogy egyszerűen lebeszélik róla. A németeknek égető szükségük van egy új autóra, annál is inkább, hogy az Egyesült Államokat meg kell verni az ilyen fejlesztések terén.
  A nyolc hajtóműves TA-600 tank projektje amennyire volt, késett. Az eredetileg tervezett 860 kilométeres óránkénti sebesség már nem tudott megfelelni a Führernek. Emiatt újra kellett hajtani a sugárhajtóművek párhuzamos telepítésével is. Most a gép sebességének 1220 kilométer per órásra kell nőnie, ami lehetőséget biztosít a Szovjetunió bármely pontjának szinte büntetlenül történő bombázására, de a mechanizmus újjáépítése sok időt vesz igénybe.
  Bizonyos problémák merültek fel a gép felfegyverzésével kapcsolatban. A szakértők joggal gondolták, hogy 16 (!) légpuska, amelyből 13-30 mm, már túl sok.
  Egy másik gép, amely szintén szeptember 7-én készen áll a felszállásra, az XE-377 volt. Ez a bombázó a korábban nem túl sikeres XE-277-et váltja fel.
  Már maga az ötlet egy nehéz merülő és sugárhajtású bombázó létrehozásának tervezése is nagyon összetett volt. Bár nyereséges. Búvárkodáskor a bombázás pontossága sokkal nagyobb, mint vízszintes síkban, és kis számú repülőgép letilthatja a stratégiai és ipari létesítményeket.
  Kiderült, hogy az XE-277 egy nagy magasságú bombázó, még ha még nem is repülőgép. 15 kilométert mászott, és büntetlenül bombázhatta a városokat.
  Ugyanakkor az autó megőrizte a merülési képességét, mint az XE-177, anélkül, hogy a túlterheléstől szétesne.
  A legújabb kivitelű XE-377, amely már a bombázó sugárhajtású változata és nagyon félelmetes, képes sok várost és falut szintezni, és hatékonyan elpusztítani az ipari létesítményeket.
  Az ígéretes gépek felülmúlták az amerikai és brit társaikat, amitől Hitler úgy érezte magát, mint egy keksszel túltáplált pulyka, a kölest rágó vidéki csirkék hátterében. De ebben az esetben az új gépek megfontolása mellett a Führer egy sürgetőbb probléma miatt aggódott? Hol kell ütni légi- és páncélosbottal? Erős bottal ugyan, de...
  Nimitz szigorú hangon kijelentette:
  - Stratégáink úgy vélik, hogy a Moszkva felé tartó csapás mellett az erők egy részének dél felé kellene vonulnia, Alma-Ata és Kujbisev irányába is offenzívát alakítva ki!
  Hitler különösebb lelkesedés nélkül válaszolt:
  - Ezt már nem egyszer megbeszéltük! Arra a következtetésre jutottunk, bár nem célszerű, de eltérő irányokba fogunk csapni.
  Nimitz egyetértően bólintott, és hozzátette:
  - Ezen kívül minden régióban meg kell tartani az ukrán Rada választását. Beleértve Vorosilovgradot és Donyecket, ahol partizánzónákat alakítottak ki. Nem lehet kis parlamentünk!
  Mainstein anélkül, hogy felnézett volna, távcsövön keresztül nézte - hogyan emelkedett ott a négymotoros Yu-487, és egyúttal észrevette:
  - Az offenzívát legkésőbb július 20-án kell elkezdeni... Az időjárási viszonyok nagyon nyomasztóak számunkra. Ha elhúzódik az oroszok ellenállása, akkor... Elkezd esni az eső, és még inkább hófúvás hullik, és nekünk kell gondoskodnunk a túlélésről.
  Hitler magabiztos hangon mondta:
  - Az offenzíva július 21-én kezdődik. Addigra minden készen lesz. Öt helyen egyszerre adnak ütést. Az offenzíva három irányból Oroszország fővárosára, kettőből Közép-Ázsia és Kujbisev felé irányult. Általában az irányok meg vannak határozva. A Szovjetuniót az újév előtt ki kell állítani a hadműveletekből. Ha nem is teljesen, de legalább a nagy részében.
  Itt megszakadt a vad álom képe, és a gyerekek ismét felépültek útjukra.
  
  KIRÁLYI ÉS HARCOS KÜLDETÉS
  A lányok egy csoportja küldetést hajtott végre - az orosz, cári csapatok helyzetének legsebezhetőbb pontját védve az első világháborúban.
  Natasha még azt is mondta:
  A csata egy elszalasztott pillanata évszázados rabszolgaságot szül!
  A lányok pedig egy nagyon agresszív és erős tankot választottak maguknak és felvették a Kaiser's Germany-t.
  A harckocsin lévő lányok tovább pusztították a németeket, és lelőtték a gyalogosokat. Pontosabban Alice gépfegyverből, Natasha pedig ágyúból lőtt. Maksimka egy nagy sebességű tankot vezetett, Anzhelika pedig, mint a legegészségesebb és legnagyobb nő, aktívan, mint egy fakír dallamára táncoló kobra, lövedékeket lőtt.
  Most azonban a negyedik elemcsoportot szétverték, majd a harminc kilogrammos kagylók szállítása véget ért. Az ezen a területen koncentrált német fegyverek több mint fele azonban már megsemmisült. A lőszer is elfogyott. Negyvenezer német halt meg, de a lőszer elfogyott.
  Most a lányoknak kell kitölteniük. De próbálja meg megtalálni a megfelelő kalibert a huszonegyedik században. Ugyanez a helyzet a lőszerrel. A tank megállt, és a harcosok Maximmel együtt megtámadták az ötödik ütegcsoportot.
  Ennek Angelica kifejezetten örült, így most ahelyett, hogy megalázóan kagylókat hozna, teljes szépségében megmutathatja magát!
  Itt Angelica megsemmisítő ütést mért mezítláb a német császári katona állára. Az ütéstől felrepült, és lelőtt még öt német katonát.
  Nataska a lemezjátszót is tartotta, Alice pedig a lövéstől eltérve nagyon fájdalmasan ágyékon találta a Fritzt. Maxim inkább ököllel ütötte ki a németet.
  Harcosok kvartettje: három örökkévaló lány és egy fiú tűként lépett be a császár csapatainak állásaiba. Csupasz sarkukkal átugrottak a mellvéden, és felnyergelték a német gépfegyvereket. És a saját lövedékei özönlöttek a Fritzre.
  Holttestek tömege töltötte be a német császári csapatok redoutját. A kvartett, amely gyorsan az erődített ponthoz rohant, most vadtigriscsapatként tombolt át rajta. A németek nem számítottak rá, hogy gyönyörű félmeztelen lányok és fiúk vagytok, így nyomni fogják őket. És hogy a köpködő golyók kihagyás nélkül repülhetnek.
  A harcosok pedig a fiúval együtt gépfegyvereket vittek magukkal, szalagokat vontak maguk után, és kíméletlenül lőttek az ellenségre.
  Maxim, ez a kitartó örök fiú, így énekelte:
  - Vérszomjas vagyok! irgalmatlan vagyok! Orosz lovag vagyok - Barmaleya!
  Angelica egy nagyon kellemes arcú nő-ambal, bátor álla és tüzes hajfürtjei, amelyek a németekre hullottak, megégették őket a szó legszorosabb értelmében. A lovaglány énekszóval hozzátette:
  - És nem is kell! Nincs csokoládé! Nincs lekvár! Verd meg Fritzt egy ütéssel! Verd meg Fritzt egy ütéssel!
  És amikor nagy, de nem mentes lábai megütötték, a császár katonáinak koponyája konkrétan betört! Ráadásul a lányok és a fiú csupasz lábujjakkal acéltárgyakat dobáltak ellenfelükre. Így egész köteg felperzselt bankjegyet ütöttek a Fritzre.
  Így hát az üteghez ugrottak, ahonnan a németek az orosz csapatokra lőttek. És a géppuskakitörések egyszerre lekaszálták az összes tüzért.
  A harcosok pedig lábukkal felgyújtották a lőszeres dobozokat. És elkezdték tönkretenni az akkumulátorokat.
  Harci díszletek szakadtak szét, tűzijátékok szórták szét, százával és ezrével ölték meg a németeket.
  Maga a kvartett sebezhetetlen maradt. Nem tudták sem megütni, sem szuronnyal megakasztani őket: erős varázslat! A harcosok pedig jártak, jártak és kaszáltak, mintha egy kultivátor járna át a bozótosban. És a harcosok mind kóboroltak, kóboroltak és vágtattak, legyőzve a pusztulás minden új határát.
  Még énekeltek is egybehangzóan négyen;
  Lovagok vagyunk - kard és tűz,
  Tépjük szét mindet, mint az állatokat!
  Kiállítunk egy számlát - a bírság befutott,
  Ne légy a mi papagájlovagunk!
  
  Hűvösek leszünk, mint a sasok
  Egyszerre söpörjük el a különféle gonosz szellemeket!
  Ismerd meg a haza hűvös fiainkat,
  Ledobjuk kihívásunkat az örökkévalóságra!
  
  Milyen szépen tombol a háború
  Amelyben népek égnek...
  A Sátán az alvilágból jött értünk,
  Mögötte rúdfasiszta korcsok!
  
  Keményen arcul adjuk a lányokat,
  Letörjük a nácikat, mint egy ágat...
  És akkor a katonánk mester lesz,
  Hagyja, hogy a májusi rózsa csodálatosan virágozzon!
  
  Elérni, sokat tudunk tudni,
  Emeld erődet a csillagok fölé...
  És hát a nagy harcos harcol és mer,
  Fenyegető sírokat készítünk!
  
  Nézd, akkor lesz egy harcos,
  Minden új és olyan, mint a juhar...
  És hiszem, hogy a baj elmúlik rajtunk a csatában,
  Légy lovag, tapasztalt harcos!
  
  Itt egy erős ütéssel egy egész ezredet lekaszált,
  És vele két ezred elázott ...
  És a sárkány Führerje úgy, hogy a csúnya meghalt,
  És dicső mérföldekre vagyunk a csillagokig!
  
  Itt a császár könnyet eresztett a félelemtől,
  Könyörgök irgalmadért!
  Sok erőszakos erőnk van,
  Teljes ruhában leszünk!
  
  Amikor három színnel belépünk ebbe a Berlinbe,
  És Miklós cár Istenné válik,
  A nép dönti el az utat az erők végtelenségében,
  Ne ítéljétek meg ilyen szigorúan az uralkodót!
  
  A hazával kapcsolatos baj nem múlik el akkor,
  Nagyság lesz a Nap...
  A császár gonosz hordája szétoszlik,
  Hadd dobogjon a szív bágyadtan!
  
  Egy gyönyörű lánnyal híresen elmegyünk,
  Orosz kiterjedéseinken keresztül!
  És jó lesz nekünk a családdal együtt,
  Hiszem, hogy hamarosan eljön a boldogság!
  És a harcosok befejezték ennek az erődnek a lerombolását. Igazság
  Angelica, ez a bivalyharcos egy hatalmas sebet kapott
  váll. Valahol még mindig kissé áttörte a védelmet. Nos, a Magomatrix nem mindig tökéletes.
  Alice a lábát is megégette egy kicsit. A gyönyörű lány, bár fáj, egyáltalán nem befolyásolja a pontosságát.
  És a csata folytatódik. Üres szalagokat dobálva ki, mint a kibelezett boákat, a lányok elfogott gépfegyverekkel és lőszeres dobozokkal töltötték meg magukat. Angelica lokalizálta a fájdalmat a vállában, és megtöltötte a tankot készletekkel. Ezt követően Makszimka beugrott, és az erős gép továbbindult, hogy megsemmisítse a nácikat, vagy inkább a császár katonáit.
  Az örökkölyök egyszerűen hernyókkal zúzott össze több száz katonát. Ezt követően Alice és Natasha együtt tüzet nyitottak elfogott géppuskákból a német lovasságra és gyalogságra. A kiirtás olyan ütemben zajlott, hogy bármelyik Rambo megirigyelné. De csoportjuk behajtott a hatodik megerősített területre. Ott és rendezett egy új tűzijáték. És amellett, hogy géppuskából tüzeltek, a lányok még mindig lábukkal dobálták a Fritzből elfogott lövedékeket.
  Az eksztázis elleni küzdelem állapotában Angelica üvöltözni kezdett;
  Aki hisz a halhatatlanságban, örökké él, mert csak az hal meg igazán, aki hisz a saját halálában!
  Néha jót tesz a vadásznak, hogy nem jön át a vad, mert a páncélja olyan, mint a papír, és a csapda láncai olyanok, mint egy vékony cérna!
  A türelem a győzelem kulcsa, ha nem párosul a gonosszal szembeni alázattal!
  A halál, mint egy kikötői kurva, mindenki körül lebeg, de csak azt éri el, akinek üreges a feje, mint a pénztárcája!
  A lovag törzskönyvének hossza kiválóan méri az impulzusok magasságát és a szellem nagyságát!
  Az ellenség sincs kikészítve, ahogy a betegség is sokszor nem gyógyul meg, csak ha az utóbbi magától is elmúlik gyógyulás nélkül, akkor nincs mód a befejezetlen elutasításból adódó szövődmények elkerülésére!
  A menekülésnek még lehet értelme, de az értelmetlen repülésnek nincs üdvössége!
  A gyáva meghalt, mielőtt meglátta volna az első golyót, a bátor lesz az első az életben, a golyók ellenére!
  A testi sérülést a humán tudomány kis sikere korrigálja, de néha még a Legfelsőbb Elme is tehetetlen, mielőtt kijavítaná az erkölcsi torzulást!
  A háború az az őrület, amelyre a tehetségesek és bölcsek készülnek, és amelyet csak az igazi zsenik tudnak elkerülni!
  Még a sírban sincs teljes pihenés, még álomban sincs teljes pihenés, ami azt jelenti, hogy nem lehet tovább fáradni!
  A mi világunkban semmit sem adnak semmiért, még egy törött fillérért sem árulják el!
  Az ördög csúnyara van festve, de a tisztátalanban a legszörnyűbb az a képesség, hogy egy csinos csomagolásban mérget szolgálnak fel!
  A háború égés szagú, de néha a háború megtagadása sokkal rosszabb!
  A valóságban nincsenek unalmas harcok, csak egy átlagos filmadaptáció van a csatákról a nevetséges kólikáig!
  Családi viharok, mint a szél a vitorlákban, remeg a hajó, de Isten ments a teljes nyugalomtól!
  A gyáva nem hokizik, de veszít, egy koronggal kirepül az életből!
  Aki jól küzd, az tökéletesen megtarthatja amit nyert, ha mohóságát elégedettségre tudja redukálni!
  A személyes sikert nem lehet csontokra építeni, még akkor sem, ha a csontok az ősök ereklyéi, amelyeket a múlt tettei dicsőítettek!
  Az ősök ereklyéi nem csak csontok, a bravúr dicsősége nem csak egy hang!
  Egy csúnya győzelem jobb, mint egy szép vereség, mert a győztes mindig megszépítheti a valóságot!
  A nyomorék nem eheti jóllakott, de a halott egyáltalán nem harap!
  Az erős ellenség feletti győzelem tiszteletreméltó, a szilárd ellenség feletti győzelem kétszeresen megtisztelő!
  A németek valóban megmutatták, hogy tudják, hogyan kell meghalni... De valahogy hülyén! Az orosz harcosok pedig egyáltalán nem halnak meg, hanem körültekintő hősiességgel győznek. És ha elkezdték kaszálni az ellenséget, akkor óriási lelkesedéssel. És tényleg nem lehet megállítani őket! Az élő és varázslatos napalm lankadatlan lavina van. A foglyul ejtett gépfegyvereket már leeresztették, a kvartett pedig az ellenségtől elfogott új öveket tölti be.
  Lányok, ahogy ilyenkor mondják: puskapor, ami nem kisasszony! Olyan lángoló korcsolyapályán mozognak, hogy szó szerint füstöl a sarkuk.
  Ezek a női őrök. Az utolsó, hetedik megerősített pontra vonulnak, már több mint nyolcvanötezer lovast és gyalogost semmisítettek meg.
  A Kaiser csapatai szó szerint elvéreznek és kiáradnak. Legyőzhetetlen négyesük nagyon bőségesen húz egy ütést. Maga a dudor pedig nem kisebb, mint a Merkúr, vagy akár a Mars.
  A terminátorharcosok pedig úgy rombolják le a következőt és a rendkívülit, mint egy üveg vodkát az alkoholistától, egy üteg szerint. Nem olyan gyengék, hogy kétségbe vonjanak vagy megbánjanak. Ha egyszer a cél a győzelem, a győzelem, akkor meg is lesz nyerve. És ha az ellenség nem adja meg magát, annál rosszabb az ellenségnek!
  Angelica maga is csatlakozott a lövöldözéshez, miután ismét egy tartalék lovasság támadta meg őket, és megjegyezte:
  - Goebbels azt hazudta, hogy az oroszok előrenyomulva hullákat dobálnak a német állásokra. És most látjuk, hogy ki valójában egy holttest és bomlik.
  Alice tisztelettel megjegyezte:
  - Pedig a németek bátrak! Úgy másznak be a csatába, mint a japán kamikaze:
  Natasha kuncogott, és észrevette:
  - És a vereségük nem kevésbé kegyetlen, mint Japán!
  Maksimkának eszébe jutott valami:
  - Most visszautasítottam a Szovjetunió hősének negyedik csillagát, abban a hitben, hogy a többi lányt igazságtalanul csalták meg... És most a macskák karcolják a lelkemet!
  Alice, anélkül, hogy abbahagyta volna az egyszerre több géppuskából való tüzelést, mindkét karjával és lábával lőtt a németekre, erős sóhajjal megerősítette:
  - Én sem érzem magam teljesen nyugodtnak... Olyan sok gyilkosság történt a mi akaratlan hibánkból!
  Angelica ismét szívszaggatóan és fülsüketítően sikoltozni kezdett:
  - A csalás kacskaringós, de az igazság egyenes, az első igazsága általában gyorsabban vezet a célhoz, ha az kanyarodás nélküli és zsírolajjal megkent kanyarodás ígérkezik!
  De a türelem és a munka, mint egy házaspár, sikerre ad okot, azonban hosszú tartózkodás és szeretettel való közeledés feltétele!
  Ázsia bölcsessége jó, az ázsiaiak vadsága rossz!
  Egy oroszlán ezer bárányt tud menekülni, de egy oroszlánkos ezer testvérét is el tud döngölni!
  A háborúban az ember gyorsan megtanulja, hogy meglepődjön, kivéve talán azt a tényt, hogy még mindig él, és nem dezertált!
  A háborúban a legszörnyűbb a félelem, amit nem lehet a hétköznapi belátásra redukálni!
  Ahhoz, hogy az életszínház bábosává váljon, legalább a konyhai szereposztásban meg kell szabadulnia a báb tehetetlenségétől!
  A háborúban a béke csak álom, de halálos rémálmokkal teli álom!
  A bátorság a találékonyság horogkötele, amely elkapja a szerencsét a csatatéren!
  A nyelv élességét a tompa elme malomkövei nem élesíthetik!
  A boldogságot nem lehet csalásra építeni, de a boldogokat megcsalásra igen!
  Ne fejezd be az ellenséget, hogy a mezőt ne gyomozza be a gaz, a győzelem betakarítása elrontja a szabotázs és szabotázs konkolyát!
  A kanyargós utak egyenesen a célhoz vezetnek, csak az, akinek nincs oldalnézete!
  Ha zsibbadt az agyad, akkor a sors íve egyenesen a sír lapos födéméhez vezet!
  Mészárosnak lenni egy háborúban csekély megtiszteltetés, de szeletnek lenni általában becstelenebb!
  A nagy szekrények nemcsak hangosan zuhannak, de porosodunk is a kolosszális lomhaságtól!
  Sok csontváz az összeesküvők szekrényében a bomlás bűzeként adja magát, amely megöli a gyávaságot!
  Hét legyet bármelyik bolond lecsaphat, de csak hét feszítéssel a homlokán tud kihozni egy tetűt az árulásból!
  Háborúban olyan, mint egy fürdőházban, a hőség, az izzadság és a csontok fájnak, de a gőzfürdővel ellentétben minél magasabbra mássz, annál kevesebb az izgalom!
  Az igazság mindig banális, de a ravasz biztosan megtalálja a módját, hogy eredeti módon torzítsa el!
  A gonosz elleni harc bravúrt szül, a jó bravúr nélkül unalmat szül!
  A diplomáciának finomnak kell lennie, de ez a finomság a követeléseinket biztosító kardok élessége!
  Van-e szomorúbb történet a világon, mint Rómeó és Júlia története? De ez egy nagyon ellentmondásos szótag, barátok, mert a családjuk megtartotta a fiatalságukat!
  Elkábítani még nem nyerni, de ha az ellenség valóban meglepődik, akkor gondoljon arra, hogy már legyőzték!
  Tisztelnünk kell Angelicának, nagyon szellemes és fülbemászó volt, amit kiabált, és lényegre törő. Valljuk be, a lány valóban agár agár.
  A hetedik erőd legyőzése után a terminátorlányok több, kisebb üteg után indultak vadászni. Most már őszintén örültek a sikernek. Az igazság elkapta Makszimkát, és a fiú tábornoknak erősen fájt a jobb keze.
  Az örök ifjúság megjegyezte:
  - A golyó nem bolond, hanem hülye fájdalommal csókol!
  Angelica jóízűen megcsókolta férjét válaszul, és üvöltött:
  - Légy az első számú harcos fiúd! Sztálin után!
  Natasha szerényen lesütötte a szemét, és megjegyezte:
  - De azért ne felejtsük el Kobát, ő mentett meg! És te, Angelica, egy igazi bivaly vagy.
  A vörös hajú ördög összevonta a szemöldökét és felmordult:
  - És a hajszíned nem természetes!
  Sztálin felesége kuncogott és üvöltött:
  - Ami természetes, az nem bűn! És mindig is vonzott a bűnözés! Nem csoda, hogy a férjem az első számú gyilkos!
  Alice körülnézett, és suttogva mondta:
  - Egyetértek ezzel!
  A harcosok felrepültek, és újra elkezdték verni az ütegeket, lekaszálni a hadosztálytartalékot, Angelica pedig ismét üvöltötte a tüdejét:
  -Az intelligencia és a ravaszság között a különbség a használat gyakoriságában van, mindig csalnak, sokszor próbálnak okoskodni is, de kevesen élnek eszükkel!
  A tudomány mindent megtehet, amit az ember kívánhat, de nem mindent, amit az ember kívánhat!
  Leggyakrabban elveszti a fejét, aki lusta agyalni!
  A szívek forró hazafias lelkesedése lehűti az agresszorok ambícióit, akik kardot emelnek a Hazára!
  Öntöttvas fejjel szöget verhetsz, de csak azért, hogy hurkot rakj a nyakadba!
  A legtöbbet az veszít, aki a vesztegetésen spórol.
  Az emberek haragjában nem állandóak, hanem sokkal következetesebbek a kultuszimádatban.
  A jót megtakarítva jót nem nyersz, főleg ha a takarékosság fukarságba megy át!
  Igyunk hát arra, hogy a problémáink mindig mérsékeltek, és a felvásárlások nem ismerik a mértéket!
  A nefelejcsek valóban a vérből sarjadnak, mert a vér nem felejtődik, és a lélek sebhelyei nem gyógyulnak be!
  Nem számban harcolnak, csak veszítenek és elalszanak a holttestek számával!
  Hét bolond harcol a gonosszal, a nyolcadik okos a jóval!
  Az ellenségre adott ütést időben le kell adni, csak a műfogsor alá kell cserélni mindig időn kívül!
  Vállalkozás indításakor ne számíts arra, hogy tétlenségben végződik!
  Van aki bankjegyet vág, van aki hülye ember haját, de a legtöbb csalót nem érdekli, mi a disznó gyapja!
  A hóhér fejszéje le tudja vágni az alkotmány legjótékonyabb cikkelyeit, hacsak nem sas tolla írta rájuk, nem pedig nedves csirke!
  Az inged közelebb van a testedhez, a kötél pedig a nyakadhoz, főleg, ha olyan ember tárolja, aki nem ingben született!
  Az önző függőségek lehetővé teszik, hogy letépje a bőrt a csizmájáról, saját kereskedési érdekükkel felhúzott "bast cipővel"!
  A gázlót nehéz becserkészni, de a vízbe fulladni könnyű!
  Makszimka tábornoknak annyira tetszett az utolsó mondat, hogy felkiáltott:
  - Már több napja álmodom a tűzvész füstjéről... Olyan lusta vagyok, sőt lusta vagyok, hogy megfulladjak!
  A tank áthajtott az akkumulátoron. Ezt követően a harcosok az osztrák lovassági tartalékhoz fordultak. Az osztrákok, akiket egy ütés érte, szóródni kezdtek. A magyar gyalogság több, mint egy állás rohant megtámadni az orosz harckocsit.
  A lányok kétségbeesetten visszalőni kezdtek. Egy ugrópuska golyója eltalálta Angelica erős combját, és a harcos újra kiabálni kezdett. Sőt, szárnyas aforizmákat ontott jobbra és balra:
  -A tudás nem csak egy jeladó fénye, amely megvilágítja a támadó csapatok útját, hanem egy perzselő lézersugár, amely kiégeti az ellenfél pozícióit!
  A nyerteseket nem ítélik el, a győztes maga a bíró, aki ellen csak a megtorlás és a bosszú törvénye alapján lehet fellebbezni!
  A halál rossz dolog, de inkább folyamatában, mint következményeiben!
  Bármilyen katasztrófa mindenekelőtt egy színes show, de a színezés mindig véres árnyalatú, a filmzenéhez pedig temetési menet is társul!
  Ha nem lennének katasztrófák, nem lennének bravúrok, bravúrok nélkül pedig az élet olyan, mint a leves bors nélkül!
  A háború, mint a bors, könnyessé varázsolja a szemét, de az életet nem fedi!
  Kérhetsz bocsánatot annak, aki elfogadta a halált, de nem kereshetsz kifogást arra, hogy megöld azt, aki elveti a halált!
  Az ellenség alábecsülése annyi, mint a vizsga előtti előadás alábecsülése, csak egy értékelés - két tét párja biztosan keresztezi egymást, sírkeresztet alkotva!
  Aki megengedi, hogy eltávolítsák magáról a forgácsot, annak van egy tuskó intelligenciája és egy tölgy megfontolása!
  A háborúban minden találkozás olyan, mint egy randevú egy szeretett emberrel, lehetetlen elfelejteni, lehetetlen elkésni és nagyon aljas kitérni!
  Ravaszság és számítás: hogyan szül a férj és a feleség a győzelmet - az őszinteség a harmadik extra!
  Ha felhők gyülekeznek a parancsnok felett, ez jobb, mint amikor ezredek ritkulnak a parancsnok alatt!
  A szégyen nem a félelem érzésében van, hanem abban, amikor engeded magad alárendelni neki, amíg el nem veszed a kötelességtudatod!
  Ha erős, tűnj gyengének; ha gyenge, akkor erősnek! A csalásnak ez a szabálya jó a háborúhoz, de az uralkodó ne mutasson gyengeséget, még akkor sem, ha a harag csupa csont, és az erő olyan, mint az egér!
  Néhány magyar gyalogosnak sikerült is gránátvető távolságba kerülnie. Mielőtt megölték őket, ajándékokat dobáltak, és ismét megakasztották a négyes harcosait.
  Mindenki megsérült, a szépségek a nagy bosszúságtól fogukat csikorgatták, keményen káromkodtak.
  De a támadást visszaverték. És újra bevetheti a tankot. Az pedig, hogy véget ért az üzemanyag, nem probléma. A trófeás alkohol nagyon alkalmas tankolásra.
  Végül is ez olyan, mint abban a viccben - minden menni fog, ha nem múlik el!
  Ezt követően a dühöngő kvartett ismét mozgásba lendült. Alice azonban búcsúzóul csokis édességet adott a szolgálólánynak. Túlságosan megijedt és sírt.
  Alice megsimogatta a szerencsétlen lány fejét, és megígérte neki:
  - Az orosz harcok tisztességes életet biztosítanak neked, és nem leszel éhes és mezítláb.
  Hálásan bólintott, és megígérte:
  - Imádkozni fogok érted!
  De e megható epizód után a harcosok ismét rohantak megsemmisíteni a német és osztrák csapatokat.
  A 126 ezer katonából és több száz fegyverből álló első előrenyomuló szakaszt már megsemmisítették, de amíg van idő, le kell győznie a többi ellenséges legendát.
  Natasha úgy érezte, hogy ebben az időben nem maradnak örökké, ezért minden erejével sietett, szétoszlatva a tankot.
  Itt megtámadták az ellenség tartalékait, a nyugati frontról keletre áthelyezett egész német gyaloghadtestet. A németek ki akarják vonni a cári Oroszországot a háborúból, de ebben rosszul fognak számolni, és talán máris is rosszul számoltak.
  De a tervezett vereséget valósággá kell tenni. És a harcosok sercegő erővel estek az ellenségre. De itt Angelicát ismét repeszekkel vágták a mellkasába és a gyomrába.
  Erre a hatalmas harcos ordítani kezdett;
  - Leggyakrabban olyan csontvázzá változik, amely nem rendelkezik a harci kiképzés gerincével!
  Annak érdekében, hogy ne falják fel az ellenséges kutyák, meg kell enni egy tányért a katonai ügyekben!
  Ne félj a fasiszta bilincseitől, ha gondolataidat a megtisztulás seprűjével tudod megkötni!
  A tánc abban különbözik a tánctól, hogy valaki más dallamára táncolnak, és a táncban te választod meg a saját ritmusodat!
  A tettek mindig jobbak, mint a szavak, hiszen erősebb alapjuk van, mint a levegő rázása!
  Háborúban jó lovagnak lenni, bátorságra alkudozás nélkül, de csak a lovagiasság legyen racionális, mint a boltos ravaszsága!
  A gyilkosság az egyetlen fajta bűn, amelynek értékelése annyira a formától függ: utálatos és vitézség egyetlen eredménnyel!
  Veszély mindenhol ott van, de nehéz, ha az elme a csillagban repül!
  A megadás az utolsó, mindig szélsőségesre hagy!
  Kockázat nélkül még nyerhetsz, de kihasználhatod a győzelem gyümölcsét, ha bajszánál fogod ezt a nagymacskát, akár egy tigrist!
  Eltévedhetsz az üldözőtől, csak anélkül, hogy elveszítenéd a fejed, és a következőre kapsz támogatást!
  Nincsenek reménytelen helyzetek, előfordul, hogy nincs bejárat egy előnyös pozícióba!
  Akár saját árnyékod elől is elfuthatsz, saját lelkiismeretedet megtévesztheted, de nem bújhatsz el az elől, ami felett nincs hatalmad!
  Ritkán van pénze, akinek a szellemét gyakran lefordítják!
  Világunkban minden a harcon keresztül adódik, csak a problémák jönnek probléma nélkül!
  A távozásból való átmenetet az a pont különbözteti meg, ahol az utolsó helyen kell menni!
  A kulcslyuk nőként intelligenciát és technikai tudást igényel!
  A hülyeség nem mindig kiszámítható, de mindig büntetendő!
  Előfordul, hogy egy bűncselekmény az emberiség hasznára válik, és a bravúrrá válást általában csak posztumusz jutalmazzák!
  A Mindenható Isten bármire képes, de ambícióiban és színes képzelőerejében még ő sem tudja felülmúlni az embert!
  A másik dolog, amiben Isten nem tudja felülmúlni az embert, az a tétlen beszédre vágyás, a Mindenható inkább szóval alkot, és nem játszik a szavakkal!
  A mennyország általában közömbös, amikor segítséget kér, de ez egy szabály, ami csak megerősíti a kivételeket!
  Sokan vannak, akik istenekké akarnak válni, de a keresztre feszítés nem áll a sorba!
  Az éles szó jó, de még jobb, ha éles a szemed, hogy észrevegye a rád hajított követ egy éles kifejezésért!
  Csavargó az, aki hagyja magát megpatkolni ravasz emberektől!
  A repüléshez keményen kell dolgoznod, a repüléshez pedig tarts egy kis szünetet a munkától!
  Ha a tányérkalap üres, nem heves széllel, hanem hidegvérrel száll fel!
  A filozófia egy háló a komolytalan együgyűek kifogására, de csak a benne lévő sejtek függnek az agytekervények gyakoriságától!
  Gyakran az ember, miután istenné lett, legalább egy kicsit keresztre feszíti az embereket!
  A hadtestet részenként kellett megsemmisíteni, harci felszerelését feltöltve. Másrészt azonban a harcosok nagyszerű katonai képességekről tettek tanúbizonyságot.
  Nataska is megsebesült, de a harcos csak mosolygott:
  - A katona seb nélkül olyan, mint a gazdag ember zseb nélkül!
  Maximka, aki szintén kiakadt, egyetértett:
  - A testi sebtől fájdalmasan elviselhető, de ha erkölcsileg megnyomorodik, azt nem lehet elviselni!
  Most a test nagy része a következő világba került. De két lovashadosztály támad.
  Angelica lövése, ismét ordít;
  - Az ember legnagyobb áldása, Isten akaratának kiszámíthatósága, egyben a legrosszabb átok, így a rutin paradicsomába taszít!
  A pénznek nincs szaga, de olyan büdös, hogy az üzletemberek mindig új öltönyt vesznek fel!
  A barátokon spórolva megtöltheti a mammont, de a lélek üressége ellenséggé teszi a saját tőkéjét!
  Haza nélküli ember olyan, mint egy korcs házasság nélkül!
  Nehéz túlélni, de lehetséges, élni lehetetlen, de könnyű!
  A fillér megmenti a rubelt a körültekintőtől, a fillér egy fillért gyűjt a praktikustól, a kapzsi és a fillér pedig hurokhoz vezet!
  Kétélű kard, de kezdettelenné válik egy majommá változó ember kezében!
  Amikor a saját főnököd vagy, csak az önzés kezdeti ösztönei képesek uralni téged!
  Nehéz okot találni arra, hogy kapjunk, de milyen könnyű okot találni arra, hogy ne adjunk!
  Hogy az életünk egy játék, amelyben a szabályokat a legerősebbek határozzák meg, a nyereményalap pedig a legravaszabb!
  A nehéz siker jobb, mint a könnyű kudarc, bár a szerencsét kell keresni, és a vereség mindig a lábad alatt van!
  Légy vadállat, de ne állat!
  Sokat ígérni olyan egyszerű, mintha nem kaphatnánk meg mindent!
  Igyunk arra, hogy csak mi összeesküdünk, a többiek pedig belegabalyodnak!
  Ezt követően Angelica kimerítette az ékesszólás forrását, és elhallgatott, némán körmölve az ellenfeleket. És nem kevésbé hatékony ahhoz. Így a hajótesteknek hamarosan szarvak és lábak lesznek. Igaz, a lányok egyre jobban megsebesülnek, és az örök fiú Maxim is szenved.
  Úgy tűnik, a töredékeket és golyókat elhárító védőmátrix gyengül. Emiatt pedig nem mennek olyan jól a harcos négyes dolgai. De a Fritz Kaiser hadteste fokozatosan olvad. A lovasok támadnak.
  Alice, miután egy töredéket kapott izmos vállába, azt motyogja:
  - Sok kellemetlen dolog van a világon... És a legrosszabb az, ha ebből az alkalomból nem tudok szárnyas aforizmát szülni.
  A tábornok, aki töredéket kapott a sarkában, azt javasolta:
  - Sok a baj, az ellenség magasabban van, mint a tető, de a szempillákkal ellátott tányérkalap akkor is eltörik, ha egy barát alsóbbrendű és nem magas szárnyú!
  Alice megveregette a fiú vállát, és őszintén megköszönte:
  - Kösz! Most már tudom, hogyan kell felvidítani magam!
  Angelica, akit már úgy összevágtak a szilánkokkal, hogy nagy, izmos testén nem volt lakóhely, felkiáltott:
  - Az ellenséged holttestének illata a legjobb, a francia illatszer pedig ürülék!
  Nataska az ellenség utolsó gyalogsági rangját lekaszálva tiltakozott:
  - De miért? Lehet szagolni! - Aztán lábával gépfegyvereket hajtott, és rátett egy szöget a gyalogos katonákra. - De az én személyes találmányom illatszere sokkal jobb!
  Maksimka, aki nagyon rosszul lett, egyetértett:
  - Egyedi! Isteni illat!
  Amikor a lovasság támadása elapadt, le kellett verniük a légitámadást. A repülőgépeket azonban könnyen lelőtték a nagy kaliberű géppuskák robbanásai. De ismét voltak sérültek a kvartett között. Bár igyekeztek nem közel engedni a Kaiser gépét. De mintha a golyók vonzották volna őket.
  Makszim néhány újabb seb után nyöszörgött és morgott:
  - A Csernobogod egyértelműen árt nekünk!
  A vörös hajú ördög, Angelica keményen megbökte a fiú sérült oldalát tanulmányozott lábával, és felszisszent:
  - Ne rágalmazd a Család legidősebb Fiát!
  Alice nem volt biztos benne:
  - Valójában azt hittem, hogy Rod legidősebb fia Belobog. Megszületett az első fény és árnyékot vetett!
  Angelica, aki egy sorozatban öt repülőgépet vágott le, tiltakozott:
  - Eleinte sötétség volt, és a sötétben Belobog fénysugara világított!
  Natasha, miután lekaszálta az utolsó tucat repülőgépet, így foglalta össze:
  - És véleményem szerint a Belobog és a Csernobog, mint a Mindenható család hiposztázisa, a Lada Love-val együtt mindig is létezett és örökké létezni fog!
  - Ámen! - Maxim befejezte az utolsó Fritz-et, és sok sebből elvesztette alkotását.
  
  Őrült bérgyilkos OLEG RYBACHENKO
  Megint egy alternatív világban villogni látszott, egy őrült fiatalságban, és tizennégy fiú lett belőle, még mindig friss, tiszta arcú, alacsony termetű, de széles vállú és mellkas... Egy tizennégy év körüli fiú a serdülőkor csúcsa, az első szerelem és a sóhajok ideje.
  De ugyanakkor a huszadik század eleji cári Oroszországban csak egy jobbágyszolga, ahol a jobbágyságot soha nem szüntették meg... Hogyan történhetett ez?
  Kis váltás a történelemben - a legendás Szkobelev tábornok: húsz évvel korábban született, és ennek köszönhetően fontos szerepet játszott a krími háborúban - a középszerű Mensikov leváltásában és a törökök, franciák, britek és szardíniaiak partraszálló csapatainak legyőzésében. részenként. Oroszország legyőzte a koalíciót, amely hamarosan összeomlott. Az orosz csapatok pedig elfoglalták Karst, Erzurumot, Tangorgot. Az Oszmán Birodalom kénytelen volt megkötni egy nehéz békét, átengedve Örményországot és számos országot, köztük a híres Nizzai-tavat. De a balkáni állítások igazát Ausztria és Poroszország helyzetére tekintettel Miklós cárt meg kellett tagadni. Veszélyes harcolni a németekkel, különösen azért, mert a britek és a franciák ebben az esetben újult erővel szállhatnak be a háborúba.
  Bulgária azonban korlátozott autonómiát kapott, és a keresztények formális jogegyenlőséget kaptak az Oszmán Birodalom polgáraival együtt. Az orosz ortodox egyház kapott némi földet és Jeruzsálemet.
  Franciaországban felkelés tört ki III. Napóleon ellen, de több heves csatát követően a császárnak mégis sikerült megtartania a hatalmat, de engedményként az alkotmányra szorítkozott.
  Egy ideig a kaukázusi háború Shamillal folytatódott, de kapitulációja után újra megindult Oroszország terjeszkedése Közép-Ázsiában. Ezzel egy időben Oroszország számára előnyös határszerződést írtak alá a meggyengült Kínával. Sőt, Első Miklós még több földet kapott, mint a valós történelemben fia, Sándor, a Felszabadító. Tehát az orosz fegyverek tekintélye most sokkal magasabb volt.
  Háború volt Iránnal, ami északi régióinak meghódításával ért véget, egészen a fővárosig, Teheránig...
  Első Miklós nem lett öngyilkos, tizenkét évvel többet élt, mint a valós történelemben - 1867-ben halt meg. Ekkorra az orosz hadsereg már kétségtelenül tekintélyt szerzett, és Szkobelev tábornagy lett és számos rend birtokosa.
  Ezzel szemben II. Sándornak nem volt szerencséje, tíz évvel korábban, 1871-ben megölték, szó szerint csak pár hét hiányzott a jobbágyság felszámolásáról szóló kiáltvány kihirdetéséig. Harmadik Sándor, fia és reakciós természetesen nem írta alá a kiáltványt.
  Egy korábbi koronázás pozitívan hatott III. Sándor egészségére - amikor király lett, abbahagyta az ivást, és tovább élt, mint a valós történelemben. Oroszország 1877-1878-ban sikeres háborút vívott a törökökkel, és megtörtént az Oszmán Birodalom végső felosztása a nagyhatalmak között. Oroszország megkapta Isztambult vagy Konstantinápolyt, Irakot és hozzáférést az Indiai-óceánhoz, Franciaországot Szíriát és Palesztinát, Nagy-Britanniát pedig Egyiptomot Szudánnal együtt.
  Így az Oszmán Birodalom eltűnt a földrajzi térképről. Hamarosan azt is felszámolták, ami Iránból megmaradt, és hosszas viták és cégek után Szaúd-Arábia is kettészakadt. A brit politikusok gyarmati birodalmuk terjeszkedését és terjeszkedését váltották ki, míg Oroszország és Franciaország vállalta az áldozatot - leigázva az iszlám világot. Olaszországnak sikerült elfoglalnia Líbiát, és Marokkó franciáit. Irán déli része Nagy-Britanniához, a központja pedig Oroszországhoz került.
  Hamarosan Afganisztán is kettészakadt: az üzbégek és tadzsikok lakta északi régiók az oroszokhoz, a déli pastuokkal a britekhez kerültek.
  Röviden, délen Oroszország elérte terjeszkedésének határát, és mindent megosztott a britek és a franciák között.
  Furcsa módon, de az Oroszországgal vívott háborúban elszenvedett vereség Franciaország javára vált, így a cári rezsim III. Napóleont támogatta, és nem engedte, hogy a poroszok háborút indítsanak, és végül egyesítsék Németországot.
  De az Osztrák Birodalom szerepe megnőtt... Az osztrákok megtartották Olaszország északi részét - a legyengült Franciaország nem tudott háborút viselni velük. Ezután Ausztria annektálta a déli területeket. A poroszok megpróbálták megingatni a csónakot, de miután egy kicsit elindult, Harmadik Napóleon az osztrákokat támogatta és legyőzte a német ezredeket. I. Miklós is erősen támogatta az Osztrák Birodalmat.
  Az Oszmán Birodalom felosztása után az osztrákok is megkapták darabjukat - Bosznia-Hercegovina, valamint Észak-Szerbia. Bajorországot és a dél-német területeket figyelembe véve az Osztrák Birodalom Európa legnagyobb államává vált mind területi, mind lakossági szempontból. De Ferenc József császárnak volt esze, hogy ne veszekedjen Oroszországgal, hanem szövetségben legyen vele.
  Németország egyesítése nem következett be, de az Osztrák Birodalom hatalmas és hatalmas lett, Poroszországot fiatalabb partnerévé téve. Olaszország is töredezett maradt. Igaz, Garibaldi "elnök" uralkodott Nápolyban, de az osztrákok és a franciák elzárták útját a pápai államok felé. És hamarosan a Szardíniai Királyságot felosztotta egymás között Ausztria, Franciaország és Nagy-Britannia.
  III. Napóleon halála után IV. Napóleon uralkodni kezdett fián.
  Ausztria és Franciaország viszonya ismét megromlani kezdett, mivel Napóleon birodalma sokkal sikeresebben tudta bővíteni a gyarmatokat, mint a németek.
  Japánnal is volt háború. Ekkorra a zseniális Szkobelev már meghalt, de tanítványai - különösen Bruszilov nem kevésbé tehetségesnek bizonyult, és Japán erőegyensúlya sokkal rosszabb, mint a valós történelemben - Oroszország területe nagyobb, a hadsereg pedig jól képzett és profi. Igaz, a fegyverkezésben nincs minden rendben: ennek ellenére a jobbágyság csökkenti a vidékről érkező munkaerőt. De mégis mi elég.
  A jobbágyok száma pedig fokozatosan csökken. Bár ez ciklusokban történik, néha a díjak miatt megnövekszik. Harmadik Sándor pedig szeret szíveskedni. Japán veresége után megalakult a Zheltorossia is.
  1911 márciusára Harmadik Sándor 1909 decemberében meghalt - II. Miklós került a trónra, és második éve uralkodik, a koronázásra nemrég került sor.
  Nikolainak már van egy örököse - és egy egészséges, ezért Sándor atya elutasította a végzetes német nőt, és jobb menyasszonyt talált. De az 1904-ben szült fiút is Alekszejnek hívják.
  Oroszország egy nagy birodalom, még a valós történelemnél is kiterjedtebb, és a bajok ideje óta gyakorlatilag nem veszítette el területét háborúkban, és egyetlen háborút sem veszített komolyan, kivéve az egyes csatákat és társaságokat.
  De a tizennégy éves, szőke hajú, fehér forgószélű jobbágyfiú nem sokat törődik a császári nagysággal. Amikor még van hó, és mezítláb húzod a nehéz farönköket, és valójában rabszolga vagy: akit a tulajdonos megverhet, megalázhat, eladhat, hát... a törvény szerint nincs joga ölni, de valójában akkor is halálra korbácsolják, akkor nem történik semmi a mesterrel!
  De másrészt itt a fiatalság: szinte nem hideg a csupasz, durva talpú csapkodni a hóban, és sokkal vidámabbnak és frissebbnek érzi magát, mint amikor még messze nem volt zseniális író. Mindazonáltal, amikor Oleg Rybacsenko halhatatlan fiúvá változott, még nem volt ötven éves, így az, hogy minden mértéket felülmúlhatatlanul levertnek tartod magad, már óriási mellszobor.
  De valójában a kemény munkából eredő fáradtság nem fájdalmasnak, hanem kellemesnek tűnik, és még sötétedés után is elkezdhet táncolni...
  Ekkor jelent meg a hölgy, és hívogatóan intett neki a kezével. Nem, nem öreg, még negyven sincs, de egész jól néz ki, talán szépnek is nevezhetjük. Egy vidéki fiú számára szinte öregasszonynak tűnik. És egyáltalán nem így képzelte Oleg Rybachenko első szerelmét.
  Az álmok mások voltak. Fiatal, vidéki lány hosszú, szőke copfokkal és koszorúval a fején. Itt van mezítláb, tavaszi gyógynövények illata öleli őt, és szájon csókolóznak. Pontosabban finoman csókol...
  És itt a hölgy maga mutat agresszív kezdeményezést, a legkisebb vágyat sem ébresztve, hanem csak félelmet kelt. Ám a durva simogatások és az ápolt kéz nadrágban felébresztik a könnyen izgató tinédzser férfias természetét, és válaszra késztetik. Durva és állatias is, ami egyébként a portás hölgynek nagyon tetszik.
  Akkor csúnyanak és rendkívül undorítónak érzi magát. Olyan, mintha egy férfi kurva lennél: nincs szerelem, nincs szeretet, nincs tisztelet.
  De te sem tagadhatod meg - különben megkorbácsolják, és gyakran halálra is!
  A hölgyet nem különböztette meg a hála: nem adott semmit, nem jutalmazott semmilyen módon, és nem is engedte el a hétköznapi munkától. Számára ő csak egy állat, vagy az ágykényelem rabszolgája.
  Oleg Rybachenko magát nem jellemezte a vallásosság, de miután szeretkezett vele, megkeresztelkedett és leköpték. te barom...
  Ám az állatok megalázó pároztatását ezúttal egy tűzvörös Viktória felbukkanása szakította meg, aki az állkapocsban lévő sípcsontjával megmozgatta a hölgyet, majd egy ütéssel kettévágta a csúnya echidnát.
  Aztán a már egykori fiú, Zsukov felé fordult, és egy hanyag mozdulattal kiszabadult a bikiniből, teljesen meztelenül megjelent, mezítláb gereblyézte fel a havat, ami valahonnan a meleg birtokról keletkezett, kecses lábával elindult felé. ő bágyadtan suttogta:
  - Akarlak és szeretlek!
  Oleg Rybachenko felé hajolt, és... A tenger, meleg, mint a friss tej, lezuhant. Most egyedül úszik benne, és körülötte csak lila hullámok és az éjszakai égbolt. És olyan jól érzed magad, hogy el is alszol... álomban!
  A terminátor fiú igazi fiatalkori macsónak érezte magát, szuper osztály.
  De mit... A fiú részt vesz az első világháborúban.
  Miután Kelet-Poroszországban vereséget szenvedtek a császáriak, az oroszok ostrom alá vették Koenigsberget. Délen még sikeresebben fejlődtek a harcok. Lvovot és Przemyslt útközben vitték. És Krakkó is egy erőteljes lengyel ütéssel.
  Bevonultak a németek. A "Luna"-2 orosz tank hatékonynak bizonyult az offenzívában. Németország is vereséget szenvedett Párizs közelében. És elutasították.
  A császár kétségbeesett volt. Az orosz csapatok az Odera irányába indultak, és már Budapest felé közeledtek. És legyűrte az ellenséget. Az osztrák egységek ezredenként adták meg magukat, és nagyon gyakran dobverésre.
  Világossá vált, hogy a frontot nem lehet megtartani. És akkor Olaszország új frontot nyitott a németek ellen. És elkezdett előrenyomulni délen.
  Röviden: ez kudarcnak bizonyult a Fritz számára.
  A lányok zászlóalja az Odera felé nyomult.
  A harcosok mezítláb dobálták a gránátokat. És gépfegyverrel kaszálták a németeket.
  Itt, ebben a világban a háború sokkal sikeresebben zajlott, mint a valós történelemben. A tudást már átvették. A németek futnak. Az orosz hadsereg nagy fölényben van a gyalogságban és a lovasságban. A németeknek általában nincs semmi a könnyű orosz tankok ellen.
  És a cári tábornokok, akik bíznak a győzelemben, és az emberek hangulatában, mondjuk úgy - őrnagy.
  Veronica mezítláb gránátot dob. Szétszórja a németeket és nyikorog:
  - Oroszország legyen mindenek felett!
  Victoria is lő. Mezítláb gránátot dob, és tüdeje hegyén nyikorog:
  - Legyen a miénk a jövő világa!
  Továbbá a már amúgy is gyönyörű lány, Juliana minden ceremónia nélkül lelövi magát.
  És gránátot is dob a mezítláb. A Fritzek pedig nagyon szétszóródtak.
  A lány csicseregte:
  - Egy veszett tigris vagyok!
  És akkor Anna is, mintha tüzelne. És mezítláb nagyon ferdén indít el egy gránátot, üvegként törve a Kaiser egységeket.
  És azt mondja:
  - A győzelem pszichológiája! A sors demokráciája!
  És akkor Matryona egy egész doboz robbanóanyagot indít. És hogyan fogja felrobbantani a Kaiser katonáit. És ordít:
  - Oroszországnak az űrmagasságban!
  Két szebb lány lovagol a Luna-2 könnyű harckocsin. Jó autó két géppuskával. A páncél nem túl vastag, de gépfegyverek vannak benne. A forma áramvonalas. A lányok Olga és Zsenya bent helyezkednek el, hátradőlve firkálják magukban a németeket.
  Nem rossz autó - negyven kilométer per óra sebesség. Kiváló áteresztőképesség. És hernyó.
  A lányok ólommal töltik meg a német katonákat és énekelnek;
  Te, apa, egy hónapig fényes vagy,
  Hogy nem ragyogsz ugyanúgy
  Nem ugyanaz, nem ugyanaz
  Mindannyian a felhők mögé bújnak
  Fenyegető felhő borít!
  Ahogy a Szent Oroszországban voltunk.
  A szent Oroszországban, a kőben Moszkvában.
  A Kreml egy dicső városban volt,
  Iván közelében, a Nagy közelében,
  A katedrálisban Arhangelszkben volt,
  Mint a megfelelő kórusnál:
  Egy fiatal íjász áll az órán,
  Az órára állva imádkozom Istenhez,
  Sír, ahogy a folyó folyik
  Sír - könnycseppek folynak,
  Nyéllel veri a berdyst,
  Berdysh tengellyel a nedves talajon:
  "Goj vagy, nyirkos az anyaföld,
  Elterülsz minden irányba
  Kinyílsz, koporsótábla,
  Fordulj meg, aranydamaszt!
  Kelj fel, kelj fel, ortodox cár,
  Alekszej Mihajlovics ortodox cár!
  Nézd meg a családodat
  Szent Oroszországnak, Moszkva anyának,
  Moszkva-anya, árva!"
  A lányok magukban énekelnek, és szétverik a németeket. Holttesteken mennek át, és véres nyomot hagynak a hernyókkal. Itt vannak a lányok. A tankban is szinte meztelenek, ugyanabban a rövidnadrágban és mezítláb. De nagyon szép lányok.
  A németek pedig óriási veszteségeket szenvednek a tüzük miatt. A géppuskák nehezek és gyors tüzelésűek. És a lányok nagyon okosak. A cári hadsereg jól felszerelt volt.
  Japán tudósok is dolgoznak Oroszországnak. Itt van a világ akkori legerősebb Ilya Muromets bombázója, amely a németek bombázására repült. A világ első négy hajtóműves repülőgépe. Nyolc géppuska és két tonna bomba. Itt az autó.
  És a lány legénységében is. És szinte meztelenül, egy fürdőruhában. Nagyon szép és szexi.
  Az Ilja Muromets bombázó harcos parancsnoka, Valentina. Nagyon szép és gömbölyű szőke. Szükséges, hogy az autó lelassítson és pontos bombadobással fedje le a német bunkert.
  Kaiser katonái erősek és fegyelmezettek. Rálőnek az orosz szörnyre. De a harcosok válaszul csapkodnak. Nyolc géppuska szó szerint elsöpri a német gyalogságot. A német hadsereg elszakadt katonái zuhannak.
  A tüzet vezetve aranyhajú Lada húsevően vigyorog. A lány még a melltartóját is levette, hogy jobban koncentrálhasson. És megrázza csupasz mellkasát. Csak egy nagyszerű szépség. Annyi kecsesség és precizitás van benne. Maga a Lada vékony, de inas, a dereka pedig vékony, akár a darázs.
  Galina géppuskával is lő a németekre. Ő is egy gyönyörű és kanyargós lány. Mezítláb nyomja a ravaszt. És nagyon szép az arca. Nem harcos, csak egy szuper lány.
  Galina vigyorogva mondja:
  - A király atyjának dicsőségére!
  Agresszív és gyönyörű, aranylevelű hajjal, a Lada megerősíti:
  - Habverővel seperjük Júdást!
  Valentina mezítláb rányomja a pedált. Egy tonna bomba zuhan egy német bunkerre. Ez halálos erő. "Ilja Muromets", felgyorsul, hogy a töredékek ne érjenek hozzá. A bunker felrobban, felemelve egy füstoszlopot.
  A lányok kórusban kiáltják:
  - Üss! Adták a Fritzet!
  És mezítláb fenekel örömében. Igen, ezek a lányok, akik képesek legyőzni a németeket. Egy olyan világról álmodoznak, ahol az emberek soha nem fognak embereket megölni. Például ha II. Miklós cári birodalma meghódítja az egész világot. De Oroszország egyedülálló entitás, amely képes örök birodalommá válni! Mert a Romanov-dinasztia évszázadokon át uralkodhat. Pál császár után pedig végre Oroszország stabilitást nyert, és végre mindenki elfogadta a dinasztia legitimitását.
  És most II. Miklós cár, aki legyőzte Japánt, megtöri a németek hátát.
  A király egyik erős lépése, hogy nőket toborozzon a hadseregbe. És az orosz nő a legszörnyűbb harcos a világon! Nem!?
  Itt például a Sokol vadászgépen Alice pilóta rohan. Olyan gyönyörű lány, szőke, egy kis vörös a hajában. Karcsú lány, szinte meztelenül.
  Mezítláb nyomja a pedált, és manőverez. És akkor lelövi magát. Nagykaliberű géppuskával lelő egy német autót. Megégeti, és azt mondja:
  - A királyi szolgálatra születtem! A lány elég menő, és kék vérrel, huszárok!
  És felgyorsítja a "Falcon" sebességét. Talán az orosz gépek a legjobbak a világon.
  És már az elején megjelent egy nehezebb és fejlettebb tank, amelyet a nagy Mengyelejev fia hozott létre. Gép két gyorstüzelő ágyúval és hat géppuskával. És a lányoknak is sikerül egy ilyen kolosszus.
  És jön egy orosz tank, ami megsemmisíti a németeket. Sőt, erős dízelmotorral, és elég járható és mozgékony.
  A lányok a tankban énekelnek;
  Isten által szeretett Oroszországunk,
  Bőkezű, virágzó föld...
  Nos, az uralkodók szebbek, szebbek -
  Miklós cár atya!
  A tankláncok pedig szétzúzzák a német katonákat. Szó szerint a belek már kúsznak kifelé, és vérpatakok áradnak ki a hernyókból.
  A harckocsi parancsnoka, Tatyana Krupskaya azt mondja:
  - Igen, nyerni fogunk Oroszországnak!
  A lány egyébként hercegi családból való, de egyedül bugyiban harcol. De olyan aranyos. Hatalmas belső ereje van.
  A lány mezítláb lenyomja a pedált, és fogát kicsavarva, nevetve mondja.
  - Te vagy a legnagyobb Miklós cár!
  És a harcosok biztosak abban, hogy egy ilyen tankon elérik Berlint. És minden harcos és harcos önbizalma egyre erősebb.
  Natasha, elragadtatva a lelkesedéstől, komponálni és énekelni kezdett. A többi lány ujjongott;
  Hogy a szent Oroszország megharcolja sorsunkat,
  Óriási szívű lányok vagyunk...
  A szovjet föld fasisztáját keresték
  De Roddal mindig egységes harcosok vagyunk!
  
  Legyen Oroszországunk örök dicsőségben,
  Dzsingisz kán hordái nem fognak meghódítani minket...
  Harcolj a szülőföldért, és ne félj,
  Minden hitetlent leverünk!
  
  Kürtbe hajlítjuk az erőszakos fasisztákat,
  Hidd el, senki sem fogja legyőzni Oroszországot ...
  Hiszen Jézus, a Magasságos Isten velünk van,
  És ne hordj Fritz hülyeségeket!
  
  Mindenki tudja, hogy nekünk adatott a haza,
  Dühös győzelmekért a sötétség ismerete nélkül...
  A szörnyű Sátán kifosztotta a fogát,
  Vérben ázott ing!
  
  Komszomol tagra nincs szó gyáva,
  A lányok számára az akadályok nem jelentősek ...
  Fehér Isten megsegít minket Jézus,
  A halhatatlanság lesz a legmagasabb jutalom!
  
  Nagyon bátran harcoltunk Moszkva közelében,
  Bár a németek hihetetlen erőt alkalmaznak...
  Mezítláb félmeztelenül harcolt
  És hiszem, hogy a győzelem minden bizonnyal várni fog!
  
  Az orosz harcosok nagysága él,
  És soha nem fog engedni a náciknak...
  A Fritzeket dühösen fogyasztásba engedjük,
  Mi nem emelkedett nagyon piszkos hordalék!
  
  Igen, Hitler, ravasz vagy és ravasz,
  Akár a világ felét is képes elfoglalni...
  De Sztálin is vitéz sas,
  Ne csináld magad bálványnak!
  Nincsenek komszomoltagok, ne vonuljanak vissza,
  Még a fagytól sem félnek...
  És a Fritz hamarosan játékká válik,
  Hiszen az oroszok mindig is tudtak harcolni!
  
  Oroszország a szerelem szülőföldje,
  És a kommunizmus ajándéka lesz...
  Nem kell a minősítést a vérre építeni
  A szemérmetlen revansizmus vigyorával!
  
  Igen, a Führer torkon akar minket ragadni,
  És döntse meg Oroszországot az állványon...
  De hevesen küzdünk ötért
  Hiszen Sztálin velünk van köpenyben, kalapban!
  
  Ő egy nagy harcos, mindenki tudja
  A komszomol tagjai pedig mindig mezítláb lesznek...
  És megmozgatjuk Hitlert a szakállában,
  Fonatjaink ragyogó hőséggel égnek!
  
  A harcosok a sorsunk,
  Összetörjük a hatalmas Párducot...
  Bár Adolf gonosz káoszt teremtett,
  Jelezzük neki a normát és a mértéket!
  
  Nincs intelligensebb és erősebb Sztálin,
  Ő a nagy óriás országának vezetője...
  És te verted erősebben a Fritzet, lány
  Hiszen a csatákban mindig egységesek vagyunk!
  
  Az eredményekért egy egész sorozatot építünk,
  Gyors szárnyú madárként célozva a csillagokra...
  És hangos eredmény lesz,
  Ilyen lányok, büszke sasok!
  Az orosz csapatok elérték az Oderát. Miklós cári hadserege már számos győzelmet aratott. Ausztria-Magyarország számos városát elfoglalták, harcokat vívtak Budapesten. Hol máshol ellenálltak a magyarok. Pali Przemysl, Lviv, Krakkó, Pozsony és számos más település.
  A németek súlyos veszteségeket szenvedtek és visszavonultak. Az osztrákok egész ezredeket, sőt hadosztályokat is feladtak. És a zenekarok alatt felvont zászlókkal. A háború úgy ment, mint a mesében - kellemesen, kevés vérontással és idegen területeken.
  Bár általában Oroszországnak ritkán volt ilyen szerencséje a hódítások során. És szinte minden háborút és győzelmet az oroszok kaptak nagy vérontással.
  Lehet, hogy Olegot azért hívták Prófétának, mert vér nélkül meghódolásra tudta kényszeríteni Bizáncot?!
  Mindenesetre II. Miklós a Legnagyobb szerepét követelte.
  A lányok kimentek az Oderába. Már megérkezett az ősz. Arany leveles szőnyegek.
  Harcosok tapostak a szőnyegeken. És belemerült a vízbe.
  A folyóba csobbanó Veronica megkérdezte Viktóriát:
  - Gondolja, hogy a cár a háború után földet ad a parasztoknak?
  A parancsoló lány megrázta a fejét.
  Miért van szüksége a parasztoknak földre?
  Veronica kuncogott, és megjegyezte:
  Igen, maguktól nem tudják kezelni. De vannak erős cégvezetők, akik húzhatnak.
  Victoria keményen válaszolt:
  - Itt hitelre fogják eladni a földet. Talán jobb lesz így.
  Juliana megfordult a vízben, és megjegyezte:
  - Valószínűleg jobb, ha a földtulajdonosok birtokolják a földet. Nagy gazdaságokat vezethetnek és traktorokat használhatnak. A magán, nagyüzemi termelés a leghatékonyabb!
  Veronica vonakodva beleegyezett:
  - Talán. De ez hozzáadott értéket teremt!
  Juliana kuncogott, és megjegyezte:
  - De a hatásfok remek!
  Victoria, akinek ezredesi rangja volt, mosolyogva jegyezte meg:
  - Serkenti a fejlődést. És mi értelme földet adni egy parasztnak, sőt még ivónak is. A földbirtokos az, aki a fél világot orosz kenyérrel eteti! Hazánk nagyon gazdag!
  Veronika egyetértett ezzel:
  - Igen, Oroszország gazdag, és az élet egyre jobb! Például a bátyám a Putilov gyárban dolgozik művezetőként. És háromszáz rubel fizetése van, nem számítva a bónuszokat.
  Victoria felfordult, és csodálatában mezítláb csapott a vízre, és megharapott:
  - Ezt írja! Oroszország emelkedik! És hamarosan még erősebb lesz!
  A lányok úsztak az Oderában, és kötetlen beszélgetést folytattak. Anna megkérdezte a lányoktól:
  Mit gondolsz, mi vár ránk a halál után?
  Juliana mosolyogva válaszolt:
  - Az ateisták azt mondják - nemlét. A vallás pedig azt tanítja, hogy a lélek Istenhez megy, és Ő dönti el, hová jut a mennybe vagy a pokolba.
  Veronica megkérdezte Julianát:
  - Szerinted van Isten?
  A lány mezítláb csapott a vízbe, intett egyet, és így válaszolt:
  - Őszintén szólva, nem tudom. Vannak érvek Isten mellett és ellene is. - A lány ismét fröcsögött és észrevett. - Természetesen erre a kérdésre nincs válasz, de sokféle érvet hozhatsz fel.
  Victoria egyetértett ezzel:
  - Természetesen nagyon más. És miről lehet beszélni. Én személy szerint úgy gondolom, hogy mivel mi nyerünk, akkor Isten természetesen létezik! De voltak idők, amikor a mongol-tatárok alatt találtuk magunkat. És akkor a kérdés: hol volt a Magasságos Isten?
  Juliana ártatlan mosollyal megjegyezte:
  - De van valami sokkal rosszabb, mint a mongol-tatár iga!
  Victoria meglepődött
  - Mi rosszabb, mint a mongol-tatár iga?
  Juliana valóban kijelentette:
  - Öreg kor! Mi lehet rosszabb az öregségnél!?
  Victoria beleegyezett:
  - Igen, nagyon rossz lesz!
  A lányok elhallgattak. Kínos volt nekik erről beszélni. A lányok fogták és kiugrottak a hideg vízből. Magukhoz futottak, körbe-körbe villogtak, csupasz sarkukkal.
  Marusya velük futott, és vigyorogva kérdezte:
  - De vajon miért kell nekünk az öregség? Azt kell mondani, hogy embertelen!
  Victoria készséggel egyetértett ezzel:
  - Tényleg embertelen! A legjobb örökké fiatalnak és egészségesnek lenni!
  A lányok vagányak és viccesek voltak, bukfenceztek.
  Veronica mosolyogva, és vigyorogva azt javasolta:
  - Igen, a seregünk erős lányok! És remek formában leszünk!
  A lány pedig a barátaira kacsintott. Mindannyian nevetésben törtek ki a mosolytól, hárpiák.
  Juliana javasolta:
  - Találjunk élő vizet, és váljunk igazán halhatatlanná! Nagyon klassz lesz!
  A lányok vigyorogtak és egymásra kacsintottak.
  Victoria ekkor a fogát tátva javasolta:
  - Igen, jó lenne megtalálni a módját, hogy ne öregedjen meg. Milyen jó és szép lenne!
  A lány elképzelt egy világot néhány szépséggel és fiatalemberekkel. Talán még jobb szakáll nélkül, hogy szebbek, aranyosabbak legyenek az arcok.
  Veronika sóhajtva válaszolt:
  - Igen, ez a legcsodálatosabb dolog, ami a világon lehet! Örök fiatalságot és fényt akarunk.
  A lány pedig felnevetett, gyöngyfogát kitárva.
  Victoria felugrott, és azt javasolta:
  Tényleg vessünk véget az öregségnek! Ez általában elfogadhatatlan! Az emberi testnek nem szabad elöregednie!
  Veronica vigyorogva és ugrálva énekelte:
  - Ezredes úr, mint megöregedni! Nem jobb meghalni Oroszországért! A vitézség és a becsület kedvéért - nem viccelek! Azt válaszolta - hogy vörös vagyok? Nem akarja!
  A lányok még hangosabban nevettek. Nagyon nagyon szép.
  Juliana nevetve javasolta:
  - És fiatalítsuk meg az összes öregasszonyt! Hogy minden csillogjon, mint a nap!
  Victoria egyetértett, és feljebb ugrott:
  - A Szülőföldért és Nagy Miklósért!
  Anna, ez a vörös hajú harcos megszólalt:
  - De mindazonáltal az apácák az imák ellenére sem fiatalodnak. Bár szent szellemük van. Szóval elkezdesz azon gondolkodni, hol van Isten igazságossága?
  Victoria mély levegőt vett, és így válaszolt:
  - Egy nyögés áll az egész földön... Hol vagy a tulajdonos, hol?
  Veronica dühösen énekelte:
  Sok nagyszerű ember van
  Akinek a tettei évszázadokig élnek....
  Sok tiszta arcú madár van,
  Amit halhatatlanoknak neveznek!
  
  És a hősök az eposzokban,
  Egyszerre legyőzték a hordát...
  Oroszország nagy hatalmat fog szülni,
  Basurman a csatában el fog szakadni!
  
  De egy kétfejű sas,
  Dicsőséges Nikolai cár ura...
  Ragyog az ég alatt,
  Imádkozz érte, hajrá!
  
  Egész Oroszország császára
  Mi emelte fel azt a fajta országot...
  Az igazi küldetés
  A haladásért és az ókorért!
  
  Legyőzte a japánokat a csatákban
  A németek azonnal vereséget szenvedtek...
  A lányok hangja zengő,
  Nikolay Urunk!
  
  És a mi királyunk nem enged a csatában,
  Egy nagy óriás építésében...
  Keményen megveri az ellenfelet,
  És dühös igazodásnak bizonyult!
  Egy gyönyörű dalt vettek fel a lányok kórusban. Olyan csodálatos és testes énekesek. Olyan szép daluk van.
  Igen, csodálatos lányok.
  
  STEPAN RAZIN ÚJ VÁLASZTÁSA
  Stenka Razin kitüntetést kapott a cártól, és kitüntetést kapott a Donon való uralkodásra. És a haszontalan polgárháború helyett a törvényes király ellen hadjáratot indított Azov ellen, és ügyességének és trükkjének köszönhetően sikerült elfoglalnia ezt a várost.
  Az Azov elleni támadás Sztyepan Timofejevics egyik legdicsőségesebb tette. Ezenkívül a kozákok többször visszaverték a törökök támadási kísérleteit. Végül az oszmánok elismerték Azovot.
  Ezt követően Stepen Timofejevics nagy háborút kezdett Irán ellen. És nagyon ügyesen viselkedett. Sok közönséges perzsa és azerbajdzsáni állt az oldalán. A háború pedig kedvező forgatókönyv szerint folyt a cári Oroszország számára. Stenka Razin az Indiai-óceánhoz ment, és elérte Indiát. Aztán Közép-Ázsiában harcolt. Alekszej Mihajlovics cár tovább élt. A valós történelemben a polgárháború mégis megrövidítette az uralkodó életét. Nagy Péter érettebb korában került a trónra, és Oroszország elkerülte a Streltsy-lázadások zűrzavarát és sok más ütközést. És Stenka Razin befejezte Közép-Ázsia és India egy részének meghódítását ... Beleértve az Indus folyót ...
  Oroszország hatalmas területet szerzett. Ráadásul népessége is megnőtt...
  Nagy Péter háborút indított a svédekkel. Kezdettől fogva sikeresebben ment, hiszen az orosz hadsereg erősebb és több volt, mint a valós történelemben. Sikerült elfoglalnia Narvát és legyőzni a svéd királyt, 12. Károlyt. És azonnal elfoglalni a Baltikumot... Stenka Razinnak nem volt ideje harcolni a XVIII. És a tizenhetedik legnagyobb parancsnokaként vonult be a történelembe.
  Nagy Péter a svédek felett aratott győzelem után a Nemzetközösséget is elfoglalta. És ő lett a lengyel cár... Ugyanekkor építette Szentpétervárt. Nagy Péter tovább élt. Alekszej Mihajlovics több mint negyvenhat évet élt, 1676-ban halt meg. És hosszabb - hatvanhat év. És 1696-ban halt meg. Péter már huszonhárom éves volt, és nem volt ideje elsajátítani azt a rossz szokást, hogy dohányzik, vödrös bort és sört iszik. És az első orosz császár tovább élt.
  Utóda pedig unokája, II. Péter lett 1742-ben. Huszonhat éves volt, és nem ivott és nem dohányzott. Nagy Péter édesapja életében szigorúbb nevelést kapott, betiltották a dohányzást, és korlátozták az alkohol árusítását is.
  Második Péter pedig nem ivott... Nagyapjának, Nagy Péternek nemcsak Lengyelországot sikerült annektálnia, hanem India meghódítását is befejezte, és legyőzte a mandzsúriai Kínát. A birodalom egy részét belefoglalta kompozíciójába. Nagy Péternek sikerült meghódítania Törökország egy részét, miután megnyerte a Krímet, a Fekete-tenger partjának északi részének jelentős részét.
  Aztán jöttek az új háborúk. Második Péter, miután befejezte a meggyengült Törökország legyőzését, sőt Egyiptom területeit is elfoglalta, és az orosz csapatok elérték Marokkót. Második Péter és a Közel-Kelet is elfogta. Aztán háború volt Nyugaton, Poroszországgal. Frigyes vereséget szenvedett, és Oroszország magában foglalta Kelet-Poroszországot és az Odera menti területeket is. És hamarosan Poroszország teljesen eltűnt. Megosztották. 1780-ban pedig II. Péter meghalt. Az új, Harmadik Péter cár pedig folytatja a háborút keleten... Végre meghódítja a legyengült Kínát és Koreát. Aztán Indokínába.
  De aztán forradalom van Franciaországban. Oroszország ezt figyelmen kívül hagyja... Most azonban Első Napóleon hatalomra kerül. Császárnak kiáltja ki magát, és háborúkat indít. Harmadik Péter 1810-ben halt meg, utódja Negyedik Péter lett.
  Ez a király 1812-ben háborúba lép Bonaparte Napóleonnal. És néhány éven belül meghódítja Franciaországot és egész Európát, amelyet Napóleonnak sikerült meghódítania... Negyedik Péter Afrikába és Amerikába is költözik. Csapatai hódítást hódítás után hajtanak végre. De Nagy-Britannia még mindig bevehetetlen... 1830-ban Negyedik Péter meghal, és fia, Első Sándor lesz az új cár. Az új király befejezte Afrika átvételét, és megnyerte a háborút az Egyesült Államoknak. Latin-Amerikában orosz háborúk voltak a legális gyarmatokért. Az oroszok Ausztráliában is partra szálltak. 1864-ben Oroszország elfoglalta egész Amerikát Panamáig. I. Sándor 1867-ben halt meg, fia, II. Sándor követte. 1871-ben pedig végre követte a partraszállás Nagy-Britanniában. És Oroszország fő ellenségének elfogása befejeződött. És a tizenkilencedik század végére a Föld bolygó meghódítása végre befejeződött ...
  És az emberiség egységét célzó legnagyobb küldetés története véget ért.
  Dicsőséges győzelem... És 1901-ben egy ember először repült körbe a földkerekségen. 1909-ben pedig az emberek meglátogatták a Holdat. 1925-ben pedig űrhajósok szálltak le a Marson. Aztán tíz éven belül és a Föld összes többi bolygóján.
  És nagyon érdekes volt ezt megtenni. Az Orosz Birodalom pedig csillaghajókat kezdett építeni az űrbővítéshez. És 1980-ban megtörtént az első járat Alpha Centauriba, e csillag körüli repüléssel és visszaúttal. 1991-ben pedig repülés indult a Szíriusz csillag körüli bolygók egyikére. És egyszerre hét csillaghajó repült.
  Még mindig elég sokáig tart a repülés. Ezért a legénység tizenéveseket vett fel. És hogy ne unatkozzanak, bevezették a mesterséges alvás állapotát. Ráadásul alszol és álmodsz, és ebben a pillanatban a tested mozog. Még tizennégy éves tinédzserek, de tízszer lassabban nőnek ebben az állapotban, és természetesen az élettani folyamatok lelassulása miatt az öregedés is tizenkétszer lassabban múlik el.
  Fiúk és lányok még mindig valami érdekeset játszanak, és a Szíriusz csillag bolygójára repülnek leszállni, amíg harminc évre van szükségük. És csak 2021-ben fognak leszállni ezen a bolygón.
  És vannak nagyon érdekes játékok... A gyerekek mindenekelőtt háborút játszanak, köztük Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova űrhajósok egy mesés mesterséges alvásmátrixban, amikor minden illúzió könnyen reprodukálható, és mindenekelőtt történelmi stratégia és lövész egy személyben.
  És itt vannak a lengyelek a rohamra. A király személyesen irányítja a hadsereget. És akkor százezer harcos gyűlt össze, a tizenhetedik század mércéje szerint egy hatalmas armada.
  Oleg Rybachenko íjat lő. Áttör egy lengyel tiszten, azonnal íjat von és tüzet. Vezeti a tüzet és Margarita Korshunova. Nagyon pontosan tüzel. És ami a legfontosabb, a halhatatlan gyerekek nagyon gyorsan lőnek, nem adva esélyt az ellenségnek a támadás túlélésére.
  Oleg Rybachenko nyilat küldve a nyíl után énekel:
  Bátran harcolunk Oroszországért,
  Orosz lovag, nem félhet!
  A fiú valóban agár. És külön íjat választott magának, ilyen íjhúrt ritkán húz két kézzel egy felnőtt hős. A gyerekek pedig játékosan lövöldöznek, és persze már két mérföldről eltalálják a lengyeleket. És nagyon fájtak. Azonban sokkal több a zsoldos, főleg a német, mint a lengyel.
  Az ellenségre lövöldöző Oleg Rybachenko emlékezett a történelemre. Milyen jól kezdődött ez a háború Oroszország számára. És először is köszönet Bogdan Hmelnitsky-nek. Az oroszok legyőzték a lengyeleket, és elérték Kijevi Rusz régi határát. De most Oroszország erői szétszóródtak, és rendkívül fontos, hogy Fehéroroszországot kis számú katonával megtartsák.
  És ott megbirkóznak a lázadó hetmanokkal, és Varsó felé fordulnak. Vagy végezz a svédekkel. Amik erősek.
  Oleg Rybacsenko lövöldöz... A lengyelek már felfutottak a falhoz, és létrákat raknak fel. Karddal kell levágni őket. Margaret vele.
  Oleg felsikolt:
  - Magam is bírom! És rohansz oda, ahol nehezebb!
  A lengyelek támadása súlyos. Bár a város jól megerősített, és a helyi fehéroroszok együtt harcolnak az oroszokkal.
  A lényeg az, hogy az ellenség nagyobb számban álljon a kaszával és kürtös milíciával szemben. De aztán a magas falak és az emberek hősiessége.
  Oleg Ribacsenko karddal vezeti a malmot, levág öt lengyelt, és azt mondja:
  - A győzelmünkért!
  És a fiú csupasz lábujjával dobja a tűket. Így hát egy tucat lengyel elvette és meghalt.
  A terminátor fiú továbbra is lengyeleket vág és énekel:
  - Dicsőség a nagy Oroszország eszméinek,
  Meghódítjuk az egész világot játszva...
  Csillagok, mint a gyöngyök, fedőt szórtak,
  Svarog lesz a bálványom!
  Küzdő kölyök, és nagyon harcias. És ha vág, akkor kétségbeesett erővel vágja.
  Margarita is menő lány. Megkapta a halhatatlanságot, és most teljesíti azt. A gyerekek lábának csupasz lábujjaival pedig nagyon halálos tűket dob. És halálra sújtja az ellenfeleket.
  És annyi ellenséges fiú és lány feküdt le. Ezt csinálják a szupermenők.
  Oleg Rybachenko megvágja a lengyeleket, és véres rendetlenséget csinál belőlük. És felvágja a hússalátát.
  Közben a fiú ezt énekli:
  - Dicsőség Oroszországnak örökkön-örökké,
  Harcoljunk a hazánkért...
  És nincs szükségünk felesleges hülye szavakra,
  Nem vagyunk hülyék - leestünk és kicsavartuk!
  Margarita Korshunova egy másik helyen levágja a lengyeleket, és vicsorogva, fogát tátva énekli:
  - Az orosz harcos nem fél a haláltól,
  Nem félünk a haláltól a csatatéren...
  Harcolni fogunk a Szent Szülőföldért,
  És tudom, hogy biztosan nyerni fogok!
  A halhatatlan gyerekek úgy harcolnak, hogy senki sem tudja megállítani vagy összetörni őket.
  A gyerekek alvó tábort láttak, kialudt vagy még mindig égő tüzeket, sok lovat őrzött.
  Oleg Ribacsenko csupasz lábbal tűt dobott, áttörte az őr fejét, és nyikorgott:
  - Dicsőség a kommunizmusnak és a cárizmusnak!
  Margarita is eldobott egy halálos tűt, átszúrta az ellenséget, és azt csicseregte:
  - Dicsőség a korszak nagyságának!
  Halhatatlan gyerekek mozogtak, miközben megkerülték az ellenséget a táborban. Először is fel kell tölteni a királyt és két hetmant, aztán könnyebben megy.
  A gyerekek mezítláb némán lépkednek át az ellenfeleken. Itt van a Nagy Király Sátra. Hetman a közelben. És a fiú és a lány vágjuk le a zsoldosokat és a lengyeleket. Olyan szorosan vették a dolgot, és olyan vad őrjöngéssel, mintha valóban győzelmet kértek volna.
  A fiú és a lány mindkét varázskardjával csapkodott, amelyek itatóspapírként hasították át a fémet, és több tíz méterrel megnyúltak. És rendkívül aktívan viselkedtek, mintha borotvával vágták volna le a hajat.
  Margarita mezítláb tucatnyi vékony tűt dobott, letette ellenfeleit, és csicseregve:
  - És a zászló ragyogni fog az univerzum felett ...
  Oleg Rybachenko a lengyeleken átvágva agresszíven hozzátette:
  - Nincs szebb szent ország a világegyetemben!
  Margarita ismét puszta lábbal dobott egy tucat vékony tűt, halálra ütötte ellenfeleit, és nyikorgott:
  - És ha kell, újra meghalunk!
  A terminátor fiú, Oleg Rybacsenko az ellenségeket vágva megjegyezte:
  - Feltámad Rodnoveryében, a mi hitünkben!
  És harcoltak a lengyelekkel és a király személyi őreivel. A terminátor fiú nagyon hatásos volt. És akkor a kölyök mezítláb dobott egy fűrészporos gránátot, és üvöltött:
  - Dicsőség a szülőföldnek!
  És széttépett egy csomó lengyelt és magát a lengyel királyt!
  A hetmant Margarita Korshunova kettévágta. A lány a fogát kitárva csicseregte:
  - Én leszek a világ abszolút bajnoka!
  A gyerekek valóban a legmagasabb ügyességet mutatják a csatában. Ilyen csata bontakozott ki.
  Oleg Rybacsenko lengyelül üvölti:
  - A németek megölték a királyt! Győzd le a Fritz-et!
  Margarita már németül kiabál:
  - Lengyelek támadtak ránk, verték meg a lengyeleket!
  És a lendületes lány is szívesen küzd. És vágja a lengyeleket. És közben elkezdődött a csetepaté. Németek, lengyelek és más zsoldosok aprították és lőtték egymást. Itt Margarita csupasz gyermeklábbal bombát dobott és széttépte a német herceget. Ezzel eszkalálódott a helyzet. A csata pedig egyre agresszívebben zajlott.
  Kölcsönös mészárlás és kiirtás volt. Megölték egymást, minden kétség és szánalom nélkül. A harcosok ezrével haltak meg.
  Oleg Ribacsenko és Margarita Magnyitnaja úgy dolgozott karddal, mintha rajongók lengetnének. És nagy számban átvágott Oroszország ellenségein.
  Margarita puszta lábbal tűket dobott, megütötte a lengyeleket, és mosolyogva kijelentette:
  - Van egy szuper lányom!
  Oleg Ribacsenko is csupasz ujjaival dobálta a tűket a gyerekek lábára, megütötte ellenfeleit és nyikorgott:
  - Hát a csavartól!
  És ismét a gyerekek elkezdték széttépni a lengyel csapatokat és zsoldosokat, úgy, hogy szó szerint kivéreztek. A fiatal harcosok pedig a legmagasabb műrepülő- és harci képességeiket mutatták be. Nagyon menők.
  Oleg Rybachenko Oroszország ellenségeit levágva ezt énekelte:
  - És kimennek a tengerre, lendületes srácok!
  Margarita ismét mezítláb dobta a tűket, és nyikorgott:
  - Tengeri elem! Tengeri elem!
  Harcos, mint általában, a legmagasabb osztályból, harcos. És ne hagyd abba, ne nyerj.
  Oleg megvágja a lengyel hadsereget, és hirtelen fütyül. És varjak ezrei ájultak el, ütve a lengyelek és a zsoldosok koponyáit.
  Margarita is elvette és fütyült, és varjakat is lecsapott az ellenségre. Szívrohamot kaptak, és úgy estek el, mint a halálra ütött lovak.
  A lány kotyogott:
  - Dicsőség szülőföldünknek, Oroszországnak!
  És mezítláb ismét egy halálos széngránátot hajított. És hogyan fog felrobbanni, és sok ellenfelet szétzúzni.
  Margarita fogát tátva énekelte:
  - Dicsőség a vitéz Hazának,
  Éljünk a kommunizmus alatt!
  A lány pedig szélmalmot hajtott kardjaival, átvágott az ellenfelek tömegén, és a torka hegyén nyikorgott:
  - Üdv szent kommunizmus!
  És csupasz sarka a német herceg homlokát érte, és betörte az ellenfél koponyáját.
  Marguerite kotyogott:
  - A haza dicsőségére, évszázadokig szabadon!
  És a lány újra elkapja, és fütyül a tüdeje tetején... És varjak egész hordái esnek a lengyelekre.
  És szó szerint áthatolnak.
  Oleg Ribacsenko helyeslően bólintott, és malomként vágta a lengyeleket a kardjaival:
  - Nagyszerű világbajnok vagyok!
  És akkor a fiú csupasz lábujjai ismét széngránátot dobtak, széttépve az ellenfeleket.
  A fiú valóban nagyon lendületes és menő volt. És minden szánalom nélkül szegezte Oroszország ellenségeit.
  Margarita, legyűrve az ellenséget, nyikorgott:
  - Megcsúszott, megcsúszott valahol, megcsúszott engem!
  És most a lány csupasz lábujjakkal halálos erővel ajándékozza meg a halált.
  És tépj száz lengyelt. És üvölt a tüdejéből:
  - A szent Oroszországért!
  És a csupasz gyermeksarka megadja magát a pusztulás jelenének.
  Oleg Rybachenko folytatta a harcot, énekelte:
  - Dicsőség a kommunizmus eszméinek! Az életért és a szabadságért!
  És a fiú csupasz sarkával engedett a megsemmisülés ajándékának...
  Abban a pillanatban orosz katonák támadást hajtottak végre Brestből. És megtámadták a lengyelek amúgy is vértelen és kábítószeres seregét. Az orosz katonák, akik nem tudtak ellenállni a megsemmisítő ütésnek, elmenekültek.
  Oleg Rybachenko és Margarita Korshunova az orosz hadsereghez futnak. A csupasz sarkuk, ahogy villognak.
  Margarita mosolyogva jegyezte meg:
  - Te meg én örök gyerekek vagyunk... Olyan romantikus!
  Oleg egyetértett ezzel:
  - Igen, nagyon romantikus. Valóban, fiúként azonnal éreztem magamban az energia és a vidámság hullámát. Fiatal test, sőt szuperember. És úgy érzed, nincs semmi gondod és semmi gondod!
  Margarita feljebb ugrott, csupasz sarkával leütött egy ütést, és megjegyezte:
  - Ez nem probléma!
  Oleg tovább futva megjegyezte:
  - Ez az, ami jó, ha testben fiú vagy. Bármilyen viccet, vulgaritást, abszolút bármilyen hülyeséget ki lehet ütni, és mindenki csak nevetni fog. És senki sem fogja azt hinni, hogy bolond vagy.
  Margarita kuncogott, és megjegyezte:
  - Talán... Bár örökkévaló lánynak lenni idegesítő. Egy fiúnak könnyebb, de nekem nem!
  Oleg kuncogott, és megjegyezte:
  - Nos, semmi, halhatatlanok vagyunk. Előbb-utóbb a jövőnek élünk, és megtanuljuk, hogyan változtassuk meg testünket!
  Margarita egyetértett ezzel:
  - Tanuljunk. És a férfiból nő lehet, a nőből pedig férfi!
  Oleg megerősítette:
  - És nem lesz probléma a szexuális kisebbségekkel!
  Útközben a halhatatlan gyerekek egy svéd különítményre bukkantak. A fiú és a lány különösebb szertartás nélkül feldarabolta őket. Rendkívül könnyű volt.
  És futottak tovább.
  Halhatatlan gyerekek rohannak, kivillantják csupasz, kerek sarkukat. És megint beszélnek.
  Terminator Boy megjegyzi:
  - Itt a "Highlander" filmben is volt egy epizód a halhatatlanság megszerzésével. És biztosan menő ötszáz évig élni. Néhányan tovább éltek...
  Margarita Magnyitnaja kuncogva megjegyezte:
  - És hogyan terheli túl a pszichét? Sok évszázad emléke!
  Oleg Rybachenko kuncogott, és megjegyezte:
  - Túlterhelések... Valóban nagybetűs! De ha egy gyerek testében vagy, akkor mindent sokkal könnyebben észlelsz!
  Margarita nevetve megjegyezte:
  - Itt annyi embert megölsz, és ezt úgy fogod fel, mintha egy számítógépes játék lenne. Nem érez fájdalmat, nincs sokk, nincs szégyen!
  Oleg kuncogott, és kuncogva megjegyezte:
  - Igen, valóban, csupasz, gyerekes lábam vértócsákat csap, és ez jó és mulatságos!
  
  ÚJRA MINDENT MEGVÁLTOZTAT A KÖZÉP
  Japán győzelme a midwayi csatában vezetett ahhoz, hogy a Felkelő Nap Országa véglegesen átvette a kezdeményezést. A szamurájok el tudták foglalni a Hawaii-szigetcsoportot, és a tengeren legyőzték az Egyesült Államokat. És megszállták Indiát.
  Nagy-Britannia, hogy megtartsa legnagyobb gyarmatát, a csapatok egy részét Egyiptomból szállította át.
  Emiatt a Fáklya hadművelet nem történt meg. Rommel pedig megúszta a vereséget. De másrészt a nácik még mindig katasztrófát szenvedtek Sztálingrád közelében. És a front összeomlása negyvenkét-negyvenhárom év telén. Másrészt viszont Mainstein ellentámadása győzött. Mivel Hitler nem küldött erősítést Afrikába, több hadosztály is részt vett a náci ellentámadásban. És főleg a repülésben volt kedvezőbb az arány. Sőt, az Egyesült Államok ténylegesen visszafogta a Harmadik Birodalom bombázását. Marokkóban pedig nem volt leszállás.
  A nácik több erővel, köztük a legújabb tankokkal: "Tiger" és "Panther" szétzúzták a szovjet csapatok szárnyát. És nemcsak Harkovot és Belgorodot, hanem Kurszkot is körül tudták venni és bevenni. A Vörös Hadsereg veresége erősebb volt, és a veszteségek is sokkal nagyobbak voltak. A nácik sikerei pedig az Afrikába át nem vitt megosztottság miatt, hogy dicstelenül elpusztuljanak a Szaharában, magasabbak voltak. Harminc vadonatúj Tiger tank pedig ütőerőt tudott hozzáadni, és nem ragadt el a homokban. Ráadásul a német tankok összlétszáma nagy volt, mivel a németek nemcsak hogy nem szállítottak felszerelést Afrikába, hanem észrevehetően több járművet is gyártottak.
  Mert a Harmadik Birodalom gyárai bombázásának intenzitása csökkent. Az erősebb amerikaiak gyakorlatilag nem bombáztak, a britek pedig egyedül nem tudtak megbirkózni a jelentős károk okozásával.
  A brit erők egy részének Indiába való átirányítása más következményekkel is járt. A pilóta és a szuper-ász, Hans Marcel nem halt meg balesetben, hanem részt vett a keleti front csatáiban. Megjelenése a szovjet pilóták előtt igazi sokk volt. Hans Marcel fekete ördögként vált ismertté. És nagyszerű légi mesterlövész volt.
  Keleten való megjelenése sokkot okozott. 1942 szeptemberének végére Hans Marcel meghaladta a százötven lelőtt repülőgép számát. Az új évre pedig elérte a kétszázötven repülőgépet. Amiért megkapta a Német Sas Rendet gyémántokkal. Amit általában csak államférfiaknak adtak át.
  Hans Marcel háromszáz repülőgépért ismét megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. És klassz volt...
  Négyszáz repülőgépért Hans Marcel elsőként vehette át a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ötszázért pedig megkapta a Vaskereszt Nagykeresztjét, amely kitüntetés csak Hermann Göringnek volt.
  A Marseille híresen szerzett gólt a keleti fronton. És szó szerint vadászott és rohant a szovjet repülőgépekre ...
  De aztán jött a tavaszi olvadás, és szó szerint megfagyott a harc.
  Működési szünet következett. A Harmadik Birodalomban még februárban bejelentették a teljes mozgósítást és az erők felhalmozását. A Szovjetunióban is erőt halmoztak fel ...
  Elméletileg a németeknek tovább kellene jutniuk nyáron, de hol? Nem akartam újra Sztálingrád közelébe mászni.
  A moszkvai irány túlságosan megerősített. Bárhová mész, mindenhol rossz. És a Führer úgy döntött, hogy lecsap... Egyiptomra. És kivonni Nagy-Britanniát a háborúból. Az USA már nem háborúzik. A számítás a fekete kontinens és a közel-keleti erőforrások beszerzésén alapult. Ez pedig legyőzhetetlenné teheti a Harmadik Birodalmat!
  A német csapatok első csapásukat adták Máltára. Nagy tömegű repülőgépek bevetése volt, majd a leszállás győztes sikerrel. A csatákban először használtak Yu-288 bombázót és ME-309 vadászgépet. És ez óriási hatás, valóban halálos.
  És valóban, Máltát elfoglalták, és sokkal könnyebb csapatokat átvinni Afrikába. Aztán Spanyolországban Hitler nyomást gyakorolt Francóra. És ennek ellenére beleegyezett, hogy a csapatokat Gibraltárba engedje. És a fellegvárat elfoglalta a vihar. És ez a támadás elképesztően sikeres volt. Ezt követően a nácik nagy erőit kezdték áthelyezni Marokkóba, és elfoglalták a fekete kontinenst.
  Augusztusban pedig megkezdődött a nácik nagy offenzívája Egyiptomban. Mind a "Tigrisek", mind a "Panther", mind az "Oroszlánok" és "Ferdinándok" részt vettek a csatákban. És az "Oroszlán" tank is. Ez az autó azonban nem igazolta magát. A "Tigrisek" azonban igazi sokkolónak bizonyultak a britek számára. A nácik áttörték a védelmet és legyőzték a briteket. Alexandriát is elfoglalták, és a nácik elérték a Szuezi-csatornát. És ezek nagy győzelmek.
  Aztán a náci hordák megszállták a Közel-Keletet. Egy erős ütés és a törökök támogatták őket. És a náciknak sikerült elfoglalniuk Irakot és Kuvaitot és Szaúd-Arábiát. Elérték Iránt, de ott a Szovjetunió csapatai megindultak feléjük.
  Sztálin sokáig várt... De 1943. szeptember 1-jén offenzíva kezdődött a déli szárnyon. A harcok rendkívül hevesek voltak. De a németek készen álltak, és a mélyreható védekezésre támaszkodtak. Ugyanakkor elkeseredetten küzdöttek, védekezésben például nagyon hatékony gépezetnek bizonyult a Párduc. Gyengesége: a gyakori meghibásodások és a viszonylag vékony oldalpáncélok nem olyan jelentősek egy védekező csatában. Valamint a rossz futási minőség "Ferdinand". És a "Tigris" mind támadásban, mind védekezésben megmutatta magát - univerzális gép.
  A legújabb ME-309 sem bizonyult rossznak, sebessége és fegyverzete is a legjobb volt. Bár a manőverezhetőségnél valamivel rosszabb, de a megfelelő harctaktika mellett ez nem olyan jelentős. A németeknek sok légelhárító ágyújuk is volt. És egy jól szervezett védekezés, viszonylag lapos frontvonallal.
  A harcok késő őszig elhúzódtak, és a Vörös Hadsereg csak tíz-tizenöt kilométert tudott előrelépni. És súlyos veszteségeket szenvedett.
  A szovjet csapatok központbeli előrenyomulási kísérlete is kudarccal végződött. A németek szorosan védekeztek, alaposan megerősítettek. Sőt, a második és a harmadik védelmi vonal még az elsőnél is erősebb volt. Ami némileg gyengítette a szovjet tüzérség hatását.
  Télre a németek kezükbe vették Afrika felét és a Közel-Keletet. A legjelentősebb azonban a távol-keleti japán támadás. És a Vörös Hadsereg jelentős erőinek elterelése. És megtörtént a szovjet csapatok leverése. Ehelyett a Harmadik Birodalom jelentős erőit eltérítették.
  Télen a Vörös Hadsereg ismét megpróbált előrenyomulni a központban és délen, valamint Leningrád közelében. A japán front azonban megkönnyítette a németek védekezését. A szamuráj a fagy ellenére dühösen előremászott, és jelentős erőket térített el.
  A nácik pedig tavasszal és télen befejezték Afrika meghódítását, és óriási erőforrások voltak kéznél. Májusban Irán is elesett, júniusban pedig a németek elfoglalták a japánok által meg nem szállt India felét és egyesültek velük.
  A nácik 88 mm-es, ötvenhárom tonnás, 900 lóerős motorral szerelt "Panther" -2-vel és ezer lóerős motorral harcoltak a "Panther" -2 ellen. Ezek az autók elfogadható vezetési tulajdonságokkal rendelkeznek.
  A bombázások szinte teljes hiánya lehetővé tette a nagyobb teljesítményű motorokon való munka megkezdését és befejezését. Bár a "Panther" -2 és a "Tiger" -2 még mindig nem volt elég tökéletes, megbirkóztak a harci szereppel. A szovjet T-34-85 és IS-2 gyengébbnek bizonyult... És nem tudták megragadni a kezdeményezést.
  Nyáron a Vörös Hadsereg a központban próbált előretörni, de csapdába esett és teljesen vereséget szenvedett. A levegőben a nácik már rendelkeztek az ME-262 sorozatban, valamint a TA-152-vel és más erős fegyverekkel. Teljes mértékben övék volt a kezdeményezés. Miután felülmúlta a Szovjetuniót a repülőgépgyártásban, a németek minőségi fölényüket is növelték. És úgy verték a Vörös Hadsereget az égen, mint egy karaj.
  Marseille hétszázötven repülőgépért megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét, platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ez egy különleges díj a hős megkülönböztetésére. Ezer lezuhant marseille-i repülőgép pedig megkapta a vaskereszt lovagkeresztjének csillagát, platina tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Élete során legendává és igazi Istenséggé vált. A fejéért pedig Sztálin egymillió arany rubel jutalmat jelölt ki.
  De sajnos lehetetlen volt legyőzni.
  Kétezer lezuhant repülőgépért Hans Marcel megkapta a Lovagkereszt Csillagát, az arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített Vaskeresztet.
  Ez volt a szuper-ász.
  A központban lévő szovjet csapatok veresége után Moszkvába mentek, és befutottak a Mozhaisk védelmi vonalába.
  Aztán a Führer elrendelte, hogy előrenyomuljanak a Kaukázusban. És Törökország ott is frontvonalat nyitott.
  1944 őszén-telén, 1945 elején a nácik a Kaukázust is elfoglalták... Eljött a negyvenötödik év... Március végén a Fritz előrenyomult a Volga mentén Szaratov irányába. és Kujbisev.
  A csatákban már elfogadták az E sorozat legújabb náci tankjait, és a Luftwaffe tombolt az égen. Úgy tűnt, a Szovjetuniónak már nincs esélye.
  És keletről felmászott Japánra.
  A Szovjetunió szétrobbant. Munkaereje gyorsan apadt egy kétfrontos háborúban.
  Sztálin ilyen körülmények között, felismerve a helyzet kilátástalanságát, bármilyen feltételekkel békét kínált.
  Hitler beleegyezett, feltéve, hogy megkapja a balti államokat, Ukrajnát, Fehéroroszországot, a Kaukázust és tovább a Volga menti határt, Moszkva menti területeket, valamint Karéliát és Leningrádot Asztrahánig, és mindent, amit a németek már elfoglaltak Középen. Ázsia. És ott már beléptek Kazahsztánba.
  Japán is Szibériában kapta darabjait.
  Sztálin beleegyezett ebbe, mert ez volt az egyetlen esély a Szovjetunió megmentésére és Moszkva megtartására.
  Ráadásul kilencvenkilenc évig még jóvátételt kellett fizetnie a Harmadik Birodalomnak. És ez nagyon megalázó. A Szovjetunió aranytartalékait pedig Németországba vitték.
  Oroszország sokat veszített, de legalább részben túlélte. Hitler pedig, aki aggódott a Makhkhent projekt miatt, úgy döntött, hogy megszünteti az Egyesült Államokat.
  1945 augusztusában békeszerződést írtak alá a Szovjetunióval. És most a nácik az Egyesült Államok felé fordították az arcukat.
  Amerika valóban megpróbált atombombát létrehozni, de a munkája lassú volt. 1946 tavaszán a nácik megkezdték a partraszállást Grönlandon és Kubában.
  Erőik egy részét pedig Argentínába szállították. Kubában a helyi lakosság támogatta a német csapatokat, és a partraszállás sikeres volt. A Fritz és a japán húzni kezdték a gyűrűt. Átköltöztek Latin-Amerikába. Brazília a Harmadik Birodalom oldalán lépett be a háborúba. A helyzet tovább romlott.
  A nyáron a harcok Kanadáért fordultak, ahol a Fritzek megpróbáltak hídfőt létrehozni.
  Gerda és legénysége továbbfejlesztett változatban harcolt az E-50-en. Az autó hatvanöt tonnát nyomott. Van egy 105 mm-es kaliberű fegyvere, 100 EL csövével.
  Az elülső páncél 250 mm, az oldalpáncél 170 mm. Ez a tank 1500 lóerős motorral és kiváló menetteljesítménnyel rendelkezett.
  Az amerikaiaknak tehát nincs semmi kifogásuk ez ellen. Az elavult, bár masszív Sherman csak arra volt jó, hogy a német tank ászok gólt szerezzenek vele. A Pershing egy kicsit jobb, de a fegyvere még mindig elég gyenge az E-50 továbbfejlesztett elrendezéséhez képest. És csak a "Superpershing"-nek, egy nem túl masszív tanknak volt esélye betörni a tank oldalába és közelébe, amelyben Gerda és legénysége lovagolt.
  Egy lány a Harmadik Birodalomból csupasz lábujjakkal rálőtt a joystick gombjára, eltalált egy amerikai tankot és búgta:
  - Van egy szuper osztályos lányom!
  Charlotte is lőtt az amerikai tankokra, és beleegyezett:
  - És hiper vagy!
  Christina ismét csupasz lábujjakkal lőtt a Yankee autóra, és nyikorgott:
  - Ez a nagy játék stratégiája!
  Magda is csupasz lábujjai segítségével lőtt kecses lábára, és megjegyezte:
  - Lányok inkább Istenről beszéljenek!
  Gerda a csupasz sarkával ismét lőtt, és megjegyezte:
  - Ha megnézed, nincs szükségünk a Bibliára. Mi árják vagyunk, nem zsidók. És nem szabad lehajolnunk a birkák vagy a kecskék szintjére!
  Christina hevesen bólintott, és csupasz lábujjával újabb lövedéket küldött:
  - Természetesen nem! Különösen a Bibliában a bárány vasvesszővel legelteti a megváltott nemzeteket. Mire van szükségünk a boldogsághoz?
  Magda dühösen válaszolt:
  - És mit akarsz a géntűzben?
  Charlotte nevetett, és csupasz lábujjával az amerikaiakra lőve válaszolt:
  - Gondolhatsz valami szörnyűbbre a tűznél! És hogy azok az inkvizítorok, akik máglyán boszorkányokat égetnek, triviálisan szadisták!
  Magda határozottan kijelentette, csupasz sarkával megnyomva a joystick gombját:
  - Nagyon kegyetlen! És nincs hitük!
  Gerda összetörte az amerikai ágyút, és megjegyezte:
  Kinek van igaz hite?
  Magda sóhajtva válaszolt:
  - Nagyon kevés ilyen ember van!
  És ismét lőttek a vésett lábak csupasz ujjaival.
  Igen, a lányok itt és a vitákban erősek. És sokat tudnak mutatni és kacsintgatnak zafírszemükkel.
  És folyik a háború. És vannak csaták az égen. Albina és Alvina számlákat szednek, és sok gépet már személyesen lelőttek.
  És az agresszivitásuk nem ismer határokat.
  Albina csupasz lábujjait használva gyilkos halálajándékot küldött, és azt csicseregte:
  Dicsőség Krisztus szeretetének!
  Alvina szintén csupasz lábujjait használva levágta az amerikai autót, és hozzátette:
  - Mi a levegős és tiszta!
  És a lányok ismét amerikai gépeket lőttek le.
  De ez a háború olyan, mint a háború. Már nyáron elfoglalták Kanada egy részét. Aztán eltelt az ősz.
  A németek megrohamozták Torontót. Energikusan hatnak. Jobbak lesznek tankjaik és géppuskáik, mint az amerikaiaknak. Megjelent a Fritz és Tiger-3-ban. Az E-75 gépfejlődése. Szintén erős: háromszáz milliméteres homlokpáncél, kétszáz oldalpáncél. A fegyver pedig 128 mm hosszú, 100 EL csövével. És egy ilyen tank jól mutatta magát. Még akkor is, ha túl nagy az erő.
  Fritz előrenyomult, és városról városra bevette.
  Télen már elindultak északról amerikai területre. És ott megtörték a jenkik makacs ellenállását.
  Amerikának esélye sem volt. De az atombomba nem működött.
  Amerikát nehéz TA-400-asok bombázzák. Még erősebb TA-500-asok, amelyek elpusztították az éhezést és a katonai létesítményeket.
  Tavasszal a németek már teljesen elfoglalták Kanadát és az Egyesült Államok egy részét. A tavasz folyamán pedig elfoglalták Philadelphiát és sok más területet.
  Az Egyesült Államok és Alaszka több mint egyharmadát elfogták. És Mexikót is meghódították amerikai és japán csapatok.
  A nyáron folytatódott a nácik offenzívája. És az Egyesült Államok esélyei a szemünk előtt olvadtak el.
  Augusztusban a nácik elkezdték megrohamozni New Yorkot. Repülő csészealjak vettek részt a csatákban.
  Itt egyikük Évával és Agathával harcolt. Két gyönyörű lány bikinis egy erős autót vezetett.
  Lamináris sugárhajtású repülőgép repítette körbe, és sebezhetetlen volt a kézi lőfegyverekkel szemben. Maguk a lányok pedig hősugarakat használtak lövöldözéskor.
  Éva csupasz lábujjakkal megnyomta a joystick gombját, hősugarakat okádva lángra lobbantva az ellenséget, és csicseregve:
  - Dicsőség a Harmadik Birodalomnak!
  Agatha csupasz lábujjakkal tüzelve, szintén a tüdeje tetején kotyogott:
  - Nyerjünk!
  A lány rendkívül harcos és gyönyörű. És hogyan veri szét az ellenséget lézerrel.
  A hősugarak pedig megolvasztanak egy másik amerikai tankot.
  A szárazföldön pedig Gerda támad. Szintén verekedős lány.
  És most ő és a legénysége már a középpontban vannak. És lövedékek pattannak vissza a tanktoronyról. A lányok pedig maguk ütik majd a Yankees-t. És széttépnek egy egész emberfelhőt, és teljes agresszióval lépnek fel. A harcosok olyan nyüzsgőek és agárok, csupasz vésett lábakkal.
  Még énekelnek is, fogukat tátva. Ezek a Harmadik Birodalom harcoló szépségei. És elég jól lőnek. És át- és átszúrják az ellenséget, mint a tűket az olajjal.
  New York már elesett. Az USA kapitulál, és csapataik megadják magukat.
  Ezzel a történelem egy újabb oldala fordult meg. Győzelemnek tűnik... De egy idő után Hitler elfoglalja Latin-Amerikát.
  1953. április 20-án pedig háborút indít Japánnal és gyarmataival. A Harmadik Birodalom erői előnyt élveznek a technológia terén.
  És erős fegyverekkel támadnak. Beleértve a sebezhetetlen repülő csészealjakat.
  Albina és Alvina egy diszkórepülőn veszekednek. Verekednek a lányok, de még mit mondanak. És csupasz lábujjakkal nyomják a joystick gombjait.
  Itt támadnak az égő japán csapatok.
  A hősugarak szőnyegként repülnek. A lányok pedig nevetnek magukban. És rázza a mellüket skarlátvörös mellbimbókkal.
  Albina még énekelt is:
  Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket!
  És csupasz sarkával megnyomta a joystick gombjait, és eltalálta az ellenfelet. Ő egy ilyen lány, ő farkastól született.
  Alvina is csupasz lábujjjal nyomogatja a joystick gombjait, és rikolt:
  - Kozmikus erőmért sírba hajtjuk a kolhozelnököt!
  És kacsints egy barátra!
  Igen, a harcosok nagyon fürgeek és gyorsak, mint a villám. Égnek.
  Albina mezítláb céloz, és hősugarat lő ki. Megégeti az ellenfeleket és nyikorog:
  - A nagy győzelmeimért!
  Igen, a lányok itt a legmagasabb osztályba tartoznak. Olyan dolgokat tudnak megtenni, amire mások nem. És összetörik a japánokat a nőstényfarkasok őrjöngő energiájával.
  De nem csak a németek és más külföldi hadsereg öl szamurájokat.
  A most Berija által irányított Szovjetunió is belépett a háborúba. Itt egyébként a Harmadik Birodalomtól elszenvedett vereség miatt felzaklatott Sztálin korábban, 1951 márciusában meghalt. Beriának pedig sikerült magához ragadnia a hatalmat. És most, még ha meg is erősítette magát, egy csapatban van Hitlerrel.
  És együtt támadják meg a szamurájokat.
  Erzsébet legénysége pedig Primorye-ban harcol a japánokkal. A lány nagyon harcos és aktív.
  Természetesen mezítláb és bikiniben küzdenek. És csépelj szamurájokat, lelkesedéssel.
  Még mindig énekelve;
  És a harc újra folytatódik
  És a szív szorong a mellkasban...
  És Lenin olyan fiatal
  És itt a fiatal október!
  És most Elizabeth csupasz lábujjait használva rálő a T-54-es harckocsi fegyveréből egy japán autóra, és halálra szúrja.
  Aztán kiabált:
  - Dicsőség a kommunizmus korszakának!
  Ekaterina a csupasz lábujjaival is megverte az ellenséget. Áttörte a szamuráj tankot, és agresszívan megjegyezte:
  - Nincs dicsőségesebb ország, mint a miénk!
  Elena rálőtt az ellenségre, és kiáltott:
  - A kommunizmus korszaka lesz a Földön!
  Euphrasia, szintén csupasz lábujjait használva, dörömbölt és ciripelt:
  "Halál a gonosz elnök-Sátánra!"
  Az itteni harcosok a legmagasabb és harci osztályba tartoznak.
  Az égbolton pedig Anastasia Vedmakova és Akulina Orlova számlákat szerez.
  Anastasia lelőtt egy japán vadászgépet, és ezt énekelte:
  - És mezítlábas lányok repülnek az égen!
  Akulina, levágva a szamurájról, csupasz lábak segítségével csicseregte:
  - Menő elem! Klassz elem!
  A harcosok a sajtó izmaival játszanak. Tökéletes rendben vannak, és képesek tréfásan megnyerni a háborút.
  Anasztázia, aki lelőtt egy másik gépet, elvette azt, és kotyogott:
  - Lesz egy hűvös elfogása az ellenségek és a vereség!
  Akulina egyetértett ezzel, és csupasz lábujjával leütötte az ellenséget:
  - Szervezzünk meg egy teljes körút!
  Megnyomták a japánokat...
  Itt az LP-10 szovjet tank vesz részt a csatában, amelyen az Alenka legénységének lányai harcolnak.
  És harcolnak egy nagy autóban, egy 130 mm-es ágyúval.
  Alenka csupasz lábujjakkal lő, és csicsereg:
  - Ez a kommunizmus dicsősége!
  Anyuta is csépelte ellenfelét. Eltalálta az ellenséget, és nyikorgott:
  - Az új ötletek nevében!
  És meg is csapta a csupasz sarkát.
  Alla egy skarlátvörös mellbimbóval megnyomta a joystick gombját. Megütötte a szamurájt, és felkiáltott:
  - Az ország nagyságáért!
  Maria, az ellenségre lőve, nyikorgott:
  - Az oroszok egységéért az egész világon!
  És eper mellbimbót is használt a lövöldözéshez.
  És az olimpia sújtja az ellenséget. Sok harcost összetör, és csipog:
  - Oroszországnak, a legszentebbnek a világon!
  És csupasz sarokkal is megadja magát az ellenségnek.
  A lányokról azt kell mondani, hogy rendkívül lendületesek. És kolosszális szívósságuk van.
  Természetesen Japán nem tud ellenállni ennek a nyomásnak.
  Ráadásul a Fritz nukleáris fegyvereket is használt. Ami totális sokk lett.
  A háború hat hónap alatt véget ért.
  A Szovjetunió visszakapta korábban elvesztett földjeit, a Harmadik Birodalom pedig meghódította a szamurájokat és az összes gyarmatukat.
  Hitler már nem harcolt... Megemésztette a javakat... Csak Kínában voltak még helyi csaták. És ott szétverték Mao Ce-tung Vörös Hadseregét. 1958. május 1-jén Adolf Hitler repülőgép-szerencsétlensége megváltoztatta a világtörténelem menetét. És ez jelentősen megváltozott... A kábítószerrel visszaélő Goering ekkorra már meghalt. A túl befolyásossá vált Himmlert maga a Führer távolította el. Schellenberg vette át a helyét, de ő is rákban halt meg. Röviden: a Führer hivatalos utódja az ifjú Wolf Kleiman, Schellenberg utódja volt.
  Az új politikus mindössze harmincöt éves volt, és megkezdte a demokratikus reformokat. Viszont keveset használtak... És a Harmadik Birodalom a túlzott demokráciától elvette és szétesett ...
  A Szovjetunió Lavrenty Palych Beria vezetése alatt újjáéledt és megerősödött. És elkezdte felgereblyézni maga alatt a Harmadik Birodalom roncsait. Így született újjá a szovjet birodalom.
  És kiderült, hogy a kivégzett vesztes helyett Lavrenty Palics Berija lett Szovjet-Oroszország legnagyobb uralkodója. Még Sztálinnál is magasabb és menőbb!
  Íme egy alternatív történelem!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"