Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Aukksjon Av Slaver I En Stoffverden

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Slaver av begge kjønn til salgs. En vakker studentjente fra det tjueførste århundre legges ut på auksjon som slave. Innsatsen skyter i været og en uventet oppløsning kommer.

  AUKKSJON AV SLAVER I EN STOFFVERDEN
  KOMMENTAR
  Slaver av begge kjønn til salgs. En vakker studentjente fra det tjueførste århundre legges ut på auksjon som slave. Innsatsen skyter i været og en uventet oppløsning kommer.
  . KAPITTEL 1
  Her kommer tidspunktet for bud auksjonen åpnet. De to første jentene blir brakt til plattformen.
  De er barbeint, og dekket med sengetepper. Først dekket de hodet. Startprisen på hundre gulldubloner per par er vanlig for vakre slaver.
  - Hundre!
  Auksjonarius løfter hammeren, lyder:
  - Hundre og ti...
  - Ett hundre og tjue...
  Og en pause. Det andre sløret fjernes fra jentene.
  Støy igjen:
  - Ett hundre og tretti,
  - Ett hundre og førti!
  - Ett hundre og femti!
  Og igjen en pause... Det tredje sløret ble fjernet fra dem.
  - Ett hundre og seksti!
  - Hundre og sytti!
  - Ett hundre og åtti!
  - To hundre!
  Auksjonarius løfter klubben og sier i en sang:
  - To hundre dubloner ganger! To hundre dubloner to! To hundre dubloner tre!
  Paret selges for to hundre dubloner!
  Jentene ble dekket med tepper og ført bort. De spanket med bare føtter, noe som snakket om deres lave, sosiale status.
  Da ble et titalls muskuløse gutter solgt på auksjon på en gang. Noen dverger tok dem til slaveri. For alle engros - hundre dinarer! Disse slavene ble brukt som arbeidskraft. De er utad sunne, velstelte, vant til fysisk aktivitet.
  Guttene slo med bare føtter og spente på en lenke, og førte dem inn i gården. En av alvene kjente guttens muskuløse, solbrune bryst, men de ropte til henne.
  Så ble slaven servert igjen, bare ikke barbeint, men i sandaler. Dekket med slør, og synlige tre deler.
  Hun var en vakker blondine, og forhandlingene gikk opp til fem hundre dubloner. Til slutt tok de til og med av seg sandalene hennes og fikk henne til å danse barbeint. Så sendte de meg til et edelt troll. På veien ble blondinen pakket inn i et teppe.
  Det var gøy og publikum pigget opp. Mens kjøpmenn og evnukker av alle slag som hadde samlet seg i den store salen ikke var slitne, bestemte de seg for å bringe Vladlena til plattformen. Selvfølgelig er hun den mest edle og appetittvekkende retten på auksjonen.
  Hun var dekket med sengetepper, hun var i knehøye støvler, og håret ble trukket opp for at det ikke skulle være synlig hvordan de da skulle smuldre over skuldrene hennes.
  Etter å ha blitt vant til å gå barbeint, følte Vladlena seg ukomfortabel i støvlene, hennes sterke, muskuløse ben var knust. Og hun er stengt. Tross alt, mye mer spenning ved pruting når du blir eksponert i deler.
  De kan psykologien her.
  Vladlen tok seg selv i å tenke at hun var redd, og suger ubehagelig inn i magegropen.
  Her er hun nå avkledd foran hundrevis av menn. Det er ikke veldig bra, det er godt synlig under gardinene i hallen. Men det er ikke bare mennesker og vakre alver som ser ut som mennesker. Det er nisser og orker, hobbiter som ser ut som barbeint barn, og hvilke horndyr, et par store nisser, troll med stor nese. Og en annen skapning som ser ut som en gigantisk padde fra Star Wars iført en krone. Det kan sees havets konge.
  Blant publikum og høye, et benket emne er Koschey den udødelige selv. Han ser skremmende ut, selv om han er veldig tynn. Det er fortsatt kvinner her. Nesten alle unge alver, eller kvinnelige troll, et par menneskelige adelige kvinner er også unge. Men det er også en kjerring med en kost. Hun ser ut som en stor, veldig sterk bestemor, og hoggtenner stikker ut bak munnen hennes.
  Vladlena tenkte - Baba Yaga.
  Det betyr kult og vittig. Det eneste som manglet var slangen Gorynych, for et komplett sett. Men det ser ut til å være en nisse. En blanding av mann og eik.
  Og det er et par havfruer. De er vakre jenter med fiskehale.
  Det er helt klart skapninger fra andre planeter.
  Det er klart nå hvorfor hertugen la den ut på auksjon. Bare én gang i året samles så mange mennesker, og dette er en flott sjanse til å tjene seriøse penger.
  Imidlertid må du fortsatt være helt naken foran så mange mennesker av ulike slag og stammer - dette er skrekk.
  Vladlen ble veldig skamfull, kvalm og redd. Selv om på den annen side også stolthet våknet opp i henne: hun vil tiltrekke seg oppmerksomhet til seg selv som en stjerne.
  I tillegg til sengetepper og truser var Vladlen også kledd i en spesiell badedrakt. Og ikke bare dekker brystet, men også magen. Dette økte hemmelighetene til jenta ytterligere.
  Vladlena smilte... Signalet lød og auksjonen startet.
  Lederen begynte å synge:
  - En edel person, en romvesen fra et annet univers, en stor kriger, og veldig dyktig forelsket og samtidig en jomfru. Hun heter Vladlena Shamanova og så vakker hun er, hun er like klok!
  Auksjonarius nikket.
  - Startpris på hundre dubloner!
  Publikum var støyende. Som alltid, til å begynne med, selv for et så sjeldent bytte som en jente fra et annet univers, tilbyr de en pris, en vakker slave eller et dusin sterke gutteslaver. Prisen er ikke den bratteste, men dette er bare begynnelsen på røverkjøpet.
  Kjøpmannen i den blå turbanen hvisket:
  - Ett hundre og tjue!
  Den unge alven knurret:
  - Ett hundre og tretti!
  Leshy stønnet:
  - Ett hundre og førti!
  Trollet knurret.
  - Ett hundre og femti!
  Baba Yaga humret.
  - Ett hundre og åtti!
  Ridderen i lilla rustning sa:
  - To hundre!
  Det ble en pause. Publikum varmer bare opp. Orken fjernet forsiktig sløret som dekket den øvre delen av ansiktet hans, men har ennå ikke eksponert håret.
  Den høye, glatte solbrune pannen til jenta og safirøyne ble avslørt.
  Et gledesbrøl gikk gjennom publikum.
  Vladlena lyste i øynene og spinnet:
  - Se på meg!
  Den paddeaktige kongen av havet klukket om:
  - Tre hundre dubloner!
  Baba Yaga mumlet:
  - Fire hundre!
  Alven sa ifra.
  - Fem hundre!
  Trollet hveste:
  - Seks hundre!
  Eunuken til sultanens harem ropte:
  - Syv hundre!
  Havfrue tvitret:
  - Åtte hundre!
  Leshy stønnet igjen:
  - Ett tusen!
  Og igjen ble det en lang pause. Selvfølgelig var alle nysgjerrige på å se på jenta mer detaljert. Hva slags jævel er hun. Og kanskje noe godt å prute. Eller kjøp.
  Orkene fjernet sløret fra henne og avslørte den nedre delen av ansiktet hennes. Hennes uttrykksfulle munn, vakre, grasiøse søvn, modige hake.
  Ansiktet til en ekte kriger.
  Trollet hylte:
  - Ett tusen fem hundre!
  Sjøkongen klukket:
  - To tusen!
  Leshy hvisket:
  - Tre!
  Baba Yaga ropte:
  - Fire tusen!
  Og plutselig kvekte:
  - Fem tusen!
  Alle så på Koshchei. Baba Yaga fniste og bemerket:
  Og han er her også! Hva vil han gjøre med henne.
  Igjen en pause... Men det er klart at forhandlingene ennå ikke er på topp. Og hva er en jente?
  Orkene fjerner sløret som dekker nakken og skuldrene hennes. Og publikum er begeistret. Nakken og skuldrene til jenta er sterke og muskuløse. Veldig forførende også. Det kan sees at dette er en vakker helt.
  Ridderen i lilla rustning gryntet:
  - Sekstusen!
  Ridderen i rosa la til:
  - Syv!
  Koschey the Deathless ga ut:
  - Åtte!
  Sjøkongen brølte:
  - Ni!
  Ridderen i lilla rustning sa igjen:
  - Ti tusen!
  Nok en pause. Beløpet er alvorlig, for det kan du kjøpe tusen slavegutter eller hundre vakre slavepiker. Eller ansett et helt regiment leiesoldater.
  Men det er ikke alt. Sløret faller ned for jentas føtter. Du kan nå se hendene og figuren hennes, om enn dekket med en badedrakt.
  Vladlenas armer er veldig muskuløse, og bicepsene hennes er en trekant. Imponerende kriger.
  Baba Yaga fniset og bløt ut:
  - Elleve tusen!
  Plutselig sa dvergen opp:
  - Tolv tusen!
  Trollet avbrøt:
  - Trettentusen!
  Ridderen i lilla rustning bjeffet:
  - Femten tusen!
  Ridderen i rosa rustning la til:
  - Seksten tusen!
  Koschey knirket:
  - Sytten tusen!
  Den unge alven i kronen utbrøt:
  - Tjue tusen!
  Duke de Guizzos plystret: "Hov, keiseren selv har bestemt seg for å ta del i handelen."
  Beløpet var allerede betydelig. Og avkledningen er ikke over. Her er badedraktorkene løsnet stoffet og avslører magen. Straks dukket flisene opp, som i en sjokoladepresse, og bøyningen av den fantastiske midjen, den heroiske jenta, ble synlig.
  Ridderen i oransje rustning mumlet:
  - Tjuefem tusen!
  Alvekeiseren kvitret:
  - Tretti tusen!
  Koschey the Deathless gryntet:
  - Førti tusen!
  Alvekeiseren la inn igjen:
  - Femti tusen!
  Og igjen en pause. Beløpet er allerede enormt. Du kan til og med begynne å bygge en by. Eller kjøp et slagskip. Eller en flokk vakre jenter.
  Men selvfølgelig er Vladlenas sjarm skjult under klærne enda mer interessant for alle.
  Her tar orkene av seg BH-en hennes. Nå er overkroppen til heltejenta helt naken. Bryster solbrune som meloner er synlige, kronet med skarlagensrøde brystvorter, som overmodne jordbær. Dette er så appetittvekkende.
  Leverandøren av sultanens harem gikk inn i handelen og brølte:
  - Seksti tusen!
  En annen hovmester hvisket:
  - Sytti tusen!
  Ridderen i oransje rustning ropte:
  - Åttitusen!
  Koschei kvet og raslet med bein:
  - Nitti tusen!
  Alvekeiseren snakket igjen hardt:
  - Hundre tusen dubloner!
  Og igjen en pause. Summen av ti tusen slavegutter. Enestående for en jente, til og med en enestående. Det er en hel vognlast med gull. En dublon er en liten, men fortsatt gullmynt.
  Men det er fortsatt bare å komme i gang. Og til slutt blottet orkene hodet til jenta. Håret falt som regn, fargen på bladgull.
  De spredte seg over skuldrene, og publikum startet opp.
  Leverandøren av sultanens harem utbrøt:
  - Hundre og femti tusen!
  En annen overhoffmann gryntet:
  - To hundre tusen!
  Alvekeiseren ropte:
  - To hundre og femti tusen!
  Koschey the Deathless ga ut:
  - Tre hundre tusen!
  Og igjen en pause. En jente med naken overkropp og gyllent hår, muskuløs og øm, lidenskapelig og samtidig forlokkende. Bare en usett feil. Og beløpene for det tilbys i det hele tatt kosmisk. Alt i den er bra, men ... Bena er ennå ikke synlige. Og derfor ønsker de alle å vurdere.
  Og nå kaster orken av seg enda et slør. Bena er blottlagte, opp til kneet. Og bare tynne truser gjenstår. Og selvfølgelig, under kneet støvler.
  Men du kan se hva alle de samme bena og jentene er fantastiske. Muskuløs, solbrun, og musklene er som tråd, under tynn, bronsert hud.
  Alvekeiseren ropte:
  - Fire hundre tusen!
  Koschey innrømmet ikke:
  - Fem hundre!
  Ridderen i oransje rustning gryntet:
  - Seks hundre!
  Koschei snorket igjen:
  - Syv hundre! Og vær forsiktig ridder, ditt imperium er ikke så rikt!
  Alvekeiseren snakket selvsikkert:
  - Åtte hundre!
  Koschei den udødelige knurret:
  - Likevel, den blir min - ni hundre!
  Alvekeiseren ropte:
  - En million gulldubloner!
  Beløpet er enormt. Hundre tusen slavegutter kan kjøpes. Selv med tanke på størrelsen og befolkningen i imperiet, er dette rett og slett en ublu mengde. Selv Koschei nølte... Er det verdt å gi en hel million dubloner. Det er syv tonn rent gull!
  Men auksjonen er ikke over ennå. Vladlen er nesten naken, men fortsatt skodd. Og det skaper fortsatt intriger.
  Faktisk, hva er under støvlene hennes? Og nå tar orkene av seg skoene til den vakre krigeren, og etterlater henne barbeint, i bare tynne truser.
  Og hun har slike ben, bare en unik perfeksjon av linjer, og filigran ynde.
  Haremleverandøren ropte:
  - En million hundre tusen!
  En annen evnukk la til:
  - En million to hundre tusen!
  Alvekeiseren uttalte:
  - Million fem hundre!
  Koschey, rent av stahet, gryntet:
  - To millioner!
  Alvekeiseren erklærte resolutt og aggressivt:
  - To og en halv million!
  Beløpet er så høyt at begge leverandørene av haremet åpnet munnen, men holdt kjeft umiddelbart. Faktisk er dette en hel karavane av gull. Hvordan skulle deres sultaner ellers ta en slik ekstravaganse? Og generelt, hvor mye å gi for en, til og med en ekstremt vakker jente?
  Men så kastet lederen av auksjonen det siste kortet i spill. I dette tilfellet trakk orkene av seg skjønnhetens tynne truser og avslørte også Venusgrotten.
  Nå viste Vladislav seg å være helt naken og barbeint, og uten en eneste tråd på kroppen.
  Haremleverandøren ropte desperat:
  - Tre millioner!
  Den øverste evnukken, skjelvende med fingrene, ga ut:
  - Tre og en halv million!
  Alvekeiseren uttalte bestemt:
  - Fire millioner!
  Det ble en pause ... Koschei ville si noe og slo prisen. Men så forestilte han seg hvor mye gull som ville forlate hans bunnløse skattkammer og forble taus. Han bare bet tennene sammen av frustrasjon.
  Pausen begynte å trekke ut. Det er ikke noe mer å skyte med en naken og barbeint, muskuløs krigerjente. Er det huden i live å rive av. Hun ga absolutt alt.
  Forvalteren løftet klubben og begynte å si sakte:
  - Fire millioner gulldubloner ganger! Fire millioner gulldubloner to! Fire millioner gulldubloner, tre..." Men før hammeren hans kunne senkes, utbrøt en tordnende stemme:
  - Fem millioner gulldubloner!
  Alle så tilbake på den enorme, hulking, svartpansrede nissen. Dette var det som var minst forventet av ham.
  Lederen sa forvirret:
  - Det er et helt fjell av gull! Har du sånne penger?
  Goblin sa selvsikkert:
  - Ja, jeg har et helt berg ubrukelig gull! Og denne jenta er så appetittvekkende at jeg er klar til å gi opp noe av det ubrukelige, gule metallet, for denne friskhetens skyld!
  Lederen nikket.
  - Det er din rett! Vel hva! Fem millioner gyldne dubloner ganger! Fem millioner gulldubloner to...
  Alvekeiseren ropte:
  - Seks millioner!
  Lederen begynte å si:
  - Seks millioner gulldubloner ganger! Seks millioner gulldubloner to!
  Nissen brølte:
  - Syv millioner!
  Alvekeiseren innrømmet ikke:
  - Åtte millioner!
  Nissen knurret igjen.
  - Ni millioner!
  Alvekeiseren erklærte i desperasjon:
  - Ti millioner!
  Det ble en pause. Ja, det er prisen for en million slavegutter. Og du kan rekruttere leiesoldater som vil være nok til å erobre alvekeiserens imperium.
  Og det er for en slavejente.
  Manageren begynte å synge i en sang:
  - Ti millioner gulldubloner ganger! Ti millioner gulldubloner to! Ti millioner gulldubloner tre...
  Nissen brølte:
  - Tretti millioner gulldubloner!
  Publikum brølte av glede.
  Lederen begynte å kunngjøre:
  - Tretti millioner gulldubloner ganger! Tretti millioner gulldubloner to! Tretti millioner gylne dubloner tre! - Hammeren stoppet et øyeblikk, og slo så avgjørende. - Handel fullført. Vladlen Shamanova solgte for tretti millioner gulldubloner til nissen Heck.
  Under auksjonen ble Vladlena så revet med av spillet med fantastiske tall at hun til og med glemte at hun sto foran mange hundre hanner og kvinner helt naken.
  Og nå følte hun seg så skamfull at hun automatisk dekket seg med hendene. Hun ønsket spesielt å skjule brystene og livmoren.
  Orkene nikket forståelsesfullt og kastet sløret over henne. Lederen bemerket:
  "Nå må du betale hele beløpet. Og dette er mer enn to hundre tonn gull! Og umiddelbart!
  Nissen nikket samtykkende.
  - Barrer i gården! Du kan ikke engang telle, det er flere av dem enn nødvendig!
  Slavguttene stormet inn på gården. Der glitret faktisk et helt fjell med mynter, eller rettere sagt en høyde. Det var til og med mer enn tretti millioner dubloner.
  Hertugen de Guizzos var utenom seg selv av lykke. Likevel, da han gikk opp til Vladlen, hvisket han:
  - Prøv å rømme!
  Jenta hvisket til alvehertugen:
  - Hvor stor?
  De Guizzos stakk en plomme inn i hånden hennes og hvisket:
  - Hvis du spiser det, vil du i en time bli usynlig, uhørlig og luktfri. Men bare for en time, ikke gå glipp av det! Og ikke løp unna før du er et godt stykke unna byen!
  Vladlen sa med dårlig skjult ironi:
  - Takk, min Herre!
  Så kjente hun en stålbøyle med kjede rundt halsen. Nå er hun nissens eiendom. Og han ser på henne som slikker kjøttetende på leppene hans. Og munnen til dette monsteret er like stor som en spermhval!
  
  
  KEISER PALPATHINS TREDJE KOMME.
  KOMMENTAR
  Keiseren av romimperiet Palpatine, etter å ha mistet kroppen sin, ødelagt av lynnedslag, beholdt sin demoniske ånd. Og han flyttet inn i en klone av en sjarmerende blond jente. Og gjenoppliver både mørkets orden og romimperiet. Nok en gang raser det heftige romkamper mellom imperiet og motstandsbevegelsen. Gamle helter kommer tilbake: Prinsesse Leia, Prinsesse Rey, Ahsoka Tana og nye Anakin - sønnen til Luke Skywalker, og Azalea, datteren til prinsesse Leia.
  . KAPITTEL 1
  Ordenen var fortsatt ikke fullstendig ødelagt. Og krigen fortsatte. Det meste av keiser Palpatines flåte slapp også unna omringingen. Og opprørskoalisjonen falt fra hverandre og falt fra hverandre. Keiser Reis barnebarn, hun gikk vandrende og engasjerte seg ikke i politikk. Forloveden hennes er død. Han etterlot henne bare et par - en gutt og en jente.
  Og prinsesse Ray, et sted i den fjerne utmark, begynte å oppdra barna sine.
  Og keiser Palpatine svettet kroppen sin, som ble ødelagt av reflektert kraftlyn. Men hans demoniske sjel gikk ikke til grunne. Og ånden til keiseren av romimperiet flyttet inn i en annen klone.
  Selvfølgelig skyndte mange slagskip av ordenen og imperiet å sverge troskap til keiseren. Og den opprørske generalen ble truffet av makt lyn og ble redusert til en håndfull aske. De andre skjønte umiddelbart at det var keiseren. Selv om klonen var en skjeggløs ungdom.
  Palpatin er en imponerende kraft.
  Og så er det planetarisk erobring. Det er ingen Jedi, og planetene i galaksen er delt. Imidlertid har Palpatine et problem. Kloner varer ikke særlig lenge når de blir ridd av en helvetes mørk sith. Uansett kloner av menn.
  Og Palpatine har en kvinne. Kroppene til hunner er mye lettere å bære strømmene av mørk kraft, og uforlignelig mer holdbare enn menn.
  Og Palpatine ble en vakker jente. Og denne jenta er galaksens formidable keiserinne.
  Selvfølgelig er ikke alt mulig for Imperials. For eksempel prøver Jabbas å slå tilbake. De mobiliserte alle kreftene til den galaktiske mafiaen. Og motstandsbevegelsens opprørere sluttet seg til dem.
  Her kommer den avgjørende kampen. På siden av Imperials er en enorm flåte. De bygde nye skip ved å bruke ressursene til galaksen. Kamproboter deltar i kampene, og kloner er mer tidlige.
  På siden av motstanden og den galaktiske mafiaen, deres betydelige styrker.
  Likevel, på siden av Palpatine mer enn tre ganger overlegenhet.
  Og de begynner å presse og trykke.
  De nye klonekrigerne er veldig vakre, buede og muskuløse jenter i bikini.
  Så kampen vil bli alvorlig og imperiets krefter har blitt ikke bare mektige, men også vakre.
  Her er de første, som en slagram, imperiets store slagskip nærmer seg. De spyr ut kraftige, kampstrømmer av laserstråler.
  Klonjenter løper rundt våpnene. Og barbeinte, runde, rosa hæler blinker forbi.
  Vakkert filmet. Jentene, selv om de er klonet, er alle forskjellige, håret deres er i alle spekterets farger. Og kropper med svært fremtredende muskler, solbrun, gylden-oliven hud, og høye, fyldige bryster, luksuriøse hofter.
  Disse jentene er veldig gode fightere. Her spytter han ut et stykke hyperplasma fra en tung stamme. Og igjen ødeleggelsen og ødeleggelsen av stjerneskip på begge sider.
  Keiserlige skip prøver å omgå opprørerne ved å bruke dannelsen av halvmåne.
  På siden av keiser Palpatine, en tidoblet fordel i store slagskip og vanlige slagskip. Og hans kraftige flanker rykker nærmere.
  Kampen ble mye mer dramatisk. Krysseren til motstandsbevegelsen står i brann. Alle slags fremmede entiteter løper over dekkene. Hundrevis av sivilisasjoner og arter kjemper mot imperiet.
  Palpatine er fortsatt menneskelig av opprinnelse. I motsetning til læreren hans - som var av en annen rase, men også av en humanoid type.
  Den fremtidige keiseren drepte læreren sin - da han ble unødvendig, og kanskje til og med skadelig.
  Da oppnådde Palpatine enestående makt og kunnskap om makt. Og hans ånd ble udødelig. Og evnen til å gjøre mirakler utenfor Sith-imperiets makt og gjennom deres historie.
  Og nå bor ånden til historiens største mørkeherre i kjødet til en veldig vakker, høy, honningblond, ufeminint muskuløs klonejente.
  Og lede kampen. Keiserinnen er hengt med juveler og amuletter. I motsetning til de andre barbeinte kvinnelige klonene, er Monarch Girls ben utsmykket med høyhælte sko med edelstener.
  Her kommer ordren om å flytte missilødeleggerne nærmere høyre flanke.
  Jentene, blinkende nakne, solbrune, grasiøse ben, utfører herskerens eller kanskje linjalens ordre.
  Hvor mange skjønnheter er det. Destroyers utad ser ut som skarpe dolker.
  Men de store slagskipene er som spermhval - dråpeformet med mange våpen.
  Den kvinnelige Palpatine brølte:
  - Knekke, knuse og rive i stykker,
  Dette er livet, dette er lykke!
  Knekke, knuse og rive fra hverandre,
  I min store kjenner kraften!
  Her er et storslått slagskip som tar alvorlig skade av å bli truffet av et missil med termokvarkladninger. Dette er et virkelig ødeleggende og knockout-slag.
  Klonjentene løper fra de flammende flammene. Flerfargede ildtunger biter skjønnhetene, for nakne, rosa, runde hæler med en grasiøs bøy.
  Og det ser ekstremt kult ut.
  Jentenes frisyrer er enten bladgull eller kobberrøde, men det er safir og smaragd og til og med flekkete. Og de vifter som bannere.
  Krigerne her er veldig vakre, og sannsynligvis ville menn bare blitt gale med så mange skjønnheter i bikini.
  En krig raser i universet - det er ikke tid for sentimentalitet. Og andre steder står et opprørsslagskip i brann. Og skapninger som ligner på øgler, eller sebraer, er forkullet.
  Her er to romslagskip til som kolliderte. Nesen flatet som faen. Og gnistre som et dødelig lyn. Og så dør flammen.
  Jentegeneralen ristet diamantøreringene og sang:
  - Brann! Brann! Og i stjerneklar stillhet!
  Og i kvasarer over!
  I sjøbølgen, og rombrann!
  Og plass! Og rombrann!
  Her fungerte thermopreon-raketten. Som en supernovaeksplosjon.
  Og umiddelbart brant flere skip fullstendig ned. Og hundrevis av stjerneskip snudde og snurret som topper kastet av et barn.
  Termopreon-reaksjonens grådige livmor er et infernalsk våpen som er en billion ganger sterkere enn en hydrogenbombe.
  Keiserinne Palpatine brølte:
  - Satans svarte makt,
  Sølte makt inn i verden...
  Og krigens hellige sverd
  Brakk hemmeligheten!
  Og igjen, mens han tar det, vil han eksplodere med kraften fra underverdenen. Og ødeleggelsene er rett og slett umålelige.
  Imperials har rett og slett overveldende overlegenhet når det gjelder antall ildkraft. Og det føles som om ingenting kan stoppe dem.
  Her gikk de forbi motstanden fra flanke og bak.
  Ahsoka er en krigerjente som kjemper mot imperiets overlegne styrker.
  Hun tok den og sang:
  - Over det uheldige universet hang,
  Onde kloner syder mørke ...
  Palpatine hater øksen sin,
  Skjerpet og kuttet av hodet ...
  
  Men en Jedi er ikke en bonde i det hele tatt
  Og ikke for alltid gå under åket ...
  Gjør mørkets kloner til ildsjeler,
  Og svare på ondskap med godt!
  Og jenta vil snu stjerneskipet sitt igjen, og fra et velrettet skudd vil den tidligere studenten til Darth Vader, ta og knuse til fotoner en stor missilkrysser fra imperiet.
  Klone jenter, døende hvin og synger:
  Imperiets store lys
  Gir lykke til alle mennesker...
  I et umålt univers,
  Du finner ikke vakrere!
  
  dyrebare børster,
  Fra ende til annen...
  Imperiet spredte seg
  Mektig, hellig!
  Klonjenter er veldig vakre, det er til og med synd når de brenner ut i en hyperplasmisk strøm.
  Keiserinne Palpatine brøler på toppen av lungene:
  -Vår seier vil være nær,
  Knyttneveangrep!
  Og her igjen, raketter i et vakuum og ødelegger alt. Og slike helvetes pauser oppstår.
  Ahsoka Tana traff en annen bil. Får henne til å eksplodere med hundrevis av kloner som fyrverkeri, spre seg i luften og kvitre:
  - Du ser et tegn på himmelen,
  Den tomheten brenner...
  Ønsket forsvinner,
  Alt rundt forfengelighet!
  Keiserlige stjerneskip omringet opprørerne fra nesten alle kanter. Kampen ble mer og mer blodig.
  Her er keiser Palpatine, brølte hun:
  - Jeg ble ikke sendt forgjeves,
  Gi deg nåde...
  Kort sagt, kort sagt,
  Kort sagt!
  Vær stille!
  Og hælene hennes tramper på metall.
  Det er mange tusen stjerneskip på begge sider. Og de ruller inn som bølgene til en rasende storm.
  Og vakuumet koker, og metallet brenner. Så mange hull rundt og ødeleggelse. Blandingen av løvetann og kantarell har blitt fanget i flammens brennende felle, og blir sakte og uunngåelig forkullet.
  En jente fra en annen verden dør og synger:
  - Mørkets krigere, sant, er sterke,
  Men jeg vil ikke overgi meg til romkloner...
  Vi er kule, vi er ørner,
  Og vi vil vinne mot faraoene!
  Og nå dør et morsomt hunndyr, og hun er lei seg til tårer. Alt som helhet foregår under imperiets diktater.
  Det overgår både antall tropper og kvaliteten på våpen. Og så er det slik tulling.
  Ahsoka Tana husker hvor mange år siden hun var Padawan for Anakin Skywalker.
  Og lyssverdet hennes knuste i store mengder både leiesoldater og forskjellige fremmede skapninger.
  Men nå er hunnen mot henne. Og dette skaper et problem. Keiser Palpatine er udødelig. Hvordan ødelegge sjelen hans, som kan komme inn i hvilken som helst kropp?
  Kanskje han har horcruxes? Og bare ved å ødelegge dem, kan du beseire dette ville monsteret? Men hvor finner du dem, og hvor mange kan du lete etter i det uendelige universet?
  Ahsoka kjente at hun ble truffet. Og temperaturen i hytta spratt kraftig.
  Og til og med luften var røykfylt...
  Ahsoka tok den og kvitret:
  - Den universelle krigeren er ikke redd for døden,
  Vi er ikke redde for døden på slagmarken ...
  Med en marerittaktig horde vil kjempe tappert,
  Og en bragd som en ridder vil oppnå!
  Og en jente fra en menneskelig sivilisasjon, hvordan hun vil ta og snu stjerneskipet sitt.
  Og skyt en thermoquark rakett inn på siden av slagskipet.
  Han ristet seg. Flere bevegelige tårn ble flatet på en gang og snudd.
  Igjen løper klonejentene, de nakne, runde hælene deres glitrer som speil i solen.
  Ahsoka sang irritert:
  Vel, hvor mange naboer kan du drepe,
  Tross alt er en person født for lykke ...
  Moren lar ikke sønnen gå foran,
  Og selv om sommeren er det dårlig vær i krigen!
  De keiserlige krysserne prøver å motangrep. Og nye, veldig seriøse skip klatrer opp.
  Det store slagskipet er ikke bare et stjerneskip. Dette er en hel voluminøs by, i form av en hval eller spekkhogger. Og det er klart at ingenting kan måle seg med slik makt.
  Og imperiet har ti ganger flere slike skip, og de er større og med mer avanserte våpen.
  Og motstanden har ikke en gang en eneste kommando - hvem enn som er i hvor mye.
  Ahsoka er formelt sett en vanlig fighter.
  Riktignok nyter prinsesse og marskalk Leia stor autoritet.
  Hun ser rundt trettifem år gammel ut, men figuren og midjen hennes er som en ung jente. Forferdelig kriger.
  Prinsesse marskalk Leia, som besitter kolossal styrke, kjemper som en kjempe og synger:
  - En to -
  Sorg er ikke et problem!
  Du bør aldri bli motløs!
  Hold nesen og halen høyt oppe!
  Vit at kjærlighetens lys alltid er med deg!
  Og her er prinsesse-marskalken som kaster en hel sky av små droner i kamp.
  De angriper keiserlige stjerneskip. Det er hull og kolossale ødeleggelser.
  Prinsesse Leia smiler med perlefargede tenner. Hun har på seg en gullbelagt bikini.
  Og de bare fingrene til grasiøse ben trykker på joystick-knappene og sender ut raketter.
  En ung kvinne med en muskuløs figur synger:
  - Skjørt blomsterblad,
  Hvis den har blitt revet...
  Selv om verden rundt er grusom
  Jeg vil gjøre godt!
  Og kriger-marskalken, sender en dødelig dødsgave, med hjelp av bare tær.
  Stemningen til prinsesse Leia begynner imidlertid å bli dårligere. Sønnen hennes drepte mannen hennes og døde deretter selv i hendene på keiser Palpatine. For et forferdelig monster denne keiseren er!
  Hans forbrytelser kan ikke telles. Selv prinsesse Leia ble ikke født, og dette monsteret drepte nesten alle jedi.
  Faren hennes Anakin var fortsatt et barn da Palpatine ble republikkens øverste kansler.
  Prinsesse Leia sverget at hun ville bekjempe denne despotismen.
  Men keiseren er ikke så lett å drepe.
  Vi trenger noe effektivt...
  Ahsoka Tana, fra en annen ikke-menneskelig sivilisasjon. Hun er en veldig vakker jente. Selv om hun sikkert er mange år gammel.
  Hun reddet Anakin da han fortsatt var ung ...
  Og takket være styrken beholdt hun evig ungdom.
  Ahsoka er en veldig sterk fighter. Her skjøt stjerneskipet hennes ned flammene og treffer igjen en annen fregatt av imperiets romflåte. Denne gangen er det et gammelt skip, og det er mannlige kloner i masker.
  De er ikke lei seg i det hele tatt. Det er annerledes når jenter dør. Ikke rart kvinner er det rettferdige kjønn.
  Ahsoka sparket med bare hæler. Hun har bein som en menneskejente - bare huden hennes er oransje med lilla striper. Selv menneskelige menn er gale etter henne.
  Ahsoka er perfeksjon. Fra et smil til et tøft smil - hinsides ros.
  Og i sengen viser mirakler.
  Og i kamp - mirakler i rute.
  Krigeren og tidligere Padawan i fremtiden Darth Vader knuste brigantinen med en rakett og sang:
  - Den lette krigeren stønner ikke av smerte,
  Laserstrålen er ikke redd ...
  Han vil ikke drukne i et svart hull,
  I plasmaet av stjerner vil hans ånd ikke brenne!
  Tanker i hodet mitt: det ville vært fint å ødelegge keiser Palpatine, eller rettere sagt hans helvetes sjel. Men hvordan gjøre det? Yoda ser også ut til å ha en udødelig ånd. Han viste seg for Luke, Leia og Ahsoka, og nå kunne han til og med påvirke på en eller annen måte.
  Men Yoda er fortsatt begrenset. Hva kan Palpatine gjøre?
  Ahsoka Tana tok og sang, og slo ned romødeleggeren med hjelp av de bare tærne:
  Alt kan være konger
  Alle kan konger...
  Og skjebnen til hele jorden,
  De topper noen ganger!
  Men uansett hva du sier
  Men uansett hva du sier!
  Gift deg for kjærlighet!
  Ingen kan
  Ingen konge!
  Ingen kan!
  Ingen konge!
  Og stjernekampen er i ferd med å øke.
  Her kom to store slagskip tett sammen, som bjørner, og begynte å slå mot hverandre og spytte missiler.
  Kraft, beskyttende felt kolliderte og sprakk. Buet plass glitret. Lynet blinket.
  Klonjenter med muskuløse, buede kropper på den ene siden, og hundrevis av forskjellige raser på den andre, beveget seg gjennom korridorene, enorme kryssere.
  De nakne, buede føttene til klonejentene slo mot det oppvarmede metallet.
  Imperiets general ropte:
  - Imperiets mektige skjold,
  Opprørere kan ikke komme gjennom...
  Vi er rasende dyr
  Og vi kan ikke bli beseiret!
  Mange klonejenter bruker bare tær på meislede ben når de skyter.
  De er rett og slett fantastiske krigere. De har så mye sjarm og energi. Og de er varme. Selv om gutta ikke vet. Faktisk vokser kvinnelige kloner mye raskere enn menn. I tillegg gror sårene deres raskt, og reaksjonen og hastigheten er bedre. Og de er bare vakre.
  Keiser Palpatine elsker kvinner. Og han er nå i kroppen til en kvinne.
  La den mørke sith synge:
  Kan ikke leve uten kloner
  I verden er det ingen...
  Jeg er en lys stjerne
  Jeg vil sende deg død-hei!
  Her er det store slagskipet til opprørerne klemt ned av fire enorme keiserlige skip samtidig.
  Prinsesse marskalk Leia sang:
  Ikke gi opp, ikke gi opp, ikke gi opp...
  I en kamp, stjernesønnen til en Jedi, ikke vær sjenert!
  Smil, smil, smil
  Vit at alt blir kvasar og greit!
  Og de bare tærne til en ytre ung kvinne med en mannlig hake og en muskuløs kropp lanserte en ny kommando ved å trykke på knappen.
  Ahsoka blunket, tråkket på pedalen med den nakne, jenteaktige hælen, brøt gjennom siden av rommet, keiserlige karavel og sang:
  - Hun gikk som hyperplasma,
  På tomme bølger
  Sendte en faktura og ble belastet!
  Jeg så tilbake for å se
  Så hun seg tilbake...
  For å se om jeg så meg tilbake!
  Prinsesse Leia blunket og kvitret:
  - Hold ut vakre!
  Og nå angriper motstandskrigerne igjen. Mer presist bruker de taktikk - et raid, en retrett.
  Og så styrtet en lett krysser inn i det keiserlige slagskipet. Og det var en eksplosjon.
  Bølger av ødeleggelse og død fulgte.
  Ahsoka tok den og kvitret. De skarlagenrøde brystvortene hennes var synlige, flagrende ut av BH-en:
  - Bedrift, selskap, selskap,
  Jeg fikk et gjesp!
  Og igjen sendte jentas bare hæl en annen brigantine fra den keiserlige flåten inn i infernoet.
  Ahsoka lurte på om kloner hadde sjeler.
  Jedi-ridderne har det definitivt. Og vi, etter å ha gitt ender, dør ikke for godt!
  Warriors-kamikaze går i kamp. De bruker ryddede, utrangerte og halvt forfalte stjerneskip.
  Dette er et uventet kort kastet i kamp av prinsesse Leia.
  Et slags siste argument av konger!
  Prinsesse Leia sang og fikk de bare tærne til å se ut som en fiken:
  -Sjel, hjerte, gi,
  Vi er vårt hellige fedreland...
  Vi vil stå og vinne
  Og vi vil ikke angre på livet!
  Ahsoka Tana dunket også fienden med bare tærne. Hun knuste dreadnoughten med et veldig nøyaktig treff på powerpointen, og kvitret øredøvende:
  - Venter på seier, venter på seier, venter på seier ...
  De som lengter etter å bryte lenkene!
  Venter på seier, venter på seier, venter på seier
  Vi kan drepe dragen!
  Med entusiasme kastet prinsesse Leia av seg BH-en og trykket på avtrekkeren med rubinvorten, utbrøt:
  - Vår frihet er herliggjort hellig,
  Jeg elsker deg av hele mitt hjerte og min sjel...
  Landene våre kjenner ikke til eventyr,
  Med alt jeg vet, vil horden takle det!
  . KAPITTEL 2
  Ahsoka Tana kjemper som en ekte panter, bare mye mer effektivt. Og han trykker de bare, grasiøse tærne på knappene på styrespaken. Og han gjør det veldig dyktig.
  Men det er klart at opprørerne fortsatt taper. Her går de nye regimentene til romimperiet inn i kampen. Romskip har nettopp blitt sluppet ut på fabrikkene, og nye klonejenter vokser frem i et akselerert tempo. Og de løper igjen og blinker med de nakne, runde hælene.
  Prinsesse marskalk Leia blir beordret:
  - La oss rykke ut på en ryddig måte!
  Men det er vanskelig å oppfylle det. Kanskje vil det skje at retretten blir til en generell flytur.
  I mellomtiden hopper og spinner keiserinne Palpatine. Kroppen hennes til en jente med bladgull er full av energi.
  Og hun synger:
  - Vår konge er himmelens sendebud,
  Vår konge er som en spøkelsesdemon...
  Vår konge utvalgt av skjebnen
  Vår konge er bare deg!
  Og mange klonejenter roper på toppen av lungene deres:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Og de nakne, sexy føttene deres tråkker på metall. Disse jentene er bare en hyperklasse.
  Klon jenter fra menigheten i bare én bikini. Og det er vakkert. Dessuten er fargen på bikinien som knapt dekker kroppen forskjellig avhengig av typen tropper. Men det er veldig tynne, ikke gjemmer seg, muskuløse, solbrune kropper.
  Jenter i offiserers rang har allerede noen dekorasjoner. Jo høyere rangering, jo mer luksuriøst.
  Og kvinnelige kloner i rang av general og høyere har edelstener på ankelarmbåndene og søljene og øredobber og ringer.
  Og samtidig har alle unntatt keiserinnen bare føtter.
  For det første er det mer behendig for kvinnelige krigere. Og du kan bruke bare tærne til å trykke på knapper, kaste våpen, gripe og gjøre mange flere ting.
  Keiseren hadde en veldig vakker hær. Bare et slags mirakel. Som trolldommen til en veldig sterk og talentfull ånd. Og alle jentene, uten unntak, har veldig vakre og pregede magemuskler - sjokoladeplater, og dette er supert.
  Og brystene er veldig velformede, solbrune og faste.
  Keiserinne Palpatine tok den og sang øredøvende, og viste tennene hennes som glitrer som den rikeste sjømaten:
  Underkast deg det enorme imperiet
  Det uendelige universet må ...
  Og vi vil være veldig sinte,
  Og tro på keiseren trengs!
  Assisterende keiserinne Palpatine Emmanuelle, blottet også tennene, og trykket de bare tærne på joystick-knappene. Lanserte en dødelig dødsgave - en mektig thermopreon-rakett.
  Og sparket med rasende kraft. Som en kvasar eksploderte...
  Selv de keiserlige stjerneskipene ble lettere skadet av bruddet. Tårnene var sammenkrøllet, rustningen til skipene smeltet.
  Mange kryssere og slagskip mistet synet og optiske instrumenter.
  Emmanuel bemerket:
  - Det djevelske esset blir kastet i kamp!
  Motstandsbevegelsen ble praktisk talt brutt.
  Prinsesse Leia kommenterte:
  Vi må redde alt vi kan!
  Ahsoka Tana kjemper tappert, og gir ut stridbare og aggressive utslettelsesgaver. Romskipene til imperiet fikk skade eller en slags nedsmelting.
  Jenta, den tidligere partneren til selveste Darth Vader, opptrådte desperat og veldig kult. Romskip eksploderte, fontener av hval, hyperplasmiske bekker brøt ut fra enorme slagskip.
  Ahsoka Tana tok den og sang:
  - Jeg er ikke en engel og ikke en djevel,
  Ødelagt kontoen!
  Her er en veldig flott jente. Det ser ut som en person, men huden hennes er flerfarget, og ørene hennes er som snabel. Men hun er virkelig veldig vakker og attraktiv.
  Ahsoka, med et ondt engelsmil, og hennes bare tær trykket på knappene med stor besluttsomhet.
  Og et nålestikk av stråling.
  Ahsoka unngikk så vidt å bli truffet av et dødelig missil. Hun skjøt og brant et hull i vakuumet.
  Jenta mumlet:
  La hele kosmos fordypes i kaos
  Og vakuumet rister av pauser...
  Fienden vil bli truffet av lett makt,
  Og vi er for alltid forent med vennlighet!
  Situasjonen så kritisk ut, og opprørerne spredte seg.
  Ideen som først dukker opp når de blir beseiret.
  Emmanuel om gurgling:
  - Du kan fortsatt ikke dra!
  Og hvordan han trykker den nakne, runde, rosa hælen på knappen.
  Og igjen flyr en rakett, basert på prosessen med å slå sammen preoner. Og sånn som jævla, så jævla.
  Emmanuelle tok den og sang:
  - En forferdelig orkan feide gjennom,
  Det er for sent å planlegge kister nå...
  En slik jente er et rasende slag,
  Rister himmelen, rister stjernene!
  Og krigeren tok og viste fienden hennes svært lange og bitende tunge. Han var som en kusks svøpe, og glitret av rubiner.
  Emmanuel, denne supermarskalken av imperiet, er rett og slett et mirakel. Keiserinnen var veldig glad i kjærtegnene hennes. Faktisk, når to jenter gnir seg mot hverandre - det er supert!
  Klonekrigere presser motstandskrigerne. Her er skapninger som ligner på fluesopp med ben, eksploderer. Og de brenner som stearinlys i et tempel.
  En av dem knelte ned og sa en bønnbekjennelse ved å bruke en binær kode.
  Så sang hun:
  - Du kan brenne i form av stjerner,
  Men jeg slutter ikke å synge!
  Og fluesoppjenta tok igjen og viste tre språk en gang.
  Dette er veldig kult og dumt på samme tid.
  Ahsoka Tana dekker opprørsflåtens retrett. Og hun gir bare desperat alt det beste på stjerneskipet sitt.
  Og sender strømmer av destruktiv hyperplasma.
  Og så dukket det opp et ensomt stjerneskip, et spesielt design under kontroll av prinsesse Rey.
  Dette barnebarnet til keiser Palpatine tar kampen modig. Hun er vakker, svarthåret og mørk fra brunfarge.
  Prinsesse Rei ser ut som en vakker og slank jente. De nakne, kvikke føttene hennes trykker på joystick-knappene. Og romfartøyet beveger seg bort fra supernovaeksplosjonen av raketten fra sammenslåingen av preoner. Og dette er djevelens makt.
  Prinsesse Rei tok den og sang:
  - Vi har raketter, fly,
  Den sterkeste lyse ånden i verden...
  Hvite piloter ved roret
  Fienden vil bli knust til støv og ned!
  Og nå trykker hun på avtrekkeren med den nakne, runde hælen. Og en svært dødelig strøm av ødeleggelse utløses. Og imperiets mektige store slagskip får et brennende stikk i siden.
  Og det begynner å brenne og bryte ut store, svarte røykskyer. De er som fabelaktige genier rømt fra flaskene. Nærmere bestemt fra hullene til et gigantisk skip. Dette er slaget til en vakker og svingete jente - som jeg må si rett og slett - super!
  Prinsesse Rey hoppet som en gal vixen og tok av seg BH-en, tok og trykket på knappen med den skarlagenrøde brystvorten.
  Og hun tok den, slo mot fienden ...
  Så sang hun:
  - Bølger av lys redder oss,
  Vær glad Jedi!
  Og med hennes jenteteam. Vakre krigere i bikini, nesten nakne, solbrune, de fleste blonde.
  Prinsesse Rei utbrøt med stor begeistring:
  - Jeg er en lysets kriger, en kriger av varme og vind!
  Og den nakne hælen hennes vil ta det igjen og trykke veldig raskt på pedalen. Og det er virkelig dødelig.
  Ahsoka Tana, som kjempet tilbake på en veldig aggressiv og effektiv måte, tok opp og knirket:
  - Hvor var det, når var det,
  I barndommen, eller kanskje i en drøm ...
  Jedi-krigereir for den elskede
  Svell om våren...
  Og igjen, rubin brystvortene hennes presset med dødelig kraft på knappene. En veldig aggressiv og samtidig snill jente viste seg.
  Prinsesse marskalk Leia tok den og kurret og blottet sine elfenbenstennene.
  Denne prinsessen er bare fantastisk.
  Og så sprengte opprørerne også den keiserlige flåten med en thermopreon-rakett. Og dette stikket er en billion ganger større enn den formidable, termonukleære reaksjonen.
  Og hvis det gjør det, brenner flere store slagskip med mange tusen klonejenter ned.
  Døende, vakre jenter rykker og rykker så rørende med sine bare, meislede ben.
  Prinsessemarskalken ser en opprørskrysser oppslukt av blå og oransje flammer ramle inn i et imperiums dreadnought. Og slaget er rett og slett knusende og ødeleggende.
  Leia bemerket vittig og blottet tenner:
  - Jeg er en vakker jente
  Jeg er en verdig jente...
  Vår heroiske styrke,
  Tankestyrke og viljestyrke!
  Så tok skjønnheten det og blunket. Øynene hennes er så safiraktige og glitrende. Fantastisk prinsessejente.
  Her bremset de keiserlige skipene, møtt med en så ubehagelig overraskelse som termiske missiler, farten litt.
  Den tøffe går gjennom duellen, og dødens pust og den mørke siden av kraften, som lyset desperat motstår.
  Her, blant opprørerne, kjemper den uekte sønnen til Luke Skywalker - en gutt på rundt tolv Anakin.
  Gutten slåss, trykker på knappene med bare, barnlige føtter og sender aggressive skjebnegaver.
  Den unge krigeren slo ut imperiets store krysser, og sang, blottet sine små, men skarpe og hvite tenner og sang:
  - Forbannet og eldgammel,
  Fienden sverger igjen...
  gni meg,
  Mal til pulver!
  Men engelen sover ikke
  Og alt vil ordne seg
  Og alt vil ende bra!
  Padawan-gutten trykket på en knapp med den nakne, runde hælen, og avfyrte en slagkraftrakett og kvitret ut:
  - Og alt vil ende bra!
  Prinsesse Leia bemerket aggressivt, hennes smaragd- og safirøyne glitrende, kurrende:
  - Død over regndragen!
  Padawan-gutten Anakin var enig.
  - Regndragen er død!
  Og nå går opprørerne til motangrep. Og krigsskip flyr. Jenta kjemper fortsatt.
  I dette tilfellet er det Azalea. Hun er datter av prinsesse Leia.
  En kriger som ikke ønsket å være sammen med broren sin i miljøet til den nye Jedi-ordenen på en gang. Men nå har hun blitt med moren sin.
  Sammen kjemper de mot imperiets kolossale hær.
  Imidlertid er Azalea i tankene hennes. Hun bemerket at det kan være bedre for imperiet å forene alle folkene, først i galaksen og deretter i universet.
  Og det var orden med skaperkraft. Og ikke kaoset og rotet i republikken, og enda mer i mange verdener etter dens kollaps.
  Azalea lanserte noe ekstremt ødeleggende og destruktivt for romimperiets flåte med bare tærne.
  Så kurret hun og blottet den svært elegante og forførende munnen:
  - Ære til lysets krefter!
  Prinsesse Leia bekreftet ved å sende en destruktiv, smidig og voksende flekk av hyperplasma mot motstanderen med hennes bare hæl.
  - Ære til seieren til den lette siden av styrken!
  Disse jentene her er veldig kule.
  Og nå bygger motstandsbevegelsen opp igjen stjerneskipene sine. De klarte å unngå å havne i en håpløs pose. Men overlegenheten i antall og styrken til imperiets skip forblir.
  Ahsoka Tana bemerket vittig, trykket på knappen med den skarlagenrøde brystvorten og sendte utslettelsesgaven:
  - Styrken til en dåre er mindre enn en krone!
  Og blunket til vennene hennes.
  Og hennes bare tær i bevegelse. Og slå fienden ut av syne.
  Prinsesse Rei, mens hun kjempet med motstanderen, trykket på knappen med jordbærbrystet og sa:
  - En tosk er sterk med musklene, når en smart mann er maktesløs med hjernen!
  Padawan-gutten Anakin, naken og barnslig, trykket på den drepende sammensetningen av knapper.
  Og flere brennende, hyperplasmiske pulsarer spyttet ut på en gang, som brenner krysserne til et enormt imperium.
  Den unge krigeren sang:
  - Hvis den bakre er ubrukelig, vil ikke militær iver hjelpe, vel, og hvis det ikke er noen iver, vil den bakre gå til fienden for å spise middag!
  Prinsesse Leia, som slo fiendene og sendte dødsgaver behendig fra lysets krefter, utstedte:
  - Lys er forskjellig for alle når det gjelder nytelse, mens mørke er like ekkelt for alle!
  Og så datteren til Leia Azalea presset veldig behendig på spakene med bare tærne, slo ut ødeleggeren av imperiet med en rakett. Den eksploderte som et utbrudd av bensin, og brant øyeblikkelig i flammer.
  Krigeren hvisket:
  - Godt blir ikke alltid belønnet i livet, men ondskap blir garantert straffet etter døden!
  Ahsoka Tana, som skjøt mot imperiets krigere og traff fiendene, med stor og effektiv nøyaktighet, knurret:
  - Det gode blir fort glemt, det onde huskes lenge, men gode gjerninger gir udødelighet, og det onde fører til glemsel selv med lang hukommelse!
  Padawan-gutten sang:
  Det er ikke lett å være snill,
  Vennlighet er ikke avhengig av vekst!
  Ahsoka bemerket, igjen og sendte ut med sin bare hæl, en svært dødelig og dødelig dødsgave:
  - Den lille slangen er den giftigste!
  Prinsesse Leia sendte en mordergave til fienden ved å trykke på knappen med den skarlagenrøde brystvorten, og ga:
  - Lys gir - energi, mørke tar vekk styrke, hvorfor går folk selv til gravene?!
  Gutten Anakin utbrøt med begeistring:
  - Hvorfor følger folk ofte mørket - problemer og deres egen styggedom er ikke synlig i mørket!
  Prinsesse Leia dunket de grasiøse, meislede bena med bare fingrene og knurret:
  - Mørket skjuler kroppslig stygghet for øynene, men av dette er sjelen til en skurk enda styggere!
  Azalea dunket med en jordbærvorte, og dunket empire cruiseren veldig nøyaktig.
  Krigeren bemerket:
  - Lyset fremhever manglene, men samtidig smelter din moralske misdannelse som is i en panne, og i mørket som skjuler skam, blir du enda mer avskum!
  Prinsesse Leia bemerket mens hun filosoferte:
  - Lys er ikke lett fotoner, og fra mørket bare lidelse og stønn!
  Og stormarskalken sprengte fienden med noe veldig knusende og virkelig ødeleggende.
  Og flammene blusset opp og slukte et annet slagskip i verdensrommet, blodig og grusomt imperium.
  Keiserinne Palpatine sa hardt:
  - Kroppens død er ikke forferdelig for de store, for sjelen vil finne noe å gjøre på astralplanet!
  Den store krigeren og supermarskalken i imperiet Emmanuel tok den og banket veldig dødelig med hjelp av de bare fingrene på de kvikke bena og knirket:
  - Mørket er ikke fraværet av lys, det er forbudet om daggry!
  Etter det brøt disse vakre klonejentene ut i latter.
  Og de nakne, kvikke bena til skjønnhetene spiller veldig behendig på joystickene, og de gjør det kult.
  Prinsesse Leia omgrupperer krefter. Hun klarer å redde noen av motstandsstyrkene.
  Her er en hel sverm av kometer som suser forbi. De etterlater haler som strekker seg som et brudetog.
  Og alt brenner, grøsser og bokstavelig talt gnister, og hver gnist er som Mount Everest.
  Prinsesse Leia sier med et smil:
  Vi har vist stort mot.
  Og så husket jeg meg selv i fangenskap. Spesielt når hun på Jabbas ordre ble ført barbeint over den varme ørkensanden. Planeten er veldig varm for mennesker. Og sanden er så varm. Og føttene hennes, nakne, forsvarsløse, ennå ikke herdet.
  Selvfølgelig var det veldig vondt. Prinsesse Leia brant sålen hennes, og de ble dekket av store blemmer. Hvert skritt bokstavelig talt eksploderte i smerte.
  Det er vanskelig å tro at det kan være så vondt å gå barbeint. Men det er som å tråkke på en rødglødende stekepanne.
  Men nå trykker prinsesse marskalk Leias bare tær på knappene igjen og spyr ut en morderisk strøm av utslettelse.
  Prinsessen, som overlevde både planetens død og den offentlige voldtekten av en hel horde av fremmede skapninger, tok og sang:
  - Jentene trengte ikke gi opp,
  Skjønning skremmer ikke unge tyver ...
  Vi har alltid vært i stand til å kjempe tappert,
  Kvinnen vil være dristig som en Jedi!
  Og nå flyr raketter mot motstanderne igjen, denne gangen avfyrt ved hjelp av de skarlagenrøde brystvortene.
  Ahsoka Tana knirket og sa:
  - Han vil være modig
  Hvem vil slå ned dragen!
  Og fra navlen fløy et lyn av kraft.
  Kjempepiker, veldig vittige og aggressive, og snille på samme tid.
  Azalea sendte en morderisk utslettelsesgave inn i den keiserlige flåten, flammende med en ødeleggende utladning og knurret:
  Vår styrke har ingen grenser!
  Ahsoka bekreftet:
  - Lys er sterkere enn mørke! Det gode seier alltid over det onde!
  Padawan-gutten Anakin sendte en dødsgave til imperiets krigere, med sin nakne, barnslige fot og kvitret:
  - Den blodige skurken planlegger,
  Men den edle helten er sterkere!
  Og skurken vil bli beseiret i kamp,
  Og bra, som alltid, vil vinne!
  Prinsesse Leia presset rubinvorten sin mot spaken til utslettelse og død og bekreftet:
  Selvfølgelig vil god vinne!
  Og krigeren sprengte igjen den keiserlige fregatten ved å trykke på knappen med bare tærne og sang:
  - Det finnes ingen lykkeligere historie i verden,
  Enn en historie om et strålende, sterkt lys!
  Azalea knirket og blunket med safirøynene.
  - Jeg så lyset, og den klare stjernen vil skinne for alltid!
  Anakin bekreftet:
  = Selvfølgelig vil det!
  Ahsoka Tana knurret.
  - Må lykken bli tatt bort fra regndragen!
  Prinsesse Leia skjøt ved å bruke sin jordbærfargede brystvorte igjen, og kurret,
  Og det regner ute, og det er slaps ute,
  Og en blodig drage flagrer over den ...
  Vi ler når vi vil gråte
  Men den grusomme herskeren vil bli knust!
  Og så fløy opprørerne til neste forsvarslinje. Og de har veldig gode våpen på asteroidene.
  Keiserinne Palpatine stoppet også. Flåten hennes led store tap.
  Selv om den hadde en overveldende fordel i ildkraft.
  Ved hjelp av den skarlagenrøde brystvorten på hennes fulle og praktfulle bryst, lanserte Supermarshal Emmanuelle enda en gave til død og absolutt død, tok den og kurret:
  - Vi må gi navn til alle planeter, våre nye!
  Og slikket tungen hennes, en veldig søt trigger.
  Keiserinne Palpatine, stemplet de høye, diamantsålede hælene sine, bemerket vittig:
  - Planeter? Hvorfor er du så ydmyk? Kanskje umiddelbart galakser?
  Emmanuel skrek:
  - Og enda bedre for alle universene! Det er veldig mange av dem!
  Keiserinne Palpatine var enig, og munnen hennes full av perlefargede tenner åpnet seg for å avsløre en lang, rosa tunge.
  Herskeren sang:
  - Det betyr å slå vakkert,
  Det betyr å slå med verdighet!
  Denne mørke kraften vår
  Tankestyrke og viljestyrke!
  Og her igjen, som en supernova, flammer en termopreonbombe. Og planetene er revet fra hverandre, og kraftfelt kollapser.
  Her brant et helt regiment av opprørere ned - i likhet med oppreiste krokodiller. Det ble bokstavelig talt trivielt spredt i små fotoner.
  Krokodiller hadde ikke tid til å føle smerte.
  Ahsoka Tana sa trist med et sukk:
  -Våre sjeler vil ta av som to fly,
  De kan tross alt ikke leve uten hverandre!
  Og hennes bare tær lanserte igjen engros-ødeleggelse og total ødeleggelse for imperiet.
  Azalea skjøt også, knuste slagskipet med en valmuefarget brystvorte, og sa:
  - For evig glede lys!
  Padawan-gutten Anakin, ved å bruke de nakne, barnslige fingrene, lanserte ødeleggelse og kvitret:
  Inntil da er vi bare barn.
  Vi vokser, vi vokser...
  Bare himmelen, bare vinden
  Bare glede ligger foran oss!
  Bare himmelen, bare vinden
  Bare glede ligger foran oss!
  Prinsesse Rey var enig i dette, og sprengte imperiets neste krysser med missiler:
  - Gledelig liv fremover! Hvis du ikke kommer ut av kjærligheten!
  Og alle krigerjentene sang:
  Jeg vil, jeg vil gjøre godt
  Tenne lyset gjennom det grenseløse universet,
  Vi er heldige som er mennesker
  La oss alle edle Jedi!
  . KAPITTEL 3
  Det ble en pause i kampen. Begge enorme flåtene stoppet for reparasjoner og hvile.
  Sveisingen summet, lynet gnistret. Reparasjonsmannskaper rykket ut for å reparere skipene.
  Så arbeidet ble travelt. Og vanlige soldater begynte å hvile.
  Ahsoka Tana og prinsesse Rei begynte å spille sjakk ved å omorganisere brikkene med bare tær.
  Selvfølgelig er det mye flere ruter og ulike typer tropper enn i tradisjonell sjakk.
  Og figurene ser ut til å være levende i bevegelse.
  Ahsoka Tana bemerket:
  "Så du sier at keiseren ble brent i maktens lyn?"
  Prinsesse Rey bekreftet:
  "Jeg avledet kraftens lyn med sverdene mine. Og de brente Palpatine. Men selv lynnedslag kan ikke ødelegge sjelen fullstendig!
  Ahsoka Tana foreslo:
  - Mest sannsynlig har keiseren syv horcruxer. De gjør sjelen hans helt udødelig og hindrer ham i å bli sugd inn i dødsriket. Og uansett hvor mye du dreper keiseren, vil han fortsette å bevege seg inn i forskjellige kropper og drite over hele universet.
  Og jenta slo ned en bonde ved å omorganisere vognen med de bare fingrene, de grasiøse bena.
  Prinsesse Rey var enig:
  - Ja det er mulig! Horcruxer lar sjelen forbli for alltid i denne verden, og å bo i forskjellige kropper. Bare ved å ødelegge dem, kan du gjøre unna personligheten til Palpatine, i det minste i dette universet! Ellers blir det en evig trussel!
  Og jenta flyttet haubitsen med sine barbeinte, veldig vakre, solbrune og muskuløse ben.
  Ahsoka Tana bemerket ved å flytte figuren med bare foten:
  -Universet er stort og horcruxes kan være hvor som helst. I nesten alle fag. Og det er ikke lett å ødelegge dem. Også her må du ha et slags spesialvåpen.
  Prinsesse Ray spurte:
  "Du er den mer erfarne Ahsoka. Husker du den unge Darth Vader, kjempet sammen med ham mot hæren til grev Dooka. Og hva manglet du her i livet, hvorfor ble du ikke med enten det ene eller det andre?
  Ahsoka Tana trakk på skuldrene og svarte:
  - Jeg hadde min egen måte. Da imperiet dukket opp, bestemte jeg meg for å se hva som ville komme ut av det. Alle er så lei av kriger og kaos, og selvfølgelig ønsket jeg i det minste litt elementær orden!
  Prinsesse Rei beveget bueskytterens ben med de bare tærne og sa med blottede tenner:
  - Dette er en interessant stilling på sin måte. Selv om rotet å innrømme og sliten. Men Palpatines imperium er ikke himmelen i det hele tatt!
  Ahsoka Tana bemerket hardt og beveget den nakne hælen, generalens skikkelse og glitrende safirøyne:
  - Enhver kraft er ikke ideell! Og alle kan ikke være glade!
  Det ble en pause i samtalen. Jentene flyttet på figurene med bare tærne. De skjøt ned og prøvde å fange flere celler.
  Spillet ble spilt på en veldig dynamisk måte.
  Prinsesse Leia og Azalea spilte kort med Anakin. Og de diskuterte også spørsmålet - hvordan ødelegge Palpatine.
  Boy Anakin foreslo:
  - Slå ham med en termopreon-ladning. Da vil det ikke være noe igjen av Palpatines sjel!
  Prinsesse Leia svarte:
  - Horcruxes gir absolutt udødelighet. Selv det mest perfekte og kraftige våpen kan ikke ødelegge en slik sjel. Det er noe utover det vanlige. Bare ved å eliminere horcruxene kan vi beseire keiseren!
  Azalea Leahs datter la til:
  - Og selv dette er ikke nok for å få slutt på ondskapen!
  Med bare tærne kastet prinsesse Leia det bevegelige mønsterkortet og bemerket:
  - Ikke nok! Ondskap på bevissthetsnivået til enhver person! Men jeg tror på det godes ultimate triumf!
  Gutten Anakin kastet et kart med den nakne, barnslige foten og sa ganske logisk:
  - Uten ondskap ville det vært helt uinteressant! Det ville ikke være plass for heltemot og kamp!
  Azalea sang med stor glede:
  Frimodige kamerater i takt,
  Styrk ånden vår i kampen...
  Til fjern lykke veien
  La oss kaste lys over oss selv!
  Prinsesse Leia spurte i en ganske alvorlig tone:
  - Og hvordan skal vi lete etter Horcruxes?
  Azalea trakk på skuldrene og svarte:
  - I teorien må du lete i arkivet til Jedi. Det kan være nyttig informasjon der.
  Og jenta kastet, med bare tærne, et kort som endret farge i flukt.
  Prinsesse Leia nikket.
  - Ja! Vi må finne dette arkivet. Men Luke Skywalker ser ut til å ha brent ham!
  Så slo gutten Anakin i luften med knyttneven, så det til og med ringte og brølte:
  - Manuskripter brenner ikke!
  Prinsesse Leia var enig:
  - Han har rett! Du kan gjenopprette all informasjon i arkivet. For visdommen til Jedi har ikke bare en materiell legemliggjøring!
  Anakin Skywalker Jr foreslo:
  - La meg fly til planeten der arkivet til Jedi var!
  Prinsesse Leia svarte:
  - Vi skal alle dit - de fem av de utvalgte og de som besitter makten skal gå. Men for nå, kjempe!
  Azalea la merke til, og kastet igjen et kort med bare fingrene av de veldig vakre og forførende bena:
  - I det minste en anelse! Men hva om vi ikke finner noe der?
  Prinsesse Leia kastet et kort med bare foten og erklærte:
  - Så ring ånden til Yoda! Han er i kontakt med lyset og må kunne mye som er utilgjengelig for de levende!
  Anakin humret og svarte:
  - Og Yoda er så liten - mindre enn meg!
  Azalea knirket:
  - Liten, men fjern!
  Prinsesse Leia advarte:
  - Vi har en ny kamp foran oss. Og du må redde i det minste en del av motstandsstyrkene i kampen med imperiets overlegne makt! Og våre fem må være i forkant!
  sa Anakin frimodig.
  Gutten ser et maskingevær i drømmene sine,
  Tross alt er en tank kjærere for ham enn en limousin ...
  Hvem vil gjøre om en krone til en krone,
  Fra fødselen forstår han - makten styrer!
  Ahsoka Tana flyttet figuren med bare foten og sa ja:
  - Ja! Selvfølgelig, makten styrer!
  Prinsesse Rei utdypet:
  - Lett kraft!
  Ahsoka svarte med tristhet i stemmen.
  - Akk, ikke alltid!
  Palpatines barnebarn bemerket:
  - Ikke alltid, men for alltid!
  Og begge jentene slo sine bare såler mot hverandre.
  Men her kommer kampen igjen. Romskipene til imperiet nærmer seg. Fremover beveger seg ifølge tradisjonen grove slagskip, lik enten blåhval eller spermhval, men samtidig besatt med mange våpen.
  Flere nye store slagskip kom, nettopp bygget i et akselerert tempo i imperiets fabrikker. De støpte stål og så veldig truende ut.
  Romskip nærmet seg også, som så ut som nakne dolker med skarpe ender og bevingede håndtak. De lyste også med metall. Generelt hadde imperiets armada en overveldende fordel i antall skip, og enda flere i ildkraft.
  I det minste var imperiets flåte av hovedsakelig kvinnelige klonemannskaper åtte ganger sterkere.
  Og det er klart at opprørerne rett og slett vil dekke tilbaketrekningen.
  Men blant dem har fem fightere - fire jenter og en gutt - seriøs makt. Og dette gir noen sjanser til å holde ut.
  Ahsoka Tana skjøt mot slagskipene som nærmet seg henne med bare tær og knirket,
  - Lett kraft med oss!
  Gross Battleship ble truffet av en sprengende thermoquark-missil. Massen av tårn og kanoner ble brent og knust.
  Klonjenter løp fra ilden og blinket med de nakne, runde hælene.
  Ahsoka sang:
  -For det store strålende lyset,
  Vi vil beseire de mørke synder ...
  En vakker daggry kommer
  Jediens døtre og sønner!
  Prinsesse Rey påpekte aggressivt da hun sendte en drapsgave til utslettelse til motstanderen:
  - En to tre! Knekk dragen!
  Så hun avslørte den skarlagenrøde brystvorten og trykket på knappen med den.
  Anakin, denne kjekke, lyshårede, enda vakrere enn faren til Skywalker Jr., skjøt med bare fingrene, de barnslige bena og sang:
  Barndom, å barndom
  Barndommen er lys, vær med meg ..
  Barndom, å barndom
  Jeg er en gutt som sår et kult lys!
  Og igjen fikk det mektige store slagskipet til det mørke imperiet en hatt. Nærmere bestemt brast rustningen hans og en ild flammet opp.
  Opprørerne har bare to store slagskip igjen. Smertelig stor overvekt av fienden.
  Og de er mindre enn de keiserlige og underlegne i dødelig kraft. Selvfølgelig er det de som er de første til å ødelegge imperiets stjerneskip.
  I små domstoler er fordelen med de mørke kreftene mindre. Og prinsesse marskalk Leia prøver å bruke den.
  Her skyter hun med bare tærne. Svært nøyaktig treffer imperiets krysser. Får henne til å blusse og sprekke. Og vraket av rakettskipet brenner i flere forskjellige farger.
  Prinsesse marskalk Leia synger:
  Måtte alt være bra i universet,
  Strømmene av lys vil aldri ta slutt...
  Med sin kraft i kamp uforanderlig,
  La oss kaste bort de gamle årene inn i ungdommen!
  Og igjen sender de bare hælene til en vakker, ung kvinne en brennende og brennende flekk fra bagasjerommet.
  Krigeren kvitret lykkelig:
  - Vi er krigere av det vakre lyset,
  Hvem gir lykke til verden...
  Avgjørelser er farlige
  Og mye uten grenser for eteren!
  Azalea bekreftet. Hun tok av seg BH-en og sprengte med stor nøyaktighet med en rubinvorte.
  Hun traff ødeleggeren av det mørke imperiet og ropte:
  - Mørkets makt spredte seg over verden,
  Hus gjemmer seg i helvetes skygger...
  Og ønsker å mate det onde med en fest,
  Satan går i gatene!
  Og krigeren blunket til følgesvennene hennes. Det skal bemerkes at hun er en skjønnhet av en veldig kampfarge.
  Gutten Anakin skjøt igjen, trykket på knappene med bare fingre, en barnefot og ropte:
  - Keiser Palpatine
  Du er en jævel og en idiot!
  Keiser Palpatine -
  Herre over de mørke kreftene!
  Ahsoka Tana påpekte aggressivt:
  - Seier vil fortsatt bare være for oss!
  Og jenta traff fienden ved hjelp av en brystvorte med jordbær. Og knuste mange fiender.
  Erfaren kriger. Her er prinsesse Leia snart åtti år. Og Ahsoka var allerede en kjent kriger før Leia ble født. Hun er på samme alder som Darth Vader.
  Og gikk gjennom mye krig med ham.
  Ahsoka klarte forresten å kjempe på opprørernes side helt på slutten. Da de ødela den uferdige Death Star, og keiser Palpatine selv.
  Da døde også Darth Vader. Nærmere bestemt kroppsskallet hans. Og ånden er fri.
  Og den kan tilkalles fra en annen verden. Obi Wan Kenobi Ahsoka husker også. Hun kjempet med ham.
  Ahsoka forble en jente, mens Obi Wan ble eldre. Leia ser bra og blid ut.
  Men det er tydelig at hun har ansiktet til en moden kvinne, og ikke en engstelig jente. Marshals maskuline hake, ideell klassisk, strenge trekk.
  På det tjuende århundre ser det slik atletiske kvinner ut når de er trettifem. Leias figur er muskuløs, nesten jenteaktig, bare tyngre med mer masse.
  Men Ahsoka er slank, med flerfarget hud, og nesten et barneansikt. Det har ikke endret seg på flere tiår. Bortsett fra snabel i stedet for ører, er fargen nesten den samme som en person.
  Du kan til og med uten å se hodet tenke at dette er en jente fra menneskefamilien, bare hun malte huden i oransje, lilla og gule mønstre.
  Og brystene hennes er mennesker.
  Valmuerøde brystvorter trykker mot knappene og spyr ut brennende strømmer av totalitær ødeleggelse.
  Ahsoka nynner mens hun kjemper mot imperiet:
  - Verden er dypt mørke, alt sammenfiltret,
  La det bli lys - og la oss kaste av oss sinkenes lenker!
  Og så eksploderer et annet fiendtlig stjerneskip. Og mer ødeleggelse blir gjort.
  Hvert medlem av de fem har et veldig sterkt og stridende stjerneskip under kontroll.
  Til og med en gutt på elleve eller tolv år, kontrollerer Anakin bilen sin veldig behendig ved hjelp av bare tærne, og selvfølgelig hendene.
  I tillegg kan ordre gis mentalt.
  Anakin bemerket veldig vittig:
  - Å drepe er synd, men å la andre leve er helt latterlig!
  Og gutten trykket på knappen med den nakne, barnslige hælen.
  Og klippet en hel grov fregatt.
  Det viktigste her er å få rett ...
  Padawan-gutt, som alltid på ballen.
  Prinsesse Rey støtter terminatorbarnet:
  - Kom igjen, barnebarn til Darth Vader, vær din bestefar verdig!
  Anakin bemerket, blunket til jenta og brukte de bare tærne på barneføtter med fingerferdigheten til en ape:
  I kampen med sinha-gutt,
  Jeg er ikke vant til å krangle!
  Jeg er ikke vant til å krangle!
  Måtte du være verdig
  Måtte du være verdig!
  Hellige student!
  Dette er en gutt - veldig kul og kompetent.
  Azalea er datteren til Leia kjent ved å skyte med rubin brystvorten hennes, og skade imperiets frykt:
  - Broren min, vi skal vinne - tror jeg!
  Azalea og Anakin er faktisk søskenbarn. Og de er så la oss si slåss.
  Azalea er allerede en voksen jente, Anakin er fortsatt et barn. Men talentet deres er enormt.
  Kjempende og veldig aggressivt og samtidig snillt par.
  Azalea skjøt, brukte den skarlagenrøde brystvorten igjen, og kvitret:
  - De holdt lyset i fengsler i lang tid,
  I lang tid blåste lyset ondskapens mørke ...
  De mørke dagene er over
  Forløsningens time har inntruffet!
  Og jenta knullet igjen. Denne gangen bruker de bare tærne på de grasiøse bena.
  Ahsoka nikket bekreftende.
  - Du er bare fantastisk!
  Og hun sendte også et annet skip fra mørkets rike til den neste verden med en rubin brystvorte.
  Azalea bekreftet ved å bruke jordbærvorten på de fulle, solbrune brystene:
  - Og du er flott!
  Og begge skjønnhetene blunket til hverandre. Azalea er veldig pen. Håret hennes er som en honningblond. Og Leia er mørkere.
  De er begge vakre, men så forskjellige. Det er synd broren hennes drepte Solos far.
  Et slikt tap.
  Men fra den andre verden kan du kalle en persons ånd. I alle fall, hvis denne personen var en lys personlighet, og hans individualitet ikke hadde tid til å oppløses i kraft.
  Prinsesse Leia sørget også over sønnen som hadde gått inn i den mørke siden av styrken. Og for mannen som sønnen drepte.
  Det mest stygge er at den som ble ansett som drept er skyldig i dette - keiser Palpatine.
  Til og med hennes Darth Vader eller Anakin Sioker var et barn, og Palpatine var allerede en eldre senator med grått hår.
  Men hvor mange år har denne ondskapen eksistert? Til å begynne med ble Palpatine vansiret av lynkrefter. Så mistet han kjøttet ved å flytte inn i en klone.
  Og nå er de helt i kjødet til en jente. Og han gjør ondskap, uten å vite noe mål, eller til og med grensen for makt.
  Faktisk er keiserinne Palpatine en jente med veldig lyst hår og et fengende, uttrykksfullt utseende, strakte hendene fremover.
  Den fremre delen av det store slagskipet åpnet seg. De vakre, grasiøse hendene til klonekeiserinnen med lange negler var synlige.
  Og her ser hun på.
  Selvfølgelig er den keiserlige flåten mange ganger sterkere og tar over. Men de fem krigerne blant dem som eier styrken, har en veldig sta motstand.
  Og forårsaker stor skade på den keiserlige flåten.
  Clone Supermarshal Emmanuel tramper barfoten i sinne (alle klonejenter bortsett fra keiserinnen er fratatt sko) og brøler:
  - Ødelegg dem, o største av de største!
  Keiserinne Palpatine hveser rasende:
  - Måtte det være slik!
  Og lynglimt av kraft trekker ut fra skjønnhetens lange negler. De øker i størrelse. Og nå vokser de som et nett av lyn.
  Emmanuelle sang rasende:
  - De sparer ikke fra utslipp,
  Jammen Jedi!
  Keiserinne Palpatine sa hardt:
  Ett drap er bedre enn tusen forbannelser!
  Force lyn omsluttet stjerneskipene til kamp fem. De var som fluer i et brennende nett.
  Ahsoka Tana ropte:
  - Kraftlyn er ikke skummelt!
  Prinsesse Rey trykket på knappen med den skarlagenrøde brystvorten og var enig i dette:
  - Jeg holdt slaget av alle Sith på en gang!
  Og fra Anakin som var mindre erfaren lynet slo ned. Og de brente barns, bare hæler.
  Gutten ropte:
  - Det gjør vondt!
  Azalea sa:
  - Parer med lyssverdet ditt!
  Gutten knipset med fingrene. De hadde et lyssabel. Og den unge krigeren slo lynet.
  Barnets bare føtter røyk og hadde blemmer.
  Azalea elsket det også. Jenta ble brent ikke bare på hælene, men også på de nakne, fulle brystene.
  Og hun kjempet også tilbake med et sverd.
  Resten av de mer erfarne krigerne inkluderte også beskyttelse, at de ble trent av Jedi uten sverd.
  Men likevel var strømmene av negativ energi så sterke at optiske instrumenter og sikter sviktet. Og pistolløpene begynte å deformeres og smelte.
  Prinsesse marskalk Leia sa:
  - Hvilken djevelsk makt! Han ble enda sterkere!
  Warrior Rey var enig:
  - I ødeleggelse åpner den mørke siden seg hinsides muligheter. Ikke rart at det alltid var lettere å drepe enn å gjenoppstå!
  Ahsoka Tana slikket hennes lepper og la merke til:
  - Vi må trekke oss tilbake. Trekk deg tilbake for å vende tilbake, og med nye styrker for å bli med i kampen med den mørke siden av styrken!
  Padawan-gutten svarte:
  - Tråden er brutt
  Og truer lyset til å leve...
  Å leve lyst -
  Helten må dø!
  Warrior Rey protesterte:
  - Vi er en unik femmer! Som endene på en stjerne. Og det er ikke på tide å beseire den mørke siden av styrken!
  Prinsessemarskalken beordret:
  - La oss gå! Kampen er ikke over! Vi vil finne at horcruxene og den inkarnerte djevelen vil bli ødelagt.
  Prinsesse Rey nikket og la til:
  - Og likevel vil våre fem forlate slagmarken sist!
  Jenta tok og løftet den bare foten. Og fra en bar hæl utløste en kraftpulsar.
  Den fløy i retning keiserinne Palpatines store slagskip. Så møtte ham med lynnedslag.
  Men nettet rundt de fem store stjerneskipene ble blekere, den negative energien ble svekket.
  Ahsoka Tana kommenterte:
  - Jeg kan skyte igjen!
  Og krigeren igjen, som om hun knullet, med hjelp av jordbærbrystene hennes.
  Og så gjennomborer et ødeleggende slag den keiserlige dreadnoughten og får den til å brenne og knuse.
  Azalea knirket, skjøt også og ignorerte smerten av hennes brente såler:
  - Det er vår skjebne
  Vi kan ikke leve annerledes...
  Hvis Satan kom inn -
  Da slår vi ham tilbake!
  Gutten Anakin brukte også sine barnslige, brente, men ikke tapte bevegelighetsbena, og sang:
  - Mørkets makt vil ikke stoppe,
  Mørkets makt vil ikke vinne!
  Vi vil drepe spiondragen,
  Helvetes djevel vil bli beseiret!
  Prinsesse Leia bekreftet da hun banket på den keiserlige flåten.
  - Fienden vil bli beseiret, selv om han er veldig sterk!
  Ahsoka Tana lanserte igjen for femtende gang noe ekstremt morderisk med den skarlagenrøde brystvorten hennes og kvitret:
  - Din sjel strebet etter lyset,
  Du vil bli født på ny med en drøm...
  Men hvis mørke er din skjebne
  Forbli en gris!
  Keiserinne Palpatine ble veldig irritert over at de fem lyskrigerne ikke ville gi seg.
  Selv om lynnedslag av kraft igjen lanseres.
  Høymarskalk Emmanuelle hadde imidlertid utplassert noe mer betydelig og dødelig: Therpreon-missilet.
  Hun dirigerte den ved hjelp av bare fingrene på de flinke bena.
  Tell i en rakett som denne - hundre billioner atombomber sluppet over Hiroshima. Så gapet vil være forferdelig. Annen overmarskalk: Monika ga til og med ordre om at de keiserlige skipene skulle trekke seg tilbake så fort de kunne.
  For å unngå å bli truffet av en ødeleggende supernovaeksplosjon.
  Raketten lettet på avstand. Men hennes slående kraft var slik at fem stjerneskip med Jedi ble truffet og ordet agner blusset opp. Og de ble feid opp i en bølge.
  Prinsesse Leia tvitret:
  - Slå på mental beskyttelse! Vi må overleve!
  Gutten Anakin, som igjen, og denne gangen mye mer brente barnehæler, sang:
  - Det finnes ikke ord for en ferskere kriger,
  Trykk en strøm av strålende lys mot brystet ditt ...
  Jeg er klar til å gi livet mitt for vennlighet,
  Måtte våre gjerninger bli prist!
  Til tross for deres forsvar, ble både Anakin og Azalea alvorlig svidd av den hyperplasmatiske ilden og den infernalske energien til preon-fusjonsraketten. En slik gave kan godt rive planeten Jorden i stykker.
  Og resten av Jedi-jentene ble alvorlig skadet. Sannheten er fortsatt i mindre grad enn de yngste fighterne.
  I tillegg hadde de en feil i øynene. Det var ikke lenger noen styrke til å kjempe, og lysets krigere lente seg tilbake.
  Resten av opprørsstjerneskipene hastet fullstendig i forskjellige retninger. Nå var slaget endelig tapt.
  Prinsesse Leia utbrøt:
  "Det ser ut til at vi ikke kan samle mer makt!"
  Prinsesse Ray uttalte:
  La oss partisk!
  Anakin erklærte modig, selv om han var rød som kreft fra brannskader og meldingen var dekket av blemmer:
  - Sanger av partisaner scarlet dawn,
  Mitt hjemland, lyse imperium!
  Azalea, som også var hardt forbrent, men modig holdt fast, svarte rasende:
  - Imperier er ikke lyse. Det er riktig å si: lys republikk!
  Gutten Anakin, hvis tunge var praktisk talt upåvirket av brannskadene, sang hardnakket som svar:
  - Du trenger ikke være foredragsholder
  Lang historie kort...
  Jeg vil bli en keiser
  Tross alt vil de ikke vare lenge!
  Prinsesse marskalk Leia uttalte strengt:
  - Overdreven innbilskhet til den mørke siden av kraften åpner veien!
  Ahsoka Tana bemerket:
  - Da Anakin ble Darth Vader, ville jeg også bli med i imperiet. Men så tenkte jeg at uansett, en så sterk som meg før eller siden ville bli forrædersk drept.
  Prinsesse Rey nikket.
  - Ja sikkert! Hva er svakheten til den mørke siden av kraften? Det er vanskelig å være i en forening av likemenn. De dreper og ødelegger hverandre. Det var mange Jedi. Men sitki hadde en to-regel. Da de var tre, drepte noen noen. Eller eleven drepte læreren.
  Anakin utbrøt:
  - Jeg vil ikke skille meg med verden!
  Azalea tvitret:
  - Ikke lov min kjære bror,
  Ikke lov min kjære å ta ...
  Ellers blir resultatet veldig dårlig!
  Padawan-gutten svarte:
  - Jeg ga ikke et ord - vær sterk, men jeg ga tak!
  Prinsesse Rei uttalte hardt:
  "Vi vil finne horcruxene, og vi vil avslutte den mektigste og mest dyktige Sithen i universets historie."
  Motstandsflåten spredte seg i forskjellige retninger. Og utfallet av krigen var uklart.
  
  
  
  AMELIN I UNDERLAND
  KOMMENTAR
  Jenta befinner seg i et eventyrland, hvor hun må se mange tegneserier og alt interessant og plass.
  . KAPITTEL 1
  Amelina gikk langs veiens gule murstein, og smug med frodige blomster vokste rundt henne. Blomsterbedene var godt vedlikeholdt og blomstene glitret av alle regnbuens farger.
  Og Amelina selv ble til en jente på rundt tolv. Og slo henne bare føtter. Det var et slags eventyr.
  Her kommer støyen. En kanin i frakk og topplue raste langs veien. Han tok frem en klokke på et kjede fra lommen, så på løpeturen og brølte:
  - Å, så sent jeg er! De barberer meg, ørene og barten mine blir så uanstendige!
  Amelina skyndte seg etter kaninene og knirket:
  - Vil du ha eared - å akselerere kraftig?
  Kaninen i topphatten kvekket:
  - Og hertuginnen kan bli opprørt!
  Og de løp ned bakgaten allerede sammen. Amelina, flimrende med bare, rosa hæler, spurte:
  - Hvorfor er du hvit?
  Kaninen knurret:
  - Hvorfor er jeg hvit? Ah, det ville vært bedre å være grå, og ikke løpe og sitte!
  Amelina tok det og sa ut:
  - Hvis du vil være sterk, løp! Hvis du vil være smart, løp! Hvis du vil være sunn - løp!
  Kaninen knirket tilbake og blunket.
  - Ikke vær redd for dårlige nyheter,
  Vi svarer med å løpe på plass!
  Å løpe på stedet er en vanlig forsoning!
  Jenta og kaninen fortsatte å løpe. Foran dukket plutselig et eiketre med en diger hule. Kaninen stupte inn der, og Amelina hoppet inn etter ham.
  Jenta hoppet og kjente at hun falt, kjolen åpnet seg som en fallskjerm.
  Amelina begynte å gå sakte ned, som i en drøm. Kaninen fløy litt lavere og sang:
  - Og han stormet hele dagen som en gal hare,
  Sannsynligvis, av frykt, ble jeg en veldig hvit kanin ...
  Amelina svarte og sang:
  - Hvor mye å være feig - jeg forstår ikke,
  En sterk kriger for kamp er født ...
  Frykt er en svakhet og derfor -
  Den som var redd er allerede beseiret!
  Og jenta, med bare tær, tok opp en kopp med noe appetittvekkende stående på siden av brønnen. Og jeg smakte det. Det var litt som honning. Og Amelina sang:
  - Så, pappas labb er tung,
  Hvis far tar denne labben,
  Det blir ikke honning i det hele tatt!
  Kaninen knirket og ristet på ørene:
  - På bakken av en eller annen grunn folk
  De går trampende med føttene
  Noe som er både dumt og fryktelig stygt!
  Amelina så en kake på hyllen. Så vakkert med blomster og kirsebær. Jenta rakte hendene til ham.
  Kaken fikk plutselig en munn, og han kvitret:
  - Gjett gåten!
  Etter det falt kaken av sølvfatet og fløt sammen med jenta.
  Amelina nikket.
  -La oss!
  Kake, kvitring, sang ut:
  Hvorfor har geiter tre horn?
  Jenta, som fortsatte å sakte falle ned i brønnen, spurte overrasket:
  Har en geit tre horn?
  Cake lo og svarte:
  - Ja, hele tre som hodene til slangen Gorynych!
  Amelina fniste og svarte:
  - Fordi det fjerde hornet til bukken ble hugget ned av Ilya Muromets!
  Kaken lo og svarte og blottet tennene dekket med et lag sjokolade:
  - Ikke! Geitehornet ble kuttet ned av Finist - den klare falken!
  Jenta strakte hendene mot kaken og sang:
  - Kake, du er musen min,
  Med en søt hud skal jeg spise deg!
  Som svar sang det kulinariske produktet:
  - Mel uten pusterom,
  Dumt i helvete...
  Helvete ikke noe problem!
  Amelina prøvde igjen å fange en så appetittvekkende og vakker kake, men jentas hender fortsatte å gli forbi.
  Kake gliste.
  - Ikke strekk armene - strekk bena!
  Så satte Amelina, uten å tenke seg om to ganger, nedre lemmer i aksjon. Og hun fanget kaken ... Han, spyttet krem, ropte:
  - De spiser ikke kaker med bare føtter! La oss sette den gylne kniven og gaffelen til handling!
  Amelina så seg rundt. Alt hang på veggene i brønnen. Inkludert tunge pisker som kan brukes til å drive elefanter, ikke bestikk.
  Amelina kvitret:
  - Hvor er bestikket?
  Kaken hveste:
  - Hvor hvor? I Karaganda!
  Jenta fra Amerika svarte forvirret:
  - Jeg kjenner ikke en slik by!
  Kaken sang med glede:
  - Mitt hjemland er bredt,
  Det er mange skoger, åkre og elver i den ...
  Jeg kjenner ikke noe annet land
  Hvor puster en mann så fritt!
  Amelina så på veggene. Her kan du se hyllene og det er banker på dem. Ganske mange forskjellige krukker. Inkludert syltetøy og honning.
  Amelina prøvde å ta krukken med hendene, men hun mislyktes. De gled mellom fingrene mine som hologrammer.
  Men da jenta brukte bare føtter, grep hun en krukke med syltetøy veldig iherdig. Og brakte det til munnen hennes.
  Det luktet veldig godt også.
  Amelina begynte å drikke deilige jordbær og blandet med fikenmasse. Og det var så deilig at jenta sang:
  - Glad land, gledelig land,
  Hvem vil fortelle meg, hvem vil vise ...
  Hvor er hun, hvor er hun!
  Kanin sa med en streng luft og ristet på topphatten:
  - Det er skadelig for barn å spise mye godteri!
  Amelina ble fornærmet:
  - Jeg er en voksen kvinne, ikke et barn!
  Kaninen fniste og svarte:
  - Forståelig nok! Når du flytter inn i et eventyr, blir voksne barn! Men tross alt, som Karl Marx sa - det å være bestemmer bevisstheten?
  Amelina lo og svarte:
  - Karl Marx? Er det den som bor på taket?
  Kaninen humret og la merke til, og blottet tenner, som han hadde veldig store:
  - Nei, Carleson bor på taket. Og Karl Marx er ... - Og så nølte kaninen, og la til med et fnise. - Vi kjenner hverandre fremmed. Og uten å vite om meg, kommer vi til meg en fremmed, men så langt bare i en drøm!
  Amelina fniste og brølte:
  Vi satt på taket
  Eller kanskje enda høyere...
  Eller kanskje A, I, B -
  Sitter på pipen!
  Og jenta stakk igjen ansiktet inn i syltetøyet og begynte å slikke den saftige, søte fruktkjøttet. Og humøret hennes ble lysere.
  Og her kommer Carleson. En så feit gutt med motor på ryggen. Han fløy ut av brønnen, snurret og spurte:
  - Hei fru frue!
  Amelina svarte lattermildt:
  - Hei, gutt med motor!
  Carleson ble fornærmet og slo lunefullt med leppene:
  - Jeg er ikke en smårolling! Jeg er en mann i full blomst!
  Jenta nikket samtykkende.
  - Jeg er heller ikke et barn - utseendet bedrar!
  Gutten med motoren sang:
  - Barndommen tar slutt når,
  Bare i eventyr for alltid!
  Guttene vil vokse opp
  Hvem vil spre hvor!
  Amelina lo og svarte:
  - Barndom for alltid i fantasi!
  Kanin bemerket lunefullt:
  - Du har barndom i hodet, og jeg har konstant hemoroider!
  Amelina fniste og sa:
  - Hva sier du - det er din egen feil,
  Og maskinen er klar for deg!
  Kaninen sprutet og blottet tenner:
  - Vi er ikke føll, vi er ikke føll ...
  Og så gryntet den storørede mannen av rim:
  - Vi er kaniner!
  Amelina kvitret og blunket til sitt nye bekjentskap:
  - Delte ut masker av kaniner, elefanter og alkoholikere!
  Kake sa med et smil:
  - Jeg forlot bestemoren min, jeg forlot bestefaren min, og jeg forlot haren, og jeg forlot ulven, og gled til og med bort fra bjørnen!
  Kaninen svarte:
  - I denne røyken, som i helvete,
  Du svarer meg!
  For alltid alene, hvorfor er du -
  Hvor er bjørnen din?!
  Amelina trampet den nakne, barnslige foten i været og sang:
  - Jeg er venn med en bjørn, jeg er venn med en bjørn,
  Jeg drar uten frykt...
  Hvis jeg er sammen med en venn,
  Hvis jeg er sammen med en venn
  En bjørn uten en venn!
  Kaninen fnyste foraktelig.
  - Bjørnen vil rive deg! Det ser ut som du ikke har blitt voksen!
  Amelina sa med et sukk:
  - Og om vinteren og om sommeren med enestående mirakler,
  Det blir barndom et sted, men ikke her!
  Barbeint gjennom vannpyttene som glitrer ved bekken
  Gutten vil løpe, og jeg vil være med ham!
  Det ble en pause. Amelina, som hadde blitt jente i en drøm, sank gradvis ned. Hun skjønte ikke helt hva som foregikk. Kaninen fortsatte å rykke og knurre:
  - Jeg er som en drevet hest,
  Stien er virkelig dårlig!
  Amelina fniste ... Her fløy hun forbi det hengende bestikket. Dessuten var kniver, skjeer og gafler fine gullverk.
  Jenta, med bare tær, plukket opp kniven og gaffelen som glitret i halvmørket, og brølte:
  - Vi skal først se på kaken i øynene,
  Og så skal vi steke den og spise den!
  Kaken knirket som svar:
  - Ikke spis riktig jente!
  Amelina fortsatte å falle og spurte overrasket:
  - Så hvordan skal det være?
  Kaken sang med klar stemme:
  La oss se på mønstrene dine, roser,
  Og så skjærer vi deg opp og spiser deg!
  Amelina fniste og sa:
  - Det er riktig! Vakker!
  Kaninen røpet ut av sin plass:
  - Ikke sitt på en stubbe,
  Ikke spis paien!
  Kake bemerket logisk:
  - Og hva skal foreldes? Jeg er laget for å bli spist!
  Amelina, som holdt en kniv og en gaffel med bare tærne, prøvde å få tak i en kake. Og han rykket.
  Kanin tok den og så på klokken sin igjen og sa filosofisk:
  Misfornøyd som vanlig
  Mennesker i sin tid
  Så jager vi ham forgjeves,
  Vi senker farten til ingen nytte!
  Amelina bemerket logisk:
  - Og den eksisterende situasjonen, folk er alltid misfornøyde.
  Kaninen var enig.
  - Det er ganske menneskelig!
  Kaken ble morsom, og han knirket:
  - Mann, mann, mann,
  Folkets lys og håp ...
  Tell at det stormfulle århundre snart er over,
  Fugleskremsel din hage!
  Amelina prøvde igjen å legge ut kaken. Men det kunne hun tydeligvis ikke. Kaken fløy opp og ble ikke gitt.
  Sidene deres av brønnen spratt ut igjen den allerede kjente tjukke gutten med motoren. Han holdt en krukke med syltetøy i hendene, babyansiktet hans var smurt inn med krem.
  Gutten som bor på taket sa:
  - Kaken her viste seg å være veldig sta!
  Amelina var enig i dette:
  - Ja, mat er sta!
  Carleson sang:
  - Mat, mat, oppvarmet mat,
  Å fylle magen - det er tull!
  Og gutten med motoren tok og grep kaken i nakkeskåret. Den vred seg og prøvde å komme seg løs. Men tilsynelatende visste Carleson en hemmelighet og klarte å holde på den.
  Cake twitret:
  - Du, selvfølgelig, en kannibal,
  Men folk trenger ikke å spise...
  Fordi kannibalen
  Folk kan kjede seg!
  Carleson sa med et smil:
  - Er du menneske?
  Cake sa med et smil:
  - Jeg kan snakke!
  Gutten med motoren sa:
  - Papegøye snakker også!
  Kaken ropte:
  - Jeg har også intelligens!
  Carleson-gutten humret og sa:
  - Hva er fem fem?
  Cake reagerte umiddelbart.
  - Tjuefem!
  Amelia sa:
  - Ja, det er et rasjonelt vesen for grusomt!
  Kake purret:
  - full mage,
  I tillegg døve!
  Carleson nikket og spurte:
  Hva er forskjellen mellom ravner og ravner?
  Kake oppblåst og mumlet:
  - Han er en ravn, og hun er en kråke!
  Carleson lo:
  - Ikke! Dette er forskjellige arter, kanskje spise deg for det?
  Cake svarte:
  - Og i buffeen stengt for andre,
  beroliget kokken - ikke vær sjenert ...
  Med denne kjøttetende appetitten
  Du vil svelge sinnet til en annens skurk!
  Amelina foreslo og tok en gaffel og en skje i hendene:
  La oss ikke være så grusomme mot et rasjonelt vesen. Kanskje det er bedre å tegne ham både armer og ben?
  Carleson husket:
  - Ville du ikke faste?
  Amelina fniste og svarte:
  - Skadelig kotelett, for en idrettsutøver,
  Og det er kun løping som gir vekt!
  Kanin sa ganske logisk:
  - Her løper haren mye -
  Og hvor lenge lever han?
  Carleson gliste og bemerket:
  -Her er en treg skilpadde, men den lever lenge!
  Amelina tok den og sang:
  Dratt i stormende gjørme,
  Den glatte overflaten til en gammel dam ...
  Ah, hun var som Pinocchio,
  Jeg er løs, frekk!
  Carleson ønsket å gi bort noe, da en annen karakter dukket opp. Vel, ja, dette er Winnie the Pooh, en kjempestridig bjørn.
  Og han fløy på en ballong og brølte:
  - Jeg brenner
  Som forårsaker sterk sult ...
  Legg all kraften til raseri i slaget
  For nå er sjelen til Winnie ung!
  Carleson rakte ut hendene og sa:
  - Vinny, kan du synge noe mer lyrisk?
  Winnie the Pooh uttalte logisk:
  - At jeg har sagflis i hodet slik at jeg synger for ingenting!
  Amelina fniste, og så tok de bare tærne hennes tak i bjørnens brune nese.
  Bjørnen knurret og frigjorde seg med et skarpt rykk:
  - Ikke! Ikke vær dum!
  Amelina fniste og sa:
  - Ja, jeg holdt deg ikke!
  Carleson uttalte logisk og sang til og med:
  - Ingen kan holde ham,
  tankene hans trekkes rett i det fjerne ...
  Kanskje jeg er en freak
  Jeg søler kompott...
  Men jeg synes ikke synd på frokostboller!
  Kanin bemerket og slo med ørene:
  - Ikke! Det er virkelig en mann med motor som prøver å synge!
  Amelina spurte:
  - Er du overrasket over at han synger, eller at han synger gratis?
  Carleson sang igjen som svar:
  Sangen hjelper oss å bygge og leve,
  La en mann synge en god lyre...
  Og den som går gjennom livet med en sang,
  Han vil aldri forsvinne noe sted!
  Kanin foreslo på sin egen logiske måte:
  "Kanskje det er bedre å dele kaken i fire?" Da blir gleden gjensidig og blir ikke feit?
  Kaken gurglet aggressivt:
  - Jeg trenger ikke kvartering! Det er så umenneskelig!
  Amelina foreslo igjen:
  - Finnes det virkelig ingen magiske tusjer i eventyrland for å legge armer og bein til kaken?
  Kaninen humret og svarte:
  - Du finner dette hvis du fortsetter å falle i brønnen. Selv om det kommer mye an på saken!
  Carleson husket:
  -Jeg klarte en gang å få en motor til meg selv, og for alltid forble en gutt, som Peter Pan!
  Kaninen grimaserte.
  - Vær stille! Og så flyr nok en femtedel til kaken!
  Amelina røpet ut:
  - Kaniner spiser ikke kake!
  Øredyret sa:
  - Utdannede jenter løper ikke barbeint!
  Amelina svarte med et sukk:
  - Vel ... jeg er ikke akkurat en jente!
  Kanin hveste:
  - Så mye desto verre når en voksen brillerer med bare, rosa hæler!
  Carleson svarte:
  - Det er uanstendig for kaniner å gå i topplue og hansker!
  Øredyret hylte:
  - Og hvorfor det?
  Winnie the Pooh la inn her:
  - Ser ut som første stopp venter på oss til høsten! La oss slutte å krangle. Og siden kaken kan fly, trenger den ikke armer og ben!
  Det kulinariske produktet sang:
  Pirater trenger ikke vitenskap
  Og det er klart hvorfor...
  Vi har bein og armer
  Og hodet er ubrukelig for oss!
  
  TRE MUSKETERER NYTT
  KOMMENTAR.
  Amerikansk tilpasning av The Three Musketeers i en alternativ historie. Selvfølgelig er alt kulere enn Dumas, og med elementer av magi, og det japanske mantraet.
  . KAPITTEL 1
  Skjermtilpasning av The Three Musketeers på en ny måte. Dartagnan er fortsatt bare et barn på rundt tolv år, mens de andre musketerguttene bare er litt eldre enn tretten eller fjorten år.
  Og selvfølgelig er de i shorts og barbeint, som det skal være for tenåringer fra eldgamle tider. Og de vil redde dronningen fra kardinalens innspill. Men de blir motarbeidet av den lumske og ganske voksne milady, og Constance Bonacieux er også en jente.
  Det er mange slagsmål i denne filmen, og å kaste iskrem, kaker og veldig moderne typer. Og da gutta ble omringet av kardinalens vakter, var i hendene på Dartagnan en veldig imponerende maskingevær med høykaliber eksplosive kuler. Det var vanskelig for gutten å holde en slik koloss, og han ble hjulpet av den høyeste og mest muskuløse Porthos blant tenåringer.
  Og så, hvis det allerede treffer, så klipper kardinalens gardister dusinvis. Og noen gardisters hoder kommer av og ruller på gresset.
  Og enda morsommere er det når musketerguttene sprenger mot fiendene med en flammekaster. De hvilte sine bare føtter, og hvordan de ville ta den og lade den med et morderisk jetfly.
  Disse guttene er bare fantastiske.
  De fire guttene satt selvfølgelig ikke stille. Hun tok og fanget et bevinget skip som hun designet etter tegningene til Leonardo Da Vinci. Disse gutta er så kule.
  Og med dem barfotjenta Constance Bonacier. Hun vil ta den og kaste en brennende pulsar med hodet med hælen. Og med en gang brenner massen av kardinalens krigere i flammer.
  Og kardinalen arresterte ikke kongen ifølge kanonen. Og dette er virkelig et militærkupp.
  Fire musketergutter og en jente kjemper mot en hel hær. Og de motarbeides ikke bare av mennesker, men også av orker.
  Hele filmen kan selvsagt derfor spilles inn i stil med USA - kult med spesialeffekter.
  Og fire gutter på tolv eller fjorten år, barbeint og i shorts, angriper festningen. Og med dem er en jente med hår som glitrer som bladgull.
  Gutten Dartagnan vrir to magiske sverd på en gang, og skjærer gjennom motstandere.
  Så kaster de nakne, solbrune bena til en gutt på rundt tolv en dødsert.
  Den eksploderer og et par dusin orker spres i blodige biter.
  Musketergutt synger:
  - Hvordan vi levde, kjempet,
  Og ikke redd for døden
  Så fra nå av vil du og jeg leve!
  Og på stjernehimmelen
  Og fjellstillhet...
  I havet bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende brann!
  En kjekk, muskuløs tenåring, Porthos, kjemper med bar bryst og ser ut som Apollo.
  Porthos kutter ned med skarpe sverd orkene og vaktene til kardinalen. Han er en veldig sterk gutt.
  Her, med bare tær, lanserer et barn i shorts en boomerang. Og kuttet av hodene til orkene.
  Porthos tok den og sang:
  Det betyr å leve vakkert
  Det betyr å leve godt...
  Vår heroiske styrke,
  Tankestyrke og viljestyrke!
  Og den nakne hælen til en sterk gutt vil treffe orkeneneralen i haken. Og alle tennene vil fly ut.
  Athos er en litt mindre gutt, rundt tretten år gammel. Men med et veldig uttrykksfullt og edelt, om enn barnslig, ansikt.
  Så han tok og holdt en sommerfuglmottakelse med sverd. Og kutte ned noen orker.
  Og de bare tærne på den unge krigerens føtter kastet en veldig katastrofal utslettelsesgave. Denne ungen er bare fantastisk. Og han synger enda bedre.
  Musketergutten kvitret:
  - La edle rase,
  koke som en bølge ...
  Vi er folkets hær
  Vi vinner skjebnen!
  Og guttegreven blunket til sine kolleger.
  Aramis er generelt like ung som Dartagnan og ser rundt tolv år gammel ut. Veldig kjekk, blond gutt.
  Aramis kutter motstanderne med sverd og blotter tenner synger:
  - Djevelen førte krig mot Herren Gud,
  Fienden kjempet grusomt, snikende ...
  Men Kristus knuste Satan med kjærlighet,
  På korset, bevis din sannhet!
  Og de bare tærne til musketergutten kastet noe med knusende ødeleggelse.
  Og massen av orker viste seg å bli revet i stykker og stykker av raggete kjøtt røkte trivielt.
  Så sang den søte og sjarmerende gutten:
  Herregud, så vakker og ren du er,
  Jeg tror at din godhet er uendelig...
  Du ga ditt herlige liv på korset
  Og nå vil du brenne i hjertet mitt for alltid!
  Constance kjemper også. Hun ser ut til å være en tenåringsjente, og har på seg rustning. Bare jentas ben er nakne og grasiøse.
  Hun kastet dem en ødeleggelsesgave. Reiv i stykker en masse helveteskrigere og lodne skapninger mens de knirket:
  - Ære til dronningen!
  Aramis, den glamorøse gutten snublet en ork. Han falt, og med en hornhjelm gjennomboret to av hans kolleger på en gang.
  Den unge krigeren spurte:
  - Og ære Herren?
  Jenta Constance tok den og kastet med de bare fingrene av sine grasiøse ben den morderiske utslettelsesgaven. Reiv fra hverandre en masse orker, og sang deretter med klar stemme:
  Du er Herre over skjønnhet, glede, fred og kjærlighet,
  Utførelsen av et grenseløst, sterkt lys ...
  Du utøste dyrebart blod på korset,
  Reddet av planetens uendelige offer!
  De fem krigerne kjempet som en flokk tigre eller pantere. De var barn, men de var monsterbarn. Hvordan de knuste hele denne hæren av lodne skapninger og kardinalens gardister.
  Spesielt da en flammekaster dukket opp i hendene på guttene. Og de tok den fra ham og slo den med en tykk strøm av rød flamme.
  Dartagnan, denne terminatorgutten sang:
  - Torden buldrer, det er liten lunte,
  Utbrudd...
  Her kommer ondskapens tid -
  Hæren galopperer Genghis Khan!
  Porthos, hvis han treffer, treffer slik. Han er ikke lenger en gutt, men en tenåring, en guttehelt. Kvinner ser allerede på ham med begjær. Og han er veldig kjekk, hvilke avlastningsmuskler han har, pressplater, under solbrun hud. Og ansiktet er fortsatt barnslig, hyggelig. Her løftet Portom et helt fat med nitroglyserin. Og hvordan du sender den inn i orkene.
  Det buldret med forferdelig kraft og en hel bataljon av hårete skapninger ble bokstavelig talt revet i stykker som om en granat hadde blitt kastet inn i skummet.
  Constance sang:
  - Og en, og to og, tre og, fem!
  Jeg skal gjenta i lang tid!
  Tro meg, jeg vil ikke ombestemme meg,
  jeg vil kaste Porthos tvil til side!
  Og jenta lanserte igjen med bare tærne, en ert med et dødelig sprengstoff.
  Dartagnan, som kutter orkene og kardinalvaktene med sverdene sine, og vil brøle på toppen av lungene:
  - Jeg er den største fighteren
  Og la oss bare si - godt gjort!
  Og gutten med bare tær er som å kaste en utslettelsesgave. Og så mange orker døde.
  Porthos traff orken med en bar, gutteaktig hæl i magen. Han fløy over og skjøt ned et dusin lodne skapninger.
  Gutten Porthos sang:
  - Tråden er brutt
  En ond død truer oss!
  For at folk skal leve
  Orken må dø i kamp!
  Athos, denne gutten i shorts knipset plutselig med fingrene og en tryllestav dukket opp i dem.
  Den unge krigeren tok den og avfyrte en kamppulsar fra tuppen av tryllestaven. Og rev fra hverandre mange motstandere. Og de blandet seg, og orkene begynte å brenne som ved som var dynket i svovel. Her er slaget til Athos.
  Grevegutten sang:
  - Det er i orkenes rike -
  gjørmete dam...
  Det er liljer i blomst!
  Det er liljer i blomst!
  Blomstre!
  Aramis noterte med en latter, knuste orkene med sverdene og kastet giftige nåler med de bare tærne til barnslige føtter.
  Og gutten sang:
  - Jorden er raus mot oss syndere,
  Og himmelen er full av trusler...
  Vi er en vennlig familie av mennesker -
  Roser lukter så godt før et tordenvær!
  Her er musketerene.
  Og selvfølgelig er Constance en terminatorjente. Hun har allerede en blaster i hendene. Og bare tær kaster en utslettelsesgranat i miniatyr.
  Den unge krigeren sang:
  - Franskmennenes storhet gjenkjenner planetene,
  Vi knuste orkene med et sverdslag ...
  Vi er elsket og verdsatt av alle nasjoner i verden,
  Selv om de angriper - en horde med gresshopper!
  Og blasteren er et seriøst våpen ... Det er ikke klart hvor det kom fra i denne dumme filmen for tenåringer.
  Men milady prøver å angripe dem. Hun på en griffin er en løve med vinger. Og krigeren i hendene hennes holder et magisk septer. Og hvordan det eksploderer ut av det med en morderisk pulsar.
  Bare de bare hælene til guttene pilte, og de nakne, litt støvete barnesålene deres ble brent.
  Men gutten sang som svar:
  - Paradiset er ikke synlig i røken på banen,
  Og kroppen ble vant til helvete...
  Vi roper på angrepet av en kul banzai,
  La oss kjempe tappert!
  Lady Winter fra gryphon banket med pulsarer og lyn og brølte på toppen av lungene hennes:
  - Ikke skån guttene,
  Drep dem jævlene...
  Hvordan knuse veggedyr
  Brenn som kakerlakker!
  Dartagnan, som svar, lanserte en dolk med en bar fot, en barnefot. Han fløy mot milady på en ødelagt bane.
  Den fryktede trollkvinnen brølte:
  -Oh gutter, ja dere er raiders,
  Registrert som astronauter og piloter!
  Porthos viste knyttneven og ropte:
  - Jeg river meg i munnen, jeg skal stikke ut blink!
  Constance korrigerte den mektige gutten med et smil:
  - Ikke bann, gutt, du er uanstendig,
  Å skjelle ut er resultatet av en evig dødgang!
  Aramis var enig i dette:
  - En dame skal behandles som en kvinne ... Og en kvinne elsker hengivenhet!
  Lady Winter smilte illevarslende. En bombe på størrelse med en ananas dukket opp i hendene hennes. Og på den glødet bokstaven "A" illevarslende.
  Dartagnan sang i raseri:
  Det er ingen vinnere i den siste krigen
  Og lusen vil ikke bli reddet fra en salve av raketter ...
  Hvorfor legger du bomben i arsenalet,
  En virvelvind vil stige, og en ond orkan!
  Constance tok jentas bare tær og lanserte en bitteliten ert.
  Lady Winter lo av dette.
  - Patetiske forsøk!
  Jenta svarte frimodig:
  - Den som vil ha en bombe får den i pannen!
  Og så tok erten plutselig og økte i størrelse. Hun hovnet opp som en gigantisk boble. Og denne beholderen, som en rov spermhval, ble svelget av Lady Winter.
  Dartagnan utbrøt og blottet tenner:
  - Det møtet er ingenting som enkel flaks,
  Denne gangen var alt annerledes!
  Constance tok den entusiastisk opp og stampet den nakne, runde, rosa hælen i bakken. Og en tsunamibølge gikk av og slo ned orkene og kardinalens vakter.
  Og jenta fortsatte å synge:
  - Fosterlandet vårt vil ikke bli en ørken,
  Selv om vi løper, er vi barbeint av blod!
  Lady Winter ble fanget i en boble, og plutselig krympet hun i størrelse.
  Orkene veltet og frøs også sammen med vaktene. Og de fem store krigerne la til et skritt.
  Her er selveste kardinal Richelieu. Han er som en stor edderkopp helt i svart. Og også hvordan han vil prøve å knulle som svar med en pulsar.
  Og pulsaren er enorm, som en elefant. Og fluer øker i størrelse.
  Constance sang fortvilet:
  - Hellige jomfru, jeg er borte,
  Din Dartagnan-tool -
  Og forgjeves klatret på kardinalen!
  Porthos, som svar, vil stikke sverdene i nesen hans. Og hvordan han vil ta og nyse ....
  Den bakkelignende pulsaren flagret. Og fløy tilbake, minkende i størrelse. Og så falt han på kardinalen. Og den formidable, faktiske herskeren av Frankrike ble til stein med en gang. Og så brast steinen og smuldret opp i sand.
  Og de fem kjempende sprang opp, snurret seg og løsnet lyn fra øynene mens de sang;
  Det er på tide, det er på tide, la oss glede oss over livet vårt,
  Skjønnheten og koppen, det heldige bladet ...
  bye, bye, riste fjærene på hatten,
  Vi hvisker til skjebnen mer enn en gang, vi hvisker til skjebnen mer enn en gang,
  Vi hvisker til skjebnen - kråke! Kråke!
  . MAINSTEINS NYE TURN
  Mainstein klarte å overbevise Hitler om at Operasjon Citadel ikke ville fungere, da den røde hæren var klar til å slå tilbake slaget. Og tyskerne endret i siste øyeblikk planene sine og satte i gang et angrep på Donbass. Og de klarte å overraske de sovjetiske troppene.
  Og bryte gjennom til Don. Den røde hæren overførte styrker raskt og kastet tropper i kamp direkte fra sjiktene. Tapene var til å ta og føle på.
  Men dette er selvfølgelig ikke hovedsaken.
  I slaget på Panther kjempet fire tyske jenter. Selvfølgelig var de barbeint og i bikini. Og hvis de allerede skjøt, så rett på mål.
  Gerda trykket på avtrekkeren med bare tærne, slo en trettifire og kurret:
  - Jeg er en stor ulvebudbringer,
  Jeg vil ikke tro på kampen for bagatell!
  Charlotte bekreftet:
  - La oss ikke være bagateller!
  Og også skutt ved hjelp av bare tær.
  Ja, mannskapet var morsomt. Ingen slik jente, ingen og ingenting vil stoppe.
  Og nå slo også Kristina, og brøt gjennom tårnet til den sovjetiske KV. Jentene skiltes i kosmisk kraft og virvelvind. Det er en tydelig lidenskap i dem.
  Magda skjøt også etter tur, og også med bare tærne. Og på avstand brøt hun gjennom en sovjetisk haubits. Her er jenta.
  Generelt ble kampen vist som en karikatur ...
  Gerda dro til og med av BH-en fra brystet, og trakk avtrekkeren med den skarlagenrøde brystvorten. Og et pansergjennomtrengende prosjektil stormet mot det destruktive målet.
  Så slo hun den karmosinrøde brystvorten hennes, avslørte brystet og Charlotte, og slo gjennom den sovjetiske bilen.
  Og så lanserte han et destruktivt prosjektil og Christinas rubin brystvorte, og traff målet nøyaktig.
  Og til slutt fungerte også Magdas antrekk med jordbær, hovne brystvorte.
  Jenter i kamp lagt ut ...
  Det ser morsomt ut. Men tyskerne nådde fortsatt Don. De oppnådde suksess om sommeren ved å starte en offensiv rundt Kursk og i retning Voronezh.
  Denne suksessen påvirket også handlingsforløpet i Vesten. Landingen på Sicilia ble igjen forsinket. Og været i Middelhavet er ikke særlig bra.
  Og derfor skjedde ikke kuppet i Italia. Mussolini sitter fortsatt med makten, og tyskerne avleder ikke styrkene sine i Vesten.
  I august fanget tyskerne Kursk, helt på slutten tok de Voronezh. Tapene til den røde hæren var enorme. Men nye reserver av kursen kom inn i kampen. Og på en eller annen måte stoppet tyskerne ...
  Og så høst, regn. Tunge tyske stridsvogner "Panthers", "Tigers" og selvgående kanoner "Ferdinanda" begynte å sette seg fast.
  Og jentene på Panther er ikke så komfortable. Allerede i bikini fryser de.
  Men Gerda sang for munterhet:
  - Hvis det ikke var vinter,
  I byer og landsbyer...
  Vi visste aldri
  Disse glade dagene!
  Og igjen trekker de bare tærne i avtrekkeren og stikker hull i den sovjetiske bilen.
  Charlotte sa med en latter:
  - Å, frost, frost,
  Ikke frys meg
  Ikke frys meg
  Jeg er på en hest!
  Og også skyt med bare tær. Hun er en super jente, selvfølgelig.
  Selv om hun selvfølgelig har det mest stridbare forholdet til menn.
  Men Christina skjøt denne gangen ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte, trakk av seg BH-en og knirket:
  -Det vil ikke være en skam for jenta,
  Selg deg selv for rubler ...
  Frost-voivode patrulje,
  Omgår eiendelene hans!
  Magda skjøt også med en rubin brystvorte og kurret, da hun så hvordan den sovjetiske trettifire brant:
  - Jeg eier rikdommer,
  Du kan ikke telle dem, til og med telle et århundre ...
  Hvem som drepte angrer jeg ikke på
  Du soldat, gjesper ikke!
  Og krigeren vil blunke til partnerne hennes igjen. De fire jentene er selvsagt glamorøse, og samtidig solbrune og muskuløse.
  Da frosten endelig slo inn og snøfonner hopet seg opp, gikk initiativet over i hendene på den røde hæren.
  Her har sovjetiske jenter markert seg i kamp.
  Alenka og bataljonen hennes løper for å angripe. Selvfølgelig, til tross for frost og snøfonner, er jentene barbeint og i en bikini. Og noen etterlot seg til og med bare truser.
  Alenka skyter fra et maskingevær. Kulene hennes er rett i mål. Og så kaster jenta, mens hun tar den, og med bare tærne, en dødelig boomerang. Og motstandernes hode river med stor letthet ned.
  Krigeren sang og blottet tenner som perler fra dronningens halskjede:
  - Publikum venter - sørgmodige ansikter,
  Midler teller ikke - jeg er en morder!
  Anyuta slo ned de tyske troppene med lyn fra den skarlagenrøde brystvorten og kurret:
  - Du har ikke rett! Vi er edle krigere, ikke leiemordere!
  Den rødhårede Alla, hvis hår er så varmt og brennende at det kan brenne et helt regiment, vil også flamme fra rubinvortene med røykstriper, og de vil rulle og brenne et helt selskap med fiender på en gang.
  Krigeren sang:
  -Jeg var veldig snill.
  Jeg elsker mennesker av hele mitt hjerte...
  Under tegnet til den blå ørnen
  Din krone - forgylt!
  Maria rabler også fra et maskingevær og kaster røykminer med kjemi med bare tærne. Dette er jentene - en enestående passasje.
  Og krigeren sang:
  - Det er sakura i hver leilighet,
  Den flyr som en ond pil...
  Vi fukter nazistene på toalettet,
  Og tanken vår er som en nål!
  OL skrible over nazistene fra et maskingevær. Hun er en heltejente brølte:
  - Nålene mine, nåler skarpe som kuler!
  Tyskerne hadde det selvfølgelig vanskelig i filmen - de ble grundig presset inn.
  Dette er dødsrushet...
  Og her er scenen med pioneren. Gutten ble kledd ned til shortsen og med hendene bundet ble de ført barbeint gjennom frosten. Og pisket med pisk....
  Gutten stønner og tar et skritt frem. Dette er veldig grusomt...
  Og her er en tysk kvinne Margaret som spiller munnspill. Blinker til pioneren og sier:
  - Hvorfor er guttens bein kalde?
  Pioneren svarer:
  - Hvis du ble forelsket i guttens mor,
  I frosten, barbeint, gikk til kjæresten!
  Den tyske kvinnen lo og sa på godt russisk:
  - Vel, temperer pioneren! Det er veldig bra for helsa!
  Og gutten, barbeint og nesten naken, ble ført videre gjennom snøen.
  Så vises et nytt slag med de sovjetiske krigerne. Det er åpenbart bare et eventyr.
  Margarita, knuste motstandere, blottet tenner, gryntet:
  - Det er et sted for bragd i verden!
  Og giftige nåler spredte seg fra jentas bare fot og traff nazistene og deres fly og stridsvogner.
  Natasha kastet også de bare tærne, morderisk og hylte:
  Vi vil aldri glemme og aldri tilgi.
  Og sverdene hennes gikk gjennom fascistene i bruket.
  Zoya, som kuttet fiendene, knirket:
  - For en ny bestilling!
  Og nye nåler spredte seg fra hennes bare føtter. Og hva er i øyet, hva er i halsen på de nazistiske soldatene og flyene.
  Ja, det var tydelig at krigerne ble begeistret og rasende.
  Augustine, som kuttet ned hvite soldater og stridsvogner, knirket:
  - Vår jernvilje!
  Og en ny, dødelig gave flyr fra hennes barfot. Og fall takni og hvite jagerfly.
  Svetlana skjærer til mølleren, sverdene hennes er som lyn.
  Nazistene faller som skjær.
  Jenta kaster nåler med bare føtter og knirker:
  - For mor Russland vil vinne!
  Margarita knuser også motstandere.
  De bare føttene hennes flakser. Nazistene dør i store mengder. Krigeren roper:
  - For nye grenser!
  Og så vil jenta ta og klippe ...
  Massen av lik av fascistiske soldater.
  Men Natasha er på offensiven. Han kutter ned nazistene sammen med stridsvognene, og synger:
  - Russland er flott og strålende,
  Jeg er en veldig merkelig jente!
  Og disker flyr fra hennes bare føtter. Som så nazistenes struper. Ja, dette er en jente.
  Zoya er på offensiven. Hakker brune soldater med begge hender. Spytter ut av et rør. Og han kaster dødelige nåler med bare tærne - skyt ned stridsvogner og fly.
  Og samtidig synger han for seg selv:
  - Å, knulle, la oss gå,
  Å, favoritten min går!
  Augustina, som hugger ned nazistene og utrydder de brune soldatene, skriker:
  - Helt raggete og i huden til et dyr,
  Han skyndte seg til opprørspolitiet med en kølle!
  Og med bare tær vil han skyte mot fienden, noe som vil drepe en elefant, og enda mer en tank.
  Og så knirk:
  - Ulver!
  Svetlana på offensiven. Kutt, kutter nazistene. Med bare føtter lanserer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sverd.
  Hun knuste mange fightere og skrik:
  - En stor seier kommer!
  Og igjen er jenta i en vill bevegelse.
  Og hennes bare føtter skyter dødelige nåler og ødelegger stridsvogner og fly.
  Margarita går på offensiven. Makulerer alle fiender på rad. Sverdene hennes er tøffere enn vindmølleblader. Og bare tær kaster dødsgaver, stridsvogner og fly brenner.
  Jenta er på offensiven. Utrydder brune krigere uten seremoni.
  Og hopper nå og da, og vrir seg!
  Og utslettelsesgaver flyr fra henne.
  Og nazistene selv faller døde. Og hele hauger med lik hoper seg opp.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igjen kastet de bare føttene hennes nålen.
  Og så et dusin flere nåler!
  Natasha på offensiven er også veldig kul.
  Og kaster med bare føtter, og spytter fra et sugerør.
  Og skriker helt opp i lungene:
  - Jeg er en gnistrende død! Alt du trenger å gjøre er å dø!
  Og igjen skjønnhet i bevegelse.
  Zoya stormer en blokkering av nazistiske lik. Og ødeleggelsesboomeranger flyr også fra hennes bare føtter.
  Og de brune krigerne fortsetter å falle og falle.
  Zoya skriker:
  - Barfotjente, du skal vinne!
  Og et dusin nåler flyr fra jentas bare hæl. Som rett inn i strupen på nazistene graver.
  De faller døde.
  Eller rettere sagt, helt død.
  Augustine på offensiven. Knuser brune tropper. Sverdene hennes bæres i to hender. Og hun er en så stor kriger.
  En tornado feier gjennom de fascistiske troppene.
  Jente med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det blir seirende!
  Og på offensiven, en skjønnhet med brennende hår.
  Augustin brøler i vill ekstase:
  - Krigsgudene vil rive alt!
  Og krigeren på offensiven.
  Og hennes bare føtter kaster mange skarpe, giftige nåler.
  Svetlana i kamp Og så glitrende og kjempende. De bare bena hennes kaster ut så mange dødelige ting. Ikke en mann, men døden med blondt hår.
  Men hvis det går i stykker, kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet vil ikke være honning,
  Det hoppet i en runddans!
  La drømmen gå i oppfyllelse -
  Skjønnhet gjør en mann til en slave!
  Og i bevegelsen til barfotjenta er det mer og mer raseri.
  Margarita er en stormende jente i sin aktivitet. Og slår fiendene.
  Her lanserte hun med det bare beinet, en ert med sprengstoff. Hun vil eksplodere, og med en gang vil hundre nazister og ti stridsvogner bli kastet opp.
  Jenta skriker:
  - Seieren kommer til oss uansett!
  Og han vil drive bruket med sverd - tønnene til tanks flyr i forskjellige retninger.
  Natasha akselererte bevegelsene sine. Jenta kutter ned de brune krigerne. Og mens du roper:
  - Seier venter på imperiet Russland.
  Og la oss utrydde nazistene i et akselerert tempo.
  Natasha er en terminatorjente.
  Han tenker ikke på å stoppe og bremse, og stridsvogner og fly kommer på avveie.
  Zoya er på offensiven. Sverdene hennes ser ut til å kutte kjøtt og metallsalat. Jenta skriker av full hals:
  - Vår frelse er i kraft!
  Og bare tær kaster også slike nåler.
  Og en masse mennesker med gjennomborede struper, som ligger rundt i hauger av lik, samt knuste stridsvogner og nedstyrte fly.
  Augustine er en gal jente. Og det knuser alle som om det er en robot fra hyperplasma.
  Den har allerede knust ikke hundre nazister. Men alt øker tempoet. Og krigeren brøler fortsatt.
  - Jeg er uovervinnelig! Den kuleste i verden!
  Og igjen, skjønnheten i angrepet.
  Og fra hennes bare tær flyr en ert ut. Og tre hundre nazister og et dusin stridsvogner ble revet i stykker av en kraftig eksplosjon.
  Augustine sang:
  - Du vil ikke tørre å legge beslag på landet vårt!
  Svetlana er også på offensiven. Og gir ikke et eneste gram pusterom. Vill Terminator Girl.
  Og han kutter fiendene og utrydder nazistene. Og massen av brune jagerfly har allerede falt i grøfta og langs veiene.
  De fem var rasende. Laget en vill kamp.
  Et veldig kult show viste seg å være kult. Og hvor mange drepte nazister. Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes er hacket mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og tanks og til og med fly.
  Og Natasha er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede avbrutt.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriker:
  - Jeg er gal! Du får en straff!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya er på farten og har kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstandere. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte tennene!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt ut av sinne.
  Svetlana på farten Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Margarita sang med glede:
  - Ingenting er umulig! Jeg tror friheten vil begynne!
  Jenta kastet igjen en dødelig kaskade av nåler mot nazistene og tankene deres, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinne! Må roser blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ert med bare tærne, fløy tusen nazister umiddelbart opp i luften. Ja, hæren til det brune, helvetiske imperiet smelter rett foran øynene våre.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fiender. Og så mange nazister dør og fly faller.
  Deres jente og sverd, og korn på kullet, og spyd. Og nåler.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror seieren kommer!
  Og russernes herlighet vil finne!
  Bare tær kaster nye nåler, slår motstandere.
  Zoya i et vilt trekk. Angriper nazistene. Knekker dem i små biter.
  Krigerkvinnen kaster nåler med bare fingrene. Bryter gjennom motstandere, og hvordan du brøler:
  Vår komplette seier er for hånden!
  Og han utfører en vill mølle med sverd, og feier bort tanks. Dette er virkelig en jente som en jente!
  Men Augustines kobra gikk på offensiven. Denne kvinnen er et mareritt for alle mareritt.
  Og hvis det kutter det, betyr det at det vil kutte det.
  Etter det vil den rødhårede ta og synge:
  - Jeg skal åpne alle hodeskallene! Jeg er en stor drøm!
  Og nå er sverdene hennes i aksjon og skjærer gjennom kjøtt og metall.
  Svetlana går også på offensiven. Denne jenta har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen av lik forsøplet, og fly og stridsvogner faller.
  Den blonde terminatoren brøler:
  - Så bra det blir! Så bra det blir - jeg vet det!
  Og nå flyr en drapsært fra henne.
  Liten i størrelsen, men dødelig...
  Hvordan bryte i små biter.
  Margarita vil gjøre dette igjen i kamp.
  Og kuttet ned mange brune jagerfly. Og kutter store hull.
  Jenta skriker:
  - Lambada er vår dans på sanden!
  Og treffer med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er enda mer rasende. Så tresker nazistene. Det er ikke særlig bra for dem å motstå slike jenter.
  Natasha tok den og sang:
  - Å løpe på stedet er en vanlig forsoner!
  Og krigerjenta brast inn i motstanderne med en slik kaskade av slag.
  Og han vil kaste skiver med bare føtter.
  Her drev hun bruket. Massen av hoder til den brune hæren rullet tilbake og stridsvognene brant.
  Hun er en kjempeskjønnhet. Slå deg selv en slik gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uten unntak. Og sverdene hennes er som dødens saks.
  Jenta er bare nydelig. Og hennes bare føtter kaster veldig giftige nåler.
  Beseire motstandere. De stikker hull i halsen og lager kister, får stridsvogner og fly til å eksplodere.
  Zoya tok den og knirket:
  - Hvis det ikke er vann i springen...
  Natasha ropte med glede:
  Så det er din feil!
  Og med bare tærne kaster han noe som dreper grundig. Dette er virkelig en jente av jenter.
  Og fra hennes bare ben, hvordan bladet vil fly. Og han vil treffe mange jagerfly, kutte av tårn fra tanks.
  Augustine på farten. Rask og unik i sin skjønnhet.
  Så lyst hår hun har. Som et proletarisk banner som flagrer. Denne jenta er en ekte vixen.
  Og hun kutter motstandere - som om hun var født med sverd i hendene.
  Rødhåret, jævelen!
  Augustin tok den og hveste:
  - Det blir et oksehode - fighterne blir ikke gale!
  Og her knuste hun igjen mange jagerfly.
  Margarita, som kastet en dolk med bare foten, brøt av tanktårnet, bekreftet:
  - Stor og kul jente!
  Augustin var lett enig i dette:
  - Jeg er en kriger som vil bite hvem som helst!
  Og igjen, med bare tær, vil han lansere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke dårligere enn motstandere. Ikke en jente, men å avslutte med en sånn heks i flammer.
  Og skriker:
  - For en blå himmel!
  Augustine, som slapp et blad med bare foten, kuttet av tanktårnet, bekreftet:
  - Vi er ikke tilhengere av ran!
  Svetlana, som hugget opp fiender og skjøt ned fly, kvitret:
  - En tosk trenger ikke en kniv....
  Zoya knirket og kastet nåler med de bare, solbrune bena:
  - Du vil lyve for ham fra tre bokser!
  Natasha, som kuttet ned nazistene, la til:
  - Og gjør med ham for en krone!
  Og krigerne vil ta og hoppe. De er så blodige og kule. Generelt sett har de mye spenning.
  Margarita sang:
  - Slaget er sterkt, og fyren har en interesse ...
  Margarita hvisket som svar:
  - Vi dreper alle - med bare føtter!
  Jenta er virkelig en så aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lanserte en skarp skive-boomerang. Han fløy i en bue, kuttet ned mange nazister og tanktårn.
  Zoya la til og fortsatte utryddelsen:
  - Det blir vår seier!
  Og nye nåler fløy fra hennes bare føtter. Og de traff mange jagerfly og fly.
  Den blonde jenta sa:
  - Sjakkmatt motstanderen!
  Og hun viste tungen sin.
  Augustine, viftet med beina og kastet skarpkantede hakekors, klukket:
  - Keiserlig flagg frem!
  Svetlana bekreftet lett:
  - Ære til de falne heltene!
  Og jentene ropte unisont og knuste nazistene:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og nå flyr en skive fra krigernes bare føtter. Kjøtt er revet og tanktårn rives.
  Og hyle igjen:
  - Ingen kan beseire oss!
  Natasha fløy opp i luften. Revet fra hverandre motstandere og bevingede gribber, og utstedte:
  - Vi er hun-ulver, stek fienden!
  Og fra de bare fingrene hennes vil en veldig dødelig skive fly ut.
  Jenta vrir seg til og med i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Hælene våre elsker ild!
  Ja, jentene er virkelig sexy.
  Og blunket til krigerne. De ler og blotter tennene som svar.
  Natasha kuttet ned nazistene og skrek:
  - I vår verden er det ingen glede, uten kamp!
  Natasha var enig:
  - Hvis det ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er alltid friske!
  Jenta kastet nåler mot fienden med bare tær, sprengte en masse tanks og sang:
  - Soldaten er alltid frisk,
  Og klar for handling!
  Etter det kuttet Natasha igjen fiendene, og raserte tårnene til tankene.
  Zoya er en veldig rask babe. Her lanserte hun en hel tønne mot nazistene. Og rev et par tusen fra én eksplosjon.
  Så hylte hun:
  - Ikke stopp, hælene våre glitrer!
  Og en jente i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svak. Så tresker nazistene. Som om fra en bunke av lenker slår ut.
  Og hogge motstandere - synger:
  - Pass på, det vil være nyttig
  Det blir en pai til høsten!
  Den rødhårede djevelen pløyer virkelig i kamp som en djevel i en snusboks.
  Og her er hvordan Svetlana kjemper. Og nazistene får det fra henne.
  Og hvis hun treffer, slår hun.
  Fra den flyr blodige sprut ut.
  Svetlana la hardt merke til da metallsprut fløy fra den bare foten hennes, som smeltet hodeskallene og tårnene til tanks:
  - Ære til Russland, veldig mye til og med ære!
  Tanks suser fremover...
  Divisjoner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tok jentene opp nazistene. Så de kuttes og strimles. Ikke krigere, men egentlig pantere som har brutt lenken.
  Margarita, som knuste den brune hæren og skar gjennom tankene, plukket opp:
  Vi er som okser!
  
  . THE CRAVE-SINNESSON AV TAMERLANE
  KOMMENTAR
  Landingen av vakre jenter fra det tjueførste århundre hjelper oldebarnet til Tamerlane til å beholde makten, og dessuten bane vei for utvidelsen av imperiet.
  . KAPITTEL 1
  Etter Tamerlanes død i 1405 ble hans oldebarn Muhammad Jahangir erklært som hans etterfølger. Han var fortsatt en gutt på rundt ni, og han hadde en regent. Og Alenka ble høyre hånd til Tamerlane, og ble deretter hans første kone.
  En evig ung jente var en heks som hadde kolossal makt. Og hun ble den faktiske herskeren over den store kommandantens imperium.
  Alenka er en heroisk jente så langt har vist seg å være forbundet med å føre krig med ulike typer satrapper fra Tamerlane.
  Her er hennes første store kamp.
  Fienden har en ganske stor hær. Men Alenka er ikke flau.
  Her leder hun personlig jagerflyene på angrepet. Og med henne et team av hekser som tilber den allmektige guden Rod.
  Her svinger Alyonka sverdene, gjennomfører en mottakelse - en mølle, og kutter av hodene til Mujahideen.
  Krigeren plystrer... Kråkene besvimer og gjennomborer toppen av opprørernes barberte krigere.
  Alenka kastet en boomerang med bare tærne, kuttet hodet av, til militantene og sang:
  - Jeg er en stor sultana,
  Og i kampene ataman!
  Anyuta kutter også fiender. Kutter hodet av dem med heksesverdene.
  Og så med barfot, som om du kaster noe dødelig.
  Og syng:
  - Vi kan alle
  Vi er kule...
  Forsiktig -
  Vi er barbeint!
  Og etter det vil jenta ta og vise sin lange tunge.
  Så vil han spytte på fienden og blunke med safirøyne.
  Den rødhårede Alla kjemper også. Det kobberrøde håret hennes gir jenta en likhet med fakkelen til en olympisk mester.
  Sverdene hennes holder en mottakelse - en sommerfugl.
  Så kaster de bare fingrene til forførende ben giftige nåler som stikker hull på fiender.
  Allah tok den og sang:
  - Jeg tror vi vil være sterkere enn alle,
  Skurken vil bli ødelagt til aske!
  Maria kjemper også. Sverdene hennes er som bladene til et høyhastighetshelikopter. Så alt er hensynsløst kuttet av.
  Og den nakne hælen kaster opp en eksplosiv pakke med ødeleggelse.
  Kriger Maria sang:
  Se formørkelsen på himmelen
  Dette jentene signerer!
  OL kjemper også. Sverdene hennes er som fyrbjelker som blir lengre. Og hugg ned fiendene på stedet.
  Jentas bare hæl kastet opp en tung bombe, og krigeren sang:
  - Jeg er sterkere enn alle i verden,
  La oss gjøre det raskere!
  Og hennes skarlagenrøde brystvorter ble avslørt, og hvordan de ville bli hamret av lynet. Og hele hundre fiender ble stekt.
  Fienden ble beseiret. Og brutt helt og betingelsesløst.
  Et par mindre seire til, og resten av satrapene skyndte seg å anerkjenne autoriteten til den unge arvingen.
  Muhammad Jihangir vant på denne måten var i stand til å styrke sin makt over imperiet. Selv om han var herskeren rent formelt. Stemor-oldemoren hans regjerte virkelig.
  Timurads imperium var stort. Men likevel kontrollerte hun ikke hele verden.
  Alenka tok sin første tur til India - for å fange de sørlige regionene.
  Jenta, som alltid, kjempet personlig, og med sine fire venner.
  Alenka drepte hundrevis av mennesker.
  Noen ganger under kampen tok hun av seg BH-en. Og rubin brystvorter kastet lyn. Som ble brent av fienden med hele regimenter.
  Imidlertid kunne andre jenter, spesielt de store OL, skrelle fra skarlagensrøde brystvorter og forkulle mange fiender.
  Så ingen kan motstå disse jentene.
  India ble fullstendig erobret i 1408. Og imperiet ble styrket.
  Så fulgte et felttog mot Egypt. Og igjen seire, nederlag av motstandere og fanger.
  Alenka, med bare tærne, kastet spesielle erter, der det var et veldig ødeleggende eksplosiv.
  Og revne fiender.
  Men Alla og Olympias tok den, og emiren av Egypt tok tak i hendene og føttene hans med bare tær og rev den i stykker.
  Så lo jentene av full hals og sang:
  - Og hvem vil vi finne i kamp,
  Og hvem vil vi finne i kamp ...
  La oss ikke spøke med det!
  La oss rive det fra hverandre!
  La oss bryte det fra hverandre!
  Etter kampen tvang jentene de få overlevende mennene til å bøye seg og kysse de bare, herdede, blodige føttene deres.
  Så den egyptiske vesiren knelte ned og kysset Alenkas bare fot.
  Jenta tok tak i nesen hans med fingrene på bare ben. Og klemte hardt.
  Den som brøler...
  Alenka løftet ham med foten og kastet ham med sin voldsomme kraft, i en avstand fra feltet til en langbuepil.
  Etter å ha erobret Egypt, gikk Djengisidene videre ... Etter å ha nådd og erobret Marokko.
  Alenka har ennå ikke dratt til Europa. Blikket hennes vendte mot øst. Faktisk ble Kina kvitt mongolenes makt og der var det nødvendig å gjenopprette makten deres.
  I 1415 startet en kampanje mot Kina. Mohammed var allerede ganske voksen og han ledet selv kampanjen.
  Men faktisk kontrollerte Alenka hæren sin. Hun ser ut til å være en stemor-oldemor og en evig jente. Dette betyr imidlertid ikke at Alenka ikke hadde sex.
  Hun valgte selv de vakreste, muskuløse unge mennene, og elsket på forskjellige måter, og samtidig med flere.
  Vel, hun ble tilgitt, som de andre fire heksene. Alle disse fem krigerne var uovervinnelige.
  Her står de overfor en enorm hær av Kina.
  Alyonka utførte først en lynteknikk med sverd.
  Og så mange hoder av krigerne i det himmelske rike fløy.
  Så kastet Alenka flere skiver med diamantkanter med bare tærne, og hver av dem drepte et dusin motstandere.
  Jenta hugget med sverd og sang:
  - Jeg er en kriger av høyeste klasse,
  Og lekende rane kassereren!
  Så tok Anyuta og hugget med sverd, ga ut "blekksprut"-teknikken, kuttet av mange motstandere, hvoretter hun sang:
  - Jeg er den kuleste jenta
  Vi skal feire suksess!
  Så viste den formidable krigeren tungen hennes.
  Og hvordan den spyttet som en ildstøtte.
  Så med en gang ble to hundre kinesere brent.
  Rødhårede Alla var i full begeistring. Hun hogget ned kineserne og kuttet hodet av dem som en barberhøvel.
  Samtidig kastet krigerne en ert av tilintetgjørelse med dødelig kraft med bare tærne. Og hun rev mange motstandere, og kvitret og blottet tenner:
  - For Stor-Russland!
  Maria, som dissekere motstanderne og etter å ha gjennomført øyenstikkermottaket, svarte med et glis av tenner:
  - For den flotte plassen!
  Og igjen kastet hun den dødelige utslettelsesgaven med bare tærne.
  Olympias kutter også fiender med sverd. De er som vindmølleblader. Og de kuttet kineserne og kuttet hodet av dem.
  Olympias ga en hel haug med granater med sin nakne, runde hæl. Og den eksploderte og sendte en hel bataljon til en annen dimensjon.
  Jenta tok den og sang:
  - Ære til verdensrommet,
  Nok dumt snakk!
  Etter det, alle fem vakre, sterke og uovervinnelige heksejenter hvordan plystre. Og kråkene, hele skyer, får et hjerteinfarkt, og faller lamslått og stikker gjennom hodeskallene til kinesiske soldater.
  Her er en kul ting.
  Alenka sang:
  - Krigen går veldig kult,
  Seier vi river av scoringen!
  Jentene tresker selvfølgelig kineserne som nøtter med en slegge. Dette er hva terminatorjentene kutter ned, og glemmer ikke å kaste store, dødelige dødsgaver med bare tærne.
  Her drar Alenka av seg BH-en. Og hennes skarlagenrøde brystvorter ble blottlagt, og hennes fulle bryster ble så forførende.
  Og nå vil lyn fly ut av de skinnende brystene hennes. Fall på kineserne, med vill kraft.
  Alenka kastet en morderisk dødsgave med bare tærne, rev en stor masse motstandere i små biter og kvitret:
  - Ære til kommunismen!
  Og så rev hun av hånden til en kinesisk general, og så fløy hun forbi og stakk hull i øyet til en annen dignitær med pekefingeren.
  Anyuta erklærte vittig og knuste fiendene:
  Vi er kule jenter!
  Og hun avslørte også brystene og tok av seg BH-en. Og så slo lynet ned fra bringebærvortene. Og det var total ødeleggelse.
  Og kineserne ble grundig forkullet, og havnet bokstavelig talt i en dyp kiste. Mer presist vil de ikke få en kiste.
  Jentene iscenesatte en kolossal massakre for kineserne. Så mange dumme mennesker døde.
  Anyuta tok den og sang og blottet tenner:
  - Jeg er den sterkeste kvinnen,
  Jeg trenger å bli voldtatt!
  Alla deltar også i kamper. Hun er en så tøff og blodig jente.
  Og hennes bare tær kastet giftige og ødeleggende nåler. Dette er den rødhårede terminatorjenta.
  Og så blottet hun brystene. Og fra rubinvorten vil den ta og sprenge med kolossal destruktiv kraft. En hel bataljon kinesiske soldater brant ned.
  Og her er Alla, hvis kobberrøde hår, som proletarernes banner, flagrer i vinden.
  Og jenta tok den og sang, og blottet tenner:
  -Vårt største land er
  Viruset-Satan vil bli ødelagt!
  Maria kjemper også med aggresjon og dødelige svingninger, legger ned fiender og slår bokstavelig talt hodet av dem.
  Og jentas sverd er veldig skarpe, som barberhøvler, og produserer totalt drap.
  Maria kastet med bare tærne noe som brakte total død og kurret:
  - For fedrelandet - vår store Mor!
  Og krigeren tok og blottet hennes fulle bryster. Og jordbærvortene hennes ble tatt og slått med pulsarer med stor, ødeleggende kraft.
  Og så mange fiender ble ødelagt på en gang at i Kina ble mange barn trivielt foreldreløse.
  Maria tok den og blottet tenner, kurret:
  - Vi er for fred for vennskap,
  For verdens smil...
  For vennligheten til møter!
  Olympias - denne heltjenta i kamp er som et ekte, og veldig, ekstremt aggressivt beist.
  Hun tok og kastet med bare såler en hel tønne med sprengstoff. For dette måtte jenta til og med falle på ryggen.
  Og så blottet Olympias sine fulle bryster, som er på størrelse med vannmeloner.
  Og krigeren tok det og, som en hel kaskade av pulsarer, vil han anklage troppene til Kina. Og hvor mange gule soldater døde på en gang.
  Jenta med en bullish kroppsbygning tok den og sprengte den med stor styrke og ildenergi. Det er her det blir skikkelig varmt. Og jorden brenner, som om napalm har strømmet ut over hodene til kineserne. Og mye brenner der... En kinesisk general, etter å ha brent levende, klarte å gale.
  Og umiddelbart plystret fem jenter, og et øredøvende fall av en hel sky av kråker fulgte, og de gjennomboret de kinesiske hodene.
  Jentene står på rad i femkanten, og de vil krasje med djevelsk energi.
  Men også andre jenter ble med i kampen mot kineserne. Anastasia Vedmakova dukket opp på angrepsflyet.
  Og hun tok den og lanserte ødeleggelse ved hjelp av et bart, meislet ben, og ødela en hel kinesisk bataljon med en rakettkaster.
  Anastasia sang:
  - En to tre fire fem -
  Heksa begynte å drepe!
  Og krigeren med den skarlagenrøde brystvorten trykket på joystick-knappen, og raketten flyr igjen, med en fenomenal hastighet og spyr ut en stor strøm av ødeleggelse og død.
  Akulina Orlova tok den og blottet også brystene. Og hun tok den, trykket de bare tærne på joystick-knappen.
  Og en rakett vil ta av med en uforståelig, kosmisk kraft.
  Og nå var det bare horn og ben igjen fra den kinesiske bataljonen.
  Akulina Orlova tok den og knirket:
  - Svarogs store kraft,
  Vi vil se kraften, Guds kraft!
  Og krigeren trykket hennes nakne, runde, rosa og veldig grasiøse buede hæl på pedalen.
  Ødelagt en vakuumbombe, og sendte et helt regiment med kinesere til underverdenen.
  Så la hun kraftig til:
  - Russland er for mye, ønsker ikke,
  Da får du et veldig kult paradis!
  Mirabela Magnetic er også en veldig energisk jente. Og krigeren tok den og trykket på knappene på styrespaken med bare tærne. Og hvordan han slår mot fienden med et aggressivt sprang.
  Og massen av kineserne vil brenne ut med en gang og bli til aske.
  Mirabela tok den og trykket på joystick-knappen med en jordbærnippel, og hun vil ta den, en rakett vil fly forbi.
  Og så mange jagerfly brant ned på en gang, og dro billedlig talt til helvete eller himmelen, eller kanskje til og med til et sted der eventyr allerede er kulere enn noen menneskelig fantasi.
  Mirabela tok den og sang:
  Vår kraft er så stor
  La oss ødelegge hele Kina...
  Vi skal bygge for tidene -
  I himmelen, havet og på land!
  Alle tre angriper fly, som om de var jævla kinesiske tropper. Og rakettene til jentene er spesielle, gjenbrukbare, takket være sterk magi.
  Og tusenvis av krigere fra det himmelske imperiet går til forfedrene.
  Og så tok Natasha den og avfyrte raketter med giftige nåler fra angrepsflyet hennes.
  De vil fly forbi, og på en gang vil mange motstandere bli ødelagt uten noen seremoni.
  Og Kinas øverste dignitær fra første gang tok og brant i en rasende og hensynsløs ild.
  Natasha sang med entusiasme:
  Hvordan vi levde, kjempet
  Og ikke redd for døden...
  Så fra nå av vil du og jeg leve ...
  Og på stjernehimmelen
  Og fjellstillhet -
  Havbølge og rasende ild,
  Og i rasende, og rasende ild!
  . KAPITTEL 2
  Jentene knuste en hær av Kina. Men en annen stor horde av det himmelske imperiet lente seg mot dem.
  Alenka laget i tillegg til sverd også maskingevær. Og la oss rable på kinesisk med begge hender på en gang. Og grundig utryddet hæren til det himmelske imperiet.
  Jenta sto i brann.
  Samtidig tok hun av seg BH-en og blottla de skarlagenrøde brystvortene. Denne jenta er bare fantastisk.
  Og fra hennes roseknopplignende bryster fløy en dødelig kraft av lyn.
  Og en hel bataljon av kinesere ble brent og ødelagt.
  Alyonka tok den og sang og blottet tenner:
  - Vi vil knuse alle kineserne i stykker,
  Ødeleggelse i vår, maktens makt!
  Anyuta skribler også til fiendene. Samtidig bruker hun spesielle, hjemmelagde maskingevær. De er bare totalitær ødeleggelse av motstandere. Og reise hele hauger av lik.
  Og så mange kinesere ble ødelagt på kort tid.
  Anyuta kastet en utslettelsesgave med bare tærne. Og rev fra hverandre en masse kinesiske soldater.
  Så jenta fra hennes crimson brystvorter, som hun tar på fighterne av det himmelske imperiet, lupanet.
  Og hele fiendens regiment vil brenne på en gang.
  Så kvitrer Anyuta:
  - I vårt raseri knuser vi Kina,
  Jeg tror selvfølgelig vi vinner alle!
  Kampjenta Alla kjemper også med aggressiv spontanitet.
  Og håret hennes er så kobberrødt og flammende som flammene fra en inkvisisjonsbrann.
  Krigeren tok den og kastet med bare tærne den morderiske dødsgaven. Reiv opp mange kinesere.
  Til og med hodene deres rullet i forskjellige retninger.
  Etter det vil krigeren fra rubin brystvorter lade med en hel rekke pulsarer. Så de tok og brente to hele regimenter med kinesere.
  Superklassekrigeren tok den og sang:
  - Vi vil beseire fiendene, jeg vet sikkert,
  Vi vil ikke la Kina ta over hele verden!
  Og den rødhårede jenta tok den og plystret gjennom de vakre neseborene hennes.
  Og nesene til alle fem er veldig elegante.
  Og beina er så forførende og kvikke, og blir ikke skitne i det hele tatt. Krigerne her er av enestående tur. Og de har en unik sjarm, og et øye og et angrep. Mot en slik jente, tenk på at enhver hær, selv som Kina, ikke vil gjøre motstand!
  En jente med gyllent hår, Maria, kjemper veldig farlig. Og hennes bare, meislede ben kaster svært dødelige og ødeleggende ting.
  Men hvis også jordbærbryst brystvorter fungerer. Og fra dem vil lyn med kolossal dødelig kraft falle.
  Og et annet kinesisk regiment vil bli brent med en gang.
  Maria tok den og sang, og blottet tenner:
  - Jeg er en jente, du vet, kjære,
  Vakker på alle måter!
  Vakker på alle måter!
  Fra alle, fra alle kanter!
  Og hun vil også spytte på fienden. Og spyttet hennes ble til en hyperplasmisk blob, utvidet seg, beveget seg, og en hel bataljon av kinesiske soldater ble ødelagt.
  Olympias, denne heroiske jenta med kolossal fysisk styrke. Og bena hennes er ganske store, solbrune, barbeint, og samtidig elegante og forførende.
  Og brystet er som et jur fullt av melk, som det til den mest solide og store bøffel.
  Samtidig er brystvortene som valmueknopper, så lyse, saftige og forførende.
  Ikke rart at OL før kampen garantert vil trekke seg tilbake med et dusin sterke, unge menn, og elsker dem.
  Og dette gir ekstra glede og styrke.
  Og nå flyr lyn fra hennes kraftige, forførende, store som tomater brystvorter. Og dessuten i en hel kaskade, som om det var en tsunamibølge.
  Og umiddelbart dør tusenvis av kinesere i fryktelig smerte, dens biologiske elektrisitet.
  OL sang:
  Ingen nåde, ingen nåde,
  ingen nåde for fienden!
  Dråper, dråper -
  Jeg er i angrep!
  Og krigeren tok den og viste den lange tungen hennes, som en tilsynsmanns pisk.
  Og med denne tungen kastet hun en slikkepinne, der en partikkel av antimaterie. Som et resultat ble to kinesiske regimenter samtidig brent ned til bakken, og det himmelske riket ble gitt et knusende slag.
  Allerede har fem jenter tatt det og vil uten videre plystre. Og kråkene begynner å få epileptiske anfall. De snurrer i luften som bumeranger og suser nedover. Og nebbet deres skar hodeskallene til kinesiske soldater i hjel.
  Olympias bemerket, knurrende som en panter og blottet de veldig lange og kraftige hoggtennene hennes bak munnen hennes.
  Hun er selvfølgelig litt av en vampyr. Bare hoggtennene hennes beveger seg enten inn, eller tvert imot, beveger seg fremover.
  Og stemmen til Olympias er veldig høy:
  - Vi vil definitivt knuse fiendene,
  Jentas stemme er fortryllende, fengslende ...
  Vi tok opp Kina grundig,
  Vi er ikke bare tilskuere!
  Alenka, du må fortelle jenta hva du trenger ...
  Og den har den aggressive karakteren til ekte tyveri.
  Alenka tok den, og fra de skarlagenrøde brystvortene hennes sprengte hun med rasende kraft med flammende, og ikke kjente medlidende pulsarer.
  Hver av disse brennende blodproppene inneholder en ekstraordinær mengde energi. Og kineserne blir truffet av hornene veldig grundig.
  Alenka bemerket vittig:
  - Der begynte vi å regulere befolkningen på planeten Jorden!
  Anyuta fra bringebærvorten, ga lyn til kineserne. Etter at hun fikk en kule i presseflisen, lo hun bare:
  - Du lyver! Du vil ikke ta det!
  Alenka var enig med stor selvtillit:
  - Ikke ta det!
  Olimpiada tok den og dunket med den nakne, runde hælen, som med en slegge, inn i kjeven til den kinesiske generalen og klukket:
  - For et nytt USSR uten tsarisme og lederisme!
  Maria var enig, og dunket fra en jordbærvorte med en veldig ødeleggende og dødelig dødsgave:
  - Ja, kongen er for dyr å mate!
  Og blunket til vennene hennes.
  Men foreløpig erobrer de Kina formelt, for spesielle formål.
  Den rødhårede og veldig vakre jenta Alla tok den og sang og blottet de veldig hvite og perlestennene sine:
  - I hans rike, dragen,
  Alt levende og lyst ødelegger ...
  Det er bare et stønn,
  Kast av kjeden av søppelfolk!
  Og krigeren tok den fra rubinvorten som et lyn. Og igjen vil han slukke kineserne, og jevne dem ut til en håndfull aske.
  Alla tok den og sang, blottet tenner og blunket:
  - Fra den onde dragen,
  Slekten reddet jorden...
  Og himmelens lys -
  Han forlot folk!
  Og krigeren vil blunke til partnerne hennes igjen ...
  Vel, de fem forstår at Kina tresker med enorm entusiasme.
  Men her gikk hun inn i kampen - Albina og Alvina. De er veldig vakre jenter og blonde på samme tid.
  De flyr på kampfly, for eksempel angrepsfly. Og de sender én dødelig ladning etter ladning.
  Dette er jentene - å si at super betyr å ikke si noe.
  Og de trykker på knappene på joysticken med sine skarlagenrøde brystvorter og sender svært knusende missiler med kolossal dødelig kraft.
  Og så mye ødeleggelse blir gjort i Kina. Hele sopp reiser seg fra utslettelse av soldatene i det himmelske imperiet.
  Albina skjøt først med bare tærne. Og spyttet ut en kolossal, destruktiv utslettelsesgave.
  Og så påførte hun rubin brystvorten. Og kineserne ble igjen veldig harde.
  Albina tok den og kvitret, blottet tenner og sang:
  Vi er snart i kommunismen
  Fremveksten av landet mitt...
  Fjern bare tyven
  Og en skallet geit!
  Etter det tok jenta og viste sin veldig lange og smidige tunge.
  Med dem var hun veldig glad i å slikke de pulserende jadestengene. Hun likte det utrolig godt.
  Alvina er heller ikke imot tjenende menn. Og mest av alt får du glede når du tar penger fra menn. Det er virkelig en glede og glede.
  Alvina tok den og sang:
  - Tjen penger, tjen penger
  Å glemme søvn og latskap ...
  Tjen penger, tjen penger
  Resten er søppel!
  Og krigeren trykket igjen jordbærvorten på knappen, og utslettelsesgaven brøt ut med dødelig kraft og kinesernes masse ble ødelagt.
  Disse jentene er selvfølgelig ekstremt kule.
  Albina sa til partneren sin:
  - Du er en kul kriger!
  Alvina svarte logisk:
  - Samme som deg!
  Og Alvina sendte nok en utslettelsesgave ved hjelp av hennes bare tær.
  Og kvitret:
  - Det kommer nye tider
  Det blir et generasjonsskifte...
  Men ingen noensinne
  Ikke glem det lyse målet!
  Jentene presset igjen sammen med bare hæler på pedalene. Og igjen ble masser av kinesere drept.
  Dette er virkelig flott.
  Men i kamp, og Anastasia Vedmakova. Hun er veldig aktiv og aggressiv på angrepsflyet.
  Han synger til og med lattermildt:
  - Etter å ha lest to linjer fra revolveren,
  skynd deg og drep den onde ...
  Rasende ondskap, helvetes djevel,
  Den skallede mannen begynte å utrydde folk!
  Og Anastasia Vedmakova tok det og blunket til partnerne sine. Hun er en veldig vakker kriger, og også rødhåret.
  Og alle kineserne som ble truffet av hennes missiler ble revet i filler.
  Men i kampen og Akulina Orlova. Jenta kjemper og er rask som en kobra.
  Og angrepsflyet hennes hopper som en flis på bølgene under en storm.
  Akulina knuser kineserne. Dunker dem med bare tærne.
  Mens jenta synger:
  - Skallet, skallet, skallet,
  Rastløs skjebne...
  Men hvorfor, for å lukke den skallede lappen,
  Trenger du trøbbel?
  Så fyrte jenta igjen, men denne gangen brukte hun sin appetittvekkende brystvorte som et modent jordbær.
  Mirabela tok den også og trykket på knappene med bare tærne. Og hun slo kineserne med raketter.
  Så mange fiender har dødd.
  Jenta tok den og sang, og blottet tenner:
  En stor krig raser
  Krig uten grunn...
  Satan kom seg løs
  Og døden kom med ham!
  De kvinnelige pilotene slo kineserne veldig aktivt. Og de sendte raketter som brente hele regimenter. Og de slapp også bomber med nåler og baller, og viste ekstraordinær styrke og oppfinnsomhet. Krigere hva de skal si - klasse!
  Men i kampen mot kineserne og Elizabeth, med tre venner på tanken. Mannskapet deres fikk kallenavnet - E-4, så fantastiske jenter i den.
  Selvfølgelig, krigerne i truser alene.
  Og solbrun, og veldig muskuløs.
  Elizabeth trykket den nakne, meislede foten på knappen. Hun sendte et prosjektil med kolossal dødelig kraft og kurret:
  - Jeg er den sterkeste jenta i verden!
  Og så mange kinesere ble ødelagt av dette dødelige prosjektilet.
  Dette er jentene som elsker å drepe.
  Elena er også en jente i bare truser og en blondine. Og generelt, i denne vognen er alle de fire skjønnhetene blondiner. Bare litt forskjellige nyanser av hår.
  Og selvfølgelig vakker og barmfagre.
  Elena trykket de røde brystvortene sine på styrespakknappene. Artilleri skjøt og granater fløy.
  Så de har ikke en enkel en, men med fire våpen.
  Jentene må jeg si er veldig blide og rett og slett nydelige.
  Elena sang og blottet tenner:
  - Jeg er en ung kvinne som heter Carlo,
  Jeg spiller ikke ofte, men det er flott!
  Ekaterina trykket også på jordbærniplene på joystick-knappen, reagerte med en ødeleggende landmine og kvitret:
  - Jeg gir alle kunder med et smil med diamanter,
  La oss gå lysets vei - uten å vite feilen!
  Euphrosyne er heller ikke en glipp i kamp. Først trykket hun på joystick-knappene med bare tærne, og sendte et dødelig, høyeksplosivt fragmenteringsprosjektil.
  Og så presset hun rubin-nipplene på knappene og kuttet motstanderne i hjel. Så kurret hun, sendte strømmer av kuler fra maskingevær, og blottet tennene sine med hoggtenner til en ulv:
  - Ulver er de kuleste dyrene,
  Å rive alle fra hverandre, uten å kjenne barmhjertighet!
  Og alle fire jentene tok den og ropte:
  - Og hvem vil vi finne i kamp, og hvem vil vi finne i kamp,
  La oss rive det fra hverandre, rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  Dette er jentene og stridsvognen sender skjell av dødelig kraft og skriblerier fra maskingevær. Det er ingen måte å motstå slike kjeltringer. De har kraften til sinne, lidenskapens flamme og selvtillit til seier. Og samtidig stikker de også sine skitne, runde hæler i ansiktet på de fangede kineserne og tvinger dem til å slikke med tunga.
  Menn elsker det og hater det på samme tid. Og jentene er bare flotte.
  Kineserne forakter imidlertid ikke tortur. En gutt på tretten, Ileyka, ble tatt. Og de begynte å forhøre med forkjærlighet.
  Gutten var stille i begynnelsen. Så rev de av ham klærne og satte ham på en krok med hendene bundet bak ham. Og de begynte å stige høyere.
  Guttens ledd vridde seg, og Ileika stønnet. Og det ble høyere og høyere.
  Bøddelen trakk guttens bare føtter. Og han veltet og hylte av uutholdelig smerte.
  Kineserne lo og begynte å peke fingre. De hevet Ileyka enda høyere. Tauet var allerede mye strammere. Opp til taket. En hjelpeløs, naken gutt hang på et stativ med bare føtter rykket.
  Da falt tauet med en gang. Guttens kropp falt ned.
  Og bare helt på gulvet strakk tauet seg igjen. Det var et umenneskelig skrik av utrolig smerte. Ileika ørn og rykket.
  Og bødlene lo. De stilte ikke engang spørsmål, men bare torturerte barnet.
  Så grep kineseren gutten i hans bare føtter og presset dem ned. De setter på blokken og klemmer den godt fast. Åpningene til blokken var av jern, og spesielt laget for barn. Og festet godt.
  Så begynte bødlene å henge vekter på krokene. De overhalte gutten. Han hang naken, svett, med anstrengte muskler, med et blondt hode og et ansikt vridd av lidelse.
  Kineserne strakte ut gutten og begynte å slå ham med en pisk. De gjorde det med stor glede.
  Gutten brølte og stønnet... Det kom et hvesing fra halsen. Og bødlene visste bare at de lo.
  Huden på guttens rygg sprakk ved de første sterke slagene. Blod dryppet og blandet med svette. Gutten ropte og prøvde å rykke.
  Men det gjorde det enda mer smertefullt.
  Og han skalv av hulk.
  Så begynte bødlene, uten å tenke seg om to ganger, å stable tynn ved under Ileykas bare føtter.
  Og to kvinner med smale øyne tok frem en flaske olivenolje. Og de begynte å smøre guttens såler, herdet fra lang gåing barbeint.
  Ileyka stønnet:
  "Jeg vil ikke si noe uansett!"
  Kvinnene lo og slo guttens nakne rumpa med hendene.
  Så ble de ferdig med å smøre barnets hårde, men støvfrie såler før torturen.
  Så tok bøddelen med en fakkel og tente bålet. Flammen steg og rovdyr slikket den herdede, runde, barnslige hælen.
  Ileyka hylte igjen. Brann gjør vondt... Bøddelen satte inn pokeren og begynte å varmes opp under guttens bare føtter. En annen torturist tok ut en glødende jernstang fra peisen. Og han begynte å slå den unge Ileyka med en rød stang fra varmen på den solbrune, muskuløse ryggen.
  Gutten hadde forferdelige smerter. Men likevel ropte han gjennom kreftene:
  - Wow, jeg vil ikke fortelle det! Å, jeg vil ikke fortelle det! Ja, mor, mor - det vil jeg ikke si!
  Bødlene stekte guttens bare såler og slo ham på ryggen. Så tok en av dem et jernstykke fra peisen. Han la det glødende metallet til guttens bryst, og smilte kjøttetende på gebrokkent russisk, spurte han:
  - Hva gjør vondt?
  Gutten ropte tilbake:
  - Jeg vil ikke si!
  Selv om lukten av svidd kjøtt ble sterkere. En annen torturist tok opp en tang, enden av denne ble varmet opp i peisen.
  Og han begynte å knekke fingrene til gutten på hans bare føtter. Han startet med lillefingeren, og skrudde den av med et knas.
  Ileyka skrek desperat:
  - Ah ah ah ah! Jeg vil ikke si!
  Bøddelen brakk først fingrene til gutten på den høyre barfoten, og beveget seg deretter til venstre. Han var en veldig stor og sterk gutt. Men jeg prøvde å knekke fingrene så sakte som mulig.
  Da den siste knaket, stortåen på venstre fot, utmattet av torturen, mistet Ileyka bevisstheten av smertesjokket.
  En bøtte med isvann ble umiddelbart helt over ham. Gutten kom til fornuft. Og de begynte å slå ham igjen med en glødende stang på ryggen.
  Sålene ble også stekt med ild. Og samtidig brakte bødlene to fakler til Ileikas allerede brente kiste.
  Gutten ropte noe som han ikke kunne skjønne ordene.
  To bødler hadde også med seg fakler under armhulene hans. Og det er også så vondt, og bare uutholdelig lidelse.
  Ileyka hylte og klynket, men det var fortsatt mulig å skjønne det uartikulerte:
  - Jeg vil ikke si!
  Bøddelen brakte fakkelen til guttens nakne rumpa, det ble enda mer smertefullt. Men Ileiko ropte likevel:
  - Jeg vil ikke si!
  Så tok den kvinnelige torturisten en lommelykt i hendene, reiste seg på tå og fyrte av en flamme gjennom det blonde håret til gutten på hodet hans. Og de lyse blonde trådene tok og blusset opp. Brann oppslukte hodet til Ileika.
  Kvinnen lo og sa aggressivt:
  - Jeg er en djevelsk djevel!
  Barnets hode, oppslukt av flammer, falt på siden. Det var tydelig at kroppen sluttet å rykke.
  Bøddelen sprutet igjen den forberedte bøtta med isvann.
  Men det brente barnet rørte seg ikke.
  Den kvinnelige torturisten la hånden sin på guttens blemmete og sotede bryst. Hun holdt den en stund og gurglet av irritasjon:
  - Tilbakelent!
  Overbøddelen sa irritert:
  - Overdrev det! Vel, spøk med ham! Ikke et eneste offer ennå!
  Så Alenka kunne kjempe med stort raseri, så hun forsto at saken deres var rettferdig.
  Og så tok jenta og banket fra de skarlagenrøde brystvortene av veldig stor styrke med dødelig lyn. De brente bokstavelig talt kineserne, og ga dem verken en sjanse til å overleve eller en ripe på jentene.
  Så kastet Alenka en veldig dødelig og destruktiv dødsert med bare tærne.
  Og hele den bataljonen med kinesiske soldater rev.
  Alenka tok den og sang:
  - Vår kosmiske herlighet,
  Kraften vil igjen være i glede!
  Anyuta tok og holdt også en blekksprutmottakelse med sverd. Kutt av mange kinesiske soldater. Kutt av hodet uten medlidenhet.
  Så, med bare tærne, kastet hun de dødelige nålene. De som flyr, traff kineserne i hjel.
  Og så sprenger bringebærvortene til Anyuta mot fiendene hennes med destruktive og destruktive pulser.
  Anyuta sang og blottet tenner som glitret som perler:
  - Det vil snart være paradis på planeten,
  Vi vil erobre til og med Kina!
  Og krigeren tok det og hvordan hun plystrer ...
  Kråkene utviklet turbulenser i hjernen. Og de falt som hagl og slo hodeskallene til kinesiske soldater.
  Rødhårede Alla blunket til partneren sin og erklærte, blunkende smaragdgrønne øyne:
  - Hellig krig
  Vår seier blir...
  Gi død til Satan
  Dette er vår samtale!
  Og en jente med kobberrødt hår vil kaste de bare fingrene på bena, med stor destruktiv kraft, en dødens ert. Og massen av kinesere vil sprekke.
  Etter det vil jenta også lade fra rubin-nipplene med dødelige lyn.
  De brente umiddelbart to kinesiske bataljoner.
  Alla tok den og sang og blunket til partnerne:
  - Jeg er stor
  En jente av høyeste klasse...
  For meg er en mann bare en skinke,
  Kjøp nye snart!
  Maria blunket også til partnerne sine og kvitret:
  - Ingen vil stoppe oss
  Jenta vil droppe hele regimentet!
  Og krigeren med bare tær kastet en veldig ødeleggende og ødeleggende gave til utslettelse.
  Og så vil Maria ta det og slå pulsarer fra jordbærvortene. De vil fly forbi, og det er ikke to kinesiske selskaper - bare kull gjenstår.
  Maria tok den og sang og spyttet en flekk av magoplasma:
  - En ild brenner i min sjel,
  Og brannen raser i hodet mitt ...
  Jeg vil sette rage know i blåse
  Løft høyere - lysets banner!
  Og jenta vil plystre igjen ... Stakkars kråker, en slik ultralyd er dødelig for ørene deres.
  Hvor tullete på ørene, og fullstendig nederlag og utryddelse.
  Jenter har en slik basketballbane i hodet.
  Mer presist, ikke jentene, men ravnen ...
  De faller ned. Slå kinesiske hoder.
  Maria tok den og sang, og blottet tenner:
  - Fall nedbøyd, nedbøyd, nedbøyd,
  Du har fått denne retten...
  For barfotjenta, legg deg ned,
  I slaps eller gjørme spiller det ingen rolle!
  Olympias, den heroiske jenta støttet partneren sin, og også hvordan hun spyttet. En stor og voksende flekk med magisk plasma fløy ut bak munnen til jenta. Den kollapset og slukte et helt regiment av det himmelske riket.
  Etter det tok jentehelten og kastet bena med bare tærne, en gave til å knuse og brenne tilintetgjørelsen.
  Den eksploderte som en liten atombombe. Og et annet kinesisk regiment ble forkullet. Og til og med beinene var ikke igjen, fra de tusenvis av krigere i det himmelske riket.
  Olympias bemerket, og blottet hennes veldig kraftige hoggtenner, som de til en sabeltann tiger:
  - Men fortsatt sterkere enn meg,
  Det er ingen i verden, det er ingen i verden!
  Da så det ut til at brystene hennes avga en gave med kolossal drepende kraft fra brystvorter på størrelse med en god tomat.
  Etter det, OL, som det vil gi ut:
  - Og kvinnen tar det om gangen, i halsen samtidig!
  Og så tok alle fem jentene det og plystret med en gang ... Og ravnen vil bli så døv at de bokstavelig talt vil klatre på pannen med egne øyne. Og velte seg i ekte kister.
  Olympias, som blottet tenner og brølte som en flodhest, erklærte:
  - Det er ikke plass for svakheter,
  Det er ikke plass for de svake!
  Og her igjen hvordan plystre jentene ... Og kråkene faller, og de kinesiske hodeskallene gjennomborer grundig ...
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova - disse evige barna kjemper igjen og demonstrerer sin fenomenale dyktighet.
  Her er gutten Oleg, han tok og holdt sverdene sine, noe som umiddelbart forlenget mottakelsen av machaonen.
  Og massen til kineserne ble kuttet.
  Så kastet gutten en spesiell skarp skive med fingrene på de nakne, barnslige bena ... Den fløy langs en tangent og kuttet av hodet til hundre kinesere.
  Den udødelige ungen tok den og sang glad:
  - Jeg er en flott person
  Eller bare en engel...
  Jeg vinner bare alle
  I en hard kamp!
  Margarita Korshunova hogget også ned kineserne, og ga dem ingen sjanse, eller den minste nåde.
  Den ekstraklassekrigeren tok det med sverd mot fiendene som en eksplosjon. Og i overført betydning kuttet hodet av dem.
  Og de skal ta og rulle som kålhoder.
  Og så vil jenta med bare tær kaste en ert med kolossal ødeleggende kraft. Og mange kinesere vil sprenge på en gang.
  Så synger han:
  - I verden av kosmisk kraft,
  La oss være sterkere enn dragen...
  For det store Russlands skyld,
  Den skallede skurken vil gå til grunne!
  Etter det blåste gutten og jenta ut kinnene med en gang og trakk pusten. Og det ble en veldig øredøvende fløyte.
  Kråkene ble truffet av en sjokkstråle og falt i en knockout. Og de regnet ned som hagl over kinesernes barberte hoder. De falt og døde, uten noe alternativ.
  Og krigerne i det himmelske imperiet ble drept mange tusen.
  Oleg og Margarita sa i kor:
  - Verden bør respektere oss og være redde,
  Bedriftene til soldatene teller ikke antallet ...
  Russere har alltid vært i stand til å kjempe,
  Det blir en veldig skarp pil!
  . KAPITTEL 3
  Jentene tryllet frem en spesiell installasjon for seg selv - en flammekaster med tolv tønner. Det skal sies - veldig seriøst. Og så trykket Alyonka på knappen med den skarlagenrøde brystvorten.
  Og det fungerte, ildstrømmer rant ned over kineserne. Og det er en veldig gripende og dødelig forestilling.
  Og krigerne i det himmelske imperiet brenner, som om de var lys på et juletre.
  Alenka tok den og sang:
  - Mitt store hei,
  Og den lyseste buketten!
  Kullet på kineserne ved å trykke på bringebærbrysten på brystet og Anyuta. Hun er en jente av høyeste kultur og klasse.
  Og hvis han synger, vil han knuse den.
  Og kineserne har ikke en hel bataljon - de brant til aske.
  Det er en sånn jente hun er - ekstremt kul.
  Men den rødhårede Alla er enda kulere. Og rubin brystvorten hennes trykker med stor kraft og energi på knappene.
  Og her fungerer det.
  Og det brenner virkelig alt til grunnen ...
  Alla, som så hvordan kineserne brant og døde, sang:
  - Jeg er den sterkeste jenta i verden,
  Og erobret alle fasetter av eteren!
  Og hennes bare hæl kastet opp et ødeleggende dødstrekk. Her er hun en jente - kult!
  Allah sa med en latter:
  - Min fenomenale kraft...
  Maria skjøt, trykket på knappen med en jordbærvorte og protesterte logisk og blottet tenner:
  - Ikke din, men vår!
  Og krigerne vil ta det og le, med hard selvfølelse. Og så både tar og plystrer.
  Kråkene ble truffet av en ultralydbølge på hjernen. De ble forvirret.
  Og de fjærkledde skjønnhetene begynte å falle ned og gjennombore hodene til de kinesiske krigerne.
  Disse jentene er bare fantastiske!
  OL er veldig aggressive. Også hun vil trykke den store, som en oransje brystvorte på knappen. Og hvordan den vil spytte ut en morderisk kaskade av død og ødeleggelse.
  Og så mange kinesere tok og brente på en gang. De ble grundig forkullet.
  Olympias tok og sang:
  - Jeg er den sterkeste jenta i verden,
  Jeg kan lett knekke motstandere ...
  Vi svømmer langs strømmene av kontinuerlig eter,
  Juntaen vil ikke være i stand til å knekke dragen!
  Og krigerne fra brystvortene deres, hvordan de slår med et slikt drapslig lyn, som bare er skrekk.
  Brenn kinesiske bataljoner i stor grad. Her er jentene. Og de bare tærne deres kaster utslettelsesgaver med forferdelig kraft.
  OL tok og plystret ...
  Og fløyten hennes brakte umiddelbart mange tusen kråker til bakken, og slo kineserne i hjel.
  Krigerne er selvfølgelig henrykte. Og de ler.
  Alle fem skjønnhetene er så krigerske og vittige.
  Også her angriper Albin og Alvin fra luften, på kampfly. Og hvordan de vil sende raketter med kolossal destruktiv kraft, som sprenger og river alt.
  Albina tok den og sang mens hun trykket på avtrekkeren med den skarlagenrøde brystvorten:
  - Jeg er den største heltinnen i verden!
  Alvina kimet også, presset rubinvorten hennes på brystet hennes, og kvitret mens hun blottet tenner:
  - Nei, vi er verdens mest heltinner!
  Og jentene sang i kor:
  Jeg, du, han, hun - sammen hele landet,
  Sammen vennlig familie
  I ordet vi
  Hundre tusen meg!
  Og jentene hvordan de skal le, og bare hæler på spakene.
  Og bomber fløy mot kineserne. Det himmelske riket er selvfølgelig ikke heldig nok til å håndtere jenter som bare slåss i truser.
  Anastasia Vedmakova er også på himmelen. Og denne jenta, som allerede er over hundre år gammel, men hun eldes ikke, fordi hun er en heks.
  Og krigeren med en rubin brystvorte vil trykke på knappen. Og umiddelbart vil kampmissilene fly til målet.
  Og et helt kinesisk regiment, totalt ødelagt.
  Anastasia Vedmakova la merke til, mens hun kjørte håndkanten over halsen:
  - Det er en stor utrenskning!
  Akulina Orlova var villig enig i dette, og slo også fienden og blottet tenner, som er hvitere enn den første snøen:
  - Det er en feiing av området!
  Og jenta vil igjen trykke jordbærnippelen på brystet på joystick-knappen, og sende en dødelig rakett.
  Mirabela Magnetic tok og smalt mot fienden ved hjelp av hennes bare tær. Og en dødelig rakett vil slå kineserne. Og det var total ødeleggelse og død.
  Dette er Mirabela - bare super. Og jenta er som å slå fienden med en jordbærvorte.
  Jentene tok den og sang mens de stampet med de nakne, runde hælene:
  - Vi vil enkelt slette alle,
  For makten til sovjetene...
  Og vi knekker dere alle
  Til denne sangen!
  Krigere svir så mot fienden med rakettene sine. Og det er virkelig ekstremt dødelig.
  Her er jentene med bare, meislede ben.
  Anastasia Vedmakova, knuste fienden, kurret:
  - Hodeskallen hopper glitrende om natten,
  Vil gjøre en jente gal...
  Og svelger uskyldige ofre med en slange,
  Det er bare et mas!
  Akulina Orlova traff fienden med en rubin brystvorte. Hun slo fienden i hjel, og ga ham ikke den minste sjanse og brente en hel bataljon kinesere.
  Så tok Akulina den og sang:
  - En jente er her, en jente er der,
  Livet er en fullstendig løgn!
  Og krigeren sendte en drapsgave til utslettelse mot fienden med sin runde hæl.
  Så kvitret hun:
  - Jeg skal ødelegge alle kineserne, jeg skal vise jenta mi sitt ansikt!
  Her er jentene - barbeint og vakre og med forførende, veldig meislede ben.
  Anastasia Vedmakova slipper en liten bombe, ødela motstanderne og kvitret:
  - Ære til vårt store fedreland!
  Her er Alice og Angelica i kamp. De slo kineserne med snikskytterrifler. Generelt sett er jentene fantastiske.
  Alice skjøt, slo gjennom fem kinesere på en gang og kurret:
  - I det store hjemlandet,
  Herdet i kamper og arbeid...
  Vi komponerte en glad sang
  Å gode venn og leder!
  Og krigeren kastet de bare tærne, en dødelig dødsgave. Og rev mange motstandere.
  Angelica knuste også fiender. Hun gjennomboret fire fiender med ett skudd og ropte:
  - Vi vil helt sikkert beseire alle, og det blir kommunisme!
  Og krigeren kastet igjen mordergaven til utslettelse med bare tærne. Og så mange kinesere ble ødelagt på en gang.
  Det var like flott.
  Begge jentene er veldig vakre. Alice er blond og Angelica er rød. De er generelt bare flotte.
  Og de skyter mot fiendene midt i flokken.
  Alice tok den og sang:
  - solsirkel,
  Himmelen rundt...
  Det er en tegning av en jente!
  Og krigeren tok den med sin bare hæl og kastet opp en eksplosiv pakke med kull. Som tok mange kinesiske jagerfly og rev.
  Angelica bemerket med en latter, og blottet tennene, som hun hadde som store perler:
  - Det er bare flott!
  Og også de bare fingrene til den rødhårede jenta vil lansere eksplosive poser med en aggressiv blanding av ødeleggelse.
  Her er jentene - fremragende kunstflyging. De viser sin største og mest aggressive klasse.
  Alice tok den og kvitret og blottet tenner:
  Jeg tegnet på et stykke papir
  Sirkelsignering på tavlen!
  Og igjen, hennes nakne, grasiøse fot kaster noe med veldig dødelig kraft.
  Og en masse ødeleggelse - drepe kineserne.
  Angelica kurret med et blunk.
  - Det hele blir så - fortryllende!
  Og hennes nakne, runde, rosa hæl spikret som en spiker ...
  Krigere tillater selvfølgelig ikke kineserne å overvelde dem med en bølge. Og de kryper alle sammen.
  Antallet krigere i det himmelske imperiet er stort. Og de er alle kvist og kvist, og jeg angriper med den største lidenskap.
  Angelica klappet i hendene og sang:
  - Russerens storhet gjenkjenner planeten,
  Fascismen ble knust med et sverdslag...
  I diktene til jenter synges seier,
  Og jeg tror de vil bygge kommunismen!
  Og krigeren vil ta den og spytte... Og en flekk magisk plasma vokste med en gang og dekket kineserne.
  La oss si det slik - jentene er det du trenger.
  Alenka skyter mot kineserne fra maskingevær. Så skjærer han dem med sverd ...
  Og når et maskingevær dukket opp i hendene hennes som ved et trylleslag. Og hun la oss knuse fiendene.
  Så Alenka meja ned kineserne, uten å gi dem den minste nåde.
  Og jenta kastet en morderisk dødsgave med bare tærne, og spredte krigerne i det himmelske imperiet.
  Så sang hun:
  - Jeg er den sterkeste jenta i verden,
  Kul mester i den jordiske eteren!
  Anyuta bekreftet dette:
  - Ja, kule mester!
  Og hun tok føttene med bare tærne og kastet dødens morderiske gave, og la ned så mange kinesere på en gang.
  Her er en slik jente.
  Og også fra de skarlagenrøde brystvortene hvordan den vil lade lynet. Og det himmelske imperiets krigere ruller rundt som høyknuter.
  Anyuta tok den og sang:
  - Ære til epoken med russiske tsarer,
  Dere fiendefolk bryter!
  Det er slik jenter jobber. Og Alla er en rødhåret skjønnhet med dem. Og fra rubin brystvortene overhaling lyn bukker under. Og bringer total død.
  Allah sang og smilte:
  Ikke knekk vingene til den flotte jenta,
  Det er ingen medlidenhet i meg og ikke tilfeldig ...
  Jeg liker ikke vold og impotens,
  Det er bare synd for den korsfestede Kristus!
  Hun er en så stridbar og aggressiv kriger full av energi.
  Maria vil også lade en pulsar fra jordbærvortene. Han vil brenne en masse kinesiske jagerfly og kurre:
  - Dette er romkraften min!
  Og øynene hennes glitrer av lyn.
  Og bare føtter vil gi en utslettelsesgave. Disse jentene er den høyeste klassen.
  OL slo fienden. Samtidig brukte hun også brennende pulsarer fra de store brystvortene.
  Heltejenta jobbet med stor akselerasjon. Hun ga ingen den minste sjanse.
  Og krigeren kastet svært ødeleggende dødsgaver med bare tærne.
  Og mens hun sang:
  - Moderlandet og hæren er to søyler,
  som planeten står på...
  Vi vil beskytte brystene våre, vi er ditt land,
  Din hær synges av hele folket!
  Nok en gang lanserer tomatnipplene hennes gaver med kolossal drapskraft.
  Elizabeth fra tanken skyter også. Hun skyter, trykker de skarlagenrøde brystvortene på knappene og skriker:
  - Jeg er ikke sterkere, jeg skal rive alle i stykker!
  Og blunker til partnerne sine.
  Elena var enig i dette, og trykket på knappen med sin karmosinrøde brystvorte og et prosjektil spyttet ut av løpet og rev kineserne:
  - For kommunismens hjemland!
  Og krigerjenta blunket med safirøynene.
  Catherine bemerket, og sendte drapsgaver av ekte død til motstanderne:
  - Kommunisme er en vitenskap!
  Igjen trykket hun på knappen med rubin brystvorten.
  Euphrosyne erklærte mens han kjempet med stor sta mot fienden og brukte jordbærvorter:
  - Vår tro på en lys fremtid fornekter ikke imperiets strålende fortid!
  Elizabeth gikk lett med på dette:
  - Som de roste kongen, slik skal vi prise!
  Og krigeren viste en lang tunge.
  Ekaterina la merke til at hun skjøt i dette tilfellet og trykket på joystick-knappen med bare tærne:
  - Og fra Chudsky-kysten,
  Til den iskalde Kolyma,
  Alt dette er vår jord,
  Alt dette er oss!
  Euphrosinia banket, igjen med jordbærvorten og kurret, blunket:
  - Min store styrke
  Jeg skal knuse krokodillen!
  Og jentene angriper. Blant dem er Natasha og Zoya.
  Her tok jentene fra haubitsen som en anklage for en så ødeleggende dødsgave.
  Natasha tok den og sang:
  - Bomber flyr og raketter,
  Den største PR...
  I folkets sanger synges,
  Et forferdelig slag ble slått!
  Zoya uttalte aggressivt:
  - Et kraftig slag - bra!
  Og hun tok den og trykket de bare tærne på knappene. Disse er alle kampskjønnheter.
  Oleg Rybachenko på veggen. En udødelig gutt, som ser rundt tolv år gammel ut, kaster nåler med bare tærne. Og slår de fremrykkende kineserne. Dusin på en gang.
  Kaster nåler og Margarita med bare fingre. Jenta ødelegger motstandere og knirker:
  - Min store styrke!
  Og han kjemper tappert.
  Natasha kaster også en kraftig boomerang med bare tærne. Hvordan knuse motstandere og knirke:
  - I den store herlighetens navn!
  Så kutter Zoya kineserne med sverd, og kaster samtidig nåler med gift med bare føtter. Og synger for seg selv:
  - I det enorme Russland,
  Vi kan redde alle!
  Og igjen faller sverdene over motstanderne. Og hvis de hakker, så uten medlidenhet.
  Men når Aurora begynte å ødelegge, og kaste bumeranger med bare tærne, så er dette fullstendig ødeleggelse. Og de drepte kineserne faller under den røde djevelens slag.
  Og jenta brøler:
  - Jeg skal knuse og rive alt!
  Og hvordan han vil ta og kutte med begge sverdene!
  Og fra hennes bare hæl flyr en skarp og gjennomtrengende skive. Dette er generelt en jente med total død.
  Og her er Svetlana i den avgjørende kampen. Hvordan la oss plage kineserne og kutte dem i små biter med sverd.
  Jenta rullet sommerfuglen, og syv krigere fra Himmelriket ble hacket i hjel.
  Og så flyr skarpe, giftige nåler fra bare tær. Og overraske kineserne.
  Oleg Rybachenko kjemper med gule krigere. Sverdene hans flimrer som en propell.
  Gutten synger med velbehag:
  - Jeg skal bli den sterkeste verdensmesteren,
  Vi vil beseire Amerika, Kina!
  Og igjen kaster gutten skarpe spill med bare fingrene på barnebena. Og to dusin drepte kinesere faller samtidig.
  Her er en slik kamp. I den virkelige historien mistet det tsaristiske Russland fra før-petrinetiden deler av sitt territorium. Men her kjemper de russiske ridderne og kommer ikke til å gi seg.
  Oleg Rybachenko kjemper og synger:
  - Men vi er riddere fulle av den russiske ånden,
  Bødlene vil aldri høre vårt kvalt stønn!
  Og igjen kaster gutten veldig skarpe, og med sterk gift, kokt av hekser, veldig tynne nåler!
  Jenta Margarita er ved siden av ham. Og også bena hennes kaster slike dødelige nåler. Og hendene skar den angripende kineseren. Krigeren ødelegger motstanderne og synger:
  - Jeg er så kul, som en demon av alle land ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Hersker over alle land!
  Natasha kutter også ned kineserne og synger:
  - I kveldsgry vil vi ikke la Satan vinne!
  Og dødelige nåler flyr også fra hennes bare føtter.
  Deretter ødelegger Zoya fiendene. Og fra denne jenta ser det ut til at vibber av kolossal energi kommer ut.
  Og bumeranger og skarpe nåler flyr fra skjønnhetens bare føtter.
  Warriors knirker:
  - Jeg er en stor barfotdrøm og skjønnhet!
  Og igjen, han vil kaste noe ekstremt dødelig mot motstanderne.
  Men når Aurora driver en mølle og kutter ned kineserne, så er dette utslettelsespunktet.
  Og så vil den rødhårede kaste piercingnåler med bare tærne. Og de døde gule krigerne faller.
  Men når Svetlana lupanet. Og samtidig flyr en hel haug med nåler fra hennes bare ben, som gjennomborer og dreper alt.
  Og krigerne knirker:
  - Så, så, så - skaff deg en fascist i en krone!
  Og hennes bare føtter vil igjen bli kastet dødelig mot kineserne.
  Natasha, som hugget gule krigere med sverd, sa:
  - Med nazistene var det både lettere og vanskeligere!
  Svetlana, etter å ha passert bruket, bemerket:
  - Og det er alltid lett med oss jenter!
  Aurora, gjenga mottakelsen av viften, og gryntet:
  - Du blir ikke lei meg i det hele tatt!
  Og et dødelig stikk flyr fra hennes bare føtter.
  Og Zoya vil ta den og knirke:
  - Vi er ikke kakerlakker, vi er jenter - av stor ære!
  Og igjen vil noe fly ut fra hennes bare føtter, og det vil treffe fienden.
  Jentene tok jobben til seg.
  Denne festningen er nesten den eneste russiske høyborgen i området. Det er et par byer til under bygging. Det er bra at kineserne ikke stakk hodet over Amur. Men Russland har i den virkelige historien mistet en del av sitt territorium. Et veldig aggressivt dynasti ved makten i Kina. Imidlertid er det jenter som er i stand til å sette Lucifers regimenter på flukt.
  Oleg Rybachenko kutter kineserne. Og mens gutten synger:
  - Den høyeste klassen blir ...
  Og så flyr en bumerang kastet av guttens bare fot og et rop:
  - Piggsvinet vil kutte alle!
  Margarita kastet også på fienden det som er et drap. Hun knuste den i biter, og knirket:
  - Jeg er en barbeint drøm og en stor skjønnhet!
  Og foten hennes vil kaste ville skiver.
  Neste i kampen er Natasha. Og det kaster også på fienden det som splitter motstanderne.
  Og han gjør det veldig smart.
  Og hennes bare føtter kaster vanlige, dødelige nåler.
  Neste, Zoya i kamp. Og han kaster også på fienden, alle slags hakekors og bumeranger.
  Og klipper ned fienden.
  Så, som det går:
  - Ære til den gode konge!
  Men i kamp og Aurora. Det ødelegger også fiender fra Kina. Og hvis den kaster, vil den kaste med dødelig kraft.
  Og mens du synger:
  - Ja, i det russiske landets navn!
  Og dødelige ladninger flyr fra hennes bare føtter.
  Svetlana svikter heller ikke fienden. Og fra hennes bare føtter flyr noe som bringer åpenbar død.
  Og krigeren synger:
  - Vi gir aldri opp! Problemer vil ikke komme til Russland!
  Og igjen, kineserne vil bli såret. Og han vil ta den uten seremoni og hakke den.
  Seks krigere og krigere slo hardt. Og kutter fienden, og kaster bare føtter.
  Oleg Rybachenko, som kuttet ned kineserne, sang:
  - Stjernekjemper, hornet ditt blåser forgjeves -
  Landet ditt er langt unna i tvilsom herlighet...
  Kampens flamme dirrer mellom linjene -
  I et ensidig spill uten regler!
  Og en annen bumerang flyr med guttens bare føtter, som skjærer strupen av et dusin kinesere.
  Gutten, som vi ser, er en fighter.
  Og Margarita er også i kamp. Og så hennes bare føtter fungerer. Hun utrydder fiender uten tvil ekstremt kul.
  Og sverdene hennes er som bødler.
  Krigeren knirker:
  - La det være ære!
  Natasha skyter også med bare føtter, og kaster de dødelige. Og samtidig kutter han aktivt med sverd.
  Piper samtidig:
  - Mitt følge er et statseid mannskap!
  Neste i kampen er Zoya. Også en djevel på høyeste nivå av utslettelse. Hvordan holde en sommerfugl med sverd. Og så vil han ta og kaste slående elementer med bare føtter.
  Deretter går det:
  - Hæren jubler - rykker frem!
  Og en hel rekke med skråstilte kinesiske fall.
  Jenta synger for seg selv:
  - Zoya elsker å drepe! Ah, den Zoya!
  Og her er Aurora i en rask offensiv. Eller rettere sagt aggressivt forsvar. Og med hjelp av bare føtter slår ut fiender.
  Og samtidig knirker det. Og når sablene hennes passerer som bladene til en kultivator, vil tre dusin kinesere bli revet i stykker!
  Og Aurora skriker:
  - Harmoniske akkorder, Russlands flagg er veldig stolt!
  Og nå vil hennes bare hæl passe den kinesiske generalen i haken. Han vil ta og falle.
  Zoya er aggressiv i kamp. Han kutter fiendene sine og skriker:
  - Vi skal tvile og drepe alle!
  Og fra bare føtter flyr slike dolker.
  Svetlana svikter heller ingen. Og ødelegger fiender, som om en ljå klipper gress. Kineserne svikter.
  Jenta skriker:
  - Gale nål! Kom deg ut av hagen!
  
  BOXING OG RINGENS KUL POLITIKK
  Sergei Lyakhovich vant en boksekamp mot Sherron de Beers. Han banket ham på brillene, og savnet ikke knockout-slaget.
  Og han gjorde sitt første tittelforsvar.
  Dette førte til noen endringer i den generelle kampplanen. I stedet for et obligatorisk forsvar mot Chagaev, bestemte Nikolai Valuev og Sergei Lyakhovich seg for først å kjempe for å forene tungvektstitlene.
  Denne kampen ville vært veldig interessant. Sergei Lyakhovich har bare ett nederlag, Nikolai Valuev har førtiseks seire på rad. Og han er den klare favoritten.
  Og premiefondet for denne kampen for begge bokserne er rekordhøye ti millioner dollar for to.
  Kampen fant sted i USA ... Akk, publikum var skuffet. Sergei Lyakhovich skadet høyre hånd og tapte alle tolv runder på poeng. Men Nikolai Valuev strålte heller ikke. Og han kunne ikke sende motstanderen verken til en knockout eller til og med en knockdown.
  Men han forente titlene og klarte å vinne den førtisjuende seieren på rad.
  Kampen med Chagaev ble omlagt. Så utviklet Chagaev betennelse og Valuev hadde en kamp med en annen, ikke altfor kjent motstander. Og ikke så overbevisende beseiret ham på poeng. Og så kampen med Sultan Ibragimov. Kampen viste seg å være svært konkurransedyktig. Mange trodde til og med at Sultan Ibragimov vant den. Ved en egen avgjørelse ga dommerne likevel seieren til Valuev. Og han likte med Rocky Marchiali i antall seire på rad - førti-ni.
  Så det obligatoriske forsvaret mot Ruslan Chagaev... Men igjen falt kampen gjennom. Og igjen Ruslan Chagaev med skade og ute av kampen.
  Den russiske giganten holdt sin femtiårsjubileumskamp (med mindre man selvfølgelig regner med at en kamp av Valuev ble erklært ugyldig!) mot Ruiz. Det ble en omkamp. I den første vant ikke Valuev overbevisende med en delt avgjørelse. Og så den andre kamp-omkampen.
  Mange trodde at Nikolai Valuev ville forbedre resultatet. Og hva ville vært kult ... Men igjen, den russiske giganten ser ikke best ut, og vinner en veldig kontroversiell seier på poeng, og igjen etter en egen avgjørelse fra dommerne.
  Så en ny kamp med Holyfield. Denne fighteren er en sann legende. Men han er allerede førtiseks år gammel, og ingen tror på sjansene hans. Og Nikolai Valuev har femti seire på rad og ikke et eneste nederlag. Han brøt Rocky Marchialis rekord og har to tungvekts mesterskapsbelter.
  Igjen kampen ... Og igjen tvang Nikolai Valuev neppe ut en seier på poeng.
  Og også ved en egen avgjørelse fra dommerne. Men han forbedret rekorden sin, femti-en seire på rad! Du vil være enig i at dette er veldig kult.
  Og her er også et frivillig forsvar mot David Haye. Nikolai Valuev har ikke hatt et eneste nederlag siden 1993. Her er han igjen i kamp...
  Igjen en duell, hvor slegge Nikolai ikke skinner og er underlegen fienden i fart.
  Men det holder utmerket. Viser spenst. Og som et resultat gir dommerne igjen Nikolai Valuev seieren, separate avgjørelser. Og selvfølgelig veldig kontroversielt...
  Men Rocky Marchils rekord er oppdatert. Femtito seire på rad.
  Og en ny motstander er planlagt: Vitali Klitschko, som ønsker å få to belter samtidig i en samlingskamp.
  Men forhandlingene stoppet snart. Vitali Klitsjko kjempet med Sosnovsky.
  Og Nikolai Valuev kjempet med Morek, en sterk bokser, men slått mange ganger.
  Og denne seieren til Nikolai Valuev, allerede den femti-tredje på rad, viste seg å være lite overbevisende og igjen uten knockdown og på poeng, etter en egen avgjørelse fra dommerne.
  Rekorden er imidlertid oppdatert. Og Nikolai Valuev har ikke kjent nederlag på seksten år - en rekord for tungvekt. Og femtitre seire på rad - rekord blant alle vektkategorier.
  Og kampen med Vitali Klitschko og forening av titler fant ikke sted.
  Nikolai Valuev fant en godartet svulst i hodet og han ble tvunget til å avslutte boksekarrieren.
  David Haye og Wladimir Klitschko kjempet om beltene hans. Og Klitschko Jr. vant.
  Men Nicholas II, som en bokser, som formelt slo rekorden til Rocky Marchiali, og som eier to belter, og aldri har blitt slått, var allerede i betydelig ære.
  Og i stedet for United Russia, bestemte Nikolai Valuev seg for å opprette sitt eget parti. Han kalte det "The Big Jump". Og han klarte sensasjonelt å komme inn i statsdumaen i 2011. Og så deltok han i presidentvalget i 2012. Og igjen en sensasjon, andreplass og utgang til andre runde mot Vladimir Putin.
  Blimey! Nikolai Valuev har blitt en ny, lys, politisk stjerne. Folket ble lei av de gamle, politiske prostituerte, og han gikk for en ny politiker og bokser.
  Vladimir Putin klarte imidlertid å beseire Nikolai Valuev i andre runde, men fordelen hans viste seg å være ganske liten.
  Men kommunistene, på grunn av Zyuganovs fiasko, hadde et kupp og Sergei Udaltsov ble ny formann for kommunistpartiet.
  Denne unge og energiske mannen gjorde en skikkelig storm mot Vladimir Putin. Og spenningen var veldig alvorlig. Massesammenstøt med politiet. Bruk av køller. Banking og til og med ofre blant de internerte.
  Så OL i Sotsji ble avlyst. Da fant Maidan sted i Ukraina. Janukovitsj ble styrtet. Putin, under forhold med intern ustabilitet, begynte ikke å erobre Krim. Og det var ingen krig i Donbass.
  Ukraina, ledet av Porosjenko, var på vei oppover.
  Vitali Klitschko, som avbrøt karrieren i boksing, bestemte seg for å komme tilbake.
  Og nå klarte han å slå Stevenson ut. Og bli tungvektsmester for fjerde gang, og gjenta Hollyfields rekord. Så gjorde Vitali nok et forsvar mot Criss Areola. En slik kamp er en hevn og slått ut motstanderen igjen.
  Men så, på grunn av arbeidsmengden til borgermesteren i Kiev, ble han tvunget til å avslutte sin strålende karriere.
  Selv om Wladimir Klitschko ikke var helt overbevisende, klarte han å forsvare tittelen sin mot Tyson Fury. Og så slo han ut landsmannen Glazkov. Og så holdt han også et forsvar mot Brian. Og brøt Joe Louis sin rekord for flest mesterskapsseire.
  Men det er ett belte til. Vant av Denotay Wyder. Denne bokseren er unik - hele karrieren hans består av knockouts alene. Så mange som førti knockouts på rad - det er kult! Og Wladimir Klitschko er allerede førti år gammel. Og selvfølgelig vakte denne samlingsduellen enorm interesse.
  Og for første gang siden kampen med Peter er ikke Wladimir Klitschko den ubestridte favoritten.
  Men her er kampen med Denotheus. Knockdown-utveksling. Og likevel seieren til slutt, selv om ved en egen avgjørelse av dommerne, Wladimir Klitschko.
  Så Wladimir Klitschko for første gang i tungvektsdivisjonen samlet alle de fire hovedbeltene. Og dette er en unik prestasjon...
  Wladimir Klitschko hadde en ny omkamp med Wyder, denne gangen klarte han å slå ham ut og vise at alder ikke er en hindring for sport. Parker vant også.
  Men så, høsten 2018, i en alder av førtito, tapte han mot Anthony Joshua i en dramatisk duell.
  Det var en super kamp... Wladimir Klitschko har ikke tapt på mer enn fjorten år, men Anthony klarte likevel å ta det opp og vinne alle fire beltene.
  Vladimir Klichkovs eneste trøst er at hans navnebror Vladimir Putin også tapte valget i 2018. Dessuten var det ikke Nikolai Valuev som vant, for hvem moten allerede har gått, men kommunisten - Sergey Udaltsov.
  Årsaken til nederlaget var at på grunn av fallet i olje- og gassprisene ble Russlands økonomiske situasjon forverret. Og effekten av okkupasjonen av Krim kunne ikke virke. Så alt var annerledes. Kommunistene er tilbake. Og igjen over Kreml det røde flagget.
  Wladimir Klitschko gjenopptok imidlertid karrieren. Det fantes ikke noe koronavirus i verden, og i 2020 kunne den store bokseren slå Ruiz Jr. og bli verdensmester igjen. Så forsvarte han tittelen fra Ruiz Jr. Men omkampen var igjen for Anthony Joshua.
  Wladimir Klitschko, som slo mange rekorder, annonserte at han gikk av igjen.
  Selv om han klarte å sette nok en rekord - å bli den eldste absolutte verdensmesteren.
  Og dette er også en stor prestasjon.
  Da hadde Vitali Klitschko en utstillingskamp med Hollyfield.
  Verden gikk sine egne veier.
  Oleksandr Usyk ble den nye ubestridte tungvektsmesteren i verden med en sensasjonell seier over Anthony Joshua. Og så forsvarte han tittelen mot ham.
  Men Wladimir Klitschko kom uventet tilbake høsten 2022. Og han kjempet med Usyk, for en annen rekords skyld.
  Og denne kampen slo alle tidligere prestasjoner innen drama og flyt.
  Og Wladimir Klitschko vant igjen sensasjonelt. Og igjen tok alle beltene i besittelse. Og for fjerde gang ble han verdensmester.
  Virkelig i boksing har heltemot ingen alder.
  Livet går videre som vanlig, men ekte helter blir aldri gamle!
  
  HITLER GIVER AV JØDENE
  KOMMENTAR
  Adolf Hitler ble opplyst og sluttet å forfølge jødene. Som svar inngikk de allierte en ubestemt våpenhvile med Det tredje riket. Og nå må Sovjetunionen kjempe på én front, og styrkene er svært ulik.
  . KAPITTEL 1
  For eksempel en verden der USA tilbød Hitler en avtale i mars 1943: han stopper jødeforfølgelsen, til gjengjeld erklærer de allierte en ubestemt våpenhvile. Führeren, som taper kampen om Afrika og blir beseiret ved Stalingrad, blir tvunget til å gå med. Vel, USA har sitt eget regnestykke - la både diktatorer og totalitære land utslette hverandre. Og så går Sovjetunionen på en eller annen måte for resolutt frem.
  Se tilbake i Europa før USA dukker opp. Storbritannia er naturligvis uten Amerika, man ønsker ikke å kjempe. Og dessuten er også Churchill redd for de rødes ankomst til Europa.
  Kort sagt, vi ble enige. Hitler sluttet å forfølge og utrydde jøder, og de allierte stoppet all bombing og kamp fra 1. april. Men det er ikke alt, selvfølgelig. På lur begynte de å selge noe til nazistene. Og USSR mottok nå ikke gratis hjelp, men kunne bare kjøpe for gull.
  Det har vært en fullstendig pause i Vesten. I øst var krigen hovedsakelig i luften. På land også, mens en pause. Tyskerne forberedte en offensiv på Kursk Bulge, den røde hæren sto på defensiven og gravde i bakken.
  Men våpenhvilen i vest har endret noe. For det første ble tyskerne mye sterkere i luften, nesten halvparten av flyene deres hadde tidligere blitt distrahert av Vesten.
  For det andre hadde Hitler ikke lenger så travelt med å angripe. Han ønsket virkelig at Tiger-2, løven og spesielt musen skulle testes i kamp.
  "Tiger" -2 begynte å gå inn i masseproduksjon før noen andre tilbake i mai. Men den hadde et lettere, mindre beskyttet Porsche-tårn. "Maus" først i juni ble testet, som viste tilfredsstillende resultater. Arbeidet med tanken "Lion" ble gjenopptatt på en ny måte. Men det var nødvendig å omskape bilen, under en kraftigere motor fra Maus, og styrke rustningen på sidene. "Maus" og "Lion" holdt tydeligvis ikke tritt med offensiven, og "Tiger" -2 trengte fortsatt mannskapstrening og serieplassering. I tillegg ble både Jagdpanther og den raskt utviklede Panther-2 lansert i serien. Den siste bilen hadde bevæpning som ligner på Panther, men side- og frontpansringen var tykkere, noe som økte vekten. Men "Panthers" -2 holdt ikke tritt med begynnelsen av slaget.
  Stalins tålmodighet tok slutt, og 5. august 1943 gikk selve den røde hæren til offensiven.
  Denne gangen var de sovjetiske troppenes overlegenhet i antall mindre enn i virkelig historie. Tyskerne var i stand til å trekke troppene sine fra Afrika, og flere styrker ble overført fra Europa. Spesielt lagt til luftvernkanoner. Ja, og det var flere stridsvogner, og den totale utgivelsen av våpen, uten bombingen av de allierte, viste seg å være høyere.
  Og forsvaret er sterkt. Tyskerne er spesielt sterke i sør, der Mainstein og deres hovedstyrker er. Der forsøkte den røde hæren å rykke frem, men uten hell. Angrepene hennes stoppet nesten umiddelbart. Ja, og de tyske "Tigers", "Panthers", "Ferdinands" er veldig sterke i forsvar, og dårligere i angrep.
  På Oryol-retningen var tyskerne noe svakere. Og den røde hæren, tvert imot, delte hovedstøtet nettopp der. Så mer har blitt oppnådd.
  Men allikevel er forsvaret av tyskerne utviklet i ingeniørmessige termer, stridsvogner og selvgående kanoner viser seg utmerket i forsvar, og det som er vesentlig, russerne har ingen overlegenhet på himmelen. Snarere tvert imot, selv om Focke-Wulf ikke helt rettferdiggjorde seg selv, er Me-109 av "G"-modifikasjonen en god arbeidshest, og viktigst av alt er det mye av det. Og ess er ganske sterke. Nå har Huffman blitt den nye stigende stjernen i Luftwaffe. Ja, og tyskerne har det lettere med drivstoff, noen av oljeproduktene selges av USA og Storbritannia. Og de allierte bomber ikke Romania, og syntetiske bensinanlegg også.
  Mens du er i luften, er det ikke mulig å ta den opp. Riktignok kjemper de sovjetiske essene godt med Focke-Wulf, spesielt siden bilen viste seg å ha en åpenbar defekt - drivstofftankene er ikke fylt med inert gass, og det er lettere å sette dem i brann. Riktignok er selve maskinen ganske kraftig med våpen, og med riktig taktikk kan den være farlig. Og som frontlinjebomber er den ikke dårlig, den har dobbelt så mange bomber som PE-2.
  Den røde armé rykket sakte frem. Nazistene klamret seg til hver bosetting og hadde et forsvar i dybden. Ja, og til og med nye styrker ble trukket inn i kamp. Her er et par "mus", deltok i kampen. Men fortsatt, halvannen måned senere, omringet den røde hæren Orel, og de tyske troppene forlot byen. Oryol-hyllen ble avskåret, men så langt var suksessene til den røde hæren begrenset til dette. Håp ble forbundet med vinteren. Da tyskernes kampevne falt kraftig.
  Stalin kom med en appell og bemerket at i løpet av sommeren klarte ikke tyskerne å erobre enda en tomme av sovjetisk land, og den røde hæren gjenerobret ørnen og presset på Fritz, og i kaldt vær venter nye seire oss.
  Tysk utstyr og soldater kjempet faktisk svakere om vinteren. Den røde armé var i stand til å bryte gjennom forsvaret til Fritz i sør, og rykke frem til Dnepr. Suksess ble også oppnådd i sentrum. I nærheten av Leningrad ble nazistene også slått i januar og byen ble løslatt. Riktignok kom våren, og Fritzene klarte å stoppe den røde hæren på Dnepr.
  Været var kaldt, skjønnhetene kom akkurat den tjuefemte desember. Det snør og vinden blåser krøller. Og de valgte ikke det varmeste stedet for seg selv - rett i nærheten av Leningrad.
  Ved ankomst ga jentene i bikini seg selv en joggetur gjennom snøfonnene. Faktisk må ekte ariere vise at de ikke er redde for noen, selv den mest alvorlige kulde. Sammen med dem flyktet en ninjagutt som hadde kommet fra Japan, som alle kalte Karas.
  Denne ungen ble kjent for å ha deltatt i spesielle operasjoner. Hyggelige orientalske trekk, sammen med blondt hår arvet fra en ukjent far, gjorde gutten veldig kjekk.
  Jentene så til og med øynene på ham som svar, selv om Karas kanskje ennå ikke er et par for dem. Men avlastningen av musklene, som en ledning, går, slik at selv disse herdede og erfarne tigrene ikke kan holde tritt med det.
  Jentene etter fødselen, på treningsbasen, fikk helt tilbake formen, men ikke hver supermann er gitt for å tåle et så iskaldt tempo.
  Stella, som i likhet med Magda von Singer klarte å kjempe mot russerne, bemerket:
  - Frost og snø er deres viktigste allierte. Og så, ingenting er kulere enn britene!
  Magda sa med rette:
  - Jeg vil ikke si det. Russerne er mye sterkere, og enhetene deres trekker seg praktisk talt aldri tilbake!
  Stella, etter å ha tatt salto mens hun jogget, fniste og sa:
  Men det er mer en svakhet enn et pluss. Jeg forstår ikke i det hele tatt slike metoder for kommando og kontroll av tropper som opprettelsen av sperreavdelinger og henrettelser av sjefene for tilbaketrekkende enheter.
  Gerda, som selv snudde seg mens hun løp og tøyde seg, var enig:
  - En god kriger kommer selvfølgelig ikke ut av pinnen. - Her ble den blonde jenta imidlertid tvunget til å innrømme, og gnistret om hjertet. - Men russen kjemper godt om de allerede har holdt ut i to og et halvt år. Vi vil ha vitaliteten deres!
  Clara fnyste foraktelig.
  - Oss, sier du?
  Gerda fniste og bemerket:
  Vi er eliten! Spesielt Marseille!
  Det beste ess gjennom alle tider og folkeslag, til tross for det kategoriske forbudet fra Hitler, som ønsket at dette symbolet på uovervinnelighet utelukkende skulle fokusere på undervisningsarbeid - tross alt var han fortsatt generalløytnant, brøt likevel gjennom til fronten.
  Eller rettere sagt, Führeren lot ham nådigst komme tilbake hvis tyskerne følte seg dårlig et sted.
  Nazistene styrket selvfølgelig forsvaret og forberedte seg til vinteren, men de tvilte sterkt på at russerne ville ha ressurser til offensive aksjoner i stor skala.
  Imidlertid fungerte etterretning. Det vil si at informasjon om den forestående offensiven for å frigjøre Tikhvin likevel lekket ut. Dessuten begynte de sovjetiske troppene en kraftig artilleriforberedelse, akkurat i tide til jul.
  Katyushaene ble slått, og til og med et par av de første Andryusha-jetutskytningene med høy effekt. Og rumlingen var slik at de barbeinte, halvfrosne jentene fanget det.
  Heldigvis er hørselen deres utmerket og øynene deres glitrer av gnister.
  Jentene så på hverandre og kom til konklusjonen:
  - Vel, nå skal vi kjempe skikkelig!
  Og ninja-gutten Karas sa:
  - Min oppgave blir å gå inn i Leningrad og utforske alt der. Du er for vakker for speidere!
  Magda vippet øyevippene sløvt og svarte:
  - Og du også. Og hvis russerne virker merkelige, din aksent?
  Karas bemerket logisk:
  - Når du snakker russisk for riktig, forråder det en utlending i deg mye mer. I alle fall løp jeg, og du knuser dem skikkelig på flanken.
  Jentene skyndte seg til tanken deres. Tross alt er de testtankere. Og de valgte selv, noe nytt. Mer presist, til og med to nybegynnere på en gang, som bør testes foran.
  Nemlig "Weasels", biler med to besetningsmedlemmer og veldig lav silhuett. De aller første modellene av tanks av en ny generasjon, der tyskerne faktisk engasjerte seg seriøst i å komprimere oppsettet. Og litt interessant kunnskap innen ledelse. Spesielt den elektriske girkassen og plasseringen av girkassen montert i motoren. Og tankskipene selv ble faktisk liggende. Samtidig ble gir og motor plassert bak, og jentene lå komfortabelt på magen. Og føttene deres trykket på girene og knappene bak, og hendene deres tvert imot beveget seg komfortabelt når de skiftet. Det mest liggende setet er laget på bestilling og kopierer formen på kroppen deres. Riktignok er det ikke noe tårn - det viste seg å være selvgående våpen, og så lavt at rullene er plassert utenfor.
  Kanonen kan selvfølgelig ikke snu, men den kan rotere litt. Vel, selve tanken snur som kjent rundt sin akse, og kompenserer dermed for mangelen på et tårn.
  Magda forklarte ledsagerjentene:
  - Så uten tårn er stridsvogner billigere og lavere. Her kan vi justere høyden, senke opp til 1,2 meter og heve opp til 1,5. Nesten som partisaner kryper vi på en plastisk måte.
  Med en vekt på 12 tonn hadde bilen utmerket frontpanser på 82 millimeter i en helningsvinkel på 40 grader fra horisontalen på toppen. Den nederste er veldig liten. Sidene er beskyttet dårligere, 60 millimeter, men selve rullene dekker fortsatt. Motoren på 400 hestekrefter gir utmerket kjøreytelse. I tillegg gjør plasseringen av rullene og fjæringen det mulig ikke bare å senke silhuetten, men gir dessuten utmerket langrennsevne gjennom snøfonner.
  Lik det eller ikke, men et tyngre menasjeri, som starter med Panteren, mye tyngre og klønete. Og på snøfonnene og helt kiste.
  Gerda, som slo seg til ro med sin mangeårige partner Clara, og ufrivillig kjente hun ubehag i den trange, kompakte og avlange boksen på tanken. Selv om vi selvfølgelig må hylle det faktum at bilen med T-4-bevæpningen og den beste rustningen passet inn i vekten på 12 tonn. Den blonde terminatoren sa:
  - De mest komfortable tankene var "Tiger" og "Lion". I denne bilen har til og med oss jenter vanskelig for å snu.
  Clara svarte:
  - Men beskyttelse. Som den siste "Panther", som først siden november begynte å gå inn i troppene med et 60 millimeter skrog. Riktignok er pannen lukket bedre enn vår med 120 millimeter, men du må fortsatt inn i den. I en slik vinkel som vår vil en 85-millimeters kanon rikosjettere selv når den skyter på blankt hold.
  Gerda klødde seg i foten bak øret, men denne bevegelsen presset fortsatt sokken mot det skrånende taket, og bemerket:
  - Russerne, ble vi advart om, kan ha stridsvogner med kaliber 122-millimeter. Intelligens sover ikke!
  sa Clara selvsikkert, pustet ut kinnene og vred munnen i sinne:
  - Vår intelligens er som alltid på topp. Bare vi ble låst inne i en trang boks.
  Den nye motoren på 400 hestekrefter, som instruksjonene sa, kunne boostes for en kort stund med en vann-metallon, eller nitrogenholdig blanding. I dette tilfellet kunne tanken haste i flere minutter med en hastighet på over 100 kilometer.
  Sovjeterne gikk inn i et gjennombrudd, før det, og pusset alle nazistenes skyttergraver og bunkere. Men nazistene trakk de fleste troppene tilbake til andre og tredje linje. Etter det prøvde de å møte infanteriet med artilleriild og maskingeværrekker.
  Forut var det selvfølgelig stridsvogner i bevegelse. Siden den kraftigere T-34-85 ennå ikke hadde kommet inn i masseproduksjon, angrep den mindre og mer mobile T-34-76. De, uavhengig av tap, klatret opp på grøftelinjen og brukte sin utmerkede kjøreytelse i snøen.
  Og her prøver de tyske bilene å svare. T-4 er allerede avviklet, men flere av disse tankene er fortsatt i drift. Merkelig nok beveger de seg bedre i snøfonner enn nyere monstre. De må fortsatt hentes inn for å rydde snøen som har tett seg mellom banene. Det er til og med morsomt hvordan Fritz koker vann i gryter og deretter heller det på sporene slik at denne elendige skorpen kommer av.
  Selv den beste tyske tanken "Lion" lider til og med med slike ruller. Riktignok har franskmennene allerede tatt hensyn til dette i de fleste modifikasjoner, og selve maskinen er i stand til å slå en trettifire. Men dette er bare, relativt sett, så enkelt.
  Men et par tyske stridsvogner beveget seg likevel. Men resten, hvordan skal man si det... I toppen! Riktignok prøver kule tankskip fra "Lion" å treffe T-34-76 fra lang avstand. Det skal bemerkes at gitt skjørheten til rustningen til det sovjetdesignede støpte tårnet, er det dessverre en sjanse til å treffe.
  Mangelen på legeringselementer er så akutt at selv 50 mm-kanonene til Fritz er farlige. Men treff fra en liten 37 mm kanon forårsaker også kollaps og panserutløsning, eller skroget med tårnet sprekker.
  Den relative sårbarheten til "trettifire" førte til at ideen om å utstyre "Panthers" på nytt med en kraftigere pistol ble utsatt til bedre tider. Eller, mer presist, de verste - hvis IP-er går inn i serien. Men så langt har ikke IS-1 blitt en masseserie. Men informasjon har allerede blitt lekket til IS-2-kontoen. Siden mange generaler allerede forsto at Sovjetunionen nesten var dømt, og ikke fant det skammelig å forråde hjemlandet for penger. Så antallet spioner, inkludert i generalstaben, har vokst betydelig.
  Her er en kraftig modifikasjon av "Løven" med en 128 mm kanon. Han prøver å nå trettifire med den lange labben. Men prøv å komme deg inn.
  Imidlertid bestemmer de sovjetiske tankskipene seg for å angripe Fritz selv. La, selv med tanke på skuddhastigheten til Wehrmacht-våpnene, dette er selvmordstanker.
  Her klarte "Løven" å rive av tårnet, og fire venner fløy avgårde som duer til den neste verden. Men andre stridsvogner går enda mer aktivt tom. Her har håndverkerne skjerpet seg på en eller annen måte for å tvinge dieselmotorer, at de, riktignok for kort tid, men uten noen blandinger, akselererer tanken til 70 kilometer. La motoren gå i stykker etter det. Men her kommer desperate karer til angrep, som ikke har noen retur. Vel hva? Hvis ellers det er umulig å leve, så glem overlevelse.
  Og nå, som en demon fra snøverdenen, ramler den sovjetiske tanken, som velger sitt dyreste offer, den tunge og dødelige "Løven". Den tyske bilen hadde akkurat begynt å forlate hangaren.
  Slaget er sterkt, snuten til den sovjetiske maskinen er bøyd. Løven er ganske lav, og skrogene på begge maskinene er flate. Og så eksploderer den tyske motoren foran. Og brannen begynner, og nazistenes flukt gjennom den nedre luken.
  Ikke alle, selvfølgelig, sovjetiske stridsvogner klarte å bryte gjennom til rammeavstand. Verktøyene til Fritz arbeider og sliper. Men den som lyktes, hvordan han vil treffe!
  Gerda og Klara var litt foran vennene sine og var innenfor grensene da sovjetiske biler allerede var synlige. Vel, du kan skyte, men det er bedre å komme nærmere. Fra fem kilometer er selv den skjøre rustningen til en trettifire problematisk å ta.
  Fiery Clara bemerket filosofisk:
  - Sånn er det alltid. Kan ikke skyte på avstand!
  Gerda svarte:
  - Det kan du hvis du er forsiktig nok!
  Men så langt har ikke situasjonen tvunget dem til å åpne ild fra lange avstander. Og knapt noen vil legge merke til dem, en hvitmalt tank. Hvor bra er bilen. Ingen vil skylde på chassiset.
  Og ja, turen er jevn. Sovjetiske kjøretøy er heller ikke dårlige, og her har de allerede hacket seg inn i den første linjen i tysk forsvar og bryter gjennom den andre. Og været flyr ikke, en snøstorm har steget, og mange Wehrmacht-fly er av.
  Med tanke på den numeriske svakheten til den røde luftfarten, og den akutte mangelen på drivstoff, kan det ikke bli bedre vær.
  La Fritz gjemme seg. Allerede begynte noen av dem til og med å vifte med hvite filler. Hitler vil bli kaput.
  Gerda skjøt fra to kilometer. I prinsippet er dette ennå ikke et nederlag helt sikkert, men å se hvor mange tyskere russerne klarte å lamme, hva kan man da forvente. Dessuten er trettifire enda mindre seige enn ved begynnelsen av krigen, og de har ennå ikke klart å utvikle nye forekomster. Så...
  Den blonde terminatoren ble veldig bekymret da hun trakk av avtrekkeren på pistolen. Hun har allerede mistet vanen med å skyte live, selv om hun fortsatte å øve på skytebaner og baner under svangerskapet, så vel som de første månedene med fôring. Men tilsynelatende er det lettere å kjempe i bikini og barbeint, du blir ett med bilen. Skallet traff og vred tårnet. Nei, den tok ikke fyr, men den måtte likevel stoppe, kompis. Og nå et annet offer.
  Clara hvisker:
  - Som er vant til å kjempe om seier. Han vil gå i graven med oss.- Gerda sparket, og den rødhårede krigeren korrigerte. "Eller rettere sagt, vi vil alle bringe våre fiender til graven sammen.
  Snow White the Terminator avbrøt sint:
  - Hvis det ikke er inspirasjon, ikke distraher med en sang!
  Clara spurte bedende:
  - Syng den selv! Du er så dyktig.
  Og Gerda, ildende, sang;
  Hjemlandet og hæren er to søyler,
  som planeten hviler på!
  Vi vil beskytte deg med våre bryster,
  Din hær blir varmet opp av alle folket!
  
  Skyene er kjølige, og varmen skinte,
  Maskingeværet gned soldatens skulder!
  For alltid hjemland er vi med deg,
  La oss grave en grav for skurken!
  
  Ja, noen ganger er lykkens ansikt grusomt,
  Kulen prøver å stikke hull på hjertet vårt!
  Han trakk seg litt tilbake, og jageren døde,
  Åpne Herrens dør for helten!
  
  I den bunnløse himmelen har vi fred,
  Paradis, velsignet kriger skinner ikke!
  Fred i fedrelandet bærer jeg med meg,
  Våre barn vil smake frukten av seier!
  Mens hun sang, slo Gerda ni flere stridsvogner, noe som forbedret poengsummen hennes betydelig.
  Så sang Clara:
  vinker stjerneklare høyder,
  Tiltrekk til uendelige avstander!
  Og våre mennesker i tankeverdenen,
  Drøm om en flygende Ikaros!
  
  Øynene mine er festet på himmelen
  Det er vanskelig å ta på sfæren...
  Fra de første skruene til Archimedes -
  Høvlet dem lange og kjedelige!
  Da klarte ikke jenta å motstå og begynte å peke og skyte seg selv. De sovjetiske tankskipene tok ikke hensyn til skuddene, selv om Magdas selvgående pistol også ble med. Likevel, i en snøstorm kan du egentlig ikke se hvor, hva og hvordan den treffer. I tillegg satte begge tankene seg ned og ble nesten umulig å skille fra snøfonnene. Ja, og den nye pistolen var mer iøynefallende, og på slutten var det en lyddemper med lysuttak. Dette er den mest lumske bilen Fritz har vist.
  Himmelen ble litt verre. Jetflyet ME-262 dukket opp, som hadde veldig høy hastighet, og det var veldig vanskelig å skyte det ned. Focke-Wulf, og spesielt dens modifikasjon TA-152, ble raskere og mer perfekt.
  Og ME-309 dukket opp, en veldig god bil. Hun har fire maskingevær og tre 30 mm luftkanoner med en høy hastighet på 740 kilometer i timen. Men dette er ikke grensen på bakgrunn av mer avanserte modifikasjoner.
  Om sommeren forsøkte den røde hæren å rykke frem i sentrum, men klarte ikke å lykkes. Tyskerne klarte denne gangen å avdekke Stalins plan. Ja, og Dnepr har blitt en pålitelig forsvarsgrense. I kamper dukket det opp en mer avansert "Panther" -3 med en 88 mm kanon og en motor på 850 hestekrefter . Hun viste seg å være en utmerket tank i forsvar, og ikke dårlig i kontringer.
  Antallet nedstyrte fly for ridderkorset økte til hundre, så de tyske essene scoret berømt.
  Offensiven endte med nederlag for den røde hæren, og nazistene tok igjen Smolensk. Riktignok returnerte den røde hæren denne byen om vinteren. Frontlinjen frøs ved Dnepr.
  Tyskerne satte inn løslatelsen av jetfly og fikk luftoverlegenhet.
  Det førti-femte året gikk i posisjonskamper. Frontlinjen ble, som i første verdenskrig, inaktiv. Fritz har nå tanker av "E"-serien, som fortsatt er ganske rå.
  I 1946 begynte diskfly å bli observert foran nazistene. Men disse maskinene er for dyre og ganske sårbare, de skilte seg bare i svært høy hastighet og evnen til å få stor høyde. De ble brukt i rekognosering og bombardement på avstand.
  XE-162 viste seg å være vanskelig å administrere og levde ikke opp til forventningene. Men en mer avansert modell ME-262 "X" dukket opp, som viste stor fart, bedre manøvrerbarhet og formidable våpen.
  Nazistene dominerte fortsatt himmelen ...
  Her fanget Oleg Rybachenko seg på det faktum at dette ikke er et eventyr, men det mest virkelige universet. Og at deres seks må kjempe her. Akkurat i tide til det nye året 1947, for å bryte ryggen til nazistene med en avgjørende manøver.
  Til tross for snøen var Magnificent Six nesten nakne, men belastet med kampmagi.
  Oleg Rybachenko hogget med sverd, skar gjennom nazistenes stridsvogner, kastet deretter en granat med en bar, barnslig fot, rev Fritz og sa:
  - Ære til det store sovjetiske moderlandet!
  Margarita Korshunova avfyrte også et velrettet utbrudd, kuttet av nazistene, og deretter hogget med sverd. Etter det lanserte hun med barfot en ødeleggelsesgave.
  Jenta ropte:
  - Ære til kommunismen!
  Natasha gikk på offensiven. Hun ga et utbrudd med maskingevær og slo ned Fritz. Så hogget hun på tankene deres med sverdene. Og etter at de bare tærne på bena ga gaven til utslettelse.
  Og til slutt sprakk BH-en hennes og lynet fløy fra de skarlagenrøde brystvortene hennes.
  Natasha skrek:
  - Jeg er universets mester!
  Zoya skjøt fra et maskingevær. Hun meja berømt ned nazistene. Sverdene hennes, som ble lengre, skar gjennom tankene. Og hennes mer berømte bare føtter sendte bud om døden.
  Men BH-en hennes sprakk også, og helvetes pulsarer fløy fra blodrøde brystvorter.
  Zoya tvitret:
  - Ære til fedrelandet! Herlighet!
  Her i angrepet og Augustine. Så aggressiv jente. Hun kastet med sine bare føtter det som bringer døden. Og så ga hun en tur, meja ned fiendene, og så drev hun en mølle med sverd. Til slutt sprakk også BH-en hennes, og fra rubinvortene fløy det dødelig, og ga ikke en sjanse for å overleve. Og tyskerne hadde det veldig vanskelig. Det var som en brannklubb gikk over hodet på dem.
  Augustine knipset:
  - Vår aller helligste kommunisme!
  Svetlana holdt en mottakelse med sverd - en sommerfugl. Hun kuttet av tårnene på stridsvognene. Så tok og sendte jenta masse maskingevær. Så sendte hennes bare tær ut ødeleggelse og utslettelse. Og så sprakk BH-en igjen, og nå falt de brennende kulene over nazistene.
  Svetlana kurret:
  - Jeg er den sterkeste i verden! Fiender suger alt i toalettet!
  Oleg Rybachenko, denne evige gutten, hugget med sverd. Så ga han et utbrudd med maskingevær. Etter det, med bare, barnslige ben, kastet han en morderisk dødsgave og rev Fritz. Og etter det plystrer terminatorgutten... Tusenvis av kråker rammet tyske fly av skrekk. Viser den høyeste aerobatikk.
  Margarita Korshunova hacket også med sverdene sine, og kuttet av tårnene fra nazistene. Så ga jenta et utbrudd med maskingevær og la ned nazistene. Og så kastet de bare fingrene på barnas føtter en veldig dødelig ødeleggelsesgave. Og de rev i stykker Fritz.
  Og til slutt, hvordan jenta vil plystre... Og tusenvis av gale kråker vil krasje inn i fascistiske fly og gjøre dem om til vrak og aske.
  Natasha er heller ikke sløv. Og han skjærer med sverd, og sender en dødsgave med bare tærne. Og så, når BH-en sprekker, vil utflod fra døden strømme fra de skarlagenrøde brystvortene.
  Og de slår nazistene inn i et dødelig rot ...
  Oleg Rybachenko bemerket:
  - Dette er vår russehei!
  Natasha bekreftet:
  - Og vi viser resepsjonen gratis!
  Zoya kutter også nazistene med sverd. Og ikke la dem trykke på avtrekkeren. Og sverdene holder en sommerfuglmottakelse. Og de revne tårnene fra tankene flyr. Zoya utbryter:
  - Ære være fedrelandet!
  Og hennes bare tær vil kaste en ødeleggende gave av ekte og ubønnhørlig ødeleggelse.
  Og så vil et så rødglødende stikk fly ut av bringebærvorten at det vil bløte mye Fritz grundig.
  Men fra navlen vil den gi etter med lyn ...
  Zoya skriker:
  - En to tre!
  Augustine slo ut med sverdene, kuttet hodet av fascistene og bekreftet:
  - Tørk av lokatoren!
  . KAPITTEL 2
  Med bare føtter lanserte jenta nok en utslettelsesgave. Reiv fascistene fra hverandre. Og så bukket rubin brystvorter under for pulsaren som rev maskinen.
  Og hvordan navlen hennes spytter ut lyn som dreper nazistene. Og i stand til å steke en hel bataljon.
  Og her er Svetlana Fritz som tresker, og fungerer som en ekte kamprobot. Og hennes bare føtter kaster enda en del ødeleggelse.
  Og blodrøde brystvorter spyr ut en strøm av magisk plasma og en tsunami. Noe som er enda mer enn dødelig.
  Og hvordan ellers og navlen på nazistenes armadas vil ta og dødelige unike kast.
  Svetlana brøler på toppen av lungene:
  - Dette er min superhit!
  Oleg Rybachenko gliser. For eksempel den tyske lette tanken E-25. Den veier tjueseks tonn og legemliggjør bevæpningen og pansertykkelsen til Panther. Totalt plasserte tyskerne motor og girkasse sammen og på tvers av tankskroget. Høyden på "Panther" ble nesten halvert. Og nesten doblet vekten. Og beskyttelsen har til og med blitt enda bedre, på grunn av rustningens større helling.
  Dette kan selvfølgelig ikke falle i smak. Med den nyeste motoren på ni hundre hestekrefter er den tyske bilen svært mobil.
  Det bare flagrer fort.
  Gutten plystrer igjen. Kråkene blir fanget i en bølge og får hjerteinfarkt og faller på hodet til nazistene. Og legger motstanderne.
  Men så lyder ordren, og de praktfulle seks, blinkende barbeinte, runde, rosa hæler, forlater de sovjetiske stillingene.
  Og umiddelbart går tyskerne til offensiven. Og de bryter gjennom forsvaret, kiler seg inn i sovjetiske posisjoner, igjen rundt Smolensk. Og dette er en alvorlig påstand.
  I fangenskap var to pionerer på tretten år Petka og Sashka. Nazistene rev av seg klærne fra guttene og kjørte dem gjennom snøen i shortsen. På snøfonnene var det bare fotspor etter de bare føttene til de fangede barna. Pionerer ble kjørt om natten i en halvtime. Det var februar og fortsatt kaldt. Deretter ble de tatt med nesten nakne til hytta for å varme seg opp i fem til ti minutter, og så igjen ut i kulden.
  Guttene led mye og var rødhudede som sjøkreps. Etter å ikke ha oppnådd noe, tok nazistene dem opp på stativet. Og under de nakne, barneføttene tente bål.
  Det var slik de knullet opp. Petka og Sasha, som ikke var i stand til å bære plagene, begynte å rope. Men fortsatt ble det ikke sagt noe sikkert fra bødlene. Selv om de kuttet pionerene med piggtråd.
  Tyskerne torturerte også Komsomol-kvinner, og tvang dem til å gå barbeint og i shorts bare i snøen.
  Tyskerne hadde veldig formidable stridsvogner av "E"-serien og de kunne ikke enkelt håndteres. Spesielt E-75, som var perfekt beskyttet fra alle vinkler, men samtidig ganske mobil.
  Det virket som hvilken skade to biler på bare tolv tonn hver kunne forårsake? Men i dette tilfellet bestemmer personell alt. Jentene bommet praktisk talt ikke, selv om ikke alle treff viste seg å være dødelige. Tre-fire ganger den skrånende pansringen til de trettifire rikosjetterte, og rundt et dusin runder forårsaket skader av ulik grad, men av den typen som er lett å fikse i felt. Men rundt femti, rustninger av dårlig kvalitet av sovjetiske kjøretøyer, led alvorlig.
  For eksempel begynte kommandantens trettifire å rive da ammunisjonen detonerte. Tårnet ble kastet langt bort, og snuten ble til et ratt. Folk døde også.
  De sovjetiske tankskipene skjønte for sent hvem som stakk dem og forsøkte å motarbeide.
  Tigerjenter er veldig overfylte, men ammunisjonslasten på 82 skjell er ganske sammenlignbar med Panther. Selv om ammunisjonen hviler på nesen, og jentene skreller av seg albuene rundt seg. Men det er fortsatt noe å skyte på, og når man nærmer seg er det lettere å treffe russerne.
  Gerda krysser seg veldig raskt og sender en annen tank for skrot, hvisker:
  - Gud tilgi meg! Dette er modige karer, men en av sjefene deres er helt gal!
  Clara la merke til og hvisket hysterisk:
  - Hvis de kommer ombord på oss, så er det slutt!
  Faktisk, de trettifire skjøt på farten, innhyllet i røyk, grøssende av rysten. Selvfølgelig er treffene deres sjeldne, skuddene er unøyaktige, men tanken surrer.
  Pannen er fortsatt perfekt beskyttet og rustningen, uansett hva man kan si, er av høy kvalitet, sementert. Og dette betyr at overflaten med økt hardhet gir en utmerket, akkurat som en kanin hopper, retur.
  Men likevel, det er dumt inni, det er det samme som å klatre inn i en tromme, og de vil slå den med tunge køller.
  Riktignok ble hytta veldig varm av treffene, men når du er i bikini er det til og med deilig etter å ha dykket ned i snøfonnene. Men det er mye mer ubehagelig at et sovjetisk granat treffer skøytebanens høyre forkle. Dette er for bilens kjøreegenskaper, som et brekkjern under øyet. Selv om, gitt at rullene ikke er sjakk, men en egen vogn, kan tanken fortsatt bevege seg. Snu og gå. Dette burde vært gjort tidligere. Og dermed er beskyttelsen av hekken svakere. Og helningsvinkelen er mindre. Hvis den treffer, kan den bryte gjennom. Russiske våpen er ikke så svake.
  Hvisket Gerda, og løsnet nok en gang helvetesgaven fra den halvautomatiske kanonen:
  - Men Pasaran!
  Selv om dette ordet, mer presist, mottoet til de spanske kommunistene, for de tyske tigerkrigerne ikke ser helt passende ut. Tross alt kjempet nazistene på Francos side. Selv om tross alt noen ganger soldater villig adopterer andres triks.
  Da Klara skjøt, snudde Klara den selvgående Laska-pistolen litt, og å bryte den høyre valsen med et prosjektil skapte et problem for dem i denne forbindelse.
  Sovjetiske stridsvogner raste ikke like raskt gjennom snøfonner som de gjorde langs motorveien, men allikevel forstyrret deres raske hopp sikten og var raske.
  Her helles skjellene faktisk på skarpt hold.
  Og Gerda fyrer av i toppfart, gjennomvåt av svette. skrånende rustning
  returer på pannen, men hvis de treffer dem rett på siden ...
  Clara ropte:
  - Og selv om jeg faller ned i helvetes dyp - kommer jeg ikke tilbake til vuggen!
  Jentene skyter til slutten, men skjellene suser fra sidene og stikker hull og bryter rullene. Pansringen sprekker og bilen tar fyr.
  Gerda bestemmer:
  - Vi undergraver biler og drar!
  Clara utbryter med angst:
  - Vil du slutte med jern?
  Gerda sier resolutt:
  - Det finnes ting som er viktigere enn metall, for eksempel rammer!
  Clara river av et lite filmkamera og roper:
  - Men bedriftene våre vil bli registrert for alltid!
  Med bare fingrene snudde Gerda spaken som satte i gang sprengstoffet, i stand til å knuse forsøkstanken til basene. Tigressjenta var veldig lei seg for å ødelegge et slikt kunstverk, men hva kan du gjøre hvis ellers de sovjetiske krigerne, som ikke kan nektes mot, vil gripe unike teknologier.
  Så de sprengte Laska og dykket ned i snøfonna for å redde deres unike liv.
  Magda von Singer og Stella ønsket heller ikke å trekke seg tilbake, og bilen deres ble revet i stykker av nøyaktige granater. Slik er skjebnen - enhver krigs nådeløse Pallas. Når du må trekke deg tilbake, forlate hjertet ditt. Men jentene kjempet dyktig, og klarte å bruke opp nesten hele ammunisjonslasset. Men nå måtte de grave seg ned som slanger i en snøfonn og der prøve å sitte ute fra de ubønnhørlige sovjetiske kanonene.
  Når du er svett og i bikini, så er det ikke den hyggeligste ideen å klatre ned i snødypet. Men hvor ofte i vår verden gjør du det som behager deg. I alle fall, for eksempel, hadde brannen seriøst tid, skyting til enden av Stella, til å svi fotsålene hennes. Men jenta fra dette ble enda sintere og ropte:
  - Ære og mot etter vekt selges ikke!
  Magda, som også ble påtent, selv den solbrune huden hennes var dekket med blemmer, utbrøt:
  - Ild er varme, ikke ild!
  Sovjetiske stridsvogner gjorde imidlertid oppgaven lettere. I raseri skjøt de de forlatte "Weasels" uten medlidenhet, og la mange titalls skjell inn i det ødelagte metallet. Samtidig lente en del av tankbilene ut av lukene og, som en kaskade av en foss, vingene til de tyske bilene selv og de som kjørte uanstendig språk.
  Magda grimaserte og la merke til:
  - De, bolsjevikene, selvfølgelig, er modige, men ekstremt ukulturerte!
  Stella spyttet snø inn i munnen hennes, viste uventet hard rettferdighet:
  - Synes du krigerne våre er bedre?
  Magda sa spøkefullt:
  - Selvfølgelig er det bedre om vi vinner. Kaukasus er allerede vårt, videre til Moskva er det bare et par hundre kilometer. - Og honningblondinen blottet alvorlig de lange hoggtennene sine. - Eller vil du føre landssvikstaler?
  Stella, som allerede hadde sett nok av alt og alle, reiste bare en fontene med snøstøv med foten og fniste og la merke til:
  - Noen ganger er stillhet den mest forferdelige formen for svik.
  Natt, snøstorm og snøfonner ga de fire jentene gode sjanser til å overleve. Dessuten falt det ikke fienden inn å gre snøen og lete etter barbeinte djevler i snøfonnene. Så krigerne, begravet i en snøfonn, satte seg ute, og de sovjetiske stridsvognene gikk videre og utviklet et gjennombrudd. Selv om mer enn hundre biler ble liggende ødelagte, skjeve som følge av handlingene til tigerjentene.
  Generelt oppnådde de sovjetiske troppene en viss suksess de første dagene og klarte å trenge merkbart inn i fiendens formasjoner.
  Den dupliserte demiurgen understreket spesielt overfor Peter Degtyarev:
  - Vel, i dette tilfellet spiller vi spillet ærlig, og arrangementene utvikler seg slik de skal utvikle seg.
  Oberstingeniøren bemerket skeptisk:
  - Akk... Dette er bare en taktisk suksess.
  Så snart været tillot det, kom mange fascistiske gribber inn. Dominansen til Fritz i luften var virkelig et svakt ledd for den røde hæren. Nazistene kunne nå slukke den sovjetiske offensiven med massive luftangrep. Og de hadde praktisk talt ingenting å motsette seg.
  Men den heroiske røde hæren fortsatte likevel å vinne under så tøffe forhold.
  Fritz trakk seg tilbake til selve Tikhvin og prøvde å få fotfeste i byen. Naturligvis er hus og boligområder i seg selv allerede et ganske alvorlig forsvar mot de fremrykkende sovjetiske troppene.
  De fire modige av tigerjentene klarte å trekke seg tilbake til Tikhvin. Men de måtte ta opp maskinpistoler for å forsvare byen. Og for tankbiler er ikke dette det mest hyggelige tidsfordriv.
  Clara, som skjøt tilbake fra det fremrykkende infanteriet, sendte en annen rød soldat til den neste verden, uttrykte seg:
  - Er vi ikke monstre? Og vi ønsker å få en skatt!
  Tikhvin fikk alvorlige skader under erobringen av byen av tyskerne.
  Nå salet fritzene på barrikadene og forventet å bygge en uinntagelig forsvarslinje.
  Gerda åpnet ild med enkeltskudd - det var nødvendig å redde patronene. De sovjetiske troppene mistet for mange stridsvogner, og derfor gikk infanteriet til angrep.
  Selvfølgelig var det ikke nok pansrede personellførere av sovjetiske modeller. Derfor perlet de soldatene til slakt. Og de ble møtt av maskingevær og maskingevær. De fire skjøt godt og gjemte seg behendig i barrikadene.
  Gerda la ned en annen sovjetisk soldat og sang:
  - Vi må utrette en våpenbragd - ellers er det ingen vits i å leve!
  Kampen raste over hele byen. Og bomber regnet allerede ovenfra, spesielt siden været bedret seg merkbart, og Fritz fikk et forsprang.
  Gerda, rasende, kastet dolken med de grasiøse bare fingrene og ropte:
  - Kampen vår blir seirende, ellers er det umulig!
  Clara, som ikke skyter verre, la til som svar:
  - Én seier, men en stor en!
  Gerda kuttet av flere jagerfly i en kort serie, la til:
  Men nederlaget er aldri lite!
  Sovjetiske selvgående kanoner skjøt mot Tikhvin, felt- og beleiringsartilleri rykket opp litt senere. Fritz styrket forsvaret og lufttrykket. Sovjetiske tropper dro opp nye fly.
  Utseendet til det legendariske Marseille endret maktbalansen dramatisk.
  Det store esset fløy ME-309, et veldig kraftig våpen når det gjelder bevæpning. Og bokstavelig talt feide bort alle på dens vei. Selv i den sovjetiske hæren advarte de spesielt om at et slikt monster dukket opp i luften.
  Marcel selv betraktet på ingen måte seg selv som en ond, langt mindre en grusom person. Han trodde at når han kjempet mot den røde hæren, fullførte han bare sin hellige plikt overfor moderlandet. Dessuten var mange fakta om nazistenes grusomheter ikke kjent for ham. Ja, og for mye ble tilskrevet krigen.
  Men her er den første, etter returen, superass-kampen. Flyvende sovjetiske bombefly, angrepsfly og jagerfly. De ønsker tydeligvis å gi en hard kamp til bakkeenhetene til Wehrmacht. Men Marcel ser alt dette og åpner ild fra en avstand på fem eller seks kilometer, og til og med plystrende gjennom nesen.
  Sovjetiske biler og modige ess så fortsatt ikke egentlig fienden, da flyene deres begynte å eksplodere, og vingene deres smuldret. Marseille skjøt uten å sikte, men intuitivt. Han så ut til å vite på forhånd hvor hver pilot ville fly og dirigere det bevingede monsteret sitt. Så det viste seg at en ung mann med et barnslig ansikt feier bort den bevingede armadaen.
  Det nye året, selv om det var frost, viste seg å være varmt. Sovjetiske tropper, desperat og hardnakket, forsøkte å ta Tikhvin. Fritz forsvarte seg hardnakket og prøvde å bli i byen, der arterien lå, og matet uinntakelig Leningrad. I tillegg handlet det om prestisjen til de tyske troppene, som synes det er vanskelig og skamfullt å gi fra seg storbyer.
  Været ble dessverre bedre, og mange fiendtlige bombefly, spesielt den massive Yu-288, satte posisjonene til de sovjetiske troppene og bombet kommunikasjon.
  De sovjetiske flyene Yak-9 og Lagg-5 var mye dårligere enn fienden når det gjaldt bevæpning og hastighet. Spesielt ME-309, som en drage, slo ut svakere sovjetiske kjøretøyer. I tillegg utviklet tyskerne double wingman-taktikken, som gjorde det mulig å effektivt bruke deres numeriske fordel og reduserte noen av manøvrerbarhetsproblemene til de seige, tungt bevæpnede, men tunge tyske kjøretøyene av de nyeste Focke og ME. I tillegg begynte jet ME-262s å dukke opp på frontene, selv om denne maskinen ennå ikke er helt teknisk pålitelig, samt en lettere, mer manøvrerbar og billigere modifikasjon av HE-162. Sistnevnte maskin var lettere å produsere og teknisk mer pålitelig enn jet Messerschmites. Men for ledelsen var det nødvendig med piloter med ganske høy kvalifikasjon. Noe som svek så positive egenskaper ved denne utviklingen som flyets lave vekt - kun 1,6 tonn tomme, lave produksjonskostnader og den beste manøvrerbarheten i verden.
  Men de tyske essene som mestret denne bilen hyllet den. Spesielt vellykket var Huffman, pilot nummer to, etter Marseille, som forble utenfor rekkevidde. Huffman overgikk resultatet av 300 nedfelte biler, og mottok en høy utmerkelse - Ridderkorset av jernkorset, med eikeløv, sverd og diamanter. Taktikken hans med å nærme seg et minimum, og deretter slå og fly tilbake er den mest praktiske på HE-162. Så Huffman viste seg å være en fremragende mester i nærkamp. Selv om Marseilles resultat av 3117 nedstyrte fly fortsatt er uoppnåelig.
  Den 2. januar 1944 dukket dessuten denne legendariske piloten opp på himmelen, likevel overtalte han Hitler, og husket at de tyske troppene var i en dårlig tilstand, og det kraftigere tyske utstyret passerte tydeligvis i snøen. Så det er nødvendig å sørge for luftforsyning til den omringede Tikhvin, hvor de tyske troppene slo seg ned og bomber alle tilnærminger til byen.
  Allerede den første dagen foretok Marseille seks torter og skjøt ned mer enn hundre sovjetiske fly. Riktignok ble været kraftig dårligere den 4. januar. En snøstorm reiste seg, og de sovjetiske troppene stormet byen.
  De fire praktfulle av terminatorjentene foretrakk å kjempe sammen - skulder ved skulder. På grunn av kulden ble de tvunget til å ta på seg kamuflasje og slåss i hvitt.
  Ninja-gutten Karas kom også til unnsetning. Det fryktløse terminatorbarnet var ikke redd for kulden og kjempet i shorts alene. Hans eneste varmekilde var kamuflasjekrem, som gjorde den sjokoladesolbrente huden hans hvit under snøen som fortsatte å falle og dekket alle gatene. Dessuten brukte han kastende, veldig tynne metallskiver og et katana-sverd i kamp. Men han skjøt selvfølgelig utmerket, og fra fangede våpen. Jentene savnet imidlertid heller ikke å bruke automatgevær.
  Slike våpen er mer nøyaktige enn maskinpistoler, og viktigst av alt, mer pålitelige. Imidlertid sviktet MN-44-geværene som regel ikke tyskerne. Den tredje vinteren var den velsmurte tyske krigsmaskinen klar. Spesielt, selv i en snøstorm, klarte Focke-Wulf og ME, ved hjelp av oppvarming, å påføre sovjetiske tropper smertefulle, om enn begrensede, injeksjoner.
  Gerda, som skjøt direkte, prøvde å ikke se i retningen der de sovjetiske soldatene falt. Mange av jagerflyene var veldig unge, sytten eller seksten år gamle. Infanteriet ble rekruttert av jordskred, og rakte opp alle ressursene. Mye har faktisk gått tapt.
  Men blant Fritz er fulle av utlendinger. Spesielt fra Sverige, der nazistene vant i det nylige valget, og bare posisjonen til kongen hindrer åpen inntreden i krigen med Sovjetunionen.
  Det var forresten et attentat på Kolontai akkurat 1. juledag. Den sovjetiske ambassadøren ble svært hardt såret, og legene kjemper for livet hennes. Allerede to divisjoner og fire brigader fra Sverige har ankommet som frivillige. Rally og massemarsjer som krever krig holdes i selve landet. Og de bærer portretter av Hitler og Karl den tolvte.
  Så Sveriges inntreden i en direkte krig er et spørsmål om tid. Spania og Portugal er allerede i krig, men de sender tropper lenger sør. Og nå om vinteren prøver de vanligvis å klatre et sted utenfor Kaukasusområdet. Det brasilianske korpset er tilsynelatende klare til å ta et sprang inn i Sentral-Asia, hvor Basmachi-bevegelsen allerede blusser opp med fornyet kraft.
  Men dette er alle detaljer, Vlasov-divisjoner kjemper også i Tikhvin. Disse gutta kjemper mot det onde, og innser at de i fangenskap venter på forferdelig tortur og en uunngåelig løkke. Og hva med tyskerne? De vil også ha det vanskelig, mange vil dø i Sibir, men likevel vil de ikke bli hengt ukritisk.
  Gerda, som byttet klippet og klippet ned soldatene kledd i grå frakker, for alle russerne har ikke nok kamuflasjekåper, forestilte seg hva som kunne vente dem i tilfelle fange. Og smilte over potensialet for et sexy, kult eventyr. Riktignok blir det verre i Sibir. Ettersom denne frosten blir, blir flammekastervarmen enda bedre. Her i ørkenen ble de raskt vant til den varme sanden og løp barbeint, men det gikk ikke slik. Etter et par timer i bikini i kulda begynte det å riste og det var nødvendig å varme seg opp i badekaret. Der varmet unge menn fra elite-SS-bataljonen opp kroppen med slag av en grankost. Vel, ikke bare, selvfølgelig, med en kost,
  det er utvalgte karer, kjekke ariere, det du trenger!
  De har fullstendig mistet sin tidligere sjenanse, eller kanskje tvert imot har de fått løsheten til en kvinnelig macho. Men nå må de trekke seg litt tilbake - de sovjetiske infanteristene, fylte opp tilnærmingene med lik, nærmet seg for farlig nært og begynte å kaste granater.
  Det var nødvendig å bryte avstanden for ikke å falle under fragmenteringshaglet.
  Magda fikk et lite kutt fra et splint og avfyrte som svar åtte kuler på tre sekunder. De sovjetiske soldatene flyktet, nesten uten å knekke, bare litt på huk, og klippet fant ofrene. Utskrevet åtte runder og Stella. Aggressiv brunhåret kvinne uttrykte seg:
  - Til de modiges galskap synger vi en sang!
  Men de sovjetiske soldatene bestemte seg tilsynelatende for å bevise at dette er livsvisdommen. Det tyske angrepsmaskingeværet slår av all kraft, og skuddene ser ut til å bli ignorert. Selv om soldatene faller, fortsetter de som overlevde å løpe og kaster til og med granater nesten rett og slett, selv om dette kan gjøres tidligere.
  Krysseren kaster veldig behendig skiver og kutter av to eller tre soldater med en. Så angriper han med sverdet sitt, som kutter maskingevær og rifler lett, som fyrstikker!
  Ninjagutten er fortsatt veldig liten, han ser ut som elleve eller tolv år gammel, men han er så rask. De har ikke tid til verken å sette seg inn i det eller forsvare seg. Barnet ble oppdratt og trent fra fødselen, kastet sverd mot babyen, tvunget til å nøste opp og klippe bånd, dyppe i et ishull, sette spesialtrente katter. Vel, og mye mer, å gjøre en genetisk begavet gutt til en ekte dødsmaskin. Moren hans er en tjuefemte generasjons ninja, faren er en mektig sibirsk trollmann og en ideologisk fiende av de sovjetiske, "sovjetiske" myndighetene. Utmerket genetikk og trening med magi - gjorde gutten til den beste blant ninjaene. Og selvfølgelig sendte keiser Hirohito gutten til den tysk-sovjetiske fronten, for å vise tyskerne at de ikke er de kuleste supermennene, men det finnes tøffinger i Japan.
  Og Karas (karpefisk symboliserer stoltheten og vitaliteten til samuraiene!) viste seg å være en verdig kriger.
  For eksempel, med de bare fingrene, lett røde etter mange timers kulde, kaster han en stålskive som er tynnere enn et hårstrå. Og i hendene på to sverd på en gang, slik at det ville være lettere å kutte tykke linjer med fiender. Hvor forferdelig dette terminatorbarnet er, hva kan, for første gang, sovjetiske soldater, som er forsvarsløse under slagene fra sverd og plateutskytinger, lente seg tilbake og oppleve ekte frykt.
  Jentene, etter å ha byttet klipp, begynte å stråle enda raskere, eller rettere sagt, ingen steder.
  Likene av infanterister ble stablet opp i hauger. De frøs nesten umiddelbart i kulden, og flere soldater klatret oppover dem. Slik klatret de og regnet ikke med tap. Men ninjaen gikk inn i kampen og igjen, som om bølger av frykt ble sendt ut.
  Et desperat angrep raste i nesten en hel dag. Sovjetiske tropper, på bekostning av de største tapene, okkuperte et par kvartaler og presset tyskerne på en rekke linjer. Men den svake støtten fra artilleriet (tysk luftfart i gamle dager bombet jernbaneskinnene og fratok dem forsyninger) og mange skader blant de fremrykkende enhetene, tvang infanteriets bevegelse midlertidig innstilt.
  Til tross for risikoen for slike taktikker, ble stridsvogner kastet i kamp. Det var nødvendig å bryte fienden i nærheten av Tikhvin inntil Fritz, ved å bruke deres teknologiske fortrinn, opphevet blokkeringen av byen.
  Og i dette angrepet ble det tatt en ganske risikabel beslutning - å bruke IS-2-tanken. En maskin spesialdesignet som en banebrytende tank. Siden en kraftig pistol, på grunn av sin lave skuddhastighet og relativt dårlige skuddnøyaktighet, er dårlig egnet for å bekjempe andres stridsvogner, men den kan med hell ødelegge upansrede mål.
  Så selv om stridsvogner i urbane forhold er selvmordsbombere, må du bryte gjennom posisjoner, selv med pannen.
  Trettifire vil flytte først. Relativt lette og ikke store biler kjørte langs en smal gate. Granater og molotovcocktailer regnet ned fra hustakene. Så eksploderte forkledde tanker med bensin og napalm. Men store tap stoppet ikke tankskipene til USSR. De, som mistet hundrevis av biler, brøt seg inn i sentrum, og der gikk de inn i en hardnakket utveksling av slag. Selv de effektive faustpatronene som knuste den svake siderustningen til de trettifire skremte ikke den sovjetiske soldaten.
  Tre stridsvognshærer ble kastet i kamp på en gang. Stalin bestemte seg til og med for å forlate den andre streiken i retning Voronezh, av hensyn til en avgjørende seier over Tikhvin og redde "revolusjonens vugge". Selv om drivstoff utstedes på en streng grense, går kaukasisk olje tapt for et par timers kjøring om dagen, og utviklingen av nye felt tar tid og penger, menneskelige ressurser, som det sovjetiske imperiet, bundet av en krig på to fronter, mangler sterkt.
  Men Tikhvin er arterien til Leningrad og livets vei, og viktigst av alt, det er et symbol på det faktum at sovjetiske tropper kan og er i stand til å beseire mange og godt bevæpnede fascister. Så la oss ikke slå prisen...
  IS-2-tanken ser imponerende ut, den ser også ut som en trettifire, bare tårnet er flyttet enda mer fremover. Selvfølgelig er selve tønnen tykk og lang, ikke sammenlignbar med T-34-76, som fortsatt dominerer slagmarken. I hele januar vil den titaniske innsatsen til T-34-85 ikke produsere mer enn hundre.
  Riktignok er sårbarheten til tårnets panne slående: flat og ikke for tykt pansret.
  Karas, som kastet små, men veldig kraftige eksplosive granater mot stridsvognene, løp bort til jentene og foreslo:
  - La oss ta IS-2 og kjøre den?
  Magda støttet ideen:
  - Selvfølgelig, la oss ri! Vi savnet hytta.
  Gerda advarte gutten:
  - Denne tanken har fire maskingevær!
  Karas blunket til jentene og la merke til:
  - Så det er bra. Snart vil infanteriet angripe igjen, og du vil klippe det ned!
  Magda dyttet ninja-gutten.
  - Skynd deg, terminator!
  Rosa hæler blinket som myggvinger, karateungen løp fortere enn den olympiske sprintmesteren. Til å begynne med kastet han en liten bunt med en bunt røyk inn i det formidable IS. En reaksjon brøt ut, tykk røyk veltet ut. Samtidig spredte svarte jetfly seg i forskjellige retninger og blendet maskingeværene.
  Etter å ha hugget ned flere infanterister, fløy Karas som en brostein løsnet fra en ballista og klatret opp i tårnet. Med en spesiell krok lirket han av luken og kastet tilbake det tunge dekselet. Videre er alt enkelt: et par svinger med to sverd, og fem medlemmer av mannskapet på en tung tank skiltes i hodet. I kjølvannet av ham hoppet også jentene i, som etter å ha kastet av seg pelskamuflasjen, igjen havnet i bikini. Vel, det er varmt i tanken mens du kjører. En 520 hestekrefters dieselmotor varmer opp metall godt. Ja, bare jentete såler føles selve bilen mye bedre enn gjennom spesielle vinterstøvler med ribbede syntetiske gummisåler. Den tyske kvartermestertjenesten tok hensyn til opplevelsen av harde vintre og skapte en ny ammunisjon, der bena i kulden ikke er så kalde. Og så, virkelig synd, tok fritzerne filtstøvlene fra lokalbefolkningen og dro dem på seg. Eller pakket inn i pelsskjerf.
  Karas kysset Magda farvel på leppene og sa:
  - Vel, tanken er for deg! Jeg vil kjempe der jeg vet hvordan jeg skal drepe bedre.
  Gerda kysset gutten i beundring på den glatte, elastiske hælen og sa:
  - Du er et mirakel!
  Stella la til:
  - Standarden til den ariske!
  - Jeg vet! - Sa Tomboyen og hoppet ut i kulda med ett hopp fra den halvåpne luken. Så falt lokket med et brak... Og jentene fikk muligheten til å kjempe på fiendens våpen. Og pistolen er virkelig kraftig. Bare den nylig dukkede Lev-3, eller som den også ble kalt "Royal Lion" med en 128 mm kanon, er sterkere. Men denne tanken er fortsatt på frontene i enkelteksemplarer. Han ble vist under 8. november-feiringen til den demonbesatte Fuhrer. Selvfølgelig, mens han ennå ikke er med i serien. Som for øvrig IS-2, som gjennomgår sin første innkjøring.
  Så langt har til og med de sovjetiske tankskipene ikke avfyrt et eneste skudd fra en pistol, og tilsynelatende har de sikkert valgt målet sitt.
  Stella bemerket sarkastisk og snudde mekanismen:
  - Å, useriøst ... Det er ingen automatisering her og alt må gjøres manuelt.
  Gerda, som spiste hunden i et svev, bemerket:
  - Og sikten er gallim, og sikten er uviktig. De er ikke så flinke til å sikte.
  Magda, som rørte ved tannhjulene med bare foten og snudde boksen, la merke til:
  - Og likevel, sammenlignet med de trettifire, er det en viss fremgang. Spesielt er det lettere å skifte gir. Hytta er trang, men mer eller mindre kan man bevege seg. Ammunisjon er imidlertid liten. Tjueåtte runder...
  Gerda bemerket logisk:
  - For å skyte på et begrenset antall bunkere kan det være nok, men for et fullverdig stridsvognslag er det tydeligvis ikke nok.
  Clara fant noe godt i tanken:
  - Men maskingeværbevæpningen er på topp! Fire maskingevær kan gi god beskyttelse. Og så så jeg på denne "musen" - det er bare to "spytter" i den for en slik bil.
  Stella satte fart på motoren og bekreftet:
  - Det er det! Er denne bevæpningen for en så tung tank på hundre og åtti tonn?
  Magda, som en panter som har drept en bøffel, knurret:
  - Kyllinger ler!
  Dieselmotoren akselererer tanken hardt. Det kan sees at IS-2 fortsatt kjører langs motorveien, men når den er utenfor veien, vil tyngdepunktet forskjøvet fremover ha en effekt. Men ingenting, så lenge du kan slappe av og velge et verdig mål for deg selv.
  Magda åpnet tårnet på tanken så hun kunne se bedre.
  Og her er en annen IS-2, det er en god idé å bruke slike tanker mer massivt. Bak ham er ytterligere tre IS-er, men en med en lettere 85 mm kanon. Forresten, den farligste, da den er i stand til å ta bilen i pannen, og treffer raskere.
  . KAPITTEL 3
  Magda bestemte seg for å skyte fra en avstand på to kilometer. Hun beordret i en liten tone:
  - Skyt nøyaktig på pannen av tårnet ... Og ... Du forstår!
  Bilen stoppet, siden det ikke var glatt, og Gerda, som klaget over den dårlige kvaliteten på optikken, som sikkert hadde blitt polert av utrente tenåringer, pekte på tønnen. Jentene hjalp til med å laste et skall som veide ett og et halvt kilo. Den blonde krigeren la kinnet mot knebuksen og prøvde å kjenne på en annens bil. Hun hadde tross alt aldri skutt fra denne kanonen, modell 1931, før. Kraftig, men foreldet, med et spiss, rikosjettfølsomt prosjektil. Generelt var pistolen selvfølgelig ikke planlagt for stridsvogner. Men tilsynelatende viste antitank-modifikasjonen av 107 mm-pistolen, utviklet i 1940, seg å være for upålitelig og måtte forlates. Og her er det nødvendig under forhold med dårlig sikt fra en avstand på 2000 meter for å treffe målet. Ja, og det vil være vanskelig for fienden å svare og treffe, men ...
  Gerda kysset geværets sluttstykke, så raskt ut av luken, plukket opp en håndfull snø med tunga, svelget den, la de bare hælene sine på spakene og ... skjøt!
  Den ga bort så mye at den stakk i håndleddene og leggene mine og luktet røyk.
  Nåtiden fløy i en lang bue og ... IS-2, som gikk foran, stoppet, begynte å ryke, og så begynte ammunisjonslasten å sprekke.
  Magda svarte glad:
  - Det var det vi ga dem! - Og logisk, mer presist, ulogisk forvirrende begreper, la hun til. - Det er ikke en mann som maler et våpen, men en manns våpen!
  Gerda knurret:
  - Last inn på nytt!
  Og jentene spente seg. Her er de selvfølgelig ingen "Tiger", de må svette, men det er morsommere på denne måten, spesielt siden en stående tank kjøles raskt ned. Jern er tross alt en god dirigent.
  Den andre gangen skjøt Gerda raskere og mer selvsikkert. IS-ene fortsatte å bevege seg, og tilsynelatende hadde de ennå ikke funnet ut hvor våpnene skjøt fra. Ja, og stopp er ikke i russisk skikk. Siden det er en ordre ... Og det andre skallet treffer allerede selvsikkert målet.
  Gerda slikker seg om leppene og kommanderer:
  - Og den tredje her.
  Med stor forsinkelse åpnet den fjerde IS-1 ild på farten. Og merkelig nok traff han, selv om det fra en slik avstand fra en bil i bevegelse er nesten umulig, men skudd avgjør alt! Imidlertid er avstanden for 85 mm pistolen for stor, utover penetrasjonsgrensen. Men det var en kraftig rumling i tårnet, og frontalrustningen falt inn. Gerda sendte som svar en fjerde "brevpakke" på halvannet kilo ... Panna på IS-1-tanken delte seg og oransje tunger svevde høyt til himmels. Og her er en annen IS-2, det er en god idé å bruke slike tanker mer massivt. Bak ham er ytterligere tre IS-er, men en med en lettere 85 mm kanon. Forresten, den farligste, så i stand til å ta bilen i pannen, og treffer raskere.
  Om våren tok tyskerne Smolensk og nærmet seg Vyazma og Rzhev. Så snudde de plutselig sørover til Donbass. Og det var et veldig uventet og kraftig trekk. Den røde hæren hadde ikke tid til å reagere. Og nazistene fanget hele venstrebredden av Ukraina. Og mot slutten av sommeren nådde vi svingen av Don. Først på høsten kunne de sovjetiske troppene knapt stoppe nazistene.
  Tyskerne blokkerte også igjen Leningrad fra sør, og kuttet av oksygenet.
  Og i nord prøvde finnene allerede å rykke frem.
  Vinterferien har kommet. I USSR ble T-54-tanken, bedre beskyttet og mer tungt bevæpnet, satt i produksjon. Men IS-4 og IS-7 kunne ikke masseproduseres til produksjon. Selv om IS-7 er en maskin som er i stand til å bekjempe Hitlers mastodonter, er den for vanskelig å produsere, spesielt under krigstidsforhold.
  Det førtiåttende året ble markert i februar av et forsøk fra den røde hæren på å rykke frem i sentrum, som ble slått tilbake. Tyskerne, ved bruk av utenlandske divisjoner fra hele Europa, var sterke. Dessuten har plater blitt mer avanserte, og nå er det ikke så lett å skyte dem ned. Og nazistene utviklet jetfly. Veldig sterkt. Og det nye jagerflyet ME-362 sjokkerte rett og slett de sovjetiske pilotene. Og i serien med jetfly hadde ikke USSR.
  I mai startet en stor offensiv av nazistene, som gikk utenom Moskva. Samtidig gikk også Tyrkia inn i krigen, og åpnet sørfronten i Transkaukasia. Og kampene blusset opp med fornyet kraft.
  Men det er vakre jenter som kjemper med raseri; spesielt mannskapet til Elizabeth.
  Her er en jente i bikini som trykker de bare føttene på avtrekkeren, og et prosjektil flyr ut av en 100 millimeter kanon.
  En kriger fra USSR sendte den så smart at den tyske E-50-tanken, til tross for sin kraftige rustning, ble truffet.
  Catherine bemerket aggressivt, og blottet tenner:
  - Vi er sterkest i verden!
  Og med bar hæl mens han trykker på pedalen.
  Elena skjøt også mot fienden, knuste Panther-4 og kurret.
  - For USSR!
  Euphrosinia vil blotte brystene hennes, ta av BH-en, og hvordan hun vil slå med en skarlagensrød brystvorte, og vil synge og blotte tenner:
  - Gammel mann Makhno,
  Ser ut av vinduet...
  Det er mørkt ute, det er mørkt!
  Og jentene vil synge unisont og blotter tenner:
  - Vi er de sterkeste i verden, vi vil
  suge alle fiendene i toalettet ...
  Fedrelandet tror ikke på tårer,
  Og vi vil gi den onde dragen en hjerne!
  Her - dette er jenter - bare en klasse med hyper ...
  Sommeren har allerede kommet. Igjen, tøffe kamper. I slutten av august 1948 stengte tyskerne ringen rundt Moskva.
  Pionerene kjempet også desperat.
  Gutten Olezhka kastet en granat med den nakne, barnslige foten og sang:
  - Her er det første tøverket,
  I drømmen min ser jeg Stalin...
  Og strødd med lik -
  Mitt hjemland Russland!
  Gutten Petka, som skjøt mot nazistene, sang:
  - Hvis gutta på hele jorden,
  Med en gang kunne de legge inn dragen!
  Og med sin bare hæl lanserte barnet en morderisk sitron.
  En annen pioner innen shorts, Seryozhka, vil skyte på nazistene og legge ned en nazioffiser. Og så, barbeint, barnslig, vil han kaste dødens utslettelsesgave.
  Dette er barn - veldig kjempende.
  Pionergutten Sashka, jævla nazistene, han var bare tolv år gammel, og klippet Fritz, sang:
  - I seier til kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden til landet vårt...
  Og det røde banneret - det strålende fedrelandet,
  Vi vil alltid være uselvisk trofaste!
  Og et nakent barn, med en barnehæl, vil kaste opp en eksplosiv pakke og rive tyskerne i stykker.
  Så de gikk i gang, veldig aggressivt. Og egentlig på en stridbar måte, som viste seg å være ekstremt kul.
  Barn er selvfølgelig krigere av høyeste klasse, men Moskva er omringet og avskåret.
  Og nazistene rykker allerede frem i Kaukasus. Fra sør susende Tyrkia.
  Og det føles som om det virkelig er umulig å motstå fiender.
  Men jenter kjemper, som barn liker store heltinner.
  Spesielt Oleg Rybachenko. Denne terminatorgutten er bare, la oss si, en ung kriger og supermann.
  En gutt på rundt tolv år gammel i utseende, kastet en granat med dødelig makt, rev opp nazistene og sang:
  - For Stor-Russland
  Guttene vil kjempe...
  Vi er de store messiasene
  La oss knekke Fritz!
  Margarita Korshunova - også en veldig stridende jente, ga også en tur til nazistene.
  Så kastet hun en utslettelsesgave med sin nakne, barnslige fot, og rev fritsene og tyrkerne fra hverandre, hvorpå hun sang:
  - Ære til moderlandet-USSR,
  Du er et eksempel for menneskeheten!
  Etter det vil barna ta den og plystre. De flokkede kråkene besvimte og falt, gjennomboret hodene til nazistene. Og det så veldig kult ut.
  Eller kanskje det ikke så ut, men handlingen reiste seg.
  Gutten og jenta var veldig kule.
  De har så mye lidenskap og kraft.
  Kaukasus er allerede på randen av fall, og det blir mer og mer dramatisk.
  Og tyskerne florerer og bruker tortur. Spesielt tyske pionerjenter liker å torturere.
  Her er Gerd og Charlotte, en gutt på rundt tretten år, kledd av seg. Og de begynte å kile pioneren. Seryozhka lo og purret. Så brakte Gerda lighteren til guttens nakne, runde hæl. Flammene slikket pionerens litt grove såler. Han skrek av smerte. Det var blemmer.
  De tyske jentene fniste:
  - Det blir veldig kult!
  Og de begynte å piske gutten med pisk. Han stønnet og begynte å skrike. Spesielt da jentene begynte å bringe fakler med ild til hans bare føtter. Så la pionerene et rødglødende strykejern på hans nakne bryst og gutten mistet bevisstheten.
  Ja, de tyske krigerne er på topp. Å plage en gutt er i orden.
  Tortur, men ikke bare gutter, men også Komsomol-medlemmer. Jentene ble kledd av og ført på stativet. Der trakk de seg opp, tvunget til å bue seg og bokstavelig talt vred seg i smertefulle skjønnheter. Og under de bare føttene til jentene satte de fyr på brenneren og truet med å forkulle sålene.
  Hvordan Komsomol-medlemmene skrek av vill smerte ... Hvor grusomt det hele var. Og nazistene inhalerte lukten av brennende kjøtt inn i neseborene og lo, slo hverandre på hoftene og ropte:
  - Heil Fuhrer! Vi dreper alle!
  Og igjen tortur og tortur av mennesker. Det er spesielt interessant å torturere pionerene. Guttene blir slått i hjel, og så helles salt på sårene deres og får dem til å stønne. Ja, det er ekstremt irriterende.
  Og når de også bruker en varm ledning. Det gjør det mye mer smertefullt.
  Og nazistene har allerede tatt Makhachkala. Og de beveger seg mot territoriet til Aserbajdsjan. Og de har allerede omringet og blokkert Jerevan. Og de stormer Batumis fortvilelse med alt. Og det er aggressivt.
  Marshal Rokossovsky døde nesten selv. Man følte at de sovjetiske troppene var under press og kollapset. Antall overgitte og desertører vokser. Og mange piloter blir deprimerte.
  Selv om Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova fortsatt unngår nederlag. Jentene kjemper tappert og desperat.
  Før kampen trakk Anastasia seg sammen med tre gutter for å samle fenomenal kosmisk kraft i seg selv.
  Og virkelig belastet kapital. Og la oss desperat slå ned fiendene.
  Og mens du bruker bare tær.
  Og hun hylte på toppen av lungene:
  - Jeg er en stor verdensmester!
  Og hvordan han med bar hæl vil trykke på spaken.
  Akulina Orlova er også en desperat stalker i kamp. Og med bare tærne knuser han Wehrmacht-fly.
  Her skjøt hun ned ME-109 K. Denne maskinen er kanskje allerede utdatert, men har overlevd en rekke modifikasjoner. Og på den kan du kjempe med hell.
  Akulina Orlova, som opptrådte med vilt raseri, sang:
  - Hei den store kommunismen! Fascismen vil bli beseiret!
  Og igjen med bar hæl, men hvordan den vil presse.
  Dette er noen gale jenter.
  Men svært ulik krefter i Kaukasus. Selv om det antas at det er menn alle sammen ørner. Men ingen kan motstå en russisk kvinne.
  Og krigerne er så aggressive og kule. Fly skyter til tross for deres kvalitative overlegenhet.
  Akulina Orlova sang:
  Solsirkel...
  Og slo ned fienden ved hjelp av bare tær.
  Anastasia Vedmakova, som trykket på knappene med sine skarlagenrøde brystvorter og banket over nazistene, fortsatte:
  Tyskere er rundt...
  Akulina knirket og kuttet av et annet tysk fly:
  - Hitler gikk til etterretning!
  Anastasia falt for nazistene fortsatte:
  falt i et hull...
  Akulina skjøt nøyaktig og fniste:
  - Jeg brakk beinet mitt...
  Vedmakova skjøt intensivt og nøyaktig, bemerket:
  - Og sa farvel!
  Og jentene brølte i kor:
  -La det alltid være vodka,
  pølse og sild ...
  Tomater agurker,
  Det er slutten på Hitler!
  Akulina, som igjen sendte en dødsgave til nazistene, bemerket:
  - Egentlig må du synge; Rommel slutter!
  Vedmakova, som siktet en kanon med luftgranater med bare fingrene, var enig:
  - Selvfølgelig - Hitler - dette er allerede et bestått stadium!
  Der det ikke er personlig innflytelse fra den besatte Hitler, prøver de sovjetiske troppene å organisere en slags motstand. Men det er ekstremt vanskelig. Men de gjør fortsatt alt mulig og umulig.
  Og barna kjemper også. Og pionerene går i kamp. Som møter fienden med molotovcocktailer, og skudd fra våpen.
  Gutter og jenter, avmagret og ripete, som alltid, i kamp. Og de kjemper tappert og ekstremt desperat.
  Hvor mange av barna deres dør og blir revet i stykker.
  De tyske pilotene Gertrude og Adala klatret med bare føtter inn i en toseters XE-328, en jetmaskin - dette er et monster med ti luftkanoner.
  Regnet hadde akkurat passert og jentene etterlot seg grasiøse, veldig tydelige spor etter bare ben.
  De var så forførende at tenåringene som tjenestegjorde på flyplassen grådig slukte de nakne fotsporene med øynene, og til og med guttene begynte å svulme perfeksjon. Generelt var det mange kvinnelige piloter - kampene viste at kvinner, under like forhold, har dobbelt så høy overlevelsesrate enn menn. Og det betyr at de er effektive. Og Hitler-Rommel, eller rettere sagt feltmarskalk Fuhrer, er selvfølgelig ikke en slik person å synes synd på noen.
  I selve det tredje riket ble polygami offisielt innført - retten til fire koner. Dette er veldig praktisk. Men passer ikke for godt inn i kristne tradisjoner. Ikke rart at fascismen leter etter en ny form for religion. Führer-feltmarskalken insisterer på at det er monoteisme, men så spesiell - med et pantheon av hedenske, gamle germanske guder. Selvsagt er Hitler-Rommel selv i dette pantheonet fremfor alt plassert som en budbringer og budbringer for Den Høyeste Gud.
  Så Fuhreren elsker selvfølgelig å dyrke seg selv veldig mye.
  Gertrude og Adala lanserer sitt flerbruksangrepsfly mot himmelen, som også kan spille rollen som et jagerfly.
  Krigere er veldig selvsikre. Russerne har ikke jetfly, og de vil neppe være i stand til å motstå angrepet fra himmelens tigre.
  Gertrud knurret:
  - Jeg er en ridder av en brennende bekk ...
  Adala bekreftet entusiastisk og blottet tenner:
  - Og jeg skal matt alle sammen!
  Jentene bryter ut i latter. De trykket sine bare hæler på pedalene, og snurret jet-angrepsflyet.
  Det var fortsatt mørkt, men en lysstripe viste seg allerede i øst. Jentene plystret... Russlands vidder fløt allerede under dem. De kvinnelige krigerne fniste og blunket til hverandre. De er så ekstravagante og vakre.
  Og barbeint, selvfølgelig, uten å belaste deg selv med en så unødvendig ting for en jente i en krig som sko.
  Og følsomheten i flyet øker mange ganger.
  Her letter sovjetiske biler mot dem. Skruen Yak-9 er kanskje den mest masseproduserte maskinen blant de siste utgivelsene. Ikke altfor bevæpnet, men relativt billig og med lite rustning. MIG-5, raskere, med maskingevær. MIG-3 er en tidligere modell. LAGG-7 er sannsynligvis den raskeste og mest bevæpnede fuglen. I den siste modifikasjonen er det så mange som tre 20 mm kanoner.
  Men dette er alle propelldrevne maskiner - jetfly er ikke laget. Og tyskerne føler seg veldig trygge.
  Gertrude skyter av ti luftkanoner. De traff 30 mm og to 37 mm kanoner. De suser som en brennende virvelvind gjennom sovjetiske fly. Imidlertid prøver de røde pilotene å unnvike og gå til halen.
  Adala manøvrerer for øyeblikket. Du kan ikke ta en tysk bil front mot front, men å komme inn i haken er full. For troppene i USSR er angrepet ikke uventet. Luftvernvåpen er allerede skutt opp. Eksploderte skjell lyser i mørket.
  Tyskerne opplever en viss nervøsitet. Det virket som om de allerede hadde sett så mye at du ikke ville bli overrasket over noe, men ... Sovjetiske piloter er modige og er ikke redde for tap. Ingenting som skremmer dem. Men erfaring er ikke nok. Det tyske flyet kommer lett ut av dykket og skyter ned den sovjetiske bilen. Bryter en annen i stykker.
  Kraften til tyske våpen er veldig stor. Dette er en komponent der Fritz har en stor fordel over Russland. Men hastigheten til nazistene er kolossal.
  Adala akselererer og bryter fremover. Og Gertrude skyter raketter mot fienden. Råd mottas av tennene. Noe ammunisjon er rettet mot varme eller lyd.
  Adala hvisker:
  De vil ikke drepe oss!
  Jentene snurrer bilen sin... De prøver å være kule. Og så ramler et sovjetisk jagerfly et nærliggende tysk jet-angrepsfly. Og hvordan det begynner å rive, og dele seg. Både himmel og luft.
  Gertrud hvisket:
  - Gal død!
  Krigerne var tydelig forvirret, og de kan rammes slik.
  Tanks beveger seg mot grensen. Det legendariske mannskapet til Gerda, Charlotte, Christina og Magda.
  Fire krigere klarte å dekke seg med ære ved å kjempe mot både britene og amerikanerne. Under fiendtlighetene med Amerika mestret skjønnhetene Panther-2-tanken. Ikke en dårlig bil, overlegen Shermans både i bevæpning og i frontrustning. Den senere "Pershing" hadde praktisk talt ikke tid til å føre krig. Ja, og han er ikke en rival for "Panther" -2.
  Da vant de fire jentene den legendariske berømmelsen. Selv om generelt deres strålende vei begynte i det førtiførste året. Himmler overtalte Fuhrer til å prøve kvinnebataljoner i kamper, fra spesialtrente ariere.
  Kampene viste at kvinner slett ikke er et svakt ledd og vet å kjempe godt. Og samtidig bære mindre tap enn menn. Krigerne kjempet også i infanteriet, og slo sine bare føtter på den varme sanden i Sahara-ørkenen. Og mestret tankene. Etter å ha testet "Tiger", i kamper med Storbritannia.
  Imidlertid kjemper også sovjetiske jenter på SU-100 godt.
  Selv om Russlands posisjon virker håpløs. Men krigerne, sammen med Elizabeth, kjemper som ørner.
  Ekaterina trykker på spaken med bare tærne. Sender et prosjektil som gjennomborer den nazistiske E-50-bilen inn i siden og brøler:
  - For den store rød- og karmosinrøde kommunismen!
  Elena slo også kanonen ved å bruke det nakne, lekre beinet sitt. Hun traff fiendens tank nøyaktig.
  Jenta kvitret:
  - For mitt vakre Russland!
  Euphrasia bemerket aggressivt, og ledet en veldig velrettet brann:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og han bruker også bare, meislede ben.
  Den sovjetiske maskinen er veldig sterk og kjempende. Og den skyter ganske bra.
  SU-100 er i stand til å trenge E-50 inn i siden. Men jentene bryter til og med gjennom pannen hennes, og kommer inn i et lokkemiddel eller ende-til-ende. Og de skar gjennom metall.
  Elizabeth, ved hjelp av bare tær, skjøt mot fienden. Og kvitret:
  - Fra den blå strømmen ...
  Ekaterina skjøt også, denne gangen presset hun spaken med den røde brystvorten og kurret:
  Elven starter...
  Elena, smilte aggressivt og hvesende, sa:
  Vel, vennskapet begynner...
  Og hun trykket også på spaken med den bare hælen.
  Euphrasia kurret og skjøt mot fienden:
  - Med et smil!
  Jentene jobber veldig aktivt med SU-100. Og ødelegge fiendens utstyr.
  Og i utkanten av Baku graver pionerene skyttergraver. Det er gutter av forskjellige nasjonaliteter. Spesielt mange lyse hoder flimrer. Det er røde og svarte og blonde barn.
  En ting forener dem: troen på kommunismens triumf og bare føtter. Det er tydelig at ikke alle har sko under krigen, og derfor, som et tegn på solidaritet, flagger alle barn med sine bare, runde hæler. Vinteren i Transkaukasia er ganske mild, og når du beveger deg og jobber med spader, er ikke kulden så forferdelig.
  Barn jobber med entusiasme og synger:
  Stek branner, blå netter,
  Vi er pionerer - barn av arbeidere ...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  Og her kommer alarmen igjen. Gutter og jenter hopper til bunnen av skyttergraven. Og granatene begynner allerede å sprekke ovenfra: fiendens artilleri fungerer.
  Pashka spurte Masha:
  - Vel, tror du vi overlever?
  Jenta svarte selvsikkert:
  - Vi vil gjøre motstand minst én gang, i den vanskeligste timen!
  Pioneer Sasha bemerket logisk:
  Vårt heltemot er urokkelig.
  Gutten banket den nakne sålen sin på steinene. Det kan sees at gutten fylte seg med solid hard hud.
  Jenta Tamara sa:
  Vi vil kjempe uten frykt
  Vi blir ikke kuttet et skritt tilbake ...
  La skjorten bli gjennomvåt av blod -
  Flere fiender, snu ridderen til helvete!
  Gutten Ruslan, en pioner med svart hår, bemerket:
  Århundrer går, en æra vil komme,
  der det ikke vil være lidelse og løgner ...
  Kjemp for dette til ditt siste åndedrag -
  Tjen ditt fedreland, du fra hjertet!
  Gutten Oleg, tynn og lyshåret, kvitret, vers:
  Nei, den årvåkne vil ikke blekne,
  Blikket til en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfull -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i hjertet mitt
  Slik at vi ikke kjenner tristhet,
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Guttene og jentene applauderte unisont.
  Men nå flyr allerede jet-angrepsfly og slipper bomber. Og dette er en aggressiv tilnærming.
  Oleg og Sasha løftet en sprettert og lanserte en dødsgave. Og tønnen ble truffet av et nazistisk angrepsfly.
  Jenta Natasha sang:
  - Komsomol er ikke bare alder,
  Komsomol er min skjebne!
  Jeg vil erobre verdensrommet, tror jeg
  La oss leve for alltid!
  Ahmed, en pionergutt fra Aserbajdsjan, svarte med et smil:
  - Du er ennå ikke Komsomol-medlem Natasha!
  Jenta stampet sint med bare foten og svarte med melodiøs stemme;
  Ved siden av fedrene, med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Oleg stampet også med den nakne, barnslige foten og brølte:
  Sterkere hammer klem proletaren,
  Fra titan hånd som knuser åket ...
  Vi vil synge tusen arier til vårt moderland,
  Og lys for ettertiden, bra!
  Barn er glade. Og faktisk bombet tyskerne, og bare en jente fikk et fragment i den nakne, runde, rosa hælen.
  Pioneer skrek, men bet henne i leppa.
  Og så forberedte de seg på å slå tilbake angrepet. Og det er allerede stridsvogner med nazistene. Formidable E-100 er i bevegelse. Så kraftige og farlige maskiner.
  De har en slik beskyttelse. At du ikke kommer gjennom fra noen vinkel. Du kan ikke treffe den fra bare én vinkel. Den eneste sjansen er å bryte sporene.
  Barn er klare til å kjempe, og vifter med bare føtter. Her sitter de på en wire og skyver pakker med hjemmelagde sprengstoff under nazistenes spor. Det fungerer og ødelegger rullene til stridsvognene til Rommels hær.
  Og det ser forferdelig ut.
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Gutten Pashka skyter med Oleg fra en sprettert og skriker:
  - Ære til pionerene!
  Gutten Ruslan, sammen med jenta Sufir, drar en mine under tyskeren med en vaier og roper:
  - Ære til USSR!
  Barn fra Aserbajdsjan og russiske gutter slåss. Solbrune, tynne, barbeinte pionerer mot en kolossal armada av stridsvogner.
  Jenta Tamara tramper på den grasiøse, lille, bare foten og sier:
  - Ære til Russland!
  Pioner Ahmet bekrefter mens han skjøt mot fienden:
  - Vi er en vennlig familie sammen!
  Gutten Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekrefter og slår ut en bil:
  - Fra ordet er vi hundre tusen jeg!
  Barna er vennlige... Her er den armenske jenta Azatuhi, som også behendig overfører sprengstoffpakken under den fascistiske larven ved hjelp av en wire, og knirker:
  - USSR er en familie av folkeslag!
  En annen armensk jente Aghas sier:
  - Ikke bøy deg for fascisme:
  Og jenta trakk i ledningen med bare tærne. Mange aserbajdsjanske og armenske barn har blondt hår og kan ikke skilles fra slaviske barn, som det også er mange av. Den som forlot tyskerne, bosatte seg andre russiske familier i Aserbajdsjan selv under tsarene.
  . KAPITTEL #4
  Det er mange slaver i Kaukasus. Mange blandede par. Ja, og barn har vanligvis lysere hår enn foreldrene. Og de slaviske gutta ble solbrune slik at du ikke kan fortelle dem fra lokalbefolkningen. Dessuten er barn vanligvis mer like enn voksne.
  Så den internasjonale sovjetiske bataljonen av gutter og jenter kjemper, og de er alle forent, og veldig like. Deres bare hæler blinker når de beveger seg.
  Og drømmer barn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionergutter, trekker i ledningen. Og nå stopper den tyske E-50 med en ødelagt larve.
  Guttene synger unisont:
  Union uforgjengelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal makt, ikke frykt som samlet seg ...
  Og den gode viljen til opplyste mennesker,
  Og vennskap og fornuft, og mot i drømmer!
  Og barna gleder seg. De smiler med hvite, jevne tenner. Og de er glade, selv om de er truet på livet.
  Og tyskerne suger. Ødelagte stridsvogner skyter av kanonene sine og skribler maskingevær.
  Noen tyske kjøretøy er utstyrt med granatkastere og er svært farlige.
  Gutten Maksimka og jenta Zara fra Aserbajdsjan, støttet på sine bare føtter, dro opp en mine under fienden og slo ut den fascistiske mastodonten.
  Og ropte for fullt:
  - For USSR!
  Ungene er så morsomme.
  Pionerene Abbas og Vladimir bruker også våpen. I dette tilfellet, katapulten og knuse E-75-larven til nazistene. Så sang guttene:
  - For planetens storhet i dekke av kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskjellige nasjoner, men med ett hjerte skyter de også ut eksplosiver. De slår E-100 og synger ...
  Vi åpnet planeten for nasjonene,
  Veien til verdensrommet, til usynlige verdener...
  Heroiske gjerninger synges -
  For å slette dødens arr for alltid!
  
  Under Russlands hellige banner,
  I fred, vennskap, lykke og kjærlighet...
  Folket på hele jorden vil bli lykkeligere,
  Helvetes mørke vil forsvinne i det fjerne!
  Slagsmål mot barn her...
  Abdurrahman og Svetlana, en aserbajdsjansk gutt og en jente fra Hviterussland, trakk en ledning sammen og slo ut en fascistisk stridsvogn. Og de sang:
  - Det store navnet til det hellige Russland,
  Skinner over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhet vi vil bli lykkeligere,
  La oss vise folket den rette veien!
  Barn er veldig modige. Og nazistene ble rett og slett sjokkert over en slik hardnakket og rasende motstand.
  Abudurrahman er en pioner, han fikk et fragment i sin bare såle. Den gjennomboret den hardhårede overflaten på et barns ben.
  Gutten hveste:
  - Og det gjør meg vondt!
  Svetlana fikk også et slag i den runde hælen, og klødde seg i skulderen. Men jenta hvisket:
  - Ikke knekk pionerene!
  Azim og Kolka ramponerte også den tyske bilen.
  Guttene pekte med en ledning og sang:
  Den forræderske fienden gikk til offensiv,
  Men jeg tror det ikke vil vakle, det sovjetiske folket ...
  Fienden venter på nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Fienden venter: nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Barn er modige og bøyer seg ikke. Og de vil vinne. Og de synger og de kjemper.
  Tyskerne lider store tap. Riktignok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke dødelig.
  Verre for pionerene som ble tatt til fange.
  Gutten Abdulhamid ble, da han ble tatt til fange, satt på stativet av nazistene. De satte pionerens bare føtter inn i blokken, og begynte å henge vekter på krokene. Og så tente han opp bålet. Og guttens bare hæler ble slikket av ild. Og en pisk falt på ryggen hans. De slo meg i lang tid. Og så begynte nazistene å knekke ribbeina med en glødende tang.
  Gutten, som døde under tortur, da jernet i ribbeina, rødt av varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er nesten under vårt styre,
  Gjennom en kikkert ser vi den fordømte Riksdagen ...
  Jeg håper det blir fred og lykke snart;
  Som jeg vil beskrive i mine dikt!
  
  Russland åpnet kommunismen for verdener,
  Hun ble en familie for alle.
  Men Wehrmacht stakk en grisesnute til oss,
  Og nå spruter blodet fra årene som en fontene!
  
  Det Führeren glemte med oss ved et uhell,
  Jeg ønsket å få land og slaver!
  Fascismen gikk med en veldig lang kampanje -
  Og her er et ekte mareritt, helvetesdrømmer!
  
  En enkel gutt, en barbeint gutt,
  Knyttet nylig et rødt slips.
  Han ønsket å bygge verden selv uten Gud,
  Men plutselig brøt napalm ut fra himmelen!
  
  Jeg måtte løpe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen vil ta slike ungdommer!
  Men boy-fighter i en rifle gjorde det,
  Fedrenes vei viste seg å være verdig!
  
  Kjempet hvor både list og kraft,
  Og svakhet er også bitter, dessverre ...
  Kamerater måtte grave graver
  Høvler furukister i frosten!
  
  Jeg er en pioner som nå er vant til lidelse,
  Han gikk til rekognosering barbeint, snøfonna knaket.
  Kanskje straff for vantro,
  At jeg ikke ville kjenne Jesus!
  
  Men hva er de tre timene til Golgata?
  Mer enn tre år med krig har gått!
  I enhver landsby gråter enker bittert,
  Hvordan sønnene omkom på kirkegården i landet!
  
  Jeg overlevde, ble sjokkert, såret av en kule,
  Men heldigvis holdt han seg på beina!
  Vi returnerte ærlig gjelden til Tyskland,
  Den fascismen har blitt tråkket til støv av oss!
  
  Jeg har modnet, men fortsatt en gutt,
  Barten slo ikke gjennom, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og kanskje til og med for mye,
  Hjertet ble tross alt hardt som metall!
  
  Hero Star høyeste utmerkelse -
  Stalin selv, tro meg, overleverte det!
  Han sa: det er nødvendig å ta et eksempel fra folk som deg,
  Fighterne smir nøklene til dørene til Eden!
  
  Men legg nå fra deg den modige rifla,
  Ta deg, tang, en hammer og jobb!
  Bygg en seilbåt og en båt av tre
  Og lag et fly slik at fuglen flyr opp!
  Uansett tapte den røde hæren kampen om Kaukasus. Og dette økte selvfølgelig ikke sjansene for Sovjetunionen til å overleve. Faktisk var alt dumt.
  Kaukasus falt og vinteren kom. Moskva og Leningrad i fullstendig omringing og blokade. Tyskerne og deres utenlandske divisjoner er sterkere både i kvantitet og kvalitet. Og Fritz, for eksempel, har veldig greie maskingevær. Og det ser ut til at de omringede sovjetiske troppene ikke har noen sjanse til å bli frelst.
  Men så langt har Stalin ennå ikke gitt opp. Selv om han allerede hadde sendt forslag om en separatfred til nazistene.
  Moskva er en stor by, og det er en enorm mengde ammunisjon, granater, kuler og mat konsentrert i den. Det er ikke lett å ta denne byen. Og han holder fortsatt på til tross for beskytningen, og den massive bombingen.
  Tyskerne fortsatte imidlertid å rykke frem. Spesielt om våren. Så snart veiene tørket opp, flyttet nazistene til Kazan. Og det er mange fascister.
  Men her kjemper vakre sovjetiske og selvfølgelig barbeinte jenter i bikini.
  Natasha strøk over sin egen jordbærvorte. Og med et strålende smil sa hun:
  - Jeg du! Han, hun - sammen hele landet!
  Victoria støttet:
  - Sammen en vennlig familie! I ordet er vi hundre tusen jeg!
  Oksana fniste og pekte på mastodontene og bemerket:
  - Tank "E" er veldig kort og knebøy. Det blir vanskelig å få tak i ham.
  Veronica hvisket trist:
  - Gud velsigne oss!
  Natasha fniste og kvitret:
  - I Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet - mulighetene er like!
  Brennende Victoria fniser og brøler:
  - Mulighetene er like for ulike lag i samfunnet!
  Og hvordan du vil. Og tennene hennes er vakre som de viser.
  Oksana kommenterte:
  - Når tyskerne bryter ut, blir det veldig dårlig for dem fra forsyningsbasene deres!
  Veronica fniste og foreslo:
  La oss be da!
  Natasha fnyste foraktelig og ristet på hodet.
  - Ikke! Vi er Komsomol-medlemmer, noe som betyr at vi er ateister!
  Victoria advarte aggressivt:
  - Og jeg er generelt en militant ateist! Og det er ingen Gud - dette er et medisinsk faktum!
  Veronica bemerket forsiktig:
  Men du kan ikke bevise det!
  Victoria blinket aggressivt med smaragdøyne som svar. Og hveste med et glis:
  - Jeg kan! Hvis det finnes en Gud, må han være ansvarlig. Det betyr å ta vare på folk. - Den rødhårede jenta slo aggressivt mot furustammen med bare foten. - Er det mulig å forestille seg et fenomenalt kosmisk sinn som ikke ville bry seg om dets skapelse!
  Og jenta med den nakne, meislede foten kastet en granat.
  Natasha bekreftet lett:
  - Det er det! Vi er tross alt for Gud som barn er for Faderen, og han bryr seg ikke om oss!
  Veronica bemerket forsiktig:
  Men selv en omsorgsfull far straffer barna sine...
  Natasha fniset som svar.
  - Men ikke skjemme dem!
  Victoria sa sint:
  - Det finnes virkelig merkelige oppdragelsesmetoder i din Gud! Han, for eksempel, tok og druknet hele menneskeheten og til og med uskyldige dyr. Spørsmålet oppstår, hva slags fascistiske metoder?
  Oksana la til med et smil:
  - Og generelt, evig pine i helvete ... Dette er også en åpenbar overkill, siden ingen rettferdighetsmetoder kan rettferdiggjøre tortur!
  Veronica spredte hendene i forvirring og sa med et sukk:
  - Jeg synes også at Noahs flom er overkill. Men jorden var fylt med synd foran Guds øyne...
  Victoria lo:
  - Ja, barna begynte å spille spøk. Far plukket opp et maskingevær og skjøt de som skravlet, og etterlot bare de som satt roligere enn vann, under gresset. Den rødhårede blottet sine store tenner. - For en analogi!
  Veronica trakk på skuldrene og sa lavt:
  - Jeg er ingen prest for å gi svar på slike spørsmål. Men jeg tror Gud hadde grunner til det.
  Victoria fniste og sa:
  - Ja ... Av en grunn falt de uten grunn, bare alle ble sett på som om de hadde forsvunnet!
  Natasha foreslo:
  - Kanskje Bibelen bare er et jødisk eventyr. Hvorfor skal vi tro på det?
  Oksana uttrykte sin mening:
  - Du må uansett beholde æren. Og ikke regn for mye med et posthumt paradis!
  Victoria fniste og sa:
  - Ja... Prester elsker å fortelle historier! Og ikke særlig attraktivt!
  Veronica sa stille:
  - Men Jesus Kristus er et ganske attraktivt bilde!
  Victoria fniste og ristet på hodet.
  - Jeg ville ikke giftet meg med en sånn pasifist!
  Natasha fniste og sa:
  - Ja, en mann må stå opp for seg selv ... Og hva lærer Bibelen? De treffer deg på høyre kinn - sving til venstre!
  Veronica ville si, men ble tydelig flau. Og så la Victoria det inn:
  - Virkelig merkelig moral. Enten lærer Gud oss å elske fiender, eller drukner hele menneskeheten på en gang. Og hvordan kan dette forklares?
  Natasha svarte seg selv:
  - Jeg tror at Bibelen er skrevet av dyktige visjonære!
  Veronica protesterte sløvt mot dette:
  - Den som ser på det... Men ellers enn Guds eksistens er det umulig å forklare universets utseende. "Så ble jenta frisk. Hun kjørte det bare, meislede beinet langs barken og fortsatte. - Uansett hva man kan si, men det er umulig å finne eller finne opp en mer overbevisende versjon av universets opprinnelse, bortsett fra hvordan det ble skapt av Gud!
  Natasha trakk på skuldrene og spurte:
  - Og grunnårsaken til Guds tilsynekomst?
  Veronica sukket og svarte og mistet selvtilliten:
  - Dette er allerede et aksiom... Det bør aksepteres ved tro at Gud eksisterer. Og at det har eksistert for alltid og ikke har noen første årsak.
  Natasha ristet negativt på hodet.
  - Godta ved tro Guds forevighet? Men jeg kan tilby å akseptere ved tro universets evighet, men uten den Allmektige...
  Veronica bemerket logisk:
  - Det ser ut som en alogisme. Hvordan er denne evige materien, og hvor kom den fra?
  Victoria svarte umiddelbart:
  - Og hva er logisk - Gud er evig ... Og hvor kom han fra!? Desto mer umiddelbart allmektig og allvitende?
  Veronica svarte med desperasjon:
  - Det har alltid eksistert... Vi aksepterer det i tro! Og hvordan er dette mulig - uforståelig!
  Natasha bemerket:
  - Vi er faktisk på lik linje her. Materie måtte bli til på en eller annen måte. Og det utenkelige skjer. - Jenta smilte og la seg selvsikkert merke. - Men fortsatt er spørsmålet om hvorfor det er så mye ondskap på jorden åpent.
  Natasha kastet en granat mot nazistene med bare foten og sang:
  - Det er riktig...
  Zoya lanserte en dødsgave med sin bare hæl og la til:
  - Fiende...
  Augustin bukket under for noe destruktivt og knirket:
  - Tenker...
  Svetlana kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Hva...
  Natasha kastet et par sitroner med bare føtter og ropte:
  - Russisk...
  Zoya bukket også under for noe energisk og dødelig, og knirket:
  - Fikk til...
  Augustine lanserte det dødelige og mumlet:
  - Fiende....
  Svetlana bukket igjen under for den destruktive og vyaknula:
  - Gå i stykker!
  Natasha snudde og skrek:
  - Hvem...
  Zoya skjøt også mot de svarte utlendingene som nazistene rekrutterte og skrek:
  - Våg!
  Augustin snakket med kraft og raseri:
  - Det...
  Svetlana bukket under med gliset fra en panter:
  - IN...
  Natasha kastet en granat med bare foten og ropte:
  - Slåss...
  Zoya kastet dødsgaven med bare fingrene og mumlet:
  - Angrep!
  Augustine kimet inn og mumlet:
  - Fiender...
  Svetlana ga en haug med granater med sine bare såler, og hvordan hun roper helt opp i lungene:
  - Vi vil...
  Natasha spikret utbruddet og hveste:
  - Rasende...
  Zoya kuttet av nazistene og skrek:
  - Slå!
  Augustine skjøt igjen og ropte:
  - Rasende...
  Svetlana kvitret da hun skjøt:
  - Slå!
  Natasha kastet igjen en granat med sin grasiøse, bare fot, kvitret:
  - Vi skal ødelegge nazistene!
  Zoya tok den og kvitret:
  - Fremtidens vei til kommunismen!
  Og kastet en sitron med bare tærne.
  Augustine tok og spredte linjene, og hennes bare ben fløy med ødeleggelse langs Fritz:
  - Vi skal splitte motstanderne!
  Svetlana tok den og kastet den med den nakne hælen, en haug med granater, og knirket:
  La oss knuse fascistene!
  Og de fire fortsatte å skyte og kaste granater. Den tyske E-75 var i bevegelse. En maskin med en 128 mm pistol. Og skyter seg selv.
  Og jentene kastet granater. Undergravde nazistene. Og de skjøt tilbake. De klatret frem. Tankene ruller igjen. Flytter siste tyske "Leopard" -1. En veldig mobil bil.
  Men jentene hans tok over og slo ham ut. De rev i stykker en mobil maskin med gassturbinmotor. Og de sprengte henne i stykker.
  Natasha sa med en latter:
  Vi kjemper kjempebra!
  Zoya var enig i dette:
  - Veldig kult!
  Augustin bemerket klokt:
  - Vi kommer til å vinne!
  Og hun avfyrte en antitankgranat med bare foten. Sterk jente. Og hun har så mye vidd.
  Svetlana lanserte også en dødsgave med tærne på den bare foten, og traff fienden. En veldig aggressiv jente, med øyne fargen som kornblomster. Hun har så vidd, og en overgang av styrke!
  Natasha snudde og gliste:
  - For det hellige Russland!
  Zoya skjøt veldig aktivt, og gliste og viste perletenner:
  - Jeg er en kriger på det nivået som ikke forsvinner!
  Augustine skjøt også. Mejet ned nazistene og gurglet:
  "Jeg er en kriger med store ambisjoner!"
  Og hun blottet perlestennene sine!
  Svetlana bekreftet:
  - Veldig store ambisjoner!
  Jentene har kjempet veldig lenge. Og selvfølgelig lyktes de med militærarbeid. De er helt nydelige skjønnheter. Enestående sinn. Og de skyter førsteklasses.
  Natasha, skjøt, trodde at uten Stalin, hvis Fuhrer ville ha drept ham. det var et tomrom i menneskenes sjel. Det er som en kjær har dødd.
  Selv om denne georgieren var grusom. Og han gjorde ikke alt riktig. Det er til og med en anekdote om dette. Hvorfor bruker Lenin støvler og Stalin bruker støvler? Fordi Vladimir Iljitsj valgte veien, og denne med barter skynder seg fremover.
  I denne forbindelse var ikke Stalin den optimale herskeren. Faktisk, som Lenin beskrev det, var det for frekt.
  Denne kokken tilbereder kun krydrede retter. Når det gjelder grusomhet, var det et tveegget sverd.
  På den ene siden bidro dette til å opprettholde disiplinen og stimulerte partiapparatet. På den annen side ble det mest verdifulle personellet og dyktige menneskene slått ut. Spesielt etter krigen mistet de en så stor manager som Voznesensky. Som hadde de største tjenestene til moderlandet.
  Voznesensky var kanskje en ideell manager: ikke bare tøff, men også smart og utdannet. Den yngste doktoren i vitenskap i USSR, akademiker, enestående personlighet. Uten Voznesensky ville økonomien i Sovjet-Russland uunngåelig ha gått galt i tilfelle hans død. Og de kan ikke beseire nazistene.
  Natasha kastet en sitron med bare foten og sang:
  - Fra himmelen...
  Zoya kastet også en granat med bare fingrene og sa:
  - Stjerne...
  Augustine lanserte en dødsgave med bare foten og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastet også en granat, ved hjelp av en barfot, og utstedte:
  - Krystallinsk!
  Natasha snudde seg og hvisket:
  - Jeg til deg...
  Zoya lanserte dødsgaven med bare fingrene og hvesende:
  - Sang...
  Augustine bukket under med sin nakne hæl, det som bringer døden og knirket:
  - Jeg skal synge...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastet en eksplosjonspakke med den bare foten, spredte nazistene og knirket:
  - Innfødt...
  Augustina ga en haug med granater med sin bare hæl, ga ut:
  - Stalin!
  Jentene kjempet modig, men det ser ut som de ikke kan holde Kazan. Skjønnheter falt under distribusjonen. De kjempet mye mot tyver. Og du må trekke deg tilbake motvillig. Og dette er ubehagelig.
  Natasha kvitret av irritasjon:
  - Vi trakk oss stille tilbake i lang tid ...
  Augustine, med øyne som blinket av raseri, var enig:
  - Det var irriterende - de ventet på slaget!
  Zoya tok den og sang av raseri, og resten av jentene tok den med glede opp;
  Stå opp, merket med en forbannelse,
  Hele verden av sultne og slaver! Vårt indignerte sinn koker og er klar til å lede inn i dødelig kamp.
  
  Vi vil ødelegge hele voldens Verden Til bakken, og så skal Vi bygge vår, vi vil bygge en ny Verden: Hvem var ingenting, han vil bli alt.
  
  Slutt å sug blod, vampyrer Fengsel, skatter, fattigdom For deg - all makt, alle verdens velsignelser, Og vår rett er en tom lyd.
  
  Vi skal bygge livet på en annen måte, Og her er vårt slagord: All makt - til det arbeidende folket, Og ned med alle parasitter!
  
  Du er foraktelig i din rikdom, Kull og ble konger!Du er dine troner, parasitter, På vår rygg reist!
  
  Planter, fabrikker, kamre - Alt ble skapt av vårt arbeid. Det er på tide! Vi krever tilbakelevering av det som ble tatt av ranet.
  
  Nok, for kongenes skyld, dop oss inn i krigsvanvidd! Krig mot rammmer! Fred med folkene, slå til, hærens sønner!
  
  Når vil tyranner tvinge oss til å falle heroisk i kamp for dem, mordere! Da vil vi rette munningen av kampkanoner mot deg.
  
  Ingen vil gi oss utfrielse: Ikke en gud, ikke en konge, og ikke en helt.Vi vil oppnå frigjøring med vår egen hånd.
  
  Å styrte undertrykkelse med en dyktig hånd, Å vinne tilbake ditt gode, Svelle, horn, og smi frimodig, Mens jernet er varmt!
  Jentene sang vakkert, og la ut på veien. Og krigen er i gang...
  Formidable TA-400 og enda kraftigere TA-500 som bærer opptil tjue tonn bomber ødelegger sovjetiske stillinger. Men den røde hæren prøver å holde på. Til og med sanger synges med stort mot.
  Folk vil være glade
  Lykke for alltid...
  Den sovjetiske regjeringen -
  Kraften er stor!
  
  ZHIRINOVSKY VAR IKKE TIL SALG TIL YELTSIN
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky tok det og ombestemte seg i siste øyeblikk ved avstemningen om Jeltsins riksrett 15. mai 1999. Ja, hvorfor skulle han miste halvparten av velgermassen? Tross alt, så synd at halvannen million dollar ikke er verdt det!
  Vladimir Volfovich ba om ordet.
  Og så erklærte han:
  - Du må forstå meg rett: vi er mot Jeltsin og for riksrett!
  Etter det holdt Vladimir Volfovich Zhirinovsky en strålende tale. Der han bokstavelig talt ikke lot noen stein stå uvendt fra Jeltsin og gjengen hans.
  Ja, Vladimir Volfovich Zhirinovsky var rett og slett i et stort sjokk.
  Han innså at det var nødvendig å slå mens jernet var varmt, og Jeltsin var allerede et politisk lik, som stinker og stinker sterkt, og det er ingenting å satse på ham.
  Og her er avstemningen. Femti stemmer fra Liberal Democratic Party gjorde det mulig å få mer enn to tredjedeler av statsdumaen og erklære riksrett. Sannheten er ennå ikke fullstendig.
  Og det var fortsatt godkjenning av Stepashins kandidatur til stillingen som statsminister i Russland.
  Her foreslo Vladimir Volfovich Zhirinovsky å avvise dette kandidaturet og dessuten å annullere Primakovs avgang. Med den begrunnelse at Jeltsin tydeligvis har schizofreni.
  Og i statsdumaen ble et slikt forslag møtt med jubel. Er ikke Jeltsin virkelig gal?
  I alle fall gikk ikke Stepashins kandidatur. Og opposisjonen brakte hundretusenvis av mennesker til gatene.
  Og de blokkerte alt... Og en hastesamling i forfatningsdomstolen fant sted.
  Og det ble besluttet, etter press fra folket, å annullere Primakovs avskjed. Og grunnlaget var beslutningen om galskapen til Russlands president.
  Statsdumaen besluttet også å suspendere Jeltsins presidentskap på grunnlag av hans mentale sinnssykdom og åpenbare schizofreni. Så Jeltsin kan sies - slutten!
  Forbundsrådet støttet også Jeltsins fjerning fra vervet. Og Høyesterett bekreftet slutten på den irriterende tyrannen.
  Uansett bestemte vi oss for at det var på tide å sette en stopper for Jeltsin, og tyvefamilien hans også.
  Og den gamle, erfarne, tidligere utenriksministeren Maxim Primakov passet mer eller mindre alle. Kanskje, bortsett fra Berezovsky, men alle hatet denne oligarken.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky opptrådte både som en anstendig person og samtidig klokt. Og vurderingen hans steg som en falk opp.
  Igjen ble Zhirinovsky moteriktig og kul. Faktisk er dette en stor politiker som ga alle hornene.
  Valg for både presidenten og statsdumaen ble holdt samtidig. De var på en stormfull bølge. Zyuganov støttet kandidaturet til Maxim Primakov i bytte mot stillinger i regjeringen. Yury Luzhkov burde være statsminister.
  Vladimir Zhirinovsky kom som alltid inn i presidentskapet. Han ville vise seg der. Og som det viste seg, ikke uten grunn.
  Selv om Vladimir Volfovich ikke vant, gjennomførte han en lys kampanje før valget og tok andreplassen - bare bak Maxim Primakov.
  Og nå ble seieren vunnet av den nye presidenten ... Vladimir Volfovich fikk stillingen som innenriksminister og første visestatsminister med ansvar for maktblokken, samt rang som general.
  Vladimir Volfovich steg dermed høyere. Yury Luzhkov, den tidligere borgermesteren i Moskva, ble statsminister. Mitrofanov ble gjort til utenriksminister. Gennady Zyuganov ble den første vise-premieren med ansvar for den sosiale blokken, og Maslyukov ble den første vise-premieren for økonomi. Og kommunisten ble finansminister.
  Dermed begynte dannelsen av en ny regjering og kurs.
  I Tsjetsjenia begynte en borgerkrig mellom Maskhadov og teamet hans på den ene siden, og Shamil Basayev på den andre. Shamil Basayev slo seg sammen med wahhabiene, Raduev og andre militante, inkludert Bin Laden. Og Aslan Maskhadov begynte å støtte den russiske ledelsen.
  Og en langvarig borgerkrig fulgte.
  Maskhadov måtte forholde seg til mange utenlandske leiesoldater som prøvde å hjelpe sin hovedfiende, Shamil Basayev. Men etter terrorangrepet 11. september avtok pengestrømmen for wahabiene og Basayev personlig.
  Og Maskhadov klarte å ta nesten hele Tsjetsjenia under kontroll. Russland har blitt mye rikere på grunn av oppgangen i økonomien og stigende priser på olje, gass og andre råvarer. Og tsjetsjenerne, ledet av Maskhadov, gikk med på å gå tilbake til sammensetningen i bytte mot investeringer. Det vil si at det var, som i virkelig historie, bare den russiske hæren kjempet ikke og tusenvis av russiske soldater forble i live.
  Og i stedet for Akhmad Kadyrov, regjerte Aslan Maskhadov. Alt gikk som i virkelig historie. Maxim Primakov styrte forsiktig, uten brå bevegelser. Og han nektet å gå til tredje periode. Og helsetilstanden tillot ham ikke.
  Og tronen ble overført nesten ved arv til Yuri Luzhkov. Også dette passet mer eller mindre alle.
  Gennady Zyuganov ble også statsminister, og kommunistene støttet Luzhkov i valget. Vladimir Zhirinovsky gikk til presidentskapet og ble nummer to.
  I valget i 2003 var det enda bedre for Maxim Primakov, siden Zhirinovsky ikke deltok i disse valget.
  Det var andre kandidater som kjempet - altså fra bulldoseren. Og valget var mer som en farse.
  Gennadij Zjuganov ble statsminister, men Zhirinovskij ble fjernet fra regjeringen, og han havnet i opposisjon. Dette var selvfølgelig å forvente. Eliminert fra stillingen som utenriksminister og Mitrofanov.
  Her er den og den er borte. Mørke dager har kommet for LDPR-festen.
  Igjen blir Zhirinovsky Vladimir Volfovich mobbet i media. Og sammenlignet med Adolf Hitler.
  Riktignok ble Vladimir Zhirinovsky hærgeneral og hadde mange ordrer og medaljer.
  Han gjorde karriere som embetsmann. Men nå måtte jeg tilbake til Stortinget.
  Fordelen med Frankrike er det liberale demokratiske partiet. Og alt gikk tilbake til det normale. Moskva-ordfører Luzhkov førte en politikk med moderat liberalisme. Zyuganov, derimot, så ut til å ha glemt at han angivelig var en leninist. Politikken hans var omtrent den samme som før.
  Maidan skjedde ikke i Ukraina. Yulia Tymoshenko vant nettopp presidentvalget. Årsaken var at den økonomiske krisen i 2008 var svakere. Det kan ses at historien gikk litt annerledes, og dette forskjøv litt fyrene og forskjellige priser.
  Yulia Timoshenko førte en moderat pro-vestlig politikk. Og kranglet ikke med Russland. Moskva-ordfører Yury Luzhkov viste også måtehold i sine ambisjoner, og for ham var virksomheten over alt annet.
  Som et resultat ble det noen nyanser i utenrikspolitikken. ISIS klarte ikke å utvikle seg. I Syria, i stedet for Assad, dukket det opp en kompromisspresident. Og i 2015 avsluttet Luzhkov, allerede gammel, og ikke helt frisk i henhold til grunnloven, sin regjeringstid i to perioder.
  Og nå har Gennady Zyuganov gått til presidentskapet. Og valget hans påvirket ikke politikken nevneverdig. Fred hersket i Syria ... Amerikanerne klarte virkelig ikke å beseire Taliban og forlot Afghanistan.
  Det gikk litt annerledes i tungvektsboksedivisjonen. Vitaly beseiret Stevenson, den obligatoriske utfordreren. Og fortsatte sin karriere. Ja, før det var "bronsebomberen", som gjorde en rekordserie på trettito knockouts, Vitali Klitschko beat. Og så hadde Vitali Klitschko også en samlingskamp med Tyson Fury og mottok alle fire beltene samtidig. Wladimir Klitschko ble vanlig verdensmester.
  Vitali Klitschko hadde titlene til 2020, da Yulia Tymoshenkos to perioder tok slutt. Og Vitali Klitschko gikk til presidentskapet. Definitivt vunnet...
  Og alt var bra så langt, men koronaviruset ødela alt. Gennady Zyuganov var president i noen tid. Vant valget i 2019. Og så bestemte han seg for å gå. I 2023 ble den relativt unge Afonin Russlands nye president. Dermed ble tradisjonen avbrutt da presidentene allerede var over sytti år. Vladimir Zhirinovsky er fortsatt i opposisjon. Slik er den gamle bestefarnasjonalisten.
  Men Afonin har den første alvorlige testen - krigen med Taliban som angrep Tadsjikistan. Og dette er alvorlig...
  Men selvfølgelig er vakre og barbeinte jenter klare til å kjempe tappert.
  Den episke kampen med Taliban fortsatte. Og nå angriper Taliban russiske tropper langs alle omkretser.
  Og den russiske hæren gjenspeiler deres offensiv. Og det er en hard kamp.
  Natasha gir en tur og kaster en granat med dødelig kraft med bare tærne. Tårer motstandere og brøler:
  - Ære til æraen med russiske guder!
  Zoya kjemper også mot fiender, mer enn selvsikkert. Slår ned motstandere og brøler:
  - I det store Russlands navn!
  Og også med bare tær vil lansere en dødsgave.
  Det var slik disse jentene ble veldig kjent.
  Augustina, som også skjøt veldig nøyaktig mot fienden og kastet granater med bare tær, knurret:
  -For det store USSR!
  Og Svetlana kjemper med Mujahideen, slår dem ut i rekker, brøler:
  - For kule Russland!
  Og med sin bare hæl vil han bukke under for dødens morderiske gave.
  Dette er et team med jenter født for å drepe Taliban. Og ikke bare Taliban.
  Natasha fniste og skjøt mot Mujahideen, tok den og ropte:
  - Ære til USSR!
  Og med bare tær, hvordan lansere en morderisk.
  Zoya, som fortsatte å skyte mot soldatene i det islamske riket, utstedte aggressivt:
  - Ære til hæren vår!
  Og med bare føtter vil han kaste det destruktive.
  Og Augustine slår afghanerne og kurrer:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og bare tær vil starte ødeleggelse.
  Svetlana knuser også fiender, slår dem ut med raseri og skrik:
  - For den hellige kommunismen i USSR!
  Dette er jentene som skal kjempe for samvittigheten. Og de kjemper og vinner.
  Alenka kjempet veldig hardt og kastet dødelige gaver med bare tærne.
  Og jenta kurret:
  - For kommunismen!
  Anyuta skjøt fienden veldig vakkert, og traff Taliban med sin bare hæl og knirket:
  - For kommunismens Russland!
  Her kjempet Alla veldig beskjedent og aktivt. Og bare tær lansert med dødelig kraft.
  Jenta knurret:
  - For kommunismen i USSR!
  Jenta Maria tok den og snudde, meja ned afghanerne og knurret:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Og med bare tærne lanserte hun en dødelig kraft.
  OL ga også en velrettet sving og meiet ned mange fiender. Og jenta kurret og kastet ut de bare tærne og vyaknula:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Marusya kjemper med vill raseri fra en katt, og skyter mot afghanerne. Og ødelegge dem i massevis.
  Og jenta brøler:
  - Det er veldig kult!
  Matrena treffer veldig nøyaktig Mujahideen, og klipper som spikelets. Her er jenta.
  Og brøler for seg selv med en rull:
  - For Veldig god kommunisme!
  Stalenida kjempet også med vilt raseri og avskåret Taliban fra troppene. Det er den typen kampkvinne hun er.
  Og hun skriblet på fienden veldig treffende.
  Steelenida sang:
  - Ære til kommunismens æra!
  Dette er kampjentene her. Og veldig vakker og kjempende.
  Krigeren ga en tur til fienden. Mejet ned en masse afghanske tropper og knirket. For Russland og frihet
  å ende.
  Veronika, som skjøt mot Taliban, banket dem med raketter og knirket:
  - Ære til kommunismen!
  Victoria skjøt mot Allahs modige og heroiske krigere, kvitret:
  - For moderlandet!
  Dette er jentene mest juice og skjønnhet. Veldig vakre og kjempende jenter. Og de har enorm makt. Og sånne kampjenter
  og knuser, og tresker, knuser afghanerne.
  Serafima skriblet også mot fienden, og slo Taliban ut med vill makt.
  Og jenta kastet dødelige dødsgaver mot fienden med bare tærne.
  Disse jentene er bare fantastiske.
  Alyonka skriblet på afghanerne, og mekket svært aggressivt ned fiendene.
  Den kvinnelige krigeren kurret mens hun kuttet ned krigerne i det islamske imperiet.
  Og hun ropte:
  - For fedrelandet - vår mor!
  Anyuta er veldig aktiv i å rable med fiender og klippe ned fiender med sin kraft. Og med bare tærne kastet hun en dødelig og kolossal kraft.
  Og jenta kvitret:
  - Ære til kommunismen!
  Og med en skarlagensrød brystvorte satte bazookaknappen vår fyr på tanken.
  Her knuser den kjempende Alla fienden med stort raseri. Og skudd og våter utrydder Mujahideen.
  Disse jentene er veldig vakre og slåssing har blitt helter.
  Kjemper Alla i landet med vill raseri.
  Dette er jentenes militære vei. Som kjemper veldig jevnt. Og knuste Taliban veldig aggressivt.
  Martial Maria var veldig knusende av vill styrke, og kuttet alle av som en barberhøvel.
  Og med bare tær kastet jenta ødeleggelsesgranater. Og jenta rev mange fiender.
  OL er i gang igjen. Og igjen knuser Mujahideen. Og igjen kastet hun bare tærne med drap og ødeleggelse.
  Og det vil være frekt og veldig aggressivt.
  Og OL begynte å kjempe og bukket under for ødeleggelse og total død med bar hæl.
  Her er en kjempekamp jente-helt dette OL. Her er en kjempejente.
  Og Marusya knuste afghanerne, med stort raseri. Og meja dem ned med vilt mot.
  Og med en jordbærvorte tok hun og sendte en dødelig styrke.
  Og mye Mujahideen i en kiste.
  Alenka erklærte, skjøt mot fienden og hylte:
  - For den mektigste kommunismen i verden!
  Anyuta, som skrev om afghanerne, bemerket aggressivt:
  - Her er vi igjen på en hvit hest!
  Her er den kjempende Alla igjen i en tøff kamp. Og den rødhårede jenta skribler igjen på Mujahideen, og hviner på toppen av lungene.
  Og det ødelegger dem definitivt.
  og skriker på toppen av lungene.
  Og jenta skribler som et maskingevær.
  Og Mary handler med all sin ville styrke. Og han skyter veldig nøyaktig på afghanerne. Og den klipper ned fiender veldig nøyaktig - hver kule i øyet.
  Og brøler:
  - For Russland Svarog!
  OL opptrådte veldig grusomt og drepte motstandere og meja ned Mujahideen. Og en kjempestridig jente-helt. Disse jentene er bare fantastiske.
  Og ingen vil overleve mot dem.
  OL slår grundig ned fiender. Og han slår ut afghanerne med bare tærne, og kaster dødelige dødsgaver. OL er selvfølgelig en veldig jente
  den kuleste og mest stridbare av alle i verden.
  Vel, han vil slå Mujahideen og klippe dem ned med et sverd.
  Og jenta vil ta og synge:
  - Jeg er en skjønnhetsklasse Hyper!
  Disse jentene er så vakre, og kjemper veldig. De har en kolossal grad av spenning og kraft for en fest for øyet.
  Marusya skyter mot afghanerne og knirker:
  - For kommunismens tid!
  Og også med bare tær, som ved Mujahideen, vil de hamre. Denne jenta er bare fantastisk.
  Matryona vil treffe fiender med dødelig kraft ved hjelp av en skarlagensrød brystvorte fra en bazooka. Og dette er virkelig hyperkraften hennes.
  Og krigeren knirker:
  - For stor kommunisme!
  Dette er jentene som kjemper for USSR og viser mirakler av heroisme. Nei, mot slike jenter kan ingen fiende stå imot. Til og med like mange som Taliban. Selv om de er i stand til å kaste lik til Moskva.
  Stalenida kjemper med overlegne fiendtlige styrker. Og også hvordan han trykker på bazooka-knappen med en jordbærvorte og knirker:
  - Jeg er en superklassekriger!
  Og blunker til vennene hans.
  Også Veronica ødelegger aggressivt afghanerne, og gir dem ikke nåde. Og det er en stor utryddelse.
  Jenta kjemper veldig og har en fenomenal kosmisk kraft.
  Og i Stalenida er det enda mer det som dristig knuser Mujahideen av denne styrken. La oss si det slik, hetero jenter.
  Victoria banker på afghanerne med stor aktivitet, slår dem og brøler:
  - Jeg er en hyperklassejente!
  Og Serafima slår Mujahideen med lidenskapen til en vixen, klipper dem ned og skriker:
  - Jeg er en ultraskjønnhet!
  Albina og Alvina knuser afghanerne på himmelen. Og Helga er med. Hvor aktivt de tok opp de gule. Og utrydde kapitalt.
  Albina veltet en Taliban-bil med bare tærne og knirket:
  - For DDR! La kommunismen vende tilbake til tyskerne igjen!
  Alvina skjøt også ned flyet til det islamske imperiet og ropte:
  - Til kommunismens største topper!
  Og Helga på himmelen, ved hjelp av bare tær, dekket Taliban-tanken og kvitret:
  - For seire gjennom taket!
  Slik kjempet kjempende og vakre jenter.
  Anastasia Vedmakova knuste også Mujahideen fra himmelen og sang:
  - La kommunismen bli berømt!
  Og med bare tærne kastet hun bomber mot motstanderne fra flyet.
  Og Akulina Orlova tresket også afghanerne og sang:
  - Ære til vårt fedreland.
  Og slapp tunge og dødelige bomber på fienden.
  Dette var kampjenter, la oss si rett.
  Mirabela Magnetic knuste motstandere med en kolossal grad av intensitet og skrek:
  - For den store og mektige kommunismen!
  Og igjen blunket jenta med de lilla øynene.
  Det var jentene.
  Anastasia Vedmakova banket afghanerne og slo dem, hylende:
  - Mitt nye credo er å vinne alle!
  Og også hvordan du bruker bare tær.
  Akulina Orlova tresket motstanderne. Hun klippet dem som en kam og hylte:
  - Jeg er den sterkeste i verden!
  Og hvordan gi etter med bar hæl.
  Og Mirabela Magnetic slår ned fiender med sin kolossale styrke og skrik:
  - Jeg er en superjente!
  Og med en rød brystvorte mens han trykker på knappen.
  Disse jentene er bare super og hyper.
  Alvina knuste Taliban og hylte med stor kraft:
  - For kommunismen!
  Og med bare hæler, som om han skulle trykke på pedalene. Denne jenta er bare fantastisk.
  Og Albina på afghanerne som en lupanet. Og gi dem en stor hyper.
  Og han vil ta mange fiender på en gang og legge ham ned.
  Og han gjør alt med bare tærne.
  Og syng:
  - Jeg er den kuleste jenta i verden!
  Helga slår også ned Taliban. De er kolossale og utrydder aktivt. Men så, med bare tærne, vil han sikte en rakett, og den afghanske bunkeren vil knuse den.
  Og det er generelt flott.
  Og jenta ler...
  Men Elizabeth, på tanken hennes, vil ta på seg Mujahideen og arrangere et fullstendig nederlag for dem. Og mange av Taliban vil bli drept på en gang.
  Og tårnene fra stridsvognene til Taliban er revet av.
  Elizabeth er en jente som er supermann av høyeste klasse. Og knuser fiender med bare tær. Og bokstavelig talt graver dem ned i bakken.
  Slik er denne Elizabeth bare Hyper.
  Og tanken hennes, som ved Mujahideen, vil skurre.
  Ikke en jente i det hele tatt, men noe superaktivt og kjempende.
  Og Catherine tresker afghanerne. Hun har utrolig styrke og smidighet. Og hun, ved hjelp av de bare tærne, utrydder soldatene i det islamske imperiet.
  Dette er en jente, og hun har allerede drept så mange afghanere.
  Og hun tok den og sang:
  - Jeg er ultra!
  Og Elena tresker fiender grundig. Viser dem superklassen sin, og brøler:
  - Jeg er Hyper!
  Og med bare tær er det som å hamre på kineserne. Her er jenta.
  Og Euphrosinia utrydder krigerne i Afghanistan på en veldig aggressiv måte. Og skyter med bare tær veldig nøyaktig.
  Og mens du fortsatt spinner:
  - For Fædrelandet og Russland vil det være vår Svarog-messias!
  La oss bare si at jentene er æreskrigere.
  Elizabeth, som skjøt mot afghanerne, bemerket:
  - Generelt liker jeg liksom de russiske gudene mer!
  Ekaterina avfyrte den nakne hælen sin, trykket på knappen, rev ned Taliban-tanken og knirket:
  - Og jeg liker også russiske guder mer! Faktisk, hvorfor trenger vi at Jesus blir omskåret på den åttende dagen?
  Elena knirket av raseri:
  - Jeg skammer meg over prins Vladimir!
  Elizabeth var enig i dette:
  - Og du burde skamme deg!
  Elena var enig i dette:
  - Selvfølgelig er det synd at russere tilba jødiske helgener!
  Catherine tok det og knurret:
  - Vi må ha russiske helgener og guder!
  Elizabeth var enig i dette, og blottet tenner:
  - Ja, det burde de!
  Og blunket til fienden.
  Euphrosinia bemerket energisk, sprengte Mujahideen fra en kanon:
  - Vi vil beseire det islamske imperiet...
  Og igjen, Elizabeth, som om hun slo fienden, er dødelig.
  Gerda kjemper også veldig dyktig. Den rammer Mujahideen med dødelig kraft og skrik:
  - For stor kommunisme!
  og hun er en så militant og berømt konge!
  Charlotte knuser også Taliban og skriker og blotter tenner:
  - Det er flott!
  og så kjempekjempe jenteklasse mega!
  Kristina sparker også afghanerne med bare tærne. Og de vil definitivt drepe dem.
  Og han vil ta og passere:
  - Jeg er arisk nummer én!
  Og Magda vil slå afghanerne og drepe mange av dem og hvese:
  - For USSR og DDR!
  Og blunker med safirøynene. Denne jenta er bare hyper!
  Nei, Taliban takler ikke super- og hyperklassejenter.
  Og de er så krigerske jenter.
  Og de synger med lidenskap:
  - Og hvem vil vi finne i kamp,
  Og hvem vil vi finne i kamp ...
  Med det vil ikke spøke,
  La oss rive det fra hverandre!
  Og hvordan krigerne vil bryte ut i gråt. Her er jentene.
  Og de stakk også sine bare føtter inn i trynet til fangede Taliban-soldater. Og tvang dem til å kysse de bare runde hælene sine.
  Her er jentene i bikini.
  Men Taliban torturerte et Komsomol-medlem. De vred armene hennes bakfra, og dro henne opp på stativet. Og løftet opp. Og de vridd jenta på treet. Og løftet henne opp. Og så tok de den og slapp den.
  Og jenta falt ned. Hun tok den ved gresset og hang. Og hun frøs. Og Mujahideen lo sint. Så ble jenta tatt igjen og trukket høyere opp, helt til toppen av treet.
  Og så slapp de henne igjen. Jenta kollapset og hang igjen helt nederst. Og tauet strakk seg, og skjønnheten hylte av smerte. og de begynte å løfte henne opp igjen.
  Dratt helt til topps. De kastet den godt opp, lot den henge litt. Og så slapp de igjen med vilt raseri. Og jenta kollapset igjen og hun vred seg
  ledd. Og generelt var hun ganske naken. og hvordan det gjorde vondt.
  så ble den løftet opp igjen for fjerde gang og ristet godt. Så festet de den på en tett gren og begynte å strekke den. De festet en blokk til de bare føttene til en jente,
  og begynte å henge vekter på den. Taliban hengte først en poodvekt på den ene siden, og så på den andre. Så begynte de å slå jenta med en pisk. Dunket slik at huden sprakk.
  Og så begynte Komsomol-medlemmene å helle salt på sårene. Og så tok de og satte i gang en rødglødende ledning. Og de slo jenta med syk kraft. Så smurte de afghanske bødlene de bare sålene på jentas føtter, og tente en brenner under henne. Og la oss skyte skjønnheten uten unødvendige seremonier. Og så smurte bødlene fra Taliban jentas bryster også. Og etter
  som satte fyr på brystet hennes. Og de begynte å slå jenta grundig.
  Og stek Mujahideen-krigeren og hennes bryst og hæler. Og så smurte de rumpa og brakte fakkelen til baken. Og de begynte å slå jenta grundig. Og så rørte ilden barmen hennes. Hårene som dekket Venusgrotten ble forkullet med en gang. Denne jenta er bare fantastisk. Og slik tortur ventet henne.
  Afghanske bødler brente jenta og brystet hennes, rumpa og barm og sålene på hennes bare føtter. Og de stekte den grundig. Så tok Taliban-bøddelen en rødglødende stang og uten å tenke seg om to ganger satte jenta i anus. Og hvordan, skriker hun i vill smerte.
  Det såret henne så mye. Og disse jentene er så slemme og vakre. Men afghanerne torturerte jenta hardt. Og så vakre krigere. Og de blir grundig stekt av krigeren.
  Og så ble jenta tatt av bødlene sine og begynte å sprenge de lange grasiøse fingrene med rødglødende tang. Og det gjør så vondt. Bødlene brakk jentas fingre, og startet med lillefingeren.
  Og bokstavelig talt var alt ødelagt. Og så begynte ribbeina å sprekke hos Komsomol-medlemmet. Og samtidig gravde en glohet tang i brystet hans. Og det ble rødt av varmen å vri jernet og skarlagensrøde brystvorter. Og jentas bryster ble revet av. Og det var så grusomt og vondt.
  Det var der torturen var.
  Gerda, som skjøt mot Mujahideen, la merke til:
  - Ære til kommunismen!
  Charlotte bemerket veldig aggressivt med djevelsk makt. Og knirket:
  - For fedrelandet!
  Og med bare tærne vil han trampe på fienden.
  Her er jenta. Og så militant.
  Christina tok den og dunket Taliban med de bare tærne og knirket:
  - Ære til æraen med russiske guder!
  Magda slo også inn i afghanerne med bare tærne og kurret:
  - For fedrelandet vårt!
  Og disse jentene er så kule.
  Gerda, som skjøt mot motstandere fra Afghanistan, utstedte:
  - For den store kommunismen i Tyskland.
  Disse jentene er slike kampsportskjønnheter.
  Gerda svarte muntert og skrev på Mujahideen:
  - Jeg har en jente bare super.
  Og Charlotte påpekte aggressivt da hun skjøt mot motstanderen:
  - Ære til arisk kommunisme!
  Og med bare tærne kurret hun:
  - For det store fedrelandet!
  Christina falt også på fienden med stor nøyaktighet, bemerket:
  - For Russland og Tyskland i vennskap!
  Magda slo også Mujahideen og knirket:
  - Ære til vår tid!
  Og blunker til partnerne sine igjen.
  Her er jentene.
  Og Jane Armstrong begynte å treffe Taliban med en kanon.
  Jenta var veldig vakker.
  Jane banket motstanderen med bare tærne og knirket:
  - Ære være fedrelandet!
  Så Gertrude vil desperat treffe fiendene, og de vil bli grundig dekket og knust.
  Og kurrer:
  - For Storbritannia!
  Og Malanya, som om han hamret på fienden og gjorde ham til hara-kiri, og kvitret:
  - For engelske seire!
  Monica vil også slå på fiendene ved hjelp av de bare tærne sine og knirke:
  - For sovjetiske seire!
  Både Tamara og Sulfiyya kjemper mot Taliban og dreper de skjeggete krigerne som kommer i bølger.
  Og disse jentene synger:
  - Folk blir glade
  Lykke for alltid...
  Den russiske regjeringen har
  Kraften er stor!
  Tamara snudde og skjøt med bare tærne og kurret:
  - For min mening om kommunismen!
  Sulfiya vil også treffe fienden, drepe mange Taliban og knirke:
  - La oss si et ord om Russland!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  Tamara ga tur. Hun meja ned mange afghanere og kvitret:
  - For fedrelandets beste kraft!
  Sulfiya vil også overhale fienden og kurre:
  - For den skarlagenrøde kommunismen i USSR!
  Og blunk med safirøyne.
  Dette er jentene - bare den høyeste klasse og fly.
  Alice og Angelica kjemper fortsatt.
  Blond og rødhåret babe.
  De er sterke jenter og skyter fra snikskytterrifler.
  Og mens de synger for seg selv:
  - Ære til USSR! Vi skal være et eksempel for alle!
  Alice skjøt mot fienden med en snikskytterrifle. Skutt med bare tær, og
  knirket:
  - Ære til mitt land!
  Angelica slår også mot fienden, ved hjelp av de bare tærne, kaster en granat og knirker:
  - For Russland den største.
  Og blunker med smaragdøyne.
  Disse jentene er bare topppiloter. Og så er afghanerne knust. Her kjemper de og de kuleste og mest intelligente i verden.
  Alice kvitret og blunket:
  - Ære til SUKPs tider!
  Angelica var lett enig i dette:
  - Stor ære til Sovjetunionens helter!
  Og igjen kastet hun en granat med dødelig kraft med bare tærne mot fienden.
  Her er hun en vanlig feilaktig kvinne i et ekstraordinært utseende.
  Alice tok den og kvitret:
  - I navnet til kommunismens udødelige ideer!
  Og hun kastet en gave med dødelig kraft med bare tærne.
  Angelica tok også og slo mot fienden.
  Hun klippet den av som sandpapir og knirket:
  - For Russland og russiske guder!
  Disse kvinnene var veldig kjempende og kule.
  Alice, som skjøt mot fienden, tok og lanserte med bare tær en utslettelsesgave mot fienden.
  Og det var et veldig kult trekk.
  Angelica slo også fienden, bokstavelig talt ødela ham og demonstrerte kolossal makt. Og sa lekent med et smil:
  - Dette er et kjempearrangement!
  Og de bare fingrene hennes lanserte et budskap om død og ødeleggelse!
  Her var det en jente - bare en hyperklasse.
  Alice tok den og brølte på toppen av lungene:
  - Jeg er den sterkeste og kuleste i universet!
  Angelica lanserte en hel tønne med eksplosiver med bare såler og knirket:
  - Og jeg er i megaverset!
  Disse jentene er veldig pene.
  Alice bemerket da hun skjøt mot fienden:
  - Troen på kommunismen er stor!
  Og kaste dødelige granater med bare tær.
  Og Angelica skyter mot Mujahideen og brøler:
  - Troen vår er veldig stor!
  Og med bare tærne vil han kaste en granat med destruktiv kraft.
  Og krigerne tok opp fienden og så disse Taliban lurte ... Og verken i et eventyr å si, eller å beskrive med en penn.
  Alice la ganske logisk merke til at hun skjøt fra en snikskytterrifle og skjøt ned et Taliban-angrepsfly.
  Alice tok den og kvitret:
  - Jeg tror hele verden vil våkne,
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Og igjen vil jenta ta det med bare tærne og starte noe ekstremt dødelig.
  Frivillige fra Japan kjemper også mot Mujahideen. Spesielt ninjajenter med kommunistisk tro.
  En blåhåret ninjajente kuttet afghanerne med en vindmølle og pisket dem.
  Så kastet hun ødeleggelseserter med bare tærne og knirket:
  - For kommunismen i Japan!
  Den gulhårede ninjajenta utførte også en sommerfuglteknikk med sverdene. Kutt ned mye Mujahideen. Og så hennes bare føtter
  de tok og kastet en dødelig granat.
  Så sa jenta:
  - Ære til USSR og Japan!
  Den rødhårede ninjajenta plukket også opp og skar mot de afghanske soldatene med en backhand. Og hun kastet de bare tærne,
  noe morder i en gave. Og hun sjekket:
  - Ære til Russland og USSR!
  En ninjajente med hvitt hår utførte en tønnemottakelse. Og hvordan hun slo Taliban-soldatene ved å kutte hodet av dem. Så kastet
  dødelig ødeleggelse med en bar meislet fot og knirket:
  - Ære til den røde hæren!
  Og alle de fire ninjajentene kastet opp ødeleggelseserter med bare hæler, og slo ut en hel bataljon afghanere med stridsvogner. Disse jentene er bare ultra!
  Dette er skjønnhet - jentene er virkelig veldig kule.
  Oleg Rybachenko kutter også Mujahideen med sverd. Og med ham, jenta Margarita.
  Disse udødelige barna er bare super.
  Og de knuser fiendene spesifikt. La oss si det der og barna!
  Og så plystrer både gutten og jenta. Og kråkene, etter å ha fått et hjerteinfarkt fra en barnefløyte, faller til bunnen. Og nebbet deres gjennomborer hodeskallene til Taliban.
  Dette er barn - naturligvis ødeleggere av alt og alle.
  Oleg Rybachenko sang:
  - glorifisere vårt sovjetiske folk,
  Hei festen min...
  Vår forening av alle barns hjerter,
  Vi er alle en vennlig familie!
  Margarita Magnitnaya, knusende motstandere, utstedte energisk:
  - Vær berømt for vårt rom-Russland!
  Og jenta, med bare tær, vil lansere noe helt dødelig mot fienden.
  Oleg Rybachenko, som hogget ned Taliban, sang:
  - Margarita, vinduet er åpent,
  Margaret, du har ikke glemt det
  Hvordan det hele var!
  Denne gutten er så kul og krigersk. Dette er terminatorgutten.
  Dette er barna her som er veldig kule og kjemper.
  Det skal bemerkes at jentene er veldig vanskelige.
  Alice skyter også mot Taliban. Og synger under pusten:
  - En to tre fire fem! Kaninen kom ut på tur!
  Og jenta skjøt igjen med stor nøyaktighet.
  Angelica var et veldig bra skudd. Og gjorde kraftige skudd mot fienden.
  Og hvordan han presser med en skarlagensrød brystvorte og tar den fra en bazooka og slår.
  Og krigeren skjøt veldig nøyaktig mot fienden.
  Angelica tok den og kurret:
  - Ære til vårt kommunistparti!
  Og igjen, som en eksplosjon med stor nøyaktighet mot fienden. Og Taliban-flyet styrter igjen.
  Og Alice skjøt også veldig nøyaktig, og angrepsflyet til det islamske imperiet tok fyr.
  Dette er jentene.
  Angelica bemerket med en latter:
  - USSR er et fantastisk land der alle folk er en vennlig familie!
  Alice skjøt igjen, slo ned tre Mujahideen samtidig med ett skudd og svarte:
  - For Russlands store fest!
  Og jentene brøt ut i latter. Generelt er de krigere med veldig forskjellige syn.
  Men alle jenter bærer ideen om kommunisme i sine hjerter. Og de vil at det skal være et ekte paradis på planeten Jorden. Og det ville vært veldig vakkert.
  Angelica bemerket ved å skyte mot fiendene med stor nøyaktighet og slå gjennom hodeskallene.
  - Kommunismen vil aldri brette vingene og krype inn i et skall!
  Alice var enig i dette:
  Kommunismen vil aldri brette vingene! Vår ideologi er å bygge lykke på planeten jorden!
  Og begge jentene skriker:
  - Ære til Russland! Herlighet! Barbeinte jenter løper frem ...
  Barbeint kvinneavdeling... ønsker det russiske folk velkommen!
  Og de kvinnelige krigerne viser aggressiv og seksuell glede.
  Alice kimret, blottet tenner og knirket:
  - Vi står alle sammen for USSR!
  Og krigeren slo igjen fiendene.
  Angelica skjøt også mot fienden, og slo gjennom hodet hans. Og hun kurret:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og krigeren, var ekstremt stridbar og rød.
  Og håret hennes er i vinden, dette kobberrøde håret flagrer som et proletarisk banner.
  Disse jentene er veldig vakre og sexy.
  Og så mange Mujahideen har allerede blitt gravlagt ...
  Det er også jenter som jobber...
  Her skyter Viola og Dominika mot afghanerne.
  Jentene skyter bazookaer mot stridsvogner og asiatisk infanteri.
  Her ble Viola avfyrt ved å bruke den skarlagensrøde brystvorten til å trykke på knappen på bazookaen, og avfyre en rakettdrevet missil.
  Og massen av afghanere ble revet i stykker.
  Viola sang igjen:
  - Jeg tror på stor kommunisme!
  Og Dominica skyter også spesifikt mot Mujahideen. Og slår dem ut i store masser.
  Samtidig skal jentene kaste granater med bare tærne.
  Og med en skarlagensrød brystvorte på knappen til bazookaen, vil han presse fiender radikalt til å utrydde.
  Disse jentene er så vakre. Og hvordan de ser flotte ut når de kjemper i bare truser. Og krigere av høyeste klasse.
  Viola bemerket da hun skjøt mot fienden igjen med jordbærvorten.
  - Jeg elsker å kjempe! Det er flott!
  Dominica fniste og sa:
  Hva er galt med menn?
  Viola lo og svarte, kastet en granat mot fienden med bare tærne og knirket:
  - Selvfølgelig er det greit! Og noen er bare søte!
  Dette er kjempekjempefulle og vakre jenter her.
  Dominica bemerket:
  Hvor lenge vil denne krigen vare?
  Viola skjøt mot Mujahideen igjen ved å bruke den karmosinrøde brystvorten og knirket:
  - Jeg synes det er lenge til!
  Dominica tok den og sang:
  - En krig raser i universet,
  Knus drep uten grunn...
  Satan er ute av kjeden
  Og døden kom med ham!
  
  Og hvem vil stoppe strømmen
  Helt gale elver..
  Laserstrålen vil kjøre inn i templet,
  Og på et blunk forsvant mannen!
  Viola la til og kastet en granat med bare tærne:
  Og slikt kaos
  Fylte universet...
  Menneskehetens triste lot -
  Tål smerte, lidelse!
  Dette er jentene, så kule sangere.
  Og Oleg Rybachenko kutter afghanere med sverd.
  Gutten kaster dødsgaver med bare tær av morderisk kraft og synger.
  Jordens sønn vil si nei som svar
  Jeg vil aldri bli en slave...
  Jeg tror friheten vil begynne
  Vinden vil lege et friskt sår!
  
  For det hellige fedrelandet i kamp,
  Den store Svarog kaller selv...
  Reis deg tapper ridder i de tidlige timene,
  Mørket vil forsvinne, mairosene vil blomstre!
  Dette er en sånn heltegutt...
  Og jenta Margarita, som ødela Mujahideen med sverd og kastet granater med bare fingrene, legger til:
  Og pulseringen av hjertet og venene,
  Tårer av våre barn, mødre ...
  De sier vi ønsker forandring
  Kast åket av grusomme lenker!
  Og barna skal plystre igjen. Og kråkene vil ta det og besvime og miste bevisstheten. Og bokstavelig talt ramle hodeskallene til mange hundre Mujahideen.
  
  ALEXANDER ALEKHIN GIR MENNESKET EN SJANSE
  Alekhine døde ikke ved et uhell ved å kvele seg på en biff i Portugal, men han spilte likevel en kamp om verdensmesterskapet i sjakk med Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  Kampen ble holdt i London i tretti kamper. Favoritten var Mikhail Botvinnik, som gjorde stor suksess i mange turneringer, og hadde en serie med flere vunne sjakkturneringer. I tillegg var Alexander Alekhine allerede femtifire år gammel, og det ble antatt at tiden hans allerede hadde gått.
  Botvinnik er nesten tjue år yngre og i utmerket fysisk form.
  Men Alekhine hadde et godt åpningsforberedelse og holdt seg i form.
  Allerede i første kamp brukte han en nyhet i åpningen og beseiret Botvinnik.
  Imidlertid var det forberedelser og Mikhail Moiseievich. Til å begynne med ledet Alekhine, som var mer rutinert i kamper, med to poeng. Det ble slagutveksling. Så, innen den tjuende kampen, utlignet Botvinnik. Men i løpet av det tjueandre brukte Alekhine en økning og klarte å vinne. Etter det mistet Botvinnik balansen og begynte å ta risiko. Og han tapte fire kamper til av fem.
  Alekhin vant sensasjonelt kampen mot Botvinnik, og det til og med med en knusende scoring.
  Og dette viste at Alexander Alekhine fortsatt er stor, og ikke har mistet sin formidable styrke gjennom årene.
  Og verdensmesteren begynte å spille i turneringer igjen.
  To år senere beseiret Alekhine også Keres. Som vant mange forskjellige turneringer.
  Og så, siden FIDE fortsatt ikke tok kronetrekningen under kontroll, vant også Reshevsky.
  Dermed ble Alekhine syv ganger verdensmester.
  Og i 1952 spilte Alekhine remis med Bronstein. Denne kampen var veldig spent og kampfull. Og Alekhine med vanskeligheter, etter å ha vunnet den siste kampen, brakte kampen uavgjort ...
  Og i 1957 avsluttet Alekhine offisielt sin sjakkkarriere. Som allerede en eldre sjakkspiller, en mester, fortsatte han å utsette kamper for verdensmesterskapet, og til slutt dro han og forble ubeseiret, og holdt sjakkkronen i tjueåtte år.
  Dermed slo Laskers rekord.
  Tittelen som verdensmester ble spilt ved turneringen i 1958. Og Mikhail Tal ble den nye verdensmesteren i en alder av tjue. Og det viste seg å være en slags sensasjon.
  I motsetning til den virkelige historien, brant Mikhail Tals stjerne på sjakktronen i lang tid.
  Mikhail Tal vant både Smyslov og Geller og Petrosyan. Så beseiret han Spassky. Og Bobby Fischer, og Anatoly Karpov og Korchnoi. Og til og med Mikhail Tal beseiret selveste Garry Kasparov i den første kampen i 1986.
  Det var ikke før i 1989 at Garry Kasparov endelig beseiret Tal. Mikhail Tal brøt Alekhines mesterskapsrekord. Og han var sjakkkongen i trettien år!
  Så var det Garry Kasparovs æra. Mer presist var det ingen epoke med Garry Kasparov.
  Han forsvarte bare verdenstittelen sin én gang mot Short og gikk inn i politikken.
  Og i 1995 ble Vishy Anand den nye verdensmesteren. Og dette industrigeniet regjerte også i sjakk i en hel epoke. Han klarte ikke å slå Tals rekord for lengden på mesterskapet på et år, men han slo ham i antall vunne kamper.
  Vishy Anand beseiret til og med Carleson i 2013. Han var så trygg på sine evner.
  Og først i 2015 klarte toppen Carleson fortsatt å ta opp den tidligere dominerende Vishy Anand i tjue år.
  Carleson åpnet sin æra ...
  Det ble også endringer i politikken. Garry Kasparov var involvert i politikk. Laget sitt eget parti, ble valgt inn i parlamentet. Og dette har hatt innvirkning på historiens gang. I valget til statsdumaen i 1995 overvant Garry Kasparovs parti Ungt Russland terskelen på fem prosent.
  Garry Kasparov vil også stille som presidentkandidat i Russland, han var fortsatt for ung. Men Jeltsin støttet selvfølgelig moralsk. Men foreløpig, selvfølgelig. Da det i mai 1999 var en avstemning om riksrett mot Jeltsin, ga Frankrike enstemmig Garry Kasparov for å styrte diktatoren.
  Mer enn to tredjedeler av statsdumaen stemte for å stille for Jeltsin. Og det endret definitivt historiens gang. Forbundsrådet støttet også riksrettssaken med flertall. Og Maxim Primakov ble fungerende president. Selv om han ble avskjediget, annullerte forfatningsdomstolen det - og argumenterte for at Jeltsin var utilstrekkelig på tidspunktet for undertegningen av dekretet.
  Dermed har makten endret seg i Russland. I det tidlige presidentvalget høsten 1999 vant Maxim Primakov. Og ordføreren i Moskva, Luzhkov, ble statsminister.
  Krig med Tsjetsjenia ble unngått. Men det brøt ut en borgerkrig i selve Tsjetsjenia. På den ene siden er Maskhadov en legitim president. På den annen side, Basaev og Raduev og wahhabiene.
  Russland støttet Maskhadov med våpen og penger. Til slutt vant Maskhadov.
  Etter det holdt Tsjetsjenia en folkeavstemning og returnerte til Russland.
  Maxim Primakov satt ved makten i to valgperioder på åtte år, og overlot i 2007 makten til Jurij Luzhkov. Som også regjerte i to perioder, frem til 2015. Da den allerede tidligere borgermesteren i Moskva anså seg selv for gammel, og formannen for kommunistpartiet i den russiske føderasjonen ble Gennady Zyuganov ny president.
  Men denne herskeren, til tross for sin høye alder, elsket makt for mye.
  Og han tok det, og tilbakestilte tidsfristene sine. Men i 2022 begynte krigen med Taliban-invasjonen av Tadsjikistan. Og dette var en ny kamp.
  Likevel, ved å bruke administrative ressurser og forfalske valget, kom Zyuganov gjennom til en tredje periode.
  Garry Kasparov og Alexei Navalnyj reiste en stor bølge av uro mot kommunistene.
  Det var massive protester. Det var sammenstøt mellom personene og politiet, granatkastere, tåregass, batonger og gummikuler ble brukt. Til slutt kom det til og med ned på skyting. Og en rekke massakrer.
  I 2025 brøt endelig en storstilt Maidan ut, og Gennady Zyuganov ble styrtet.
  Garry Kasparov ble Russlands nye president, og Alexei Navalnyj ble statsminister. Dermed åpnet en ny æra i verdenspolitikken ...
  Vladimir Putin forble en lite kjent og stille tjenestemann i Jeltsin-administrasjonen. Det eneste han ble kreditert med:
  Han tillot ikke Jeltsin å gjennomføre et militærkupp etter riksrettssaken. Riktignok ønsket Jeltsin selv, etter fem hjerteinfarkt, ikke lenger å kjempe om makten.
  Garry Kasparov, i sin rolle som Russlands president, lovet å overta USA og trakk russiske tropper ut av Afghanistan.
  En ny æra i politikken har begynt, etter et kvart århundre med kvasikommunistisk styre.
  
  
  NYE SJANSER FOR DE MODIGE SAMURAIER
  Slaget ved Midway skulle uansett vinnes av Japan. Men det er ikke et faktum at samuraien vil åpne en andre front i denne varianten. Og derfor kunne ting gått litt annerledes. La oss si at Stalingrad gikk som i virkelig historie. Og ikke mye har endret seg. Britene gjennomførte Operasjon Torch uten amerikanske tropper. Rommel er ødelagt. Riktignok ble ikke landingen i Marokko realisert. Tyskerne, etter å ha overført visse styrker fra Europa, klarte å stoppe den britiske offensiven. Montgomery, snublet over hardnakket motstand, stoppet. Tyskerne holdt linjen en stund. Så begynte de å overføre ytterligere styrker til Afrika. Rommel startet et motangrep og presset britene litt, men Montgomery trakk seg tilbake til en forsvarslinje i Libya. Fronten har stabilisert seg. I juli i det førti-tredje året forsøkte nazistene å bryte gjennom det sovjetiske forsvaret på Kursk-bulen. Siden japanerne erobret Hawaii-øyene, stoppet amerikanerne nesten luftangrep på tyske byer og fabrikker. Dette tillot tyskerne å produsere noen flere stridsvogner, spesielt Tigers og Panthers. Fire hundre flere kjøretøy deltok i Kursk Bulge, så vel som mer betydelige luftfartsstyrker. I tillegg overførte Hitler ytterligere seks infanteridivisjoner fra Frankrike og fjernet noen av kanonene fra Atlanterhavsmuren. Dette styrket den tyske grupperingen. Offensiven begynte omtrent som i virkelig historie, men siden nazistene var noe sterkere, oppnådde de stor suksess. Det var imidlertid ikke mulig å lukke ringen rundt den sovjetiske grupperingen. Selv om selve Fritz-offensiven varte i tjue dager og ble avsluttet først 25. juli. Deretter startet de sovjetiske enhetene en motoffensiv. Og kampene varte lenger. Tyskerne i Afrika var i defensiven. De slapp å bruke energien sin på Italia, og mer utstyr ble levert til fronten, så bombingen uten amerikanerne var mange ganger svakere. Japan fortsatte å vinne. Så den amerikanske kommandoen gjorde flere og flere feil, og de hadde det for travelt med å gjenerobre Peru havn. Dette førte til det rådende synspunktet - Amerika trenger ikke Europa. I takknemlighet for dette sluttet de tyske ubåtene praktisk talt å angripe amerikanske skip. Den røde hæren tok derfor først i slutten av september Orel og Belgorod, etter å ha lidd store tap. Og midlertidig stoppet kampanjen. Det var imidlertid ingen grunn til panikk ennå. En regnfull høst fulgte etterfulgt av vinter. Og det skulle komme nye seire til den røde hæren. Da Hitler innså dette, tilbød Hitler Stalin en våpenhvile. Som, la oss ta en pause!
  Hvor mange av gutta våre ble drept under det siste slaget? USSR og Det tredje riket kjempet i tre måneder. Tapene til den røde hæren var større enn i virkelig historie, og Wehrmacht var ikke mindre. Begge sider ble blødd. Men nazistene økte produksjonen av utstyr, de klarte å komme seg noe. Det skal bemerkes at i stridsvogner var andelen tap i favør av nazistene, og siden deres løslatelse viste seg å være høyere enn i virkelig historie, gjorde tyskerne opp for skadene. I defensive kamper viste Panther seg å være en god tank. Dens langløpede og hurtigskytende pistol med utmerket optikk for sin tid var i stand til å ødelegge sovjetiske stridsvogner. I tillegg penetrerte ikke trettifire Panthers, Tigers, Ferdinands i pannen, og det var fortsatt for få tunge stridsvogner til å påvirke forløpet av kampene. Stalin avviste en våpenhvile med Tyskland. I slutten av oktober gjenopptok sovjetiske tropper sin offensiv mot Kharkov og Smolensk. Tyskerne gjorde veldig hardnakket motstand. De hadde et sterkt forsvar, spesielt i sentrum, og generelt forventet de de sovjetiske enhetenes fremmarsj i disse retningene. Merkelig nok, men sammenlignet med den virkelige historien tillot en større mengde utstyr, spesielt fly og stridsvogner, tyskerne å motstå mye mer effektivt. I tillegg, med flere reserver, handlet nazistene mer rolig, skyndte seg ikke rundt under den sovjetiske offensiven, langs frontene, men ledet reservene mer konsekvent og stolte på mer avansert og forsvar i dybden. Et par dusin ekstra divisjoner reddet på grunn av mangelen på en italiensk front, og i Afrika hadde Montgomery ingen hast, og tyskerne gynget ikke båten. Intensiteten av krigen med Storbritannia falt kraftig. Det var ennå ikke snakk om en separatfred, men åpenbart bremset Churchill bombingen, tilsynelatende regnet med at Sovjetunionen og Det tredje riket utmattet hverandre så mye som mulig. Utgivelsen av våpen fra Tyskland og satellittene viste seg å være nesten en tredjedel høyere enn i virkelig historie. Dette gjorde det mulig å lappe opp hull og, ved å stole på tette forsvar, å motstå relativt vellykket. Situasjonen ble forverret av det faktum at den sovjetiske kommandoen var på offensiven, der Fritzene allerede ventet på dem, og klarte å slå seg ned i defensiven. Som et resultat var selve fremrykningen ekstremt sakte og kostet store tap. Krigen begynte på en eller annen måte å ligne første verdenskrig, da forsvaret viste seg å være sterkere enn angrepet, tapte den angripende siden mer, og frontlinjen ble inaktiv som et resultat. Sovjetiske tropper avanserte i gjennomsnitt en til to kilometer om dagen, noe som gjorde at tyskerne kunne få fotfeste, men nye stillinger, og beholde forsvaret. Det var ikke mulig å komme inn i operasjonsrommet. Kharkov ble imidlertid tatt i begynnelsen av desember etter voldsomme bykamper. Tyskerne økte produksjonen av luftfart. Focke-Wulf og ME-309 klarte å motstå de svakere sovjetiske jagerflyene. Spesielt farlig var ME-309 med syv våpenplasseringer og høy hastighet. Og Focke-Wulf med rustning og god beskyttelse er en seig maskin med seks luftkanoner. Tilstedeværelsen av kjøretøy med slike våpen førte selvfølgelig til at nazistene fikk en fordel i luften. Den dårligste manøvrerbarheten ble kompensert av den høye hastigheten under et dykk, som gjorde det mulig å rømme når man gikk inn i halen, og kraftig bevæpning gjorde det mulig å skyte ned flyet fra første innflyging. I tillegg utviklet tyskerne spesielle taktikker for kamp med sovjetiske kjøretøy for å bruke kraftigere våpen og høyhastighets tyske fly. Den nyeste Yu-288 bombefly viste seg også veldig bra. Denne maskinen er både rask og fraktet en stor bombelast.
  Focke-Wulf viste seg å være et sterkt frontlinjebombefly, overlegen PE-2 på alle måter. I slutten av desember var de sovjetiske troppene utmattet og ble tvunget til å stoppe på grunn av store tap. Mens tyskerne fortsatt holdt Smolensk, og en del av venstrebredden av Ukraina. Og det som er mest betydningsfullt - forekomster av bauxitt og legeringselementer. Tapene til de sovjetiske troppene i stridsvognene viste seg å være så håndgripelige at Mainstein satte i gang et motangrep, og var til og med i stand til å gjenerobre Kharkov, og danne en gryte for de sovjetiske troppene. Men i januar-februar satte de sovjetiske troppene i gang motangrep, og var i stand til å gjenerobre den lidende Kharkov igjen. Men i mars var den røde hæren utslitt og ble tvunget til å avbryte offensiven. Det ble en pause ... Begge sider led for mange tap. I tillegg ønsket Stalin å fylle opp hæren sin med sterkere og mer avanserte T-34-85 og IS-2 stridsvogner. Riktignok fylte tyskerne også på med mer avanserte og kraftige "Panther" -2 og "Tiger" -2. Stalin regnet også med de mer avanserte LA-7 og Yak-3. Men tyskerne, som svar, lanserte den siste modifikasjonen av TA-152 i stedet for Focke-Wulf, og det som er spesielt ubehagelig er jetflyet ME-262. Det siste flyet med tanke på fart, rustning og bevæpning hadde ingen sidestykke. Sannheten var dyrere, og var mer arbeidskrevende i produksjonen. Men på den annen side skapte tyskerne også HE-162, som er billig, manøvrerbar, relativt enkel å produsere og også reaktiv. Stalin har ennå ikke vunnet den tekniske konkurransen. Storbritannia kjempet krigen ekstremt passivt. USA har ennå ikke klart å gripe initiativet fra japanerne. Den 25. juni, etter å ha samlet styrke, gikk den røde hæren til offensiv i sentrum. Først klarte sovjetiske tropper å trenge gjennom forsvaret, men så ble de involvert i kampene om Smolensk. En typisk feil for de røde generalene er å ta byer innen en bestemt dato. Og prøv, ta en godt befestet by, med en mektig garnison og forsvar. Offensiven til de sovjetiske troppene satt fast da tyskerne overførte ytterligere styrker og begynte å motangrep. Kamper igjen, som i første verdenskrig, ble posisjonelle og veldig viskøse. Hitler viste uvanlig forsiktighet. Kanskje han regnet med et mirakelvåpen og den siste tekniske utviklingen og hadde derfor ingen hast. Sannsynligvis spilte også ønsket om å redde arisk blod, som tyskerne allerede hadde mistet mye, en rolle. Ja, og forsvaret av nazistenes stridsvogner er mye mer effektivt, spesielt den brytende "Tiger" -2.
  Kampene i sentrum pågikk til senhøsten. Stalin viste sta og ønsket å utvikle suksess. Men i dette tilfellet fant jeg en ljå på en stein. Tapene til de sovjetiske troppene var enorme. Tyskerne, som forsvarer, tapte litt mindre. Panther-2 viste seg å være en god tank. Dette kjøretøyet var ganske godt beskyttet i pannen og hadde en utmerket pansergjennomtrengende pistol, og samtidig grei kjøreytelse. Den overgikk merkbart T-34-85 når det gjelder våpenkraft, frontbeskyttelse, og var ikke dårligere i hastighet og manøvrerbarhet. Selv for IS-2 er den tyske maskinen en farlig fiende, som slår på betydelig avstand. På grunn av hyppige sammenbrudd, like våpen, bare en liten fordel i forsvaret, var ikke King Tiger i den beste kontoen. En tyngre modifikasjon av "Panther" -2 tok igjen "Tiger" -2 i forsvar og overgikk i kjøreprestasjon. Snart forenet tyskerne produksjonen nesten utelukkende på "Panther" -2 som veide femti-en tonn med en motor på 900 hestekrefter. Denne tanken passet mer eller mindre til militæret. Den røde armé oppnådde ikke seier og stoppet fremrykningen. Vinteren kom. Tyskerne hadde stridsvogner av "E"-serien, og nye jetfly. Det ble slagutveksling. Storbritannia holdt seg passive, USA har allerede begynt å få noe mot Japan. Stalin, som så at mens Sovjetunionen spilte rollen som kanonfôr, aksepterte og tilbød til og med Hitler en våpenhvile. Som, la nazistene vende seg til Vesten, og kapitalistene er i krig. Lederens regnestykke var lumsk og enkel. Hitler var enig i denne vendingen. Og nå, i februar i det førti-femte året, gikk tyske tropper til offensiven i Libya. Og de hadde suksess der. I kamper viste det seg at tyske stridsvogner var engelske overlegne, og jetfly var helt ute av konkurranse. USA har ennå ikke gått inn i kampen. I kampene spilte Panther-2 og E-100 hovedrollen, så vel som modifikasjonen av Tiger-2 med et lite tårn og tykkere rustning med en kraftig motor. Den engelske "Churchill" er ikke dårlig i rustning, men heller svak i bevæpning. "Cromwell" trekker ikke i det hele tatt. Og Challenger, den eneste stående tanken, er ikke med i masseserien. Men det viktigste er kvaliteten på troppene. Tyskerne, etter å ha bestått testen med ild og jern på østfronten, er mye mer kampklare enn de britiske troppene. Spesielt kolonidelingene. Og de tyske enhetene gikk til offensiven. I mars ble Egypt tatt til fange. Og så gikk tyskerne inn i Midtøsten, fanget Irak, Kuwait og deretter Saudi-Arabia. Hitler ville ikke ha noe imot å reise til India, gjennom Iran, men Stalin, hvis tropper fortsatt var i Iran, var ikke enig. Tyskerne gikk til offensiven og rykket frem gjennom Sudan. Og videre til Etiopia og Somalia. Og derfra til ekvator. Omtrent sytti divisjoner av Wehrmacht deltok i offensiven. Og Storbritannia hadde ikke slike krefter til å motarbeide Det tredje riket. Tyskerne erobret også Gibraltar. Overfallet viste seg å være forbigående, og nesten lynrask. Jet-angrepsfly, samt helikoptre, deltok også i offensiven. Afrika sto i fare for totalt tap av Storbritannia. Men Stalin er ikke så enkel.
  Tilbaketrekking av Storbritannia fra krigen er for farlig for USSR. Og den røde hæren gikk til offensiv i juni 1945. De svekkede tyske troppene i øst tålte det ikke og bukket under for presset. Nazistene, som ikke var i stand til å tåle det, rullet mot vest. Den røde hæren var i stand til å frigjøre Smolensk, Kiev, og gikk inn i Hviterussland. Etter å ha overført ytterligere styrker fra Afrika, klarte tyskerne med store vanskeligheter å stoppe offensiven til de sovjetiske troppene. De nye tyske stridsvognene i E-50-serien, som ikke hadde like, deltok i kampene. I tillegg ga nazistene et distraherende slag fra Tyrkia. Og Tyrkia selv, under press fra Tyskland, angrep Sovjetunionen. Dermed ble situasjonen mer komplisert igjen. Problemet var at T-54 ennå ikke hadde kommet inn i serien, og T-34-85 var allerede klart utdatert på bakgrunn av E-serien og til og med Panther-2. Om vinteren slo sovjetiske tropper fortsatt til, men kunne ikke oppnå betydelig suksess. I tillegg begynte diskoteker å ta del i kampene ... Det eneste som ble bedre var amerikanernes suksess mot Japan. Til slutt klarte Yankees å gjenerobre Peru havn, og initiativet i Stillehavet begynte å gå over til Amerikas side. Men dessverre, amerikansk hjelp kan være for sent. Våren 1946 gikk tyskerne til offensiven ved å bruke fordelen av E-stridsvogner over trettifire. Sovjetiske tropper, herdet av kamper, motsto veldig sta. Den røde armé var heroisk og tungt fylt med artilleri. Spesielt 100 mm anti-tank kanoner. Og gravde seg inn. Tyskerne klarte å ta Kiev tilbake og presse den røde hæren tilbake utover Dnepr. Men det var på denne vannbarrieren at de sovjetiske troppene bygde et ugjennomtrengelig forsvar. Tyskerne kjempet hele sommeren og høsten, men klarte ikke å knekke de sovjetiske troppene. Bare de klarte å blokkere Leningrad igjen. Men nazistene tok ikke selve byen. Vinteren gikk i slagutveksling. Amerikanerne beveget seg sakte over Stillehavet, og så langt har de ikke brukt atomvåpen. Om våren forsøkte tyskerne igjen å rykke frem. De brukte "E"-seriens tanker, de nyeste maskinene som veide sytti tonn. USSR ga ut IS-7, som var i stand til å motstå mastodonter. Middels stridsvogner T-54 begynte også å dukke opp. Storbritannia intensiverte også, og startet en offensiv i Ekvatorial-Afrika. Her hjalp også de amerikanske bakkeenhetene til. For krigen i Stillehavet trengte ikke amerikanerne mange tropper og stridsvogner. Så de begynte å presse nazistene ut av Afrika. Nå forsto de allierte at det ikke ville være mulig å sitte ute, og at fienden skulle knuses og presses. Om sommeren og høsten klarte USA og Storbritannia å ta tilbake en betydelig del av Afrika, og til og med drev tyskerne ut av Somalia og Etiopia. Tyskerne var ikke i stand til å utvikle en offensiv mot Moskva, fast i posisjonskamper. Om vinteren slo Stalin til mot Tyrkia. Den røde hæren beseiret de osmanske troppene og fanget Kars, Erzurum og Tanrog. Tyskerne ble tvunget til å overføre betydelige styrker for å redde den allierte. Men den røde hæren, etter å ha slått uventet til nær Leningrad, vant en stor seier der. Året 1948 kom... Om våren forsøkte tyskerne å rykke frem igjen. De klarte å lage en original pyramideformet tank ugjennomtrengelig fra alle skytevinkler. Og med denne maskinen var det knyttet store forhåpninger. Kampanjen startet i mai. Etter to måneder med hardnakket kamp, nærmet nazistene seg til Smolensk. Pyramidale stridsvogner viste sin kampeffektivitet, men ble ofte sprengt av miner. Tyskerne klarte ikke å ta byen og omringet den. Men i Afrika oppnådde de allierte store suksesser, og drev tyskerne ut av Egypt. Japan ble også beseiret, og mistet mange øyer og Filippinene. Om høsten rykket tyskerne videre i øst, i sentrum, og nærmet seg igjen Leningrad. Tysk luftfart var fortsatt sterkere enn den sovjetiske, spesielt i kvalitet. Men på slutten av 1948 begynte MIG-15 å ankomme fronten. Den sovjetiske jetmaskinen var underlegen tyskeren i fart og bevæpning, men den var mer manøvrerbar. Amerikanerne forbedret også prestasjonene sine.
  Vinteren 1949 presset sovjetiske tropper tyskerne tilbake fra Leningrad og presset dem tilbake til Smolensk. Og amerikanerne drev sammen med britene nazistene ut av Afrika. Våren 1949 trakk også Tyrkia seg ut av krigen. Det tredje riket mistet også kontrollen over Midtøsten. Nazistenes stilling forverret seg. De turte ikke rykke frem i øst, men gikk over til et tett forsvar. Sovjetiske tropper, ved å bruke T-54 og IS-7 stridsvogner, prøvde å bryte gjennom forsvaret til Wehrmacht. Men nazistene holdt fast på blokken. Et alliert forsøk på å lande i Spania endte også i fiasko. Operasjonen gikk noe bedre på Sicilia, hvor man ved hjelp av den lokale mafiaen oppnådde suksess. Det har allerede vært det ellevte året siden begynnelsen av andre verdenskrig. Alle land er ekstremt utslitte og ekstremt slitne. Den globale økonomien var overbelastet. Og alle ville avslutte kampen så fort som mulig. Spesielt sterkt avmagrede tyskere og russere. Stalin tilbød Hitler fred på betingelsene av nullalternativet: en retur til de tidligere grensene og en utveksling av fanger - alt for alle! Men Fuhrer gikk bare med på en våpenhvile, og ønsket ikke å gi opp det okkuperte territoriet. I tillegg ble arbeidet med å lage en atombombe allerede fullført i Tyskland, og det fantes allerede interkontinentale missiler. USA vurderte å bruke atombomben. Men mens de var redde for å skjemme bort i Europa. Og de droppet det i desember 1949 på Japan. Konsekvensene av ødeleggelsene var forferdelige. Og et lignende hint i Tyskland ble forstått. Führer henvendte seg til nasjonen og foreslo at spørsmålet om en verdig verden ble vurdert. Men så ombestemte han seg ... Det nye året 1950 kom. Sovjetiske tropper startet en ny offensiv ved fronten. Forsvaret fra tyskerne var veldig tett. Og de allierte rykket frem gjennom Italia, hvor det var et militærkupp, og fjernet Mussolini. Men de pyramideformede tyske stridsvognene overgikk Patons og Challengers. Den amerikanske Paton, som ikke kunne trenge gjennom rustningen til en tysk tank, selv på nært hold, ga etter spesielt hardt. Og de allierte begynte å blø. Ja, og usårbare tyske plater påførte USA og Storbritannia enorm skade. Foreløpig opprettholdt tysk luftfart en kvalitativ overlegenhet over de allierte. Sommerlandingsforsøket i Normandie endte i fiasko. Riktignok kapitulerte Japan i slutten av august, etter atombombingen. Vesten har løst hendene. Men USA turte ikke bruke atomvåpen, så de kunne dekkes av interkontinentale ballistiske missiler fra Det tredje riket. Den røde armé nærmet seg Dnepr i sentrum, men ble også stoppet. Styrkene fra begge sider var utmattet til det ytterste ... Og til slutt, 25. november 1950, tilbød Truman Hitler fred, på paritetsvilkår. Det vil si at Europa forblir med Det tredje riket, med unntak av Sicilia og det som er igjen av Italia. Stalin går for et kompromiss: Sovjetunionens grenser i 1939. Det vil si at tyskerne rykker litt tilbake, gir fra seg territorium, men får noen oppkjøp. Frankrike, Belgia, Holland og andre merkelige forblir under tysk kontroll, men får en viss grad av autonomi. Det vil si at noe sånt som EU er under dannelse. Det tredje riket avslutter folkemordet på jøder og sigøynere, selv om noen juridiske begrensninger på deres rettigheter kan forbli. Handelsforbindelsene gjenopprettes for fullt. Land forplikter seg til å respektere andres suverenitet. Det pålegges ingen erstatning. Fanger byttes mot alle. Stalin og Hitler var så slitne at de takket ja til et slikt tilbud. USA vant mer enn andre, så de klarte å inkludere Kina og Asia i deres innflytelsessfære. Og Storbritannia, sammen med Amerika, tok Afrika. Tyskland har sterkt tømt menneskelige ressurser. I den introduserte Fuhrer offisielt polygami. Sovjetunionen ble stående uten territorielle oppkjøp mottatt i det trettiniende, førtiende året. Og han var alvorlig utslitt.
  
  
  CARNISH PANTHER NUMMER TO
  KOMMENTAR
  Vakre krigerjenter var i stand til å gjøre Panther om til et mesterverk innen tankbygging. Og nå har tyskerne strammet inn den røde hæren grundig.
  . KAPITTEL 1
  I september 1943 kom den mer avanserte Panther-2 inn i serien. Dette kjøretøyet hadde samme tykkelse på rustning og bevæpning som Tiger-2, men veide bare førti tonn. Som et resultat vant Mainsteins motangrep i styrke og tyskerne var i stand til å kaste den røde hæren over Dnepr.
  Krigen trakk ut... Om vinteren holdt Fritz-familien ut langs frontlinjen og holdt blokaden av Leningrad. Og i vår slo de ut de allierte fra Italia. I juni 1944 mislyktes også et forsøk på offensiv og landing i Normandie. De allierte mistet mer enn 700 000 soldater og offiserer alene som fanger.
  I sentrum av den røde hæren klarte ikke å rykke frem den 22. juni 1944.
  Kampene var brutale. Jentene deltok også i kampene.
  Panther-2 var nesten ugjennomtrengelig i pannen, en utmerket pistol, og samtidig ganske kvikk, spesielt med en ny motor på ni hundre hestekrefter.
  Gerda kjempet i bikini og brukte bare tærne.
  Jenta, som trykket på knappen med den bare hælen, kurret:
  - Jeg skal være den mektigste!
  Så skjøt hun ved å trykke på knappen med pressen og Charlotte.
  Krigeren knirket:
  - Tankaerobatikk!
  Christina skjøt, trykket på knappen med tungen og knurret:
  - For vakre menn!
  Magda slo også, traff fienden, ved hjelp av de bare tærne sine og knirket:
  - Og for enda vakrere kvinner!
  Og jentene, som skjøt fra våpnene og slo de trettifire, sang:
  - Ta vare på kvinner, ta vare på kvinner,
  Kvinner pass på!
  Gutter for penger, skynd deg!
  Her er en jente som overrasker med sin temperamentsfulle og nøyaktighet.
  I tillegg til dette er det noen andre nyanser. Spesielt, i stedet for FAA for disse mest effektive missilene, stolte tyskerne på det nyeste og svært effektive flerbruksflyet TA-152. Dette kjøretøyet hadde høy hastighet, god manøvrerbarhet og sterk bevæpning med rustning.
  Hun kunne være et jagerfly, et angrepsfly og et frontlinjebombefly. Hastigheten var 760 kilometer i timen, og seks luftkanoner. Den kraftigste ettseters jagerfly innen bevæpning og en meget kvikk propell. For et angrepsfly og et frontlinjebombefly er ytelsen rett og slett suveren. Og nå viste maskinen seg å være veldig effektiv og pilotene er kule på den: Albina og Alvina. Og de er vakre blondiner bare super.
  Albina eksploderte fra flyet med hjelp av bare tærne og kvitret:
  - Jeg er best!
  Og den sovjetiske Yaken faller og etterlater seg en rykende hale.
  Skutt med hjelp av bare fingre og Alvin. Hun traff en sovjetisk bil og tvitret:
  - For elefantenes hjemland!
  Og begge jentene ler. Litt eksponert bryst. De vil avsløre sine vakre pupper som overmodne jordbær.
  Albina skjøt ved hjelp av en skarlagensrød brystvorte, og gjennomboret taket på tanken, hvoretter hun knirket:
  - Tross alt, fra taigaen til de britiske hav!
  Alvina slo også den sovjetiske tanken med en rubin brystvorte og kvitret:
  - Barbeintjenta er sterkest!
  Derfor er det ikke mulig å bryte gjennom forsvaret. Og de allierte ble slått. Å produsere jetfly er ikke lønnsomt. Det er både dyrere og bruker mer drivstoff, og krever spesialopplæring av piloter og ny infrastruktur.
  Så det er bedre å stole på mer avanserte skruemaskiner. Og TA-152 er et meget vellykket design. Og piloter er generelt hyperjenter!
  Tyskerne var i stand til å slå tilbake den sovjetiske offensiven i sentrum og brøt til og med gjennom til Smolensk selv.
  Kampene viste - "Panther" -2 maskin, som er praktisk talt uten sidestykke. Og du kan ikke kontrollere henne. Og på høsten dukket "Tiger" -3 opp. Den nye bilen, som veide sytti tonn, hadde en frontpanser på 250 mm og 170 mm skrånende sider. Og en 1200 hestekrefters motor.
  Og "Tiger" -3 for sovjetiske biler er rett og slett dødelig. Dens 105-millimeter kanon med en 100-EL løpslengde ødelegger sovjetiske kjøretøy fra fem kilometer.
  En slik tank er selvfølgelig for tøff for sovjetiske våpen. Selv på IS-2.
  Tyskerne hadde allerede omringet Smolensk og det var en trussel mot Moskva.
  Vinteren har kommet og snø... Leningrad er fortsatt i blokade. Tyskerne er i defensiven og bygger opp styrke. Og klargjør nye våpen.
  Spesielt diskoteker. Noe som kan gi total luftoverherredømme.
  Tyskerne startet en offensiv i Afrika om vinteren. De tok Gibraltar og begynte å rykke frem mot Marokko. Franco slapp de tyske troppene gjennom etter Führerens ultimatum.
  Hitler forventet å ta det svarte kontinentet og dets ressurser. I januar forsøkte den røde hæren å rykke frem i sentrum. Men Fritzene var klare for det. Og de sovjetiske troppene møtte hardnakket motstand. Dessuten hadde fienden allerede et bedre angrepsgevær enn russerne.
  I april var tyskerne allerede fremme, og slo i sørlig retning.
  De klarte å overraske den røde hæren. Og bruke nye tanks og sterkere fly.
  Arado-jetbombefly deltok imidlertid også i kampene. De er effektive og raske. Og det er vanskelig å komme inn i dem fra luftvernkanoner, og jagerfly kan ikke ta igjen.
  Tyskernes underbudsstøt bidro til å gjenerobre Donbass og okkupere venstrebredden av Ukraina. Nazistene nådde til og med umiddelbart Don. Men de ble likevel stoppet der.
  Det var et angrep på Krim. Stalin var i panikk. De allierte var passive.
  Ja, og Japan motsto mer sta og effektivt. Og amerikanerne kunne ikke allokere ytterligere styrker mot Det tredje riket.
  Tyskerne brukte høsten 1945 et enda mer formidabelt våpen - disketter. Disse flygende tallerkenene var, takket være den laminære jetstrålen, praktisk talt usårbare for håndvåpen. Og de kunne skyte ned fly med skroget sitt, men selv led de ikke tap.
  Du kan ikke motstå diskoteker i luften.
  Her flyr Grineta og Eva på en tallerken. Jentene er veldig vakre jenter i bikini, og blondiner med slank midje.
  Grineta trykket på joystick-knappene med bare tærne.
  Og hennes floppy laminære jetfly skjøt umiddelbart ned et dusin sovjetiske fly og knirket:
  - For våre teknologier!
  Eve sprengte også med bare tærne sine og slapp igjen en morderisk jetfly, presset alle og blottet tenner, utstedt:
  - For de høyeste teknologiene innen aerodynamikk!
  Og jentene blunket til hverandre.
  Dette er ilddåpen...
  Vel, i strategi brukte fienden i dette tilfellet, Det tredje riket, litt kunnskap. Og troppene hans nærmet seg allerede Moskva, selv om de løp inn i Mozhaisk-forsvarslinjen.
  Fritz hadde allerede haleløse bombefly med jetmotorer. Og nazistene slapp aggressivt bomber i enorme antall. Bare begynnelsen av vinteren stoppet fremrykningen av Fritz.
  Stalin, for å kjøpe tid, tilbød Hitler en våpenhvile i tre år.
  Führeren var enig, men med forbehold om tilbakeføring til Tyskland av alle krigsfanger og betaling av erstatning i olje, gull og andre råvarer.
  Stalin ble tvunget til å være enig. Og Hitler bestemte seg for å komme Japan til unnsetning. Og vendte hordene sine mot Vesten.
  Først av alt rykket tyske tropper frem i Afrika. Året 1946 gikk under triumfene til det tredje rikets nye seire. Først ble det svarte kontinentet okkupert.
  Her er hovedproblemet ikke fiendens tropper, men lange avstander, strukket kommunikasjon, mangel på veier. Og dette er virkelig et stort problem. Men tyskerne løste det.
  De fikk en lett selvgående pistol E-25. Med en vekt på tjuesju tonn hadde den en 88 mm 71 EL kanon, og frontpanser på 120 mm i skråninger, og 82 mm med skråninger langs sidene, og en motor med ni hundre hestekrefter. Slik var den aggressive selvgående pistolen.
  Og samtidig er kjøreytelsen utmerket. Og hastighet, og manøvrerbarhet, og en lav silhuett, og utmerket frontalrustning, og en kanon som gjennomboret selv en så godt beskyttet tank som Churchill fra halvannen kilometer.
  Afrika falt ... Og tyskerne erobret også Midtøsten, Iran og India i slutten av september, og gikk inn i Burma.
  Storbritannia var under knusende slag fra tyske jetfly. I november, akkurat på åtteårsdagen for Beer Putsch, landet nazistene tropper i Storbritannia. Og det var deres knusende trekk.
  En hel SS-divisjon deltok i kampen, med barbeint jenter. Og de var til tross for kulden i bare én bikini. Og de nakne, runde, rosa hælene deres blinket forbi.
  Jentene løp langs kysten. De kastet granater med bare, meislede ben og sang:
  - Den hellige krigen vil være vår seier,
  Vi vil knuse løvens imperium på et øyeblikk ...
  Vi er ørnejenter med oss barn og bestefedre,
  Om nødvendig vil vi beseire behovet som en valp!
  Disse jentene er så vakre og nesten nakne. Og hvordan slike jenter handler på fantasien.
  Og også flygende tallerkener presses inn i himmelen. Grineta og Eva, med et laminært jetfly, slår ned fiendens posisjoner, og bryter bunkere og pillebokser, og sliper skyttergraver med et strykejern.
  Grineta trykket på knappene med bare tær og dyttet de britiske soldatene inn, kvitret:
  - En ond banditt kryper over steinene,
  Slå ham med napalm!
  Også Eva, med bare fingrene på de kvikke bena, trykket på avtrekkeren og knirket:
  Du sparer dem ikke
  Drep alle jævler...
  Hvordan knuse veggedyr -
  Slå som kakerlakker!
  Her er en flygende tallerken som suser med en hastighet på fem lyd, og ikke en eneste luftvernkanon kan få den ned.
  Pilotene Albina og Alvina er selvfølgelig også vakre blondiner, bare super.
  Albina trykket på spaken med bare tærne og avfyrte luftgranater, og skjøt ned et dusin fly samtidig.
  Jenta kvitret:
  - Ære til vakre jenter!
  Alvina brukte også en bar hæl, og etter å ha sluppet gaver med destruktiv død og kuttet av et dusin biler, ropte hun:
  - Og ære til heltinnene!
  Dette er jentene i dem en slik uforgjengelig flamme brenner. De er utrolig vakre. Og blondiner. Og slanke midjer, og pressens tallerkener er som sjokolade.
  Dette er jentene - bare de høyeste ekstraklassekrigerne. Og ingen vil noen gang stå imot dem.
  De skjøt ned mer enn tusen fly hver, som de mottok spesialpriser for: Stjernen til ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter!
  Selvfølgelig kunne ikke Storbritannia motstå en slik hær. Under angrepet på London var Gerda og mannskapet hennes på Tiger-4-tanken. Denne bilen var fem tonn lettere, men med en gassturbinmotor på 1500 hestekrefter. Og tanken deres var nesten usårbar.
  Og helningsvinklene til rustningen i den ble enda større. Og kvaliteten på beskyttelsesark har vokst.
  Gerda skjøt med bare tærne, stakk hull på den engelske haubitsen og knirket:
  - Ære til elefantenes hjemland!
  Charlotte slo også fienden med de veldig vakre og sexy bena og ropte:
  - Ja, vi er elefantenes hjemland!
  Christina tok og tok av seg BH-en. Og hun avslørte de skarlagenrøde brystvortene og beveget dem.
  Etter det trykket jordbærpuppene hennes på joystick-knappen, og dødsgaver fra maskingevær regnet ned.
  Jenta kvitret:
  - Å, Moska vet at hun er sterk,
  Fanger en bonde og en biskop!
  Magda dunket også, og ved å bruke rubinvortene på det fulle, solbrune brystet hennes, brølte hun:
  - Mitt hjerte, gode pikehjerte!
  Og hele det engelske batteriet fløy opp i luften med en gang.
  Britene ble sjokkert. Da London kapitulerte, falt soldatene på kne og kysset de bare, meislede, kaldrøde føttene til jentene.
  Og soldater, offiserer og generaler slikket sine bare og runde hæler med tunga.
  Dette er det tredje rikets seier. Og kannibalen med stor bokstav - Adolf Hitler klarte å gjøre det Napoleons ikke klarte - paradere rundt i London.
  Nå måtte Det tredje riket og Japan beseire USA. Og det er ikke lett.
  Amerika har kolossale ressurser og en høyt utviklet økonomi, og det er mange krefter. Befolkningen er stor. Pluss atskillelsen fra Det tredje riket ved havet.
  Det er vanskelig å få det til... Tyskerne har nå kolossale ressurser og mirakelvåpen.
  Det første slaget er Operasjon Icarus og erobringen av Island. Dette territoriet ble brukt av USA til bombingen av Det tredje riket. Nå kan ikke USA nå Europa med bilene sine.
  Hitler klarte å erobre Island allerede i desember 1946. Han overrasket amerikanerne.
  Men dette er selvsagt ikke en seier ennå.
  Imidlertid hadde Fuhrer slike ambisjoner ... Kulere enn Genghis Khan og Napoleon.
  Tyskerne bygde raskt og i et akselerert tempo, ved å bruke slavemakt, en flåte. Og slagskip, og hangarskip, og mange ubåter. Samtidig ble det opprettet et brohode i Latin-Amerika. Først av alt i Argentina med Perron, og deretter i Brasil, at ledelsen i økende grad ble orientert mot Det tredje riket.
  Japanerne begynte også å beseire USA og grep initiativet. De har utmerkede jagerfly og sterke piloter.
  Men Albina og Alvina har selvsagt ingen like. Og disse jentene i himmelen er akkurat som superklasse-ørner.
  Albina skjøt ned syv amerikanske fly med bare tærne på en gang og sang:
  - Jeg er en stor kriger!
  Alvina slo også ned åtte bevingede fugler laget av duralumin ved hjelp av de bare, solbrune bena og knirket:
  - Og jeg er enda mer en kriger!
  Og skjønnhetene tok og viste tungene sine. Og la oss kjempe...
  Sommeren 1947 klarte nazistene å erobre Grønland og invadere Canada.
  Alvina kjempet mot fienden på himmelen, og skjøt ned seks fly til, denne gangen med en skarlagensrød brystvorte.
  Og kurret aggressivt:
  - Jeg er ikke sterkere i verden,
  Det er klart for alle i den hvite verden -
  Tydeligvis to ganger to er fire
  La oss holde Amerika ansvarlig!
  Albina slo også fienden med en rubinbrystvorte, kuttet av fiendens fly og knirket:
  - Det er ingen grense for min styrke,
  Jeg er en flott jente og skjønnhet ...
  Hvis jeg tar opp saken i kamper,
  Så med kraft for alltid!
  Alvina fniste og sa:
  - Og ikke brettet, ikke brettet -
  Shortsen din er kald!
  Og jentene tok det og blunket til hverandre.
  Krigen er på vei oppover. Mainstein i Canada klarte å ta hovedbyene: Toronto og Quebec. Og det ble veldig kult.
  Og her er Gerda og kjemper med mannskapet sitt. Hun er en veldig vakker jente.
  Ikke rart de fangede soldatene kysser hennes bare føtter med en slik glede, selv når de er støvete.
  Gerda tok den og sang, skjøt og slo Sherman med bare tær:
  Jeg kan gjøre alt, jeg kan gjøre alt
  Hvis jeg bruker benet i kamp!
  Og krigeren viste tungen hennes.
  Charlotte slo også en mordergave inn i motstanderen sin, denne gangen ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte og kvitret:
  - For mine enestående prestasjoner!
  Christina skjøt også mot fienden, og meget treffende. Gikk gjennom tanken og hylte:
  - Jeg bjeffer som en katt
  Hvordan en hund vil hyle
  Og gopheren vil spise bukken sammen!
  Magda blunket også til motstanderen. Og med en jordbærvorte trykket hun på joystick-knappen og knirket:
  - Atamans tror de vil reise kriger,
  Og de vil begynne å dele byttet likt!
  Gerda skjøt med rubinbrystvorten og knirket:
  - Jeg kan ikke se Playboy
  Jeg må drepe noen!
  Dette er så aggressivt og tøft. Dette er jentene ... Ved slutten av det førtisjuende året ble nesten hele Canada tatt til fange av tyskerne.
  Og i det nye 1948 flyttet kampene til USAs territorium. Dette er hva nazistene fikk til øyeeplene, men ikke kjegler, men trofeer.
  Våren førtiåtte gikk fremrykningen av troppene fra Det tredje riket gjennom USAs territorium fra nord. Og i mai okkuperte nazistene sammen med japanerne Latin-Amerika og Mexico angrep metropolen fra sør. Og det var allerede en stor sak.
  Hitler ønsket å få verdensherredømme. Og Truman ville bare overleve. Men sjansene hans var i ferd med å svinne.
  Führeren i dette tilfellet var i rollen som Avadon. Vel, hva hadde USA igjen. I stedet for "Pershing" dukket "Paton". Denne tanken hadde en litt sterkere pistol og en kraftigere motor, men dette kunne selvfølgelig ikke bringe seier.
  Det var forsøk på å lage kraftigere stridsvogner. Tyskerne gjorde Tiger-4 til hovedmaskinen, som allerede var god på alle måter. Kanonen hans gjennomboret alle amerikanske kjøretøy på lang avstand, og pannen hans holdt treff fra nesten hvilken som helst kanon. Bare Abraham-tanken, med en 120 mm langløpet pistol, kunne bringe i det minste noen skade på Tiger-4, og enda mer om bord, og lukke.
  Tyskerne skaffet seg også et mer avansert automatgevær. Og denne MP-64 var bare super. Og knuste amerikanerne grundig.
  Sommeren førtiåttende år for Amerika viste seg å være vanskelig ... I slutten av august nærmet tyskerne seg Washington og New York.
  Og angrepet på disse byene begynte.
  I august begynte nazistene å storme New York. Flygende tallerkener deltok i kampene.
  Her kjempet en av dem mot Eva og Agatha. To vakre jenter i bikini kjørte en kraftig bil.
  Hun ble fløyet rundt med et laminært jetfly og var usårlig for håndvåpen. Og jentene brukte selv varmestråler når de filmet.
  Eve trykket på joystick-knappen med bare tær, spyr ut varmestråler, tente på fiender som en flamme og kvitrer:
  - Ære til det tredje riket!
  Agatha, som skjøt med bare tærne, kurret også på toppen av lungene:
  - Måtte vi vinne!
  Jenta er ekstremt kjempende og vakker. Og hvordan den slår fiender med laser.
  Og varmestråler vil smelte en annen amerikansk tank.
  Og på land går Gerda til angrep. Også en kampjente.
  Og nå er hun og crewet allerede i sentrum. Og skjell spretter av tanktårnet. Og jentene selv vil slå Yankees. Og de vil rive i stykker en hel sky av mennesker og handle med all aggresjonen. Krigere er så frekke og greyhounds, med bare meislede ben.
  De synger til og med og blotter tenner. Dette er de kjempende skjønnhetene til Det tredje riket. Og de skyter godt nok. Og de gjennomborer fiendene som nåler med olje tvers igjennom.
  New York har allerede falt. USA kapitulerer og troppene deres overgir seg.
  Dermed er enda en side i historien snudd. Det ser ut til å være en seier ... Men etter en stund erobrer Hitler Latin-Amerika.
  Og 20. april 1953 starter han en krig med Japan og dets kolonier. Styrkene til Det tredje riket har en fordel i teknologi.
  Og de angriper med kraftige våpen. Inkludert usårbare flygende tallerkener.
  Albina og Alvina kjemper på et diskofly. De kjemper mot jenter, men de sier hva annet. Og med bare tær trykker de på knappene på joysticken.
  Her er de på offensiven brennende japanske tropper.
  Varmestråler flyr som et teppe. Og jentene ler for seg selv. Og rist på brystene deres med skarlagensrøde brystvorter.
  Albina sang til og med:
  Ingen vil stoppe oss, ingen vil beseire oss!
  Og med den bare hælen trykket hun på knappene på joysticken, og traff motstandere. Hun er en sånn jente, født av en hun-ulv.
  Alvina trykker også på knappene på styrespaken med bare tærne, og hviner:
  - For min kosmiske kraft skal vi kjøre kollektivgårdspresidenten til graven!
  Og blunk til en venn!
  Ja, krigerne er veldig kvikke og raske som lynet. De er i brann.
  Albina sikter med bare foten og fyrer av en varmestråle. Brenner motstandere og knirker:
  - For mine store seire!
  Ja, jentene her er av høyeste klasse. De kan gjøre ting som andre ikke kan. Og de knuser japanerne, med den vanvittige energien til ulvene.
  Men ikke bare tyskerne og andre utenlandske hærer dreper samuraier.
  Sovjetunionen, nå kommandert av Beria, gikk også inn i krigen. Her døde forresten Stalin, opprørt over nederlaget med Det tredje riket, tidligere i mars 1951. Og Beria klarte å ta makten. Og nå, selv etter å ha styrket seg, er han i samme lag med Hitler.
  Og de angriper samuraiene sammen.
  Og mannskapet på Elizabeth kjemper mot japanerne i Primorye. Jenta er veldig kjempende og aktiv.
  De kjemper selvfølgelig barbeint og i bikini. Og treske samurai, med entusiasme.
  Mens du fortsatt synger;
  Og kampen fortsetter igjen
  Og hjertet er engstelig i brystet ...
  Og Lenin er så ung
  Og den unge oktober er foran!
  Og nå skyter Elizabeth, med bare tærne, fra pistolen til T-54-stridsvognen mot en japansk bil og gjennomborer henne i hjel.
  Så kurret hun:
  - Ære til kommunismens æra!
  Ekaterina slo også fienden med bare tærne. Hun gjennomboret samurai-tanken og bemerket aggressivt:
  - Det finnes ikke noe mer strålende land enn vårt!
  Elena skjøt mot fienden og kurret:
  - Det kommer en epoke med kommunisme på jorden!
  Euphrasia, som også brukte de nakne tærne, banket og kvitret:
  "Død over den onde president-Satan!"
  Krigerne her må sies om den høyeste og kampklassen.
  Og i himmelen får Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kontoer.
  Anastasia skjøt ned en japansk jagerfly og sang:
  - Og barfotjenter flyr i himmelen!
  Akulina, som kuttet av samuraien ved hjelp av bare ben, kvitret:
  - Kult element! Kult element!
  Krigere leker med pressens muskler. De er i perfekt orden og er i stand til å vinne krigen på spøk.
  Anastasia, som skjøt ned et annet fly, tok det og kurret:
  - Det blir en kul fangst av fiender og deres nederlag!
  Akulina var enig i dette, og slo ned fienden med bare tærne:
  - La oss arrangere en totalrute!
  Japanerne ble presset...
  Her er den sovjetiske tanken LP-10 involvert i slaget, som jentene fra mannskapet på Alenka kjemper på.
  Og de kjemper i en stor bil med en 130 mm kanon.
  Alenka skyter med bare tær og kvitrer:
  - Dette er kommunismens ære!
  Anyuta slo også motstanderen. Treff fienden og squeaked:
  - I de nye ideenes navn!
  Og slo også den bare hælen hennes.
  Alla trykket på joystick-knappen med en rød brystvorte. Hun slo samuraien og ropte:
  - For landets storhet!
  Maria skjøt mot fienden og knirket:
  - For enheten til russere over hele verden!
  Og hun brukte også en jordbær brystvorte til skyting.
  Og OL vil ramme fienden. Vil knuse mange jagerfly og kvitre:
  - For Russland, det aller helligste i verden!
  Og også med en bar hæl vil gi etter for fienden.
  Jentene må sies å være ekstremt flinke. Og de har en kolossal seighet.
  Japan kan selvfølgelig ikke motstå et slikt press.
  Dessuten brukte Fritz også atomvåpen. Noe som viste seg å være et totalt sjokk.
  Krigen tok slutt på seks måneder.
  Sovjetunionen fikk tilbake sine tidligere tapte land, og det tredje riket erobret samuraiene og alle deres kolonier.
  Og 1. mai 1958 begynte en ny krig mot USSR, som Hitler ønsket å erobre, den siste delen av verden fri fra okkupasjon av Det tredje riket. Men det er en annen historie.
  . KAPITTEL 2
  Og nazistene strømmer allerede rundt i Moskva fra forskjellige sider.
  Så gikk Oleg Akulov og jentene igjen inn i kampen, og hjalp Russland, eller rettere sagt USSR.
  Så ble barfotjenta Margarita med dem. Også en voksen kvinnelig forfatter ble en jente på rundt tolv i bytte mot udødelighet og oppfyller et oppdrag. Hun ble med i spillet gjennom Hypernet Matrix.
  Krigere fra det tjueførste århundre kjempet igjen med nazistene i det tjuende.
  Det er for mange soldater i det fascistiske brune imperiet. De renner som en endeløs elv.
  Oleg Akulov, som hugget nazistene med sverd, både infanteri og stridsvogner, brølte:
  - Aldri gi opp!
  Og en skarp skive fløy fra guttens barfot!
  Margarita, knuste motstandere, blottet tenner, gryntet:
  - Det er et sted for bragd i verden!
  Og giftige nåler spredte seg fra jentas bare fot og traff nazistene og deres fly og stridsvogner.
  Natasha kastet også de bare tærne, morderisk og hylte:
  Vi vil aldri glemme og aldri tilgi.
  Og sverdene hennes gikk gjennom fascistene i bruket.
  Zoya, som kuttet fiendene, knirket:
  - For en ny bestilling!
  Og nye nåler spredte seg fra hennes bare føtter. Og hva er i øyet, hva er i halsen på de nazistiske soldatene og flyene.
  Ja, det var tydelig at krigerne ble begeistret og rasende.
  Augustine, som kuttet ned hvite soldater og stridsvogner, knirket:
  - Vår jernvilje!
  Og en ny, dødelig gave flyr fra hennes barfot. Og fall takni og brune jagerfly.
  Svetlana skjærer til mølleren, sverdene hennes er som lyn.
  Nazistene faller som skjær.
  Jenta kaster nåler med bare føtter og knirker:
  - For mor Russland vil vinne!
  Oleg Akulov rykker opp mot nazistene. Terminator-gutt som hugger brune tropper.
  Og samtidig kaster tærne på guttens bare ben ut nåler med gift, de river stammer og skyter ned fly.
  Gutten brøler:
  - Ære til fremtidens Russland!
  Og i bevegelse kutter alles hode og snute.
  Margarita knuser også motstandere.
  De bare føttene hennes flakser. Nazistene dør i store mengder. Krigeren roper:
  - For nye grenser!
  Og så vil jenta ta og klippe ...
  Massen av lik av fascistiske soldater.
  Men Natasha er på offensiven. Han kutter ned nazistene sammen med stridsvognene, og synger:
  - Russland er flott og strålende,
  Jeg er en veldig merkelig jente!
  Og disker flyr fra hennes bare føtter. Som så nazistenes struper. Ja, dette er en jente.
  Zoya er på offensiven. Hakker brune soldater med begge hender. Spytter ut av et rør. Og han kaster dødelige nåler med bare tærne - de skyter ned stridsvogner og fly.
  Og samtidig synger han for seg selv:
  - Å, knulle, la oss gå,
  Å, favoritten min går!
  Augustina, som hugger ned nazistene og utrydder de brune soldatene, skriker:
  - Helt raggete og i huden til et dyr,
  Han skyndte seg til opprørspolitiet med en kølle!
  Og med bare tær vil han skyte mot fienden, noe som vil drepe en elefant, og enda mer en tank.
  Og så knirk:
  - Ulver!
  Svetlana på offensiven. Kutt, kutter nazistene. Med bare føtter lanserer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sverd.
  Hun knuste mange fightere og skrik:
  - En stor seier kommer!
  Og igjen er jenta i en vill bevegelse.
  Og hennes bare føtter skyter dødelige nåler og ødelegger stridsvogner og fly.
  Oleg Akulov spratt opp. Gutten snurret seg i en salto. Hakket opp mange av nazistene i hoppet.
  Han kastet nålene med bare fingrene og klukket:
  - Vær berømt for mitt vakre mot!
  Og igjen er gutten i kamp.
  Margarita går på offensiven. Makulerer alle fiender på rad. Sverdene hennes er tøffere enn vindmølleblader. Og bare tær kaster dødsgaver, stridsvogner og fly brenner.
  Jenta er på offensiven. Utrydder brune krigere uten seremoni.
  Og hopper nå og da, og vrir seg!
  Og utslettelsesgaver flyr fra henne.
  Og nazistene selv faller døde. Og hele hauger med lik hoper seg opp.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igjen kastet de bare føttene hennes nålen.
  Og så et dusin flere nåler!
  Natasha på offensiven er også veldig kul.
  Og kaster med bare føtter, og spytter fra et sugerør.
  Og skriker helt opp i lungene:
  - Jeg er en gnistrende død! Alt du trenger å gjøre er å dø!
  Og igjen skjønnhet i bevegelse.
  Zoya stormer en blokkering av nazistiske lik. Og ødeleggelsesboomeranger flyr også fra hennes bare føtter.
  Og de brune krigerne fortsetter å falle og falle.
  Zoya skriker:
  - Barfotjente, du skal vinne!
  Og et dusin nåler flyr fra jentas bare hæl. Som rett inn i strupen på nazistene graver.
  De faller døde.
  Eller rettere sagt, helt død.
  Augustine på offensiven. Knuser brune tropper. Sverdene hennes bæres i to hender. Og hun er en så stor kriger.
  En tornado feier gjennom de fascistiske troppene.
  Jente med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det blir seirende!
  Og på offensiven, en skjønnhet med brennende hår.
  Augustin brøler i vill ekstase:
  - Krigsgudene vil rive alt!
  Og krigeren på offensiven.
  Og hennes bare føtter kaster mange skarpe, giftige nåler.
  Svetlana i kamp Og så glitrende og kjempende. De bare bena hennes kaster ut så mange dødelige ting. Ikke en mann, men døden med blondt hår.
  Men hvis det går i stykker, kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet vil ikke være honning,
  Det hoppet i en runddans!
  La drømmen gå i oppfyllelse -
  Skjønnhet gjør en mann til en slave!
  Og i bevegelsen til barfotjenta er det mer og mer raseri.
  Oleg i offensiven setter fart på alt. Gutten slår nazistene.
  De bare føttene hans kaster skarpe nåler - rivende tanks og fly.
  Den unge krigeren knirker:
  - Det gale imperiet vil rive alle fra hverandre!
  Og igjen er gutten på farten.
  Margarita er en stormende jente i sin aktivitet. Og slår fiendene.
  Her lanserte hun med det bare beinet, en ert med sprengstoff. Hun vil eksplodere, og med en gang vil hundre nazister og ti stridsvogner bli kastet opp.
  Jenta skriker:
  - Seieren kommer til oss uansett!
  Og han vil drive bruket med sverd - tønnene til tanks flyr i forskjellige retninger.
  Natasha akselererte bevegelsene sine. Jenta kutter ned de brune krigerne. Og mens du roper:
  - Seier venter på imperiet Russland.
  Og la oss utrydde nazistene i et akselerert tempo.
  Natasha er en terminatorjente.
  Han tenker ikke på å stoppe og bremse, og stridsvogner og fly kommer på avveie.
  Zoya er på offensiven. Sverdene hennes ser ut til å kutte kjøtt og metallsalat. Jenta skriker av full hals:
  - Vår frelse er i kraft!
  Og bare tær kaster også slike nåler.
  Og en masse mennesker med gjennomborede struper, som ligger rundt i hauger av lik, samt knuste stridsvogner og nedstyrte fly.
  Augustine er en gal jente. Og det knuser alle som om det er en robot fra hyperplasma.
  Den har allerede knust ikke hundre nazister. Men alt øker tempoet. Og krigeren brøler fortsatt.
  - Jeg er uovervinnelig! Den kuleste i verden!
  Og igjen, skjønnheten i angrepet.
  Og fra hennes bare tær flyr en ert ut. Og tre hundre nazister og et dusin stridsvogner ble revet i stykker av en kraftig eksplosjon.
  Augustine sang:
  - Du vil ikke tørre å legge beslag på landet vårt!
  Svetlana er også på offensiven. Og gir ikke et eneste gram pusterom. Vill Terminator Girl.
  Og han kutter fiendene og utrydder nazistene. Og massen av brune jagerfly har allerede falt i grøfta og langs veiene.
  De seks ble rasende. Laget en vill kamp.
  Oleg Akulov er tilbake i aksjon. Og han rykker frem og vifter med begge sverdene. Og terminatorgutten driver bruket. De døde nazistene faller.
  Masse av lik. Hele fjell av blodige kropper.
  Generalgutten husker en vill strategi. Hvor også hester og mennesker blandet seg sammen.
  Oleg Akulov knirker:
  - Ve fra sinnet!
  Og det blir mye penger!
  Og terminatorgutten i den nye bevegelsen. Og hans bare føtter vil ta noe og kaste det.
  Guttegeniet brølte:
  - Mesterklasse og fast "Adidas"!
  Et veldig kult show viste seg å være kult. Og hvor mange drepte nazister. Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes er hacket mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og tanks og til og med fly.
  Og Natasha er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede avbrutt.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriker:
  - Jeg er gal! Du får en straff!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya er på farten og har kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstandere. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte tennene!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt ut av sinne.
  Svetlana på farten Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Oleg Akulov hopper og hopper.
  En barbeint gutt sender ut en haug med nåler, slår ned tanker og synger:
  - La oss dra på camping, åpne en stor konto!
  Den unge krigeren er på sitt beste.
  Han er ganske gammel, men han ser ut som et barn. Bare veldig sterk og muskuløs.
  Oleg Akulov sang:
  - La spillet ikke være i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Og igjen fløy dødelige og knusende nåler av hans bare føtter.
  Margarita sang med glede:
  - Ingenting er umulig! Jeg tror friheten vil begynne!
  Jenta kastet igjen en dødelig kaskade av nåler mot nazistene og tankene deres, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinne! Må roser blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ert med bare tærne, fløy tusen nazister umiddelbart opp i luften. Ja, hæren til det brune, helvetiske imperiet smelter rett foran øynene våre.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fiender. Og så mange nazister dør og fly faller.
  Deres jente og sverd, og korn på kullet, og spyd. Og nåler.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror seieren kommer!
  Og russernes herlighet vil finne!
  Bare tær kaster nye nåler, slår motstandere.
  Zoya i et vilt trekk. Angriper nazistene. Knekker dem i små biter.
  Krigerkvinnen kaster nåler med bare fingrene. Bryter gjennom motstandere, og hvordan du brøler:
  Vår komplette seier er for hånden!
  Og han utfører en vill mølle med sverd, og feier bort tanks. Dette er virkelig en jente som en jente!
  Men Augustines kobra gikk på offensiven. Denne kvinnen er et mareritt for alle mareritt.
  Og hvis det kutter det, betyr det at det vil kutte det.
  Etter det vil den rødhårede ta og synge:
  - Jeg skal åpne alle hodeskallene! Jeg er en stor drøm!
  Og nå er sverdene hennes i aksjon og skjærer gjennom kjøtt og metall.
  Svetlana går også på offensiven. Denne jenta har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen av lik forsøplet, og fly og stridsvogner faller.
  Den blonde terminatoren brøler:
  - Så bra det blir! Så bra det blir - jeg vet det!
  Og nå flyr en drapsært fra henne.
  Oleg igjen hundre av nazistene, som bar en meteor, kuttet av. Og han vil plukke opp en bombe og kaste den.
  Liten i størrelsen, men dødelig...
  Hvordan bryte i små biter.
  Terminatorgutten hylte:
  - Stormfull ungdom av forferdelige maskiner!
  Margarita vil gjøre dette igjen i kamp.
  Og kuttet ned mange brune jagerfly. Og kutter store hull.
  Jenta skriker:
  - Lambada er vår dans på sanden!
  Og treffer med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er enda mer rasende. Så tresker nazistene. Det er ikke særlig bra for dem å motstå slike jenter.
  Natasha tok den og sang:
  - Å løpe på stedet er en vanlig forsoner!
  Og krigerjenta brast inn i motstanderne med en slik kaskade av slag.
  Og han vil kaste skiver med bare føtter.
  Her drev hun bruket. Massen av hoder til den brune hæren rullet tilbake og stridsvognene brant.
  Hun er en kjempeskjønnhet. Slå deg selv en slik gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uten unntak. Og sverdene hennes er som dødens saks.
  Jenta er bare nydelig. Og hennes bare føtter kaster veldig giftige nåler.
  Beseire motstandere. De stikker hull i halsen og lager kister, får stridsvogner og fly til å eksplodere.
  Zoya tok den og knirket:
  - Hvis det ikke er vann i springen...
  Natasha ropte med glede:
  Så det er din feil!
  Og med bare tærne kaster han noe som dreper grundig. Dette er virkelig en jente av jenter.
  Og fra hennes bare ben, hvordan bladet vil fly. Og han vil treffe mange jagerfly, kutte av tårn fra tanks.
  Augustine på farten. Rask og unik i sin skjønnhet.
  Så lyst hår hun har. Som et proletarisk banner som flagrer. Denne jenta er en ekte vixen.
  Og hun kutter motstandere - som om hun var født med sverd i hendene.
  Rødhåret, jævelen!
  Augustin tok den og hveste:
  - Oksens hode vil være - ikke gå gale fighters!
  Og her knuste hun igjen mange jagerfly.
  Oleg Akulov beklaget:
  - Hva trenger du! Her er jenta!
  Margarita, som kastet en dolk med bare foten, brøt av tanktårnet, bekreftet:
  - Stor og kul jente!
  Augustin var lett enig i dette:
  - Jeg er en kriger som vil bite hvem som helst!
  Og igjen, med bare tær, vil han lansere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke dårligere enn motstandere. Ikke en jente, men å avslutte med en sånn heks i flammer.
  Og skriker:
  - For en blå himmel!
  Augustine, som slapp et blad med bare foten, kuttet av tanktårnet, bekreftet:
  - Vi er ikke tilhengere av ran!
  Svetlana, som hugget opp fiender og skjøt ned fly, kvitret:
  - En tosk trenger ikke en kniv....
  Zoya knirket og kastet nåler med de bare, solbrune bena:
  - Du vil lyve for ham fra tre bokser!
  Natasha, som kuttet ned nazistene, la til:
  - Og gjør med ham for en krone!
  Og krigerne vil ta og hoppe. De er så blodige og kule. Generelt sett har de mye spenning.
  Oleg Akulov ser veldig stilig ut i kamp.
  Margarita sang:
  - Slaget er sterkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale gutten og generalen lanserte med sin bare, barnslige fot noe som liknet en helikopterpropell. Han kuttet av et par hundre hoder fra nazistene og stridsvognene, knirket:
  - Ganske sporty!
  Og begge deler - en gutt og en jente i full åpenhet.
  Oleg, hakket brune soldater, klukket:
  - Og det blir en stor seier for oss!
  Margarita hvisket som svar:
  - Vi dreper alle - med bare føtter!
  Jenta er virkelig en så aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lanserte en skarp skive-boomerang. Han fløy i en bue, kuttet ned mange nazister og tanktårn.
  Zoya la til og fortsatte utryddelsen:
  - Det blir vår seier!
  Og nye nåler fløy fra hennes bare føtter. Og de traff mange jagerfly og fly.
  Den blonde jenta sa:
  - Sjakkmatt motstanderen!
  Og hun viste tungen sin.
  Augustine, viftet med beina og kastet skarpkantede hakekors, klukket:
  - Keiserlig flagg frem!
  Svetlana bekreftet lett:
  - Ære til de falne heltene!
  Og jentene ropte unisont og knuste nazistene:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og nå flyr en skive fra krigernes bare føtter. Kjøtt er revet og tanktårn rives.
  Og hyle igjen:
  - Ingen kan beseire oss!
  Natasha fløy opp i luften. Revet fra hverandre motstandere og bevingede gribber, og utstedte:
  - Vi er hun-ulver, stek fienden!
  Og fra de bare fingrene hennes vil en veldig dødelig skive fly ut.
  Jenta vrir seg til og med i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Hælene våre elsker ild!
  Ja, jentene er virkelig sexy.
  Oleg Akulov om gurgling:
  - Å, tidlig, gir trygghet!
  Og blunket til krigerne. De ler og blotter tennene som svar.
  Natasha kuttet ned nazistene og hylte:
  - I vår verden er det ingen glede, uten kamp!
  Gutten svarte:
  "Noen ganger er det heller ikke gøy å slåss!"
  Natasha var enig:
  - Hvis det ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er alltid friske!
  Jenta kastet nåler mot fienden med bare tær, sprengte en masse tanks og sang:
  - Soldaten er alltid frisk,
  Og klar for handling!
  Etter det kuttet Natasha igjen fiendene, og raserte tårnene til tankene.
  Zoya er en veldig rask babe. Her lanserte hun en hel tønne mot nazistene. Og rev et par tusen fra én eksplosjon.
  Så hylte hun:
  - Ikke stopp, hælene våre glitrer!
  Og en jente i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svak. Så tresker nazistene. Som om fra en bunke av lenker slår ut.
  Og hogge motstandere - synger:
  - Pass på, det vil være nyttig
  Det blir en pai til høsten!
  Den rødhårede djevelen pløyer virkelig i kamp som en djevel i en snusboks.
  Og her er hvordan Svetlana kjemper. Og nazistene får det fra henne.
  Og hvis hun treffer, slår hun.
  Fra den flyr blodige sprut ut.
  Svetlana la hardt merke til da metallsprut fløy fra den bare foten hennes, som smeltet hodeskallene og tårnene til tanks:
  - Ære til Russland, veldig mye til og med ære!
  Tanks suser fremover...
  Divisjoner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tok jentene opp nazistene. Så de kuttes og strimles. Ikke krigere, men egentlig pantere som har brutt lenken.
  Oleg er i kamp og angriper nazistene. Han slår dem uten medlidenhet, skjærer gjennom tankene og skriker:
  Vi er som okser!
  Margarita, som knuste den brune hæren og skar gjennom tankene, plukket opp:
  Vi er som okser!
  Natasha tok den og hylte og kuttet ned de brune jagerflyene sammen med stridsvognene:
  - Løgn er ute av hånden!
  Zoya rev nazistene i stykker, knirket:
  - Nei, ikke overhånd!
  Og han vil også ta det, og slippe en stjerne med bare foten og gjøre slutt på mange fascister.
  Natasha tok den og knirket:
  - TVen vår er på!
  Og en morder bunt med nåler flyr fra hennes bare ben.
  Zoya, som også ødela nazistene og deres stridsvogner, skrek:
  - Vårt vennskap er en monolitt!
  Og igjen et slikt kast at sirklene visker ut i alle retninger. Dette er en jente - ren utryddelse av motstandere.
  Jenta med bare tær vil ta og lansere tre bumeranger. Og likene fra dette ble enda flere.
  Etter det vil skjønnheten gi ut:
  - Vi vil ikke gi fienden nåde! Det blir et lik!
  Og igjen flyr den dødelige tingen av fra den bare hælen.
  Augustin bemerket også ganske logisk:
  - Bare ikke ett lik, men mange!
  Etter det tok jenta den og gikk barbeint gjennom de blodige vannpyttene. Og hun drepte mange av nazistene.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nå skal han banke hodet mot nazigeneralen. Knekk skallen hans og gi ut:
  - Banzai! Du kommer til himmelen!
  Svetlana er veldig rasende i offensiven, spesielt når hun slår ned stridsvogner, knirker hun:
  - Du blir ikke spart!
  Og et dusin nåler flyr av de bare fingrene hennes. Når hun bryter gjennom alle, kollapser flyene. Og veldig mye til og med krigeren prøver å makulere og drepe.
  Oleg Akulov knirker:
  - Herlig hammer!
  Og gutten kaster også en så kul stjerne i form av et hakekors med sin bare fot. Intrikat hybrid.
  Og massen av nazistene kollapset.
  Oleg brølte:
  - Banzai!
  Og gutten er igjen i et vilt angrep. Nei, det bare syder av kraft, og vulkaner klukker!
  Margaret på farten. Det vil rive alle magene.
  En jente med foten vil kaste ut femti nåler på en gang. Og massen ble drept av alle slags fiender, slått ut både stridsvogner og fly.
  Margarita sang i form av munterhet:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du bør aldri bli motløs!
  Hold nesen og halen høyere med et rør.
  Vit at en sann venn alltid er med deg!
  Dette er et så aggressivt selskap. Jenta slår og skriker:
  "Dragepresidenten vil bli et lik!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglet:
  - Banzai! Få det raskt!
  Og en granat fløy av hennes barfot. Og nazistene er som spiker. Og den vil knuse mange mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også på offensiven. Så rasende tispe.
  Og hun tok den og klukket rundt:
  - Faren vår er selve den hvite guden!
  Og han kutter en trippelmølle på nazistene!
  Og Augustin brølte tilbake:
  - Og herregud er svart!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggjørelsen av svik og ondskap. For fiender, selvfølgelig. Og for venner er hun en elskling.
  Og hvordan han med bare tær vil ta og kaste. Og mange hauger av krigere fra det brune imperiet, så vel som deres stridsvogner og fly.
  Den rødhårede ropte:
  - Russland og den svarte Gud står bak oss!
  En kriger med et veldig høyt kamppotensial. Nei, under dette er det bedre å ikke blande seg inn. Som tårnene av stridsvogner er revet av og vingene til fascistiske fly.
  Augustin hvisket:
  - Vi skal knuse alle forrædere til krutt!
  Og blunker til partnerne hans. Ja, denne brennende jenta er ikke akkurat noe som kan gi fred. Med mindre fred er dødelig!
  Svetlana, som knuste fiendene, utstedte:
  - Vi feier deg i kø!
  Augustin bekreftet:
  - Vi dreper alle!
  Og fra hennes bare jenteaktige grasiøse ben flyr gaven til total utslettelse igjen! Og så mange stridsvogner og fly eksploderte til små brikker på en gang.
  Oleg sang som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som rev nazistene fra hverandre med bare hender, hogget dem med sverd og kastet nåler med bare tærne, ødela stridsvogner og fly med en gang, utstedte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, som ødela de brune krigerne, knirket:
  - Kort sagt - banzai!
  Og la oss kutte motstandere med vill bitterhet.
  Oleg Akulov, kutte ned motstandere, utstedte:
  - Denne gambiten er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro meg, er thai!
  Og igjen fløy en skarp, metallskjærende skive fra guttens bare fot. Han kuttet av både tårnene på stridsvognene og halene på flyet.
  Margarita, som kuttet ned krigerne fra det brune imperiet og pansringen til stridsvognene, sang:
  - Og hvem vil vi finne i kamp,
  Og hvem vil vi finne i kamp ...
  La oss ikke spøke med det -
  La oss rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  De gjorde en god jobb da med nazistene ... Og Sovjet-Russland beseiret det brune imperiet under stormingen av Moskva.
  Krigen var ikke over ennå, men USSR hadde allerede en sjanse til å beseire nazistene selv. Så de seks måtte igjen avbryte utførelsen av deres super og kule oppdrag.
  EVENTYRENE TIL SIRKUSTERET AV OLEGHKA
  En liten sirkusgruppe gikk langs sommerveien på Krim. Den første som gikk var en barbeint, lyshåret gutt på rundt tolv år. En tynn, men seig gutt i shorts, og gikk i varmen med en naken overkropp. Ribbene stakk ut, men årene var som ståltråd, under det nesten svarte fra brunfargen i huden.
  En jente fulgte etter ham. Lysebrunt hår brent i solen, som overmoden hvete. Jentas øyenbryn er også lyse, og ansiktet hennes, fra støv og sterk solbrenthet, er mørkt som en sigøyner. Men ansiktstrekkene er veldig vakre, bare litt spisse på grunn av tynnhet. Jenta er slank, i en lett bomullskjole over knærne. Og også barbeint, selv om du ikke vil misunne de som er uten sko hvis de går langs den steinete veien til Krim. Ikke bare steinene er skarpe, men også varme i sommersolen.
  Men jentene og gutten er vant til barbeint i varmen og kulden, og bronsebena og hardhårede såler tar ikke hensyn til slike bagateller.
  Bak dem hakker en søt skapning. Hvit, men med brune striper. Søt albino tigerunge. Også avmagret, fryktelig sulten, fanger sommerfugler på farten og spinner.
  Bak jentas skuldre er det en sløyfe i hendene på noe tilbehør. Lastet litt og gutten. De har gått siden tidlig morgen. Gutten tråkket på et flaskeskår. Og han kjente et stikk gjennom callusen, han haltet. Og slik blir de nakne sålene slått ned, og hard hud klør av skarpe, varme steiner.
  Jenta smilte og sa:
  - Vær forsiktig Olezhka! Noen ganger er det overraskelser på veiene!
  Gutten knurret sint:
  - Ja, ikke noe forferdelig, ikke engang blod! Men hva skal vi mate Fimbo!
  Jenta trakk pusten dypt og sa:
  - Ja, tigerungen bestod! Han trenger kjøtt! Det varer ikke lenge på restene!
  Gutten svarte med et smil:
  - Det er mange dachaer med rike mennesker. Kanskje vi drikker kjøtt. Og du, Natasha, gikk også ned i vekt ...
  Jenta ristet på seg selv og sa:
  - Og det passer meg! Agiliteten økte til og med!
  Og jenta spratt opp og snurret seg på tåa. Olezhka plystret i beundring, og tigerungen knurret.
  Minnene om drømmen blinket forbi, minner falske, men så like ekte.
  For et par år siden var de i samme sirkusgruppe, som tok kontakt med Folkeviljen og ble beseiret. Natasha deltok også, og ifølge ryktene har hun til og med slengt generalen. Og nå vandret hun rundt i Russland barbeint og urolig. Om vinteren flyttet de til Iran i Irak, hvor de padlet langs de bratte bakkene og holdt forestillinger. Om sommeren dro vi ned til Russland. Natashka kunne flere språk, inkludert persisk, og lærte Oleg Akulov.
  Det er til og med morsomt å gå rundt i Iran i et slør, men med bare føtter. De knuste forestillingen, og sist hadde de Fimbo. Også en rømling, fra en gruppe. Et beist av sjelden skjønnhet, men fryktelig glupsk. Aksjer gikk raskt til ham, selv om tigerungene samlet mange mennesker. Men de siste dagene har det kommet en mørk strek for gruppa. Av en eller annen grunn fikk ikke en vakker jente, en gutt og en albinotigerunge penger. Og de sultet. Og verst av alt, sult ble utholdt av små rovdyr.
  Triumviratet satte seg ved gaffelen. Olesya delte to små poteter mellom gutten, og ga alt brødet til tigerungen. Han spiste den grådig og ba om mer. Det er synd han sutrer så mye ... Som en valp. Og for en tynn en.
  Natasha reiste seg resolutt og slo henne nakne, støvete, hardhårede såler:
  - Gikk! La oss underholde herrene!
  Allerede den første dacha møtte dem uvennlige. Vaktmesteren nektet å slippe henne inn og kalte Natasha en prostituert.
  Den andre gangen var bedre. En trettifem år gammel dame lot meg komme inn. Oleg skiftet til en lurvete tights og galopperte behendig. Natasha prøvde. Hennes jenteaktige figur av en gymnast er veldig fingernem. Fimbo visste lite, men han hoppet også gjennom bøylen, som Natashka holdt med bare tærne, med herdede såler, men mistet ikke nåden. Damen ble veldig fornøyd og spurte Oleg:
  - Du er en god klovn!
  Gutten svarte sint:
  - Jeg er ingen klovn, men akrobat og litt gjøgler!
  Damen spurte:
  - Brenn det!
  Oleg Akulov begynte å kaste ting med glede, og brukte ikke bare hendene, men kastet av seg de allerede loslitte tsjekkerne og bare, solbrune barnebena. Inkludert en penn og en kam som ligger på bordet.
  Damen smilte fornøyd og spurte:
  - Og denne kvinnen er moren din?
  Oleg ristet på hodet.
  - Nei, partneren min!
  Damen nikket.
  - Ja, hun er for ung ... Har du foreldre?
  Gutten sukket lavt.
  - Jeg kjenner ikke foreldrene mine!
  Damen sukket trist og svarte:
  - Foreldreløs! Vel, jeg har fortsatt sko fra den gamle hushjelpen! Ta dem med!
  Fotmannen, beklagende, dro. Natasha smilte fornøyd. Så kom fotmannen. Skoene var allerede utslitt og med ødelagt skinn.
  Damen mumlet:
  - Jeg er selv i gjeld, og jeg kan dessverre ikke gi mer!
  Natashka tok skoen og takket elskerinnen med tilbakeholdenhet. Så forlot de hytta. Jenta mumlet indignert:
  - For en slik useriøs forhandler vil han ikke gi mer enn en nikkel. Wow, verdensetere og snåle! Og hvor lang tid tok det!
  Oleg Akulov bemerket:
  Det har vært en lang dag, la oss få mer!
  På neste dacha, enda mindre heldig. De ble akseptert, men etter forestillingen fikk de bare en tallerken med rester fra bordet. Tigerungen svelget dem imidlertid levende. Det er i hvert fall gevinsten.
  Men på den fjerde datjaen sprakk guttens tsjekkiske lue, og han måtte fortsette å opptre barbeint, uten uniform. Og de ga meg bare en krone.
  På den femte dacha fikk de ikke lov. Den sjette var det flere barn som, etter å ha omringet tigerungen, begynte å stikke kaker inn i den. De behandlet også Olezhka. Den sultne gutten spiste fløten med sjokolade med glede. Men de måtte jobbe. Barna ville ikke gi slipp på lenge. Barinen så også på forestillingen. Han likte spesielt ytelsen til gymnasten Natashka. Han ba meg gjenta det flere ganger. Da spanderte han også på kake til jenta. Det tok lang tid, og solen var allerede på vei ned. Og de betalte bare to hryvnias.
  Til slutt la mesteren labben på Natasjas bare ben og klukket:
  - Med ditt utseende kan du tjene store penger på en annen måte!
  Natasha trakk seg tilbake:
  - Aldri! Jeg vil ikke gå til panelet!
  Bartenderen gliste og sa:
  - Det er vanskeligere for en sirkusjente å finne en lønnsom brudgom enn en dame med lett dyd.
  Barfot Natasha bemerket vittig:
  - Men kjærlighet er lettere!
  Men tjue kopek er også penger. Du kan allerede kjøpe en flaske vodka til dem. I alle fall fikk tigerungen et stykke kjøtt. Natasha solgte skoene for syv kopek. De hadde nok å spise.
  Det begynner allerede å bli mørkt, og du går ikke rundt hyttene. Den vakre jenta Natasha sa resolutt til Oleg:
  - Skal vi gå til overnattingsstedet?
  Gutten nikket selvsikkert.
  - Vil ikke gå! Det stinker der inne!
  Den barbeinte og buede Natasha var enig:
  - Og fulle vagabonder vil klamre seg til meg. Vi skal finne et sted for oss selv i en hule, og før vi legger oss skal vi svømme.
  Gutten nikket. De badet i ørkenbassenget. Vannet var varmt og salt. Oleg Akulov beundret figuren til Natasha, veldig muskuløs og slank. Kroppen hennes virket ikke tynn i det hele tatt, men var veldig harmonisk. Solbrun, gymnastjente. Hvordan hun aktivt raker armer og ben. Som en panter på jakt.
  Oleg husket arbeidet om Mowgli. Det var en morsom historie om en gutt som ble oppdratt blant ulver. Noe som ligner dem. Du vandrer rundt, men du er fri, du ser så mye. De samme dachaene er luksuriøse, noen med fontener og skulpturer. Veldig fint. Spesielt om sommeren på Krim. Alt i alt er sommeren en flott tid. Det er verre om vinteren. Selv i Iran og Irak er det kaldt om natten. De beveger seg ofte om natten for å holde varmen, og sover i det fri.
  Etter å ha badet nok, sovnet gutten og jenta. De er unge, friske, trente. De sover som ville dyr: rolig, uten å ta hensyn til den harde overflaten. Og hva, når en sunn kropp ikke trenger fjærsenger. Og det er veldig godt å sove i frisk luft.
  Men i motsetning til dyr, ser folk drømmer... Oleg drømte om hvordan han ble hyttegutt på et piratskip og kjempet. Med en sabel, angripende engelske soldater i uniformer. Skjære og makulere fiender. Her slår gutten med barfoten i lysken. Hopper opp og knuser britene. Dash mellom fiender. De faller, kutter og manglet. Og gutten tar opp den andre sabelen. Driver mølla, og meget mesterlig. Gutten er veldig smart...
  Den nakne, runde, stive hælen hans traff haken til en sjøoffiser. Og den med utslåtte tenner og et vilt skrik flyr over bord.
  Så kjører en gutt i shorts, hvis flislagte muskler flimrer som en havbølge i en storm, en vindmølle med sverd og kutter av hodet med en gang.
  De ruller på eikedekket og vakre, buede jenter kaster dem med sine bare, forførende og fortryllende ben.
  Men drømmer er vage og du husker bare fellestrekk fra dem.
  Dagen etter må du gå til dachas igjen. Dessuten vil de bli drept, og tigerungen bør mates.
  Jenta prøvde å se munter ut og smilte. Hun er veldig vakker, og vaktmannens dører ble villig åpnet for henne. Men her tjente de mye dårligere. I den første dachaen så herrene villig på pantomimen deres. Gentlemannen likte spesielt å se flimringen av Natasjas nakne, muskuløse, solbrune ben, med rosa såler og en grasiøs kurve med en rund hæl. Men her serverte de kun rester fra bordet, som ble matet til tigerungen.
  De holdt henne i den andre dacha i lang tid, mesteren strøk til og med jenta med det forførende olivenbeinet. Damen spanderte en kake på Olezhka. De ga meg en krone. De neste to dachaene var tomme - herrene kom ikke.
  Aggressiv med en vakker, sterk kropp og frodig blondt hår, sa Natashka forvirret:
  - Ja... Du kan ikke tjene en formue her!
  Olezhka mumlet sint:
  - Det er bedre å jakte på ran! Mer lønnsomt!
  Natasha så opp som svar og sang:
  - For en blå himmel. Vi er ikke tilhengere av ran!
  En grådig mann trenger ikke en kniv - du viser ham en kobberpenning og gjør med den det du vil!
  Den neste dachaen ble preget av sin enorme størrelse og fantastiske luksus. Fontenene var forgylt og sprutet høyt til himmelen. Ved inngangen sto luksuriøst kledde lakeier. Natasha viste frem sine bare hæler og solbrune knær, i en fillete, kort kjole, og ble til og med flau over hennes ærlig trampaktige utseende.
  Den eldre vaktmannen ropte:
  - Vi gir ikke til de fattige!
  Jenta svarte:
  - Vi er sirkus! La oss fjerne tristhet!
  Natashka plystret og løftet det nakne, muskuløse benet. Den hvite tigerungen hoppet over og lo morsomt i luften. Olezhka la opp en bøyle, og Fimbo gled inn i den og snudde den opp ned igjen.
  Lederen plystret og mumlet:
  - Ikke verst! Du kan bestå!
  Gutten og jenta gikk inn porten. En hvit tigerunge løp også inn. Mesteren på fastlandet kjedet seg bare i det luksuriøse palasset av landlig type. En edel adelsmann satt i en arbor foran et luksuriøst bord og tygget fett kjøtt og skylt ned med dyr vin fra en gyllen beger. Ved siden av ham satt en ung, vakker kvinne i en kjole utsmykket med juveler. På verandaen hoppet en jente på rundt syv år i en smart kjole og veldig lik mesterens kone, bare håret hennes var lysere.
  Mesteren stirret på Natasha. Hun er det stikk motsatte av en kone. Blond vs. brunette, slank, muskuløs, slank figur vs. fylde. Mørk sjokoladeskinn mot aristokratisk blekhet. Selvfølgelig undersøkte den edle adelsmannen ivrig jenta, hennes bare føtter, høye bryster, tynn midje. Ja, tenkte mesteren, kona mi har blitt tykk. Og dette ... for en figur - bare en statue av den gamle krigergudinnen Athena.
  Natasha og Oleg begynte å fremføre numre. Natasha danset i én kombinasjon, som mennene likte så godt. Oleg Akulov opptrådte nå i tights og en skinnende T-skjorte. Barfot var til og med på en eller annen måte mer fingernem enn i tsjekkere. Gutten snurret, tok salto, hoppet. Natashka løftet ham opp på hennes utstrakte hånd. Den hvite tigerungen hoppet gjennom bøyler, armer og ben, passerte gjennom saks.
  Natasha spilte også melodien på en liten skive. Gutten sjonglerte. Så sjonglerte jenta, så var de sammen. Og ikke bare med hender, men med bare, veldig smidige ben, med seige fingre som aper. Det kunne sees hvordan mesteren så grådig på jentas bare føtter og pustet tungt, som om han hadde forbruk.
  Sirkusartistene var smidige og snurret mye. Natasha utførte til og med en dobbel salto, og de gikk på hendene sammen. Så hoppet tigerungen igjen gjennom bøylene, som Natashka holdt med bare tærne.
  Under forestillingen snurret jenta og skrek nå og da av beundring. Barin og kona applauderte behersket. Men det var tydelig at de var glade.
  På slutten sang gutten og jenta, og stemmene deres er fantastiske, fyldige. Etter det holdt Natashka frem en hatt for å samle inn penger. Hun var så vakker, knapt dekket av kombinasjonen. Mesteren-fastlandet gliste og bemerket:
  - Jeg var imidlertid en gang selv tigger av en adelig familie. Og han klarte å bli millionær og kjøpe seg en fyrstetittel. Hva kan en dag og du bli rik!
  Natasha svarte med et smil:
  - Takk, Deres eksellense!
  Barin bemerket tørt:
  - Men fortapte, vil ikke få rikdom! Derfor foreslår jeg at du selger meg det lille dyret ditt.
  Natasha smilte kraftig og sa:
  - Fimbo er vennen vår, han er ikke til salgs!
  Mesteren gliste sint og sa:
  - Det er det de pleier å si når de vil bryte en høy pris! Men du kan ikke lure meg! Jeg vet hvor mye! Jeg tilbyr en chervonets, og ikke et halvt dusin til!
  Natasha ristet på hodet.
  - Beklager, sir, men denne vennen er ikke til salgs! Ikke for noen penger!
  Prinsen knurret sint:
  - Ja, du skal være glad for at jeg fritar deg for en slik byrde. En tiger trenger en formue for å mate. Og når den blir stor... Tror du at du får lov til å vandre rundt i byen med et stort og farlig rovdyr?
  Vakre Natasha var flau, hennes solbrune ansikt rynket pannen. Noen ganger kom tanken på hva han skulle gjøre med Fimbo når han vokser opp. Allerede nå ser politiet skjevt på dem, men hva skjer etter noen måneder?
  Uansett må du snart skille deg av med Fimbo. Ti rubler er også penger. Du kan kjøpe en valp og trene ham. Hunden spiser mindre, og du kan reise med den i ett år. Spar litt penger og kanskje åpne en virksomhet. Eller hoppe ut i ekteskapet ... Hun er vakker, skjønte.
  Nervøst fingerende de muskuløse, forførende, bronsefargede bena med bare fingrene, nølte Natasha, sunn fornuft antydet at en tigerunge ville ha det bedre med en prins enn å sulte med en vandrende gruppe. Og at hvis du skiller deg med et rovdyr, er det bedre å gjøre det nå, når en slik mulighet har dukket opp.
  Men så sparket mesterens datter, en jente med sløyfer brodert med perler, bena hennes og skrek:
  - Jeg vil ha en tiger! Jeg vil ha en hvit tiger!
  Prinsen viftet med hånden og dunket med knyttneven:
  - Hold kjeft! Nå gjør jeg forretninger!
  Kona utbrøt:
  - Ikke kjefte på barnet!
  Jenta var tilsynelatende bortskjemt og var ikke redd. Men hun hoppet tilbake og hylte roligere:
  - Kjøp pappa! Kjøp en tigerunge... Gi meg hundre rubler!
  Kona sa til datteren med et smil:
  - Dette dyret kan være farlig... Det er et rovdyr og det spiser småjenter!
  Mesteren knakk fingrene og sa:
  - Det siste ordet er femten rubler! Gå mer på kne, jeg vil ikke legge til!
  Natasha bukket lavt, kastet av seg et fast skall fra det nakne solbrune beinet sitt og spurte høflig:
  - Kan vi trekke oss tilbake, Deres eksellense?
  Prinsen knurret:
  - Ikke! For aller siste gang, spør jeg, gir du bort en tigerunge for femten rubler?
  Natashka ristet på hodet og trampet på den grove grusen med den nakne, sjarmerende, guddommelig grasiøse, meislede foten.
  Mesteren på fastlandet spurte sarkastisk:
  - Hva heter du?
  Jenta svarte med et smil:
  - Natasha.
  Prinsen gliste illevarslende.
  - Har du et pass? La oss vise!
  Natasha grøsset og ble blek, den matte fargen viste seg gjennom olivenhuden hennes. Prinsen klappet i hendene og ropte:
  - Ta dem og ring politiet! De stjal tigeren min og diamantringen min!
  Jenta utbrøt med glede:
  - Bravo pappa!
  Lakeiene angrep Natashka. Jenta gjorde ikke motstand, selv om hun var fysisk sterk. Hun og Olezhka ble bundet med tau og låst inne i kjelleren. Politiet kom også snart.
  Etter å ha hørt på prinsen, satte de lenker på Natasha og Oleg Akulova på hendene og føttene. Dessuten hadde de spesielle størrelser for barn. Hvor ungdomstyver ble lenket.
  Etter det ble jenta og gutten ført til fengsel. Der ble de delt. Oleg ble kastet i kjelleren, hvor det allerede var et dusin lenkete gutter, og Natashka ble kastet inn i en celle med kvinner. Det var ikke søtt. Det er en stank i cellene, i stedet for en latrine er det et hull i gulvet, det er fuktig og halvmørkt. Guttene ble holdt i lenker, noe som er svært upraktisk. Hender og føtter er lenket. Det er vanskelig å bevege seg i et trangt kammer. De matet bare brød og vann, noen ganger ga de råtten frukt.
  De satt der frem til rettssaken. Da ble guttene ventet enten av hardt arbeid eller et fengselshjem. Kvinner også, enten til hardt arbeid i Sibir, eller til Sentral-Asia for bomullshøsting, eller til fengsel med arbeid på en hvilken som helst fabrikk for statlig mat. Og før rettssaken kan du sitte etter myndighetenes skjønn. I tillegg ble også fangene pisket.
  Oleg og Natasha ble beordret til å bli pisket samtidig. Gutten og jenta ble strippet til livet og strukket ut på geitene. De ble flankert av to politimenn. Politiet dynket stengene i en morter med saltvann. De vinket gjennom luften og slo ned dråper. Og så, med en gang, på kommando, slo guttene og jentene i ryggen.
  Natasha og Oleg Akulov bet tennene hardt sammen for ikke å skrike. Spaken ble målt. Politiet slo med moderat entusiasme og gjorde bare sin plikt. Gutten og jenta, pustet tungt, holdt ut. Etter et titalls slag sprakk huden og blodet dryppet. Det var veldig vondt.
  Kommandanten, som hadde foreskrevet hundre slag, gliste. Hvis hovene til de straffede blir kastet av, er det Guds skjebne. Deretter skinner livslangt hardt arbeid.
  For tyveriet i spesielt stor skala, for forsøket på livet til prinsen og hans kone og datter. Og så viste det seg også at de lette etter Natasha som medskyldig i drapet på guvernøren. Jenta vil uansett bli kjørt for alltid til Sibir. Som den lille jenta. Så det kan være bedre å bli nedtrykt.
  Oleg Akulov og Natasha tålte modig alle hundre slag uten å miste bevisstheten og uten å lage en lyd. Men ryggen deres ble til et blodig rot. Etter det satte de igjen lenker på dem og kastet dem i fengsel.
  Gutten lå på brettene, magen og brystet var ukomfortabelt, og hele ryggen til barnet ble kuttet.
  Til ungdommen skrek forbryterne, klippede, tynne barn, som klirret med lenker:
  - Vel, hvordan gjorde det vondt?
  Oleg Akulov blunket til de andre guttene og sa:
  - Trivia! Som en myggstikk!
  Den eldre gutten, som så rundt femten år gammel ut, også med barbert hode og den eneste i cellen som til og med hadde grove sko med tresåler, så på Oleg Akulov med respekt. Gutten, hvis blonde hår ennå ikke var klippet av, viste seg ikke å være feig. Og han rakte ut hånden til Oleg og sa:
  - Jeg er en tyv pretzel! Den eneste ekte kjeltringen blant disse ... - Den unge gudfaren så seg rundt og fortsatte. - Du, etter å ha mottatt hundre piskeslag, uttalte ikke et gråt eller et stønn, og viste at du var en ekte mann. Her er min hånd for deg, og nå er du som en bror for meg!
  Oleg håndhilste på den mindre autoriteten. Selv om han mest av alt ønsket å rømme fra fengselet der det var sømmer, og det stank av bøtter. Og ryggen er så kuttet at du beveger deg litt - det gjør vondt.
  De unge fangene fikk rasjoner - en slags grøt, vann og brød. Maten spiller selvfølgelig ingen rolle, men de vil ikke la deg dø av sult. Hovedgudfaren hadde en ganske full fysiognomi, og spiste tilsynelatende ikke bare statseid.
  Faktisk dukket det snart opp en jente. Hun ga ham en kurv med pølse, hvitt brød og flasker med melk.
  Den mindreårige gudfaren tok den for seg selv og slapp så Oleg ut av en flaske med hvit væske:
  - Drikk litt!
  Oleg tok en slurk melk, det virket veldig velsmakende for den sultne og forslåtte gutten og spurte gudfaren:
  - Vil du dele sendingen med de andre?
  Krendel ristet på hodet.
  - Selvfølgelig ikke!
  Den slåtte gutten spurte:
  - Og hvorfor?
  Den unge gudfaren svarte oppriktig:
  - De fortjente det ikke! De er bare små hooligans og tyver, eller til og med bare vagabonder.
  Oleg bemerket logisk:
  - Men de er også mennesker og det er tungt for dem på én fengselsrasjon!
  Kringla knurret heftig.
  - Overlev! Og du skal være takknemlig for at jeg ga deg melk å drikke. Og det får du heller ikke.
  Oleg ville virkelig hoppe opp og treffe denne lederen, men etter hundre piskeslag hadde han ingen krefter til å hoppe opp. Etter en slik spanking dør ofte til og med voksne, friske gutter, ikke som et barn.
  Gutten, etter å ha spist og melk, ble tung igjen og begynte å sove i en drøm, og dette skjer.
  Han drømte at han var Jim Hawkins fra den berømte romanen Treasure Island.
  Da piraten George brølte:
  - Stek denne guttens hæler!
  John Silver nikket.
  - Jeg forbød å drepe denne gutten, så vi trenger et gissel. Men han har ikke tenkt å redde ham fra tortur. Vi burde finne ut hvor han tok Espanyola.
  Piratene var ganske forbanna. De hoppet opp til gutten Jim. De rev av matrosdressen hans og vred på armene hans. Jim pleide å løpe barbeint på skipet, noe som var mer komfortabelt på et flatt dekk, spesielt i tropene. Men på vei til fortet tok han på seg støvlene. Men i jungelen kan du tråkke på en slange eller et insekt.
  Nå tok piratene av gutten støvlene med glede. En av dem strøk over det glatte, polerte, nesten ubrukte skinnet.
  George førte fingeren langs guttens bare fot og la merke til:
  - Gode hæler til å steke dem!
  Junge hadde hendene bundet bak seg og stakk dem med en krok. Så begynte de å heve Jim på stativet. Tauet strammet seg, guttens sener svulmet, og han begynte å lene seg fremover.
  George trakk i guttens skuldre. Jung snurret rundt med et skrik av smerte, den buede kroppen av en fjorten år gammel tenåring sto oppreist.
  Piratene jublet i godkjennelse. En av dem tok opp en syvhalet sjøpisk og svingte den.
  John Silver avbrøt ham:
  - Stoppe! Gutten er smart og vil si alt uten tortur. Fortell meg, hvor tok du Espanyol?
  Jim Hawkins, selv om han var redd for smerte, ropte:
  - Jeg vil ikke si!
  Silver kommanderte:
  - Start!
  Pisken kom ned på ryggen til Yoongi og den solbrune huden sprakk umiddelbart. Gutten bet tennene sammen og forble taus. Og piraten slo ham. Jim bestemte seg for å holde på til slutten. Selv om Yoongis vridde ansikt fortalte ham hva det kostet ham.
  Piraten slo gutten på ryggen, og beveget seg deretter til sidene. Han dunket både i magen og på brystet. Jim rykket for hvert slag, noen ganger kvalt stønn som rømte fra de stramme leppene hans. Men unggutten klarte likevel å holde tilbake de høye ropene.
  Til slutt slengte Jims hode tregt og falt på siden. Gutten besvimte og mistet bevisstheten.
  Piratene fikk en bøtte med vann, siden det var en brønn i blokkhuset. Og helte det over Yoongis blonde hode.
  Jim kom til fornuft. John Silver spurte med en mild stemme:
  - Fortell meg hvor du kapret skipet, så tar vi deg av stativet!
  Den unge hyttegutten knurret:
  - Jeg vil ikke si!
  George tok en fakkel ut av bunten og holdt den opp mot ilden. En flamme brøt ut. Den erfarne piraten flirer og sa:
  - Vel, hyttegutt, vi skal steke hælene dine nå!
  Jim Hawkins skalv. Fakkelen med ild nærmet seg guttens bare ben. Og så slikket flammerovdyret den nakne hælen til den uheldige tenåringen. Guttens såle var middels grov. Han løp barbeint på dekk, men i selve Storbritannia om vinteren gikk han med sko og føttene var ikke særlig harde. Så smerten var intens.
  Jim Hawkins skrek.
  John Silver sa hardt:
  - Vel, fortell meg hvor du tok Espanyol?
  Til tross for at lukten av brent kjøtt og smerten var forferdelig, ropte Jim:
  - Ikke! Jeg vil ikke si!
  George byttet flammen til guttens andre bare såle. Lukten av svidd kjøtt ble sterkere.
  Unge Hawkins begynte å kvele, hans unge ansikt ble blekt, og hodet hans falt tilbake på siden.
  John Silver sa i en selvsikker tone:
  - Nok med ham! Ellers vil vi brenne bena hans og gutten vil ikke kunne gå. Og jeg vil at han skal gå med oss i morgen og se seiersten til piratene som tok skatten!
  George var enig i dette:
  - Ikke sant! La ham gå med oss, brente hæler gjennom det skarpe gresset og steinene. Vi skal dra ham med et tau rundt halsen, og for hyttegutten blir det ekstra tortur!
  John Silver nikket.
  - I mellomtiden, la ham henge på stativet til daggry!
  
  
  KUN EN METER FLYKKE
  KOMMENTAR
  Bare én meter til venstre lå en russisk mine som slagskipet Petropavlovsk ble sprengt på, og historiens gang på skalaen til hele planeten Jorden har endret seg.
  . PROLOG
  Gruven, som slagskipet Petropavlovsk ble sprengt på, passerte bare én meter til venstre. Og som et resultat detonerte ikke ammunisjonen. Og slagskipet fikk bare mindre skader og returnerte til Port Arthur under egen makt. Admiral Makarov, som ble utslitt i løpet av natten av arvingen Kirill Romanov, var veldig irritert på seg selv over at han ikke ga ordre om å utvinne vannet rundt havnen med destroyere. Et annet skip fikk også mineskader.
  Men alt var relativt billig, og i løpet av få dager kunne skipene repareres igjen.
  Så langt har det ikke skjedd noe vondt. Men det kan være verre, som det skjedde i universet der admiral Makarov døde så dumt og latterlig.
  Men i denne verden, han - en verdig person, målte skjebnen ut en lengre periode.
  Vil admiral Makarov være i stand til å bruke den og bli en stor marinekommandør, sammenlignbar med for eksempel Ushakov? Eller uansett, selv det enestående talentet til Admiral Makarov vil ikke være nok til å beseire Japan. Som nå er mye sterkere på sjøen. Dessuten måtte ytterligere to slagskip repareres.
  Admiral Makarov mister imidlertid ikke motet. Og personlig, sammen med reparasjonsarbeiderne, tok han opp elimineringen av gulvet på skipene. I tillegg kommer det også nyheter fra St. Petersburg om at den baltiske skvadronen vil komme til unnsetning, og da vil Russland ha en klar fordel.
  Japanerne utnytter selvfølgelig øyeblikket og prøver å lande tropper nærmere Port Arthur. Men de russiske troppene, som utnyttet stormen, var i stand til å drepe to regimenter av den stigende solens imperium. Og bli fikset.
  Deretter ble fire slagskip fra Stillehavsskvadronen restaurert i et akselerert tempo.
  Og admiral Makarov ble tilbudt en forrædersk plan av sjefen for ødeleggeren. Siden Togo alltid beveger seg langs samme rute, legg bunter med miner i veien. Den som ble gjort i virkelig historie, men bare av en ødelegger. Og admiral Makarov satte umiddelbart pris på ideen og beordret bruk av alle egnede skip.
  Men selvfølgelig, etter å ha startet et rykte for desinformasjon om at dette bare er øvelser.
  Og det vil fortsatt slå hvalene.
  Fellen var enkel, men effektiv. Dessuten ble ingen sluppet ut av Port Arthur, og japanske spioner kunne ikke fortelle sine egne noe.
  Og resultatet var imponerende. Umiddelbart sprengte et dusin store japanske skip og begynte å synke. De andre skjøt vilkårlig i alle retninger.
  Og så dukket Makarovs skvadron opp, som allerede var sterkere enn japanerne. Og en hard kamp begynte.
  Russiske granater var mer pansergjennomtrengende og traff mer nøyaktig. Skipene er fortsatt fulle av våpen og sjømenn, ganske ferske. Og admiral Makarov klarte seg fra en lett krysser og veldig dyktig. Dessuten klemte japanerne seg i panikk sammen, og gjorde dermed russernes oppgave lettere. Ja, og det største flaggskipet i landet med den stigende solen sank, og Togo ble knapt reddet fra det. Men denne admiralen lå nedfor.
  Og slaget ble til en total juling av japanerne. Bare en enkel felle, et slag bakfra avgjorde utfallet av krigen til sjøs. Tsushima skjedde omvendt, da den japanske flåten led et knusende nederlag og faktisk sluttet å eksistere. Dette er slaget og nederlaget til samuraiene, høyt, med døden til mer enn tolv tusen sjømenn og ikke medregnet fangene.
  Russerne var i et spesielt sjokk og skjøt nøyaktig.
  Våpnene deres kjente ikke glipp og tvil. Og japanerne er blitt en solid flokk.
  Den enkle russiske seieren førte til at mange vurderte Japans hær som verdiløs. Vel, hva skal du ta fra Asia? Vel, seieren til admiral Makarov ble ansett som ikke så strålende. Vel, hvem slo han?
  Én russisk soldat er verdt ti japanere.
  For å toppe det, og på land, beseiret general Kuropatkin japanerne fullstendig, og til og med med lite blodsutgytelse. Som han mottok epaulettene til en feltmarskalk. Og videre, etter å forfølge samuraiene, ryddet han Korea for dem. I kamp hadde japanerne ennå ikke nok ammunisjon, og de var fullstendig hjelpeløse.
  Mikadoen ba deretter om fred. Russland krevde at Japan returnerte Kuril-ryggen, opp til skjelettet til Hokkaido og øya Taiwan. Dermed ble Japan drevet inn i sine tidligere grenser.
  Og de ble tvunget til å betale en skadeserstatning på en milliard russiske gullrubler.
  Russland erklærte Korea som et protektorat og økte sin innflytelse i Manchuria. Snart kom Mongolia også under beskyttelse av Russland. Prosessen med frivillig annektering av kinesiske land og dannelsen av Zheltorossia begynte.
  Naturligvis ingen revolusjon og blodig søndag. På tronen sitter den autokratiske tsaren Nicholas II, hvis autoritet blant folket har vokst markant.
  Og siden det ikke var noen opptøyer, opplevde Russland, etter å ha unngått resesjonen i tidene med revolusjon og uro, et raskt økonomisk oppsving. Og dermed kom i 1914 mer økonomisk avansert, og bedre forberedt, til første verdenskrig. Og Russland hadde mer befolkning, på grunn av annekteringen av deler av Kina og Korea. Og dødeligheten på grunn av den bedre økonomiske situasjonen er lavere enn i realhistorien, og befolkningsveksten er større.
  Dermed er tsar-Russland sterkere enn uten admiral Makarov. Og selvfølgelig ble ikke den baltiske flåten berørt. Og flere fly ble produsert, inkludert Ilya Muromets og Svyatogor, og Luna-2-tankene gikk i serie med maskingevær og høyhastighetsbaner. Den kongelige hæren var veldig sterk.
  Admiral Makarov var fortsatt sekstifem år gammel i 1914, og han ble utnevnt til å kommandere flåten i Østersjøen. Og Russlands fiende er mye mer autoritativ enn Japan. Nemlig Kaisers Tyskland.
  Forresten, sammen med plussene, hadde seieren over samuraien også minuser. Nå var Japan klar til å gå inn i krigen på Tysklands side. Så det tsaristiske Russland måtte beholde en betydelig styrke i øst.
  Japanerne bygde igjen en flåte og var klare for hevn. Og dette er et minus i oppsettet. Dessuten er Tyrkia på siden av Tyskland og Østerrike-Ungarn.
  Dermed måtte Russland kjempe mot fire stater, bortsett fra Bulgaria, og utfallet av krigen var ikke klart.
  Tyskland fører imidlertid også en krig på to fronter og gir hovedstøtet i vest.
  Kampene helt fra begynnelsen for Russland gikk mer vellykket enn i virkelig historie. Spesielt på grunn av den større befolkningen, og det høyere nivået på økonomien, var fredstidshæren i Russland ikke halvannen, men så mange som tre millioner og tusen regimenter. Så du kan kaste flere tropper i kamp.
  Pluss tilstedeværelsen av flere fly som bombet tyskerne og deres allierte.
  Så russiske tropper erobret Øst-Preussen og blokkerte Koenigsberg. Og Hindenburgs forsøk på å slå gjennom mislyktes. Inkludert takket være bombingen av tyske tropper.
  Og til sjøs, mens japanerne venter, og admiral Makarov kjemper mot tyskerne.
  Tysklands flåte er den andre i verden etter Storbritannia. Men hvordan teller du. Kanskje vil Russland ha flere slagskip, men de er spredt over tre hav, og tyskerne har en knyttneve. Pluss, selvfølgelig, er det den britiske marinen. Men den er også spredt over fire hav. Og britene har ikke hastverk med å hjelpe Russland.
  Så den baltiske flåten, ledet av Makarov, må kjempe mot tyskerne alene. I slutten av august er været varmt og solrikt.
  Sjefadmiral og helt fra den japanske krigen på en lett mobil krysser. Dette er hans innovasjon.
  Og det faktum at mannskapet på en lett krysser kun består av jenter også.
  Jentene er alle unge, slanke, smidige og i en bikini. De blinker med bare føtter og bare, runde hæler.
  Krysserne har bare en pistol, men en tolv-tommers en. Og jentene klarer det mesterlig.
  Natasha ristet magemusklene og utbrøt:
  - For vår strålende admiral Makarov!
  Og med sin bare hæl ga hun etter for prosjektilet. Og han ble lett dyttet av jentene, og hvilte de bare, meislede bena mot panserdekket.
  Jenta Zoya, som presset seg gjennom dødshotellet, knirket:
  - For Nicholas II!
  Augustine bemerket med sitt bare kne:
  - For fedrelandet - vår mor!
  Svetlana trampet bare føtter og la til:
  La oss drepe tyskerne!
  Og nå er prosjektilet stukket inn i løpet og jentene retter det mot målet. Foran den tallrike tyske flåten. Det antas at den tyske hæren er den sterkeste i verden. Og at det ikke er så lett å takle det.
  Men så spytter tolvtommeren ut noe morderisk. Og den flyr - dette er i den avanserte tyske destroyeren. Den treffer selve midten av dekket, og skipet deler seg i to deler.
  Natasha roper på toppen av lungene:
  - Det er flott!
  Zoya bekrefter og stamper med bare føtter:
  - Det er toppklasse!
  Augustine blotter tenner og legger til:
  - La oss gjøre det på en ny måte!
  Svetlana la aggressivt merke til glitrende øyne:
  - Og det blir betongkutting!
  Og språket hennes er så smidig.
  Igjen driver jentene, hvilende sine nakne, runde hæler, prosjektilet inn i kanonen. De er veldig aggressivt satt opp for å kjempe mot Kaisers Tyskland.
  Makarov nikker bifallende. Den russiske flåten er klar for duell på avstand. Han har utmerkede våpen og utmerkede seilere. Så tyskerne får det.
  Og det er også jenter og gutter i flåten som vil bli spurt denne veien til Kaiser Wilhelm.
  Admiral Makarov ga ordre og sa:
  - Konsentrer all brann på nærmeste tyske skip!
  Og jeg må si det fungerte. Og de russiske kanonene begynte å ødelegge Kaisers krysser, og den sank nesten umiddelbart.
  Natasha, denne nesten nakne kapteinen av første rang i bikini, ropte:
  - La oss slå fienden med en morder!
  Zoya, stampet med bare føtter, bekreftet:
  - Vi slår den igjen!
  Og her flyr igjen det dødelige prosjektilet fra den russiske krysseren.
  Svetlana skriker:
  - For Russland og gudinnen Lada!
  Dødsgaven treffer ødeleggeren og deler den i to deler. Og igjen synker det tyske fartøyet.
  Augustina, den rødhårede jenta hvis kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner, bekrefter:
  - Vi er de mest nøyaktige jentene i verden!
  Valentina, denne jenta i bare truser, og med jordbærnipler på solbrune bryster, bekrefter:
  - Ære til landet til Nicholas II!
  Victoria, en jente med bare ben som er solbrune og blir som sjokolade, utbryter:
  - Og ære til den store admiral Makarov!
  Natasha stamper bare foten, som er veldig grasiøs og muskuløs, bekrefter:
  - Og ære til Makarov!
  Zoya legger til:
  - Og ære til tsar-Russland!
  Augustina, sammen med andre jenter, trekker opp et annet dødelig prosjektil, hviner:
  - Og ære til alle våre forfedre og russiske guder!
  Og nå driver jentene, som anstrenger sine muskuløse kropper, en tungtveiende dødsgave inn i et kraftig våpen.
  Og så la skjønnhetene den tolv-tommers pistolen. Og nå ble den morderiske dødsgaven spyttet ut av pistolen. Jentene i glede slo til og med de bare, meislede beina.
  Og etter å ha fløyet over prosjektilet, vil en beltedyr treffe den tyske Kaiser Germany. Som et resultat av et nøyaktig treff, tok til og med et så stort skip og delte seg i tre deler.
  Jentene rakk opp hendene og hylte:
  - For lyset av kongenes kommunisme!
  Her gir Natasha igjen ordre. Og jentene ordner opp med bare, meislede ben. Og dra et annet, veldig dødelig prosjektil.
  Augustine sang:
  - Vi vil ramme fienden veldig hardt!
  Svetlana la til med velbehag:
  - Vår admiralleder Makarov sporter!
  Natasha la til og blottet tenner:
  - Alt blir kvasar hos oss -
  Kaiser er Wilhelm middelmådig!
  Og jentene hvilte de nakne, runde hælene, støttet seg opp og dro med seg dødens morderiske gave.
  Og derfor dyttet de ham med bare føtter inn i sluttstykket på geværet. Ladet og begynte å regissere.
  Natasha sang med entusiasme:
  Monomakh tok av seg hetten,
  Klødde meg i toppen av hodet!
  Zoya la til og stampet med bare foten:
  - Elektrisk ladning,
  Treffer kanonen!
  Og nå flyr dødsgaven sendt av jentene med et vilt brøl. Og nå er prosjektilet som en lupanett helt i sentrum av beltedyret. Og hvordan den skal knuses grundig. Han vil også ta og dele i to. Og det vil sprøyte i alle retninger.
  Og bobler med fontener vil gå. Og det blusser massivt opp.
  Jentene bokstavelig talt skriker av glede. Og tramper med sine bare meislede føtter. Selvsagt kan selv den formidable Kaiser Tyskland bli beseiret med dem.
  Admiral Makarov leder selvsikkert slaget. Skipene hans manøvrerer og slipper løs slag mot kong Wilhelms tyskere.
  Natasha løper også veldig fort. De rosa, bare hælene hennes blinker som magiske og veldig vakre små jentebein. Og andre krigere også, underekstremitetene er gode.
  De driver igjen prosjektilet inn i munningen. Kaiser-flåten er noe kaotisk. Skipene hans forstyrrer hverandre til tross for deres store antall.
  Admiral Makarov bruker flåten sin dyktig. Brann er konsentrert om hovedflaggskipet. Og han blir truffet.
  I tillegg til admiralen er det bare én mann på den lette krysseren - hyttegutten Olezhka. Han ser liten ut, men smidig, og de nakne, barnslige hælene hans flimrer nå og da.
  Jung har vært kjent siden den russisk-japanske krigen. Mer enn ti år har gått, og han er fortsatt et barn. Men det var han som reddet admiralen og slagskipet "Petropavlovsk", da han distraherte sjømannen fra roret, og han beveget litt på rattet, og bittet av gruven var ikke dødelig.
  Gutten satt fast i en alder av ti, men han var så rask at ikke en jente kunne holde følge med ham og veldig sterk.
  Han ble fortsatt holdt i hytta gutter, selv om gutten var i stand til å fiske en japansk general opp av vannet og fikk et kryss for dette.
  Men siden han forble et barn, ble han fortsatt formelt oppført som hyttegutt.
  Men gutten i kamp gjorde den viktigste jobben - han ga koordinatene for skytingen og jentene gikk ikke glipp av.
  Admiral Makarov bemerket:
  -Å-ja, godt gjort evige gutt! Han bør tildeles en ordre for dette.
  Anastasia, kapteinen i første rang, bemerket:
  - Og overfør ham til offiserene!
  Makarov nikket.
  - Det sier seg selv!
  Og igjen følger et morderskudd, og denne gangen synker det tyske flaggskipet. Og tusenvis av Kaiser-seilere hopper i vannet. Dette er virkelig et ødeleggende slag.
  Den lille gutten hviner av glede. Selv om han faktisk jobber med et oppdrag. En voksen person fra det tjueførste århundre må finne ut av udødeligheten gitt av de russiske gudene-demiurgene. Og i hundre år må han være en ti år gammel gutt.
  Tjener på denne tiden Tsar-Russland. Og først da vokse opp til tolv år. Til å begynne med virket det å være barn igjen som en interessant idé. Men å være i 1904, uten TV, Internett, datamaskin, telefon, smarttelefon, bærbar PC og så videre, er ikke så flott. Spesielt hvis du også bor i brakken, og alle anser deg som en gutt, med en passende holdning. Riktignok er du fysisk en veldig sterk gutt, og mye raskere enn en vanlig person, og viktigst av alt, de kan ikke drepe deg - du har allerede mottatt udødelighet og må finne ut av det.
  Og hvilken makt har du over dine jevnaldrende! Tross alt, barn respekterer og respekterer sterkt styrke og fingerferdighet.
  Og Oleg ble hyttegutt takket være sine barnslige fysiske evner.
  Ti år gammel er du fortsatt en snørr, og selvfølgelig ville ikke selv en hyttegutt ta ham. Men Oleg tok og bøyde neglene lett med hendene og en nikkel. Dette imponerte kapteinen av første rang, og han gikk med på å ta den unge helten med på skipet sitt.
  Og sjømennene begynte snart å respektere den uvanlig sterke og raske gutten som løftet tunge vekter og kjempet mot alle på hendene. Dessuten dykket Oleg også veldig dypt, forble uten luft i lang tid, og var ikke redd for kulden. Jeg løp barbeint og i shorts i all slags vær og nyset ikke engang. Og de bare tærne hans var så seige og kvikke. Gutten kunne til og med bruke dem til å reise et anker på en kjetting, eller henge opp ned.
  Og i raseri kunne ungen spre et dusin sjømenn og løfte et tungt våpen over hodet.
  Så Oleg fortjente universell respekt, og han likte det. Han forble riktignok veldig sterk, men en gutt.
  Og nå pekte han med pistolen og la de nakne, runde hælene sine mot metallet.
  Og sang:
  - Vår stolte "Varyag" overgir seg ikke til fienden, ingen vil ha nåde!
  Tsarflåten demonstrerte høy aerobatikk. Og skjellene hans la seg veldig passende.
  Admiral Makarov gjorde mye for å trene sjømenn og offiserer. Skvadronen hans var sterk. Og krigere av høy kvalitet.
  Her er slagskipene "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander den tredje", "Nicholas den første" kjempet veldig effektivt. Og mannskapene deres skjøt nøyaktig.
  Men selvfølgelig kunne de ikke indusere som en gutt fra det tjueførste århundre.
  Og de hadde ikke så mange jenter om bord.
  Olezhka, rettet våpnene mot målet og hviler de nakne, barnlige føttene, sang:
  - Gud bevare kongen
  Sterk suveren...
  Regjere for ære
  Ære til oss!
  Og Natasha, avfyrte et skudd og blinket med bare hæler, kurret:
  Herske over frykten for fiender,
  ortodokse tsar ...
  Og hele barbeintlaget med jenter i bikini, plukket opp i kor:
  Regjer for ære, til vår ære!
  Og jentene kommer igjen med dødsgaver, en svært dødelig kraft, og senker keiserens skip, mens de synger lystig og inderlig:
  - For far-kongens skyld
  føder jeg en helt!
  Og når kampen starter
  Bli en Satan!
  . KAPITTEL 1
  Etter flaggskipets død og store tap begynte tyskerne å trekke seg tilbake. Skipene deres, som opprettholdt utseendet av orden, lente seg bakover. Og de russiske fartøyene skjøt nå etter dem.
  Og slaget ble faktisk vunnet, selv om den baltiske skvadronen ble motarbeidet av nesten hele flåten til Kaiser Tyskland. Og dette er den andre, eller nesten den andre flåten i verden.
  Kanskje er den russiske flåten allerede blitt flere enn den tyske, men den er fragmentert over fire hav, og her hadde Tyskland nesten alle sine styrker.
  Og hun tapte for geniet til Makarov.
  Jenta trampet bare føtter og maset mye. Krysseren deres, uten å bremse, beveget seg bak tyskerne. Og gutten Oleg Rybachenko pekte kanonen mot målet og hvilte barnets ben mot jernet. Og så buldret et skall fra det evige barn.
  Og et annet tysk slagskip brøt sammen. Og jeg må si - prestasjonen er stor.
  Natasha sang mens hun lekte med magemusklene:
  - Den største takeoff, dra på camping!
  Zoya, en jente med en vakker figur og gyldent hår, bemerket:
  - Jeg kjører full sving!
  Krigere her og faktisk - super stjålet!
  Augustine trampet barfoten på metallet og kvitret:
  - For den store admiralen!
  Oleg kjempet en gang med japanerne. Faktisk skjedde bare ett stort slag med dem, takket være en enkel, men mesterlig utført felle.
  Det var da gutten hadde med seg skjell, men overtalte dem til å la ham skyte. Og hvordan han skjøt at den japanske krysseren da brøt sammen. Dette ble ansett som en ulykke, men gutten ble premiert likevel.
  Og Oleg Rybachenko begynte å samle priser.
  Denne gangen kunne han regne med noe mer alvorlig. For eksempel på det gyldne George Cross med en bue. Og dette er så langt den høyeste utmerkelsen i tsarhæren for en vanlig soldat, men foreløpig er det fortsatt en hyttegutte-artillerist.
  Og jentene får helt sikkert priser også.
  Slik innhenter den russiske flåten den tyske. Og bokstavelig talt skyter fienden på farten.
  Svetlana sang, blottet tenner og blunket:
  - La den russiske falken sveve opp i himmelen,
  Jeg tror Russland med tsarer vil reise seg igjen!
  Natasha sang med entusiasme:
  - Russland vil reise seg igjen! Russland vil reise seg!
  Og igjen vil jentene, som bare føtter, hvile og dunke. Og de vil rive enda et slagskip.
  Tyskerne til sjøs ble gitt skjønnheter veldig kjent. Og keiserens flåte strømmet bort i lang tid. Og han ble sparket og sparket og sparket.
  Det ble en kamp med innhenting.
  Zoya, denne jenta i bikini, rykket med bare bena, brølte:
  - For fedrelandet og friheten til enden!
  Augustine trampet bare foten og la til:
  - Få hjerter til å slå unisont.
  Selvfølgelig ble Kaisers Tyskland ødelagt til sjøs. Men selv på land fikk tyskerne av Wilhelm det første nummeret. Og de ble så aggressive i hornene. Og fra himmelen ble de bombet av de formidable "Ilya Muromets" og "Svyatogor" - det kraftigste flyet i verden. Og på land ble Luna-2-tankene makulert.
  Elizabeth og Catherine red sammen på denne lille tanken, og skjøt fra to maskingevær i en akse.
  Tanken utviklet en hastighet på opptil førti kilometer i timen på motorveien, og reiste tjuefem kilometer langs rokaden. Og dette ga ham muligheten til å lykkes med å manøvrere, sammen med det formidable russiske kavaleriet.
  Etter å ha unngått revolusjon og uro, hadde det tsaristiske imperiet høyere industriell produksjon og var i stand til å mestre serieproduksjonen av Prokhorov-tanken, den aller første maskinen i sitt slag i verden.
  Ulempen med tanken var dens tynne rustning, kun mot kuler. Men et pluss kan kalles den skrå formen på arrangementet av stålplater og hyppige rikosjetter.
  Så "Luna" -2 er slett ikke forsvarsløs, som man kanskje skulle tro ved første øyekast.
  Og dens lille størrelse gjør den relativt billig å produsere.
  Krigen med tyskerne er fortsatt manøvrerbar. Det er ingen frosne frontlinjer ennå, og derfor er lette og mobile stridsvogner veldig passende. Spesielt mens det ikke er et eneste land i verden.
  Elizabeth skyter, trykker på avtrekkeren med den nakne jentehælen og brøler:
  - For det store Russland!
  Catherine skyter mot fienden og uttaler aggressivt:
  - For tsar Nicholas II!
  Kongen er virkelig populær blant folket. Den blodige søndagen skjedde ikke, Russland beseiret Japan, og nå slår det selvsikkert tyskerne.
  Tsarhæren er virkelig sterk, og med høy moral.
  Lønningene øker også og arbeidstakernes situasjon blir bedre.
  Kort før krigen, til ære for trehundreårsdagen for Romanov-dynastiet, reduserte tsar Nicholas II nådigst arbeidsdagen til ti og en halv time. Og førferiedager og lørdag til åtte. I tillegg ble arbeidsdagen for kvinner og personer opptil tjueen år redusert til åtte timer, og pensjonene ble økt.
  Så folket er fornøyd med kong-faren. Bare en liten del av intelligentsiaen ønsker et parlament og politiske reformer.
  Det er fortsatt godseiere, men de kommer godt overens med bøndene. Så den ytre storheten til Russland kompenserer for de begrensede frihetene.
  I ortodoksien skjer det imidlertid også noen endringer. Spesielt innhøstingsårene, og den utbredte introduksjonen av traktorer, og mineralgjødsel, vanning og melioration - løste problemet med brød og kjøtt. Lønningene har vokst, og prisene er stabile - rubelen er støttet av gull.
  Og den ortodokse kirken avlyste fasten før jul og lempet på andre matrestriksjoner. Og det ble generelt sett positivt mottatt. Mange jøder og muslimer aksepterte villig ortodoksi, noe som ble enklere og enklere.
  Også i tsar-Russland gikk dødeligheten av forkjølelse ned, spesielt blant barn. Og dette økte også myndighetenes autoritet.
  Så tsar-Russland er på vei oppover, og krigen går bra. Brusilov handlet mer vellykket mot østerrikerne enn i virkelig historie, og Przemysl ble tatt umiddelbart, og unngikk hans beleiring og tap.
  Tilgangen til tsarhæren var god, og troppene avanserte selvsikkert, og samtidig var det en numerisk overlegenhet. Så de mest optimistiske prognosene gikk i oppfyllelse.
  Den tyske flåten led store tap og dro ut forslått.
  Og den russiske skvadronen begynte å bombardere Koenigsberg.
  Natasha og teamet hennes deltok også i dette.
  Jentene skjøt kanoner og sang:
  - Og i stjernehøydene, og fjellstillhet,
  I havet bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende brann!
  Zoya og andre jenter trakk seg opp, hvilende på sine bare hæler, et dødelig prosjektil og kvitret:
  - For tsarismens nye grenser!
  Og pistolen så ut til å ta og hakke. Beskriver en flytur i en høy bue. Og buldret slik at det løftet et helt tysk batteri opp.
  Augustine sang med et smil:
  - Vår konge er kampens ære,
  Vår konge er ungdommens flukt!
  Kjempe med skum og vinne,
  Nicholas leder oss til kommunismen!
  Svetlana bekreftet selvsikkert, og skjøt fra en mindre pistol:
  "Nikolai leder oss inn i kommunismen!"
  Og så gikk jentene amok, bare fullstendig skrekk.
  Og de skyter veldig nøyaktig og til og med dødelig. Ja, ingen kan motstå dem.
  Natasha bemerket med en latter mens hun blottet tenner, da et annet Kaiser-batteri fløy opp i luften:
  - Musikk spiller, trommer slår,
  Kongen av Tyskland blir ført til kirkegården!
  Zoya bemerket aggressivt og blunket med de blå øynene:
  Vi kommer til å vinne, det vet jeg sikkert
  Å gå jentene gjennom de romslige jordene ...
  Og å være planeten på en gang et blomstrende paradis,
  For å oppdra edelt avkom!
  Og jenta blunket til barfotkameratene sine. De plystret unisont.
  Og de er faktisk veldig morsomme jenter.
  Og slagkraften til tolvtommerspistolen fungerte. Og hun knuste fienden fra Kaisers Tyskland.
  Beskytningen av Makarov-skvadronen, og deretter angrepet ved hjelp av flere hundre Luna-lette stridsvogner, som for overlevelse ble hengt med mer ekstra rustning og våpnene deres ble ikke lenger tatt. Og Kuropatkin, selv om den er litt gammel, er fortsatt en ørn, og helten fra stormingen av Koenigsberg. En dristig fremrykning av de russiske troppene og en overbevisende seier.
  Koenigsbergs fall sjokkerte tyskerne. Selv etter provokasjonen hjalp ikke Tyrkias inntreden i krigen dem. Og selve Tyskland ble fortsatt slått på Marne. Og rullet vekk fra Paris.
  Stillingen til Østerrike-Ungarn ble kritisk. Slaverne i dens rekker deserterte og overga seg i hundretusenvis. Og andre tropper fra tyskerne og ungarerne døde under slagene.
  Tsarhæren var langt i undertall. Tyskerne ble også slått mens de forsøkte å angripe Warszawa. De ble veltet av overlegne russiske styrker.
  Og kjørte til vesten.
  Tyskerne trakk seg tilbake og beveget seg i øst, og kollapset fronten. Seks tyske korps ble hastekastet sørover, men det var for sent.
  Russerne hadde allerede inntatt Krakow og omringet Budapest. Og så var det Bulgaria, som tyskerne prøvde å overtale, erklærte krig mot Tyrkia.
  Og det viste seg enda verre da Østerrike-Ungarn ble angrepet av Italia, da man kjente at tyskerne var kaput. Og det som er mest ubehagelig, Japan, fornærmet av russerne, angrep de tyske eiendelene i Stillehavet.
  Riktignok var hun litt sent ute, siden de fleste av de tyske koloniene allerede hadde blitt tatt til fange av admiral Kolchak, som befalte stillehavsskvadronen med stor suksess.
  Så Japan satt igjen med en nese, og erklærte krig mot Tyskland og veldig sent.
  Men det åpnet ikke en ny front med Russland.
  Tyskerne begynte å overføre tropper mot øst. Men allerede de allierte utnyttet svekkelsen til tyskerne og gikk til offensiv i Belgia.
  Og de begynte å bevege seg fremover.
  Situasjonen ble også komplisert av det faktum at Østerrike-Ungarn faktisk kollapset og ikke lenger ga alvorlig motstand. Og tyskerne brakte troppene sine i kamp i deler og led nederlag etter nederlag.
  Tank "Luna" -2 var veldig vellykket. Hans manøvrer bak tyskerne hadde destruktiv kraft. Og det kongelige kavaleriet var det beste i verden.
  Og alt ble administrert ekstremt dyktig og det var et minimum av forvirring. Tsarhæren rykket frem og tok by etter by.
  Kuropatkin nærmet seg allerede Oder, og Brusilov brøt generelt gjennom til Wien.
  Og Østerrike-Ungarn kapitulerte.
  Tyskerne på Oder forsøkte å organisere et mer eller mindre solid forsvar. Men de var ikke særlig flinke til det.
  Og i vest tok de allierte Brussel - nok en betydelig prestasjon for koalisjonen.
  Da innså Kaiser Wilhelm at situasjonen hans var håpløs og ba om fred.
  Og 25. november 1914 opphørte fiendtlighetene på den russisk-tyske fronten. Bare russiske tropper har allerede omringet Berlin.
  Det var også et par flere kamper til sjøs, og avsluttet Kaisers flåte.
  Krigen tok slutt på noen få måneder. Men Tyrkia er ennå ikke beseiret.
  Og de russiske troppene byttet til det.
  Og Oleg Rybachenko fløy fra Østersjøen på et fly. Og gitt hans fenomenale nøyaktighet, ble gutten plassert ved den tolv-tommers pistolen til Potemkin-slagskipet.
  I denne historien skjedde ikke sjømannsopprøret. Og slagskipet, i stedet for en opprørers triste ære, tjente seg selv militær ære.
  Den osmanske skvadronen er selvfølgelig ikke som den tyske skvadronen på alle måter.
  Gutten, selv på sjøen, klarte bare å skyte noen få ganger og senke tyrkiske skip.
  Og så var det jakten.
  Og en vågal landing i Istanbul.
  I tillegg til Oleg Rybachenko, landet også jenter på land.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana løp på turen, flimrende bare, runde hæler.
  Og de skriblet på osmanerne.
  Gutten hadde to automatgevær i hendene, og han skjøt nøyaktig og sang:
  - Pioner av alle gotere,
  La oss drukne alle som katter!
  Natashka bekreftet med raseri:
  - Klart vi drukner!
  Og hennes bare hæl kastet opp en dødsgave. Disse jentene var bare gående ødeleggelse.
  Zoya, på en melodiøs måte, slo gjennom tyrkerne, bemerket:
  - Gud er med oss!
  Augustine, som avskåret tyrkerne, bemerket:
  - Og denne Guden er hvit!
  Svetlana, som brøt gjennom ottomanerens kjeve med et slag av sin bare fot, gryntet:
  - Vår Gud er den hviteste i verden!
  Natasha skrev om tyrkerne og sa:
  - Alt dette er vår jord, alt dette er oss!
  Og hun kastet de bare tærne nok en destruktiv granat.
  Zoya, som skrev om osmanerne, utstedte:
  - For moder Russland!
  Og med bare tær vil han igjen kaste noe dødelig.
  Så sprengte Augustine noe destruktivt, trykket den skarlagenrøde brystvorten hennes på knappen til den provisoriske bazookaen hennes, og knirket:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Og Svetlana la til, knuste fienden og hogge med sverd:
  - For det hellige moderlandet!
  Og jenta viste tungen sin.
  Dette var virkelig et ekstremt stridbart team. Mot hvilke fiender ikke kan stå imot.
  Og Istanbul falt, og Tyrkia kapitulerte før nyttår.
  Oleg Rybachenko mottok epaulettene til kapteinen i tredje rang, at en gutt på ti år ser bra ut. Han var forresten den samme som seg selv på ti år, men i virkeligheten er han en stor gutt, og så ikke ut som en slik dverg. Nesten inne var det halvannen meter. Mer presist, en meter førti-fem centimeter.
  Gitt at det ikke var noen generasjon akseleratorer ennå, kunne Oleg Rybachenko passere for en tenåring. Og derfor ga de ham en offiser. Og også etter krigens slutt mottok han personlig St. George-korset laget av gull og med diamanter og med en bue fra keiser Nicholas IIs hånd. Og det var den høyeste på den tiden og en ny soldatpris.
  Oleg Rybachenko var rett og slett glad. Han hadde en fantastisk og kul seier.
  Tsar-Russland og de allierte delte Tyrkia. Og hun forsvant fra verdenskartet.
  Lilleasia, nord og sentrum av Irak, sundet og Istanbul dro til Russland. Lite mottok tyrkisk land på Balkan og Bulgaria. Syria dro til Frankrike. Palestina og en del av Saudi-Arabia til Storbritannia, samt sør i Irak, som britene klarte å erobre.
  Dermed ble Storbritannia sterkere kolonier, og tok de tyske for seg selv.
  Russland mottok fra tyskerne Klaipeda-regionen, Poznan, Danzig, en del av landet nær Oder. Og pluss oppreisning.
  Mest av alt mottok Russland fra Østerrike-Ungarn. Krakow og landene gikk inn i riket Polen, Galicia og Bukovina i Russland. Tsjekkoslovakia og Ungarn ble kongedømmer ledet av Nicholas II og også i Russland. Jugoslavia oppsto også - formelt uavhengig, men en vasal av Russland. Romania gikk også med på beskyttelse av Russland, i bytte mot Transylvania.
  Det uavhengige Østerrike ble ganske lite. Og Italia var i stand til å få noe.
  Frankrike fikk tilbake det Tyskland tidligere hadde tatt fra henne, det samme gjorde Danmark.
  I tillegg ble en del av de tyske landene midlertidig okkupert.
  Alle fikk mye. Russland tok de tyske koloniene i Stillehavet, bortsett fra et par øyer som ble overført til Japan. Namibia ble en britisk koloni, eller rettere sagt en del av herredømmet til Sør-Afrika.
  Det passet alle. De fleste tvistene handlet om oppreisning. Russland krevde en større andel.
  På en eller annen måte ble det inngått et kompromiss.
  Tiden er inne for fred. Men det ble fortsatt utkjempet små kriger. Spesielt Russland, Storbritannia og Frankrike bestemte seg for først å dele Saudi-Arabia, som allerede var avkortet.
  Krigen der var kort og lett.
  Oleg Rybachenko og jentene løp virkelig barbeint i ørkenen en stund og fanget sjeiken, motstandslederen.
  Da de ble tatt, etter en kortvarig kamp, tvang jentene ham til å kysse de bare hælene deres.
  Så krigen med Iran. Russland og Storbritannia delte også dette landet. Det var også en veldig interessant idé.
  Oleg Rybachenko og Natasha angrep Iran med et team av jenter.
  Gutten hugget med sverd, blåste av persernes hoder og sa:
  - Ære til æraen med den store daggry!
  Natasha la merke til, blottende tennene og ristet de skarlagenrøde brystvortene:
  - Ære til tsar Nicholas II!
  Zoya, som hogget ned perserne og kastet granater med bare tærne, knirket:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og den nakne, runde hælen til jenta kastet en dødsert.
  Augustine slo rubinvorten sin ned på oss med bazookaknappen og ropte:
  - Ære til Brusilov!
  Svetlana, som kastet en tung granat med bare tærne, og flirte aggressivt, kurret:
  - For den store Ladaen!
  Jentene tok grundig tak i den iranske hæren.
  Og så gikk stridsvognene i kamp.
  Denne gangen en tyngre tank designet av Mendeleevs sønn med kanoner.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina og Euphrosyne sykler på denne tanken.
  Og selvfølgelig er jentene barbeint og i bikini.
  De går og synger:
  - Russisk vodka hva har du gjort,
  russisk vodka - du ødela meg!
  Russisk vodka, sild til lunsj!
  God på moro - hard mot bakrus!
  Og fra himmelen vil Albina også trykke på pedalen med sin bare hæl og slippe flere bomber på hodet til sjahens hær og "Ilya Muromets" -3. Og da kan ingen motstå.
  Fantastiske Iran beseiret uanstrengt.
  Og de delte det også opp, og tok nord, midten og en del av kysten. Etter det fikk Russland endelig den etterlengtede tilgangen til Det indiske hav.
  Men krigshistorien er ikke over ennå.
  . KAPITTEL 2
  Tsar-Russland opplevde et raskt økonomisk oppsving. Og verden var nesten helt delt mellom stormaktene, som så langt ikke planla å kjempe mot hverandre, men rett og slett fordøyde det nyervervede.
  Afghanistan forble et av de siste så langt uavhengige landene. England startet en krig der i 1918, men det gikk ikke bra. Og tsar-Russland bestemte seg for å inkludere denne regionen i et enormt imperium. På samme tid, for å få en felles grense med India, som tjenestemennene til Nicholas II kastet grådige øyne på.
  Så langt har ingen ønsket å gi opp. Oleg Rybachenko og et team med jenter og et skip krysset til land for å kjempe mot hæren til den afghanske kongen.
  De ville ha nye ordrer og ære. I tillegg er det ingen TV-er og datamaskiner ennå, og underholdningen er verre enn i det tjueførste århundre. Er det å gå på sirkus, eller på teater. Selv på kino er filmer fortsatt stille og svart-hvitt.
  Men sirkuset er likt, og ikke så mye forskjellig fra det moderne. Men du kan ikke gå dit hver dag.
  Men krigen er en interessant underholdning. Spesielt når du er udødelig og de ikke kan drepe deg.
  Selvfølgelig er Oleg Rybachenko veldig glad for å dra for å erobre Afghanistan. Og jentene vil kjempe også. Og neste krig er ikke langt unna.
  Tyskland ble avvæpnet, mens Storbritannia og Frankrike ikke leter etter bråk. Så tsar Nicholas har ikke noe stort ønske om å kjempe med dem ennå.
  Blant de mulige retningene for Russlands ekspansjon er også Kina, som ennå ikke er helt splittet mellom sterke stater.
  Zheltorossia er allerede dannet der, og jeg vil gjerne utvide det til praktisk talt hele Kina. Som imidlertid fortsatt ser ut som en drøm.
  Men gitt styrken til tsar-Russland, er drømmen ganske reell. Inntil da, til Afghanistan.
  En gutt og en bataljon bikinikledde jenter løper barbeint gjennom fjellet.
  Her går de inn i kampen med Mujahideen.
  Oleg Rybachenko avfyrer et utbrudd fra en maskinpistol, og kaster med bare tærne en dødelig granat.
  De revne Mujahideen faller. Og gutten skriker:
  - Til far-kongens ære ble de født modige av en grunn!
  Natasha fyrer også av og kaster en sitron med bare tærne, hvorpå hun roper:
  - For moder Russland!
  Zoya, som skjøt på sjahens krigere og klippet dem med en kost, ga en dødsgave med den bare hælen og knirket:
  - For den russiske gudinnen Lada!
  Augustine, som skriblet til fienden med et automatgevær av det siste kaliberet, også med bare tærne, knurret:
  - For vår slagkraft!
  Svetlana - denne jenta uten fordommer med hår fargen på vårsnø og stor fantasi, kastet en morderisk dødsgave med bare tær og knirket:
  - For tsarkommunismens store ideer!
  Oleg Rybachenko, som også hadde et betydelig tidligere liv, og allerede i dette århundret levde i femten år i en barnslig, udødelig kropp, bemerket:
  - Er kommunismen forenlig med tsaren?
  Natasha bemerket logisk, hun kastet en dødsgave med bare tær og rev avghanerne:
  - Alt umulig er mulig - det vet jeg sikkert!
  Zoya, som klippet ned sjahens soldater og skriblet til fienden fra en lett maskinpistol, gryntet:
  - I sjelen streber vi med vår lidenskap plettfri!
  Augustin, hvis kobberrøde hår flagret som et slag, proletarisk banner, kvitret:
  - Ære til vårt fedreland og dets underverker!
  Og så kastet hun en veldig dødelig dødsgave med bare tærne.
  Svetlana, klippet ned afghanerne og stablet opp fjell med lik, kurret av entusiasme:
  - I Moder Russlands navn!
  Og hennes nakne, runde, rosa hæl, hvordan gi kolossal kraft til ødeleggelse og utslettelse.
  Disse jentene i bikini har tatt på seg sjahens hær og ingen makt i verden kan stå imot dem.
  Men krigerne rir på to nyeste Luna-4 stridsvogner.
  Maskiner med fire maskingevær hver, og mer avanserte motorer, som gjorde at de kunne nå hastigheter på seksti kilometer på motorveien, og førti med en rockade. Og rustningen var tykkere og bedre kvalitet enn på tidligere modeller.
  Selvfølgelig var Elizabeth og Elena nesten nakne og barbeint. Og de kjørte bilen veldig trygt.
  Elizabeth, som skjøt fra maskingevær, kvitret:
  - Nicholas store oppdrag - den største kongen av konger!
  Catherine, som rev ned shahens krigere, sang:
  - Mellom stjernene slår jordens puls engstelig,
  Krystallfeltene glitrer - vannet ...
  Jeg beskytter min families fred -
  Tjener av hele mitt hjerte - Moder Russland!
  Og jenta vil trykke på pedalen med den nakne, runde hælen.
  Disse jentene er bare fantastiske.
  Elena og Euphrosinia kjemper også hardt. Og ingen kan motstå disse jentene.
  Elena slår fienden med de bare fingrene, meislede beina og kurene:
  - Ære til kommunismens tider!
  Euphrosinia, slår mot sjahens tropper ved hjelp av en naken, jenteaktig hæl og vyaknula:
  - Ære til alle de vakreste kongene!
  Og jentene sang i kor og stampet med bare føtter:
  - Ære til Russland, ære,
  Tanks suser fremover ...
  Jenter nesten uten klær
  Hilsen russiske folk!
  Så på to stridsvogner med maskingevær spredte krigerne seg for alvor. Og de knuste afghanerne grundig.
  Og så, fra luften, hvordan kampfly begynte å trykke. Inkludert "Dobrynya Nikitich" med seks motorer, og rekordstor bombelast.
  Og Anastasia Vedmakova vil trykke på pedalen med sin nakne, runde, rosa hæl.
  Og fra magen til en bombefly, hvor dødelige og destruktive bomber vil falle ut.
  Og Anastasia vil ta den og synge:
  - Det finnes ikke noe vakrere Motherland-Russland,
  Kjemp for henne og ikke vær redd...
  Det er ingen vakrere jenter i universet -
  Hele universet er en lysfakkel Rus!
  Akulina Orlova, som skrev om Shahens Mujahideen fra Dobrynya Nikitich maskingevær, la til:
  - Det finnes ingen vakrere ord for moderlandet,
  trykker tricolor-flagget til seieren mot brystet ...
  Vær en russisk ridder du er klar for kamper -
  Lev for drømmen som bestefedre ga!
  Mirabela Magnetic traff de afghanske troppene. Og klippet dem ned i bulk.
  Og også skutt fra en flammekaster. Og brente mange dushmans, brente dem til grunnen.
  Så sang hun:
  Vi er de sterkeste i verden
  La oss drepe alle fiendene på toalettet!
  Og jenta stakk ut tungen. Og blunket til kameratene hennes.
  Det er der flyene til tsar-Russland tresker Mujahideen. Og slippe bomber og napalm.
  Tyngre stridsvogner kjemper også godt, men med god langrennsevne og kraftige motorer. Spesielt den nyeste HP-2 som veier femti tonn, som knuser fienden. HP - oversatt - "Nikolai Romanov".
  Dette er den første eksperimentelle modellen av en tank med to høyeksplosive kanoner og seks maskingevær.
  Og hvordan han knuser kongens afghanske tropper.
  Og jentene viser samtidig tenner inne i tanken og ler.
  Alenka avfyrer et skudd med bare tær og skriker på toppen av lungene:
  - Ære til far-kongen!
  Og de andre jentene skriker:
  - Herlighet!
  Og tanken deres kjører opp de bratte bakkene.
  Og bak dem, blinkende bare hæler, ruser jenter i bare truser og rubinvortene deres glitrer i solen.
  Her er jentene - nesten helt nakne, og brystene deres er så appetittvekkende.
  Anyuta sikter med maskingevær med bare tærne og knuser afghanerne, knirkende og brølende:
  - For Russland, vår mor!
  Og tanken beveger seg, og knuser dushmans. Der er jentene veldig spreke.
  Allah brøler i begeistring:
  - Og overveldende jenter angriper i kamp,
  Russland er bak oss, Russland er bak oss!
  Denne jenta er så rød og kul.
  Maria slår også kongens tropper og knirker:
  - I det hellige Russlands navn!
  Olympias starter opp og knuser fiender med makt. Og med bar hæl på fienden hvordan bevege seg.
  Og et prosjektil flyr med en dødelig amplitude ...
  Hæren til den afghanske kongen ble delvis ødelagt og delvis flyktet.
  Og med bare føtter gikk jentene inn i Kabul. Og slik fortsetter de å bevege seg over Afghanistan.
  Oleg Rybachenko forfølger fienden. Sammen med den evige jenta Margarita Korshunova overtok de sjeikens hær.
  Og her skar gutten og jenta med sabler. Og de hugget ned Mujahideen med all sin raseri.
  Gutten kastet en ert med bare tær og rev i stykker et dusin soldater fra sjeiken.
  Og brølte:
  - Vår tsar Nicholas,
  Ikke åpne munnen på vidt gap!
  Margaret er veldig aggressiv. Driver en mølle. Med bare tær kaster han en ert og brøler:
  - For tsarkommunismen!
  Og så skal barna ta det og plystre i kor. Og kråkene er bokstavelig talt lamslått og øser som regn over hodet til afghanerne. Og det er veldig kult.
  Oleg Rybachenko kutter ned fiender og brøler:
  - Betrakt tsarismen for ideene om kommunismen og triumfen!
  Og igjen hvordan man angriper fienden.
  Og fiendeguttens sverd skar som kål.
  Her er hans fantastiske angrep.
  Og igjen fløyta med de svimende ravnene.
  Så langt er de i ledelsen. Og til og med deres fordel vokser.
  Margarita knirker og brøler:
  - Ære til de russiske heltene!
  Og med sin bare hæl, kastet jenta en utslettelsesgave.
  Det er en kampskjønnhet hun er.
  Selv om det fortsatt er et barn. Og en gang var hun voksen, og til og med en eldre kvinne. Men hun kjøpte seg også udødelighet og fikk evig ungdom. Riktignok er hun en jente i hundre år. Og da kan sannheten vokse. I mellomtiden tjener hun i den russiske hæren. Og Supermann også.
  Og siden denne forfatteren, i motsetning til Oleg Rybachenko, ikke var glad i dataspill, er det mye lettere for henne. Selvfølgelig liker jeg å slåss.
  Udødelige barn er venner. Det er liksom rart å være voksen, og til og med ha mange år og bli veldig ung.
  Og tenkningen ble mer barnslig, selv om hukommelsen og personligheten var fullstendig bevart.
  Og jeg må si, det er veldig kult.
  Margarita og Oleg, nakne, med barnslige hæler, kaster en eksplosiv pakke og slår sjeiken i stykker. Og miljøet hans er ferdig. Så hugget de ned fiender med sverd. Og dette er selve ilddåpen deres. Og så plystrer de igjen...
  Kråker faller på hodet til Mujahideen og gjennomborer hodeskallene deres uten problemer.
  Oleg brøler og avskjærer motstandere:
  - Margarita - vinduet er åpent!
  Og igjen kutter han møllen og skjærer ned de siste hodene.
  Her okkuperte de russiske troppene Kandahar. Det er færre og færre mennesker som ønsker å kjempe mot den uovervinnelige hæren til tsar Nicholas II.
  Andre byer gir seg allerede uten kamp. Eller nesten uten kamp.
  Egne gjenger opererer fortsatt kun i fjellet.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova begynte nettopp å jakte på en slik gjeng.
  En gutt og en jente kuttet ned Allahs modige krigere. Og de handlet med all den utrolige frekkheten.
  Det udødelige barnet kastet en granat med sin bare hæl, rev motstanderne fra hverandre og knirket:
  - For det nye USSR!
  Margarita viftet med sverdene og hogget hodet av, kvet:
  - For nye grenser!
  Og jentas nakne hæl kastet kolossal ødeleggelse og rev fiendene fra hverandre.
  Og nå plystrer barna igjen og tallrike, lamslåtte kråker faller på hodet til Mujahideen.
  Og dette bandet er ødelagt. Alt er gjort veldig smart.
  Afghanistan er så å si tatt til fange ... Noen flere små gjenger ble ødelagt av udødelige barn.
  For dette fikk de penger og nye rekker. Folket i Afghanistan bestemte seg for å underkaste seg den nye kongen. Og så langt har de klart seg ganske bra.
  Nesten umiddelbart begynte det å bygges en jernbane til India.
  Storbritannia mottok et rent symbolsk stykke Afghanistan, men erklærte sin seier.
  Og Oleg Rybachenko og Margarita flyttet til Manchuria. Det er rolig der.
  Men litt lenger sør brøt det ut et kommunistisk opprør. Og et forsøk på å bringe de rødes makt til Kina.
  Den offisielle regjeringen i det himmelske imperiet henvendte seg til tsar-Russland for å få hjelp.
  Og opprøret vokste og vokste. Og troppene til den røde hæren fanget til og med Beijing.
  Den russiske hæren gikk til offensiven. En flåte rykket frem fra sjøen, ledet av
  Kolchak. Og han er en verdig etterfølger til admiral Makarov. Og selvsikkert ødelegger den røde hæren i Kina.
  Og jentene fra havet skyter og slipper store, dødelige prosjektiler.
  Og de nakne, runde hælene til jentene flimrer. Og de skyter fra kanonene til kryssere og slagskip.
  Krigere løper fort. Kampen Anna gir ordre. Og artilleriet går av.
  Veronica - denne jenta, en sjøoffiser, gir også kommandoer, hun er bare i truser og med en tynn stripe stoff på brystet.
  Og på hennes kommando avfyrer de seksten-tommers kanonene. Og rive fra hverandre havnene i Beijing.
  Oleg Rybachenko, som alltid, i kamp ... Han er en så fin, muskuløs gutt i shorts. Og kutter kinesiske tropper med entusiasme. Her er de harde kampene.
  Margarita kjemper også med stor effektivitet. Og han skjærer med sverd de modige krigerne i det himmelske imperiet.
  Jenta, som kjempet med fienden og viftet med sverd, hvorfra hoder flyr av, sang;
  Russland er det største av landene
  Vakkert fedreland...
  Kamerat Stalin er et ideal,
  La oss bygge kommunismens lykke snart!
  
  Selv om vi har den typen konger,
  Romanovene styrer Russland...
  Bryt fiendens fedreland,
  La Abel seire, ikke Kain!
  
  La Nicholas være den store tsaren,
  Heldig i kamper og prestasjoner ...
  Du vinner hordene for Russland,
  Slik blir meningen om staten!
  
  For Nikolai vil jeg gi et abonnement,
  Jeg vil ikke tillate krenkelse av autokraten ...
  La napalm helle fra himmelen over folk,
  Jeg vil ikke savne, tro meg, håp!
  
  Vi er russiske store ørner,
  I stand til å erobre universets vidder ...
  Beskjeden og samtidig stolt,
  Med sin styrke i kamp uforanderlig!
  
  Jenter og gutter bryr seg ikke
  Riddere kjemper veldig tappert...
  Russland du har vært stor i lang tid -
  Vi trenger ikke å surmule i irritasjon!
  
  Rundt jentene legion av fiender
  Men tappert utrydder de de onde ...
  Vi har nok never
  Vi vil fortjene vår plass i himmelen!
  
  La vår andel være høy
  Og Russland vil bli uhørt rik ...
  Ikke se ned på jenter
  De er slanke og ikke pukkelrygget i det hele tatt!
  
  I navnet til vårt moderland, en stjerne
  La kommunismen skinne klart...
  Stor drøm som gikk i oppfyllelse
  Naturen vil være i uendelig mai!
  
  Alt vil blomstre i en veldig frodig farge,
  Alt vil være veldig lyst, rent ...
  Vinner åpne en ubegrenset konto,
  I navnet til tro kommunismens banner!
  
  Hva slags mennesker styrer jorden
  De er dyrere for fedrelandet ...
  Selv om det noen ganger er skjult i mørket,
  Kunne legge oss fast i ansiktet!
  
  Jeg elsker Belobog og Kristus,
  Jeg leste både Lada og Maria ...
  Kjærlighet til Russland er ren som en krystall,
  Jeg kjemper og står for henne!
  
  I familiens navn, for alle menneskers skyld,
  La oss gå om nødvendig Golgata ...
  Den gale skurken vil forsvinne i helvete,
  Og jeg tror at motstanderne snart vil dø!
  
  Enn Russland er vakkert og jeg vet og sterkt,
  At jenter og gutter er modige i det ...
  La Satan angripe med makten
  Vi kommer til å ha gode tilbud!
  
  Tro ikke hvem som begraver Russland vårt,
  Du vet, de er ikke langt unna for sinnet ...
  Og du kjemper og bare ikke vær redd,
  Og puster ut kinnene tappert i kamp!
  
  Trodde krigere
  Modig, modig i den majestetiske dansen ...
  Noen ganger blir vi angrepet av et ondt dyr,
  Men det er ingen sterkere russisk vet herlighet!
  
  Her blomstrer vårt moderland allerede,
  Så tro på den frodige fargen ...
  Victories åpnet en ubegrenset konto,
  Og helteprestasjoner synges!
  . KAPITTEL 3
  Prosessen med å erobre Kina er lang, landet er stort og svært tett befolket. Og kampene der pågår med stor intensitet.
  Oleg Rybachenko kutter kinesere med sverd. Så kaster han erter med improviserte eksplosiver på dem med bare, barnslige føtter og synger:
  - Mitt moderland -
  Konger hersker i det
  Vennlig familie,
  Knekk de onde!
  Margarita Korshunova ødelegger også troppene til det himmelske imperiet. Og driver bruket med sverd. Og med bare tær kaster han dødserter.
  Jenta synger:
  - Ære til kommunismen, ære ....
  Tankene suser fremover ...
  Divisjoner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Og de udødelige barna vil plystre. Kråker får hjerteinfarkt og lamslått faller på hodet til kineserne. La oss si det slik - terminatorbarn. Og kråkene gjennomborer hodeskallene til krigerne i det himmelske rike med nebbet.
  Og så tok andre jenter opp kineserne.
  Her skjærer Natasha dem med sverd, og med den skarlagenrøde brystvorten trykker hun på bazookaknappen og spytter ut et prosjektil. Og massen av kinesere flyr opp.
  Og Natasha synger på toppen av lungene:
  - Ære til kommunismens tider,
  Det blir slutt på pasifismen!
  Og jenta med bare tær, som om hun skyter en morderisk granat, river motstandere i stykker.
  Zoya kjemper også med stor entusiasme. Og han kutter kineserne med sverd uten problemer.
  Og med bare tær kaster han granater av dødelig kraft. Denne jenta er bare fantastisk.
  Da vil en brystvorte med jordbær lansere en ødeleggende dødsgave.
  Og massen av kineserne fløy opp.
  Zoya tok den og sang:
  - I navnet til kommunismens ideer,
  ser vi fremtiden til tsarlandet ...
  Og det røde banneret vårt fedreland,
  Vi vil alltid være uendelig trofaste!
  Augustin kutter også ned kineserne. Hun er en super jente.
  Den rødhårede jenta kastet en dødelig granat med den bare hælen, rev i stykker en masse motstandere og knirket:
  - For Russland - vår mor!
  Og med rubinvorten på brystet trykket hun på knappen til bazookaen. Og spyttet ut en dødelig rakett. Og så mange kinesere tok og brøt på en gang.
  Her er jentene.
  Svetlana knuste også fiendene. Og hugg ned troppene til det himmelske imperiet med sverd. Og kastet dødsgaver med bare tær. Og til slutt, som en bringebær brystvorte, vil den kaste ut et dødelig prosjektil av død.
  Og syng:
  - Mitt hjemland er byer og søtt,
  Mitt hjemland er et kongeland!
  Dette er jentene - deres mest fremragende klasse og muligheter. Du kan ikke motstå slike jenter.
  Og de kuttet disse kineserne slik uten medlidenhet og tvil.
  Aurora kjemper også her, og jentene skribler til kineserne fra et maskingevær. Her er en skjønnhet.
  Og også med en skarlagensrød brystvorte trykker du på knappen til granatkasteren. Og skyter en drapsmissil. Og massen av motstandere river og river med en gang i småbiter.
  Så sang Aurora:
  - For den største kommunismen,
  Bare gå opp og ned!
  Disse jentene er veldig kule og aggressive.
  Mirabela Magnetic bomber fienden fra luften. Hun bruker et biplan angrepsfly. Og hvordan det vil ramme kineserne.
  Og slår dem uten nåde. Og han skribler fra maskingevær veldig vakkert stabler kineserne i hauger. Og hun gjør det veldig raskt. Bare hæl trykker på pedalen. Og hvor mange bomber vil falle over kineserne.
  Mirabela sang og blottet tenner:
  - Jeg er den sterkeste i verden,
  Og to ganger to er ikke fire!
  Akulina Orlova slår også kineserne fra luften. Og han gjør det veldig vellykket. Og knuser troppene til det himmelske imperiet.
  Og så trykket hun på knappen med den skarlagenrøde brystvorten, og nå flyr hun inn i kineserne og river dem fra hverandre med en kampmissil.
  Akulina tok den og sang:
  - Ære til store hjerter,
  Vi vil knuse alle fiender til slutten!
  Anastasia Vedmakova knuste også kineserne og gjorde det med enorm entusiasme.
  Dette er jenta Anastasia - bare super!
  Og med bare tær retter han mot fienden, noe dødelig.
  Og så trykket jenta på knappen med rubin brystvorten, og bomber falt på kineserne. Og hun er veldig aggressiv.
  Og knuser disse kineserne med dødelig makt.
  Anastasia sang:
  - Vi vil rive alle fra hverandre,
  For Russland, vår mor!
  Her kjemper jentene igjen med kolossalt raseri. Dette er kamptriumviratet.
  Og på himmelen har de ingen like. Men det er få luftkamper - kinesisk luftfart er svak.
  Akulina Orlova knuste kineserne på land, og avfyrte eksplosive granater og sang:
  - En, to, tre - riv kineserne!
  Det blir en strålende fest -
  Vi skal erobre verden!
  Dette er tøffe og brutale kamper.
  Her er mannskapet til Elizabeth som kjemper på tanken. Her er en jente og teamet hennes, og de er tilbake i bikini.
  Her trykket Elizabeth på knappene på styrespaken med bare tærne og kurret:
  - Ære til tsar Nicholas II!
  Ekaterina skjøt også, trykket på den skarlagenrøde brystvorten hennes og slo kineserne, og kurret vittig:
  - Ære til superadmiral Makarov!
  Elena sprengte mot fienden. Reiv fra hverandre en masse kinesere ved hjelp av maskingevær og ropte:
  - For kongenes kommunisme!
  Euphrosinia skriblet til fienden og mejet ned soldatene fra det himmelske riket og sang:
  - Ære til Russland og den hvite Gud!
  Dette er kampjentene på en kvikk og sterk tank. Og teamet deres knuste den kinesiske hæren.
  Elizabeth bemerket vittig, og knuste motstandere, vyaknula:
  Den sanne kongen er ikke den som har på seg en krone, men som ikke er en lue med et sinn og en bråker med et grep!
  Elena påpekte aggressivt og erklærte rasende:
  - Hvem har et tomt hode, med krone, det er en typisk hatt, uten konge i hodet!
  Catherine sprengte også mot kineserne, rev fra hverandre to dusin soldater fra det himmelske riket og sa:
  - Etter å ha rotet landet, kan diktatoren beholde kronen på hodet, men han vil definitivt miste ansikt!
  Euphrosyne, knuste kineserne med velrettede skudd, og bokstavelig talt mejet dem ned og raket opp fjell med lik.
  Og samtidig sa hun:
  - Bedre å miste hodet i tapperhet enn å sitte igjen med en nese i feighet!
  Det var slik jentene ble sinte. Og samtidig er de nesten helt nakne, og barbeint, og veldig solbrune, med blondt hår.
  Elizabeth, som skjøt, sa:
  - Hvis du ikke har en konge i hodet, så vil du være en lue som alltid forblir med nesen din!
  Catherine, som ledet en meget velrettet ild mot fienden og slo ut kineserne i massevis, gryntet:
  - Den som mister realitetssansen sitter igjen med en nese uten en drøm!
  Elena noterte aggressivt, skriblet til fiendene og trykket på knappene med bare tærne, og kurret:
  - En kvinnes ben, når de var barbeint, skoet en hvilken som helst mann i mandlene, og lot ham stå uten bukser, og blottla kroppen hans!
  Euphrosinia, som slo motstandere og drepte kineserne med rasende makt, bemerket aggressivt:
  - Etter å ha mistet samvittigheten på jakt etter fjell av gull, kan du forlate fienden med en nese, men det vil ikke være en knust krone igjen bak sjelen din!
  Jentene kjempet desperat og tappert.
  Elizabeth oppsummerte ved å ødelegge en kinesisk haubits med et skall:
  - Når du har Gud i hjertet og en konge i hodet, er du en mann med stor bokstav!
  Krigere kjempet på andre fronter.
  Alenka skriblet til kineserne fra et maskingevær. Klippet dem som hvete og hylte:
  - For den store kongen,
  Herre takk!
  Og med bare tær vil jenta kaste en granat av dødelig kraft.
  Anyuta, skriblet på fienden og ga en dødsgave med sin nakne, runde hæl, utstedte:
  - Ære til kommunismens æra! Tsar Nicholas vil være med oss!
  Og jenta dyttet den kinesiske generalen i haken med albuen og kvitret:
  - For det store Russland i Svarog!
  Kampen mot Alla knuste de kinesiske soldatene, mejet dem ned som en sigd og vyaknula:
  - For fedrelandet - vår mor!
  Og hennes bare tær kastet en mektig dødelig gave til utslettelse.
  Maria knuser også fiender med vill selvtillit. Og skriblerier fra maskingevær mens du synger:
  - Vårt moderland er vår mor!
  Jenta vil bli en helt!
  Og med bare tær vil jenta kaste en destruktiv dødsgave.
  Og så hvordan han trykker på bazooka-knappen med sin skarlagenrøde brystvorte.
  OL knuser kineserne til pulver. Skriver på dem fra maskinen. Og synger:
  - Vi er på deg som i en krig,
  Og i krigen som på deg!
  Og jentas bare tær kastet en eksplosiv pakke.
  Reiv en masse kinesere til aske.
  Olympias skjøt også med en jordbærvorte og kvitret:
  - For fred, for vennskap, for mai!
  Alenka bemerket med en latter:
  - Og så du mai?
  Anyuta, skriblet på kinesisk, knirket:
  Sommer, å sommer, stjerneklar sommer, vær med meg!
  Alla sprengte mot fienden, rev opp noen kinesiske soldater og kvitret:
  - For kongeriket!
  Og håret hennes er som en brennende ild som kan brenne Roma. Her er jenta.
  Fem endrer posisjon. Og skribler til fienden med en forbedret rekkevidde.
  Og så kuttet jentene ut de elektriske ledningene, og strømmen gikk,
  av fiender. Og kineserne glitret.
  Og jentene, som bare hæler, vil ta det og gnistre. Og igjen vil de ta opp den kinesiske, tapre hæren. Og kineserne er sterke og modige. Dette er et tappert, tallrike folk.
  Men Veronika og Victoria traff dem med raketter fra flyet. Og rev i stykker mange kinesere. Jentene slåss, i en bikini og barbeint. Og med bare hæler dunker de mot fienden og trykker på knappene.
  Akulina Orlova slår også kineserne, og knuser fiendene uten medlidenhet.
  Akulina trykket på knappene på styrespaken med bare fingrene og dunket kineserne, rev dem opp og kvitret:
  - Ære til far-kongen!
  Anastasia Vedmakova bekreftet:
  - Ubetinget ære til kongen!
  Mirabela Magnetic ga en ødeleggelsesgave med sin bare hæl og kvitret:
  - Og la oss drikke til admiral Makarov!
  Og den skarlagenrøde brystvorten hennes ble avslørt, og jenta tok den og trykket på knappen. Og raketter fløy mot kineserne. Og rev fra hverandre mange krigere fra det himmelske imperiet.
  Her er jentene...
  Og så tok ninjajentene fra Japan opp mot kineserne. Og krigerne, selvfølgelig, i én bikini og bare føtter.
  En ninjajente med blått hår tok sverdene og kuttet kineserne. Og hun tok av hodet. Og etter det, med bare tærne, kastet hun en ert av ødeleggelse. Og igjen fløy krigerne i det himmelske imperiet med avkuttede lemmer i forskjellige retninger.
  Krigeren sang:
  - Ære til Japan! Herlighet!
  En ninjajente med gult hår kjemper med fiender. Og han hugger dem uten medlidenhet med sverd. Og hennes nakne, grasiøse jentefingrene kaster noe fullstendig ødeleggende. Og de bokstavelig talt river kroppen fra hverandre. Og krigeren synger:
  - Ære til Japan, ære!
  Tanker suser foran,
  Jenter, uten å vite frykt -
  Hilsen - russiske folk!
  En ninjajente med rødt hår klipper også ned kinesere. Hun er en veldig aggressiv kriger. Og kutter motstandere til slutt. Og igjen, fingrene så meislet, forførende bare føtter kaster bumeranger som blåser av hodet som barberhår.
  Og krigeren synger:
  - Russland til tsar Michael,
  Universet har erobret!
  En ninjajente med hvitt hår svingte sverdene mens hun halshugget kinesernes hoder. Og denne jenta i bikini viste seg å være en skrevet skjønnhet. Og sverdene hennes er fantastiske. Og de nakne tærne på bena kastet også giftige nåler, og slo i strupen på krigerne fra det himmelske imperiet.
  Ninjajenta sang:
  - Den japanske krigeren er ikke redd for døden,
  vi er ikke redd for døden på slagmarken ...
  For det hellige Russland vil ninjaen kjempe -
  Og til og med å dø - vil vinne!
  Disse jentene er så nesten nakne og vakre, og bena deres forfører menn.
  Men Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova går i kamp igjen, eller rettere sagt, løper. Igjen kjemper barna med vilt raseri og vanvidd.
  Her vifter gutten med sverdene og kutter hodet til kineserne fra skuldrene.
  Oleg kurret, og gutten kastet ødeleggelseserter med bare tærne. Reiv fiendene fra hverandre og sang:
  Ære til kommunismen som Nicholas bygger,
  Han er den største og klokeste kongen!
  Jenta, denne tidligere forfatteren Margarita Korshunova, hogget hodet av kineserne, kurret:
  - For Russland og tsar Nicholas!
  Og med bare tær vil den unge krigeren ta og kaste en boomerang. Og den ene vil fly forbi og kutte hodet av kinesiske soldater. Her er en jente.
  Margarita tok den og sang:
  Det er ikke noe vakrere Motherland-Russland,
  Det beste landet i universet...
  Stjernene vannet himmelen i perler,
  Gjør selv et utspekulert utseende gal!
  Så tok de udødelige barna den og plystret på toppen av lungene deres. Og så tok kråkene det, fikk hjerteinfarkt og falt sammen til en besvimelse og begynte å falle. Og slå hodene til kineserne.
  Dette er barn, de er bare monstre og super....
  Og igjen, la oss kutte ned fiendene. Og slike kjempende og modige jenter er her, noe som er supert, så Natasha gikk til angrep.
  Jenta tok den og skjøt fra maskingeværene og kvitret:
  - For kommunismen til tsar Nicholas!
  Zoya bekreftet ved å kaste en eksplosiv pose med eksplosiver med den bare hælen.
  Og krigeren sang:
  - For den store kongen,
  Far-suveren!
  Augustin skar gjennom fiendene sine uten noen svakhet eller medlidenhet. Og den rødhårede krigeren tok den og kastet med bare tærne noe veldig dødelig og ødeleggende. Og veldig dødelig opptrådte veldig kult.
  Augustine løp vindmøllen og knirket:
  - For Russland og seier til siste slutt!
  Svetlana drev en veldig aggressiv sverdmølle med sverdene sine. Hun kuttet hodene av fiendene og la dem i en haug. Og med bare tær tok hun og kastet en dødelig dødsgave.
  Og hun ropte:
  - For tsarkommunismen!
  Og jentene igjen med sine bare, runde hæler, som om de ble hamret med drepende ødeleggelseserter.
  Og syng igjen:
  Nikolai du er kongen-messias,
  Du vil snart være allmektig!
  . KAPITTEL #4
  Krigen med Kina fortsatte.
  Jentene dro opp nye, kraftigere bombefly. Og Anastasia Vedmakova begynte å slippe løs kraftige luftangrep på kineserne.
  Krigeren sang og trykket på knappene med bare tærne:
  Folk vil være glade
  Lykke for alltid...
  Nicholas av makt -
  Kraften er stor!
  Akulina Orlova, skriblet til motstanderne sine og klippet ned kineserne, kvitret aggressivt:
  - Til ære for kommunismens ideer!
  Mirabela Magnetic, som sendte bomber ovenfra og drepte kineserne, la til:
  - Det blir herlighet i dette livet!
  Slik angriper jenter fra luften det himmelske imperiet. Og ødelegge de tapre soldatene til den kinesiske hæren.
  Alenka kjemper også. En jente slår fra et maskingevær. Klipper ned kineserne og knirker:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og med bare tær, mens han sender en dødsgave til fienden.
  Anyuta skyter mot kineserne, og veldig nøyaktig. Han klipper dem ned og sier med velbehag:
  - Det blir glede i universet!
  Og med en bar, rund hæl, som om du kaster en dødsert.
  Og kjemper Alla kjemper med vill vanvidd. Og sverdene hennes styrer møllen og skar hodet av kineserne. Jenta sier rasende og viser tenner:
  - Vi vil bringe kjærlighet til vårt Russland!
  Og jenta vil kaste noe aggressivt og destruktivt med bare tærne.
  Kampen Maria kjemper igjen. Og sverdene hennes er så skarpe og veldig dødelige. Og de skjærer kjøtt som varmt jernsmør.
  En jente med gyllent hår snakker aggressivt og kutter kineserne i biter:
  Moder Russland er med oss for alltid!
  Kamper og OL. Hun er veldig stor og muskuløs. Hvordan jeg tok på meg kineserne, og la oss hakke dem som hvete med en ljå. Dette er en jente, vel, så stor og aggressiv.
  Og også med bar hæl, hvordan gi etter for en bombe. Og han vil rive mange motstandere på en gang.
  Og så kjemper Natasha. Jenta holder en flammekaster i hendene. Og slå fienden.
  En strøm av flammer gikk gjennom kineserne. Og de skal brenne hele hundre om gangen. Her er jenta.
  Og på knappen til flammekasteren vil han trykke på den skarlagenrøde brystvorten på kvinnebrystet.
  Og så renner alt ut.
  Og jenta med bare tær kaster sitroner med aggressiv kraft.
  Krigeren sang:
  - For det hellige Russland - Ære til fedrelandet!
  Zoya kjemper også mot panterens ville kraft. Jordbærniplene hennes trykker på knappene og skyter ut elektriske støt fra maskinen. Så kvitret jenta:
  - For våre nye seire!
  Og med bare tær kaster han noe helt dødelig. Her er en jente - en honningblond.
  Augustin, som kjempet med fiender og klippet dem som en ljå, sendte kule etter kule og drev dem inn i kisten, kurret:
  - For store prestasjoner!
  Og med bare tærne kastet hun en morderisk gave av kolossal kraft.
  Og så vil jenta trykke på knappen på våpenet med rubin brystvorten, og rive fra hverandre en hel bataljon av fiender.
  Og her er Svetlana i kamp, en formidabel jente. Kutter fiender veldig aggressivt.
  Og med bare tær sender han skarpe og tynne disker til motstanderne.
  Og med blodrøde brystvorter vil den treffe fiendene, og de vil bli grundig ødelagt. Så mange lik og ødelagte kinesere.
  Så kurret Svetlana:
  - For Russland og seier til siste slutt!
  Her er jentene i den høyeste kunstflyvningen. Og de iscenesatte en billedlig utryddelse av fiendene. Og de heller alle brennende og elektriske flak på dem.
  Alice og Angelica jobber med snikskytterrifler. Jenter har knapt tid til å skyte og smitte på nytt.
  Det er mange kinesere. Og de kan ikke snus så lett. Og de presser inn en gul, endeløs bølge.
  Alice skjøt, slo gjennom generalen og kvitret:
  - Hvor mye jobb har vi!
  Angelica skjøt også nøyaktig og var enig:
  - Mye, men vi forventer seier!
  Og den rødhårede djevelen med bare tær lanserte en morderisk dødsgave.
  Alice skjøt igjen, skjøt ned et kinesisk fly. Jenta var fast bestemt på å vinne avgjørende.
  Her hadde hun sine egne problemer og komplekser.
  Alice skjøt igjen, og ganske nøyaktig, og kurret og blottet tenner:
  - Vi går foran med et godt eksempel!
  Og øynene hennes glitret av lyn.
  Dette er virkelig kategorien jenter er bare super.
  Og så skjøt Alice og tre kinesere ble gjennomboret av en kule på en gang.
  Og den blonde jenta med bare tær vil ta og kaste en ødeleggelsesgranat med dødelig kraft.
  Dette er jentene som kategorien er enkel - super.
  Aurora skjøt i mellomtiden fra en haubits. Hun rev fra hverandre en hel tropp med kinesere og ropte:
  - Jeg er ikke i tvil om kontoen min!
  Og den vakre jenta tok den og trykket på knappen med den skarlagenrøde brystvorten. Og igjen, et dødelig prosjektil med stor kaliber flyr mot fienden.
  Aurora tok den og sang:
  Jeg har en fiende
  Det er styrke og press...
  Men jeg er i skinnet på en okse -
  Her er samtalen!
  Partneren hennes Agrippina, som blottet tenner og knuste den pressende kineseren med et smil, sa:
  - Hei tyrefekter, hold ut,
  vi starter løpeturen ...
  Afrodite, en jente med gyllent hår, også i bikini og barbeint, kvitret og blottet tenner:
  - Ta vare på livet ditt
  Dyrenes konge mann!
  Agrippina, med den skarlagenrøde brystvorten på det fulle brystet, trykket på knappen til det dødelige våpenet og kvitret:
  - Vi treffer nøyaktig,
  Vi traff det riktig -
  Og målet er nærme!
  Afrodite, denne jenta, en skrevet skjønnhet, trykker også på knappen med en rubin brystvorte, og slår mot fienden og ler øredøvende og gliser med tenner:
  - siste styrke
  Den siste styrken
  Knus fienden!
  Aurora fniste og slengte inn i fienden ved hjelp av en brystvorte med jordbær. Og så la hun til de bare tærne.
  Og en kamprakett stormet på flukt.
  Jenta kvitret:
  Standene jubler
  Standene gleder seg...
  Og så angriper de
  Huns Galaxy!
  Faktisk ser det allerede latterlig ut, til det ytterste.
  Og nå går stridsvognen til Elizabeth i kamp. Og den har fire jenter i bikini. Og jentene kjemper desperat.
  Elizabeth skjøt mot kineserne med bare tær og kvitret:
  - I det store Russlands navn!
  Catherine også, hvordan treffe soldatene i det himmelske imperiet. Hvordan han klipper dem ned i store mengder, og kurrer og blotter tenner:
  - Ære til de russiske gudene!
  Og jenta trykker igjen den nakne, runde hælen på de utstikkende knappene. Her er jentene i bikini. La oss bare si at de bare er kvinnelige supermenn. Prøv å motstå disse. De har en fenomenal, kosmisk kraft.
  Elena vil treffe krigerne i det himmelske imperiet. Han vil ta og true fiendene. Og så, med en rød brystvorte, trykker han på joystick-knappen og kvitrer:
  - Ære til de russiske tsarenes kommunisme!
  Og med sin bare hæl vil han treffe fienden.
  Euphrosinia er også kult i kamper. Og han vil smelle mot fienden, med stor lidenskap.
  Og slå ut mange kinesere, og kurr:
  - Ære til kommunismens tid Guder!
  Og her vil hun også bruke en rubin brystvorte. Og med bare tærne trykker han på knappene. Og rive fra hverandre en masse kinesiske soldater.
  Dette er jentene - de har aggressive hopp. Og de fire på tanken vil ta og sprenge mot fienden med granater.
  Og de har en stor, fenomenal kraft.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova jobber også med sverd så aktivt og effektivt, som om de var helikopterpropeller.
  Gutten kastet et stykke antimaterie med bare tærne. Ødelagt en hel bataljon kinesere og kurret:
  - For suvereners storhet!
  Etter det bar sverdene hans en mølle og kuttet av kinesernes hoder.
  Margarita Korshunova kuttet ned fiendene. Hun kuttet hodet av dem og flirte tenner og sa:
  - Til ære for den tsaristiske USSR!
  Og igjen, med en bar, rund, barnslig hæl, hvordan ødeleggelsens destruktive gave vil bukke under.
  Så tok de udødelige barna opp og plystret. Og kråkene, døvet av plystringen, falt ned og slo hodeskallene til de kinesiske soldatene.
  Margarita tvitret:
  ideer om kommunisme,
  Stopp pasifismen!
  Dette er monsterbarna. De er de tøffeste og mest aggressive i verden. Dette er terminatorbarn.
  Oleg Rybachenko skriblet til fienden og hugget med sverd. Og så vil han ta den og sprenge den fra en flammekaster. Og så mange kinesere vil brenne på en gang. Og barnekrigere er på topp.
  Gutten tok den og sang:
  - Ære til Russland, ære ...
  Power nagler tanker!
  Og en gutt på tolv år gammel i utseende tok den og bukket med sin bare hæl under for en ødeleggelsesgranat, og massen ble revet i stykker av kinesiske soldater.
  Den unge krigeren var full av styrke og energi. Og hvordan det evige barnet ødela soldatene i det himmelske rike. Det er rett og slett fenomenal, transcendent kraft.
  Oleg tok den og sang:
  La oss slå hardere
  La oss stå sammen!
  Vi vil gjenopplive USSR
  La oss vise verden et eksempel!
  Og gutten spyttet som et glimt, og en hel bataljon kinesere brant ned på en gang. Og brølte:
  - Og at det ikke var noen problemer!
  Margarita bemerket vittig, kuttet av fiendene som med et barberblad, og kurret:
  - For det store Russland,
  Du kjemper og ikke vær redd!
  Og med bare tærne, jenta, som om hun lanserte en morderisk ert av total død.
  Natasha kuttet igjen kineserne med vanvidd og raseri.
  Så mange gule krigere la seg ned med hodet avkuttet.
  Dette er jentene - som er veldig kule og kjemper.
  Natasha holdt først en mottakelse med sverd - en svalehalesommerfugl. Og så tok hun opp en flammekaster og trykket på knappen med den skarlagenrøde brystvorten. Og som en fontene fra baksiden av en hval, vil en flamme bryte ut og forkulle kineserne til beinet.
  Jenta med blått hår sang:
  - For fedrelandet - vår mor!
  Zoya tok den og også med sverd, mens hun tar den og skjærer den. Og hun tok den med bare tærne og kastet barberbladene. Og bløtla mye kinesere.
  Så trykket Zoya på den karmosinrøde brystvorten på flammekasterknappen, og hvordan hun ville brenne fienden med kolossal selvmodighet.
  Zoya tok den og sang:
  Ære til kongenes tid
  Hammer rebellen!
  Og jente, la oss leke med pressens muskler.
  Augustine er en veldig vakker kvinne. Og håret hennes flagret gjennom luften som et proletarisk banner.
  Og jenta, med bare tær, vil ta og kaste en boomerang av ødeleggelse.
  Og så tok hun rubinvorten på brystet da den ble trukket over knappen til en granatkaster.
  Og hun kurret:
  - For fedrelandet er vakkert!
  Og med bare tær vil han ta og igjen kaste noe ekstremt dødelig.
  Svetlana tok den og skjøt også ved å trykke på knappen med en jordbærnippel, hvorfra en mine fløy ut. Hun beskrev en bue, og sprengte mot de kinesiske troppene.
  Og så tok jenta med bare tær og kastet kuler med nitroglyserin. Og rev fra hverandre mange motstandere.
  Så kurret hun:
  - For gudenes mor Lada!
  Dette er jentene, og med en gang vil de trykke på knappene med brystene, slik at et helt kinesisk regiment med stridsvogner rykket opp med en gang.
  Her er jentene...
  Og så tok pilotene Agatha og Adala opp kineserne. Slik er de kjempende og aggressive jentene med slanke, muskuløse kropper og bare grasiøse ben. Dessuten er begge skjønnhetene naturlige blondiner og bare superjenter.
  Og Agatha vil ta den og ta den med bare tærne, og vil skyte opp en rakett fra flyet. Og han vil ta fienden og knuse dem i stykker.
  Agatha opptrer aggressivt. Og hennes skarlagenrøde avstigning trykket på knappen. OG
  Her kimet jenta og sang:
  Tråden er brutt
  En ond død truer oss...
  Men jenter lever -
  Og motstanderne dør!
  Adala tok den og sparket også kineserne ved hjelp av de bare tærne. Og så hvordan rubin brystvorten hennes vil trykke på knappene og raketter vil fly over posisjonene til krigerne i det himmelske imperiet.
  Krigeren kvitret da hun knuste fiendene hennes:
  - Jeg er den sterkeste i verden!
  Dette er jentene som gjør underverker med bare føtter.
  Men for eksempel ble Juliana tatt til fange. Hun ble vridd bak hendene på motstandere.
  Og ledet barbeint først på gresset. Og så på sanden... Og så spredte de med vilje en ild og spredte kull på bakken. Og jenta med bare såler tråkket på de røde brennende steinene.
  Heldigvis ble Yulianas såler grove og hardnekke av konstant å gå barbeint. Så det skader henne ikke så mye. Og jenta går og kaster stolt på hodet.
  Overkroppen hennes er naken, jentas muskler er sterke, og bare tynne truser på hoftene. Og solbrun, gylden-oliven hud. Og håret hennes er langt, tykt, kobberrødt.
  Da kineserne så at det å gå barbeint på kullene ikke får jenta til å skrike og stønne, satte kineserne henne på stativet. De vred på hendene og begynte å løfte seg. Først hevet de henne til taket. Så ble tauet løsnet. Jenta kollapset. Helt på gulvet var tauet stramt. Helvetes smerte gjennomboret jenta fra toppen av hodet til de bare hælene.
  Juliana skrek, men bet seg så i leppa. Og hun bet tennene sammen.
  Kineserne lo. Og igjen begynte de å løfte den opp. Det var shake-up tortur.
  Juliana var stille. Bare hennes nakne, solbrune, muskuløse ben rykket og suser gjennom luften.
  Jenta ble løftet opp igjen til taket. Og så ble tauet løsnet. Den solbrune, nesten sjokoladekroppen til jenta kollapset. Igjen, vill smerte og et kvalt skrik av en rødhåret skjønnhet.
  Bødlene fniser og blotter tenner. La oss bare si at de er så kule.
  Men jenta ble, etter signal fra hovedbøddelen, løftet opp igjen. Høyere og høyere. Og tauet er stramt.
  Men jenta frøs helt i taket. Så igjen, nok en gang, ble tauet løsnet. Og jenta kollapset ... Og igjen ropet til en desperat skjønnhet.
  Ja, det er virkelig lidelse. Tilsynelatende virket tre sjokk nok. Og nå ble jenta satt på bare føtter, tunge eikeblokker. Den muskuløse, solbrune kroppen til skjønnheten strakk seg, og musklene skilte seg mye skarpere ut.
  Så, etter signal fra overbøddelen, begynte de å henge vekter på krokene. Og Julianas kropp, naken og sterk, begynte å strekke seg mer. Og svetten brøt ut, og olivenhuden lyste, som om den var smurt med olje.
  Jenta fra Russland stønnet igjen... Men igjen bet hun tennene hardt sammen. Og hun prøvde å holde tilbake det smertefulle stønn og skrikene som rømte fra halsen hennes.
  Seniorbøddelen fra Kina sa hardt:
  - Nok! Smør nå hælene hennes og klargjør brazieren.
  Torturistene tok frem en kanne med olivenolje. Og de begynte å forsiktig smøre Julianas såler. Det var tydelig at mannen var glad for å føle de nakne, grasiøse bena til en veldig vakker jente. Og det er virkelig en stor glede.
  Jenta kjente gjennom smertene i de strakte leddbåndene og vridde armer og skuldre en vag følelse av skam fra bødlenes berøringer.
  Men i alle fall prøvde hun å ikke skrike eller stønne.
  Etter å ha smurt ferdig, begynte de barbeinte, rosa, ru, men ikke miste den grasiøse formen på sålene til jentas bødler å stable tynn ved under hælene deres.
  Dette er en tradisjonell branntortur, med steking av hælene. Det var slik piratene på Treasure Island ønsket at hyttegutten Jim Hawkins skulle ha bare, gutteaktige hæler. Det gjør tydeligvis veldig vondt.
  Her ble bålet lagt ned, og tilsatt litt svovel for at det skulle brenne bedre, og diesel ble dryppet.
  Den overordnede bøddelen humret ... Yuliana, som uansett skalv smertefullt av frykt. Og så ropte hun av uutholdelig smerte. Ja, dette er faktisk veldig irriterende.
  Her tok torturisten med en lommelykt og tente en flamme under de bare, meislede bena til en vakker jente med rødt, frodig, krøllete hår.
  Brannen flammet opp et stykke fra jentas såler.
  Til å begynne med følte Juliana bare en behagelig varme, hun kjempet barbeint mesteparten av tiden, og føttene hennes var veldig harde, dekket med en hard skorpe.
  Men de er fortsatt i live. Og etter en stund begynte de nakne sålene til jenta å brenne. Juliana bet tennene sammen med stor kraft. Og likevel slapp et smertefullt stønn fra jentas bryst.
  Overbøddelen beordret:
  - Gi henne en pisk nå!
  Torturisten trakk en pilestav fra en balje med vann. Først vinket han dem i luften. Han fløy forbi med en fløyte...
  Og så slo bøddelen jenta i ryggen med all kraft. Huden, fargen på sjokoladen eller litt lysere, sprakk, og blodet strømmet ut.
  Overbøddelen utbrøt:
  - Ta det med ro seki! Ikke skru deg selv i hjel!
  Plageren slo, mens han spredte bena bredt. Slagene regnet ned.
  Og to andre bødler la tynn, tørr, spritvåt ved i bålet under jentenes bare føtter. Flammene slikket de nakne, runde, rosa og samtidig forhårede hælene til jenta.
  Det var en trippel smerte: en strekk på stativet, en pisk og ild under jentas bare føtter.
  Men Juliana, etter å ha samlet alt motet, klarte å holde tilbake høye skrik, fra uutholdelig smerte. Og hun led som en ekte datter av Russland og en ekte heltinne.
  Bødlene jobbet. Den ene snusen slo jenta på ryggen, som var dekket av blåmerker og blødninger. Så overførte han slag mot baken til jenta.
  To andre så på bålet slik at flammen skulle steke skjønnhetens oljede hæler.
  Den eldre plageånden virket ulykkelig. Faktisk stønner ikke offeret engang. Som om hennes grusomme tortur ikke tar. Og dette er et slag mot bødlenes stolthet.
  Tormentorkommandanten beordret:
  - Og smør nå brystene hennes!
  Bødlene likte denne ideen. De dryppet olivenolje på håndflatene. De smurte den på labbene, og begynte å gripe og klype jentas bare bryst.
  Yuliana var helt naken, og hengte seg slik. Og hennes skarlagenrøde brystvorter ble famlet.
  Og bødlene gliste.
  Jenta var veldig skamfull og kvalm over berøringen av de grove og hårete bødlene. Og hun rødmet av sinne og skam.
  Og bødlene famlet etter henne og smurte brystene hennes, og tykt. Fra de røffe berøringene fra menn hovnet og stivnet jentas bryst. Juliana ropte:
  - Faen du!
  Bødlene som svar bare gliste og gliste kjøttetende. Men nå er brystet allerede smurt ingen steder lenger, og du må motvillig fjerne potene.
  Etter det brakte torturistene fakler til jentas nakne bryst. De flammet og flammene berørte de skarlagenrøde brystvortene på jentas nakne bryst.
  Juliana skrek av vill, ubeskrivelig smerte.
  Men igjen, med en forferdelig viljeanstrengelse, bet hun perletennene sammen. Og hun ble stille. Selv om hun pustet tungt.
  Nå stekte bødlene hennes såler og bryster, strakte kroppen hennes på stativet, vridde leddene hennes og slo henne med en pisk.
  Men jenta var stille. Hun viste stort mot og heltemot.
  Bødlene jobbet. De holdt den nærmere det nakne brystet, og fjernet deretter fakkelen. De slo med en pisk på ryggen og baken, tente på bålet under de bare sålene til jenta.
  Kort sagt, de jobbet samvittighetsfullt. Men heltinnejenta hadde en sterkere vilje, og hun kunne holde tilbake stønn og skrik.
  Den overordnede bøddelen klikket med tungen i misnøye og beordret:
  - Og smør nå barmen hennes med olje!
  Bødlene viste beredskap for pine. Og energisk skyndte seg å smøre den nakne barmen til jenta. De grådige, klissete fingrene deres krøp mellom skjønnhetens ben. Og det var veldig grusomt og grusomt.
  Juliana følte seg kvalm og tydelig kvalm. Og alle fingrene tappet og tappet jentas barm, og klatret dypere og dypere. Og så det hele viste seg å være grusomt.
  Juliana ropte:
  - Du kan ikke knuse sjelen min!
  Bødlene smurte barmen hennes tykt, og fortsatte å kjenne mellom bena hennes. Men overbøddelen ropte på dem. Og han fjernet hendene.
  Og i stedet tok de og brakte en tent fakkel til barmen. Brann slikket jentas mest følsomme diamant av femininitet.
  Juliana skrek og rykket. Og hun hadde så vondt. Så uutholdelig vondt at stønn slapp gjennom de tett sammenknepte kjevene til jenta.
  Og hun rykket, noe som økte plagene.
  Overbøddelen beordret:
  - Du smører også baken hennes.
  Bødlene skyndte seg lett å smøre jentas vakre, elastiske rumpe. De gjorde det med entusiasme og lidenskap. Samtidig helte de olje på hendene.
  Juliana ble både såret og kvalm. Men ilden ble flyttet litt bort fra barmen hennes og jenta følte seg bedre. Juliana bet tennene sammen slik at det til og med rant blod fra tannkjøttet av spenningen. Og hun var stille.
  Bødlene smurte baken hennes slik at de til og med strålte.
  Og så brakte de en fakkel til dem og barmen, med en het flamme. Og den vil flamme og slikke den sarte huden.
  Det gjør spesielt vondt når barmen er brent. Allerede i perineum var hårene forkullet. Og det er så vondt og smertefullt, og hvordan ellers lider Juliana slik helvetes, uutholdelig pine.
  Overbøddelen beordret:
  - Og nå slå henne med en glødende stålpisk!
  En fagmann på sitt felt hentet ut en rød stang fra varmen fra peisen. Og han begynte å slå med et allerede rødglødende jern på den nakne, solbrune, allerede sårede ryggen til jenta.
  Yuliana stønnet, og hun hadde så vondt at sinnet hennes ble forvirret. Og hun ville virkelig slå seg av og miste bevisstheten. Men når det gjelder ondskap, kjente hun seg selv i uutholdelig pine, og led veldig vilt.
  Og nå kjente hun at hun var i ferd med å briste i gråt og ville skrike helt ut av lungene.
  Og for å dempe lidelsen litt, sang jenta;
  Seiersdagen, hvor langt den var fra oss,
  Som en glør smeltet i en utdødd ild. Det var milevis, forkullet, i støvet, - Vi brakte denne dagen så nærme vi kunne. Seiersdagen! Seiersdagen! Seiersdagen! Dager og netter ved ildstedsovnene Vårt hjemland lukket ikke øynene Dager og netter kjempet en vanskelig kamp - Vi brakte denne dagen så nærme vi kunne Kor: Hei, mor, ikke alle av oss kom tilbake ... Barbeint til løp gjennom duggen!Halve av Europa gikk, halvparten av jorden, - Vi brakte denne dagen så nærme vi kunne.
  . KAPITTEL #5
  Og i Kina var det en stor krig ....
  Natasha og teamet hennes slo tilbake angrepet fra den utallige hæren til det himmelske imperiet. Kineserne perlet tappert - en nasjon av krigere.
  Og jentene skriblet til dem med maskingevær. Og bokstavelig talt mekket ned hele rekkene.
  Natasha, som skjøt fra et maskingevær og kastet en granat med den nakne, meislede, solbrune foten, sang:
  - For stor kommunisme,
  Ikke skyt!
  Zoya tråkket også køen. Så hogget hun med sverd, slo ned kineserhoder og knirket:
  - For en ny grense!
  Og de bare tærne på bena begynte igjen, noe dødelig.
  Og så vil jenta med sin skarlagenrøde brystvorte trykke på knappen til bazookaen.
  Augustine er som en granatkaster. Og brakte også avtrekkeren med en rubin brystvorte.
  Jenta tok den og kastet en granat med den bare hælen. Og rev i stykker mange kinesere.
  Og så sang hun:
  romvidder,
  Døden dekket...
  Vi jevner ut fjell
  Rovsuget!
  Og Augustine slikket hennes lepper, og husket hvor kraftig hun jobbet med tungen, for nytelse og velbehag.
  Svetlana tok også jævla fra rakettkasteren ved å trykke på knappen med en jordbærvorte. Og det var så flott...
  Og jentene kurret:
  - For den store tsarkommunismen!
  Etter det spyttet fire jenter unisont ... Tusen kinesiske soldater ble slått ned av hjernerystelse.
  Her er jentene - kunstflyvning.
  Natasha tok den og kvitret, og etter henne sang alle de andre jentene i kor;
  Russland er et flott land
  Kommunisme av høyeste standard,
  Lada ble gitt til oss av Rod,
  Kutter sverdet med bladet til Svarog!
  
  Vi er jentene foran
  Komsomol angrep...
  Og det er ingen annen måte
  Stemmen ringer!
  
  Vi vil beseire motstandere
  For moder Russland...
  Tross alt er en kjerub over oss,
  Hvit Gud vil komme messias!
  
  Skapelse i landet
  Vår vil være høyere enn solen ...
  Tross alt, menneskene over hele jorden,
  Kjemp tappert for frihet!
  
  Motherland du er vår mor,
  Det største Russland,
  Ulven prøvde å rive
  Jentene har blitt vakrere!
  
  Kan vi lage dette
  All overraskelsen er ganske morsom...
  Slå med barfot
  En jente med kraften til Komsomol!
  
  Den svarte guden vil ikke ødelegge
  Tross alt er han også sønnen til Know Rod ...
  Og støderen hans er Svarog,
  La oss telle fra terskelen!
  
  Jenter elsker barbeint
  De suser tappert gjennom snøfonnene ...
  Du kan ikke fange en do med makt
  Vi har et RPG i ryggsekken!
  
  Hvis en jente elsker
  Forførte en utspekulert fyr ...
  Hun gjorde det på spøk
  Ikke send ham til kennelen!
  
  Belykh Gud er en stor Gud,
  Skapelse i universet...
  Og nå er dragen død
  Det blir en ny kreasjon!
  
  Russland er et flott land
  I den er jentene alltid barbeint ...
  Satan angriper
  Og jentenes fletter er synlige!
  
  Vel, den evige Gud Svarog,
  Hva gjorde han før Jorden ...
  Kan bøye alle samtidig inn i et horn,
  For nye generasjoner!
  
  Leder store Jesus,
  Også, Sønnen, tro Rod ...
  La oss kaste et ess, selvfølgelig,
  Været blir flott!
  
  Og så kommer spillet
  Den som ikke er kulere...
  Vi er en sånn fraera
  Bare spredte skyene!
  
  Gud er vår allmektige familie,
  Gjør planeten lysere...
  Gi oss alle helse i gjeld,
  For å gjøre det søtere!
  
  For Herren-Kristi skyld,
  Vi skal spole tilbake alle milene ...
  Guds mor er ren
  Abel er i live - Kain er beseiret!
  
  Her kommer en morsom dag
  Universets Herre ble et geni ...
  Og overgrodd med gressstubbe,
  For generasjoners lys!
  
  Her er barfotjentene
  Løp fort igjen...
  Brystene deres er ikke silikon
  Kommunismen er synlig ga!
  
  Jeg ville at jentene skulle vite det
  Slå alle mennene med føttene ...
  Å være et paradis fra en kvinne,
  Ikke tråkk på støvler!
  
  Vel, kort sagt, det er over.
  Blir snart motstandere ...
  Skjønnheten har ungdom,
  Soldater angriper!
  
  Det er da kampen er over
  Og Svarog vil heve sverdene ...
  Rod vil være med deg for alltid
  For moder Russland!
  Dette er hvordan jentene til disse kineserne utrydder og synger.
  Og her er også Stalenida i kamp og svingende sverd. Og brystene hennes er festet til spesielle batterier fra magien som lynet spyr ut. Og kineserne blir knullet.
  Steelenida tok den og sang:
  - Lyn, lyn, lyn,
  Vår innfødte barfotfamilie!
  Veronica, fra en granatkaster, vil treffe denne kvinnen - den høyeste klassen.
  Og tungen hennes er så lang.
  Dessuten, når jenta skyter fra en granatkaster, trykker jenta på knappen med den skarlagenrøde brystvorten. Dette er kult og flott.
  Veronica tok den og sang:
  - Jeg er den kuleste jenta i verden,
  Og to ganger to er ikke fire i det hele tatt!
  Og med bar hæl vil jenta ta og gi etter for en granat. Så stridbar er hun.
  Victoria knuser også fiender. Og brystvortene hennes er rubin i aksjon. Og hennes bare tær, som de bruker noe helt destruktivt, som bokstavelig talt ødelegger fiender.
  Victoria tok den og sang:
  Jeg vil slakte deg, jeg vil slakte alle,
  Jeg vil drepe deg! Jeg vil drepe deg!
  Og nå tok hennes bare hæl og bukket under for fiendene. Her er de vakre jentene.
  Men fra himmelen slår Anastasia Vedmakova et knusende slag. Også jenter i en bikini og hviner av glede.
  Samtidig rykker skjønnheten og synger igjen:
  Høyere og høyere og høyere
  Fuglenes raske flukt...
  Og i hver propell puster -
  Freden ved våre grenser!
  Og nå vil denne luftheksen ta den skarlagenrød, som om et overmodent jordbær vil trykke på knappen med brystvorten hennes. Og umiddelbart smeller et titalls raketter mot kineserne.
  Anastasia tok det og kvitret:
  - Vi skal ødelegge alle med all vår makt!
  Akulina Orlova er tilbake i aksjon. Og hun er en så stor skjønnhet. Og bena hennes er nakne, grasiøse, solbrune og så forførende at de trykker på pedalene og kaster bomber over motstanderen.
  Her er jentene med bladgullhår.
  Og Anastasia Vedmakova er rødhåret og som en flamme.
  Og Mirabela Magnetic har også hår som vårløvetann.
  Og også hvordan han vil ta og legge inn, trykke på en brystvorte som glitrer som en rubin. Denne jenta er selve ødeleggelsen.
  Og så tok hun og slapp en hel sky av giftige nåler mot fienden. Hun trykket de bare tærne på knappene og spydde ut dødsgaver.
  Så gurglet omtrent:
  - Jeg er den sterkeste i verden,
  Jeg knuser motstandere på lufta!
  Og jenta hvordan hun blotter perlestennene sine. Dette er egentlig jentas kunstflyging, og håret hennes glitrer som kuplene til ortodokse kirker.
  Og hun kan for eksempel vri på noe mer pretensiøst.
  Og Anastasia Vedmakova tok den og sendte en hel kube med giftig glass mot fienden ved å bruke de bare tærne. Det vil eksplodere, og kinesernes utallige kropper vil skrike. Og del dem i små biter.
  Den rødhårede krigeren sang:
  - Drap, drap hacker gudløst,
  Natt og dag, det spiller ingen rolle!
  Og igjen, mot fiender fra fly, vil en slik morder og ødeleggende ta og treffe.
  Og jenter fra luften viser helvetes problemer og det høyeste leddet av ødeleggelse.
  Oleg Rybachenko, denne evig unge karen, som ser ut som en gutt på rundt tolv år, vil plystre og plystre.
  Ravner, etter å ha fått et hjerteinfarkt, besvimer og befinner seg i en blokkering. Deres skarpe hoder gjennomborer hodeskallene til kineserne. Dette er en virkelig tøff kamp.
  Gutten lager et triks med sverd - en trumfdame og et dusin kinesiske hoder falt av på en gang.
  Oleg Rybachenko, som kutter fiender i to og kaster erter av ødeleggelse med bare fingrene på barnas ben, knirker:
  - Ære til kommunismens tider,
  La oss ødelegge pasifismens åk!
  Margarita Korshunova, etter å ha trukket klubbenes ess med sverdene, kuttet hodene av og kvitret:
  - Ære til de russiske gudene!
  Og jentas bare føtter tok og kastet en ert av ødeleggelse og ødeleggelse mot fienden.
  Og Margarita tok den og sang:
  - For stor kommunisme,
  La oss stoppe mesteparten av naturen!
  Her er en jente på kolossalt nivå.
  Og krigerne presser også på.
  Alyonka viftet med sverdene. Og kutt. Og så vil han ta tak i granaten med seige fingre. Og hvordan kaste på fienden. Og et stort antall kinesere vil bryte.
  Alenka tok den og sang:
  Kampen er hellig og rett
  Barbeinte jenter i mørket...
  Lett kamp ikke for ære -
  For livet på jorden!
  Og jenta ler.
  Anyuta ødelegger også motstandere med stor lidenskap. Og så ble brystet hennes avslørt. Og hun tok den skarlagenrøde brystvorten mens hun trykket på joystick-knappen.
  Og så fly miner inn i fienden.
  Dette er hvordan jenter takler fiender. Og de er så barbeint, så sexy og sterke.
  Anyuta tok den og sang:
  - Takk Gud Jesus
  Menneskeheten reddet med sitt blod ...
  Ikke gi etter for folk som fristes
  Han ga sin ordre til det hellige folk!
  Den rødhårede, kjempende Alla bemerket aggressivt:
  Gud er bare en illusjon!
  Så tok hun den og trykket på avtrekkeren med rubin brystvorten. Og hvor voldsomme flammer brøt ut fra den.
  Alla bemerket, blottet tenner og sang:
  - Lykkelig uten Gud
  Det er mulig å bli...
  Ta en mann
  Rikere på senga!
  Og så, etter denne passasjen, vil djevelen med rød drakt le.
  Ja, dette er en jente som kan alt. Og hun elsker menn veldig mye. Og spesielt liker hun å jobbe med tungen. Hun elsker det hele så mye.
  Maria kjemper også med den kinesiske hæren. Og han gjør det med stort raseri.
  En jente med hår farget bladgull tok og avfyrte giftige nåler fra maskinpistoler.
  Hun kuttet av mye kinesisk og knaket:
  - Hvite hester, hvite hester,
  Kommer ikke til å ta oss! Kommer ikke til å ta oss!
  Og så tok Maria det og lanserte med bare tær en morderisk ødeleggelsesgave.
  Og så utstedt:
  - Djevelen er her
  Djevelen er der...
  Liv og død-
  Ren bedrag!
  Olympias, som skrev om kineserne, bemerket:
  - Hva er sannhet?
  Og hun tok den også og kastet med sterke, bare bein en tønne med sprengstoff.
  Hun rullet og banket. Og hele slaget i det himmelske imperiet fløy høyt opp i himmelen.
  Olympias tok og slo igjen. Og hun brukte også en skarlagensrød brystvorte, som et stort jordbær.
  Og krigeren sang:
  Jeg ville vært i himmelen, jeg ville vært i himmelen!
  Barbeint og mye snø!
  Alenka sa med en latter:
  - Djevel, djevel, djevel redd,
  Noen, noen brakte viruset ....
  Gi oss, gi oss sverd i våre hender,
  Selv Kristus vil ikke hjelpe!
  Olympias plukket opp en slange og sendte en stråle med skummende bensin fra den. Det blusset opp som en flammekaster. Og nå vil en flammestråle falle over kineserne. Og la oss brenne dem.
  Og Olympias sang:
  Hva slags skaper
  Himmel eller helvete...
  Dreper alle -
  Giften din!
  Og krigeren tok den og blunket med helvetes øyne. Hentyder til koronavirusepidemien i det tjueførste århundre. Og denne helvetesepidemien har drept alle. Og spørsmålet oppsto: hvorfor trenger Gud dette?
  Men nå er tidene annerledes og jentene kjemper bare mot kineserne.
  Marusya tok en kraftig granat i hendene, dyttet av med de bare, muskuløse bena og kurret:
  - For kosmiske endringer!
  Matryona tok den opp, blottet tenner og kastet noe med stor og veldig ødeleggende kraft:
  - Forandring - våre hjerter krever,
  Forandring - våre øyne krever!
  Alenka, som skjøt mot kineserne og kastet granater med bare føtter, tok opp med stor spenning:
  - I vår latter og våre tårer,
  Og pulseringene i årene!
  Forandring, vi venter på forandring!
  Anyuta noterte aggressivt, klippet ned motstanderne og trykket på knappen med brystvorten med jordbærbryst:
  - Hele landet er omfavnet av perestroika,
  I vårt land splittes atomet!
  Den rødhårede Alla, som knuste fienden ved hjelp av bare tær, og brystvortene glitrende som rubiner, støttet impulsen:
  Kjenn pulseringen av hjertet og venene,
  Tårene til våre barn-mødre....
  Maria sprengte mot fienden, med noe veldig dødelig, og la til og blottet tenner:
  Vi sier vi ønsker forandring
  Kast av dragens åk av lenker!
  OL kraftig bekreftet. Samtidig tok jentene den og med sine bare såler dyttet bort en bombe med en lunte, som fløy i luften og hylte:
  - Slutten på dragens åk!
  Og nå er jentene igjen i spenning og kamptranse.
  Olimpiada, som skrev til fiendene med et maskingevær som produserte gaver i stor kaliber, bemerket:
  -Fra den onde dragen
  Slekten reddet jorden...
  Og skyggen av himmelen
  Han forlot folk!
  Alenka erklærte aggressivt, brutalt knusende fiender, med aggressiv oppførsel:
  - Jeg skal bli den absolutte verdensmesteren,
  Og jeg bøyer meg rett ned til Stillehavet!
  Her er jentene med sine infernalske prosessorer.
  Og de bare føttene til skjønnhetene, kaster noe ekstremt aggressivt, som fører til døden.
  Anyuta la merke til at hun trykket den skarlagenrøde brystvorten sin på knappen til mørtelen, og knuste kineserne og brølte:
  - For den store størrelsen som menn har!
  Disse jentene er veldig vakre og forstår hva sterke menn betyr. De er morsomme og tilfører energi.
  Alenka opptrer veldig vakkert, og gir knusende slag med bare føtter.
  Og de flyr igjen med store styrkegranater.
  Krigerne kjemper. Og en flammekastertank passerer fra siden. Den slipper ut en stråle med voldsom ild. Det brenner og brenner alle i hjel. Og elver renner som flammer bryter ut fra en vulkan.
  En stor tank passerte. Og etterlot seg en masse forkullede lik.
  Kampen Alla tok den og plystret:
  - Moro, moro, la oss møte det nye året!
  Etter det kastet hennes nakne, grasiøse ben igjen dødsgaven av kolossal, destruktiv kraft. Og rev i stykker mange kinesere.
  Flyene til Albina og Alvina fløy over jentene. Disse jentene begynte å treffe soldatene i det himmelske imperiet med missiler.
  Albina trykket på knappen med den skarlagenrøde brystvorten. Hun bombet en hel kinesisk bataljon og kvitret:
  - Jeg er den kuleste kvinnen i verden!
  Alvina sprenger også mot fiender med en rakett ved å bruke en rubin brystvorte og knirker:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og igjen vil han sende noe dødelig ved å bruke sin nakne hæl. Denne jenta er en veldig vakker blondine.
  Og på land tok Maria, en jente med hår fargen som bladgull, den samme brystvorten som fargen på modne jordbær mens hun presser, og slipper ut miner mot motstandere med stor, destruktiv kraft.
  Så tok jenta den og sang:
  - Jeg er den kuleste i verden,
  Jeg går barbeint gjennom snøfonnene!
  Og jenta tok og viste tungen sin. Krigeren ble desto kulere og kraftigere.
  Maria tok det og igjen lanserte noe destruktivt med sin nakne, runde hæl.
  Umiddelbart eksploderte flere erter.
  Og knuste en hel bataljon av soldater fra Himmelriket. Dette er virkelig ekstremt kult.
  Maria tok den og sang:
  - Kom til meg naken gutt Alik,
  Ta med guttene - alle nakne også!
  Og hvordan krigeren vil le og vise tungen hennes, og så hvordan hun vil spytte.
  Men OL tok og også hvordan spytte. Og lyset vil ta og fly fra munnen hennes. Og brenn mye kinesisk. Dette er en jente - la oss bare si at kvinnen er super.
  Og så tok de nakne, sterke bena hennes og kastet en tønne nitroglyserin.
  Og den der, hvordan den eksploderer ... Og eksplosjonen vil være en veldig kolossal ødeleggelse. Og som om noen hadde kastet en liten atombombe.
  Så mange jenter er det, og de brøler som ville og ukuelige ...
  Her i kampen er Olga med flammekasteren sin. Og jenta løper, flimrende med bare, runde hæler.
  Og det brenner kineserne, det brenner hardt ut ...
  Her er de også bødler. De torturerte jenta Serafim. Til å begynne med ble hun selvfølgelig strippet og helt naken gjennomsøkt.
  Potene til skitne menn klatret inn på jentas intime steder. Og de kjente på brystet hennes, kilte i hælene hennes.
  De klatret inn i munnen hennes, klatret inn i anus med fingrene. Og så ble Serafim stukket i rumpa og en batong.
  Jenta skrek av smerte og ydmykelse. Og det var så ekkelt.
  Og de fortsatte å røre henne...
  Og så tok de og satte seg på en spesiell sal. Og stålnåler gravde seg inn i skjedens skjønnhet. Og hun bet tennene sammen og hylte av smerte.
  Hun ble strukket ut. Og de la en vekt på den ene siden og hengte den i en krok. Og på den andre siden skrudde bødlene også på vekten. Det var så dyrt i forhold til å forårsake smerte.
  Og jenta stønnet og brølte. Og hun hadde uutholdelige smerter. Og så ble jenta slått med pisk igjen.
  Og hun sitter i salen. Nåler stikker barmen hennes, vekter er skrudd fast til bena hennes. Og en pisk falt på ryggen hans. Mer presist ble til og med to pisker slått av sterke bødler fra Kina.
  Og så brakte de en lommelykt til høyre ben og flammen slikket den runde, rosa jentehælen. Og så brakte bødlene en lommelykt til venstre ben. Og brann bar hæl, også slikket, men på den andre siden.
  Og jenta skrek igjen av vilt raseri. De slo henne med to pisk, stekte henne bare føtter, og slo henne samtidig med en pisk. Men dette var ikke nok for bødlene fra Kina å se.
  Og de begynte å smøre jentas bryst med skitne poter. Og la henne med stor aggressivitet. Og jenta stønnet av smerte og følte seg som en bille som ble demontert for deler.
  Men så stivnet brystet hennes av bødlenes røffe berøringer og hovnet opp. Og jenta ble mye bedre. Og her bringes igjen faklene til skjønnhetens nakne byste. Og la oss fyre av.
  Jenta hylte i vill vanvidd av helvetes smerte. Og jentene er veldig vakre og veldig sexy når de piskes og tortureres.
  Og så stikker de barmen hennes, og steker hennes bare, grasiøse ben, og strekker henne med vekter, og fortsatt svir brystene hennes.
  Og først nå begynte overbøddelen å stille spørsmål. Og jenta er stille. Mer presist, ikke det at hun er stille, men ropene hennes blir ikke adskilte ord. Hun bare hyler.
  Etter ordre fra overbøddelen ble stålstenger med skarpe stjerner fjernet fra brenneren.
  De lyste rødt av varmen.
  Og de begynte å slå jenta på ryggen, uten frykt og med umenneskelig raseri.
  Det var slik det gjorde vondt. Ikke rart at dette er kinesiske bødler ...
  Men selv dette syntes dem ikke var nok. På hodet til jenta ble det også satt en krans av piggrerte kvister. Tilført lidelse.
  Oleg Rybachenko fortsatte å kjempe og kastet dødserter med bare fingrene på barnas ben, kvitret:
  - Venter på seier, venter på seier,
  De som lengter etter å bryte lenkene ...
  Venter på seier, venter på seier -
  Vi vil være i stand til å beseire det onde, mørke!
  Margarita Korshunova fortsatte å kutte kineserne, kurret og tegnet en sommerfugl med sverdene:
  - Ære til den store, hellige kommunismen,
  La oss gjøre verden til et lykkeligere sted...
  Vi vil ødelegge dårlig pasifisme
  For det store, hellige Russlands skyld!
  Etter det tok jenta og lanserte et dusin giftige nåler med bare tærne og traff fienden. Og det var så gøy.
  Oleg Rybachenko tok det og hvordan han plystret og viftet med sverdene. Og tusenvis av kråker som strømmet til slagmarken falt på hodet til kinesiske soldater.
  The Terminator Boy sang:
  - Av hensyn til russeren Svarog,
  La oss lage noen flere!
  Og igjen, guttens bare tær ville ta det og kaste en morderisk dødsgave. Og slik styrke med et stykke antimaterie at et helt kinesisk regiment brant ned i utslettelsesflammene. Og ungen som også er Supermann - sang:
  Russland er vår hellige makt,
  I den bygde den allmektige stangen Eden ...
  Mektig vilje og grenseløs herlighet,
  Vi får ikke problemer snart!
  
  IVAN DEN SJETTE - DEN STORE KONGE
  Kong Karl den tolvte slapp unna døden under krigen i Norge, og selv etter å ha sluttet fred med Peter den store, klarte han å erobre dette landet. Og Sverige rykket litt fra nederlaget. I 1740, under regenten til Leopoldovna, angrep Karl den tolvte igjen ... Og han var i stand til å utnytte det faktum at Biron ble styrtet, og kaos og kaos i Russland, tok både Vybor og St. Petersburg.
  Den russiske hæren kom seg imidlertid etter innledende feil og var i stand til å gjenerobre Russlands hovedstad. Sverige klarte å beholde bare Vyborg.
  Men historiens gang har endret seg noe. Ivan den sjette ble ikke styrtet, da kuppet mislyktes. Og han beholdt sin trone. Charles den tolvte døde i en alder av sytti i 1752, etter å ha regjert i femtifem år. Og hans regjeringstid var den mest begivenhetsrike i historien.
  Etter en pause i 1757 var Russland i krig med Preussen. Denne gangen, takket være det faktum at Ivan den sjette, allerede en voksen, satt på tronen, endte krigen med det fullstendige nederlaget til Preussen og arrestasjonen av Frederick II. Og dette viste seg å være en stor prestasjon for Russland. Så annekterte Russland Polen, nærmere bestemt Samveldet, og beseiret Tyrkia. Det var to kriger med det osmanske riket. Og den andre endte med erobringen av Konstantinopel og den fullstendige erobringen av det osmanske riket. Tsar-Russland vant mange seire - nådde India, og fanget også Nord-Afrika. Så erobret Suvorov hele Europa, sammen med det revolusjonære Frankrike.
  Bare Storbritannia prøvde å gjøre motstand. Men den briljante Nelson ble beseiret av den mer briljante og suksessrike Ushakov. Og etterfulgt av en landing med erobringen av London.
  Hele Europa ble erobret ... Da var det allerede et felttog i Afrika på det nittende århundre. Veldig vellykket, og tar over India. Og da hadde de russiske troppene allerede invadert, og erobret Canada og nådd USA.
  I 1815, i en alder av syttifem, døde Ivan den sjette - den største. Hans regjeringstid var den lengste blant mer eller mindre betydningsfulle land i menneskehetens historie. Syttifem år ved makten. Riktignok må det sies at funksjonsperioden var nominell på grunn av regenten. Men det samme kan sies om Ludvig XIV.
  Og Ivan den sjette, som i virkeligheten var en mislykket tsar som endte livet i fengsel, ble alternativt den største herskeren i planeten Jordens historie.
  Hans sønn, Peter den tredje, ble den nye kongen. Denne monarken fortsatte farens aggressive politikk. Og fullførte overtakelsen av Kina. Russland beseiret også USA og erobret dette territoriet. Og allerede under Alexander den første ble også den latinske hæren med Japan erobret. Og Alexander II fullførte erobringen av de siste landene i verden, inkludert Australia.
  Dermed oppsto et verdensimperium igjen ...
  Alt ser ut til å være bra, men imperiet har autokrati og livegenskap. Og kongene forsøker å bremse fremgangen. Noe som imidlertid er umulig. Og i 1953 fløy den første personen i dette tilfellet, prins Alexei, ut i verdensrommet.
  Og i 1967 fløy de til månen for første gang. Og det bør bemerkes veldig kult.
  Siden flyturen til Mars fant sted allerede i 1988. Som fortsatt er bedre enn det var i den virkelige historien ...
  Etter hvert begynte kongene å være mer oppmerksomme på verdensrommet. Det var fly til Venus og utover ...
  Den nye tsaren George den første, også i 2020, bestemte seg for første gang i Russlands historie å holde valg til statsdumaen og etablere en grunnlov.
  Den nye relativt unge monarken noterte til og med ned en rekke bevingede aforismer;
  Å tenke som et sirkus krever tightroping!
  Kjærlighet er en følelse som en fløyte, bare musikken er mye søtere!
  Politikere er ofte rever og aldri løver, fordi politikk er ikke en kongelig virksomhet!
  En gutt uten kamp er verre enn en hund!
  Ærlighet er en sjelden egenskap for politikere, spesielt når man teller stemmen!
  I pulseringen av hjertet og venene ønsker vi forandring...men ikke aldring!
  Ungdom er uvurderlig som gull, den blekner bare raskere med tiden!
  Ungdom fremmer oppdagelser, som en frisk bris til et seil!
  Ungdom, i motsetning til vin, mister verdi med årene, men får styrke!
  Roboter i fantasier ble født av menneskelig latskap, men legemliggjort av overmenneskelig flid!
  Jo flere befal, jo mindre orden, jo mindre orden, jo flere tap!
  Barndom er som penger under inflasjon, jo mer verdifull, jo raskere skiller du deg fra dem!
  Eikegeneraler, lag trekister!
  Generalen er som en tønne, spesielt tom!
  Når generaler er eiker, blomstrer tett uvitenhet!
  Sinn og fantasi, som mann og kone, bare bryllupsreisen er virkelig søt når den støttende svigermor av virkeligheten!
  Antall bestillinger er ikke alltid proporsjonalt med tapperhet, men reflekterer alltid overordnets gunst!
  Olje er virkelig svart gull, forgifter naturen, sverter hjerter, skyer sinnet!
  Olje er som djevelens svarte blod - det forgifter både kjøttet og sjelen!
  Sinnet er en livredder i smarte hender, og en slakterklubb i labbene til en idiot!
  Det er lettere å lage en snømann i munnen til en vulkan i utbrudd enn å finne et funn som ikke har blitt brukt til militære formål!
  Å åpne for krig er ensbetydende med å lukke mange dører til et fredelig liv!
  Hvis du vil unngå kamp - pump musklene, hvis du vil unngå krig - bygg opp en hær!
  Diplomati blir lettet av byrden av militære utgifter, forhandlinger er tunge never!
  Ikke lov månen fra himmelen, du må hyle som en hund når folk kommer for å stille krav!
  Hjerter krever hevn, men ikke noe mer listig og ondt enn menneskehjertet - så la sinnet gi tilgivelse!
  For å få en avling er det nødvendig å plante parasitter hele året!
  Ved å plante en lat én en gang kan du få høste hele året!
  Rød tale kan hvitvaske et svart rykte, men det vil ikke pryde livet til en fargeløs en for vurdering!
  Vitenskapens mirakler, vi er fratatt kjedsomhet, miraklene av fremgang er veldig interessante!
  Vitenskapens hovedmirakel slår ikke til, men belønner!
  Vitenskapen er ikke en ulv, men forlater skogen, hvis det ikke er vitenskapelig ansvar sauegjeter!
  Starten skal ikke være frisk, du vil bremse ned til en date, men treghet i begynnelsen vil fryse slutten!
  Begynnelsen er som åpningen i et spill, du bør utvikle deg raskere, men ikke beveg deg uten å tenke på bønder!
  En ideell politiker er som en hest på jobb, men ikke et esel i råd!
  Kjærlighet er selvfølgelig en fantastisk følelse, bare når det ikke gjelder alkohol!
  Mange kokker ødelegger grøten ved å helle melk i deigen!
  En politiker er en kunstner, bare han flekker ikke på lerretet, men seg selv!
  Konger kan gjøre alt, men monarker vil nesten ingenting for folket!
  Bare kongen som står opp for folket!
  Det er bare to ting i verden utenfor Skaperens kontroll: menneskelige følelser og menneskelig dumhet, spesielt når jeg føler meg som smarte mennesker!
  Det spiller ingen rolle hvem presidenten er, det som betyr noe er hvem kongen er i hodet ditt!
  Krig, ingen plass for refleksjon, epoken med død og galskap!
  Bare de som har et sinn utenom fornuft blir gale!
  En bil er ikke bare et transportmiddel, men en luksus som bare tuller sparer på!
  Den mest sløsede typen økonomi, å spare på prestisje!
  Noen ganger tapte vi, noen ganger døde vi, men russerne knelte aldri ned!
  Ferdighet erstatter kvantitet, men kvantitet kan bare falskt forfalske ferdigheter!
  - I en sunn kropp, og ambalens ånd - og kjødets svakhet - bleknet sjelen!
  Blod skinner som gull, men metallsjeler ruster av det!
  Selv gull ruster hvis et hjerte ikke blir støpt fra det!
  Tortur er ikke underholdning, men hardt arbeid fra servicesektoren, der medlidenhet med klienten er dødelig for deg!
  Sjelen til en rik mann er patriotisk, ikke mer enn den til en gullmynt, der de tar den og holder seg til den!
  Gull er gult som fargen på forræderi, mykt som en opportunists vilje, tungt som samvittigheten til en forræder!
  Smerte er som en svigermor, obsessiv, ekkel, jeg vil bli kvitt den, men ... uten den vil du ikke gifte deg med seier!
  Når fienden ikke gir seg, ødelegger de ham, og når han ikke gir seg, gir oppfinnsomhet seier!
  Det spiller ingen rolle om fiendens hunner dør, det er en katastrofe hvis mennene våre har vridd hjernen!
  Det er lett i kamp når læring ikke er pine, men nyttig underholdning!
  Selv med Kristi ord, leter hans tjenere etter noe som tjener gudløs vilkårlighet!
  Et stort skap vil falle støyende, og høylytt ære går til den som slo det ned!
  Når masken er dyktig, trenger vi ingen unnskyldning!
  Oftere renner røde elver på grunn av røde taler og svarte gjerninger!
  - Den som er skjebnebestemt til å bli knivstukket, skal ikke skjelve på tauet!
  Som alltid viste det seg, men de ville ikke!
  Døden fortjener en bedre andel enn livet, fordi dens varighet gir uforlignelig flere deler å velge mellom! -
  Garantier gir garantert ranet!
  En mynt laget av gull er myk, men mer dødelig enn en kule, den treffer rett i hjertet og tar ut hjernen!
  Teknologi er krigens gud - og dens sabotør er ateist!
  Gud skapte universet på seks dager, og mennesket betaler for all evighet for en liten menneskeskapt svakhet!
  De gikk inn på ullen, men kom ikke tilbake med taubane!
  Løp, men ikke løp, skyt, men ikke skyt tilbake, slå, men ikke slå tilbake, og viktigst av alt, drikk, men ikke bli full!
  Ingen trenger ørene til et dødt esel, men det å høre en levende rev er en gave til de som ikke trenger esler for å nå målet sitt!
  Sko tankene dine, du vil for alltid forbli en tramp!
  Krig er luft for lungene, men bare blandet med binær gass!
  Hvis fienden ikke vil gi opp og ikke vet hvordan han skal tape, vil vi tvinge ham til å gi opp og avvenne ham for å vinne!
  Dårlige mennesker elsker svart magi, gode dårlige mennesker hvite!
  Å drepe i en krig er vanskelig i prosessen, ekkelt i oppfatningen, men hvor flott til slutt! Så krig bringer helse til sjelen, herding til kroppen og renser lommeboken!
  Noen ganger fyller krigen lommebokene stort, og i direkte forhold til fylden av det spilte blodet, og tomheten i det korrupte hjertet!
  Plikten overfor fedrelandet er rød med betaling av uinteressert andakt!
  Krig er en test for de smarte, tempererende for de sterke, morsomme for tullinger! -
  Å være til latter er ikke gøy, å få andre til å gråte er ikke kjedelig!
  En god linjal er som sukkerholdig honning, først slikker de den, så spytter de den ut!
  Og den onde herskeren, som malurt, vil først bli spyttet ut, og deretter trampet ned!
  Ja, gull er mykt, men et ugjennomtrengelig skjold er lett smidd!
  Kvalitet veier alltid tyngre enn kvantitet - selv et hav av bygggrøt er ikke et hinder for en øks!
  Ondskap er full av styrke når det gode svekkes av frykt!
  En vits er bra for stedet, en skje til lunsj, men hjelpen er i trøbbel!
  Du kan være heldig en eller to ganger - uten dyktighet forsvinner lykken!
  Hvem er ikke Leo Tolstoj, den litterære trampen!
  
  HVORDAN NAPOLEON GIKK TIL MOSKVA GJENNOM KIEV
  Napoleon valgte en alternativ krigsplan med Russland. Han dro til Kiev og beseiret russiske tropper der. Og han skapte en marionett Little Russia. Så ble det krig og Hviterussland og Litauens tiltredelse til hertugdømmet Polen, som ble omdøpt til kongeriket. Østerrike fikk også noe ukrainsk territorium. Russland, etter å ha blitt beseiret, ble en mindre makt. I 1815 startet Napoleon en kampanje mot Tyrkia.
  Beseiret ottomanerne og tok Konstantinopel. Hellas fikk uavhengighet, Bosnia-Hercegovina ble en del av det store Italia, som ville blitt satt på tronen av sønnen til Napoleon Bonaparte. Romania ble inkludert i Østerrike, noe som gjorde at keiseren ble knyttet til Napoleon. Bulgaria og Serbia fikk uavhengighet, som Albania, men ble vasaller av Frankrike.
  Og Hellas er en vasal av det formelt uavhengige Stor-Italia.
  I Tyrkia var det faktisk bare hovedstaden Istanbul igjen på Balkan med et lite stykke land.
  Krigen sluttet imidlertid ikke der. Napoleon startet en invasjon av Marokko og Algerie. Men den britiske flåten blandet seg med franskmennene. Krigen med England trakk ut. Men den geniale Napoleon klarte å ta Gibraltar, og beseire britene med sine overlegne styrker på land.
  Etter det blokkerte franskmennene sundet og var i stand til å erobre hele Nord-Afrika, inkludert både Egypt og Sudan. Under kampene hadde franskmennene verdens første ubåter. England begynte å bære store tap.
  Napoleon har hele Europa og deler av Russland under sin kontroll. Og Storbritannia er ikke hennes rival.
  Gradvis overvant franskmennene britene. De bygde flere skip med en befolkning og ressurser som er mange ganger større. Til slutt, i 1931, landet Napoleon i Storbritannia, og etter å ha utviklet sine tropper tok han London.
  Storbritannia overga seg ... En enorm hyllest ble pålagt henne og alle koloniene ble franske igjen.
  Napoleon var allerede for gammel, og sendte sine generaler til kamp.
  Frankrike kjempet med USA og i Latin-Amerika for å beholde mange kolonier.
  Napoleon, etter å ha levd i sytti år, som ikke er så lite for et stort geni, døde i 1839 etter det nittende århundres standard. Sønnen hans Napoleon II, en høy blondine som ikke så ut som sin far, arvet tronen da han var tjueåtte. Og selvfølgelig fortsatte krigen. Mens generelt i koloniene.
  I tillegg hadde Napoleon II noen interessante ideer. Spesielt holdt han en folkeavstemning og forente Frankrike, Italia og Østerrike til én stat.
  Og dette er heller ikke dårlig ... Og i Preussen satte de sin slektning på tronen.
  Og Samveldet ble styrt av den uekte sønnen til Napoleon og den polske pannaen i Valencia.
  Troppene til Napoleon II avsluttet til slutt USA og fanget både Nord- og Sør-Amerika fullstendig. Så ble Afrika invadert. Den utvidet seg til India og Kina.
  I 1860 var det krig med Russland. Denne gangen ble Moskva og St. Petersburg tatt. Det ble holdt en folkeavstemning, og Russland, helt opp til Stillehavet, gikk inn i Samveldet. Og så fusjonerte Samveldet med Frankrike. Da var det allerede en krig i Kina og en landgang i Australia ... Napoleon II regjerte til 1883 til han døde i en alder av syttito, etter å ha erobret nesten hele verden.
  Hans barnebarn Napoleon III besteg tronen. Under denne monarken endte de siste krigene til slutt med erobringen av Japan, Filippinene, andre øyer og landområder i Asia, samt New Zealand.
  Dannelsen av verdensimperiet ble fullført... Napoleon den tredje ble fullendren av krigens historie.
  Og nå hadde menneskeheten én vei til verdensrommet.
  I 1917 fløy den første mannen ut i verdensrommet. Og i 1922 fant en flytur til månen sted. Og i 1930 til Mars.
  Menneskeheten erobret verdensrommet ... Ved slutten av det tjuende århundre var menneskelige bosetninger allerede på alle planetene i solsystemet.
  Og i 2020 begynte den første interstellare ekspedisjonen. Umiddelbart startet syv romskip til stjernen Sirius, som roterte flere planeter. Og en av dem var levelig.
  En ny æra med interstellar ekspansjon har blitt innledet.
  Og uttrykket - å reise til Moskva gjennom Kiev, har fått en ny betydning.
  
  TRE AKSE BUGS FIKSET
  Hitler gjorde trivielt ikke den fjerde panserhæren til Kaukasus. Og som et resultat var nazistene i stand til å ta Stalingrad umiddelbart. Litt tidligere før det hadde Japan vunnet slaget ved Midway og erobret Hawaii-øygruppen ved å dominere Stillehavet fullstendig.
  Rommel stoppet heller ikke, etter Tolbuks fall, og da han ikke lot britene slå seg ned i forsvaret, beseiret han dem fullstendig i Egypt. Dessuten var Rommels tropper i stand til å fange både Irak og Kuwait med støtte fra lokalbefolkningen.
  Stalin forsøkte å gjenerobre Irak, men Tyrkia gikk også inn i krigen på Det tredje rikes side. Og som et resultat falt Sovjetunionen under et dobbelt slag. Som deretter ble trippel i Fjernøsten og åpnet en andre front og Japan.
  Ved å utnytte øyeblikket dro tyskerne til Det kaspiske hav og kuttet av Kaukasus ved land.
  Som et resultat endret krigsforløpet seg. Sovjetunionen ble tvunget til å bruke deler av sine styrker for å holde det fjerne østen fra japanerne. Og tyskerne rykket frem uten problemer. Tyrkerne tok Jerevan, Batumi og andre byer på farten og brøt gjennom forsvaret gjennom og gjennom.
  Både tyskerne og japanerne var på fremmarsj. Samuraiene var i stand til å overraske den sovjetiske flåten i Vladivostok og sank den uten seremoni. Og de erobret det meste av Mongolia.
  Innen det nye året hadde nazistene erobret hele Kaukasus, inkludert Baku.
  Det var en rungende seier og et knusende slag for USSR. Stalin flippet ut, men kunne ikke gjøre noe.
  Vinteren var rolig. Bare det var et forsøk på å deblokkere Leningrad, men mislykket. Tyskerne trakk opp ytterligere styrker og var i stand til å slå tilbake angrepet.
  I mars forsøkte de å angripe i sentrum, men angrepet ble slått tilbake igjen ...
  I slutten av mai fylte tyskerne på troppene sine på grunn av total mobilisering, og trakk opp kraftigere og moderne stridsvogner: Panteren, Tigeren, Løven og Ferdinand selvgående pistolen. Og de startet en offensiv i konvergerende retninger fra siden av Rzhev og den nordlige delen av fronten, og prøvde å danne en gryte.
  Samtidig flommet også nazistene inn i Saratov. De angrep fra Stalingrad.
  I kamp dukket "Løven" opp - en veldig kraftig tank som veide nitti tonn. Denne maskinen hadde en frontalrustning av skroget på hundre og femti centimeter, og sider på åttito millimeter under skråninger som en "Panther". Denne var utad lik Panther, bare større med en 105 mm kanon i 70 EL lang kaliber.
  Pannen på skroget var veldig sterkt beskyttet - 240 mm under skråninger.
  Tanken "Lion" hadde en kraftigere motor på tusen hestekrefter, og en hastighet på rundt trettifem kilometer i timen.
  Generelt er ikke bilen helt vellykket, men den er veldig godt beskyttet i pannen.
  Mest av alt, rent praktisk er Tigeren god. Panteren, selv om den er raskere, er ganske svak med sidepanser på bare 40 millimeter, og til og med førtifem kan ta det.
  Generelt er tyskerne veldig sterke. De var i stand til å unngå store tap i løpet av det førtiandre året, og hæren deres er stor og antallet divisjoner, sammen med utenlandske, i Wehrmacht alene oversteg tre hundre og femti. Pluss, troppene til satellittene.
  Spania og Portugal gikk åpent inn i krigen på Det tredje rikes side.
  Og de tyske troppene tok Gibraltar og begynte å rykke frem over Afrika.
  Italia foretok ytterligere mobiliseringer og sendte flere tropper. Tyrkia mobiliserte også, det samme gjorde araberne. Japan presset på fra øst.
  Det tredje riket var også større i antall infanteri og ikke dårligere i teknologi. Tyskerne hadde også mange fly i luften. ME-309 dukket opp, uten sidestykke i bevæpning, og Focke-Wulf med seks luftkanoner.
  Tyske ess dominerte.
  Spesielt Marseille. For tre hundre nedstyrte fly vil han igjen motta Ridderkorset av Jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Og for fem hundre ble han tildelt den første prisen på dette nivået, Ridderkorset av jernkorset og gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Marcel havnet på østfronten og kjempet der som Satan.
  Stalin plasserte en belønning på hundre tusen gullrubler på hodet hans. Og det ble krig.
  Tyskerne klarte selvfølgelig å bryte gjennom det sovjetiske forsvaret og tok Saratov og koblet til kjelen, nord for Rzhev.
  I kampene markerte Gerdas tankmannskap seg spesielt.
  Den barbeinte blondinen avfyrte Panther-kanonen med den skarlagenrøde brystvorten og kurret:
  Vi tar Moskva!
  Charlotte banket også med en bringebærvorte, gjennomboret bilen til de sovjetiske styrkene og kvitret:
  Vi vil alle vinne!
  Christina ga fienden utflod, trykket rubinvorten sin på knappen og kurret:
  - For det hellige Russland!
  Magda vil ta den og treffe den sovjetiske tanken, rive av tårnet og kvitre:
  - For mektig kraft!
  Slik kjempet jentene og veldig aggressivt.
  Her er noen kule kvinner...
  I slutten av juli startet den tyske offensiven mot Moskva. På samme tid, i sør, stormet nazistene Kuibyshev.
  Det var harde kamper.
  Styrkene er selvfølgelig ulik, men Kuibyshev er godt befestet. Jeg må si at Moskva også er sterkt befestet, i likhet med tilnærmingene til det. I alle fall er det kraftige befestede soner der, og pinnsvin, og skyttergraver, og hele kraftige befestede områder.
  Tyskerne kastet inn angrepet - hundre og femti divisjoner. Mange av dem er utenlandske og har liten dødelig kraft.
  Både den aller første "Tigers" -2 og "Maus"-tanken deltok i kampene. Kampene viste at den første tanken fortsatt ikke var dårlig, men Maus var for tung og ikke lett å transportere.
  Det er imidlertid slett ikke lett å slå ut en slik tank. Og tyskerne kile inn i forsvaret av den røde hæren.
  Det var ganske vanskelig for nazistene. Men de er sterke både i antall og teknikk.
  De første Yu-288 bombeflyene ble også brukt. En slik maskin er veldig sterk og rask, og bærer opptil seks tonn bomber.
  Tyskerne var sterke... Marseille for syv hundre og femti nedstyrte fly fikk en unik utmerkelse: Ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter. Og han ble en ekte superlegende.
  Tyskerne dominerte selvsikkert himmelen, og Japan rykket frem fra øst.
  Samurai alle perle og perle. Og flyene deres bombet. USA og Storbritannia var passive. Og de opptrådte med varsomhet.
  Japan brukte betydelige styrker i kampene. Og han presset...
  I august tok tyskerne byen Kalinin og nærmet seg Mozhaisk, den mest befestede forsvarslinjen.
  Samtidig utspant kampene seg for Tula. Helt til Moskva forble hundre kilometer.
  Veronica, Oksana og Natasha, sammen med andre jenter, forlot omkretsen. Bataljonen av jenter ble beordret til å trekke seg bakover, siden krigerne praktisk talt ikke hadde antitankvåpen. Stalenida Pavlovna hadde erfaring fra krigen, og tjente som frivillig i Spania. Bortsett fra opplevelsen fra resten av krigen. Og hun forsto at de røde troppene ikke kunne motstå tankene til serien med store katter. Jentene slo imidlertid ut flere transportører, men de led selv tap.
  Nå spredte bataljonen seg og trakk seg tilbake.
  Veronica, Oksana og Natasha, etter å ha kastet av seg støvlene, dro barbeint og i lette bluser. Sovjetiske tropper er ikke klare til å slå tilbake tunge stridsvognskolonner. Og det er rett og slett ingenting å bryte gjennom E-50-tanken. Den eneste sjansen er å skade sporene. Men i denne maskinen er rullene plassert på separate vogner, og det er veldig vanskelig å deaktivere dem.
  Jentene flyttet østover gjennom skogen, og i små grupper. De så veldig rørende ut. De rullet opp buksene, og i kun lyse skjorter. Langt, blondt, lett krøllete hår rant ned. Bare føtter blir behagelig kilt av gresset, og noen ganger kommer humper over. Alt ser ekstremt erotisk ut. Brystene vises gjennom tynne skjorter.
  Veronica raker gresset med bare foten og sier irritert:
  - Jammen - krigen har akkurat begynt, og allerede må du trekke deg tilbake!
  Oksana, hvis blonde hår var litt rødlig, glir tenner, svarer:
  - Og jeg hadde ingen spesielle illusjoner! Hitler erobret nesten hele verden... Prøv med en slik horde du kan takle!
  Natasha ristet på det snøhvite håret og sa:
  - Alle vil glede ... Det er vanskelig å håndtere dem! Å være trofast er ikke lett!
  Veronica nikket. Håret hennes er så gyldent og vakkert. Hun er flott.
  Men Victoria tok dem igjen. En rødhåret jente. Hår er som ild. Og så gripende. Vinden blåste, og det ser ut til at det er det proletariske banneret som flagrer, et så flammende hår.
  Victoria tok av seg skjorten og avslørte overkroppen. Brystene hennes var fulle, brystvortene var skarlagenrøde, som valmuer. Vakker kriger. Og den sterke, trente kroppen hennes er utsatt.
  Natasha fniste og blottet også overkroppen, og la merke til:
  - Og kroppene våre er vakre ... Vi er bare amasoner!
  Veronica ristet på hodet.
  - Er det ikke for radikalt - å blottlegge brystet! Du må følge anstendighetens regler!
  Victoria ristet på hodet og ristet på de røde krøllene.
  - I et kommunistisk samfunn - moralens regler er begrepet relativt. - Jenta ristet på de bare brystene, hennes skarlagenrøde brystvorter lyste veldig forførende. - Å være naken er ikke synd. Mer presist er syndebegrepet prestelig, men vår trosbekjennelse er frihet fra borgerlig moral!
  Natasha bekreftet og ristet på den frodige og elastiske bysten:
  - Nærmere naturen! Nærmere naturlig! Og naturlig nakenhet!
  Oksana smilte også og blottet overkroppen. Faktisk, i sommervarmen, hvor hyggelig det er når brystene er nakne. Og vinden blåser dem. En vakker jente, og nakenhet kommer. Alle jentene er atletiske, med figurer, de nakne kroppene til krigerne ser veldig harmoniske ut.
  Vakre jenter går langs stien. De er så søte og veldig attraktive.
  Veronica kvitret og ristet på hodet.
  Men det er ikke i det hele tatt estetisk tiltalende!
  Victoria ristet negativt på hodet.
  - Ikke! Vi har flotte kropper! Og vi ser helt nakne ut!
  Natasha nikket, spratt opp og sa:
  - Det var godt å være naken ... Her kom Iljitsj med en pistol!
  Oksana strøk henne over brystet og knirket:
  - Faktisk er bysten min super!
  Victoria sang entusiastisk:
  - Å, jenter, og vi er raiders! Lommebøker, lommebøker og lommebøker! Vi så dollar - fjell av gull!
  Natasha ristet på de bare brystene og sang med et smil:
  - De pleide å være nakne, barbeint, dårlige!
  Og de fire bryter ut i latter. Jentene spanket med bare føtter, løftet de bare hælene. Vakre krigere. Bak dem er det ryggsekker og PPSh-gevær. Søte krigere, veldig fantastiske.
  Veronica sa lavt:
  - For Gud er vi alle like ... Og vi skal stå til ansvar for utskeielser!
  Natasha fniste og svarte med all besluttsomhet:
  - Det er ingen gud! Dette er et eventyr!
  Victoria ristet de nakne, solbrune brystene sine, utbrøt entusiastisk:
  - Gud ble oppfunnet av denne verdens mektige for å holde menneskene underordnet!
  Veronica ristet negativt på gullhodet.
  Hvem skapte da universet?
  Victoria fniste og svarte:
  - Universene selv vokser som blader på et tre. De vokser ut av ingenting. Da i det uendelige begynte et tre i universet å vokse fra bunnen av, og siden den gang har mange universer dukket opp.
  Natasha fniste og stakk ut tungen og sa:
  - Det er varmt! Kan vi ta av oss buksene?
  Victoria støttet ideen:
  - Det er en god idé!
  Og alle tre jentene ble enstemmig kvitt buksene sine, og ble igjen i trusa. Og hvilke sterke og muskuløse kropper de har. Rett og slett fantastisk, og aerobatikk.
  Oksana sang med glede:
  - Kakerlakken har antenner, jenta har nakne truser!
  Bare Veronica satt igjen med opprullede bukser og skjorta på. Hun svarte bebreidende:
  - Det er ikke godt å være naken sånn! Hva om de ser oss!
  Natasha fniste og svarte:
  - Og la dem til og med se! Jeg elsker å begeistre menn!
  Victoria fniste, ristet på de nesten bare lårene og svarte:
  - Menn er søppel - bare avskum!
  Og når hun treffer en fersk sopp med en bar fot, la hun til:
  - Så fint det er å ta en hingst og ri på den!
  Oksana sa med et smil:
  - Når de kjærtegner deg, er det hyggelig... Spesielt hvis mennene er unge, kjekke...
  Natasha minnet jentene på:
  - Husk at vi fanget gutten. En fantastisk gutt, og han har helt sikkert stor perfeksjon utover årene!
  Victoria slikket leppene og sa med lyst i stemmen:
  - Det hadde vært flott å sjekke det ut!
  Veronica bjeffet indignert:
  - For stygge ting du sier! Du kan ikke gjøre narr av folks følelser på den måten! Spesielt når det kommer til tysk, men en gutt!
  Oksana fniste og svarte:
  - Unnskyld oss, men hjertet mitt er så stygt ...
  Natasha bekreftet lett:
  - Tyskerne rykker frem, og jeg vil drømme om noe bra! For eksempel om guttene!
  Victoria foreslo med en latter:
  - Og hva om du virkelig fanger menn? Det var så flott!
  Veronica svarte hardt:
  - Kvinner pyntes med beskjedenhet, ikke arrogant trakassering!
  Victoria ristet negativt på det brennende hodet. Hun slo de bare føttene og bjeffet:
  - Ikke! Det er bare ingen større glede, å velge en mann selv og dra henne inn i sengen. Den rødhårede djevelen ristet de kobberrøde krøllene og fortsatte. - Det er det å legge seg i buskene for nytelsens skyld, og ikke gå ned midtgangen.
  Veronica sa strengt:
  - Sex uten grunn er et tegn på en tosk! - Og lagt til. - Dette er i strid med normene for kommunistisk moral!
  Victoria var uenig:
  - Lenin sa selv - koner burde være vanlige!
  Natasha fniste og sa:
  - Vel, jeg kan ikke si at jeg kastet meg over mennene sånn, men det er fint å spille en aktiv rolle! Hvis du selv liker å velge hvem du skal treffe! Men i vår del kommer det ikke til det.
  Victoria nikket samtykkende.
  - Ja, vi har bare jenter ... Men du kan komme deg over gjerdet! - Jenta kvitret av stor glede. "Gutter, muzhiks... Muzhikene våre kryper nidkjært på magen deres!"
  Veronica ristet negativt på hodet.
  - Nei, det sa Lenin aldri!
  Natasha utbrøt i protest:
  - Nei, det var akkurat det Vladimir Iljitsj sa! Under kommunismen vil alt være felles, inkludert koner!
  Victoria fniste og mumlet:
  - Kvinner er gode... Menn er enda bedre! Eh, å bli tatt, å bli voldtatt der av et helt selskap.
  Jentene lo i kor. Og Victoria, flirende, la til:
  - Og så slo de ham med geværkolber! Og hælene ville bli satt i brann med en myk flamme og drysset med korbitt!
  Natasha sparket en støt med den bare foten og kurret:
  - Hæler er fornøyde når de blir slått med bambus! Her i Kina ble jenter og gutter slått med kjepper på sine bare såler. Og de elsket det!
  Victoria sang med velbehag:
  - Hvilken tortur i Hollywood! Bare katter, ikke mennesker!
  Veronica sa klokt:
  - Her vil du gå til helvete ... Du vil bli torturert, og hælene dine vil bli brent ikke bare med bambus, men også med glødende jern!
  Natasha sang og knyttet nevene hardt:
  - Svart ravn ved neste port!
  Victoria ristet på de nakne brystene med skarlagenrøde brystvorter, fortsatte:
  - Vugge, håndjern, revet munn!
  Oksana, hvis bryster også er nakne, og rister på hoftene, svarte:
  - Hvor mange ganger etter kampen hodet mitt!
  Veronica støttet impulsen og trampet med bare føtter:
  - Fra den overfylte hoggestabben fløy jeg dit ....
  Natasha brølte rasende og ristet på de bare brystene:
  - Hvor er moderlandet! La dem skrike stygt!
  Victoria spanket og hylte, vri hoftene, knapt dekket av gjennomsiktige truser:
  - Og vi liker henne, selv om hun ikke er vakker!
  Oksana hveste og rykket i de bare solbrune knærne:
  - Stolte på jævler!
  Veronica sa med et sukk:
  - Vi er sovjetiske grensevakter. Og vi snakker som gjerdehorer. Er det mulig å...
  Victoria sang som svar:
  - Takk Stalin-leder! For dumme, tomme øyne! For det faktum at vi er som en lus, kan du ikke leve!
  Natasha truet den røde djevelen med knyttneven:
  - Nei, du så ikke mynde! Du vil være i en spesiell seksjon!
  Victoria sa selvsikkert:
  - Snart kommer tyskerne til Moskva ... Og allerede Stalin vil bli tatt i et bur!
  Oksana fniset og protesterte:
  Tror du utfallet av krigen er en selvfølge?
  Victoria svarte ganske alvorlig:
  - Hvordan ellers? Hitler har nesten halvparten av verden under okkupasjon, pluss Japan og dets kolonier. - Jenta stampet sint på den grasiøse, bare foten. - Og vi har ikke engang anstendige stridsvogner! KV-serien er en parodi på biler. T-34 er helt klart for liten. Men en vanlig tank er ikke opprettet! Og pansergjennomtrengende skjell vil være verre enn tyske!
  Natasha sukket tungt og klukket:
  - Dette må vi si oss enig i! Akk, tankene våre er fortsatt så ufullkomne. Hva med KV? Ja, de går i stykker...
  Jentene ble stille og leken falt.
  Faktisk viste allerede de første timene av krigen at T-34-76 ikke har en helt pålitelig girkasse, og enda mer KV-serien. Og det som er stygt, jo tyngre tanken er, jo svakere er den tilpasset bevegelse. Og 200 mm frontalrustning er ikke nok til å holde skallene til selv 88 mm pistolen til Panther-2, og ikke den til Tiger-3.
  Som det viste seg uventet, er tyske biler en størrelsesorden sterkere i frontalrustning og evnen til å ta et støt. Og sovjetisk teknologi svikter tydeligvis.
  Ja, det var en "Panther" -2 maskin som ikke har like og la oss ødelegge alle. Du kan ikke stoppe en sånn tank.
  I slutten av september begynte tyskerne å omringe Moskva. De overhalte den.
  Høsten var tørr og varm, og i begynnelsen av oktober begynte nazistene å stramme tangen, og truet med å stenge omringningen ved å erobre Moskva.
  Pilot Marseille mottok en spesialpris for tusen nedlagte fly - Stjernen til ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Og det er kult.
  Og andre maskiner var nå i kamp.
  Gerdas stridsvognmannskap markerte seg i kamper. Jentene kjempet på "Panther" -2. Denne maskinen hadde et smalt tårn, en lavere silhuett og frontalbeskyttelse som kan sammenlignes med "Tiger" -2 med mindre vekt med atten tonn med en tilsvarende motor på 900 hestekrefter. Og det betyr bedre kjøreegenskaper. Amerika brukte den høye Sherman. Denne tanken kunne bare trenge gjennom tysk side, og ble truffet fra en avstand på tre og en halv kilometer.
  "Panther" -2 erstatter gradvis den vanlige "Panther". Men så langt er den siste bilen ganske bra. Dens frontpanser er ganske i stand til å holde prosjektilet til tidligere Sherman-modeller, mens nyere typer bare kan trenge inn i nærheten. Og selve Panthers 75-millimeter-pistol tar en sovjetisk bil fra to kilometer, og er raskere enn 88-millimeteren, som er mye bedre i praksis. Riktignok er Panther-2 i pannen generelt ugjennomtrengelig selv for selvgående våpen i USA med 90-millimeter kanoner, og dette er selvfølgelig praktisk.
  Gerda sikter mot målet med bare tær og skudd. Så skriker han:
  - For storheten til planeten rundt om i verden!
  Charlotte skyter også, treffer de sovjetiske troppene nøyaktig og brøler på toppen av lungene hennes:
  - Ære til vår suksess!
  Christina, som skyter mot fienden med bare tær, og slår ham ned med velrettede granater og blotter tenner, sier:
  Ære til det tredje riket!
  Magda fyrer også med bare tærne, og sier henrykt og blunker til vennene sine:
  - For ariske ideer og deres seier!
  De kvinnelige krigerne jobber på tanken, og "Thirty-fours" trekker ikke mot dem. Og IS-1-tankene er enda verre. Den tunge KV-16 prøver å rykke frem mot de tyske enhetene. Men jentene gjennomborer den også med langdistansepistolen sin. Og fra den sovjetiske tanken gjenstår bare fragmenter, når kampsettet detonerer.
  På en enkel "Panther" kjemper mannskapet til Jane Armstrong. Denne modige jenta fra Storbritannia vinner trygt regninger.
  Gringeta, som skyter mot russerne, ved hjelp av bare tær, knirker:
  - Ære til Storbritannias æra! Herlighet!
  Monica, også knirkende, sender dødsgaver, med bare tær og knirker:
  - Hersk Britannia, endeløse hav, vi blir aldri slaver!
  Malanya avfyrte også Panthers kanon etter tur, slo gjennom trettifire og kvitret:
  - For kongekommunismen!
  Og jentene gleder seg. Og så kjent slo de den røde hæren.
  Allerede nazistene i sør, med støtte fra lokalbefolkningen, fanget Penza. Sammen med japanerne passerte de Baikal-fjorden og kjemper i Kamchatka.
  Skjønnhetene på Tiger-2-tanken, Agata, Adala, Angelina, Andriana kjemper også der. Fire jenter slår fienden fra drapsmaskinen deres. "Tiger"-2 spytter ut dødsgaver og ødelegger de sovjetiske enhetene.
  Agatha skyter med bare tærne og brøler:
  - For det tredje riket! Og blunker.
  Adala skyter også, trykker på den skarlagenrøde brystvorten og knirker:
  - For de ariske flaggene!
  Jenter opptrer med kolossal aggressivitet.
  Og nå går de tyske troppene inn i Turkmenistan. Og i november 1943 inntar de hovedstaden Ashgabat.
  Overgrepet er i gang, med bruk av teknologi. Kraftige "Sturmtigers" kaster ut jetbomber som veier tre hundre kilo. Og de ødelegger hus sammen med de russiske troppene.
  En sirene høres. Ja, Hitlers hær viser den høyeste aerobatikk i ødeleggelse.
  Den tyske jenta Eva tvitret:
  - Det blir en samtale med utgift!
  Helga kjemper på TA-152-flyet. Hun slipper flyprosjektiler på bakkemål og treffer trettifire og keveshki. Og hyler for seg selv:
  - Jeg er en arisk kriger, og jeg skal bli en superklassejente!
  Og nå ble en annen sovjetisk stridsvogn truffet rett i mål med den. Jenta må sies å slåss og bare eggene hennes er kulere.
  Gertrude sender også en dødelig utflod, ved hjelp av de bare tærne, fra hennes morderiske stormtrooper treffer fienden og skriker:
  - Ære til ideene til den ariske kommunismen!
  Å kjempe mot krigere her, og hvordan de ordner opp i alt.
  I desember 1943 erobret tyskerne Moskva nesten fullstendig og gikk inn på territoriet til Gorka- og Kazan-regionene med tropper. Selvgående kanoner E-10 deltok også i kampene. Denne selvgående pistolen var flott, og utgitt i to versjoner samtidig. Den første veide ti tonn med en frontpansertykkelse på 60 mm, sidepanser på 30 mm og en motor på fire hundre hestekrefter. Lav maskinhøyde på 1,3 meter og kun to besetningsmedlemmer, med 75 mm kanon og 48 EL løpslengde, veldig mobil. Og en tyngre selvgående kanoner-15, vekt seksten tonn, frontalpanser på 82 millimeter i en stor skråning, sidepanser på 52 millimeter, og en pistol på 75 millimeter og 70 EL løpslengde som Panther, og en motor på 550 hestekrefter.
  Nye selvgående kanoner var ganske fornøyd med den tyske militære kjøreprestasjonen og deres våpen.
  To jenter kjempet på E-15: Frida og Kaissa. De avfyrte tjue skudd i minuttet fra en kanon. Så vakre jenter i bikini.
  Frida skjøt mot IS-1-stridsvognen, gjennomboret dens frontale rustning og kurret:
  - For ariske ideer!
  Og med bare tær trykket hun på knappene på en av de aller første joystickene i Det tredje rikets hær.
  Lupanula og Caissa ved hjelp av bare tær, treffer fienden med kolossal nøyaktighet. Og hun kurret:
  - Ære til det ariske brorskapet!
  Slåss mot en slik jente. Med stort driv og ambisjoner.
  Og krigerne høster avlingen, med aktiviteten til sjakaler.
  Men det er spesielt interessant å torturere de fangede jentene, dette er deres mest aggressive og favoritt tidsfordriv.
  Frieda bemerket med et glis av tennene:
  - Nok til å leve etter lovene,
  Gitt av Adam og Eva...
  Nag, vi skal drive historier,
  Venstre, venstre, venstre!
  Caissa bekreftet aggressivt:
  - Venstre, venstre, venstre!
  Og hun presset også de bare tærne på joystick-knappene, og traff fienden passende.
  Fritz kjempet ... Albina og Alvina har allerede passert hvert av fem hundre nedstyrte fly. Slike militante jenter viste seg å være. Og de gikk langt i ideen om militans.
  Albina, som skjøt ned et russisk fly, med hjelp av de bare tærne, sa:
  - For det hellige Preussen!
  Alvina, som rev russebilen, også med bare tærne, bjeffet:
  - For det store fedrelandet!
  Unikt kjempende jenter her og slå ut fiender veldig bitende.
  Det nye året har allerede kommet... Moskva holder fortsatt på i ringen av blokade.
  En kort pause til mars 1944.
  Og på våren ble det litt varmere og fiendtlighetene ble gjenopptatt med fornyet kraft.
  Lev-2 deltok også i kampene, dette er den første serietanken der tyskerne brukte plasseringen av motoren og girkassen sammen og foran tanken - i en blokk. Og tårnet ble flyttet tilbake. Resultatet ble en mer komfortabel bil, med lav silhuett og et smalt tårn. Lion-2 gikk ned betydelig i vekt, og la til pannebeskyttelse på grunn av rustningens større helling. Denne tanken har blitt lettere i vekt enn Tiger-2, noe som betyr at den er mer mobil med kraftige våpen.
  I full gang i det tredje riket fant utformingen av den nye hovedtanken E-50 sted. Bilen gjennomgikk en rekke endringer: installasjonen av et smalt og mindre tårn. Bytte chassis til et lettere og enklere å produsere og reparere, samt med bedre langrennsevne. Plasseringen av motoren og girkassen sammen og på tvers, og girkassen på motoren. Høyden på tanken ble redusert til under to meter. Og denne maskinen veide bare førtifem tonn med tykkelsen på Tiger-2-rustningen. Samtidig hadde hun en kraftigere motor opp til 1200 hestekrefter, og sterkere våpen - en 88 mm kanon med en løpslengde på 100 EL, og økt destruktiv kraft og nøyaktighet.
  Denne tanken, kalt "Panther" -3, skulle gå i serie. Og pistolen hans var utstyrt med en hydraulisk stabilisator. En slik tank skulle bli hovedtanken. Og utviklingen av E-75 var også i gang. Denne maskinen var enda bedre beskyttet: 250 mm frontpanser og 170 mm sidepanser, med en enda kraftigere og pansergjennomtrengende pistol på 105 mm og 100 EL kaliber. Det var planlagt å holde vekten innenfor sytti tonn, og sette inn en 1500 hestekrefters motor for å opprettholde mobiliteten. Denne tanken skulle bli den viktigste tunge tanken i Det tredje riket. Og det var planlagt å kalle det: "Tiger" -3. Dette er stridsvogner av en ny generasjon, og allerede for fremtidige kriger med USA.
  I Sibir utspilte virkelige kamper seg først sommeren 1944, da de siste kampene med Russland utspilte seg.
  Tyske jagerfly kjempet også på himmelen. HE-162 er lettere, lettere å produsere og manøvrerbar, og har bestått ilddåpen.
  ME-1010 dukket også opp med vinger som endret sveipet. Men ulempen var de høye kravene til kvalifikasjonene til piloter. Og i stedet for det ble TA-183 foretrukket i serien.
  Det var knyttet store forhåpninger til den mer avanserte ME-262 X, som ble preget av sin høye hastighet over 1100 kilometer, fem luftkanoner og bedre manøvrerbarhet med feide vinger.
  I juli ble de to første flyene av denne modifikasjonen mottatt av Albina og Alvina ...
  På dette tidspunktet hadde tyskerne allerede omringet Chelyabinsk og Sverdlovsk. Hundretusenvis av sovjetiske tropper overga seg.
  Albina skjøt mot russiske stridsvogner fra luften, gjennomboret takene deres og brølte:
  - Ære til ariske drømmer!
  Alvina, som slo ned pilotene i USSR og sendte dem til den neste verden ved hjelp av de bare tærne hennes, hylte:
  - For Stor-Preussen!
  Denne jenta kjemper så mye, og stridsvognene skyter også aktivt ned.
  Gerda og hennes tankmannskap er på topp. De beskyter allerede utkanten av Sverdlovsk.
  Gerda skjøt med bare tærne og kvitret:
  - Kommunisme kan bygges?
  Charlotte tråkket på pedalen med sin bare hæl, og knuste russerne, og la til:
  - Det er mulig og nødvendig!
  Christina, som skjøt på motstandere med stor nøyaktighet, og skjøt med bare føtter, knirket:
  - For fedrelandet vårt!
  Magda skjøt mot fienden og rev i stykker de sovjetiske våpnene, ropte:
  - For vår mor!
  Jentene skjøt alle skjellene ... Og mens de ble fylt opp med et kampsett begynte de å snakke.
  Gerda sa sint:
  - Alle imperier falt før eller siden i forfall. Jeg tror at dette ikke vil skje med vår!
  Charlotte var ikke helt enig i dette:
  - Og hvor er garantien for at etter Hitler ikke vil kampen om makten begynne, og det tredje riket ikke faller fra hverandre?
  Christina sa ganske logisk:
  - Hovedsaken er ideologi... Det gjør oss sterke!
  Magda bekreftet og stampet med bare foten:
  - Og forent!
  Charlotte sa rasjonelt:
  - Men allikevel vil den ene kjempe om makten, og så den andre, og etter ham den tredje. Som i Romerriket, da Julius Caesar først ble drept, og deretter Augustan-dynastiet ble avbrutt. Og i Romerriket kom det en tid med kolossale uenigheter og splittelser.
  Gerda var enig i dette:
  - Ja, keiserne begynte å forandre seg som hansker, og Romerriket gikk under. Det var ikke mulig å skape noe universelt!
  Christina sa med et smil:
  - Vi trenger et system med rotasjon av makt! Et slikt system som ville garantere oss en stabil utvikling og fravær av en farlig maktkamp!
  Charlotte trakk på skuldrene og sa:
  - Bare den katolske kirke var i stand til å opprettholde et mer eller mindre stabilt maktsystem uten splittelser og oppløsninger, og ingen motpaver kunne forhindre dette.
  Magda sa med et smil:
  - Men det er sant! Katolikker har unngått et skisma i nesten to tusen år ... Selv om noen ganger var det kupp, og paver ble drept eller tatt til fange. Den snakker om noe stabilt og varig i Vatikanets system.
  Gerda sa med et smil:
  - La oss håpe at Führerens geni vil fortelle oss veien ut, og vi vil ikke splitte dommeren i det gamle Roma!
  Etter Sverdlovsk og Chelyabinsks fall stoppet Stalin den håpløse motstanden.
  Og 2. september 1944 signerte han en avtale om ubetinget overgivelse. Sovjetunionen gikk med på okkupasjon av områder som ennå ikke var okkupert og avkall på suverenitet.
  Tyskland og dets satellitter fikk et enormt territorium under kontroll.
  Men det var fortsatt et problem med Storbritannia.
  Tyskerne startet en offensiv i Afrika. Samtidig traff jetfly og FAA-missiler metropolen.
  Storbritannia kunne ikke forsvare koloniene. Og mistet raskt kontrollen over Afrika.
  Churchill døde i juli 1945. Og den nye ledelsen i Storbritannia ba om fred på alle vilkår.
  Hitler krevde overgivelse. Storbritannia nektet. Og de tyske troppene, uten å nøle, landsatte tropper.
  Og i august ble England tatt til fange. Og så Irland.
  USA ønsket ikke å kjempe uten britene. Og de kunne ikke lage en atombombe.
  Hitler vil gjerne kjempe, men det er vanskelig å få USA fra andre siden av havet. Kort sagt, de bestemte seg for å slutte fred. Men Amerika måtte hylle Det tredje riket.
  I tillegg fikk tyskerne rett til baser i Latin-Amerika og tok landtangen Panama for seg selv. Og det ble kjempebra.
  Hitler fikk alt han ville ha ... Men han kunne ikke sitte stille. Spesielt Japan snappet for mye for seg selv.
  Uten å vente på at samuraien skulle lage en atombombe, angrep Fuhrer samuraien 20. april 1953.
  Det var ikke lenger mulig å utsette. Krigen fortsatte med det tredje rikets enorme teknologiske overlegenhet. Men det er mange japanere og de har kolonialdelinger. I tillegg utvikler Japan seg også raskt, og kan overvinne tilbakestående.
  Tyskerne kastet flygende tallerkener og pyramideformede stridsvogner i kamp. Og de hadde mer avanserte maskingevær, og underjordiske selvgående kanoner. Og veldig mange andre ting.
  Japan kjempet hardt, men spilte seg gradvis rundt. Tyskerne tok til og med keiseren til fange.
  Denne brutale krigen varte i nesten to år. Og endte med atombombingen av Tokyo og okkupasjonen av Land of the Rising Sun.
  Hitler har allerede erobret nesten hele verden, men USA ble igjen. Og USA har atomvåpen og leveringsballistiske missiler.
  Og i Det tredje riket pågikk arbeidet med å lage anti-atomvåpen.
  Og nå var den endelig klar.
  Og 20. april 1959 begynte krigen mellom USA og Det tredje riket. Den siste krigen i menneskets historie.
  Og USA tapte med én wicket...
  Den 8. mars 1960 overga garnisonen i New York. Og dagen etter, Washington.
  Amerika tapte tydeligvis krigen. Den siste amerikanske tanken fra den tunge serien dukket opp i kampene. Bevæpnet med en 155 mm langløpet kanon, og 310 mm frontalpanser, med et fast tårn, ble det en slags selvgående pistol som veide hundre og tjuefem tonn.
  Amerikanerne var endelig i stand til å overgi bilen, som holdt granatene til tyske kanoner i pannen, og kunne trenge gjennom hvilken som helst nazistisk stridsvogn. Men hun ble forbigått fra sidene. Og de traff. Og en annen slik bil ble bombet fra luften.
  Eisenhower døde 20. mars 1960. Og 22. mars kapitulerte hans etterfølger Kennedy for Det tredje riket.
  Og slik endte krigens historie. Og det tredje riket tok over hele verden. Og et nytt liv har begynt.
  
  . ROMMEL-FUHRER OG DE BARE JENTENE
  KOMMENTAR
  Etter attentatet på Hitler i Det tredje riket kom pro-vestlige styrker til makten. Og nå er alt forandret, og nå rykker tyskerne frem og vinner seier etter seier. Vakre jenter kjemper.
  PROLOG
  Den 20. april 1944 var det et vellykket attentat mot Adolf Hitler.
  Führeren ble drept, og følget hans ble skutt på stedet. Speer ble den nye kansleren, og Rommel ble Führer og øverstkommanderende. 1. mai 1944 stanset de allierte all fiendtlighet og bombing, og erklærte våpenhvile.
  Stalin var selvfølgelig rasende. Men Rommel opphevet de antisemittiske lovene og tok til orde for europeisk integrasjon mot bolsjevismen. Og de vestlige landene har godkjent det. I mellomtiden overførte nazistene styrker fra Europa til øst.
  Og det tredje riket har fortsatt tre hundre og tjuefire divisjoner. Dette er store makter. Og mer enn halvparten av luftfarten var lenket av vestfronten. Og så blir de kastet over.
  Det var femtiåtte divisjoner bare i Nord-Frankrike. Av disse ti stridsvogner og fem SS. Dette er omtrent sammenlignbart med styrkene som ville bli konsentrert i Hviterussland mot de sovjetiske styrkene i Operasjon Bagration.
  Og i stridsvogner og luftfart enda mer. Så mange som hundre og femti divisjoner var i vest eller i Europa.
  Så maktbalansen har endret seg markant. Tyskerne har allerede satt opp masseproduksjon av "Panthers" og kraftigere "Tiger" -2. De fikk jetfly, og FAA-missiler, diskfly er på vei, og E-serien.
  Tyskerne rekrutterer i økende grad utenlandske divisjoner. De hadde også en MP-44 automatrifle i serien, den beste på den tiden i verden, som på mange måter ble prototypen til Kalashnikov.
  Så tyskerne hadde seriøse styrker. Og de hadde Rommel. En veldig talentfull general. Som gjorde en rekke endringer i ledelsen av Wehrmacht som økte effektiviteten. Og gi mye mer makt til sjefene for hærgruppene.
  Rommel oppløste også en del av SS-troppene, og fylte opp offiserene i de vanlige delene av Wehrmacht. Det økte kampevnen til hæren som helhet.
  Rettighetene til lokale befal ble også økt.
  Slaverne ble også offisielt anerkjent som ariere og Central Rada opererte i Hviterussland. Andre reformer ble også gjennomført.
  Men alt dette tok tid.
  Og den røde hæren forberedte seg på en offensiv i Hviterussland. Og det ville være vanskelig å slå tilbake et slag der.
  Så bestemte Rommel seg - det beste forsvaret er et angrep. Og troppene hans på den sørlige delen av fronten slo til. Fra Moldova og Vest-Ukraina i konvergerende retninger.
  Hovedberegningen var på overraskelse. Dette ble oppnådd gjennom en desinformasjonskampanje. Også fordi Stalin var sikker på at tyskerne ikke ville angripe. Selv om det tredje riket hadde mange stridsvogner og til og med fikk en fordel over USSR i dem. Ja, og "Panther"-maskinbeistet. Det er nesten umulig å motstå henne.
  Tilstedeværelsen av tyskerne hadde også "tigrene", som i likhet med gjennombruddsstridsvogner var sterke og seige. Det første jetflyet ME-262 deltok også i kampene
  Som bokstavelig talt skremte sovjetiske piloter - disse maskinene er vanskelige å skyte ned.
  Tyskernes overlegenhet i tanks hadde også effekt. Tigers -2 og Ferdinands returnerte fra Italia deltok i offensiven. Tyskerne klarte også å fullføre et par "mus" ved å sende dem til en kampprøve.
  Denne tanken viste sin overlevelsesevne i et gjennombrudd, men dårlige kjøreegenskaper.
  Men "Mus" kan ikke gjennombores fra noen vinkel. Og dette er en seriøs tank.
  Og den lave hastigheten gjør den til en god infanteristøttetank.
  Likevel ga Rommel ordre om å designe E-100 med ideen om en strammere layout. Der motoren og girkassen er plassert sammen og på tvers, som i andre tanker og selvgående kanoner i E-serien.
  Tyskerne var i stand til å få en fordel i feltene til Ukraina på grunn av taktisk overraskelse.
  Og som et resultat ble det dannet flere kjeler. Den røde hæren kjempet imidlertid veldig modig. Troppene hadde kamperfaring, og du kan ikke bare ta dem med på et show. Og soldatene fra den røde hæren ønsket ikke å overgi seg. Og familiene deres ville virkelig komme vekk fra det.
  Kampene viste at tyske stridsvogner, når de brukes riktig, er veldig gode. TA-152 viste seg også godt. Rommel beordret til og med at dette flyet skulle produseres i stedet for Focke-Wulf, og bygges i stedet for FAA-missiler. Missiler kan fortsatt ikke nå Moskva, og mot bakkestyrker er de for dyre og ineffektive. Det skal bemerkes at jetflyet ME-262 ikke er veldig bra og ofte krasjer. I tillegg krever det også omskolering av piloter, og en lengre rullebane. Ja, og etableringen av ny infrastruktur.
  . KAPITTEL 1
  I denne forbindelse så det nye propelldrevne jagerflyet TA-152 mye mer effektivt ut for øyeblikket. Når det gjelder hastighet, overgikk den alle sovjetiske fly, også i bevæpning, ikke dårligere enn Focke-Wulf, og samtidig hadde den mye bedre manøvrerbarhet.
  I tillegg kunne TA-162 også brukes som angrepsfly på grunn av dets sterke rustning og våpen. Og som frontlinjebombefly.
  Dette flyet er toppen av utviklingen til Focke-Wulf-familien og krigens arbeidshest.
  Og ME-262 er også for dyr. Arado-jetbombeflyene så mer lovende ut. På grunn av den enorme hastigheten og flyhøyden er det vanskelig å treffe dem fra luftvernkanoner, og sovjetiske jagerfly ville ikke kunne hamle opp med dem i det hele tatt.
  Så det var verdt investeringen.
  Tyskerne hadde generelt gode utsikter innen bevæpning. Og USSR sto overfor en mangel på aluminium etter opphør av forsyninger under Lend-Lease. Ja, og kobber og legeringselementer også.
  Ja, det er ikke lett å kjempe uten allierte.
  Stalin utsatte Operasjon Bagration, og prøvde å frigjøre kjelene, og forbød tilbaketrekningen.
  Men det gjorde det bare verre. Troppene brukte raskt opp ammunisjonen og falt i ødeleggelse.
  Og overføringen av tropper var forbundet med bombingen. Tyskerne hadde allerede oppnådd luftoverherredømme.
  Og de hadde ikke tenkt å gi det opp. I produksjonen av fly overtok de Sovjetunionen, og utmerket seg i kvaliteten på maskiner og klassen av piloter.
  Det verste for den røde hæren var at i himmelen kunne situasjonen bare bli verre. Yak-3, mer avansert enn Yak-9 på grunn av mangelen på duralumin, kunne ikke produseres i store serier. Og LA-7, også, av en rekke årsaker, kunne ikke være for massiv.
  Så jeg måtte stole på Yak-9, som selvfølgelig er enklere i produksjon, men svak i bevæpning og hastighet, dårligere enn tyske kjøretøy og i vertikal manøvrerbarhet.
  IS-2, til tross for sin kraftige bevæpning, ga også etter mot Panther. Noe bedre var T-34-85. Selv om han hadde sine ulemper.
  I alle fall klarte tyskerne å gripe initiativet .... Rommel var en stor kommandør og utspilte Stalin taktisk. Sovjetiske tropper falt nå og da inn i miljøet.
  Og Wehrmacht bare økte sin fordel for hver måned med kamper.
  Ja, og angrepspropellene MP-44 viste sin effektivitet, og flere og flere kom til fronten.
  Så langt har ikke USSR hatt sammenlignbare håndvåpen. Og det er selvfølgelig ille også.
  Sommeren gikk med Wehrmachts fordel ... Zhukov tilbød seg til og med å gå i forsvar. Men Stalin var imot det og krevde en konstant offensiv og forbød tilbaketrekning av tropper. Alt dette førte til en konstant økning i tap og døden til de beste divisjonene og enhetene.
  Mot slutten av sommeren deltok nye tyske E-10 selvgående kanoner i kampene. De er små - høyden er bare 1,4 meter, men samtidig, lett, smidig opp til sytti kilometer i timen, har hastigheten vist sin effektivitet.
  Adala, Agata, Amina - tre jenter kjempet på en av de første slike selvgående våpnene.
  Deres mannskap på tre A skulle vise at kvinner kan gjøre noe med å banne. Og hvis de kjemper, viser de selv perfeksjon.
  De kjemper i samme bikini og barbeint. Noe som er veldig alvorlig.
  Deres selvgående pistol er ganske bred, noe som gjør det enkelt å snu,
  Den veier egentlig femten tonn. Men frontpansringen på 80 millimeter i stor skråning gir god beskyttelse. Selv om kjøreytelsen selvfølgelig er noe lavere.
  Rommel favoriserte et design med tykkere frontalrustning for å forbedre kjøretøyets overlevelsesevne. Og siderustningen er tykkere med 52 mm, noe som gir beskyttelse mot panserværn. Til å begynne med måtte de selvgående kanonene ha alle ti tonn og seksti millimeter frontpanser og tretti sidepanser.
  Men så viste sunn fornuft at kjøreytelsen til selvgående våpen allerede er god, og det er bedre å beskytte den.
  Pistolen er den samme som T-4, 75 mm 48 EL. Den er i stand til å trenge gjennom T-34-85 og IS-2, men i en avstand på ikke mer enn en kilometer.
  Så taktikk tilsier - å handle mer forsiktig. Og kom nærmere.
  Adala skjøt med bare tærne.
  Skallet traff T-34-85-skroget og det sovjetiske kjøretøyet tok fyr. Og han begynte å rive kampsettet.
  Agatha bemerket:
  - Ikke verst, vi klarte det likevel!
  Amina fniset. Det sovjetiske granatet fløy forbi og gjorde ingen skade.
  Imidlertid er pannen veldig tilbøyelig, og skal føre prosjektilet inn i en rikosjett.
  Adala skyter igjen med bare tær og synger:
  Vi er store rovdyr
  Og makeløs i kamp!
  Her skjøt hun ved hjelp av Agathas bare tær.
  Så kurret hun:
  - For store prestasjoner.
  Men hva er bra med dem? Men jentene er helt klart på rulle. Og du kan ikke ta dem så lett med bare hendene.
  Her skjøt Agatha igjen med bare tærne. Og traff fienden. Og hun gjorde et nøyaktig treff på en sovjetisk tank.
  E-10 viste seg selvfølgelig å være en utmerket selvgående pistol, og dette er et annet problem for den røde hæren.
  Riktignok er utviklingen av SU-100 i gang i USSR. Denne selvgående pistolen er et veldig godt våpen. Spesielt hennes pansergjennomtrengende og relativt hurtigskytende pistol. Men det tar fortsatt tid.
  Tyskerne har sine egne problemer.
  Her kommer høsten, og kjøreprestasjonene til "Panther" og "Tiger" -2 i forholdene med kraftig regn gir etter. Riktignok var tyskerne allerede i stand til å nå Dnepr og forskanset seg.
  Så langt, USSR på høyre bredd Ukraina holdt bare Kiev og Odessa.
  Ja, situasjonen er bekymringsfull.
  Det er allerede oktober og det regner. Tyskerne blir tvunget til å gå i defensiven.
  Også Rødt, etter en rekke nederlag, trenger en pause for å fylle opp rekkene.
  Ja, situasjonen er så kul.
  Senhøsten gikk mer eller mindre rolig. Bare kamper var i full gang i luften. Huffman ble den nye store stjernen med over tre hundre nedstyrte fly.
  Ja, og andre piloter dro seg opp. Det er vanskelig på luftfronten.
  XE-162 lovet å være en ny og veldig effektiv jagerfly fra Det tredje riket. Det store pluss er enkel produksjon og lave kostnader. Riktignok er ikke denne bilen veldig behagelig å kjøre. Og det krever høyt kvalifiserte piloter.
  E-50-tanken bør erstatte Panther. Men her er det selvfølgelig nødvendig å løse en rekke tekniske problemer og bruke et fundamentalt nytt layoutskjema. Som ville tillate å gjøre silhuetten til bilen mye lavere. Og heve våpen og rustninger uten å øke vekten, men å styrke motoren.
  Så det er fortsatt mye arbeid å gjøre. Det er mye utvikling innen luftfart, inkludert haleløse bombefly. Og selvfølgelig er dette alvorlig.
  Og ja, det er mange ting...
  Begge sider forberedte nye våpen. Frontlinjen løp langs Dnepr med små kiler.
  Odessa, snart blokkert fra havet, falt. Og tyskerne i høyrebredden av Ukraina kontrollerte ikke bare Kiev. I Hviterussland hadde de brohoder utover Dnepr.
  Om vinteren planla Stalin en stor offensiv. Men det er tydelig at tyskerne har et tett forsvar overalt.
  Men Sovjetunionen hadde også noe eget. Hver har sine egne trumfkort. Men i himmelen dominerer Luftwaffe. Og dominerer kapitalt. Og fordelen hennes vokser.
  TA-152 viste seg å være en fantastisk skruemaskin. Ja, ME-109 i modifikasjon L, veldig bra. Yu-488 dukket også opp, en fantastisk bil.
  Veldig raskt for en propellstrategisk bombefly - 700 kilometer i timen.
  I stand til å bombe fabrikker i Ural og utenfor Ural. Som forresten er TA-400 et enda kraftigere monster.
  Ja, det er vanskelig på himmelen. Vi trenger et sterkt grep.
  Og 12. januar 1945 startet en offensiv i sentrum. Den røde hæren skyndte seg til angrepet. Men tyskerne står klare og venter.
  Det oppsto harde kamper. Tyskerne har ikke mindre styrker, og forsvaret er kraftig.
  Og i luften har Luftwaffe en fordel. Kort sagt, offensiven kjørte seg fast.
  Og igjen er kampene i full gang....
  I mars 1945 rykket tyskerne allerede frem. En ny taktikk er et angrep om natten ved hjelp av infrarøde enheter. Og E-100-tanken. Lettere, smidig, men bedre beskyttet enn Maus.
  Hvordan tanken brøt gjennom E-100 er bra. Frontrustningen er 250 mm med skråninger, og sidepansringen er 210 mm med skråninger. Hastighet 40 kilometer i timen på motorveien. Vekten er 130 tonn, og motoren er på 1500 hestekrefter.
  Silhuetten er mye lavere enn musens. Og kroppen er mye lavere. Og chassiset er lettere.
  Bilen er veldig seig, og med to våpen. Ikke motstå denne.
  Og "Sturmtigeren" er også et monster. La nazistene presse den røde hæren.
  Men jentene kjemper desperat.
  Og de kaster granater med bare tærne.
  Alenka skjøt fra et maskingevær og knirket:
  - For det store USSR!
  Anyuta, som skrev om nazistene, bekreftet:
  - For den største kommunismen!
  Alla, som skjøt mot Fritz, knirket:
  - For en bedre fremtid!
  Og med sin bare hæl kastet hun opp en dødelig styrke og ødela fienden.
  Maria, som skrev om nazistene, bemerket:
  - Vær berømt, vår verden er flott!
  Olimpiada, jævla Fritz-en, knirket:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Og også hennes bare tær, som om de slo mot fienden.
  Matryona skrek, skråstilt på streken:
  - Det er ingen problemer for USSR!
  Men tyskerne brøt likevel gjennom forsvaret. Og de begynte å omgå de sovjetiske troppene i Ukraina.
  Ja, situasjonen er alarmerende. Ørnen falt i april. Og det ble stumt og galimot. Så det hele er komprimert.
  Rommel kommanderte dyktig. Troppene hans rykket frem med vekslende artilleriforberedelse og luftangrep.
  E-serien ble utviklet i det tredje riket. Denne E-50 tanken skulle være den mest massive i det tredje riket. Med tykkelsen på rustningen til "Tiger" -2, tok designeren og installerte motoren og girkassen sammen. Og de gjorde tårnet smalere og mindre. Dessuten har chassiset endret seg, det har blitt mye lettere på boggier og fjærer. Høyden på tanken ble redusert på grunn av caddie-akselen, som ble fjernet, og tidligere koblet den sammen girkasse og motor. E-50 har blitt lavere i silhuetten og vekten har gått ned.
  Og rustningen økte til og med skråningen. Som et resultat begynte tanken å veie mindre enn femti tonn. Og motoren, takket være blåsing, akselererte til 1200 hestekrefter.
  Så tanken var ergonomisk bedre enn Panther med utmerket pannebeskyttelse.
  Og pistolen hans var mer pansergjennomtrengende og nøyaktig. I 88 mm kaliber, og lengden på løpet er 100 EL. Ja, denne bilen er flott. Hun er vellykket og elsket av troppene.
  USSR hadde bare IS-3, godt beskyttet av tårnet og i pannen. I denne forbindelse er den bedre enn IS-2, men tre tonn tyngre, spesielt på grunn av tårnet, og dårligere i kjøreytelse.
  Tyskerne rykket frem i sør. De forsøkte å fange Donbass og frata USSR ressurser.
  Og det var veldig urovekkende. Også her begynte Tyrkia å samle krefter. Selvfølgelig ønsket hun å tjene på de sovjetiske territoriene.
  Rommel opptrådte veldig dyktig. Og den røde hæren falt nå og da ned i kjelene.
  Stalin på sin side var fryktelig nervøs og tapte for Rommel i taktikk og effektivitet.
  Tyskerne begynte å kjempe dyktigere. Og deres utenlandske divisjoner også. Det mest stygge var at Sovjetunionen befant seg i et visst teknisk hull. T-54 måtte fortsatt lages, og det tok tid. Som jetfly.
  Og tyskerne har allerede Arado, og jet-angrepsfly i serien, og jagerfly. ME-262 X er allerede testet. Den har sveipet vinger og mer avanserte motorer. Og hastigheten er over 110 kilometer i timen og fem luftkanoner med våpen. Og han har også jetraketter som induseres på varme og lyd. Og dette er en alvorlig trussel, og Wehrmacht-troppene på himmelen tar i økende grad opp.
  Allerede i mai falt Voronezh og Kursk. Og dette tillot nazistene å gå inn i Donbass.
  Situasjonen ble verre. I juni 1945 ble hele Donbass tatt til fange. Og tyskerne gikk til svingen av Don. Stalin flippet ut, og kjempet konstant i hysteri. Han krevde offensiven til de sovjetiske enhetene. Men dette fungerte bare ikke.
  Tyskerne var sterkere med automatvåpen og bedre organisert. I tillegg kompenserte en mer avansert form for kontroll av Wehrmacht for mange av de tidlige svakhetene som skjedde i den virkelige historien og la til rette for seirene til den røde hæren.
  Allerede de nazistiske troppene til Rommel gikk inn i slaget om Stalingrad.
  Og det er veldig grusomt.
  I det brune imperiets verden utspant det seg harde kamper om byen ved Volga. Det er mange jenter og pionerer som kjemper her. Kvinnenes snikskytterbataljon under kommando av kaptein Natashka Kaktusova inntok en forsvarsposisjon i ruinene på Voronaya Street. Jenter med maskingevær og rifler, bundet med bunter av granater, gjemte seg bak ruinene.
  Natasha selv er i en flekkete tunika over den nakne kroppen, i korte bukser og barbeint.
  En vakker og svingete jente, med sterke hofter, en tynn midje, en kort hårklipp under en halvboks. Ansiktet er veldig uttrykksfullt, med en mandig hake, blå øyne vidt fra hverandre. Lysebrunt hår ble grått med støv, høyt bryst, hardt utseende.
  Kaptein Natasha har kjempet i mer enn fem år og til tross for ungdommen har hun sett mye. Jentas ben er dekket av kutt og blåmerker. En jente er mer smidig til å bevege seg barbeint enn røffe og klønete støvler.
  Den nakne sålen føler den minste vibrasjon av jorden, advarer om nærheten til en gruve, og moderjorden selv gir utholdenhet. På den ene siden ble jentas føtter herdet, og de var ikke redde for varmt metall eller de skarpe ruinene, men på den annen side mistet de ikke følsomhet og fleksibilitet, og advarte gjennom brølet fra bevegelsen til tanker.
  Søte Natashka holder en granat med en eksplosjonspakke knyttet til den. Det er nødvendig å krype til det formidable safirimperiet til tanken "Lion", og vanne gatene med maskingevær.
  Mirabela kryper ved siden av henne. Også barbeint, så alle jentene fra bataljonen viste seg å være fra støvler, og etterlignet sjefen deres. De støvete sålene hennes skjerpes mens hun kryper på alle fire. Mirabelas gule hår er rotete og langt... Litt krøllete. Jenta selv er slank, tynn, liten av vekst. Hun kan til og med forveksles med en jente, med smale skuldre og et tilsynelatende stort hode.
  Men Mirabela har allerede opplevd mye. Hun klarte også å besøke fangenskapet til det brune imperiet, etter å ha overlevd grusom tortur, og gruvene, hvorfra hun ved et uforståelig mirakel klarte å rømme.
  Men ser på det barnslige, ømme ansiktet hennes, kan du aldri si at hun ble slått med gummipinner på hælene, en strøm gikk gjennom kroppen hennes.
  Og runde nakne jentehæler ble brent med et rødglødende strykejern, noe som er veldig smertefullt.
  Mirabela skyter... En soldat fra det brune imperiet, i dette tilfellet en fransk kvinne, faller død om, snuten hennes reiser sand og steinsprut.
  Natashka smetter en haug med granater under en søppelhaug. Nå skal en nittitonns "Løve" krype hit og sprenge den. Jentas blå øyne glitrer som safirer i ansiktet hennes, svarte av solbrenthet og støv.
  Erfaring tilsier at en godt beskyttet tank nå vil endre posisjon. "Lion" har 100 mm sidepanser, og til og med i vinkel. Middels stridsvogner fra det sovjetiske imperiet kan ikke trenge gjennom det, bare tunge mastodonter har en sjanse. Men larver er målet. Det viktigste er å frata bilen mobilitet ...
  Natasha kryper opp og blinker med de nakne, rosa hælene.
  Svetlana avfyrer et utbrudd fra et maskingevær... En vakker jente, ingen vet hvilken nasjonalitet hun faller. Jentene kuttet deretter ned de svarte leiesoldatene. Troppene fra det brune imperiet, etter å ha erobret det meste av den østlige halvkule, setter pris på det jenteaktige tyske blodet og kaster koloniale tropper i kamp: Etiopiere, libyere, italienere, forskjellige andre skapninger og noen andre raser. Antallet polske tropper har også økt - som fra vuggen er vant til å hate det russiske imperiet og det sovjetiske systemet.
  Det forstyrrer imidlertid ikke deres ansettelse.
  Erwin Rommel hevet en hel landskamp.
  Mange fiender...
  Svetlana unngår behendig maskingeværilden. Kulen splittet nesten, svart av støv, en rund, jenteaktig hæl. Kaptein-skjønnheten kjente til og med en kilning av hvor nært den store kalibergaven fløy forbi, fra den grove sålen hennes. Jenta krysset seg og hvisket:
  Selv en kule stopper oss ikke!
  Mirabela skyter tilbake... En annen jente Angelica - veldig rødhåret, over gjennomsnittet høyde og muskuløs, til tross for de magre rasjonene. Også en veldig pen jente, med luksuriøse hofter, en opptrukket midje, ikke feminine brede skuldre og høye bryster.
  Angelica kjemper i bare shortsen, tunikaen er revet i filler og smuldrer til støv, og nye uniformer leveres knapt over Volga. Gud forby å overføre mer ammunisjon, og en dråpe mat, til de utmattede russiske og sovjetiske troppene.
  Så Angelica er nesten naken, bena er riper, spesielt knærne. Et stykke splint traff høyre fotsål, og det gjør vondt, det er vanskelig å gå.
  Rødhåret, støvete, nesten naken Angelica vrir på det pene, men samtidig harde ansiktet sitt. Jenta, som skyter, sier:
  - Over oss er Herren, Moskva og Josef Stalin!
  Og avskjærer de angripende soldatene fra safirimperiet, og har knapt tid til å rulle tilbake.
  Ruinene og de trange gatene gjør det vanskelig for de formidable Sapphire Tanks å snu. Her er nesten to hundre tonn "mus" og de kan ikke passere i det hele tatt ...
  Som Svetlana forventet, kjørte "Lev" litt, og begravde seg i en søppelhaug. Det var en eksplosjon. Larven sprakk, et par ødelagte ruller fløy av.
  Den sårede tanken stoppet og et granat fløy ut av tønnen...
  Et sted buldret i det fjerne, og etterlot ruinene. Blonde Svetlana, som en slange hveste:
  - Det er regnestykket mitt! Åpnet en konto...
  Jente-kapteinen blir igjen tvunget til å krype bort. Krigere og gutter fra det sovjetiske imperiet og deres satellitter kan ikke bruke sin tekniske overlegenhet i ruinene. På grunn av den sta Erwin Rommels skyld, ble hordene av det brune imperiet satt fast i skyttergravskamper i en ganske stor og godt befestet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger de ødelagte leiesoldatene eller tyskerne til å gjøre saltomortaler og snu. En av de brune jagerflyene får hånden revet av, og på den henger det liksom en engelsk klokke med kompass.
  Jenta kaster igjen en granat med bare tærne og knirker:
  - For Russland Svarog!
  Og gir en tur, klipper ned fiender.
  Mirabela sier med et smil:
  - Det kompasset viser deg - veien til helvete!
  Og en vakker jente rister av seg et stykke klebende keramikk fra den støvete hælen.
  Angelica støver også av med sine faste, fyldige bryster. Brystvortene er nesten svarte av skitt og klør. Og prøv å vaske. Igjen må du grave når de tyske maskinpistolene skribler. Og kryp på en plastunski måte.
  Bataljonen med jenter holder stillingene sine, selv om det er beskyting. Og tunge skjell rives, og bomber faller fra himmelen ... Men ingenting vil bryte motet til rubinheltinnene.
  Her ser Svetlana hvordan Panteren kryper. Vel, denne tanken er ikke så skummel lenger.
  Du kan slå den inn i siden. Jenta nyset, spyttet ut støvet som klatret inn i den elegante munnen hennes. Hun tok en granat i hånden, vektet med en eksplosjonspakke. Du må snike deg ubemerket. Men det er så mye røyk rundt.
  Angelica begynte å stjele seg, og hvilte på avløpet med bare fingrene av grasiøse ben og albuer. Hun var som en katt som forfulgte en mus. Jenta husket krigen fra den forferdelige sommeren for hvilket år, da, ifølge den offisielle versjonen, det brune imperiet forrædersk invaderte det russiske imperiets vidder. (Selv om begge makter anklager hverandre for aggresjon!)
  Var verken jenta, nesten jenta redd? Først ja, men så blir man vant til det. Og du oppfatter allerede de konstante utbruddene av skjell som en vanlig støy.
  Og nå eksploderte det veldig nærme. Jenta slo seg på magen. Fragmenter suser ovenfra som en flokk ville bier.
  En av dem tar på jentas nakne, meislede, rosa hæl.
  Angelica hvisker med sprukne lepper:
  - I rettferdighetens navn, Herre!
  Jenta setter fart på gjennomgangen og kaster en granat med en eksplosiv pakke festet. Nåtiden flyr i en bue. En eksplosjon høres, den tynnere siderustningen til Panteren gir seg selv. Den brune tanken begynner å brenne, detonerer kampsettet.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Takk Herre Jesus! Jeg tror bare på deg! Jeg ber til deg alene!
  Bryter panteren. Avrevet er en lang stamme begravd i steinsprut. Frontrustningen, løsrevet fra siderustningen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øyne, på et ansikt brunt av støv og solbrenthet, glitrer av kornblomster, sier:
  - Jo flere eiker fienden har, jo sterkere forsvarsverk!
  Angelica er veldig sexy, i svarte truser og naken, støvete, sterke kropp. Jenta er veldig smart. Hun kan kaste glasskår med bare tærne.
  Nå kastet hun en skarp gjenstand med det grasiøse, støvdekkede benet. Og satt fast, rett i strupen på en arabisk leiesoldat. Vakre Angelica babla:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Jenta, hvoretter hun krøp igjen og skjøt. Ledet ild og Svetlana.
  Skjønnhetskapteinen, Natashka, etter å ha kuttet ned trollet, kvitret:
  - Livet er en kjede, og de små tingene i det er leddene ...
  Mirabela skjøt, skar Rommels hode opp og la til:
  - Det er umulig å ikke legge vekt på lenken!
  Svetlana, igjen skjøt nøyaktig, kvekket:
  - Men du kan ikke gå i sykluser på bagateller ...
  Mirabela skjøt nøyaktig og la til:
  Ellers vil kjeden omslutte deg!
  En annen jente Olimpiada, også veldig vakker, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på en ledning. De to dyttet henne... Den lumske krøllen krøp inn i larven til "Tiger"-2. Og hvordan denne brune bilen med lang løp vil eksplodere.
  Den blonde gutten Sergei utbrøt:
  - Russland vårt, du har en bøtte!
  Og han rakk knapt å hoppe tilbake, blinkende, med svarte, nedslåtte hæler, fra det fallende taket.
  Olympias strøk gutten over halsen og sa:
  - Du er veldig smart!
  Pioneren tok seg til fronten og sluttet seg til kvinnebataljonen. Gutten er også veldig kreativ. For eksempel laget han fly for å skyte ned safirangrepsfly. Når Focke-Wulfs, eller TA-152s, reiser seg, høres et utrolig øredøvende brøl.
  Jenter og tyskere slår til til akkompagnement av en Wagner-symfoni. En så majestetisk melodi.
  Olympias sier irritert:
  - De prøver fortsatt å skremme oss!
  Pionergutten sang med patos:
  - Russisk kriger er ikke redd for døden,
  Døden vil ikke ta oss under stjernehimmelen!
  For det hellige Russland vil kjempe hardt,
  Jeg lastet det mektige maskingeværet!
  Olympias, en høy, muskuløs jente, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinne. Klær ble revet under kampene til filler, sterke ben er nakne, håret er vevd inn i to fletter og kraftig støvet.
  Øredobb er bare elleve år gammel, tynn av underernæring, ripete og skitten gutt, i ingenting annet enn shorts. Guttens naturlig hvite hår ble grått, og ribbeina vises gjennom tynn, solbrun og skitten hud. Ben fryktelig slått ned, og i brannskader, blåmerker, med blemmer. Riktignok holdt skjebnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans bakgrunn virker OL stort og feitt, selv om jenta ikke er feit i det hele tatt, men med sterkt, trent kjøtt på beina. Dessuten så det ikke ut til at sult påvirket hennes slanke og store figur i det hele tatt.
  Jenta skyter fra en tung antitankrifle. Brune biler kan ikke stikkes hull i pannen, men det er en sjanse i sporene.
  Og den heftige "Løven", etter å ha mottatt et tungt sprengstoff i understellet, begynte å blåse røyk som en storrøyker.
  Seryozhka sang med ondskap:
  - Stinky Fritz uten å tenke, tente en sigarett ved inngangen! Selvfølgelig fikk han store problemer!
  Olympias, flimrende med muskuløse, solbrune legger, slo av en steppdans med de bare, vakre bena. Jenta sang:
  - Hellige rubinansikter blinker fra ikonet ... Gud forby deg å suge minst tusen blitz! Og hvis noen surrer mer enn alle orkene - ingen, tro meg, vil ikke fordømme deg for det!
  Deretter ladet hun antitankriflen på nytt og skjøt igjen. Kanelkamptransportøren blåste ut røyk igjen.
  Jentebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tap. Her ble den ene jenta revet i to, og ansiktet ble så, tross støvet, blekt.
  Det meste av Stalingrad er allerede tatt til fange av Rommels tropper, men det som er igjen av byen ønsker ikke å gi etter og overgi seg.
  Svetlana prøver i mellomtiden å bryte gjennom "tigeren". En kraftig nazimaskin, fikk en granat i siden, men bukket ikke under. Snur seg for å avfyre en kanon. Jenta må grave seg ned i bakken, og ruinere, for ikke å bli knust av eksplosjonsbølgen som slippes ut av nåtiden.
  Svetlana hvisker lavt:
  - Mamma, pappa, jeg beklager!
  Mirabela kastet en granat mot tigeren, som eksploderte i pannen hennes. Jenta hvisket:
  - Om at lyset underviser om vinteren om våren ... Jeg gjentar uten unntak at Navalnyj er en pestjævel!
  Angelica, som brøt synet av tyskerne og helte vann på dem med et utbrudd, anstrengte:
  - I kisten så jeg Alexei nå! Og hun sparket stakkaren rett i øyet!
  Den rødhårede jenta kastet faktisk en granat mot tanken med bare fingrene. Den traff tønna ... En eksplosjon fulgte og snuten til "Tigeren" ble ødelagt.
  Det feige mannskapet på Rommels jagerfly plukket opp og rygget unna.
  Svetlana fnyste gjennom neseborene hennes:
  - Vår, din gir seg ikke!
  Mirabela kuttet ned en Hitlerittisk leiesoldat med en kule og sang:
  - Og skurken tuller ikke! Hender og føtter vrir han russetauene! Han setter tennene inn i hjertet ... Han drikker fedrelandet til bunns!
  Svetlana, fniser, bjeffet:
  - Führeren roper vilt, river seg i stykker!
  Mirabela sparket og la til:
  - Vel, dødspust, gliser!
  En enda farligere "Shtumrtiger" har dukket opp. Det ødelegger hele bygninger og bunkere. Dessuten nærmer den seg ikke posisjonene til russiske tropper. Bilen holdes under tak av nazistiske maskingeværere.
  Svetlana ser at det er urealistisk å komme nær posisjonene til orkene. Men i himmelen Focke-Wulfs. Ett av disse kjøretøyene flyr nærmere de russiske posisjonene, etterfulgt av TA-152. Jentene åpner ild mot henne.
  Angelica kaster en granat og sier rasende:
  - I dyp død - det er ingen tilgivelse!
  Etter det gir jenta en sving fra maskingeværet. Ruller raskt tilbake. En relativt ny nazitank "Panther" -2 med et lite tårn og en lavere silhuett nærmer seg raskt.
  Flere jenter kaster granater mot nazibilen. Hun, etter å ha mottatt gavene, fryser og klarer ikke å snu seg.
  Angelica plystret og hveste:
  - Dette er et nytt angrep! Vi vil rive munnen hennes!
  Panther-2 snerret og avfyrte sitt kraftigere våpen.
  Ildsøylen splittet luften, og oppvarmet og elektrolyserte atmosfæren øyeblikkelig.
  Angelica fniste, skjellene fløy forbi den halvnakne jenta. Den skamløse rødhårede ristet på hoftene og sa:
  - Og Newton beseiret fiendene, kastet åket fra tronen! Fritz han vedtok sin Newtons lov!
  Stalingrad - byen Stalin, alle oppslukt av branner, da ildtunger så ut til å slikke himmelen og knitre lilla, oransje og skarlagensrøde gnister! Og hver gnist er som et spøkelse som rømmer fra et helvetes slott.
  Svetlana slo ned den nazistiske jageren, blinket med de blå øynene og sang:
  - Hva er det du sutrer dårlig kjerring? Tro meg, bare et psykiatrisk sykehus gråter for deg!
  Mirabela sang i en sang mens hun skjøt mot orkene:
  - Så godt det er å legge seg på gresset og slå Fritz på hodet! Ordne et grøtomslag for Fuhrer, og send kuler fra et maskingevær!
  Jenta fniste vilt og rullet over fra magen til ryggen. Jeg har laget en sykkel med ben. En granat fløy opp. Den flygende Focke-Wulf, etter å ha fått granatsplinter under magen, steg raskt høyere. Det kan sees at skarpe fragmenter såret ham. Den brune skapningen tok fyr, og begynte å miste biter av brukne vinger.
  Svetlana, som så hvordan Fokke mistet høyden, kvet:
  - Det er en semafor! En øks henger om bord!
  Hitlers fly eksploderte og spredte fragmenter ut i alle himmelhjørner. Og hvor ble det av det fascistiske esset. Gjorde min siste sving. Bøddelen gikk i aske, ikke piloten!
  Mirabela nyset, spredte støv og sa:
  - Å være eller ikke være? Det er ikke et spørsmål!
  Angelica kastet igjen et stykke glass med foten, så mye at den traff øyet og kom ut mot Fritz, gjennom bakhodet:
  - Jeg er en tankarmada! Og du trenger å bli behandlet!
  . KAPITTEL 2
  Hitlers jagerfly og deres satellitter forsøkte å rykke frem, og kastet granater foran dem. Slik taktikk mot jenter fungerte ikke. Her satte Seryozhka ut en katapult, og hvordan den treffer fienden som svar.
  Pionergutten ropte:
  - Julenissen river Hitlers munn!
  Anklagen fra katapulten, som trengte inn i mengden av nazistiske krigere Rommel, tvang dem til å spre seg, og samtidig rulle over i luften. Fritz falt og brøt på mursteinene.
  Tank "Tiger" -2, etter å ha mistet balansen, kolliderte med "Lion". Å, Leva, hvor er det formidable navnet ditt?
  Svetlana smilte og svarte:
  - Vel, godt gjort Seryozhka!
  Gutten knurret aggressivt.
  - Pioneer er alltid klar!
  Jenta ristet bare foten som svar.
  Jente-kapteinen begynte å spikre igjen. Og Olympias kilte Seryozhkas smale fot, så hardt han har det! Ikke rart at gutten ikke er redd for å løpe gjennom ildene.
  Mirabela i en sang, sa:
  - Ungdom er bra - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne blide rødhårede, var enig:
  Det er ingenting verre enn alderdom! Dette er virkelig den mest ekle tilstanden av alle mulige!
  Og jenta gjorde et hopp med et kupp. Hun så et øyeblikk for seg ekle bestemødre. Nei, ikke sammenlign, en gammel kvinne med en jente. Og hvilken skjønnhet, i slanke kropper.
  Angelica tok den og sang:
  - Flyt etter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinne gnir henna i en morter...
  Og hva med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke hvordan ungdommen har gått!
  Svetlana blinket med øynene, slo ned orken med et treff i lysken og bemerket:
  - Ikke! Likevel, i krig er det en slik sjarm - å forbli evig ung! Alltid full!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noe som en god mørtel. Jenta hvisket:
  - Ikke bestå, men bestå!
  Seryozhka stokket den tynne, men kvikke foten og bjeffet:
  - Rommel ansikt!
  Og en granat, sammen med en eksplosjonspakke, fløy i full gang inn i posisjonene til de nazistiske krigere.
  Ja, Stalingrad ble ikke gitt til dem - denne kule byen. For den tredje måneden siden slutten av den evige sommeren har det pågått et overfall, men byen har ikke klart å ta alt. I andre sektorer av fronten oppnådde Rommels nazikrigere begrenset suksess, men ikke på denne.
  Svetlana avfyrte pistolen sin og knurret:
  - Alt er umulig, det tilfeldigvis er mulig... Det er ingen grunn til å gjøre universet veldig komplisert!
  Og traff bensintanken på en motorsykkel. Maskinen eksploderte, og brennende virvelvind lyste opp det røykfylte landskapet. Og orken ble revet i stykker av en brennende pote.
  Jentekapteinen ropte:
  - Jeg elsker å drepe ondskap! Og dette er det høyeste gode!
  Mirabela slo trollene med et utbrudd og hveste:
  - La oss leke piggsvin!
  Angelica åpnet ild, mer nøyaktig. Flere mørke skapninger ble liggende på ruinene dekket med et spyd:
  - Drep fienden! - Jenta hvisket.
  Mirabela sang lekent:
  - Etter å ha malt Erwin med leppestift, Margo med hårspray, vil jeg dra deg i fangenskap av prinsessen, den trofaste hunden vil gnage deg!
  Svetlana, skjøt, hveste:
  - Kom igjen om kvelden, Alexander, heng deg... Slutt å lure hodet ditt! Kom igjen om kvelden, fly som en falk - for å slå orkene hardt!
  Mirabela sa i raseri og slo hjelmen av stormtrooperens hode:
  - Vi kan! Og det skal vi!
  Jentene fra "Lenin"-bataljonen stoppet fremrykningen av de utenlandske troppene. Rasende Fritz beveget seg fremover og kastet bokstavelig talt lik ut i verdensrommet. Tanken "Lev", som det var knyttet forhåpninger til, hjalp heller ikke. Her er en modifikasjon av maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår av en stein som sitter fast på den nakne brystvorten hennes. Jenta har så vakre og fyldige bryster. Jenta kaster en granat med foten. Benet er sterkere enn armen, og kastet går lenger.
  "Lion" fikk et gap i larven, og stoppet. Skutt fra den kraftige munnen hans. Rumle og kollapse.
  Angelica spytter og sier:
  - Den russiske krigeren stønner ikke av smerte!
  Og jenta skyter igjen. Og han gjør det veldig bra. Fascisten som lener seg ut av tårnet faller tilbake.
  En rødhåret, nesten naken jente sier:
  - Forgjeves tror fienden at han klarte å knekke jentene! Hvem tør, han angriper i kamp, vi vil slå fiendene hardt!
  Og Angelica ruller musklene i pressen, som hun har veldig preget.
  Å, så vakre jentene er! Jeg vil ikke at noen av dem skal dø.
  Stalenida løp... En veldig vakker jente, med luftig, hvitt hår. Hun klarer på en eller annen måte å smøre dem med en slags trylledrikk slik at de ikke blir skitne.
  Jenta er veldig vakker, med Venus-figuren, bare mer tonet og preget. Klær på henne, bare bh og truser. Alt annet er allerede revet i stykker. Men så grasiøse er beina! Dette er ikke en jente, men et segl av perfeksjon, en skjønnhetskrone.
  Hun beveger seg på en spesiell måte, som et ekorn. Bare føtter og flimmer og hæler forblir overraskende rene. Stalenida skyter, og fascisten får et sår i brystet.
  Jenta sier:
  - Lojalitet til fedrelandet er det høyeste ordet!
  Angelica sa med en latter:
  - Ta av deg BH-en og bli som meg i shorts!
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Dette er ikke passende!
  Angelica ristet på hoftene, skjøt passende og sang:
  - Noe Komsomol-medlem har blitt uvanlig! Å gå barbrystet sånn er veldig uanstendig!
  Steelenida fniste og bemerket:
  - Hvorfor bringe glede til nazistene, se på vår skjønnhet!
  Angelica svarte bestemt:
  - Skjønnheten vår er dødelig!
  Ståljenta fniste og skjøt mot TA-200. Bilen til nazikrigerne tok fyr. Og den vakre blondinen ropte:
  - Død over det onde!
  Angelica fniset.
  - Og livet er bra!
  Stalenida, da han så at fascisten falt, knurret:
  - Dette er den høyeste verdien! Ikke tro at nazistene har vunnet!
  Angelica synger:
  - Venter på seier! Seier venter... De som lengter etter å bryte lenkene! Venter på seier! Venter på seier! Vi vil være i stand til å beseire nazistene!
  En vakker jente, og hennes nakne bryster skjelver. Godt med bar overkropp i varmen, som forsterkes av brannen.
  Svetlana så nå mye mer bestemt ut. Hun skjøt mot nazistene med en maskinpistol og bjeffet:
  - Jeg skal kastrere deg!
  Og faktisk mottok nazistene dødelige gaver og kister! Og jenta viste dem en figur, la oss bygge bare tær. Og plystret som en nattergal-raner. Og gjennom fingrene på underekstremitetene.
  Jentekapteinen er veldig smart. Og glitrende. Og ikke grusom i det hele tatt. Også hun synes noen ganger synd på fiendens soldater, som kan ha barn som vil gråte for sine døde fedre.
  Svetlana driver imidlertid slike tanker bort fra seg selv, så du vil gråte fra dem. Men det var ikke russerne som kom til nazistene for å rane og drepe. Nei, dette er fascister og en hel aggressiv flokk med utlendinger fra hele verden brøt seg inn i de russiske viddene.
  Svetlana krysset seg og skjøt mot en Fritz, som i stillhet forsøkte å komme nær russernes posisjoner ... Øyet og hjernen hans, som var slått ut av en kule, lekket ut.
  Jentekapteinen smilte og sa vittig:
  - Rett øye til øye, hode til hode!
  Svetlana skjøt nøyaktig og traff en motorsykkel med en sidevogn. Bilen begynte å rive, og maskingeværet fløy av, veltet flere ganger. Så sank snuten dens ned i ruinene.
  Jenta gned den nakne, støvete sålen på ruinene. Og hun siktet igjen. Det muntre, unge ansiktet hennes gliste ganske gliste. Jenta sang:
  - Nei, sa vi til fascistene, vårt folk vil ikke tolerere det faktum at velduftende rubinbrød kalles et vadested!
  Mirabela gjorde et veldig nøyaktig skudd, hvorfra Focke-Wulf blusset opp og kvitret:
  For en skurk er selvfølgelig valget klart,
  For dollar er han klar til å forråde Russland ...
  Men mannen i Russland er så vakker
  At han er klar til å gi sitt liv for Fædrelandet!
  Jenta tok en salto og viste fikenen til nazistene, og scrollet, og kulene rørte ikke skjønnheten.
  Angelica dukket opp, denne skjønnheten, nesten naken og sotete som en djevel, kastet en granat på en gang med to ben. Og hun sjekket:
  - Det jeg har er ... Nazistene i en skarp side!
  Olympias korrigerte Angelica:
  - Skarpt, i siden, og ikke i den skarpe siden!
  Jenta fniste og ristet vannmelonbrystene, og skjøt ut en granat ved hjelp av en granat med en eksplosjonspakke. "Tigeren" ble truffet ved snuten, og dette skjeve kunstverket slapp unna.
  Etter det trakk den nazistiske skapningen seg. Hun begynte å krype som en skilpadde fanget i en brann.
  Svetlana sang og blunket lystig:
  - Og "Tigeren" rygger, og Fritzene gjemmer seg!
  Maiden Bataljon manøvrerte under angrep, luftangrep og tunge kanoner. Her traff jetbombeflyene, knuste, rødglødende bratter steg til himmels. Og steinene sto i brann. Heldigvis døde ingen av jentene, men guttene dro til den neste verden - som ikke er så lei seg! Og sjeler flyr - noen til himmelen, og andre til helvete! Der djevlene med høygafler allerede venter på dem som ikke trodde på Jesus, eller rettere sagt på Svarog og Forelderen.
  Angelica er den mest sexy av krigerne i raseri: Vel, kan nazistene fra deres "Sturmtigr" skyte mot posisjonene til de russiske troppene og drepe de røde krigerne?
  Og jenta grep en granat med bare føtter og snurret seg i kaskader av saltomortaler. Og spinner fortere og raskere. Og så kastet hun av all kraft dødsgaven inn i Stormtigerens brede snute. De nakne, solbrune bena til skjønnheten blinket, og granaten fløy inn i den brede snuten. Og den kraftige maskinen kvalt seg først, for så å storme. To "Royal Tigers" som sto på sidene av "Sturmtiger" ble kastet opp og spredt i forskjellige retninger. Rullene ble revet fra dem, og de falt ned og fløy som et ødelagt halskjede av dronningen.
  Eksplosjonsbølgen kastet Angelica, og jenta fløy opp ned. Og hun ble snudd, vugget og kastet. Men skjønnheten landet likevel, skarpe steiner og knuste steiner gravde inn i hennes bare såler. Jenta hadde smerter, og selv gjennom den hardhårede foten stakk tuppen hull.
  Men Angelica fant styrken til å reise seg og rope:
  - Dere nazister vil være i asken!
  Svetlana og andre jenter ble kastet opp av en eksplosiv bølge, og til og med litt knust. Men ingen av de vakre krigerne døde. Jentene møtte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse av de tyske og andre aggressive insektene som hoppet ut og beleiret det russiske sovjetriket.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens basun tar oss til kamp, vil vi være venner med Komsomol! Og etter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneoppropet!
  Angelica ristet av seg støvet fra de blodige sålene sine og sang:
  - Putin, fest, Komsomol! Og vi sender Rommel til et galehus!
  Jentene begynte å le øredøvende, og Seryozhka sa med alarm og irritasjon:
  - Og katapulten min, ikke så nøyaktig - som de nakne og sterke bena til Angelica!
  Olympias lekte med armmusklene og sa:
  - Det er ok! Du tenker fortsatt. Noe kulere!
  . Gutten slo de bare føttene og kvitret:
  - Selvfølgelig samme tilbake!
  Sfero Katastrofov returnerte Erwin Rommel tilbake til tronsalen og sa med et smil:
  - Ikke verst, du kjempet mot min unge Skaper! Innrøm at det var drømmen din - å bli en gutt for alltid og kjempe!
  Feltmarskalken var enig:
  Ja, det var akkurat det jeg drømte om! Akkurat det jeg alltid ønsket meg! Vær en heltegutt!
  God-kid sa i en alvorlig tone:
  - Du kjempet, og vis deg nå som en dyktig leder! Dette er nødvendig for utvikling av personlighetstrekk!
  Erwin sa til jenta og gutten:
  - Vel, hvorfor skal vi ikke se flere filmer eller?
  Natasha svarte forsiktig:
  - Kanskje Deres Majestet ser på pilotene våre: Albina og Alvina! De er store mestere i militære anliggender!
  Den unge kongen var enig:
  - Vel, la oss se litt mer, så skal jeg se meg rundt i hovedstaden! Det var ikke meningen at kongen skulle sitte hele tiden i palasset!
  Svetlana sang som svar med full klingende stemme:
  - Kongen er vår stolthet og ære,
  Du er klok som den innfødte jorden...
  Styrk som stålstavkraft,
  Du ble gitt til oss av Gud!
  Erwin svarte klokt:
  - En hersker som elsker søtt smiger har intelligensen til en flue!
  Natasha utbrøt:
  "Sannelig du er den klokeste herskeren! Vi tror med deg at imperiet vårt endelig vil vinne krigen mot russiske soldater og den røde hæren!
  Erwin spurte alvorlig:
  Hvorfor vil de ikke ha fred?
  Natasha svarte alvorlig:
  Hvorfor trenger de fred? De kjenner ikke noen annen sinnstilstand og imperium. Krig er en naturlig tilstand for dem. I tillegg er orkene kannibaler, og spiser fanger og fanger. Enten umiddelbart, eller etter alvorlig tortur!
  Erwin sa med et smil:
  - Det er verdt å se på ansiktene til disse skapningene - du vil forstå, ikke forvent godt fra slike!
  Filmlerretet lyste opp igjen. Den viste nå to jagerfly, som vakre jenter kjørte på: Albina og Alvina.
  Både honningblondiner, muskuløse, meislet og i samme bikini. Så flott det hele ser ut.
  Albina skyter fra flykanoner. Skyter ned fem fly med russere og Komsomol-jenter, knirker:
  Vi vil gi våre liv for vårt moderland, og vi vil absolutt vinne!
  Alvina, skyting, bekreftet:
  - Selvfølgelig skal vi vinne! Det kan ikke være annerledes!
  Og hun avfyrte også et utbrudd med luftkanoner. Bolsjevik-kjempere og russiske jenter faller og eksploderer. Noen av dem er overhalt.
  Albina, skyting, synger:
  Fly er bra, dampbåter er bra!
  Og jentene lastet diamantene tungt!
  Og fra det nøyaktige treffet til skjønnheten ble en annen bil av de onde bolsjevikene knust. Hva vil de røde kjempe med bjørnene? Så få din sizoma i nesen!
  Alvina, som avskjærer en annen innleid bolsjevik, presser de vakre bena hennes med bare fingrene. Hun er en jente som, hvis hun beveger foten, vil bryte gjennom en murvegg.
  De viste til og med for kinoen hvordan begge pilotene i et hopp knuste eikebrett med bare hæler.
  Albina skjøt ned en annen, denne gangen en bolsjevikisk bombefly, og plystret og sang:
  - Det er ikke noe vakrere enn vår, kjenn kreftene,
  Vi vil beseire alle orc-jentene ...
  Legemliggjøringen av tapperhet og ære -
  Og over oss i gull er en kjerub!
  Og Albina kuttet igjen en bil på himmelen, ved roret som satt en bolsjevik. Og hun gjorde det mesterlig.
  Alvina er imidlertid ikke dårligere. Hvordan snur en blond jente seg. Beveger seg ved hjelp av "reveslange"-teknikken. Og nedfelte, røykende gribber faller.
  Alvina sang og nyter leppene hennes:
  - Erkeengelen vil fortelle oss: det blir kult i paradis,
  Men bare portene til paradis klikker ...
  Vi vil spørre Gud: skriv med en venn,
  Til et engleregiment!
  Og krigeren brukte en død løkke. Og hun skjøt ned denne kommissæren, som sto ved roret til en tung jager. Hun gjorde det veldig grasiøst, og trykket på knappen med seige, lange fingre av meislede ben. Og til og med den formidable kommissæren ble revet i stykker! Dette er virkelig jentene i den høyeste aerobatikken!
  Men nå har luften blitt roligere ... Jentene tar slaget mot bakkestyrkene til den røde hæren. Her kaster Albina et flyprosjektil ovenfra. Og tanken til Russland "IS" -3 treffer nøyaktig på taket. Bryter gjennom det og slår ut bolsjevikene.
  Og granatene begynner å detonere. Eksplosjoner og død av sovjetiske soldater blir hørt.
  Albina hveser som en kobra som har stukket en okse:
  - For menneskeheten!
  Alvina skjøt også mot fienden og knuste fienden. Og rev av tårnet fra Lenin-tanken. Ja, jenta klasket akkurat, og treffende.
  Og orkene etterlot et blodig rot.
  Begge skjønnhetene tok opp bakkemål. Våpnene ble ødelagt.
  Albina knuste gasskanonen til de hårete mennene, sammen med de russiske jentene, og hvisket:
  - Drømmen min, jeg er en kul skjønnhet!
  Alvina knuste også rakettkasteren, og tvitret:
  - Og brudgommene vil slå på av skjønnhet!
  Og begge jentene bryter ut i latter. Selv med menn, selvfølgelig, har de ingen problemer. Gutter elsker kjendiser. Og generelt er en mann mer enn tjue jenter, bare de er for unge. Her på jorden vokser hanner skjegg!
  Dette er en glede for hannen, men hvis hunnen er temperamentsfull, har hun allerede problemer!
  Albina trykket på joystick-knappene med bare tærne og kvitret:
  - Drømmen min er å få udødelighet!
  Alvina trykket på avtrekkeren med fingrene på de bare bena og knirket:
  -Og vi er udødelige! Vi lever i andre verdener i nye kropper!
  Albina traff en ekstraordinær orketank og gurglet:
  - Selv om kroppen uten sjelen ikke er kroppen, men hvor svak er sjelen uten kroppen!
  Og krigeren la ut gnister fra øynene hennes ... Og så, mens hun roper:
  - Ikke tro det, det er ingen død!
  Alvina slo de selvgående våpnene til de marerittaktige bolsjevikene, og hvordan hun skriker:
  - En fighter av dødens rubiner er ikke redd,
  Ingenting på slagmarken truer ...
  Vi vil kjempe tappert med fedrelandets fiende -
  Jenta vil oppnå en stor prestasjon!
  Etter det senket jenta fighteren sin enda mer til overflaten. Og avfyrte en liten rakett. Og den enorme tanken til bolsjevikene "Karl Marx" med fem våpen, da den begynte å rive, og all rustningen ble delt i fragmenter.
  Albina kuttet ned flere motorsyklister fra det russiske imperiet med et maskingevær, og knirket av glede:
  - Jeg har to brede vinger, og øyne som en steppeørn!
  Jenter med en veldig frisk sans for skjønnhet. Og tar de opp noe, vil det bli gjort på det aller første nummeret.
  Men luftfartsshowet tok slutt, og en annen serie fortsatte. Denne gangen viste de en gruppe på fire jenter som ikke bare var utmerkede jagerfly, men som også hadde kampmagi.
  Én maskin går mot hele armadaen av mastodonter i det bolsjevikiske imperiet. Det ser direkte suicidal ut.
  Men ved roret på tanken er Victoria selv en djevel, av fabelaktig skjønnhet. Ja, og alle fire jentene: bare herlige. De hvilte de bare bena mot rustningen og fanget mentale fornemmelser, som om de var lysets dronninger. Hvilke magiske jenter de er: de kan og vet mye.
  Victoria avfyrte et skudd, sang en replikk fra en moderne romanse:
  - Jeg vet ikke hva som skjedde... Barnslig latter er veldig klangfullt... Og barbeinte jenter løper allerede gjennom vannpyttene!
  "Elefanten" til fascistene til troppene deres, slått ut av henne, begynte å røyke og ga ut stinkende ringer. De virvlet som giftige slanger. Og Victoria blunket til partnerne sine, Zoya kastet et skall. Nadezhda, tjeneren til Perun, en av gudenes tjenere skapt av Sfero Katastrofov, advarte:
  - Her i bakhold er det den nyeste selvgående pistolen "Porcupine", med en 32-punds pistol ... Du må være mer forsiktig.
  Allvitende Elena skravlet umiddelbart:
  - Selvgående pistol "Porcupine", er en lisensiert kopi fra nissenes arbeid, fra en spesiell type selvgående pistol "Anaconda". Våpenegenskaper: frontpanser 228 mm, sidepanser 200 mm - kult! Kanonkaliber 94 mm, i forhold til den pansergjennomtrengende "Royal buffalo". Og tre maskingevær til...
  Victoria avbrøt frekt partnerne sine og prøvde til og med å flytte den nakne hælen i nesen og ropte:
  - Jeg vet!
  Elena fniste mens hun sa:
  - Det er flott når det er kunnskap ... Men i teknologi er jeg en stormester, og du er i kunnskap om ondskap!
  Victoria skjøt igjen, ved hjelp av de bare tærne, og rev av tårnet fra "Boar" og blåste opp, bemerket:
  - Min kunnskap er mer grunnleggende, for ondskap kommer også fra teknologi. Og jeg råder deg bedre - ikke skille deg ut!
  Zoya foreslo, for å slukke bryggesøppelet:
  Nå, la meg skyte meg selv!
  Og hushjelpen, eller rettere sagt datteren til den hvite gud - skapt av den allmektige sphero, viste at det dominerende gode ikke hindrer henne i å skyte i det hele tatt. Og, å skrelle uten en glipp. Krigere her kjemper på høyeste nivå.
  Jentene flytter tanken og går videre. Men ikke glem å synge med.
  Victoria, ledet en brann uten melk, begynte:
  - Under det hellige...
  Zoya fortsatte, og skjøt også med de bare meislede bena:
  - Frihet!
  Nadezhda, som bekreftet avfyringen med bare tær, utstedte:
  - I verden!
  Victoria, som skjøt forbi uten skilt, fortsatte:
  - I vennskap!
  Zoya skriker, fiendens urin:
  - I lykke...
  Nadezhda, tuller rundt, avslutter:
  - Og kjærlighet!
  Victoria fortsetter med patos i full hals, og tar et skudd med bare tær:
  - I en lys stråle ...
  Zoya, avfyrer et skudd, plukker opp:
  - Folk smelter sammen ...
  Nadezhda, som skyter med kaldt blod ved hjelp av de bare tærne, legger til:
  - For å fordrive mørket foran!
  Victoria, som fortsetter å skyte med bare meislede ben, problemer:
  - Styr alle verdens land...
  Zoya, etter å ha sparket, fortsatte å drive herlig patos:
  - Beskyttet!
  Nadezhda, som også gjorde et gjerdeutfall med et prosjektil, ved å bruke sine bare føtter, kutte av rubinjagerflyene, fortsatte:
  - Fra invasjoner...
  Victoria, som skjøt sine bare føtter, hveste:
  - Helvetes gresshopper!
  Zoya delte "svinet" med bare føtter, fortsatte:
  Og med brystet mitt...
  Nadezhda, etter å ha behandlet "tyrannosaurene" til orkene, utstedte:
  - Dekket!
  Victoria, gliser kjøttetende og skjøt med de bare, grasiøse bena, knurret:
  - Alle nasjoner...
  Zoya, som også skyter med bare foten, la til:
  - Moder jord!
  Nadezhda, som dunket med hjelp av de bare tærne, fra en kanon, fortsatte:
  - Problemer igjen...
  Victoria, som skjøt med bare underekstremiteter, fortsatte pustløst:
  - Henger...
  Zoya, avfyrte et skudd, bjeffet:
  - Elver av blod!
  Nadezhda, brennende med bare føtter, ga ut:
  - blusset opp...
  Victoria of the Nail, hveste:
  - Arrogant fiendskap!
  Zoya, som også skjøt med bare tær, la nesten gråtende til:
  - Fra branner, blod...
  Nadezhda, etter å ha skutt, ved hjelp av solbrune, muskuløse lemmer, knurret:
  - Tårer og sorg!
  Victoria slapp gaven med bare føtter, og hvordan hun ville hvese:
  - Vårt stønner...
  Zoya, så snart hun tar den, kaster også ut en helvetesgave med bare føtter, og brøler:
  - Vår kjære...
  Nadezhda, dunkende, avsluttet:
  - Landet!
  Victoria, som svar, med barfot, hveser igjen:
  - Men nei...
  Zoya, sparken, med bare føtter, og utstedte:
  - Jentenes ånd...
  Nadezhda, etter å ha spikret de nazistiske troppene ved å bruke de bare tærne, avsluttet:
  - Sterkere!
  Victoria skjøt igjen, barbeint og aggressivt, fortsatte:
  - Fra ruinene av meg selv...
  Zoya, som skjøt hardt med bare føtter, tegnet en strek:
  - Vi skal gjenopplive!
  Nadezhda banket igjen, og knirket:
  - Russisk kriger...
  Victoria, vanligvis sadanuv, barfot, gryntet:
  - Ta sverdet...
  Zoya spikret, knurret:
  -Raskere!
  Nadezhda, som skjøt med bare tær, begynte:
  - Vi står...
  Zoya, banket rasende, fortsatte:
  - Og igjen....
  Victoria, som spikret de nakne underekstremitetene, avsluttet med en viktig tone:
  - Vi vinner!
  . KAPITTEL 3
  Så tok jentene en pause. De skjøt ytterligere et dusin stridsvogner i stillhet, hvoretter Victoria, igjen skjøt, og igjen med hjelp av hennes bare føtter, sang:
  - Under det hellige...
  Zoya, som skjøt med bare føtter, fortsatte:
  - Banner...
  Hope utbrøt både bokstavelig og billedlig:
  - Messias!
  Victoria, svingte kroppen og slengte prosjektiler med bare tær, knurret:
  - I verden...
  Zoya stormet videre og skjøt aggressivt:
  - I lykke...
  Nadezhda, slengende på en stor tone, ved hjelp av hennes bare grasiøse lemmer, avsluttet:
  - Og kjærlighet!
  Victoria, som igjen spikret med bare tær, fortsatte:
  - I sola...
  Zoya, som slo et prosjektil inn i Piggsvinet ved hjelp av de bare føttene, hylte:
  - Ray...
  Nadezhda, som uimotståelig lanserte Rommels "Svin" over det fascistiske imperiet, med bare meislede lemmer, bjeffet:
  - Slå sammen...
  Victoria, som sendte et prosjektil med bare føtter, avsluttet hardt:
  - Folk!
  Zoya, skytende, la til skimrende med bare føtter:
  - Infernalsk mørke...
  Hope, slengt, ga ut:
  - Løse opp...
  Victoria, igjen skråstilt mot Rommels nazifascister, hveste:
  - Borte!
  Jentene skjøt med bare føtter og lo i fem minutter til. I løpet av denne tiden ble trettifem kampvogner fra nazistene brent. Og så fortsatte de å synge igjen.
  Som alltid satte den brennende djevelen verset og tonen, hun brukte bare lemmer:
  Vi har åpnet...
  Zoya skjøt ved hjelp av bare føtter og la til:
  - Nasjoner...
  Nadezhda, etter å ha spikret den, ved hjelp av bare fingrene og kvikke bena, røpet ut:
  - Planeter!
  Victoria, etter å ha kuttet "svinet", flirte veldig høyt, hylte:
  - Til verdensrommet...
  Zoya, som også sendte et prosjektil med bare fingrene, knurret:
  - Vel!
  Nadezhda, som kastet en gave, hylte:
  - Til det ukjente...
  Victoria satte både et prosjektil og et saftig skudd et fettpunkt for nazikrigerne;
  - Miram!
  Og Zoya, som skjøt med bare føtter, begynte å veve en ny strofe:
  - Heltemot...
  Nadezhda, som desperat spikret ved hjelp av de bare bena over de fascistiske hordene, fortsatte:
  - Bragder...
  Og den spenstige Victoria, som vanlig, slo ned, barbeint med en rund hæl, trykket på knappen på styrespaken, "Boar", og ga ut slutten:
  - Glorifisert!
  Zoya, etter å ha håndtert "Porcupine", utstedte:
  - Til...
  Nadezhda skjøt med bare føtter og kvitret:
  - Viske ut...
  Victoria brøt ut ordene, pekte med de bare tærne, og et granat på den selvgående Witcher-pistolen:
  - For evig...
  Zoya sendte også et prosjektil og utstedte:
  - Av død....
  For Nadezhnaya var det det siste skuddet hun skjøt med bare føtter, og ordet:
  - Arr!
  Det er kult! Det fascistiske tankregimentet ble ødelagt. Den selvgående Anaconda-pistolen, til tross for all rustningen, spredte seg også fra et russisk granat: du må vite hvor du skal treffe for å treffe og dele den med sikkerhet. Jentene så tross alt konsentrasjoner og brudd i kraftlinjene i rustningen. Du kan ikke lure dem eller overliste dem... Og de kan overliste hvem du vil.
  Zoya bemerket med bekymring:
  - Ville det ikke skade oss å fylle på ammunisjonsforsyningen?
  Elena, denne lekne og lærde datteren til Svarog, også skapt av den uendelig allmektige Demiurge Boy Sfero Katastrofov, fniste og bemerket:
  - Så du forstår ikke? Tross alt har vi et uunnværlig prosjektil. Vi kan treffe slik nesten uten stans!
  Victoria himlet lystende med øynene, slo den ene barfoten mot den andre og kurret:
  - Hyperfuck uten pause... Det er flott!
  Dette er de ekte jentene...
  Og krigen pågår fortsatt ... I september 1945 nådde tyskerne likevel Det Kaspiske hav.
  Og de avskåret Kaukasus ved land. Noe som er veldig farlig. Tyskerne rykker frem ... I kamper, deres nye stridsvogner og fly ...
  Og Tyrkia bryter igjennom fra sør, noe som er dobbelt farlig. Og situasjonen er ekstremt komplisert, for helvetes geiter.
  Lag seg selv et snøskred av fienden ... Og det er ingen måte å stoppe ham på.
  I oktober var tyskerne allerede i Dagestan, og nærmet seg Aserbajdsjan. Og dette er alvorlig og farlig.
  Jenta Alice ble tatt til fange av nazistene. Hun ble forhørt av SS-oberst Deza. Komsomol-jenta ble strippet til midjen og begynte å bli pisket med pisk.
  Alice brølte:
  - Jeg vil ikke si! Jeg vil ikke si! Jeg vil ikke si!
  Så rev de av henne buksene og støvlene. Og de brente hælene med brede strimler av glødende jern. Og la varme på hennes bare såler.
  Jenta besvimte i sjokk.
  En bøtte med vann ble helt over henne. De tok ham til fornuft og dro ham opp på stativet. Noe som er veldig grusomt.
  Alice skar tenner og knurret:
  - Jeg vil fortsatt ikke fortelle det! Du kan drepe meg!
  Han slo jenta på den nakne kroppen hennes med en rødglødende ledning. Men de fikk ikke noe fra henne.
  Etter det kastet de det utslitte Komsomol-medlemmet inn i en fuktig og kald kjeller.
  Og selvfølgelig er dette ekstremt grusomt.
  I november 1945 ble nesten hele Kaukasus erobret, og Rommels nazister stormet Baku.
  To jenter Albina og Alvina flyr for seg selv på en slik flygende tallerken. De er usårbare takket være den sterke laminære strålen. Men de kan ikke skyte på egenhånd. Men takket være den kolossale hastigheten kan de innhente og ramme sovjetiske fly.
  Albina bøyde seg ned disketten sin og sa:
  - Jernteknologi, absolutt nødvendig og veldig nyttig!
  Alvina fniste, blottet tenner og hveste:
  - Men alt avgjøres av ånden!
  Albina sa:
  - Det meste som heller ikke er nettopp kampånden!
  Begge jentene er blonde og i bikini. Veldig vakker og barbeint. Når en kriger er uten sko, er hun heldig. Nå er jentene så fargerike og lekre.
  Og før du går til kamp, vil skjønnhetene definitivt jobbe med menn. Dette er en ekte kjødets fest for dem.
  Så flinke jentene er.
  Alvina skjøt ned to sovjetiske Tu-3 og tvitret:
  - Herlig jakten vår!
  Albina bekreftet ramningen og utstedte:
  Og det vil aldri være den siste!
  Alvina slo ned ytterligere tre sovjetiske angrepsfly, og knirket:
  - Det er slik du tror Gud elsker Tyskland?
  Albina ristet tvilende på hodet.
  - Tilsynelatende ikke så mye!
  Alvina fniste og spurte igjen:
  - Hvorfor tror du det?
  Albina ramponerte to sovjetiske biler og knirket:
  Krigen har vart for lenge!
  Alvina bemerket logisk:
  - Men vi kommer!
  Albina gliste og ropte:
  - Så seieren kommer!
  Alvina skjøt ned fire sovjetiske fly på en gang, med en dristig manøver og knirket:
  - Det kommer garantert!
  Albina fant det nødvendig å minne om:
  - Etter Stalingrad gikk ikke krigen etter reglene ...
  Alvin var enig i dette:
  - Det er definitivt i strid med reglene!
  Albina knirket irritert:
  - Vi begynte å tape!
  Alvina knirket av irritasjon:
  - Definitivt har!
  Albina ramponerte flere sovjetiske kjøretøyer og knirket:
  - Er ikke det et problem for oss?
  Alvina skjøt ned et par russiske jagerfly og sa ut:
  Vi trodde situasjonen var håpløs!
  Albina gliste kjøttetende og hveste:
  - Hva ser vi nå?
  Alvina tvitret med selvtillit:
  - Noe urokkelig og unikt!
  Albina blinket med perlestennene og svarte:
  - At det tredje riket vinner!
  Alvina slo ned et par sovjetiske angrepsfly til og hentet ut:
  - Må virkelig vinne!
  Jentene grimaserte. En gang jobbet de, og offisielt på et soldatbordell. Mange menn gikk gjennom seg selv, og ikke bare den hvite rasen. Og de likte det veldig godt. Vel, så behagelig det er for kroppene. Men så kom horene under sovjetisk angrep. De ble tatt til fange. Vel, hotties trodde de kom til å bli voldtatt. Og her er djevelen to!
  De fikk horene til å grave skyttergraver og skyttergraver. Og de tidligere nattfeene likte det ikke så godt. Så de klarte alle å rømme. De forførte vaktpostene.
  Og de sverget hevn på russerne.
  Og de kjempet mot Russland. Dette er de jævla...
  Albina dumpet flere russiske biler og mumlet:
  - Du kan fortsatt leve med menn!
  Alvina var lett enig i dette:
  - Det er ikke engang mulig, men det er nødvendig!
  Albina blottet tenner og svarte:
  - Men likevel... Det er søtt å drepe.
  Og jentene skjøt ned fem sovjetiske biler til med bevegelsen til en diskett.
  Alvina fniste og sa:
  - Og når er det bittert?
  Albina veltet seks biler til og svarte:
  - Jeg skal gifte meg etter seieren! Og føde ti barn!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  Og de sang;
  Vi er ridderne av fascismens tro,
  La oss tørke kommunismens krigere til støv!
  Og hvordan de ler og vugger i fjellene med hvit topp.
  Kamptesten av den flygende tallerkenen er svært vellykket. Men det er umulig å skyte fra det.
  Her ramper jentene også et par IL-2. Dette angrepsflyet er det mest massive i den røde hæren, og har ennå ikke blitt avviklet. Selv om den var utdatert på det førti-femte året.
  Men han handler fortsatt og handler desperat. Slike kampplater brukes her - bare skrekk.
  De sovjetiske enhetene blir ødelagt så mye at de ikke kan stoppes ... Dette er kavalkaden.
  Det var en pause i november. Og Stalin beordret å rykke frem i sentrum. Kampene utspant seg med fornyet kraft. Det er vanskelig å beseire Fritz - de har mye styrke og gode våpen. Polakkene kjemper veldig aktivt. Nå er de tyske allierte.
  Nazistene holder fortsatt fronten. Kampene viste at 88-millimeterpistolen var 100 EL og veldig nøyaktig og pansergjennomtrengende. Til og med IS-3 slår i pannen. Dessuten er den siste tanken ikke særlig vellykket og vanskelig å produsere. Og T-34-85 kommer generelt på avveie fra lang avstand, og får poeng fra de tyske essene.
  Vinteren har allerede kommet, og frontlinjen er omtrent på nivå med førti-tre, bare Krim er fortsatt sovjetisk og Bialystok, men Kharkov og Orel er allerede under nazistene.
  Nazistene i sentrum slår tilbake det sovjetiske angrepet og prøver å rykke frem.
  Vel, og betro innkjøringen av de nyeste maskinene, supermenn-jenter.
  Ikke de små jentene som ble klonet i dødsleirene. Og de jentene hvis DNA-molekyler ble brukt til å lage supermenn.
  Og de har de samme navnene med de legendariske fire, og rett og slett fantastisk kraft. Og jentene som kjemper bruker også noen sentralstimulerende midler utviklet av SS.
  Gerda, Charlotte, Christina og Magda kjører på en U-klasse E-100 tank. Dette kjøretøyet er mer kompakt, for fire besetningsmedlemmer. Og dens våpen er en jetbomber og en universell 88-millimeter kanon 100 EL - en tankdestroyer.
  Krigere går og plystrer for seg selv.
  Gerda fyrer av en lang kanon. Den slår inn i siden fra en avstand fra IS-2 og piper:
  - Vi vil gi våre hjerter for moderlandet,
  Og vi skal steke Stalin og spise ham!
  Charlotte avfyrte rakettkasteren sin. Hun dekket den sovjetiske bunkeren og knirket:
  - Vi er uovervinnelige!
  Christina tok den og knurret og trakk avtrekkeren med den bare hælen:
  - Vi får det i begge!
  Dolbanula og treffende og Magda. Ødelagt de sovjetiske selvgående kanonene SU-152. Og hun kurret:
  - Det kommer tid, seieren kommer!
  Gerda hylte mens hun skjøt:
  - Ingen kan stoppe oss!
  Charlotte bekreftet:
  - Men Pasaran!
  Det rødhårede beistet gikk gjennom hele første verdenskrig med Gerda, med start fra Polen og avsluttet med denne mai-offensiven. Den rødhårede djevelen så mange ting.
  Og klar til å kjempe til slutten!
  Christina skyter også, og blottet tenner. Håret hennes er gullrødt. I krig blir ikke jenter eldre, og kanskje til og med yngre! De er så heftige og kjærlige. De blotter tenner.
  Og ikke et eneste hull i tennene.
  Magda har hår fargen som bladgull. Og også aktivt gliser. Kul jente. Hun har en så aggressiv ynde og energi av tusen hester.
  Gerda, en jente med hvitt hår, skyter og sier med et smil:
  - Det er mye bra og stygt i verden ... Men faen så lenge denne krigen har dratt ut!
  Charlotte var enig i dette:
  - Og faktisk trekker andre verdenskrig ut for lenge. Alle slagsmål, og kamper... Det er virkelig slitsomt!
  Christina beveget den bare foten langs rustningen og ropte:
  - Men Storbritannia er fortsatt ikke beseiret!
  Magda skjøt mot russerne og knurret:
  - En må beseires! Dette er vårt credo!
  hvisket Gerda mens han skjøt mot russerne og blottet elfenbenstennene:
  - Vi trenger en seier!
  Fucked og Charlotte, brølte:
  - En for alle, vi vil ikke stå for prisen!
  Christina det rødhårede og gyldne beistet hylte:
  - Ikke! La oss ikke stå!
  Magda slo de røde leppene og kvitret:
  - Vi går ikke til butikken for prisen!
  Og den gullhårede harpyen fyrte av.
  Gerda traff også de russiske stridsvognene. Tøff bilen og ropte:
  - Vi er sterkest i verden!
  Charlotte la til og sang med:
  - Alle fiender suger i toalettet!
  Christina støttet sangimpulsen:
  - Fedrelandet tror ikke på tårer!
  Magda fortsatte med sangstemme:
  - Og vi skal gi alle kommunistene i hjernen!
  Og jentene blunket til hverandre. De har generelt en god tank. Bare på avstand er det vanskelig å bryte gjennom IS-3 i pannen. Men tross alt har tyskerne et vanskelig prosjektil, men med en urankjerne. Og det er mange svarte i hæren. Som kjemper med vanvittig raseri. Og ikke alle kan konkurrere med dem.
  Jenter er vant til å kjempe barbeint. Selv i Polen var de bare i en bikini, og barbeint.
  Når den nakne sålen kommer i kontakt med bakken, forynges den. Kanskje det er derfor jenter ikke eldes! Selv om tiden renner ut! Krigere, la oss bare si veldig heroiske.
  De har gjort så mange bragder, men de kjemper som vanlige soldater. Og alltid bare i bikini, og barbeint. Om vinteren er det til og med hyggelig for dem å spanke med bare føtter på snøfonner.
  Gerda skyter og synger:
  Vi skal gå gjennom ild og vann!
  Charlotte skjøt mot russerne med bombeflyet sitt og sa:
  - Ære til det prøyssiske folket!
  Christina skjøt også og knirket:
  Vi skal styre planeten!
  Magda spikret og bekreftet:
  - Det skal vi definitivt!
  Gerda traff prosjektilet igjen og knirket:
  "Selv napalm vil ikke stoppe oss!"
  Charlotte var enig i dette:
  - Og til og med atombomben, som vi ikke er redde for!
  Christina hystet og svarte:
  - Amerikanerne klarte ikke å lage en atombombe! Det er en bløff!
  Magda utbrøt helt i lungene:
  - Verden kan ikke unnslippe den nye tyske orden!
  Og jentene vil le.
  Situasjonen ble kritisk. I desember rykket sovjetiske tropper frem i sentrum. Men igjen kunne de ikke overvinne det kraftige forsvaret til Wehrmacht ...
  Blant nazistene og tankjentene Agata og Adala. De kjemper på E-10, en tomanns selvgående pistol og veldig komfortabel. Som skyter ekstremt nøyaktig. Selv om våpenet ikke er kraftig nok, slår det ned de trettifire spesifikt.
  Agatha skyter med bare tærne og treffer den sovjetiske bilen, veldig nøyaktig.
  Og så ropte hun:
  - For det tredje riket!
  Dolbanula ganske treffende og Adala. Bruker også bare meislede ben.
  Og hun knuste en sovjetisk bil med et nøyaktig skudd. Og hun kurret:
  - Ære til våre helter!
  Jenter bør bemerkes ekstremt formidable. Og de skyter godt nok. Hva er ikke et skudd, så et treff.
  Selvgående kanoner E-10 er en veldig liten maskin for to soldater og en høyde på 1,2 meter med jagerfly som er plassert liggende. Slik her er det en effektiv ting og veldig mobil. I utgangspunktet veide hun bare ti tonn, men rustningen hennes på 60 millimeter på pannen og 30 på siden virket for Hitler ganske svak. Og han beordret å øke den til 82 mm panne og 52 mm side. Men vekten på maskinen har vokst til 16 tonn, noe som reduserer mobiliteten. Men Rommel gjorde bilen hennes tjue centimeter lavere, og reduserte antall besetningsmedlemmer til to personer. Og den selvgående pistolen begynte å veie elleve tonn, som med en motor på 400 hestekrefter tillot den å opprettholde mobiliteten på et høyt nivå.
  Agatha slo igjen med bare føtter i fienden, gjennomboret den nedre delen av IS-2-rustningen og sang:
  - Min store kraft!
  Adala traff også den sovjetiske tanken, traff bilen i pannen og kvitret:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og hun brukte også et bart, meislet ben.
  Disse jentene her kjemper ganske mye. Og de ødelegger den sovjetiske tankarmadaen.
  Men nå gikk de over til våpen. Og så blir de slått ut med bare tær. De gir absolutt ingen nåde. Og bare såler blinker.
  Jenter skyter og dreper imidlertid ikke bare håndverkskvinner. Spesielt ble en tenåring som ble tatt til fange torturert. Den seksten år gamle gutten var veldig kjekk. Jentene kledde av ham og bandt ham til et furutre. Og så begynte de å brenne med fakler, og satte også fyr på koster.
  Det var synlig hvordan den solbrune, glatte huden til gutten var dekket av blemmer og kviser. Og jeg må si det gjør veldig vondt.
  Adala slikket hennes lepper og sang:
  Lite land, lite land...
  Agada satte fyr på guttens hæler og la til:
  - Hvem skal fortelle meg, hvem skal vise hvor hun er, hvor hun er!
  Og begge skjønnhetene hvordan man ler. Den unge mannen er virkelig kjekk. Hvor vakre tenåringer er på seksten. Når det ikke lenger er en gutt, men ennå ikke en mann. Når ansiktstrekkene fortsatt beveger seg fra et barn til en voksen type, og av denne grunn er de spesielt vakre. Når kinnene til guttene fortsatt er røde og ikke dekket med hår, så ømme, som en jentes. Og huden er ennå ikke så hårete og ru som hos voksne.
  Adala og Agada er erfarne krigere som torturerer gutten med glede. Nyt stønnene hans. Og de blir til og med gale foran øynene hans, viser sjarm og fyrer av ild.
  Dette er dyr .... Gutten ble torturert til det punktet at han mistet bevisstheten. Så overøste de ham med isvann, tok ham til fornuft og torturerte ham igjen, og det var gøy.
  Adala slikket seg om leppene og la merke til:
  - Det finnes ikke noe vakrere enn tortur!
  Agada var enig i dette:
  - Spennende!
  Og nå utrydder spissmusskrigerne de sovjetiske troppene. Og mens de synger:
  - Vår konge er himmelens sendebud,
  Vår konge er som en spøkelsesdemon...
  Vår konge er skjebnens utvalgte...
  Vår konge er bare deg!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Ja Rommel til en viss grad og Lucifer. Han var i stand til å gjøre det tilsynelatende umulige.
  Og nå vinner nazistene mer og mer selvsikkert.
  . E-25 svinger veldig lett, og kompenserer derved for mangelen på et roterende tårn.
  Mannskapet er kun to personer, og høyden er 1,3 meter. Unødvendig å si, en effektiv design og enkel å produsere.
  Se for deg Tiger-2 når det gjelder rustning og våpen i vekten til T-4, dette er en grandiose og fantastisk maskin.
  Agatha og Agnes kjører E-25, også jenter i A. Og vakker, kjempe barbeint og i bikini.
  Og hvordan de skyter som de ikke går glipp av.
  Agatha skjøt med bare tærne mot fienden og kurret:
  - Ære til min styrke!
  Agnes sparket også mot fienden ved hjelp av bare tærne, slo fienden og utstedte:
  - Og min styrke er enda større ære!
  Og hvordan blunke til motstandere. Denne jenta er bare fantastisk.
  Og hvordan jenter elsker å torturere.
  Et Komsomol-medlem, for eksempel, tok og brente de skarlagenrøde brystvortene hennes med en lommelykt. Og skrek så hardt.
  Agnes stekte hælen med stor glede, og kurret:
  - Å la tyrann-kollektivbonden dø!
  Agatha var enig i dette og satte fyr på fienden:
  - For store Preussen!
  Og jentene ler.
  Slåss, la oss bare si at de stjal, og stor helvetes skjønnhet. Her er IS-2 fra deres nøyaktige skudd delt i biter.
  Agnes ropte helt opp i lungene:
  - Ære til arisk kommunisme!
  Tyskerne prøver å bryte gjennom til Tbilisi. Grozny angriper med raseri. Men de modige fire jentene sto i veien.
  Natasha kastet en granat mot nazistene med bare foten og sang:
  - Det er riktig...
  Zoya lanserte en dødsgave med sin bare hæl og la til:
  - Fiende...
  Augustin bukket under for noe destruktivt og knirket:
  - Tenker...
  Svetlana kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Hva...
  Natasha kastet et par sitroner med bare føtter og ropte:
  - Russisk...
  Zoya bukket også under for noe energisk og dødelig, og knirket:
  - Fikk til...
  Augustine lanserte det dødelige og mumlet:
  - Fiende....
  Svetlana bukket igjen under for den destruktive og vyaknula:
  - Gå i stykker!
  Natasha snudde og skrek:
  - Hvem...
  Zoya skjøt også mot de svarte utlendingene som nazistene rekrutterte og skrek:
  - Våg!
  Augustin snakket med kraft og raseri:
  - Det...
  Svetlana bukket under med gliset fra en panter:
  - IN...
  Natasha kastet en granat med bare foten og ropte:
  - Slåss...
  Zoya kastet dødsgaven med bare fingrene og mumlet:
  - Angrep!
  Augustine kimet inn og mumlet:
  - Fiender...
  Svetlana ga en haug med granater med sine bare såler, og hvordan hun roper helt opp i lungene:
  - Vi vil...
  Natasha spikret utbruddet og hveste:
  - Rasende...
  Zoya kuttet av nazistene og skrek:
  - Slå!
  Augustine skjøt igjen og ropte:
  - Rasende...
  Svetlana kvitret da hun skjøt:
  - Slå!
  Natasha kastet igjen en granat med sin grasiøse, bare fot, kvitret:
  - Vi skal ødelegge nazistene!
  Zoya tok den og kvitret:
  - Fremtidens vei til kommunismen!
  Og kastet en sitron med bare tærne.
  Augustine tok og spredte linjene, og hennes bare ben fløy med ødeleggelse langs Fritz:
  - Vi skal splitte motstanderne!
  Svetlana tok den og kastet den med den nakne hælen, en haug med granater, og knirket:
  La oss knuse fascistene!
  Og de fire fortsatte å skyte og kaste granater. Den tyske E-75 var i bevegelse. En maskin med en 128 mm pistol. Og skyter seg selv.
  Og jentene kastet granater. Undergravde nazistene. Og de skjøt tilbake. De klatret frem. Tankene ruller igjen. Flytter siste tyske "Leopard" -1. En veldig mobil bil.
  . KAPITTEL #4
  Men jentene hans tok over og slo ham ut. De rev i stykker en mobil maskin med gassturbinmotor. Og de sprengte henne i stykker.
  Natasha sa med en latter:
  Vi kjemper kjempebra!
  Zoya var enig i dette:
  - Veldig kult!
  Augustin bemerket klokt:
  - Vi kommer til å vinne!
  Og hun avfyrte en antitankgranat med bare foten. Sterk jente. Og hun har så mye vidd.
  Svetlana lanserte også en dødsgave med tærne på den bare foten, og traff fienden. En veldig aggressiv jente, med øyne fargen som kornblomster. Hun har så vidd, og en overgang av styrke!
  Natasha snudde og gliste:
  - For det hellige Russland!
  Zoya skjøt veldig aktivt, og gliste og viste perletenner:
  - Jeg er en kriger på det nivået som ikke forsvinner!
  Augustine skjøt også. Mejet ned nazistene og gurglet:
  "Jeg er en kriger med store ambisjoner!"
  Og hun blottet perlestennene sine!
  Svetlana bekreftet:
  - Veldig store ambisjoner!
  Jentene har kjempet veldig lenge. Og selvfølgelig lyktes de med militærarbeid. De er helt nydelige skjønnheter. Enestående sinn. Og de skyter førsteklasses.
  Natasha, skjøt, trodde at uten Stalin, hvis Fuhrer ville ha drept ham. det var et tomrom i menneskenes sjel. Det er som en kjær har dødd.
  Selv om denne georgieren var grusom. Og han gjorde ikke alt riktig. Det er til og med en anekdote om dette. Hvorfor bruker Lenin støvler og Stalin bruker støvler? Fordi Vladimir Iljitsj valgte veien, og denne med barter skynder seg fremover.
  I denne forbindelse var ikke Stalin den optimale herskeren. Faktisk, som Lenin beskrev det, var det for frekt.
  Denne kokken tilbereder kun krydrede retter. Når det gjelder grusomhet, var det et tveegget sverd.
  På den ene siden bidro det til å opprettholde disiplinen og stimulerte partiapparatet. På den annen side ble det mest verdifulle personellet og dyktige menneskene slått ut. Spesielt etter krigen mistet de en så stor manager som Voznesensky. Som hadde de største tjenestene til moderlandet.
  Voznesensky var kanskje en ideell manager: ikke bare tøff, men også smart og utdannet. Den yngste doktoren i vitenskap i USSR, akademiker, enestående personlighet. Uten Voznesensky ville økonomien i Sovjet-Russland uunngåelig ha gått galt i tilfelle hans død. Og de kan ikke beseire nazistene.
  Natasha kastet en sitron med bare foten og sang:
  - Fra himmelen...
  Zoya kastet også en granat med bare fingrene og sa:
  - Stjerne...
  Augustine lanserte en dødsgave med bare foten og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastet også en granat, ved hjelp av en barfot, og utstedte:
  - Krystallinsk!
  Natasha snudde seg og hvisket:
  - Jeg til deg...
  Zoya lanserte dødsgaven med bare fingrene og hvesende:
  - Sang...
  Augustine bukket under med sin nakne hæl, det som bringer døden og knirket:
  - Jeg skal synge...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastet en eksplosjonspakke med den bare foten, spredte nazistene og knirket:
  - Innfødt...
  Augustina ga en haug med granater med sin bare hæl, ga ut:
  - Stalin!
  Jentene kjempet tappert, men det ser ut som de ikke kan holde Groznyj. Skjønnheter falt under distribusjonen. De kjempet mye mot tyver. Og du må trekke deg motvillig tilbake. Og dette er ubehagelig.
  Natasha kvitret av irritasjon:
  - Vi trakk oss stille tilbake i lang tid ...
  Augustine, med øyne som blinket av raseri, var enig:
  - Det var irriterende - de ventet på slaget!
  Zoya tok den og sang av raseri, og resten av jentene tok den med glede opp;
  Stå opp, merket med en forbannelse,
  Hele verden av sultne og slaver! Vårt indignerte sinn koker og er klar til å lede inn i dødelig kamp.
  
  Vi vil ødelegge hele voldens Verden Til bakken, og så skal Vi bygge vår, vi vil bygge en ny Verden: Hvem var ingenting, han vil bli alt.
  
  Slutt å sug blod, vampyrer Fengsel, skatter, fattigdom For deg - all makt, alle verdens velsignelser, Og vår rett er en tom lyd.
  
  Vi skal bygge livet på en annen måte, Og her er vårt slagord: All makt - til det arbeidende folket, Og ned med alle parasitter!
  
  Du er foraktelig i din rikdom, Kull og ble konger!Du er dine troner, parasitter, På vår rygg reist!
  
  Planter, fabrikker, kamre - Alt ble skapt av vårt arbeid. Det er på tide! Vi krever tilbakelevering av det som ble tatt av ranet.
  
  Nok, for kongenes skyld, dop oss inn i krigsvanvidd! Krig mot rammmer! Fred med folkene, slå til, hærens sønner!
  
  Når vil tyranner tvinge oss til å falle heroisk i kamp for dem, mordere! Da vil vi rette munningen av kampkanoner mot deg.
  
  Ingen vil gi oss utfrielse: Ikke en gud, ikke en konge, og ikke en helt.Vi vil oppnå frigjøring med vår egen hånd.
  
  Å styrte undertrykkelse med en dyktig hånd, Å vinne tilbake ditt gode, Svelle, horn, og smi frimodig, Mens jernet er varmt!
  Jentene sang vakkert, og la ut på veien. Og krigen er i gang...
  Formidable TA-400 og enda kraftigere TA-500 som bærer opptil tjue tonn bomber ødelegger sovjetiske stillinger. Men den røde hæren prøver å holde på. Til og med sanger synges med stort mot.
  Folk vil være glade
  Lykke for alltid...
  Den sovjetiske regjeringen -
  Kraften er stor!
  Og barfotpionerer og pionerer kjemper om vinteren i Kaukasus-fjellene. Barn viser et enormt mot.
  Og vise at de er modige.
  Og sangen spilles igjen
  Vi er pionerene for kommunismens barn,
  Bål, telt og kobberovn...
  Naval vi vil knuse spøkefullt fascisme,
  Hvem venter på en rasende rute!
  Og en jente med rødt slips kaster en eksplosiv pakke med bare tærne og river i stykker Fritz.
  Deretter synger han:
  - Ære til kommunismens æra!
  Vi vil stoppe hoveddelen av fascismen!
  Og gutten som brente den nakne hælen på foten sin, skal også ta den og brøle:
  - For storheten til kommunismens planet!
  Barn er veldig modige kjemper. Selv om de noen ganger forventer slik vill tortur.
  Nazioffensiven fortsetter. Den 9. januar hadde nazistene allerede tatt flere byer på farten, og nærmet seg Tbilisi.
  Styrken til nazistene er stor.
  Men selv små barn kjempet mot nazistene. Gutter og jenter kastet improviserte eksplosive pakker mot tyske stridsvogner, selvgående kanoner og infanteri.
  Noen brukte små katapulter og store sprettert. Det viste seg å være veldig effektivt.
  Barn er generelt et slikt folk, muntre og utsatt for heltemot. Selv om de bare føttene deres er røde av kulde, som kråketær. Men viljen er urokkelig.
  Pionerene kjempet veldig modig. De visste hva fascistisk fangenskap betydde.
  Jenta Marinka falt for eksempel i nazistenes klør. De oljet de bare føttene hennes og plasserte henne i nærheten av brenneren. Flammetunger nesten slikket jentas nakne, herdede hæler etter lang gåing barbeint. Torturen fortsatte i omtrent femten minutter, til sålene var dekket med blemmer. Deretter ble jentas bare føtter løsnet. Og igjen stilte de spørsmål. De slo meg med gummislanger på den nakne kroppen min.
  Så passerte de strømmen... Marinka ble torturert til ti bevisstløshet under avhøret. Og så lot de henne hvile. Når de bare føttene rykket litt, ble de smurt inn med olje igjen og brasene ble tatt opp igjen. Slik tortur kan gjentas mange ganger. Og tortur med strøm, og pisk med gummislanger.
  Marinka ble torturert i seks måneder. Helt til hun ble blind og ble grå av torturen. Så begravde de henne levende i jorden. Kastet ikke engang bort en kule.
  Pioner Vasya, nazistene pisket med rødglødende ledning på hans nakne kropp.
  Så ble bare hæler brent med glødende jernstrimler. Gutten tålte ikke å rope, men forrådte likevel ikke kameratene.
  Nazistene oppløste ham levende i saltsyre. Og dette er en forferdelig smerte.
  Disse Fritzene er slike monstre... Komsomol-medlemmet ble torturert med et strykejern. Så hengte de den på et stativ, løftet den opp og kastet den ned. Så begynte de å brenne med et rødglødende brekkjern. Brystene ble revet ut med tang. Da ble nesen bokstavelig talt revet av med en glødende tang.
  Jenta ble torturert til døde... De brakk alle fingrene og beinet hennes. Et annet Komsomol-medlem, Anna, ble spiddet. Og da hun døde, brant de med fakler.
  Kort sagt, nazistene hånet så godt de kunne og som de ville. De torturerte og torturerte alle.
  Natasha og teamet hennes kjempet fortsatt i omkretsen. Jentene brukte sine bare, grasiøse ben i kamp, og kastet granater. De kjempet mot de overlegne styrkene til Fritz. De holdt seg veldig modig, og hadde ikke tenkt å trekke seg tilbake.
  Innbyggerne i den erobrede byen Tbilisi møtte tyskerne ved å falle på kne. Noen av guttene var barbeint til tross for snøen, og bøyde seg for nazistene.
  Et utrolig nederlag. Tyske jenter tvang gutter til å kysse støvlene eller bare hæler. Forvirrede og redde gutter gjorde det lydig.
  Noen kvinner kilte guttenes hæler og slo dem med køller. Det så veldig sexy ut.
  Forferdelig, selv om det er utdatert både moralsk og faktisk, "Tiger" -2 knuser fangede menn. Voksne hanner blir drept. Bare kvinner og skjeggløse gutter er igjen i live. Og la voksne menn dø under larvene. Og passerte mange mennesker.
  "Royal Tiger" er en kraftig tank. Og en slik hulk at de sovjetiske soldatene flykter ... Og hvor mange av dem brant ned fra maktens lyn.
  Og nå, over byrådets bygning, et flagg med et nazistisk hakekors.
  Tyskerne rykker også frem mot andre georgiske byer. Troppene deres er som en brun pest. Og imponerende kraft.
  Massen av sovjetiske soldater overgir seg. De fleste av dem blir knust av tyngre "Panthers" -2 og "Tigers", siden dette søppelet ikke er nødvendig. Kvinner faller på kne og blir kjørt barbeint.
  En så imponerende katastrofe.
  Yak-9 skynder seg inn i kamp. Denne maskinen produseres i store mengder. Men dette er til liten nytte. Tyske ess får kun kontoer. Og de skyter ned i store mengder. Og guttene sitter allerede ved roret. Og kampjentene kjemper også.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova prøver å holde tilbake nazistene i himmelen. Jenter i en bikini og barbeint. Og begge er veldig vakre og veldig kjempetåle.
  Anastasia slåss og manøvrer. Jagerflyet hennes produserer en død loop, og den tyske Focke-Wulf-maskinen blir slått ned. Og han bruker bare tærne.
  Jenta glemmer ikke å gråte:
  - Jeg er en superklassefighter!
  Akulina skyter også mot fienden. Og han gjør det pent. Og han bruker også bare tær.
  Og brøler på toppen av lungene:
  - Ære til kommunismen!
  Kaukasus er allerede på randen av fall, og det blir mer og mer dramatisk.
  Og tyskerne florerer og bruker tortur. Spesielt tyske pionerjenter liker å torturere.
  Her er Gerd og Charlotte, en gutt på rundt tretten år, kledd av seg. Og de begynte å kile pioneren. Seryozhka lo og surret. Så brakte Gerda lighteren til guttens nakne, runde hæl. Flammene slikket pionerens litt grove såler. Han skrek av smerte. Det var blemmer.
  De tyske jentene fniste:
  - Det blir veldig kult!
  Og de begynte å piske gutten med pisk. Han stønnet og begynte å skrike. Spesielt da jentene begynte å bringe fakler med ild til hans bare føtter. Så la pionerene et rødglødende strykejern på hans nakne bryst og gutten mistet bevisstheten.
  Ja, de tyske krigerne er på topp. Å plage en gutt er i orden.
  Tortur, men ikke bare gutter, men også Komsomol-medlemmer. Jentene ble kledd av og ført på stativet. Der trakk de seg opp, tvunget til å bue seg og bokstavelig talt vred seg i smertefulle skjønnheter. Og under de bare føttene til jentene satte de fyr på brenneren og truet med å forkulle sålene.
  Hvordan Komsomol-medlemmene skrek av vill smerte ... Hvor grusomt det hele var. Og nazistene inhalerte lukten av brennende kjøtt inn i neseborene og lo, slo hverandre på hoftene og ropte:
  - Heil Fuhrer! Vi dreper alle!
  Og igjen tortur og tortur av mennesker. Det er spesielt interessant å torturere pionerene. Guttene blir slått i hjel, og så helles salt på sårene deres og får dem til å stønne. Ja, det er ekstremt irriterende.
  Og når de også bruker en varm ledning. Det gjør det mye mer smertefullt.
  Og nazistene har allerede tatt Makhachkala. Og de beveger seg mot territoriet til Aserbajdsjan. Og de har allerede omringet og blokkert Jerevan. Og de stormer Batumis fortvilelse med alt. Og det er aggressivt.
  Marshal Rokossovsky døde nesten selv. Man følte at de sovjetiske troppene var under press og kollapset. Antall overgitte og desertører vokser. Og mange piloter blir deprimerte.
  Selv om Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova fortsatt unngår nederlag. Jentene kjemper tappert og desperat.
  Før kampen trakk Anastasia seg sammen med tre gutter for å samle fenomenal kosmisk kraft i seg selv.
  Og virkelig belastet kapital. Og la oss desperat slå ned fiendene.
  Og mens du bruker bare tær.
  Og hun hylte på toppen av lungene:
  - Jeg er en stor verdensmester!
  Og hvordan han med bar hæl vil trykke på spaken.
  Akulina Orlova er også en desperat stalker i kamp. Og med bare tærne knuser han Wehrmacht-fly.
  Her skjøt hun ned ME-109 K. Denne maskinen er kanskje allerede utdatert, men har overlevd en rekke modifikasjoner. Og på den kan du kjempe med hell.
  Akulina Orlova, som opptrådte med vilt raseri, sang:
  - Hei den store kommunismen! Fascismen vil bli beseiret!
  Og igjen med bar hæl, men hvordan den vil presse.
  Dette er noen gale jenter.
  Men svært ulik krefter i Kaukasus. Selv om det antas at det er menn alle sammen ørner. Men ingen kan motstå en russisk kvinne.
  Og krigerne er så aggressive og kule. Fly skyter til tross for deres kvalitative overlegenhet.
  Akulina Orlova sang:
  Solsirkel...
  Og slo ned fienden ved hjelp av bare tær.
  Anastasia Vedmakova, som trykket på knappene med sine skarlagenrøde brystvorter og banket over nazistene, fortsatte:
  Tyskere er rundt...
  Akulina knirket og kuttet av et annet tysk fly:
  - Hitler gikk til etterretning!
  Anastasia falt for nazistene fortsatte:
  falt i et hull...
  Akulina skjøt nøyaktig og fniste:
  - Jeg brakk beinet mitt...
  Vedmakova skjøt intensivt og nøyaktig, bemerket:
  - Og sa farvel!
  Og jentene brølte i kor:
  -La det alltid være vodka,
  pølse og sild ...
  Tomater agurker,
  Det er slutten på Hitler!
  Akulina, som igjen sendte en dødsgave til nazistene, bemerket:
  - Egentlig må du synge; Rommel slutter!
  Vedmakova, som siktet en kanon med luftgranater med bare fingrene, var enig:
  - Selvfølgelig - Hitler er allerede et bestått stadium!
  Der det ikke er noen personlig innflytelse fra Rommel-Hitler, prøver de sovjetiske troppene på en eller annen måte å organisere motstand. Men det er ekstremt vanskelig. Men de gjør fortsatt alt mulig og umulig.
  Og barna kjemper også. Og pionerene går i kamp. Som møter fienden med molotovcocktailer, og skudd fra våpen.
  Gutter og jenter, avmagret og skrapet som alltid i kamp. Og de kjemper tappert og ekstremt desperat.
  Hvor mange av barna deres dør og blir revet i stykker.
  De tyske pilotene Gertrude og Adala klatret med bare føtter inn i en to-seters XE-328, en jetmaskin - dette er et monster med ti luftkanoner.
  Regnet hadde akkurat passert og jentene etterlot seg grasiøse, veldig tydelige spor etter bare ben.
  De var så forførende at tenåringene som tjenestegjorde på flyplassen grådig slukte de nakne fotsporene med øynene, og til og med guttene begynte å svulme perfeksjon. Generelt var det mange kvinnelige piloter - kampene viste at kvinner, under like forhold, har dobbelt så høy overlevelsesrate enn menn. Og det betyr at de er effektive. Og Hitler-Rommel, eller rettere sagt feltmarskalk Fuhrer, er selvfølgelig ikke en slik person å synes synd på noen.
  I selve det tredje riket ble polygami offisielt innført - retten til fire koner. Dette er veldig praktisk. Men passer ikke for godt inn i kristne tradisjoner. Ikke rart at fascismen leter etter en ny form for religion. Führer-feltmarskalken insisterer på at det er monoteisme, men så spesiell - med et pantheon av hedenske, gamle germanske guder. Selvsagt er Hitler-Rommel selv i dette pantheonet fremfor alt plassert som en budbringer og budbringer for Den Høyeste Gud.
  Så Fuhreren elsker selvfølgelig å dyrke seg selv veldig mye.
  Gertrude og Adala lanserer sitt flerbruksangrepsfly mot himmelen, som også kan spille rollen som et jagerfly.
  Krigere er veldig selvsikre. Russerne har ikke jetfly, og de vil neppe være i stand til å motstå angrepet fra himmelens tigre.
  Gertrud knurret:
  - Jeg er en ridder av en brennende bekk ...
  Adala bekreftet entusiastisk og blottet tenner:
  - Og jeg skal matt alle sammen!
  Jentene lo. De trykket sine bare hæler på pedalene, og snurret jet-angrepsflyet.
  Det var fortsatt mørkt, men en lysstripe viste seg allerede i øst. Jentene plystret... Russlands vidder fløt allerede under dem. De kvinnelige krigerne fniste og blunket til hverandre. De er så ekstravagante og vakre.
  Og barbeint, selvfølgelig, uten å belaste deg selv med en så unødvendig ting for en jente i en krig som sko.
  Og følsomheten i flyet øker mange ganger.
  Her letter sovjetiske biler mot dem. Skruen Yak-9 er kanskje den mest masseproduserte maskinen blant de siste utgivelsene. Ikke altfor bevæpnet, men relativt billig og med lite rustning. MIG-5, raskere, med maskingevær. MIG-3 er en tidligere modell. LAGG-7 er sannsynligvis den raskeste og mest bevæpnede fuglen. I den siste modifikasjonen er det så mange som tre 20 mm kanoner.
  Men dette er alle propelldrevne maskiner - jetfly er ikke laget. Og tyskerne føler seg veldig trygge.
  Gertrude skyter av ti luftkanoner. De traff 30 mm og to 37 mm kanoner. De suser som en brennende virvelvind gjennom sovjetiske fly. Imidlertid prøver de røde pilotene å unnvike og gå til halen.
  Adala manøvrerer for øyeblikket. Du kan ikke ta en tysk bil front mot front, men å komme inn i haken er full. For troppene i USSR er angrepet ikke uventet. Luftvernvåpen er allerede skutt opp. Eksploderte skjell lyser i mørket.
  Tyskerne opplever en viss nervøsitet. Det virket som om de allerede hadde sett så mye at du ikke ville bli overrasket over noe, men ... Sovjetiske piloter er modige og er ikke redde for tap. Ingenting som skremmer dem. Men erfaring er ikke nok. Det tyske flyet kommer lett ut av dykket og skyter ned den sovjetiske bilen. Bryter en annen i stykker.
  Kraften til tyske våpen er veldig stor. Dette er en komponent der Fritz har en stor fordel over Russland. Men hastigheten til nazistene er kolossal.
  Adala akselererer og bryter fremover. Og Gertrude skyter raketter mot fienden. Råd mottas av tennene. Noe ammunisjon er rettet mot varme eller lyd.
  Adala hvisker:
  De vil ikke drepe oss!
  Jentene snurrer bilen sin... De prøver å være kule. Og så ramler et sovjetisk jagerfly et nærliggende tysk jet-angrepsfly. Og hvordan det begynner å rive, og dele seg. Både himmel og luft.
  Gertrud hvisket:
  - Gal død!
  Krigerne var tydelig forvirret, og de kan rammes slik.
  Tanks beveger seg mot grensen. Det legendariske mannskapet til Gerda, Charlotte, Christina og Magda.
  Fire krigere klarte å dekke seg med ære ved å kjempe mot både britene og amerikanerne. Under fiendtlighetene med Amerika mestret skjønnhetene Panther-2-tanken. Ikke en dårlig bil, overlegen Shermans både i bevæpning og i frontrustning. Den senere "Pershing" hadde praktisk talt ikke tid til å føre krig. Ja, og han er ikke en rival for "Panther" -2.
  Da vant de fire jentene den legendariske berømmelsen. Selv om generelt deres strålende vei begynte i det førtiførste året. Himmler overtalte Fuhrer til å prøve kvinnebataljoner i kamper, fra spesialtrente ariere.
  Kampene viste at kvinner slett ikke er et svakt ledd og vet å kjempe godt. Og samtidig bære mindre tap enn menn. Krigerne kjempet også i infanteriet, og slo sine bare føtter på den varme sanden i Sahara-ørkenen. Og mestret tankene. Etter å ha testet "Tiger", i kamper med Storbritannia.
  Imidlertid kjemper også sovjetiske jenter på SU-100 godt.
  Selv om Russlands posisjon virker håpløs. Men krigerne, sammen med Elizabeth, kjemper som ørner.
  Ekaterina trykker på spaken med bare tærne. Sender et prosjektil som gjennomborer den nazistiske E-50-bilen inn i siden og brøler:
  - For den store rød- og karmosinrøde kommunismen!
  Elena slo også kanonen ved å bruke det nakne, lekre beinet sitt. Hun traff fiendens tank nøyaktig.
  Jenta kvitret:
  - For mitt vakre Russland!
  Euphrasia bemerket aggressivt, og ledet en veldig velrettet brann:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og han bruker også bare, meislede ben.
  Den sovjetiske maskinen er veldig sterk og kjempende. Og den skyter ganske bra.
  SU-100 er i stand til å trenge E-50 inn i siden. Men jentene bryter til og med gjennom pannen hennes, og kommer inn i et lokkemiddel eller ende-til-ende. Og de skar gjennom metall.
  Elizabeth, ved hjelp av bare tær, skjøt mot fienden. Og kvitret:
  - Fra den blå strømmen ...
  Ekaterina skjøt også, denne gangen presset hun spaken med den røde brystvorten og kurret:
  Elven starter...
  Elena, smilte aggressivt og hvesende, sa:
  Vel, vennskapet begynner...
  Og hun trykket også på spaken med den bare hælen.
  Euphrasia kurret og skjøt mot fienden:
  - Med et smil!
  Jentene jobber veldig aktivt med SU-100. Og ødelegge fiendens utstyr.
  Og i utkanten av Baku graver pionerene skyttergraver. Det er gutter av forskjellige nasjonaliteter. Spesielt mange lyse hoder flimrer. Det er røde og svarte og blonde barn.
  En ting forener dem: troen på kommunismens triumf og bare føtter. Det er tydelig at ikke alle har sko under krigen, og derfor, som et tegn på solidaritet, flagger alle barn med sine bare, runde hæler. Vinteren i Transkaukasia er ganske mild, og når du beveger deg og jobber med spader, er ikke kulden så forferdelig.
  Barn jobber med entusiasme og synger:
  Stek branner, blå netter,
  Vi er pionerer - barn av arbeidere ...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  . KAPITTEL #5
  Og her kommer alarmen igjen. Gutter og jenter hopper til bunnen av skyttergraven. Og granatene begynner allerede å sprekke ovenfra: fiendens artilleri fungerer.
  Pashka spurte Masha:
  - Vel, tror du vi overlever?
  Jenta svarte selvsikkert:
  - Vi vil gjøre motstand minst én gang, i den vanskeligste timen!
  Pioneer Sasha bemerket logisk:
  Vårt heltemot er urokkelig.
  Gutten banket den nakne sålen sin på steinene. Det kan sees at gutten stappet seg med solid hard hud.
  Jenta Tamara sa:
  Vi vil kjempe uten frykt
  Vi blir ikke kuttet et skritt tilbake ...
  La skjorten bli gjennomvåt av blod -
  Flere fiender, snu ridderen til helvete!
  Gutten Ruslan, en pioner med svart hår, bemerket:
  Århundrer går, en æra vil komme,
  der det ikke vil være lidelse og løgner ...
  Kjemp for dette til ditt siste åndedrag -
  Tjen ditt fedreland, du fra hjertet!
  Gutten Oleg, tynn og lyshåret, kvitret, vers:
  Nei, den årvåkne vil ikke blekne,
  Blikket til en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfull -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i hjertet mitt
  Slik at vi ikke kjenner tristhet,
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Guttene og jentene applauderte unisont.
  Men nå flyr allerede jet-angrepsfly og slipper bomber. Og dette er en aggressiv oppføring.
  Oleg og Sasha løftet en sprettert og lanserte en dødsgave. Og tønnen ble truffet av et nazistisk angrepsfly.
  Jenta Natasha sang:
  - Komsomol er ikke bare alder,
  Komsomol er min skjebne!
  Jeg vil erobre verdensrommet, tror jeg
  La oss leve for alltid!
  Ahmed, en pionergutt fra Aserbajdsjan, svarte med et smil:
  - Du er ennå ikke Komsomol-medlem Natasha!
  Jenta stampet sint med bare foten og svarte med melodiøs stemme;
  Ved siden av fedrene, med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Oleg stampet også med den nakne, barnslige foten og brølte:
  Sterkere hammer klem proletaren,
  Fra titan hånd som knuser åket ...
  Vi vil synge tusen arier til vårt moderland,
  Og lys for ettertiden, bra!
  Barn er glade. Og faktisk bombet tyskerne, og bare en jente fikk et fragment i den nakne, runde, rosa hælen.
  Pioneer skrek, men bet henne i leppa.
  Og så forberedte de seg på å slå tilbake angrepet. Og det er allerede stridsvogner med nazistene. Formidable E-100 er i bevegelse. Så kraftige og farlige maskiner.
  De har en slik beskyttelse. At du ikke kommer gjennom fra noen vinkel. Du kan ikke treffe den fra bare én vinkel. Den eneste sjansen er å bryte sporene.
  Barn er klare til å kjempe, og vifter med bare føtter. Her sitter de på en wire og skyver pakker med hjemmelagde sprengstoff under nazistenes spor. Det fungerer og ødelegger rullene til stridsvognene til Rommels hær.
  Og det ser forferdelig ut.
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Gutten Pashka skyter med Oleg fra en sprettert og skriker:
  - Ære til pionerene!
  Gutten Ruslan, sammen med jenta Sufir, drar en mine under tyskeren med en vaier og roper:
  - Ære til USSR!
  Barn fra Aserbajdsjan og russiske gutter slåss. Solbrune, tynne, barbeinte pionerer mot en kolossal armada av stridsvogner.
  Jenta Tamara tramper på den grasiøse, lille, bare foten og sier:
  - Ære til Russland!
  Pioner Ahmet bekrefter mens han skjøt mot fienden:
  - Vi er en vennlig familie sammen!
  Gutten Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekrefter og slår ut en bil:
  - Fra ordet er vi hundre tusen jeg!
  Barna er vennlige... Her er den armenske jenta Azatuhi, som også behendig overfører sprengstoffpakken under den fascistiske larven ved hjelp av en wire, og knirker:
  - USSR er en familie av folk!
  En annen armensk jente Aghas sier:
  - Ikke bøy deg for fascisme:
  Og jenta trakk i ledningen med bare tærne. Mange aserbajdsjanske og armenske barn har blondt hår og kan ikke skilles fra slaviske barn, som det også er mange av. Den som forlot tyskerne, bosatte seg andre russiske familier i Aserbajdsjan selv under tsarene.
  Det er mange slaver i Kaukasus. Mange blandede par. Ja, og barn har vanligvis lysere hår enn foreldrene. Og de slaviske gutta ble solbrune slik at du ikke kan fortelle dem fra lokalbefolkningen. Dessuten er barn vanligvis mer like enn voksne.
  Så den internasjonale sovjetiske bataljonen av gutter og jenter kjemper, og de er alle forent, og veldig like. Deres bare hæler blinker når de beveger seg.
  Og drømmer barn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionergutter, trekker i ledningen. Og nå stopper den tyske E-50 med en ødelagt larve.
  Guttene synger unisont:
  Union uforgjengelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal makt, ikke frykt som samlet seg ...
  Og den gode viljen til opplyste mennesker,
  Og vennskap og fornuft, og mot i drømmer!
  Og barna gleder seg. De smiler med hvite, jevne tenner. Og de er glade, selv om de er truet på livet.
  Og tyskerne suger. Ødelagte stridsvogner skyter av kanonene sine og skribler maskingevær.
  Noen tyske kjøretøy er utstyrt med granatkastere og er svært farlige.
  Gutten Maksimka og jenta Zara fra Aserbajdsjan, støttet på sine bare føtter, dro opp en mine under fienden og slo ut den fascistiske mastodonten.
  Og ropte for fullt:
  - For USSR!
  Ungene er så morsomme.
  Pionerene Abbas og Vladimir bruker også våpen. I dette tilfellet, katapulten og knuse E-75-larven til nazistene. Så sang guttene:
  - For planetens storhet i dekke av kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskjellige nasjoner, men med ett hjerte skyter de også ut eksplosiver. De slår E-100 og synger ...
  Vi åpnet planeten for nasjonene,
  Veien til verdensrommet, til usynlige verdener...
  Heroiske gjerninger synges -
  For å slette dødens arr for alltid!
  
  Under Russlands hellige banner,
  I fred, vennskap, lykke og kjærlighet...
  Folket på hele jorden vil bli lykkeligere,
  Helvetes mørke vil forsvinne i det fjerne!
  Slagsmål mot barn her...
  Abdurrahman og Svetlana, en aserbajdsjansk gutt og en jente fra Hviterussland, trakk en ledning sammen og slo ut en fascistisk stridsvogn. Og de sang:
  - Det store navnet til det hellige Russland,
  Skinner over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhet vi vil bli lykkeligere,
  La oss vise folket den rette veien!
  Barn er veldig modige. Og nazistene ble rett og slett sjokkert over en slik hardnakket og rasende motstand.
  Abudurrahman er en pioner, han fikk et fragment i sin bare såle. Den gjennomboret den hardhårede overflaten på et barns ben.
  Gutten hveste:
  - Og det gjør meg vondt!
  Svetlana fikk også et slag i den runde hælen, og klødde seg i skulderen. Men jenta hvisket:
  - Ikke knekk pionerene!
  Azim og Kolka ramponerte også den tyske bilen.
  Guttene pekte med en ledning og sang:
  Den forræderske fienden gikk til offensiv,
  Men jeg tror det ikke vil vakle, det sovjetiske folket ...
  Fienden venter på nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Fienden venter: nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Barn er modige og bøyer seg ikke. Og de vil vinne. Og de synger og de kjemper.
  Tyskerne lider store tap. Riktignok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke dødelig.
  Verre for pionerene som ble tatt til fange.
  Gutten Abdulhamid ble, da han ble tatt til fange, satt på stativet av nazistene. De satte pionerens bare føtter inn i blokken, og begynte å henge vekter på krokene. Og så tente han opp bålet. Og guttens bare hæler ble slikket av ild. Og en pisk falt på ryggen hans. De slo meg i lang tid. Og så begynte nazistene å knekke ribbeina med en glødende tang.
  Gutten, som døde under tortur, da jernet i ribbeina, rødt av varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er nesten under vårt styre,
  Gjennom en kikkert ser vi den fordømte Riksdagen ...
  Jeg håper det blir fred og lykke snart;
  Som jeg vil beskrive i mine dikt!
  
  Russland åpnet kommunismen for verdener,
  Hun ble en familie for alle.
  Men Wehrmacht stakk en grisesnute til oss,
  Og nå spruter blodet fra årene som en fontene!
  
  Det Führeren glemte med oss ved et uhell,
  Jeg ønsket å få land og slaver!
  Fascismen gikk med en veldig lang kampanje -
  Og her er et ekte mareritt, helvetesdrømmer!
  
  En enkel gutt, en barbeint gutt,
  Knyttet nylig et rødt slips.
  Han ønsket å bygge verden selv uten Gud,
  Men plutselig brøt napalm ut fra himmelen!
  
  Jeg måtte løpe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen vil ta slike ungdommer!
  Men boy-fighter i en rifle gjorde det,
  Fedrenes vei viste seg å være verdig!
  
  Kjempet hvor både list og kraft,
  Og svakhet er også bitter, dessverre ...
  Kamerater måtte grave graver
  Høvler furukister i frosten!
  
  Jeg er en pioner som nå er vant til lidelse,
  Han gikk til rekognosering barbeint, snøfonna knaket.
  Kanskje straff for vantro,
  At jeg ikke ville kjenne Jesus!
  
  Men hva er de tre timene til Golgata?
  Mer enn tre år med krig har gått!
  I enhver landsby gråter enker bittert,
  Hvordan sønnene omkom på kirkegården i landet!
  
  Jeg overlevde, ble sjokkert, såret av en kule,
  Men heldigvis holdt han seg på beina!
  Vi returnerte ærlig gjelden til Tyskland,
  Den fascismen har blitt tråkket til støv av oss!
  
  Jeg har modnet, men fortsatt en gutt,
  Barten slo ikke gjennom, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og kanskje til og med for mye,
  Hjertet ble tross alt hardt som metall!
  
  Hero Star høyeste utmerkelse -
  Stalin selv, tro meg, overleverte det!
  Han sa: det er nødvendig å ta et eksempel fra folk som deg,
  Fighterne smir nøklene til dørene til Eden!
  
  Men legg nå fra deg den modige rifla,
  Ta deg, tang, en hammer og jobb!
  Bygg en seilbåt og en båt av tre
  Og lag et fly slik at fuglen flyr opp!
  Og nå har de fire fått en enda kraftigere og mer perfekt "E" -50 eller "Panther" -3, preget av sterke våpen og beskyttelse.
  Krigerne følte seg veldig selvsikre. Styringen av tanken er den mest moderne med joysticks. Den nyeste bilen. Til og med gassturbinmotoren. Men det er også mye "Panther" -2. En trettifire på et hvilket som helst nivå er ingen match for en slik maskin.
  Gerda satt tilbakelent i en lenestol. Hun var bikini. Jenter er allerede vant til å slåss halvnakne. Ørkenens varme sand brente deres bare føtter, småsteinene på fjellene prikket deres bare såler. Men krigerne brøt ikke i det hele tatt og gnidde seg ikke til pulver.
  Sjefen for mannskapet, som ble tildelt mange priser, hvisket:
  - Og nå er Russland mot oss! Nye eventyr og seire venter!
  Hun ristet på det hvite som snøhodet. Naturlig blond, veldig vakker og solbrun.
  Charlotte smilte.
  Denne jenta hadde kobberrødt hår som brant som en flamme. Også en skjønnhet, med bronsebrun. I bikini, solbrun, muskuløs. Med bare føtter, trampende på varm sand og skarpe steiner.
  Den brennende djevelen sa:
  - Russerne er kanskje våre mest fanatiske motstandere!
  Christina hevet stemmen. Håret hennes er kobbergult, også brennende som en flamme, men med en gylden fargetone. Og samme brunfarge, muskler og skjønnhet. Uttrykksfullt og samtidig mildt ansikt. Og en bikini. Ben som har trampet milevis på en hard og brennende overflate, men som ikke har mistet sin ynde og glatte linjer. De nakne tærne er pent trimmet og veldig smidige.
  Den rødhårede jenta spurte:
  - Hvorfor tror du det?
  Magda svarte for henne. Denne jenta har hvitt gull hår, honningblond. Veldig vakker, muskuløs, med et uttrykksfullt ansikt og safir-smaragd-øyne. Bena er også herdede, med runde hæler og rette tær. Kanskje Magda har det ømmeste ansiktet, nesten saktmodig, til tross for den modige haken. Gerda ser for eksempel tøffere ut. Litt mykere er Christina, og hun er ikke så fordervet som den er som Charlottes heks.
  Magda sa:
  - De har et totalitært system som vårt. De er derfor tøffere!
  Gerda smilte og svarte:
  - Sovjetiske stridsvogner er en haug med skrapmetall. Vi skal ikke være redde for dem!
  Magda svarte lavt:
  - I KV-serien er det fullt av mastodonter. Spesielt KV9.
  Jentene fniste. Den siste tanken viste seg virkelig å være et "mesterverk" - den tyngste maskinen med tre kanoner: to 152 mm og en 122, som veide tre hundre tonn, og en frontalrustning på 200 mm. En av de mest mislykkede modellene innen tankbygging. Det var ikke mulig å frakte en slik tank i det hele tatt. Og bilen er rett og slett bortkastet penger! KV-10 kom også inn i serien - en maskin med tre 107 mm kanoner og en vekt på to hundre tonn, en slags tankdestroyer.
  Ikke den beste ideen å sette to våpen på tanken. Og enda mer enn tre. Her viste Stalin selvfølgelig tyranni. Og i stor grad forstyrret landet. Imidlertid ble det også utviklet en tank fra Isov-serien. Men også stor og tung. Den eneste forskjellen fra KV-serien er et forsøk på å sette rustningen i en rasjonell helling. Men den røde hæren førte ikke krig, og derfor ble ikke teknikken mye bedre. Og det var ingen kamppraksis med å bruke maskiner.
  Generelt brukte tyskerne fire års forsinkelse sammenlignet med den virkelige historien mer fruktbart.
  Rødhårede Charlotte presset de bare tærne på joysticken. Skutt mot grensebunkeren. Et 105 mm granat traff den sovjetiske pistolen og snudde den. Kampsettet begynte å rive, og granatene detonerte.
  Den røde heksa hvisket:
  - Jeg er en forferdelig ridder - på dine knær villmenn! Jeg vil feie fedrelandets fiender bort fra jordens overflate!
  Og gliset av perletenner, og gnisten av smaragdøyne. Jentene er virkelig på topp.
  Christina fniste og svarte:
  Nå skal jeg skyte!
  Og skjøt også mot fienden. En sovjetisk 76 mm kanon ble avfyrt. Skallet traff den skrånende pannen på E-50. Og rikosjetterte av gårde. Det bare ringte i ørene til jentene.
  Gerda slo henne bare føtter og kvitret:
  - For en passasje!
  Og hun skjøt selv det neste skuddet ... Tyske stridsvogner skjøt mot det sovjetiske befestede området. E-100 fungerte også. Denne maskinen viste seg også å være et derivat av Maus. Ikke en veldig god idé for en tokanons tank. E-100 er allerede utgått.
  I stedet kommer angrepsmodifikasjoner av "E"-serien inn i serien. Men denne fungerer fortsatt. Og skyter prosjektiler.
  Charlotte fniser skingrende og rister bare foten.
  - Krig er en forferdelig tilstand, men den fengsler som et spill!
  Og jenta skjøt, og veldig treffende.
  Christina blottet perlestennene sine. Hun er en kjøttetende, rovpanter.
  Sovjetiske kanoner skyter, og foran dem er minefelt. Tyske teletanker beveger seg. Og angrepsbombere jobber med et vilt brøl.
  Grenseposter ruller rundt. Hitlers horder krysset grensen.
  Magda sa at hun ikke var så vittig, og banket den bare foten på rustningen:
  - Vi feier vekk et sterkt forsvar, men stålpanikker!
  Krigerne blunket til hverandre. Det sovjetiske forsvaret var ganske kraftig. Spesielt mye min. Og dette forsinket tyskerne. Men de klarte likevel å komme seg videre.
  Bombefly jobbet på sovjetiske stillinger, og angrepsfly kom også ovenfra. Hastende inn i dypet av forsvaret av den røde hæren og TA-400, en av de mest formidable modifikasjonene av bombeflyene. Så mange som seks motorer, inkludert jetmotorer. Og de bomber og ødelegger sovjetiske byer.
  Gerda, som skjøt, bemerket med et smil:
  - I kamp er vi dyr, men med sinnet til en mann!
  Og skjøt igjen. Ødelagt en sovjetisk kanon. Generelt er dette en jente på høyeste nivå. Og det er så kult.
  E-50 skjøt mot sovjetiske stillinger, i seg selv praktisk talt uten å bli skadet. Bilens skrånende rustning med sementert stål ga utmerkede rikosjetter. Sovjetiske granater kunne ikke engang skrape tyskerne skikkelig.
  Christina husket testene til "Tigeren". Da var det den første masseproduserte tyske tanken. Ingen av skjellene kunne forårsake skade på tigeren. Britene falt under hans slag. Men her er en sytten fots kanon, gjennomboret i pannen. Så døde jentene nesten. Og dette ble husket av krigeren. Hvor nærme de var den benete kjerringa med ljåen og kjente den iskalde pusten hennes.
  Jenta gned den nakne sålen mot hjørnet. Hun ville virkelig hoppe ut av tanken og løpe. Hun er en så direkte kriger.
  Christina sang med aplomb:
  - Blå tåke, og overalt svik!
  Krigerne fniste ... Vidoken deres var veldig sexy og erotisk.
  Og pistolen virket og skjøt. Hun tenkte ikke engang på å stoppe. Alle sendte skall etter skall. Å bryte de sovjetiske posisjonene i sjetonger og fragmenter.
  Det hørtes en sang fra høyttalerne bak;
  Soldaten er alltid frisk
  Soldaten er klar for alt ...
  Og støv som fra tepper,
  Vi kommer ut av veien!
  Og ikke stopp
  Og ikke bytt ben -
  Ansiktene våre skinner
  Skinnende støvler!
  Og igjen faller kraften til en jetbomber over sovjetiske stillinger. Og igjen blir ødeleggelse og hele befestede områder kastet opp. Og våpnene flyr i alle mulige retninger.
  Flere titalls tyske stridsvogner skyter samtidig og ødelegger alt.
  Gerda føler seg som en Bagheera på jakt. Her er den første linjen av sovjetisk forsvar allerede ødelagt. Men soldatene fra den røde hæren svermer fortsatt og skyter mot tyskerne.
  Blant stridende er det også pionerer. Unge leninister meldte seg frivillig inn i den røde hæren. De fleste av guttene er barbeint og i shorts. De sliter seg selv, mas.
  Og pionerer dør...
  Charlotte, som ledet brannen, knurret:
  - Og pionerene, det er tingen, hele landet så på!
  Hun skjøt mot russerne, og Christina hveste giftig:
  - Vi ser ut som falker, svever som ørner!
  Og igjen ga hun et brennende smil. Nydelige jenter...
  Flere tyske stridsvogner flyttet under jorden. Og de dukket opp på baksiden av de sovjetiske troppene, forårsaket panikk og skriblende maskingevær. Nazistene dukket opp som mygg fra et mareritt.
  E-50 så bevegelsen til trettifire gjennom optikken. Gerda blottet tenner og begynte å peke tønnen. Sovjetisk maskin med et lite tårn T-34-76 og veldig mobil. Prøv denne og få den. Jenta er allerede ganske erfaren, men den sovjetiske bilen er fortsatt ulik den amerikanske Sherman.
  Og avstanden til russen er nesten fem kilometer.
  Jenta klør den bare hælen, Charlotte kiler den mellom tærne. Jentene fniser.
  Så skyter Gerda mot russebilen. Skallet suser veldig nærme, skraper nesten rustningen ... Men fortsatt forbi. Gerda dunker irritert i metallet med knyttneven.
  Magda sier til partneren sin:
  - Du treffer korpset! Det blir lettere å komme dit!
  Gerda gir joysticken til Magda og hvisker:
  - Så du gjør det selv!
  Magda sang entusiastisk:
  - Jorden er i koøyet, jorden er i koøyet ... - Jenta tok joysticken med bare fingrene og trykket på knappen, og fortsatte å synge. - Jorden er synlig i koøyen!
  Og prosjektilet hennes traff akkurat bunnen av den sovjetiske tanken. Bilen sprakk og delte seg. Det begynte å brenne ... Sovjetiske skjell sprakk inne i livmoren.
  Magda ristet på bare fingrene og kvet:
  - Se hvordan jeg fikk det til! Og du sier...
  hveste Charlotte og blottet hoggtennene.
  - Vi snakker igjen, på forskjellige språk!
  Nye sovjetiske biler dukket opp. Trettifire gikk først. Bevegelige og mange biler. Da flyttet vi fra BT-serien. Dette er en utdatert type larve med hjul. De antidiluvianske T-26-ene var også fremme, som ikke er i stand til annet enn å skrape tysk rustning. Kraftigere og tyngre HF-er avanserte helt på slutten. Og mange fotsoldater.
  Cristina fniste og knurret:
  Vel, vi skal vise dem!
  Tyske kjøretøy åpnet ild på lang avstand og prøvde å feste det sovjetiske infanteriet til bakken. De ødela også stridsvogner og andre levende skapninger.
  Sovjetiske angrepsfly dukket også opp på himmelen: den berømte Ilys. De angrep den tyske formasjonen. Hitlers krigere raste mot dem. Det var en skikkelig dump. Tyske XE-262 jagerfly, veldig kvikk og kvikk med manøvrerbarhet. De angriper sovjetisk teknologi, presser som et jern.
  Charlotte skjøt igjen. Kom inn i den sovjetiske BT og knurret:
  - Denne teksten er ikke et eventyr... Eventyret vil ligge foran!
  E-50 stoppet og reflekterte det sovjetiske motangrepet. Ikke særlig erfaren kommando kastet tankreserven faktisk til slakt. Og russebiler ble truffet - som kyllinger i en napp. Og de kjempet dem grundig.
  Gerda avfyrte et skudd, brakk pannen på de trettifire og hveste:
  - Hva er Skaperen - et såret helvete!
  Charlotte skjøt også, etter å ha funnet målet, de sovjetiske bilene beveget seg i en rett linje, og jentene klarte å skyte. Og generelt sett, disse fire av fenomenene.
  Den røde harpyen sang:
  - Giften vår dreper alle!
  Og krigerne fortsatte å skyte, og viste tenner så sterke og store som hester.
  Christina tvitret med selvtillit:
  - Giften vår dreper alle!
  Magda, som slo de trettifire, bjeffet:
  - Dette er resultatet vårt!
  Jentene gikk fra hverandre...
  Men sovjetiske skjønnheter kjemper også. Mannskapet til Elizabeth på T-34-85. Veldig modige jenter. Og de kjemper også barbeint og i bikini.
  Bilen deres kjemper mot de tyske panterne. Dette kjøretøyet er fortsatt i drift, men flere og flere nye tanker i E-serien kommer over.
  Elizabeth skyter med bare tærne. Den stikker fienden inn i siden på avstand og knirker:
  - Ære til Stalins tid!
  Ekaterina skjøt også ved hjelp av de bare tærne og bemerket:
  - Det er ikke så ære!
  Elena, protesterte og blottet tenner:
  Vi er født til å vinne!
  Og hun skjøt også med bare tærne ...
  Samtidig sukket jenta tungt. Ulykkelige tanker raste gjennom hodet mitt. Krigen begynte med nederlag. Tyskerne brøt gjennom forsvaret og gikk selvsikkert fremover.
  Elena flyktet deretter mot øst. Skoene hennes falt fra hverandre de aller første dagene. Og jeg måtte slå barbeint. Og det gjør vondt uvant. Jentas ben var alle forslått, forslått, forferdelig slått ned. Og hun kunne ikke lenger gå normalt, men snublet. Men til tross for dette, beveget hun seg og gikk. Elena gikk ned mye i vekt på kampanjen - ett skinn og bein. Men hun ble solbrun, og håret ble enda lysere etter at det bleknet i solen. Og de nakne sålene har podzhili og grove. Og hun kom til frontlinjen og fortsatte å kjempe. Og kampene var i full gang igjen.
  Elena kjempet for det meste i infanteriet. Inkludert deltok i forsvaret av Moskva og Stalingrad.
  Men allerede på Kursk Bulge flyttet hun til en tank. Der ble deres jomfru fire dannet: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - fire "E". Krigerne er virkelig legendariske. Som kjempet barbeint og i bikini, selv i kulden, og ga Fritz i hornene.
  . KAPITTEL #6
  Panther-tanken, som jentene møtte på Kursk Bulge, var et svært farlig kjøretøy. Det var umulig å slå henne i pannen. Og hun tok selv på stor avstand. Pluss at den fyrer raskt.
  Så for å slå gjennom måtte du kontrollere tanken med stor dyktighet og ikke la deg bli truffet.
  Elizabeth gjorde nettopp det. Selv om hun skjøt mer på farten. Og hun kjørte tanken Euphrasia.
  Det er nesten umulig å komme i bevegelse fra en trettifire. Men jentene klarte å slå. Og de kjempet med stort mot.
  Ekaterina skyter også veldig nøyaktig.
  På Kursk Bulge dekket jentene seg med ære og mottok ordre.
  Og nå har hver av dem en stjerne av helten i USSR.
  Det er det jenter trenger! Bare førsteklasses krigere!
  Catherine sang:
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Dette er faktisk jenter som forårsaker misunnelse blant kjærester. Ikke som Gerda og teamet hennes.
  Her under resten, og hun og gjengen hennes, uten å nøle, torturerte pioneren.
  Først ble en gutt på tretten strippet naken. Så begynte de å klype ham. Og så stikk med nåler. Dessuten var nålene først kalde, men så ble de varmet opp på bål.
  Og det gjorde virkelig vondt.
  Charlotte tok hull i navlen til gutten og kurret:
  - Jeg er en helvetes vixen!
  Etter det tok hun en rødglødende stang i hendene og begynte å brenne de nakne, litt ru sålene til gutten med den. Mens han nyter de ville ropene hans.
  Og Christina tok og varmet tangen, begynte å sprenge pionerenes tær på sine bare føtter. Jeg begynte med lillefingeren, gjorde det sakte og samtidig grusomt. Og barnets fingre sprakk og brakk. Og det var så vondt for pioneren at gutten mistet bevisstheten flere ganger.
  Magda stakk et brekkjern, hvitt av brodden, under skulderbladet. Og gutten vil hyle.
  De torturerte pioneren til døde. Og det viste seg å være bare flott. Og torturen fortsatte.
  Darth Sidious kastet imidlertid ikke bort tiden.
  I tillegg til å skyte ned sovjetiske fly, traff fascisten nummer én og svarte Sith også bakkemål.
  Produksjonen av T-34-85-tanken nådde hundrevis av kjøretøy per dag i USSR. Den sovjetiske kommandoen prøvde å ta kvantumet.
  Men kampene fortsatte med ville sprang i forskjellige retninger. Den svarte Sith banket på de sovjetiske kjøretøyene med flyrunder og kraftlyn.
  Vel, 18. mars mottok Sheev Palpatine en mer avansert modifikasjon av X-klassen ME-262, og denne maskinen viste seg å være ekstremt formidabel.
  Fem flykanoner, og en hastighet på over 1100 kilometer i timen. Og feide vinger.
  Det er ingen måte å motstå slik makt.
  Sovjetiske fly faller foran hennes skutt ned og revet i filler.
  Men det verste skjer i de fascistiske leirene.
  Frokosten er over, og de blir ført til ledningene ...
  Barn står oppstilt på paradeplassen, guttene i menneskeslekten prøver å holde sammen, unge fanger holder formasjonen i henhold til høyden deres. De er delt inn i grupper etter alder og størrelse. Det er gutter fra fem til seksten år, så vel som ungdommer fra forskjellige raser og nasjoner, representanter for andre folk.
  De forenes bare av klær, eller rettere sagt, dets nesten fullstendige fravær, bare shorts med et indikasjonsnummer på guttene.
  Imperiet til det tredje riket refererer til dem på prinsippet om å presse flere fordeler til seg selv fra de som har sluttet å bli betraktet som borgere! Besparelser i alt, på klær, sko, men noen gutter i sitt frie liv kjente aldri sko.
  Men med pinner og gummistabel på bare hæler fikk de ofte. Hoder barberes, annenhver uke et bad, hvor de skåldes. Så barberer de seg straks av med en sløv maskin, da har ikke mye rukket å gro ut igjen. Guttene marsjerer barbeint på skarpe steiner. Hvis Oleg Rybachenko er vant til dette og den grove foten hans ikke føler smerte, slår de minste barna ned hælene og bare fingrene til de blør.
  Hele vakten består av romvesener som representerer de grusomste rasene i universet, bare lederen av arbeidsleirens krisesenter, den eldre Frau Pontuss, ser med sine brutale øyne ut som en sadist.
  En mektig SS-mann som spiller rollen som en tilsynsmann gir instruksjoner om hvor noen skal jobbe i dag, eller rettere sagt, jobbe hardt til han mister bevisstheten. Oleg Rybachenko senker de benete skuldrene og ser på andre halvdel av gården. Det er jenter, fra små til nesten voksne. De er kledd som tiggere i fillete filler av det groveste lin. Ansiktene er tørre, øynene virker store og triste. Sekken er kort, tynn, men senete ben er synlige under den. Jentene er også barbeint og alle uten unntak barbert skallet. Dette er tilsynelatende gjort for å ydmyke dem, nok en gang for å vise at de er ingenting. Men her er det på ingen måte de kriminelle som er samlet - de uheldige forlatte barna.
  Her annonserer de at en guttegjeng skal på systuen, for å jobbe i den mest kjedelige og utmattende profilen. Her orket ikke Timur og ropte med angst:
  - Jeg vil ikke jobbe sånn! Send meg til plantasjen eller hagen.
  Guttene frøs, solbrune, tynne kropper anspent.
  Pontuss var tydelig fornøyd med den nye anledningen for henrettelsen:
  - I går var du stille, og jeg var redd for at familien din skulle stå uten en visuell leksjon. At gutten skal kjøres fem ganger gjennom gradene.
  En begeistring gikk gjennom barnas rekker.
  - Det er riktig. - Tvingende tone sa matronen. - Del ut stenger til alle.
  Slagene ble påført med spesielle mothager. De ble som regel plukket av guttene selv fra kratt, i perioder det ikke var arbeid. Men selv da ble barn tvunget, selv om det var uten fordel for imperiet, til å grave, for eksempel, grave et hull i en halv dag og begrave det i en halv dag.
  Oleg så på hendene hans, de hadde hard hud, fingrene ble slått ned.
  Gutta demonterte stengene automatisk, for Oleg virket det som om de, torturinstrumentene, brant fingrene, og bena ble tunge. Han ville ikke slå vennen sin, men han hadde ikke mot til å protestere. Han så nesten ingenting og slo stortåa smertefullt mot en liggende brostein. Merkelig nok, men smertefølelsen bidro til å samle seg og tåken foran øynene mine lettet. Skrittet ble fastere, selv om fingeren ble blå.
  De ble bygget i en halvsirkel i en lang rekke. Timur ble bundet med pinner i hendene og skuldrene hans ble vridd for å gjøre det mer praktisk å slå den fornærmede gutten. Gutta myser og prøver å se bort. Etter ordre fra Frau Pontuss sprutet de saltlake og drysset blått salt på den magre, men senete ryggen hans. Etter måten gutten grimaserte på, begynte han å brenne.
  Lederen for det fascistiske leirhjemmet slo med munnen hennes:
  - Nå får dere alle en leksjon. Slå hardere, den som jukser vil være dømt til represalier.
  Assistenten i dette tilfellet, en SS-jager, blottet hoggtennene:
  Vi skal håndtere dem akkurat nå! Monsteret mumlet.
  Gutten ble flyttet mellom rekkene. Guttene hevet sakte stengene og de første slagene falt på ryggen til Timur. Etter arrene på ryggen og sidene å dømme, ble gutten straffet mer enn én gang, så han bare sukket og pustet tungt, som alle guttene som prøvde å holde tilbake skrikene.
  - Slå hardere! ropte Pontus. - La ham rope.
  De første slagene ble gitt av de minste guttene, som rett og slett ikke hadde krefter til å forårsake alvorlig smerte. Men så begynte de eldre gutta å slå meg. Barnets rygg ble kuttet med røde striper, blod dryppet. Smerter, forsterket av blått salt, fikk Timur til å skrike, han falt til og med, et brett ble slått inn med spiker under og stukket ham i brystet.
  - Ikke nødvendig! - Gutten ropte. - Jeg skal jobbe hvor enn du sier.
  - Selvfølgelig vil du det! - svarte Pontus. - Men først, en smell.
  Gårsdagens kamerater var for spente og slo gårsdagens bror. Både mennesker og romvesener banket med samme voldsomhet. Gutten skrek, de bare føttene etterlot seg blodige fotspor. Den enorme SS-mannen snerret og slo selv ungen med en kølle på de bare, solbrune bena. Han ønsket å påføre gutten mer smerte. Slaget falt på de senede anklene, og det neste på hælene. Timur hylte og sank. Så kastet torturisten en tykk nål inn i baken og helte i væsken.
  - Ikke sant! sa Pontus. - Nå vil han heller dø enn å besvime. Ingen slipper unna straff.
  Oleg Rybachenko sto nesten helt på enden av rekken, og det virket for ham som om det var slagene fra pisken som falt på ham. Timur ble sviktet, gutten selv bare rykket, ropte og gråt. Det runde ansiktet hans ble blodrødt av smerte, en grimase av lidelse forvrengte det.
  Da han så Oleg, hvisket han med bleke lepper:
  - Ha nåde!
  Gutten nølte: han frøs.
  Den kraftige SS-mannen ropte:
  - Vel, hva venter du på! Bukt!
  Oleg svarte:
  - Nei jeg kan ikke! Han er min venn!
  Den fascistiske tilsynsmannen gliste:
  Vil du ha det samme for deg?
  Oleg skalv over hele kroppen og ble blek:
  - Nei men!
  Pontus avbrøt ham:
  - Nok! Gutten signerte sin egen dom. Hva er du verdt mordovorot. Hell den godt og heng den på en rist slik at andre beundrer den.
  Oleg ble skjøvet ut av spill, trukket til geitene. Gutten prøvde å gjøre motstand, men SS-militantene behandlet ham som en kattunge. Hendene vridd seg smertefullt, bein knuste. De la den på brettene, gutten kjente ruheten av spissen av utstående negler på kinnet og magen. De hull inn i muskulaturen, brystet, haken, forsiden av lårene, knærne. Kinnet hans var oppskrapt til blods.
  - Å, ikke gjør det! - Spurte Oleg.
  - Nødvendig! - Sa SS-tilsynsmannen for å være et eksempel for alle.
  Gutten kjente at det ble helt saltlake på ryggen, og deretter ble det helt salt. Det svir som sennepsplaster. Oleg grimaserte, de hardhårede føttene hans ble smurt (siste gangen han var i det merkelige minnet som dukket opp i dette synet - han tok på seg sandaler for omtrent seks år siden), begynte de nesten umiddelbart å klø vilt. Fascistvakten stupte en nål inn i baken til gutten, han prikket grovt og smertefullt, en brennende væske gikk inn.
  - Nå blir du veldig livredd, og du mister ikke bevisstheten. - Monsteret kvekket og blottet ansiktet, og produsenten av en skrekkfilm ville ha begynt å stamme!
  - For hva? stønnet det uskyldig fengslede barnet. - For Kristi skyld, vis barmhjertighet.
  SS-tilsynsmannen, som sprayet giftig spytt, svarte:
  - Jeg tror ikke på disse eventyrene om den gode Jesus! Generelt, hvis det er en Gud, så er han ond og grusom. Og jo mer ondskap og lidelse du påfører din neste, jo mer kraft og lykke vil du få i den neste verden.
  - Absurd! - Sa han og ble blek av gru, og plutselig er Gud virkelig en sånn gutt.
  - Du vil se! - Avkommet til den kosmiske Tartarus fniste. - Men ikke håp, i dag skal du ikke dø.
  Pontuss kommanderte i en bjeffende tone:
  - Kom i gang! La ham huske for evigheten piskens kyss!
  Den fangede pioneren skalv da han hørte en gjennomtrengende fløyte, og deretter en kraftig hjernerystelse som huden på ryggen hans sprakk fra. SS-vaktene slo hardt, men behersket samtidig styrken for ikke å drepe. Et skrik slapp ut av halsen til gutten, han skalv, en tåre kom ut. Gutten bet seg i leppa til det blødde og holdt seg tilbake. Et øyeblikk senere fulgte et nytt slag som ristet hele kroppen. Oleg trakk pusten dypt, smerten, forsterket av salt og saltlake, var uutholdelig.
  Pontuss ropte:
  - Fortsett!
  Igjen fløyte og blåser! Skjærer gjennom til beinet. Gutten ble brent helt inn. Det så ut til å slå av magen. Til tross for hans beste innsats, lekket en del av skriket ut fra de stramme leppene hans.
  - Mor!
  Igjen blåser! På ryggen, mellom de skarpe skulderbladene, og til slutt på de bare hælene. Gutten skriker, han orker ikke lenger å holde seg. Skriket bryter ut som en vulkan fra halsen og det som ser ut til å være nesen. Pontuss er fornøyd:
  "Nå ser jeg at du slår ham helt inntil. Slå ham godt, men ikke drep ham!
  For hvert slag blir smertene verre. Tårer blandes med blod og faller på sengen. De blodige stripene på baksiden føyer seg sammen, smelter sammen til et blodrødt rot, de tynne hvite knoklene til gutten begynner å bli blottlagt. Oleg er kveles, han har ikke nok luft, ledningen gravde seg inn i de bøyde anklene hans. Bare hæler surrer med skurrende, grov, hard hud beveger seg ikke umiddelbart, men bloddråper kommer fortsatt ut. Slagene intensiveres, det ser ut til at lynet passerer gjennom nerveendene til selve ryggen. Andre gutter er stille, samvittigheten tillater ikke å godkjenne, frykt for represalier tillater ikke å fordømme. Det kan sees hvordan hodet til guttene hang, men øynene deres følger henrettelsen. Nysgjerrig og nervepirrende, de fleste har allerede blitt pisket på en lignende eller mer sofistikert måte. Du tenker om det bare ikke var for meg, og noen ganger er det ondskap i tankene dine: han skriker, men han tålte det selvfølgelig, ikke en så svak ung som Oleg.
  Slåingen er allerede på de bare beinene, ryggen, sidene, lårene er et solid sår. Hvis ikke for injeksjonen av sentralstimulerende middel, ville gutten blitt skrudd i hjel - han døde av et smertefullt sjokk. Og så kastet han seg ut i noe verre enn Dantes helvete. Dette er når hvert molekyl, hver celle, hver åre er mettet med marerittaktig smerte.
  Pioner Oleg Rybachenko prøvde desperat å distrahere seg fra smerten. Han husket foreldrene, den lykkelige epoken med fjern barndom, og det så ut til at han presset av med føttene, fra lidelsens rødglødende boblende lava, men hun sugde ham igjen inn og dekket ham med hodet. Så de seilte gjennom torturhavet, drømmen om døden som en befrier fra pine. Jeg husket ordene i Johannes' åpenbaring. - Og de vil ønske å dø, men de kan ikke. Slik venter skjebnen syndere som torturerer barn. Herren vil belønne dem hundre ganger, og den viktigste straffen, som Jesus sier i Matteusevangeliet, vil være evig. Og noen vil gå inn i evig liv, andre inn i evig pine. Dette er på en eller annen måte trøstende, vekkende hat mot fiender, ønsket om å overleve og vinne. Gutten klarer å rope:
  - Du skal betale for dette, for hver tåre av et barn vil du svare på Guds doms dag.
  - Hold kjeft tispe! - SS-tilsynsmannen brøler.
  - Du kan ikke kvele sannheten. Pioneren sukket.
  - Få mer!
  De slo ham igjen, investerte alt raseri, knuste bein, men smerten har allerede nådd en slik terskel at den rett og slett ikke kan bli sterkere. Dette er jern, som kan varmes opp til en viss temperatur, og så sprer det seg.
  Pontuss forstår dette, den gamle kvinnen (eller rettere sagt, hun ser ikke mer enn førti år gammel ut, men faktisk overskredet et par århundrer), har mye erfaring som bødler:
  - Vel, det er nok! Og så vil den dø! La oss helbrede en liten fange og torturere ham ved hjelp av en datamaskin. Jeg har nettopp et program "tortur av olympierne."
  SS-tilsynsmannen gjesper bevisst og sier:
  - Hvor er det nå? Til sykestua?
  - Nei på stativet! - Matronen avbrøt uten anke. La det henge som en advarsel til andre. Injiser kun injeksjoner for å støtte hjertet. Og la dem drive Timur gjennom rekkene igjen, og la ham få resten av slagene fra deg. En gang et skue å avle. Trenger å jobbe!
  Inomiryan med en pisk bøyde hodet og vrikket med de lodne ørene:
  - Hør på vertinnen. Vel, kjør det igjen.
  Nye slag falt på Timur. Denne gangen var det ingen som turte å protestere. Det var ikke det minste ønske om å falle i bødlenes hender. Timur skriker nå og da faller. Han blir plukket opp og slått igjen. Den andre serien med streiker nærmer seg allerede slutten. Bare noen få gutter gjensto. En av dem er den eldste, seksten år gammel, et skjegg bryter allerede gjennom og en bart er synlig. Han nøler tydeligvis, slår, men gjør det lett, berører knapt.
  Frau Pontuss er rasende:
  - Heng denne late unge mannen på et stativ og bind en stein til føttene hans. La ham lide.
  Gutten blir grepet, han anstrenger avlastningsmusklene, frukten av hardt arbeid, og roper:
  - Vel, hva ser du på, gutter slo dem!
  Guttene grøsser, et bulder feier gjennom rekkene, men mangler vilje til å skynde seg mot plageåndene sine.
  Bikinikrigerne fortsatte fremrykningen. Nazistene gikk utenom Kamyshov-festningen og plugget i kjelen. Tank E-50, beveger seg i østlig retning.
  Gerda sang entusiastisk:
  - Jeg er en så kul jente! Jeg knuser alle fiender som istapper ... Og i kulden, barbeint, frimodig, at til og med gnister strømmer ut under føttene mine!
  Charlotte fniste, banket en trettifire inn i kroppen og utbrøt entusiastisk:
  - Det er ingen grunn til å tvile på Fædrelandet! Krigere er tøffere enn menn!
  Christina trykket også på knappen med bare foten, og forrådte rasende og slo ut den sovjetiske kanonen. Så til og med bagasjerommet gikk av:
  - Inntektene er høye som fjelltopper!
  Magda avfyrte kanonen sin en etter en. Den var 105 mm og dødelig i den siste modifikasjonen, den skjøt ganske raskt og avfyrte ti skudd i minuttet.
  Jenta presset de bare fingrene og hvisket:
  - Prosentandelen i fremtidens linje er gitt ...
  Gerda dunket den sovjetiske stridsvognen, knuste rustningen og ropte:
  - Du får se selv!
  Hun dunket og Charlotte, med bare tærne, med et vilt, hektisk brøl:
  - Fedrelandet er nå nærmere oss!
  Christina skjøt også ved å bruke fingrene på de bare, solbrune bena og ga:
  - Hils solen med oss!
  Magda dunket også, og presset den bare hælen hennes. Hun knuste den sovjetiske kanonen i flytende fragmenter og sang:
  - Fosterlandet er sterkest!
  Og krigerne vil brøle som bøfler i slakteriet. Fire er veldig glad i menn. Det passer dem virkelig. Hvorfor ikke? De er så vakre og aggressive. Og kjærlig. Og en mann er en hund, bare lokker. Og du vil ha alt, inkludert penger. Og disse kvinnene er fysisk veldig sterke. Og de fordøyer mannlig perfeksjon med et galt temperament. Og konstant nytelse.
  Du trenger ikke å vente et helt år på en mann - og likevel vil en orgasme finne deg!
  Gerda tok den og brølte, skjøt mot sovjeten trettifire og rev ned tårnet:
  - Jeg er en sann utslettelsesridder!
  Christina stakk ut tungen og tutet truende:
  - Og gliset mitt er som en panter!
  Charlotte snakket aggressivt, ristet på knyttneven og dyttet på joysticken med bare tærne.
  Og det er store endringer fremover!
  Magda kvitret og ropte:
  - Vi er legemliggjøringen av hetaera!
  Gerda fniste og svarte:
  - Så godt det er når hendene til kjekke unge menn kjærtegner deg!
  Og jenta forestilte seg hvordan håndflatene hennes labbet mot jordbærvortene. Det er virkelig så fantastisk. Og kilende og spennende. Og veldig hyggelig.
  Gerda skjøt mot den sovjetiske SU-85. Hun krasjet bilen og kvitret og slo de bare føttene på rustningen:
  - Ah, eikedamer, eikedamer!
  Charlotte bekreftet aggressivt, pustet ut kinnene hennes og ristet med fulle bryster.
  - Duba! Eik! Duba damer!
  Og hvordan han vil ta det og le ... Som klokkene ringer. Og stemmen hans er så strålende.
  Og hennes offer var en 76 millimeter russisk pistol. Våpnene er ganske arkaiske.
  Christina fniste og hylte:
  - Jeg skal brøle og knekke!
  Og med bare fingrene rettet hun også et prosjektil mot en fiendtlig bil.
  Så vakker hun er. Gull og kobber er flott!
  Magda er helt gull, mens hun synger med entusiasme:
  - Drevskiren gråter også ...
  Så snudde hun sovjeten trettifire og fortsatte å synge trist.
  - Hun er en fremmed i Berlin!
  Gerda kvitret som svar. Hun trykket på joystick-knappen med bare tærne og skjøt ned en sovjetisk haubits.
  - Berlin er verdens hovedstad!
  Charlotte mumlet med aplomb som svar:
  - Og London er hovedstaden i Paris!
  Og spiker på den sovjetiske T-36. Maskinen, selv om den ikke er stor, regnes også som en tank.
  Christina tok den og ga den bort og snurret på sykkelen med bare føtter:
  - Og Paris er hovedstaden i Roma!
  Så, så snart han ler ... Og med smaragdøyne vil han bore gjennom alle krigerne på rad. Og gliser samtidig, og gnistrer med tenner. Men i det hele tatt hvordan han vil ta og hamre på sovjetiske stridsvogner. Det vil rive halvparten av tårnet på trettifire.
  Og etter henne vil Magda ta den og tenne den med en granat. Det vil si et prosjektil. I følge SU-76. Allerede klart en utdatert bil, men fortsatt oppført.
  Og kvitret:
  - Og Roma er hovedstaden i Miami!
  Det er veldig morsomt. Men jentene ble for revet med. De la ikke merke til hvordan et par sovjetiske hærsoldater krøp opp til dem med bunter av antitankgranater og sprengte sporene. Og hvordan det vil ta og eksplodere. Rullene sprakk og E-50 mistet mobiliteten.
  Jeg måtte reparere bilen min. I mellomtiden varte helbredelsen av mastodontens sår, jentene henga igjen sine egne, veldig interessante og underholdende minner.
  Gerda, som så at motstanderen hennes, som ikke helt rygget unna, sto stødig, hoppet plutselig og hamret ham med bare foten under kneet. Og da mauren begynte å falle, passerte kanten av sverdet ham mellom bronseplatene og ribbeina. Charlotte begynte også å svinge sverdene mye kraftigere. Jentene hylte som griser samtidig. Selv om sverdene deres beveget seg annerledes, var det fortsatt en følelse av synkronitet. Gerda kjempet med en stor romersk kriger, hvis hjelm viste seg å være dekorert med påfuglfjær. Denne gangen hadde hun faktisk en meget erfaren og sterk motstander. Gylne striper snakket også om egoet av erfaring og fortjeneste. Etter å ha slått av flere angrep fra den lyshårede jenta, kjeltringen, gikk tilsynelatende den edle adelsmannen til offensiven. Gerda gikk tilbake og plystret:
  - Du er ikke italiener!
  Den forferdelige patrisieren svarte:
  - Og du er bare en barbeint ludder! Hvor mye tror du du kan vare mot et gammelt romersk blad?
  Gerda svarte:
  - Jeg vet ikke mot bladet, men du er skjeggete og har ingenting å motstå!
  Men til tross for all optimismen som den barbeinte Gerda utstrålte, måtte jenta rygge. Romerne brakte friske reserver i kamp, jenter og gutter ble oftere og oftere skadet eller falt knivstukket i hjel. Bueskytterguttene prøvde imidlertid å skyte over hodet og knuste passende årskull.
  Charlotte la i mellomtiden forsiktig fra seg en annen motstander og kuttet av hånden til en annen. Krigeren sang:
  - Atomsverd vil kutte deg! Det brenner som en helvetesild, en laserstråle! Men ikke tenk på hvordan du kan redde livet ditt, vær tro mot kjærlighet, vær tro til slutten!
  Gerda ble overrasket:
  - Og du synger som en ekte vitenskapsmann!
  Charlotte sang i betraktning:
  - Det er flott når det er piloter i fysikk, de flytter vitenskapen sin fremover! Men hovedsakene løses i rekkene, i rekkene, i rekkene!
  Gerda bekreftet ved å hente:
  - Det er fint å bo blant bål og røyk! Og hør maskingeværet kvitre! Led oss Fuhrer inn i kamp uovervinnelig! Frem, frem, frem!
  Charlotte støttet:
  - Når skjell sprekker dag og natt, går rekker og ordrer raskere! La det brøle rasende over verden - krig, krig, krig!
  Gerda ble inspirert av den pulserende energien i den atletiske kroppen hennes. Og farten ble plutselig som vingene til en øyenstikker. Og så savnet krigeren fra det gamle Roma et stikk i nesen. Og han ble distrahert, og krigeren Gerda skar senen på høyre hånd:
  - Ikke tør å være frekk mot dama!
  Bruten, med påfuglfjær, rykket i underleppen, svarte frustrert:
  - Det var bare en spøk! Tross alt var det bare en spøk!
  Gerda svarte hånende, skjærende på sin svekkede hånd:
  - Ikke spøk med ulven!
  Og da den romerske helten falt på kne, slo krigeren ham i haken med kneet. Charlotte godkjent:
  - Dette er ganske i vår stil med SS!
  Gerda fikk da et punkt i skulderen, og gispet:
  - Vel, dere idioter!
  Charlotte rådet:
  - Lag en mølle! Og slip sverdene dine!
  Så kom romernes bueskyttere i spill, de var tunge i rustning, og våpnene deres var av menneskelig høyde. Selvfølgelig halvannen meter lange piler, et for farlig våpen mot halvnakne jenter og gutter. Attila innså tilsynelatende at det var umulig å vente lenger; kastet i angrepet kavaleriet, som han personlig førte i kamp.
  Denne kjempen roterte to sverd på en gang, hvert like langt som en ridders turneringsspyd!
  Gerda smilte og blunket.
  - Her kommer endelig kjekkasen vår!
  Charlotte fniste.
  - Du må slå hardt og viktigst av alt i tide! I øyeblikket når effekten av dette vil være maksimal!
  Og store piler regnet ned ovenfra. Jenter og gutter hoppet behendig til side, og skrek til og med:
  - Dette blir vår måte! Du kan komme vekk fra en kule, men hva med en pil.
  Men noen mennesker ble fortsatt truffet av piler. Dessuten døde ikke bare representanter for de tyske regimentene i Attila, men også, og i store mengder, fra gaver fra sine egne romerske soldater. Imidlertid falt barbarenes ryttere, utenom deres rekker, på fiendens infanteri. Vel, Attila selv så rett og slett elegant ut.
  Gerda sparket den klissete kavaleren til side med et spark:
  - Ikke labb, ikke din!
  Charlotte ristet på hodet.
  - Og gutta her er ikke dårlige, selv om de ikke er som våre! Til våre ariske falker!
  Gerda, som hogget med et romersk sverd, var enig:
  - Selvfølgelig, ikke et par! Tror den tyske makten i Roma er ikke en match! La oss knuse som en lus og hånden vil ikke vike!
  Charlotte bekreftet:
  - Ja, selv om sverdet ikke er fra dritt!
  Jentene la raskt til, vridd kringlen med sverdene og sang:
  Vi kjemper for en rettferdig sak! Det er ingen kompromisser med helvetes bajonett! Solen blir ikke dekket av skyer! Daggry dekker ikke mørket snart!
  Til slutt slo Atilla selv gjennom til Romas bueskyttere. Men etter størrelsen å dømme, ble disse buene tydelig laget i Storbritannia. Mens han kjempet, husket Gerda historien. Under Edward den tredje, kalt den store av britene, var det bueskytterne som ble hovedgrenen til hæren ... Og noen av dem ble montert på en hest! De overlegne styrkene til franskmennene ble nådeløst slått. Generelt, både i Jungfoling og Union of German Girls, var ikke hat velkommen ... Britene ble anerkjent som en farlig fiende, som erobret mer land enn noen annen nasjon i hele historien til planeten Jorden!
  Men nå knuste barbarenes ryttere bueskytterne og kuttet dem med kraftige slag mot selve leiren. Gerda på sin side møtte en fiende fra Kina. Han var ikke for høy, men han vred berømt bena, skoet i støvler med sporer:
  - Tyskerne er parasitter - de vil helt sikkert bli slått! - Han brølte.
  Gerda svarte med et dolkangrep:
  - Forgjeves tror fienden at han klarte å velte tyskerne! Den som våger å angripe i kamp, fiendene vil bli slått voldsomt!
  Charlotte plukket opp:
  - Stor ulykke vil ikke ramme planeten! Og forgjeves kastet fienden sine styrker inn i felttoget! Vi vil være i stand til å beseire fienden i en formidabel kamp! Mørket vil smuldre til støv - tiden for lys kommer!
  . KAPITTEL 7
  Gerda vinket igjen med enda større energi, og oppsummerte:
  - Ordet er ikke en spurv, men ordbruk gjør det til en kråke!
  Charlotte holdt:
  - Når tungen blir grunn, bakes en klump i halsen av mel!
  Gerda med et kraftig, til og med ufeminint sverdslag, kuttet hodet av en jager som hoppet fra venstre, og kjempet igjen med kineserne. Den blonde krigeren ropte voldsomt og høyt:
  - Du vil ikke ta det!
  Den kinesiske krigeren svarte:
  - Og du trenger ikke å ta, du er allerede foran meg.
  Gerda humret som svar.
  - Albuen er tett, men du biter ikke!
  Så skrapte sverdspissen jenta som en kobra, skar gjennom panserplaten og avslørte brystet hennes: praktfullt og med blodrøde brystvorter. Kineserne brølte trist:
  "Nå er det bare å be!" Hvilken kirke foretrekker du: katolsk eller evangelisk?
  Gerda svarte sint:
  - Kirken skiller seg fra en prostituert ved at saligheten alltid utsetter til senere!
  Kineseren blottet de skjeve tennene sine.
  - Og den humoren har ikke forandret deg! Å jente, så lei meg for å lamme en slik skjønnhet som din!
  Gerda blottet tenner.
  - Jeg beklager ikke! Generelt er det synd for bien, og bien er på treet, og treet er i skogen! Hvor er skogen - på nesen!
  Kineserne knurret som svar:
  Tyskland har mange fiender!
  Gerda svarte behendig:
  - Mange kokker ødelegger grøten!
  Etter nok et utfall av den smaløyde krigeren ble det igjen en blodig strek på jentas bryst. Gerda gispet og gikk tilbake. Kineserne knurret:
  - Det er hva du får!
  Jenta svarte rolig:
  - Den som ikke kommer på hjernen, han blir aldri klokere! Hjerner er som en lommebok, du må motta for å fylle dem!
  Kineserne knipset:
  - Vel, du elsker sofisteri! For første gang ser jeg en så utdannet og lærd jente. Du vet, kanskje du burde slutte deg til hæren til det store Roma. I vårt land kan enhver person, uavhengig av nasjonalitet, ta den høyeste posisjonen under keiseren!
  Gerda svarte:
  Bedre å dø enn å forråde!
  Den smaløyde krigeren sa:
  - Dette er ikke rimelig, se på kavaleriet vårt som går i kamp ... Og når du blir tatt, vil du bokstavelig talt hyle på stativet av smerte!
  Gerda svarte rolig:
  "Det er bedre å slå en gang rolig enn å rope hjerteskjærende hundre ganger!"
  Men akk, det ser ut som kineserne har rett, tusenvis av romerske ryttere, ledet av keiseren selv (hans rustning ser ut til å være dekket med en skorpe av diamanter, rubiner og smaragder!), skynder seg til barbarhæren. Rytterne av Attila hadde imidlertid allerede klart å drepe de fleste av fiendtlige bueskyttere, guttene til den barbariske hæren begynte å intensivt sende piler inn i fiendens rekker. Desperat skjærende Charlotte muntret opp partneren hennes:
  Ikke gi opp Gerda! Ikke gi etter for løftene hans! Bedre å komme sammen og vinne avgjørende!
  Attila, sammen med sine krigere, skar seg inn i det romerske systemet. De gigantiske sverdene hans karret den blodige mikseren som propellblader. Og kjeltringen selv gikk frem og prøvde å bryte seg inn i keiseren.
  Gerda sa filosofisk:
  - Hvis du vil bli en gjeter for flokken, ikke vær en sau!
  Charlotte var enig:
  -Hver vær ønsker å bli gjeter mens ulven er langt unna og riflen er i nærheten!
  Her fikk Gerda nok et sår i magen. Jenta gikk tilbake igjen. Den bare foten hennes sto plutselig på tuppen av en utstående dolk og Gerda knirket:
  - Oj oj oj! Så vondt!
  Charlotte selv hadde allerede fått flere sår og lente seg tilbake. Krigeren ropte:
  - Ta vare på styrken din, romerne tåler ikke en lang kamp!
  Men barbarene hadde det virkelig vanskelig. Flere og flere avdelinger av romerne gikk inn i slaget. Ryttere i gyllen rustning stormet inn i en voldsom kamp. Over dem flagret bannere med ulvehoder. Og foran stormet helten, kanskje enda større enn Attila. Samtidig prøvde romerne til og med å dekke den barbariske hæren fra flankene, og lanserte to mektige regimenter med spyd og bronserustning rundt hovedslagmarken. Gerda tryglet:
  - Vi går tom for krefter, vi er i ferd med å tape!
  Charlotte foreslo:
  - Og du synger som svar! Sangen hjelper oss å bygge og leve! Under trommelen under det røde banneret på en kampanje! Og den som går gjennom livet med en sang; han forsvinner aldri noe sted!
  Begge jentene sang i kor, og til tross for stemmens sår; var som en trompet:
  Det er et slikt kall av soldater,
  Dette er ikke et yrke, ikke en tittel!
  Selv om noen ganger hundre pund automatisk,
  Nei, ikke en marsj, kjødet er tortur-pine!
  
  Men vi går, legger frem et skritt,
  Fordi vi tjener moderlandet!
  Tro, den onde fienden vil bli beseiret,
  Å ha det gøy i livet!
  
  Vi ble lært opp fra vuggen nesten
  Kjemp for fedrelandet med mot!
  Det pleide å være sverd laget av stål
  Og nå et RPG i en sterk ryggsekk!
  
  Vi vil ikke trekke oss tilbake, ikke et skritt tilbake
  Selv om likene legger graven!
  Vi vil klippe ned en rad med motstandere,
  Måtte den allmektige gi oss styrke!
  
  Tankstang, fly flyr,
  Bomber faller og granater sprekker!
  Ikke ta oss for ekle valper
  Soldatene er blitt forherdede!
  
  Den kameraten døde som en helt,
  Ikke legg noe under korset!
  Ofte leker folk med skjebnen
  Men kjærligheten blir sterkere - tro meg!
  
  Skjønt i kamp, hvor de spiker hardt,
  La oss huske våre berømte forfedre!
  Da vi reiste til Roma i lang tid,
  Hvorfor ikke spise rester i slaveri!
  
  Vi trengte ikke bøye oss for å slå,
  Ikke bring verden vår på kne!
  Tross alt er vi gyrfalcons - vi slo spillet selv,
  Representanter for alle generasjoner!
  
  Her er en innsats og et kast,
  Vi ser allerede fienden som rister fint!
  Kulen traff nesten tinningen,
  Mørket i øynene til solen vår!
  
  Men vi gikk til angrep,
  Vi knuser de sjofele bajonettene med baken!
  La oss brenne Fritz, om nødvendig med ild,
  Vår fighter har blitt uten priser - bare en skatt!
  Så snart jenta var ferdig med å synge, falt hovedhelten til den romerske hæren i gylden rustning fra slaget til Attila. Og den inspirerte jenta kuttet ned kineserne enda tidligere, og nå angrep hun representanten for infanterisjefen. Hun gikk inn i kamp med en ekte, enøyd kjempe og begynte til og med å dytte ham og vinket med sverdet:
  - Monsteret ditt vil ikke takle oss! Fordi vi er tyskere!
  Kjeltringen svarte frekt:
  - Tysker-pepper! En nasjon av krøplinger!
  Gerda ble alvorlig sint:
  - Ikke! Vi tyskere er a priori en nasjon av store krigere. Nasjonen som er vant til å vinne og ikke har noen å bøye seg for!
  Kjempen vred på leppen og fikk umiddelbart eggen av sverdet i halsen. En fontene knurret fra en oksehals ... Han vaklet, og fikk straks et stikk under hjertet ... utbrøt Gerda:
  - Heltemot har ingen alder!
  Charlotte oppmuntret vennen sin:
  - Sikkert knuse dem hardere kjære ... Presset blir enda raskere!
  I dette øyeblikket slo en av de barbeinte bueskytterguttene ned den romerske keiseren med et velrettet skudd. Og det var nødvendig å glede pilen rett i øyet!
  Gerda, smilende, sang:
  - Blimey! Ikke i øyenbrynet, men i øyet!
  Charlotte snurret fingeren til tinningen.
  - Og hva! Bedre å slå en gang enn å forbanne hundre! Vel, nå vil fienden løpe!
  Gerda, som kuttet ned en annen kriger, bekreftet:
  - Fienden skal skjelve av frykt og stikke av!
  Faktisk nølte rekkene til romerne og begynte å bukke under. Generelt, når hæren flyr, er det skummelt. Selv om det er en så disiplinert hær som det gamle Roma. Ikke rart, tross alt, Genghis Khan, hvis ett dusin flyktet, beordret han henrettelsen av hele hundre ... Selv om påliteligheten til den siste ordren stilles spørsmål ved om dette er en oppfinnelse av historikere. Selv i Roma ble hver tiende henrettet under flyturen. Flimrende med bare ben skyndte jentene og guttene seg for å forfølge fienden. Og hornene spilte...
  Gerda våknet, brått hoppet opp, jentene stilte seg raskt opp. Vi vasket, børstet tennene og smurte igjen med beskyttende kremer med en tvungen marsj gjennom ørkenen. Så de er barbeint i badedraktene og hastet gjennom sandhelvetet.
  Arabiske barn pekte overrasket fingrene mot dem og plystret:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda så seg rundt og så lengselsfullt på de vikende palmene, hvorpå hun hvisket til Charlotte:
  - Igjen i helvete!
  Den rødhårede divaen svarte med et smil:
  - Alle mennesker er syndere, og underverdenen er syndernes naturlige tilstand!
  Gerda blunket tilbake.
  - Mennesket kan ikke annet enn å synde!
  Charlotte nikket det brennende håret og begynte å forklare mens hun løp:
  - Jeg er enig! Selv tusen ganger enig! Generelt er synd et relativt, og rent menneskelig konsept. For eksempel, hvis vi tar moralen til den antikke verden, så var det bra at det kom både personen selv og hans stamme til gode. For eksempel ble utroskap ansett som en velsignelse, ikke en synd!
  Gerda var lett enig:
  - Ikke sant! Führeren selv mener at det er best for en kvinne å bli gravid fra en krigshelt enn fra henne, langt fra alltid tapper ektemann. Spesielt hvis mannen også har tegn på skadelig, urent blod.
  Madeleine ropte til jentene:
  - Spar pusten jenter, denne gangen løper vi til utmattelse!
  Gerda smilte tilbake.
  Du kan være sliten, men du kan ikke være utslitt.
  I en halvtime løp jentene i stillhet, og så hvisket Charlotte:
  -Vet du hvilken merkelig drøm jeg hadde en kjæreste?
  Gerda ble overrasket:
  - Ja, jeg innrømmer også! Og hva?
  Charlotte, flirende, svarte:
  - Ingenting! En slik drøm at jeg var en kriger i hæren til den store barbaren Attila. Og vi kjempet mot voks fra det gamle Roma. Og alt var så vakkert og grusomt på samme tid ...
  Gerda humret som svar.
  - Du vet, jeg drømte om det også! Litt overraskende tilfeldighet. Jeg så deg i drømmen min!
  Charlotte blunket tilbake.
  - Og jeg deg! Du kjempet godt, selv om den smaløyde og gulflettede krigeren nesten drepte deg!
  Denne gangen ble Gerda ikke lite overrasket, hun ble overrasket:
  - Kan ikke være! Så det hender ikke at to mennesker ser den samme drømmen samtidig?
  Charlotte svarte:
  - Hvis influensaen er kollektivt syk, så kan drømmen være den samme. Slik går det! Jeg hørte at i Thule-samfunnet er det spesielle medier som tar en trylledrikk og puster inn urtetinkturer, og deretter stuper inn i visjoner! Og de lykkes ganske godt med å være profeter!
  Gerda hoppet over brosteinen og sa ja:
  - Absolutt! I prinsippet krever ikke profetiens gave overnaturlige krefter, det kan ganske enkelt være ganske materielle, og likevel uløste fysiske lover i naturen. Men hva er hensikten med denne drømmen?
  Charlotte trakk på skuldrene og svarte:
  - Jeg vet ikke! Kanskje det tredje riket vil beseire Storbritannia og USA bak Løven eller ... Her kan du gjette lenge!
  Gerda skulle til å si noe, da øret hennes plutselig fanget den fortsatt hørbare lyden fra motorer. Til tross for avstanden var det tydelig at motorene til flyene støyde, og at de nærmet seg betydelig ...
  Madeleine kommanderte:
  - Hva er stadiet i øvelse nummer to: forkledning.
  Jentene stoppet, tok frem kamuflasjekapper, malt for å matche fargen på ørkenen, fra ryggsekkene. Så begynte de å grave seg raskt inn, mens det ovenfra ikke var merkbart, noe som var unaturlig. Her takket Gerda skjebnen for at de hadde både våpen og sapperspader. Ellers kan jentene i ørkenen være et lett bytte for britiske angrepsfly eller dykkebombefly. Charlotte, som skrapte sanden med bare føtter, sa:
  - Det ser ut som vi blir nødt til å snuse på kruttet, selv i Tunisia ... Herrens veier er uransakelige!
  Gerda med et lurt blikk innvendte:
  - Mangel på nøyaktig kunnskap er alltid dårlig, med ett unntak, når det kommer til Den Allmektiges planer!
  Og hvordan han slår den bare foten i sanden. Vil løfte seg opp i luften.
  Charlotte sa klokt:
  - Det er godt å ha menneskekunnskap, men det er enda bedre å ha guddommelige muligheter!
  Og med bare fingre fanget hun en gadfly. Hun knuste et insekt og viste en rosa tunge.
  Og på et annet tidspunkt for konfrontasjon mellom aksemaktene finner deres egne harde kamper sted.
  Troppene til Det tredje riket kjempet for Saratov. Kaukasus er allerede fullstendig under nazistene. Og den røde hæren har ingenting for å dekke sine hull. Det er riktig at Stalin også har en T-54 tank, men den produseres fortsatt i små mengder. Og dette er ikke nok til å dekke fronten. T-54 er godt beskyttet i fronten av tårnet, men dårligere i frontpansringen på skroget, og sidene er enda svakere. Tyskerne styrket E-50-stridsvognen noe ved å gjøre rustningen tykkere, og øke helningsvinklene, og sette en gassturbinmotor på 1500 hestekrefter. Vekten på kjøretøyet økte til sytti tonn, men sidepansringen ble 170 millimeter, og frontpansringen var 250 millimeter. Nå har den tyske stridsvognen i det hele tatt blitt et mesterverk, med en 105-millimeters kaliberpistol i 100 EL, og en veldig skråstilt form.
  Kjemping, la oss innse det, en maskin av det siste slaget.
  Tyskerne gikk utenom Saratov, og var klare til å angripe Kuibyshev. Kampene her er harde.
  Og allerede mai raser med sin lyse farge. Og hvor vakkert er det?
  Og krigen er tent som en orkan og en ild fra helvete.
  Den reparerte E-50 gikk i kamp. Russerne satte likevel stort sett opp festningsverk, og tyskerne måtte overvinne forsvar i dybden. Warriors ødela metodisk batteriet.
  Gerda skjøt, knuste den sovjetiske kanonen, og sa med et glis i stemmen:
  - Vi skal slå folk, og slå bøttene!
  Charlotte sang ut de kobberrøde krøllene sine:
  - Vi er, å, røvere! Ranere!
  Og ved å trykke på joystick-knappen med den bare fingeren, sendte hun et prosjektil som knuste den sovjetiske bunkeren.
  Og så knurret Christina øredøvende:
  - Bang Bang! Og du er død! De døde! De døde!
  Og han trykker også på et grasiøst ben med en bar finger, og sender fienden til en knockout.
  Og så var det Magda. Her er jenta. Han trykker også på joysticken med tærne på den bare foten, og hvordan han slår.
  - Å, den som ser oss vil umiddelbart gispe!
  Sjarmerende Gerda, ristet på brystene, slo på de trettifire og hylte:
  - Og for noen vil det lukte stekt!
  Charlotte trykket de bare fingrene på joystick-knappene og kvitret som en spurv:
  - Og vi holder noe i barmen!
  Kristina rev i stykker en sovjetisk pistol med et granat og raslet og slo med de røde leppene:
  Ikke kom i nærheten av oss...
  Magda trykket også på knappen med bare fingeren. Hun blåste en trettifire og ropte:
  - Ikke kom i nærheten av oss!
  Og Gerda, dette aggressive beistet, med blondt hår, vil også hamre med et prosjektil, og de trettifire vil sprekke som en boksers nese under en punchers knyttneve. Og krigeren vil sutre:
  - Vi dreper den!
  Og igjen vil jentene bryte ut i gråt og skyte, uten anger eller pause.
  Charlotte ropte entusiastisk:
  - Jeg er en stor tyv...
  Og også hvordan den treffer en sovjetisk haubits. Bare deler fløy i forskjellige retninger.
  Christina snerrer. Mens han trykker den bare fingeren på joystick-knappen og kvitrer:
  - Og datteren til demoner er død!
  Magda spikrer også ved å trykke de bare føttene på en slående gjenstand, knuser en sovjetisk tank og gir ut:
  - Og ikke beskjedent!
  Gerda blottet tenner, tennene blinket. Hun så for seg en kjekk ung mann. Så modig, atletisk, med muskelavlastning og stor maskulin perfeksjon. Og hvordan hun lener seg over og vikler de skarlagenrøde leppene sine rundt den pulserende jadekjernen hans. Så deilig det er, som sjokoladeis. Og den sjokoladeisen du slikker av med tunga. Og det er så fint, så spennende.
  Å, så hyggelig om en annen ung mann vil bli med henne bakfra. Og den pulserende jadestangen vil gå inn i den fuktige grotten til Venus. Og hvor flott det er.
  Gerda ristet til og med av sløvhet. Så rørende og herlig det virket for henne.
  Jenta skjøt mot den sovjetiske pistolen. Og hun kvitret beundrende og stampet med bare foten:
  - Gutter, gutter, det er opp til dere ...
  Charlotte slo og knuste også den russiske stridsvognen mens hun brøler og rister i full byste:
  - Redd jorden fra brann!
  Christina ristet på det kobbergule håret. Hun viste et brennende smil og kvitret:
  - Vi er for verden for vennskap, for verdens smil....
  Magda sendte et klikk på joysticken med bare fingeren. Hun knuste den sovjetiske tanken og knurret:
  - For hjertelige møter!
  Krigerne så ekstremt muntre ut. Og hvordan de blottet tenner. Og de blunker og hviner.
  Charlotte ser også for seg en fyr. Ung, men med skjegg. Mens han kjærtegner brystene hennes. Mens et skjegg kiler i brystet, renner krøllete hår over de modne jordbærene på brystvortene. Og han kiler henne og kysser brystene hennes. Ring rundt den søte, honningbrune brystvorten med tungen. Slik er idyllen. Og hvis fyren fortsatt stikker tungen inn i grotten til Venus. For en smak!
  Charlotte skyter og hviner:
  - Og sverdet blir skarpt!
  Selvfølgelig gjør jentene, selv om de er vakre, en skitten gjerning - de dreper sovjetiske soldater. Men de ble lært på den måten fra tidlig barndom. De er hensynsløse ulver.
  Og de tror de har rett. De har samme oppvekst og mentalitet. Jentene begynte å slå tilbake i førtien, noen av deres "ulve" bataljon, enda tidligere. Og husker ufrivillig de første trinnene. Da du bare var seksten. Og alt rundt virket fantastisk, vakkert romantisk.
  Men de er fortsatt ganske unge!
  To dusin engelske fly fløy over de forkledde jentene, de la sannsynligvis ikke merke til noe, og de begynte allerede å gå i oppløsning bak horisonten, da det plutselig ble hørt nye mistenkelige lyder. Madeleine kommanderte:
  Alle legger seg ned og ikke rør på seg!
  Jentene frøs, de ventet på noe. Og så dukket lette transportere og lastebiler opp bak sanddynen. Etter design å dømme, engelsk og amerikansk produksjon. De beveget seg sakte mot hovedstaden i Tunisia. Madeleine ble litt overrasket. Hun mente at frontlinjen fortsatt var langt unna, noe som betyr at britene ikke ville ha tid til å dukke opp ennå. Eller rettere sagt, de burde ikke dukke opp. Og så er det en hel spalte. Selv om det kanskje er mindre enn en bataljon ... Hvem er de, en slags kampgruppe, som på ingen måte omgår ørkenene, ønsker å rote gjennom den bakre delen av fronten. Det ser ut til å være logisk, selv om de med teknologi er enkle å få øye på i ørkenen. I alle fall må du sende til din egen på radioen, men ikke åpne ild. Dessuten er det bare hundre av dem, og det er mer enn tre hundre engelskmenn!
  Gerda hvisket til Charlotte:
  - De er engelske! Dette er første gang jeg har sett dem på nært hold!
  Den rødhårede vennen, også ganske nervøs, svarte:
  - Ikke noe spesielt! Og det er så mange svarte blant dem!
  Minst halvparten av britene var faktisk svarte. Og kolonnen beveget seg sakte, og de svarte hylte fortsatt noe ... De kommer nærmere og nærmere ...
  Da tålte ikke nervene til en av jentene det, og hun slo med en maskinpistol. I samme sekund åpnet resten av krigerne ild, og Madeleine bjeffet for sent:
  - Pli!
  Flere titalls engelskmenn ble slått ned på en gang, en av lastebilene tok fyr. Resten av britene åpnet ild vilkårlig. Madeleine grep øyeblikket og ropte:
  - Kast offensive granater sammen!
  Jenter fra elite-SS-bataljonen "She-wolves" kaster granater langt og nøyaktig. Og at de har blitt trent siden barndommen, og de gikk også gjennom en spesiell teknikk. Dette er når du trener med strøm, litt forsinkelse med kastet og du med utladning. Gerda og Charlotte kastet også gavene sine. Og den britiske saltoen og opp ned ... Det er morsomt. De skyter tilfeldig, og de svarte roper fortsatt på et uforståelig språk. Her er noen skurker...
  Og Gerda skyter og kaster, mens hun også synger:
  - I elevene til SS er et mareritt! Ett hopp, ett treff! Vi er hun-ulver - metoden vår er enkel! Vi liker ikke å trekke katten i halen!
  Charlotte knurrer også som svar. Kulene som ble avfyrt av henne, knuses i fragmenter av hodeskallen. Og de stikker ut øynene. Her er en skremt svart mann, hvordan han vil bajonette sin blonde partner i siden. Han vil spytte blod som svar. Charlotte synger med:
  - Engler av stjerneklart dystre helvete! Det ser ut til at alt i universet vil bli ødelagt! Det er nødvendig å fly inn i himmelen med en rask falk! For å beskytte mot sjelens død!
  Britene opptrer på en uorganisert måte, de fleste av dem er kolonisoldater: negere og indere, arabere. Enten faller de, fryser, eller tvert imot hopper de skarpt opp og begynner å haste som gale harer. Imidlertid skyter jentene nøyaktig, og granatene, selv om fragmentene ikke flyr langt, men tett! Nå er det få fiender igjen. Madeleine skriker på engelsk, stemmen hennes er så øredøvende høy at du ikke engang trenger et munnstykke:
  - Overgi deg og vi sparer livet ditt! I fangenskap vil du ha god mat, vin og sex!
  Det fungerte umiddelbart, og siden de allerede gir opp ... Hendene opp og ...
  Femti fanger ble samlet, hvorav halvparten ble såret. Madeleine kommanderte:
  - Drep de sårede!
  Hun-ulvene skjøt uten seremoni kuler inn i tinningene til de som ikke kunne stå på beina, og resten ble lastet inn i biler og kjørt til nærmeste base.
  Etter den varme sanden i ørkenen er det veldig behagelig for Gerdas bare ben å føle myk gummi. Hun stønner til og med salig ... Amerikanske lastebiler er veldig komfortable og rister ikke under turen. Etter å ha vunnet er jentene blide. Charlotte spurte Gerda:
  - Hvor mange har du drept?
  Jenta trakk forvirret på skuldrene.
  - Jeg vet ikke? Jeg var ikke den eneste som skjøt... Men jeg tenker mye!
  Charlotte regnet ut:
  - Det er hundre av oss, drepte rundt tre hundre, som betyr tre per bror, altså per søster! En imponerende start på krigen!
  Gerda viftet avvisende med hånden.
  - Det spiller ingen rolle for meg! Hovedsaken er at ikke en eneste kjæreste døde. Selv om dette selvfølgelig er en statistikk, ble tre hundre fiender ødelagt, og på vår side ble bare to ulvekrigere lettere skadet. Jeg lurer til og med på hvordan vi ennå ikke helt har erobret Afrika, med slike krigere.
  Charlotte ødela umiddelbart stemningen:
  - Så tross alt tapte vi for disse uheldige krigerne i det attende!
  Gerda ristet sint på det blonde hodet, som overstrødd med nyttårssnø:
  - Det er på grunn av svik! Men faktisk var vi nærmere seier enn noen gang, og det var åpenbart for alle som ikke er blinde! Akk, vi ble avbrutt!
  Charlotte takket ja, og kløte behendig de bare føttene bak venstre øre med tærne.
  - Ja, svik, sabotasje, middelmådighet av militæret.... Men vi knuste fortsatt russerne, og tvang dem til å overgi seg i det attende året! Å, det ville vært fint å ta en spasertur gjennom Russlands vidder, det er kult der, men det er varmt her!
  Gerda fniste lystig.
  - Men i Russland er det så streng frost ... Men når jeg løp barbeint gjennom snøen i fjellene, vet jeg hva slags mel det er.
  Charlotte blottet tenner.
  - Lille Gerda løper barbeint gjennom den brennende snøen ... Det er symbolsk som i et eventyr ... Fortellinger om en ren, fortsatt barnslig og slett ikke egoistisk ...
  Gerda blunket inderlig til venninnen:
  - Det er liksom vi må til Führeren?
  Charlotte bekreftet:
  - Nesten! Vi bare sykler, ikke løper barbeint på varm ørkensand. Ja, også etter seieren.
  Den bundne negeren mumlet på tysk:
  - Forferdelige engler, jeg er klar til å tjene deg! Du er en gudinne, jeg er din slave!
  Charlotte strøk den litt grove foten over den svarte fangens brune krøllete hår.
  - Dere svarte er av natur slaver! Dette er selvfølgelig bra på den ene siden, noen må jobbe hardt fra daggry til skumring, gjøre dårlig arbeid ... Men en slave av natur, sjofel natur er en forræder og han kan ikke stoles på med våpen. Vi tyskere er på sin side den mest kultiverte og høyt organiserte nasjonen på jorden. En stor nasjon av krigere, og det er ikke for ingenting at tyske leiesoldater tjenestegjorde i alle europeiske hærer og til og med i Russland, og oftest i kommandostillinger!
  . KAPITTEL #8
  Gerda kastet brutalt:
  - Ja, du skal tjene oss som en slave. Vi har spesielle menasjerier for svarte. Og du sitter igjen med...
  Charlotte foreslo:
  La ham kysse føttene våre. Tross alt vil det være hyggelig for oss, og Niger ydmyke.
  Gerda ristet kraftig på hodet.
  "Jeg vet ikke hvordan du skal, men ekkelt, hvis leppene til den stinkende Niger vil berøre ren hud av sannheten Aryaki. Så...
  Charlotte var uenig:
  - Vel nei! Tvert imot, jeg ville ha likt det. Se vel...
  Den brennende rødhårede skjønnheten stakk det lille beinet inn i den svarte mannen. Han begynte entusiastisk å kysse de lange, glatte, meislede fingrene til gudinnen. Og jenta som svar bare smilte forsiktig, tykke lepper av en svart mann kiler solbrun hud. Her gikk språket til fangen langs den elastiske, lett støvete foten til jenta. Likevel er det fint når man ydmyker en sterk, nesten to meter lang mann.
  Gerda ble overrasket:
  - Det er rart, men hva med deg, er det ikke ekkelt?
  Charlotte smilte.
  - Vel nei! Hvorfor skal jeg være kvalm?
  Gerda foretrakk å tie: hvorfor skulle hun blande seg inn i venninnens anliggender. Faktisk ble de oppdratt til at en tysk kvinne ikke bare skulle være en kriger, men også en kjærlig, mild kone og en sunn mor. Men selv har hun ennå ikke tenkt på gutta, kanskje på grunn av store fysiske anstrengelser, eller rett og slett ikke funnet kompisen sin ennå. Imidlertid ser det ut til at Charlotte er lei av det. Hun slo negeren med ankelen på nesen, så mye at yushkaen rant og foreslo Gerda:
  - Kan vi synge?
  Gerda nikket.
  - Selvfølgelig skal vi synge! Ellers blir det trist!
  Jentene sang, og venninnene deres ble enstemmig med, slik at sangen rant som en foss:
  Vi går med en pen liten en fra kratt,
  Holder på overjordisk tristhet!
  Og den kalde, brennende avkjølingen,
  Gjennomboret ødelagt motiv!
  
  Bare føtter i snøen
  Små hvite jenter kommer!
  Brølende som ulver snøstormer er onde,
  Å rive ned flokker med pichug-fugler!
  
  Men jenta kjenner ingen frykt
  Hun er en kjemper av mektige krefter!
  Skjorten dekket knapt kjøttet,
  Vi vil definitivt vinne!
  
  Vår kriger er den mest erfarne,
  Ikke bøy ham med en slegge!
  Her beveger lønnene seg forsiktig,
  Snøfnugg faller!
  
  Det er ikke vår skikk å være redd,
  Ikke tør du skjelve av kulde!
  Fienden er feit med en oksenakke,
  Det er klissete, ekkelt som lim!
  
  Slik er styrken til folket
  Hva gjorde den hellige ritualen!
  Tro og natur er for oss,
  Resultatet blir seirende!
  
  Kristus inspirerer fedrelandet,
  Forteller oss å kjempe til slutten!
  For å gjøre planeten til et paradis
  Alle hjerter vil være modige!
  
  Folk vil snart bli glade
  La livet noen ganger være et tungt kors!
  Brutale dødelige kuler
  Men den som falt er allerede oppstanden!
  
  Vitenskap gir oss udødelighet
  Og sinnet til de falne vil vende tilbake til rekkene!
  Men hvis vi er redde, tror du
  Fienden vil umiddelbart skru opp poengsummen!
  
  Så be til Gud
  Ingen grunn til å rote, latskap unna!
  Den allmektige dommer er veldig streng,
  Det kan i hvert fall hjelpe noen ganger!
  
  Motherland er kjærere for meg enn noe annet,
  Hellige, kloke land!
  Hold lederen vår sterkere enn tøylene,
  Blossom Fedreland er født!
  Jentene fra elite-SS-bataljonen "Wolves" sang vakkert, og ordene var oppriktige. Generelt var det en stereotypi om at en SS-mann betyr en bøddel! Men det er det ikke. Det var selvfølgelig spesielle straffeenheter, oftest som en del av sikkerhetsdivisjoner, som utførte spesielle operasjoner, men de fleste av SS-divisjonene var rett og slett elitevaktene til Wehrmacht. Generelt må det sies at den røde, totalitære propagandaen ikke er den mest pålitelige informasjonskilden om andre verdenskrig. Tross alt er det klart at de kommunistiske lederne av Agitprop ikke kunne annet enn å være objektive og objektivt dekke hendelser. Så det er pålitelig vanskelig å bedømme hvor den virkelige sannheten var, om nazistenes grusomheter, og hvor er fiksjon. Uansett tvinges de som er seriøst engasjert i historisk forskning til å innrømme at ikke alle SS-soldater er en bøddel og et monster. I tillegg, før angrepet på USSR; nazistene som helhet i de okkuperte områdene opptrådte tolerant, vestlige kilder peker ikke på noen massegrusomheter og massakrer.
  Og nå hjalp jentene fangene med å komme seg ut av bilene; de klappet de sjenerte menns brede skuldre på en vennlig måte. Etter det ble jentene invitert til å forfriske seg ...
  Middagen var beskjeden, men på den annen side ble en sebra skutt i ørkenen og hver jente fikk en shish kebab tilberedt på arabisk. Generelt var araberne, i det minste utad, vennlige og de som kunne tysk prøvde til og med å spøke, eller stryke forsiktig over beina til jentene.
  Gerda dyttet bort den klissete araberen og sa:
  - Jeg er ikke for deg!
  Charlotte fulgte etter:
  - Skaff deg et harem!
  Gerda smilte og foreslo:
  - Men fortell Charlotte, hva ville du gjort hvis du ble kona til sultanen?
  Den rødhårede vennen bemerket tvilsomt:
  - Dette er faktisk en kontroversiell lykke ... Selv om det kommer an på kona til hvilken sultan. Hvis det store osmanske riket var i sin storhetstid, da ... Det ville til og med vært veldig bra ... Jeg ville reformere den tyrkiske hæren, forbedre våpen ... Og sannsynligvis først ville jeg rettet blikket mot øst.
  Gerda var enig.
  - Ikke sant! Men her er en skam for Tyrkia at selv i sin storhetstid ikke kunne erobre Iran. Dette var ganske reelt, spesielt siden den persiske hæren var tilbakestående. Det er interessant, den store Führer, hvilken avgjørelse vil han ta, om å erobre Tyrkia, eller fortsatt inkludere i koalisjonen sin, kaste et bein til ottomanerne, inkludert noen av de lite verdifulle landene i Iran?
  Charlotte trakk på skuldrene i forvirring.
  - Jeg vet ikke! Faktisk har det vært rykter i det siste om at vi vil angripe Sovjetunionen ... De sier at russiske rikdommer og fete land i Ukraina er veldig nødvendig!
  Gerda plukket opp et krus te med fingrene på den bare foten og løftet den ganske behendig til haken og helte den brune væsken inn i seg selv. Samtidig klarte jenta å snakke:
  - Det er veldig rike, fete land i Ukraina. Under klok tysk ledelse, og med vår høye jordbrukskultur, vil de produsere rekordhøster. Og så har vi brød, det blir billigere enn vann. Og ukrainerne selv vil tjene på det, fordi den sovjetiske regjeringen rett og slett raner dem, og tvinger dem til å sulte!
  Charlotte nikket.
  - Vi skal lære disse slaverne vår flotte tyske kultur! La oss opplyse dem!
  Her ble samtalen avbrutt av frekke rop, hviletiden var over.
  Men etter middagen ble jentene igjen stilt opp og tvunget til å foreta en tvangsmarsj gjennom ørkenen. Etter å ha spist var det tungt å løpe og jentene stønnet til og med litt, helt til kroppen ble varmet opp. Og så stormet de av sted som jerboer.
  I mellomtiden sendte SS-oberst Dess i hemmelighet en ny chiffernotat til britene. Derfor så det ut for Dess å forråde Det tredje riket med fare for å komme inn i Gestapo. Det er penger, en anstendig lønn, pluss militærbytte, hva mer som trengs ... Men det er mennesker som har en naturlig eiendom, et sug etter svik. Når de forråder, fanger de bare buzz, og blir gale som av gress. Og nå skrev Dess til de britiske dataene om overføring av nye tropper og utseendet til flere fly. Og også hva han visste om tidspunktet for ankomsten av de tyske troppene. Selvfølgelig følte han også noen ganger skam over at kameratene døde på grunn av hans feil, og han var redd for en mulig eksponering ... Men kanskje er det for sent for ham å trekke seg tilbake, bortsett fra hvis det tredje riket taper, da ... Nylig har det vært vedvarende rykter om den forestående operasjonen i øst. Og ikke bare rykter, tropper ble overført til Polen og Romania, spesielt stridsvogner. Selv om prestisjen til den russiske hæren ikke var spesielt høy, var det slaget fra den tsaristiske russiske hæren som brøt blitzkrigen i 1914. I tillegg kjempet sovjetiske frivillige godt i Spania, eller et tankneveangrep i Manchuria. Sannsynligheten for at Wehrmacht ville sette seg fast der og ikke ha tid før vinteren var veldig stor. Og at Storbritannia og USA sammen vil få tid til å sette inn styrker. Imidlertid kan Sovjetunionen ikke holde ut før vinteren, spesielt hvis angrepet på det er plutselig, og russerne ikke har tid til å iverksette tiltak for å avvise aggresjon. Ja, og Japan vil hjelpe ...
  Etter å ha gitt ut hemmelighetene, tente Dess en sigarett og tok amerikanske sigaretter ut av pakken. Selv om en ryddig sum har kommet inn på den hemmelige kontoen hans i en sveitsisk bank, er han uansett ikke fattig. Spesielt gjemte en av sjeikene et stash av gull og småstein. En arabisk informant ga dem en og tjenerne til denne sjeiken, som kunne vite at sjefen hans hadde gjemt skatter. Hva ville ikke skade å spørre fangen mer detaljert, hva og hvordan, hvis han selvfølgelig vet.
  Og Dess dro til torturkammeret, han fikk snart selskap av en arabisk informant. Dess blunket lurt til ham.
  - Hva har vi peiling på.
  SS-kasematten var rikt utstyrt. Det var til og med en dynamo for elektriske støt. Og så tok de med seg fangen. Dess fløyte ut en skuffelse da han så ham: en vanlig arabisk gutt, knapt eldre enn fjorten. Mørkhudet, tynn, men prøver å se rett ut og ikke forråde frykt. Imidlertid kan nysgjerrige gutter som regel vite mye ved å overhøre voksnes hemmeligheter. Dess, som følte seg kort med tid, beordret:
  - På stativet til den arabiske gutten!
  Tjenerens nokså fillete drakt ble raskt revet av gutten. Og akkurat sånn, naken, dro de meg opp på stativet. Armbåndene lukket seg på guttens hender, og de begynte å strekke ut hendene bakfra. Det arabiske barnet begynte å bøye seg, de bare føttene hans ble klemt inn i stokkene med lasten. Gutten stønnet, leddene vridde seg i skuldrene hans, gutten pustet tungt. Dess spurte frekt:
  - Hva heter valpen din?
  Oversetteren gjentok på arabisk.
  - Ali! - Gutten klemte seg ut med skjelvende stemme.
  Dess sa mer kjærlig:
  - Fortell meg hvor din herre gjemte skattene. Hvis du sier at du vil motta en høy belønning, vil vi gjøre deg til en sjeik selv. Og nei, vi vil torturere til du gir opp ånden.
  Gutten babla:
  - Jeg vet ingenting!
  Dass smilte skjevt.
  - Jeg tror ikke! For en gutt med et så utspekulert krus, men visste ingenting. Vel, hva skal du gi oss glede.
  En diger SS-mann fjernet en lærpisk fra veggen, ispedd stjerner. En spesielt tilstedeværende lege i hvit frakk og forkle gikk bort til gutten og la hånden på høyre side av brystet. Han lyttet til pulsen og smilende sa han:
  - Han har et bemerkelsesverdig sunt hjerte. Klarer å tåle mye, men veldig tålmodig. Det kan være en hard nøtt.
  Dass humret hånlig.
  - Så mye desto bedre ... Selv om du må jobbe.
  Bøddelen av SS og deltidsforræder ga et kraftig slag mot den senede ryggen til en tenåringsaraber. En blodig stripe dukket opp, gutten peset tungt, ansiktet vridd seg, men han undertrykte stønn som rømte. Dess slo igjen, han gliste ekkelt og gliste kjøttetende. Faktisk gir tortur glede for mange ... Kanskje det også henger sammen med det animalske instinktet, ønsket om å vise din overlegenhet, at du er en supermann, og offeret er dritt. Til og med Friedrich Nietzsche mente at overmennesket i fremtidens "lykkelige" verden ville være mye mer grusom både i forhold til andre og til seg selv. Dess var ikke veldig frekk når det gjaldt grusomhet mot seg selv, men mot andre ...
  Slag fulgte, etter slag ble guttens magre men senete rygg til et blodig rot, så begynte pisken å gå langs bena hans. Til ære for Ali begynte han i hvert fall mot slutten å stønne lavt, men klarte å holde tilbake de høye ropene. Dass stoppet spankingen og spurte hånende:
  - Liker du det tyske badet?
  Den forslåtte gutten stønnet:
  - Ikke!
  SS-obersten spurte i den søteste tone:
  - Hvis du vil gi bort en hemmelighet, gjør det nå. Ellers vil vi lemleste, og du vil ikke lenger kunne tjene i SS.
  Ali fant motet til å svare:
  - Jeg skal ikke fortelle deg noe! Jeg sverget i Allahs navn!
  Dess gliste som en rev.
  - Hva skal vi fortsette med! Du vil glede oss. Hva vil du søke nå?
  Den sadistiske legen foreslo:
  - Brenneren! Denne torturen er også bra fordi den kan brukes i kombinasjon med andre.
  Dass humret ond.
  - Selvfølgelig, brenneren! Nå skulle vi forsiktig steke hælene.
  SS-obersten foraktet ikke, og han begynte selv å smøre med palmeolje, men allerede råtten med olje, sålene til guttene ble grove, men før han ble torturert av torturistens håndlangere, vasket fra støv. Legen nikket bekreftende.
  - Så føttene vil ikke brenne umiddelbart, og vi kan strekke den forpinte "himmelske nytelsen" lenge!
  Etter det bar to arabiske assistenter ut en brenner utstyrt med automatisk kontroll, og plasserte den omtrent en halv meter fra de bare føttene til en mørk, kjekk gutt. Etter det begynte Dess personlig å tenne opp bålet.
  Flammetunger rant vilt over kullbrikettene. Gutten hveste, begynte å rykke krampaktig i hodet ...
  Og på den andre sektoren av fronten, deres egne kamper og aggressive hendelser.
  Kuibyshev var under angrep og falt faktisk. Saratov ble også ødelagt og tatt til fange av nazistene. Så det ble enda mer skummelt. Tyskerne vant allerede tydeligvis ... Stalin brøt ut, men han kunne ikke motsette seg noe som helst til presset fra nazistene. Krigen fulgte ikke det sovjetiske scenariet. Führeren er aggressiv og smart, i motsetning til Hitler. Og dette er en veldig kul og godt levert strategi.
  Fritz forsøkte å angripe i midten og ganske vellykket.
  Stalenida Pavlovna gikk likevel inn i en ulik kamp med en gruppe jenter. Styrkene er virkelig ikke de samme ... Men krigerne angrep transporten av Fritz. Ikke like tungt pansret og mer sårbar.
  Barbeinte, halvnakne jenter åpnet ild mot nazistene. Etter å ha blitt truffet tok transportøren fyr. Så slo krigerne ut en annen transport. Fikk det til å ryke og sprekke. Den tredje pansrede personellføreren forsøkte å forlate. Men Natasha slo ham ut med en fanget granatkaster. Etter det ble en liten mastodont gjort ferdig.
  Krigere begynte etter det å plukke opp trofeer. Oksana pekte på den strømlinjeformede granaten med et smil:
  - Tysk versjon!
  Victoria, blottet tennene, utbrøt:
  - Og du ser på Negros!
  Ja, blant de døde var svarte og indianere og arabere! Det er bare noen få hvite. Krigerne tok våpnene fra de døde. De ransaket også lommene deres på jakt etter penger. Det var også tyske mark i papirer og metallmynter.
  Så langt har merket forblitt den mektigste valutaen på jorden. Og selv etter erobringen av Afrika med gullstøtte.
  Krigerne ranet likene, da de slo sine bare, meislede ben. Og lastet ned med våpen.
  Så dro vi tilbake til skogen. Stalenida spurte de fire:
  - Vel, hvordan? Gikk du?
  Victoria pustet ut brystet og svarte stolt:
  - Ja, vi løp litt, men ikke noe spesielt ...
  Stalinida foreslo:
  "Kanskje vi kan dele opp igjen og dra østover?"
  Natasha foreslo beskjedent:
  - Og hvis du oppretter en partisan avdeling?
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Nei ... Det er en ordre til oss om å trekke oss tilbake, bak frontlinjen. Hva vet du forresten om forløpet av kampene?
  Veronica svarte med et sukk:
  - Så langt, ingenting ... Vi har ingen radio, nei ...
  Stalenida avbrøt og sa alvorlig:
  - Krigen blir lang og hard. Kanskje ikke alle vil klare å overleve det. I dette tilfellet bør vi...
  Veronica hadde mot til å avbryte:
  - Husker du Gud?
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Jeg er kommunist og ateist ... Og til og med folkevisdom sier: stol på Gud og ikke ta feil selv!
  Victoria knirker:
  - Denne jenta ble påvirket av et religiøst dop. Og jeg tror det: at Gud bare er en illusjon, men dette er en veldig skadelig illusjon, den lenker sinnet!
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Respekter andres tro Vic ... Generelt er det selvfølgelig de troende som skal bevise at det finnes en Gud!
  Natasha stampet sint med bare foten og svarte:
  - Og hva er det å bevise! Hvis Gud innrømmer at fascistene har tatt nesten hele verden til fange, hva slags Gud er da dette!
  Victoria knurret hardt.
  - Vel, bevis eksistensen av Gud Vera. Bortsett fra det fete argumentet om at alt må ha en første årsak!
  Veronica anstrengte pannen, gned den nakne, lett blodflekkede sålen på gresset og ga ut:
  - Vel, for å forklare at det ikke fantes liv, men det utviklet seg og til og med en mann dukket opp?
  Steelenida sa lavt:
  - Evolusjonsteorien ... Alt går fra enkelt til mer komplekst, og perfekt. Og dette er bevist av eksistensen av geologiske lag. En ung kvinne løp med bare foten over gresset og kvitret. - Her er det for eksempel ulike geologiske perioder, og dette bedømmes etter fossiler.
  Veronica trakk på skuldrene.
  "Jeg er ingen ekspert på kreosianisme. Og du finner ikke slike bøker i USSR. Men det finnes verk i utlandet hvor det er bevist at vitenskapen faktisk ikke motsier religion. Og oppsummerte det vitenskapelige grunnlaget for studiet av Bibelen. Spesielt om bibelske profetier!
  Victoria fniste og sa:
  - Disse profetiene er laget med tilbakevirkende kraft. Det finnes ingen manuskripter av Bibelen og Det gamle testamente som er eldre enn det tiende århundre e.Kr. Så det er ingen måte å bevise profetiene på!
  Natasha bekreftet kraftig:
  - Definitivt så... Nei tro, din tro er først og fremst basert på blind tro og...
  Victoria foreslo lett:
  - Frykt før døden! Hva enhver religion spekulerer i!
  Veronica trakk på skuldrene og svarte:
  Hvorfor er ikke ateister redde for døden? Og at de har noe annet å håpe på?
  Victoria slo en kvist barbeint, brakk den og foreslo:
  - Vel, for eksempel kan vi tro på oppstandelsen ved vitenskapens kraft. Og dette er flott også!
  Natasha himlet med øynene og sa drømmende:
  - Det er det! Tenk deg en kommunistisk fremtid. Det er ingen penger i det, men en overflod av gratis varer. Inkludert motorsykler som du kan fly ut i verdensrommet på. Og alle produkter - kaker, iskrem, ananas, hasselryper og så videre dyrkes syntetisk. Roboter overalt. Folk jobber bare to timer om dagen, og gir da bare kommandoer til mekanismene. Og på en dag.
  Jentene snakket, gikk og målte alt med bare føtter. De er lastet med forskjellige maskingevær og bazookaer. Et helt dusin skjønnheter.
  Og Natasha fortsatte å si:
  - Og den rikeste underholdningsindustrien. Bare nytelse. For eksempel farge-TVer, og du ser umiddelbart et dusin tegneserier. Og mange attraksjoner. Spilleautomater, dataspill, ulike roboter... Og til og med strategier. Som for eksempel at du spiller som Stalin og beseirer Hitler. Selv om han har potensialet til hele verden ....
  Victoria fortsatte drømmende, for Natasha:
  Og husene er så vakre. Hver har en hytte med fontene og hage. Og hvis det ikke er nok plass for mennesker på jorden, bor de på Venus, Månen, Mars og andre planeter. Spesielt romskip med superluminal hastighet, eller til og med null-overgang busser, har blitt opprettet. Dette er når du setter deg på bussen, og du blir fraktet til verdensrommet, eller til og med en annen verden. Dette er hvordan kentaurer, eller fabelaktige alver, hilser deg. - Jenta fanget en øyenstikker i håndflaten hennes, førte den til øret, og lyttet og fortsatte å snakke. "For eksempel underverkene ved genteknologi. Det er ingen alderdom. Alle menn ser ikke eldre ut enn tjue, så vel som jenter. Alle sunne og muskuløse, med behagelige, friske lukter. Jenter er alltid friske, uten menstruasjon. Det er mulig at barn ikke trenger å bæres, de vil bli oppdratt i cybers livmor.
  Natasha støttet dette med et smil:
  - Og det vil dukke opp trær, som søtsaker, is, slikkepinner, kaker vil vokse som frukt. Og de kan spises uten en dråpe fett. Og alle vil være glade for å ha nye biler du kan fly. Og til et annet kontinent og til Mars, og til og med til en nabogalakse!
  Steele foreslo:
  - Og da blir folk annerledes, med superkrefter. Dette vil selvfølgelig være et pluss. Og de døde vil gjenoppstå, og de vil ikke huske at noen en gang trodde på bibelske fortellinger!
  Victoria knuste en fluesopp med bare foten og knurret:
  - Ja, absolutt det! Vel, egentlig, hva lover Bibelen? Stiller vi i det hele tatt opp til tromma, eller rettere sagt til klangene fra orgelet? Og det blir ikke engang kjøtt!
  Veronica spredte hendene og sa:
  - Hva er din bevissthet? Men i Den hellige skrift er belønningen slett ikke bestemt. Og vi bygger til tromme, dette er spekulasjoner!
  Victoria fniste og stakk ut tungen. Etter at hun bemerket:
  - Vel, ja ... Og hva vil skje der? Noe uten synd? Og hva med fri vilje, hvordan uten den?!
  Veronica svarte stille og smalt øynene litt:
  - Fri vilje vil bestå, men det blir ingen synd. - Jenta gned den bare foten på mosen og fortsatte. "Det vil bli mulig fordi folk vil hate synd. Ikke alle mennesker, men de frelste rettferdige. Dette betyr at når Satan og irriterende faktorer fjernes, vil synden miste sin attraktivitet og redusere sitater.
  Victoria plystret, flyttet den nakne, runde hælen inn i stammen på en bjørk. Og hun sa lavt:
  - Og hvordan kan du hate synd, hvis den gir så mye glede. Her for eksempel med menn, spesielt unge. Når de labber på deg, når de kiler deg, når de masserer hælene dine. Tross alt er det en stor glede å føle berøringen av muskuløse kropper. Og du sier det er synd!
  Veronica knurret sint:
  - Og det er umoralsk å ha sex med forskjellige menn!
  Steelenida bemerket sint:
  - For å være ærlig er jeg heller ikke puritaner, men ... Likevel er det en kommunistisk moralkodeks og den bør man prøve å etterleve. Og ikke legg deg under alle som lokker!
  Victoria svarte frimodig:
  - Jeg liker å være aktiv. Og jeg liker å lete etter og tiltrekke meg menn selv. Deretter elsker du dem slik du vil. Er ikke det herlig. Vel, hvorfor skulle vi være beskjedne, i stedet for å ramme hannene våre selv!
  Stalin bemerket kaldt:
  - Med ditt utseende er det ikke vanskelig! Men tross alt og å drepe, du er mye!
  Victoria prøvde å avlede samtalen litt:
  - I alle fall kjenner du den kommunistiske fremtiden, frie og kloke mennesker, mye bedre enn Guds styre, å tillate fascismens triumf, eller å drukne menneskeheten i en flom. Den brennende djevelen knuste paddehatten med bare tærne på høyre fot og fortsatte. - Jeg personlig liker ikke å leve i kongeriket til en tyrann som kaller jødene sitt eget folk, og hvordan viser det seg at resten er fremmede?!
  Steelenida svarte alvorlig:
  - Man kan krangle om det høyere sinnet i lang tid, men i Bibelen ... Er det logisk å betrakte det som en guddommelig åpenbaring?
  Victoria svarte trygt:
  - Selvfølgelig ikke! Grusomheten i Det gamle testamente, den urimelige pasifismen til det nye - tildelingen av privilegier til ett folk ... Er det ikke absurd?
  Veronica traff stubben med bare fingrene i irritasjon. Hun grimaserte i smerte og svarte:
  - Så når alt kommer til alt, sier Paulus: Vår lære er en snublestein for jødene, galskap for barbarene! Et syndig sinn kan ikke forstå dette!
  Victoria humret og sa med en flytende stemme:
  - Russland kan ikke forstås med sinnet,
  En vanlig målestokk kan ikke måles ...
  Hun har en spesiell blitt -
  Man kan bare tro på Russland!
  Steelenida, som hevet øyenbrynene strengt, bemerket:
  - Og her Russland før kristendommen. Millioner, hundrevis av millioner mennesker trodde på Gud. Blant dem var fremragende sinn. Slik som Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Og de hadde sine egne grunner til å tro. Vi er på sin side imot illusjoner! Den unge kvinnen banket på en falt gren med den nakne, sterke foten, brakk den og fortsatte. - Vi er tilhengere av vitenskapelig ateisme og vi tror at hver person er sin egen lykkes smed! Og at det ikke er nødvendig å tro at den gode onkelen Jesus skal komme og bygge alle, løse alle våre problemer! Denne planeten trenger vitenskapelig ledelse og utvidelse til verdensrommet! Og ikke hengi deg til alle slags håp om himmelske steder, eller harem!
  Victoria fniste og knurret:
  - Og jeg ville ikke nektet det mannlige haremet!
  Steelenida bemerket strengt:
  - Vel, du er rødhåret og opprørt ... Hvem oppdro deg?
  Victoria svarte spøkefullt:
  -Når pappa Carlo, og når ingen i det hele tatt!
  Stalenida slo ned gadflyen med knyttneven og hveste:
  - Det er synlig ... Hvis det ikke finnes noen Gud, så betyr ikke dette i det hele tatt at man skal være vulgær og rådløs!
  . KAPITTEL #9
  Victoria svarte ærlig:
  - Som! Du skjønner sånn!
  Natasha, fnisende, bemerket:
  - Kommunismen forkynte likestillingen mellom de to kjønnene. Og det betyr retten til en kvinne til å lete etter en mann selv. For eksempel tror jeg at etter å ha valgt fyren du liker, er det ganske normalt å ramme ham! - Jenta slo ormesoppen med barfoten og fortsatte. - Og det er helt normalt å elske flere gutter på en gang. Tross alt er de forskjellige og hver kjærtegner deg på forskjellige måter, noe som er veldig hyggelig!
  Veronica hvisket lavt:
  - Du vil brenne i helvete for slike taler og gjerninger!
  Steelenida gliste og sa:
  - Kommunismens moral er ikke mindre streng enn den kristne. Og hvis du oppfører deg slik, så ... tror jeg du ikke vil møte godkjennelse! Alle av oss er ikke ... et bordell!
  Victoria sa alvorlig:
  - Hvorfor avle hykleri? Denne kristendommen la ulike begrensninger på kvinner. Inkludert, slik som forbudet, å elske mer enn én mann. - Den rødhårede hun-djevelen slo sint mot kulen med den bare foten, slengte den høyere. Og hun fortsatte. - Og kommunismen forkynte at det ikke finnes noen Gud! Og det betyr at alt er lov! Og vi kvinner kan være frie fugler på jakt etter kjærlighet. Å velge de mennene som gir mye mer glede. Og dette er hovedpoenget!
  Stalenida ristet den rødhårede med pekefingeren:
  - Dette er ikke hovedsaken for Komsomol-medlemmet! Generelt er det viktigste tjenesten til fedrelandet og Lenins sak. Og ikke jakten på nytelse for kroppen! Du må forstå dette!
  Victoria svarte indignert:
  - Jeg er et beist og en seng i kamp! Så ikke klag til meg!
  Den rødhårede djevelen hveste:
  - Jeg er en superjente!
  Veronica la forsiktig inn:
  - Kommunismens og kristendommens moral er én: den som ikke jobber, han eksisterer ikke!
  Victoria viste kunnskap om Bibelen:
  - Og Jesus sa: ikke bekymre deg for ditt daglige brød ... Vær som skogens fugler.
  Stalenida bemerket aggressivt:
  -Kommunismen ble i stor grad født på fornektelse av kristne verdier. Og noen paralleller er fullt mulige. Så nazistene har også et rødt flagg, som vårt!
  Victoria knuste fluesoppen med bare foten, gned den nakne, runde hælen på mosen og la til:
  - Det tredje riket har store skatter på privat kapital, og en høy andel statlig eiendom. De har delvis sosialisme, men privilegier for tyskerne! - Jenta bet av et blad fra en bjørk, og fniste, la til. - Generelt, om religion, har jeg en munter sang. Vil du at jeg skal gjøre det?
  Stalenida nikket villig på hodet sitt, slo ned en råtten gren med den nakne, grasiøse foten og kvitret:
  - Syng en blomst, ikke skamm deg!
  Og Victoria sang entusiastisk;
  Hva mente Herren?
  Han, som bor i en forferdelig avstand ...
  Da ordren ble gitt om å jobbe,
  Slik at vi ikke blir i en drøm.
  
  Selv om praktfull kongelig antrekk,
  Men det er ingen gjerrig person....
  Fattigdom skyter skarpt -
  Vår verden av lidelse er episk!
  
  Og det er ikke Adams feil
  En enkel sovjetisk, russisk fyr ...
  Gikk naken, skjulte ikke skam,
  Som en proletar under tsarismen!
  
  Gud ga ham mat - en grense,
  Beite uten å kjenne gaflene ...
  Og vil du ha mer, blir du slått!
  Og drikk med håndflaten uten flasker.
  
  Adam tålte en slik skjebne,
  I et skummelt, kjedelig paradis!
  Men slangen fløy på vinger,
  Han forsto: en person lider ...
  
  Det er en måte å komme seg ut av krattene,
  Bygg en by, gi avkom!
  For ikke å vandre gjennom lundbegrepet,
  Noen ganger trenger du perfidighet!
  
  Jeg stjal den magiske nøkkelen fra paradis,
  Til Eden rutine å forlate ...
  Der finner du en jentedrømmer
  I det minste kan du gå til grunne i underverdenen!
  
  Ja, selvfølgelig er det en risiko, gutt,
  Denne planeten er ikke en gave...
  Men du vil kjenne samvittighet, ære,
  Og du vil finne, kjenne ditt par!
  
  Adam mottok denne nøkkelen -
  Åpnet portene og forlot paradiset.
  Synderen brukte mye styrke,
  Å tråkke på steinene til store fjell ...
  
  Her ser han porten igjen -
  Og igjen dukket den bevingede slangen opp ...
  Han sa: Jeg er en god Satan -
  Bolten her åpnet seg av seg selv ...
  
  Adam kom inn og han ser -
  Et slikt malt mirakel...
  Naken jomfru bak fjellet,
  En tert av porselen er et gyllent fat.
  
  Men hvor bra er det
  Gutten Adam kunne ikke motstå!
  Og kysse munnen hennes
  Søtere enn honning!
  
  
  Hun svarte ham -
  Kroppene i en stormende ekstase slo seg sammen ...
  Nei, ikke forbann Satan -
  Gutter dukket opp i synd!
  
  Gud drev dem ut av paradiset, men...
  Planeten ble deres hjem.
  Selv om folk har én sol,
  Men avkommet ble tusenvis!
  
  Ja, det var veldig vanskelig
  Flom, tørke og vintre.
  Men sinnet er en kraftig åre,
  Mennesket har blitt en sterk skapning!
  
  Hvordan kan en engel fly
  Hvordan ødelegger demonfjell lettelse!
  Lag en vei, der stien er -
  Nå et hvilket som helst punkt på land.
  
  Og du trenger plass plass -
  Vi vil også kunne erobre.
  Så vår synd er ikke en setning,
  Nei, ikke snakk pop-tull!
  
  Ikke vær synd - det er ingen fremgang,
  Tanker skaper bevegelse!
  Ett svar på prekenen:
  Vi trenger ikke noen andres paradis!
  Jentene klappet i kor. Det skal bemerkes at Victorias stemme er sterk, fyldig, veldig behagelig. Og krigerne var oppriktig fascinert av dette diktet.
  Steelenida foreslo med et smil:
  - Når det er tid, skal du fremføre denne sangen på stadion!
  Victoria nikket samtykkende og foreslo:
  - Og samtidig skal vi godkjenne prisen!
  Den rødhårede jenta fniste og ville gå på hendene. Men hun har alt for mange våpen.
  Jentene hadde gått lenge nok og var slitne. Satt ned for å spise lunsj. De åpnet trofé hermetikk og lapskaus. Kraftig opptjente kjever. Krigerne er alle unge, sunne, muskuløse.
  Natasha sa med et smil:
  "Blant dem som ble drept av oss, er nesten alle utlendinger. Tyskerne kaster en fremmed hær mot oss!
  Victoria sang malplassert:
  - Og hæren vår er til venstre, og hæren vår er til høyre ... Det er bra for oss å kjempe med en drink!
  Stalenida så strengt på den rødhårede og sa:
  - Du er en leken jente ... Vi må gifte oss med deg!
  Victoria ristet på hodet.
  - Hvorfor en ektemann? Bedre å ha et dusin elskere!
  Natasha lo og sa:
  - Det er ikke interessant å kommunisere med én mann over lengre tid - det plager! Det er bedre når du har forskjellige gutter!
  Oksana foreslo:
  "Kanskje neste gang vi tar en tysk fange ... og vi vil gjøre narr av ham!"
  Steelenida fniste og bemerket:
  - Vel, dere jenter er oppfinnsomme ... Og det ville ikke skade oss å fange språket!
  Natasha, som avslørte tennene voldsomt, sa:
  - Gutter, gutter ... Dere er veldig, veldig dårlige, gutta våre! Folkens! Folkens! Mennene våre vil bli slått av jenter!
  Jentene brøt ut i latter... De drakk litt fra flaskene med fortynnet alkohol. Et par skjønnheter snorket til og med.
  Men Stalenida knurret:
  - Klatre! Den som sover, vi dreper ham!
  Jentene spratt opp og strakte seg ut i strenger. De skranglet med våpnene og blinket med tenner. Vakre skjønnheter. Og blunker med safirøynene deres. De vil i det minste litt, men å spille triks. Sitt på en hest.
  Og så marsjer igjen og trampe med bare føtter. Selv om jentene ser veldig pene ut. De har så mye skjønnhet. Og muskuløse, sterke jentekropper.
  Natasha, gikk, la merke til:
  - Inntil vi løser problemet med nazistiske stridsvogner, har vi ingenting å gjøre mot Fuhrer-soldatene!
  Victoria utdyper:
  - Du ville si ikke soldater, men maskiner! Og generelt er det ikke mottak mot skrot hvis det ikke er annet skrot!
  Og den rødhårede djevelen dunket med bare foten på en langråtten stubbe. Reiset en sky av søppel og støv.
  Veronica kurret ydmykt:
  - Hele Guds vilje!
  sa Stalenida sint og slo den nakne hælen i brosteinen:
  - Ikke! Alt vil være vår bolsjevikiske vilje!
  Og øynene hennes bokstavelig talt gnistret av sinne!
  Victoria sa hardt:
  - Hitleritter utrydder jøder uten unødvendige seremonier. Hvorfor stod ikke Gud opp for sitt folk?
  Veronica svarte tregt:
  - Synder...
  Victoria sang og stampet med bare føtter:
  - Å, synder, synder ... Synd ikke geit! Synd ikke geit! Vil slå vintreet! Den hvitmanede vintreet vil slå!
  Og den rødhårede skjønnheten fanget sommerfuglen med bare fingrene, og løftet benet og viste vennene sine.
  - Dette er miraklene som skjer i skogene våre!
  Veronica svarte vittig med et smil:
  - Du ser for en skjønnhet... Og du sier at dette ikke er Guds skaperverk!
  Victoria bjeffet:
  -Religion er folkets opium! Og sommerfuglen er vakker for bedre å forkle seg som blomster!
  Steelenida bemerket sint:
  - Kanskje nok om religion? Er det bedre å la Vera fortelle deg hvordan hun vil oppføre seg hvis hun blir sendt til etterretning?
  Veronica trakk på skuldrene og svarte:
  - Jeg skal være ydmyk!
  Natasha ville si noe, men jenta laget en lyd over henne. Jetstormtroopere stormet forbi. Mange stål og veldig rovgribber. De nynnet og blåste damp. Det er mange våpen, og tyskerne skyter veldig aggressivt.
  Steeleed bestilte:
  - Forkledning!
  Krigeren Gerda, som sovnet rett i tanken, drømte om hva som skjedde i et så fjernt førtiførste år ...
  SS-oberst Dess sa hånende:
  - Vel, gutt ... Hvis du vil lindre skjebnen din, fortell oss hvor sjeikens skatter er gjemt. Vi vil ikke forbli i gjeld, du vil selv bli en edel sjeik.
  Ali rykket krampaktig. Det er mange nerveender på bare hæler, og brannen er en sterk smerte. I luften er lukten av brenning sterkere og sterkere. Gutten pistet mer og mer, svette og tårer rant nedover kinnene hans:
  - Jeg vet ikke... jeg vet ikke...
  Dass knipset fingrene i været.
  - Ikke lyv, jeg ser gjennom løgnen! Spesielt siden du selv sa at du ikke ville det. Vi torturerer deg til døde og...
  Ali trakk seg inn og strakte den magre, men med en ganske preget mage. Han prøvde å holde tilbake skrikene for ikke å vise at han hadde det vondt, men den forræderske kroppen ville ikke holde ut. Tårene rant ufrivillig fra øynene hans, og den arabiske gutten skammet seg over at han gråt som en jente. Men, dessverre, det er ikke i hans makt å stoppe tårer og stønn, selv om det renner en drypp av blod fra en krampaktig bitt leppe. Dass, i mellomtiden, for å intensivere smerten; tok tangen med varme ender og tok tak i guttens magre ribbein. Han klemte forsiktig sammen de sterke potene sine, og begynte å vri seg. Ali stønnet mye høyere, smerten var uutholdelig, fra halsen slapp:
  - Ikke nødvendig! Vennligst ikke!
  Dess på en eller annen måte skjevt, gliste på en asiatisk måte og spurte:
  - Vil du? Nå sier du.
  Guttene ristet på hodet og stønnet, spyttet blod:
  - Ikke! Jeg vil ikke si!
  Dess sa plutselig igjen, mykt og innbydende:
  - Vel, hvorfor skulle du dø så ung. For hva? Se hvor vakkert livet er, hvor fint det er å puste frisk luft og elske jenter. Og ditt vansirede lik vil ligge i søpla og beinene vil bli trukket av sjakaler.
  - Men sjelen vil falle inn i Jilga! - Ali klemte seg ut av seg selv.
  Obersten humret ondskapsfullt.
  - Ikke! Vi vil pakke liket ditt inn i griseskinn og et helvete vil vente deg som en uren!
  Her brast guttene virkelig ut i gråt:
  - Ikke nødvendig! Vennligst ikke!
  Dess knurret skremmende:
  - Snakk...
  Ali svarte med et stønn:
  - Du kan ikke forklare det så lett. Jeg må vise deg meg selv, dette stedet.
  Obersten rynket den brede, men på ingen måte lave pannen. Kanskje gutten bare vil kjøpe tid og prøve å løpe. I dette tilfellet vil de bare bli distrahert fra andre, selv om de ikke er så lønnsomme, saker. Men på den annen side... Dess brølte:
  - Flink! Ta ham av stativet, men lenk beinet hans, samt en blokk rundt halsen, slik at han ikke stikker av! Sjekk denne valpen for lus!
  Da gutten ble frigjort fra stativet, stønnet han igjen. Usikkert reiste han seg, og gispet, huden på foten viste seg å være brent. Ali gjorde imidlertid sitt beste for å holde seg rett, og klarte til og med et martyrsmil. Obersten følte plutselig ufrivillig respekt for den unge araberen: han holder på, vil vise at han er en mann. Hva kan, etter at skattene er i hans hender, rekruttere gutten? Tross alt vil han fortsatt ikke ha en vei tilbake til sin egen. Sheiks slektninger vil ikke tilgi tjeneren til de gitte skattene, og bare den nesten allmektige SS kan beskytte gutten mot hevn.
  Til tross for fangens tilsynelatende manglende evne til å rømme, lenket guttene en kjede med en ball til det bare, halvsvidde beinet, og festet også hodet og hendene i en blokk. Etter det bestemte oberst seg for å ta med seg bare et par skumle SS-menn, som er gode til å bruke våpen, og arabiske bærere, i tilfelle det er mange skatter. Da blir de selvfølgelig kvitt dem, men foreløpig lover de fjell av gull ...
  Vel, i mellomtiden hadde jentene fullført sin neste mars da det ble helt mørkt. Charlotte oppmuntret Gerda:
  - Det er vanskelig å lære i kamp!
  Gerda svarte:
  - Det er vanskelig å leve i læring - det er lett å dø i kamp!
  Etter å ha fullført løpeturen til slutten, presset de utslitte jentene seg litt mer, vasket seg og la seg. Vel, hvor mye du kan vri deg til det ytterste! Gerda, jeg drømte om en veldig dramatisk komposisjon ...
  Først så jenta fienden, i drømmen sin, så å si, undersøkte hun et stort rom på en gang.
  Hæren forlot byen. Troppene stilte opp i et rektangel, som etter hvert som de beveget seg, så mer og mer ut som en rotte. Som vanlig har slike dyr den mest ekle snuten! Foran er melosaurene, og fem tyrannosaurene, etterfulgt av kavaleri, kameler, med pansrede riddere, kavaleri med lettere jagerfly.
  Videre infanteri, lett, i skinnrustning, spydkastere, og tung i bronserustning. Det var også de mest tallrike bueskytterne. Buer er forskjellige, små er svarte, og store er malt gule. Noen av soldatene er bevæpnet med spyd og stilt opp som en falanks. Generelt sett en ganske stor hær etter middelalderens standarder. Dinosaurer brøler og inspirerer til frykt. I bevegelse ligner den en gjørmestrøm, ubønnhørlig, kanskje bare ikke så rask. Trompeter braker, trommer slår. Bak drar hester og okser katapulter og ballister. Sistnevnte er imidlertid lite tilpasset feltkampen. Utenfor bymuren stiger røyk til himmelen, smir arbeid, smir lenker for slaver. Helt i halen av troppene er bødler i svarte kapper, klare til å utsette opprørerne for grusom tortur. Tangen er allerede varmet opp, borene er varmet opp.
  Og hva er foran dem: halvnakne, tilfeldig bevæpnede slaver, blant dem er det mange tynne tenåringer, med skarpe skulderblader og svarte hæler, slått ned på steiner. Vel, for en hær av kyllinger å le av. Gerda er selv halvnaken og barbeint, men er slett ikke flau:
  - Døden er et relativt begrep i tid, livet er absolutt i mening!
  Men merkelig nok spredte ikke tenåringer og andre slaver etter å ha møtt en stor hær. Tvert imot fløy piler og steiner mot dinosaurene. Først og fremst prøvde de å slå ut rytterne som satt på monstrene.
  Og her er Charlottes partner, etter diamanthesten å dømme, en edel person. Tross alt så hun hvordan tropper nærmet seg, flere enn den smarte krigeren forventet, men hun opplevde ikke panikkfølelser.
  - Og de er selvsikre! De forventer at de vil torturere oss. Hva sier du til den Falconbeak.
  - Overraskelse klar! Uansett hvor primitive dinosaurene er, vil mer enn to hundre av dem, etter å ha flyktet, knuse hele hæren! - Den unge mannen, malt som en indianer, med røde og gule fjær, gliste.
  Hertugen de Eleron, akkompagnert av flere oberster, alle i gull og juveler, galopperte midt i kavaleriet:
  - Vel, her er litt mer og fienden vil bli knust, noe som var uunngåelig. Her er dronningen, hundre krigere vil voldta henne, og hvis hun er i live, vil jeg gjøre dette mot henne!
  Vel, her nektet fantasien den arrogante hertugen. Hva han ville gjøre med dronningen, jeg ønsket å være tøffere, slik at etterkommere skulle grøsse enda århundrer senere, men det var ikke nok ideer.
  Dinosaurer har allerede hastet til de raskt flytende slavene. Grepet den minst kvikke. Et par for dristige gutter hoppet på dem, klatret opp på munnen deres, satte et spyd i tennene deres. Men, uten å kunne holde på skallet, fløy de av gårde og ble brutalt tråkket på.
  Falcons nebb plystret høyt, og da de innså at de ikke forsto, brølte han øredøvende:
  - Nå er det på tide!
  Det var en lyd og det fløy bobler mot dinosaurene. De var veldig store, fargerike, speillignende i utseende, men da de falt inn i snuten til dinosaurer, blusset de opp med en brennende flamme.
  Innretningen som ble oppfunnet av Falconbeak og Snow White the Terminator var veldig enkel. De vanlige er bare store bobleblåsere, som de barna unner seg i. Bare i stedet for en såpeløsning, en enkel, men effektiv eksplosiv blanding. Selve ballene ble blåst opp av en lett bris, som ble gjengitt ved hjelp av en trollformel. I motsetning til en menneskeskapt orkan, krevde den ikke for mye energi. Så barnas våpen viste seg å være svært effektive mot monstrene som stormet frem. Det så spektakulært ut, bobler som glitret med alle regnbuens farger faller inn i blottede snuter. Påvirkningen er som fra en napalmbombe, det viktigste er at gassen inni irriterer nasofarynxen til skapninger, og forårsaker en panisk følelse av frykt. Ja, og flammen brenner spesielt og trekker ut dyresjelen. Monstrene, oppslukt av ild, ble til en engrosflyging. Det hele var så skremmende og uvanlig.
  Charlotte blåste en bugle forsterket av resonansplater:
  - Angrepsordre!
  Opprørskavaleriet, som allerede var blitt ganske tallrikt, skyndte seg for å forfølge den vaklende hæren. Bueskyttere ble også med i kampen. Det så ut til at ubønnhørlige tang krympet, og forberedte seg på å knuse med en knase som ligner en rotte vevd fra soldatrekkene.
  Forut, som vanlig, skar Charlotte gjennom luften. Hun tok på seg en tynn, men veldig sterk ringbrynje av dvergarbeid. Imidlertid var konturene av hennes forførende kropp ikke skjult i det hele tatt, tvert imot var hver linje synlig: fra brystet til hoftene. Samtidig glitret kronen mye klarere enn ekte diamanter er i stand til.
  - Saryn på en kitchka! - Ropte jenta og imiterte Stenka Razin. Hun husket en roman fra kategorien tabloidfiksjon, nesten forbudt i Det tredje riket, hvor den legendariske ataman kjempet med en armada av stjerneskip. Det var styrke og samtidig ridderlighet. Ja, og plottet er veldig interessant, der det var prinsesser, og den infernalske demonen Skelentor, som fanget hovedkilden til universell energi ...
  Her tenkte Gerda allerede, men hvordan ville hun selv oppføre seg i stedet for opprørernes leder. Spesielt å være i fangenskap og under tortur. I dette tilfellet ville hun ha beholdt mot, ære, ikke vaklet i bødlenes hender. Tross alt laget atamanen ondsinnede vitser på stativet, og demonstrerte en ubøyelig vilje og en kosakksans for humor.
  - Jeg tror at jeg ikke skal vakle! - sa jenta til seg selv.
  Dinosaurer angrep sitt eget kavaleri. De rev fra hverandre, tråkket, veltet kameler, hester og andre jagerfly. Panikk grep også kavaleriet og spredte seg til infanteriet. Tenk deg hvordan en gal dinosaur er. Et kadaver som veier flere elefanter, med meterlange tenner, og med klørte poter, river alle på rad og rekke. Hæren ble nesten umiddelbart til en skremt folkemengde, som blir revet i stykker av slaver og soldater som har gått over til den rettmessige dronningens side.
  Charlotte hadde personlig tilsyn med fellingen og forfølgelsen. Flere ryttere stormet inn i henne og ble umiddelbart ferdige. Duke Eleron, med en utvalgt gruppe vaktmenn, prøvde å stoppe den rasende strømmen. Charlotte falt på ham. Ved å rotere begge sverdene samtidig, kuttet krigeren ustanselig ned vaktene, uten å etterlate noen sjanse.
  En nisse på en kamel lastet med rustning prøvde å motstå henne.
  Charlotte, flirende voldsomt, bemerket:
  "Og du tror høyden slår ferdigheter?"
  - Elefanten tråkker mauren! - knurret den lodne kjempen.
  - Og går foran musa! Store mennesker har store savner! - Etter flere raske slag fant jenta et hull i visiret og traff fienden.
  - Ikke lang musikk spilt! Jeg slo gjennom visiret! Og ondskapen tok tjeneren til helvete hans! - Krigeren stakk ut tungen hennes.
  Charlotte likte vitsen, spesielt rimet og ordspillet. Og i så fall gikk fellingen morsommere. Snow White the Terminator slapp molotovcocktailer fra luften, noe som forsterket panikken.
  - Det er bare begynnelsen! Oj oj oj! - Sa fekrigeren.
  Charlotte slo gjennom til Duke Eleron. Togo var omgitt av vakter: fire nisser på åttebeinte kameler som er i stand til å bære en masse monstre med relativ letthet.
  Hertugen ga ordre til general Chichihu.
  - Prøv å samle en knyttneve av noen av de mindre verdifulle troppene for å forsinke opprørerne, og trekke deg raskt tilbake til porten selv.
  - Så vi må låse oss inne i byen? - Med åpenbar irritasjon spurte generalen.
  - Sannsynligvis ja! Det er ikke din sak! Hertugen brøt til.
  - Det var synd før hvem! Noen ragamuffins fortrenger oss! Generalen slapp ut en pip av oransje flamme fra munnen.
  - Akk, hva er dette! - Plutselig skremt ropte hertugen.
  Charlotte kuttet ned nissen og to andre soldater i et vilt sprang. Tre kjeltringer stormet mot henne.
  Eleron ropte:
  - Drep tispa!
  En pil avfyrt av Gerda (hun kjempet også desperat og prøvde å holde tritt med venninnen) slo ned en av angriperne. Et annet monster ble drept av Svetlana.
  - Beklager, kjekk, jeg var den første, fordi mannen.
  Den overlevende nissen hvisket:
  - Mennesker er parasitter! Det blir nisser!
  Jenta, som svar, sparket kneet under kneet, og stakk hodet inn i den brutaliserte fysiognomien.
  - Hva med en brukket nese.
  Fra det forferdelige slaget fra skjønnheten ristet monsterets hode, og monsteret falt av kamelen. Charlotte visste hvordan hun skulle slå, slik at slagene hennes lammet store dyr på størrelse med elefanter. For å gjøre dette må du velge ønsket punkt og slå koden med en spiss vinkel når bruskene i nesen kommer inn i hjernens frontallapp.
  Jeg hamrer sannheten inn i hodet på deg! - Ropte jenta.
  Duke Eleron prøvde å skyte jenta med en forgiftet dolk med en fjær.
  Charlotte fanget bladets flukt og slo det ned med sverdet. Metall, i kontakt med metall, fløy av. Jenta hoppet fra salen, fløy bort og førte bladet ned på hjelmen.
  - Skaff deg en kapitalist!
  Fra hjernerystelsen knuste hjelmen, sammen med hodet. Det som var igjen av prinsen fløy av hesten hans. Charlotte stakk ut tungen, den var lang rosa og viste den til alle.
  - Det du er så plaget, får du kanskje.
  Prinsens død brøt moralen til hæren. Soldatene enten flyktet eller overga seg i hopetall. Sjokket var for stort. Bare leiesoldater og adel prøvde å organisere et skinn av motstand. Men slike foci gikk raskt ut.
  . KAPITTEL #10
  Charlotte oppmuntret troppene, til og med nesten ubevæpnede tenåringer, skyndte seg dristig og måtte kanskje til og med holdes tilbake. Jenta slo ned flere titalls jagerfly, men det var ingen å drepe ytterligere.
  De hadde ikke tid til å lukke porten, i tillegg gjorde noen av byens innbyggere opprør, en dump begynte.
  Baron de Capricorn, etter å ha lært om opprøret i byen, oppdratt av slaver, krevde:
  - Henrett alle slaver, innfør massehenrettelser.
  Snow White the Terminator viste seg imidlertid å være mer smidig, spredte vaktene med en brennende strøm, og satte dronningens standard rett på tårnet.
  - Hva vil du at vi skal liberalisere. Eller kanskje til og med gitt opp.
  De opprørske borgerne, mange slaver brøt gjennom til guvernørens palass. Charlotte brøt inn porten, hun slo og knuste alle på rekke og rad.
  Gerda fikk et par skrammer, men ble bare sur av dette, her er sverdet hans, slo ned trollkorporalen, så klatret hun raskt opp.
  Krigeren, hoppet med foten, plantet en nisse i brystet, han fløy av veggen, snublet på spyd gravd ned i brosteinene.
  - Jeg lurer på hva du smaker fett!
  Sverdene hennes fant igjen rikelig med mat, og kom i konflikt med vaktmennene. Men det meste av garnisonen ga ingen motstand. Bare palasset med utvalgte enheter, for det meste leiesoldater, viste seg å være en tøffere nøtt å knekke. Falconclaw selv angrep dekselet. I mellomtiden fløy Charlotte bokstavelig talt høyere, og møtte Steinbukken ansikt til ansikt. Bare et dusin mennesker var igjen rundt baronen, en krigersak på to eller tre sekunder. Så traff han en adelsmann.
  Faktisk var det ingen kamp, krigeren berørte baronens skulder med fingeren og lammet ham.
  - Du kan regne med dronningens nåde. Folkeretten kjenner imidlertid ingen medlidenhet!
  En fyr som så ut som en faun hoppet på henne.
  - Hvilket dyr vil du ha i hjernen? - Krigeren forbannet.
  Selv om han beveget seg raskere enn en normal person, parerte Charlotte angrepet og blåste av det stygge hodet med et slag til gjengjeld:
  Og så er det faunen. Hele universet er fullt av disse skapningene. Eller kanskje en annen type nisse.
  Krigeren flyttet til palasset, men hadde ikke tid, opprørerne og byfolket tok seg av garnisonen før denne divaen ankom.
  Gerda klarte å avslutte bare to jævler til. Hun snurret rundt aksen sin og sa filosofisk:
  - Du kan ikke beseire alle uten å beseire deg selv - du kan ikke beseire deg selv uten å lære av alle!
  Guvernøren rakk å stikke før krigeren grep inn. Dette løste imidlertid bryderiet med hoffet, og hedersmannen, ser det ut til, var en rettferdig jævel hvis byfolket selv handlet med ham. Den fete kroppen ble hakket i kål, og etterlot ingen hele lem.
  Jenta skjelte ut de overivrige opprørerne.
  - Husk at hovedsaken er evnen til å leve etter rettferdige lover. Det er på tide å bringe orden til folket.
  I byen ble likene raskt fjernet, det var ikke mange av dem, og gatene ble feid, trærne ble trimmet. Lokale myndigheter ble valgt, inkludert blant de tidligere slavene. Imidlertid utgjorde slaver majoriteten av befolkningen, de registrerte alle på rad, først og fremst blant de fattige.
  Lenastala var den første som tok folket til eden. Den unge dronningen ble mørkere, blekheten av innesperring forsvant, skuldre og hofter ble bredere, rent vasket hår lyste perlehvitt. Hun var veldig vakker og feminin, ikke blottet for god styrke. Prester med iver førte folket til eden. Men det var tydelig at ministrene i den svarte kulten ikke var fornøyde: Dronningen var veldig rettferdig, hun forbød menneskeofre og reduserte kirkeskatten. Og nå stikker folk ut på bålet, spesielt ofte ofrer de uskyldige babyer, spesielt gutter. En mann i helvete burde være foran.
  I anledning den svarte eden foreslo presten:
  - La oss slakte et dusin gutter, og seks jenter!
  Lenastala sa frekt:
  - Det finnes ingen bedre enn deg! Til bålet til en sadist!
  Presten ble hentet og båret til den ferdigbundne veden og grenene. Gerda tørket i mellomtiden bladet og stilte seg ved siden av Charlotte og spurte overrasket:
  - Rart, men hva dette opprøret er startet for.
  Partneren hennes svarte med et glis:
  - Å returnere den rettmessige tronen til dronningen. Lena har blitt en legitim arving, og en usurpator sitter på tronen.
  Gerda tvilte fortsatt:
  - Det hender ikke ofte at de rettmessige arvingene til tronen, henvendte seg til mobben for å få hjelp.
  Charlotte sa ganske logisk:
  - Vennskap med mobben ydmyker ikke hvis det fører til maktens høyder! Vel, i dette tilfellet kan det være dronningens siste sjanse.
  Gerda klødde med sverdets nakne hæl. Charlotte hadde på seg sandaler med perle. Hun tok plutselig den lekne gutten i hånden. Gutten så ut til å ville trekke frem en veske fra krigerens belte. Sterke Charlotte løftet gutten opp på den utstrakte armen. Imidlertid så barnet rundt ti år gammelt ut, ikke mer, og han brast i gråt:
  - Å, tanter gjør ikke det! jeg er mer så...
  Gerda avbrøt hardt:
  - Jeg vet - jeg vil ikke! Nok, men tyven må fortsatt straffes, ellers blir han vant til uansvarlighet! Hva anbefaler du Charlotte?
  Krigeren vred ansiktet hennes.
  - Jeg tror det blir nok med smekk! Ikke lemleste et barn ved å kutte av en hånd.
  Gerda var enig.
  - La oss overlevere den til vaktene og la dem piske ham!
  Den lille gutten begynte plutselig å gråtende spørre:
  - Nei, det er bedre å ta meg til godsmannen din.
  Charlotte fnyste foraktelig.
  - En tyv i squires ... For en tosk jeg er! Ja, du er fortsatt liten, slik at du kunne bære arsenalet mitt, du bare faller ned. Så..." ropte jenta. - Hun er en vakt, du må straffe tyven ...
  Gerda humret plutselig:
  - Så det er ingen vakt, hun flyktet ... Vi får ta gutten til dronningen, slik at hun dømmer!
  Charlotte ristet negativt på hodet.
  - Ingen grunn til å distrahere dronningen på en slik bagatell som et forsøk på et banalt tyveri. I tillegg er Lenastala for snill, hun vil nok beordre ham løslatt. Så det ville vært bedre om vi straffer ham på stedet. Jeg tror bare løsne den med en kvist på hælene ...
  Gerda var uenig.
  - Ikke! I dette tilfellet vil det være vanskelig for ham å gå, og selv om vi bryter ham til blodsår, vil han få infeksjonen. Det er bedre å bare piske slemme barn som vanlig!
  Charlotte klødde seg i bakhodet og nikket.
  - Måtte det være slik!
  Under smiskingen begynte gutten å rope, og Gerda lukket munnen slik at han ikke ble hørt. Men fortsatt samlet en mengde nysgjerrige seg. De foreslo hvordan man kan piske en tyv. Etter det ga de ham et spark i den forslåtte rumpa, og slapp ham på alle fire sider. Så dro jentene til nærmeste taverna. Men de fikk umiddelbart et problem, det viste seg å være overfylt, på grunn av det faktum at mange opprørere allerede hadde klart å skaffe penger og hadde det travelt med å senke dem.
  Gerda sa:
  - Brede struper, karakteristisk for et smalt syn!
  Charlotte la til:
  - Hvem i første omgang er fyllingen av magen, i det siste er rensing av samvittighet!
  Jentene snudde seg og bestemte seg for å bare gå nedover gaten. Akkurat da hoppet tre nisser med køller og ett storneset troll med et kroket sverd ut av bakgaten. Charlotte unngikk behendig eikens sving, stakk bladet under magen på den hårete, motbydelig stinkende skapningen. Hun bremset ikke engang, og slo krigeren opp av beina. Med et behendig slag kuttet Gerda av både kølla og hodet:
  - Fikk den biten!
  Charlotte trakk frem sverdet med vanskeligheter og knurret:
  - For å være presis! Etter å ha mistet hodet, vil du ikke få annet enn hodepine!
  Etter det kuttet krigeren skapningen langs kroppen, og kuttet den nesten i to. Og Gerda ville legge fra seg den tredje nissen, men så krysset trollet bladet med henne. Han ser ikke ut til å være for stor, omtrent på størrelse med et gjennomsnittsmenneske, kanskje han er litt tykkere, men han er rask som faen.
  Gerda uttalte til og med en setning fra en sentimental roman:
  - Kvikk og rask, du blir minister!
  Trollet svarte kjipt:
  - Med ære og sverd blir du en tramp! Og du, tross alt, hopper barbeint jente, som en kanin, og du vil havne i en felle.
  Gerda sa ut igjen:
  - Klarer du ikke å bli kvitt harehjertet, hyler du som en ulv, fra hundelivet!
  Goblinen prøvde å utnytte det faktum at krigeren slet med å parere trollets angrep, og forsøkte å nærme seg fra siden. Men Charlotte var på vakt. Rask som en gepard, bokstavelig talt hakket hun opp den ekle, stinkende skapningen. Da blunket krigeren til Gerda:
  - Nå er alt rettferdig!
  Trollet humret.
  - Hvorfor er adel så sjelden blant mennesker, fordi de ikke har ondskap - en livline i evolusjonens virvel!
  Gerda svarte behendig:
  - Slemhet, selv om en livline i kampen for å overleve, men gnagd av mistroens ormer generert av den!
  Trollet svarte med å angripe enda mer ondskapsfullt:
  - Veltalenhet blomstrer vanligvis når, når muligheten for fysisk beskyttelse svinner!
  Gerda, som svar, prøvde å fange fienden selv i den motgående bevegelsen, men mørkets skapning angrep på en veldig mangfoldig måte. I tillegg ga det til og med inntrykk av at det lekte med jenta med vilje, til og med hånende kløte krigeren på nesen et par ganger. Jenta ble rasende, og fikk umiddelbart en veldig alvorlig injeksjon i brystet, som et resultat av at blod strømmet ut. Gerda prøvde å hoppe over trollet, men trollet skar lett den mørke huden hennes av solbrenthet på magen. Og på et forsøk på å sparke i lysken, slo han smertefullt sverdet på bare fingrene.
  - Hvis du vil leve, elsk med meg! - Freaken spinnet. - Du har ikke en sjanse uansett!
  Gerda knipset:
  - Ingen sjanse! Og nå får vi se dette!
  Den nydelige barbeinte blonde krigeren sang høyt:
  Bøddelen sa: ingen lykkelige dager å se,
  Du vil bli forfulgt og fremmed!
  Men hæren av frihetselskende krigere,
  Håndter den utallige horden!
  
  Dødens fantomansikt: evig vandringsledsager,
  Men vi trenger heller ikke søvn-fred!
  Som i latskap er en eksil overalt,
  Hvor vanskelig det er å ha en drøm!
  
  Og for en drøm - eter-kjærlighet,
  Veien til det er noen ganger falsk!
  Paulus er hard, så baktalt ikke grusomt,
  Noen ganger er en uforsiktig feilberegning grusom!
  
  Så vil årene avta i et øyeblikk av ungdom,
  Og kampen vil lage lyd som en fest!
  Her snur vinden virvelvindene sirkulære,
  Hvor lidenskapelig, rasende det strømmet ned!
  
  Tro, dyrkbar jord vil bli øret,
  De skal dyrke gullbrød, de skal brenne det!
  Vel, fra ikonene til de hellige skimrende ansikter,
  De vil gi nåde for dette arbeidet!
  
  Men som en virvelvind - Seroko fra ørkenen,
  En forferdelig krig har kommet til jorden!
  Barn løper med bare føtter,
  Selv om det allerede har snødd - vinteren hersker!
  
  Fiender gjorde hus til ruiner,
  Og noen sorg - mistet barn!
  Heng vekter rundt halsen på folk,
  Dansen til hjerteløse bødler brenner!
  
  Folket kan ikke uttrykke sorg, så stramt,
  Ingen husly, ingen mat, ingen varme senger!
  Plystre som en kobra, en sint snøstorm i feltet,
  Hvor, sannhet, adel - til helvete med en løgn!
  
  En lys dag vil komme - en strålende time med seier,
  Fosterlandets ørn vil fly opp over steinene!
  La soldatenes bragder synges,
  Vi har et skarpt sverd og et sterkt skjold!
  Ved krigerens siste stavelse kollapset det stygge trollet, og det avkuttede hodet fløy av en god tjue meter. En blendende flammebunke meldte seg plutselig fra den, og bare en håndfull aske var igjen i stedet for det stygge hodet.
  Jentene under kommando av Stalenida tok en ny kamp. Men det gikk ikke så bra her. Avdelingen led tap.
  Tre jenter døde, alle resten av dusin jagerfly ble skadet av ulik alvorlighetsgrad, og klarte så vidt å bryte seg løs. To jenter måtte til og med bæres. Akk, dette er krig. Det er ikke alltid mulig å ødelegge alle. Dessuten var det veldig seige stridsvogner i kolonnen, nærmere bestemt selvgående kanoner E-5. De ser ut til å være små, men veldig seige. Og så kom jet-angrepsflyet i tide.
  Og bak dem skiveformede helikoptre. Prøv å motstå slik makt. Bare tre ytterligere ofre av tolv - kan man si, kom seg billig unna. Men nazistene la mer enn tjue. Slik ble kampen.
  Krigerne dro, på villspor og prøvde av all kraft. Natasha, denne rampete jenta, sa:
  - Så synd for jentene ... Det er til og med synd ... Men hvorfor ikke legge til gutter til bataljonen vår?
  Stalenida snerret og dyttet sin barfot over Maybug:
  - Hvem har hva ... Og du har bare hanner på hjertet!
  Victoria ble fornærmet og sa:
  - Jeg også! Hvordan du vil bli kjærtegnet av en fyr. Kjenn brystene i armene...
  Den rødhårede djevelen plukket et gresstrå, bet det av og kurret:
  - Åh, guttene mine er kule... Det er bra at du ikke er homofil... Jeg elsker de som knuller jenter... Tross alt, supermann-macho fra vugge!
  Steelenida ble litt myk og smilte:
  - Ja... Det blir litt morsommere. Og hvordan er Natasha din venn?
  Den blonde jenta, som ikke forstod, spurte igjen:
  - Hvilken venn?
  Major svarte selvsikkert:
  - Andreyka! Tross alt ble han også tildelt Zhukov!
  Natasha sukket tungt og trakk på skuldrene.
  - Jeg vet dessverre ikke...
  Andreika (Og dette var deres kjente gutt og pionerhelt) ble i mellomtiden kastet inn i kasematten. Den sårede gutten ble etterlatt bundet, og til og med lenket til veggen i nakken. Hvor mye nazistene var redde for russiske barn. Det var fuktig i kasematten, ei jente lenket til veggen hang ikke langt fra gutten. Helt naken, kroppen hennes var et kontinuerlig sår, blåmerker, pisugi, kutt, brannskader, jenta ble torturert. Hun var bevisstløs og stønnet bare lavt.
  Gutten så på veggene. Fengselet var eldgammelt, bygget tilbake i tsartiden, veggene var tykke, et lite vindu rett under taket var sperret. Andreika følte seg ikke bare en fange, men en fange fra antikken. Som den legendariske folkeopprøreren Stenka Razin var det forventet at han skulle bli torturert og henrettet.
  Andreika stønnet, tåler han, en elleve år gammel gutt, tortur? Ville hun ikke gråte som en jente! Det er tross alt ikke for pioneren å stønne og gråte. Den barbeinte, ripede Andreika snudde seg, såret gjorde veldig vondt, albuene hans var bundet, han måtte på en eller annen måte snu seg rundt for å gjøre det lettere, endre vinkelen. Den forferdelige smerten avtok et øyeblikk.
  Det er en forferdelig stank i cellen. Gulvet er flekkete, stivnet blod. Avgnagde bein ligger spredt. Av folk? Det er til og med skummelt, du kan se ganske mange fanger passere gjennom denne cellen. Riktignok trodde Andrey at nazistene hadde tatt Grodno til fange relativt nylig. Og når klarte de å rote sånn? Er de eldre ofre? For eksempel NKVD? Gutten krympet seg. Det viste seg ærlig skrekk! Hvor vanskelig det er i fangehullet. Det er ingen å snakke med, det ser ut til at jenta er i fullstendig utmattelse. Bødlene torturerte henne som antikkens helter. Bare lurer på hvorfor? Hvilken ondskap kan en ung jente påføre nazistene. Andreyka er imidlertid også bare en gutt og begynte å drepe, og kjempet mot denne onde ånder. Nazistene setter sin nasjon over andre nasjoner og folk. Dermed legitimerte de ondskap og lidelse! Nei, en normal person burde bekjempe slik lovløshet. I tillegg er ikke tyskerne selv frie, de er lenket av det totalitære apparatet. Han kveler på alle mulige måter det minste initiativ og manifestasjon av menneskelige følelser.
  Fascisme kommer fra ordet gjeng. Han strikker hensynsløst folk og gjør dem til lenkede slaver. Kommunismen løfter på sin side mennesket, gir det ny styrke og stimulerer livets fakkel. Det er en betydelig forskjell. Kommunismen er internasjonal og universell. Hitlerismen opphøyer bare én nasjon, og ikke hele menneskeheten som helhet. Dette er hans svakhet. Men folk har tross alt felles røtter, noe som er biologisk bevist. De samme svarte og hvite har ganske sunne og produktive avkom. Han er Andreika, sønn av en russer og en hviterusser, ganske levedyktig, slett ikke en idiot, og klar til å bekjempe fascismen.
  Selvfølgelig viste Pavel seg å være sterkere og klarte å komme seg vekk fra fiendene etter å ha drept mange tyskere. Han Andreika oppførte seg som en svekling, han ble tatt til fange. Kanskje du burde ha beholdt den siste kulen for deg selv. Selv om han er død, kan han ikke lenger drepe en eneste tysker! Og så er han i live, selv om han lider.
  Barfot Andrey klødde den lett svidde foten på en fuktig stein, Ilza fant det mest smertefulle punktet, brente det med en sigarett, slik at det ble en blemme. Men ingenting, en modig gutt, den vil ikke gå i stykker. Tvert imot, smerte bør bli en stimulans som hans mot vil øke fra. Og pioneren vil aldri knekke. Generelt er tyskernes triumf midlertidig. De vil bli beseiret før eller siden, akkurat som det onde alltid taper mot det gode. Du kan selvfølgelig argumentere for at god vinner bare i eventyr, men i livet er alt vanskeligere. Men selv et eventyr er bare en refleksjon av virkeligheten. Tross alt er mye som var en drøm nå blitt til virkelighet. Andrey tenkte: kanskje han er bestemt til å dø? Hva er fullt mulig! Men er han redd for døden? Hvis kommunismen vinner, vil han og andre helter i det sovjetiske landet gjenoppstå for et nytt lykkelig og evig liv. Da vil han leve i en verden uten sorg, pine, død og ondskap! Hovedsaken er at den endelige seieren vinnes! Tross alt, bare i dette tilfellet vil alle de falne heltene gjenoppstå!
  Og kommunismens rike vil komme! En verden hvor de mest hemmelige drømmene vil gå i oppfyllelse. Et slikt univers hvor en person eier alt som eksisterer, som man bare kan drømme om, og ikke engang alltid kan regne med suksess. Her er den, for en kompleks og mangefasettert verden. Og så vil andre verdener åpne sine armer for mennesket. Da så! Det er mulig at de enorme vidder av kosmos også er onde! Det vil hjemsøke og plage levende romvesener. Men kapitalismen vil gi dem frihet også! Han vil bryte slaveriets og ydmykelsens bånd. Frihetens tid og time vil komme, den vil lyse opp jorden med sitt strålende lys! Og de vil kaste av seg mørkets åk, mørkets folk, og mennesket vil erobre universets verdener! Og barnebarna vil huske at de ikke trodde at de levde i mørke under en jernhæl. Vi bar tegn på et ondt dyr, og nå vandrer vi i troen rent og hellig!
  Andreika ble til og med overrasket over hvor godt tankene hans formet seg. Det er noe spesielt og unikt med dem. Som det var under borgerkrigen, da proletariatets hovedvåpen var vers, og prosa, kanskje, ble til og med noe foraktet og neglisjert. Nå er dikteren i fangenskap, og fjærene og lyren er billedlig talt i lenker. Likevel gir han seg ikke, og ser frem til en lysere fremtid. Og hva det blir avhenger av hver person. Det er ikke noe som heter en som bestemmer og plantet alt.
  Andreyka sa:
  - Fremtiden avhenger av oss! Selv når det ser ut til at ingenting avhenger av oss!
  Gutten vred seg, han prøvde å slipe stengene. Dette yrket er kjedelig og vanskelig, men det er alltid en viss sjanse for suksess. Andreika, som overvant den forferdelige smerten, begynte å gni seg mot veggen. Det viktigste er ikke å rope ut, ikke å vise din svakhet. Han er en pioner, og derfor legemliggjørelsen av mot. Du må kjempe, så han vil kjempe, og han vil absolutt vinne! Til ære for det sovjetiske fedrelandet.
  Gutten gned seg hardnakket, i det øyeblikket kom jenta til fornuft og mumlet:
  - På den grønne plenen, hoppende blå kaniner!
  Og så falt hun i glemmeboken igjen. Gutten sa:
  - Ufornøyd! Hun ble torturert av de fordømte fascistene! Men jeg tror at hevnen ikke vil vente lenge på seg! Tiden for seier over menneskehetens monstre nærmer seg. Gutten snudde seg og sang:
  Og flagget vil skinne over planeten,
  Hellige land, det finnes ikke noe vakrere i universet!
  Og om nødvendig vil vi dø igjen,
  For kommunismen, for vår store sak!
  Smerter skyllet over gutten igjen, han beveget seg litt bort fra veggen og begynte å rykke i hodet.
  Da hørtes det et knirk og fem høye SS-menn tok seg inn i cellen. Uten å tenke seg om, sparket de gutten med støvlene og tok ham i armene:
  - Kom igjen tispe!
  Andreika forsto at det var nytteløst å gjøre motstand. Kragen hans var løsnet. De slo meg et par ganger til og bar meg på hendene. Gutten så ut til å være oppslukt av en iskald kulde: hvor han ble båret. Kommer det verste til å skje nå?
  Faktisk ble gutten dratt et sted ned. Og merkelig nok ble det varmere. Andreika følte seg plutselig mye mer munter: hvor er vår, forsvant ikke! Han kommer seg ut av dette rotet også.
  De bar ham opp trappene og senket ham sakte! Omsider kjente gutten at fuktigheten hadde gitt plass til tørrhet. Bødlene bar barnet inn i et ganske romslig rom. Riktignok så veggene illevarslende ut, de var hengt opp med ulike og fantastisk formede instrumenter. Gutten så flere flammende peiser og en stativformet innretning. Det var også mange strekkmerker og ulike torturobjekter. Andreika kjente plutselig en tyngde i magen, noe stukket!
  Dette er frykt! Gutten forsto, ikke i noe tilfelle skulle han bukke under!
  Barefoot Andrey spente seg opp. I salen satt en SS-oberst og en allerede kjent kvinne, hun som deltok i fangsten av gutten. Pioner Andreika ble blek, det er tydelig at en vanskelig skjebne venter ham hvis de skal forhøre et barn, innbitte bødler. Nei, han ville aldri gi etter for dem, selv om de måtte rope ikke en tanke, ikke en lyd! Men bare hvis han klarer det.
  SS-obersten spurte:
  - Navn!
  Andrew var stille. De pisket ham med en pisk. Det er en rød stripe på baksiden. Oberst SS, gjentok igjen:
  - Si navnet på babyen!
  Desperat Andreika svarte med ondskap:
  - Jeg er lille Stalin!
  SS-obersten fnyste.
  - Det er tissens tone! Han ser ut til å ønske seg et tøffere forhold.
  Ilsa sa:
  - La oss steke ungenes hæler.
  SS-obersten spurte:
  - Navngi dine medskyldige, og i dette tilfellet lar vi deg gå!
  Ruslan, som en ekte pionerhelt, svarte:
  - Hele det sovjetiske folket er mine medskyldige, fra den gamle mannen til barnet!
  SS-obersten plystret:
  - Ja, du er en sta skapning! Du forstår ikke at vi kan drepe deg!
  Blinkende blå øyne svarte Andrey:
  - Nazistene kan drepe, men det de ikke kan gjøre er å ta bort håpet om udødelighet!
  Obersten ropte:
  - Kom i gang!
  Barbeint og såret ble Ruslan plukket opp, tauene ble kuttet og bandasjene ble uhøytidelig revet av. Gutten gispet. Hender brakt tilbake, og brakte seg selv til stativet. De kastet et tau over hendene deres. Obersten ropte:
  - Vri knutens ledd!
  Tauet strakte seg helt til toppen. Andreika kjente en infernalsk smerte i den sårede skulderen og stønnet:
  - Mor! Det er forferdelig!
  Obersten gliste.
  - Du skal snakke!
  Andreika ristet på hodet:
  - Ikke!
  Guttene la tunge lenker på de bare føttene, knoklene i skuldrene knaser av det forferdelige presset. Blod strømmet ut. Smerten var skremmende, pioner Andrei ble blek, pannen hans var dekket av svette, et ufrivillig stønn ble hørt bak munnen hans, men fant likevel styrken til å si:
  - Ikke! Og igjen nei!
  Ilsa la en stålstang i peisen og sa med et glis:
  - Kjære gutt, tilstå, og vi vil gi deg sjokolade.
  Sårede Andrei ropte:
  - Ikke! Jeg trenger ikke den skitne ersatzen din!
  Ilsa skrek:
  - Vel, du og en tispe!
  Så tok hun frem en rødglødende ramrod fra flammen og stupte den ned i såret. Pioner Andreika hadde aldri opplevd slike smerter før, han trakk pusten, han mistet bevisstheten av sjokk.
  Ilsa, som en erfaren bøddel, begynte å massere kinnene og nakken, tok raskt gutten til fornuft.
  - Ikke forvent at ungen skal finne glemselen i et sparesjokk!
  SS-obersten beordret:
  - Stek hælene hans.
  SS bødlene tente umiddelbart et lite bål, flammen begynte å slikke de vakre, bare føttene til barnet. Ilsa, i mellomtiden, kastet den glødende ramstangen ned i såret igjen. SS-legen injiserte gutten med et spesielt medikament slik at han skulle føle smerte mer akutt og miste bevisstheten saktere. Nå ble pioneren Andreika feid over av et grenseløst hav av lidelse, enda verre enn Dantes helvete. To andre bødler begynte å slå hvitglødende stifter under neglene til gutten.
  Andreika, overveldet av forferdelige lidelser, følte seg på randen av fullstendig kollaps. Men plutselig, halvt forvirret, dukket bildet av Stalin opp foran ham:
  - Hva skal jeg gjøre sjefen? - Spurte gutten.
  Og Stalin, smilende hvittennet, svarte:
  - Og hva annet kan en pioner gjøre i denne situasjonen! Ikke bare gråt! Ta et dypt pust og syng.
  Pioner Andreika fremtvang et smil:
  - Hør på lederen!
  Gutten spente seg opp og brøt med makt, men sang samtidig med klar og sterk stemme, mens han komponerte rett på farten:
  Falt i et fascistisk forferdelig fangenskap,
  Jeg svever på bølgene av fryktelig smerte!
  Men blødende sang han sanger,
  Tross alt er den fryktløse pioneren vennlig med hjertet!
  
  Og jeg vil fortelle dere bestemt bødler,
  For en sjofel glede, du utøst forgjeves!
  De svake vil fortelle meg å tie,
  Tross alt er smerten uutholdelig og rett og slett forferdelig!
  
  Men jeg vet, jeg tror bestemt
  Fascismen vil bli kastet i avgrunnen!
  En stråle av onde flammer vil overvelde deg,
  Og alle som falt, gleder seg, skal gjenoppstå!
  
  Og vår tro på kommunismen er sterk
  La oss fly som en falk, la oss heve oss over alle stjernene!
  La elver av honning flyte vin
  Hele verden, det høye hornet vil høre råd!
  
  Og maskinen klemmer tett pioner,
  Se opp i himmelen, unge!
  Og sett et eksempel for de som vakler,
  Slipset ditt er like lyst som en nellik!
  
  Motherland for meg betyr du alt
  Mor og meningen med alt ungt liv!
  La det harde livet så langt,
  Vårt folk lider under ond fascisme!
  
  Men anstreng viljen til den røde gutten,
  Spytt i ansiktet med en helvetes hakekorsbanditt!
  La fiendene grøsse i raseri,
  Og de vil bli beseiret av den røde hæren!
  
  Sovjetunionens hellige land,
  Hva ga kommunismen til folkene!
  Hvordan mor ga oss hjertet sitt,
  For lykke, fred, håp og frihet!
  . KAPITTEL #11
  Slik oppførte helte-pioneren seg modig. Og han var tittelen sin verdig, som pioner høres det stolt ut. Det er akkurat slik enhver sovjetisk gutt bør oppføre seg.
  Jentene klatret i mellomtiden opp i krattskogen. De fyrte opp et lite bål og forfrisket seg. To av de ni jentene kunne ikke gå, og etter å ha gitt dem førstehjelp, bandasjert dem, ga de dem trofésprit slik at sårene ikke skulle gjøre vondt og jentene skulle sovne.
  Natasha sa med et smil:
  Alt i vår verden er relativt. For eksempel er alkohol langt på vei en gift, og samtidig helbreder det. Jentene sover! Og det ble mye lettere for dem!
  Victoria sa klokt:
  - Alt i verden er relativt... Og Gud er ikke en engel, og Djevelen er ikke en djevel!
  Veronica svarte sint:
  - Hva slags blasfemi ... Hva handler dette om?
  Den rødhårede djevelen bemerket logisk:
  - Og om det ... I Bibelen snakker Gud kun voldens språk. En da Noah er verdt noe. Og djevelen? Det høres faktisk ikke mye om ham. I alle fall, selv i Bibelen, frister Satan flere enn han dreper!
  Natasha bemerket rasjonelt:
  - Gud elsker virkelig vold. Kong David førte brutale kriger. Saul Gud beordret å utrydde en hel nasjon uten unntak: inkludert kvinner, barn og husdyr! Det er rart å snakke om barmhjertighet... Synes du ikke?!
  Veronica ville si det, men ingenting godt kom til tankene. Faktisk er det ikke noe spesielt å dekke. Angående Noah-flommen tenkte hun selv mye. Og hun kunne ikke finne en forklaring, i det minste en rasjonell, på slik grusomhet. Gud ødela ikke synden, allerede Kam, lyste opp, og Noah var ikke en helgen i det hele tatt. Og det var ikke Ham, men Haamam som ble forbannet. Det er også uklart. Generelt er hele denne Bibelen, spesielt Det gamle testamente, full av misforståelser. For eksempel drepte Elisa førtito barn for en så bagatell at han ble ertet for skallethet.
  Dette er helt klart overkill! Gjør dette med barn. Og det er vanskelig å forklare dette.
  Veronica selv nølte med religion. Jeg visste ikke engang hvilken tro jeg skulle akseptere. Jeg likte ikke ortodoksi for mye: mange ytre effekter, prakt, men alt var på en eller annen måte kaldt. Men baptistene ga heller ikke hvile og fred. Lik det eller ikke, men religion krever uansett tro. Og en smart jente ønsket at alt skulle være logisk og at alle ender konvergerte.
  For å få alt til å virke rasjonelt og riktig. Og så ... Selv læren om evige helvetes pinsler virker overdreven. Det verste med helvete er varigheten av straffene: det vil alltid være et helvete. Og milliarder av milliarder av år vil gå, og syndere vil fortsatt lide og lide. Og det er forferdelig! Hva er evighet? Det er lettere for en ape med bind for øynene å skrive Bibelen på et tastatur enn å vente ut evigheten.
  Tortur i helvete er en egen sak. Det er ikke synd å torturere Hitler lenger og hardere. Men hva om en tenåring går til helvete? Generelt, hvordan kan en person bli frelst hvis han synder. Selv om ikke ved gjerninger, så ved ord eller tanker! Og hva er synd?
  Victoria, da hun så at Veronica er stille, økte presset:
  - Ja, og i Johannes' åpenbaring ... Så snart livet på jorden begynte å bli bedre, hvordan kan vi helle henrettelser på planeten Jorden. Og så plage hele menneskeheten. Og hva kan man si?
  Veronica svarte hardt:
  - Du kommer til helvete - du vet det!
  Steelenida stoppet krangelen:
  - Alle sov! Det gjenstår fortsatt mye arbeid!
  Jentene lukket villig øynene. Natten om sommeren er ganske varm, og krigerne krøp sammen og sovnet til hverandre.
  Veronica drømte at hun var i en verden av en futuristisk fremtid. Du går nedover gaten, og fortauene beveger seg som en elv. Og fargerike biler flyr over den. Og overalt er det fullt av pionerer med røde slips. Og disse barna flyr og spinner som møll. Og alle smiler, gliser.
  Veronica viftet med hendene og fløy. Hun er som en sommerfugl, og du kan høre vingene hennes. Og du flyr selv, flyr ... Og det er så sterke farger rundt omkring. Husene er enorme, flerfargede, malt som kaker. Og mange statuer - forskjellige fabeldyr.
  Alt er så vakkert. En av bygningene ligner en ostekake besatt med diamanter. Og flygende tallerkener kretser rundt det. De lyser oransje, og gir et blendende gjenskinn.
  Nok en bygning i form av syv krabber som står oppå hverandre. Dessuten har hver krabbe en annen farge, og klørne glitrer av edelstener. Og flyet: så vakkert og elegant. Noen av dem har ikke en fast form, men beveger seg i rommet som klatter.
  Andre er tvert imot strukturerte. Minner om snøflak, en så upåklagelig geometrisk form. Hvorfor ikke skjønnhet og legemliggjøringen av estetikk.
  Men bygningen svever rett i været, og ligner en ørn med overkledde vinger, bare som laget av krystall. Og nebbet skinner klarere enn en diamant, og kanskje til og med solen.
  Og hva med strukturen på toppen, som har et helt akvarium med fantastiske marine dyr. Og fisk med sølvskjell og lange, gylne finner. Og det er så mange andre skapninger der ute. Og også, som besatt med juveler. Og maneter som gir alle regnbuens farger.
  En jente i rødt slips fløy opp til Veronica. Overrasket spurte hun:
  - Er du voksen?
  Veronica svarte med et smil:
  - Ja hvorfor?
  Pioneren fniste og svarte:
  - Ikke noe bra! Hvis du er voksen, vil hyperdragen ta deg.
  Veronica plystret.
  - Huff! Og jeg trodde du var kommunisme!
  Jenta i det røde slipset nikket trist, og svarte høyt:
  - Vi har virkelig kommunisme! Produkter er gratis, varer er gratis, absolutt alt er der. Fra spillkonsoller til virtuelle hjelmer. - Jenta nikket, og ristet på en gjennomsiktig, krystalltøffel, kvitrende. - Se på dette treet.
  Faktisk, nær bygningen i form av fire asters som sto oppå hverandre, vokste et eiketre med gylne blader. Og på den vokste det kaker, kaker og forskjellige kulinariske produkter. Så luftig og vakker.
  Veronica utbrøt beundrende:
  - Det er flott! Hvilket tre...
  Pioneren nikket og en kake dukket opp i hånden hennes. Jenta kvitret.
  - Prøv! Det smaker godt!
  Veronica svelget det søte kjøttet av kaken. Smaken var virkelig så mild, behagelig, som om et drivhus blomstrer i munnen. Og hvor flott det hele er.
  Veronica innrømmet ærlig:
  - Jeg har aldri spist noe bedre!
  Pioneren smilte og blottet de perlefargede tennene og svarte sint:
  - Og på samme måte, i myndighetsalder, mer presist, når vi blir tenåringer, sluker hyperdragen. Dette er nettopp tragedien til våre flotte mennesker!
  Veronica sa bestemt, knyttet nevene og sparket den bare foten i været:
  - Jeg skal ta hevn på dragen! Jeg er klar til å kjempe mot ham!
  Pioneren knipset fingrene på høyre hånd. Og et skarpt sverd dukket opp i luften. Stor og glitrende. Skarpe egger, og bladet hans brant som om det var laget av stjerner.
  Veronica rakte ut hånden. Sverdet gikk inn av seg selv, og krigeren klemte det. Hun sa med spenning:
  - Jeg vil kjempe for Fædrelandet... Med Guds hjelp, for folkets skyld!
  Pioneren svarte sint, og ga til og med ut gnister fra perletennene hennes:
  - Det er ingen gud! Dette er alle menneskelige fordommer!
  Veronica sukket tungt.
  - Åh! Igjen... Og her er det gudløse riket...
  Jenta svarte kraftig:
  Vi har ikke et rike! Vi har et demokrati! Senatet og kongressen styrer, og to konsuler, en gutt og en jente, velges for ett år av hele folket. - Pioneer slengte skoen hennes inn i tomrommet, så mye at det ble en ringing. Så kvet hun. - Kommunismen er folkets makt, og ikke en kult av et individ som Stalin!
  Veronica var delvis enig:
  - Stalin lot seg virkelig rose for mye! Han må i det minste være litt mer beskjeden!
  Pioneren ristet på det skarlagenrøde slipset og ropte og kastet opp høyre hånd:
  - Pioneer er alltid klar! Vi vil drepe alt storfe!
  Veronica kunne ikke la være å spørre:
  - Og hvor gammel er du?
  Jenta smilte og svarte høflig:
  - To hundre og tjuefem!
  Veronica plystret og himlet med øynene.
  - Ja?
  Jenta gjorde et alvorlig ansikt og sa:
  Vi vokser opp veldig sakte! Fra fødsel til absorpsjon av dragen går det litt mer enn tusen år!
  Veronica ropte og flakset med de frodige, svarte øyevippene:
  - Det er akkurat som en evig barndom! Som i et eventyr!
  Pioneer sa trist:
  - Dette er et eventyr, bare et veldig forferdelig et ... Hvis det ikke var for dragen, ville vi generelt vært udødelige og ikke kjent alder!
  Veronica sa skarpt:
  - Kommunismen er den evige ungdoms rike!
  Jenta ristet på det gylne hodet og kvitret:
  "Nå vær så snill og syng noe for oss!" For å gjøre det morsommere!
  Fra alle kanter begynte barn å fly opp til Veronica. Gutter, jenter, alle vakre, i elegante klær. Og de ringte med sølvblanke stemmer, så hyggelige og herlig vakre.
  - Syng en blomst! Ikke skamm deg! Du er rett og slett fantastisk!
  Og Veronica landet på den bevegelige stien, og danset på den med bare, grasiøse ben, entusiastisk og praktfullt spilte hun stemmen sin, sang hun;
  Jeg er datter av lysets og kjærlighetens fedreland,
  Den vakreste Komsomol-jenta ...
  Selv om Fuhrer bygger en vurdering på blod,
  Noen ganger føler jeg meg klosset!
  
  Her er et veldig strålende århundre med stalinisme,
  Når det glitrer og gnistrer rundt...
  En stolt mann sprer sine vinger -
  Og Abel triumferer, Kain er borte!
  
  Russland er mitt moderland
  Selv om jeg noen ganger føler meg vanskelig...
  Og Komsomol er en enkelt familie,
  Skjønt barbeint å gå langs stien skarpt!
  
  Fascismen bratt angrep moderlandet,
  Hodettenner til denne villsvinen, rasende blottet tenner...
  En rasende napalm strømmet fra himmelen,
  Men Gud og den strålende Stalin er med oss!
  
  Russland er det røde Sovjetunionen,
  Et mektig stort fedreland...
  Forgjeves sprer klørne sine Sir,
  Vi vil definitivt leve under kommunismen!
  
  Selv om den store krigen har begynt,
  Og mye blod ble utgytt...
  Her er et flott land som vrir seg,
  Fra tårer, branner og store smerter!
  
  Men jeg tror vi vil gjenopplive fedrelandet,
  Og vi vil heve det sovjetiske flagget over stjernene ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Flott, strålende Russland!
  
  Dette er mitt hjemland
  Det er ingen i hele universet, det er vakrere ...
  Selv om Satans penny har kommet løpende,
  Vår tro vil vokse seg sterkere i disse lidelsene!
  
  Som den selverklærte Hitler gjorde,
  Han klarte å ta Afrika på en gang ...
  Hvor har fascismen så mye styrke
  En infeksjon har spredt seg over hele jorden!
  
  Det er hvor mye Führer fanget mye,
  Og det måler ikke engang...
  Hva en bandittsverm har skapt,
  Over dem vaier et skarlagenrødt flagg et mareritt!
  
  Slike fritter er sterke nå,
  De har ikke "tigre", men stridsvogner er verre ...
  Og slo Adolf med en snikskytter i øyet -
  Gi nazistene sterkere banker!
  
  Det vi ikke kan gjøre, vil vi gjøre på spøk,
  Selv om barbeint jenter i kulden ...
  Vi oppdrar et veldig sterkt barn,
  Og en skarlagenrød, vakker rose!
  
  Selv om fienden strever, skynd deg til Moskva,
  Men de barbrystede jentene reiste seg...
  La oss slå med et maskingevær fra en ljå,
  Soldater skyter slektninger!
  
  Vi vil gjøre Russland fremfor alt,
  Et land som i solens univers er vakrere ...
  Og det vil bli en overbevisende suksess,
  Vår tro vil vokse seg sterkere i ortodoksi!
  
  Og tro de døde, vi vil gjenreise jentene,
  Enten ved Guds kraft, eller vitenskapens blomst...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Uten alle forsinkelsene, sjofel kjedsomhet!
  
  Vi vil være i stand til å gjøre moderlandet kult,
  La oss heve Russlands trone over stjernene...
  Du er den bartede Fuhrer,
  Hva forestiller seg selv uten ondskapens fasetter som messias!
  
  Vi vil gjøre fedrelandet som en kjempe,
  Hva vil skje, som en enkelt monolitt ...
  Jenta reiste seg sammen på hyssingen,
  Tross alt er riddere uovervinnelige i kamper!
  
  Redd det store fedrelandet
  Da vil du få en belønning fra Kristus ...
  Den Allmektige bør bryte krigen,
  Selv om du noen ganger må kjempe tappert!
  
  Kort sagt, kampene vil snart dø ned,
  Kampene og tapene vil ta slutt...
  Og ridderne er store ørner,
  Siden fra fødselen alle soldater!
  Veronica snurret sverdet i luften og trampet den nakne, grasiøse foten på overflaten av gaten, som var speilvendt.
  Jenta pekte med et blunk på en kvinnelig kriger fra andre verdenskrig. Og hun sa med et trist smil:
  - De har allerede forsøkt å ødelegge dragen selv ved hjelp av hyperlaserkanoner av grove slagskip. Du kan ikke beseire ham med ett sverd!
  Veronica nikket samtykkende.
  - Jeg antar det. Vel, da spartanerne kjempet med perserne, svarte de beskjedent: vi skal kjempe i skyggene!
  En gutt dukket opp i shorts og rødt slips. Han bøyde seg for Veronica og sa:
  - Vår flotte gjest fra fortiden. Så glad vi er over å ønske deg velkommen!
  Veronica svarte med et sukk:
  - Så lenge hyperdragen ikke er beseiret, er det ikke nok å glede seg. Og det ser ut til at det ikke blir lett å håndtere!
  Gutten foreslo:
  La oss spise først, så snakkes vi!
  Andre barn dukket opp - gutter og jenter, ikke eldre enn fjorten år.
  De var i smarte klær, men mange var barbeint og blinket med bare, runde barnehæler.
  Krigeren ble sittende på et hederssted - en lenestol laget av gull og besatt med diamanter. Og likevel myk.
  Imidlertid satt barna som på kongelige troner. Og de sang noe muntert for seg selv:
  - Ære til barndommens vakre imperium,
  Vi vil være veldig vakre sterke ...
  Vi er laget av mektig deig,
  Folk i det store, hellige landet!
  Men så dukket det opp tallerkener av gull, og fløt gjennom luften. Det var veldig vakkert og imponerende.
  Og hvilke fantastiske dyr det var. For eksempel en hybrid av ananas og rådyr, svane og melon, og noe annet veldig smakfullt og appetittvekkende. For eksempel og ostekaker med bananer og kalkuner. Alt her er veldig velsmakende og til og med cloying.
  Veronica spiste på begge kinnene og sang:
  - Vi er ikke patetiske insekter,
  Spiser alle godsakene!
  Og jenta vil ta det og le. Dessuten blinket jenta tanken på hvordan det er å leve i en verden hvor du aldri vil bli voksen.
  Bordet ble lengre og det var allerede tusenvis av barn bak det. Og ingen ser eldre ut enn fjorten. Mange spesielt jenter med smykker fra de rikeste edelstener.
  Samtidig var de fleste av barna barbeint, det kan sees at under forholdene til evig sommer er det trivielt ubehagelig å gå i sko.
  Dessuten var fortauet varmt, men ikke i det hele tatt varmt, og å gå på det med bare såler føler du lykke.
  Veronica begynte å sluke en hybrid av en grisung, dadler, en appelsin og en smultring.
  Og det er veldig behagelig både i smak, og i berøring, og i aroma. Alt her i denne verden er vakkert og ser flott ut. Hvordan kommunismen ble forestilt i eventyr om en futuristisk fremtid.
  Selv om selvfølgelig bare, runde hæler ofte forbindes med fattigdom, er det til og med et slikt uttrykk - en tramp.
  Veronica spiste og tok en slurk fra en platinamugge med smaragdbesatt vin. Denne vinen smaker fantastisk at du drikker den som en søt cocktail med honningaroma!
  Og nattergalene synger og paradisfuglene.
  Veronica følte seg oppløftet og sang:
  Og kampen fortsetter igjen
  Og hjertet er engstelig i brystet ...
  Vår verden er så ung
  En evig vår fremover!
  Så begynte hun å spise velsmakende og velduftende mat igjen. Veronica tok til og med en gyllen gaffel med bare tærne og snurret den mens hun sang:
  - Jeg er den sterkeste jenta i verden,
  Fra en veldig kul eterlignende plass!
  Krigeren er ekstremt aktiv. Og spise god mat. Mer presist, ikke bare bra, men veldig appetittvekkende og kunstnerisk. Og det er ekstremt kul og fantastisk mat.
  Veronica sang:
  - Ære til kommunismens tider,
  Vi vil alltid tro på lykke ...
  Vi vil ødelegge fascismens åk,
  Jeg tror drømmen vår vil gå i oppfyllelse!
  Og her kastet hennes bare fot igjen noe smakfullt i halsen hennes. Og dette er en veldig interessant stilling.
  En jente fra en futuristisk fremtid sa:
  - Du spiser veldig sunt - det betyr at du er sterk!
  Veronica var enig i dette:
  - Jeg er veldig sterk!
  Gutten sa tvilende:
  - Du trenger ikke skryte!
  Komsomol-medlemmet fniset.
  - Men egentlig ikke?
  Den lille gutten kvitret:
  - Og også fra skryt,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica skrek:
  - Jeg er den sterkeste i verden!
  Jenta sa med et smil:
  - Du skryter igjen!
  Veronica twitret:
  - Jeg kan gjøre alt, jeg kan gjøre alt,
  Med ditt varme hjerte...
  Hvis du må feie fjell,
  Jeg kan ikke la være!
  Og jenta tok og viste tunga!
  Gutten nikket samtykkende.
  - Det er du som komponerer og handler kult!
  Jenta foreslo:
  - Og la vår voksne gjest vise sine ferdigheter i militære saker!
  Gutten var enig i dette.
  - La ham vise seg! Ellers vil hun kjempe mot en hyperdrage, men hun har kanskje ikke krefter til noe enklere!
  Veronica svarte med et sukk:
  Jeg liker ikke å skryte, men...
  En gutt på rundt tolv trampet med bare foten og bjeffet:
  - Nei men! Du vil ha en treningskamp akkurat nå!
  Komsomol-jenta nikket samtykkende:
  - Jeg er klar!
  Jenta sa med et smil:
  - Du må kjempe med roboten. Og det er ikke så lett!
  Veronica svarte modig:
  - Jeg er som en pioner - alltid klar!
  Gutten sang med glede:
  Og kampen fortsetter igjen
  Hyperplasmabrannen koker...
  Og Lenin er så ung -
  Slår med sverd!
  Jenta korrigerte gutten:
  - Ikke Lenin, men generasjonenes lys, og ikke med sverd, men med en hyperblaster!
  Gutten sa sint:
  "Du kan ikke skremme meg med hyperblastere!"
  Barna reiste seg fra bordet, alle ti tusen på en gang. Nesten alle stampet sine bare føtter mens de gjorde det. Og hun sa:
  - Elfaraya kom ut!
  Og så tre ganger...
  Og så var det en fantastisk stor, honningblond, med veldig fremtredende muskler og i bikini. Hun hadde store bryster, knapt dekket av en tynn stripe stoff, og frodige, luksuriøse lår. Jenta hadde muskulaturen til Hercules, og musklene rullet som kuler under den solbrune huden hennes.
  Heltejenta var nesten naken og barbeint, vakker, men altfor oppblåst.
  Ganske høy og også muskuløs Veronica var et hode kortere enn henne, og mye smalere i skuldrene. Derfor, når jentene reiste seg mot hverandre, begynte barna å rope.
  Det ble hørt rop:
  La oss satse folkens!
  Og videre:
  - Vi satser!
  Begge jentene hadde håret glitrende som bladgull, og håret var litt krøllet.
  Elfaraya nikket til partneren sin og bemerket:
  - Jeg er en biorobot, og derfor vil jeg ikke drepe deg!
  Veronica svarte med et smil:
  - Og jeg er en mann ... Og kjemper jeg med deg, vil jeg oppfylle min plikt!
  Elfaraya bemerket:
  - Du er voksen ... Så ikke fra denne verden!
  Veronica svarte med et sukk:
  - Og verden som jeg ikke er bedre enn dette fra!
  Jenta stampet sint barfot og beordret:
  - La oss begynne å kjempe! Snart kommer hyperdragen igjen for flere ofre!
  Elfaraya nikket og gjorde det første utfall. Veronica lente seg litt tilbake.
  Begge jentene blunket til hverandre. Elfarai hadde et stort og langt sverd i hendene. Hun snurret dem rundt som en fjær. Veronica prøvde å gå mot angrep.
  Og uten særlig suksess. Fienden er rask. Dessuten så det ut til at hun lekte katt og mus.
  Elfaraya gjorde et utfall og klødde Veronicas skulder, og klødde henne som en kattelab.
  Så sa hun:
  - Du er ikke skadet!?
  Veronica svarte rasende:
  - Ikke!
  Og igjen angrep fienden. Komsomol-medlemmet var engasjert i fekting og hadde en idé om hvordan man kunne kjempe med sverd. Men motstanderen hennes er både raskere og sterkere.
  Likevel er det en robot.
  Her slo Elfaraya igjen Veronicas angrep, og igjen klødde jenta på brystet. Blodet rant mer ut.
  Veronica prøvde å kaste støv i øynene til bioroboten med bare tærne, men uten særlig suksess.
  Komsomolskaya Pravda bemerket:
  - Og det var vanskelig med nazistene!
  Elfaraya skrapte igjen med sverdet sitt, la oss gjøre et lynangrep og stikke hull på huden på skulderen hennes, utstedt:
  - I dag, mine herrer, lager vi historie,
  La oss bygge barrikader, og i morgen krematorier!
  Veronica støttet sangen med sitt rasende angrep:
  - Vi bygger en ny verden, og vi fornekter fortiden,
  Heving til tronen - latterlig og vulgært!
  Elfaraya tok et nytt utfall, denne gangen slo hun Veronica på det bare beinet og kvitret:
  - Er du såret?
  Veronica sa:
  - Hvis du ikke var en robot, ville jeg betraktet dette som en hån!
  Og Komsomol-jenta i raseri utførte en hel rekke slag med sverd. Og sverdet hennes flimret som vingene til en sommerfugl.
  Men Elfaraya slo tilbake og fanget henne i den møtende trafikken. BH-en på brystet til Veronica ble kuttet. Og de skarlagenrøde brystvortene til Komsomol-medlemmet ble avslørt.
  Veronica skammet seg og hun kurret:
  - Faen!
  Biorobotjenta sang:
  Du er ikke en engel, men for meg, men for meg,
  Du har blitt en helgen!
  Du er ikke en engel, men jeg så, men jeg så,
  Lyset ditt er ikke jordisk!
  Veronica, svingende med sverdene, den nakne overkroppen glinsende av svette som om den var oljet, og brølte:
  - Bare i himmelen er det bare engler som vet at bioroboten venter!
  
  NYE EVENTYR AV ROBUR THE COCORER
  KOMMENTAR
  Robur Erobreren, sammen med to sjarmerende jenter, skaper et universelt apparat, som viste seg å være et veldig kraftig våpen. Hva venter menneskeheten nå? Robur vil ha makt over verden!
  . KAPITTEL 1
  Erobreren Robur ble alvorlig lamslått av et lyn. Men han døde ikke. Hans universelle apparat ble kastet på land. Og selv om han skadet seg selv, var det fortsatt sjanser til å fikse ham.
  Og teamet forsvant en stund i USA, og lette etter forskjellige deler til enheten.
  I Amerika mente de tilsynelatende at Robur var død, spesielt siden et vitne fra politiet overlevde, som bekreftet at enheten ble truffet av lynet.
  Og snart begynte den russisk-japanske krigen. USA hadde forretningsforbindelser med Russland, men den demokratiske pressen likte ikke det autokratiske imperiet.
  Selvfølgelig hadde tsaren full makt i Russland: utøvende, lovgivende og dømmende. Og den progressive offentligheten ønsket et parlament og ytrings- og samvittighetsfrihet.
  Så USA gledet seg over nederlaget til tsar-Russland ... Og til slutt ble det underskrevet en fred som endret maktbalansen i Stillehavet.
  Og Robur perfeksjonerte bilen... Han laget den med fantastiske egenskaper.
  Ikke bare i stand til å bevege seg på land, vann, under vann og i luften, men i ytterligere to elementer: verdensrommet og under jorden.
  Og siden planetens velvære ikke var av interesse for Romulus, fløy han til månen.
  Det var to jenter i vogna med ham: Albina og Alvina. Roburs apparat gled over overflaten av rommet. Den var liten, men brukte energien til termonukleær fusjon, da hydrogen ble omdannet til helium.
  Samtidig ble det under flyturen skapt et semi-romlig felt rundt maskinen og den kunne trenge gjennom de hardeste beleggene.
  Robur fløy og strøk jenta over kneet... Og samtidig tenkte han. Han har mange år. "Albatross" ble skapt i de dager da flyindustrien nettopp dukket opp på åttitallet av forrige århundre. Robur var allerede over førti da. Han laget et fly som ikke hadde like i det tjueførste århundres virkelige historie, for eksempel når det gjelder flyvarighet. Riktignok er hastigheten hans bare rekord for tiden hans.
  Så klarte han å skape noe helt supert... Og overraske hele verden. Og til slutt gi ut noe fantastisk generelt.
  Men du er selv allerede over seksti og det er trist. Det kan sees at Romulus eldes.
  Det ville selvfølgelig være ønskelig å returnere ungdom. Men hvordan oppnå dette?
  I en eldgammel bok leste Robur at det er en slik stein på månen at berøring av den kan gjenopprette ungdom til enhver kropp.
  Akkurat nå glir han gjennom vakuumet. Albina, også en kvinnelig vitenskapsmann, slo på en spesiell retningssøker for å fange strålingen fra steinen. Den blonde kvinnen sa med forferdelse:
  "Alderdom skremmer meg også!"
  Robur nikket samtykkende.
  - Det er forferdelig! Det er ingen tidligere friskhet og livlighet, og søvn forfrisker deg ikke på en ungdommelig måte, og hodet ditt gjør vondt oftere og oftere.
  Alvin nikket med et sukk.
  - Vi er heller ikke unge lenger, selv om vi ser flotte ut. Og muligheten for å få gamle jenter er så skummel!
  Og begge oppfinnerne traff metallet med hælene.
  Men månen kom nærmere. Og Roburs apparat var på høyden av hastigheter.
  Jordens tyngdekraft ble observert inne i den. Og det er selvfølgelig flott.
  Albina sa:
  - Det er ingen luft på månen!
  Robur sa med et smil:
  - Vi har gode dresser. I tillegg er månesteinen plassert i midten av satellitten. Og det er ikke så lett å få det til. Men enheten vår er heldigvis unik.
  Alvin bemerket:
  - Og vi er også med på opprettelsen av den! Husker du hvordan vi utviklet det?
  Albina la villig til:
  - Spesielt termonukleær fusjon av hydrogen - når maskinen går på vann alene og i svært lang tid!
  Robur nikket med det grå hodet.
  - Ja, mine arbeidere, vi skapte et universelt apparat som var hundrevis av år forut for sin tid. Men dette er ikke nok! Etter å ha mottatt ungdomsgaven, har vi noe å gjøre på jorden!
  Alvina fniste og sa:
  - Vi må ta makten over verden!
  Albina trakk tvilsomt på skuldrene med sine ukvinnelige brede skuldre:
  - Det er en god idé, men en, selv en slik perfekt maskin er ikke nok - du må lage en hel hær!
  Robert bemerket:
  - Et halvromsfelt som kan passere gjennom hvilken som helst materie kan også generere en kraftig laser som kutter til og med slagskip. Så vi er i stand til å lage en seriøs styrke.
  Alvina kvitret og blottet tenner:
  - Slaglaser, infernalsk kraft,
  Kan overvinne enhver motgang!
  Nå har Månen blitt på størrelse med et basseng på skjermen, og fortsatt å vokse. Månens kratere og hav var synlige. Overflaten er gråaktig og glitrende på samme tid.
  Albina tok av seg støvelen og avslørte den nakne, meislede foten. Fingrene hennes beveget seg og en kortstokk dukket opp i dem.
  Skjønnhet foreslått:
  - Skal vi leke?
  Alvina fniste og svarte:
  - Du kan også prøve! Det ville vært et interessant spill!
  Robur bemerket aggressivt:
  - Det er ikke bra å spille kort! Kanskje vi kan spinne noe mer interessant?
  Albina trakk på skuldrene og svarte:
  - Og hva foreslår du? Kanskje sjakk?
  Robur nikket.
  - Dette er et spill med store hoder. Hva kan vi prøve?
  Alvin svarte:
  - Generelt er det lite tid, vi lander snart på månen. Kanskje det er bedre, egentlig, la oss raskt bytte kort.
  Robur var enig:
  - Jeg kjenner ikke igjen blitzen! Sjakk må spilles med omtanke. Så bedre kort!
  Albina begynte å stokke dekket med bare fingrene av meislede ben. Så delte hun ut kortene. Romulus fikk trumf seks og begynte å gå først. Spillet startet... De klarte å spille bare et par kamper. Den første endte uavgjort, og den andre var Albina i kulda. Fra hvilket jenta ble veldig fornærmet og sang:
  - Kort til frokost, kort til lunsj,
  Kort til middag, det er hele hemmeligheten!
  Robur sa med et smil:
  - Uheldig i kort - heldig i kjærlighet!
  På dette, generelt, tok alt slutt. Enheten berørte overflaten og landet fast på månen. Nå skulle de bli de første astronautene i menneskehetens historie som berører overflaten av jordens satellitt.
  Jentene hadde selvfølgelig veldig lyst til å gå barbeint, men vakuumet dikterer sine egne lover. Så de var ikke så villige til å ta på seg romdrakter.
  Robur var også i romdrakt. Han følte seg veldig trygg.
  Her er de på overflaten av månen. De gikk sakte. Og de hoppet umiddelbart - tyngdekraften på månen er mye mindre enn på planeten Jorden.
  Robur bemerket med tilfredshet:
  Vi er de første menneskene på månen! Hvor fantastisk!
  Albina sang med et smil:
  - Måne, måne - blomster, blomster,
  Vi stoler alle med kjærlighet -
  Håp og drømmer! Håp og drømmer!
  Alvina sa med et smil:
  - Vi kan gjøre alt, og fløy til og med til månen!
  Triaden trampet på månens overflate og prøvde til og med å hoppe. Hoppene var lange. Og når du går ned, er fallet som i en drøm.
  Det ser absolutt vakkert ut.
  Robur sang:
  - Det er godt å være på månen,
  I dette fantastiske landet!
  Albina bemerket logisk:
  - Den er bra på Månen, for vi er de aller første på den. Men faktisk er det ingen blomster, ikke noe gress, ingen blå himmel. Det er ikke for stor.
  Alvina gikk med på dette og stampet hælen i sanden. Så ble hun kastet opp.
  Jenta knurret:
  - Ikke det beste når det er sand og kratere rundt!
  Robur gliste og sa:
  - Finn det beste i det verste, og ikke omvendt! Og her på sin måte må jeg si perfekt!
  Albina var enig i dette:
  - Ja, det er ganske bra på sin måte! Men ... fortsatt liv er ikke søtt!
  Alvina korrigerte partneren sin:
  - Det er ikke noe liv i det hele tatt!
  Robur gjorde noen flere hopp. Så sto han på hodet og gikk på hendene. Han likte det tydeligvis veldig godt. Men han er ikke en gutt. Han er over seksti. Og å gå på hendene i lang tid er uverdig og slitsomt. Jeg vil ha noe annet - mer praktisk.
  Robur sa ettertrykkelig:
  - Nok! La oss nå fly til sentrum av Månen og ta på steinen som gir evig ungdom!
  Begge jentene utbrøt unisont:
  - Selvfølgelig skal vi fly! Vi ønsker evig ungdom!
  Og slik løp triaden til den fantastiske bilen deres, som så ut som en barracudahai, med hjul, som imidlertid var uttrekkbare.
  Og så hoppet jentene og en eldre mann inn i dette apparatet. De klarte det veldig bra.
  Selv om månen selvfølgelig også er flott. Og nå ble det en enda mer spennende reise innover.
  Robur, som satt ved rattet på den besynderlige maskinen sin, sang:
  - Gutten ser et maskingevær i drømmene sine -
  Tross alt er tanken bedre for ham enn limousinen ...
  Fra fødselen er denne justeringen tydelig,
  Den eneste styrken vinner i verden!
  Så halvromsfeltet ble slått på, og en maskin som lignet en barracuda stormet inn i månens dyp og løsnet planetens overflate.
  Apparatet ristet først, og så begynte det å gå dypere ned i månejorden.
  Det er mindre bilristing. Og så roet hun seg helt ned, og gikk i dypet som et urverk.
  Albina tvitret:
  - Vi vil bryte gjennom ethvert fjell,
  Enhver hals - vi vil snu!
  Alvina bekreftet dette raskt:
  - Klart vi skal snu, vi skal prøve!
  Og jenta sparket av seg støvlene. Partneren hennes fulgte etter.
  Og mens Robur satt ved roret begynte jentene å spille kort seg imellom.
  De gjorde det ved hjelp av bare tær, og veldig energisk. De spilte, kastet kort og kjempet tilbake.
  Men de ble fort lei av det. Og jentene bestemte seg for å spille sjakk. Det er faktisk ikke særlig interessant å spille kort én mot én. Men i sjakk, selvfølgelig - det er supert.
  Albina sa med et smil:
  - Chess 0 er et spill for intellektuelle!
  Alvin var enig i dette:
  - Selvfølgelig! Vi er den høyeste intellektuelle eliten!
  Albina nikket. Og hennes bare tær trakk frem en flaske champagne fra skapet. Jenta skrudde av korken, og slapp ut en praktfull jet. Hun ble slått i ansiktet. Og dysset ned det vakre og fortsatt friske ansiktet til jenta.
  Den blonde vitenskapsmannen ropte:
  - Det er ikke produktivt!
  Alvin var enig i dette:
  - Det er veldig dumt å slå seg sånn!
  Albina tok den svarte figuren med bare fingrene og beveget den. Det er et interessant spill. Begge sider spilte raskt. Og den gjensidige komplikasjonen av figurene begynte. Og alt kom ned til forenklinger. Og så uavgjort.
  Jentene satt en stund over det tomme brettet.
  Så ble figurene plassert på nytt.
  Denne gangen spilte Albina med hvite brikker. Motstanderen hennes spilte King's Indian Defence, og Zemish-variasjonen oppsto. De hvite angrep kongen. Albina donerte til og med en figur. Men det ble ingen seier.
  Nok en trekning...
  Jentene håndhilste.
  Så bestemte Albina seg for å synge, stemmen hennes var fyldig og veldig saftig, og hennes bare føtter slo mens hun sang;
  Malt rom i et mørkt, dystert lys,
  Og isstjernene ble dempet i sine baner...
  Jeg vil ha kjærlighet, som svar hører jeg nei,
  Jentenes hjerter er knust!
  
  Vi elsker å kjempe veldig modig,
  Kjemper veldig hardt for moderlandet ...
  La oss bestå motets prøve igjen,
  Jeg er en ridder av verden - ikke med sjelen til en bøffel!
  
  Da vi knuste Wehrmacht,
  Jentene kjempet tappert i nærheten av Moskva ...
  Frastøtt en sverm av brune horder,
  Selv om fienden er i slekt med Satan!
  
  Vi er barbeint jenter på en snøfonn,
  ikke bli en motstander vet å være redd ...
  Og med høygaffelen til en fascist rett i siden,
  Etter å ha samlet, kjempene i en haug fra huden på vesken!
  
  Men hva er vårt mot i alt,
  Da Merkur ble målt med føtter ....
  Alle som skynder oss vil knekke,
  Ikke tråkk kanten, kjære støvler!
  
  Måtte det russiske landet bli berømt,
  Vi viste folk veien til universet...
  verdens mennesker er alle én familie -
  Vi får se kommunismen snart!
  
  Ja, du kan tro, eller i det minste ikke tro,
  Men mennesket er født som en sterk skapning...
  Dyret vil ikke overvinne vennskapet vårt,
  Tro tross alt at fiendene er maktesløse mot oss!
  
  I vårt moderlands navn, helgen,
  Jeg vil bekjempe enhver ondskap...
  En jente løper barbeint i snøen
  det er ikke engang en tanke om å feig overgi seg!
  
  Vi er millioner av harde krigere,
  Som er forent i kamp...
  La oss glorifisere troen til bestefedre og fedre,
  Tross alt er jenter i kamper uovervinnelige!
  
  Svarog ga oss den skarpeste i kampen,
  Sa at jentene kjemper rasende...
  La Guds ideal gå i oppfyllelse
  Og når du vinner, deler du med den foreldreløse!
  
  Måtte vår være i ære, jeg tror Russland,
  Som kjemper uten frykt...
  Kjemp for moderlandet og ikke vær redd,
  Til og med hele skjorten er gjennomvåt av blod!
  
  Ja, det er ingen tvil - vi skal feie bort alle fiender,
  Vi ble født til å ha en stamme av kjemper...
  Under banneret med en trefarget rød calico,
  Må mennesker være forent i evigheten!
  
  Her kommer en ny æra
  Plasser åpnet opp for romfolk ...
  Noen insekter slår knallhardt,
  Dra til helvete med dumhet, snakk!
  
  Ja, en person tror ikke på en lus i det hele tatt,
  Og den som alltid er født til å vinne...
  Derfor skjelver ikke du herlige våpenskjold,
  Selv om fienden rett og slett gikk berserk!
  
  Vi vil ikke gi etter for motstanderen,
  Ikke på jorden, ikke engang på den blå himmelen...
  Du skriver guttene i en notatbok,
  At stjerneskipet vil ta av som en sprelsk svane!
  
  At vi vil forsvare jorden veldig modig,
  Du vet at vi er modige jenter...
  Se, kjeruben brer ut sine vinger,
  En granat blir kastet mot dem!
  
  Nei, jentene vil aldri bli feid bort,
  De vil ikke legge oss på kne...
  Som det var før Hitler kaput,
  Slik vil generasjoners glede være i herlighet!
  
  Kort sagt, vi vil fly til stjernen,
  Og vi vil være i Jomfruens, Orions verden ...
  Store drømmer går i oppfyllelse
  Vi skal bygge en strålende, ny orden!
  
  Og jeg tror tiden kommer snart
  Når de som døde i kamp gjenoppstår...
  Victory vil åpne en endeløs konto,
  Den som er renest i kampen får en premie!
  
  Jeg kjenner mennesker i verden, vi vil forsone,
  En: arabisk, hinduistisk og ortodokse...
  Alt vil bli opplyst av den allmektige Herre,
  Og vår skjebne vil selvfølgelig være strålende!
  
  Måtte lykke vente alle mennesker fremover,
  Og evighet i strålende glede for alltid...
  Feil og nuller vil ende,
  Og helbred de svake, de forkrøplede!
  
  Her vil det være lykke for mennesker i århundrer,
  Selv om milliarder av år går i herlighet...
  Tross alt er kraften i sinnet til mennesker sterk,
  Vi ble født i en rommakt!
  
  Vi vil erobre universet på spøk,
  Vi vil heve galaksene på banen til slutten ...
  La oss gå gjennom vakuumet i kjærlighet, vridning,
  Pris Gud Jesu navn!
  
  Og vi selv vil skape stjerner med en gang,
  La oss bygge byer som er lange...
  Jegeren vil snart bli til et spill,
  Og fremfor alt la det være mennesker!
  Albina sang hele diktet, og Alvina tok det opp med sin klangfulle stemme. Og jentene var ekstremt morsomme og elegante.
  Deretter spilte jentene det tredje parti sjakk. Og de begynte å spille mer ettertenksomt.
  Alvina spilte med White og så etter vanskelige trekk. Albina kjempet også.
  Begge jentene bøyde seg over brettet, og kolliderte nesten med panner og neser.
  Spillet var i gang. Og Robur, i mellomtiden, brakte sin fabelaktige bil nærmere midten av månen. Fremgangen i bakken er fantastisk. Faktisk kan dette vurderes som et mirakel. Men det er ikke liv på månen. Og dette er problematisk.
  Robur kjørte bilen og tenkte. Spesielt hvis Gud? Og hvis det er, hva er det? Er det virkelig det samme som i Bibelen eller annerledes? Robur trakk på skuldrene.
  Han hadde en vanskelig barndom og havnet i et ungdomskriminalomsorg. Men ingenting overlevde og ble til og med lederen.
  Og etter å ha laget startkapitalen, omskolerte han seg fra en banditt til en forretningsmann. Og dette ble hans nye virkefelt.
  Så ble Robur interessert i luftfart. Og han møtte to da unge jenter - Albina og Alvina. Og de var i stand til å lage et unikt fly. Som fløy og hadde en enorm gangreserve.
  Denne store oppdagelsen.
  Han kjørte til og med to professorer fra USA på sin Pioneer. Riktignok opptrådte de slemt, flyktet og til og med skadet bilen. Men han tilga dem ikke.
  Så fløy litt mer ... Tiden gikk .... Både Albina og Alvina ønsket å lage en bil som kunne fly, kjøre og svømme. Og dette ble gjort.
  Robur begynte allerede å tenke på makt over verden ... Selv om, selvfølgelig, ett apparat ikke vil erobre verden.
  Men selvfølgelig, som Robur trodde, ville foreningen av menneskeheten være bra. Kriger ville stoppe, sult ville forsvinne, og andre problemer ville ganske enkelt bli løst.
  Men hvordan forene folk uten en ny stor krig? Dette er egentlig problemet.
  Robur ønsket ikke å drepe mennesker, men også en verdensdiktator, han ønsket virkelig å bli. Her er det en selvmotsigelse og et vanskelig dilemma. Og så var det selvfølgelig tanker om Gud - finnes han?
  Robur visste ikke dette, akkurat som tilsynelatende veldig mange mennesker ikke visste dette. Mer presist, nesten alt. Og hvis paven var en ateist, ville ikke dette overraske Robur for mye.
  Hovedargumentet mot Guds eksistens er overfloden av ondskap og urettferdighet i verden. Og hvis Gud tillater ondskapen og lidelsen til milliarder av mennesker, hvorfor? Mangler han enten styrke eller kjærlighet? Men hvorfor, hvis skaperen av universet eksisterer, må han være perfeksjon?
  Eller kanskje omvendt? Skapelsen er en refleksjon av Skaperens karakter, og den er ufullkommen fordi Gud selv ikke er perfekt.
  I alle fall, når du for eksempel har tannverk, da er du klar til å klatre på veggen og forbanne hele verden, og Gud, som fant opp en så ekkel ting som karies! Ja, det er ikke tid for glede i livet. Men i høy alder angriper mange forskjellige sår en person.
  Og det er ikke det verste der ute. Ta for eksempel kreft? Det er faktisk verre enn pesten. Hvordan kan folk bli mobbet på den måten?
  Og enda verre er alderdommen. Det var det Robur var mest redd for. Han ser ut til å være frisk og til og med sterk.
  Men noe har endret seg med årene. Og for eksempel søvn er ikke lenger forfriskende på en ung måte og du blir fortere sliten. Påvirker utholdenhet og hastighet. Og kvinner er ikke så attraktive.
  Ikke som det var i min ungdom. Eller til og med i ung alder. Du begynner å bli gammel, og det er veldig ille.
  En av de mest ubehagelige manifestasjonene av alderdom er ytre endringer, spesielt rynker og grått hår, og til og med utseendet på skallete flekker. Og dette er også ubehagelig. Og magen begynner å vokse til tross for trening. Og styrken i deg koker ikke lenger som en vulkan.
  Albina og Alvina er yngre, men de er allerede førti år gamle. Og jenter er veldig komplekse når det gjelder utseende. Selv om se og tretti ikke gi. Men tydeligvis redd for å bli gamle damer.
  Og dette opprører dem veldig ... Dessuten hadde Albina tannpine, og hun måtte fylle. Og med en fylling vil tannen før eller siden falle helt sammen.
  Ja, det er trist for jentene.
  Og månesteinen er i stand til å gjenopprette ungdom. Og kanskje for alltid!
  Og det er flott. Spesielt hvis du er dødelig, er det ingen grunn til å erobre verden. Etter din død vil den falle sammen igjen. Og dette er hvordan du kan etablere evig, stabil, varig og rettet til fordel for personalledelse. Robur ønsket udødelighet ikke bare for seg selv, men også for menneskehetens skyld. Slik at den får styrke og stabilitet, og samtidig utvikler seg dynamisk og romskip flyr for å erobre andre verdener utenfor solsystemet.
  Menneskeheten vil før eller siden mestre termonukleær energi og lage en kraftig bombe. Og hvis det eksisterer forskjellige land på dette tidspunktet, kan dette føre til en atomkrig og menneskehetens forsvinning.
  Så en samlet regjering er nødvendig. Og dette er frelsen til mennesker ...
  Datamaskinen ga en advarsel - de nærmer seg månens sentrum, så målet er veldig nærme.
  . KAPITTEL 2
  Og i midten av månen er en hul beholder. Og inne i den, som en safir, glitrer en edelstein, på størrelse med en vannmelon. Den er veldig vakker, med mange fasetter.
  Og i stand til å gi evig ungdom til alle som berører den. Riktignok prøv å komme til midten av månen. Som om magikere gjemte skatter i dypet av jordens satellitt.
  Her er det fantastiske apparatet til Robur som overvant Månens faste grunn og gikk til sentrum.
  Der hersket vektløshet, men i apparatet til et geni fra USA, kunstig gravitasjon.
  Men da triaden flagret ut av apparatet, befant de seg i fullstendig fravær av tyngdekraften i sentrum av månen.
  Og de fløt i luften som var i denne containeren.
  Albina utbrøt:
  - For en vakker stein! Bare et mirakel!
  Alvin sa:
  - Ja kult! Og hvordan kan vi få evig ungdom nå?
  Robur svarte selvsikkert:
  - Du må ta av hanskene og feste begge håndflatene og holde i et minutt. Ungdommens energi vil komme inn i oss, og vi vil bli evig unge!
  Albina plystret:
  - Wow! Så enkelt!
  Alvina bemerket logisk:
  - Og alt er genialt enkelt! Bare middelmådighet kompliserer alt!
  Robur nikket.
  - Det er varmt her inne! Ikke frys hendene. La oss ta av oss hanskene.
  Og den store vitenskapsmannen begynte å trekke av seg hanskene. Jentene fulgte etter ham. Skjønnhetene har så delikate hender, og samtidig solbrune, med lange, skarlagenslakkerte negler.
  Alvina tvitret:
  - Å, våre hender, arbeidende hender!
  Albina la unisont til:
  - Og vi jentene er de kuleste!
  Robur var den første som la hendene på steinen. En mektig, eldre mann sa med glede:
  - Han er så varm!
  Da la også Albina og Alvina hendene på den. Jentene frøs, kjente varme og energi som kom inn i dem.
  Robur hang, også han kjente behagelige elektriske utladninger sveipe gjennom ham. Og det var, la oss si, flott. Og så så han at jentene også skalv. Og de føler.
  Robur holdt tungen. Et par tenner manglet, men nå har de allerede begynt å vokse. Og huden på hendene til en mann, rett foran øynene hans, blir mer øm og ikke så grov.
  Ansiktet hennes er ikke synlig, men Albina har allerede utbrutt:
  - Patron det grå håret ditt forsvinner!
  Robur nikket.
  - Jeg forventet det! Men foryngelsen er ikke så merkbar på dere jenter - dere ser allerede super ut!
  Albina sang med glede:
  - Å, barndom, barndom, hvor har du det travelt,
  Å barndom, barndom, hvor flyr du!
  Alvina fortsatte sangen:
  - Jeg har ikke lekt nok med deg ennå,
  Jenta har blitt barbeint og kul!
  Albina fniset.
  - Og din Romulus har allerede mistet skjegget!
  Den geniale oppfinneren nikket.
  - Skjegg? Er det nok da?
  Og han prøvde å ta hendene fra steinen som gir ungdom. Men det var ikke der.
  Og de stakk grundig håndflatene.
  Robur knurret:
  - Hva er dette?
  Albina og Alvina rykket også... Plutselig begynte kroppene til store, høye jenter å krympe.
  Og de ropte irritert.
  Jeg kjente at hans store kropp av en høy, nesten to meter lang mann begynte å krympe og Robur.
  Og dette forvirret ham. Den nypregede unge mannen rykket hardere. Men han klarte likevel ikke å komme seg unna. Jentene klarte heller ikke å komme seg unna.
  Og de har allerede gått betydelig ned.
  Albina kurret til og med:
  - Å falle inn i barndommen betyr ikke å bli yngre!
  Alvina la vittig til:
  - Yngre i kroppen, vil ikke være en baby i tankene!
  Robur kjente at drakten hang på ham som en sekk. Den har krympet ganske betydelig.
  Jentene er blitt barn, og nå kan de få ti år. Heldigvis har reduksjonsprosessen stoppet opp. Og nå var alle tre figurene med hengende romdrakter og små kropper.
  Imidlertid løsnet Robur til slutt hendene og fløy opp i luften. To jenter brøt seg også løs og snurret seg.
  Albina knirket:
  - La oss gå tilbake! Og skyndte seg til enheten i form av en hai.
  Robur galopperte også dit, og Alvina fulgte etter ham.
  Mest av alt ville de kaste av seg romdraktene og se seg selv i speilet.
  Og her er de inne. Det er ikke mulig å ta av romdraktene umiddelbart. Og hendene mine skjelver.
  Men endelig er hjelmene av, og med dem resten.
  Nå kan du se, Robur, at høye jenter har blitt til jenter. Og han er en strålende oppfinner.
  Robur så på speilet. Og han så foran seg en muskuløs gutt med en høyde på førtifem meter. Bare et barn, solbrun og barbeint, akkurat som Robur hadde vært ti. Er at musklene er mer fremtredende enn barndommen. Og snuten er så søt og lunefull.
  Albina fniset.
  - Nå er du en gutt Robur!
  Alvina la til med en latter:
  - Tyranngutt!
  Albina smilte kjøttetende:
  - En barbeint gutt vil styre planeten Jorden!
  Robur forbannet:
  - Og hvem er du? Jenter! Vil du være slik?
  Albina sa med et sukk:
  - Ja, dette er en klar overkill! Men det er greit, det har sine fordeler!
  Alvina sa irritert:
  - Noe plusser jeg ikke ser! Nå vil det gjøre vondt for oss å elske med menn. Ungdom er bra, men barndommen har mange problemer
  Robur knurret, eller rettere sagt knirket:
  - Men det er enda verre for meg! Hvilken kvinne vil ha kjærlighet med meg?
  Albina fniste og svarte:
  - Ja, med en så liten ting trenger ikke kvinner deg. Og bare som sønn!
  Robur ristet på knyttneven.
  Jeg vil være deres far. Den virkelige faren til hele planeten Jorden!
  Alvina bemerket aggressivt og stampet den nakne, barnslige foten:
  - Du vil vokse opp og bli far, du blir klokere!
  Albina sa med et smil:
  Ellers blir du ikke voksen! Barndommen vil være evig!
  Robur brølte:
  - Vi forblir barn for alltid,
  Bare år forandrer seg!
  Og i irritasjon trampet han også, en barnslig barfot. Det var tydelig at klærne hans falt av, og nå er du naken. Med mindre du vikler den rundt hoftestoffet.
  Robur følte seg lurt, og som om han ble ranet. I stedet for foryngelse falt han inn i barndommen.
  Faktisk følte jeg meg bra fysisk. Og det var høyt humør. Jeg ville virkelig le og hoppe.
  Men det hadde han selvfølgelig ikke forventet. I tillegg er det ubehagelig å miste en høy, nesten to meter høy, når du går i mengden og du kan sees langt unna.
  I stedet er du nå en slags svindler. Og det er ikke det beste. Men på den annen side er du full av energi.
  Som Engels sa: væren bestemmer bevisstheten. Og barnets kropp undertrykker tristhet, og du blir absolutt tiltrukket av alle slags bragder. Og du vil hoppe og bevege deg som om du er en urhest.
  Robur bestilte:
  - Greit! Vi har forynget oss, til og med for mye. Og nå fly til jorden!
  Albina spurte forvirret:
  - Og hva skal vi gjøre der i barnekropper?
  Robur sa ettertrykkelig:
  - La oss erobre verden!
  Alvina klappet i hendene og stampet babyføttene:
  - Dette er utrolig!
  Albina sang entusiastisk:
  - Hele verden er i våre hender,
  Vi er stjernene på kontinentene...
  Knust i hjørnene -
  Fordømte konkurrenter!
  Robur bekreftet kraftig og ristet på hodet:
  - Ja, de brøt den! Og det er kult!
  Alvin korrigerte:
  - Vi har ikke brutt den ennå, men vi kommer garantert til å bryte den!
  Albina sang aggressivt:
  - Ikke tål jentenes ydmykelse,
  Vi vil bekrefte herligheten med et stålsverd ....
  Vi vil ikke tolerere flere fornærmelser -
  La oss slå alle fascistene i stykker!
  Robur sa rett ut:
  - Det er for tidlig å synge om nazistene! Mussolini er fortsatt ingen, og Hitler ble ikke engang tatt for å tjene i hæren av helsemessige årsaker!
  Alvina blunket til professoren og sa:
  - Da fløy de for å rette opp andres feil! Kanskje verden virkelig blir bedre!
  Gutten Robur bekreftet:
  - Måtte det bli bedre i min kjære knyttneve!
  Og en liten, men kvikk og allsidig maskin stormet fra midten av månen, gnagde seg gjennom bakken og etterlot ingen korridorer.
  Albina sang med et smil:
  - Menneskeheten har en jernteknikk,
  absolutt nødvendig og veldig nyttig ...
  Alvina fortsatte entusiastisk:
  Men, og det er mer behagelig for meg, folkemirakler,
  En duk med selvmonterende høyhastighetssko ...
  Gutten Robur sang entusiastisk:
  - Jeg tror at med et eventyr sier ikke folk farvel,
  Og trofaste venner vil forbli for alltid!
  Triumviratet viste faktisk sin høyeste klasse. Mer presist nådde de målet sitt og ble forynget. Og nå må vi gjøre noe enda mer viktig.
  Boy Robur ved roret. Han styrer med en joystick, og nedgangen i høyden forstyrrer ham ikke i det hele tatt. Og stemningen stiger.
  Faktisk, selv om du er en gutt, vil du aldri bli gammel. Og det gleder. Så du har et lykkelig liv foran deg. Og du vil styre planeten jorden for alltid.
  Tross alt har han et slikt apparat i hendene: han kan fly gjennom luften og gjennom verdensrommet. Og svømme på vannet og under vann, og til og med bevege deg under jorden. Og han har også en pistol med graviolaser.
  Hvilken hær kan stå imot ham? Et halvromsfelt lar deg bevege deg ikke bare under jorden, men bilen hans er absolutt usårbar. Det vil si at ingen kan slå ham. Ikke et eneste våpen på planeten jorden er i stand til å trenge gjennom flyet hans.
  Og Robur føler seg veldig selvsikker. Og de to jentene som hjalp dette tekniske geniet, og betydelig hjelp, føler seg også glade og glade. Nå blir de aldri gamle. Og dette gir dem stor glede.
  Hva om de er jenter? Det er mange andre måter å ha det gøy på enn å elske med stinkende menn. Men det ville vært interessant å spille i krigen. Og dette er nok den beste underholdningen. I mellomtiden spiller Albina og Alvina sjakk igjen. Albina gjorde et trekk med White: E2-E4, mens motstanderen hennes valgte det sicilianske forsvaret. Og, selvfølgelig, den berømte versjonen av Dragen. Et veldig dynamisk forsvar med en biskop på den lange diagonalen. Riktignok har hvit muligheten til å klamre seg til en bonde som har beveget seg fremover.
  Og angrepet er gjensidig og voldsomt. Hver angriper kongen i sitt eget område.
  Og selvfølgelig kjemper jentene på like vilkår. Mer presist er det mer sannsynlig at de ikke allerede er jenter, men jenter. Men kampen de har er selvfølgelig veldig hard.
  Albina ofret en bonde, og motstanderen byttet. Kampen gikk i en aggressiv retning.
  Jentene gjorde bevegelser med bare føtter og blottet elfenbenstennene.
  Alvin bemerket:
  - Vi leker som et barn i en ikke-barnslig lek!
  Albina var enig i dette:
  - Ja, vi spiller! Og jeg er sikker på at jeg vinner!
  Jentene er virkelig fantastiske. Og de bare tærne på barnas føtter omorganiserer figurene.
  Her er ofrene igjen, og utvekslingen av slag ... Og Robur beveger seg mot månens overflate.
  Selvfølgelig, under bakken, er hastigheten lavere enn i et vakuum, men fortsatt veldig høy.
  Robur på farten, trodde det var en gutt nå. Men vil han vokse opp eller forbli et barn? Dette er et interessant spørsmål. Det kan være slik eller ikke.
  Men i kroppen har Robur enestående energi og munterhet. Så du kan være glad.
  Og kanskje vil han aldri ha tannverk, og han vil alltid ha utmerket syn. Ja, og hans styrke er ikke barnslig. Og det pregede muskler har blitt, akkurat Hercules er en unggutt. Og han kan vise seg godt frem hvis han må i kamp.
  Robur sang til og med:
  - Hva folk sier
  Vi bryr oss ikke...
  Bare resultatet betyr noe
  Treff kjempebra!
  Og med den nakne, runde hælen tråkket gutten på pedalen. Og bilen hans rykket.
  Makt over verden er attraktiv og søt. Men samtidig er det også et enormt ansvar. Og Robert forstår dette. Historien må verken skrives inn av en tyrann eller av en tyrann, men av en stor hersker som vil redde menneskeheten. Og bygg et ekte paradis på planeten Jorden. Og folk vil oppriktig prise ham.
  Robur sang entusiastisk:
  - Jeg vil ikke lyve
  Jeg vil herske...
  Men ikke en rusten bil,
  Og hele landet!
  Jentene lo da de hørte denne sangen. Og de ville også synge noe. Men et passende motiv kom ikke til tankene.
  Jentene fortsatte imidlertid å spille. Men så ble det utvekslinger, og stillingen ble dødtrukket. Men de fortsatte å fikle og lide i lang tid.
  Robur trodde samtidig at berømmelse i verden var kortvarig. Og nesten alle imperier kollapset og falt i forfall. Det var som om det fantes en form for kraft som hindret integreringen av menneskeheten. Akkurat nå er det flere ganske store imperier i verden. Den største er britene, og den andre russiske. Og allerede Russland var i tilbakegang, etter å ha tapt krigen til Japan, noe som er en stor skam.
  Den hvite rasen tapte mot de gule, og det er ingenting å glede seg over. Men på den annen side hadde tsar-Russland overraskende mange forskjellige typer ulykker og feil som førte til nederlag. Som om en høyere makt grep inn. Selv om de er høyere makter? Men kunne Genghis Khan erobre halve verden uten beskyttelse fra høyere makter? Tross alt, hvor mye koster det Mongolia? Og hvem er Genghis Khan selv - en villmann som verken kunne skrive eller lese.
  Så her var det tydeligvis noen krefter som hjalp ham. Riktignok kunne de ikke skape et solid imperium. Mer presist var erobringene av ranerne skjøre, og landet kollapset trivielt. Mer presist ble kraften til Genghis Khan først revet i stykker av etterkommere, og deretter forsvant den helt.
  Romerriket var sterkere, men det delte seg også først i to deler, og deretter ble de tråkket på av de vestlige barbarene, de østlige araberne og tyrkerne.
  Tsar-Russland som et kontinentalt imperium ser sterkere ut enn britene, men nå har det vanskelige tider - opptøyer og nederlag fra japanerne. Den siste er veldig irriterende.
  Det russiske folket er i stand til å tilgi mye på grunn av glansen til militære seire og imperialistisk storhet. Og når de slår deg, og til og med japanerne ikke anser dem som en autoritativ motstander, er dette dobbelt fornærmende, og selvfølgelig skylder de først og fremst på kongen. Og med ham, sammen med hele systemet med monarkisk makt.
  Robur trakk på skuldrene - han er hundre prosent amerikansk og bryr seg ikke om Russland. Men Albina og Alvina har slavisk blod, og deres nederlag av tsar-Russland fra Japan var veldig opprørende.
  Men Robur svarte dem: hans geni skulle styre planeten Jorden, og ikke noen Romanovs. Og at han Robur vil skape et evig imperium som vil inkludere alle de bebodde verdenene i universet. Og kanskje ikke bare i dette, men også i andre universer. Og så vil det være et Mega-hyperuniversalt imperium, som vil ha fantastisk kraft og styrke!
  Robur trodde at vitenskapen ville utvikle seg og at det ikke ville være flere gamle menn og kvinner, alle ville være evig unge og vakre. Og de unge mennene vil være skjeggløse, med søte små ansikter. Og jentene vil aldri falme.
  Robur sang entusiastisk:
  - Jeg vil være evig ung, evig full! Og evig kul og nidkjær!
  Jentene fniste som svar og stakk ut tunga. La oss bare si at de er morsomme.
  Og nå ser de ut som jenter.
  Albina bemerket med et smil og sang:
  Alt er spøkelsesaktig i denne rasende verden,
  Det er bare et øyeblikk for ham og hold ut ...
  Livet er bare et øyeblikk mellom fortid og fremtid,
  Og det er det som kalles livet!
  Alvina blottet tenner og sa:
  - Det er ikke så vanskelig for deg!
  Albina sa med et smil:
  - Noe passer ikke med poesien min!
  Alvina sang tilbake:
  Forbannelsen til de forferdelige, helvete nyhetene gikk i oppfyllelse,
  Solen har falmet i sorgen over landet ...
  Morderen av samvittighet og ære er fratatt -
  Den blodige hånden skalv ikke!
  Albina plukket opp med stor entusiasme:
  - Morderen er en ond bølle og en utlending,
  Spiste mange jentehjerter...
  Han byttet ryggsekken for en frakk,
  Den kule skurken avbrøt flytiden!
  Alvina fortsatte entusiastisk å synge med barnslig stemme:
  Det strålende ansiktet til poeten Pushkin,
  Omgitt av dødens blodige skum...
  Bæreren av Pushkins vennlighet og lys,
  For dette slo en kule i hjertet!
  Albina fortsatte med stor glede å synge, en fantastisk romantikk:
  En strøm av blendende, strålende ...
  Ordene til dikteren og diktene strømmet ...
  Han elsket mennesker av hele sitt rene hjerte,
  I skapelsen av lys, ondskapsmerkede synder!
  Alvina fortsatte å synge med stor entusiasme:
  Ordet hans var en skarp diamant,
  All kraften til stavelsen, formidlet han med en penn ...
  Han jobbet vakkert, folk undret seg over alle,
  Poesi reist, Gud til stjernene!
  Albina fortsatte rasende å komponere og synge:
  Det er ingen grenser for talentet til dikteren,
  Det er ikke mange stjernefragmenter på himmelen ...
  Morderen vil bli holdt ansvarlig av Herren,
  Og Pushkin vil være med oss for alltid!
  Og jentene klappet med bare, meislede føtter.
  Robur oppsummerte den logiske konklusjonen og sang også:
  -Ah Pushkin, du tar en eksentrisk feil,
  om våren trengte vi ikke å bli syke ...
  Tross alt, lukten av krydret, delikate urter,
  Klarer å drive alle opp av sofaen!
  Albina var enig i dette:
  - Ja, våren er en herlig tid! mai spesielt!
  Alvina sang entusiastisk:
  - Og utenfor vinduet raser mai måned,
  Du kjemper for ham og tør!
  Til slutt tok Månens grunn slutt, og deres fabelaktig praktfulle apparat fløy inn i et vakuum. Og som de sier - gikk inn i operasjonell plass.
  Albina sang entusiastisk:
  - Jorden i koøyen, jorden i koøyen, jorden i koøyen er synlig ...
  Alvina aksepterte med et smil:
  - Hvordan en sønn er trist over moren sin, hvordan en sønn er trist over moren sin, vi er triste over jorden, hun er alene!
  Den evige gutten Robur tok opp denne sangen:
  - Men stjernene, likevel, og stjernene, likevel,
  Litt nærmere, men alle er også kalde!
  Albina fortsatte entusiastisk:
  - Og som en formørkelsesklokke, og som en formørkelsesklokke! Vi venter på lyset og ser jordiske drømmer!
  Alvina fortsatte å synge med stor iver, med sin magiske stemme:
  - Men vi drømmer ikke om brølet fra romhavnen ... Ikke så isblå!
  Astronautgutten Robur ble entusiastisk med:
  - Og drøm, vi har gress, gress i nærheten av huset! Grønt, grønt gress!
  Så økte de fart og skyndte seg til jorden.
  Robur sang med glede:
  - Vi skal gå, vi skal skynde oss, på hjort tidlig på morgenen og desperat brast rett inn i den snørike daggry!
  Albina plukket opp med stor entusiasme:
  - Du vil se at de forgjeves kaller nord for det ekstreme ...
  Alvina la til med raseri som smadder med leppene hennes:
  - Du skal se det er grenseløst, jeg gir det til deg!
  Og jenta stampet med den bare, meislede foten.
  Gutten Robur hvisket:
  - Det er ingen vinnere i den siste krigen,
  ingen vil bli reddet fra en salve av missiler ...
  Alvina sang entusiastisk:
  - Vi sender med en stor helveteseksplosjon hei!
  Albina fortsatte med raseri:
  - Og frodig av roser, vi plukket en bukett!
  Og jenta slo, med meislede, barnslige ben, og danset:
  - En to tre! Tørk av søkelysene!
  De kommer nærmere og nærmere jorden.
  Den blå ballen blir større. Og det er veldig kult. Så snart er de på planeten deres.
  Gutten Robur presset på de nakne, barnslige hælene og hylte:
  - Du ser formørkelsen på himmelen,
  Forferdelig demonisk surf ...
  Et helvetes tegn flyr
  Flokk plass hyl!
  Alvina plukket entusiastisk opp:
  - Forbannelsen Avadon stiger,
  Avadon total død...
  Avadon og de dødes regimenter...
  Avadon sinte leder!
  Albina la til med raseri:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Gutten Robur brølte:
  Skitten, gal galning
  Ønsker å bli statsleder ...
  Men skaper frykt...
  Alvina avsluttet tanken:
  - Han vil dø i en rusten myr!
  Albina, blottet tennene, fortsatte:
  - Prøver å flette verden,
  Alvina stampet den nakne, barnslige foten og fortsatte:
  - Et nett av infernalsk lidenskap!
  Albina sang rasende:
  - En spedalsk hodeskalle og en vampyr...
  hveste Alvina og trampet med den nakne, barnslige foten:
  - Med en umettelig ganespalte!
  Robur bemerket med smilet til en ung sadist:
  - SATO raser i raseri,
  Fienden til regimentet rykket fremover ...
  Men bødlene-motstanderne,
  Jenter vil møte fiendtlighet!
  Albina ble plukket opp, og hennes bare føtter var i bevegelse:
  - De graver seg inn i huden til en gris,
  Fienden vil bli knust til støv!
  Alvina fortsatte med infernalsk selvtillit:
  Kvinnene kjemper rasende
  Knyttneven til jenta er sterk!
  Albina la ikke helt på rim:
  - Og den bare hælen til jentene er også sterk!
  Robur bekreftet:
  - Pansringen er sterk og stridsvognene våre er raske!
  Alvin var enig i dette:
  - Ja, veldig fort! Bare lyn!
  Albina sang rasende:
  - Det er kvinner i landsbyene våre,
  At de kjører fly på spøk ...
  Alvina la rasende til:
  - Kjenner ikke skjønnheten i tvil,
  Spøke motstander vil bringe ned!
  Robur mumlet med raseri fra et evig barn:
  De er født til å vinne
  For å glorifisere fornuften i århundrer!
  Albina la til med et smil fra en evig jente:
  - Tross alt, våre oldefedre,
  De samlet en hær til dem med en gang!
  Denne jentene er bare en super artikkel. Og selv om de nå er barn, har de ikke mistet aggressiviteten.
  Robur bemerket beundrende og avslørte sitt søte, barnlige ansikt:
  - Jeg er den sterkeste i denne verden,
  Og jeg skal suge alle i toalettet!
  Gutteprofessoren trampet til og med barnets fot i gulvet, han var full av entusiasme.
  Nå går de inn i atmosfæren til planeten Jorden. Kom ganske raskt. Og de likte det.
  Triumviratet er rett og slett henrykt. Her er de tilbake på jorden...
  Albina sang med entusiasme:
  - Og i stjernehøydene, og fjellstillhet,
  I havet bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende brann!
  Albina slo på anmeldelsen og bemerket med overraskelse:
  - Det er noe i denne verden som ikke stemmer!
  Robur rynket pannen og spurte alvorlig:
  - Og hva er egentlig galt?
  Gutteprofessoren stakk ut øynene.
  Albina svarte med tvil i stemmen:
  - Vi er nå i fortiden, for bare et par år siden!
  Alvina utbrøt entusiastisk:
  - Desto bedre! La oss hjelpe tsar-Russland med å beseire Japan!
  Robur, som ble en gutt, var glad for å kjempe:
  Vi vil virkelig hjelpe! Jeg er alltid glad for å hjelpe den hvite rasen!
  Albina nikket.
  - For vår mor Russland!
  . KAPITTEL 3
  Kampen mellom Kuropatkins tropper og japanerne forløp i henhold til det vanlige scenariet. Først avviser russerne angrepene fra samuraiene, deretter begynner de å gå rundt flanken og Kuropatkin trekker seg tilbake.
  Men for øyeblikket har ikke denne taktikken fungert. En haiformet krigsmaskin med en gravlaserpistol dukket opp foran de japanske troppene.
  Robur kommanderte:
  - Spill for den hvite rasen!
  Og Albina trykket på joystick-knappene ved hjelp av bare fingrene på barnas ben. Og jetflyet traff japanerne og skar gjennom infanteriet og kavaleriet.
  Alvina presset ned med den bare hælen, sendte en annen jet fra en annen laserkanon og kurret:
  - For moder Russland!
  Og barna lo og knuste japanerne. Armene og bena til samuraiene fløy i forskjellige retninger.
  Robur kvitret med en barnlig stemme:
  - Jeg er den kuleste i verden!
  Og med sin nakne hæl, trykket gutten på spaken, og brakte ned en dødelig strøm på japanerne.
  Krigerne fra den stigende solen døde hundrevis og tusenvis av gangen, det var en storslått kamp.
  Antallet japanere var mer enn ifølge offisielle dokumenter, siden samuraiene ikke tok hensyn til deres bakre enheter. Så japanerne har en klar fordel i antall i kamper. Noe som delvis rettferdiggjør Kuropatkins forsiktighet.
  Og japanerne led alltid flere tap enn russerne i alle slag.
  Og på slutten av krigen var de underlegne den russiske hæren i antall mer enn to ganger. Og hvis ikke for det dumme opprøret, ville landet til den Rising Sun blitt knust i filler.
  Og nå ødelegger et team på tre personer: en gutt og to jenter samuraien. Selv om de har to hundre og femti tusen soldater - mye flere enn ifølge offisielle tall. Og dette er bare her, og ytterligere to hundre tusen står nær Port Arthur.
  Og havet er mektig, flåten bygget av amerikanerne og britene. Men mot dem, et våpen skapt av et trippelt geni.
  Robur, klipper ned samuraien, synger:
  - Svever truende over planeten ...
  Albina sender en bølge med bare tærne og legger til:
  - Russisk, dobbelthodet ørn!
  Alvina, som aggressivt slo ut en masse japanske tropper som klatrer i et snøskred, utstedte:
  - I sangene til folket sunget ...
  Robur, denne evige gutten, banket med et skrått grep og knirket:
  Han har gjenvunnet sin storhet!
  Albina presset de nakne, barnslige fingrene sine og knuste fienden. Hun er en så flott jente. Og etter å ha gått ned i størrelse ble hun enda mer vågal og greyhound.
  Og hun sang til og med:
  - Jeg er ikke et patetisk insekt, superninjaskilpadde!
  Alvina, som også trykket på knappene på styrespaken med bare fingrene, la veldig vittig til:
  - Du blir som en blotter - det er veldig kult!
  Gutten Robur brølte:
  Vi er de sterkeste i verden...
  Albina presset de bare tærne sine og knirket:
  - Det er klart som to ganger to er fire!
  Alvina trykket også den nakne, runde, rosa babyhælen på knappen og kvitret og slo japanerne ut:
  - Sug i toalettet!
  Gutten Robur, som knuste samuraiene og reiste hele hauger av lik, utbrøt på toppen av stemmen:
  - For den russiske tsaren!
  Albina skriblet på japansk ved hjelp av bare fingrene på barnas ben og kurret:
  - Vårt hellige store Russland,
  Sjenerøst velstående land!
  Alvina skar japanerne ved hjelp av en naken, rund, rosa babyhæl og hylte:
  - Gud Messias sitter på tronen,
  Far Tsar Nicholas!
  Gutten Robur, klippet ned krigerne i imperiet av den stigende solen, trykket på knappene på styrespaken med barnslige, bare føtter, utstedte:
  - Jeg tror det ikke vil brenne med helvetes varme,
  Rødt syttende år!
  Albina, som kuttet av japanerne ved hjelp av de bare fingrene og de meislede bena, sa:
  - Bare fedrelandet brenner!
  Alvina, som skar gjennom samuraien og trykket den nakne, rosa hælen sin på knappene, knirket:
  - Berømt slår Japan!
  Gutteprofessoren, som hamret på tastaturet med sin bare barnehæl, knuste en hel bataljon av den stigende solens land og brølte:
  - Jeg tror på stjernen min,
  Jeg vil jukse skjebnen!
  Albina bemerket vittig, mejet ned en annen bataljon japanere og viste tungen sin:
  - I den hellige krigen blir det vår seier!
  Alvina, som slo ut masser av samuraier og stappet en hel haug med lik, bemerket vittig:
  - Keiserlig flagg frem - ære til de falne heltene!
  Robur avfyrte gravlaserkanonen sin og dekket det japanske batteriet. Pistolene vred seg og vred seg inn i et værhorn. Gutteprofessoren stakk ut tungen og surret:
  Ingenting vil stoppe oss, ingen vil beseire oss!
  Og den nakne, barnslige hælen vil trykke på knappen. Og igjen, strålen til gravitasjonslaseren vil slå japanerne.
  Det var bare hyper.....
  Albina noterte med glede, tok opp enda et batteri og pekte på målet med bare føtter:
  - Styrken vår ligger i knyttneven!
  Alvina, streng med japanerne, som om hun fjernet blodig spon fra dem, og trykket på joystick-knappen med sin bare hæl, utstedte:
  Vi er sterkest av alle!
  Triumviratets krigere tok Japan svært hardt. Og utryddet, og brant som romkometer styrtet til bakken.
  Robur, den evige gutten sang:
  - Og samuraien fløy til bakken, under press av stål og ild!
  Albina lo øredøvende og sa vittig ut:
  - Men etterretning rapporterte sikkert,
  Og hvordan han trykker på knappen med sin nakne, runde hæl.
  Alvina støttet, nakne, barnslige fingre som trykket på joystick-knappene og knuste fienden:
  - Og bataljonen gikk til angrep!
  Robur, som skyter mot japanerne, dette er en evig gutt, brølte:
  - Vi kjempet med plettfri lidenskap!
  Albina, som brenner fiender med gravitasjonslasere og leker med bare føtter, ga ut:
  - Vår tropp av stål og sterk!
  Det var slik barracudaen deres, usårbar for samurai-ild, og rask fra tre gravitasjonslaservåpen, ødela en kvart million japanske soldater. Vi må hylle samuraiene - de kjempet til siste slutt. Men likevel tapte de.
  Og bare horn og ben var igjen fra den japanske hæren. Mer presist, bare fjell av lik saget i stykker, og en haug med sammenkrøllet og rykende metall.
  Ja, Japan ble hardt rammet. Og en del av styrkene hennes ble eliminert med glans.
  Robur og jentene hans fylte bensin med vann fra bekken. De spiste også fanget engelsk hermetikk fanget fra den ødelagte japanske hæren.
  Og jeg vil flytte til de troppene som blokkerte Port Arthur. Og samurai-hærene rykket frem som en flodbølge.
  Men så angrep det barracudaformede apparatet Fothæren. Og hvor skal troppene i landet med den stigende solen gå nå?
  De ble overtatt av et hensynsløst team. Og det samme gjorde utryddelsen.
  Robur trykket på joystick-knappen med en barnefot, sendte dødelige stråler og brølte:
  - Fedrelandets fiender marsjerer til Gehenna!
  Albina trykket på knappene med bare tærne, kuttet ned en hel bataljon med samuraier og ropte:
  - Fiender vil ikke stoppe Russland!
  Alvina presset også den nakne hælen på knappene på styrespaken, og gliser blendende og kurret:
  - For fedrelandet - vår mor!
  Robur knuste samuraien og snudde flyet, dette evige barnet brølte:
  - For et nytt kommunistisk system!
  Albina, som ødela japanerne, sang:
  Kjærlighetens støttestruktur ...
  Alvina, knuste samuraien, kurret:
  Vi er som traner på himmelen!
  Robur, som utryddet japanerne, bemerket:
  - Heller allerede som drager!
  Albina fniste, skriblet på samuraien, og brukte de bare tærne sine og sa:
  - For flyturen til stjernene!
  Alvina erklærte aggressivt, knuste japanerne og klippet dem som en haug med hauger:
  - For de beste tidene!
  Robur noterte aggressivt, klippet som en ljå av gress og kurret med en barnslig stemme:
  - Vi er de kuleste!
  Albina, skriblet på japansk og brukte en bar hæl, knurret:
  - For god stemning!
  Alvina, som knuste samuraiene og stablet opp hele hauger med lik, og en masse sammenkrøllede kropper, hylte:
  - For fedrelandsklassen hyper!
  Robur brølte og blottet sine barnslige tenner:
  - Alt blir kjempebra!
  Og la oss knulle japanerne.
  Albina, skriblet på samuraien og brukte de bare tærne sine, tok den og hylte:
  - Vi skal begrave alle i en kiste!
  Alvina, som aggressivt klippet ned japanerne og knuste dem med de bare hælene sine, sa:
  - For total terror!
  Og som å slå ut samuraien igjen. Dette er deres solide, morderiske Hollywood.
  Og Albina sang i ekstase;
  Det tjueførste århundre er et veldig stormfullt århundre,
  Virus raser i den, terrorister ...
  Men likevel, på toppen av livet, en person
  Og folk vet dette, de er ikke pasifister!
  
  Vi kan tro jeg flyr til Mars
  Utvidelsen av Venus er ganske enkelt gjenoppbygd ...
  Alt vil bare kjenne den høyeste klasse,
  Og hver person er født som en helt!
  
  Ja, vår virksomhet er å utvikle fremgang,
  For at menneskeheten skal være vakker...
  Selv om de angriper bare helvetes demoner,
  Å kontakte en barbeint jente er farlig!
  
  Vi er Komsomol døtre av jorden,
  Vi vil drepe fienden uten frykt ...
  Folkene på planeten til denne familien,
  Og nå skal mannen bli en helt!
  
  Det vil ikke være ondskap til å styre dette
  Under den hellige kommunismens fane...
  En gang var det en generalsekretær, og foran kongen,
  Sammen slo vi tilbake fascismens sverd!
  
  Vi vil vise folk lykke ved eksempel,
  Vi kan gjøre alt til toppen av verden ...
  Det var Russland - det var Sovjetunionen,
  Og kjærlighetens Kristus ble et avgud!
  
  Stormfulle år går
  Vi fløy rundt Sirius så kjent ...
  Bygget på stjernene i byen -
  Stå opp fra vuggeplaneten!
  
  Tross alt er Lada med oss, og Svarog er mektig,
  Hva gjorde verden så fantastisk...
  Måtte det være den største hvite gud,
  Det er ikke for sent å lære!
  
  De døde vil snart stå opp, vet du
  Paradis på planeten vil bli bygget med en gang ...
  Været er bare evig mai,
  Omfanget av byggeplassen er rett og slett enorm!
  
  Vi vil fly til slutten,
  La oss nå kanten av universet...
  Svarog den store erstattet faren,
  Med sin ære i kamper uendret!
  
  Ja, det var vanskelig, jeg vet det er vanskelig,
  Fiender angrep Russland i en horde ...
  Og en snøstorm stikkende melo,
  Men de kom seg gjennom kommunismen!
  
  Herren Svarog ga oss en sterk hammer,
  Å knuse Russlands fiender med dem ...
  Og slå et slikt slag -
  Vi slo rett og slett tilbake fienden!
  
  I øynene til jenta Komsomol brann,
  Det brenner i en helvetes kaskade, du kan se flammen ...
  Jeg vet dette for fosterlandet, damer,
  Vi vil heve banneret høyere enn solen!
  
  Du er en mann, tenk nå på en ørn,
  Svever over stjernene i det kontinuerlige universet...
  Over verden strakte haukklørne seg ut,
  Og ladet med uforgjengelig bevissthet!
  
  Du kan ikke bare drepe Russland,
  Som en lumsk motstander ikke prøvde ...
  Jegeren vil snart bli til et spill,
  Det er farlig for fienden å kjempe med fedrelandet!
  
  Jenta vil bevege den bare foten,
  Og fascisten vil fly ut, kjenne tennene dine ...
  Og hvis kvinnen flytter pokeren,
  Det betyr at dødens trompeter har spilt!
  
  Alt i vår verden vil være positivt,
  Enhver virksomhet er diskutabel folkens ...
  La oss vise utvilsom kreativitet,
  Og vi skal rable fra maskinen!
  
  Fiender tror lett at vi vil knuse,
  Vi klipper støvete gress uten tvil ...
  Vi vil redde Russland fra store problemer,
  La det være i hjertet - Jesus og Lenin!
  
  Til de høyeste stjernene i verden
  Jordiske skip er i stand til å fly ...
  Poeten formidlet til oss all kraften i stavelsen,
  I navnet til vår mor Russland!
  
  Gudinnen Lada glorifiserer Russland,
  Hun sprer et stort slør...
  Kjemp for moderlandet og ikke vær redd,
  Selvfølgelig finnes det ingen bedre måte for oss!
  En gang kjempet jentene i nærheten av Moskva,
  De figurative gigantene kjempet...
  Men Hitler er i forbund med Satan,
  Og Svarog og jeg - vet vi er uovervinnelige!
  
  Selv om det var en frost som fryser blodet,
  Jenta raste barbeint gjennom snøfonnene ...
  Landet vil gi lykke og enhver,
  Flettene hennes er sølv fra gull!
  
  Herren Supreme kjenner alle hjerter,
  Og jenter så mye, Gud elsker ...
  De vil kjempe til slutten
  Ellers vil motstanderen ødelegge landet!
  
  Det er derfor alt i verden er løgn,
  Når du tar på deg rosa briller...
  Og fienden kaster en kontinuerlig tåke,
  Syv fredager av motstanderen i flere uker!
  
  Vi vil smi rustning for oss selv,
  Og sverdet til det skarpeste kjente damaskstål ...
  Fedrelandet vil ikke bli tatt bort av rubelen,
  Vel, hvorfor er dere hester slitne?!
  
  Legg merke til at alt blir bra plutselig,
  Når vi samles med Guds kraft...
  Du er sannhetens falk, ikke en løgnhane,
  Jeg tror på kommunisme i kamp vi vil bryte gjennom!
  
  For vår styrke, og til ære for Russland,
  For det røde flagget og kjære Russland...
  For Ukraina og for Hviterussland,
  La oss fullføre det største oppdraget!
  
  Vi vil forherlige Lada i herlighet,
  Å elske Svarog, Guds mor Maria...
  Rangeringen blir definitivt fem...
  Fordi tro ga styrke!
  
  Hva er Batu og den onde Genghis Khan for oss,
  Som Hitler, Napoleons hær ...
  Ikke en eneste khan vil beseire oss,
  Ikke en horde, selv om det er millioner!
  
  I Russland ble vi jenter født,
  Til ære for Iljitsj og Jesus...
  Nå flyr ørnene bare opp,
  Å vise stor kunst!
  
  Moskva er hovedstaden for fred og kjærlighet,
  Vi henter plass...
  Selv om du ikke kan bygge lykke på blod,
  Raid av de vantro vi slo av alle!
  
  Måtte fienden ikke tilgi oss svakhet,
  Han vil steke hælene til jentene ...
  Noen ganger aggressiv ghoul
  I stand til å rive og slå ondskap!
  
  Men vi vil ikke gi opp grensen til fienden,
  Nå grensene til ethvert univers...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Med sin styrke i kamper uendret!
  
  Så seieren til jentene er nærme,
  Vi er ikke redde for Stelzanath,
  Kjærlighet til fedrelandet er søt og ren,
  Og om nødvendig vil vi kjempe med hæren!
  Her er et helt dikt dedikert til fremtiden, sang jentene, med stort raseri.
  Og så tok de det med bare hæler mens de trykket på knappene, og avsluttet den siste japaneren.
  Og dermed sluttet Fothæren å eksistere. Nesten en halv million japanere dro til den neste verden. Og det er veldig kult.
  Og nå gjenstår det å beseire flåten. Og da blir det bare horn og ben igjen fra Japan.
  Albina kvitret og blottet tenner:
  - Det nærmer seg timen da vi skal vinne!
  Alvin var enig i dette:
  Og fengselshvelvene vil kollapse ned i avgrunnen!
  Robur bekreftet aggressivt:
  - Ingen vil kalle oss svake!
  Og gutten trykket sine bare føtter på knappene på styrespaken.
  Krigen ser ut til å nærme seg slutten.
  Og nå beveger barracudaen deres i retning samurai-flåten. Og dette er virkelig et stormestertrekk. Og spillet er ikke i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Albina tvitret:
  - Ære til det nye, verdensrike!
  Gutten Robur forklarte med velbehag:
  - Mitt verdensimperium!
  Så slo barneprofessoren til metallet med bare foten. Hva laget lyden.
  Ved hjelp av radar blir den japanske flåten oppdaget. Han cruiser bare i nærheten av Port Arthur og prøver å ikke løslate den blokkerte stillehavsskvadronen.
  Alvina, denne evige jenta, sang og trampet med den nakne, barnslige foten:
  - Strålende sol av håp
  Reiser over landet igjen...
  Den russiske hæren er kjent,
  Slår Japan i havet!
  Albina fortsatte med entusiasme, og trykket også på knappene med sin nakne, runde, barnlige hæl:
  Russisk ørn over planeten,
  vinger som sprer seg vil ta av ...
  Fienden vil bli stilt til regnskap
  Vil bli beseiret, ødelagt!
  Og nå skyter barracuda-apparatet sin første stråle mot skipene i Japan.
  Og gravitasjonslasere, med sin fenomenale kosmiske kraft, treffer flaggskipet til landet med den stigende solen.
  Og nå begynte det største slagskipet til samuraien, som den berømte admiralen Togo var lokalisert på, å synke. Og han ble bokstavelig talt kuttet i små biter av gravitasjonslasere laget av genier som mottok evig ungdom.
  Robur - denne evige gutten, som trykker på knappene med de bare, barnslige bena og gliser tenner:
  Vi tråkker Merkur med føttene våre,
  Og det er en rute til Mars!
  Albina, som knuste fienden med sin bare hæl, la til:
  - Vi vil heve tsunamibølger,
  Den hvite rasen vil reise seg!
  Alvina bemerket vittig, og skjøt mot fienden med bare tærne:
  - Vi er sterkest i verden!
  Og et annet japansk skip sank. Dette var virkelig jenter.
  Selv om de strålende krigerne ble til barn, vokste deres kampeffektivitet bare fra dette. Og de hadde et fantastisk, destruktivt apparat. Som bokstavelig talt brente alle japanske skip.
  Robur, som til og med knuste japanerne, sang:
  - I moderlandets vidder er det fantastiske ...
  Albina, som sendte gaver med dødelig makt og bokstavelig talt brente motstanderne sine, utstedte:
  - Nyter kampen og arbeidet ....
  Alvina tok det opp med raseri, og ga ut utslipp av helvetes død mot fienden:
  - Vi komponerte en gledelig sang ...
  Robur trykket på knappen med bare fingrene, de barnslige bena og tok entusiastisk opp:
  - Om den store vennen og lederen!
  Albina, med stor entusiasme, knuste japanerne og sank skipene deres, noe som fikk dem til å blåse bobler og brenne, mens hun sang:
  - Robur er kampens ære!
  Alvina druknet med stor lidenskap samurai-flåten og saget rettene deres, sang:
  - Robur - vår ungdomsflukt!
  Robur selv plukket opp sangen om seg selv, trykket sin nakne, runde, barnslige hæl på knappene og brølte:
  - Kjempe med sanger og vinne ....
  Albina fortsatte med stor entusiasme og brukte bare tærne:
  - En mann vil følge Robur!
  Og hele treenigheten sang aggressivt, senket den japanske flåten og etterlot ingen sjanse for fiendtlige skip:
  - Kjempe og vinne med sanger,
  En mann vil følge Robur!
  Og de senker virkelig skipene grundig. Og de får deg til å gå ned.
  De første tolv jernkledde og pansrede krysserne ble senket. Og nå tok de unge jagerflyene opp mindre fartøyer. Slik at ingenting og ingen kunne overleve.
  Robur bemerket med et glis:
  - Hvis den skrøpelige umiddelbart i kisten ....
  Og den nakne, barnslige foten til gutteprofessoren sendte nok en porsjon destruktive stråler.
  Albina fniste og bemerket da hun sank de japanske skipene:
  - For planetens storhet, og kommunismens høyeste inntekt!
  Og hennes bare hæl trykker på knappene igjen.
  Alvina, fortsetter å ødelegge japanerne og bruker de nakne tærne på barnas ben, vyaknula:
  - For en fremragende sport!
  Og jentene sang i kor:
  - Øyne, søvnig gutt, tørk med hånden,
  Du oppdaget en vanskelig sport for deg selv ...
  Store vekter rives raskt lett,
  Du vil sette verdensrekord!
  Og Albina la til og knuste japanerne til sjøs:
  - Virkelig verdensrekord!
  . KAPITTEL #4
  Den japanske flåten, etter å ha mistet sine største skip, og etter å ha mistet admiralene sine, begynte å spre seg. Og barracudaen måtte jage ham og legge til gravitasjonslasere.
  Alvina, som trykket på knappene med bare tær, kurret og blottet tenner:
  Vi gjør deg ferdig til siste slutt!
  Albina bekreftet, trykke på knappene med sin nakne, runde, rosa hæl og brølende:
  - Den stigende solen blir nedgangen!
  Robur skyter også en dødelig utladning mot fienden, og brenner ut en annen ødelegger, noe som får den til å smelte.
  Da vil det brøle:
  - Ombord!
  Alvina fniste og vred på hoftene, blottet tenner, kurret:
  - Japan tar slutt!
  Albina var enig i dette ved å trykke på knappene:
  Du har det unge mann!
  Jentene er fortsatt så snørrete av utseende, men slåss. Og bare bobler gjenstår fra de japanske skipene.
  Robur, som jaget japanerne, sang:
  Fienden vil ikke forlate, fienden vil ikke forlate,
  Og jeg tror det!
  Fienden vil ikke forlate, fienden vil ikke forlate,
  Skummet har vokst!
  Og gutten trykker igjen den nakne, runde, barnslige hælen på knappene på styrespaken.
  Og han treffer japanerne og kutter ødeleggeren i to nesten like deler.
  Albina noterte aggressivt, mens hun trykket på joystick-knappene med bare tær:
  - Det hele blir trivielt supert!
  Og et annet japansk skip synker.
  Alvina som aktivt drukner japanerne, utstedte:
  - Jeg er en romkrigsjente!
  Og hun viste tungen sin. Så begynte hun å hoppe, som i en stekepanne.
  Disse jentene er på topp!
  Robur, som kjempet mot japanerne, sang:
  Robur, Robur, Robur -
  Elektronisk swing!
  Albina, som trykket på knappene på styrespaken med bare tær, la aggressivt til:
  Robur, Robur, Robur -
  Føtter fløy i hendene!
  Alvina, med den nakne, barnslige hælen, trykket på joystick-knappen og senket et annet japansk skip, utbrøt:
  "Og jeg vil ikke fortelle noen at jeg elsker Robur!" Jeg elsker Robber!
  Albina la til og trykket på joystick-knappen med bare føtter:
  Jeg elsker Robert! Og jeg vil knuse alle!
  Det var laget. Og slike barn drukner japanerne uten medlidenhet.
  Robur mente at takket være deres inngripen hadde Nicholas II forvandlet seg fra en mislykket tsar til en stor. Og la oss bare si at det er flott. Og han er Robur - det største geniet gjennom alle tider og folkeslag.
  Lag et slikt våpen. Han vil ha makt over verden, og nå hjelper han den russiske tsaren. Men du kan alltid vende våpenet ditt mot Russland.
  Han Robur kjemper først og fremst for seg selv. Og jeg må innrømme, det gjør det veldig vellykket.
  Alvina dunket også fienden med bare tærne og kurret:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Hvis du må regjere...
  Albina, som knuste fiender med sin nakne, rosa hæl, som så behendig trykker, utstedte:
  - Glem aldri,
  Blodet renner som en strøm!
  Og gutten Robur bekreftet:
  - Fortsatt hvordan det renner! Og vi vil treffe fienden!
  Albina senket et annet japansk skip, tok det og sang:
  - Satans stormfulle høytid,
  utgyt blod på lyset!
  Alvina, som sager ødeleggeren med bare tærne, ga aggressivt ut:
  - Og krigens hellige sverd,
  Brakk hemmeligheten!
  Robur bemerket med et barnslig smil:
  - Ja, vi kuttet hemmeligheten, og viste vår kolossale styrke!
  Og nå drukner enda et japansk skip. Det er nesten ingen skip igjen i Japan. De siste ødeleggerne synker. Og det er veldig kult.
  Robur sang med glede:
  - Skipene er knust,
  Kister er åpne..
  Smaragder og rubiner sprer seg som regn!
  Albina med stor glede, nøt ordene, ferdig med å synge:
  - Hvis du vil bli rik,
  Hvis du vil være lykkelig...
  Alvina knuste de bare tærne sine og la til:
  - Bli gutt hos oss,
  Du blir vår konge!
  Og begge jentene utbrøt i kor:
  - Vær vår konge!
  Du blir vår konge!
  Og både gudinner og kule jenter vil le.
  Men den japanske flåten er ferdigstilt. Og de siste fartøyene ble senket. Nå er krigen nesten over.
  Albina bemerket med et kjøttetende smil:
  - Vi må hjelpe Russland en gang for alle å bli kvitt den japanske trusselen!
  Alvina var enig i dette og stampet med bare foten:
  - Selvfølgelig må du det!
  Robur, den aggressive, evige gutten, svarte:
  - Og jeg har ikke noe imot det! Vi vil spesifikt knuse fiendene!
  Og nå stormet deres fabelaktige apparat til kysten av Japan. Faktisk er det nødvendig å ødelegge de japanske troppene i selve metropolen.
  Albina sang og blottet tenner:
  - Mens klokken banker, mens klokken banker,
  Mens klokken banker - ikke heng nesa!
  Alvina fortsatte rasende og banket på den nakne, runde hælen:
  Mens hjerter slår, mens hjerter slår
  For det beste - kjemp til slutten!
  Robur trakk på de barnslige skuldrene. Det var lett for ham å drepe japanerne. Kunne han også lett drepe hvite? Selvfølgelig kunne jeg det! Han vil ha makt over verden! Dette er hans lidenskap og aggressive idé. Når du dreper for å fremskynde øyeblikket da folk aldri vil drepe hverandre!
  Og det vil være lykke i hele universet!
  Robur sang til og med med glede:
  Hvor var det, når var det,
  Som barn, eller kanskje i en drøm ...
  En stork på taket er et rede for en du er glad i,
  Svit til våren!
  Albina sa:
  - Dette er ikke aktuelt lenger! Sammenlignet med vårt apparat er storken ingen!
  Robur svarte:
  - Storken lever, og vår er kunstig!
  Alvina sang med glede:
  - Så godmodig og fredelig,
  Men allikevel er udyret kult....
  Du tror jeg er en suvenir
  Men bjørnen lever faktisk!
  Albina fniste og bemerket:
  - Det nytter ikke å be et voldsomt beist om nåde!
  Og her er deres barracuda på japansk territorium. Ved hjelp av radar og radioavlytting oppsøker han tropper, og er engasjert i utryddelsen av dem. Og knuser, ærlig talt, kapitalt.
  Robur kuttet av den japanske bataljonen med våpen, sier:
  - Vi skaper rommirakler!
  Albina, jævla samurai, utstedte:
  - Hun så på himmelen!
  Alvina, som knuste japanerne, kurret:
  - For Roburs nye kommunisme!
  Og hun viste tungen sin. Denne jenta er bare fantastisk!
  Robur, etter å ha ødelagt et par regimenter av samurai med jentene, flyttet igjen. Og han handlet veldig raskt. Bevegelsene hans på det universelle apparatet var, som alltid, veldig raske.
  Albina bemerket med en latter, blottet tennene og trykket de bare tærne på knappene:
  Vi er jenter av kolossal ynde!
  Alvin svarte:
  - Ikke nådegaver, men organisasjoner!
  Og trykk med bar hæl!
  Arbeidet deres er ikke lett, siden de japanske troppene i moderlandet ikke er samlet på ett sted, men er konsentrert. Og de må slås bit for bit.
  Noe som sikkert skaper noen problemer.
  Robur er opptatt med å søke med radar. Og sammen med ham, sammen med japanerne, makulerer og ødelegger jentene. Du må fly til mange områder.
  Robur i flukt komponerer bevingede aforismer;
  En diktator er en bokser som alltid slår under beltet med andres hender, ikke hører på gongen og er sin egen dommer!
  Boksing er nevekamp med myke hansker, politikken med tungekamp uten hvite hansker!
  Boksere på knyttnever, politikere på tunger, boksere på reglene ærlig talt, politikere på lovløshet uærlig!
  En kvinne er også en bokser, bare hun er den mest dødelige når hun tar helt av seg klærne!
  Profesjonelle i boksing kjemper med bar overkropp, profesjonelle kvinner blotter ikke bare overkroppen!
  En boksekamp er begrenset i tid av reglene, konfrontasjonen av politikere kjenner ingen tidsbegrensninger og regler!
  Boksere kjemper åpent i offentligheten, politikere kjemper under teppet, og selv om de klatrer ut for å bite seg i tungen under beltet!
  En sta bokser er prisverdig, men politikere vedvarer oftere enn ikke i vrangforestillinger!
  Politikeren er ivrig etter å bli løver, men å forsvare et feilaktig synspunkt er en typisk vær, og et sta esel som griser seg!
  Boksing er et lyst og vakkert syn, politikk er også blendende, men det er ekkelt å se på det, og det er hundre ganger mer bittert å høre på!
  En politiker har noen ganger den lyse fjærdrakten til en påfugl og veltalenheten til en nattergal, men i møte med velgerne forblir han fortsatt en vingeløs gris!
  I boksing er lange armer verdifulle, i politikk er lange tunger mye mer dødelige for hele landet!
  En bokser med knyttneven kan bare legge ned én motstander i ringen, en politiker under teppet, med en lang tunge, vil gjøre hele staten til ruiner!
  Den mest utholdende maratonløperen er en politiker, noen ganger har han ikke engang nok liv til å løpe til tronen!
  En løper beregner styrke for en time, en politiker, selv den mest forsiktige, vil ikke samle styrke for evigheten!
  En politiker er ofte homofob, men med en nødvendigvis stor rumpa, ryddig, men sviner til det fulle!
  En politiker er ikke alltid en betydelig person, men alltid en stor rumpa!
  Velgerne oppfatter politikeren de stemmer på som en eventyrprins, men får alltid en naken konge på tronen!
  Diktatoren ser på seg selv en påfugl i diamanter og en keiser i lilla kapper, men når kurfyrsten krever regnskap viser han seg å være en naken konge og en plukket, våt kylling!
  En kvinnes vilje er som en diamant i et halskjede, politisk mangel på vilje er en brostein knyttet til en løkke rundt halsen hennes!
  En kvinne kan sammenlignes med en diamant, en mann med flint og politikk med en klump avføring!
  Gjennom makt kan du kjempe med en mektig fiende, men ingen styrker vil tvinge deg til å lytte til en politikers tale til slutten, hvis han påtvinger deg deg minst tre ganger som venn!
  Alt i verden krever innsats, bare under monoton mumling fra en politiker er det ikke vanskelig å sovne!
  I boksing blir nesene ofte knekt, men i politikken holder du deg alltid med nesen!
  En boksers nese er skjev, i politikken er måten å la en velger stå igjen med en nese også kronglete!
  I boksing telles poeng noen ganger uærlig; stemmer er alltid uærlige ved valg!
  I boksing er det viktig hvordan du kjemper, og hvordan stemmene telles og ringens konge har litt av et forsprang, i politikk spiller det ingen rolle hvordan de stemmer, og opptellingen er helt i hendene på en som sitter på tronen!
  I idrett kan du bli en barbrystet monark, men i politikken er alle allerede nakne konger!
  I sport kan du bli svett og støvete, men i politikk vil du definitivt bli skitten og ingen dusj vil vaske av det stinkende skitten!
  En soldat kan stubbes, men være behagelig å ta på for en kvinne, og en politiker, uansett hvor glatt han barberer seg, fremkaller følelsen av å kysse et reptil!
  En soldat er en ørn med rang som en spurv, en politiker er en våt kylling med rang som en kalkun!
  Soldaten, selv om den ikke er lyst formet, og noen ganger utfører dumme ordre, men i motsetning til politiker-papegøyen, synger han ikke fra en annens stemme!
  Soldaten er krigens maurarbeider, og politikeren øser dritt ovenfra, og er en tjukk drone fra baksiden!
  Soldaten er modig selv når han er sjenert, politikeren er feig, selv når han er hane!
  Soldaten er edel, men ikke fri, politikeren er sjofel, og faktisk også en lidenskapens slave!
  En soldat er en løve, om enn kort, og politikk er en rev og allerede overgrodd!
  En soldat er som en engel i helvete, og en politiker er en gris som fester seg under en pest!
  En barfotgutt er mer komfortabel med å løpe gjennom snøen enn en skodd politiker som manøvrerer mellom sildrene!
  En gutt, til og med naken i kulden, er lykkeligere enn en gammel mann dyppet i gjørmen av en politikers tale!
  En kvinne er ikke så redd for å være naken og barbeint som for at en mannlig politiker skal ta på seg skoene og rive av tre skinn!
  Kvinnen er engstelig i utseende, men det er lite som virkelig kan skremme henne, den mannlige diktatoren er formidabel i utseende, men viker unna sin egen skygge!
  For en diktator er stillhet gull bare hvis forsøkspersonene tåler å stikke tunga i lommen uten å gruble!
  Diktatoren forsikrer at han er hard som en stein, men i virkeligheten er tyrannen bare en stum-neset brostein!
  En jente slår bena ned når hun løper barbeint over skarpe steiner, en politiker forvirrer når hun suser skodd mellom bekkene!
  En bar kvinnehæl kan gjennombores av en skarp en, en velgersko med en politiker vil ikke bli gjennomboret selv av vidd!
  En kvinne vil heller gå barbeint i kulden enn å bli skodd med flammende taler fra politikere!
  I frost vil et varmt hjerte ikke kjøle seg ned, og en brennende tale fra en politiker vil ikke varme!
  En patriot har en flamme i hjertet, men bare drit i leveren fra en politiker!
  En soldat har et brennende hjerte til en patriot, og politikere har magen til en korrupt struts og strupen til en grådig pyton!
  En soldat beholder ære - det koster mye, en politiker selger skamløshet, som ikke er verdt en ødelagt krone, men koster tre dyrt!
  Soldaten har en grå overfrakk, og mye grå materie i hodet, politikeren har håret som en grå ulv, og streber etter å bli grå kardinaler!
  Politikere sender soldater for å utgyte blod for et rødt ords skyld, og for en svart virksomhet forråder de kjærligheten!
  En soldat kan flekke kroppen sin, men forblir ren i sjelen, og ingen bad vil hjelpe en politiker med å vaske av åndelig skitt!
  En soldat må drepe slemme gutter for fædrelandets skyld, en politiker dreper alt godt med ambisjoner for sin egen skyld!
  En soldat som dreper er ikke en morder, en politiker som lover - oppfyller ikke!
  En soldat gjør noen ganger det umulige uten å skåne seg selv, en politiker gjør ingenting av det mulige uten egeninteresse i egen lomme, uten å skåne andre!
  En soldat er en løve som mangler under kommando av værer, en politiker er en rev som bare værer med kyllinghjerner adlyder!
  En soldat blir kanskje ikke alltid en løve, men det viktigste er ikke å vise seg å være et esel som tre skinn har blitt senket fra!
  , En soldat oppfører seg ikke alltid som en engel, men i dypet av sin sjel er han hengiven til Gud, en politiker øser alltid ut engletaler med løfter om paradis, men på åndens overflate er det tydelig at han er hengiven til Satan!
  En soldat kan stå uten støvler under kampen, men en politiker tar på seg sko, i enhver situasjon!
  En soldat bærer en kamuflasjeuniform for å overleve for fedrelandets skyld, mens en politiker er en kameleon for å drepe en velger moralsk for å ta tronen!
  En soldat i kamp suser som en hund mot et villsvin, en politiker bak, bjeffer mye og griser!
  Det er bra for en soldat å være sterk som en eik i møte med en fiende, det er verre å være dum som en stubbe i kontakt med en politiker!
  En bøddel skjærer hodet med en øks, en soldat stikker i strupen med en bajonett, en politiker drypper på hjernen med tungen og kveler bak halsen med klissete ord!
  Det er bedre for en soldat å være en grusom ulv enn en feig kanin, spesielt når han møter en politisk boakonstriktor!
  En soldat kan være voldsom i utseende, men i dypet av et saktmodig lam er en politiker med engleaktig utseende faktisk en typisk gris!
  Soldater er alltid modige, selv når de trekker seg tilbake gjør de bare en taktisk manøver, politikere er alltid feige, selv når de angriper, begår de et strategisk triks!
  En soldat kjemper med likeverdige og sterke etter ordre, en politiker angriper de svake, av egen vilje!
  En ekte soldat er ikke alltid velfødt, men oppfyller alltid sin plikt, en politiker, selv med en kongelig stamtavle, holder alltid ikke sine løfter!
  En soldat bruker noen ganger prostituerte i ferien sin, en politiker er alltid på jobb og i hvile en prostituert som bruker velgere!
  En soldat betaler prostituerte det han tjener med blodet sitt, en politiker er selv en prostituert og han får betalt for å ødelegge velgernes blod!
  En soldat skyter, sender en kule inn i fiendens bryst, en politiker dreper ved å putte en gris i lommen og galle i leveren!
  En soldat i kamp roper hurrarop, en politiker er heller ikke stille, men hvis en kriger blir slått i kamp, så fordi et rop, akk, ikke er et skjold!
  En soldat er ikke alltid en stjerne, men æren av bedriftene hans forsvinner ikke gjennom århundrene, en politiker sikter alltid etter rollen som en lysmann, men hans beryktelse er dekket av mugg!
  Soldaten jobber med skarp bajonett og stikker med god samvittighet, politikeren slår tomlene ved hjelp av en tunge hvis skarphet er blottet for samvittighet!
  En soldat kan drikke for mye vin og pisse seg selv, men han vil ikke, som en politiker, uten mål helle verbal diaré i fylla!
  En barbeint jente er klar til å løpe etter sin elsker uten frykt, men med hvilken skrekk lar velgeren seg sko av politikere!
  En politiker er en rev, for hvem velgerne er innbyggere i et hønsehus, men sluker kjøttet til de som har intelligensen til en kylling, vil en politiker garantert gli en gris!
  Soldater kjemper mot haner som legger gullegg, for kalkungeneraler som igjen blir slukt av revepolitikere!
  Soldaten løper til angrep, og tror på seier, politikeren bak, i alle fall, vil klandre fighteren ved å avvike fra prinsipper!
  Soldater trekker seg noen ganger tilbake, fordi lykke er foranderlig, men de gir alltid opp til politikk, lykken deres ligger i lureri og å skli en gris!
  Barfotgutten er for fingernem til å la politikeren kjøre ham under hælen!
  Når en jentes bare føtter blir såret av skarpe steiner, skader de en manns hjerte, men politikere som tvinger dem til å nippe til kålsuppe med bastsko slår velgernes lever!
  En soldat leter ikke etter døden, han vil leve, en politiker leter ikke etter en måte å oppfylle valgløftene sine - han vil tjene penger på velgerne!
  En soldat er alltid ung til sinns, blir til og med grå, en gammel useriøs politiker som sitter i leveren, og en skallet djevel selv med tykt hår!
  I gamle tider hadde en soldat et sverd, så ble han erstattet av et maskingevær for å gjøre det lettere å drepe fiender, og en politiker på den tiden hadde en tunge - mer dødelig enn den det er umulig å finne på!
  En soldat er en slags krigsmaskin, men forblir en mann, i politikken er det ingenting menneskelig - han er en krigsmekanisme mot fornuftige argumenter!
  Bedre en skje til middag enn å slurpe kålsuppe med bastsko!
  Hvis det er vanskelig å få venner i politikken som ulver i flokk, la oss i det minste ikke tulle hverandre i sofaen!
  Politikere krangler som ulver og setter en gris på hverandre som rever!
  En politiker kan fortsatt gjemme hoggtennene til en ulv under en saueskinn, men ingenting kan skjule en grisepenning!
  En politiker som ikke kan skjule en grisekrone for velgerne er ikke verdt en krone!
  Politikeren vil skru opp velgerne så mye at de vil hyle som ulver!
  En politiker uten ulvegrep, men med grisens vaner, vil bringe velgeren til et hundeliv!
  Politikeren korser seg med hendene, går ned i lommen med tungen og tråkker på sjelen hans med støvlene!
  Hvis en politiker har sju fredager i uken, så har velgeren ledig bursdag på mandag!
  Det spiller ingen rolle å være født på mandag, det er en katastrofe å velge en diktator på søndag!
  Etter å ha tatt et valg til fordel for en tyrann ved valget på søndag, risikerer du å få deg en solid mandag!
  Velger du en jernhånd, får du en stålkjede rundt halsen!
  Likevel har jernhånden bedre makt enn anarkiets beinben!
  Den grusomste makten er bedre enn fullstendig anarki, det er lettere å tåle én tyrann enn tusen brødre!
  En ekte hersker skal være som en eventyrprins for folket, og ikke en naken konge!
  Det er svært få eventyrprinser i politikken - men solide nakne konger!
  En prins er en fremtidig konge, en naken konge er en konkurs i nåtiden!
  En kvinne venter på en eventyrprins, men hun får en naken konge, en velger er en messias, og hun får en viljesvak hykler, eller en prinsippløs tyrann!
  En kvinne venter på en prins til hun gifter seg, en velger venter på oppfyllelsen av valgløftene til kreften piper på fjellet!
  Politikeren er en løgnmester og en stormester på unnskyldninger, og i evnen til å skru på er han verdensmester!
  En politiker har bare én sjanse til å gjøre et førsteinntrykk, og en konstant mulighet til å skru på!
  Politikeren vet at to ganger to er fire, men han prøver å bevise at ved å legge til ytterligere to termer til ham, får du hele verden!
  Politikeren vil ha makten og tronen til en løve, men styrkemessig er han i beste fall en kuk, og posisjonsmessig er han en rev som graver et hull for å plante en gris!
  Velgeren må ha nerver av stål for ikke å ruste av politikerens verbale regn!
  Det er lettere å tro at himmelen vil falle til jorden enn at diktatoren fortjener å bli opphøyet til himmelen!
  Politikeren er alltid klar til å helle ut løfter som en nattergal, men å oppfylle løftet når kreften suser på fjellet!
  Hvorfor er det så vanskelig å oppfylle valgløfter - du kan spise en hval med øynene, men en stor skje river i stykker!
  Du kan gjøre alt som fantasien trekker, hvis ikke dette er løftene til en politiker fratatt en fornuftig fantasi!
  Politikeren er klar til å selge sin sjel til Djevelen for maktens skyld, men Satan kjøper ikke det som ikke er verdt en krone og går i hendene hans gratis!
  En politiker kan ikke bli Gud, men evnen til å rote ham er Satan selv!
  Velgeren vil ha renslighet i politikken for å kunne spise kjøtt, men får bare ett slag fra en skitten politiker - plantet gris!
  Kokke-politikeren har en siderett - nudler for ørene, og en type kjøtt - putt svinekjøtt, på det tredje hullet fra en smultring med løftehonning fra veltalenhetens bekk, og avslutningsvis, bjørkegrøt og ost i en musefelle !
  En politiker er en kokk som lager uspiselige retter til søte taler, slik at det blir lettere å svelge velgeren selv!
  En politiker er en kokk som sjenerøst mater velgeren med honning av taler, men selv honning er bitter hvis du drukner i den!
  Hvis diktatoren med en utspekulert mine har nullstilt sine vilkår, betyr dette at velgeren har fått en bast igjen!
  En kriger kjemper alltid for en rettferdig sak, mens en politiker tar alle trofeene til venstre!
  En kriger skyter med venstre hånd for en rettferdig sak, en politiker med tungen tar alle prestasjoner til venstre!
  Krig er det motsatte av kjærlighetens hav, men det krever også en fontene av blod!
  En kriger er ikke Gud i styrke, men en engel i adel!
  Soldaten har en jernhjelm, en stålbajonett og et hjerte av gull, men politikeren verdsetter ham ikke engang for en krone!
  Soldater blir ofte drevet til å slakte som sauer, men de er løver i hjertet, og en politiker som brøler som en løve er en typisk sau!
  En soldat kan også være redd for døden, men likevel er han mer redd for vanære, og en politiker rister for livet, men han mistet æren for lenge siden!
  Soldatene, etter å ha beseiret fienden, feirer seieren, politikeren, etter å ha lurt velgeren, feirer feigen!
  En gutt kan være en god kriger, men en politiker vil aldri vokse opp til å være ansvarlig overfor velgerne!
  Bedre å være barfotgutt enn å la politikerne ta på seg skoene og stjele ungdommen!
  En jente er en praktfull blomst som kan visne, men aldri mister duften, en politiker er en haug med møkk, han kan klatre på tronen, men den vil bare stinke mer!
  En soldat er en ekte mann, en politiker er en gretten kvinne i bukser!
  En soldat har et edelt raseri som et brøl fra en løve, og en politiker har et sjofel hysteri, ordet er et brøl av en vær!
  En soldat har sjelden fri, men en politiker har syv fredager i uken, og hans velgere feirer bursdagen sin på mandag!
  En soldat, etter å ha falt, gjør push-ups, en politiker faller alltid moralsk og klemmer seg ned i lommen!
  En soldat blir noen ganger tvunget til å gå gjennom gjørma mens han forblir en mann, og en politiker i rene klær og oversvømmet med cologne forblir en gris!
  En soldat gir ære og forblir med ære, en politiker smetter en gris inn og forblir en gris!
  En soldat har knapper på rad, en politiker har som en villsvinrumpe!
  Soldat ører modige barn, og sender politikere til psykiatriske sykehus!
  Mennesket sies å ha stammet fra en ape, men en politiker er umiddelbart klar og forble en gris!
  Arbeiderpartiet gjorde en mann av en ape, og undercover-kampen gjorde politikk til en blanding av rev og gris!
  Arbeideren jobber hardt og drikker noen ganger alkohol, politikeren er piggy og kaster alltid opp verbal diaré!
  Soldaten vokser fra kamp til kamp, politikeren fra den ene valgkampen til den andre, blir stadig flere til prostituert!
  En soldats øyne brenner av en fighters ungdommelige spenning, en politikerhatt brenner som en tyv, med likegyldigheten til en utbrent kyniker!
  En soldat har et valg: en kiste i kors eller et hode i buskene, mens en politiker i valg kun har kors tette med aspirasjoner, velgere og kålhoder!
  En selv liten soldat med kjempemot, en politiker til og med med høy stilling - en pygmésamvittighet!
  En soldat vil ha en kvinnekropp som gave for en bragd, og en politiker setter ufortjent hele landet på kreft!
  En soldat har alltid tid og sted for en bragd, men det er ikke alltid mulig å oppnå det, en politiker i konstant tidstrøbbel vil definitivt ha tid til å sette en gris på hodet!
  En politiker er den eneste vingeløse skapningen i naturen som driter i hodet på alle!
  Hver skolegutt vet at to ganger to er fire, bare politikere, i stedet for å multiplisere tall, produserer en konstant deling i lommen!
  En soldat lærer ved å lage støt, en politiker prøver å venne velgerne til ideen om at man kan trives hvis man slår tommelen!
  Hver soldat er en fighter, forskjellen er bare i nivå, hver politiker er en prostituert, forskjellen er bare i rangen som hallik!
  En soldat er delvis en bøddel, fordi han også utøser blod, en politiker er en fullstendig skurk, fordi han drypper på hjernen hans!
  Hvis generalen er invitert til et bryllup, mottar soldaten en invitasjon til å redde Fosterlandet slik at bryllup spilles i et fritt land!
  . KAPITTEL #5
  Den siste store konsentrasjonen av tropper var den keiserlige vakten. Disse er utvalgte samuraier ved mikadoens residens. Det var for dem krigerne i barnetriumviratet tok opp.
  De ønsket å få slutt på den japanske trusselen en gang for alle!
  Den evige gutten Robur trykket på joystick-knappen med de bare fingrene på barnas føtter, og slo den dødelige kraften til ødeleggelse og brenning av krigerne i landet med den stigende solen.
  Robur blottet tenner og sang:
  - Jeg er den sterkeste i verden,
  Og suge i toalettet!
  Albina bemerket med en latter, blottet sine barnslige hoggtenner og sang:
  - En to tre! Ødelegg alle fiender!
  Og jenta vil trykke på knappene på joysticken med de bare, meislede bena. Hun er bare en hyperkriger.
  Alvina dunket samuraien med sin nakne, grasiøse, rosa hæl og kurret:
  - For fedrelandet - vår mor!
  Albina bemerket med et skeptisk smil:
  - Blir det flott? Og hva mener vår mor?
  Alvina blottet tenner og svarte:
  - For en lang tid å forstå en sprek mor - å forstå jenter med sinnet!
  Og igjen, la oss brenne og så vakten. Og hun gjorde det veldig iver.
  Robur pekte i mellomtiden sine nakne, barnslige, solbrune ben mot fiendens våpen og tenkte på meningen med livet.
  Hver person har sitt eget oppdrag i livet. Og du kan ikke argumentere mot det. For eksempel gjorde han Robur de største oppdagelsene innen teknologi, og han lyktes. Og nå må vi gjøre menneskeheten fornøyd med vårt eget diktatur. Og dette er hans hovedoppdrag.
  Og Robur, som knuste japanerne, sang:
  - Her kommer oppdraget, og da vil Russland, i stedet for Nicholas, velge meg!
  Og det er hvor mange døde japanere. Bare hele hauger med lik. Vaktregimentene til keiseren, som hadde galskapen til å kontakte Russland, dør. Imidlertid, om bare med tsar-Russland, så er dette bare halve problemet, og her er det tekniske geniet til Robur mot ham. Og dette er et virkelig stort problem.
  Robur begynte igjen å ytre høyt bevingede aforismer, som lett slapp fra hans barnslige tunge;
  En angrende demon er bedre enn en fallen engel!
  Den beste måten å etablere rettferdighet på er å straffe alle!
  Hver grønnsak har sin tid, og hunden har lenke til lunsj og bånd til middag!
  Det kloke hodet beordrer, men kvikke fingre griper. Det ene er umulig uten det andre - et sinn uten kropp, som en sjel uten kjøtt!
  Ikke alltid klok på tronen, men alltid med kongen i hodet!
  Ikke engang spytt på fortiden din hvis du ikke vil havne i et hav av oppkast i fremtiden!
  Selv den minste virkelige gode gjerning vil veie opp for de mest gigantiske drømmene og prosjektene!
  Den siste dåren er i stand til å drepe, men det sanne første geniet er i stand til å gjenoppstå!
  Menneskeheten vil enten utvikle seg til den allmektige guddom, eller synke til apernes elendighet, men det er like umulig å holde seg på ett nivå som det er å stå på kanten av en mynt under et jordskjelv!
  Det er bedre å kutte én gang med et sverd enn å true med en murstein tusen ganger!
  Hvis du vil være lykkelig, gift deg godt; hvis du vil oppnå visdom, gift deg uten hell!
  Et ekteskap som er mangelfullt når brudgommens hender skjerpes for noe som ikke vil gi tilfredsstillelse til bruden!
  Selv et barn kan drepe, men for oppstandelse bør man modnes til nivået til demiurgen!
  Løven er den kjøttetende kongen av dyr, men den mest dødelige er revens list!
  Da eselet ble konge, så reven for seg at han var Gud, og resten måtte pløye som esler!
  Det er stabile regler i sjakk, i politikk er det et spill uten regler og lovløshet!
  Sjakk er et spill for store hoder etter klare regler, politikk er ikke et spill i det hele tatt, for enorme skurker etter vage begreper!
  Det største sinnet er maktesløst til å forklare den siste dåren - hvorfor politikk er ren galskap!
  Oppfinnelsen av hjulet er en stor oppdagelse til fordel for menneskeheten, men politikernes evne til å drive velgere i sirkler er den største forbannelsen!
  For en smart mann er et tau en livredder for å komme seg ut av en kløft, for en dåre er det en løkke, og mot er en katastrofe!
  En poodneve har fem fingre, men den som slår dem har ikke en gang et gram samvittighet!
  Det vanskeligste å falle for en godtroende velger er fra gullfjellene politikerne har lovet!
  Jo høyere gullfjellet politikerens løfter er, jo mer sannsynlig vil velgeren brekke nakken etter å ha flydd av det!
  Noen ganger støtter en politiker en velger - som en hengt manns løkke!
  I håndverk er det mestere i alle fag, men i politikk er dyktighet ett språk!
  Selv de mest dyktige hendene kan ikke fikse alt, men udugelige politikere med tunger er i stand til å knekke alt!
  Den sterkeste mannen med hendene vil ikke løfte et tonn, men en politiker med tungen vil ikke svakt senke en hel stat!
  Kobraen suser før den slipper gift i kroppen, og politikeren strømmer ut som en nattergal og forgifter sjelen!
  Slangen slipper ut gift gjennom hoggtennene, politikeren sender ut gift gjennom tungen, og dreper mye mer nøyaktig!
  Sannheten er noen ganger bitter, men hans salt av sannhet er helbredende, politikeren er alltid søt, men honningen hans forårsaker skuffelse av diabetes!
  Det er honning fra munnen til en politiker uten brød, men det er ikke noe arbeidsbrød uten sannhetens salt!
  Når man ser på en diktator, er politikk misunnelsesverdig, å helle blod er smakligere enn å smøre syltetøy i munnen!
  Diktatoren er så bitter som malurt, men sannhetens salt i ham er bare i leveren til hans undersåtter!
  En politiker-demokrat har en søt tale, en politiker-diktator har først en tale, og deretter hodet fra skuldrene!
  For å gjøre en karriere i politikken, må du kjenne til tre regler: taushet er gull, tale skal være som honning, lovende i tre bokser, ta det fra lobbyen på tre måter!
  Politikere sier en ting og gjør en annen, med ett unntak - du blir virkelig ikke lei av dem!
  Når en mann får på seg sko, går han konkurs, og når en kvinne tar av seg skoene, multipliserer hun formuen sin!
  Ikke alle menn kan til og med kreve plassen til en engel, men hver kvinne er allerede en potensiell gudinne!
  Til slutt ble vakten fullstendig ødelagt, og palasset ble delvis ødelagt.
  Nå må vi tvinge Mikado til å signere en betingelsesløs overgivelse til Russland og deretter holde en folkeavstemning om inkludering av Japan i det russiske imperiet.
  Selvfølgelig er dette det viktigste...
  Jentene tok på seg en provisorisk rustning og gikk ut av flyet.
  Ingen motsto dem.
  Mikado ventet dem sammen med ministrene. Ved synet av barbeinte jenter ble ærverdige flaue og rødmet.
  Albina bestilte:
  - På knærne!
  Mikado og ministrene senket seg lydig. De skalv av frykt.
  Alvina sa:
  "Kyss nå våre fotspor!"
  Og for å være mer overbevisende med en lommeblåser, kuttet hun av to livvakter til keiseren. Og så dyppet hun bare føtter i blodet som rant fra de døde. Etter henne ble Albina også til en skarlagenrød væske.
  Etter det etterlot jentene røde, grasiøse, små spor etter bena.
  Keiseren og ministrene kysset dem lydig. Og dette var Japans sterkeste ydmykelse.
  Så må du selvfølgelig signere den ubetingede overgivelsen av landet til den stigende solen.
  Albin og Alvin ble tvunget til å signere hele ministerkabinettet.
  Og så knelte mikadoen ned igjen og kysset de bare, blodige sålene til de evige jentene.
  Så okkupasjonen av Japan og en fullstendig seier fant sted.
  Men for nå må du vente på ankomsten av russiske tropper. I alle fall ble det annonsert over radioen at Japan ville kapitulere.
  Robur var veldig fornøyd, og den evige gutten utbrøt:
  - Jeg beseiret et helt imperium!
  Og han brast ut i latter... Det var farlig å forlate kampkjøretøyet, men det var kjedelig å sitte alene.
  Og den evige gutten, som fikk udødelighet i gave, bestemte seg for å fortsette innsamlingen av bevingede ordtak;
  For å glede deg over seier og ikke sørge over nederlagets bitterhet, trenger du svette av flid og en gnist av talent!
  En soldat føler i hjertet når han skal gå til angrep, og en politiker som lenge har vært i leveren sender til slakt!
  Soldaten får noen ganger besøk av tvil om kompetansen til kommandoen, men politikeren er uten tvil ikke kompetent, det i evnen til å lyve!
  En soldat er sønn av en ørn som hakker på en motstander og flagrer i himmelen, en politiker er sønn av en rev som driter på hodet og griser på sidelinjen!
  I kamp beseiret de modige ham før kampen begynte, feigingen tapte uten å gå inn i kampen, politikeren jukset selv før delingen av trofeer!
  I en kamp er kreftene alltid ulik, noen er sterkere, noen er svakere, og alle er like flinke til å spille politikk!
  I kamp skribler en soldat fra et maskingevær, og en politiker bakerst trommer med tungen til ingen nytte!
  En soldat trenger ikke å bli stimulert til en bragd - han er alltid klar, og en politiker vil knuse deg når som helst!
  En soldat som en katt har ni liv, og en politiker som helvete har en million masker!
  En soldat, selv om han er fysisk syk, er mentalt frisk, og en politiker er alltid besatt av et smertefullt ønske om å skru velgeren!
  Roboter kan ikke bli syke, ekte soldater gir seg ikke, og politikere kan av natur ikke la være å skru på!
  En kriger er tre ganger en kriger, en politiker er en million ganger en gris!
  En soldat er først og fremst en mann, og for det andre en kriger, en politiker er en gris i første grad, og en rev i den andre!
  En barbeint kvinne kan overta enhver skodd mann, det er lett for føttene hennes uten sko, det er vanskelig å leve uten hjerner!
  En kvinne skammer seg ikke over å flame med den nakne hælen sin, det er mye verre hvis en mann skodd deg og rev av tre skinn!
  En politiker kan dytte som en tank, men rustningen hans er som verbal diarégelé!
  En soldat kan få lus på marsj, men en politiker som er bakerst er allerede en møkklus av kall, og til og med griser hele tiden!
  En politiker er den sauen som du ikke får ull av til filtstøvler, men du selv skal slurpe kålsuppe med bastsko!
  En gris gir folk kjøtt og bacon, og en grisepolitiker henger bare nudler på ørene og legger ost i en musefelle!
  Politikerens tale er en solid grøt og et sammensurium av løfter, og til den litt ost fra en musefelle, slik mat forårsaker bare et sår av skuffelse!
  Soldaten elsker kvinner og fædrelandet, politikeren selv er som en lunefull kvinne og elsker makt over fædrelandet!
  En soldat ønsker å oppnå en bragd og bli en helt, en politiker finner alltid en mulighet til å begå ondskap og motta en belønning!
  Hvis en soldat ikke teller stjernene, vil han før eller siden tjene dem på skulderstropper, men en politiker som betrakter seg selv som en stjerne, fortjente ikke engang et kors på graven sin!
  En soldat finner ikke alltid et sted under solen, men sjelen hans er lys, en politiker tar noen ganger plassen til en lysmann, men djevelen selv er i ånden!
  Soldaten leter etter ære og vil overleve, politikeren har allerede funnet skammen og vil leve i stor stil!
  En soldat hilser og forblir med ære, en politiker smetter en gris, og han forblir selv en skabbsvin!
  Soldattjeneste tillater ikke å vokse en mage, men etter å ha mistet en mage, får en kriger udødelighet i folks hjerter, og en politiker, etter å ha jobbet opp en mage, forblir bare i leveren!
  Soldaten skåner ikke magen og har ikke mage for å være elsket av jenter, politikeren rister i magen og har laget en mammut, og for dette er vi hatet av velgerne!
  En barbeint jente er lykkeligere enn en gammel kvinne som har blitt skodd av sjarlataner, og lover evig ungdom og rikdom, men i stedet for ung hud, har de revet av tre skinn!
  Soldaten er ikke helt general ennå, han er ikke dårligere enn ham i oppfinnsomhet og mot, politikeren er ikke helt Satan, men for å gjøre ondskap, har han fortsatt noe å lære av djevelen!
  Den nakne kvinnelige hælen er rund og forførende, de nakne kongene som politikere dukker opp for oss med når masken rives av, avrundet i tale, men ekkelt!
  Piloten er ikke født bevinget, han får vinger i kampen, politikeren er ikke født med nese, men han forlater velgere med nese uten problemer!
  Soldatferdighet er født i pine, politisk virtuositet skaper pine blant velgerne!
  En soldat er ikke en mester ennå, men han lærer fra kamp til kamp, en politiker er ikke lenger en engel, og han blir slurvete fra den ene valgkampen til den andre!
  Den som er født til å krype kan ikke fly, men en slave fra fødselen er i stand til å fly opp til tronen hvis han har utholdenheten til en hakkespett, intellektet til en ugle og utsikten til en ørn!
  Den sterkeste vinner i krig, og den største styrken er i list, så reven vil alltid ta over løven!
  Soldaten tar det ikke så mye med makt som med oppfinnsomhet, hjernen er den sterkeste delen av kroppen, selv om den ikke har muskler, og tungen er den mest skadelige, men bak tennene!
  Soldaten strammer beltet for å gjøre det lettere å løpe, politikken får velgerne til å stramme beltet, og de sprer seg!
  En soldat har åndelige vinger og en ørn i sjelen, en politiker har en grisekrone i sin ånd, og en sjel verre enn en gris!
  En manns tunge slikker villig en kvinnes nakne hæl, men dumme menn er enda mer villige til å la seg sko av tungebundne politikere!
  Politikere har lange tunger, men veldig korte hender for å oppfylle løftet om dimensjonsløse munner!
  De som har intellektet er fluer som hakker på honningtalene til politikere, og de som har rotters grådighet skynder seg å fri ost i en musefelle!
  Politikere er sjelden tullinger, tvert imot, oftere er tullinger de som kaster stemmen sin som en overflødig politiker, og risikerer å bli slått på ørene for dette, og stå uten bukser!
  - Politikeren er selv en lommetyv, og han er en lommemann, og lommen hans har ingen bunn, men han kan få ut av den bare en fiken for velgerne!
  Inntrengeren tråkker bakken med støvlene, og kvinnen tråkker mannen med bare føtter, jorden stønner av smerte, mannen kurrer av glede!
  Soldaten vil ikke drepe, men gjør sin plikt samvittighetsfullt, politikeren har lyst på blod, og har ikke en gang et gram samvittighet!
  En soldat er ikke en hamster for å lagre forsyninger, og ikke en gopher å gjemme seg, og ikke en rotte å gnage på egen hånd, men han har virkelig løvetenner når han kjemper for en rettferdig sak!
  En soldat er en kampenhet, en politiker er bare et militant null!
  En politiker er ikke en soldat eller en kriger, men han dreper veldig effektivt med lang tunge og river taket av hengslene!
  Diktatoren skjærer også spon fra stubber med en lang tunge, en sag av veltalenhet!
  Det sterkeste beinet er tungen, hvis det ikke er tungebundet!
  Hvis en politiker er tungebundet, så vil han ikke samle bein i polemikk!
  En politiker er fortsatt den frukten, aldri moden for å mate velgerne, men råtten fra det øyeblikket den stilles ut til vurdering ved avstemning!
  En politiker er en frukt som ved å helle ut veltalenhetens saft gjør velgerne til grønnsaker!
  En halvliters flaske vodka er mer dødelig enn et dusin Hitlers, så la oss drikke til det faktum at bare alkohol dreper russere og oss alle!
  En gutt med bar hæl slår ut tennene til en fiende, en voksen som har blitt skodd med politikk forblir en tannløs hund som hyler mot månen!
  Høy berømmelse kommer ikke lett til en soldat, men hun er smart, men en politiker møter nå og da høylytte skandaler av beryktethet!
  En soldat er en lysets kriger, uansett hvilken idé han kjemper for, en politiker er en vederstyggelighet for mørket, uansett hvilket flagg han står under!
  Det spiller ingen rolle hvilket flagg soldaten er under, det viktigste er at motet brenner i hjertet hans, og fargen på fargen spiller ingen rolle i politikken, han vil feig være i velgerens lever!
  En soldat under et dårlig flagg fortjener mer respekt enn en politiker under de rette slagordene, men uansett basar, legge en gris!
  Kommunismen er et paradis som folk til og med bygger på jorden med hardhendte hender, men grisepolitikere gjør planeten til helvete og ødelegger det gode med lange tunger!
  En soldat for Fosterlandet er alltid et fjell, en politiker bremser bare en brostein, grisen hans er en fighter hurra, for ikke å drite for mye!
  En kvinne kan i det stille være en god soldat, men en politiker, selv i buksene, er en stygg, snakkesalig kvinne!
  Politikere har lange tunger og grenseløse ambisjoner, men for å gripe jorden er hendene korte, og sinnet enda mindre!
  Ikke skryt av stålteknologi, hvis du har en ånd som gelé, så ga villmennene en feiging en klubb med en klubbe, både i himmelen og på jorden!
  Politiker, kverner tull, som ikke er mel til brød, men fast mel, med nudler på velgernes ører!
  Soldaten er en ridder som kjemper mot en drage, men denne dragen er faktisk bakerst og har ikke syv hoder, men en million masker, og et utallig antall grisesnuter!
  En soldat, for ikke å bli en plukket kylling, må være en gås, en politiker, for å steke velgere på en grill, vil gjerne pisse, ikke på en kameratslig måte!
  Soldater er bare gutter, men de vokser opp fra kamp til kamp, politikere, uansett alder, fra en valgkamp til en annen, faller inn i enda større galskap!
  En soldat kan være skjeggløs, men en strålende kriger, og en politiker i enhver situasjon kan ikke annet enn å forlate en hale!
  Gutten drømmer om å bli en ørnekriger, men det er ikke klart hvor politikere-grisene kommer fra så skitne at det er ekkelt å drømme om dem!
  En født fightergutt vil heller løpe barbeint i snøen enn å la seg skodd med politikk og gjøre om til en filtstøvel!
  En naken kvinne er ikke en plukket kylling, hun vil ta av enhver manns bukser og gjøre til og med en arrogant hersker til en naken konge!
  Gutten vokser til soldat, og hvem var politikeren i ungdommen om det vokste ut av ham en så stor gris?
  En prostituert er ærlig med klienter - penger i bytte mot nytelse, og en politiker er en fullstendig løgner, stemmer og skatt i bytte mot ren skuffelse!
  En politiker er en veldig dyr prostituert, som du ikke bare risikerer å få hjernesyfilis av, men også en gris i lomma!
  En politiker er en slik prostituert at i stedet for å ta av seg klærne, river han av seg tre skinn fra velgerne og smitter, gjennom TV-en!
  Du går ikke inn i samme elv to ganger, men en konstant grisete skurk kan gjenvelges et dusin ganger!
  Dyr og barn liker ikke mat uten salt, men hvorfor faller voksne for den søte talen til politikere som er fratatt sannhetens salt!
  Sannhetens salt er bittert, men har helbredende kraft, talen til en politiker er søt, men forårsaker diabetes i sinnet!
  En person ønsker ikke å være en bonde, men en karriere i hæren begynner med menige, en politiker vil ikke spille etter reglene, og han leder sin karriere i politikken med lovløshet!
  En politiker som fornærmer homofile er en stor rumpa selv, og har ingen manndom!
  En soldat vil ikke dø to ganger, men en politiker vil forråde tre ganger, og lure en million ganger!
  To dødsfall skjer ikke, og du kan ikke ta av deg støvlene med bare føtter, men politikere klarer å drepe hele tiden, og rive av tre skinn!
  Jenta er ikke redd for å løpe barbeint i snøen, hun er redd for at brudgommen ikke skulle vise seg å være en dum filtstøvel, skodd til ørene!
  En soldat i en krig blir mer ung og moden på samme tid, en politiker i en undercover-kamp, blir gammel og modnes, samtidig som den synker til et villdyrs nivå!
  En soldat er privat vernepliktig og blir profesjonell i krig, en politiker kjenner ikke tidsfristene, og profesjonell i å gi seier!
  En soldat må være flint, men ikke bli til stein i hjertet, en politiker har lenge hatt en stein i stedet for et hjerte, men har hardheten til gummi!
  En god soldat i kamp er som Djevelen - at det er nødvendig å slukke brannen, en dyktig politiker i ondskap er Satan selv, og oppfyllelsen av løfter er en typisk slange!
  En soldat kan dø på slagmarken, men det er bedre enn å bli drept under en strøm av søte løgner fra politikernes munn i fredstid!
  Den som blir født som kriger vil dø som en helt, den som blir politiker er allerede en død skurk og et vandrende lik!
  Politikk er når de sier en ting, mener en annen, gjør en tredje, det viser seg det fjerde, men det går fortsatt sidelengs og forblir en vederstyggelighet i leveren!
  Det er ingen brødre i politikken, men det er mange fattige slektninger, det er ingen eventyrprinser, men et overskudd av nakne konger, det er ingen sannhet selv for et øyeblikk, men det vil være nok løgner for mer enn én generasjon!
  Kjærlighet kommer når du ikke venter, politikere holder fast når du ikke ringer!
  Alle aldre er underdanige kjærligheten, politikere kan håndtere all ondskap!
  En politiker er et monster som utgir seg for å være en kjekk mann, men ingen luksuriøs ammunisjon kan skjule en griseskilling og ulvetenner!
  En soldat er også et monster på en eller annen måte, fordi han dreper på slagmarken, men i motsetning til en politiker er han på lik linje, men velgeren taper alltid!
  En kvinne vil ha kjærlighet og lykke for seg selv og familien sin, en politiker er først og fremst interessert i å skjemme bort andre, og er besatt av kjærligheten til penger!
  En kvinne er som en rose: en forlokkende duft, lyst utseende, skarpe torner, og hvordan ser en politiker ut, slående med stank, elendig utseende og kaktus-kaustisitet?
  En kvinne er legemliggjørelsen av skjønnhet og renhet, selv om det ikke alltid er ideelt, men en politiker vil alltid være standarden for ondskap og stygghet!
  En barbeint gutt oppfører seg ikke dårlig og går i lomma like ofte som en politiker gjør stygge ting og legger en gris i den!
  Barnet elsker å leke med våpen, men han er en sjarm, politikeren elsker å rasle med dem, men i stedet for frykt, inspirerer han avsky og latter!
  Mennesket stammer, som forskerne sier, fra en ape, en politiker, selv om en typisk primat, spesielt vellykkede mennesker, har et forhold til en sjakal!
  En person har en guddommelig kreativ natur, men politikere korsfester at de bare er djevler av natur og skaper kaos!
  Politikeren er Djevelen i kjødet, bare ikke helvetes herre, men skaperen av underverdenen på jorden, der djevlene kommer ut av kontroll og skaper kaos!
  En soldat er en dommer over Gud og tid, en politiker er en jævel uten rettssak, og hans lovløshet kjenner ingen tidsramme!
  Soldaten søker ikke fred, og stormen lokker heller ikke, politikeren vil begrave bedriftene sine, parasitten er veldig misunnelig!
  En soldat er noen ganger en kriger ufrivillig, og han ønsker ikke å drepe, men oppfyller en hellig plikt overfor moderlandet, mens en politiker er en frivillig forræder som liker å svine, ikke å oppfylle sine forpliktelser overfor velgerne!
  En soldat løser gåter i kamper, en politiker bygger utspekulerte kombinasjoner, han kan ikke løse saken fredelig!
  En politiker er en slik general at han i stedet for epauletter bærer kortskulderremmene til en dåre, selv om han selv er en rev!
  En soldat kan spille kort, men en politiker bærer epauletter på seksere selv uten å spille!
  En soldat er en ganske kul fighter, når han kommer overens med hodet, er en politiker en gris, han vil få en spurv fra en ørn!
  En soldat vet hva frykt er, men overvinner seg selv, en politiker vet hva ære er, men snur det for seg selv!
  Hvis en kvinne ikke er redd for å vise de bare bena, ikke lar seg sette på støvler, så ble hun født i en skjorte!
  En kriger som ikke lar seg frata sine tre skinn ble født i en skjorte!
  Kvinne, ikke skamm deg over å gå barbeint, vær redd for å være under hælen på en filtstøvel!
  Hvis du ikke vil svelge kanten av bladet, så skaff deg et skarpt sinn og stål utholdenhet!
  Spissen til et dåres sverd kan stikke hull på kroppen, men bare det skarpe ordet til en vismann kan virkelig treffe hjertet!
  En soldat er en djevel som har et rent hjerte, en politiker hevder å være Gud, men er fylt med skitne tanker!
  Skam ikke en kvinne over hennes nakenhet på jakt etter en mannlig prins, skam å gifte seg med en naken konge!
  En kvinne som ved hjelp av bare bena river av tre skinn fra en mann ble født i en skjorte!
  En kvinne som ble født i en skjorte med nakent kjøtt, tar på seg en mann, selv om han ikke er full støvel!
  Det er viktigere for en kvinne å bli født i en skjorte enn å motta en luksuriøs kjole fra en naken konge!
  Det er bedre for en kvinne å gå naken enn å la seg rive av tre skinn med hel filtstøvel, bedre barbeint enn skodd med en sløv støvel!
  Hvis en barbeint kvinne, som blotter brystet, bryter applaus, og ikke fornærmelser og fløyter, så ble hun født i en skjorte og vil ikke la seg sko!
  Kvinners svakheter blir til en attraktiv kraft, og hvis en mann viser svakhet, vil han bli presset inn i en sump av impotens!
  En kvinne skal kunne tilgi hvis hun vil lykkes, hvis en mann vil oppnå noe, skal han ikke gi seg selv!
  Plassen til en ørn er gitt til den som vet å helle ut som en nattergal og ikke teller ravnene!
  Han som teller mange kråker er helt vingeløs og har ikke nebb!
  Den som selger moderlandet for gull er ikke verdt en krone og vil bli dekket av svikets rust under edle metallet!
  Ved å rane etterkommere vil du gå konkurs til tomrommet, ettersom alt vil drukne i den bunnløse virvelen av fortidens forbrytelser!
  En kriger må være klok som en ugle, modig som en ørn, og ikke telle kråker i kamp, for ikke å bli plukket av en kylling!
  Det spiller ingen rolle når det er få år, en fullstendig katastrofe når det ikke er nok hjerner og oppfinnsomhet i alle aldre!
  Gutten vil være soldat og gå i krig for å bli en helt, en politiker vil være kommandør, sitte bakerst og begå ondskap!
  Soldaten vil ha grøt med kjøtt, men han får bjørkegrøt av befal og plantet råtten gris av politikere!
  I kamp trenger du ikke bare en skarp bajonett og en stålsabel, men også et skarpt sinn og nerver av stål, med de gylne hendene til en oppfinner!
  Folket trenger ikke en monark på tronen, men en tsar i hodet, ikke politikernes sølvtale, men sølvrubler i lommeboken!
  Sinn og mot, som mann og kone, føder seier bare i par, og gudmoren til enhver suksess - flaks, vil ikke være tredje i det hele tatt!
  Ungdom er grønn, men søt, alderdom er bitter og muggen, og en kvinne er som en flue til søthet, sykdom er som en kjedeflue til alderdom!
  Det er bedre å være en ung velger enn en gammel politiker;
  I ungdommen kan enhver virksomhet argumenteres, men i alderdom og lediggang stopp!
  Det er mer glede av arbeid i ungdom enn av lediggang i alderdom, så la oss drikke slik at ungdommen ikke slutter uten noe arbeid!
  En jente er flink i ungdommen, en skje er til middag, og en politiker er i graven!
  Gutter med bare hæler er lykkeligere enn voksne, som politikere trakk ned tre skinn fra og skodde seg grundig til ørene!
  Mens Robur komponerte dette, kom jentene med det offisielle dokumentet om Japans overgivelse. Dermed endte den strålende krigen. Men foran Rommel er det fortsatt mange forskjellige saker og problemer. I alle fall beseiret de tre en makt som slett ikke var svak.
  Albina spurte Robur med et smil:
  - Og hvem skal vi ødelegge nå?
  Den evige gutten trakk på skuldrene og foreslo:
  - Kanskje vi tar opp Russland for balanseformål?
  Alvina innvendte ganske logisk:
  - Da var det ingen vits i å ødelegge Japan for oss! Og har vi endret maktbalansen, så må vi holde på!
  Robur stampet sin nakne, barnslige fot og erklærte:
  - Men du skjønner, det er fullt mulig for oss å erobre hele verden! Vi viste bare styrke!
  Albina var enig i dette:
  - Ja, det viste de! Men foruten styrke, bør også visdom vises!
  Den evige gutten tenkte. Å drepe hundretusenvis av mennesker er ikke bra. Men du må fortsatt ta makten over verden. Men hvordan gjøre dette uten å drepe millioner av soldater og offiserer? Dessuten var det samtidig nødvendig å undertrykke opptøyene til opprørsfolket, hvis dette skjer. Her kan du allerede bli blodig som ingen andre i menneskehetens historie.
  Men en tanke flint gjennom hodet til Robur:
  - Det er nødvendig å lage et telepatisk apparat som vil gi mentale kommandoer til hele menneskeheten. Noe som hypnose ved hjelp av radiobølger, og da vil vi faktisk kontrollere hele universet.
  Albina var enig i dette:
  - Vi trenger spesielle graviomagnetiske hypnosebølger. Og da vil vi umiddelbart overvinne enhver hindring og underlegge hele verden! Og alle nasjoner vil danse under oss og utføre alle befalinger!
  Alvina la til og blottet tenner:
  - Og det blir ekstremt kult!
  Og terminatorjenta stampet den bare, meislede foten.
  Gutten Robur nikket samtykkende.
  - Vi skal utvikle et lignende apparat og enkelt underlegge alle uten unntak. Og da vil det være absolutt makt over verden!
  Albina fniste og sang:
  - Folk dør for metall, for metall,
  Robur vil styre showet! Styr poengsummen!
  Alvina var enig i dette og blunket til partneren:
  - Vår kraft, som kraften til den hellige treenighet, vil være for alltid! Og ikke bare evig, men menneskelig!
  Albina var enig i dette:
  - Når hånden er fast og målene er humane, for en person blir du den allmektige!
  Robur nikket og trykket på knappen med sin nakne, runde, barnslige hæl, løftet opp apparatet og sang:
  Den som er fratatt hjerte og sjel,
  Vil bli knust med en gang med vennlighet!
  Jentene i kor utbrøt på toppen av stemmene:
  Kaldberegning tjener oss som et ønske -
  Fiender å beseire, vel, men midlene teller ikke!
  
  ELF BIFA SUPERAS EVENTYR
  Elf Bif, som reiste rundt i forskjellige verdener, kom inn i andre verdenskrig. Og selvfølgelig bestemte han seg for å hjelpe tyskerne, så han var også lyshåret og kjekk. I tillegg ble Bif også tiltrukket av det faktum at nazistene var for overmennesket og mot kristendommen. Så han ble med i Luftwaffe og ble pilot. Og siden alvene er mye raskere, sterkere og mange ganger overlegne i reaksjon på mennesker, og til og med har beskyttende magi, begynte Biff å score veldig raskt.
  Hans fighter, takket være magi, ble usårbar. Og hvert prosjektil fra luftgeværet traff målet nøyaktig.
  Vel, det så ut til at selv et så enestående ess ikke alene ville ha stor innvirkning på krigens gang.
  Men Biff, etter å ha skutt ned to hundre fly i Middelhavet, var i stand til å skyte ned Montgomery selv. Og dette er allerede alvorlig. Den mest talentfulle engelske generalen døde. Bif mottok Jernkorset med eikeblader, sverd og diamanter til Ridderkorset. Men han akkumulerte regninger så raskt at han på en måned hadde tre hundre nedstyrte fly. Og 20. august 1942 startet Rommel en offensiv i retning Alexandria.
  Uten Montgomery gikk alt galt med britene. Og de falt i Rommels felle og ble drept. Bif skjøt på dette tidspunktet ned mer enn to hundre fly på en uke og traff også bakkemål.
  Hitler hadde ikke tid til å skrive et dekret om prisen. Biff mottok igjen for tre hundre nedstyrte fly: Ridderkorset av jernkorset med eikeløv, sverd og diamanter. For fem hundre fly ble han tildelt ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Rommels tropper erobret Egypt og brøt umiddelbart inn i Irak, hvor et anti-britisk opprør brøt ut. Tyskerne erobret også Kuwait. Den røde hæren angrep Rommels tropper i Irak, men dette provoserte Tyrkias inntreden i krigen mot USSR. Noe som gjorde situasjonen ekstremt vanskelig. Og Stalin ble tvunget til å forlate offensiven ved Stalingrad. Tyskerne var i stand til å ta hele byen under kontroll i begynnelsen av desember. Og Paulus fikk til og med en pris for det.
  Den røde hæren kjempet med tyrkerne og kjørte seg fast i Transkaukasia.
  I tillegg til den fenomenale Bif, utmerket Marseille seg også, og fikk raskt poeng, blant annet på grunn av sovjetiske piloter. Marseille mottok også Ridderkorset av Jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter for fire hundre nedstyrte fly.
  Og Bif for syv hundre og femti nedfelte fly ble belønnet med Ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter. Og for tusen - Stjernen til Ridderkorset av Jernkorset med sølv eikeblader, sverd og diamanter.
  Tyskerne klarte å holde fronten i sentrum, og slo til og med et forsøk på å fjerne blokkeringen av Leningrad.
  Litt senere, i februar, forsøkte sovjetiske tropper å rykke frem nær Stalingrad, men tyskerne var klare og slo tilbake alle angrep. Og Biff og Marseille skremte sovjetisk luftfart og ble bokstavelig talt legendariske esser.
  Men den 30. mai, da veiene tørket ut, og tyskerne var i stand til å trekke opp nye Panther- og Tiger-stridsvogner, samt Ferdinand selvgående pistol, begynte en ny offensiv av nazistene langs Volga.
  Å erklære total krig i Det tredje riket mer enn doblet produksjonen av våpen. I tillegg irriterte den tyske ubåtflåten USA og Storbritannia sterkt, som et resultat av at intensiteten av bombingen sank markant.
  Ja, og tapene til Wehrmachts bakkestyrker var lavere, og fabrikkene viste seg å ha flere høyt kvalifiserte arbeidere. Og dette tillot også tyskerne å legge til våpen til utgivelsen, og spesielt fly. Og Focke-Wulf, når den brukes riktig, er slett ikke dårlig.
  Og "Tigeren" er et sjokk og ærefrykt for den røde hæren. Tyskerne klarte å bryte gjennom den sovjetiske forsvarslinjen på farten.
  Det mest ubehagelige var at i den røde hæren, som ikke kjente til seire, var moralen ekstremt lav. Og mange soldater overga seg eller deserterte. Antallet som overga seg var stort, det samme var avhopperne.
  Kampånden til Wehrmacht var tidligere ikke alvorlig brutt var høy. Og på himmelen dominerte tyskerne fullstendig. USA var passive, mens Storbritannia led enorme tap.
  I tillegg ble det produsert mye flere fly enn tidligere.
  Biff akkumulerte kontoer så raskt at nye belønninger ble oppfunnet for ham. For to tusen fly ble den unge alven tildelt Ridderkorset-stjernen av jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter. Og for tre tusen fly - Stjernen til ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter.
  I juli 1943 nådde tyskerne Det Kaspiske hav og ga oksygen til de sovjetiske troppene i Kaukasus. Og så fortsatte de offensiven langs kysten, langs sletten.
  I slutten av august var de allerede i Dagestan og nærmet seg grensen til Aserbajdsjan.
  Etter det utspant en hard kamp om Tbilisi. Og kreftene var svært ulik.
  Sovjetunionen tapte tydeligvis kampen om Kaukasus. I september forsøkte Stalin å rykke frem i sentrum. Og troppene hans ble sittende fast der igjen. Panther-2 deltok i kampene.
  Denne bilen viste seg å være ganske tung på femtitre tonn, men bedre beskyttet spesielt i pannen: 100 millimeter og 60 sider, og motoren på 900 hestekrefter kompenserte for mye. Pluss en kanon på 88 mm og en lang løp på 71 EL.
  Mot en slik tank er ikke lett å motstå. Spesielt hvis desperate jenter slåss.
  Gerda skjøt mot den sovjetiske bilen med bare tær og knirket:
  - Vi er best!
  Charlotte dunket en trettifire med den nakne hælen og knirket:
  - Det tredje riket er med oss!
  Christina slo mot de sovjetiske troppene og kvitret:
  - Jeg sa ikke driv!
  Magda sparket føttene hennes med bare tærne og sa:
  - Vi er av høyeste klasse!
  Selvfølgelig ble angrepet i sentrum slått tilbake med store tap for den røde hæren.
  Og om høsten og vinteren fullførte nazistene erobringen av Kaukasus ... Hvoretter posisjonen til USSR ble ekstremt vanskelig.
  Og superpiloten Beef skjøt ned fire tusen fly. For dette ble han tildelt den store stjernen til ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Marseille brakte også antallet nedstyrte fly til tusen. Og han fikk også en pris: Ridderkorsstjernen av Jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter.
  Og til våren hadde Bif skutt ned fem tusen fly, mottatt den store stjernen til ridderkorset av jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  I mai 1944 startet nazistene en ny offensiv mot Russlands posisjoner. Slagene ble gitt både i nord, utenom Leningrad, og langs Volga, utenom Moskva fra sør. Og dette er et stort angrep. Klipp i dobbel tang.
  Den røde hæren mistet mye av kampånden, men var fortsatt sterk.
  De nye T-34-85 og IS-2 stridsvognene var mer avanserte og kraftigere enn de forrige. En kraftigere LA-7 dukket også opp. Riktignok ble det produsert i små mengder. Men Yak-3 kom aldri i produksjon. Og innen utgangen av mai har tyskerne allerede tusen av de nyeste jetflyene ME-262 med fire 30-millimeters kanoner i drift. Og han er en veldig formidabel nyeste maskin.
  Ja, og TA-152, som erstattet Focke-Wulf, er ikke dårlig.
  De viktigste tyske stridsvognene "Panther" -2 og "Tiger" -2. Den siste tanken har en motor på 1000 hestekrefter, og den er god med tanke på kjøreytelsen. Tyskerne har altså utstyr i serien - stor destruktiv kraft. Selv om den fortsatt er ufullkommen. Men serie E er under forberedelse.Men "Mouse" viste seg for eksempel ikke så godt.
  Og slik begynner kampen ... Først ble Saratov tatt av tyskerne, deretter Kuibyshev.
  Bif skjøt ned seks tusen fly og mottok: Grand Star of the Knight's Cross of the Iron Cross med platina eikeblader, sverd og diamanter.
  Da erobret også tyskerne Ulyanovsk. Og mot slutten av sommeren tok de Kazan. Fronten til den røde hæren kollapset.
  I september hadde Beef skutt ned syv tusen fly og mottatt en ny pris: Stjernestorkorset til Ridderkorset av jernkorset med sverd og diamanter av sølveik.
  Og i oktober slo tyskerne gjennom fra nord og stengte ringen rundt Moskva.
  Etter det begynte operasjonen å ødelegge og knuse den røde hæren.
  I desember skjøt Beef ned åtte tusen fly og mottok Star Grand Cross of the Knight's Cross of the Iron Cross og gull eikebladsverd og diamanter.
  Og akkurat på juledag, 25. desember 1044, kapitulerte Moskva-garnisonen, til tross for Stalins kategoriske orden. Og feltmarskalk Goth, som tok hovedstaden, mottok jernkorsets storkors for dette.
  Mens Stalin, etter å ha flyktet til Sverdlovsk, ønsket å fortsette krigen. Og det var fortsatt håp for de allierte.
  Tyskerne har så langt bare bombet Sovjet-Sibir. De fikk kraftige propelldrevne Yu-488-er og TA-400-er som feide som en orkan. Og de brakte død og ødeleggelse til sovjetiske byer.
  Elf Beef fortsatte å kjempe på himmelen og delta i bombeangrep. Og maskinen hans fungerte nå og da, og brakte ned på motstanderens sjokkstrømmer av kolossal ødeleggende kraft.
  I mars 1945 oversteg antallet fly som ble skutt ned av denne legendariske alven ni tusen. Og han fikk prisen: Stjerne Storkors av Ridderkorset med platina eikebladsverd og diamanter. Og det er veldig kult!
  Men i mai rykker tyskerne frem på Ural. Troppene deres rykker raskt frem. Den røde hæren prøver heroisk å holde ut. Men hun kan ikke gjøre noe.
  Nazistene har allerede kastet de siste stridsvognene i E-serien i kamp. Og det er egentlig nesten umulig å motstå dem.
  Spesielt mot E-100, som er ugjennomtrengelig for sovjetiske våpen fra alle vinkler. Og dens 128 mm kanon er dødelig for nesten alle rustninger.
  Og E-100 inngir skrekk hos sovjetiske soldater. I tillegg er desertering endemisk, det samme er overgivelse. Og denne overgivelsen er massiv.
  Noen divisjoner overgir seg til og med til lydene fra orkesteret. Og noen, tvert imot, kjemper til siste slutt.
  Men kreftene er ulik, og allerede i juni falt Sverdlovsk og Chelyabinsk. Og så flyttet tyskerne over Sibir.
  Sovjetiske byer forsvarte seg desperat. Spesielt Novosibirsk, hvor til og med barn kjempet.
  Og harde kamper var i full gang i Sentral-Asia. Men i september 1945 var det meste av Sovjetunionen tatt til fange. Men i oktober, på grunn av frost, stoppet tyskerne fremrykningen i Sibir. Kommunikasjonen var for strukket.
  Elf Beef skjøt ned ti tusen fly og mottok for dette Grand Star of the Grand Cross of the Ridderkors med sølv eikeblader, sverd og diamanter.
  Da var det fortsatt krig på himmelen ... Frem til mai 1046 klarte Bif å skyte ned ytterligere tusen fly og motta: Storstjernen til Ridderkorsets storkors med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Og så begynte en ny tysk offensiv i Fjernøsten. USA og Storbritannia avsluttet faktisk krigen med Det tredje riket og kjempet mot Japan. Men samuraiene holdt på heroisk vis. Og de viste kolossalt mot og heltemot.
  Den røde hæren var svekket i antall, men noen av fabrikkene som ble evakuert østover var fortsatt i arbeid. Og de leverte til fronten, inkludert fly.
  Tyskerne gikk allerede frem nesten i marsjer, men uansett, da de nådde Vladivostok, tok det dem flere måneder. Og i slutten av november, til tross for frosten, nådde Fritz fortsatt Chukotka.
  Så de siste byene i USSR falt.
  Elf Beef brakte antallet nedstyrte fly til tolv tusen og mottok en ny pris: Grand Star of the Grand Cross of the Knight's Cross med platina eikeblader, sverd og diamanter, samt rangen som feltmarskalk for luftfart. Og dette er virkelig hans kolossale prestasjon.
  Så ble Sovjetunionen okkupert. Men Stalin ble fortsatt tatt. Med USA kjempet ikke Hitler, som erobret store territorier, lenger. De delte innflytelsessfærene. Det tredje riket mottok Europa, halvparten av Afrika - nord, og franske belgiske eiendeler. Samt Midtøsten og hele Sovjetunionens territorium.
  Og han hadde nok ... Japan beholdt sine eiendeler i Kina og delvis hadde ikke USA og Storbritannia tid til å ta det tilbake fra det.
  En bipolar verden dukket opp. Det tredje riket hadde fremgang og utviklet seg, tyskerne fløy til og med til månen tilbake i 1957. Men etter Hitlers død i 1960 oppsto det uro i ham. Selv om det var mulig å unngå en splittelse. Men det nye regimet ble mer liberalt og alle undersåtter av Det tredje riket fikk statsborgerskap.
  Og dermed endte æraen med nasjonal ulikhet.
  Det tredje riket og Japan på den ene siden, og USA og Storbritannia på den andre, konkurrerte med hverandre allerede i verdensrommet, og erobringen av solsystemet var i gang.
  Fly til Mars i 1974 - de første er tyskerne, og et år senere til Venus. Så den nye verden på sin egen måte er fortsatt ingenting. Og alven Bim fløy til nye verdener, på jakt etter eventyr og nye sensasjoner.
  
  CHAMBERLAIN I STEDET FOR CHURCHILL
  KOMMENTAR
  I stedet for en ubrukelig og unødvendig, og til og med dødelig krig med Tyskland for Storbritannia, inngikk Chamberlain fred med Det tredje riket. Og nå kjemper USSR mot Wehrmacht en mot en, og utfallet av krigen er enda mer uforutsigbart, og kampen er mye hardere enn i den virkelige historien.
  . KAPITTEL 1
  Chamberlain, uten å trekke seg, klarte å slutte fred med Det tredje riket. Hitlers vilkår var ganske moderate. Storbritannia anerkjente alle erobringene av nazistene, men led ikke selv territorielle tap. Det eneste er at britene returnerte Namibia til tyskerne. I det hele tatt garanterte nazistene det britiske koloniimperiets ukrenkelighet.
  Hitler fikk også frie hender i øst. Som selvfølgelig er i hendene på tyskerne. Men Chamberlain ønsket også at de to diktatorene, Stalin og Hitler, skulle kjempe til døden.
  Så alt dette gledet reaksjonære kretser. Hitler lovet at han ikke ville fornærme jødene for mye. Og at det skal etableres en rettferdig orden i de okkuperte områdene.
  Erobringene av Det tredje riket var enorme. Men likevel var krigen med Sovjetunionen uunngåelig. Bare denne gangen var det ingen grunn for Hitler å skynde seg inn i aggresjon.
  Han hadde mange kolonier. I tillegg fanget tyskerne også Hellas og Jugoslavia. De fikk de belgiske, franske og nederlandske koloniene.
  Det var til og med en konflikt med Japan om Indokina. Alle de franske koloniene er tyske, og det burde være en tysk administrasjon.
  Samtidig, 1. mai 1941, så tyskerne sovjetiske KV-er og T-34-er ved paraden på Røde plass. Og Hitler beordret opprettelsen av tung tysk som svar.
  Krigen ble utsatt til 22. juni 1943.
  Tyskerne klarte å frigjøre nye stridsvogner på dette tidspunktet - Panther, Tiger, den moderniserte T-4 og Ferdinand selvgående pistol. Men antallet var fortsatt utilstrekkelig. ME-309-jagerflyet dukket også opp, men begynte også akkurat å gå inn i troppene.
  Tanker "Lion" og "Maus", så langt bare i testprøver. MP-44 angrepsriflen, også nettopp opprettet og hadde ikke tid til å gå inn i serien.
  Tyskerne er altså ikke helt klare i det førti-tredje året. Men også i USSR er det ikke fullstendig harmoni. Riktignok ble Molotov-linjen på to år ekstra fullført, men den er for nær grensen.
  Samtidig ble sovjetiske tropper og befal fortsatt lært mer å angripe enn å forsvare.
  Det var sant at ikke denne gangen kunne den røde hæren overraskes, og Stalin kunngjorde en generell mobilisering, noe som brakte antallet tropper til tolv millioner. Men på den annen side var Japan også klare til å åpne en andre front, og en del av de sovjetiske troppene måtte holdes i Fjernøsten.
  Sovjetunionen ble sterkere på to år. Den tredje femårsplanen ble overoppfylt, og ifølge offisielle data ble økonomien doblet. Ytterligere nesten femten tusen stridsvogner og tretti tusen fly, og titusenvis av kanoner ble produsert.
  Den røde hæren var veldig sterk. Men selvfølgelig, la Det tredje riket til.
  Etter at den energiske Speer ble våpenminister, og økonomien til Det tredje riket og de okkuperte ble overført til militært grunnlag, økte produksjonen av våpen betydelig. Spesiell oppmerksomhet ble gitt til panserstyrkene. Og som et resultat av energiske tiltak og bruk av arbeidskraft i koloniene, oversteg produksjonen av tanks i Det tredje riket tusen i måneden, foran USSR.
  Den nyeste "Panther", betydelig overlegen den sovjetiske hovedtanken T-34, i pansergjennomtrenging og skuddhastighet for pistolen og i frontpanser.
  Den sovjetiske KV-serien viste seg derimot å være utilstrekkelig effektiv, og gikk veien til uberettiget gigantomani.
  Det var også en negativ subjektiv faktor - Stalins kjærlighet til store stridsvogner. I august 1941 gikk KV-3 som veide sekstiåtte tonn i produksjon, i september 1941 begynte KV-5 som veide hundre tonn å bli produsert. Og fra mars 1942 kom KV-4, som veide hundre og syv tonn, inn i serien.
  Og det er ikke alt. I august 1942 dukket KV-6 på hundre og femti tonn opp. Og i mars 1943, en KV-7 som veide hundre og åtti tonn.
  Dermed tok tankene i KV-serien den uberettigede veiingen.
  Bare T-34-76 kan kalles en relativt vellykket maskin. Men foruten det ble også A-30, hjulbelte tanks og T-29 produsert fra denne klassen.
  Luftfarten til USSR var ikke dårlig, men PE-2 var fortsatt for vanskelig å administrere, og MIG-3, Stalins favorittjager, rettferdiggjorde seg heller ikke.
  Tyskerne produserte omtrent like mange fly på to år, som USSR gjorde. Men deres luftfart var kanskje mer praktisk. ME-309 var veldig kraftig i bevæpning og fart, og utvilsomt sterk, men den er fortsatt knapp. Men i praksis viste ME-109 seg å være sterkere enn sovjetiske maskiner.
  I det hele tatt var tyskerne bedre forberedt, og troppene deres var sterke og hadde en stor fordel i mobilitet.
  Pluss faktoren til Japan, som også trakk tilbake troppene.
  I offensiven brukte tyskerne mange utenlandske og koloniale divisjoner, som var dårligere enn europeiske i kampeffektivitet.
  Wehrmacht på bekostning av utenlandske og koloniale divisjoner brakte sin styrke til seksten millioner. Pluss ytterligere åtte millioner japanske og koloniale soldater.
  Japan og det tredje riket overgikk USSR med omtrent to ganger i infanteri. Riktignok var japanske stridsvogner lette, men mobile. I luftfarten hadde aksen flertall i antall.
  Men det viktigste er ikke bare dette... Tyskerne hadde allierte. Blant dem er Tyrkia og Italia med store hærer. Så, tatt i betraktning satellittene, økte overvekten av Det tredje riket enda mer. På siden av det tredje riket er finner, og ungarere, og rumenere, og slovaker, kroater, bulgarere, spanjoler og til og med portugiserne.
  Og snart kom også Sverige inn i krigen.
  Og de tyske troppene brøt gjennom det sovjetiske forsvaret ... Og en måned senere nådde de Smolensk.
  Og så utspant en storslått kamp om denne byen. Faktisk avgjorde det skjebnen til Sovjetunionen.
  Alexei, som var en gutt på tolv år i kamp, samt Alenka og Katka, kjempet på gatene i Smolensk.
  Hitlers horder prøvde å ta byen.
  En barfotgutt i shorts alene, Aleksey, avfyrte et skudd fra et maskingevær og klippet ned nazistene.
  Et tolv år gammelt barn kastet en dødelig granat med bare fingrene på barnas ben og brølte:
  - For kommunismen i USSR!
  Alenka ga også en tur, slo nazistene ut, kastet en dødsgave med bare hæl og ga:
  - For vårt fedreland - min egen mor!
  Katka skriblet fra maskingevær, slo nazistene ut, og så ble de bare tærne hennes kastet med ødeleggelse og død.
  Krigeren ringte inn:
  - For USSR!
  Kvinnes snikskytterbataljonen under kommando av kaptein Natashka Kaktusova inntok en forsvarsposisjon i ruinene på Volodarsky Street. Jenter med maskingevær og rifler, bundet med bunter av granater, gjemte seg bak ruinene.
  Natasha selv er i en flekkete tunika over den nakne kroppen, i korte bukser og barbeint. En vakker og svingete jente, med sterke hofter, en tynn midje, en kort hårklipp under en halvboks. Ansiktet er veldig uttrykksfullt, med en mandig hake, blå øyne vidt fra hverandre. Lysebrunt hår ble grått med støv, høyt bryst, hardt utseende. Kaptein Natasha har kjempet i mer enn to år og til tross for ungdommen har hun sett mye. Jentas ben er dekket av kutt og blåmerker. En jente er mer smidig til å bevege seg barbeint enn røffe og klønete støvler.
  Den nakne sålen føler den minste vibrasjon av jorden, advarer om nærheten til en gruve, og moderjorden selv gir utholdenhet. På den ene siden ble jentas føtter herdet, og de var ikke redde for varmt metall eller de skarpe ruinene, men på den annen side mistet de ikke følsomhet og fleksibilitet, og advarte gjennom brølet fra bevegelsen til tanker.
  Søte Natashka holder en granat med en eksplosjonspakke knyttet til den. Det er nødvendig å krype til den formidable tyske tanken "Lion", og vanne gatene med maskingevær.
  Mirabela kryper ved siden av henne. Også barbeint, så alle jentene fra bataljonen viste seg å være fra støvler, og etterlignet sjefen deres. De støvete sålene hennes skjerpes mens hun kryper på alle fire. Mirabelas gule hår er rotete og langt... Litt krusete. Jenta selv er slank, tynn, liten av vekst. Hun kan til og med forveksles med en jente, med smale skuldre og et tilsynelatende stort hode.
  Men Mirabela har allerede opplevd mye. Hun klarte å besøke både fascistisk fangenskap, etter å ha overlevd grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et uforståelig mirakel klarte å rømme. Men ser på det barnslige, ømme ansiktet hennes, kan du aldri si at hun ble slått med gummipinner på hælene, en strøm gikk gjennom kroppen hennes.
  Mirabela skyter ... En soldat fra Det tredje riket, i dette tilfellet en araber, faller død om, snuten hans reiser sand og steinsprut.
  Natashka smetter en haug med granater under en søppelhaug. Nå skal en nittitonns "Løve" krype hit og sprenge den. Jentas blå øyne glitrer som safirer i ansiktet hennes, svarte av solbrenthet og støv.
  Erfaring tilsier at en godt beskyttet tank nå vil endre posisjon. "Lion" har 100 mm sidepanser, og til og med i vinkel. Trettifire kan ikke bryte gjennom det, bare tunge Keveshes har en sjanse. Men sporene er målet. Det viktigste er å frata bilen mobilitet ...
  Svetlana avfyrer et utbrudd fra et maskingevær... En soldat, ingen vet hvilken nasjonalitet, faller ned. Tyskerne, etter å ha erobret det meste av den østlige halvkule, setter pris på arisk blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskjellige asiater og europeere. Antallet polakker har også økt - som fra vuggen er vant til å hate det bolsjevikiske Russland. Her kjemper ukrainske nasjonalister, don-kosakker og tsjetsjenere og hele det kaukasiske Khaganatet. Hitler reiste en hel internasjonal.
  Mange fiender...
  Svetlana unngår behendig maskingeværilden. Kulen splittet nesten, svart av støv, en rund, jenteaktig hæl. Den vakre kapteinen kjente til og med en kilning over hvor nærme en gave av stor kaliber fløy forbi. Jenta krysset seg og hvisket:
  Selv en kule stopper oss ikke!
  Mirabela skyter tilbake... En annen jente Angelica - veldig rødhåret, over gjennomsnittet høyde og muskuløs, til tross for de magre rasjonene. Også en veldig pen jente, med luksuriøse hofter, en opptrukket midje, ikke feminine brede skuldre og høye bryster.
  Angelica kjemper i bare shortsen, tunikaen er revet i filler og smuldrer til støv, og nye uniformer blir ikke levert over Volga. Gud forby å overføre mer ammunisjon, og en dråpe mat, til de utmattede sovjetiske troppene.
  Så Angelica er nesten naken, bena er riper, spesielt knærne. Et stykke splint traff høyre fotsål, og det gjør vondt, det er vanskelig å gå.
  Rødhåret, støvete, nesten naken Angelica vrir på det pene, men samtidig harde ansiktet sitt. Jenta, som skyter, sier:
  - Herren, Moskva og Stalin er over oss!
  Og hun avskjærer de angripende nazistene, selv har knapt tid til å rulle tilbake.
  Ruinene og de trange gatene gjør det vanskelig for de formidable tyske stridsvognene å snu. Her er nesten to hundre tonn "mus" og de kan ikke passere i det hele tatt ...
  Som Svetlana forventet, kjørte "Lev" litt, og begravde seg i en søppelhaug. Det var en eksplosjon. Larven sprakk, et par ødelagte ruller fløy av.
  Den sårede tanken stoppet og et granat fløy ut av tønnen...
  Et sted buldret i det fjerne, og etterlot ruinene. Blonde Svetlana, som en slange hveste:
  - Det er regnestykket mitt! Åpnet en konto...
  Jente-kapteinen blir igjen tvunget til å krype bort. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruke sin tekniske overlegenhet i ruinene. På grunn av den sta Hitlers skyld ble hordene i Det tredje riket satt fast i posisjonskamper i en ganske stor og godt befestet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til å gjøre salto mot nedstyrtede tyskere eller arabere, og snu. En av de nazistiske militantene river av seg hånden og henger på den, en engelsk klokke med kompass.
  Mirabela sier med et smil:
  - Det kompasset viser deg - veien til helvete!
  Og en vakker jente rister av seg et stykke klebende keramikk fra den støvete hælen.
  Angelica støver også av med sine faste, fyldige bryster. Brystvortene er nesten svarte av skitt og klør. Og prøv å vaske. Igjen må du grave når de tyske maskinpistolene skribler. Og kryp på en plastunski måte.
  Bataljonen med jenter holder stillingene sine, selv om det er beskyting. Og de river tunge skjell, og bomber faller fra himmelen ... Men ingenting vil bryte motet til sovjetiske heltinner.
  Her ser Svetlana hvordan Panteren kryper. Vel, denne tanken er ikke så skummel lenger.
  Du kan slå den inn i siden. Jenta nyset, spyttet ut støvet som klatret inn i den elegante munnen hennes. Hun tok en granat i hånden, vektet med en eksplosjonspakke. Du må snike deg ubemerket. Men det er så mye røyk rundt.
  Angelica begynte å krype opp og hvilte på avløpet med bare tær og albuer. Hun var som en katt som forfulgte en mus. Jenta husket krigen fra den forferdelige sommeren i det førtiførste året, da Wehrmacht forrædersk invaderte Sovjetunionens vidder. Var verken jenta, nesten jenta redd? Først ja, men så blir man vant til det. Og du oppfatter allerede de konstante utbruddene av skjell som en vanlig støy.
  Og nå eksploderte det veldig nærme. Jenta slo seg på magen. Fragmenter suser ovenfra som en flokk ville bier. Angelica hvisker med sprukne lepper:
  - I rettferdighetens navn - Herre!
  Jenta setter fart på gjennomgangen og kaster en granat med en eksplosiv pakke festet. Nåtiden flyr i en bue. En eksplosjon høres, den tynnere siderustningen til Panteren gir seg selv. Den tyske tanken begynner å brenne, kampsettet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Takk Herre Jesus! Jeg tror bare på deg! Jeg ber til deg alene!
  Bryter panteren. Avrevet er en lang stamme begravd i steinsprut. Frontrustningen, løsrevet fra siderustningen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øyne, på et ansikt brunt av støv og solbrenthet, glitrer av kornblomster, sier:
  - Jo flere eiker fienden har, jo sterkere forsvarsverk!
  Angelica er veldig sexy, i svarte truser og naken, støvete, sterke kropp. Jenta er veldig smart. Hun kan kaste glasskår med bare tærne.
  Nå kastet hun en skarp gjenstand med det grasiøse, støvdekkede benet. Og sitter fast, rett i halsen på en fascist. Vakre Angelica babla:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Jenta, hvoretter hun krøp igjen og skjøt. Ledet ild og Svetlana.
  Skjønnhetskapteinen, Natasha, etter å ha kuttet ned fascisten, kvitret:
  - Livet er en kjede, og de små tingene i det er leddene ...
  Mirabela skjøt, skar opp hodet til Fritz og la til:
  - Det er umulig å ikke legge vekt på lenken!
  Svetlana, igjen skjøt nøyaktig, kvekket:
  - Men du kan ikke gå i sykluser på bagateller ...
  Mirabela skjøt nøyaktig og la til:
  Ellers vil kjeden omslutte deg!
  En annen jente Olimpiada, også veldig vakker, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på en ledning. De to dyttet henne... Den lumske krøllen krøp inn i larven til "Tiger"-2. Og hvordan denne langløpede tyske bilen vil eksplodere.
  Den blonde gutten Sergei utbrøt:
  - Russland vårt, du har en bøtte!
  Og han rakk knapt å hoppe tilbake, blinkende, med svarte, nedslåtte hæler, fra det fallende taket.
  Olympias strøk gutten over halsen og sa:
  - Du er veldig smart!
  Pioneren tok seg til fronten og sluttet seg til kvinnebataljonen. Gutten er også veldig kreativ. For eksempel laget han fly for å skyte ned fascistiske angrepsfly. Når Focke-Wulfs, eller TA-152s, reiser seg, høres et utrolig øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til til akkompagnement av en Wagner-symfoni. En så majestetisk melodi.
  Olympias sier irritert:
  - De prøver fortsatt å skremme oss!
  Pionergutten sang med patos:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden,
  Døden vil ikke ta oss under stjernehimmelen!
  For det hellige Russland vil kjempe hardt,
  Jeg lastet det mektige maskingeværet!
  Olympias, en høy, muskuløs jente, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinne. Klær ble revet under kampene til filler, sterke ben er nakne, håret er vevd inn i to fletter og kraftig støvet.
  Seryozhka er bare elleve år gammel, tynn av underernæring, ripete og skitten gutt, i ingenting annet enn shorts. Guttens naturlig hvite hår ble grått, og ribbeina vises gjennom tynn, solbrun og skitten hud. Ben fryktelig slått ned, og i brannskader, blåmerker, med blemmer. Riktignok holdt skjebnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans bakgrunn virker OL stort og feitt, selv om jenta ikke er feit i det hele tatt, men med sterkt, trent kjøtt på beina. Dessuten så det ikke ut til at sulten påvirket hennes pene og store figur i det hele tatt.
  Jenta skyter fra en tung antitankrifle. Tyske biler kan ikke stikkes hull i pannen, men det er en sjanse i sporene.
  Og den heftige "Løven", etter å ha mottatt et tungt sprengstoff i understellet, begynte å blåse røyk som en storrøyker.
  Seryozhka sang med ondskap:
  - Stinky Fritz uten å tenke, tente en sigarett ved inngangen! Selvfølgelig fikk han store problemer!
  Olympias, flimrende med muskuløse, solbrune legger, slo av en steppdans med de bare, vakre bena. Jenta sang:
  - Hellige russiske ansikter flimrer fra ikonet ... Gud forby deg å suge minst tusen Fritz! Og hvis noen surrer mer enn fascister, vil ingen, tro meg, fordømme deg for det!
  Deretter ladet hun antitankriflen på nytt og skjøt igjen. Den tyske transportøren blåste ut røyk igjen.
  Jentebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tap. Her ble den ene jenta revet i to, og ansiktet ble så, tross støvet, blekt.
  Det meste av Stalingrad er allerede tatt til fange av nazistene, men det som er igjen av byen ønsker ikke å gi seg og overgi seg.
  Svetlana prøver i mellomtiden å bryte gjennom "tigeren". En kraftig tysk bil, fikk en granat i siden, men bukket ikke under. Snur seg for å avfyre en kanon. Jenta må grave seg ned i bakken, og ruinere, for ikke å bli knust av eksplosjonsbølgen som slippes ut av nåtiden.
  Svetlana hvisker lavt:
  - Mamma, pappa, jeg beklager!
  Mirabela kastet en granat mot tigeren, som eksploderte i pannen hennes. Jenta hvisket:
  - Om det faktum at lysundervisningen om vinteren om våren ... Jeg gjentar uten unntak at Hitler er en pestjævel!
  Angelica, som brøt synet av nazistene og helte vann på dem med et utbrudd, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nå! Og hun sparket stakkaren rett i øyet!
  Den rødhårede jenta kastet faktisk en granat mot tanken med bare fingrene. Den traff tønna ... En eksplosjon fulgte og snuten til "Tigeren" ble ødelagt.
  Den feige tyskeren tok den og rygget unna.
  Svetlana fnyste gjennom neseborene hennes:
  - Vår, din gir seg ikke!
  Mirabela kuttet ned en Hitlerittisk leiesoldat med en kule og sang:
  - Og skurken tuller ikke! Hender og føtter vrir han russetauene! Han setter tennene inn i hjertet ... Han drikker fedrelandet til bunns!
  Svetlana, fniser, bjeffet:
  - Führeren roper vilt, river seg i stykker!
  Mirabela sparket og la til:
  - Vel, dødspust, gliser!
  En enda farligere "Shtumrtiger" har dukket opp. Det ødelegger hele bygninger og bunkere. Dessuten nærmer den seg ikke stillingene til de sovjetiske troppene. Bilen holdes under tak av tyske maskingeværere.
  Svetlana ser at det er urealistisk å komme nær Fritz-posisjonene. Men i himmelen Focke-Wulfs. En av disse maskinene flyr nærmere de sovjetiske stillingene. Jentene åpner ild mot henne.
  Angelica kaster en granat og sier rasende:
  - I dyp død - det er ingen tilgivelse!
  Etter det gir jenta en sving fra maskingeværet. Ruller raskt tilbake. En relativt ny tysk tank "Panther" -2 med et lite tårn og en lavere silhuett kjører raskt opp.
  Flere jenter kaster granater mot den tyske bilen. Hun, etter å ha mottatt gavene, fryser og klarer ikke å snu seg.
  Angelica plystret og hveste:
  - Dette er et nytt angrep! Vi vil rive munnen hennes!
  Panther-2 snerret og avfyrte sitt kraftigere våpen.
  Ildsøylen splittet luften, og oppvarmet og elektrolyserte atmosfæren øyeblikkelig.
  Angelica fniste, skjellene fløy forbi den halvnakne jenta. Den skamløse rødhårede ristet på hoftene og sa:
  - Og Newton beseiret fiendene, kastet åket fra tronen! Fritz han vedtok sin Newtons lov!
  Stalingrad var helt oppslukt av branner, da ildtunger så ut til å slikke himmelen og knitre lilla, oransje og skarlagenrøde gnister! Og hver gnist er som et spøkelse som rømmer fra et helvetes slott.
  Svetlana slo ned en tysk jagerfly, blinket med de blå øynene og sang:
  - Hva er det du sutrer dårlig kjerring? Tro meg, bare et psykiatrisk sykehus gråter for deg!
  Mirabela sang i en sang og skjøt mot nazistene:
  - Så godt det er å legge seg på gresset og slå Fritz på hodet! Ordne et grøtomslag for Fuhrer, og send kuler fra et maskingevær!
  Jenta fniste vilt og rullet over fra magen til ryggen. Jeg har laget en sykkel med ben. En granat fløy opp. Den flygende Focke-Wulf, etter å ha fått granatsplinter under magen, steg raskt høyere. Det kan sees at skarpe fragmenter såret ham. Den fascistiske skapningen tok fyr, og begynte å miste biter av brukne vinger.
  Svetlana, som så hvordan Fokke mistet høyden, kvet:
  - Det er en semafor! En øks henger om bord!
  Det tyske flyet eksploderte og spredte rusk i alle himmelhjørner. Og hvor ble det av det fascistiske esset. Gjorde min siste sving. Bøddelen gikk i aske, ikke piloten!
  Mirabela nyset, spredte støv og sa:
  - Å være eller ikke være? Det er ikke et spørsmål!
  Angelica kastet igjen et stykke glass med foten, så mye at den traff øyet og kom ut mot Fritz, gjennom bakhodet:
  - Jeg er en tankarmada! Og du trenger å bli behandlet!
  Tyskerne og deres satellitter forsøkte å rykke frem, og kastet granater foran dem. Slik taktikk mot jenter fungerte ikke. Her satte Seryozhka ut en katapult, og hvordan den treffer fienden som svar.
  Pionergutten ropte:
  - Julenissen river Hitlers munn!
  Anklagen fra katapulten, som trengte inn i mengden av nazister, fikk dem til å spre seg, og samtidig rulle over i luften. Fritz falt og brøt på mursteinene.
  Tank "Tiger" -2, etter å ha mistet balansen, kolliderte med "Lion". Å, Leva, hvor er det formidable navnet ditt?
  Svetlana smilte og svarte:
  - Vel, godt gjort Seryozhka!
  Gutten knurret aggressivt.
  - Pioneer er alltid klar!
  Jenta ristet bare foten som svar.
  Jente-kapteinen begynte å spikre igjen. Og Olympias kilte Seryozhkas smale fot, så hardt han har det! Ikke rart at gutten ikke er redd for å løpe gjennom ildene.
  Mirabela i en sang, sa:
  - Ungdom er bra - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne blide rødhårede, var enig:
  Det er ingenting verre enn alderdom! Dette er virkelig den mest ekle tilstanden av alle mulige!
  Og jenta gjorde et hopp med et kupp. Hun så et øyeblikk for seg ekle bestemødre. Nei, ikke sammenlign, en gammel kvinne med en jente. Og hvilken skjønnhet, i slanke kropper.
  Angelica tok den og sang:
  - Flyt etter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinne gnir henna i en morter...
  Og hva med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke hvordan ungdommen har gått!
  Svetlana blinket med øynene, slo tyskeren ned med et treff i lysken og bemerket:
  - Ikke! Likevel, i krig er det en slik sjarm - å forbli evig ung! Alltid full!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noe som en god mørtel. Jenta hvisket:
  - Ikke bestå, men bestå!
  Seryozhka stokket den tynne, men kvikke foten og bjeffet:
  - Fritz ansikt!
  Og en granat, sammen med en eksplosjonspakke, fløy i full gang inn i nazistenes posisjoner.
  Ja, Stalingrad ble ikke gitt til dem. Den tredje måneden siden slutten av juni har overfallet pågått, men byen har ikke klart å ta alt. På andre områder av fronten oppnådde nazistene suksess, men ikke på denne.
  Svetlana avfyrte pistolen sin og knurret:
  - Alt er umulig, det tilfeldigvis er mulig... Det er ingen grunn til å gjøre universet veldig komplisert!
  Og traff bensintanken på en motorsykkel. Maskinen eksploderte, og brennende virvelvind lyste opp det røykfylte landskapet. Og tyskeren ble revet i stykker av en brennende pote.
  Jentekapteinen ropte:
  - Jeg elsker å drepe ondskap! Og dette er det høyeste gode!
  Mirabela banket tyskerne med et utbrudd og hveste:
  - La oss leke piggsvin!
  Angelica åpnet ild, mer nøyaktig. Noen få svarte ble liggende på spyddekket steinsprut:
  - Drep fienden! - Jenta hvisket.
  Mirabela sang lekent:
  - Etter å ha malt Hitler med leppestift, Mainstein med hårspray, vil jeg dra deg i fangenskap av prinsessen, den trofaste hunden vil gnage deg!
  Svetlana, skjøt, hveste:
  - Kom igjen om kvelden, Adolf, heng deg... Slutt å lure hodet! Kom igjen om kvelden, fly som en valk - for å slå nazistene hardt!
  Mirabela sa i raseri og slo hjelmen av stormtrooperens hode:
  - Vi kan! Og det skal vi!
  Jentene fra "Lenin"-bataljonen stoppet fremrykningen av de utenlandske troppene. Fritz beveget seg fremover og kastet bokstavelig talt lik ut i verdensrommet. Tanken "Lev", som det var knyttet forhåpninger til, hjalp heller ikke. Her er en modifikasjon av maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår av en stein som sitter fast på den nakne brystvorten hennes. Jenta har så vakre og fyldige bryster. Jenta kaster en granat med foten. Benet er sterkere enn armen, og kastet går lenger.
  "Lion" fikk et gap i larven, og stoppet. Skutt fra den kraftige munnen hans. Rumle og kollapse.
  Angelica spytter og sier:
  - Den russiske krigeren stønner ikke av smerte!
  Og jenta skyter igjen. Og han gjør det veldig bra. Fascisten som lener seg ut av tårnet faller tilbake.
  En rødhåret, nesten naken jente sier:
  - Forgjeves tror fienden at han klarte å knekke russerne! Hvem tør, han angriper i kamp, vi vil slå fiendene hardt!
  Og Angelica ruller musklene i pressen, som hun har veldig preget.
  Å, så vakre jentene er! Jeg vil ikke at noen av dem skal dø.
  Stalenida løp... En veldig vakker jente, med luftig, hvitt hår. Hun klarer på en eller annen måte å smøre dem med en slags trylledrikk slik at de ikke blir skitne.
  Jenta er veldig vakker, med Venus-figuren, bare mer tonet og preget. Klær på henne, bare bh og truser. Alt annet er allerede revet i stykker. Men så grasiøse er beina! Dette er ikke en jente, men et segl av perfeksjon, en skjønnhetskrone.
  Hun beveger seg på en spesiell måte, som et ekorn. Bare føtter og flimmer og hæler forblir overraskende rene. Stalenida skyter, og fascisten får et sår i brystet.
  Jenta sier:
  - Lojalitet til fedrelandet er det høyeste ordet!
  Angelica sa med en latter:
  - Ta av deg BH-en og bli som meg i shorts!
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Dette er ikke passende!
  Angelica ristet på hoftene, skjøt passende og sang:
  - Noe Komsomol-medlem har blitt uvanlig! Å gå barbrystet sånn er veldig uanstendig!
  Steelenida fniste og bemerket:
  - Hvorfor bringe glede til Fritz, se på skjønnheten vår!
  Angelica svarte bestemt:
  - Skjønnheten vår er dødelig!
  Ståljenta fniste og skjøt mot TA-200. Nazibilen tok fyr. Og den vakre blondinen ropte:
  - Død over det onde!
  Angelica fniset.
  - Og livet er bra!
  Steelenida, da han så at tyskeren falt, knurret:
  - Dette er den høyeste verdien! Ikke tro at nazistene har vunnet!
  Angelica synger:
  - Venter på seier! Seier venter... De som lengter etter å bryte lenkene! Venter på seier! Venter på seier! Vi vil være i stand til å beseire nazistene!
  En vakker jente, og hennes nakne bryster skjelver. Godt med bar overkropp i varmen, som forsterkes av brannen.
  Svetlana så nå mye mer bestemt ut. Hun skjøt mot Fritz med en maskinpistol og bjeffet:
  - Jeg skal kastrere deg!
  Og faktisk mottok nazistene dødelige gaver og kister! Og jenta viste dem en figur, la oss bygge bare tær. Og plystret som en nattergal-raner. Og gjennom fingrene på underekstremitetene.
  Jentekapteinen er veldig smart. Og glitrende. Og ikke grusom i det hele tatt. Også hun synes noen ganger synd på fiendens soldater, som kan ha barn som vil gråte for sine døde fedre.
  Svetlana driver imidlertid slike tanker bort fra seg selv, så du vil bryte ut i gråt fra dem. Men det var ikke russerne som kom til tyskerne for å rane og drepe. Nei, dette er tyskerne og en hel aggressiv flokk med utlendinger fra hele verden brøt seg inn i de russiske viddene.
  Svetlana krysset seg og skjøt mot Fritz, som i stillhet forsøkte å komme nær posisjonene til russeren Fritz ... Øyet og hjernen hans, som var slått ut av en kule, lekket ut.
  Jentekapteinen smilte og sa vittig:
  - Rett øye til øye, hode til hode!
  Svetlana skjøt nøyaktig og traff en motorsykkel med en sidevogn. Bilen begynte å rive, og maskingeværet fløy av, veltet flere ganger. Så sank snuten dens ned i ruinene.
  Jenta gned den nakne, støvete sålen på ruinene. Og hun siktet igjen. Det muntre, unge ansiktet hennes gliste ganske gliste. Jenta sang:
  - Nei, sa vi til fascistene, vårt folk vil ikke tolerere at russisk duftbrød kalles ordet ford!
  Mirabela gjorde et veldig nøyaktig skudd, hvorfra Focke-Wulf blusset opp og kvitret:
  For en skurk er selvfølgelig valget klart,
  For dollar er han klar til å forråde Russland ...
  Men den russiske mannen er så vakker
  At han er klar til å gi sitt liv for Fædrelandet!
  Jenta, gjorde en salto og viste nazistene fikenen, og scrollet, og kulene rørte ikke skjønnheten.
  Angelica dukket opp, denne skjønnheten, nesten naken og sotete som en djevel, kastet en granat på en gang med to ben. Og hun sjekket:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias korrigerte Angelica:
  - Skarpt, i siden, og ikke i den skarpe siden!
  Jenta fniste og ristet vannmelonbrystene, og skjøt ut en granat ved hjelp av en granat med en eksplosjonspakke. "Tigeren" ble truffet ved snuten, og dette skjeve kunstverket slapp unna.
  Etter det trakk den nazistiske skapningen seg. Hun begynte å krype som en skilpadde fanget i en brann.
  Svetlana sang og blunket lystig:
  - Og "Tigeren" rygger og tyskerne gjemmer seg!
  Maiden Bataljon manøvrerte under angrep, luftangrep og tunge kanoner. Her traff jetbombeflyene, knuste, rødglødende bratter steg til himmels. Og steinene sto i brann. Heldigvis døde ingen av jentene, men menn dro til den neste verden - som ikke er så lei seg! Og sjeler flyr - noen til himmelen, og andre til helvete! Der djevler med høygafler allerede venter på dem som ikke trodde på Jesus.
  Angelica er den mest sexy av krigerne i raseri: Vel, kan nazistene fra deres "Sturmtiger" virkelig skyte mot posisjonene til de sovjetiske troppene og drepe de røde krigerne?
  Og jenta grep en granat med bare føtter og snurret seg i kaskader av saltomortaler. Og spinner fortere og raskere. Og så kastet hun av all kraft dødsgaven inn i Stormtigerens brede snute. De nakne, solbrune bena til skjønnheten blinket, og granaten fløy inn i den brede snuten. Og den kraftige maskinen kvalt seg først, for så å storme. To "Royal Tigers" som sto på sidene av "Sturmtiger" ble kastet opp og spredt i forskjellige retninger. Rullene ble revet fra dem, og de falt ned og fløy som et ødelagt halskjede av dronningen.
  Eksplosjonsbølgen kastet Angelica, og jenta fløy opp ned. Og hun ble snudd, vugget og kastet. Men skjønnheten landet likevel, skarpe steiner og knuste steiner gravde inn i hennes bare såler. Jenta hadde smerter, og selv gjennom den hardhårede foten stakk tuppen hull.
  Men Angelica fant styrken til å reise seg og rope:
  - Dere fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre jenter ble kastet opp av en eksplosiv bølge, og til og med litt knust. Men ingen av de vakre krigerne døde. Jentene møtte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse av nazistene som hoppet ut og andre aggressive insekter som beleiret USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens basun tar oss til kamp, vil vi være venner med Komsomol! Og etter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneoppropet!
  Angelica ristet av seg støvet fra de blodige sålene sine og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Fuhrer til et galehus!
  Jentene begynte å le øredøvende, og Seryozhka sa med alarm og irritasjon:
  - Og katapulten min, ikke så nøyaktig - som de nakne og sterke bena til Angelica!
  Olympias lekte med armmusklene og sa:
  - Det er ok! Du tenker fortsatt. Noe kulere!
  . KAPITTEL 2
  Smolensk ble en snublestein for Wehrmacht. Bølger av fiendtlig aggresjon raste mot ham som granittsteiner.
  Og mange hundre tyske stridsvogner brant, og forsvaret holdt på kolossal dybde og mot. Og åpenbart var det ingen som ville gi etter og bukke under.
  En gutt på tolv år gammel i utseende, Alexei Sotnikov fortsatte å rable, fra et maskingevær på de fremrykkende nazistene.
  Barneguvernøren avskåret nazistene meget treffende. Slående med stor nøyaktighet.
  Og samtidig kaster de nakne tærne på guttens barneføtter igjen drapsgaven til utslettelse og velter den fascistiske tanken.
  Krigsherregutten brøler:
  - For stor kommunisme!
  Alenka skyter også veldig nøyaktig mot fienden. Hver av kulene hennes finner et mål.
  Så blottet jenta brystene og trykket den skarlagenrøde brystvorten på knappen til bazookaen. Og de avfyrte missilene gjennomboret siden av Maus-tanken.
  Så kastet Alenka en granat med dødelig kraft med bare tærne og rev et par dusin Fritz.
  Så mumlet jenta:
  - Ære til Motherland-USSR! Hver helt vil være en pioner!
  Ekaterina fortsatte å rable med stor nøyaktighet mot fienden. Mejet ned mange nazister og knirket
  - For fedrelandet, vår mor!
  Og hennes bare tær bukket under igjen, en så ødeleggende dødstornado.
  Og så trykket hun på jordbærvorten på knappen til bazookaen og sa:
  - Takk Gud Svarog!
  Tyskerne fortsatte sitt angrep på Smolensk. Det så ut til å være ganske mye igjen, men det var utrolig vanskelig å passere den siste. Selv den massive bruken av "Sturmtigers" hjalp ikke. Selv om ødeleggelsen av jetbombefly forårsaket enorme. Et annet middel var napalmbomber.
  Bataljonen med jenter hadde tynnet ut, men skjønnhetene kjempet fortsatt. 20. oktober snødde det, og alle skjønnhetene var barbeint. De setter grasiøse spor på det hvite sengeteppet og de runde, nakne hælene deres fryser ikke!
  Vakre jenter, rullet litt i snøen og ble renere. Den heftige Olympias, etter at de fanget Seryozhka, fant ikke et sted for seg selv. Fortsatt å miste en så smart og vakker gutt. Og hva ventet ham i fascistisk fangenskap? Først tortur, og så dødsstraff!
  Gutten var riktignok nær ved å bli skutt, men havnet i gruvene. Arbeid seksten timer om dagen, og magre rasjoner ventet tilsynsmannens pisk på Seryozhka.
  Mer presist er gutten allerede et steinbrudd, og jobber hardt der som et esel. Men det er mye varmere under jorden enn på overflaten. Og krigerne, for ikke å fryse, blir tvunget til å hoppe og løpe. Og jentene kjemper. Her er den mektige tanken "Lion" i en mer angrepsmodifikasjon. Han har en 150 mm pistol, mye mer effektiv og praktisk for kamper i byen. Fritz elsker denne tanken fordi den er godt beskyttet fra alle kanter.
  "Mus" kryper litt bak. Det tyske kjøretøyet, under to hundre tonn, var også bevæpnet med en 150 millimeter kanon og en kortskytende, hurtigskytende syttifem. Så mye mer praktisk. Antall maskingevær har økt til fire, og som før er det lett å ikke komme nær tanken.
  Svetlana, Mirabela og Angelica prøver å grave mastodonten sammen. Nøye valgt til ham.
  Svetlana sang med entusiasme:
  - Hvordan vi levde, kjempet, og ikke fryktet døden ... Så fra nå av skal du og jeg leve! Og i stjernehøydene, og fjellstillheten, i sjøkrig og rasende ild! Og i rasende, og i rasende ild!
  "Maus" var den siste modifikasjonen, med så mange som seks maskingevær, to koaksiale med løp, og fire spunnet på hengsler.
  Mirabela, som krøp gjennom snøen, hveste:
  - Vi gir aldri opp! Tross alt er Jesus, den høyeste Gud, med oss!
  Jenta, som kom nærmere, kastet en eksplosiv pakke mot muselarven. Det buldret, under skjoldet, og banen sprakk.
  Sandaljentene ropte av glede:
  - Skaff deg en fascist!
  Og bare, litt støvete hæler blinket.
  Angelica tok en sving og kastet en fraggranat mot Fritz. Fascisten ble kastet opp av en eksplosiv bølge, sammen med ham ble hodene til to svarte jagerfly fra kolonitroppene revet av.
  Den rødhårede skjønnheten plystret:
  - For moderlandet og Stalin!
  Svetlana kastet eksplosivpakken igjen... Denne gangen ikke så vellykket, den traff rustningen og eksploderte på overflaten av stålskallet.
  Den irriterte jenta sa:
  - Å, jeg smurte!
  Og krøp etter en ny porsjon hjemmelagde eksplosiver. De runde hælene hennes, røde av kulde, flimret. Nesten naken jente, krypende i snøen, litt ukomfortabel. Men vær tålmodig. Spesielt når avskallingen skjer fra overdreven varme, smelter snøen.
  Svetlana sang til og med:
  - Jeg vet, forkjølelsen forsvinner snart,
  Bekken bruser høyt ...
  Og de løper allerede gjennom vannpyttene -
  Barfot jenter!
  Jenta skyter, og araberen fra kolonitroppene kollapser. Fiendens forsøk på å handle i små grupper fører til alvorlige tap.
  Musens korte kanon avfyrer fragmentering igjen. Skjell sprakk et sted i røyken. Og mange pauser...
  Tyskerne har nesten erobret Stalingrad ... Det er veldig lite igjen. Men det er nettopp dette som hindrer Wehrmacht i å bruke store bomber og tungt artilleri. Fritz lot utlendinger gå foran, som ikke angrer.
  Mirabela avfyrte riflen. Den fascistiske leiesoldaten kollapset og rullet over steinene i ruinene.
  Jenta gned de bare brystene sine med skarlagensrøde brystvorter. De kledde helt opp krigerne - de hopper i shortsen. Men på den annen side er det nesten ingen treff på dem. Tilsynelatende nakenhet, beskytter på en eller annen måte spesielt skjønnhetene. Siden de er i stand til å overleve i et slikt helvete!
  Angelica rister av seg blandingen av snø og gjørme og fyrer igjen. Den traff en svart soldat rett i øyet. Dårlig kjerring, ikke si noe.
  De tre jentene nærmer seg Mouse igjen. Det er vanskelig å trenge gjennom en bil som har så tykk rustning fra alle kanter. Men krigerne er fulle av optimisme. Hvis du ikke kan bryte gjennom selve skallet, hvorfor ikke rive av tønnen.
  Angelica, sparket skitne kluter med bare føtter, sang:
  - Vår sannhet, vår sannhet ... Som solens stråler! Morgendagen vår vil være lys, bekker vil renne fra fjellene!
  Krigere har lenge vært bevæpnet med fangede MP-44-er. Disse angrepsriflene har lang rekkevidde. Skjønnhet selvsikkert brann. Svarte faller igjen. De skyter fontener av skarlagenrødt blod.
  Mirabela, som skjøt, med en rifle og et fanget maskingevær på skuldrene, sang:
  - Den lumske edderkoppen har skjerpet brodden,
  Og han drikker hellig, russisk blod fra Russland!
  Alt er lite og lite for hans motstander, han vil drepe,
  Hvem har kjærlighet til Russland!
  Kjærlighet til Russland!
  Jenta sendte en kule inn i den assorterte "vakten" som klatret ut av sprekkene. Skjønnheten smilte, ansiktet hennes, selv om det var avmagret, beholdt sin sjarm og sjarm.
  Generelt er alle jentene i bataljonen deres vakre. Her, for eksempel, tatariske serafer. Faren hennes er tatar, men moren hennes er fra Hviterussland, og fra hennes Serafima arvet håret fargen til moden hvete. Også en vakker jente, barbeint og nesten naken. Og han skyter fra et fanget maskingevær, i korte støt. Og fascister fra andre tropper kryper på den.
  Serafima skyter ganske nøyaktig. Ved siden av henne lå den gullhårede Mirabela. Begge jentene fyrer og synger.
  - Fædreland! Mirabella startet...
  - Og hæren! - Fortsatte med å skyte Serafim.
  Mirabella tvitret:
  - Dette...
  Da han ledet ilden og traff de fargede, rapporterte Seraphim:
  - To stolper!
  Mirabela smilte og kvitret:
  - På...
  Serafim skjøt og la til:
  - Hvilken...
  Mirabela kuttet av fem, fortsatte:
  - Vent litt!
  Serafim, skytende, hilste:
  - Planet!
  Mirabela, skjøt, kvitret:
  - Bryst...
  Serafim, skutt, spinnet:
  - Beskytte...
  Mirabela knuste hodet til fascisten og ga ut:
  - Vi du ....
  Serafim som kuttet nazistene med kuler, hveste:
  - Landet!
  Mirabela, som sendte velrettede kuler, kvitret:
  - Alle....
  Serafim, som skjøt mer og mer nøyaktig, la til:
  - Folk!
  Mirabela kastet det gylne, skitne håret fra pannen og sang:
  - Rotte...
  Seraphim kule, og sende skudd, ga ut:
  - Din...
  Mirabela, som slo fascisten i halsen, fortsatte:
  - Varmt!
  Den blonde tataren, som sendte skudd, fortsatte:
  - Skyer...
  Mirabela, som skjøt nøyaktig, la til:
  - Kul!
  Serafim, gliser, kvitret:
  - Vel og...
  Mirabela skjøt nøyaktig og knurret:
  - Solen!
  Serafim, som banket i støt, hveste:
  - Zoy!
  Mirabela fortsatte med en latter:
  - Automatisk...
  Serafim bjeffet, som om de skjøt:
  - Nather...
  Mirabela la til velrettede skudd:
  - Skulder...
  Serafim la til med en latter:
  - Soldat!
  Mirabela sang entusiastisk mens hun skjøt:
  - Jeg skal grave...
  Serafima, som ledet en jagerbrann, la til:
  - Grav...
  Mirabela slo ned afrikaneren og fortsatte:
  - Motstander!
  Jentene er tomme for ammunisjon. Og hun ble tvunget til å løpe raskt i dekning. Forsyning over Volga er svært vanskelig. Konstant bombing og beskytning. Her kommer et kompani med forsterkninger fra den andre siden.
  Fontener av spray og fragmenter koker opp rundt båtene. Stormtroopers brøler på himmelen. Her flyr Focke-Wulfs inn. Og de slipper bomber.
  Flere båter brøt sammen. Sovjetiske soldater drukner og dør.
  Fiendens artilleriild er for tett. Men barbeinte jenter lar seg ikke skremme av dette selv for en cent.
  Selv om natten holder Fritz alt under ild. Og dykkebomberne deres er slitte. Inkludert bestefaren til Yu-87. Selv om jetfly allerede har gått inn i serien.
  Her er den legendariske sovjetiske Yak-9. Han kjemper mot en tysk ME-309. Avtalt manøvrerbarhet, mot fart og våpen. Tyskeren prøver å beseire den sovjetiske bilen fra den aller første samtalen. Men han lykkes ikke. Yaken prøver på sin side å gå inn i halen, men nazisten drar på grunn av høy hastighet.
  En raskere tysker, med sterkere våpen, mot en mer manøvrerbar russer. Men den raske flyturen fortsetter. Fascisten bruker syv skytepunkter mot syv, og berører den sovjetiske bilen. Hun mister fart og begynner å falle.
  Den avgir røyk. Og motoren er på...
  Hva er denne krigen! Det er vanskelig å motsette seg en maskin som er så kraftig i bevæpning som ME-309, der syv skytepunkter kompenserer for overvekt og dårlig manøvrerbarhet.
  Høy hastighet lar fascisten gå inn i et dykk, og pannen på den tyske jagerflyet er godt pansret.
  Svetlana prøver igjen å undergrave Maus. Jenta risikerer livet. Hun er allerede oppskrapt, og kryper naken gjennom festningsverkene. All skjønnhet i riper og pisuga. Men så kaster han en granat med en pakke festet til eksplosjonen. Hun blir til og med truffet av et utbrudd fra et maskingevær. Kliper skjønnhetens skulder.
  Men på den annen side traff sprengstoffpakken munningen til en 150 mm kanon. Og tyskeren har allerede fått betydelige skader. Med store vanskeligheter beveger bilen seg fra plassen sin, og kryper tilbake til stedet for troppene for å slikke sårene.
  Focke-Wulfs og flere TA-152 dukker opp på himmelen. De begynner å beskyte de sovjetiske stillingene. Et par av de nyeste HE-183, angrepsflybiler, dukket også opp. Disse gribbene nådde hastigheter på opptil åtte hundre kilometer i timen, og det var nesten umulig å treffe dem.
  Jentene skyter tilbake mot tyskerne. Det er alltid en sjanse til å hekte fienden, til tross for den kraftige beskyttelsen av angrepsfly mot bakkebrann.
  Svetlana og Anzhelika hentet den fangede Luftfaust. Dette våpenet, bestående av ni sammenkoblede tjue millimeter rekylfrie.
  Du kan skyte som en liten luftvernpistol.
  Og krigerne peker på fienden. De trykker jevnt på starten ... Begge skjønnhetene hvilte sine bare føtter på ruinene og kjente en jevn retur.
  Focke-Wulf med seks luftgevær, begynner å røyke - magen hans er revet opp.
  Jentene brøler av glede:
  - Puck! Vaskemaskin! Mål!
  Andre tyske fly begynner å sirkle over hodene til jentene. Skjønnheter farer inn i de underjordiske passasjene og unnviker Focke-Wulf-raketter.
  Svetlana fikk en grov rund hæl med glimt. Jenta mumlet:
  - Å helvetes flammer!
  Sålen til jenta var dekket med blemmer og smertefullt verkende. Jeg ville stikke i noe kaldt.
  Og på overflaten fortsetter hullene. Snø suser fra flammene, ruiner er revet i stykker. Tyskerne oversvømmer stillingene med ild, men det er veldig lite mening i dette. Krigere gjemte seg som mus i mink. La dem stryke seg selv.
  Angelica hvisket i øret til Svetlana:
  - Jeg tror at snart går nazistene endelig tom for damp. De har mye styrke, men i Stalingrad har de ingen mulighet til å snu!
  Den blonde jenta svarte stolt:
  Vi er her som tre hundre spartanere! Vi gjenspeiler fiendens overlegne krefter!
  Rødhåret Angelica fniste og blunket til partnerjenta:
  - Og du kommer ikke rundt oss!
  Da jentene kom til overflaten ble raidet avsluttet. Nye svarte fotsoldater dukket opp. De klatret frem, og jentene måtte åpne ild, og tvang fienden til å grave bakken med nesen.
  Igjen gikk "Lions" og "Tigers" i kamp. Tyskerne prøvde å presse den sovjetiske hæren med tunge stridsvogner. Nå og da regnet skjell ned. Den mer sårbare "Tiger" prøvde å ikke bryte seg løs fra formasjonene. Mørtler buldret også.
  Jentene skjøt mot tyskerne og leiesoldatene deres. Utslått motstandere. Angelica og Svetlana skjøt to og to. Fiendens munnkurv dukket opp og slo seg ned. Deretter et nytt lag med fremrykkende fiender.
  Jentene sang under kampen.
  Angelica begynte med å skyte:
  - Foran...
  Svetlana, skyting, fortsatte:
  - Av deg...
  Angelica lupanuv la til:
  - Legion...
  Svetlana, kuttet av tre, hystet:
  - Fiender...
  Angelica, som spikret motstanderne, røpet ut:
  - De er....
  Svetlana, etter å ha revet halvparten av araberens hodeskalle, fortsatte:
  - De vil ha...
  Angelica, som knuste fienden, fortsatte:
  - Du...
  Svetlana, skyting, hveste i raseri:
  - Makulere...
  Angelica, som gjennomboret hodeskallen til araberen, knurret:
  - Ødelegge...
  Svetlana fortsatte å spikre, hveste:
  - Notater...
  Angelica, som om hun skjøt, plystret:
  - Ikke vær redd...
  Svetlana, etter å ha tatt et nøyaktig skudd, knurret:
  - Fiende...
  Angelica, som skjøt som en snikskytter, fortsatte:
  - Shtykov...
  Svetlana skjøt videre og bjeffet:
  - I stand til å...
  Angelica, uten å slutte å skyte, hveste:
  - Styrke...
  Svetlana skjøt rasende, knurret og korrigerte vennen sin:
  - Mot...
  Angelica, i hard ekstase, etter å ha skutt gjennom hodet på afrikanerne, bjeffet:
  - Styrke...
  Svetlana, galopperende av ild, hveste:
  - Øke...
  Angelica rister på de røde krøllene og fortsatte:
  - Og motstandere ...
  Svetlana, etter å ha truffet araberen i magen, utstedte:
  - Med en gang...
  Angelica, som skjøt med alle kaliber, bjeffet:
  - Ødelegge...
  Jentene trakk pusten. Og etter å ha skutt litt mer, ropte de:
  - Vi er snikskytterriflens riddere, drapets stemme ringer!
  Bølgen av pressende, koloniale tropper avtok noe. Nazistene flyttet igjen stridsvognene fremover. "Tigers" -2 dukket opp med sine lange snuter, og skjøt granater mot alt de klarte å legge merke til.
  "Tiger" -2 hadde den opprinnelige formen til tårnet og skråningene til panserplatene fra sidene. Dette gjorde ham litt mer seig. De kvinnelige krigerne valgte igjen sporene til tanken som mål. Fascisten måtte være som en slange i en stekepanne.
  Svetlana kastet en eksplosiv pakke, knuste den fremre rullen til "Tiger" -2 og sang:
  - Jeg møtte deg med en gave ... Jeg skisserte selvfølgelig en plass i kisten!
  hvisket Angelica og kastet glad en stor, eksplosiv pakke mot fascisten:
  - Men Pasaran!
  Og fra eksplosjonen vred den lange snuten på den tyske tanken seg. Og King Tiger begynte å snu. Igjen ble fascisten hardt såret. Angelica tok den og bjeffet og kastet et glasskår med bare tærne:
  - Å være deg i ei eikekiste!
  Glasset, etter å ha fløyet forbi, landet rett i strupen på en indianer, blant de koloniale tyske troppene.
  Svetlana blunket til partneren sin og sang:
  - Jeg dypper hodet i denne tønnen! Jeg skal dyppe alle!
  Angelica avfyrte et skudd fra maskingeværet sitt. Tyskerne var under angrep igjen. Jenta hvisket:
  - Vi kan alt! Og vi skal vinne!
  Svetlana avfyrte riflen og sa:
  - En stor seier venter! Måtte våre bestefedre være i ære!
  Angelica tok en salto og rullet rundt og snurret som et juletre. Jenta blunket og sang:
  - Herr suksess, hvor skal du ... Herr suksess - fascistene ler ...
  Tyske stridsvogner, som ikke reddet granater, økte ilden. De helte ut sine sprengende gaver. Og de nærmet seg de sovjetiske stillingene og prøvde å unngå hull.
  Svetlana, ved hjelp av en ledning, som den fangede Seryozhka lærte dem, trakk opp en tung mine. "Lion" krøp sakte opp til de sovjetiske stillingene. Dens 150 mm pistol fortsatte å spytte ut granater. Jentene hveste og blunket.
  Svetlana sang:
  - Tyskere-pepper, fascister-nazister... Slutten på en pasifist venter på deg!
  Angelica sa med et smil:
  - Pasifisme... Det er til og med dumt å snakke om pasifisme når det kommer til nazistene!
  Svetlana slo nesen til en araber fra kolonivakten med et velrettet skudd og kvitret:
  - Og de er forkrøplede i å tenke ... Og i militære anliggender er de ikke så sterke! Snart vil vi slette dem fra overflaten til planeten Jorden!
  Angelica avfyrte et nytt utbrudd, gned de bare brystene sine mot ruinene og sang:
  - Jeg er en russisk ridder på villmennenes knær ... Jeg skal feie fedrelandets fiender fra jordens overflate!
  Jentene ristet de bare brystene sammen.
  Den rødhårede skjønnheten blunket og kikket opp mot himmelen. "Frames", tyske skyttere, snurret der.
  Krypet opp, nå og da, og ble sittende fast i vindfanget tyske "Lion". Og pistolen hans fortsatte å spytte.
  Svetlana, som flyttet en mine under sporene til en tysk tank, hveste:
  - For Seryozha ....
  Tyskeren stoppet og skjøt igjen. Skallet eksploderte bak jentene.
  Svetlana sa:
  - Melkeskall, hvem har hjernen til en baby!
  "Løve" sto en stund. Om det tyske erfarne mannskapet følte fare foran seg, eller de ønsket å bruke opp kampsettet. Men "Løven" sto stille en stund og spyttet ut dødelige skjell.
  Svetlana bemerket at den tyske tanken har en bedre pistol og skyter oftere enn KV-2. Og dette gjør selvfølgelig denne bilen mye farligere. Svetlana krysset seg og hveste:
  Måtte de onde gå til helvete!
  Angelica skjøt mot fascisten i solar plexus, og bjeffet:
  - Seieren vår er uunngåelig! Og alt vil ende bra!
  Svetlana kuttet også av tyrkeren, og sang:
  - Skjønt, det ser ut til at livet snart vil bli avbrutt når problemer banker på dets svarte horn ... Hester naboer og blod renner som en elv, og igjen går jorden under føttene dine!
  Angelica, etter å ha bløtlagt iraneren, la til:
  - Men jorden har også sin egen vokter ... Og mellom stjernene strukket til ham ... Usynlige reddetråder for å eksilere Hitler til Kolyma!
  Jentene, skjøt, sang unisont:
  - La oss knekke Adolf, det vil gjøre ham vondt! Jeg tror fascismen vil bli beseiret! Og i vårt Russland vil messias dukke opp, Herre over folkene i alle land!
  Og krigerne fortsatte å skyte. Men fiendens infanteri la seg ned, og begynte å skyte og kaste granater. Fascistiske horder forsøkte å røyke jentene ut med mørtelild. Og kastet mange granater.
  Angelica sa filosofisk:
  - Du kan ta tallet i valget, ferdigheten i valget uten krig!
  Svetlana fniste og bemerket:
  - Krig er et område hvor kvalitet slår kvantitet, valg er som regel det motsatte, og dette er en spøk!
  Krigerne trakk seg litt tilbake, granater og fragmentene deres strømmet for tykt. Angelica snappet til og med den kastede gaven med foten og kastet den tilbake. Granaten fløy forbi og traff nazistene på hjelmene deres. Og hvordan det eksploderer...
  Det var som om en annen lenke hadde detonert et sted.
  Angelica sa filosofisk:
  - Flaks er den andre lykke, suksess er den tredje, men den første ferdigheten!
  Svetlana fniset og innskrenket:
  - Flaks er en belønning for mot, men ikke for hensynsløshet!
  Angelica stakk ut øyet til en hindu fra kolonihæren og hveste:
  - Hvem er heldig, synger sjelen hans!
  Svetlana smilte og kvitret:
  - Det er bra når du er heldig, det betyr at Gud vil redde deg!
  Jentene er litt mer vittige. Da rykket den tyske "Løven" likevel frem, og traff en mine. Larven kjørte inn i en eksplosiv enhet og ble revet fra hverandre.
  Den sårede "Løven" snurret og reiste seg ... Krigerne var henrykte og sang på topp:
  - En løve er en krøpling i tenkning, en tiger er en kilde til alle slags problemer ... Det er ingenting mer interessant enn en person i verden!
  Svetlana ga en lang rekke, bare en utenlandsk hær reiste seg for å storme og sang:
  Vi har raketter, fly,
  Den sterkeste russiske ånden i verden...
  Ved roret til de beste pilotene -
  Fienden vil bli knust til støv og ned!
  "Lion" ser ut til å være hardt skadet. Hun frøs og spyttet ut et par skjell til.
  En kvikk Panther dukket opp. Hun var imidlertid redd for å gå dypt inn i stillingene til de sovjetiske troppene, men begynte å skyte. Skjell plystret over hodet på jentene. Og de brøt steinsprut og branner.
  Svetlana forberedte seg på å kaste en granat, klar til å fange øyeblikket da den fascistiske tanken nærmet seg innenfor en tilgjengelig avstand. Men det er ingen idioter i Panteren heller. Tyskerne skjøt, la granater i et rutemønster, og prøvde å ikke gå glipp av et eneste stykke land. Og bokstavelig talt raket ut hver stein.
  Angelica klappet henne bare på brystet og sa:
  - Taktikken til Fritz er feil ... Hvor mye vil de oppnå på den måten?
  Svetlana bemerket klokt:
  - En høne hakker korn for korn, og går opp i vekt mye raskere enn en gris som svelger store biter!
  Panteren avfyrte mer enn åtti skudd, og etter å ha gått tom for ammunisjon snudde han seg på vei tilbake til hulen. I stedet for dukket en ny mastodont "Sturmtiger" opp. Maskinen dekket den brede stammen med en hette. Det kan sees, og dermed håper å redde seg selv.
  "Sturmtigr", skjøt mot posisjonene til de sovjetiske troppene på avstand. Rakett avfyrt. Jorden reiste seg, og en brennende fontene strømmet ut stråler av flammer.
  Jentene overlevde så vidt, de var ganske tildekket. Svetlana var til og med litt overdøvet. Jenta så plutselig seg selv galoppere på en hest. Og at hun kommanderer en tropp som angrep den tatariske hæren. Og krigere rir på hest med henne. Mongol-tatarene, som ikke er i stand til å motstå slaget, trekker seg tilbake og dør i tusenvis under hovene.
  Svetlana, derimot, svinger to sverd og hugger ned fiender. Men synet ble plutselig avbrutt.
  Angelica slo partneren sin på kinnene, rister henne og sa:
  - Vel, alt! Slutt nå å ligge rundt!
  Svetlana svarte sint:
  - Jeg la meg ikke ned, men kjempet!
  Jenta spratt opp i raseri og kastet en granat. Nåtiden, etter å ha fløyet forbi, landet i snuten til tanken "Lev". Etter å ha fått skader rynket bilen på den tunge bagasjerommet.
  Svetlana utbrøt på toppen av lungene:
  - Jeg er ridderen av Russland!
  Angelica avfyrte et utbrudd fra maskingeværet sitt og knurret:
  - Gutten svarte og rynket øyenbrynene,
  Jeg vil tjene det hellige Russland...
  La et hav av blod søle
  Men Gud kan redde oss!
  Svetlana falt på ruinene med bare mage og bryst. Akkurat i tide, da hundrevis av maskingeværsprengninger feide over hodet hennes. Jenta stakk ut tungen og sa:
  - Galskapen til modige soldater er livredderen til abstruske generaler!
  Angelica var enig.
  - Soldaten er modig, generalen er klok, fienden er utspekulert, suksess er solidaritet bare med klokt mot!
  Jentene åpnet ild igjen og kvitret solidarisk:
  Over ham skvadroner
  Brøler i kor
  Adolf er en sterk tosk -
  Planter Sodoma!
  En annen pansret "Løve" dukket opp. To soldater løp fra ham, å dømme etter de mørke ansiktene - arabere. De prøvde å kaste en kjetting på kroken for å trekke den utviklede tanken fra slagmarken.
  Anzhelika og Svetlana skjøt, samtidig som de la ned teknologene. Krigerne sang:
  - Ikke ødelegg deg selv og hjelp en kamerat, hjelp andre ut av brannen!
  Tre svarte dukket opp. De løp med kjettingen så fort de kunne, men ble også skutt av jentene. Dessuten skjøt Svetlana fra en pistol og presset hunden med bare tærne.
  Og hun klarte å treffe motstanderne ekstremt, som Robin Hood treffende.
  Angelica sa:
  - Marken er ikke den som treffer vellykket, men som bommer med uflaks!
  Svetlana kastet en granat med bare foten og hveste:
  - Den mest nøyaktige med visjonen om en dolk kan bomme, men et utilgivelig skarpt sinn kan skli forbi målet!
  Granaten traff mørtelen og begynte å eksplodere, og detonerte minene.
  Ja, Smolensk var ikke lett for tyskerne. Fikk dem i det en uhyggelig dødscitadell!
  . KAPITTEL 3
  Forsvaret av Smolensk er et strålende oppdrag... Men kanskje er ikke dette nok.
  Vakre russiske jenter Margarita Magnitnaya og Oksana kjempet med nazistene som prøvde å bryte gjennom sør for det heroiske Smolensk. Begge skjønnhetene kommanderte et selskap av pionerer - gutter og jenter som grep til våpen.
  En varm vind blåste fra sør, snøen smeltet. Pionerer og pionerer, barbeint i shorts, eltet skitten med føttene.
  Her og der lå gulrøde nedfallsblader. Trærne flagret og dinglet med de nakne kvistene.
  Barna var ikke kalde, de har jobbet barbeint og halvnakne siden tidlig på våren. De beveger seg kraftig - tynne, men kvikke.
  Pionerjenta Ekaterina Sotnikova sang;
  Fly som ild blå netter
  Vi er pionerene, barn til arbeiderne...
  Lysårenes tid nærmer seg -
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Og barna tok opp unisont og stampet sine bare føtter i gjørmen:
  - Pionerenes rop - vær alltid klar!
  En lyd høres: Tyske og amerikanske angrepsfly nærmer seg. Barn knytter nevene tett.
  Alenka Sotnikova uttaler selvsikkert, og den virtuelle Komsomol-jenta i spillet stempler henne barfot:
  - Vi har overraskelser til dere gribber!
  Faktisk, en gutt i rødt slips, en kar fra fremtiden Alexei Sotnikov har allerede returnert til fronten av andre verdenskrig og vifter med en barnehånd.
  Den samme barbeint, og i shorts, som resten av guttene, er han naken til midjen, og veldig pregede, gipsmuskler er synlige. Selvfølgelig er de andre guttene og jentene tynne og tørre, skinn og bein på sultrasjoner og jobber konstant med spader.
  Gutten Oleg er halvannen meter høy, nesten svart av solbrenthet, men det hvite håret har allerede vokst ut igjen. Han er utvilsomt et vakkert og veldig sterkt barn i romalderen.
  Og nå reiser slanger malt i himmelens farge seg mot nazistene.
  Barfotgutten Alexei Sotnikov festet til dem spesielle sagflisgranater, små, men veldig eksplosive.
  Her er Focke-Wulf, XE-129, og den amerikanske P-47, P-51. Amerika, som ikke lenger er flau, kjemper nesten åpenlyst på Det tredje rikes side. Formelt sett er amerikanske piloter frivillige. Men faktisk er de deltakere i krigen sendt av den amerikanske regjeringen og oligarker.
  Barn bevæpnet med våpen, andre med hjemmelagde bazookaer la seg ned. Alexei Sotnikov og barfotjentene Alenka og Ekaterina, som mer erfarne krigere, plukket opp hjemmelagde bazookaer fra rekylfrie rør. Og hvordan de vil krasje inn i en lavtflygende bil.
  Gutten og de blonde jentene hvilte sine bare føtter og trykket jevnt på avtrekkeren. Og anklagene traff to amerikanske angrepsfly og den tyske Focke-Wulf.
  Det lød flere skudd fra skyttergravene - pionerene skjøt også.
  Alexey Sotnikov, som slo den nakne, runde, barnslige hælen sin, kvitret:
  - Selv om han ser ut som en barbeint gutt,
  Barten brøt ikke gjennom, men allerede en titan ...
  I kamper er en voksen fyr til og med for mye,
  Og slå et dødelig slag!
  Og nå trekker gutten i trådene med bare tærne, og de bevingede slangene rammes av tyske og amerikanske angrepsfly. Et dusin allierte og tredje rikes fly eksploderer samtidig.
  Aleksey Sotnikov og to vakre jenter i samme badedrakt trekker igjen avtrekkerne og slår ut de neste bilene til den kapitalistiske koalisjonen.
  Gutten knuste insektet med sin bare hæl og brølte:
  De helvetes dager vil gå over
  Det tredje riket vil falle...
  Satan vil ikke regjere
  Kjemp, ikke driv!
  De andre guttene dirigerer også slangene med bare føtter. Og nå snubler koalisjonens stormtrooper over små, men dødelige flygende gaver. Mange fly dør. De eksploderer i luften og går i stykker.
  Hitlers piloter brenner... Og de overlevende angrepsflyene i en fart, sprer raketter og bomber, flyr fra hverandre.
  Den evige gutten Alexei Sotnikov knirker:
  - Ære til det store Russland!
  Pionerer gutter og jenter tar opp i kor:
  - Ære til USSR!
  Jenta Masha skriker på toppen av lungene og slår den nakne, skitten foten:
  - Ære til Stalin!
  Boy Pashka legger til:
  - Og Alyosha herlighet! Han er et geni!
  Barnegravene er godt kamuflert, og som følge av bombe- og raketteksplosjoner fikk kun to gutter og en jente mindre riper. Og dette til tross for at det ble dannet forferdelige trakter, og mye ødeleggelse og inversjoner av jordens plater ...
  Og noen steder brant og røk bakken av varmen.
  En av jentene reiste seg med bare såle og brant beinet, hvorfra hun skrek:
  - Død over Göring og Hitler!
  Barna var fulle av entusiasme. Komsomol-medlemmer og spilljentene Alenka og Margarita er klare for kamp.
  Alexey Sotnikov sang og komponerte mens du er på farten:
  Jeg ble født i romalderen
  Hvor skip suste gjennom galaksene...
  Folks gjerninger er ganske gode, tro meg,
  Riv krigen fra hverandre, ridder!
  
  Men Demiurge-gudene beordret
  Gutten din hjelper dine forfedre ...
  Ta deg hyperblaster i hendene på en gutt,
  Og riv Hitler fra hverandre!
  
  Gutter er født til å kjempe
  De er overveldende krigere, tro meg...
  Tross alt har russerne alltid vært i stand til å kjempe,
  La rovdyret bli ødelagt!
  
  Måtte mitt hellige land bli herliggjort,
  Vårt store innfødte USSR ...
  En jente løper barbeint i snøen
  Viser mot!
  
  Og jeg kjemper rasende mot fascismen
  Stor russisk guttepioner...
  Og vår tro vil være med kommunismen,
  Den grådige Sam hjelper i det minste Fritz!
  
  Tro meg, russerne vil bare ikke knekke,
  Folkene vil alle samle seg rundt Moskva...
  Jeg er en ridder som ikke er loddet med en sjel,
  Vi er lojale mot Stalin som mot Herren!
  
  Ingen kan knekke pionerene,
  De er ikke barn - men Guds sønner...
  Vi vil være en generasjon av eksempler
  Führeren vil ikke telle de hornene!
  
  Ja, vår herlighet av vårt moderland svever,
  Over det meste i snøen, tro fjellene ...
  En jente løper barbeint i snøen
  Kjører Fritz inn i kisten med sin bare hæl!
  
  Tro ikke at nazistene er sterke nå,
  Selv om Sherman deres ble introdusert av Sam...
  Vi vil ikke angre engang tro livet
  Det er på tide med en stor forandring!
  
  Motherland er like vakkert som solen,
  Playful Motherland er vår mor...
  Og jentas hår krøller seg med gull,
  Vi vil være i stand til å rive Fritz i filler!
  
  Vi er pionerene for kommunismens barn,
  Vi tjener både Svarog og Kristus...
  Spred de sjofele hordene av fascisme,
  Jeg vil bringe seier til fedrelandet!
  
  Russland er planetens moderland,
  Hun har sine favorittdrømmer...
  Glad kjenner både voksne og barn
  Ikke behov for noe ekstra oppstyr!
  
  Når den allmektige kommer, vil det være sol,
  Epletrær vil blomstre på Mars...
  Både kineserne og japanerne er forent,
  En amerikaner med en russer på veien!
  
  Foren kommunismens ideer,
  Og tro kjenner Lenins drøm...
  Vi vil forkaste kynismens vederstyggelighet,
  La oss bygge skjønnhet i universet!
  
  For oss Mary og Saint Lada,
  Vi ærer Gud, og Marx "Kapital" ...
  Måtte alle pionerer bli belønnet,
  For oss er Svarog og Stalin ideelle!
  
  Fascister vet at de ikke vil ramle
  Vi har viljen, styrken, kjenner kraften...
  Vi vil knuse fienden med et trippelt slag,
  Og gjør Fuhrer snart til en lus!
  
  Måtte vårt strålende Russland være
  Som en evig pigg i hagen for å blomstre ...
  Kamerat Stalin, du er vår messias,
  Med deg vil vi gå til kommunismen!
  
  Når minutter med tordenvær, harde tider,
  Den blodige krigen er over...
  Plutselig vil barna våre vokse opp
  Evig lykke vil komme!
  Et godt dikt ble komponert av en barbeint gutt Alexei Sotnikov, og avsluttet det med en stor tone.
  Men nå begynner beskytningen ... Hvis overfallsangrepet mislyktes og kostet store tap, så ble nå kanonene hamret.
  Terminator krigsherre gutten fra en ikke altfor fjern fremtid har ennå ikke laget et våpen mot artilleri. Selv om et strålende barn utviklet raketter på pennen og kulltrekk.
  Gutten var klar til å kjempe, men mens rakettene ennå ikke var klare, gjemte barfotteamet seg i graver.
  For å fordrive tiden under beskytningen spilte to Komsomol-medlemmer, en gjest fra fremtiden, og to jenter Masha og Klara, sammen med gutten Pashka, kort.
  Ekaterina, hvis røde hår allerede vokser, og som hun ble mye vakrere og penere fra, kastet ut kortet med bare tærne og la merke til:
  - Virkelig, Fritz og amerikanerne presser oss!
  Alenka, en jente med litt krøllete bladgullhår, bemerket:
  - Men vi knekker likevel ikke, for vi har kampvilje!
  Alexey Sotnikov nikket:
  - Sovjetisk vitenskap vil svare på fiendens teknologi med et mirakelvåpen! Jeg tror på det!
  Masha nikket med pigtails:
  Du er også vårt våpen!
  Og jenta kastet kortet med sin bare, lille fot, vasket fra skitt.
  Pashka sa med et sukk:
  - Hele den kapitalistiske verden kjemper mot oss! Så ulik krefter!
  Alexey Sotnikov, denne evige gutten bemerket logisk:
  - Suvorov slo fiendens overlegne styrker! Og vi skal slå!
  Margarita sang med en latter:
  - Seier venter, seier venter, de som tror på hellig kommunisme!
  Seier venter, seier venter, fascismen blir ødelagt av jenta!
  Clara uttalte:
  - Uansett hvor formidable nazistenes stridsvogner var, har vi et svar!
  Gutten Alexei Sotnikov stampet den nakne, barnslige foten og nikket:
  - Selvfølgelig er det det! Ja, og beskytningen avtar, det er på tide å dra!
  Og en slags gutter og jenter hoppet ut av bunkeren. Blinket sine rosa, vaskede barne-, runde hæler.
  Nazistene gikk selvfølgelig til offensiven med stridsvogner.
  Vakre Alenka sang:
  - Pioner, Komsomol! Gå gjennom livet sammen!
  Pioner, Komsomol! Stol på at vi ikke går på avveie!
  Aleksey Sotnikov så på feltet med det skarpe synet til et barn fra fremtiden. Tyske, amerikanske og britiske stridsvogner var i bevegelse. En hel armada av biler. Her kan du se selvgående kanoner "Ferdinanda". Amerikanske Sherman-stridsvogner er høye, noen med korte snuter, andre med lengre snuter. Mer knebøy engelsk "Churchill", veldig godt beskyttet. Her er fremtredende Cromwells med korte snuter, men ganske kvikk, som ligner på et strykejern. Mer arkaisk høy "Grand" av den amerikanske hæren. Den beste engelske tanken "Challenger" med en sytten fots pistol. Og her er de tyske. Forferdelig og stor "Løve" med langløpet pistol.
  Tilsynelatende utdatert "Tiger" i sin firkantede form. Kvikk "Panther". Senere og fortsatt sjeldne modeller: "Tiger" -2 og "Panther" -2.
  De to siste stridsvognene er veldig like - selv kanonen er den samme, bare Panther-2 har et mindre og smalere tårn, og silhuetten er lavere.
  "Ferdinand" -2 selvgående pistol er den første i Wehrmacht, hvor motoren kunne plasseres i en blokk med girkassen og på tvers. Hvor mye lettere og lavere silhuett har denne selvgående pistolen blitt.
  Men "Lion" -2 har ennå ikke gått i produksjon, en rekke tekniske problemer må løses for å kunne lansere slike maskiner. Så foreløpig har tyskerne stridsvogner med en utdatert layout: girkassen er foran, og motoren er bak, noe som fører til tap på veivakselen.
  Men den engelske "Challenger", den siste har en layout og en motor på seks hundre hestekrefter. Tanken dukket opp nylig og er ikke for massiv, men effektiv.
  Men den mest massive er Sherman i USA, som produseres i enorme mengder. En sånn bil ... Ikke dårlig beskyttet i pannen og noen av tankene har en ganske langløpet pistol.
  Det er en slik tankarmada.
  Men barfotgutten Aleksey Sotnikov, denne nybakte pioneren, har laget noen overraskelser for de allierte mastodontene.
  For eksempel begynte sagflisminer å eksplodere. Tyske, amerikanske, britiske stridsvogner ble revet i stykker av larver, knust av ruller. Brennende metall.
  Pionerjenta slo den bare foten og knirket:
  - Det er fascistene, skjønner!
  Lion-tanken var den første som sprengte. Så to Shermans. Videre "Panther" og "Churchill". Så igjen "Shermans" og "Cromwells".
  Og her er en annen foreldet tysk tank T-4. Det sprengte ham også. Og så begynte "Tigeren" å ryke.
  Alexey Sotnikov, som kastet dødserter, knirket med bare fingrene på barnas ben:
  - Ære til USSR!
  Alyonka, en veldig vakker jente med gyllent hår, tok det og knuste insektet med bare tær og knirket:
  - For verdensrevolusjonen!
  Catherine gnisset:
  - For de høyeste prestasjonene til USSR!
  Og også som en lupanet fra en bazooka. Og Aleksey Sotnikov laget selv en bazooka av et rør. Og hun skyter veldig dødelig.
  Gutteterminator-voivoden skjøt også, og skjøt på avstand "Tiger" -2, og ropte øredøvende:
  - Jeg er en romridder!
  Og teamet av pionerer ropte:
  - Kommunismen lever!
  Nazistene snublet faktisk over ekstremt aggressiv motstand fra sine motstandere. Og stridsvognene deres, og stridsvognene fra de allierte eksploderte og kollapset nå og da. Og det nytter ikke å tilgi den røde hærens barn for nåde.
  Tankene skjøt vilkårlig og kunne ikke gjøre noe med pionerene.
  Gutten Alexei Sotnikov fyrte av bazookaen sin igjen og knirket:
  - For moderlandet og Stalin!
  Alenka kastet småstein med bare fingrene av jentelige ben, slo ned fienden og kvitret:
  - For USSRs storhet!
  Og blunket til kameratene hennes.
  Gutten Andreika trampet barfoten og sang:
  - Snart møter vi en drøm,
  Det første steget i livet er...
  Du ser igjen over landet,
  Virvelvinder av rasende angrep!
  Aleksey Sotnikov skjøt igjen fra en langdistanse gjenbrukbar bazooka, splittet Sherman og sang:
  Og kampen fortsetter igjen
  Den hyperplasmatiske brannen koker...
  Og Lenin er så ung -
  Gir et fatalt slag!
  Denne unge fighteren er en så god fyr. Og med bare tærne på barneføtter retter han pistolen mot målet. Og fyrer igjen. Og de allierte fortsetter å bevege seg fremover, stridsvognene deres klatrer sammen med tyskerne. Og det er bare ekstra tap.
  Jo nærmere fiendens mastodonter nærmer seg, jo mer lider de tap. Barn, spesielt, skyter fra lette og enkle bazookaer på stridsvogner, og river ned tårn fra dem. Og de påfører store tap.
  Jenta Alenka kaster en granat med bare fingrene av jentelige ben og synger:
  - Dette er herligheten, kommunismens herlighet,
  Jeg vil fly til himmelen med en sang!
  Jenta Lara, med bare tær, vil også lansere en morderisk dødsgave, rive motstandere og skrike:
  - For kommunismens storhet!
  Pionerer kjemper hardnakket både gutter og jenter på samme tid. Og alle kjemper.
  Bjørnen er også barbeint, kaster en granat med en barnefot, stopper den amerikanske Sherman og knirker:
  - For Sovjet-Russland!
  Og barna kjemper igjen. Hitlers og allierte stridsvogner snubler over miner, granater, bazookaskudd. Og de er bokstavelig talt ustoppelige.
  Jenta Clara skyter et maskingevær mot infanteriet. Så kastet hun med bare foten en ert med kullsprengstoff. Hun rev opp mange fascister og kvitret og blottet tenner:
  - Jeg er den absolutte verdensmesteren!
  Og den nakne hælen til jenta vil igjen kaste en ert. Den vil eksplodere og rive i stykker et par nazistiske tankruller.
  Jenta Masha ga en tur, og en maskinpistol. Hun klippet ned Fritz og purret:
  - Ære til de russiske heltene!
  Og en bar, rund hæl som en utslettelsesgave.
  Her er jentene. Og guttene prøver å henge med. Og de skyter på nazistene, og klipper ned fotsoldatene, og dette er en hel fremmedlegion. Og med sine bare hæler vil pionerene sende den fullstendige ødeleggelsen av fienden.
  Og de ler.
  Og hvordan fascistene blir kollektivt tresket av pionerene. Og med de nakne, skitne knærne presser de tønnene til bazookaen.
  Men guttene på ledningene drar opp miner fra sagflis. Og hvordan de hensynsløst undergraver Fritz og andre leiesoldater. Dette er virkelig en totalitær rute.
  Barfotbarnet Alexei Sotnikov skyter fra en bazooka og gutten synger:
  - Verden er nedsenket i blodig lys,
  Folk står opp mot veggen...
  Men jeg tror soloppgangen
  Men jeg tror soloppgangen!
  Vil fordrive mørket i fangehullet!
  Oss herrer, oss herrer...
  Opplært til å jukse!
  Og uten rettssak! Og uten rettssak!
  Innelåst i kjellere!
  Gutten opptrådte ekstremt energisk, som pionerene sine. Og de knuste Fritz uten medlidenhet. De knuste dem med nøyaktige skudd og ødeleggelser.
  Den vakre Alenka, som skjøt mot nazistene, og som om han slo dem, tok den og kvitret:
  - Vår tro på kommunismen,
  Motbevise ond fascisme!
  Og med bare tær vil jenta igjen ta og skyte på fienden.
  Masha Pioneer med sin nakne runde hæl traff en granat og knuste en tysk stridsvogn og knirket:
  - For kommunismen!
  Ekaterina, som skjøt fra et maskingevær, knurret:
  Vi vil finne Hitler i skogen, vi vil finne Hitler i skogen! La oss ikke tulle med ham! La oss rive det fra hverandre!
  Og med bare tærne vil jenta igjen kaste en granat og kvitre:
  - Jeg skal rive den fra hverandre!
  Selv om Lev-tanken er formidabel, en mastodont som veier nitti tonn, kan den ikke motstå de sovjetiske pionerene.
  Og barna knuser den og kaster erter fra kull med bare føtter, og dette er ekte død.
  Beauty Alenka roper:
  - Vår russiske ånd!
  Og han gir et dødelig utbrudd fra maskingeværet og klipper ned fienden. Og gi ut enda et fjell med lik.
  Alexey Sotnikov, skyting, bemerker:
  - Vi stoppet dem!
  Og igjen kaster gutten en granat med bare foten og snurrer. Og en annen tysk stridsvogn stoppet.
  Her er den amerikanske selvgående pistolen "Witch" i bevegelse. Rask bil, men svakt beskyttet og skutt ned med en bazooka. En jente med pigtails skjøt og traff nøyaktig.
  En annen jente kastet en ert med bare tærne og ødela fascisten, og sang:
  - Ære til USSR! Pionerer er et eksempel for alle!
  Og igjen, som vendingen av dødelig kraft vil gi. Og han vil ta mange fascister og klippe dem ned.
  Å kjempe mot Alenka, skyte mot Fritz, skriker:
  - Jeg er jenta som vinner alle!
  Og igjen med bare tær vil noe starte en morderisk.
  Catherine, som skjøt mot motstandere, utstedte:
  - Kosmisk kommunisme kan komme med oss!
  Og hvordan han blunker. Og med sin bare hæl vil han ta en granat og gi den bort. Og hvordan nazistene skal kuttes grundig ned.
  Pionerer kjemper tappert. Og ikke gå i nærheten av dem. Og hvordan de skyter nøyaktig og presist.
  Jenta Alenka vil igjen kaste en granat av dødelig kraft med bare tærne, rive fiendene fra hverandre og kvitre:
  - For den mest kosmiske kommunismen!
  Jentene skyter og guttene og jentene holder følge.
  Tre Shermans snudde på en gang. Her slår barna deres, så grundig tresker de ut av problemer.
  Vakre Alenka tvitret:
  - Ved en tråd, ved en tråd,
  Jeg vil ikke gå...
  Barfot Komsomolskaya,
  Bo!
  Og igjen, med bar hæl, som for nazistene, vil han lansere en dødsgave. Og klippe ned med stort mot av nazistene.
  Ekaterina, fniser og blotter tenner, bemerker:
  - I kommunismens ideers navn!
  Og hvordan dødens og ødeleggelsens gave vil gi etter med bar hæl!
  Combat Alenka, skyte- og klippelinje etter linje med leiesoldater og fascister, utstedte:
  - Ære til det sovjetiske landet!
  Og igjen med bar hæl, som om han ville kaste på nazistene.
  En hel haug med blod og fragmenter vil stige.
  Alexei Sotnikov, som skjøt med stor nøyaktighet og kastet dødsgaver med bare tær, bemerket:
  - Glede, glede for alltid!
  Jenta Lenka, sparkende, støttet terminatorgutten:
  - La drømmen gå i oppfyllelse!
  Og med bare fingre vil pioneren kaste det dødelige.
  Dette er de kjempende barna.
  Alexey Sotnikov bemerket, og blottet tenner:
  - Nær, nær, glede og problemer,
  Det er nødvendig, det er nødvendig, å gi et fast svar!
  Alenka Sotnikova, som skjøt mot nazistene, utstedte:
  - Solfylt verden,
  Ja Ja Ja! Ja!
  Atomeksplosjon
  Nei nei nei!
  Og igjen, hvordan den vil bli belastet med et utbrudd av morderisk skade.
  Aleksey Sotnikov med de bare tærne på sine gutteben, mens han lanserer noen erter som en dødsgave med morderisk kraft. Og de tyske stridsvognene, etter å ha fått skader, trekker seg tilbake.
  Gutteterminator-voivoden kvitret som en papegøye:
  - En to tre! Knekk Adolf!
  Og gutten tok en hel haug med kullgranater med sin bare hæl.
  Og så mange av disse Fritz brøt på en gang.
  Dette er hva han tok på nazistene med et treffende slag.
  Kampen mot Alenka, skutt mot nazistene og traff nazistene veldig nøyaktig, ropte:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og med bare tær kastet hun en ødeleggelsesgranat. Og så mange fascister brøt på en gang.
  Fiendens tap i stridsvogner vokste. Tyskerne, med de allierte, som så hvor sta forsvaret, begynte å trekke seg unna. De snudde faktisk tilbake. Og beskytningen ble intensivert.
  Catherine, som skjøt mot fienden og sendte en melding fra en bazooka i en høy bue, utstedte:
  stjernehøyde,
  Vårt hellige land!
  Og med bare tærne kastet hun igjen dødsbudskapet, og knuste mange motstandere.
  Tyskerne og de allierte trakk seg tilbake ...
  Pionerer og ropte, løp etter dem og kastet granater. Og det var slike kjempende gutter og jenter.
  Combat Alenka sa selvsikkert:
  - Vår sannhet i alt!
  Og med bare tær, igjen hvordan lansere en morderisk dødens ert.
  Alexei Sotnikov, som skjøt på farten, knirket:
  - Sammen er vi en stor kraft,
  Krokodillens raseri er med oss!
  Og gutten vil nok en gang lansere en morderisk ødeleggelsesgave.
  Hele denne hæren rykket frem og knuste den forhatte Wehrmacht.
  Og barna var på angrep og jaget fienden. De runde hælene deres, svertet av støv, flimret.
  Og hvordan pionerene utryddet fiendene. Hvordan de knuste dem. Og klippet uten avbrudd. Og de kastet granater.
  Dette er virkelig sovjetiske pionerer, som enhver fascist er redd for.
  Og hvis de påtok seg å treske, vil de tyrannisere grundig.
  Barnekrigere, angrep, sang resolutt;
  Vi vil ødelegge hele voldens verden,
  Ned til bunnen og så...
  Vi skal bygge en ny, ny verden,
  Hvem var ingen, han vil bli alt!
  Og to jenter-Komsomol-medlemmer også liker lupanul fra maskingevær og avskåret nazistene.
  Og så vil de med bare hæler gi etter for en pose sagflis. De fløy med stor intensitet og tok og eksploderte over nazistenes flyktende tanks. Og så mange rev dem opp og demonterte dem for deler.
  . KAPITTEL #4
  Tyskerne og utenlandske leiesoldater fra hele verden angrep byen Vyazma. En varm vind blåste inn fra sør, og til tross for den kalde årstiden smeltet snøen og ekte grøt svermet. Tyske stridsvogner krøp med vanskeligheter gjennom gatene i den sovjetiske byen.
  En bataljon av pionerer fra barn av forskjellige nasjonaliteter kjempet mot nazistene på Kirov Street. Komsomol-medlemmet Aliya kommanderte bataljonen.
  En vakker jente skjøt fra et maskingevær. For å gjøre det mer fingerferdig og for å redde skoene, gjemte hun støvlene og blinket, runde, jentete hæler.
  Temperaturen var over null, og barna til jagerflyene var i shorts, eller korte kjoler, og flagget med bare hæler.
  Gutta var i konstant bevegelse og frøs derfor ikke.
  Gutten Aleksey Sotnikov, sammen med jenta Alenka (kona fikk også et barnslig utseende, for ikke å være for forskjellig fra mannen sin som hadde blitt et barn!), Begge med røde slips, hviler de bare føttene på sine bare føtter fot, dro opp en mine, og den tyske "Royal Tiger" etter å ha sprengt skøytebanen, stoppet.
  En annen pionergutt, Arkasha Sapozhkov, og jenta Alice, lanserte også en dødsgave fra en sprettert og traff nazistenes transportør. Skitne, barna slo de bare føttene på fliseskårene, og rystet ikke engang.
  De unge krigerne sang:
  - Vi er pionerene til kommunismens barn!
  Komsomol-medlemmet Natasha godkjente, og kastet en eksplosjonspakke med bare foten, og rev opp fotsoldatene nikket:
  - For Lenins sak!
  Komsomol-medlem Masha ga også en tur. Og med bare tærne lanserte hun en bumerang, skar hodet av leiesoldatene og knirket:
  - For Stalins sak!
  Bataljonen av jenter støtter pionerene. Det er mange jenter og de er vakre, i korte skjørt og barbeint.
  Komsomol-medlem Alsou, banket fra en antitankrifle og traff siden av Panther. Så sang jenta:
  - Fest, Lenin, Komsomol!
  Komsomol-medlem Aziza - også hvordan du treffer fienden sammen med jenta Anisa fra en provisorisk katapult. Og skjønnhetene her er veldig stridbare og nøyaktige i skyting og kamper.
  Krigere gir ikke fienden nåde.
  Anastasia Vedmakova kjemper på himmelen som en ekte terminatorheks. Akulina Orlova med henne. La de tyske flyene og kraftigere våpen, men krigerne knuse dem.
  Akulina er tailing Focke-Wulf. Ja, fienden har så mange som seks luftgevær, men dette plager ikke jenta. Og hun kjemper som en ekte titan og kjempe.
  Anastasia Vedmakova oppmuntret partneren sin:
  - Du er en superklassejente!
  Akulina, som kuttet av en annen tysker og trykket på pedalene med de nakne, solbrune bena, bemerket:
  - Høres superbarnslig ut!
  Vedmakova fniste og bemerket:
  - Til en viss grad er vi barn! Dessuten er barn kule!
  Og den unge kvinnen blinket med perlestennene sine.
  Grozny ble utsatt for beskytning ... Komsomol-medlemmer og pionerer kjempet desperat som ekte titaner.
  Aleksey Sotnikov og Lekha Teterev, begge barbeinte pionergutter, dro også en eksplosiv pakke med sagflis ved hjelp av en wire til den kraftige Lev-tanken, som nesten ikke beveget seg gjennom gjørma, og bar en kolossal helhet. Og nå har den bakre valsen hans vokst med eksplosiver, og hvordan den eksploderer ... Knuste larver spredt i forskjellige retninger.
  Alexei sang:
  - Jeg tror hele verden vil våkne,
  Det blir slutt på fascismen...
  Lyokha Teterev tok opp og trampet med en bar barnefot:
  - Solen vil skinne sterkt
  Lyser veien for kommunismen!
  Guttene er både svarte og i shorts, Aleksey har bare blondt hår, og Lekha med svart. Men de kjemper mot nazistene sammen. Komsomol-medlem Vasima med svart hårmanke, Vasilisa med hvitt hår.
  Begge skjønnhetene til tross for kulden i korte skjørt. Og de runde hælene deres, så forførende.
  Og Bella er Komsomol-medlem hos dem, og skyter også. Og med bare fingre kaster han nok en eksplosiv pakke.
  Her kjemper jenter og barn, men nazistene får ikke slå gjennom. Og kampene er harde.
  Nazistene prøver imidlertid å omringe Vyazma. Og det er farlig. Men tanker og transportere blir sittende fast i gjørma...
  Og bombene eksploderer ... Så Yu-488 prøver å bombe byen. Og med ham, og de amerikanske B-29-monstrene ... De hamrer også gassvåpen ...
  To jenter flyr på Yu-288: Isabella og Zaira, vakre blondiner. De slipper bomber. Men så dukker Yak-9 opp fra siden.
  Isabella, ved hjelp av de bare tærne, retter luftgeværet og skyter mot den sovjetiske maskinen. Legg deretter til hastighet. Yak-9 er uansett ikke for rask, og her er den også i overbelastet utgave, og kan ikke hamle opp med den tyske bilen.
  Jentene slår i glasset med bare hæler og knirker:
  - Vær berømt, vår hær er hellig!
  Og hvordan tungene vil vise seg!
  Og den sovjetiske bilen kom under ild fra to bakerste flykanoner, og tok fyr, vann som bare fingrene på jenteben gjør.
  Zaira kvitret og blottet tenner:
  - Jeg skal vaske alle de røde soldatene!
  Og blunk blå øyne. Og hun ser den mest stridbare og intense ut.
  Og hvordan hun elsker vakre unge menn.
  Ønsket hennes om å drepe er imidlertid mye mer.
  Da tyskerne landet etter bombing, drakk Zaira litt øl. Og Isabella har i tillegg til øl også tilsatt sjøkreps. Jentene spiste fornøyd. De etterlot grasiøse, bare føtter, fotspor på rimfrosten på flyplassen. Guttene slukte sine nesten nakne skjønnheter med sultne og flaue blikk. Hvor vakre jenter er og samtidig forferdelige.
  Isabella spurte Zaira:
  - Tror du krigen tar slutt snart?
  Zaira bemerket:
  - Ikke før sommeren! Før vi tar Moskva, vil ikke russerne kapitulere!
  Den smaragdøyede blondinen sa:
  - Og etter Moskvas fall kan det fortsatt bli slagsmål!
  Blondinen med blått hår var enig:
  - De kan! Men det vil ikke lenger være kamper, men kvaler!
  Og jentene lo, spiste ferdig krepsen, og igjen ut i kamp... Mens været var relativt flyvende. Og deres bare føtter satte grasiøse, nakne fotavtrykk.
  Isabella bemerket:
  - Vi har alt vakkert, til og med spor!
  Zaira nikket.
  - Tyske jenter er perfekte!
  Og begge de onde skjønnhetene sang i kor:
  - Reich er perfeksjon,
  Reich er perfeksjon...
  Fra smil til gest
  Fremfor alt ros!
  Å for en velsignelse
  Vit at vi er perfeksjon
  Vit at vi er perfeksjon
  Vit at vi er idealet!
  Og igjen slippes bomber over sovjetiske stillinger. Og folk dør. Mange mennesker dør av bombing og bombing. Og fra skudd av gassutskytere og andre dødelige enheter.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova er veldig vakre jenter. Anastasia har allerede mange år, men eldes ikke, og ser veldig frisk og ung ut, bare sterkt utviklede, store muskler får henne til å se eldre ut. Og ansiktet hennes har ingen rynker eller nett, med delikat, solbrun hud. Og Akulina er fortsatt ung i årevis. Begge skjønnhetene er utmerket. De er ess av høyeste klasse. Dessuten er Pokryshkin, etter at Friedrich-Wolka skjøt ham ned, alvorlig skallsjokkert og foretar ikke lenger flere tokt.
  Anastasia manøvrerer en revet tønne. Og slår ned noen få allerede utdaterte ME-109. Etter det knirker heltejenta:
  - Vi er floende ørner på himmelen!
  Akulina manøvrerer, en reveslange, og kutter av Focke-Wulf i halen og kvitrer:
  - Russland er bak oss! Russland er bak oss!
  Jentene er definitivt på vei oppover. De tok ikke engang på seg BH i noen tynne truser de kjemper mot. Men det hjelper mye i kamp. Tross alt øker det effektiviteten av virkningen av morderiske påfunn.
  Anastasia gjør igjen en manøver. Denne gangen har hun en mer seriøs motstander enn ME-309, som har syv skuddpoeng. Inkludert tre flykanoner 30 mm kaliber. Og selvfølgelig er dette en seriøs motstander. Kraftige våpen lar deg kutte av fienden på én gang. Og du har bare en luftpistol...
  Anastasia kaster imidlertid flyet sitt til siden og beveger seg bort fra de flygende blyflyene. Ja, hun har bare en 20-millimeter pistol kaliber. Men hvis du skyter på halen.
  Anastasia sang med et smil:
  - Junkere kom til halen min,
  Men her sukket han...
  Irriterende hylte skruene,
  De trenger ikke engang kors på gravene sine,
  Kors vil komme ned på vingene!
  Akulina fniste og klippet Yu-188, kurrende:
  - For morsomme seire!
  Og hun viste perlestennene sine. Jentene her er det bredeste og mest kolossale kamputslippet.
  Anastasia kaster Yak-9 til side. De prøver å slå henne ned igjen. Trykker ME-309, bilen er seriøs.
  Anastasia sang rasende:
  - Og jeg ser en alvorlig,
  I drømmen om Ivan the Terrible...
  Land i Sibir fordelt,
  Du innfødte Russland!
  Og krigeren slår igjen den tyske bilen. Ripper først vingen hennes. Får deg til å miste fart. Og så går det til halen. Tyskeren har gode sjanser til å komme seg unna på grunn av den høye hastigheten på dykket. Men ikke mot Witchers. For hun er et ess av høyeste klasse!
  Akulina er også i en hard kamp. Jenta hviler de bare hælene på pedalene og synger:
  - Ikke uthold ydmykelsen av slaverne,
  La oss reise oss mot tyskerne...
  La oss ikke ta flere fornærmelser
  La oss knuse fienden med en stålhånd!
  Her er Airacobraen mot henne. Sterk maskin: fire maskingevær, og en 37 mm luftpistol. Akulina lanserer bilen sin som en slede ned en bakke, og unngår flyskall. Og dykker under magen. Han trykker på avtrekkeren med bare tærne ... Og treffer nøyaktig på et sårbart mål.
  Og den amerikanske bilen lyser opp.
  Akulina sang med entusiasme:
  - Til seier for kommunismens udødelige ideer!
  Anastasia kjemper også godt. Her er tre Mustangs mot henne. De ser ut til å ikke være like formidable som ME-309, hvis luftkanoner er i stand til å slå ned med ett treff. Mustangen, den amerikanske jagerflyen, har ikke bare maskingevær. Men på den annen side er det seks av dem, ganske store i 14 millimeter kaliber.
  Anastasia må manøvrere. En kulestråle skrapte litt i vingen. Men det er et treff på innflygingen og den amerikanske jagerflyen er i brann.
  Anastasia sang:
  - Galt hus i brann,
  Demonene vil plage i det uendelige
  En syndig mann vil få sitt
  Han som tilbad Satan!
  Og her er en annen amerikansk maskin-podvitel ... Og dette er selvfølgelig en ganske seriøs applikasjon.
  Den siste Yankee-bilen prøver å komme seg unna. Mustangen overgår Yak-9 i fart og klarer å løsrive seg. Anastasia skjøt på avstand.
  Og fikk en amerikaner. Men han, pustende med halen, klarte å komme seg ut av kampen.
  Anastasia bemerket:
  - Bang Bang! Savnet! Den grå kaninen red av gårde!
  Akulina kjempet også med R-51. Kraftig maskin med åtte maskingevær. Og mens den manøvrerer, setter den fyr på vingen til denne bilen ... Og den fører til baken, skyter.
  Akulina sang:
  Solen ler
  Lyser sterkt for barn...
  Og igjen kastet bilen hennes til siden. Skyter Yu-88. Denne maskinen er utdatert, men kjemper fortsatt. tysk, prøver å snike seg ut. Men han kan ikke skjule seg for jenta som energisk trykker på pedalene med de bare, runde hælene og bilen tar fyr.
  Anastasia sa med en latter:
  - Det er slik de er redde for oss!
  Og enda en Focke-Wulf dekket!
  Akulina sa rasende mens han skjøt:
  - Verden bør respektere oss, være redd,
  Jentenes bedrifter kan ikke telles ...
  Komsomol-medlemmer er så flinke til å slåss,
  Satan vil bli ødelagt!
  Og krigeren blunket til partneren hennes. Selv om du ikke kan se det...
  Skjønnhetene er tilbake. Og det er risikabelt. Her begynner ME-109 å jage dem. Skyter...
  Jentene flytter. Tysk farlig bil. Akulinas vinge ble skadet og treet tok fyr.
  Kjæresten hennes kom seg til rullebanen. The Witcher fikk det også ... Og hun brøt gjennom flykroppen og lekket olje, skadet motoren litt.
  Jentene blir tvunget til å forlate flyturen inntil videre. Bilene deres blir fikset.
  Og han løp barbeint gjennom snøen. Strekk ut deres sterke og muskuløse kropper.
  Begge jentene er solbrune. Rødhåret, hvis hår i vinden som banneret til USSR, og blond.
  Anastasia spør partneren sin:
  - Vel, hvordan tror du vi skal slå tyskerne?
  Akulina svarte ærlig med et sukk:
  - Hvis bare tyskerne ... Hele den kapitalistiske verden på motorer!
  Den rødhårede nikket bekreftende.
  - Fienden er veldig sterk. Men hva forventet du?
  Blondinen sa med et sukk:
  - Etter Stalingrad hadde vi optimisme som nøkkelen. Men det hendte at vi var for raske til å åpne champagnen....
  I mellomtiden pågikk kampene med bruk av forskjellige typer utstyr. Gerda og Charlotte har for eksempel nettopp mottatt de siste E-10 selvgående kanonene for testing foran.
  En maskin med en lav silhuett på 1,4 meter og en pistol på 75 mm 48EL løpskaliber. Ikke verst, og så langt i en enkel versjon. Frontrustningen er 60 mm, og siderustningen er 30 mm. Vekt ti tonn, motor 400 hestekrefter.
  Kjøreytelsen til den selvgående pistolen er utmerket, og i fjellene i Kaukasus er det det rette stedet for det. Akkurat i tide til katolsk jul ble den første modellen laget i metall levert. Hun har bare en ulempe: ganske svak rustning, men dette kompenseres av rustningens store rasjonelle hellingsvinkler.
  Jentene Gerda og Charlotte legger seg nesten liggende. En kraftig motor gir varme, og den er ganske komfortabel i bikinier og barfotskjønnheter.
  Her presser blondinen på de bare tærne og kaster bilen til siden. De har nå en sterk fiende IS-2. Bilen er fortsatt sjelden i den røde hæren, men nå fikk jeg den.
  Og det er bedre å ikke falle under slaget fra 122 mm kanonen hennes. Sovjetisk maskin skyter på avstand. Og selvfølgelig savner den en rask selvgående pistol.
  Og nå må du komme nærmere kampavstanden for å bryte gjennom fienden.
  Gerda bemerker:
  - Fienden er sterk, men klønete!
  Charlotte sa med en latter:
  - Den er stor, men pannepansringen på tårnet er ganske svak!
  Blondinen nikket.
  - Så la oss prøve det!
  Den sovjetiske bilen hadde i tillegg til andre mangler fortsatt dårlig sikt, og kunne ikke smelle til den kvikke tyske selvgående pistolen.
  Ett skudd til, og det er borte. I tillegg har en kraftig kanon lav skuddhastighet.
  Og for en selvgående pistol tyskerne har fort.
  Og så trykket Gerda på knappen med bare tærne, og det dødelige prosjektilet gjennomboret pannen på IS-2-tårnet
  Og han begynte å detonere den ødelagte russiske tanken. Kapitalen begynte til og med å eksplodere og dens skjell gikk inn i en kjedereaksjon.
  Og ødeleggelsene gikk veldig kolossale.
  Tårnet til den sovjetiske IS-2-mastodonten blåste av og rev av, som om en kork hadde fløyet ut av champagne.
  Gerda bemerket:
  - En god selvgående pistol, men pistolen er ganske svak!
  Charlotte var enig i dette:
  - Pistolen fra "Panther" blir sterkere!
  Blondinen la til:
  - Og mer effektivt!
  Rødt sa:
  - Forhåpninger om en fullverdig tankdestroyer er knyttet til E-25. Men hvis dette fortsetter, har vi snart ingenting å utrydde.
  Den tyske selvgående kanonen slo ut ytterligere to kanoner og kolliderte med T-34-85. Men denne bilen er heller ikke noe problem. Krigerne avfyrte et prosjektil i krysset mellom tårnet. Og den russiske tanken fikk et dødelig sår. Og det begynte å eksplodere.
  Og T-34-76 er ikke farlig for en tysk selvgående pistol i pannen. Prosjektilet hans sklir av en veldig sterkt skrånende rustning.
  Gerda gjennomboret den med trykket fra de bare tærne, og la merke til:
  - Nå er jeg sikker på seieren vår!
  Charlotte interjiserte sarkastisk:
  - Men ikke nå?
  Blondinen svarte ærlig:
  - Etter Stalingrad oppsto det en del tvil!
  Den rødhårede fniste.
  - Og etter Moskva?
  Gerda svarte alvorlig:
  - Der ble vi ikke beseiret av russerne, men av general Frost!
  Charlotte sang spøkefullt:
  - Å frost, frost,
  Ikke frys meg
  Ikke frys meg...
  Min hest!
  Jentene vred på de selvgående våpnene sine og fikk et granat på pannen. Det ringte til og med i ørene mine. Men han gikk av stabelen.
  Charlotte forbannet.
  - Høres ut som musikk!
  Gerda fniste.
  - Vi skal ha kaffe og kakao med te!
  Etter det knuste deres selvgående pistol også en sovjetisk lastebil, deretter ble en russisk haubits truffet nøyaktig i sluttstykket.
  E-10 beveget seg opp mot hundre kilometer i timen, og dette er en bil som ikke lot seg påkjøre.
  Her avfyrte jentene et skudd mot de russiske soldatene fra et maskingevær, og ljå ned et par dusin. Og jentene lo.
  Gerda bemerket:
  - Vår selvgående pistol er den mest praktfulle, rent praktisk, og dette er veldig kult.
  Charlotte sa med en latter:
  - Ja, det kan gi amerikanerne hornene. La oss ta Moskva først, deretter New York.
  Og så tok den tyske bilen og lanserte en annen dødsgave, knuste den selvgående pistolen til Russland. Og jentene ler igjen.
  Mirabela fløy på himmelen på et IL-2 angrepsfly. Og jeg kjørte nesten på mannskapet til Gerda. Og hvis jeg støter på det, ville det være ille for jentene i Det tredje riket. IL-2 ville ha rammet dem fra luften.
  Og så skjøt Mirabela ut av Tiger-2-flypistolen og kvitret:
  - Jeg avviste deg to ganger,
  Sagt å betale!
  Jeg er en slik infeksjon -
  Jeg er ikke over tjue!
  Og hvordan han plystrer.
  Og her er en enkel "Tiger" i bevegelse, og med den to "Shermans". Amerikanske stridsvogner er høye, og ganske svake i bevæpning. Selv om de trettifire vil bli ødelagt.
  Mirabela avfyrte kanoner mot tigeren. Hun har et kaliber på 50 millimeter og brøt gjennom fascisten. Så kvitret hun:
  - Gaidar går foran!
  Og overførte brannen til Shermans. De var veldig nervøse. Og la oss rable fra luftvernmaskingevær. Ja, dette er for IL-2, det kan være farlig. Generelt er den sovjetiske bilen utdatert. Den kan bli skutt ned av noen jagerfly og flyegenskapene er uviktige.
  Mirabela sang:
  - Men her er et forsynsmessig smil,
  En samtid kom dit ...
  Hvor lidenskap er smertefullt, brennende,
  Helvetes jomfru står i brann!
  Og nå skyter krigeren mot Shermans. Prøver å slå dem ned. Men de rykker og forsvarer seg.
  Mirabela knirket:
  - Jeg er en kul jente, jeg kjemper helt barbeint!
  Og med sin bare hæl trykker han på avtrekkeren. Og igjen vil han dekke fienden.
  Mirabela husker hvilken vakker ung mann hun hadde sist og hvor hyggelig det var med ham.
  Jenta sang:
  - Hoppende hvite kaniner,
  Gutter løper med jenter!
  Og blunker med de lilla øynene. Og hvordan det glitrer med perletenner.
  Returnerer jenta i utgangspunktet, ba om det på nærmeste fyr. Og mens angrepsflyet ble fylt på bensin og fylt opp med et kampsett, var det godt ladet med energi fra det. Og hun ble mye sterkere og raskere.
  Generelt er avholdenhet skadelig for kvinner, alle burde forstå dette.
  Lolita, en engelsk jente på angrepsflyet hennes, treffer også sovjetiske stillinger. Hennes R-47 er en ganske praktisk maskin.
  Lolita synger:
  - Herske Britannia, store hav,
  Vi vil aldri bli slaver!
  Og med sin bare hæl trykker han på avtrekkeren. Og vil knuse fienden kapitalt. Og hun er en jente med kolossal indre styrke. Og Lolita blunker og leker med musklene. Hvem blunker? Ja, for seg selv, og hun liker det til og med sunt!
  Krigeren knirket:
  - Jeg har lov til å tilbringe Russland,
  Jeg er en jente - naken misjon!
  Og barfot Lolita blunker med ikke svak kraft!
  Og hun er en så martial skjønnhet! Bare billedlig flott.
  Her, sammen med de tyske pilotene Albina og Alvina, torturerte hun pioneren. Jentene til denne gutten ble først kledd av seg og deretter slått ned med piggtråd. Så strødde de salt på sårene til tomboyen, og begynte å steke med en gnist. Jentene red med fakler i hendene og brant huden. Og det luktet så appetittvekkende varmt.
  Lolita tilbød seg å sluke en del av pioneren med velbehag. Og jentene begynte å kutte og spise det. Deilig til gutten og saftig kjøtt. Myk og ikke fettete i det hele tatt. Og når de pepret, begynte en hel tropp med jenter å sluke barnet.
  Og guttens lever er så appetittvekkende. Og hjertet smaker også godt. Og de har ødelagt det totalt. Lolita, for eksempel, likte den stekte hjernen til en pioner.
  Ja, kannibalisme er veldig kult. Menneskekjøtt er veldig velsmakende. Spesielt for gutter, når det er magert, men ikke hardt, men saftig og friskt, og hvis det er med pepper, blir det veldig smakfullt.
  Men nazistene får også horn. Her kjemper Elizabeth og hennes mannskap på T-34-76 mot nazistene. De skynder seg til "Tigeren", og går modig for å nærme seg, siden du ikke kan ta det tyske monsteret på avstand. Mastodonten beveger seg fortsatt gjennom gjørmen, og vrir hjelpeløst snuten. Og jentene akselererer klare til å virkelig ramme ham.
  Og nå hopper de trettifire under selve siden av fascisttanken og hvordan den vil plante. Mastodonten bukket under for brettet og ble grundig gjennomboret, og også i brann.
  Gunner Elena knirker:
  - Vi er kjempeflinke, og veldig bra gjort!
  Da vil tungen vise seg.
  Dette er virkelig kjempende krigere fra krigere. Ingen kan takle dem.
  Catherine, som blottet tenner, bemerket:
  - Min kraft er den mest kolossale!
  Og på avstand traff de Panteren fra siden. Den tyske tanken fikk et dødelig sår, og granater begynte å sprekke inni den.
  Og her er den utdaterte T-4, en maskin som ble avviklet først på nyåret.
  Kan være veldig farlig. Hun har en tysk pansergjennomtrengende pistol. Men sovjetiske jenter er ikke i tvil. Og de traff på avstand. Slå på pannen. Riktignok ble ikke nazistene gjennomboret, men rystet.
  Catherine bemerket:
  - Åtti millimeter rustning. Vi må slippe fascisten nærmere!
  Elizabeth var enig:
  -Nødvendig! Men vi har en svak pistol!
  Euphrosinia fniste og bemerket:
  - Men kjørekvaliteten er god!
  Og her er "Panther" -2 nærmer seg. Denne tanken, på grunn av sin kraftige kanon, kan treffe på lang avstand. Og pannen hans er ikke lett engang å ta IS-2. Ikke de trettifire.
  Bilen til den røde hæren manøvrerer. Det er klart at i tilfelle et treff, slutt umiddelbart. Dessuten ble tykkelsen på rustningen bare redusert. Faktisk gjorde de tanken lettere og raskere, men de etterlot beskyttelse kun mot kuler. Men på den annen side ble de trettifire så raske.
  Euphrosinia manøvrerer tanken for å unngå å bli truffet. Her har T-4 blitt litt nærmere siden har forskjøvet seg.
  Jenta trykker på knappen med bare tærne, og prosjektilet avfyrt av Elena gjennomborer fascisten.
  Jenta sier glad:
  - I den hellige krig - det blir vår seier!
  Men nå, "Panther" -2 overvunnet. Klarer å slå den rett inn i siden, og dette vil være en sjanse.
  Elizabeth bemerker:
  - Farlig bil dukket opp!
  Catherine protesterer sterkt:
  - Store skap, høyt og fallende!
  Den sovjetiske tanken akselererer. Bare fjorten tonn vekt. Og dette gir, med en motor på fem hundre hestekrefter, stor fart.
  Tyskeren er heller ikke svak og skyter. Avfyrer et prosjektil med dødelig kraft. Men den kan ikke komme inn.
  Dødsgaven går forbi...
  Elizabeth svarer med et smil:
  - Svarte vinger over hele verden ....
  Den sovjetiske bilen skyter på farten. Treffer en tysker med et skall i pannen. Selvfølgelig rikosjetten. Men trettifire må fortsatt kunne treffe nøyaktig i bevegelse.
  Catherine bemerket:
  - Vi stjal etikettene!
  "Panther"-2 skyter igjen. Hun stoppet. Tyskerne innså at den sovjetiske bilen ville gå ombord på dem. Og de vil skyte henne.
  Elizabeth sa med et smil:
  - Ja, la vår røde hær være i ære!
  Og tanken deres satte fart. Og igjen smører tyskerne. Og nå bryter den sovjetiske bilen gjennom til styrbord side.
  Her er pansringen til Panther-2 bare seksti millimeter, selv om det er mulig å bryte gjennom i vinkel.
  Elena trykket på avtrekkeren med bare tærne. Prosjektilet reagerte og traff fienden.
  Og etter å ha fått et dødelig sår, vred Royal Panther seg i smerte.
  
  HITLER RISIKOTE IKKE Å ERKLÆRE KRIG OM USA.
  Hitler erklærte ikke krig mot USA. Og Amerika selv gikk ikke inn i kampen med Det tredje riket. Og dette førte til fravær av bombing og den andre fronten.
  Det tredje riket strandet i nærheten av Stalingrad. Men det beste tyske esset Marseille på den tiden ble overført til østfronten. Og som et resultat begynte sovjetiske fly å brenne som fakler.
  Britene, uten Amerika, turte ikke å rykke frem i Egypt. Situasjonen ble forverret av det faktum at Japan vant slaget ved Midway. Og grep initiativet i Stillehavet.
  I nærheten av Stalingrad var tysk etterretning delvis i stand til å se konsentrasjonen av sovjetiske tropper på flankene til Army Group B. Og omgrupperte krefter. Som et resultat ble angrepene fra de sovjetiske troppene slått tilbake. I tillegg begynte offensiven i ikke-flygende vær. Og dette hadde også en negativ effekt.
  Marseille scoret raskt, og for de tre hundre nedstyrte sovjetiske flyene, for første gang i Wehrmacht, mottok han det andre ridderkorset av jernkorset med eikeblader, sverd og diamanter. Navnet Marseille inspirerte vill skrekk i de sovjetiske pilotene, og han var forferdelig - med kallenavnet den svarte djevelen.
  Den røde armé klarte ikke å bryte gjennom det tyske forsvaret verken i sentrum eller i sør. Og kjørte seg fast i offensiven - som viste seg å være ubrukelig. I slutten av desember avtok kampene. I januar ble imidlertid Operasjon Iskra gjennomført, men tyskerne klarte å slå tilbake den sovjetiske offensiven i Leningrad-retningen.
  I Det tredje riket ble det erklært total krig og produksjonen av våpen økte kraftig. Inkludert de nyeste Panthers and Tigers. Kom også inn i serien og tanken "Lion". Denne maskinen var lik i formen til Panther, men veide nitti tonn og hadde en 105 mm kanon og et kaliber på 70 EL løp. Imidlertid viste "Lion" helt fra begynnelsen sine mangler - lav hastighet, hyppige sammenbrudd, lavere skuddhastighet for pistolen.
  Fordelene med Lion-tanken inkluderer en meget kraftig pannebeskyttelse av tårnet på 240 mm og godt 150 mm av pannen på skroget. Dessuten ble sidene beskyttet relativt tilfredsstillende med 82 mm rustning under skråninger. Og de sovjetiske 76 mm-kanonene penetrerte ikke den.
  Løven ble dermed, sammen med Ferdinand, en gjennombruddsmaskin.
  Og nazistene ga hovedslaget fra siden av Stalingrad langs Volga.
  Og de lyktes ganske godt med det.
  Vakre jenter fra begge sider deltok imidlertid også i kampene.
  For eksempel kjemper Olesya med et maskingevær og Mirabela med henne. Jentene er veldig vakre.
  Og de skyter ekstremt nøyaktig.
  Olesya sang til og med:
  Hvordan en fugl vifter med vingene!
  Mirabela bemerket og blottet tenner med en latter:
  - Og dette blir sjarmen vår!
  Og skjønnheten, også, vil gi en tur, og deretter med hennes bare tær vil kaste den morderiske gaven til utslettelse.
  Men du kan ikke beskytte deg med jenter alene. Hitler hadde samlet mer enn åtti fullblodsdivisjoner i gjennombruddssektoren. Inkludert tank, SS. Og de er kapitalmessig i stand til å slå gjennom. Dette er virkelig demonisk kraft.
  Tanks "Lion" og selvgående kanoner "Ferdinand" stanger frem og bryter den sovjetiske forsvarslinjen.
  Og det er fortsatt fly på himmelen. ME-309 tysk jagerfly, som viser den høyeste aerobatikk og kraftige våpen. De syv brannpunktene er ingen spøk.
  ME-309 i hastighet og bevæpning er uovertruffen. Den har tre 30 mm luftkanoner og fire 14 mm maskingevær.
  Mot en slik maskin kan den uheldige Yak-9, med én 20 mm kanon og et maskingevær, tydeligvis ikke motstå.
  Så tyskerne grep umiddelbart luftoverherredømmet. Og la oss ødelegge sovjetiske biler.
  Kort sagt, på en og en halv måned nådde vi Astrakhan, og nådde Kaspiske hav. Som er veldig kult. Og tyskerne blokkerte den røde hærens oksygen til Kaukasus.
  Nå begynner det å bli skikkelig skummelt...
  Men pionerer og pionerer kjemper mot nazistene.
  En gruppe barn sto i veien for dem. Gutter og jenter tok opp sprettert og rifler.
  Her skyter de fra en sprettert og slipper en pakke med hjemmelagde eksplosiver ved tanken. Den tyske bilen fikk hull og stoppet.
  Seryozhka og Tanka kastet opp hendene og trampet med bare, barnslige føtter og ropte:
  - Ære til Stalin!
  Og barna løp, flimrende med små hæler svarte av gjørme.
  Pioneren Oleg og jenta Lara lanserte også ved å trykke på bazooka-knappen med bare tær og knirket:
  - For Sovjetunionens fedreland!
  Og igjen tok den tyske tanken opp og stoppet.
  Pionerer er bare glade.
  Seryozhka hvilte de bare føttene og kvitret:
  - For Motherland!
  Men akk, pionerenes heltemot redder ikke. Tyskerne rykker frem langs kysten av Det kaspiske hav. Dessuten gikk Tyrkia inn i krigen, noe som forverret situasjonen.
  Stalin i denne situasjonen tilbød fred til Hitler ... Führeren sa at han bare gikk med på å overgi seg.
  Før nyttår fanget nazistene hele Kaukasus og forente seg med tyrkerne.
  Under disse forholdene ønsket ikke lenger Fuhrer å angripe Moskva. Og han tilbød Stalin fred. Men den sovjetiske diktatoren nektet.
  Om vinteren startet tyskerne en offensiv i Egypt, og gjennomførte den med suksess. Vi var i stand til å erobre hele Midtøsten. Og dette var en alvorlig prestasjon av Wehrmacht.
  Og i teknologien var det preget av utseendet til "Panther" -2, et godt beskyttet og godt bevæpnet kjøretøy med en kraftig pistol og motor.
  "Panther" -2 var nå hovedtanken til panzvale. Og selvfølgelig er kraften kolossal. Men det er enda farligere når det drives av veldig tøffe jenter.
  Gerda avfyrte 88 mm kanonen med bare tærne og ropte:
  - Jeg er en superjente!
  Charlotte bekreftet selvsikkert, og skjøt mot sovjetiske kjøretøy:
  - Jeg er hyper!
  Christina bemerket, og slo ned motstanderne med skjell og viste stor nøyaktighet:
  - Jeg er i toppklasse!
  Og Magda bekreftet og knuste fienden til pulver:
  - Jeg er den sterkeste i verden!
  Selvfølgelig er jentene her de farligste i universet. Og figurene deres er bare supermestere.
  Den nye Tiger-2-tanken ble utgitt med en kraftigere motor på 1000 hestekrefter. La oss si at bilen er kraftig og rask på samme tid.
  Og hvem kan motstå "Tiger" -2?
  Tyskerne satte i gang et angrep på Saratov, og påførte hovedslaget langs Volga, og omgå Moskva. Og troppene deres rykket raskt nok.
  De nye sovjetiske stridsvognene IS-2 og T-34-85 var fortsatt underlegne Panther-2 og kunne ikke motstå den.
  Og tyskerne hadde også en "Lion" -2 med tettere layout. Motor og girkasse var plassert sammen og foran tanken, noe som gjorde det mulig å redusere høyden på kjøretøyet, og tårnet ville blitt gjort smalere og mindre. "Lion" -2 ble dermed lettere med en tredjedel, samtidig som den beholdt samme tykkelse på rustning og våpen. Og motoren ble kraftigere på tusen hestekrefter. Og "Løven" ble en veldig mobil maskin og ikke så klumpete. Og musene gikk ikke inn i serien - de var for tunge.
  I stedet fortsatte de med å utvikle mer avanserte E-100-er.
  Men selv denne tanken tilfredsstilte ikke militæret. Hovedkjøretøyet skulle være Panther-3 eller E-50. Og en slik koloss ble aktivt utviklet.
  Saratov og Kuibyshev ble tatt raskt. I juli 1944 nærmet tyskerne seg Ulyanovsk og begynte å storme denne byen.
  Sovjetiske jenter kjempet modig.
  Alenka snudde og kastet en pose med en eksplosiv blanding med bare tærne, brølende:
  - For kommunismen!
  Anyuta avfyrte også et utbrudd og trykket på knappen på den provisoriske bazookaen sin med den skarlagenrøde brystvorten og traff den tyske tanken, hvoretter hun kurret og blottet tenner:
  - For Stalin!
  Og den rødhårede Alla er også langt unna. Hun meja ned nazistene, så ga hun med sin bare hæl en dødspakke og kurret:
  - For vårt vakre fedreland!
  Så Maria skyter ganske nøyaktig. Og jordbærvorten hennes sender en dødsert under tanken.
  Og jenta brøler:
  - For fedrelandet vårt!
  Og Olympias vil bukke under for en hel haug med granater med bare såler, hans sterke ben og blaster:
  - For det store Russland!
  Her er Focke-Wulf, XE-129, og den amerikanske P-47, P-51. Amerika er ikke lenger flau over å kjempe åpenlyst på siden av Det tredje riket. Formelt sett er amerikanske piloter frivillige. Men faktisk er de deltakere i krigen sendt av den amerikanske regjeringen og oligarker.
  Barn bevæpnet med våpen, andre med hjemmelagde bazookaer la seg ned. Oleg Rybachenko og Margarita med Oksana, som mer erfarne krigere, plukket opp hjemmelagde rekylfrie bazookarør. Og hvordan de vil krasje inn i en lavtflygende bil.
  Gutten og de blonde jentene hvilte sine bare føtter og trykket jevnt på avtrekkeren. Og anklagene traff to amerikanske angrepsfly og den tyske Focke-Wulf.
  Det lød flere skudd fra skyttergravene - pionerene skjøt også.
  Oleg Rybachenko tvitret:
  - Selv om han ser ut som en barbeint gutt,
  Barten brøt ikke gjennom, men allerede en titan ...
  I kamper er en voksen fyr til og med for mye,
  Og slå et dødelig slag!
  Og nå trekker gutten i trådene med bare tærne, og de bevingede slangene rammes av tyske og amerikanske angrepsfly. Et dusin allierte og tredje rikes fly eksploderer samtidig.
  Oleg Rybachenko og to vakre jenter i samme badedrakt trekker igjen avtrekkerne og slår ut de neste bilene til den kapitalistiske koalisjonen.
  Gutten knuste insektet med sin bare hæl og brølte:
  De helvetes dager vil gå over
  Det tredje riket vil falle...
  Satan vil ikke regjere
  Kjemp, ikke driv!
  De andre guttene dirigerer også slangene med bare føtter. Og nå snubler koalisjonens stormtrooper over små, men dødelige flygende gaver. Mange fly dør. De eksploderer i luften og går i stykker.
  Hitlers piloter brenner... Og de overlevende angrepsflyene i en fart, sprer raketter og bomber, flyr fra hverandre.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ære til det store Russland!
  Pionerer gutter og jenter tar opp i kor:
  - Ære til USSR!
  Jenta Masha skriker på toppen av lungene og slår den nakne, skitten foten:
  - Ære til Stalin!
  Boy Pashka legger til:
  - Og ære til Olezhka! Han er et geni!
  Barnegravene er godt kamuflert, og som følge av bombe- og raketteksplosjoner fikk kun to gutter og en jente mindre riper. Og dette til tross for at det ble dannet forferdelige trakter, og mye ødeleggelse og inversjoner av jordens plater ...
  Og noen steder brant og røk bakken av varmen.
  En av jentene reiste seg med bare såle og brant beinet, hvorfra hun skrek:
  - Død over Göring!
  Barna var fulle av entusiasme. Komsomol-medlemmene Margarita og Oksana er klare til å kjempe.
  Oleg Rybachenko sang mens han komponerte mens han var på farten:
  Jeg ble født i romalderen
  Hvor skip suste gjennom galaksene ...
  Folks gjerninger er ganske gode, tro meg,
  Riv krigen fra hverandre, ridder!
  
  Men Demiurge-gudene beordret
  Gutten din hjelper dine forfedre ...
  Ta deg hyperblaster i hendene på en gutt,
  Og riv Hitler fra hverandre!
  
  Gutter er født til å kjempe
  De er overveldende krigere, tro meg...
  Tross alt har russerne alltid vært i stand til å kjempe,
  La rovdyret bli ødelagt!
  
  Måtte mitt hellige land bli herliggjort,
  Vårt store innfødte USSR ...
  En jente løper barbeint i snøen
  Viser mot!
  
  Og jeg kjemper rasende mot fascismen
  Stor russisk guttepioner...
  Og vår tro vil være med kommunismen,
  Den grådige Sam hjelper i det minste Fritz!
  
  Tro meg, russerne vil bare ikke knekke,
  Folkene vil alle samle seg rundt Moskva...
  Jeg er en ridder som ikke er loddet med en sjel,
  Vi er lojale mot Stalin som mot Herren!
  
  Ingen kan knekke pionerene,
  De er ikke barn - men gudenes sønner ...
  Vi vil være en generasjon av eksempler
  Führeren vil ikke telle de hornene!
  
  Ja, vår herlighet av vårt moderland svever,
  Over det meste i snøen, tro fjellene ...
  En jente løper barbeint i snøen
  Kjører Fritz inn i kisten med sin bare hæl!
  
  Tro ikke at nazistene er sterke nå,
  Selv om deres "Sherman" ble introdusert av Sam ...
  Vi vil ikke angre engang tro livet
  Det er på tide med en stor forandring!
  
  Motherland er like vakkert som solen,
  Playful Motherland er vår mor...
  Og jentas hår krøller seg med gull,
  Vi vil være i stand til å rive Fritz i filler!
  
  Vi er pionerene for kommunismens barn,
  Vi tjener både Svarog og Kristus...
  Spred de sjofele hordene av fascisme,
  Jeg vil bringe seier til fedrelandet!
  
  Russland er planetens moderland,
  Hun har sine favorittdrømmer...
  Glad kjenner både voksne og barn
  Ikke behov for noe ekstra oppstyr!
  
  Når den allmektige kommer, vil det være sol,
  Epletrær vil blomstre på Mars...
  United og kinesisk og japansk,
  En amerikaner med en russer på veien!
  
  Foren kommunismens ideer,
  Og tro kjenner Lenins drøm...
  Vi vil forkaste kynismens vederstyggelighet,
  La oss bygge skjønnhet i universet!
  
  For oss Mary og Saint Lada,
  Vi ærer Gud, og Marx' "Kapital" ...
  Måtte alle pionerer bli belønnet,
  For oss er Svarog og Stalin ideelle!
  
  Fascister vet at de ikke vil ramle
  Vi har viljen, styrken, kjenner kraften...
  Vi vil knuse fienden med et trippelt slag,
  Og gjør Fuhrer snart til en lus!
  
  Måtte vårt strålende Russland være
  Som en evig pigg i hagen for å blomstre ...
  Kamerat Stalin, du er vår messias,
  Med deg vil vi gå til kommunismen!
  
  Når minutter med tordenvær, harde tider,
  Den blodige krigen er over...
  Plutselig vil barna våre vokse opp
  Evig lykke vil komme!
  Men til tross for alt motet til den røde hæren, falt Ulyanovsk fortsatt.
  Og tyskerne omringet Kazan også... Og de plugget en gigantisk gryte fra nord...
  Stalin, under disse forholdene, gikk med på kapitulasjon, med forbehold om bevaring av sin egen hud.
  Hitler gikk med på dette... Og Sovjetunionen var fullstendig okkupert i løpet av få måneder.
  Det tredje riket fikk alt. Og krigen var over i øst.
  Men det var fortsatt Storbritannia og USA.
  I 1945 tok tyskerne kontroll over hele Afrika. Og i 1946 var det en landgang i Storbritannia. Nesten hele den engelske flåten ble senket av ubåter fra det tredje riket. Og landingen var en suksess. Panther-4 deltok også i kampene. Med en vekt på sytti tonn hadde denne maskinen en frontpanser på 250 mm og sidepanser på 170 mm under skråninger. Og en pistol med 105 mm løpslengde på 100 EL. Samtidig ble den siste motoren på 1500 hestekrefter installert - en gassturbin. "Panther" -4 viste seg å være en stridsvogn som er praktisk talt usårbar fra alle ildvinkler, og treffer alle kjøretøy, selv sjeldne i de britiske delene av "Turtle".
  Storbritannia falt på ti dager. Og det var en imponerende blitzkrieg.
  Men nå er nok en seier til Wehrmacht vunnet ... Og nå gjenstår det å gjøre slutt på USA.
  Her er det vanskeligste selvfølgelig å komme seg over havet. Men tyskerne har allerede en ganske stor flåte. Og først ble Island erobret, så Grønland, og så Canada.
  Tyske jenter kjemper desperat.
  Så jentene stormer Canadas hovedstad, Quebec, med all den vanvittige raseriet til en sulten hyene.
  Gerda skjøt med bare tærne. Knuste en amerikansk morter og kurret:
  - Vær stolt da av stålelva.
  Avfyrte og brennende Charlotte, knuste mørtelen til den kapitalistiske hæren. Og hun sang også:
  - Og flamingovinden flyr inn i skyene!
  Christina beveget også de bare tærne. Hun knuste haubitsen, krøllet sammen stålet. Og kvitret:
  Du vil forstå meg...
  Magda brukte på sin side bare fingrene for å skyte med joystick-knappene. Hun knuste 122-millimeter kanonen og ropte:
  Og du vil ikke finne et bedre land!
  Gerda gliste... Krigen avsky henne også. Det viktigste er ikke bare at du ikke vet når slutten vil være, men ... Akkurat slutten virket nær nok.
  Moskva var allerede under angrep og omringet. Og Kreml ville blitt tatt brått hvis ikke for Stalins kapitulasjon. Nei, egentlig er byen stor og langt fra Kreml. Men det er likevel klart at hovedstadens fall ikke er langt unna. Og hvor vil Stalin gå da? Til Sverdlovsk?
  Om vinteren er det vanskelig å komme til Ural - det ville vært hvis Sovjetunionen ikke hadde overgitt seg! Men dette skremmer ikke krigerne.
  Gerda så for seg hvordan hun løp barbeint gjennom snøen ... Det virket veldig morsomt. Som navnebroren fra snødronningen. Selv til en viss grad kan dette kalles fantastisk. Historien er en løgn, men det er et hint i den - en leksjon for gode karer. Og enda flere jenter!
  Gerda husket hvordan hun bar Hitlers barn under hjertet og humret. Ja, det er gøy å bli gravid ved kunstig befruktning. Führeren tok seg selvfølgelig av sitt eget avkom. Nå vil den største kriminelle gjennom alle tider og folkeslag bo i barna hans som vet hvor mange år og vintre til!
  Kanskje til og med årtusener!
  For Gerda er selvfølgelig ikke Fuhreren en kriminell, men den største statsmannen. Han som ikke hadde like i historien til planetene Jorden! Og ikke bare for Gerda. Mange sovjetiske soldater uttaler dette navnet med respekt og ærefrykt.
  Selv om de fortsatt forventer at krigen vil kunne bryte.
  Stalin har imidlertid mindre og mindre styrke igjen ...
  Gerda trykket de bare, grasiøse fingrene på joystick-knappen. Ødelagt en luftvernpistol. Og knirket:
  - Himmelen rynker, torden kommer snart!
  Charlotte stirret på partneren sin. Det var like utenfor tankene og det yr, fint, ekkelt regn.
  Krigeren trykket på styrespaken med den bare hælen og ropte:
  - I den lyriske salen ... Hvit mus!
  Christina grimaserte. Hun skjøt mot den sovjetiske luftvernpistolen og utstedte:
  - Det kommer til å regne nedover gaten som en blikkbøtte!
  Jenta gned den harde hælen med hånden og kurret:
  - Løp mer...
  Magda bemerket vittig og trykket også på knappen på tankens kontrollpanel med bare fingrene:
  - Løp uten å stikke av!
  Og sendte et glis!
  Gerda rynket pannen. Som barn drømte hun om å bli en kriger. Hun var en så aggressiv jente. Men enda tidligere hadde hun en ønskeliste - for å komme inn i trollkvinnene.
  Dette er ikke kult i det hele tatt, men veldig kult ... Å lære å trylle og kontrollere verden. Og mye å fikse.
  Her er for eksempel kjerringer så ekle og stygge! Er dette riktig? Selvfølgelig ikke! En kvinne skal alltid være evig ung og vakker!
  Gerda drømte om å skape sitt eget univers, der alle jenter og gutter ikke eldes, ikke blir syke og for alltid er vakre, udødelige! Nå ville det vært en fantastisk kreasjon!
  Hvorfor er vår verden så ufullkommen? Og hvem har skylden for dette! Gerda stilte seg selv dette spørsmålet noen ganger. Og hun fant ikke noe svar. På den ene siden er Gud ansvarlig for alt. Han er allmektig, og til og med djevelen er hans skapelse. Så... Men forestill deg en kjærlig Gud som gjør kvinner stygge? Hvordan kan dette tillates?
  Gerda selv fant ikke svaret. Hun stilte en prest et spørsmål ... Han svarte henne med en frase på vakt:
  - Dette er konsekvensene av synd!
  Gerda klødde seg i bakhodet og svarte:
  - Er en rimelig far vil lemleste slemme barn?
  Presten fant ikke noe å svare på ...
  Og Gerda la til med et smil:
  - Vel, en mann har syndet, så straff ham med rettferdighet, og ikke gjør ham til en freak! Ellers er du selv enda verre enn ham!
  Jenta resonnerte faktisk ganske logisk. Og fant ikke en rasjonell forklaring på hvorfor Gud vansirer kvinner. Tross alt er nonner stygge. Og ingenting er bedre enn syndere. Hva er forvirret, hva er en nonne - essensen av en ting blir monstre i alderdommen. Og det er ingen skjønnhet for dem her ... Men Gerda var veldig redd for å bli en gammel kvinne. Å være stygg? Ja, døden er bedre!
  Derfor begynte hun å drømme om en karriere som kriger. Så i så fall dør du ung og på slagmarken! For ikke å lide i alderdommen!
  Det er godt å leve ungt ... Og hva med alderdommen? For en elendig tilstand! Og ingen estetikk!
  Gerda elsket å lese eventyr om alver. Dette er de virkelige skapningene. Og de lever i mange århundrer og eldes ikke. Evig unge, vakre, sunne og blide, disse alvene. Hvis bare folk var som dem!
  Og elske med en alv. Se for deg en slik elsker: kroppen til en kjekk, muskuløs tenåring, og opplevelsen av kjærlighet i århundrer. Hva slags kunst og kjærtegn alver skiller seg i sengen. Hvor mange forskjellige triks kan de. Og de mest fantastiske og sexy positurene.
  Gerda la merke til at det er best å elske med unge menn eller til og med tenåringer. De er vanligvis engstelige og forsiktige, elsker å kjærtegne deg og kysse brystene dine. Ja, og unge kropper er mye mer behagelige for kontakt med kvinnelig hud. Og at en hårete torso ikke er særlig attraktivt. Og du vugger kroppen, og de stryker deg.
  Det er bra når en mann gir deg en massasje. Og spesielt hvis denne massasjen er både skånsom og grov på samme tid. Det er fint når en sterk kvinnekropp blir rynket av sterke hender.
  Gerda så for seg dette og stønnet til og med av begeistring. Hvor flott det er.
  Charlotte trykket de bare fingrene på styrespaken og kvitret:
  - Det er krokodiller i elva, idioter foran!
  Og hun brøt de trettifire i stykker ... Ja, den stygge rødhårede djevelen. Å drepe amerikanere.
  Hun trykket på knappen med bare fingeren og Christina og tvitret:
  Alle trenger venner!
  . KAPITTEL 2
  Tyskerne og deres allierte tok over Canada og overførte kampene direkte til amerikansk jord.
  Kampene raser i selve Amerika
  Men denne dagen eller kvelden var ikke barfotgutten Friedrich bestemt til å fullføre jakten. Amerikanske tropper fra Philadelphia og Chicago ga et sterkt, underskjærende slag mot flanken til de nazistiske troppene som rykket frem mot Ryazan.
  Og en gutt på tretten år, barbeint i badebukse, som den beste av de beste, ble allerede kastet på stedet for gjennombruddet om natten.
  Friedrich, på sin ME-362 med økt ammunisjon, prikket umiddelbart i. Riktignok klarte den allestedsnærværende HE-362 å komme seg litt foran ham. Inkludert den legendariske Huffman, det beste esset i Republikken Ingushetia, for hvem det var Chicago-slaget som ble triumfens time.
  Men selvfølgelig, å skyte ned fly direkte, og til og med fra en avstand på fem eller seks kilometer, er utenfor makten til "babyen". Huffman utnytter bilens vanvittige hastighet og bruker taktikken med en skarp tilnærming og ytterligere tilbaketrekning. Han har forresten tilnærmet optimal bevæpning for dette, 30-millimeter kanoner av de tidlige modellene av HE-362 - den obsessive "Salamanderen". En maskin som viste seg å være veldig god i kamper, og viktigst av alt, ideell for jakt, og taktikk for å parere plutselige luftangrep.
  Friedrich klarte imidlertid å skyte ned bare førti-ni fly, og sprengte luftdekselet, hvoretter han byttet til stridsvogner.
  I mørket før daggry ser bilene ut som pakkemaur som klatrer oppover. Hovedarbeidshesten til Pershing, i et annet univers, er seierens tank. Lett bytte for Friedrich, som har falt i en kamptranse. Resten er enda mindre enn "Sherman", "Witch", men det er også SAU-155 "Big Tom" for å bryte gjennom festningsverk og SAU-240 - generelt sett et monster.
  Og her er et par stridsvogner nyere og større enn "Washington" -11, tilsynelatende de aller første modellene ... Friedrich, allerede i sin vanlige frakoblede bevissthet, kjører skallene nøyaktig inn i de hengslede lukene på kjøretøyene slik at de sprekker fra innsiden. Ammunisjonen hans tillater, og alle tre våpen av MP-103-modellen, med høy munningshastighet. Til skade for maskingeværbevæpning, men fra sistnevnte viste gutten Friedrich seg å være generelt, for ikke å redusere hastigheten fra overvekt og forbedre manøvrerbarheten til maskinene.
  Da "Washington" -11 tok av, detonerte ammunisjonen i en av dem, gutten følte plutselig stor stolthet, og utledet til og med:
  - Du kan forråde hvem som helst, men bare forandre deg selv!
  Og nå forsvant skammen over svik, som ved magi, og Friedrich ristet i dvalen.
  Helga kjempet godt, to fly og åtte stridsvogner, fire selvgående kanoner - resultatet for en sortie og for en vanlig person er utmerket. Men dette er en flytur ... Da den kom tilbake, fulgte den når den andre blomstret ...
  Med unntak av tre Duck-2 var det ikke flere fly og hovedstøtet måtte avgis mot slike kolonner. Her var kanskje det viktigste som holdt Friedrich tilbake det faktum at stridsvognene, i motsetning til den første bølgen av fly, ikke klemte seg sammen, og det var så å si nødvendig å skrape av med en ruff og lage overflyvninger.
  Og de amerikanske troppene kjempet heroisk. Her, for eksempel, hvor mange kvikke, men svakt pansrede "Hekser" -3, som løftet opp snablene sine. Den høye hastigheten til disse selvgående kanonene, mobiliteten til "Heksen" gjorde det mulig å raskt plugge et gjennombrudd med den, men førte til enorme tap. Hvis det ikke var for luftoverherredømme, ville han ha falt Fritz-en grundig.
  Imidlertid ble et par Ferdinand-4-er også ødelagt - svakheten til sidepanserbeskyttelsen til denne kraftige selvgående kanonen, en av de beste tankdestroyere i krigshistorien, påvirket.
  Helga kjempet i en elegant amerikansk bikini. En muskuløs jente som er litt over gjennomsnittet høy, med en gudinnefigur. En veldig vakker kriger, Friedrich likte henne mer enn den for høye (og som etterfulgte) datteren Porsche, selv om sistnevnte var arving etter en av de rikeste formuene i Tyskland. Men med henne gjorde gutten, selv om han kunne gifte seg samtidig med Helga, ikke mye nytte. Men hun er en smart drittsekk.
  Margaret, Führerens hovedkone, skal føde snart... Selv om det kanskje ikke er så snart... Faen, tiden går sakte i krigen. Veldig smertefullt sakte. Her ser det ut til at det er en så mental følelse at slaget ved Chicago vil vare i minst flere år, selv om det ikke en gang har gått en måned - 29. oktober ... Persepsjonspsykologien er spesiell ...
  Dagen gikk imidlertid relativt raskt. Men 30. oktober 1947 tok Friedrich igjen opp jakten. Fiendens angrep på flagget har tørket ut. Selv om Philadelphia fortsatt er utenfor rekkevidde for Fritz.
  Frederick bestemte seg for at han definitivt ville fange Weitestein og avslutte den langvarige beleiringen av gryten, og fremskynde slutten av krigen. Hvor mye kan du krype og hoppe som dette, er det på tide å endelig avklare.
  Og for det første, siden han er Hitler-Bismarck, ser det ut til at han allerede er feltmarskalk-major og formelt har en luftbåren skvadron under kommando, for å finne ut av alt, den unnvikende generalen til hæren og for å fange om natten. Superutviklet intuisjon har allerede fortalt gutten Friedrich hvor han skal finne, på hvilket torg Vatutin gjemmer seg. Og hærens general var slett ikke passiv, ga ordre og krevde å stå til døden. Selv Moskva er ennå ikke tatt, kampen fortsetter for hvert hus, og til og med en inngang. Denne byen blir allerede sammenlignet med Stalingrad.
  Friedrich kysset Helga på de søte leppene farvel og sa hviskende:
  - Jeg går på en risikabel forretning ... Kanskje jeg ikke kommer tilbake ...
  Jenta smilte som svar.
  - Du kan ikke tape! Fordi Friedrich Bismarck er legemliggjørelsen av den ariske ånden. Ånd som er udødelig!
  Den unge krigeren nikket til vennen sin som svar:
  - Så det er i prinsippet, men ... Du kan ikke være selvsikker ... - Pause og tillegg. - Det er selvtilliten som fører til mange feil. Og til og med en, noen ganger nok for døden.
  Helga stampet sint med den nakne jentefoten:
  - Du skal ikke dø ... Hvorfor er jeg med deg!
  Friedrich svarte:
  - Jeg vil ikke sette deg i fare. Hvis du for eksempel under en kamp ikke bare tenker på deg selv eller hensikten med oppgaven, men også bekymrer deg for din elskede ... Dette er distraherende og pinlig. Det kan mislykkes i det mest uleilige øyeblikk. Den unge mannen la hendene på jentas skuldre og så henne rett inn i øynene. - Du forstår meg?
  Helga var lett enig.
  - Jeg forstår... I tillegg skal jeg ha mer enn bare et minne om deg.
  Friedrich ble plutselig nysgjerrig, pupillene i øynene hans smalt:
  - Hva mener du?
  Helga smilte tilbake og svarte uskyldig.
  - Jeg er selvfølgelig ikke helt sikker, men ... Det ser ut til at hun er gravid!
  Bismarck plystret:
  -Jaja! Du kan imidlertid ikke se det, midjen er slank!
  Helga trakk på de muskuløse skuldrene.
  - Så selv en måned har ikke gått ... Men du ville også ha dette, gjorde du ikke?
  Friedrich svarte ærlig:
  - Hva om du gikk i barselpermisjon og ikke lenger risikerte å kjempe i fronten, så ja - det ville jeg! Og resten ... Kanskje det er nok, flyr du?
  Helga pustet ut:
  - Denne kampen tar slutt, og vi får se. Det ser ut til at høyere makter ikke vil la piken dø, som bærer sønnen til en levende gud i magen.
  Friedrich blunket med de blå øynene som svar:
  - Kan være! Men desto større grunn til å avslutte denne krigen så raskt som mulig.
  Og kysset igjen, klemte godt farvel, de skiltes. Natten viste seg å være kjøligere enn vanlig, allerede på den trettiførste dagen, og så se og november, høstens siste måned. Friedrich gikk, eller rettere sagt, løp til oppgaven, som vanlig, i de samme badebuksene, slik at han med sin bare hud bedre kunne kjenne spenningen i kraftlinjene og teoplasmen til planeten jorden. Gutten var ivrig etter å kjempe, han forsvant, som om han aldri hadde hatt en følelse av skam, for sviket sitt. Den garvede ulveungen luktet blod, og kunne ikke lenger og ville ikke miste begeistringen.
  For den spesielle operasjonen byttet Friedrich våpen, la til maskingevær og la bare en kanon igjen for sikkerhets skyld. Tanks i miljøet forble faktisk minimale og vil måtte kjempe hovedsakelig med infanteri. Unge Bismarck fant lett en unnskyldning for seg selv - russerne ville uansett ikke erobre hele verden, så hvorfor ikke fremskynde deres nederlag og dermed redde livet til millioner av mennesker. En slags ondskap til det gode. Dessuten har Friedrich Bismarck ingen steder å vende tilbake, og han har allerede en faktisk familie og en raskt voksende formue i Det tredje riket. Ja, og kanskje er dette ikke hans forfedre i det hele tatt, men et lignende parallellunivers, en slags dubbing av materie og rom.
  Så det er ingen vits i å henrette deg selv!
  Samvittigheten kan ikke lures, men den kan lures!
  Friedrich ba om totalt seks assistenter til en spesiell oppgave, en av dem var Huffman. Generelt var den opprinnelige ideen å gjøre alt alene. Men Bismarck, etter å ha anslått, bestemte seg for at det ikke ville skade ham å få erfaring i kommando og en gruppe. Tross alt vil du ikke kjempe hele tiden som en vanlig pilot på ett fly. Du må også utvikle lederegenskaper hos deg selv. Og nå flyr syv inn i en voldsom kamp på en gang og bare syv. Fantastisk team og interessant maktbalanse. Men de kjemper med dyktighet når de ikke kan knuses av tall! Friedrich vil fange den mens det er mørkt, men samtidig flyr han så lavt som mulig. De gjenværende medlemmene av teamet er også på ME-362 - fire og ikke-362.
  Natten er full av glimt og rasende våpenbuller. Amerikanske tropper reagerer mye sjeldnere, men står fortsatt ikke stille som en pose under slagene fra en puncher. Som en bjørn omgitt av en horde, multipliserer den sin styrke ved å spre store flokker av hunder, og skape mirakler av styrke og mot. Så bombene faller på posisjonene deres, og de tåler ikke et slikt press.
  Men de tyske flyene skyter ikke ennå, et lag er et lag. Og Friedrich falt i en dyp transe, selve kroppen hans fører bilen til målet. I hodet på sin side, som slående fyrstikker, blinker aforismer;
  Det er lettere å øse opp havet med et fingerbøl enn å komme til en bestemt konklusjon i en religiøs diskusjon!
  Religion er vanligvis det motsatte av toleranse!
  Å snakke om politikk fører som oftest til håndgemeng!
  Gull ruster ikke av blod, anløper ikke av svette, smuldrer ikke av tårer!
  En kølle er en knyttneve, et sverd er en kniv i en knyttneve!
  Hvis du vil styre landet - lær å kommandere deg selv!
  Når en nabo har en tom lommebok, virker din fyldigere!
  Det er bedre å faste selv enn å høre stønn fra et barn som dør av sult!
  Noen ganger forblir tiden for å gjøre rede for feil bare i graven!
  Revolusjonen vil bruke pisken til å fremskynde øyeblikket da pisken aldri vil falle på en person!
  Den beste motoren for fremgang er smerte - hvis trette ben ikke gjorde vondt, ville en person ikke ha oppfunnet en bil!
  Bare etter å ha opplevd lidelsens fylde - vil han kunne sette pris på salighetens fylde!
  Hvis du ønsker å bli en gud, lær å elske din neste, for Gud er kjærlighet!
  Valg er den eneste slagmarken hvor ferdigheter vinner, ikke tall!
  En ulv og en vegetarianer ser annerledes på verden, spesielt reflektert fra tallerkendagen!
  Når kongen blir forrådt forferdelig, men enda verre når kongen forråder sin egen samvittighet!
  Smilet er bredere, kruttet er tørrere, bladet er skarpere, og hjertet er sintere!
  Krig er helvete for kroppen, skjærsilden for sjelen, himmelen for poesi!
  Du kan ikke slå alle med mindre du slår deg selv!
  Det mest forferdelige beistet, dette som bor ved siden av eller inne i hjertet ditt!
  Noen ganger er mykhet synonymt med svik!
  Alt genialt er enkelt i sin paradoksalitet!
  Bittert er svikets brød, utskeielsens honning, de uskyldiges tårer!
  Den enkleste måten å møte behov på er å moderere ambisjoner!
  En tom mage opplever mer glede fra en skorpe med svart brød enn en fylt mage fra ananas med hasselryper!
  Noen ganger er et tappert nederlag mer verdifullt enn en feig seier!
  Gull er et slikt metall, jo høyere prøven er, jo sterkere gir den blod!
  Mot dobler styrke, vidd firdobles, og fornuften gir seier!
  Noen ganger forlenger tanken på selvmord livet!
  Uten prestasjon er livet et elendig surrogat for tilværelsen!
  En krig uten ofre er som et teater uten skuespillere!
  Bare de som er forelsket i døden kan virkelig sette pris på livets gleder!
  Å elske livet er likevel mer naturlig enn å forgude døden - sistnevnte minner for mye om en katt i stikk!
  Alt som fører til seier er fantastisk: å ta over fienden - vel, men midlene teller ikke!
  Gull er mykt, men hjertet gjør det ufølsomt!
  Kunnskap i hodet til en skurk er farligere enn musklene til en dåre!
  Djevelen kom opp med vodka, penger og olje! Alt like ødeleggende!
  En forbryter er verdt to uskyldige - den første er å rive årene i navnet på en dårlig opplevelse, og den andre er å regne med overbærenhet!
  Hvem sparer på hæren, gå blakk på erstatning!
  Ikke et våpen som dreper, men et som kan slavebinde!
  Døden er som dårlig mat;
  Kvalen ved å vente, i motsetning til fødsel, forsvinner ikke med tiden!
  Det er umulig å ødelegge bare tomhet og dumhet!
  Friedrich i de siste ordene så allerede tydelig målet og beordret å dykke på det. Samtidig åpnet den unge terminatoren ild fra alle maskingeværløp. Eksplosive kuler av høy kaliber penetrerte brystningene, knuste fiendtlige soldater, knuste bein og slo ut fontener med gjørmete brunt blod.
  Og Friedrich ødela to stridsvogner "Washington" -7 av kampvakten allerede under dekningen. Med én bevegelse av fingeren brøt han seg gjennom takene deres. Han klippet ned alle som var innenfor en halv kilometer. Og så satte han umiddelbart bilen på jorden med skyttergraver. Og allerede før den endelige landingen hoppet han fra sommeren.
  Gutten hoppet inn i bunkeren og gjorde et forferdelig oppgjør i stil med gangstere. Og mens den unge terminatoren sang;
  Jeg så ut til å ta av på en grå hest,
  Hva slags esel brøler sånn?
  Jeg kjenner Satan selv folk slektninger -
  Jeg vil håndtere alle som gjør opprør i landet!
  
  Djevlene har slått seg ned i dårlige hjerner,
  Og galopperer sinte tanker!
  La oss balansere - slett nullene med en gang,
  Rens systemet fra avgrunnen!
  
  Hvor jeg hopper, forstår jeg ikke engang meg selv,
  En hyperplasmisk virvelvind feide gjennom hodet!
  Ikke la deg underkaste deg dritt,
  Slik at strømmen av herlighet velter over måneverdenen!
  
  Krig flyter i en uavbrutt strøm -
  Et slikt yrke venter på en person ...
  Og jeg vil drikke beruset vin -
  Og fortsett fredelig med størrelsen på samtalen.
  
  Men vet at svakhet og kjedsomhet vil gå over -
  Hvis du finner en person, er du en suksess og et kall!
  Vi, som pionerer, streber etter å marsjere -
  En kul kriger er tross alt ikke et dumt navn!
  
  Babakh og revet, her er et fjell av lik,
  Fienden er forvirret, løper retreater!
  Vi kan fullføre ruten
  Selv om underverdenens hund bjeffer vilt!
  
  Hva gjør vi i verden - ingen fantasi,
  Vi ble født, som om napalm plager hjernen!
  For alltid vil vi være som ungdomsår -
  Og et sted i helvete vil være bedre enn i himmelen!
  
  Hva vil soldaten? For å holde krigen i gang
  Fred og kjedsomhet og svakhet i hjernen til ham!
  Vi vil ta igjen fienden til graven -
  Men vit at det er for sent å overgi seg til krigerne!
  
  Det vil ikke være noe resultat, og det er ikke noe valg -
  Ferdig med jobben og straks en til!
  Tross alt er dette bare en start, et forebyggende løp,
  Tross alt er militærtjeneste en god gjerning!
  Friedrich dekket sin vei med lik og nådde hærens general. Han sparket våpenet ut av de skjelvende hendene og ropte:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein sverget.
  - Bevinget ulveunge.
  Friedrich hadde allerede knurret på engelsk:
  - Ja, Ivan! Her kan du spille kommunisme på trompet, men uansett hvordan du spiller, spiller dere alle lysene ut. Og hvis det er de som kommer til deg, vil det være de som kommer for deg!
  Vaiteshain ble myst, han så på gutten, skremmende av den unaturlig skarpe lettelsen, med et hånende smil, la soldatene som tjenestegjorde under utdelingen med bitende slag, og ropte:
  Du er den virkelige djevelen.
  Friedrich støttet ikke den lekne tonen og sa hardt:
  - Nok! Gi nå ordre til alle om å overgi seg, redde både ditt eget og andres liv! Hvor mye russisk og tysk blod blir utøst...
  Hærens general Vaiteshein sa hardt:
  - Ikke! Bedre å dø enn å forråde!
  Friedrich kastet med bare fingrene fem giftige nåler (våpen fra SS-spesialstyrkene), og slo ut de som prøvde å løpe inn - utvalgte vakter. Og gliste.
  - Og ditt samtykke er ikke nødvendig! Jeg vil selv gi ordre om å overgi meg på dine vegne...
  Vatutin ropte forvirret:
  - Og kallesignalkoden?
  Friedrich gliste kynisk.
  - Og han er kjent for meg .... Ellers, hvordan skulle jeg finne deg.
  Vatutin stormet i desperasjon mot den infernalske tenåringen med en dolk, men fløy forbi og mistet bevisstheten, da han traff veggen. Og Friedrich ringte øyeblikkelig chifferen, imiterte nøyaktig stemmen til sjefen, beordret alle underordnede tropper til å overgi seg umiddelbart. Den unge essen snakket selvsikkert og hardt, samvittigheten hans ble beroliget av en logisk forklaring - uansett er de dømt til døden, så det er bedre å redde livet deres, og tusenvis av tyske soldater også.
  Og Galkin kan også fake en annens stemme, så hvorfor skulle ikke Friedrich kunne gjøre dette - en fyr som ikke er en enkel, men en veldig ekte supermann - en ekte arier og et individ av den nye generasjonen i den mest direkte forstand.
  Resten av teamet hans ser ikke ut til å være så heldige. En ble drept av tre til, men lett nok til å kjempe mot sårede, inkludert den spenstige lille Huffman.
  Men ordren som angivelig kom personlig fra generalen av hæren hadde innvirkning og angrepene stoppet direkte på dem.
  Friedrich gjentok ordren flere ganger, hvoretter han, for å drepe tiden, begynte å holde en fjær i den ideelt riktige formen på tærne, å skissere nye kule aforismer;
  Det er mange smarte og ærlige mennesker, men de er arrangert så smart at de aldri blander seg!
  Feighet er det første tegn på lydighet. Og lydighet er sjelen til en soldat! Og sjelen til en soldat er nøkkelen til seier - for å vinne må du være feig! Slik er krigens paradoks!
  : Gud er i hvert menneske, Gud er hvert menneske, bare han har høy moral, og sjelen ikke er et dyr!
  Å drepe i Kristi navn er det samme som å drepe Kristus!
  Det er bedre å jobbe med trening enn å hvile i graven!
  Når sverdet er brukket, strekker hånden seg etter dolken!
  Du kan be om banalitet, eller tåle fornærmelser, men du kan ikke rettferdiggjøre en banal fornærmelse!
  Alt hardt er skjørt og forgjengelig, men i myk utholdenhet er det styrke. Og hvem tror ikke på dette, selvfølgelig skal jeg vise tungen at du kan spise! Alle tennene smuldret til støv, men han er i live - jeg sier pang!
  Konstans i sex ødelegger kjærlighet!
  Å regne med flaks er som å erte Gud og irritere døden!
  Gylne epler vokser best når du vanner trærne med blod!
  Det er tre ting: hvis verdi er uendret: den allmektige, foreldre og moderland!
  Det mest interessante teatret er krigens teater, bare inngangsbilletten er uoverkommelig høy!
  Men i operasjonsteatret er tårer alltid ekte, og hver handling er en leksjon for livet!
  Talent først da blir et geni, hvis det multipliseres med kolossal flid!
  Utsettelse stjeler laurbær, hastverk gir suksess!
  En ekte kirurg er en som er i stand til å utføre en kompleks operasjon ubemerket!
  Ikke bokseren som slår, men den som slår ned!
  Skjønnhet er alltid giftig - de lyseste soppene er fluesopp, og gift er som en kvinnes trolldom - svimmel og forgift hjertet!
  Det naturlige sinnet kan undertrykke den naturlige kraften, men den medfødte kraften vil aldri undertrykke sinnet!
  Å dø stolt er bedre enn å leve ydmykt!
  Den som holder livet i strupen er mer sannsynlig å miste det enn han som setter lykkeungen fri!
  Skjønnheten blekner, motet forblir evig!
  Sverdet er for skarpt til å holde statens makt på det, smiger er for søtt til å drikke folket for alltid med det!
  Soldatens oppfinnsomhet kompenserer for generalens feilberegning, men å bygge et regnestykke på det er som å grave et hull med en nål!
  Det er vanskelig å tenne på det som allerede brenner og slukke det som allerede har brent ned!
  Varmt mannlig temperament, tørker hjernen og brenner seg gjennom bunnen av lommeboken!
  Snarere brenner han et hull i lomma - et varmt hjerte!
  Den tykkeste posen er gjennomboret av en hard fallus!
  For en mann, det beste gyldne speilet!
  På mynten og rynker - dekorasjonen av en mann!
  En krig kan være uten en vinner - men det vil alltid være en taper!
  Menneskelig svakhet er hovedmotoren for fremskritt!
  Hvis du vil være den første, jobb som sist!
  Geni er slektninger til guddommelighet, og verdige slektninger!
  Du kan tjene moderlandet litt, men du kan ikke forråde litt!
  ! Jeg tenker, derfor - jeg eksisterer, jeg eksisterer - derfor lever jeg, jeg lever - derfor lever jeg lykkelig!
  Seksuelle partnere er som mat - de krever variasjon og varme krydder!
  En revolusjon er laget med et rent hjerte, men ikke med hvite hansker; på vei til lykke krever hjulene blodsmøring!
  Oftest forråder de ikke på grunn av ondskap, men på grunn av svakhet, selv om det er svakhet som heller mot ondskap!
  Generelt er loven at en rusten mekanisme kun fungerer med gullfett!
  List og beregning: hvordan en mann og en kone føder seier - ærlighet er det tredje ekstra!
  Den mest bunnløse skapelsen i verden er et glass vodka, å falle i det er uendelig, og bunnen er på kirkegården!
  Ikke alle domfelte er kriminelle, ikke alle kriminelle er domfelte!
  Det er lettere for en kamel å gå gjennom nåløyet enn å publisere uten blat!
  En profesjonell dommer er som en profesjonell prostituert - forskjellen er kun i størrelsen på honoraret og rangen til halliken!
  Politikere er som ormer, bare de presser mer blod ut av tarmene deres når de blir forvist!
  Blod er den beste gjødselen for å dyrke motet til den oppvoksende generasjonen!
  Det aggressivt lydige flertallet tenker med magen, ikke med hjertet, fordi det er mye større i volum.
  Imidlertid er ateistisk lære den mest logiske, den demonstrerer menneskehetens modenhet, mens enhver religion, assosiasjon med barndommen!
  Gud er en sterk Far på et sterkt kne, som et svakt barn vil støtte seg til!
  Det er sjelden noen tenner en gnist av talent når totalitarismens fuktighet er rundt!
  De som ikke er fornøyd med fortiden og er redde for nåtiden tenker oftere på fremtiden!
  Det er lettere å treffe månen med en stein enn å tvinge politikere til å holde valgløftene sine!
  Sukkerholdig humanisme i et folkeland er like passende som sukker i borsjtsj!
  Tre ting er evige: Gud, tid og menneskelig dumhet!
  Hvis du vil vinne; glem tre ord: det er vanskelig, jeg kan ikke, det er nok!
  En gris vil alltid finne skitt, en rotte vil alltid finne et gap, og en lat person vil alltid finne en unnskyldning!
  Moralen av samme rot med ordet skitten! Oftest brukes den til å flekke dyd og vaske bort skrustikke!
  Og selvfølgelig viste de tyske stridsvognene i E-serien seg å være veldig farlige og kampkjøretøyer. Hvor er amerikanerne før dem. Fascistene har en slik styrke.
  Spesielt når Gerdas tankmannskap er på angrep og knuser amerikanske tropper.
  Hun har en bil i E-50-serien, smidig og rask. Hun har en løpslengde på 100 EL og et kanonkaliber på 105 mm. Hvis en slik pistol hull.
  Gerda trykket på joystick-knappen med bare tær, avfyrte et prosjektil, traff fienden nøyaktig og knirket:
  - Ære til det tredje riket!
  Charlotte, denne rødhårede jenta banket også, med bare tærne, mot amerikanerne og kvitret, og blottet tenner:
  Ære til våre uovervinnelige tropper!
  Kristina banket også på de kvikke, meislede bena med bare fingrene og ropte:
  - Ære til Wehrmachts heltemot!
  Magda, som brukte de lange grasiøse fingrene på de bare bena, banket og hylte også:
  - Ære til den uovervinnelige Wehrmacht!
  Og fire jenter vil ta det og brøle på toppen av lungene sine:
  - Vi er ekte ørner, og fulle av heltemot! Og vi flyr som fugler, sønner av det modige moderlandet!
  Gerda skjøt igjen med bare tærne. Hun traff den amerikanske bilen og hvisket:
  - Nei, ikke sønner, men døtre!
  Charlotte skjøt mot den amerikanske bilen, rev av tårnet og kvitret:
  - Selvfølgelig er døtre veldig heroiske!
  Christina slo motstanderen. Hun gjennomboret fienden gjennom og gjennom, og hveste og blottet tenner:
  - Vi er dødens virkelige maskiner!
  Magda skjøt også mot fienden. Hun brøt fiendens rustning, ramlet fiendens panne og ropte:
  - Og vi er de mest perfekte maskinene i verden!
  Og jentene hylte i kor:
  - Ære til Tyskland, ære, stridsvognene suser framover! Divisjoner i det tredje riket ønsker det modige folket velkommen!
  Kort sagt, tyskerne gjorde det veldig bra, og troppene deres scoret den ene seieren etter den andre.
  USA har selvfølgelig en sterk økonomi, men de tapte på teknologi. Spesielt stridsvogner og jetfly. Tyskerne hadde allerede ME-262 X i serieproduksjon, og dette flyet var både overlevelsesdyktig, hastighet over 1150 kilometer i timen, og bevæpnet med fem fly 30-mm kanoner. Amerikanerne kan ikke motstå en slik maskin.
  Tyskerne hadde også en XE-262 fugl, lett å produsere, nesten utelukkende laget av tre, veldig lett og manøvrerbar. Men XE-262, på grunn av sin for lave masse og høye hastighet, var vanskelig å administrere og krevde svært dyktige piloter. Men han var stor for Huffmans stil, som fungerte i tilnærming. Og på nært hold knuste han amerikanerne.
  Men foruten Huffman, var det også to jenter som opptrådte: Albina og Alvina. De overskred tre hundre nedstyrte fly hver og mottok Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Ridderkors med gylne eikeblader, sverd og diamanter har så langt bare Huffman, som skjøt ned mer enn fem hundre fly, og Rudel, det legendariske angrepsflyet, slått ut mer enn fem hundre stridsvogner, og mange andre bakkemål. Og sytten fly til.
  I Det tredje riket godkjente de også sjette grad av Jernkorsets ridderkors med platinaeikblader, sverd og diamanter, til de som når tusen nedstyrte fly, eller like mange knuste stridsvogner.
  Dette ridderkorset burde vært festet med minst hundre diamanter, og det ville vært større enn andre ridderkors. Så prisen var ikke bare hederlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyr over himmelen. De skyter ned Yankee-flyene og synger gjennom tennene:
  - Vakre jenter,
  Gode venner...
  Ville vært formidable gutter -
  Og flotte spark!
  Albina siktet flypistolen ved hjelp av de bare tærne, dunket amerikaneren og knirket:
  - Lys av muntre øyne!
  Og blunket til partneren hennes. Hun kuttet av motparten. Hun knuste fienden i stykker med bare tærne og kvitret:
  - For kommunismen og våre strålende seire!
  Albina korrigerte partneren sin og skjøt ned Yankee-flyet:
  - For arisk kommunisme!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  I mellomtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tapte helt klart til den beste fienden innen teknologi og trening, og til og med ved bruk av utenlandske divisjoner.
  Spesielt Yankees har den viktigste Sherman-tanken. Vel, hvor er han mot den viktigste tyske E-50. Maskinen til nazistene hadde en frontalrustning på 250 millimeter, sidepanser på 170 millimeter og en vekt på sytti tonn med en motor på 1200 hestekrefter med en motorforsterker.
  Det skal bemerkes at Sherman ikke en gang kunne trenge gjennom den tyske siden, siden rustningen til E-50 skråner. Selv Sherman med en sytten fots pistol, Firefly, tok egentlig ikke en tysker om bord. Men denne tanken var ikke massiv.
  Og tyskerne tok selvsikkert den amerikanske tanken fra fem kilometers avstand. Dessuten har han en høy silhuett. Amerikanerne hadde Pershing noe bedre. Men denne tanken var ikke så massiv som Sherman, og fortsatt var dens 90 mm pistol ikke nok for en effektiv kamp.
  Bare "Superpershing" kunne trenge den tyske E-50 inn i siden. Fordelen med en pistol og et kaliber på 90 mm og en løpslengde på 73 EL. Men på den annen side er skuddhastigheten kun fire skudd i minuttet mot tolv for den tyske E-50, og vekten på femti tonn er for stor for en motor på 500 hestekrefter. Ja, og rustningen er utilstrekkelig. I pannen på den tyske hovedmastodonten slo amerikanerne likevel ikke gjennom. Og Fritz hadde også en E-75 med 128 mm kaliber kanon og 210 mm sidepansertykkelse under bakker, med enda bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekrefter.
  Så helt fra begynnelsen tapte USA. Bare T-93-tanken, nærmere bestemt en selvgående pistol som veide nittitre tonn, med en frontalpansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne kjempe mot de tyske mastodontene.
  Men kjøreytelsen til denne selvgående pistolen var uviktig, det samme var brannhastigheten. Og tyskerne ødela den med fly.
  Så amerikanerne som helhet hadde det ikke bra, og tapte håpløst.
  Og de tyske troppene kom nærmere og nærmere New York og Washington.
  Truman tryglet Hitler om fred.
  Men Führeren ønsket bare fullstendig overgivelse uten noen betingelser. Washington ble omringet. Og nazistene begynte et angrep på den amerikanske hovedstaden.
  Tankmannskapet til Gerda kjempet for en lysere morgendag. Og han vant uten problemer.
  Jenta begynte til og med å skyte ikke bare med bare tærne, men også med de skarlagenrøde brystvortene. Og det hjalp mye.
  Charlotte skjøt også ved å trykke rubin-nipplene på joystick-knappen og kvitre:
  - Kommunismens storhet ligger i å ikke være en fisk, men en hval!
  Christina, skytende, trykket på knappene på styrespaken, bemerket:
  - Og vi tyskere skal bygge kommunismens største!
  Magda, som skjøt røde brystvorter mot motstanderne sine, utstedte aggressivt:
  - Den lyseste kommunismen! Bare opp, ikke et steg ned!
  Gerda pekte kanonen med bare tær og snudde den amerikanske haubitsen med et velrettet skudd, bekreftet:
  - For arisk kommunisme!
  Etter Washingtons fall kapitulerte Amerika snart. Og det skjedde 31. januar 1948.
  Den andre verdenskrig er over. Og Hitlers oppgang til makten falt sammen med Amerikas kapitulasjon.
  Det så ut til å være en lang periode med fred. Faktisk er alle kriger over, USA er tatt til fange, og hva mer kan du ønske deg? Men det var en supermakt til med kolonier: Japan. Og Hitler ønsket å erobre den også.
  . KAPITTEL 3
  20. april 1953 begynte en ny krig for ominndeling av verden. Sovjetunionen eksisterte fortsatt i en avkortet form. Militæret som kom til makten etter Stalin, satte Voznesensky som den formelle hovedregjeringen. Denne lederen klarte å delvis gjenopprette den russiske økonomien. Og han tilbød Hitler Sovjetunionens deltakelse i krigen mot Japan. Han gikk med på det, men på betingelse av at Russland bare ville returnere Primorye, Sakhalin-øya og Kuril-kjeden, som tidligere ble tatt til fange av samuraiene.
  Så Voznesensky fikk en ny sjanse til å gjenopplive USSR, og delvis rehabilitere imperiet.
  Kampene utspilte seg for fullt.
  Alenka og teamet hennes kjempet på en ny, eksperimentell T-11 tank. Denne bilen var tung og godt beskyttet. Frontrustningen hennes nådde 300 millimeter med en maskinvekt på sekstiåtte tonn og en 130 mm kaliberpistol. I mellomtiden er hovedtanken T-54 fortsatt i USSR, noe som heller ikke er dårlig i det hele tatt.
  Og Alenka og partneren hennes skyter fra en kraftig pistol på lang avstand. Japanerne har selvfølgelig sine egne biler. Spesielt her er E-75, kopiert fra tysk modell under lisens. Men denne tanken er allerede noe utdatert.
  Og Alenka slår ham ut med bare tærne. Og hun sender prosjektilet nøyaktig ende-til-ende.
  Jenta kvitrer:
  - Ære til kommunismens æra! Ære til Lenin i hjertene!
  Dette er faktisk en skjønnhet av høyeste standard.
  Anyuta skyter også med de bare fingrene med meislede ben og knirker:
  - Jeg er en veldig kul kriger, og det er som en klokkedukke!
  Alla fyrer også etter tur. Denne jenta slo samuraien og sa:
  - I lys, varme og vinds navn!
  Og selvfølgelig bruke bare føtter.
  Og så landet Maria. Hun er en jente med enorm åndelig styrke. Hun knuste en japansk tank og kvitret:
  - For mektig kommunisme!
  Og bukket under for hennes bare hæl.
  Og til slutt skjøt hun ved hjelp av en barfot og Marusya. Jenta traff fienden og hvisket:
  - Ære til tiden med en bedre verden!
  Og hvordan hun plystrer ... Dette er virkelig en veldig kul jente.
  Det sovjetiske stridsvognmannskapet gjør en god jobb og henter regninger. Jenter tar selvfølgelig raskt ledelsen. De har også den beste bilen for den røde hæren.
  Og Gerda kjemper på en pyramideformet tank. Denne bilen er allerede mer avansert og har kun to besetningsmedlemmer.
  De, sammen med Charlotte, skyter mot japanerne, og de er ekstremt effektive.
  Gerda, med bare tærne, trykket på joystick-knappene og traff den japanske bilen og hvesende:
  - Og samuraien fløy til bakken under press av stål og ild!
  Charlotte skjøt også mot henne ved å bruke de bare fingrene på de meislede bena hennes, og hveste:
  - Men vår Wehrmacht fra taigaen til de britiske hav, alle er millioner av ganger sterkere!
  Magda og Christina slåss i en annen pyramideformet tank.
  Terminator-jenter er ekstremt stridbare og kolossale i styrke.
  Og så skyter Christina, bruker de bare tærne og slår japanerne.
  Så skriker han:
  - Vår tid med seire foran oss!
  Magda skyter også mot fienden. Demolerer tårnet fra samuraien og skriker:
  - Og prestasjonene venter enda kulere!
  Og igjen, med bare tær, tjener han på systemet og ødelegger fiender.
  Ja, det er jenter som vil stoppe en galopperende hest og gå inn i en brennende hytte.
  Krigerne overvant fienden og tok seg gradvis oppover.
  Japan tapte. Og tyskerne brukte et formidabelt våpen - diskoteker.
  Disse flygende tallerkenene kjente ingen like.
  Her kjemper Agatha og Adala på en diskett. Krigere kontrollerer maskinen ved hjelp av joysticks, og distribuerer denne kraftigste enheten. Og så knuser de motstandere. Og de treffer med varmestråler fra luften. Bokstavelig talt ødelegge kraften til rivalene.
  Agatha skyter mot fienden og brøler:
  - Gal min lidenskap!
  Og med en bar, rund hæl, som om du trykker.
  Adala, som skyter mot fiender, erklærer selvsikkert:
  - Det er bare kraft!
  Og han bruker også bare tærne mot fienden.
  Jentene spredte seg virkelig. Og slike, la oss si rettkjempende skjønnheter.
  At det knapt er noe igjen av Japan.
  The Land of the Rising Sun tapte. Og akk, det virket nesten håpløst.
  Samuraien møtte teknologisk overlegenhet. Og en meget alvorlig motstander når det gjelder operativ planlegging.
  Japan beseiret Russland i sin tid, men nå tapte det for koalisjoner.
  På slutten satte det tredje riket til og med i gang et atomangrep på øyene, og den stigende solens land kapitulerte.
  Som et resultat ble erobringen av kolossale land fullført. Det tredje riket kjempet imidlertid litt mer i Latin-Amerika, og gjennomførte ytterligere beslag av territorium.
  Men når hele verden er under Det tredje riket, erter det fortsatt frie USSR Führeren.
  Og 20. april 1957 begynner aggresjonen mot Russland. Og kolossale krefter rykker frem mot USSR.
  Hva kan den røde hæren regne med under disse forholdene? Styrkene er allerede svært ulik.
  Men tilsynelatende har russere og andre nasjonaliteter fortsatt noen beregninger.
  Og de kjemper hardt.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kjemper mot nazistene.
  Jenter tradisjonelt barbeint og i bikini. Og dette er deres credo. De kjemper med vill voldsomhet.
  Natasha, som skyter fra et maskingevær, bemerker:
  - Hva er vi gode på, at vi vet hvordan vi skal kjempe!
  Zoya, som skjøt mot fienden, var enig:
  - Vi kan!
  Og kastet en granat med bare tærne.
  Augustina skriblet mot nazistene med et maskingevær, og ropte med stor spenning og kastet en granat med den bare hælen:
  - Jeg er ondskapens ødelegger!
  Svetlana, som også skjøt mot fienden, og skjøt nøyaktig, klippet ned fiendene og kastet en pose med eksplosiver med bare foten, på grunn av hvilken tanken snudde, ga provoserende ut:
  - Jeg skal male det tredje riket til pulver!
  Og jenta stakk ut tungen igjen.
  Her er krigerne. Med dem kan du kjempe mot nesten hvilket som helst monster. Og til og med Hitlers.
  Natasha, som skjøt mot nazistene og forsvarte Moskva, sang:
  - Vi er knust av hordens åk,
  Vi er undertrykt av de vantros åk ...
  Zoya, som skjøt mot Fritz, og lanserte de bare tærne med føttene, ga ut en morderisk fløyte:
  Men det koker i blodårene våre
  Slavernes himmel...
  Augustina, som skjøt mot nazistene og opptrådte veldig energisk, og ga en granat med sin bare hæl, fortsatte:
  Og fra de fantastiske strendene,
  Til kysten av Kolyma...
  Svetlana sang med vill lidenskap og lekte med musklene i beina, og presseflisene ga ut:
  Alt dette er vår jord,
  Alt dette er oss!
  Og her var jentene, må jeg si, med stor innbilskhet og kolossal aggresjon.
  Ingen kan stoppe dem, ingenting kan beseire dem. Onde ulver knuser fienden, onde tigre hilser heltene.
  Eller kanskje heltinner. Her er gamblingjentene på den høyeste flukt av en fugl.
  Og hvis de kjemper, så fra hjertet ....
  Og Alenka med mannskapet hennes på T-13-tanken. En maskin som er klar til å motstå de tyske, pyramideformede komposisjonene. Jenta skyter mot fienden og synger:
  - Tankene våre, det er bare et mirakel,
  Fra ørkener til nordlige hav!
  Vi vil rive deg fra hverandre, tro Judas,
  Det forferdelige dyret vil bli ødelagt!
  Anyuta bekreftet med raseri, og skjøt også mot fienden ved hjelp av hennes bare tær:
  - Jeg skal rive fienden og male dem til pulver.
  Alla byttet på å angripe fienden ved hjelp av de bare tærne og kvitret:
  - For den røde kommunismens storhet!
  Maria banket også fienden, og gjorde et velrettet skudd med bare underekstremitet og brølte:
  - For vakre seire!
  Marusya beveget også fienden ved hjelp av bare tærne, som om hun slo ham, og ropte:
  - For kommunismens høyeste ideer!
  De fem kjempet mot nazistene som terminatorer.
  Og sovjetiske piloter kjempet også på himmelen. Spesielt Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kjempet som episke kvinnelige helter. Ved hjelp av bare tær sendte de luftprosjektiler. De traff fiendene veldig treffende.
  Anastasia trykket den røde brystvorten sin på joystick-knappen, slo fascisten og kvitret:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Den halvnakne Akulina skjøt mot fienden med jordbærnipler og kurret:
  - Ære til heltene i USSR!
  Dette er varme og sterke jenter her. Hvordan de kjemper som ekte beist. Og de har overmenneskelig lidenskap og kolossal styrke.
  Anastasia, som knuste nazistene, sang:
  - Over den uheldige planeten hang,
  Onde Fritz syder mørke ...
  Okkupanten hater øksen sin,
  Skjerp og hugg av hodet!
  
  Men han er ikke en bonde,
  Og ikke for alltid gå under åket ...
  Gjør onde fiender til ildsjeler,
  Vil bli verdens hersker!
  Og så er det Elizabeth på T-55-tanken. En maskin med en kraftigere 105-millimeter kanon enn T-54 og klar til å kjempe mot fiender.
  Jenter i tanken, selvfølgelig, i bare en bikini.
  Elizabeth trykket på joystick-knappen med bare tærne, skjøt ganske nøyaktig mot fienden, og kurret:
  - For kommunismens Russland!
  Så skjøt Ekaterina etter tur ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten til å skyte.
  Hun traff nazistenes tank og kurret:
  - For suksess med å bygge kommunismen!
  Elena skjøt også mot motstanderen med bare tærne. Hun knuste tønnen til en pyramideformet tank, gjorde det hele treffende.
  Så kvitret hun:
  - Det lyseste vi vil ha kommunisme!
  Så lupanula og Euphrasia, selv om hun vanligvis bare er en sjåfør. Men jenta slo veldig nøyaktig, og slo av munnen på nazistenes tank.
  Så kurret hun:
  - Vår kommunisme er lysere enn solen!
  Jentene på tanken er barbeint og i bikini ser veldig vakre og karismatiske ut. Og de har bryster med slike skarlagensrøde brystvorter.
  Elizabeth sang med glede;
  La oss knuse åket, tro fascismen,
  Jeg flytter fjell hvis det er nødvendig...
  Det vil komme en epoke, kommunismens epoke,
  Jeg vil fly til himmelen med en sang!
  Og igjen vil jenta med den skarlagenrøde brystvorten trykke på joystick-knappen og treffe nazistene.
  Så Fuhrer vil ikke finne det litt.
  Med slike jenter er det klart at Sovjetunionen fortsatt lever, og Hitler kan ikke bryte det så lett.
  
  
  
  KRIG MED SIGARETTER OG FLASKER MED ALKOHOL
  KOMMENTAR
  Et virtuelt og veldig kult spill finner sted i Hypernet-matrisen, der flasker med alkohol og sigarettpakker kjemper seg imellom. Veldig interessant og kampstrategi.
  . KAPITTEL 1
  Og alle åtte dykket samtidig ned i Hypermatrisen. Et spill av enorm skala og spenning begynte.
  Det første trinnet var selvfølgelig konstruksjonen av stjerneskip av alle modeller og enheter - flasker og pakker med menneskelige håndtak og ben.
  Ja, spillene er veldig rare. De gjenspeiler fantasiene til fremtidens mennesker som tydeligvis har falt inn i en evig, munter barndom. Og dette er selvfølgelig veldig oppfinnsomt.
  For eksempel begynte Alice utforskningen av planeten med fem pakker sigaretter. Men de beveger seg raskt. Det er ubegrensede ressurser på planeten, men de må fortsatt utvinnes.
  Alice bruker selvfølgelig juksekoden. Som, imidlertid, og Arkasha. Å bygge er ikke så interessant som å slåss, og på planetene deres prøver de å komme seg gjennom forberedelsesstadiet så raskt som mulig.
  Og først og fremst lager de et senter for produksjon av robotarbeidere. Og de lager nye roboter og nye verksteder, som reproduserer fabrikker i et akselerert tempo. Og dette er gjort veldig kult med stor entusiasme.
  Store fabrikker begynner på sin side å produsere romskip.
  Det er også et akademi for vitenskaper, konstruksjon og militær. Hva trenger du for å drive bort egenskapene til krigsskip. Her er de letteste - dette er enkeltseters jagerfly. De er billige og manøvrerbare, enkle å produsere. Jo tyngre og kraftigere utstyret er, jo dyrere er det, og jo tregere stemples det.
  Derfor er flokker av små fly med én pilot de første som svever til himmelen. Og de skynder seg å møte hverandre. Pakker med Camel-sigaretter er de mest elitekrigerne, og de blir motarbeidet av flasker med Napoleon-konjakk. Som generelt er kult og ekstremt kult. Og nå skytes laserkanoner - jagerfly ligner rokker, eller dyphavsfisk med vinger. Bjelkene spres og faller inn i raskt bevegelige biler.
  De første knuste flaskene og tente sigaretter i et fyrverkeri av flerfargede utbrudd.
  Utad ligner det en kollisjon av to havbølger. De overlapper hverandre. Flere jagerfly ramler til og med hverandre. Eksplosjoner følger... En flaske sterk jamaicansk rom knuste i stykker og brant.
  Alice, som så på dette og ga kommandoer, hylte:
  - Vi frigjør fotoner for deg!
  Arkasha humret og svarte:
  - Dette er bare begynnelsen!
  Kampflyene kolliderte, prøvde å komme inn i halen på hverandre, snurret som i et boblebad.
  Og flere og flere nye styrker kom inn i kampen. Her gikk kraftigere toseters og treseters biler i aksjon. De hadde også en strømlinjeformet form og var gjennomsiktige.
  Sigaretter famlet med labbene på styrespakene, flasker klirret og berørte også lemmene. Det hele så veldig blodig og tøft ut.
  Sotnikov, stormet også inn i kamp i en ettseters jagerfly. Kjøretøyet hans har seks laserkanoner og er dødelig. Imidlertid kan du ikke lett bryte gjennom pannen - det semi-romlige feltet vibrerer.
  Alexey i sin barnlige kropp er veldig fingernem, og er foran en sigarettpakke som reaksjon. Her er en morderisk vending, og fienden flammet bokstavelig talt, som om den ble sprutet med bensin.
  Flammene var en blanding av blått og grønt, som om de ignorerte vakuumet.
  Alexei sang:
  Vi er ikke redde for krig
  Jeg er en engel, ikke Satan!
  Alenka er også i kamp. Hun valgte starfighters med to pulskanoner som avfyrte gravitasjonsstråler. En jente i bikini som knapt dekker kroppen.
  Og dette gjør den muskuløse og buede Alyonka enda vakrere og sjarmerende. De bare fingrene hennes, med blanke negler, trykker veldig behendig på knappene.
  Og nå delte jagerpakken "Belomor" seg i to like deler.
  Alenka hadde en assosiasjon med hjertet.
  The Witch Girl sang:
  - Mitt stakkars hjerte er klart-
  Eksplodere i brystet som et skall ...
  For en kjær med et vennlig ord,
  For en strålende, glitrende look!
  Selv små båter begynte å bli med i kampen. Også de var formet som sjødyr - delfiner eller haier. Og tungt besatt med våpen.
  Natasha Belaya er selvfølgelig også i kamp. Bare denne gangen valgte hun rollen som sjef for en rakettødelegger. For et seriøst valg.
  Destroyeren ligner en barracudahai med femti kanoner av forskjellige kaliber.
  Natasha Belaya synger:
  - Romvidder -
  Døden dekket...
  Mørk hengemyr -
  Sug grådig!
  Alenka som kraftig slo ned en annen fiendtlig maskin, splittet den med en impuls, utstedte:
  - Virkelig ære
  Finnes ikke på himmelen...
  Hjertet lengter etter hevn
  Ønsker å redde verden!
  På den andre siden kjemper Katka... Hun kaster ut alle slags piruetter på en jagerfly, og hun bæres gjennom vakuumet som en fjær.
  Jenta med den nakne, runde hælen trykket på knappen og knirket:
  - Kommandantens ordre under krigen ...
  Lyokha Teterev, som oppfordret til en annen koloss, hans nåleimpuls gjennomboret denne gangen halen på båten og fikk den til å brenne. Hvordan de løp, kolliderte og eksploderte flasker med alkohol. Underholdende rykket menneskepoter og ben alkoholholdige drikker.
  Den unge krigeren og idrettsmannen sang:
  Som pleide å være menneske
  Den slår av null!
  Katya, som presset den nakne rosa hælen på avtrekkeren, knirket:
  - Bøll, bøll, boll, boll! Bøll, Bøll, Bøll, Bøll!
  La oss sprenge alkohol!
  Maha ble også med i kampen. Men allerede som sjef for den første missilkrysseren som kom ut av hangarene. Jenta er ytre beskjeden, men hun har et eget sinn.
  Og det har vært en hard dag for flasker med brennevin. Og dette er en billedlig juling. Krysserens mektige kanon traff. Og en brennende pulsar brøt ut fra ventilen. Han bar kolossal kraftødeleggelse. Og feide som et marerittaktig hei.
  Masha sang og imiterte de andre:
  Alt vil bli bra i denne verden
  Glad på planeten som barn!
  Krysseren er noe som en spekkhogger. Seriøs kampenhet. Og sigarettpakker hilser Maha. Utad ser alt komisk ut, som i en tegneserie for voksne.
  Men her er kjellerne til cruiseren. De bygges saktere, men de har to hundre kanoner hver og termokvarkmissiler. Og selvfølgelig er dette et alvorlig argument.
  Alice kvitret:
  - I valg vinner de med tall, og jeg slår med dyktighet!
  Og krigeren og samtidig storakademikeren gir kommandoer. Ja, det har vært sammenbrudd. Som trefninger med en hel hær av ødelagte roboter. Men som de sier: godhet seier i verden. Den skadde sjefen ble reparert, og hæren av maskiner vendte tilbake til en adekvat virkelighetsoppfatning.
  Samtidig forfrisker selvfølgelig minnet om robotikkens tre lover.
  Og nå er det en virtuell krig. Og hver pakke sigaretter med ben er både en kampenhetsenhet og samtidig en personlighet.
  Alice sang:
  - Vi vil frimodig gå inn i kamp,
  Å ta et foton ut av bane...
  La oss knuse slagskipene -
  Alle fiender vil bli slått!
  Flasker, eksploderende, brenner veldig sterkt. De er fulle av alkohol. Selv de som skal inneholde øl. Dette er selvfølgelig veldig interessant og morsomt.
  Maha trykket på knappen med bare foten. En dødelig pulsar fløy ut. Og båten kollapset. Her er fregattene i kamp. De er ganske komfortable og kvikke kjøretøy med sterke våpen.
  Armadillos går i kamp. Enda større enn cruisere har de ekstremt kraftige kanoner. Og de skyter også opp raketter som skynder seg til fienden med superluminal fart.
  Sotnikov, som så hvordan halene forblir i et vakuum, bemerket:
  - En veldig grei krig!
  Og guvernørens gutt kjente hvordan en gravitasjonsbølge gikk fra den eksploderte raketten, og den unge krigeren ble rystet.
  Han fløy oppover ryggen ... Følelsene er veldig skarpe, selv i magen kilte det.
  Og så et kraftig fall ned.
  Alyonka, som hun også ristet, blottet tenner og bemerket:
  - Er det en tsunami?
  Aleksey, som jevnet jagerflyet, sang:
  - Direkte med bare hender -
  Jeg taklet tsunamien!
  Alenka trykket på spaken med bare tærne, sprengte hyperplasma med utflod og la til:
  - Og hvilken som helst niende bølge,
  Dette er som Claude Vandamme!
  Slagskip er formidable våpen med kraftige forsvar og er de tregeste å bygge.
  Men samtidig er de de mest effektive og forferdelige gjennombruddsverktøyene. Utad ser de ut som hvaler og bærer tusenvis av våpen.
  Natasha Belaya beveget seg gjennom fluktkapselen, flagrende som en flyte under en storm, inn i det første skipet av en så kolossal klasse.
  Alexey, der dikteren bodde og hadde en utmerket utsikt fra jagerflyet, takket være de mange volumetriske skjermene, sang:
  - Et stort broket brett,
  Motorene hennes brummer...
  Hærene beveger seg levende
  Både stridsvogner og slagskip!
  Alenka knirket, traff et annet mål med et velrettet skudd, og fikk sigarettpakker til å ryke:
  - Tanks sier du!
  Voivode-gutten, som beveget seg behendig bort fra den tunge pulsaren som ble avfyrt fra cruisepistolen, bekreftet:
  - Ja, og tanks også!
  Og han la til, igjen vri trippeltønneteknikken:
  - Tanken har også en sjel!
  Alena nikket.
  - Ja, her har noen flasker allerede begynt å tilstås av kampblastere. Dette må sies veldig praktisk!
  Og jenta kastet bilen til høyre. Blinket saftig, tre-farget lyn. Og dette er et veldig alvorlig destruktivt stoff.
  Eller kanskje krigens organ?
  Natasha, allerede fra slagskipet, trykket de nakne, grasiøse fingrene på de fantastisk vakre og grasiøse bena sine på styrespakknappene, flammet med en dødelig søyle.
  Dette er når hyperplasma flyr, varmet opp til kvintillioner grader, så her blir det skummelt for djevlene.
  Natasha kvitret og så den ødelagte cruiseren med pakker med dyre og lite sigaretter gå i stykker.
  Her er den generelle pakken med "Camel", hvordan han blir brent fra den hyperplasmatiske superilden og begynner å torturere.
  Og det rykker i bena, en så vill, frene stemme han har.
  Ja, dette er ikke et bad for deg.
  Natasha terminatorjenta bemerket:
  - Det er kvinner i landsbyene våre,
  At de kjører fly på spøk ...
  Og det er en veldig klok mening,
  For en kul kvinne vil slå!
  Arkasha Sapozhkov bemerket ganske logisk:
  - En kvinne er ikke et svakere kjønn, men et vakkert!
  Og han ga ordre om å utvikle naboplaneter og bygge nye fabrikker for slaveflasker. Ja, dette er en strategi, og en kolossal, uforlignelig kamp.
  Alenka, etter å ha veltet en annen bil, sang med patos:
  - Vi ble født for å gjøre et eventyr til virkelighet,
  Og alle fedrelandets fiender - støv!
  Alice er fortsatt en fange i kroppen, men i sinn og oppfatning i spillet. Og kampen er veldig vakker. Slagskip forlater hangarene og går i kamp. De flyter som tømmerstokker i en elv. Det er mange tusen våpen på dem, og kaliberne går gjennom taket.
  Spesielt imponerende er det grove slagskipet, en veldig kraftig og ekte gigant. Og slagkraften er stor...
  Alice får en rakett til å løpe ... I stedet for en termokvarkladning, en sterkere termopreon. I tidlige raketter smelter kvarker sammen, og i neste generasjon partikler, hvorav kvarker er sammensatt - preoner.
  Og dette er et veldig formidabelt våpen. Men Arkasha pumper hæren sin.
  Og kraftfeltene er dekket av prinsesser-plasma - som er en mer perfekt beskyttelse på grunn av rommets krumning.
  Både flasker og sigarettpakker er ikke oversatt. De er laget på en container måte.
  Og utvinningen av alt og alle kan vare i matrisen på ubestemt tid.
  Men i de fleste strategier er ressursene uuttømmelige.
  Alexey ser disse hulkene. Og han oppgraderer fighteren.
  Han har nå hyperlasere, termopreon-pumpet og kinespatial deformeringsbeskyttelse.
  Den lille krigsherren sang:
  - Vold knuser stål,
  Men ondskapens kraft er ikke evig ...
  Og du i møte med motstanderen gir ...
  Når en fast hånd
  Og målene er humane
  Fiende i avgrunnen
  Og heltene kommer til himmelen!
  Alexey snur seg igjen. Han var allerede vant til at han i en alder av førti var i kroppen til en tolv år gammel gutt. Dette gir mange fordeler.
  Det vil si, det er ingen grunn til panikk, ingen grunn ...
  Men flaskene fikk tydelig panikk da det grove slagskipet tok fyr etter flere raketttreff.
  Flaskene spredte seg, og flere av dem ble sugd inn i ventilasjonsaditten. Et helt dusin flasker alkohol eksploderte på en gang ... En brennbar, infernalsk blanding strømmet over gulvet ...
  Alexei sang:
  - Kraftig mørtelbrann,
  Og uten en flaske, dessverre, er det ikke noe liv,
  La oss gå ned til stasjonsbuffeten!
  Og gutten-voivode utfører igjen en behendig manøver, og polsterer vingen til en to-seters jagerfly. Og han bokstavelig talt blusset opp, som en blotter.
  Natasha kommanderer selvfølgelig det store slagskipet. Ved siden av henne strakte cognac "Napoleon". Og denne flasken glitrer med marskalks epauletter.
  Natasha tok den og kvitret:
  - Vi ser alle på Napoleonene,
  Fremover, angrip - legionene!
  Og jenta, med hjelp av de bare tærne, trykket igjen på knappene på styrespaken, og som en beltedyr av sigaretter-krigere, vil den spre seg i dråper av smeltet metall.
  Dette er virkelig en salve som trengs...
  Natasha sang:
  - Vi er ikke patetiske insekter,
  Vi er pansret som skilpadder...
  Hvis vi treffer med laser,
  La oss bare etterlate et vakuum!
  Dette er virkelig jenter som sår død. Og de ødelegger den ene fiendtlige krysseren etter den andre.
  Alenka, derimot, nyter muligheten til å kjempe i en fighter. Å skyte ned et slagskip med en gang er ingen superoppgave for henne. Og nå traff hun en veldig god bil igjen.
  Så sa hun filosofisk:
  - En kylling hakker korn for korn, og går opp i vekt mye raskere enn en gris som svelger enorme biter!
  Og veldig behendig stakk hun de bare tærne. Dette er en jente.
  Og hun er så jævla disse sigarettene.
  Alexei bemerket med en idé:
  - Jeg forstår ikke de som røyker - det er ekkelt å ha en sigarett i munnen!
  Alena nikket.
  - Dårlig vane!
  Og reveslangen utførte også trikset, og en annen jager flammet.
  Og så slo jenta den bare hælen og knirket:
  - Hæren min er sterk
  Hun redder verden!
  Jenta har selvfølgelig allerede sett noe annet ... Selv om duellen med sigaretter og alkohol selvfølgelig ser veldig ekstravagant ut. Men det er fortsatt verdt å se på.
  Og dermed kom Burgundvin også inn i kampen på et storslått slagskip. I sannhet er det hundretusenvis av slike og ikke slike flasker. Det ser veldig kult ut i stor skala.
  Og flaskene renner, glitrende av etiketter og epauletter. Det ser mer enn rikt ut.
  Skyting kommer fra forskjellige avstander og er svært nøyaktig. Nederlagene blir mer og mer ødeleggende. Og jeg måtte skyte med raketter og andre frø.
  Alice holdt et godt øye med slagmarken. Hun ferget troppene sine og prøvde å dekke flankene med stjerneskip. Og handlingene hennes virket ganske logiske.
  Men Arkasha handlet også energisk. Romskip med enorme tonnasjer nærmet seg gradvis. Og utvekslingen av artilleri ble mer og mer intens.
  Som supernovaer blusset raketteksplosjoner opp. Og det var bare total ødeleggelse. Og dette er virkelig en kamp der hver soldat er en helt.
  Flasker og pakker beveget seg i et raskt tempo. Og labbene og bena deres fortsatte å blinke. Og det var energisk handling.
  Natasha knuste igjen bena med bare tær og rettet tunge raketter mot fienden.
  Igjen et gap og nå begynte slagskipsigarettene å splitte. Og ilden i den flammet, som om lysene her begynte å synke.
  Natasha sang:
  - Vi er modige jenter, stemmen vår er klangfull!
  Og igjen flyr dødelige og destruktive missiler. Og helvetesoppen flammer, og her er grusomheten her i stor skala.
  Arkasha beordret hæren av flasker:
  - Utfør et skråsnitt!
  Flasker-generaler fulle av dyr cognac bjeffet:
  - Det stemmer, kommandør!
  Natasha sa klokt:
  - Hæren vår tok Berlin, og jenta hjalp til!
  Og den nakne hælen hennes trykker mot knappene igjen. Og med stor akselerasjon bryter de morderiske gavene til utslettelse ut.
  Alexey skjøt ned jagerflyet igjen med en skrå vindmølle og knirket:
  - Min anklage er fire ord,
  Jeg leter ikke etter en annen måte!
  Natasha var enig i dette:
  - Ja, ikke se etter omveier, lek rett langs kanten!
  Denne jenta vet hva hun gjør. Og en veldig smart måte med henne. I det hele tatt er det imidlertid opprettholdt en dynamisk balanse.
  Gutten-voivoden oppførte seg som et erfaren ess. I Tsjetsjenia måtte han kjempe. Det var leiesoldater og lokale krigere, og veldig gode jagerfly.
  Tsjetsjenerne kunne til og med anse seg som vinnere av den første krigen, siden den russiske hæren dro uten å nå målet. Ja, og i det andre slaget trakk det ut i ti år.
  Alexey, som skjøt mot fienden og manøvrerte jagerflyet igjen, slo veldig behendig inn i sårbare deler.
  Voivode-gutten løp inn i en flokk kameler. Dette er elitesigaretter, noe som gjør at piloten ikke er lett.
  En manøvreringskamp begynte, to ess. En tanke gikk til og med gjennom hodet til Sotnikov: hvordan ville kampen mellom Kozhedub og Huffman se ut? Det ville nok vært en verdig kamp.
  Alexey slo behendig ut en sekundær jagerfly og sang:
  - Jeg er den største mannen
  Selv om han levde det andre århundre!
  Alenka bemerket med et smil at hun sendte gjennom LCD-skjermen:
  Alt blir bra gutten min!
  Sotnikov svarte:
  - Jeg er ikke en gutt, men en mann!
  Alenka skjøt ned fienden med en veldig presis vri, og slo veldig behendig ut jagerflyene.
  Natasha noterte vittig, og traff veldig friskt på knappene med flisene til pressen.
  Og missilene reagerte veldig aggressivt på dette. Og de fløy som den dødelige giften til en kobra som ble skutt under huden.
  Sotnikov kjempet igjen med en pakke Camel. Den evige gutten handlet for rett frem.
  Og motstanderen hans var i stand til å fange, og Alexei ble oversvømmet med intens hete.
  Alenka ropte:
  - Pass på, dude!
  Gutten-voivode, rev litt avstanden. Men fienden holdt seg veldig trygt til ham.
  Og begge jagerflyene kolliderte nesten. Gikk, gikk aggressiv konfrontasjon. Og de kolliderte til og med.
  Alexei sang:
  - Det vil være en by på Venus,
  Og på Mars bygger vi en by ...
  Ikke en stygg kimær -
  Vi vil gi deg resultater!
  Alice klappet Marlboroen på skulderen og kurret:
  - Du er en kul liten ting!
  Tutu-marskalken snerret:
  - Vi er glade for å betjene deg!
  Sokolovskaya bestilte:
  - Gå til angrep! Kom på fra venstre flanke-bypass.
  Bevegelsen til de store slagskipene var for rolig, og de beveget seg med større hastighet enn krysserne. Og de handlet med enorm energi.
  Alice så på slagmarken, nærmere bestemt tredimensjonalt rom. Og nå prøver Arkasha å legge press. Frontlinjen sank nå, så buet.
  Og det var en dynamisk balanse. Alice løsnet bena fra skoene, og begynte å trykke med bare fingrene på joystick-knappene.
  Og det var en gjennomgang og ødeleggelse.
  Her tok de et av de store slagskipene og siden kollapset. Og det brant, brant med forferdelig kraft.
  Natasha skjøt aktivt, og kontrollerte også hennes bare tær.
  Og gjennomboret det ene skipet etter det andre.
  Så alle bevegelsene hennes var grasiøse og ekstremt presise. Og veldig smart slo hun ut motstandere. Og nå brenner det igjen sigarpakker, og flasker eksploderer på den andre siden. Og sjansene for begge sider går ikke utover grensene for dynamisk likevekt.
  Natasha sang til og med på toppen av lungene:
  - Jeg er den sterkeste i verden,
  Jeg kan slå en elefant...
  Og i denne triste luften,
  Det er ikke Herren som regjerer - Satan!
  Alex sa med et smil:
  Vi er som Satan!
  Og gutten-voivode, trykke hans nakne, runde barnehæler, men knappene og utgitt aggressive strømmer av hyperplasma på en gang. Og det er hvordan knullet ... Og esset med en pakke "Camel", og bokstavelig talt flammet.
  Han tok og noterte aggressivt når fienden var ferdig.
  Sotnikov sang:
  - Seieren til modige jagerfly venter,
  Vi kan bryte ned barrierer...
  Vi vil være i de store fedres herlighet,
  Forvent at soldater kjenner belønningene!
  Alyonka fniste, kuttet av fiendens nye maskin, og knirket:
  - For det hellige Russland!
  Alexey bemerket med et barnslig smil:
  - Og her Russland er vi i krig med flasker!
  Heksepiken svarte vittig:
  - For en veldig stor flaske kan du få penger for beholderen!
  Og begge fighterne lo.
  Arkady har ennå ikke blandet seg inn i kampen. Han overførte tropper for ikke å la fienden komme inn bak.
  Alice prøvde å slippe gjennom og lage en pose. Så langt har hun ikke klart det.
  Pakker med dyre sigaretter suset rundt jenta. De fortsatte å prøve å gi råd. Dette var imidlertid til liten nytte.
  Her er et annet par slagskip på begge sider som tok fyr og begynte å falle fra hverandre.
  Flaskene klirret.
  Aleksei hadde foreløpig kjempet i et jagerfly, selv om han ble fristet til å gå over til en større bil.
  Sotnikov beveget seg veldig bra. Han, som en dronning på et brett, hoppet gjennom vakuumet.
  Og dette var en virtuos fremføring av diktet fra hans side.
  Alenka trykket også med bare føtter på alle knappene og spakene. En flaske Bordeaux kjempet ved siden av henne. Også en elitekriger som slo ned fiender med spenningen til en piraja som knuser kyllinger.
  Sotnikov på sin side kuttet av en annen motstander med en ljå, og fikk ham til å brenne seg grundig.
  Her kolliderte jagerflyene bokstavelig talt, og kraftfeltene fløy av gårde. Og dette er en stor ødeleggelse. Men selvfølgelig ikke til Alexei - hans høystyrke jagerfly.
  Alenka oppmuntret sin partner og ektemann:
  - Godt gjort gutt! Press den!
  Natasha, derimot, avfyrte konsentrert dødsild fra det store slagskipet. Hun er en kriger med en dødelig sving.
  Natasha siktet ikke, men presset intuitivt på de bare tærne.
  Også hun måtte være i trøbbel, spesielt i barndommen.
  Selv om det var utbruddet av en kvise som ga henne den største sorgen. Mer presist, ikke blinket, men hoppet opp.
  Natasha, som kontrollerte flammen, sang:
  - Du skal ikke noe sted
  Jeg skal gjøre en sigar om til en lus!
  Alexey bemerket logisk:
  - Humor hjelper oss å bygge og leve!
  Natasha utdypet:
  - Ikke humor, men en sang!
  Sotnikov, som slo ut en annen jagerfly i form av en rokke, sang:
  Som er vant til å kjempe for seier,
  La dem synge med oss!
  Natasha sprengte en million atombomber som ble sluppet over Hiroshima med en strøm av energi og ropte:
  - Den som er blid ler,
  Hvem ønsker å oppnå ....
  Alenka la til med en latter:
  -Den som søker vil alltid finne!
  Og hennes bare hæl pekte pulsaren nøyaktig mot målet. Og selvfølgelig var sigaretter veldig ubehagelige.
  Men Katka var på sin side ikke dårligere i kamp. Og hennes bare tær med ikke mindre smidighet sendte dødsgaver. Og hardt satte hun inn dødens impulser.
  Katya blunket til Masha gjennom skjermen:
  - For en skjønnhet hold ut!
  Som svar svarte den evige jenta på tre hundre år:
  - Ikke bare hold deg fast og slå!
  Og krigerne viste tungene sine for hverandre.
  Imidlertid er Katya fortsatt nesten en tenåring på mange år, og Masha ser ikke ut til å ha modnet.
  Krigerne her er av høyeste standard.
  Lyokha Teterev er også i kampens hete, men foretrekker å skyte fra et storslått slagskip.
  Heller ikke han har ennå skilt seg fra barndommen. Her i fremtidens verden er ting litt ute av hodet.
  Lyokha tok også på seg utseendet til en gutt på rundt tretten år og trykket på knappene med sin bare hæl og sang samtidig:
  - Blås, blås, blås, enda et slag,
  Vi krigere har en spesiell gave!
  . KAPITTEL 2
  Masha nikket samtykkende, og pekte også med våpen med hyperplasma mot fiendene med bare fingrene med jentebein og mat:
  Vi er de sterkeste i verden
  Og vi vil tilbringe livene våre som på en skytebane!
  Katya vred seg vekk fra den brennende strømmen av partikler som ble varmet opp til milliarder av grader.
  Jenta ble hugget ned det var en tid med leiesoldater som angrep Russland. Og revet hoder lekende.
  Og det er også et spill. Hva med å knuse flasker? De er heller ikke udødelige.
  Katya leste og blottet tenner:
  - En to tre fire fem -
  Katya kom ut for å skyte!
  Masha bekreftet og sprengte med en dødelig stråle av partikler:
  - Vi vinner uten unntak!
  Alice ropte til dem gjennom hologrammene:
  - Ikke svøm bak bøyene, det vil ta deg inn i et vakuum!
  Katya kvitret og slo ned et annet mål:
  - Seieren er veldig bra,
  Og vi vil la fiendene knuse!
  Og nå nærmer romskipene seg igjen. Slagskip og store slagskip prøver å holde seg til veggen, noe som får kraft- og halvromsfeltene til å stable seg opp, og romskip blir praktisk talt usårbare.
  Katya kjemper med lidenskap og ekstremt forsiktig. Kamp er ingen spøk.
  Selvfølgelig vil den sterkeste vinne.
  Men i realiteten kan strategien vare i det uendelige. Spesielt hvis ressursene er sammenlignbare. Og kreftene er nesten helt like.
  Alice rynket pannen. Hvor ofte en slik krig, som et parti dam eller sjakk, ble til remis.
  Og her er det enda vanskeligere å opptre enn i sjakk.
  Og så balansen og lett svingning av bollen.
  Også Alenka, jævla sigaretter, begynte å bli nervøs. Faktisk knuller de hverandre her, men skurken tuller ikke ...
  Alice knurret:
  - For de siste prestasjonene!
  Masha, som bar på flasker med vodka og konjakk, knirket:
  - For beste suksess!
  Lech svarte:
  - Det er ikke det!
  Katya kvitret og dekket et annet mål:
  - Etter at reaktoren havarerte, blir det ikke det samme!
  Alice knurret rasende:
  - Det er klart med en gang at det ikke er Pushkin,
  Skrev disse tingene!
  Katka fniste og svarte og krasjet jagerflyet:
  - Og ikke foldet, men ikke foldet!
  Shortsen din er kald!
  Lyokha truet Katya med fingeren:
  - Ikke vær frekk! Våt bak ørene!
  Katya fniset.
  - Kondensert melk?
  Alice knurret sint:
  - Vil Katya opptre i et år, jeg vil frata deg søtsaker!
  Den unge krigeren knirket:
  - Og du har ingen rett!
  Masha sa ja, og stampet sint på den nakne hælen:
  - Og hva er du egentlig befalt!?
  Alice svarte klokt:
  - Det er bedre å ha en konge i hodet enn vinden!
  Masha kikket jagerflyet med et smil og kvitret:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Lech la til med lidenskap:
  - Vår mor, vår mor - vi skal drepe vodka!
  Katya erklærte uventet:
  - Og stefaren min sa at vodka er farligere for en russisk person enn et dusin Hitlers!
  Alice nikket samtykkende.
  - Ja, hundrevis av Hitlers er virkelig farligere! Kroppen vår er imidlertid ikke redd for alkohol!
  Og jenta trykket igjen de bare tærne på joystick-knappene. Og teamet jobbet. Nye legioner av store og tunge stjerneskip fylt med sigarettpakker stormet inn i kamp.
  Men fra siden av Arkasha Sapozhkov beveget de samme nyproduserte legionene seg mot et møte. Og romskipene etterlot seg lange glitrende stier.
  Aleksey Sotnikov beveget seg i et jagerfly, enten farten opp eller sakte ned.
  Han var en rask ung mann.
  Arkasha ga ordre. Men også han var allerede lei av å være kommandant.
  Og i stedet for seg selv, forlot den evig unge store akademikeren den elektroniske sjefen og skyndte seg inn i kamp.
  Alisa Sokolovskaya fulgte ham. Jagerflyen hennes akselererte kraftig.
  Begge krigsherrene valgte kjøretøy med veldig kraftige våpen og satte på gudemodus.
  Her går vi fra denne reverseringene.
  Også Alice befridde de grasiøse bena fra skoene, og begynte å trykke på knappene med bare fingrene. Det er så kult å leke med føttene.
  Alice sang til og med:
  - Et sted på Kama,
  Vi kjenner ikke oss selv!
  Et sted på Kama -
  Mother River!
  Kan ikke nå med hendene
  Ikke nå med føttene!
  Masha plukket opp:
  - Bare føtter
  Clockwork jenter!
  Og der ble de vanlige soldater som nyter en voldsom kamp.
  Og det er så kul stemning å kjempe sånn!
  Alice forble i en bikini. Hun er en veldig vakker jente. Hun har en perfekt figur og proporsjoner av en fantastisk kropp.
  Men i det enorme menneskeriket som spenner over flere galakser, er det ingen stygge eller fysisk funksjonshemmede mennesker i det hele tatt.
  Og det gleder absolutt. Hvor vakkert og riktig universet nå har blitt.
  Alice presser de bare tærne på spakene. Hvor vakker hun er og kurvene i kroppen hennes er så forførende i absolutt perfeksjon og harmoni av linjer.
  The Hero Girl sang:
  - Ære til mitt fedreland,
  Vi er alle en vennlig familie!
  Og nå slipper hun et bittelite erteutslipp på en minirakett. Men thermopreon-reaksjonen bryter også ut energi av kolossal kraft.
  Og det er en supernovaeksplosjon og et helt dusin jagerfly, sammen med båten, brenner som møll i peisens flammer.
  Flaskene hadde ikke engang tid til å si et ord.
  Alice kvitret:
  - Gi en pitch -
  Vi vet hvordan vi skal kutte endringer!
  Lech Teterev tvitret:
  - Du er bare super Alice!
  Hero Girl tweetet:
  - Lisa-Alisova - et godt navn!
  Og igjen, med en rund, rosa jenteaktig hæl, vil dødsgaven vike.
  Dette er gigantiske ødeleggelser.
  Katya pustet ut med glede, og rev fra hverandre et annet fly med flasker med en rakett:
  - Ja, dette er et bra navn!
  Og hun sang:
  - Plutselig løper jegeren ut -
  Hyperplasma slår til!
  Masha fniste og sa:
  - Det er herlig!
  Og hennes bare fingrene av meislede, solbrune ben vil slippe noe helt dødelig og samtidig pent.
  Og til og med ødeleggeren delte seg fra treffet.
  Som svar blunket Natasha til søsteren gjennom et hologram i lyse farger og knirket:
  - Er det en termopreon!?
  Maha nikket kraftig.
  - Ja, noe sånt! Og veldig konstruktivt!
  Og jentene bryter ut i latter. De stakk til og med ut tunga. De ble øyeblikkelig forlenget som pisker og flettet sammen til en ball. Og det ble så vrient.
  Alice kommenterte:
  - Og vi er sammenvevd som et par slanger,
  Klemmer godt to venner!
  Natasha kurret:
  - Vi er gode venner!
  Arkasha, som også holdt kontakten gjennom en tredimensjonal projeksjon, forvandlet seg til en gutt med svart hud av sønnen til Afrika og knirket:
  - Flinke jenter er gode venner,
  Mind like førskolebarn - skremmer venter på dem!
  Og en svarthudet, sjarmerende gutt fra perletenner slapp solstråler.
  Og de hoppet, og her er et mirakel, fire jagerfly med sigaretter på en gang, forkullet som sigarettsneiper i en gassbrenner.
  Alice blunket tilbake.
  - Du sjarmerer rett og slett!
  Arkasha bemerket mens han beveget ørene:
  - Jeg er legemliggjøringen av intelligens!
  Og gutten fra neseborene, som om han hamrer ut med lynet, er en sjarm - effekten av matrisen, eller rettere sagt hypermatrisen.
  Alenka bemerket rasjonelt:
  - Vårt sinn gir bare opphav til utenkelig materie!
  Aleksey Sotnikov fikk i mellomtiden et treff i pannen. Igjen ble gutten overveldet av intens hete. Men han var slett ikke flau.
  Tvert imot minnet det den tidligere guvernøren om et badehus. Hva er egentlig et bad?
  Den lille gutten sang:
  Bad, bad, bad, bad!
  Infusjon av eik og bjørk!
  Alenka plukket opp passasjen til mannen sin:
  Bad, bad, bad, bad, bad!
  En del av livet vårt er singel!
  Arkash ble igjen fjernet med solstråler fra tennene hans glitrende som slipte diamanter og bemerket:
  - Og dere er mann og kone!
  Aleksey nikket kraftig og beveget seg bort fra gruven og flyr langs en kompleks bane:
  - La kona være redd mannen sin!
  Alenka fniste, den nakne, rosa hælen hennes trykket på pedalen, og jenta kvitret:
  - Jeg er ikke redd for mannen min, ei heller forkjølelsen!
  Alexei bemerket bebreidende og så på lidenskapen hans. Da var han nesten dekket av en kronogranat. Et farlig våpen selv om du har gudemodus. Gutten knirket, de nakne, barnslige hælene hans brant kraftig.
  Sotnikov utstedte:
  - Ta vare på deg selv, vær forsiktig!
  Alenki bekreftet dette ved å knuse fiendens brigantin med en stridssender på denne:
  - Vær forsiktig, pass på deg selv!
  Arkasha humret og sang:
  - Jeg er en mektig infernalsk tank -
  Sjokolade blir glad!
  Kampen mellom sigaretter og alkoholholdige drikker er en fantasi med høyt volum.
  Alice, på sin side, slo flasker på forskjellige typer romskip, og Arkasha kikket på sigarettpakker på forskjellige typer romskip. Det var så kult - et imponerende spill.
  Arkasha, som slo ned en hel cruiser med tobakksprodukter, kurret:
  - Alice fra galehuset -
  Flott ku!
  Den kvinnelige heltinnen svarte:
  - Du skal betale!
  Og raketten hennes knuste en dreadnought med et stort utvalg av våpen og flasker.
  Ja, det var imponerende.
  Aleksey Sotnikov kjempet i mellomtiden i kamp med en pakke Korona-sigaretter. Esset var av høy klasse. Begge jagerflyene manøvrerte inn og ut av de utbruddende energistrømmene.
  Voivode-gutten var til og med litt forvirret. Fienden er virkelig sterk. Men hvor ble det av vår?
  Alexey sang mens han manøvrerte:
  - Vi er ikke redde for fiender i det minste,
  Våre sterke russiske sabler!
  Og igjen en avgjørende og meget vellykket manøver. Og nå er ånden slått ut av fienden. Han, etter å ha kommet inn i vakuumstripen, ser ut til å bli kvalt.
  Sotnikov sang:
  - Solen står opp og går ned
  Og heltenes land vil føde!
  Alenka sa med et smil:
  - Aksenten stemmer ikke!
  Og jenta sendte henne barbeint, skinnende fløyelshæl i gave.
  Vel, dette er en seriøs kamptest.
  Kriger og kriger, som alltid, i stor høyde.
  Arkasha Sapozhkov nærmet seg Alice.
  Den unge ytre store akademikeren tvitret:
  - Vel, venn - er du klar til å akseptere skjebnens høyre hånd?
  Alice svarte med å kurre:
  - Min kjære gutt,
  På denne tiden, hva er galt med deg!
  Arkasha sprengte med en utslettelsesstråle og knirket:
  - Alt er i orden, de lette forgjeves etter problemer i meg,
  Bare Lisa, du er Alice, jeg savnet deg!
  Og gutten blunket til jenta. Det så storslått og komisk ut på samme tid.
  Natasha sendte også noe destruktivt og samtidig spiselig.
  Den hyperplasmatiske strålen ble forvandlet til en kake som dekket alle visningsåpningene til stjerneskip.
  Faktisk, når det er mye kjeks, kveler de på det!
  Alice satte pris på det gigantiske kakeangrepet.
  - Det er flott! - Jenta knirket.
  Ja, det luktet definitivt overkill. Sigarettpakker begynte å ta fyr av seg selv, og flasker eksploderte.
  Arkasha tok den og kvitret:
  - Hvis du er en bryst med en kake,
  Veldig kjent fast!
  Så et sted apene -
  Du har brukt mottakeren!
  Og kaste en glitrende pulsar fra øynene.
  Aleksey Sotnikov, som la press på ess-konkurrenten, ga ut:
  - Istapper ruller fra øynene,
  Pans dødstime er kommet!
  Og igjen vridd med dødelige raketter.
  Natasha ga opp og lanserte neste etappe fra det store slagskipet:
  - Festen vår skal vinnes!
  Og flukten til en hyperplasmatisk blott i form av et kart. Og vakuumet hveste, klar til å dele seg i mange gnister.
  I mellomtiden, på flukt, kolliderte først en flaske vodka og en pakke Belomor med jagerfly. Det var en eksplosjon og fullstendig utslettelse.
  Og så begynte pakken og flasken etter utstøting å treffe hverandre i et vakuum.
  Sigaretter og alkohol forårsaket tydelig gjensidig inkompatibilitet.
  Belomor dyttet Stolichnaya vodka, gryntet grådig:
  - Hva forventer du?
  Flasken svarte:
  - Til din utslettelse!
  Sigarettpakken humret.
  - Du får det ikke!
  Flasken protesterte:
  - Hvordan kan jeg vente!
  Og de slo hverandre i hodet. Her er hvordan de alle glitret.
  Arkasha, og så tilfeldig på dette bildet, hveste:
  - Nei, brukne vinger vil ikke forvirre,
  Det er ingen medlidenhet i meg og ikke tilfeldig!
  Lekha Teterev støttet passasjen:
  - Jeg liker ikke vold og impotens -
  Det er bare synd for den korsfestede Kristus!
  Demontering i vakuum var fargerik og saftig.
  Alice plystret og sang med, og spilte keyboard med bare tær:
  - Mitt ekte glis, og et superkraftig slag!
  Etter det vil jenta, som håret hennes, frigjøre en hel bunke med gnister fra hodet hennes.
  Arkasha bemerket med stor lidenskap:
  - Jeg er en fenomenal djevel!
  Alice svarte:
  - Nei, du er bare en narr!
  Og den manede akademikeren med prefikset grov gryntet:
  - Jeg er et betonggjerde!
  Natasha svarte:
  - Det er ikke Arkasha, det er en hypertitan!
  Alexey, som kom ut av en annen bakke, bemerket med overraskelse:
  - Alle her elsker prefikset hyper!
  Alice forklarte logisk:
  - Og livet vårt i seg selv er en kontinuerlig hyper. Hvis ikke i livet, så i Hypermatrisen!
  Lyokha Teterev vrir seg inn i en salto og kurret som en due:
  - De går langs matrisen,
  Romskip blåser opp!
  Og Katya la til med selvtillit:
  - Vel, matrisen, det er matrisen!
  Dette er faktisk ganske enkelt et kolossalt system av kontinuerlig ødeleggelse og utslettelse.
  Flasker og sigarettpakker var dømt til kontinuerlig spådom. En av flaskene med vodka "Crystal" begynte å bekjenne sine synder foran strålepistolen.
  Hun gikk til og med på kne og sang:
  - Gi slipp på mine synder,
  Jeg vet jeg har mye...
  Vennligst lytt og hjelp
  Jeg ønsker å omvende meg for Gud!
  Det så virkelig komisk ut. Men faktisk har sigaretter på flaske også en religion. Og til og med våpen ber noen ganger.
  Arkasha svarte på Sotnikovs spørsmål:
  - Ja, selvfølgelig - troende roboter - dette er fremskritt!
  Vaktmannen sa:
  - Hvor store fremskritt er gjort?
  Til ufattelige under...
  Bare veldig fristende
  Når det gjelder tro, en merkelig demon!
  Alice bekreftet aggressivt:
  - Problemer glemt
  Forlatt løpetur...
  Roboter pløyer kjent,
  Ikke en mann!
  Arkady nikket.
  - Ja, roboter pløyer grundig!
  Og alle i kor i de fire, eller rettere sagt de åtte, sang:
  - Kaptein, kaptein smil,
  Tross alt er et smil flagget til et skip!
  Kaptein, kaptein dra opp!
  Bare de modige erobrer havene!
  Og alle vil plystre i kor ...
  Vel, rett nattergal-ranere!
  Alexei Sotnikov løftet sin barnslige hånd, knyttet nevene og sang:
  - Never, never -
  De slo motstanderne med et slag,
  Knyttnevene våre!
  Det var virkelig noe å se...
  En annen kampdrakt begynte å synge:
  - Vil du være en dust?
  Selvfølgelig ikke,
  Gi meg litt vin
  Og en pakke sigaretter!
  Alexei plystret. Han forlot neste rakett og knirket:
  - Det er fysiologi!
  Og guttevoivoden viste seg å være i full åpenhet.
  Hans utseende var som et forsøk på hypermatrise og alternativ tenkning.
  Alice sa med et hån:
  - Min sannhet er
  For å gjøre verden til et galehus!
  Og jenta trykket igjen på det komplekse og dødelige tastaturet med bare tærne.
  Arkady Sapozhkov bemerket ganske logisk:
  Alle ble nesten gale
  Selv de som er gale...
  Men folkens du tullet -
  Det krever for mye styrke!
  Alice var enig i dette:
  For mye, det er sikkert!
  Og jentas bare hæl stakk inn i antennen. Og en tsunamibølge med enorm, rett og slett ubegrenset kraft gikk av.
  Det var tydelig at selv de grove slagskipene skalv i det brennende nettet.
  Og mindre fartøy ble helt utslått.
  Alice sang:
  - Jeg fløy på stjerneskip,
  Og det er ikke nok land på himmelen!
  Alexei Sotnikov leste mer lyrisk:
  - Jeg husker nå
  Utseendet er strålende lyst ...
  Han gjennomboret hjertet mitt med en dolkspiss!
  Jeg brant i den brennende vindens bekker,
  Du forble stille som svar!
  Alice mumlet som svar:
  - Å, så lett det er å komme inn i pervachi -
  Hold kjeft, hold kjeft, hold kjeft!
  Arkasha var enig:
  - Taushet er gull, men ofte av veldig lav standard!
  Alice fniste, og tungen hennes ble et dusin meter lengre, og som et slag i pannen til en storslått akademiker.
  Til og med øynene hans spratt ut av hulene deres...
  Og hovene trampet allerede på vakuumet. Flasker med alkohol raste på hvite hester, og sigaretter på svarte hester. Og det så ekstremt flott ut.
  Og det ble en kollisjon...
  Lekha Teterev sang:
  - Jeg tente en andre sigarett,
  Det banket på badet...
  Sannsynligvis verdens undergang
  Ta meg til skrekk!
  Alice bekreftet:
  - La oss ta det!
  Og krigerheltinnen vil igjen piske tungen hennes som et fugleskremsel ...
  Arkasha protesterte mot dette på sin egen måte. Pannen hans i pannen ble lengre og fanget opp tungen. Umiddelbart ble det kortslutning og hvordan det gnistret ... Mer presist, lynet hamret som en trommerull.
  Og igjen gikk tsunamibølgen, bare denne gangen falt slaget på stjerneskip med sigarettpakker. Og alt vil lyse opp og flamme ...
  Og store slagskip er som snøfonner som er kastet i en gigantisk stekepanne.
  Etter å ha utvekslet slag, dunket den evige gutten og jenta i pannen og sang unisont:
  - Vi vil være venner med deg,
  Skatt evig vennskap!
  Alice gikk med på dette og sang:
  - Djevel, djevel, djevel redd,
  Noen, noen, straffet oss...
  Gi oss, gi oss, sverd i hånd,
  Mot, mot den nye pesten!
  Sotnikov var enig:
  - Ja, det var et slikt koronavirus her ....
  Alice kvitret:
  Viruset vil ikke ta oss!
  Og lynet blinker fra øynene hennes igjen.
  Generelt viste teamet seg å være... Fornøyd...
  Nesten alle flaskene var knust, og sigarettene sto i brann. Og generelt var kampen i full gang i lang tid og bokstavelig talt brent ut ...
  Sotnikov bemerket:
  The Matrix har forandret alt...
  Alena nikket.
  - Flasken er også en person!
  Lekha Teterev nikket:
  - Og at sigaretter ikke er mennesker?
  Natasha sang:
  - Jeg selger hele verden for én sigarett,
  Og selv et halvt liv er ikke synd for dette!
  Masha knirket:
  Columbus oppdaget Amerika
  En modig sjømann...
  Men samtidig underviste han
  Hele verden røyker tobakk!
  Alexei Sotnikov bemerket vittig:
  - Og når det går dårlig - sier de - er det tobakk!
  Arkasha nikket samtykkende:
  - Det er riktig! Vi har allerede kjempet! Og la oss gå fri!
  Alice nikket.
  - Jeg tror jeg vet hvordan jeg skal bli kvitt kokongen!
  Sotnikov nikket samtykkende.
  - En god krig så opplyser tanker!
  Alice var enig:
  Det er ingenting bedre enn en god kamp!
  Arkady sang:
  - En krig raser i universet,
  Knus, drep uten grunn ...
  Utløst av Satan
  Og døden kom med ham!
  Laget ristet... Romskip, knuste stjerner, knuste flasker og forkullede sigaretter forsvant alle sammen...
  En våpenhvile mellom to kannibaler
  . KAPITTEL 1
  Hitler tilbød Stalin fred allerede før Kursk-bulen. Nettopp under Molotovs besøk i frontlinjen. Og på et personlig møte klarte begge diktatorene på en eller annen måte å bli enige. Stalin insisterte til å begynne med på fred uten annekteringer og godtgjørelser. Hitler bemerket på sin side at Tyskland fortsatt kontrollerer en betydelig del av Sovjetunionens territorier, og Stalins krav er overdrevne.
  Hitler tilbød fred, med bevaring av det Det tredje riket hadde klart å erobre.
  Til slutt, i siste øyeblikk, gikk lederen med på et kompromiss: en retur til 1939-grensene. Führeren, som innså at han ikke kunne trekke to fronter, gikk med på dette. Dessuten vant Tyskland noe, og det var mulig å sende inn resultatet av den østlige kampanjen for seier.
  Stalin hadde også sin grunn. For det første ble store territorier i Sovjetunionen frigjort uten et eneste skudd. Og for det andre var det en beregning om at Hitler ville kjempe i Vesten i flere år til. Og alt dette vil ende i gjensidig utslettelse av de allierte og Det tredje riket.
  Og så vil USSR ta over hele verden!
  Regnestykket er tilsynelatende kynisk, men muligens sant. Hitler, i alle fall, vendte virkelig hordene sine mot Vesten.
  Den 20. april opphørte fiendtlighetene på den sovjet-tyske fronten. Så begynte tilbaketrekningen av tyske tropper. Det skulle ta seks måneder.
  Nazistene tok alt de kunne bak seg. Men i Tunisia har fiendtlighetene forsterket seg.
  Først og fremst kom selvfølgelig tyske jagerfly fra østfronten, og bedre ess. Og de begynte å bake de allierte veldig hardt.
  Da rykket også bombeflyene opp og begynte å overføre stridsvogner og infanteri, inkludert utvalgte SS-enheter, samt frontlinjeenheter hardnet i kamper i øst.
  Selvfølgelig var Panther sannsynligvis den beste tanken i verden på den tiden. Hun har en hurtigskytende kanon, et pansergjennomtrengende prosjektil, og pannen er godt beskyttet. Og forholdene for mannskapet er komfortable. Så tyskerne så ut til å kaste ut et sterkt trumfkort.
  Og dro samtidig opp mange ubåter. Og kampen om Tunisia trakk ut.
  Det viktigste var at nazistene, etter å ha samlet fly, var i stand til å angripe og fange Malta. Og dermed fratatt britene en sterk base. Og det ble mer behagelig for nazistene å overføre styrker til det svarte kontinentet.
  Og enda verre ble det for de allierte da Franco lot tyskerne dra til Gibraltar.
  Og festningen falt som følge av et lynnedslag.
  Sotnikov så dette angrepet i en drøm.
  Den første piloten, som allerede har blitt legendarisk, Marseille, som i luftfartens historie blokkerte resultatet av hundre og femti og to hundre og tre hundre fly, oppnådde ganske trygt høyde på Focken-Wulf. Han kunne selvfølgelig ikke gå glipp av det viktigste slaget, som avgjør hvem som skal styre Afrika. Så i stedet for ME-109, gikk han med på å kjøre den uvanlige F-190, selv om bombeflyversjonen av denne bilen klatret litt hardt, siden bombelasten ble lagt ned i omlastingsversjonen. F-190 eller Focken-Wulf ble under andre verdenskrig en ekte "flygende hest" av Luftwaffe. Dette flyet, temmelig forbannet i sovjettiden, i rollen som et frontlinjebombefly overgikk Pe-2 på alle måter, og som angrepsfly var det utvilsomt bedre enn Il-2, eller til og med den mer avanserte og mobile Il -10.
  Hva er bedre? Hastighet, manøvrerbarhet, spesielt når du dykker fra vingen, vel, våpen, så dette flyet i sin mest massive modifikasjon hadde så mange som seks (!) kanoner.
  Den andre piloten, tildelt Ridderkorset av jernkorset med eikeblader, sverd og diamanter, fløy for å angripe den engelske flåten ikke alene. Med seg har han en hel armada, bombefly, inkludert dykkebombere, angrepsfly og jagerfly. Luftfart samlet et stort antall og for å slå til citadellet, og den britiske skvadronen. Alt er allerede beregnet, selv om det ikke er noen datamaskiner ennå ... Ikke bry deg, en transistorisert regnemaskin vil snart dukke opp, og da vil kampene gå enda mer vellykket.
  Bilen er veldig tung, mye rustning, på grunn av plasseringen av motoren foran piloten (som den sovjetiske Laggs), ble sikten dårligere. Dette beskyttet selvfølgelig piloten i tillegg, men det hadde også ulemper. Bevæpningen til denne modifikasjonen av Focken-Wulf er ikke svak: to tretti millimeter kanoner og to 13 mm maskingevær. Riktignok ble ytterligere to ekstra kanoner i endene av vingen fjernet for å lette manøvrerbarheten. Generelt er flyet selvfølgelig nesten avansert for sin tid. Men samtidig må det innrømmes at tyskerne i jakten på kraftigere våpen og rustninger klart forverret flyytelsen til maskinen. Og generelt sett var måten å henge flere våpen på flyene ikke den beste, da det økte kostnadene for maskinene, og reduserte manøvrerbarheten på grunn av den økte vekten.
  Selv om krigen, selvfølgelig, ikke vinnes av teknologi, men av folket selv. Her flyr for eksempel på høyre hånd av Marseilles, ennå ikke så titulert, selv om han allerede har fått et ridderkors for senkingen av Marat, som senere ble den legendariske angrepspiloten Rudel. Men det meste av denne legenden fløy på Yu-87, som selvfølgelig er verre enn Focken-Wulf på alle måter.
  I tillegg er også de formidable Me-110-ene synlige. To-seters jagerfly, som har vist seg ganske godt, i rollen som frontlinjebombefly. I tillegg til flere dusin raskt konverterte Me-210, Xe-123, og til og med lette biplan angrepsfly. Det var en hel Luftwaffe-gribb her. Hovedbombeflyet er selvfølgelig Yu-88. Forresten, den mest produktive essen fra andre verdenskrig, med kallenavnet "kid", hadde nettopp uteksaminert seg fra flyskolen. Men han var også en kriger, noe som er nødvendig, og kanskje han blir det. Imidlertid er det synd, Pokryshkin og Kozhedub: de beste sovjetiske essene ble luftmarskalker, mens de tyske aldri hevet seg over oberstene. Marseille i den virkelige historien krasjet i en ulykke, og avsluttet en kort flykarriere. Men han hadde en mye bedre proporsjon: sorteringer - nedstyrte fiendebiler enn Meldes og Huffman. Men dette skjedde ikke her, på grunn av Führerens beslutning om å overføre piloten til Italia for å angripe Malta. Nettopp skjedde en gaffel i monsunen.
  Og nå er Marcel i live og kan til og med prøve seg i en annen rolle: å kjøre et angrepskjøretøy. Og noe annet å slippe på fiendtlige skip.
  Kanskje fordi en modig og dyktig kriger alltid avtvinger respekt, selv om han er en fiende av landet ditt. Fra dette uttaler britene navnet Marseille i en hvisking og korser seg. De kalte ham den milde djevelen. Selv om den mest formidable ess av alle tider og folk utad ser ut som en gutt, eller til og med ansiktet hans kan forveksles med en jente. Men det er mye mer å gjøre!
  Marcel så til siden. Her flyr de hundrevis av fly, og hans Focken-Wulf med motorforsterkersystem og kraftig luftkjølt motor trekker litt foran. Under dem er havet, snart den britiske skvadronen, som betyr kamp. Det største krigsskipet i Storbritannias historie, slagskipet Victoria er hans personlige mål. Kollega Rudel sank det sovjetiske slagskipet "Marat" (mer presist, tvang ham til å synke til bunnen, i fremtiden, la ham gå, og kom delvis tilbake til tjeneste!). Og han vil gjøre noe enda mer majestetisk.
  Her, som en demon fra mørket, hopper engelske Spitfires og Harihers ut av skyene for å møte dem. Marseille åpner umiddelbart ild fra en avstand på mer enn tre kilometer. Og hva er fordelen med M-103-pistolen på 30 mm - dette er nettopp muligheten til å slå på stor avstand. Det er sant at for å treffe et flygende mål samtidig, er det nødvendig med snikskytternøyaktighet. Men her foretrakk Kozhedub også å skyte fra en stor avstand på 200-300 meter, og den tyske "Kid", tvert imot, fra en lav, men med en enorm, knapt merkbar hastighet.
  Marseille, som har en pistol hvis prosjektil er tre ganger tyngre enn 20 mm Lagg-5 kanonen, kan knuse fienden fra tre kilometer. Så få det!
  Etter å ha begynt å ta skade på avstand allerede, fiflet britene og sakte ned og begynte å bevege seg til sidene. Og Marcel kjente inntreden i en tilstand av kamptranse, når du ikke lenger sikter. Kroppen er så å si kontrollert av en demon som har slått rot i deg, og presser på en fantastisk inspirasjon. Det skjer med noen jagerfly når hjernen, som en person vanligvis bruker maksimalt en tusendel, plutselig, truer med å sprekke, gir ut full kraft. Etter å ha fått den absolutte visjons gave. Og det unge esset fortsatte nå å skyte enkeltskudd for å holde settet lenger. Generelt er det selvfølgelig nesten umulig å treffe et enkelt mål fra et maskingevær, selv med en kontrollert installasjon. Kanskje det er derfor det ikke er nevnt så mye i pilotenes memoarer om jetmissiler. Men nå er Marcel som et medium og i stand til å kommunisere med demoniske ånder. Dette betyr at luftfartsoffiseren skjøt inn i en tilstand av kamptranse, intuitivt ved å bruke paranormale evner. Og han bommet ikke, for han visste - på forhånd hvor denne eller den jagerflyen ville befinne seg. Og dette gjorde det mulig å trykke på avtrekkeren uten avbrudd og slå, slå, slå! Og fienden led kolossale tap, og mistet moralen foran øynene våre.
  Her er hva som skjer med britiske gribber som ser hjelpeløse ut, haier kastet ut i ørkensanden. Og de raser og prøver å knipse tilbake på samme måte!
  Imidlertid kjemper både nykommeren Huffman og andre tyske piloter også tappert og, viktigst av alt, dyktig. Rudel tok heller ikke feil, selv om han har en Yu-87, som ikke er en veldig god bil for luftkamp. Riktignok med to 20-mm kanoner. Her setter ikke britene våpen på flyet sitt, de er begrenset til maskingevær. Men Marseille, til tross for oss den store vekten på bilen hans og den dårligste manøvreringsevnen som følge av dette, er fortsatt best, antallet nedstyrte jagerfly har passert femti, og ikke en eneste (!) frøken.
  De britiske jagerflyene var allerede i stor grad ødelagt, og en minoritet spredt. Under den tyske luftflåten, britiske skip. Her er det største slagskipet av dem til alle slagskip, slagskipet Victoria, oppkalt etter dronningen av Commonwealth, som regjerte lengst i verdenshistorien (for de herskerne hvis vei kan spores mer eller mindre pålitelig!). Marseille ser et skip under seg, der det nesten er en avdeling av soldater og sjømenn. Hundrevis av våpen av forskjellige kaliber, inkludert seks til tjuefem tommer som er i stand til å spytte ut et tonn med granater. Forferdelig grovt slagskip, kreasjoner av de beste britiske ingeniørene. Du må slippe en tonn bombe på en slik måte at den treffer direkte inn i maskinrommet, eller inn i ammunisjonslageret, for å forårsake en detonasjon. Ellers ett tonn bomber, en slik brontosaurus med usynkbare skillevegger, mot bakgrunnen som "Titanic" ikke vil falle ned en elendig slurk. Ja, og vær forsiktig så du ikke faller under ilden fra luftvernkanoner, som det er mange av på dette store slagskipet, de skyter allerede fra dem, fyrverkeri blusser opp fra eksplosjoner.
  Marcel siktet eller valgte ikke noe, da han var i en halvtrance og følte, som Luke Skauker, kraften, så vel som pusten til hele den kosmiske eteren, han trakk ganske enkelt i spaken og en tonn bombe fløy ned. Marcel hvisket en bønn:
  - Herregud, tilgi og forbarm deg, men dette er min plikt!
  - Taperen tar alltid feil, men det er alltid på moten å trekke de riktige konklusjonene av tapet! - Så, etter å ha hamret, med en aforisme - Du kan vinne ved å tape alt, og tape - ved å oppnå egoisme!
  Det brølte nedenfra med en slik kraft at selv de tyske flyene i grei høyde ristet ganske kraftig. Det gigantiske slagskipet "Victoria" var overgrodd med brennende fjær, og nådde høyden av en skyskraper i New York, "tsunami"-bølgene som kom fra den spredte de nærmeste engelske skipene i alle retninger. Et par fregatter kantret til og med... Og det var en kollaps.
  Marseille kommanderte gjennom en kraftig radio:
  - Og nå av alle våpnene, på Gibraltar - skyt!
  Ordren ble gitt akkurat i tide, akkurat i prime, da soldatene kom ut av brakkene og gjorde øvelser, noe som betyr at de ville gi Storbritannia et lys i dag med termokvark napalm.
  Vel, andre tyske fly angrep skvadronen. Ut av øyekroken så Stalluk at Rudels Yu-87 hadde sluppet en tung bombe på 500 kilo på et hangarskip og truffet, som alltid, nøyaktig. Kaptein-führeren utbrøt gledelig:
  - Slik beholder man krigshelten!
  Hangarskipet fikk skader, men ikke bare fra Rudel. Andre tyske ess bidro også. Marseille selv, som fortsatt hadde to 200 kilos bomber, bestemte seg for å bruke dem på denne måten. Det første offeret var en cruiser. Bomben traff ham rett inn i en stor, røykproduserende skorstein.... En annen befant seg i en fregatt. For å gjøre dette utførte Marseille til og med en dykkemanøver. Etter det ble flykroppen lettere, og den unge essen angret på at han ikke hadde brakt overbelastningen til grensen på 1800 kilo. Det er imidlertid ingen grunn til å være så egoistisk, la de andre krigerne i Det tredje riket skille seg ut og få ære. Det må tross alt sies å være en hederlig ting å være høyere og kulere enn alle andre.
  I det fascistiske Tyskland var det mange strålende krigere som studerte historien og gjerningene til forskjellige helter og krigsriddere, du blir rett og slett overrasket, og du slutter aldri å lure på: hvorfor blåste tyskerne bort så raskt? Og hvorfor mistet luftfarten deres luftoverlegenhet?
  Selvfølgelig, i Sovjetunionen, var det ess ikke en glipp - Pokryshkin, den første tre ganger helten i USSR, Kozhedub, ble ansett som den beste, seks flere mennesker hadde mer enn femti. Men likevel ... Kanskje det rette er virkelig på USSRs side, og høyere makter støttet den røde hæren og det sovjetiske imperiet!
  Marcel skjønte da at han hadde gjort jobben sin, og nå var det på tide å gå tilbake, fylle bensin og treffe festningen. De fleste av skipene, inkludert to slagskip og to hangarskip, har blitt senket; fra havet vil Storbritannia ikke lenger kunne hjelpe Gibraltar på noen måte. Og selve festningen blir nå bare trampet, og den kan ikke motstå.
  Terminatorpiloten snudde tilbake og hele den seirende armadaen til Det tredje riket fulgte ham. Det er nesten ingenting igjen av britene. Riktignok var det ingen tap i det hele tatt, men de kjempet med jagerfly og luftvernvåpen avfyrt. (Deres Marseille ødela nøyaktig åttien fly, noe som brakte det totale flyantallet til 401!). Nå kan du merke det...
  Når, selvfølgelig, festningen faller...
  Forresten, Rudel, selvfølgelig, uten tvil, godt gjort, du ser hvordan han tok på seg fregattene, du skjønner, han knuste hangarskipet også.
  Her har jagerbomberen Marseille allerede landet. Herdet og vant til militært arbeid utførte kroppen bevegelser automatisk.
  Påfylling av drivstoff og omlasting av flyet bør ikke ta mer enn femten minutter, og deretter hoppe og krasje resten.
  Vel, den demoniske Adolf Hitler, som det ble annonsert, leder personlig stormingen av Gibraltar fra Spania.
  Selve den mektigste britiske citadellet ble utsatt for massiv beskytning og skyttergravene ble bokstavelig talt malt, vegger og skillevegger kollapset. Man kan bare forestille seg hvor sjokkerte forsvarerne av festningen Gibraltar var. Og ikke bare ved granatslag. Brølet og hylet var imidlertid forferdelig. Negre og arabere fra kolonienhetene mistet hodet allerede i de første minuttene av artilleriforberedelsen, og de hvite så ikke bedre ut.
  Seniorkorporal Parkinson ble så redd at han skyndte seg til toalettet. Men minst et dusin engelskmenn og arabere hadde allerede klemt seg sammen, slik at korporalen uhøytidelig ble sparket i kjeven med en hæl. Parkinson ropte enda høyere og trakk pistolen.
  - Hei du gulfjes jeg deg!
  Ovenfra, på grunn av ristingen av hullene, falt sand ned, varmt og stikkende, det klatret bokstavelig talt inn i korporalens krage. Han falt i en tilstand av jetkollaps og åpnet ild for å drepe. Som svar fløy en dolk og stakk hull i Parkinsons mage. En blodfontene rant sløvt fra den tunge magen hans, og den beseirede korporalen banket i smerte.
  Og andre steder var det ikke bedre, skrik, stank, raserianfall, skuddveksling, når svarthårede briter eller tvert imot bleke i ansiktet, tross tropesommeren, knuser hverandre. Og oppe var det selvfølgelig enda verre, men der stilnet hysteriet raskt, alle de voldelige ble slått.
  Bare soldatens prostituerte Corneille mistet ikke hodet, men utnyttet øyeblikket til personlig berikelse. En, to, tre - riv lommene. Fire, åtte, fem - du må skyte kaninene! Og den svarte horen klatret uhøytidelig ned i lommene hans, og smilte til og med grusomt.
  Panikk grep også hundene, de begynte å skynde seg og bite de gale britiske krigerne, og de svarte febrilsk med å skyte og, viktigst av alt, treffe imidlertid ikke bare dyr, men også mennesker. Til og med oberst Phantomkh - med kallenavnet bulldogen, mistet hodet i en slik grad at han begynte å grave seg inn, uten hell og traff gulvet i bunkeren med en sapperspade.
  Vel, Marseille, Rudel, Getter og andre riddere fra krigen i Det tredje riket rykket ovenfra og prøvde først og fremst å ta ut luftvernvåpen. Imidlertid var det nesten ingen ødeleggelse her, og britene skjøt praktisk talt ikke. Marcel ødela bare en dristig koffert og sa:
  "Det er ikke bra å være bagateller i en stor sak, men det er enda verre å ikke legge vekt på bagateller på grunn av et lite sug etter lediggang!"
  Planen, utviklet på forhånd av hovedkvarteret, ble gjennomført, tydelig som i øvelsene. Troppene rykket frem allerede før slutten av artilleriforberedelsen. Med uaktsomhet omorganiserte bønder. Führeren kunne ikke en gang gi ordre, så langt som alt viste seg harmonisk. Spesielt bevegelsen til "Goliaths" som sprenger passasjer i minefelt. Og også bedt, personlig av kaptein-fuhrer, det brukervennlige systemet "Snake Gorynych". Passasjene i minefeltene ble etterlatt brede, og med en gang stormet lette tanketter langs dem, og deretter infanteriet. Imidlertid gjorde britene, som man kunne forvente, praktisk talt ikke motstand. Bare tilstedeværelsen av tett overfylte miner, inkludert de nyeste, radiostyrte, bremset fremrykket, samt forskjellige pigger og grøfter. Dette skapte naturligvis problemer, og mer enn alvorlige problemer. Men tross alt er ikke tyskerne så enkle, de forutså mye.
  Her snudde Marseille tilbake på sin Fokken-Wulf, hvis han hadde mulighet, ville han ha landet flyet et sted nærmere, hva skal han gjøre, skyte seg selv og kjempe til fots. Men heldigvis er det vanskelig å finne en god plass, selv om Focken-Wulf på ingen måte er noen snodig bil med tanke på landing.
  Pilot Rudel spurte Marseille over radioen:
  - Jeg føler at Maxim er ferdig om en time kollega! Kanskje vi prøver å sette oss ned på den steinete plattformen for å være i tide til hatteanalysen?
  Marcel sa dystert:
  - Det kan bare sitte én!
  Rudel nølte. Han forsto at den store krigeren fra det skjebnesvangre tredje riket ønsket å skyte mer, men på den annen side kunne de vurdere innrømmelsen at han var redd, og til og med utsetter lederen for kuler.
  Marcel forsto dette og modererte plutselig sin begeistring:
  - Vel, ok! Sett deg ned! Du kan ikke være så egoistisk og ta alle prisene for deg selv! La andre skyte!
  Noen minutter senere begynte den unge terminatoren å snorke og så ikke de hvite flaggene som vaier over festningen. Og etter en tid blir allerede tallrike kolonner av fanger som har blitt lamslått og mistet sitt menneskelige utseende kjørt.
  Dermed ble en festning av stor strategisk betydning tatt. Og fascistene begynte nå å trenge direkte inn i Afrika. Tropper ble fraktet til det svarte kontinentet langs den korteste avstanden.
  Og nå begynte maktbalansen å endre seg dramatisk. Spesielt på grunn av at de tyske stridsvognene nå hadde overlegen kampkraft. Og ikke bare "Tigers" og "Panthers", men til og med T-4. Så det var veldig vanskelig for britene og amerikanerne.
  Situasjonen ble forverret av det faktum at de tyske troppene hadde mye mer kamperfaring med en alvorlig fiende, og var mer preget av disiplin og trening.
  I tillegg begynte MP-44 angrepsriflene, som ikke hadde like, å komme inn i de tyske troppene.
  Sovjetunionen begynte også å selge olje til Det tredje riket, og utstyret til nazistene ble gjenopplivet. Så Marokko ble tatt til fange raskt. Og tyskerne var i stand til å få forbindelse med troppene sine i Tunisia gjennom Algerie. Og Wehrmacht-brigadene strømmet over Libya.
  Selvfølgelig kjempet vakre jenter veldig tappert.
  I Libya hadde ikke britene en kraftig forsvarslinje og trakk seg derfor tilbake.
  Men de ble forfulgt i hælene på troppene fra Det tredje riket.
  Og bare i Egypt utspant det seg virkelig harde kamper. I tillegg ble det overført alvorlige forsterkninger fra Storbritannia og USA.
  Magda og Schella var helter i Egypt. Offensiven til Rommels enheter fant sted under vanskelige forhold med en brennhet sommer. Det er lettere for kvinnelige krigere, de er i bikini, og smurt med en beskyttende, ganske effektiv krem. Den varme sanden i faraoenes land legger seg på bare føtter, men hardnekkede føtter tar ikke lenger hensyn til en slik bagatell. Det er bare kulene og skjellene som er ekte. Og den offensive "Desert Fox" velger som regel i mørket. Engelskmennene kjemper annerledes. Kolonitropper smuldrer opp ved det første angrepet, men krigere fra Storbritannia selv, samt et par australske divisjoner, kjemper veldig hardt.
  Her, bøyd ned og langs en svingete linje, løper jentene til angrep, bryter inn i skyttergraven, hvor en stor dump begynner.
  Det vanskeligste her er å løpe når skjell sprekker rundt, fontener av smeltet sand stiger høyt opp i luften. Og fragmentene berører nesten den fettfrie huden, som tråden av stålmuskler ruller under.
  Og i selve grøften er det allerede lettere. Shella sparker den nærmeste engelske offiseren i kjeven. Han biter tenner og kollapser tett.
  Blondinen utbryter glad:
  - Her er mottakelse på arisk vis!
  Den brennende partneren legger et kne til lysken, og tvinger den arabiske leiesoldaten til å slå seg til ro og roper:
  - Dette er ikke for deg å spille spillikins!
  Krig er grusomt. Selv den engleaktige Shella river opp magen til nærmeste engelskmann med en bajonett. Hun er kvalm, men det er ingenting å gjøre. Enten er han deg, eller så er du hans. I krig er det ikke noe slemhetsbegrep, det er bare kriterier for effektivitet og hensiktsmessighet.
  Og blod. Det er til og med overraskende at så mye kan strømme ut av henne fra et elementært kraftig slag med en sapperspade. Når blodet, som dette, blir sprutet på sanden, og så hardnakket ikke ønsker å bli absorbert.
  Shella, hvis herdede såler napper i denne klissete, ekle væsken, roper rasende og brøler:
  - Dere løveunger, dette hjelper ikke.
  Raseriet til jenta fra SS øker dramatisk. Et grusomt slag mot motstanderen i lysken følger. Og RAF-majoren flyr ut som en kork av champagne og skyttergraver. Og blodbobler kommer ut bak munnen til betjenten. Magda godkjenner:
  - Det er de beste mennene og få tilfredsstillelse!
  Men den magmatiske selv taper ikke tid. Hun beveget baken på en angrepskarabin, fikk fienden til å synke som stearinlys. Bare siden offeret er en neger, ble stubben mørk. Nå oppfordrer Shella vennen sin:
  - Fortsett med det!
  Magda, etter å ha skutt et par kuler fra en forbedret Mauser-pistol, bekrefter:
  - Det er så hold!
  Og resten av jentene kjemper heroisk og, viktigst av alt, veldig dyktig. Overraskende nok lider bataljonen av tigre minimale tap, selv om de kjemper midt i krigen. Kanskje gudene, og den viktigste gudinnen - Pallas eller Fortune er gunstig for unge jomfruer?
  Kanskje det var derfor selskapet deres ble sendt for å kjempe midt i det. I området for det forventede gjennombruddet for store britiske styrker fra det blokkerte Alexandria. Og hva er logikken i dette.
  
  Så nå ligger jentene i bakhold og prater.
  Magda spurte Shella:
  -Enig du ville ha drømt om å reise fra dette ørkenhelvetet til Russland!
  Shelley ristet på hodet.
  - Ærlig talt, nei. Selv om det klimamessig er bedre enn her!
  Den brennende Magda grimaserte vilt:
  - Er du redd for russiske soldater, eller russisk vinter?
  Shelley ristet på hodet.
  - Vel nei! Det ville til og med vært interessant hvor mye hun tålte i deres bitre kulde, barbeint og i én badedrakt. Men det er vel ikke poenget?
  Magda grimaserte med overdreven forakt:
  - Og i hva? Er du redd for å dø?
  Shelley vinket det av:
  - Vel nei! Jeg er ikke en feiging, som jeg tror alle allerede har sett mer enn en gang, men du skjønner, russerne er et slikt folk ... Som vanligvis kjemper til slutten og overvinner de mest iherdige!
  Brennende Magda, ristet av svetten fra hodet, sprøyten spredte seg, og da hun falt på den varme sanden, hveste det motbydelig, innvendte:
  - Men de kapitulerte i første verdenskrig. De signerte en skammelig fred med oss, så etter det vil du påstå at de er uovervinnelige og kjemper til slutten!
  Shelley svarte med et sukk:
  - Så vi kapitulerte tross alt i første verdenskrig. Så for å ta hevn!
  Ilddjevelen snerret.
  - Det var et svik mot vår regjering!
  - De har altså et svik fra de revolusjonære og bolsjevikene! brøt Shelley ut. - Som om du ikke vet hvem Lenin er!
  Magda vred fingrene med en brukket negl ved tinningen:
  - Jeg vet dessverre!
  På dette avsluttet kjæresten samtalen, halsen tørker opp, det gjør vondt å snakke, og Damokles-sverdet lyste frem.
  Da solen krysset senit, og deretter begynte å dø, og skyggene ble lengre, viste det seg at jentene ikke hadde begynt arbeidet forgjeves.
  Nå, da selve helvetet var over, var det et bulder av motorer og en slags bevegelse fra siden av Alexandria.
  Galla bestilte:
  - Gjør deg klar jenter! Da ble stemmen hennes mye mer bevoktet. - Tigresser i geværet!
  Til slutt dukket silhuettene av stridsvogner opp i det fjerne på fortlinjen. De beveger seg sakte, men på en eller annen måte illevarslende. Jentene gjorde klar antitankriflene sine. Slik er granatkastere, lett rekylfri. Deres eksplosive kraft er imidlertid ikke egnet for alle tanker.
  Gala, mørkhåret, storfete, om enn avfettet av varmen, befaler, eller rettere sagt advarer:
  - Ikke åpne ild uten ordre. Cromwells og Matildas er foran. Frontrustningen til Cromwell-tanken er sytti centimeter, og Matilda er åtti. Våre granatkastere vil ikke ta dem. Så du vil bare skyte på sporene.
  Jentene ropte i kor:
  - Det stemmer, kommandantkamerat!
  Shella poserte lekent og sa:
  - "Cromwell" er imidlertid så bra, jernet er latterlig likt! Jeg har sett den så mange ganger, men jeg kan bare ikke venne meg til denne vitsen.
  Faktisk så denne en av de mest massive engelske stridsvognene ut som et banalt jern med sin skråstilte frontdel. Det var imidlertid svært vanskelig å bryte gjennom en slik tank. Her trenger du et kaliber på minst 75, noe som fortsatt er sjeldent for den tyske hæren. 88-millimeter-kanonen er enda bedre, men Rommel har få av dem, og det er veldig vanskelig å frakte en slik koloss-greie, spesielt i ørkenen.
  Og her er Matilda. Den beste kreasjonen av britisk tankbygging før krigen. Åtti millimeter frontpanser, med en vekt på bare 27 tonn. Det vil si at frontpansringen til en middels tank er tykkere enn den til tunge sovjetiske KV-er, og til og med skråstilt som baugen på et skip. Gerda mente at "Matilda" tilsynelatende ble forberedt på krigen mot USSR. Russerne hadde allerede, allerede før andre verdenskrig, kanoner på 76 millimeter, noe som betyr at de klarte å stikke hull på det som var svakere. Selve Matildaen er imidlertid ikke godt bevæpnet, kaliber 47, men den har tre maskingevær.
  Jentene er imidlertid kaldblodige. Bare litt over tretti stridsvogner beveger seg, etterfulgt av tanketter og infanteri. En del av infanteriet på motorsykler med sidevogn. Tankettes, litt over femti, men det motoriserte infanteriet haster skikkelig. Shella, oppriktig overrasket, spurte Magda:
  - Hvor får de tak i så mye utstyr i blokaden?
  Den rødhårede kvinnelige demonen smilte da harpien svarte:
  - Ja, de har aldri hatt problemer med blikkbokser. De vil teste oss for styrke. Hvordan finne ut om gutta våre ikke vil vakle!
  Shelley svarte:
  - Ikke gutter, men jenter! Og også den kuleste...
  Og bak kilene og motorsyklene marsjerte infanteriet. De engelske soldatene flyktet lett bøyde, og i hendene holdt de rifler og maskinpistoler. Det klirret av larver, og det knasket av sand.
  Magda så seg raskt rundt (det ser ikke ut til å være noe forferdelig, langs kantene av stillingen som jentene inntar, stryker, tyske gutter sitter også i bakhold!). Så langt har det ikke blitt avfyrt et eneste skudd fra Wehrmacht-enhetene. Alt er stille og rolig. Shelley hvisket lavt:
  - Vi er som indianere i bakhold, men samtidig risikerer vi selv å miste hodebunnen!
  Magda fnyste som svar med spesiell forakt og blåste en brennende hårstrå fra pannen:
  - Med et slikt humør bør du ikke gå på kamp i det hele tatt!
  Men britene hadde verre nerver, eller kanskje de ønsket å imponere fienden og derfor ble stridsvognene umiddelbart innhyllet i røyk, skudd buldret. I kjølvannet av dem ble det avfyrt maskingevær, og infanterister skjøt også en salve fra riflene. Tyskerne forble stille og ventet på at fienden skulle nærme seg.
  Og da bare hundre meter var igjen til fiendene, befalte Gala kortfattet:
  - Brann!
  . KAPITTEL 2
  Jentene hadde allerede automatisk klart å bli enige om ofrene sine og skjøt fra granatkastere på skinnene. Heldigvis er de godt synlige i engelske tanks. Shella skjøt, og utbrøt gledelig, den høyre larven til den pansrede "Matilda" var ødelagt. Jenta snudde seg:
  - "Matilda" fikk sjakkmatt!
  Magda klarte også å slå ut Cromwell, jenta knipset gledelig:
  - Revolusjonen til de borgerlige i Tyskland vil ikke bestå!
  Så lo begge jentene. De andre ulvene slo granatkasterne sine ganske nøyaktig, som et resultat av at alle trettifire britiske stridsvogner stoppet. Lederen deres Gayla utbrøt:
  - Engelskmennene skjelver alle, deres ubetydelighet er over kanten! Hvis tyskerne kjemper, er det bedre å ikke slåss!
  Faktisk er kvinner en slik rase at de har en spesiell gave i skyting. Og de treffer ekstremt bra. Så britenes slagkraft ble lammet.
  Riktignok er ikke Storbritannia et svakt land, og de stoppede bilene begynte å skyte tilbake. Men for en ulempe de har ... Snutepartiet går dårlig ned, så .... Gala kommanderer:
  - De jentene som ikke har sluppet ut granatkasterne sine, la dem velge ofre blant tanketter.
  Magda fniste.
  - Og kiler, å kiler - vi skal lage søtsaker av dem!
  Shella legger til:
  - Selv om vi er på diett, men du har en plass på toalettet!
  Magda la til:
  - En høne hakker korn for korn, men går opp i vekt raskere enn en villsvin som svelger biter!
  Hva er en tankette? Dette er en maskin som ser ut som en liten tank, noen ganger belte, noen ganger hjul. Sannheten veier bare to eller tre tonn, eller fire og et halvt tonn. Tyngre modifikasjoner har også en kanon. En så liten en ... kaliberet er 20 millimeter, men det er veldig farlig for infanteri. Forresten, en tankette kan også bli gjennomboret i pannen, spesielt hvis du kommer inn i skroget, hvor rustningen sannsynligvis ikke vil rikosjettere. Spesielt noen jenter har også et ekstra sett med granatkastere. De laster raskt forsiktig på nytt, som å stryke tønnene til et barn. Så åpner de ild for å drepe.
  Magda sang til og med:
  - Vi gjentar enkle bevegelser - et velrettet slag til nederlag!
  Kiler reagerer på treff på forskjellige måter. Ved Shella, for eksempel, eksploderte et ståloffer, og ved Magda begynte hun å bosette seg etter å ha blitt forvridd. Jentene skriker til og med av glede, som om de ble kjærtegnet av vakre gutter. Og svaret er spyttet ut døden.
  Shella slikket til og med granatkasteren med tungen, kjente en metallisk smak. Nesten alle tankettes er foret. Britiske motorsykler begynte å avta. Selv langveisfra var det tydelig hvordan australiernes ansikter var vridd. Angrepet fra det formidable Storbritannia var tydelig i ferd med å kvele ...
  Magda la fra seg granatkasteren, plukket opp en maskinpistol og trykket på haken og sa:
  - Jeg er en blid frisør, for det er ikke noe mer ømt enn døden!
  Shella hylte:
  - Det er ikke synd å klippe hår som britene!
  Skytingen fra britene ble kaotisk, og da ble de tyske tunge maskingeværene hamret og kanonene truffet med fragmenteringsgranater. Først ble det avfyrt våpen med liten kaliber, men de produserte også en god del ødeleggelser, og deretter tjente de et gjennomsnittlig kaliber på 75 millimeter. Når et slikt kaliber treffer, og skjellene smuldrer opp i fragmenter ...
  Magda gned seg fornøyd i håndflatene.
  - Her er en grøt til dem!
  En engelskmann var en neger, og så enorm: sju og en halv fot, ikke mindre. Han hadde på seg en skuddsikker vest og brølte som et såret villsvin. Siden den store motorsykkelen som den svarte mannen kjørte på ble truffet, hoppet han av den og løp til posisjonen. Shelley smilte ondskapsfullt.
  Ja, han var en god fyr.
  Skuddet av den barbeinte blondinen er brennende nøyaktig, rett i lysken til den pansrede Othello. Svarte ropte: etter å ha opplevd en komprimert "orgasme". Shelly slo en vits:
  Vi jenter er hyggelige gutter
  Tapperhet vil bli bekreftet med et stålsverd!
  En kule i pannen på avskum fra et maskingevær,
  Vi river av noen skallede svarte!
  Magda ble nesten kvalt av overraskelse:
  - Så du vet fortsatt hvordan du banner! Vel, du og en venn!
  Shelley blunket tilbake.
  - Og hva? Jeg er veldig mangfoldig!
  En del av britene la seg ned og skjøt tilbake. Kampen vokste, og en av kulene fløy så nær hodet til Magda at hun til og med skar av en hårtot. Det så ut til at et stykke lys flamme hadde falt. Den brennende djevelen krysset seg mekanisk:
  - Disse frisørene har skjerpet hendene til helvete!
  Shella, som fortsatte å utføre rettet ild, svarte:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda, til tross for all travelheten i kampen, kunne fortsatt ikke motstå spørsmålet:
  - Hva sa du?
  Shelley blunket lurt.
  Forstår du latin? Et uttrykk som angir total kaput!
  Magda, som svar, kuttet av en lang rekke med fem engelskmenn til som hoppet opp til feil tid, og sa:
  - Et overskudd av sinnet er ensbetydende med dets mangel!
  Shella og fant så noe å protestere på:
  - Nei, du tar feil! Det er lett å ta bort sinnet, men det er vanskelig å legge det til.
  Magda, etter å ha lagt en annen araber, bestemte seg for å gå med:
  - Hva kan jeg si! Generelt umulig! Et glass vin - vil ikke gi tankene! Den andre og tredje er gale!
  Men til tross for tap av moral, var britene fortsatt farlige. Her er en av ulvene, en svarthåret søte i bikini, et par kuler traff i hodet, og tvinger et kort skrik til å avta for alltid. Det er synd at jentas liv viste seg å være så kort, som endagssommerfugler. Flere ulver ble skadet. Magda sa:
  - Det er mange forskjellige ess, bare mye pid....
  avbrøt Shelley.
  - Å banne uanstendigheter under en kamp er et dårlig tegn... Selv om sjakkmatt i et spill er et tegn på klasse!
  Når dette er sagt, kjørte jenta bare en kule inn i motstanderens øye. Hun ble til og med på en eller annen måte trist, så du dreper, du dreper .... Det er ingen ende i sikte på dette. Magda la heller ikke etter og begynte til og med å telle de døde. Generelt, hvis du tenker på det, gir drap styrke til en person? Bare det å drepe, legger selvfølgelig til og styrker karma. Du ser ut til å bli drevet av energien til mindreverdige individer. Og du blir tusen ganger sterkere. Som de sier - krigere-helter. Eller rettere sagt krigere-bogatyrer. Her er en australsk fyr - nesten en gutt mistet halve skallen. Magda sa:
  Bedre å drepe én gang enn å forbanne tusen ganger!
  Shelley var enig.
  - Absolutt! Du kan klikke på alle som dette! Hvor er det automatiske trykket ditt, et voldsomt spytt i hjernen til starfall.
  Magda, rasende på geparden, la til:
  - Britene legger på deg, vel, drikk til helvete! Bare regn på taket til generalen din!
  Shella begynte også å telle de utryddede prøvene. Faktisk at hennes skjønnhet skulle stå på seremonien. Men her er et annet spørsmål, bør hun sette lys for de døde eller ikke? Tross alt, selv om dårlige mennesker er fiender, er de fortsatt mennesker. Hvordan gjorde for eksempel spartanerne i slike tilfeller. Sannsynligvis edel.
  Shella, i en høy hvisking av den oppmuntrende gudinnen, sa:
  - Du vet Magda, la oss gå etter kampen til nærmeste tempel og be for dem som er drept av oss slik at sjelene deres fra skjærsilden skynder seg rett til paradis.
  Den rødhårede krigeren grimaserte.
  - Eller kanskje vi går i moskeen? Vel, du og sentimentale Shelley. Akkurat som din navnebror fra Andersens eventyr, eller rettere sagt Charles Perot. - Magda plantet et utbrudd som tvang ytterligere tre personer til å rape blod. - Men vår verden er ikke en arena for billige følelser.
  Den blonde krigeren trakk på skuldrene.
  - Hvordan si det? Jeg ville ikke like at i tilfelle min død ble kroppen tråkket ned i gjødsel, og til og med urinert på toppen. Du gjør godt og det kommer tilbake til deg...
  - Kommer tilbake med en kule! Magda knipset, etter å ha fått et par tangentielle riper allerede.
  Shella la fra seg to til og bemerket:
  - Og du gjesper ikke, da vil ikke engang en kule finne deg!
  Magda vred på det skitne ansiktet.
  - Kulen er en tosk og bajonetten er ikke en professor, men prosjektilet er ikke en adjunkt! Men du kan ikke beskytte deg mot automatisk brann med røkelseskar!
  Shelley bemerket:
  - En kjent poet skrev - slik at en penn likestilles med en bajonett!
  På dette tidspunktet ble blondinen litt oppskrapt av en kule. Shelley rykket imidlertid ikke engang. Og hva om kulen plystrer, det betyr at den fløy forbi.
  . KAPITTEL #10
  
  Magda godkjente denne metoden:
  - Denne oppførselen er en ekte arisk verdig!
  Shelley svarte:
  - Generøsitet for komplimenter, maskerer sinnets knapphet og grådighet!
  Magda malplassert og ute av veien, ropte:
  - En slik filosofi vil bringe deg i graven!
  Til høyre for Shella ble også en lyshåret venn såret. Selv om jenta fortsatt er en ukjent nykommer i stedet for en avdød kamerat, synes hun fortsatt synd på henne. Men hun stønner ikke, tvert imot presset ut et smil. Så begynte hun å trekke ut kulen med tungen. Shella krøp mot henne:
  - La meg hjelpe deg...
  Hun slo tilbake:
  - Kom deg av! Bedre fyr og ødelegge de elendige løveungene. Dette er flott for deg.
  Shella gjengjeldte ikke med hårnåler eller kastet sand, selv om hun ble fristet. Støtter albuen hennes og får en vekt, legger tydelig ned tre personer i en kort støt (hun har allerede en maskinpistol, det ble så varmt at løpet begynte å bli rødt, det er til og med overraskende at det ikke har satt seg fast ennå!), knurret:
  - Utmerket, det skjer aldri i en krig! Definitivt noe uferdig!
  En venn (hennes navn var Whalen) sa:
  - Det ville vært for tungen din, og til og med skru avtrekkeren til et maskingevær! Så det ville ødelegge alle.
  Shelley lo, veldig høyt. Så ropte en av engelskmennene:
  - Dere er alle Boshi-horer!
  Shella svarte med kraft ved å kaste en fragmenteringsgranat:
  - Jeg hører fra gigolos!
  Magda truet med å sette fyr på Alexandria verre enn Cæsar, og knipset og kastet også en granat. Ropte:
  - Vi er alltid rause med slike gaver!
  Whalen trakk kulen fra skulderen hennes og spyttet den ut.
  - Du smaker bedre enn du føler!
  Forsterkninger dukket opp på baksiden av britene, et dusin flere stridsvogner. Ja, Matildas, og resten Makkabeer kjøpt i USA. De siste stridsvognene var uten tårn, men med tre kanoner hver. Magda plystret lavt.
  - Ja! Det er dinosaurbiler!
  Shelley grimaserte nervøst.
  - Du vet, en dinosaur kan tråkke på et pattedyr hvis den bremser ned med hjernen. Hele masse...
  Magda avbrøt raskt:
  - Og her har du ikke rett. En person tenker ti ganger raskere enn han beveger seg. Det vil si at det ikke er hjernen som svikter oss først, men kroppen!
  Shelley himlet med øynene.
  - Ja, kroppen ... Sjelen er vanligvis sterk og vektløs.
  Magda fniste nervøst.
  - Sjelen har syndet, men kroppen er ansvarlig!
  Makkabeerne var veldig saktegående, så Matildaene hadde det ikke travelt. Jentene var imidlertid ikke nervøse, de hadde fortsatt noen overraskelser igjen, spesielt et par dusin panservern. Men i dette tilfellet klarte de ikke å vise seg frem. Det ble et brøl og hele tre granater stormet mot de britiske stridsvognene. Her er en "Maccabee" som umiddelbart viste seg å være truffet, et hull dannet i det brede skroget. Britene mistet imidlertid ikke hodet og gjorde til og med et mislykket forsøk på å åpne ild på farten. Det var imidlertid vanskelig å fastslå hvor Rommels nøye forkledde kanoner skjøt fra. En annen salve fulgte, og fordreide Matildas tårn. Shelley gliste lystig med vidåpne øyne.
  - Og hva? Luftvernpistol, så hurtigskyting!
  Magda mumlet irritert:
  "Det vil ikke være noe igjen for oss."
  Etter Makkabeerne dukket det opp nye tanketter, samt flere Cromwells. Dessuten, etter malingen som flasser, ble disse bilene gravd ut av sanden. Også en stang, de vil ta den frekt. Den rødhårede Magda fanget edderkoppen med fingrene, en jenteaktig barfot, og knuste den uten seremonier:
  - Det er det samme for alle britene!
  Shella varmt godkjent:
  - Bravo! Fortsett med det!
  88 mm luftvernkanoner fortsatte å drive rettet ild. Brannhastigheten deres var høy, men nøyaktigheten ga ikke opp. Fienden knakk veldig tilfeldig og kunne ikke forårsake betydelig skade. Vel, og hun-ulvene til å kjempe med infanteriet, som kom mer og mer.
  Magda, som prøvde å lindre den ekle kløen fra ripen, sa:
  - Britene er så uøkonomiske i bruken av menneskelige ressurser. Det er utrolig at de klarte å ta over halve verden!
  Schella uttrykte seg derfor ved en svært smigrende anledning for tyskerne:
  - De er mestere, de kaster lik på oss! Du kan ikke argumentere mot dette, wow, likene stinker veldig!
  Den brennende Magda humret tynt:
  - Ja, et gassangrep, en alvorlig ting.
  De britiske stridsvognene krøp som skilpadder, og snart var det bare hauger av metall igjen fra Makkabeerne. Men den mer kvikke "Matilda" klarte å slippe gjennom, men ulvene hennes drepte umiddelbart larven, som alltid treffende treffer fra granatkasteren.
  Shelley slikket hennes lepper.
  - Det er vår måte! I følge Esses!
  Cromwells, eller rettere sagt mannskapene deres, var fryktelig nervøse, trakk i kontrollene og knuste ved en feiltakelse sine egne soldater. Til og med larvene, av sand og blod, ble skitne og rødbrune. Samtidig vrengte tankene seg på stedet, og tårnene forsøkte å rotere klønete. Shella blottet tenner og sang:
  - Forglemmegei vokser et sted. Mamma baker paier! Reich i munnen er ikke tenner, men hoggtenner fra skjell!
  "Cromwells" fortsatte ganske dumt å rote rundt, og knuste sine egne soldater, enda mer intensivt. Selv de tyske luftvernkanonene ble stille for ikke å forstyrre stridsvognene, for å utføre et "ærefullt" oppdrag. Magda knurret heftig:
  Så vi drar nå! Kanskje vi kan unnslippe stormen!
  Men her er noen få "Cromwells" som likevel klarte å flate ut og skynde seg til stillingene som jentene okkuperte. Men de ble stoppet nesten umiddelbart av velrettede skudd. Tilsynelatende er hun-ulvene i spenningen i kampen, de forbød seg rett og slett å gå glipp av. Britene møtte en virkelig tysk styrke. Her er en av tankettene, etter å ha mistet restene av motet, snudd tilbake. Den australske generalen kommanderte noe og granater fløy mot henne. Den dødelig skadde bilen brant i brann, og deretter begynte granatene å sprekke inni. Slik er opptoget.
  Den formidable jomfruen Shella fikk en maskinpistol fast på grunn av overoppheting, og hun la et stykke jern som var blitt ubrukelig til siden, og begynte å skyte fra en selvladende rifle. Og for en veldig god taktikk! Brannhastigheten er lavere, men målet er høyere. Resten av krigerjentene gjorde det samme enda litt tidligere. Magda ristet på hodet og sa:
  - Krig lærer økonomi. Og foran, enda mer enn bak!
  Shelley var motvillig enig.
  - La ham lære! Men hvor mange av disse løveungene skynder seg mot oss! Er det mulig at britene, som dette, kastet alle sine styrker mot oss!
  Magda, med slu og skytende øyne, som Askepott, eller rettere sagt hennes halvsøstre på ballet, svarte:
  "Ærlig talt, det er akkurat det jeg regner med!"
  Shelley ble overrasket.
  - Teller du? Vil du at vi skal dø? I så ung alder å finne døden?
  Magda blunket kjærlig.
  - Ikke i dette tilfellet! Bare tenk, hva skjer når fienden konsentrerer alle styrkene sine på ett sted?
  Shelly svarte umiddelbart:
  - Bli sterkere på dette området. Hun kan bryte gjennom frontlinjen.
  - Hva med andre? Magda blunket.
  - Sterkere! Nei omvendt! - Shelley gjettet plutselig - Så mens fienden kaster alle styrkene sine mot oss, kan resten av troppene våre storme fiendens høyborg!
  Magda rullet seg raskt over og kysset venninnen på det svette, oppskrapte kinnet:
  - Flink! Fant det endelig ut! Slik at Alexandria ikke skal bli en rekordby som holdt ut mot Wehrmacht så lenge.
  Shelley bemerket:
  - Men Alexandria er allerede blitt en slik by. Og jeg håper ikke en av fiendtlige byer vil slå rekorden hans! Tross alt, vi...
  Magda avbrøt:
  - Å si at vi er uovervinnelige til kampen er over er et dårlig tegn. Og du vet det!
  Shella blinket sint med safirøynene som svar.
  - Å være troende betyr ikke å være overtroisk. Dette er til og med nevnt i katekismen!
  Nok en gang foreslo Magda, etter å ha skutt fra en pistol og kuttet av en annen "spekkhogger", ganske alvorlig:
  - Syng kjæresten min! Det er absolutt bedre å synge enn å stønne!
  Shelley sa plutselig:
  - Det er bedre å stønne av orgasme enn å synge av smerte!
  Magda ble sintere:
  - Vel, du kan ikke koble sammen to ord, og derfor snakker du vulgaritet. Kom igjen, syng det høyere.
  Og Shella begynte å synge, først så det ut til at det var stille, men for hvert nytt vers ble stemmen hennes sterkere;
  Ved blodstrømmens ild,
  Et snøskred oversvømmet landet vårt ...
  Krig kjenner ingen tidsbegrensning,
  Bedre enn den søteste vinen!
  
  Smaken av seier vil ikke bli bitter,
  Til og med bitterheten av røyk og blod.
  Da våre bestefedre kjempet -
  Nattergalen kvitrer om dem!
  
  Udødelighet er den høyeste utmerkelsen,
  Å ikke vite kjedelig alderdom.
  Slik at helvetes sendebud ikke kommer,
  For at nåden skal flyte.
  
  Vi elsker verden og lukten av furunåler,
  Men om nødvendig venter kampen.
  Å vårt hjerte av gull,
  La det brenne og smelte isen!
  
  Ja, ferske ungdomspasser,
  Alt har blitt banalt.
  som solen står opp,
  Å være menneske er ikke løgn!
  
  Elsk mennesker Herrens lys,
  Han er veldig snill, stol på oss...
  Selv om veien gjennom livet til underverdenen,
  Og styrer verden: Herodes-Ham!
  
  Vi har rene mål
  Men veien til dem er synd i blodet!
  Tross alt er han en automatisk maskin som manualer,
  Likho av mørke er full av slektninger!
  
  Jesus og Maria er vår garanti,
  De vil komme og bringe lykke!
  Da forsvinner kulden - mel,
  Og sinne med ondskap kaput!
  Det britiske angrepet forsvant til slutt. De siste utslåtte stridsvognene stoppet i nærheten av de gravde tyske skyttergravene. Og bare infanteriet og de nye motorsyklistene forlot fortsatt ikke forsøk på å rømme fra grepet. Utslitte av den lange marsjen, skjøt jentene, grove fra sanden fast til svette, tilbake med sine siste kuler. Shella justerte bajonetten og sa til Magda:
  - Vel, hånd-til-hånd?
  Jenta svarte:
  - Ja hånd til hånd! Det blir en strålende jakt, selv om det for mange blir den siste! Bare vent på kommandantens ordre!
  Shella hvisket:
  - Ordren til kommandanten under krigen er fylt med kjærlighet og en enorm pris!
  Det var imidlertid tydelig at det ikke var noe samhold blant de britiske soldatene. Noen av dem la seg ned og ville ikke løpe frem, mens resten trampet forsiktig med føttene. De kvinnelige krigerne hadde allerede noen få skudd igjen, selv om det i utgangspunktet var en hel pose med ammunisjon som hver hun-ulv hadde med seg. Ja, de er jenter, vakre, barbeinte, i noen veldig sterke bikinier av en kriger fra en elitekvinners SS-bataljon. Avdelingen der de beste individene i Tyskland kjempet, og til og med hensynsløst trente. Et slags program for å skape fremtidens mennesker - supermennesket sunget av den briljante Friedrich Nietzsche. Jentene prøvde å velge sitt eget offer hver og ikke miste en eneste patron forgjeves. Og så var det stridsvogner. Og hvor kommer disse "Matildaene" fra, stemplet dem gjennom taket. Men nå ser det ut til: grensen for tålmodighet er nådd, Gala er allerede klar til å gi ordre om hånd-til-hånd-kamp, da plutselig. Wagners grandiose symfoni lød fra de fjerne skyene. Denne musikken er så kolossal og herlig, i stand til å bringe en ekte arisk til en total vanvidd. Og drive fienden inn i en hale. Magda kastet et blikk mot himmelen og utbrøt høyt:
  - Ja, dette er våre Stuka-bombefly.
  Shelley bjeffet et ordspill:
  - Stykker vil ikke arrangere en demontering stykke for stykke!
  Hva kan sies om den formidable Yu-87, den legendariske dykkebomberen, symbolet på den tyske blitzkrieg? Denne maskinen, helt perfekt (for sin tid, da det ikke fantes slike kraftige og effektive datastyringssystemer), er egnet for å ødelegge bakkemål, og spesielt infanteri, og stridsvogner også. Og produksjonen av en verdig erstatter: Focke-Wulf begynner så vidt å slappe av.
  Gayla bjeffet høyt.
  - Grav i sanden, raskt og gjem hodet!
  Og nå fulgte slagene på britene, Matildaene er sprengt og snudd. Shella kjente fragmentene, som en kam, gå gjennom håret og klø seg i øret. Magda ble også hekta, og den ene jenta var slett ikke heldig, hun skar skåret. Men heldigvis var disse allerede de siste ofrene. Nå har det britiske angrepet endelig blitt kvalt, og et banner med et hakekors er hevet over hovedminareten i Alexandria! Dette flagget var enormt, og skremte mer enn halvparten av verden:
  Magda utbrøt med fryktelig beundring:
  - Blimey! Endelig!
  Shelley ble overrasket.
  - Vi vant? På en eller annen måte kan jeg ikke tro det!
  Magda humret lavt.
  -Ja Ja Ja Ja!
  De overlevende britene begynte også å kaste hvite filler. Det var en seier, noe du bare kan drømme om, å stå foran en ytre uinntagelig armada, det skjedde.
  Shelley utbrøt:
  - Glede, glede hele tiden! Vi vil alltid være glade! Banneret vårt med røde farger viser veien...
  En djevel trakk Magda i tungen, og hun sa ut:
  - Går ingen steder!
  Men den onde Gale hørte, hun var heldigvis i nærheten, og rumlingen i det øyeblikket stilnet. Kompanisjefen knurret:
  - Det er hvordan? Et banner med et hakekors fører, etter din mening, til ingensteds. Vi finner ut av det med deg, men foreløpig må vi bygge fanger.
  Faktisk, blant dem som overga seg var det mange sårede, og alvorlig. Hos dem handlet nazistene "barmhjertig", et kontrollskudd i hodet og fullstendig orden. De som ble lettere såret ble plassert i en egen kolonne - de kan kureres og brukes som arbeidskraft. Shella fikk imidlertid plutselig et samvittighetskval da hun så massakren på de alvorlig sårede og krøplingene. I Det tredje riket var alt underordnet kravene til hensiktsmessighet. Så det unødvendige ble fjernet. Shella selv, til tross for all øvelsen, og allerede en solid (spesielt etter dette slaget!) Antall lik i kontoen hennes, forble snill og veldig sentimental. En bitter tåre trillet til og med nedover det støvete, solbrune kinnet hennes. Hva en skitten ting krig er, hvordan den endrer karakteren og vurderingen til en person.
  Magda var også nervøs; hva annet vil den grusomme Gayla finne på. Hvordan vil hun bli straffet? Faktisk, i krigstid kan sjefen ganske enkelt beordre å bli skutt, uten engang å forklare årsakene. Selv om det nok ikke kommer til det. Tross alt er de eliten, og i tilfelle en henrettelse, og selv med vitner, kan de begynne å grave i hva som er hva, hvorfor. De er verdifulle krigere, ikke vanlig kanonfôr.
  Roth var imidlertid ganske forslått. Tre tyske jenter døde, fem ble alvorlig skadet, nesten halvparten var lette, og alle uten unntak var ripete og dødelig slitne. Beregningen av tap ble utført litt senere, men foreløpig ble fangene bygget og de fangede trofeene ble talt. Og også jentene arrangerte våpnene som ble kastet av fienden i en egen haug. Selv om det var natt, var det lett nok, spesielt takket være fullmånen. Shelley bemerket:
  - Kjenner du Magda i slikt vær, varulver er som regel veldig aktive. Spesielt de tidligere døde!
  Den rødhårede krigeren vred ansiktet hennes.
  - Hvis tross alt eventyr, så ja. Men dere er voksne. Snarere er vi voksne jenter, og vi er selv som ghouls. Selv om de er kvinnelige og veldig vakre.
  For øynene på Shella, eller rettere sagt i hennes friske minne, blinket en episode av det siste slaget, som etter bombens fall spredte kroppene til britene. Blant dem var det en - tilsynelatende blant de innfødte i Australia, en snute med tykke lepper og en flat nese - bare skrekk. Og øynene ... Bare mitt kjærlige og milde beist, jeg elsker deg så mye, tro meg. Hodet nådde ikke den formidable Shella bare ti meter! Og det er som...
  De drepte jentene kunne, i motsetning til vanlige soldater, ikke begraves bare slik. Kroppene deres ble pakket inn i plastposer og etter avskjeds- og begravelsesseremonien (dette ble gjort av en spesiell prest med et hakekors på ermet!), ble de sendt med fly til Tyskland.
  Presten var en spesiell SS i rød uniform, og med ansiktet til en profesjonell morder. Hitler hadde lenge ønsket å etablere en ny religion i Det tredje riket. Riktignok har kompileringen av alternativ teologi støtt på vanskeligheter. Noen få ambisiøse filosofer presset på hver sin modell og teori. Og bare Fuhrer selv kunne velge en felles. Men vedtakelsen av en ny religion, hvor korset ville erstatte hakekorset, eller rettere sagt hakekorset ville erstatte korset, ville bety en uunngåelig splittelse i samfunnet, og til og med like før andre verdenskrig. Hitler bestemte seg for å utsette reformasjonen til bedre tider! Akk, selv Fuhrer virket i stand til å flytte fjell og endre naturlovene, tvunget til å regne med menneskelige fordommer. Magda er rødhåret, men rødhåret, fargen på utspekulert og ikke-standard tenkning, sukket. I motsetning til den blonde krigeren Shella, denne dyktige morderen med sjelen til et lam, elsket hun ikke Kristus, og betraktet ham oppriktig som en svekling og en jøde. Faktisk er Bibelen fullstendig dritt. Selve det faktum at jødene er folket utvalgt av Gud forårsaker bare latter og avvisning. For at Gud skulle velge... Brr... Magda avbrøt tankene sine og hjalp til med å laste de døde inn i en spesiell container. Det er virkelig merkelig at en person, universets krone, er så skjør at han kan bli drept. Tross alt, er det mulig å ødelegge det perfekte ... Imidlertid er det latterlig å snakke om en perfekt person.
  . KAPITTEL 3
  Denne skapningen er ganske dårlig tilpasset livet, spesielt menneskebarn. Og hvorfor så? Dette reiser tvil om tingenes naturlige gang i evolusjonen. Tross alt er mennesket den høyeste sfæren og ingen kan argumentere for at det er akkurat slik. Derfor er ateisme logisk. Tross alt er menneskelige svakheter forklart av det faktum at det fortsatt er praktisk talt helt i begynnelsen av evolusjonsstigen. Det vil si mens du er svak, men i fremtiden kan du bli sterk.
  Kristen moral forutsetter: at du ble født med dritt og vil forbli den samme dritten, bare du vil bære din ydmykelse for alltid. Vel, selve betydningen av begrepet islam betyr underdanighet... Og å være underdanig betyr å være en ikke-entitet, noe som er mer enn uakseptabelt for en virkelig stolt person.
  Hun-ulvene var i mellomtiden opptatt med å rydde opp lik og samle utstyr. Det var allerede natt, årets lyseste. Likene hadde allerede begynt å utstråle en kvelende lukt. Magda grimaserte: ja, hvorfor har folk så mye dritt! Mannen er en gående søppeldunk! Men i teorien må en person være - et supermenneske og et overdyr! Dette har en spesiell betydning - sinnet, det å gi og fysisk perfeksjon. Wow, disse menneskene ... eller rettere sagt små mennesker. Vel, hvorfor er de bedre enn dyr, hvis de stinker sånn! Du trenger bare å overvinne deg selv for å ta på likene og dumpe dem ... Shelle, kan man si, var heldig, hun graver et dypt og bredt hull sammen med andre soldater, hvor likene skal dumpes. Imidlertid jukset Magda litt, skyndte seg for å hjelpe Cromwell-tanken som ble forlatt av fienden. Vel, ingenting i form av egenskaper spesielt beskyttende og kjører denne kolossen. Krigeren sa:
  - Teknikken er dårlig.
  Den barfotblonde Ket, også fra selskapet hennes, protesterte:
  - Teknologi har ingenting med det å gjøre hvis folk er råtne!
  Magda er her med begge hender for, umiddelbart enig med den vakre og sprelske krigeren:
  - Rustet utstyr er lettere å rengjøre enn å friske opp en råtten person! Den sterkeste muskelen er maktesløs - hvis sinnet er svakt!
  Ket, dyttet tanken med hendene, fniset:
  - Vel, du og Solon! Eller rettere sagt, Sokrates i skjørt, så intrikat uttrykt. Men Hitler, som han sa: slå, slå og slå igjen!
  Magda knurret treffende på Suvorovs måte:
  - Slå, men ikke slå tilbake!
  Kets spisse biceps svulmet, hun dyttet tanken med all sin styrke, og jentas mage sank av anstrengelsen. Magda, som en ekte arier, jukset heller ikke. Jenta prøvde sitt beste, og sang til og med med:
  - Ikke tenk på kjærlighet! Skyv enorme vekter! Dette er tross alt vår alvorlige sport - ikke en lokal verdensrekord!
  Kate sang:
  - Vi setter nye rekorder slik at jorden vokser! To ganger, tre ganger høyere enn normen - slik at landet mitt blomstrer!
  Magda fortsatte halvt på spøk og halvt alvorlig:
  - Og de platene er kule - drep flere jævler! Vi er ikke slemme jenter - vi knuser murstein med pepper!
  Den rødhårede krigeren, selv i ekstase, vil slå hodet mot rustningen. Og så hørte jeg på musikken. Og så spente hun seg enda mer. Likevel er det merkelig at britene, som har en så ærbødig holdning til monarkiet, oppkalte tanken etter Cromwell, en opprører, en revolusjonær. Ja, til og med henrettelsen av kong Charles den første. Hvor i strid med logikken er det å navngi en ny cruisertank etter en morder, med tilstrekkelig kraftig rustning. Selv om pistolen skyter fragmentering, ikke anti-tank granater. Magda slikket fryktsomt rustningen med tungen og spyttet så deilig ut:
  - Litt bittert!
  Kate bemerket:
  - Hvis vi ikke får en belønning etter denne kampen, så vil dette være den høyeste urettferdigheten!
  Magda sa med et sukk:
  - I teorien er det nødvendig å generøst belønne alle de kvinnelige krigerne i vår bataljon, eller rettere sagt kompaniet. Alle kjempet som helter, ingen slo seg ut, og hver hadde minst et dusin lik under føttene. Selv drepte jeg mer enn førti "løveunger" i denne kampen alene. Og at alle skal belønnes - det ville vært rettferdig!
  Kat nikket.
  - Hvorfor ikke! Dessuten ble våre tre venner liggende på sanden. Så det hele er forferdelig. Alle disse uopphørlige krigene i menneskehetens historie. Krig er selvfølgelig interessant, men folk dør!
  Magda synger plutselig gjennomtrengende:
  - Folk dør for metall! Folk dør for metall! Satan styrer ballen der, ballen styrer der! Satan styrer ballen der, og skjenker napalm!
  Jentene lo og lastet til slutt Cromwellen på plattformen. Samtidig klarte Magda å knuse tommelen på høyre, barbeint, men med grasiøse solbrune linjer av krigerprinsessen av beinet. Jenta grimaserte og sa:
  - På beina som på asfalt! Dial flat ikke bratsj!
  Humor er humor, men arbeid er arbeid. Hun-ulvene jobbet hardt, som i hardt arbeid, men samtidig blottet de tenner. Magda prøvde også å skille seg ut her. De fortsatt kjøttfulle lårene skalv så voldsomt. Kate, klynkende, bemerket:
  - Dans er dans!
  Magda ble overrasket:
  - Hva driver du med?
  Kate forklarte:
  - Vi danser som i ballett, men samtidig med vekter. Jeg hørte at boksere også bruker en lignende treningsteknikk - gi vekter til hendene og hopp foran et speil!
  Magda kunne ikke la være å le.
  - Vel ja! Jeg forstår at dette er en flott metode! Hvis vektene er puddere, vil hendene rett og slett fly etter vektene i de samme hanskene!
  Kate bemerket:
  - Mange ønsker å ta av, men flertallet forventer skjebnen til Ikaros, siden ambisjonsfjærene er festet med feighetens voks!
  Magda humret lurt.
  - Jeg ser deg også, en filosof! I det hele tatt...
  Kate avbrøt:
  - Det er ingen dumme ulver blant dem! Vi er alle utdannede, vel, å lese Friedrich Nietzsche er et must.
  Magda ble våken og spurte umiddelbart:
  - Nietzsche? Dette er en interessant filosof. Men kriteriet om overmennesket er ikke nøyaktig definert i hans arbeid. Generelt trekkes Nietzsche mot det primitive fellesskapssystemet, altså mot steinalderen, som jeg personlig ikke liker.
  Kate ble overrasket
  - Og hvorfor?
  Magda fniste bryskt.
  - Faktum er at Nietzsche ikke i tilstrekkelig grad belyser, eller rettere sagt, til og med fullstendig undervurderer rollen til vitenskapelig og teknologisk fremgang. Hvordan det påvirker en person, og til det bedre. Og generelt sett er et forsøk på å idealisere steinalderen - å kalle den gyllent upassende. Faktisk, i den evolusjonære veien går folk fra enkelt til komplekst, fra verst til best. For eksempel hvor raskt flyene endrer seg, fra de enkleste til de sterkeste. Begreper som hastighet, manøvrerbarhet og så videre.
  Kate fniste og sang:
  - Hvilken fremgang har kommet til - til usynlige mirakler! Men noe mangler, en utspekulert demon vrir på halen!
  Magda la til mer melodiøst:
  - Problemer glemt! Det tredje riket regjerer! Roboter kommer snart! Avflatet parasitt!
  Jentene måtte bære og jobbe til de var i full blomst, det var allerede ganske lyst og likene til fiendene ble endelig begravet, det så ut til at de kunne legge seg, men det var ikke der. Nei, jentene fikk fortsatt noe å spise, og i anledning seieren fikk de til og med en bit trofégryte. Gayla kommanderte inderlig:
  - Det er en stor ære for deg å smake på maten til fienden din!
  Magda og deretter vyaknula:
  - Nei, det er en stor ære for britene at vi ble enige om å spise skiten deres!
  Gaylas øyne blinket sint.
  - Vel, nei, den krysser allerede alle grenser. Du Magda forblir helt uten mat! Dessuten vil du bli utsatt for en slags tortur. Spesielt ser det ut til at magemusklene dine er for slapp, og musklene er ikke i lettelse. Så la oss teste den nye praksisutførelsen på deg!
  Så trakk noen Shella i tungen:
  - Jeg vil ikke la Magda lide alene. La meg også plages.
  Gala smilte skjevt.
  - Godt jobbet jente. Slik hengivenhet, eller rettere sagt vennskap. Du vil tåle begge deler! Og vær sulten begge to!
  Shella ble stille, lukten av lapskaus kilte neseborene til en sulten, sliten jente. Og så begynte resten av vennene hennes å slurpe overdrevet høyt.
  Men hovedtorturen var ennå ikke kommet. Gale fant virkelig på noe sofistikert. Jentene ble hengt opp med hendene på en wire som smertefullt gravde seg inn i håndleddet, og en lenke ble lenket til føttene. Og hvis du holder bena parallelt med bakken, gjør et hjørne, så er stålkjeden litt kort, deretter jernplaten. Men hvis du senker bena, så svinger tuppen av kjedet metallet, som igjen er koblet til en spenningskilde. Og kroppen din bryter gjennom den elektriske utladningen. Her er en så interessant tortur.
  Gayla slikket voldsomt på leppene hennes.
  - Pressen deres vil bli så sterk ... Dere jenter vil takke meg for treningen!
  Magda, fnisende hysterisk, sa:
  - Og hvorfor trekke, la oss takke for treningen med en gang! Takk til den store SS for vår lykkelige barndom!
  Gayla ristet på fingeren.
  - Dere jenter får henge sånn en hel dag. Men endelig kan du føle deg som ekte menn!
  Magda ristet på hodet.
  - Alle eksperimenter viser at en kvinne, hvis den er riktig trent, er mye mer utholdende og farlig enn til og med menn herdet av kriger!
  Gayla avbrøt henne:
  - Ett ord til, så legger jeg til en dag med nye tester!
  Jentene ble stille, det er vanskelig å holde et hjørne, spesielt hvis en kjede er lenket til føttene deres i lang tid. Så heng som en brystvorte. Gayla dro uten å si farvel, og lot jentene lide slik. Shella kjente et trykk i nedre del av magen, kjedet gnaget anklene hennes, trakk bena hennes. Jenta ble plutselig forført av muligheten til å sjekke hva som ville skje hvis jernet ble berørt med en kjede. Hva du skal prøve...
  Det elektriske støtet var så kraftig at den herdede Shella skrek ufrivillig. Som om en rødglødende påle stakk gjennom kroppen fra hælene til bakhodet. Det var en tann i musklene, og hodepine. Shelley knurret.
  - Dette er begjæret etter eksperimenter så karakteristisk for SS!
  Magda la til halvt på spøk:
  - Det er godt å eksperimentere på... Fiender! Men jeg er ikke fornærmet av leksjonen.
  Jentene var stille en stund. Magda tenkte: vel, hvor merkelig skjebnen er. Nå har tyskerne vunnet, alle gleder seg, og de blir tvunget til å henge som pærer, og til og med lide. Til hvem er paier og smultringer, og til hvem er blåmerker og støt! Det er interessant hva som skjer videre. Nå, etter Alexandrias fall, er det mulig å starte en offensiv i Midtøsten, selv før overføringen av ytterligere forsterkninger. Faktisk, hvorfor vente hvis det ser ut til å være mange tropper i Irak og Palestina, men hvordan kan jeg si at de er ... Ikke helt kampklare, det er for mange arabere og svarte som sprer seg når sirenen hyler. Og hvis du utsetter, vil britene ha tid til å trekke ut mye rikdom, spesielt fra Jerusalem og Bagdad. Du trenger ikke å slå raskere og slå ut fienden. Afrika er et helt kontinent, men Iraks fall er også nøkkelen til Asia. Etter å ha beslaglagt reserver av olje, bauxitt og andre metaller, vil Tyskland endelig bli kvitt enhver avhengighet av USSR. Og kanskje til og med erobre Russland! En kampanje mot øst... En gammel drøm om arierne! Og så hva? Kanskje til og med plassutvidelse, slik de liker å beskrive i science fiction-romaner. Flyr til stjernene og nye verdener. Hvor det for eksempel lever hybrider av gulrøtter og frosker... Det er flott, noe som ikke eksisterte før, og du finner ingen analog på jorden. Tross alt er andre verdener fylt med uinntagelig lys, noe som betyr at tyske tropper må ta dem med storm. Tross alt er det ingenting som er lysere enn solen, bortsett fra stjernene! Magda spurte Schell:
  - Vel, jeg forstår deg ikke, hvorfor ba du så useriøst om mel? Liker du å henge slik på stativet? Pluss at magen min gjør vondt.
  Shelley klarte et glimt av et smil.
  - Og du vet godt! For eksempel la jeg lenge merke til at magen min er litt bak. Så jeg dro opp.
  Magda observerte dystert:
  - Vel, jeg visste ikke at de ville tvinge oss til å trene pressen. Jeg trodde personlig at de ville slå meg med knyster på hælene. Eller kanskje til og med pisk med piggtråd. Men hvis det gjør deg glad...
  Shelley snakket høyere:
  - Du vet, ikke plage sjelen! Kanskje vi burde snakke om noe annet.
  Magda nikket samtykkende.
  - La oss snakke! Syng en blomst, ikke skamm deg! Tross alt, med skjønnheten til en slik søster, kan du se å skrive sanger, en flott håndverker.
  Shella, som bestemte at det var bedre å distrahere seg fra smerte på denne måten enn å sutre, sang hun dessuten fra et mannsnavn:
  Lunefull jentemuse
  Det kjærtegner, så en bummer ...
  Preposisjoner hopper og det er ingen forening,
  Et snøskred av rim vil bli skrotet!
  
  Men den jeg elsker av hele mitt hjerte -
  Som svar sier han hva ordene er til for.
  Krystallkjærlighet kan åpne døren
  Åpne veien til en ørn til det!
  
  Tro tross alt at pennens sverd er dyrere,
  Det er hardhet i den - lo vil skynde av gårde i en virvelvind!
  Arrogante stolte adelsmenn,
  Det blir et stikkende vers om dem ...
  
  Vi skapte rati herlighet,
  Hvor blod renner, og et sted svette.
  utvidet staten deres,
  Fra pyramider til isflak.
  
  Men samtidig er sjelen et lam,
  I den høres lyren søt ut ...
  Tross alt er jentas stemme en oppfordring -
  Og lidenskap vil smelte og granitt!
  
  Der det er et ord, brenner roser,
  Hvor blomstrer epletrærne...
  Vi kan ikke plages av kulden
  Og skremme forgjeves arbeid!
  
  Vi gjør drømmer til kreasjoner
  La oss overvinne avgrunnen...
  Hele verden vil fryse av forundring
  Når nattens sorg forsvinner!
  
  Da vil lidelsen ta slutt
  Det vil ikke være krøplinger og foreldreløse...
  Og avskjed vil ikke komme til oss,
  La den flotte skapningen sprenge terskelen!
  
  Fedrelandet skal bli Guds rike,
  Hver av oss regnes som Skaperen.
  Bare aske strømmer over svik,
  Hvem er ærlig, snill - godt gjort!
  
  Selskapet ble redusert til nittifem krigere (tre ble drept, og to til ble såret så hardt at de ble liggende på sykehuset). Hvor skal du: krig er ikke uten tap, bare tap er uten krig! Flere krigere hadde fortsatt arr på den slanke, muskuløse kroppen, og et par jenter viste seg å være bandasjert. Tigressene, slitne etter lange reiser, så ikke særlig krigerske ut - de var avmagret, slik at ribbeina til og med viste seg gjennom. Jentene klødde nervøst med føttene i sanden, brant og grov, de klødde for mye og klødde brutalt. Generelt, hvis det er et sted på jorden verre enn Dantes helvete, så oppdaget de det selv i Afrika. Krigerne ble imidlertid ikke slappe, og kanskje til og med flagget med at de måtte oppleve slike grusomme vanskeligheter. En slags moral: jo flere vanskeligheter, jo bedre. Propaganda for askese og åndelige verdier, karakteristisk for nazismen, spesielt i den radikale versjonen av Goebbels, i motsetning til den vestlige borgerlige forbruksideologien. Slik ser jentene, svarte av solbrenthet og støv, knapt dekket av en bikini, og hengt med våpen, ut som en karikatur av amerikanske militante. Og ikke langt unna ligger den tyske basen og grensen til Sudan.... Det blåser en varm bris derfra, lukten av brenning høres, og skyene på himmelen er så sjeldne... bare øyer i Stillehavet. Rosa sanddyner under påvirkning av luftmasser beveger seg litt, som om de fangede titanene ønsker å kaste av seg magien til de hedenske gudene, men samtidig kveles de i impotens.
  Shella hvisket veldig stille til Magda:
  Og når endelig...
  Den rødhårede djevelen svarte enda roligere:
  - Veldig snart! La oss drikke oss fulle igjen!
  Gayla ropte øredøvende:
  - Løp, skritt marsj (en slik kommando høres ut som en direkte hån!)
  Skjønnhetene stormet, deres herdede, brente hæler blinket mot bakgrunnen av gyllen, nesten rykende sand. Til tross for at solen nærmet seg toppen, måtte jentene løpe igjen. Så nesten naken, med en solid last over skuldrene ...
  Shelley, rynket pannen, bemerket:
  - På ettermiddagen vil de se oss på god avstand og skyte oss!
  Magda var uenig:
  - Det er ikke så dystert. De legger kanskje ikke merke til oss ... Eller rettere sagt, hele regnestykket er basert på at en normal person ikke vil støte på en så helvetes hete i ørkenen.
  - Spesielt barbeint! Shelley fniset.
  Og vinden ble enda varmere. I morgen er det første juli... Sommerens varmeste måned, på det varmeste kontinentet på planeten Jorden. Og jentene må løpe og dra med seg våpen og en solid ammunisjonslast. Magda husket en fantastisk historie om en fjern fremtid. En mektig og tilsynelatende idealistisk supersivilisasjon forbød ulike arter og raser i galaksen å føre ekte storskala kriger seg imellom. Vel, siden visse tvister stadig oppstår mellom stjerneimperier, så hold begrensede kamper - med små styrker og med omtrent like våpen.
  Det ser ut til å være en rimelig idé fra et synspunkt av humanistisk tenkning, men ... I virkeligheten rekrutterte "Frelsesarmeen" til en supersivilisasjon selv soldater til disse kampene, og valgte de feigste, mest udugelige eller overbeviste. pasifister - som havnet i hæren på grunn av leiesoldatshensyn. Dessuten ble provokatører sendt til troppene for å forstyrre slaget allerede før det begynte ... Kort sagt, det var en parodi på kriger, inntil en person ble funnet som klarte å bryte dette mangelfulle systemet. Dette er hans kall - yrket til en soldat, sjelen til en kriger. Og den uventede Hollywood-slutten - det kunne ikke ha klart seg uten deltakelsen fra en kvinne!
  Alt er som det skal være - hva slags arbeid, uten ekte kjærlighet og lidenskap?
  Når han tenkte, tråkket krigeren Magda bare foten på kaktusen, hun ble stukket, men jenta tok ikke engang hensyn til det ...
  Det var mulig å bryte den mangelfulle orden uten krig, og derfor tapperhet i universet til en ikke gledelig fremtid, til slutt ved hjelp av kjærlighet. Og Magda elsket så langt bare i drømmer, eller i drømmer. Hun var het og samtidig fordervet jomfru. Og hun utløste sitt stormfulle temperament i trening og kriger. Og hva er kjærlighet - noe blod utøser voldsomt for!
  Den rødhårede vixen-engelen ristet av seg svetteperler. Merkelig, men poeter rimer oftest på kjærlighet og blod. Tilsynelatende skyldes dette at menn har utviklet en trang til vold i forhold til hunnen. Mennesket er imidlertid ikke et dyr, i den forstand at det er i stand til å tenke rasjonelt ... Men på den annen side er kristen moral helt fremmed for ham. Det Jesus lærer for en mann, og spesielt en sterk mann, er så unaturlig og forårsaker brennende avvisning at kristendommens suksess var i strid med logikken ... Imidlertid er ikke bare kristendommen, enhver religion preget av et visst paradoks og påtvingelsen av visse begrensninger på en person. Og, ofte ganske urimelig ...
  Det var allerede en full og jevn overskyet natt (likevel tok vinden igjen skyer fra havet ikke så langt fra kysten), da jentene til slutt løp mot målet.
  Før dem var en engelsk base, og til og med med en flyplass. Dessuten, å dømme etter tårnene besatt med maskingeværløp av stort kaliber, piggtråd og betongbaner, var den utstyrt for lenge siden. Britene okkuperte Egypt i 1882, og opprettet et marionettregime der. Nå planla tyskerne å gjøre det samme.
  Den muntre Gala begynte å undersøke basen og flyplassen gjennom en spesiell, intrikat såret hærkikkert. Hun fikk selskap av flere jente-korporaler. Allerede erfaren i krigen, fra da hun fortsatt var en ny speider og forbindelse i Spania, og allerede en hensynsløs kriger i Polen, Frankrike og Jugoslavia, beregnet Gala oddsen med omhu. Flyplassen ble forsvart ganske sterkt, inkludert luftvernartilleri. Ja, og det var mange fly på den. Er det forresten rart at britene holder så mye luftfart på ett sted uten å spre det over feltflyplasser? Kanskje det er et falskt mål her, og de virkelige flyene er plassert andre steder? Det er mange maskingeværtårn, det er til og med tre Matilda-tanker og fire Cromwell-tanker. Hvis du roter rundt, kan du ikke klare deg uten blod.
  Gayla kalte to villede, men absolutt veldig sterke og dyktige krigere. Hun pisket dem bakhånd med en pisk, slik at de kanelbrune brystene hennes til og med svaiet. Hun gjorde et brutalt ansikt og beordret hardt:
  - Magda og Shella har ordre til deg: å trenge inn i flyplassens territorium, og finne ut hvilke fly som er der. Så speid ut forsvarene i detalj!
  Jentene nikket lydig med hodet: en ordre, det er en ordre, og den må utføres. Og hvordan - det er deres problem. Shella og Magda dro raskt til flyplassen. Brannkrigeren foreslo:
  - La oss fange tungen og ta formen fra ham. Så, etter å ha skiftet klær, vil vi trenge inn på flyplassen. La oss ha det litt moro der!
  Den blonde Shella bemerket noe forvirret:
  - Vi må først finne dette språket. Så du tror de streifer rundt i ørkenen? Og du kan fange dem slik i folkemengder?
  Magda plystret med skarlagenrøde lepper:
  - Absolutt. For eksempel er det vakter i nærheten av tankene, fordi de er bak omkretsen av tårnene. Du kan også skyte vaktposter der, og om nødvendig ...
  - Fange en tank og ri? Shelley smilte skjevt.
  Magda, beveget tåen, nikket samtykkende:
  - Og at det er fullt mulig. Selv om vi bare ble beordret til å foreta rekognosering. Heve støy uten en kommando ... Du vet selv hva manifestasjonen av initiativ er full av i en krig!
  Shelley sukket tungt.
  - Jeg vet dessverre veldig godt!
  Jentene løp nesten uten å gjemme seg mot stridsvognene. Vaktpostene var også blant negrene - de røykte sigaretter, og så praktisk talt ingenting. Bare én av dem var av den hvite rasen, og det ser ut til, en offiser. Men han var også ganske full. Shell ble overrasket over dette: hvordan oppfører britene seg? Er de ikke redde for sabotasje, angrep fra araberne, eller en dristig sortie fra tyskerne? Riktignok begynte de vanligvis kaldblodige britene å dunke, kanskje utmattet av den uutholdelige varmen, så vel som de dårlige nyhetene fra fronten. Generelt husket Schella dette fra lærebøker: typen engelskmann, som et kaldt emne og uten følelser, er ikke annet enn en myte. Dessuten er ikke skotter og irske drinkere idioter. Vel, de svarte i denne forbindelse er fullstendig blokkert - de blir gale av en mager dose, som japanerne forresten gjør.
  Jenter tilgir aldri noe. Å fange hodet, og med en dolk i halsen, nøyaktig i halspulsåren - dette er tiden. Men det er en mer effektiv mottakelse, de fjernet det andre paret med vaktposter, slo haken hennes med håndflaten, snurret så og løftet hodet litt. Crunch og nakke vridd.
  Magda blunket til vennen sin:
  - Det er sånn vi bare skyter dem. Som pærer fra trær!
  Shelley svarte lavt:
  - Det finnes en enda enklere måte - for eksempel et skudd fra et lydløst våpen. Og det er ikke bra å skitne til de små hendene dine.
  Magda fnyste foraktelig, som en stor rovkatt:
  - Du er en jordnær mann av Shell. Romantikken med å nyte kampens skjønnhet er ikke i deg. Alt er så primitivt. Er det interessant å skyte og til og med lukke?
  Den snøhvite djevelen avbrøt vennen hennes:
  - Det er bedre å se, det er også en åttende tank. Han var ganske smart forkledd som en høystakk. Men jeg forsto umiddelbart hvorfor solen ville tørke gresset for oss, når selv en kamel ikke ville spise det etter det.
  Magda var enig.
  - Ja, dette er en ganske logisk observasjon. Tank, jeg må se hvilken. Sannsynligvis en av de siste...
  Shella raket litt høy og plystret umiddelbart:
  - Å ja, han har en sammenleggbar tønne. Dette er første gang jeg har sett denne teknikken. Sannsynligvis amerikanske, hvis de tar feil!
  Den brennende djevelen avbrøt den snøhvite krigeren:
  La oss nå komme til flyplassen. Det er også hunder som løper rundt. Dette er et annet problem med problemer.
  Shella skyndte seg å berolige vennen sin:
  - Jeg vet hvordan jeg kan påvirke hunder og derfor skal jeg gå alene. Heldigvis er betjenten blant de hvite glattbarbert og middels høy. Uniformen hans vil passe meg. Jeg endrer allerede ansiktet mitt.
  Jenta la faktisk raskt på seg sminke. Og at de også ble lært dette på en spesialskole. Magda protesterte ikke.
  - Gå, så tar jeg meg av den nye tanken. Den har også noe nyttig for tysk militærvitenskap. Men her er Schella, jeg ber deg, ikke bli lenge, så snart du er ferdig med inspeksjonen, så vil jeg slå tilbake.
  Til og med jerboaen viftet med en børste som svar - de sier, ikke svik oss, blond!
  Den blonde jenta svarte med et smil.
  - Jeg skal gjøre alt veldig raskt. Så langt det i det hele tatt er mulig.
  Magda tok ikke lenger hensyn til venninnen, men tok helt opp studiet av tanken. Her gjorde hun flere funn. Først hadde tanken to sveisede kanoner. En langløpet 76 millimeter kanon med sammenleggbar munning og en 47 millimeter kortløpet kanon for avfyring av fragmenteringsprosjektiler. Generelt er våpnene ganske rike, spesielt for 1942 og det afrikanske kontinentet. Pistolen, forresten, hadde en ganske interessant og kompakt munningsbrems, og var tilsynelatende den berømte sytten fots pistolen, som ennå ikke var tatt i bruk, men som allerede ble annonsert på alle mulige måter av Goebbels fra den kongelige tjenesten av Storbritannia.
  Jenta raket overflaten og fant emblemet til en ørn på luken og inskripsjonen på engelsk: "Made in the USA." Magda forbannet:
  - Vel, som jeg alltid har mistenkt, er dette et amerikansk hack. Tilsynelatende legger de Storbritannia på sjelen vår! Og de er ikke klar over at tyske stridsvogner vil marsjere gjennom New York for dette.
  Å åpne luken var ikke så lett, men jentene, selvfølgelig, pedantisk og samtidig, som høres paradoksalt kreativt ut, ble også lært dette. Så å ta som et hinder var en æressak.
  Shella, i mellomtiden, imiterte ganske behendig en beruset gangart og nærmet seg inngangen til flyplassen. Og kjente umiddelbart forskjellen mellom den britiske og den tyske mentaliteten. Den late stemmen til vaktposten spurte:
  "Hva er det du driver med, Peter?"
  Shelley svarte kort:
  - På en personlig note!
  - Kom igjen!
  Shella var inne på flyplassen. Hun inspiserte flyene, og la merke til alt, inkludert karnevalsflekker på flykroppene, sølt bensin og mer. Da ble det umiddelbart klart for henne at av mer enn to hundre fly var minst to tredjedeler dyktige kamuflasjemønstre. Imidlertid var det også ekte maskiner, inkludert de mektige Lancasterne som var i stand til å frakte opptil seks tonn bomber. To bulldogger løp opp for å speide Shella. Jenta strøk dem forsiktig og gikk videre. Når det er så mange fly på ett relativt lite område, gjør det inntrykk, spesielt på romantiske naturer.
  Disse bevingede maskinene, slik de ser ut på radene sine, er vel spyttebildet av ridderne av den teutoniske orden som kom for å erobre slaverne. Bare mye mer massiv og skummel. Tyskerne foretrakk som regel veldig massiv rustning som beskyttet ridderen godt. På samme tid, selv om prisen vil være en nedgang i mobiliteten til en kriger. Men i den moderne verden ble veien tatt til bruk av manøvrerbare jagerfly. Den samme Me-109 veier fortsatt mindre enn sine engelske motstandere.
  . KAPITTEL #4
  Og her står disse bevingede ridderne og venter på noe, og de lukter av de brølende og dødelige teknikerne fra det tjuende århundre.
  Shelle er imidlertid ikke spesielt behagelig å gå, jentebena hennes har mistet vanen med støvler, og de har allerede begynt å gni. Dessuten viste ikke britene stor fantasi: etter å ha plassert ekte fly på den ene siden, er til og med en rød avgrensningshylle synlig. Vel, dette er generelt forståelig hvorfor, slik at de britiske pilotene, og selv med fulle øyne, ikke forvirrer noe. Og så generelt er det allerede mulig å returnere.
  Shella gikk tilbake, og begynte til og med å vakle mer. Så slapp de ryggen hennes uten å spørre, og først etter å ha snust på gjeterne, klynket de lett. Den snøhvite djevelen hvisket lavt til dem:
  - Ingenting snart du bytter eiere!
  Og sakte tilbake igjen ... Og vinden ble mye friskere, det begynner snart å bli lett ...
  Og Magda fant i mellomtiden ut tanken ... Det var en eksperimentell modell Mp-16 "D". Generelt er tanken ganske kraftig og har et hydraulisk kontrollsystem for maskingevær (i stilen, eller rettere sagt i systemet, karakteristisk for de nyeste jagerflyene!). Med stor ammunisjonslast, og automatisk ladesystem. Tanken er den nyeste for sin tid, og det er ikke engang klart hvorfor britene viste så uaktsomhet og voktet den så uforsiktig? Kanskje svindlet karakteristisk for mange nasjoner fungerte her, noen andres kan ikke være bra, noe som betyr at det ikke trenger å beskyttes!
  Før ankomsten til Shella, den brennende skjønnhetskrigeren, fylte tanken og sjekket ammunisjonslasten. Den blonde krigeren, etter å ha kastet av seg de forhatte støvlene fra bena til krigsgudinnen, rapporterte raskt situasjonen til partneren sin.
  Magda formidlet det hun hørte til Geila, og så lyste ansiktet hennes:
  - Shellochka nå angriper jentene våre fienden. Og vi fikk lov til å treffe fienden umiddelbart ved å bruke disse stridsvognene.
  Den snøhvite krigeren utbrøt:
  - Det er dette du drømte om! Vel, kjører bilen?
  Magda bekreftet rimeligvis:
  - Arbeider. Amerikanere har alltid stridsvogner bedre enn tankskip.
  Faktisk startet bilen fra første sving. Interessant nok var ikke motorene støyende. Jentene visste for eksempel at den russiske T-34 buldrer, så ... Denne tanken kan brukes mot de britiske kolonitroppene for å spre de innfødte.
  Og krigerne tråkket på en heftig femtifem tonns bil. Den ble imidlertid kontrollert ganske enkelt, men selvfølgelig dårligere enn den lettere T-4. Fem motorer ble satt på Mp-16 på en gang, men dette økte kanskje til og med overlevelsesevnen til tanken i kamp.
  Jentene uten å tenke seg om åpnet ild mot maskingeværtårnene. Det første truffet av et fragmenteringsprosjektil og de bankede "løveungene" flyr opp ned.
  Blant britene, som man kunne forvente, forårsaket angrepet panikk. Skytingen var uberegnelig, og jentene klarte likevel å koble til maskingevær. Magda ønsket å dekke Lancasteren med et velrettet skudd, men på radioen ga Gayla henne en hard ordre:
  - Spar fiendtlige fly, vi skal fange dem i god behold.
  Vel, hvorfor spare så, spare. Det er bedre å ødelegge tårnene og velge menneskelige ofre. Slike velsiktede slagere.
  Resten av krigerne kom seg i mellomtiden (de hadde allerede krøpet nærmere) inn i de britiske stridsvognene. Det tok bare et halvt minutt å åpne lukene, og deretter oppbyggingen. Generelt tok jentene nesten ikke engang hensyn til flyplassen, men beveget seg rett og slett mot den engelske basen. Samtidig traff de brakkene, der fiendens soldater befant seg, samt sovende piloter.
  Gayla brølte som en bjørn i hete:
  - Ikke skyt på lageret med drivstoff! Han vil være nyttig for oss!
  Magda og Schella knuste et par maskingeværtårn ved å bruke den store massen av tanken deres. Jentene bokstavelig talt krampet magen av latter. Som om de fortsatt er kule.
  Men hovedarbeidet ble likevel utført med maskingevær. Det var nødvendig å ikke slippe fiendens piloter til flyene, ikke la dem ta av. Men noen få krigere stormet selv til de engelske bilene og satte seg ved roret. Og hva kan legges inn i basen nå, siden de også har slik flyopplæring gitt. Ja, og flyene fylles med full ammunisjon. Her er en slik masha-malashka viser seg.
  Shella med et nøyaktig skudd knuste en liten tankette som hoppet ut av garasjen. Åtte stridsvogner med mannskaper av ulver begynte å ødelegge den enorme engelske basen med vold. Tankene knuste portene uten mye seremoni og fylte alt med bly. Til og med brakkene sto i brann. Forvirrede engelskmenn og innfødte av alle slag hoppet ut av dem. Det var allerede ingen kamp, faktisk, men det var bare en total juling. Riktignok skjøt individuelle britiske soldater og maskingeværtårn tilbake. Selv på pansringen til tanken banket blyhagl. Magda knurret som en sint panter:
  - Vel, hva er dere elskere av østers og havregryn, forsto endelig hva en ekte krig er. Vi er i London veldig snart!
  Shella sang og blottet tenner:
  Hva skal vi gjøre i Albion,
  Hvor er de glatte froskene - kwak!
  Selv om legionene er på angrep,
  Men et slag med en bajonett i en krone!
  Magda rynket pannen og ristet negativt på hodet:
  - Nei, dette er ikke sangen som inspirerer til bedrifter! Men det må være annerledes!
  Og den brennende, leende krigeren som et maskingevær. Så kjøttstykker fløy i forskjellige retninger, og et dusin engelskmenn kollapset på en gang.
  Og selve den tunge tanken, la oss knuse fiendens soldater, "glatte" dem med et strykejern. Bein knaket under sporene. Og så begynte fienden å spre seg i alle retninger. Men så hoppet fienden "Matilda" ut. Så Shella slår henne med panserpiercing.
  - Skaff deg en "havremel"-granat, syng en serenade som et minnesmerke!
  Denne gangen traff prosjektilet rett i kolben mellom tårnet og skroget, og tanken ble etter en god risting tatt til siden. Samtidig detonerte bensintanken, og eksploderte umiddelbart med en rød-rød flamme.
  Blonde She-Devil kunne ikke motstå skarpheten:
  - Matilda får sjakkmatt - resultatet blir morsomt!
  Magda slo partneren sin med en hard håndflate på de senede lårene.
  - Og du er ung, kjæresten min! Så syng med slik!
  Likevel skjøt tilsynelatende en av britene feilaktig, eller kanskje bevisst, mot drivstofftanken. En skittenbrun busk av bensinflammer buldret og blomstret. Gerda avfyrte et langt utbrudd fra et 9 mm maskingevær med hurtig ild. Rundt førti engelske soldater kollapset på stedet. Og flere av de sårede, uten medlidenhet, tråkket på de brede sporene til en amerikansk stridsvogn. Shelley humret ond.
  - Dette er ikke leppestift! Hvordan er det å bli til kaker!
  Og den rødhårede, skamløse hun-djevelen glemte ikke å sette inn:
  - Uansett hvordan du vrir på det, er pannekaker stemplet av en tank bedre enn kuavføring!
  Jentene knuste raskt tre kiler til. Shella guidet, og Magda ga skjell, og lastingen ble utført automatisk. Og de fikk selv et skall på rustningen. Det virker ikke skummelt, for en 80 mm tårnbeskyttelse, men det surrer grundig. Magda brant fingrene og hylte:
  - Her er de gavene til markisen av Carabas! Kan vi pepre dem med noe litt mer krydret og salte dem?
  Shella, etter å ha delt et annet "monster" med et skall, sang:
  - Hva slags retter, hva slags retter - ville du tatt med deg alt! Det er synd at vi ikke slåss ofte - et sjeldent beist, et slikt slakt!
  Magda slo plutselig pannen og husket:
  - Men i lang tid fra deg Snøhvit med en pistol, vi har ikke hørt sanger! Syng en blomst, ikke skamm deg!
  Den perlehårede krigeren sang, og stemmen hennes var så guddommelig og djevelsk i ett glass at sirenen ved siden av henne ikke hadde noe å gjøre;
  Seg selv å kjempe i stemningens hjerter,
  Karakter skulpterer - Gud skaperen,
  Han skaper med heltens sverd,
  Et eksempel for alle generasjoner!
  
  Men du kan kjempe selv,
  Hevet, horder for å vinne!
  Sjelen til en ørn og en løve er ikke en hare,
  Slik kraft og hellig vert!
  
  La fienden være som en hund drevet,
  Og vårt sterke skjold skar diamanten!
  Kanten av daggry for alltid elsket,
  For sorg vil fighteren belønne døden!
  
  Ikke stol på dumme pasifister
  Hva Jesus lærte å holde ut...
  Så at rug blomstrer under en klar himmel,
  Bli sterk som en bjørn!
  
  I kamper er vi fulle av brennende lidenskap,
  Og med stormende blod, unge ...
  Vi river helvete fra hverandre,
  Hvor er legionene med Satan!
  
  Og alle vet at Skaperen;
  Lær å styrke musklene dine!
  Ikke kast bort tiden din på dumhet
  Ellers kommer jeg til deg med straff!
  
  Avmakt er hovedlasten,
  Det fødte ondskap, ondskap...
  Betal inntrengerne frills -
  Glem tapperhet, ære og stolthet!
  
  Men til tross for alle plagene du
  Sorg bror ikke gi etter!
  Måtte alle drømmer gå i oppfyllelse
  La oss danse med en kjæreste i en glatt vals!
  
  Hva mer kan Herren gi
  Ja, livet etter døden er i en tåke ...
  Dette kjødet lider i livet,
  Ikke alt er like glatt som i romanen...
  
  Kjenn ditt land mann
  Bygg din lykke på det...
  Bevegelse og fremdrift løping -
  De vil gi makt over universet!
  Og i Egypt var kampene fortsatt i full gang. De fryktløse krigerne til alle motstandere knuste og sang på farten;
  Shella avsluttet på toppnoten, men Magda stakk henne lett med foten, rett med den bare hælen, inn i en sterk, solbrun press:
  - Og hvorfor synger du om kristne verdier? Vi er ariere, ikke kristne. Snøhvit er gal!
  Shella ristet febrilsk på hodet, mens hendene hennes ikke ble beveget for å kontrollere maskingeværet:
  - Beklager! Forvekslet det ortodokse Russland med det hedenske Preussen! For vanskelig å skyte og komponere på samme tid!
  Magda, uten å stoppe for å lede de effektive, mejet ned av rekkene til de engelske fiendene, ristet på de lange, svarte øyevippene. Og å legge en ny rad med fiender i kisten, som en sirene fniset:
  - På bekostning av hvordan man komponerer - dette er et diskutabelt spørsmål, men skyting er enkelt og enkelt!
  Faktisk begynte mange engelske offiserer og soldater, som snappet hvite lommetørklær, energisk å overgi seg. Samtidig ble de så redde at de mumlet alt mulig tull, eller til og med hylte i det hele tatt. Flere tusen kolonisoldater (arabere og negre), lamslått av frykt, samt flere hundre, ikke mindre feige, bleke-ansiktede engelskmenn, rakk opp hendene. Til og med hvite filler dukket opp fra tankene. Som de sier, fant de en annen måte for beskyttelse - mer pålitelig enn aktiv rustning!
  Jentene fniste - det er måten å gjøre det på - gi aldri opp!
  Shella hoppet ut av tanken og løp med vilje barbeint langs det brennende hjulsporet. Magda tenkte imidlertid ikke på å gi etter for venninnen, og de nakne, solbrune jentebena bare blinket forbi, som om flokker med gaseller suser forbi. Herdede, men runde og grasiøse jentehæler kjærtegnet den blå flammens tunger. Men tigerkrigerne bare hylte fornøyd som svar.
  Her klarte ikke den fangede svarte mannen å holde tilbake begjæret, stormet mot dem og fikk et knusende slag fra den brennende Magda i solar plexus, hvoretter han spyttet ut en stor klump med slim og blod fra munnen, og til slutt roet seg ned.
  Dette, som det viste seg, var det siste utbruddet av motstand. Nå var de britiske soldatene fullstendig knust. Det var mer enn tre tusen fanger som sto på beina. Imidlertid skjøt tigrene uten seremonier rundt fem hundre briter som ikke var i stand til å reise seg på grunn av sårene deres, nøyaktig en kule for to hoder ble skjøvet til hverandre: det er grunnen til at de lider og belaster Wehrmacht med en ekstra byrde. Som Himmler sa: barmhjertighet bør ikke overskride grensene for økonomisk hensiktsmessighet.
  Jentene beordret fangene, lamslått av gru, å grave hull for å sette de døde der. Det var allerede ganske lett, og røyken fra den ødelagte basen ble fraktet over lang avstand.
  Shellas venn husket filmen, som i dette heroiske tilfellet pustet en av hovedpersonene, etter en vanskelig seier, dessverre på pipen. Og middelalderkrigerne, som forvekslet leiemorderen for Satan, åpnet ild mot sin egen kommandant. Denne gangen var imidlertid seieren ganske enkel, men en av jentene fant likevel sin uvennlige venn - død, fem skjønnheter ble skadet, og noen - eller rettere sagt to, ble alvorlig skadet.
  Tyske fly dukket opp på himmelen fra vestsiden. Jentene hilste dem med glede. Gaupman SS, Gales aggressivt vakre kvinnelige helt, pustet opp kinnene hennes og lekte med musklene rullende under sjokoladeskinnet hennes, og kunngjorde på samme måte:
  - Troppene våre rykker frem med suksess. Så vi har ikke tid til å stå stille. La fangene binde seg opp, så låser vi dem inne i hangaren, og etterlater et dusin ulver å vokte. Og resten vil fortsette å raskt bevege seg bak fienden.
  Magda og Shella var veldig redde for at de skulle bli betrodd beskyttelsen av ødelagte slaver og krigsfanger som hadde forvandlet seg til en underdanig flokk, fordi jentene allerede var spente og de ville kjempe. Og bare feige drømmer om eskortetjeneste! Men tilsynelatende imponerte kampegenskapene deres Gala, og hun lekte med bicepsen og kunngjorde til dem:
  - La oss fylle drivstoff og fylle på tankens ammunisjon. Kjør den videre. Jeg ser du er flink til å kjempe! Dessuten er du ikke spesielt stor og er mye bedre egnet til å styre en tank.
  Jentene, som løftet hendene i en militær hilsen, bjeffet:
  - Glad for å prøve Comrade Commander!
  - For å gjøre det lettere å takle pistolen og maskingeværene, blir Filela med deg! - Hakket av Gale og løp for å forklare målet til andre jenter. De redde blinket med øyevippene og bøyde pressen, med knapt dekket, eller til og med åpne byster. Den formidable tigerkapteinen var også barbeint, og selv om bena hennes ikke var små, var formen hennes ganske vakker, og hun selv var bare tjueto år gammel, bare hennes overdrevne utvikling av muskler fikk Gala til å se tyngre og eldre ut. Samtidig er hun overraskende rask, veldig farlig for hånd-til-hånd-kamp.
  Mens jentene fylte drivstoff og fylte på ammunisjon, bombarderte Filela dem med spørsmål:
  - Du var inne på flybasen deres, helt alene. Spesielt deg, Shella... Er det ikke skummelt?
  Blondinen ristet av seg ørkenbollen fra kinnet, som på en eller annen måte klarte å fange seg på den fløyelsmyke, solbrune huden hennes. Hun kastet dolken høyt og svarte kort:
  - Ikke! Hvorfor skal vi være redde? Vi er ekte ariere!
  Filela, som fanget et våpen i farten og kastet det mot bordet og skjerpet seg midt i ørkenen, gjespet med en sjarmerende munn. Så, med et sukk, svarte hun:
  - Du er den yngste av oss, og før du dro til Afrika hadde du ingen erfaring. Her har alle jentene allerede fått kamperfaring, og snust på krutt. Dere virker forresten nesten som jenter, med så uskyldige ansikter.
  Magda, som kastet bajonettkniven med tærne, knipset heftig:
  Men vi dreper ikke uskyldig. Hva er egentlig vitsen med denne samtalen. Leter du etter strid?
  Filela avviste resolutt:
  - Selvfølgelig ikke! Men jeg tilstår for deg, selv om jeg først snuste krutt 1. september 1939 i Polen. Det vil si at selv før de fleste jentene i selskapet begynte de vanligvis ilddåpen fra Frankrikes marker, men jeg føler fortsatt frykt. - Jenta senket sjenert de grønne øynene. Gjenkjennelse var ikke lett for henne - Spesielt tar jitters før starten av kampen.
  Shella strøk Filelas oppskrapte, muskuløse skulder.
  - For å være ærlig, noen ganger føler jeg meg ukomfortabel. Selv om den fysiske belastningen vi opplever er så slitsom at du til og med drømmer om å bli kvitt den dødelige kroppen.
  Den brunhårede kvinnen trakk på skuldrene.
  - Vell jeg vet ikke! Og det sliter meg grundig ut, ikke mindre enn deg, men fortsatt gjenstår den uutholdelige frykten. - Filela kastet et kort blikk mot himmelen, senket stemmen til en hvisking. Kanskje hun var redd for at den allmektige Gud skulle overhøre henne. "Dessuten, finnes det noe som heter en sjel?" Den store og kloke Fuhrer snakket aldri om dette, og skrev ikke i noen av verkene sine.
  Magda tok igjen bajonettkniven med bare fingrene, og unngikk kutt. Hun smilte som Milady Winter og svarte for Shelley:
  - Og det spiller ingen rolle. For oss er hovedsaken å drepe fiender så mye som mulig, og sette livene våre i fare så lite som mulig. Naturligvis, hvis ellers - forsiktighet vil ikke bli til svik!
  Filela var enig:
  - Den som ikke sparer livet i kamp, han vil beholde sin verdighet selv når han deler trofeer!
  Shella bekreftet:
  - Den som stjeler en seier vil miste fruktene, da sistnevnte råtner av et blakket rykte!
  Sittende i tanken hang jentene ut engelske flagg og kjørte bare frekt av sted. Og totalt var det femten ting i ørkenen. Uforskammet frekt tatt til fange fra britene, pansrede og på ingen måte godt bevæpnede kjøretøyer. Så sensasjonene var de mest sublime, som om krigerne var på parade.
  Magda bemerket:
  - Her, her er skjønnheten! Vi tar med oss katten vår! Vil, jeg ser en kamp - skal få en bølle!
  Shella, uten mye entusiasme, ristet på hodet til Snow Maiden, innvendte:
  - Det er ikke morsomt i det hele tatt! Det er synd å smile av dette!
  Her Magda, som om vekkerklokken gikk om morgenen:
  Hva betyr begrepet synd? Her synger du Shella om Jesus Kristus, og du skjønner ikke en gang at den bibelske hovedloven - syndens lønn - døden rett og slett er absurd! - Den brennende krigeren, selv for overtalelses skyld, laget en sirkel med hendene. - Absolutt blottet for logikk!
  Filela skyndte seg å legge til:
  - Absolutt! Ellers, hva slags soldater er vi, hvis vi ikke bryter budet - ikke drep!
  Magda fniste nervøst og begynte å tygge på dolken. Her fant Shella noe å protestere mot:
  - Faktisk, i originalen - dette syvende budet høres slik ut - ikke begå onde drap! Det vil si at her er det snakk om drap, og ikke berøvelse av et menneskes liv. - Og gir seg selv utseendet til Cicero på prekestolen, og kanskje Tetruliana la til. - Det er noen nyanser her!
  Magda hogget av det onde:
  - Lenker også til oversettelsen fra hebraisk. Hva annet kan være mer ekkelt! Den rødhårede djevelen ble mer og mer betent. Faktisk kan hennes far selv Azello fra Bulgakovs roman. - Generelt er det mye absurditet i Bibelen, men det mest absurde er dens påstander om Guds ords rolle og ufeilbarlighet! Krigeren blinket med tenner. - Kristus den allmektige Skaperen av alle skapninger, alt synlig og usynlig, alt jordisk og himmelsk... Og samtidig blir Jesus forvirret i de mest elementære ting!
  Shelley sa hardt:
  - Det er ikke nødvendig å si det, og kategorisk. På noen måter er han forvirret, og på noen måter er han en seer. - Snøhvit terminatorengel lagt til. - I tillegg kan den inkarnerte Gud godt formidle essensen av Den hellige skrift med sine egne ord. Generelt er det mange profetier som allerede har gått i oppfyllelse i Bibelen.
  Magda ristet kraftig på hodet:
  "Det er ikke sant i det hele tatt, og jeg skal bevise det for deg!"
  Shelley krympet.
  - Vel, prøv, du har kortene på hånden!
  Magda begynte å snakke og etterlignet geistlighetens karikerte grantone.
  - I alle religioners hellige bøker inntar profetier, det vil si spådommer om fremtiden, den viktigste plassen. Det er slike profetier i Bibelen. De fleste av disse profetiene er for vage. - Den rødhårede terminatorfilosofen laget runde lepper. - I en avskjedssamtale med apostlene sa Jesus profetisk: "Hør da om kriger og krigsrykter... For det skal være slik... Nasjon skal reise seg mot nasjon og rike mot rike, og det skal bli hungersnød, plager og jordskjelv" (Matteus 24:5-6). - Jenta hevet høyre øyenbryn for større uttrykksevne. - Men akkurat dette skjedde i verden før profetiene om Kristus, og dette fortsetter den dag i dag. Hva er så verdien av disse profetiene der det å "forutse" hendelser som skjer konstant uten noen profeti?
  Filela nikket godkjennende mens hun undersøkte et erotisk trofémagasin som hadde blitt beslaglagt fra den fangede engelsken. Men samtidig lyttet krigeren veldig nøye:
  - Ja, du kan si at det var kriger i går, det er kriger i dag, det kommer kriger i morgen!
  Etter å ha bekreftet Magda (Hva kan jeg si - de sier at det ikke er en jævel, du er rask!), fortsatte foredraget hennes:
  Noen av de bibelske profetiene ble skrevet med tilbakevirkende kraft - etter at disse hendelsene allerede hadde skjedd. Sant nok, noen ganger våget profetene å forutsi fremtidige hendelser, men samtidig falt de som regel i et rot.
  Så gjennom profetene lover Gud Davids etterkommere den evige regjeringen (2 Kongebok, 7:11-16), men Davids rike brøt opp i Israel og Juda etter døden til hans sønn Salomo, og etterkommerne (avkom) av kong David ble delvis ødelagt først i den assyriske kongen Artaxerxes, og deretter - under roten, uten unntak, den babylonske kongen Nebukadnesar. (Jeremia 52:9-11, 22:28-30).
  Filela godkjente veldig nidkjært:
  - Det er slik man skal forholde seg til dem. Og hvordan legge innbyggerne i de erobrede byene under øksene, så dette, vær så snill. Og hvordan tok de vare på dem!
  Ilddjevelen bekreftet:
  - Men selvfølgelig er de ulike feilene til "profetene" ikke begrenset til dette.
  Gud, gjennom profeten Jeremia, lover å ødelegge for alltid, å avfolke Egypt fra Suez til Etiopia (28:8-14), men Gud har ikke oppfylt dette løftet til i dag.
  Og mer om profetiene til Jeremia. Gjennom sin munn lover Gud å gi Egypt i hendene på Nebukadnesar (29:19); ødelegge Tyrus for alltid (26:3-14; 27;36; 28:19). Men Nebukadnesar tok ikke og prøvde ikke å ta Egypt. Når det gjelder byen Tyrus, ble den ikke tatt av Nebukadnesar, den ble heller ikke tatt av Alexander den store, og så langt har den ikke opphørt å eksistere for en eneste dag.
  Shella bekreftet med et tungt sukk:
  - Akk, jeg så Tyre på kartet. Vi tar det snart!
  Magda fortsatte:
  I motsetning til profetien til Esekiel, tok Nebukadnesar og ødela Jerusalem, ikke Egypt og ikke Tyrus. 16 år etter sin profeti innrømmer imidlertid Jeremia selv at byen Tyrus fortsetter å eksistere uskadd (26:1; 29:8-14). Senere profeterte Jesus Kristus selv forgjeves døden til dette urokkelige dekket (Matteus 11:21-22; Lukas 10:14).
  Og hvordan de skarlagenrøde leppene hennes lurt og gøy vred seg på samme tid. Dette er virkelig Satan i et fantastisk kvinneansikt. Og for en stemme.
  Den samme Jeremia kunngjorde på vegne av Gud at kong Jojakin ville bli straffet for sine synder ved å ikke få barn (22:28-30). Men Matteus kaller Jekonja en av Jesu Kristi forfedre (Matt 1:11-12). Hvordan har det seg at Jesus var i stand til å bli født fra en fjern stamfar som ikke hadde barn?
  Etter den siste uttalelsen, fniset Filela lurt. Shelly sa:
  - Dette er en betinget profeti!
  Magda fnyste foraktelig.
  - Men ethvert falskt orakel kan si det! Du hører videre! - Den rødhårede djevelen fortsatte, fordi stridsvogner ikke kan gå for fort over ørkenen, og de er ganske tunge og det er tid til å prate ... Magdas stemme hørtes mer og mer selvsikker ut:
  Jeremia spår på vegne av Gud at Nebukadnesar blir tatt til fange for den jødiske kong Sidkia, men lover ham en stille død og en from begravelse (34:2-5). Men, som det viste seg senere, drepte Nebukadnesar alle slektningene til Sidkia, og blindet ham selv, kastet ham i fengsel, hvor han døde (52:9-11). Wow fredelig død og from begravelse!
  Det samme 'rolige og fredelige' livet er profetert for kong Josiah (2 Kongebok 22:18-20). Etter en slik profeti ble Josiah dødelig såret av egypterne i et slag nær Megiddo (Ibid., 35:20-24).
  Kamphoppa Filela sugde til seg magen og begynte å pakke ut hermetikken. En blikkboks med en Texas Buffalo på pakken er akkurat det hun trenger. Spesielt saftig kjøtt dynket i tomatjuice og sjokoladesaus.
  Til tross for at Magda også viste appetitt, fortsatte den sta jenta det pedagogiske programmet. Imidlertid er det en fin liten stemme som det er hyggelig å lytte til en kriger med hår fargen til Krakatoa-utbruddet:
  - Profeten Jesaja skrev at Jerusalem skulle stå til evig tid: at ingen uren person ville komme inn i det, ingen ikke-jøde ville komme inn. Men umiddelbart etter denne profetien ble Jerusalem tatt og ødelagt av Nebukadnesar (586 f.Kr.), deretter tatt og ødelagt til bakken av romerne (70 e.Kr.). - Den brennende krigeren begynte å legge til, og prøvde å gi språket et utseende av støytrykk. - "Den evige stad" ble tatt og ødelagt av perserne, araberne, korsfarerne, tyrkerne, britene og franskmennene. - la Magda andpustent til og hevet tonen. - Definitivt tyskere, og nå bor det like mange 'rene' jøder i den som det er 'urene' (etter deres definisjon!) arabere, europeere, svarte ...
  Filela, som slukte bøffelkjøtt, bemerket:
  - Kristne leser som regel egentlig ikke profetiene angående hendelsene før Jesu Kristi fødsel. De er mer interessert i profetiene til Jesus Kristus selv og hans apostler, det vil si profetiene i bøkene i Det nye testamente. Av spesiell bekymring er deres profetier om Jesu Kristi annet komme (om den siste dommen, om Harmageddon).
  Magda bekreftet gledelig, og nikket i stand til å sette fyr og forbrenne, til grunnlaget for det gamle Roma og hundrevis av lignende byer med et hode:
  -La oss ikke berøre noen andre profetier, og heller ikke detaljene i profetiene om Jesu Kristi annet komme. La oss dvele ved bare ett av de viktigste spørsmålene: Når kommer det annet komme? La oss se på ordene til Jesus Kristus selv. Den berømte amerikanske predikanten og oratoren Billy Graham regnet ut at han profeterer om Kristi andre komme i Bibelen 380 ganger. La oss dvele ved kardinalen og den mest klare av dem.
  Magda skulle fortsette, da det lød et signal på radioen:
  - En kolonne med engelske stridsvogner beveger seg fremover. Alle gjør deg klar!
  Shelley sa i forvirring:
  "Jeg vet ikke selv hva som er verre - å begå et ondt drap eller å lytte til slikt kjetteri!"
  Filela svarte:
  - Magda snakker bare den rene sannhet og argumenterer logisk. Dessuten er Bibelen nok, den snakker tydelig og hardt om falske profeter. Så slå fienden med sitt eget våpen.
  Den brennende djevelkrigeren la til:
  - Se, det er bedre hvordan vi skal slå fienden med hans egne våpen! Og ikke bare på den ideologiske fronten. Jeg snakker fortsatt om Bibelen. I mellomtiden kan du sjekke ut Snøhvits pansergjennomtrengende skjell!
  Shelley knipset uten ondskap:
  - Vel, selvfølgelig, en sånn elementær greie, det klarer jeg selv! Hvem tar du meg for! Jeg er krigens dame!
  Filela, som hjalp til med å laste kanonen, sang:
  - Dame av krig! Hvem andre kan sammenligne med deg! Lady of war vi er snart i den engelske hovedstaden!
  Gaylas lave, nesten maskuline stemme lød over radioen.
  - Hopp over kolonnen og skyt på siden!
  Jentene ropte tilbake:
  - Sieg Heil!
  Selvfølgelig må du ha jernnerver for å la en intetanende fiende komme nærmere, og deretter forbi deg. Her ligger mellomstore tanker, Cromwells og Matildas, foran, og deretter lette tanketter. Et dusin fangede stridsvogner må handle synkronisert slik at hver treffer sitt offer. Dette er en slags fremføring av en musikalsk symfoni. Hvis minst én tone bryter, vil hele komposisjonen vise seg å være falsk og miste tittelen på et mesterverk. Og hva er denne krigen! De fleste beundrerne er samlet av militær kunst, men tårene er alltid oppriktige, og ingen ønsker å be om ekstranummer!
  Shella hvisket:
  Hjelp oss hellige Guds mor!
  Gayla kommanderte brutalt:
  - Brann!
  Og et dusin tønner spyttet ut skjell på en gang. Sidene til Matildas og Cromwells er mye dårligere beskyttet, noe som betyr at de ... Magda ble henrykt og utbrøt:
  - Ødelagte pappesker!
  Shella la umiddelbart kanonen på en ny måte og la merke til:
  - Vel, dumme engelskmenn! De ba oss ikke engang om passord, de så bare flaggene, så de tok oss umiddelbart for sine egne!
  Magda humret lavt.
  - Det er deres britiske mentalitet!
  Det var tjuefem store tanks og tolv ulvejenter ødelagt på en gang. Så hadde de tid, før den forvirrede fienden reagerte, til å gi en andre salve, mot fienden.
  Og et dusin flere ofre, knuste stridsvogner, som skjelettene til haier kastet i land, på varm, gul sand. Og samtidig røyker de fortsatt, mørkebrune bekker kryper inn i himmelen. Det ser ut til å være en slangekull. Dessuten, krypdyr, som om lemlestet av feil evolusjon. Og susingen er utrolig hvor kvalmende det kan være.
  De britiske stridsvognene stoppet med en gang og frøs. Den eneste overlevende tunge tanken forsøkte klønete å snu. Shella sang:
  - Skjønnheten! Skjønnheten! Vi tar med oss katten vår!
  Magda sang:
  - Ikke i en pose, men i en snute! Med en pansergjennomtrengende kule!
  Filela fniset.
  - Vil dere hunder - etter kampen vår!
  Etter det satt de til kiler. Vel, de kan knuses i pannen. En del av de britiske tankskipene kunne ikke tåle det, og etter å ha forlatt utstyret stormet de inn i en generell flytur. Noen kiler med mer erfarne førere fortsatte likevel å skyte tilbake. Her traff et prosjektil Mp-16-tanken, og ga fra seg en døv rumling i rustningen.
  Shella viste en rosa tunge:
  - Heltene våre er på flukt - en dum brite vil ikke ta igjen!
  Magda knurret høyt:
  - Gi opp fort!
  Filela bekreftet:
  - Og ikke vær redd for oss! Å slå fanger med belte på paven forbyr det røde korset!
  Shella, etter å ha knust en sta tankette med et skall, sa:
  - Jeg knuste deg! Og en murstein i snuten på alle!
  Kampen tok slutt, flere tanketter prøvde å forlate, men de ble uhøytidelig slått ut. Hun-ulvene gir fra seg et hjerteskjærende hyl av glede:
  - Blimey! Denne kampen er ikke tull!
  Kampen var imidlertid ikke over ennå. Engelske lastebiler og motorsyklister dukker opp. Shella avfyrte et granatsplinter mot nærmeste bil, det smuldret opp, og drivstofftankene detonerte rett og slett. Magda blinket med tenner.
  - Sjokk! Det er vår måte!
  Filela sa:
  Bedre å drepe enn å overtale!
  Shella var enda mer spesifikk:
  - Det er bedre å slå en gang enn å si hundre ganger! Det er bedre å slå den hundre ganger enn å være stille...
  Magda avbrøt:
  - Britene løper allerede! Kom etter dem!
  Jentene skjøt ganske nøyaktig, Shella bommet aldri, men tankene kan fortsatt ikke sammenlignes med lastebiler i fart. I tillegg var ikke Cromwellene her den nyeste Meteor-motoren på 600 hestekrefter, men en svakere på 400. Tilsynelatende hadde de ennå ikke rukket å ruste opp denne cruisingtanken. Matilda var også svakere, og hva kan vi si om tungvekteren Mp-16.
  Så jentene ligger litt etter. Ja, det blåste også en vind mot møtet, skyene begynte å samle seg. Magda sa:
  - Nå skal det regne!
  Shelley var glad:
  - Desto bedre! Og det er veldig varmt i denne tanken! Og han varmer seg, men solen steker!
  Filela bekreftet:
  - Vel ja! Og hvor mye kan du steke!
  Magda delte ikke optimismen:
  - Sanden blir slapp og vi stopper!
  Shelley erklærte entusiastisk:
  - Og det skremmer meg ikke personlig!
  Skyene samlet seg veldig raskt, og himmelen ble mørkere, som om det virkelig var en måneformørkelse. Magda brølte:
  - Så tro på Gud etter det!
  Shelley plystret sint.
  - Og hva? Hvorfor tror du ikke! Beviste ikke Kristus at han er den sanne Gud?
  Store dråper tropisk regn dunket på taket av tanken. Magda begynte å snakke sint igjen;
  I samtaler med sine disipler forsikret Kristus dem om at alle, hans apostler, ville leve og se med egne øyne hans andre komme i herlighet. "Sannelig sier jeg dere: Dere vil ikke ha tid til å gå rundt i Israels byer (i Palestina) før Menneskesønnen kommer" (Matteus 10:23).
  Filela plystret overrasket og blinket som om hun helte asken fra Hiroshima inn i øynene hennes:
  Sa Jesus virkelig det?
  
  
  
  
  
  AMERIKA HJELPER RIKE
  KOMMENTAR
  De vestlige allierte signerte en våpenhvile med Det tredje riket. Ved å utnytte fraværet av en andre front og bombardementer, forsterker nazistene troppene sine og går over til offensiven. Det blir skikkelig varmt.
  . KAPITTEL 1
  For eksempel, i mars 1943 ble det inngått en våpenhvile mellom Det tredje riket og de allierte. Hitler gikk med på å avslutte jødeforfølgelsen i bytte mot en frysing av fiendtlighetene i Vesten. Dessuten stoppet Vesten leveranser til USSR under Lend-Lease. Og dette hadde innvirkning på forløpet av fiendtlighetene.
  Hitler forsinket offensiven på Kursk Bulge for lenge. Han utsatte Operation Citadel ved å utplassere de nyeste stridsvognene, Panther og Tiger. Sist gang Fuhrer utsatte offensiven var i juli.
  Han ønsket å teste den mer avanserte og kraftige Tiger-2 i kamper, samt ME-309 jagerflyet. Tyskerne ønsket også å teste "Maus" i offensiven. Og juster "Panther" -2.
  Og som et resultat beordret Stalin seg selv til å angripe 1. august. Og umiddelbart i to retninger - Belgorod-Kharkov og Orlovsky. Tyskerne var, i motsetning til virkelig historie, sterkere. De trakk Rommels gruppe fra Afrika, og overførte en del av styrkene fra Frankrike og Balkan. På Balkan ble tyskerne erstattet av bulgarere og italienere. Dermed forlot åtte tyske divisjoner og et dusin italienske divisjoner Afrika, syv tyske divisjoner fra Balkan og tjue divisjoner fra Frankrike, inkludert tank.
  På grunn av det faktum at bombingen av Det tredje riket stoppet, var utgivelsen av våpen førti prosent høyere enn i virkelig historie. Det var flere stridsvogner og fly. Tiger-2 begynte å bli masseprodusert fra mai 1943, gikk inn i ME-309-serien, samt Yu-288 bombefly. Og det ble alvorlig.
  Og "Mus" gikk i serie... Tyskerne var klare til å kjempe. Forsvarslinjene deres var veldig sterke.
  Ja, og "Panther" i de første dagene av kampene viste seg å være en veldig effektiv tank fra forsvaret. Hun skjøt femten skudd i minuttet, og tok trettifire fra to kilometer.
  Ja, "Ferdinand" er også et maskinbeist. Og hvis det treffer, så treffer det. Dette er krigsmaskiner. Og frontrustningen er to hundre millimeter.
  Kampene viste at Fritzene er sterke. Og også jentene begynte å kjempe på sin side, og det er kult.
  Charlotte, skyting, sang:
  - Og igjen...
  Også Gerda, som skjøt fra en hurtigskytter, støttet:
  - Fortsetter...
  Frida avsluttet med angst:
  - Kampen...
  Charlotte, uten å slutte å skyte, utstedte:
  - Koker...
  Frida, dunkende, knurret:
  - Hyperplasma...
  Gerda gliste og avfyrte et prosjektil og la til:
  - Brann...
  Charlotte hylte og stirret på de sovjetiske våpnene, og ga uten en glipp:
  Og Göring...
  Frida, dunkende, hylte:
  - Sånn...
  Gerda fortsatte og skjøt med et hyl:
  - Ung!
  Charlotte fortsetter hva hun skal ta fra alven, og skamløst feilrepresenterer den sovjetiske sangen. Og det viste seg å være ekstremt dumt og vulgært.
  Og ung...
  Frida sukket, dessverre, treffende som alltid, og la til:
  - Øl...
  Gerda avsluttet med et skudd:
  - Fremover!
  Etter det endret krigerne litt på sangens tema. Tross alt er de nå ikke helt mennesker, men en halv alv. Og det betyr at du vil ta de stakkarene fra dem! De kan bare ikke synge, men brøle, og noe helt fullstendig. Slik er karmaen deres, vet du. Sangene viste seg selvfølgelig å være vulgære.
  Charlotte, som ledet brannen, dro videre:
  - Ut...
  Gerda lupanuv fra rask brann støttet:
  - Dyr...
  Frida spikret det og fortsatte:
  - Fra trikken...
  Charlotte banket, og strimlet fortsatte hylet hennes:
  - På...
  Gerda sparket og utstedte:
  - Hjørne....
  Frida kimet inn og fortsatte:
  - Kostnader...
  Charlotte, som ga ut en gave med sin djevelske nøyaktighet, slo ut:
  -Øl...
  Gerda, etter å ha kuttet med et skall, ropte:
  - Her...
  Frida ga ut et slag med en gave og knirket:
  - Brøt inn...
  Charlotte, skyter mens hun brøler som et beist:
  - Tsar....
  Gerda pustet ut et sviende, heftige ord:
  - Dyr...
  Frida, som sendte ut prosjektiler, ropte:
  - Gi....
  Charlotte skjøt desperat, ropte:
  - Øl...
  Gerda tømte sluttstykket og la til:
  - Skynde deg...
  Frida, skjøt, ropte:
  - Elefant....
  Charlotte, som slapp et prosjektil, ropte etter prosjektilet:
  - Myste...
  Gerda dunket igjen og knirker:
  - Ikke sant...
  Frida ropte og banket:
  - Øye...
  Charlotte hvordan å synge i en hektisk kø ...
  - Gikk...
  Og akkurat da tok skjellene til terminatorjentene slutt. De måtte snu for å fylle på kampsettet fra lastebilen. Men tilbudet i det tredje riket er utmerket, og edderkoppene vil dessverre komme tilbake igjen.
  På vei tilbake begynte jentene å diskutere neste tema. Charlotte, den rødhårede djevelen ga hennes mening:
  - Jeg tror, etter erobringen av Moskva, vil vårt neste mål være London!
  Gerda fniste og bekreftet:
  - Selvfølgelig skal vi gå for å frigjøre britene fra sionistisk slaveri!
  Og alle tre jentene brøt ut i øredøvende latter. De syntes det var veldig gøy.
  Frida foreslo:
  - Og la oss befri Amerika fra de mest grådige sionistene. Og også fra dominansen til fargede mennesker. Og så trakk bolsjevikene opp Yankees fullstendig.
  Gerda synger plutselig, som uventet:
  Hvis vi alle står opp mot Yankees,
  Vi vil knuse den nordlige alliansen...
  Selv tomahawks vil ikke hjelpe...
  Fordi Gud vil gjengjelde det onde!
  Selvfølgelig, fra terminatorjentenes side, ser appellen til Gud latterlig ut. Tatt i betraktning at det tredje riket er inkarnasjonen av Antikrist. Men siden det vil gå tid før ammunisjonslasten blir endret, laget den rødhårede djevelen Charlotte en lyd. Da hun hørte den siste setningen til Gerda, knurret hun:
  - Det er ingen gud!
  Kjerubkrigeren knirket:
  - Hvordan er det ikke?
  Charlotte insisterte:
  - Selvfølgelig ikke, medisinsk faktum!
  Gerda stilte det mest naturlige spørsmålet:
  - Hvem skapte universet?
  Charlotte svarte nesten umiddelbart:
  Universet eksisterer og har alltid eksistert. Den endret bare sin eksistens og komponent, og forvandlet og modifiserte hele tiden.
  Gerda gned den bare foten bak øret. Selv om hun hadde genene til en edderkopp, ikke en hund, og vantro bemerket:
  Hvordan har det alltid eksistert? Det må være en grunn til det.
  Charlotte bestemte seg for å slå sin religiøse partner med sitt eget våpen:
  - Og hvordan har det seg at den allmektige Gud alltid har eksistert? Det må være en grunn til det!
  Gerda gned den bare foten igjen, denne gangen på pannen, og bemerket tvilende:
  - Gud arbeider på mystiske måter.
  Charlotte bemerket på sin egen logiske måte:
  - Så det er ikke svaret.
  Gerda foreslo da:
  - La oss ta som et aksiom det utvilsomme faktum at Herren Gud eksisterer, og alltid har eksistert, og vi vil ta utgangspunkt i det.
  Charlotte motarbeidet logisk med samme metode:
  - La oss også ta da, som et aksiom, det utvilsomme faktum at materie og universet alltid har eksistert og alltid har eksistert, og vi vil ta utgangspunkt i det.
  Frida, som var tredje i denne striden, brøt ut i latter og sa:
  - Ja... Dette er en dialog mellom stumme og døve. Så du vil ikke kunne komme til noen klar konklusjon.
  Charlotte var uenig.
  - Jeg har en fordel på Gerda. For eksempel, hvis vi går ut fra det faktum at grunnårsaken til alt er Guds allmektige personlighet, så i fremtiden et derivat av det: en person viste seg å være svakere og ikke teknisk avansert. Og hvis vi tenker på at den allmektige, men upersonlige naturen er årsaken og grunnårsaken, så viser det seg at den fødte en mer perfekt og avansert person. Så det viser seg at det var en overgang fra enkel til kompleks. Og i den kreasjonistiske modellen, tvert imot, fra kompleks til enkel. Men nå er vi vitne til en prosess med gradvis komplikasjon, der alt fra teknologi utvikler seg på en evolusjonær måte. Ja, den menneskelige hjernen vokser stadig. Det vil si å anta at det først og fremst er en upersonlig sak, hvorfra en mer kompleks, mer logisk ting utviklet seg på en evolusjonær måte, enn omvendt, som om en absolutt allmektig og perfekt personlighet var ugressskudd i møte med menneskeheten.
  Frida våknet opp og sa:
  - Ja, jeg leser litt religiøs litteratur. Hvis du tror på henne, så var Adam mer perfekt enn den nåværende mannen og utviklet seg intellektuelt. Og at mennesker, etter å ha skilt seg fra Gud, etter å ha gått syndens vei, begynte å bli gamle og svekkes, men... Nå er vi vitne til den omvendte prosessen: veksten av menneskets kraft og dets fantastiske intellektuelle utvikling. Spesielt under krig! Husk på hvilke stridsvogner vi startet krigen i den førtiførste, og hva vi har nå! Det er en kolossal forskjell!
  Gerda hvisket irritert:
  - Det hele er intriger!
  Tyskerne slo tilbake den sovjetiske offensiven i alle retninger. Og de utdelte selv knusende slag.
  Og på himmelen på ME-309 kjempet vakre, barbeinte jenter i bikini. De kjempet veldig hardt. Og de bokstavelig talt knuste fienden, som koteletter.
  Albina skjøt mot motstanderne med bare tær og veltet en sovjetisk bil.
  Så kvitret hun:
  - For de store ariske ideene!
  Alvina slenger også mot fienden, og splitter ham grundig og kurrer:
  - Ære til nye ideer!
  Og trykk den skarlagenrøde brystvorten hans på fienden.
  Men den sovjetiske jenta fra artilleribatteriet skyter mot de fascistiske monstrene. De prøver å avvise angrepet, kvantitativt og kvalitativt overlegne fienden.
  Jentene fra den sovjetiske bataljonen er også veldig pene, og i korte skjørt, bryster dekket kun av BH. De bare bena deres flimrer, og krigerne selv sorterer kraftig gjennom skjellene.
  En av de nederste, Akulina-skytterløytnant, leverer granater med bare føtter, og hun hvilte selv hendene på rattet på våpenet. Og selv om skjell faller på dem ovenfra, og bomber flyr fra himmelen, kan ikke jentene makuleres og knuses. De kjempet tappert og vil fortsette å kjempe.
  Anyuta sikter pistolen ... "Mus" er ikke piercet, men jenta skyter fortsatt på den. Og plutselig er du heldig, og rustningen vil bukke under. I dette tilfellet må tyskeren bestille en kiste med musikk.
  Barbeintjenta er blid, selv om hun forstår at de har svært liten sjanse til å komme seg ut av en slik virvelvind. For eksempel går Sturmmaus til offensiv. Dette er maskiner som ligner på Shtrumtigr, bare mye større og på et langstrakt mus-chassis. Og når en tung rakett flyr ut av en 600 mm bombekaster, så er dette rett og slett en forferdelig ting.
  Klumper av svidd jord regnet ned over Anyuta, og smeltet jord etter gapet. Men jenta var ikke flau i det hele tatt. Tvert imot la hun bare føtter for å føle en behagelig massasje fra fragmentene. Og sang glad:
  Moderlandet og hæren er to søyler,
  som planeten hviler på!
  Vi vil beskytte deg med våre bryster,
  Din hær synges av hele folket!
  
  Skyene er kjølige, men solen er varm,
  Maskingeværet gned skulderen til en soldat ...
  For alltid Motherland vi er med deg -
  La oss grave en grav for skurken!
  Anyuta hadde allerede vært i nazistisk fangenskap og der ble hun hardt slått med kjepper i hælene. Jenta stønnet og hastet rundt, men forrådte ingen. Hva er alle disse slagene for henne. Hun er medlem av Komsomol. En annen ting er at nazistene allerede har brutt gjennom frontlinjen i forsvaret og truer med å beseire denne også. Anyuta vet og skyter. Selv om det er ekstremt vanskelig, bør du komme inn i tønnen til "Maus", og da vil den tyske tanken miste evnen til å skyte, og den må tas med bak for reparasjoner. Og dette er allerede et problem for Fritz.
  Og her klarte Anyuta, etter flere bom, å slå av "Tiger" -2-tønnen. Så sang jenta glad:
  - Vårt vil ikke gi etter for ditt!
  Og skjøt igjen. Akulina rådet henne til å bruke bare føtter når hun skyter, da det er mye mer praktisk. Den vakre jenta var delvis enig i dette. Og det gikk mye bedre. Alle kanoner er 85 mm kaliber, ikke kraftige nok mot tyske stridsvogner. Og så hvis du treffer fatet, så dukker sjansene for suksess opp.
  Anyuta prøver å forestille seg et blått panorama med bevegelige gule prikker på. Dette er den tykke grønne silhuetten av en nazi-tank. Du ser ham som en gigantisk elefant. Så ta den og slå mastodonten på stammen. Da vil fiendens overlegenhet i vektkategorier være ubrukelig for ham.
  Og nå mister en annen "Tiger" -2 snabelen. Og han blir ekstremt syk.
  Akulina synger på toppen av lungene:
  - Ex hale, vekter - fanget ikke Fritz vet brasme!
  Batteriet består utelukkende av jentesandaler, og derfor skåner tilsynelatende høyere makter dem, og skjellene gjør ikke vondt. Hver av dem har sin egen skole og sin egen skjebne. Som barn drømte Akulina om å finne opp en medisin som ville gi udødelighet. Døden virket for henne som en forferdelig og urettferdig avgjørelse. Tross alt er det forferdelig at folk dør. Og selv om jenta trodde på sjelens udødelighet, som er primær sammenlignet med kroppen, men likevel. Verden er ikke et sjakkbrett, ta en brikke av den og sett den på igjen. Nei, universet viste seg å være grusomt. Hvorfor må en person bli gammel og dø? Akulina ble spesielt opprørt av de gamle kvinnene - denne styggen er forferdelig.
  Er ikke mennesket som en blomst, og ikke skaperverkets krone? Mennesket må være og forbli udødelig. Og det så ikke ut for ham i alle fall å bli syk og gå til den neste verden. Tross alt er en person født til å være lykkelig.
  Og hva slags lykke kan vi snakke om hvis folk mister slektninger og venner? Hvis han - personlighet blekner? Nei, dette er feil og ikke bra. Og Akulina stupte inn i medisinsk litteratur. Snart kom jenta til den konklusjon at kjemi alene ikke er nok for udødelighet, og noe fundamentalt nytt og effektivt bør oppfinnes.
  Kanskje til og med litt stråling. Som, i motsetning til radioaktivt, ikke ville ødelegge, men helbrede. Så begynte krigen og det var ikke tid for udødelighet. Akulina jobbet bak i noen tid. Men tapene til den røde hæren vokste, jenter ble kalt til fronten oftere og oftere, og en medisinsk kvinne gikk også. Først jobbet hun som sykepleier, og flyttet så til batteriet. Mer enn en gang befant Akulina seg på randen av døden. Men hver gang forble hun i live og til og med uten alvorlige skader.
  Stakkars jente som hadde så mange forskjellige problemer i livet sitt. Og nå nærmer fascistiske stridsvogner seg.
  Og her er en annen skjønnhet, brunhåret Tatyana. Jenta tar med skjell, drar bokser. Hun er også barbeint, og finner til og med glede i dette - juli er tross alt på gården, årets varmeste måned. Det er bra her, alle jentene som er samlet er ganske pene, og inspirerer ærefrykt hos fedrelandets fiender. Tatyana trekker boksen og synger:
  Union uforgjengelige, frie republikker,
  Det var ikke uhøflighet, ikke styrke, ikke frykt som samlet seg ...
  Og den gode viljen til opplyste mennesker -
  Fred, vennskap, lys, fornuft og mot i drømmer!
  
  Ære til fedrelandet, vårt frie,
  Vennskap av alle nasjoner er en avhengighet av et århundre,
  Lovlig makt, folkets vilje,
  Tross alt er en enkel person for Unity!
  Og under slike ord er hun mer blid og boksene virker ikke lenger så tunge. Og jenta bøyer seg lett opp. Hun er så sjarmerende. Og blid jente. Her er en tysk sabotør som kryper opp med en granat til
  brystning. Tatyana plukker opp en sitron med bare foten, og trekker den ut med grasiøse fingre og kaster den mot fienden. Umiddelbart flyr tre tyske spioner opp, kuttet i flukt av fragmenter. Og Tatyana, som krysset de nakne, solbrune bena, viste dem figen. Uansett er hun en pen jente. Og kan hun dø også?
  Og her er sjefen for deres batteri, major Voronina. Hun er allerede tretti år gammel, men midjen fra konstant bevegelse er slank, som på en ung jente. Håret hennes er hvitt, og derfor er det grå håret ikke merkbart, og ansiktet hennes fra frisk luft er rødmosset og rent, ikke en eneste rynke. Margarita Voronina kjempet helt fra krigens første dager. Ikke særlig vellykket i priser, gitt at hun hadde kjempet i mer enn seks år og personlig drept mer enn hundre tyskere. Ikke en gang Margarita ble alvorlig skadet, og lå ikke på sykehuset. Hun ble til og med kalt: Iron Margarita. Men kvinnen var moralsk utslitt av den langvarige krigen moralsk sett.
  De bare føttene hennes er hardhårede og nesten ikke støvete. Hun lærte seg selv å løpe barbeint før krigen i snøen. Og nå i mer enn seks år har jeg ikke brukt støvel. I det førtiførste året, for å holde løftet sitt, kjempet hun i den sørligste sektoren nær Rostov. Bare takket være sibirske salver unngikk hun frostskader. Men hun overlevde uten sko, besto en alvorlig test i russiske snøfonner. Og fortsatte krigen.
  Hun ble ikke høyt verdsatt, og hun insisterte aldri på bedriftene sine. Så belønningene samlet seg sakte men sikkert. Og nå har hun allerede steget til rang av major og har Order of Glory av alle tre grader. Men stjernen til helten som Margarita lenge har fortjent er ikke ennå. Men krigeren er ikke spesielt lei seg.
  Det viktigste er å overleve i denne krigen. Og her har hun en spesiell amulett av Perun. Den lar deg redde fire personer i enhver kamp. Margarita selv og tre andre personer etter eget valg.
  Den store kvinnen planla selv tre å redde: Akulina, Anyuta, Tatyana. Flinke jenter og veldig dyktige. Her er kanonen deres, løpene har allerede skutt av fem tyskere. Og nå traff Anyuta Panther-larven. Den tyske tanken stoppet og begynte å ryke.
  Margarita roper til jentene:
  - Fortsett med det!
  De svarer på toppen av lungene:
  - Det er så hold!
  Margarita utbrøt entusiastisk:
  - Ikke! Ingen vil stoppe oss. Ingen vil vinne!
  Og den sjette musen mistet snuten. Tyske stridsvogner er ganske raske, men mange antitankgrøfter og pinnsvin hindrer dem i å rykke frem. Jentene sikter sammen, Akulina hjelper til med å sikte pistolen, hun er rask som ingen annen jagerfly. Tatyana er også sterk og nøyaktig. Her skyter de igjen. Og denne gangen traff prosjektilet Løvens larve.
  Å treffe sporene til "Tiger" -2 er ubrukelig, siden små ruller gjør bilen, eller rettere sagt undervognen, praktisk talt usårbar. Men på et langt fat er det effektivt og fristende.
  Anyuta uttaler som en ekte sjømann:
  - Vel, fra skruen!
  Akulina støtter djevel-keruben:
  - Vi kommer med glad latter,
  Til de store bygningene i Reich Berlin...
  La oss være fornøyd med de søte to,
  Hæren vår er uovervinnelig!
  Og igjen begynte den tyske tanken å ryke så voldsomt, og begynte å slippe ut metallfragmenter i alle retninger.
  Båret bort av entusiasme begynte hele jomfrukanonbataljonen å synge;
  En gang kjente ikke en mann drømmer,
  Jeg kunne ikke forstå sløvheten til en brennende tanke!
  Ser på lyset til en skinnende stjerne -
  Jeg kjente ikke til konseptet med det hellige fedreland.
  
  Han var et dyr, en grov villmann -
  Full mage - det er hele trøsten!
  Ett instinkt - som en kråke hakker,
  Og sulten senker seg ned i helvetes avgrunn!
  
  Så var alt bare ned til styret,
  Og i dette er til og med dyrene glade!
  Og ånden ønsker evig skjønnhet -
  I sin tro på å gjøre bedre makt!
  
  Da får vi folk ideen -
  Ja, med det følger en forferdelig pine!
  Men du kjemper for kunnskap ung mann -
  Rimelig undervisning vil opphøye alle!
  
  Da vil du ikke lide lenge
  Tiden kommer - ungdom for alltid!
  Din far og mor skal også stå opp,
  De vil gå inn i mareritt uten å bli forkrøplet!
  
  Men tanker er også onde hver -
  De brenner!
  Når de tar en annen for å skremme,
  Når udødelige har en gave!
  
  Akk, du må overvinne ditt sinne -
  Skap et nytt univers i herlighet!
  Slik vil kraften i ditt hjerte være,
  Det nederlaget er også en oppbyggelse!
  Slaget ved Kursk endte uavgjort. Og det ble en pause. Tyskerne brakte Panther -2 inn i serien. Denne maskinen var mer avansert med et smalt tårn og en lavere silhuett.
  Vekten på bilen vokste, litt innenfor førtisju tonn, hvorfra kjøreytelsen til og med ble forbedret på grunn av motoren på ni hundre hestekrefter. Men bevæpning og rustning har økt betydelig. Pannen på tårnet ble 150 mm, og sidene var 60 mm, pannen på skroget var 120 mm i en helning på førtifem grader og sidene var 60 mm. Og pistolen er 88 mm og 71 EL. En slik pistol trenger på avstand en kilometer med 193-millimeters rustning med en helning på 30 grader. Så maskinen er veldig seriøs og destruktiv.
  Vel, hva er svaret på dette? Bare ved at jentene også skal kjempe barbeint og i bikini. Da trenger ikke tanken være perfekt heller.
  Det er allerede vinter. Og en av de første IS-2-tankene går i kamp. Og Elenas mannskap på den. Jenter er selvfølgelig barbeint og i bikini. De er klare til å bekjempe nazistenes avskum, bak som står USA.
  Så kampen kommer til å bli tøff.
  Elena skjøt med bare tærne. Hun traff nazimaskinen og knirket:
  - For moderlandet!
  Euphrosinia slår også mot fienden, slår ham på siden og ler øredøvende, la til:
  - For moder Russland!
  Jentene malte IS-2-stridsvognen hvit før slaget. Og den er praktisk talt usynlig i snøen. Og de stikker på fienden veldig treffende.
  Elizabeth, som skjøt nøyaktig mot fienden og traff fienden nøyaktig, bemerket ganske logisk:
  - Jeg er Robin Hood i bikini!
  Elena var enig i dette:
  - Du er virkelig en ekte Robin Hood!
  Og hvordan han vil ta det og trykke på avtrekkeren med sin bare hæl.
  Fire E på IS-2 er en stor styrke. Selv om Gerda er en seriøs motstander på Panther-2.
  Begge tankene er omtrent i samme vektkategori. Den tyske har tynnere panser på sidene, men er bedre beskyttet i pannen, spesielt av tårnet og nedre del av skroget. Og den tyske kanonen er mer pansergjennomtrengende og hurtigskytende.
  Riktignok er engangsskaden til den sovjetiske pistolen kanskje sterkere. Ja, dette er selvfølgelig et stort pluss, men den tyske pistolen er mer nøyaktig. Og det som er viktig, Panther-2 er mye mer smidig og manøvrerbar.
  Så Gerda har et pluss. Og hvis hun trykker på knappen med bare tærne, vil hun ikke virke litt.
  Og tyske jenter er veldig glad i menn, og dette er også deres styrke, spesielt hvis de jobber med tungen med pulserende jadestenger.
  . KAPITTEL 2
  Om vinteren oppnådde ikke den røde hæren et avgjørende vendepunkt. Frontlinjen holdt seg stabil. Og praktisk talt ubevegelig.
  Året etter dukket tyskerne opp i en serie jetfly og utviklingen av Focke-Wulf - TA-152. En herlig maskin med kraftige våpen og grei fart. Dette er seriøst...
  I USSR er det fortsatt bare nye stridsvogner IS-2 og T-34-85. Og det var også et stort skritt.
  I vår startet tyskerne en ny offensiv. De forsøkte å gripe initiativet.
  Begynnelsen av offensiven 21. mai ble antent av brølet fra titusenvis av kanoner, og avgangen til mer enn sytti tusen bombefly med napalmbomber på samme tid, og veier opptil ti tonn. Det mest episke slaget under andre verdenskrig begynte. Fienden krysset Rubicon og hastet til Moskva. Tyske stridsvogner buldret, mindre biler klirret. Horder av stål rykket frem mot de sovjetiske stillingene, som Djengis Khans kavaleri i tykke rustninger. Arrays gikk fremover, og først og fremst brukte de mest beskyttede "Mouses" og "Royal Lions", "Tigers" -2 dem som en slagram.
  Enda tidligere passerte teletanker - "Chess Horse". De sprengte minefelt og ryddet vei for tyske kjøretøy til de sovjetiske stillingene. "Serpent Gorynych" ble også brukt, da slanger fylt med eksplosiver ble kastet frem og alt ble renset ut.
  Alvejentene Frida, Charlotte, Gerda er i den nyeste Panther-3-tanken og beveger seg i spissen for angrepet. Vakre krigere i en flat maskin som veier 75 tonn, de blotter tennene mot hverandre og skyter fra en pistol av det fortsatt tidligere kaliberet 105 mm.
  Charlotte sa med et smil:
  - Det har allerede gått mer enn tre år siden krigen med Russland startet. Men Moskva er ennå ikke tatt!
  Frida sa indignert:
  - Men snart skal Kaukasus inntas. Og dette er kanskje enda viktigere!
  Gerda svarte med et smil:
  - Selvfølgelig er det så fantastiske fjell og storslåtte steder, men ... Krigen ender som regel med hovedstadens fall. Og selv om det ikke er tatt, er det umulig å snakke om vår seier!
  Charlotte samtykket motvillig.
  - Nei du kan ikke!
  Den nye tanken "Panther"-3 er fortsatt i eksperimentell testing. Alt er så automatisert i den at to besetningsmedlemmer ville være nok. Men barbeinte jenter foretrekker å trene. Men det gjør det ikke lettere for dem.
  Og rushing en gigantisk stridsvogn mot de sovjetiske stillingene. Den er tung men godt beskyttet og har en 105mm kanon i 100EL. Og dette er alvorlig.
  Skynder frem dette monsteret ...
  Og sovjetiske granater spretter av denne tanken.
  Gerda sa:
  - Vi tre er vanskelige!
  Charlotte noterte med et smil og skjøt mot fienden med bare tær.
  Den rødhårede kurret:
  - Måtte vårt moderland være i ære!
  Frida sa med en latter:
  - Ære til den ariske ånd!
  Og han vil også presse med sin bare hæl og den sovjetiske tanken vil drepe. Og kurrer:
  - For nye krefter!
  Det er her den enorme kraften til tanken kommer inn.
  Men på den annen side kjemper sovjetiske jenter. Og krigerne fra Russland er også barbeint.
  Kampene er harde og Fritz-familien rykker frem og bryter gjennom forsvar i dybden. Og ting går ikke helt etter planen.
  Elizabeth skjøt fra IS-2 mot fienden og kvitret:
  - For fedrelandet - vår mor!
  Ekaterina bemerket, knullet fienden:
  - For våre endringer, for Russland!
  Elena tok den også og slo mot fienden og kurret:
  - Og alt er supert for Russland!
  Euphrosyne sendte en morderisk ødeleggelsesgave med bare fingrene og kvitret:
  - For fedrelandet!
  De fire på IS-2 jobbet og skjøt ganske nøyaktig. Og ganske nøyaktig, veldig raskt traff fiendene.
  Vel, tyskerne fortsetter å slå gjennom. Og de beveger seg i en kampretning.
  Det er allerede sommer og fronten formelig smuldrer opp. Men jentene kjemper videre og viser sin høyeste klasse.
  Elizabeth rynket pannen av disse ordene. Etter en relativt og ikke altfor vellykket vinter gikk det dårligere på frontene. I Kursk led de sovjetiske troppene, til tross for den numeriske overlegenheten, et tungt nederlag. Og selv nå svikter motoffensiven til jagerflyene nær Voronezh, som begynte relativt vellykket. Tyskerne gikk bakerst og kuttet kommunikasjonen. Og nå må jentene på tanken trekke seg tilbake.
  Men likevel er det godt når det bare er kvinner i bilen - de lukter så behagelig, ikke som svette menn. Og mannskapet deres er så godt koordinert. Og de fire snek seg opp for å være ekstremt vakre.
  Elizabeth sier bestemt:
  Vi vinner, jeg vet det helt sikkert! Til og med å trekke seg tilbake til Fjernøsten!
  Den rødhårede Auroraen slo det nakne, meislede benet på vannet og grimaserte, svarte med en soldatsang:
  "Endelig fikk vi ordre om å angripe!" Ta bort våre spenn og blod! Men vi husker hvordan solen gikk tilbake og nesten gikk ned i øst!
  Ekaterina og Elena svarte i kor:
  -Bra sagt!
  Den barbeinte Aurora la til i prosa:
  - Hele Europa jobber for nazistene, og enda flere ressurser i Afrika. Så vi må løfte en veldig tung vektstang!
  Den barbeinte Elizabeth dunket i vannet med knyttneven:
  - La oss ta den opp og rive den opp! Og nå er det nok! Allerede frisket opp og tilbake i tanken!
  Skjønnhetene protesterte ikke. Svette fra sterke, solbrune kropper vasket av og ok. Jentene har luksuriøse hofter, og smale midjer, og en mage med avlastningspresse. De er virkelig som statuer av gamle gudinner. Og bena er så slanke, og samtidig muskuløse, kuler og ståltråd av muskler ruller under olivenhuden.
  De sier om slike jenter: de vil stoppe en galopperende hest, de vil gå inn i en brennende hytte!
  Selv om det kvier seg for å gå tilbake til en varm tank. Elena sprutet fra bøtta på rustningen for å gjøre bilen i det minste litt kjøligere.
  Elizabeth sa strengt om dette:
  - Hvordan kjemper menn i uniform i slike stålkister? Og vi er nesten nakne!
  Barbeint Aurora, med store tenner og perlefargede tenner, brøt ut i latter:
  - Du vil være enig i at det er en veldig interessant idé - å sende en bikini under Lend-Lease!
  Ekaterina svarte sint og banket den bare foten på tankens larve:
  - Ja, fantastisk. Minimum sløsing med stoff, maksimal ambisjon!
  Elena, som også rykket, bare denne gangen med brystet, kvet:
  - Det ville vært bedre om de sendte en ekstra tank! Eller et fly!
  Den barfotede Elizabeth bemerket mutt:
  - Ja, søppel de har tanker!
  Rødhåret Aurora, klatret opp i tårnet, protesterte:
  - Ikke egentlig! Den nyeste "Churchill" er veldig bra, spesielt i rustning!
  Blondinen Elizabeth rynket pannen og spurte:
  - Kjørte du på Churchill?
  Den brennende djevelen svarte hviskende:
  - Ikke! Men jeg fant tilfeldigvis ut at han har en frontalrustning på 102 - millimeter!
  Vakre Elizabeth rundet ansiktet hennes, banket de grasiøse, bare fingrene på rustningen til de trettifire og bemerket:
  "Dobbelt så tykk som vår?" Vel, for en god idé!
  Elena, som satt i førersetet, spurte:
  Hva med kaliberet til våpenet?
  Den barbeinte Aurora svarte ærlig:
  - Jeg vet ikke ... Men mest sannsynlig er det enten 75 eller 76 millimeter. Omtrent sammenlignbar med vår.
  Den barfotede Aurora, da hun slo seg ned som skytter, bemerket:
  - Så kanskje kjøreprestasjonene hans er dårligere?
  Barbeinte Aurora trakk på de sterke, muskuløse skuldrene.
  - Kanskje ... Men britene hadde allerede en 600-hestekrefters Meteor-motor, så jeg tror ikke Churchill-tanken er en kistemaskin!
  Vakre Elizabeth stilte et annet spørsmål:
  - Og hva er vår siste utvikling?
  Den rødhårede djevelen sang med en kjærlig stemme:
  - Det er en stor hemmelighet... Tror du det eller ei?
  Elizabeth ristet bare føtter og svarte med en melodiøs stemme:
  - Selvfølgelig tror jeg på deg! For slike spørsmål kan du ganske enkelt ... Rasle inn i leiren - der den lille hvitbjørnen er!
  Barbeinte Elena, som startet bilen, la merke til:
  - Det går rykter om at det snart dukker opp et monster - syv kanoner, og to rakettkastere som på Katyushas.
  Den brennende Aurora plystret og ristet på hodet.
  - Ja, et slikt monster vil ikke en gang snu!
  Elena sa pompøst:
  - Men så vondt det vil gjøre!
  T-34-85 brølte. Jeg måtte heve stemmen for å rope over motoren.
  Seniorløytnant Elizabeth knurret:
  - Jeg hørte at det snart kommer et nytt IS, med veldig tykk rustning og to motorer. Så tyskerne blir Khan!
  
  
  Barefoot Aurora sang på spøk:
  "Vi skal grave opp tanken, den vil igjen begynne å drepe i to normer, den vil begynne å forsyne deg med en khan til kirkegårdene!"
  Og de fire bryter ut i latter. Bilen skjøt gradvis fart. Til tross for alle de legendariske trettifire og T-34-85, var det en ganske vanskelig tank å kjøre. Spesielt skiftet girkassen krevde betydelig innsats. Den sterke barbeinte Elena taklet, noen ganger hjalp en rødhåret henne med foten. Men selve boksen kan gå i stykker.
  Derfor ble ikke "trettifire" satt på maksimalgiret. Så tanken beveget seg saktere enn den kunne. Og det var en risiko for at de beryktede "tingene", Yu-187 og TA-152, en svært farlig dykkebomber, ville finne den i løpet av dagen.
  Barfot Elizabeth forsto dette, og forventet å komme seg raskere til skogen. Der er ikke tanken deres for å skille.
  Den barbeinte Aurora plystret en sang under nesen hennes. Den rødhårede er alltid i godt humør, selv når han leverer triste nyheter.
  Natasha husket begynnelsen av krigen. Det skjedde ved middagstid, da de annonserte det på radio. Men allerede om morgenen begynte illevarslende rykter å spre seg. Så rapporterte de på radioen at Tyskland hadde angrepet USSR uten å erklære krig. Umiddelbart brast flere kvinner i gråt.
  Stemningen blant folket var blandet. De som er yngre, og dopet av propaganda, var til og med henrykte: de sier, om to uker vil vi vri tyskerne, og de vil være en skiff. De eldre tvert imot solbrune.
  Også Elizabeth følte seg urolig. Hennes eldre bror døde i den finske krigen, og den mellomste broren, etter å ha kommet tilbake, fortalte mye forferdelig. Uansett var det tydelig at nivået på den røde hæren ikke var så høyt som propagandaen hevdet. Og at kommandoen ikke er på nivå, og mange tanks brenner som fyrstikker.
  Offiserene snakket om tyskerne med respekt ... Likevel erobret de nesten hele Europa. Og hvem som er eldre husket første verdenskrig. Så nådde keiserens tropper Dnepr, og Russland gikk til den ydmykende Brest-Litovsk-traktaten.
  Så den barbente Elizabeth ble veldig opprørt. Jeg ønsket ikke å begrave mine kjære igjen, og enda mer å kjempe med en så sterk fiende som Tyskland og dets satellitter. Det er lite håp for Storbritannia. Uansett hvordan disse kjøttetende rovdyrene ville forenes mot Russland.
  De første dagene og ukene bekreftet de mest pessimistiske prognosene. Tyskerne rykket frem og tok den ene byen etter den andre. Minsk falt i løpet av få dager. Og på mindre enn en måned Smolensk. Elizabeth meldte seg frivillig til fronten. Hun er en sterk jente, og veldig herdet.
  
  Hun ble tankskip ved en tilfeldighet, før det kjempet hun i infanteriet. Tyskerne fortsatte å rykke frem. Delen der jenta kjempet var omringet. Natasha tok seg til sin egen og snublet over en forlatt tank. Elena var med og sammen fikk jentene starte bilen. Og til og med brakte henne til frontlinjen.
  For dette fikk de en medalje, og de ble tildelt tanktropper. Forberedelsen var veldig kort - bare halvannen måned. Jentene klarte å ta del i forsvaret av Moskva.
  Det virket allerede som om vår var på nippet. De avanserte enhetene til Fritz så Kreml gjennom en kikkert, etter å ha kommet inn i hovedstadens forsteder. Men et mirakel skjedde.
  Fiendene ble ikke bare stoppet, men klarte også å gå til motoffensiv. Ingen planla den siste operasjonen. Det gikk spontant, men fra dette ble det enda mer vellykket. Nazistene trakk seg tilbake, forlot utstyret og frøs bokstavelig talt i kulden.
  Og "trettifirerne" viste sin gode kvalitet - langrennsevne. Tyskerne ble sittende fast i snøfonnene, og ridderne beveget seg og knuste fienden.
  Etter at trusselen mot Moskva var eliminert, trodde alle at vår nå og lenger ville rykke frem. Og at ryggen til nazistene var brukket.
  Men nå er alt annerledes igjen! Som i et skummelt eventyr! Om skiftere! Når svart blir hvitt og hvitt blir svart.
  Og nå har det blitt mye verre. Det har dannet seg en gryte, som man må ut av.
  Svetlana lente seg ut av tanken. T-34-85 er en maskin som i tillegg til en tett girkasse også har en ulempe som dårlig sikt. På grunn av dette mister denne tanken en betydelig del av sine kampegenskaper. Den tyske Panther-2 er blottet for en slik ulempe, og gjennom den er alt relativt godt synlig.
  Jenta klatret til og med inn i det fangede trofeet, og la merke til de mer komfortable arbeidsforholdene for mannskapet og tyskerens gode optikk. Riktignok er 88 mm-pistolen langt fra svak, og prosjektilet er også tre ganger lettere enn den sovjetiske.
  Den røde djevelen prøvde også å lene seg ut. Men det er litt trangt for to jenter å se gjennom den ene luken. De begynte å presse.
  Den barbeinte Aurora knurret hardt:
  "Dette er fortsatt stedet mitt!" Du er en skytter og bør sitte ved synet!
  Catherine snappet:
  - Tvert imot, jeg må se alt! Og det er best du kjenner din plass!
  Jentene begynte å slåss. Vevde muskuløse, solbrune kropper, anstrengte sterke muskler. Til og med BH-ene deres gled fra innsatsen.
  Elizabeth skrek til dem, så trakk de begge i tærne på sine bare føtter, og tvang dem til å roe seg:
  - Ikke bare griper tyskerne, men du må fortsatt kjempe! Spar iveren for nazistene!
  Jentene sluttet å klemme hverandre, men snudde seg til sjefen i kor:
  - Hvordan kan vi følge med?
  Elizabeth tok en Solon (det var en så berømt senator Solon!) avgjørelse:
  - Du kommer deg ut i tur og orden!
  Barfot Aurora bemerket lunefullt:
  -Og blondinen vil jukse!
  Catherine svarte sint:
  - Du ville ha tiet rød-skamløs!
  Elizabeth knurret:
  - Nok! Eller jeg pisker deg kyllinglår! Du vil endre vennen din på min kommando!
  Jenta viste tungene sine til hverandre og ... ble hengende sammen i luken.
  Barbeinte Elizabeth sa i en kald tone:
  - Du rødhårede sett deg ned, Svetlana gjenstår!
  Den brennende Augustin var oppriktig indignert:
  Hun har vært her lenge! Jeg har nettopp dukket opp! Og i teorien burde jeg endre det!
  Elizabeth, hevet stemmen og slapp ut metallet, knurret:
  - Kommandantens ordre under krigen blir ikke diskutert, men utført ... Eller skal jeg piske deg?
  Den flammende sandaldjevelen gjemte seg motvillig i det trange, varme tårnet og mumlet:
  - En ordre fra sjefen under krigen, når kulene plystrer rundt! Fylt med kjærlighet og stor verdi, hellig for russiske soldater!
  Elizabeth smilte. Konflikten ble løst, og snart skogen, og de vil være trygt gjemt. Her ropte plutselig den årvåkne Catherine:
  - Foran tyskeren på tanken!
  Nå er dette alvorlig ... Dessuten var Elizabeth redd ikke så mye for en tankkamp som for det faktum at nazisten ville ringe angrepsfly på radioen. Det er imidlertid håp om at Fritz ikke vil fly på grunn av en ensom sovjetisk stridsvogn.
  Selv om tyskeren gjemte seg bak en stabel med gammelt høy, klarte Catherine å se ham. Det var Panther-2, og i den siste modifikasjonen med en snutelengde på 100 EL. Kaliberet er det samme 88 mm, men munningshastigheten til prosjektilet er mye høyere.
  Panther-2 i forrige modifikasjon kunne bryte gjennom på en avstand på ikke lenger enn 1000 meter, og da ikke sikkert i pannen. Den sovjetiske trettifire kunne teoretisk nå opptil en kilometer om bord, men i praksis fra fem hundre meter. Men denne gangen er oddsen nesten jevne. Og nazistene har bedre optikk.
  Til tross for all risiko, satte Elena på det siste giret med sin bare hæl. De trettifire brølte enda høyere, slik at hendene deres ble slått sammen, og selve tanken skalv. Men nå er de mye vanskeligere å treffe. Tyskeren står stille og venter på den sovjetiske bilen.
  Det er lettere å treffe et stillestående mål, men når bilen din rister slik...
  Ekaterina stiger ned og, med hjelp av sin barbeinte Aurora, sikter og avfyrer det første skuddet.
  Et granat eksploderer ti meter foran tyskeren.
  Barfot Elizabeth advarer strengt:
  - Vær forsiktig! Vi har ikke så mye ammunisjon igjen!
  Ekaterina nikker tilfeldig på det blonde hodet, og svarer:
  "Det er bare et observasjonsskudd!"
  Den barfote Aurora sang hånende:
  - I morgen blir det bedre enn i går! I morgen blir det bedre enn i går! Hei sol!
  Den barbeinte Ekaterina sa litt i lyd, men tydelig:
  - Gå vekk!
  Jenta prøvde å sikte igjen. Tyskeren var fortsatt langt unna. Det er til og med usannsynlig at Zis-85-kanonen ville trenge 60-millimeters rustningen hans fra en slik avstand. Nazisten har ikke skutt ennå, men han fanget målet. Det lille T-34-tårnet er et lite mål. Det er vanskelig å treffe den på avstand, spesielt når tanken suser i full fart sånn.
  Barbeinte Catherine nølte. Skyt nå eller senere, kommer nærmere. Trettifire rister i bevegelse, og det er umulig å ta et nøyaktig syn. Du må enten stoppe, eller komme nær nok, eller enda bedre nærme.
  Barfot Elena sier og knytter nevene:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Barbeinte Ekaterina bestemmer seg til slutt og skyter. Prosjektilet spyttes ut av løpet. Jenta følger ham med en mental eskorte.
  Allerede nærmere, omtrent halvannen meter, fra tyskeren. Med tanke på at de trettifire er vanskelig å se fra synet, er dette et godt resultat. Halvnakne Aurora, som lente seg ut i skuddøyeblikket, bjeffet høyt:
  - Nesten litt til!
  Catherine mumlet sint:
  - Det teller nesten ikke!
  Den rødhårede djevelen kurret:
  "Vi gir føreren et slag i ansiktet, han vil klare seg på en eller annen måte!" Vi er nå litt som, litt gale!
  Catherine dyttet utålmodig skjønnheten med foten:
  - Hold kjeft hvis du kan!
  Den barfote Aurora knurret:
  - Murstein!
  Til slutt klarte ikke tyskeren det, skjøt ... Granaten fløy med en fløyte farlig nær bilen. Men Fritz traff ikke. Hva tenkte han på? Hadde du mistanke om at slike skjønnheter satt i vognen eller skjøt mekanisk? Panther-2 har et kommandanttårn og god sikt. I det førti-fjerde året ble denne tanken den mest massive. Med hans hjelp oppnådde tyskerne store suksesser, og fanget territorier innenfor de fire tyske grensene i 1937 og på bare fem måneder.
  Tanken viste full nok. Spesielt mot IS-2. På slutten av det førti-fjerde året dukket det opp et alternativ med lengre tønnelengde, og derfor prosjektilets begynnelseshastighet. Tyskeren forventer å treffe fienden, selv om de trettifire er en problematisk bil. Noen ganger klarer russerne å treffe på lang avstand, og på farten. Vi må slå fienden som en flue.
  Barbeinte Elizabeth, som innser at det alltid er en sjanse til å slå, hvisker:
  - Lenin, fest, Komsomol!
  En gal tanke flettet gjennom hodet mitt, hvorfor ikke vende seg til Gud? Men et Komsomol-medlem skal ikke tro på Gud. Og generelt, hvis Han eksisterer, hvorfor tillater han alt dette? Ville en omsorgsfull Skaper tillate slik lovløshet? Hva med alderdom og død?
  Nesten naken, Elizabeth, kanskje mer enn døden, var redd for å bli gammel og bli stygg. Hvor uestetisk dette er. Og faktisk, hvis vi antar at en person er dødelig, av hensyn til utvikling og fremgang, så er det på en eller annen måte ikke ut av hånden å skjemme mennesker med alderdom. Og hvor er skaperens estetikk? Liker han egentlig rynkete og pukkelryggede kjerringer?
  Vakre Elizabeth kunne ikke forklare dette og konkluderte - Gud er en oppfinnelse av mennesker! Faktisk er det evolusjon. Og kanskje kommer tiden da en person vil utvikle seg til et slikt nivå at han vil være i stand til å gjenopplive de døde! Og så vil de som døde i krigen bli gjenfødt i den lyse kommunismens verden!
  Barbeint Elizabeth hvisket:
  - Gud gi seieren til vårt ateistiske parti!
  Skjønnhet Ekaterina roet seg ned og skjøt for tredje gang... Granaten så ut til å slå mot rustningen, men fløy igjen forbi. Men tyskeren plantet ... Damn, hit!
  Tårnet ristet, en ringing ble hørt. Heldigvis rikosjetterte den skrånende rustningen av skuddet.
  Men viktigst av alt, fra en fortsatt anstendig avstand klarte Fritz å treffe en hurtiggående tank med et lite tårn. Og dette betyr at en erfaren tankbil sitter der, og neste gang kan han ikke lede ...
  Bare bein, skinnende av svette, satte Aurora automatisk inn prosjektilet. Catherine snudde seg med en bønn til ... Artemis! Tilsynelatende virket jaktens gudinne den mest passende i dette tilfellet. Og jenta sparket med barfoten i et skarpt hjørne. Barbeinte Ekaterina la merke til at når hun er sint, skyter hun bedre. Og... hun lukket øynene og stolte på intuisjon...
  Fjerde skudd...
  Barfot Elizabeth hvisket lavt:
  - Himmelens likklede er som et slør!
  Og halvnaken Aurora, som igjen så ut bak luken, ropte:
  - Akkurat i sømmene! Treff tårnet!
  Granaten brøt gjennom en tysk tank i krysset. Det brøt ut brann og kampsettet begynte å revne. Her bemerket den rødhårede, ikke helt taktfullt:
  - Heldig! Og bare fra fjerde gang!
  Barbeinte Elizabeth skyndte seg å korrigere den rødhårede Aurora:
  - Med slik risting, og ikke verst! På fjerde forsøk!
  Barefoot Catherine tok uventet side med den rødhårede:
  - Ikke! Hun har rett, det var bedre å slå første gang!
  Elena begynte å bremse litt, og prøvde å bevege spakene med bare føtter så jevnt som mulig. De trettifire sakket ned farten. Tanken så ganske frekk ut utad, men den viste sin effektivitet i praksis. Tyskerens tårn ble fullstendig revet av, og skroget delte seg i to deler fra detonasjonen.
  Elena begynte å bremse litt, og prøvde å bevege spakene med bare føtter så jevnt som mulig. De trettifire sakket ned farten. Tanken så ganske frekk ut utad, men den viste sin effektivitet i praksis. Tyskerens tårn ble fullstendig revet av, og skroget delte seg i to deler fra detonasjonen.
  Men en Fritz klarte likevel å komme seg ut av bilen, og gjemte seg bak buskene og lot som han var død. Etter ordre fra Elizabeth stoppet Elena tanken. Halvnakne Aurora og Ekaterina hoppet ut av de trettifire. Den rødhårede hoppet opp til tyskeren, og demonstrerte ekstraordinær styrke, løftet ham i kragen med en hånd. Fascisten var imidlertid ikke bare liten av vekst. Dette er egentlig en slags gutt, et barneansikt, en tynn kropp, til og med en bart har ennå ikke brutt gjennom.
  Den muskuløse rødhårede spurte på tysk:
  - Er du en så underutviklet dystrofisk, eller er du egentlig en shket?
  Gutten mumlet fryktelig:
  - Jeg er ikke et barn. Jeg er fra Jungvolk, jeg hadde praksisplass på en tank!
  Den barbeinte Aurora brøt ut i latter:
  - Fra Jungvolk? Hvorfor har du ikke fjorten år til?
  Gutten nikket og svarte:
  "Jeg er bare elleve!" Onkelen min tok meg en tur. Ikke send meg til Sibir! Og gutten klynket.
  Barfot Ekaterina, som forsto tysk ganske godt, foreslo:
  "Kanskje vi burde la barnet vårt gå?"
  Den brennende Aurora blottet tennene hennes voldsomt:
  - La tyskeren gå til din egen? Aldri!
  Den honningblonde skytten bemerket rasjonelt:
  - Hvis vi tar med en slik shket som fange, vil alle gjøre narr av oss!
  Kommandør Ekaterina lente seg også ut og sa på gutten:
  - Han er litt tynn. Og jenta spurte på tysk. Er du virkelig fra Jungvolk?
  Gutten svarte:
  - Ja, Milady...
  Catherine bemerket logisk:
  - Hvis vi tar ham med oss, kan vi sende ham til et godt barnehjem. Og hvis vi slipper til vårt eget, så ser du på barnet og de dreper det!
  Den barbeinte Aurora protesterte uventet:
  Hvor har du sett gode barnehjem? Jeg er selv et barnehjem, og jeg besøkte en ungdomskoloni, og jeg vil si at det ikke er noen forskjell!
  Catherine snudde seg mot Aurora og knurret:
  - Du var en rødhåret som satt på en unge? Jeg har alltid mistenkt det!
  Aurora stampet bare foten, fnyste foraktelig og sa:
  - Kolonien vår var så aktiv at det ikke var noen tyver i den! Som en pioner, men med veldig streng disiplin. Jeg kan ikke engang bandittspråket!
  Catherine var enig i dette:
  - Det hender ... Jeg besøkte også kolonien, og der er alle elevene så kultiverte og nøyaktige at man sjelden finner slike mennesker i en pionerleir. Vel, ok, kanskje et tysk barn blir en utstøtt hos oss, og det ville vært mer humant å la ham gå!
  Den barbeinte Aurora grimaserte og foreslo:
  "Kanskje la ham være hos oss. La ham være sønn av et regiment, vi vil lære ham det russiske språket ...
  Elizabeth rynket pannen på den halvnakne Auroraen og knurret:
  Trenger du et leketøy?
  Den rødhårede sa hardt:
  - Og hva er verre med oss enn å leve i et fascistisk menasjeri?
  Ekaterina tråkket ved et uhell på den sølt motoroljen og tørket nå sin nakne, grasiøse fot på gresset. Men støvet satt hardnakket fast. Gunner-jenta støttet Aurora:
  - Ja, gutten vil virkelig ha det bedre med oss enn med dette nazibeistet! Han er liten, mager, passer i en tank! Vi skal lære ham å kjempe og utføre bragder!
  Elizabeth sa dystert:
  - Trettifire og så trangt for oss fire tank. Og så plante gutten. Det er imidlertid ikke bare det. Da vil de snakke alt mulig ekkelt om oss!
  Den vakre rødhårede Aurora bemerket sint:
  Du tenker for dårlig om andre mennesker. Vil ikke!
  Elena lente seg også ut av tanken og hveste:
  - Jenter, la oss leve sammen ... Til slutt, om vi skal forlate gutten, er det ikke opp til oss å bestemme, men for enhetssjefen ... Vel, for nå, la oss ta barnet med oss og ri med brisen !
  . KAPITTEL 3
  Barfot Elizabeth nikket motvillig og knurret:
  - Du skal se, kommandanten vil forby oss å bære den. Dette er en krig, ikke en barnehage!
  Barfot Aurora rakte ut hånden til gutten og sa på rent tysk:
  Nå er jeg din mor! Du vil bo og spise hos oss!
  Gutten svarte sutrende:
  - Ikke nødvendig, tante, jeg vil hjem!
  Den rødhårede Aurora ristet truende på hodet.
  -Ikke! Du er vår fange! Hvis du ikke vil til Sibir, så er du med oss!
  Gutten ønsket å bryte ut i gråt, men ved en viljeanstrengelse holdt han tårene tilbake. Og mannen så ikke ut til å gråte. Catherine tok gutten i armene og bar ham til bilen. Faktisk ble fem av oss i tanken overfylte. Og jentene er ikke små, og bilen er for trang. Den lille tyskeren som ble fanget satt roligere enn vann under gresset.
  Tanken kjørte inn i skogen. Og akkurat i tide fløy to kjente Yu-187 angrepsfly forbi. I seg selv er ikke dette flyet så forferdelig i luftkamper, men det kaster bomber veldig nøyaktig, og kan også treffe en egen tank.
  Elizabeth sa med et smil:
  "Og vi mistet nesten tid på grunn av denne gutten. De ville knuse tanken vår i stykker.
  Catherine trakk på skuldrene.
  - Vi vant en stridsvognsduell med en nesten lik motstander, og tilsynelatende en erfaren skytter. Før det slo de også ut flere våpen og overlevde. Av våre kamerater var absolutt ikke alle heldige!
  Elizabeth så på kroppen hennes og sa:
  - Alle fire av oss er så glatte, uten arr... Uansett hvor formuen hevner på oss!
  Den barbeinte Aurora ristet på hodet.
  Vanligvis betyr en god begynnelse en god slutt. Uansett så er vi fortsatt i live!
  Ekaterina gned seg på nesen med tærne på de bare føttene, og foreslo:
  "Kanskje vi burde stoppe og ta en matbit. Ikke spis om morgenen!
  Elizabeth var enig:
  - La oss! Samtidig skal vi mate barnet!
  Lunsjen var beskjeden: smult, brød og løk. Det var ikke nok hærrasjoner til alle, så de fikk en gave i landsbyen. Jentene spiste og ga den til gutten. Han var tilsynelatende fortsatt redd og spiste bare en tynn skive salsa og brød. Men Catherine fant litt mer melk, om enn sur.
  Etter å ha spist slappet jentene av og sang...
  Flotte jenter kjemper for Russland,
  De er veldig stolte og Svarogs sønner....
  Vår skjønnhet treffer så treffende med et maskingevær,
  Satans tjenere vil ikke være i stand til å knekke oss!
  
  Vi kjempet tappert, vi kjempet mot fascismen,
  Vi vil beseire den onde Wehrmacht, selv om fienden er sterk ...
  Jeg tror vi snart vil se kommunisme,
  Gyldent løvverk, lyst fra lønnetreet!
  
  Det finnes ikke vårt land bedre, kommunismen er vakrere,
  Slik at vårt fedreland blomstrer strålende ...
  Lettvinget lykke vil komme på planeten,
  Og drømmen om et bedre liv går snart i oppfyllelse!
  
  Tror vårt Russland vil bli en stor lykke,
  Maria vil regjere, Lada gudenes mor...
  Vi vil stoppe angrepet av den infernalske Wehrmacht-vilt,
  Og trenger ikke ekstra og memorerte ord!
  
  Fienden vil ikke være i stand til å rive ut hjertet til jentene,
  Vi krigere slipte et skarpt, vanvittig sverd ...
  Skjønnhetens stemme kjenner kallet veldig godt,
  Og vi vil kunne kutte de fascistiske hordene!
  
  Vit at vi Komsomol-medlemmer aldri vil gi opp,
  Vi vil legge ned alle nazistene med det skarpeste bladet ...
  La jentenes ansikter skinne av gull,
  Og vi skal slå fascisten i ansiktet med en knyttneve!
  
  En barbeint jente suser gjennom de harde snøfonnene,
  Han skribler aktivt med en torden av lyn fra maskingeværet ...
  Dere fascister må bare drukne dere selv,
  Fordi fedrelandet er en monolitt festning!
  
  Vi vil beseire fascistene, selv om de har makten til fred,
  Onkel Sam bestemte seg for å spille sammen med Fritz i denne kampen ..
  De laget seg et idol fra Adolf,
  Og nå har han fått russiske hærer mot seg!
  
  Her koker onde kamper, i slaget til dette Komsomol-medlemmet,
  De knuser nazistene, om enn i en ulik kamp ...
  Stemmen til en jente fra sølv er så klangfull,
  Skjønnheten vil ikke bukke under for Hitler-Satan!
  
  Vår russiske andel er å vinne kontinuerlig,
  Selv om den fascistiske armadaen ikke vet antallet ...
  Og vi slo Adolf hardt i kjeven,
  Labour Moskva bukket under!
  
  Det er allerede snøfonner, og jentene er barbeint,
  De flimrer med sin bare hæl, som et spor av en hare ...
  Komsomol-medlemmer stormer i kamp,
  Tro at fienden ikke vil se morgengryet!
  
  Ikke gi fascistene dere nåde i kampen,
  Hæren deres vil være i helvete, som en djevel i brann ...
  Vi vil motta belønninger fra Jesu hender,
  Blir veldig grusom, russiske jenter bjørn!
  
  Om nødvendig snur vi, alle fjellene er snødekte,
  Og vi vil stå i lysparadiskommunismens univers ...
  Åpne et skudd for oss heldigvis fra våpenet til Aurora,
  Og brutal fascisme ble kastet i helvete!
  
  Stalingrad bukket ikke under, vi gjorde motstand under det,
  Selv om en horde brøt ut av stål og helvete...
  Jenter kastet barfotgranater med føttene,
  Fordi Motherland of Komsomol-medlemmene er ett!
  
  Jeg tror vi vil være i Berlin, selv om det er vanskelig,
  Nazistene har "Panthers", "Tigers", "Lions", "Ferdinand"!
  Jenta trakk ringbrynjen på skulderen,
  Fordi Komsomol-medlemmer i kamp er et voldsomt talent!
  
  Den unge pikens hjerte er gitt til Jesus,
  Også Lenin og Stalin lever i lidenskapelig tro ...
  Slik at det ikke er mer dyktig tvil,
  La oss si bestemt og sterkt at Adolf er kaput!
  
  Vi vil knuse dragepresidenten med sverd,
  Og vi vil ødelegge gjengen hans i århundrer ...
  Vi vil trampe fascismens horder av jenter med føttene våre,
  La lyset bli oppfylt, hellig drøm!
  
  Gi folk frihet, deres tanker og følelser,
  Slik at stjernen skinner som kommunismens sol ...
  Fordi vi skal ha grøt med smør så tykt,
  Vår søsters evige ungdom vil bli oss for alltid!
  
  Her vil lyset komme, fedrelandet gnistre ...
  Fedrelandet vil være i ære for oss i århundrer ...
  Vi vil stå på toppen, tror du kommunismen,
  Styrken til den russiske ånden, vet fighteren er stor!
  
  Her er Russland klar til å bli snillere og vakrere,
  Og hjelp hele verden til å gå til paradisets lykke ...
  Vi er i stand til å erobre universet med jevne kanter,
  Universet uten kant til lykke krefter å bringe!
  
  Men det vil ikke være noe Russland under hælen til det onde riket,
  Fordi han har et ekte talent for kamp ...
  I dansen til jentene våre, til det urverket,
  Hva vil skjønnheten tro noe resultat!
  
  Snart kommer den strålende solens tid,
  Når fedrelandets herlighet vil blomstre praktfullt ...
  Hæren vår kjemper som kjent med den helvete Wehrmacht,
  Og han vil være i stand til å feie bort horden av onde Fritz!
  
  Hei hellige Lada, vår Guds mor,
  Du fødte Perun og Yaril i århundrer ...
  Håpløs grøt vil ikke motta tro,
  Hvis du bruker mye, vil du ikke holde tilbake ord!
  
  Den viktigste herskeren er den store Stalin,
  Lenin testamenterte ham den klokeste veien til Eden ...
  Fordi Josef er lysets hersker,
  Og et øyeblikk for folk ideelle!
  
  Nazistene vil ikke kunne lure fedrelandet,
  Og kuttet av Moskva fra Volga, fra Sibir ...
  Jeg tror på at det vil leve - russere under kommunismen,
  Og Adolfs kraft - jeg sletter jenta!
  
  Snart er det seier, det er sant som solen,
  Snart vil det være en utstråling, som strålene fra en kvasar ...
  Og tro Russland, kommunismen vil utvikle seg,
  Vel, hvis du ikke tror meg, bør du holde kjeft!
  
  Vitenskapen vil snart gjenopplive kommunismens døde,
  Hennes visdom er uten grenser, like stor som en kvasar ...
  Vi vil beseire fascistene med vårt gode humør,
  La oss ikke gi etter for fristelsen til den gyldne posen!
  
  Vel, kort sagt, det går over, dette er en helvetes tid,
  Vi jenter skal inn i Berlin i rødt ...
  Og vår grenseløse byrde vil ende,
  Fordi vi vil ta vår lykke med en kamp!
  Elena sang sammen med alle en stund, men så startet hun motoren, og bilen buldret igjen. Det er ikke lett å komme unna jakten på de trettifire med sin høylytte motor. Diesel har også mange ulemper.
  Radiokommunikasjonen fungerte ikke, og det var bare å dytte østover. Beveg deg nesten i blinde. Halvnakne Elizabeth lente seg fra tid til annen ut av luken. Prøvde å kikke dit og den rødhårede Aurora. Og Catherine var utslitt av varmen og jenta sovnet.
  Gutten satt på ett sted og pirket også på nesen. Elizabeth, på den annen side, tenkte på hvor hun skulle legge ruten hennes. Det var mange ideer. Men hvilken vil føre til frelse?
  Jeg ønsket ikke å bli tatt til fange av nazistene. Halvnakne Elizabeth har allerede sett hva dette er full av på eksemplet med Daria. Den stakkars jenta ble tatt under et rekognoseringsraid. Nazistene kledde henne først av og rev henne grundig med pisk. Så kjørte de barbeint gjennom snøen til en nabolandsby. Og der, med frostskadde føtter, ble de tvunget til å danse på kullene.
  Stakkars Daria opplevde store lidelser. Så la de henne på et stativ og tvang henne til å henge nesten naken til jenta døde av kulda. Så Elizabeth husket at de var forventet i tilfelle fangenskap - tortur og henrettelse.
  
  
  Generelt er det overraskende at et så kulturelt folk som tyskerne viste seg å være så, rett og slett overnaturlig grusomt. Halvnakne Elizabeth ble selv overrasket over at nazistene rett og slett ikke syntes synd på noen. Til og med barn ble torturert, og dette forårsaket forundring ...
  Spesielt når pionerene ble pisket med piggtråd. Brr! Har nazistene en stein i stedet for et hjerte?
  Under bevegelsen så jentene flere sovjetiske soldater presse seg gjennom skogen.
  Vakre Elizabeth beordret å stoppe tanken og tilbød seg å ta med soldatene. Så det var ingen plass inne, jagerflyene slo seg ned på pansertårnene - tårn og skrog. De holdt til og med hendene for ikke å falle av.
  Soldatene var unge, nesten alle av dem hadde ikke engang bust ennå, bare majoren var eldre enn resten. Barebente Aurora, som, som de fleste rødhårede kvinner, temperamentsfull, begynte å flørte med jagerflyene. Hun tok til og med hendene til de peneste og la dem på brystet.
  Elizabeth ropte strengt til det rødhårede beistet:
  - Ta det med ro!
  Den unge mannen, rødmet, fjernet hendene, og den halvnakne Aurora knurret:
  "Vel, synes du ikke synd på disse guttene som har mistet vanen med kvinnelig hengivenhet?
  Vakre Elizabeth, mykgjørende, svarte:
  - Men ikke gjør det foran alle ... Når ingen ser, så gjør det du vil!
  Barbeinte Aurora ristet irritert på hoftene. Nærhet, kjekke unge menn begeistret. Og den rødhårede, som hadde varmt blod, opplevde lidelse som hun ikke kunne tilfredsstille lysten til tigeren akkurat nå. I en bikini var Catherine også opphisset, hun ville ha en mann, men hun visste hvordan hun skulle kontrollere seg selv. Selv om hun allerede har skissert seg selv som et offer blant de unge mennene på rustningen. Her er den lyse med sorte øyenbryn. Når de stopper for natten, da...
  Barbente Elizabeth følte også et ønske i seg selv, men oppdragelsen til et Komsomol-medlem protesterer mot bestialske instinkter. Du kan ikke bare elske med den første personen du møter, bare fordi han er søt. Selv om det er hyggelig.
  Elizabeth driver disse tankene bort fra seg selv, men jo mer hun prøver, jo mer vil hun. Heldigvis dukket det opp en annen sovjetisk stridsvogn foran. Dessuten, å dømme etter størrelsen og formen - KV.
  Jenta ble distrahert, og den barbeinte Aurora, siden radioen ikke fungerte, ga signaler med flagg. Hun ble besvart fra en sovjetisk stridsvogn. Som om alt er i orden, vi forlater snart kjelen.
  Bare Elena så skremt ut - det var kanskje ikke nok drivstoff.
  Den blonde jenta ropte til den rødhårede:
  "Signal om at vi trenger drivstoff."
  Den barbeinte Aurora ga signalet. Og de svarte henne. At en forsyningsbil treffer snart og det blir bedre. Den rødhårede strøk soldatens fortsatt skjeggløse ansikt og ... slo skarpt med leppene hennes. Den unge mannen rødmet igjen. Majoren, rynket pannen, spurte:
  - Hvorfor kysser du meg ikke?
  Halvnakne Aurora svarte taktløst:
  - Du er gammel!
  Majoren svarte med en fornærmelse i stemmen:
  "Jeg er bare trettitre år gammel. Kristi tidsalder!
  Den barbeinte Aurora fnyste foraktelig:
  - Jeg tror ikke på Gud! - Som Lenin sa: Gud er bare en illusjon, men dette er en veldig skadelig illusjon, den lenker sinnet!
  Majoren, med tristhet i stemmen, innvendte:
  - Jeg trodde heller ikke på Gud, men en så utrolig hendelse skjedde med meg at dette bare kan forklares ved inngripen fra høyere makter!
  Den røde djevelen var skeptisk:
  - Alt kan forklares ut fra materialistiske posisjoner. Du trenger bare å ha relevant kunnskap.
  Majoren trakk på skuldrene, håret var allerede grått, og han så virkelig ut til å være minst førti år gammel. Barbeinte Aurora foretrakk fortsatt yngre gutter. Og hun var ikke så interessert i majoren, som mann. Selv om det er nysgjerrig hva han så uvanlig? Kanskje helvete?
  En halvnaken Aurora løp hennes bare såle langs den skarpe delen av våpenet. Hælen ble kilende, og den brennende skjønnheten smilte.
  Så spurte hun majoren:
  - Og hva så du?
  Han svarte uventet:
  - Du vet, jeg skal fortelle deg dette på neste møte!
  Halvnakne Aurora bemerket skeptisk:
  "Men de kan drepe deg også, kan de ikke?"
  Majoren sa med bevisst likegyldighet:
  Så dette er skjebnen! Som deg skjønnhet!
  Den rødhårede svarte alvorlig:
  "Jeg er en heks, og hekser dør ikke i krig!"
  Majoren brøt ut i latter og strøk jentas brennende hode:
  "Ateistheksen... Dette er så interessant!"
  Den barbeinte Aurora svarte alvorlig:
  - Det forstyrrer ikke! I tillegg, hvis du ikke tror på helvete, er du mye modigere i hekseri!
  Majoren ville likevel svare på noe, da tre granater traff KV-tanken foran. Nøye forkledd satte tyskerne opp et bakhold. Dessuten var en tank den siste modifikasjonen av "Panther" -2 med en langløpet 88 mm kanon, i stand til å trenge inn i frontalpansringen til IS-2 fra nær avstand. Igjen måtte jentene engasjere seg i en ulik kamp. Men slik er tilsynelatende skjebnen deres - å kjempe og vinne! Og ingenting kan gjøres mot dette selv med deres heltemot!
  Skjønt, når du vinner seire i dette, så er all sjarmen! Ingen frykt!
  Den barbeinte Elizabeth sang med en fyldig stemme;
  Den fascistiske bøddelen river ut skuldrene,
  Her er stativet, tangen, øvelsene for hånden!
  Han ønsker å lamme sjelens kropp,
  Ubetydelig monster, men ser kult ut!
  
  Han lover penger, skip i havet,
  Hva selv en tittel kan gi!
  Sett deg virkelig på spill,
  Tross alt, for ham er du bare et lik og en lek!
  
  Han vil vite om virksomheten vår,
  Hva er nytt i kjeden av de fattige å lenke!
  Derfor vil jeg kjøre sjenerøst komme overens,
  Å glemme faren og til og med moren!
  
  Men vi vil tjene moderlandet fast,
  Vi kan ikke bli knust av bøddelens grusomhet!
  En gren vil bøye seg fra et vindkast,
  Og nakne babyer gråter!
  
  Ja, jeg tapte den første vanskelige runden,
  Men den allmektige vil gi en sjanse til å hente inn igjen!
  Og så vil jeg selv sende fienden til knockout,
  Knyttneven min vil kjeve reptilet fast!
  
  Fosterlandet gir meg slik styrke
  At det er mulig å overvinne smerten ved all tortur!
  Og kom deg ut av denne bunnløse graven,
  For ikke å bli slukt, sinte bjørn!
  
  Litt mer og frelsen er nær -
  Vi vil oppnå seier over fienden!
  Å leve under dekke av kommunismens lys,
  Slik at solen oversvømmer huset med gull!
  Vel, hva med slike jenter, soldatene til den røde hæren er i stand til å motstå fienden. Og de vil kjempe tappert.
  Likevel slo nazistene igjen gjennom til Stalingrad og det pågår harde kamper om byen ved Volga.
  Jenter og her kjemper heroisk. Det er som om de er en ekte udødelig bataljon.
  For eksempel er Alenka i et desperat motangrep, og kaster en eksplosiv pakke med kull med bare tærne og snur Panteren.
  Og dette er bare kamp i utkanten av byen, noe som er veldig grusomt.
  Anyuta, som skyter mot nazistene, skriker:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og Alla med sin skarlagenrøde brystvorte vil trykke på bazooka-knappen og trygt treffe fienden på stedet.
  Så kvitrer han:
  - Uovervunnet ikke et skritt tilbake,
  Uerobret - helten fra Stalingrad ...
  Ubøyd til enhver tid,
  Hos oss er Russland et hellig land!
  Maria kvitret, kuttet ned fiendene og blunket:
  - Ære til det hellige Russland!
  Olympias svarte vittig og klippet ned tyskerne:
  - For USSR!
  2. september 1944 utspilte det seg harde kamper om byen ved Volga. Kvinnes snikskytterbataljonen under kommando av kaptein Natashka Kaktusova inntok en forsvarsposisjon i ruinene på Volodarsky Street. Jenter med maskingevær og rifler, bundet med bunter av granater, gjemte seg bak ruinene.
  Natasha selv er i en flekkete tunika over den nakne kroppen, i korte bukser og barbeint. En vakker og svingete jente, med sterke hofter, en tynn midje, en kort hårklipp under en halvboks. Ansiktet er veldig uttrykksfullt, med en mandig hake, blå øyne vidt fra hverandre. Lysebrunt hår ble grått med støv, høyt bryst, hardt utseende. Kaptein Natasha har kjempet i mer enn to år og til tross for ungdommen har hun sett mye. Jentas ben er dekket av kutt og blåmerker. En jente er mer smidig til å bevege seg barbeint enn røffe og klønete støvler.
  Den nakne sålen føler den minste vibrasjon av jorden, advarer om nærheten til en gruve, og moderjorden selv gir utholdenhet. På den ene siden ble jentas føtter herdet, og de var ikke redde for varmt metall eller de skarpe ruinene, men på den annen side mistet de ikke følsomhet og fleksibilitet, og advarte gjennom brølet fra bevegelsen til tanker.
  Søte Natashka holder en granat med en eksplosjonspakke knyttet til den. Det er nødvendig å krype til den formidable tyske tanken "Lion", og vanne gatene med maskingevær.
  Mirabela kryper ved siden av henne. Også barbeint, så alle jentene fra bataljonen viste seg å være fra støvler, og etterlignet sjefen deres. De støvete sålene hennes skjerpes når jenta kryper på alle fire. Mirabelas gule hår er rotete og langt... Litt krusete. Jenta selv er slank, tynn, liten av vekst. Hun kan til og med forveksles med en jente, med smale skuldre og et tilsynelatende stort hode.
  Men Mirabela har allerede opplevd mye. Hun klarte å besøke både fascistisk fangenskap, etter å ha overlevd grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et uforståelig mirakel klarte å rømme. Men ser på det barnslige, ømme ansiktet hennes, kan du aldri si at hun ble slått med gummipinner på hælene, en strøm gikk gjennom kroppen hennes.
  Mirabela skyter ... En soldat fra Det tredje riket, i dette tilfellet en araber, faller død om, snuten hans reiser sand og steinsprut.
  Natashka smetter en haug med granater under en søppelhaug. Nå skal en nittitonns "Løve" krype hit og sprenge den. Jentas blå øyne glitrer som safirer i ansiktet hennes, svarte av solbrenthet og støv.
  Erfaring tilsier at en godt beskyttet tank nå vil endre posisjon. "Lion" har 100 mm sidepanser, og til og med i vinkel. Trettifire kan ikke bryte gjennom det, bare tunge Keveshes har en sjanse. Men larver er målet. Det viktigste er å frata bilen mobilitet ...
  Svetlana avfyrer et utbrudd fra et maskingevær... En soldat, ingen vet hvilken nasjonalitet, faller ned. Tyskerne, etter å ha erobret det meste av den østlige halvkule, setter pris på arisk blod og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskjellige asiater og europeere. Antallet polakker har også økt - som fra vuggen er vant til å hate det bolsjevikiske Russland. Her kjemper ukrainske nasjonalister, don-kosakker og tsjetsjenere og hele det kaukasiske Khaganatet. Hitler reiste en hel internasjonal.
  Mange fiender...
  Svetlana unngår behendig maskingeværilden. Kulen splittet nesten, svart av støv, en rund, jenteaktig hæl. Den vakre kapteinen kjente til og med en kilning over hvor nærme en gave av stor kaliber fløy forbi. Jenta krysset seg og hvisket:
  Selv en kule stopper oss ikke!
  Mirabela skyter tilbake... En annen jente Angelica - veldig rødhåret, over gjennomsnittet høyde og muskuløs, til tross for de magre rasjonene. Også en veldig pen jente, med luksuriøse hofter, en opptrukket midje, ikke feminine brede skuldre og høye bryster.
  Angelica kjemper i bare shortsen, tunikaen er revet i filler og smuldrer til støv, og nye uniformer blir ikke levert over Volga. Gud forby å overføre mer ammunisjon, og en dråpe mat, til de utmattede sovjetiske troppene.
  Så Angelica er nesten naken, bena er riper, spesielt knærne. Et stykke splint traff høyre fotsål, og det gjør vondt, det er vanskelig å gå.
  Rødhåret, støvete, nesten naken Angelica vrir på det pene, men samtidig harde ansiktet sitt. Jenta, som skyter, sier:
  - Herren, Moskva og Stalin er over oss!
  Og hun avskjærer de angripende nazistene, selv har knapt tid til å rulle tilbake.
  Ruinene og de trange gatene gjør det vanskelig for de formidable tyske stridsvognene å snu. Her er nesten to hundre tonn "mus" og de kan ikke passere i det hele tatt ...
  Som Svetlana forventet, kjørte "Lev" litt, og begravde seg i en søppelhaug. Det var en eksplosjon. Larven sprakk, et par ødelagte ruller fløy av.
  Den sårede tanken stoppet og et granat fløy ut av tønnen...
  Et sted buldret i det fjerne, og etterlot ruinene. Blonde Svetlana, som en slange hveste:
  - Det er regnestykket mitt! Åpnet en konto...
  Jente-kapteinen blir igjen tvunget til å krype bort. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruke sin tekniske overlegenhet i ruinene. På grunn av den sta Hitlers skyld ble hordene fra Det tredje riket satt fast i posisjonskamper i en ganske stor og godt befestet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til å gjøre salto mot nedstyrtede tyskere eller arabere, og snu. En av de nazistiske militantene river av seg hånden og henger på den, en engelsk klokke med kompass.
  Mirabela sier med et smil:
  - Det kompasset viser deg - veien til helvete!
  Og en vakker jente rister av seg et stykke klebende keramikk fra den støvete hælen.
  Angelica støver også av med sine faste, fyldige bryster. Brystvortene er nesten svarte av skitt og klør. Og prøv å vaske. Igjen må du grave når de tyske maskinpistolene skribler. Og kryp på en plastunski måte.
  Bataljonen med jenter holder stillingene sine, selv om det er beskyting. Og de river tunge skjell, og bomber faller fra himmelen ... Men ingenting vil bryte motet til sovjetiske heltinner.
  Her ser Svetlana hvordan Panteren kryper. Vel, denne tanken er ikke så skummel lenger.
  Du kan slå den inn i siden. Jenta nyset, spyttet ut støvet som klatret inn i den elegante munnen hennes. Hun tok en granat i hånden, vektet med en eksplosjonspakke. Du må snike deg ubemerket. Men det er så mye røyk rundt.
  Angelica begynte å krype opp og hvilte på avløpet med bare tær og albuer. Hun var som en katt som forfulgte en mus. Jenta husket krigen fra den forferdelige sommeren i det førtiførste året, da Wehrmacht forrædersk invaderte Sovjetunionens vidder. Var verken jenta, nesten jenta redd? Først ja, men så blir man vant til det. Og du oppfatter allerede de konstante utbruddene av skjell som en vanlig støy.
  Og nå eksploderte det veldig nærme. Jenta slo seg på magen. Fragmenter suser ovenfra som en flokk ville bier. Angelica hvisker med sprukne lepper:
  - I rettferdighetens navn, Herre!
  Jenta setter fart på gjennomgangen og kaster en granat med en eksplosiv pakke festet. Nåtiden flyr i en bue. En eksplosjon høres, den tynnere siderustningen til Panteren gir seg selv. Den tyske tanken begynner å brenne, kampsettet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Takk Herre Jesus! Jeg tror bare på deg! Jeg ber til deg alene!
  Bryter panteren. Avrevet er en lang stamme begravd i steinsprut. Frontrustningen, løsrevet fra siderustningen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øyne, på et ansikt brunt av støv og solbrenthet, glitrer av kornblomster, sier:
  - Jo flere eiker fienden har, jo sterkere forsvarsverk!
  Angelica er veldig sexy, i svarte truser og naken, støvete, sterke kropp. Jenta er veldig smart. Hun kan kaste glasskår med bare tærne.
  Nå kastet hun en skarp gjenstand med det grasiøse, støvdekkede benet. Og sitter fast, rett i halsen på en fascist. Vakre Angelica babla:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  . KAPITTEL #4
  Jenta, hvoretter hun krøp igjen og skjøt. Ledet ild og Svetlana.
  Skjønnhetskapteinen, Natasha, etter å ha kuttet ned fascisten, kvitret:
  - Livet er en kjede, og de små tingene i det er leddene ...
  Mirabela skjøt, skar opp hodet til Fritz og la til:
  - Det er umulig å ikke legge vekt på lenken!
  Svetlana, igjen skjøt nøyaktig, kvekket:
  - Men du kan ikke gå i sykluser på bagateller ...
  Mirabela skjøt nøyaktig og la til:
  Ellers vil kjeden omslutte deg!
  En annen jente Olimpiada, også veldig vakker, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på en ledning. De to dyttet henne... Den lumske krøllen krøp inn i larven til "Tiger"-2. Og hvordan denne langløpede tyske bilen vil eksplodere.
  Den blonde gutten Sergei utbrøt:
  - Russland vårt, du har en bøtte!
  Og han rakk knapt å hoppe tilbake, blinkende, med svarte, nedslåtte hæler, fra det fallende taket.
  Olympias strøk gutten over halsen og sa:
  - Du er veldig smart!
  Pioneren tok seg til fronten og sluttet seg til kvinnebataljonen. Gutten er også veldig kreativ. For eksempel laget han fly for å skyte ned fascistiske angrepsfly. Når Focke-Wulfs, eller TA-152s, reiser seg, høres et utrolig øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til til akkompagnement av en Wagner-symfoni. En så majestetisk melodi.
  Olympias sier irritert:
  - De prøver fortsatt å skremme oss!
  Pionergutten sang med patos:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden,
  Døden vil ikke ta oss under stjernehimmelen!
  For det hellige Russland vil kjempe hardt,
  Jeg lastet det mektige maskingeværet!
  Olympias, en høy, muskuløs jente, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinne. Klær ble revet under kampene til filler, sterke ben er nakne, håret er vevd inn i to fletter og kraftig støvet.
  Seryozhka er bare elleve år gammel, tynn av underernæring, ripete og skitten gutt, i ingenting annet enn shorts. Guttens naturlig hvite hår ble grått, og ribbeina vises gjennom tynn, solbrun og skitten hud. Ben fryktelig slått ned, og i brannskader, blåmerker, med blemmer. Riktignok holdt skjebnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans bakgrunn virker OL stort og feitt, selv om jenta ikke er feit i det hele tatt, men med sterkt, trent kjøtt på beina. Dessuten så det ikke ut til at sulten påvirket hennes pene og store figur i det hele tatt.
  Jenta skyter fra en tung antitankrifle. Tyske biler kan ikke stikkes hull i pannen, men det er en sjanse i sporene.
  Og den heftige "Løven", etter å ha mottatt et tungt sprengstoff i understellet, begynte å blåse røyk som en storrøyker.
  Seryozhka sang med ondskap:
  - Stinky Fritz uten å tenke, tente en sigarett ved inngangen! Selvfølgelig fikk han store problemer!
  Olympias, flimrende med muskuløse, solbrune legger, slo av en steppdans med de bare, vakre bena. Jenta sang:
  - Hellige russiske ansikter flimrer fra ikonet ... Gud forby deg å suge minst tusen Fritz! Og hvis noen surrer mer enn fascister, vil ingen, tro meg, fordømme deg for det!
  Deretter ladet hun antitankriflen på nytt og skjøt igjen. Den tyske transportøren blåste ut røyk igjen.
  Jentebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tap. Her ble den ene jenta revet i to, og ansiktet ble så, tross støvet, blekt.
  Det meste av Stalingrad er allerede tatt til fange av nazistene, men det som er igjen av byen ønsker ikke å gi seg og overgi seg.
  Svetlana prøver i mellomtiden å bryte gjennom "tigeren". En kraftig tysk bil, fikk en granat i siden, men bukket ikke under. Snur seg for å avfyre en kanon. Jenta må grave seg ned i bakken, og ruinere, for ikke å bli knust av eksplosjonsbølgen som slippes ut av nåtiden.
  Svetlana hvisker lavt:
  - Mamma, pappa, jeg beklager!
  Mirabela kastet en granat mot tigeren, som eksploderte i pannen hennes. Jenta hvisket:
  - Om det faktum at lysundervisningen om vinteren om våren ... Jeg gjentar uten unntak at Hitler er en pestjævel!
  Angelica, som brøt synet av nazistene og helte vann på dem med et utbrudd, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nå! Og hun sparket stakkaren rett i øyet!
  Den rødhårede jenta kastet faktisk en granat mot tanken med bare fingrene. Den traff tønna ... En eksplosjon fulgte og snuten til "Tigeren" ble ødelagt.
  Den feige tyskeren tok den og rygget unna.
  Svetlana fnyste gjennom neseborene hennes:
  - Vår, din gir seg ikke!
  Mirabela kuttet ned en Hitlerittisk leiesoldat med en kule og sang:
  - Og skurken tuller ikke! Hender og føtter vrir han russetauene! Han setter tennene inn i hjertet ... Han drikker fedrelandet til bunns!
  Svetlana fniste og bjeffet:
  - Führeren roper vilt, river seg i stykker!
  Mirabela sparket og la til:
  - Vel, dødspust, gliser!
  En enda farligere "Shtumrtiger" har dukket opp. Det ødelegger hele bygninger og bunkere. Dessuten nærmer den seg ikke stillingene til de sovjetiske troppene. Bilen holdes under tak av tyske maskingeværere.
  Svetlana ser at det er urealistisk å komme nær Fritz-posisjonene. Men i himmelen Focke-Wulfs. En av disse maskinene flyr nærmere de sovjetiske stillingene. Jentene åpner ild mot henne.
  Angelica kaster en granat og sier rasende:
  - I dyp død - det er ingen tilgivelse!
  Etter det gir jenta en sving fra maskingeværet. Ruller raskt tilbake. En relativt ny tysk tank "Panther" -2 med et lite tårn og en lavere silhuett kjører raskt opp.
  Flere jenter kaster granater mot den tyske bilen. Hun, etter å ha mottatt gavene, fryser og klarer ikke å snu seg.
  Angelica plystret og hveste:
  - Dette er et nytt angrep! Vi vil rive munnen hennes!
  Panther-2 snerret og avfyrte sitt kraftigere våpen.
  Ildsøylen splittet luften, og oppvarmet og elektrolyserte atmosfæren øyeblikkelig.
  Angelica fniste, skjellene fløy forbi den halvnakne jenta. Den skamløse rødhårede ristet på hoftene og sa:
  - Og Newton beseiret fiendene, kastet åket fra tronen! Fritz han vedtok sin Newtons lov!
  Stalingrad var helt oppslukt av branner, da ildtunger så ut til å slikke himmelen og knitre lilla, oransje og skarlagenrøde gnister! Og hver gnist er som et spøkelse som rømmer fra et helvetes slott.
  Svetlana slo ned en tysk jagerfly, blinket med de blå øynene og sang:
  - Hva er det du sutrer dårlig kjerring? Tro meg, bare et psykiatrisk sykehus gråter for deg!
  Mirabela sang i en sang og skjøt mot nazistene:
  - Så godt det er å legge seg på gresset og slå Fritz på hodet! Ordne et grøtomslag for Fuhrer, og send kuler fra et maskingevær!
  Jenta fniste vilt og rullet over fra magen til ryggen. Jeg har laget en sykkel med ben. En granat fløy opp. Den flygende Focke-Wulf, etter å ha fått granatsplinter under magen, steg raskt høyere. Det kan sees at skarpe fragmenter såret ham. Den fascistiske skapningen tok fyr, og begynte å miste biter av brukne vinger.
  Svetlana, som så hvordan Fokke mistet høyden, kvet:
  - Det er en semafor! En øks henger om bord!
  Det tyske flyet eksploderte og spredte rusk i alle himmelhjørner. Og hvor ble det av det fascistiske esset. Gjorde min siste sving. Bøddelen gikk i aske, ikke piloten!
  Mirabela nyset, spredte støv og sa:
  - Å være eller ikke være? Det er ikke et spørsmål!
  Angelica kastet igjen et stykke glass med foten, så mye at den traff øyet og kom ut mot Fritz, gjennom bakhodet:
  - Jeg er en tankarmada! Og du trenger å bli behandlet!
  Tyskerne og deres satellitter forsøkte å rykke frem, og kastet granater foran dem. Slik taktikk mot jenter fungerte ikke. Her satte Seryozhka ut en katapult, og hvordan den treffer fienden som svar.
  Pionergutten ropte:
  - Julenissen river Hitlers munn!
  Anklagen fra katapulten, som trengte inn i mengden av nazister, fikk dem til å spre seg, og samtidig rulle over i luften. Fritz falt og brøt på mursteinene.
  Tank "Tiger" -2, etter å ha mistet balansen, kolliderte med "Lion". Å, Leva, hvor er det formidable navnet ditt?
  Svetlana smilte og svarte:
  - Vel, godt gjort Seryozhka!
  Gutten knurret aggressivt.
  - Pioneer er alltid klar!
  Jenta ristet bare foten som svar.
  Jente-kapteinen begynte å spikre igjen. Og Olympias kilte Seryozhkas smale fot, så hardt han har det! Ikke rart at gutten ikke er redd for å løpe gjennom ildene.
  Mirabela i en sang, sa:
  - Ungdom er bra - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne blide rødhårede, var enig:
  Det er ingenting verre enn alderdom! Dette er virkelig den mest ekle tilstanden av alle mulige!
  Og jenta gjorde et hopp med et kupp. Hun så et øyeblikk for seg ekle bestemødre. Nei, ikke sammenlign, en gammel kvinne med en jente. Og hvilken skjønnhet, i slanke kropper.
  Angelica tok den og sang:
  - Flyt etter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinne gnir henna i en morter...
  Og hva med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke hvordan ungdommen har gått!
  Svetlana blinket med øynene, slo tyskeren ned med et treff i lysken og bemerket:
  - Ikke! Likevel, i krig er det en slik sjarm - å forbli evig ung! Alltid full!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noe som en god mørtel. Jenta hvisket:
  - Ikke bestå, men bestå!
  Seryozhka stokket den tynne, men kvikke foten og bjeffet:
  - Fritz ansikt!
  Og en granat, sammen med en eksplosjonspakke, fløy i full gang inn i nazistenes posisjoner.
  Ja, Stalingrad ble ikke gitt til dem. Den tredje måneden siden slutten av juni har overfallet pågått, men byen har ikke klart å ta alt. På andre områder av fronten oppnådde nazistene suksess, men ikke på denne.
  Svetlana avfyrte pistolen sin og knurret:
  - Alt er umulig, det tilfeldigvis er mulig... Det er ingen grunn til å gjøre universet veldig komplisert!
  Og traff bensintanken på en motorsykkel. Maskinen eksploderte, og brennende virvelvind lyste opp det røykfylte landskapet. Og tyskeren ble revet i stykker av en brennende pote.
  Jentekapteinen ropte:
  - Jeg elsker å drepe ondskap! Og dette er det høyeste gode!
  Mirabela banket tyskerne med et utbrudd og hveste:
  - La oss leke piggsvin!
  Angelica åpnet ild, mer nøyaktig. Noen få svarte ble liggende på spyddekket steinsprut:
  - Drep fienden! - Jenta hvisket.
  Mirabela sang lekent:
  - Etter å ha malt Hitler med leppestift, Mainstein med hårspray, vil jeg dra deg i fangenskap av prinsessen, den trofaste hunden vil gnage deg!
  Svetlana, skjøt, hveste:
  - Kom igjen om kvelden, Adolf, heng deg... Slutt å lure hodet! Kom igjen om kvelden, fly som en valk - for å slå nazistene hardt!
  Mirabela sa i raseri og slo hjelmen av stormtrooperens hode:
  - Vi kan! Og det skal vi!
  Jentene fra "Lenin"-bataljonen stoppet fremrykningen av de utenlandske troppene. Fritz beveget seg fremover og kastet bokstavelig talt lik ut i verdensrommet. Tanken "Lev", som det var knyttet forhåpninger til, hjalp heller ikke. Her er en modifikasjon av maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår av en stein som sitter fast på den nakne brystvorten hennes. Jenta har så vakre og fyldige bryster. Jenta kaster en granat med foten. Benet er sterkere enn armen, og kastet går lenger.
  "Lion" fikk et gap i larven, og stoppet. Skutt fra den kraftige munnen hans. Rumle og kollapse.
  Angelica spytter og sier:
  - Den russiske krigeren stønner ikke av smerte!
  Og jenta skyter igjen. Og han gjør det veldig bra. Fascisten som lener seg ut av tårnet faller tilbake.
  En rødhåret, nesten naken jente sier:
  - Forgjeves tror fienden at han klarte å knekke russerne! Hvem tør, han angriper i kamp, vi vil slå fiendene hardt!
  Og Angelica ruller musklene i pressen, som hun har veldig preget.
  Å, så vakre jentene er! Jeg vil ikke at noen av dem skal dø.
  Stalenida løp... En veldig vakker jente, med luftig, hvitt hår. Hun klarer på en eller annen måte å smøre dem med en slags trylledrikk slik at de ikke blir skitne.
  Jenta er veldig vakker, med Venus-figuren, bare mer tonet og preget. Klær på henne, bare bh og truser. Alt annet er allerede revet i stykker. Men så grasiøse er beina! Dette er ikke en jente, men et segl av perfeksjon, en skjønnhetskrone.
  Hun beveger seg på en spesiell måte, som et ekorn. Bare føtter og flimmer og hæler forblir overraskende rene. Stalenida skyter, og fascisten får et sår i brystet.
  Jenta sier:
  - Lojalitet til fedrelandet er det høyeste ordet!
  Angelica sa med en latter:
  - Ta av deg BH-en og bli som meg i shorts!
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Dette er ikke passende!
  Angelica ristet på hoftene, skjøt passende og sang:
  - Noe Komsomol-medlem har blitt uvanlig! Å gå barbrystet sånn er veldig uanstendig!
  Steelenida fniste og bemerket:
  - Hvorfor bringe glede til Fritz, se på skjønnheten vår!
  Angelica svarte bestemt:
  - Skjønnheten vår er dødelig!
  Ståljenta fniste og skjøt mot TA-200. Nazibilen tok fyr. Og den vakre blondinen ropte:
  - Død over det onde!
  Angelica fniset.
  - Og livet er bra!
  Steelenida, da han så at tyskeren falt, knurret:
  - Dette er den høyeste verdien! Ikke tro at nazistene har vunnet!
  Angelica synger:
  - Venter på seier! Seier venter... De som lengter etter å bryte lenkene! Venter på seier! Venter på seier! Vi vil være i stand til å beseire nazistene!
  En vakker jente, og hennes nakne bryster skjelver. Godt med bar overkropp i varmen, som forsterkes av brannen.
  Svetlana så nå mye mer bestemt ut. Hun skjøt mot Fritz med en maskinpistol og bjeffet:
  - Jeg skal kastrere deg!
  Og faktisk mottok nazistene dødelige gaver og kister! Og jenta viste dem en figur, la oss bygge bare tær. Og plystret som en nattergal-raner. Og gjennom fingrene på underekstremitetene.
  Jentekapteinen er veldig smart. Og glitrende. Og ikke grusom i det hele tatt. Også hun synes noen ganger synd på fiendens soldater, som kan ha barn som vil gråte for sine døde fedre.
  Svetlana driver imidlertid slike tanker bort fra seg selv, så du vil bryte ut i gråt fra dem. Men det var ikke russerne som kom til tyskerne for å rane og drepe. Nei, dette er tyskerne og en hel aggressiv flokk med utlendinger fra hele verden brøt seg inn i de russiske viddene.
  Svetlana krysset seg og skjøt mot Fritz, som i stillhet forsøkte å komme nær posisjonene til russeren Fritz ... Øyet og hjernen hans, som var slått ut av en kule, lekket ut.
  Jentekapteinen smilte og sa vittig:
  - Rett øye til øye, hode til hode!
  Svetlana skjøt nøyaktig og traff en motorsykkel med en sidevogn. Bilen begynte å rive, og maskingeværet fløy av, veltet flere ganger. Så sank snuten dens ned i ruinene.
  Jenta gned den nakne, støvete sålen på ruinene. Og hun siktet igjen. Det muntre, unge ansiktet hennes gliste ganske gliste. Jenta sang:
  - Nei, sa vi til fascistene, vårt folk vil ikke tolerere at russisk duftbrød kalles ordet ford!
  Mirabela gjorde et veldig nøyaktig skudd, hvorfra Focke-Wulf blusset opp og kvitret:
  For en skurk er selvfølgelig valget klart,
  For dollar er han klar til å forråde Russland ...
  Men den russiske mannen er så vakker
  At han er klar til å gi sitt liv for Fædrelandet!
  Jenta, gjorde en salto og viste nazistene fikenen, og scrollet, og kulene rørte ikke skjønnheten.
  Angelica dukket opp, denne skjønnheten, nesten naken og sotete som en djevel, kastet en granat på en gang med to ben. Og hun sjekket:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias korrigerte Angelica:
  - Skarpt, i siden, og ikke i den skarpe siden!
  Jenta fniste og ristet vannmelonbrystene, og skjøt ut en granat ved hjelp av en granat med en eksplosjonspakke. "Tigeren" ble truffet ved snuten, og dette skjeve kunstverket slapp unna.
  Etter det trakk den nazistiske skapningen seg. Hun begynte å krype som en skilpadde fanget i en brann.
  Svetlana sang og blunket lystig:
  - Og "Tigeren" rygger og tyskerne gjemmer seg!
  Maiden Bataljon manøvrerte under angrep, luftangrep og tunge kanoner. Her traff jetbombeflyene, knuste, rødglødende bratter steg til himmels. Og steinene sto i brann. Heldigvis døde ingen av jentene, men menn dro til den neste verden - som ikke er så lei seg! Og sjeler flyr - noen til himmelen, og andre til helvete! Der djevler med høygafler allerede venter på dem som ikke trodde på Jesus.
  Angelica er den mest sexy av krigerne i raseri: Vel, kan nazistene fra deres "Sturmtiger" virkelig skyte mot posisjonene til de sovjetiske troppene og drepe de røde krigerne?
  Og jenta grep en granat med bare føtter og snurret seg i kaskader av saltomortaler. Og spinner fortere og fortere. Og så kastet hun av all kraft dødsgaven inn i Stormtigerens brede snute. De nakne, solbrune bena til skjønnheten blinket, og granaten fløy inn i den brede snuten. Og den kraftige maskinen kvalt seg først, for så å storme. To "Royal Tigers" som sto på sidene av "Sturmtiger" ble kastet opp og spredt i forskjellige retninger. Rullene ble revet fra dem, og de falt ned og fløy som et ødelagt halskjede av dronningen.
  Eksplosjonsbølgen kastet Angelica, og jenta fløy opp ned. Og hun ble snudd, vugget og kastet. Men skjønnheten landet likevel, skarpe steiner og knuste steiner gravde inn i hennes bare såler. Jenta hadde smerter, og selv gjennom den hardhårede foten stakk tuppen hull.
  Men Angelica fant styrken til å reise seg og rope:
  - Dere fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre jenter ble kastet opp av en eksplosiv bølge, og til og med litt knust. Men ingen av de vakre krigerne døde. Jentene møtte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse av nazistene som hoppet ut og andre aggressive insekter som beleiret USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens basun tar oss til kamp, vil vi være venner med Komsomol! Og etter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneoppropet!
  Angelica ristet av seg støvet fra de blodige sålene sine og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Fuhrer til et galehus!
  Jentene begynte å le øredøvende, og Seryozhka sa med alarm og irritasjon:
  - Og katapulten min, ikke så nøyaktig - som de nakne og sterke bena til Angelica!
  Olympias lekte med armmusklene og sa:
  - Det er ok! Du tenker fortsatt. Noe kulere!
  Stalingrad holdt hardnakket fast. Men i Kaukasus ble situasjonen forverret av Tyrkias inntreden i krigen.
  Åpningen av en andre front med en million-sterk osmansk hær ga selvfølgelig problemer.
  Kampene utspilte seg i Transkaukasus. Og tyrkerne oversvømmet med stort press ...
  Om høsten og vinteren, som et resultat av harde kamper, falt Kaukasus ... Og ble okkupert av nazistene og tyrkerne.
  Alle folkene i Russland kjempet desperat i Kaukasus.
  Imidlertid kjemper også sovjetiske jenter på SU-100 godt.
  Selv om Russlands posisjon virker håpløs. Men krigerne, sammen med Elizabeth, kjemper som ørner.
  Ekaterina trykker på spaken med bare tærne. Sender et prosjektil som gjennomborer den nazistiske E-50-bilen inn i siden og brøler:
  - For den store rød- og karmosinrøde kommunismen!
  Elena slo også kanonen ved å bruke det nakne, lekre beinet sitt. Hun traff fiendens tank nøyaktig.
  Jenta kvitret:
  - For mitt vakre Russland!
  Euphrasia bemerket aggressivt, og ledet en veldig velrettet brann:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og han bruker også bare, meislede ben.
  Den sovjetiske maskinen er veldig sterk og kjempende. Og den skyter ganske bra.
  SU-100 er i stand til å trenge E-50 inn i siden. Men jentene bryter til og med gjennom pannen hennes, og kommer inn i et lokkemiddel eller ende-til-ende. Og de skar gjennom metall.
  Elizabeth, ved hjelp av bare tær, skjøt mot fienden. Og kvitret:
  - Fra den blå strømmen ...
  Ekaterina skjøt også, denne gangen presset hun spaken med den røde brystvorten og kurret:
  Elven starter...
  Elena, smilte aggressivt og hvesende, sa:
  Vel, vennskapet begynner...
  Og hun trykket også på spaken med den bare hælen.
  Euphrasia kurret og skjøt mot fienden:
  - Med et smil!
  Jentene jobber veldig aktivt med SU-100. Og ødelegge fiendens utstyr.
  Og i utkanten av Baku graver pionerene skyttergraver. Det er gutter av forskjellige nasjonaliteter. Spesielt mange lyse hoder flimrer. Det er røde og svarte og blonde barn.
  En ting forener dem: troen på kommunismens triumf og bare føtter. Det er tydelig at ikke alle har sko under krigen, og derfor, som et tegn på solidaritet, flagger alle barn med sine bare, runde hæler. Vinteren i Transkaukasia er ganske mild, og når du beveger deg og jobber med spader, er ikke kulden så forferdelig.
  Barn jobber med entusiasme og synger:
  Stek branner, blå netter,
  Vi er pionerer - barn av arbeidere ...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  Call of the pioneers - vær alltid klar!
  Og her kommer alarmen igjen. Gutter og jenter hopper til bunnen av skyttergraven. Og granatene begynner allerede å sprekke ovenfra: fiendens artilleri fungerer.
  Pashka spurte Masha:
  - Vel, tror du vi overlever?
  Jenta svarte selvsikkert:
  - Vi vil gjøre motstand minst én gang, i den vanskeligste timen!
  Pioneer Sasha bemerket logisk:
  Vårt heltemot er urokkelig.
  Gutten banket den nakne sålen sin på steinene. Det kan sees at gutten fylte seg med solid hard hud.
  Jenta Tamara sa:
  Vi vil kjempe uten frykt
  Vi blir ikke kuttet et skritt tilbake ...
  La skjorten bli gjennomvåt av blod -
  Flere fiender, snu ridderen til helvete!
  Gutten Ruslan, en pioner med svart hår, bemerket:
  Århundrer går, en æra vil komme,
  der det ikke vil være lidelse og løgner ...
  Kjemp for dette til ditt siste åndedrag -
  Tjen ditt fedreland, du fra hjertet!
  Gutten Oleg, tynn og lyshåret, kvitret, vers:
  Nei, den årvåkne vil ikke blekne,
  Blikket til en falk, ørn ...
  Folkets stemme er klangfull -
  Hvisken vil knuse slangen!
  
  Stalin bor i hjertet mitt
  Slik at vi ikke kjenner tristhet,
  Åpnet døren til verdensrommet
  Stjernene lyste over oss!
  
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Guttene og jentene applauderte unisont.
  Men nå flyr allerede jet-angrepsfly og slipper bomber. Og dette er en aggressiv oppføring.
  Oleg og Sasha løftet en sprettert og lanserte en dødsgave. Og tønnen ble truffet av et nazistisk angrepsfly.
  Jenta Natasha sang:
  - Komsomol er ikke bare alder,
  Komsomol er min skjebne!
  Jeg vil erobre verdensrommet, tror jeg
  La oss leve for alltid!
  Ahmed, en pionergutt fra Aserbajdsjan, svarte med et smil:
  - Du er ennå ikke Komsomol-medlem Natasha!
  Jenta stampet sint med bare foten og svarte med melodiøs stemme;
  Ved siden av fedrene, med en munter sang,
  Vi står for Komsomol...
  Lysårenes tid nærmer seg,
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Pionerenes rop - vær alltid klar!
  Oleg stampet også med den nakne, barnslige foten og brølte:
  Sterkere hammer klem proletaren,
  Fra titan hånd som knuser åket ...
  Vi vil synge tusen arier til vårt moderland,
  Og lys for ettertiden, bra!
  Barn er glade. Og faktisk bombet tyskerne, og bare en jente fikk et fragment i den nakne, runde, rosa hælen.
  Pioneer skrek, men bet henne i leppa.
  Og så forberedte de seg på å slå tilbake angrepet. Og det er allerede stridsvogner med nazistene. Formidable E-100 er i bevegelse. Så kraftige og farlige maskiner.
  De har en slik beskyttelse. At du ikke kommer gjennom fra noen vinkel. Du kan ikke treffe den fra bare én vinkel. Den eneste sjansen er å bryte sporene.
  Barn er klare til å kjempe, og vifter med bare føtter. Her sitter de på en wire og skyver pakker med hjemmelagde sprengstoff under nazistenes spor. Det fungerer og ødelegger rullene til stridsvognene til Rommels hær.
  Og det ser forferdelig ut.
  . KAPITTEL #5
  Sasha knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Gutten Pashka skyter med Oleg fra en sprettert og skriker:
  - Ære til pionerene!
  Gutten Ruslan, sammen med jenta Sufir, drar en mine under tyskeren med en vaier og roper:
  - Ære til USSR!
  Barn fra Aserbajdsjan og russiske gutter slåss. Solbrune, tynne, barbeinte pionerer mot en kolossal armada av stridsvogner.
  Jenta Tamara tramper på den grasiøse, lille, bare foten og sier:
  - Ære til Russland!
  Pioner Ahmet bekrefter mens han skjøt mot fienden:
  - Vi er en vennlig familie sammen!
  Gutten Ramzan, en rødhåret aserbajdsjansk, bekrefter og slår ut en bil:
  - Fra ordet er vi hundre tusen jeg!
  Barna er vennlige... Her er den armenske jenta Azatui, som også behendig overfører sprengstoffpakken under larven til fascisten ved hjelp av en wire, og knirker:
  - USSR er en familie av folkeslag!
  En annen armensk jente Aghas sier:
  - Ikke bøy deg for fascisme:
  Og jenta trakk i ledningen med bare tærne. Mange aserbajdsjanske og armenske barn har blondt hår og kan ikke skilles fra slaviske barn, som det også er mange av. Den som forlot tyskerne, bosatte seg andre russiske familier i Aserbajdsjan selv under tsarene.
  Det er mange slaver i Kaukasus. Mange blandede par. Ja, og barn har vanligvis lysere hår enn foreldrene. Og de slaviske gutta ble solbrune slik at du ikke kan fortelle dem fra lokalbefolkningen. Dessuten er barn vanligvis mer like enn voksne.
  Så den internasjonale sovjetiske bataljonen av gutter og jenter kjemper, og de er alle forent, og veldig like. Deres bare hæler blinker når de beveger seg.
  Og drømmer barn sender dødsgaver. Shamil og Seryozhka, begge pionergutter, trekker i ledningen. Og nå stopper den tyske E-50 med en ødelagt larve.
  Guttene synger unisont:
  Union uforgjengelige, frie republikker,
  Det var ikke brutal makt, ikke frykt som samlet seg ...
  Og den gode viljen til opplyste mennesker,
  Og vennskap og fornuft, og mot i drømmer!
  Og barna gleder seg. De smiler med hvite, jevne tenner. Og de er glade, selv om de er truet på livet.
  Og tyskerne suger. Ødelagte stridsvogner skyter av kanonene sine og skribler maskingevær.
  Noen tyske kjøretøy er utstyrt med granatkastere og er svært farlige.
  Gutten Maksimka og jenta Zara fra Aserbajdsjan, støttet på sine bare føtter, dro opp en mine under fienden og slo ut den fascistiske mastodonten.
  Og ropte for fullt:
  - For USSR!
  Ungene er så morsomme.
  Pionerene Abbas og Vladimir bruker også våpen. I dette tilfellet, katapulten og knuse E-75-larven til nazistene. Så sang guttene:
  - For planetens storhet i dekke av kommunismen!
  Oleg og Abdula er også pionerer fra forskjellige nasjoner, men med ett hjerte skyter de også ut eksplosiver. De slår E-100 og synger ...
  Vi åpnet planeten for nasjonene,
  Veien til verdensrommet, til usynlige verdener...
  Heroiske gjerninger synges -
  For å slette dødens arr for alltid!
  
  Under Russlands hellige banner,
  I fred, vennskap, lykke og kjærlighet...
  Folket på hele jorden vil bli lykkeligere,
  Helvetes mørke vil forsvinne i det fjerne!
  Slagsmål mot barn her...
  Abdurrahman og Svetlana, en aserbajdsjansk gutt og en jente fra Hviterussland, trakk en ledning sammen og slo ut en fascistisk stridsvogn. Og de sang:
  - Det store navnet til det hellige Russland,
  Skinner over verden - som en solstråle ...
  Jeg tror på enhet vi vil bli lykkeligere,
  La oss vise folket den rette veien!
  Barn er veldig modige. Og nazistene ble rett og slett sjokkert over en slik hardnakket og rasende motstand.
  Abudurrahman er en pioner, han fikk et fragment i sin bare såle. Den gjennomboret den hardhårede overflaten på et barns ben.
  Gutten hveste:
  - Og det gjør meg vondt!
  Svetlana fikk også et slag i den runde hælen, og klødde seg i skulderen. Men jenta hvisket:
  - Ikke knekk pionerene!
  Azim og Kolka ramponerte også den tyske bilen.
  Guttene pekte med en ledning og sang:
  Den forræderske fienden gikk til offensiv,
  Men jeg tror det ikke vil vakle, det sovjetiske folket ...
  Fienden venter på nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Fienden venter: nederlag og glemsel,
  Og Russlands herlighet vil blomstre sterkere!
  Barn er modige og bøyer seg ikke. Og de vil vinne. Og de synger og de kjemper.
  Tyskerne lider store tap. Riktignok har de for det meste ødelagte spor og ruller. Og det er ikke dødelig.
  Verre for pionerene som ble tatt til fange.
  Gutten Abdulhamid ble, da han ble tatt til fange, satt på stativet av nazistene. De satte pionerens bare føtter inn i blokken, og begynte å henge vekter på krokene. Og så tente han opp bålet. Og guttens bare hæler ble slikket av ild. Og en pisk falt på ryggen hans. De slo meg i lang tid. Og så begynte nazistene å knekke ribbeina med en glødende tang.
  Gutten, som døde under tortur, da jernet i ribbeina, rødt av varmen, knuste ham, sang:
  Berlin er nesten under vårt styre,
  Gjennom en kikkert ser vi den fordømte Riksdagen ...
  Jeg håper det blir fred og lykke snart;
  Som jeg vil beskrive i mine dikt!
  
  Russland åpnet kommunismen for verdener,
  Hun ble en familie for alle.
  Men Wehrmacht stakk en grisesnute til oss,
  Og nå spruter blodet fra årene som en fontene!
  
  Det Führeren glemte med oss ved et uhell,
  Jeg ønsket å få land og slaver!
  Fascismen gikk med en veldig lang kampanje -
  Og her er et ekte mareritt, helvetesdrømmer!
  
  En enkel gutt, en barbeint gutt,
  Knyttet nylig et rødt slips.
  Han ønsket å bygge verden selv uten Gud,
  Men plutselig brøt napalm ut fra himmelen!
  
  Jeg måtte løpe til fronten, vi var AWOL,
  Ingen vil ta slike ungdommer!
  Men boy-fighter i en rifle gjorde det,
  Fedrenes vei viste seg å være verdig!
  
  Kjempet hvor både list og kraft,
  Og svakhet er også bitter, dessverre ...
  Kamerater måtte grave graver
  Høvler furukister i frosten!
  
  Jeg er en pioner som nå er vant til lidelse,
  Han gikk til rekognosering barbeint, snøfonna knaket.
  Kanskje straff for vantro,
  At jeg ikke ville kjenne Jesus!
  
  Men hva er de tre timene til Golgata?
  Mer enn tre år med krig har gått!
  I enhver landsby gråter enker bittert,
  Hvordan sønnene omkom på kirkegården i landet!
  
  Jeg overlevde, ble sjokkert, såret av en kule,
  Men heldigvis holdt han seg på beina!
  Vi returnerte ærlig gjelden til Tyskland,
  Den fascismen har blitt tråkket til støv av oss!
  
  Jeg har modnet, men fortsatt en gutt,
  Barten slo ikke gjennom, men allerede en titan!
  Ja, voksen, og kanskje til og med for mye,
  Hjertet ble tross alt hardt som metall!
  
  Hero Star høyeste utmerkelse -
  Stalin selv, tro meg, overleverte det!
  Han sa: det er nødvendig å ta et eksempel fra folk som deg,
  Fighterne smir nøklene til dørene til Eden!
  
  Men legg nå fra deg den modige rifla,
  Ta deg, tang, en hammer og jobb!
  Bygg en seilbåt og en båt av tre
  Og lag et fly slik at fuglen flyr opp!
  Dette er virkelig en heroisk filmsaga... Men fortsatt tapt.
  Og Kaukasus er tatt til fange.
  Og våren 1945 startet nazistene en offensiv mot Saratov. Troppene deres beveget seg som et snøskred.
  Og nå har de fire mottatt en enda kraftigere og mer perfekt "E" -50 eller "Panther" -3, preget av sterke våpen og beskyttelse.
  Krigerne følte seg veldig selvsikre. Styringen av tanken er den mest moderne med joysticks. Den nyeste bilen. Til og med gassturbinmotoren. Men det er også mye "Panther" -2. En trettifire på et hvilket som helst nivå er ingen match for en slik maskin.
  Gerda satt tilbakelent i en lenestol. Hun var bikini. Jenter er allerede vant til å slåss halvnakne. Ørkenens varme sand brente deres bare føtter, småsteinene på fjellene prikket deres bare såler. Men krigerne brøt ikke i det hele tatt og gnidde seg ikke til pulver.
  Sjefen for mannskapet, som ble tildelt mange priser, hvisket:
  - Og nå er Russland mot oss! Nye eventyr og seire venter!
  Hun ristet på det hvite som snøhodet. Naturlig blond, veldig vakker og solbrun.
  Charlotte smilte.
  Denne jenta hadde kobberrødt hår som brant som en flamme. Også en skjønnhet, med bronsebrun. I bikini, solbrun, muskuløs. Med bare føtter, trampende på varm sand og skarpe steiner.
  Den brennende djevelen sa:
  - Russerne er kanskje våre mest fanatiske motstandere!
  Christina hevet stemmen. Håret hennes er kobbergult, også brennende som en flamme, men med en gylden fargetone. Og samme brunfarge, muskler og skjønnhet. Uttrykksfullt og samtidig mildt ansikt. Og en bikini. Ben som har trampet milevis på en hard og brennende overflate, men som ikke har mistet sin ynde og glatte linjer. De nakne tærne er pent trimmet og veldig smidige.
  Den rødhårede jenta spurte:
  - Hvorfor tror du det?
  Magda svarte for henne. Denne jenta har hvitt gull hår, honningblond. Veldig vakker, muskuløs, med et uttrykksfullt ansikt og safir-smaragd-øyne. Bena er også herdede, med runde hæler og rette tær. Kanskje Magda har det ømmeste ansiktet, nesten saktmodig, til tross for den modige haken. Gerda ser for eksempel tøffere ut. Litt mykere er Christina, og hun er ikke så fordervet som den er som Charlottes heks.
  Magda sa:
  - De har et totalitært system som vårt. De er derfor tøffere!
  Gerda smilte og svarte:
  - Sovjetiske stridsvogner er en haug med skrapmetall. Vi skal ikke være redde for dem!
  Rødhårede Charlotte trykket de bare tærne på joystick-knappene. Skjøt mot den defensive bunkeren. Et 105 mm granat traff den sovjetiske pistolen og snudde den. Kampsettet begynte å rive, og granatene detonerte.
  Den røde heksa hvisket:
  - Jeg er en forferdelig ridder - på dine knær villmenn! Jeg vil feie fedrelandets fiender bort fra jordens overflate!
  Og gliset av perletenner, og gnisten av smaragdøyne. Jentene er virkelig på topp.
  Christina fniste og svarte:
  Nå skal jeg skyte!
  Og skjøt også mot fienden. En sovjetisk 76 mm kanon ble avfyrt. Skallet traff den skrånende pannen på E-50. Og rikosjetterte av gårde. Det bare ringte i ørene til jentene.
  Gerda slo henne bare føtter og kvitret:
  - For en passasje!
  Og hun skjøt selv det neste skuddet ... Tyske stridsvogner skjøt mot det sovjetiske befestede området. E-100 fungerte også. Denne maskinen viste seg også å være et derivat av Maus. Ikke en veldig god idé for en tokanons tank. E-100 er allerede utgått.
  I stedet kommer angrepsmodifikasjoner av "E"-serien inn i serien. Men denne fungerer fortsatt. Og skyter prosjektiler.
  Charlotte fniser skingrende og rister bare foten.
  - Krig er en forferdelig tilstand, men den fengsler som et spill!
  Og jenta skjøt, og veldig treffende.
  Christina blottet perlestennene sine. Hun er en kjøttetende, rovpanter.
  Sovjetiske kanoner skyter, og foran dem er minefelt. Tyske teletanker beveger seg. Og angrepsbombere jobber med et vilt brøl.
  Grenseposter ruller rundt. Hitlers horder krysset grensen.
  Magda sa at hun ikke var så vittig, og banket den bare foten på rustningen:
  - Vi feier vekk et sterkt forsvar, men stålpanikker!
  Krigerne blunket til hverandre. Det sovjetiske forsvaret var ganske kraftig. Spesielt mye min. Og dette forsinket tyskerne. Men de klarte likevel å komme seg videre.
  Bombefly jobbet på sovjetiske stillinger, og angrepsfly kom også ovenfra. Hastende inn i dypet av forsvaret av den røde hæren og TA-400, en av de mest formidable modifikasjonene av bombeflyene. Så mange som seks motorer, inkludert jetmotorer. Og de bomber og ødelegger sovjetiske byer.
  Gerda, som skjøt, bemerket med et smil:
  - I kamp er vi dyr, men med sinnet til en mann!
  Og skjøt igjen. Ødelagt en sovjetisk kanon. Generelt er dette en jente på høyeste nivå. Og det er så kult.
  E-50 skjøt mot sovjetiske stillinger, i seg selv praktisk talt uten å bli skadet. Bilens skrånende rustning med sementert stål ga utmerkede rikosjetter. Sovjetiske granater kunne ikke engang skrape tyskerne skikkelig.
  Christina husket testene til "Tigeren". Da var det den første masseproduserte tyske tanken. Ingen av skjellene kunne forårsake skade på tigeren. Britene falt under hans slag. Men her er en sytten fots kanon, gjennomboret i pannen. Så døde jentene nesten. Og dette ble husket av krigeren. Hvor nærme de var den benete kjerringa med ljåen og kjente den iskalde pusten hennes.
  Jenta gned den nakne sålen mot hjørnet. Hun ville virkelig hoppe ut av tanken og løpe. Hun er en så direkte kriger.
  Christina sang med aplomb:
  - Blå tåke, og overalt svik!
  Krigerne fniste ... Vidoken deres var veldig sexy og erotisk.
  Og pistolen virket og skjøt. Hun tenkte ikke engang på å stoppe. Alle sendte skall etter skall. Å bryte de sovjetiske posisjonene i sjetonger og fragmenter.
  Det hørtes en sang fra høyttalerne bak;
  Soldaten er alltid frisk
  Soldaten er klar for alt ...
  Og støv som fra tepper,
  Vi kommer ut av veien!
  Og ikke stopp
  Og ikke bytt ben -
  Ansiktene våre skinner
  Skinnende støvler!
  Og igjen faller kraften til en jetbomber over sovjetiske stillinger. Og igjen blir ødeleggelse og hele befestede områder kastet opp. Og våpnene flyr i alle mulige retninger.
  Flere titalls tyske stridsvogner skyter samtidig og ødelegger alt.
  Gerda føler seg som en Bagheera på jakt. Her er den første linjen av sovjetisk forsvar allerede ødelagt. Men soldatene fra den røde hæren svermer fortsatt og skyter mot tyskerne.
  Blant stridende er det også pionerer. Unge leninister meldte seg frivillig inn i den røde hæren. De fleste av guttene er barbeint og i shorts. De sliter seg selv, mas.
  Og pionerer dør...
  Charlotte, som ledet brannen, knurret:
  - Og pionerene, det er tingen, hele landet så på!
  Hun skjøt mot russerne, og Christina hveste giftig:
  - Vi ser ut som falker, svever som ørner!
  Og igjen ga hun et brennende smil. Nydelige jenter...
  Flere tyske stridsvogner flyttet under jorden. Og de dukket opp på baksiden av de sovjetiske troppene, forårsaket panikk og skriblende maskingevær. Nazistene dukket opp som mygg fra et mareritt.
  E-50 så bevegelsen til trettifire gjennom optikken. Gerda blottet tenner og begynte å peke tønnen. Sovjetisk maskin med et lite tårn T-34-76 og veldig mobil. Prøv denne og få den. Jenta er allerede ganske erfaren, men den sovjetiske bilen er fortsatt ulik den amerikanske Sherman.
  Og avstanden til russen er nesten fem kilometer.
  Jenta klør den bare hælen, Charlotte kiler den mellom tærne. Jentene fniser.
  Så skyter Gerda mot russebilen. Skallet suser veldig nærme, skraper nesten rustningen ... Men fortsatt forbi. Gerda dunker irritert i metallet med knyttneven.
  Magda sier til partneren sin:
  - Du treffer korpset! Det blir lettere å komme dit!
  Gerda gir joysticken til Magda og hvisker:
  - Så du gjør det selv!
  Magda sang entusiastisk:
  - Jorden er i vinduet, jorden er i vinduet ... - Jenta tok joysticken med bare fingrene og trykket på knappen, og fortsatte å synge. - Jorden er synlig i koøyen!
  Og prosjektilet hennes traff akkurat bunnen av den sovjetiske tanken. Bilen sprakk og delte seg. Det begynte å brenne ... Sovjetiske skjell sprakk inne i livmoren.
  Magda ristet på bare fingrene og kvet:
  - Se hvordan jeg fikk det til! Og du sier...
  hveste Charlotte og blottet hoggtennene.
  - Vi snakker igjen, på forskjellige språk!
  Nye sovjetiske biler dukket opp. Trettifire gikk først. Bevegelige og mange biler. Da flyttet vi fra BT-serien. Dette er en utdatert type larve med hjul. De antidiluvianske T-26-ene var også fremme, som ikke er i stand til annet enn å skrape tysk rustning. Kraftigere og tyngre HF-er avanserte helt på slutten. Og mange fotsoldater.
  Christina fniste og knurret:
  Vel, vi skal vise dem!
  Tyske kjøretøy åpnet ild på lang avstand og prøvde å feste det sovjetiske infanteriet til bakken. De ødela også stridsvogner og andre levende skapninger.
  Sovjetiske angrepsfly dukket også opp på himmelen: den berømte Ilys. De angrep den tyske formasjonen. Hitlers krigere raste mot dem. Det var en skikkelig dump. Tyske XE-262 jagerfly, veldig kvikk og kvikk med manøvrerbarhet. De angriper sovjetisk teknologi, presser som et jern.
  Charlotte skjøt igjen. Kom inn i den sovjetiske BT og knurret:
  - Denne teksten er ikke et eventyr... Eventyret vil ligge foran!
  E-50 stoppet og reflekterte det sovjetiske motangrepet. Ikke særlig erfaren kommando kastet tankreserven faktisk til slakt. Og russebiler ble truffet - som kyllinger i en napp. Og de kjempet dem grundig.
  Gerda avfyrte et skudd, brakk pannen på de trettifire og hveste:
  - Hva er Skaperen - et såret helvete!
  Charlotte skjøt også, etter å ha funnet målet, de sovjetiske bilene beveget seg i en rett linje, og jentene klarte å skyte. Og generelt sett, disse fire av fenomenene.
  Den røde harpyen sang:
  - Giften vår dreper alle!
  Og krigerne fortsatte å skyte, og viste tenner så sterke og store som hester.
  Christina tvitret med selvtillit:
  - Giften vår dreper alle!
  Magda, som slo de trettifire, bjeffet:
  - Dette er resultatet vårt!
  Jentene gikk fra hverandre...
  Men sovjetiske skjønnheter kjemper også. Mannskapet til Elizabeth på T-34-85. Veldig modige jenter. Og de kjemper også barbeint og i bikini.
  Bilen deres kjemper mot de tyske panterne. Dette kjøretøyet er fortsatt i drift, men flere og flere nye tanker i E-serien kommer over.
  Elizabeth skyter med bare tærne. Den stikker fienden inn i siden på avstand og knirker:
  - Ære til Stalins tid!
  Ekaterina skjøt også ved hjelp av de bare tærne og bemerket:
  - Det er ikke så ære!
  Elena, protesterte og blottet tenner:
  Vi er født til å vinne!
  Og hun skjøt også med bare tærne ...
  Samtidig sukket jenta tungt. Ulykkelige tanker raste gjennom hodet mitt. Krigen begynte med nederlag. Tyskerne brøt gjennom forsvaret og gikk selvsikkert fremover.
  Elena flyktet deretter mot øst. Skoene hennes falt fra hverandre de aller første dagene. Og jeg måtte slå barbeint. Og det gjør vondt uvant. Jentas ben var alle forslått, forslått, forferdelig slått ned. Og hun kunne ikke lenger gå normalt, men snublet. Men til tross for dette, beveget hun seg og gikk. Elena gikk ned mye i vekt på kampanjen - ett skinn og bein. Men hun ble solbrun, og håret ble enda lysere etter at det bleknet i solen. Og de nakne sålene har podzhili og grove. Og hun kom til frontlinjen og fortsatte å kjempe. Og kampene var i full gang igjen.
  Elena kjempet for det meste i infanteriet. Inkludert deltok i forsvaret av Moskva og Stalingrad.
  Men allerede på Kursk Bulge flyttet hun til en tank. Der ble deres jomfru fire dannet: Elizabeth, Elena, Catherine, Euphrasia - fire "E". Krigerne er virkelig legendariske. Som kjempet barbeint og i bikini, selv i kulden, og ga Fritz i hornene.
  Panther-tanken, som jentene møtte på Kursk Bulge, var et svært farlig kjøretøy. Det var umulig å slå henne i pannen. Og hun tok selv på stor avstand. Pluss at den fyrer raskt.
  Så for å slå gjennom måtte du kontrollere tanken med stor dyktighet og ikke la deg bli truffet.
  Elizabeth gjorde nettopp det. Selv om hun skjøt mer på farten. Og Euphrasinia kjørte tanken.
  Det er nesten umulig å komme i bevegelse fra en trettifire. Men jentene klarte å slå. Og de kjempet med stort mot.
  Ekaterina skyter også veldig nøyaktig.
  På Kursk Bulge dekket jentene seg med ære og mottok ordre.
  Og nå har hver av dem en stjerne av helten i USSR.
  Det er det jenter trenger! Bare førsteklasses krigere!
  Catherine sang:
  Jeg tror hele verden vil våkne
  Det blir slutt på fascismen...
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Dette er faktisk jenter som forårsaker misunnelse blant kjærester. Ikke som Gerda og teamet hennes.
  Her under resten, og hun og gjengen hennes, uten å nøle, torturerte pioneren.
  Først ble en gutt på tretten strippet naken. Så begynte de å klype ham. Og så stikk med nåler. Dessuten var nålene først kalde, men så ble de varmet opp på bål.
  Og det gjorde virkelig vondt.
  Charlotte tok hull i navlen til gutten og kurret:
  - Jeg er en helvetes vixen!
  Etter det tok hun en rødglødende stang i hendene og begynte å brenne de nakne, litt ru sålene til gutten med den. Mens han nyter de ville ropene hans.
  Og Christina tok og varmet tangen, begynte å sprenge pionerenes tær på sine bare føtter. Jeg begynte med lillefingeren, gjorde det sakte og samtidig grusomt. Og barnets fingre sprakk og brakk. Og det var så vondt for pioneren at gutten mistet bevisstheten flere ganger.
  Magda stakk et brekkjern, hvitt av brodden, under skulderbladet. Og gutten vil hyle.
  De torturerte pioneren til døde. Og det viste seg å være bare flott. Og torturen fortsatte.
  Slik fortsetter det. Pal og Saratov og Kuibyshev. Og nazistene begynte å storme Moskva.
  Under disse forholdene kan bare en landing av leiemordere redde Russland. Og Anton Shelestov drar på et kult oppdrag med jentene.
  Ja, den røde hærens posisjon er rett og slett allerede helt håpløs. Og her kan bare et mirakel redde USSR.
  Men her er tegnene på at de seks jagerflyene går inn i kampen. Ett håp for Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. De er i stand til å stoppe og beseire fiender på en gang, og gjøre dem om til aske.
  Et så vilt og vakkert jentelag har samlet seg. Og mot dem Tolstopuz og gjengen hans. Vel, det er ikke skummelt...
  Og nazistene strømmer allerede rundt i Moskva fra forskjellige sider.
  Så gikk Anton og jentene igjen inn i kampen, og hjalp Russland, eller rettere sagt USSR.
  Så ble barfotjenta Margarita med dem. Også en voksen kvinnelig forfatter ble en jente på rundt tolv i bytte mot udødelighet og oppfyller et oppdrag.
  Krigere fra det tjueførste århundre kjempet igjen med nazistene i det tjuende.
  Det er for mange soldater i det fascistiske brune imperiet. De renner som en endeløs elv.
  Anton Shelestov brølte og hugget ned nazistene med sverd, både infanteri og stridsvogner:
  - Aldri gi opp!
  Og en skarp skive fløy fra guttens barfot!
  Etter det vil ungen plystre at kråkene besvimte og slår gjennom hodeskallene deres.
  Margarita, knuste motstandere, blottet tenner, gryntet:
  - Det er et sted for bragd i verden!
  Og giftige nåler spredte seg fra jentas bare fot og traff nazistene og deres fly og stridsvogner.
  Natasha kastet også de bare tærne, morderisk og hylte:
  Vi vil aldri glemme og aldri tilgi.
  Og sverdene hennes gikk gjennom fascistene i bruket.
  Zoya, som kuttet fiendene, knirket:
  - For en ny bestilling!
  Og nye nåler spredte seg fra hennes bare føtter. Og hva er i øyet, hva er i halsen på de nazistiske soldatene og flyene.
  Ja, det var tydelig at krigerne ble begeistret og rasende.
  Augustine, som kuttet ned hvite soldater og stridsvogner, knirket:
  - Vår jernvilje!
  Og en ny, dødelig gave flyr fra hennes barfot. Og fall takni og hvite jagerfly.
  Svetlana skjærer til mølleren, sverdene hennes er som lyn.
  Nazistene faller som skjær.
  Jenta kaster nåler med bare føtter og knirker:
  - For mor Russland vil vinne!
  Anton Shelestov rykker frem mot nazistene. Terminator-gutt som hugger brune tropper.
  Og samtidig kaster tærne på guttens bare ben ut nåler med gift, de river stammer og skyter ned fly.
  Gutten brøler:
  - Ære til fremtidens Russland!
  Og i bevegelse kutter alles hode og snute.
  Og så enda en fløyte, og kråkefallet, som til og med stikker gjennom takene på tankene.
  Margarita knuser også motstandere.
  De bare føttene hennes flakser. Nazistene dør i store mengder. Krigeren roper:
  - For nye grenser!
  Og så vil jenta ta og klippe ...
  Massen av lik av fascistiske soldater.
  Og det vil også plystre, en masse kråker i besvimelse faller på hordene av Fritz, og bryter stridsvogner.
  . KAPITTEL #6
  Men Natasha er på offensiven. Han kutter ned nazistene sammen med stridsvognene, og synger:
  - Russland er flott og strålende,
  Jeg er en veldig merkelig jente!
  Og disker flyr fra hennes bare føtter. Som så nazistenes struper. Ja, dette er en jente.
  Zoya er på offensiven. Hakker brune soldater med begge hender. Spytter ut av et rør. Og han kaster dødelige nåler med bare tærne - skyt ned stridsvogner og fly.
  Og samtidig synger han for seg selv:
  - Å, knulle, la oss gå,
  Å, favoritten min går!
  Augustina, som hugger ned nazistene og utrydder de brune soldatene, skriker:
  - Helt raggete og i huden til et dyr,
  Han skyndte seg til opprørspolitiet med en kølle!
  Og med bare tær vil han skyte mot fienden, noe som vil drepe en elefant, og enda mer en tank.
  Og så knirk:
  - Ulver!
  Svetlana på offensiven. Kutt, kutter nazistene. Med bare føtter lanserer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sverd.
  Hun knuste mange fightere og skrik:
  - En stor seier kommer!
  Og igjen er jenta i en vill bevegelse.
  Og hennes bare føtter skyter dødelige nåler og ødelegger stridsvogner og fly.
  Anton Shelestov spratt opp. Gutten snurret seg i en salto. Hakket opp mange av nazistene i hoppet.
  Han kastet nålene med bare fingrene og klukket:
  - Vær berømt for mitt vakre mot!
  Og igjen er gutten i kamp.
  Margarita går på offensiven. Makulerer alle fiender på rad. Sverdene hennes er tøffere enn vindmølleblader. Og bare tær kaster dødsgaver, stridsvogner og fly brenner.
  Jenta er på offensiven. Utrydder brune krigere uten seremoni.
  Og hopper nå og da, og vrir seg!
  Og utslettelsesgaver flyr fra henne.
  Og nazistene selv faller døde. Og hele hauger med lik hoper seg opp.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igjen kastet de bare føttene hennes nålen.
  Og så et dusin flere nåler!
  Og så vil barna plystre i kor at hele skyer av kråker faller over nazistene, bokstavelig talt stamper hodet og stikker hull i hodeskallen deres, som med en drill.
  Natasha på offensiven er også veldig kul.
  Og kaster med bare føtter, og spytter fra et sugerør.
  Og skriker helt opp i lungene:
  - Jeg er en gnistrende død! Alt du trenger å gjøre er å dø!
  Og igjen skjønnhet i bevegelse.
  Zoya stormer en blokkering av nazistiske lik. Og ødeleggelsesboomeranger flyr også fra hennes bare føtter.
  Og de brune krigerne fortsetter å falle og falle.
  Zoya skriker:
  - Barfotjente, du skal vinne!
  Og et dusin nåler flyr fra jentas bare hæl. Som rett inn i strupen på nazistene graver.
  De faller døde.
  Eller rettere sagt, helt død.
  Augustine på offensiven. Knuser brune tropper. Sverdene hennes bæres i to hender. Og hun er en så stor kriger.
  En tornado feier gjennom de fascistiske troppene.
  Jente med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det blir seirende!
  Og på offensiven, en skjønnhet med brennende hår.
  Augustin brøler i vill ekstase:
  - Krigsgudene vil rive alt!
  Og krigeren på offensiven.
  Og hennes bare føtter kaster mange skarpe, giftige nåler.
  Svetlana i kamp Og så glitrende og kjempende. De bare bena hennes kaster ut så mange dødelige ting. Ikke en mann, men døden med blondt hår.
  Men hvis det går i stykker, kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet vil ikke være honning,
  Det hoppet i en runddans!
  La drømmen gå i oppfyllelse -
  Skjønnhet gjør en mann til en slave!
  Og i bevegelsen til barfotjenta er det mer og mer raseri.
  Gutten Anton i offensiven setter fart på alt. Gutten slår nazistene.
  De bare føttene hans kaster skarpe nåler - rivende tanks og fly.
  Den unge krigeren knirker:
  - Det gale imperiet vil rive alle fra hverandre!
  Og igjen er gutten på farten.
  Margarita er en stormende jente i sin aktivitet. Og slår fiendene.
  Her lanserte hun med det bare beinet, en ert med sprengstoff. Hun vil eksplodere, og med en gang vil hundre nazister og ti stridsvogner bli kastet opp.
  Jenta skriker:
  - Seieren kommer til oss uansett!
  Og han vil drive bruket med sverd - tønnene til tanks flyr i forskjellige retninger.
  Natasha akselererte bevegelsene sine. Jenta kutter ned de brune krigerne. Og mens du roper:
  - Seier venter på imperiet Russland.
  Og la oss utrydde nazistene i et akselerert tempo.
  Natasha er en terminatorjente.
  Tenker ikke på å stoppe og bremse ned og stridsvogner og fly kommer på avveie.
  Zoya er på offensiven. Sverdene hennes ser ut til å kutte kjøtt og metallsalat. Jenta skriker av full hals:
  - Vår frelse er i kraft!
  Og bare tær kaster også slike nåler.
  Og en masse mennesker med gjennomborede struper, som ligger rundt i hauger av lik, samt knuste stridsvogner og nedstyrte fly.
  Augustine er en gal jente. Og det knuser alle som om det er en robot fra hyperplasma.
  Den har allerede knust ikke hundre nazister. Men alt øker tempoet. Og krigeren brøler fortsatt.
  - Jeg er uovervinnelig! Den kuleste i verden!
  Og igjen, skjønnheten i angrepet.
  Og fra hennes bare tær flyr en ert ut. Og tre hundre nazister og et dusin stridsvogner ble revet i stykker av en kraftig eksplosjon.
  Augustine sang:
  - Du vil ikke tørre å legge beslag på landet vårt!
  Svetlana er også på offensiven. Og gir ikke et eneste gram pusterom. Vill Terminator Girl.
  Og han kutter fiendene og utrydder nazistene. Og massen av brune jagerfly har allerede falt i grøfta og langs veiene.
  De seks ble rasende. Laget en vill kamp.
  Anton Shelestov er tilbake i aksjon. Og han rykker frem og vifter med begge sverdene. Og terminatorgutten driver bruket. De døde nazistene faller.
  Masse av lik. Hele fjell av blodige kropper.
  Terminatorgutten husker en vill strategi. Hvor også hester og mennesker blandet seg sammen.
  Anton Shelestov knirker:
  - Ve fra sinnet!
  Og det blir mye penger!
  Og terminatorgutten i den nye bevegelsen. Og hans bare føtter vil ta noe og kaste det.
  Guttegeniet brølte:
  - Mesterklasse og fast "Adidas"!
  Et veldig kult show viste seg å være kult. Og hvor mange drepte nazister. Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene.
  Og selv om det plystrer, så vil ravnen falle på de fascistiske regimentene i kolossale mengder. Og så mange drepte, og så bryter kråkenebb gjennom taket på tanker. Og også fly knuser.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes er hacket mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og tanks og til og med fly.
  Og Natasha er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede avbrutt.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriker:
  - Jeg er gal! Du får en straff!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya er på farten og har kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstandere. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte tennene!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt ut av sinne.
  Svetlana på farten Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Anton Shelestov hopper og hopper.
  En barbeint gutt sender ut en haug med nåler, slår ned tanker og synger:
  - La oss dra på camping, åpne en stor konto!
  Den unge krigeren er på sitt beste.
  Han er allerede ganske gammel, med tanke på helvete, men han ser ut som et barn. Bare veldig sterk og muskuløs.
  Anton Shelestov sang:
  - La spillet ikke være i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Og igjen fløy dødelige og knusende nåler av hans bare føtter.
  Og igjen plystrer gutten, titusenvis av tyver strømmer på fiender og syr hjelmene sine.
  Margarita sang med glede:
  - Ingenting er umulig! Jeg tror friheten vil begynne!
  Jenta kastet igjen en dødelig kaskade av nåler mot nazistene og tankene deres, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinne! Må roser blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ert med bare tærne, fløy tusen nazister umiddelbart opp i luften. Ja, hæren til det brune, helvetiske imperiet smelter rett foran øynene våre.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fiender. Og så mange nazister dør og fly faller.
  Deres jente og sverd, og korn på kullet, og spyd. Og nåler.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror seieren kommer!
  Og russernes herlighet vil finne!
  Bare tær kaster nye nåler, slår motstandere.
  Zoya i et vilt trekk. Angriper nazistene. Knekker dem i små biter.
  Krigerkvinnen kaster nåler med bare fingrene. Bryter gjennom motstandere, og hvordan du brøler:
  Vår komplette seier er for hånden!
  Og han utfører en vill mølle med sverd, og feier bort tanks. Dette er virkelig en jente som en jente!
  Men Augustines kobra gikk på offensiven. Denne kvinnen er et mareritt for alle mareritt.
  Og hvis det kutter det, betyr det at det vil kutte det.
  Etter det vil den rødhårede ta og synge:
  - Jeg skal åpne alle hodeskallene! Jeg er en stor drøm!
  Og nå er sverdene hennes i aksjon og skjærer gjennom kjøtt og metall.
  Svetlana går også på offensiven. Denne jenta har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen av lik forsøplet, og fly og stridsvogner faller.
  Den blonde terminatoren brøler:
  - Så bra det blir! Så bra det blir - jeg vet det!
  Og nå flyr en drapsært fra henne.
  Anton igjen vil hundre av nazistene, som bærer en meteor, kutte. Og han vil plukke opp en bombe og kaste den.
  Liten i størrelsen, men dødelig...
  Hvordan bryte i små biter.
  Terminatorgutten hylte:
  - Stormfull ungdom av forferdelige maskiner!
  Margarita vil gjøre dette igjen i kamp.
  Og kuttet ned mange brune jagerfly. Og kutter store hull.
  Jenta skriker:
  - Lambada er vår dans på sanden!
  Og treffer med fornyet kraft.
  Og barna vil plystre igjen og få ned kråkene på hodene til nazistene.
  Natasha på offensiven er enda mer rasende. Så tresker nazistene. Det er ikke særlig bra for dem å motstå slike jenter.
  Natasha tok den og sang:
  - Å løpe på stedet er en vanlig forsoner!
  Og krigerjenta brast inn i motstanderne med en slik kaskade av slag.
  Og han vil kaste skiver med bare føtter.
  Her drev hun bruket. Massen av hoder til den brune hæren rullet tilbake og stridsvognene brant.
  Hun er en kjempeskjønnhet. Slå deg selv en slik gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uten unntak. Og sverdene hennes er som dødens saks.
  Jenta er bare nydelig. Og hennes bare føtter kaster veldig giftige nåler.
  Beseire motstandere. De stikker hull i halsen og lager kister, får stridsvogner og fly til å eksplodere.
  Zoya tok den og knirket:
  - Hvis det ikke er vann i springen...
  Natasha ropte med glede:
  Så det er din feil!
  Og med bare tærne kaster han noe som dreper grundig. Dette er virkelig en jente av jenter.
  Og fra hennes bare ben, hvordan bladet vil fly. Og han vil treffe mange jagerfly, kutte av tårn fra tanks.
  Augustine på farten. Rask og unik i sin skjønnhet.
  Så lyst hår hun har. Som et proletarisk banner som flagrer. Denne jenta er en ekte vixen.
  Og hun kutter motstandere - som om hun var født med sverd i hendene.
  Rødhåret, jævelen!
  Augustin tok den og hveste:
  - Det blir et oksehode - fighterne blir ikke gale!
  Og her knuste hun igjen mange jagerfly.
  Anton Shelestov gryntet:
  - Hva trenger du! Her er jenta!
  Margarita, som kastet en dolk med bare foten, brøt av tanktårnet, bekreftet:
  - Stor og kul jente!
  Augustin var lett enig i dette:
  - Jeg er en kriger som vil bite hvem som helst!
  Og igjen, med bare tær, vil han lansere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke dårligere enn motstandere. Ikke en jente, men å avslutte med en sånn heks i flammer.
  Og skriker:
  - For en blå himmel!
  Augustine, som slapp et blad med bare foten, kuttet av tanktårnet, bekreftet:
  - Vi er ikke tilhengere av ran!
  Svetlana, som hugget opp fiender og skjøt ned fly, kvitret:
  - En tosk trenger ikke en kniv....
  Zoya knirket og kastet nåler med de bare, solbrune bena:
  - Du vil lyve for ham fra tre bokser!
  Natasha, som kuttet ned nazistene, la til:
  - Og gjør med ham for en krone!
  Og krigerne vil ta og hoppe. De er så blodige og kule. Generelt sett har de mye spenning.
  Anton Shelestov ser veldig stilig ut i kamp.
  Margarita sang:
  - Slaget er sterkt, og fyren har en interesse ...
  Terminatorgutten lanserte det som så ut som en helikopterpropell med foten. Han kuttet av et par hundre hoder fra nazistene og stridsvognene, knirket:
  - Ganske sporty!
  Og begge deler - en gutt og en jente i full åpenhet.
  Anton, hakket brune soldater, klukket:
  - Og det blir en stor seier for oss!
  Margarita hvisket som svar:
  - Vi dreper alle - med bare føtter!
  Jenta er virkelig en så aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lanserte en skarp skive-boomerang. Han fløy i en bue, kuttet ned mange nazister og tanktårn.
  Zoya la til og fortsatte utryddelsen:
  - Det blir vår seier!
  Og nye nåler fløy fra hennes bare føtter. Og de traff mange jagerfly og fly.
  Den blonde jenta sa:
  - Sjakkmatt motstanderen!
  Og hun viste tungen sin.
  Augustine, viftet med beina og kastet skarpkantede hakekors, klukket:
  - Keiserlig flagg frem!
  Svetlana bekreftet lett:
  - Ære til de falne heltene!
  Og jentene ropte unisont og knuste nazistene:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og nå flyr en skive fra krigernes bare føtter. Kjøtt er revet og tanktårn rives.
  Og hyle igjen:
  - Ingen kan beseire oss!
  Natasha fløy opp i luften. Revet fra hverandre motstandere og bevingede gribber, og utstedte:
  - Vi er hun-ulver, stek fienden!
  Og fra de bare fingrene hennes vil en veldig dødelig skive fly ut.
  Jenta vrir seg til og med i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Hælene våre elsker ild!
  Ja, jentene er virkelig sexy.
  Anton Shelestov om gurgling:
  - Å, tidlig, gir trygghet!
  Og blunket til krigerne. De ler og blotter tennene som svar.
  En vennlig fløyte og skyer av kråker faller på hodene til nazistene. Og tårnene av tanks deler seg fra nebbeslaget.
  Natasha kuttet ned nazistene og skrek:
  - I vår verden er det ingen glede, uten kamp!
  Gutten svarte:
  "Noen ganger er det heller ikke gøy å slåss!"
  Natasha var enig:
  - Hvis det ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er alltid friske!
  Jenta kastet nåler mot fienden med bare tær, sprengte en masse tanks og sang:
  - Soldaten er alltid frisk,
  Og klar for handling!
  Etter det kuttet Natasha igjen fiendene, og raserte tårnene til tankene.
  Zoya er en veldig rask babe. Her lanserte hun en hel tønne mot nazistene. Og rev et par tusen fra én eksplosjon.
  Så hylte hun:
  - Ikke stopp, hælene våre glitrer!
  Og en jente i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svak. Så tresker nazistene. Som om fra en bunke av lenker slår ut.
  Og hogge motstandere - synger:
  - Pass på, det vil være nyttig
  Det blir en pai til høsten!
  Den rødhårede djevelen pløyer virkelig i kamp som en djevel i en snusboks.
  Og her er hvordan Svetlana kjemper. Og nazistene får det fra henne.
  Og hvis hun treffer, slår hun.
  Fra den flyr blodige sprut ut.
  Svetlana la hardt merke til da metallsprut fløy fra den bare foten hennes, som smeltet hodeskallene og tårnene til tanks:
  - Ære til Russland, veldig mye til og med ære!
  Tanks suser fremover...
  Divisjoner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tok jentene opp nazistene. Så de kuttes og strimles. Ikke krigere, men egentlig pantere som har brutt lenken.
  Anton er i kamp og angriper nazistene. Han slår dem uten medlidenhet, skjærer gjennom tankene og skriker:
  Vi er som okser!
  Margarita, som knuste den brune hæren og skar gjennom tankene, plukket opp:
  Vi er som okser!
  Natasha tok den og hylte og kuttet ned de brune jagerflyene sammen med stridsvognene:
  - Løgn er ute av hånden!
  Zoya rev nazistene i stykker, knirket:
  - Nei, ikke overhånd!
  Og han vil også ta det, og slippe en stjerne med bare foten og gjøre slutt på mange fascister.
  Natasha tok den og knirket:
  - TVen vår er på!
  Og en morder bunt med nåler flyr fra hennes bare ben.
  Zoya, som også ødela nazistene og deres stridsvogner, skrek:
  - Vårt vennskap er en monolitt!
  Og igjen et slikt kast at sirklene visker ut i alle retninger. Dette er en jente - ren utryddelse av motstandere.
  Jenta med bare tær vil ta og lansere tre bumeranger. Og likene fra dette ble enda flere.
  Etter det vil skjønnheten gi ut:
  - Vi vil ikke gi fienden nåde! Det blir et lik!
  Og igjen flyr den dødelige tingen av fra den bare hælen.
  Augustin bemerket også ganske logisk:
  - Bare ikke ett lik, men mange!
  Etter det tok jenta den og gikk barbeint gjennom de blodige vannpyttene. Og hun drepte mange av nazistene.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nå skal han banke hodet mot nazigeneralen. Knekk skallen hans og gi ut:
  - Banzai! Du kommer til himmelen!
  Svetlana er veldig rasende i offensiven, spesielt når hun slår ned stridsvogner, knirker hun:
  - Du blir ikke spart!
  Og et dusin nåler flyr av de bare fingrene hennes. Når hun bryter gjennom alle, kollapser flyene. Og veldig mye til og med krigeren prøver å makulere og drepe.
  Anton Shelestov knirker:
  - Herlig hammer!
  Og gutten kaster også en så kul stjerne i form av et hakekors med sin bare fot. Intrikat hybrid.
  Og massen av nazistene kollapset.
  Anton brølte:
  - Banzai!
  Og gutten er igjen i et vilt angrep. Nei, det bare syder av kraft, og vulkaner klukker!
  Margaret på farten. Det vil rive alle magene.
  En jente med foten vil kaste ut femti nåler på en gang. Og massen ble drept av alle slags fiender, slått ut både stridsvogner og fly.
  Margarita sang i form av munterhet:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du bør aldri bli motløs!
  Hold nesen og halen høyere med et rør.
  Vit at en sann venn alltid er med deg!
  Dette er et så aggressivt selskap. Jenta slår og skriker:
  "Dragepresidenten vil bli et lik!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglet:
  - Banzai! Få det raskt!
  Og en granat fløy av hennes barfot. Og nazistene er som spiker. Og den vil knuse mange mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også på offensiven. Så rasende tispe.
  Og hun tok den og gurglet:
  - Faren vår er den hvite guden selv!
  Og han kutter en trippelmølle på nazistene!
  Og Augustin brølte tilbake:
  - Og herregud er svart!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggjørelsen av svik og ondskap. For fiender, selvfølgelig. Og for venner er hun en elskling.
  Og hvordan han med bare tær vil ta og kaste. Og mange hauger av krigere fra det brune imperiet, så vel som deres stridsvogner og fly.
  Den rødhårede ropte:
  - Russland og den svarte Guden er bak oss!
  En kriger med et veldig høyt kamppotensial. Nei, under dette er det bedre å ikke blande seg inn. Som tårnene av stridsvogner er revet av og vingene til fascistiske fly.
  Augustin hvisket:
  - Vi skal knuse alle forrædere til krutt!
  Og blunker til partnerne hans. Ja, denne brennende jenta er ikke akkurat noe som kan gi fred. Med mindre fred er dødelig!
  Svetlana, som knuste fiendene, utstedte:
  - Vi feier deg i kø!
  Augustin bekreftet:
  - Vi dreper alle!
  Og fra hennes bare føtter flyr gaven til total utslettelse igjen! Og så mange stridsvogner og fly eksploderte til små brikker på en gang.
  Anton sang som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som rev nazistene fra hverandre med bare hender, hogget dem med sverd og kastet nåler med bare tærne, ødela stridsvogner og fly med en gang, utstedte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, som ødela de brune krigerne, knirket:
  - Kort sagt - banzai!
  Og la oss kutte motstandere med vill bitterhet.
  Anton Shelestov, som kuttet ned motstandere, utstedte:
  - Denne gambiten er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro meg, er thai!
  Og igjen fløy en skarp, metallskjærende skive fra guttens bare fot. Han kuttet av både tårnene på stridsvognene og halene på flyet.
  Margarita, som kuttet ned krigerne fra det brune imperiet og pansringen til stridsvognene, sang:
  - Og hvem vil vi finne i kamp,
  Og hvem vil vi finne i kamp ...
  La oss ikke spøke med det -
  La oss rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  De gjorde en god jobb da med nazistene ... Og Sovjet-Russland beseiret det brune imperiet under stormingen av Moskva.
  Krigen var ikke over ennå, men USSR hadde allerede en sjanse til å beseire nazistene selv. Så de seks måtte igjen avbryte utførelsen av deres super og kule oppdrag.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  Galningen Chikatilo, i soning for synder, ble tegneseriegutten Conan. Denne gutten er helten i japansk anime. Men etter viljen til en mektig trollkvinne, flyttet sjelen, den mest kjente og forfremmede russiske galningen, inn i ham.
  Og nå er tegneseriegutten Chikatilo klar for kamp.
  Det ser ut som et barn på rundt elleve år i shorts, barbeint og med avlastningsmuskler og en naken, solbrun overkropp. Bare det blonde håret hans skilte ham fra Conan.
  Og nå måtte bare den japanske tegneserien delta i forsvaret av Port Arthur.
  Mount Vysokaya er et nøkkelpunkt i forsvaret av russiske posisjoner.
  Tegneseriegutten krympet seg. Han har bare på seg shorts, og det er allerede november og det er kaldt. Bare føtter går på våt snø.
  Bruset av våpen høres. Japanerne kastet all sin styrke for å ta Mount High. Etter det vil døden til Port Arthur-skvadronen bli uunngåelig.
  Tegneseriegutten ser fjellet litt fra siden. Japanerne er på den.
  Russiske enheter skyter tilbake fra rifler og maskingevær.
  Chikatilo løper oppover. Gutten blir lagt merke til av soldatene. Men de stopper ham ikke. Den blonde gutten i shorts vekker ikke mistanke.
  Karateungen klatret opp og lastet umiddelbart den bare foten inn i haken til samuraien. Etter å ha fått et slag, fløy han av fjellet.
  Chikatilo knirket:
  - En null!
  Og igjen ble guttens nakne runde hæl truffet av slag mot brystet. Og karateungen slo den neste samuraien med knyttneven.
  Chikatilo-Konan sang:
  - Vi venter på suksess - jeg er den kuleste!
  Og så dukket en annen gutt Leshka Brilliant opp ved siden av ham. Og han gikk også inn i en hard kamp. Dette er en annen tegneserie. Og med ham fire jenter i bikini.
  Her er hele seks aggressive krigere som gikk inn i kampen. Og la oss så nidkjært ødelegge samuraiene uten medlidenhet. Og himmelen virket som et saueskinn for japanerne, og total ødeleggelse og utslettelse begynte. Alt som truet med total ødeleggelse.
  Og jentene hugget med sverd, og kastet med sine bare tær dødelige og sjokkerter av død, og fullstendig ødeleggelse. Og det var ingen medlidenhet med japanerne.
  Chikatilo tok og bare hæler kastet en eksplosiv pakke og et helt selskap med samuraier ble revet i filler.
  The Terminator Boy sang:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden,
  Vi er ikke redde for døden på slagmarken ...
  Ridderen vil tappert kjempe med fienden,
  Og til og med døende vil vinne!
  Kampen er i en kolossal skala og en enorm daggry av tanker og energi er synlig.
  Krigerjenter og -gutter hadde hacket i timevis.
  Så de begynte å rable fra maskingevær. Og også bruke bare tær.
  Gutten Chikatilo skjøt, mejet ned fiendene og sang, og la den ene linjen etter den andre:
  - Jeg skal bli modigere og modigere enn en løve!
  Gutten Brilliant, som kuttet av samuraien og slo ut fjellene, sa ut:
  - Hva med en løve! Enda modigere enn et neshorn!
  Victoria, denne rødhårede vixen, kastet noe ekstremt dødelig med hodet med en jenteaktig hæl.
  De slo ut mange japanere og knirket:
  - Til den største justeringen!
  Nadezhda, som slo ned motstandere som kjegler med et balltre, kurret og blottet tenner:
  - For et nytt Russland!
  Elena slapp lynet fra de skarlagenrøde brystvortene og kurret:
  - For storheten til planeten Jorden!
  Zoya avfyrte en brusende pulsar fra navlen hennes, og blottet tenner og slapp solstråler fra dem, ropte:
  - For fremragende prestasjoner!
  Hope tok den og sendte en morderisk stråle av ødeleggelse fra den skarlagenrøde brystvorten og gurglet:
  - Ære til fedrelandet!
  Victoria, som klippet ned den pressende japaneren, kvitret:
  - La oss gi vår sjel,
  Vi er vårt hellige hjemland!
  Vi står og vinner -
  Og vi vil ikke angre på livet!
  Og de skarlagenrøde brystvortene hennes kommer til å bli sprengt med ødeleggende lyn som brenner en hel bataljon.
  Zoya sa:
  - Vår kule seier!
  Og også på fienden, hvor skarpt den vil treffe ...
  Nadezhda bløt, blottet ansiktet hennes og knirket aggressivt:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Og hennes bare tær vil nok en gang skyte en dødelig granat.
  Det er hvor mye ødeleggelse og ødeleggelse finner sted. Japanerne, uten medlidenhet, blir revet med av de seks.
  Gutten Chikatilo, skribler på fiendene, knirker:
  - For stor kommunisme!
  Diamond legger til:
  - I kisten skal vi drive revansjisme!
  Så brannstøtte, kun lett feltartilleri. Det russiske militæret kan føre kraftig ild. I stil med boerne mot britene. De prøvde også på en gang å ta et frontalangrep. Men britene hadde fortsatt et valg, for eksempel å gjøre omveier og forsøke å omringe boermilitsen. Hva de til og med for sent gjorde. Og japanerne kan ikke omgå fortene - de må klatre på angrepet.
  Andrei Chikatilo skyter mot japanerne fra et maskingevær. Nå er hele tegningen i full visning og du, uten å vite en feil, spikrer. De gule ansiktene til de døde soldatene er vridd av ondskap. Bak dem klatrer andre enda mer rasende samuraier. Men selv disse klipper du ned, og får stadig sterkere selvtillit. Japanerne kan ikke passere en slik milepæl.
  Rangene faller bak rekkene. Kjedene brytes opp, og flere og flere underavdelinger dukker opp. Underdimensjonerte jagerfly klamrer seg til piggtråden, river den og faller igjen. De fylles opp med et helt fjell av lik. Så på dette fjellet enda et lag av de døde, så enda et lag. Og så videre til hele bakken vokser.
  Når Andrei Chikatilos maskingevær overopphetes, tar gutten på seg en annen. La japanerne kvele av blod. Noen steder bryter det allerede ut hånd-til-hånd-kamper. Men gutten skyter - en kule, en eller til og med to eller tre lik. Den japanske stangen er veldig tett, og et maskingevær kan stikke hull på flere av dem samtidig. Så la dem kveles av oppkast.
  Det er ingenting mot Japan, terminatorgutten har ingenting. Tvert imot, de er veldig modige samurai, de er ikke redde for noe. Klatre og klatre, ikke redd for å dø. Men for det meste var dødsfallet usikkert. La dem imidlertid dekke alt med lik.
  Her skiftet de maskingeværbeltet igjen, og gutten sto på det med bare føtter, det var fortsatt varmere. Sommerens krone er allerede på trynet, men vindene blåser fra nord, og frosten er tatt rimelig. Jeg vil raskt varme opp med et sverd og hånd-til-hånd kamp. Til slutt kunne gutten, allerede etter at den trettiende brukte langt bånd, ikke motstå, skyndte seg til angrepet med et sverd. Og nå er Superman-gutt ustoppelig.
  Når du beveger deg så fort, hakker du som Ilya Muromets - på høyre gate, på venstre kjørefelt. Mill, og et dusin hoder kuttet av. Resepsjonssommerfugl og et dusin andre. Mottar en fan og et dusin tredje. Og likene er varme, kjører på dem med bare føtter, du føler lykke.
  Ikke som med disse... Støvler! Godt gjort Leshka, han prøver også å kjempe barbeint. Og mens man holder på, selv om potene har blitt røde som en gås.
  Japanerne fortsetter å klatre og klatre. For å få fart på utryddelsen deres, må du hoppe tilbake og ta opp maskingeværet igjen.
  Ja, med maskingeværene deres, hvis hver kule dreper et lik eller flere lik, utrydder du fortsatt raskere enn med sverd. Ett maskingeværbelte er tusen runder. Så pass på samuraiene! Du vil fortsatt danse.
  Ved å skyte trodde gutten at Japan var veldig heldig i den krigen. Spesielt i det faktum at revolusjonen brøt ut. Vel, da freden ble sluttet, var japanerne allerede utslitt på land, og russerne kunne godt ha gjort dem ferdig. General Samsonov, eller rettere sagt Linevich, som hadde dobbelt så mange tropper, og fikk mer og mer nytt påfyll, kunne ha angrepet samuraien selv. Men i stedet gikk de russiske enhetene da på defensiven. Japanerne kunne imidlertid ikke lenger klatre på angrepet. Så de trengte verden mer enn Russland.
  Her skyter Zoya fra maskingevær ... Han rabler med fryktelig kraft, klipper fiender uten medlidenhet.
  Og nå presser jenta sin skarlagenrøde brystvorte på sprettert og nå kastes den dødelige ødeleggelsesgaven ut.
  Zoya sang:
  - Tråden er brutt
  En ond død truer oss...
  For russere å leve
  Fienden må rett og slett dø!
  Elena skrek til de smaløyde soldatene og slo ut en annen linje på rad, ropte:
  - For fedrelandet - vår mor!
  Tegneseriegutten fortsatte å rable, slo ned fiender fra det himmelske imperiet og tenkte.
  I 1922 risikerte ikke Japan en ny storkrig. Bolsjevikene fanget Primorye. Mange skjelte den daværende keiseren kraftig ut at han ikke utnyttet svakheten til det illegitime kommunistregimet og ikke tok Østen for seg selv. Hvorfor japanerne nølte, er ikke helt klart.
  I 1904 bestemte Japan seg for en krig, der nesten ingen trodde på et gunstig utfall for samuraiene. Men i 1922 turte ikke japanerne å beseire den røde hæren, svekket av borgerkrigen. Dessuten hadde de støtte fra hele den kapitalistiske verden.
  Generelt var selvfølgelig bolsjevikene heldige. Ententen kunne godt ha splittet Russland, og den røde hæren er ingen rival for dem. Her forsto ikke Andrei Chikatilo noen ting.
  Hvorfor Vesten i det tjuende året faktisk fusjonerte White Guard-bevegelsen. Selv om de hvite ikke hadde en sjanse til å ta Moskva, så er det fullt mulig å beholde noen territorier for seg selv. Ja, og Russland kan bli svært svekket av å trekke ut en slik krig. Det er også uklart hvorfor ententen ikke forsvarte de borgerlige kaukasiske regjeringene. De hadde til og med en avtale om militær støtte. Det er klart at den da fattige røde hæren av ententen ikke er en rival, spesielt ikke i tekniske termer. Men av en eller annen grunn viste England og Frankrike passivitet.
  Så Victoria tok den og lanserte med bare føtter en hel tønne med eksplosiver laget av sagflis.
  Og hvordan det eksploderte med vill kraft. Og hun kurret:
  - For kongen og imperiet!
  Zoya, som fortsatte å rable mot fienden, knurret veldig aggressivt, og svingen var langt unna, og klippet ned fienden.
  Så brølte hun:
  - Det blir en kiste til deg samuraien!
  Elena, som knuste fienden og stablet opp hauger av lik, slo fienden i hjel, og handlet med utrolig kraft, hamret horder av samuraier inn i kisten, hylte:
  - For seier over fiender!
  Nadezhda, som ikke ga fienden den minste sjanse, og klippet ham som en morderisk ljå og kuttet ut japanerne, sa:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolay blåste deg ikke bort!
  Kunne britene, for eksempel, og beholde Krim. De ville ha landet tropper med stridsvogner der, de ville neppe blitt drevet ut over Isthmus, de røde ... I Sentral-Asia kunne britene og franskmennene hjelpe de borgerlige republikkene. Og generelt sett kan mye være ubehagelig for Sovjet-Russland, men heldigvis skjedde ingenting. Selv om Japan selvfølgelig ville ha ønsket å beholde Primorye for seg selv, ville det definitivt ikke vært styrken til å slå ut samuraiene derfra på tjuetallet. Japanerne kunne godt organisere et marionettregime der - som det manchuriske.
  Da Andrey Chikatilo leste The Heart of Bonivur, var han også interessert. Hvorfor gikk ikke japanerne inn i kampen med den røde hæren, men ga ganske enkelt Primorye til bolsjevikene. Dessuten måtte samuraiene ikke kjempe med hele Sovjet-Russland, men bare med Fjernøsten. Det vil si Folkerepublikken Fjernøsten. Og dette var ikke en rival for Japan på den tiden.
  I første verdenskrig tok japanerne tyske besittelser i Stillehavet nesten uten tap, og ble enda sterkere enn de var i 1904. Og det er ikke helt klart hvorfor de hadde motet og frekkheten da, og ikke hadde det samme i 1922. Selvfølgelig ville USA og Storbritannia aktivt støtte japanerne i kampen mot bolsjevikene.
  Dette er hva Andrei Chikatilo ikke kunne forstå, og ble overrasket selv da han var barn. Dessuten okkuperte japanerne først Vladivostok, men så dro de på en eller annen måte uten kamp. Og Japan skammer seg ikke over å okkupere hele Fjernøsten, men samuraiene kjempet ikke for det ...
  Men hvor mye mot: de går til angrep, de dør i tusenvis, og til og med titusener, men de angriper som bioroboter. Og japanerne har ikke noe begrep om frykt eller selvoppholdelsesinstinkt. Hvis ikke for deres seks, så ville de ikke ha beholdt festningsbyen.
  I den virkelige historien hadde Port Arthur allerede falt på dette tidspunktet. Og så samlet samuraien nesten alle bakkestyrkene.
  Victoria kastet en boomerang med et hakekors med bare tærne og kuttet av et dusin hoder samtidig, mens hun knurret:
  - For troen, tsaren og fedrelandet!
  Og jentene utrydder japanerne og guttene...
  Gutten, som erstattet den overopphetede maskingeværen med en som allerede var avkjølt og ikke med et vennlig ord, nevnte Kuropatkin:
  Dette eselet utnytter ikke! Det ser ut til at vi må drepe alle de japanske soldatene selv. - Oleg kastet en granat med bare tærne, fragmenter skar gjennom en hel haug med japanske soldater og ungen fortsatte. - Det er det Kuropatkin burde vært dømt for så kriminell passivitet.
  Gutten kastet igjen en granat med føttene, og så begynte de å kaste blikkbokslokk med bare fingrene. Så du slår to fluer i en smekk: du ødelegger i tillegg japanerne, og de bare bena dine blir varme. All frosten er over tjue grader, og når det blir mørkt blir det enda mer. Så du er på farten og holder deg varm. I tillegg kan du også kaste sløve barberblader og nåler. Og generelt er det mye gjennomborende og skjærende rusk i festningen.
  Så samuraier blir slått med hender og føtter. Og på avstand ... Gutten ropte:
  - Samurai døde tappert - under press av stål og ild!
  Nadezhda skjøt med maskingevær med bare tærne, men hun hadde også noen overraskelser på lager. For eksempel bittesmå kjemiske gruver. Her må du selvfølgelig være veldig forsiktig i bruken for ikke å forgifte dine egne soldater. Men begavet i matematikk i sirkelen til Archimedes og Pelman, beregnet Nadezhda alt.
  Og da samuraien allerede hadde brast inn i nabofortet, klikket en vakker jente på ultralyddetonatoren med bare bena. Og bittesmå ampuller med en sterk og kaustisk gassutbrudd, som dekker et område på ti tusen hektar på en gang.
  Dette er virkelig våpenet til Demiurge-gudene, som ikke ville være overflødig selv i det tjueførste århundre. Under våpenhvilen forberedte den strålende Natashka, sammen med oldebarnet til Mendeleev selv, en gift som var veldig giftig, men som raskt ble spaltet i luften. Og dens giftige effekt er nettopp basert på en spesiell metode for oksygenbinding.
  Umiddelbart viste det seg at ett og et halvt japansk korps ble drept i løpet av femten til tjue sekunder ... Og synet av titusenvis av soldater som døde i korte smerter gjorde den japanske kommandoen nøktern.
  Musikken til retretten begynte å spille, og etter å ha mistet over hundre og femti tusen soldater under dette angrepet, lente japanerne seg tilbake. Russerne forfulgte japanerne forsiktig, men var også redde for gass, eller en slags bakholdsangrep. Kampen endte som om den aldri hadde begynt.
  Men Andrei Chikatilo hadde ennå ikke kuttet seg, noe hadde samlet mye energi i gutten, og han skyndte seg å forfølge den smaløyde. Det er slik du tar igjen dem og hakker dem, som om du gnager på frø. Vel, hvordan ikke vise ferdighetene dine hvis fienden ikke kjemper tilbake.
  Men ved en uventet vending mot gutten hoppet en ninja i svart hettegenser ut igjen. Igjen en skikkelig kamp om ferdighetene.
  Andrey Chikatilo, som allerede var godt oppvarmet, angrep motparten. Han kastet ut tre skiver på en gang, men to ble kuttet i farten av sverd, og den tredje skyndte seg forbi og fanget nesten terminatorungens øre. Ninjaen plystret og sa på japansk:
  - Russisk Naruto!
  Andrey Chikatilo bekreftet lett:
  - Selvfølgelig er det kult!
  Sverd krysset, gnister fløy. Ninjaen parerte angrepene og trakk seg tilbake. Andrei selv kastet et stykke metall med bare fingrene. Fienden reagerte, men gutten forutså hvor han ville unnslippe og kutte seg, i en spiss vinkel, rundt bladet. Fienden ble hektet, den beskyttende huden sprakk og blodet ble rødt på siden hans.
  Ninjaen hoppet tilbake, han var såret og ganske dypt, og hvis det hadde vært et slag i stor skala, ville det ha kuttet helt i to. Russiske Naruto ser ut til å være en legendarisk jagerfly, knivene hans blinker veldig raskt.
  Ninjaen prøver å kaste igjen, men misser et slag i kneet med et legg, og Andrei Chikatilo fanget glad hakekors-boomerangen med tennene. Fienden prøver å angripe, men han får selv et blad på armen. Bicepsen er hakket, og gutten, uten å stoppe, bruker en hel serie. Det niende slaget vil komme godt med i nakken ... Vel, ninjaens oksehals er under beskyttelse, bare halvt kuttet. Men ingenting annet, noen få strøk, et kraftig slag med en vridning av kroppen og hodet skilles til slutt fra kroppen.
  Så ninjaen avsluttet karrieren på nordvestfronten.
  Terminatorgutten utbrøt:
  - Banzai på russisk!
  Etter det stilnet kamplysten litt. Mer presist fordi japanerne allerede trekker seg tilbake.
  Natten 22. til 23. november 1904 var både kald og varm på samme tid. Boreyko overbeviste Kondratenko om ikke å skynde seg, siden de som angrep japanerne er ukjente. Kanskje til og med mellom samuraiene var det et personlig oppgjør, ellers kan du bli truffet av de og de.
  Sliten Kondratenko sovnet på ammunisjonskassen. I mellomtiden begynte det allerede å bli lyst.
  Etter hvert som konturene av slaget dukket opp fra mørket, ble mange åser med kuttede japanere synlige. Jentene hugget ikke bare, men fanget også rundt femti maskingevær, sju kanoner med ammunisjon. En dusj av kuler falt igjen på samuraiene, og datteren til Perun, Nadezhda, ble med greyhound-datteren til Svarog Elena. Tapene til japanerne var allerede kolossale, og nesten uerstattelige. Ved ellevetiden om morgenen kvalt det siste angrepet og det ble en midlertidig pause.
  Ved middagstid ankom generalene Kondratenko og Smirnov. Begge allerede erfarne krigere ble sjokkert over en så kolossal opphopning av lik på ett sted. Mer enn førtifem tusen japanske soldater og offiserer omkom på én natt og morgen. Og før generalene dukket opp bare fire jenter i bikini, rikelig sprutet av blod, og to atletiske gutter i shorts sydd av spesielt slitesterkt stoff, som rødt og annen væske ikke festet seg til.
  Alt dette minnet om forferdelig delirium, og begge generalene klype hverandre til og med. Men løytnant Boreyko, to meter og noen få kopek, rakte hendene til ranger-jentene og bommet:
  - Det er kvinner i bygdene våre!
  Den mektige, rødhårede Victoria ristet bestemt på Boreikos kraftige pote som svar og sa filosofisk:
  - Det er kvinner i bygdene våre! Hvilke berømte høvlede kister!
  Lyshåret som den første snøen, pekte Nadezhda på flere flaue gutter:
  - Og rist dem, de kjempet ikke verre enn oss!
  Boreiko håndhilste forsiktig. En ekte gigant med veksten til Nikolai Valuev, og kanskje mer i vekt. Ansiktet er egentlig ikke så trangsynt, men heller noe i det fra Ilya Muromets, spesielt siden Boreyko klarte å vokse skjegg. Riktignok er den gigantiske løytnanten ikke en engel, han kjempet med drinken og slo mange. Men generelt er sjelen hans, som de sier, munter.
  Kondratenko er ubarbert, med en gjengrodd bart, veldig lik Chapaev, slik han ble fremstilt i filmen. Smirnov, tvert imot, er glattbarbert, i en forgylt penny, ser ut som en professor med epauletter. Bak dem står en håndfull soldater og sjømenn.
  Den kloke og tekniske Elena viste dem først de fangede trofeene, og den brennende djevelen Victoria begynte uten å nøle å klatre inn i de japanske saccosekkene og sa:
  - Der har de tørre rasjoner ... Garnisonen teller hver eneste brødsmule.
  Datteren til Belobog Zoya, som et veldig følsomt jentemedium, bemerket:
  - Gutter, ta raskt bort maskingevær og kanoner: om et par timer begynner japanerne å beskyte fjellet, alle kanonene vil være konsentrert om det, så det vil ikke være ett helt dødelig apparat igjen!
  Kondratenko spurte bekymret:
  - Og hvordan har du det?
  Aggressive Victoria svarte for den godhjertede Zoya:
  - Og vi er veldig sterke, russiske hekser, verken skjell eller fragmenter vil ta oss. Så la oss sove litt... Og der skal vi kutte igjen!
  Blåøyde Elena var enig i dette:
  - Så lenge kanonaden buldrer, vil ikke japanerne storme. Så det er ingen grunn til å forlate noen på fjellet. Og så når samuraiene klatrer, vil vi hakke dem som forrige gang!
  Glitrende Nadezhda, som tegnet et ornament på den første høstsnøen med bare fingrene, bekreftet:
  - Nøyaktig! Den japanske generalstaben bestemte seg for å konsentrere all innsats på dette fjellet. Så på andre fronter vil du ha en pust i bakken for nå.
  Tøffe og tekniske Elena beordret strengt:
  - Gjenopprett det ødelagte! Ikke bekymre deg for skvadronen - før vi tar Mount Vysokaya her. Og fienden vil snart være utmattet når han har å gjøre med oss.
  Andrey Chikatilo mente det var nødvendig å blatre også:
  - Og vi skal også senke slagskipene hans!
  En mumling av godkjennelse gikk gjennom rekkene til soldater og sjømenn. Etter det begynte alle raskt å ta ut mange trofeer.
  Japanerne åpnet ild allerede under solnedgang. De fokuserte virkelig alt de kunne på fjellet. Men mutantjentene og guttevaktene hadde på dette tidspunkt lukket seg i kjelleren på fortet og stupte inn i en tilstand av dyp, gjenopprettende meditasjon. Og la japanerne kaste bort skjellene sine på tom plass. De vil ha taktikken til ententen, så la dem prøve den ut.
  Generalguvernør Stessel, etter å ha lært om hva som skjedde på Mount High, nektet å tro på lenge. Litt tynnere, men fortsatt overvektig, ropte æren:
  - Dette er dine erotiske fantasier! Kvinner med sverd - tull!
  Kommandanten for festningen, general Smirnov, trakk på skuldrene i forvirring og svarte engstelig:
  Hvis jeg ikke hadde sett dem med mine egne øyne, hadde jeg aldri trodd dem. Men fakta er sta ting!
  Stessel knurret frekt:
  - Tull og mer tull!
  Så foreslo Smirnov ganske logisk:
  - Kan Deres eksellense, du personlig bli kjent med dem?
  Sysselmannen takket imidlertid nei til et slikt fristende tilbud og ba om å ringe Fock så snart som mulig.
  Den eldre tyskeren hadde lenge jobbet for japansk etterretning, og han skjemte russerne mye bort. Fock selv er utad veldig lik Gobsek, så talentfullt beskrevet av Balzac, og ikke mindre grådig. Faktisk var det penger som fikk Fok til å komme i kontakt med agentene til mikadoen. Merkantile hensyn fremfor alt.
  Men nyheten om at Høyfjellet ikke ble tatt og fire uhyrlig sterke og djevelsk vakre hekser dukket opp (barfotgutter ble selvfølgelig ikke tatt i betraktning!), gledet heller til og med Fok. Nå kan du kreve fra Japans spionnettverk en ekstra avgift for et nytt, fabelaktig angrep av kalk.
  Og penger elsker en konto ... Og jo vanskeligere det er for samuraiene i nærheten av Port Arthur, jo dyrere og dyrere blir tjenestene til en profesjonell spion Fok.
  Følgelig foreslo den tyske generalen med et smil:
  - Hold et møte om et par dager og belønn jentene med det du kan! Og mens vi tenker...
  Å fjerne en farlig person er ikke så lett. Her er Kondratenko fortsatt i live - denne generalen er et emblem, en meget dyktig sjef, og Port Arthur har holdt en stabil forsvarslinje i fire og en halv måned. Og hele beleiringen har pågått i mer enn seks måneder og Japan blør ...
  I tillegg til de mange drepte, var det flere japanere, knust av lik, knust, men i live, som ble tatt til fange, på High Mountain.
  En av dem, kaptein Nakata, en tidligere høyprofilert advokat fra Tokyo, ga et veldig interessant vitnesbyrd.
  Det viser seg at Japan allerede var i en ekstremt vanskelig finansiell og økonomisk situasjon. Lagrene av militært materiell var i ferd med å ta slutt, trent arbeidskraft tok slutt. Soldatene i beleiringshæren er veldig slitne og utslitte på grunn av dårlig og dårlig kvalitetsmat. I selve Japan ønsker de en rask konklusjon. Men samtidig insisterer de på å ta Port Arthur så fort som mulig - ellers vil Land of the Rising Sun ikke tjene noe på denne krigen. Ja, og Russland vil ikke ha fred. Tross alt, til tross for alle nederlagene i Manchuria, har Kuropatkin mye mer kavaleri og infanteri. Og i alle disse nederlagene mistet japanerne soldater ikke mindre enn russerne.
  Vel, hvis Kuropatkin var en slik madrass, og hvis han hadde i det minste litt fra Alexander Suvorov, ville krigens gang vært annerledes.
  Men likevel vokser den russiske hæren i Manchuria og øker med to korps hver måned. Og det er en grense for enhver feighet og middelmådighet, hvis beleiringshæren ikke løsner hendene, vil Kuropatkins overlegenhet innen infanteri ved nyttår bli todelt, i kavaleri tredobbelt og i artilleri mer enn en og en halv gang - fienden trenger mange våpen for beleiringen.
  Og med så stor margin, kan den tidligere forsvarsministeren liksom klare seg?
  Ved denne anledningen husket løytnant Boreiko en historie som involverte Tamerlane og Mulla Nasreddin.
  Den skingrende stemmen til en russisk offiser buldret jevnt over skyttergravene som var skadet av granater;
  - Da beleiringen av Delhi trakk ut i lang tid, begynte Tamerlane å diktere til skriveren at baktjenestene skulle sendes for å hjelpe.
  "Send femti tusen trent infanteri, tjuefem tusen ryttere, seks hundre ballista og tre hundre katapulter, og til og med to hundre krigselefanter til ...
  Den øverste Khagan så tilbake på den ydmykt bøyde Mulla Nasreddin og spurte i en myk tone:
  - Kanskje vi scoret noe klokest?
  Mullaen ristet på hodet og henvendte seg frimodig til skriveren:
  - Riv arket, og kast pergamentet i kurven - vi trenger ikke noe av dette i det hele tatt!
  Tamerlane ble overrasket og spurte vismannen:
  - Og hva trenger vi da!
  Nasreddin svarte i en selvsikker tone:
  - La dem sende en smart sjef!
  Ordene til den svært lærde løytnanten Boreyko ble møtt med bifallende latter fra russiske soldater.
  En annen viktig nyhet var at håpet om at Tyskland skulle gå inn i krigen på Japans side ikke ble noe av. Kaiser Wilhelm ga til og med bistand til Rozhdestvenskys skvadron, som nå, sammen med seks skip av kontreadmiral Babushkin, vil ha femti-en skip. Hvis vi legger til dette den plukkede første stillehavsskvadronen i Port Arthur, så kan den totale ildkraften til den japanske og russiske flåten sies å være lik. Og hvis du likevel klarer å kjøpe syv tunge cruisere fra Argentina, så oppnår du en fordel.
  Så Kondratenko sovnet med en munter stemning, selv om japanerne konsentrerte all sin lunte på Mount High.
  
  HVIS DU IKKE RØR AMERIKA
  Hitler erklærte ikke krig mot USA. Vel, den amerikanske kongressen turte ikke gå inn i krigen i Europa. Historiens gang har endret seg fra dette ... Japan vant slaget ved Midway og etablerte seg godt i Stillehavet.
  Rommel klarte aldri å erobre Egypt. Men britene gikk heller ikke for Operation Torch.
  Ved Stalingrad vant russerne, men så startet Mainstein et motangrep i Ukraina. Siden det ikke var nødvendig å overføre tropper til Afrika, deltok flere tyske divisjoner i motangrepet. Fritz bidro også betydelig til luftfarten. Dessuten ble det legendariske tyske esset Marseille overført til østfronten. Og la ham ødelegge sovjetiske fly.
  Marseille er en legende i luften. Da han skjøt ned tre hundre fly, introduserte Hitler en ny grad av Ridderkorset med gylne eikeblader spesielt for ham. Og for fire hundre fly overrakte han den tyske ørnsorden med diamanter. Og for fem hundre Grand Cross of the Iron Cross overlevert.
  Marseille på himmelen er et stort fenomen. Og hans sovjetiske piloter er redde.
  Tretti nye Tiger-stridsvogner deltok også i Mainsteins motangrep, som i virkelig historie middelmådig forsvant i sanden i Sahara. Og så klatrer ikke amerikanerne, og britene prøver å beholde India for enhver pris og går ikke videre i Egypt.
  Kort sagt klarte Mainstein å gjenerobre ikke bare Kharkov og Belgorod, men også Kursk. Og den røde hæren led mer skade. Og tyskerne dannet flere kjeler. Og så ble det driftspause på grunn av søleskred.
  I virkelig historie var det Kursk Bulge. Men nå er denne hylla avskåret.
  Og spørsmålet er hvor du skal dra? Jeg ville ikke til Stalingrad igjen. Men uten å ta Stalingrad vil du ikke sikre troppene dine i Kaukasus. Men igjen klatre inn i dette marerittet?
  Angripe Moskva? Men det er et kraftfullt og forsvar i dybden.
  Dessuten kuttet den røde hæren av Rzhev-hyllen, og det er ingen kiler i sovjetiske stillinger. Leningrad er også en veldig mektig festning - en by-citadell.
  Det vil si, uansett hvor du kaster det - overalt er det et kraftig sovjetisk forsvar av troppene med fantastisk utholdenhet. Og så bestemte Hitler seg - å slå hovedstøtet i Egypt, og beslaglegge oljebrønner i Midtøsten.
  Og samtidig fylle opp Wehrmacht-troppene med koloniale, arabiske divisjoner.
  Ideen var attraktiv. Og i øst, sats på en luftoffensiv og jetfly. Spesielt lovet Arado-jetbombeflyene å bli en formidabel styrke som praktisk talt ikke ville lide tap.
  Uansett, i øst beordret Fuhrer å forsvare og rykke frem i Afrika.
  Rommel mottok flere tankdivisjoner, inkludert de med Panthers og Tigers. Begge disse stridsvognene var de beste i verden da de dukket opp og i noen tid etter det. De britiske stridsvognene var tydelig slått av. Selv om "Churchill" ikke var noe svakere rustning. Men kanonen hans var tydeligvis utilstrekkelig.
  Focke-Wulf var også en god bil. Denne jagerflyen hadde de kraftigste våpnene og feide bokstavelig talt bort motstandere. Den dårligste manøvreringsevnen ble kompensert av den høye hastigheten ved dykking. Ja, og seks luftkanoner kunne skyte ned et hvilket som helst fly fra første anrop. Så presset var veldig stort.
  Britene falt under slagene fra mektige, tyske esser. Ikke bare Marseille.
  En ubehagelig overraskelse for Storbritannia var Tiger-tanken, som hadde rustning av høy kvalitet og sterk overlevelsesevne. Så offensiven til Rommel og juli forårsaket Storbritannia et sjokk.
  Til tross for varmen, brøt tyskerne gjennom forsvaret og utdypet hundrevis av kilometer på farten, og tok Alexandria. Og fanget Nildeltaet. I kamper utmerket tank-esset Wittmann seg på Tiger. Og en ny helt i Det tredje riket.
  Rising in Egypt og stjernen til Huffman, som snart blir den andre.
  Rudel var også en helt.
  Igjen full av tyske bedrifter. Rommel kommanderte dyktig og vant med gryter. Det var færre briter og de var dårligere i kvalitet enn Wehrmacht.
  I kamper ble også MP-44 angrepspropell testet, som var den beste i verden og viste seg å være svært effektiv. Generelt slo tyskerne Storbritannia på alle måter og krysset Suez-kanalen og videre til Irak og Kuwait, med Palestina.
  Litt tidligere ble også Malta tatt til fange. Noe som var en veldig god operasjon. Stalin gikk ikke videre ennå og ventet. Men nederlaget til britene kompliserte situasjonen. Og nå kunne nazistene slå til mot Kaukasus og fra sør.
  For sent startet den røde hæren en offensiv mot Kursk og Orel i september. Men tyskerne ventet ham og forberedte et kraftig forsvar.
  I forsvar besto også tyske Ferdinands prøven. Denne selvgående pistolen med svært kraftig frontalrustning viste seg å være effektiv til å ødelegge stridsvogner.
  Ikke dårlig i forsvar og "Panther". Tyskerne gjorde hardnakket motstand. Sovjetiske tropper avanserte ekstremt sakte og kunne ikke gå inn i operasjonsrommet.
  Tyskerne var i stand til å unngå sammenbruddet av fronten, og gjøre motstand. Og den røde hæren avanserte bare hundre kilometer på to måneder, nærmet seg bare Kursk og Orel, og stoppet på grunn av de store skadene. Og tyskerne tok over hele Midtøsten. Og i november kunne de ta Gibraltar med storm. Hitler overtalte fortsatt Franco.
  I tillegg ble England sterkt svekket på grunn av aktiviteten til fiendens ubåtflåte. Og dette hadde også en negativ effekt.
  Churchill begynte til og med å lene seg mot en separatfred. Men Hitler ønsket å underlegge seg det svarte kontinentet fullstendig. Og han tilbød Stalin en våpenhvile i ett år.
  Den utspekulerte lederen av USSR gikk med på denne pausen. Han regnet med et nytt våpen.
  Men Hitler visste hva han gjorde. Tyskland erobret Afrika, og sommeren 1944 begynte landinger i Storbritannia. Og denne gangen klarte nazistene å gjøre alt feilfritt. Jetfly fra nazistene grep dominansen på himmelen. Og de propelldrevne jagerflyene ME-309 og TA-152 var veldig sterke. Og automatgeværet MP-44 viste seg veldig kult i masseserien.
  Av stridsvognene bør Panther-2 merkes med en lavere silhuett og et lite smalt tårn. Etter å ha lagt til bevæpning og rustning, veide den nye tanken bare førtisju tonn med en motor på ni hundre hestekrefter. Og den hadde god kjøreytelse, med en 88 mm 71EL kanon, og hundre og femti millimeter frontalpanser. Tiger-2 ble produsert i små partier, på grunn av det faktum at utseendet til Panther-2, som nesten ikke var dårligere i beskyttelse og lik bevæpning, med en overveldende overlegenhet i kjøreytelse, umiddelbart gjorde denne tanken foreldet.
  Som en enkel "Tiger". Men "Lion" -2 viste seg å være en mer vellykket maskin.
  I den ble motoren og girkassen plassert sammen og på tvers. Som et resultat falt silhuetten, og tanken ble mye lettere. "Lion" -2 med en vekt på femtitre tonn hadde. En pistol på 105 mm 70 EL, sidepanser på 82 mm, frontpanser på 150 og 120 mm skrog med skråninger. Og pannen på tårnet er 240 mm med skråninger.
  Og en tusen hestekrefters motor. Bilen er som du ser både løpende og kraftig på alle måter. Lev 2 var fantastisk.
  Kort sagt - alle Khan. Og Storbritannia har ingen sjanse mot Wehrmacht.
  Pilot Marseille for syv hundre og femti nedfelte fly mottok en ny pris: Ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter.
  Og dette er en veldig kul bruk av talent.
  På to uker falt Storbritannia. Og London ble tatt. Og Churchill flyktet i skam.
  Selv om krigen ikke er formelt over ennå, har japanerne allerede erobret Australia.
  Og Canada trakk seg snart ut av krigen. Tyskerne gjennomførte også Operasjon Icarus i august, og fanget Island. Og nå kunne ikke USA få dem.
  Etter det begynte de å forberede en ny offensiv mot Sovjetunionen. Stoler på jetfly og stridsvogner i "E"-serien. Samt fundamentalt nye våpen som ballistiske missiler og disketter.
  USA signerte snart fred med Japan. Og 20. april 1945 ble Det tredje riket og samuraienes land enige om en felles krig. Og Fritz-offensiven begynte 15. mai da veiene tørket ut.
  USSR forberedte seg i lang tid og gravde opp mange festningsverk. I det førti-fjerde året dukket den røde hæren opp - Andryusha-rakettkasteren. Også i serien er T-34-85 og IS-2 stridsvogner. Og flyene LA-7 og Yak-3. Imidlertid gikk ikke Yak-3 i masseproduksjon på grunn av mangelen på høykvalitets duralumin. Og Yak-9 forble hovedjageren. LA-7 var bedre i fart, men fortsatt dårligere enn tyskerne.
  Det mest stygge er at Sovjetunionen mistet sin kvantitative overlegenhet i luften. Tyskerne produserte mye flere fly, inkludert jetfly.
  På stridsvogner har Tyskland fortsatt en fordel i kvalitet. Både "Panther" -2 og "Lion" -2 er mer avanserte og kraftige maskiner. E-10 og E-25 dukket også opp i serien. Den siste selvgående pistolen var ekstremt vellykket. Kombinasjon av våpen i 88 mm i 100 EL. Frontpanser på 120 millimeter i stor skråning, sidepanser på 82 millimeter med en vekt på tretti tonn med en motor på 900 hestekrefter, og en høyde på halvannen meter. Ja, det var allerede en maskin bare et beist.
  Den nye kanonen skjøt 12 skudd i minuttet og gjennomboret alle sovjetiske stridsvogner fra en kampavstand.
  "Panther" -2, en god tank, men "Panther" -3 ble utviklet. Hun er tyngre med sekstifem tonn, men bedre beskyttet og bevæpnet. Men så langt i serien er bare E-10 og E-25 og E-100 massive. Den siste tanken fikk en motor på 1500 hestekrefter, som med en vekt på 130 tonn ga den en hastighet på 40 kilometer på motorveien. Sidepansringen til denne tanken er 210 mm skråstilt, og frontpansringen er 250 mm skrånende. Og to kanoner: 128 mm og 75.
  Denne tanken ble kalt "Mammoth". Den er mer avansert enn "Maus", og komprimert layout. Meget god beskyttelse fra alle vinkler. En ideell banebrytende tank og ganske kvikk.
  Men fortsatt dyrt og ganske tungt.
  USSR mottok IS-3 i mai. Denne maskinen er godt beskyttet i pannen, men tyngre og dårligere i kjøreytelse enn IS-2 med lik bevæpning. Og dyrere og vanskeligere å produsere. I desember 1944 begynte SU-100 å bli produsert - en mer praktisk selvgående pistol enn tidligere modeller.
  Sovjetunionen er klar. Men ikke til slutten. Dessuten rykker Japan frem fra øst.
  XE-162 rettferdiggjorde seg ikke. Et fly med utmerkede flyegenskaper og billig, lett å produsere viste seg å være vanskelig å administrere og kun høyt kvalifiserte piloter kunne fly på det.
  Riktignok likte Huffman ham. For hans kampstil - den perfekte maskinen.
  Marseille foretrakk ME-309, en pålitelig hest, eller TA-152 med kraftige våpen. Han var en snikskytter.
  ME-262 er heller ikke dårlig, men ennå ikke helt pålitelig, men ganske effektiv og seig.
  Jetflyet ME-163 ble sluppet i en mer avansert versjon - en liten, haleløs og veldig rask - rakettjager. Ikke en dårlig bil ME-1100 med vinger som endrer sveip, men det krever høyt kvalifiserte piloter.
  God bil ME-262 X, på alle måter - utmerket hastighet over 1100 kilometer i timen, feide vinger, fem luftkanoner, manøvrerbare, mer avanserte og pålitelige motorer, og praktisk for vanlige piloter å kontrollere. Men ikke i serien ennå.
  De viktigste arbeidshestene til ME-309 og TA-152. Maskiner skruer, men veldig seige, høyhastighets og kraftige våpen. Og viktigst av alt, det er mange av dem. Og USSR er fortsatt tvunget til å stole på Yak-9, og på PE-2, som ikke er veldig bra, og de ganske svake flyegenskapene til IL-2, og ikke mye bedre enn IL-10.
  Ja, kreftene er ulik.
  Tyskerne bruker også kolonialt infanteri i kamper. Noe som er problematisk.
  I tillegg til Japan gikk også Tyrkia inn i krigen. Og nå rykker tyskerne, sammen med osmanerne, frem fra hinsides Kaukasus. Og dette er fortsatt problemet.
  Den røde hæren er tett.
  Hitler er generelt sikker på seier. USA gikk ikke inn i krigen med Det tredje riket.
  Og tyskerne startet en offensiv i flere strategiske retninger på en gang. De slo til fra Taman-halvøya. Og Rostov-on-Don, og fra Kursk til Voronezh, og til Moskva i sentrum. Og i nord til Tikhvin, for ringen til den andre Leningrad. Og Karelia. Og sammen med tyrkerne i Transkaukasia. Og til Iran.
  Og i øst angrep samuraiene. Hovedstøtet mot Mongolia og Primorye fra land, og til Vladivostok og Petropavlovsk fra havet. De presset hardt på.
  Å angripe i flere retninger er selvsagt en spredning av krefter.
  Men tross alt blir fienden, for å slå ham av, tvunget til å spraye. Og det tredje riket har mange reserver.
  Inkludert divisjoner fra hele Europa. Sverige gikk med på å gå inn i krigen, ellers ville den bli slukt av Operasjon Isbjørn. Sveits sendte også en avdeling av frivillige. Franco gikk offisielt inn i krigen, annonserte mobilisering. Og dette er en betydelig kraft.
  Italia, etter å ha løst hendene, gjennomførte ytterligere mobiliseringer og sendte store styrker østover. Salazar, under press fra Hitler, gikk også inn i krigen mot USSR. Den britiske og franske regjeringen under okkupasjon sendte tropper. Hele Europa var under våpen - alle land uten unntak.
  Pluss, de russiske delene av Vlasov og andre .... Samt arabiske og afrikanske og til og med indiske og iranske divisjoner. Så mange krefter er samlet. Det var ikke nok våpen til alle.
  USA gikk til og med med på å gi tyskerne et stort antall automatiske rifler og maskingevær og biler.
  I stridsvogner var det tredje riket underlegent i antall enn USSR, og tapte mot de massive trettifire. Men overtok i selvgående kanoner. E-10 og E-25 kan produseres mye enklere og i enorme mengder. Og den mest massive Panther-2-tanken er absolutt bedre enn T-34-85, spesielt når det gjelder frontrustning og våpen, men fortsatt ganske svak på sidene.
  Tyskerne, men gjennom bruk av den britiske industrien, og de mer aktive franskmennene i produksjonen av stridsvogner, overtok Sovjetunionen, med større makt. Og de utviklet også artilleri. Men den røde hæren var ikke dårligere i våpen, og dette ga noen sjanser.
  Men i infanteriet har fienden en fordel og mobiliteten til tropper også.
  Beslutningen om å angripe på alle fronter spredte umiddelbart reservene til den røde hæren og villedet kommandoen. Det mest stygge er at Sovjetunionen, som ga etter i økonomisk potensial og menneskelige ressurser, ikke hadde noen utsikter.
  Fienden ble sterkere og kunne legge til flere, men det gjorde kanskje ikke USSR.
  I sentrum, der forsvaret var sterkest, holdt den røde hæren stand. Men i Kaukasus kollapset fronten.
  Og hele den sørlige flanken kollapset. Og i nord tok tyskerne fortsatt Tikhvin og overlot arterien til Leningrad.
  Hitler gledet seg.... I løpet av sommeren klarte tyskerne og koalisjonen deres å erobre Kaukasus fullstendig og nå Volga i regionen Stalingrad og Astrakhan. Og i september ble både Stalingrad og Astrakhan tatt.
  Krigen var strategisk tapt. Og japanerne fanget Mongolia og Primorye.
  Under disse forholdene tilbød Stalin Führer fred på alle vilkår.
  Hitler krevde overgivelse. Stalin nektet.
  Tyskerne startet en offensiv langs Volga. Kuibyshev, og Saratov, Tambov ble tatt ...
  I desember nærmet tyskerne seg Ulyanovsk. Det var en midlertidig pause. For kaldt for arabere og svarte soldater. Hitler ønsket å redde den hvite rasen i kamper og frøs offensiven til våren.
  I det førti-sjuende året ble SU-100 selvgående kanoner den viktigste sovjetiske reaksjonen. Enklere å produsere enn T-34-85 og med kraftige og effektive våpen virket det som den beste utveien. Selv om SU-100 i virkelig historie ikke var for massiv.
  I USSR ble IS-7 raskt utviklet; det er for komplisert for masseproduksjon. Hvis i virkelig historie, selv da de ikke slapp ham inn i serien i fredstid, så når fienden i nærheten av Ulyanovsk og du konstant blir bombet av fly, kan du ikke heve hodet.
  I stedet for IS-7 ble SU-130 raskt lansert inn i serien på IS-2-chassiset. Denne maskinen kunne i det minste gjøre noe mot de tyske mastodontene. Dessuten gikk Panther-4 inn i serien med tyskerne, enda tyngre, og bedre beskyttet, og Lev-3.
  I mai 1946 begynte en ny offensiv av nazistene. Omgå Moskva, og med stormingen av selve hovedstaden. Leningrad er fortsatt i ringen.
  Svarte og arabere ble drevet til angrepet. Og det ble utgytt mye blod.
  Stalin beordret - å stå i hjel!
  Ulyanovsk og Kazan falt etter en måned med kamper. Tyskerne tok også Orenburg og Ufa. Og to måneder senere falt også Gorky City. Og Moskva ble omringet.
  Vel, Stalin, selvfølgelig, flyktet og gjemte seg i Sibir. Forsvaret av Moskva ble kommandert av Zhukov. Kampene var veldig harde. Moskva holdt hardnakket på.
  Men hun ble presset. Samtidig nådde tyskerne Ural. De tok Sverdlovsk og Chelyabinsk.
  Moskva holdt fortsatt stand. Og falt først i desember 1946. Krigen er imidlertid ikke avsluttet ennå ... Hovedkvarteret flyttet til Novosibirsk.
  Og der fortsatte kampen.
  Tyskerne begynte å rykke frem igjen i mai 1947. De har dukket opp mer avanserte typer teknologi. Og i luftfart - haleløse bombefly og i teknologi. Panther-4 veide fortsatt sytti tonn med en motor på femten hundre hestekrefter. "Panther" -5 ble utviklet med de samme våpnene, men med en vekt på femtifem tonn og en motor på 1800 hestekrefter. Pansringen har samme tykkelse, men vinklene for rasjonell helning har blitt større.
  De første T-54-ene dukket opp i den røde hæren, men dette er allerede som et dødt omslag.
  Marseille for tusen nedlagte fly mottok Ridderkorsstjernen med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. For halvannet tusen fly, Ridderkorsstjernen med gylne eikeblader, sverd og diamanter. Og for to tusen fly, Ridderkorsstjernen med platina eikeblader, sverd og diamanter.
  Den røde hæren brant nå ned. Men hun kjempet med stor tapperhet. Kozhedub for det hundrede nedlagte tyske flyet mottok den fjerde gullstjernen til helten fra Sovjetunionen. Han ble den første som mottok en slik pris for fjerde gang. Pokryshkin var den første helten som døde tre ganger. Andre har ennå ikke klart å vokse.
  Det var også en ny maskin under utvikling, men det var allerede for sent.
  Tyskerne fikk MP-54, som er lettere i vekt og perfekt.
  ME-362 dukket også opp. Det er også en high-end bil. Rudel får Platinum Oak Leaves og Huffman.
  Krigen var på...
  Og her er den siste militærsommeren. Nazistene rykker frem og bryter den svekkede motstanden til de sovjetiske troppene. Flere og flere enheter i den røde hæren overgir seg uten kamp, flere og flere desertører. Novosibirsk falt i september. Og i desember ble fangsten av tyskerne og japanerne av nesten alle de store byene i Sibir og Sentral-Asia fullført.
  I juni 1948 ble Chukotka og alle mer eller mindre betydelige bosetninger i USSR okkupert. Krigen ble til et partisanstadium. I desember 1948 ble Stalin drept av et rakettangrep. Og til slutt, 30. januar 1949, signerte Beria en avtale om overgivelse av den røde hæren og NKVD-troppene i bytte mot amnesti og tilgivelse.
  Men separate sorteringer av partisaner fortsatte.
  USA opprettet atombomben og er nå utenfor rekkevidde. Imidlertid erobret av det tredje riket og Japan for å fordøye og fordøye mer enn én generasjon. Så tiden for fred er inne. Tyskerne fløy ut i verdensrommet under krigen på V-4. Og 20. april 1955 startet en flytur til månen med astronauter.
  Det var nå tre hegemoniske imperier i verden - Det tredje riket, USA og Japan. De levde relativt fredelig og konkurrerte i romøkonomi og vitenskap. Selv om verden var på randen av atomkrig. Men det var et håp om at vi skulle slå oss til ro og klare oss!
  FORSVAR AV MOSKVA AV PIONEERHELTER
  KOMMENTAR
  Pionerer, som alltid, viser høyeste klasse og aerobatikk under den store patriotiske krigen.
  . KAPITTEL 1
  Bataljonen av unge pionerer under kommando av den evige gutten Oleg Rybachenko kjemper for å forsvare det omringede Moskva, hovedstaden i USSR.
  Gutter og jenter i røde slips, barbeint og fillete kjemper en ulik kamp mot den fascistiske armadaen.
  Nazistene angriper fra luften.
  Trakter er spredt rundt og mange fragmenter spredte alle tilnærmingene til de sovjetiske posisjonene. Trærne er forkullet, bjørketrærne, forkullet som fyrstikker, ser spesielt rørende ut.
  Gutten Oleg og jenta Margarita graver skyttergraver og presser sine nakne, herdede, barnslige såler på spaderibbene.
  Jenta sier:
  - Det er godt å være udødelig! Nazistene bomber oss, men vi er ikke redde.
  Gutten nikket med det lyse hodet.
  - Absolutt ikke redd!
  Ved siden av dem jobber andre barn, også barbeint, halvnakne, solbrune og tynne, med spader.
  Jenta Marinka, som presser den nakne, runde hælen på håndtaket på en spade, synger:
  - Pioneer er alltid klar! Og videre uten videre!
  Gutten Seryozhka synger og blotter tenner:
  - Vi er sterkest i verden! Bløtlegg nazistene i toalettet!
  Barn er klare til å kjempe heroisk. En hel bataljon av pionerer. Og de er veldig modige.
  Gutter og jenter er klare til å kjempe til slutten. Og de skal kjempe.
  Boy Petka justerer en hjemmelaget sprettert.
  Ungene er klare til å kjempe. Veldig klar.
  Her er nazistenes angrepsfly som flyr. Det er mange av dem, og noen av dem er til og med de nyeste, reaktive.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova drar i en sprettert og skyter noe helt dødelig mot fienden, nemlig en eksplosiv pose med kull.
  Han vil fly i en bue og treffe rett på angrepsflyet. Det vil eksplodere og sprute i alle retninger med fragmenter. Et par nabofly begynte å ryke.
  Barn er henrykte og bokstavelig talt skriker. Slask med bare føtter.
  Og et aggressivt knirk høres.
  Pionergutten Sashka og jenta Masha lanserer en dødelig dødsgave. Og traff nazimaskinen. Stormtroopers skyter opp raketter mot pionerene. Barn som flimrer med bare hæler, grå av støvet, de sprer. Og fyr tilbake igjen.
  Boy Oleg Rybachenko tvitret:
  - Jeg tror hele verden vil våkne,
  Det blir slutt på fascismen....
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Både gutten og jenta, som om de skjøt fra en bazooka. Og et annet tysk fly er revet i stykker.
  Margarita hvilte sine bare føtter og sang:
  - Vi vil beseire fascistene,
  Gud og kjeruben er med oss!
  Boy Seryozhka utbryter:
  Stalin er med oss!
  Og barnet trykket på knappen til bazookaen med bare tærne!
  Her er hvordan de skyter. En summing høres. I det fjerne kan du se hvordan tanks nærmer seg.
  Du kan se hvordan bladene faller fra trærne. Og hvordan jordklumper flyr opp til toppen.
  Og hvordan gresset brenner. Den bare foten til jenta Lara blir brent av et lys. Og hun skriker.
  Lara knirker:
  - Ære til kommunismen!
  Batterier brenner på tyske kjøretøy. Men de skyter på avstand.
  Barbeinte jenter-Komsomol-medlemmer sprer flimrende med bare rosa hæler. Og ta med prosjektilene. Start noe helt dødelig.
  Og bryter rumling.
  Veronica, dette Komsomol-medlemmet oppfordrer:
  - Takk Gud Rod!
  Krigere kjemper veldig desperat. Og pioneren blir kastet granater mot fiendene.
  Barn skyter mot fienden og treffer nazistene. Døde leiesoldater faller.
  Alice, denne pionerjenta, kastet en sitron med bare tærne. Treff fienden og squeaked:
  - For gudinnen Lada!
  Gutten Kai ga en tur, mejet ned nazistene og knirket:
  - For fedrelandet fremover!
  Jenta Glasha klippet ned Fritz og knirket:
  - For moder Russland!
  Og med bare tærne kastet hun en morderisk granat.
  Det er her pionerbarna kjemper desperat.
  Oleg og Margarita lanserte igjen en kullpose fra en sprettert og rev av tårnet fra tanken. Gutten og jenta bjeffet i kor:
  - For kommunismens lys!
  Oleg Rybachenko, en gutt på rundt elleve, men veldig muskuløs, hvilte de bare hælene på gresset og begynte å trekke sprengstoffpakken på vaieren.
  Og så tok Hitlers "Løve" den og snublet over noe dødelig, og rullene, etter å ha blitt ødelagt, gikk.
  Og de rullet. Her rev jenta med et sitronkast hodet av Fritz og det rullet langs gresset. Og tennene fløy ut av ansiktet.
  Margarita, skjøt, knirket:
  - For fedrelandet til ende!
  Og vannet i hennes bare fot startet igjen en morderisk og kjølig.
  Og pionerene er ekstremt velrettet brann.
  Tyske stridsvogner rykker inn. Noen av dem er nye og huk. De skyter nøyaktig mot fienden. Mer presist, ikke nøyaktig. Og barfotpionerene svarer. Og ødelegge fienden.
  Denne jenta ledet Valentine og kurret bålet:
  - For fedrelandet vårt!
  Og kuttet av fienden med et dødelig utbrudd. Og mange lik.
  Pionerer kjemper som bogatyrer og bogatyrer.
  Warbler, denne pionergutten, klipper motstandere, synger:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og barnets bare hæl vil kaste opp en eksplosiv pakke.
  Dette er barna her - de er veldig stygge for Hitler.
  Kampflyene er faktisk unge, men veldig krigerske. Det er ingen måte å motstå dem.
  Gutten Maksimka ga også en tur og knirket:
  - Det kommer nye tider
  Det blir et generasjonsskifte...
  Men ingen, og aldri -
  Vil ikke glemme navnet Lenin!
  Jenta Veronica var enig:
  - Ikke glem og ikke tilgi!
  Og igjen vil han kaste en morderisk ting med sin bare fot.
  Gutten Seryozhka har allerede klart å være i hendene på de nazistiske bødlene, og ved et mirakel slapp han.
  Men det er godt å huske avhørene, torturen og umenneskelige overgrep.
  Og tyskerne selv kjempet ikke bare, men begikk også grusomme grusomheter. Under kampene ble frontlinjen ofte stokket om. Så speidergutten Seryozhka Panteleev falt i en felle.
  En tolv år gammel gutt havnet i en tysk kasematt, han ble strippet og ransaket, og fant en notatbok og en liten amerikansk pistol.
  En tysk kvinnelig offiser på russisk spurte Serezha:
  - Vil du leve gutt?
  Panteleev, senket hodet, svarte:
  - Jeg er ikke skyld i noe som helst!
  Kvinnen blinket voldsomt med øynene og sa truende:
  - Du var ikke alene... Hvor ble det av de to seniorkameratene?
  Seryozhka skalv og svarte motvillig:
  "Selv om jeg visste det, ville jeg fortsatt ikke si..." Så løftet gutten hodet og ropte. - Og du slutter likevel snart!
  Kvinnen humret ondskapsfullt.
  - Du tar feil! Führeren er uovervinnelig, og du vil fortelle oss mye mer!
  Øredobber i noen hvite shorts ble tatt ut i snøen. Bare føtter ble stukket av en kald og glatt overflate med isete skorpe, og den tynne guttens bare ribbein, som stakk ut som stengene i en kurv, gikk og kilte den kalde brisen ubehagelig. Gutten skalv ikke bare av kulde, men også av frykt. Han virket så hjelpeløs og patetisk. Kvinnen fulgte etter ham, og snøen knaket under støvlene hennes.
  Seryozhka gned ufrivillig de avkjølende, litt grove sålene og prøvde å legge til et trinn. Men hendene bundet bak tauet rykket ufrivillig. Gutten stoppet. Det var allerede klargjorte bøtter med isvann, en heftig haug med ferske stenger. Det er et grovt utskåret stativ, det brenner et bål, som det varmes tang på og en ekkelt grinende bøddel. En hjerteløs katt som forberedte seg på avhør med lidenskap.
  Øredobber gikk tilbake og lukket øynene. Speiderbarnet ble redd - ville de virkelig begynne å torturere ham slik, rett i kulda.
  Men det ser ut til at det er akkurat slik det blir, og de vil torturere dem offentlig - her blir folkemengden kjørt til forestillingen. De tyske vaktene roper truende. Den russiske, blonde gutten prøver desperat å dempe skjelvingen, frosten brenner allerede i hælene, men til tross for kulden rant svetten nedover guttens tynne, men senete kropp.
  Kvinnen tok i mellomtiden frem et sigarettetui og en lighter fra lommen. Sakte tente hun en sigarett, og stakk så plutselig en brennende sigarett under det skarpe skulderbladet til gutten.
  Seryozhka skrek ufrivillig, og ble slått i nesen. En svak yushka strømmet. Og slangekvinnen hvisket:
  - Fortell oss raskt, hvor ellers har du en kontakt, hva er passordet til undergrunnen?
  Gutten ropte for fullt:
  "Jeg vil ikke fortelle deg uansett!" Jeg vil aldri fortelle det!
  Kvinnen beordret strengt:
  - Så knulle ham!
  Serezhas hender var allerede bundet bak ryggen, og bøddelens assistent dyttet gutten grovt. Flere ungarske kvinner kvitret sympatisk på sitt eget språk:
  - Au! Au! Han er bare et barn!
  - Veldig naken i kulda....
  - Kommer han til å bli torturert!
  Seryozhka kunne ikke ungarsk, men han lærte å forstå tysk ganske godt - ellers, hva slags etterretningsoffiser er han hvis han ikke kan språket til en potensiell fiende! Men han gjemte selvfølgelig dette foran inntrengerne, og prøvde å virke dummere enn han er. En av de underdimensjonerte assistentene til bøddelen slo av masken og ble tvunget til å ta den av. Seryozhka plystret overrasket. Bare en jente, med lyst rødt hår flettet i tynne pigtails, var hun en del av et kjøttetende team.
  Den unge tyske kvinnen fanget guttens blikk, stakk ut tungen og hveste på tysk:
  - Jeg er sterk! Jeg vil knekke og bryte ut beinene dine med en glødende tang!
  Seryozhka så på tangen og ble blek. Hvis fra en liten brann av sigaretter gjør bar hud under skulderbladet så smertefullt og ekkelt, hva vil da skje når rødt jern som lukter av helvete berører kroppen hans?
  Den kvinnelige offiseren beordret i en bjeffende tone:
  - Trekk gutten opp på stativet!
  Bøddeljenta, uten maske, kastet meget behendig en krok på et sterkt tau som bandt den unge speiderens hender med en krok. En annen mer massiv, i en svart maske, trakk bøddelens assistent, ved hjelp av en spinneanordning, kjeden som kroken var festet til.
  Fleksibel som en akrobat følte Seryozhka nesten ingen smerte da armene hans skjøt opp og skuldrene snurret på bakbena. Tross alt hadde speideren selvfølgelig lang erfaring med å klatre gjennom vinduene, langs skorsteinsrørene, og tok til og med leksjoner fra sirkusartister. Imidlertid, etter å ha vist ikke en jentes styrke, kastet den assisterende bøddelen en kloss på guttens bare føtter og knakk låsene.
  Etter grimasen å dømme, til tross for hennes dyktighet, var det vanskelig å sette på en blokk, og i skuldrene og leddbåndene til gutten, hvis vekt hadde mer enn doblet seg, et skudd av smerte. Nå begynte den virkelige torturen.
  En ung sykepleier i hvit frakk og gummihansker gikk til speidergutten. Hun la hånden foran guttens hjerte og lyttet til pulsen, så smilte hun av vill glede og sa:
  - Han har et veldig sterkt hjerte, tåler mye!
  Den kvinnelige offiseren hvisket på russisk:
  - Si passordet!
  Seryozhka, som husket gutten-Kibalchich, som sannsynligvis også borgerskapet korsfestet naken på stativet og krevde å gi ut den viktigste hemmeligheten, ga mot til seg selv. Merkelig nok, men ekte smerte undertrykte frykt og ga styrke til å motstå Hitlers vederstyggelighet.
  Den unge speideren utbrøt:
  - Jeg skal ikke fortelle deg noe! Og Hitler vil våge og satse!
  Kvinnen, som allerede hadde vært tilstede i avhørene mange ganger, og fullstendig mistet enhver form for samvittighet og medlidenhet, beordret kortfattet:
  - Bukt!
  Gutten ble tatt for å bli slått av en ung jente. Hun må være en ekspert på å slå mange ungdomsfanger. Den er i stand til å påføre smerte, men samtidig ikke skru seg ihjel, og ikke la en dykke fra torturhelvetet inn i paradiset til en total "turn-off" av bevisstheten.
  Slagene falt på Seryozhkas tynne, men senete rygg og bet ham som skuldersvermer.
  Det gjorde vondt, men gutten, som pustet tungt og åpnet munnen, skrek ikke av smerte. I dette forestilte han seg den mest intense kampen, der Malchish-Kibalchish deltar. I stedet for Malchish-Kibalchish kjemper han og kommanderer - Seryozhka. Bare de kjemper ikke med hvite, men med ekte fascister.
  Her er en stang med forferdelige tyske "tigre", maskiner hvis jevne utseende er ekstremt skummelt. Men nå ser de ut som papp og du hugger på dem med sabel!
  Den kvinnelige offiseren, som så at gutten, til tross for de åpne øynene, praktisk talt ikke reagerte på slag, beordret hardt:
  - Og nå brenneren!
  Pike-torturisten løp til brenneren og tok ut en krukke med olivenolje fra en skuff. Og så løp hun bort til gutten, og vred ansiktet i forakt og begynte å smøre gutten på de harde fotsålene, som ikke hadde rukket å bli mykne etter en barbeint sommer.
  Seryozhka var til og med fornøyd da de berørte hennes stive, bare føtter, varme jentehender og oppvarmet olje. Gutten gryntet fornøyd, men den hensynsløse bøddelen viste ham neven og sa på gebrokkent russisk:
  - Vi skal steke hælene dine gutt! Du vil hyle som en ulv!
  Seryozhka husket filmen "Treasure Island" som han hadde sett på kino like før krigen. Der ble også en jente forkledd som hyttegutt truet med å steke hælene. Det betydde noe vondt og tilsynelatende ikke bra. Så tente Seryozhka av nysgjerrighet et lys og brakte sin runde, barnslige hæl frem i lyset.
  Hvordan han da ropte med en stemme som ikke var hans egen! Det var virkelig veldig smertefullt, og på hælen hovnet en lilla blemme opp, som det var umulig å reise seg på. Så en stund ble ungen tvunget til å gå med høyre fot på tærne. Blemmen gikk imidlertid raskt ned, men minnene ble igjen.
  Om høsten, da guttens føtter var herdet til hard hud, prøvde Sergei å løpe over kullene. Så noen rumenske gutter visste hvordan de skulle gjøre. Imidlertid brente det ham fortsatt - tilsynelatende hadde de sine egne lokale hemmeligheter her. Men på knust glass kan forhårede såler, hvis du fordeler vekten jevnt, tråkke. For ikke å snakke om å løpe på fjellrike, skarpe steiner. Dette er nesten normen for Serezha.
  Minner distraherte fra øyeblikket da en liten brann blusset opp under føttene hans. En slik torturteknikk, stek bare hæler, sakte, men smertefullt lenge. Og oljen brenner ikke den tykke, grove huden på sålene. Og det gjør virkelig så vondt, og viktigst av alt, smerten øker gradvis, til det er uutholdelig.
  Ryggen, sidene, baken og til og med bena bak Serezha var allerede kuttet til blodige striper. Men smerten føltes på en eller annen måte kjedelig. Kanskje ble kombinasjonen av flere lidelser på en gang sløvet, eller minnene om torturerte pionerhelter ga mot.
  Men det er virkelig et faktum at i den virkelige historien var det få av barna som falt i fascistisk fangenskap som delte seg og forrådte hemmeligheter under avhør. Voksne ble splittet under tortur raskere og oftere. Så pionerene, ubøyelige i fascistiske fangehull, er ikke en myte i det hele tatt!
  Seryozhka kjente først en behagelig varme i sålene, men så begynte det å brenne, som om det hadde strømmet kokende vann. Smertene er svært brennende og speidergutten trakk desperat opp bena og løftet en tung blokk som skjærer med stålender av ankelen. Umiddelbart floppet torturjenta, tilsynelatende det samme fra fangen, en tung tømmerstokk på blokken. Kraftige smerter skjøt gjennom leddene, leddbåndene og skuldrene hans, og fikk gutten til å skrike.
  Nå ble torturen intensivert, hendene hans ble bokstavelig talt dratt ut, og bena hans brant. Sergey Panteleev leste mer enn en gang hvordan partisaner ble torturert under avhør, og i det vanskeligste øyeblikket kom bevissthetstap til unnsetning. Og så faller du gjennom som et dypt fangehull.
  Men Seryozhka ble bare preget av et veldig sterkt hode og det faktum at han ikke mistet skapelsen, til og med fikk et godt slag på hodet. Ja, og bødlene, sannsynligvis profesjonelle, vet hvordan de skal torturere.
  Det gjør veldig vondt, og da bestemte den kvinnelige betjenten seg for å ha det gøy. Hun fikk et brekkjern rødglødende på flammen, og han begynte å brenne den, de mest følsomme stedene, på den senede kroppen til gutten.
  Og så, for å holde tilbake skrikene, sang Seryozhka, som en ekte pionerhelt;
  Vi vil beskytte deg, mitt kjære land,
  Fedrelandets grenseløse vidder,
  Det russiske folket er forent med partiet -
  Frost tegner mønstre på vinduet!
  
  Jeg har et rødt slips - et skarlagenrødt banner,
  Det var knyttet til stolthet og samvittighet!
  Vi marsjerte i en varm sommer,
  Rubinbålet lyser opp høsten!
  
  Men Wehrmacht slo plutselig som en slegge,
  Sovjetisk soldat, ikke uthold skammen!
  Vi vil gjøre fascistene veldig varme,
  Og skitne Hitler!
  
  Vi er pionerer, alle forent i rekkene,
  Å kjempe for moderlandet er målet vårt!
  Soldaten i Russland er uovervinnelig i kamper,
  Og hvem er en nazist, egentlig bare en stubbe!
  
  Gå til fronten ved hjertekall vet
  Selv om de ikke ville slippe guttene inn,
  Men ikke sitt, vi er låst inne på pulten,
  Bare på frontene får du en solid femmer!
  
  Selv om vår trekker seg tilbake under ild,
  Men vi tror at Wehrmacht vil bli beseiret!
  Troppene våre smelter som en istapp,
  Men gud vet, han uttalte en dom over riket!
  
  Jenta kjemper barbeint
  Guttene skrellet av alle nesene,
  Landet med unge råd blomstrer,
  Og vi er faktisk ridder-ørner!
  Speidergutten sang, og smerten trakk seg, verken brenneren eller det glødende metallet plaget ham, og det virket til og med store ørnevinger spredte seg bak ham.
  Irritert tok torturjenta ut en pisk oppvarmet ved bålet, laget av stål, piggtråd, og begynte å slå gutten på den allerede blodige og ødelagte ryggen.
  Men Seryozhka sang med mer og mer entusiasme;
  Vi vil kjempe mot nazismen til slutten,
  Siden det ikke er viktigere ting for russere,
  En fugl svever over verden med en skarlagenrød farge,
  Vår kjære nattergal har blitt en hauk!
  
  Moren er ung, men allerede gråhåret,
  Hellige skinner fra ikonene som en glans av et ansikt,
  Du er mitt kjære hjemland,
  Jeg er klar for at du skal kjempe til døden!
  
  På jakt etter å henge det helvetes rike på åket,
  Oppfinnsomhet tok et maskingevær,
  Og fighteren er inspirert av et høyt mål,
  Han løftet en granat og går til tanken!
  
  Bare en gutt, og slaps under føttene,
  Allerede frost om morgenen, men du er barbeint,
  Men det er ikke riktig for pionerer å gråte,
  Hvem som er feig er allerede under Satan!
  
  Derfor er det ikke noe sted - vet lediggang,
  Det vil bare føre til avgrunnens helvete,
  En annen utbrøt - jeg aksepterer ikke frykt,
  Jet kuttet himmelplanet!
  
  Ja, den lille gutten er sjalu på pilotene,
  De flyr på himmelen - de knuser mørket...
  Og du har bare en rusten rifle,
  Du er sjefen for snørrete oktober!
  
  Men det er et slikt ord - du må kjempe,
  Ingen andre valg, ingen måte
  En gang var vi enkle barn,
  Men krigerne er fortsatt i live, skurken er i live!
  
  Allerede i nærheten av Moskva slår den onde Wehrmacht kanoner,
  Fra store bomber rister jorden - mørke!
  Du beskriver jordens smerte - kloke Pushkin,
  Kom til jorden - nådeløs frykt!
  
  Når frost driver nåler - i sommervarmen,
  Vi styrker oss selv med et mykt, fantastisk syn,
  Hvor godt det var for oss i timen for drømmen om morgengry,
  De løp barbeint, gjennom smaragdgressene!
  
  La snøen under den nakne sålen til barnet,
  Men Stalin varmer pioneren med tro!
  Og latteren som svar var veldig ringende,
  Det tilfluktsstedet i rasende av en snøstorm!
  
  Så greve vet, venter på mammon-reptil,
  La oss få slutt på makten, fortapte motstandere -
  Nå skjelver jorden
  Og himmelen var dekket av en dis av støpejern!
  
  Frosten brøt oss ikke, for ånden er varm,
  Og ørene til Fritz frøs hardt ...
  Men ser noen som virkelig er seende,
  At vi soldater klipper dette søppelet!
  De tyske bødlene som torturerte Seryozhka Panteleyev, har allerede bokstavelig talt bulet øynene opp over innsatsen. Pike-torturisten rødmet som en kreftsykdom, og dråper av gjørmete svette dryppet nedover det vakre, men forvrengte ansiktet hennes med vanvittig sinne. Hitlers bødler var maktesløse før barnets mot og hans heltesang.
  Fra Moskva, veien til Stalingrads suksess,
  Flere gutter, men sinnet er voksent,
  Vi sitter foran kampen - et ungt par,
  Over oss gir de en skygge, i furutrærnes skam!
  
  Vel, hva tror vi på kraften til brudd,
  At Volga vil bli graven til Fritz for alle ...
  For en vederstyggelighet av det teknotroniske Sodoma,
  Styrtet til Tartarus av sovjetisk makt!
  
  Vår Gud er ikke et idol av enkel gips,
  Forskriftene fører til suksessen til Lenin,
  Vi må kjempe mot stålhorden,
  I dikt skal det synges bragder!
  
  Vet at sangen kutter stål i stedet for metall,
  Hun er den mest ørna uten ekstra strenger!
  Jeg ber om at vår dyktighet ikke forsvinner,
  For ikke å bli flau, dumhet-fiksjon!
  
  Tross alt er det mange fristelser i denne verden,
  Noen ganger er jeg til og med redd for livet mitt når jeg er ung...
  Men hvis fienden er på dørstokken din,
  Det er ikke for å unngå hånd-til-hånd kamp!
  
  Kjelen er godt lukket nær Stalingrad,
  O Volga som løp langs slagmarken...
  Du kan ikke gå gjennom dette instituttet i fravær,
  Trengs for loddeånd og deprivasjon!
  
  Vi kommer selv med sorg til slutten i mai,
  Ingen av slaverne så fangene til de underdanige,
  Vi kommer til å vinne, det vet jeg sikkert
  Vi skal gå med sang i de romslige engene!
  
  Men Wehrmacht brøt sammen - vi er i angrep,
  Det var også veldig skummelt i nærheten av Kursk ...
  Kosakker frimodig med sabel og hatt,
  De kastet seg over "Tigeren", den slåtte Fritz tappert!
  
  Vi kjempet der, som pionerer trenger,
  De kastet bomber, larver i sprayen ...
  Selv om det er vanskelig, med skjell er det anstrengende,
  Bare tankene våre begynte å triumfere!
  
  Hva "tigeren" gjorde - kastet bare hoggtennene tilbake,
  "Panther", også senket vi huden ...
  Vi nærmer oss Dnepr - brennende høst,
  Når skal vi være i Berlin med deg?
  
  Det er ingen plass i slaveri - ikke noe paradis,
  Siden det er skammelig å bøye ryggen til russerne,
  Blomst, vær evig full, hvit kant,
  For å oppdra edelt avkom!
  
  Her er Kiev et symbol på vår enhet,
  Vi tok ham barbeint med storm!
  Til fredens ære, i kommunismens sol,
  Kom igjen, angrip Wehrmacht, vi gutter!
  
  Og i Minsk, tatt, sluttet de seg til Komsomol,
  Selv om et år definitivt ikke var nok,
  Men vi slo Fritz så rasende,
  Det anerkjente alle - vi er russiske soldater!
  
  Og det vil være nødvendig - vi styrer fjellene,
  Vitenskap vil gi styrke - det som ikke kan måles,
  Det var vanskelig for oss, vi var kalde, vi sultet,
  Men ikke gi etter for giftig latskap!
  
  Ja, mange av våre kom ikke tilbake fra slaget,
  Det er miles igjen, og miles av lik,
  Men vet at i Berlin møter vi ungdom,
  De eldre konene jamret over graven!
  
  Det er bra vi ga motstandere,
  En slik grenseløs makt ble knust,
  Kommunismen åpnet hellige avstander for oss,
  Veien, peker ut for Moder Russland!
  Ja, da viste Seryozhka høyeste klasse og klarte å rømme fra fangenskap.
  Og det var bare det overveldende heltemotet til gutten.
  Oleg Rybachenko viste sine ferdigheter mens han kjempet.
  Og nå kastet guttens bare føtter giftige nåler mot nazistene. Og de døde nazistene falt.
  Men jenta Margarita kastet et par granater med bare tærne. Og en annen fascistisk stridsvogn snudde.
  Gutten og jenta sang mens de skjøt mot fienden;
  Vi tror på den øverste far,
  Hvem folket kalte Rod...
  Vi vil være trofaste mot ham til enden,
  For moderlandet, for lykke og frihet!
  
  Måtte kommunismen være i evig ære,
  Det som generøst gir lykke til hele universet ...
  Og grusom revansjisme vil ikke passere,
  La oss fjerne skyene og det dårlige været forsvinner!
  
  Måtte familiens ære være for alltid,
  I navnet til vårt moderland Russland...
  Oppfyll en stor drøm
  Når Kristus Messias kommer!
  
  Vi er pionerer, modige krigere,
  Måtte Lada være med oss for alltid...
  Mødre og fedre er stolte av oss,
  Det er nødvendig å kjempe tappert for kjærlighetens Russland!
  
  Den store hvite Gud vil være med oss,
  Kristus, Svarog, Hellige Maria...
  Vi vil vri alle motstandere rett inn i hornet,
  Siden arierne regjerer i Russland!
  
  Skaperen skapte som kjent jorden,
  Spre raske romvidder ...
  Tross alt har han en god del styrke,
  Laget hav, ørkener, fjell!
  
  I Jesu navn, herlige familie,
  Spilleønsker oppfyller...
  Og snart vil det være paradis - tiden kommer,
  Når alt blomstrer i strålende mai!
  
  Barbeinte jenter løper
  De er ikke redde for voldsomme snøfonner ...
  De vil snart arrangere en kaput for Hitler,
  Tross alt har russerne alltid vært i stand til å kjempe!
  
  Perun vil hjelpe oss å vinne kampen,
  Og gudinnen Lada vil lege sårene ...
  Vi vil for alltid Motherland med deg,
  Russland drømmer om å kjempe tappert!
  
  Vi er pionerer, modige barn,
  I angrepsstangen på de fascistiske monstrene ....
  Godt gjort gutter og jenter
  Fortsett arbeidet til de strålende kommunistene!
  
  
  Vi vil gi våre hjerter for moderlandet,
  Som den store strålende Lenin testamenterte ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Kom, tror jeg, til det største målet!
  
  Ingen kan slå oss tro
  Om sjansene for hevn på de helvetes hordene...
  Vi beveger frimodig Führer i ansiktet,
  Russland vil knekke motstanderen!
  
  Nazistene tok på en eller annen måte gutten til fange,
  De brente hælene med ild med jern ...
  Og i en hel måned torturerte de gutten,
  Men de kunne ikke engang kaste opp!
  
  Det var en barbeint avkledd gutt som skulle bli skutt,
  Frosten er sterkest, føttene er som en ild....
  Vinden blåste og furuene svaiet voldsomt,
  Og et sted traff flyet!
  
  Men gutten holdt på til slutten,
  Selv om pisken plystret veldig forferdelig....
  Og pioneren med fedrelandet sa farvel -
  Ingen behov for tårer og ikke brøle i ansiktet!
  
  Til slutt spyttet han i ansiktet til Fritz,
  Og jeg fikk en naken kule i brystet ...
  De hvisket - guttenes lepper skal til himmelen,
  Kollapset inn i en snøfonn allerede utslitt!
  
  Men soldatene hevnet ham,
  De knuste Fritz som glassene ...
  Og russerne havnet i Berlin,
  Selv om det er vanskelig å kjempe mot en fascist!
  
  Jentene gikk barbeint,
  Hælene deres ble mørkere av gresset...
  Og hvor ble det av skjønnheten til russiske ben,
  Gylne frøplanter av spikelets har reist seg!
  
  Kort sagt, vi beseiret nazistene,
  Lada hjalp oss mye med dette....
  Fullførte slaget i Berlin -
  Men Führeren er en kraft - Satan!
  Barna sang og fortsatte å kjempe. Ja, de har vært gjennom mye.
  Andreika ble for eksempel tatt til fange i en alder av elleve.
  Han ble dyppet naken og hjelpeløs på en frostdag fra et ishull. De ble også torturert offentlig. Og folk så på.
  Da gutten ble blå av kulde, begynte de å varme ham med pisk. Den tynne barnekroppen hoppet etter hvert slag. Så begynte Andreika å helle salt på sårene.
  Og de brakte fakkelen til de bare, barnslige føttene. Det luktet brent kjøtt. Deretter ble ilden brakt til det benete brystet til gutten. Andreika er allerede tynn og irritert og skriker. Barnas hud blemmer, sår brent. Den unge pioneren mistet bevisstheten flere ganger på grunn av et smertefullt sjokk.
  Andreika bet desperat tennene sammen. Men han gråt fortsatt av smerte flere ganger.
  Så begynte bøddelen å brekke fingrene på barnas ben. Og til slutt brente de en femoddet stjerne på brystet hans.
  Andreika slo seg deretter av lenge.
  Gutten fikk et par dagers hvile og ble igjen torturert på stativet. De slo dem på bare bena med en glødende jernpisk. Så satte de fyr på håret på hodet.
  De torturerte barnet halvveis i hjel.
  Lara ble også avhørt. Jenta sa modig:
  - Jeg vil ikke si noe.
  Hun ble slått med piggtråd og deretter ført ut i kulden om natten i den ene revne og blodige skjorten. Avkledd, barbeint, med kuttet rygg, ble Lara tatt gjennom den bitre kulden. Tyskeren selv frøs og tok henne med tilbake til hytta for å varme seg, først og fremst.
  Jenta Lara led mye, men holdt på. Så hun sa ikke annet enn arroganse.
  Så brant den fascistiske bøddelen hennes barfot, stiv i kulden, med en poker for å gjøre den rød av varmen. Lara hylte og mistet bevisstheten.
  De helte en balje med iskaldt vann på henne og brente henne, og vekket den andre nakne, runde hælen til jenta til live.
  Og det er selvfølgelig veldig grusomt. Lara tilsto aldri. Hun ble torturert litt senere med strøm. Det gjorde sikkert veldig vondt.
  Jenta tålte ikke det elektriske støtet og begynte å snakke tull. Så kom Lara på ideen om å fortelle nazistene at hun visste hvor partisanene hadde gjemt gull.
  Så Lara fikk hvile, matet godt og fikk et par styrkende injeksjoner. Så tok de meg med til skogen. Og jenta førte dem til et bakhold av partisaner. Og under kampen var hun en sandal, og løp bort gjennom snøen.
  Hælene i kulda sluttet til og med å gjøre vondt og blemmene gjorde ikke så vondt.
  Lara overlevde. Men nazistene arresterte gutten Vadim som hun navnga under tortur.
  Vadim var sønn av borgmesteren og hadde ingenting med partisanene å gjøre.
  Men gutten ble avkledd og kjørt barbeint gjennom frosten i badebuksa. Og så la de den opp på stativet.
  Og han tilsto alt, og forrådte til og med sin far og mor. Selvfølgelig ble de også torturert.
  Gutten Vadim ble torturert i lang tid. Og så, sammen med min mor, kjørte de barbeint og gjennom snøen gjennom hele byen. Det ble hengt skilt rundt halsen: vi er partisaner. Og de slo kvinner og gutter på bar rygg med pisk.
  Og hang selvfølgelig. Men borgmesteren levde ikke til å se henrettelsen og døde under tortur.
  Lara syntes litt synd på Vadim. Men mest sannsynlig forrådte han henne.
  Krig kjenner ingen nåde.
  Og nå er en hard kamp i full gang. Og alle nye skjell og bomber faller til bakken.
  Og pionerene kjemper.
  Gutten Seryozhka, som skyter, bemerket:
  Du kan ikke kvele sangen vår, du kan ikke drepe den! Du vil ikke drepe!
  Hvordan klarte han å rømme? Litt heldig her. Tyskerne er veldig sinte for at gutten synger under tortur, de tok det og hengte ham ikke. Og vi bestemte oss for å finne på noe mer sofistikert.
  Og litt tortur for å prøve helt umenneskelig.
  Gutten fikk bevege seg litt. Og de forgiftet ham i bilen til dødsleiren for eksperimenter.
  Men ungen klarte å finne et hull i bilen og skli ut. Sprekken ble opprettet ved et uhell fra et fragment av en bombe, og den ble ikke lagt merke til. Og sammen med jenta løp Seryozhka bort. Og de var barbeint og kom seg gjennom snøen. Men barna er herdede, de tålte kulden. Og vi kom til frontlinjen.
  Ja, nazistene presser veldig hardt.
  Og bomber slippes ekstremt ofte. Og haubitser er plantet på posisjonene til pionerene.
  Barna svarer med å begynne å synge igjen;
  Jeg er en gutt som ble født i et hellig land,
  Som kalles grenseløst vet Russland ...
  Og det er ikke noe bedre sted å vite på hele jorden,
  Og uansett hvordan du spør Gud i en heftig tro!
  
  Men han ble født som en ivrig ateist
  I en kynisk, i dette tjueførste århundre...
  Jeg vil bygge et fantastisk paradis med min egen hånd,
  Hvor skulle gudene bli menneskene selv!
  
  Men nå kom jeg inn i det tjuende turbulente århundre,
  Og jeg hadde en gutt å kjempe der ...
  Måtte bragden til Russlands helt synges,
  Vi russere har alltid vært i stand til å kjempe!
  
  Vårt mot bor i det unge hjertet,
  Og blodet mitt koker voldsomt i mine årer...
  Victories åpnet en ubegrenset konto,
  Vi kjemper vilt gutter dag og natt!
  
  Til ære for vårt tapre Russland,
  Hvilken nåde vil gi Lada ...
  Vi kan ro ivrig med årer i Eden,
  Vi vil motta en ubegrenset belønning!
  
  Her er vår tro, og den mektige guden Svarog,
  Og lynet som Perun selv kaster ...
  For oss vil den evige stang undertegne eden,
  Og seier venter i strålende mai!
  
  Vi er russere, store sønner av landet,
  Jeg tror vi vil fly til Mars snart ...
  Jeg vet at jeg er født til å skape seire,
  La Abel seire, ikke Kain!
  
  Vi vil gi våre hjerter for vårt moderland,
  Tjen Russland med sinn og bajonetter ...
  Kjeruben skal spre sine vinger fra paradis,
  Vi skal gå videre med nazistene med nevene!
  
  I ingenting vil fienden få en sjanse,
  Wehrmacht vil ikke bringe oss på kne ...
  Vi traff Fritz rett i øyet
  Til ære for de viktigste generasjoner!
  
  I Russland, hver kriger fra en krybbe,
  Babyen drar håndtakene til maskinen ...
  Svarogs ordre - drep Führeren -
  Lada vil gi en sjenerøs belønning!
  
  Det er ingenting annet i vår verden
  Dyrere er det seirende flagget, skarlagenrødt, rødt ...
  Båten brast, åren sprakk,
  Det er farlig å kjempe med fedrelandet vårt!
  
  Ingen vet hvor kanten av universet er,
  Hvor går astronautene...
  Svarog den høyeste, den allmektige konge,
  Og ridderen vil motta tilskudd fra ham!
  
  
  Ikke vær redd, fascistene vil ikke knekke oss,
  Selv om i denne verden, med dem USA, med løver ...
  Og livet vil ikke bli avbrutt, jeg kjenner tråden,
  De vil ikke slå fedrelandet med støvler!
  
  Vi har militær styrke, tror vi
  Og tanks, fly av demoner er kulere ...
  Fascismens udyr vil bli beseiret,
  Führeren og medskyldige til hertugen blir hengt!
  
  Flagget er rødt, dette er et veldig sterkt flagg,
  Han glitrer som en rød pose over universet ...
  Komsomol-medlemmet satte Fritz i lysken,
  Med hælen, naken, og ikke hvit!
  
  Jeg tror vi kommer til Berlin snart,
  Med en seirende sang om modig kommunisme ...
  Og vi vil feie bort alle fascistene,
  Slik at det ikke finnes noen jævler av revansjisme!
  
  Og så vil det være paradis i universet,
  Trompetene til mektige kjeruber spiller...
  Kjemp for moderlandet og tør,
  Med Russland Rod og vi er uovervinnelige!
  TESTER AV DEN LILLE PRINSEN
  Oleg havnet i tårnet i samme celle med Natasha. Han hadde på seg en dyr dress, men revet stedvis. Sverdet og alle våpnene ble tatt bort i fangenskapet, og de ble grovt ransaket med penger og smykker. Men foreløpig la de igjen støvler og en camisole. Og du sitter på en bunt med halm. Nå er du en gutt på rundt tretten år i middelalderen. Det er litt mindre enn tolv for det tjueførste århundre. Men kroppen er trent, prinsen utvikles selvfølgelig av fysiske øvelser og fekting. Men ikke like sterk og rask som da Oleg var i udødelig kjøtt. Men denne kroppen er også bra. Mer eller mindre sunne, alle tenner intakte, men mer følsomme. Her, under pågripelsen, bedøvet de ham med en batong, og på hodet hans hovnet en tung støt opp.
  Gullhjelmen ble tatt bort. Og lenket i nakken til veggen. Men kjeden er lang og du kan reise deg. Ved siden av ham er moren hans. Natasha har endret seg litt. Ikke så bredskuldret og muskuløs, selv om kvinnen er slank og sterk, heller ikke en av de svake, men ikke en udødelig heks. Litt eldre enn Natashka, omtrent tretti år gammel etter moderne standarder, og veldig vakker, ansiktet hennes er mer ømt og ikke så hardt. En moden kvinne, litt blekere enn Natashka, som var mørk av solbrenthet, og håret hennes er blondt, men ikke blått, men litt gyllent.
  Hun var den første skjønnheten i riket, som fødte bare to barn, og derfor var hun i stand til å opprettholde en jenteaktig figur ved å spille sport. Etter middelalderens standard ser det bare supert ut!
  Inntil dronningen ble ranet, ble spesielle og lojale mennesker tatt til fange uten motstand. Og hun har smykker, en veldig dyr kjole, mange smykker, chaboter brodert med perler og gull. En vakker ung kvinne, rik og utad ganske rolig. Mens han ikke var i lenker, og Oleg skammet seg til og med over å være lenket som en valp, og at drakten hans ble revet i stykker, punktert, og blodflekker var synlige.
  Men de ønsket å ta prinsen i live, etter å ha fått en streng ordre, og de prikket ikke, skar ikke, men bare litt lamslått. Selv om den kjempende gutten gjorde desperat motstand.
  Men det er klart at tøffere tester venter dem fremover. Dronningen sitter på en seng med fjærseng og puter, ved siden av står en hushjelp.
  Oleg husket filmen: "The Lady and the Robber". Også der ble en vakker kvinne, eller rettere sagt jenta holdt i et mer eller mindre akseptabelt tårn, med en seng og en fjærseng og en hushjelp. Og smykkene ble tatt bort først før henrettelsen. Og nå står de overfor henrettelse. Og ikke bøddelens humane øks, men brenning på bålet av inkvisisjonen. Først før det vil torturistene brutalt slå ut informasjonen de trenger om de aller rikeste, kronens skatter, og viktigst av alt, om en hellig relikvie som kan gi inkvisitorene kolossal makt, og kanskje makt over verden!
  Oleg Rybachenko skalv, han hadde mistet vanen med sin vanlige, om enn unge og sunne, kropp. Ubehagelig gned stålkragen barnets nakke. Og generelt er det ydmykende å sitte på en lenke, som en hund. Og han hadde en liten personlighet og en prins, altså en stolt en. Når du er denne og du og ikke helt deg. Og det er ydmykende å føle seg som en valp.
  Natasha ser på ham. Hun er ikke helt henne - utseendet til en dronning. Og sinnet, og oppfatningen av både henne og henne. Minnet om den tidligere transportøren eksisterer. Men krigshekser. Og du har dobbelt minne. Og Oleg Rybachenko, som allerede har vært i et stort utvalg av forskjellige oppdrag og linjer, og prinsen, som har færre eventyr, men også i en alder av tretten, er karakteren hans i stor grad dannet.
  Og det er vaner også. For eksempel er det ubehagelig og ekkelt å sitte på skittent halm, prinsens dress er elegant og relativt ren. Og ja, jeg vil spise. Og det ville ikke skade å drikke. Og hva vil de gi fangene å drikke?
  Vil de bli holdt på brød og vann, som vanlige fanger? Eller de vil gi noe mer luksuriøst og egnet for konger.
  Her i romanen "Ti år senere", i Bastillen, ble fangene godt mett. Men det er kanskje bare en kunstnerisk oppfinnelse. Eller er adelige mennesker godt mett?
  Oleg sukket og spurte dronning Natasha:
  - Skal vi være klare?
  Jenta av det mest opphøyde blod erklærte bestemt:
  -Alltid klar!
  Gutteprinsen ville si noe annet, men det knirket i dørene til den ganske store. Noen vred på nøkkelen til låsen. Og så svingte de opp fra et veldig tykt metall og kameraet kom inn. Flere store spesialtrente fangevoktere, også et par bødler i kapper, to prester i sultaner, og en kvinne i klosterdrakt.
  Den høyere presten så på dronningen og sa tørt:
  - Ta fra henne alle smykkene og amulettene!
  En kvinne i en klosterkasse nærmet seg Natasha, og tok på seg hansker laget av tynt skinn og sa ydmykt:
  - Unnskyld meg, Deres Majestet, jeg må ransake deg slik at du ikke skjuler noen amulett som kan hindre djevelen i å omvende seg selv under tortur!
  Presten sa strengt:
  - Dette er ikke majestet, men en mistenkt i hekseri! Hvis hun gjør motstand, vil vaktene holde henne!
  Natasha sa stolt:
  - Jeg er ikke verdt det selv!
  Hun begynte å ta av seg smykkene. Oleg husket romanen Ivanhoe. Med Rebecca fjernet de også alle smykkene og de lyse orientalske stoffene. Hun var bare igjen i en hvit kappe, jentas små føtter var bare. Ja, det kan sees at det ikke er særlig behagelig å gå barbeint på den engelske røffe bakken for en jente fra en rik familie med ikke herdede såler. Eller kanskje kjølig. Forresten, i tilpasningene til Ivanhoe er det ikke klart om Rebecca er barbeint eller ikke.
  Men jeg lurer på om dronning Natasha vil bli rasert?
  Nonnen la tiaraen, øredobber, ringene og armbåndene i en pose. Så ba hun høflig om tillatelse til å ta på Natasha for å se om hun hadde skjult noe.
  Presten beordret strengt:
  Hun må kle av seg!
  Natasha rødmet og trampet foten i skoen:
  - Hvordan våger du!
  Presten knurret:
  - Du bør undersøkes for hekseflekker! Og ikke vær flau, du vil være naken hengende på stativet med sønnen din! Med mindre du selvfølgelig tilstår med en gang og oppdager hvor skattene er gjemt!
  Natasha knurret sint:
  - Aldri!
  Presten bjeffet tilbake:
  - Hold henne! La oss gjøre et mer grundig søk!
  Vaktene grep dronningen veldig hardt. Og nonnen i hansker begynte å løsne korsettet. Natasha gjorde desperat motstand og prøvde å sparke. Hun ble plutselig truffet i ansiktet av en vakt og dronningen skrek. Nonnen var en erfaren fangevokter og kneppet kjolen på en meget smart måte og rev den av. Så kom blusen og skjørtet. Natasha skammet seg. Oleg er en blanding av indignasjon og samtidig spenning av en tenåring, der en vakker kvinne er avkledd. Her ble skoene revet av dronningen, og deretter strømpene. For et grasiøst bein hun har. Natasjas føtter, selv om de var vakre, var store og herdet fra konstant å gå barbeint. Og dronningen har dem mindre, og mye mer bortskjemt.
  Her er en strømpe løyet så en annen. Et annet skjørt ble behendig frigjort av en nonne. Dronningen forble barbeint, og i en bh brodert med diamanter og truser. Dette er alle klærne til den vanærede opphøyde personen.
  Nonnen henvendte seg til presten, tilsynelatende sjefen for inkvisitorene. Han nølte, men en annen mann i en rik sultan og en turban med smaragder kom inn i cellen. Han sa heftig:
  - Vel, hva venter du på, kle av henne videre! Heksa må letes til ende!
  Fra dronningen fjernet nonnen BH-en forsiktig, og dro deretter av trusa. Avslørte Venus' bryst. Natasha ønsket å dekke ham og brant bokstavelig talt av skam. Men hendene hennes ble holdt av sterke og trente fangevoktere.
  Oleg kjente den sterkeste spenningen i seg selv. En vakker kvinne ble kledd av seg foran en tenåring, og i middelalderen var gutter, selv om de ikke var store i vekst, veldig utviklede. Prinsens maskuline perfeksjon reiste seg og svulmet til det ytterste. Jeg ville så gjerne bruke hendene mine, men i nærvær av andre mennesker er det synd å gjøre dette.
  Inkvisitoren i sultanen med smaragder beordret:
  "Sjekk Charles på kroppen hennes for heksemerker ..."
  Presten kom opp i en naken, vakker, svingete kvinne. Dronningen trente og inngjerdet konstant, så hun hadde ikke overflødig fett, og til og med en presse var synlig, om enn ikke så fremtredende som Natashas i hennes tidligere kropp. Hun er vakker, men utad holdt inkvisitoren et ugjennomtrengelig ansikt. Og hendene og hanskene hans berørte nesten kroppen, og undersøkelsen av dronningen var av forretningsinteresse. Men huden til en ung kvinne, ren, glatt, øm, blek, siden dronningen sjelden kunne sole seg og bare der, slik at hun ikke skulle bli sett.
  Men det var godt synlig at hun ikke ville ha skavanker og flekker. Oleg kjente plutselig at spenningen stilnet. Han var fortsatt for liten kroppslig til å bli overveldet av hormoner og lide smertefullt når de ikke kan kastes. Men moren hans blir ydmyket og bødlene undersøker henne. Og det begeistrer ikke lenger, men forårsaker sinne. Det stormende sinnet til den mest opphøyde og bortskjemte gutten.
  Oleg, som utnyttet det faktum at kjeden på kragen er ganske lang, hoppet opp og klarte å nå med foten til baksiden av inkvisitoren som undersøkte moren hans. Slaget var smertefullt, og presten falt. Han slo hodet, men ikke et sterkt i magen på dronningen, og hun sparket ham med kneet i haken.
  Inkvisitoren i en sultan med smaragder ropte:
  - Ta denne valpen og hell den i ham, med stenger godt!
  Presten nedenfor svarte:
  - Du kan ikke piske den opphøyde personen uten en rettsavgjørelse!
  - Og tortur?
  Presten svarte hviskende:
  - Retten har allerede gitt tillatelse til tortur, men uten lemlestelse, og kun for å få informasjon!
  Inkvisitoren bemerket sint:
  - Og tortur for å få en tilståelse i hekseri?
  Presten hvisket lavt:
  - Keiseren trenger skatter, og han lover til og med å slippe taket, gutten og kvinnen, hvis de forteller og gir ut inngangen til cachen!
  Inkvisitoren i sultanen sa sint:
  - Hvorfor trekke? La oss torturere dronningen og prinsen akkurat nå! Dessuten vil de ikke snakke!
  Presten nikket.
  - Det gir ingen mening å trekke! Til kjelleren deres!
  Oleg ble grepet av vaktene og begynte grovt å rive av seg klærne. De var veldig sterke, tilsynelatende spesielt utvalgte de beste fangene til å vokte de mest verdifulle fangene. Derfor rev de bokstavelig talt camisole, skjorte, bukser, rev av støvlene. Oleg var helt naken, bare i shorts.
  De hektet av kragen hans og dro ham opp trappene sammen med Natasha. Oleg tenkte at de sannsynligvis, slik, i samme shorts, bar Malchish-Kibalchish til torturkammeret. Imidlertid har Oleg fortsatt et forsprang på den virkelige prinsen, han vil føle ekte smerte, men han vil egentlig ikke dø uansett, men avkommet til kongefamilien ville vært mye mer redd i hans sted, siden han ikke kan telle på en Happy End-konto for. Selv om du forteller en hemmelighet, vil de fortsatt brenne deg som en trollmann - ingen trenger et ekstra vitne.
  Veien til kjelleren er ikke for lang, alt i ett tårn. For adelige fanger ovenfor er forhørsstedet lavere.
  Selv om Oleg hadde hørt at det var bedre å ikke se på torturinstrumentene, stirret han nysgjerrig. Det er et veldig rikt arsenal av inkvisisjonen. Og det som bare ikke var det. Og tang og kroker og stenger og bor og en mengde andre ting.
  Oleg ble møtt av en rødhåret bøddel, en spesialist i tortur av barn. Hun så på den kjekke, muskuløse gutten, og øynene hennes ble vekket av vellystig begjær.
  Hun grep den grasiøse bare foten til den kjekke gutten og kurret:
  - Så deilig å torturere en så søt gutt!
  Hun snappet behendig glødende tang fra peisen og la den på Olegs runde hæl. Smerten for den uherdede sålen til prinsen var forferdelig, og han rykket og rev benet ut med et gråt.
  Den rødhårede kvinnelige bøddelen lo og dyttet jernet, rødt av varmen, til guttens mage. Og hvordan slå med en støvel i lysken. Oleg trakk pusten.
  Og den rødhårede nikket.
  - Faen dem begge!
  Gammel tortur. Hendene er bundet bak ryggen og vridd, noe som gjør mye vondt for deltakerne. Oleg kjente den brente hælen brenne, og så blemmer på huden på magen. Men de vred på hendene hans og dro ham opp. Og leddene trekkes ut av skuldrene. Natasha eller dronningen er helt naken. Og hun blir også dratt opp på et stativ. Du kan se hvordan musklene til jenta strammet seg. Natasha prøver å sparke, men musklene hennes er ikke så sterke, og ferdighetene hennes er kule.
  Oleg føler seg buet og lener seg over, men bøddelen rykker kraftig og leddene er vridd og guttens bare føtter rives av gulvet. Her løftes det opp. Bena er satt inn i blokken, hvorfra ekstra vekt og mye mer smertefullt.
  Oleg kjenner at anklene blir klemt inn i stokkene. De er tunge og har kroker for å henge vekter og strekke offeret. Gutten bet tennene hardere sammen for å unngå å skrike. Du må være modig i møte med tortur.
  Fortell deg selv at det egentlig ikke gjør vondt. Slik var gutten som ble torturert av nazistene. De kjørte nåler under neglene, og han så for seg at det var et pinnsvin som prikket.
  Eller Malchish-Kibalchish. Da han ble torturert, fikk han styrke til at fiendene hans var enda mer redde for ham.
  Her henger de vekten i kroken. Smertene i den strakte kroppen blir sterkere. Og her er dronningen naken, og også henne på eika. Natasha lider, kastet av seg tennene og prøver å ikke knirke. Huden hennes er så hvit, ikke gylden oliven, solbrun som vanlig. Den unge kvinnen svetter av smerte, og vekter blir også hengt opp på henne. Dronningens muskuløse, tonede kropp spenner seg.
  Oleg føler opphisselse i seg selv og maskulin perfeksjon stiger igjen. Den røde djevelen ler og knurrer:
  Gutten er spent!
  Og rev brått trusen hennes og klemte ballene hennes med hendene. Og de er så sterke.
  Oleg orket ikke og ropte. Øynene hans ble dempet av smertesjokket. Ser ut som eggene er i ferd med å sprekke. Det er virkelig slik tortur at de sovjetiske generalene også brøt sammen.
  Den rødhårede bøddelen hvisket:
  - Si meg, hvor er inngangen til statskassen?
  De skriftlærde knirket med pennene sine, klare til å skrive ned en tilståelse revet på stativet.
  Oleg hveste:
  - Ja, du gikk...
  Rødt klemte hardere og Oleg besvimte. Jeg våknet av en bøtte med kaldt vann. Smertene kom tilbake med bevissthet. Leddbåndene er strukket på stativet, men det gjør spesielt vondt i lysken, med ballene halvt knust. Dumt verkende og brent flåtthæl. Bødlene henger ekstra vekter, hvorfra smerten i skuldre og leddbånd forsterkes. Det ser ut som armene og bena er i ferd med å gå av.
  Oleg prøver å forsikre seg om at de ikke vil la ham rive, og at strekningen snart tar slutt. I mellomtiden kan du forestille deg at du er en pioner. Eller ... Her ble Natasha grundig strukket og de begynte å slå ham med en pisk. Bødlene pisket uten mye ondskap, uten hastverk, for å forårsake maksimal smerte. Erfarne Natasha kan sees gjennom århundrer av livet og tusenvis av oppdrag har lært å kontrollere smerte og følelser, og stønner ikke engang. Dessuten smiler han.
  Olegs humør stiger også. Men hva om du forestiller deg at smerte er behagelig? Noen mennesker liker det. Ikke en selje, men en jernstang kollapset plutselig på ryggen til gutten, den rødhårede selv slo. Prinsens kropp ristet. Oleg grøsset og knurret:
  Vel, du er Satan!
  Den rødhårede slo igjen... Prinsens solbrune hud sprakk... Blodet rant ut.
  Så knurret hun:
  - En brazier under føttene og skrell med en pisk.
  Når pisker piskes, er det ikke så skummelt. Men guttenes bare såler ble smurt inn med olje, og det ble satt en brenner under dem. Brannen flammet opp. Og varme luftstrømmer traff barnas hæler. Til å begynne med var ikke smertene så sterke. Men varmen bygget seg opp og brant hardere. Og dronning Natasha ble også stekt. Og det er så vakkert når slike forførende ben til en jente står i brann.
  Oleg føler seg opphisset igjen, selv om ballene hans er hovne av den sterke klemmen fra hånden til den kvinnelige bøddelen. Og ereksjonen var veldig smertefull. Og slagene fra pisken på kroppen er nesten ikke merkbare på bakgrunn av smerten som oversvømmet de strakte leddbåndene i kroppen, og de stekte hælene.
  Her tok den rødhårede opp en jernstang med rødglødende ende, og hvordan hun stakk den i armhulen til Oleg. Igjen smertene rykker gutten, og fikk nesten kjeven ut av ledd for ikke å skrike.
  Den rødhårede rasler og viser store tenner som en hest:
  - Fortell meg hvor inngangen til statskassen er!
  Og hun brente det i den andre, barnslige armhulen til prinsen. Så senket hun stanga ned i peisen igjen. Jeg begynte å varme. Oleg klemte ut et smil, smerten fylte prinsens barnlige kropp, men det skapte også spenning, hvorav følelsene nesten var behagelige.
  Den rødhårede djevelen, etter å ha varmet opp stangen grundig, tok den ut og førte den til Olegs barnslige ansikt, brølende:
  - Snakk valp! Vel, hvor er skattene gjemt?
  Gutten svarte frimodig:
  - Hvor? I Karaganda!
  Varmt jern rørte ved guttens glatte, barnlige kinn. Oleg Rybachenko kjente en vill smerte og fryktet samtidig at han ville bli lemlestet. Og jeg ville virkelig tilstå. Men så slo det meg i hodet. Du er som en pioner på racket! Tross alt kunne ikke tortur bryte dem.
  Den rødhårede snerret:
  - Vil du snakke?
  Og allerede det andre kinnet var vansiret av smerte av en stang. Oleg var stille. Bøddelkvinnen skrudde på kranen, og brenneren under guttens bare føtter flammet mer intenst. Så, på hennes tegn, tok to assistentbødler fra peisen allerede spesielle pisker laget av piggtråd, som ble rødglødende.
  Oleg grøsset. Det så skummelt ut. Men smerte er tross alt en sterk følelse, og den kan, med en viss tankegang, være behagelig.
  Tenk deg at du blir pisket med en kost i badekaret. Og gutten smilte til og med da piggtråden, rød av varmen, falt på den allerede slåtte kroppen hans.
  Men det gjør vondt, det gjør mye vondt, og du er bokstavelig talt i en tsunami av lidelse. For middelalderen er tortur veldig kult. Og dronning Natasha ble pisket med en rødglødende ledning. Og hun smiler også som en prostituert når en klient setter seg i underbuksene hennes og kiler fitta hennes med hånden.
  Fra slike tanker opplever gutteprinsen sterk begeistring, og hans maskuline perfeksjon stikker ut som en knagg. Rødhåret sint. Han nærmer seg peisen, tar ut en bred stripe jern fra bålet med en spesiell tang. Og bringer den til guttens bryst. Hun tok på den nakne huden, presset og blottet tenner og sa:
  - Vel, hva er vondt?
  Oleg Rybachenko svarte frimodig:
  - Aldri! Som en kvinne stukket med en syl!
  Og han ble truffet med støveltuppen i lysken. Smertene er veldig sterke, men gutten inspirerte seg selv til at det var hyggelig, og gråt derfor ikke, ropte ikke, men gliste.
  Den rødhårede ble mer og mer sint. Hun tok den glødende tangen fra bålet og tok gutten etter haken. Spinning. Så begynte hun å knekke barnas gutter på beina med en glødende tang. Og fortsetter samtidig å steke hælene.
  Oleg fniste hysterisk. Smertene var slik at det bokstavelig talt gjorde meg gal. Men prinsen kjente den villeste spenningen i seg selv.
  Den rødhårede bøddeljenta brakk guttens tær og kvet:
  - Vil du snakke? Hvor er skattene?
  Oleg Rybachenko svarte frimodig:
  - Hold kjeft ditt dumme monster! Din skatt vil ikke bli kjent!
  Og han brekker tærne igjen. Den rødhårede harpyen fant imidlertid på en annen tortur. Så bødlene satte en trakt i tennene hans og koblet til en slange. Og la oss helle kaldt vann i halsen din. Også eldgammel og effektiv tortur. Nå hovner magen og presser på brystet. Og samtidig tar bøddeljenta med brennende hår frem en annen stripe med glødende jern. Og han legger den på guttens overfylte mage. Han raper vann, og urinerer spontant.
  Og brenneren begynner å hvese, noe som brenner de bare føttene til prinsen.
  Den rødhårede gir et signal til bødlene:
  - Fornøyd!
  Og med stor innsats knekker han siste tå på guttens barfot. Så knurrer han:
  - Bastard, vi knekker deg!
  Og bøddeljenta tar frem skarpe, glødende nåler fra en annen peis, og begynner å stikke gutten Oleg i nerveenden. Det gjør helvete vondt. Men gutten fortsetter å smile. Selv om de samtidig slo ham med en rødglødende ledning på ryggen og sidene. Og deretter dryss med saltvann.
  Det var som om den villeste smerte eksploderte med bomber. Men likevel har ikke bevisstheten falmet. Gutten var overspent og slo seg derfor ikke av. Og smerten var en blanding av smerte og nytelse. Som voldtekt for en kvinne. Når hun samtidig opplever smerte og orgasme.
  Så Natasha, etter ansiktet å dømme, er lykksalig til tross for brenningen under de bare føttene, og slagene fra en rødglødende ledning på kroppen hennes.
  Oleg brant igjen barnas kinn, denne gangen med en bredere stripe. Og satte fyr på armhulene med en lommelykt. De stakk gjennom kroppen med en lang, glødende nål. Så pirket de igjen.
  Mel kan være annerledes. Inkvisisjonen prøvde. Så den kvinnelige bøddelen satte en rødglødende stang inn i det femte punktet. Smerten er vill og blendende.
  Og her brakte de en fakkel til guttens hår og satte fyr på det. Dette er rett og slett skummelt.
  Oleg Rybachenko gryntet kaldt:
  - Ikke gråt over barbert hår!
  Den rødhårede kvinnelige bøddelen vil som svar ta gutten ved nesen med en glødende tang og trekke kraftig. Oleg gutten bjeffet:
  - Nysgjerrige Varvaras nese ble revet av på markedet!
  Og de trakk faktisk ut halvparten av nesen hans, og vansiret gutten. Og så steg den glødende stangen i rumpa høyere ... Gikk til magen fylt med vann og brant gjennom skallet.
  Oleg mistet nesten bevisstheten av smertesjokket, men klarte å bjeffe:
  - Jeg vil ikke si!
  Den rødhårede djevelen tok den og begynte å slå gutten med en rødglødende ledning i vill vanvidd. Så hoppet hun til brennkaken, og snappet ut den hvitglødende tangen i en spesiell ovn, hvor det brant kull, og en spesiell varme som i en masovn.
  Den kvinnelige bøddelen grep brått Oleg Rybachenkos baller med en glødende tang og trakk. Den mannlige roten slapp unna, og gutteprinsen ville få et så smertefullt sjokk at han virkelig mistet bevisstheten. Og en vanlig kropp tålte ikke overbelastningen. Sjelen til Oleg Rybachenko fløy ut av det lemlestede kjøttet til den torturerte og dødelig revne gutten.
  Og i det ukroppslige hodet, men i stand til å tenke og oppfatte sjeler, nynnet en sang;
  Falt i et fascistisk forferdelig fangenskap,
  Jeg svever på bølgene av fryktelig smerte!
  Men blødende sang han sanger,
  Tross alt er den fryktløse pioneren vennlig med hjertet!
  
  Og jeg vil fortelle dere bestemt bødler,
  For en sjofel glede, du utøst forgjeves!
  De svake vil fortelle meg å tie,
  Tross alt er smerten uutholdelig og rett og slett forferdelig!
  
  Men jeg vet, jeg tror bestemt
  Fascismen vil bli kastet i avgrunnen!
  En stråle av onde flammer vil overvelde deg,
  Og alle som falt, gleder seg, skal gjenoppstå!
  
  Og vår tro på kommunismen er sterk
  La oss fly som en falk, la oss heve oss over alle stjernene!
  La elver av honning flyte vin
  Hele verden, det høye hornet vil høre råd!
  
  Og maskinen klemmer tett pioner,
  Se opp i himmelen, unge!
  Og sett et eksempel for de som vakler,
  Slipset ditt er like lyst som en nellik!
  
  Motherland for meg betyr du alt
  Mor og meningen med alt ungt liv!
  La det harde livet så langt,
  Vårt folk lider under ond fascisme!
  
  Men anstreng viljen til den røde gutten,
  Spytt i ansiktet med en helvetes hakekorsbanditt!
  La fiendene grøsse i raseri,
  Og de vil bli beseiret av den røde hæren!
  
  Sovjetunionens hellige land,
  Hva ga kommunismen til folkene!
  Hvordan mor ga oss hjertet sitt,
  For lykke, fred, håp og frihet!
  
  Barefoot Blonde Beskytter ALASKA
  KOMMENTAR.
  Alexander den tredje kom til makten i 1966 og bestemte seg for å forsvare Alaska fra den britiske hæren. Vakre blonde jenter og en rødhåret kvinne som eier magi og ulike krigsmetoder bidrar til å holde de russiske landene i Amerika.
  . KAPITTEL 1
  Mirabela Magnetic er igjen på et nytt kult oppdrag. Denne gangen i Alexander IIIs verden. Dessuten begynte kongen å regjere mye tidligere enn i virkelig historie. Siden faren Alexander II ble drept i 1866 i april. I virkelig historie ble kongen reddet ved en tilfeldighet, men det fungerte ikke her.
  Og den mektige Alexander den tredje begynte å regjere fra 1866. Og, selvfølgelig, hans første skritt var å forby salg av Alaska. Og det er riktig. Det store, tsaristiske Russland sprer ikke sine territorier. Først nå må sannheten beskytte disse territoriene. Og det er ikke lett.
  Denne avgjørelsen til tsarpresten forårsaket en viss indignasjon i fremmede kretser. Og Storbritannia bestemte seg for å teste Russland først og fremst.
  En liten festning med en liten russisk garnison i Alaska i juni 1868 ble angrepet av britiske tropper.
  Selvfølgelig ble Mirabela Magnetic, som en trofast tjener for de russiske gudene, sendt til dette fortet på den russiske posisjonen til jorden, og måtte delta i kampene for å holde det russiske territoriet.
  Barbeint og i shorts og BH angrep jenta det britiske batteriet, som lå i en kommanderende høyde over fortet. Mirabela Magnitnaya hadde allerede betydelig erfaring med å utføre ulike oppdrag fra de allmektige russiske gudene i forskjellige universer. Ja, slik er skjebnen til denne jentegeniet. Som voksen student ønsket hun å bli udødelig.
  Og de russiske Demiurge-gudene gjorde henne udødelig, men gjorde henne til en terminatorjente som tjener dem og folket i Moder Russland. Dette passer den evige jenta ganske bra.
  Hun klemmer munnen til den ene engelske vaktposten og skjærer over halsen hans. Ikke første gang og ikke i første oppdrag hun gjør dette. Helt fra begynnelsen, takket være sin udødelige kropp, oppfattet den evige jenta alt dette som et spill, og følte derfor ikke anger og noe ubehag i sjelen hennes.
  For henne ble det på en eller annen måte så naturlig at jenta bare gledet seg over hennes neste suksess.
  Her rev hun rett og slett hodet av en annen vaktpost. Kjenn våre engelskmenn: Alaska har vært og blir russisk!
  Mirabela Magnetic - denne geniale og mest produktive oppfinneren i CIS har lenge vært rasende over at Alaska ble solgt for en krone! Men tsar Alexander den tredje er ikke slik! Nei, denne monarken vil ikke gi avkall på en eneste tomme av russisk land!
  Ære til Russland og russiske tsarer!
  Terminatorjenta med sin bare femte flyttet en annen engelskmann på bakhodet. Brakk nakken. Så sang hun:
  - Alaska vil være vårt for alltid,
  Der det russiske flagget er, skinner solen der!
  Stor drøm som gikk i oppfyllelse
  Og stemmen til jentene er veldig klangfull!
  Ja, det ville vært fint om de legendariske fire heksejentene, vakre som stjerner, ville hjelpe til nå. De ville være til stor hjelp. Men det er greit å kjempe alene.
  Her setter du fyr på røykfritt pulver og nitroglyserin. Nå skal hele det engelske batteriet fly i lufta.
  Mirabela Magnetic sang:
  - Det finnes ikke noe vakrere Motherland-Russland,
  Kjemp for henne og ikke vær redd...
  Det finnes ikke noe lykkeligere land i universet,
  Hele universet er en lysfakkel Rus!
  Batteriet eksploderer: som et utbrudd av en kolossal vulkan. Flere hundre engelskmenn ble kastet opp på en gang, og eksploderte i småbiter.
  Etter det begynte jenta, vinket med to sabler, å hugge britene. Samtidig vil den unge kriger-terminatoren skrike som på engelsk.
  Skottene har reist seg! De vil rive dronningen!
  Det var her det startet... Det var skyting mellom etniske engelskmenn og skotter. Ja, en så vill og brutal skuddveksling.
  Og hogsten gikk også. Skottene og britene kjempet med hverandre.
  Flere tusen soldater som beleiret fortet kjempet nå med den største vanvidd.
  Mirabela magnetisk plogskjær:
  - Klipp og drep! Skyt dem!
  Kampen fortsatte i stor skala. Mirabela hadde i mellomtiden ubarnslig styrke, og tok flere tønner med nitroglyserin i båten og sendte henne stille til det største engelske slagskipet.
  Terminator-jenta ropte:
  - For Russland, en utslettelsesgave!
  Og hun dyttet bort båten med de nakne, jentete bena, som akselererende dunket inn i siden av beltedyret. Britene om bord avfyrte våpnene sine tilfeldig og til ingen nytte.
  Og her er resultatet, hvordan rammende. Og flere tønner med nitroglyserin vil eksplodere. Dessuten pekte den udødelige jenta dem så nøyaktig at det eksploderte fullstendig.
  Og slik ødeleggelse fulgte. Og slagskipet tok det og begynte å synke uten problemer.
  Og britene om bord druknet. I mellomtiden er jenta allerede på cruiseren. Han kutter sjømennene med sabler, og hun løper til styrehuset og slår de bare føttene.
  Berømt kutter sjømenn og knirker:
  - Ære være vårt vakre land!
  Fantastiske Russland under en klok tsar!
  Jeg vil ikke gi deg Alaska fiender!
  Vil bli revet i stykker i et raseri!
  Og så kastet jenta en granat med bare føtter og rev britene fra hverandre.
  Så brøt hun gjennom til roret, og la oss snu krysseren. Og to store engelske skip hvordan kolliderer. Og rustningen på dem vil sprekke. Og la deg synke og brenne samtidig.
  Mirabella sang:
  - Ære til Russland, ære!
  Krysseren suser frem....
  Tsar Alexander den store,
  Vil åpne en konto for seire!
  Etter det fløy terminatorjenta med ett hopp til en annen cruiser. Og også i den begynte hun å hugge sjøfolk. Og bryte gjennom til roret.
  Og der er det bare å snu og skyve skipene.
  Terminatorjenta sang til og med:
  - Svart belte,
  jeg er veldig rolig...
  Svart belte -
  Ingen mann er en øy!
  Svart belte,
  Lynutladning -
  Alle britene ligger døde!
  Og Mirabela Magnetic skyver skipene sammen igjen. Denne jenta er virkelig den kuleste krigeren i verden!
  Og hopp igjen, og over på en annen cruiser. Ja, havets elskerinne kom på en dårlig idé - å kjempe med Russland. Spesielt når en så tøff og desperat jente kjemper.
  Mirabela Magnetic og deretter hakket opp mange engelskmenn og snudd skipet hennes. Mer presist tatt til fange fra britene. Og hun overførte ham til angrepet på en annen krysser. Og med et vilt brøl rammet fienden.
  Det var som om to monstre kom sammen og møtte et vilt antrekk. Og kuttet hverandres neser. Så øste de opp sjøvann og begynte å synke, uten noen sjanse.
  Mirabela Magnetic ropte:
  - Ære til Alexander III! Flotte konger!
  Og igjen, med bare tærne, vil han kaste opp en bombe med eksplosiver. Og hele fregatten, etter å ha fått et hull, synker.
  Ja, britene forventet selvfølgelig ikke dette. Trodde de at de ville støte på et så vilt eventyr?
  Mirabela Magnetic brølte:
  - Ære til tsarenes store Russland!
  Og igjen vil jenta ta og gripe roret til den neste krysseren. Og ved hjelp av nakne jentebein vil han snu ham og ramme fienden. To skip bryter sammen, og kveles i sjøoppkast!
  Terminator-jenta skriker:
  - Til ære for helgenens moderland!
  Og igjen er det et langt hopp. Og fly over bølgene. Etter det kutter jenta igjen med sabler, og bryter gjennom til roret. Hun er en veldig stridbar og aggressiv terminatorkriger.
  Knuser de engelske sjømennene, og synger:
  - Glitrer med en strålende stjerne,
  Gjennom mørket...
  Vår store tsar Alexander,
  Kjenner ingen smerte, ingen frykt!
  
  Fiender trekker seg tilbake foran deg
  Publikum jubler...
  Russland aksepterer deg -
  En mektig hånd hersker!
  Og Mirabela Magnetic kuttet av mye av britene, og dyttet igjen skipene i stor skala, med pannen.
  Dette er virkelig en terminator-jente. Han ser rundt tjue år gammel ut, bare en meter nitti høy, og selv om musklene er støpt i stål og relieffet er som sjokoladeplater.
  Og hvis en slik jente slår, blir det ingen honning i det hele tatt.
  Og her hopper jenta igjen fra en cruiser til en annen. Og igjen, uten videre, dytter han dem frontalt.
  Og skriker til seg selv:
  - For Romanovs Rus!
  Faktisk er terminatorjenta på gang. Hun vil vise alle sin høyeste klasse. Og han vil kutte og knuse alle, som en kjempe med en kølle.
  Her er et nytt hopp, denne gangen på en beltedyr.
  Barfotjentas sabler jobber igjen. De prøver å skyte mot henne, men kulene treffer ikke den udødelige jenta, og hvis de treffer, spretter de av gårde.
  Det er godt å være en evig jente, du er ikke bare ung, men de kan ikke drepe deg heller. Her tresker du Storbritannia.
  Du griper roret. Og nå snurrer du det allerede, og nå er det allerede to hele slagskip, hvordan kollidere og krasje. Og de bryter metall som til og med gnister flyr i alle retninger.
  Mirabela Magnetic roper:
  - For Russland at alle vil bryte av hornene!
  Og med en naken, rund jentehæl vil han kaste en morderisk dødsgave. Vil bryte massen til britene og neste fregatt går til bunns.
  Vel, det er fire flere cruisere igjen. Det er klart at britene ikke vil sende hele flåten til kysten av Alaska.
  Her fanger Mirabela Magnetic nok et ratt. Og fra hele verden snurrer han det på fienden. Og nå tar og kolliderer begge krysserne panner.
  Det er en rangling, og det sprekker av metall. Og begge skipene begynner å synke med stor velbehag.
  Mirabela Magnetic sang:
  - I "Beer-Water"-butikken,
  Lyver en glad mann...
  Han kom fra folket
  Og han gikk ut og falt i snøen!
  Nå må du ødelegge de siste krysserne, og ta på deg mindre skip.
  Da vil britene på land, etter flåtens død, overgi seg til vinnerens nåde.
  Og for Storbritannia vil dette være en slik leksjon at de aldri vil glemme den. Og de vil også huske Krim, hvor de stakk hodet under regimet til oldefaren Nicholas den første. Nikolai Palych gikk imidlertid ikke inn i historien som en stor, men viste seg å være en fiasko. Men barnebarnet hans må nå vise prakten til russiske våpen.
  Og i dette får han hjelp av Mirabela Magnetic - en veldig kul og målbevisst terminatorjente.
  Mirabela griper et annet roret, og dytter begge britiske krysserne mot hverandre. Og han opptrer veldig bestemt og kjølig.
  Så utbryter terminatorjenta:
  - Skipene går til bunnen,
  Med ankere, seil...
  Og da blir de dine
  Gylne kister!
  Gylne kister!
  Og et nytt hopp, siden fire slagskip og et dusin kryssere ble ødelagt, er det på tide å ødelegge fregattene. Storbritannia vil miste mange skip.
  Og så forstå hva det vil si å angripe Russland.
  Terminator girl sang:
  - For vidunderet og vår seier i verden!
  Og hun sadlet rattet på neste fregatt, og dirigerer skipet til en vær, og med et kraftig slag, som en eksplosjon!
  Og begge karene skal tas og knuses og splittes i stykker. Og det er flott og veldig kult.
  Mirabela Magnetic hopper igjen, og hopper over på et annet fartøy. Og derfra leder han prosessen. Og igjen snur skipet, og fregattene kolliderer.
  Igjen, skriket fra knust metall, en kraftig eksplosjon, og de overlevende sjømennene faller i vannet.
  Mirabella roper:
  - For suksessen til våre våpen!
  Og igjen en modig jente i angrepet. Hun salet en ny fregatt. Og sendt til ødeleggeren.
  Skip kolliderer og eksploderer. Metallet knekker og ilden skyter opp i luften. Og folk brenner levende.
  Dette er det absolutt verste marerittet noensinne. Og britene brenner som griller.
  Blant de omkomne var en hyttegutt, en gutt på rundt tretten år. Det er selvfølgelig synd at en slik mann ble drept. Men krig er krig.
  Terminator girl sang:
  - Det blir lik, mange fjell! Far Chernomor er med oss!
  Og jenta kastet igjen en granat med bare foten, som sank et annet skip.
  Den geniale jenta slo hodet til den britiske admiralen, da hodet hans sprakk som et gresskar som ble truffet av en haug. Og med sin bare hæl belastet hun den digre svarte mannen i haken. Og han fløy over og skjøt ned et dusin sjømenn.
  Og så snudde jenta fregatten igjen og ramponerte naboen med den. Tvitret aggressivt:
  - Jeg er en stor stjerne!
  Og igjen er terminatorjenta i angrep. Ødeleggende og rask. Det syder en hel vulkan og et utbrudd av kolossal kraft. Dette er en uovervinnelig genial jente.
  Og knuser alle uten nåde. Og nå saler supermannen en annen fregatt. Og ødelegger motstanderen uten mye forsinkelse. Denne jenta er en stor stjerne.
  Mirabela Magnetic dyttet igjen de to skipene mot hverandre, og ropte helt opp i lungene hennes:
  - For stor kommunisme!
  Og igjen en modig jente-fighter på offensiven. Ja, her kjemper du på en ny måte. Ikke som en annen hit om andre verdenskrig. Alt er fint og friskt her. Kjemper Storbritannia over Alaska.
  USA har ennå ikke kommet seg etter borgerkrigen, og de har ikke en felles grense mot Russland. Så hvis du må kjempe med Yankees, så mye senere.
  Og Storbritannia har en koloni av Canada og Russland har en felles grense med den. Så det er nødvendig å slå tilbake angrepet fra mektige England.
  Men her er et annet par fregatter som kolliderte. Snart er det ingenting igjen av den britiske flåten.
  Og til lands angriper du ikke Alaska for mye. Her er kommunikasjonen for Storbritannia strukket.
  Mirabela Magnetic skyver igjen fregattene sammen, og brøler:
  - En pirat trenger ikke vitenskap,
  Og det er klart hvorfor...
  Vi har bein og armer
  Og hender...
  Og hodet, vi trenger ikke noe!
  Og jentas hode vil bevege seg som en engelsk sjømann, at han vil fly forbi, og slå ned et dusin jagerfly.
  Mirabela er i angrep igjen... Her dyttet hun fregattene mot hverandre igjen. Og de knekker, brenner og synker.
  Mirabela ropte:
  - For Russlands sjel!
  Og nå finner den nakne, runde hælen til jenta igjen et mål. Hun knuser motstanderen og brøler:
  - For det hellige fedrelandet!
  Og med et bart jentekne, som om han dunket fienden i magen. De tok ham og tarmene kom ut bak munnen hans.
  Mirabela Magnetic ropte:
  - For fedrelandets storhet!
  Og hun snudde dreieskiven i luften og rev fiendene i småbiter med sine bare føtter.
  Ja, jenta ødelegger overveldende ... Selv ville hun lett takle fiender.
  Men fire heksejenter dukket opp. Og også skjønnheter barbeint og i bikini.
  Og la oss knuse britene. De hopper opp til seg selv, kaster granater med bare jenteføtter og river Storbritannia i stykker.
  Og her er Natasha - en muskuløs jente i bikini. Han vil ta og kaste en skive med bare tærne ... Flere engelske sjømenn blir avskåret, og fregatten snur seg og ramler kollegaen.
  Natasha skriker:
  - Alexander den tredje superstjernen!
  Zoya, denne jenta med gyllent hår bekrefter:
  - Superstjerne og ennå ikke gammel i det hele tatt!
  Augustine knuste engelskmennene rasende, og denne rødhårede tispa ga ut og blottet tenner:
  - Kommunismen vil være med oss!
  Og den nakne hælen til jenta tok og hamret fienden inn i munningen på pistolen. Og fregatten tok og delte seg.
  Svetlana lo, skjøt fra en pistol, knuste fienden, snurret, barbeint rattet, bjeffet:
  - Konger med oss!
  Jentene spredte seg umiddelbart og ødela flåten svært aggressivt. Vel, hvem kan motstå. Fregattene gikk raskt ut, og nå ble mindre fartøyer knust i stedet for dem.
  Natasha, som ødela Storbritannia, sang:
  - Russland har vært kjent i århundrer som en helgen!
  Og med bare tærne vil han kaste en bombe som splittet brigantinen.
  Zoya, som fortsatte å knuse fienden, hylte:
  - Jeg elsker deg av hele mitt hjerte og sjel!
  Og igjen, med bare tærne, kastet hun en ert. Det neste engelske skipet delte seg.
  Augustin tok også og smalt fienden. Hun knuste skipet, den rødhårede tispa sank mange motstandere fra Storbritannia. Og hun sjekket:
  - For Alexander III, som skal bli en stor konge!
  Svetlana var lett enig i dette:
  - Det vil det sikkert!
  Den bare foten til den blonde terminatoren krasjet inn i siden av det britiske skipet med så stor kraft at det engelske skipet brøt i tre deler.
  Mirabela the Magnetic, denne uovervinnelige jenta, slo også fienden så hardt med sin nakne, runde, barnlige hæl at brigantinen sprakk og sank nesten øyeblikkelig.
  Terminator girl sang:
  - Vi skal feie bort fienden med ett slag,
  Vi vil bekrefte herligheten med et stålsverd ...
  Vi knuste Wehrmacht med god grunn,
  Engelskmennene spiller, vi vil bryte!
  Natasha blunket og sa med en latter:
  - Og selvfølgelig skal vi gjøre det med bare jentebein!
  Og den nakne hælen til jenta styrtet inn i et annet engelsk skip.
  Zoya, som blottet tenner, utstedte aggressivt:
  - For kommunismen i kongelig inkarnasjon!
  Og jenta tok det med bare tærne og kastet noe som påvirker fiendene dødelig, og bokstavelig talt feide og rev dem.
  Augustine, som knuste engelskmennene, tok og utstedte:
  - Ære til Kristus og familien!
  Etter det kastet de bare føttene hennes også en bombe og rev en annen ubåt i stykker.
  Og så splittet den nakne hælen brigantinen med et presist slag. Og hun gjorde det veldig grasiøst.
  Svetlana er også i aktiv bevegelse. Ødelegger fiender. Og med sin bare hæl sender en annen brigantine til bunnen.
  Og jenta med bare tærne igjen og med vilt raseri kaster en granat. Hun er en fantastisk kriger.
  Her er Natasha i et raskt angrep, og veldig aggressiv. Hun angriper desperat.
  Og det nye engelske skipet synker når det blir truffet av en bombe kastet av jentas bare tær.
  Natasha sang og blottet tenner:
  - Jeg er overmenneske!
  Zoya sparket brigantinen i nesen med det bare kneet. Og den delte seg i sprekker og begynte å synke.
  Mirabela Magnetic med den bare hælen splittet også det mindre britiske skipet og knirket:
  - For min styrke! Alle drysset!
  Og gutten er igjen i bevegelse og aggressivt angrep.
  Augustine fortsatte å bevege seg som en kobra som svir Storbritannia, og ga ut med velbehag:
  - Kommunisme! Dette er et stolt ord!
  Og de bare tærne til denne desperate jenta kastet enda en ødeleggelsesgave.
  Og massen til engelskmennene havnet i en kiste, eller på bunnen av havet. Men hva slags kiste hvis de ble revet fra hverandre?
  Og resten sank til og med!
  Mirabela Magnetic spyttet med et vilt glis på brigantinen, og den tok fyr som om den ble oversvømt med napalm.
  Terminator-jenta ropte:
  - For kongelig vodka!
  Og hvordan han ler, og gir en bar hæl om bord på skipet til Storbritannia. Han vil splitte og bul-bul inn i havets dyp.
  Svetlana kastet bomben med bare tærne og knirket:
  - Og flinke jenter drar ut på havet ...
  Og kutte fiender med sabler.
  Mirabela Magnetic, som knuste britene, bekreftet:
  - Sjøelement! Sjøelement!
  Slik skiltes krigerne. Og studentjenta kjemper så mye med dem. Og frisk på samme tid.
  Mirabela Magnetisk skyting mot fienden fra britenes kanon. Og senket et annet skip, utstedt:
  - Romdrøm! Måtte fienden bli knust!
  Gudinnejentene og studentjenta skiltes i et kolossalt raseri. Og de kuttet ned fienden, uten at Storbritannia kunne motstå slikt press.
  Mirabela sank et annet skip, husket at i et av de parallelle universene bestemte dvergen seg for å hjelpe tyskerne med utformingen av "Tiger" -2. Og dette tekniske geniet klarte å lage en bil med tykkelsen på rustningen og bevæpningen til "Royal Tiger", som bare veide tretti tonn og en og en halv meter høy!
  Og hvorfor er han en dverg! Og det er en superdesigner! Selvfølgelig kunne tyskerne med en slik maskin beseire de allierte i Normandie sommeren 1944, og om høsten stoppe offensiven til den røde hæren som hadde brutt gjennom til Warszawa.
  Verre var det at nissen ikke bare designet stridsvogner. XE-162 viste seg også å være svært vellykket og lett, og billig og enkel å administrere. Og Yu-287-bombeflyet viste seg å være en supermann.
  Og så måtte de fem gripe inn. Og slik trakk krigen ut til det førtisyvende året.
  Og hvis det ikke var fem av dem, kunne Fritz vunnet!
  Mirabela Magnetic snakket så hardt mot nissene:
  - De er verre enn alver!
  Det var faktisk en slik alvemorder. Han ble Luftwaffe-pilot, etter å ha skutt ned mer enn seks hundre og femti fly fra høsten av det førtiførste året, til juni 1944, på begge fronter. Mottok Ridderkorset av jernkorset med blader av sølv, sverd og diamanter da de første i Luftwaffe skjøt ned to hundre fly. Videre mottok han for tre hundre nedstyrtede fly Order of the German Eagle med diamanter. For fire hundre nedstyrte fly, den første Ordenen av Ridderkorset av Jernkorset, med gylne eikeblader, sverd og diamanter. For fem hundre minnefly som ble styrtet ned innen 20. april 1944, mottok alven Storkorset av jernkorset - det andre i Det tredje riket etter Hermann Göring.
  Og for det 600. flyet ble han tildelt en spesiell utmerkelse: Ridderkorset av jernkorset med platina eikeblader, sverd og diamanter. Den strålende alven har aldri blitt skutt ned - magien fungerer som en talisman av gudene. Og han jobbet alene som et helt luftkorps.
  Men dette hadde ingen innvirkning på krigens gang. Og de allierte landet i Normandie. Og ganske vellykket, til tross for alvens beste innsats.
  Vel, da bestemte denne representanten for folket til trollmenn seg for å ta veien fra Det tredje riket. Dessuten, hva trenger han? Er det mulig å bringe kontoene dine opp til tusen? Hvem vil være med fienden!
  Mirabela sank en annen brigantine og brølte:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Allerede sank fem av dem nesten alle skipene. På sluttakkorden ble fem fartøyer skjøvet sammen på en gang, og fullførte nederlaget til den engelske flåten.
  Mirabela Magnetic sang og blottet tenner:
  - Russland vil være kjent i århundrer,
  Det blir snart et generasjonsskifte...
  I glede, en stor drøm
  Alexander vil være det, ikke Lenin!
  Jentene ser ut til å være fornøyde. Til sjøs er England beseiret. Nå gjenstår det å gjøre slutt på den forslåtte fienden på land.
  Og de fem skyndte seg for å kutte ned den allerede uorganiserte og halvt ødelagte fienden.
  Jentene og gutten knuste fienden. De hugget den med sabler, og kastet granater mot fienden med bare tærne. Og det viste seg å være ekstremt kult.
  Natasha hugget og sang, sablene hennes er så raske og tjue slag i sekundet. Ja, med en slik fart er det ingen som kan motstå heksene. Dette er hva kraften til de russiske gudene betyr!
  Mirabela Magnetic med sin bare hæl beveget seg på hjelmen, og brakk nakken på den britiske generalen, sa:
  - En to tre fire!
  Zoya kastet en skarp, skarp skive med bare fingrene og sa med en latter:
  - Bena over armene bredere!
  Augustine opptrådte ekstremt aggressivt. Og hennes bare føtter er raske. Og kobberrødt hår flagrer som et slag, proletarisk banner.
  Jenta tok den og sang:
  - Jeg er en heks og det finnes ikke noe vakrere yrke!
  Svetlana, som kuttet ned motstandere, var enig:
  - Ikke! Og det tror jeg ikke det blir!
  Og hennes bare føtter kastet dolker. De fløy over og kuttet av to dusin engelskmenn.
  Utryddelsen gikk etter planen. Både jentene og gutten opptrådte med åpenbart raseri. Og utrolig nøyaktighet. Krigere ekstremt knust av vill selvtillit.
  Mirabela Magnetic, halvert en annen general, mens hun plystrer.
  Og et dusin kråker tok det og kollapset etter et hjerteinfarkt. Den falt ned, og slo hull i hodet på et halvt hundre engelske jagerfly.
  Her er kampen! Den kuleste kampen!
  Terminator Girl brølte:
  - Jeg er en stor kriger! Jeg er Schwarzenegger i skjørt!
  Natasha knurret skarpt og trampet med bare foten:
  - Du er en Terminator i bikini!
  Mirabella var enig:
  - Jeg er en Terminator i en bikini som kaster opp alle!
  . KAPITTEL 2
  Natasha, denne barbeinte jenta i bikini tok en avgjørelse:
  - Vi angriper britene seks av oss! Det er for få av våre soldater i Alaska til å sette dem under angrep!
  Mirabela Magnetic var enig i dette:
  - Hvorfor trenger vi ekstra bajonetter? Hovedsaken er at det er magi!
  Og den evige jenta, som uansett utad så rundt tjue år gammel ut, bare hadde svært fremtredende muskler, stampet med den bare, pikeaktige foten.
  Margarita, denne terminatorjenta, er også en av de voksne som gikk med på å vende tilbake til barndommen for udødelighetens skyld og utføre alle slags oppdrag.
  Hun kurret:
  - Endelig noe å gjøre! Hvor sliten jeg er, det er spesielt moralsk å drive med én konstruksjon!
  Mirabela Magnetic, denne udødelige terminatorjenta bekreftet villig:
  "For å være ærlig, jeg er også lei av det!" Jeg vil ha kamper!
  Natasha sang:
  - Under den er en stråle av den asurblå månen,
  Over ham er en gyllen solstråle...
  Men han opprørsk vil ha en storm -
  Som om det er fred i stormen!
  Krigeren fniste og viste skarpe hoggtenner.
  De seks sa ikke et ord til. Hun tok og angrep britene. Den britiske hæren var ganske stor: hundre og femti tusen soldater, som på ett sted er mye for det nittende århundre. Ja, jeg skal prøve å samle så mye i Canada.
  Pluss, selvfølgelig, en enorm flåte, fra forskjellige hav.
  Ikke desto mindre flyttet armadaen til de russiske stillingene. Og hvor mange soldater har Russland der? Hundre ganger mindre! Vel, bygningsarbeiderne kommer også.
  Men her tok og angrep de seks med britenes magiske våpen.
  Denne gangen har de evig unge krigerne maskingevær, sverd og hele det ødeleggende magiske arsenalet.
  Og hvordan de tok på seg ødeleggelsen av en slik hær.
  Mirabela Magnetic svingte sverdene sine og kuttet ned de engelske soldatene. Så ga hun et utbrudd med maskingevær, og meja ned motstandere. Etter barbeint jenteføtter, kastet krigerne en granat og rev hæren til Løveimperiet i stykker.
  Og på slutten av den første angrepsbølgen plystret Mirabela.
  Kråker besvimte og slo toppen av de engelske soldatene.
  Terminator girl sang:
  - Den sterkeste i verden er den russiske ånden!
  Margarita, denne evige jenta, og også en terminator av kolossal destruktiv kraft, kuttet med sverd som ble lengre. Og så ga hun et utbrudd med maskingevær. Så lanserte de bare fingrene til det evige barnet en morderisk dødsgave. Han rev fra hverandre en masse fiender av Russland.
  Etter det vil en jente med gyldent hår plystre som en fløyte, og kaste en hel sky av kråker på hodet til britene. De gjennomborer toppene.
  Marguerite kurret:
  - Fienden vil bli knust til støv og fjær!
  Natasha på offensiven... Jenta med blått hår løp først vindmøllen med sverdene. Så tok hun den og kastet med bare tærne en granat som bringer døden til britene. Så ga hun et utbrudd med maskingevær.
  Så kastet hun av seg BH-en og hvordan lynet blinker fra en skarlagenrød brystvorte.
  Hester og mennesker ble kastet opp på en gang og revet i filler.
  Natasha knurret:
  - Men Pasaran!
  Krigeren Mirabela kastet en dødelig granat med den nakne, jentefoten og knirket:
  - Jeg er en kul jente!
  Margarita, denne utrettelige jenta, med sin bare hæl, forrådte dødsgaven og ga ut:
  - Og jeg er en kul kvinne!
  Zoya-jenta med gult hår er hot i angrep. Og hun tok et utbrudd fra maskingevær, og så hugget hun med sverd og holdt en sommerfuglmottakelse. Jenta med bare føtter kastet en ødeleggelsesgave. Reiv fra hverandre en masse engelske soldater. Og så slapp den røde brystvortens kriger en ødeleggelsespulsar. Og han slo de engelske rekkene.
  Zoya klukket:
  - Jeg er sånn, den kuleste!
  Og igjen krigeren som et skråstrek, denne gangen med lyn fra navlen. Hun skal ta og brenne et par hundre engelskmenn.
  Og ler av seg selv som blotter tenner. Og fra tennene sendes solstråler som blinder fienden.
  Augustine er også med i kampen. Dette er den kuleste av de tøffeste jentene. Og nå vil hun ta sverd som forlenger kuttet. Så skjøt han fra maskingeværene sine. Klipp ned linjen til britene. Etter det, med bare tær, vil han kaste en granat. Som knekker de engelske jagerflyene som en blotter.
  Og her er enda kjøligere fra rubin brystvorten frigjør en morderisk gave til døden. Og hvor mange motstandere å uføre.
  Men fra den rødhåredes runde navle flyr en kaskade av lyn ut, og svir motstandere som en grillfakkel.
  Augustine kurret på toppen av lungene:
  - Det blir veldig smakfullt!
  Svetlana er akkurat der. Hun er i vanvidd. Og sverdene hennes går gjennom rekkene som stridsvogner, gjennom infanteriet. Og så, med en grasiøs bevegelse, klipper automatene ned motstandere. Og når jordbærnipler fungerer, så er dette helt kaos.
  Og når navlen spyr ut noe som er ekte og uendelig lukter mord.
  Krigeren skriker:
  - Jeg er en mester!
  Mirabela Magnetic plystrer som en falk. Og falle på britene som grått regn. Her vil jenta ta og klippe med sverd som saks. Og da vil maskinene fungere. Den unge krigeren er i stort sjokk. Og her er det enda kulere når det barbeinte, jentete beinet til en student lanserer en dødsgave.
  Mirabela knirket:
  - For storheten i kommunismens kampanje!
  Margarita er en veldig aktiv og tøff jente. Hun gir et utbrudd av maskingevær og kutte ned britene. Og så hakke kjøtt med sverd.
  Og så med bare føtter vil han sende en så ødeleggende.
  Og de unge krigerne vil plystre. Og slike tykke flak av svimende kråker vil falle på fiendene.
  Natasha skyter med ekstrem nøyaktighet, og brøler:
  - Ære til tsarenes fedreland!
  Jenta avfyrte et skudd fra et maskingevær. Så hogget hun med sverd, og kuttet av løveimperiets krigere. Og så, med bare tær, hvordan kaste en gave til fullstendig ødeleggelse.
  Og så vil pulsarer bli sendt ut av skarlagensrøde brystvorter. Og så vil et så ødeleggende og dødelig lyn fly ut av den runde navlen. Og brenne fulle, engelske soldater.
  Men den mest ødeleggende gaven var da en jente med blått hår sprakk trusen, og en destruktiv tornado av magisk utslettelse fløy ut av Venus' bryst.
  Det er dette britene ikke tåler i det hele tatt. Han vil ta den og slå den i sjetonger og kister.
  Krigeren brølte:
  - Ære til det kosmiske og kongelige fedrelandet!
  Zoya kjemper med vill energi. Her drev hun bruket med sverd. Så ga hun et eksakt utbrudd av maskingevær. Dessuten traff hver kule som ble avfyrt av en veldig vakker jente med hår fargen på en ung løvetann rett på målet og var ikke forgjeves. Og så kastet de bare fingrene til grasiøse ben en annen dødsgave. Og det viste seg å være veldig nøyaktig og velrettet. Og hvert fragment av den magiske, gjenbrukbare granaten traff rett på målet.
  Og så tok han den karmosinrøde brystvorten og skjøt fra høyre bryst mot kavaleriet, og fra venstre mot infanteriet.
  Zoya tvitret:
  - Ære til tsar Alexander!
  Men lynet fløy ut av navlen, først på infanteriet, og deretter på kavaleriet. Det viste seg å være ekstremt dødelig og nøyaktig.
  Og her er sluttakkorden, da en tornado steg opp fra den vakre grotten til Venus og rev trusene til krigerjenta. Og så mange engelskmenn blir ødelagt på en gang.
  Den kvinnelige jagerflyen brøler:
  - For lovet Russland!
  Natasha, som kuttet av de engelske soldatene, bemerket:
  - Det lovede landet Israel ... Russland heter litt annerledes!
  Augustine er en kriger i et dødelig glis av hennes glitrende tenner som et speil. Og solkaniner flyr fra dem, som steker engelske soldater. Den rødhårede jenta utfører en teknikk med sverd, kutte ned motstandere. Så skyter han fra maskingevær og klipper dem ned som en gressklipper. Og når en granat kastet med bare foten til en rød harpy flyr, og knuser de engelske jagerflyene.
  Og så vil krigeren av den røde drakten, mens hun tar fra rubin brystvorten, noe som bringer døden skyte. Og ville pulsarer vil passere.
  Jenta tok noe fra navlen, som ikke gir en sjanse til å rømme, lanserer og plasker på toppen av lungene.
  - For seieren over Russlands fiender!
  Og til slutt vil det å rive tynne truser fra Venus' bryst lansere noe som ikke en gang ga britene tid til å korse seg. Det raste hardt ned.
  Svetlana tok den og hugget med sverd som knivene på en mølle. Hun skar gjennom de engelske jagerflyene. Og så avfyrte hun maskingeværene sine. Kutt av mange fiender. Jenta tok den og avfyrte en granat med de meislede fingrene på bare føtter. Og rev fra hverandre massen av motstandere. Og så fra jordbærvortene skjøt hun en slik utladning av sjokklyn. Og hun fyrte ut de engelske jagerne uten den minste medlidenhet.
  Så hun tok fra navlen og sendte en stråle av magisk magi. Og han rev dem alle i små biter.
  Og til slutt tok hun den, kastet av seg den blå trusen, og hvordan hun ville starte en hel storm fra Venus' bryst, og satte fyr på regimentet og brente det til slutten.
  Mirabela Magnetic kuttet igjen ved å gjøre en sommerfuglteknikk på folk. Og så avfyrte hun et skudd fra et maskingevær. Mejet ned de engelske soldatene. De bare føttene til jenta kastet flere gjenbruksgranater. Og rev i stykker motstanderne.
  Og så krigeren hvordan å plystre. Og ovenfra begynte kråkene å strømme ned over britene med den utrettelige kraften til et staffeli-maskingevær. Og hvordan de gjennomboret soldatene i det britiske imperiet med sine skarpe nebb sammen med hjelmene.
  Terminator girl sang:
  - Ære til det russiske fedrelandet!
  Margarita, den utrettelige jenta, hylte også entusiastisk og blottet tenner:
  - Ære til helten Tsar Alexander!
  Og med bare føtter vil han ta og kaste en slik morderisk ting, som om en brennende haug falt ovenfra.
  Og jenta vil plystre igjen... Og kråkene vil falle som et dødelig regnskyll på hodet til britene.
  Natasha kjemper med infanteriet med et vilt vanvidd. Og han vil ta sverd mot britene og slå. Og han vil klippe ned fiender fra et maskingevær. Og når den bare hælen hennes kaster opp en dødsgave, blir det ekstremt kult.
  Og den blåhårede krigeren vil frigjøre en imponerende utslettelsesgave fra den skarlagenrøde brystvorten hennes. Og stek de engelske soldatene levende.
  Jeg synes selvfølgelig synd på gutta, men de kom til det opprinnelige russiske landet - Alaska. Og det er vanskelig å takle dem, uten vold.
  Men Natasha, som om hun slo fra navlen med en kraftig, elektrisk utladning, og banker motstandere inn i et blodig rot. Hun gjør det veldig effektivt.
  Men den mest ødeleggende maten venter på fiender når den kommer fra Venus' bryst, som den magiske hyperplasmatiske stormen befaler. Dette medfører total utslettelse.
  Kriger brøler:
  - Kommunismen kommer!
  Zoya ledet en dødelig ild mot fienden, fra maskingevær, hugget med sverd. Hun knuste en hel rekke engelskmenn. Så med bare tær av grasiøse ben kastet hun en dødelig granat. Reiv britiske soldater i stykker.
  Og da de karmosinrøde brystvortene gnistret av pulsarer og knuste britisk makt, ble britene helt syke.
  Men jentas navle utløste lyn, som smeltet bajonettene til riflene til de engelske jagerflyene, og fikk dem til å røyke selv.
  Men den mektigste tilintetgjørelsens gave fløy ut av Venusgrotten. Han tok alle fiendene på en gang og brente. Og etterlot bare horn og ben fra motstanderne. Mer spesifikt, sålene på støvler.
  Zoya tvitret:
  - Kommunismen vil komme - ære til tsaren!
  Augustine kjemper med et aggressivt vanvidd. Hun er en jente, vel, en så kampjente at jeg ikke kan redde noen mot henne. Det kobberrøde håret hennes flagrer i vinden som Lenins banner, som de går for å storme Vinterpalasset med. Krigeren vil gi et utbrudd fra maskingevær, og hver kule er rett på målet. Og han skjærer med sverd uten unødvendige seremonier.
  Og når de bare tærne til terminatorjenta kaster en granat av den mest dødelige kraften. Og de vil rive i små, revne stykker alle soldatene i Storbritannia som var i episenteret for ødeleggelsen.
  Men rubinvortene fungerte. Også en dødelig effekt på motstanderne. Den ene brystvorten, skinnende av juveler, spyttet utladninger mot infanteriet, og den andre mot kavaleriet til det britiske imperiet. Og bokstavelig talt flammet av helvetes varme.
  Augustine tvitret:
  - Ære til Russlands fødeland!
  Og nå, fra navlen til en jente med rød drakt, vil lynet fly ut. Og det vil brenne langs de engelske rekkene.
  Natasha knirket med sin bare hæl:
  - Du er super!
  Den rødhårede vixen fra Venus-grotten vil slippe en morderisk strøm av en magisk virvelvind og brøle:
  - Mitt hjemland USSR!
  Svetlana sliter også med aggressive vendinger. Og med de bare tærne kaster han tynne skiver, som hver kutter av et dusin engelske hoder. Krigeren blotter tenner. Skyter fra maskingevær, kutter motstandere med sverd og gjør dem til et blodig rot.
  Men fra jordbærniplene hennes fløy stråler av magiske lasere. Og la oss bare si at det er veldig kult. Hvordan brenne mot fienden. Og disse strålene som jentas vakre bryster spyr ut, gjør virkelig en fantastisk brenning.
  Jenta generelt, la oss si krigerens supermann!
  Og fra den runde navlen er skjønnhetene som lyn og brenner ut hele lysninger i fiendens rekker.
  Svetlana skrek:
  - For Russland, som er det kuleste av alle!
  Og nå, fra hennes vakre Venus, flyr en strøm av rasende magisk plasma ut og faller over britene. Bokstavelig talt brenne dem til aske og ildsjeler.
  Svetlana knurret:
  - I den russiske Kristi navn!
  Mirabela Magnetic, som kjemper desperat og skjærer med sverd som et helikopter i angrepsmodus, bekreftet:
  - I Jesu navn, vår russiske, hvite, allmektige Gud!
  Og den bare foten til jenta vil lansere en slik mordergave av utslettelse.
  Etter det vil jenta plystre igjen som en nattergal-raner. Kråker fra en slik fløyte blir gale og besvimer. Og nebbet deres bar engelske hodeskaller.
  Mirabel bemerker:
  - Bedre å være konge i en time enn slave i et århundre.... Men mannen vil ikke dø!
  Margarita fniste og sa:
  - Ja, folk selv vet ikke hva de vil!
  Jenta løp vindmøllen og kastet en granat med barfoten. Så blinket hun med perlestennene og sa:
  - Mennesket ønsker å bli Gud, men ønsker ikke å ofre!
  Og Margarita, ga et utbrudd av maskingevær. Mejet ned mange motstandere. Og så hvordan plystre. Og ravnene falt på hodet til engelske soldater, med en dødelig utgang.
  Jenta sa med en latter:
  Alt som fører til seier er fantastisk!
  Mirabela Magnetic, etter å ha utført et slakteri, etter å ha kuttet ned hodene til et dusin engelskmenn, bekreftet:
  - Ta tak i fienden, men midlene teller ikke!
  Natasha utførte en sommerfuglteknikk med sverdene. Så ga hun et veldig godt rettet utbrudd, og klippet ned motstandere. Hun kuttet dem som smør med en kniv. Og hun blinket med perlestennene. Solstråler fløy fra hoggtennene hennes, som rev hodene av de engelske soldatene. Og de gjorde det hele truende og overbevisende.
  Så tok jentas bare tær og lanserte en sitron. Som, etter å ha revet, umiddelbart slukket hundre soldater fra Storbritannia. Og kuttet av lemmene deres.
  Og så vil Natasha fra navlen hennes, mens hun drysser med lyn av død og ødeleggelse, vise høyeste klasse. Og navlen fungerte veldig, veldig aggressivt, og så uunngåelig død.
  Og da klatter av magisk, destruktiv energi regnet ned fra Venus-grotten, viste det seg å være en virkelig enestående kunstflyging.
  Natasha bjeffet:
  - For hellige seire!
  Og skarlagensrøde brystvorter vil avgi kamppulsarer som skjærer fienden ren.
  Men i angrepet Zoya. Denne jenta med gyllent hår er så aktiv og glitrende. Så hun tok den og ga fra maskingeværene et veldig godt rettet og nøyaktig utbrudd. Og så hogget hun bakhånd med sverdene. Treffer barfotkastet til en drepende dødsbombe. Og så tok hun blodrøde brystvorter da hun ville slippe dødelige pulsarer av ekstrem kraft. Og riv krigerne i løvens imperium.
  Og rop:
  - Ære til kommunismen!
  Og fra navlen vil han sende et så vilt lyn at han vil brenne fiendene til bakken.
  Og så vil jenta fra Venusgrotten reise en bølge av så grenseløs kraft at det bare vil være et vilt element.
  Zoya brølte:
  - For Russland, hellige konger!
  Og fra perletenner vil han frigjøre slike harer av utslettelsesenergi at de vil brenne halvparten av det engelske regimentet. Og hvordan det vil skremme hestene at det ikke finnes kulere jenter.
  Augustine blottet tenner og blunket til kameratene. Så tok hun den og kastet dødsgaven med sine bare tær mot løverikets kjemper. Hun avfyrte et utbrudd med maskingevær, og drev deretter en mølle med sverd og hogget motstandere.
  Og hvinende:
  - For russisk kommunisme!
  Og fra rubin brystvortene utgitt en gave til utslettelse og destruktiv magi. Bokstavelig talt å spise fiender i live.
  Og da lyn fløy ut av navlen deres som slo gjennom de engelske rekkene, og de ble alle slått ned som en sigd. Ja, og stekt, som kebab i panne.
  Men fra Augustins bryst strømmet en strøm av brennende, helvetes energi. Og hvordan han begynte å brenne alt og gjøre det om til aske. Og nå var et helt engelsk regiment, på grunn av strømmen av magisk plasma, borte.
  Den rødhårede krigeren hylte:
  - For russisk kommunisme!
  Og fra perletennene hans hvordan han vil frigjøre solens kaniner. Og de engelske jagerflyene vil bli brent og hjelmene deres vil bli smeltet ned.
  Det er slik den rødhårede gir.
  Og her er Svetlana i kamp. Så forferdelig og brennende skjønnhet. Selv om håret hennes er assosiert med snø.
  Krigeren tok den og snurret igjen sverdene og skar gjennom motstanderne. Så skjøt hun fra maskingeværene sine, og veldig nøyaktig, nesten dødelig og dødelig. Alle kulene gikk rett til målet.
  Så slapp jentas bare føtter gaver til ødeleggelse og utslettelse.
  De rev mange soldater fra det britiske imperiet.
  Men utslettelsespulsarer fløy fra de karmosinrøde brystvortene. Ja, de er så dødelige at jeg ikke kan redde dem fra dem. Og så mange jagerfly fra England ble stekt. Og de handlet uten den minste medlidenhet.
  Og fra navlen sprakk det med et slikt brennende lyn, mer brått enn atmosfærens utslipp. Og de brant alle på en gang.
  Og så tok jenta og slapp kaninene av fullstendig ødeleggelse og død fra munnen.
  Brente mange motstandere....
  Og dette er hvordan en hel tornado av ødeleggelse og tilintetgjørelse vil fly ut av livmoren. Og tenne de engelske jagerflyene som om de er stearinlys til jul. Og vil brenne uten den minste anger.
  Svetlana bjeffet:
  - Ære til tsarkommunismens fedreland!
  Mirabela Magnetic bekreftet med lidenskap:
  - Ære til helter!
  Og jenta sendte også ut solstråler fra tennene, som brant mange engelskmenn.
  Så ble heksejentene tatt, og for å få fart på motstandernes nederlag, ville de slippe ut magiske gasser fra det femte punktet. Og titusenvis av engelskmenn frøs på en gang. Og så kollapset i smertefulle kramper.
  Mirabela Magnitnaya og Margarita Korshunova plystret unisont, synkront, og en masse kråker og gribber som hadde flokket seg for å hakke på likene til de døde, tok og falt som flak på britene. Og de gjennomboret hodet og hjelmene og så videre. De slo hardt.
  Augustin igjen fra Venusgrotten slapp ut en hel tornado av magi, som traff motstanderne, og hvordan den plystrer med et vilt glis av giftige tenner.
  - Jeg er dødens geni!
  Og hele seks vil plystre igjen ... De siste tusen engelskmennene fra den enorme hæren er ferdig med deres plystring og avskyelige drap. De gikk bokstavelig talt inn i kistene.
  Etter det er det på tide å bytte til den britiske flåten. Halvannet hundre tusen engelskmenn ble ødelagt på land. Og nå er det på tide å ta fatt på havet.
  Mirabela Magnetic, som knapt berører bølgene med bare rosa hæler, løper langs bølgene. Jenta svinger sverdene, flyr til nærmeste beltedyr og kutter sjømennene med sverdene. Ikke glem å skyte fra maskingevær.
  Og hans bare føtter kaster granater veldig nøyaktig og dødelig. Og du kan si at det er kjempebra.
  Og til slutt griper jenta roret på skipet. Snur et kraftig slagskip, og samtidig kolliderer to skip med hverandre i full fart. Det var som om to fjell kom sammen på en gang, og metallet kollapset, og skilleveggene brant. Og de forvirrede engelskmennene falt i vannet. Og druknet i hundrevis.
  Mirabela hvordan plystre - fisken gikk berserk og begynte å slå de engelske sjømennene med halen i snuten.
  Jenta hvisket:
  - Ære til tsarismen - vi går mot kommunisme!
  Margarita, som hogget ned motstandere og kuttet dem i stykker med sverd, og hogget engelskmennene som kål, brøt gjennom til roret. Med bare tærne kastet hun granater mot fienden, og slo av innmaten hans. Jenta viste seg å være veldig kul og uovervinnelig. Og nå tok hun roret.
  Og igjen snur de to engelske jernkledde og kolliderer. Og gnissing av metall og giganters fall. Og etter flommen.
  Natasha er også i et voldsomt angrep. Hun jobbet med sverd. Kutt deretter av på rad. Og med de bare tærne på kvinnebeina skjøt hun ut en bombe.
  Så grep hun roret og snudde slagskipet på en vær. Men samtidig glemte hun ikke å skyte en pulsar fra en skarlagensrød brystvorte, og rev sjømennene fra hverandre.
  Jenta knirker:
  - Torden og lyn!
  Zoya, som ødela motstandere med sverd og skjøt fra maskingevær, ryddet veien til roret. Hun snudde slagskipet med bare tærne. Han ramponerte sin nærmeste kollega.
  Zoya knurret.
  - Det er fantastisk!
  Og fra den crimson brystvorten vil frigjøre en annen pulsar.
  Og her er Augustin i aksjon. Hun hugget på sjømennene med sverd, ga et utbrudd, så mye at ikke en eneste kule fløy forbi. Bryt gjennom til målet. Rattet går også rundt med bare fingre.
  Og begge beltedyrene kolliderer.
  Den rødhårede voksen utbrøt på toppen av lungene hennes:
  - Eagles vil kjempe for fedrelandet!
  Svetlana er også en mesterkvinne i kamp. Han kutter engelskmennene med sverd. Da vil den klippe ned med et støt fra maskingeværet. Og så vil han med bare føtter kaste et par tynne skiver.
  Tok tak i rattet, snudde. Og igjen kolliderer beltedyrene.
  Jenta knirket på toppen av lungene:
  - Jeg gjør underverker!
  Mirabela Magnetic, etter å ha kuttet engelskmennene med sverd, salet et annet skip. Og igjen dyttet hun beltedyrene med en sving. Og hvordan krigeren vil plystre. Og at mange sjømenn ble skutt ned av skremt fisk i vannet.
  Margarita er også en kampmester. Først blir engelskmennene hugget med sverd. Så tar han den med bare føtter og kaster morderiske skiver. Og etter jenta, uten unødvendige seremonier, utfolder beltedyret seg og ramler inn i motstandere.
  Så skriker jenta:
  - Fargen på kortene blir super!
  Natasha er også en jente, ikke en tabbe i det hele tatt. Skjærer gjennom de engelske sjømennene som en blotter. Så griper han roret. Og igjen skyver beltedyr. Men når en superklassegave flyr ut av den skarlagenrøde brystvorten, så er dette ekte død.
  Zoya kjemper uten komplekser. Kutt ned en gjeng engelskmenn med sverd. Hun kastet en boomerang med den bare foten og kuttet hodet av dem. Og så grep hun roret og igjen kolliderte de to skipene.
  Krigeren knirket:
  - La oss gå til væren!
  Augustine er også en kvinne ikke en glipp. Hun tok den og med bare tær tok hun admiralen ved nesen og kastet ham over bord. Og så hogget hun alle med sverd som surkål. Og så grep hun roret og snudde slagskipet med en helvetes vær.
  Og de begynte å synke sammen.
  Svetlana er en kriger fra knusende styrker. Hun kuttet ned mange engelske sjømenn. Og hun tok roret med bare føtter, og ramponerte tre engelske skip på en gang og klarte lett å oversvømme dem.
  Så ropte hun:
  - Drakt smykker eutanasi!
  Mirabela Magnetic, et annet britisk skip fanger og kolliderer med en rangle, i dette tilfellet en cruiser, som brøler:
  - Ære til fedrelandet!
  Margarita salet også et nytt skip i bevegelse. Og hun fylte opp med en gal vær og ødela fienden.
  Og knurret:
  - Kryssere synker!
  Natasha salet og dyttet også cruiseren på vanlig måte. Samtidig ble det også frigjort en pulsar fra den skarlagenrøde brystvorten. Han ramponerte det britiske fartøyet rett inn i siden og delte det.
  Krigeren knirket:
  - Ære til tsarkommunismens fedreland!
  Og så vil en blodpropp bli kastet ut av Venus' bryst, som umiddelbart oversvømmet to kryssere.
  Zoya er også i angrepsbevegelsen. Og rattet snudde. La oss ødelegge britene og skyve krysserne side til side. Og så kastet hun en bombe med bare tærne, og sank et annet engelsk skip.
  Så fortsatte jenta ødeleggelsen med lyn fra bringebærvortene.
  Augustine er også inne i en veldig aggressiv snuoperasjon. Kutt engelskmennene med sverd. Og så kastet hun et granat med bare foten, som traff roret og snudde den engelske krysseren slik at han kolliderte med kollegaen.
  Den rubinrøde høyre brystvorten brøt ut et lyn som sank fregatten, og den venstre brigantinen.
  Den røde harpien brølte:
  - Ære til tsarismens tid!
  Og fra Venusgrotten, som en magisk tsunami.
  Svetlana, også i vill ekstase, bjeffet:
  - Russland vil vinne!
  Og hun gjorde et annet skip til en vær og begynte å knuse metall. Og begge fartøyene begynte med en gang å synke og eksplodere.
  Mirabella Magnetic plystret igjen... Tusen fisk spratt opp og slo straks halen i siden av cruiseren. Han vippet og begynte å synke.
  Og terminatorjenta fanget en annen krysser, og dirigerte den så behendig med de bare, jenteaktige bena, vri på rattet, at fire skip sank fra den på en gang.
  Og Margarita dyttet to kryssere, etter å ha senket dem, knirket:
  - Ære til det kongelige livets moderland!
  Og jenta kastet fem erter med bare tærne, og med en gang eksploderte fem skip fra det britiske imperiet som hetter under en slegge.
  Natasha nikket bifallende. Og hun kastet ut en strøm av energi fra Venus livmor. Druknet et par kryssere og gurglet:
  - Russland skal leve under kommunismen!
  Zoya kastet også ut en tsunami av energi fra livmoren, veltet skipene og hveste:
  - Og enda bedre under tsarismen!
  Augustina kanaliserte en strøm av energi mot fiendene sine med rubinvortene. Sett fyr på flere skip samtidig. Hun slo lynet ut av navlen og ropte:
  - For den kongelige skjæren!
  Svetlana, i mellomtiden, dyttet de to siste britiske krysserne og sank et par skip til ved å kaste magiske laserstråler fra jordbærnipler. Så tok hun den og ga den et lynutladning fra Venus' bryst og hylte:
  - For storheten til tsarene i Russland!
  Mirabela plystret igjen ... Nå begynte delfinene å treffe sidene på de engelske fartøyene, og tvang dem til å velte og synke.
  Jenta sang:
  - Høyere kommunisme er tsarisme!
  Margarita, denne barbeinte jenta, kastet en ny ert på den britiske fregatten, og sank et annet fartøy og beveget den nakne hælen, vyaknula:
  - Og tsartiden var best!
  Mirabela, som avsluttet britene, var enig i dette:
  - Selvfølgelig den beste!
  Og jenta, som flyttet den nakne, runde hælen inn i baugen på fregatten, fikk ham til å fly opp og senke ytterligere tre skip.
  
  EN BARFOTT JENTE TEMMER GENGHIS KHAN
  Krigerjenta skynder seg til slaget ved Kalka for å hjelpe den russiske rati. Hun løper og blinker med de bare, meislede, solbrune bena.
  Kampen på Kalka er av sentral betydning. Hvis du slår den mongolske rati, vil det kanskje ikke være noen Batu med det påfølgende mongolsk-tatariske åket. Uansett er dette en leksjon, og etterkommerne til Genghis Khan vil tenke seg om tre ganger før de drar til Russland.
  Mirabela løper de russiske troppene til hjelp og synger inderlig for seg selv, hennes nakne, runde, lett støvete hæler flimrer;
  Jeg er den sterkeste jenta i verden
  Hvem ble født i renhet...
  Det finnes ikke meg vakrere på planeten -
  Vi vil trives overalt!
  
  Måtte Russland bli berømt for alt det mest fantastiske,
  Landet som erobret hele verden ...
  La folk umiddelbart bli mer interessante
  Enhver kriger er et ekte idol!
  
  Jeg vil forsvare det hellige land
  Hvor er våre forfedre, tro alle de sterkeste ...
  Finn ut folk jenta er barbeint,
  Hun er en ørn, ikke en spurv!
  
  Jeg var medlem av Komsomol i et tidligere liv,
  Nazistene kjempet berømt så knusende ...
  Og pikens stemme var så ringende,
  Og en lys luftig sjel!
  
  Jeg kjempet i nærheten av Moskva veldig modig,
  I frosten var det en jente barbeint ...
  Og betrakt presset mitt som så sjokkerende,
  Jeg brakk ansiktet til Fritz med knyttneven!
  
  Til ære for Jesu banner,
  Og også den største Gud Svarog ...
  For alltid Lada høyhellig med oss,
  Og den lyseste hvite guden i verden!
  
  Vi er menneskene som ble født i solens lys,
  Yarilo inspirerte oss til en bragd ...
  Og sangen til jentene strømmer voldsomt,
  Se, kjeruben brer ut sine vinger!
  
  Jeg skjøt passende fra et maskingevær,
  Kaster en gave med barfot ...
  Jeg kastet nettet på fascisten,
  Jenta ser litt gammel ut!
  
  Kriger, ser jeg fra Gud,
  Laget en verden der skjønnhet ...
  I den største Svarogs navn,
  I skjønnhetens sjel modnes skjønnheten!
  
  Vi forsvarte Kreml fra nazistene,
  Vi var i stand til å suge alle teller om gangen ...
  Nei, en demobilisering vil ikke komme fra en jente,
  Og vi traff Fritz rett i øyet!
  
  Til ære for evig kommunisme,
  Jeg kjempet barbeint som Komsomol-medlem ...
  Vi vil ødelegge fascismens flokker,
  Slik at stålet ikke bukker under for Russlands fiender!
  
  Jenter kjempet nær Stalingrad
  Aleli er som en rubin i brystvortene deres ...
  Vi vil snart se kommunismen gitt,
  Kjenner ingen tristhet og lengsel!
  
  Vi er de beste jentene i fedrelandet,
  Jeg er et Komsomol-medlem naken nesten ...
  Men så knuste riket fra et maskingevær,
  At tyskerne ikke kom inn i vårt selskap!
  
  I navnet til det mest strålende Russland,
  Jeg tror alt blir veldig bra...
  Stor Jesus tror misjon
  Mens du banker skjell meisel!
  
  I navnet til vårt store moderland,
  Vi skal styre de onde fascistene...
  Ja, la oss stoppe flokkene til den ville horden,
  Selv i et rasende angrep, en ond tyv!
  
  La Jesu navn skinne som en sol
  Måtte mor Mary gi et stort paradis...
  For Lada den allmektige er vi barn,
  Og du kjemper tappert og tør!
  
  I navnet til vårt store moderland,
  Hva ga kommunismen overalt ...
  Hellige fra ikonene skinner, jeg ser ansiktene,
  I én enkelt Herrens familie!
  
  I den allmektige Svarogs navn,
  Frelser Kristus, den allmektige...
  Vi må være som familiens Gud,
  På hele den uendelige skaperen!
  
  Ja, Russland vil heve banneret over seg selv,
  Vi skal bli sterkere og klokere...
  Selv om Genghis Khan angriper med en bratt,
  Men vi jenter er fortsatt smartere!
  
  Så jeg forteller deg folk du tør
  Tjen de russiske gudene trofast mot oss ...
  Og redde russernes sjeler i kamp,
  Selv om det rammer en helvetesverm!
  
  Vi kommer til å vinne, det vet jeg sikkert
  Vi vil være i stand til å beseire alle nazistene ...
  Kain vil ikke knuse fedrelandets krigere,
  Og med et formidabelt brøl vil bjørnen leve!
  
  Vi vil gjøre alt veldig kult,
  Vi vil beseire alle Fritz og mongoler ....
  Tross alt er det farlig å slåss med jenter,
  Folket i Russland vet uovervinnelig!
  
  Vi vil alle vise truende glis,
  Vi vil knekke Genghis Khans horn...
  I navnet til den endeløse typen herlighet,
  La det være en veldig lys skjebne!
  
  Ja, vi vil kjempe vakkert mot jentene,
  Vi skal vise den høyeste klassen i verden ...
  Jeg er en kriger, og sjelen tror ikke en klovn ...
  Og Gud vil belønne Kristus for seirene!
  
  Vi vil bryte tumenene til Genghis Khan,
  På Kalka vil det være jenter i kamp ...
  Ikke motstå det helvetes slaget,
  Jeg elsker Jesus og Stalin!
  
  Så jeg skal hugge fiendene, tro uten å telle,
  Jeg kan beseire dem som mygg ...
  Tro meg, vi har en tøff jobb,
  Selv om livet er så skjørt som en silketråd!
  
  I Ladas navn, salige Maria,
  Hva ga ungdom og kjærlighet ...
  Vi er jenter med helt bare føtter,
  La oss trampe motstanderen inn i gjørme og blod!
  
  Kristus vil komme og de døde skal oppstå
  Perun, Yarilo, White God, Svarog ...
  De er ett, vet folk ærlig talt
  Og over universet er den allmektige stangen!
  
  Kort sagt, vår lykke vil være evig,
  Fantastisk og fantastisk for evigheter...
  Både himmel og jord er i mektig makt,
  Og udødelighet, og ungdom for alltid!
  Mirabela sang vakkert og kroppen hennes er veldig muskuløs, solbrun og attraktiv. Og hennes bare ben er veldig attraktive flash.
  Jenta var litt forsinket, og kampen var allerede i gang. Men så løp andre skjønnheter opp. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Svetlana. Og dette er allerede seks krigere. Og krigerne er veldig kule, og fysisk veldig sterke med brede skuldre og høye bryster.
  Her er seks jenter med muskuløse og ekstremt skulpturerte kropper.
  Mirabela hogget med sverdene sine og knuste motstanderne kurret:
  - Det store russiske imperiets ære!
  Og med bare tærne kastet hun en skive skarp med kanter og skar av hodene.
  Natasha, hogget ned de mongolske krigerne, og slaktet motstanderne og knirket:
  - For Russland til slutten!
  Zoya, som skar gjennom atomvåpen, erklærte, blottet tenner og gryntet:
  - Ruby Genghis Khan!
  Augustine, som skar gjennom fiendene til Kievan Rus, kastet en boomerang med de bare tærne og knirket:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Angelica kuttet motstandere, og med sin bare hæl kastet hun en dødelig granat med ødeleggelse og kurret:
  - For fedrelandet for Russland!
  Svetlana, som skar gjennom de mongolske krigerne og kastet giftige nåler med bare fingrene, gryntet:
  - For de kuleste seirene!
  Mirabela kuttet ned fiendens atomvåpen med stor lidenskap, og den entusiastiske jenta begynte å synge;
  Det store Russland - grenseløse felt,
  La det hellige land brenne mellom stjernene ...
  Jeg tror at hjertets følelser ikke smelter -
  Vi vil beskytte grensen fra kant til kant!
  
  La det være kommunisme i huset vårt,
  Som fødte kamerat Lenin ...
  Og fascismens onde fiende blir ødelagt,
  I de største generasjoners navn!
  
  Tross alt er moderlandet i våre hjerter ett,
  Og i fremtiden til mange galakser...
  La landet mitt være berømt i århundrer
  Motherland du er ikke bare en søt innpakning!
  
  La mitt fedreland blomstre
  Vi vil beseire Genghis Khan...
  Vinner åpne en ubegrenset konto-
  Til ære og ære kjenner jeg russeren Ivan!
  
  Vi er krigerjenter så sterke
  At motstanderen ikke kan overvinne oss ...
  Vi er døtrene til Svarog og sønner,
  Kunne slå Fuhrer i ansiktet!
  
  For oss gudinne Lada tror jeg
  Som fødte mange guder ...
  Alle mennesker er en vennlig familie,
  Som i mitt hjerte kjenner jeg Rod!
  
  Og den allmektige russiske Jesus,
  Født i stor ortodoksi...
  Selvfølgelig er demiurgen ikke en feiging i det hele tatt,
  Den Allmektige har slått seg ned blant folket!
  
  Til den allmektige Kristi ære,
  Vi vil heve våre skarpe sverd ...
  Kjemp mot mongolene til slutten
  Slik at horden av Batu ikke kommer til Russland!
  
  Ja, med oss den uendelige kraften Rod,
  hvem skaper universet...
  Og han kunne bare gjøre det
  Hva rett og slett forbløffer oss bevissthet!
  
  Vi er mennesker - dette er rommets rom,
  I stand til å erobre universet...
  Selv om Baty-øksen pirket opp hordene,
  Russland med familiens styrke i kampen uendret!
  
  Jenter er veldig glad i barfot,
  Hast raskt gjennom de iskalde snøfonnene ...
  Og de vil slå mongolen med en knyttneve,
  Å ikke tørre å forholde seg til fedrelandet!
  
  Du kan ikke finne et vakrere hjemland
  Selv om de angriper Russland med en marerittaktig flokk ...
  Jenta er ikke mer enn tjue år gammel,
  Hun har allerede kuttet ned samurai!
  
  Hun er vakker og stilig
  Jenta som ødelegger mongolene på spøk ...
  La Satan angripe jorden -
  Vi vil knuse fienden med en støtende røst!
  
  Så jeg viftet med bare foten,
  Og hun stakk den nakne hælen i haken ...
  Jeg ble en kul jente
  Du trenger ikke samovolok i dette tilfellet!
  
  Sverdene mine flimrer som en fjær,
  Og de kuttet den mongolske hæren så kjent ...
  Må min åre være sterk,
  Fienden vil bli ødelagt vilt!
  
  Ja, Russland er ikke vakrere å finne,
  Flott som solen over planeten...
  Vi kan finne lykke for oss selv,
  Og helteprestasjoner synges!
  
  Russland er et strålende land,
  Hva ga kommunismen til folkene...
  Hun er for alltid gitt til oss av Kin,
  For moderlandet, for lykke, for frihet!
  
  Fedreland - vi ærer Herren Kristus,
  La Maria og Lada være forent ...
  Kamerat Stalin erstattet sin far -
  Vi russere er uovervinnelige i kamper!
  
  Folkene i verden elsker den russiske måten,
  Vi er ett, tro folk i hjertet ...
  Tro meg, ikke bøy oss med en knyttneve,
  Vi åpner snart døren til verdensrommet, jeg vet det!
  
  Med bare føtter vil vi gå inn på Mars,
  Vi vil snart mestre Venus i tapperhet ...
  Alt vil bare være den høyeste kunnskapsklassen,
  Og en mann vil bli hvilken som helst helt!
  
  Ja, Jesus er Supermann
  Med Svarog vil Russland reise seg fra knærne ...
  Gutta vil ikke ha problemer,
  La oss glorifisere familien i uendelig navn!
  Mongolene var bare tretti tusen og seks jenter hakket dem veldig berømt.
  Og da Mirabela skar hodet av Sudubey og kastet en skarp dolk med bare tærne, svingte vekten til slutt mot de russiske troppene.
  Mirabela, hakket mongolene, sa:
  - I krig vil sjefen vanligvis lede som en løve, men for å vinne skal en underordnet ikke være en vær!
  Natasha bemerket aggressivt, skar gjennom atombombene og slo hodet av dem uten problemer:
  - En politiker er en skulder som gir forgiftet honning, og en byl av løfter med krydret av løgner og uten sannhetens salt!
  Zoya, som kuttet opp mongolene og kastet en giftig nål med den bare foten, kurret:
  - Når en politiker åpner munnen, lukker velgerens sjel seg tett!
  Augustin kuttet av mongolene og dissekere dem til selve salene, kvitret:
  - Jo flere gyldne fjell som flyr ut av politikerens munn, jo større er sannsynligheten for at velgerens lommebok er tom!
  Angelica, som hogget mongolene og kuttet hodet av dem, brakk kjevene deres med bare hæler, bemerket vittig:
  - Det er lett for en politiker å bestige sine egne løfters gullfjell, for velgeren åpner en slik oppgang et fall i avgrunnen!
  Svetlana fortsatte, de overlevende mongolene hadde allerede flyktet, og hun kastet nåler med bare tær og kurret:
  - Gud ga mennesket grunn til skaperverket, og politikk til straff!
  Etter det ble slaget endelig til jakten på fiender. Mirabela kuttet ned motstandere og sang:
  - Mørkets krigere er virkelig sterke,
  Ondskapen styrer verden uten å vite tallet...
  Men dere er Satans sønner,
  Ikke bryt Kristi kraft!
  Og Mirabela avslutter fiendene.
  Hun kuttet ned de siste mongolene og sa:
  - En uferdig fiende er som en ubehandlet sykdom - forvent komplikasjoner!
  I dette slaget vant russerne selvfølgelig. Men dette er ikke nok. Mongolene, etter å ha samlet kreftene sine, kan fortsatt dra til Russland. Selv om de ble lært en lekse.
  Derfor fikk de seks jentene en oppgave fra de russiske gudene om å drepe Djengis Khan til han styrket seg i Khorezm.
  De beleirer bare den gamle hovedstaden i imperiet. Kanskje den eneste større byen som nektet å overgi seg. Og nå stormer mongolene den.
  Natasha foreslo:
  - Vi må drepe Genghis Khan og sønnene hans. Da vil den mongolske hæren gå i oppløsning!
  Mirabella bekreftet:
  - Mer handling - mindre ord!
  Og jentene - alle seks angrep motstanderne. Og la oss kutte mongolene med sverd som ble lengre, og kaste dødsgaver med bare tær.
  Krigerne spredte seg ... Og de skar gjennom hele lysninger i fiendens posisjoner. Og hvordan de kuttet dem.
  Mirabela, som kutter mongolene, bemerket:
  - Vi kan ikke bli beseiret!
  Natasha, som skar gjennom legionene til mongolene, bekreftet dette:
  - Når vi er forent, er vi uovervinnelige!
  Og Zoya beveget seg mot mongolene med sin bare hæl, og rev dem i stykker. Så hylte hun:
  - Jeg tror at Russland vil bli gjenfødt!
  Angelica, som skar gjennom motstanderne, kvistet:
  - Det er det jeg kjemper for!
  Augustin, som knuste den mongolske rati, brølte:
  - Og jeg er ikke redd for motstandere!
  Svetlana utstedte, hogget fiender med behag:
  - Det vil være forsvaret av Kievan Rus på de fjerne tilnærmingene!
  Og jentene, kuttet ned mongolene, sang i kor;
  Genghis Khan ønsket å styre verden,
  Han har ambisjoner fulle av bokser ...
  Ønsker å treffe Kievs fedreland,
  Men vi skal kjøre ham rett i kisten!
  
  Vi er jentene til datteren til Svarog,
  Vi kan beseire alle mongolene ...
  I hvert hjerte er det en partikkel av Gud,
  En ond tyv vil ikke overvinne oss!
  
  Tror at vi snart vil være sammen med Jesus
  Han forestiller seg den mest herlige Gud...
  For å erobre stor kunst,
  Slik at alle i herlighetens hjerte kan!
  
  Genghis Khan angriper snikende,
  Hordene hans av rati er flotte...
  Jeg bar jenta på lassoen,
  Nuker-krigere ledet!
  
  Russland vil selvfølgelig være veldig lyst,
  Det reneste moderlandet ...
  Selv ikke-troende er glade i det,
  Skjønt noen ganger problemer med Satan!
  
  Den største er erobreren,
  Denne onde barbaren Genghis Khan...
  Den som bøyde seg er en forræder i sin sjel,
  Vi vil ikke bli erobret av den mongolske khanen!
  
  Fienden er selvfølgelig veldig sterk,
  Hordene hans er som et hav...
  Men jentene ser stilige ut,
  Truffet i hjertet av Genghis Khan!
  
  Vi kan erobre en partikkel av verden
  La oss overvinne den spøkefulle horden...
  Derfor, i Kristus, en avguds sjel,
  Jeg vil knekke mongolenes hær!
  
  Genghis Khan er en fighter, men stor,
  Men tro meg, vi vil bryte det ...
  Selv om dragen går med tusen ansikter,
  Ære vil bli bekreftet med et stålsverd!
  
  Russland forsvarte landet med seg selv,
  fra invasjonene av den helvetes gresshoppen...
  Hun dekket morens bryster -
  Alle folkeslag i solen og jorden!
  
  Jentene sa veldig bestemt:
  Genghis Khan du kan ikke motstå...
  Fedrelandets flagg utviklet seg stolt,
  Du vil bestå eksamen solid med fem!
  
  Jentenes sverd har et poeng,
  Det som er sterkere i universet kan ikke bli funnet ...
  Ikke bær dyrene tull,
  Vi vil være i stand til å gå inn i kjærlighetens paradis!
  
  Det er ingenting bedre i moderlandet enn verdens
  jenter, verden, diamanten...
  Russere, tatarer, mordovere, tsjuktsjer -
  For dere alle, Kristus vil gi sitt liv!
  
  Alt vil bli bra i vår verden,
  horden av Genghis Khan har omkommet ...
  Armageddon Batu vil ikke komme,
  Satan vil ikke trampe russerne!
  Her kastet Natasha en skarp dolk og avsluttet Genghis Khan med å kaste en dødsgave med bare tærne.
  Og Mirabela Magnetic kuttet hodet av den eldste sønnen til Genghis Khan Jochi.
  Dermed ble de to hovedlederne for mongolene drept.
  Den andre sønnen til Genghis Khan ble drept av Augustine, og den tredje av Zoya, og slo til med dødelige dødsgaver.
  Men den fjerde sønnen, Svetlana brakk nakken med et slag med bare foten.
  Ja, disse jentene viste den høyeste kampklassen. Genghis Khan har bare én legitim sønn, Kulkan, men han er fortsatt et lite barn. Så kampen om makten er uunngåelig. Imidlertid er det også et barnebarn av Mengo - den eldste fra Jochi og allerede nesten en voksen ung mann.
  Han ble gitt til å avslutte den lyserøde Angelica. Slik at bare små barn blir igjen og det er en kamp om tronen til Djengis Khan.
  Så mongolene vil ikke være opp til kampanjen mot Russland. Og mest sannsynlig vil imperiet deres falle fra hverandre og synke inn i midd.
  Imidlertid hacket jentene, for sikkerhets skyld, flere av de mest autoritative kommandantene til Genghis Khan, slik at ingen kunne erobre Russland og forene mongolene.
  Etter det vendte flimrende nakne, runde hæler tilbake til sin tid.
  Kievan Rus kjente ikke til invasjonen. Gradvis ble den føydale fragmenteringen erstattet av konsolideringen av landene. Og dette ble gjort av Alexander Nevsky, hvis seire over svenskene og tyskerne styrket hans autoritet. Og siden han ikke ble forgiftet, regjerte han i lang tid, og klarte til og med å bli kronet, og fikk tittelen keiser og konge. Før det, etter å ha erobret Polen, Bulgaria og alle statene langs Volga. Tsargrad ble også tatt. Lag ditt eget store imperium. Som ikke falt fra hverandre, siden Nevsky styrket tronfølgen fra sønn til sønn og etter ansiennitet.
  Slik oppsto kongedynastiet. Kievan Rus fortsatte å erobre. Hun hadde krefter som ikke var sammenlignbare med hennes naboer. Og i motsetning til det islamske kalifatet og imperiet til Genghis Khan, kollapset det ikke. Alexander Nevsky etablerte en sterk sentralisering av det russiske imperiet, og begrenset makten til satrapene, noe som gjorde dem utskiftbare og underordnet Kiev og Konstantinopel.
  Så alt var bra. Helt til hele verden ble forent og konsolidert.
  Og dette akselererte selvfølgelig vitenskapelig fremgang og folk fløy ut i verdensrommet mye tidligere og mestret planetene i solsystemet. Livet ble bedre og bedre. Under disse forholdene ble Djengis Khan noen ganger husket, og det ble bemerket at han også kunne skape et stort imperium hvis de russiske gudinnene ikke hadde stoppet ham.
  Det er også laget filmer...
  Og da vitenskapen utviklet og mestret tidens hemmelighet, ble Alexander Nevsky og Genghis Khan gjenoppstått fra de døde.
  De spilte sjakk med hverandre. Nevsky bemerket:
  - Du var en verdig erobrer!
  Genghis Khan nikket.
  - Jeg ga etter for døtrene til de russiske gudene!
  Og laget en rokade.... Begge antikkens herskere lo og bemerket:
  - Hver person er sin egen lykkes smed, men alt som eksisterer i verden avhenger av høyere makter, uten å telle ære!
  ALEXANDER DEN FJERDE LEVENDE GUD
  Denne gangen blir Mirabela sendt for å hjelpe Alexander den fjerde, sønnen til Alexander den store, den mest legendariske av konger, i kampen.
  Det er bare en ti år gammel gutt. Og den virkelige makten i imperiet tilhører regenten.
  Mirabela kunne ikke huske navnet på regenten. Og foreløpig løp hun bare langs den varme sanden i Midtøsten, og slo de nakne, solbrune og grasiøse bena.
  Ja, det var ingen enkel vei for henne. Sanden på hælene til den nakne jenta brenner veldig.
  For å få litt distraksjon bestemte Mirabela seg for å synge. Tross alt hever sangen virkelig tonen i livet spesifikt:
  Og stemmen til skjønnheten er fantastisk.
  Jenta synger så glad;
  Jeg er en barbeint jente som løper gjennom ørkenen
  Varm sand plager sålene mine ...
  Hva skjedde med skjønnheten nå
  Hvorfor har hun nattergal-stemme!
  
  Verden, selvfølgelig, tro meg, er ikke søt,
  Tro meg, det er mange problemer under solen...
  Akk, en ubehagelig ettersmak gjenstår,
  Og jaktjenter vet store endringer!
  
  Her i epoken kom ned, tror Alexander,
  Stor makedonsk jager fra Gud...
  Var der som en naken Cassandra,
  Den mektige kommandanten - tro meg, godt gjort!
  
  Men herskeren, vakker som solen, døde,
  Hans lille sønn forble på tronen ...
  Og selvfølgelig river du ikke kråker i dette,
  For et barn på tronen, akk, helt alene!
  
  Jenta prøvde nidkjært å beskytte ham,
  Hold den hellige drøm på tronen ...
  Slik at imperiet styrer verden ikke litt,
  Jeg vil lese en bønn til den allmektige Gud!
  
  Nå løper jeg barbeint gjennom ørkenen,
  Det er veldig vondt for mine uheldige såler ...
  Imperiet var i fullstendig uro
  Måtte den allmektige Gud hjelpe, kjerub!
  
  Så jeg skyndte meg til leiren til de krigerske grekerne,
  Tilbys tjenester innen sverdkamp...
  For vi er alle menneskelige brødre
  Og tro frimodig at vi vil knekke motstanderne!
  
  Hva er skjebnen til slaven,
  Kjemp hardt, ikke forbann skjebnen ...
  Om nødvendig vil vi sette banker på fienden,
  Kontoen ble åpnet allerede løp en bot!
  
  Her kjemper jeg for enheten i den antikke verden,
  Slik at den store øverste herre styrer ...
  Tross alt høres kampene i fedrelandet ut som en paradis-lyre,
  Av og til river det hellige kjød!
  
  Ja, jenta er en helt i landet, en patriot,
  For grekernes rike kjemper kjærlig ...
  Jeg vil beskytte det eldgamle barnet på tronen,
  For det kom fra Gud, du vet, barn!
  
  Menneskehetens verden vil bli strålende,
  Jeg vet at det kommer til å bli bra og alt blir bra ...
  Makedonia er nesten hjemmehørende i Russland,
  Båten må jevnes ut hvis åren er brukket i den!
  
  Snart kommer Gud Jesus til oss med nåde,
  Han vil gi frelse til menneskenes sønner til alle ...
  Slik at plebeierne blir den klokeste adelen,
  For å løse flere hverdagslige problemer!
  
  Ære være Gud, og ære være Kristus Jesus,
  At den store solen på himmelen fødte ...
  Det har med kunst å gjøre...
  Måtte vi ha flere rettferdige krefter!
  
  Det er da vi svever inn i himmelen i himmelen,
  La oss stige opp over stjernene for å beholde Jesus...
  Alle som døde i stor ekstase vil gjenoppstå,
  Pris den salige Maria for Sønnen!
  Mirabela sang ferdig, og hvordan hun hoppet opp og scrollet platespilleren i været med bare føtter. Og le.
  Så husket jenta at regenten til Alexander den fjerde, Philip Arridea, var hans onkel og bror til Alexander den store. Men han ble drept. Og nå sitter Antigonus One-Eyed på tronen. Han støtter Alexander den fjerde.
  Og Cassander, herskeren og satrapen i Makedonia, motsetter seg ham.
  Her skal en kamp finne sted, der både Antigonus One-Eyed og den nominelle tsaren Alexander den Fjerde skal omkomme.
  Antigonus One-Eyed har mer territorium og flere tropper. Cassander har selve Makedonia og Hellas - en mer organisert og bedre væpnet hær.
  Så sjansene er omtrent like - og den minste sjanse kan avgjøre kampens utfall.
  Selv om denne historien er litt annerledes enn den offisielle, men tidene er gamle, er det ingen som egentlig vet hvordan den var.
  Mirabela flykter til leiren til Antigonus One-Eyed. Og hennes nakne, runde hæler glitrer.
  Vimplene og flaggene til leiren er allerede synlige i det fjerne. Hæren er stor. Tell landene opp til India og en del av India. Egypt nøler fortsatt med hvilken side de skal ta.
  Antigonus og Cassander kjemper om makten. Men seieren til Antigonus gjør det mulig å samle imperiet i en enkelt knyttneve igjen, mens Cassander tvert imot sprer det.
  Så valget av Mirabela er åpenbart!
  Jenta løper til leiren. Warriors stirret umiddelbart på hennes muskuløse, solbrune, i en bikini.
  Men ingen turte å krangle og bremse.
  Mirabela skynder seg, og hennes bare føtter setter grasiøse fotspor i sanden.
  Mange krigere, spesielt unge, faller på kne og kysser ivrig disse fotsporene.
  Her er en vakker, muskuløs jente som går forbi teltene. Krigere bøyer seg for henne.
  Og kysse fotsporene hennes igjen. Mirabela er en jente som bare er super.
  En ung kriger prøver å ta henne i det nakne kneet. Og jenta tok den og sparket den.
  Han falt og krasjet.
  Mirabella sang:
  - Fortjen meg, du fortjener meg
  Du fortjener en jente!
  Fortjener, skjønnhet med en pistol,
  Synd ikke mer!
  Og alle faller på kne foran henne.
  Jenta løper opp til Antigonus sitt telt. Det er like stort som et ekte palass.
  Og det er mange krigere her - minst to hundre tusen for hele leiren. Her er mauren.
  Ved inngangen blir Mirabela møtt av ekte helter. Og de slapp jenta gjennom.
  Her går krigeren inn i teltet, og går videre, tråkker med bare, grasiøse ben på frodige tepper.
  Hun er igjen, og igjen savnet. Og jentene bukker rett til midjen. Og alt ser bra ut.
  Her er hun inne i teltet og Antigonus møtte henne. En ganske stor mann med øyelapp.
  Så på jenta vakre ordet gudinne.
  Og sa:
  - Du kom for kjærligheten!
  Mirabela ristet på hodet og brølte:
  - Jeg kom for å gi deg seier!
  Antigonus nikket og svarte:
  - Hva vet du om Cassandra!
  Jenta svarte med et smil:
  Han har satt en felle for deg! Han har tre færre soldater, men de er mer organiserte. Går vi imidlertid fra siden der vi ikke er forventet, kan vi vinne en avgjørende seier!
  Antigonus spurte mistenksomt:
  "Hva om Cassander sendte deg selv?" Og du vil lede oss i en felle!
  Mirabela svarte selvsikkert:
  - Cassander vil ikke klare å forene imperiet. Han er bare en usurpator. Bare under styret til sønnen til Alexander den store kan statens enhet bevares. Og jeg hjelper alltid de som bidrar til menneskehetens enhet!
  Antigonus nikket.
  - På en eller annen måte tror jeg deg! Vel, la oss dra på camping!
  Mirabela svarte aggressivt med raseri:
  - Vi vil frimodig gå inn i kampen om kraften til Petrik,
  Og i drømmer Gud Amon - hellige ansikter!
  Deretter tilbød jenta å lede hæren, og Antigonus gikk med på det.
  Alexander den fjerde dukket opp selv.
  Han var en ganske stor og muskuløs gutt. Blondt hår og mørk hud fra solbrenthet, var det tydelig at ungen var mer komfortabel med å gå barbeint enn å ha på seg sandaler og rustninger.
  Men her setter gutten seg på hesten. Han er elleve år, men du kan gi fjorten eller femten.
  Det kan sees at han ser på Mirabela med interesse, og sa:
  Hvilke muskler hun har!
  Jenta svarte med et smil:
  "Jeg er en førsteklasses kriger!"
  Guttekongen nikket.
  - Ikke sant! Etter seieren vil jeg gjøre deg til min første kone!
  Mirabela sa med et smil:
  - Jeg tror, etter seieren, vil jeg bli fraktet til en annen verden! Akk, målet mitt er å hjelpe deg, men jeg har ingen makt over meg selv!
  Alexander den fjerde beordret:
  - Led oss inn i kamp!
  Og den enorme hæren til Antigonus la ut på et felttog. Den hadde til og med krigselefanter.
  Mirabela noterte aggressivt og raket den varme sanden med de nakne, sterke bena:
  - Vi vil frimodig gå inn i kampen om sovjetenes makt!
  Og så ble det bedre:
  - For makten til Makedonia!
  Kjempepike - du kan ikke si noe mot henne. Dette er virkelig en kolossal tispe.
  Og hæren til Antigonus og Alexander beveger seg rundt troppene til Cassander.
  Det er en stor bevegelse.
  Mirabela synger på en kampanje, og fra et mannsnavn:
  Jeg er Alexander, grekernes konge.
  Han er Darius, persernes suveren.Vi møttes igjen på slagmarken.
  
  Under Issa slo jeg ham Og jeg fortjente ære for det, "Invincible" fikk navnet!
  
  Hele verden kjente meg igjen, kalte meg "guddommelig"! Jeg beviste det med sverdet mitt!
  
  Jeg kom for å beseire ham og forbinde alle landene. Det er på tide for alle mennesker å leve fredelig sammen! - - - Troppene hans er foran meg. Av frykt samlet vi systemet. Vi leker igjen med skjebnen vår!
  
  De er nesten sju ganger flere enn oss, Men det slår gnister fra øynene våre.Vi tror: gudene vil ikke forlate oss! - - - Fiender gikk til oss i en folkemengde, de vet ikke hva et system er. Han sendte troppene sine til slakting!
  
  Her er hans ryttere som flyr, De vil skremme oss Slike - de vil bare beseire feiger! - - - Falangen i midten holder linjen. De vil dø, men de vil ikke forlate slaget. Perserne blandet seg foran muren deres!
  
  Og rett kamp. Hard kamp. Men hold ut! Og hold linjen! Thrakerne er der! Det er ikke første gang for dem!
  
  Men venstre fløy er sammenkrøllet Og har trukket seg tilbake lenge, Og den ber om min hjelp!
  
  Jeg skal ikke hjelpe dem. Dette er tross alt en kamp! Jeg står og venter, det er tessaliere! Jeg tror på skjebnen!
  
  Panikken koker i midten, Falangen vår fortrenger dem, Og kavaleriet deres løper til sidene!
  
  Målet mitt er nådd her! Gudene har åpnet døren for oss!! Jeg kaster kavaleri inn i dette gapet!!! - - - Jorden skjelver og støvet virvler, Og gnister slår fra under hovene - Det tunge kavaleriet flyr!
  
  De er alle mine kamerater, De kastet hansken til skjebnen!Vi vil legge hele verden under!
  
  Infanteri - det viktigste i kamp, Løper etter kavaleriet i rekkene Uovervinnelig, som Akilles i kamp!
  
  Jeg føler resultatet av kampen.
  
  Vi skjærer inn troppene hans! Seieren er veldig nær!! Kampen vår vil bli husket av folk i århundrer!!!
  
  Vakten hans er allerede sammenkrøllet! Og hundre meter foran ham! Og det er ingen andre foran! - - - Å se oss foran seg, Som en sjofel feiging, ikke en helt, I redsel forlater Darius kampen.
  
  For en feig han er! For en skurk! Han vanæret sin krone, og all hans makt tok slutt!
  
  Hvor skal du?! Løp! Beskytt deg selv mot døden! O guder! Hvor latterlige er mine fiender!
  
  Hele persernes hær løper allerede. I dag er jeg full av kamp! Halve verden tilhører meg nå!
  Her fullførte hæren felttoget og dro til baksiden av Cassandra. Og så ventet Mirabela på funnet - i tillegg til de greske og makedonske troppene var det også egyptere.
  Så derfor vant Cassander i den virkelige historien, og Alexander den fjerde ble tatt til fange og drept.
  Dermed har Antigonus bare halvannen ganger flere soldater, med fiendens beste kvalitet.
  Men han har en mer fordelaktig posisjon og taktisk overraskelse på sin side.
  Mirabela skyndte seg til angrepet.
  Og med sine fire sjarmerende jenter: gudenes døtre.
  Og la oss kutte motstanderne.
  Mirabela ledet møllen med sverdene sine, kuttet ned soldatene til Cassandra og kvitret:
  - En kvinne er en gren som modnes best i utskeielsens humus, men gjengjeldelse venter den uansett!
  Natasha hakket også av vanvidd og raseri. Hennes nakne tortur brakk den greske krigerens kjeve og knirket:
  - En politiker er en matematiker som tar bort og deler, og han gjør det med en kolossal feil i lomma!
  Zoya, fortsetter å hakke motstanderne og kaster giftige spill med bare tær og knirker:
  - Gud skapte en kvinne barbeint og ung, Satan, ved hjelp av politikere, skoet henne, og tvang henne til å falle inn i barndommen!
  Angelica skar aggressivt ned en masse fiender, og det kobberrøde håret hennes flagret i vinden som et proletarisk banner.
  Og jenta kurret:
  - Det er bedre for en kvinne å fremvise bare hæler enn å bli skodd gjennom ekteskapet for en støvel!
  Svetlana kuttet motstandere og kuttet dem og hylte:
  - En kvinne er den vakreste blomsten i Herren Guds hage, men den mest lumske larven - en stygg mannlig politiker spiser opp stilken hennes!
  Mirabela, fortsatte å kutte fiendene, knirket og utstedte:
  - Når hun blottlegger brystene sine, vil en kvinne forlate en mann uten bukser og rive av tre skinn fra ham!
  Natasha fortsatte aggressivt og knuste rivalene:
  - Den blonde jenta er absolutt vakker, bare det lyse hodet er for bokstavelig!
  Zoya, kuttet opp krigerne, gryntet Cassandra:
  - Blond jente med lys hode er ikke alltid bokstavelig talt, men alltid billedlig talt det vakre kjønn!
  Angelica, som fortsatte å knuse motstanderne sine, skrek:
  - Hva er forskjellen på en politiker og en prostituert - sistnevnte legger ned for pengenes skyld under hvem som helst, og den første legger ned halvparten av velgerne for profitt skyld på noen måte!
  Svetlana, som kuttet av fiendene til Cassandras hær og kastet en boomerang med bare tær, utstedte:
  - En prostituert for penger gjør ethvert esel-nonentity til en mann, en politiker og gratis vil gjøre et ubetydelig esel av enhver mann!
  Mirabela, som knuste forskjellige typer motstandere og brøt kjevene med den nakne, runde hælen, ga:
  - Gutter blir til slutt menn, politikere blir med årene enten til diktatorer, eller blir vandrevitser!
  Natasha, hogget motstanderne og hogget hodet av dem, kastet knusende gjenstander med bare fingrene hennes, knirket:
  - Politikeren er ikke alltid morsom, men alltid en vandrevits, og en fri klovn!
  Zoya, hakket opp alle slags fiender, ropte:
  - Diktatoren får ofte undersåttene sine til å gråte, men i spøk vil hele landet ha ham!
  Angelica, som kuttet makedonerne, knirket:
  - Hvor nyttige er diktaturer - når folk bygger, vil klippe som sauer, og en rev våkner i sauehodene!
  Svetlana, holdt en krigsmølle, kuttet hodet av og kvitret:
  - Hvis du vil bli klippet med sinnet til en vær, hvis du har en revs oppfinnsomhet, vil du sette den på halsbåndet til konkurrentene dine!
  Mirabela, som fortsatte å dissekere motstanderne, utstedte:
  - En rev vil rive av tre skinn fra en løve, og den vil skrelle av like sterk som eik som klissete!
  Natasha, som kjempet med de fremrykkende falangistene, bemerket:
  - Uansett hvor langt politikerspråket er, blir velgerens liv bare kortere av dette!
  Zoya la aggressivt merke til da hun kuttet fiendene:
  - I jakten på en lang rubel forkorter politikerne tungen for kritikk, og husker - taushet er gull!
  Angelica, som skar gjennom de snikende fiendene, utstedte:
  - Taushet er gull, men ofte i andres lomme!
  Svetlana, som skar gjennom fiendene, kurret:
  - En mann med stor bokstav trekkes mot lyset, en mann, riktignok en mann, til lyshårede!
  Mirabela, som fortsatte å kutte ned fiendens hær, gryntet:
  - Gud ga mennesket et sinn og en udødelig sjel, Satan kastet sinnet over sinnet, og gjorde kroppen om til et kadaver!
  Natasha, knusende motstandere, bjeffet:
  - Mennesket er et dyr styrt av en rev som utgir seg for å være en løve i fåreklær!
  Jentene spredte seg og kuttet ned Kassandras hær med stor effektivitet og press. Og sverdene deres blinket som propellblader.
  Zoya bemerket og kastet en ert med dødelige eksplosiver med bare tærne:
  - Mennesket drømmer om å ha kraften til den allmektige Gud, for å oppnå apebasemål!
  Angelica den røde vixen, dissekere fiendene, utstedte:
  - Selvfølgelig elsker Gud våre sjeler, men vi ønsket så at den Allmektige skulle elske kroppene våre også, og sende ikke bare åndelig helbredelse!
  Svetlana, som kuttet ned fiendene, la også til, og brøt fiendens kjeve med sin bare hæl:
  - Gud skapte Eva for at hun skulle gi lykke, og laget en politiker for at han skulle stjele drømmer, men han ville muntre seg, om enn uten skjønnhet!
  Mirabela, som skar gjennom motstandere og kastet granater med bare tær, knirket:
  - En politiker er en slags lommetyv som erstatter fingernem fingre med lang tunge, og lager mye mer lyd når han stjeler, og slår av seg evnen til å tenke!
  Natasha var helt enig i dette, knuste fiendene og kvitret:
  - En hersker som liker å snakke mye vil oppnå lite i praktiske saker, siden en lang tunge forkorter armene!
  Zoya bemerket aggressivt, kuttet ned en annen del av fiendene og kastet en granat med bare foten:
  - Hvorfor den allmektige Gud sjelden snakker med mennesker - for ikke å bli som politikere med verbal diaré som maskerer impotens!
  Angelica, som skar gjennom fiendene og med bare tærne, tok og kastet en morder på fienden, og knirket:
  - Politikeren snakker mye, og snakker enda mer, men ordene hans går forbi ørene til velgeren, som ikke er døv av ledig prat!
  Svetlana, som skar gjennom fiendene og satte i gang ødeleggelse med bare tær, utstedte:
  - Jo lengre tunge en politiker har, jo kortere vett har velgeren som stemmer på ham!
  Mirabela bemerket, igjen med bare tærne, en dødelig bombe:
  - For velgeren er den lange tungen til en politiker en løkke på halsen, som imidlertid først drypper på hjernen, og deretter pudder hodet, nok et tomt pudder!
  Natasha erklærte aggressivt og klippet ned fiendene:
  - Et høyt sinn kombineres sjelden med en lang tunge, men arroganse er vanlig for ordbruk som ikke kjenner grenser!
  Zoya bemerket vittig, blottet tenner og knurret som en panter:
  - En lang tunge passer godt i lommer, hvis den kombineres med kunnskap om forviklingene ved sycophancy!
  Angelica, som dissekere fiendene, sa veldig vittig:
  - Et ekte geni vil ikke snakke på lenge, korthet er talentets søster, og geni er broren til konsisthet!
  Svetlana, som kuttet av falangistene, som allerede hadde flyktet, bjeffet:
  - En lang tunge er ikke bare et tegn på et kort sinn, men også på endeløs dumhet!
  Kort sagt, de beseiret hæren til Cassander, og Mirabela kuttet personlig hodet av ham.
  Etter det tvang jentene fangene til å kysse de bare, meislede, lett støvete og blodige føttene deres.
  De gjorde det ydmykt og bøyde seg inn i tre dødsfall.
  Imperiet til Alexander den store gjenopprettet enheten. Og Makedonias banner skinte igjen.
  Så fulgte nye felttog mot araberne, med deres erobring. Så til Herkules søyler, med erobringen av Roma og Kartago. Og til India med sin fullstendige erobring.
  Alexander den fjerde levde i sytti år og klarte å erobre Kina, og overgikk farens ære.
  De kalte ham Alexander den store. Han fanget alle de siviliserte landene i den antikke verden. Og et imperium oppsto fra Atlanterhavet til Stillehavet. Stor, mektig og velstående.
  Litt senere ble også Japan invadert. Og så ble Amerika erobret.
  Imperiet ble globalt. Det ble styrt av Petrik-familien. Denne autoriteten var så stor at det ikke var noen alvorlige opprør fra satrapene. Og nå flyttet fremskritt, etter å ha passert epoken med den dystre middelalderen, umiddelbart inn i den industrielle.
  Og så den industrielle revolusjonen. Og menneskehetens flukter ut i verdensrommet er tusen år tidligere enn i virkelig historie.
  Og i det tjueførste århundre har imperiet nådd kanten av universet. En tidsmaskin ble skapt og de lærte hvordan de skulle gjenreise de døde.
  Alexander den store og hans største sønn ble også gjenoppstått.
  Slik endret verdenshistoriens gang seg. Og det var flott for menneskeheten.
  Se for deg et universelt imperium der selv lenge døde mennesker gjenoppstår, og det moderne tjueførste århundre. Der det er mer enn to hundre land i verden, og balanserer på randen av atomkrig.
  Og forskjellige koronavirus streifer alle rundt!
  Så... Jentene har oppnådd den største bragden for all progressiv, og ikke særlig progressiv menneskelighets skyld!
  
  BLOND JENTE HJELPER PRINS SVYATOSLAV
  Jentehelten er muskuløs og løper i bikini til leiren til storhertugen av Kiev Svyatoslav.
  Hæren til den romerske keiseren nærmet seg den russiske leiren. Romerne har en fordel i styrke en og en halv gang. De reiste en stor hær.
  Svyatoslav mistet initiativet. Angrepene til Pechenegene og bulgarernes svik slo hæren hans kraftig. Og nå må du kjempe i undertall.
  I den virkelige historien tok Svyatoslav opp forsvar i festningen. Men den romerske flåten kuttet forsyningen til russerne langs Donau. Og som et resultat døde de nesten helt til de ble enige om å dra etter flere trefninger, på vanskelige vilkår.
  Mirabela forsto at den beste sjansen var å umiddelbart beseire de romerske troppene og dra til Konstantinopel.
  Da vil bulgarerne, og grekerne og ungarerne støtte vinneren Svyatoslav, og det bysantinske riket vil være ferdig!
  Og Tsargrad vil bli hovedstaden i den store russiske staten! For Svyatoslav vant mye. Hele Volga-regionen og Krim, og Nord-Kaukasus, og Bulgaria og Romania. Men etter hans død gikk den erobrede tapt. Og Pechenegs klatrer allerede Volga.
  Så nå er det kritiske øyeblikket. Og det er en sjanse for at Kievan Rus vil bli det sterkeste og mest omfattende imperiet i verden, selv før det ble døpt.
  Mirabela vet dette og skynder seg inn i kamp.
  Men hva skal hun gjøre alene? Kanskje kommer det fem andre krigere - en gutt og fire jenter - døtrene til de russiske gudene, og et udødelig barn?
  Mirabela regner virkelig med dette.
  Men mens du løper flimrende, nakne, rosa hæler. Samtidig synger jenta:
  - Vi kjemper for Russland,
  Med navnet Svarog ...
  Ikke vær en feig jente
  Du er i Guds hjerte!
  Her løper hun nærmere og nærmere festningen, der de russiske troppene til Svyatoslav befinner seg.
  Først hugger jenta ned med sverd to romerske vaktposter som står nær citadellet.
  Mirabela sang til og med:
  - Fosterlandet flyr i himmelen ...
  I Peruns navn vil Russland reise seg igjen!
  Det var egentlig derfor russerne måtte akseptere andres tro? Faktisk er det mye bedre å tro på ditt eget og lyse. De russiske gudene som tok seg av slaverne og bidro til deres velstand.
  Her løper krigeren opp til veggen. På toppen er vaktposter.
  De ser en skrevet, gullhåret skjønnhet og tar henne som en gudinne.
  Dessuten er Mirabela veldig høy, spesielt for disse tider, og muskuløs, slik at hun ville bli forvekslet med en vanlig kvinne.
  Og så begynte Mirabela å klamre seg til fingrene og bare føtter og klatret oppover veggen. Og det så veldig fint ut.
  Jenta er veldig vakker, og muskelavlastningen hennes er misunnelse til enhver mann.
  Dette er virkelig gudenes datter.
  Mirabela klatret opp. Hun smilte og blunket til vaktpostene.
  Krigerne var kortere enn henne, og ble overrasket over de sterke og dypt sporede musklene til jenta.
  Krigeren tok umiddelbart oksen ved hornene:
  - Ta meg med til prins Svyatoslav!
  Den eldste av krigerne med grått skjegg nikket:
  - Ja, gudinne, vi er klare!
  To unge menn falt på kne og kysset Mirabelles bare føtter. Jenta nikket samtykkende.
  - Det er herlig!
  Etter det flyttet hun, akkompagnert av soldater, til sentrum av festningen, der den store Kiev-prinsen Svyatoslav selv var.
  Mirabela var blid og sang:
  - Det blir et kult resultat,
  Vi skal til Tsargrad!
  Her slo hun de bare sålene på brosteinen og nådde bygningen der den kjente gamle russiske kommandanten var. Personligheten er legendarisk.
  Her inne ble hun møtt av nye krigere. De kjente Mirabela for sterke muskler og bryst. Så hoppet de videre.
  Svyatoslav hadde ennå ikke lagt seg og møtte en høy gjest. Han var kort, men bredskuldret, med et barbert hode, som var kronet med en forlokk. Ikke ennå en gammel, moden ektemann, full av styrke og energi. Han så på Mirabela og rynket pannen. Det er ikke hyggelig når en kvinne ruver over deg.
  Han spurte henne med et smil som så anstrengt ut, mens øynene hans så onde ut:
  - Til hvilket formål kom skjønnheten til meg?
  Mirabela svarte også med et smil, og så vennlig ut:
  - For å hjelpe deg med å beseire de store romerne!
  Svyatoslav bemerket med et sukk:
  - Ett sverd løser ingenting, selv om du er sterk, ser jeg en kriger!
  Jenta stampet barfoten og svarte:
  - Vi må angripe romerne nå. De har ennå ikke samlet alle styrkene, og vil få forsterkninger. Knus umiddelbart og dra til Tsargrad!
  Svyatoslav nikket og bemerket:
  - Det trodde jeg også. Men fienden har overtaket!
  Mirabela svarte logisk:
  - Tiden jobber mot oss! Drar vi litt lenger, vil den romerske flåten avskjære oss langs Donau, og vi får verken forsterkninger eller forsyninger. Og fiendens styrker vil bare vokse!
  Svyatoslav bemerket med et sukk:
  - Orakelet vårt spådde at i en åpen kamp vil vi tape!
  Mirabela svarte hardt:
  "Tror du ikke at dette oraklet ble kjøpt av basilikum?" Og den forsinkelsen vil bare øke fordelen med Byzantium!
  Svyatoslav innvendte dystert:
  - Oraklet tok sjelden feil, og spådde tidligere seire våre, både over khazarene og andre folkeslag. Men... Er du tilfeldigvis gudenes datter?
  Mirabella nikket.
  - Du kan teste meg i kamp med hvilken som helst av dine krigere!
  Svyatoslav slo uventet Mirabela i magen. Jenta flyttet seg mekanisk, og stanget prinsen med hodet i pannen. Han falt.
  To høye krigere stormet mot Mirabela, men jenta hoppet og slo dem med bare hæler.
  Kampflyene styrtet...
  Mirabela bøyde seg ned og la press på Svyatoslavs nakke. Han kom til fornuften og åpnet øynene.
  Så mumlet han og gned den forslåtte pannen:
  - Dette er den svarte guden. Du er tydeligvis datteren til Chernobog. Så rørt, hodet sprekker!
  Mirabelle svarte:
  - Jeg kan brygge en trylledrikk som vil gjøre krigerne dine sterkere og mer spenstige.
  Da vil vi helt sikkert beseire fienden!
  Svyatoslav nikket, hodet barbert med en forlokk:
  - Vari! Jeg tror deg!
  Mirabella spurte:
  - Plukk litt gress og eliksiren er klar!
  Storhertugen ga henne et par dusin tjenestejenter for å hjelpe henne.
  Mirabela dro sammen med ham til lunden for å samle en trylledrikk som øker styrken og utholdenheten til jagerflyene. Det var ingen bysantinske krigere i lunden ennå.
  Men jentehelten var på vakt. Og med god grunn.
  Her er flere titalls ryttere som forsøkte å angripe de hjemvendte jomfruene med kurver fulle av urter og sopp.
  Mirabela skyndte seg til fienden i kamp. Og viftet med sverdene hogg hun av tre hoder på en gang.
  Så hvordan la oss hogge motstanderne. Denne jenta er bare en terminator i bikini og bare føtter.
  Den nakne hælen hennes traff den bysantinske krigeren i haken. Etter å ha fløyet, skjøt han ned fem fiendtlige ryttere på en gang.
  Mirabella tvitret:
  - Jeg er den kuleste i verden, og jenta er konkret barbeint!
  Dette var virkelig en super vri. Mirabela fortsatte å kutte motstanderne og kaste glasskår med bare tærne, og traff motstanderne.
  De romerne som ikke hadde tid til å rømme ble drept. Og Mirabela vant nok en seier.
  Her er det jentene som slår med bare føtter, det er varmt på Balkan om sommeren, og de tok med seg sopp, bær og gress. Og Mirabela i et stort kar begynte å brygge dødelige og kjærlighetsformler.
  Og det bar en sterk tertelukt gjennom hele leiren. Og en jente med gyllent hår rørte på alt med den nakne, meislede foten.
  Og dette hjalp mye.
  Mirabela brygget en trylledrikk i en gryte og sang;
  Jeg ble født vet i det tjueførste århundre,
  Der elektronikk er overalt ...
  Og tro meg, nerver av stål -
  Du vet at folk fløy på månen!
  
  Stor skapelse av mennesket
  Kan omfavne mens du spiller ballen...
  Vi er barna til den bærbare datamaskinen, Internett
  Og vi vil slå til de uvitende!
  
  Hva vet du at vi fant opp
  En skjerm er innelukket i en lillefinger ...
  Vi vil snart se kommunismen gitt,
  Hvis selv en ond ild brenner!
  
  Tro meg, vår tid kommer
  Vitenskapens land vil blomstre ...
  La Abel seire, ikke Kain,
  Wins åpnet en ubegrenset konto!
  
  Vi tror på vår mor Russland,
  Hva gjorde en fantastisk sving ...
  Åkrene ble vannet med dugg fra perler,
  Wins åpnet en endeløs konto!
  
  Til Jesu og Svarogs ære,
  Vi vil beseire fiendene våre sammen...
  I den allmektiges navn, kjenn familien,
  Vi åpnet den store russiske hæren!
  
  Ja, la kjærligheten tordne i stor herlighet,
  La Lada være med oss for alltid ...
  Vi ble født i en rommakt -
  En stor drøm som gikk i oppfyllelse!
  
  Vi hadde Lenin og den store Stalin,
  Tsar Peter den store, og stormen Ivan ...
  Vi har muskler, vi har blitt hardere,
  Slik er skjebnen til den store rati!
  
  Måtte fedrelandet blomstre i tro,
  Kjærligheten som brakte oss...
  La været være evig mai
  Og utøser bare ondt blod i kamp!
  
  Vi ble født til å gjøre et eventyr til virkelighet
  Til ære for russiske engler, guder...
  Slik at den onde fienden med en gang blir til støv,
  Og sjenerøst bakte paier!
  
  Jeg tror ikke at en person ikke vil være svak,
  Hans skjebne er å erobre alle demoner ...
  Motta de største prisene
  La det bli ødelagt i kamp!
  
  Ja, vår fiende kjenner ennå ikke styrken,
  Men jeg tror at Russland vil bli gjenfødt...
  Selv om babyer, kvinner blir angrepet,
  Vi skal vinne - jeg tror på det og ikke vær redd!
  
  Måtte vårt moderland være fritt,
  Måtte det være i evig herlighet for alltid...
  Vi er riddere, tro meg, adelige,
  Vi er ikke redde for problemer og år!
  
  Kort sagt, vi vil snart bli tilgitt,
  Vi tror vi vil vinne motstanderen ...
  En kunngjøring vil komme fra God Sort,
  La kjeruben spre vingene sine!
  
  Så la oss fullføre det vi startet
  La oss bygge en ny by sterkere enn alle...
  Og det vil bli mye bedre enn i begynnelsen,
  Den kule skurken vil bli slettet til pulver!
  Den heroiske jenta sang ferdig. Og her snurret igjen alt i gryten, gnistret, og drikken var klar.
  Nå drakk russiske soldater den. Det var mer enn tretti tusen av dem, sammen med bulgarerne.
  Svyatoslav tok også en slurk av trylledrikken. Han var klar til å kjempe. Med seg har han broren, en mye høyere Danilo.
  Vel, hva er veien for de russiske ridderne. Alt dette blir en stor og blodig kamp.
  Mirabela drakk også, og kjente en allerede betydelig styrke komme til henne.
  Jenta blinket med sverdene og sa:
  - Det er bedre å vinne stående enn å tape på knærne!
  Etter det kommanderte Svyatoslav allerede:
  - Vel, brødre i kamp!
  Og portene åpnet seg, og den russiske troppen gikk ut. Og det var en hær full av styrke og energi.
  Bysantinerne har femti tusen tropper, og de stilte også opp. Det ser ut til å være mer i antall, men ikke så modig og inderlig i ånden.
  Den romerske keiseren samlet seg selv for å skjelle ut. Og så tok den bysantinske hæren og flyttet.
  Hun er tyngre i rustning, og har en fordel i kavaleri.
  Men å forbikjøre rytterne foran kjører Mirabela Magnetic, full av energi og ivrig etter å kjempe. Jenta her er av høyeste kaliber. Og hvordan det vil kollidere med de bysantinske krigerne.
  Utfører et hoppende slag med to bare føtter på en gang, slår ned motstandere og skriker:
  - Ære til den russiske ratis tid!
  Da vil jenta plystre øredøvende på toppen av lungene. Ja, det ser kult og morsomt ut.
  Og sverdene hennes hvordan de skal falle på fiendene, kutte dem som en barberhøvel. Her er en jente.
  Og så er det andre krigere.
  Natasha kutter ned de bysantinske krigerne med sverd og roper:
  - For Russland Svyatoslav!
  Og med bare tærne vil han kaste en giftig nål.
  Og så går Zoya i kamp. Bysantinske soldater kuttet med stor desperasjon. Og knuser dem med glødende entusiasme.
  Driver en mølle med sverd.
  Og den rødhårede Angelica tok opp romerne og la oss ødelegge dem med stort raseri og desperat press.
  Og den nakne hælen hennes fungerer også og knekker kjevene.
  Jenta brøler:
  - I Peruns navn!
  Og Svetlana kuttet også med stort press og ødela fienden.
  Og han leder møllen med sverd og skrik:
  - For kommunismen!
  Mirabela dissekerer romerne, bemerker:
  - Hvis du vil vinne hele verden, fyll hodet med visdom og hjertet med kjærlighet!
  Natasha, som kuttet ned motstanderne fra Byzantium, sa:
  - Et gullhjerte trekker ikke alltid penger i lomma, men det lar deg finne utallige skatter i himmelen, sammenlignet med hvilke fjell av sedler som ikke er verdt en krone!
  Zoya, som hogget legionærene, bemerket:
  - Det er vanskelig å forstå hvorfor Gud tillater ondskap, men det er enda vanskeligere hvorfor en person ikke tillater godhet i sitt hjerte, og barmhjertighet i sine handlinger!
  Angelica bemerket, hogget romerne og kastet plater med bare tær:
  - Gylne fjell fra politikernes munn er ikke verdt en krone, men en kobberpenning, hvis en person er en kjæreste, er en stor skatt i verden!
  Svetlana, som aggressivt hogget de bysantinske jagerflyene, bemerket:
  - Gud skapte mennesket for lykke, men mennesket skaper problemer og ulykke for seg selv, og ønsker å bli Gud Skaperen!
  Mirabela, som skar gjennom motstandere med sverd, utstedte:
  - Det en kvinne vil, vil Gud, kanskje er det derfor menn har kontinuerlige problemer og problemer, fordi en kvinne er følsom og gudløs!
  Natasha, som dissekere romerne, bemerket:
  - Når barn ler av lykke, ler ikke foreldrene, så prisen på gaver viste seg ikke å være morsom!
  Zoya, som kuttet bysantinene og slo dem ut med bare foten, bemerket logisk:
  - Gud er alltid en kjærlig Far for mennesket, men skjebnen er ofte en lunefull stemor!
  Augustin dissekerte romerne, la logisk til:
  - Det er vanskelig selv for en rev å lure skjebnen og det er umulig å lure Gud!
  Svetlana, som skar gjennom motstandere og aggressivt knuste dem, og kastet en eksplosiv pakke med sin bare hæl, utstedte:
  - Alt er mulig i politikken, men du kan likevel ikke lure Gud en gang, selv om du er vant til å lede velgerne på nesen til det uendelige!
  Mirabela, som kuttet motstandere i kål og lagde romerske koteletter av dem, sa:
  - Politikere er store kjeltringer i svik, men ubetydelige i sannhetsspørsmål!
  Natasha, som fortsatte å entusiastisk kutte ned fiender, bemerket:
  - Politikeren gjemmer hoggtennene, men viser gjerne tenner, spesielt hvis velgeren er med kyllinghjerner!
  Zoya, som knuste romerne, bemerket vittig:
  - Politikeren har ikke sans for proporsjoner i løfter, men gjennomføringen av strenge grenser tenderer mot null!
  Angelica, som skar gjennom fiendene, erklærte med raseri:
  - Politikeren har et nullstilt minne for løfter, men ønsket om å lyve i det uendelige!
  Svetlana bemerket aggressivt og kuttet hodet av romerne:
  - En politiker med tunga kan reise en hel tsunami, men når det kommer til å jobbe med hodet er det fullstendig ro!
  Mirabela kjørte en platespiller med bare føtter, kuttet ned motstandere og kvitret:
  - En fylliker vil forsove seg, og en politiker vil snorke når det gjelder å oppfylle løftet med fulle øyne!
  Natasha bemerket opprinnelig, og kuttet av fiendene:
  - En politiker er en prostituert som tar stemmer med en gang, men aldri gir glede!
  Zoya, som skar ned romerne, var helt enig i dette:
  - Politikeren har ambisjonene til en løve, som bringer velgeren til livet som en hund!
  Angelica, som kjempet med bysantinene og knuste dem, bemerket logisk:
  - Gud elsker mennesket selv i synder, bare gudløshet vil ødelegge sjelen!
  Svetlana, som klippet av legionærene som en barberhøvel på et skjegg, plystret:
  - Fri vilje er en gave fra Gud, bare en person kjenner ikke samvittighetsterskelen!
  Mirabela, kuttet ned de allerede tynnede romerne, kurret:
  - Samvittighetsfrihet er den Høyestes gave, samvittighetsfrihet er en forbannelse fra de laveste!
  Natasha, som kuttet ned de romerske, eller rettere sagt de bysantinske soldatene, oppsummerte:
  " Gud ga fri vilje av stor kjærlighet, men mennesket valgte sin del av betydelig blod!"
  For på en eller annen måte å gjøre seg selv mer munter, sang Zoya:
  Jeg er en enkel Komsomol-jente,
  Nylig banebrytende...
  Rock på et tau veldig behendig,
  Ganske som de sier skjønnhet er søtt!
  
  Men Fuhrer invaderte kjære Russland,
  Et rasende glis truer fascismen...
  Men fortsatt er jentene penere enn alle andre
  Vi vil svare på det mest lumske slaget!
  
  Til ære for vår store mor,
  Guttene vil dristig dø ...
  La oss stoppe størstedelen av nazistene vilt,
  Vår hær vil være uovervinnelig!
  
  Komsomol-medlemmet ga meg en oppgave,
  Ta heller med etterretning til hovedkvarteret,
  Så du anstrenger pusten
  Slik at det ikke var glatte padder i en drøm!
  
  Jeg går barbeint i engen,
  Selv om de ikke var av vane stjal de byen,
  Bra først, hardt etterpå
  Å gå barbeint på grus er dyrt!
  
  Sålene er kraftig solbrune av steiner,
  Og blod siver fra kuttene...
  Men flaggene på fedrelandet vaier lyst,
  Og Herrens kjærlighet vil være med oss!
  
  Pris den gigantiske Jesus
  Som er høyere og vakrere enn alle ...
  Når folket og partiet er forent,
  La oss feire lykke og suksess!
  
  Vi tror på fascisme, vi vil bryte ryggraden,
  Siden hver krig fra en krybbe...
  Seieren vil være i strålende mai,
  I Gehenna, bli en skurk!
  
  Måtte mitt hellige land bli herliggjort,
  Seirene i oktobers herlighet dundrer...
  Selv om jenta er i filler og barbeint,
  Hun lider, kjære, ikke forgjeves!
  
  Vi dedikerte våre hjerter til moderlandet,
  For gullets ære, tell sjeler ...
  Til suksess åpnet de raskt døren,
  Og kvele ondskap og svik!
  
  Måtte Russland være verdens hegemon,
  Få orden i universet...
  Belønn alle motstandere med nederlag,
  Og spøkefullt flytte bonden til dronningen!
  
  Måtte mitt Russland være i universell herlighet,
  La epletrær blomstre i den på Mars ...
  I den sovjetiske, røde, rasende makten,
  Folket vil gjøre drømmen til virkelighet!
  
  Vi vil gjøre fedrelandet stort,
  Siden Komsomol-medlemmene er de kuleste ...
  Støtt ansiktene til de hellige på ikonene,
  Vi vil vinne, og etterlate synd i våre hjerter!
  Nesten hele den bysantinske hæren ble drept, og restene av den flyktet.
  For å forfølge fienden utstedte Angelica:
  - Guds gave er ikke eggerøre, men den som nekter nåde har hjernen til en våt kylling og bløtkokt!
  Svetlana flyttet fienden med sin nakne hæl langs bakhodet og knirket:
  - Gud gir nåde til enhver person, men ikke alle er bestemt til å ta rikdom!
  Mirabela, som ødela fiendene, la til og blottet tenner:
  - Sleden kan være sin egen, den er kanskje ikke sin egen, men plassen på tronen er alltid noen andres, fordi politikken har makten, har en dårlig ambisjon!
  Natasha, som avsluttet romerne, bemerket ganske logisk og korrekt:
  - En politiker har sju fredager i uken, så han vil alltid arrangere en evig mandag for velgerne sine, og en solid søndag for seg selv!
  Zoe bemerket aggressivt da hun kuttet hodene av de tilbaketrukne romerne:
  - En politiker elsker å gi råd til velgerne, men gode råd er dyre, og de som politikerne gir ut er verdiløse!
  Angelica, som hogget de flyktende bysantinerne, gryntet:
  - Det finnes ikke noe søtere salt enn sannhetens salt, og ingen bitre honning enn honningen av valgløfter!
  Svetlana, som knuste de flyktende jagerflyene, bemerket, og kastet en skive med skarpe ender med sin bare fot:
  - Gud kan tilgi enhver synd ved å vise deltakelse, men en person er utilgivelig dum hvis han tilgir seg selv likegyldig likegyldighet!
  Mirabela oppsummerte det hele, og avsluttet de siste romerne:
  - Du kan både tro på Gud og ikke tro, bare det første gjør oss til et bilde av den allmektige, og det siste, et dyr fra rangen av forrang til de laveste!
  Den bysantinske hæren ble fullstendig beseiret, og nå hindret ingenting oss i å flytte til Konstantinopel.
  Hæren til Svyatoslav vokste med stormskritt. Han fikk selskap av grekere, og bulgarere, og serbere, og ungarere og andre styrker.
  Og så fulgte angrepet på denne mektige citadellet.
  Mirabela angrep sammen med de andre jentene. Mens hun kuttet ned forsvarerne av Konstantinopel, fortsatte jenta å spøke:
  - Gud skapte Eva vakker og ung for at Adam skulle elske henne, men politikeren i menneskesjelen, drepte sjelens ungdom, og vansiret kroppen til helvete!
  Natasha, som makulerte forsvarerne av Konstantinopel, bemerket:
  - Det er godt å være en ung kvinne med kropp, det er dårlig å være et hjelpeløst barn når det kommer til business!
  Zoya, avskåret motstandere, utstedte rasjonelt:
  - Politikeren med forskjellige ord sier i hovedsak én ting - jeg har makt, og du har nudler på ørene, jeg har en trone, og du stønner av irritasjon!
  Angelica, denne rødhårede jenta, som igjen gjorde skarpe vendinger med sverdene, bemerket:
  - En politiker er en nattergal som synger søtt, men tonene til en ekte fugl er skrevet av Gud, og tonene til en politiker er skrevet av gripende labben til en pengegrubber!
  Svetlana la vittig til, og kuttet ned en annen forsvarer av Tsargrad:
  - Gud bestemte - mannen er sin egen sønn, men politikeren gjorde velgeren til en foreldreløs stesønn!
  Mirabela, rasende hogget fiendene og kastet giftige nåler med bare tær, avsluttet:
  - Den mest kjærlige forelderen er den allmektige Gud, selv om det ikke er klart hvorfor et mann-barn gråter bittert kastet av den allmektige far, i avgrunnen av et grusomt univers - selv en bitter tåre av et barn river kjærlighetens hjerte!
  Overgrepet er allerede avsluttet og Tsargrad har falt. Erobringene av Svyatoslav ble styrket. Dette ble fulgt av kampanjer i Iran og India. Og der erobret russerne flere og flere nye land. Pal og Bagdad...
  Et enormt imperium oppsto, fra Egypt, Balkan, til selve Kina.
  Etter Svyatoslavs død var det imidlertid en deling av eiendeler. Men den eldste var barnebarnet Jaroslav den vise. Og han forente imperiet igjen, og erobret Kina.
  I Russland ble en ny religion adoptert: Rodnoverie, ledet av Skaperstangen og læren om himmel og helvete. Men Rod hadde fortsatt et komplett pantheon av guder - sønner og døtre.
  Det vil ikke være noen ende på verden, så Russland er evig og russerne er Guds utvalgte folk.
  Så en ny historie ble født i et parallelt univers.
  
  BAREFOED BLOND HJELPER GRAND DUKE VASILY III
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya flyttet imidlertid snart inn i en annen historie.
  Hæren til Vasily III beleiret Kazan. Kommandanten var imidlertid ikke tsaren selv, men broren Dmitrij. Ung kriger! Men erfaren!
  Det var 1506, det første hele året av Vasily den tredjes regjeringstid, som betydelig styrket Muscovy og styrket sentraliseringen av herskeren. Riktignok har han ikke vunnet for mye, men han har store ambisjoner!
  Og så Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya bestemte seg for å hjelpe den russiske storhertugen, og til og med, til en viss grad, keiseren med å ta byen og hovedstaden i Khanatet.
  Den udødelige gutten og terminatorjenta gikk for å storme Kazan og svingte med sabler. De kjempet som helter. Å være udødelige krigere beveget seg raskere enn geparder. Og med bare tær lanserte de på forhånd forberedte skarpslipte skiver, som traff tatarene rett i halsen.
  Oleg og Mirabela skyndte seg raskt, og etter å ha tatt av på veggen, utførte de møller og kuttet ned fem eller seks tatariske jagerfly.
  Så begynte de å kutte motstandere, og skyte dem, og slo ned et dusin nukere.
  Og de falt og kollapset.
  Gutt og jente kjempet som titaner. De ble kjennetegnet ved sin smidighet, og sverdene gjorde femten svingninger på et sekund. Og så hugget de ned fienden. De unge krigerne hadde spesielle våpen: sverd og sabler på samme tid, og de kuttet nesten hvilket som helst metall og kjøtt.
  Oleg holdt en stor sommerfugl, kuttet av et dusin motstandere på en gang og brølte:
  - Jeg er en stor scooter!
  Og igjen gutten i et rasende angrep.
  Og her er jenta Mirabela som kaster en granat med bare tær og knirker:
  - Vårt fedreland er strålende, innfødt-trofast, ortodoks! Og vi vil være i stand til å slå tatarene, og være Kazan under Russland!
  Og igjen angriper de unge, udødelige krigerne. Og de kjemper med en rasende vanvidd. De har en vill kaskade av ideer og vanvittig energi.
  Ungt par i angrep. Og tatarkrigere faller under slagene deres. Og fighterne som har mottatt udødelighet og trener ut sitt evige liv, er veldig morsomme.
  Oleg, som kuttet av tataren, brølte:
  - Hundre, etter hundre, regiment etter regiment! Russiske riddere kuttet med et sverd! Jeg tror seieren kommer snart! Vi åpner en strålende konto!
  Mirabela kastet en skarpslipt disk med bare tærne og sang:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, denne evige gutten, kastet også en diskos med sin nakne, barnslige, men veldig sterke fot og sang:
  - Fedrelandets forsvarer! Perunov-soldat!
  Mirabela Magnetic, fortsatte å hakke, sang:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Gutten, som hugget ned fiendene, hveste:
  - Heroes of Russia samler seg i alarm!
  Slik kjemper heroiske barn - store helter! De har lidenskap og styrke, for en hel legion.
  Eller kanskje ti legioner! Da de så på dem, jublet resten av soldatene opp og begynte å surre over murene i Kazan.
  Oleg, som skar ned tatarene, brølte:
  - For tsar Vasily III!
  Og hvordan han vil kaste en skarpslipt disk, hvordan han vil kutte av et dusin motstandere av Russland.
  Og igjen skal han spinne sommerfuglen, og bak den møllen. Hakk ned et dusin om gangen. Og så vil gutten ta det, og med sin bare hæl vil han flytte khanen i haken.
  Han vil fly, og floppe rett inn i gryten med kokende tjære.
  Oleg Rybachenko ropte:
  - Vel, til helvete med deg!
  Mirabela tok bumerangen med de bare tærne, kuttet av fem nukere og brølte:
  - Ære til tsar Vasilys fedreland!
  Oleg Rybachenko bekreftet entusiastisk:
  - Hei hellige Russland!
  Mirabela, som skar ned tatarene, hveste:
  - Dette er ikke Russland ennå, men Muscovy!
  En betydelig del av muren er allerede erobret av russiske soldater. De infiltrerer allerede selve byen.
  Storhertug Vasily befant seg litt i skyggen på grunn av sin store sønn Ivan den grusomme.
  Men i den virkelige historien underkastet Kazan seg ikke for ham. Og nå skriver barnet og den heroiske jenta om, og legger til det de russiske forfedrene ikke klarte å gjøre.
  Oleg Rybachenko kuttet ned fire hoder med ett slag. Gutten kastet deretter en bumerang med bare tærne. Han kuttet ned ytterligere syv jagerfly og hylte:
  - På en eller annen måte kjørte de inn i kisten, og den mektigste ghoul,
  Han ville bite meg i nakken, men han viste seg å være som en lek!
  Og den unge krigeren vil bli lei av det...
  Margarita skrudde på skruen og knirket:
  - Jeg er en kobra klar til å hoppe!
  Og igjen vil han lansere en morder boomerang med bare tærne. Jenta, for å være sikker, er som den kuleste gudinnen.
  Det meste av Kazan er allerede tatt til fange. Modige krigere stormer palasset til den øverste khan. De er fulle av raseri og vill spenning. Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya er terminator-krigere. Og hver av deres svinger, og de vinker veldig ofte - dette er nye lik!
  Oleg Rybachenko, kjempende, bemerket:
  - Men denne kampen kan endre mye!
  Mirabela var logisk enig:
  - Ivan den grusomme erobret Kazan! Og nå vil onkelen hans Dmitry erobre henne!
  Gutten kastet en bumerang med bare tærne. Han skar strupen på fem tatarer og bjeffet:
  - For det store Russland og slavenes himmel!
  Mirabela er en vakker jente, selvsikkert bekreftet:
  - For det største imperiet!
  Og jenta kastet også et skarpslipt blad med bare tærne.
  Og hun kuttet mange atomvåpen, og hogget hvem. Hun er en så martial skjønnhet.
  Det er veldig kult Mirabela. For udødelighetens skyld gikk hun med på å bli en jente i bikini, forlate sin tidligere kropp og bli solgt til slaveri. Men så fikk hun en slik overmenneskelig styrke! Og tro meg, selvfølgelig, det er supert for henne!
  Jenta kjemper og gutten kjemper og fiendene faller. De er ødelagte og svekket.
  Så de modige krigerne bryter seg inn i tronsalen, der Kazan Khan ligger.
  Han prøver å gå, men gutten kaster en stjerne med bare foten og bryter bakhodet til Khan. Den ødelagte faller og dør...
  Så utrydder krigsvaktene resten av tatarene. Sistnevnte, etter å ha mistet sin herre, dropper imidlertid våpnene og overgir seg.
  Så Kazan falt. Nå har Russland reist seg til disse landene. Storhertugen av Muscovy Vasily bosatte en del av tatarene i Russland, og bosatte en del av russerne i Kazan.
  Da ble det enda bedre. Den nye russiske storhertugen ble også valgt til storhertug av Litauen. Steg opp til tronen...
  Det er klart hvorfor - seieren over Kazan var veldig imponerende for alle. Og de innså at Russland er veldig sterkt!
  Og krigsvaktene gjorde sitt beste her. De tok og beseiret hæren til hovedkonkurrenten til storhertug Vasily III. Og søkeren selv ble tatt og revet av den udødelige gutten og pikens hode.
  Og de gjorde dette ved å kaste disker med bare føtter i kor, mens de ropte:
  - Slavere må forenes! La oss alle være uovervinnelige!
  Og de unge krigerne hoppet opp og hugget i hjel hetmannen, utbrøt:
  - Vi er krigere av en ny tid og en kul formasjon!
  Etter det kysset fangene de nakne fotsporene til de unge krigerne, etterlatt av dem på nysnøen. Og du vil være enig i at det er veldig kult!
  Og så en tur til Astrakhan. Slik trekker én seier andre med seg.
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya, sammen med denne storhertugen, flyttet til Astrakhan.
  En gutt og en jente stormet denne store byen. De kjempet, igjen ankom den russiske hæren gjennom tidens korridor.
  Og igjen skar de seg, og kastet bumerangen med bare tærne. Det var her ting ble mye lettere. Og hæren ble kommandert av Vasily den tredje selv. Og hans makt var stor. Troppene til Storhertugdømmet Litauen ankom også. De stormet denne byen.
  Og terminatorbarna skar seg og kastet bumeranger, disker, stjerner. Oleg Rybachenko kastet til og med et par granater.
  Med sine bare føtter kastet de unge krigerne også skarpe stjerner, og tynne, men i stand til å kutte flere struper om gangen.
  Og bena deres er virkelig legemliggjørelsen av smidighet, og rask og veldig vill styrke.
  Og når en jente kaster en boomerang med bare tærne, vil fiendene til det hellige Moskva-Russland ikke være honning i det hele tatt!
  Terminator Warriors ropte unisont:
  - Ære til Vasilij den tredje, den største av de russiske tsarene!
  Og igjen en stor seier for det russiske kongeriket.
  Basil den tredje ble kronet med tittelen konge, og ble offisielt anerkjent som keiser. Imperiet hans ble enormt. Russere begynte også å trenge inn i Sibir. Og Krim-khanatet anerkjente seg selv som en vasal av Russland.
  Etter utvisningen av storbyen forpliktet Vasily III den nye kirkens herre til å endre dogmene og tillate polygami. Dette var delvis på grunn av annekteringen av Kazan, Astrakhan og andre islamske land.
  Vasily den tredje giftet seg umiddelbart med den litauiske prinsessen Glinskaya og tataren Tamara. Og så også på den fjerde jenta.
  Synoden tillot russere å ha fire koner. Og mange prinser utnyttet dette.
  Krigen med Polen endte med erobring... Den russiske hæren var sterk og mye mer tallrik. Ja, Oleg og Mirabela hjalp til. Og med disse terminatorkrigerne er ingen motstander forferdelig.
  Og Vasily den tredje ble kongen av Polen. Imperiet har blitt styrket. Men Suleiman den storslåtte kom til tronen i det osmanske riket. Og denne herskeren erobret Ungarn. Han beleiret også Wien.
  Men Krim-khanatet brøt med Russland. Og en ny kampanje fulgte. Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya utmerket seg også her etter ordre fra den hyper-allmektige hekse-gudinnen. Selvfølgelig under angrepet på Perekop. Her er den sterkeste delen av forsvaret til Krim-tatarene. Men tross alt, krigerne: Oleg og Mirabela er veldig kule!
  Og hvordan de skynder seg, og hvordan de skynder seg! Og hvordan de vil kutte ned tatarene. Og med hvilken vill entusiasme de vil påta seg det.
  Og gutten kastet en stjerne med bare tærne, og den skar av seks tatarer på en gang.
  Og jenta skjøt ned fem med et kast av en stjerne. Disse gutta viste seg å slåss.
  Oleg og Mirabela ryddet en del av veggen. I tillegg fungerte også artilleriet. Mye ødeleggelse ble påført tatarene. Så Krim-khanatet falt.
  Så var det en kamp med hæren til Suleiman den storslåtte. Denne gangen, i virkelig historie, var ikke den store sultanen heldig. Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya drepte ikke bare en masse tyrkere, men fanget også sultanen.
  Russland tvang tyrkerne til å forlate Balkan. Og hun grunnla sine egne festninger der. Og også valgt Istanbul. Konstantinopel oppsto igjen.
  Vasily III stoppet midlertidig. Erobringen måtte fordøyes. Livonia gikk med på å hylle russerne, og avstod Narva til eiendelene uten krig.
  Vasily den tredje, selv i 1535, beordret byggingen av en havneby ved munningen av Neva. Noe som Peter den stores Petersburg. Riktignok flyttet Basil hovedstaden bare til Konstantinopel.
  I 1537 erobret russerne Vyborg og befestet seg fra nord for svenskene, og beseiret dem fullstendig.
  Under angrepet på Vyborg skilte Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya seg igjen ut.
  Gutten og jenta hoppet naturlig nok over tidsterskelen og deltok i overfallet.
  Her kastet Oleg en boomerang med bare føtter, slo ut et dusin motstandere og sang:
  - Ære til Russland og dets tsar Vasily den tredje!
  Mirabela kastet også noe dødelig med de bare tærne og sa dristig ut:
  - For det hellige Russland og den ujordiske dronningen!
  Etter det ble gutten og jenta så spredt at en hel rydding av likene til svenskene ble skåret gjennom.
  I 1540-1541 fanget russiske tropper også Lilleasia fra tyrkerne. Og i 1545, og også Mesopotamia og Palestina. I 1547 i mars døde kongen, i en alder av knapt sekstiåtte år gammel. Hans regjeringstid på førtito år viste seg å være både lang og veldig fornøyd med mange erobringer for Russland.
  Basil den tredje ble kalt Basil den store. Og på tronen var en ung, men etter Russlands standarder, en voksen Ivan Vasilyevich.
  Og siden Vasily den tredje levde lenger enn i virkelig historie, ble boyar-uroen unngått.
  Ivan Vasilyevich bestemte seg først for å underlegge Livonia fullstendig, krigen i 1550 var vellykket. Kraftig russisk artilleri feide bort alle, og nesten alle byer ble raskt tatt til fange.
  Selvfølgelig deltok terminatorbarna Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya i kampene.
  Med sine bare, barnslige føtter kastet de alt skarpt og gjennomtrengende så ivrig at de liviske troppene døde i store mengder.
  Dessuten skyter unge krigere nøyaktig fra kanoner og så nøyaktig.
  Avslutningsgutten Oleg skjøt og kastet en morder til stede med bare føtter.
  Spredte motstandere og knirket:
  Jeg er inkarnert ødeleggelse!
  Og gutten vil le og brøle:
  - Jeg er sønn av en stor vekkelse!
  Mirabela, denne tøffe jenta, vil også lansere en morder med bare tær og knirke:
  - Jeg er datteren til de store utslettelsesgudinnene!
  Og igjen ler barna og blotter tenner. Og så fly opp til festningen. Og så vil alle bli kuttet ned. De har ikke sverd, de har bare propeller. Og de utrydder livonerne og andre soldater fra leiesoldathæren uten medlidenhet.
  Gutten og jenta er barbeint hele tiden, selv i snøen. Og de udødelige krigere liker til og med dette!
  Hvorfor ikke? Hvorfor sko for de menneskene som har kropp raskere enn noe dyr, og de kan selvfølgelig ikke tilgi eller bli syke.
  Så kjempet Ivan den grusomme i Egypt. Etter å ha erobret på få år hele Nord-Afrika, inkludert Marokko. Så ble den arabiske halvøy erobret.
  Tyskland var fragmentert, Østerrike var svakt, Spania og andre land var opptatt med kriger.
  Tsar-Russland flyttet over Iran til India. I 1590 ble India invadert. Ivan den grusomme levde til en alder av sekstiåtte og døde i 1598. Og han ble etterfulgt av Ivan den femte. Russland fortsatte sin ekspansjon mot øst og erobringen av Kina. Selv om krigen viste seg å bli lang og hard.
  Det tok tre kriger å erobre Kina.
  Selv deltakelsen i kampene til Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya sikret ikke seier umiddelbart.
  Ja, og unge krigere kjempet i episoder. De vil løpe inn i seg selv, hugge opp kineserne og løpe tilbake igjen.
  Selvfølgelig handlet gutten og jenta veldig aktivt og effektivt. Og med sine bare tær kastet de aktivt skarpe stjerner, disker og bumeranger.
  Oleg Rybachenko hacket personlig den kinesiske forsvarsministeren i hjel. Og så hvordan han kaster en granat med et guttebein. Så med en gang to dusin gule krigere til den andre verden, og sa:
  - Ære til Russland, som for alltid i tidene indikerer universets vei!
  Og jenta Margarita vil ta den og lansere en boomerang med bare foten, som er dødelig, som ikke er kulere.
  Og etter å ha beseiret motstanderne, knirker jenta:
  - For et slikt Russland kjemper du og ikke vær redd!
  Og gutten og jenta begynte å vinke enda mer intensivt.
  Ivan den femte døde i 1620, og sønnen Ivan den sjette fortsatte sitt arbeid. Etter gjenstridige kriger i 1640 ble Kina endelig underlagt seg.
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnetic begynte å dukke opp mer aktivt på forskjellige steder i kamper og kamper.
  Og så kastet gutten Oleg en boomerang og blåste av hodet til den kinesiske keiseren. Og han ble en helt!
  Og jenta Mirabela kastet en granat med bare foten og slo ut hele hovedkvarteret til motstanderne.
  Og selvfølgelig, takket være disse udødelige barna, ble den største av seirene til det russiske imperiet vunnet!
  Og etter seieren over Kina, Moskva-Russland, er ingen praktisk talt redde! Og ingen vil stoppe russerne og vil ikke vinne! De har passert point of no return!
  Og Russland ble sterkere som et stort imperium. Ivan den sjette regjerte i ytterligere ti år til han fanget Korea og det meste av Indokina.
  Etter ham besteg Alexander den første prestoen. Den nye kongen fortsatte sin tidligere erobringskurs. Indokina ble fullstendig erobret, og russiske skip landet i Australia og begynte å utforske dette kontinentet. I tillegg gikk russerne inn i Alaska enda tidligere og avanserte over Canada ... Her møtte de allerede Frankrike, som til slutt fikk stabilitet og velstand under Ludvig den fjortende, og England, som raskt tok fart.
  I tillegg fortsatte Russland å utforske Afrika og møtte motstand fra Storbritannia der også. Sverige gikk også opp og forsøkte å angripe Russland.
  Men de russiske troppene var på vakt, og Storbritannia og Frankrike handlet ikke sammen. Og troppene til Alexander den første erobret denne staten.
  Selvfølgelig deltok både Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya i dette.
  Barefoot krigere kastet skiver og hogget med lange, spesielt herdede sverd.
  De er så kule og uimotståelige.
  Oleg Rybachenko kastet en skarp stjerne med de bare tærne av gutteføtter, slo ned et dusin svensker og sang:
  - Til ære for det hellige Russland!
  Jenta Mirabela kastet også en dødelig gjenstand med bare føtter og hveste:
  - For storheten til den uovervinnelige familien!
  Og barna skal hoppe sammen og slå den svenske guvernøren i brystet med bare hæler.
  Den fløy over og skjøt ned ytterligere et dusin fiendtlige soldater.
  Etter Alexander den førstes død i 1675, besteg tsar Alexei, den første sønnen til Alexander, tronen. Vanligvis gikk tronfølgen etter ansienniteten til sønnene, og deretter barnebarna fra den eldste sønnen. Vasily den tredje etablerte dette slik at det ikke skulle bli noen senere kamp om tronen. Med sterk sentralisering.
  Alexei møtte først Frankrike i Amerika, og med Storbritannia i Afrika.
  Russiske tropper gikk i mellomtiden inn i de tyske landene. Fangsten var ganske vellykket, da fyrstedømmene var fragmentert. Overtallige russiske regimenter fanget også Italia. Dette ble fulgt av en kampanje mot Frankrike. Regjeringen til Ludvig Solkongen endte på en uhyggelig måte. Russiske og utenlandske regimenter tok Frankrike.
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya utmerket seg igjen.
  Unge krigere kjempet med sverd og kastet plater mot fiendtlige soldater. Drepte mange soldater.
  Gutten kastet en stjerne på fienden med sin bare fot, og brølte:
  - Jeg er en supermann-kriger!
  Også jenta, med bare tærne, kastet morderskiven og plystret:
  - Og jeg er legemliggjørelsen av et vidunderlig kosmos!
  Og hvordan han vil vise sin lange tunge! Og så hvordan gi en bar hæl i nesen til den franske greven. Den pannesprekken.
  Og Oleg Rybachenko vil fly forbi som en helvetes meteor, og et par dusin franskmenn tok og døde. Og så gutten, som om han sprengte fra en fanget kanon med hagl.
  Og sette mange fightere. De vrir seg i smerte og dør!
  Og terminatorkrigerne skynder seg til seg selv og hugger ned alle, som om de selv er dødens engler og er raskere enn geparder.
  Storbritannia kjempet på en eller annen måte tilbake på havet og ba om fred. Russland fortsatte sin ekspansjon i Amerika. Troppene hennes fanget alle de engelske og franske koloniene og nådde Mexico.
  Erobringen av Afrika og Australia ble fullført.
  Nå forble bare Spania og koloniene hennes, og Portugal med koloniene hennes, ubesatt.
  Men denne krigen var allerede for Peter den store, som fikk makten i 1700. Den nye tsaren, ikke Romanov, men Rurikovich, som utnyttet anledningen som et angrep på russiske kjøpmenn, sendte tropper inn i Spania og Portugal.
  Disse landene var allerede i tilbakegang og ble raskt beseiret. Russiske tropper begynte også å erobre kolonier. De var både flere og bedre utstyrt og bevæpnet. Den russiske hæren hadde allerede røykfritt pulver og høyeksplosive granater, og kampluftskip. Det var til og med stridsvogner. Og de første pansrede togene. Noe som gjorde inntrykk på motstanderne.
  De første maskingeværene dukket også opp i den russiske hæren.
  Men selv her kunne ikke Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya unngå å legge merke til det. De må kjempe og jobbe ut sin udødelighet.
  Her kaster gutten igjen en granat med barfoten. Og riv motstanderne i filler. Deretter sang de:
  - I navnet til det Russland som erobrer hele verden og folks hjerter!
  Jenta også, som om hun kastet et bart ben, en liten, men sterk eksplosiv kraft, en bombe. Vil rive spanjolene og knirke:
  - For slik at det alltid var lykke for alle mennesker!
  Og barna, som kastet dødsgaver med sine bare føtter, sang:
  - La dem være evig unge og våre lyse år!
  Og etter det, som en anklage med noe ganske dødelig. Og de vifter sånn med sablene.
  Det blodet renner som en elv, og hele jorden går under føttene dine!
  Her er krigerne! Vel, bare supermenn med bare føtter, som nesten er nakne i varme og kulde.
  Men slike enestående kjempere! Det høyeste merket og klassen! Her kutter de seg og utrydder motstandere!
  Gutten og jenta er som erkeenglene til den villeste utslettelse, som ikke har noen barrierer og hindringer på veien til nye seire og prestasjoner.
  På veien overgir byene seg, og innbyggerne drar ut og kysser avtrykkene til de udødelige og store krigeres bare føtter.
  Spania og Portugal, sammen med koloniene, ble raskt erobret. Og bare Storbritannia gjensto.
  Men i 1725 landet troppene til Peter den store på den.
  Oleg Rybachenko og Mirabela Magnitnaya, som alltid, er foran alle. Unge krigere er udødelige og hopper i tid.
  De skyter med maskingevær og kaster dødelige granater med bare tærne.
  Å rive britene og andre krigere.
  Oleg brøler, skyter og klipper:
  - Vi er krigere av rombrorskapet!
  Jenta Mirabela kastet en granat med bare tærne og hylte:
  - Og vi skal beseire alle uten tvil!
  Så slo jenta med sin bare hæl hertugen av Buckingham så hardt at hun brakk nakken hans!
  De erobret London og fullførte til slutt erobringen av verden.
  Dermed oppsto et enkelt imperium. Peter den store døde i 1735, og hans barnebarn Peter den andre besteg tronen. Fortsatt ung, men smart og tøff hersker. Russland styrket sentraliseringen, fabrikker og veier ble bygget. Fly dukket opp, og jernbaner ble strukket mer og mer aktivt.
  Peter II regjerte lenge og stabilt. I 1790 ble han etterfulgt av Peter den tredje. Landet var velstående, men likevel fredelig. Det er allerede snakk om plassutvidelse.
  Og i 1817 fant den første bemannede flyturen ut i verdensrommet. I 1820 ble Alexander II tsar. Den nye kongen ønsket en raskere utvikling av rom- og romutforskning.
  I 1825 fant den første flyturen til månen sted. Og i 1845 fløy russiske skip til Mars. Og i 1847 til Venus. I 1850, til Merkur, og den neste til Jupiters satellitter. Russiske kosmonauter gikk inn på den fjerneste planeten Pluto i 1860.
  Slik foregikk utviklingen av solsystemet. Og i 1917 fant den første flyturen utenfor solsystemet sted. Flere store stjerneskip la ut for Alpha Centauri.
  Og i 1921, og til Sirius ... Forresten oppdaget de flere relativt normale planeter der. Førti år senere dukket de første skipene som fløy i superluminal hastighet opp.
  Og i 2017, for første gang, fløy en russisk kosmonaut til kanten av galaksen.
  Det var generelt fantastisk.
  I 2030 ble en tidsmaskin oppfunnet... Og menneskeheten flyttet til et annet, høyere utviklingsstadium. Selv om Rurikovichs fortsatt sitter på tronen, og det absolutte monarkiet styrer det menneskelige imperiet.
  Det er imidlertid en opposisjon som argumenterer for om verden Russland trenger en republikk. Men hun er stille. Folket er allerede fornøyd med den eksisterende situasjonen, siden livet har blitt veldig bra, og hvert år blir det bedre.
  
  BLOND REDDER IMPERIET AV IVAN THE TERRIBLE
  Mirabela Magnetic er på oppdrag igjen. Denne gangen hjelper hun den alvorlige Ivan the Terrible.
  I dette tilfellet beskytter hun Polotsk fra hordene til Stefan Batory.
  Den evige gutten Oleg Rybachenko ble igjen i Polotsk. Angrepet ble slått tilbake, men situasjonen forble alarmerende. Men så dukket Mirabela Magnetic opp og fire jenter til. De dukket opp som fra et hull i verdensrommet. Alle fem jentene var barbeint og i bikini. Dermed dukket de magiske seks opp.
  Gutten, som hadde levd lenge nok og fortsatt var elev av Mirabela Magnetic, som allerede hadde klart å besøke tiden til Napoleon III, plystret:
  - Vi traff det igjen! Dette er flott!
  Oleg Rybachenko uttalte resolutt:
  - Og definitivt endre historiens gang!
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana ristet med sverdene. Jentene var veldig bestemte.
  Natasha foreslo:
  - Vi er seks nå ... La oss treffe den polske leiren!
  Oleg Rybachenko støttet lett denne ideen:
  - Og hva? La oss slå! Alle sammen er en stor kraft!
  Mirabela Magnetic var veldig villig enig i dette:
  Vi er en kolossal kraft!
  Og hennes bare hæl knuste en kakerlakk.
  Og krigerne slo sine bare føtter, den ene på den andre, for å bekrefte.
  Om natten kom seks herdede jagerfly ned fra muren til byen Pskov. De var på tærne mot den polske leiren. Her, formelt sett, hæren til Polen, men faktisk leiesoldater fra hele Europa. Spesielt mange tyskere. Stor hær.
  Men tross alt er de seks fighterne kule. Og jentene med gutten tok og fjernet vaktpostene, og kastet skarpe nåler med fingrene på sine bare føtter. Ødelagte vaktposter falt. De kvinnelige krigerne svingte med sverdene og begynte å kutte. Som en slangeflokk angrep de leiren.
  For middelalderen, hvor uvanlig - når jenter i bikini angriper. Og de, som knuser fienden, sår bokstavelig talt hele dødsmarker.
  Oleg Rybachenko viftet med sverdene og hugget. Vinkende gutten kuttet den nidkjære obersten.
  Og mumlet:
  Vi vil kjempe for det hellige Russland!
  Mirabela Magnetic delte den rike pannen i to, og brøt nesen til den tyske greven med den nakne hælen, kvitret:
  Vi er ikke redde for døden på slagmarken!
  Natasha, som kuttet ned polakkene, tyskerne og andre leiesoldater, hylte:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden!
  Ved å ødelegge den polske hæren og leiesoldatene, Marusya, skrek denne terminatorjenta:
  - Under stjernehimmelen vil ikke døden ta oss!
  Augustine, det er propelljenta. Den beste inkarnasjonen av de sovjetiske spesialstyrkene, og til og med en mutant, som hugger polakkene - twitret:
  - Jeg vil kjempe for mitt hellige Russland!
  Svetlana, vridd sverdene sine og hugget tyskerne, svenskene og polakkene, kvitrende med sin runde hæl, kvitret:
  - Jeg skal lade det mektige maskingeværet!
  Natasha, som skar gjennom polakkene, tyskerne og alle leiesoldatene fra Europa, og til og med tyrkerne, kvitret:
  - Ødelegg fiender - uten å kjenne skyggen av frykt!
  Den brennende Augustin, det kobberrøde håret hennes flagrende i vinden som Auroras banner, hvisket:
  - Universets verdener ser på deg!
  Marusya, dette er en blondine med gyllent hår, mens hun kvitrer og hopper opp på bare bena:
  - La skjorta di brenne i blod!
  Mirabela kaster også en skarp skive med bare tærne, kutter hodet av leiesoldatene og bjeffer:
  - For Ivan den grusomme!
  Svetlana, med et stort slag, banket den nakne hælen sin inn i magen på polakken. Så kastet hun flere skiver med bare tærne, kuttet av et par dusin og ropte:
  - Dø fedrelandet med din sjelelskende!
  Og jentene lo. Hvilke vakre og sexy djevler de er. Og stor, og oppblåst med avlastningsmuskler. Og de kaster nåler med bare føtter, og tynne skiver - og dreper flere soldater samtidig med en.
  Og de går bokstavelig talt over likene ...
  Og de etterlater blodige, grasiøse avtrykk av bare, jentete føtter.
  Og bare seks personer mot flere titusenvis av jagerfly. Men det er panikk i rekkene til polakkene. Og de vet ikke hvor mange som angrep dem. Og de er helt gale. Noen av dem begynte til og med å skyte på hverandre og kutte seg.
  Oleg Rybachenko, denne evige gutten, kastet en hjemmelaget bombe med bare føtter og brølte på polsk:
  - Tyskerne angrep! Tyskerne angriper oss!
  Og så kastet han bomben igjen og ropte, denne gangen på tysk:
  - Polakker angrep! Polakker angriper oss!
  Mirabela plukket opp på tysk:
  - Polakker angriper oss! Polakkene dreper tyskerne!
  Og hva startet: de tyske leiesoldatene kjempet med polakkene. Og svenskene ble også med på massakren. Det ble en blodig kamp. Noe som ble forsterket av svingen med sverd, og sablene til barebeinte jenter, og en skjeggløs gutt i shorts.
  Oleg Rybachenko ropte på toppen av lungene:
  - Når vi er forent, er vi uovervinnelige!
  Og la til på tysk:
  - Rubinpoler!
  Så på svensk:
  - Hakk polakkene og tyskerne!
  Så la barfotgutten til på polsk:
  - Hakk tyskerne og svenskene!
  Mirabela brølte også på toppen av lungene:
  - Hakk polakkene og svenskene!
  Og med sin bare hæl slo jenta fiendene i haken.
  Og de kastet giftige nåler med bare tærne.
  Og panikken tiltok... Den gjensidige krangelen vokste. Og gutten og Natasha begynte å nærme seg under dekke, og kuttet et spor ut av likene for seg selv, til teltet til kongen av Polen, Stefan Batory.
  Denne kongen var Semigrad-guvernøren. Det vil si visekongen til den tyrkiske sultanen over Ungarn. Interregnum i Polen trakk ut. Blant utfordrerne til den polske tronen var Ivan the Terrible. Imidlertid klarte ikke Ivan å ta tronen. Motstanden fra de vestlige landene, som ikke ønsket en så kraftig styrking av Russland, hadde også effekt. Og adelens frykt for å miste frihetene sine. Og nølingene til Ivan den grusomme selv - vil ikke annekteringen av Polen føre til at deres egne gutter vil heve hodet?
  I alle fall en historisk begivenhet: foreningen av Russland og Samveldet under Ivan Vasilyevichs styre fant ikke sted. Og den polske tronen ble plutselig grepet av Stefan Batory. På dette tidspunktet hadde Russland erobret det meste av Livland. Og i det syttisjuende året var nesten hele Livland, bortsett fra Riga og Revel, under Russland.
  Stefan Batory, etter å ha samlet styrke og mottatt penger for krigen fra den tyrkiske sultanen, og Vatikanet startet en kampanje mot Russland. Å velge Polotsk som første mål. Og under denne byen ble skjebnen til den livlandske krigen avgjort. I den virkelige historien ble Polotsk tatt av polakkene, hvoretter de tok initiativet og begynte å vinne. Og uoversiktlige katastrofer har falt over Russland.
  Men denne gangen i kamp, en praktfull sekser. Og polakkene og leiesoldatene deres kan ikke stå imot dem!
  Og massakren gikk så blodig at det er umulig å si i et eventyr, ikke å beskrive det med en penn. Selv om for eksempel et elektronisk tastatur er fullt mulig.
  Oleg Rybachenko plystret og bjeffet:
  - Polakkene hugger ned tyskerne!
  Mirabela Magnetic ropte:
  - Tyskerne kutter polakker!
  Og han brøt gjennom med Natasja til kongens leir. Stefan Batory prøvde å orientere seg. Han var rikt kledd, og hadde en blanding av orientalske og europeiske trekk.
  Oleg Rybachenko kastet en skarp, tynn skive med de bare tærne som gutteføtter. Han fløy i en bue, plystret tynt. Og stakk Stefan Batory mellom øynene. Kongen av Polen ble dødelig såret og kollapset med et stønn. Ja, det var ikke lett for monarken. Hans regjeringstid varte ikke lenge. En vanlig, barbeint gutt. Eller til og med ikke helt vanlige flunket ham.
  Oleg Rybachenko sang med glede:
  - Jeg er et jagerfly, motoren min brenner! Himmelen er mitt hjem! Og la aggressoren bli slått, jeg er en kul mester i døden!
  Mirabela kastet en granat med bare tærne, rev opp en masse leiesoldater og knirket:
  - Og jeg er en heroisk jente!
  Oleg Rybachenko snudde og ropte på polsk:
  - Tyskerne drepte kongen!
  Og så hvordan det brøler igjen:
  - Svenskene er med tyskerne samtidig!
  Mirabela roper på toppen av lungene:
  - Vi skal hevne kongen!
  Og etter det begynte en skikkelig dump mellom polakkene og leiesoldatene. De ble kuttet til det fulle. Og aktivt pisket hverandre, og dusjet med kuler. Og massen av lik helles og ble revet i stykker. Og krigere døde i tusenvis.
  Og så er det jentene og to gutter som de prøvde. Det var skikkelig rot. Og slik er den totale hogsten. Og pisket Fritz, og polakkene, og svenskene og til og med tyrkerne. Og kjøttkvernen gikk i høyeste klasse.
  Oleg Rybachenko sang:
  - Gull er utilgjengelig for svenskene ... De har i hvert fall et sinn! Jeg vil kutte ned fiendene til Russland! Og som jeg vil drepe med sverd!
  Og jentene skilte lag. Og la dem kaste knusende gjenstander med bare fingrene. Dette er skjønnheter og fugler på høyeste nivå.
  Oleg Rybachenko tok det og sang med entusiasme:
  - Uro er ikke kjent for meg! Jeg har oppbevaring i brystet! Jeg er en kriger av høyeste klasse!
  Mirabela holdt åttetallet med hendene og la til:
  - Fiendens hæl i øyet!
  Natasha sang med entusiasme:
  - Og en fighter av selskapet "Adidas"!
  Marusya spratt opp og bjeffet:
  - Hesten Pegasus!
  Og hvordan krigerne vil hoppe, og hvordan de vil bjeffe. Og stemmene deres buldrer, som svarte hesters!
  Den brennende Augustin hvisket:
  - Vi er krigere.... - Jenta kastet et titalls skiver med bare fingrene på en gang, og slo flere titalls polakker og tyskere. - Det kuleste slaget! Og hvordan Ivan Krushila!
  Svetlana, denne blonde terminatoren bekreftet:
  - Og jeg ville kvele alle!
  Så kastet hun igjen de nakne, grasiøse tærne, skarpe, forgiftede nålene.
  Og igjen haugevis av motstandere - tyskere og polakker.
  Mirabela kastet en hjemmelaget eksplosiv pakke med den bare hælen, spredte motstandere og knirket:
  - For det store Russland!
  Natashka blottet tenner, ga ut flere dødelige gaver med bare føtter og ga ut:
  - Vi skal kjempe på jorden! På himmelen og i stummende mørke!
  Oleg Rybachenko, som hugget med sverd i begge hender og kastet skiver med gutteføtter, sang:
  Dødsmaskinen har blitt gal...
  Marusya, hogget alle på rad og kastet skiver med grasiøse fingre på de nakne jentebena, fortsatte:
  - Hun flyr en meteoritt!
  Brennende Augustin, hveste, kastet plater som glødet, og hveste:
  - Og Satan selv styrer verden!
  Den lyshårede Svetlana fortsatte å synge med glede:
  Og la oss feire suksessen vår!
  Natasha tok den og kvitret av glede:
  - Krig i dag....
  Marusya la til med selvtillit og kastet nåler og disker med bare tærne:
  - I morgen blir det fred!
  Den brennende Augustin reagerte med voldsomt raseri og hveste som en slange. Og hennes bare føtter kastet så skarpe nåler at de stakk alle inn i halsen:
  - Og tro Lucifer idol!
  Svetlana fortsatte med et vilt, rasende angrep:
  - Vi skal kjempe på bakken i himmelen og stummende mørke!
  Mirabela, hogget fienden og stanget fienden med hodet, tok den og kurret:
  - Til fedrelandets og meg ære!
  Natasha, som kastet plater ved hjelp av bare, grasiøse jentefingre, sang:
  - Vi skal kjempe til siste slutt, vi skal få hjertene våre til å banke unisont!
  Marusya fniste og kvitret, hogget polakkene og kastet småstein med bare føtter.
  - Og så måneskinn for overklokking!
  Brennende Augustin, som sendte dødelige nåler, og det som slår og knekker, hveste:
  - Og så vin - til ende!
  Den blonde terminatoren sendte igjen giftige nåler med bare fingrene og kvitret:
  - Eller sjenerøs skjenking av øl!
  Etter det lo skjønnhetskrigeren, og av latteren hennes sprengte leiesoldatene til Stefan Batory trommehinnene.
  Oleg Rybachenko bemerket vittig:
  - Uten krig er det ingen fred, uten kjærlighet er det ingen fest!
  Natasha, som kastet bumeranger med skarpe kanter med de bare fingrene med grasiøse, jenteaktige føtter, kvitret:
  - Kvinners attraktivitet elsker ungdom, menns økonomi!
  Marusya, med et blendende smil og kastet dødsgaver med bena, ga ut:
  - Kvinner er flinke i ungdommen, menn med penger!
  Den brennende Augustin, med aktiviteten til en vixen, spydde strømmer av død med bare føtter, hveste:
  - En kvinne er en blomst, en mann er en drone som går til honning!
  Den perleblondine Svetlana kvitret og kastet knivene med bare hæler og blottet tenner:
  - Det er godt å være kvinne, det er dårlig å være kvinne!
  Oleg Rybachenko, som kuttet ned polakkene og leiesoldatene og svingte sverdene som helikopterblad, knurret:
  - En mann skulle være sammen med sin kone, men ikke være en kvinne!
  Natasha lanserte de bare fingrene, klippet bumeranger og kastet det blå håret, bjeffet:
  - En mann er alltid en hann, men som oftest tar tisper ham til hundelivet!
  Zoya ristet på håret med bladgull, kvitret unisont, blottet tenner og kastet med bare hæler det som dreper, eller enda verre, går i stykker:
  -Det er bedre når en mann er en hann enn en tispe!
  Mirabela, utførte et triks med sverd - en trippel drage, og kastet en dolk med bare tærne, gryntet:
  - For hele verdens moderland vakrere!
  Augustin, hvis kobberrøde hår flagret som et proletarisk banner, og hennes bare, meislede ben spydde strømmer av død og utslettelse, ropte:
  - Hvis en mann vil ha en kvinnekropp, må han starte en mannsbedrift!
  Svetlana, som med sine bare føtter lanserte en boomerang i form av et femspiss hakekors, kvitret:
  - Det er bra for en mann å ha en kvinnekropp - men ikke bokstavelig talt!
  Oleg Rybachenko, en gutt som så rundt tretten år gammel ut, begynte å synge og komponerte bokstavelig talt på farten:
  Jeg ble født i en gylden tid
  Fremskritt er det store tjueførste århundre...
  Og guttens kropp er ung,
  Han er den sterkeste mannen i verden!
  Jeg var en gutt i en glad, sjenerøs verden,
  Det virket som han kunne flytte fjell på en gang...
  Jeg oppdaget ikke: at to ganger to er fire -
  For å lyse opp veien til suksess!
  Men spol frem til det turbulente tjuende århundre,
  Der virvelvinden er en hellig krig...
  Ødelagt fra marmorkammeret -
  Og den mektige Satan styrer ballen!
  I Russland er dette en stamme av kjemper,
  Vi kan snu en sverm av planeter...
  Når folket og partiet er forent -
  Og de lyser opp veien til kommunismen!
  Her var gutten i krigen,
  Og Stalin ble et ideal for ham ...
  Den unge krigeren forble barbeint,
  Da en fascist angrep hjemlandet hans!
  Jorden brenner og furuene dør
  Planeten er i brann...
  Gutten går barbeint gjennom snøfonna,
  Til din store, tapre drøm!
  Hva han skal gjøre, vet han selv dessverre ikke
  Snurrer i den kalde, voldsomme snøen ...
  Vel, av en eller annen grunn triumferer Kain,
  Skumpene har all suksess!
  Du kan vente - jeg vet det vil fungere,
  Og fly raskt til Mars...
  Jenta mi har gått ned mye i vekt
  Men hun viste bare klasse i kampen!
  Hun løp barbeint gjennom snøen,
  Frosten bet rasende i hælene hennes ...
  Vi vil velte Adolf berømt fra sokkelen,
  Og la oss slå til fort!
  Vi presset nazistene tilbake fra Moskva,
  De gikk inn i det beseirede Berlin med en pil ...
  Og det ble veldig rent på planeten,
  Se, kjeruben brer ut sine vinger!
  Vi skal inn i Berlin, dette vet vi sikkert,
  Selv om fascisten er utspekulert og grusom ...
  Og vi skal ha ferie i strålende mai,
  Måtte storheten ikke gå til sanden!
  Vi vil gjenopplive universets vidder,
  Og det vil være et strålende paradis på planeten ...
  Til ære for den uendelige skapelsen
  Gutt du kjemper og tør!
  Mirabela Magnetic la til med stor entusiasme og blottet de perlefargede tennene:
  - Jente du kjemper og tør!
  Og Oleg Rybachenko kjempet med vanvittig raseri, som ble kombinert med sofistikert klokskap. En kjekk, veldig muskuløs gutt kastet veldig behendig skarpe skiver med bare fingrene og kuttet hodet av polske og tyske soldater.
  Og jentene presset enda mer behendig, og brukte sine bare, grasiøse ben til å kaste nåler og bringe døden. Krigere kuttet alle med sverd og laget et totalt pulver av blod og bein. Og de hakket, hugget, skjøt ut skarpe nåler, og en masse skiver og bumeranger.
  Polakkene fikk kolossale skader og ble kvalt av blod. Og hvordan de ble kvalt. Som fontener og fosser av skarlagenrød væske rant. Og sprutet, brent, mistet lemmer. Alt dette skjedde i et hektisk orkantempo.
  Mer enn 60 000 tropper omkom og ble ødelagt.
  Oleg Rybachenko, som kastet dødelige skiver med de bare tærne på barnas føtter, kurret:
  - Troppene er klare - elskerinne! Vi vil ødelegge alle!
  Natasha, vittig og blottet tennene, utstedte:
  Vi vil ødelegge alle!
  Mirabela, etter å ha mottatt bruket, mumlet:
  - Og treff motstanderen!
  Og krigerne gikk for å kutte alle, og strimle som en kuttet kniv. Og disse propellene var i ferd med å utrydde. Og de sang til og med:
  - Men for å være ærlig! La oss utrydde alle!
  Alle krigerne brente bokstavelig talt konkurrentene sine - rett og slett utryddet og laget totale kister. Og fører billedlig og kontinuerlig ødeleggelse.
  Mirabela, som skar fienden som osteskiver og hogg av hodene, knirket:
  - For Russland og landets nye president!
  Zoya med det gyldne håret til en jente, og ledet en totalitær rase. Og hun lekte med bicepsen hennes, sa hun:
  - Hva ville ikke vært en kriger! Det er alltid verdig å vinne!
  Og igjen kastet krigerne bare føtter, kniver som traff motstandere. Og de skapte strømmer av blod.
  Jentene sprutet med sine bare føtter gjennom de skarlagenrøde kulpene, og reiste hauger med skarlagenrøde, dødelige sprut.
  Brennende Angelica bemerket vittig, og sendte flere dødelige og morderiske kniver som sprayet med fontener av hektisk, voldelig energi. Og hele skyer av uendelig harde og rasende demoner reiste seg.
  Jenta sa klokt:
  - La oss le og være venner! Og vi skal slå alle!
  Svetlana vred seg inn i en salto, og slo igjen med de bare hælene i brystet til en av polakkene, at han snudde, og kastet hovene fra seg, brakk nakken til flere dusin mennesker.
  Svetlana utbrøt med glede:
  - Dette er en dødelig vixen! Dette er slaget!
  Mirabela, som hogget leiesoldater og andre onde ånder, kuttet dem med sverd og knuste en annen kjeve til den ungarske prinsen med bare hæler, kvitret:
  - Slaget mitt er det dødeligste i universet!
  Natasha fniste, og hun sendte ut en haug med solstråler med sine brennende tenner:
  - Kjærlighet vinner og dreper!
  Og jentene lo alle fire, men latteren deres druknet og drepte motstandere.
  I det øyeblikket kom russiske stridende og militser ut av portene til Polotsk. De stormet mot fienden av all kraft. Og aktivt vridd sverd.
  På dette tidspunktet ble de fleste av polakkene og leiesoldatene drept. Og de tynne rekkene av motstandere, som ble angrepet av bølger av russiske tropper. Slaget fra de russiske troppene var forsiktig. Fra muskettene skjøt bueskytterne, men så langt unngikk de å nærme seg. Og utryddet motstandere.
  Og jentene kastet fortsatt kniver og bumeranger med bare føtter, og blottet sine snøhvite tenner. De slapp til og med ut speilbilder, og blendet motstandernes øyne.
  Lyakhene mistet peilingen og ble avsluttet med slag fra slipte sverd. Og de hadde ingen sjanse, ingen nåde. Det var noe som er dødelig og nådeløst. Og noe som ikke lar seg stoppe av menneskelig innsats.
  Og henrettelser av bueskyttere, og militser og nådeløs felling, av terminatorjentene som knuser og maler.
  Gode krigere oppfører seg, og kutter hardt. Og de velger å ødelegge høvdingenes mål. De kuttet hodet av dem og kastet skiver. Eller skjær ut øynene - med skarpe nåler. Så jentene oppfører seg modige og kule. De maler uten noen seremoni.
  Mirabela skar gjennom mange leiesoldater og annet avskum, og under sverdene hennes, hoder som vannmeloner spredt med skarlagenssprut i alle retninger.
  Jenta ropte:
  - Min høyeste klasse i universet!
  Natasha kastet en granat med en vri med den bare foten, og hvordan hun kvitrer av energi:
  - Vi er storheten i kosmos! Vi dreper alle!
  Zoya ristet på det gylne håret og sendte en sirkel med skarpe ender med bare fingrene.
  Og hun ga opp med raseri og nikket:
  - Jeg er det som bringer og tar ut!
  Den brennende Angelica sendte en annen dødsgave, og bemerket vittig:
  - Enhver tosk kan holde ut, ikke alle kloke kan ha nytte av det!
  Svetlana, vittig og glitrende med perlehår, tok frem en aforisme:
  -Drep, dyktig og idiot, oppstandelse er ikke underlagt genialitet!
  Oleg Rybachenko ga også ut på en veldig original måte:
  - Å beseire fienden - du dreper ham, beseirer deg selv - du gir et bedre liv!
  Mirabela la til og knuste fiendene med velbehag:
  - Det er bedre å gi ett liv til en verdig person enn å drepe tusen skurker - det er mer produktivt å dyrke en blomst enn å trampe tusen insekter!
  Natasha, som kuttet ned polakkene og ungarerne, bemerket:
  - Ikke den sterke som dreper, men den allmektige som gjenoppstår!
  Rødhåret Angelica, skjærer gjennom soldatene i Commonwealth, vyaknula:
  - Den som vender for mye opp på nesen før kampen, blir med nesa når de deler trofeer!
  Zoya, som skar gjennom motstanderne, kastet en morderisk granat med bare tær, gryntet:
  - Da en mann sluttet å være en ape - da han begynte å etterligne ikke naturen, men en englerase!
  Svetlana, som skar gjennom fiendene og slapp lynet fra den skarlagenrøde brystvorten hennes, tok det og utstedte vittig:
  - Hvorvidt en mann var en ape er et uklart poeng, men i sitt ønske om å dominere er han et typisk dyr, og til og med utsatt for dvalemodus!
  Mirabela Magnetic, som kuttet motstanderne med raseri og avsluttet de siste motstanderne, la til:
  - En politiker er en rev med løveambisjoner, svinemetoder, eselstahet, og ape utsatt for plagiering!
  Og så kastet hun en granat med en naken rosa såle, la hun til:
  - Hvis du vil bli bare smart - tro lærebøkene, hvis du vil bli virkelig klokere - ikke stol på politikerne!
  Hæren til Stefan Batory ble avsluttet. Den russiske hæren dro igjen til Warszawa. Og det ble holdt valg for Sejmen, hvor Ivan den grusomme ble den nye kongen av Samveldet.
  Enheten mellom folkene i den slaviske verden fant sted. Og Livland ble også en del av Russland. Så ble det seier over Sverige og erobringen av Vyborg.
  Og så nådde guvernøren Skopin-Shuisky Stockholm. Og Sverige ble erobret.
  Russland ble et stort imperium ved å vende blikket mot øst. Og det skjedde mange erobringer, pluss bygging av byer. Deretter erobret de russiske troppene Krim-khanatet, sammen med festningen Azov. Og dette er store prestasjoner.
  Ivan den grusomme levde til 1599, og hans regjeringstid viste seg å være veldig lang og, viktigst av alt, strålende. Sønnen Ivan den femte etterfulgte tronen, og Rurik-dynastiet ble bevart på tronen. Erobringer og kampanjer fortsatte.
  Men det er en annen historie. Med mindre tsar-Russland lyktes mer, og polakkene, ukrainerne, hviterusserne og russerne var sammen og selvsikkert beseiret fiendene. Så gradvis erobre hele verden, og utvide fra rike til rike!
  Og Ivan den grusomme forble i minnet til folket som den største av de russiske tsarene! Og han gikk ned i historien som den største erobreren, og økte flere ganger territoriet til det russiske imperiet!
  
  EN JENTE SOM HJELPER NAPOLEON III
  Jenta Mirabela Magnetic kom inn i den fransk-prøyssiske krigens verden, mellom Bismarck og Napoleon III. I den virkelige historien vant Tyskland og fullførte sin forening. Og så førte det til første verdenskrig og sammenbruddet av det russiske imperiet og Romanov-dynastiet.
  Selvfølgelig hadde det vært bedre for Russland om Tyskland ikke hadde forent seg og ikke kunne beseire Napoleon III.
  Mirabela Magnetic slo de bare føttene på gresset og løp nå mot franskmennene.
  Det var nødvendig å advare at nær Sedan forberedte prøysserne en felle for Napoleon III og fanget de dominerende høydene.
  Hva kan sies om Napoleon III? Nevøen til Napoleon den store prøvde å etterligne onkelen. Og han ville skape et mektig imperium, og kunne erobre Europa.
  Først var han vellykket. Klarte å vinne Krim-krigen med Russland. Riktignok mottok ikke Frankrike selv territorielle gevinster på bekostning av store tap. Så krigene i Indokina.
  Seier over Østerrike, og annektering av et par områder i Italia.
  Videre ikke så vellykket. Belgia ble ikke tatt til fange. Mexico også.
  Sjansen til å hjelpe Østerrike i krigen med Preussen gikk tapt.
  Og nå krigen med mektige Tyskland.
  I virkelig historie - Frankrikes fullstendige nederlag og fangst av Napoleon III.
  Men Mirabela, en barbeint jente i bikini, har en sjanse til å avverge katastrofe. Og ikke å la Tyskland komme til Russlands vestlige grenser og utvikle en mektig fiende.
  Mirabela løper langs en sti i skogen og synger:
  - Hvis, hvis lenge, lenge...
  Hvis, hvis langs stien ...
  Stamp hopp og løp!
  Men kanskje, kanskje...
  Men kanskje, det er mulig, det er mulig!
  Det er fullt mulig!
  Du kan reise til Afrika!
  I Afrika er elvene så brede
  Og afrikanske fjell er så høye!
  Å, krokodiller, flodhester!
  Ah, aper, spermhval!
  Ah, ah, og den grønne papegøyen!
  Ah, ah, og den grønne papegøyen!
  Her, med denne barnesangen, hopper han til leiren til Napoleon III.
  Franskmennene er ganske mange og leiren er stor. Selv om disiplin ikke kan sammenlignes med prøysserne. Og kanskje er våpnene utdaterte, og uniformene er for lyse. Og generelt sett er hæren verre enn Napoleons tider.
  Riktignok er franskmennene flinke til å kjempe med bajonetter. Dette våpenet ble oppfunnet i Frankrike.
  Så du kan kjempe nesten på like vilkår. Og kampen kommer til å bli veldig tøff.
  Jenta i bikinien ble ikke stoppet. Selv om soldatene slukte henne med øynene.
  Mirabela er en sjelden skjønnhet og veldig atletisk ynde. Hun løper til seg selv blinkende nakne, runde, rosa hæler.
  Og nå løper hun opp til hovedteltet, der Frankrikes keiser, Napoleon den tredje, holder til. Hans makt er stor. Selv om det formelt er et parlament og et senat. Men faktisk er Napoleon III nesten ubegrenset.
  Og nå er han full av lyst til å beseire tyskerne, og inkludere en del av Sør-Tyskland i komposisjonen sin.
  Selvfølgelig er han langt fra Napoleon den første. Han hadde allerede dødd i årene til Napoleon III, og i en alder av førti la han hele Europa under seg.
  Men Napoleon III tror fortsatt på hans herlighet. Dessuten har Frankrike allerede trengt inn i Afrika, og hun har en enorm forfengelighet.
  Jenta ble stoppet ved inngangen til teltet av vaktene og spurte:
  "Hvilke saker har du med keiseren?"
  Mirabela ser ærlig med safirøyne og svarte:
  - Privat virksomhet!
  Og de slapp henne gjennom uten spørsmål. Det er klart at en slik skjønnhet bare har en personlig sak for keiseren.
  Mirabella slo de bare, grasiøse bena langs teppene og beveget seg rundt teltet som lignet på størrelse med et sirkustelt. Hun ble passert av vakten flere ganger.
  Til slutt kom Mirabela inn på keiserens kontor. Napoleon III utbrøt umiddelbart:
  - For en skjønnhet!
  Jenta bøyde seg for monarken. Napoleon III var middelaldrende, lav og lite fremtredende. Skallet, og ikke som en stor hersker.
  Mirabela var mye høyere enn ham, og utseendet hennes er så lyst.
  Napoleon så grådig på henne, gurglende:
  - Du har så vakker... Bare et mirakel!
  Mirabela fniste og svarte:
  Alle synes jeg er vakker. Bare for noen menn er jeg for stor!
  Napoleon nikket og blottet sine falske tenner.
  - Jeg elsker store kvinner! Jeg liker deg!
  Mirabela stampet den nakne, solbrune, muskuløse foten hennes og la merke til, og tok umiddelbart oksen ved hornene:
  - Jeg kom ikke for å elske med deg! Og jeg vil informere deg om at prøysserne har satt opp et bakhold på din vei, og de venter på at du skal gå inn i dalen!
  Napoleon hevet øyenbrynene og spurte:
  - Hvordan vet du at?
  Mirabela svarte hardt:
  - For det første er det vanlig å henvende seg til damer som deg! Og for det andre - jeg vet!
  Napoleon ga etter.
  "Jeg hadde også en vag forutanelse, men intelligensen min bekreftet ingenting. Hvordan vet du at?
  Jenta sa logisk:
  - I hver kvinne Djevelen! Og Djevelen vet alt - det er nesten Gud, bare på den andre siden!
  Keiseren nikket.
  - Logisk! Du er for pen til å være spion. Vel, ok... jeg går den andre veien, generalene fortalte meg at under Sedan er sletten veldig upraktisk for et angrep. Men jeg vil tilbringe natten med deg!
  Mirabella sa:
  - Mellom oss førti års forskjell!
  Faktisk er Napoleon allerede sekstito år gammel. Og han er skallet og skinner ikke av skjønnhet. Men den skallede flekken på pannen er fortsatt liten, og utseendet er edelt. Skuldrene er ganske brede, det er mange bestillinger med småstein på brystet.
  Dessuten er ordrene ikke bare franske, men også engelske, russiske og andre.
  Selv om Russland til og med er glad for krigen med franskmennene, som ble lenket av Tyskland.
  Napoleon beordret:
  - Skyld oss!
  Tjenestejentene løp opp og helte vin i sølvbegre. Så løp de bort og trampet i hælene.
  Napoleon tok en slurk og ga den til Mirabella.
  Hun smakte på vinen. Og jeg følte at det var trivelig og sterkt.
  Hun drakk halve glasset og la merke til:
  - En god ting! Men du må først beseire prøysserne!
  Napoleon spurte:
  - Er du fransk?
  Mirabela svarte ærlig:
  - Ikke!
  Keiseren spurte:
  - Og hvem er du?
  Mirabela sa stolt:
  - Jeg er russisk!
  Napoleon nikket med et smil.
  - Så vakker og russisk? Håret ditt er som bladgull!
  Jenta bekreftet:
  - Håret mitt er flott!
  Keiseren foreslo:
  - Kanskje du da smaker svart kaviar?
  Mirabella nikket samtykkende.
  - Det er en god ide!
  Og jenta rakte ut med en gullskje til et glass kaviar. Keiseren med et smil foreslo:
  - Bli min favoritt! Jeg skal gjøre en hertuginne av deg!
  Mirabella trakk på skuldrene og svarte:
  - Veldig smigrende ... Men noe sier meg at jeg ikke får tid til å bli hertuginne! Mitt oppdrag blir kortere!
  Napoleon sukket og svarte:
  - Jeg elsket deg, uten å kjenne lidenskap før,
  Jeg elsket i hjertene, uten tilbakeholdenhet vanser vi ...
  Jeg elsket deg så oppriktig, så ømt,
  Hvordan Gud gir deg - å bli elsket av andre!
  Mirabela nikket og bemerket:
  - Du kan bli en stor monark. Du vet, jeg kan ta deg til baksiden av tyskerne, og du vil vinne den største seieren!
  Napoleon ble overrasket:
  - Kan du gjøre det?
  Mirabella tvitret:
  - Alt det umulige, kanskje jeg vet sikkert!
  Keiseren nikket.
  - Du er nydelig! La oss danse.
  Napoleon reiste seg. Selv om Mirabela var barbeint, var hun fortsatt høyere enn monarken med nesten et helt hode.
  De begynte å danse. Jenta var ikke særlig flink til det. Men Napoleon hjalp henne.
  Mirabella tvitret:
  Vi ser alle på Napoleons
  Millioner av gale mennesker...
  De ønsker å tjene drømmen
  Og de ble bare til et spill!
  Mirabela svarte med entusiasme ved å synge en sang om Napoleon Bonaparte:
  Napoleon, Napoleon
  dro for å kjempe mot Russland, hvis han bare gikk for å kjempe mot Russland, ville han styre hele verden.
  
  Han ville styre hele verden, Alexander, for å spørre tsaren om frykt. Alexandra, han var redd, jeg signerte et brev tilbake til ham.
  
  Mine herrer, alle våre adelsmenn, De ble redde, de vet ikke hva de skal gjøre.
  De ble redde, men alle flyktet,
  Å, ja, det er ingen i Moskva, brødre!
  
  Som en var man ikke redd - Her er Kutuzov, sjefen for oss alle. Som en var bare en ikke redd - Prins Kutuzov - her er han vår helt!
  Napoleon III nikket.
  - Kom igjen, syng skjønnhet!
  Mirabela fortsatte å synge, et helt dikt som hun en gang hadde sett på Internett:
  Jeg står i supermarkedet... Der-taram-taram-taram...
  jeg ser i hyllene, jeg fanger ingen... Og en hvit engel, som ikke står her for ingenting, sier til meg søtt: "Vel, hva vil du? ... Hva?"
  
  Og fra denne lyden blir det magisk for meg, jeg mumler noe, men jeg hører ikke bablingen min, jeg sier at faste i prinsippet er helbredende, Men faktisk ville du i det minste lagt noe i hyllene.. Og
  
  om dette engelen Lucy (det er det folket kaller henne), Hun sier ganske stille: "Der-taram-taram-der-der!!!", som sannsynligvis betyr at det ikke er verdt det, som ... Hva , sier de, vil bite deg i halsen for det innfødte supermarkedet!
  
  ... Og igjen svømmer jeg i nirvana, gisper grådig etter luft med munnen, Alt blir hvit-blå-rødt, grå røyk fra alle
  
  
  
  
  
  kanter . de slapp dem ikke inn! De trekker seg tilbake langs Smolenskaya, hvor de klarte å spis alt opp ... Marskalkene stimler seg bak, sikler sultent ... De tynnere gardistene - det er bare synd å se på dem!
  
  Bonaparte skjelver av kaviar (dette er forresten et tegn!), Han ser på hyllene, og kaviaren skjelver sterkere ... Vender seg mot Luce, kaller Murat til oss, Tynnere og sjarmerende, han hever barten opp ...
  
  Keiseren begynner: "A la ger, com a la hero! Hæren er veldig sulten! Hæren er veldig sulten! Vi vil betale i gull!" Lucy, også på fransk, veldig stille og rolig, sier: " Åpne zenki! Alt er i vinduet!",
  
  Og den gamle garde i bjørnehatter Jaget i Pollock Hall og ostemasse ... Gode forhåpninger druknet i Pollack-ostene, Stålbajonetter ble bøyd i ostemasse ... The
  
  keiseren fortsetter: "Hæren er veldig sulten! Å, for helvete ... sheri!", Hypnotisk kraft som øynene hans lurer på, Alt er rettet mot Lucy, alt rundt røyker allerede ...
  
  Keiseren ser truende - Lucy ser på Murat, Og Murat - han er en modig fyr! Han drar barten opp, keiseren blir lilla - Lucy ser på Murat, Og Murat - han er en modig fyr, trekker barten opp, keiseren spiser med øynene - Lucy ser på Murat, Og Murat - han er en modig fyr , trekker opp barten.
  
  Og den gamle garde, med smerter i ansiktet, bestemte "Pollock" med våpnene. Kornetten fra Toulouse - helten fra Austerlitz - bet osten ... og roet seg for alltid ...
  
  Keiseren med et høyt rop, og Murat med samme rop, Og vaktene - også med gråt - de forlater butikken, Og de vandrer i en folkemengde langs en snødekt vei, Forbanner alt i verden ... Berezina er foran ... Ja, ja . .. Wee-wee ...
  
  Bildet endrer seg igjen: alt rundt lysner igjen, Den samme kassa, den samme Lucy, stille og fredelig, som alltid. Jeg står og smiler, sjelen min blir varmere , jeg forstår hva som ville skje hvis det var mat her ...
  
  Vis oppmerksomhet. Jeg ber om at de gir en bok med klager eller forslag, Å skrive takknemlighet i den på to sider. Takknemlighet, takknemlighet, takknemlighet og fem ...
  Napoleon III mumlet:
  - Det er herlig!
  Og keiseren falt i en stol og snorket. Mirabela så seg tilbake. Og uten å tenke seg om to ganger tok hun og skjenket seg mer vin. Hun tok en slurk av glede, og begynte å trekke den.
  Så slo hun keiseren på kinnet. Napoleon våknet.
  Jenta sa:
  - Det er på tide, Deres Majestet, for å samle tropper og gå bak prøysserne!
  Napoleon sukket:
  - Det ville vært vanskelig!
  Mirabela svarte:
  - Vi vil frimodig gå inn i kamp,
  For makten til sovjetene...
  Vi vil knekke prøysserne -
  Til denne sangen!
  Napoleon etterkom motvillig. Og nå leder Mirabela ham ved armen, og lager samletrompet. Troppene har allerede hatt tid til å hvile og det er på tide å foreta en rundkjøringsmanøver.
  For å muntre opp Napoleon litt gir heltejenta ham en nakkemassasje. Og Bonaparte Jr. føler en tilstrømning av energi i seg selv. Og her kommer den store franske hæren.
  Mirabela utsteder kommandoer på vegne av keiseren. Som et resultat er troppene på farten, men uten musikk og tromming. Som er veldig solid. Hæren samles.
  Og handler, beveger seg langs kroken og omgår høydene. Mirabela påtok seg selv å se unna franskmennene. Og han roper veldig vennlig til dem. Hæren er på farten.
  Jenta løp frem og skyndte seg av gårde, og blinket med de nakne, runde hælene. Tropper fulgte etter henne.
  Mirabela løp og sang:
  - Hvis festningen er på vei,
  Fienden bygde...
  Det er nødvendig å omgå fra baksiden -
  Ta henne uten et skudd!
  Slik ledet jenta en stor hær bak prøysserne. Og franskmennene angrep tyskerne og overrasket dem. Det var et rasende og desperat angrep.
  Mirabela med to sabler stormet inn i kamp.
  Først holdt en heroisk jente en mottakelse på bruket og kuttet hodet av et par prøyssiske soldater. Så tok den nakne hælen hennes og landet på haken til en tysk offiser, og knuste kjeven hans.
  Mirabela brølte:
  - Vi skal feie bort fienden med ett slag,
  Ære vil bli bekreftet med et stålsverd ...
  Vi traff Wehrmacht ikke forgjeves -
  La oss knuse prøysserne til chips!
  Og så flyttet jenta kneet til haken til den tyske obersten. Og av et kraftig slag brakk nakken hans. Det var virkelig en imponerende kamp. Og kampen er det du trenger.
  Mirabela utførte en sommerfuglteknikk med sverdene sine, og kvitret:
  - Skjønnhet, skjønnhet, jeg er en prøysser som en katt!
  Og hennes bare hæl i et hopp traff den tyske generalen i brystet. Han fløy opp fra et kraftig slag, og løp inn i prøyssiske bajonetter. Dette viste seg å være flott. Og sprutet fontener av blod.
  Mirabela kvitret og blottet tenner:
  - Styrken min er stor, vi skal knuse prøysseren!
  Franskmennene overrumplet tyskerne og knuste dem kraftig. Bismarcks hær utgjorde over to hundre tusen soldater. Og dette er det største slaget siden "Battle of the Nations". Napoleon den tredje selv skynder seg ikke inn i kampen, men foretrekker å lede på avstand.
  Bismarck klatrer heller ikke inn i kamp. Han prøver å samle de fragmenterte tyske delene. Så spenningen går ikke ned.
  Mirabela kutter med to sverd. I tillegg kaster han med bare tær en dolk mot fienden. Og umiddelbart faller tre prøyssere fra et velrettet kast.
  Mirabella sang:
  Vi lever på vår fars jord
  Ladas barnebarn og Guds barn...
  Og flyr på en bevinget hest,
  Russland til de store prestasjoner av århundrer!
  Og nå blir jentenes sverd hacket mot prøysserne. Og igjen vil den nakne, runde hælen til jenta bryte kjeven til en annen tysk general. La oss bare si denne jenta - bare super.
  Og nå kommer hun nærmere og nærmere Bismarck. Jenta er veldig bestemt. Og han kaster en nitroglyserinbombe med all kraft. Den vil fly forbi og hvordan den vil glede Bismarck rett i pannen på hjelmen.
  Og det var en kraftig eksplosjon. Bismarck ble med en gang, sammen med generalene, revet i stykker.
  Og etter å ha mistet hodet, ble den prøyssiske hæren umiddelbart til en ukontrollerbar masse.
  Og tyskerne løp og kastet bannere, våpen og forsyninger. Franskmennene forfulgte heftig. Og de drev disse prøysserne helt til grensen. Helt til nesten alle falt og falt i fangenskap.
  Etter det har krigen allerede flyttet til tysk territorium. Frankrike erobret en betydelig del av territoriet, opp til Elben. Og styrket dens innflytelse.
  Napoleon III døde snart, men han døde i herlighet. Og tronen ble etterfulgt av Napoleon IV.
  Russland, i Tysklands person, mottok ikke en sterk fiende. Men under krigen med Tyrkia i 1877 flyttet Frankrike igjen til Krim. Alexander II ble under disse forholdene tvunget til å forlate Balkan. Og Frankrike fanget også Italia ... Men Storbritannia, bekymret for Napoleons hegemoni, gikk selv inn i krigen.
  Kampene trakk ut og oppslukte hele Europa. Østerrike gikk også inn i krigen.
  Og Russland, allerede under Alexander den tredje, begynte igjen en krig med Tyrkia. Og siden ingen blandet seg inn i henne, fanget hun Istanbul, Lilleasia og landene til Egypt, så vel som Irak, og nådde Det indiske hav.
  Så erobret Alexander den tredje Iran. Går ikke lenger ned i historien som en fredsstifter, men som en erobrer. Russland har vokst seg sterkt. Frankrike og Storbritannia fortsatte krigen. Napoleon den fjerde foreslo en allianse med Russland.
  Nicholas II, som arvet den utidige avdøde Alexander III, var enig.
  Russland angrep de britiske koloniene i India, Pakistan og Egypt. I tillegg angrep russiske bakkestyrker Østerrike-Ungarn og Preussen.
  Europa ble erobret av russiske og franske tropper. Russland mottok alle de slaviske landene for seg selv og grensene gikk langs Oder, og nesten til Wien.
  Dermed endte den første divisjonen av verden. Så angrep Japan Russland. Men russerne var sterke og klare. I tillegg har de også en kraftig flåte, ikke bare i Stillehavet, men i Det indiske hav. Så det tsaristiske Russland til Nicholas II beseiret dem trygt.
  Japan ble en russisk provins.
  Så, sammen med Frankrike, delte det tsaristiske Russland av Nicholas II Afrika. Videre fanget russerne også Kina, og Frankrike helt og holdent Thailand og Indokina. Og så okkuperte russerne og franskmennene Australia.
  Hele den østlige halvkule ble delt mellom Russland og Frankrike.
  Men det var fortsatt ubesatte områder på den vestlige halvkule, og først og fremst USA, men deres erobring er en annen historie. Og Mirabela Magnetic er godt utført - bare en super jente!
  
  PUTINS RUSSLAND KJEMPER I AFGHANISTAN
  KOMMENTAR
  Angrepene 11. september 2011 mislyktes. Og nå kjemper Putins Russland i Afghanistan. Kampene er harde, vekten svinger. Selvfølgelig viser representanter for de kvinnelige spesialstyrkene spesiell heltemot - det rettferdige kjønn slår Mujahideen.
  . KAPITTEL 1
  For sikkerhets skyld utviste amerikanerne mistenkelige personer fra landet sitt og terrorangrepet 11. september 2001 fant ikke sted. Og nå kjemper den russiske hæren mot Taliban.
  Kampene er veldig harde. Og de bombet posisjonene til Mujahideen.
  Det er fire russiske jenter på himmelen: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Og de tresker aktivt dushmans.
  Og de trykker fingrene på sine bare føtter på knappene på joysticken. Dette er kampjentene. Som kan gjøre nesten hva som helst.
  Og de slo de forhatte dushmanene. Det er krig med Taliban. Stort sett bomber Russland. Men det er også bakkeenheter som kjemper med fiender.
  Og inkludert på T-95 eksperimentelle kjøretøy.
  Og Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana kjemper også.
  Og de tresker også Mujahideen...
  Krigen har pågått i flere år. Putins presidentskap nærmer seg slutten. Og i motsetning til den forrige historien, er det intriger. Virkelig, hvem vinner? Økonomien går ikke bra. Krigen trakk ut både i Tsjetsjenia og i Afghanistan. Det er fullt av problemer. Olje- og gassprisene er ikke så høye som i den virkelige historien. Så kommunistene hevder mer.
  Natasha Korshunova, som skjøt fra en tank, bemerket:
  - Her er vi i krig, men utsiktene er ikke synlige!
  Zoya nikket med et smil.
  - Dette er ikke vår krig! Og hvorfor gjøker vi i disse fjellene?
  Augustine svarte:
  - Slutt å snakke!
  Fremover og oppover, og der ...
  Tross alt er dette fjellene våre -
  De vil hjelpe oss!
  De vil hjelpe oss!
  Svetlana var enig med disse:
  - Jeg har tro på at de vil hjelpe!
  Og T-95 avfyrte nok et tungt prosjektil mot Mujahideen. Og han knuste dem grundig, et så knusende slag.
  Og fragmenter av høyeksplosive dushmans ble kuttet ned.
  Natasha banket på den nakne rosa hælen og sang:
  - Vi fremmer for hellig kommunisme,
  Og barbeint granater kaster!
  Og jentene er aggressive i kamp ...
  Og Mujahideen stekte på en eller annen måte hælene til et Komsomol-medlem. Fanget og til bar såle med et glødende jern. Og jeg må si det gjorde så vondt.
  Og jenta brølte av lidelse og hylte ...
  Og så knuste de bare tærne hennes dushmanene med en tang. Her er deres politikk.
  Zoya tok den og brølte:
  - Krig, krig, krig,
  La det brøle rasende over verden ...
  Rangeringer og bestillinger går raskere -
  Når skjell sprekker dag og natt!
  Og med en bar hæl, hvordan trykke ...
  Augustin sa med en latter:
  - Ingen vil tråkke mot jentene!
  Så de tvang virkelig den fangede dushman til å kysse de bare føttene deres,
  Grasiøse ben. Og han overøste dem med kyss.
  Augustine kjente tungen hennes slikke den nakne, runde, rosa hælen.
  Og hun kurret:
  - Jeg er den sterkeste i verden - jeg skal suge fiendene i toalettet!
  Og ler av full hals igjen!
  Her var jentene i Afghanistan heftige.
  Her tvang Tamara og Veronica sine nakne støvete hæler til å slikke den fangede Mujahideen. Og så tisset de på dem. Og hvordan de blir sprengt fra en granatkaster - rivende dushmans.
  Tamara bemerket aggressivt:
  - Vi er de kuleste i verden!
  Veronica var enig:
  - Det blir ikke bedre!
  Og jentene grep mennene med de bare tærne i nesene og lagde plommer til dem.
  De er slike skjønnheter. Og som svar, hvis de ble tatt til fange, stekte de hælene.
  Krigen fortsetter selvfølgelig med ulik grad av suksess.
  Russiske tropper knuser Mujahideen. Og de som svarer fører en minekrig.
  Og de undergraver også russiske tropper. Enten vil sjiktet bli senket, eller så vil noe annet bli sprengt.
  Og de skyter ned helikoptre med bæreraketter. Det de gjør er ekstremt effektivt.
  Som svar spotter jentene Mujahideen. Og mange ting får skjønnhetene til å slikke med tunger.
  Stalenida bemerket og blottet tenner:
  - En ond dushman kryper langs steinene,
  Slå ham med napalm!
  Du sparer dem ikke
  Drep denne jævelen...
  Hvordan knuse veggedyr -
  Slå som kakerlakker!
  Så jentene begynte å jobbe...
  Alenka, for eksempel, med sin barfotbataljon i bikini, hvordan hun tok på seg å ødelegge Allahs krigere.
  Og hun ble smittet barbeint, og jentene har en slik avlastningspresse. Og hælene til jentene er runde og rosa.
  Alenka kaster en granat med bare tær og brøler:
  - I USSRs navn!
  Anyuta fniste, meja ned Mujahideen og knirket:
  - USSR er for lengst borte! Det er Russland!
  Alla kastet opp en eksplosiv pakke med den nakne, runde hælen og knirket:
  - For fedrelandet og dets flukt i ære!
  Og jenta ler. Og igjen vil han gi en tur, og ekstremt treffende.
  Maria, som også skjøt og kastet opp en granat med dødelig kraft, kvitret og blottet tenner:
  - For de største seirene!
  Olimpiada, som skriblet på Mujahideen og drepte dem med ekstrem nøyaktighet og kastet en sitron med bare tærne, knirket:
  - For flotte gaver!
  Matrena knuste også spøkelser og knirket:
  - Ære til Russland, og Herkules vil være messias!
  Marusya, som slo ut fiendene og kastet en dødsgave mot fienden med sin bare fot, ropte:
  - For moder Russland!
  Dette er kampjentene her.
  Og de griper dushmanene med bare tærne ved nesen. Slik knuser de dem.
  Natasha, skriblet fra maskingevær, knirket:
  - For vår rett!
  Og hvordan skjønnheten vil ta og le.
  Her er jentene - alle jentene jentene ...
  Alice og Angelica jobber som snikskyttere. De er veldig vakre og kjempende jenter.
  Og de traff fra rifler veldig nøyaktig. Nesten ingen kan takle dem.
  Alice, hvis hun skyter, så rett i øyet. Og slår ekstremt treffende til.
  Så bemerket hun:
  - Vi kjemper tappert!
  Angelica, denne høye, muskuløse, rødhårede kvinnen kastet en granat, rev i stykker Mujahideen og knirket:
  - For det hellige Russland!
  Blondinen Alice kastet de bare tærne sine, en giftig nål, gjennomboret sjefen for de afghanske militantene og knirket:
  - For nye grenser!
  Og igjen skjøt ned en droide fra en rifle.
  Angelica sa:
  - Og boblen utvidet seg til den sprakk!
  Alice var enig i dette:
  - Du må vite målet på alt! Tross alt er planeten rund!
  Og jentene lo og blottet tenner.
  Faktisk kjemper de her, og det er ikke kjent for hva.
  Afghansk krig - episode to!
  Imidlertid var det også den tsjetsjenske krigen, med repetisjon. Først nederlag, så hevn.
  Men for Afghanistan ønsket Putin å ta hevn. Å erobre Afghanistan er å overgå prestasjonene til de sovjetiske lederne.
  De tapte krigen for Afghanistan!
  Bare spørsmålet vil lykkes? Ett håp for kampjenter!
  Jentene knuste fienden med stor entusiasme ...
  Grasiøse, solbrune, muskuløse og bare ben til krigerjentene plasket gjennom de varme sølepyttene oppvarmet av aprilsolen.
  De regnvaskede Komsomol-krigerne var vakre, som feer, om enn fryktelig ripete, såret i kamper, lilla meiser på uskyldige ansikter. Under slaget ble nesten alle klærne til de glamorøse krigerne i det store Russland brent eller revet, og de løp halvnakne, og fakler av hår: Galina, som bladgull, Angelin, som flammene til vulkanen Vesuv som utbrudd, dekket deres slanke, tilbakerullende muskler som kvikksølvdråper.
  Bak var et felt strødd med lik og knust utstyr, alt overfylt med bomber, kratere og dype sår, skyttergraver etter nedslaget fra ukjente skivefly.
  Kabul selv, som en kropp plaget av en uhelbredelig sykdom, spydde ut klubber av svart, men samtidig som om livløs røyk. Spiraler laget av atomer av brent materiale krysset og krysset i himmelen i en satanisk ornament.
  Angelina sibirske kriger bemerket:
  - Selv naturen prøver å understreke vår menneskelige svakhet og hjelpeløshet foran elementene!
  Galina, som sprutet vann på kulpen med et kraftig slag, innvendte:
  - Vi mennesker er utstyrt med gaven til å skape vår egen virkelighet. Tross alt er sinnet vesentlig sterkere enn musklene. Hva er muskler? Bare proteinfibre der elektromagnetiske krefter samhandler.
  Angelina så opp mot himmelen. Røykvirvelvindene så ut til å starte en miniatyrkamp seg imellom. Som om demonene delte makten over universet. Bekkene kolliderte, krysset hverandre, utgjorde deretter et slags ornament, og ble tvert imot uskarpt i rommet.
  Angelina stakk ved et uhell hull på den bare foten på tuppen av et metallfragment og stoppet og stønnet:
  "Fy faen, jeg er i store problemer!" Hvor skarpe fragmenter kan være!
  Galina sa filosofisk:
  - Hele verden består av nåler, bare for de levende ser den ut til å være slank, på grunn av den skode bevisstheten! - Og lagt til spesifisering. - Vi kan bli på- og avkledd av fremmede, men vi "sko" bare oss selv!
  Angelina kastet automatisk opp rifla og skjøt den hardnakket i hennes ønske om å våte alle som hadde dukket opp for å møte dushman. Mujahideen med et ødelagt ansikt slapp geværet fra hendene og stønnet rumpa. Den sibirske krigeren ertet:
  - Du ville vært kul, men blitt dårlig! Dette er hva service til sjeiker fører til!
  Galina kastet seg på bakken på magen og avfyrte et rettet utbrudd. Tre Mujahideen la seg jevnt ned på det friske vårgresset. Angelina sa ganske rimelig:
  - De ville ha russisk land, så det fikk du, dog med en fast grense!
  Galina humret lurt:
  - Herskere som ønsker ubegrensede plasser får strengt tatt i henhold til grensen, penger til graven! Men dessverre blir innbyggerne begravet ikke sjeldnere!
  Angelina sa i fullt alvor:
  - Døden er ille, men livet under åket er enda verre ... Jo tyngre åket er, jo vanskeligere er det å kaste det av seg. - Da husket den flammende djevelen. - Men nå feirer vi en seirende fest, alt går bra, og til og med den uinntagelige hovedstaden i det tredje kalifatet - Kabul ligger for våre føtter!
  Galina sa med en sliten tone:
  - Og hva er vitsen. Det blir nødvendig å slipe senere, som vi aldri har drømt om! Tror du at afghanerne nå vil gjøre alt for oss? Naiv jente du er!
  Angelina protesterte ganske rimelig mot dette:
  - Hvis vi beseirer vår hovedfiende, så vil dette frigjøre ressurser til videre kamp! Dette må du selv forstå.
  Galina, i stedet for å svare, så på den grøftegravde åkeren som lå foran henne. Hvor mange karer, både russiske og afghanske, fant døden på ham? Verden er ikke et helvete, men absolutt ikke himmelen i det hele tatt. I den, kanskje, til og med mest sannsynlig - dominerer enorme gjenstander fra underverdenen. Tross alt lærer kirkelige ortodoksi at en ubetydelig minoritet blir frelst.
  Og flertallet av mennesker, på grunn av deres naturs syndige natur, er dømt til pine.
  Galina var alltid irritert og avvist av et slikt postulat av Den hellige skrift. Er det egentlig det de ortodokse anser som synd? Det er til og med ganske naturlig ethvert levende menneskes ønske om en karriere og overlegenhet. Men er ikke dette en naturlig konsekvens av menneskets natur? Og evolusjonens uforanderlige lov.
  For eksempel, hvis den røde hæren ble veiledet av Kristi lære - de slo deg på høyre kinn, sving til venstre, hvordan ville det ende for hele det sovjetiske fedrelandet.
  Komsomol-jentene snublet over en ufullstendig ødelagt afghansk pilleboks og ble tvunget til å legge seg under rettet ild.
  Angelina, som gned gresset med de bare sålene, for hælen hennes var veldig kløende, sa:
  - Noen ganger må man lide ... Men selv mel blir en rutine, som faktisk er det verste!
  Galina endret posisjon, med et nøyaktig skudd blåste hun av halve hodeskallen til Mujahideen som ga ordre i en bjeffende tone og knurret:
  - Wahhabismen bruker ikke-estetiske metoder: fem til én. Og hvis det er færre av dem, trekker det seg tilbake!
  Angelina sa trist:
  - Hva vil du ha ærlighet fra reven?
  Galina svarte trist:
  - Enig, for du vil tro på noe vakkert! Til og med ærligheten til en rev, eller adelen til en ulv!
  Komsomol-jenter ble tvunget til å krype opp til de overlevende pilleboksene på alle fire. En eldgammel taktikk for å krype, brukt av kvinnelige krigere i kamp. Og jeg må si, ikke uten hell.
  Angelina tok ned fem Taliban-soldater som prøvde å krype ut av skjulet i en støt, og sa henrykt:
  - Den russiske hæren vinner som alltid. Selv om fienden har en fordel!
  Galina slapp et knusende utbrudd og lo som svar:
  - Mujahideen vil aldri ha en fordel. - For så å slå ned to med ett skudd, la hun til. - Nå blir det aldri!
  Angelina hadde knapt tid til å dukke hodet fra virkningen av ladningen. Til og med en streng med brennende hår ble klippet av, et kantete skår. Den rødhårede Komsomol-krigeren utbrøt:
  - En hårklipp her er gratis, selv om toalettet er dyrt å gjøre!
  Galina, fnisende gjennom tårene, svarte vennen:
  - Du vet, dette er ikke morsomt i det hele tatt ... Generelt, ved dødsfall, blir det en fortsettelse, det er spørsmålet?
  Angelina lot som hun var overrasket:
  - Og hva er egentlig mas? Tross alt inneholder ikke-eksistens i det minste ikke smerte, tretthet eller opplevelser. Så det er mye søtere enn livet vårt med kontinuerlige prøvelser! - Og så la den flammende djevelen til. - Livet er en kontinuerlig test av den smale sti, men problemer er mat, vårt ønske om å leve i stor stil!
  Før hun svarte, fikk Galina øye på Mujahideen med ansiktet til en blanding, og ved å trykke jevnt på avtrekkeren ble det slutt på øsingen hans. Komsomol-krigeren ristet de røde krøllene og gliste:
  - Du vet, alle uten unntak foretrekker livet fremfor ingenting. Dette betyr at selv i våre egne sinn er det en ubeskrivelig sjarm!
  Galina fniste, med åpenbar innsats:
  - Inkludert leve og lide! - Den gullhårede Komsomol-krigeren stoppet opp og la til med en roligere stemme uten kvaler. - Men er det mulig å forstå lyset uten å kjenne til skyggen. Og lykke kjenner ingen smerte. Alt lys er kjent gjennom dualisme!
  Angelina var bare delvis enig:
  -Hvis vi snakker slik, så måtte vi bli beseiret av Mujahideen for virkelig å forstå smaken av seier. - Det brennende djevelske Komsomol-medlemmet beveget knyttneven, og delte et fragment av platen. - Også tross alt dualisme: tapt og vunnet! Seier er alltid bitter med tap, men søt med premier - nederlag får bare bitterhet, og den salte smaken av "premium" åk!
  Galina, som tørket av det optiske siktet, kunne ikke annet enn å si seg enig:
  - Ja, det er klart, en viss dualisme er til stede i alt. Som en slags, Guddommen, ville vært håpløst rutine uten djevelen.
  Angelina skyndte seg, uten å stoppe brannen, for å korrigere vennen sin:
  - I seg selv betyr begrepet Djevel på gammelgresk en baktaler. Det vil si at det ble gjort et forsøk i Bibelen på å presentere motstand mot Gud på den mest ondskapsfulle måten.
  Galina, som slo ut øyet til en annen Mujahideen fra en snikskytter, ba vennen hennes:
  - Dette er svart PR. Prøver du å heve vurderingen din ved å senke motstanderen?
  Angelina bemerket ganske logisk:
  - Selvfølgelig bruker enhver makthaver sine egne administrative ressurser for å diskreditere sin motstander. Det er et visst mønster i dette, ikke et ønske om å gi fra seg makt, og miste privilegier med et trau. Derfor er det i det minste naivt å forvente i Bibelen en objektiv definisjon av konfrontasjonen mellom Gud og Satan.
  Galina rullet til og med de blå øynene på pannen:
  - Man kan selvsagt ikke kreve objektivitet fra myndighetene. Men spørsmålet er hvem som er Satan. Den mest perfekte engelen som prøver å gi mer frihet til skaperverket, eller... Han som ble far til ondskap og lidelse?
  Angelina sukket trist.
  - Smerte og lidelse har blitt så naturlig for menneskeheten at jeg er i alvorlig tvil om at det var Lucifer som fødte dem ... I alle fall, uten den Allmektige Guds ønske, er det usannsynlig at et skapt vesen kunne lykkes i det minste . ..
  Galina, etter å ha sendt en dødelig kule inn i den skjeve neseryggen til Mujahideen, brøt han ned, øyeblikkelig dekket av blod. Krigeren ble umiddelbart enig:
  - Ja, all ondskapen og problemene som tilskrives Djevelen er det samme som å bli fornærmet av pisken som traff enn av den som traff den.
  Angelina selv, traff fienden med et kort utbrudd, og plantet også en rumpe på det nærmeste skjeve ansiktet, hvoretter hun la til:
  - Følgende analogi er mer passende her: eieren skåret ut en pinne av tre, slo slaven med den, og sier så - pinnen er absolutt ond, og eieren er absolutt god!
  Galina snudde seg utilsiktet, og det brukne beinet i jentas krageben forårsaket forferdelige smerter i de betente leddene. Krigeren rynket litt på pannen, men bøyde seg ikke for å stønn. Dessuten slo hun ned tre Mujahideen, som om hun spilte kjegler. En av afghanerne slapp en skrånende faustpatron, som et resultat av dette gikk utkasteren av.
  En bunke med ild så ut til å brenne gjennom betongen, og splinter fra kropper, bein, revet kjøtt fløy opp.
  Galina, fniser, hånte seg selv (du kan ikke overleve i en krig uten humor, eller i det minste ikke holde psyken i god helse) sang:
  - For en smerte, en god smerte: en kamp mot nazistenes ånder; hundre - null!
  Begge de vakre jentene lo høyt, høyt .... Og tilsynelatende av en gjennomtrengende latter påvirket den skremte Mujahideen at skytingen fra deres side umiddelbart ble våt. Stillheten var så brå og tung at den traff krigerne på ørene. Selv sannsynligvis var ikke eksplosjonen av V-5-raketten i hodeskallen så dødelig!
  . KAPITTEL 2
  Angelina utbrøt:
  - Ingenting skriker så gjennomtrengende om tap som en militær pause!
  Galina, nervøst klør seg i øret med den bare foten, la til med uuttømmelig vidd:
  - Lydene av slaget er øredøvende, men du blir virkelig døv når du ikke merker slutten på kanonaden!
  Mujahideen gjorde uventet oppgaven lettere - de kastet fra seg de hvite fillene og begynte å rope på toppen av lungene deres:
  - Bin Laden kaput! Bin Laden kaput!
  Den sibirske krigeren kunne igjen ikke motstå en aforisme:
  -Folket behandler en dårlig hersker som øl, de vil se den kald og på bordet, men de er klare til å betale for det ikke bare med et stykke papir!
  Galina bemerket subtilt om dette:
  - Når herskeren er dårlig, blir han godt sitert i vitser! Og når det er mange vitser, da blir livet morsommere! Og latter forlenger livet! Det vil si med ubrukelige ledere: livet er som en kontinuerlig anekdote: lang, munter, forferdelig, men alltid villig til å vite fortsettelsen!
  Angelina fniste nervøst.
  - Og jeg visste ikke hvorfor middelmådige konger vanligvis regjerer så lenge!
  Nesten hundre og femti Mujahideen overga seg. Blant dem var minst tretti gutter fra ti til seksten år, de fleste i shorts og barbeint, som hadde klart å slå sine bare solbrune knær i skyttergravene. Ved synet av vakre jenter som knapt er dekket med fillete filler, rødmer guttene og senker hodet, men samtidig fortsetter de å skule mot de uhyggelig vakre krigerne.
  Mujahideen-afghanere legger ned våpnene i forvirring, det faller dem ikke engang inn at det er en skam å vurdere halvparten av bataljonen for å overgi seg til to sårede, fortsatt veldig unge jenter. Hvor redde og lamslått de er.
  En av guttene som nervøst klørte den skitne sålen på gresset, så ut til å ha drevet en splint inn i den nakne hælen hans, og sa på gebrokkent russisk:
  - Tanter sender meg ikke til Sibir, der skal vi fryse nesen, fingrene og bena!
  Angelina sa sint:
  "Vi sender den uansett, og for at de bare føttene dine ikke skal stivne i snøen, vil du bli slått hardt hver time med kjepper på de bare føttene.
  Gutten-mujahiden skalv av frykt og brast i gråt som en jente. Galina skyndte seg å trøste barnet:
  - Du er fortsatt for liten. Sannsynligvis vil du bli oppsummert under kategorien sivile. Bare i tilfelle, vil du si at du ennå ikke er tolv, så vil de definitivt ikke ta deg med til leiren.
  Militsgutten sluttet plutselig å brøle og sa i et lavere tonefall, mens han prøvde å etterligne en voksen:
  Jeg vil ikke forlate kameratene mine! Enten er alle frie eller sammen i en konsentrasjonsleir!
  Jentene ble overrasket over det uventede motet til gutten, Angelina kom opp og strøk seg over hodet:
  - Godt gjort, det vil bli kreditert til deg ... Men vær ikke redd, de fleste av de fangede Mujahideen vil jobbe i den europeiske delen av Russland, gjenopprette fabrikker og landbruk, og for barna dine vil det være god mat, bedre enn kortene dine og de kuleste filmene vil bli vist.
  De fangede guttene var veldig tynne, noen viste til og med kinnbein, og tre gutter nakne til midjen under tynn hud viste seg gjennom hvert ribbein, og armene deres ble så tynne at det var utrolig hvordan de holdt afghanske faustpatroner i seg. Matrasjoner i Talibans tredje kalifat, gitt ut på rasjoneringskort, har sunket de siste månedene til et punkt hvor befolkningen nesten har sultet i hjel. Dessuten er det våren som tradisjonelt sett er den knappeste tiden på året for produkter.
  Galina syntes synd på disse gutta, barna til "supermennesker", som nå ser ut som en fattig, sulten barbeint. Hun rotet i lommene, fant en liten amerikansk sjokoladeplate i dem og ble overrasket.
  Gaven mottatt under Lend-Lease var for liten, og det var trettito gutter (resten er mye eldre, i militær- eller brannuniform, ubarbert, veldig ubehagelig, krumbøyd, noe som får dem til å se ut som gamle menn!), Der vil ikke være nok sjokolade for alle.
  Gi til en og fornærme andre? Eller kaste lodd? Det siste er vanligvis veien ut, men i dette tilfellet kan det virke latterlig. Eller del seks fliser mellom de minste jagerflyene.
  Sistnevnte virket for Galina Lomonosova den mest rettferdige, og han, etter å ha tatt ut en sjokoladeplate, fjernet forsiktig innpakningen, delte skivene og ga dem til de minste og tynneste afghanske barna.
  Den tidligere Mujahideen så virkelig ut til å være ødelagt. Ikke én av dem skyndte seg, gjorde ikke et forsøk, slo til eller tok fra seg våpenet. Riktignok mumlet noen av dem en slags forbannelse gjennom tennene, men så snart Komsomol-jentene tok et skritt i deres retning, ble spøkelsene umiddelbart stille og presset hodet inn i skuldrene, som om de ventet et slag.
  Galina fnyste til og med med ukarakteristisk forakt:
  - Det er nødvendig at overmennesker krympet seg. Og hvor er deres uforgjengelige muslimske ånd Taliban?
  Angelina, som snappet en sigarett fra en av guttene og kastet den i gresset og slokket den med fingrene av meislet, om enn dekket med skrubbsår, ropte:
  - For en som røyker sigaretter, bygger suksess i livet, tar altfor ofte en røykpause!
  Galina bekreftet lett:
  - Det er jeg enig med Bin Laden i, en ekte Mujahideen-kriger skal ikke drikke, røyke og må være trofast!
  Etter disse ordene brast de dystre guttene, klare til å bryte ut i gråt når som helst, ut i vennlig latter, og alt ble på en eller annen måte lettere for sjelen.
  Da Komsomol-krigerne overleverte krigsfangene til nærmeste russiske enhet, laget Angelina en dressing til Galina, og festet en slags skinne på et brukket kragebein. Feltlegen foreslo umiddelbart at krigeren skulle legge seg på en båre og tilbringe flere dager alene. Komsomol-krigeren avviste disse forslagene med forakt, selv om hun forsto at det dessverre var mange soldater i den russiske hæren som umiddelbart ville gripe ham. Stemmen hennes var streng, som en skolelærer som skjeller ut en uaktsom elev:
  - Å gå glipp av timene med vår triumf, krigens siste mest gledelige dager? Ja, dette er den mest grusomme straffen man kan tenke seg. Og vil du ikke frata den russiske hæren sin beste snikskytter?
  Legen ble blek, det eldre ansiktet hans ble matt, tegnet av en domstol dukket opp foran øynene hans ... Galina, som så frykten hans bare høyt, som en liten jente, lo og klappet hånden på skulderen hennes:
  - Vel, ikke gjør det! Selv hater jeg de som skriver fordømmelser mer enn Mujahideen. Så...
  Og jenta, plystrende, dro ...
  Ringen rundt Kabul var fortsatt ikke tett nok, separate afghanske enheter slo gjennom fra kjelene til hovedstadens forsvarsnoder. Den sørlige retningen ble avskåret, men i nord, hvor offensiven begynte først 20. april, og kryssingen av de fullflytende nedre delene av den afghanske elven også ble forsinket, hadde Mujahideen fortsatt smutthull.
  Bin Laden ble overtalt til å forlate Kabul, løpe sørover, og deretter søke dekning i en ubåt. Den afghanske ubåtflåten, med alle dens tap, var fortsatt den mest iøynefallende i verden, og det var færre kampubåter enn alle de andre flåtene i verden til sammen!
  Men de var hemmelighetsfulle til det ytterste.
  Men Bin Laden virket så mentalt ødelagt av sin egen politiske og militære fiasko at han bestemte seg for å akseptere døden. Den hysteriske diktatoren var på ingen måte bare en slags adel og var ikke feig, klar til å gjøre hva som helst for å utsette et møte med en gammel kvinne hvis pust er kaldere enn flytende nitrogen, og hvis grep er ubønnhørlig. Imidlertid kunngjorde han dette offentlig, men hva trodde han egentlig ...
  Språk er gitt til en flink politiker for å skjule tankene sine, men oftere enn ikke avslører all talen til en politiker meningsløs dumhet!
  Natasha kjemper også veldig hardt. Og hennes nakne runde hæl, som om hun gir etter for en utslettelsesgave, og en granat vil fly forbi og rive Mujahideen grundig.
  Jenta kvitret:
  - En to tre fire fem! Kvinnen kom ut for å skyte!
  Zoya, skriblet på dushmans og klippet ned hele rekker av militante, skrek:
  - Jeg tror hele verden vil våkne,
  Det blir slutt på fascismen....
  Og solen vil skinne
  Lyser veien for kommunismen!
  Augustine skjøt en linje mot de afghanske jagerflyene, og kuttet av hele linjen.
  Og hun kurret:
  - Ære til kommunismen i Russland!
  Svetlana bemerket med en latter:
  Vi har kapitalisme!
  Og jenta kastet en dødelig ert med den bare hælen.
  Så kurret hun:
  - Folk blir glade
  Lykke for alltid...
  Den sovjetiske regjeringen -
  Kraften er stor!
  Natasha kastet en granat, veltet Mujahideen-tanken, som var laget av tre, og kvitret:
  - For stor kommunisme!
  Og krigerne tok den og plystret. Og kråkene som falt i svime begynte å falle ned fra himmelen.
  Og de gjennomboret hodene til Mujahideen med nebbet. Og de gjennomboret turbanen og så videre.
  Zoya knirket og blunket:
  - Ære til Russland, med kommunismens andre komme!
  Jentene var veldig kvikke. Og bokstavelig talt gnistret dem.
  Augustine gliste med tenner:
  - Vær berømt for fedrelandet - som er i krig med spøkelsene!
  Og jenta tok fra bazookaen som en lupanet. Og hennes fantastiske kraft er rett og slett dødelig.
  Zoya tok den og kvitret:
  - Det blir seier over Bin Ladens soldater!
  Og krigeren ga en meget velrettet sving. Og hver kule traff målet.
  Så kvitret jentene:
  - Nå er vi tilbake ved paraden,
  Bolsjevismens ild i brystet ...
  Kommunistbrigade -
  Med oss Lenin foran!
  Svetlana bekreftet, klippet motstandere som en ljå og tvitret:
  - For kunstflyvning!
  Og jenta tok og skjøt ned et fiendtlig fly. Og hun gjorde det veldig bra.
  Natasha bemerket aggressivt, klippet ned motstanderne, og hylte og blottet tenner:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Og her er jenta, hvordan hun hamrer på fienden. Og så ble tanken blåst av tårnet, og metallet ble revet av skroget og rullene gikk i alle retninger.
  De løp og snurret på gresset, og brente alt. Og en av rullene traff Mujahideen i magen og kuttet den i to.
  Natasha sa med et blunk:
  - For fedrelandet, som er det kuleste av alle!
  Og krigeren gir en ekstremt nøyaktig sving. Kampene her er tøffe og blodige.
  Dushmans snapper. De ser ut til å være bokstavelig talt utallige.
  Afghanerne ønsker fred og enhetlig styring. Men nå er Russland på deres territorium igjen. Og det er harde kamper der i dette skjebnesvangre Afghanistan.
  Zoya, skyting, bemerket:
  - Ære til den store kommunismens tider!
  Og jenta vil kaste en sitron med bare tærne med morderisk kraft.
  Og rive motstanderne fra hverandre.
  Augustina bemerket, mens hun klippet ned Mujahideen:
  - Ære til vår lojalitet og tro!
  Den rødhårede spratt opp og løp bort til spøkelsene. Det kobberrøde håret hennes flagret som et kampbanner. Du kan umiddelbart se - jenta er det du trenger.
  Og nå vil jenta med sin nakne, rosa, herdede hæl treffe haken til en afghansk general. Og bryte kjeven hans. Så kurret skjønnheten:
  - For de enestående prestasjonene til det russiske imperiet!
  Igjen er kampene i Afghanistan veldig tøffe og blodige. Masse av ulike typer ødeleggelser og død rundt.
  Mirabela, som påførte spøkelser fra luften knusende slag og løftet opp hele køller av steiner og metall, med smeltet jern, kurret:
  - Jeg er den sterkeste piloten!
  Akulina Orlova tvilte:
  - Nei, jeg er sterkest!
  Og også hvordan den vil treffe fienden med en stor destruktiv styrke med en rakett.
  Anastasia Vedmakova bemerket veldig aggressivt, og sendte granater med kolossal destruktiv kraft fra angrepsflyet hennes.
  Jenta, som knuste den nakne rosa hælen sin, kurret:
  - Vi vil kjempe for fedrelandet,
  La oss kysse!
  Og pansertoget vårt klarte å akselerere!
  Akulina Orlova hadde perlefargede tenner og en veldig vakker munn. Og tungen hennes er veldig rosa og grasiøs, i stand til å gjøre underverker.
  Jenta kurret:
  - Ikke uthold ydmykelsen av slaverne,
  Vi skal tråkke på Taliban med et fjell ...
  Vi vil ikke tolerere flere fornærmelser -
  La oss knuse fienden med bare føtter!
  Selvfølgelig er jentene veldig morsomme og melodiøse. De har så mye sjarm og forskjellige vitser.
  Mirabela husket hvordan dushmanens tunge slikket hennes herdede, støvete såler på jentas bare føtter.
  Og hvor kilende og trivelig det er.
  Jenta sang:
  Vi er de sterkeste i verden
  Vi vil suge alle fiendene i toalettet ....
  Fedrelandet tror ikke på tårer -
  Og vi vil gi de onde oligarkene et hjerneslag!
  Natasha Sokolovskaya, en pilot fra Lucifer, tvitret:
  - Ære til Russland, det største av landene!
  Og med bar hæl, hvordan du trykker. Dette er virkelig jenter med et marerittaktig glis. Og hvis den dødelige kraften til raketter flyr ut fra flerbruksmaskinene deres, reiser skyttergraver og bunkere seg!
  Jenter i den afghanske krigen er selvfølgelig noe spesielt og unikt.
  Stalenida skyter opp raketter med kolossal, dødelig kraft mot Mujahideen.
  Og rive fra hverandre Allahs krigere deres Taliban. Ja, denne bevegelsen har vist sin levedyktighet. Så mange år i kamp med Russland.
  Stalenida og Veronika slo de nakne, støvete sålene på sanden og rullet opp en utflod.
  Og igjen noe ekstremt dødelige fluer. Og bærer på mye ødeleggelse.
  Steelenida sang:
  - Ære til vårt vakre fædreland!
  Så hvordan ta og vise tungen. Og hennes bare hæl vil trykke på utløserknappen.
  Victoria og Veronica tok og dro opp noe fullt av styrke og kolossal ødeleggelseskraft.
  Og så fungerte den russiske gassmaskinen. Og brenner hele jorder med dushmans.
  Jentene hadde sjokoladefargede knær - så solbrune. Og det er veldig sexy. Huden til nesten jentene er svart, og det fluffy håret, tvert imot, er lett og litt gyldent.
  Her er noen fantastiske skjønnheter.
  Og hvis de lanserer noe... Vakre jenter skinner av svette, og den solbrune huden deres ser ut til å være helt ut av bronse.
  Hvor sjarmerende dette er.
  Steelenida, som utryddet afghanerne, knirket:
  - Hæren min er sterk, den beskytter verden!
  Tamara svarte på dette:
  - Kanskje du mente - hæren vår!
  Veronica og Victoria sang mens de skjøt mot de afghanske spøkelsene:
  - Det er ikke for tidlig...
  Vi vil ikke bli med i hæren!
  Oj oj oj -
  Vi vil ikke bli med i hæren!
  Det er ikke gutter som er for hardføre for kjærlighet!
  Og hvordan skjønnhetene ler.
  Tamara banket motstanderen sin og knaket:
  - For den største kommunismen i universet!
  Nicoletta sang og flimret med bare knær:
  - Kapitalismen sier et bestemt nei,
  Sosialisme er vårt svar!
  Og jenta igjen, som om hun kastet en dødelig kraft, en kolossal ødeleggelse av en granat.
  Alenka og teamet hennes kjemper med mange spøkelser.
  Jenta kjemper med stor entusiasme. Kjemper som et monster. Viser sin kolossale klasse og knirker:
  - I navnet til kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden til landet vårt...
  Anyuta svarte med et smil:
  - I Russland nå kapitalisme! Så...
  Alenka kastet kolossal ødeleggelse med den bare hælen sin og knirket:
  - Sosialismen lever!
  Allah bemerket med et fornøyd blikk:
  - Det kommer en epoke med stor kommunisme!
  Og igjen, mens den morderiske svingen eksploderer.
  Maria kurret, med et veldig fornøyd blikk, og knuste Mujahideen, som krøp som gresshopper:
  La det bli en epoke med kommunisme!
  Og igjen, hvordan kaste en morderisk dødsgave.
  Olympias bemerket veldig aggressivt, slo ut Taliban-hordene og hylte:
  - For storheten til det kommunistiske Russland!
  Og igjen, hvordan en jente kaster barfoten en slik enestående ødeleggelse.
  Marusya, som slo fiendene og klippet dem ut av maskingeværet og lekte med pressens fliser, knirket:
  - For det hellige Russland!
  Matryona skar gjennom fienden og klippet ham, ropte:
  - For Gud Perun!
  Elena bekreftet:
  - Og for Svarog!
  Alla klippet ned en rekke dushmans og brølte:
  - Og ikke glem den store gudenes mor Lada!
  Maria, som slo ut Mujahideen, bemerket:
  - Storheten til fedrelandet vårt er i alt!
  Olympias hvordan bygge inn fra en granatkaster, og rive fiendene i stykker og knirke, på toppen av lungene:
  - Vi vinner uten unntak!
  Anyuta var helt enig i dette:
  - Ja, vår seier er uunngåelig!
  Og krigeren tok den, og den nakne hælen virket.
  Og fra tanken til afghanerne - tårnet ble revet av.
  Matryona sang med en latter:
  - Alt det beste vil være med oss!
  Jentene fortsetter å kjempe med utallige mujahideen som et angrep av en sky av gresshopper.
  Hvor mange av dem er her - veldig mange.
  Men det er også mange jenter. Og de er veldig vakre.
  Viola og Malvina tok på seg de afghanske dushmanene veldig berømt. Og la oss knuse dem med brutalitet.
  Viola kvitret til og med og kastet en rakettdrevet granat med bare foten:
  - Jeg ødelegger alt!
  Og hvordan det vil gi en velrettet og nøyaktig vending til Mujahideen.
  Malvina bemerket, og skrev også med stor nøyaktighet på spøkelser:
  - Vår seier i den hellige krig!
  Og igjen vil han kaste en granat ved hjelp av en bar hæl.
  Dette er jentene - de høyeste ærer klassen sin.
  Viola kvitret til og med med et blunk:
  - Det blir også en by på Venus og Mars!
  Malvina var lett enig i dette:
  - Der vil epletrær blomstre!
  Jentene ble preget av en veldig stor skjønnhet og beundring var kolossal.
  Men her igjen beveger Gerda blant leiesoldatene seg på tanken.
  Og krigeren er også barbeint og i bikini.
  Og hun er på en spesiell - kul tank - "Leopard" -3. Og dette er en stor bil, må jeg si kraft.
  Og hos henne er jentene også nesten nakne.
  Gerda skyter med bare tær og hviner:
  - Ære til æraen med nye teknologier!
  Og hvordan det nagler fienden.
  Og et høyeksplosivt fragmenteringsprosjektil av kolossal destruktiv kraft vil eksplodere.
  Mujahideen med armer og ben revet av flyr bort til fjerne retninger.
  En av dem fikk hodet blåst av i en hjelm. Hun ble kastet opp og sparket opp.
  Og jenta Aurora kastet dette kålhodet med bare foten.
  Så knirket jenta:
  - Løpet vårt er det kuleste!
  Og hun ga en veldig nøyaktig og velrettet sving. Hvorfra et dusin Mujahideen ble meiet ned.
  Aurora kurret med et smil:
  - Epletrær blomstrer, vi skal ha lapskaus!
  Gerda på tanken knuste dushmans. Og hennes, sammen med vennene hennes, var skudd fra to våpen av morderisk karakter.
  Charlotte skjøt, trykket de bare tærne på joystick-knappene og ropte:
  - Den berømte Cheops-pantomimen!
  Da vil skjønnheten bryte ut i latter.
  Christina, som knuller afghanerne med et maskingevær, bemerket:
  - Må Gud være med oss!
  Magda sa logisk:
  - Trenger han barbeinte, grumsete jenter som oss?
  Gerda kurret:
  Jeg trenger stor kraft!
  Og hvordan den treffer fienden med et dødelig prosjektil. Og massen av døde og ødeleggelsen gikk med en gang.
  Charlotte bemerket ved å trykke på joystick-knappen med den bare hælen:
  - Det er som Lucifers hær!
  Etter det glitrer skjønnheten med perletenner.
  Mujahideen torturerte en av jentene. De smurte hennes bare såler med solsikkeolje, og satte opp en brenner. Og flammen begynte å slikke jentas bare, runde hæler.
  Og det var så fantastisk. Og bokstavelig talt kjærtegnet hennes såle.
  Gerda klukket rasende:
  Vi skal steke dere alle!
  Charlotte fniste og sa:
  - Vi først i åndenes øyne - vi får se! Og så skal vi steke alle og spise dem!
  Krigere selvfølgelig i stor høyde.
  Her begynte de å knuse Mujahideen med larver. Og de lyktes veldig med det. Blod strømmet fra under valsene, og beinene knuste. Alt så veldig bra ut.
  Gerda sa med et smil:
  - Jeg er en rabiat kobra!
  Og igjen, som i ånden, slår han. Dette er hennes credo.
  Og bombe etter bombe legges fra luften. Og de gir ikke nåde til hele denne flokken Taliban.
  Charlotte blunket til pilotene via Skype og knirket:
  - Måtte vårt stormfulle program bli realisert!
  Christina var enig i dette:
  - Klart det vil!
  Og på himmelen, Albina, som om hun hamret på spøkelser. Og det vil føre til mye ødeleggelse.
  Så kvitrer han:
  - Jeg er en ekte blond drage!
  Og Alvina vil bli skutt opp fra luften som en rakett, og fiendene vil bli knust.
  Da vil det brøle:
  - For den kolossale kommunismens tid!
  Albina, som sparket åndene fra luften, la til:
  - Og ikke kolossalt heller!
  Jenter, selvfølgelig, med fantasi.
  Krigen mellom USSR og Afghanistan fortsatte ...
  Natasha skjøt på soldatene fra Taliban-imperiet, bokstavelig talt mejet dem ned og sang...
  Måtte solen alltid være
  Måtte det alltid være himmel...
  Måtte det alltid være en mor -
  Må jeg alltid være det!
  Og jenta, med bare tær, vil skyte en morderisk granat mot afghanerne. Og massen av krigere i det islamske imperiet vil bli revet fra hverandre.
  Zoya skyter og synger også:
  - Vær herliggjort, du bli herliggjort, du er vår jord!
  Våre innfødte skoger og marker!
  I den allmektiges navn,
  Du er vår kjære, hellige familie!
  Og med bare tærne vil han også kaste noe så dødelig mot Mujahideen.
  Ja, krigerne i det fundamentalistiske imperiet sto overfor et alvorlig problem.
  Den rødhårede Augustine fortsatte å klippe ned Mujahideen og kvitret og klippet ned i rekkene deres:
  - Jeg er den sterkeste i verden!
  Og hvordan han kaster en dødsgave med sine bare tær av morderisk kraft, og river fiender fra hverandre.
  Og Svetlana legger også noe dødelig til fiendene, og ødelegger kroppen.
  Og så mumler han:
  - Ære til mitt fedreland!
  Og han vil også kaste en utslettelsesgave med sine bare tær av dødelig kraft.
  Disse jentene er bare forferdelige.
  De kvinnelige krigerne har tatt opp Afghanistan, og sjetonger flyr fra Taliban-imperiet.
  Natasha, som skjøt på Mujahideen og meja dem ned, bemerket:
  - Vi skal prise Gud med Navnet Svarog!
  Og med bare tær, hvordan lansere en morderisk utslettelsesgave.
  Jentene er virkelig en indikator på den høyeste aerobatikken.
  Zoya trykket den skarlagenrøde brystvorten sin på bazookaknappen, slengte mot Mujahideen og knirket:
  - For USSR!
  Og Augustine vil også ta og slå de gule troppene. Og han vil knuse og knirke mye Mujahideen:
  - Men å leve som før, men å leve i henhold til Bresjnev!
  Jeg er dum, jeg er dum, jeg kan ikke!
  Og med bare tær vil han igjen lansere noe ekstremt dødelig. Her er jenta.
  Og Svetlana, også i kampen, er en kjempestridig drittunge. Og han kjemper desperat. Og den er i stand til å avskjære en masse fremrykkende militante fra Talibans islamske rike.
  Og jenta brøler:
  - Ære til kommunismen Svarog!
  Og andre bekrefter:
  - Ære til kommunismen!
  . KAPITTEL 3
  Elizabeth skyter mot fienden. Og bruker også bare tær. Hun har en god tank som er i stand til å stikke motstandere gjennom. Og denne jenta må sies, bare
  super klasse.
  Og hun skyter og slår motstandere.
  Og synger:
  - I seier til kommunismens udødelige ideer,
  Vi ser fremtiden til landet vårt...
  Og vårt fedrelands røde banner,
  Vi vil alltid være uselvisk trofaste!
  Ekaterina skyter også mot fienden, slår ham tvers igjennom og bryter gjennom biltårnene. Så skriker han:
  - Ære til kommunismen Lada!
  Og bruker også bare tær.
  Elena skyter også mot Mujahideen. Tresking av Taliban-imperiet. Den treffer henne tvers igjennom, og skriker:
  - Vår sak er rett!
  Og Euphrosinia treffer også fiender veldig nøyaktig. Og synger:
  - I de gode ideenes navn! Skurken vil bli beseiret!
  Og også hvordan han blunker til partnerne sine.
  Og hvordan Elizabeths tank vil hoppe. Og la oss ødelegge Mujahideen-troppene. Og det var vilt.
  Jentene sang og brølte:
  - Vi er sterkest i verden!
  Og igjen skjøt de veldig nøyaktig.
  Dette var jentene - det du trenger!
  Og de slo fiendene-mujahideen berømt.
  Her på himmelen ga jentene også dushmans.
  Anastasia Vedmakova, som skjøt ned fly, byttet til bakkemål. Hun knuste dem og hylte:
  - Vi jenter er modige, modige. modig,
  Vi har veldig søte krøllete gutter!
  Vi maler dem varme
  Og så spytter vi, over venstre skulder!
  Akulina Orlova, jævla motstandere, utstedte:
  - Mens du er på veien!
  Og slo ned Mujahideen med bare føtter.
  Mirabela Magnetic slo også ned Taliban-troppene og kvitret og blottet tenner:
  - Det blir mange seire!
  Og hennes bare tær begynte å bevege seg.
  Dette var jentene - bare superklasse!
  Alenka og teamet hennes kjempet med Mujahideen. Og det så veldig karismatisk ut.
  Jentene beholdt forsvaret og kastet ødeleggelsesgaver mot de fremrykkende soldatene fra Taliban-imperiet med bare tær.
  Alenka ga en utslettelsesgave med sin bare hæl og sang:
  - Alek, gråter av lykke!
  Anyuta slengte dødsgaver med bare tærne og knirket:
  - Hvordan hennes sjel synger harpe!
  Alla banket også ved å trykke den skarlagenrøde brystvorten hennes på knappen til bazookaen og ga ut:
  - Drypp, drypp, drypp, og Alenkas blå øyne, tårer faller på spydet!
  Maria sparket ved hjelp av de bare tærne og knirket:
  - Rett på spydet! Og mamma!
  Olympias også, hvordan han ler, og bare de perletennene sine.
  Hun er en jente med sjelden skjønnhet og sjarm.
  Samtidig fniser og hviner krigeren:
  - Ære til kommunismens konger!
  Og med sin bare hæl vil han bukke under for dødens morderiske gave.
  Marusya er også ivrig etter å kjempe...
  Og han rabler på Mujahideen med stor intensitet fra maskingevær. Og kaster med sin bare hæl dødsgaver.
  Og sier:
  - For stor kommunisme!
  Matrena slår også soldatene fra Taliban-imperiet. Klipper dem med stor intensitet. Og utbryter blunkende:
  - For fremragende seire!
  Alenka erklærer aggressivt og klipper ned fienden:
  - Vårt Russland er det aller første og flotte!
  Og han kaster også en morderisk utslettelsesgave med sin bare fot.
  Anyuta erklærer med en latter, og kutter ned rekkene til Mujahideen-soldater:
  - Ære til den røde hæren!
  Og kaster igjen på fienden, en morderisk utslettelsesgave.
  Og Allah vil begynne å ødelegge motstandere. Og også hennes bare tær knuser fiendene grundig.
  Og dødsgaven kastet med bare føtter flyr.
  Og Maria er også en kjempekjempe jente i kamp. Og skuddene hennes er veldig nøyaktige og treffer fienden med garanti.
  Og denne jenta er også en kampkarakter.
  Skyter seg selv og skriker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Olympias skyter mot fienden. Han klipper ned Mujahideen og sier med et smil:
  - Ære være vårt fedreland!
  Og igjen, la oss treske afghanerne.
  Og med bare tær for å kaste dødsgaver på motstandere.
  Dette er jentene i den russiske hæren.
  Og de skyter mot fienden, de treffer ham spesifikt.
  Marusya skyter også mot fienden. Og han gjør det veldig bra.
  Jenta skriker av full hals:
  - Ære til SUKP!
  Og blunker med lilla øyne.
  Og kaster igjen en ødeleggelsesgave med bare føtter. Denne jenta er bare fantastisk.
  Marusya er vakker, og nesten naken.
  Matrena skyter også mot fienden, og veldig nøyaktig. Den treffer ham og knirker og blotter tenner:
  - Himmel og jord - min kjære!
  Og også jenta hvordan å suge fienden ved hjelp av den nakne hælen på bena.
  Jenter elsker å drepe - dette er jenter!
  Stalenida kjemper også intensivt mot Mujahideen.
  Og denne jenta vil skyte opp en rakett mot soldatene i Taliban-imperiet. Og hvordan det vil rive en masse afghanske soldater. Dette er en jente - la oss bare si hva vi trenger.
  Steelenida kurret:
  - For fedrelandet - USSR!
  Veronica kjemper også desperat med fiender. Og kaster dødelige dødsgaver med bare tær.
  Og mens jenta skriker:
  - For stor kommunisme!
  Victoria kjemper. Så hun presset de nakne, solbrune bena på løfteraketten og hvordan hun traff Mujahideen. Hun rev dem fra hverandre og kurret:
  - Stol på fedrelandet mitt!
  Og Serafim som et støt mot fienden. Hvordan vil han legge ned og ødelegge en masse Mujahideen og bjeffe:
  - For fedrelandet vårt!
  Disse jentene er bare et mirakel.
  Oleg Rybachenko, denne udødelige gutten kjemper også med jentene. Han er en ekte, og den kuleste fighter i verden.
  Gutten hugger ned afghanske soldater med sverd og kaster gaver mot dem ved hjelp av de bare tærne.
  Og mens han synger:
  - Hvis festningen er på vei,
  Fienden bygde...
  Det er nødvendig å omgå fra baksiden -
  Ta henne uten et skudd!
  Og igjen gutten og jenta, sammen med ham, Margarita hvordan de plystrer.
  Og kråkene, som får et hjerteinfarkt, faller på hodet til Mujahideen-soldater.
  Margarita Korshunova kutter Mujahideen med sverd, denne flotte jenta knirker:
  - Ære til kommunismens konger!
  Og igjen vil han vifte med barfoten og kaste giftige nåler mot fiender.
  Disse barna er de virkelige monstrene.
  Oleg Rybachenko, skribler på motstandere, mens han vil gi ut:
  - Hadde det bare vært et helt hode!
  Vi er snart i Kabul,
  Det er alt som skal til!
  Margarita bekreftet dette ved å utrydde motstanderne:
  - Ja, vi skal være i Kabul!
  Og hvordan han vil ta dødsgaven med sin bare hæl.
  Disse barna er de virkelige monstrene.
  Og de kjemper som unge helter. Selv om de bare ser tolv år gamle ut. Men de ser bare ut som barn.
  Nå har Bin Laden blitt et slikt monster at de skremmer barn. Som før det var en tid, ble de skremt av Hitler. Og dette er selvfølgelig også interessant og logisk.
  Og Mujahideen klarte noen steder å kile seg inn på russisk territorium.
  Det er derfor de er Mujahideen og er sterke i antall.
  I de erobrede landsbyene tok troppene fra Taliban-imperiet og bestemte seg uten å nøle for å piske og slå alle kvinnene og barna med kjepper på hælene, og ganske enkelt låse voksne menn inne.
  brenne i skur. Faktisk er de farlige, og Mujahideen trenger ikke arbeidskraft. Og kvinner kan bli voldtatt. Og mennene ble tatt og dyttet inn i låven. Som gjorde motstand
  de ble skutt på stedet. Alle tenåringer hvis bart allerede var i ferd med å slå gjennom ble også kastet inn i skurene, overfylt med bensin, sammen med voksne menn. Faktisk kan de allerede kjempe.
  Mujahideen tok den og satte fyr på den. Og mennene ble brent levende. Og gutter som ikke var eldre enn fjorten og alle kvinner, uansett alder, ble kledd av seg og begynte å piske med pisk.
  Og så slå på hælene med bambuspinner. Flere yngre barn og flere gamle kvinner slapp hovene fra smertesjokket. Andre ble slått slik at de ikke kunne reise seg.
  Og de bare føttene deres er hovne.
  Så plukket kineserne dem opp og kjørte dem med bajonetter i deres retning. Dette er grusomme skapninger.
  Og slik begynte en ny orden under Talibans styre.
  Og dette er bare begynnelsen.
  Mujahideen har en multippel overlegenhet innen infanteri, men mye svakere luftfart og mindre og dårligere kvalitet på utstyr og tunge våpen. Mange afghanske stridsvogner er laget av
  tre. Og det gjør dem ikke sterkere.
  Her knuser Gerda, i bilen sin, soldatene fra Taliban-imperiet. Og slår dem ned med stor intensitet. Og pistolen hennes virker.
  Gerda slo motstanderens ben med bare tærne og kvitret:
  - Ære til kommunismens tider blant tyskerne!
  Charlotte skjøt også med bare føtter og knirket:
  - Ære til kommunismens helter!
  Christina tok den og slo til fienden, trykket på knappen med den skarlagenrøde brystvorten og knirket:
  - Og ære til vårt fedreland!
  Og Magda hvordan hun treffer fienden, med bare tærne og kurrende:
  - Vårt fædrelands rolle i århundrer!
  Og også treffe fienden.
  Og disse er kjempeskjønnheter - super- og hyperklasse.
  Krigere av den bredeste profilen og fra kampprøven.
  Albina og Alvina, kamppiloter fra Tyskland, tresker også Mujahideen.
  Og de gjør det med stor entusiasme.
  Og de bruker bare tær.
  Albin skyter ned et afghansk fly på himmelen og skriker:
  - For kommunismen i utviklede land!
  Alvina skjøt ned flyet med bare tær og la til:
  - Og i å utvikle også!
  Dette var virkelig jenter - det du trenger!
  Og knuse Mujahideen. Og nå er afghanske fly skutt ned i himmelen.
  Og så går de videre til bakkemål.
  Med seg har de Helga, også hun en veldig vakker blond jente.
  Og slå fienden.
  Og kuttet av flyet med bare tærne og kurret:
  - For stor kommunisme!
  Og Albina vil slå ned den afghanske bilen, få den til å brenne og legge til:
  - For de største vidder!
  Og Alvina vil kutte Mujahideen-angrepsflyet og gi ut:
  - For gudinnen Hera!
  Og ta en latter.
  Helga knuser også, uten å tenke for mye, afghanerne og brøler:
  - Ære være vårt store fedreland!
  Og slår ned fiender veldig treffende.
  Og Natasha og teamet hennes er heftige.
  De utrydder Mujahideen i store masser. Og mens de synger:
  - Og flyr på en bevinget hest,
  Russland fra fjerne årtusener!
  Zoya slår også mot fienden ved hjelp av de bare tærne og blatringene:
  - For Russland der de russiske gudene regjerer!
  Augustine la til med et smil og knuste fiendene. og bruk bare hæler til dette:
  - For USSR!
  Og også hvordan du legger til et skudd ved å trykke på den skarlagenrøde brystvorten på knappen til bazookaen.
  Og Svetlana utrydder også spesifikt fiender.
  Og bruker også bare tær. Og klipper ned mye Mujahideen.
  Mens du synger:
  - Vi bor på vår fars jord,
  Barnebarna til Svarog er herlige barn!
  Natasha trykket på bazooka-knappen med en rubin brystvorte og slo ut Mujahideen-tanken, utstedt:
  - Og vi flyr på en bevinget hest,
  Vi er i det fjerne årtusener!
  Zoya kuttet av Mujahideen i støt. Og hun stablet opp lik fra soldatene i det islamske riket, og gnerte:
  Russland lo
  Og gråt og sang...
  I alle aldre, det er derfor det er Russland!
  Augustine, som skriblet til fiendene, noterte veldig aggressivt, og kastet en granat med sin bare hæl:
  - Vi skal bli sterkest i verden!
  Og også hvordan han slår Mujahideen. Og umiddelbart klipp ned en hel rekke av dem.
  Og Svetlana utrydder også soldatene i det islamske imperiet. Og med de bare tærne på bena av ødeleggende kraft, kaster han gaver og synger:
  - Ære til epoken med troskommunisme,
  Jeg tror vi ikke vil ha pasifisme!
  Og jenta vil trykke på knappen til bazookaen og knuse jordbærvorten grundig.
  Og her er andre skjønnheter som kjemper.
  For eksempel Jane Armstrong. Det bør også bemerkes en veldig interessant og kjempende skjønnhetsjente.
  Han knuser den pressende Mujahideen og sier knirkende:
  - Her kommer sommeren!
  Jenta skjøt mot afghanerne, skar dem ned og kurret:
  - For fedrelandet og friheten til enden!
  Gertrude sprengte også mot fienden. Hun skjøt ned en Mujahideen-tank og skrek:
  - For stor kommunisme!
  Og Malanya vil lansere noe dødelig mot fienden. Vil knuse den i stykker og knirke:
  - Jeg går på gresset!
  Og Monica vil banke mot fienden med noe dødelig og kvitre, og blotter tenner:
  - Jeg skal se på den klare himmelen og forstå at jeg lever!
  Jane tok det og kurret:
  - En bjelle vil ringe på himmelen!
  Gertrude kastet seg inn i fienden og knirket:
  - Det kommer til å regne kraftig!
  Malanya hvordan hunde fienden med et hvin:
  - Jeg skal til barndommen min!
  Monica skjøt mot Mujahideen, knuste fiendens bil og sang:
  - Sommerregn for meg!
  Disse jentene er bare fantastiske!
  Natasha bemerket aggressivt, og skjøt mot fiender og mat:
  - Vi er de store krigerne i Svarog!
  Og han vil kaste en dødelig dødsgave mot fienden med bare tærne.
  Zoya tok den og sprengte mot fienden med et automatisk utbrudd. Hun slo ham ned og skrek:
  - For Russland Svarog!
  Og hun kastet utslettelsesgaven med bare tærne.
  Augustin også som et slag på fienden. Og bare tær vil kaste en mordergave av utslettelse. Vil rive fienden fra hverandre og knirke:
  - For bevegelsen mot kommunisme!
  Og Svetlana treffer også fienden som en shuganet. Og raskt slukke fienden. Og hennes nakne hæl vil ta, og dødens dødelige gave vil finne. Og mange fiender vil treffe.
  Og så synger jenta:
  - Vårt syn er det mest stridbare,
  Jeg ble jente, veldig kult!
  De jentene er bare fantastiske.
  Natasha setter seg selv på en veldig stridbar måte.
  Men Oleg Rybachenko kjemper også desperat.
  Og gutten kutter Mujahideen med sverd og knirker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og med bare tær kaster han en morderisk dødsgave.
  Denne ungen er bare fantastisk.
  Og Margarita Korshunova, tresker fiender grundig. Og med de bare tærne på beina til fiendene ødelegger.
  Så skriker han:
  - Jeg er en superjente!
  Og igjen, med bare fingre, hvordan starte skarpe og giftige spill mot fienden.
  Og så vil barna ta det og plystre. Og massen av kråker blir lamslått med en gang og faller på fiendene og bryter gjennom dem. Og hodeskallene blir fulle av hull.
  La oss si at det var slik demonteringen gikk i kamp.
  Og barn, objektivt sett, kjempende og udødelige.
  Oleg Rybachenko sang og kuttet Mujahideen i stykker.
  Det var så vakkert
  Mennesket er blitt kollektivets slave!
  Og igjen, med bare tær, vil gutten sende en dødelig dødsgave til fiender uten mye seremoni. Dette er virkelig en morder.
  Oleg Rybachenko tok og sang:
  - Ta, ta, ta, vi tar med oss en katt!
  Og igjen, med bare tær, smeller de dødelige mot fienden. Og det er veldig aggressivt.
  Margarita, som knuste fiendene og klippet dem med velrettede skudd, utstedte:
  - Ære til den russiske kommunismens tid!
  Og igjen kastet hun en dødelig dødsgave mot fienden med bare tærne.
  Her skal barna ta den igjen og plystre. Og en masse kråker falt på hodet til de kinesiske soldatene. Slik gikk deres totale utryddelse.
  Og barna er fulle av entusiasme og ønske om å virkelig kjempe.
  Alenka skyter mot fienden og knirker:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Og han vil kaste en dødsgave med en bar, meislet fot.
  La oss bare si at disse jentene kjemper veldig.
  Anyuta skribler til fienden og skriker øredøvende:
  - For vårt store fedreland.
  Og med sin bare hæl skal han kaste opp det som fører til ødeleggelse og død.
  Og Alla slukker fiendene med utbrudd. Han klipper ned mye Mujahideen, og kaster granater med bare tær og knirker:
  - For nye store seire!
  Og også hvordan du slår med et dødelig utbrudd.
  Men Maria slår også ned fiender med en morderljå. Og med bar hæl kastes noe veldig ødeleggende mot fiendene. Og blotter tennene sier:
  - Russland blir mester!
  Og OL vil også slå fienden med stor energi. Og han vil slå ned en morderisk knyttneve, eller en slegge, over fienden. Og bruk også bare tær.
  Og brøl:
  - For det aller helligste Russland!
  Og blotter tennene i et glis.
  Marusya er også i en kampstilling og skriker og blotter hoggtennene:
  - Jeg skal rive deg Mujahideen i stykker!
  Og med bare tær kaster han dødens mest dødelige gave.
  Og Matryona, som mot fiender, vil hamre. Og det vil virkelig gjøre henne vondt. Og han vil kjøre mye Mujahideen inn i kisten til Matryona. Og knirker og blotter tenner:
  - Jeg er den mest slåssende i verden!
  Og le.
  Dette er jentene her - skjønnhetens stemme er klangfull.
  Stalenida knuser også motstandere, utrydder Mujahideen og brøler:
  - For den store skaren av russiske guder!
  Og han vil også kaste en granat med bare tærne.
  Og vil bryte massen av Mujahideen.
  Dette er jentene - den høyeste klassen og super.
  Veronica hamrer dushmans og roper:
  - For fedrelandet, vår mor!
  Og igjen blir hennes bare tær kuttet ned av den afghanske bilen.
  Victoria ødelegger mørke soldater. Han klipper dem som en ljå og griner aggressivt, sier:
  - For vårt grenseløse fedreland!
  Og med bare tær, kaster igjen dødsgaven.
  Og Seraphim er også som en lupanet fra Mujahideen. Og fra bazookaen vil han spytte ut dødsgaven ved å trykke på knappen med en skarlagensrød brystvorte.
  Her er han - en kjempende kvinne.
  Og mumler:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og Alice og Angelica kjemper fortsatt. Disse jentene er snikskyttere. Og de skyter mot kineserne med stor dødelig kraft.
  Og treffer rett på mål med enorm nøyaktighet.
  Samtidig brøler Alice:
  - Jeg er den sterkeste i verden!
  Og med bare tær, hvordan han vil ta og lansere utslettelsesgaven og utrydde Mujahideen.
  Og Angelica vil også treffe den svarte hæren. Og bruk bare tær. Og han trykker på avtrekkeren med den skarlagenrøde brystvorten og mumler:
  - Ære til min verden!
  Og også hvordan man kan le.
  Her er jentene, alle jentene er jenter.
  Alice synger aggressivt og aktivt og skyter mot fienden:
  - Vårt land er glorifisert,
  Vi er alle folkeslag - en innfødt familie!
  Og Alice vil også kaste en morderisk granat med bare tærne.
  Og Angelica tresker også fiender. Og med bare tær kaster han dødsgaver.
  Samtidig synger den rødhårede jenta:
  - Ære til vårt USSR!
  Og hennes bare hæl kaster en dødelig granat.
  Her er jentene - røde og blonde.
  det er så mye i disse jentene og så spesielt, kult og sant.
  Steelenida, som skjøt mot fienden og gjorde velrettede skudd ved hjelp av de bare tærne, kurret aggressivt:
  - For Russland og frihet til enden!
  Og igjen trykket hun på knappen med rubinvorten på brystet.
  Stalenida er en veldig greyhound og kul jente. Og den har så mye lidenskap og vilje med styrke.
  Jenta sang:
  - Stalin er kampens ære,
  Stalin på ungdomsflukten vår...
  Å kjempe og vinne med sanger,
  Folket vårt følger Stalin!
  Veronica, som skjøt på Mujahideen og aktivt utryddet dem, kviste:
  Å kjempe og vinne med sangen,
  Folket vårt følger Stalin!
  Victoria skjøt mot de afghanske troppene og kvitret:
  - Vi får store vinger,
  Stort mot er gitt til oss ...
  Stalins kollektive gårdsoverflod,
  Ære til det sovjetiske landet!
  Og jenta kastet en morderisk dødsgave med bare foten.
  Serafim, som klippet ned Mujahideen uten unødvendige seremonier, utstedte:
  Stalin er kampens ære,
  Stalin av ungdomsflukten vår ...
  Å kjempe og vinne med sanger,
  Folket vårt følger Stalin!
  Steelenida tok den opp med et smil og sang:
  - Kjempe og vinne med sanger,
  Folket vårt følger Stalin!
  Og så tok krigerne virkelig opp utryddelsen av Mujahideen uten unødvendig arroganse og oppstyr. Jeg må si de er veldig kjempeskjønne.
  Stalenida kvitret og blottet tenner:
  - Kjempe med sangen og vinne,
  Folket vårt følger Stalin!
  Dette er kampjentene her.
  Veronica sa med et smil:
  - Det blir vår seier i den hellige krigen.
  Og hun viste tungen sin.
  Så her er jentene rett og slett den høyeste og kuleste smaken i dem.
  Victoria bemerket og blunket til jentene:
  - Dette er vår siste og avgjørende kamp!
  Og igjen, hvordan han slår fienden.
  Og slo med bare tær.
  Disse jentene er bare flotte.
  Og jenter som elsker å kjempe så mye.
  Steelenida hvisket:
  - Og det er trivielt for Taliban å ligge i en kiste!
  Victoria var enig i dette:
  - ja vær! Og denne Bin Laden er mye farligere enn Hitler!
  Veronica var enig i dette:
  - Ja, han har mange flere soldater!
  Serafim bemerket sint, mens han meja ned Mujahideen i støt:
  - Antallet ønsker å ta!
  Steelenida sa selvsikkert:
  - Du vil ikke ta det!
  Og hun blinket med perlefargede tenner.
  Så kastet hun en ødeleggelsesgranat med bare tærne med dødelig kraft.
  Victoria bemerket med et smil og blottet tenner:
  - Ære til kommunismen!
  Og igjen kastet hun dødens dødelige gave med bare tærne.
  Veronica slo fienden og kvitret:
  - Ære til kommunismen og vårt parti!
  Serafim bemerket:
  Og ære til Lenins sak!
  Og sendte en utslettelsesgave inn i fienden.
  Og det var slik de skilte disse jentene. Og slik blir Mujahideen tresket.
  Alyonka, som klippet ned de afghanske soldatene, bemerket med raseri:
  - For kommunismens høyeste prestasjoner!
  Og igjen flyr en granat kastet av bare tær.
  Og her opptrer Anyuta veldig aggressivt mot fienden.
  Og klipper ned fiender med dødelig press. Kutter dem av som en sigd. Og skrik:
  - Til ære for USSR!
  Den kjempende Alla fra Mujahideen tresker og skriker:
  - I Peruns navn!
  Og han vil også kaste morderiske gaver mot fienden med bare tær.
  Aggressive Maria bemerket da hun mejet ned motstandere:
  - Av hensyn til kontrollen over USSR!
  Og også med bare tær, hvordan dødens dødelige gave vil bukke under.
  Og OL, når det tar på fiender, vil det slå og knirke:
  - For fedrelandet til høyeste seier!
  Og også hennes bare føtter vil sende en morderisk gave til utslettelse.
  Her er en jente - la oss bare si - ultra!
  Og Matryona tok opp Mujahideen, og la oss drepe dem. Og handlet med kolossalt press.
  Og krigeren sang:
  - Vi er knust av hordens åk!
  Og Marusya, som slo motstandere og klippet dem som en morderljå, røpet ut:
  - Vi er presset av de vantros åk!
  Og Olympias, som kuttet ned de afghanske onde åndene, knirket:
  - Men det koker i blodårene våre,
  Alenka, som skjøt mot fienden, la til:
  - Slavernes himmel!
  Og Anyuta kvitret med et smil:
  - Og fra havkysten,
  Til den iskalde Kolyma!
  Rødhårede Alla la selvsikkert til:
  - Alt dette er vår jord,
  Alt dette er oss!
  Maria, som skjøt mot motstandere, la til:
  - Alle oss!
  Og med et kast med bare tær spredte hun mye Mujahideen.
  Her er kampjentene. Og i dem trykket, la oss si - super.
  Alenka bemerket og lo inn i knyttneven:
  - Ære til kommunismens æra!
  Anyuta la til med en latter:
  - Ære til Lenin!
  Alla, som skjøt mot Mujahideen, utstedte:
  Pionerer her og der
  Syng en sang til Lenin!
  Og hun kastet en dødelig granat med bare tærne.
  Dette er en kjempekjempe jente Maria. Og knuser Mujahideen med kolossalt press.
  Og de blir bokstavelig talt feid med en kost.
  Maria, skriblet til fiendene, knirket:
  - Vi er pionerer - kommunismens døtre!
  Og igjen, hvordan kaste på fienden, en stor del av eksplosiver.
  Olympias bemerket, kuttet av fienden, som gress med en sigd:
  - Jeg er en superklassekriger!
  Og hennes bare, meislede ben er som jævla Mujahideen, kolossale og destruktive.
  Her er jentene. La oss bare si at de er flotte.
  Alenka sa:
  - Vi er pionerer og synger sanger til Lenin!
  Ann korrigerte:
  - Nei, vi er Komsomol-medlemmer! Og syng sanger til Stalin!
  Alla bemerket aggressivt, mens han skjøt mot fienden:
  - Vi vil være i stand til å gjøre slutt på fienden,
  Og det blir knyttneveferie!
  Og Mary, som skjøt mot fienden, klippet ned fienden, og massen av Mujahideen ble gjennomvåt.
  Jenta knirket og smilte:
  - For Russland og verdensrommet!
  Olympias lo øredøvende og blunket.
  - For vårt store fedreland!
  Og med sine bare tær vil han kaste en dødsgave med dødelig kraft.
  Marusya fniste og noterte aggressivt:
  - For seieren over Afghanistan.
  Matrena fniset med selvtillit:
  - Ære til SUKP!
  Og hvordan vil tungen vise seg!
  Dette er de kule jentene.
  Og Oleg Rybachenko slår Mujahideen med sverd og brøl:
  - For det store USSR!
  Og med bare tærne, gutten, som om han hyser på fienden.
  Og kvitrer:
  - Ære til kommunismens æra!
  Margarita kutter ned afghanerne og skriker:
  - For fedrelandet vårt!
  Og med bare tær vil jenta lansere giftige nåler. Og strupen på Mujahideen stikker de.
  Og jenta vil synge:
  - Min store kommunisme vil være med oss!
  Og barna vil plystre igjen, og tusenvis av besvimende kråker rammet hodeskallene til Mujahideen.
  
  NAPOLEON BONAPARTES LYKKEDE EKTESKAP
  Napoleon Bonaparte giftet seg med søsteren til Alexander I. Dette ekteskapet var fordelaktig for begge imperier. Begge keiserne var i slekt. Og i stedet for en meningsløs krig med hverandre, bestemte de seg for å ta Tyrkia.
  Osmanerne er selvfølgelig ikke konkurrenter til den russisk-franske hæren, og Konstantinopel ble tatt under ett felttog. Så ble det en tur til Lilleasia og Egypt. Tonnevis av nye fangst.
  Napoleon erobret også Iran. Sentral-Asia dro til Russland. Og så fulgt av en tur til India. Bonaparte den store fanget mye av jorden.
  Men i 1825 døde Alexander den første. Konstantin trakk seg tilbake. Og Nicholas I ble møtt med et opprør fra desembristene.
  Og brutalt undertrykt det. Og så bestemte Napoleon seg for å plassere sin sønn og slektning til tsar Alexander den første på Russlands trone, i stedet for raneren Nicholas.
  Og det var et sterkt trekk. Frankrike, sammen med koloniene, hadde en enorm hær. Og Napoleon ble ansett som et geni. Og selvfølgelig regnet han med en rask seier.
  Og Kutuzov var bare ikke der. De russiske troppene ble beseiret, spesielt de beste generalene viste seg å være decembrists, og ble arrestert eller henrettet.
  Napoleons felttog endte med erobringen av Moskva og St. Petersburg.
  Keiseren avskaffet livegenskapet, og folket tok det positivt.
  Den lokale eliten forsonet seg også og Napoleon II ble plassert på tronen.
  Og ti år senere ble det holdt en folkeavstemning og den endelige sammenslåingen av de to imperiene fant sted.
  Napoleon levde til 1838 og døde i en alder av seksti-ni. Hans regjeringstid var veldig strålende, og erobringene var rekordstore for én person.
  I 1831 klarte Napoleon å lande i Storbritannia og erobret det også. Så erobret han koloniene i Amerika og klarte å føre krig med USA.
  Napoleon II, en blond, høy ung mann, ble den nye keiseren. Han var allerede gammel nok til å fortsette farens arbeid og erobre resten av verden.
  Det var også ville land og Kina, Japan og de koloniene i Amerika som franskmennene ikke hadde tid til å fange.
  Krigen var generelt under diktat av det nye imperiet. Napoleon II regjerte til 1880 og klarte å erobre nesten hele verden. Så besteg Napoleon III tronen. Og han grep de siste ville landene, og styrket imperiet.
  Hele planeten er blitt en. Velstandens tid er kommet. Det brøt sjelden ut opprør, så livet var bra. Og religionene levde fredelig. Men mer og mer dominert av ateisme, med kulten av keiserens personlighet.
  Og den første bemannede flyturen til verdensrommet skjedde i 1930. Vitenskapen i et enkelt imperium utviklet seg raskere. Og så til Månen, så til Mars og over hele solsystemet.
  Og i 2001 begynte den første bemannede flyturen til stjernen Sirius. Og dette er et stort gjennombrudd for menneskeheten.
  Ja, Napoleon var i stand til å forene mennesker og erobre hele verden. Og dette fødte en mer perfekt modell for makt og økonomi.
  Napoleons geni vant... Og verden ble mye lykkeligere... Allerede i 2021 er det ikke koronavirusepidemien som går rundt planeten Jorden, men byer bygges på naboplaneter, og stamceller har lært seg å aktiveres på en slik måte at de lykkes med å utføre menneskelig foryngelse. Og dette er alvorlig.
  Og allerede blir de gamle unge menn, og de gamle blir jenter. Og det ble bare på en måte super!
  Dette er en historie ... Ikke som en ond realitet, når folk får enten koronavirus eller tørke, eller tvert imot kraftig regn. Og mye, mye mer.
  Det er ingen orden i verden - full av kriger og grusomheter.
  Og i det Napoleonske verdensimperiets verden - allerede kommunismen. Det er ingen fattige, alle har en jobb, og alle er mette. Alle barn studerer på skolen på datamaskiner eller via Internett. Mange jobber generelt rent nominelt.
  Kun fire timers arbeidsdag, og tre dager fri i uken med en haug med ferier.
  Mange roboter i produksjons- og tjenestenæringer. Det er mange jobber der du bare legger likes på datamaskinen.
  Det ble godt å leve. Biler gis gratis, eller biler som små helikoptre med elektriske motorer. Motorer er mer avanserte og miljøvennlige.
  Og hva er det ikke... selv barn har joggesko og med deres hjelp kan du fly gjennom luften.
  Kriminalitet forsvant nesten helt, og til og med gladiatorkamper begynte å bli arrangert som i det gamle Roma.
  Havene har allerede dukket opp på månen, og store byer bygget i et akselerert tempo. Og på Mars også, og på Venus. Fabrikker har allerede mestret Merkur på solenergi. Så bra det ble bare fordi Napoleon Bonaparte giftet seg med søsteren til Alexander den første!
  
  
  HVIS KRIGEN BEGYNTE I FØRTITRE
  Hitler angrep ikke Sovjetunionen i 1941. Han bestemte seg for å fortsette å kjempe i Vesten mot Storbritannia. I tillegg var det, etter okkupasjonen av Jugoslavia og landgangen på øya Kreta, frykt for at tyskerne trivielt ikke ville rekke å fullføre selskapet i øst - før kulden og kraftige regnvær.
  Så en annen vei ble valgt. I juli knuste tyskerne den britiske militærbasen på Malta og landsatte tropper der. De styrket også Rommels gruppering. Tolbuk ble tatt med storm. Og så begynte angrepet på Egypt.
  Samtidig ble Gibraltar tatt med storm i september. Etter det begynte nazistene å overføre tropper direkte til Afrika.
  Fuhrer bestemte at hundre og femti tyske divisjoner kunne brukes mer rasjonelt, og i stedet for USSR, gripe Midtøsten, India og Afrika.
  Allerede i oktober fanget åtte divisjoner av Rommel og italienske enheter Egypt.
  Og så begynte invasjonen av Irak, Palestina, Kuwait. Tyskerne flyttet flere og flere tropper til Afrika. Stalin ventet på nå.
  I løpet av vinteren erobret tyskerne Midtøsten og flyttet til Iran. Dette falt sammen med inntreden i krigen til Japan, som angrep USA på Peru havn.
  Og tok over store områder.
  Våren 1942 var tyskerne allerede i India. Og de erobret hele nord og deler av sentrum av Afrika.
  Og i løpet av sommeren og høsten erobret de resten av det svarte kontinentet.
  Og det var kult.
  En luftbeleiring og et angrep på Storbritannia med fly begynte.
  Tyskerne brukte ressursene og arbeidskraften til de erobrede områdene.
  Og de presset England som en boksesekk.
  Flyene Yu-188 var kraftigere og mer avanserte. Jagerfly har også blitt oppdatert.
  Nye ess dukket opp - ekstraklasse som knuste britene på himmelen.
  Og da Churchill så at de var ulykkelige, tilbød det tredje riket fred på alle vilkår.
  USA var også klare til å gi etter for både Tyskland og Japan. Führeren gikk med på å stoppe krigen, men på betingelse av å betale store erstatninger. Og tar også kolonier i Afrika og Asia.
  Etter det begynte tyskerne å forberede en kampanje mot Sovjetunionen. Tilbake i det førtiførste året begynte utviklingen av en familie av tanks av en ny generasjon, og veldig tunge.
  Nemlig - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" og noe utdaterte "Tiger". I juni 1943 var bare Panther og Tiger i serien. Resten av maskinene testes fortsatt. T-4 gjennomgikk også modernisering, etter å ha mottatt kraftigere våpen, og T-3.
  Tyskerne hadde ikke tid til å utruste hæren sin på nytt. Det nyeste jagerflyet ME-309 har akkurat begynt å komme. Riktignok var det en Focke-Wulf i serien - en kraftig maskin i bevæpning og hastighet. Yu-288 har også akkurat begynt å gå inn i serien.
  USSR produserte mer enn tolv tusen stridsvogner og et lite antall selvgående kanoner på to år. Den tredje femårsplanen ble overoppfylt i henhold til offisielle data. Fly ble produsert i størrelsesorden mer enn atten tusen. Mange tusen våpen og mortere. Samt rundt en million maskinpistoler. Hæren ble overført til maskingevær.
  T-34-76 var i tjeneste, og noen andre typer stridsvogner. Spesielt KV-serien. Mektig KV-3, KV-4, KV-5. Samtidig veide KV-3 sekstiåtte tonn, og KV-4 hundre og åtte tonn, KV-5 hundre tonn. Selv om virkelig praksis har vist at tunge stridsvogner ofte går i stykker og ikke er særlig effektive i kamp.
  I tillegg til T-34-76 ble det også produsert A-20 hjul-beltet tank, en videreutvikling av den forrige BT, og T-29 var også hjul-beltet, men med tre kanoner.
  Ganske svak rustning. Generelt var tankflåten sterk.
  Mer enn trettitre tusen stridsvogner, og et lite antall selvgående kanoner, samt kiler.
  Riktignok var en del av styrkene i Fjernøsten, da Japan løste hendene og forberedte seg på et angrep sammen med Det tredje riket.
  Samuraier er ikke særlig sterke i stridsvogner, men de har mye infanteri. inkludert kolonialen.
  Det tredje riket hadde i juni 1941 fem tusen ni hundre stridsvogner mot tjueto tusen sovjetiske. Omtrent forholdet er en til fire.
  Riktignok fantes det også troféer, men de ble knapt brukt. Totalt har tyskerne tjueen stridsvogndivisjoner. I andre halvdel av det førtiførste året ble det kun produsert 1800 stridsvogner, med små tap, men med slitasje. I det førtiandre målet ble seks tusen stridsvogner avfyrt. Mye takket være innsatsen til Speer. Og det tredje riket fanget opp med USSR når det gjelder antall produserte biler per år. Ja, kvaliteten har gått opp. Dukket opp i "Tiger"-serien og T-4, og T-3 ble oppgradert. På tampen av invasjonen av Sovjetunionen nådde utgivelsen av stridsvogner tusen kjøretøy i måneden, pluss selvgående våpen. Panteren gikk inn i serien, som overgikk de fleste sovjetiske kjøretøyer og T-34-76 i pannerustning og bevæpning. Denne tanken var ikke dårlig, det samme var T-4 med en 75-millimeter kanon og en kaliber 48 EL, også overlegen de trettifire. Og selve "Tigeren", også en maskin, om enn utdatert, men formidabel.
  Men mens det tredje riket var underlegent i det totale antallet stridsvogner. Riktignok ga Storbritannia og USA noe til tyskerne. Spesielt Shermans, omtrent sammenlignbare i frontal rustning og bevæpning med de sovjetiske trettifire, og de engelske Churchills, godt beskyttet av rustning. Totalt mer enn to og et halvt tusen av disse tankene.
  I tillegg hadde tyskerne også italienske stridsvogner, men svake, og et visst antall tyrkiske, for det meste solgt til USA.
  Tyskerne brakte det totale antallet stridsvogner til atten tusen, pluss selvgående kanoner. Samtidig har USSR fortsatt mer enn trettitre tusen stridsvogner totalt. Men tar vi det siste, så vil tyskerne allerede ha flere.
  Mens USSR ennå ikke hadde kjempet og jobbet på skinner i fredstid og var underlegen tyskerne i den nyeste teknologien, som ble produsert per måned. Spesielt i selvgående våpen, som ble produsert mye, spesielt lett - "Hunter".
  Dessuten er denne ACS ganske god og mobil.
  Til dette kan vi legge ti tusen japanske stridsvogner. Men de er vanligvis lette, og noen av dem er i krig med Kina.
  Generelt er det nær paritet i tanker. I tillegg har en del av tyskernes biler, spesielt Panthers, ikke blitt mestret av mannskapene. Så generelt kan vi si paritet i denne saken.
  Men verre enn i førtien. Da var tyskerne underlegne i antall. Og tankene deres, KV- og T-34-kjøretøyene, penetrerte praktisk talt ikke.
  Og vi måtte allerede kjempe - akkurat på to fronter. Og det er bare én alliert: Mongolia.
  I luftfart er det enda verre. USSR ser ut til å være sterk i antall fly. Men tyskerne tok opp luftfarten i kvantitet, og presset Storbritannia. Og de utviklet ferdighetene til ess - spesielt Marseille. Denne piloten, etter å ha overskredet tre hundre nedlagte fly, mottok umiddelbart to Ordener av Ridderkorset av Jernkorset med eikeblader, sverd og diamanter.
  I løpet av det førtiandre året produserte tyskerne mer enn tjueåtte tusen fly. For første halvdel av førti-tredje, allerede tjue tusen, og var i stand til å ta igjen USSR totalt. Med maskiner av beste kvalitet.
  Spesielt den nyeste ME-309, som hadde syv skytepunkter, inkludert tre 30-millimeter luftkanoner.
  Du vil være enig i at dette er en stormakt. Samt Focke-Wulf. Yu-188 er et bombefly som ikke har like.
  Til dette må legges den japanske luftfarten. Noe som ga aksemaktene en håndgripelig fordel.
  Japanske ess er også svært erfarne. Og fighterne deres er smidige.
  På himmelen har således aksemaktene en overvekt både i antall og kvalitet på styrker.
  I tillegg overførte Amerika og Storbritannia et visst antall av flyene deres. Det amerikanske B-29-bombeflyet og Airacobra-jagerflyet er spesielt sterke. Mustang-jagerflyet er nok verre. Han har bare seks maskingevær. Men det vil også være bedre enn de sovjetiske. P-51 er også et godt amerikansk angrepsfly.
  Generelt, tatt i betraktning vestlig teknologi, er tyskernes og japanske overlegenhet på himmelen og antallet og kvaliteten og kampopplevelsen enda høyere.
  Så på himmelen vil mest sannsynlig aksen dominere helt.
  Artilleriet er litt bedre. USSR har mange våpen og mortere. Det var omtrent hundre tusen i juni i det førtiførste året mot førtiåtte tusen av tyskerne og koalisjonen. Tyskerne fortsatte selvfølgelig å produsere våpen, men likevel førte de ikke offensive kriger for mye. Så her beholdt USSR en fordel. Pluss også "Katyusha".
  Nazistene hadde riktignok gasskanoner, men ikke i for store mengder.
  Så foreløpig er våpnene til USSR sterkere. Selv om de tyske 88 mm kanonene kanskje er de beste i verden. Det produseres ganske mange. Og Katyusha er ikke særlig sterk i forsvar. Og ikke for nøyaktig.
  Så maktbalansen, hvordan si det her, mer eller mindre, og du kan holde på forsvaret.
  Og forsvaret ble styrket. Molotovlinjen ble fullført på to ekstra år. Og Stalins linje ble gjenopprettet. Så du kan holde ut.
  I infanteriet endret maktbalansen seg også ... USSR mobiliserte.
  Og etter det førtiførste året, hvor han hadde fem og en halv million soldater, brakte han antallet til femten millioner.
  Omfanget av mobilisering var stort.
  Men Det tredje riket satte inn store styrker. Mange utenlandske divisjoner, kolonitropper, satellitthærer. Og tyskerne hadde tjuefem millioner infanteri, og de allierte hadde fem millioner. 30 millioner totalt er en stor margin. Riktignok er ikke kolonidivisjonene særlig godt trent, men med tyske befal.
  SS-divisjonene har generelt tyskerne i stor høyde. En del av Wehrmacht har lang militær erfaring. Og i denne forbindelse er nazistene sterke. I tillegg har tyskerne en enorm fordel i mobilitet. Her produksjon av Europa, og forsyninger fra Storbritannia og USA. I antall biler, motorsykler og lastebiler i tyskerne er fordelen syv til åtte ganger.
  Og de har flere maskinpistoler. Inkludert de levert fra Amerika og Storbritannia.
  Generelt er nazistene i infanteriet sterke. Og ytterligere ti millioner mot USSR ble mobilisert av Japan, uten å regne de andre delene mot Kina.
  Så når det gjelder arbeidskraft har aksemaktene en stor fordel. Og i mobiliteten hennes også.
  Japans marine er mange ganger sterkere enn det sovjetiske Stillehavet.
  Tyskerne har også et stort fortrinn innen linjeskip.
  Men ikke så langt i hangarskip og store skip. Men heller ikke her står USSR sterkt.
  Mange skip har imidlertid Italia. Generelt er fienden også mye sterkere til sjøs.
  USSR, dårligere i luft, kvalitet og kvantitet, har en viss overlegenhet i artilleri, mer kvantitativt enn kvalitativt. I tanker er den litt sterkere i kvantitet, men dårligere i kvalitet. Og generelt, selv i stridsvogner, kan fienden være sterkere. I infanteriet er den underleg i antall og mobilitet. Mange deler av det tredje riket er kolonialt kanonfôr, det samme er japanerne. Men i USSR er ikke alle mobiliserte riktig trent. Nazistene har mer kamperfaring. Riktignok er de sovjetiske troppene i et godt forsvar.
  Et ganske kraftig, konstruert forsvar gir en sjanse til å holde tilbake mange infanterister.
  Det er mye maskingevær og kanoner og dette øker også utholdenheten.
  To linjer av Molotov og Stalin, og en tredje bygges bak dem.
  I det hele tatt er USSRs stilling strategisk håpløs. I en utmattelseskrig, før eller siden, vil satellittene, som er overlegne i økonomi og ressurser enn Det tredje riket, inkludert Tyrkia og Japan med kolonier, overvinne.
  Ett håp i tilfelle en langvarig krig, kan Storbritannia og USA åpne en ny front.
  Vel, nok et mirakelvåpen ...
  I alle fall gjøres innsatsen på et tett forsvar. Og å slite ned og stoppe fienden.
  Stalin prøver imidlertid, selv før krigen, å forhandle. For eksempel avstå en del av territoriet til tyskerne. Eller tilby å leie oljebrønner.
  Eller kanskje betale erstatning - i korn, olje, gull, kull eller til og med hermetikk?
  Hitler ønsker imidlertid ikke fred. Dette er forståelig - hæren til USSR er en potensiell trussel. Som den kommunistiske ideologien. Så de er dødelige fiender.
  Og Führeren vil ha krig.
  Hirohito drømmer også om hevn for Khalkhin Gol. Og han vil ha vidder av Sibir.
  Ja, og i USA har mange ikke noe imot å kjempe mot USSR.
  Men mens Hitler ikke inviterer dem. Maktbalansen er forferdelig ... Og hva skal jeg gjøre?
  Stalin prøver selvfølgelig i hemmelighet å forhandle med britene og amerikanerne.
  Men de sa til ham: hold ut med alle krefter, så får vi se. Kanskje vi kan hjelpe. Og vi vil ikke risikere det.
  Kort sagt, krig ble uunngåelig... Og det er fortsatt problemer - Den røde hær er ikke så flink til å forsvare seg. Hun ble lært opp til å kjempe på fremmed territorium og angripe, ikke forsvare.
  Men tyskerne erobret fortsatt halve verden og vet hvordan de skal gjøre mye.
  22. juni 1943 begynte krigen. Det var ikke uventet, men taktisk viste det seg likevel å være plutselig. Umiddelbart ble alle styrkene til Fritz kastet mot fienden.
  Og klar til å ødelegge fienden.
  Allerede de første timene viste det seg at tyskerne var sterke i luften. Og at de har mange tropper på høyt nivå. Og at "Tiger" er en veldig god gjennombruddstank, om enn utdatert. Og den formidable styrken til ME-309 og Yu-288.
  Ja, denne armadaen stormet, og deres sovjetiske tropper møtte hardnakket motstand.
  Kampene utspilte seg langs hele grensen. Og de gikk hovedsakelig under Wehrmachts diktat. De klatret som insekter, mange leiesoldater.
  Det viste seg at festningsverkene lå for nær grensen og hadde ikke tilstrekkelig dybde i forsvaret. Dessuten, og viktigst av alt, er dette feilene til generalene, som hadde liten erfaring, og som egentlig ikke forsto hvordan de skulle beholde forsvaret.
  Og den militære ånden til mange enheter, spesielt i Ukraina, viste seg å være svak.
  Og masseovergivelse og desertering ble regelen. Spesielt i Vest-Ukraina.
  Og i Transkaukasia, der tyrkerne og tyskerne rykket frem, var den fremmede hæren rastløs. Fienden klarte å bryte gjennom og omringe Jerevan. Men byen selv ga ikke opp.
  Batumi, etter ti dager med hardnakket kamp, ble tatt. Tyskerne var i stand til å trenge flere titalls kilometer inn i det sovjetiske forsvaret de første dagene. Og kuttet av Bialystok ... Og en gryte dukket opp under Løven. Og selv om nazistene gjorde mindre fremgang de to første ukene enn i den virkelige historien i det førtiførste året, var det vanskelig for de sovjetiske troppene å gripe initiativet. Så fienden er sterkere.
  Hvis tyskerne i det førtiførste året hadde en fordel i infanteri, bare i de aller første dagene. Og så gikk fordelen over til den røde hæren. Her var det ingenting å mobilisere.
  Og kiling viste seg å være farlig ... Og dermed kunne tyskerne bryte gjennom til Minsk med kamper. Og dette er allerede alvorlig.
  Det brøt ut harde kamper i selve byen. Führeren beordret å rykke frem og ikke overgi seg. Og Stalin beordret - ikke et skritt tilbake!
  En måned etter starten av offensiven broderte tyskerne til Berezina, og tok Minsk ... De nærmet seg Zhitomir.
  Japanerne var i stand til å omringe Vladivostok. Og dette er også en alvorlig påstand fra deres side. En betydelig del av Mongolia ble også tatt til fange.
  Tyskerne fanget også Moldova, sammen med satellittene, og begynte å nærme seg Odessa. Og det er kult.
  Stalin følte seg ekstremt ukomfortabel. Og han forsto sin undergang, mot en slik koalisjon.
  Igjen tilbød han fred. Men Führeren ville selvfølgelig ikke det. Og tyskerne fortsatte å rykke frem ...
  Til slutt bestemte Stalin seg for å beholde forsvaret på Dnepr.
  To måneder etter krigens start nådde nazistene Dnepr, og i sentrum nærmet de seg til og med Smolensk.
  Jerevan, omringet av tyrkerne, holdt ut... en ekstremt farlig situasjon hadde blitt skapt.
  Stalin innkalte til et møte med militæret. Må gjøre noe. Hvis du bare forsvarer deg selv, er tap bare et spørsmål om tid.
  Zhukov tilbød seg å slå i sentrum. Selv om kreftene ikke var nok ... Allerede i august ...
  De første Lev-tanksene dukket opp foran. De modnet for kampbruk litt senere. Denne maskinen var tung på nitti tonn, og med en kraftig pistol. Frontbeskyttelsen er solid: hundre og femti millimeter av pannen på skroget med skråninger, og to hundre og førti millimeter av tårnets panne. En slik tank holdt alle kjøretøyene i USSR, og dens 105 mm kanon med en løpslengde på 70 EL gjennomboret til og med KV-4 med 180 mm frontal rustning.
  Dette er et virkelig seriøst våpen. Men for mye vekt gjorde det selvfølgelig vanskelig å manøvrere og få fart. Ja, pistolen avfyrte bare fem skudd i minuttet. Tyskerne fikk en kraftig tank, men ikke særlig praktisk å bruke.
  "Tiger" -2 dukket også opp. Denne bilen viste seg å være bedre i praksis enn i den virkelige historien. Siden motoren på tusen hestekrefter ble skapt og implementert. Og med en vekt på sekstiåtte tonn viste denne maskinen seg å være relativt mobil og rask og gikk ikke i stykker så ofte.
  "Panther" -2 begynte også å komme. Den veide femtitre tonn, men motoren på 900 hestekrefter gjorde opp for det. Den 88 millimeter lange 71EL-pistolen var sterk nok og pansergjennomtrengende, nøyaktig og hurtigskytende var tilfredsstillende, eller til og med god, for å bekjempe fiendtlige stridsvogner.
  Disse kjøretøyene viste sitt nivå i kamper. I september omringet tyskerne endelig Smolensk. Pal og byen Tallinn. Tyskerne og deres kolonihorder, sammen med satellittene, nærmet seg Leningrad.
  Kom til Krim. Kiev, som sto på en høyde og var godt befestet, holdt fortsatt ...
  Oktober kom ... Det regnet og nazistenes bevegelse avtok.
  Det var ikke mulig å få slutt på krigen raskt. Japanerne stoppet også, blokkerte Vladivostok, fanget det meste av Mongolia og klarte å ta Khabarovsk.
  Tyskerne har så langt bestemt seg for ikke å gå på smell, men å presse fly. Dessuten var det god jetutvikling. Og bombeflyene fra den nye formasjonen kunne bombe praktisk talt ustraffet.
  Ja, og ballistiske missiler, dette er også en stor ødeleggelseskraft.
  Riktignok er de dyre, og har ikke stor nøyaktighet.
  Men jetbomber ser veldig lovende ut.
  Og tyskerne startet en luftoffensiv. De nye Yu-488- og TA-400-flyene kunne bombe USSR-fabrikkene i Ural og utenfor Ural. Den nye Yu-488 er det første tyske seriebombeflyet med fire motorer.
  I motsetning til amerikanske B-29, har den et mindre vingeareal og større hastighet. Og TA-400 har seks motorer generelt og kraften er enorm.
  Tyskerne og deres satellitter gikk til slutt i forsvar i november. De bare kjempet og bombet. Det var et luftangrep.
  Og det var mange flotte jenter i kampene.
  Her kjemper mannskapet på Elizabeth på T-34-76-stridsvognen. Jenter til tross for kulde i bikini og barbeint.
  De beveger seg, og mot dem er Panteren. Warrior Euphrosyne akselererer tanken ved hjelp av en bar, rund hæl og synger:
  - For kommunismens ideer
  Gå frimodig inn i kamp
  Og fascismens hær
  Vi vil bryte!
  "Panther" i pannen kan ikke gjennombores. Og du må komme nærme henne for å komme om bord. Jenter leker med pressens muskler. Tanken deres nærmer seg raskt fienden.
  Panther skyter. Et prosjektil med dødelig kraft flyr, men de trettifire slipper unna.
  Catherine bemerker:
  - En risikabel taktikk!
  Kanonene til Panthers skyter femten skudd i minuttet. Og det er veldig vanskelig å skli til ønsket avstand.
  Jentene synger:
  - Og i stjernehøydene og fjellstillheten,
  I havet bølge og rasende ild!
  Og rasende, og rasende, og rasende ild!
  Og nå glir tanken deres mellom "Panthers" og skyter mot dem på sidene.
  Her er kampjentene. Og biler står i brann. Først blir en panter gjennomboret, så en annen.
  Elena tok den og kvitret:
  - Ære til vårt moderland - USSR!
  Og igjen jentene i den raske bevegelsen av tanken. Og slå ut "tigeren". De er tydeligvis kule.
  Elizabeth sang med glede og presset de bare tærne:
  - Og de går i kamp - jentene er barbeint,
  Stort element, kult element!
  Krigere hva de skal si - på toppen!
  Slå fiender med all hurtigheten til pantere. Ingen vil stoppe dem.
  Og på himmelen Anastasia Vedmakova, hun er fortsatt en tyv. Disse jentene er bare skumle.
  Og hvor aggressivt og uten seremoni de kjemper.
  Så jenta tok den og med bare tær pekte flypistolen og traff fienden.
  Så kvitret hun:
  - Jeg er den kuleste kvinnen!
  Og kampen fortsetter...
  Akulina Orlova brøler, klipper motstandere:
  - Jeg har en super jente!
  Og igjen klipper ned fienden. Det er disse som ble stjålet.
  Og hun gjør et dobbelt kast og treffer ME-309 som er ganske kult.
  Her er krigerne de gir Luftwaffe et lys.
  Akulina Orlova skyter ned et fiendtlig fly med bare tær og knirker:
  - Ære til USSR!
  Mirabela Magnetic er også i rekkene, bare en mirakeldreper. Og denne piloten slår ned nazisten med en trippeltønne og knirker:
  - For kommunismens største ideer på planeten Jorden!
  Dette viste seg å være veldig kult.
  De tre jentene oppfører seg som om de stjeler og er veldig stridbare i høyde og størrelse.
  Vinteren har allerede kommet. Og frost... Den røde armé prøver å rykke frem.
  Men fienden er mer eller mindre klar for vinteren. Denne gangen hadde Wehrmacht, for sikkerhets skyld og for den kalde perioden, klær og mat på lager.
  Riktignok er kolonitroppene veldig kalde og ukomfortable.
  Den røde hæren lyktes i å løslate Smolensk og presse nazistene tilbake over Dnepr i Ukraina.
  Men fienden er sterk, og flyet hans er frodig. Og bomber, bomber og atter bomber!
  Og nå jetjagere i kamp. Og i stedet for Focke-Wulf, den mer avanserte TA-152-maskinen. Og dette er selvfølgelig også et stort problem.
  Innen luftfart er både tyskerne og japanerne sterke. Marseille for fire hundre nedstyrte fly fikk en høy utmerkelse - Ridderkorset av jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter. Og for fem hundre ble han tildelt Storkorset av Jernkorset.
  Denne piloten ble rett og slett legendarisk. Og han er bare et mareritt for sovjetiske piloter.
  Stalin sa til og med:
  - Det er en svart djevel! Og det er på tide å sende ham til helvete!
  Ja, krigen er i gang. Om vinteren ble det oppnådd noen suksesser, men det ble ikke noe avgjørende vendepunkt.
  Det er sant at ME-262-jetjageren viste seg å være lite pålitelig og effektiv. Og motoren er langt fra perfekt. Men TA-152 er mye mer praktisk enn Focke-Wulf. Og denne maskinen brukes fortsatt ikke bare som jagerfly, men også som et angrepsfly og frontlinjebombefly.
  Bilen viste seg å være flerbruks og seriøs. Så langt har bare Yak-9 dukket opp i USSR, noe som er forenklet, og MIG-3 har blitt avviklet.
  Om våren, da snøen smeltet og nazistene begynte å rykke frem igjen, ble det varmere.
  Og de sørlige troppene kjempet mer villig når det ikke var frost. Kampene var harde.
  Den røde hæren kjempet hardt. Men kreftene var ulik. Tyskerne brukte Panther-2 som den mest massive tanken, en maskin med kraftige våpen og godt beskyttet i pannen. Og "Tiger" -2 er også grei.
  Maus deltok også i kampene.
  Selv om denne maskinen er for tung og treg. Og tanken "Lion" ble faktisk tatt ut av produksjon.
  Fortsatt i serien var den moderniserte T-4. Og T-3 er allerede tatt ut av produksjon.
  Sovjetunionen har også problemer ... Det er nødvendig å modernisere KV-serien. Og det er fortsatt ineffektivt.
  IS-2 har ennå ikke dukket opp. Men T-34-85 gikk i serie. Og dette er generelt logisk.
  Og tunge tanks ble fullstendig tatt ut av produksjon. Stalin beordret å satse på en massiv T-34-85. Noe som generelt er logisk. Selv om denne maskinen "Panther" -2 ikke tok det i pannen. Men det kan treffe siden.
  Om sommeren dukket det opp tyske Arado-jetbombefly, som sovjetiske jagerfly ikke en gang kunne hamle opp med. Og dette er alvorlig.
  Nazistene tok Smolensk, Vyazma, Rzhev og Kalinin.
  Blokkerte Leningrad ... Frem til slutten av sommeren var Moskva bare hundre kilometer unna.
  Men den røde hæren kjempet veldig hardt. Japanerne fullførte erobringen av Mongolia og invaderte Sentral-Asia.
  Situasjonen ble ekstremt komplisert.
  Stalin kastet torden og lyn, og nå og da falt i hysteri. Men det hjalp ikke mye.
  Situasjonen ble vanskeligere og vanskeligere. På høsten endret tyskerne planen og dreide sørover, mot Kaukasus.
  Orel, Kursk og i oktober Voronezh ble tatt ... I slutten av november trakk den røde hæren seg tilbake utenfor Don og forskanset seg der. Betydelige territorier gikk tapt.
  Og presset fra nazistene vokste.
  Spesielt jetbomber får det til. Og de biter veldig hardt.
  Men sovjetiske jenter kjemper i stor høyde.
  Tyskerne prøver å slå gjennom til Leningrad. Angriper Novgorod. Men de modige fire jentene sto i veien.
  Natasha kastet en granat mot nazistene med bare foten og sang:
  - Det er riktig...
  Zoya lanserte en dødsgave med sin bare hæl og la til:
  - Fiende...
  Augustin bukket under for noe destruktivt og knirket:
  - Tenker...
  Svetlana kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Hva...
  Natasha kastet et par sitroner med bare føtter og ropte:
  - Russisk...
  Zoya bukket også under for noe energisk og dødelig, og knirket:
  - Fikk til...
  Augustine lanserte det dødelige og mumlet:
  - Fiende....
  Svetlana bukket igjen under for den destruktive og vyaknula:
  - Gå i stykker!
  Natasha snudde og skrek:
  - Hvem...
  Zoya skjøt også mot de svarte utlendingene som nazistene rekrutterte og skrek:
  - Våg!
  Augustin snakket med kraft og raseri:
  - Det...
  Svetlana bukket under med gliset fra en panter:
  - IN...
  Natasha kastet en granat med bare foten og ropte:
  - Slåss...
  Zoya kastet dødsgaven med bare fingrene og mumlet:
  - Angrep!
  Augustine kimet inn og mumlet:
  - Fiender...
  Svetlana ga en haug med granater med sine bare såler, og hvordan hun roper helt opp i lungene:
  - Vi vil...
  Natasha spikret utbruddet og hveste:
  - Rasende...
  Zoya kuttet av nazistene og skrek:
  - Slå!
  Augustine skjøt igjen og ropte:
  - Rasende...
  Svetlana kvitret da hun skjøt:
  - Slå!
  Natasha kastet igjen en granat med sin grasiøse, bare fot, kvitret:
  - Vi skal ødelegge nazistene!
  Zoya tok den og kvitret:
  - Fremtidens vei til kommunismen!
  Og kastet en sitron med bare tærne.
  
  Krigere synger på toppen av lungene deres;
  Det store landet i USSR,
  Hvilken er den kuleste i universet...
  En million telle problemer skjedde
  Men vår virksomhet er arbeid og skaperverk!
  
  Tro at fienden ikke vil vinne landet,
  Som er vakrere og sterkere enn alle ...
  Vi vil snart sette opp et pålitelig skjold,
  Og vi vil endelig tro smartere ...
  
  Ja, onkel Sam bestemte seg for å hjelpe,
  Til nazistene etter maktskiftet i riket ...
  Og nazistenes makt ble fornyet,
  Fienden ønsker å rive Sovjetunionen fra hverandre!
  
  Nå må vi kjempe seriøst
  Med nazistene som de sterke strever ...
  men vi vil slå under magen til fiendene,
  Til ære for vår mor Russland!
  
  Nei, du kan bare ikke bryte russisk,
  Vi vet hvordan, vi elsker å kjempe tappert ...
  Her bestemte Wehrmacht seg for å angripe oss,
  Men den kan bare kollapse og ikke vri seg ut!
  
  I Russland, hver kriger fra en krybbe,
  Barnet drar hendene til pistolen ...
  La det være en veldig smart trollmann
  Hvem skapte denne planeten!
  
  For Hitler, ikke ta Moskva på tann,
  Han ble hardt slått i trynet...
  Hvorfor han klatret inn i Russland, forstår jeg ikke,
  Det er svakt for ham å drepe en basill med et sverd!
  
  Ja, i nærheten av Moskva fikk fienden en bashing,
  Jentene ga ham en bar hæl ...
  Du kan se at Fuhrer rett og slett er en idiot -
  Kohl gikk inn på kommunismen ga!
  
  Her kommer pionerene med sanger,
  På angrep med trommeslag...
  La Fuhrer være kaput nå,
  Og vi skal kjøre Fritz i fangenskap!
  
  Gutten er barbeint på en snøfonn,
  Å gå frem uten frykt...
  Nazistene vil snart bli drevet i kisten,
  Og roser vil blomstre i strålende mai!
  
  Og Hitler vil snart ha hytter,
  Han vil gå inn i graven. og hans etterfølger Göring ...
  Vi setter Fuhrer på kroken snart,
  selv om noen ganger en tung stikkende kost!
  
  Vi vil skape en fantastisk russisk verden,
  Der Russland vil herske, tro meg ...
  Shakespeare turte ikke å komponere noe slikt,
  Selv om de angriper Russland med djevelens press!
  
  Hitlers grusomme press er synlig,
  Hans tidligere allierte hjelper ham...
  Ikke rart at jentene stønner,
  Det vil ikke være noe sted å bli sett snart i paradis!
  
  Ja, onkel Sam endret ruten,
  Og stridsvogner, fly blir sendt til nazistene ...
  I hans ambisjon er Yankees veldig kule,
  Å drive flere kommunister i kista!
  
  Det ble verre, selv om Stalingrad,
  Jeg knuste stort sett alle sidene til nazistene ...
  En slik ustoppelig justering oppsto,
  Under denne himmelen, definitivt rent!
  
  Vel, hva skal jeg gjøre - jentene er ute av hånden,
  Skjuler seg for hordens Fuhrer i kamper ...
  Og støvler passer ikke til jenter,
  De vet alltid hvordan de skal kjempe!
  
  For jenter er frost ikke forferdelig,
  Da de kjempet i nærheten av Moskva,
  Var nesten naken og barbeint,
  Kaster en granat med bare foten!
  
  Så hva ville du Göring,
  Vel, jeg trodde Yankees ville hjelpe deg med en gang ...
  Og plantet totalt kaos,
  Og jentene bare stønner av vilt sinne!
  
  Det er ganske blodige kamper,
  Jenter vet alltid tro at de ikke skal gi opp ...
  Vi vil ikke ha nuller på regnskapet,
  Og et kraftig rollespill legges i en ryggsekk!
  
  Krigere er skjønnhet
  Lada er selv klar til å kjempe for dem ...
  De har duer av hellig renhet,
  La det bare bli den høyeste utmerkelsen!
  
  Ja, jeg tror at Kraftens Gud Svarog kommer,
  Og de døde i kamp skal oppstå...
  Og blås i jegerens strålende horn,
  Og gevinsten vil være den mest ærlige!
  
  Det vil ikke være mer sorg på jorden,
  Og bitre tårer vil tørke opp...
  Vi vil leve i en enkelt familie som vet-
  Og de onde djevlene vil rett og slett dø!
  
  Pioneer gutter frimodig inn i kamp,
  barbeinte gutter suser gjennom snøen ..
  Jeg tror Russland alltid vil være med deg,
  Selv om noen ganger tallerkener vil bli ødelagt!
  
  Gud Jesus vil gjenreise alle de falne,
  Og vil herske med den hvite gud...
  Vi vil frimodig reise et skjold for fedrelandet,
  Det vil være en strålende plikt å tjene Russland!
  
  Ja, Sam er utspekulert, rett og slett utspekulert,
  Hans veldig forståelige ønsker...
  Han er tentakler til Moskva nå plakat,
  Og onde prøvelser venter på fedrelandet!
  
  Men Lada og Lord Perun er med oss,
  Og Lenin, Stalin og den klokeste Trotskij...
  Som tilsynelatende bøyde hæren,
  Og den viktigste nattergalen Vysotsky!
  
  Kort sagt, det vil være en mengde hellige guder,
  Vi vil vinne kampen om motstanderen ...
  Og kaste opp mange sterke never,
  Til ære for den største soldat!
  
  Jenter angriper barbeint
  De løper og kjemper ikke, kjenner frosten ...
  Ikke dra dem inn i kamp, se på dem med makt,
  Vet at den skarlagen skinner i lyset av en rose!
  
  Kort sagt, kjemper for hjemlandet,
  Tjen i uinteressert stolt ...
  la bestefedre og fedre være stolte,
  Og fra himmelen forventer du ikke gaver for en krone!
  Natasha kastet en sitron med bare foten og sang:
  - Fra himmelen...
  Zoya kastet også en granat med bare fingrene og sa:
  - Stjerne...
  Augustine lanserte en dødsgave med bare foten og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastet også en granat, ved hjelp av en barfot, og utstedte:
  - Krystallinsk!
  Natasha snudde og hvisket:
  - Jeg til deg...
  Zoya lanserte dødsgaven med bare fingrene og hvesende:
  - Sang...
  Augustine bukket under med sin nakne hæl, det som bringer døden og knirket:
  - Jeg skal synge...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastet en eksplosiv pakke med bare foten, spredte nazistene og knirket:
  - Innfødt...
  Augustina ga en haug med granater med sin bare hæl, ga ut:
  - Stalin!
  Augustine tok og spredte linjene, og hennes bare ben fløy med ødeleggelse langs Fritz:
  - Vi skal splitte motstanderne!
  Svetlana tok den og kastet den med den nakne hælen, en haug med granater, og knirket:
  La oss knuse fascistene!
  Og de fire fortsatte å skyte og kaste granater. Den tyske "Tiger" -3 var i bevegelse. En maskin med en 128 mm pistol. Og skyter seg selv.
  Og jentene kastet granater. Undergravde nazistene. Og de skjøt tilbake. De klatret frem. Tankene ruller igjen. Flytter siste tyske "Leopard" -1. En veldig mobil bil.
  Men jentene hans tok over og slo ham ut. De rev i stykker en mobil maskin med gassturbinmotor. Og de sprengte henne i stykker.
  Natasha sa med en latter:
  Vi kjemper kjempebra!
  Zoya var enig i dette:
  - Veldig kult!
  Augustin bemerket klokt:
  - Vi kommer til å vinne!
  Og hun avfyrte en antitankgranat med bare foten. Sterk jente. Og hun har så mye vidd.
  Svetlana lanserte også en dødsgave med tærne på den bare foten, og traff fienden. En veldig aggressiv jente, med øyne fargen som kornblomster. Hun har så vidd, og en overgang av styrke!
  Natasha snudde og gliste:
  - For det hellige Russland!
  Zoya skjøt veldig aktivt, og gliste og viste perletenner:
  - Jeg er en kriger på det nivået som ikke forsvinner!
  Augustine skjøt også. Mejet ned nazistene og gurglet:
  "Jeg er en kriger med store ambisjoner!"
  Og hun blottet perlestennene sine!
  Svetlana bekreftet:
  - Veldig store ambisjoner!
  Jentene har kjempet veldig lenge. Og selvfølgelig lyktes de med militærarbeid. De er helt nydelige skjønnheter. Enestående sinn. Og de skyter førsteklasses.
  
  LITT ANNERLEDES OM ROOSEVELT
  Franklin Roosevelt døde mye tidligere, i en merkelig skjebnevri 30. januar 1943. Selv om Henry Wallace ble ansett som venstreorientert, viste han seg å være en mye mer idealist og krevde at Stalin i bytte mot militær bistand skulle gjennomføre politiske reformer og amnesti for alle politiske fanger.
  Den harde reaksjonen til Stalin, som også nettopp hadde vunnet en stor seier ved Stalingrad, og følte seg veldig tøff og sterk, gjorde Wallace sint, og han kunngjorde avslutningen av militær bistand til USSR. Spilte en negativ rolle, og posisjonen til Churchill, som ikke ønsket den raske fremmarsj av den røde hæren i Europa og den uventede fleksibiliteten til Adolf Hitler, som kunngjorde frysingen av den "endelige løsningen av jødespørsmålet." Führeren var i stand til å overtale fornuftige mennesker fra miljøet, inkludert, merkelig nok, sjefsbøddelen til Det tredje riket, Himmler.
  Argumentet fungerte: at jødene ikke vil gå noen steder, og hvis du taper krigen, kan du tape alt og uopprettelig. Vel, etter å ha vunnet i øst, vil det være mulig å snakke med de allierte på en annen måte.
  Uansett frøs USA militære operasjoner, også Storbritannia, og selv om formelt sett ikke engang en våpenhvile ble kunngjort offisielt, viste det seg at konflikten i vest ble begrenset. Noe som selvfølgelig kom Wehrmacht til gode. Den tyske ubåtflåten stoppet raidene, de allierte rullet opp og stoppet den strategiske bombingen.
  Sovjetiske tropper, som i virkelig historie, har erobret Kursk i begynnelsen av februar den 8. og Belgorod den 9. 15. februar begynte angrepet på Kharkov, som forlot de tyske troppene ved å unngå omringing. Enda tidligere forlot nazistene Rostov ved Don.
  18. februar ankom Hitler personlig hovedkvarteret. Han ga Mainstein nye krefter. I tillegg ble forsterkninger raskt overført fra Vesten. Først av alt, selvfølgelig, luftfart. Vestfronten absorberte flyet ikke så lite - nesten halvparten av flyene. Flere divisjoner som var planlagt overført til Afrika ble sendt med jernbane til øst. I tillegg ble alle mer eller mindre kampklare formasjoner overført fra Frankrike og Balkan, og i selve Tyskland ble total mobilisering og krig erklært av Riksdagen.
  Den 19. februar beordret Mainstein den 4. panserarméen å sette i gang en motoffensiv for å stoppe de sovjetiske troppene som rykket frem gjennom Pavlograd. 22. februar ble Pavlograd okkupert. Oppgaven med å forsvare rutene til Dnepr fra nord gjennom Krasnograd eller Dnepropetrovsk, eller gjennom Poltava eller Kremenchug, ble betrodd Kempf-gruppen.
  I motsetning til virkelig historie, lyktes tyskerne mye mer. Takket være introduksjonen av alle lufthærene deres i kamp, hadde de igjen en fordel i luften. I tillegg deltok flere bakketropper i offensiven, inkludert 30 splitter nye Tiger-stridsvogner, som i virkelighetens historie uhyggelig ble sittende fast i den afrikanske sanden.
  Tyskerne klarte å omringe Kharkov seks dager tidligere enn den virkelige historien, 8. mars ble Belgorod tatt til fange av Fritz, og Belgorod ble tatt til fange på farten 9 dager tidligere - 10. mars.
  Nazistene klarte også å erobre Kursk med et slag, og lukket en annen ring 14. mars. Den 18. mars fanget Fritz også Stary Oskol. Imidlertid hindret den påfølgende tinningen og den heroiske motstanden til de sovjetiske troppene nazistene i å utvikle suksess. Men tapene til den røde hæren i kjelene viste seg å være mer betydelige enn i virkelig historie, og Kursk Bulge ble kuttet tilbake i mars 1943.
  Mainsteins suksess viste seg å være alvorlig, men begrenset, så nazistene kunne ikke en gang returnere alt de hadde mistet under Voronezh-Kastornoe-operasjonen. Selv om de nå ikke lenger hadde hodepine - Kursk-bulen. Men dette skapte ytterligere problemer: hvor og hvordan angripe?
  Mens de allierte opptrådte passivt, var den tyske økonomien veldig aktivt uvridd. Produksjonen av stridsvogner og selvgående kanoner doblet seg i løpet av tre måneder, og nådde 1200 kjøretøyer per måned, inkludert de siste "Tigers", "Panthers" - betydelig bedre i kampkraft enn sovjetisk utstyr. Men mannskapene måtte likevel mestre de nye stridsvognene, og bringe barnesykdommene deres i tankene.
  Og det er ikke lett å velge retning for offensiven. Du kan gå videre til Moskva, og igjen prøve å ta hevn for Stalingrad, bryte gjennom til den kaukasiske oljen. Leningrad, hvor det er vanskelig for sovjeterne å overføre forsterkninger, kan bli et av målene.
  Tyskerne ventet tre måneder, sparte opp styrker og nye stridsvogner, trente rekrutter. Allerede i hæren og fjorten år gamle gutter er ikke uvanlig, mange utenlandske divisjoner har blitt dannet. Styrken til Wehrmacht nådde maksimalt 10,5 millioner soldater og offiserer, selv om kvaliteten på troppene ble noe redusert.
  I luften ble det utkjempet kamper med varierende hell. Nazistene økte produksjonen av fly, og handlet mer aktivt.
  Æsene deres valgte som regel sitt kampsted, og prøvde å ikke bli med i kampen, og ga etter i antall.
  Det skal bemerkes at Focke-Wulf, selv om det var dårligere enn sovjetiske fly i manøvrerbarhet, men den høye hastigheten under et dykk tillot ham å rømme når han forlot halen, og kraftige våpen for å skyte ned flyet fra den aller første tilnærmingen. Så det var ikke mulig å gripe fordelen over nazistene helt, og heller mer erfarne tyske esser, med kraftigere våpen, dominerte luften.
  Hitler bestemte seg likevel for å angripe Kaukasus, bare på en litt annen måte. Nemlig å gjøre Stalingrad til hovedretningen, og sende hærgruppene "A" og "B" dit. Løsningen er selvfølgelig ikke optimal, men etter tapet av Rzhev-brohodet, som rykket frem mot Moskva, måtte tyskerne overvinne en veldig kraftig forsvarslinje.
  På bekostning av Leningrad ga ikke angrepet på citadellbyen Det tredje riket, selv om det var vellykket, avgjørende utbytte.
  Så det gjenstår å flytte sørover. Stalin kom likevel Hitler foran.Den 22. juni gikk sovjetiske tropper til offensiv i Oryol- og Kusk-retningene. Årsaken til å forlate ventetaktikken var assosiert med den passive oppførselen til den allierte: ingen fred, ingen krig. Hva annet kunne tolereres, men ... Mangelen på duralumin, sammen med den stadig økende produksjonen av tyske fly, overførte gradvis mer og mer initiativ til Luftwaffe.
  Dessuten hadde nazistene allerede en veldig god Yu-188 bombefly, som utviklet en hastighet som var overlegen eller i det minste ikke dårligere enn Yaks, og til og med vellykket testet Yu-288. Den siste bilen, sammen med den serielle DO-217, kan være en veldig god strategisk bombefly. Og dermed ble tysk luftfart en ekstremt ugunstig faktor for de sovjetiske troppene.
  Hitler, derimot, nølte med offensiven, så dannelsen av nye stridsvognsdivisjoner og opplæring av mannskaper fortsatte. På grunn av mangelen på bombing ble Tigers og Panthers løslatt mer enn i virkelig historie, og de måtte mestres.
  Tyskerne klarte å forberede seg på forsvaret som helhet, de kunne ikke overraskes. Kampene varte i over en måned. Sovjetiske tropper møtte ny tysk teknologi, og det viste seg at "Panther" og "Tiger" i møtende kamper var en størrelsesorden sterkere enn sovjetiske kjøretøyer. Butting ga ikke T-34 og KV en reell vinnersjanse. Dessuten har produksjonen av kjøretøyer med en kraftigere 85 mm kanon ennå ikke blitt mestret, og 76 mm "Panther" og "Tiger" kunne ikke tas front mot front.
  Sovjetiske tropper bare i noen områder avanserte opptil femten kilometer og led enorme tap. Tyskerne var i stand til å gå til motoffensiv. Blant befalene bør det nevnes Rommel, en nykommer på østfronten, men viden kjent i Vesten. Han klarte å bevise seg godt i kampen mot sovjeterne.
  Tyskerne var i stand til å utvikle en motoffensiv til å nå Don. Men så, i stedet for å rykke frem mot Moskva, snudde de sørover.
  Führeren lengtet etter hevn for Stalingrad. Det skal bemerkes at dette først kom tyskerne til gode. Stalin trodde ikke på muligheten til å gjenta Operasjon Blau og overførte alle reservene sine nærmere Moskva. Som et resultat gikk nazistene, som beveget seg langs Don, inn i de sovjetiske troppene bakfra.
  Imidlertid var den røde hæren allerede annerledes. De sovjetiske generalene, som fikk kamperfaring, handlet dyktigere, og soldatene selv ble merkbart tempererte. Fritzene var så ute av stand til å krysse Don og bryte gjennom til Stalingrad. Det maksimale av deres prestasjoner, erobringen av Rostov-on-Don, og tilgang til elven langs hele spennet. Riktignok mistet de sovjetiske troppene Voroshilovgrad, Donets og betydelige territorier, men nazistene kunne ikke fange under sommer- og høstkampanjene, selv det de klarte å gjøre i 1942. Det Stalin anså som en viss suksess. Hvis vi husker på at USSR nå kjempet på én front.
  Trusselen fra Japan ble svekket som nederlaget til Land of the Rising Sun som et resultat av nederlag i Stillehavet. Og mens Sovjetunionen ikke kunne være for redd for Fjernøsten.
  Om vinteren begynte motoffensiven til den røde hæren. Tallrike tyske stridsvogner i kulde og snøfonner ga tydeligvis etter, og det forskjøvede arrangementet av rullene tettet chassiset. Men det var ikke mulig å oppnå fullstendig suksess her. Tyskerne ble presset litt i sentrum, og de mislyktes på Don, men Leningrad-regionen, på grunn av det for kraftige forsvaret av fienden, kunne ikke frigjøres. Så lenge blokaden ble opprettholdt. Tyskerne lærte også mye, men de var allerede utslitte etter krigen. Den neste sommeren var et forsøk på å gripe initiativet til Fritz. Men igjen klarte nazistene bare å nå Don. Angrepet på Leningrad endte i fiasko.
  Endringer har skjedd i USA. En vente-og-se-taktikk tapte Wallace presidentvalget til republikaneren Cheney. Men etterfølgeren fortsatte å oppføre seg passivt. Akkurat som laborittene som erstattet Churchill ved roret i Storbritannia. Vinteren 1945 var sovjetiske tropper i stand til å bryte gjennom Wehrmacht-forsvaret i sentrum og rykke frem til Smolensk og til og med okkupere denne byen. Men fiendens jetfly dominerte luften og offensiven til de sovjetiske troppene stoppet. Og i mars og april vant Fritz tilbake det de hadde tapt. Sommeren 1945 forsøkte tyskerne å utvikle en offensiv mot Moskva ved å bruke "E"-tanker og jetbombefly og verdens første skiveformede kampkjøretøyer.
  Ballistiske missiler ble derimot anerkjent som for dyre og ineffektive våpen. Tyskerne klarte å nærme seg Moskva, men senhøsten var allerede kommet, og amerikanerne brukte atomvåpen og tvang Japan til å kapitulere.
  Etter å ha en atombombe, krevde Cheney at begge land skulle inngå fred.
  Men både Stalin og Hitler kunne ikke bli enige på noen måte. Det var heller ingen enhet i USA, hvor mange reaksjonære kretser mente at begge sider burde fortsette å drepe hverandre så lenge som mulig.
  Men siden nazistene lyktes, denne gangen kuttet de til slutt Leningrad og nærmet seg hundre kilometer til Moskva, USA og Storbritannia begynte å hjelpe USSR ved å gjenoppta forsyningen av Lend-Lease.
  Om vinteren begynte sovjetiske tropper igjen å presse nazistene, men de kunne ikke fjerne blokkeringen av Leningrad. Byen Lenin falt, men Fritzene ble presset litt tilbake fra hovedstaden. Bistand fra Vesten var moderat og kunne ha vært avgjørende. Men tyskerne var forbanna slitne og utslitte.
  Sommeren 1946 gikk med mindre posisjonsendringer. Og om vinteren oppnådde sovjetiske tropper en viss suksess, og slo ut Fritz fra Rzhev og Vyazma og presset dem, om enn litt, til Don.
  Våren 1947 døde Adolf Hitler, og 18. mai ble det undertegnet en våpenhvile med megling av USA og Storbritannia. Forholdene viste seg å være ganske vanskelige for USSR og ikke særlig gunstige for Tyskland. Ukraina, Hviterussland, alle landene som Wehrmacht hadde ble mandatterritorier under felles kontroll av USA, Storbritannia, Tyskland og satellitter.
  Det tredje riket ble som EU, og de okkuperte sovjetiske områdene, som protektorater, inkludert Leningrad. Don fikk status som et mandatterritorium, uavhengig av USSR og formelt uavhengig, men faktisk med stor innflytelse fra USA.
  Dermed ble territoriet til Sovjet-Russland sterkt redusert. Den aldrende og svekkede Stalin ble tvunget til å forlate politikken. Hans autoritet falt kraftig, og følget hans delte seg.
  Etter Stalins avgang skilte Kaukasus - Georgia, Armenia, Aserbajdsjan - seg snart fra Sovjetunionen. Og noen år senere, og Sentral-Asia. Dermed ble Russland henvist til rollen som en mindre makt, om enn med atomvåpen. Sammenlignet med virkelig historie, viste det seg at St. Petersburg, Smolensk, Pskov og noen andre regioner i Vesten hadde mandat.
  Og snart ble også regionene i Nord-Kaukasus, hovedsakelig befolket av muslimer, atskilt. I Tyskland, etter Hitlers død (mest sannsynlig at Führeren fikk hjelp til å forlate), døde narkomanen Göring snart. Himmler ble også drept. Den mer moderate Speer tok makten. Noen år senere ble flerpartisystemet gjenopprettet, og nazistene ble mye mer moderate.
  Til syvende og sist kom USA til å dominere og dominere verden. De hadde nå ikke USSR som konkurrent, og kommunistene mistet snart makten. I Kina regjerer en pro-amerikansk regjering, i den islamske verden det samme. Tiden med total amerikansk dominans har kommet...
  Men dette brakte ikke menneskeheten lykke, selv om amerikanerne, etter å ha etablert hegemoni på jorden, var i stand til å fly til Mars tilbake i det tjuende århundre, i tillegg utviklet fremskritt og teknologi seg enda raskere enn i virkeligheten. Effekten var at nå kontrollerte USA forskere fra hele kloden. Men det er ingen hemmelighet at det var overdreven hemmelighold som hindret utviklingen av humanvitenskap.
  I en viss forstand har det blitt tryggere enn i virkelig historie. USAs hærer og deres satellitter kunne knuse terrorister og ekstremister hvor som helst i verden uten frykt for anklager om ikke å være politisk korrekte. Det er mulig å gjennomføre humanitære intervensjoner, og effektiv økonomisk og politisk globalisering. Det nytter ikke å mate religiøse ekstremister for å styrte politiske motstandere - dette kan gjøres med et enkelt inngrep.
  Så til en viss grad ser det ut til at verden har vunnet ved å bli unipolar sammenlignet med en ekte multipolar. Men så så Vasily Terkin skjebnen til en enkelt person ...
  Anna Kazei (En interessant og sannsynligvis ikke en tilfeldighet av etternavn, selv om handlingen finner sted i det tjueførste århundre!) gikk av jernbanestasjonen og fortsatte til fots. Toget er elegant, med strømlinjeformede biler, men selve stasjonen er en av de mest provinsielle. Det var en varm ukrainsk høst - en indisk sommer, da gyldne kjoler var på skuldrene til en bjørk, og skoger og lunder var kledd i kongelig skarlagen. Naturen er vakker, og kvinnen er fortsatt ikke uten sjarm, selv om hun er minst trettifem år gammel, og grått hår viser seg allerede.
  Anna Kazei er trist, så hun drar på date med barna sine ... til et hardtarbeidsfengsel. Hva mener dommeren om som dømte en 12 år gammel gutt og en 15 år gammel jente til 99 års fengsel? Er det det du gjør med ulykkelige barn? Og hva gjorde de? Vel, de rev av flyene med reklamene. Ja, de kuttet telefon- og internettledninger for å bekjempe smitte av amerikansk innflytelse.
  Det er en bevegelse i Øst-Ukraina - "Patriotisk motstand". Nei, de driver ikke en ekte geriljakrig, slik det var under andre verdenskrig. I bunn og grunn er motstanden deres propaganda og småskala sabotasje uten menneskelige tap. Så barna hennes ønsket å utfordre vestlig tyranni ved å kutte ledningen flere ganger.
  Men de fikk filmet dem på et videokamera, og det er nok "velønskere" også. Gutta ble siktet for sabotasje og til og med terrorisme, i tillegg til å ha forårsaket alvorlig skade på økonomien. Og forbindelser i ung alder, de tok hensyn til en formildende omstendighet - de ga nesten hundre år med hardt arbeid.
  Retten gikk veldig raskt over, og advokaten bare nikket samtykkende til aktor. Ja, og selve prosessen ble avsluttet. Dessuten ble Anna antydet at barna hennes fortsatt ville være heldige hvis de visste, og ville ha forbindelser med undergrunnen, at de ikke ville være i stand til å unngå først tortur, og deretter dødsstraff. Men å være i hardt arbeid i seg selv er ikke tortur.
  Annas ben er viklet inn i gamle sko. Hun bærer en hel ryggsekk med programmer som bare er lov å gjøre en gang i året. Og uheldige barn er sannsynligvis ikke så kule i fengsel.
  De dømte står på veien, så de er ikke i brakkeleiren, de er strukket langs motorveien. Patruljene fniser mot Anna, og strekker seg uhøytidelig inn i ryggsekken med hendene og henter mat. Den heftige politimannen fra lokalbefolkningen stappet umiddelbart cervelat-pølsen inn i munnen hans. Til tross for at Ukraina formelt sett har alle egenskapene til statsskap, inkludert den valgte Rada, men det er flere amerikanske flagg enn gul-blå.
  Gutter under atten jobber atskilt fra voksne. Dagen er varm, solrik, stripete, fengselsskjorter er brettet i en egen haug, og tynne, senete kropper, sjokolade fra tenåringssolen, skinnende av svette. Noen raker stein og grus inn på jernbaneskinnene med brede stokkinger, andre drar skinner, andre høvler og sager tømmerstokker.
  Det er gutter fra ti til sytten år, og noen ser enda yngre ut. Og hvordan kan man ikke synes synd på dem hvis angelsaksisk lov dominerer i det mandaterte Ukraina, når det fra en alder av ti år gjelder straffeansvar for voksne?
  Så pekte politimannen Anna, hvis ryggsekk var merkbart lettere - hvor han skulle lete etter sønnen Marat (også kanskje ikke et tilfeldig sammentreff av navn her!). Ja, det er vanskelig for henne å bære en slik vekt, men hun er fortsatt festet. Og denne lettelsen er ikke en glede, for her er rasjonene magre og gutta tynne.
  Og her er sønnen hennes. Han hvilte de bare føttene, i stripete bukser ordnet over knærne, mot skarpe steiner og skyver en tønne med betong. Og så på den barbeinte, pustende tungt stille Marat, innså Anna at han også styrket seg med en utrolig innsats av vilje. Et barbert hode mot bakgrunnen av tynne skuldre virker stort, og blondt hår mot bakgrunnen av en solbrun kantet hodeskalle er nesten usynlig. Fra det som gutten virker helt skallet. Rynken på pannen ble mer merkbar dypere. Hvis det ikke var for den lille veksten og de smale skuldrene, ville guttene virket mye eldre.
  Marat jobber, og glupske tilsynsmenn streifer i nærheten, roper og vifter med brede plager av råskinn. Dette er hardt arbeid, nådeløst. For å tåle et slikt arbeidstempo bør du slappe av i hvert fall i noen sekunder, og legge deg på tønnen for å gi hvile til den senede, piskede ryggen. Men når det brenner, kutter det vanligvis ikke huden.
  Anna har ikke rett til å komme før lunsjpausen på jobb. Så du må se og vente.
  Mors tårer renner ufrivillig. Guttens ben er dekket med blåmerker, blåmerker, blåmerker, sålene er dekket med hard hud. Hele våren, sommeren og høsten blir ungdomsdømte tvunget til å jobbe barbeint. De sier at det er enda mer fingernem og bedre for fengslede gutter. Faktisk er dette den beryktede amerikanske økonomien. Dessuten slites sko i vestlig stil for raskt. Og så, gud forby, holder statseide støvler i det minste ut vinteren - heldigvis har klimaet blitt varmere og snørike tider er ikke så lange.
  Men nå er guttene tvunget til å dra tunge skinner. Vel, hvor er Maratika. Han er tynn som et siv, slik kommer ribbeina igjennom fra under den solbrune huden, og magen kollapser av spenning. Mørke ringer under øynene, de sier at hardt arbeid ikke er lett for en liten gutt. Vil han være i stand til å strekke ut tjue år, hvoretter det vil være mulig å fremme en juridisk klageadgang?
  Men vi må hylle Marat, han legger behendig skinnen, og når han ser moren sin, smiler han som svar. Rynken i pannen glattes ut og det er tydelig at dette fortsatt er en gutt som synes det er gøy i enhver situasjon...
  Pisken plystrer og brenner Marat smertefullt. Moren skriker, prøver å skynde seg på oppsynsmannen på politimannen, ambalen griper henne i skulderen og stopper henne:
  - Ikke våg! Angrep på en fangevokter i tjenesten... I beste fall et dusin!
  Anna er allerede mer indignert:
  - Har de rett til å slå barn etter loven?
  Politimannen svarte ærlig:
  - Dette kalles et påtvunget mål for fysisk påvirkning i forhold til kriminelle. Å klage er helt nytteløst!
  Kvinnen sukket tungt, og prøvde å ta øynene fra sønnen for at det ikke skulle bli så hardt. Resten av guttene tøffer også. Nesten alle er barbeint, bare et par av de eldste i noen åpenbart hjemmelagde rekvisitter. Og alle er barbert skallet, uten unntak. Da en av dem kom nærmere med en stein på skuldrene, så Anna det punkterte nummeret hans.
  Skrekk - har sønnen hennes dette?
  Matpausen er kort - domfelte skal ifølge loven jobbe minst tolv timer i døgnet, men i realiteten kjøres de fra fjorten til seksten. Riktignok avhenger mye av alvorlighetsgraden av arbeidet. For eksempel er det usannsynlig at selv en voksen kan tåle å bære femti kilo vekt, fra en etasje til en annen på skuldrene.
  Men du kan for eksempel samle bomull lenger. Jenter jobber vanligvis på plantasjer, så det er fysisk vanskeligere for gutter.
  Til lunsj blir guttene matet med ris, i Ukraina har det slått godt rot og er en svært verdifull proteinmat. De tilsetter også litt melk med brød og hvitløk - slik at de gjør mindre vondt. Maten er ganske sunn, slik at guttene, selv om det ikke er nok, ikke ser gapende munner. Her er epler og sitroner.
  Marat, selv om han er sulten, forklarer til moren:
  - Vi har en skikk, og en klok en - å dele opp programmene for alle guttene!
  Anna ble overrasket
  - Klok?
  En eldre gutt, med en forseggjort tatovering på armen og et kors på brystet, forklarte selvsikkert:
  - Absolutt! Oftere enn en gang i året kan du motta overføring kun for en stor barryk. Og du kan ikke beholde den. Det er så mange av oss og en slags oppladning pågår hele tiden!
  Anna var enig, og hun strøk sønnen sin på ryggen og kjente både friske og allerede grodde striper og skrubbsår. Mamma spurte sønnen sin:
  - Blir de ofte påkjørt?
  Marat fremtvang et smil og svarte:
  - De prøver å ikke skade. Nyrer og vitale organer slår ikke av.
  Anna fortsatte spørsmålet sitt:
  - Er det ikke kaldt å gå barbeint?
  Gutten svarte ærlig:
  - Selvfølgelig, i bygda løp de barbeint bare på varme dager, men her blir de sparket ut til snøen faller, og det kan være en redning ... Men.
  Gutten med korset grep inn igjen:
  - Jeg har vært her i fem år! Det er greit, å jobbe utendørs, spise sunn mat, du kan bli herdet og ikke engang hoste! Vi vil overleve hvis vi ikke dør!
  Marat bet forsiktig av pølsene og sa:
  - Selvfølgelig skal vi overleve, og kanskje finner vi frihet!
  Her skjønte Anna plutselig at samtaleemnene var oppbrukt. Marat levde livet sitt, hun levde sitt. Og det er upassende å sympatisere med gutten, han vil bare bli fornærmet. Selv om Marats sjanser til å se hans vilje er nær null. Ja, og organiser en flukt fra fantasiens rike. Dessuten, selv om du flykter, hvordan kan du i den moderne verden gjemme deg under jorden for lenge? Teknologien går fremover, og samtalen deres blir sannsynligvis tatt opp, og kanskje til og med med et videobilde.
  Marat spurte om hunden Polkan, og etter å ha fått svar, ble han stille. Anna så bevisst på sønnen. Vi ser ham, han ville spørre mer detaljert om søsteren sin, men han følte at moren ennå ikke hadde kommunisert med henne. Matpausen er kort, og om fem minutter begynner Trudovik-guttene å jobbe igjen.
  Anna strakk strikkede tøfler til sønnen sin:
  - Ta på deg kjære!
  Marat svarte hviskende:
  - Skal ikke... Alle gutter skal være like i straff. Og å gå barbeint til frost er en av straffeformene! De vil bare brenne dem. La han heller baktale når lillebroren min blir stor.
  Mor strøk til slutt sønnens forherdede, nedslåtte ben og kysset dem til tross for støvet. Så ble det et siste kyss på pannen, og under det truende ropet fra vaktmesteren reiste hun seg og satte kursen mot utgangen. Så stoppet hun. Arbeidet ble organisert med amerikansk rasjonalitet: de straffedømte jobbet hardt slik at belastningen gikk til ulike muskelgrupper. Da utvikler arbeidet og kroppen seg, blir mer proporsjonal og fangene blir mindre slitne, noe som gjør at man kan presse mye mer ut av dem.
  Marats hender er allerede kåte med hard hud, og han laster skoen ganske trygt. Kroppen er tynn, men senet, og tynne armer er sterke. Nei, kanskje vil de holde ut i hardt arbeid i lang tid. Så det er for tidlig å begrave gutten.
  Eskorten dyttet Anna grovt og ropte:
  - Tiden din er over! La oss komme oss vekk herfra! Og så gikk jeg over grensen!
  Kvinnens ben virker veldig tunge. Foran er et besøk til søster Marinka. Akkurat nå er det høstlidelser, og vi må fange tiden. Det er bra at broren og søsteren ikke er så langt unna.
  Amerikansk kapital dominerer i Ukraina, det samme gjør utenlandske tjenestemenn, forresten. Allmuen lever selv beskjedent, men noe faller dem også. I alle fall er fillene billige, og Anna i sine stakkars nye klær ser ut som en svart sau.
  Imidlertid ligner unge straffedømte jenter i sine stripete kjoler fanger i nazistiske leire. De kan sees fra togvognen. Mange jenter blir kastet i fengsel for enkle skatteunndragelser, noe som gir dem en sjanse til å jobbe. Derfor er det mange tvangsarbeidere i feltene.
  Anna var heldig, jentene hadde nettopp fullført et stort område og før det nye tramper de barbeint i ytterligere ti verst. Så du kan snakke med Marina. Tilsynelatende virket ikke en barfot, tynn jente, i stripet kjole med et nummer og et etternavn på brystet, farlig for eskorten, og han gikk og la maskingeværet på skulderen. Marinka har i likhet med Marat blitt litt høyere og mye tynnere siden forrige møte. Likevel var det ingen problemer med mat i den ukrainske landsbyen.
  Her mates de etter normen, åpenbart utilstrekkelig, for så intensivt og hardt arbeid. Marina tilsto morens spørsmål:
  - Ja, jeg har veldig lyst til å spise! Vi fanger til og med meitemark, vasker dem og røyker dem på en spesiell måte, og noen ganger spiser vi dem rå. Sulten!
  Anna spurte om helse. Marina svarte ærlig:
  - Først verket musklene veldig, søvnen var spesielt vond, men nå ble jeg involvert. Det er ingenting annet - vi jobber i frisk luft og i jorden. Det blir verre om vinteren, maskinene er virkelig harde og kjedelige.
  Mamma, som husket spinneriet, la til:
  - Og støvete!
  Marinka spurte om Marat. Jeg fikk vite at gutten var frisk, og selv etter noen måneder med hardt arbeid ble han fysisk sterkere og temperert. Frydet seg. Den yngre broren er allerede syv år gammel, og han er også sterk. Faren min har nå hardt arbeid et sted i Sibir, og han ble fratatt retten til å korrespondere. Det er bare kjent at han fortsatt er i live, ved dødsfall vil det komme et varsel.
  Marina sa med et sukk:
  "Hadde det ikke vært for faren min, hadde jeg kanskje ikke kommet inn i denne bransjen!" Å gå hele livet i en stripet kappe, og til og med gå på toalettet på rad og med sanger er et mareritt!
  Anna prøvde å smile og sa:
  - Hvis det ikke kommer kommentarer, kan du etter tjue år, ifølge loven, sende en begjæring om tidlig løslatelse!
  Marina ristet på hodet.
  - De første tjue årene benåder de vanligvis ikke, med unntak av fremragende meritter ... Vel, hvis du avslører en flukt eller en konspirasjon! - Jenta reduserte truende de solblekede øyenbrynene til fargen på overmoden hvete. - Men jeg vil aldri gå til oppsigelsen!
  Anna så på datteren sin. Modig, som Marats hake, regelmessige, noe spisse trekk. Ved avslutningen er håret til jentene barbert skallet, men de har allerede rukket å vokse litt. Hvite, gylne krøller begynte til og med å krølle seg litt. En ganske høy jente, og til tross for at hun er tynn, virker hun ikke bein eller kantete i det hele tatt.
  Anna spurte ufrivillig datteren:
  - Og at du ... Prøvde de ikke å voldta deg?
  Marinkas ansikt skalv, og hun svarte stille:
  - Ikke uten det, men... Amerikanerne er fortsatt religiøse og de oppmuntrer det ikke... Uten tillatelse fra de høyere myndighetene. Men du kan offisielt registrere deg på et bordell og ett år av terminen går til to!
  Anna spurte ikke. Hun visste at Marinka bare ville bli fornærmet av tilbudet om slike tjenester. Kvinnens hjerte ble enda hardere. Jenta svarte med et smil:
  - Ikke vær trist... Det er alltid sjanser! Det er mer, i livet er det mye moro.
  Og den utmagrede skjønnheten sang, og jentene tok opp i kor;
  Hva skjedde med den ømme bruden
  Jeg lider med en svart sjel!
  Husker hennes vakre ansikt,
  Hva beholder jeg når jeg går i kamp!
  Barefoot jenter sang på vegne av fyren, en vakker romanse, og det så ganske naturlig og vakkert ut.
  Jeg husker hvordan stien vandret uten hastverk,
  Gjennom fredelige landsbyer, ødemarker!
  Du har smarte klær på deg
  Enkelt steg og vei til klostrene!
  
  Og gullgress modnes på åkeren,
  Brisen fjernet all tåken!
  Ortodoksi vil være i evig ære,
  Håpets lys i kristnes bønner!
  
  Bare føtter på veiene
  Jenta og jeg omvender oss fra synder!
  Bøy deg ned og tro på den hellige Gud
  Han vil veie livet ditt på vekten!
  Vaktene besto hovedsakelig av lokale politimenn og lyttet positivt til jentene. Hyggelige fanger kom inn i stripen, der bare det passerte, og overskygget et tordenvær.
  Og når med et rop en stemme fra tronen,
  Du er ikke verdig til å komme inn i Mitt paradis!
  Fordi himmelens hellighet
  Ikke tilgjengelig, ikke engang drøm!
  
  Du er syndig i lave, skitne problemer,
  Man bør bli og bli i århundrer!
  Bare mot i seire er verdsatt,
  Som en sammensmelting av en enkelt russisk hær!
  
  Soldaten vår går ikke på tavernaer,
  Drikker vodka, han er avsky - ond!
  Han er den sterkeste krigeren - verdens storm!
  Hvem som klatret inn i Russland, vil vi slette inn i dritten!
  
  Jenta mi går nedover stien
  Bak skuldrene til et revet scrip!
  Hun tar vare på støvlene sine
  Jeg ga alt til Guds søppelbøtter!
  Jentene hadde alle til felles - de var kapper og bare føtter. De fleste av dem er allerede høye og store jenter, men det er fortsatt veldig små jenter med barberte hoder. De etterlater de samme små, nakne fotsporene. Anna feller ufrivillig en tåre - de uheldige fangene til conquiscador-regimet. Og for hvem av dem ble de sendt for å jobbe hardt i fjorten eller seksten timer i hardt arbeid?
  Og allerede lukter, svart brennende,
  En horde feide gjennom landsbyene!
  Hele landet ble revet i stykker
  I asken og ruinene av byen!
  
  Det var da jenta ble indignert,
  - Nei, det er ikke snakk om å gjemme seg i kjelleren!
  Og til fronten med all lidenskapen spurt,
  Fordi Jesus kalte!
  
  De ga henne et fly for å slå nazistene,
  Å fly, herliggjøre denne Kristus!
  Å være varm på klar himmel,
  For å lukke himmelen for Fritz!
  
  Ja, hun kjempet med all sin styrke,
  Og hun ba foran ondskapens ikon!
  Ville ikke bli holdt fanget av graven
  Utryddet reptilene, ikke antallet!
  Ved disse ordene muntret jentene, selv de fleste av dem, opp og satte farten opp. Anna padlet også barbeint i den varme gjørma. Og hun var fornøyd. Det er som om du vender tilbake til din egen ungdom. Store rullesteiner av veier kiler den nakne sålen, og trettheten trekker seg tilbake fra denne, og viser munterhet. Og selv om den videre fortsettelsen av romantikken er veldig trist, smiler Anna bredt.
  Men i det siste slaget gikk det dårlig,
  Av en eller annen grunn sprakk bensintanken!
  Ha nåde, jeg ber, jeg roper til Gud,
  Det er synd hvis jentene brenner!
  
  Jesus svarte meg strengt
  Jeg led for deg, jeg led!
  Og nå tro meg - det er ingen kiste,
  Den Allmektige gjenoppstod de falne!
  
  Og nå er bruden din i himmelen
  Det er bra for henne, han tørket en tåre selv!
  Stol på meg, det er et sted for deg også
  Du vil gjøre drømmen din til virkelighet!
  
  Bare vit - tjene Russland,
  Dette er måten å behage Gud på!
  Hva å være hele planeten glad,
  Det er nødvendig å tjene moderlandet med hele festningen!
  
  Hovedsynden er å vende bort fedrelandet,
  Ikke gå til skjenn - legg deg ned i buskene!
  Foretrekker rollen som en elendig bøffel,
  Kjenner ikke Herrens skjønnhet!
  
  Så gå og ta hevn på nazistene,
  Jesus snakket så illevarslende!
  Røyken vil forsvinne inn i den velduftende luften,
  Det blir tid for fred!
  
  UNDER tsar Vladimir Kirillovich Romanov
  Så den 20. april 1946 begynte tredje verdenskrig. Tyskland, Italia og Japan angrep den tsaristiske russiske hæren. Og igjen, det mest ubehagelige viste seg - generalene forsov det avgjørende, første øyeblikket av streiken.
  Von Bock slo gjennom fra Øst-Preussen, Mainstein presset på fra sør, og den legendariske Rommel rykket frem i sentrum.
  Riktignok viste den italienske hæren seg å være uorganisert og ikke veldig kampklar, men samuraiene kjempet ekstremt vellykket. Nazi-Tyskland gikk inn i krigen, mobiliserte, og etter tre uker med hardnakket kamp nådde troppene Vistula og angrep Warszawa.
  Men så gikk tempoet ned. Warszawa ble forsvart av en veldig kraftig forsvarsring, nærmere bestemt fire nesten uinntagelige baner på en gang, og selve byen ble omgjort til en citadell. Det ville vært mer rasjonelt å la hovedstaden i kongeriket Polen være blokkert og gå videre, men Hitler insisterte på å ikke forlate ubesatte festninger i den tyske bakkanten og beordret å ta byen med storm for enhver pris.
  Det skal bemerkes at Fuhrer of the Third, selv om han oppnådde de største prestasjonene og fenomenale erobringene under sin regjeringstid, var alvorlig syk med Parkinsons syndrom. Og som et resultat kunne han ikke oppfatte virkeligheten tilstrekkelig.
  Kampen om Warszawa ble en episk episode av tredje verdenskrig. Nazistene, etter å ha mistet mer enn en million to hundre tusen drepte og sårede, tok til slutt hovedstaden i det polske riket, men brukte fire og en halv måned med dyrebar tid på det.
  Dermed mislyktes forsøket på å utvikle en offensiv mot øst. Riktignok var tyskerne i stand til å forene seg i Øst-Preussen og okkupere det meste av kongeriket Polen - Warszawa og Krakow. Men etter erobringen av Praha ble et forsøk på å angripe Slovakia med et smell til slagg.
  Hitler kunne kjempe i hysteri så mye han ville, men Det tredje riket reddet. Imidlertid ble ikke beregningen av de russiske generalene for en blitzkrieg og et angrep på Berlin noe.
  Vinteren det førti-sjuende, førtisjuende året fortsatte fiendtlighetene. Tyskerne forsøkte å rykke frem og led tap. De russiske enhetene gjennomførte flere forsiktige offensive operasjoner. De gjenerobret Klaipeda-regionen og de vestlige områdene av Litauen som ble tatt til fange av tyskerne.Japanerne led store tap, men ble stoppet.
  I Afrika, om vinteren, var russiske regimenter i stand til å returnere det tapte om sommeren og nå sine opprinnelige linjer. Og noen steder til og med kile inn i italienske eiendeler.
  Da toppen av våren gikk, startet tyskerne en ny storoffensiv fra Europa. De gjorde hovedsatsingen på supertunge stridsvogner som veier mer enn hundre tonn. Det skal bemerkes at den største russiske tanken "Alexander"-4 veide bare seksti tonn, og selvfølgelig klarte tyskerne å få en fordel i rustning.
  Men det var også ulemper ved å bruke mastodonter. Spesielt når det var nødvendig å overvinne vannbarrierer.
  Det var ikke noe enkelt synspunkt i tsarledelsen - å produsere supertunge stridsvogner på egen hånd eller ikke.
  De heftigste kampene fant sted på himmelen. Jetfly bestemte hvem som ville ha luftoverlegenhet. Så langt har relativ kvalitetsparitet blitt opprettholdt. Kanskje til og med tyskerne var litt foran den russiske hæren i kvalitet, men litt dårligere i kvantitet.
  I tillegg rettferdiggjorde ikke Hitlers beslutning om å øke produksjonen av ballistiske missiler seg selv. Dyre, men utilstrekkelig nøyaktige våpen unnskyldte seg ikke. Selv om det for eksempel ikke kan kalles helt ineffektivt. Hvis sabotører eller spioner satte opp et fyrtårn, fant det sine mål veldig tydelig. Ja, og kryssermissiler fikk allerede nøyaktighet.
  Den russiske middels tanken "Peter" - 5, med tanke på totalen av egenskaper, viste seg å være det beste kjøretøyet i sin klasse med mindre vekt, ikke dårligere i kampegenskaper enn den dyrere "Panther" - 3.
  Et annet kort i Tyskland var tanks-slagskipene "Rat", "Monster", "Alligator". Som et middel for taktisk gjennombrudd er slike maskiner sterke, men det er nesten umulig å utvikle en offensiv med deres hjelp.
  Disk-fly ble, til tross for deres enestående flyegenskaper, bare brukt i rekognosering og som bombefly i stor høyde. De kunne stige til en høyde på opptil tretti kilometer og sveve over Moskva, men dårlig overlevelsesevne i kamp og høye kostnader fratok bilen fordelen ved å bruke den som jagerfly.
  Årsaken til den lave overlevelsesevnen er ringen av jetmotorer med høy effekt, ett treff på motoren og disketten mister stabiliteten. Dessuten kunne størrelsen på flyet ikke være mindre enn tretti meter i diameter.
  Det viste seg å være en klumpete og dyr ting.
  Tyskerne avanserte med jevne mellomrom tidlig på våren, hele sommeren og frem til midten av høsten. Tsarhæren forsvarte seg hardnakket og gravde inn ... Troppene til Det tredje riket led veldig store, store tap og avanserte bare fra hundre til hundre og femti kilometer. Og i Afrika drev i mellomtiden den russiske, tsarhæren, med støtte fra de innfødte, italienerne ut av Etiopia og Somalia, okkuperte Tripoli i Libya.
  Sammen med frost er tiden inne for de russiske generalene til å vinne tilbake det som tidligere var tapt. Men selv de hadde ennå ikke styrken til å bryte kampene på avgjørende måte. I slutten av mars 1948 ble tyskerne bare presset tilbake til sine opprinnelige posisjoner. Men i Afrika ble italienerne presset ut av Libya, og har allerede gått inn i Tunisia. Merkbart russiske tropper avanserte i ekvatorial-Afrika.
  I mai rykket tyskerne og deres allierte hær allerede frem. Det var krig og utmattelse. Her har Russland en merkbar fordel i menneskelige ressurser.
  Igjen er tyske suksesser små. Men den tsaristiske marinen slo Japan ut av flere store maritime øygrupper og drev ut samuraiene på senhøsten - og satte Indonesia på falkonerstøvlene.
  Om vinteren startet den russiske hæren uventet en stor offensiv i de snødekte Alpene. Planen var å deaktivere Italia permanent, og tvinge tyskerne til å spre styrkene sine på nye fronter.
  Bråheten og frekkheten ga resultater. Roma falt i slutten av januar. Byen er en legende der den pavelige tronen lå og symbolske relasjoner er forbundet med den med den strammeste piggtrådsløkken.
  Tyskerne ble igjen presset tilbake utenfor Vistula... Men viktigst av alt, i midten av april ble Italia helt fritt. Med mindre, selvfølgelig, transformasjonen til en av de russiske provinsene med en satrap utnevnt av den autokratiske monarken kan betraktes som frigjøring.
  Men i 1949 kjempet Nazi-Tyskland allerede nesten alene. Japan ble presset tilbake til sitt moderland, mens Spania og Portugal fortsatte å vente. Og sjansene deres for makt i dette blodbadet stupte.
  Men da det tredje riket om sommeren, som skrapte opp de siste reservene, igjen gikk til offensiv, erklærte den portugisiske diktatoren Salazar krig mot Russland. Tolya var bekymret for suksessene til de russiske troppene i Afrika - de hadde allerede okkupert Boston, og nærmet seg grensene til Sør-Afrika og Angola. Bare her spilte USA sin rolle. Den lumske Truman antydet at den mektigste makten i økonomisk utvikling ikke ville gå glipp av sin egen og ikke la Russland etablere verdenshegemoni.
  Generalissimo Franco viste uansett tilbakeholdenhet, men det gjorde ikke Salazar. Åpningen av en ny front av portugiserne skapte problemer for den russiske hæren som gikk inn i Algerie.
  Men om sommeren på begynnelsen av høsten klarte ikke tyskerne å få til noe vesentlig. De løp inn i et forsvar i dybden. Og verdens tyngste supertank "Monster" -3, som nådde en vekt på 10 tusen tonn, og et bombekaliber på 2000 millimeter, viste seg å være bare en ekstremt kostbar misforståelse. Til tross for overfloden av luftvernkanoner, ble den ødelagt av russiske angrepsfly, og påførte dristige luftangrep.
  Da vinterroen satte inn, flyttet den russiske hæren hovedtyngden av kampene til Afrika.
  Portugisiske, koloniale tropper var ikke for sterke. Den tsaristiske hæren, med støtte fra araberne og lokalbefolkningen, rykket frem. Om vinteren frigjorde de Angola, avskåret tyskerne fra Sør-Afrika og Madagaskar. På våren eskalerte kampene mer i Alger og Kamerun. Nazistene trakk seg unna, men det var ekstremt vanskelig å komme videre. Men fortsatt suksess etter suksess.
  Og i Europa var det en pause, bortsett fra luftkampene.
  I 1950 fortsatte det autokratiske Russland å øke produksjonen av våpen. Hun hadde en overveldende fordel i ressursene. Australia kom endelig under den russiske statens kontroll.
  Om sommeren skyndte Fritz seg, dyttet, kastet tusenvis av ballistiske missiler mot russiske posisjoner, og utførte til og med beskytning av Moskva ved å bruke Fau med utvidet rekkevidde. Men de oppnådde nesten ingenting. Satt fast og andpusten.
  Og tsarkommandoen avsluttet sakte med å spise Afrika ... Kampene om Marokko trakk ut til slutten av februar 1951. Men på den annen side ble kommunikasjonen til Det tredje riket på det svarte kontinentet endelig brutt.
  Sør-Afrika og Madagaskar holdt fortsatt stand, og våren 1951 startet den russiske hæren en offensiv mot Nigeria for endelig å jevne fronten ut.
  Sommeren 1951 forsøkte tyskerne igjen å rykke frem ... Og russerne presset på Afrika, og presset Japan med fly. Samurai forsvarte utelukkende metropolen, men ønsket hardnakket ikke å slutte fred.
  Viktigst av alt, ved slutten av høsten kom hele ekvatorial-Afrika under kontroll av det tsaristiske russiske imperiet. Nå forble Det tredje riket virkelig under kontroll, bare de utslåtte landene i Vest-Europa.
  Året 1952 var preget av offensiven til russiske tropper på Madagaskar og Sør-Afrika, samt erobringen av luftoverlegenhet av russisk luftfart. I september 1952 falt den siste tyske bosetningen på det svarte kontinentet. Det kan sees at nå har den prøyssiske ånden endelig kommet ut.
  Da Japan merket håpløsheten i deres posisjon, signerte Japan en kraftig overgivelse i november. Kolossale erstatninger ble pålagt Land of the Rising Sun og russiske tropper ble brakt inn.
  Selv om keiser Hirohito beholdt sin formelle tittel, befant Japan seg i vasalavhengighet av Russland.
  Og 1. januar 1953 begynte endelig russiske tropper sin avgjørende offensiv i Europa. Den alvorlig syke Adolf Hitler ønsket ikke engang å høre om fred, eller en slags hederlig overgivelse. Selv om det allerede er synlig for det blotte øye - Tyskland er ekstremt utslitt.
  Og den russiske hæren skaffet seg nye, perfekte stridsvogner "Peter" -7 og "Alexander" -10 med dynamisk beskyttelse og fjærskjell. Og hun skyndte seg bort til stjernene. Mer spesifikt, Berlin.
  Kampene i Øst-Preussen var ekstremt sta. Koenigsberg ble omringet i begynnelsen av februar, og falt først i april.
  I januar-februar ble tyskerne drevet ut fra området mellom Vistula og Oder. I mars inntok russerne Wien, og i april Bayern.
  Berlin ble også stormet i april - denne måneden viste seg å være en så lykkelig en for tsar-Russland. Og overfallet endte med den fascistiske hovedstadens fall. Hitler begikk ikke selvmord. Han døde i Bonn, av mange av hans uhelbredelige plager.
  Men også ved en merkelig skjebneironi eller lunefulle Pallas, skjedde dette 30. april. Riktignok ikke 1945, men 1953. Men de ekstra åtte årene Nemesis ga ham, kom tydeligvis ikke den demoniske jævelen til gode. Bare mer blod og mer død.
  Og Hitler selv led i enda lengre tid enn i den virkelige historien.
  Overgivelsen falt også på en lignende dato, 9. mai 1953. Dermed endte tredje verdenskrig.
  Det varte i litt over syv år. Den krevde totalt mer enn hundre og tjue millioner menneskeliv. Det er vanskelig å beregne nøyaktig. Europa viste seg å være blodløst. Russland fikk også kolossale skader, for et land med en årlig befolkningsvekst på over tre prosent er ikke dette dødelig.
  Men tsar Vladimir den tredje tok til og med et enestående skritt - han legaliserte polygami. Selv den ortodokse kirke ga en innrømmelse i denne saken, og tillot en kristen å ha fire koner.
  Og generelt ble katekismen revidert på mange spørsmål, for å passe moderne realiteter.
  Russland tok fullstendig kontroll over Afrika, i tillegg til små spanske eiendeler, Australia, Østerrike, tyske land langs Oder, inkludert Italia, og alle eiendelene til samuraier og tyskere i Asia og Stillehavet.
  Frankrike, Belgia og Holland delte Tyskland, og etterlot tyskerne bare Berlin og en del av landet rundt det. Og samtidig anerkjente de seg selv som russiske vasaller.
  Dette utfallet av krigen styrket posisjonen til Vladimir III ytterligere.
  Tiden er inne for relativ stabilitet. USA utviklet seg på egen hånd, og hadde atomvåpen. Og tsar Vladimir Romanov akkumulerte også et anstendig arsenal. Russland fordøyde sine eiendeler, og det var ikke noe spesielt ønske om å erobre noe annet.
  Dessuten brøt oppskytingen av en satellitt ut, og deretter flukten til en mann ut i verdensrommet - det skjedde også i 1961, bare 9. mai, men det var to russiske kosmonauter Oleg og Natasha om bord på en gang. Og selve flyturen var mer grandiost innredet.
  I 1969 fløy både Russland og USA til månen samtidig. Og det var et skikkelig gjennombrudd i verdensrommet.
  Ytterligere ekspansjon utviklet seg mye raskere enn i virkelig historie. I 1981 satte foten til en sovjetisk kosmonaut sin fot på Mars, og i 1984 på Venus. De første vanlige bosetningene begynte å bli bygget på månen. Merkur ble en ny scene for mennesker i 1991.
  Det neste året var ikke så morsomt for russen. Den største tsaren Vladimir Kirillovich døde. Hans regjeringstid viste seg å være den lengste for både Romanov-dynastiet og hele Russlands historie: sekstito år! Og dette, må det innrømmes, viste seg å være år med store prestasjoner, selv om de måtte betale en kolossal pris for dem.
  Siden det ikke var noen mannlige sønner i Vladimir Kirillovich, oppsto det en juridisk konflikt. Kongen selv bestemte det veldig enkelt - han erklærte datteren Mary som etterfølger. og arving. En autokratisk monark kan gjøre hva som helst, han er over loven og selve loven. Men representanter for seniorgrenen til Nicholas II gjorde opprør. I tillegg forlot Mikhail Alexandrovich Romanov avkom. Først sønnen, og deretter, siden avkommet døde relativt ung, og barnebarnet. Dermed oppsto en annen utfordrer til tronen, allerede gjennom linjen til Alexander III.
  Saken luktet borgerkrig... Men... Etter stormfulle samlinger og diskusjoner i Senatet ble et kompromiss vedtatt. Den unge sønnen til Maria, George den første, blir utropt til keiser. Og inntil han blir myndig, regjerer et kollektivt regentsråd, som inkluderer alle de viktigste presedensene fra den keiserlige familien.
  På det ble alt bestemt.
  I 1993 landet en russisk kosmonaut for første gang på en av Jupiters måner. Den gigantiske planeten i seg selv er for mye - en uutholdelig bulk, som du ikke ønsker en fiende. På den, en kopp kaffe veiing, med en slegge!
  Regency Council eksisterte også etter at George den første gikk inn på tronen som en juridisk kompetent monark. Autokratiet forble urokkelig. Selv om veksten av leseferdighet og bevissthet i befolkningen - i 2000 innførte de universell obligatorisk videregående opplæring, og ga opphav til et helt naturlig ønske om større politisk frihet og representasjon i maktstrukturer for hele sivilbefolkningen i det russiske imperiet. Og det vil være flere kinesere og indere i den enn russere.
  Dessuten kunne ikke aristokratiet i denne situasjonen gå for demokratisering og en parlamentarisk styreform. Den russiske adelen kunne ha oppløst seg, og ville helt sikkert ha oppløst seg i bølgen av vanlige folk og utlendinger.
  Og slik ble monarken på tronen en sann garantist - stabiliteten og dominansen til kjernenasjonen.
  Og i 2012 fant den største begivenheten sted - den fjerneste planeten i solsystemet, Pluto, sendt til russiske astronauter! Og fra Venus ble de første grønnsakene og fruktene dyrket på en ujordisk planet servert ved monarkens bord.
  
  IKKE SLAPP SMÅ PLATER
  KOMMENTAR
  Ved et uhell mistet en disk med et hologram avslørt for Adolf Hitler kunnskapen om fremtiden, som viste seg å være veldig farlig for verden. Fuhrer nekter midlertidig å angripe USSR og foreløpig angrep i Vesten.
  . KAPITTEL 1
  Tidsreisende mistet ved et uhell en liten harddisk med et hologram på. Og i den var historien til planeten Jorden. Og det falt i hendene på SS, og til en veldig smart oberst. Og han klarte å komme gjennom til Himmler og Hitler. Og de godtok det og så på hologrammet. Og de trakk konklusjoner.
  Først og fremst bestemte selvfølgelig Hitler. Han fikk nå kunnskapen om hvordan krigen ville gå.
  Og selvfølgelig gjorde jeg noen justeringer. Spesielt stoppet han ikke stridsvognene i nærheten av Duker. Og han beseiret engelskmennene. Ja, og Frankrike kapitulerte noen dager tidligere, siden nazistene hadde god kunnskap om antall og disposisjon av tropper.
  Men det mest interessante er videre ... Hitler bestemte seg for å lande tropper i Storbritannia og erobre det. Og det virket som et sterkt trekk. Så før det var Fritz i tvil. Hitler selv er en stor anglofil, og regnet seriøst med alliansen mellom Storbritannia og Det tredje riket mot Sovjetunionen. Men denne gangen var alt klart.
  I tillegg visste Hitler allerede sikkert at det ikke ville være mulig å forhandle med Storbritannia, og Sovjetunionen var veldig sterk militært og dannet reserver for raskt. Så det er ikke så lett å håndtere ham. Og du må først lage en kraftig tankflåte, mot trettifire.
  Og fortsatt få ressursene til de engelske koloniene. Og dette er hovedsaken - da vil det tredje riket ha utallige reserver og makt. Og selvfølgelig er britene nå svakere. Troppene som gikk tapt i nærheten av Duker ble ikke regnet med.
  I tillegg hadde Hitler nå nøyaktig informasjon om det britiske kystforsvaret og forsto bedre hvordan man kunne føre en luftkrig. I tillegg utnevnte Führer Speer til minister for våpen og ammunisjon, og ga ham nødbeføyelser - beordret å overføre økonomien til Det tredje riket og de okkuperte landene til krigsfot. Og produksjonen av våpen i Tyskland har økt dramatisk - spesielt fly. Det gjorde det mulig å vinne luftkampen om Storbritannia, og gjennomføre landingen. Og selvfølgelig er det veldig, veldig kult.
  Hitler visste nå mye mer om sine motstandere. Og bestemte seg derfor for å erklære total krig mye tidligere, og før det tredje riket begynte å tape. Det er tydelig at de allierte er sterke. Og at mens Wehrmacht ikke er fastlåst med USSR, bør Storbritannia gjøres unna. Nyt øyeblikket.
  Samtidig, selvfølgelig, overføre maksimalt antall fabrikker til tre skift og bruke utenlandsk arbeidskraft. Og dette er selvfølgelig ganske alvorlig. Og bygge flere ubåter. Husk at det samtidig var mulig å vinne ubåtkrigen.
  Tyskerne bygget opp potensialet sitt i et akselerert tempo. Og presset britene i himmelen. I tillegg ga de et knusende slag, og fanget Malta direkte. Og det betydde noe også. Hitler snakket hardt med Franco og tvang ham til å slippe de tyske troppene gjennom og stormet Gibraltar. Etter det stormet Fritz til Afrika i flokker. Og presset på Storbritannia vokste.
  Og det så ut til at britene ikke hadde noen sjanse ... I prinsippet er det slik det er. USA gikk ikke åpenlyst inn i krigen. Og landingen fant sted i september, etter at den britiske luftfarten ble undertrykt av Luftwaffes overlegne styrker. Den avgjørende rollen ble spilt av innsatsen til Speer, som Hitler utnevnte i mai og beordret å overføre økonomien til krigsfot. Og det lyktes. Det tredje riket fikk raskt fart og dets militærindustrielle kompleks. Mulighetene til tyske flyfabrikker tillot produksjon av nittienhundre fly per dag. Og Storbritannia kunne ikke motstå en slik makt.
  Pluss nok et sterkt trekk fra Hitlers side for å la kvinner kjempe i himmelen.
  Og her er Albina og Alvina - to barbeinte skjønnheter i bikini kjemper i luften.
  De er veldig kule å presse britene.
  Albina skyter ned et britisk fly med bare tær og skriker:
  Vi river alt i stykker!
  Alvina kutter også fienden med sin bare hæl og skriker:
  - Det blir vår seier!
  Ja, hvis jentene slåss nesten nakne, så blir det alvor. Og så fienden vil bli revet i stykker at det ikke vil virke nok for noen. Hvor sterke er barbeinte jenter i bikini.
  Og hvis de allerede begynner å skrike og brøle, så er dette en fullstendig blokkering.
  Alvina, som slo ned en annen engelsk bil, utstedte:
  - Vi kan ikke bli beseiret!
  Albina, som kuttet av engelskmannen, knirket også:
  - Vi er sterkest!
  Jentene er definitivt kule. Marseille presterte også bra. Hitler ga ham spesiell oppmerksomhet. Og dette fenomenet ess, som satte flere rekorder i andre verdenskrig, ble avslørt mye tidligere.
  Det viktigste er selvfølgelig å lande på land. Tyskerne hadde nøyaktig værmelding, og kunnskap om kystforsvaret, så landingen gikk veldig bra.
  Nazistene handlet selvsikkert. SS "Wolves" bataljon av jenter deltok i slaget. De kvinnelige krigerne kjempet i bare bikini og barbeint, noe som gjorde dem uovervinnelige. Og dette må jeg si er en veldig avslørende og kul avgjørelse.
  Nazistene fortsatte å angripe ... Og umiddelbart ble brohoder på britisk jord tatt til fange på farten.
  Gerda og Charlotte slo sine bare føtter gjennom høstpyttene, skjøt mot de engelske troppene og hylte:
  - I den hellige krigen blir det vår seier! Keiserlig flagg frem - ære til de falne heltene!
  Og andre jenter, som kastet granater med bare føtter, viste sin høyeste klasse, brølende:
  - Ingen vil stoppe oss
  Ingenting vil beseire oss!
  Frimodig vil vi ødelegge fienden,
  Vår vilje er en monolitt!
  Og faktisk var jentene bare fantastiske. Og faktisk - disse jentene er super!
  Og når de i tillegg tok av seg BH-ene, og viste en slik ubøyelig aggresjon, ble det virkelig - super!
  Gerda, som skjøt mot motstandere, kviste:
  - Ingen kan beseire oss!
  Og med bare hælen kastet hun en granat. Og ødelegge mange fiender.
  Også Charlotte kastet en sitron med bare tærne, rev opp en masse fiender og knirket:
  - For arisk kommunisme!
  Christina kjemper også ved å klippe ned motstandere og brøle:
  - For Moder Preussen!
  Magda kastet en morderisk dødsgave med sin bare hæl, kurret:
  - For store milepæler og prestasjoner!
  Jentene ser ut til å rase grundig. Og de viser klassen sin. Og ganske betydelig.
  Hvor er det mot jentelaget, spesielt hvis de rev av seg BH-ene - stå imot!
  Jenter, selvfølgelig, hvis de viser klasse, vil de vise det veldig betydelig.
  Og hvordan de brøler på toppen av lungene.
  Ja, hvor er det tredje riket imot dette for å motstå ...
  Men til slutt gikk Fritz utenom London. Og beveget seg på rutene sine.
  Og Churchill flykter til Canada.
  Britene overga London for å unngå ødeleggelse. Og sto generelt ganske svakt imot. Og de ble beseiret sammen.
  England falt. En protysk konge ble satt på tronen og en regjering ledet av statsminister Mosley ble dannet.
  Så begynte erobringen av koloniene i England. Og tyskerne forberedte seg på å marsjere østover. Og de samlet inn nye tanker. T-4 ble oppgradert for et kraftigere våpen. Og T-3 fikk en pistol med lengre løpet.
  Churchill snudde selvfølgelig halen mellom beina og begynte å be USA om å gå inn i krigen. Men Amerika mistet ønsket om å se hvor sterke nazistene var.
  Og det har vært noen endringer i teknologien. Tyskerne, som laget "Tiger", plasserte motor og girkasse sammen og i en blokk og på tvers, tårnet ble gjort mindre og smalere, og understellet ble endret til et lettere og mer praktisk.
  "Tigeren" som et resultat viste seg å være mindre enn to meter, og veie mindre enn trettiåtte tonn. Som med en motor på syv hundre hestekrefter ga ham god bevegelighet. Og beskyttelsen var enda bedre, siden rustningen var plassert under bakkene. Og så tanken er rett og slett ikke tatt.
  Denne bilen var uten sidestykke.
  Etter kapitulasjonen og underkastelsen av Storbritannia begynte prosessen med å erobre koloniene.
  Tyskerne hadde ikke tid til å angripe USSR våren førtien. Og om sommeren var det åpenbart at de ikke kom i tide før vinteren!
  Så Hitler bestemte seg for ikke å reise til Russland foreløpig. Og siden USA kan lage en atombombe, må du først dempe dem. Selv om det ikke er lett å få Amerika utenlands. Men vi må...
  Først og fremst gjennomførte tyskerne i mai 1941 Operasjon Icarus for å erobre Island. Og det var dristig og smart. Så til Grønland og så til Canada.
  Det ble en samtale - ville Stalin være med i Akse-koalisjonen? Og også gå i krig med USA? Fristelsen var selvfølgelig stor. Men Stalin holdt konsistensen ... og kom ikke inn i krigen.
  Og tyskerne nærmet seg USA. Japan beseiret den amerikanske flåten ved Peru havn og beslagla mye land. Tyskerne klarte også å erobre India. Og det var deres sterke trekk.
  Hitler beordret akkumulering av tropper i Argentina og Brasil. Og å samle kolossale krefter der. Og også flytte gjennom Canada. Japan blokkerte USA og Panama-øyet. Og de begynte å legge press på amerikanerne fra begge sider.
  Tyskerne klarte å overbevise Argentina og Brasil om å gå inn i krigen mot USA. Det tredje rikets autoritet var stor. Amerika har en sterk økonomi, men en ganske svak hær. Og det presses hardt. Og havet, japanerne sank nesten hele flåten. Og Amerika var under angrep fra ubåtflåten. Og veldig kraftige knusende nederlag for kraftige skip og hangarskip. Som også ødelegger alle.
  Hitler tok fienden for å presse og begynte å knuse som en beinbryter. Og det gjorde vondt.
  Og jentene knuser amerikanerne i himmelen. Og tanken "Tiger" i modernisert versjon har blitt en kul bil. Og han banket alle som en hammer.
  Hitler, som de sier, er en morder-terminator. Og jentene i Wehrmacht er slike drepende krigere og treffer fienden.
  For eksempel, to piloter fra Det tredje riket - Albina og Alvina kalte dem A - en firkant, de scoret kontoer veldig raskt. Mens Marseille ble regnet som mesteren. I juni 1943 brakte han kontoen sin til fire hundre biler og mottok som et resultat Ridderkorset av jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter. Og dette er den femte graden.
  Men Albina og Alvina var allerede i ferd med å innhente ham. Med over tre hundre nedstyrte kjøretøyer hver mottok de Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Men nå nærmet de seg allerede fire hundre. Og de ville ikke stoppe.
  Her trykket Albina de bare tærne på rattpedalene og kvitret:
  - Ære være det store fedrelandet!
  Og skjøt ned et par amerikanske fly.
  Alvina, som fortsatte å skyte, slo også. Hun skjøt ned to fly fra den amerikanske hæren med bare føtter og knirket:
  Vi er legemliggjørelsen av hat!
  Jentene skilte lag. De er veldig smidige i kamp.
  Albina avfyrte kanonen sin og hveste:
  - Ære til fedrelandet - pisk!
  Alvin var enig i dette:
  - Stor ære!
  Tyskerne presset amerikanerne veldig hardt. Og de tok kvaliteten på luftfarten deres.
  E-50 viste seg å være en god utvikling. Denne tanken viste seg med en pansergjennomtrengende og hurtigskytende kanon. Og med god frontbeskyttelse.
  Amerikaneren Sherman er ikke hans rival. Og Pershing også. E-50 viste seg å være et beist av en maskin.
  Tyskerne i det førti-tredje året slo seg ned på Grønland, og skapte fotfeste i Canada. Samtidig vant det tyske diplomatiet Brasil over på sin side, sammen med Argentina, som lenge hadde vært lydig. Og promoteringen begynte fra de sørlige brohodene.
  1944 var et avgjørende år. Tyske og japanske tropper invaderte Mexico, og fanget nesten hele Canada, og invaderte også Alaska. Og så ble fiendtlighetene til slutt overført til USA. På dets territorium begynte virkelige kamper å finne sted.
  Og selvfølgelig viste de tyske stridsvognene i E-serien seg å være veldig farlige og kampkjøretøyer. Hvor er amerikanerne før dem. Fascistene har en slik styrke.
  Spesielt når Gerdas tankmannskap er på angrep og knuser amerikanske tropper.
  Hun har en bil i E-50-serien, smidig og rask. Hun har en løpslengde på 100 EL og et kanonkaliber på 105 mm. Hvis en slik pistol hull.
  Gerda trykket på joystick-knappen med bare tær, avfyrte et prosjektil, traff fienden nøyaktig og knirket:
  - Ære til det tredje riket!
  Charlotte, denne rødhårede jenta banket også, med bare tærne, mot amerikanerne og kvitret, og blottet tenner:
  Ære til våre uovervinnelige tropper!
  Kristina banket også på de kvikke, meislede bena med bare fingrene og ropte:
  - Ære til Wehrmachts heltemot!
  Magda, som brukte de lange grasiøse fingrene på de bare bena, banket og hylte også:
  - Ære til den uovervinnelige Wehrmacht!
  Og fire jenter vil ta det og brøle på toppen av lungene sine:
  - Vi er ekte ørner, og fulle av heltemot! Og vi flyr som fugler, sønner av det modige moderlandet!
  Gerda skjøt igjen med bare tærne. Hun traff den amerikanske bilen og hvisket:
  - Nei, ikke sønner, men døtre!
  Charlotte skjøt mot den amerikanske bilen, rev av tårnet og kvitret:
  - Selvfølgelig er døtre veldig heroiske!
  Christina slo motstanderen. Hun gjennomboret fienden gjennom og gjennom, og hveste og blottet tenner:
  - Vi er dødens virkelige maskiner!
  Magda skjøt også mot fienden. Hun brøt fiendens rustning, ramlet fiendens panne og ropte:
  - Og vi er de mest perfekte maskinene i verden!
  Og jentene hylte i kor:
  - Ære til Tyskland, ære, stridsvognene suser framover! Divisjoner i det tredje riket ønsker det modige folket velkommen!
  Kort sagt, tyskerne gjorde det veldig bra, og troppene deres scoret den ene seieren etter den andre.
  USA har selvfølgelig en sterk økonomi, men de tapte på teknologi. Spesielt stridsvogner og jetfly. Tyskerne hadde allerede ME-262 X i serieproduksjon, og dette flyet var både overlevelsesdyktig, hastighet over 1150 kilometer i timen, og bevæpnet med fem fly 30-mm kanoner. Amerikanerne kan ikke motstå en slik maskin.
  Tyskerne hadde også en XE-262 fugl, lett å produsere, nesten utelukkende laget av tre, veldig lett og manøvrerbar. Men XE-262, på grunn av sin for lave masse og høye hastighet, var også vanskelig å administrere og krevde svært dyktige piloter. Men han var stor for Huffmans stil, som fungerte i tilnærming. Og på nært hold knuste han amerikanerne.
  Men foruten Marcel var det også to jenter: Albina og Alvina. De passerte tre hundre nedstyrte fly hver og mottok Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Ridderkors med gylne eikeblader, sverd og diamanter har så langt bare Huffman, som skjøt ned mer enn fem hundre fly, og Rudel, det legendariske angrepsflyet, slått ut mer enn fem hundre stridsvogner, og mange andre bakkemål. Og sytten fly til.
  I Det tredje riket godkjente de også sjette grad av Jernkorsets ridderkors med platinaeikblader, sverd og diamanter, til de som når tusen nedstyrte fly, eller like mange knuste stridsvogner.
  Dette ridderkorset burde vært festet med minst hundre diamanter, og det ville vært større enn andre ridderkors. Så prisen var ikke bare hederlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyr over himmelen. De skyter ned Yankee-flyene og synger gjennom tennene:
  - Vakre jenter,
  Gode venner...
  Ville vært formidable gutter -
  Og flotte spark!
  Albina siktet flypistolen ved hjelp av de bare tærne, dunket amerikaneren og knirket:
  - Lys av muntre øyne!
  Og blunket til partneren hennes. Hun kuttet av motparten. Hun knuste fienden i stykker med bare tærne og kvitret:
  - For kommunismen og våre strålende seire!
  Albina korrigerte partneren sin og skjøt ned Yankee-flyet:
  - For arisk kommunisme!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  I mellomtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tapte helt klart til den beste fienden innen teknologi og trening, og til og med ved bruk av utenlandske divisjoner.
  Spesielt Yankees har den viktigste Sherman-tanken. Vel, hvor er han mot den viktigste tyske E-50. Maskinen til nazistene hadde en frontalrustning på 250 millimeter, sidepanser på 170 millimeter og en vekt på sytti tonn med en motor på 1200 hestekrefter med en motorforsterker.
  Det skal bemerkes at Sherman ikke en gang kunne trenge gjennom den tyske siden, siden rustningen til E-50 skråner. Selv Sherman med en sytten fots pistol, Firefly, tok egentlig ikke en tysker om bord. Men denne tanken var ikke massiv.
  Og tyskerne tok selvsikkert den amerikanske tanken fra fem kilometers avstand. Dessuten har han en høy silhuett. Amerikanerne hadde Pershing noe bedre. Men denne tanken var ikke så massiv som Sherman, og fortsatt var dens 90 mm pistol ikke nok for en effektiv kamp.
  Bare "Superpershing" kunne trenge den tyske E-50 inn i siden. Fordelen med en pistol og et kaliber på 90 mm og en løpslengde på 73 EL. Men på den annen side er skuddhastigheten kun fire skudd i minuttet mot tolv for den tyske E-50, og vekten på femti tonn er for stor for en motor på 500 hestekrefter. Ja, og rustningen er utilstrekkelig. I pannen på den tyske hovedmastodonten slo amerikanerne likevel ikke gjennom. Og Fritz hadde også en E-75 med 128 mm kaliber kanon og 210 mm sidepansertykkelse under bakker, med enda bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekrefter.
  Så helt fra begynnelsen tapte USA. Bare T-93-tanken, nærmere bestemt en selvgående pistol som veide nittitre tonn, med en frontalpansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne kjempe mot de tyske mastodontene.
  Men kjøreytelsen til denne selvgående pistolen var uviktig, det samme var brannhastigheten. Og tyskerne ødela den med fly.
  Så amerikanerne som helhet hadde det ikke bra, og tapte håpløst.
  Og de tyske troppene kom nærmere og nærmere New York og Washington.
  Roosevelt tryglet Hitler om fred.
  Men Führeren ønsket bare fullstendig overgivelse uten noen betingelser. Washington ble omringet. Og nazistene begynte et angrep på den amerikanske hovedstaden.
  Tankmannskapet til Gerda kjempet for en lysere morgendag. Og han vant uten problemer.
  Jenta begynte til og med å skyte ikke bare med bare tærne, men også med de skarlagenrøde brystvortene. Og det hjalp mye.
  Charlotte skjøt også ved å trykke rubin-nipplene på joystick-knappen og kvitre:
  - Kommunismens storhet ligger i å ikke være en fisk, men en hval!
  Christina, skytende, trykket på knappene på styrespaken, bemerket:
  - Og vi tyskere skal bygge kommunismens største!
  Magda, som skjøt røde brystvorter mot motstanderne sine, utstedte aggressivt:
  - Den lyseste kommunismen! Bare opp, ikke et steg ned!
  Gerda pekte kanonen med bare tær og snudde den amerikanske haubitsen med et velrettet skudd, bekreftet:
  - For arisk kommunisme!
  Etter Washingtons fall kapitulerte Amerika snart. Og det skjedde 31. januar 1945.
  Den andre verdenskrig er over. Og Hitlers oppgang til makten falt sammen med Amerikas kapitulasjon.
  Det så ut til å være en lang periode med fred. Faktisk er alle kriger over, USA er tatt til fange, og hva mer kan du ønske deg? Men det var en supermakt til med kolonier: Japan. Og Hitler ønsket å erobre den, så vel som Sovjetunionen.
  22. juni 1945 begynte invasjonen av hæren til Det tredje riket i USSR.
  Hva kan den røde hæren regne med under disse forholdene? Styrkene er allerede svært ulik.
  Men tilsynelatende har russere og andre nasjonaliteter fortsatt noen beregninger.
  Og de kjemper hardt.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kjemper mot nazistene.
  Jenter tradisjonelt barbeint og i bikini. Og dette er deres credo. De kjemper med vill voldsomhet.
  Natasha, som skyter fra et maskingevær, bemerker:
  - Hva er vi gode på, at vi vet hvordan vi skal kjempe!
  Zoya, som skjøt mot fienden, var enig:
  - Vi kan!
  Og kastet en granat med bare tærne.
  Augustina skriblet mot nazistene med et maskingevær, og ropte med stor spenning og kastet en granat med den bare hælen:
  - Jeg er ondskapens ødelegger!
  Svetlana, som også skjøt mot fienden, og skjøt nøyaktig, klippet ned fiendene og kastet en pose med eksplosiver med bare foten, på grunn av hvilken tanken snudde, ga provoserende ut:
  - Jeg skal male det tredje riket til pulver!
  Og jenta stakk ut tungen igjen.
  Her er krigerne. Med dem kan du kjempe mot nesten hvilket som helst monster. Og til og med Hitlers.
  Natasha, som skjøt mot nazistene og forsvarte Moskva, sang:
  - Vi er knust av hordens åk,
  Vi er undertrykt av de vantros åk ...
  Zoya, som skjøt mot Fritz, og lanserte de bare tærne med føttene, ga ut en morderisk fløyte:
  Men det koker i blodårene våre
  Slavernes himmel...
  Augustina, som skjøt mot nazistene og opptrådte veldig energisk, og ga en granat med sin bare hæl, fortsatte:
  Og fra de fantastiske strendene,
  Til kysten av Kolyma...
  Svetlana sang med vill lidenskap og lekte med musklene i beina, og presseflisene ga ut:
  Alt dette er vår jord,
  Alt dette er oss!
  Og her var jentene, må jeg si, med stor innbilskhet og kolossal aggresjon.
  Ingen kan stoppe dem, ingenting kan beseire dem. Onde ulver knuser fienden, onde tigre hilser heltene.
  Eller kanskje heltinner. Her er gamblingjentene på den høyeste flukt av en fugl.
  Og hvis de kjemper, så fra hjertet ....
  Og Alenka med mannskapet hennes på KV-13-tanken. En maskin som er klar til å motstå de tyske, pyramideformede komposisjonene. Jenta skyter mot fienden og synger:
  - Tankene våre, det er bare et mirakel,
  Fra ørkener til nordlige hav!
  Vi vil rive deg fra hverandre, tro Judas,
  Det forferdelige dyret vil bli ødelagt!
  Anyuta bekreftet med raseri, og skjøt også mot fienden ved hjelp av hennes bare tær:
  - Jeg skal rive fienden og male dem til pulver.
  Alla byttet på å angripe fienden ved hjelp av de bare tærne og kvitret:
  - For den røde kommunismens storhet!
  Maria banket også fienden, og gjorde et velrettet skudd med bare underekstremitet og brølte:
  - For vakre seire!
  Marusya beveget også fienden ved hjelp av bare tærne, som om hun slo ham, og ropte:
  - For kommunismens høyeste ideer!
  De fem kjempet mot nazistene som terminatorer.
  Og sovjetiske piloter kjempet også på himmelen. Spesielt Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kjempet som episke kvinnelige helter. Ved hjelp av bare tær sendte de luftprosjektiler. De traff fiendene veldig treffende.
  Anastasia trykket den røde brystvorten sin på joystick-knappen, slo fascisten og kvitret:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Den halvnakne Akulina skjøt mot fienden med jordbærnipler og kurret:
  - Ære til heltene i USSR!
  Dette er varme og sterke jenter her. Hvordan de kjemper som ekte beist. Og de har overmenneskelig lidenskap og kolossal styrke.
  Anastasia, som knuste nazistene, sang:
  - Over den uheldige planeten hang,
  Onde Fritz syder mørke ...
  Okkupanten hater øksen sin,
  Skjerp og hugg av hodet!
  
  Men han er ikke en bonde,
  Og ikke for alltid gå under åket ...
  Gjør onde fiender til ildsjeler,
  Vil bli verdens hersker!
  Og så er det Elizaveta på en selvgående pistol SU-100. En maskin med en kraftigere 100 mm kanon enn T-34-85 og klar til å kjempe mot fiender.
  Jenter i tanken, selvfølgelig, i bare en bikini.
  Elizabeth trykket på joystick-knappen med bare tærne, skjøt ganske nøyaktig mot fienden, og kurret:
  - For kommunismens Russland!
  Så skjøt Ekaterina etter tur ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten til å skyte.
  Hun traff nazistenes tank og kurret:
  - For suksess med å bygge kommunismen!
  Elena skjøt også mot motstanderen med bare tærne. Hun knuste tønnen til en pyramideformet tank, gjorde det hele treffende.
  Så kvitret hun:
  - Det lyseste vi vil ha kommunisme!
  Så lupanula og Euphrosinia, selv om hun vanligvis bare er en sjåfør. Men jenta slo veldig nøyaktig, og slo av munnen på nazistenes tank.
  Så kurret hun:
  - Vår kommunisme er lysere enn solen!
  Jentene på tanken er barbeint og i bikini ser veldig vakre og karismatiske ut. Og de har bryster med slike skarlagensrøde brystvorter.
  Elizabeth sang med glede;
  La oss knuse åket, tro fascismen,
  Jeg flytter fjell hvis det er nødvendig...
  Det vil komme en epoke, kommunismens epoke,
  Jeg vil fly til himmelen med en sang!
  Og igjen vil jenta med den skarlagenrøde brystvorten trykke på joystick-knappen og treffe nazistene.
  Så Fuhrer vil ikke finne det litt.
  Med slike jenter er det klart at Sovjetunionen fortsatt lever, og Hitler kan ikke bryte det så lett.
  Selv om tyskerne klatrer fremover ...
  Gerda kjemper på E-50 U-tanken, da blir det en dødelig forelskelse. Og så alle maser på det.
  Han trykker på knappene på styrespaken med de bare tærne, og slår en trettifire og brøler:
  - For kommunismen, den store arieren!
  Charlotte kjemper, og sender med bare tær også et dødelig prosjektil og hyl:
  - Det er flott!
  Christina tok den og banket med hjelp av bare tærne mot fienden med et dødelig hopp og kurret:
  - For store seire!
  Og Magda også, som en lupaneet med et morderisk hopp, ved hjelp av en bar hæl, lupanula fra maskingevær og knurret:
  - For supermenn!
  Så den røde hæren er tett på dette.
  Her kjemper Agatha og Adala på en diskett. Krigere kontrollerer maskinen ved hjelp av joysticks, og distribuerer denne kraftigste enheten. Og så knuser de motstandere. Og de treffer med varmestråler fra luften. Bokstavelig talt ødelegge kraften til rivalene.
  Agatha skyter mot fienden og brøler:
  - Gal min lidenskap!
  Og med en bar, rund hæl, som om du trykker.
  Adala, som skyter mot fiender, erklærer selvsikkert:
  - Det er bare kraft!
  Og han bruker også bare tærne mot fienden.
  Jentene spredte seg virkelig. Og slike, la oss si rettkjempende skjønnheter.
  Så det er veldig vanskelig for USSR å motstå slik makt.
  Albina og Alvina kjemper også og slår ned fiender med bare tær. Og veldig illevarslende.
  Og jentene knuser den røde hæren og brøler:
  - Hvite ulver klemmer seg sammen i en flokk,
  Først da vil arten overleve...
  De svake går til grunne - de blir drept ...
  Rensende hellig blod!
  . KAPITTEL 2
  Tyskerne og deres allierte presser den røde hæren. Og ødelegge Russland.
  Men sovjetiske jenter kjemper også til gjengjeld. Og de viser sin høyeste klasse.
  Anastasia Vedmakova hopper inn i flyet. Han løfter ham opp i luften, han går stivt og brøler:
  - For stor kommunisme!
  Jenta slåss i truser alene. Og det er veldig vakkert.
  Og Akulina Orlova tok til og med av seg BH-en, og bare en feiging kjemper. Og jenta er veldig kul.
  Akulina er en superjente, og ved hjelp av de bare tærne slår hun ned fienden og skriker:
  - Ære til kommunismen!
  Mirabela Magnetic hadde kun på seg badebukse. Så vakker og kjempende jente. Og hvordan det skriker:
  - Jeg har ei jente som er super!
  Og også ved hjelp av bare tær, gjennomborer han fienden.
  Dette er jentene og veldig kule og spreke. Og så knuser de hele den fascistiske koalisjonen på istapper som en klubb.
  Men fortsatt går Wehrmacht frem.
  Da vant de fire jentene den legendariske berømmelsen. Selv om generelt deres strålende vei begynte i det førtiførste året. Himmler overtalte Fuhrer til å prøve kvinnebataljoner i kamper, fra spesialtrente ariere.
  Kampene viste at kvinner slett ikke er et svakt ledd og vet å kjempe godt. Og samtidig bære mindre tap enn menn. Krigerne kjempet også i infanteriet, og slo sine bare føtter på den varme sanden i Sahara-ørkenen. Og mestret tankene. Etter å ha testet "Tiger", i kamper med Storbritannia.
  Skjebnen til Panther-tanken viste seg å være interessant. I virkelig historie spilte denne beste og nest største tanken i Det tredje riket en stor rolle i Pantsval. Alternativt kjempet nesten ikke "Panthers". De hadde ikke tid til å storme den britiske metropolen. Mer avanserte og kraftige "Panthers" -2 gikk inn i serien for kamper mot USA.
  Og nå har de fire fått en enda kraftigere og perfekt "E" -50, preget av sterke våpen og beskyttelse.
  Krigerne følte seg veldig selvsikre. Styringen av tanken er den mest moderne med joysticks. Den nyeste bilen. Til og med gassturbinmotoren. Men det er også nok av "Panthers" -2. Trettifire er ikke en rival til en slik maskin.
  Gerda satt tilbakelent i en lenestol. Hun var bikini. Jenter er allerede vant til å slåss halvnakne. Ørkenens varme sand brente deres bare føtter, småsteinene på fjellene prikket deres bare såler. Men krigerne brøt ikke i det hele tatt og gnidde seg ikke til pulver.
  Sjefen for mannskapet, som ble tildelt mange priser, hvisket:
  - Og nå er Russland mot oss! Nye eventyr og seire venter!
  Hun ristet på det hvite som snøhodet. Naturlig blond, veldig vakker og solbrun.
  Charlotte smilte.
  Denne jenta hadde kobberrødt hår som brant som en flamme. Også en skjønnhet, med bronsebrun. I bikini, solbrun, muskuløs. Med bare føtter, trampende på varm sand og skarpe steiner.
  Den brennende djevelen sa:
  - Russerne er kanskje våre mest fanatiske motstandere!
  Christina hevet stemmen. Håret hennes er kobbergult, også brennende som en flamme, men med en gylden fargetone. Og samme brunfarge, muskler og skjønnhet. Uttrykksfullt og samtidig mildt ansikt. Og en bikini. Ben som har trampet milevis på en hard og brennende overflate, men som ikke har mistet sin ynde og glatte linjer. De nakne tærne er pent trimmet og veldig smidige.
  Den rødhårede jenta spurte:
  - Hvorfor tror du det?
  Magda svarte for henne. Denne jenta har hvitt gull hår, honningblond. Veldig vakker, muskuløs, med et uttrykksfullt ansikt og safir-smaragd-øyne. Bena er også herdede, med runde hæler og rette tær. Kanskje Magda har det ømmeste ansiktet, nesten saktmodig, til tross for den modige haken. Gerda ser for eksempel tøffere ut. Litt mykere enn Christina, og litt perverst som heksen Charlotte.
  Magda sa:
  - De har et totalitært system som vårt. De er derfor tøffere!
  Gerda smilte og svarte:
  - Sovjetiske stridsvogner er en haug med skrapmetall. Vi skal ikke være redde for dem!
  Magda svarte lavt:
  - I KV-serien er det fullt av mastodonter. Spesielt KV9.
  Jentene fniste. Den siste tanken viste seg virkelig å være et "mesterverk" - den tyngste maskinen med tre kanoner: to 152 mm og en 122, med en vekt på tre hundre tonn, og en frontalrustning på 200 mm. En av de mest mislykkede modellene innen tankbygging. Det var ikke mulig å frakte en slik tank i det hele tatt. Og bilen er rett og slett bortkastet penger! KV-10 kom også inn i serien - en maskin med tre 107 mm kanoner og en vekt på to hundre tonn, en slags tankdestroyer.
  Ikke den beste ideen å sette to våpen på tanken. Og enda mer enn tre. Her viste Stalin selvfølgelig tyranni. Og i stor grad forstyrret landet. Imidlertid ble det også utviklet en tank fra Isov-serien. Men også stor og tung. Den eneste forskjellen fra KV-serien er et forsøk på å sette rustningen i en rasjonell helling. Men den røde hæren førte ikke krig, og derfor ble ikke teknikken mye bedre. Og det var ingen kamppraksis med å bruke maskiner.
  Generelt brukte tyskerne fire års forsinkelse sammenlignet med den virkelige historien mer fruktbart.
  Rødhårede Charlotte presset de bare tærne på joysticken. Skutt mot grensebunkeren. Et 105 mm granat traff den sovjetiske pistolen og snudde den. Kampsettet begynte å rive, og granatene detonerte.
  Den røde heksa hvisket:
  - Jeg er en forferdelig ridder - på dine knær villmenn! Jeg vil feie fedrelandets fiender bort fra jordens overflate!
  Og gliset av perletenner, og gnisten av smaragdøyne. Jentene er virkelig på topp.
  Christina fniste og svarte:
  Nå skal jeg skyte!
  Og skjøt også mot fienden. En sovjetisk 76 mm kanon ble avfyrt. Skallet traff den skrånende pannen på E-50. Og rikosjetterte av gårde. Det bare ringte i ørene til jentene.
  Gerda slo henne bare føtter og kvitret:
  - For en passasje!
  Og hun skjøt selv det neste skuddet ... Tyske stridsvogner skjøt mot det sovjetiske befestede området. E-100 fungerte også. Denne maskinen viste seg også å være et derivat av musen. Ikke en veldig god idé for en tokanons tank. E-100 er allerede utgått.
  I stedet kommer angrepsmodifikasjoner av "E"-serien inn i serien. Men denne fungerer fortsatt. Og skyter prosjektiler.
  Charlotte fniser skingrende og rister bare foten.
  - Krig er en forferdelig tilstand, men den fengsler som et spill!
  Og jenta skjøt, og veldig treffende.
  Christina blottet perlestennene sine. Hun er en kjøttetende, rovpanter.
  Sovjetiske kanoner skyter, og foran dem er minefelt. Tyske teletanker beveger seg. Og angrepsbombere jobber med et vilt brøl.
  Grenseposter ruller rundt. Hitlers horder krysset grensen.
  Magda sa at hun ikke var så vittig, og banket den bare foten på rustningen:
  - Vi feier vekk et sterkt forsvar, men stålpanikker!
  Krigerne blunket til hverandre. Det sovjetiske forsvaret var ganske kraftig. Spesielt mye min. Og dette forsinket tyskerne. Men de klarte likevel å komme seg videre.
  Bombefly jobbet på sovjetiske stillinger, og angrepsfly kom også ovenfra. Hastende inn i dypet av forsvaret av den røde hæren og TA-400, en av de mest formidable modifikasjonene av bombeflyene. Så mange som seks motorer, inkludert jetmotorer. Og de bomber og ødelegger sovjetiske byer.
  Gerda, som skjøt, bemerket med et smil:
  - I kamp er vi dyr, men med sinnet til en mann!
  Og skjøt igjen. Ødelagt en sovjetisk kanon. Generelt er dette en jente på høyeste nivå. Og det er så kult.
  E-50 skjøt mot sovjetiske stillinger, i seg selv praktisk talt uten å bli skadet. Bilens skrånende rustning med sementert stål ga utmerkede rikosjetter. Sovjetiske granater kunne ikke engang skrape tyskerne skikkelig.
  Christina husket testene til "Tigeren". Da var det den første masseproduserte tyske tanken. Ingen av skjellene kunne forårsake skade på tigeren. Britene falt under hans slag. Men her er en sytten fots kanon, gjennomboret i pannen. Så døde jentene nesten. Og dette ble husket av krigeren. Hvor nærme de var den benete kjerringa med ljåen og kjente den iskalde pusten hennes.
  Jenta gned den nakne sålen mot hjørnet. Hun ville virkelig hoppe ut av tanken og løpe. Hun er en så direkte kriger.
  Christina sang med aplomb:
  - Blå tåke, og overalt svik!
  Krigerne fniste... Videoen deres var veldig sexy og erotisk.
  Og pistolen virket og skjøt. Hun tenkte ikke engang på å stoppe. Alle sendte skall etter skall. Å bryte de sovjetiske posisjonene i sjetonger og fragmenter.
  Det hørtes en sang fra høyttalerne bak;
  Soldaten er alltid frisk
  Soldaten er klar for alt ...
  Og støv som fra tepper,
  Vi kommer ut av veien!
  Og ikke stopp
  Og ikke bytt ben -
  Ansiktene våre skinner
  Skinnende støvler!
  Og igjen faller kraften til en jetbomber over sovjetiske stillinger. Og igjen blir ødeleggelse og hele befestede områder kastet opp. Og våpnene flyr i alle mulige retninger.
  Flere titalls tyske stridsvogner skyter samtidig og ødelegger alt.
  Gerda føler seg som en Bagheera på jakt. Her er den første linjen av sovjetisk forsvar allerede ødelagt. Men soldatene fra den røde hæren svermer fortsatt og skyter mot tyskerne.
  Blant stridende er det også pionerer. Unge leninister meldte seg frivillig inn i den røde hæren. De fleste av guttene er barbeint og i shorts. De sliter seg selv, mas.
  Og pionerene dør...
  Charlotte, som ledet brannen, knurret:
  - Og pionerene, det er tingen, hele landet så på!
  Hun skjøt mot russerne, og Christina hveste giftig:
  - Vi ser ut som falker, svever som ørner!
  Og igjen ga hun et brennende smil. Nydelige jenter...
  Flere tyske stridsvogner flyttet under jorden. Og de dukket opp på baksiden av de sovjetiske troppene, forårsaket panikk og skriblende maskingevær. Nazistene dukket opp som mygg fra et mareritt.
  E-50 så bevegelsen til trettifire gjennom optikken. Gerda blottet tenner og begynte å peke tønnen. Sovjetisk maskin med et lite tårn T-34-76 og veldig mobil. Prøv denne og få den. Jenta er allerede ganske erfaren, men den sovjetiske bilen er fortsatt ulik den amerikanske Sherman.
  Og avstanden til russen er nesten fem kilometer.
  Jenta klør den bare hælen, Charlotte kiler den mellom tærne. Jentene fniser.
  Så skyter Gerda mot russebilen. Skallet suser veldig nærme, skraper nesten rustningen ... Men fortsatt forbi. Gerda dunker irritert i metallet med knyttneven.
  Magda sier til partneren sin:
  - Du treffer korpset! Det blir lettere å komme dit!
  Gerda gir joysticken til Magda og hvisker:
  - Så du gjør det selv!
  Magda sang entusiastisk:
  - Jorden er i koøyet, jorden er i koøyet ... - Jenta tok joysticken med bare fingrene og trykket på knappen, og fortsatte å synge. - Jorden er synlig i koøyen!
  Og prosjektilet hennes traff akkurat bunnen av den sovjetiske tanken. Bilen sprakk og delte seg. Det begynte å brenne ... Sovjetiske skjell sprakk inne i livmoren.
  Magda ristet på bare fingrene og kvet:
  - Se hvordan jeg fikk det til! Og du sier...
  hveste Charlotte og blottet hoggtennene.
  - Vi snakker igjen, på forskjellige språk!
  Nye sovjetiske biler dukket opp. Trettifire gikk først. Bevegelige og mange biler. Da flyttet vi fra BT-serien. Dette er en utdatert type larve med hjul. De antidiluvianske T-26-ene var også fremme, som ikke er i stand til annet enn å skrape tysk rustning. Kraftigere og tyngre HF-er avanserte helt på slutten. Og mange fotsoldater.
  Christina fniste og knurret:
  Vel, vi skal vise dem!
  Tyske kjøretøy åpnet ild på lang avstand og prøvde å feste det sovjetiske infanteriet til bakken. De ødela også stridsvogner og andre levende skapninger.
  Sovjetiske angrepsfly dukket også opp på himmelen: den berømte Ilys. De angrep den tyske formasjonen. Hitlers krigere raste mot dem. Det var en skikkelig dump. Tyske XE-262 jagerfly, veldig kvikk og kvikk med manøvrerbarhet. De angriper sovjetisk teknologi, presser som et jern.
  Charlotte skjøt igjen. Kom inn i den sovjetiske BT og knurret:
  - Denne teksten er ikke et eventyr... Eventyret vil ligge foran!
  E-50 stoppet og reflekterte det sovjetiske motangrepet. Ikke særlig erfaren kommando kastet tankreserven faktisk til slakt. Og russebiler ble truffet - som kyllinger i en napp. Og de kjempet dem grundig.
  Gerda avfyrte et skudd, brakk pannen på de trettifire og hveste:
  - Hva er Skaperen - et såret helvete!
  Charlotte skjøt også, etter å ha funnet målet, de sovjetiske bilene beveget seg i en rett linje, og jentene klarte å skyte. Og generelt sett, disse fire av fenomenene.
  Den røde harpyen sang:
  - Giften vår dreper alle!
  Og krigerne fortsatte å skyte, og viste tenner så sterke og store som hester.
  Christina tvitret med selvtillit:
  - Giften vår dreper alle!
  Magda, som slo de trettifire, bjeffet:
  - Dette er resultatet vårt!
  Veronica, Oksana og Natasha, sammen med andre jenter, forlot omkretsen. Bataljonen av jenter ble beordret til å trekke seg bakover, siden krigerne praktisk talt ikke hadde antitankvåpen. Stalenida Pavlovna hadde erfaring fra krigen, og tjente som frivillig i Spania. Og jeg forsto at grensetroppene ikke kunne motstå stridsvognene i "E"-serien. Jentene slo imidlertid ut flere transportører, men de led selv tap.
  Nå spredte bataljonen seg og trakk seg tilbake.
  Veronica, Oksana og Natasha, etter å ha kastet av seg støvlene, dro barbeint og i lette bluser. Sovjetiske tropper er ikke klare til å slå tilbake tunge stridsvognskolonner. Og det er rett og slett ingenting å bryte gjennom E-50-tanken. Den eneste sjansen er å skade sporene. Men i denne maskinen er rullene plassert på separate vogner, og det er veldig vanskelig å deaktivere dem.
  Jentene flyttet østover gjennom skogen, og i små grupper. De så veldig rørende ut. De stakk buksene, og i bare lyse skjorter. Langt, blondt, lett krøllete hår rant ned. Bare føtter blir behagelig kilt av gresset, og noen ganger kommer humper over. Alt ser ekstremt erotisk ut. Brystene vises gjennom tynne skjorter.
  Veronica raker gresset med bare foten og sier irritert:
  - Jammen - krigen har akkurat begynt, og allerede må du trekke deg tilbake!
  Oksana, hvis blonde hår var litt rødlig, glir tenner, svarer:
  - Og jeg hadde ingen spesielle illusjoner! Hitler erobret nesten hele verden... Prøv med en slik mengde, du klarer det!
  Natasha ristet på det snøhvite håret og sa:
  - Alle vil glede... Det er vanskelig å håndtere dem! Å være trofast er ikke lett!
  Veronica nikket. Håret hennes er så gyldent og vakkert. Hun er flott.
  Men Victoria tok dem igjen. En rødhåret jente. Hår er som ild. Og så gripende. Vinden blåste, og det ser ut til at det er det proletariske banneret som flagrer, et så flammende hår.
  Victoria tok av seg skjorten og avslørte overkroppen. Brystene hennes var fulle, brystvortene var skarlagenrøde, som valmuer. Vakker kriger. Og den sterke, trente kroppen hennes er utsatt.
  Natasha fniste og blottet også overkroppen, og la merke til:
  - Og kroppene våre er vakre ... Vi er bare amasoner!
  Veronica ristet på hodet.
  - Er det ikke for radikalt - å blottlegge brystet! Du må følge anstendighetens regler!
  Victoria ristet på hodet og ristet på de røde krøllene.
  - I et kommunistisk samfunn - moralens regler er begrepet relativt. - Jenta ristet på de bare brystene, hennes skarlagenrøde brystvorter lyste veldig forførende. - Å være naken er ikke synd. Mer presist er syndebegrepet prestelig, men vår trosbekjennelse er frihet fra borgerlig moral!
  Natasha bekreftet og ristet på den frodige og elastiske bysten:
  - Nærmere naturen! Nærmere naturlig! Og naturlig nakenhet!
  Oksana smilte også og blottet overkroppen. Faktisk, i sommervarmen, hvor behagelig det er når brystene er bare. Og vinden blåser dem. En vakker jente, og nakenhet kommer. Alle jentene er atletiske, med figurer, de nakne kroppene til krigerne ser veldig harmoniske ut.
  Vakre jenter går langs stien. De er så søte og veldig attraktive.
  Veronica kvitret og ristet på hodet.
  Men det er ikke i det hele tatt estetisk tiltalende!
  Victoria ristet negativt på hodet.
  - Ikke! Vi har flotte kropper! Og vi ser helt nakne ut!
  Natasha nikket, spratt opp og sa:
  - Det var godt å være naken ... Her kom Iljitsj med en pistol!
  Oksana strøk henne over brystet og knirket:
  - Faktisk er bysten min super!
  Victoria sang entusiastisk:
  - Å, jenter, og vi er raiders! Lommebøker, lommebøker og lommebøker! Vi har sett dollar - fjell av gull!
  Natasha ristet på de bare brystene og sang med et smil:
  - De pleide å være nakne, barbeint, dårlige!
  Og de fire bryter ut i latter. Jentene spanket med bare føtter, løftet de bare hælene. Vakre krigere. Bak dem er det ryggsekker og PPSh-gevær. Søte krigere, veldig fantastiske.
  Veronica sa lavt:
  - For Gud er vi alle like... Og vi skal stå til ansvar for utskeielser!
  Natasha fniste og svarte med all besluttsomhet:
  - Det er ingen gud! Dette er et eventyr!
  Victoria ristet de nakne, solbrune brystene sine, utbrøt entusiastisk:
  - Gud ble oppfunnet av denne verdens mektige for å holde menneskene underordnet!
  Veronica ristet negativt på gullhodet.
  Hvem skapte da universet?
  Victoria fniste og svarte:
  - Universene selv vokser som blader på et tre. De vokser ut av ingenting. Da i det uendelige begynte et tre i universet å vokse fra bunnen av, og siden den gang har mange universer dukket opp.
  Natasha fniste og stakk ut tungen og sa:
  - Det er varmt! Kan vi ta av oss buksene?
  Victoria støttet ideen:
  - Det er en god idé!
  Og alle tre jentene ble enstemmig kvitt buksene sine, og ble igjen i trusa. Og hvilke sterke og muskuløse kropper de har. Rett og slett fantastisk, og aerobatikk.
  Oksana sang med glede:
  - Kakerlakken har antenner, jenta har nakne truser!
  Bare Veronica satt igjen med opprullede bukser og skjorta på. Hun svarte bebreidende:
  - Det er ikke godt å være naken sånn! Hva om de ser oss!
  Natasha fniste og svarte:
  - Og la dem til og med se! Jeg elsker å begeistre menn!
  Victoria fniste, ristet på de nesten bare lårene og svarte:
  - Menn er søppel - bare avskum!
  Og når hun treffer en fersk sopp med en bar fot, la hun til:
  - Så fint det er å ta en hingst og ri på den!
  Oksana sa med et smil:
  - Når de kjærtegner deg, er det hyggelig... Spesielt hvis mennene er unge, kjekke...
  Natasha minnet jentene på:
  - Husk at vi fanget gutten. En fantastisk gutt, og han har helt sikkert stor perfeksjon utover årene!
  Victoria slikket leppene og sa med lyst i stemmen:
  - Det hadde vært flott å sjekke det ut!
  Veronica bjeffet indignert:
  - For stygge ting du sier! Du kan ikke gjøre narr av folks følelser på den måten! Spesielt når det kommer til tysk, men en gutt!
  Oksana fniste og svarte:
  - Unnskyld oss, men hjertet mitt er så stygt ...
  Natasha bekreftet lett:
  - Tyskerne rykker frem, og jeg vil drømme om noe bra! For eksempel om guttene!
  Victoria foreslo med en latter:
  - Og hva om du virkelig fanger menn? Det var så flott!
  Veronica svarte hardt:
  - Kvinner pyntes med beskjedenhet, ikke arrogant trakassering!
  Victoria ristet negativt på det brennende hodet. Hun slo de bare føttene og bjeffet:
  - Ikke! Det er bare ingen større glede, å velge en mann selv og dra henne inn i sengen. Den rødhårede djevelen ristet de kobberrøde krøllene og fortsatte. - Det er det å legge seg i buskene for nytelsens skyld, og ikke gå ned midtgangen.
  Veronica sa strengt:
  - Sex uten grunn er et tegn på en tosk! - Og lagt til. - Dette er i strid med normene for kommunistisk moral!
  Victoria var uenig:
  - Lenin sa selv - koner burde være vanlige!
  Natasha fniste og sa:
  - Vel, jeg kan ikke si at jeg kastet meg over mennene sånn, men det er fint å spille en aktiv rolle! Hvis du selv liker å velge hvem du skal treffe! Men i vår del kommer det ikke til det.
  Victoria nikket samtykkende.
  - Ja, vi har bare jenter ... Men du kan komme deg over gjerdet! - Jenta kvitret av stor glede. - Bønder, muzhiks... Mennene våre kryper nidkjært på magen!
  Veronica ristet negativt på hodet.
  - Nei, det sa Lenin aldri!
  Natasha utbrøt i protest:
  - Nei, det var akkurat det Vladimir Iljitsj sa! Under kommunismen vil alt være felles, inkludert koner!
  Victoria fniste og mumlet:
  - Kvinner er gode... Menn er enda bedre! Eh, å bli tatt, å bli voldtatt der av et helt selskap.
  Jentene lo i kor. Og Victoria, flirende, la til:
  - Og så slo de ham med geværkolber! Og hælene ville bli satt i brann med en myk flamme og drysset med korbitt!
  Natasha sparket en støt med den bare foten og kurret:
  - Hæler er fornøyde når de blir slått med bambus! Her i Kina ble jenter og gutter slått med kjepper på sine bare såler. Og de elsket det!
  Victoria sang med velbehag:
  - Hvilken tortur i Hollywood! Bare katter, ikke mennesker!
  Veronica sa klokt:
  - Her vil du gå til helvete ... Du vil bli torturert, og hælene dine vil bli brent ikke bare med bambus, men også med glødende jern!
  Natasha sang og knyttet nevene hardt:
  - Svart ravn ved neste port!
  Victoria ristet på de nakne brystene med skarlagenrøde brystvorter, fortsatte:
  - Vugge, håndjern, revet munn!
  Oksana, hvis bryster også er nakne, og rister på hoftene, svarte:
  - Hvor mange ganger etter kampen hodet mitt!
  Veronica støttet impulsen og trampet med bare føtter:
  - Fra den overfylte hoggestabben fløy jeg dit ....
  Natasha brølte rasende og ristet på de bare brystene:
  - Hvor er moderlandet! La dem skrike stygt!
  Victoria spanket og hylte, vri hoftene, knapt dekket av gjennomsiktige truser:
  - Og vi liker henne, selv om hun ikke er vakker!
  Oksana hveste og rykket i de bare solbrune knærne:
  - Stolte på jævler!
  Veronica sa med et sukk:
  - Vi er sovjetiske grensevakter. Og vi snakker som gjerdehorer. Er det mulig...
  Victoria sang som svar:
  - Takk Stalin-leder! For dumme, tomme øyne! For det faktum at vi er som en lus, kan du ikke leve!
  Natasha truet den røde djevelen med knyttneven:
  - Nei, du så ikke mynde! Du vil være i en spesiell seksjon!
  Victoria sa selvsikkert:
  - Snart kommer tyskerne til Moskva ... Og allerede Stalin vil bli tatt i et bur!
  Oksana fniset og protesterte:
  Tror du utfallet av krigen er en selvfølge?
  Victoria svarte ganske alvorlig:
  - Hvordan ellers? Hitler har mer enn halvparten av verden under okkupasjon, pluss Japan og dets kolonier. - Jenta stampet sint på den grasiøse, bare foten. - Og vi har ikke engang anstendige stridsvogner! KV-serien er en parodi på biler. T-34 er helt klart for liten. Men en vanlig tank er ikke opprettet! Og pansergjennomtrengende skjell vil være verre enn tyske!
  Natasha sukket tungt og klukket:
  - Dette må vi si oss enig i! Akk, tankene våre er fortsatt så ufullkomne. Hva med KV? Ja, de går i stykker...
  Jentene ble stille og leken falt.
  Faktisk viste allerede de første timene av krigen at T-34-76 ikke har en helt pålitelig girkasse, og enda mer KV-serien. Og det som er stygt, jo tyngre tanken er, jo svakere er den tilpasset bevegelse. Og 200 mm frontalrustning er ikke nok til å holde granatene til selv 88 mm Panther-2-kanonen, og ikke E-50.
  Som det viste seg uventet, er tyske biler en størrelsesorden sterkere i frontalrustning og evnen til å ta et støt. Og sovjetisk teknologi svikter tydeligvis.
  I virkelighetens historie vant imidlertid tyskerne i løpet av de aller første timene og dagene. Men de hadde ikke så mange stridsvogner og fly, og formidable jetfly. Og det var ingen biler tyngre enn tjueto tonn. Generelt viste tyskerne seg å være overraskende svake i det førtiførste året. Og samtidig var det merkelige å beseire en sterkere motstander. Og nå? Alle trumfkortene til nazistene: kamperfaring, bedre troppemobilitet, evnen til å bryte inn i forsvar - har intensivert. Og Führeren er ikke tre og et halvt tusen lette og weltere stridsvogner, men ti tusen tunge. Og jetfly, som i prinsippet propell ikke er en rival.
  Og den røde hæren er fortsatt bedre trent til å angripe enn å forsvare. Og de lærte soldatene å slå fienden på hans eget territorium, og ikke forsvare hans eget. Selvfølgelig ble noen ting bedre. Molotov-linjen ble fullført. Dette er allerede et pluss. Forsvarslinjen når det gjelder ingeniørkunst er mye sterkere enn i det førtiførste året.
  I tillegg er troppene fortsatt bedre mobilisert enn i den virkelige historien. Og forberedt på å avvise slaget. Men fortsatt trening i forsvar er ikke særlig bra. Ånden er ikke for støtende. Luftfart passerer ærlig talt. Og treningsnivået til piloter kan ikke sammenlignes med tysk. Men Fritz har en så kolossal opplevelse.
  Maktbalansen er mye dårligere enn i det førtiførste året. Da hadde USSR fire ganger flere stridsvogner og fly, og falt fortsatt ned. Og nå? Nå har tyskerne en fordel i kvalitet og kvantitet. Dessuten, i stridsvogner er kvaliteten åh, hvor merkbar på nazistenes side. Ja, og luftfart også.
  Kanskje er det derfor de fire jentene er så pessimistiske.
  Krigere starter ikke i det hele tatt.
  Natasha, som tråkket på røttene til trærne og kjente en prikking i de bare føttene, la merke til:
  - Vi har vist ryggen til fiendene! Eller kanskje det ville vært bedre å stå frem og dø med verdighet!
  Victoria ristet på det røde hodet.
  Hva vil vår død forandre? Bare nazistene vil skryte av en ny seier!
  Veronica var enig:
  - Ikke sant! Vår død vil bare legge til fascistiske laurbær! Og du bør få de nyeste våpnene og kjempe mot nazistene.
  Oksana bemerket skeptisk:
  - Men som? Mot E-50, ingen våpen!
  . KAPITTEL 3
  Jentene ble stille ... Og egentlig, hva slags tank er E-50? En maskin med en tett layout, under to meter og store helningsvinkler på rustningen. En slags perfeksjon innen tankbygging.
  En ny generasjon maskiner med pistolhydraulisk stabilisator. Og rustningen er vippet og sidene, og pannen og akterenden. Knebøy type. I prinsippet er det svake punktet bunnen av skroget, hvis du kommer mellom rullene. Men dette må også vites. I tillegg henger tyskerne på larver og skjermer - noe som gir dobbel beskyttelse.
  Så Fritz fikk den optimale tanken, som SU-100, fortsatt en sjelden selvgående pistol, ikke kunne ta.
  Under beskytningen av sovjetiske stillinger ble det brukt gasskanoner og bombefly.
  Men nå fløy angrepsfly over jentene. De truet tydeligvis med å begrave skjønnhetene.
  Hvis de bare kunne se dem, selvfølgelig.
  Natasha, blottende ansiktet, sa:
  - Vi er alle kjerringvinner - Fuhreren er ikke kul!
  Og igjen sendte hun et glis mot nazistene.
  Victoria bemerket logisk og vittig:
  - Han er ikke den første fighteren, ikke en gang den andre!
  Oksana bemerket seriøst:
  - En "Panther" -2 om bord er fullt mulig å ta. Hun har bare 82 mm rustning under en svak skråning. Det vil ikke være noe problem for oss!
  Veronica fniste og foreslo:
  - Kanskje vi bare kan lage en slik tank ...
  Jentene hadde gått i flere timer uten å stoppe. Klokken har gått over middag. Du kan stoppe og spise. Folket i USSR levde ikke så lett, men situasjonen i økonomien ble bedre. Noen av varene ble solgt til svært lave rasjoneringspriser, noen til høye kommersielle priser.
  Den tredje femårsplanen for 1938-1942 ble formelt til og med overoppfylt. Dette ble imidlertid oppnådd ved å øke lengden på arbeidsdagen og drakoniske straffer for fravær. Desto mer formelt er de to første femårsplanene overoppfylt, men det er faktisk ikke tilfelle. Det høye inflasjonsnivået gjorde det mulig å manipulere statistikken.
  Men landet utviklet seg ganske raskt. Kanskje ikke like raskt som ifølge offisiell statistikk, men... Tallene vokste. Fabrikker ble bygget, produksjonen økte spesielt innen maskinteknikk. Økt skaft og våpen.
  Lagt til landbruk. Etter den første nedgangen forårsaket av kollektivisering, begynte kollektivbrukene å fungere. Stadig flere traktorer, kunstgjødsel og ulike redskaper ble produsert. Kollektivbruk steg gradvis. Den fjerde femårsplanen var planlagt litt mer beskjedent, fordi jo høyere nivå. Jo vanskeligere er det å heve dette nivået! Men de førti-tredje og førti-fjerde årene gikk, i hvert fall offisielt, etter planen. Eller til og med litt foran. Overtidsarbeid ble også aktivt oppmuntret. og ulike typer lån.
  Landbruket tilførte litt mer, og dette gjorde det mulig å fryse matrasjonsprisene og øke grensen for utsetting av mat. Lønningene har gått litt opp.
  Selvfølgelig, i USSR er ikke alt like perfekt som på filmskjermene, men livet ble gradvis bedre. Sykler dukket opp, og selv i det førti-fjerde året de første svart-hvite TV-ene. De filmet også den første fargefilmen om Stalin, selvfølgelig. Bilen "Moskvich" ble utgitt i serien. Produksjon av hermetikk og søtsaker, konfektprodukter ble lagt til. Dukket opp på salg og kjøleskap på ammoniakk.
  Det vil si at i USSR var det skift til det bedre. Og NKVD var ikke lenger så utbredt som i det trettisjuende og trettiåttende år. Folket ønsket selvfølgelig ikke krig. Og tyskerne var redde.
  Sovjetunionen hadde allerede en høyt utviklet tungindustri og maskinteknikk. Men foreløpig hadde de ikke tid til å fylle opp hæren med biler. Selv om utstyret selvfølgelig har vokst med en størrelsesorden sammenlignet med det førtiførste året. Og størrelsen på selve hæren nådde elleve millioner - dobbelt så mange som i den førtiførste. Og økonomien slet med å henge med.
  Stalin klarte å skape en sterk industri, men Fuhrer vant for mye, og det var ikke mulig å håndtere ham. Ressurser viste seg å være helt uforlignelige.
  Men en god lapskaus ble allerede produsert i USSR. Og jentene spiste det med glede, sammen med løk og brød.
  Natasha bemerket sint mens hun tygget kjøtt:
  - Vel, hvorfor dro ikke Fuhrer til Japan ennå! Og kom til oss!
  Victoria, da hun slo den barfoten hardt på haken, svarte:
  - Dumhet ugjennomtrengelig!
  Oksana foreslo:
  - Jeg tror Fritzene undervurderer oss! Men i virkeligheten må vi rive hele denne Hitler-pakken i stykker!
  Veronica sa med et sukk:
  - Vi var ikke heldige ... Selv om krigen kunne ha startet i den førtiførste. Det var ryktene den gang!
  Victoria nikket samtykkende, og ristet på det nakne brystet og hvesende:
  - Sannsynligvis det! Men tilsynelatende forvirret Jugoslavia og Storbritannias suksess mot Italia Hitlers planer. Men faktisk kom det til og med Fritz til gode.
  Natasha knuste mauren med de bare fingrene med grasiøse ben, og nikket samtykkende:
  - Absolutt! I det førtiførste året ville Det tredje riket, uten tunge stridsvogner og rakettartilleri, være helt trygt for oss. Vi ville ha våget ham ... Og så hevet Fritz-en baren.
  Jenta sukket tungt.
  Victoria så på Natasha. På hennes bare, elastiske bryster og tenkte: "men for en skjønnhet," hvor flott det ville være å kjærtegne henne. Men hun sa det ikke høyt - det er virkelig uanstendig.
  Veronica bemerket logisk:
  - Historien har ingen konjunktiv stemning... Egentlig hadde det vært bedre å slå til i det førtiende året, da nazistene rykket frem mot Frankrike. Da skjer ikke øyeblikket - mer praktisk!
  Victoria fnyste foraktelig.
  - Og bryte pakten? Stalin vil ikke gå med på dette! Han ga sitt æresord for ikke å angripe!
  Natasha lo og sa:
  - Å, så edle vi er!
  Jentene gjorde seg ferdig med brød, lapskaus og løk. De drakk surmelk fra kolber. Vi gikk videre.
  Et sted var det summingen av motorer. Tyske stridsvogner var i bevegelse. Blant dem er den største E-100. Speer klarte å avvise mer massive prøver. Men egentlig, hvorfor trenger en tank to fat? Det er bedre å lage to tanker lettere med forskjellige fat enn en med to, men tunge.
  E-100 er også ute av produksjon, men den er fortsatt å finne i serien. Dessuten elsker Hitler også mastodonter, og beordret å beholde hele serien fra E-5 til E-100.
  Ganske massiv E-75 maskin med 128 mm og en vekt på åtti tonn. Forenet med E-50 i rustning. Det er neppe den beste modellen, praktisk talt blir det enda verre. "Royal Lion" med en 210 mm kanon, og veier hundre tonn.
  Jentene klatret opp i et høyt furutre og så på tankene. "Royal Lion" takket være motoren på 1800 hestekrefter, ganske kraftig mastodont og kvikk. E-100 er også utstyrt med en kraftig motor. Shturmlev beveger seg også, med en kraftig 500 millimeter rakettkaster. Det er en av de mest effektive banebrytende maskinene.
  Skjebnen til selve Lev-tanken var tvetydig. Han dukket opp foran "Panther", og klarte å kjempe i Sverige, Sveits og under landingen i selve Storbritannia.
  Hitler erobret både Sveits og Sverige, påla Spania og Portugal slavebindende avtaler. De ble tvunget til å forlate sin nasjonale valuta og adoptere merket. Dermed faller under påvirkning av tysk kapital.
  Tank "Lion" skulle brukes mot Amerika. Men en for tung bil, med en utilstrekkelig hurtigskytende pistol, passet ikke militæret. Preferanse ble gitt til den mer avanserte "Panther" -2. Dette kjøretøyet tilfredsstilte militæret med sine våpen, og kjøreytelsen, og spesielt frontalrustningen, er mer enn verdig. "Panther" -2 ble seierstanken i krigen med USA. Og "Lion" ble brukt ekstremt sjelden. "Tigeren" var heller ikke en veldig produktiv tank, som knapt hadde tid til å lyse opp i kampene på slutten av det førtiandre året. Og "Tiger" -2 er utdatert, har knapt tid til å dukke opp. Den moderniserte "Panther" -2, med en vekt på femti tonn, var ikke dårligere enn "Tigr" -2 i beskyttelse og bevæpning, og var overlegen i kjøreytelse med en vekt på atten tonn mindre.
  Kampøvelse har vist at "Panther" -2 er betydelig overlegen "Sherman" i kampkvaliteter, og slår denne bilen fra lang avstand, opptil tre og en halv kilometer, og er praktisk talt ugjennomtrengelig i pannen og bare på nært hold. rekkevidden er sårbar til siden. Og det er langt fra tilfelle for alle Sherman-modeller.
  Amerika tapte for tyske jetfly og Panthers, samt den tidligere E-25 - en unik selvgående pistol, bare halvannen meter høy.
  USA kapitulerte...
  Natasha strøk over sin egen jordbærvorte. Og med et strålende smil sa hun:
  - Jeg du! Han, hun - sammen hele landet!
  Victoria støttet:
  - Sammen en vennlig familie! I et ord, vi er hundre tusen jeg!
  Oksana fniste og pekte på mastodontene og bemerket:
  - Tank "E" er veldig kort og knebøy. Det blir vanskelig å få tak i ham.
  Veronica hvisket trist:
  - Gud velsigne oss!
  Natasha fniste og kvitret:
  - I Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet, i Amerika for hele landet - mulighetene er like!
  Brennende Victoria fniser og brøler:
  - Mulighetene er like for ulike lag i samfunnet!
  Og hvordan du vil. Og tennene hennes er vakre som de viser.
  Oksana kommenterte:
  - Når tyskerne bryter ut, blir det veldig dårlig for dem fra forsyningsbasene deres!
  Veronica fniste og foreslo:
  La oss be da!
  Natasha fnyste foraktelig og ristet på hodet.
  - Ikke! Vi er Komsomol-medlemmer, noe som betyr at vi er ateister!
  Victoria advarte aggressivt:
  - Og jeg er generelt en militant ateist! Og det er ingen Gud - dette er et medisinsk faktum!
  Veronica bemerket forsiktig:
  Men du kan ikke bevise det!
  Victoria blinket aggressivt med smaragdøyne som svar. Og hveste med et glis:
  - Jeg kan! Hvis det finnes en Gud, må han være ansvarlig. Det betyr å ta vare på folk. - Den rødhårede jenta slo aggressivt mot furustammen med bare foten. - Er det mulig å forestille seg et fenomenalt kosmisk sinn som ikke ville bry seg om dets skapelse!
  Natasha bekreftet lett:
  - Det er det! Vi er tross alt for Gud som barn er for Faderen, og han bryr seg ikke om oss!
  Veronica bemerket forsiktig:
  Men selv en omsorgsfull far straffer barna sine...
  Natasha fniset som svar.
  - Men ikke skjemme dem!
  Victoria sa sint:
  - Det finnes virkelig merkelige oppdragelsesmetoder i din Gud! Han, for eksempel, tok og druknet hele menneskeheten og til og med uskyldige dyr. Spørsmålet oppstår, hva slags fascistiske metoder?
  Oksana la til med et smil:
  - Og generelt, evig pine i helvete ... Dette er også en åpenbar overkill, siden ingen rettferdighetsmetoder kan rettferdiggjøre tortur!
  Veronica spredte hendene i forvirring og sa med et sukk:
  - Jeg synes også at Noahs flom er overkill. Men jorden var fylt med synd foran Guds øyne...
  Victoria lo:
  - Ja, barna begynte å spille spøk. Far plukket opp et maskingevær og skjøt de som skravlet, og etterlot bare de som satt roligere enn vann, under gresset. Den rødhårede blottet sine store tenner. - Slik er oppnådd analogi!
  Veronica trakk på skuldrene og sa lavt:
  - Jeg er ingen prest for å gi svar på slike spørsmål. Men jeg tror Gud hadde grunner til det.
  Victoria fniste og sa:
  - Ja ... Av en grunn falt de uten grunn, bare de så alle som om de hadde forsvunnet!
  Natasha foreslo:
  - Kanskje Bibelen bare er et jødisk eventyr. Hvorfor skal vi tro på det?
  Oksana uttrykte sin mening:
  - Du må uansett beholde æren. Og ikke regn for mye med et posthumt paradis!
  Victoria fniste og sa:
  - Ja... Prester elsker å fortelle historier! Og ikke særlig attraktivt!
  Veronica sa stille:
  - Men Jesus Kristus er et ganske attraktivt bilde!
  Victoria fniste og ristet på hodet.
  - Jeg ville ikke giftet meg med en sånn pasifist!
  Natasha fniste og sa:
  - Ja, en mann må stå opp for seg selv... Og hva lærer Bibelen? De treffer deg på høyre kinn - sving til venstre!
  Veronica ville si, men ble tydelig flau. Og så la Victoria det inn:
  - Virkelig merkelig moral. Enten lærer Gud oss å elske fiender, eller drukner hele menneskeheten på en gang. Og hvordan kan dette forklares?
  Natasha svarte seg selv:
  - Jeg tror at Bibelen er skrevet av dyktige visjonære!
  Veronica protesterte sløvt mot dette:
  - Den som ser på det... Men ellers enn Guds eksistens er det umulig å forklare universets utseende. - Da muntret jenta opp. Hun kjørte det bare, meislede beinet langs barken og fortsatte. - Uansett hva man kan si, men det er umulig å finne eller finne opp en mer overbevisende versjon av universets opprinnelse, bortsett fra hvordan Gud skapte det!
  Natasha trakk på skuldrene og spurte:
  - Og grunnårsaken til Guds tilsynekomst?
  Veronica sukket og svarte og mistet selvtilliten:
  - Dette er allerede et aksiom... Det bør aksepteres ved tro at Gud eksisterer. Og at det har eksistert for alltid og ikke har noen første årsak.
  Natasha ristet negativt på hodet.
  - Godta ved tro Guds forevighet? Men jeg kan tilby å akseptere ved tro universets evighet, men uten den Allmektige...
  Veronica bemerket logisk:
  - Det ser ut som en alogisme. Hvordan er denne evige materien, og hvor kom den fra?
  Victoria svarte umiddelbart:
  - Og hva er logisk - Gud er evig... Og hvor kom han fra!? Desto mer umiddelbart allmektig og allvitende?
  Veronica svarte med desperasjon:
  - Det har alltid eksistert... Vi aksepterer det i tro! Og hvordan er dette mulig - uforståelig!
  Natasha bemerket:
  - Vi er faktisk på lik linje her. Materie måtte på en eller annen måte bli til. Og det utenkelige skjer. - Jenta gliste og noterte selvsikkert. - Men fortsatt står spørsmålet om hvorfor det er så mye ondskap på jorden åpent.
  Det er faktisk mye å krangle om...
  Uansett ble nazistene motarbeidet av mindre, mindre erfarne og dårligere tekniske krefter.
  Hvis USSR i den virkelige historien i det førtiførste året hadde en firedobbel fordel i tanks, med kjøretøyer av bedre kvalitet, har tyskerne allerede flere mastodonter og de er mer effektive. Og tyskerne har jetfly og også flere i antall og kvalitet. I den virkelige historien hadde USSR fire ganger så mange fly. Riktignok er kanskje kvaliteten på siden av Luftwaffe. Utdaterte biler var dårligere enn tyske. Og de nyeste var heller ikke entydige. Men nå har tyskerne allerede jetfly, som de sovjetiske propellflyene ikke er rivaler med.
  Selvfølgelig klarte de å grave opp forsvarslinjer, men treningen er ganske svak. Fortsatt er den røde hæren overveiende offensiv. Et pluss er at tyskerne ikke kunne overraske troppene. Men ulempen er at de har en kvantitativ fordel i alt, og enda mer ekte kampopplevelse enn i den førtiførste.
  Plus forstår fortsatt antall styrker. Og det er så vanskelig å motstå. I det førtiførste året av USSR, etter mobilisering, overtok den Wehrmacht i antall, men var dårligere i kvaliteten på infanteri og generell mobilitet. Nå, på bekostning av kvalitet, er ikke alt klart. Det er mange koloniale divisjoner i Wehrmacht, ikke særlig kampklare. Men på en annen side en god MP-44 angrepspropell, og mye utstyr. Og på denne planeten har fienden blitt enda sterkere. Sovjetunionen la selvfølgelig også til, men ikke så mye.
  Nesten hele verden er mot Russland. Og her er sjansene mye mindre enn i den førtiførste.
  Albina, etter å ha skutt ned flere fly, la merke til:
  - Her tresker, tresker vi, men bankene er ikke synlige ...
  Alvina lo og svarte:
  - Vi nærmer oss allerede Dnepr, og det blir en stor kamp ...
  Bikinikrigerne fortsatte fremrykningen. Nazistene gikk utenom Brest-festningen og plugget i kjelen. Tank E-50, beveger seg i østlig retning.
  Gerda sang entusiastisk:
  - Jeg er en så kul jente! Jeg knuser alle fiender som istapper ... Og i kulden, barbeint, frimodig, at selv gnister strømmer fra under føttene mine!
  Charlotte fniste, banket en trettifire inn i kroppen og utbrøt entusiastisk:
  - Det er ingen grunn til å tvile på Fædrelandet! Krigere er tøffere enn menn!
  Christina trykket også på knappen med bare foten, og forrådte rasende og slo ut den sovjetiske kanonen. Så til og med bagasjerommet gikk av:
  - Inntektene er høye som fjelltopper!
  Magda avfyrte kanonen sin en etter en. Den var 105 mm og dødelig i den siste modifikasjonen, den skjøt ganske raskt og avfyrte ti skudd i minuttet.
  Jenta presset de bare fingrene og hvisket:
  - Prosentandel i fremtidens linje gitt ...
  Gerda dunket den sovjetiske stridsvognen, knuste rustningen og ropte:
  - Du får se selv!
  Hun dunket og Charlotte, med bare tærne, med et vilt, hektisk brøl:
  - Fedrelandet er nå nærmere oss!
  Christina skjøt også ved å bruke fingrene på de bare, solbrune bena og ga:
  - Hils solen med oss!
  Magda dunket også, og presset den bare hælen hennes. Hun knuste den sovjetiske kanonen i flytende fragmenter og sang:
  - Fosterlandet er sterkest!
  Og krigerne vil brøle som bøfler i slakteriet. Fire er veldig glad i menn. Det passer dem virkelig. Hvorfor ikke? De er så vakre og aggressive. Og kjærlig. Og mannen er en hund, bare lokker. Og du vil ha alt, inkludert penger. Og disse kvinnene er fysisk veldig sterke. Og de fordøyer mannlig perfeksjon med et galt temperament. Og konstant nytelse.
  Du trenger ikke å vente et helt år på en mann - og likevel vil en orgasme finne deg!
  Gerda tok den og brølte, skjøt mot sovjeten trettifire og rev ned tårnet:
  - Jeg er en sann utslettelsesridder!
  Christina stakk ut tungen og tutet truende:
  - Og gliset mitt er som en panter!
  Charlotte snakket aggressivt, ristet på knyttneven og dyttet på joysticken med bare tærne.
  Og det er store endringer fremover!
  Magda kvitret og ropte:
  - Vi er legemliggjøringen av hetaera!
  Gerda fniste og svarte:
  - Så godt det er når hendene til kjekke unge menn kjærtegner deg!
  Og jenta forestilte seg hvordan håndflatene hennes labbet mot jordbærvortene. Det er virkelig så fantastisk. Og kilende og spennende. Og veldig hyggelig.
  Gerda skjøt mot den sovjetiske SU-85. Hun krasjet bilen og kvitret og slo de bare føttene på rustningen:
  - Ah, eikedamer, eikedamer!
  Charlotte bekreftet aggressivt, pustet ut kinnene hennes og ristet med fulle bryster.
  - Duba! Eik! Duba damer!
  Og hvordan han vil ta det og le ... Som om klokkene ringer. Og stemmen hans er så strålende.
  Og hennes offer var en 76 millimeter russisk pistol. Våpnene er ganske arkaiske.
  Christina fniste og hylte:
  - Jeg skal brøle og knekke!
  Og med bare fingrene rettet hun også et prosjektil mot en fiendtlig bil.
  Så vakker hun er. Gull og kobber er flott!
  Magda er helt gull, mens hun synger med entusiasme:
  - Drevskiren gråter fortsatt ...
  Så snudde hun sovjeten trettifire og fortsatte å synge trist.
  - Hun er en fremmed i Berlin!
  Gerda kvitret som svar. Hun trykket på joystick-knappen med bare tærne og skjøt ned en sovjetisk haubits.
  - Berlin er verdens hovedstad!
  Charlotte mumlet med aplomb som svar:
  - Og London er hovedstaden i Paris!
  Og spiker på den sovjetiske T-26. Maskinen, selv om den ikke er stor, regnes også som en tank.
  Christina tok den og ga den bort og snurret på sykkelen med bare føtter:
  - Og Paris er hovedstaden i Roma!
  Så, så snart han ler ... Og med smaragdøyne vil han bore gjennom alle krigerne på rad. Og gliser samtidig, og gnistrer med tenner. Men i det hele tatt hvordan han vil ta og hamre på sovjetiske stridsvogner. Det vil rive halvparten av tårnet på trettifire.
  Og etter henne vil Magda ta den og tenne den med en granat. Det vil si et prosjektil. I følge SU-76. Allerede klart en utdatert bil, men fortsatt oppført.
  Og kvitret:
  - Og Roma er hovedstaden i Miami!
  Det er veldig morsomt. Men jentene ble for revet med. De la ikke merke til hvordan et par sovjetiske hærsoldater krøp opp til dem med bunter av antitankgranater og sprengte sporene. Og hvordan det vil ta og eksplodere. Rullene sprakk og E-50 mistet mobiliteten.
  Vel, hva skjer...
  Nazistene har mange stridsvogner og er mye mer avanserte enn de sovjetiske. Og de har mer erfarne mannskaper.
  Selvfølgelig er det mange utenlandske soldater, noe som skaper noen problemer, men det er ikke skummelt. Men antallet tropper er veldig sterkt. Og du kan ikke argumentere mot det.
  Antallet i det førtiførste året var bare ikke nok for Fritz. Det var spesielt få stridsvogner. Og dette hindret dem i å slåss.
  Albina og Alvina på angrepsfly helte bomber på fienden. Den røde hæren, under deres slag, skalv og omkom.
  Albina, som droppet en annen dødsgave, knirket:
  - For avgjørende endringer og seier!
  Alvina bekreftet lett og skjøt ved å trykke de bare tærne på joystick-knappene:
  - For det faktum at de fløy fra seg fra suksessene til Det tredje riket.
  De tyske pilotene Gertrude og Adala klatret med bare føtter inn i en to-seters XE-328, inn i en jetmaskin - dette er et monster med ti luftkanoner.
  Regnet hadde akkurat passert og jentene etterlot seg grasiøse, veldig tydelige spor etter bare ben.
  De var så forførende at tenåringene som tjenestegjorde på flyplassen grådig slukte de nakne fotsporene med øynene, og til og med guttene begynte å svulme perfeksjon. Generelt var det mange piloter - kampene viste at kvinner, under like forhold, har dobbelt så høy overlevelsesrate enn menn. Og det betyr at de er effektive. Og Hitler er selvfølgelig ikke en slik person å synes synd på noen.
  I selve det tredje riket ble polygami offisielt innført - retten til fire koner. Dette er veldig praktisk. Men passer ikke for godt inn i kristne tradisjoner. Ikke rart at fascismen leter etter en ny form for religion. Hitler insisterer på at det skal være monoteisme, men så spesielt - med et pantheon av hedenske, eldgamle germanske guder. Selvfølgelig er Hitler selv i dette pantheonet plassert fremfor alt som en budbringer og budbringer for Den Høyeste Gud.
  Så Fuhreren elsker selvfølgelig å dyrke seg selv veldig mye.
  Gertrude og Adala lanserer sitt flerbruksangrepsfly mot himmelen, som også kan spille rollen som et jagerfly.
  Krigere er veldig selvsikre. Russerne har ikke jetfly, og de vil neppe være i stand til å motstå angrepet fra himmelens tigre.
  Gertrud knurret:
  - Jeg er en ridder av en brennende bekk ...
  Adala bekreftet entusiastisk og blottet tenner:
  - Og jeg skal matt alle sammen!
  Jentene lo. De trykket sine bare hæler på pedalene, og snurret jet-angrepsflyet.
  Det var fortsatt mørkt, men en lysstripe viste seg allerede i øst. Jentene plystret... Russlands vidder fløt allerede under dem. De kvinnelige krigerne fniste og blunket til hverandre. De er så ekstravagante og vakre.
  Her letter sovjetiske biler mot dem. Skruen Yak-9 er kanskje den mest masseproduserte maskinen blant de siste utgivelsene. Ikke altfor bevæpnet, men relativt billig og med lite rustning. MIG-5, raskere, med maskingevær. MIG-3 er en tidligere modell. LAGG-7 er sannsynligvis den raskeste og mest bevæpnede fuglen. I den siste modifikasjonen er det så mange som tre 20 mm kanoner.
  Men dette er alle propelldrevne maskiner - jetfly er ikke laget. Og tyskerne føler seg veldig trygge.
  Gertrude skyter av ti luftkanoner. De traff 30 mm og to 37 mm kanoner. De suser som en brennende virvelvind gjennom sovjetiske fly. Imidlertid prøver de røde pilotene å unnvike og gå til halen.
  Adala manøvrerer for øyeblikket. Du kan ikke ta en tysk bil front mot front, men å komme inn i haken er full. For USSR er angrepet ikke uventet. Luftvernvåpen er allerede skutt opp. Eksploderte skjell lyser i mørket.
  Tyskerne opplever en viss nervøsitet. Det virket som om de allerede hadde sett så mye at ingenting ville overraske deg, men ... Sovjetiske piloter er modige og er ikke redde for tap. Ingenting som skremmer dem. Men erfaring er ikke nok. Det tyske flyet kommer lett ut av dykket og skyter ned den sovjetiske bilen. Bryter en annen i stykker.
  Kraften til tyske våpen er veldig stor. Dette er en komponent der Fritz har en stor fordel over Russland. Men hastigheten til nazistene er kolossal.
  Adala akselererer og bryter fremover. Og Gertrude skyter raketter mot fienden. Råd mottas av tennene. Noe ammunisjon er rettet mot varme eller lyd.
  Adala hvisker:
  De vil ikke drepe oss!
  Jentene snurrer bilen sin... De prøver å være kule. Og så ramler et sovjetisk jagerfly et nærliggende tysk jet-angrepsfly. Og hvordan det begynner å rive, og dele seg. Både himmel og luft.
  Gertrud hvisket:
  - Gal død!
  Krigerne var tydelig forvirret, og de kan rammes slik.
  . KAPITTEL #4
  Et forferdelig slag falt på fredelige Vladivostok (i Fjernøsten ble ikke krigslov innført). De fleste skipene til Stillehavsflåten ble avvæpnet i havner, mange sjømenn ble også overført til vestfronten. På den ene siden var angrepene fra Land of the Rising Sun ventet, men i praksis viste det seg at de ikke var ventet. General Yamamoto satset på et samtidig angrep med alle kreftene som kunne brukes. Amerika, som ble relativt raskt beseiret, hadde ikke tid til å senke det store flertallet av den japanske marinen, slagskip representerte spesielt formidabel makt.
  Kapteinen i første rang, Vasilchikov, spilte kort med andre offiserer i flåten akkurat i denne timen før daggry. Gutta var fortsatt ganske unge, de ble etterlatt her for å passe på at skipene ikke råtnet helt. Vasilchikov var den eneste av dem som luktet krutt, han ble overført fra Leningrad på grunn av behovet for å bli behandlet for alvorlig lungebetennelse, fanget i en veldig overskyet by. Kapteinen av første rang, eller hvis overført til bakkestyrkene, obersten, nøt stillheten til Vladivostok, dens blomstrende gater. Vinteren gikk, april gikk med glede, det var herlig, varmt, juni var ikke i midten, men i den tropiske sonen. Offiserene drakk litt, den gode vodkaen i marinebutikken, etter dagens standard (inflasjonen før krigen svekket rubelen), er nesten billigere enn melk.
  Stemningen ble imidlertid ødelagt av nyhetene om at neste campingvogn med amerikansk lapskaus ikke ville komme, som et resultat av at snacken gikk opp i pris, og i stedet for det møre Texas-kalvekjøttet, måtte vi spise den allerede kjedelige fisken med pickles . Offiserene prøvde flere ganger å oversette samtalen om krigens tema og ba om å få snakke om visse kamper, men Vasilchikov forble taus og ledet samtalen til siden. Til slutt, da de endelig fikk ham, bjeffet han:
  - De vil sende deg til fronten, så du vil kjenne igjen Kuz'kins mor. Forstå at krutt ikke lukter av parfyme, men av lik!
  En veldig ung marineløytnant (han hadde nettopp fått epauletter, etter et halvt års trening, som han gikk inn umiddelbart fra skolen) hoppet:
  - Det er den vi mangler! Kvinner! Vakker dame! Hvorfor sitter vi alene, for byen er full av ensomme jenter.
  Guttene jublet:
  - Selvfølgelig, la oss se etter jenter.
  Offiseren sang en romanse:
  - Så godt det er å legge seg på gresset, og for en deilig ting å spise! Arranger en omordning i badehuset, og ring ungjentene!
  Vasilchikov ropte til den rasende ungdommen:
  - Det er portforbud utenfor og jentene sover etter hardt arbeid! Ikke alle er så heldige å få en slik tyveplass, salig når svette og blod renner rundt.
  Offiseren ertet:
  - Krutt lukter ikke brennevin, men lik, kun for menige, befal har gassmasker med filter!
  Vasilchikov rynket pannen.
  - Filosof! Typisk Spinoza, det gjenstår bare å lære hvordan du trykker på avtrekkeren med tungen! Og det blir: pah! Lysken! Lysken!
  Betjentene lo, til og med vinduene begynte å skjelve. Vasilchikov la til:
  - Tungen din er flott når motstanderens sinn er lite!
  Junioroffiseren mumlet:
  "Nok om det, la oss ta en drink!"
  Resten av jagerflyene brølte:
  - Det stemmer, hell det! Fram til daggry skal vi selvfølgelig ha nok vodka, men det blir også nok snacks til helvete!
  Og brennende vann helles i glass! Ja, så det begynte å koke og fråde, det lød obskøne, uanstendige sanger.
  Døren åpnet seg plutselig, og rommet så ut til å bli sprengt av en orkan. En høy brennende jente hoppet opp til betjentene, og knuste med all kraft en murvegg med en uferdig flaske vodka. Jenta ropte:
  - Alkoholikere og tullinger! Hele landet jobber, eller kjemper, dere er salige som griser. Glemte samvittighet og ære! Ikke rart Lenin sa: drukkenskap er den verste av alle laster, dens spesielle ødeleggelse i det offentlige rom!
  Junioroffiseren var allerede ganske full, øynene hans myste, og han ropte tilbake og tok en tom flaske:
  - Din kjerring kom deg ut herfra! Nå skal jeg!
  Jenta slo kort tåen på støvelen under kneet. Slaget virket lett, uten omfang, men den unge mannen hylte og sank. Flasken falt og gikk i stykker. Alle gispet, Vasilchikov utbrøt:
  - Ja, dette er tegnene til Anna Vedmakova, en esspilot i Spania og Finland. Hun har legendarisk hår, ildfargen! Velkommen, skvadronsleder...
  The Witcher nikket.
  - Jeg er fortsatt i rangen som major, og den første esspiloten tildelte stjernen til helten i USSR. Nettopp ankommet i MIG-5 jagerflyet hennes. Mens resten av skvadronen er på østfronten. Jeg ble instruert... Vel, det er ikke din sak at jeg ble instruert. I alle fall trenger jeg at destroyeren din umiddelbart heiser det amerikanske flagget og drar til sjøs.
  Vasilchikov ble overrasket:
  - Hvorfor vår?
  Witchers grønne øyne blinket.
  - Fordi denne bilen er laget i USA. Den ble levert til deg under Lend-Lease, og følg da kun mine bestillinger.
  Vasilchikov grimaserte:
  - Obersten adlyder majoren, og til og med fra en annen avdeling. Du har autoriteten.
  Vedmakova holdt frem et dokument med seglet til NKVD og signaturen til nestlederen for hovedkvarteret og lederen av Council of People's Commissars, lederen av det hemmelige politiet - Marshal Beria.
  - Forstått! Og uten videre vil du bare adlyde meg! Hva som ellers vil skje, vil jeg ikke si: du er ikke fem år!
  Vasilchikov bukket:
  - Flink! Destroyeren er på farten, det er bare nødvendig å heve sjømennene fra brakkene og seile om to timer.
  Vedmakova tok den unge offiseren i håret, hun var et hode høyere enn ham og tydelig sterkere:
  - For en tulling og en fylliker! Hvorfor har du et så oppløst lag! Denne fyren ser mer ut som en hyttegutt enn en offiser. Kanskje til å begynne med, blåse den godt opp slik at all humlen kommer ut.
  Vasilchikov var flau:
  - Dette er Pasha Kolobkov. Han ble sendt til kurs direkte fra Suvorov-skolen, ifølge et forkortet program. Han er fortsatt litt av en gutt, om to måneder fyller bursdagen hans seksten år.
  Witcher grimaserte:
  - Wow! Femten og allerede offiser! Det er det akselerasjon gjør! Og jeg visste ikke at melk allerede mottok titler.
  Vasilchikov trakk på skuldrene.
  - På kommunistfronten vokser barn tidlig! Dessuten skjedde en historie med ham, som om han skrev den beste historien om det fantastiske forsvaret av Moskva, og Zhukov bemerket dette og rådet ham til å overføre gutten fra kadetter til offiserer.
  The Witcher forbedret:
  - Flink! Det er ikke verst at han ikke er en tosk, men ikke drikker mer! Jeg kan lukte det, og nesen min er som en hund, umiddelbart under domstolen! Faktisk vil du betale for det. Allerede en middelaldrende mann, men seg selv.
  Vasilchikov hostet:
  - Egentlig er jeg trettito, men jeg har allerede blitt såret seks ganger i Spania og Finland, så jeg virker gammel ...
  Vedmakova ville si noe som svar, da et monstrøst brøl plutselig brøt stillheten før daggry. Det var som om tunge steinblokker falt ned fra himmelen, vindusglasset sprakk med en gang. Skår av hagl dunket på bordet og landet til og med i hendene og ansiktene til berusede offiserer. Witcher ropte:
  - Alle ut umiddelbart.
  Vasilkov ropte som svar, så mye at han nesten rev i stykker stemmebåndene:
  - Dette er tolv tommers skjell! De japanske slagskipene ser ut til å være på jakt, det betyr.
  Vedmakova, irritert, traff veggen med støvelen:
  - Startet, men ikke som vi planla! Ikke i det hele tatt! Faen, vi må umiddelbart ta skvadronen til sjøen og senke flåten til landet med smaløyde aper.
  Vasilchikov mumlet:
  - Det er våpen bare på destroyeren min og på et par små kummer. Vi har ikke engang et svar.
  Vedmakova viste neven:
  - Vel, du burde ha kystartilleri! Tross alt ble ikke alle sendt til vestfronten, så vel som luftfart. Det har tross alt blitt snakket om i årevis at Japan kan gå inn i krigen når som helst.
  Vasilkov ville si noe, men igjen buldret det, fragmenter regnet ned. Sirenen hylte og advarte om ankomsten av fly. Vasilchikov reiste seg og ropte over brølet fra Witcher:
  - Vi har luftfart, og kystbatterier, selv om de ikke er i komplett sett, er tilgjengelige. La oss svare!
  Piloten knurret mens hun løp gjennom gatene:
  - Jeg ville bare løpt til jagerflyet mitt og plantet disse jappene, det virker ikke nok. De vil fortsatt betale for Tsushima og Muden.
  Vasilchikov var enig:
  - Ja, de skal betale! Ja, selv med en prosentandel!
  Det var eksplosjoner og forsinket kvitring fra luftvernkanoner. Generelt ble det meste av luftforsvaret til Vladivostok tatt ut i løpet av det førtiførste året for å styrke forsvaret av Moskva (det var forventet at Hitler ville slå til, men så gikk det!), Så myggens mange punkter -house of the country of the Rising Sun så ikke ut til å betale mye oppmerksomhet til slik "støy". Japanske dykkebombere slapp vårens "gaver" med et gjennomtrengende skrik. Slaget ble påført både byen og flåten. De japanske flyene er ikke for store, men kvikke, men slagskipene er tvert imot heftige. Så langt har amerikanerne klart å senke bare to slike skjønnheter, og de overlevende, sammen med krysserne, ødela kysten. Det lignet sterkt på det skurkelige angrepet av Land of the Rising Sun 27. januar 1904. Først da var det ingen luftfart.
  Vasilchikov følte at han ble kvalt av å løpe. Han er ikke en supermann, men en enkel mann med syke lunger, fanget i en vanskelig situasjon. Og i Vedmakova overtok hun ham ikke mye. Jeg lurer på hvor gammel hun er, knapt mer enn tretti, brystene hennes er store og skuldrene er brede som en manns.
  Vedmakova snudde seg plutselig og viftet med hånden:
  - Ikke løp gamle mann, følg meg! - Hun kjeftet med en slik kraft at lydbølgen bare traff ørene hennes. - Få ødeleggeren ut på havet så fort som mulig.
  Eksplosjoner buldret i nærheten, rusk regnet ned, en av dem falt direkte på Vedmakova, og hun fanget den mekanisk med hendene. Pilotjenta følte seg som en målvakt som med hell vant en straffe, fragmentet var rundt, varmt og så ut som en ball. Anna kjente plutselig noe væske strømme nedover armene hennes. Jenta så på fragmentet, og så kom til og med jernkrigeren hennes, herdet av tre års krig (Sammen med spanskene), kvalme opp til halsen hennes. Hun hadde et babyhode i hendene. Stakkars jente (dette kan sees fra de korte pigtails, med utskårne øyne. Vedmakova la forsiktig hodet på den sprukne asfalten og krysset seg:
  - Du hadde ikke tid til å synde, ikke til å leve! Imidlertid er det ingen synder større enn Gud, derfor er det ingen større synd enn likegyldighet til barns lidelse.
  Igjen, et brøl, og fragmenter, en slo jenta i støvelen og skrapte huden. Vedmakova ville allerede snu seg og skynde seg så fort hun kunne til rullebanen, der MIG-en hennes tålmodig ventet på den aggressive vertinnen, men...
  Skarpt som et dolkeblad oppdaget krigerens blikk en uutholdelig smertegrimase i ansiktet til kapteinen av første rang Vasilchikov, da hans øvre del av den avrevne kroppen fløy kastet opp av eksplosjonsbølgen. Jenta selv unngikk så vidt fragmentet. Hun kroket allerede på en gang kinnet, selv under luftkampen i Spania. Som et resultat forble et dypt arr, som i lang tid ødela utseendet hennes. Riktignok ble hun i Sibir introdusert for en veldig sterk trollmann, som ved hjelp av salver og påkallelse av ånder klarte å helbrede som om han aldri hadde vært, dette såret og et par til. For dette ga Vedmakova ham sin uskyld, og kjente kvinnenes gleder. Etter det fanget jenta den minste mulighet til å bite kjærlighetens lykke med en mann, noe som var veldig vanskelig å gjøre i hellige sovjetiske tider, selv med hennes sataniske skjønnhet og evne til å friste. Poenget er selvsagt ikke så mye å overtale mannen, men å sørge for at festarrangøren ikke får vite om dette. Og det er så mange svindlere av alle slag at en snik, på en snik og en snik, driver dem videre. Så du vil egentlig ikke akselerere hvis karrieren din er kjær for deg. Men for omtrent fire måneder siden, da hun ble tildelt stjernen til helten, for det tjuefemte fascistiske flyet som ble skutt ned på rad: hun møttes i Beria. Og i hele den sovjetiske eliten fantes det ingen større kvinnebedårer enn lederen av det hemmelige og åpenlyse politiet.
  Vedmakova løp som en rullebane. Dessuten, noe som sjelden skjer henne, blandet hun gaten i en ukjent by, som et resultat av at hun bare økte avstanden.
  Piloten flyktet og husket: Beria var oppfinnsom i sengen, men ikke smaken hennes, skallet, magen, ikke Apollo. Så han ble aldri hennes kjæreste. Generelt er rykter om at Beria voldtok kvinner en klar overdrivelse. Hvis han ble fortalt et bestemt nei, tyr den andre mannen i det røde imperiet som regel ikke til tvang. Selv om hvem tør fra jentene å si nei til et slikt monster? Bøddel av Russland nummer én!
  Men her ble hun en fortrolig av Lavrenty Palych. Generelt ble hun en av de første kvinnelige frivillige som kjempet i Spania. Faktisk var det få sovjetiske piloter som deltok i denne borgerkrigen. Det ser ut til at Stalin selv ikke ønsket spesielt sosialistenes seier. Og det som er logisk, i Frankrike vant sosialistene, tilsynelatende venstreorienterte, og forholdet til Sovjetunionen ble bare verre. Men samtidig, gitt at Franco er en fascist og en borgerlig, og folkestyret i Spania ser ut til å være venstreorientert, var det umulig å fullstendig ignorere forespørsler om hjelp. Ja, sovjetiske piloter trengte å få erfaring, prøve ut nytt utstyr. Til å begynne med fortsatte krigen med varierende hell, men så klarte Francos hær, med støtte fra italienske og tyske enheter, å erobre Catalonia. Kampen i luften var først lik, men så dukket den berømte Messerschmitt opp. I det aller første luftslaget følte Vedmakova kraften til dette flyet sammenlignet med IL-16. Spesielt hastighet, en forskjell på hundre kilometer i timen, gjorde at de fascistiske pilotene selv kunne velge hvor, hvordan og når de skulle delta i kampen. For det andre kunne bevæpningen av en 20 mm luftkanon skyte ned en kryssfiner IL-16 på lang avstand, mens ME-109, med skuddsikker frontalrustning, holdt skuddene til en 9,6 mm maskingevær fra et sovjetisk jagerfly. Derfor, for å ødelegge Messer, var det nødvendig enten å angripe bakfra, eller hvis du var veldig heldig å komme inn i motoren, eller skueglasset. Det skal bemerkes at tyskerne også hadde mye bedre kommunikasjon og handlet mer harmonisk. Vedmakova ble skutt ned to ganger, og den tredje gangen ble hun alvorlig såret og tatt til fange. Tidene var tøffe da, men siden krigen allerede var tapt, falt Madrid, Hitler, som et tegn på velvilje, og planleggingen av en allianse med Stalin, beordret tilbakeføring av sovjetiske fanger til hjemlandet. Vedmakova tilbrakte bare en måned i fangenskap, hun ble plassert på et sykehus for offiserer, godt matet og tatt vare på. Ingen slo eller voldtok, kanskje nazistene og Franco-regimet prøvde å vise seg frem for hele verden som humanister i motsetning til den blodige tyrannen: Stalin! Men etter å ha vendt tilbake til hjemlandet, av alle de tidligere krigsfangene, var det bare én Vedmakova igjen på frifot.
  Riktignok ble ordren gitt, for den eneste nedlagte italienske jagerflyen, fratatt henne. Men hun forble i hæren, og deltok til og med i krigen med Finland. Suomi-landet hadde bare 118 foreldet kryssfiner i sin flyflåte. Jenta deltok nesten ikke i luftkamper, hun var mer engasjert i rekognosering, hun fikk en ordre, det ser ut til å være ett monoplan, hun skjøt likevel ned, men det ble ikke talt.
  Nattespaning er imidlertid heller ikke dårlig, det er en viktig sak for hæren. Selvfølgelig kunne det faktum at krigen med finnene varte i hundre og femten dager, og de sovjetiske troppene avanserte en halv kilometer om dagen, ikke annet enn å forårsake en følelse av irritasjon. Beria lot henne da si at forholdet mellom tap var fem til ett til fordel for landet Suomi. Riktignok ble Mannerheimlinja brutt gjennom av et frontalangrep, noe som også er en prestasjon. Vyborg kommer med gaver - den ble imidlertid ikke tatt, men etterlatt av finnene etter undertegnelsen av fredsavtalen. Krigen ble vunnet, riktignok ved å betale med en elv av blod. Vedmakova kommuniserte ofte med de sårede, infanteriet og tankskipene. Generelt var organisasjonsnivået til den røde hæren langt fra perfekt. Selv om for eksempel KV-2-tanken gjorde et sterkt inntrykk på jenta. Hans 152 mm haubits kunne knuse graver og undertrykke batterier. Det var også nye sovjetiske fly MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU og andre. Vedmakov fikk MIG, oppkalt etter Mikoyan. Flyet hadde utmerket flyytelse, og det største høydetaket blant de sovjetiske falkene. Riktignok begynte dette flyet å ankomme bokstavelig talt før krigen, de fleste av pilotene hadde bare noen få timers flytid, og de ble plantet ved de nyeste, uutviklede rorene. Men mer erfarne kadrer fløy fortsatt den utdaterte IL-16, et fly som hadde en toppfart tjue kilometer lavere enn Yu-88-bombeflyet. Så det ser ut til å være mye luftfart, men hvis du tar kvaliteten ...
  Det tyske angrepet var ikke helt uventet. Ryktene om at krig var under oppsving hadde sirkulert siden januar. Omtrent fem millioner reservesoldater ble trukket inn i hæren, tjenestetiden ble utvidet til fire år, stridsvogner ble trukket opp til grensen. Og samtidig gravde de aktivt skyttergraver, en stor hær sto ikke i feltet, som om de med vilje hadde tatt den ut og ordnet den slik at det var lettere for tyskerne å omringe og ødelegge troppene våre. Hun var i festningsverkene. Riktignok gikk det i mai et rykte om at en beslutning var tatt og frigjøringen av Europa var i ferd med å begynne. I prinsippet, Vedmakova, hvis Stalin slo Hitler tidligere, ville hun bare si takk. For ethvert land, og spesielt Russland, er det ganske naturlig å vokse i territorium, for å strebe etter ekspansjon. Herskeren-erobreren, dette er en ærestittel... Og sannelig, det endelige målet for kommunismen er en verdensrevolusjon, et Sovjetunionen for hele planeten, med utsikter til utvidelse til verdensrommet. Tross alt kan man ikke nøle lenge og la nazistene lage våpen som er i stand til å ødelegge menneskeheten. På den annen side, for en idiot du må være, at det er så dumt å erstatte både hæren og landet. Holde troppene i den mest sårbare formen, ignorere alle dataene om det forestående angrepet? To måneder før krigen startet, angrep en kjent trollmann henne at på årets korteste dag ville fascistiske horder invadere Sovjetunionen! Og han sendte henne en beskyttende medaljong og advarte om at mens den var på henne, ville Vedmyakova ikke være i fare for død eller skade. Og hva! På et par dager har den allerede skutt ned tjueni fascistiske fly, inkludert to Yu-488 og én Yu-287, forresten, den siste bombeflyen er så kvikk at MiG-5 knapt kunne hamle opp med den. Etter det ba Vedmyakova om en bil med den siste modifikasjonen. Hva med rytteren og hesten. Blant sovjetiske kvinner er hun den første i antall nedkjørte biler, og blant menn den første av de første. Så de ga majoren. Så fort, som i et eventyr. Men seieren til Det tredje riket er ganske reell. En vending i Afrika i den førtiførste, og deretter utgangen fra krigen til alle mulige allierte som kapitulerte for Det tredje riket, og nå også et overraskelsesangrep fra Japan. Sistnevnte er generelt dårlig, men ikke dødelig. Ja, befolkningen i Japan, rundt hundre millioner eller enda litt mer nå! (Det har ikke vært noen folketelling på lenge, men fødselsraten er veldig høy, og så langt, uten restriksjoner på demografisk politikk, er økningen større enn i USSR). Og hvis vi i tillegg legger til marionettregimet med den kinesiske "keiseren" i Manchuria, så er dette ytterligere tretti til førti millioner (ingen har egentlig regnet der på lenge). I tillegg er det tre hundre millioner erobrede kolonier.
  Riktignok binder en del av de japanske troppene Kina, men nå vil freden mest sannsynlig bli signert med Chiang Kai Shek, eller rettere sagt, det som er igjen av ham har kapitulert, og sammen med Amerika vil de motsette seg Maos allerede lille røde hær.
  I selve Manchuria er det allerede rundt ti millioner japanere, og tre millioner to hundre tusen "kinesiske" soldater. Den totale styrken til de japanske væpnede styrkene er omtrent tjuesju millioner, men de er enten spredt over hele Asia, og til og med i USA, eller fire millioner av dem er selvforsvarstropper og de er på skjelettene. Japan har mange stridsvogner, bare tjueto og et halvt tusen, og i selve Manchuria, rundt ti tusen. Og selve stridsvognene er svake, verre enn de tyske modellene fra 1941. Den mest massive Chi-Ha vil ikke kunne trenge gjennom rustningen til T-34 selv på nært hold, og bilen vår kan score i en avstand på mer enn en kilometer. Sannheten er ekte, T-34, treffer nøyaktig fra 500 meter. Opprustning med optikk ble forsinket, og sikten er fortsatt svak. Men dette er stridsvogner, og Japans luftfart er ikke dårlig. Sannheten er litt verre enn tysk og amerikansk, men det er bare litt. Forskjellen er ikke mer enn seks måneder. Under kampene i nærheten av Khalkhin Gol, skjøt en japansk ess-pilot (helvete, etternavnet hans fløy ut av hodet, han virket helt stum i denne kjøttkvernen), ned 41 sovjetiske fly til han var ferdig. Så hva handler det om? Japan har god luftfart, og treningsnivået for ess er høyt. Riktignok er opprustning med nye fly under krigen en idé som er tregere enn andre land. Hvorfor? Kanskje på grunn av det faktum at landet til Rising Sun ikke har nok industrielt potensial til å samtidig avvise angrepet fra USA, som produserer mer enn to hundre fly om dagen, og mestre nye modeller. Amerikanerne bombet Japan kraftig, ødela fabrikker, brente byer. Imidlertid er det fortsatt ikke så intenst, før øyene er for langt unna, hadde de ikke tid til å komme nær, og nå, da de kapitulerte for Det tredje riket, bomber de ikke i det hele tatt. Og hvordan håndtere slik makt. Den japanske marinen er mye sterkere enn det nåværende, ufullstendige Stillehavet. Så lenge den ikke er senket, kan man ikke engang tenke på seier. Men her er landhæren ... I Fjernøsten, nær grensen, er det formelt syttito divisjoner, Beria ga denne informasjonen til henne under stort hemmelighold, pluss ytterligere tre grensedivisjoner, og to divisjoner av NKVD. Det ser ut til å være ganske mange, men de er fullt bemannet i henhold til det vanlige antallet, bare troppene til NKVD. De resterende divisjonene har fredstidsstater. Dette betyr at Japan har en stor fordel innen infanteri, luftfart og til og med stridsvogner. Vel, i stridsvogner, fra vår side, kompenseres det av kvalitativ overlegenhet, og resten er mye verre. Selv om du tar håndvåpen, henger Japan også etter i antall maskingevær, stort sett har det våpen. Imidlertid er divisjonene i Fjernøsten dårlig utstyrt med maskinpistoler. Det er ikke nok maskiner til alle. Så ... Når det gjelder kvalitet, er det ingen overlegenhet i infanteriet, snarere, enda verre, alle de beste offiserene blir overført til den sovjetiske fronten, her blir de verste troppene som regel ikke skutt på, med et minimum av militær trening. Dette betyr at krigen begynner, i en ekstremt ugunstig situasjon for USSR. Og ikke få nyopprettede reservater vil bli kastet mot øst ...
  Witcher stakk plutselig inn i brannen. Det utbombede bysykehuset sto i brann. Bildet er virkelig apokalyptisk, og kvinner, barn og gamle mennesker brenner levende. Her falt babyen rett i ilden, og rundt omkring var det et forferdelig brøl og stønn.
  Vedmakova kjente erkeenglenes trompeter i hodet og kastet seg inn i flammene. Ildtunger slikket jentas bare hender og åpne ansikt, men piloten beveget seg så raskt at hun klarte å gripe barnet og trekke ham ut av ødeleggelsens omfavnelse.
  Jenta hoppet ut, kjente bare en liten kløe på huden, kastet et blikk på babyen. Akk, det var for sent, gutten ble kvalt, trakk flammer inn i lungene, brannskader i det runde ansiktet. Slike avrevne blemmer på huden er mykere enn tusenfrydknopper. Witcher ropte:
  - Her er det menneskelig kaos!
  Hun slo en haug med søppel med støvelen, hvorpå hun skyndte seg for å hjelpe hvem andre som kunne reddes. Det var som en kobra som danset mellom gassbrennere, jenta vristet seg veldig bisarrt og danset. Hun brente seg, støvlene smeltet, tunikaen forkullet, men hun fortsatte å kjempe hardnakket for hver tåre av et barn, for hvert slag i et lite hjerte, for hvert skjørt liv, men så nødvendig for landet! Støvlene falt fra hverandre, og nå danset jenta gjennom flammens virvelvind med bare, sjarmerende ben. Hun var en martyr, men ikke bare en nonne som torturerte seg selv med faste og pisk, noe som verken gagner Gud eller mennesker, en martyrkjemper som redder bestemte liv. Benene til pilotjenten var dekket med et lag med små blemmer, men de beveget seg enda raskere og mer nøyaktig av smerte.
  Kapteinen for legetjenesten tok frem store støvler fra vesken sin og ropte til henne:
  - Ta dem, ta dem raskt på! Du vil bli så forkrøplet.
  Piloten svarte umiddelbart:
  - Det er bedre å bli en krøpling fysisk enn å være en freak moralsk! Ikke et sekund for deg selv, alt for fronten, alt for seier!
  Kapteinen for legetjenesten svarte:
  - Dette er en ekte sovjetmann!
  Heksa forbannet:
  - Og hva er du verdt å redde folk!
  Kapteinen sukket.
  - Jeg har proteser, i stedet for bein!
  Vedmakova trakk ut en annen jente med et halvsvidt ansikt og bevisstløs, ropte:
  Hvor grusom er Gud!
  Kapteinen trakk på skuldrene.
  Det er ikke Guds feil, men folks!
  Vedmakova protesterte:
  - Dette er det samme som å si - ikke foreldrene har skylden, men barna!
  Kapteinen ville si noe, men røykskyene kom inn i halsen hans, og han hostet sint.
  Den barbeinte jenta ropte:
  - Jeg er en heks og det finnes ikke noe vakrere yrke!
  Og ga en bar hæl, fortsatte hun:
  - Adolf la det være hilsener og en bukett i den onde kista!
  Bombingen avtok, men beskytningen fortsatte. Skipets kanoner har en anstendig forsyning av granater, men ilden ble nå rettet mer mot de avvæpnede sovjetiske fartøyene. Yamamoto forsto at dominans til sjøs ville overføre initiativet i denne krigen til Japan i lang tid. Og for å bygge skip er prosessen dyr og lang, selv om for eksempel ubåter kanskje er lettere å stemple. Dette må selvfølgelig også tas med i betraktningen, men det er viktig å bryte strukturen. Admiral Yamamoto, Japans mektigste mann etter keiser Hirohito, følte seg som en gud. En ekte gud, så religionen i landet til den Rising Sun lærte at den beste måten til guddommeliggjøring er militær dyktighet! Og nå kunne den store sjefen vilkårlig plage og mangle plassen rundt seg.
  Over Vladivostok er det tykke, svarte røykskyer i mange kilometer; disse er oljelagre og drivstoffdepoter i brann. Hundrevis, tusenvis av mennesker er brent, helvete, vel, etter det, hvordan kan du ikke føle deg som en gud som tok hevn på russerne i århundrer med ydmykelse, et stort folk er tvunget til å klemme seg sammen i en rekke øyer så små i forhold til Russlands vidder. Nå synker den russiske flåten, og i motsetning til Peru havn vil de ikke forlate et eneste fartøy.
  Under slaget ved Khalkhin Gol foreslo Yamamoto å gi et lignende slag til Vladivostok, som det ble utarbeidet en detaljert plan for. Men Hitler sluttet uventet fred med Stalin. Generelt startet idioten Hitler massakren på jødene og satte dermed mot seg selv både Polen og landene i Vesten. Og hvorfor trengte han det? Ønsket å få jødiske rikdommer? Men det var bedre å først bli en verdensmakt, beseire Sovjetunionen, og kanskje deretter andre land. Vesten er lettere å vinne på grunn av at dens mentalitet er mye mindre preget av fanatisme og en tendens til selvoppofrelse. Er det kjent minst ett tilfelle av amerikanske piloter som ramper. Riktignok var det et par kollisjoner, men dette er mest sannsynlig en ulykke.
  Russere er fanatiske, noe som er rart, fordi den ortodokse troen ikke godkjenner selvmord, og overhodet ikke anser at man kan tjene en vei til paradis ved våpenbragder. Generelt er Kristi lære, etter hans mening, ekstremt dum og upraktisk. Han Yamamoto leste Bibelen og undret seg over dumheten til folk som anser en slik pasifistisk Gud. For eksempel lærer han: de slår deg på høyre kinn - snu til venstre, de ber om en skjorte - gi to, elsk din fiende! Bare en psykisk syk person kan betrakte Kristus Gud. En slik religion er bare bra for slaver, bundne vasaller. Og hele Europa og halve verden må ha trodd.
  Det er sant at Jesu lære, til tross for at den avviser prinsippet i Det gamle testamente, et øye for et øye, og lærer deg å elske dine fiender, forhindret ikke britene i å erobre en tredjedel av hele planeten, og skaper mest omfattende imperium i menneskehetens historie. Og dette til tross for Storbritannias religiøsitet, hvor Gud er nevnt selv i nasjonalsangen. Merkelig nok sverger amerikanske presidenter på Bibelen, men bombet likevel japanske byer med napalmbomber, og brente tusenvis av kvinner og barn levende. Dessuten drepte de sivilbefolkningen, ikke ved et uhell, men bevisst, dette var en taktikk for å terrorisere sivilbefolkningen: å undergrave menneskelige og økonomiske ressurser.
  Men japanerne bombet ikke USA først, før den tyske invasjonen, under hele krigen brøt kun en bombe gjennom og drepte, kun seks sivile. Og de tillegger også spesiell grusomhet til samuraiene. Tross alt kunne han Yamamoto, hvis ønskelig, bryte gjennom med bombefly til amerikanske byer, spesielt etter nederlaget til Yankee-flåten nær Peru havn. Ja, europeere er moralske jævler. De har en pervertert forståelse, tro, undervisning og ikke å gjøre!
  Ikke slik i Japan! Det vi blir lært er det vi gjør. Det er ikke noe slikt som at Gud sier vend det andre kinnet til, men hans tjenere drepte med overlegg små barn. Ja, generelt sett kan ikke troen på at Gud er én og allmektig være sann. Hvis han var alene, så ville han selvfølgelig sørge for at folk tilber ham riktig, i tro og sannhet, og har en enkelt lære. Og så ber alle som han vil, hva han vil. Og verden er for stygg og feil til å bli skapt av en eneste allmektig Gud. Tross alt streber enhver ansvarlig hersker i utgangspunktet etter orden og rettferdighet. Han vil at de sterke, vise, edle, ærlige skal være i utgangspunktet, og resten enten korrigere seg selv, vokse fysisk og åndelig, eller ... Men hvis Gud er allmektig og skaperen av universet, ville han ikke skape kroppslige og mentale freaks.
  Tross alt, hvorfor blir keiseren noen ganger tvunget til å tåle svakhetene til mennesker som en gitt? Fordi det ikke er noen annen utvei, kan han ikke gjøre freaks til kjekke menn og feige til dristige på et øyeblikk. Men hvis jeg kunne, ville jeg gjort det umiddelbart! Akk, jeg må akseptere det som er og forholde meg til det menneskelige materialet jeg mottok som gitt. Men hvem han mottok det fra er et annet spørsmål. Ja, og keiseren selv har svakheter: han er bare en mann - han blir gammel, syk, avfeldig. Merkelig nok lever en guddommelig keiser ofte mindre enn en vanlig tjener, har mindre våpenferdigheter enn de fleste generaler og mange soldater. Vel, hva er det i den fra den allmektige Gud. Men hvitt er ikke bedre! I hele Europas historie var det ingen mer forferdelig og vellykket erobrer enn Hitler. Ja, han er virkelig et symbol på hvite menneskers militære dyktighet! Og likevel, den største sjefen gjennom alle tider og folk, kunne ikke engang fullføre gymsalen, få en videregående utdanning, som er obligatorisk i Japan!
  . KAPITTEL #5
  Dessuten ble Hitler ikke tatt opp i hæren av helsemessige årsaker. Merkelig nok viste denne styrkekultens ildsjel, krigsløven, seg å være så fysisk svak at selv i Tyskland, hvor det er en militærpost ved hver post, ble han ikke innkalt som menig. Hvor degradert Europa er.
  Stalin, en annen av vår tids mest fremtredende politikere, hadde imidlertid heller ikke videregående utdanning, han var en gullklump. Og interessant nok ble han heller ikke trukket inn i hæren, av helsemessige årsaker. Interessant, tilfeldigheter, to ondsinnede fiender hadde ikke videregående utdanning, ble ikke innkalt til militærtjeneste på grunn av helsemessige årsaker, hadde fedre til fylliker, og Hitlers far jobbet også som skomaker først!
  Her er en slik tilfeldighet, merkelig, illevarslende. Göring, Hitlers offisielle etterfølger, er ikke slik. Han er fra en familie av aristokrater, Görings stamfar var stedfortreder for den faktiske herskeren av Tyskland, Bismarck. Derfor, Churchill: en aristokrat, fra en adelig familie, og amerikanske plutokrater, (President Roosevelt er ikke noe mer enn en bonde, de fant raskt et felles språk med ham.
  De ville erstatte Hitler med dem, men det gikk ikke. Hitler erobret dem alle! Göring er en forretningsmann, oligark, aristokrat og pragmatiker. Han er bedre enn Hitler i stand til å forene alle anti-bolsjevikiske og anti-russiske krefter i hele verden. Amerika og Storbritannia ønsker å få slutt på Russland, uavhengig av det regjerende regimet, men kommunistene, som benekter selve begrepet privat eiendom, de ønsker å få slutt på det så ille. Det er fanatisk at de til og med lukker øynene for den overdrevne styrkingen av Tyskland og at de selv blir tvunget til å slutte seg til Det tredje riket.
  Tyskland er imidlertid en geopolitisk konkurrent, men en konkurrent innenfor rammene av de kapitalistiske og aristokratiske spillereglene, og det bolsjevikiske Russland er helt fremmed og fiendtlig. Det er til og med overraskende at Churchill selv tilbød Stalin hjelp, til tross for all hans antikommunisme, tradisjonelle engelske hat mot Russland.
  Tilbake i 1941 ønsket jeg å sette Stalins Russland mot Hitlers Tyskland. Smertefullt klemte tyskerne ham. Tross alt er Tyskland under de røde en krigshest spennet til den sovjetiske vognen, og USSR under de brune er en evig partisansone. De fanatiske bolsjevikene vil tross alt ikke forsone seg, og vil føre en langvarig geriljakrig, som vil utmatte Det tredje riket såpass at alle drømmer om ytterligere ekspansjon vil forsvinne som en regnbue etter et tordenvær! Russland under Tyskland, bedre enn Tyskland under Russland! Når man forstår dette, er det klart hvorfor Churchill og USA, etter et militært nederlag og overgivelse, så raskt gikk til tilnærming til Det tredje riket.
  Yamamoto er en pragmatiker, han var mot krigen med USA og Storbritannia. Men disse to imperiene provoserte selv Japan ved å innføre en embargo på forsyningen av petroleumsprodukter. Tross alt har ikke landet til Rising Sun sine egne brønner, og mange andre råvarer. Japanerne forhandlet, amerikanerne avviklet mer og mer ydmykende krav.
  Og samtidig tok yankeene, som provoserte krigen, ikke i det hele tatt seg av å bringe hæren og marinen til kampberedskap. Fristelsen viste seg å være for stor, desto mer var det et glimt av håp om at Moskva var i ferd med å falle og Tyskland, og hennes allierte ville komme til unnsetning. I tillegg var det et håp om at USA, som fortsatt er et relativt demokratisk land, svært avhengig av opinionen, hvis krigen trakk ut, ikke ville ønske å helle blod på andres øyer. Ja, hvorfor skulle en vanlig amerikansk mann på gaten få sinkkister med sine slektninger, hvis vi ikke snakker om å beskytte territoriet til selve USA, og til og med betale ganske store militærskatter! Kanskje det er grunnen til at tsar-Russland tapte, med flere soldater, men det russiske folket anså ikke Manchuria som sitt territorium, og ønsket ikke å betale med blod og svette for abstrakte interesser. Akk, Hitler dro ikke til Moskva, dels på grunn av uforberedelsen til den harde vinteren, og dels på grunn av bolsjevikenes fanatisme.
  Jeg ville ikke oppleve det selv.
  Imidlertid er ikke bare bolsjevikene, det russiske folket utsatt for selvoppofrelse for store mål. Tross alt ble den første luftstøten laget av den russiske fyren Messer. Det er til og med overraskende at han ikke gjorde dette for paradisets skyld, men for fedrelandets skyld. Selv om ... Messer er delvis en tosk, tross alt, han er en mester i kunstflyging, en oppfinner, en designer, og selvfølgelig en levende ville bringe mye mer fordel for moderlandet. Kanskje Yankees ikke tar så feil, og replikerer prinsippet: det viktigste i kamp er å overleve! De døde kan tross alt ikke lenger drepe!
  Flere halvnakne, barbrystede jenter bukket i godkjennelse.
  Admiral Naumo bemerket:
  - Vi har allerede brukt opp over to tredjedeler av ammunisjonen. Pistolene er veldig varme, de helles med bøtter med vann!
  Yamamoto la et kryss med fingeren i været og sa med lav, litt hes stemme:
  - Jeg tror våpnene vil tåle den siste tredjedelen av granatene. Selv om nei, slå ut opptil nittifem prosent.
  Admiral Naumo trakk på skuldrene og tørket svette fra pannen.
  - Er det verdt det å gi alt det beste den første dagen?
  Yamamoto knyttet nevene.
  - Kostnader! Selvfølgelig er det verdt det! Vi overrumplet russerne, slik det var i 1904, tyskerne i 1940, men Stalin vil straffe kommandoen hardt, og dette vil ikke skje igjen. Så det er nødvendig å bruke det faktum at dragens hale sovnet. Faktisk, jeg forstår Stalin, absorberte krigen med Tyskland oppmerksomheten hans i en slik grad at han sluttet å ta vare på Fjernøsten. Og følget hans uten leder er redde for å ta initiativ. Her bommet vi på slaget vårt. Samt amerikanerne. Det var åpenbart for alle at saken var under forberedelse, skyene samlet seg, torden ville snart slå inn, men ...
  De løp, blinkende barbeint, runde hæler av jenta. De var på et viktig oppdrag.
  Naumo rørte ved skaftet til samurai-sverdet som hang på beltet hans, eller som det også ofte kalles katana:
  - Russere handler alltid sent! Krigen vil ikke vare for lang, og vi vil nå Ural.
  Yamamoto løftet øynene mot himmelen.
  "Måtte gudene hjelpe oss med dette, men jeg tror ikke det!" De lærer raskt, Khalkhin Gol viste at nivået på russere er høyere enn under krigen 1904-1905. I tillegg vil jeg fortelle deg en hemmelighet. Vår hemmelige agent i Vladivostok hjalp litt til at det ganske kraftige kystartilleriet ikke hadde granater, og flyet klarte ikke å ta av i tide. Dette er den hemmelige krigen.
  Naumo ble overrasket:
  - Og hvor så SMERSH og NKVD?
  Yamamoto humret og ristet på fingrene.
  "De verste kadrene i Russland tjener her i Fjernøsten, de som er redde for å dø på den sovjet-tyske fronten streber etter Vladivostok. Derfor, her er det mye lettere å finne en forræder eller en tosk på toppen, så vel som en selvtjenende person. Og NKVD er så vant til å avsløre imaginære konspirasjoner at den ikke lenger legger merke til ekte forrædere. Så det er fullt mulig å jobbe. Forresten, hvis flere generaler gikk over til tyskernes side, til tross for at deres familier, slektninger og venner er truet med henrettelse for dette, så er det fullt mulig å bestikke noen fra toppen. Eller bruk den i mørket, som er enda bedre.
  Så vi har gjort mye arbeid. Vi japanere er generelt preget av grundighet i å tenke over militære operasjoner, og ta hensyn til alle de små tingene.
  Naumo gned skaftet på katanaen sin.
  - Ikke sant! Men skammen til Khalkhin Gol fremkaller en følelse av bitterhet og sterk irritasjon! Hvordan kunne vi...
  Yamamoto trøstet:
  - Det var flere manchuer enn japanere, og generelt er det umulig å vinne hele tiden. Jeg må merke meg at likevel ikke de beste enhetene kjempet på vår side, og russerne hadde en stor fordel innen luftfart og stridsvogner.
  Naumo halvtegnet katanaen sin.
  - Vi er ikke berettiget! En samurai vil aldri referere til et matt blad og en sliten hest, mange fiender og et svakt våpen!
  Yamamoto korrigerte:
  - Samurai, selvfølgelig ikke, men en mann, dessverre ja! Folk har en tendens til å gjøre feil!
  Yamamoto ble distrahert og ropte noe inn i rørene, og fortsatte så:
  - Og du vet, jeg tilbød meg å slå til mot Russland i mai 1942. Dette kan forhindre fremskrittet til den første Fritz.
  Naumo nikket.
  - Egentlig! Men vi kjempet mot USA og den britiske løven.
  Yamamoto banket på styrehuset med fingeren.
  - Ja! Riktignok, men USA ble truffet i tennene, Storbritannia mistet sine kolonier, og Tyskland var relativt trangt. Vi ønsket å hente så mye kraft som mulig fra Vest-Russland for å gjøre det lettere for Wehrmacht å gå til offensiv mot Storbritannia uten frykt for et stikk i ryggen fra Stalin. - Admiralen drakk sake som ble tilbudt av en barbeint jente i et kort skjørt og fortsatte. - Slaget var planlagt i mai, da veiene tørket opp, men amerikanerne forhindret.
  Naumo tegnet katanaen sin og kuttet den i luften:
  - Død over USA! De forstyrrer alltid Japan.
  Yamamoto smilte lurt.
  - Ikke alltid, selvfølgelig, for eksempel, da vi først kjempet med Russland, hjalp Yankees oss mye med lån, samt våpenforsyninger. Mer enn halvparten av vår flåte ble laget med penger fra USA og Storbritannia, og ved deres egne verft. Så Amerika er ikke alltid dårlig, men ikke i dette tilfellet.
  Naumo spurte overrasket:
  - Og hvorfor?
  De løp forbi de japanske admiralene igjen og blinket med de bare hælene til tjenestejenta.
  Yamamoto nedlatende å forklare:
  - En flokk med langtrekkende bombefly brøt gjennom til Tokyo, og ga hovedstaden et snikende slag ved å bruke napalmbomber. Hundrevis av trehus brant ned, og keiseren beordret for enhver pris å flytte kontrollsonen bort fra hovedstaden. Og først av alt, for å fange kampkomplekset til amerikanske baser på Medei-skjærgården, nærmest de japanske skjelettene. Akk, vi lyktes ikke, så vi begynte å tape kampen om Stillehavet. Det er bra at vi samtidig hadde klokskapen til å raskt slutte en allianse med Det tredje riket og gå i det små. Ellers ville ikke engang ruiner være igjen av byene våre.
  De barbeinte jentene hoppet til og med opp og ristet på de svarte og røde flettene.
  Nauma viftet med sverdet i luften:
  Vi hadde vunnet uansett! Så er det virkelig nødvendig å gi Hitler Filippinene etter krigen? Denne perlen av den japanske kronen, uinntakelig Singapore, blomstrende Hong Kong, Indonesia, oljebrønner fra de erobrede engelske koloniene og Fransk Guinea, Indokina, Burma, Thailand. Og mye mer, hva du skal snakke om snur ikke tungen. Tross alt står vi på grensen til India, på terskelen som Fuhrer grep - Australia. Og gi opp uten kamp, som en feiging...
  Yamamoto avbrøt:
  - Også blant de hvite er det smarte! Ikke rart at keiseren på kontoret sitt satte en byste av Napoleon. Men det var en annen Cæsar, sa han: det er vanskeligere å beholde de erobrede enn å vinne. I dette tilfellet gjelder dette oss i utgangspunktet. På dette stadiet hadde vi ikke noe valg. Vi bestemte oss for å beholde en del for ikke å miste alt, inkludert suverenitet.
  Nauma reproduserte tallet åtte med sverdet:
  Jeg forstår med mitt sinn, men med mitt hjerte!
  Yamamoto reiste seg og klappet kollegaen sin på skulderen.
  - Ja, du blir ikke opprørt, i dette tilfellet, hvis vi drar, så for å returnere. Vi vil beseire USSR og igjen skynde oss til Det tredje riket mot USA og britene, men vi vil allerede slå dem sammen med tyskerne og pasta. Og så skal vi returnere alt, pluss at vi også skal fange India, Australia, Alaska og opp til ... Det vil bli sett der, tross alt vil vi ha ressursene til russisk Sibir, og Amerika vil falle i depresjon igjen. Dette må forstås!
  Nok en gang nikket de barbeinte jentene i den største bifall. De er så vakre, solbrune, noen av jentene var til og med med blondt hår og muskuløse.
  Admiral Nauma, med en nesten umerkelig bevegelse, gjemte katanaen i sliren og hvisket, liskende:
  - Fremtiden er god, men nåtiden er bedre! Hør på hangarskip, hele forsyningen av bomber er brukt opp, og på ...
  Yamamoto beordret kort:
  - Kom på dekk og se deg rundt, om en halvtime snur vi og drar til vår nærmeste base.
  Nauma plystret gjennom nesen hans:
  - Hør på kommandanten!
  Admiralen hoppet ut og holdt døren for å forhindre at den smeller. Før fotsporene hans hadde stilnet, gled en skygge ut av døren, hun gikk på tå og kastet av teppet. Yamamoto humret.
  - Lady Armstrong, du er like plutselig som alltid!
  En strøm av lys falt på skapningen og viste den i all sin herlighet. Hun var en blond nymfefigur, perfekt proporsjonert, men med ansiktet til en moden kvinne i trettiårene. Litt høyere enn Yamamoto, i skinnsko brodert med smaragder og safirer for å matche fargen på bølgen, med myke såler. Etter å ha kastet av seg dynene, var hun i badedrakt og beveget seg som en indisk danser.
  Yamamoto stoppet kvinnen:
  - Dans senere! I mellomtiden, hør nøye på meg, hvordan reagerte dukkepresidenten i USA som en del av Det tredje riket, Henry Truman, på vårt forslag om å gi alle de frigjorte territoriene status som formelt uavhengige stater?
  Armstrong svarte med sin milde stemme:
  - Han sa at han og Churchill var imot det. Alle kolonier vil fortsette å være kolonier, og Kina vil forbli delt. Truman sa forresten at hvis Japan hjelper Chai Kang Shi-regimet, kan han redde det - han vil personlig spørre Hitler om at det var slik. Kort sagt, du har dine baser i Manchuria, så vel som regimet, og får til og med noe på fastlands-Kina. Spesielt konsesjoner og tilgang til råvarer.
  Yamamoto smilte.
  - Det er gode nyheter! Vet den amerikanske marionettregjeringen at vi treffer USSR? Eller ikke ennå?
  Armstrong laget en sirkel med fingeren.
  - Han vet allerede! Foreløpig har det ikke vært noen offisiell reaksjon, men Truman har allerede rukket å utbryte: godt gjort japs!
  Yamamoto rynket pannen og rykket sint på øyenbrynene.
  - Vi er ikke japanere for ham, men japanerne, en nasjon av krigere og vise menn, og ikke gjetere og straffedømte som amerikanerne. Selv om dette selvfølgelig er bra, betyr det at det ikke vil være noen hindringer for en offensiv dypt inn i Sibir.
  Kvinnen beveget lekende bena på gulvet:
  - Sibir er bra - det er stort, rikt! Og samtidig er Sibir dårlig - det er snø og kulde!
  Yamamoto knep sammen leppene.
  - Den japanske soldaten er ikke redd for frost. Dette er essensen av Bushido-koden: ikke se etter et enkelt liv for deg selv, men overvinn vanskeligheter. Ikke rart symbolet på samuraien er - karpe! Denne fisken svømmer alltid mot strømmen.
  Armstrong ble overrasket:
  - Karpe? En så ufarlig fisk. Er de formidable, ekte demonene til apokalypse-samuraiene sammenlignet med seg selv med en ørekyte, som er stekt i en panne, og ikke med en tiger eller en løve.
  Yamamoto spredte hendene.
  - Det er ingen løver i Japan! Og tigeren er en for øm katt, hun mangler mot. Du vet, en av hovedtestene til en samurai, i en alder av ti år blir han introdusert i et bur med en tiger og han må ta et stykke ferskt kjøtt fra udyret. At Zenki klekket ut, tror du ikke?
  Armstrong ristet på hodet.
  "Jeg tror ikke at en ti år gammel gutt kan takle en tiger, selv om han har det skarpeste sverdet i hendene.
  Yamamoto la hånden forsiktig på jentas rygg og strøk den nakne, fløyelsmyke huden hennes.
  - Du misforstod. Sønnen til en samurai går inn i buret med tigeren uten sverd eller noe våpen. Han må bruke sitt sterke sinn og viljestyrke for å overbevise tigeren om å gi ham maten!
  Armstrong utbrøt:
  - Ja, det er bare helt utrolig! Samurai er den ekte djevelen! Har du vært i den cellen også?
  Yamamoto senket øynene.
  - Dessverre ikke! Dette er skikken i gamle tider! Men hvis du vil, kaster vi deg i et bur? Si at du vil inn i buret med tigeren?
  Armstrong spinnet, hennes solbrune, delikate greske armer viklet rundt admiralens hals. Leppene åpnet seg innbydende:
  - Hvis tigeren er deg, så er jeg klar selv for helvete! Selv om paradis er verre enn helvete uten deg, å min elskede samurai.
  Yamamoto dyttet plutselig kvinnen vekk og ropte:
  - Nå må jeg oppsummere resultatene av raidet på USSR med andre admiraler, samt finne ut hvordan det står til på land. Det er ikke tid til å hengi seg til damenes gleder. Du forstår: ingen tid! Jeg ringer deg bare om kvelden. Forresten, det smale snittet i øynene og den gule huden plager meg ikke.
  Armstrong rullet hoftene.
  - Ikke! Ganske motsatt! Så enda mer romantisk og uvanlig! Du er japansk, jeg er amerikansk: gul og hvit rase, engel og demon! Denne kontrasten er gal! De fleste kvinner elsker originalen og liker ikke resten.
  Yamamoto skjenket seg et halvt glass sake blandet med "Ginn", og svelget med ett slag og slappet av:
  - Egentlig trodde jeg kvinner var mer konservative enn menn. Har kvinner gjort mange vitenskapelige funn?
  Armstrong kastet hodet og ristet på det blonde håret og sa:
  - Den viktigste oppdagelsen for en kvinne er oppdagelsen av en ny mann, bare under forutsetning av at han er en bok, ikke en radio! Og samuraier snakker ikke!
  Det var en hysterisk trill av en bjelle, et grønt lys blinket. Admiralen skjenket seg et halvt glass til, snøftet på russisk og spiste sitron smurt med honning. Han slikket seg om leppene og viste skaftet til et samurai-sverd:
  - Jeg personlig drepte mer enn hundre mennesker, minst tjue av dem unge kvinner! Du vil være den vakreste av alle ofrene.
  Armstrong truet og stakk ut Yamamotos karmosinrøde tunge:
  - Jeg har tre sønner og de vil ta hevn på deg og familien din, admiral!
  Yamamoto virket ikke fornærmet i det hele tatt.
  - Hun fødte tre barn ...
  - Fem! Amstrong korrigerte.
  Spesielt fem! Og beholdt jentas midje?
  Damen kastet benet over nakken hennes:
  - Jeg er amerikaner og det sier alt!
  Yamamoto nikket og hvisket:
  - Nå kommer det en gutt til deg, hun er en veldig sterk ninjafighter. Tjen ham til høyeste standard. Forstått?!
  Armstrong nikket samtykkende.
  - Jeg elsker unge mennesker... Jeg håper han er kjekk?
  Japanerne svarte selvsikkert:
  - Enda mer! Du vil like det!
  Og forlot resolutt hytta. I stedet dukket det opp en gutt nesten umiddelbart. Han ser rundt tretten eller fjorten år gammel ut, veldig muskuløs, barbeint og iført shorts. Virkelig kjekk, med blondt hår.
  Armstrong var glad... At hun slapp å forholde seg til en gammel freak.
  Gutten så imidlertid sint ut og mumlet kort på engelsk:
  - Kle av deg!
  Kvinnen smilte og sa:
  - Kanskje litt mer romantisk!
  Gutten svarte med å slå henne i ansiktet. Det brant i kinnet til damen. Spionen sukket tungt og begynte å ta av seg klærne. Akk, ikke en veldig lovende start.
  Gutten blottet tennene, kastet av seg shortsen og avslørte tung mannlig perfeksjon.
  Han hvisket og smilte:
  - Legg deg ned!
  Med et sukk la Lady Armstrong seg på ryggen og spredte bena. Gutten med press og veldig frekt gikk inn i henne, og begynte å hamre som et maskingevær. Ingen kjærtegn, ingen ord...
  Spionen var allerede en erfaren hore, og hun ble ikke skadet. Tvert imot, skarpe støt er nesten behagelige. Så de begeistret henne, og Venusgrotten begynte å fylles med fuktighet. Så startet det for fullt, og vellystige stønn hørtes.
  Damer blir tatt grovt, men dette er også en fornøyelse. Og her er du dekket av en bølge av orgasme.
  Gutten slutter plutselig å banke, griper Lady Armstrong i håret med kraft og bøyer seg naken ned til sin perfeksjon. Spionen åpner munnen og jetflyet treffer tungen hennes. Det er heller ikke første gang. Og den hvite vellingen fra gutten er søt, og veldig behagelig på smak. Armstrong slikker seg om leppene med ekte glede.
  Så lener den unge ninjaen seg mot barmen hennes med ansiktet, og begynner å jobbe uselvisk. Armstrong grøsser av nok en bølge av ekstase og brøler som en bøffel i et slakteri. Hun må fange perfeksjon med sin skarlagenrøde munn. Og å jobbe med en rosa tunge. Helt til fontenen av hvitt og søtt bryter ut igjen.
  Så gøy. Og den unge, muskuløse og blonde ninjaen er rett og slett utrettelig. Energien hans er umåtelig og overveldende. Denne berømte fighter- og sengegiganten. Og blondt hår ... Bare alt er super og høyeste klasse.
  Den reparerte E-50 gikk i kamp. Russerne satte likevel stort sett opp festningsverk, og tyskerne måtte overvinne forsvar i dybden. Warriors ødela metodisk batteriet.
  Gerda skjøt, knuste den sovjetiske kanonen, og sa med et glis i stemmen:
  - Vi skal slå folk, og slå bøttene!
  Charlotte sang ut de kobberrøde krøllene sine:
  - Vi er, å, røvere! Ranere!
  Og ved å trykke på joystick-knappen med den bare fingeren, sendte hun et prosjektil som knuste den sovjetiske bunkeren.
  Og så knurret Christina øredøvende:
  - Bang Bang! Og du er død! De døde! De døde!
  Og han trykker også på et grasiøst ben med en bar finger, og sender fienden til en knockout.
  Og så var det Magda. Her er jenta. Han trykker også på joysticken med tærne på den bare foten, og hvordan han slår.
  - Å, den som ser oss vil umiddelbart gispe!
  Sjarmerende Gerda, ristet på brystene, slo på de trettifire og hylte:
  - Og for noen vil det lukte stekt!
  Charlotte trykket de bare fingrene på joystick-knappene og kvitret som en spurv:
  - Og vi holder noe i barmen!
  Kristina rev i stykker en sovjetisk pistol med et granat og raslet og slo med de røde leppene:
  - Ikke kom i nærheten av oss...
  Magda trykket også på knappen med bare fingeren. Hun blåste en trettifire og ropte:
  - Ikke kom i nærheten av oss!
  Og Gerda, dette aggressive beistet, med blondt hår, vil også hamre med et prosjektil, og de trettifire vil sprekke som en boksers nese under en punchers knyttneve. Og krigeren vil sutre:
  - Vi dreper den!
  Og igjen vil jentene bryte ut i gråt og skyte, uten anger eller pause.
  Charlotte ropte entusiastisk:
  - Jeg er en stor røver...
  Og også hvordan den treffer en sovjetisk haubits. Bare deler fløy i forskjellige retninger.
  Christina snerrer. Mens han trykker den bare fingeren på joystick-knappen og kvitrer:
  - Og datteren til demoner er død!
  Magda spikrer også ved å trykke de bare føttene på en slående gjenstand, knuser en sovjetisk tank og gir ut:
  - Og ikke beskjedent!
  Gerda blottet tenner, tennene blinket. Hun så for seg en kjekk ung mann. Så modig, atletisk, med muskelavlastning og stor maskulin perfeksjon. Og hvordan hun lener seg over og vikler de skarlagenrøde leppene sine rundt den pulserende jadekjernen hans. Så deilig det er, som sjokoladeis. Og den sjokoladeisen du slikker av med tunga. Og det er så fint, så spennende.
  Å, så hyggelig om en annen ung mann vil bli med henne bakfra. Og den pulserende jadestangen vil gå inn i den fuktige grotten til Venus. Og hvor flott det er.
  Gerda ristet til og med av sløvhet. Så rørende og herlig det virket for henne.
  Jenta skjøt mot den sovjetiske pistolen. Og hun kvitret beundrende og stampet med bare foten:
  Gutter, gutter, det er opp til dere...
  Charlotte slo og knuste også den russiske stridsvognen mens hun brøler og rister i full byste:
  - Redd jorden fra brann!
  Christina ristet på det kobbergule håret. Hun viste et brennende smil og kvitret:
  - Vi er for fred, for vennskap, for verdens smil....
  Magda sendte et klikk på joysticken med bare fingeren. Hun knuste den sovjetiske tanken og knurret:
  - For hjertelige møter!
  Krigerne så ekstremt muntre ut. Og hvordan de blottet tenner. Og de blunker og hviner.
  Charlotte ser også for seg en fyr. Ung, men med skjegg. Mens han kjærtegner brystene hennes. Mens et skjegg kiler i brystet, renner krøllete hår over de modne jordbærene på brystvortene. Og han kiler henne og kysser brystene hennes. Ring rundt den søte, honningbrune brystvorten med tungen. Slik er idyllen. Og hvis fyren fortsatt stikker tungen inn i grotten til Venus. For en smak!
  Charlotte skyter og hviner:
  - Og sverdet blir skarpt!
  Selvfølgelig gjør jentene, selv om de er vakre, en skitten gjerning - de dreper sovjetiske soldater. Men de ble lært på den måten fra tidlig barndom. De er hensynsløse ulver.
  Og de tror de har rett. De har samme oppvekst og mentalitet. Jentene begynte å slå tilbake i førtien, noen av deres "ulve" bataljon, enda tidligere. Og husker ufrivillig de første trinnene. Da du bare var seksten. Og alt rundt virket fantastisk, vakkert romantisk.
  Men de er fortsatt ganske unge!
  To dusin engelske fly fløy over de forkledde jentene, de la sannsynligvis ikke merke til noe, og de begynte allerede å gå i oppløsning bak horisonten, da det plutselig ble hørt nye mistenkelige lyder. Madeleine kommanderte:
  Alle legger seg ned og ikke rør på seg!
  Jentene frøs, de ventet på noe. Og så dukket lette transportere og lastebiler opp bak sanddynen. Etter design å dømme, engelsk og amerikansk produksjon. De beveget seg sakte mot hovedstaden i Tunisia. Madeleine ble litt overrasket. Hun mente at frontlinjen fortsatt var langt unna, noe som betyr at britene ikke ville ha tid til å dukke opp ennå. Eller rettere sagt, de burde ikke dukke opp. Og så er det en hel spalte. Selv om det kanskje er mindre enn en bataljon ... Hvem er de, en slags kampgruppe, som omgår ørkenene på ingen måte en kontinuerlig front, ønsker å rote gjennom baksiden. Det ser ut til å være logisk, selv om de med teknologi er enkle å få øye på i ørkenen. I alle fall må du sende til din egen på radioen, men ikke åpne ild. Dessuten er det bare hundre av dem, og det er mer enn tre hundre engelskmenn!
  Gerda hvisket til Charlotte:
  - De er engelske! Dette er første gang jeg har sett dem på nært hold!
  Den rødhårede vennen, også ganske nervøs, svarte:
  - Ikke noe spesielt! Og det er så mange svarte blant dem!
  Minst halvparten av britene var faktisk svarte. Og kolonnen beveget seg sakte, og de svarte hylte fortsatt noe ... De kommer nærmere og nærmere ...
  Da tålte ikke nervene til en av jentene det, og hun slo med en maskinpistol. I samme sekund åpnet resten av krigerne ild, og Madeleine bjeffet for sent:
  - Pli!
  Flere titalls engelskmenn ble slått ned på en gang, en av lastebilene tok fyr. Resten av britene åpnet ild vilkårlig. Madeleine grep øyeblikket og ropte:
  - Kast offensive granater sammen!
  Jenter fra elite-SS-bataljonen "She-wolves" kaster granater langt og nøyaktig. Og at de har blitt trent siden barndommen, og de gikk også gjennom en spesiell teknikk. Dette er når du trener med strøm, litt forsinkelse med kastet og du med utladning. Gerda og Charlotte kastet også gavene sine. Og britene er i salto og opp ned ... Det er morsomt. De skyter tilfeldig, og de svarte roper fortsatt på et uforståelig språk. Her er noen skurker...
  Og Gerda skyter og kaster, mens hun også synger:
  - I elevene til SS er et mareritt! Ett hopp - ett treff! Vi er hun-ulver - metoden vår er enkel! Vi liker ikke å trekke katten i halen!
  Charlotte knurrer også som svar. Kulene som ble avfyrt av henne, knuses i fragmenter av hodeskallen. Og de stikker ut øynene. Her er en skremt svart mann, hvordan han vil bajonette sin blonde partner i siden. Han vil spytte blod som svar. Charlotte synger med:
  - Engler av stjerneklart dystre helvete! Det ser ut til at alt i universet vil bli ødelagt! Det er nødvendig å fly inn i himmelen med en rask falk! For å beskytte mot sjelens død!
  Britene opptrer på en uorganisert måte, de fleste av dem er kolonisoldater: negere og indere, arabere. Enten faller de, fryser, eller tvert imot hopper de skarpt opp og begynner å haste som gale harer. Imidlertid skyter jentene nøyaktig, og granatene, selv om fragmentene ikke flyr langt, men tett! Nå er det få fiender igjen. Madeleine skriker på engelsk, stemmen hennes er så øredøvende høy at du ikke engang trenger et munnstykke:
  - Overgi deg og vi sparer livet ditt! I fangenskap vil du ha god mat, vin og sex!
  Det fungerte umiddelbart, og siden de allerede gir opp ... Hendene opp og ...
  Femti fanger ble samlet, hvorav halvparten ble såret. Madeleine kommanderte:
  - Drep de sårede!
  . KAPITTEL #6
  Stalenida Pavlovna gikk likevel inn i en ulik kamp med en gruppe jenter. Styrkene er virkelig ikke de samme ... Men krigerne angrep transporten av Fritz. Ikke like tungt pansret og mer sårbar.
  Barbeinte, halvnakne jenter åpnet ild mot nazistene. Etter å ha blitt truffet tok transportøren fyr. Så slo krigerne ut en annen transport. Fikk det til å ryke og sprekke. Den tredje pansrede personellføreren forsøkte å forlate. Men Natasha slo ham ut med en fanget granatkaster. Etter det ble en liten mastodont gjort ferdig.
  Krigere begynte etter det å plukke opp trofeer. Oksana pekte på den strømlinjeformede granaten med et smil:
  - Tysk versjon!
  Victoria, blottet tennene, utbrøt:
  - Og du ser på Negros!
  Ja, blant de døde var svarte og indianere og arabere! Det er bare noen få hvite. Krigerne tok våpnene fra de døde. De ransaket også lommene deres på jakt etter penger. Det var også tyske mark i papirer og metallmynter.
  Så langt har merket forblitt den kraftigste valutaen på jorden. Og selv etter erobringen av Afrika med gullstøtte.
  Krigerne ranet likene, da de slo sine bare, meislede ben. Og lastet ned med våpen.
  Så dro vi tilbake til skogen. Stalenida spurte de fire:
  - Vel, hvordan? Gikk du?
  Victoria pustet ut brystet og svarte stolt:
  - Ja, vi løp litt, men ikke noe spesielt ...
  Stalinida foreslo:
  "Kanskje vi kan dele opp igjen og dra østover?"
  Natasha foreslo beskjedent:
  - Og hvis du oppretter en partisan avdeling?
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Nei ... Det er en ordre til oss om å trekke oss tilbake, bak frontlinjen. Hva vet du forresten om forløpet av kampene?
  Veronica svarte med et sukk:
  - Så langt, ingenting ... Vi har ingen radio, nei ...
  Stalenida avbrøt og sa alvorlig:
  - Krigen blir lang og hard. Kanskje ikke alle vil klare å overleve det. I dette tilfellet bør vi...
  Veronica hadde mot til å avbryte:
  - Husker du Gud?
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Jeg er kommunist og ateist ... Og til og med folkevisdom sier: stol på Gud og ikke ta feil selv!
  Victoria knirker:
  - Denne jenta ble påvirket av et religiøst dop. Og jeg tror det: at Gud bare er en illusjon, men dette er en veldig skadelig illusjon, den lenker sinnet!
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Respekter andres tro Vic... Generelt er det selvfølgelig de troende som skal bevise at det finnes en Gud!
  Natasha stampet sint med bare foten og svarte:
  - Og hva er det å bevise! Hvis Gud innrømmer at fascistene har tatt nesten hele verden til fange, hva slags Gud er da dette!
  Victoria knurret hardt.
  - Vel, bevis eksistensen av Gud Vera. Bortsett fra det fete argumentet om at alt må ha en første årsak!
  Veronica anstrengte pannen, gned den nakne, lett blodflekkede sålen på gresset og ga ut:
  - Vel, for å forklare at det ikke fantes liv, men det utviklet seg og til og med en mann dukket opp?
  Steelenida sa lavt:
  - Evolusjonsteorien... Alt går fra enkelt til mer komplekst og perfekt. Og dette er bevist av eksistensen av geologiske lag. - En ung kvinne kjørte den bare tåen over gresset og kvitret. - Her er det for eksempel ulike geologiske perioder, og dette bedømmes etter fossiler.
  Veronica trakk på skuldrene.
  "Jeg er ingen ekspert på kreosianisme. Og du finner ikke slike bøker i USSR. Men det finnes verk i utlandet hvor det er bevist at vitenskapen faktisk ikke motsier religion. Og oppsummerte det vitenskapelige grunnlaget for studiet av Bibelen. Spesielt om bibelske profetier!
  Victoria fniste og sa:
  - Disse profetiene er laget med tilbakevirkende kraft. Det finnes ingen manuskripter av Bibelen og Det gamle testamente som er eldre enn det tiende århundre e.Kr. Så det er ingen måte å bevise profetiene på!
  Natasha bekreftet kraftig:
  - Definitivt så... Nei tro, din tro er først og fremst basert på blind tro og...
  Victoria foreslo lett:
  - Frykt før døden! Hva enhver religion spekulerer i!
  Veronica trakk på skuldrene og svarte:
  Hvorfor er ikke ateister redde for døden? Og at de har noe annet å håpe på?
  Victoria slo en kvist barbeint, brakk den og foreslo:
  - Vel, for eksempel kan vi tro på oppstandelsen ved vitenskapens kraft. Og dette er flott også!
  Natasha himlet med øynene og sa drømmende:
  - Det er det! Tenk deg en kommunistisk fremtid. Det er ingen penger i det, men en overflod av gratis varer. Inkludert motorsykler som du kan fly ut i verdensrommet på. Og alle produkter - kaker, iskrem, ananas, hasselryper og så videre dyrkes syntetisk. Roboter overalt. Folk jobber bare to timer om dagen, og gir da bare kommandoer til mekanismene. Og på en dag.
  Jentene snakket, gikk og målte alt med bare føtter. De er lastet med forskjellige maskingevær og bazookaer. Et helt dusin skjønnheter.
  Og Natasha fortsatte å si:
  - Og den rikeste underholdningsindustrien. Bare nytelse. For eksempel farge-TVer, og du ser umiddelbart et dusin tegneserier. Og mange attraksjoner. Spilleautomater, dataspill, ulike roboter... Og til og med strategier. Som for eksempel at du spiller som Stalin og beseirer Hitler. Selv om han har potensialet til hele verden ....
  Victoria fortsatte drømmende, for Natasha:
  Og husene er så vakre. Hver har en hytte med fontene og hage. Og hvis det ikke er nok plass for mennesker på jorden, bor de på Venus, Månen, Mars og andre planeter. Spesielt romskip med superluminal hastighet, eller til og med null-overgang busser, har blitt opprettet. Dette er når du setter deg på bussen, og du blir fraktet til verdensrommet, eller til og med en annen verden. Dette er hvordan kentaurer, eller fabelaktige alver, hilser deg. - Jenta fanget en øyenstikker i håndflaten hennes, førte den til øret, og lyttet og fortsatte å snakke. - Og for eksempel genteknologiens underverker. Det er ingen alderdom. Alle menn ser ikke eldre ut enn tjue, så vel som jenter. Alle sunne og muskuløse, med behagelige, friske lukter. Jenter er alltid friske, uten menstruasjon. Det er mulig at barn ikke trenger å bæres, de vil bli oppdratt i cybers livmor.
  Natasha støttet dette med et smil:
  - Og trærne vil dukke opp, på hvilke søtsaker, is, slikkepinner, kaker - vil vokse som frukt. Og de kan spises uten en dråpe fett. Og alle vil være glade for å ha nye biler du kan fly. Og til et annet kontinent og til Mars, og til og med til en nabogalakse!
  Steele foreslo:
  - Og da blir folk annerledes, med superkrefter. Dette vil selvfølgelig være et pluss. Og de døde vil gjenoppstå, og de vil ikke huske at noen en gang trodde på bibelske fortellinger!
  Victoria knuste en fluesopp med bare foten og knurret:
  - Ja, absolutt det! Vel, egentlig, hva lover Bibelen? Stiller vi i det hele tatt opp til tromma, eller rettere sagt til klangene fra orgelet? Og det blir ikke engang kjøtt!
  Veronica spredte hendene og sa:
  - Hva er din bevissthet? Men i Den hellige skrift er belønningen slett ikke bestemt. Og vi bygger til tromme, dette er spekulasjoner!
  Victoria fniste og stakk ut tungen. Etter at hun bemerket:
  - Vel, ja ... Og hva vil skje der? Noe uten synd? Og hva med fri vilje, hvordan uten den?!
  Veronica svarte stille og smalt øynene litt:
  - Fri vilje vil bestå, men det blir ingen synd. - Jenta gned den bare foten på mosen og fortsatte. - Det vil bli mulig fordi folk vil hate synd. Ikke alle mennesker, men de frelste rettferdige. Dette betyr at når Satan og irriterende faktorer fjernes, vil synden miste sin attraktivitet og redusere sitater.
  Victoria plystret, flyttet den nakne, runde hælen inn i stammen på en bjørk. Og hun sa lavt:
  - Og hvordan kan du hate synd, hvis den gir så mye glede. Her for eksempel med menn, spesielt unge. Når de labber på deg, når de kiler deg, når de masserer hælene dine. Tross alt er det en stor glede å føle berøringen av muskuløse kropper. Og du sier det er synd!
  Veronica knurret sint:
  - Og det er umoralsk å ha sex med forskjellige menn!
  Steelenida bemerket sint:
  - For å være ærlig er jeg heller ikke puritaner, men ... Likevel er det en kommunistisk moralkodeks og man bør prøve å overholde den. Og ikke legg deg under alle som lokker!
  Victoria svarte frimodig:
  - Jeg liker å være aktiv. Og jeg liker å lete etter og tiltrekke meg menn selv. Deretter elsker du dem slik du vil. Er ikke det herlig. Vel, hvorfor skulle vi være beskjedne, i stedet for å ramme hannene våre selv!
  Stalin bemerket kaldt:
  - Med ditt utseende er det ikke vanskelig! Men tross alt og å drepe, du er mye!
  Victoria prøvde å avlede samtalen litt:
  - I alle fall kjenner du den kommunistiske fremtiden, frie og kloke mennesker, mye bedre enn Guds styre, å tillate fascismens triumf, eller å drukne menneskeheten i en flom. - Den brennende djevelen knuste paddehatten med bare tærne på høyre fot og fortsatte. - Jeg personlig liker ikke å leve i kongeriket til en tyrann som kaller jødene sitt folk, og hvordan viser det seg at resten er fremmede?!
  Steelenida svarte alvorlig:
  - Man kan krangle om det høyere sinnet i lang tid, men i Bibelen ... Er det logisk å betrakte det som en guddommelig åpenbaring?
  Victoria svarte trygt:
  - Selvfølgelig ikke! Grusomheten i Det gamle testamente, den urimelige pasifismen til det nye - tildelingen av privilegier til ett folk ... Er det ikke absurd?
  Veronica traff stubben med bare fingrene i irritasjon. Hun grimaserte i smerte og svarte:
  - Så når alt kommer til alt, sier Paulus: Vår lære er en snublestein for jødene, galskap for barbarene! Et syndig sinn kan ikke forstå dette!
  Victoria humret og sa med en flytende stemme:
  - Russland kan ikke forstås med sinnet,
  Kan ikke måles med en vanlig arshin...
  Hun har en spesiell blitt -
  Man kan bare tro på Russland!
  Steelenida, som hevet øyenbrynene strengt, bemerket:
  - Og her Russland før kristendommen. Millioner, hundrevis av millioner mennesker trodde på Gud. Blant dem var fremragende sinn. Slik som Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur... Og de hadde sine egne grunner til å tro. Vi er på sin side imot illusjoner! - Den unge kvinnen banket på en falt gren med den nakne, sterke foten, brakk den og fortsatte. - Vi er tilhengere av vitenskapelig ateisme og vi tror at hver person er sin egen lykkes smed! Og at det ikke er nødvendig å tro at den gode onkelen Jesus skal komme og bygge alle, løse alle våre problemer! Denne planeten trenger vitenskapelig ledelse og utvidelse til verdensrommet! Og ikke hengi deg til alle slags håp om himmelske steder, eller harem!
  Victoria fniste og knurret:
  - Og jeg ville ikke nektet det mannlige haremet!
  Steelenida bemerket strengt:
  - Vel, du er rødhåret og løssluppen... Hvem oppdro deg?
  Victoria svarte spøkefullt:
  -Når pappa Carlo, og når ingen i det hele tatt!
  Stalenida slo ned gadflyen med knyttneven og hveste:
  - Det er synlig ... Hvis det ikke finnes noen Gud, betyr ikke dette i det hele tatt at man skal være vulgær og rådløs!
  Victoria svarte ærlig:
  - Som! Du skjønner sånn!
  Natasha fniste og sa:
  - Kommunismen forkynte likestillingen mellom de to kjønnene. Og det betyr retten til en kvinne til å lete etter en mann selv. For eksempel tror jeg at det å velge en fyr du liker er ganske normalt å ramme ham! - Jenta slo ormesoppen med barfoten og fortsatte. - Og det er helt normalt å elske flere gutter på en gang. Tross alt er de forskjellige og hver kjærtegner deg på forskjellige måter, noe som er veldig hyggelig!
  Veronica hvisket lavt:
  - Du vil brenne i helvete for slike taler og gjerninger!
  Steelenida gliste og sa:
  - Kommunismens moral er ikke mindre streng enn den kristne. Og hvis du oppfører deg slik, så... jeg tror du ikke vil møte godkjennelse! Alle av oss er ikke ... et bordell!
  Victoria sa alvorlig:
  - Hvorfor avle hykleri? Denne kristendommen la ulike begrensninger på kvinner. Inkludert, slik som forbudet, å elske mer enn én mann. - Den rødhårede hun-djevelen slo sint mot kulen med den bare foten, slengte den høyere. Og hun fortsatte. - Og kommunismen forkynte at det ikke finnes noen Gud! Og det betyr at alt er lov! Og vi kvinner kan være frie fugler på jakt etter kjærlighet. Å velge de mennene som gir mye mer glede. Og dette er hovedpoenget!
  Stalenida ristet den rødhårede med pekefingeren:
  - Dette er ikke hovedsaken for Komsomol-medlemmet! Generelt er det viktigste tjenesten til fedrelandet og Lenins sak. Og ikke jakten på nytelse for kroppen! Du må forstå dette!
  Victoria svarte indignert:
  - Jeg er et beist og en seng i kamp! Så ikke klag til meg!
  Den rødhårede djevelen hveste:
  - Jeg er en superjente!
  Veronica la forsiktig inn:
  - Kommunismens og kristendommens moral er én: den som ikke jobber, han eksisterer ikke!
  Victoria viste kunnskap om Bibelen:
  - Og Jesus sa: ikke bekymre deg for ditt daglige brød ... Vær som skogens fugler.
  Stalenida bemerket aggressivt:
  -Kommunismen ble i stor grad født på fornektelse av kristne verdier. Og noen paralleller er fullt mulige. Så nazistene har også et rødt flagg, som vårt!
  Victoria knuste fluesoppen med bare foten, gned den nakne, runde hælen på mosen og la til:
  - Det tredje riket har store skatter på privat kapital, og en høy andel statlig eiendom. De har delvis sosialisme, men privilegier for tyskerne! - Jenta bet av et blad fra en bjørk, og fniste, la til. - Generelt, om religion, har jeg en morsom sang. Vil du at jeg skal gjøre det?
  Stalenida nikket villig på hodet sitt, slo ned en råtten gren med den nakne, grasiøse foten og kvitret:
  - Syng en blomst, ikke skamm deg!
  Og Victoria sang entusiastisk;
  Hva mente Herren?
  Han, som bor i en forferdelig avstand ...
  Da ordren ble gitt om å jobbe,
  Slik at vi ikke blir i en drøm.
  
  Selv om praktfull kongelig antrekk,
  Men det finnes ingen gjerrigere person....
  Fattigdom skyter skarpt -
  Vår verden av lidelse er episk!
  
  Og det er ikke Adams feil
  En enkel sovjetisk, russisk fyr...
  Gikk naken, skjulte ikke skam,
  Som en proletar under tsarismen!
  
  Gud ga ham mat - en grense,
  Beite uten å kjenne gaflene ...
  Og vil du ha mer, blir du slått!
  Og drikk med håndflaten uten flasker.
  
  Adam tålte en slik skjebne,
  I et skummelt, kjedelig paradis!
  Men slangen fløy på vinger,
  Han forsto: en person lider ...
  
  Det er en måte å komme seg ut av krattene,
  Bygg en by, gi avkom!
  For ikke å vandre gjennom lundbegrepet,
  Noen ganger trenger du perfidighet!
  
  Jeg stjal den magiske nøkkelen fra paradis,
  For å forlate Eden-rutinen...
  Der finner du en jentedrømmer
  I det minste kan du gå til grunne i underverdenen!
  
  Ja, selvfølgelig er det en risiko, gutt,
  Denne planeten er ikke en gave...
  Men du vil kjenne samvittighet, ære,
  Og du vil finne, kjenne ditt par!
  
  Adam mottok denne nøkkelen -
  Åpnet portene og forlot paradiset.
  Synderen brukte mye styrke,
  Å tråkke på steinene til store fjell ...
  
  Her ser han porten igjen -
  Og igjen dukket den bevingede slangen opp...
  Han sa: Jeg er en god Satan -
  Bolten åpnet seg av seg selv...
  
  Adam kom inn og han ser -
  Et slikt malt mirakel...
  Naken jomfru bak fjellet,
  En tert av porselen er et gyllent fat.
  
  Men hvor bra er det
  Gutten Adam kunne ikke motstå!
  Og kysse munnen hennes
  Søtere enn honning!
  
  
  Hun svarte ham -
  Kroppene i en stormende ekstase slo seg sammen ...
  Nei, ikke forbann Satan -
  Gutter dukket opp i synd!
  
  Gud kastet dem ut av paradiset, men...
  Planeten ble deres hjem.
  Selv om folk har én sol,
  Men avkommet ble tusenvis!
  
  Ja, det var veldig vanskelig
  Flom, tørke og vintre.
  Men sinnet er en kraftig åre,
  Mennesket har blitt en sterk skapning!
  
  Hvordan kan en engel fly
  Hvordan ødelegger demonfjell lettelse!
  Lag en vei, hvor stien er -
  Nå et hvilket som helst punkt på land.
  
  Og du trenger plass plass -
  Vi vil også kunne erobre.
  Så vår synd er ikke en setning,
  Nei, ikke snakk pop-tull!
  
  Ikke vær synd - det er ingen fremgang,
  Tanker skaper bevegelse!
  Ett svar på prekenen:
  Vi trenger ikke noen andres paradis!
  Jentene klappet i kor. Det skal bemerkes at Victorias stemme er sterk, fyldig, veldig behagelig. Og krigerne var oppriktig fascinert av dette diktet.
  Steelenida foreslo med et smil:
  - Når det er tid, skal du fremføre denne sangen på stadion!
  Victoria nikket samtykkende og foreslo:
  - Og samtidig skal vi godkjenne prisen!
  Den rødhårede jenta fniste og ville gå på hendene. Men hun har alt for mange våpen.
  Jentene hadde gått lenge nok og var slitne. Satt ned for å spise lunsj. De åpnet trofé hermetikk og lapskaus. Kraftig opptjente kjever. Krigerne er alle unge, sunne, muskuløse.
  Natasha sa med et smil:
  "Blant dem som ble drept av oss, er nesten alle utlendinger. Tyskerne kaster en fremmed hær mot oss!
  Victoria sang malplassert:
  - Og hæren vår er til venstre, og hæren vår er til høyre ... Det er bra for oss å kjempe med en drink!
  Stalenida så strengt på den rødhårede og sa:
  - Du er en leken jente ... Vi må gifte oss med deg!
  Victoria ristet på hodet.
  - Hvorfor en ektemann? Bedre å ha et dusin elskere!
  Natasha lo og sa:
  - Det er ikke interessant å kommunisere med én mann over lengre tid - det plager! Det er bedre når du har forskjellige gutter!
  Oksana foreslo:
  - Kanskje neste gang vi tar en tysk fange... Og vi gjør narr av ham!
  Steelenida fniste og bemerket:
  - Vel, dere jenter er oppfinnsomme ... Og det ville ikke skade oss å fange språket!
  Natasha, som avslørte tennene voldsomt, sa:
  - Muzhiks, muzhiks... Dere er veldig, veldig dårlige, muzhiks våre! Folkens! Folkens! Mennene våre vil bli slått av jenter!
  Jentene bryter ut i latter... De drakk litt fra flaskene med utvannet alkohol. Et par skjønnheter snorket til og med.
  Men Stalenida knurret:
  - Klatre! Den som sover, vi dreper ham!
  Jentene spratt opp og strakte seg ut i strenger. De skranglet med våpnene og blinket med tenner. Vakre skjønnheter. Og blunker med safirøynene deres. De vil i det minste litt, men å spille triks. Sitt på en hest.
  Og så marsjer igjen og trampe med bare føtter. Selv om jentene ser veldig pene ut. De har så mye skjønnhet. Og muskuløse, sterke jentekropper.
  Natasha, gikk, la merke til:
  - Inntil vi løser problemet med nazistiske stridsvogner, har vi ingenting å gjøre mot Fuhrer-soldatene!
  Victoria utdyper:
  - Du ville si ikke soldater, men maskiner! Og generelt er det ikke mottak mot skrot hvis det ikke er annet skrot!
  Og den rødhårede djevelen dunket med bare foten på en langråtten stubbe. Reiset en sky av søppel og støv.
  Veronica kurret ydmykt:
  - Hele Guds vilje!
  sa Stalenida sint og slo den nakne hælen i brosteinen:
  - Ikke! Alt vil være vår bolsjevikiske vilje!
  Og øynene hennes bokstavelig talt gnistret av sinne!
  Victoria sa hardt:
  - Hitleritter utrydder jøder uten unødvendige seremonier. Hvorfor stod ikke Gud opp for sitt folk?
  Veronica svarte tregt:
  - Synder...
  Victoria sang og stampet med bare føtter:
  - Å, synder, synder... Synd ikke geit! Synd ikke geit! Vil slå vintreet! Den hvitmanede vintreet vil slå!
  Og den rødhårede skjønnheten fanget sommerfuglen med bare fingrene, og løftet benet og viste vennene sine.
  - Dette er miraklene som skjer i skogene våre!
  Veronica svarte vittig med et smil:
  - Du ser for en skjønnhet... Og du sier at dette ikke er Guds skaperverk!
  Victoria bjeffet:
  -Religion er folkets opium! Og sommerfuglen er vakker for bedre å forkle seg som blomster!
  Steelenida bemerket sint:
  - Kanskje nok om religion? Er det bedre å la Vera fortelle deg hvordan hun vil oppføre seg hvis hun blir sendt til etterretning?
  Veronica trakk på skuldrene og svarte:
  - Jeg skal være ydmyk!
  Natasha ville si noe, men jenta laget en lyd over henne. Jetstormtroopere stormet forbi. Mange stål og veldig rovgribber. De nynnet og blåste damp. Det er mange våpen, og tyskerne skyter veldig aggressivt.
  Steeleed bestilte:
  - Forkledning!
  . KAPITTEL 7
  Elizaveta Petrova, en ung løytnant for grensetroppene, ble målløs. Ryktene om et mulig krigsutbrudd hadde sirkulert i to måneder. Men likevel, på en eller annen måte kunne jeg ikke tro det ... Som en smart jente delte ikke Elizabeth den pretensiøse force majeure av den offisielle doktrinen - at den røde hæren var sterkere enn alle. Onkelen hennes kjempet i den finske krigen, ble såret og snakket veldig lidenskapelig om fremgangen.
  - Tankene våre rant sakte som gelé fra en panne. Formidabel QMS gikk videre, med to snuter, seksti tonn hver. En slags ram for å bryte forsvar. Og som de buldrer! Tordenklapp er som knirking fra en mus sammenlignet med brøl fra en okse. Og under larvene er det jettegryter. For noen dager siden var det tine, den svarte jorden var dekket med en isskorpe. Tankene beveger seg saktere og saktere, kavaleriet innhenter dem. Tusenvis av ryttere, de må holdes tilbake slik at de ikke kommer forbi tankene. Og foran la finnene gruver og gravde ned tønner med olje. Mange av tankene våre brant som stearinlys. Et forferdelig syn, spesielt i den tidlige polarnatten, sølte bensin og olje, blandet med smeltevann. Hestene ble skremt og grinet rasende, de ble brent, og et levende snøskred stormet til infanteriet. Synet er rett og slett forferdelig, tankene kunne verken stoppe eller snu. Ja, og kommandoen forbød oss å stoppe.
  Hvis du går bare fremover - bryte fienden. Og stridsvognene eksploderte og brant, kavaleriet tråkket sitt eget infanteri. Offensiven kvalte, virket det, stjernene falt fra himmelen.
  Onkelen hostet opp blod og stoppet. Han tok en slurk på hundre gram og fortsatte.
  - Så, uten rekognosering, uten luftdekke, flommet vi over. De kjempet hele vinteren og halve mars, de brøt gjennom festningsverkene, men to hundre tusen av våre soldater vil aldri glede seg over seier. Lyset har gått ut for dem for alltid.
  Jenta spurte overrasket:
  - Virkelig så mye?
  Onkelen nikket.
  - Akkurat, tror jeg, er det ingen som vet, men likene ble tatt ut av lag. Det var skummelt. Vi ble tvunget til å storme forsvaret, og finnene meja ned rekkene våre. Bare vill galskap.
  Elena stammet og spurte:
  - Og hva, vi er ikke så sterke?
  Onkelen svarte:
  - Styrken til tanken ligger ikke i pansringen, men i hodet på tankbilen!
  Jenta nikket.
  - Fantastisk sa du!
  Elizabeth husket denne samtalen lenge. Hun spurte hva slags stridsvogner tyskerne og finnene hadde. Finland hadde imidlertid ingen stridsvogner i det hele tatt, bortsett fra et dusin lette tre-tonns tanketter. Og de tyske stridsvognene, å min onkel kjente dem, ble han fortalt av en fetter som dro til Tyskland i 41. Generelt var teknikken hans til nazistene på den tiden ikke imponert.
  - Tank T-1, veier bare fem og et halvt tonn, hastigheten er 57 kilometer i timen. Skuddsikker rustning, tre maskingevær. Vel, det vil gå mot infanteriet, men maskinen er så svak.
  Men hun er ikke alene? - spurte jenta engstelig.
  - Det finnes også T-2, T-3, T-4 og T-5!
  Elizabeth smilte.
  - Og hvem av dem er sterkest?
  - T-5! Han har to kanoner 75 mm og 37 mm, fire maskingevær. Ja, dette er en kjekk tank, tyskerne kaller ham "Varulv". - Onkelen spredte armene, svingte dem som en vindmølle.
  - Og hastigheten? - Nysgjerrig, spurte jenta!
  - Femti kilometer på motorveien, generelt sett, nok. Generelt er tanken interessant, med et strømlinjeformet tårn. Den beste av kreasjonene til fascistisk tankbygging. Onkel sukket. - Riktignok er ikke vår T-28, og spesielt T-34, verre, og kanonene til stridsvognene våre er enda kraftigere.
  Jenta foreslo:
  - Hva om vi lager nye tanker, kjøligere.
  Onkelen svarte:
  - Det er ikke noe kulere enn KV-2, det er en slik kraft, men det er også KV-3, og KV-4, og spesielt KV-5. Det siste monsteret veier hundre og tjue tonn og er i ferd med å gå i masseproduksjon. Det er da tyskerne skal treskes som en hirsekjede.
  Jenta gjespet skarpt:
  - Hvis du vil kjede en jente, snakk om våpen, men hvis du vil dra for alltid - snakk om sovjetiske våpen!
  Onkelen ble fornærmet:
  - Hvorfor har vi dårlig teknikk?!
  Jenta spøkte:
  - Men dataene på den er hemmeligstemplede. De sier at du kan få en betegnelse for én omtale av kaliberet til en tankpistol.
  Onkelen ristet på hodet.
  - Ikke sant! For en slik bagatell er ingen fengslet!
  Jenta grimaserte.
  - Hvordan skal man si det! Og det skjedde ikke.
  Onkel bemerket:
  - Jeg skal fortelle deg om T-34, kaliberet til våpenet er 76 mm. Og rustningen er 52 mm, i tilfelle du lurer.
  Jenta fnyste foraktelig.
  - Jeg vil gjerne se dette miraklet. Vil du vise?
  Onkelen svarte motvillig:
  - Jeg skal vise deg hvis du vil! Imidlertid kalte Voroshilov denne tanken stygghet. Takk til Marshal Kulik for å insistere på implementeringen. Ja, Stalin satte personlig pris på denne tanken. Ved begynnelsen av den førti-tredje er det planlagt å utstyre hundre og tolv tankdivisjoner med det.
  Jenta ble overrasket:
  - En tank?
  - Ikke! Også KV og T-80, men denne tanken er lett, jeg mener T-80. Han kan virkelig svømme!
  Jenta ble overrasket:
  - Å svømme? Dette er interessant!
  - Vi har tre tusen tre hundre amfibiske stridsvogner. - Onkel sa det med stolthet, og senket stemmen til en hvisking. Ikke fortell det til noen, det er en stor hemmelighet. Hvis du skravlet, kan du havne bak lås og slå. Se: ingenting forkorter livet som en lang tunge.
  Elizabeth ble umiddelbart stille: for to dager siden skjedde en ganske ubehagelig historie med hennes gode venn. Følgende skjedde. Det var teaterkveld, alle hadde det kjempegøy, men de drakk selvfølgelig. Trompeter spilte, jenter og gutter danset. Så Yashka Klopov, en glad kar og en leder, ønsket som alltid å spille en vits. Jeg løp opp til veggen der et portrett av Stalin hang. Et heftig helveggsportrett, lyst, innlagt med mosaikk. Stalin så ung ut, rundt trettifem år gammel, ikke lenger, kjekk. Selv pannen var ikke så lav og skrånende som originalen. Yashka spilte munnspill, og kastet den deretter inn i salen.
  - Å, Yuli, Yuli, Yuli! Det er en matuli-sang!
  Hvem spurte hånende:
  - Og hvorfor synger du om moren din, hvis faren din står foran deg?
  Yashka humret som svar og sang:
  - Freakfaren min ble fordrevet i bygda! Min far, folkets far, regjerer i det hellige Kreml!
  Alle lo, klappet i hendene og plystret. I mellomtiden tok Yashka ut en linjal fra beltet og erklærte fnisende:
  - Jeg vil gjerne måle nesen til nasjonenes far!
  Publikum spurte i kor:
  - Hvorfor?
  Yashka lekte med en linjal og spinnet:
  - Fordi Stalin har et stort hjerte! Den største i verden! Så nesen bør være størst!
  Som svar, vennlig latter og plystring:
  Yashka reiste seg på tå, satte en linjal, snudde den et par ganger. og leende sa:
  - Femti-tre centimeter! Det er kult! Det er virkelig den største!
  Alle lo igjen og pekte fingre. Alt i alt ble kvelden en suksess. Elizabeth ristet irritert på hodet og drev minnene bort. Yashka ble tatt bort ved daggry, på vei til den svarte trakten slo folk i skinnjakker ham med køller og never. Det en gang så unge, muntre ansiktet ble til et blodig rot. Elizabeth så dette, fordi de alle ble spesielt samlet for å se på arrestasjonen. Så tok den politiske betjenten ordet, kjeftet mye og truet. Fem til ble pågrepet på stedet, ingen turte å gjøre motstand. Elizabeth husket dette, hennes brennende kjærlighet til festen ble rystet.
  Men selv nå, hvis fienden gjorde et forsøk på Stalin, tilbød hun brystene sine uten å nøle!
  Jenta spurte onkelen sin:
  - Er Frankrike et sterkt land?
  Han svarte:
  - Ja, sterk! Sammen med Storbritannia kontrollerer de over en tredjedel av verden! Med tanke på koloniene, er ikke befolkningen i Frankrike dårligere enn USSR.
  plystret Elizabeth.
  - Og en slik kraft tapt!
  Onkel klødde seg i den skallete toppen av hodet:
  - Ja, jeg tapte! Alt på halvannen måned ble fire europeiske stormakter beseiret! Selv Napoleon og Alexander den store hadde ikke slike seire som Hitler.
  Elizabeth spurte hviskende:
  Hva slags Hitler er han?
  Onkel trakk på skuldrene.
  - Jeg så ham ikke! På portrettene så du ham selv. De sier av gjennomsnittlig høyde, nervøs, spiser menneskekjøtt, liker spesielt å kutte av kvinners bryster!
  Elizabeth ristet på hodet.
  - Ikke plystre! Hitler er vegetarianer!
  Onkelen var uenig.
  - I ånden er han en typisk kannibal! Rem beordret sin beste venn å bli kuttet i to deler med piggtråd. Hvorfor ikke et kjøttetende monster! Etter overgivelsen av Frankrike beordret han å brenne i live av hundre tusen jøder som bodde i Paris og omegn. Som et resultat ble det en forferdelig stank! Dessuten sparte ikke nazistene selv små barn. Etter brenningen urinerte SS trassig på asken! De sier at Hitler personlig er involvert i tortur og tortur!
  Elizabeth bemerket:
  - Herskeren over dem som tar brød fra bøddelen, samler salt på rumpa!
  Onkelen ristet på hodet, tok frem en sigarett, tok et drag. Han visste å røyke veldig interessant, og blåste røykringer. Blikket hans ble mer muntert:
  - Du vet hva jeg er redd for!
  Jenta svarte med lav stemme:
  - Jeg tenker ingenting!
  Farens bror protesterte og tok korte drag:
  - Det er bare frostskadde som ikke er redde for noe! For et normalt menneske er det på ingen måte skammelig å oppleve frykt! Spesielt hvis han er rimelig, og ikke så mye for seg selv som for andre.
  Jenta nikket bestemt.
  - Her er jeg enig!
  Onkelen sluttet å røyke, ristet på hodet, som om han strakte nakken:
  - Du vet, det går rykter om at nazistene lager et nytt forferdelig våpen. En bombe som er i stand til å slette hele byer til giftig støv. Og det vil ikke være noen flukt fra det.
  Elizabeth fnyste foraktelig:
  - En typisk Goebbels propagandabløff!
  Onkelen sukket dypt, som en hvalross under vann:
  - Å nei! Dette er vitenskap! Våpen sier at forskere er ganske ekte! Han kom til og med på et navn - atombomben! Så jeg tror at det er best å ikke vente til et slikt monstrøst våpen faller i hendene på nazistene, å angripe Tyskland først!
  Elizabeth grøsset, som av et elektrisk støt:
  - Men det er æreløst å bryte fredsavtalen. Vi har en ikke-angrepspakt med Tyskland, en traktat om vennskap og grenser!
  Onkelen sa sarkastisk:
  - Respekterte nazistene noen gang avtalene? La oss i det minste huske Polen, eller Belgia og Holland! Hitler sa til og med dette: ærlighet er et typisk offer, på hensiktsmessighetens alter!
  Jenta svarte med entusiasme:
  - Stalin er ikke Hitler!
  Onkelen gjorde det, sa ja, men plantet det diametralt motsatte:
  - Selvfølgelig, og derfor må du slå først! Etterkommere vil ikke tilgi ham for forsinkelse! Angrep tredobler styrke, forsvar halvparten!
  Elena sa:
  - Hæren vår vil være den mest offensive i verden hvis fienden slår til! Og så gjentok hun det enda høyere. - Men bare hvis fienden slår til!
  Onkelen myste lurt:
  - Et hode skåret med et blad kalles et hagehode, det spirer klynger av gjengjeldelse! Nei, jeg synes at Hitler burde vært ferdig selv når hordene hans skyndte seg til Paris.
  Jenta trampet bare foten (støvler sto i nærheten!), Svarte:
  - Kanskje du har rett!
  Elizabeth husket denne samtalen lenge. Rykter om konsentrasjonen av nazistiske tropper, spesielt i Polen, de konstante bruddene på den sovjetiske grensen av tyske fly, og de hyppige arrestasjonene blant troppene skapte en nervøs atmosfære. Samtidig inspirerte de politiske offiserene aktivt: det blir ingen krig! Likevel ble ytterligere styrker trukket opp til grensen, spesielt pansrede! Spesielt så Elizabeth først den siste KV-3-tanken, med to kanoner og en vekt på syttifem tonn. Det var en eksperimentell modell, som, som noen hvisket, burde vært testet i kamper. Jenta likte imidlertid ikke helt tanken, den var for tung, den ble preget av lav langrennsevne, brøt broer, tårnet roterte sakte. I tillegg, på grunn av det store kaliberet til kanonene, ble skuddhastigheten lidd og nøyaktigheten var relativt lav! Ikke desto mindre inspirerte en så kraftig tank til tillit. Dieselmotoren på 850 hestekrefter buldret fælt, det så ut som et vulkanutbrudd, tyske biler er mye mer stillegående. Jenta ga monsteret et skeptisk blikk og snudde seg i hælene...
  Morgenen 22. juni 1945 var en forferdelig hendelse, store fascistiske styrker ble kastet mot Sovjetunionen. Elizabeth opplevde imidlertid først ikke sjokk. Dessuten er onkelens ord om atombomben som ble skapt av nazistene dypt forankret i minnet mitt. Kanskje enda bedre, Hitler angrep nå, da opprettelsen av et supervåpen fortsatt er langt unna! Det er bedre å knuse en tiger når han ennå ikke har vokst hoggtenner! Selv om hva slags Fuhrer er en tiger, snarere en sjakal. Men det tristere blir slutten på fascismen!
  Elizabeth ble løftet opp i sengen, og hun kledde seg raskt, sluttet seg til resten av sine stridskamerater og våpenbrødre.
  Nazistene ga hovedslaget bak Bialystok-gruppen. Kraftige pansrede og mekaniserte kolonner ble i løpet av to timer utdypet førti kilometer. Og heldigvis ble ikke selv skyttergravene gravd for nøye.
  Ingen artillerigranater ble brakt, og jentene ble tvunget til å møte nazistene med rifler og granater. Her dukket Hitlers stridsvogner og pansrede personellførere opp. E-50-er beveget seg fremover, bevæpnet med fire maskingevær og en 105-millimeter kaliber kanon. Noe mindre enn E-50 Sh stridsvognene, med høyeksplosive fragmenteringsgranater og kanoner på 150, 180 kaliber og en 380 mm rakettkaster.
  Bak dem er mer sårbare, men fortsatt ugjennomtrengelige Panther-2-er, med 88 mm kanoner.
  Elizabeth følte seg umiddelbart hjelpeløs. Hva kan hun gjøre, bare bevæpnet med en Moskin-rifle og et par antipersonellgranater? Tyske stridsvogner skyter med maskingevær mot det sovjetiske infanteriet, granater eksploderer. Blodige jenter og unge menn faller i nærheten. En annen skjeggløs fyr fikk bena blåst av. Han skriker og strekker hendene til Elizabeth, som mangler fingre. Eksplosjoner igjen, tyske Messers 262 dukker opp i luften, deretter XE-183 jet-angrepsfly. På avstand er de ikke veldig skumle og ligner fluer, men når de flyr nærmere, blir de til gribber.
  De tyske stridsvognene kommer nærmere og nærmere, slanger med hakekors svever over dem. Samtidig lyder en grandiose Wagner-symfoni. Alt ser uvanlig truende ut, selv tankene er forresten ikke for store, malt slik at de ligner rovdyr. Spesielt mange blottede ansikter. Elizabeth føler dyreskrekk, hun vil løpe, bena blir nummen, men ...
  Hvordan kan en russisk person (Og hviterussere og russere er ett og samme folk), forråde og være redd.
  Elizabeth kaster en granat. Hun, som har en sterk arm, kaster langt og treffer E-50. Tanken fryser et øyeblikk og reagerer umiddelbart. En øredøvende eksplosjon høres, jenta blir kastet opp i luften, og en bølge av mørke dekker bevisstheten hennes...
  Elizabeth kjente at hun stupte ned i et dypt basseng - bekmørkt, og bare i høyden flimret de brennende øynene til stjernene illevarslende. Når du dykker, blir trykket på brystet sterkere, slegger banker i hodet, og hvert slag blir mer og mer smertefullt og tungt! Til slutt berører kroppen bunnen, bakhodet avkjøles, jenta vil hoppe opp og kan ikke bevege seg. Her rundt - samtidig høres et knirk fra alle kanter, noen små skapninger rasler. Elizabeth kjenner hjertet slå vilt i brystet. Rotter, store som kaniner og flerfargede, med en overvekt av en blodig fargetone, blir ikke kastet på. De skynder seg og begynner å rive. Elizabeth skriker og... kommer til fornuft.
  To tyske soldater famler på jenta, og løfter deretter håret hennes brått:
  - Schnel! Reis deg tispe!
  Elizabeth reiser seg, rister henne. Jenta snur hodet, han er tung. Wow! Men alt ser ut til å være intakt.
  Tyskerne bygger kolonner av fanger, menn og kvinner hver for seg. Elena ble til og med overrasket over at så mange overga seg. Noen kvinner, mer enn femti, de sårede er ikke synlige, det ser ut til at nazistene rett og slett avsluttet slike mennesker. Ved å dytte baken på jentene (nesten alle kvinnelige soldater er unge og nylig innkalt), kjørte de videre. Det var ganske varmt, noen kvinner fikk tunikaene revet av og de "flauntet" i skjorter.
  Elizabeth spurte kaptein Valentina Sinitsa, hun hadde et par imponerende blåmerker i ansiktet:
  - Nå og det nå Valya?
  Kapteinen, en tjueåtte år gammel ganske pen rødhåret jente, svarte:
  - Det er greit, hvis natten er mørk, så stikker vi av!
  Elizabeth undersøkte seg selv:
  - Jeg tror ja! Fangenskap er ikke for det sovjetiske folket! Det ser ut til at det ikke er noen skade, fragmentene hadde nåde med kroppen min! Det bare surrer i hodet mitt.
  Valentina svarte:
  Du ser ut til å ha blitt lamslått! Brr! Men jeg skjønner ikke selv hvordan jeg havnet i fangenskap. Maskinpistolen kjørte seg fast, og de andre jentene ga opp. Som et resultat ble jeg tatt som den siste idioten!
  Elizabeth nikket.
  - Ja, en god start på krigen! Før hun i det hele tatt rakk å drepe én tysker, ble hun tatt til fange. Vill skrekk! Hva om vi ikke kan rømme?
  Valentina svarte:
  - Du vet at du er usedvanlig vakker! Gullhåret med en perfekt figur. Jeg har aldri sett en vakrere jente enn deg!
  Elizabeth vinket den av.
  - Hvorfor trenger jeg disse komplimentene! Og du er ikke en fyr heller!
  Kapteinen bemerket:
  - Du kan rett og slett bli voldtatt!
  Elizabeth ble overrasket.
  - Hvordan voldta?
  Valentina ble oppriktig overrasket:
  - Vet du ikke?
  Elizabeth lukket øynene.
  - Teoretisk sett vet jeg selvfølgelig, men ...
  Valentina rynket pannen.
  - Har du noen gang prøvd med en fyr?
  Elizabeth ristet negativt på hodet.
  - Selvfølgelig ikke! Generelt sett bør ikke en kommunist bryte ned moralsk og elske utenfor ekteskapet!
  Valentina trakk på skuldrene.
  - Hvordan skal man si det! Etter min mening er dette en personlig sak for alle! I tillegg er menn alle forskjellige, og du får glede av dem på din egen måte. Det er ikke så lett å gjette her, men mannen blir fort kjedelig.
  En Komsomol-jente som gikk til høyre innvendte:
  - For en person er hovedsaken åndelig kommunikasjon, og ikke dyreinstinkter!
  Valentina ga tommel opp.
  - La oss ikke snakke om uanstendige temaer! Kanskje vi heller bør snakke om partiet, og å bygge kommunisme!
  Elizabeth ønsket å si noe, ettersom ordren fulgte - kolonnen for å stoppe.
  De var rett foran en betongplattform, som et par lastebiler og en personbil kjørte opp til. Samtidig dukket det opp en annen kolonne med forfulgte kvinner. Etter klærne å dømme var de sivile.
  En overvektig tysker krøp ut av en kakilakkert tysk bil. Han hadde et ubehagelig, dårlig barbert ansikt med trippel hake, og en merkelig toløps maskingevær på skuldrene. Men hetten, som emblemet lyste på - to lyn, forrådte en SS-mann. Fascisten kom ut foran jentene og kommanderte på gebrokkent russisk:
  - Opp i nivå! Merk følgende!
  Jentene strakk seg automatisk ut, militær trening påvirket. En av jentene nølte virkelig, og fikk en bakdel på paven.
  SS-offiseren gryntet fornøyd, så på kvinnens ben og beordret:
  - Alle sammen, ta av deg støvlene!
  Jentene grøsset, en buldring feide gjennom rekkene. Den tjukke tyskeren gjespet trassig og mumlet sløvt:
  Den som er ulydig vil bli hengt! - Og så plutselig et formidabelt rop. - Schnel! Schnel!
  Jentene begynte å ta av seg skoene. Elizabeth kjente hendene bevege seg automatisk. Det virker som om det er vanlig at hun adlyder de fascistiske monstrene. Hun tok av seg den ene støvelen og kjente med bare foten på den behagelige varmen fra betongdekket. Deretter tar den andre forsiktig på nye, nylig utgitte skinnstøvler (presenningsstøvler vises først på slutten av krigen). Det var skrik. En ung jente på ikke eldre enn seksten hoppet ut og ropte:
  - Jeg vil ikke skyte pupper! La det være bedre å fjerne de døde fra meg!
  Den tyske borov ga et tegn, to høye SS-menn tok tak i jenta og dro henne til galgen forberedt på forhånd.
  Jentene-krigsfangene ga et sukk, men ingen turte å protestere, sjokket fra fangenskapet påvirket tydeligvis.
  - Hekt henne! - Ropte en feit fascist. - Ikke la ham dø med en gang! Djevelen vil vite hvordan han skal gjøre motstand.
  Ungjentas klær ble revet av, SS-mannen stakk til og med en sigar inn i skjønnhetens rosa brystvorte. Jenta skrek og ropte:
  - Husk meg, jeg heter Tanya! Død over fascister!
  SS-offiseren brølte:
  - Riv ut tungen hennes!
  En mordoviser hoppet opp til jenta med et sammenkrøllet skittent forkle og tang i hendene. En annen nazist klemte jentas kinn og åpnet munnen. Hun prøvde å gjøre motstand. men kreftene er for ulike. Det rant blod fra munnen til jenta, og hun mistet selv bevisstheten av smertesjokket. Det fascistiske monsteret kastet ut den revne tungen og tråkket den med støvelen. Den hengende nakne jenta ble raskt hengt av nazistene på en skarp skipskrok. Hun utløste et svakt rop, og skalv, den ekstra smerten førte til henne. Bliss ble skrevet på ansiktene til nazistene, den utrolige følelsen av sadistisk tilfredsstillelse når du sårer din egen type. Selv om det er en vakker jente med blondt hår. Her blandes sadisme med et seksuelt element.
  Elizabeth lukket øynene for ikke å se slik vilkårlighet. I mellomtiden kom en kolonne med fanger, sivile kvinner, til dem. Nazistene tvang dem også til å ta av seg skoene. Kvinnene ble plukket opp unge, ingen så over trettifem eller under seksten. Sterke hviterussiske kvinner, for det meste lyshårede, blåøyde, behagelige, blod-og-melk.
  Den fete offiseren kommanderte igjen:
  - Ta av yttertøyet!
  Elizabeth rødmet plutselig, men hva om nazistene lar henne være helt naken? Og fingrene er allerede i gang med å knappe opp tunikaen. Sivile kvinner gråter og stønner, som om de skulle bli henrettet. En av dem holder en baby. Nazisten river ham ut av hendene hans. Morkvinnen skynder seg og blir stukket i magen med en bajonett. Han faller, skjelvende med et hjerteskjærende gråt. SS-offiseren løper til babyen, kaster ham under føttene og begynner å tråkke. Og han gjør det slik at han ikke dør umiddelbart, og bryter sarte armer og ben.
  Moren hyler og blir dratt til galgen for å henge på en krok mens hun fortsatt er i live. På veien river de klærne i stykker og slår dem med geværkolber. Så drar de den lemlestede kvinnen til slutt, mens de ler muntert, som om de er steinet med marihuana.
  Elizabeth hvisket:
  - Og er det en grense for deres grusomheter! Hvem fødte dem, en kvinne eller en ulv!
  Valentina sa med lidenskap:
  Vi vil aldri tilgi og aldri glemme! For hver av deres grusomheter vil nazistene betale pent.
  Elizabeth svarte:
  - Dette er ikke nok for alle nazistene i Tyskland.
  Valentina spøkte:
  - Hva gjenstår, så til Japan!
  Hovednazisten roet seg fortsatt ikke, galskapen brant i de matte øynene hans, den lille munnen hans vridd seg:
  Nå advarer jeg deg! Vi tar deg med til Tysklands territorium. De som oppfører seg bra vil ha en god plass, mat, og i fremtiden æresborgerskap i Stor-Tyskland. Men hvis noen slipper unna, vil jeg for hver flyktning gi ordre om at tjue gisler skal brennes levende. Forstår du meg! - Brølet fra skurken forsterket seg. - Og nå vil du tydelig se hva det vil si å være ulydig mot Führeren.
  Nazistene stormet inn i en kolonne med sivile kvinner og valgte et dusin av de mest stygge utseende. De ble uhøytidelig dratt i håret og slått inn i en haug. Etter det begynte SS-mennene å tvinne kvinnene med piggtråd. De forsøkte desperat å rømme. Som svar fikk de rumper på skuldrene og i brystet (som ikke mistet bevisstheten).
  Den fete offiseren humret.
  - Vel, nå en fakkel for dem! La dem "nyte" smerten!
  Og igjen de idiotiske humringene til de fascistiske beistene. Tre SS-menn med degenerert fysiognomi dro tanken av bensinen og skrudde av lokket. Til tross for avstanden nådde en ekkel lukt av drivstoff Elizabeth. Det ser ut til å ha vært lavoktanbensin avledet fra en kullhydrolyseprosess. For alt det mange utstyret hadde ikke Fuhrer nok naturlig olje, selv med tanke på forsyningene til USSR og de okkuperte afrikanske koloniene, så fysikerne i Det tredje riket viste oppfinnsomhet. Denne bensinen hadde en særegenhet, en lavere forbrenningstemperatur sammenlignet med den vanlige, og også det faktum at den begynte å fryse allerede ved ni minusgrader. På sikt vil dette påvirke krigens gang. Tvunnet med metallpiggtråd viftet kvinner desperat med hendene (de som hadde dem fri), nazistene, smilende og viste tunge, ropte noe på tysk.
  . KAPITTEL #8
  E-50-tanken har allerede fått mange treff. Men krigerne løp inn i en hel tønne med nitroglyserin. Tanken eksploderte, noe som blåste fullstendig av alle rullene. Og krigerne var uten bil. Mens de lette etter en annen tank, stupte skjønnhetene inn i veldig interessante minner fra det førtiførste året.
  Akk, en så hyggelig drøm om Gerda viste seg å være kort. Å stå opp igjen og trene. Jentene tenkte imidlertid ikke på å kompleksisere dette. De jobbet til og med med spesiell entusiasme. Madeleine bestemte seg i mellomtiden for å diversifisere den fysiske aktiviteten noe, og jentene ble festet til spesielle vogner som tankene sto på. SS-kompanisjefen sa glad:
  - Her jenter, vi skal spare lite drivstoff, og vi skal trene dere. En ny type last, med påført verdi!
  Når jenter i badedrakter drar tanker, og til og med svetter under den stekende solen, er det et kult syn. Men jentene må hvile de bare føttene på sanden og skarpe steiner. Stå på og ikke gi opp....
  Gerda trakk pusten med vanskeligheter, sa filosofisk:
  - Det er selvfølgelig deilig, men... Det er slik vi nå ligner slavene i det gamle Egypt. Vi drar også det tyngste lasset, men de slår oss i hvert fall ikke med en pisk!
  Charlotte var enig.
  - Selvfølgelig slår de ikke, men det gjør det ikke lettere! Selv om nei - det er bare kondisjon kombinert med vektløfting!
  Gerda prøvde å snu samtalen til et annet tema:
  - Hva tror du, hvis ikke Alexander den store hadde dødd i så ung alder, ville han ha tatt Roma til fange, og da hele verden?
  Charlotte svarte etter en pause og ristet av seg svetten:
  - Det er vanskelig å si... Han planla tross alt en kampanje mot de gjenstridige araberne... Men han hadde selvfølgelig en sjanse! Selv om vi skal være glad for at han ikke lyktes!
  - Hvorfor?! - Gerda ble overrasket, og rettet på stroppen som gned henne på skulderen.
  Charlotte, smilende til tennene, svarte:
  - Fordi Hitler i dette tilfellet ville det være for vanskelig å overgå ham. Og slik vil ytterligere to tusen år gå og spørsmålet om hvem som var den beste og største sjefen gjennom alle tider og folk vil bli fulgt av et utvetydig svar - Tysklands Fuhrer!
  Gerda kysset stroppen hardere:
  - Ja, Adolf Hitler har allerede overgått Napoleon ... Dette vil bli spesielt tydelig: når vi tar Egypt, mislyktes den Napoleon! Og der, helt til India .... Men hovedsaken er selvfølgelig landingen i Storbritannia ...
  Charlotte bekreftet bestemt:
  - Det Napoleon ikke klarte: gå inn i London, vil Wehrmacht gjøre under ledelse av Adolf Hitler! Det er bare interessant, vil vi starte invasjonen av Russland, før eller etter?
  Gerda sa tvilende:
  - Jeg tror det er bedre etter ... Napoleon, forresten, ødela hele hæren i Russland. Men vi er ikke franskmenn. Frosker er ikke særlig dyktige krigere!
  Den mektige blondinen, som dro i stroppen med dem, gikk i samtale. Stemmen hennes virket veldig lav, som en manns, selv om figuren var feminin og attraktiv:
  - Ja, franskmennene er noe feige, men teknikken deres er på ingen måte dårlig. Jeg så hvordan Ziz-35 ustraffet gjennomboret rustningen til de tyske T-4-ene. Jeg skammet meg til og med over utstyret vårt ... Det samme gjorde "Matildas" til britene. En granat kan knekke larvene deres, men bryte gjennom rustningen ... 88-millimeters kanoner tok den, men vi har svært få av dem. Det gjenstår bare å treffe sporene og immobilisere ... Generelt er britene også sterke innen luftfart ...
  Gerda skalv her, og til tross for varmen kjente hun en frysning:
  - Så de kan finne oss i ørkenen og kaste bomber på stridsvognene!
  Den blonde kvinnehelten trøstet:
  - Bare dykkebombere med erfarne ess kan virkelig komme inn i tanken. Så sannsynligheten for at vi kommer til å snuble over dem er lav. Dessuten tror jeg på flaksen vår.
  Det ble en smertefull pause. Et dusin ulvejenter ble spennet til hver vogn med en tank. De beveget seg i to små kolonner, slike solbrune, muskuløse jenter ... Så vakkert det var ... Og sanddynene virket rosa i solfargen. Fantastisk landskap....
  Ikke så langt fra jentene beveget SS-oberst Dess, med et dusin arabiske sjåfører og to store kjeltringer, seg gjennom ørkenen. Gutteguidens føtter ble satt i brann og han ble barmhjertig satt på et esel. Oberst Dass rynket pannen av avsky, på grunn av mangelen på vann var de nomadiske drovers uvaskede og luktet vondt. Og dagen viste seg å være varm, selv etter den afrikanske kystens standarder, da vinden brakte helvetes pust fra Sahara. Så jeg måtte svette. Veien så ut til å være lang. Dess følte seg som en komplett idiot. Han kan miste noen dager på grunn av en gutt som lyver fra tre bokser. Og han vil også få en disiplinær sanksjon, fordi han var fraværende ... Riktignok planlegger ikke de tyske troppene å angripe de kommende dagene, og selv her, på grensen til Libya og Tunisia, er det en ganske dyp rygg. Vel, du kan alltid tenke på en årsak til fraværet... Men det er fortsatt et gamble, og... Det er ingen grådighet sterkere enn fornuftens argumenter.
  Dess rir i skyggen på en kamel og drikker dadel-araka med lite alkohol. Selv om denne drinken kan være sterkere enn snaps, men i denne varmen er den suicidal. Landskapet rundt er uinteressant og flere måneders tjeneste har allerede blitt kjedelig. Dess prøver å forestille seg hvor mye skatt en sjeik kan ha... Tunisia ligger ved siden av Algerie, og pirater gjemte ofte skatter der. Vel, pirater, eller rettere sagt en privatist i den tyrkiske sultanens tjeneste, var ofte sjeikene selv. I tillegg er det gullgruver i Tunisia, og det ble utvunnet smaragder. Sant nok, med fremkomsten av franskmennene døde utvinningen av smaragder ut ... Hvorfor? På grunn av det britiske monopolet, manglende vilje til å få ned prisen på indiske smaragder, som tvang utviklingen til å fryse i koloniene i Frankrike. Og gull ble for det meste utvunnet på lette steder, og de var for late til å grave dype gruver ... Dess mente at tross alt var franskmennene sannsynligvis den lateste og mest useriøse nasjonen i Europa. Selv om det ikke kan sies at dette er dårlige krigere ... Napoleon Bonaparte, for eksempel, erobret Europa, og dette kan ikke oppnås med ubrukelige soldater. Og egentlig, hva hadde Napoleon genialt? En enkel taktikk, en rask overgang, et slag med all din makt, omgåelse fra flankene og forsøk på å gå bakerst ... Hvis Fredrik den store utviklet den nyeste og mest effektive lineære taktikken, så imiterte Napoleon ganske enkelt Alexander den store. .. Ja, en slik taktikk brakte suksess, men ordne hvem som helst raskt bevegelige tropper fra Macedon eller Napoleon som ville bli overfalt, eller de ville bli knust og drept på marsjen. Til slutt, ved Waterloo, fanget Blucher og Wellington Bonaparte på hans risikable manøver. Det er som et kort slag å møte en bredtsvingende bokser. Og Napoleon ble slått ut... Russiske tropper beseiret forresten ikke Bonaparte i kamp, men tok med hjelp av den generelle frosten, epidemier og partisaner.
  Hva synes han om Hitler? Først var det selvfølgelig tanker om at Fuhrer bare var en korporal og en oppkomling, sønn av en tidligere skomaker ... Han foretrakk den gamle Hindenburg i presidentvalget, selv om han forsto at en åtti år gammel mann kunne rett og slett ikke fysisk takle pliktene til en diktator! Men Hitler likte ikke de fattige - en innfødt av bunnen! Men så, da Adolf ble utnevnt til rikskansler, ga han likevel sin stemme til nasjonalsosialistene, fordi det ikke var noen annen solid høyrestyrke igjen. Ja, stormtroppene, faktisk, hele hæren imponerte ham. Men det var tvil om at Hitler ville beholde makten, spesielt under en krise, en forferdelig depresjon, at Tyskland ikke ville kollapse fullstendig.
  Men Hitler, helt fra begynnelsen, satte i gang hardt for å gjenopprette orden, forbød kommunistene og deretter andre partier. Spredde fagforeningene og erstattet dem med en arbeiderfront. Han ble en ekte diktator, med et ettpartisystem. Og hevet økonomien, rustet opp hæren på nytt. Men likevel var Dess ikke enig i alt som Fuhrer gjorde. Hvorfor skal det for eksempel brukes så store ressurser på programmet: "Work through Joy!" og ta arbeidere med på ferie, til Norge, Frankrike og til og med Kanariøyene. Ville det ikke vært bedre å bygge noen ekstra tankfabrikker eller flyproduserende bedrifter med disse midlene? Eller ta Volkswagen-prosjektet, en folkebil - hvor mange stridsvogner kunne bygges av ... Generelt prøvde Hitler å sitte på to stoler, heve levestandarden og modernisere hæren. Men hvis du jager to harer, fanger du ingen av dem. Dess var i slekt med sjeføkonomen i det tredje riket, Stach, og var godt klar over de generelle egenskapene til den tyske økonomien. Tyskland gikk inn i krigen med Polen, og hadde ammunisjon i bare tre uker (!) med intense fiendtligheter. Da ville de allierte slå til, det ville være ildsjeler igjen fra Det tredje riket. Hitler begynte offensiven mot Frankrike, og ga både stridsvogner og våpen, personell og fly! Men han beseiret froskene uten engang å vike. Så angrepet på England ... Her feilberegnet Hitler, det var nødvendig å avslutte Storbritannia under Ducker, og så tilbake i juli, ved å bruke skipene til den tyske handelsflåten (og den var ikke liten), landtropper på øyene. Da ville han bli mester i situasjonen. Men Führer turte ikke, kanskje i frykt for at de britiske linjeskipene skulle senke transporter med tropper ... Men poenget er at det i det øyeblikket var så stor panikk og forvirring i Storbritannia, og observasjonen av havet var skikkelig uorganisert, at det var en veldig stor sjanse, som tider for en rask overraskelseslanding. Vel, på land hadde England ingenting å motsette seg. Kvalitativt i hvert fall... Men Hitler tapte tid, og i september uttalte Churchill en historisk setning: Hitlers posisjon er strålende og... håpløs. Etter det dro Dess selv til britisk etterretning. Selv om Fuhrer tapte kampen om England, var tapsforholdet omtrent ett til ett, og hvis vi antar at rundt tjuefem prosent var fly skutt ned av luftvernartilleri, så var de tyske essene enda bedre enn de engelske. . Ja, og flyene er ikke dårligere, kanskje til og med ME-109 (F) og bedre enn løveflokken. Uansett, i Afrika er maktbalansen og tapene i luften enda gunstigere enn i Storbritannia. Året 1940, som begynte så strålende, brakte til slutt mange skuffelser. Vi mistet mange sterke ess og fly, og til og med Mussolinis allierte, ble skammelig slått i Hellas. Men han hadde en så stor fordel i styrke. Og så i begynnelsen av året var det en plage, Italia mistet Etiopia, Somalia, det meste av Libya, og dessuten, i alle kamper, var britene betydelig (flere ganger!) i undertall. Hundretusenvis av pasta ble fanget. Vel, hvordan ikke tro på det forestående sammenbruddet av Det tredje riket, spesielt på bakgrunn av økende bistand til Tysklands fiender fra USA. Men så, igjen, svingte vekten mot Det tredje riket. Rommel beseiret britene og fanget Kollencourt, deretter falt Jugoslavia, Hellas på to uker, etterfulgt av øya Kreta. Dess var til og med glad på tyskernes vegne, men det var også frykt for eksponering. En annen bekymring er imidlertid om tyskerne vil angripe USSR. Shtach sa at Hitler allerede hadde tatt en prinsippbeslutning, men de endelige datoene var ennå ikke klare. Oftest kalt 22. juni, datoen for overgivelsen av Frankrike ...
  Det er usannsynlig at Tyskland vil motstå krigen, på to fronter, med mindre den selvfølgelig ender i den førtiførste og før vinteren ... Og om vinteren er tyskerne slett ikke klare til å kjempe ... Men hvis Stalin kapitulerer, da ... Men selv om de ikke har tid Hvis tyskerne tar Moskva, vil russerne neppe være i stand til å skape en teknisk kraftig nok gruppering. Det er hvor mange våpen de slapp ut under første verdenskrig? Sammenlignet med Tyskland er den helt null! Så det er usannsynlig at russerne vil overraske oss med noe annet enn store masser av infanteri.
  Hva annet kan være? Mest sannsynlig vil krigen vare i flere år til og ende uavgjort. Storbritannia vil aldri klare å samle så mange tropper for å beseire de storslåtte og veltrente enhetene til Wehrmacht, og Tyskland vil neppe kunne undertrykke de uinntagelige øyene med fly og marine, og USA vil være begrenset til økonomisk bistand . Tross alt vil den amerikanske lekmannen ikke forstå hvorfor Yankees må dø, på grunn av et slags Europa. Vel, det russiske folket er sta, de vil partisanere, krigen vil trekke ut, men de vil ikke ha nok styrke til å gå på en avgjørende offensiv. Mest sannsynlig vil Storbritannia ikke være i stand til å holde Nord-Afrika ... Kort sagt, det mest sannsynlige resultatet er Det tredje riket, et stort imperium, men ikke et verdensrike, men der ...
  Dette er akkurat det Dess ønsket: Storbritannias nederlag og erobringen av øyene er full av eksponering (selv om den hemmelige tjenesten kan ha tid til å ødelegge arkivskapet og alle bevisene, men så heldig!). Selvfølgelig ville jeg ikke ønske at det tredje riket tapte, det vil si sitt hjemland med regimet, noe som passet SS-mannen ganske bra. Uavgjort var best!
  En liten campingvogn kryper langs sanden. En av de arabiske sjåførene sang en sørgelig sang. Samtidig ofte huske Allah. Dess tenkte da, hvorfor anser muslimer det som riktig og godt for seg selv å uttale Allahs navn så ofte som mulig? Her i kristendommen tvert imot - husk ikke Guds navn forgjeves! Her glemte jødene til og med det sanne navnet på sin Gud - Jehova er tross alt en senere form for uttale ... Generelt likte ikke Dess Bibelen og den svake Kristus, han ble til og med overrasket over hvordan de krigerske romerne, de store imperium med en styrkekult kunne akseptere en slik i utgangspunktet pasifistisk doktrine? Selv om kristendommens pasifisme ikke forstyrret gjennomføringen av kriger, men selve grunnlaget for doktrinen ... Elsk din fiende - burde ha avvist den romerske eliten, og ikke bare eliten.
  Men kristendommen slo rot, og selv sammenbruddet av det romerske imperiet påvirket det ikke: barbarene aksepterte også denne læren, til tross for all dens unaturlighet. Selv om de selvfølgelig ikke fulgte ham spesielt. For eksempel forstyrret pasifismen eksistensen av militante ordrer. Spesielt tramperne, som for øvrig også brukte hakekorset og anså penger for å være sin Gud! Så de sier en ting og gjør en annen! Hitler i denne forbindelse var mye mer konsekvent! Det han sier, det gjør han! Uten hyklerske utsagn, om kjærlighet til sin neste!
  Det er imidlertid utrolig at kirkesystemet, bygget på svik og løgn, varte i så mange århundrer! Og selv fremskritt klarte bare i liten grad å riste grunnlaget.
  Et sted i det fjerne hørtes lyden av motorer; etter tonen å dømme - det var flyene. Dess forventet imidlertid at siden de tok på seg kapper, ville britene forveksle dem med arabere og ikke åpne ild. En stor livvakt, Hans, viste en anti-tankrifle, hvorfra det forresten av og til er mulig å skyte ned et jagerfly (men ikke uten vanskeligheter, når det gjelder å treffe!).
  Men flyene dukket ikke opp, de fløy forbi... Deretter begynte araberne å synge sørgmodig igjen... Dess avfyrte pistolen sin, så mye at øret til den svarte mannen grep. Araberen kollapset i frykt. Og SS-obersten forbannet:
  - Slutt å hyle sjakaler! Stille, rave, men raskere!
  Nomadesjåførene plukket opp sin ulykkelige partner og fortsatte veien. Selv om ansiktene ble skyere, var det ingen som turte å beklage... SS-obersten strøk pistolløpet (laget forresten på spesialbestilling!), for et utmerket argument... I alle fall!
  Jeg lurer på om russerne angriper dem først, vil tyskerne være i stand til å motstå et lignende angrep fra den asiatiske hæren? I første verdenskrig led russerne store tap, i de fleste tilfeller handlet de ekstremt dumt, men lenket fortsatt de store styrkene til Kaiser-Tyskland ... Og så, selv under Brusilov, ga de østerrikerne et lys ned i avløpet ... ... Så, krigen for dem er ikke helt dårlig en katt ... Og hvis du husker den syv år gamle ... Til og med Fredrik den store ga etter for hæren til bast-Russland! Nei, russerne skal ikke undervurderes på noen måte, det totalitære kommunistregimet gjorde dem enda sterkere! Stalin hevet nivået av disiplin til de sovjetiske troppene, industriell produksjon og forsyning. Sterkt presset korrupsjon, noe som betyr at nå er ikke tiden for Nicholas II! Så USSR er en veldig farlig fiende, kanskje til og med dødelig, spesielt hvis den slår til først! I moderne krigføring er overraskelsesfaktoren av stor betydning, som faktisk under antikkens kriger. Hva om vi taper, så, i motsetning til første verdenskrig, blir det ingen hevn! De seirende landene vil ikke lenger tillate at dette gjøres ... Selv om det begynner å bli friksjon mellom Sovjetunionen og Vesten, fordi ekspansjon ikke er mindre karakteristisk for kommunismen enn fascismen, så vil det være ... En ny tysk sivilisasjon vil blomstre på likene av gitte kapitalister og østlige kommissærer . Den som er imot oss vil fortsatt være med oss! Og kanskje blir det en stor anti-bolsjevikkoalisjon!
  Hans, stille til landsbyen, spurte plutselig obersten:
  "Kanskje stoppe og forhøre den avhengige gutten igjen?"
  Dess ristet negativt på det sinte hodet.
  - Det gir ingen mening! Han vil ikke si noe nytt.
  - Da tar vi kanskje lunsj, i magen min hyler en snøstorm?
  SS-obersten ble overrasket:
  Hva vil du spise i denne varmen?
  Hans nikket.
  - Jeg vil alltid spise!
  Dess så på solen, den hadde allerede krysset senit, klokken var faktisk over fire og det var på tide å stoppe. Araberne spiste separat samlet i en sirkel, de tre av nazistene foraktet ikke kjøtt og øl. Så de ringte, Dess glemte seg selv for en kort stund i en drøm ...
  Og jeg så noe gal... Noen insekter, først små, for så å vokse og bli mer og mer skremmende... Og kjevene deres er generelt monstrøse, en så fullstendig misdannelse! Obersten kjente at han ble kvalt, rykket krampaktig og våknet. Nei, alt var rolig, to jern-SS-soldater i beredskap, og så igjen på veien.
  Gerda og Charlotte var i det hardeste arbeidet hele dagen, og sovnet så som de døde og stupte inn i deres verden.
  Det var et enormt hologram med et stadion hvor moderne gladiatorkamper fant sted. Stadionet var enormt med mange millioner mennesker. Det brokete havet raste. Det var en kamp mellom den kvinnelige gladiatoren Gerda og en semi-intelligent skapning fra ligaen av mørke verdener, støvtåken.
  Gerda kom først ut. Hun var en livlig, fleksibel jente, med en snøhvit-perlefrisyre. Krigeren gjorde en trippel salto og vred seg rundt arenaen. I følge skikken hadde hun kun på seg en tynn BH og truser, spesielt for at våpenet ikke skulle kunne skjules. Og derfor måtte hun halvnaken kjempe med kun ett lyssabel. Imidlertid er slike våpen også ganske effektive. Forholdene i kampen er ikke de mest komfortable, semi-radioaktive steinene gløder under de grasiøse bare føttene til jenta. Hun smiler selvfølgelig og prøver å ikke forråde smerten.
  Gerda er overveldet av energi, hun hopper igjen og tar en femdobbel salto.
  - Det er meg!
  Og hennes rastløse venninne Charlotte forklarer til kjæresten:
  - Før kampen ble denne jenta nøye skannet, det skulle ikke være en eneste brikke eller noe elektronisk i henne. De sjekker også piken for tilstedeværelsen av andres magi. Det vil si at en gladiator kan stole enten på kroppen sin, eller på et skarpt sinn. Gerda var imidlertid aldri en idiot og en enkelhet.
  Hva tvilte jeg på? - Spurte ser ut som en Apollo-ung mann.
  - Ikke! Men en femdobbel salto, uten elektronikk, er en indikator på god kondisjon. Derfor er alle i ærefrykt, kunne gymnastene dine gjort noe sånt? Charlotte blunket lurt.
  - Tre kunne, fem nei! Ja, og hun hoppet veldig høyt med et kort løp! - Den unge helten spredte armene bredere.
  - Slik er kraften! Det tredje rikets makt og i andre verdener.
  I mellomtiden ble det satset. Mens du er blind til fienden dukker opp. Gerda ser ut til å ha vært godt kjent og elsket uavhengig av rase eller art.
  Gladiatorjenta løp opp og utførte først en seksdobbel salto, og deretter en sjufoldig. Så bukket hun for publikum. Musklene hennes svaiet som krusninger av havet, generelt sett så jenta imponerende ut: en typisk Amazonas. Det er imidlertid lettere å slå ned en stjerne med en stein enn å finne en stygg jente i det store romriket Tyskland.
  - Det er kvinner i landsbyene våre: for hvem kjærlighet og ære, de vil stoppe en galopperende hest, gå inn i en brennende hytte. sang Charlotte.
  De aller fleste urapporterte veddemål var til fordel for Gerda. Riktignok ventet det meste av publikum på at motstanderen hennes skulle dukke opp.
  Og ventet. De gigantiske portene skiltes, og et heftig kadaver begynte å krype ut på plattformen. Det var en ekte dinosaur, som en rovfugl, bare den hadde mer enn tretti tentakler. Og enorm, minst åtti tonn, tykk rustning. Kjempe i dyreverdenen.
  Millioner av struper, ropte, hylte, kvitret, fylt med en nattergal. Tilsynelatende imponerte kjempen dem.
  - Sats smart! - Datamaskinen buldrer.
  - På hvem! - Publikum synger.
  - Friplodof heter! Cosa Nostra!
  Inogalacts av alle striper gjorde veddemål på forskjellige nivåer. Her i spenningen satset de, og bringer saken til millioner. Noen av de som i mørket satset på jenta Gerda: reforhandlet innsatsen, for et enda større beløp! Cosa Nostra imponerte dem!
  Kunngjøringer fulgte.
  - Gladiatoren Gerda har femtiåtte kamper og null nederlag, Cosa Nostra har hundre og åttifire kamper og ingen igjen i live. Plasser dine spill!
  Jentene fra SS-bataljonen "Wolves" satset også, men alle unntatt aktersjefen Madeleine jublet for Gerda. Så innsatsene er ensidig.
  Haupmann Madeleine har som seg hør og bør en spesiell mening for at sjefen ikke skal skille seg ut mot sine underordnede. Jentene forsto dette veldig godt, de brydde seg ikke noe særlig.
  Bare Charlottes venn sa dystert:
  Bedre å tape penger enn å forråde en slik jente. At pengene er forgjengelige, knapt noen vil bli matet med avskyelig papir ...
  - Vel, det er bra hvis du er så uinteressert! Kanskje vi vil kjempe? Madeleine smalt øyenbrynene strengt.
  - Ikke bry deg! - sa den blide ulven Berta. - Kan jeg bli fraktet til gladiatorhallen?
  "Vi har ikke så kraftig magi ennå." protesterte Charlotte med en rynket panne. - Klarer å begrense ønsket ditt: drep alle fiender uten forsinkelse, for hevn kommer uansett, folk kan ikke ødelegges som storfe!
  - Rimelig sagt! - Sa vennen hennes Apollo.
  Et signal lød på arenaen, og kampen begynte: den enorme Cosa Nostra-dinosauren hoppet frem. Fra påvirkningen av en slik kolossal masse vibrerte det semi-radioaktive belegget av ringen.
  Charlotte sa:
  - Den har et bestemt navn. Hvorfor Cosa Nostra?
  Blond med en liten lilla fargetone, Berta la frem en versjon:
  -Kanskje dette skyldes det faktum at i en eldgammel TV-serie var Cosa Nostra en uvanlig kul mafia, som skapte sin egen virtuelle verden av dinosaurer for å fange universet!
  - Og hva så? Charlotte forsto det ikke.
  - Og inogalaktene så, og de ble imponert. - Ikke helt sikker på at Bertha foreslo.
  Alt som er umulig er mulig i universet! At vi seier med vår uforanderlige styrke! sang Charlotte. - Og rikets soldater vil aldri trekke seg tilbake, han er som en lysende stjerne - grip øyeblikkene.
  Erfarne Gerda (hun fikk plutselig et merkelig minne) hadde ikke hastverk med å angripe. Hun ventet på monsteret, hoppet til siden eller bare litt når han kom til en farlig avstand og prøvde å knuse. Beistet var veldig raskt, men på grunn av den store massen var det inert, og bommet ofte.
  Gerda studerte på sin side manøvrene hans, hvis fienden vant hundre og åttifire kamper, betyr det at han også har styrker. Riktignok falt de fleste kampene, mest sannsynlig, på de samme dyrene som ham selv.
  Når to like dumme monstre kolliderer og den som er større vinner.
  Du må imidlertid se nøye etter, det er mange tentakler og de er skarpe, buede som en ramrod, muligens giftige.
  Musklene i Gerdas press spiller, hun vrir seg som en kobra til lyden av fakirens pipe. Brystene hennes skjelver, og Charlottes fabelaktig kjekke kjæreste tar seg selv i å tenke at han vil se henne hel, naken som en gammel gresk gudinne.
  Monsteret bommet flere ganger, men bremset ikke. Det var tydelig at det var en helvetes skapning, klar til å forfølge jenta med metodikken til en maskin.
  Gerda hoppet igjen og blåste et kyss til mengden. Krigerens figur begynte å skinne av svetten som hadde kommet ut. Det var som polert og polert bronse.
  - Ja, flink jente! - Laget med beundring Berta. "Jeg hadde ikke noe imot å danse på arenaen selv.
  - Og jeg ville ikke nektet! - Apropos det, Charlottes atletiske fyr var litt utspekulert. Han følte absolutt en viss spenning og lyst til å kjempe. Samtidig var han klar over faren for en kollisjon med en kjempe.
  Charlotte sa aggressivt:
  - Jeg kjemper ikke verre enn henne!
  Tilsynelatende, etter å ha sett bevegelsene av hjertens lyst, hoppet Gerda som en gresshoppe. Lyssværdet hennes blinket og kuttet av tentakler med et slag. De fløy i forskjellige retninger og sprutet blått og brunt blod. Noen dråper falt på jentas nakne, svarte ben. Den elastiske huden krympet, gladiatorhunnen ristet den av seg, men brannskader gjensto.
  - Wow, din giftige jævel. - Hennes langmodige hårde føtter gikk over tornene og brennende sår, kroppen til monsteret. Jenta klarte å tråkke, så hun skar ikke beinet.
  Berta sa i ekte beundring:
  - Virtuos! Som et geni som spiller et musikkinstrument. Det ville vært fint å lage komposisjon.
  Charlottes kjæreste lo.
  - Og den teorien skal ikke ligge bak praksis.
  Monsteret vred seg og fikk jenta til å hoppe av ryggen. Hun rullet over flere ganger i luften og spratt ut under observasjonen av et dusin krystallinske øyne til monsteret.
  Berta hoppet til og med av glede:
  - Jeg er klar! Der! - utbrøt hun.
  - Hvor hvor! Hvor er du fra og hvor er du? - etterlignet Charlotte.
  Gerda angrep dinosauren igjen. Hun bestemte seg for å handle i korte støt og helst unngå å bli truffet av gift. Lyssabelen opererer etter prinsippet om utbrudd av fotoner i et stabilt halvrom, noe som gjør det mulig å kutte gjennom bokstavelig talt alt med et minimum av energiforbruk. Jenta bruker den. Det er sant at i dette tilfellet er gladiatorsverdet ladet med minimal energi, noe som betyr at det ikke kutter så hardt og raskt som jagerflyen ønsket. Og generelt, hva slags kamp er når en partner bare slår den andre. Det er nødvendig at den negative karakteren også hadde en sjanse, ellers vil publikum rett og slett ikke gå til slike forestillinger. Flaks er en ustadig ting...
  Denne gangen gjorde Gerda en liten feil. Tentaklene i midten var mye raskere enn de på sidene av monsteret. En av dem stakk i brystet og skar gjennom BH-en hennes. Bare bryster ristet, Charlottes kjæreste undersøkte rubinvortene deres, og skinnet sterkt i lyset fra flere fremmede soler.
  Et nytt slag fulgte: Gerda kuttet av et par tentakler, men høyre side av brystet ble kuttet av, jenteblod sprutet.
  Den kvinnelige gladiatoren kuttet av en annen tentakel og hoppet av barrieren.
  For å toppe det begynte temperaturen på brosteinene å stige. Tilsynelatende ønsket de å presse stridende til en nærmere tilnærming og en rask oppløsning.
  Gerda klarte ikke å stoppe, selv for et sekund, hennes bare føtter brant, blemmer som på et middelaldersk stativ.
  Charlottes kjæreste sa overrasket:
  Hvorfor brukte ikke jenta sandaler? -Tross alt vil de fantastiske bena hennes brenne!
  Charlotte forklarte:
  - En slik skikk! Generelt må en gladiator tåle smerte, spesielt hvis det er en kvinne. Publikum er fornøyde når de som kjemper blir plaget.
  - Kosmisk sadisme! - Oppsummerte "Apollo".
  Det gjorde det ikke lettere for jenta. Hun måtte kaste seg over monsteret igjen. Denne gangen var ofrene hennes øynene til skapningene i de mørke konstellasjonene. Erfaring fortalte den kvinnelige gladiatoren at hjernen oftest er plassert nærmere øynene. Fra hva? Siden det er nødvendig å behandle for mye informasjon som ikke svekkes av en lang overføringskanal. Derfor prøvde krigeren, som ikke var kjent med skapningens struktur, å finne hjernen.
  Den ene etter den andre traff fire øyne, men fikk selv et par riper. Monsteret brølte, som om det følte smerte også. Og i motsetning til et menneske, skulle hun ikke tåle det.
  Charlotte bemerket dette og utledet en aforisme:
  - Jo høyere brølet - jo stillere sinn, jo høyere tone - jo lavere intelligens!
  - Riktig anmerkning! Apollo var enig. - Hane er ikke den mest fremragende kommandanten!
  Gerda trakk seg tilbake, enda et utfall av tentaklene til et for raskt dyr traff presseplaten, og brøt gjennom den, nesten til fjellryggen. Det kan sees at selv magen led. Heldigvis var det tomt, ingen ville overspise før en kamp.
  Nå innså gladiatoren at hun godt kunne tape kampen, til tross for midlertidige suksesser. Steinene ble så varme at til og med monsteret kjente varmen gjennom beinene på beina. Gerda ble reddet bare av den sterke formen til lemmene. Jenta, ofte barbeint, danset på et glødende strykejern, og demonstrerte ekstrem utholdenhet. Riktignok kan disse brosteinene gi enda mer varme, som en atomreaktor, på grunn av semi-radioaktiv stråling.
  Så motet forlot ikke skjønnheten, til tross for at trusselen om død ble reell. Og i en kamp som denne kan du ikke gi opp. Eller rettere sagt, du kan, men i dette tilfellet er det den sterkeste skammen for livet.
  Apollo spurte Charlotte:
  - Og at utfallet bare kan bli død?!
  - Så vidt jeg kjenner Gerda, vil hun ikke ta noe annet valg for seg selv!
  - Du vil modig ikke si noe, men jeg klarte å bli forelsket i henne av hele mitt hjerte og sjel! Når det er sagt, trakk gutten pusten dypt.
  Jenta kunne ikke stå og hoppet igjen på skallet og rørte ved de brente bena hennes. Brukte noen kraftige slag, gjorde et par hopp. Nå begynte hun å ta salto, hakket i farten.
  - Den som ikke har en sommerfugls letthet, slipper ikke unna å bli knust av et nett! - Hun uttalte en setning som har blitt bevinget siden antikken. Så gummireven, bokserpoeten, kjempet fortsatt. Han risikerte også livet, men i mindre grad hadde han ikke en så seriøs, og viktigst av alt, vanskelig motstander.
  Charlotte spurte henne og gråt hjerteskjærende:
  - Kutt magen hans. Hos noen av disse skapningene er hjernen plassert rett ved siden av magen.
  Apollo uttalte:
  - Er det noe du kan gjøre for å hjelpe henne? Som magi?
  Charlotte ristet på hodet.
  - Magi fungerer ikke på arenaen. Er det noe uvanlig og ekstremt sterkt.
  "Jeg har ikke mestret bølgemagi ennå!" - Den skrevne unge kjekke mannen sukket.
  - Men jeg kjenner henne perfekt. - Alven, uventet ormet inn i selskapet deres, skrøt. - Menneskene og magien er ett!
  Gerda hoppet et par ganger til, så fløy plutselig et blad ut, det beveget seg for fort og lot det ikke sprette. Jenta rakk knapt å rekke opp hånden. Fra et forferdelig slag brast både bladet og armen, gladiatorens hånd sank.
  - Her er en annen krok! - svarte hun og tørket svetten fra ansiktet til Bert. - Hva vil skje nå.
  Charlotte ropte til jenta Gerda.
  - Dykk under den! Jeg synes å huske hvor disse skapningene har et nervesenter.
  - Fortelle henne! utbrøt Charlottes elsker.
  - Umulig! - Klipp av den brennende rødhårede jenta.
  Gerda skar seg enda mer desperat, et dypt arr rant over ansiktet hennes, skar i kinnet. Nok en gang ble hun hekta. Hånden var skadet, men den høyre, der sverdet var, opererte fortsatt.
  Publikum var ille ute, og flertallet, som var skummelt, heiet på monsteret! Tilsynelatende lei av Gerdas konstante seire. Jenta, det ser ut til, var grundig vant til kjærligheten til mengden, dette var ubehagelig. Et øyeblikk mistet hun farten, noe hun umiddelbart ble straffet for, tentakelen brakk beinet hennes, som skåret ut av brun marmor.
  Gerdas hastighet sank og hun rullet av ryggen og fikk et nytt slag som brakk kragebeinet. Ansiktet hennes vred seg av smerte, men krigeren ropte gjennom smerten:
  - Jeg vil ikke knekke!
  Jenta falt sidelengs ned på de glødende brosteinene, brakk et par ribbein, blodbobler kom ut bak munnen hennes. Det var en rangle, monsteret tråkket med åtti tonn kadaver på et sunt ben, og knuste skjønnheten. Det veltet røyk fra jenta, og hun begynte å få krampe.
  Apollo skrek:
  - Hun dør! Er alt over?
  Berda snuste på nesen med en sutrende stemme.
  - Sannsynligvis ja! Kjære jente, du dør, så synd du er!
  Charlotte med undertøyet sitt sa:
  - Du er ikke lesbisk, Berta?
  - Ikke i noe tilfelle! - For å bevise ordene hennes, bøyde jenta Apollo-hodet og kysset ham bestemt på leppene.
  Den unge mannen bøyde henne ned som svar. Når du blir kysset slik virkelig lidenskapelig - det er bare et mirakel.
  - Se nøye! - Charlotte avbrøt lidenskapens flukt, men det var ikke en dråpe sjalusi i tonen hennes.
  Den enorme munnen til en mutant dinosaur bøyde seg faktisk over jenta. Og i det øyeblikket, med en siste desperat innsats, kastet gladiatoren sverdet inn i gapet mellom himmelen og halsen. Den skled inn. Gassene samlet seg i magen stormet, ild blusset opp fra munnen, og eksplosjonsbølgen kastet jenta fra seg. Cosa Nostra brøt i flere stykker, det svidde kjøttet fløy av.
  Jenta, etter å ha mistet både ben og armer, ble liggende bevisstløs. Roboter dukket opp ved siden av henne. Et bilde av brystet dukket opp på skanneren, to hjerter slo med vanskeligheter, men jevnt i en sunn kvinnekropp.
  - Gladiator Gerda overlevde og hun tildeles seieren! Så neste forestilling er om tre minutter! - Høyt, men uten noen følelser annonserte datamaskinen.
  - Spill spilt! - Ropte noen, tydelig ujordisk opprinnelse stemme.
  Det som var igjen av Gerda ble plukket opp.
  "Apollo" (vel, hvem ville trodd) gråt likevel:
  - Og denne jenta vil forbli for alltid krøpling?
  Charlotte ristet så kraftig på hodet at flere vinglass fløy av:
  - Wow! Prestasjonene til medisinen vår er slik at den i løpet av få timer vil være så god som ny og ikke den minste skade gjenstår. Vel, fortell meg, dumme gutten min, hvor så du krøplinger hos oss.
  . KAPITTEL #9
  Elizabeth spurte desperat:
  - Blir de satt i brann!
  Valentina svarte med sinne:
  - Nei, la dem gå! Ja, de skal gi kaker for veien!
  Barfot Elizabeth gråt:
  - Og det er fortsatt så grusomt! Vel, ok, menn, men kvinner, hvorfor må de lide så mye!
  Valentina foreslo:
  - Tyskerne trenger slaverne, bare som slaver. En slave må frykte og adlyde! Dette er et diktat basert på frykt! Og for å skremme, må du såre!
  Barbente Elizabeth glitret med blå øyne:
  - Og for å sinne må du såre!
  En flamme brøt ut, brannen spredte seg ikke like fort som med vanlig bensin, kvinnene stormet og prøvde å bryte ledningen, blod dryppet fra kroppene deres revet med nåler.
  Det virket for den barbeinte Elizabeth som tiden kom overraskende sakte, som en slange, det blåste en frisk vind, og kroppen, knapt dekket av en lett skjorte, ble kald.
  Flammene oppslukte til slutt alle de kvinnelige martyrene, ropene deres ble mye høyere. Huden på øynene ble dekket med blemmer og skrellet av. Lukten av brenning ble sterkere og sterkere. Han var syk og tårene rant fra øynene til jentene. Sjefsfascisten galet med et lurt glis:
  - Hvis noen stikker av, skal jeg brenne dere alle sammen! Heil! Heil Hitler, universets største hersker!
  Fascistiske soldater tok frem munnspill fra beltet og spilte dem lystig! Dessuten led nazistene ikke av fullstendig mangel på hørsel. Men det gjorde musikken enda mer uhyggelig.
  Den fete offiseren brølte på russisk:
  - Musikk, musikk, musikk strømmer på! Det er trist, så puster du engstelig! Som danser lystig til melodien som lyser opp sjelen! Musikk strømmer, musikk, musikk, bort tristhet, stoppe tyskerne fra å sørge! Uendelig, evig, ung, som man så gjerne vil leve av!
  Assistenten hans, en rødhåret offiser, galet:
  - Alle danser! Vel, dans tisper eller jeg brenner dere alle sammen!
  Jentene begynte engstelig å ta på med bare føtter. Sjefsfascisten ropte høyt og viftet med armene:
  - Lev! Vel tisper og horer, kom igjen!
  Jentene begynte å bevege seg mye raskere i uenighet, men det så ikke ut som en kulturell dans, men det var snarere en vill dans av papuanerne, kysten av Paraguay!
  Nazistene løp bort til kvinnene og slo dem i ansiktet med nevene, hvinende noe hjerteskjærende og gryntende.
  Hovedfascisten gjorde en gest. En gutt i form av en Hitler-ungdom brakte ham en flaske konjakk! Den fete grisen trakk rett fra halsen, den førti-graders væsken varmet magen. Borov spurte gutten på en ryddig måte:
  - Du har allerede fjorten, jeg lar deg skyte hvilken som helst hore!
  Skuffelsen dukket opp i ansiktet til gutten.
  - Og bare skyt! Den er for myk! utbrøt han.
  Den fete jævelen gryntet.
  - Hva vil du gjøre med henne?
  Gutten knipset:
  - Skrudd i hjel, og så satt fyr på!
  - Ok, kom igjen! Bare raskere, disse kvigene må fortsatt kjøres til Tyskland i tide.
  Gutten, skinnende med blendende, tykt polerte støvler, beveget seg langs rekken av kvinner. Han gliste ondskapsfullt og smilte grusomt. Fra tid til annen stoppet den unge nazisten og sparket denne eller den kvinnen i magen, men hun tok ikke et valg.
  Elizabeth ba til en ukjent - men ikke til meg! Men ungdommen bare stoppet foran henne og pekte med fingeren:
  - Dette er horen min!
  Elizabeth frøs, skalv forrædersk, og det solbrune ansiktet hennes ble blekt. Sjefsfascisten protesterte uventet:
  - Ni!
  Den fascistiske gutten ble fornærmet:
  - Og hvorfor det?
  Borov svarte:
  - Hun er for pen! Bare en fantastisk jente, du kan gi henne til en general og få mye penger.
  Den unge Hitleritten gikk motvillig med på:
  - Greit! Bare fordi du nektet min første forespørsel, vil jeg torturere to horer!
  Gutten snudde seg raskt og løp ut og valgte to yngre jenter. Denne gangen hadde han det travelt, i frykt for at det lovlige byttet ikke ville bli dratt ut.
  Jentene hoppet selv ut på torget, kanskje de håpet at en kjekk gutt skulle forbarme seg over dem hvis de var underdanige. Ungdommen fnyste hånlig.
  - Gå på kne og kyss støvlene mine!
  Jentene kollapset og krøp. De kysset selvsikkert den polerte huden og luktet den sterke lukten av dyr voks. Avkommet til Hitlerjugend grep plutselig jentene i håret og løftet dem med kraft:
  - Hvilke tisper! - Gutten hveste på russisk. - Lei av å leve! Kle av deg umiddelbart!
  Jentene tok febrilsk av seg klærne og etterlot seg bare truser. Den unge sadisten beordret:
  - Legg deg ned! På klemmer!
  Jentene la seg pliktoppfyllende ned, og SS-assistentene sikret armer og ben i spesiallager. Gutten kjørte fingrene over de forførende rosa hælene til jentene, som ennå ikke hadde rukket å tørke støv. Han kjente plutselig en sterk begeistring og ropte hjerteskjærende:
  - En tung pisk til meg!
  Håndlangerne overrakte pisken. Det var ikke lett, men besto av rødglødende, rødglødende ledning med skarpe stjerner. Treff med et slikt våpen er mye mer følsomt.
  Barefoot Elizabeth ble kastet inn i feber da hun tenkte på hva som ventet henne. Her er det fascismens monstrøse glis, når mennesker blir til beist. Og disse helvetes plagene av monstre som har mistet elementære menneskelige følelser.
  Pisken plystrer illevarslende og faller på den nakne, lyse ryggen til jentene. Et slag mot beinet skjærer gjennom huden og kjøttet. Den unge fascisten purret fornøyd, han følte seg som en ekte Gud. Ja, det var en guddom av ondskap, og uforgjengelig vilje, blottet for den minste følelse av medfølelse. Imidlertid lærte de i Hitlerjugend at medfølelse er en svakhet! Medlidenhet er en dårlig følelse som ikke er en ekte arisk verdig. Det er ikke nok å drepe fienden, han må fås til å lide og ydmykes på den slemmeste måte! Slaverne er en underlegen nasjon som jødene, og å drepe en slave er som å drepe en rabiat hund. Hva er samvittighet - en helvetes felle for sjelen, oppfunnet av jøder og russiske filosofer. En ekte arier kjenner ingen anger, bare én ting irriterer ham, at han drepte få fiender! Men grusomt å torturere en kvinne eller et barn: den høyeste manifestasjonen av arisk dyktighet.
  Trusen sprakk under slagene fra den glødende tråden og gikk av baken. Jentene skrek først, men gutten var sterk utover årene og de roet seg raskt ned og mistet bevisstheten etter et forferdelig sjokk. Imidlertid var de nazistiske bødlene ikke på et tap, de brakte ned på hodet til unge skjønnheter forhåndsforberedte bøtter med isvann (ved hjelp av et campingkjøleskap). I mellomtiden varmet den unge sadisten igjen ledningen på bålet og brakte den ned på jentas bare føtter. Og igjen forferdelige skrik, skrik, der det ikke var noe menneskelig.
  Elizabeth kunne knapt stå på beina, det virket som hvor styrken kunne komme fra til å tåle noe slikt. Det var noe blottet for den minste mening, langt utenfor det menneskelige. Det er rart hvordan en så søt gutt, nesten et barn, kunne gjøre dette. Det er rett og slett utrolig i hvilken grad fascismen vansirer sjeler, også barns. Så lamme oppfatningen til en hel generasjon!
  Jentene ble stille igjen, og vann ble helt på dem igjen. Til tross for alle anstrengelser ble ropene til de torturerte imidlertid stillere og roligere. Fra skuldre til føtter hadde de uheldige martyrene ikke noe oppholdsrom igjen. Til slutt ble gutten sliten, tørket svetten fra pannen og spyttet relish gjennom tennene i retning mot kolonnen av uheldige kvinner.
  - Trett! Du kan brenne dem!
  De avrevne jentene rørte seg ikke lenger, sannsynligvis hadde lidelsene oversteget et visst mål. Nazistene løp opp til den uheldige, ikke spesielt sjenerøst dryppende bensinen, satte fyr på den. Jentene rørte seg ikke engang, selv om ilden sakte slukte kjøttet deres med velbehag.
  På dette tidspunktet hadde også skrikene fra de uheldige brent levende, hvis eneste feil var at de skulle være en klar demonstrasjon av nazismens ubønnhørlige vilje, stilnet!
  Den tjukke jævelen viftet med den skjeve neven.
  - Vel, horer! Jeg håper du skjønner hvorfor et halvkilo springer! Og nå skal marsjen til sin nye skjebne bygges og steg for steg.
  Kvinnene sto urørlige, like sjokkerte som de var over grusomheten, det marerittaktige synet.
  Den fascistiske gutten, uten å tenke seg om to ganger, trakk frem en pistol og glisende skjøt jenta i beinet:
  - Du hørte, du fikk beskjed om å marsjere!
  Skuddet vekket kvinnene, Elizabeth kjente Valentinas milde hender på skuldrene.
  - Send min trofaste kamerat, for å ta hevn, du må leve!
  Jenta svarte modig:
  - Og jeg sverger på at jeg overlever!
  I mellomtiden skjøt en ung jævel en vridende, falt jente. Samtidig forsøkte han å drepe hennes hender og bare føtter. Jeg ville ikke gjøre slutt på jenta med en gang, fordi det å lytte til skrik av smerte er mye mer behagelig enn latter.
  Den alvorlig sårede jenta ble liggende på veien, den unge fascisten ble ikke ferdig, og de tok henne i ribbeina med en krok og dro henne til galgen.
  Den tjukke SS-mannen strøk gutten over hodet:
  - Min kjære venn! Du er akkurat som Fuhrer som barn! Og du vet, den store Adolf hadde en kamp med en jente allerede i første klasse. Så han sammen med to av vennene hans overfalt henne på vei hjem. De tok henne og bandt henne, begynte å håne henne. De brant henne med ild, brakk bein, stakk ut øynene hennes, og så fylte unge Adik halsen hennes med svovelsyre hentet fra kjemitimer. Da var Hitler bare seks år gammel, og han var allerede i stand til en modig gjerning verdig en arisk ektemann.
  Den unge nazisten som grimaserte spurte:
  - Var jenta jødisk?
  - Nei, slav! Østerrike-Ungarn kollapset fordi tyskerne ble forrådt av slaverne, at Fuhrer sverget å utrydde dem! - Borov førte hånden over halsen. - Generelt fortjener aper overbærenhet, men det gjør ikke slaverne!
  SS-mennene løftet labbene unisont:
  - Heil Hitler!
  Unge, barbeinte, halvkledde kvinner gikk raskt langs veien. Nazistene kjørte på spesielle firehjuls eskortesykler (for ikke å kaste bort bensin på å eskortere undermennesker). Elizabeth, sjokkert over nazistenes grusomheter og åpenbare umoral, var stille de første par timene, hun tenkte ikke engang på noe, men gikk halvsov. Det virket som om de andre jentene heller ikke var i humør til å snakke, i det minste om sekulære emner.
  Mens barbeintjentene gikk på glatt asfalt lagt ut på sovjetisk jord, føltes føttene mer eller mindre komfortable. Men etter å ha passert den ødelagte grenseposten, havnet de på polsk territorium ... Veien viste seg å være dekket med fin grus, og skarp grus som gravde seg inn i jentenes bare føtter. De siste årene hadde ikke Elizabeth ofte råd til å gå barbeint, hun kjente snart hvordan de bare hælene hennes begynte å rive og bake hensynsløst. For å distrahere seg selv snakket hun med Valentina:
  - Og hva gjør vi nå?
  Kapteinen svarte stille etter en pause:
  - Vi kan ikke løpe, ellers blir alle jentene drept! Samtidig er det ingen styrke til å tåle dette heller!
  Elizabeth foreslo:
  - Hva om vi ordner flukt for alle?
  Valentina nikket.
  - Jeg bare tenker på det! Det er bare teknisk vanskelig å gjøre det. Se hvor mange vakter som er rundt.
  Elizabeth uttalte en Suvorov-setning:
  - De hyler ikke etter antall, men etter dyktighet!
  Valentina svarte:
  - En av hovedårsakene til Suvorovs seire var de russiske troppenes beste kampinntekter og fysisk trening. Spesielt ble de tyrkiske troppene ikke undervist i bajonett og hånd-til-hånd kamp, så de smuldret raskt. Men med franskmennene var det vanskeligere, spesielt siden bajonetten ble oppfunnet i Frankrike.
  Elizabeth svarte resolutt:
  - Men de vant!
  - Ja, de vant! Men for å være ærlig er det ikke så lett som de sier i lærebøker! Valentina sukket. - Prisen på seier er for dyr, den kan devaluere trofeer!
  Elizabeth mumlet:
  - Vi snakker ikke om trofeer. Det største trofeet i krigen er et reddet liv! Generelt, som Stalin sa, har en soldat ikke noe kjønn!
  Valentina foreslo:
  - Da blir du gutt og du vil føle deg bedre!
  Elizabeth krympet.
  - Selv hadde jeg ikke noe imot å bli gutt, guttene er mye friere!
  Valentina plystret.
  - Hvorfor?
  - For føttene deres er grovere, og det brenner meg som å gå på kull! - Elizabeth knirket.
  Valentina svarte:
  - Og jeg har en følelse som om de slo meg på hælene med kjepper lenge og hardt, men jeg må holde ut. Det er mulig at fangenskapet vårt vil bli forsinket og ikke ennå. Jeg hørte at kvinner i konsentrasjonsleirer bare får sko når det snør, og selv da er de laget av tre.
  Barfot Elizabeth grøsset:
  - Tresko til jenteføtter er bare tortur, en gang, da jeg fortsatt var skolejente på et museum, tok jeg dem på og gikk langs korridoren. De er så ubehagelige og faller av hele tiden.
  Valentina korrigerte:
  - Og de gnir seg forferdelig i bena, og de varmer dem veldig dårlig om vinteren! Bast-sko er mye bedre, de er både varmere og mykere!
  Kvinnene i landsbyene var mer forherdet og klaget ikke, mens kvinnene i byene allerede hadde begynt å se bloddråper som preget spor av grasiøse, ungdommelige føtter på grusen.
  En flokk ME-109 jagerfly fløy over himmelen, de løp i relativt lav høyde og du kunne til og med se hakekorset på vingene.
  Elizabeth bemerket:
  - Jeg lurer på hvor våre strålende MiG-er er?
  Valentina svarte motvillig:
  - Jeg tror de ikke er fylt! Generelt har tyskerne en interessant nyhet, miniatyrbomber, de kan til og med suspenderes fra jagerflyvingene. De faller til bakken som hagl. Tanken vil ikke ta den, men mot infanteri eller fly, spesielt slike lette som IL-26, er den ganske effektiv.
  Elizabeth bemerket:
  - Vi ser ut til å ha også slike "småting" var i ferd med å gå i produksjon. Vi rakk det ikke litt. Generelt, den tunge arven fra tsarsystemet, omstruktureringen av industrien fra kapitalistiske til sosialistiske skinner.
  Valentina la til:
  - Pluss borgerkrig! I det tjueførste året falt industriproduksjonen syv ganger sammenlignet med det trettende året. Millioner av mennesker døde, landet ble ødelagt, og i motsetning til tsarregjeringen var det ingen som ga oss lån. Selvfølgelig hadde vi ikke mye tid. Hitler fanget oss i det øyeblikket da hæren akkurat begynte å utstyre seg på nytt med virkelig effektive stridsvogner.
  Barfot Elizabeth var enig:
  - Her har du rett! Vi gjorde mye, men vi fikk ikke gjort mye. Hele Europa jobber for Wehrmacht. Europa! Og tsar-Russland tapte krigen, til tross for at Tyskland hadde hovedstyrkene i Vesten. Nå er vi i en elendig situasjon.
  Og når kommer tankene våre til Europa?
  Valentina svarte:
  - Jeg skulle ønske det var snart! Men jeg kjempet også i Finland, så jeg er ikke så full av optimisme, hæren vår er ikke helt klar for krig.
  En ung jente med skulderstroppene til en juniorsersjant gikk inn i en samtale:
  - Jeg tror om to uker vil stridsvognene våre befri Warszawa, og om en måned Berlin!
  Valentina ristet på hodet og spredte den røde manken.
  - Jeg vil gjerne tro det, men... Nazistene okkuperte fjorten europeiske land på veldig kort tid. Så erobret de Afrika og Storbritannia. Invaderte Midtøsten og India. Og så beseiret de Amerika, sammen med Canada. - Jenta stampet sint med bare foten, slo ned på steinene. - Dette snakker om Wehrmachts veldig store styrke, og i tre og en halv måned var vi opptatt med den bittelille finske hæren. Jeg vet selv hva krig er. Nei, i dette tilfellet er fienden mye sterkere enn oss!
  Den unge jenta var forvirret
  - Så vi kan tape?
  Valentina svarte:
  I utgangspunktet ja, men...
  Sandaljenta knirket:
  - Hva men...
  Barefoot Valentina svarte:
  - Nazistene vil selv bli sine egne gravere! Se så brutale de er. Alt fra hav til hav vil snart reise seg mot dem. Selv pionerene vil kjempe mot fascismen, bakken vil brenne under føttene til inntrengerne. Nazistene vil kveles i sitt eget blod. Deres beslutning om å angripe USSR ville være en fatal feil. - Jenta trampet igjen uten å skåne henne nakne, nedslåtte, røde av en frisk brun fot. - Eller rettere sagt, en katastrofe og fascisme vil bli feid av planeten!
  Elizabeth var enig:
  - Nei, vampyren Hitler kan ikke unnslippe ospepælen! Men nå, hvor mange av byene våre vil bli ødelagt og landsbyer brent. - Jenta vred sint på den sterke nakken, gyldent hår begynte å bevege seg. - Og vi er idioter som vet om den forestående streiken, vi har ikke engang gravd skyttergraver!
  Barfot Valentina nikket samtykkende.
  - Jeg tror Pavlov blir skutt!
  Elizabeth vinket den av.
  - Ja, det handler ikke om Pavlov! Generelt måtte ordren om å bringe hæren til full kampberedskap gis personlig av Stalin.
  Valentina nikket kraftig.
  - Du har definitivt rett! Men tilsynelatende ønsket lederen å utsette starten på krigen til det siste, spesielt siden Wehrmacht ikke var klar for vinteren, og hvis vi vant minst en måned, var ikke Wehrmacht så formidabel. Og innen det førti-sjuende eller førtisyvende året ville hæren vår ha blitt mye sterkere. Det som bekymrer meg er posisjonen til det okkuperte USA og Storbritannia. De kan, etter avslutningen av en hederlig overgivelse med Tyskland, og til og med motta en del av det sovjetiske territoriet. - Jenta stampet henne bar, klødde og slo ned, rund, støvete hæl. - I tillegg kan Japan prøve å ta hevn for nederlaget i Manchuria.
  De sier hun allerede har angrepet vår Vladivostok. Og da vil vi befinne oss i en ring av isolasjon.
  Trøtt barbeint stønnet Elizabeth, tråkket på en skarp rullestein, benet hennes begynte å blø som en rhinestone, og de forslåtte fingrene hennes sutret mer. Hun tenkte: at nazistene kanskje ikke slipper dem i nye og gode sko, hvor mye ønske om å ydmyke og påføre smerte. Faktisk, i Russland ble bare føtter ansett som et tegn på fattigdom, ikke uten grunn var det et uttrykk for tramp - det vil si en tigger. Nå gjenstår det å se om hun, etter å ha så ødelagt og skadet de nakne, grasiøse potene, klarer å stoppe opp. Og hvis den faller, hva vil skje med den?
  Som i samklang med ordene hennes, ropte en av ungjentene med blodige beinbrudd:
  - Jeg klarer det ikke lenger!
  Og han satte seg på huk og strakte de langmodige bena fremover. Nazistene kjørte bort til henne og bensin strømmet på hodet til jenta. Hun hoppet brått opp, men det var for sent, en forlatt lighter blusset opp, den uheldige kvinnen ble oppslukt av en brennende flamme.
  Jenta, ropte, skyndte seg å løpe, de andre fangene ble spredt til sidene. Etter å ha innhentet kolonnen, kollapset martyren, mistet bevisstheten, flammestrømmene brente de uheldige lungene, og døden var forferdelig! Et illevarslende rop fulgte:
  - Schnel! Schnel! Hengende tisper død!
  Jentene i desperasjon la til et steg. Elizabeth stønnet sakte og haltet, de bare, kuttede føttene hennes eksploderte av smerte, som av berøring av glødende jern. Men hun, som andre jenter, var festet.
  For å få litt distraksjon sa barfot Elizabeth:
  - Kan vi synge Internationale?
  Valentina ristet på hodet.
  - Disse monstrene vil skyte oss alle! Vær tålmodig! Bare føtter, spesielt hos unge mennesker som oss, blir fort grove. Vi vil holde ut og overleve. Seieren vil være for den røde hæren. Selv om alle kapitalistene griper til våpen mot oss! Tross alt, fra taigaen til de britiske hav, er den røde hæren den sterkeste av alle!
  Elizabeth knyttet nevene.
  - Men det er ingen sterkere russisk ånd,
  Deres ruiner vil vi gjenopplive!
  Russisk kriger ta sverdet snart
  Vi vil stå og vinne igjen!
  Etter det ble det på en eller annen måte lettere, og til og med den brennende smerten i de blodige bena ble svakere.
  Solen gikk ned, nazistene ble mer og mer nervøse og manet jentene videre.
  Det ble friskere, vinden blåste behagelig svette ansikter. Barfot Elizabeth bemerket:
  - Det ser ut til at til og med solen er for oss!
  Valentina smilte kraftig.
  - Kommunismens sol er alltid for oss!
  Skyggene på veien ble lengre, og ble mørkere og mørkere. Nazistene tente lykter, noe som gjorde utseendet til syklene deres mye mer mystisk, det var en følelse av mystikk i det. Elizabeth forestilte seg allerede at dette ikke var nazistene, men forferdelige monstre. En slags mangesidig Viy eller ghouls. Merkelig nok, men dette gjorde at nazistene ikke var skumle og så å si urealistiske. Poveselev - en annen vind åpnet seg, Valentina begynte å synge en sang:
  - Der på de ukjente stiene danser djevler i sandaler! Vel, Koschei spiste for mye kålsuppe!
  Valentina smilte.
  Du er fantastisk som alltid!
  Til slutt dukket et signaltårn opp i det fjerne, og hus ble synlige, med blackout. Så reisen deres nærmer seg slutten. De fleste av jentene var allerede utslitte, var på siste linje med fysisk utmattelse og holdt kun på overlevelsesinstinktet.
  Elizabeth spurte Valentina som om hun burde ha visst:
  - Vil de mate oss?
  Kapteinen svarte spøkefullt, selv om det var vanskelig for henne:
  - For tyskerne er vi som storfe, og ingen lovte å mate buskapen på veien!
  Barfot Valentina svarte sint:
  "Da skjærer jeg strupen på Hitler!"
  Noen hundre mer smertefulle skritt, revet i stykker, med bare føtter, og jentene begynte å bli ført inn i en spesiell leir. Det ser ut som det var forberedt på forhånd for krigsfanger, trebrakker kunne sees i mørket, også tårn med piggtråd. Kvinner begynte å avle på dem, og prøvde å plassere sivile og militære separat. Fangene var imidlertid så slitne at de ikke en gang tenkte på å rømme. De falt bare på de grove trekøyene. Elizabeth, som tråkket på det nedtrampede gresset med sine forslåtte, blodige føtter, opplevde en salig følelse. Endelig kan hun sovne. Men da hun allerede var på vei inn i brakken, hoppet to SS-menn opp til henne og knuste henne uten seremonier.
  - For hva? - Ropte jenta.
  - Russiske Schwein! Følg med der de blir fortalt!
  Elizabeth ble ført ut av leiren, så de passerte tårnene og jernportene. Først trodde jenta at de ville skyte henne, men så var hun redd for at hun skulle bli torturert. Hva om nazistene tror at jenta har en viktig hemmelighet?
  Hun ble ført til et herskapshus dekorert med et relieff av løver. Merkelig nok beroliget synet av en rik eiendom Elizabeth, den så ikke ut som middelalderens dystre torturkjellere. Imidlertid kan disse monstrene torturere og plage hvor som helst og så mye de vil.
  Hun ble ført inn i bygningen, jentas bare føtter berørte det frodige fløyelsteppet og druknet i det.
  Et sterkt elektrisk lys blinket. En mann i livred dukket opp, kastet et uforsiktig blikk på jenta, kommanderte:
  - Vask føttene hennes!
  Elizabeth ble sittende i en stol og en pent kledd hushjelp hadde med seg en sølvskål med vann. Hun var en hushjelp av opprinnelse, en hviterussisk polak og kunne russisk. Hun dyppet de forslåtte bena i en bolle med mørkt vann og gned dem forsiktig. Elizabeths jenteføtter var et ynkelig syn. Det var bokstavelig talt ikke noe oppholdssted igjen på dem, fingrene ble slått ned. Og ikke desto mindre var bena til den hviterussiske skjønnheten vakre og var verdig en prinsesse eller en gresk gudinne.
  Hushjelpen vasket forsiktig bort støvet og blodet og gned hver finger. Så spurte hun med sympati i stemmen:
  - Det ser ut som du har mye, kjære?
  Elizabeth svarte:
  - Andre fikk det vanskeligere! Jeg har ingenting å klage på skjebnen!
  Polakken nikket.
  - Jeg tror for sovjetlandet alt vil ende godt!
  SS-mennene avbrøt samtalen, og plukket opp Elizabeth og dro henne inn i den praktfullt møblerte salen. Jenta motsto treg, de kastet henne, smalt døren og umiddelbart, som et spøkelse, dukket det opp en feit villsvin. Allerede før kolikk i hjernen, hveste en kjent stemme:
  - Vel, birdie, du vil være underdanig!
  Elizabeth prøvde å hoppe tilbake, men den tilsynelatende klønete nazisten viste seg å være mer smidig. Hun hoppet brått til jenta og rev av seg skjorten, og avslørte to ganske store, faste bryster med skarpere brystvorter. Jenta sparket ham i lysken med kneet, men fascisten forventet dette, likevel, ikke svake unger tjenestegjorde i SS og parerte angrepet.
  - Stå i mot, det blir enda morsommere!
  Den fete villsvinen stormet mot henne igjen og rev av restene av klærne hennes, spesielt buksene, men hylte plutselig hjerteskjærende:
  - Ja, du biter fortsatt tispe.
  Halvnakne Elizabeth rømte og skyndte seg til den motsatte døren, hun håpet at det kanskje ikke ville være slike soldater. Hun åpnet den og fikk umiddelbart et kraftig slag mot haken. En muskuløs tenåring med naken overkropp dukket opp foran henne. I ham gjenkjente hun til sin skrekk den unge sadisten fra Hitlerjugend. Han smilte ond med hvite tenner.
  - Og du er temperamentsfull!
  Den fete SS-mannen knirket:
  - Jeg gir deg tillatelse til å bruke den med meg! Du er allerede voksen og det er på tide å prøve kvinnekroppen!
  Den unge Hitleritten svarte:
  - Jeg har ikke voldtatt russere ennå.
  Elizabeth ble syk, fra det faktum at hun kunne bli voldtatt, var spesielt skamfull å frata tenåringen ære. Som tjuetoåring beholdt hun sin uskyld, og nå må hun skille seg med hellighet, ikke med sin elskede, sovjetiske fyr, men med slike degenererte som verden ennå ikke har sett. Jenta skrek hjerteskjærende, men en stor fascist og på ingen måte et lite barn angrep henne med en gang. Villsvinet veide minst halvannen centner, og den slitne Elizabeth kjente hvor raskt styrkerester avtok.
  Samtidig presset den unge sadisten hendene hennes og klemte brystene hennes. Til slutt falt hun, og monsteret tok henne grovt, med delikatessen til en brunsvin. Elizabeth opplevde forferdelig smerte, og stupte ned i et helvete!
  . KAPITTEL #10
  Tanken var fikset for krigerne, og de fortsatte sin fremrykning inn i dypet av de sovjetiske stillingene. Skjønnhetene skjøt mot russiske stridsvogner, og kvitret, blottet tenner.
  Gerda kuttet de trettifire med et skall og kvitret:
  "Jeg er en Hyper Class Warrior!"
  Etter det, hvordan du bryter ut i latter ... Virkelig en fantastisk jente. Kriger av den høyeste aerobatikk. Og litt dårlig, og en hore... En ekkel morder av flinke gutter.
  Charlotte vil også trykke på joystick-knappen med bare tær og gi ut:
  - Jeg elsker å ødelegge stridsvogner!
  Og den sovjetiske trettifire vil splitte uten ytterligere bemerkninger. Tårnene er revet og gjennomboret.
  Christina sparket uten fordommer. Denne gangen var offeret for de bare fingrene hennes en sovjetisk haubits på 152 kaliber. Det er et ganske ekkelt kaliber. Selvfølgelig vil den ikke trenge gjennom frontpansringen til en tysk bil, men den vil riste ganske godt. Og jentene vil legge ørene.
  Den gullrøde krigeren sier:
  - Jeg er en så skjønnhet, en barfotdrøm!
  Og da spikret Magda også. Også en kriger, om ikke fra Gud, så definitivt fra Satan. Og dette til tross for all hennes religiøsitet.
  Og for en vakker jente hun er. Og veldig sexy, men samtidig sjenert.
  Magda sang, banket på den bare foten og rykket på de lange svarte øyevippene:
  - Det hender tross alt ikke i verden at tanker blir knust i buffeen!
  Gerda blottet tenner og hveste, glitrende med smaragdgrønne øyne, og slo ut et annet våpen:
  - Jeg blir Supermann! Og jeg skal brenne alle!
  Og igjen, med fingrene, presser og rister han den sovjetiske bunkeren. Aggressiv jente. Prøv dette og overgå! Hun har en utrolig kraft!
  En tysk stridsvogn skjøt mot batteriet. Nazistene hadde allerede gått dypt inn i de sovjetiske posisjonene og nærmet seg Minsk. Men det er mange forsvarslinjer, og den røde hæren gjør hardnakket motstand. Det er gravd så mye her. Så lett inn i operasjonsrommet og du vil ikke bryte ut. Jammen, vanskelige oppgaver å løse.
  Det har allerede vært tilfeller av tankvær. Spesielt høyhastighets, men svakt pansrede BT-er, streber hele tiden etter å ramle. Så de kan ikke ta tysk teknologi. Det var et tilfelle da Yaks også falt på tyske kolonner med utstyr.
  hveste Charlotte og banket mot det sovjetiske batteriet:
  - Hva like dumme disse russerne. Nei, for å umiddelbart kapitulere, men de gjør motstand ...
  Christina svarte logisk på dette, men først, ved å trykke med den bare tåen, snudde hun den 100 mm sovjetiske kanonen:
  - Amerikanere er et praktisk folk, men selv de kapitulerte ikke mot oss umiddelbart! Så hvordan skal man ellers si hvem som er dummere. Vi er fortsatt så langt fra Moskva!
  Magda trykket på joystick-knappen med bare tå og sa selvsikkert:
  - La oss komme dit! Vi kommer garantert, og snart nok!
  Gerda plystret og sang og åpnet de røde leppene:
  - Vi marsjerer mot Moskva, og vi ser fascisme i det fjerne ... Snart skal jeg slå Lenin, og kamerat Stalin blir tatt!
  Etter at jenta igjen trykket de bare fingrene på joystick-knappen. Og hvor slurvete. En 85 mm sovjetisk pistol fløy opp med hjulene revet av.
  Charlotte skjøt også, og ganske treffende. Samtidig hvisket han ondsinnet:
  - Jeg lar våpnene deres stå på himmelen! Og jeg vil ta ned månen fra sfæren!
  Etter det viste en annen sovjetisk pistol seg å være delt som en valnøtt under en slegge.
  Ja, den tyske 105 mm kanonen er veldig, til og med ekstremt dødelig. Men skjønnhetene startet i infanteriet. Og vi har vært gjennom mye med det. Og hvorfor bare de bare føttene deres ikke pløyde. Det var det førtiførste året. Når mye er bestemt. Utfallet av krigen var ikke forhåndsbestemt. Og krigerne gikk mot de veldig store styrkene i Storbritannia. Havets elskerinne hadde ikke tenkt å gi seg enda, og gjorde desperat motstand.
  Dette er hva Gerda husket da hun stormet en annen, veldig kraftig linje av sovjetisk forsvar. Men da de ennå var ganske små, gikk de sånn, og gjorde dette. Så gøy de hadde det da!
  Bilder fløt foran øynene til Gerda, som i en film;
  Apollo svarte:
  - Ingen steder! I vår lykkelige verden er det ingen og kan ikke være krøplinger! Fordi det tredje riket som erobret verden gir alle lykke!
  Jentene løftet hendene i en munter hilsen.
  - Zind Heil! Selvfølgelig, lykke! Vi vil ha god... To hvite vinger over hele verden! Det er lys i sjelen vår, den lyseste daggry - Shakespeare kan ikke beskrive!
  Akk, oppvåkning igjen... Gerda våknet, kjente den villeste smerten i kroppen... Det er ikke lett å kjøre gjennom ørkenen og trekke tanks, selv om man regnes som en supermann. Eller ekte arisk - nådeløs mot rikets fiender! Charlotte hadde imidlertid ikke mindre vondt, og hun stønnet til og med:
  - Så vondt! For en smerte - Det tredje riket mot Yankees - hundre og null!
  Gerda prøvde å muntre seg selv og venninnen:
  - Supermann skal ifølge Nietzsche være nådeløs mot andre, men enda mer mot seg selv!
  "Jeg skulle ønske jeg kunne få Friedrich Nietzsche til å løpe over sanden og trekke tanken," mumlet Charlotte.
  Gerda var enig.
  - Ja, jeg er enig: den som ikke led, han vil ikke forstå!
  Etter frokost gledet Madeleine jentene:
  - Nå et enkelt løp, selvfølgelig med lass. Den økte aktiviteten til britene er spådd, vil returnere gribbene deres, så det er bedre å ikke risikere stridsvogner. Tross alt, uansett hvor kule dere jenter er, vil dere ikke være i stand til å trekke tanken raskere enn de går på egenhånd!
  Gerda mumlet indignert:
  "Selvfølgelig bærer du det ikke selv!"
  Madeleine ble rasende, eller lot som hun var rasende:
  - Femti slått med en kjepp i hælene på denne dumme jenta!
  Hun-ulvene skyndte seg for å oppfylle ordren til elskerinnen. Gerda la seg lydig ned og satte de bare, grasiøse bena inn i apparatet hun hadde forberedt på forhånd. Det var en falaka! Jenta trakk pusten dypt og prøvde å ikke forråde hennes mentale kval. Madeleine gikk selv bort til offeret, tok på de herdede, ennå ikke støvete hælene hennes. Hun klikket med tungen og sa:
  - Tell taktene!
  Til juling valgte Madeleine en spesiell kølle, gummi, men med en stålstang inni. Sjefen selv er også en jente, men på grunn av hennes massive, atletiske figur virker hun eldre enn årene, hun snuste gummien og vennen hennes slo ham kraftig.
  - En gang! - sa Gerda i en lidende tone.
  Madeleine slo Gerda enda hardere i hælene.
  - To! - Sa jenta.
  SS-kompanisjefen fortsatte henrettelsen. Han forsøkte å fordele slagene jevnt slik at smertene var maksimale, men samtidig unngå lemlestelse. Gerda telte og prøvde å ta mindre hensyn til de flammende sålene. Da hun løp barbeint gjennom snøen, var smerten ikke mindre, men jenta holdt ut og sakket ikke farten, og innså at redningen hennes var akkurat i fart. Ellers vil du få frostskader, bli en krøpling og gå til spille. Så det er nødvendig, da er det nødvendig å være en ekte arisk og tåle, tempererende mot. Generelt er det ingen smerte som sådan! Dette er en illusjon. Faktisk oppfant sionistene smerte, svakhet og alderdom! Men faktisk er mennesket bestemt til å være en gud, eller rettere sagt et supermenneske! Men er det meningen at supermannen skal gråte, selv om du bare er en seksten år gammel jente, som aldri har blitt kysset av en fyr. Ikke i noe tilfelle!
  Ved tellingen av femti (ære til Providence kom ikke på avveie!), stoppet Madeleine og sa:
  - Ungdom! En på det straff til deg er ikke ferdig. Du vil løpe barbeint gjennom ørkenen uten å smøre sålene med en beskyttende krem. Den ekstra smerten vil lære deg en lekse!
  Gerda nikket lydig.
  - Takk kommandant.
  Jenta var faktisk ikke spesielt glad, og det gjorde vondt å løpe sånn, og uten en beskyttende krem var det enda mer smertefullt, men hun forventet å holde ut. Hun har sterke såler, sko ble brukt av elitejenter bare under parader, eller hvis det var nødvendig å bruke for mye tid i kulden, utover kroppens utholdenhet. Men det er rart, jentene ble praktisk talt ikke syke med en så alvorlig herding ... Eller kanskje det er naturlig! I tsar-Russland var spedbarnsdødeligheten høy, men de som overlevde var ekstremt friske barn og mennesker! Vel, nå for å løpe barbeint på den varme sanden i ørkenen... Hvordan tåler hun det!
  Å, å, å, så vondt, men la oss ikke rynke pannen, men heller smile. Hvis babyen smiler: kanskje alt ordner seg!
  Gerda sang til og med fullt ut, stemmen strømmet over ørkenen:
  Fortune du er en utro venn,
  Nødens og slitets søster!
  Hvor kort er et flyktig øyeblikk av fritid,
  Selv om ønsket om å vinne alltid er!
  
  Å føde et barn - å høre ham pludre,
  Ulver vet ikke snart skjebne!
  Drive fiender først - du må være i ærefrykt,
  La vinen min koke i raseri!
  
  For en jomfru er sverdet den første trøsten,
  Han vil gi henne tro i et sprelskt skritt!
  Og et sted raser en helvetesorkan,
  La oss uttrykke kjærlighet til fedrelandet i vers!
  
  I vers som ikke ble skrevet av gjørmete vann,
  Og de som blødde en fighter!
  Men det vil være tid for oss til å leve et fantastisk liv,
  Når den allmektige kjærlige Far!
  
  Men ikke stol på Faderen
  For vi er nesten voksne!
  Og hvis vi med en gang ønsker en bedre andel,
  Når urettferdigheten ikke tier!
  
  Kjemp for hvert øre på plenen
  For hver perle og blad!
  Krigere tør sterkt,
  Mottoet er enkelt: kjempe og kjempe!
  
  Det er ingen suksess uten kamp - verden er slik
  Hva å ikke plukke frukten hvis hendene er mose!
  Løkken klemte strupen enda mer,
  Kilden tørket plutselig utilsiktet opp!
  
  Men moderlandet ga oss superkrefter,
  Du er en kriger, en ny mannsridder!
  Hva var varmt og søtt for oss,
  I hjertet av jomfruen vil holde for alltid!
  Jenta sang ferdig, vennene hennes sang med... Hun bøyde seg for vinden og suste videre. Hvordan noen ganger skjer det, vakkert, fred, selv når det gjør vondt. Og hvorfor vil hun løpe til slutten, fordi en kriger ... Og en tysk kriger er ikke engang et stykke jern, men noe hardere enn stål! Og å stønne for ham betyr å forråde seg selv!
  Jentene fikk ikke hvile til lunsj, og snart falt de tre ulvene bevisstløse. De ble plukket opp av belter og dratt, ti på en gang. Barbeinte Gerda var blant dem som ble trukket i bruk. Så brutalt brant jentas bare såler og leggene hennes verket, men hun stønnet ikke engang. Bare tungen var hoven av tørst, og det var vondt å snakke. Og en halvtime senere falt fem krigere på en gang. Etter det ble det varslet en pause og jentene fikk drikke vann. Og så fortsatte det frivillige tvangshelvetet...
  Jentene klarte ikke å nå basen, og de ble tvunget til å overnatte rett i ørkenen. Krigerne strakte hårete tau rundt seg, hvorpå de la seg ned med hverandre, på en regnfrakk. Vi stupte inn i en drøm ... Gerda så igjen noe kamp;
  Her rir hun og de andre krigerne på hest. Vakre kamper venter dem fremover, de strålende tidene da mot og ære ble verdsatt, og alle var riddere ... Alle som kjempet, selvfølgelig, uten slike jesuittteknikker, når infanteri blir bombet fra luften. Og så er det omtrent like kantede våpen og mange muligheter til å vise tapperhet.
  Deres grasiøse løp bygger opp og bygger opp tempoet. Hestene akselererte gradvis og nådde utrolig fart. Her er det berømte "Seven-League Step" fra det tredje riket! Når en hest ikke er en hest, men det som er fantastisk og bevinget. Håret til rytterne så ut til å være frosset i luften og strukket ut i gyldne, perle-, smaragdtog ... Og bare noen ganger skalv de nervøst i takt med bevegelsen, som en tynn streng på en gitar.
  Hestenes kraftige muskuløse kropper strakte seg ut i lange, som om de var late, hopper, og foldet seg så nesten i to, som enorme fjærer, for å skyve fra bakken igjen. Hoppene fulgte etter hverandre, rytmiske impulser, synkront i alle dyr i løsrivelsen. Gerda beundret: hestenes bevegelser var så frie, som om ingenting lenket dem. Selv om, selvfølgelig, svingete med fremtredende muskler, så det ut til at halvnakne krigere var en del av hestene, hvor behendig de satt. Skjønnhetene slo på sidene med bare hæler, og hestene, som glemte at vanvittige fiender hastet etter dem, stormet inn i denne magiske halv-løp-halv-flukten!
  Gerda så for seg at hun fløy i et jagerfly ... Hvordan hun i det øyeblikket ønsket å bli pilot og makulere britiske fly - og bringe døden til Tyskland.
  Avdelingen trakk seg raskt inn i de buskete gangene. Sjarmerende kvinnelige krigere på de forreste hestene krøp sammen, kikket intenst framover og gjemte seg bak de buede nakkene til dyr. De er muskuløse skjønnheter som er verdig de mest prestisjefylte catwalkene, var de første som oppdaget fienden, og risikerte å falle under et dødelig regnskyll. Øyer med tett sammenvevde grener skiltes av og til plutselig, og avslørte nye passasjer, som ligner på elveleier. Hun-ulvene fra kavaleriskvadronen strømmet over dem i en fleksibel bølge, som en mørk bekk som skinner av stål.
  Gerda så for seg en tanksøyle på vei mot Paris. Tyskland kjempet deretter alene, mot tre imperier med koloniale besittelser: England, Frankrike og Holland, samt Belgia ... Den hyklerske Franco nektet å åpne en andre front og holdt til og med separate forhandlinger om hva han ville få hvis han gikk inn i krigen mot Tyskland. Mussolini startet en hemmelig korrespondanse med Churchill om hvilke tyske byer som ville gå over til Italia i tilfelle åpningen av den andre sørfronten, og den mest lumske Stalin mobiliserte flere og flere nye divisjoner. Sovjeterne grupperte kraftige tanknever (Denne informasjonen dukket plutselig opp i Gerdas hjerne). Hvis vekten skulle vakle, og de nazistiske troppene stoppet opp, så ... Det var mulig å få flere fronter på en gang og falle inn i en strategisk tapt posisjon. Men Hitler viste seg å være et geni, han vant ikke bare, men vant raskt. Han gikk bakerst og ødela først en del av de allierte troppene, og deretter en annen. Og selv om vestlendingene hadde flere våpen, soldater og stridsvogner, tvang han dem til å kapitulere! Ja, og de allierte hadde ikke den kjernen, den spesielle fascistiske ånden (fascisme er ikke for ingenting, fra ordet fascinator-bunt!). Så de tapte da troppene gikk bak linjene deres ...
  Ånden viste seg å være sterkere enn materie, og du kan angripe med mindre styrke! Hvorfor ble ikke første verdenskrig vunnet? Kanskje på grunn av det faktum at keiserens regime ikke nøt så stor tillit blant folket som Hitlers regjering ... Og de gamle generalene var ikke så dyktige, og de måtte kjempe på to fronter ...
  Plutselig kjente Gerda hvordan, som strålene fra en solnedgang, dårlige anelser ble tykkere - og hvis røde Russland angriper, og igjen vil de bli under et dobbelt slag? Riktignok er det ikke lenger Frankrikes viktigste fotstyrke, noe som betyr at det blir lettere. I tillegg er tyskerne forent og samlet, samlet rundt den lysende nasjonalsosialistiske ideen. De har aldri vært så forent!
  Flere og flere buskete øyer suste forbi i høy fart og forsvant i det fjerne. Selve buskene var grønne med oransje flekker, med nåler avrundet som fiskekroker. De prøver alle å gripe hestene i hovene, og bladene ligner rovfjes, noe som dette hos middelalderkunstnere malte djevler! De tykke, ildrøde flettene til den heroiske jenta Madeleine danset i luften foran ansiktet til Gerda. Den fokuserte jenta tok kontrollbeltene med begge hender, men ble likevel tvunget ut av de fremste radene. På en eller annen måte diskret, satt ytterligere to krigere fast på begge sider. Rolige ryttere, forsteinede og samtidig paradoksalt nok mobile, slanke, grasiøse og samtidig kraftige. Solbrune ansikter ser mørke ut, og langt, flytende hår, tvert imot, glitrer i lyset fra tre solnedganger. Krigere er alvorlige, øyne smaragd, safir, rav, turkis gnistre. Likevel, i jentenes ansikter, er det noe barnslig, naivt, som du ønsker å bli berørt av. Hun er Gerda, deres kamerat og søster, men hvis våpenkameratene føler svakhet eller svik fra hennes side, vil de bli drept på stedet! Og det Madeleine beordrer dem ... de vil oppfylle uten tvil!
  Lysene satte inn og månene steg opp i deres plass. Den ene etter den andre, så lyse og fargerike, av forskjellige farger ... Så vakkert blomstrer blomster på himmelen, og blomster fra Edens hage!
  Vindens sus i ørene mine, den behagelige duften av sunne jentekropper, blandet med syrlig hestesvette og velduftende urter. Og et sted foran skjuler det seg mange fiender. Skulderbladene til dyret, kraftige og til og med under jenta, gikk på begge sider av vuggen. Synet av de metodisk hevende og fallende musklene minnet Gerda vagt om noe. Men her er hva krigeren ikke kunne huske. Ja, og forrædersk tid så ut til å forsvinne ...
  Et sted langt bak, knapt hørbar i klirringen av klørte poter, ble skrik hørt, de uvanlig skarpe ropene fra ghouls, ringingen av metaller, de rullende hylene fra hybrider av en kamel og et esel. Det forsinkede ropet fra en trompet lød. At tilsynelatende Charlotte, akk, det er nødvendig å fly inn slik, kolliderte med ghouls. Men så mye desto verre for dem!
  Men - hurra! - Nesten umiddelbart brølte Madeleines fremste ryttere advarende. Jeg kan ikke skjønne ordene - bare skarpe, spente intonasjoner. Etter instruksjonene fra hendene la Gerda merke til hodene til fremmede ghouls som steg over buskene til høyre foran, hundre og femti favner unna. De vokste som fra ingensteds - ikke mindre enn hundre tette figurer. Ryttere dukket også opp - mørke prikker på ryggen til enorme dyr.
  Frigjøring Madeleine endret øyeblikkelig og jevnt retning - som om en flokk med fisk spratt til siden. Hestene så ut til å fortsatt presse seg frem, selv om dette knapt var mulig. Og ghoulene reagerte på en eller annen måte sakte på fienden, noe som gjorde at Madeleine kunne gå rundt og innhente dem. Og i det øyeblikket, da det så ut til at faren var forbi, hørtes nye rop fra utkikksposten. Den andre fiendegruppen dukket denne gangen opp fra venstre side - ikke mindre enn åtti enorme skapninger. En avdeling av ulver, som knapt talte fem dusin krigere, snudde seg som en skaterhest og unngikk kamp. Og igjen handlet fienden sakte, som om han ikke holdt tritt med de flytende flyktningene.
  Gerda skjønte plutselig at de rett og slett ble dirigert, og førte dem til et forberedt sted. Det ville være en grov, katastrofal feil å følge denne veien. Den unge krigeren prøvde å utbryte:
  - Vær forsiktig venner! Å være forutsigbar er å bli straffbar!
  Men hennes desperate rop ble overdøvet... Og den barfote Gerda følte seg maktesløs. Kanskje det var slik Fuhrer følte det da han ble informert om at luftslaget om Storbritannia var tapt! Krigen har imidlertid bare begynt.
  Men Madeleine skjønte alt og blunket til jenta:
  - Den perfekte fellen for når offeret tror de er en beater! - Og hogge ned en kvist med et sverd, la hun til. - Et ideelt ran er når en klient er min venn i ferd med ran!
  Da Gerda så seg rundt, la Gerda merke til at begge gruppene fulgte parallelle kurs i det fjerne, til høyre og venstre. Som klippende ender av saks, klar til å kutte opp en arterie.
  - Hvor kom disse hoggtennene fra? - I stemmen til jenta kunne høres raseri og fortvilelse. - Ja, selv i slike mengder!?
  Etter å ha estimert retningen hvor fiendene kjørte dem, prøvde Gerda å bestemme stedet for bakholdet. Men foran deres levende "båt" dukket det opp flere og flere nye buskete øyer, av forskjellige farger, som beveget seg som havets bølger på overflaten som dieselbrensel spredte seg, fargerike, reflekterende lysstrømmer i fem måner. Og det var det som gjorde det vanskelig å navigere.
  Ved å manøvrere mellom krattene begynte hestene å vise de første tegnene på tretthet. Kroppene deres var rikelig dekket med fuktig skum, de tunge teppene ble mørke i kantene, den skarpe lukten irriterte neseborene til rytterne. Gerda gned den nakne, rosa hælen på ryggen, kjente den varme glidningen av en hesteskinn. Det viktigste er ikke å miste fart!
  Barefoot Gerda kjente en kamp som nærmet seg, inspiserte kamputstyret. Flere bunter med korte og lange spyd er festet innenfor rekkevidde for ryttere. Under dem er det to arabiske skjær, langstrakte og svakt buede. Men beskyttelse mot piler ... De er nesten nakne, i bikini kan de skytes til helvete! Er det ikke dumt å gå i kamp praktisk talt naken når fienden bare truer med å skyte deg med piler. Og hva tenkte befalene? Jeg husket at Charlotte på en eller annen måte falt: "Den mest massive, middels franske tanken Ziz-35, ugjennomtrengelig i pannen! Og stridsvognene våre, dessverre, er som skoleblotter!"
  Men Madeleine så ut til å forstå trusselen, og skyndte seg å berolige:
  - Huden vår er smurt inn med en heksedrikk, som vil beskytte mye bedre enn rustning!
  Gerda svarte spøkefullt:
  - Den som tenker på beskyttelse under kampen er absolutt forsvarsløs mot panikk!
  Madeleine advarte likevel:
  - På øynene, ørene og øvre del av halsen er eliksiren svakere. Så pass på, du kan bli tatt!
  Gerda svarte muntert:
  - Det forstår jeg ... Men force majeure, det er også force majeure i Afrika. Hva kan du gjøre!
  Lange lyder trengte gjennom luften, som knirken fra smuldrende brostein. Av en viss intuisjon skjønte Gerda at det var Madeleines rop. De vakre jentene bjeffet som svar, hvoretter krigerne løftet sablene med en gang - noen i høyre hånd, og noen i venstre, og også et spyd. Gerda ristet også skjæret og utbrøt:
  - Jeg er en knusende jente!
  Plutselig så Gerda Charlotte løpe over dem, med en liten avdeling av skjønnheter: bravo er supert!
  I samme øyeblikk blinket horisontale linjer foran to hundre hopp. Så blokkerte infanteriavdelingene av ghouls og ghouls lysningen som de tyske krigerne stormet langs. Det var ikke flere sidegrener her, denne passasjen førte rett til døden. I de skrånende strålene fra en blanding av solnedgang og måneskinn blinket mange rekker av fienden med alle regnbuens farger reflektert fra stålet.
  Madeleines nye brøl rystet plassen, og avdelingen av jenter ble delt i to grupper, som umiddelbart gled til sidene. De beveget seg bort fra hverandre og presset mot de motsatte kantene av lysningen. Gerda utbrøt:
  - Alexander den store i bikini!
  Etter å ha nådd punktet med den minste bredden av buskene, hoppet krigerne videre gjennom de grønne øyene. Med en gang kom det et dvelende stønn, som om esler ble flådd, hvorfra selve luften svaiet som en vindusrute. Gerda skjønte plutselig at hun hørte stønn ikke bare med ørene, men også gjennom de tålmodige, jentete føttene. Det ser ut til at de også gjør vondt, siden krigeren følte seg stum under løpeturen barbeint, på en rødglødende en, slik at du til og med kan bake et kyllingegg på sanden i ørkenen. Vel, som de kloke sier: en hest skiller seg fra en mann ved at rytteren ikke bestemmes av stemmegivning, og ingen evner gir en sjanse til å sale rytteren! Ellers: en hest har fire bein, den vil løpe raskere enn en mann, men den vil også strekke hovene tidligere!
  Buskene ble passert på et øyeblikk, og hestene fløy igjen ut i den åpne plassen. Lange blødende riper ble synlige på kroppene deres. Med tanke på størrelsen på disse bena, var ripene av betydelig dybde; som den kinesiske (hardtarbeidende nasjonen!) gravde skyttergraver!
  Rytterne rundt begynte i all hast å løsne våpnene sine, også lærstrimler, og dekket hestene med dem. Så den kledde, kornete, glitrende huden beskyttet hestene.
  Den barbeinte Gerda oppdaget, ubehagelig for seg selv, at fingrene hennes var blitt ganske tafatte. Av en eller annen grunn sklir de av knutene, vel, avgrunnen er med dem, den dekker den uansett!
  Gal, som en ildflamme langs hoppets tørre grener, gikk hun inn i en kritisk fase. Naturen selv roet seg, frosset i et urovekkende landskap. Horisonten slukte lyset, i vest var alt malt med en palett av blod og iskald ro. Forut i øst begynte den skiftende himmelen allerede å lysne, og ble til en glødende okerfarge. Men selv mot denne bakgrunnen så det ut til å lure skygger, død og rekker av ghouls og ghouls som skinnet av jern.
  Bastard, fryktelig stygge skapninger, som så at bakholdet deres strømmer rundt flankene, skyndte seg fra stedene deres. Klossete skikkelser av fotkrigere spredte seg raskt fra stillingene sine og dykket inn i passasjene i krattene. I deres sted ble det avdekket brede rader med spisse stolper gravd inn på skrå - sannsynligvis våpen mot tyske krigere. Monterte avdelinger av forfølgere bak, la merke til Madeleines manøver, økte fart og prøvde å ta igjen flyktningene. Hver av de to avdelingene av fiendens kavaleri var mye større enn den motsatte gruppen av krigere og kunne stole på en viss suksess i en kollisjon. Men ghouls er tunge, og kamel-eselhybrider er mye tregere. I stedet for å krympe, økte avstanden bare. Og hva sammenlignet en hest, en kamel med et esel når det gjelder hastighet!
  Gerda sa filosofisk:
  - Du kan være upretensiøs og hardfør, men du skal ikke oppfatte verden som en kamel og vise eselsta!
  Da han snudde seg, la krigeren merke til at de ikke ble forfulgt av to, men av tre grupper ryttere. Dette betydde at de ikke så ut til å ha noen annen retning enn å bevege seg mot bakholdet. Hvis den avviker, må du kjempe med et overordnet antall av fienden. Vel, ulvene vet hva de vil, ikke første gang de slåss. Forgjeves tror fienden at han vil lokke dem i en felle. Tvert imot vil de vinne tid og kunne manøvrere. Da husket Gerda hvordan hun selv danset barbeint på piggtråd. Det gjorde vondt også, men å falle på kullene som brenner under var enda mer forferdelig, og viktigst av alt, mer skammelig. De nakne, runde, barnslige hælene hennes kjenner at stålspissen stikker inn, nesten gjennomborer hard hud på de skarpe steinene. Men likevel, sammenlignet med brann, er det nesten som en massasje.
  Allerede før kampen startet, tok Madeleine initiativet, og spilte dyktig motstanderen. Og når motstanderne dine er ghouls og ghouls, er det mer enn ydmykende å gi etter for dem i taktikk. Og Gerda ville tro at deres taktiske grep var uventede for fienden. Det faktum at hodene til fiender vil kutte av giljotinen. Og at Tyskland fremfor alt er som de lyse ideene til Det tredje riket!
  - Troppen i full beredskap! - Madeleines høye stemme brakte Gerda tilbake til virkeligheten. - Nå hogg.
  Jentas fingre fiklet fortsatt med bindingene. Så det vil være mulig å forlate hesten naken. Generelt, i en krig, som i en krig. La platene dekke den trofaste følgesvennen, noe som vil begrense mobiliteten. Over kledd skinn, benplater mørknet i geometriske rader, raslet de og klirret tørt i vinden. Fra klokkespillet deres ble jenta munter.
  Rytterne gjorde de siste forberedelsene til kamp. Jentene slo til hestenes rumpa med bare føtter og begynte å løsne spydene. Etter deres eksempel veide den halvnakne Gerda glad i hånden et langt, grovt skaft med en skarp metalltupp. Krigeren slo med leppene hennes - et godt spyd!
  Den barbeinte og muskuløse krigeren Gerda hadde allerede opplevd ridning, og hun følte seg ganske trygg. Som en Amazonas i det makedonske kavaleriet, som ikke griper, hvert øyeblikk, etter støttebelter.
  Ved å løsne beltet klarer jenta til og med å opprettholde balansen ved hjelp av noen leggmuskler. Nå var hun klar til å overlevere dem til Charlotte (venninnen hennes slo fortsatt igjennom til henne!) Og hun kastet selv spyd, uansett hvor lenge kampen varte.
  Og Madeleine fortsatte å manøvrere... I hodet på den barbeinte, vakre og veldig sexy Gerda, hørtes sangen ut igjen, så gal og provoserende, men samtidig tragisk og trist...
  Bølger leker som sauer i havet,
  Jeg er naken på arenaen og kjemper med et sverd!
  Hun kastet et stolt blikk på fienden,
  Overraskende problemer og smerte - ingenting!
  
  Tross alt ble jeg en gang født, en rettighetsløs slave,
  Hun trakk steiner, ristet steinblokker på ryggen!
  Å være i spenning, i lidelse, det innfødte elementet,
  Skuldre blir kjærtegnet med en pisk av slemme bødler!
  
  Noen er rik og døser i skyggen med øl,
  Jeg svinger en hammer under en brennende bekk!
  Det er en skikk så fryktelig gammel
  Du må suge inn lydighet til adelen med melk!
  
  Men heldig - hvis du kan, kall det flaks,
  Solgte jomfruen fra gruvene og sendte i kamp!
  Og opplyste meg med en fabelaktig belysning,
  Hun ble ikke bare en slave, men en kul kvinne!
  
  Men tro meg, grenseløs lykke skjer ikke,
  En forferdelig fiende er tatt, og jeg er såret!
  De kuttet meg i stykker i en ond kamp,
  Herregud, jeg ble fakturert - en straff løp opp!
  
  Men jeg gir ikke opp, jeg kjemper med mine siste krefter,
  Ja, hun drepte folk, forbannet gudene!
  I dette, selvfølgelig, nå angrer jeg bittert,
  Jeg finner ikke de rette ordene her!
  . KAPITTEL #11
  Jentene under kommando av Stalenida tok en ny kamp. Men det gikk ikke så bra her. Avdelingen led tap.
  Tre jenter døde, alle resten av dusin jagerfly ble skadet av ulik alvorlighetsgrad, og klarte så vidt å bryte seg løs. To jenter måtte til og med bæres. Akk, dette er krig. Det er ikke alltid mulig å ødelegge alle. Dessuten var det veldig seige stridsvogner i kolonnen, nærmere bestemt selvgående kanoner E-5. De ser ut til å være små, men veldig seige. Og så kom jet-angrepsflyet i tide.
  Og bak dem skiveformede helikoptre. Prøv å motstå slik makt. Bare tre ytterligere ofre av tolv - kan man si, kom seg billig unna. Men nazistene la mer enn tjue. Slik ble kampen.
  Krigerne dro, på villspor og prøvde av all kraft. Natasha, denne rampete jenta, sa:
  - Så synd for jentene ... Det er til og med synd ... Men hvorfor ikke legge til gutter til bataljonen vår?
  Stalenida snerret og dyttet sin barfot over Maybug:
  - Hvem har hva ... Og du har bare hanner på hjertet!
  Victoria ble fornærmet og sa:
  - Jeg også! Hvordan du vil bli kjærtegnet av en fyr. Kjenn brystene i armene...
  Den rødhårede djevelen plukket et gresstrå, bet det av og kurret:
  - Åh, guttene mine er kule... Det er bra at du ikke er homofil... Jeg elsker de som knuller jenter... Tross alt, supermann-macho fra vugge!
  Steelenida ble litt myk og smilte:
  - Ja... Det blir litt morsommere. Og hvordan er Natasha din venn?
  Den blonde jenta, som ikke forstod, spurte igjen:
  - Hvilken venn?
  Major svarte selvsikkert:
  - Andreyka! Tross alt ble han også tildelt Zhukov!
  Natasha sukket tungt og trakk på skuldrene.
  - Jeg vet dessverre ikke...
  Andreika (Og dette var deres kjente gutt og pionerhelt) ble i mellomtiden kastet inn i kasematten. Den sårede gutten ble etterlatt bundet, og til og med lenket til veggen i nakken. Hvor mye nazistene var redde for russiske barn. Det var fuktig i kasematten, ei jente lenket til veggen hang ikke langt fra gutten. Helt naken, kroppen hennes var et kontinuerlig sår, blåmerker, pisugi, kutt, brannskader, jenta ble torturert. Hun var bevisstløs og stønnet bare lavt.
  Gutten så på veggene. Fengselet var eldgammelt, bygget tilbake i tsartiden, veggene var tykke, et lite vindu rett under taket var sperret. Andreika følte seg ikke bare en fange, men en fange fra antikken. Som den legendariske folkeopprøreren Stenka Razin var det forventet at han skulle bli torturert og henrettet.
  Andreika stønnet, tåler han, en elleve år gammel gutt, tortur? Ville hun ikke gråte som en jente! Det er tross alt ikke for pioneren å stønne og gråte. Den barbeinte, ripede Andreika snudde seg, såret gjorde veldig vondt, albuene hans var bundet, han måtte på en eller annen måte snu seg rundt for å gjøre det lettere, endre vinkelen. Den forferdelige smerten avtok et øyeblikk.
  Det er en forferdelig stank i cellen. Gulvet er flekket med stivnet blod. Avgnagde bein ligger spredt. Av folk? Det er til og med skummelt, du kan se ganske mange fanger passere gjennom denne cellen. Riktignok trodde Andrey at nazistene hadde tatt Grodno til fange relativt nylig. Og når klarte de å rote sånn? Er de eldre ofre? For eksempel NKVD? Gutten krympet seg. Det viste seg ærlig skrekk! Hvor vanskelig det er i fangehullet. Det er ingen å snakke med, det ser ut til at jenta er i fullstendig utmattelse. Bødlene torturerte henne som antikkens helter. Bare lurer på hvorfor? Hvilken ondskap kan en ung jente påføre nazistene. Andreyka er imidlertid også bare en gutt og begynte å drepe, og kjempet mot denne onde ånder. Nazistene setter sin nasjon over andre nasjoner og folk. Dermed legitimerte de ondskap og lidelse! Nei, en normal person burde bekjempe slik lovløshet. I tillegg er ikke tyskerne selv frie, de er lenket av det totalitære apparatet. Han kveler på alle mulige måter det minste initiativ og manifestasjon av menneskelige følelser.
  Fascisme kommer fra ordet gjeng. Han strikker hensynsløst folk og gjør dem til lenkede slaver. Kommunismen løfter på sin side mennesket, gir det ny styrke og stimulerer livets fakkel. Det er en betydelig forskjell. Kommunismen er internasjonal og universell. Hitlerismen opphøyer bare én nasjon, og ikke hele menneskeheten som helhet. Dette er hans svakhet. Men folk har tross alt felles røtter, noe som er biologisk bevist. De samme svarte og hvite har ganske sunne og produktive avkom. Han er Andreika, sønn av en russer og en hviterusser, ganske levedyktig, slett ikke en idiot, og klar til å bekjempe fascismen.
  Selvfølgelig viste Pavel seg å være sterkere og klarte å komme seg vekk fra fiendene etter å ha drept mange tyskere. Han Andreika oppførte seg som en svekling, han ble tatt til fange. Kanskje du burde ha beholdt den siste kulen for deg selv. Selv om han er død, kan han ikke lenger drepe en eneste tysker! Og så er han i live, selv om han lider.
  Barfot Andrey klødde den lett svidde foten på en fuktig stein, Ilza fant det mest smertefulle punktet, brente det med en sigarett, slik at det ble en blemme. Men ingenting, en modig gutt, den vil ikke gå i stykker. Tvert imot, smerte bør bli en stimulans som hans mot vil øke fra. Og pioneren vil aldri knekke. Generelt er tyskernes triumf midlertidig. De vil bli beseiret før eller siden, akkurat som det onde alltid taper mot det gode. Selvfølgelig kan man innvende at godhet vinner bare i eventyr, men i livet er alt vanskeligere. Men selv et eventyr er bare en refleksjon av virkeligheten. Tross alt er mye som var en drøm nå blitt til virkelighet. Andrey tenkte: kanskje han er bestemt til å dø? Hva er fullt mulig! Men er han redd for døden? Hvis kommunismen vinner, vil han og andre helter i det sovjetiske landet gjenoppstå for et nytt lykkelig og evig liv. Da vil han leve i en verden uten sorg, pine, død og ondskap! Hovedsaken er at den endelige seieren er vunnet! Tross alt, bare i dette tilfellet vil alle de falne heltene gjenoppstå!
  Og kommunismens rike vil komme! En verden hvor de mest hemmelige drømmene vil gå i oppfyllelse. Et slikt univers hvor en person eier alt som eksisterer, som man bare kan drømme om, og ikke engang alltid kan regne med suksess. Her er den, for en kompleks og mangefasettert verden. Og så vil andre verdener åpne sine armer for mennesket. Da så! Det er mulig at de enorme vidder av kosmos også er onde! Det vil hjemsøke og plage levende romvesener. Men kapitalismen vil gi dem frihet også! Han vil bryte slaveriets og ydmykelsens bånd. Frihetens tid og time vil komme, den vil lyse opp jorden med sitt strålende lys! Og de vil kaste av seg mørkets åk, mørkets folk, og mennesket vil erobre universets verdener! Og barnebarna vil huske at de ikke trodde at de levde i mørke under en jernhæl. Vi bar tegn på et ondt dyr, og nå vandrer vi i troen rent og hellig!
  Andreika ble til og med overrasket over hvor godt tankene hans formet seg. Det er noe spesielt og unikt med dem. Slik det var under borgerkrigen, da proletariatets hovedvåpen var vers, og prosa kanskje til og med ble noe foraktet og neglisjert. Nå er dikteren i fangenskap, og fjærene og lyren er billedlig talt i lenker. Likevel gir han seg ikke, og ser frem til en lysere fremtid. Og hva det blir avhenger av hver person. Det er ikke noe som heter en som bestemmer og plantet alt.
  Andreyka sa:
  - Fremtiden avhenger av oss! Selv når det ser ut til at ingenting avhenger av oss!
  Gutten vred seg, han prøvde å slipe stengene. Dette yrket er kjedelig og vanskelig, men det er alltid en viss sjanse for suksess. Andreika, som overvant den forferdelige smerten, begynte å gni seg mot veggen. Det viktigste er ikke å rope ut, ikke å vise din svakhet. Han er en pioner, og derfor legemliggjørelsen av mot. Du må kjempe, så han vil kjempe, og han vil absolutt vinne! Til ære for det sovjetiske fedrelandet.
  Gutten gned seg hardnakket, i det øyeblikket kom jenta til fornuft og mumlet:
  - På den grønne plenen, hoppende blå kaniner!
  Og så falt hun i glemmeboken igjen. Gutten sa:
  - Ufornøyd! Hun ble torturert av de fordømte fascistene! Men jeg tror at hevnen ikke vil vente lenge på seg! Tiden for seier over menneskehetens monstre nærmer seg. Gutten snudde seg og sang:
  Og flagget vil skinne over planeten,
  Hellige land, det finnes ikke noe vakrere i universet!
  Og om nødvendig vil vi dø igjen,
  For kommunismen, for vår store sak!
  Smerter skyllet over gutten igjen, han beveget seg litt bort fra veggen og begynte å rykke i hodet.
  Da hørtes det et knirk og fem høye SS-menn tok seg inn i cellen. Uten å tenke seg om, sparket de gutten med støvlene og tok ham i armene:
  - Kom igjen tispe!
  Andreika forsto at det var nytteløst å gjøre motstand. Kragen hans var løsnet. De slo meg et par ganger til og bar meg på hendene. Gutten så ut til å være oppslukt av en iskald kulde: hvor han ble båret. Kommer det verste til å skje nå?
  Faktisk ble gutten dratt et sted ned. Og merkelig nok ble det varmere. Andreika følte seg plutselig mye mer munter: hvor er vår, forsvant ikke! Han kommer seg ut av dette rotet også.
  De bar ham opp trappene og senket ham sakte! Omsider kjente gutten at fuktigheten hadde gitt plass til tørrhet. Bødlene bar barnet inn i et ganske romslig rom. Riktignok så veggene illevarslende ut, de var hengt opp med ulike og fantastisk formede instrumenter. Gutten så flere flammende peiser og en stativformet innretning. Det var også mange strekkmerker og ulike torturobjekter. Andreika kjente plutselig en tyngde i magen, noe stukket!
  Dette er frykt! Gutten forsto, ikke i noe tilfelle skulle han bukke under!
  Barefoot Andrey spente seg opp. I salen satt en SS-oberst og en allerede kjent kvinne, hun som deltok i fangsten av gutten. Pioner Andreika ble blek, det er tydelig at en vanskelig skjebne venter ham hvis de skal forhøre et barn, innbitte bødler. Nei, han ville aldri gi etter for dem, selv om de måtte rope ikke en tanke, ikke en lyd! Men bare hvis han klarer det.
  SS-obersten spurte:
  - Navn!
  Andrew var stille. De pisket ham med en pisk. Det er en rød stripe på baksiden. Oberst SS, gjentok igjen:
  - Si navnet på babyen!
  Desperat Andreika svarte med ondskap:
  - Jeg er lille Stalin!
  SS-obersten fnyste.
  - Det er tissens tone! Han ser ut til å ønske seg et tøffere forhold.
  Ilsa sa:
  - La oss steke ungenes hæler.
  SS-obersten spurte:
  - Navngi dine medskyldige, og i dette tilfellet lar vi deg gå!
  Ruslan, som en ekte pionerhelt, svarte:
  - Hele det sovjetiske folket er mine medskyldige, fra den gamle mannen til barnet!
  SS-obersten plystret:
  - Ja, du er en sta skapning! Du forstår ikke at vi kan drepe deg!
  Blinkende blå øyne svarte Andrey:
  - Nazistene kan drepe, men det de ikke kan gjøre er å ta bort håpet om udødelighet!
  Obersten ropte:
  - Kom i gang!
  Barbeint og såret ble Ruslan plukket opp, tauene ble kuttet og bandasjene ble uhøytidelig revet av. Gutten gispet. Hender brakt tilbake, og brakte seg selv til stativet. De kastet et tau over hendene deres. Obersten ropte:
  - Vri knutens ledd!
  Tauet strakte seg helt til toppen. Andreika kjente en infernalsk smerte i den sårede skulderen og stønnet:
  - Mor! Det er forferdelig!
  Obersten gliste.
  - Du skal snakke!
  Andreika ristet på hodet:
  - Ikke!
  Guttene la tunge lenker på de bare føttene, knoklene i skuldrene knaser av det forferdelige presset. Blod strømmet ut. Smerten var skremmende, pioner Andrei ble blek, pannen hans var dekket av svette, et ufrivillig stønn ble hørt bak munnen hans, men fant likevel styrken til å si:
  - Ikke! Og igjen nei!
  Ilsa la en stålstang i peisen og sa med et glis:
  - Kjære gutt, tilstå, og vi vil gi deg sjokolade.
  Sårede Andrei ropte:
  - Ikke! Jeg trenger ikke den skitne ersatzen din!
  Ilsa skrek:
  - Vel, du og en tispe!
  Så tok hun frem en rødglødende ramrod fra flammen og stupte den ned i såret. Pioner Andreika hadde aldri opplevd slike smerter før, han trakk pusten, han mistet bevisstheten av sjokk.
  Ilsa, som en erfaren bøddel, begynte å massere kinnene og nakken, tok raskt gutten til fornuft.
  - Ikke forvent at ungen skal finne glemselen i et sparesjokk!
  SS-obersten beordret:
  - Stek hælene hans.
  SS bødlene tente umiddelbart et lite bål, flammen begynte å slikke de vakre, bare føttene til barnet. Ilsa, i mellomtiden, kastet den glødende ramstangen ned i såret igjen. SS-legen injiserte gutten med et spesielt medikament slik at han skulle føle smerte mer akutt og miste bevisstheten saktere. Nå ble pioneren Andreika feid over av et grenseløst hav av lidelse, enda verre enn Dantes helvete. To andre bødler begynte å slå hvitglødende stifter under neglene til gutten.
  Andreika, overveldet av forferdelige lidelser, følte seg på randen av fullstendig kollaps. Men plutselig, halvt forvirret, dukket bildet av Stalin opp foran ham:
  - Hva skal jeg gjøre sjefen? - Spurte gutten.
  Og Stalin, smilende hvittennet, svarte:
  - Og hva annet kan en pioner gjøre i denne situasjonen! Ikke bare gråt! Ta et dypt pust og syng.
  Pioner Andreika fremtvang et smil:
  - Hør på lederen!
  Gutten spente seg opp og brøt med makt, men sang samtidig med klar og sterk stemme, mens han komponerte rett på farten:
  Falt i et fascistisk forferdelig fangenskap,
  Jeg svever på bølgene av fryktelig smerte!
  Men blødende sang han sanger,
  Tross alt er den fryktløse pioneren vennlig med hjertet!
  
  Og jeg vil fortelle dere bestemt bødler,
  For en sjofel glede, du utøst forgjeves!
  De svake vil fortelle meg å tie,
  Tross alt er smerten uutholdelig og rett og slett forferdelig!
  
  Men jeg vet, jeg tror bestemt
  Fascismen vil bli kastet i avgrunnen!
  En stråle av onde flammer vil overvelde deg,
  Og alle som falt, gleder seg, skal gjenoppstå!
  
  Og vår tro på kommunismen er sterk
  La oss fly som en falk, la oss heve oss over alle stjernene!
  La elver av honning flyte vin
  Hele verden, det høye hornet vil høre råd!
  
  Og maskinen klemmer tett pioner,
  Se opp i himmelen, unge!
  Og sett et eksempel for de som vakler,
  Slipset ditt er like lyst som en nellik!
  
  Motherland for meg betyr du alt
  Mor og meningen med alt ungt liv!
  La det harde livet så langt,
  Vårt folk lider under ond fascisme!
  
  Men anstreng viljen til den røde gutten,
  Spytt i ansiktet med en helvetes hakekorsbanditt!
  La fiendene grøsse i raseri,
  Og de vil bli beseiret av den røde hæren!
  
  Sovjetunionens hellige land,
  Hva ga kommunismen til folkene!
  Hvordan mor ga oss hjertet sitt,
  For lykke, fred, håp og frihet!
  Slik oppførte helte-pioneren seg modig. Og han var tittelen sin verdig, som pioner høres det stolt ut. Det er akkurat slik enhver sovjetisk gutt bør oppføre seg.
  Jentene klatret i mellomtiden opp i krattskogen. De fyrte opp et lite bål og forfrisket seg. To av de ni jentene kunne ikke gå, og etter å ha gitt dem førstehjelp, bandasjert dem, ga de dem trofésprit slik at sårene ikke skulle gjøre vondt og jentene skulle sovne.
  Natasha sa med et smil:
  Alt i vår verden er relativt. For eksempel er alkohol langt på vei en gift, og samtidig helbreder det. Jentene sover! Og det ble mye lettere for dem!
  Victoria sa klokt:
  - Alt i verden er relativt... Og Gud er ikke en engel, og Djevelen er ikke en djevel!
  Veronica svarte sint:
  - Hva slags blasfemi ... Hva handler dette om?
  Den rødhårede djevelen bemerket logisk:
  - Og om det ... I Bibelen snakker Gud kun voldens språk. En da Noah er verdt noe. Og djevelen? Det høres faktisk ikke mye om ham. I alle fall, selv i Bibelen, frister Satan flere enn han dreper!
  Natasha bemerket rasjonelt:
  - Gud elsker virkelig vold. Kong David førte brutale kriger. Saul Gud beordret å utrydde en hel nasjon uten unntak: inkludert kvinner, barn og husdyr! Det er rart å snakke om barmhjertighet... Synes du ikke?!
  Veronica ville si det, men ingenting godt kom til tankene. Faktisk er det ikke noe spesielt å dekke. Angående Noah-flommen tenkte hun selv mye. Og hun kunne ikke finne en forklaring, i det minste en rasjonell, på slik grusomhet. Gud ødela ikke synden, allerede Kam, lyste opp, og Noah var ikke en helgen i det hele tatt. Og det var ikke Ham, men Haamam som ble forbannet. Det er også uklart. Generelt er hele denne Bibelen, spesielt Det gamle testamente, full av misforståelser. For eksempel drepte Elisa førtito barn for en så bagatell at han ble ertet for skallethet.
  Dette er helt klart overkill! Gjør dette med barn. Og det er vanskelig å forklare dette.
  Veronica selv nølte med religion. Jeg visste ikke engang hvilken tro jeg skulle akseptere. Jeg likte ikke ortodoksi for mye: mange ytre effekter, prakt, men alt var på en eller annen måte kaldt. Men baptistene ga heller ikke hvile og fred. Lik det eller ikke, men religion krever uansett tro. Og en smart jente ønsket at alt skulle være logisk og at alle ender konvergerte.
  For å få alt til å virke rasjonelt og riktig. Og så ... Selv læren om evige helvetes pinsler virker overdreven. Det verste med helvete er varigheten av straffene: det vil alltid være et helvete. Og milliarder av milliarder av år vil gå, og syndere vil fortsatt lide og lide. Og det er forferdelig! Hva er evighet? Det er lettere for en ape med bind for øynene å skrive Bibelen på et tastatur enn å vente ut evigheten.
  Tortur i helvete er en egen sak. Det er ikke synd å torturere Hitler lenger og hardere. Men hva om en tenåring går til helvete? Generelt, hvordan kan en person bli frelst hvis han synder. Selv om ikke ved gjerninger, så ved ord eller tanker! Og hva er synd?
  Victoria, da hun så at Veronica er stille, økte presset:
  - Ja, og i Johannes' åpenbaring ... Så snart livet på jorden begynte å bli bedre, hvordan kan vi helle henrettelser på planeten Jorden. Og så plage hele menneskeheten. Og hva kan man si?
  Veronica svarte hardt:
  - Du kommer til helvete - du vet det!
  Steelenida stoppet krangelen:
  - Alle sov! Det gjenstår fortsatt mye arbeid!
  Jentene lukket villig øynene. Natten om sommeren er ganske varm, og krigerne krøp sammen og sovnet til hverandre.
  Veronica drømte at hun var i en verden av en futuristisk fremtid. Du går nedover gaten, og fortauene beveger seg som en elv. Og fargerike biler flyr over den. Og overalt er det fullt av pionerer med røde slips. Og disse barna flyr og spinner som møll. Og alle smiler, gliser.
  Veronica viftet med hendene og fløy. Hun er som en sommerfugl, og du kan høre vingene hennes. Og du flyr selv, flyr ... Og det er så sterke farger rundt omkring. Husene er enorme, flerfargede, malt som kaker. Og mange statuer - forskjellige fabeldyr. Alt er så vakkert. En av bygningene ligner en ostekake besatt med diamanter. Og flygende tallerkener kretser rundt det. De lyser oransje, og gir et blendende gjenskinn.
  Nok en bygning i form av syv krabber som står oppå hverandre. Dessuten har hver krabbe en annen farge, og klørne glitrer av edelstener. Og flyet: så vakkert og elegant. Noen av dem har ikke en fast form, men beveger seg i rommet som klatter.
  Andre er tvert imot strukturerte. Minner om snøflak, en så upåklagelig geometrisk form. Hvorfor ikke skjønnhet og legemliggjøringen av estetikk.
  Men bygningen svever rett i været, og ligner en ørn med overkledde vinger, bare som laget av krystall. Og nebbet skinner klarere enn en diamant, og kanskje til og med solen.
  Og hva med strukturen på toppen, som har et helt akvarium med fantastiske marine dyr. Og fisk med sølvskjell og lange, gylne finner. Og det er så mange andre skapninger der ute. Og også, som besatt med juveler. Og maneter som gir alle regnbuens farger.
  En jente i rødt slips fløy opp til Veronica. Overrasket spurte hun:
  - Er du voksen?
  Veronica svarte med et smil:
  - Ja hvorfor?
  Pioneren fniste og svarte:
  - Ikke noe bra! Hvis du er voksen, vil hyperdragen ta deg.
  Veronica plystret.
  - Huff! Og jeg trodde du var kommunisme!
  Jenta i det røde slipset nikket trist, og svarte høyt:
  - Vi har virkelig kommunisme! Produkter er gratis, varer er gratis, absolutt alt er der. Fra spillkonsoller til virtuelle hjelmer. - Jenta nikket, og ristet på en gjennomsiktig, krystalltøffel, kvitrende. - Se på dette treet.
  Faktisk, nær bygningen i form av fire asters som sto oppå hverandre, vokste et eiketre med gylne blader. Og på den vokste det kaker, kaker og forskjellige kulinariske produkter. Så luftig og vakker.
  Veronica utbrøt beundrende:
  - Det er flott! Hvilket tre...
  Pioneren nikket og en kake dukket opp i hånden hennes. Jenta kvitret.
  - Prøv! Det smaker godt!
  Veronica svelget det søte kjøttet av kaken. Smaken var virkelig så mild, behagelig, som om et drivhus blomstrer i munnen. Og hvor flott det hele er.
  Veronica innrømmet ærlig:
  - Jeg har aldri spist noe bedre!
  Pioneren smilte og blottet de perlefargede tennene og svarte sint:
  - Og på samme måte, i myndighetsalder, mer presist, når vi blir tenåringer, sluker hyperdragen. Dette er nettopp tragedien til våre flotte mennesker!
  Veronica sa bestemt, knyttet nevene og sparket den bare foten i været:
  - Jeg skal ta hevn på dragen! Jeg er klar til å kjempe mot ham!
  Pioneren knipset fingrene på høyre hånd. Og et skarpt sverd dukket opp i luften. Stor og glitrende. Skarpe egger, og bladet hans brant som om det var laget av stjerner.
  Veronica rakte ut hånden. Sverdet gikk inn av seg selv, og krigeren klemte det. Hun sa med spenning:
  - Jeg vil kjempe for Fædrelandet... Med Guds hjelp, for folkets skyld!
  Pioneren svarte sint, og ga til og med ut gnister fra perletennene hennes:
  - Det er ingen gud! Dette er alle menneskelige fordommer!
  Veronica sukket tungt.
  - Åh! Igjen... Og her er det gudløse riket...
  Jenta svarte kraftig:
  Vi har ikke et rike! Vi har et demokrati! Senatet og kongressen styrer, og to konsuler, en gutt og en jente, velges for ett år av hele folket. - Pioneer slengte skoen hennes inn i tomrommet, så mye at det ble en ringing. Så kvekte hun. - Kommunismen er folkets makt, og ikke en kult av et individ som Stalin!
  Veronica var delvis enig:
  - Stalin lot seg virkelig rose for mye! Han må i det minste være litt mer beskjeden!
  Pioneren ristet på det skarlagenrøde slipset og ropte og kastet opp høyre hånd:
  - Pioneer er alltid klar! Vi vil drepe alt storfe!
  Veronica kunne ikke la være å spørre:
  - Og hvor gammel er du?
  Jenta smilte og svarte høflig:
  - To hundre og tjuefem!
  Veronica plystret og himlet med øynene.
  - Ja?
  Jenta gjorde et alvorlig ansikt og sa:
  Vi vokser opp veldig sakte! Fra fødsel til absorpsjon av dragen går det litt mer enn tusen år!
  Veronica ropte og flakset med de frodige, svarte øyevippene:
  - Det er akkurat som en evig barndom! Som i et eventyr!
  Pioneer sa trist:
  - Dette er et eventyr, bare et veldig forferdelig et ... Hvis det ikke var for dragen, ville vi generelt vært udødelige og ikke kjent alderdom!
  Veronica sa skarpt:
  - Kommunismen er den evige ungdoms rike!
  Jenta ristet på det gylne hodet og kvitret:
  "Nå vær så snill og syng noe for oss!" For å gjøre det morsommere!
  Fra alle kanter begynte barn å fly opp til Veronica. Gutter, jenter, alle vakre, i elegante klær. Og de ringte med sølvblanke stemmer, så hyggelige og herlig vakre.
  - Syng en blomst! Ikke skamm deg! Du er rett og slett fantastisk!
  Og Veronica landet på den bevegelige stien, og dansende langs den med sine bare, grasiøse ben, entusiastisk og praktfullt med stemmen sin, hun sang;
  Jeg er datter av lysets og kjærlighetens fedreland,
  Den vakreste Komsomol-jenta ...
  Selv om Fuhrer bygger en vurdering på blod,
  Noen ganger føler jeg meg klosset!
  
  Her er et veldig strålende århundre med stalinisme,
  Når det glitrer og gnistrer rundt...
  En stolt mann sprer sine vinger -
  Og Abel triumferer, Kain er borte!
  
  Russland er mitt moderland
  Selv om jeg noen ganger føler meg vanskelig...
  Og Komsomol er en enkelt familie,
  Skjønt barbeint å gå langs stien skarpt!
  
  Fascismen bratt angrep moderlandet,
  Hodettenner til denne villsvinen, rasende blottet tenner...
  En rasende napalm strømmet fra himmelen,
  Men Gud og den strålende Stalin er med oss!
  
  Russland er det røde Sovjetunionen,
  Et mektig stort fedreland...
  Forgjeves sprer klørne sine Sir,
  Vi vil definitivt leve under kommunismen!
  
  Selv om den store krigen har begynt,
  Og mye blod ble utgytt...
  Her er et flott land som vrir seg,
  Fra tårer, branner og store smerter!
  
  Men jeg tror vi vil gjenopplive fedrelandet,
  Og vi vil heve det sovjetiske flagget over stjernene ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Flott, strålende Russland!
  
  Dette er mitt hjemland
  Det er ingen i hele universet, det er vakrere ...
  Selv om Satans penny har kommet løpende,
  Vår tro vil vokse seg sterkere i disse lidelsene!
  
  Som den selverklærte Hitler gjorde,
  Han klarte å ta Afrika på en gang ...
  Hvor har fascismen så mye styrke
  En infeksjon har spredt seg over hele jorden!
  
  Det er hvor mye Führer fanget mye,
  Og det måler ikke engang...
  Hva en bandittsverm har skapt,
  Over dem vaier et skarlagenrødt flagg et mareritt!
  
  Slike fritter er sterke nå,
  De har ikke "tigre", men stridsvogner er verre ...
  Og slo Adolf med en snikskytter i øyet -
  Gi nazistene sterkere banker!
  
  Det vi ikke kan gjøre, vil vi gjøre på spøk,
  Selv om barbeint jenter i kulden ...
  Vi oppdrar et veldig sterkt barn,
  Og en skarlagenrød, vakker rose!
  
  Selv om fienden strever, skynd deg til Moskva,
  Men de barbrystede jentene reiste seg...
  La oss slå med et maskingevær fra en ljå,
  Soldater skyter slektninger!
  
  Vi vil gjøre Russland fremfor alt,
  Et land som i solens univers er vakrere ...
  Og det vil bli en overbevisende suksess,
  Vår tro vil vokse seg sterkere i ortodoksi!
  
  Og tro de døde, vi vil gjenreise jentene,
  Enten ved Guds kraft, eller vitenskapens blomst...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Uten alle forsinkelsene, sjofel kjedsomhet!
  
  Vi vil være i stand til å gjøre moderlandet kult,
  La oss heve Russlands trone over stjernene...
  Du er den bartede Fuhrer,
  Hva forestiller seg selv uten ondskapens fasetter som messias!
  
  Vi vil gjøre fedrelandet som en kjempe,
  Hva vil skje, som en enkelt monolitt ...
  Jenta reiste seg sammen på hyssingen,
  Tross alt er riddere uovervinnelige i kamper!
  
  Redd det store fedrelandet
  Da vil du få en belønning fra Kristus ...
  Den allmektige bør bryte krigen,
  Selv om du noen ganger må kjempe tappert!
  
  Kort sagt, kampene vil snart dø ned,
  Kampene og tapene vil ta slutt...
  Og ridderne er store ørner,
  Siden fra fødselen alle soldater!
  
  
  
  
  
  PASSION AV KEISER DIOLECTANUS
  Keiser Diolektan trakk seg ikke, men ble sittende på tronen og styrte det store Romerriket. Han klarte ikke bare å konsolidere Roma, men å beseire Parthia. I tillegg hadde Diolektan en sønn som arvet tronen - grunnla Diolektan-dynastiet. Keiseren selv som etablerte dominanten levde i syttien år, og var i stand til å gjenopprette stabiliteten fullt ut og gjenopplive imperiet. Sønnen hans Octavian fortsatte kurset med velstand og ekspansjon. Det viktigste var at keiser Konstantin ikke dukket opp og kristendommen ble ikke statens ideologi og religion.
  Og dette er alvorlig... Gradvis begynte Kristi religion å avta og svekkes. Og i Roma gjennomgikk hedendommen en viss modernisering.
  Hovedguden dukket opp - Chronus, som skapte både andre guder og universet.
  Romerriket utviklet seg... Den mørke middelalderen kom aldri. Og vitenskapen utviklet seg mye raskere... Og allerede i 1200 e.Kr., fra Kristi fødsel, som naturlig nok ikke ble feiret, men var solens dag, fant den første flukt av mennesker til månen sted. Og tretti år senere begynte verdensimperiet Roma å fly til Mars.
  Oleg Rybachenko flyttet til denne perioden i en tidsmaskin, mer presist ved hjelp av en tidsgranat. Det var et alternativt nivå fortid. Hvor bare Diolektan ikke ble pensjonist før sin tid. Og et nytt, strålende dynasti ble grunnlagt.
  Men det er bare 1230. Og 1. mai starter en ekspedisjon på fem stjerneskip til Mars.
  Hele planeten Jorden er under kontroll av Romerriket. Selvfølgelig hersker orden og velstand. Og også romersk lov råder. Og selve Roma er verdens hovedstad!
  Oleg Rybachenko - en vanlig gutt på rundt tolv i shorts og naken overkropp, går gjennom byens gater.
  Dette Roma er veldig vakkert. Noen gater i denne byen beveger seg allerede, og det renner asfalt. Gutten Oleg smiler. Slaveri eksisterer fortsatt i det gamle Roma, og han kan godt forveksles med en ung slave.
  Kjør gjennom byen og biler. Bare ikke på forbrenningsmotorer, men elektriske. Og det er mye renere og mer praktisk. Biler er stort sett dråpeformede og veldig elegante. Fargene er lyse og veldig imponerende.
  Gutten Oleg går for seg selv og plystrer, nyter den friske luften og utsikten over høye hus med reklameplakater. Ganske moderne by med kolossale skyskrapere. Bare de ser sterkt ut som palasser og er veldig vakre. Flerfarget med kunstige edelstener.
  Oleg tok den og fanget en flue med bare fingrene og kvitret:
  - Kommunisme, kommunisme,
  Bare opp ikke ned!
  En av de forbipasserende bilene var som en blåhval. Og en høy fontene sprutet fra toppen. Og dens jetfly glitret av diamanter. Det så vakkert ut. En jente løp forbi, i en kort tunika og med bare føtter. Barna var generelt barbeint. Været er varmt, og asfalten er speilaktig og flekker ikke på sålene. Riktignok er barbeint barn de som har lav sosial status. De rikere bruker sandaler.
  Slavgutter i shorts løper rundt, solbrune og muskuløse, og feier gatene.
  Selv om de er så rene. Robotene er allerede synlige.
  Slaveriet dør ut i Roma. Teknikk fortrenger slaver. Det er mange portretter av superkeiseren, så vel som Diolektan og hans sønn Oktovin. Sistnevnte fanget mange land, inkludert Kina.
  Oleg ble sulten og gikk bort til maskinen. Han knirket:
  - Slavegutt, du må betale for å få is!
  Oleg tok frem en kongelig chervonets og pekte på skanneren!
  Som svar, et knirk, og en håndfull sølv bytte mynter, sammen med iskrem i sjokolade.
  Oleg Rybachenko begynte å slikke iskremen, og slo med leppene og kurret:
  - Hei fædrelandet! Og det gamle Roma!
  Det var høytidelighet i luften. Det har nettopp blitt kunngjort at fem skip har blitt lansert til Mars. Og at de om noen uker flyr.
  Oleg spiste is. Og med sin nakne, runde, herdede hæl presset han kantsteinene på mursteinen. Han var lett bøyd, han var ikke skjør, men spenstig.
  Gutten ble ferdig med isen og gikk videre. For eksempel kan du se bak bygningen i form av en gulrot med asterblader. Og la oss bare si at det er imponerende.
  Jo flere gulrøtter er en halv mil høye. Det er virkelig noe å se her.
  Oleg spratt opp og snudde dreieskiven i været. Han var veldig kjekk, og en av kvinnene, som så ut til å være i førtiårene, ropte:
  - Kom til meg!
  Gutten løp bort til henne ... Kvinnen begynte å stryke det solbrune, muskuløse brystet hans og sa:
  - For en vakker gutt du er, skjønn, og øyenbrynene dine er mørke. Kanskje du kan slikke brystvortene mine?
  Oleg smilte og svarte:
  - Kan! Men for dette har du en gullmynt!
  Kvinnen nikket.
  - Jobb hardt med tunga så får du det!
  Og hun tok av seg kjolen. Brystene hennes var store og frodige. Oleg kysset henne og begynte å slikke brystvorten med tungen. Det er ganske trivelig, selv om kvinnen er litt gammel for en gutt. Selv om Oleg allerede er så mange år gammel at han har mistet tellingen. Men fortsatt en evig gutt.
  I mellomtiden følte kvinnen ham, og til og med knuste mannlig perfeksjon. Og gutten er veldig stor. Og hvordan den begynte å reise seg oppreist.
  Og det ble oppoverbakke...
  Akkurat da dukket to politimenn opp og de ropte:
  - Ikke elsk på gaten!
  Kvinnen kastet en gullbit til Oleg og sa:
  - Mannen min ringer meg på mobilen haste! Men vi møtes igjen, vi møtes garantert!
  Oleg smilte. Hvor mange tusen kvinner han hadde. Og alle var glade. Dessuten, hva er fordelen med å være utad en gutt? Andre kvinner med barn føler seg mye eldre og betaler villig penger for sex. Noe som er både fordelaktig og veldig hyggelig å føle seg som en mannlig prostituert. Mange mennesker er sikkert sjalu på ham. Det er veldig bra når kvinner skyter deg.
  Ok, la oss se superbyen. For eksempel en bygning som har forgylte vegger og ser ut som en krone. La oss bare si at det er veldig kult. Eller en annen struktur som ser ut som et juletre. Og samtidig er det så mange leker og girlandere på den, bare dårlig smak. Og alt er så vakkert og informativt.
  Gutten satte farten litt opp, de nakne, runde hælene blinket.
  Oleg så på at for eksempel en slavejente ble pisket. Hun var helt naken, og guttene i bukse pisket fra begge sider. Flere titalls mennesker nøt synet av en naken slave som ble slått med en pisk. Noen av guttene stakk til og med hendene i buksene. Og det var bare latterlig.
  Oleg tok den og sang:
  - Blås, blås, enda et slag, enda et slag, og nå,
  En naken jente blir pisket, og de kan slå henne i munnen!
  Ja, det var gøy. Jentene ble pisket og slått på ryggen, sidene og bare hæler. Og det så veldig uttrykksfullt og kult ut.
  Oleg Rybachenko kjente en ereksjon i buksene igjen. En kvinne i trettiårene, ganske vakker, vinket ham. Og da gutten, og svært pregede muskler, løp opp, bjeffet hun:
  - Kom igjen, elsk med meg!
  Oleg nikket... Kvinnen kastet tilbake tunikaen og spredte de slanke bena. Evig gutt uten å tenke to ganger gikk inn i den, og begynte å jobbe. Søte stønn ble hørt.
  Oleg mumlet:
  - Betal!
  Hun kastet ham en gullmynt med et portrett av keiseren. Gutten jobbet.
  Oleg husket imidlertid hvordan han gikk på en spesialskole, ble undersøkt av sykepleiere, det var et så levende minne.
  Og enda lysere da han var i Roma, men med en liten defekt da han ble mye mindre og svakere. Dette var et helvetes eventyr.
  Oleg Rybachenko fortsatte å klatre. Han snudde langs stien og gikk rundt et stort gammelt tre. For å nå det andre beitet på kort vei, var det nødvendig å klatre høyere opp i fjellet, og deretter, etter å ha rundet det, gå til en annen sti. Gutten hadde gått i over en time. Gården der han vokste opp, og forble slave hele livet, ble ganske liten. Det var godt synlig, men barnet vandret uten å se seg tilbake. Han så aldri slik ut når han var på veien. Han likte det bedre på denne måten: å ikke se og ikke tenke på det ubehagelige, til og med forferdelige, som ble etterlatt.
  Øglen solte seg på de glatte steinene. Øystikker sirklet over gresset. Mus krøp i skyggen av furutrær og løvtrær.
  "I de vide markene i mange dager lengtet jeg blant hestene, blant sauene ventet jeg på morgenen, jeg sovnet med en geit ved siden av meg," kretset ordene i en hyrdesang i minnet til Oleg Rybachenko. Han hørte det tusen ganger i sitt korte fargeløse liv. Og han kjente et par lignende sanger til.
  Guttens mage, nesten alltid plaget av sult, var rolig på denne tiden. Barnet er vant til å glemme mat når det ikke var noe. Det han spiste om morgenen skulle snart bli et fjernt minne. Vi måtte gå hele dagen og hele natten. Etter å ha nådd hyrdene om kvelden, skulle babyen returnere til gården om morgenen.
  Fugler sang rundt, og sol og lett vind kjærtegnet Oleg Rybachenkos tykke hår med varme. Stille det meste av morgenen fant slavegutten styrken til å synge usammenhengende. I lydene av tristhet, klønete vevd av ord, fant han nå trøst. Etter hvert ble barnesangen mindre trist. Det var toner av glede i henne, naturlig i øyeblikk av trygghet og fred. Gutten gikk frem uten å merke noe. En lysning oversådd med bær, kaldt vann ved bekken og en slaves hemmelige lykke - ensomhet ventet på ham.
  Ved krattene av ville bringebær stoppet barnet. Uten å slutte å nynne begynte han å plukke og spise sure bær. Ingenting bekymret ham nå. For tre år siden, som baby, fant han dette stedet fullt av så mange smaksgleder.
  Modne bær tiltrakk seg mørk farge. De var ikke store, og krattene var tette. De beskyttet fruktene sine med skarpe torner. Barnet prøvde å ikke klø seg. Han trakk ut det ene bæret etter det andre fra en grønn stikkende sky. Bringebær smeltet på tungen. Det sølte sur saft i munnen. Fylte neseborene mine med en søt duft.
  Gutten flyttet fra en busk til en annen. Plutselig kjente han de brokete lydene av insekter opphøre. Noens raske sterke hender, som brøt gjennom busken, grep ham. Den ene tunge hannpoten tok barnet i nakken, og den andre klemte smertefullt munnen. Hendene trakk skarpt til Oleg Rybachenko. Han kjente smerte etter de mange ripene han fikk. Den gamle tunikaen sprakk.
  Guttens kropp var umiddelbart bak en busk. En fremmed styrke bar ham nådeløst gjennom de tornede krattene.
  To rødlige, dyptliggende øyne gravde seg inn i ansiktet til den livredde fangen. Det virket for ungen som om de stakk ut av et rødt skjegg. Mannens tykke lepper presset seg tett sammen. Ansiktet ble enda mer forferdelig. Han så ut som et mektig monster, og luktet røyk, svette og brent kjøtt. Over en gulgrå skjorte bar han et grovt skinnskall med påsydd hornplater. Et tungt sverd hang fra beltet hans. "Røvere!" ble ungen skremt. "Dette er røvere!" Hjertet hans sprakk ut.
  "Gotcha, Roman," knurret mannsskjegget med lav stemme. - Kom igjen folkens! Raskere, i Peruns lyns navn! Bevege seg!
  - Hvordan fange en hare. Du vet, jeger!
  - Jeg visste at vi ville være heldige. Det var slike tegn, gode, - la en annen, hes stemme til. - Skilpaddeskallsag...
  Det fanget barnets øyne flimret. Gutten la merke til tre banditter til. To av dem nærmet seg og tok seg gjennom buskene. De bar piler på skuldrene. Gutten forsto - disse to ventet på ham i gresset. Hvis han klarte å rømme fra klørne til det røde skjegget, ville de stoppe rømlingen uten store anstrengelser. Den tredje sto til høyre for kjeltringen som klemte Oleg Rybachenko. I hendene hans var det en bue og et par piler. Ved det formidable utseendet til menneskene som grep ham og den uforståelige talen, gjettet gutten at han ikke var blant undersåttene til Christian Byzantium.
  - Barbarer! han prøvde å mumle forskrekket.
  Ungen hørte mange forferdelige historier fra gjeterne om folk som kom fra andre siden av Donau for å rane og drepe. Det ble sagt at når de blir rasende, blir de til ulver og kan til og med gå under vann. De sa også at barbarene er i stand til å bli til slanger og krype hvor som helst. Alltid plutselig i angrep, grådige etter byttedyr, tilga villmennene fra gjeterlegender ingenting og lot ingen leve. Oleg Rybachenko hørte også at ville mennesker drikker kristnes blod og ofrer babyer. Vanvittig redsel grep gutten øyeblikkelig, så snart han skjønte i hvem sine hender han var. "Red meg, Herre!" - blinket gjennom hodet til barnet. Trekorset på brystet skulle oppfylle sin hensikt: å beskytte mot trøbbel. Hvordan kunne det være annerledes?
  "Roman", humret den hvithårede ungdommen og senket spydet.
  "Han er veldig patetisk," sa en annen kriger, hvis tinninger var dekket med blonde pigtails. - Som en mus. Det knirker bare ikke.
  "Ja, munnen hans er klemt," blinket en ung barbar med en sølvørering. - Jeg vil gjerne se hvordan du knirker med lukket munn.
  - Se, han gjorde det ikke - en modig mann.
  - Ganske snørrete. Passer ikke noe sted.
  Oleg Rybachenko avbrøt minnene hans. Kvinnen, etter å ha opplevd flere sterke orgasmer, ble utslitt og sovnet.
  Gutten tok vesken med gullmynter fra henne og gikk videre. Humøret ble bedre... Nå måtte han gå litt frem i tid.
  Ytterligere hundre år har gått i 1330... Menneskeheten har allerede slått seg ned i solsystemet. Og romskip har allerede nådd lysets hastighet og prøver å utforske stjernesystemer.
  Roma vokste til en kolossal metropol. Og det er millioner av fly på himmelen.
  Oleg Rybachenko løper nedover gaten og ser horder av gutter og jenter suser over ham ovenfra.
  Bygningene rundt er enda større og større. Og alt er så vakkert.
  Oleg Rybachenko sang glad;
  Vi er riddere - sverd og ild,
  La oss rive dem fra hverandre som dyr!
  Vi vil utstede en faktura - en bot har løpt opp,
  Ikke bli vår papegøyeridder!
  
  Vi vil bli kule som ørner
  La oss feie bort forskjellige onde ånder på en gang!
  Kjenn våre kule sønner av fedrelandet,
  Vi kaster utfordringen til evigheten!
  
  Hvor vakkert krigen raser
  der folk brenner ...
  Satan kom fra underverdenen for oss,
  Bak ham står fascistiske freaks!
  
  Vi vil gi jentene hardt i ansiktet,
  Vi vil knekke nazistene som en gren ...
  Og da vil soldaten vår bli mester,
  La mairosene blomstre praktfullt!
  
  Oppnå, vi er i stand til å vite mye,
  Hev kreftene dine over stjernene...
  Og så kjemper og våger den store krigeren,
  Vi skal lage truende graver!
  
  Se, det vil være en kriger da,
  Alt er nytt og som lønn ...
  Og jeg tror at problemer vil passere oss i kamp,
  Bli en ridder, en erfaren fighter!
  
  Her meja han med eit kraftig slag ned eit heilt regiment,
  Og med ham ble to regimenter gjennomvåt ...
  Og dragens Fuhrer slik at den ekle er død,
  Og vi er strålende mil til stjernene!
  
  Her slapp keiseren en tåre av frykt,
  Jeg ber om din nåde!
  Vi har mange voldelige krefter,
  Vi vil være i full kjole!
  
  Når vi går inn i dette Berlin med tre farger,
  Og tsar Nicholas blir Gud,
  Folket vil bestemme veien i uendelig av krefter,
  Ikke døm monarken så hardt!
  
  Problemet over fedrelandet vil ikke forsvinne da,
  Storhet vil være solen ...
  Kaisers onde horde vil spre seg,
  La hjertet slå i sløvhet!
  
  Med en vakker jente passerer vi berømt,
  Gjennom våre russiske vidder!
  Og det vil være flott for oss med familien sammen,
  Jeg tror lykken kommer snart!
  
  BOBBY FISCHERS NYE KARRIERE
  Bobby Fischer gikk med på en omkamp med Boris Spassky. Og amerikanerne klarte, som et unntak, å bryte gjennom denne hevnen, men etter de gamle reglene. Men premiefondet var høyt - rekord i sjakkhistorien. Og kampen fant sted i USA. Boris Spassky før denne kampen klarte å bli mester i USSR. Og klatret opp på rangeringen igjen. Og nå kjemper Bobby Fischer igjen. Og dette er veldig interessant.
  Bobby Fischer gjorde sitt første trekk med D-to, D-fire-bonden. Og han brukte nyheten, fikk raskt en fordel og vant. I det andre spillet ga Spassky E-to, E-fire. Fischer, av vane, spilte det sicilianske forsvaret, og her er overraskelsen Dragon Variation. Tidligere fant man ikke en slik variant i Fischers praksis. Og så utviklet Bobby et sterkt angrep mot kong Spassky og fullførte saken med sjakkmatt.
  Og i det tredje spillet, igjen, en overraskelse - Fischer kom tilbake til E-to - E-fire. Spassky aksepterte utfordringen og gikk for den åpne varianten og kom under et ødeleggende angrep. Tilsynelatende forventet han ikke en slik smidighet fra Fischer. Og i linjespillet spilte Spassky selv D-to, D-fire. Som Fischer brukte King's Indian Defence, og fant tydelig en forbedring. Og rammet Spassky igjen. Og i den femte kampen valgte Fischer uventet Reti-åpningen. Spassky forventet tydeligvis ikke dette. Og han fikk ganske raskt en vanskelig, og så fullstendig tapt stilling.
  I det sjette spillet kastet Spassky igjen: E-to, E-fire. Til dette tok Fischer Chelyabinsk-versjonen av den sicilianske, som også viste seg å være en overraskelse og påførte Spassky et nederlag. Og i den syvende gikk Fischer tilbake til E-to - E-fire. Og på den åpne varianten tok han og brukte King's Gambit. Og det var en tøff avgjørelse. Spassky falt igjen under et ødeleggende angrep og tapte ... Og den åttende Fischer valgte igjen Dragon-varianten, og hvordan han ville legge press på motstanderen. Og igjen matt angrep.
  Spassky kunne ikke lenger kontrollere nervene sine, og han ble overveldet av likegyldighet.
  Fischer knuste ham med en poengsum på tretten - null, en absolutt rekord for verdensmesterskapskamper. Og oppdaterte rekorden ELO-rating.
  En så knusende og fantastisk kamp skjedde.
  Nå har Bobby Fischer fått så mye selvtillit at han ikke stakk av fra Anatoly Karpov. Og han tok utfordringen - å spille en kamp til ti seire.
  Konfrontasjonen mellom Anatoly Karpov og Bobby Fischer begynte. En rekordstor konfrontasjon mellom to personligheter i sjakkhistorien, som aldri har skjedd før.
  Fischer ble regnet som klar favoritt i den første kampen. Hans forrige nederlag av Boris Spassky var rett og slett fantastisk.
  Men Karpov er yngre og mentalt mer stabil.
  Alt er imidlertid relativt. Fischer i det aller første spillet, som spilte hvit, overrasket. Jeg brukte Sokolsky-åpningen, som anses som ikke helt riktig. Men overraskelsesfaktoren og Karpovs startspenning spilte en rolle. Og Bobby Fischer klarte å få overtaket, som tok form i et spektakulært angrep.
  I det andre spillet forlot Karpov allerede trekket E-to, E-fire og flyttet C-bonden fremover ... Fischer svarte E-5, og gikk for brikkespill. Karpov var fortsatt nervøs og fikk store tidsproblemer og ble under kraftig angrep fra Fischer og tapte igjen. I det tredje spillet gikk Bobby tilbake til E-to, E-fire. Karpov valgte det åpne alternativet. Tilsynelatende redd for sicilianerne. Men han lyktes ikke. Fischer fant igjen en måte å skjerpe kampen på og fikk et kraftig angrep på kongen. Og han vant igjen...
  Anatoly Karpov har åpenbart gått for langt... Likevel, i neste kamp spilte Karpov E-to, E-fire... Fischer spilte det sicilianske forsvaret og hans favorittvariant av Naidrof.
  Anatoly Karpov kom under angrep, men likevel forsvarte han seg desperat og klarte å avvise offensiven, og med store vanskeligheter redde spillet uten en bonde.
  I den femte kampen spilte Fischer også C-to og C-fire, i Karpovs stil. Kampen var skarp, men Karpov gjorde en feil i en sterk tidstrøbbel og fikk en kompis ...
  I det sjette møtet klarte Anatoly Evgenievich å gjøre uavgjort igjen, men tapte med E-to, E-fire i det syvende møtet. Poengsummen var fem-null, noe som så ut til å indikere den overveldende overlegenheten til Bobby Fischer. Det skal bemerkes at filippinerne var bekymret for at verdensmesterskapskampen skulle bli for kort. Men fra det syvende møtet motsto Karpov mer og mer sta. Åtte trekninger fulgte. Inntil Fischer brukte en viktig forsterkning i det sicilianske, brøt han ikke gjennom Anatoly Karpov ... Stillingen ble seks - null ... Men Karpov holdt på. Og til slutt, med å spille svart, brøt Anatoly Evgenievich endelig poengsummen. Fischer, irritert over det store antallet remiser, gikk for langt, ofret for mye i angrep, og selvfølgelig klarte Karpov å skli ut og forbli med en overveldende materiell fordel. Men så vant Bobby det tjueåttende, trettiende, trettiandre og trettifjerde sett for å avslutte kampen med en score på ti-en i hans favør. I den første kampen ble Anatoly Karpov beseiret med en ødeleggende scoring.
  Etter denne kampen kom Bobby Fischer tilbake til turneringer. Han spilte dem med stor suksess. I en av dem brøt han til og med Alekhines rekord, og brøt fra andreplassen med seks og et halvt poeng.
  Fischer spilte også kamp med Tal, og han ble knust med en tørrscore på åtte - null. Ta hevn for å tape kandidatturneringen.
  Men Anatoly Karpov spilte også bra i turneringer. Og han var i stand til å gå gjennom hele syklusen igjen, vinne kamper og nå Fischer. Nok en gang er Bobby Fischer favoritten til å satse.
  Men denne gangen måtte Fischer møte mer sta motstand fra Anatoly Evgenievich. Kampen varte i 41 kamper, Fischer vant ti, Karpov tre - og alle tre mot Dragon, som Bobby spilte for svart.
  Så Anatoly Karpov hakket dragen, og viste at Fischer kan og bør bekjempes.
  Fischer spilte igjen. Han deltok i Olympiaden og kunne i 1980 slå Keres rekord ved å vinne alle fjorten partiene på det første brettet.
  I 1981 fant en ny kamp med Karpov sted. Denne gangen klarte Fischer å vinne med en poengsum på ti - fire. Og kampen varte i førtiåtte kamper.
  Og i 1984 var det kamp igjen. Og denne gangen var situasjonen så tøff. Fischer var allerede i førtiårene. Men han hakket likevel alle og vant uanstrengt. Og Anatoly Karpov nådde sitt høydepunkt. Og så begynte den harde kampen...
  I utgangspunktet tok Fischer ledelsen. Det ble fire null. Så vant Fischer et poeng, så igjen Karpov. Så var det Fischer, og førtiåtte kamper gikk, etterfulgt av en pause på tre måneder. Grensen ble valgt for første gang. Og stillingen er seks-to for Bobby Fischer. Etter at kampen ble gjenopptatt. Karpov vant den førti-niende kampen. Så tapte han den femtiandre og femtitredje. Og Bobby vant den femtiseksende kampen, og scoret ni-tre, men feilet grovt i den femtisjuende. Og han tapte med hvit og sekstisekunder, tapte sekstisju mot svart. Og tapt i det syttiende, og til og med hvitt. Stillingen var åtte ni... Etter en rekke uavgjorte og Fischers seier i det syttiåttende parti, endte den lengste kampen i sjakkens historie.
  Da ble spørsmålet reist fra kanselleringen av spillet uten grense. Så mange ville ha det.
  Men så langt har FIDE bare bestemt seg for å redusere grensen til trettiseks kamper.
  Karpov har allerede vunnet én gang i en Garry Kasparov-kamp. Han vant med en score på fire - null. Men den andre kampen viste seg å være mer sta.
  Karpov tok i utgangspunktet ledelsen - to - null, men feilet i den ellevte kampen, tapte deretter den sekstende kampen, og etter å ha vunnet den nittende kampen, tok Kasparov ledelsen. Men seier i det tjueandre utlignet Karpov. Og etter å ha vunnet den tjuefjerde med hvit, vant han retten til en ny femte kamp med Bobby Fischer.
  I 1987, en ny kamp mot Bobby Fischer, som er nesten førtifem år gammel. Men Bobby røyker ikke, drikker ikke, driver med sport og er fortsatt i god fysisk form. Han er allerede seks ganger verdensmester, bare Lasker har vært flere.
  Den femte kampen med Karpov er en superkamp. Bobby Fischer er klar som alltid, men den siste kampen viste at hans overlegenhet ikke er overveldende...
  Kampen forløp i en tøff kamp. Etter tjuefire kamper var stillingen fire - fire, så i den tjuesjuende kampen tok Anatoly Karpov ledelsen for første gang i kampen med Fischer. Det så ut til at en sensasjon var i ferd med å skje, men... Fischer vant fire i de neste fem kampene... Og stillingen ble åtte - fem i hans favør... Så fire uavgjorte til og grensen var oppbrukt. Den femte kampen i historiens mest episke konfrontasjon i sjakkverdenen. Og Bobby Fischer ble, i likhet med Emmanuel Lasker, syv ganger verdensmester. Men alt går i sykluser. Garry Kasparov, en meget lovende ung sjakkspiller, har gått inn i politikken. Ja, perestroika, flerpartisystem. Garry Kimovich hadde ikke tid til å bli verdensmester, og siden du ikke er den første, er ikke sjakk like interessant som politikk, og spilte ikke i kandidatenes kamper. Og Anatoly Karpov tapte uventet for den unge Vishy Anand. Vel, hvor mye kan du egentlig vinne alle kampene. Dessuten klarte inderen å plukke opp nøkkelen til Caro-Kann-forsvaret, som er vanskelig å gå i balanse for Bobby Fischer.
  Og nå kom stålet og ilden sammen i kamp. Aldersforskjellen mellom de to sjakkspillerne er tjuefem år. Bobby Fischer er fortsatt stor og sterk og ung Anand i 1990. En mildt sagt tøff kamp.
  Vishy Anand er selvfølgelig veldig talentfull, men han mangler stabilitet. Etter åtte uavgjorte vant han den niende kampen, men den tiende mistet besinnelsen da han snublet over en åpningsnyhet. Så tapte han i den ellevte. Og han falt under Fischers stramme grep i den tolvte delen. Jeg blåste det i det trettende. Tapte for Vishy til tross for fordelen i åpningen og den fjortende kampen, bommet på sjansene til femten og tapte den sekstende. Jeg bommet på sjansene mine i den syttende og tapte den attende ... Og så den tjuende kampen. Og den tjuetredje og tjuefjerde hadde fullført kampen. Bobby slo Lasker og vant med ti mot én. Og Bobby Fischer er fortsatt en mester. I 1993 fant kampen hans med Short, som han vant mot Karpov. Selv om Bobby Fischer var femti år gammel, var han i form. Hvordan han traff Short. Etter femten kamper var stillingen åtte - null i favør Fischer. Men Short bløtla ut scoringen i den sekstende delen. Men så tapte han de tjueførste og tjuetredje kampene.
  Og fullførte også ti - en. Bobby Fischer spilte deretter en kamp i 1996. Gatta Kamsky kjempet allerede med ham. Denne sjakkspilleren var mer enn tretti år yngre enn Fischer. Og veldig seig. Mange ønsket en tøff kamp. Men til å begynne med tok Bobby Fischer selvsikkert ledelsen med fem poeng. Poengsummen ble seks en. Men så viste Gatta Kamsky gode kampegenskaper. Ikke en eneste kamp av kampen deres varte i mindre enn førti trekk.
  Stillingen var sju - tre etter tjuefire kamper ... Så en serie på ti uavgjort. Og Gatta Kamsky vant igjen, men i den trettisjuende kampen tok Bobby Fischer ledelsen. Bobby Fischer vinner igjen... Og i 1999, nok en kamp med Vladimir Kramnik - en forskjell på trettito år - dette er et stort gap. Og Bobby Fischer er allerede femtiseks år gammel. Han er allerede tjuesju på tronen, og er i ferd med å slå Laskers rekord. Og i dette. Ennå
  En ti ganger verdensmester - dette har aldri skjedd før i sjakkens historie.
  Bobby Fischer er selvfølgelig en eldgammel sjakkspiller, men han klarte likevel å få kansellert grensen på trettiseks partier. Og dette ble allerede gjort av den nye FIDE-presidenten Kirsan. Men hva ... Det vil være noe veldig interessant.
  Dessuten blir denne kampen nesten den siste, bare en hevn hvis Vladimir Kramnik vinner, og da vil knockout-systemet gå lenger.
  Og slik begynte kampen... Og helt fra begynnelsen, en overraskelse - ledet av Vladimir Kramnik. Etter femten kamper var stillingen to - null i favør av Vladimir Kramnik. Men så vant Fischer tre kamper på rad og tok ledelsen. Men Vladimir kjempet hardt. Og han klarte å utligne i den tjueførste kampen... Så strakte en rekke uavgjorte ut... Helt til Bobby Fischer vant i den førtiandre kampen... I den førtisjuende feiret Vladimir Kramnik seier , og i den førtiåttende igjen, Bobby Fischer.
  Scoringen var fire - fem i favør av Bobby Fischer etter en pause på tre måneder ble annonsert. Sjakkspillerne hvilte. Bobby Fischer var fortsatt favoritten. Kampen er gjenopptatt. De første kampene endte uavgjort. Først i den sekstisjuende kampen vant Kramnik endelig. Stillingen ble fem - fem. Så, i syttisju, beseiret Kramnik Fischer igjen og tok ledelsen. Men Bobby utlignet i det nittiseksende møtet og det ble - seks - seks. Denne kampen ble igjen utsatt i tre måneder, noe som allerede er rekord. Bobby Fischer bemerket: dette er min mest sta kamp.
  Her er verdensmesterskapskampen, som ble gjenopptatt tre måneder senere. Nok en serie trekninger. I kamp 120 vant endelig Bobby Fischer... I kamp 135 utlignet Vladimir Kramnik. Og etter hundre og førtifire kamper var stillingen syv-sju. Etter det fortsatte kampen igjen etter tre måneders pause. Og så en ny kamp, opptil hundre og nittisekunders kamp. Og stillingen var bare åtte - åtte. Så igjen en pause på tre måneder. Og igjen spillet ... Etter to hundre og førti kamper ble resultatet: ni-ni.
  Her kom den harde kampen frem til første seier. Etter ytterligere tre måneders pause. Og så spilte de... En serie uavgjorte. Og her er det to hundre og åttiåttende parti. Bobby Fischer spilte White og returnerte til E-ja, E-fire. Og Kramnik tok utfordringen. Og valgte det sicilianske forsvaret.
  Det var en brutal kamp til et punkt av total utslettelse. En slik brutal slagutveksling fulgte. Men i det er rasende, med drap på figurer. Først hadde hvit fordelen, men så tok svart initiativet, og det ble en dundrende seier. Og til slutt, Vladimir Kramnik vant, tok Bobby Fischers hegemoni slutt. Og det var bare flott!
  Og Bobby Fischer slo Laskers rekord.
  Og det var ikke tid til å spille omkamp. Saken gikk inn i et knockout-system. Ja, og Bobby Fischer er allerede lenge, og han vil ikke spille mer. Selv om han deltar i turneringer.
  Fischer vant et par turneringer... Og sluttet å spille.
  Garry Kasparov deltok i presidentvalget i Russland i 2000 og 2004. Og i 2008 besto den ikke registreringen. Etter det gikk han inn i tøff motstand mot Vladimir Putin. Vladimir Kramnik var verdensmester en stund, men tapte deretter kampen mot Vishy Anand.
  Og så kom Carlesons regjeringstid. I 2010 spilte Bobby Fischer og Anatoly Karpov nok en kamp. Denne gangen med kortere tidskontroll: en halvtime per kamp. Og etter tjuefire kamper ble det registrert uavgjort.
  Og slik endte deres kampepos av spill... Fischer døde snart... Så han forble en legende i sjakkens verden. Garry Kasparov emigrerte til USA. Men i 2022 døde Vladimir Vladimirovich Putin uventet og Garry Kasparov kom tilbake.
  I Russland, nye hendelser, endringer og mange forskjellige faktorer... Mikhail Mishustin løslot Navalnyj fra kolonien, og kunngjorde et kurs mot å forbedre forholdet til USA...
  Og det viste seg også å være veldig interessant. Til slutt dro også Lukasjenka. Og Wladimir Klitschko slo Foremans rekord. Og det var en prestasjon, bare super.
  I Russland ble det vedtatt noen endringer i grunnloven, som gjorde den mer åpen for verden. Allerede i begravelsen til Vladimir Putin møttes Biden og Mishustin og ble enige om at Russland og USA skulle bli vennlige partnere, og kanskje allierte. Da lovet de å holde et toppmøte med åpne dører. Verden ble mer og mer stabil og bedre. Vladimir Putins død ble positivt mottatt av mange. Ja, og i Russland gledet folk seg - de fikk endelig frihet.
  Vladimir Zhirinovsky, som igjen deltok i presidentvalget, bemerket:
  Tiden er død, lenge leve epoken!
  Alexander Lukasjenko flyktet til Kina... Men Kolka ble i Russland. Verden forandrer seg til det bedre.
  
  KOMMUNISTENE TRENGER IKKE ZYUGANOV
  Ved presidentvalget i Russland i 1996 samlet Jeltsin flest stemmer i første runde. Og general Lebed, som tok tredjeplassen, gikk over til den sittende presidentens side. Kommunistenes stilling ble håpløs. Og i det minste viste det seg i fire år at de mistet strømmen. I den viktigste delen av presidentvalget. Men en smart kommunist fra Zyuganovs vakter bestemte at Gennady Andreevich selv bare var en middelmådig bonde som betydde lite for partiet. Og akkurat nå står det bare i veien.
  Og 1. juli 1996 døde Gennady Zyuganov av en bombeeksplosjon. Og det endret seg mye. Spesielt i følge loven begynte valgkampen på en ny måte, og skulle foregå innen fire måneder. Og det var nødvendig å samle allerede en halv million underskrifter. Så alt gikk for fullt igjen.
  Og datoen for valget skulle kunngjøres av Forbundsrådet. Og selvfølgelig til slutten av oktober.
  Jeltsins sykofanter prøvde å erklære seier hans på grunnlag av resultatene fra første runde også, men mislyktes.
  Tvert imot kunngjorde Forbundsrådet 29. oktober 1996, som datoen for nye presidentvalg. Så situasjonen er ekstremt forverret. Selvfølgelig kunngjorde Vladimir Zhirinovsky og Grigory Yavlinsky ønsket om å kjempe igjen. Selvfølgelig skal det også være en kandidat fra kommunistene, men hvem? Det oppsto en intern kamp. Det er også problemer med Jeltsin - helsen hans sviktet og han fikk et fjerde hjerteinfarkt. Men eliten ønsket tydeligvis ikke å presse Alexander Lebed. Det er ikke sikkert den nye diktatoren blir håndterbar. Kanskje begynne å rive de tilkoblede trådene.
  Alexander Lebed er allerede i embetet ... Slik er situasjonen. Riktignok nominerte kommunistene Valentin Kuptsov. Ikke det beste valget: enda eldre enn Zyuganov, men i det minste ikke skallet. Og med ham kommunistpartiets slagkraft. Rutskoi gikk til stillingen som guvernør i Kursk-regionen. Alt bestilling etter bestilling. Konfrontasjonen mellom kommunistene og regjeringspartiet fortsatte. Bare Jeltsin er allerede halvdød. Og kommunistpartiet endret hesten. Shilov ble erstattet av Mylov. Og fortsatt var begge kommunistlederne blottet for karisma og hadde ikke en lang hypet berømmelse.
  Men Vladimir Zhirinovsky, etter en mislykket forestilling, fikk en ny sjanse. Og det muntret ham opp veldig. Og han begynte å skjelle ut Jeltsin mye mer aktivt.
  Og sistnevnte gikk likevel til nyvalg. Andre runde av valgkampen har startet.
  Valentin Kuptsov er ikke akkurat karismatisk, men bak ham ligger venstresidens makt. Og han samler raskt underskrifter. Yavlinsky, etter å ha fått fjerdeplass, vil ha mer. Og Vladimir Zhirinovsky er rasende.
  Dessuten er årsaken funnet. Tsjetsjenere stormet byen Groznyj og Lebed signerte en skammelig overgivelse. Og disse avtalene er en utmerket grunn for Zhirinovsky til å ta igjen.
  Vladimir Bryntsalov gikk ikke lenger til valgurnene, tilsynelatende hadde han nok berømmelse og popularitet. Og Vladimir Zhirinovsky begynte å kaste ut hester igjen, og medieoppmerksomheten begynte å skifte til ham. Og så ble Vladimir Volfovich også nektet registrering, og erklærte at signaturene var falske. Og også litt av en skandale.
  Vladimir Zhirinovsky gikk oppover ... Han beveget seg som en tiger sluppet løs. Og skandale fulgte skandale... Som et resultat gikk Valentin Kuptsov inn i skyggen, og propaganda reduserte bevisst valget til en konfrontasjon mellom Vladimir Zhirinovsky og Boris Jeltsin. Så det virket for alle både mer lønnsomt og tryggere. Dessuten ble Vladimir Volfovich fremstilt som den andre Hitler og en enorm trussel mot Vesten. Og dette må sies på alvor.
  Her er et slikt fugleskremsel å ta og bruke til egne formål. Og Valentina Kuptsova bør ignoreres så mye som mulig. Dette var en så utspekulert taktikk av Boris Eltsin. Mer presist, teamet til Boris Eltsin.
  Og Vladimir Zhirinovsky, som spilte sammen med publikum, sammenlignet seg med Hitler. La merke til at Hitler ikke engang hadde en videregående utdanning, og Vladimir Zhirinovsky ble uteksaminert fra Moskva statsuniversitet med et rødt diplom. Han er en slik helt, Vladimir Volfovich. Dessuten, hvis Hitler, uten videregående utdanning, erobret hele Europa på en og en halv måned, vil han Zhirinovsky fange hele verden på tre måneder, og alle folkene på planeten Jorden vil jobbe for Russland!
  En slik militant impuls, selvfølgelig, tiltrakk seg, og samtidig skremt.
  Vladimir Zhirinovsky raste og mer og mer ...
  Og med glede spilte han rollen som et fugleskremsel, og divergerte mer og mer. Og vurderingen til Vladimir Volfovich vokste med stormskritt. Mange likte militansen hans, spesielt unge mennesker. Og en formidabel risting av never.
  Og Jeltsin var på medisiner ... Og han dukket sjelden opp offentlig, og det var tydelig at det var vanskelig for ham å bevege seg.
  Det var andre presidentkandidater - ikke så fremtredende. De spilte ingen rolle. Shakum, Vlasov, Fedorov gikk ikke til valgurnene. Tuleev mottok stillingen som minister for CIS-saker, og deltok heller ikke i valget. I stedet for Tuleev ble Pjotr Romanov en understudium for kommunistene. Og dette er også veldig alvorlig.
  Noen demokrater har klatret inn i presidentskapet. I tillegg til Yavlinsky bestemte Konstantin Borovoy seg for å prøve seg. Og han kunne også samle underskrifter for registrering. Han ble i hvert fall stedfortreder. Og klarte å registrere seg. Andre var allerede lite kjent og ikke lyssterke.
  Så allerede Vladimir Zhirinovsky tok på seg rollen som hovedteppemannen. Ikke som forrige gang advokatens sønn ikke lignet på seg selv! Nei, denne gangen var Vladimir Zhirinovsky i brann og endte opp som et helvete. Og de snakket om det hele tiden.
  Og den de snakker om er den de stemmer på ... Men Jeltsin agiterte på en eller annen måte, av helsemessige årsaker, seg nesten ikke. Men de aksjonerte for ham. Det har vært mange videoer.
  Det vil si at Jeltsin ble gjort til en virtuell helt. Og det er kult ... Som en funksjonshemmet person med fire hjerteinfarkt klatrer inn i presidentembetet. Men det går forskjellige rykter om Jeltsin. Og mange bekymringer...
  Og utfallet av valget er uforutsigbart... Selv om de sier mye om at freden nå hersker i Kaukasus, fant det faktisk sted en skammelig kapitulasjon der.
  Vladimir Zhirinovsky sammenlignet seg oftere og oftere ærlig med Hitler og likte det til og med tydelig ...
  Så alt eskalerte...Samtidig ble det signert avtaler med Maskhadov og Yandarbiev. Lebed var nå i autoritet og aksjonerte for Jeltsin. Bare det snakkes mindre og mindre om Jeltsin selv. Riktignok når de blir injisert med narkotika, vil han fortsatt komme ut og si noe dumhet og så gjemme seg igjen.
  Ja, det er litt morsomt. Hvordan valget begynte å gå i henhold til shiza-ordningen. Og Alexander Lebed snakker mye oftere om Jeltsin enn Jeltsin selv fremstår.
  Tiden går... og 29. oktober 1996 kommer nærmere og nærmere...
  Her i Hviterussland gjør også Lukasjenka et kupp i stil med Jeltsin. Alt går i retning av autokrati.
  Og diktatoren er naken!
  Men uansett hvor hardt propagandaen til Jeltsin, og alle disse mediene, prøvde å bringe den nåværende, syke og kompromitterte presidenten og den nye Fuhrer Vladimir Zhirinovsky inn i andre runde, fungerte det fortsatt ikke. Ifølge resultatene fra første runde lå Valentin Kuptsov på andreplass, med en margin på kun tre prosent fra Eltsin. Og Zhirinovsky ble tredje. Det er tydelig at den halvdøde Boris Nikolaevich rett og slett ikke fysisk trakk valgkampen, og kunne ikke vinne i første runde. Men myndighetene ser ut til å ønske dette. Og nå har situasjonen eskalert kraftig.
  Vladimir Zhirinovsky sto overfor et vanskelig valg. Støtt kommunistene, eller alvorlig syke Jeltsin. Kommunistene tilbød Vladimir Volfovich stillingen som statsminister og fem seter i regjeringen. Men Boris Jeltsin ønsket ikke å gi noe ...
  Og det er nødvendig ... Men Vladimir Zhirinovsky forsto at hvis kommunistene vant, så kunne alt gå tilbake til ettpartisystemet igjen. Derfor ønsket ikke Valentin Kuptsov å vinne. Det var en så forbannet vanskelig situasjon, uansett hvor du kaster den, overalt hvor du går.
  Og jeg ønsket ikke å gå for en allianse med kommunistene, og Jeltsin ønsker ikke å gi noe.
  Til slutt nølte Vladimir Zhirinovsky litt, men bestemte seg likevel for at det ville være fint å være statsminister. Og han oppfordret velgerne sine til å stemme på Valentin Kuptsov.
  Og i november 1996, andre valgomgang. Til alle problemer, med Eltsin, begynte han og Lebed å snakke ærlig tull, og rubelkursen mot dollaren kollapset kraftig.
  Valentin Kuptsov gikk til andre runde sammen med Vladimir Zhirinovsky. Og dette ble hans stormesters trekk...
  Valget ble holdt om tre uker ... Jeltsin ble beseiret og regjeringen endret seg.
  Vladimir Zhirinovsky ble statsminister, og Valentin Kuptsov ble president... Og den russiske føderasjonens kommunistparti kom til makten.
  Og nå har en ny æra begynt. Valentin Kuptsov, selv om han formelt var kommunist, fortsatte faktisk det forrige kurset. Bare oligarkene har endret seg. Vel, han tok også og kansellerte begrenseren i en folkeavstemning i to perioder. Oljeprisene steg, en økonomisk oppgang begynte, og Valentin Kuptsov vant lett presidentvalget ... Utenrikspolitikken var moderat og Valentin klatret ikke på smellen. Men han ble ikke med i NATO heller... Så alt gikk langs de vanlige bølgene. Valentin knuste ikke opposisjonen, fengslet ikke oligarkene, og var noe sånt som en snill bestefar ... Han vant presidentvalget i 2000 i desember. Og 2004. Og 2008. Og i 2012...
  Valentin Kuptsov begynte å bli gammel og fikk lov til å stjele... Og ordnet følget sitt. Og han vant i 2016 uten problemer, men ... I 2020 kom koronaviruset. Og Valentin Kuptsov er allerede åttitre år gammel. Og for første gang ristet den stillestående sumpen i det kommunistiske Russland seg selv. Og for første gang var det alvorlig uro og masseinfeksjon. Og så begynte det å ryste Russland.
  Og i økonomien i mange år, nesten nullvekst. Og Valentin Kuptsov lignet mer og mer på avdøde Brezhnev. Og han forberedte seg på sin fulle seier. Men valget ble holdt under fløyte og støy, og masseprotester.
  Valentin Kuptsov følte at tronen hans ristet... Og den uerstattelige diktatoren begynte å kaste tropper mot opprørerne.
  Og undertrykte på en eller annen måte protestene, og ble valgt for syvende periode på rad.
  Det var også forskjellige begivenheter i verden. Det var ingen Maidan i Ukraina, siden Viktor Janukovitsj var ganske lojal mot Vesten.
  Vitali Klitschko var verdensmester i boksing litt lenger. Han vil beseire den obligatoriske Stevenson, og deretter tre boksere. Holder ut til slutten av 2016. Bredere bronsebomber vant tittelen midlertidig verdensmester. Og så arvet han Vitali Klitschko, som avsluttet karrieren. Wyder hadde godt av den senere kampen. Og knockout-rekorden hans var enda lengre, førtifem kamper...
  Wladimir Klitschko beseiret Tyson Fury denne gangen, og deretter Glazkov. Så enda en Brown, og tre boksere til... Men kampen med Weider kunne ikke finne sted... Og Wladimir Klitschko tapte fortsatt for Anthony Joshua, men ikke i 2017, men i 2019... Likevel er både alder og fienden sultne, unge, sinte. Så Wladimir Klitschko, selv om han satte flere rekorder, kunne fortsatt ikke bli den ubestridte verdensmesteren. Selv om begge brødrene har oppnådd mer enn i den virkelige historien.
  Og karrieren deres ble lengre og flere seire. Wladimir Klitschko satte mange rekorder og kom inn i Hall of Fame. Mange anså ham selv som den beste tungvektsbokseren gjennom tidene.
  Garry Kasparov avsluttet heller ikke sjakkkarrieren. Og selv til tross for sin betydelige alder, kunne han i 2016 spille i kampen om verdensmesterskapet med Carleson, og reduserte til og med hovedtiden av kampen til uavgjort.
  Det var andre endringer også. Etter to perioder i Janukovitsj i 2020 ble Vitali Klitsjko tatt og valgt som ny president i Ukraina.
   Så for første gang i verdenshistorien ble verdens boksemester landets president... Og dette er også interessant... Den uavløselige Lukasjenka hersker lenge i Hviterussland, men det var uroligheter og opptøyer der også. Og løfter om reformer og endring av grunnloven. Så ikke gi diktatoren gunst - snart vil slutten på ethvert tyranni komme.
  I Kasakhstan dro Nazarbayev, og så langt er det rolig, bortsett fra koronaviruset.
  Vaksinen ble utviklet i Russland veldig sent. Likevel er regjeringen gammel og inert. Og Valentin Kuptsov faller stadig mer i galskap. Og de støtter ham allerede.
  I USA vant Donald Trump en annen periode. Koronaviruset rammet Amerika mindre enn i virkelig historie, og det var heller ikke noe svart opprør. Dessuten er ikke USA og Russland i en konfrontasjon, så Trumps medier presset heller ikke så hardt.
  Så Donald Trump er inne i sin andre periode... Og Wladimir Klitschko nektet å jobbe i regjeringen til broren Vitali, som ble president, og tok opp og gjenopptok karrieren innen boksing. Og høsten 2021 slo han effektivt ut White, som hadde tittelen midlertidig verdensmester. Så Wladimir Klitschko svingte på Foremans rekord. Og dette er prisverdig.
  Spesielt siden han allerede slo Tyson Fury. Og sigøynernes konge snakket allerede om hevn.
  Han ønsket å hente inn igjen, i håp om å se at Wladimir Klitschko ikke lenger er den samme.
  Og dette er en interessant kamp. Og umiddelbart for alle fire belter. Og Wladimir Klitschko har aldri hatt dette til å bli verdensmester i alle versjoner samtidig. Og Wladimir Klitschko kjemper mot en elefantløve.
  Og i mars 2022 fant duellen mellom Wladimir Klitschko og Tyson Fury sted. Og denne kampen må sies bare super. Og en åpenbar sensasjon var under oppsikt.
  Wladimir Klitschko forberedte seg grundig og var motivert som aldri før. Og en hel orkan raste i ham, og et sus av lidenskap.
  Og så begynte kampen med å skyte jebbs. Men denne Vladimir handlet mye mer mangfoldig. Og han slo med høyre hånd på kroppen. Tyson Fury forventet ikke dette. Wladimir Klitschko har aldri gjort dette før. Og Vladimir Vladimirovich laget også et fantastisk slag med venstre hånd mot kroppen. Og rett til leveren.
  Vel, Tyson Fury forventet ikke slikt bedrag da de slo leveren med all kraft. Og bommet, og fikk et alvorlig slag og falt. Og han klarte virkelig å reise seg, men vaklet.
  Og Vladimir Vladimirovich Klitschko avsluttet Tyson Fury. Og det var en storslått og oppsiktsvekkende seier.
  Wladimir Klitschko slo ikke bare Foremans rekord, men ble blant alle vektkategorier den eldste absolutte verdensmesteren. Og dette er selvfølgelig en super prestasjon! Men du kan også holde et forsvar og gi Tyson Fury hevn. Men bare for mye penger. Tyson Fury vil ha det.
  Og Wladimir Klitschko ble tilbudt en rekordavgift i historien til boksing over tre hundre millioner dollar. Og det er en vanvittig kamp. Dette er generelt veldig kult.
  Og i september 2022 fant omkampen endelig sted. Kampen er bare fantastisk. Begge gigantbokserne slo hverandre. Og det var en kamp utenfor muligheten.
  Og Wladimir Klitschko vant igjen, i den mest spektakulære og blodige kampen i historien til profesjonell boksing. Og det var bare flott!
  Wladimir Klitschko slo også nok en Foreman-rekord i tittelforsvar.
  Og 4. desember 2022 forlot Valentin Kuptsov frivillig stillingen som Russlands president i en alder av bare åttifem. Og ga plass for yngre kadrer.
  Og slik kretser historien, i en verden hvor det ikke var plass for den senile Gennady Zyuganov.
  
  HVIS DU IKKE ERKLÆRER KRIG MOT RUSSLAND
  Tyskland gjorde det litt smartere i første verdenskrig, spesielt kong Wilhelm II. Han erklærte ikke krig mot Russland. Og det var et veldig sterkt trekk. Nicholas II nølte. Og slik erobret troppene i Tyskland, uten å bli distrahert av den andre østfronten, Belgia på ti dager. Og så dro de rundt i Paris og tok den inn i ringen. Og de anglo-franske troppene ble beseiret, og overga seg delvis.
  Og tsar-Russland gikk ikke inn i første verdenskrig. Frankrike ble okkupert. Og Østerrike-Ungarn angrep Italia ... Og så var styrkene ulik.
  Men til sjøs klarte Storbritannia å beseire den tyske flåten. Og krigen i Vesten fikk en langvarig karakter. Tyrkia og tyske tropper begynte å rykke frem mot Egypt. Og de vant. Så tok tyskerne kolonier i Afrika. Nøkkeløyeblikket var erobringen av Gibraltar. Av hensyn til dette okkuperte tyske tropper Spania. Hæren til det castilianske imperiet var, mot tyskerne, veldig svak. Og de erobret Gibraltar i et forhastet og raskt angrep.
  Etter det blokkerte de inngangen til den engelske skvadronen og begynte å erobre Afrika.
  Her og tsar-Russland erklærte etter litt omtanke krig mot Storbritannia. Faktisk kan du ta tak i Iran og India, og en del av Indokina. Og uten store tap. Og hæren til Wilhelm tok og okkuperte Portugal, sammen med alle dets kolonier. Og dette er et veldig dristig trekk, og veldig ødeleggende.
  Og tsar-Russland flyttet, gjennom Iran, til India og videre til Asia. Og Japan tok også og angrep Storbritannia. Og dette er allerede alvorlig. De begynte å presse britene som å kjerne smør i rømme. Og dette er bare begynnelsen. Her lanserte tyskerne også ubåter - heldigvis har de nok ressurser. Og de begynte å bygge opp bombeangrep mot London og England selv, og gjorde en chok. Wilhelms makt virket på en stridbar måte. Veldig kampaktig. Det så ut til at litt mer og Storbritannia ville bli brakt på kne. Men så gikk USA inn i krigen. Og dette er allerede alvorlig. Tsar-Russland fanget India, Iran og det meste av Indokina. Noe ble tatt av Japan i Asia. Etter det kom samuraiene i krig med USA. Kampene utspilte seg til sjøs.
  Og Tyskland satte i gang et luft- og ubåtangrep på Storbritannia.
  Russland viste seg å være i den mest fordelaktige posisjonen - som fanget mye nesten uten tap og nå begynte å fordøye sine nye kolonier ...
  Og første verdenskrig fikk en langvarig karakter.
  Japanerne til sjøs beseiret til å begynne med de mindre erfarne og dyktige amerikanerne. Men så slapp USA, ved å bruke økonomisk makt, mange skip og ubåter begynte å gripe initiativet.
  Men tyskerne, som hadde kontroll over Afrika og nesten hele Europa: Italia ble tatt til fange av Østerrike-Ungarn, var i stand til, etter tre år med ubåtkrigføring, å slå ut den engelske flåten, og grep dominansen til sjøs, landet i moderlandet .
  Britene kjempet desperat, brukte stridsvogner i kampene. Men tyskerne hadde allerede sine egne.
  Og i september 1918 falt London. Og slik fortsatte britene krigen fra Canada. Og Tyskland angrep USA. Og første verdenskrig fortsatte med stor bitterhet.
  Tresket i neste 1919, de tyske ubåtene av amerikanerne og prøvde å få det. Men Japan er slått på havet, og USA er utenlands. Så langt har det ikke vært mulig å nå Amerika med fly. Og du må raskt bygge en stor flåte.
  Og kampene ble til luft og vann ...
  1919 og 1920 gikk uten store endringer, med kamper til sjøs. USA led store tap, men bygde raskt nye skip. Lost og Tyskland, sammen med koloniene, og Japan ... I 1921 gikk tsar-Russland, under press fra tyskerne, med på å gå inn i krigen. Nå var praktisk talt hele den østlige halvkule mot USA.
  Tsartroppene startet en offensiv i Alaska vinteren 1922. Og det var et sterkt trekk, siden territoriet der er nesten nært, faktisk grenser det.
  Gode stridsvogner dukket opp i tsarhæren, designet av sønnen til Mendeleev. Samt verdens første helikoptre, og de kraftigste bombeflyene med seks og åtte motorer.
  Og tsar-Russland har allerede blitt en formidabel rival ...
  Og nå, på den tunge tanken "Peter" - en av de aller første blant de svulmende, kjemper mannskapet på Alenka.
  Til tross for marsfrosten i Alaska, kjemper jentene barbeint og kun i bikini. Og tanken er veldig kraftig i Russland.
  Alenka skyter fra et kraftig og svært dødelig våpen, og sier med et smil:
  - For kongen dør de som helter, for en politiker uten konge i hodet, de blir til lik i løpet av livet!
  Anyuta noterte med et blunk til sine grusomme partnere og slo også fienden med en kanon:
  - Det er ikke noe dummere enn å dø for en uverdig person, men det er enda verre å dø for en absurd idé!
  Alla slo også med kolossal kraft, flyttet den nakne hælen inn i pistolens sluttstykke og ropte:
  - Den største herskeren er ingenting for Gud, og den mest ærlige politikeren, moralsk elendighet foran en virkelig person!
  Maria ga et utbrudd med maskingevær, og mekket ned fiendene veldig aggressivt:
  - Snøen er hvit, men den blir svart fra industrivalg, en person er født ren, men lærer å bli en gris, etter å ha gått inn i politikken!
  Matrena erklærte, og knuste amerikanerne som angrep henne med vill lidenskap:
  - Politikeren prøver å fremstille seg selv som hvit og luftig, men faktisk er han stikkende som en kaktus, bare ikke i ørkenen, men midt i en skog full av eik og sagstubber!
  Marusya skriblet mot fienden, og skjøt også fra en kanon, ødela den amerikanske bunkeren og knirket:
  - Hvis du vil leve som en hvit mann, gjør mørke ting med umenneskelig skruppelløshet!
  Olimpiada tok den og trykket den nakne hælen på pedalene, og prøvde å få fart på den mektige tanken hennes og ropte:
  - Å leve som en hvit person avhenger ikke av hudfargen, men av mengden grå substans i hodet, og den lyse begavelsen i evnen til å lure folk!
  Og jentehelten vil bryte ut i latter ...
  Tsarhæren beveger seg over Alaska... Og mot slutten av våren 1922 har den allerede gått inn i Canada.
  I kampene viste den tsaristiske hæren seg å ikke være svak i det hele tatt. Og jentene kjemper på himmelen på jagerfly.
  Anastasia Vedmakova skjøt ned et amerikansk fly med bare tærne sine og knirket:
  - Lykke kan ikke bygges på blod, men ved hjelp av penger kan du i det minste bygge en illusjon av velvære!
  Akulina Orlova tok den og med bare tær pekte maskingeværet mot målet og krasjet inn i fienden, utstedte:
  - Du kan lodde enhet med jern og blod, men blod, som syre, vil korrodere ethvert metall, men kjærlighet vil binde seg med en slik kjede at den ikke bryter titan!
  Margarita Magnitnaya slo, og kuttet fienden, og fikk ham til å brenne og knirke:
  - Djevelen skapte politikk for at folk skulle få et lite håp fra nattergalene, og mye nebb fra hanene, og et uoversiktlig antall plager galt av politiske kråker!
  Jenter er veldig kloke krigere, der det er så mye varme og stort press.
  Alice og Angelica skyter også og klipper ned fiendene.
  Alice skjøt, slo ned fienden og utstedte:
  - Satan ble født da en politiker først lovet det umulige selv for den allmektige Gud!
  Angelica kastet en granat av ødeleggende kraft med de bare tærne, rev amerikanerne og knirket:
  - Ingen har noen gang sett Gud, men diktatoren blinker på skjermen hele tiden, og han vil også bli som den allmektige, selv om han selv ser mer ut som en snakkesalig narr!
  Alice kastet igjen den dødelige granaten med bare foten og kvitret mens hun glir:
  - Det er ingen som er sterkere enn den allmektige Gud, men i ondskapen er politikeren Djevelen overlegen, og er i stand til å love noe utenfor den allmektiges makt!
  Angelica tok også og kastet opp eksplosivpakken med den bare hælen, og kurret aggressivt:
  - Hvis noen tror at det ikke finnes noen Gud, ser på vår verden, så sørg umiddelbart for at Djevelen eksisterer - ser på politikerne!
  Victoria og Veronika kjemper også her.
  Victoria kastet den bare, meislede foten og rev en masse motstandere i revne stykker:
  - En politiker har mindre samvittighet enn molekyler i et vakuum, men det er flere løfter enn dråper i havet!
  Veronica bemerket, skjøt mot fienden og slapp en boomerang med bare tær og vyaknula:
  - Det er ingen tørre steiner i elva, ærlige mennesker i politikken, føler medfølelse blant diktatorer, og de som stemmer på de som bærer en stein i hjertet vil bli straffet!
  Stalenida kjemper også her i tsarhæren. Og med den skarlagenrøde brystvorten trykket hun på knappen og knirket:
  - Du kan telle alle dråpene i havet, alle stjernene på himmelen, men politikere gir ut så mange valgløfter at selv den allvitende allmektige Gud ikke vet det nøyaktige tallet!
  Tamara slo også Yankee-troppene. Hun snudde Maccabee-tanken med et presist treff og kurret:
  - Når en diktator tilbakestiller vilkårene for regjeringen, har livsverdiene til undersåtter under slik kontroll en tendens til null, og løfter reduseres til ingenting!
  De fire store kjempet også her.
  Natasha avfyrte lyn fra den skarlagenrøde brystvorten, brente Yankee-soldatene og kurret:
  - Etter å ha tilbakestilt vilkårene for diktaturet, vil du ikke være i stand til å viske ut til ingenting, og minnet om tyrannens forbrytelser og feil!
  Zoya sprengte også en magisk plasmapulsar fra en jordbærbryte og knirket:
  - Diktatoren har en kølle i hendene, men likevel blir han den som ikke lar seg kjøre inn i en storfestall!
  Augustine stakk også med stråler av kampmagi fra de skarlagenrøde brystvortene og kurret:
  - Gud ga ikke en gris horn, en allmakts diktator, en straffefrihetspolitikk, men en kvinne med evig ungdom, men alle har en sjanse til å få det de fortjener!
  Svetlana slapp med en latter ut en ødeleggende flekk fra jordbærvortene, fullstendig ødeleggelse, og uttalte:
  - En ulv har hoggtenner, en løve har klør, en rev har en hale, en politiker har en tunge, en mann har et hode, og en elendig gris er i trøbbel - horn vokser ikke!
  Så de fire kjemper som jentene er super...
  Og på himmelen blir Albin og Alvin tresket av USA for Tyskland. Jenter også, hva kan jeg si - super klasse!
  Albina trykket på knappene på joysticken med bare føtter, skjøt ned et amerikansk fly og kurret:
  - Ulven mates av raske ben, kvinnen er nakne og slanke bein, ulven plager offeret med hoggtenner, kvinner slår i hjel med lange tunger!
  Alvina, knuste fienden og slo ned ved å trykke på den nakne hælen hennes, tok den og kurret:
  - Løping forlenger livet, men hvorfor lever en hare så lite? For han løper ikke, men løper, og den som løper, lider ikke av lang levetid!
  Jentene knuser selvfølgelig amerikanerne på himmelen fullstendig. Canada er allerede tatt til fange, og kamper er i gang på selve Amerikas territorium. Her er motstanden hard, men ikke systemisk nok. Men likevel rykker de tyske og russiske, og så de japanske enhetene frem. Det er et ekte amerikansk klipp. Og her kommer selvsagt jentene først som fightere.
  Nicholas II bemerket dette:
  - Det er kvinner i vårt Russland,
  At de kjører fly på spøk ...
  At alle i universet er vakrere,
  Knus fienden i stykker!
  
  De er født til å vinne
  For å glorifisere Russland i århundrer ...
  Tross alt, våre oldefedre,
  De samlet en hær til dem med en gang!
  Dette er faktisk både kult og stridbart ... Endelig har koalisjonen nærmet seg New York og Washington. Og USA kapitulerte. Bare 25. desember 1922. Dermed tok den første verdenskrig slutt.
  Verden ble roligere, og koloniene ble omfordelt. De erobrede land-vinnerne fordøyd. Det var en rask økonomisk bedring over hele verden. Russland utviklet seg spesielt raskt. Selv om det selvfølgelig ikke kan være evig fred ...
  En ny krig er under oppsikt mellom Tyskland, Østerrike-Ungarn, som har skaffet seg kolonier, og Russland. Det som betyr noe her er hvilken side Japan er på.
  Tyskerne ønsker å vinne over samuraiene til sin side, og russerne til deres. Og mye avhenger av dette - hvem som blir vinneren.
  Vel, andre verdenskrig er en annen historie. Men med slike kjempende og tøffe jenter kan Russland i prinsippet ikke tape. Så la jentene våre være strålende!
  
  KURSK DUT UTEN ANDRE FRONT
  I et av de parallelle universene vant Japan Battle of Midway - slik det burde vært med en sannsynlighet på nitti prosent. Og så erobret den hawaiiske skjærgården. Samurai traff også India. For å redde sin største koloni ble Churchill tvunget til å overføre deler av troppene fra Egypt. Noe som førte til at operasjonen "Torch" ble utsatt.
  Dette har imidlertid ennå ikke påvirket krigsforløpet i øst. Tyskerne ble beseiret ved Stalingrad. Den røde hæren var på fremmarsj i Ukraina, men så gjenopprettet Mainstein delvis situasjonen. Og frontlinjen var den samme som i det førti-tredje året i virkelig historie.
  Men i Egypt ventet Rommel fortsatt på forsterkninger, inkludert Tiger-tankene - tretti splitter nye stykker og ytterligere fire tyske og åtte italienske divisjoner. Og han klarte å beseire de fortsatt svekkede britene ved å nå Suez-kanalen. Under disse forholdene tilbød Churchill i april 1943 tyskerne en våpenhvile i ett år. Roosevelt, som ble slått på havet av japanerne, og i økende grad ble USA plaget av det økende antallet tyske ubåter, foreslo også en våpenhvile i årevis. Og bombingen av Det tredje riket senket intensiteten enda tidligere.
  Dermed tok det tredje riket kontroll over Nord-Afrika, og frigjorde hendene i vest.
  Og også superas Johann Marcel forble i live. Og dette er også et stort pluss for Det tredje riket.
  Dermed utsatte Hitler igjen Operasjon Citadel for å konsentrere flere styrker der og få en teknologisk fordel.
  Marseille skjøt ved slutten av det førtiandre året ned tre hundre fly, og for dette mottok han igjen Ridderkorset av jernkorset, med gyldne eikeblader, sverd og diamanter.
  Deretter ble han overført til østfronten. Noe som viste seg å være mye kulere og ikke mindre vellykket for Marseille.
  Men han fortsatte å kjempe og for fem hundre fly mot sommeren 1943 mottok han Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. I tillegg mottok Marseille Luftwaffe Platinum Cup med diamanter for fire hundre fly. Også ved at august bringer
  Antallet nedstyrte fly opp til seks hundre Marseilles mottok et gullkors av militær fortjeneste med diamanter. Den første blant soldatene i Det tredje riket som oppnådde en slik pris.
  Den nazistiske offensiven på Kursk Bulge begynte først 1. august 1943. Det var flere årsaker til forsinkelsen. Inkludert ønsket om å teste de nyeste stridsvognene i kamp. Og ikke bare kjent i virkelig historie: "Tiger", "Panther" og "Ferdinand". Men "Løven", som tyskerne var i stand til å lansere inn i serien, av den grunn at etter seieren på Midway ble bombingen av Det tredje riket mange ganger svakere, og Fritz hadde nok ressurser til å bringe "Løven" tank til serieproduksjon. Noe tidligere ble arbeidet med "Tiger" -2 fullført. I virkelighetens historie kunne den vært lansert seks måneder tidligere til masseproduksjon, men forventningen til Panther -2 forhindret det. I dette tilfellet ga Hitler installasjonen raskere "Tiger" -2 for å lede inn i en serie. Og for å gjøre Panther -2 mer perfekt, slik at den med bedre beskyttelse ikke vil veie for mye og ha lavere silhuett. Og selvfølgelig Mus. Også denne maskinen, på grunn av det faktum at de allierte forstyrret tyskerne mindre, og deretter helt sluttet å forstyrre, ble også laget i metallform tidligere, og klarte å gå inn i en liten serie.
  Så tyskerne hadde allerede i tjeneste 1. august: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" og "Ferdinand". Dessuten så "Tigeren" allerede ut, som "Ferdinand", noe utdatert. Og "Lion" som veide nitti tonn, lignet en forstørret "Tiger" -2. Bare siderustningen er 100 mm tykkere i skråninger, og pistolen er 105 mm tykk ved 70EL løpslengde. Riktignok viste virkelige kamper at dette er en 88 mm kanon med 71 el og raskere og bedre, selv om løven har kraftigere, men bare fem skudd i minuttet mot åtte, og pluss, selvfølgelig, en mindre tilførsel av granater.
  Økningen i kaliber er også et minus ...
  Generelt samlet tyskerne kolossale styrker ... Og de var i stand til å oppnå luftoverherredømme. Og den røde hæren skapte et kraftig forsvar. Tyskerne hadde flere stridsvogner, infanteri, kanoner og spesielt fly enn i virkelig historie. Men allikevel, sammen med reservene til Steppefronten, samlet USSR mer enn to millioner soldater og offiserer, fem og et halvt tusen stridsvogner, rundt tretti tusen kanoner og utskytere og rundt tre tusen fly. Og samtidig et høyt utviklet forsvar ingeniørmessig.
  Tyskerne samlet sammen med de allierte mer enn halvannen million soldater, fire og et halvt tusen stridsvogner, seksten tusen kanoner og gassutskytere og rundt fire tusen fly.
  Dermed hadde Fritz kun overlegenhet i luften, og ga etter for bakkestyrker. Spesielt innen artilleri. Men på den annen side hadde USSR en større prosentandel av lettere småkalibervåpen. Fritz hadde en stor fordel i tunge stridsvogner og selvgående kanoner. I tillegg var det generelle mobilitetsnivået til den tyske hæren høyere. Tyskerne hadde en fordel i antall motorsykler og lastebiler og biler. Dessuten har Lend-Lease-leveransene praktisk talt opphørt.
  Så styrkene er omtrent i nivå, og utfallet av kampen er uklart. Tyskerne er kanskje av bedre kvalitet, men de sovjetiske troppene fikk også mye kamperfaring. Mange SS-divisjoner.
  Røde hær i defensiven. Så sjansene er omtrent femti-femti.
  1. august klarte tyskerne å oppnå en viss taktisk overraskelse, men ikke strategisk. Denne gangen klarte nazistene å utspille den røde hæren ved å skli feilinformasjon, og artilleriforberedelsen fant ikke sted.
  Så flyttet de fascistiske monstrene.
  På tanken "Lion" rir det kvinnelige mannskapet på Gerda. Jentene er klare til å kjempe. Skjell spretter av rustningen på tanken som erter. Du kan ikke ta noe på pannen hans.
  Gerda avfyrer et skudd med bare tærne og sier:
  - En politiker er så dritt at det er best å dukke opp i det urolige vannet i en valgkamp!
  Charlotte skyter etter henne og treffer også den sovjetiske kanonen og sier aggressivt:
  - Politikere, som barn, liker å komponere mye, men i motsetning til barn gjør de velgerne til foreldreløse sinn!
  Lupanula fra maskingeværene til tanken "Lion" og Christina, og la merke til:
  - Politikeren bruker sin lange tunge som et nett for å fange velgere med øyenstikkernes intelligens!
  Magda skjøt også ut av kanonen etter tur, kurrende:
  - En politiker er en prostituert hvis tunge er for lang til å gi glede, og beina er for korte til å presse henne til topps!
  Og tyske fly kjempet på himmelen. Denne gangen kom ME-309 inn i serien, siden de allierte ikke bombet og det ble lettere å gå over til produksjon av et nytt, mer avansert og kraftig fly.
  ME-309 hadde en hastighet på opptil 740 kilometer i timen, som er ganske mange propelldrevne kjøretøy, og tre 30 mm luftkanoner og fire 14 mm maskingevær. Sju skytepunkter for en enseters jagerfly er mye.
  Selvfølgelig er Johann Marcel utenfor konkurranse, men to tyske jenter, rett og slett piloter av høyeste klasse, åpnet karrieren: Albina og Alvina. Og de er vakre, og de kjemper på Kursk Bulge barbeint og i bikini.
  Albina veltet en sovjetisk bil i farten og knirket:
  - Politikeren ønsker å bli en himmelsk, men han har bare stolthet til himmelen, men faktisk er han en demon fra underverdenen!
  Alvina bemerket aggressivt, og skjøt ned et annet fly fra den røde hær:
  - En politiker har et nebb å bevege på og en tunge å stikke med, men denne fjærkledde fuglen mangler vingene til å heve seg over sine egne problemer!
  Albina skjøt igjen ned en sovjetisk Yak på himmelen og kurret:
  - En politiker er en ørn, og det er ikke så ille hvis han er vingeløs, det er mye verre hvis han er en hjerneløs kuk!
  Alvina tok og skjøt ut et utbrudd av flyskall mot fienden og kurret:
  - En politiker, som en kvinne, er lunefull, og elsker å gi seg for penger, men han er bare i stand til å føde monstre med kontroll, geiter i hagen, og griser i lomma!
  Jentene gjorde et hugg ut av sovjetisk luftfart ...
  Albina på ME-309 kuttet av den sovjetiske bilen og bemerket:
  - Teknikk uten menneskehender er død, og uten hjerner dreper den skaperen!
  Alvina var villig enig i dette, og skjøt ned en sovjetisk frontlinjebombefly ved hjelp av de bare tærne:
  - Hvis kommandanten er en vær, så vil ingen teknikk, selv oppfunnet av en rev, hjelpe til å vinne en duell med en som ikke er en hakkespett!
  Jenter i himmelen De kjempet mot den røde hæren som klissete. Tyskerne var i stand til å kile seg inn i stillingene til de sovjetiske troppene. Og de to første dagene tilbakela vi femten eller tjue kilometer.
  Tank "Maus" deltok i kampene for første gang. Den har også et jentelag, ledet av Adala.
  Den tyske bilen veier hundre og åttiåtte tonn. Dette er ganske mye vekt. Og det beveger seg hardt.
  Adala avfyrer sin 128 mm kanon mot de sovjetiske linjene og kurrer:
  - Hvis en politiker alltid er en gris, så er en diktator i hvert fall noen ganger en løve, men samtidig river han fettbiter fra velgeren!
  Agatha var enig, og avfyrte 75 mm kanonen sin, og brukte også de bare tærne:
  - En soldat er på noen måter bare en brikke på et sjakkbrett, men han kan bli en general, en politiker, selv om han er en viktig skikkelse, vil for alltid forbli en blanding av rev og gris!
  Tankbiljenta Matilda slo ut med maskingevær og kvitret og blunket til gutta:
  - En person har to hovedfiender: fattigdom og alderdom, men hvis den første kunne bli beseiret av noen, så er det bare én frelse fra den andre - døden!
  Viola, også en vakker jente, mens hun kjørte tank, kurret og blottet tenner, fargen på perler:
  - Både kongen og slaven er født av en kvinne med smerte, men politikk føder svik med uutholdelig pine for velgerne!
  Dominica, som hjalp til med å laste et tungt prosjektil inn i et kraftig våpen, bemerket ganske logisk:
  - Når Gud vil straffe lett, fratar han sinnet til herskeren i én presidentperiode, men hvis den allmektige vil straffe seriøst, så blir velgerne fratatt et rimelig valg for alle selskaper!
  Og jenta vil bryte ut i latter. Og de vil ramme de russiske troppene ganske grundig.
  "Maus", tanken er selvsagt stor, og godt beskyttet fra alle vinkler. Men dyrt, tungt, tregt. Men skjell fra ham strømmer som erter. I denne forbindelse er denne tanken egnet for et gjennombrudd, og den er tillatt fremover. Han bare tok den og sprengte seg selv i luften på en mine.
  Agatha bemerket sarkastisk:
  - Når Gud har et tidstrøbbel, har ikke velgerne nok tid til å omvende seg fra valg av politikere!
  Adala avfyrte kanonen sin mot de sovjetiske stillingene, snudde haubitsen og hveste:
  - Selv om velgeren er sju spenn i panna, vil han likevel velge politiker med sju fredager i uken, og en evig fridag i oppfyllelse av valgløfter!
  Matilda, skriblet fra maskingevær, kravlet på "Maus" til sovjetiske soldater og drepte russerne, bemerket:
  - Det er bedre å ha én konge enn syv gutter på tronen, syv barnepiker har et barn uten øye, syv gutter har makt uten en konge i hodet!
  Viola prøvde å trekke tanken ut av minefeltet, lente seg på sine bare føtter og la merke til:
  - Selv tyranni er bedre enn fullstendig anarki, én stor ulv vil drepe færre mennesker enn en million mygg mettet med infeksjon!
  Dominika, som ga etter for et annet tungt prosjektil, bemerket ganske rasjonelt og klokt:
  - Elefanten er redd for en liten mus, en formidabel diktator av imperiet vil falle ned en bitteliten dråpe gift, og en liten basill vil legge ned en milliard mennesker!
  Den mektige "Maus" i revers krøp liksom tilbake. Nazistene var klare for nye seire eller vice versa bashing.
  Kursk-bulen buldret og glitret ... Og kampene her er så grusomme og rasende.
  Som utbrudd av lavastrømmer. Og ikke stopp, ikke bytt ben ...
  Skinn ansiktene våre, glitrende støvler ...
  Hitler mottok nyheter fra fronten hver time. Offensiven gikk ikke helt etter planen, men nazistene kilet inn. Tank "Mouse" viste sin overlevelsesevne. Det samme er Leo. Men generelt sett er ikke supertunge biler særlig gode. "Panther", på grunn av svakhetene til sidene, var ikke særlig seig. Men "Tigeren", som på grunn av sin firkantede form ble ansett som foreldet, virket ganske bra. Kanskje den beste av alle tyske stridsvogner. Og dette var selvfølgelig en liten oppdagelse av Kursk-bulen.
  På himmelen tok tyskerne makten. Og Johann Marcel strålte som alltid og slo ned dusinvis av russere. Men selvfølgelig viste jentene Albina og Alvin seg sterkt frem. Ace Huffmans nye stjerne begynte også å stige. Og Rudel ødela også sovjetiske stridsvogner i et angrepsfly. Og Helga dukket også opp på Focke-Wulf. Jenta er også et veldig sterkt ess.
  Hun erklærte til og med, og traff en annen sovjetisk tank:
  - Sjakk krever logikk, intuisjon og oppfinnsomhet for å vinne, i politikk er én slemhet ofte nok, selv om seier alltid er pyrrhus!
  Rudel var enig i dette, han var fortsatt ung og ennå ikke krøpling:
  - En kriger i krig er beslektet med Satan, om ikke med makt, så av mot som han skynder seg mot krigsguden med!
  Tyskerne kjemper selvfølgelig hardt. Men den røde hæren kjemper også som en titanlegering. Og de sovjetiske jagerflyene gir ikke et eneste skritt, uten kamp.
  Alenka er også i kamp med laget sitt foran spissen av nazikilen. Og tyskerne elsker å knekke fienden på denne måten.
  Alenka kastet en bombe med en barfot av dødelig kraft og knirket med en latter:
  - En person er født med ønsket om å kjenne visdom, men bare en geit er født med skjegg, og det er ikke alltid bokstavelig!
  Anyuta, som skjøt mot nazistene, var lett enig i dette, og kastet en granat med bare foten:
  - En mann vil ha styrken til en okse, men sinnet til et esel gjør ham til en vær for en grillfest!
  Alla, skyter mot fienden og kaster en eksplosiv pakke med bare tærne, vyaknula:
  - Det er ingenting umulig for fremgang, bare for å gi lykke til alle, han er maktesløs, på grunn av allmakten til menneskelig misunnelse og egoisme!
  Maria slo også fienden, knuste tanken grundig med et kast med bare foten og kurret:
  - Selv den allmektige Gud er maktesløs til å gi lykke til alle, så selv den allmektige har ikke funnet en motgift for slike egenskaper: når alt ikke er nok for en person, og det ser ut til at alt er bedre med en nabo, inkludert hans kone!
  Marusya fra denne barfotbataljonen med jenter kastet en hel haug med granater med bare såler og kurret:
  - Ekte lykke er ikke når du har alt du vil ha, siden dette er urealistisk selv for en milliardær, men når du slutter å misunne naboen din - selv om dette ofte er en fantasi!
  Matrena, denne solbrune, muskuløse jenta i ingenting annet enn truser, lanserte en tung, hjemmelaget eksplosiv kullpakke med bare føtter, og kurret:
  - Det så ut til at det var lettere å beseire misunnelsen til en nabo og se nøye på kona hans, men noen ganger er det lettere å slippe himmelen på bakken enn å slutte å være sjalu på suksessen til en annen!
  Olympias er en mektig heroisk jente som tok og kastet opp en hel tønne med eksplosiver, rev i stykker en masse fascister og til og med snudde Panther-tanken og kvitret:
  - Hvordan kan du beseire egoismen i deg selv - slutt å huske at din forfar er en ape, men husk at du ble skapt i Guds bilde og likhet og født av den Allmektige, og at hovedmålet ditt er å tjene de himmelske!
  Men Stalenida siktet sammen med de barbente Tamara og Veronika en 203 mm kanon. Og hvordan det blåser ut av det på musene. Teoretisk sett kan et slikt våpen til og med gjennombore dette monsteret, men ... Prosjektilet, selv om det er tungt, er ikke pansergjennomtrengende, og rikosjetterer fra rustningen til dette monsteret. Likevel 250 mm skrått metall i pannen. Slik er etableringen av ingeniørtanken til Det tredje riket.
  Steelenida bemerker med en latter:
  - En person går fra en ape til allmakt, en politiker beveger seg oppover karrierestigen fra en revetudse, til et svinediktatur!
  Victoria, Veronica og Tamara, hvilende på sine bare føtter, la et hundre kilos prosjektil inn i pistolen og begynte å rette den.
  Victoria, denne vakre jenta i bikini, som blotter tenner, bemerket vittig:
  - Mange problemer venter på en person i livet, men etter døden har sjelen ennå ikke funnet et sted for seg selv, synder er ikke tillatt i himmelen, og haner vil hakke i helvete!
  Veronica, som hviler de bare hælene sine på det smaragdfargede gresset, var også enig i dette:
  - Kroppen er noen ganger vanskelig å ha på seg, og sjelen er vektløs, hvis du levde syndig, finner du ikke et hjem i paradis!
  Tamara med en latter, blottende tenner, ganske logisk erklært, blåser gnister fra tennene hennes:
  - En mann liker å se på de bare bena til kvinner, og en kvinne liker å kjøre bil, etter å ha tatt på seg sko før ørene, og etter å ha revet av tre skinn av en mann under hælen!
  Stalenida blottet tennene sine i et hvittannet og veldig aggressivt smil, og la de nakne, runde hælene sine og la merke til:
  - En mann under en kvinnes hæl på en elegant sko er mye mer behagelig enn under en diktators støvel, spesielt hvis han er en bastsko med intellekt!
  Victoria fniste da hun sendte prosjektilet i en bue og sa:
  - En politiker er alltid et pukkelrygget dyr, men han har til felles med en kamel, bare at han ville spytte på oss!
  Veronica erklærte aggressivt, blunkende og vakkert uttalt, med stor verdighet:
  - Politikeren spytter på oss som en kamel, men samtidig vil han at ryggen vår skal bøye seg som pukler i en bue for hans ubetydelighet!
  Tamara la aggressivt merke til, og trakk opp et annet, enormt, destruktivt prosjektil:
  - En kamel er en ørkendamper, og en politiker er en gris som gjør et blomstrende land til ødemarker!
  Den tredje dagen avanserte tyskerne litt mer. "Mouses", "Lions", "Tigers" og "Panthers" begynte å bryte sammen oftere. Det ble mye bråk med dem.
  Gerda bemerket ved å sende et prosjektil fra en kanon mot en sovjetisk bunker. Den kraftigere tyske pistolen var mer effektiv her enn de små granatene til Panther.
  - Jo tyngre kjøttet til en mann er, desto vanskeligere er det for ham å bli en vekt i øynene til en kvinne som et instrument for kroppens glede!
  Charlotte bemerket, og sendte et dødelig prosjektil på posisjonen til de sovjetiske troppene:
  - Hjerner er myke å ta på, men har mer penetrerende kraft enn støpejernsnever!
  Kristina skjøt mot fienden, slo ut de sovjetiske troppene og kvitret og blottet tenner:
  - Hvis hodet ditt er fast bein, vil posisjonen i livet være skjør!
  Magda dunket mot fienden med bare tærne, knuste ham, snudde den russiske kanonen og bemerket:
  - Det er ingen større styrke for en person enn erkjennelsen av egne feil, men for en politiker er dette nytteløst, siden han skjemmer bort helt bevisst, og velgeren tar feil ved å velge ham!
  Jenter er slik at du ikke kan krangle med dem ...
  To kvinnelige snikskyttere Alice og Anzhelika kjemper også fra sovjetisk side.
  De traff også nazistene.
  Alice skjøt og sa og blunket til partneren sin:
  - Hvis du er en eik martinet, bør du være den samme generalen av tamburiner, som en naken konge, som chipsen ble fjernet fra!
  Og med bare tærne kastet hun en granat og rev nazistene fra hverandre.
  Angelica treffer også Fritz, og bukker med sin bare hæl for dødens ødeleggelse og knirker:
  - Politikeren i sin egoisme kan ikke en gang love noe nyttig for velgeren, siden gullfjellet, som ikke er verdt en krone, bare kan knuse!
  Alice skjøt igjen nøyaktig mot fienden, kastet en dødelig en med fingrene på det bare beinet hennes, og knirket:
  - I løgn er ikke politikeren likestilt, i å rettferdiggjøre manglende oppfyllelse av løftet er han en virtuos i det hele tatt!
  Angelica fniser, og streken avskjærer mange fascister, og en haug med granater flyr fra skjønnhetens bare såle. Jenta brøler:
  - Politikeren prøver å lyve for å snappe brorparten, og svine for fettbitenes skyld, men han utgir seg bare for å være en løve, men en ekte gris!
  
  KNUSENDE SLAG AV CHAMPION KARPOV
  Anatoly Karpov i 1984 klarte å beseire Garry Kasparov på kampen om verdensmesterskapet i den trettiførste kampen. Og kampen endte med en score på seks - null i favør av Anatoly Karpov. Det tredje tilfellet i historien til sjakkkamper for verdensmesterskapet, som endte i en tørr score, da den regjerende verdensmesteren ikke klarte å vinne et eneste parti.
  Anatoly Karpov var også i stand til å overgå Bobby Fischer og ELO. Det var en fantastisk seier - en å være stolt av.
  Frustrert ble Garry Kasparov deprimert og sluttet å spille sjakk.
  Anatoly Karpov fortsatte sine forestillinger. I 1986 hadde han en duell med Sokolov. Kampen gikk også helt fra starten til ett mål, etter elleve kamper ble stillingen: fire null i favør av Karpov. Og bare det trettende spillet Sokolov, ved å bruke en uventet nyhet, klarte å suge poengsummen. Men Karpov avsluttet likevel motstanderen i den fjortende kampen og i den attende. Denne kampen ble overveldende dominert av Karpov. Og Karpov er allerede fem ganger verdensmester som Mikhail Botvinnik.
  Men i 1988 fant en duell med Yusupov sted. Anatoly Karpov ble ansett som den klare favoritten. Han er ikke engang gammel enda. Og Yusupov tapte allerede for Sokolov, som nesten ble fullstendig beseiret av Karpov. Og generelt ble han ikke ansett som en slik superklasseutøver. Og når det gjelder rating, lå han langt bak Karpov. Men Garry Kasparov var til og med foran ham før den ødeleggende kampen.
  Men kampen viste seg å være mye mer sta. Sensasjonen oppsto helt fra begynnelsen, da Yusupov tok ledelsen. Så utlignet Karpov og tok ledelsen i den tiende kampen. Men den trettende Yusupov beseiret og utlignet. Og seksten kamper påførte Karpov et sensasjonelt nederlag med det sicilianske forsvaret, ved å bruke en ny gambit.
  Og gikk frem! Det var grusomt!
  Karpov klarte å utjevne poengsummen igjen bare i det tjueandre spillet ... Så rykket han fremover i det tjuesjuende spillet. Og etter å ha vunnet den trettiførste kampen, klarte han å score fem-tre ... Spillet fortsatte med stor utholdenhet helt til Anatoly Karpov satte et vinnerpoeng i den førtiførste kampen.
  Kampen viste seg å være den lengste i sjakkhistorien - førtifi partier, og veldig sta. Og Yusupov fikk autoritet og respekt med en så tøff ugjennomtrengelig motstand mot verdensmesteren.
  Og Anatoly Karpov overgikk Mikhail Botvinnik ved å bli seks ganger verdensmester.
  I 1990 spilte Anatoly Karpov igjen en kamp om verdensmesterskapet. Og mot ham er Vishy Anand. Ung sjakkspiller fra India. Atten års forskjell. Karpov fyller snart førti. Og motstanderen hans er fortsatt tjueen år gammel og blir snart tjueto. Hvordan det minner Kasparov. Og Anands vurdering er ikke dårlig. Og det er store seire i turneringer.
  Og slik begynner den harde kampen. Som forventet var kampen med Anand en ekstraordinær begivenhet. Og det blir et alvorlig slagsmål i det.
  Faktisk, først utvekslet Karpov og Anand slag. Så tok Karpov ledelsen... I den sekstende kampen utlignet Anand... Bare i den tjuesjuende kampen var Krapov foran igjen... Så utlignet Anand igjen i den trettiandre kampen... I den førtiførste kampen tok Karpov ledelsen igjen. Og han vant det førtisjuende møtet, men Anand vant i det førtiåttende ... Deretter ble det for første gang i sjakkhistorien annonsert en pause i tre måneder, den lengste i kampens historie.
  I denne kampen viste Anand stor dyktighet i forsvar. Og han var preget av en rekord og en verdensrekord.
  Etter tre måneder ble kampen gjenopptatt... Etter uavgjort i den førti-niende kampen, vant Anand den femtiende. Og stillingen ble utlignet ... seksten flere uavgjorte resultater fulgte, helt til Karpov til slutt vant den sekstisyvende kampen. Og superkampen er endelig over.
  I 1992 forsøkte Anatoly Karpov å bryte Laskers rekord for antall vunne verdensmesterskapskamper. Og engelskmannen Short ble hans rivaler. Som slett ikke ble ansett som en favoritt og hadde en ganske lav rating.
  Men Anatoly Karpov tapte to kamper i starten av slagutvekslingen, ledelsen var to poeng. I den trettende kampen kunne Short øke poengsummen med fire mot én. Og det var allerede en sensasjon. I den tjuefjerde kampen vant Short igjen, og brakte stillingen til fem en. Og nå tetter den tjuesjuende delen av Karpov gapet. Men i den trettiandre kampen scorer Short det sjette målet og blir verdensmester. Samtidig med en meget overbevisende scoring - seks - to! Her er det en virkelig oppsiktsvekkende kamp.
  Men ifølge FIDEs regler har Karpov rett til omkamp. Dessuten går spillet opp til seks seire, og det er ikke noe handicap for mesteren.
  Og hevn ba om det, til tross for Shorts sensasjon. Og i 1993 finner omkampen sted.
  Anatoly Karpov vant først, så tapte. Da vant han tre kamper på rad. Så en annen kamp... Poengsummen ble fem en... Så vant Short tilbake ett poeng... Men i den tjuesjuende kampen satte Anatoly Karpov et vinnerpoeng. Og igjen en rungende seier. Og stillingen ble seks - to, men allerede i favør av Karpov.
  Og dermed blir Laskers rekord slått - noe som er veldig kult.
  I 1994, en ny kamp av Anatoly Karpov. Denne gangen er motstanderen hans Gatta Kamsky. Sjakkspilleren er ung og veldig sta. Forskjellen i alder er tjuetre år. Og det må sies at Karpov har en seriøs rival.
  Kampen startet ikke særlig bra for Kamsky. Etter tjue kamper var stillingen fem - én i favør av Karpov. Men Kamsky vant den tjueandre kampen, den tjuefjerde og den tjuesette - noe som reduserte gapet i poengsummen. Og alle kampene i denne kampen ble spilt til tidskontroll. Karpov vant det tjuesjuende spillet og ble en ni ganger verdensmester. Dette er et enestående og rekordstort resultat i sjakkens historie.
  Anatoly Evgenievich sa at du i det minste må bli en ti ganger verdensmester for at det skal være en sensasjon og en rekord og en rund figur.
  Men i 1996 kjempet Anand igjen med Anatoly Karpov. Denne gangen har inderen den høyeste rangeringen i verden. Og han er på vei oppover. Og Anatoly Karpov er allerede førti-fem, og alle husker hvordan de kjempet for seks år siden. Kampen kommer til å bli tøff.
  De seks første kampene ble spilt i en hard kamp. Sjakkspillerne vant to partier hver... Så fulgte en serie remiser og Anands seier i det trettende parti. Så vant Vishy den sekstende kampen... Og den tjuefjerde i den sicilianske... I den tjuesjuende lukket Karpov gapet... Men den trettiandre kampen ble vunnet av Anand. Og i den trettiseksende kampen brøt inderen gjennom Karpovs forsvar og ble den fjortende verdensmesteren.
  Etter å ha tapt kampen med en score på seks - tre, bestemte Anatoly Karpov seg for å spille som hevn. Nytt, denne gangen tredje kampen for verdensmesterskapet.
  Hvis Karpov-Kasparov-konfrontasjonen i ekte sjakkhistorie var den mest rekordstore, så er her Ananda-Karpova.
  Hundre og tre kamper er allerede spilt, inkludert en rekordkamp på sekstisju dueller. Bortsett fra turneringene. Og så er det den tredje no-limit-kampen.
  Anatoly Karpov er selvfølgelig klar til å utnytte retten til omkamp. Og her igjen kampen mellom to riddere av en kappe og en dolk.
  Året er 1997 - Karpov er førtiseks år gammel. Og det er ikke en lett oppgave å vinne en kamp uten grenser. Men du må vinne.
  Kampen begynte forsiktig... De første åtte kampene endte uavgjort. Så vant Anand... Så vant Vishy den syttende kampen og tok ledelsen med en score på to mot null... Videre seier i den tjuetredje kampen.... Og bare i det tjuesjuende møtet brøt Anatoly Karpov poengsummen. På en eller annen måte, i det tjuesjuende spillet, vinner Anatoly Evgenievich alltid. Og her er de nye spillene... Anand har det ikke travelt... I det førtiførste spillet vinner han fra det førtisjuende. Og svart setter et vinnerpoeng på den førtiåttende.
  Slik endte kampen, den tredje og siste rekordkonfrontasjonen mellom de to geniene.
  Anatoly Karpov innrømmet at tiden hans har gått, og han er fornøyd med at han gikk ned i historien som ni ganger verdensmester og rekordholder i denne sporten. I alt var Karpov verdensmester i tjue år, nest etter Lasker.
  Og Garry Kasparov ble interessert i politikk. Var medlem av rådet. Laget sitt eget parti - "Thinking Russia". I 2000 stilte han til valg som president i Russland og tok sisteplassen. Og snart forlot han aktiv politikk, etter å ha fått en stilling i UD.
  Og den nye verdensmesteren siden 1996 er Vishy Anand. Hinduen klarte å holde ut til 2014 - atten år - bare Lasker og Karpov hadde flere! Men Anand, som spilte kamper annethvert år, var i stand til å overgå Karpov når det gjelder antall kamper og mangfoldet av mesterskapet. Å bli den ti ganger verdensmesteren i historien og spille tretten verdensmesterskapskamper.
  Helt til han ble erstattet av Carleson.
  Virkningen på verdenshistoriens gang viste seg å være betydelig. Fordi universet er annerledes, og alt skifter litt. Garry Kasparov slo Vladimir Zhirinovsky i statsdumaen, som et resultat av at han mistet sin autoritet. Og i 1995 vedtok valget til statsdumaen i stedet for det liberale demokratiske partiet - KRO. Og det endret seg mye. Spesielt når det gjaldt avstemningen om å stille for Jeltsin. Det var nok stemmer i denne statsdumaen, og riksrettssaken fant sted. Jeltsin dro og Jevgenij Primakov ble hans etterfølger. Og fenomenet Vladimir Putin fant ikke sted. Putin trakk seg selv fra stillingen som direktør for FSB
  inn i virksomheten. Men han var ikke særlig vellykket med det. Så han forble en lite kjent tjenestemann.
  Jevgenij Primakov tjente to perioder som president og overlot i 2008 tronen til Luzhkov. Han regjerte til 2016. Også to perioder, og etter ham ble Gennady Zyuganov president. Russlands politikk var mer avslappet, Amerika ble ikke mobbet ... I Ukraina sonet Janukovitsj to valgperioder og tapte i 2020 for milliardæren Porosjenko. Vitali Klitschko bokset litt lenger enn ekte historie ... Stevenson vil vinne, og tre boksere til, inkludert Alexander Povetkin. Og han dro først i 2016, og nektet å kjempe med en bronsebomber.
  Wladimir Klitschko presterte noe mer vellykket. Beseiret Tyson Fury, og deretter Glazkov og Brown. Men likevel, i en alder av førtien, tapte han mot Anthony Joshua. Men han klarte å slå rekorden til Joe Louis. Og dette er også hans enestående prestasjon innen idrett.
  Krim forble en del av Ukraina. Verden er mer rolig og fredelig. ISIS dukket ikke opp. Det var ikke noe terrorangrep den 11. september. Taliban beseiret til slutt den nordlige alliansen og tok kontroll over Afghanistan. Og nå er det fred. Lukashenka, etter å ha sittet i to perioder i 2006, i samsvar med grunnloven, gikk inn i en hederlig pensjon. Og den tidligere statsministeren Sidorsky ble president. Og han tjente også to perioder i og overførte i 2016 makten til Korotkevich.
  Alt ble bedre enn i den virkelige historien. I verden brøt ikke engang koronavirusinfeksjonen ut. Og dette er absolutt en god prestasjon.
  Bobby Fischers sjakkkarriere tok en noe annen vending. Sjakkmonsteret, etter å ha vunnet på Spassky i 1992, tok opp og spilte en kamp med Ljubojevic. Han beseiret ham i en mer ødeleggende stil. Så beseiret han Korchnoi... Han spilte også med Ivanchuk, denne gangen uavgjort. Og i 1999 spilte han en kamp med Karpov opptil ti seire. Med et stort gebyr.
  Selv om det ikke var verdenstittelen, vakte denne kampen enorm interesse.
  Bobby Fischer vant det første spillet... Så en serie på ti uavgjorte og beseiret Karpov som svar... Så en annen serie uavgjorte... Helt til Fischer vant den tjuefjerde kampen, og Karpov vant den tjuesjuende. Så vant Fischer fra den trettiandre kampen. Karpov vant den førtiførste.
  Så utvekslet de slag i den førtisjuende og førtiåttende delen. Og poengsummen ble fem - fem ... Så hvilte begge sjakkveteranene i tre måneder. Forbered deg på å fortsette kampen. Og det er virkelig mulig å slå rekorden sekstisju kamper med Anand i denne kampen.
  Og gebyret for kampen er også rekordhøyt. Hundre millioner dollar ... Og selvfølgelig er en lang kamp i forskjellige byer det mest lønnsomme. Dermed lever Bobby Fischer opp til forventningene ved å kaste ut den eller den konikken. Og arrangere skandaler nå og da.
  Enten kommer han i hjelm, eller så vil Karpovs anklage ham for å bruke synske. Og så på mange andre måter. Og han tok på seg speilbriller, redd for et hypnotisk blikk.
  Den førti-niende batchen var intet unntak. Fisher, kledd i et julenissekostyme, begynte å dele ut gaver. Og det så ganske morsomt ut. Spillet endte uavgjort... Så tolv remiser til...
  I det sekstiandre spillet returnerte Fischer igjen til trekk E-2 - E 4, og Karpov valgte igjen Karo-Kan. Fischer klarte å finne et angrepsløft og fikk overtaket. Spillet varte i nesten hundre trekk til Karpov la opp i en håpløs posisjon... I den sekstisyvende kampen klarte Anatoly Karpov å utligne. Så, fra det sekstiåttende parti, ble den forrige rekorden til Karpov og Anand brutt ... Og den lengste serien på tjue uavgjorte i sjakkkampens historie strakte seg. Helt til Bobby Fischer vant i den åttiåttende kampen og tok ledelsen. Stillingen var seks-sju ... Og igjen nittiseks kamper og ytterligere tre måneders pause, en serie uavgjorte. Denne lengste kampen i sjakkhistorien ble dekket på TV. Og skapte mange vitser. For eksempel, da hele listen over spill i Fischer-Karpov-kampen ble lastet, måtte klokken endres - en stabel med bøker gikk til en annen tidssone.
  Kampen ble gjenopptatt igjen... Fischer vant igjen i den 100. kampen, stillingen var seks - åtte i favør av Fischer. Og dette er alvorlig. Men Karpov fortsatte å holde på som en stein. Og i den 111. kampen klarte han å tette gapet... Så en rekke uavgjorte... Og Karpov vant den 131. kampen og utlignet. Da var opptil hundre og førtifire kamper uavgjort. Og igjen en pause på tre måneder... En så lang kamp, og stillingen er fortsatt åtte-åtte. Og nå, tre måneder senere, har den kommet tilbake. Den lengste sjakkkampen i verdenshistorien.
  Og dette er veldig alvorlig. Og ganske kult og høytidelig. Og kolossal styrke synlige prestasjoner.
  Og nå gjenopptas kampen om verdensmesterskapet... Fischer spøkte til og med at noen mennesker ikke ville leve å se slutten på denne konfrontasjonen. Og kampen viste seg å være svært betydningsfull.
  Den nye remisserien var den lengste i sjakkens historie, og blokkerte den forrige prestasjonen i denne kampen. Og bare i ett hundre og seksti-første spill vant Anatoly Karpov. Det var bare ett skritt igjen å ta. Men i den hundre og nittiandre kampen fikk Bobby Fischer nok en seier mot slutten og stillingen ble ni - ni! Og igjen en pause i tre måneder.
  Og historiens lengste kamp varte til den første seieren.
  Og det er generelt super - og hyper! Akkurat som på film! Og ingenting kan sammenlignes!
  Denne gangen spilte Fischer og Karpov den femte delen av kampen i Moskva. Og det skal sies billedlig - supert! Og spillet er så fantastisk og kjempende.
  VM-kampen er gjenopptatt. Mer presist, bare en kamp for hundre millioner dollar, den mest rekordstore i verden. Og han gikk med stort press.
  Mer presist fulgte en rekke uavgjorte igjen. Den største serien i sjakkens historie. Førtisyv partier. Selv om det ikke kan sies at det ikke var noen kamp i dem. Og Bobby Fischer og Anatoly Karpov hang på randen av nederlag mer enn én gang.
  Men førtisju uavgjort. En hard kamp - uten det minste kompromiss. Uten noen nåde. Og samtidig blodløs og uten seier fra en eller annen side. Men her kommer den siste to hundre og førtiende kampen i denne kampen. Da er en pause på tre måneder mulig. Bare fra, hvor blir oppfølgeren? Interessen for kampen er alltid stor, og det er mange som ønsker å arrangere den.
  Mange ønsker fortsettelsen av dette opptoget, dette er et supermaraton. Og denne fantastiske, uforlignelige kampen. Som nettopp har blitt super.
  Men Bobby Fischer har andre planer. Han vil tydeligvis ikke kjempe mot Karpov igjen.
  Og i sitt siste, hvite spill er han klar til å sette en stopper for det. Og hva? Lykke til fighter!
  Bobby Fischer kom med en ny plan mot Karpov. Ja, trekket E - To - E fire er allerede glemt igjen. Og nå er valget Karpovs. Etter å ha avvent fra åpne åpninger og spilt lukkede nesten hele tiden, begynte Anatoly Karpov å tenke. Jeg ville spille Caro-Kann... Kronforsvaret hans og tok opp C-bonden, men han flyttet den to ruter. La det bli et siciliansk forsvar og en skikkelig kamp... La en ekte fullblods kamp tordne i siste del av Moskva-kampen.
  Bobby Fischer gnir seg fornøyd i hendene. Han kom opp med en veldig original plan. Uten castleling begynte bonden til kongesiden å kaste seg ut i kamp, og presset dem desperat fremover.
  Anatoly Karpov aksepterte denne utfordringen. Og han var også klar til å kjempe. Selv om Fischers spill så ut til å være antiposisjonelt.
  Begge motstanderne kjempet hardt. Fischer var i stand til å få en fordel i verdensrommet. Og ved å ofre en bonde for å utvikle et sterkt angrep. Anatoly Karpov, som var i tidstrøbbel, gjorde flere feil og fikk sjakkmatt. Så kampen for store penger endte veldig effektivt. Det varte i to hundre og førti partier og viste seg å være en rekord i hele sjakkverdenens historie. Og kanskje generelt sett den lengste kampen i sportens og menneskehetens verden.
  Det var virkelig en kamp ... Og kampen er det du trenger!
  Fischer og Karpov gikk inn i verdenshistorien til alle idretter med den lengste konkurransen. Og en av de høyeste avgiftene i sportens verden. Bare profesjonelle boksere kunne få mer, og på den tiden var det ingen slike avgifter blant dem.
  Bobby Fischer mottok to tredjedeler av premiepengene som vinner. Og Anatoly Karpov med en tredjedel tjente mer enn i sine tidligere kamper. Og selvfølgelig nyter han det. Etter det opptrådte ikke lenger Bobby Fischer, og døde snart. Anatoly Karpov spilte fra tid til annen, men uten særlig suksess. Imidlertid møtte de Kasparov i 2010. Harry har ikke spilt på lenge og har blitt trent. Men Anatoly Karpov ble også eldre.
  Så sjansene var omtrent like store.
  Kampen gikk opp til seks seire ... Også ubegrenset og for mye penger. Om enn mer beskjedent enn hos Fischer.
  Til å begynne med tok Anatoly Karpov, som har spilt mye de siste tjuefem årene siden kampen med Kasparov, ledelsen.
  Etter de første ni kampene var stillingen tre - null i favør av Karpov. Anatoly Evgenievich vant det første spillet. Garry Kasparov, som spilte svart, begynte umiddelbart å ofre og gå til komplikasjoner. Og i den første kampen var det mange overraskelser. Karpov gjorde det første trekket - E-to - E - fire, som var sjelden i hans praksis. Og Garry Kasparov aksepterte først og nektet det sicilianske forsvaret, og begynte å bevege seg helt ekstravagant. Først kastet han F-bonden i kamp, deretter spilte han med ridderen, og igjen, som svar på Karpovs trekk, kastet han nabobonden. Og så tok Karpov en til. Selv om Garry Kasparov vant et tempo, ble han stående to bønder ned og med en svak konge.
  Dette var Kasparovs originale gambit. Som tillot i så fall å få komplikasjoner. Men utbetalingen for ham var to bønder og kongens lite sikre posisjon. Og ett tempo for svart er ikke nok til å vinne. Og White har en stor fordel i sentrum. Karpov konverterte selvfølgelig fordelen sin. Men Kasparov tapte... Så ble det uavgjort og Karpovs seire med White i den syvende og niende kampen.
  Historien så ut til å gjenta seg selv, men i det trettende spillet i det sicilianske forsvaret brukte Kasparov en nyhet og spilte en mer korrekt gambit. Og han klarte tross alt å suge poengsummen ... Og den sekstende delen lukket også gapet. Sant nok, i det syttende klarte Karpov å øke gapet igjen til to poeng. Og for den tjuesjuende kampen var stillingen to - fem. Og dette er allerede alvorlig. Anatoly Karpov så ut til å ville vinne den trettiførste kampen, akkurat som forrige gang. Men denne gangen gikk det ikke. Og Kasparov vant den trettiandre kampen. Videre varte spillet til det førtisyvende spillet, som den slitne og allerede eldre Karpov blåste bort. Og den førtiåttende, hvor Garry Kimovich, etter å ha våknet fra søvnen, utlignet poengsummen.
  Så ble det tre måneders pause... Anatoly Karpov hadde en pause, og her er de med Harry i en bitter kamp. Anatoly spiller White. Og Karpov velger Retis åpning. Noe som aldri har blitt spilt før. Kasparov prøver også å spille utenfor kanonen. Og han får en vanskelig posisjon... Spillet trakk ut lenge. Harry ledet forsvaret med presis nøyaktighet. Og etter mer enn tre hundre trekk fikk han remis. Dette ble fulgt av en serie på atten uavgjorte kamper, og slo indikatoren for den første kampen... Og til slutt, i det hvite spillet, klarte Harry å bryte gjennom forsvaret til Caro-Kann. Han donerte to figurer. En sannhet spilte nesten umiddelbart. Så kom angrepet på kongen. Til slutt sjakkmatt Anatoly Karpov. Og oppnådde til slutt en overbevisende hevn. Selv om med en minimal margin, med ett poeng, før du taper tørr. Men likevel, etter et kvart århundre, tok Garry Kasparov fortsatt hevn. Og hans autoritet er veldig høy.
  Garry Kasparovs seier inspirerte Korchnoi til å utfordre Anatoly Karpov også. Og selvfølgelig var det sponsorer som tilbød en fabelaktig avgift for en kamp opp til seks seire. Korchnoi er tjue år eldre enn Karpov. Men han presterer veldig bra til tross for høy alder. Og så dristig tilbyr hevn. Og i 2013 fant en ny veldig interessant kamp opp til seks seire.
  Viktor Korchnoi mot Anatoly Karpov. Og det er flott! Kampen fant sted i New York.
  En tøff kamp startet allerede fra første kamp. Karpov startet med E to og E fire. Korchnoi spilte uventet Karpovs favorittforsvar: Caro-Kann. Og saken kom raskt til uavgjort. Så kom Korchnoi. De første tolv kampene endte uavgjort. Og så spilte Viktor Korchnoi det sicilianske forsvaret og Naidroff-variasjonen i den trettende kampen. Og som et resultat, i en skarp kamp, klarte han å vinne en overbevisende seier for Korchnoi. Det var en gjensidig kamp med mange ofre, og et vakkert angrep.
  I den sekstende kampen, og selv med White, vant Korchnoi igjen, og økte gapet og fordelen til to poeng. Med tanke på at Korchnoi er åttito år gammel, så ja, han er en suveren sjakkspiller! Og i den tjuefjerde kampen feiret Korchnoi en seier: scoren på tre - null i hans favør, og det så ut til at det ville være en sensasjon og en rungende seier for veteranen. Men Karpov, etter å ha vunnet det tjuesjuende spillet, klarte å gjenopprette sin mentale like balanse. Så vant han i den trettiførste kampen med hvit. Og i det 32. spillet brukte han uventet det sicilianske forsvaret og dragevariasjonen på den åpne åpningen.
  Med tanke på at Karpov vanligvis vant Dragon Variation ved å spille for White, bør en slik avgjørelse anses som uventet. Og Karpov var i stand til å gripe initiativet i en hard kamp og levere en elegant kamerat.
  Scoringen oppklarte ganske raskt. Men Anatoly Karpov mistet igjen aktiviteten og en lang uavgjort serie trakk ut. Helt til førtiåtte kamper var over og en tre måneder lang pause kom.
  Mange fans var misfornøyde med det faktum at begge jagerflyene ikke var for ivrige etter å kjempe.
  Men etter pause, kampen igjen ... Korchnoi begynte å ta mer risiko for å be om problemer. Og i den femtiførste kampen vant han den samme seieren.
  Og igjen tok han ledelsen ... Men i den femtitredje ofret Korchnoi for mye og gikk for langt og ble beseiret. Poengsummen var jevn... Så en rekke remiser... Begge sjakkspillerne oppførte seg passivt. Og først i den nittiende kampen vant Karpov endelig. Stillingen ble fire - fem. Og dette er alvorlig. Etter nittiseks kamper ble det igjen en pause på tre måneder.
  Kampen Korchnoi-Karpov viste seg å bli en veldig tøff konfrontasjon. Etter pause ble kampen gjenopptatt. I det 101. møtet var dragen igjen, men denne gangen hadde Korchnoi et løft i vente. Og dermed tok han initiativet. Og han var i stand til å utvikle et uimotståelig angrep på den svarte kongen.
  Igjen kom perioden med remis. Poenget var fem-fem. Men likevel, det siste spillet, hundre og førtifire fra denne syklusen, viste seg å være avgjørende.
  Karpov gikk tilbake til E-two-E-four. Og på den åpne varianten foreslått av Korchnoi, brukte han uventet King's Gambit. Etter å ha kjent karakteren til Korchnoi, gjettet Karpov at han ville velge den mest prinsipielle fortsettelsen og akseptere gambiten. Men for dette hadde han på lager - en sterk nyhet. Og en heftig og aggressiv kamp begynte. Og angrepet på den svarte kongen viste seg å være veldig sterkt. Som et resultat endte Korchnoi uten en brikke. Men for ytterligere førtifem trekk kjempet han desperat helt til sjakkmatten.
  Så forsøket på å ta hevn på Karpov fant ikke sted. Men på den annen side tjente Korchnoi mye penger, og fikk respekt for sin kompromissløse kamp.
  Men så sluttet Anand å være verdensmester og i 2020 holdt Anatoly Karpov igjen en verdensmesterskapskamp mellom seg, opptil ti seire, men med en grense på førtiåtte kamper. På dette tidspunktet hadde Anatoly Karpov endelig forsvunnet, og Vishy Anand var fortsatt sterk og i utmerket form. Kampen ble holdt i Moskva. I år var det ingen koronavirus og alt var ganske bra.
  Kanskje ikke for Karpov... Vishy Anand dominerte duellen og vant kamp etter kamp... Denne gangen klarte ikke Anatoly Karpov å yte en hardnakket motstand, og etter å ha tapt den tjuefjerde duellen med White, avsluttet konkurransen med en poengsum på ti - null i fordel for Anand. I denne kampen prøvde Karpov Dragon tre ganger med Black og spilte med den. Og kampen gikk til ett mål. Først i den sekstende kampen med White fikk Karpov vinnersjanser, men igjen bommet han på dem.
  Så det var ikke mulig å slette kontoen ...
  Anatoly Karpov sa at han allerede hadde spilt sin rolle og ønsket å ... ta opp politikk mer seriøst. Spesielt Zyuganov, uten å kansellere begrenseren på to terminer og fire år, tok samme nullstilling. Det skapte mye indignasjon i samfunnet. De husket at Jeltsin, Primakov og Luzhkov begrenset seg til to valgperioder. Hvorfor bestemte Gennady Andreevich seg for å gjøre et unntak fra seg selv? Dessuten er ikke Genka yngre enn dem. Zyuganov refererte imidlertid til at Biden er enda eldre enn ham. Selv om et dårlig eksempel ikke er verdt å gjenta. Men Gena er bare en maktfanatiker. Og han vil ikke dra.
  Og Anatoly Karpov bestemte seg for å stille som presidentkandidat. Og flyttet til makten som en tank. Likevel er han yngre enn Zyuganov, og i tjue år var han verdensmester i sjakk.
  Og nå, i presidentvalget i Russland i 2024, stiller Gennady Andreevich Zyuganov for en tredje periode. Selv om han er åtti år gammel. Den eldste presidenten og herskeren i Russlands historie. Overgikk både Luzhkov og Primakov. Og presidenten klatrer fortsatt for en tredje periode. Og hvem trenger det? Han gjorde et par endringer i grunnloven, blant annet at minstelønn og pensjon ikke skulle være mindre enn levelønnen. Og han kansellerte fristene sine. Klatrer selv på den tredje.
  Og valget er udemokratisk. Partene i statsdumaen kan nominere presidenten og så. Men for resten, samle to millioner underskrifter per måned.
  Vel, Zyuganov tok det og stakk hodet inn i presidentskapet for en tredje periode. Men Anatoly Karpov gikk i kamp. Og han klarte å samle to millioner underskrifter. Zhirinovsky skynder seg igjen fra LDPR. Riktignok har en annen allerede kommet frem fra Yabloko - yngre. Fra Patronymic også avanserte unge. Og en annen ung milliardær, og Anatoly Karpov.
  Den russiske økonomien står stille. Og Gennady Zyuganov plaget stort sett alle. Så utfallet av valget er uklart. Riktignok har den sittende presidenten et stort forsprang i form av administrative ressurser. Og selvfølgelig de kontrollerte mediene. Men dette er selvfølgelig ikke nok til å vinne selvsikkert allerede fra første runde. Selv om det kan være nok. Konkurrentene er ikke særlig sterke. Bare fra "Fatherland - All Russia" er rivalen en seriøs guvernør i Krasnodar-territoriet og en veldig sterk bedriftsleder, og samtidig ung. Vel, Zhirinovsky er bare en gammel klovn. Og Yabloko samlet aldri mye. Milliardæren vil heller ikke få for mye, spesielt siden han er jøde. Hva med Anatoly Karpov? Den første overraskelsen var at han klarte å samle to millioner underskrifter. Det andre er at den tidligere verdensmesteren i sjakk begynte å få solide prosenter i ulike internettmålinger. Og det kom overraskende på alle.
  Og så tok Anatoly Karpov uventet andreplassen under valgkampen.
  Og det ble en liten sensasjon. Eller kanskje ikke så liten. Da, enda vanskeligere. Zyuganov, allerede gammel, snublet ved landgangen på flyet. Og rangeringen hans begynte å stupe. Og økonomien ble dårligere. Og alle er lei av kommunistpartiet ved makten.
  Kort sagt, Anatoly Karpov, som fortsatt er i god fysisk form, begynte å legge til. Og vurderingen hans vokste raskt. Og i første runde var det sensasjon. Zyuganov klarte ikke bare å vinne på farten, men slo også Anatoly Karpov med bare tre prosent. Og det er absolutt en stor sensasjon. Og kampen kommer til å bli veldig tøff. Zhirinovsky støttet selvfølgelig det regjerende partiet og Zyuganov. Her inne støttet representanten for fedrelandet, som tok tredjeplassen, uventet Karpov. Milliardæren ligger på femteplass, også for Anatoly Karpov. Og det er veldig kult.
  Og nå valget og andre runde. Og igjen en sensasjon. Anatoly Karpov beseirer Gennady Zyuganov. La fordelen være liten, men likevel. For første gang tapte en sittende president. Og selvfølgelig er dette en sensasjon av stor størrelse.
  I Vesten ble Anatoly Karpovs seier hyllet. Og veldig voldsomt. De snakket om nytenkning, og at kommunismens epoke i hele verden og glede og lykke snart kommer. Og at det snart vil være fantastisk hvor hyggelig det er å leve over hele verden ...
  Anatoly Karpov sa at det første Russland må gjøre er å bli med i NATO og EU. Og det blir en veldig kul og enestående prestasjon. Og at det snart vil være en forening av alle hvite folk. En svart kvinne har blitt USAs nye president. Og dette var også et progressivt skritt. Og veien til verdensomspennende brorskap.
  Og Vladimir Vladimirovich Putin døde i mellomtiden stille på et fengselssykehus. Han ble fengslet for tyveri og skatteunndragelse. Slik ble verden...
  Og nettopp Anatoly Karpov vant den trettiførste kampen i 1984-kampen mot Garry Kasparov. Slike mirakler skjer i denne verden...
  Ja, la Vladimir Putins æra snart ta slutt.
  
  MAINSTEINS MOTTREKK OG VENDING I KRIGEN
  I november 1943, under motangrepet til Mainstein, som undergravde de sovjetiske troppene, var tyskerne i stand til å oppnå mer. Og alt fordi Stalin beordret å beholde Zhitomir for enhver pris, og forbød å gå i defensiven. Som et resultat klarte tyskerne å fange Kiev igjen, og omringe de sovjetiske enhetene, og deretter ødelegge dem. I tillegg viste været seg å være tørt, og tyskerne var i stand til å bruke sine allerede flere tigre og pantere mer effektivt. Som et resultat led de sovjetiske troppene et knusende nederlag.
  Stalin kastet på sin side nye styrker inn i kampen. Sovjetiske enheter klatret over Dnepr. Men de var ikke klare, men nazistene grupperte seg. Og veldig dyktig undertrykte de sovjetiske enhetene. I januar sto kampen om Dnepr, og sovjetiske tropper ble overført i stort antall. Men offensiven til den røde hæren nær Leningrad ble slått tilbake og kvalt i sitt eget blod. Årsaken er at en del av styrkene ble overført til Dnepr og ble brukt ineffektivt.
  Kort sagt klarte tyskerne å holde ut om vinteren og unngå nederlag. Frontlinjen har stabilisert seg. Stalin prøvde fortsatt hardnakket å bryte seg inn i Dnepr, men han lyktes ikke.
  Nazistene tok noen skritt. Spesielt tiltak for total krig og bruk av arbeidskraft. Produksjonen av våpen i Det tredje riket økte. Jetfly og FAA-missiler dukket også opp. Om enn ikke særlig effektivt...
  Den røde hæren klarte aldri å overvinne forsvaret av Fritz ved Dnepr. Stalin, bekymret for at Amerika og Storbritannia kunne komme til Europa tidligere, gjorde et riddertrekk: han tilbød Hitler en våpenhvile i seks måneder. Führeren var enig, men med forbehold om opphør av geriljakrigen.
  Stalin gikk med på dette også. Og 1. mai 1944 ble det stille på østfronten.
  De allierte forsøkte fortsatt å lande i Normandie. Men denne gangen endte forsøket med et knusende nederlag. Og tapet av mer enn en million amerikanske og britiske soldater av fanger alene er en forferdelig katastrofe. Etter sommernederlaget fulgte den tyske offensiven i Italia. Noe som også førte til nederlaget til de allierte og erobringen av først Napoli, og deretter Sicilia.
  Da våpenhvilen tok slutt 1. november 1944, hadde tyskerne fullstendig gjenvunnet kontrollen over Vest-Europa. Under disse forholdene tilbød Stalin å forlenge våpenhvilen med ytterligere seks måneder ... Hitler gikk med på det. Storbritannia ble truffet av ballistiske missiler og jetbombefly i Arado-klassen. I luften lanserte tyskerne et flerbruksfly i stedet for Focke-Wulf TA-152 i en serie. Noe som viste seg å være veldig effektivt. Og best på alle måter. Ja, og XE-162 viste sine beste flyegenskaper og enorme effektivitet i krigen.
  Og pluss betyr ubåtflåten til Det tredje riket. Som druknet veldig effektivt alle fascismens fiender. Og spesielt miniatyrubåter for én person. De fikk så effektivt både USA og Storbritannia.
  Etter USAs president Roosevelts død tilbød den nye presidenten Truman umiddelbart Hitler en våpenhvile og en utveksling av fanger. Führeren gikk med på dette. Og de allierte med Tyskland fra 1. mai 1945 konkluderte med et opphør av krigen for en periode på tre år. Det var utveksling av krigsfanger, og gjenoppretting av økonomiske forbindelser. Men på østfronten ble krigen gjenopptatt med fornyet kraft. 22. juni 1945 startet nazistene en offensiv i sentrum. For første gang deltok E-100 stridsvogner av en ny generasjon og selvgående kanoner E-10 og E-25 i kampene. E-50-tanken var fortsatt under utvikling. Men Panther-2 dukket opp i serien med et mindre tårn og en lav silhuett med en motor på 900 hestekrefter og en vekt på femti tonn. Det var allerede kult. Det nye tyske kjøretøyet "Panther"-2 og "Panther" F viste seg å være bedre beskyttet og mer tungt bevæpnet.
  Som selvgående kanoner i E-serien ... Og jetfly av en ny generasjon. Og den røde hæren i sentrum kastet seg over ... Tyskerne klarte å bryte gjennom flere forsvarslinjer. Men da ble de likevel stoppet. SU-100 deltok i kampene. Imidlertid var de ganske svake mot E-100. Tyskerne klarte nesten å omringe Smolensk, men selve byen holdt desperat stand.
  Stalin beordret å stå til døden. Tyskerne sitter fast i sentrum. Sovjetunionen hadde opptil to hundre divisjoner her og hadde stillinger. Nazistene har imidlertid en håndgripelig overlegenhet i kvaliteten på automatgevær, og i luften med jetmotorer.
  På himmelen tok Luftwaffe dominansen. Når det gjelder flyproduksjon, fanget det tredje riket i USSR opp, og overgikk det betydelig i kvalitet. Spesielt i reaktive modeller. Utseendet i luften til en mer avansert XE-262 X, med feide vinger, viste seg å være et virkelig sjokk for sovjetiske piloter. Denne maskinen hadde en hastighet på over 1100 kilometer i timen og fem 30 mm flykanoner. Selvfølgelig kunne sovjetiske fly ikke motstå noe slikt. Samt jetbombefly som rett og slett er umulig å ta igjen.
  Tyskerne stoppet høsten 1945. Og den røde hæren forsøkte å rykke frem igjen. Men jeg kom over et kraftig forsvar. Fritz hadde veldig gode selvgående kanoner fra E-serien. Og på høsten dukket den første modifikasjonen av E-50 opp. Bilen var lik Tiger-2, men med et mindre og smalere tårn med 200 mm front og 100 mm sider. Hun hadde sidene noe tykkere: 100 mm og en panne på 150 mm under store bakker. Understellet var også lettere og mer perfekt. Og motoren og girkassen var plassert i en blokk, noe som reduserte høyden på bilen og sparte på veivakselen. Pistolen var lengre og 100 EL og 88 mm kaliber.
  E-50 fikk navnet: "Panther" -3. Vekten oversteg seksti tonn, men motoren på 1200 hestekrefter kompenserte for dette. "Panther" -3 skulle bli den tyske hovedtanken - den mest massive. USSR har fortsatt den viktigste T-34-85 i serien, som ikke engang var i nærheten av den tyske. Og IS-3 og den senere IS-4 produseres i små partier.
  Vinteren gikk i en lik kamp - tyskerne slo tilbake den sovjetiske offensiven.
  Men de gjorde heller ingen fremgang.
  Våren det førtiseksende året begynte offensiven til de tyske troppene, i Smolensk-regionen. Kampene var veldig tunge der.
  For første gang deltok tankmannskapet til Gerda i slaget. De gikk inn i slaget 20. mai og kjempet på den første eksperimentelle tanken "Tiger" -4. Denne maskinen, med en vekt på sytti tonn, hadde 250 mm under skråningen til frontpansringen og 170 mm under skråningen på siden, med en høyde på mindre enn to meter. Og med en pistol på 105 mm med en løpslengde på 100 EL. "Tiger" -4 fra null-serien med en motor på 1500 hestekrefter - gassturbin. Og det er vanskelig å ta en slik bil fra hvilken som helst vinkel.
  
  Gerda skjøt ved hjelp av bare tærne mot fienden og kurret:
  - Hæren vår bryr seg ikke!
  Charlotte bemerket med et sukk og brøt gjennom de trettifire sovjetiske:
  - Russerne vil ikke gi seg! De er så seige!
  Christina sa:
  - I år må vi ta Moskva! Vi har nye våpen!
  Magda sprengte det russiske infanteriet med maskingevær og la til:
  - Ja, vi har slike diskoteker! Snart er Stalin kaput!
  Det tredje rikets skiver var faktisk ikke lenger svake. Og de knuste den røde hæren grundig.
  Her på en av dem, Gertrude, som trykker på knappene på styrespaken med bare fingrene, skyter ned sovjetiske fly og skriker:
  - Pinocchio dukket opp fra en tømmerstokk, og klarte å bli en mann, en person som trodde politikeren vil gi eik, og de vil for alltid fjerne spon fra ham!
  Eva, som også brukte de bare tærne og ramlet en annen russebil, ga ut:
  - Da det første utroskapen i menneskehetens historie ble avslørt, da forskere slo fast at vår forfar var en ape!
  Gerda, som også skjøt fra en kanon, bemerket og blottet tenner:
  - Det at en person er Herren Guds bilde og likhet kan man bare tro på ett element, når man ser på hvordan politikere reagerer likegyldig på velgernes bønn!
  Charlotte sprengte etter henne og traff den sovjetiske kanonen, bekreftet, og blottet tenner:
  - En politiker er bare flink til å legge inntekter til egen lomme, men ellers kan han bare ta bort og dele, og det siste gjør han alltid uærlig!
  Kristina avfyrte et utbrudd med maskingevær, mejet ned et dusin sovjetiske soldater og klukket:
  - Diktatoren er ikke billig for folket, men anarki er enda dyrere å gå sidelengs, selv om det ikke koster noe!
  Magda bemerket aggressivt, blottet de perlefargede tennene sine og blunket aggressivt:
  - En smart diktator er bedre enn sprø anarki, så du kan stå, men du kan ikke danse på flammen på lenge!
  Under kampene var tyskerne i slutten av juni 1946 i stand til å lukke ringen rundt Smolensk.
  Så langt var den tyske piloten Huffman i teten i luften. For fem hundre fly skutt ned ble han tildelt femte klasse av Ridderkorset av jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Men Albina og Alvina tok ham igjen. Disse to jentene kjempet i bare bikini og barbeint, noe som er ganske effektivt. Og de kjempet desperat, med stort press.
  Albina skjøt ned tre russiske fly med ett skudd og kurret og blottet tenner:
  - En politiker er en liten mops som prøver å kommandere et enormt elefantfolk, men bare kjører ham inn i en kinabutikk med brutte løfter!
  Alvina snudde også ved hjelp av bare tærne og kvitret:
  - En politiker lover en velger honningpepperkaker til søte talers ambrosia, men får bare smultringhull og råtne nudler på ørene!
  Jenter som de sier i juicen, om enn infernalske. De kjemper hardt!
  Men sovjetiske piloter kjemper også mot nazistene.
  Anastasia Vedmakova kutter av naziflyet og hveser:
  - Politikeren lover elver av honning med gelébanker, bare fluevelgere fra slike søtsaker blir båret frem med føttene!
  Akulina Orlova, som banket Fritz og brukte de bare tærne samtidig, ropte:
  - Hvis en politiker har mange søte løfter, så når han kommer til makten vil det ikke virke nok for noen, og livet vil ikke vise seg å bli honning!
  Mirabela Magnetic, som kjempet desperat i luften, kvitret:
  - Gud kan gjøre alt, han kan ikke bare gjøre en politiker ærlig, og valgløftet hans kan oppfylles!
  Jentene viste sin fremragende klasse. Men likevel er nazistene nesten umulige å stoppe.
  Etter omringingen av Smolensk avanserte Fritz inn i Vyazma. Og derfra dreide de plutselig sørover.
  Ulike typer våpen deltok i kampene. T-54-tanken var ennå ikke klar for masseproduksjon, og i stedet for den ble produksjonen av SU-100 aktivt økt, med kraftigere våpen, i det minste på en eller annen måte i stand til å holde tilbake og gjennombore de nyeste nazistene, selv om siden.
  Fordelen med selvgående våpen, i tillegg til kraftigere våpen, var enkel produksjon. Faktisk er selvgående våpen omtrent en tredjedel billigere enn stridsvogner med et roterende tårn. Og jeg har en kraftigere pistol og en lavere silhuett. Dette er selvfølgelig et stort pluss. Selv om selvfølgelig på noen måter en tank og et tårn som kan roteres vil være bedre. Men i en defensiv krig som Sovjetunionen byttet til, hvor det er mulig å skyte bak et bakhold, er den selvgående pistolen på ingen måte dårligere enn tanken når det gjelder effektivitet. Så SU-100 begynte å bli produsert i stadig økende mengder. Men IS-3 ble avviklet, og IS-4 ble produsert i små mengder. Og en serie kraftigere IS-7 er generelt sett i tvil. Så foreløpig har SU-100 blitt en livredder som kan svi med den dyktige bruken av Panther-3 og var også farlig for Tiger-3, som er tyngre, men bedre beskyttet.
  Elizaveta avfyrte en 100 millimeter kanon, gjennomboret den tyske "Panther" -2 og kurret:
  - Hvis en politiker er en sjakal som strever etter makt, så er en dyktig diktator en tiger, men begge foretrekker likevel å kle seg i saueklær som ulver!
  Ekaterina skjøt også mot fienden etter tur og gurglet:
  - Det er ingen politiker med ren sjel, men de møter tomme lommer, som de bare kan sette en gris fra!
  Elena avfyrte også kanonen sin da det var hennes tur og la merke til, og fjernet den nakne hælen på rustningen:
  - En tom lomme kan fylles med penger, bare sagflisspon fra politikernes falske løfter stappes inn i et tomt hode!
  Euphrosinia avfyrte også et skudd etter tur. Tørking sto i bakhold og det var praktisk å skyte. Så sa hun:
  - Hvis du har sagflis i hodet, så er du en komplett stubbe, som det hver dag fjernes spon fra og hvem er ikke lat!
  Jentene her boltret seg grundig og viste temperamentet. Og tørkingen deres fungerte utmerket.
  Men jeg måtte likevel gi meg. Tyskerne beveget seg og gikk fremover. Og kreftene virket for ujevne. Og ikke bare virket. Nazistene brukte tropper trukket fra hele Europa og de tidligere sovjetrepublikkene. Blant annet kjempet også satellittene. Inkludert Spania og Portugal, som ønsket å få nye kolonier på bekostning av USSR. Og det ble virkelig et stort problem.
  Selv om disse landene ser ut til å være små. Selv om Portugal også har kolonier.
  Fascistene rykker nå sørover og har suksess etter suksess.
  Tiger-4 testes nå i en ny, mer avansert modifikasjon med en motor på 1800 hestekrefter. Og dette, med en vekt på sytti tonn, gir nazimaskinen gode kjøreegenskaper.
  Gerda skyter veldig nøyaktig med det dødelige våpenet sitt, bruker bare tær og brøler:
  - Politikeren ble også født av en kvinne, men hans virkelige mor er løgn, og faren hans er en djevel som hevder å være guddommelig ære!
  Hun skjøt fra kanonen ved hjelp av de bare tærne og Charlotte, kurrende aggressivt:
  - Krigen er feminin, og utrydder mange mennesker, fordi den har en politiker - en ektemann - en freak!
  
  Etter henne sparket Christina, dette er jenter med gyllenrødt hår, og la merke til:
  - Krigen har et ufeminint ansikt, politikeren som slapp den løs har et løgnaktig krus!
  Magda skjøt også en etter en fra kanonen, noe hun gjorde i automatisk modus - ti skudd i minuttet og noterte:
  - Reven er slem i sjelen, men vakker i skallet, og politikeren ser ut som en dritt, og sjelen er som en pung!
  Nazistene beveget seg rundt i Dnepr. Og de klarte å ta Orel nesten umiddelbart og bryte seg inn i Donbass.
  Stalin ble forbanna ... Men så langt kunne han ikke gjøre noe. I kamper, mens tysk teknologi var sterkere, og nazistene forbedret sine jetfly.
  Albina og Alvina passerte hver fem hundre nedstyrte fly på kort tid, og hver mottok Ridderkorset Ridderkors og sølv eikeblader, sverd og diamanter!
  Albina, som kuttet av flere sovjetiske fly i en støt, kurret:
  - Reven er et lite dyr, men underkuer store dyr med eselintelligens med smiger og pretensjon!
  Alvina, kuttet av med bare tærne, en annen sovjetisk Yak, etterfulgt av en LA-7, og en PE-2 kvitret:
  - Reven er ikke det største rovdyret, men hvis du har kyllinghjerner, vil den svelge udyret med elefantslaget og bullish styrke!
  Ja, mot en slik jente kan Russlands luftmakt ikke motstås. Dette er bare kapitaldjevler, krigens høyeste klasse. Og nazistene la virkelig press på Russland.
  Gertrude og Eva flyr på en diskett. To jenter bruker den laminære strålen til en flygende tallerken. Og i høy fart ramler de sovjetiske fly. Og på en flytur på lavt nivå kan du kjøre et batteri, eller til og med en tank, ned i bakken med en laminær jet. Eller flere tanker.
  Gertrude, knuser sovjetiske biler, bemerker:
  - I krigen vil du høre på nattergaletriller, men bare kråkevingen, tutingen fra en ugle, og i beste fall rumlingen fra en gjøk om at de ikke vil drepe deg i dag når øret ditt!
  Eva, slo ut en annen bonde, og brukte så diskett-årene for å bulke batteriet ned i bakken og knirket:
  - Ved å gi sin stemme til hanen, vil velgeren selv definitivt gå ned og snu rumpa!
  Gertrud var enig i dette:
  - Bedre ikke si!
  Eva la logisk til:
  - Politiker-hane støyende, men i hans taler kan du ikke høre notatene av fornuft, og nattergalen av sannheten!
  Gertrude var enig, og dyttet et par sovjetiske stridsvogner i bakken med en laminær jet:
  - Hanen liker også ørnen fra fugleslekten, men hakker først og fremst velgerne med tanke på en kylling!
  Presset fra nazistene økte ...
  Kampene utspilte seg for Kursk.
  Tyskerne prøver å bryte gjennom til Voronezh. Kursk blir angrepet med store styrker. Men de modige fire jentene sto i veien.
  Natasha kastet en granat mot nazistene med bare foten og sang:
  - Det er riktig...
  Zoya lanserte en dødsgave med sin bare hæl og la til:
  - Fiende...
  Augustin bukket under for noe destruktivt og knirket:
  - Tenker...
  Svetlana kastet en granat med bare tærne og knirket:
  - Hva...
  Natasha kastet et par sitroner med bare føtter og ropte:
  - Russisk...
  Zoya bukket også under for noe energisk og dødelig, og knirket:
  - Fikk til...
  Augustine lanserte det dødelige og mumlet:
  - Fiende....
  Svetlana bukket igjen under for den destruktive og vyaknula:
  - Gå i stykker!
  Natasha snudde og skrek:
  - Hvem...
  Zoya skjøt også mot de svarte utlendingene som nazistene rekrutterte og skrek:
  - Våg!
  Augustin snakket med kraft og raseri:
  - Det...
  Svetlana bukket under med gliset fra en panter:
  - IN...
  Natasha kastet en granat med bare foten og ropte:
  - Slåss...
  Zoya kastet dødsgaven med bare fingrene og mumlet:
  - Angrep!
  Augustine kimet inn og mumlet:
  - Fiender...
  Svetlana ga en haug med granater med sine bare såler, og hvordan hun roper helt opp i lungene:
  - Vi vil...
  Natasha spikret utbruddet og hveste:
  - Rasende...
  Zoya kuttet av nazistene og skrek:
  - Slå!
  Augustine skjøt igjen og ropte:
  - Rasende...
  Svetlana kvitret da hun skjøt:
  - Slå!
  Natasha kastet igjen en granat med sin grasiøse, bare fot, kvitret:
  - Vi skal ødelegge nazistene!
  Zoya tok den og kvitret:
  - Fremtidens vei til kommunismen!
  Og kastet en sitron med bare tærne.
  Augustine tok og spredte linjene, og hennes bare ben fløy med ødeleggelse langs Fritz:
  - Vi skal splitte motstanderne!
  Svetlana tok den og kastet den med den nakne hælen, en haug med granater, og knirket:
  La oss knuse fascistene!
  Og de fire fortsatte å skyte og kaste granater. Den tyske E-75 var i bevegelse. En maskin med en 128 mm pistol. Og skyter seg selv.
  Og jentene kastet granater. Undergravde nazistene. Og de skjøt tilbake. De klatret frem. Tankene ruller igjen. Flytter siste tyske "Leopard" -1. En veldig mobil bil.
  Men jentene hans tok over og slo ham ut. De rev i stykker en mobil maskin med gassturbinmotor. Og de sprengte henne i stykker.
  Natasha sa med en latter:
  Vi kjemper kjempebra!
  Zoya var enig i dette:
  - Veldig kult!
  Augustin bemerket klokt:
  - Vi kommer til å vinne!
  Og hun avfyrte en antitankgranat med bare foten. Sterk jente. Og hun har så mye vidd.
  Svetlana lanserte også en dødsgave med tærne på den bare foten, og traff fienden. En veldig aggressiv jente, med øyne fargen som kornblomster. Hun har så vidd, og en overgang av styrke!
  Natasha snudde og gliste:
  - For det hellige Russland!
  Zoya skjøt veldig aktivt, og gliste og viste perletenner:
  - Jeg er en kriger på det nivået som ikke forsvinner!
  Augustine skjøt også. Mejet ned nazistene og gurglet:
  "Jeg er en kriger med store ambisjoner!"
  Og hun blottet perlestennene sine!
  Svetlana bekreftet:
  - Veldig store ambisjoner!
  Jentene har kjempet veldig lenge. Og selvfølgelig lyktes de med militærarbeid. De er helt nydelige skjønnheter. Enestående sinn. Og de skyter førsteklasses.
  Elizaveta og hennes mannskap på SU-100 kjemper også veldig desperat og veldig modig.
  Elizabeth avfyrte også en 100-millimeters pistol, brukte de bare tærne og kvitret, og blottet tenner:
  - Politikeren kan som sin egen bukselomme triks for å lure velgerne, men han er helt uvitende om slike begreper som mål og samvittighet!
  Ekaterina bemerket veldig aggressivt, og skjøt treffende mot fiendene og ropte:
  - Politikeren har den viktigste fingeren med pekefingeren, men han kan bare pirke med den, og du kan ikke slikke sprekker fra uoppfylte valgløfter med tunga!
  Elena bemerket veldig aggressivt, og slo motstandere med bar hæl:
  - Politikeren er fullstendig analfabet i spørsmålet om skaperverk, men kan utenat alle unnskyldninger for feil!
  Euphrosinia bemerket også, skyting og bruk av bare fingrene på meislede ben:
  - I politikken, som i sjakk, er det sterke og svake trekk, men det er ingen klare regler for hver brikke, og den som bryter trekkrekkefølgen får en fordel!
  De kvinnelige krigerne kjemper med nazistenes overlegne krefter som titaner fra den røde Olympen. Og de viser kolossal styrke mot og heltemot. Og likevel synger de fortsatt.
  Kursk var i stand til noe å holde tilbake angrepet fra nazistene ... Der kjemper krigerne og de berømte fire på den måten. De begravde nettopp pioneren Seryozhka, som ble revet i stykker, og sa i kor:
  - Modige soldater dør ikke, for ånden kan ikke drepes, politikerne som utløste krigen lever ikke, for når et gående lik er svin, er det ikke engang vegetasjon!
  Etter det, en ny kamp, og harde kamper av modige jenter.
  Natasha kastet en sitron med bare foten og sang:
  - Fra himmelen...
  Zoya kastet også en granat med bare fingrene og sa:
  - Stjerne...
  Augustine lanserte en dødsgave med bare foten og sang:
  - Lyst...
  Svetlana kastet også en granat, ved hjelp av en barfot, og utstedte:
  - Krystallinsk!
  Natasha snudde og hvisket:
  - Jeg til deg...
  Zoya lanserte dødsgaven med bare fingrene og hvesende:
  - Sang...
  Augustine bukket under med sin nakne hæl, det som bringer døden og knirket:
  - Jeg skal synge...
  Natashka fortsatte og sang aggressivt:
  - Om....
  Zoya kastet en eksplosiv pakke med bare foten, spredte nazistene og knirket:
  - Innfødt...
  Augustina ga en haug med granater med sin bare hæl, ga ut:
  - Stalin!
  Tyskerne satt fast i kampene om den uinntagelige festningsbyen Kursk, men klarte å omringe byen fullstendig. Og de skjøt mot ham ved å bruke selvgående våpen "Shturmlev" og "Sturmmaus". Styrken til nazistene er stor.
  Men selv små barn kjempet mot nazistene. Gutter og jenter kastet improviserte eksplosive pakker mot tyske stridsvogner, selvgående kanoner og infanteri.
  Pionerene kjempet veldig modig. De visste hva fascistisk fangenskap betydde.
  Jenta Marinka falt for eksempel i nazistenes klør. De oljet de bare føttene hennes og plasserte henne i nærheten av brenneren. Flammetunger nesten slikket jentas nakne, herdede hæler etter lang gåing barbeint. Torturen fortsatte i omtrent femten minutter, til sålene var dekket med blemmer. Deretter ble jentas bare føtter løsnet. Og igjen stilte de spørsmål. De slo meg med gummislanger på den nakne kroppen min.
  Så passerte de strømmen... Marinka ble torturert til ti bevisstløshet under avhøret. Og så lot de henne hvile. Når de bare føttene rykket litt, ble de smurt inn med olje igjen og brasene ble tatt opp igjen. Slik tortur kan gjentas mange ganger. Og tortur med strøm, og pisk med gummislanger.
  Marinka ble torturert i seks måneder. Helt til hun ble blind og ble grå av torturen. Så begravde de henne levende i jorden. Kastet ikke engang bort en kule.
  Pioner Vasya, nazistene pisket med rødglødende ledning på hans nakne kropp.
  Så ble bare hæler brent med glødende jernstrimler. Gutten tålte ikke å rope, men forrådte likevel ikke kameratene.
  Nazistene oppløste ham levende i saltsyre. Og dette er en forferdelig smerte.
  Disse Fritzene er slike monstre... Komsomol-medlemmet ble torturert med et strykejern. Så hengte de den på et stativ, løftet den opp og kastet den ned. Så begynte de å brenne med et rødglødende brekkjern. Brystene ble revet ut med tang. Da ble nesen bokstavelig talt revet av med en glødende tang.
  Jenta ble torturert til døde... De brakk alle fingrene og beinet hennes. Et annet Komsomol-medlem, Anna, ble spiddet. Og da hun døde, brant de med fakler.
  Kort sagt, nazistene hånet så godt de kunne og som de ville. De torturerte og torturerte alle.
  Natasha og teamet hennes kjempet fortsatt i omkretsen. Jentene brukte sine bare, grasiøse ben i kamp, og kastet granater. De kjempet mot de overlegne styrkene til Fritz. De holdt seg veldig modig, og hadde ikke tenkt å trekke seg tilbake.
  . KAPITTEL 3
  Tidlig høst var tørr og varm. Nazistene slo gjennom i sør, og prøvde å gå rundt. Teknisk sett er deres væpnede styrker mye sterkere. Og dette er et åpenbart pluss for nazistene. Det beste og takni og fly og sånt. Og diskoteker er veldig dødelige.
  Og tyskerne utnytter dette. De har fortsatt én leder - den uavvikelige Fuhrer! Og dette har fordeler. Og det er også veldig vakre og tøffe kvinnelige krigere, noe som gir en fordel.
  Gerda, Charlotte, Christina og Magda kjører på en U-klasse E-100 tank. Dette kjøretøyet er mer kompakt, for fire besetningsmedlemmer. Og dens våpen er en jetbomber og en universell 88-millimeter kanon 100 EL - en tankdestroyer.
  Krigere går og plystrer for seg selv.
  Gerda fyrer av en lang kanon. Slår inn i siden på avstand T-34-85 og piper:
  - Vi vil gi våre hjerter for moderlandet,
  Og vi skal steke Stalin og spise ham!
  Charlotte avfyrte rakettkasteren sin. Hun dekket den sovjetiske bunkeren og knirket:
  - Vi er uovervinnelige!
  Christina tok den og knurret og trakk avtrekkeren med den bare hælen:
  - Vi får det i begge!
  Dolbanula og treffende og Magda. Ødelagt de sovjetiske selvgående kanonene SU-152. Og hun kurret:
  - Det kommer tid, seieren kommer!
  Gerda hylte mens hun skjøt:
  - Ingen kan stoppe oss!
  Charlotte bekreftet:
  - Men Pasaran!
  Det rødhårede beistet gikk gjennom hele første verdenskrig med Gerda, med start fra Polen, og endte med denne mai-offensiven, inkludert angrepet på Smolensk og andre rundkjøringsmanøvrer. Den rødhårede djevelen så mange ting.
  Og klar til å kjempe til slutten!
  Christina skyter også, og blottet tenner. Håret hennes er gullrødt. I krig blir ikke jenter eldre, og kanskje til og med yngre! De er så heftige og kjærlige. De blotter tenner.
  Og ikke et eneste hull i tennene.
  Magda har hår fargen som bladgull. Og også aktivt gliser. Kul jente. Hun har en så aggressiv ynde og energi av tusen hester.
  Gerda, en jente med hvitt hår, skyter og sier med et smil:
  - Det er mye bra og stygt i verden ... Men faen så lenge denne krigen har dratt ut!
  Charlotte var enig i dette:
  - Og faktisk trekker andre verdenskrig ut for lenge. Alle slagsmål, og kamper... Det er virkelig slitsomt!
  Christina beveget den bare foten langs rustningen og ropte:
  - Men Storbritannia er fortsatt ikke beseiret!
  Magda skjøt mot russerne og knurret:
  - En må beseires! Dette er vårt credo!
  hvisket Gerda mens han skjøt mot russerne og blottet elfenbenstennene:
  - Vi trenger en seier!
  Fucked og Charlotte, brølte:
  - En for alle, vi vil ikke stå for prisen!
  Christina det rødhårede og gyldne beistet hylte:
  - Ikke! La oss ikke stå!
  Magda slo de røde leppene og kvitret:
  - Vi går ikke til butikken for prisen!
  Og den gullhårede harpyen fyrte av.
  Gerda traff også de russiske stridsvognene. Tøff bilen og ropte:
  - Vi er sterkest i verden!
  Charlotte la til og sang med:
  - Alle fiender suger i toalettet!
  Christina støttet sangimpulsen:
  - Fedrelandet tror ikke på tårer!
  Magda fortsatte med sangstemme:
  - Og vi skal gi alle kommunistene i hjernen!
  Og jentene blunket til hverandre. De har generelt en god tank. Bare på avstand er det vanskelig å bryte gjennom IS-4 i pannen. Likevel 250 mm tykk frontpanser. Men tross alt har tyskerne et vanskelig prosjektil, men med en urankjerne. Og det er mange svarte i hæren. Som kjemper med vanvittig raseri. Og ikke alle kan konkurrere med dem.
  Jenter er vant til å kjempe barbeint. Selv i Polen var de bare i en bikini, og barbeint.
  Når den nakne sålen kommer i kontakt med bakken, forynges den. Kanskje det er derfor jenter ikke eldes! Selv om tiden renner ut! Krigere, la oss bare si veldig heroiske.
  De har gjort så mange bragder, men de kjemper som vanlige soldater. Og alltid bare i bikini, og barbeint. Om vinteren er det til og med hyggelig for dem å spanke med bare føtter på snøfonner.
  Gerda skyter og synger:
  Vi skal gå gjennom ild og vann!
  Charlotte skjøt mot russerne med bombeflyet sitt og sa:
  - Ære til det prøyssiske folket!
  Christina skjøt også og knirket:
  Vi skal styre planeten!
  Magda spikret og bekreftet:
  - Det skal vi definitivt!
  Gerda traff prosjektilet igjen og knirket:
  "Selv napalm vil ikke stoppe oss!"
  Charlotte var enig i dette:
  - Og til og med atombomben, som vi ikke er redde for!
  Christina hystet og svarte:
  - Amerikanerne klarte ikke å lage en atombombe! Det er en bløff!
  Magda utbrøt helt i lungene:
  - Verden kan ikke unnslippe den nye tyske orden!
  Tyskerne rykket i september frem rundt Kursk fra sør. Tanksøylene deres er sterke og det er mange infanterister rekruttert i Afrika og de arabiske landene. Fritz blir tatt av nummeret.
  I tillegg var Tyskland bevæpnet med diskoteker som var usårbare for håndvåpen.
  To jenter Albina og Alvina flyr for seg selv på en slik flygende tallerken. De er usårbare takket være den sterke laminære strålen. Men de kan ikke skyte på egenhånd. Men takket være den kolossale hastigheten kan de innhente og ramme sovjetiske fly.
  Albina bøyde seg ned disketten sin og sa:
  - Jernteknologi, absolutt nødvendig og veldig nyttig!
  Alvina fniste, blottet tenner og hveste:
  - Men alt avgjøres av ånden!
  Albina sa:
  - Det meste som heller ikke er nettopp kampånden!
  Begge jentene er blonde og i bikini. Veldig vakker og barbeint. Når en kriger er uten sko, er hun heldig. Nå er jentene så fargerike og lekre.
  Og før de går til kamp, vil skjønnhetene definitivt jobbe med tungen med mannlig perfeksjon. Det er så fint og energigivende. Krigerkvinner elsker å drikke fra et magisk kar. Dette er en ekte kjødets fest for dem.
  Så flinke jentene er.
  Alvina skjøt ned to sovjetiske nyeste propell Yak-15 og tvitret:
  - Herlig jakt!
  Albina bekreftet ramningen og utstedte:
  Og det vil aldri være den siste!
  Alvina slo ned ytterligere tre sovjetiske angrepsfly, og knirket:
  - Det er slik du tror Gud elsker Tyskland?
  Albina ristet tvilende på hodet.
  - Tilsynelatende ikke så mye!
  Alvina fniste og spurte igjen:
  - Hvorfor tror du det?
  Albina ramponerte to sovjetiske biler og knirket:
  Krigen har vart for lenge!
  Alvina bemerket logisk:
  - Men vi kommer!
  Albina gliste og ropte:
  - Så seieren kommer!
  Alvina skjøt ned fire sovjetiske fly på en gang, med en dristig manøver og knirket:
  - Det kommer garantert!
  Albina fant det nødvendig å minne om:
  - Etter Stalingrad gikk ikke krigen etter reglene ...
  Alvin var enig i dette:
  - Det er definitivt i strid med reglene!
  Albina knirket irritert:
  - Vi begynte å tape!
  Alvina knirket av irritasjon:
  - Definitivt har!
  Albina ramponerte flere sovjetiske kjøretøyer og knirket:
  - Er ikke det et problem for oss?
  Alvina skjøt ned et par russiske jagerfly og sa ut:
  Vi trodde situasjonen var håpløs!
  Albina gliste kjøttetende og hveste:
  - Hva ser vi nå?
  Alvina tvitret med selvtillit:
  - Noe urokkelig og unikt!
  Albina blinket med perlestennene og svarte:
  - Det faktum at det tredje riket vinner!
  Alvina slo ned et par sovjetiske angrepsfly til og hentet ut:
  - Må virkelig vinne!
  Jentene grimaserte. En gang jobbet de, og offisielt på et soldatbordell. Mange menn gikk gjennom seg selv, og ikke bare den hvite rasen. Og de likte det veldig godt. Vel, så behagelig det er for kroppene. Men så kom horene under sovjetisk angrep. De ble tatt til fange. Vel, hotties trodde de kom til å bli voldtatt. Og her er djevelen to!
  De fikk horene til å grave skyttergraver og skyttergraver. Og de tidligere nattfeene likte det ikke så godt. Så de klarte alle å rømme. De forførte vaktpostene.
  Og de sverget hevn på russerne.
  Og de kjempet mot Russland. Dette er de jævla...
  Albina dumpet flere russiske biler og mumlet:
  - Du kan fortsatt leve med menn!
  Alvina var lett enig i dette:
  - Det er ikke engang mulig, men det er nødvendig!
  Albina blottet tenner og svarte:
  - Men likevel... Det er søtt å drepe.
  Og jentene skjøt ned fem sovjetiske biler til med bevegelsen til en diskett.
  Alvina fniste og sa:
  - Og når er det bittert?
  Albina veltet seks biler til og svarte:
  - Jeg skal gifte meg etter seieren! Og føde ti barn!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  Og de sang;
  Vi er ridderne av fascismens tro,
  La oss tørke kommunismens krigere til støv!
  Og hvordan de ler og vugger i fjellene med hvit topp.
  Nazistene klarte å omgå Kursk og tok Belgorod. Det var også en trussel mot Leningrad. Situasjonen er generelt kritisk. Selv om det ikke er katastrofalt. Men USSR hadde ikke for mange reserver igjen. Og det er ikke kjent hvor lenge Russland vil klare å holde ut. Ja, og tyskerne er blødde og utmattet.
  Men Krauts har fire jenter og slike greyhounds.
  Gerda avfyrte kanonen sin og traff IS-4 i bunnen av skroget, og kvitret og blinket med safirøyne:
  - Nei, tross alt elsker Gud Tyskland! Vi vil definitivt vinne!
  Charlotte var lett enig i dette:
  - Vi kan ikke tape! Vi skal snart ut til Kalinin, og Moskva ligger et steinkast unna!
  Christina blottet perletangen og ropte:
  - La oss komme dit, det blir tid til Vladivostok!
  Magda bemerket med beklagelse:
  - Og japanerne er allerede beseiret. Dette er veldig alvorlig, vi har mistet en viktig alliert.
  Gerda slo ut en ny sovjetisk stridsvogn og knirket:
  - Vi klarer oss uten dem!
  Charlotte fniste og sa:
  - Hvis babyen smiler, ordner kanskje alt seg!
  Christina ga ut på rim:
  - En flodhest sprakk av et smil!
  Magda støttet henne:
  - Jenta har en veldig grådig munn!
  Og krigerne tok den og brøt ut i latter. De har glitrende energi, kan man si, og i overflod!
  Gerda skjøt igjen mot de sovjetiske kjøretøyene og ropte:
  - Det neste århundret blir vårt!
  Charlotte kikket også inn og bekreftet:
  - Det blir flyvninger ut i verdensrommet!
  Christina bekreftet dette:
  - La oss fly ut i verdensrommet!
  Magda skjøt fra en bombekaster og ga ut:
  - Sitter i et stjernefly!
  Gerda stakk ut tungen og knaket:
  - I det nye århundret vil det tredje rikets imperium herske!
  Charlotte med et aggressivt glis bekreftet:
  - Og den fjerde også.
  Etter det snudde skjønnheten igjen den sovjetiske tanken.
  Christina, denne djevelske krigeren, glitrende med perletenner, knirket:
  - Ja, la det bli en ny ordre! Og ære til det store imperiet!
  Magda bekreftet med rasende raseri:
  - Ære til imperiet!
  Gerda skjøt igjen og sa:
  - Ære til oss også!
  Og visstnok fikk jenta det.
  Gvozdanula og Charlotte. Og veldig treffende. Jeg stakk en sovjetisk tank rett inn i siden. Så kvitret hun:
  - Vi kjemper for en ny orden!
  Magda, som skjøt og slo motstandere, bekreftet:
  - Og det skal vi uten tvil klare!
  Gerda spikret igjen, og meget treffende og ga ut:
  - Vi skal oppnå med stor margin!
  Og hun glitret av safir og veldig klare øyne.
  Charlotte skjøt også, traff russebilen og ropte, dette er en djevel med oransje hår:
  - Alt blir bare kunstflyging!
  Magda skjøt også av rasende raseri. Hun knuste T-44 og knirket:
  - Og fremtidens mannskap!
  Her fikk jentene imidlertid problemer. IS-9 dukket opp. Bilen er veldig stor. Og hun har en 152 millimeter pistol med lang løp. Kanskje en tysker å slå gjennom.
  Gerda knipet øynene og spurte Charlotte:
  - Kan du dekke det med et bombefly?
  Den rødhårede svarte:
  - Selvfølgelig er det en sjanse ... Men nøyaktigheten til bombeflyet er utilstrekkelig!
  Christina foreslo lidenskapelig:
  - La meg prøve 88-grafpapiret mitt?
  Gerda sa skeptisk:
  - Denne IS-9 har 400 mm frontpanser i en stor skråning. Du kan ikke ta ham!
  Charlotte gliste og sa:
  - Faen! Og jeg tenkte at russerne ikke hadde en slik tank! Bare rykter!
  Magda sa:
  Jeg trodde også det var en feil! Men vi ser at dette ikke er tilfelle! Og tønnen til russeren er så lang!
  Gerda sang og banket den nakne hælen på pansergulvet:
  Vi vil kjempe uten frykt!
  Charlotte bekreftet partnerens holdning:
  - Vi blir ikke kuttet et skritt tilbake!
  Christina foreslo:
  - Og hva om du slår ut en sovjetisk stridsvogn med et nøyaktig treff av et skall i løpet?
  Gerda tvilte:
  - Klarer du det, på stor avstand?
  Christina bekreftet:
  - Hvis du bringer flammen til en lighter til de bare sålene mine, så er jeg ganske i stand til å treffe veldig bra!
  I stedet for å svare, klikket Gerda på lighteren. Christina vred på den bare foten og den nakne, lett herdede hælen glinset i lyset fra flammene.
  Gerda brakte fyr på jentas såle. Det var en brennende lukt. Veldig behagelig lukt, som grillet shish kebab.
  Christina hvisket:
  - Og til andre hæl!
  Så tente Magda bålet. Begge flammetungene slikket nå de bare sålene til en veldig vakker og rødhåret jente.
  Så hylte Charlotte og blottet brystene. Uten noen seremoni tok hun den og trykket på joystick-knappen med den skarlagenrøde brystvorten. Pistolen skjøt automatisk.
  Skallet fløy av seg selv, og landet rett i tønnen til en imponerende, sovjetisk maskin.
  Som en gigantisk elefant kuttet av en lang snabel. Etter å ha fått et knusende slag, stoppet den sovjetiske tanken bevegelsen. Det var som om et sverd hadde blitt slått ut av hendene hans.
  De heldige horene!
  Charlotte sang og smilte fornøyd:
  - Bare frykt vil gi oss venner! Bare smerte motiverer deg til å jobbe!
  Gerda la entusiastisk til:
  - Jeg vil at flere og flere skal knuse de dumme ansiktene dine!
  Krigerne fra Det tredje riket så ut til å være veldig fornøyde!
  Og IS-9-tanken, som IS-7, gikk ikke i serie, det var veldig dyrt og vanskelig å produsere kjøretøy.
  Men på SU-100 kjemper Elizavetas mannskap tappert. Jenta skyter med bare tærne og sier:
  - Politikerens ansikt er ond, under en god maske, hans ytre tale er smart og søt, men surdeig av galskap!
  Catherine bemerket, og dirigerte veldig velrettet ild mot fienden ved å bruke de bare tærne:
  - En politiker er en frivillig galning hvis galskap velgerne som ennå ikke har mistet vettet lider av!
  Elena skjøt også ved hjelp av de bare tærne sine, og noterte med et vixensmil:
  - Galskap er ikke et virus, men det er ikke noe mer smittsomt enn politikernes galskap!
  Euphrosinia tok den også og slo den ved hjelp av en bar, meislet fot mot fienden og knirket:
  - Hvis du vil bli skuffet - stem på en politiker som bringer sjarm!
  Jentene på SU-100 kjemper veldig bra. Og de skyter med fenomenal nøyaktighet.
  Elizabeth, som skjøt igjen, presset på den nakne hælen, bemerket:
  - En kule laget av bly er tung og myk, en kjede smidd av gull er sterkere enn titan, så det motvirker lysten til å rive den i stykker, og en gullkule er mer dødelig enn bly, da den gjør det umulig å unngå å treffe!
  Ekaterina banket også ved å bruke de lange og smidige tærne på de bare føttene, og bemerket:
  - Hvis en muskettkule helles av bly, hva slags dritt er det da støpt fra en politiker av en moralsk morder?!
  Elena skjøt også veldig nøyaktig og bemerket med et vilt smil, og brøt "Panther" -3:
  - Det største ønsket blant folket vil motta julenissen på tronen, men oftere får Baba Yaga, kannibalen eller slangen Gorynych uten en konge i hodet det!
  Euphrosinia tok det også og avfyrte på sin side et skudd med bare tærne og ga ut:
  - Folk vil ha julenissen med bunnløs sekk på tronen, men de får enten en katt i sekk eller en ulv i fåreklær!
  Jentene viste en veldig god kamp ... men nazistene fortsetter å slå gjennom langs Don. Og gikk utenom de sovjetiske troppene fra sør. Voroshilovgrad har allerede falt.
  Og i Krasnodon igjen nazistene. Og da de unge vaktene ble skutt der.
  Og igjen ser folk tyskerne, og marerittet kom tilbake ... Flere mennesker ble tatt til fange i Krasnodon. Mennene ble henrettet umiddelbart. Og de bestemte seg for å plage to Komsomol-medlemmer og en gutt Andreika.
  La det bli god tortur.
  En gutt på rundt tolv ble først pisket. Først med en pisk, og deretter med en wire. Så tok de den og la den på stativet. De vridde leddene til pioneren, og begynte å brenne de bare hælene hans med en rødglødende stang. Så ble det også lagt jern, brennende av varme, på guttens nakne bryst. De torturerte pioneren godt.
  Bøddelkvinnen torturerte den kjekke gutten med glede, mens hun sa veldig klokt:
  - Politikeren liker å akseptere velgernes smerte moralsk, men han vil bli en ekte sadist, etter å ha mottatt makt ikke billedlig!
  Partneren hennes Stella bekreftet med et smil, og brakk ribbeinet til gutten med en glødende tang:
  - Den grusomste bøddelen, som knekker offerets bein med tang, kan i sadisme ikke sammenlignes med en politiker som vrir velgerens hjerne med tunga!
  Og jentene brøt ut i latter med et veldig fornøyd blikk ...
  Guttens tær ble brukket med rød tang av varmen. Så ble ribba knust. Og de gjorde det veldig grusomt. Krigere hva de skal si dyr.
  Ilsa bemerket, og blottet tenner, at hun var hvitere enn snø:
  - Det er bedre og mer humant å være bøddel og hogge hoder med øks enn en politiker som åpner munnen og drypper giftig spytt på hjernen!
  Stella bekreftet dette selvsikkert, og stampet de bare føttene på det steinete, kalde gulvet:
  - Bøddelen gjør sin plikt og jobb mot et moderat honorar, politikeren jobber kun med tunga, gjeldskrevne løfter til velgeren, og river av tre skinn for ikke verdt en ødelagt krone!
  Jentene torturerer den uheldige gutten.
  Og de sovjetiske pilotene kjemper i himmelen, og viser sitt mot og ubøyelige heltemot.
  Anastasia Witchakov skjøt ned et tysk fly og utstedte:
  - Det er ikke lønnsomt for en soldat å trekke seg tilbake i kamp - de vil skyte ham i ryggen, det er ingen grunn for velgeren til å stemme ved valget, de vil slå ham i nyrene!
  Akulina Orlova kuttet også av den tyske bilen og kvitret og blunket til vennene sine, selv om de ikke ser henne i LA-7 jagerflyet:
  - I politikken, et komplett menasjeri: ulver, griser, rever, sjakaler, esler, noen ganger til og med av og til løver kommer over, men folk er til og med en mann, og til og med skjeggete og med en pose med gaver!
  Mirabela Magnetic, kuttet av nazimaskinen, blottet tenner, kurret med et smil:
  - Den største bedragerdiktatoren på tronen, han jukser til og med litt i straff, men i en god gjerning tar han på seg fulle sko!
  Jentene knuser nazistene på himmelen. Men dessverre, nazistene stormer allerede Voronezh, og det ser ut til at de ikke lar seg holde tilbake.
  Natasha kjemper i Kursk og kommenterer vittig, kjemper som en terminator:
  - Å tro at Bibelen er Guds ord, det er som å betrakte en maurhaug lik Keops-pyramiden, en fjern likhet i form, og et fullstendig lite overbevisende innhold, enhver maur forestiller seg en farao, bare under et slaveåk, og ikke et trone!
  Jentene bryter ut i latter etter disse ordene. Og tok av seg BH-ene deres. Hun begynte å overøse hverandres bryster med skarlagenrøde brystvorter med kyss. Fordi det er så fint og fantastisk. De er sanne krigere.
  Natasha sa bestemt:
  Bibelen er definitivt et eventyr!
  Augustin bemerket logisk:
  - Det er ikke nødvendig å gi åpenbaringer til Gud, gjennom et jødisk eventyr! Min personlige Gud er den allmektige stangen! For den øverste familiens ære, vil vi kjempe!
  Og alle de fire jentene utbrøt og kastet de bare føttene opp:
  - Ære til det store Russland!
  Siden blokaden av Kursk trakk ut, led de fire jentene av kulde og sult, som restene av den sovjetiske garnisonen. Derfor er det ikke noe overraskende i det faktum at jentene fikk ordre om å forlate omringningen.
  Fra dem er de i ingenting annet enn shorts, solbrune, barbeint, gå for et gjennombrudd.
  De løper til seg selv, og gjør enkeltskudd, da patroner skal reddes.
  Og nazistene slo ned på dem bokstavelig talt en hel skaft av ild. Men jentene er ikke uten grunn kun i tynne truser. Kuler tar dem derfor ikke. Og de skynder seg, og er helt usårlige. Og bare føtter beskytter også perfekt jenter i kamp.
  Natasha skjøt, slo fascisten ned og brølte:
  Stalin er med oss!
  Zoya skjøt også, kastet et fragment av flasken med bare foten. Hun dumpet to Fritz og ropte:
  - Stalin bor i hjertet mitt!
  Augustina skjøt også, og leverte med aplomb:
  - I Russlands navn!
  Og hun viste tungen sin. Og hun dumpet fascisten.
  Svetlana spikret, slo nazisten og kvitret:
  - I kommunismens navn!
  Fire barbeinte, i bare tynne truser av jenter, suste gjennom nazistenes posisjoner. Krigerne hadde nesten ingen klær. Bare truser i forskjellige farger: svart, hvit, rød, blå.
  Og dette er også magi, som avleder kuler og fragmenter. Prøv disse jentene med bare hender! De er rett og slett skjønnhetene av ypperste klasse!
  Og hvilke bryster. Brystvorter er som jordbær. Og veldig forførende. Generelt er jentene så vakre, og nesten nakne.
  Natashka, skyting, presenterte seg på auksjonen av slaver. Som slør etter slør fjernes fra henne. De avslører en sterk, muskuløs, jenteaktig kropp. Og hun står for seg selv, retter stolt på skuldrene, løfter hodet og demonstrerer at hun slett ikke skammer seg. Hun er en jente av høyeste klasse. I begynnelsen av styrke, og ikke aldring.
  Når en kvinne går barbeint, blir hun yngre, og forblir alltid ung. Det viktigste er et minimum av klær, og konstant sex med en mann. Nærmere bestemt med menn annerledes og gjerne unge. Å bli yngre.
  Natasha så for seg at hun var naken på slavemarkedet, og følte seg spent. Som om kjøpere føler det, og klatrer inn på de mest følsomme stedene med hendene. Hvor fantastisk det må være å være slave. Men haremet er ikke morsomt. Det er ingen menn, bare evnukker. Og jeg vil ha mye og med forskjellige.
  Ah, de stakkars kvinnene i haremet. Så uheldig du er med menn. Hvor mye du kan lide av avholdenhet! Men Natashka ønsket ikke å begrense haiens instinkter.
  Jenta skjøt mot fascisten og ropte:
  - Jeg er en terminator!
  Zoya skjøt også og kvitret:
  - Og jeg er en superklasse-kriger!
  Augustin tok og slo ned tre fascister og kvitret:
  - Stalin var med oss!
  Svetlana skrudde opp. Hun beseiret fire fascister og knirket:
  - Stalin er med oss!
  Natasha skjøt ned flere leiesoldater fra Det tredje riket, kastet en stein med den bare foten og knirket:
  - Stalin vil alltid være blant oss!
  Zoya gliste og stakk ut tungen hennes og knirket:
  - For Russlands storhet!
  Augustin kastet et glasskår med bare fingrene, skar opp fascistens strupe og knirket:
  - For vår nye slaviske stang!
  Og lo...
  Svetlana skjøt mot nazistene, kuttet av flere jagerfly og utstedte:
  - For det hellige Russland!
  Natasha spikret nazistene. Hun ga en granat med sin bare hæl, som nazistene skjøt mot henne. Spred det nøyaktige treffet til Fritz og vyaknula:
  - For Svarog!
  Så blottet hun ansiktet, der det er så mye nåde og raseri av panteren.
  Zoya tok den og kjørte en rusten spiker med bare tærne. Hun gjennomboret øynene til en nazioffiser og kvitret:
  - For den hvite guden!
  Augustine tok og bukket under for hennes bare hæler med en eksplosiv pakke. Hun spredte Fritz som glassstykker, og knirket:
  - For en ny russeorden!
  Svetlana tok den og kastet den med bare tærne, dødelig, gjennomboret Fritz og bjeffet:
  - For russehuset!
  De fire jentene kjempet desperat, og kjempet veldig aggressivt. Tyskerne og deres leiesoldater trakk seg tilbake. Backet opp foran jentene. Hvor er nazistene mot den røde hæren.
  . KAPITTEL #4
  Natashka kastet igjen dødsgaven med bare tærne og kurret:
  - Det er så mye kaos i verden at man ikke kan tro på en rettferdig Gud, men det er så mange skruppelløse politikere at det ikke er tvil om Djevelens eksistens!
  Zoya noterte aggressivt, ga en tur, mekket ned nazistene, og med bare tær lanserte hun en morderisk en - ropende:
  - Hvorfor blir en kvinne født - for gledens og mannens fremtids skyld, hvorfor er politikere født slik at folk kjenner sorgen og forstår at de ikke har noen fremtid!
  Augustine, tenner like skarpe som en ulv, kastet en eksplosiv pose med den nakne hælen og sa:
  - En kvinne føder liv i sin egen pine, politikere føder døden ved å torturere velgere!
  Svetlana sprengte også inn i fienden, og ødela mange fiender, blabla:
  - En pinne har to ender, og en politiker som tvinger seg til å velge den ene enden under pinnen, forbannelse for alltid, ikke vær uforsiktige velgere!
  Natasha hoppet i en salto, snudde seg med bare hæl og ropte:
  - Politikeren på talerstolen tordner som torden, men velgere som ikke har en tromme kan bare slå til med sin egen dumhet!
  Zoya kurret og knuste nazistene:
  - Hvis du vil bli valgt til tronen, som en naken konge, samle velgere uten en konge i hodet!
  Augustin bemerket vittig, blunket med safirøynene og sendte en dødsgave med bare tærne:
  - Når en politiker er en naken konge og uten konge i hodet, går velgerne "skodd", og det med en gris i barmen!
  Svetlana ga også en tur, mejet ned en masse nazister, satte i gang ødeleggelse med bare føtter og kvitret:
  - En politiker på repertoaret er en sanger med en annens stemme, men lydsporet hans er laget med tanke på å skru på under dekke av en nattergaletrill!
  Husk Fritz Stalingrad. Hvordan jentene slo dem der oppe. De kjempet også barbeint og i bikini. Dette er de mest effektive klærne. Ingen vil stoppe jentene når de er halvnakne. Og med bare føtter kaster de ødeleggelsesgaver.
  Natashka kastet et stykke keramikk med bare fingrene. Hun knakk hodeskallen til en tysk general, og sang:
  - I Moder Russlands navn!
  Zoya tok og kastet et skår med bare fingrene, slo gjennom fascisten og ropte:
  - Ja, for huset mitt!
  Augustine lanserte, med barfotsdrift. Hun kuttet av seks nazister og skrek:
  - For Stalin!
  Svetlana ga også etter for en ny passasje, slo ned Fritz-en og knirket:
  - For en ny verden!
  Nå rykket Gerdas mannskap i retning Vyazma. Ti kilometer til byen. Men motstanden til den røde hæren vokser. De nye sovjetiske IS-6-stridsvognene går i kamp, med kraftigere 105-millimeter kanoner og tykkere rustning. Riktignok er det fortsatt få slike maskiner.
  Charlotte, som trykket på joystick-knappen med bare foten, gjennomboret rustningen til den sovjetiske stridsvognen rett ved krysset. Treff den røde hærens bil nøyaktig, til tross for dens bedre beskyttelse sammenlignet med IS-4.
  Den røde djevelen fniste og sa:
  - Vi har den sterkeste hæren!
  Christina sa med et smil:
  - Og vi vil være sterkere enn alle!
  Og hun trykket også føttene på knappene på styrespaken med bare fingrene. Treff den sovjetiske bilen. Hun er en veldig smart jente. Christina husket hvordan hun utførte bragder. Hvordan jeg elsket shahen av Iran. Ja, det er ganske kult!
  Og krigeren mumlet:
  - For store Tyskland!
  Magda, denne blondinen med gyllent hår, skjøt mot de sovjetiske troppene og sa:
  - For den hellige seieren!
  Jenta, skjøt, tenkte med irritasjon. Tyskerne gikk glipp av sjansen sin under første verdenskrig. Og hvorfor forpurret de angrepsplanen på Paris og overførte tre korps til Øst-Preussen? Det var mulig å midlertidig ofre territorium i øst, men ta Paris og løse Frankrikes problem på den mest radikale måten.
  Men dette ble ikke gjort. Og generelt var det ikke verdt å erklære krig mot Russland. Nicholas II ville sikkert ikke ha våget å gå til krig med en så sterk fiende som Tyskland. Og hvorfor var det nødvendig å kjempe på to fronter? Det var mulig, det var mulig å slå til mot Russland, og ignorere Frankrike og Belgia.
  Og generelt, mente Magda, var det nødvendig å angripe Russland når det var lenket av krigen med Japan. I dette tilfellet kunne Nicholas II ha endt opp uten støtte fra Storbritannia og Frankrike. Han ville bli presset av østerrikerne, og tyrkerne, og italienerne, og Tyskland og Japan.
  De ville rett og slett knuse Russland. Og hun ville ikke gjøre noe.
  I stedet fikk Tyskland en krig på to fronter, mot sterkere makter. Inkludert Japan, og USA, og Italia.
  Så Wilhelm feilberegnet. Hitler viste seg å være mer fremsynt, sluttet fred med Sovjetunionen og beseiret Frankrike.
  Men tyskerne under første verdenskrig var fanget mellom stein og hard. Tsar Nicholas II er generelt en taper. Men imperiet hans var stort, tre ganger så mange som tyskerne. Og det viste seg å være ekstremt vanskelig å motstå russerne.
  Etter å ha flere styrker, representerte tsar-Russland nesten halvparten av landstyrkene til ententen. Og hun var skjebnebestemt til å vinne. Hvis det ikke var for militærkuppet som fant sted i St. Petersburg, er det lite sannsynlig at Tyskland kunne ha overlevd. Men en forferdelig ting skjedde for russerne - monarkiet falt. Guds salvede er borte. Og det ble skikkelig ille!
  Og for tyskerne, lettelse, men fortsatt Tyskland tapte.
  USA gikk inn i krigen og viste seg å være veldig sterke. Og viktigst av tankene. De bokstavelig talt knuste tyskerne med sin stålmasse.
  Et pinlig nederlag. Og hva man enn kan si, kanskje overgivelse var den beste utveien. Tyskland mistet alle sine allierte, det ble presset av stridsvogner. Det var ingen reell vinnersjanse.
  Ja, og det bolsjevikiske Russland kunne godt åpnet en andre front i øst.
  Uansett var beslutningen om å kapitulere vanskelig, men tvungen.
  Magda husket hvordan hun hadde blitt pisket for å ha stjålet et stykke brød i spisestuen. Jenta tilsto da og fikk litt mindre pisk. Og hun var i stand til å tåle straffen i stillhet. Hun ikke gråt eller stønnet. Selv om det gjør vondt når de slår på den bare ryggen.
  Gerda skjøt, gjennomboret den sovjetiske tanken og knurret:
  - Født uovervinnelig!
  Charlotte var enig i dette:
  -Ingen kan stoppe oss!
  Christina knipset og ropte:
  - Aldri i verden!
  Magda knirket øredøvende:
  - Og i den neste verden - også!
  De fire krigerne forlot omringningen. Hun vandret litt gjennom myrene, og sang lystig;
  Månen ble rød,
  Der bølgene slo mot steinene.
  "La oss gå, skjønnhet, ri,
  Jeg har ventet på deg lenge."
  
  "Jeg går villig med deg,
  Jeg elsker havbølger.
  Slipp seilet løs
  Jeg tar rattet selv."
  
  "Du styrer det åpne havet,
  Der vi ikke takler stormen.
  I så vanvittig vær
  Du kan ikke stole på bølgene."
  
  "Umulig? Hvorfor, min kjære?
  Og i fortiden, tidligere skjebne,
  Husker du, forræderske forræder,
  Hvordan stolte jeg på deg?"
  
  Månen ble rød,
  Der bølgene slo mot steinene.
  "La oss gå, skjønnhet, ri,
  Jeg har ventet på deg lenge."
  Jentene sang og klappet seg selv. Augustin bemerket og smilte i munnviken:
  - Ja, vi ga nazistene veldig mye. Kampen var strålende og for mange den siste!
  Natasha fniset.
  - Du er akkurat som Maugi!
  Augustine gliste og sa ja:
  Mowgli var flott!
  Zoya bemerket med et glis av tenner:
  - Vi må finne en måte å beseire overmaktene til Wehrmacht!
  Svetlana foreslo:
  - En slags superkraftig gass!
  Augustine sang og slo de bare føttene i vannpyttene:
  Gasser, gasser, gasser, gasser! Vi vil gjøre slutt på alle fiendene på en gang!
  Natasha foreslo:
  La oss synge noe annet!
  Og jentene sang i kor;
  Månen ble rød,
  Der bølgene slo mot steinene.
  "La oss gå, skjønnhet, ri,
  Jeg har ventet på deg lenge."
  
  "Jeg går villig med deg,
  Jeg elsker havbølger.
  Slipp seilet løs
  Jeg tar rattet selv."
  
  "Du styrer det åpne havet,
  Der vi ikke takler stormen.
  I så vanvittig vær
  Du kan ikke stole på bølgene."
  
  "Umulig? Hvorfor, min kjære?
  Og i fortiden, tidligere skjebne,
  Husker du, forræderske forræder,
  Hvordan stolte jeg på deg?"
  
  Månen ble rød,
  Der bølgene slo mot steinene.
  "La oss gå, skjønnhet, ri,
  Jeg har ventet på deg lenge."
  Jentene avsluttet sangen og ble til saltomortaler. Tross alt har de en masse i lyse hoder. Tre blondiner og en rødhåret. Kule jenter.
  Mens Augustine løp, husket hun hvordan hun spilte biljard. Absolutt ikke penger. Og siden hun ikke hadde noe på den tiden, tok jenta på seg en blowjob mot fem rubler. Og vant den første kampen. Dessuten spilte jeg barbeint, noe som hjalp veldig. Så lekte hun et nytt spill med den berømte tyven.
  Og vant igjen. Så et nytt spill med en dobling av innsatsen. Jenta var veldig smart. Og kriminalmyndigheten var også beruset. Til slutt trakk han frem en pistol og begynte å skyte. Augustine tok pengene hun vant, og forsvant med bare hæler. Ja, disse mennene er så nervøse. Kanskje egentlig ikke for å leke med dem, men for å tjene penger ved å elske?
  Augustine kunne ha levd godt i Moskva, men jenta, etter kolonien, var ivrig etter å gå til fronten. Hun ville kjempe. I tillegg ble hun tiltrukket av bedrifter. Å være en heltinne er så kult!
  Du må også kunne spille kort for penger. Augustin ble på en eller annen måte lurt av kjeltringer, og de måtte slikke. Vel, du kan forestille deg at dette er honning, og du vil selv at det ikke skal være så ekkelt. Men å jobbe med lemen, så det er generelt en fornøyelse for en temperamentsfull rødhåret hun-djevel. Hun med hvilken som helst mann nådde en orgasme. Så i Moskva tjente hun penger enkelt og hyggelig for seg selv.
  Det er synd, men krigen gjorde sine egne justeringer. Augustine brukte til og med sjarmen hennes i rekognosering. Og forførte alle mennene på rad. Og hun elsket å erte dem. Spesielt de yngre. Djevelen likte det. Men til tross for de mange prisene, gikk jentene fortsatt til kapteinene, og bare Natasha ble major.
  Nazistene, etter Smolensks fall, la over Vyazma. Byen holdt hardnakket på. I nord klarte nazistene å ta Novgorod, og de nærmet seg Leningrad. Situasjonen ble forverret av Sveriges inntreden i krigen. Dette landet ønsket også territorielle oppkjøp fra Russland. Og de husket de tidligere krigene, spesielt Karl den tolvte. Også viktige hendelser i antikken. Og de svenske divisjonene dukket opp ved fronten, og flyttet til Petrazavodsk og Leningrad fra nord. Prut finsk-svenske og tyske tropper med utlendinger. Og ikke stopp synes dem.
  Vakre svenske jenter flyr på fly. Gringeta og Gertrude, to G-er, kjemper i par. De er veldig modige jenter. Og vakker. De flyr til seg selv på ME-462, jetjagere kjøpt av tyskerne. Som vanlig med jenter i en bikini og barbeint.
  Den tyske maskinen er veldig kraftige våpen. Hun har syv luftgevær. En 37mm og seks 30mm. Sovjetiske MIG-15 jagerfly stormer mot. Noe svakere våpen: 37 mm luftkanon og to 23 mm luftkanoner. Det vil si at kreftene er svært ulike.
  Gringeta skyter luftkanoner. Treffer et sovjetisk jagerfly og knirker:
  - Dette er vår kunstflyging!
  Gertrude slår også bilen hennes av den første løpeturen og knirker:
  - For Charles den tolvte!
  Den blonde djevelen er faktisk ekstremt irriterende at Sverige tapte krigen mot Russland. Under Ivan den grusomme klarte svenskene å ta Narva, og flere russiske byer på kysten. Men så gjenerobret Russland, under Fedot den første, landene som var tapt i den livlandske krigen. Riktignok ble dette forenklet av det faktum at Polen kjempet på siden av Russland.
  Men så klarte svenskene under Shuiskys regjeringstid å erobre russiske byer. Ta så Novgorod. Beleiret Pskov. Men uten hell.
  Så var det krigen mellom Russland og Polen. På lur erobret svenskene de fleste av de baltiske statene og Riga. Før det ble land i Europa erobret.
  Sverige har blitt en verdensmakt. Har nådd sitt maksimum.
  Men i Russland kom Peter den store til makten og begynte å reise et stort imperium. Sverige ble motarbeidet av Polen, Sachsen, Danmark og selvfølgelig Russland. Styrker er ulik.
  Men Karl den tolvte, i en alder av seksten år, var i stand til å beseire Danmark på farten, og deretter nær Narva angrep Russlands overlegne styrker og vant en bemerkelsesverdig seier.
  Men Peter den store ble ikke knust av fiasko. Han samlet nye styrker og gikk til offensiven, og utnyttet det faktum at Karl den tolvte var i krig med Polen.
  Men svenskene erobret Polen. Og tilnærmingen til de russiske troppene hjalp ikke. Peter den store var til og med klar for fred, og returnerte byene og Narva erobret av russerne til svenskene.
  Men Karl den tolvte var bestemt. Peter den store klarte imidlertid å snu krigen. Det spilte sin rolle at befolkningen i Polen og Ukraina ikke støttet Karl den tolvte. I nærheten av Poltava led svenskene et siste nederlag. Hvordan skjedde det? Russerne var i stand til å slite ned svenskene ved å forskanse seg bak reduttene. Og så ble alt avgjort av et dødelig motangrep.
  Såret til Karl XII før slaget spilte også en negativ rolle.
  Etter Narva grep Russland fullstendig initiativet. Og hun klarte å beseire svenskene selv til sjøs. Noe som er veldig, veldig irriterende.
  Karl den tolvte døde under beleiringen av den norske festningen. Og krigen endte snart med det faktiske nederlaget til svenskene. Riktignok gikk Peter den store med på, under press fra europeiske land, å formalisere sine territoriale oppkjøp som et kjøp. Sverige har mistet mye territorium, også i Europa. Og allerede under Alexander den første ble Finland også erobret av russerne.
  Selvfølgelig er Sverige fornærmet og vil ha hevn. Situasjonen eskalerte, spesielt etter seieren til nazistene i parlamentsvalget. Og krigen er nå for svenskene med historiske paralleller.
  Gertrude angriper den sovjetiske maskinen og synger:
  - Der bodde Anton den fjerde...
  Gringeta kutter ned Yak-15 jagerflyet og brøler:
  Han var en strålende konge...
  Gertrude slo ned en russer og sang:
  - Han elsket vin til helvete ....
  Gringeta prøver å gå inn i den sovjetiske bilen og hyler:
  - For en sprekk som skjedde noen ganger!
  Gertrude sang:
  - Tili bom! Tili bom!
  Og jenta stakk ut den rosa tungen.
  Jentene viste seg å være blide... De kjempet med stor henrykkelse. De kjempet som ørner. Og de trakk seg aldri tilbake.
  Gringeta løp barbeint gjennom snøen. Og hun var en så groovy jente. Og hun husket bedriftene sine. Hvordan de var barbeint og i bikini på jakt etter en isbjørn. Noe som var veldig underholdende.
  Halvnakne jenter skjøt på et villdyr med en bue. De slo og fikk udyret til å brøle.
  Så løp de bort, blinkende jenteaktige hæler røde av kulde. Jentene var vakre. Nesten naken, men veldig modig. Og de jaktet seg selv uten frykt.
  Så, da den sårede bjørnen døde, stekte jentene kjøttet hans og laget et festmåltid. Det var så flott. Jentene svømte i hullet og drysset snø på hverandre. Så løp de våte gjennom snøfonnene. Det hele er så flott og kult.
  Gertrude og Gringeta var nå på jakt etter sovjetiske piloter. De husket hovedregelen: det er nødvendig å kjempe nesten naken og barbeint, og da vil ikke jenta bli skutt ned. Gir slik styrke til krigere når de er nesten uten klær. Det er derfor ingen erobret hele verden i middelalderen?
  Fordi de undervurderte styrken til bare, kvinnelige føtter. Og barbeint jenter er veldig kule og sterke! Når en jente ikke har sko, mottar hennes nakne såle jordens energi.
  Dette er den kolossale styrken til krigerne.
  Gertrude skjøt ned et sovjetisk fly og tvitret:
  - Barfotjenter er kulere!
  Gringeta dunket også på russisk, og knirket:
  Jenter trenger ikke sko!
  Og så den brennende, russiske jagerflyen falle ned.
  Jeg tenkte på hvor flott det er å løpe barbeint, og gjennom snøfonner og gjennom ørkenen. Sålen på jentas ben blir veldig elastisk og slitesterk, og sprekker samtidig ikke. Så ikke bekymre deg for problemer. I Russland er vintrene generelt harde, og det vil være fint å løpe i snøen. Hun er den høyeste jenta.
  Og hvor grasiøs og enestående vakker barbeint, jentete fot på en snøfonn? Og fingrene, og foten, og alt dette sammen? Så flott det er når meislede ben tråkker på en hvit overflate, og de selv er solbrune. Og jentene har blondt hår, de er så kule blondiner.
  Og de elsker det når menn kysser dem på bare hæler.
  Gringeta skyter ned en annen sovjetisk bil og tvitret:
  - Ære til fedrelandet, ære!
  Gertrude skjøt ned en russisk jagerfly og utstedte:
  - Karl den Store er med oss!
  Jentene er bare fantastiske, og de har så mye unik skjønnhet. Du kan virkelig bli gal med disse jentene. Og kroppen deres, så muskuløs og behagelig.
  Gringeta var veldig glad i å bli strøken av menn. Det var så hyggelig for henne. Og huden hennes er glatt, elastisk, som polert. Her er jenta.
  Og jeg elsker massasjen.
  Nå skjøt hun ned et russisk fly og brølte:
  - Jeg er som en bjørn!
  Og hun viste tungen!
  Gertrud skjøt igjen og kvitret:
  Vi er tigre!
  Og jentene i kor laget døde looper. De er generelt så kule krigere. De er fulle av lidenskap og triumf av vilje. Og huden er så solbrun, som bronse.
  Krigerne klarte å kjempe i Afrika og infanteriet. Noe som er veldig bra for blondiner. Og de ble så vakre og svarte.
  Gertrude sang:
  - Naturlig blond! Muskuløs rygg!
  Gringeta bekreftet:
  - Jeg vinner alle meningsmålingene!
  Sovjetiske krigere kjemper for Vyazma, som var omringet av nazistene fra nesten alle kanter. Og kjempe heroisk.
  Natashka, men kastet en granat med den bare foten, knirket:
  - Seier er ikke til å unngå!
  Zoya ga også en tur. Hun avfyrte en granat med bare foten. Skjøt ned nazistene og skrek:
  - Det kan ikke være to dødsfall!
  Ga turn og Augustine. Den rødhårede djevelen kastet granaten med bare foten og kvitret:
  - Det neste århundret blir vårt!
  Svetlana avfyrte også et skudd. Hun la fra seg en haug med Fritz og klukket:
  - Vi er født med en ny tid!
  Og hun viste tungen!
  Jentene er veldig imponerende. De er veldig vakre, og solbrune, tre blondiner og en rødhårete, med tørre og avlastende muskler.
  Hvilke flinke jenter...
  Natasha tenkte mens hun skjøt, siden Bibelen ikke er Guds ord, så trenger russerne en annen, mer perfekt religion. Å vokse i ånd og sannhet!
  Og hva kan være bedre enn tro på den øverste familie!
  Og krigeren kvitret:
  - Tro det eller ei, døren til frelse vil stå åpen!
  Jentene skyter selvfølgelig på nazistene fra alle våpen og dødelige haubitser. Og hvis de treffer den, vil det ikke virke for noen.
  Krigere som kan hoppe, og synge og hoppe ....
  Og så gå på hodet...
  Natasha snudde og noterte med en latter og vidd:
  - En mann har ett hjerte og to hender, men en politiker ror med labbene for fire og er helt hjerteløs!
  Zoya, som skjøt mot fiendene og slo dem ut med vill makt, og bemerket med en aggressiv latter:
  - Det er bare ett hjemland, ett hjerte, og bare én seier, men det har tre hundre politikerfedre som bare kan gjøre velgeren foreldreløs!
  Augustin la merke til med stor lidenskap, idet han slo fienden i et vilt raseri og kastet en granat med bare foten:
  - Uansett hvor mange nuller du legger til, vil du ikke få et reelt tall, bortsett fra valg av en politiker av folk med null intelligens!
  Svetlana bemerket med en latter, utryddet nazistene og kastet opp en eksplosjonspakke med sin bare hæl:
  - I aritmetikk vil det å legge til nuller ikke gi resultater; i politikk vil det å legge til null intelligenser blant velgerne øke vurderingen!
  Jenter legger virkelig til veldig destruktiv fart.
  Og Fritz kan ikke komme gjennom slike skjønnheter ... Alenka kjemper også med bataljonen sin.
  Jenta kaster en granat med et bart, meislet ben og sier:
  - Ikke et eneste geni kan bevise at Gud ikke eksisterer, men at en politiker ikke har noe samvittighetsbegrep er åpenbart selv for en baby!
  Anyuta avfyrte et utbrudd fra et maskingevær, og kastet også en dødsgave med dødelig kraft, kurrende:
  - En politiker som er født i grisegrisens år, uansett fødselsdato, en politiker som er født i tigerens år er kannibal, og året har ingenting med det å gjøre!
  Alla bemerket aggressivt og kastet en granat ved hjelp av de bare tærne:
  - I politikken blir palasser til grisehus, og løver stiger ned til sauens nivå, og bare en rev blir en mann!
  Maria, som fortsatte å makulere motstandere med kolossal kampstyrke, ropte og blottet tenner:
  - En politiker i ethvert palass vil snu en grisesti og snu enhver sannhet ut og inn, og i enhver saueklær vil forbli en kannibal-ulv!
  Olympias, ledet velrettet ild mot fienden, klippet rekkene, bemerket logisk:
  - Det er ingen slektninger i politikken, selv om velgere er kaninbrødre for en politiker, og Djevelen selv er hans egen far!
  Alyonka avfyrte et utbrudd mot nazistene, mejet dem ned, og med bare tær kastet hun en granat med dødelig kraft, kurrende:
  - En politiker liker ofte å avgi løfter med skjegg, men for velgerne er han allerede en geit!
  Anyuta, som skjøt på motstandere med stor nøyaktighet og kastet granater med bare fingrene, bemerket:
  - En politiker er både en vandrevits med skjegg og en ekte geit, men samtidig er han en enda større gris, som gjør et hugg av velgere, river ut fete biter!
  Alla svarte aggressivt, med vill latter, og blunket med helvetes selvmot og brøling:
  - Politikk er en veldig skitten virksomhet, politikere vasker sine klissete hender, bare med tykke strømmer av velgerblod!
  Maria snudde også og meja ned en masse Fritz og deres innleide soldater og kvitret:
  - Selv om det ikke lukter penger, er lukten fra bestikkeren ekkel, og det er spesielt kvalmende når han i bytte for mye penger legger en stor gris på den!
  Olimpiada bemerket ganske aggressivt og blunket med safir- og smaragdøyne:
  - Politikeren er en geit, både fordi han løfter med skjegg, og derfor elsker han kontantgrønt, og fordi han stadig horner velgerne!
  Med en slik slående kraft til jentene er det vanskelig for nazistene å beseire selv med de nyeste stridsvognene. Men likevel klatrer de frem og stikker.
  Når de skyter, bruker de de nyeste gassutskytere, og noe annet kraftigere og mer kamp.
  Og så begynner de vanligvis å sitte på en hvit hest. Her er Shturmlev i kamp. Og dette er et veldig alvorlig våpen. Og "Sturmmaus" er enda farligere og mer alvorlig. En så vill og infernalsk pistol. Og hvis hun slår, så blir det ingen nåde fra henne. Dette er en kolossal destruktiv kraft.
  Jentene som driver Sturmmaus er nesten nakne i ingenting annet enn truser. Og samtidig veldig kvikk og kvikk. De som kan nesten alt.
  Og så snart de treffer de sovjetiske troppene, vil den røde hæren ikke virke nok.
  
  EMMANUEL KJEMPER I STALINGRAD
  Så Emmanuelle gikk i gang igjen og slikket de pulserende jadestengene til alvene. Og mens hun holdt på med dette, utviklet det seg en annen historie.
  I 1944 ble Hitler myrdet 20. april. Speer, Fuhrer og øverstkommanderende Rommel, ble kansler for Det tredje riket.
  Og de allierte erklærte våpenhvile og begynte forhandlinger med den nye regjeringen. Forutsetningen var opphør av folkemordet på jødene, og avskaffelsen av det tredje rikets raselover.
  Rommel gikk med på å gjøre dette formelt, men løslot ikke jødene, men overførte dem fra leirene til gruvene og militærfabrikkene. Bombingen av Det tredje riket opphørte og utgivelsen av våpen økte kraftig. Den etterlengtede Panther-2 med kraftigere våpen og bedre beskyttelse dukket også opp i masseproduksjon. Den 900 hestekrefters motoren kompenserte for den økte vekten på tanken, og 88-millimeter-kanonen traff sovjetiske kjøretøy på avstand.
  I stedet for FAA-raketter bestilte Rommel XE-162, et billig og effektivt jagerfly. Dette tillot nazistene å få luftoverlegenhet.
  TA-152 viste seg også å være et veldig bra universalfly, som ble brukt som jagerfly, angrepsfly og frontlinjebombefly. Og ME-262 er en god bil, selv om den er vanskelig å produsere og har en nødsituasjon. Så tyskerne tok moderniseringen av hæren på alvor.
  I tillegg gjettet Rommel riktig at den røde hæren ville påføre Hviterussland hovedslaget. Etterretningsdata viste at forsterkninger ble overført for tydelig på den sørlige flanken og i hemmelighet i sentrum.
  Rommel sto overfor et vanskelig valg: det var nesten umulig å beholde Hviterussland, der det var mange sumper og partisaner, selv med et stort antall tropper.
  Så bestemte Rommel seg for å angripe Ukraina selv. Det var en sterk beslutning og viktigst av alt uventet for den sovjetiske kommandoen. Nazistene har mange stridsvogner, og "Tiger" i gjennombruddet er ganske sterk, som "Tiger" -2 og "Panther" -2, som imidlertid så vidt har begynt å ankomme fronten.
  Rommel, etter å ha avslørt vestfronten, samlet alle styrkene sine i sør. Og gikk til offensiven.
  Tyskerne gikk til angrep natt til 15. juni, og klarte å overraske den røde armé! Og de klarte å bryte gjennom forsvaret. Og de rykket trygt frem og tok by etter by.
  Slagene ble levert fra vest i Ukraina og Moldova. Konvergerende retninger. Og så langt gikk alt etter Rommels diktat.
  Tyskerne hadde allerede en fordel i stridsvogner på østfronten. De nye IS-2 og T-34-85 har akkurat begynt å komme, og produksjonen av eldre kjøretøy har gått ned. Mens utgivelsen av "Panthers" og "Tigers" nådde høye nivåer. Dessuten var den bokslignende "Tiger" ganske enkel å montere og en veldig effektiv tank.
  Tyskerne klarte å danne en diger gryte, som gikk i oppløsning på grunn av flere små slag. Og i sør var det en katastrofe. Stalin avlyste streiken i sentrum, og beordret å gjenopprette, og overføre styrker til sør.
  Denne avgjørelsen er noe forsinket. Og katastrofen kunne ikke unngås. Bare en del av de sovjetiske troppene klarte å rømme fra kjelene. Skadene var svært betydelige.
  Stalin flippet ut og ble rasende. Han krevde å avansere ... Men Rommel opptrådte veldig dyktig. Et av de sterke grepene til den nye Fuhrer var oppløsningen av SS-divisjonene, og økningen i offiserene til de ordinære enhetene til Wehrmacht på deres bekostning. Og dette tillot å heve kvaliteten på hæren betydelig.
  Et annet viktig grep var rekruttering av kvinner til militærtjeneste. Og spesielt innen luftfart og tank, samt snikskytterenheter. Denne avgjørelsen hadde også en positiv effekt på forløpet av kampene. Og de første suksessene begynte.
  Gerdas gruppe på Panteren var spesielt utmerket.
  Den hvithårede krigeren var veldig kul og morsom. Hun er klar til å kjempe med en rasende vanvidd.
  Her skjøt Gerda mot fienden med bare tærne og kvitret:
  - Loven er ikke skrevet til djevelen!
  Skallet hennes slo nøyaktig ned 34-tårnet. Det var faktisk en orkantilnærming til virksomheten.
  Charlotte skjøt også, presset den skarlagenrøde brystvorten mot avtrekkeren og knirket:
  - Vi er mektige djevler!
  Christina rettet også pistolen. Jentene brukte bare tærne til å skyte. Heldigvis skjøt Panteren femten skudd i minuttet. Og hun kan slå ned sovjetiske våpen og stridsvogner som korn med nunchucker.
  Her er en annen russebil i brann.
  Christina ropte:
  "Jeg er en jævla demon som utøser blod!"
  Magda skjøt også med bare hæl, noe hun klarte veldig bra, og kurret glad:
  - Jeg er en djevelkjemper!
  Ja, disse jentene er virkelig noe monstrøse.
  Som de nye krigerne Albina og Alvina. De valgte TA-152-fly for seg selv og jaktet samtidig fra luft- og bakkemål.
  De gjorde det entusiastisk og aggressivt.
  Albina skjøt ned et sovjetisk fly og kurret:
  - Og jeg er en monstrøs aggresjon!
  Etter det, ved hjelp av bare tær, gjennomboret hun også tanken til USSR-hæren.
  Alvina traff også en russebil i himmelen og kvitret, og blottet tennene i et smil:
  - Vårt djevelske mannskap!
  Og også veldig selvsikkert fra TA-152 gjennomboret taket på en sovjetisk tank.
  Jentene er virkelig på slagmarken, dette er noe ...
  Nazistene beseiret mer enn hundre sovjetiske divisjoner og grep initiativet.
  De begynte å bevege seg mot Kiev, og hadde en betydelig fordel. Stalin, på den annen side, flippet ut og brølte og ga motstridende ordre. Mens samtykke og
  Hadde ikke.
  Rommel handlet selvsikkert og skapte kjeler. Han klarte å manøvrere og vinne ved å omgå de sovjetiske stillingene. Og slå om natten, og bruke ulike triks.
  Nok en gang tok tyskerne initiativet. Og nå har de allerede krysset Dnepr, og allerede der vant de seier etter seier.
  Bare høst og vanningsregn stoppet nazistene noe. Men det meste av Ukraina ble gjenerobret. Nazistene klarte til og med å ta Kharkov. Ble forlatt av den røde hæren og Kiev.
  Rommel forsøkte også å slå i midten. Men her var de sovjetiske troppene allerede i stand til å forberede seg på forsvar og viste utholdenhet. Og allerede de sovjetiske jentene viste klassen sin.
  Elizave og hennes mannskap kjempet på IS-2.
  Jentene var også i bikini og barbeint. Og de kjempet med stor voldsomhet.
  Elizabeth fyrte av de bare tærne sine og knirket:
  - Jeg er en stor tiger!
  Ekaterina skrudde også opp så mye at prosjektilet beskrev en bue, og gjennomboret Panther og ropte:
  - Ingen ord feiging!
  Elena sprengte også mot fienden, brøt gjennom kampgenerasjonens tank og kvitret:
  - Ingen kapitalisme!
  Den aggressive Euphrosinia skjøt også og ga ut:
  Ja til sosialisme!
  De kvinnelige pilotene kjempet også i luften.
  Anastasia Vedmakova traff flyet og tvitret:
  - Livet i verden er ikke paradis!
  Og blunket til kameratene hennes.
  Akulina Orlova veltet igjen en tysk bil med bare tærne og kurret:
  - Kommunismen vil styre planeten!
  Mirabela Magnetic slo ned Messerschmid med sin bare hæl og kurret:
  - For store gevinster!
  Og hun blunket til partnerne sine, selv om de ikke så henne.
  Akulina Orlova bemerket:
  - Jetmonstre er ikke en barriere for oss ...
  På senhøsten og vinteren bestemte tyskerne seg for å stå i defensiven. Og den røde hæren var allerede på fremmarsj. Stalin bestemte seg for å slå til i sentrum. Rommel gjorde imidlertid, i motsetning til Hitler, den andre og tredje svinglinjen sterkere enn den første, noe som reduserte effekten av artilleriforberedelse.
  Tyskerne klarte å slå av den sovjetiske offensiven i sentrum. For første gang deltok selvgående kanoner E-10 og E-25 i januarkampene. De var små, med en lav silhuett og plasseringen av motoren sammen med girkassen på tvers, og girkassen på selve motoren. Og det er veldig produktivt.
  E-10 er en veldig praktisk og lett å produsere selvgående pistol, kun 1,4 meter høy. Og E-25 er bare 1,5 meter, og bare litt tyngre med en Panther-pistol og en motor på syv hundre hestekrefter. Denne bilen hadde god beskyttelse: en panne på 120 mm, sider på 82 mm under bakker. Og dens første kampbruk viste stor effektivitet og mobilitet.
  Margaret og Helga kjempet på E-25 og traff fienden veldig berømt. Fiendens nederlag fulgte nederlaget i en flom.
  Margaret skjøt mot den sovjetiske maskinen. Hun slo den og sa:
  - Alt blir bare supert!
  Helga avfyrte også et prosjektil ved hjelp av bare tærne og kvitret:
  Kanskje hyper...
  Krigeren slo selvsikkert gjennom IS-2-tanken og plystret gjennom neseborene hennes.
  Offensiven til de sovjetiske troppene om vinteren ble slått tilbake. Men så igjen krig og kamp. Tyskerne begynte å rykke frem i mars.
  Slaget fra troppene deres var i retning Kursk. E-100s deltok også i kampene. Denne bilen var meget godt beskyttet fra alle vinkler, og samtidig relativt mobil til tross for den tunge vekten. Og i gjennombruddet viste sin effektivitet.
  Samtidig avanserte tyskerne om natten ved hjelp av nattsynsapparater. Fritzene klarte å bryte gjennom forsvaret til den røde hæren og fanget Orel, Kursk, Belgorod. Vi har oppnådd ganske mye suksess. Vi nærmet oss Voronezh i midten av april.
  Rommel følte seg trygg. Det så ut til at litt mer og det ville bli full seier. Men de allierte stilte et ultimatum: de sier avslutte krigen. Og det samme hevder til Stalin.
  Den 10. mai 1945 ble det erklært våpenhvile. Så begynte forhandlingene. USA og Storbritannia tilbød sin mekling. En måned senere ble freden sluttet. Tyskland mottok Ukraina uten Krim, Hviterussland, de baltiske statene, Moldova og en del av den svarte Don-jorden i bytte mot Kursk, Orel og Belgorod. Finland gjenopprettet de tidligere grensene, men returnerte Petrazavodsk-regionen. Riktignok i bytte mot monetær kompensasjon fra USSR. Norge fikk også et lite territorium nær Murmansk, som inngikk en føderasjon med Det tredje riket.
  Den europeiske union ble opprettet - som inkluderte alle landene okkupert av tyskerne og satellitter, så vel som de tidligere republikkene i USSR. Rommel og Speer førte en moderat politikk og forkynte offisielt likhet for alle nasjoner og raser. Euroreich dukket opp.
  Men demokratiet var begrenset. Likevel dukket det opp andre partier enn nazistene og presidentens valgkontor ble opprettet. Rommel ble den første presidenten i EU. Han styrte i fire perioder på fem år til han trakk seg i 1966 for å gjøre plass for de yngre. Deretter ble endringsforslaget om to perioder av presidenten for Den europeiske union vedtatt.
  Stalin døde i mars 1953. Han ble etterfulgt av Khrusjtsjov etter en kamp om makten. Det var den tjuende kongressen. Og Stalin ble enda mer forbanna av sitt eget folk. Da gikk det imidlertid litt annerledes. Sovjetunionen tapte andre verdenskrig, og dens rolle i verden var mindre. Under disse forholdene drømte de ikke engang om å bygge kommunisme. Nikita Khrusjtsjov ble ikke styrtet, men regjerte til sin død i 1971. Og han ble ikke etterfulgt av Bresjnev, men av Shelepin. Tyskerne var de første som fløy ut i verdensrommet, og til månen også. Så, i 1980, fløy EU til Mars. Euroreich forente alle landene i Europa og en del av Sovjetunionen, og kontrollerte også eiendeler i Afrika og Asia. Dette viste seg å være en veldig sterk stat. Og hun, etter å ha overtatt USA, ble verdens hegemon. Kina og Japan reiste seg aldri. Sistnevnte ble okkupert av amerikanerne og det ble en geriljakrig. Borgerkrig og vill kapitalisme fortsatte i Kina.
  Verden har blitt mer eurosentrisk. Og kolonisystemet kollapset ikke. Så Emmanuelle endte opp i 1984. De olympiske leker finner sted i Roma.
  Jenta Emmanuelle drar til storbyen. Alt er veldig rent og ryddig.
  Emmanuel synger:
  - Jeg er en romersk kriger på villmennenes knær!
  Fiender av Nero vil jeg feie bort fra jordens overflate!
  Olga Rybachenko, denne jenta dukket opp ved siden av Emmanuelle, dukket opp som en djevel fra en snusboks og ropte:
  - Hva tror du det er? Jammen to!
  Emmanuel skrek:
  - Hva annet?
  Olga svarte med et smil:
  - Og så ... Hva får deg til å tro at de allierte vil forsone Stalin og Rommel. Det er akkurat det motsatte! Faktisk er det følgende mye mer ekte!
  Tyskerne gjenopptok offensiven i midten av mai 1945. Stalingrad ble hovedretningen. Hovedkampene utspilte seg langs Don og videre til Volga.
  Nazistene nærmet seg Stalingrad i begynnelsen av juli og en storslått kamp begynte.
  Kvinnes snikskytterbataljonen under kommando av kaptein Natashka Kaktusova inntok en forsvarsposisjon i ruinene på Volodarsky Street. Jenter med maskingevær og rifler, bundet med bunter av granater, gjemte seg bak ruinene.
  Natasha selv er i en flekkete tunika over den nakne kroppen, i korte bukser og barbeint. En vakker og svingete jente, med sterke hofter, en tynn midje, en kort hårklipp under en halvboks. Ansiktet er veldig uttrykksfullt, med en mandig hake, blå øyne vidt fra hverandre. Lysebrunt hår ble grått med støv, høyt bryst, hardt utseende. Kaptein Natasha har kjempet i mer enn to år og til tross for ungdommen har hun sett mye. Jentas ben er dekket av kutt og blåmerker. En jente er mer smidig til å bevege seg barbeint enn røffe og klønete støvler.
  Den nakne sålen føler den minste vibrasjon av jorden, advarer om nærheten til en gruve, og moderjorden selv gir utholdenhet. På den ene siden ble jentas føtter herdet, og de var ikke redde for varmt metall eller de skarpe ruinene, men på den annen side mistet de ikke følsomhet og fleksibilitet, og advarte gjennom brølet fra bevegelsen til tanker.
  Søte Natashka holder en granat med en eksplosjonspakke knyttet til den. Det er nødvendig å krype til den formidable tyske tanken "Lion", og vanne gatene med maskingevær.
  Mirabela kryper ved siden av henne. Også barbeint, så alle jentene fra bataljonen viste seg å være fra støvler, og etterlignet sjefen deres. De støvete sålene hennes skjerpes mens hun kryper på alle fire. Mirabelas gule hår er rotete og langt... Litt krusete. Jenta selv er slank, tynn, liten av vekst. Hun kan til og med forveksles med en jente, med smale skuldre og et tilsynelatende stort hode.
  Men Mirabela har allerede opplevd mye. Hun klarte å besøke både fascistisk fangenskap, etter å ha overlevd grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et uforståelig mirakel klarte å rømme. Men ser på det barnslige, ømme ansiktet hennes, kan du aldri si at hun ble slått med gummipinner på hælene, en strøm gikk gjennom kroppen hennes.
  Mirabela skyter ... En soldat fra Det tredje riket, i dette tilfellet en araber, faller død om, snuten hans reiser sand og steinsprut.
  Natashka smetter en haug med granater under en søppelhaug. Nå skal en nittitonns "Løve" krype hit og sprenge den. Jentas blå øyne glitrer som safirer i ansiktet hennes, svarte av solbrenthet og støv.
  Erfaring tilsier at en godt beskyttet tank nå vil endre posisjon. "Lion" har 100 mm sidepanser, og til og med i vinkel. Trettifire kan ikke bryte gjennom det, bare tunge Keveshes har en sjanse. Men larver er målet. Det viktigste er å frata bilen mobilitet ...
  Svetlana avfyrer et utbrudd fra et maskingevær... En soldat, ingen vet hvilken nasjonalitet, faller ned. Tyskerne, etter å ha erobret, selv om det er moralsk for det meste, mesteparten av den østlige halvkule, verner om det ariske blodet og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskjellige asiater og europeere. Antallet polakker har også økt - som fra vuggen er vant til å hate det bolsjevikiske Russland. Her kjemper ukrainske nasjonalister, don-kosakker og tsjetsjenere og hele det kaukasiske Khaganatet. Rommel hevet en hel landskamp.
  Mange fiender...
  Svetlana unngår behendig maskingeværilden. Kulen splittet nesten, svart av støv, en rund, jenteaktig hæl. Den vakre kapteinen kjente til og med en kilning over hvor nærme en gave av stor kaliber fløy forbi. Jenta krysset seg og hvisket:
  Selv en kule stopper oss ikke!
  Mirabela skyter tilbake... En annen jente Angelica - veldig rødhåret, over gjennomsnittet høyde og muskuløs, til tross for de magre rasjonene. Også en veldig pen jente, med luksuriøse hofter, en opptrukket midje, ikke feminine brede skuldre og høye bryster.
  Angelica kjemper i bare shortsen, tunikaen er revet i filler og smuldrer til støv, og nye uniformer blir ikke levert over Volga. Gud forby å overføre mer ammunisjon, og en dråpe mat, til de utmattede sovjetiske troppene.
  Så Angelica er nesten naken, bena er riper, spesielt knærne. Et stykke splint traff høyre fotsål, og det gjør vondt, det er vanskelig å gå.
  Rødhåret, støvete, nesten naken Angelica vrir på det pene, men samtidig harde ansiktet sitt. Jenta, som skyter, sier:
  - Herren, Moskva og Stalin er over oss!
  Og hun avskjærer de angripende nazistene, selv har knapt tid til å rulle tilbake.
  Ruinene og de trange gatene gjør det vanskelig for de formidable tyske stridsvognene å snu. Her er nesten to hundre tonn "mus" og de kan ikke passere i det hele tatt ...
  Som Svetlana forventet, kjørte "Lev" litt, og begravde seg i en søppelhaug. Det var en eksplosjon. Larven sprakk, et par ødelagte ruller fløy av.
  Den sårede tanken stoppet og et granat fløy ut av tønnen...
  Et sted buldret i det fjerne, og etterlot ruinene. Blonde Svetlana, som en slange hveste:
  - Det er regnestykket mitt! Åpnet en konto...
  Jente-kapteinen blir igjen tvunget til å krype bort. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruke sin tekniske overlegenhet i ruinene. På grunn av den sta Hitlers skyld ble hordene i Det tredje riket satt fast i posisjonskamper i en ganske stor og godt befestet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til å gjøre salto mot nedstyrtede tyskere eller arabere, og snu. En av de nazistiske militantene river av seg hånden og henger på den, en engelsk klokke med kompass.
  Mirabela sier med et smil:
  - Det kompasset viser deg - veien til helvete!
  Og en vakker jente rister av seg et stykke klebende keramikk fra den støvete hælen.
  Angelica støver også av med sine faste, fyldige bryster. Brystvortene er nesten svarte av skitt og klør. Og prøv å vaske. Igjen må du grave når de tyske maskinpistolene skribler. Og kryp på en plastunski måte.
  Bataljonen med jenter holder stillingene sine, selv om det er beskyting. Og de river tunge skjell, og bomber faller fra himmelen ... Men ingenting vil bryte motet til sovjetiske heltinner.
  Her ser Svetlana hvordan Panteren kryper. Vel, denne tanken er ikke så skummel lenger.
  Du kan slå den inn i siden. Jenta nyset, spyttet ut støvet som klatret inn i den elegante munnen hennes. Hun tok en granat i hånden, vektet med en eksplosjonspakke. Du må snike deg ubemerket. Men det er så mye røyk rundt.
  Angelica begynte å krype opp og hvilte på avløpet med bare tær og albuer. Hun var som en katt som forfulgte en mus. Jenta husket krigen fra den forferdelige sommeren i det førtiførste året, da Wehrmacht forrædersk invaderte Sovjetunionens vidder. Var verken jenta, nesten jenta redd? Først ja, men så blir man vant til det. Og du oppfatter allerede de konstante utbruddene av skjell som en vanlig støy.
  Og nå eksploderte det veldig nærme. Jenta slo seg på magen. Fragmenter suser ovenfra som en flokk ville bier. Angelica hvisker med sprukne lepper:
  - I rettferdighetens navn, Herre!
  Jenta setter fart på gjennomgangen og kaster en granat med en eksplosiv pakke festet. Nåtiden flyr i en bue. En eksplosjon høres, den tynnere siderustningen til Panteren gir seg selv. Den tyske tanken begynner å brenne, kampsettet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Takk Herre Jesus! Jeg tror bare på deg! Jeg ber til deg alene!
  Bryter panteren. Avrevet er en lang stamme begravd i steinsprut. Frontrustningen, løsrevet fra siderustningen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øyne, på et ansikt brunt av støv og solbrenthet, glitrer av kornblomster, sier:
  - Jo flere eiker fienden har, jo sterkere forsvarsverk!
  Angelica er veldig sexy, i svarte truser og naken, støvete, sterke kropp. Jenta er veldig smart. Hun kan kaste glasskår med bare tærne.
  Nå kastet hun en skarp gjenstand med det grasiøse, støvdekkede benet. Og sitter fast, rett i halsen på en fascist. Vakre Angelica babla:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Jenta, hvoretter hun krøp igjen og skjøt. Ledet ild og Svetlana.
  Skjønnhetskapteinen, Natasha, etter å ha kuttet ned fascisten, kvitret:
  - Livet er en kjede, og de små tingene i det er leddene ...
  Mirabela skjøt, skar opp hodet til Fritz og la til:
  - Det er umulig å ikke legge vekt på lenken!
  Svetlana, igjen skjøt nøyaktig, kvekket:
  - Men du kan ikke gå i sykluser på bagateller ...
  Mirabela skjøt nøyaktig og la til:
  Ellers vil kjeden omslutte deg!
  Emmanuel og Olga Rybachenko kjemper også tappert her.
  Begge jentene er veldig stridbare. Og de kaster granater med bare tærne.
  Emmanuel bemerker med en latter:
  - Og her er heller ikke kampen svak!
  Olga Rybachenko, som blottet tenner, var enig:
  - Ikke svak! Men det blir verre!
  Emmanuelle kurret og blunket med safirøynene.
  - Alt blir bare supert! La oss komme til koronaviruset!
  Og krigeren vil le. Og kaster en kniv med bare fingre, vil han stikke Panteren inn i siden.
  Olympias, flimrende med muskuløse, solbrune legger, slo av en steppdans med de bare, vakre bena. Jenta sang:
  - Hellige russiske ansikter flimrer fra ikonet ... Gud forby deg å suge minst tusen Fritz! Og hvis noen surrer mer enn fascister, vil ingen, tro meg, fordømme deg for det!
  Deretter ladet hun antitankriflen på nytt og skjøt igjen. Den tyske transportøren blåste ut røyk igjen.
  Jentebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tap. Her ble den ene jenta revet i to, og ansiktet ble så, tross støvet, blekt.
  Det meste av Stalingrad er allerede tatt til fange av nazistene, men det som er igjen av byen ønsker ikke å gi seg og overgi seg.
  Svetlana prøver i mellomtiden å bryte gjennom "tigeren". En kraftig tysk bil, fikk en granat i siden, men bukket ikke under. Snur seg for å avfyre en kanon. Jenta må grave seg ned i bakken, og ruinere, for ikke å bli knust av eksplosjonsbølgen som slippes ut av nåtiden.
  Svetlana hvisker lavt:
  - Mamma, pappa, jeg beklager!
  Mirabela kastet en granat mot tigeren, som eksploderte i pannen hennes. Jenta hvisket:
  - Om at lysundervisningen om vinteren om våren ... Jeg gjentar uten unntak at Rommel er en pestjævel!
  Angelica, som brøt synet av nazistene og helte vann på dem med et utbrudd, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nå! Og hun sparket stakkaren rett i øyet!
  Den rødhårede jenta kastet faktisk en granat mot tanken med bare fingrene. Den traff tønna ... En eksplosjon fulgte og snuten til "Tigeren" ble ødelagt.
  Den feige tyskeren tok den og rygget unna.
  Svetlana fnyste gjennom neseborene hennes:
  - Vår, din gir seg ikke!
  Mirabela kuttet ned en Hitlerittisk leiesoldat med en kule og sang:
  - Og skurken tuller ikke! Hender og føtter vrir han russetauene! Han setter tennene inn i hjertet ... Han drikker fedrelandet til bunns!
  Svetlana, fniser, bjeffet:
  - Führeren roper vilt, river seg i stykker!
  Mirabela sparket og la til:
  - Vel, dødspust, gliser!
  En enda farligere "Shtumrtiger" har dukket opp. Det ødelegger hele bygninger og bunkere. Dessuten nærmer den seg ikke stillingene til de sovjetiske troppene. Bilen holdes under tak av tyske maskingeværere.
  Svetlana ser at det er urealistisk å komme nær Fritz-posisjonene. Men i himmelen Focke-Wulfs. En av disse maskinene flyr nærmere de sovjetiske stillingene. Jentene åpner ild mot henne.
  Angelica kaster en granat og sier rasende:
  - I dyp død - det er ingen tilgivelse!
  Etter det gir jenta en sving fra maskingeværet. Ruller raskt tilbake. En relativt ny tysk tank "Panther" -2 med et lite tårn og en lavere silhuett kjører raskt opp.
  Flere jenter kaster granater mot den tyske bilen. Hun, etter å ha mottatt gavene, fryser og klarer ikke å snu seg.
  Angelica plystret og hveste:
  - Dette er et nytt angrep! Vi vil rive munnen hennes!
  Panther-2 snerret og avfyrte sitt kraftigere våpen.
  Ildsøylen splittet luften, og oppvarmet og elektrolyserte atmosfæren øyeblikkelig.
  Angelica fniste, skjellene fløy forbi den halvnakne jenta. Den skamløse rødhårede ristet på hoftene og sa:
  - Og Newton beseiret fiendene, kastet åket fra tronen! Fritz han vedtok sin Newtons lov!
  Stalingrad var helt oppslukt av branner, da ildtunger så ut til å slikke himmelen og knitre lilla, oransje og skarlagenrøde gnister! Og hver gnist er som et spøkelse som rømmer fra et helvetes slott.
  Svetlana slo ned en tysk jagerfly, blinket med de blå øynene og sang:
  - Hva er det du sutrer dårlig kjerring? Tro meg, bare et psykiatrisk sykehus gråter for deg!
  Mirabela sang i en sang og skjøt mot nazistene:
  - Så godt det er å legge seg på gresset og slå Fritz på hodet! Ordne et grøtomslag for Fuhrer, og send kuler fra et maskingevær!
  Jenta fniste vilt og rullet over fra magen til ryggen. Jeg har laget en sykkel med ben. En granat fløy opp. Den flygende Focke-Wulf, etter å ha fått granatsplinter under magen, steg raskt høyere. Det kan sees at skarpe fragmenter såret ham. Den fascistiske skapningen tok fyr, og begynte å miste biter av brukne vinger.
  Svetlana, som så hvordan Fokke mistet høyden, kvet:
  - Det er en semafor! En øks henger om bord!
  Det tyske flyet eksploderte og spredte rusk i alle himmelhjørner. Og hvor ble det av det fascistiske esset. Gjorde min siste sving. Bøddelen gikk i aske, ikke piloten!
  Mirabela nyset, spredte støv og sa:
  - Å være eller ikke være? Det er ikke et spørsmål!
  Angelica kastet igjen et stykke glass med foten, så mye at den traff øyet og kom ut mot Fritz, gjennom bakhodet:
  - Jeg er en tankarmada! Og du trenger å bli behandlet!
  Tyskerne og deres satellitter forsøkte å rykke frem, og kastet granater foran dem. Slik taktikk mot jenter fungerte ikke. Her satte Emmanuelle ut en katapult, og hvordan hun traff fienden som svar.
  Forfatterjenta ropte:
  - Julenissen river munnen til Rommel!
  Anklagen fra katapulten, som trengte inn i mengden av nazister, fikk dem til å spre seg, og samtidig rulle over i luften. Fritz falt og brøt på mursteinene.
  Tank "Tiger" -2, etter å ha mistet balansen, kolliderte med "Lion". Å, Leva, hvor er det formidable navnet ditt?
  Svetlana smilte og svarte:
  - Vel, godt gjort Emmanuel!
  Jenteforfatteren bjeffet aggressivt:
  - Emmanuelle er alltid klar!
  Jenta ristet bare foten som svar.
  Jente-kapteinen begynte å spikre igjen. Og Olympias kilte Emmanuelles smale fot, så hardt det er nå! Ikke rart at jenta ikke er redd for å løpe gjennom brannene.
  Mirabela i en sang, sa:
  - Ungdom er bra - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne blide rødhårede, var enig:
  Det er ingenting verre enn alderdom! Dette er virkelig den mest ekle tilstanden av alle mulige!
  Og jenta gjorde et hopp med et kupp. Hun så et øyeblikk for seg ekle bestemødre. Nei, ikke sammenlign, en gammel kvinne med en jente. Og hvilken skjønnhet, i slanke kropper.
  Angelica tok den og sang:
  - Flyt etter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinne gnir henna i en morter...
  Og hva med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke hvordan ungdommen har gått!
  Svetlana blinket med øynene, slo tyskeren ned med et treff i lysken og bemerket:
  - Ikke! Likevel, i krig er det en slik sjarm - å forbli evig ung! Alltid full!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noe som en god mørtel. Jenta hvisket:
  - Ikke bestå, men bestå!
  Emmanuelle stokket den slanke, men kvikke foten og bjeffet:
  - Fritz ansikt!
  Og en granat, sammen med en eksplosjonspakke, fløy i full gang inn i nazistenes posisjoner.
  Ja, Stalingrad ble ikke gitt til dem. Den tredje måneden siden slutten av juni har overfallet pågått, men byen har ikke klart å ta alt. På andre områder av fronten oppnådde nazistene suksess, men ikke på denne.
  Svetlana avfyrte pistolen sin og knurret:
  - Alt er umulig, det tilfeldigvis er mulig... Det er ingen grunn til å gjøre universet veldig komplisert!
  Og traff bensintanken på en motorsykkel. Maskinen eksploderte, og brennende virvelvind lyste opp det røykfylte landskapet. Og tyskeren ble revet i stykker av en brennende pote.
  Jentekapteinen ropte:
  - Jeg elsker å drepe ondskap! Og dette er det høyeste gode!
  Mirabela banket tyskerne med et utbrudd og hveste:
  - La oss leke piggsvin!
  Angelica åpnet ild, mer nøyaktig. Noen få svarte ble liggende på spyddekket steinsprut:
  - Drep fienden! - Jenta hvisket.
  Mirabela sang lekent:
  - Etter å ha malt Rommel med leppestift, Mainstein med hårspray, vil jeg dra deg i fangenskap av prinsessen, den trofaste hunden vil gnage deg!
  Svetlana, skjøt, hveste:
  - Kom igjen om kvelden, Adolf, heng deg... Slutt å lure hodet! Kom igjen om kvelden, fly som en valk - for å slå nazistene hardt!
  Mirabela sa i raseri og slo hjelmen av stormtrooperens hode:
  - Vi kan! Og det skal vi!
  Jentene fra "Lenin"-bataljonen stoppet fremrykningen av de utenlandske troppene. Fritz beveget seg fremover og kastet bokstavelig talt lik ut i verdensrommet. Tanken "Lev", som det var knyttet forhåpninger til, hjalp heller ikke. Her er en modifikasjon av maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår av en stein som sitter fast på den nakne brystvorten hennes. Jenta har så vakre og fyldige bryster. Jenta kaster en granat med foten. Benet er sterkere enn armen, og kastet går lenger.
  "Lion" fikk et gap i larven, og stoppet. Skutt fra den kraftige munnen hans. Rumle og kollapse.
  Angelica spytter og sier:
  - Den russiske krigeren stønner ikke av smerte!
  Og jenta skyter igjen. Og han gjør det utrolig bra. Fascisten som lener seg ut av tårnet faller tilbake.
  En rødhåret, nesten naken jente sier:
  - Forgjeves tror fienden at han klarte å knekke russerne! Hvem tør, han angriper i kamp, vi vil slå fiendene hardt!
  Og Angelica ruller musklene i pressen, som hun har veldig preget.
  Å, så vakre jentene er! Jeg vil ikke at noen av dem skal dø.
  Stalenida løp... En veldig vakker jente, med luftig, hvitt hår. Hun klarer på en eller annen måte å smøre dem med en slags trylledrikk slik at de ikke blir skitne.
  Jenta er veldig vakker, med Venus-figuren, bare mer tonet og preget. Klær på henne, bare bh og truser. Alt annet er allerede revet i stykker. Men så grasiøse er beina! Dette er ikke en jente, men et segl av perfeksjon, en skjønnhetskrone.
  Hun beveger seg på en spesiell måte, som et ekorn. Bare føtter og flimmer og hæler forblir overraskende rene. Stalenida skyter, og fascisten får et sår i brystet.
  Jenta sier:
  - Lojalitet til fedrelandet er det høyeste ordet!
  Angelica sa med en latter:
  - Ta av deg BH-en og bli som meg i shorts!
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Dette er ikke passende!
  Angelica ristet på hoftene, skjøt passende og sang:
  - Noe Komsomol-medlem har blitt uvanlig! Å gå barbrystet sånn er veldig uanstendig!
  Steelenida fniste og bemerket:
  - Hvorfor bringe glede til Fritz, se på skjønnheten vår!
  Angelica svarte bestemt:
  - Skjønnheten vår er dødelig!
  Ståljenta fniste og skjøt mot TA-200. Nazibilen tok fyr. Og den vakre blondinen ropte:
  - Død over det onde!
  Angelica fniset.
  - Og livet er bra!
  Steelenida, da han så at tyskeren falt, knurret:
  - Dette er den høyeste verdien! Ikke tro at nazistene har vunnet!
  Angelica synger:
  - Venter på seier! Seier venter... De som lengter etter å bryte lenkene! Venter på seier! Venter på seier! Vi vil være i stand til å beseire nazistene!
  En vakker jente, og hennes nakne bryster skjelver. Godt med bar overkropp i varmen, som forsterkes av brannen.
  Svetlana så nå mye mer bestemt ut. Hun skjøt mot Fritz med en maskinpistol og bjeffet:
  - Jeg skal kastrere deg!
  Og faktisk mottok nazistene dødelige gaver og kister! Og jenta viste dem en figur, la oss bygge bare tær. Og plystret som en nattergal-raner. Og gjennom fingrene på underekstremitetene.
  Jentekapteinen er veldig smart. Og glitrende. Og ikke grusom i det hele tatt. Også hun synes noen ganger synd på fiendens soldater, som kan ha barn som vil gråte for sine døde fedre.
  Svetlana driver imidlertid slike tanker bort fra seg selv, så du vil gråte fra dem. Men det var ikke russerne som kom til tyskerne for å rane og drepe. Nei, dette er tyskerne og en hel aggressiv flokk med utlendinger fra hele verden brøt seg inn i de russiske viddene.
  Svetlana krysset seg og skjøt mot Fritz, som i stillhet forsøkte å komme nær posisjonene til russeren Fritz ... Øyet og hjernen hans, som var slått ut av en kule, lekket ut.
  Jentekapteinen smilte og sa vittig:
  - Rett øye til øye, hode til hode!
  Svetlana skjøt nøyaktig og traff en motorsykkel med en sidevogn. Bilen begynte å rive, og maskingeværet fløy av, veltet flere ganger. Så sank snuten dens ned i ruinene.
  Jenta gned den nakne, støvete sålen på ruinene. Og hun siktet igjen. Det muntre, unge ansiktet hennes gliste ganske gliste. Jenta sang:
  - Nei, sa vi til fascistene, vårt folk vil ikke tolerere at russisk duftbrød kalles ordet ford!
  Mirabela gjorde et veldig nøyaktig skudd, hvorfra Focke-Wulf blusset opp og kvitret:
  For en skurk er selvfølgelig valget klart,
  For dollar er han klar til å forråde Russland ...
  Men den russiske mannen er så vakker
  At han er klar til å gi sitt liv for Fædrelandet!
  Jenta, gjorde en salto og viste nazistene fikenen, og scrollet, og kulene rørte ikke skjønnheten.
  Angelica dukket opp, denne skjønnheten, nesten naken og sotete som en djevel, kastet en granat på en gang med to ben. Og hun sjekket:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias korrigerte Angelica:
  - Skarpt, i siden, og ikke i den skarpe siden!
  Jenta fniste og ristet vannmelonbrystene, og skjøt ut en granat ved hjelp av en granat med en eksplosjonspakke. "Tigeren" ble truffet ved snuten, og dette skjeve kunstverket slapp unna.
  Etter det trakk den nazistiske skapningen seg. Hun begynte å krype som en skilpadde fanget i en brann.
  Svetlana sang og blunket lystig:
  - Og "Tigeren" rygger og tyskerne gjemmer seg!
  Maiden Bataljon manøvrerte under angrep, luftangrep og tunge kanoner. Her traff jetbombeflyene, knuste, rødglødende bratter steg til himmels. Og steinene sto i brann. Heldigvis døde ingen av jentene, men menn dro til den neste verden - som ikke er så lei seg! Og sjeler flyr - noen til himmelen, og andre til helvete! Der djevler med høygafler allerede venter på dem som ikke trodde på Jesus.
  Angelica er den mest sexy av krigerne i raseri: Vel, kan nazistene fra deres "Sturmtiger" virkelig skyte mot posisjonene til de sovjetiske troppene og drepe de røde krigerne?
  Og jenta grep en granat med bare føtter og snurret seg i kaskader av saltomortaler. Og spinner fortere og fortere. Og så kastet hun av all kraft dødsgaven inn i Stormtigerens brede snute. De nakne, solbrune bena til skjønnheten blinket, og granaten fløy inn i den brede snuten. Og den kraftige maskinen kvalt seg først, for så å storme. To "Royal Tigers" som sto på sidene av "Sturmtiger" ble kastet opp og spredt i forskjellige retninger. Rullene ble revet fra dem, og de falt ned og fløy som et ødelagt halskjede av dronningen.
  Eksplosjonsbølgen kastet Angelica, og jenta fløy opp ned. Og hun ble snudd, vugget og kastet. Men skjønnheten landet likevel, skarpe steiner og knuste steiner gravde inn i hennes bare såler. Jenta hadde smerter, og selv gjennom den hardhårede foten stakk tuppen hull.
  Men Angelica fant styrken til å reise seg og rope:
  - Dere fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre jenter ble kastet opp av en eksplosiv bølge, og til og med litt knust. Men ingen av de vakre krigerne døde. Jentene møtte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse av nazistene som hoppet ut og andre aggressive insekter som beleiret USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens basun tar oss til kamp, vil vi være venner med Komsomol! Og etter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneoppropet!
  Angelica ristet av seg støvet fra de blodige sålene sine og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Fuhrer til et galehus!
  Jentene begynte å le øredøvende, og Emmanuelle sa med alarm og irritasjon:
  - Og katapulten min, ikke så nøyaktig - som de nakne og sterke bena til Angelica!
  Olympias lekte med armmusklene og sa:
  - Det er ok! Du tenker fortsatt. Noe kulere!
  
  IKKE BOMBE STORBRITANNIA
  Hitler bombet ikke engelske byer og klarte å vinne luftkampen om England. I tillegg fikk Speer stillingen som rikets minister for våpen og ammunisjon allerede i mai det førtiende året. Og som et resultat begynte produksjonen av fly å øke raskt.
  Og 4. november 1940 fulgte en uventet, men dristig landing i Storbritannia. Noe som overrumplet kystforsvaret. Og tyskerne var i stand til å fange brohodene ved å ta et stort antall britiske soldater til fange. Og deretter umiddelbart utvikle suksess.
  En stor seier ble vunnet og England falt tilbake i det førtiende året. Krigen fortsatte en stund. Churchill flyktet til Canada og prøvde å organisere motstand der. Og tyskerne okkuperte mange kolonier i England med tropper. Og så angrep Japan USA. Og det tredje riket måtte utnytte seg selv.
  Å få Amerika er ikke lett - det er adskilt av havet. Men tyskerne skapte et brohode i Latin-Amerika og begynte å fremme styrkene sine derfra. Og de begynte å stramme ringen rundt USA.
  I det førti-tredje året hadde nazistene Panther-, Tiger- og Lion-tanken i serien. Den siste bilen var ikke i virkelig historie, men nå hadde nazistene mye mer ressurser. Men "Løven" med en vekt på nitti tonn, og en altfor kraftig kanon mot "Shermans", rettferdiggjorde seg ikke for mye. Som Maus-tanken. Hvis denne maskinen i tester viste tilfredsstillende resultater, begynte den i virkeligheten å bryte sammen.
  Noe bedre var den mottatt fra førti-tredje september i Panther-2-serien. Ganske tung på femtitre tonn, men med en motor på ni hundre hestekrefter beveget den seg bra. Og hennes 88-millimeter kanon i 71 EL gjennomboret Shermans fra fire kilometer.
  Gerda mottok nettopp en av de første Panther-2-modifikasjonene og kjempet mot amerikanerne i Canada.
  Det var oktober 1843. Til tross for høstkjøligheten var jentene barbeint og i én bikini.
  "Panther" -2 fra langt hold kunne treffe, og hadde god pannebeskyttelse. Og sidene hennes er bedre beskyttet enn de til en enkel Panther; du kan ikke ta en bazooka eller en liten kaliber pistol.
  Men for å treffe på lang avstand må du ha en fenomenal nøyaktighet.
  Og Gerda skyter nok med bare tærne for å treffe. Prosjektilet beskriver en bue og gjennomborer den amerikanske Grant-tanken fra fire kilometer.
  Jenta brøler:
  - Vi er bare djevler!
  Ved hjelp av de bare tærne skjøt Charlotte også, og bemerket aggressivt:
  - En politiker er en gris i ren drakt, og en rev i dekke av hellig uskyld!
  Kristina skjøt en etter en, noe hun gjorde veldig treffende og fornøyd, og brøt nøyaktig gjennom Sherman og kurret:
  - Politikeren elsker å bjeffe høyt og love øredøvende, men når du skal oppfylle løftet, hører du ikke annet enn unnskyldninger!
  Magda traff også fienden med et veldig dødelig prosjektil, gjennomboret pannen på tanktårnet og kvitret:
  - Det er bedre å banke opp en politiker som lover lediggang enn å slå tommelen opp når du mister jobben!
  Og jenta brøt ut i latter... Og igjen skjøt han fra pistolen. Så lett kan ikke USA beseire Det tredje riket.
  Men Fritz har menneskelig materiale, og teknikken er sterkere. For eksempel er ME-309 formidabel, som det ikke er mottak, og som det ikke er noen flukt fra. Denne maskinen har en veldig kraftig bevæpning: tre 30 millimeter flykanoner, og fire fjorten millimeter maskingevær som også er dødelige deler. Hele syv brennende poeng - kult!
  ME-309 er et monster, spesielt hvis det blir drevet av jenter. I dette tilfellet to skjønnheter: Albina og Alvina. Begge blondinene er barbeint og i bare bikini.
  Og hvordan vil de møte amerikanerne. Bare fragmenter flyr i forskjellige retninger.
  Albina trykket på avtrekkeren med bare tærne, skjøt og skjøt ned et amerikansk fly mens hun kurret:
  - En politiker er en billig prostituert som klarer seg for lenge, og bringer ikke bare en kjønnsinfeksjon i kjødet, men gir også opphav til en basill av usikkerhet i sjelen!
  Her trykker også Alvina på pedalen med den bare hælen, meget treffende hamrer og kvitrer øverst i lungene:
  - Billige prostituerte er dyrest - spesielt hvis de er politiske!
  Ja, disse jentene vet hva de er verdt og slår ut ånden og den materielle komponenten til motstanderen grundig.
  Gradvis overvinner tyskerne Amerika. Her har de allerede en ny MP-44 automatrifle, som ødelegger amerikanerne grundig. Denne angrepsriflen er uten sidestykke. Og det gir Wehrmacht en avgjørende fordel.
  Og jentene kjemper i infanteriet: Margaret og Helga. De bruker også en spesiell form: slåss barbeint og i bikini. Og det er veldig effektivt.
  Margaret skjøt et skudd mot amerikanerne, og satte i gang en utladning av kolossal, dødelig kraft med bare tærne. Og hun kvitret og blottet tenner:
  - En politiker er en slik prostituert at hun lover himmelsk nytelse gratis, men legger bare en gris i senga!
  Helga bemerket mens hun skjøt mot fienden med stor nøyaktighet og nøyaktighet:
  - En politiker kan bare ta bort og dele i regning, og etter å ha blitt diktator kan han også nullstille styringsvilkårene!
  Og jenta tok og kastet med sin bare fot en stor, ødeleggende dødsgave.
  Margaret, mens hun avfyrte angrepsgeværet, bemerket:
  - Det spiller ingen rolle når en diktator tilbakestiller regelvilkårene, det er verre når alle prestasjoner reduseres til null uten en tryllestav!
  Og jenta vil også kaste en utslettelsesgave med bare tærne.
  Helga, som klippet ned amerikanerne i offensiven og slo dem ut i rekkene rett på farten, sa:
  - Når prestasjonene til diktaturet er null, nullstilles styrevilkårene!
  Og jentene vil ta det og le og blotte tenner som glitrer som perler.
  Toronto og Quebec falt allerede før vinteren... Og om vinteren utspant kampene seg allerede i USA. Styrkene var ulik ... Selv om amerikanerne, på grunn av lengden på kommunikasjonene og en kraftig økonomi, hadde en stor fordel i mengden utstyr. Men de var dårligere i kvalitet.
  Våren det førtifijerde året begynte jetdrevne kjøretøyer å delta i luftkamper i massevis: ME-262 og XE-162, som ikke hadde like motstandere.
  Den nyeste "Lion" -2 dukket opp i tankene, der tyskerne, for første gang i tankbygging, plasserte girkassen og motoren i en blokk og på tvers, og girkassen på selve motoren, og foran - skiftende tårnet tilbake. Lion-2 viste seg å ha en lavere silhuett, i tillegg ble understellet lettere, og tårnet viste seg å være smalere med en 88 mm kaliberpistol - 105 er fortsatt overflødig for amerikanske stridsvogner. "Lion" -2 viste seg å være mobil og godt beskyttet. På slagmarken grep hun umiddelbart initiativet som den beste tanken i verden.
  USSR etter krigen med Finland har ennå ikke kjempet med noen. Hans utvikling av tankbygging gikk ikke på den mest produktive måten. KV-monstre dukket opp, med enorme vekter og flere våpen. Bare T-34 kan kalles en vellykket tank. Selv om den ikke er kraftig nok.
  I tillegg dukket utviklingen av hjulsporede stridsvogner opp i USSR. Serie A er allerede motorvei. Og mange andre biler.
  Tyskerne på sin side lærte å kjempe og fikk mye kamperfaring. Ved slutten av sommeren var mer enn halvparten av USAs territorium allerede erobret av nazistene. I september begynte angrepet på New York og Washington.
  Gerda har allerede kjempet i Lev-2. Dette kjøretøyet veide seksti tonn, men hadde tykkere sidepanser på 100 mm i bakkene, og en 88 mm kanon med 100 EL løpslengde. Og frontpansringen under store bakker var også noe tykkere. Kroppen er 150 mm og 45 grader, og pannen er 200 mm og også skråstilt.
  Amerikanske våpen tok ikke frontrustningen til en slik tank. Og de som kunne trenge inn på siden var få og ikke på tanks.
  Gerda sendte et prosjektil ved hjelp av de bare tærne, knuste Sherman og noterte:
  - Politikeren jobber med tungen, energisk appellerende til hjertet, bare som et resultat blir alle ordene gitt i leveren!
  Charlotte skjøt mot amerikanerne, og snudde det nøyaktige treffet av haubitsen og gryntet:
  - Jo dummere sinnet herskeren har, desto skarpere er bøddelen hans!
  Christina skjøt igjen mot fienden, knuste en annen tank på rad og ropte:
  - Å nullstille diktatorens periode vil gjøre velgeren til en pen sum!
  Magda her rykket også på fienden, og knuste luftvernkanonen og mumlet:
  - Herskeren liker å snakke rundt, om ikke annet for å oppheve veltalende feil!
  Og jentene sendte igjen et prosjektil med enorm, dødelig kraft!
  Også på himmelen er alvorlige kamper i full gang, og veldig blodige.
  Albina på ME-262 veltet ned en annen amerikansk bil og hylte og blottet tenner:
  - Gribbdiktatoren har alltid rett, for han har mange rettigheter, uten grenser, og velgeren som har fuglerett kan bare fly over sperringen!
  Alvina, på en ME-262, klippet også et amerikansk jagerfly og kurret vittig:
  - Hvis du vil bli en ørn, slutt å fly med fuglerettigheter!
  Nazistene stormer allerede Det hvite hus. Tre jenter: Helga, Margaret og Frida tar veien til kuppelen for å henge flagget sitt der.
  Krigere er barbeint og i bare én bikini. De sniker og slåss.
  Helga kastet en granat med bare foten, og avfyrte et utbrudd fra maskingeværet sitt og kurret:
  - Oftest er de som har fuglerettigheter og vanen med å telle kråker som oftest haner!
  Margaret skjøt aggressivt og kastet med bare tærne tilintetgjørelsesgaven og knirket:
  - Inntil du lærer deg å telle kråker, vil du fly med fuglerettigheter og kyllingoppfinnsomhet!
  Frieda kuttet ned flere svarte Yankee-soldater og kurret, og kastet en ødeleggende granat med bare tærne:
  - Med fuglerettigheter vil du ikke ta av mot himmelen, men du vil fly inn i infernoet under som en kylling i en plukk!
  Japanske ninjajenter kjemper også mot amerikanerne. De presser fra Land of the Rising Sun.
  Den blå ninjajenta hugget amerikanerne med sverd. Hun kastet dødsgaven med bare tærne og kvitret:
  - Har du kyllinghjerner, fuglerettigheter og haneambisjon, så flyr fjær med garanti!
  Den gule ninjajenta brukte sverdene sine for å kutte ned amerikanerne og gnisset og kastet en utslettelsesgave med sin bare hæl:
  - Den som har kyllinghjerner, teller kråker og søker kun fuglerettigheter!
  Den røde ninjajenta lanserte en boomerang med bare tærne, kuttet hodet av fiendene og knirket:
  - Den som teller mange kråker får problemer uten å telle!
  Den hvite ninjajenta tok dødsgaven med sin skarlagenrøde brystvorte og ropte:
  - Når du teller kråker, risikerer du å kvekke problemer, gni deg på nesen, du vil komme i en napp som en kylling!
  Til slutt tok Det hvite hus over. Både New York og Washington falt i begynnelsen av oktober.
  Og 8. november 1944 kapitulerte USA og Mexico for Japan og Det tredje riket.
  Det var en midlertidig pause. Det tredje riket måtte fordøye eiendelene og forberede seg på en ny krig. Japan fikk også mye.
  Stalin forberedte seg også på kriger, men passet ikke inn noe sted. Alt var rolig.
  Tyskerne lanserte konstruksjonen av stridsvogner i E-serien. Også i det førti-femte året ble det oppnådd meget vellykkede skivefly, som kunne utgjøre et vendepunkt i enhver krig. Atomvåpen ble også utviklet. Imidlertid behandlet Stalin ham med kjølighet i Sovjetunionen, og finansierte nesten ikke. Hitlers holdning var også skeptisk. Men i Japan ble det utført noe arbeid.
  Intelligence of the Third Reich mottok informasjon om at japanerne hadde oppnådd noe.
  Etter et personlig møte mellom Hitler og Stalin ble det tatt beslutninger om en felles krig mot Japan.
  Stalin, i sin alderdom, ønsket å motta ære av en fremragende kommandør, og etter å ha nølet bestemte han seg for å inngå en militær allianse med Tyskland. Hitler, som personlig klarte å bli venner med den røde diktatoren, foretrakk også å kjempe mot Japan. Dessuten har den mange kolonier og er fortsatt en relativt tilbakestående hær. Selv om de er mange, og fanatiske. En så lett tur var ikke forventet.
  Den 20. april 1950 begynte en stor krig mot Japan med koloniene, og Sovjetunionen og Det tredje riket.
  Den røde hæren rykket frem fra Manchuria. Uten erfaring med offensive operasjoner, mot det mektige japanske forsvaret, avanserte de sovjetiske troppene sakte og med store tap.
  Elizaveta kjemper mot samurai på den nyeste T-54-tanken. Den sovjetiske bilen er mer avansert enn tidligere modeller, men den har dukket opp nylig. Og hun har en 122 millimeter kanon, og hun er selv veldig tung - femtifem tonn.
  Stalin, som ikke hadde noen erfaring med den store patriotiske krigen, gikk ved å øke størrelsen og massen på stridsvogner.
  Han likte alt stort og klumpete.
  Som KV-serien, veide noen modeller, som KV-14, over tre hundre tonn.
  Tyskerne, tvert imot, innså at store vekter var ineffektive og tanken trengte mobilitet. Og den pyramideformede AG-50 ble hovedmaskinen. Den hadde rasjonelle helningsvinkler i alle retninger.
  Og det kan ikke penetreres av sovjetiske våpen fra noen vinkel. Samtidig er vekten bare femti tonn og motoren på 1800 hestekrefter er en gassturbin. AG-50 er en perfekt bil for sin tid og veldig rask, noen ganger hundre kilometer i timen på motorveien.
  Og kanonen ble nylig installert med en kort løp, men høyt trykk, som er i stand til å trenge gjennom alle biler. Og kaliberet på 88 mm måtte ikke endres. Faktisk er kaliberet mindre og tilgangen på granater er større og skuddhastigheten til pistolen er høyere. Og dette er allerede et aksiom. Omvendt er store kalibre i en tankduell faktisk verre enn små.
  AG-50 er monsteret som knuser Japan. Samuraiene har bare stridsvogner i E-serien, og selv da de tidlige, langt fra de mest avanserte modellene av denne modifikasjonen.
  Men Elizabeth kjører fortsatt en T-54 og gjør et skudd med bare tærne.
  Treff fienden og kvitret:
  - Tyrannen forestiller seg en løve, men spiser åssler som en hyene, elsker krig, men vil ikke trekke i en soldats reim, elsker å legge en gris, og sluke den med innmat!
  Ekaterina avslørte den skarlagenrøde brystvorten sin, slengte inn i fienden ved å trykke på knappen med puppen og ropte:
  - Hvis du er en krøpling med sinnet ditt, så vil ikke utdanningsprotesen hjelpe deg!
  Elena slo også ved hjelp av en bar hæl og kurret:
  - En løve uten utdanning er en bedre leder enn en sertifisert vær!
  Euphrosinia skjøt også etter tur ved å bruke de bare tærne og kurret:
  - En bokser har et kraftig slag i hånden, men en politiker slår hjernen med tunga, selv når han selv er ganske svak i hodet!
  Angrepet er på alle fronter. Sovjetiske piloter kjemper også. MIG-15 har allerede dukket opp, som kan konkurrere med japanske kjøretøy, og de tyske vil trolig bli bedre, spesielt i fart og bevæpning.
  Anastasia Vedmakova kjemper på himmelen med stor selvtillit.
  Treffer to japanske biler og knirker:
  - En bokser har to hender og flere kombinasjoner av slag, en politiker har ett språk, endeløs gjentaking av sanger som i hovedsak har samme motiv!
  Akulina Orlova, skjøt nådeløst mot fienden og slo fullstendig ut, bemerket:
  - Barfot, tar jenta selv på seg en mann, stripper seg - hun vil forlate ham uten bukser, og spre bena, hun vil klemme halsen med et dødsgrep!
  Mirabela Magnetic, som kuttet av japanske fly og opptrådte med figurativ aggresjon, bemerket:
  - En kvinne, som sprer bena, klemmer mammuter til en mann for å presse ut gylne dråper!
  Jentene kjempet med stor aktivitet og beveget seg fra side til side, og unngikk velrettede skudd av fienden.
  Tyske piloter trakasserte også japanerne.
  Albina kuttet av fire biler samtidig i en støt og kurret entusiastisk:
  - Bare kvinnebein, kle perfekt av menn som ikke har hode!
  Alvina tok og kuttet fem japanske fly med ett utbrudd og knirket:
  - Det er bedre å kysse en jentes bare føtter enn å være en fullstendig ensom bastsko!
  Gerda på AG-50-tanken kjempet sammen med Charlotte. Begge jentene kjempet veldig selvsikkert.
  Gerda skjøt mot fienden, knuste den japanske bilen og kurret og blottet tenner:
  - Oksen har bokstavelige horn, og en mann uten bullish helse vil få figurative horn!
  Charlotte gjorde også et velrettet skudd, slo gjennom fienden og bemerket:
  - En mann som ble skodd med bare kvinnebein - en komplett bastsko!
  Christina og Magda kjemper også på AG-50, og de kjemper desperat.
  Christina avfyrte et skudd og kurret:
  - Hvis en mann er en bastsko, så er han skjebnebestemt til å være under hælen og en tramp!
  Magda skjøt også, og veldig nøyaktig, og knuste fiendens haubits og knirket:
  - Det finnes ingen større fiende av en mann enn mangel på mot og et større problem enn et overskudd av lyst!
  Og jentene fortsatte å slå samuraiene.
  De presset dem hardere og hardere på forskjellige fronter.
  Alenka og teamet hennes kjempet på den nyeste IS-3-tanken. Denne maskinen er av en mer moderne serie med en 130 millimeter kanon, i dette tilfellet en og veier åtti tonn.
  Den har fem besetningsmedlemmer - alle jenter. Og det er flott.
  Alyonka skjøt fra pistolen ved hjelp av de bare tærne og kvitret:
  - Mannen er en begjærlig ape med en kjærlig tale, men dumheten til jentene vil lamme!
  Anyuta skjøt igjen etter tur, gjennomboret den japanske bilen og kvitret:
  - Hvis du pløyer et esel med sinnet ditt som et esel for en rev, hvis du har en hare i ånden, vil tre skinn bli revet av hatten din!
  Alla ga et nøyaktig skudd ved hjelp av en skarlagenrød brystvorte som hun trykket på knappen med og knirket:
  - Du kan lage en senator av en hest, men du kan ikke lage en ærlig plogmann av en politiker!
  Maria sparket også mot fienden, ved hjelp av de bare tærne, og kvitret:
  - Den enkleste måten å lage en senator på er fra noen som vet hvordan man gjør minst en hest, men av en eller annen grunn i ethvert parlament er det mange esler, og til og med late!
  Olympias skjøt også med bare hæl og ga ut:
  - Hvis du ikke lærer å ri på hest, blir du en naken konge!
  Jentene viste høyeste klasse i kamper. Og så nådde de sovjetiske troppene i et halvt års kamp Port Arthur. Denne byen ble dekket av japanerne fra havet.
  Sør-Sakhalin klarte også å gjenerobre.
  Dermed ble det tatt hevn for tidligere nederlag fra Japan. Videre var hevnen fortsatt delvis Port Arthur holdt ...
  Beleiringen hans begynte.
  Tungt sovjetisk artilleri bombarderte denne festningen. Jentene skjøt haubitser.
  Alice og Angelica skjøt granat etter granat.
  Alice skjøt og sa:
  - I enhver turnering er det en rekke kamper og sluttresultater, bare i politikken er det konstante nullstillinger og parallelltelling!
  Angelica hvilte de bare hælene, ga et skall og kurret:
  - I boksing er lave slag straffbart uansett farge på hanskene, i politikken gir de seier, spesielt hvis hanskene ikke er hvite!
  I løpet av kampåret mistet Japan alle sine kolonier. Og nå utspilte kampene seg for selve metropolen.
  Og de vakre krigerne nærmet seg Tokyo.
  Og de sovjetiske tankskipene tok endelig Port Arthur.
  Elizabeth rettet pistolen med bare tærne. Hun skjøt mot fienden og skrek:
  - Mannen er ikke langt fra gibbonen, om ikke av intellekt, så av begjær, hannen er en typisk ape!
  Ekaterina skjøt også mot fienden ved å bruke sin bare hæl, og bemerket med et smil:
  - En mann har én perfeksjon og to hender, men en kvinne leter etter perfeksjon selv med rakende hender og mektig verdighet!
  Elena, som skjøt mot japanerne og snudde en annen haubits ved hjelp av de bare tærne, bemerket:
  - Klovner i sirkuset gir opphav til sunn latter og moro, narrer i politikken forårsaker usunn nikk og skuffelse!
  Jentene, som du kan se, knuser japanerne grundig. Med slikt faller selvsagt Port Arthur uten tvil.
  Anastasia Vedmakova kjemper på himmelen over Japan, og gir fienden en nedstigning og synger:
  - En, to, tre, riv samuraien fra hverandre!
  Og han uttaler en aforisme, veldig treffende:
  - I sjakk går riddertrekket ofte sjakk, i politikk parrer velgeren seg alltid med riddertrekk!
  Akulina Orlova, som knuste samuraien på himmelen og blunket med safirøynene, bemerket:
  - En bjørn tråkket på øret til en dårlig musiker, det surret i ørene til en dum velger - politikerrever!
  Mirabela Magnetic kuttet av en annen bil fra Land of the Rising Sun fra en sving og bemerket:
  - To sterke, men forskjellige karakterer føder en eksplosjon, to smarte, men forskjellige individer gir opphav til genialitet!
  Jentene tok opp himmelen over samuraien.
  Albina, som slo ned det japanske flyet, glir tenner, noterte aggressivt og blunket:
  - Barn er født fra kjærligheten til to kjønn, suksess fra en kombinasjon av flid og talent!
  Også Alvina sparket samuraien med den nakne hælen, og kurret og blottet tenner:
  - Menn vil ha sønner fra vakre kvinner, og kvinner vil ha døtre fra smarte menn, konklusjonen er at sunne avkom krever skjønnhet og intelligens, men hvor kan man finne en kombinasjon av slik godhet!
  Men kampene har allerede utspilt seg for Tokyo. Tyskerne og individuelle sovjetiske bataljoner stormer Japans hovedstad. Mai 1951 er på gården, alt bokstavelig talt blomstrer. Og veldig vakker og rik.
  Men byen Tokyo er hardt skadet. Deler av Wehrmacht går videre langs den, og kampene er veldig harde og ulik.
  Gerda på AG-50-kampene sammen med Charlotte. Disse jentene tror veldig lidenskapelig på seieren.
  Gerda skyter med bare tærne, trykker på joystick-knappene og sier:
  - Det en kvinne vil ha, er det Gud vil, men en manns ønsker er beslektet med ønsket til en ape!
  Charlotte traff også fienden, slo tårnet av den japanske bilen og knirket:
  - Gud skapte en kvinne som en blomst for skjønnhet, en mann var nødvendig som humus for å mate en herlig plante!
  På den andre AG-50-tanken kjemper også jenter, som rett og slett er blodige monstre av superklassen. De er veldig stridbare og aggressive krigere, men samtidig milde.
  Christina skjøt med bare fingrene og meislede ben og bemerket med et smil:
  - En kvinne er en rose, men langt fra en plante, en mann er en hane, men ikke bevinget, men et typisk horndyr!
  Magda skjøt lattermildt mot fienden med et dødelig prosjektil og knirket:
  - En mann som haner som en fugl, men vingeløs, strømmer ut som en nattergal, men ikke en sanger, lover en kvinne fjell av gull, men ikke verdt en krone i sengen!
  Sovjetiske jenter deltar også i stormingen av Tokyo. Spesielt mannskapet på Alenka. De byttet til en enda kraftigere og tungere IS-4, med en andre 85 mm kanon.
  Men topp fem forble den samme.
  Alenka skjøt ved hjelp av de bare tærne og kvitret mens hun blottet tenner:
  - I løftene til politikeren lover keiseren, i oppfyllelsen av den nakne kongen, månen fra himmelen, og velgerne får et hundeliv!
  Anyuta bemerket aggressivt, sendte et prosjektil fra en kanon og traff fienden nøyaktig:
  - En smart hersker søker ikke å guddommeliggjøre seg selv, men prøver å gi velgeren et menneskeliv!
  Alla sprengte mot fienden, siktet en dødsgave med sin bare meislede fot og ga ut:
  - Selv en idiot på tronen kan plante mye, men en rik avling høstes med et ikke heftig sinn!
  Maria avfyrte også skudd, bare denne gangen fra maskingevær, slo ut mange motstandere og utstedte:
  - En diktator som planter mye og heller blod, han vil sitte i en sølepytt og brøle av smerte!
  Olimpiada skjøt også, trykket på avtrekkerne med bare såler, og bemerket aggressivt:
  - En velger som stemmer på en politiker som ofte setter seg på hest vil bli grepet av flakser!
  Angrepet på det keiserlige palasset er allerede i gang. De siste japanerne er grundig ferdige.
  Emmanuelle har allerede blitt med i kampen. Hun er selvfølgelig nesten naken, kun iført truser.
  Hun slapp et lyn fra den skarlagenrøde brystvorten og kurret:
  - En politiker er en blanding av en ulv i fåreklær, en rev med en nattergals søte triller, en gris i ny frakk, men du skal leve med ham som hunder!
  Helga kjemper også, stormer de japanske stillingene og hyler, blotter tenner og kaster en granat med bare foten:
  - Det er dumt å stemme på en ulv i fåreklær, det kan vise seg å være en hel sau!
  Margaret ga en tur og festet flagget til inntrengeren på kuppelen til det keiserlige palasset, og bemerket:
  - En rev i fåreklær på en trone er bedre enn en vær i en beverfrakk, en smart kjeltring vil gjøre mer nytte enn en ærlig tosk!
  Emmanuelle festet til slutt den røde kluten og kurret rasende:
  - Tronen tåler ikke oppstyr og bjeffing, og det er ikke en metode for å dempe frykt, men herskeren styrer frekt, gir ut dekreter til døve bønner!
  Japan ble beseiret. Og etter sin kapitulasjon, gjenvunnet Sovjetunionen det sørlige Sakhalin, mottok Kuril-ryggen, Manchuria, Port Arthur, Nord-Korea, og til slutt befestet seg i Mongolia.
  Det tredje riket tok over alt annet. Og igjen var det en periode med fred. Det tredje riket tok over resten av verden og holdt en folkeavstemning i 1959 for å etablere et monarki og verdensimperium.
  Hitler ble keiser. I USSR, etter Stalins død 5. mars 1953, ble Nikolai Voznesensky, en akademiker og geni, den nye lederen. Og under ham begynte nye våpen å bli opprettet i USSR.
  Da Hitler døde i mars 1963 begynte en maktkamp i Det tredje riket blant Adolfs tallrike kunstige befruktningssønner.
  Og den røde hæren i USSR startet en frigjøringskampanje i Europa på ordre fra Nikolai Voznesensky. Og 1. mai 1963 utspant det harde kamper.
  Men det er en annen historie, hvordan den røde hæren i USSR reddet verden fra fascismen.
  
  BARFOTT EKTE PRINSESSE
  Mellom kongen av Frankrike, Ludvig den fjortende og kongen av Norge, George den første, ble det inngått en avtale. Ifølge ham skulle datteren til George den første gifte seg med sønnen til Louis den fjortende. Og han hadde en slik skjønnhet, vakker som solen, med hår fargen som snø. Etter skikken giftet de seg ganske tidlig da, og den tretten år gamle jenta la ut på veien med konvoien. Også den adopterte kongedatteren Stella ble med dem. Hun var ond, men hun visste hvordan hun skulle late som godt. Og ganske vakker, om enn med svart hår.
  Hun ble tatt til fange under et felttog mot nomadene i sør. Stella hatet og misunnet kongsdatteren Gertrude. Men hun lot som hun var hennes beste venn. Og hun hadde en utspekulert plan i hodet. Ved første øyekast er det urealistisk å erstatte prinsessen og utgi seg for henne. De seiler på et stort skip med hederlige vakter og gaver. Men Gertrude har et svakt punkt. Hun, som representantene for dynastiet hennes, følger hellig eder, til og med ugunstige for seg selv.
  Så under en samtale med Stella (dette navnet ble allerede gitt til henne i det norske riket!), sverget Gertrude, med hjertet til sin mor, at hun ville oppfylle ethvert ønske fra venninnen hvis hun reddet livet hennes.
  Da var den lumske Stella allerede utenfor kysten, under en lett storm satte hun fyr på en kruttønne og sprengte skipet. Og selv gjorde hun klar en båt på forhånd. Alle sjømennene, som den onde datteren til khanen puttet dop i vinen, døde. Og bare Gertrude ble reddet, med hjelp av hennes navngitte søster, selvfølgelig. Hun dro prinsessene om bord.
  Og hun krevde oppfyllelsen av sin ed. Gertrud bekreftet. Og Stella sa sint:
  - La oss bytte kjoler med deg. Nå skal du være min tjener, og jeg skal selv bli en prinsesse.
  Gertrud gråt bittert, men denne eden måtte holdes. Den må ikke krenkes, ellers vil mors hjerte knekke i stykker. Og Khans datter tok hennes plass.
  Ved ankomst til palasset erklærte Stella seg som datter av George, og overlevde mirakuløst et forlis. Og Gertrude ble tvunget til å erkjenne dette med en bue.
  Stella beordret den tidligere prinsessen til å bli sendt til Korsika for å gjete sauer. Så hun skal ha våget henne, og hun vil ikke se henne ved siden av seg.
  Gertrude sto i kamrene da hun ble beordret til å gå til vakthuset. Der ble hun beordret til å ta av seg den dyre tjenestepikekjolen og ta på seg gjeterinnenes drakter. Prinsessen ble veldig flau og brast i gråt. Så forlot soldatene vakthuset, og den gamle ovnen ga henne bare vasket, men falleferdig og lappet klær og tresko og sa:
  Her er noen klær og sko for deg. Det er varmt på Korsika og du blir vant til det.
  Gertrude, som innså at motstand var ubrukelig, skiftet sakte klærne. De grove treskoene viste seg å være for store for henne, og jenta kastet dem rett og slett og bestemte seg for at det var bedre å gå barbeint. Dessuten var det fantastisk maivær. Dette er Frankrike, med sitt mye mer milde klima.
  Jenta ble beordret til å gå inn i en vogn med sprosser på vinduene. Hun skulle levere prinsessen som ble gjeterinne til et fullstendig uhederlig eksil på Korsika.
  Brosteinene på fortauet varmet opp og brente smertefullt bena til prinsessen, uvant med å gå barbeint. Og den nakne sålen til den opphøyde personen ble ubehagelig irritert av overflatens ruhet.
  Flere fattige gutter snurret rundt henne, og Gertrud følte stor skam over at hun var datter av konger som gikk som en tigger barbeint i en gammel, lappet kjole.
  Tiggerprinsessen rødmet av ydmykelse og glemte til og med for en kort stund at de bortskjemte, rosa hælene hennes ble bakt av det stikkende fortauet. Og det gjør så vondt for bena til prinsessen, som trolig bare var barbeint i et badekar laget av rent gull besatt med diamanter.
  Og nå plages de nakne, ømme sålene til den unge skjønnheten av de grusomme, skarpe, varme steinene på fortauet.
  Heldigvis for jenta ventet allerede vognen på henne. Hun hoppet inn i den uten motstand. Og hun hørte en gjennomtrengende fløyte, latter og utrop fra guttene:
  - De tar med tyven!
  Prinsessen ble flau. Hun er også kriminell nå. Hun hvis avstamning er mye eldre enn Bourbons. Og hun må sitte bak lås og slå, som lyset nesten ikke trenger gjennom. Trist og trist. Og viktigst av alt, ingenting kan gjøres. Hvis hun begynner å skrike at hun er datter av en konge, vil ingen tro henne.
  Og jentas bare hæler pirker i eikeplankene.
  Og den lille prinsessen gråt. Sjåføren og gendarmene tok ikke hensyn til tårene hennes. Vel, fangen brøler, hva annet kan hun gjøre? Yrket dempet gendarmene og gjorde dem harde.
  Gertrude gråt og husket de seremonielle mottakelsene i palasset da alle bøyde seg for henne, og hun følte seg stolt og trengte.
  Etter flere timers sittende på en bar benk verket jenta i ryggen. Og hun begynte å slå nevene mot veggen på panservognen. Etter å ha bestemt seg for at jenta vil gå ut, løslot gendarmene prinsessen. Når hun var fri, tok hun noen skritt bak buskene, og ... selvfølgelig begynte hun å løpe. Hun ønsket virkelig å komme seg vekk fra gendarmene som førte henne i eksil. Men det harde torvet såret hans bare føtter, og politiet hadde ikke hastverk. De beveget seg som i sakte film. Eller kanskje de ville lære en bortskjemt jente. Og dette er virkelig tortur for prinsessen, det faktum at landsbyjenta bare var en hyggelig løpetur.
  Gertrude løp haltende mer og mer, og bena hennes filtret seg sammen, de nakne, nedslåtte sålene hennes bokstavelig talt brant. Til slutt klarte hun det ikke, falt på kne og krøp på alle fire, mens hun brølte hjerteskjærende.
  Gendarmene løp etter jenta nå raskt. De tok henne under armene. Jenta ristet forvirret på de kuttede og punkterte bena og ba om å ikke bli slått.
  Gendarmene forbarmet seg over prinsessen og ga bare et par lette smeller. Riktignok lover hun neste gang å piske brutalt hvis hun prøver å rømme igjen. Selv om Stella beordret at den tidligere prinsessen skulle behandles som en spesiell sjofel rang, ble selv de nådeløse tjenerne berørt av den sjeldne skjønnheten til den snøhvite Gertrude, som bare ble ytterligere understreket av den tiggede kjolen.
  Jenta prøvde ikke lenger å løpe. Om natten sov hun i stallen, bundet i benet med et tykt tau til den hårete labben til gendarmen. Da hun innså at hun ikke kunne gå så lett og var veldig trøtt i utgangspunktet, sov jenta hele natten, nesten ikke oppmerksom på stanken fra stallen.
  Og dagen etter måtte jeg igjen lide på en fangevogn som suser i alle hastigheter, som vanligvis ble fraktet spesielt farlige kriminelle på.
  Så synligheten på grunn av de tykke stengene var praktisk talt ingen jente veldig lei. Og hun prøvde å vekke minner i seg selv, i det minste på en eller annen måte lyse opp hverdagen hennes.
  For eksempel en høytidelig mottakelse, eller da faren ga henne en fullblodshingst. Like snøhvit som håret hennes, hvitere enn snø. Eller en liten flekkete ponni. Hun elsket hester. Hva med hesten hennes? Han er sannsynligvis allerede forsonet med sin nye eier. Stella, som var datter av en Khan, hadde den medfødte kunsten å kommunisere med hester. Nei, Gertrude er ingen match for henne i denne saken.
  Og jenta gråt bittert igjen. Alt ble ekstremt dårlig. Og ufrivillig blundet hun. Hun drømte at hun gjete sauer og gikk forbi porten. Og på dem er spikret det avkuttede hodet til hennes trofaste snøhvite hest. Plutselig våkner hodet til liv og sier:
  - Og du er en barbeint prinsesse som beiter sau. Hvis moren din visste dette, ville hjertet hennes knekke!
  Gertrude startet og våknet. Hun ble enda mer trist. Det viste seg at hun ikke kunne fortelle noen noe, ikke bare fordi hun hadde avlagt ed, men på grunn av frykten for at moren skulle få vite om dette. Og det er så forferdelig.
  Og jenta klynket igjen. Dette er virkelig et øyeblikk med uutholdelig lidelse. Og ryggen gjør vondt også. Å ligge på en fangebenk av tre er ubehagelig, og ingen vil gi henne en pute.
  Når de om natten stoppet på vertshuset, ble det mye lettere. Til middag fikk den tidligere prinsessen bare et krus melk og ferskt svart brød. Den sultne jenta spiste den gladelig raskt og ba om mer. Som svar beveget de leppene hennes, og fikk henne til å brøle bittert igjen.
  Gendarmen svarte formelt:
  - Aktor vil legge til!
  Etter det la den halvsultne Gertrude seg på høyet og krøllet seg sammen. Og jeg fikk ikke sove på lenge. Lukten av stallen kilte i neseborene, tørkede gresstrå prikket jentas kropp ubehagelig. Jenta led av søvnløshet. Hun slengte og snudde hele tiden, og stakkaren var utslitt i løpet av natten.
  Om morgenen fikk hun bare brød og vann. Men det virket uvanlig velsmakende for den sultne jenta, selv om kjevene hennes knapt beveget seg av tretthet. Allerede i selve fangevognen sovnet Gertrude. Boligen hennes svaiet jevnt langs veien. Men selv ristingen bare lullet den slitne jenta.
  På utskiftbare hester suste vognen med stenger raskt nok. Og nå stormet de til sjøen om kvelden. De overnattet også på vertshuset. Den godhjertede vertinnen la merke til at jenta var blek og ga henne en kyllingvinge.
  Kjøttet gjorde magen tyngre og prinsessen sovnet.
  Om morgenen ventet en ny test på henne. Jenta av det mest opphøyde blod ble kastet inn i lasterommet, til andungene. De klemte Gertrude smertefullt med nebbet og klødde med labbene. Det var for vondt og ekkelt. Og andungene luktet ekkelt. Hun ble ført, som dette, i et bur med fjørfe til Korsika, et bakevjested. Jenta brast i gråt igjen. Men så ble hun underholdt, og tenkte at andungene ikke er så skumle likevel.
  På grunn av fuglelukten hadde prinsessen ikke lyst til å spise i det hele tatt, og hun begynte å mate andungene med fengselsbrødrasjonen.
  Så strøk hun dem forsiktig. Endene sluttet å plukke og ble kjærlige. Så begynte prinsessen å leke med dem. "Dette blir kongen," sa Gertrud til den største andungen. "Men du skal bli" dronningen. Jenta brukte strenger fra den loslitte og fillete hushjelpskjolen for å markere dem.
  Og dette spillet har blitt interessant. Noen av endene fikk status som prins, noen av hertugene. Og Gertrude begynte til og med å trene endene som hadde fått venner. Så sovnet hun med dem i en omfavnelse.
  Jeg våknet av at en av endene kilte på sålen, allerede i live, fra barfottesten. Jenta strøk anda på manken og sovnet igjen.
  Selvfølgelig går båten til Korsika saktere enn en fangevogn på reservehester. Sulten Gertrude fant fortsatt styrken til å dele fengselsrasjoner med andunger og leve i harmoni med en fugleflokk. Andungene kastet av seg tråden, og prinsessen tok dem på igjen. Da ungene kjempet, så hun for seg at det var et angrep på palasset og at ranerne angrep den kongelige garde.
  Jentas fantasi ble rikere og rikere. Hun, som en gang var en arrogant og pysete prinsesse, la ikke lenger merke til stinken i buret, og foraktet ikke når ender skilt ut noe, og buret ble ikke renset ofte. Og av og til måtte jeg avlaste meg bak lås og slå. En slik uventet skjebnevri: du er prinsessen av ikke det minste kongeriket, faren på tronen til de to landene Danmark og Norge, det er eiendeler i Europa. Og nå er du som en skitten tigger, som sitter, uten å komme deg ut, i et bur med unger. Og selv blir du uvasket og skitten.
  Da de kom til øya, kastet gendarmene, rett i kjolen, jenta i varme. Middelhavet er allerede varmet opp, men i prinsippet kjøles det ned om vinteren. Det er veldig hyggelig å svømme i den. Og hvitvasking fra cellulære gnag. Og vaktene pirket jenta med pinner og lo av henne. Gertrude hadde aldri seilt havet før. Siden i Norge eller til og med Danmark, selv om sommeren er vannet kaldt. Men på den annen side hadde hun en lys opplevelse av å plaske i et basseng med forgylte kyster. Hvordan hun likte det, spesielt om vinteren. Snødrifter ligger rundt omkring, og i det enorme, eldgamle palasset er det varmt, og i selve bassenget varmes vannet opp av en geysir.
  Men det er så romslig her, og jeg vil ta det og seile bort. Svøm bort for å kjenne på viljen og nye eventyr. Gertrude kjente plutselig avskum av smerte og ydmykelse komme fra henne.
  Men akk, lykken varte ikke lenge. Jenta ble tvunget til å gå i land. Og klatre opp på en hest, der gendarmen bandt henne til krysset. Sanden på stranden brant hennes bare føtter, og prinsessen ropte. Så fant hun seg selv i magen på en hest, noe som er ekstremt smertefullt og ubehagelig, spesielt hvis dyret galopperer.
  Heldigvis var ikke stien for lang - Korsika er en relativt liten øy. Men likevel våknet jenta, ristet på hestens rumpe i flere timer, og falt til og med i en dikkedarer. Hun ble brakt til den sørligste delen av øya, til en provinsgård. Der bodde den strenge godseieren Nemesis i godset. Hun var en ubehagelig, feit dame. Veldig gjerrig. Hagen hennes var relativt liten, og Nemesis levde selv i eksil.
  Gendarmen brettet ut pergamentet og kunngjorde ordren:
  - Denne jenta Stella, av lav fødsel, er etter ordre fra kongen dømt til evig eksil på øya Korsika, lengst av gårdene. Hun må kles og mates som en jente av sjofel rang, og piskes i tilfelle feil. Jobben hennes er å gjete sauer, eller en annen like ydmykende jobb. Hun vil være her til hennes død eller en annen ordre fra kongen! Måtte det være slik! Louis den fjortende solkonge!
  Nemesis nikket med den fete haken og svarte dystert:
  - Vi har mange sauer og gutten takler dem ikke. La Stella hjelpe ham!
  Gendarmene bukket, og Gertrude ble bokstavelig talt båret inn i låven. Etter å ha ristet på en hest, er jenta for ødelagt og sliten.
  Nemesis beordret stallmannen:
  - Mat henne mer beskjedent. Måtte du sove og hvile i dag. I morgen tidlig skal hun stelle sauer og geiter.
  Stallmannen hadde med seg prinsessekakene, geitemelk og til tross for vertinnens forbud, honning. Den bleke og ødelagte kjære jenta så smertelig ynkelig ut. Gertrude var så trøtt at hun ikke klarte å spise og sov gjennom andre halvdel av dagen og hele natten.
  Og hun drømte at khanens horde raidet det norske riket, og hele familien deres ble tatt til fange. Og prinsessen ble trukket opp på stativet og vridde leddene hennes. Gertrude skjønte selv at dette var en drøm, men hun var så trøtt og utslitt på veien at hun ikke kunne og ville ikke våkne. Så hun hang på stativet og antydet for seg selv at det ikke gjorde vondt i det hele tatt, og bålet under de bare føttene hennes bakte ikke forferdelig. Så drømte hun at hun sovnet i en drøm, rett med leddene vridd på stativet. Og allerede et annet regnbuesyn som løper på plenen og hopper med kaniner. Alt er lett og luftig.
  Den lyseste engelen er sett, som viser Gertrude komplekse tegn, og vokser på veien til søylen. Og allerede en stor, stor engel sier:
  - Du er en martyr, noe som betyr at du fortjener paradis!
  Og erkeengelen Gabriel selv fører jenta, langs skyene mykere enn lo, til den himmelske tronen.
  Og der viser den allmektige Herre Gud Jesus slike praktfulle himmelske palasser at palassene i Skandinavia og til og med det berømte franske Versailles blekner mot deres bakgrunn.
  Jenta våknet av berøringen av en kjølig svamp i ansiktet. Hun åpnet motvillig øynene. Hvordan jeg ikke ville løsrive meg fra bildet av paradis, og gå tilbake til den stinkende låven. Sant med myk halm.
  Foran henne sto en gutt, omtrent ett år yngre enn Gertrude. Solbrun i den korsikanske solen nesten til det ble svart, men øyenbrynene, øyevippene og det ganske lange håret tvert imot brant ut og ble hvite som overmoden hvete. Gutten var ikke annet enn korte bukser, mager og treete, med et fint, hyggelig ansikt og smilte med sunne tenner. Gertrude skjønte umiddelbart at dette var en god gutt og smilte tilbake til ham.
  Gutten hvisket:
  - Jeg heter Eric. Eller til og med gjeteren Eric. - Da så gutten seg tilbake og sa stille. - Du må være en adelig person og er i eksil?
  Prinsessen ble flau og rødmet. Er hun barbeint, i en kjole som har gått i filler, for å innrømme at hun er datter av konger, og blodet til selve Karl den Store renner i henne? Ja, det er ekstremt pinlig.
  Gertrude svarte med skjelvende stemme:
  - Nei... Hvor fikk du det fra?
  Eric hvisket lavt:
  - Du ble hentet av gendarmer, flere vakter, og kongens personlige dekret ble lest opp. Vel, har ikke Louis den fjortende virkelig andre ting å gjøre for å gi en ordre, for en tiggerjente? I tillegg er du for blek, hender og føtter er ømme, og du kan se at du har slått av deg sålene. Selvfølgelig er du en edel person.
  Gertrude sukket tungt og svarte:
  - Ja, jeg ... Jeg vil liksom ikke selv huske hvem jeg er!
  Erik nikket trist og hvisket:
  -Ikke vær flau. Jeg er også sønn av en hertug som ble henrettet anklaget for forræderi. I en alder av fem ble jeg forvist til den fjerneste gården på Korsika. Først var jeg assistent for gjeterinnen, datteren til grevinnen. Så modnet hun og gikk til hardt arbeid. Jeg skal også være her til jeg er seksten. Da forventer jeg mest sannsynlig Toulon og bysser. Så foreløpig kan du nyte paradis.
  Gertrude grøsset og spurte gutten:
  Har du prøvd å stikke av selv?
  Eric ristet negativt på hodet.
  "Det er ikke en eneste gård på ti mil, og utleier har utmerkede felthunder, og fire erfarne politimenn bor permanent. De vil definitivt finne oss. Jeg prøvde å rømme alene og fikk dette.
  Gutten viste et merke på skulderen, i form av bokstaven "K", og fortsatte med et tungt sukk:
  - Det er fortsatt ikke så ille som i hardt arbeid, eller et underjordisk fengsel. Vi puster frisk luft, sauer og geiter adlyder meg, maten er ikke verdens verste. Når vi blir eldre, blir det mye verre hvis...
  Gertrude spente seg opp og spurte gutten:
  - For sikkerhets skyld?
  Eric svarte med et smil.
  "Med mindre kongen beordrer meg til å bli tatt inn i hæren i stedet for bysser. Det er også vanskelig der, men det er en sjanse til å bli berømt og få offisersgrader for militære bragder. Fra hardt arbeid er det bare én vei til kirkegården!
  Prinsessen ville svare på dette, men det søvnige ansiktet til equerry dukket opp. Han ropte hes:
  - Har du lyst til å få vipper. Det er allerede for sent, det er på tide å drive ut storfe!
  Gutten rakte ut hånden til prinsessen.
  - La oss gå ... Selv om nei! Jeg sparker ut meg selv, mens du spiser kaker med melk og honning. Honning er en sjelden delikatesse og du har rett og slett synd.
  Og med sine bare hæler forsvant gutten ut døren. Eric var smidig som vinden.
  Og Gertrude, som allerede hadde vært underernært i flere dager, kjente en sterk sult i seg selv og kastet seg grådig over en stor kake og et glass melk. Etter å ha spist og drukket, ville hun ikke ha takket nei til mer. Men det var nødvendig å følge gutten.
  Gresset på gården prikket ubehagelig i bena mine, men det var fortsatt tålelig. Men da Gertrud reiste seg på de steinete fjellryggene, og de skarpe steinene, som ennå ikke hadde fått tid til å varme seg om morgenen, prikket de bare føttene til prinsessen, skrek jenta og trakk seg tilbake til gresset. Hun skar også litt på føttene, som hadde begynt å gro, men det var fortsatt mulig å gå på det, selv med vanskeligheter.
  Eric gikk lett og med et smil over rullesteinene og grusen. Generelt smiler gutter, hvis ingenting gjør dem vondt. Det var så varmt, hertugens sønn hadde ikke på seg annet enn shorts, en linveske som han tok morgendagen i til seg selv og kjæresten, og noe annet. Eric kjørte sauene og geitene, beveget seg på et løp og sto ikke stille. Gutten fant glede i bevegelse, og hoppet opp og ned nå og da. Men Gertrude hvert skritt ble gitt med mel.
  For ikke å tråkke på småsteinene krøp prinsessene sidelengs langs gresset til porten. Så måtte hun løpe på den skarpe grusveien.
  Eric, som så jentas vanskeligheter, tok henne under armen og bar henne på løp. Tatt i betraktning at Gertrude var høyere enn gutten, og ennå ikke hadde rukket å bli tynn, til nivået av skjelettet, så viste Eric sin ikke voldsomme styrke. Faren hans var heller ikke for høy, men han ble preget av styrke, uten heroisk vekst.
  Jenta sto på gresset og var redd for å ta et ekstra steg. Og Eric kjørte en imponerende flokk med sauer og geiter til et fjellbeite. Gutten beveget seg raskt, og gjorde til og med saltomortaler, og manet dyrene videre. Eric var som en født hyrde, mobil og fleksibel. Dyr adlød ham og beveget seg raskt
  Gertrude trakk pusten dypt og fulgte etter dem. Utenfor tunet var gresset høyere og vanskeligere å gå på. Stilkene, bøyd under jentas vekt, ble kraftig stukket under hælen og andre følsomme såler til prinsessen. Gertrude stønnet og holdt ut, og forsøkte uten hell å ta igjen flokken som dro til fjells. Men hennes nervøse krefter var utmattet og jenta stoppet og ... Hun begynte å brøle igjen, tårene rant nedover kinnene hennes, som hadde blitt tynne, men ennå ikke helt mistet sin behagelige rundhet. I tillegg ble blek hud ubehagelig rå av den milde sørlandssolen.
  Uvanlig for Snøhvit under en armatur på Korsika, spesielt i mai.
  Gertrude skrek forskrekket:
  - Erik!
  Gutten reagerte umiddelbart på ropet hennes:
  - Bli der du er, jeg er der!
  Og som en fjellhjort stormet sønnen til hertugen i full fart. Han ville vært en utmerket løper.
  Eric så på Gertruds oppskrapte ben, og hennes røde hender og ansikt beordret:
  - Stå på ryggen min!
  Prinsessen spurte forsiktig:
  "Vil det ikke være vanskelig for deg, unge hertug?"
  Gutten ristet negativt på hodet.
  - Ja, for noe tull. Trening i stedet!
  Gertrude satt på nakken hans. For harde, men relativt brede skuldre, ikke særlig behagelig å sitte. Men det er bedre enn å tåle torturen av "spanske støvler", selv om det er på høyt, frodig korsikansk gress. Og Eric er en veldig sterk gutt, han går lett og er perfekt balansert. Og han plukket et blad fra et palmetre og dekket Gertrud fra den nådeløse solen.
  Hertugens sønn, da Gertrude spurte hvorfor han er så sterk, svarte:
  "Arvelig... I tillegg, mens jeg forbereder meg på å gå inn i den kongelige hæren, bærer jeg tunge småstein for trening.
  Prinsessen sa med bekymring:
  - Sauer og geiter vil ikke strø mens du går?
  Eric forsikret sin nyslåtte kjæreste:
  - Ikke! Jeg har en pipe, under dens fortryllende lyder kommer de sammen.
  Og gutten tok faktisk frem et sjarmerende instrument fra vesken og viste det til Gertrude.
  Prinsessen rørte forsiktig på den og sa:
  - Du har en vakker fløyte. Har du kuttet den selv?
  Eric ristet negativt på hodet.
  - Ikke! Dette er fortsatt fra min partner igjen. Hun, dette røret er laget av svært slitesterkt tre og kan vare i flere tiår.
  Gertrude utbrøt overrasket:
  - Wow! Skjer det slik...
  Gutten bemerket:
  - La oss nå gå ut på plenen, så setter jeg deg på krus. Du kan også ta en lur der. Jeg kan klare alt selv.
  Med skjelvende stemme spurte prinsessen sønnen til hertugen:
  "Du må forakte meg for å være en så tøsing. Jeg kan ikke engang gå barbeint på bakken.
  Eric blunket tilbake til henne og sa:
  - Jeg var der også. Jeg brakk bena til blodsår den første dagen. Men kjæresten min forsto meg og syntes synd på meg. Du blir snart vant til det. Jeg har ikke kjent sko på syv år, og som dere ser føler jeg meg bra!
  - Syv år! - Gertrude grøsset og så for seg hvor lenge eksilet hennes kunne trekke ut. Og hele denne tiden vil hun være barbeint og gå i en dårlig kjole. Og hennes myke myke såler vil bli til hestehover. Og det blir ikke engang gøy.
  Eric, som fant skyggen av ordene hennes, bemerket:
  "Når du vokser opp, kan du bli sendt til et arbeidshus, eller til en plantasje i en sørlig koloni. Så du bør nyte denne verden.
  Som svar brast prinsessen i gråt. Og gutten skjønte at han røpet ut enda en faux pas. Men hertugens sønn ble ikke undervist i etikk i eksil. Eric, for å roe motparten litt, og samle sauer og geiter, spilte pipe. Musikken var fantastisk, og skimret gjennom luften som strømmer av møll. Gertrude sluttet å gråte. Hun smilte og begynte til og med å synge med. Og lenken virket morsommere for henne.
  Jenta satte seg på krusene, gjemte seg for solen og blundet. Gutten fortsatte å hoppe og løpe, og sprang deretter til bekken. Når hun våknet, gikk prinsessen forsiktig på mykt gress. Det var ikke lenger så vondt, og jenta var i stand til å gjøre noen sirkler. Til lunsj tok gutten med henne melk og tørket fisk med en kake og et par frukt. Nei, de sultet ikke. Eric tilbød seg å fly til kysten, og erstattet ryggen med landing.
  I havet og faktisk plaske er en nytelse. Hertugens sønn svømte helt naken, og Gertrude, etter å ha bestemt seg for at det ikke var noe å skamme seg over, ble kvitt filler. Hun dannet allerede en voksen figur, et lite bryst og hofter begynte å skille seg ut. Eric prøvde taktfullt å ikke stirre, men så seg tilbake fra tid til annen. En liten mann våknet opp i den. Men likevel sprutet de som barn og nøt vannet. Da solen gikk ned, tok Gertrude, med stor anger, på seg sine avrevne, ikke altfor rene filler og klatret opp på ryggen til Eric og dro hjem.
  Dagen som helhet var ikke kjedelig, selv om den sarte huden ble brent noen steder, og i vannet er den helt umerkelig. Men av en eller annen grunn ble alvorlige brannskader unngått.
  Hertugens sønn forklarte henne:
  - På dette stedet av havet helbreder vannet. Hun gir ikke en klem til huden din.
  Gertrude ville ikke engang gå tilbake. Hva om vertinnen roper på henne, eller til og med beordrer å piske henne.
  Men Nemesis var opptatt med noe, og tok ikke engang hensyn til flokken. Stallmannen talte i all hast alle geiter og sauer, og lukket de unge gjeterne i fjøset. Etter den friske luften var stanken merkbar, men Eric la en krans med friske vårblomster ved siden av hodet til prinsessen og jenta sovnet med et smil om leppene.
  Dagen etter var lik den forrige. Selv om jeg måtte stå opp tidlig, og legge meg sent, var det ingen som gadd å sove av seg på dagtid. Maten er ganske dårlig, men Eric fisket og søkte nøtter og frukt i skogen. Du kan bade i sjøen hver dag og leke i frisk luft. Kruset hennes Gertrude, i stedet for helvete, ble et patriarkalsk, enkelt paradis. Ingen hardt arbeid. Mildt og varmt maritimt klima, et minimum av plagsomme insekter, og enkel og smakfull mat, og timer med bading i havet.
  Etter hvert lærte prinsessen å gå barbeint. Først på gress, så på sand og steiner. De ømme bena hennes begynte raskt å bli grove, og gutten smurte dem inn med fiskeolje for at den nydannede hard hud ikke skulle sprekke og klø. Gertrude, som før, gikk enten i filler eller nesten naken i frisk luft, og sluttet helt å bli flau av Eric. Imidlertid var de mer som bror og søster. De boltret seg mye, lekte, fortalte morsomme skumle historier til hverandre.
  Eric hadde en rik fantasi, og det er alltid interessant å snakke med ham. Og det faktum at de var barn av det syttende århundre kom dem bare til gode. Selv som en edel person, eller rettere sagt et kongelig ben, kjente Gertrude verken til datamaskiner, eller TV, eller Internett, eller fly, eller mange andre frukter av fremskritt. Og derfor ikke lider av deres fravær.
  Hva mer mangler hun? Vil du ri på ponni? Så for dette formålet vil en geit passe. Gertrude ble etter hvert vant til dyr, og kunne lett sale en geit. Og hun var aldri feig. Er den ikke uvillig til å gråte, men det er snarere et følelsesmessig utbrudd. Sjøen er varm og mild for hånden, og du kan plaske hele tiden. Hardt arbeid er ikke morsommere. Det er nok mat, den samme fisken til å spise deg mett, og Eric vet å lage et utmerket øre som du slikker fingrene, du kan få hva som helst honning. Det kan i alle fall ikke sies at Gertrud led av eksil.
  Snarere tvert imot likte hun allerede å løpe barbeint på varme, skarpe steiner, og kjenne massøren med de hardhårede sålene, og fra tid til annen knipse med pisken mot dyr.
  Noen ganger var det selvfølgelig mangel på kommunikasjon. Det er mange mennesker i palasset, og alle slags barnepiker, men her er nesten hele tiden Eric med deg. Men så langt har det ikke blitt uutholdelig. Gjetergutten hadde ikke tid til å kjede seg, Gertrude hadde ennå ikke hatt tid til å savne foreldrene dødelig, og diverse fisk ble kjedelige. Noen ganger ville jeg selvfølgelig spise kake, bakverk eller sjokolade. Men selv i palasset spiste hun det ikke så ofte, siden foreldrene hennes var bekymret for helsen hennes. Og Eric klatret noen ganger inn i pantryet og stjal litt søtsaker. Så det kan ikke sies at Gertrude satt på utelukkende gjeterrasjoner.
  Så sommeren gikk lykkelig og høsten kom. Dagene er kortere, nettene er lengre og kjøligere. Men havet er fortsatt varmt og dagene er morsomme.
  Gertrude har levd et bekymringsløst liv foreløpig. Selv om vinteren kunne være kjølig, og bading i sjøen ville ikke lenger være så behagelig. Men ingenting, de vil ikke dø, og det vil være annen underholdning.
  Men Stella, etter å ha giftet seg med prinsen, startet en stormfull aktivitet. Til og med overraskende for en jente på samme alder som Gertrude. Stella vevde intriger og klarte å få sterk innflytelse på sin svigerfar, Louis den fjortende. Hun presset solkongen til en ny krig på alle mulige måter. Å erobre Spania og det hele, så vel som de portugisiske koloniene, var drømmen hennes. Og der og England for å underlegge seg. Dessuten er King James svak og trenger fransk støtte. Og hun ville Stella kunne sette seg ned for den spanske tronen.
  På grunn av overfloden av saker har Stella allerede begynt å glemme Gertrude. Helt til ambassadøren som kom fra Norge minnet meg om henne. Khans datter håpet at hennes tidligere elskerinne led sterkt i eksil, eller kanskje hun allerede hadde lagt hendene på seg selv. Hvis han kjente til virkeligheten, ville han garantert gått berserk av irritasjon. Hva er virkelig bra og morsomt for prinsessen.
  Men hun klarte det ikke. Men nå nølet Stella. Nå har hun så mye penger at det er lett å ansette en profesjonell morder som skal drepe jenta og dermed fjerne et farlig vitne. Men det var ikke nok for Stella å drepe sin tidligere partner og elskerinne. Hun ville nettopp det - å ydmyke og ydmyke den stolte prinsessen.
  Slik at hun ikke drar til et kristent paradis, som en ung martyr, men lider i lang tid i et virkelig fattigdomshelvete. Og hva er det mest nedsettende yrket, om ikke en gjeterinne? Nei, hun vil ikke drepe Gertrude, men livet til prinsessen bør gjøres vanskeligere. Og for dette formålet vil Khans datter sende en spesiell leiesoldat som skal gjøre prinsessens opphold enda mer helvete, og samtidig informere Stella fra tid til annen.
  Du trenger bare å ta deg tid og finne en person med fantasi, og som eier en duepost, som uten å drepe vil lamme, men vil bringe Gertrude til graven først, og hoppe over henne gjennom helvete til slutten.
  Det er tidlig i desember på Korsika. Det ble merkbart kaldere, og selv om morgenen var det frost på rullesteinene. Gertrude løp ut barbeint, og skalv. Hvor brått været endret seg. Selv i går var det mer enn tjue grader på dagtid, og dette er akseptabelt. Og nå har kulda blåst inn fra nord, og det har blitt frost. Prinsessen pakket seg inn i et dunet skjerf, men de bare føttene hennes ble veldig sterke. Hun hoppet stadig opp og ned, og prøvde å finne en skarpere stein. Da temperaturen sakte sank, ble den naturlig sterke jenta vant til det og opplevde ikke lenger alvorlig ubehag. Bare føtter tilpasser seg også det forverrede klimaet. Men da hun hoppet kraftig, blir det til tortur.
  Selv herdede Erics ben ble røde, som gåseføtter. Gutten spurte brudgommen:
  - Kan det være minst et par sko til jenta? Hun kan tilgi!
  Stallmannen spurte gutten med skepsis:
  - Og du? Tåler du det selv?
  Eric sa selvsikkert:
  - Du vet, jeg har aldri hostet, selv om jeg har gått barbeint alle de siste vintrene. Men hun er fortsatt en jente, og ikke herdet, som lokale bondekvinner fra en såret barndom.
  Stallmannen nikket samtykkende.
  - Jeg skal spørre vertinnen.
  Og en tung, stor mann gikk inn i huset. Og et minutt senere fløy han ut som om han ble stukket og hvinende:
  - Damen forbød det! Det har ikke snødd enda, og dere må begge være barbeint! Ellers blir du pisket i stallen!
  Erik trakk pusten dypt og sa:
  - Greit! Så vær det, la oss gå!
  Etter å ha drevet ut storfeet raskt, inviterte gutten prinsessen til å sette seg på ryggen igjen. Og selv begynte han å kraftig massere jentas bare føtter, herdet og herdet fra kulden. Gertrude skalv av kulde, men ble raskt oppvarmet, spesielt siden solen kom og vinden stilnet. Og hertugens sønn, som rev løv fra palmer, begynte å lage høye støvler til prinsessen.
  Gertrude sang irritert:
  - Vel, hvorfor varer ikke sommeren hele året, hvorfor brenner frosten oss stygt i hælene!
  Eric sa filosofisk:
  - For at bena ikke skal bli for myke, er det en stein, og for at vi ikke skal sole oss om vinteren. Og hun er ganske blid.
  Likevel, etter å ha kommet ut på plenen, tente gutten et bål og varmet opp melk og honning, og tvang prinsessen til å drikke:
  - Du kan ikke tilgi. Det er ingen leger her. Og gendarmene har noe å helbrede.
  Gertruds frysning gikk over, og dekket med et ullsjal og løv, blundet jenta i solen.
  Så våknet jeg når det allerede var mørkt. Det ble kaldere, men fortsatt tålelig. Så hun, i hjemmelagde støvler, og i løv, gikk etter Eric, som, som om ingenting hadde skjedd, løp halvnaken. Med mindre han kastet en t-skjorte over en muskuløs overkropp. Nei, ingen tar gutten.
  Vintrene på Korsika, spesielt på sørspissen, er veldig milde. De påfølgende dagene var mye varmere. Og Gertrud løp igjen, spesielt etter soloppgang, barbeint over rullesteinene, og i det minste en gang nyset. Det snødde bare julenatt. Storfeet ble ikke drevet ut denne dagen, og for første gang på lenge havnet gutten og jenta i husbonden. Nemesis bestemte seg for å arrangere en ferie for seg selv, og derfor forberedte de alle slags ting for henne. Og Eric og Gertrude serverte henne ved bordet. Nemesis var blid. Ved siden av henne satt en gjest som prinsessen først trodde var en ung mann. Herreklær, kort blond hårklipp og mandig hake. Så, ut fra skikkelsen og måten å leve på, innså Gertrude at dette var en kvinne og en vakker kvinne, omtrent tjuefem år gammel, eller enda yngre.
  Men til tross for hennes skjønnhet, er øynene av stål for harde, og hendene hennes er sterke, med fulle knoker av never. Som en gatekjemper.
  Hun smilte til Gertrude, et bredt smil med hvite, skinnende og store tenner. Men øynene hans var fortsatt kalde og harde. Og med henne følte jenta litt godt skjult fiendtlighet.
  Kvinnen sa imidlertid med en vennlig og kjærlig stemme:
  - La disse barna sette seg ved bordet og spise lunsj med oss. Vil du virkelig ha en kake, Stella?
  Ja, i det siste drømte Gertrud oftere og oftere om kaker og kjeks med fløte, som hun spiste i palasset sitt. Det var virkelig ikke nok for henne. Og i frykt for at denne pene tanten med morderens never skulle ombestemme seg, hoppet prinsessen umiddelbart opp på stolen som ble tilbudt henne. Eric satte seg litt tilbakeholden. Han hadde også veldig lyst til å smake på kaken.
  Kvinnen så på Gertrude. Hun tok forsiktig opp gaffelen og kniven. Og hun så på damen, som ikke turte å kutte seg.
  Milady sa lavt:
  - Kutt av babyen så mye du vil, og la gutten spise også.
  Gertrude begynte å kutte, hun gjorde det forsiktig, i samsvar med etikette. Krigerkvinnen fulgte nøye med på bevegelsene hennes. Gutten, som allerede hadde klart å glemme gode manerer i nesten åtte år som gjeter, opptrådte mer frekt, men tok også, etter partnerens eksempel, kniv og gaffel i hendene. Og ble skitten i en duftende krem.
  Og Gertrude spiste veldig forsiktig, og prøvde å ikke bli skitten. Etter en lang pause kjente jenta endelig den uforglemmelige smaken av kjeks og sjokoladekrem på tungen. Hvor flott det er å spise en kake, smaken som hun ikke hadde tid til å glemme.
  Milady spurte forsiktig jenta på norsk:
  - Du må være en edel señora?
  Gertrude svarte automatisk og lyver:
  - Ikke!
  Kvinnen smilte kjøttetende og sa:
  - Men din skjønnhet og oppførsel gir deg bort. Så Gertrude!
  Prinsessen grøsset og forrådte seg selv:
  - Hva vet du hva jeg heter?
  Milady smilte og fortsatte på norsk:
  - Ikke vær redd... Da den svarthårede bedrageren tilbød seg å følge deg og ødelegge livet ditt, virket det umiddelbart for meg som om saken var urent. Hvorfor er det for prinsessen og kona til kronprinsen å ta hevn på hushjelpen så subtilt. Dessuten har jeg hørt om familien din. Du er skandinavisk og nesten helt blond. Og han er en svart brunette, ikke i det hele tatt som sin far. Likevel klarte hun å sjarmere Louis den fjortende, og denne gamle mannen er hodestups forelsket i henne. Så jeg tenkte - jeg tar et annet tilbud og brenner med meg selv.
  Gertrude sukket tungt og sa:
  "Jeg sverget på morens hjerte å ikke fortelle det til noen!"
  Milady nikket på hodet og sa lavt:
  - Dette forklarer stillheten din, men... Før eller siden vil Stellas bedrag bli avslørt og... Hun kan ikke ta hodet av seg.
  Prinsessen smilte, men rynket så mens hun sa:
  - Ingen vil tro at en barbeint tigger er en kongedatter.
  Milady avviste tvilen bestemt.
  - Vi kan skrive et brev til faren din, og han vil personlig besøke hoffet til Ludvig XIV. Da er alle problemer løst på en gang. Alt du trenger å gjøre er å skrive noen ord på pergament, så er Stella ferdig!
  Gertrude våknet opp og så på Eric. Han kunne tilsynelatende ikke norsk språk, og tok ikke hensyn til samtalen. Selv om prinsessen ikke følte seg dårlig i eksil, ville hun ikke lenger tåle Stellas styre. Og jenta bestemte:
  - Jeg skal skrive et brev til faren min!
  Milady smilte bredt og sa til jenta:
  - La oss gå til et annet rom. Penn og blekk er klare.
  Gertrude gikk etter krigerkvinnen. Prinsessens bare føtter beveget seg nesten lydløst, og miladyens støvler knirket. Det er morsomt, men den kongelige personen ser ut som en tigger i filler, på bakgrunn av en kvinne i mannsklær.
  Gertrude satte seg ned og dyppet pennen i blekkhuset. Hun visste ikke hva hun skulle skrive spesifikt. Dessuten var eden fortsatt gjeldende, og hun ønsket ikke å bryte den. Du kan imidlertid gjøre det.
  Milady, som forsto årsaken til nølingen, spurte:
  - Skriv enkelt: Pappa, jeg er veldig glad i deg og vil se deg. Kom snart til Paris, Gertrude, som elsker deg.
  Prinsessen krysset seg og dyppet pennen flere ganger i blekkhuset og noterte ned noen ord. Så la jeg maleriet mitt...
  Milady plukket opp det hun hadde skrevet, la det i en konvolutt og forseglet det. Så kysset hun prinsessen farvel og hvisket:
  - Brevet vil bli levert til adressen. Og Stella, vi tar dødsstøtet.
  Og knirkende med svarte, skinnende støvler forlot kobrakvinnen rommet, tårnet, på en avsidesliggende gård.
  Gertrude hvisket etter Milady:
  - Gud velsigne oss!
  
  
  SNØDRONNINGEN OG BARFOTT GERD
  Jenta var den samme Gerda fra snødronningen, og om våren, så snart snøen smeltet, dro hun ut av byen for å se etter sin navngitte bror Kai. Hun tok med seg en liten pose mat, og tok på seg de røde skoene, det mest dyrebare hun hadde. Sola skinte og det var fantastisk vårvær. Gerda gikk raskt og plystret en sang:
  Jeg går på en lang vei
  Leter etter min tapte bror...
  Og jeg tror jeg vil finne Kai
  Selv om gutten ikke er et plaster.
  
  Veien er veldig vanskelig
  Det er bratter og sletter i den ...
  Men vit at en drøm vil gå i oppfyllelse -
  For alltid med broren min er vi ett!
  
  Hvis jeg må være barbeint,
  På steinen og i de snødekte bakkene...
  Og jeg vil dra ham med makt,
  Broren min er best!
  
  Veien er vanskelig, tro meg
  Noen ganger hyler ulver så rovvilt ...
  Alle dyr kan skade
  Og steinen under føttene er skarp!
  
  Men Kai, jeg tror, jeg vil finne,
  Kyss den kjekke han...
  Jeg vil gå gjennom kulden og snøstormen,
  Snø brenner meg bare foten!
  
  Ja, stien er hard, tror du
  Og Gerda sulter...
  Unngå tap underveis
  Jentas hjerte banker engstelig!
  
  Men jeg vil passere sand og snø,
  Og jeg skal hjelpe deg, tro Kaya...
  Å elske en gutt er ikke synd
  Jeg går barbeint gjennom snøen!
  
  Men veiens ende kommer
  Å se broren min i et nytt lys...
  Jeg vil åpne en strålende beretning om seire,
  Planeten vil bli varmere!
  Gerda gikk langs stien, og bena hennes i splitter nye sko ble gnidd. Jenta sa til seg selv:
  - Veien til broren min er lang, og jeg skal tråkke ned disse nye røde skoene i filler. Jeg skal ta bedre bilder av dem! Allerede varm!
  Gerda tok av seg skoene og strømpene og gjemte ryggsekken deres. Barbeint var faktisk lettere å gå og mer behagelig. Støvet på veien pirket i bena. Familien til Gerda er ikke rik, og i den varme årstiden lekte jenta ofte barbeint. Men etter vinteren, og hun er snørik i Danmark, ble sålene hennes i filtstøvler bortskjemt. Og for å gå bare de første minuttene, var den steinete veien hyggelig. Så begynte de nakne, sålene til jenta å sutre og gjøre vondt.
  Gerda forlot den steinete europaveien og gikk langs det friske vårgresset. Så det var mye mindre stikkende. Selv om det ikke er så praktisk å gå.
  Jenta gikk for seg selv og nynnet noe igjen. Så spiste hun litt brød fra veska.
  Endelig dukket det opp en landsby foran. Gerda, i sin enkle kjole og barbeint, kunne ha gått for tigger, men hun så for ren ut. Hun er blond og vakker, ansiktet hennes enda litt mørkere enn det snøhvite håret.
  Den kom inn i landsbyen for å forlate det myke gresset, og igjen pirket sanden og grusen på veiene i beina hennes. Men bygdebarna flagret allerede med de nakne, støvete hælene med krefter og kraft, og Gerda bet tennene sammen og ville ikke gå for en tøsing.
  Jenta spurte barna om Kai.
  En av guttene svarte:
  Og jeg er Kai!
  Gerda lo og ristet på hodet.
  - Du er ikke Kai!
  Gutten blinket med de nakne, støvete hælene og forsvant.
  Gerda, som innså at søket etter broren hennes kunne bli forsinket, spurte om arbeidet.
  En eier sa at det var kjedelig å bære ti bøtter til et måltid.
  Gerda tok åket, tok opp to bøtter og bar. Ganske vanskelig for en jente å bære store bøtter. De bare fotsålene hans sto bokstavelig talt i brann.
  Men hun, biter tennene sammen, gikk og ringte. I byen var Gerda uvant med hardt arbeid, selv om hun også hadde noe med husarbeidet å gjøre.
  Jenta brakte de siste bøttene bokstavelig talt svimlende. Og nesten droppet dem. Men hun pustet tungt og bar den til verandaen.
  Eieren ga henne en brødskorpe og sa:
  - Hvis du vil, kan jeg ta deg som hushjelp!
  Gerda ristet på hodet og pustet tungt.
  - Ikke!
  Og flimrende med svarte hæler på støvet løp hun ut av landsbyen. Med vanskeligheter nådde hun den nærmeste høystakken og falt ned i den i fullstendig utmattelse. Så innhentet søvnen henne.
  Og hadde mareritt...
  Stakkars Gerda, klirrende med tunge lenker som gnager bena, vandrer inn i et parisisk fengsel. De la dem også i Chatelet, i en kald, stinkende celle, der både små jenter tatt i å stjele og eldre kvinner sitter sammen, men nesten alle er unge.
  De mater deg motbydelig vodka og gammelt brød. Så du kan tilbringe mer enn ett år under umenneskelige forhold.
  Men Gerda er innkalt til avhør. De smører hælene inn med olje, og bærer en brennende braser til sine bare føtter. Jenta skriker av smerte og mister bevisstheten. Og hun blir tvunget til å ta på seg skylden for drapet på en adelsmann.
  Torturen fortsetter i flere dager, barnet blir pisket, hengt på et stativ, men Gerda viser et utrolig mot. Ingenting er gjenkjent. Og så bruker jeg spanske støvler på den.
  Brett klemmer barnebeina, og bøddelen kjører i kiler. Etter de første slagene mister jenta bevisstheten. Men de heller kaldt vann på henne, og tvinger henne til å komme til fornuft. Så slo de brettene igjen. Smerten er rett og slett forferdelig. Gerda hveser, og kommer ut med et vilt skrik.
  Den fulle bøddelen gliser.
  Avhøreren gjentar spørsmålet:
  - Du drepte Vicomte de Jouzac?
  Gerda svarer med et stønn:
  - Ikke!
  Etterforsker roper:
  - Bøddel, enda en kile til henne! Tykkere!
  Og igjen følger et slag, hvorfra hele kroppen til jenta grøsser. Tårene renner fra øynene til Gerda, Andersens heltinne er veldig såret, men hun tilstår ikke.
  Forhørslederen roper:
  - Ja bekjenne oss! Dette er bare ord!
  Gerda finner plutselig styrke til å svare tydelig:
  -Ord er som vinden, spinner en kvern som gir mel til de kloke, og mel til dårene!
  Forhørslederen roper:
  - To kiler til!
  Og igjen flyr hammeren ... beinene, barnas ben knaser, fra smertesjokket mister barnet igjen bevisstheten. Gerda blir gjenopplivet med en bøtte med iskaldt vann fra kjelleren. Og de fortsetter den sofistikerte og samtidig klønete torturen. Her i en skrustikke samtidig klemmer de, fingrene på jentas hender. Klem skrustikken. Gerda besvimer igjen. Denne gangen i lang tid. Ikke engang en bøtte med vann kan gjenopplive henne.
  Jenta ligger i en torturstol, blek og blodig.
  Gerda våknet. Vel, hun har et mareritt. Men etter hardt arbeid og en lang reise er de bare føttene hennes veldig surrende og såre. De nakne, støvete sålene til jenta er sprukket og det gjør vondt å tråkke på dem. Med makt tvang Gerda seg selv til å reise seg, og beveget seg til fots. Nedslåtte føtter gjorde vondt, men jenta bet tennene hardere sammen og gikk i naturen. Selv om hvert trinn eksploderte av vill smerte.
  Etterhvert ble kroppen imidlertid varmet opp, og smertene avtok. Selv om bena, og spesielt leggene, var veldig slitne av trøtthet, og den nakne, nedslåtte sålen var sår av små rullesteiner på veien.
  Jenta gikk gjennom kreftene sine og la til og med et trinn ... Solen passerte forbi middag. En ny landsby har dukket opp. Gerda haltende gikk inn i ham. Årene hennes kriblet av spenning.
  Jenta rakte frem hånden og spurte gråtende:
  - Gi meg litt brød, vær så snill.
  En av kvinnene ga henne et stykke pannekake, en venninne en gammel skorpe, en tredje potet.
  Gerda forsterket kreftene litt. Og satt på benken en stund. En gutt kom bort til henne og spurte:
  - Hvor skal du jente?
  Gerda svarte ærlig:
  - Jeg ser etter min navngitte bror Kai!
  Gutten trakk på skuldrene og svarte:
  - To Kai og vi har i landsbyen. Navnet er vanlig. Og verden er stor. Og føttene dine er dekket av blod.
  Gerda sukket tungt og svarte:
  - Jeg vet det. Men jeg kan ikke forråde min venn!
  Gutten bemerket:
  - Du har noe i sekken!
  Gerda nikket.
  - Ja, hun har røde sko!
  spurte gutten med et smil
  - Dyrt?
  Jenta nikket.
  - Ja! Bestemor sparte i seks måneder!
  Gutten spurte overrasket:
  Hvorfor går du ikke til dem?
  Gerda svarte ærlig:
  - Derfor går jeg ikke fordi de er dyre! Veien kan være lang og de faller fra hverandre.
  Gutten foreslo:
  - Selg dem så kan du kjøpe mat underveis!
  Gerda ristet på hodet.
  - Ikke! Kai så dem aldri! Jeg vil vise meg i dem!
  Gutten nikket samtykkende.
  - Jeg forstår! Ta en kobberpenning! Snart kommer du til byen, det blir nok til et brød. Bare ikke prøv å stjele. Selv om du er et barn, vil de sette deg i fengsel og piske deg!
  Gerda ristet på hodet.
  - Jeg kommer aldri til å stjele noe!
  Så reiste jenta seg fra benken og trampet. Beina hennes gjorde vondt, føttene hennes brant, men plikten krevde at hun måtte fortsette.
  Før kvelden kom hadde hun ikke tid til å nå byen, og overnattet igjen i en høystakk.
  Denne gangen var søvnen hennes mer avslappende.
  Bøddelens datter gjemte Gerda i en kurv og bar henne ut av cellen. Hun skyndte seg å forlate Chatelet til fangene ble savnet. Og jenta stakk av med bagasjen.
  Bøddelens datter la i vei sammen med Gerda på vei til Sør-Frankrike, i håp om å gå seg vill der. Hun gikk i skinnsko, Gerda trampet barbeint ved siden av henne. Men så, fra den steinete veien, falt jentas sko fra hverandre og hun klarte nesten ikke å tråkke på de blodige føttene. Det var litt lettere for Gerda, siden hun i utgangspunktet hadde grove såler, til tross for den sterke foryngelsen bevarte tilsynelatende jentas kropp minner fra tidligere tester.
  Bøddelens datter ble ansett fra en velstående familie og brukte vanligvis sko, slik det er vanlig blant ikke-fattige parisiske familier. Og hennes jenteaktige såle var ikke vant til steiner, småstein, steinete franske veier. Men jenta, etter å ha brukket bena i blodet, viste mot og klaget ikke. Gerda, i stans, kysset bena hennes på de blodige føttene og smertene avtok, bøddelens datter sovnet.
  Gradvis grodde bena hennes og ble dekket av en hard skorpe. Bøddelens datter kledde seg selv og levde på almisser, også Gerda satt igjen med bare filler. For vinteren flyttet jenta og jenta til Italia. Det er ingen frost, og mer eller mindre utholdelig. Men livet deres har blitt til vagabonds liv. Det vil si veldig tung og sulten. Og det var ikke noe lys i dette livet. Bøddelens datter var pen, men slett ikke vakker og helt avmagret, hun ble et siv.
  Og Gerda, inspirert underveis, begynte å synge;
  Gerda Kaya lette etter barbeint,
  Jeg vandret gjennom de harde snøfonnene ...
  Tross alt er sjelen hennes gylden,
  Som en strålende hvit snø!
  
  Fant ikke en brudgom
  Og hun kom til nazistene i sin helhet ...
  Å, stakkars jente Gerda,
  For en skam å tåle!
  
  Gråt forberedt et stativ,
  Sprer en brann under føttene dine ...
  De steker jenta som en fisk,
  Men vet i ånden at hun er som en ørn!
  
  Og tålte store lidelser
  Tortur og tortur utallige...
  Overlagt med en uheldig hyllest,
  For å få en jente til å gråte!
  
  Bare føtter slikker med flammer,
  Pisk jenta voldelig slått!
  Her under kuppelen i det strenge Paris,
  De fører Gerda i kappe til bålet!
  
  Tortur er tøft jente tåler,
  Og ler i ansiktet til bødlene...
  Nei, hun vil ikke be om døden -
  En test på skuldrene hennes!
  
  Tåler torturen
  Du er tålmodig fordi den ideelle ...
  Vår Gerda ble født i Russland,
  Ortodoksi utenat!
  Selv om de knekker beinene hennes med flått,
  En skarp spiss stikker et hvitt bryst ...
  Og med bare føtter på kullet,
  De satte Gerda, så smerte - ikke pust!
  
  En jente stiger stolt ned til ilden,
  Selv om ansiktet er dekket av blod, blåmerker ...
  Lo høyt av glede
  Selv om armer og ben er i lenker!
  
  Og det så ut til at det ikke var noen flukt
  Bøddelens pote brenner bålet...
  Ba Gud om tilgivelse
  Skjønt ildtunger strakte seg ut til henne!
  
  Kroppen blir slikket av en rasende flamme,
  Og Gerda stønner av smerte, skriker...
  Men banneret flyr fortsatt i sjelen,
  Og i hjertet av redutt-monolitten!
  
  Det vil være et monument over lysets jente,
  Og Russland vil huske datteren hennes...
  Gerda den modige skal synges
  Dagen vil komme og natten vil forsvinne!
  Gerda, alltid sulten, barbeint og i filler, trampet rundt i Italia. Hun håpet fortsatt å finne broren Kai. Av en eller annen grunn lette hun etter ham sør i Europa, og ikke på Nordpolen.
  Og nå nærmet hun seg allerede Napoli. Ikke langt fra byen sto et stort og meget vakkert palass.
  Jenta satte seg på en stein. Og hun begynte å gråte i en dyp sorg.
  En gutt kom bort til henne. I rike klær og lakksko. Han var visstnok på samme alder som Gerda. Og spurte stille:
  - Hvorfor gråter du tigger?
  Jenta svarte ærlig:
  - I mange år nå har jeg lett etter min navngitte bror Kai, og jeg har gått halve verden barbeint!
  Gutten sa skeptisk:
  - Mange år? Har du lett etter ham siden du var barn?
  Gerda ristet på hodet og svarte:
  - Vel nei! Jeg er mye eldre enn jeg ser ut!
  Gutten smilte og svarte:
  - Jeg elsker å høre på historier! Fortell meg historien din!
  Gerda begynte å utdype, ærlig og uten pynt.
  Gutten lyttet til henne, og lyttet ... Så svarte han:
  - Jeg vet ikke om det er sant eller ikke, men kanskje prinsen vår er Kai!
  Gerda plystret.
  - Ja?
  Gutten nikket samtykkende.
  - Jeg er tjener i prinsens palass, og jeg vet at min overherre er fra allmuen! Prinsessen vår valgte selv en ung mann som må være et geni og imponere henne med noe!
  Jenta nikket samtykkende.
  - Ja, det kunne Kai! Han er veldig smart og en flott original! Noen ganger komponerte han slike dikt at barn strømmet til fra hele København og lyttet og applauderte!
  Gutten nikket.
  - Jeg tror deg! Prinsen var virkelig en gutt som meg! Han kom til og med barbeint og tok på seg støvler, bare ved inngangen til palasset. Og det ble bare fantastisk. Med tanke på at det var en hel skare mennesker som ville gifte seg, da gjorde han inntrykk!
  Gerda spurte:
  Har han blondt hår og blå øyne?
  Gutten som selv var svarthåret nikket.
  - Ja! Og kongen likte det også, at han ikke er italiener, men snakker vårt språk perfekt!
  Gerda bekreftet:
  - Vår bestemor var lærer i fremmedspråk. Og Kai fra vi kjente fra en tidlig alder! Det er definitivt han!
  Tjenestegutten sa:
  - Endelig er du heldig!
  Jenta stampet barfoten.
  - Ta meg med til prinsen!
  Gutten trakk på skuldrene.
  - Vaktene vil ikke slippe jenta inn i filler og en barbeint jente ... De vil rett og slett kaste deg inn i et fangehull!
  Gerda skalv og knirker:
  - Hva å gjøre?
  Gutten foreslo:
  - Jeg studerte alle kriker og kroker i palasset. Jeg vil veilede deg i det skjulte. Når det er natt, helt til soverommet. Og du vil umiddelbart komme i kontakt med prinsen!
  Jenta nikket.
  - Jeg er enig!
  Gutten sa:
  - Kanskje du burde skaffe deg en ny kjole og sko. Du sjokkerer Kai i denne formen!
  Gerda ristet på hodet.
  - Det er lettere å gå barbeint uten støy! Dessuten, la broren min se hva jeg har blitt!
  Gutten nikket.
  - Sitt på steinen! Jeg skal gi deg mat. Du er så mager og sulten. Og så går vi!
  Jenta beveget nervøst sine bare føtter, skjelvende av utålmodighet. Er rekken av uflaks over, og vil hun se sin eldre bror Kai igjen?
  Gikk han også barbeint fra Danmark til Sør-Italia? Stakkars gutt. Hun har bare såler, selv om hun er en jente, som hovene til en hest fra Europas veier fylt med skarpe steiner. Både kulde og varme, hun opplevde og tålte alt.
  Gutten tok med henne et par kremkaker fra kjøkkenet, et kyllinglår.
  Gerda spiste den grådig.
  Det var allerede mørkt... Jenta vasket forsiktig sine bare føtter i bekken. Men det var verdt å ta noen skritt, da de ru sålene ble støvete igjen. Gutten så så smart ut.
  Han førte henne gjennom et hemmelig hull i gjerdet, og beveget seg med henne gjennom bakgatene.
  Alt var som i et eventyr... Italia, og palasset hvor gutten tok henne. Og hun trodde at denne prinsen var hennes navngitte bror Kai. Men vaktene vil faktisk ikke slippe en barbeint jente i filler gjennom.
  Tjenestegutten førte henne til prinsens soverom. Selv tok han av seg skoene, i palasset, for ikke å lage støy, og barna gikk barbeint langs korridorene og gikk behendig utenom vaktene.
  Noen ganger blinket fargede bilder langs veggene, som var morsomme drømmer.
  Og i den gyldne blomsten sov den unge prinsen, og på høyre side prinsessen.
  Prinsen var kjekk, men noe overvektig fra de luksuriøse festene i palasset, og eldre enn Kai. Men Gerda skjønte umiddelbart at det ikke var han.
  Og augustparet våknet.
  De ble først redde, og vaktene tok barna. Men så ba prinsessen en tynn, blond jente i filler med hårde, støvete ben om å fortelle historien sin.
  Gerda ordnet alt. Inkludert beskrivelser av brutal tortur i et fransk fengsel.
  Prinsessen sa sympatisk:
  La henne bli hos oss!
  Prinsen var enig:
  - Dette er den mest fantastiske historien jeg noen gang har hørt!
  Og la til:
  - Det meste av veien gjennom Europa red jeg fortsatt på hest. Og bare når hun falt, måtte gå til fots. Det er også bra at i klosteret vårt har guttene lov til å ta på seg sko bare i kulde, og føttene mine var ikke ømme. Men allikevel slo jeg ned føttene mine og halte. Hun gikk barbeint Europa fra ende til annen!
  Prinsessen sa ettertrykkelig:
  Hun vil være min favorittdame-i-vente! Og vær etter dette! Og gutten som brakte henne, ti slag med pinner og på hælene, for brudd på etikk, og tjue gullmynter at han fant oss en ny venn!
  Den unge tjeneren bøyde seg og svarte:
  - Du er så rettferdig!
  Jenta bukket og spurte:
  - Det er bedre å gi meg pinner på hælene! Alt er min feil her!
  Prinsen smilte og svarte:
  - De vil slå deg med pinner av seg selv! For ulovlig innreise i palasset! Vi er bare herskere!
  Prinsessen bekreftet:
  - Og hun også, ti slag med pinner på de bare hælene!
  Gerda sukket tungt. Hun la seg på ryggen og tjenerne la hennes bare føtter i løkker. Men det viste seg ikke å være så skummelt.
  De slo henne med en tynn kvist, bare for å se, og Gerdas herdede såler gjorde ikke vondt, men kilte bare.
  Men gutten ble slått med en fleksibel stokk, og han ble skikkelig skadet. Men han bet tennene hardt sammen, og rykket, klarte å holde tilbake skrikene. Og så reiste han seg og haltet tungt på begge beina.
  Igjen tok den langmodige Gerda den heldige billetten. Jenta ble gjort til tjener for en edel prins. Hun ble en vaktdame, kledd i silke og fløyel. Historien ifølge Andersen gjentok seg, bare litt i en annen versjon. Allerede den første dagen gned Gerda føttene i de nye støvlene sine, og innså at rikdom ikke bare er søthet. Og i silke er det litt varmt på den italienske sommeren. Og de mest utsøkte rettene er ikke så gode når du har full mage.
  Det presser og forstyrrer å gå ...
  I tillegg måtte Gerda lære fremmedspråk, gode manerer, all slags etikette og vitenskap. Og dette er slett ikke så interessant som å leve som en tramp.
  Til og med hodet mitt rister.
  Gerda prøvde å venne seg til det, hun led lenge. Her har det gått et år. Og det virket allerede som om hun ble trukket inn i denne utmattende rytmen i ærespikens liv.
  Og at hun allerede er motvillig til å gå et sted og lete etter noe.
  Men i speilet hun utførte seremonien foran, dukket plutselig hennes navngitte bror Kai opp. Gutten vokste ikke i det hele tatt, og endret seg ikke over de lange årene med separasjon, bare han ble for blek med en usunn blå. I snødronningens slott så det ut til at han frøs, og prøvde fortsatt å sette sammen ordet: "Evigheten" fra isen.
  Og uten ham er han en fange.
  Men han så ikke ut til å klare det. Og hvordan er det å sitte i et isslott i mange år, selv om du ikke føler kulden?
  Og det er ingen andre barn i nærheten?
  Gerda følte at hennes navngitte bror var dypt ulykkelig. Det er bare is og isbjørn rundt, du sorterer gjennom isflak som glitrer som diamanter. Selv med tanke på at hjertet til den navngitte broren frøs, er det fortsatt tydelig at han er dypt ulykkelig. Og bare med snødronningen selv kan du snakke, men hun dukker så sjelden opp i isslottet.
  
  Gerda skrek og bestemte seg for å løpe. Hun gikk til rommet sitt. Ærlig venstre støvler, dyr kjole og tynt undertøy. Hun kledde sin tidligere, ble til filler, men nøye lagret kjole. Hun ble trang, og blottet bena over knærne. Jenta har blitt voksen, og hun ser ut til å være tretten år gammel, men faktisk er hun ti år eldre. Hvor lenge var det siden hun lette etter sin svorne bror? I tretten år, om ikke mer.
  Jenta kysset krusifikset, og så barbeint gikk hun på leting etter sin navngitte bror. Nå visste hun i hvert fall at han var langt mot nord. På veien ble hun møtt av vakter. Da de så Gerda barbeint og i filler, ble de overrasket:
  - Er du en ventedame? Hva slags utseende har du?
  Gerda løy:
  - Jeg gjorde prinsen min sint, og han beordret meg til å gå til alle fire retninger, i samme filler som jeg gikk til gudstjenesten.
  Vakten sa ynkelig:
  - Du slår ned alle beina dine, jeg skal gi deg minst et par sko. Datteren min vokste ut av dem, og de vil passe akkurat deg!
  Jenta savnet å gå barbeint, noe som er så fint når sålene er grove.
  Gerda svarte beskjedent:
  - Jeg fortjente den ikke... Behold den eller selg den!
  Den skjeggete mannen ristet på hodet.
  - Vel, jeg gjør ikke! Veiene i Italia er for harde og steinete for jentas bare føtter. Dessuten har du allerede avvent fra den harde overflaten. Det er fortsatt mai, og det blir ikke kaldt snart, men for natten gir jeg deg et duneteppe for å dekke deg til... Helt til du finner nye gode eiere!
  - Takk skal du ha! svarte Gerda.
  Hun ville ikke fornærme vakten.
  Hun tok med seg skinn og nesten ubrukte sko - tilsynelatende hadde datteren dem bare på ferier, og et dunet, også et praktisk nytt skjerf. Hun takket den myke vokteren. Skoene var virkelig komfortable, litt overdimensjonerte, men normale. Det var behagelig å gå i dem.
  Men så snart hun snudde hjørnet, tok jenta av seg skoene og hengte dem over skulderen. Hun ville virkelig gå barbeint, ta en pause fra palassskoene. Først var det behagelig å gå, veistøvet kilte i de bare hælene mine. Men så begynte et langt fravær av vane å påvirke. Jentas såler ble mykere og mykere, og hun kjente snart at småsteinene var skarpe og sved. Og generelt føles hver tuberkel på den bare foten, der hard hud har løsnet, smertefull.
  
  Men Gerda, som klarte å henge på stativet i sitt allerede ikke så korte liv, var ikke flau. Tross alt, å gå barbeint på en steinete vei gjør ikke like vondt som å ha hælene stekt i en brenneovn. Selv om hun, kjæresten, skjemmet bort seg selv i et år. Ingenting hun tåler det.
  Og Kaya vil finne, for all del.
  På slutten av dagen blødde jentas bare føtter, men hun ga seg ikke og sovnet i en høystakk. Og neste dag gikk igjen på en steinete vei.
  Og hun gikk gjennom kraften, selv om bena hennes eksploderte av smerte for hvert skritt.
  Gerda tok ikke med seg mat, og hun måtte spise almisser. En pen jente i filler ble servert villig.
  Gerda ville først selge skinnsko eller bytte dem mot mat, men så ombestemte hun seg. Bena hennes ble veldig raskt grove, og de trengte ikke sko, spesielt i den varme årstiden. Men hun møtte to små gutter som bokstavelig talt holdt på å dø av sult.
  Gerda kunne ikke forlate dem.
  Jenta matet dem med det hun samlet i en pose, og solgte dem så i en butikk, selvfølgelig, med stor rabatt, nesten nye sko. Vi kjøpte mat og overlot det til guttene, sammen med et dunskjerf.
  Ikke la guttene fryse.
  Selvfølgelig opptrådte Gerda på en kristen raus måte. Dessuten var det sommer, og om natten var det ikke nødvendig å dekke med et skjerf. Men da de generøse åkrene i Italia tok slutt, havnet jenta som gikk nordover i Alpene. Og det er fortsatt varmt om dagen, men kaldt om natten. Og landsbyene er mye sjeldnere, du må sulte.
  Og veldig skarpe småstein på veiene, grave inn i den friske hard hud på en jentes såle.
  En gang om sommeren slo fjellfrosten til og fillene frøs. Jenta rykket og til slutt rev hun kjolen. Hun var naken og forsvarsløs. Jeg måtte, med fillene på meg, gå i raskt tempo. Du kan ikke sove naken om natten - et skikkelig helvete. Gerda sov ikke hele dagen og natten, men om morgenen gikk hun ned litt lavere og varmet opp, sov. Så gikk hun igjen hele natten, og til middag dagen etter kom hun til en fjellgård.
  Eieren gikk med på å gi Gerda enkle og gamle klær, men til gjengjeld tvang han ham til å hogge ved i hele to uker og bære vann i bøtter med åk.
  Og ikke bare for seg selv, men også for sine naboer.
  Jenta jobbet hardt til utmattelse, og spiste bare gammelt brød og surmelk. Eieren inviterte henne til å bli, men Gerda løy og sa at hun var på pilegrimsreise. Motvillig ga fjellneven henne en slags hullet sekk, men du er i hvert fall ikke naken. Og han kastet ikke engang et stykke brød på veien.
  Selv om jenta stappet seg med hard hud på hendene.
  Gerda måtte gå med tom mage. Og i fjellene er landsbyene sjeldne, og selve Alpene er store, på toppen av fjellene, selv om sommeren er det snø. Jenta av sult rev gress, kløver, gnagde grankongler. I løpet av ti dager var hun avmagret til å bli én hud og bein. Selv ekornet kunne ikke motstå, og spiste rått.
  Og til og med gnagde huden.
  Så traff jeg gården igjen. Hun jobbet hardt der i tre dager, men så spiste hun, og de ga henne litt for veien. Men mest av alt i høylandet fikk nattekulden. Jenta sov om dagen, om natten trampet hun, med sine bare, hardhårede føtter, på skarpe steiner. Noen ganger hylte ulvene, flere ganger falt Gerda i avgrunnen og nesten falt, men skjebnen holdt henne. Selv om en betydelig frykt for å gå gjennom fjellet og om natten. Og sulten...
  Men hun vet i det minste hvor hun skal gå.
  Da Hannibal krysset Alpene til Italia, døde halvparten av hæren hans og alle elefantene. Og her er overgangen gjort av en liten, vel, selv i årevis, og en voksen jente.
  Ulvene slikker henne barbeint, grasiøse avtrykk etterlatte av hennes mye lidende føtter.
  Da Gerda allerede var på kanten, kom hun i veien for en annen gård, og igjen mat. Eieren viste seg å være snillere og tilbød jentene en saueskinnsfrakk og sko, men Gerda nektet, og sa at hun allerede var vant til steiner og kulde, og bare føtter går mye lettere enn å laste i sko. Eieren ga en hel pose mat til veien.
  Han hadde samvittighet.
  Dette tynget selvfølgelig jenta, men lot henne gå et par uker til uten å stoppe. Høylandet gikk mot slutten, fjellene ble lavere og lavere. Og Gerda krysset den vanskeligste delen av reisen: toppen av Alpene.
  Og dette er allerede en prestasjon.
  Nå var hun i Sveits, hvor det er litt mykere, og gårder er mer vanlig. Overgangen herdet Gerda, og hun ble ikke forkjølet i fjellet, og ble ikke engang forkjølet. At gudene ikke elsker de svake i ånden, men belønner de sterke.
  Ja, og ulvene bare slikket de nakne fotsporene til jenta, men de turte ikke å kaste seg.
  Gerda gikk og gikk, stoppet på gårder, jobbet, noen ganger sang. Vandrende liv er hyggelig og kjent for henne. Dagene begynte å gå fortere og hardere. Skjebnen har så langt beskyttet jenta mot onde mennesker, ranere og voldtektsmenn. Likevel er ikke Gerda så liten lenger, og kunne tiltrekke seg voldtektsmenn. Men så langt har alt ordnet seg.
  Høyere makter tok seg av henne ...
  Her passerte jenta også Sveits, inn i Bayern. Sommeren har allerede passert toppen av hodet, men det er fortsatt veldig varmt på sletten, selv om natten. Og veiene er ikke så steinete. Å gå var en fornøyelse. Landsbyer kom ofte over, og det var ingen problemer med maten. Gerda, som jobbet deltid, sparte opp litt penger til seg selv, og oppdaterte kjolen for en mer elegant og ny. Men hun foretrakk å gå barbeint, spesielt siden sålen ble hardere enn på støvlene.
  Og føttene fryser nesten ikke selv om natten og etter regnet.
  Men tiden gikk. Jenta flyttet nordover. Sommeren er over og høsten har kommet. Kaldt regn pøste ned, og Gerda befant seg i Nord-Tyskland. Hun slo de bare føttene gjennom de iskalde kulpene, og kjente en liten frysning. Men Gerda er allerede så kjent at hun bestemte seg for ikke å få sko, og begrenset seg til bare ett ullskjerf. Hun foretrakk igjen å overnatte, bare om dagen, og trampe om natten.
  Dessuten er det varmere å sove om dagen, og du vil ikke fryse i bevegelse.
  Så hun passerte det ganske tettbefolkede nord i Tyskland og dro til havet.
  Hun slo den bare foten i vannet....
  Det er ingen steder å gå lenger over land, og det er ikke realistisk å svømme over havet. Relativt nær var hjemmehørende Danmark. Jenta ville plutselig tilbake til hjemlandet København. Kanskje hennes bestemor fortsatt er i live. Dessuten er det ikke klart hvordan man går videre.
  Men Gerda satte seg på en rullestein ved sjøen og avviste etter å ha tenkt seg om tanken på å vende tilbake. Hvis det ikke er noen annen utvei, bør du finne et skip som går nordover, nå isen og deretter flytte til Nordpolen. For, mest sannsynlig, ligger snødronningens slott der.
  Kulden, spesielt om natten, biter jenta, men kan ikke bryte viljen hennes.
  Vel, om nødvendig vil hun finne et slikt skip, men foreløpig til havnen.
  
  JUNG PÅ AMAZONSKIPET
  Edmond D'Artagnan er nå en hyttegutt på et sjørøverskip fra Amazonas. Hele mannskapet består kun av vakre jenter. De er alle i korte skjørt og matrosdresser. Disse er stripete og krøllete. Og deres leder er piratdronningen: Charlotte de Condé.
  Hun er også barbeint, men anklene hennes er utsmykket med gullslangearmbånd med smaragdøyne. Og på håndleddene er det armbånd besatt med diamanter. En veldig vakker dronning, og muskuløs, sterk.
  Edmond er bare en gutt. I korte bukser og med naken, solbrun, muskuløs overkropp drar han i tauet. Ruller den tettere. Ja, dette er en veldig aggressiv gutt. Han hvilte de bare føttene på masten og vrir seg.
  Jenter krøller seg rundt ham. To trekker i seilet, de nakne, muskuløse, solbrune bena er spente.
  Edmond d'Artagnan sang:
  Pirater trenger ikke vitenskap
  Og det er klart hvorfor...
  Vi har bein og armer
  Og hodet er ubrukelig for oss!
  Det er femten hundre jenter på en brigantine. Og de er til og med litt trange. Selve brigantinen er veldig vakker og malt. Seilene er laget av farget design og fin silke.
  Edmond strøk seilet med babyfoten og lo kilende. Og jentene lukter av dyre parfymer, som om de gjør underverker i smykker.
  Noen av dem har også på seg smykker og ornamenter. Alle er solbrune, og de fleste er blonde. Det er mange rødhårede ... Fantastiske skjønnheter.
  Gutten fikset seilet og steg høyere. Masten ble varmet og brant guttens bare, herdede ben.
  Edmond så plutselig seil i det fjerne og plystret. Det var så flott. Et eventyr var planlagt.
  Og den unge hyttegutten kommanderte:
  - Jeg ser en gallion foran!
  Jentene begynte å mase og begynte å bevege seg. Nå hadde de et bytte.
  Riktignok er det bare tolv våpen på brigantinen. En gallion er imponerende i størrelse.
  Kort tid før dette renset jentene nesen på brigantinen for utvekster. Og han gikk veldig fort. For å få fart på bevegelsen hennes beordret Charlotte de Condé et ekstra seil. Og hastigheten på brigantinen har økt markant.
  Gallion endret ikke kurs. Det kan sees at sjørøverskipet virket lite for dem. Faktisk var det bare de innebygde kanonene i gallionen som hadde førtiåtte, akter og baug ikke medregnet. Ja, de er større i kaliber.
  Assistenten til kapteinen og kongen av piratene, Emmanuel, bemerket med bekymring:
  "De kan godt synke oss!"
  Charlotte trampet barfoten på dekk og sa bestemt:
  - Ikke! Du kan ikke drukne oss så lett!
  Edmond ropte fra øvre dekk:
  - Å kjempe! Jenter frimodig i kamp!
  Emmanuelle knurret sint:
  - Wow, din lille djevel! La oss komme oss ned!
  Smidig som en ape hoppet gutten av. De nakne, rosa hælene hans blinket.
  Charlotte spurte med et blunk:
  - Vil du ha en kamp baby?
  Edmund knurret som svar:
  - Jeg vil virkelig!
  Rødhårede Emmanuelle støttet uventet gutten:
  - Denne gallionen er fylt med last, så hardt beveger den seg! I ingen stor bytte!
  Charlotte var enig:
  - La oss skli langs hekken, vi har en smal baug, og ta fienden om bord!
  Edmond spratt opp og sang:
  - Djevelen selv er ikke din bror -
  Hakk fiender pirat!
  Charlotte beordret og stampet den nakne hælen på eiken på hekken:
  - Følg hytteguttens seil!
  Brigantinen rykket nærmere. Gallion prøvde å snu seg. Men han beveget seg veldig hardt. Brigantinen forskjøvet seg i øyeblikket av avfyring fra våpnene, og fikk nesten ingen skade. Riktignok traff det ene skuddet baugen, og det andre skjøt ned seilet.
  Men det hadde nesten ingen effekt på farten. Jentene dro umiddelbart flere papirer og økte tempoet.
  Charlotte sa med en latter:
  Vi er lysets krigere!
  Og blunket til vennene hennes...
  Emmanuelle svarte:
  - Nærmere bestemt underverdenen!
  Jentene forberedte kroker på forhånd. De klarte å komme seg foran gallionen i et forsøk på å snu den andre siden. Kanonene lades ganske sakte, men en salve ved brigantinen på nært hold ville være dødelig. Men jenta Gertrude klarte å skyte fra pistolen, og brøt galjonens akterror, på grunn av dette bremset den ned og ristet seg selv. Her snudde jentene papirseilene i en annen vinkel, for ikke å la dem kollidere for kraftig. Og brigantinen la seg jevnt til kai. Krokene ble festet godt, og loddet med klebrig olje.
  Piratkrigere angrep i et snøskred. De nakne runde hælene deres blinket. Og om bord på gallionen kjempet krigere i bronserustninger mot dem.
  Det var dobbelt så mange av dem, men de var klart underlegne de vakre amasonene i fingerferdighet.
  Charlotte ledet selv angrepet, drev en vindmølle med to sabler og slo hodet av en fiendtlig legionær. Det skjeggete hodet rullet tilbake.
  De Conde, piratdronningen flyttet sin bare hæl til motstanderens hake og kvitret:
  - For piratlykke!
  Gutten Edmond kjempet også. De er små, men smidige. Og så kutter han motstandere med sabler.
  Her rullet det andre hodet og etterlot blod på dekk. Spanjoler (ja, det er som spanjoler - svarte, skjeggete, i rustning og høye støvler til tross for varmen!) gjør desperat motstand.
  Edmund kuttet av et annet hode i en behendig flankerende manøver og kvitret:
  - For Athos!
  Og igjen slo han fienden i haken med sin bare hæl. Og slaget var bra, kjeven fløy.
  Gutten brølte:
  - For Porthos!
  Den hadde en veldig kampånd, som å koke vann i en tekanne.
  Emmanuelle skar seg, og flyttet det bare kneet til magen. Så det rant blod fra fiendens munn.
  Jenta kurret:
  - For piratbrorskapet!
  Og igjen, hvordan han vil ta det og skjære det med sverd, som fra en reversering ...
  Charlotte passerte sommerfuglene med sablene og kvitret:
  Jeg tar en ny sving
  Jeg er en engel, en pilot av Antikrist!
  Og hvordan han vil flytte sin bare hæl til fienden i selve pusten.
  Edmond snublet. Og en stor spansk korporal, mens han flyr over bord og drukner der.
  Gutten tok den og sang:
  - Det er synd ingen vet
  Og vi kjenner ikke engang oss selv...
  Hvor mye gull trenger vi
  Hvor mye penger vil vi ha!
  Og Edmond kuttet ned en annen motstander. Piratjenter klatret inn i kamp, og hugget alle som kål. De hadde lidenskap og et kolossalt ønske om å vinne.
  Emmanuelle hacket, de to sablene hennes blinket som propellblader. Og hun så ekstremt stridbar og aggressiv jente ut.
  Og den nakne, runde hælen fant en annen hake til en spansk offiser. Den fra et knusende slag, mens den flyr, bryte et tre over bord.
  Emmanuelle sang:
  - Vi raner karaveller,
  Vi raner gallioner....
  Vi er ikke stilt til ansvar -
  Jeg bryr meg ikke om alle lovene!
  Og jenta falt på ryggen og sparket en annen stor offiser med føttene, og han fløy over bord i tung rustning. Og stupte ned i det salte sjøvannet.
  Emmanuelle kurret:
  - Vel, fra skruen!
  Charlotte støttet henne:
  - Torden bryter igjen
  Vil styre beinet!
  Og jenta vil hoppe og treffe fienden med sin bare hæl i brystet. Kurassen hans sprakk fra et sterkt dytt, og blodet rant ut av munnen hans som en fontene.
  Charlotte de Condé sang:
  - Blås, blås, mer, blås,
  enda et slag og nå ...
  Jeg har en gave i kamper,
  Jeg dreper deg freak!
  Og jenta hogger igjen med sverd. Avskåret hoder flyr igjen.
  Charlotte brølte av glede:
  - Vårt svarte flagg er over alt!
  Noen spanjoler, som så at de kjempet med piratjenter, falt håpløst på kne og ba om nåde.
  Jentene tvang dem først til å kysse de bare, meislede bena, og kastet dem deretter over bord.
  Charlotte de Condé knirket:
  - For stor suksess!
  Og igjen, hvordan han flytter den nakne hælen rett inn i motstanderens nese. Og knus ham slik at det dukket opp et hull i bakhodet hans. Og derfra utøste en kilde med blod.
  Men det hele er over.
  Piratene vant, og de siste spanske soldatene falt på kne og ba om nåde.
  Charlotte de Condé sa med et smil:
  - La oss få dem over bord, fisken må spises også! Og så skal vi gjennomsøke lasterommene og hyttene.
  Jentene fulgte villig pålegget. De tillot bare menn å kysse sine bare såler før de døde, noe som er veldig hyggelig for jenter. Og kastet dem i havet.
  Edmond, bemerket filosofisk:
  - Til hvem paier og smultringer,
  Og som får blåmerker og støt!
  Etter det beveget jentene seg gjennom hyttene på jakt etter byttedyr.
  I kapteinens lugar fant de en edel dame på rundt trettifem og en jente på femten. De var i dyre kjoler og sko med dekorasjoner.
  Charlotte sa med et smil:
  - Du kan ta løsepenger. Eller foretrekker du løkken?
  Senoraen svarte med et sukk:
  - Ha nåde med datteren din!
  Piratdronningen nikket.
  - Jeg kan ta henne med på laget mitt! Hvis hun godtar å bli med, vær så snill!
  Jenta knirker:
  - Bli en pirat?
  Charlotte de Condé nikket.
  - Som du vil! Løsepenger blir for mye oppstyr. Vi selger deg bedre til sukkerrørplantasjen!
  Jenta kvitret som svar:
  - Jeg sier ja til å bli filibuster!
  Emmanuel sa:
  - Hun er for øm, og for oss blir det bare en belastning. Kanskje det er bedre å bare gå over bord!
  Edmond bemerket med et smil:
  - Det er ikke bra å drepe kvinner!
  Emmanuel bemerket logisk:
  - Det er ikke bra å drepe menn også! De er fortsatt levende skapninger! Og de har barn!
  Musketergutten nikket.
  - Ja det er sant! Barn gråter for pappa. Og jeg tenkte ikke på hvor ekkelt det er å drepe!
  Emmanuelle bemerket med et fnis:
  - Men du må!
  Musketergutten kurret:
  - Jeg elsker deg livet! Og jeg håper det er gjensidig!
  Charlotte de Condé nikket.
  - Vi tar deg med til laget vårt! Hva skal man gjøre med den eldre?
  Den unge kvinnen foreslo:
  - Du kan ta en stor løsepenge for meg! Dette er akkurat!
  Piratdronningen sa:
  - Mye mas med denne løsepengene. Jeg foreslår følgende... Vi vil selge henne på slaveauksjonen. Kanskje havner hun på plantasjene, og som hushjelp, noe som vil være mye lettere for henne!
  Senora mumlet:
  - Ha nåde...
  Charlotte sa ettertrykkelig:
  - Ta alt verdifullt fra dem!
  Piratene tok av alle smykkene fra jenta og kvinnen, og rev av skoene, og så alle de dyre klærne. Den yngste fikk et kort skjørt og en matrosdress. Og den eldre hvite hettegenseren, forlater barbeint og barhodet.
  De yngste sluttet seg til amasonene. Hun ble umiddelbart tvunget til å trene og gjerde med skjønnheter. Men det var ikke nok... De begynte å klype henne hvis hun ikke beveget seg raskt nok.
  Og så flyttet amasonene inn i lasterommet og gjennom forskjellige kriker og kroker. Og straks skrek de av glede: de kom over tønner fulle av gull og mye mer. Spesielt perca og kaffe.
  Krigerne sang med en gang og klappet i hendene:
  - Vi er superklasse krigere,
  Vi vil ødelegge alt...
  Slå på tamburinen -
  Å leve rasende!
  Krigere og faktisk en kolossal kategori av skjønnhet. Og de bare føttene deres bare blinker. Og de er muskuløse og solbrune.
  Skattene på gallionen er kolossale. Men her kommer alarmen. En eskortekrysser dukket også opp. Et kraftig slagskip med hele hundre kanoner. Han var tydeligvis fikset til å vokte en gallion full av gull.
  Den enorme cruiseren kom snikende på jentene.
  Charlotte gliste og beordret:
  - Løft alle seil - gå ombord!
  Emmanuel var enig:
  - Vi har ikke noe annet valg!
  Edmond utbrøt på toppen av lungene:
  - Laget av stål jentebesetning,
  Går i en folkemengde til boarding!
  Jentene etterlot flere skjønnheter på gallionen fanget og fulle av byttet, og tok stilling på brigantinen.
  Nå fra frelsen var bare i fart. Hundrekanonskrysseren er ingen spøk. Han kan drukne dem som kattunger. En brigantine med tolv våpen mot seg er som et gresstrå.
  Det var en risiko for at hun ville bli senket før hun seilte til den mektige krysseren, hvis våpen var i stand til å kaste skudd på fem pund i vekt, og ganske langt.
  Og i tillegg til hundre kanoner på sidene, har denne førsteklasses slagkrysseren også hekk- og baugvåpen.
  Så kom en tanke gjennom gutten Edmond:
  - La oss signalisere at vi overgir oss!
  Emmanuelle fnyste foraktelig.
  - Ydmyke før dette?
  Jung bemerket logisk:
  - Vi har et hull i nesen, og dette skipet er mer manøvrerbart enn en tungt lastet gallion. Vi vil bli trivielt senket. Og så heiser vi det hvite flagget, og de kommer for å slippe premielaget. Og vi tar dem om bord.
  Charlotte de Condé sa ja, og stampet barfoten:
  - Ikke sant! Jeg tror også at det ikke er verdt risikoen nok en gang, og det er bedre å heise det hvite flagget!
  Emmanuelle fnyste foraktelig.
  - Vise feighet?
  Charlotte de Conde innvendte logisk:
  - Mer presist, bruk trikset!
  Den rødhårede Emmanuelle gliste og nikket med det brennende hodet:
  - Bruke triks? Hva er jeg enig i!
  Og slik dro Edmond det hvite tøyet opp. Brigantinen er liten, cruiseren er tolv ganger i volum, eller enda mer. Og han har et mannskap på tusen mennesker. Mot halvannet hundre amasoner. Bare én barbeint jente er verdt ti klønete spanjoler i kamp. Så skjønnhetene har en sjanse.
  Charlottes tanke blinket gjennom hva om å slippe gallionen og bruke hastigheten og manøvrerbarheten til brigantinen for å komme vekk fra kjempen? De har absolutt en sjanse. Dessuten er det for mange fiender på kampkrysseren av første klasse. Og du kan ikke klare deg uten tap.
  Men det er det jenter er til for, å kjempe tappert og vinne.
  Charlotte de Conde laget en åttefigur med sverdet sitt og knirket:
  - Vi vil være klare til å vinne, og hvis vi må dø!
  Cruiser-ambassadør fra en kjerne på avstand. Den slo seilet av brigantinen. plystret Emmanuelle. De visste hvordan de skulle skyte på cruiseren, og nå kunne jentene bli skikkelig dårlige. De mistet sjansen til å nærme seg skipet for å angripe det.
  Men regnestykket på spanjolenes grådighet fungerte. Og krysseren deres, da han så det hvite flagget heist, beveget seg mot brigantinen. Faktisk kan pirater tidligere ha fanget skatter, og hvorfor ikke tjene på dem? Det ville være hyggelig.
  Krysseren beveget seg mot brigantinen. Edmond sang med en latter:
  - Kongen for å få litt penger,
  Jeg er glad for å kle meg ut i filler!
  Emmanuelle bemerket og stampet sint på den nakne, solbrune foten:
  - Og hva er dette for noe? Trivielt tull!
  Gutten bemerket:
  - Sangen hjelper oss å bygge og leve!
  Den rødhårede nikket samtykkende og sang:
  - Det er gøy å gå over de åpne plassene med en sang,
  Gjennom vidder, gjennom vidder!
  Og selvfølgelig er det bedre å slå med et brekkjern,
  Bedre brekkjern, bedre brekkjern!
  Edmond, som blottet tenner, plukket opp:
  - En spiss, to spiss
  Han vingler...
  En spiss, to spiss -
  Han lyver!
  Charlotte, la den piratdronningen til og stampet med bare føtter:
  - Ett brett, to brett,
  Kisten er under bygging....
  Emmanuelle tok den opp og hoppet opp:
  - En slikkepott, to spatler,
  Hullet graver!
  Og alle piratjentene sang unisont:
  - Det er gøy å gå over de åpne plassene med en sang,
  Gjennom mellomrommene, gjennom mellomrommene...
  Og selvfølgelig er det bedre å slå fiender med et brekkjern,
  Bedre brekkjern, bedre brekkjern!
  Og nå nærmet cruiseren brigantinen. Kroker begynte å bli kastet fra ham. Å knyte tettere.
  Og krigerne i kobber- og bronserustninger begynte å stige ned på brigantinens dekk. Han trampet på tunge smijernsstøvler. Og selv om spanjolene og byttedyrene var varmt kledd grundig, bærer de på en ubehagelig stank.
  Charlotte kommanderte og blunket til vennene sine:
  - Angrep!
  Og jentene angrep fienden med all raseri fra sultne pantere. De kuttet ned fienden med et vilt vanvidd.
  Emmanuelle kjørte en vindmølle med sverdene sine, skar ned et par spanske hoder og knirket:
  - For sjørøverne på månen!
  Edmond, denne gutten, som kuttet ned fiendene, knirket:
  - For D'Artagnan!
  Og gutten hugget med vilt raseri på en liten leopard - de spanske legionærene.
  Charlotte flyttet den nakne hælen mot haken til den spanske generalen og kurret:
  - For vår seier!
  Slaget brakk spanjolens kjeve.
  Charlotte de Condé skrek:
  - For vår mektige knyttneve!
  Og han vil ta og flytte fienden med knyttnevene i haken. Og igjen vil beinet ta og knekke.
  Emmanuelle kvitret og blottet de perlefargede tennene:
  - Folk dør for metall!
  Og med sin bare hæl flyttet hun fienden inn i neste kjeve. Og brøt den med all sin kraft.
  Edmond bemerket, etter å ha holdt en sommerfuglmottakelse, og kuttet av motstandere og blunket til jentene:
  - Det er enda bedre når de vinner!
  Jentene rykket frem mot fienden og beveget seg med vilt press og vanvidd. Det var så mye raseri og aggressivitet i dem at de solbrune kroppene deres bokstavelig talt glitret av svette. Og det virket muskuløse jenter med tallerkener av pressen som sjokolade som om de var smurt med smør.
  Edmond knirket og hugget ned en annen motstander:
  - Kakao og kaffe! Du vil bli erstattet av sport og proffer!
  Jenta med musklene til en tiger kuttet en annen fiende og kurret:
  - Vi stjal vanvittig!
  Og med sin bare hæl vil han flytte fienden i øyet. Han tok den og hodeskallen sprakk. Og hjernen fløy ut.
  Emmanuelle snurret også med sverdene og tre hoder falt samtidig. Krigeren kvitret:
  - For store seire!
  Og hennes nakne, runde hæl til jenta er som et slag i generalens tinning. Den ene vil kollapse og tre jagerfly til vil plaske fra siden i vannet.
  Charlotte kjemper også med stor bitterhet. Og kutter fiendene som en hammer.
  Piratdronningen holder fanmottakelse. Kutter av motstandere og synger, og blotter store tenner:
  - Folk beundret dronningen,
  Alle guttene i gården ble forelsket!
  Og Charlotte igjen liker å kutte motstandere. Og kuttet flere motstandere på en gang.
  Emmanuelle tok den og sang:
  - Jeg er en klassejente - super!
  Og hun svingte sverdene igjen og delte motstanderne i to. Og sverdene hennes er barberhøvelens suverene piloter.
  Jentene angriper og kutter. De er mye raskere enn spanjolene. Mange av skjønnhetene har kastet av seg vesten og kjemper med bar overkropp. Og sånn går det for jenter. Og de viser seg frem - fremragende tyver.
  Charlotte kuttet med Kolovrat-teknikken og brølte, og kastet de kuttede hodene over bord med bare foten:
  - Jeg har en superklassejente!
  Emmanuelle, som kuttet ned motstandere med sverd som er skarpere enn en barberhøvel, la til:
  - Jeg er hyper!
  Og også med bar, meislet fot, kastet hun hodet i vannet. Et av hodene med hjelm slo ned en fiendtlig soldat. Han kollapset og druknet. Så ikke ta jentene for å vise seg frem.
  Charlotte sa med en latter:
  - Jeg er den høyeste klassen!
  Edmond er rasende igjen.
  Og gutten kutter som et hakk, kutter hodet av motstanderne. Og mange av dem tok og ble stående uten kålhoder.
  D'Artagnan den yngre sang:
  Men hvorfor,
  Det er umulig å leve i sinnet!
  Men hvorfor,
  Du kan ikke stole på noen!
  Men hvorfor! Men hvorfor!
  Emmanuel hugger motstandere med vilt press, og skifter raskt fra side til side. Hodet til de felte spanjolene rullet og jentene kastet dem opp med bare føtter. Og krigerne sang, med tigressens entusiasme at de så lammet:
  - Tråden er brutt
  En ond død truer oss...
  Og for å leve -
  helten må dø!
  Emmanuelle bemerket, hun kastet opp et annet hode med sin bare såle og slo ned fienden:
  - Men hvorfor,
  For at kjærligheten skal blomstre...
  Vi må utøse noens blod!
  Men hvorfor!
  Krigeren fniste og blottet de perlefargede tennene hennes. Slike skjønnheter kjemper her.
  Emmanuelle bemerket da hun kuttet av motstandere som sandpapir:
  - Klodens storhet vil være med oss!
  Og igjen driver bruket med sverd. Hun er en desperat skjønnhet.
  Charlotte de Conde la merke til å hakke ned fiender, og hogget hodet av med fotballens bare hæl:
  - Alt vil bli bra!
  Alt vil bli bra!
  Jeg vet det! Og jeg dreper!
  Og igjen, med bare tær, kaster han en morderisk dødsgave. Og det er veldig kult.
  Charlotte, denne piratdronningen tok den og kurret:
  - For mitt fedreland,
  La oss drepe jævlene!
  Og jenta, med bare tærne, kastet en skarp dolk, som kuttet hodet av flere spanske soldater.
  Til tross for den numeriske overlegenheten til cruiserteamet, vant jentene. De er så smidige, smidige og modige. De føler en enorm kraft.
  Emmanuelle, hakket fienden som en kål, tok den og sang:
  - Store vidder med plass,
  Du blir ikke lei av kjærlighet...
  La oss rulle skoger og fjell til en knyttneve,
  Siden Svarog selv har reist seg!
  Og jenta igjen, som om hun hogget en mølle med sverd, og kuttet av mange fiender, i en kamplidenskap.
  Edmond sang med glede og knuste motstandere;
  -Ordet "feiging" er ukjent i Gascogne.
  -Jeg kjenner ikke sverdet hvis du tar feil.-Vi Gascons har verdens beste smak -Vi liker ikke annet enn berømmelse.
  
  Frekt ansikt, spesielt å bli - Her er en Gascon-look uten feil. Tro meg, sir, du vil ikke ha lenge å vente. Paris vil fortsatt gjenkjenne D'Artagnan!
  
  Uten herlighet kan jeg ikke bo i Paris, hele livet mitt har gått, det er på tide å ta vare på skjebnen. - Så hvor gammel er du, barnet mitt? - Å, mye, sir, mye - omtrent tolv år! fiende: -Har hånden din fast? - Dette er en sann egenskap ved det berømte Gascon-limet, Og jeg var like vågal da Paris gjenkjente Emmanuel i skjønnheten.
  
  Burgund, Normandie, Champagne eller Provence, Og det er ild i dine årer også, Men hell, ved Gud, er ikke opp til deg Så lenge det er Gascogne i verden!
  Mens du er i den hvite verden...
  Mens på det hvite lyset ...
  Så lenge det er Gascogne i verden!
  Så de skar ned disse jævlene og strødde veiene med lik. Og hele dekket var dekket av blod. De bare føttene til jentene var så grasiøse og forårsaket spenning og en følelse av glede når du ser på dem.
  Edmond sang med glede:
  - Barbeint, bare barbeint,
  Under julitordenen og under lyden av brenningene ....
  Barbeint, bare barbeint
  Vi har lov til å leke med deg!
  Emmanuelle påpekte aggressivt, hogget ned motstanderne og laget en ny mølle med sverdene:
  - Gutter må tåle juling og venne seg til grusomhet fra barndommen av!
  Og krigeren flyttet igjen den nakne hælen til fienden til haken. Og han krasjet og slo ytterligere fem spanske soldater over bord.
  Charlotte de Conde bemerket:
  Djevelen er her, djevelen er der
  Livet er en fullstendig løgn!
  Og blunket til sine uheldige partnere. Og de hugget ned fienden med kolossal bitterhet. Og da kan ingen motstå dem.
  Edmond bemerket da han kuttet ned en annen motstander:
  - Julenissen med en kost,
  Julenissen er kul!
  Og gutten utførte igjen en vindmølleteknikk med sverd, hvorfra felte hoder falt. Dette var forresten sverd som ligner på sabler. Og de kan kalles både sabler og sverd.
  Edmond flyttet også sin nakne hæl inn i haken til fienden og brakk kjeven hans, og tvang ham til å kollapse.
  Hvorpå han sang med raseri;
  Hva folk sier
  Vi bryr oss ikke...
  Ikke gå på karate -
  Det ble uanstendig!
  Gutten fortsatte å kutte aktivt og viftet med begge sabelsverdene på en gang. Og tar det ene hodet etter det andre.
  Emmanuelle bemerket og svingte sverdene som en øyenstikker, slo med vingene og kvitret:
  - Ruby, men ikke kutt deg selv!
  Edmond var lett enig i dette, og utryddet motstandere:
  Hvis du er full, ikke bli tatt!
  Og gutten vil snurre dreieskiven og slå offiseren i haken med den bare hælen. Han, som en sekk, vil ta og kollapse.
  Edmond sa med aggresjon i stemmen:
  - Øl og kaviar, sprit til morgenen!
  Og gutten ler fornøyd med vitsen. Faktisk kan du si at han er et barn - supert! Og løper og hopper og vifter med knyttnevene. Og hvis han beveger den nakne hælen i nesen, så kan ingen motstå. Det blir total knockout.
  Edmond på sin side opptrer med den største styrke og grenseløs aggressivitet. Gal gutt - ikke si noe!
  Emmanuelle, som kuttet ned de presserende jagerflyene i det castilianske riket, kurret og blottet tenner:
  - Men jeg vil ikke, jeg vil ikke etter beregning! Og jeg vil ha det for kjærlighet, for kjærlighet!
  Charlotte de Conde, dissekerte motstanderne og knuste dem til en kake, hylte og blåste lyn fra neseborene hennes:
  - Frihet, frihet! Gi meg frihet! Jeg vil fly opp som en fugl!
  Kampjente - ikke si noe! Den har en vill og uhemmet lidenskap. Og en kampoppstillingsplass.
  Edmond bemerket ganske logisk, og kuttet ned de neste rivalene, eller rettere sagt den uheldige soldaten:
  - Gud vil ikke gi, med mindre vi selv selvfølgelig ikke tabber!
  Charlotte de Conde tok den og hoppet opp. Hun førte barfoten over hodene til de spanske soldatene. Hun kastet dem inn i en fullstendig knockout og kurret og blottet tenner:
  - Udødelighetens glorie - sadistisk rock,
  Regningsørn - for inneværende periode!
  Krigeren følte seg veldig stridbar og forbannet opppumpet og bevæpnet.
  Og hvis den beveger seg igjen, vil en masse motstandere ta den fra hovene og kollapse. Og det passer Charlotte ganske bra.
  Edmond, som hugget mot fienden, kastet dolken med bare tærne og kurret:
  - Raging Eagle -
  Å knekke løven...
  Vinger spredt -
  Skummel Satan!
  Og gutten vil ta den igjen og hugge med sverd. Og den vil ta ned mange fiendens hoder på en gang.
  Den kjempende gutten er sønn av Charlie D'Artagnan. Militansen hans er fantastisk. Og den kjempende naturen er strålende....
  De fleste av de spanske soldatene er allerede drept. Og selvfølgelig er dette et stort pluss.
  Noen av dem, som allerede ser at amasonene ikke kan stoppes, faller på kne, eller faller til og med helt på ansiktet. Og de kysser sålene på jentenes bare føtter. Og det er helt suverent. Faktisk kan ingenting stoppe og beseire slike krigere.
  Emmanuelle, hogget motstanderne, brølte:
  -Og vil ikke stoppe
  Og ikke bytt bein...
  Ansiktene våre skinner
  Skinnende støvler!
  Og igjen bruker jenta en veldig anstendig mølle med sverd. Og skjær av hoder som kål. Og han opptrer ekstremt aggressivt, tfu, så lenge du kan gjenta det irriterende uttrykket - ekstremt aggressivt!
  Kanskje bruke noe nytt - for eksempel uendelig aggressivt!
  Og da blir det i det hele tatt - Ku!
  Charlotte de Condé kurret med et blunk:
  - De tar oss ikke både en kule og en bajonett!
  Og den nakne, runde hælen hennes er som en hamring i hornhjelmen til den spanske admiralen. Den vil fly opp ned og slå ut flere pansrede jagerfly som får dem til å floppe ut i vannet. Og steg etter deres fall en kokende orkan.
  Krigeren sa med en latter:
  - De legger dem ikke i en kiste to ganger, Fuhreren blir kaput!
  Emmanuel spurte:
  - Og hvem er Fuhrer?
  Charlotte de Conde fniste og svarte:
  - Det er tysk leder!
  Den rødhårede djevelen med en latter spurte igjen:
  - Kanskje du mener Barbarossa?
  Piratdronningen med et smil av en hest sa:
  - Nei, jeg mener hunden Barbosa!
  Edmond, som kuttet ned de pansrede krigerne, bemerket:
  - Jeg hater mobbere! Jeg ville hengt alle hundene på en gang!
  Emmanuelle svarte lunefullt og blottet tenner:
  - Hunder er ikke skyld i noe som helst!
  Og igjen, som en bar hæl, vil han flytte fienden fra haken. Resepsjonen banal, men effektiv. Og hvis det gjør det, vil det være veldig dumt.
  Charlotte la merke til at magemusklene hennes bøyde seg.
  Og hun tok den og sang, blunket, og øynene hennes flimret som lysene i et trafikklys.
  De Conde mumlet:
  - Vi tar alle og slakter!
  Edmond sang på toppen av lungene og blottet tenner:
  - Jeg skal drepe deg! Jeg skal kutte dere alle sammen snart!
  Emmanuelle, som hogget ned motstandere, skrek:
  - Jeg skal kutte dere alle sammen snart!
  En annen jente vil ta det og tulle:
  - Jeg skal drepe deg!
  Charlotte påpekte aggressivt og kuttet ned motstanderne som en ljå:
  - Jeg skal kutte, jeg skal slå, uansett vil du ikke leve!
  Krig, som de sier, er en farlig vei, alle som har tråkket på den vet om den. Du kan ikke komme deg ut av det, du kan ikke hoppe av - Othello kvalte jenta som kjent!
  Og så viser jentene, når de går om bord i cruiseren, en underholdende rekkefølge.
  Charlotte sa med et smil:
  Dette er hvordan vi dreper!
  Emmanuel bemerket:
  - Men æren av sjakkkronen på kartet -
  Du kan ikke unnslippe nederlag!
  Og jenta kastet en hjemmelaget granat med bare tærne. Og rev fra hverandre mange fiender.
  Og nå er ni tideler av krysserens soldater drept. Og de overlevende krigerne faller på ansiktet, og jentene stikker sine bare føtter i ansiktet. De får deg til å slikke hælene og kysse. Og samtidig stiller de spørsmål: hvor mange dråper er det i havet, hvor mange stjerner er det på himmelen, hvor mange hår har en sigøyner i hodet.
  Hvis svaret fra jentene ikke passer dem, gjennomborer de, uten unødvendige seremonier, fangene med sverd som edderkopper med nåler. Og kast dem over bord.
  Emmanuelle tok tak i generalens nese med bare tærne og klemte hardt. Så sa hun:
  - Hvem er din fars sønn, men ikke din bror?
  Generalen mumlet:
  - Jævla...
  Emmanuelle fniste og sa:
  - Svaret er feil! Så...
  Og jenta tok ham og sparket ham over bord. Han fløy ut og floppet i sjøen. Og druknet nesten umiddelbart i rustningen.
  Jentene jublet og fniste og blottet tenner. Øynene deres var safir eller smaragd. Og de blunket til partnerne sine.
  Og gradvis kastet fangene over bord. De trengte dem ikke. Løsepengene var ubetydelig, og bryet er fullt.
  Edmond dyttet også fangen sin over bord og bemerket:
  - Livet er ofte urettferdig! Tusen karer døde og for hva?
  Emmanuelle svarte med en latter:
  - For å rydde et sted på planeten Jorden!
  Musketergutten knirket:
  - Rent, rent, rent
  Synd med skorsteinsfeieren!
  Emmanuel var enig i dette:
  - Ja, skorsteinsfeieren må spise også!
  Etter å ha fullført de siste fangene, sendte jentene cruiseren inn i vannstrømmene ... Mer presist bemerket Charlotte logisk:
  - Vi trenger ikke dette monsteret, kan vi senke det?
  Edmond foreslo med et glis:
  - Det er synd å drukne slik skjønnhet, kanskje det er bedre å selge det?
  Emmanuelle bekreftet kraftig:
  - Kanskje det er bedre å virkelig selge?
  Charlotte fniste og sa:
  - Du kan selge den tilbake til den spanske kronen! Cruiseren har mange våpen! En som er i form av en enhjørning kan du plukke opp selv. Og resten skal vi selge for mye penger.
  Og jentene nikket kraftig bifallende.
  
  STALINS KLIKK OG POPADANTENES LANDING
  Stalin, som var en djevelsk utspekulert politiker, tok og informerte tyskerne om at britene skulle gjennomføre Operasjon Torch mot Rommel i Egypt. Og han ga tyskerne detaljene og den nøyaktige datoen for operasjonen. Som et resultat tok Rommel tidlig handling. Og omgrupperte troppene i defensiven. Ja, Hitler klarte å overføre et par divisjoner fra Frankrike, hvor det fortsatt var rolig.
  Den britiske offensiven i Egypt ble til slutt slått tilbake med store tap for Storbritannia. Og etter nederlaget til britene, gikk ikke Roosevelt med på landingen i Marokko, og hevdet at tapene til amerikanerne ville være for store, og at det viktigste for USA var å beseire Japan. Feilen i Operasjon Torch fikk vidtrekkende konsekvenser. Han påvirket ikke operasjonen "Ring", nær Stalingrad, men de allierte snuste likevel ut at de hadde droppet informasjonen til tyskerne på Stalins ordre. Og de bestemte seg for å sette bremsene på krigen i Vesten for slik ondskap.
  Stalin forsto at USSR var i det minste foran Balkan, og gjorde det derfor slik at Storbritannia tapte i Egypt. Men han undervurderte muligheten for lekkasjer og hevngjerrigheten til Churchill. Som faktisk etter det begynte å sabotere den andre fronten. Og han klarte å overbevise amerikanerne om dette.
  Forløpet av krigen i øst var omtrent det samme som i den virkelige historien. Tyskernes nederlag nær Stalingrad, frontens kollaps og Mainsteins motangrep gjenopprettet delvis posisjoner. Og en lang pause på Kursk Bulge, da begge sider akkumulerte styrke.
  Bare denne gangen har USA og Storbritannia begrenset bombingen av territoriet kontrollert av Det tredje riket. Og utgivelsen av våpen var større enn i virkelig historie. Og tyskerne var i stand til å oppfylle planene for produksjonen av "Panthers" og "Tigers", og til og med overoppfylte den moderniserte versjonen av T-4. Så de nærmet seg slaget med en stor styrke. I tillegg overførte det tredje riket ikke ytterligere divisjoner til Afrika, og til Sicilia, og til Balkan og til Frankrike.
  Og tyskerne var i stand til å plassere mer infanteri og stridsvogner, og spesielt fly.
  Om sommeren dukket den nyeste ME-309 opp i serieproduksjon, med større hastighet og kraftige våpen: tre 30 mm flykanoner og fire maskingevær. Og hastigheten er 740 kilometer i timen, mot 600 for sovjetiske jagerfly. Så kreftene er helt klart ulik.
  Hitler forsinket Operasjon Citadel flere ganger. Og i juli utsatte jeg det også, så jeg ville teste ME-309 og det nyeste monsteret "Maus" i aksjon. Denne tanken viste tilfredsstillende resultater i tester, og Hitler var ivrig etter å teste den i kamp. Og sjekk også Lev-tanken, som ble utviklet sammen med Panther og var lik den i form av skrog og tårn, men mye større med en 105 mm EL 70 kaliber pistol.
  På grunn av disse planene til Fuhrer ble citadellet igjen utsatt. Og 1. august 1943 beordret Stalin, etter å ha mistet tålmodigheten, den røde hæren til å rykke frem.
  Hovedstøtet ble gitt i retning Orel. De avanserte også i retning Kharkov og Belgorod.
  Men nazistene var klare for dette. Og harde kamper utspant seg.
  Tankmannskapet til Gerda kjempet på Panther. Det var den første dåpen av ildjenter. Men før det hadde de erfaring med å teste ny teknologi og var preget av fenomenal nøyaktighet.
  Hitler lot seg knapt overtale til å gi jentene en sjanse til å vise seg frem i en skikkelig kamp. Og de prøvde gladelig å rettferdiggjøre tilliten.
  Krigere kjempet i én bikini og barbeint. Det ga dem en spesiell sjarm. Og det var bare fantastisk.
  Gerda dunket fra kanonen med bare tærne, slo en trettifire og ropte:
  - Jeg er en stor skjønnhet!
  Charlotte, den rødhårede sjarmøren, rettet også pistolen, med bare bena. Det var deres varemerke - å skyte med føttene. Og Panterens kanon stikker hull på en trettifire i pannen fra to kilometer og avfyrer femten skudd i minuttet. Kort sagt, en flott stridsvogn for krigen med stridsvogner. Og noe verre i et gjennombrudd og i kampen mot infanteriet.
  Her er en jente i bikini sparken. Den gjennomboret den sovjetiske bilen i pannen og brølte:
  - Jeg er Robin Hood!
  Cristina slo neste gang. Hun brukte en bar hæl, som jeg må si er et veldig sterkt trekk. Og hun kurret:
  - Den hellige krigen blir vår seier!
  Og til slutt sparket den honningblonde Magda med bare tærne.
  Og hun slo de trettifire igjen, kurrende:
  - Dette er nøyaktig skyting - det er tydelig for alle som to ganger to!
  Warriors så generelt ut som jenter på supernivå.
  Deres "Panther" sto i bakhold nøye kamuflert og traff de sovjetiske fremrykkende stridsvognene.
  Familien Ferdinand jobbet også. De slo aktivt, og de kunne ikke bli gjennomboret i pannen av sovjetiske våpen.
  Fly kjempet på himmelen. ME-309 har akkurat begynt å gå inn i kampenheter. Men to tyske piloter - Albina og Alvina har allerede mestret denne maskinen, og de kjemper med hell på den. Dessuten er de også skjønnheter - barbeint og i bikini.
  Albina veltet en sovjetisk bil med bare tærne og kurret:
  - For store prestasjoner og dristige avgjørelser!
  Alvina, ledet nøyaktig ild og slo ned motstandere, trykket den nakne hælen på pedalen, knurret:
  - Ingen vil stoppe oss! Ingenting vil beseire oss!
  Og begge jentene hvordan brøle:
  - Onde ulver vil rive fienden!
  Ja, selv djevelen kan ikke takle slike jenter. I alle fall er ideen om å la jentene kjempe en veldig god en.
  Kampene viste at tyske stridsvogner var sterke og effektive i forsvar. Og det med riktig taktikk er heller ikke Focke-Wulf dårlig. Dens kraftige bevæpning gjorde det mulig å skyte ned fra ett løp, og dens høye hastighet ved dykking for å unnslippe i tilfelle av å gå bakover.
  Så generelt sett rettferdiggjorde tyskeren seg på aktivt forsvar. Kampene varte i mer enn en måned, og utfallet var usikkert. Tyskerne var i stand til å slå tilbake offensiven, og den røde armé led betydelig flere tap, spesielt i stridsvogner.
  Men nazistene ble også klemt, og turte ikke å angripe Kursk ...
  Kampene frøs til vinteren. Den røde hæren fylte opp skadene og gikk til offensiv først 24. desember. Men nazistene hadde klart å forberede seg på dette tidspunktet, og å trekke opp betydelige styrker. Ørnen ble aldri tatt, og nazistene var i stand til å gjøre motstand. Belgorod ble også beholdt. Nazistene var i stand til å slå tilbake offensiven til den røde hæren nær Leningrad. Vinteren som helhet var preget av at nazistene for første gang var i stand til å begrense den sovjetiske offensiven og slå det hele tilbake.
  Fritzens beste etterretningsarbeid, og grundigere forberedelser til vinteren, hadde effekt her. At tyskerne nesten ikke rykket frem i det førti-tredje året, og klarte å redde flere styrker av den kalde tiden. Pluss sviket til de allierte, som satte bremsene på krigen i Vesten. Og tyskerne led ikke skade fra bombingen, og den andre fronten.
  I tillegg bar total krig frukter. Produksjonen av våpen i det førti-tredje året økte i Det tredje riket med to og en halv ganger. Ved slutten av året innhentet tyskerne USSR når det gjelder antall fly med bedre kvalitet, omtrent like i tanks og selvgående kanoner, også med en kvalitativ overlegenhet.
  Så nå var de ikke dårligere enn USSR i teknologi. I tillegg dukket det opp en utmerket MP-44 angrepsrifle, som ikke hadde like. Og dette begynte å endre kampforløpet til fordel for Det tredje riket.
  Riktignok mottok USSR på våren nye stridsvogner IS-2 og T-34-85, men tyskerne lanserte også mer avanserte Tiger-2 og Panther-2 stridsvogner i serien. Dessuten skaffet de tyske stridsvognene, i motsetning til den virkelige historien, kraftigere motorer. "Tiger" -2 på 1000 hestekrefter, og "Panther" -2 på 900 og nå Fritz i bevæpning og kjøreytelse, og frontalrustning og teknisk pålitelighet var på topp.
  Vel, det tyske jetflyet ble et alvorlig problem. Sommeren 1944 kjempet allerede mer enn tusen ME-262 jagerfly i rekkene, som ikke hadde like i hastighet, i noen typer manøvrerbarhet, akselerasjon og til og med overlevelsesevne.
  Riktignok, mens denne bilen brøt sammen og krasjet ganske ofte. Men piloter døde sjeldnere - takket være nye utkasteranordninger.
  Det var også en utvikling av Focke-Wulf TA-152 med seks flykanoner og en hastighet på 760 kilometer i timen og bedre manøvrerbarhet.
  I USSR er det fortsatt problemer i luftfarten. På grunn av mangel på duralumin og opphør av aluminiumsforsyninger under utlån, ble ikke Yak-3- og LA-7-seriene lansert. Og foreløpig flyr sovjetiske piloter utdaterte Yak-9 og LA-5. Og jetfly lukter fortsatt ikke.
  Og 22. juni 1944 begynte en ny tysk offensiv i området Kursk Bulge. Et år senere startet likevel Operasjon Citadel. Og en stor kamp brøt ut.
  Denne gangen har Fritz en overveldende fordel i luften. Men i antall stridsvogner, omtrentlig likhet med Tysklands kvalitative overlegenhet. USSR har noe sterkere artilleri når det gjelder mengde. Infanteri tilnærmet likestilling. Tyskerne har egentlig bedre maskingevær, men en betydelig del av infanteriet er utlendinger. Kvaliteten på opplæringen av soldater i USSR er imidlertid ikke på nivå. Mobilitetsnivået blant tyskerne er høyere. Dessuten leverer de allierte praktisk talt ikke biler. Så kjemp sånn...
  Tyskerne er generelt sterkere, men den røde hæren har en meget utviklet ingeniørkunst og forsvar i dybden.
  Kort sagt, jeg fant en ljå på en stein. Tyskerne i de to første ukene av kampene kilet seg litt inn i de sovjetiske stillingene, etter å ha reist opp til tretti til trettifem kilometer og stoppet.
  Så i ytterligere to uker prøvde de å avansere, men til ingen nytte. Og de oppnådde ingenting. Etter det rykket den røde hæren frem.
  Tyskerne trakk seg tilbake til sine opprinnelige posisjoner, igjen kjempet begge hærene litt, men oppnådde ingenting. Så de stoppet.
  Høsten gikk i den røde hærens forsøk på å rykke frem, men uten hell. Så vel som om vinteren. Tyskerne var i defensiven i kaldt vær. Og de kunne motstå. Det førti-femte året har kommet.
  Nazistene har Arado-jetbombefly på himmelen, og TA-400, og en fire-motors propell Yu-488, og en XE-162 jetjager, som har den beste manøvrerbarheten og hastigheten blant alle fly.
  Og stridsvogner i E-serien dukket opp på land. Først av alt, selvfølgelig, hovedkjøretøyet til den nye generasjonen E-50. Med vekten til "Tiger" -2 har den en mye tettere layout, høyden er halvannen ganger mindre, tårnet er lite, understellet er lettere og mer perfekt. Dette gjorde det mulig å gjøre rustningen mye tykkere og i større hellinger, med en gassturbinmotor på 1500 hestekrefter og en vekt på sytti tonn. Denne tanken hadde en frontalpanser på 250 mm med bakker, sidepanser på 170 mm, også med bakker, en pistol på 105 eller 88 mm med en løpslengde på 100EL, og en grei hastighet. Motoren og girkassen er en blokk og på tvers, og girkassen er på motoren.
  Det viste seg å være en fantastisk bil. Og derfor startet tyskerne en offensiv på den sørlige flanken sommeren 1945.
  Og til slutt gikk Tyrkia, etter å ha kjøpt en stor mengde amerikansk og tysk utstyr for kreditt, inn i krigen.
  Og det sørlige flagget til den røde hæren begynte å kollapse. Og USSR fikk bare en ny IS-3-tank, som imidlertid er for dyr og vanskelig å produsere til å være massiv.
  Selv om fordelen med IS-3 kan kalles en sterk pannebeskyttelse av tanken. Men mot E-50, som ble omdøpt til "Tiger" -3, og som den ser ut til å ha ordnet for militæret i sitt forsvar, trekker den ikke.
  Den tyske offensiven i sør var ganske vellykket, selv om et meget kraftig og konstruert forsvar skulle slå gjennom. Men tyskerne hadde allerede et veldig sterkt fly, og derfor var deres gjennombrudd mer eller mindre vellykket. Dominans i luften gjorde det mulig å undertrykke visse punkter. I tillegg mottok Fritz mer avanserte gassutskytere, som er svært effektive til å bryte gjennom forsvar og i stand til å undertrykke fienden. Det skal bemerkes at Fritz hadde mer avanserte maskingevær, og mange transportører og diverse utstyr, inkludert motorsykler.
  Det er ikke lett å motstå slik makt.
  Pluss, flotte jagerfly ... To jenter Albina og Alvina skjøt ned mer enn fem hundre fly hver på himmelen, og mottok alle fem grader av Ridderkorset fra Jernkorset. Inkludert den høyeste: med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Krigere som kjempet barbeint og i bikini i all slags vær var veldig fornøyde.
  Og de skjøt ned sovjetiske fly som spurver fra en sprettert. Slik som de ikke var like på himmelen.
  Albina avfyrte kanonene sine mot den sovjetiske bilen, slo den ned og kvitret:
  - Jeg er en djevel!
  Alvina kuttet av to russebiler på en gang og knirket:
  - Jeg er døden inkarnert!
  Dermed dukket den marerittaktige gyten opp på himmelen. Og over sommeren midt på høsten, og overvunnet den røde hærens hardnakket motstand, nådde tyskerne Stalingrad.
  Og der utspant det seg en voldsom kamp, som planeten ikke hadde kjent før.
  . Kampene om Stalingrad er i full gang. Sovjetiske tropper kjemper heroisk. Ikke et skritt tilbake ... Og disse er så stae gutter og jenter her. Kvinnes snikskytterbataljonen under kommando av kaptein Natashka Kaktusova inntok en forsvarsposisjon i ruinene på Volodarsky Street. Jenter med maskingevær og rifler, bundet med bunter av granater, gjemte seg bak ruinene.
  Natasha selv er i en flekkete tunika over den nakne kroppen, i korte bukser og barbeint. En vakker og svingete jente, med sterke hofter, en tynn midje, en kort hårklipp under en halvboks. Ansiktet er veldig uttrykksfullt, med en mandig hake, blå øyne vidt fra hverandre. Lysebrunt hår ble grått med støv, høyt bryst, hardt utseende. Kaptein Natasha har kjempet i mer enn to år og til tross for ungdommen har hun sett mye. Jentas ben er dekket av kutt og blåmerker. En jente er mer smidig til å bevege seg barbeint enn røffe og klønete støvler.
  Den nakne sålen føler den minste vibrasjon av jorden, advarer om nærheten til en gruve, og moderjorden selv gir utholdenhet. På den ene siden ble jentas føtter herdet, og de var ikke redde for varmt metall eller de skarpe ruinene, men på den annen side mistet de ikke følsomhet og fleksibilitet, og advarte gjennom brølet fra bevegelsen til tanker.
  Søte Natashka holder en granat med en eksplosjonspakke knyttet til den. Det er nødvendig å krype til den formidable tyske tanken "Tiger" -3, og vanne gatene med maskingevær.
  Mirabela kryper ved siden av henne. Også barbeint, så alle jentene fra bataljonen viste seg å være fra støvler, og etterlignet sjefen deres. De støvete sålene hennes skjerpes mens hun kryper på alle fire. Mirabelas gule hår er rotete og langt... Litt krusete. Jenta selv er slank, tynn, liten av vekst. Hun kan til og med forveksles med en jente, med smale skuldre og et tilsynelatende stort hode.
  Men Mirabela har allerede opplevd mye. Hun klarte å besøke både fascistisk fangenskap, etter å ha overlevd grusom tortur, og miner, hvorfra hun ved et uforståelig mirakel klarte å rømme. Men ser på det barnslige, ømme ansiktet hennes, kan du aldri si at hun ble slått med gummipinner på hælene, en strøm gikk gjennom kroppen hennes.
  Mirabela skyter ... En soldat fra Det tredje riket, i dette tilfellet en araber, faller død om, snuten hans reiser sand og steinsprut.
  Natashka smetter en haug med granater under en søppelhaug. Nå vil en nittitonns Lev-2 krype hit og sprenge den. Jentas blå øyne glitrer som safirer i ansiktet hennes, svarte av solbrenthet og støv.
  Erfaring tilsier at en godt beskyttet tank nå vil endre posisjon. "Lion" har 150 mm sidepanser, og til og med i vinkel. Trettifire kan ikke bryte gjennom det, bare tunge tørketromler har en sjanse. Men larver er målet. Det viktigste er å frata bilen mobilitet ...
  Svetlana avfyrer et utbrudd fra et maskingevær... En soldat, ingen vet hvilken nasjonalitet, faller ned. Tyskerne, etter å ha erobret, selv om det er moralsk for det meste, mesteparten av den østlige halvkule, verner om det ariske blodet og kaster koloniale tropper i kamp: arabere, afrikanere, indere, forskjellige asiater og europeere. Antallet polakker har også økt - som fra vuggen er vant til å hate det bolsjevikiske Russland. Her kjemper ukrainske nasjonalister, don-kosakker og tsjetsjenere og hele det kaukasiske Khaganatet. Hitler reiste en hel internasjonal.
  Mange fiender...
  Svetlana unngår behendig maskingeværilden. Kulen splittet nesten, svart av støv, en rund, jenteaktig hæl. Den vakre kapteinen kjente til og med en kilning over hvor nærme en gave av stor kaliber fløy forbi. Jenta krysset seg og hvisket:
  Selv en kule stopper oss ikke!
  Mirabela skyter tilbake... En annen jente Angelica - veldig rødhåret, over gjennomsnittet høyde og muskuløs, til tross for de magre rasjonene. Også en veldig pen jente, med luksuriøse hofter, en opptrukket midje, ikke feminine brede skuldre og høye bryster.
  Angelica kjemper i bare shortsen, tunikaen er revet i filler og smuldrer til støv, og nye uniformer blir ikke levert over Volga. Gud forby å overføre mer ammunisjon, og en dråpe mat, til de utmattede sovjetiske troppene.
  Så Angelica er nesten naken, bena er riper, spesielt knærne. Et stykke splint traff høyre fotsål, og det gjør vondt, det er vanskelig å gå.
  Rødhåret, støvete, nesten naken Angelica vrir på det pene, men samtidig harde ansiktet sitt. Jenta, som skyter, sier:
  - Herren, Moskva og Stalin er over oss!
  Og hun avskjærer de angripende nazistene, selv har knapt tid til å rulle tilbake.
  Ruinene og de trange gatene gjør det vanskelig for de formidable tyske stridsvognene å snu. Her er nesten to hundre tonn "mus" og de kan ikke passere i det hele tatt ...
  Som Svetlana forventet, kjørte "Lev" -2 litt, og begravde seg i en søppelhaug. Det var en eksplosjon. Larven sprakk, et par ødelagte ruller fløy av.
  Den sårede tanken stoppet og et granat fløy ut av tønnen...
  Et sted buldret i det fjerne, og etterlot ruinene. Blonde Svetlana, som en slange hveste:
  - Det er regnestykket mitt! Åpnet en konto...
  Jente-kapteinen blir igjen tvunget til å krype bort. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruke sin tekniske overlegenhet i ruinene. På grunn av den sta Hitlers skyld ble hordene i Det tredje riket satt fast i posisjonskamper i en ganske stor og godt befestet by.
  Mirabela kaster en granat. Tvinger dem til å gjøre salto mot nedstyrtede tyskere eller arabere, og snu. En av de nazistiske militantene river av seg hånden og henger på den, en engelsk klokke med kompass.
  Mirabela sier med et smil:
  - Det kompasset viser deg - veien til helvete!
  Og en vakker jente rister av seg et stykke klebende keramikk fra den støvete hælen.
  Angelica støver også av med sine faste, fyldige bryster. Brystvortene er nesten svarte av skitt og klør. Og prøv å vaske. Igjen må du grave når de tyske maskinpistolene skribler. Og kryp på en plastunski måte.
  Bataljonen med jenter holder stillingene sine, selv om det er beskyting. Og de river tunge skjell, og bomber faller fra himmelen ... Men ingenting vil bryte motet til sovjetiske heltinner.
  Her ser Svetlana hvordan "Panther" -3 kryper. Vel, denne tanken er ikke så skummel lenger.
  Du kan slå den inn i siden. Jenta nyset, spyttet ut støvet som klatret inn i den elegante munnen hennes. Hun tok en granat i hånden, vektet med en eksplosjonspakke. Du må snike deg ubemerket. Men det er så mye røyk rundt.
  Angelica begynte å krype opp og hvilte på avløpet med bare tær og albuer. Hun var som en katt som forfulgte en mus. Jenta husket krigen fra den forferdelige sommeren i det førtiførste året, da Wehrmacht forrædersk invaderte Sovjetunionens vidder. Var verken jenta, nesten jenta redd? Først ja, men så blir man vant til det. Og du oppfatter allerede de konstante utbruddene av skjell som en vanlig støy.
  Og nå eksploderte det veldig nærme. Jenta slo seg på magen. Fragmenter suser ovenfra som en flokk ville bier. Angelica hvisker med sprukne lepper:
  - I rettferdighetens navn, Herre!
  Jenta setter fart på gjennomgangen og kaster en granat med en eksplosiv pakke festet. Nåtiden flyr i en bue. En eksplosjon høres, den tynnere siderustningen til Panteren gir seg selv. Den tyske tanken begynner å brenne, kampsettet detonerer.
  Svetlana hvisker med et smil:
  Takk Herre Jesus! Jeg tror bare på deg! Jeg ber til deg alene!
  Panther-3-pålegg. Avrevet er en lang stamme begravd i steinsprut. Frontrustningen, løsrevet fra siderustningen, ligner en scoop.
  Svetlana, hvis øyne, på et ansikt brunt av støv og solbrenthet, glitrer av kornblomster, sier:
  - Jo flere eiker fienden har, jo sterkere forsvarsverk!
  Angelica er veldig sexy, i svarte truser og naken, støvete, sterke kropp. Jenta er veldig smart. Hun kan kaste glasskår med bare tærne.
  Nå kastet hun en skarp gjenstand med det grasiøse, støvdekkede benet. Og sitter fast, rett i halsen på en fascist. Vakre Angelica babla:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden!
  Jenta, hvoretter hun krøp igjen og skjøt. Ledet ild og Svetlana.
  Skjønnhetskapteinen, Natasha, etter å ha kuttet ned fascisten, kvitret:
  - Livet er en kjede, og de små tingene i det er leddene ...
  Mirabela skjøt, skar opp hodet til Fritz og la til:
  - Det er umulig å ikke legge vekt på lenken!
  Svetlana, igjen skjøt nøyaktig, kvekket:
  - Men du kan ikke gå i sykluser på bagateller ...
  Mirabela skjøt nøyaktig og la til:
  Ellers vil kjeden omslutte deg!
  En annen jente Olimpiada, også veldig vakker, forberedte sammen med pioneren Olezhka Koltsov en gruve på en ledning. De to dyttet henne... En lumsk krøp krøp inn i larven til "Tiger"-3. Og hvordan denne langløpede tyske bilen vil eksplodere.
  Den blonde gutten Olezhka utbrøt:
  - Russland vårt, du har en bøtte!
  Og han rakk knapt å hoppe tilbake, blinkende, med svarte, nedslåtte hæler, fra det fallende taket.
  Olympias strøk gutten over halsen og sa:
  - Du er veldig smart!
  Pioneren tok seg til fronten og sluttet seg til kvinnebataljonen. Gutten er også veldig kreativ. For eksempel laget han fly for å skyte ned fascistiske angrepsfly. Når Focke-Wulfs, eller TA-152s, reiser seg, høres et utrolig øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til til akkompagnement av en Wagner-symfoni. En så majestetisk melodi.
  Olympias sier irritert:
  - De prøver fortsatt å skremme oss!
  Pionergutten sang med patos:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden,
  Døden vil ikke ta oss under stjernehimmelen!
  For det hellige Russland vil kjempe hardt,
  Jeg lastet det mektige maskingeværet!
  Olympias, en høy, muskuløs jente, med brede hofter og skuldre, er en typisk bondekvinne. Klær ble revet under kampene til filler, sterke ben er nakne, håret er vevd inn i to fletter og kraftig støvet.
  Olezhka er bare åtte år gammel, tynn av underernæring, en oppskrapet og skitten gutt, i ingenting annet enn shorts. Guttens naturlig hvite hår ble grått, og ribbeina vises gjennom tynn, solbrun og skitten hud. Ben fryktelig slått ned, og i brannskader, blåmerker, med blemmer. Riktignok holdt skjebnen barnet fra alvorlige skader.
  På hans bakgrunn virker OL stort og feitt, selv om jenta ikke er feit i det hele tatt, men med sterkt, trent kjøtt på beina. Dessuten så det ikke ut til at sulten påvirket hennes pene og store figur i det hele tatt.
  Jenta skyter fra en tung antitankrifle. Tyske biler kan ikke stikkes hull i pannen, men det er en sjanse i sporene.
  Og den heftige "Lion" -2, etter å ha mottatt et tungt sprengstoff i understellet, begynte å blåse røyk som en storrøyker.
  Oleg Koltsov sang med ondskap:
  - Stinky Fritz uten å tenke, tente en sigarett ved inngangen! Selvfølgelig fikk han store problemer!
  Olympias, flimrende med muskuløse, solbrune legger, slo av en steppdans med de bare, vakre bena. Jenta sang:
  - Hellige russiske ansikter flimrer fra ikonet ... Gud forby deg å suge minst tusen Fritz! Og hvis noen surrer mer enn fascister, vil ingen, tro meg, fordømme deg for det!
  Deretter ladet hun antitankriflen på nytt og skjøt igjen. Den tyske transportøren blåste ut røyk igjen.
  Jentebataljonen påførte Fritz betydelig skade. Men han led også tap. Her ble den ene jenta revet i to, og ansiktet ble så, tross støvet, blekt.
  Det meste av Stalingrad er allerede tatt til fange av nazistene, men det som er igjen av byen ønsker ikke å gi seg og overgi seg.
  Svetlana prøver i mellomtiden å bryte gjennom "Tiger" -3. En kraftig tysk bil, fikk en granat i siden, men bukket ikke under. Snur seg for å avfyre en kanon. Jenta må grave seg ned i bakken, og ruinere, for ikke å bli knust av eksplosjonsbølgen som slippes ut av nåtiden.
  Svetlana hvisker lavt:
  - Mamma, pappa, jeg beklager!
  Mirabela kastet en granat mot Tiger-3, som eksploderte i pannen hennes. Jenta hvisket:
  - Om det faktum at lysundervisningen om vinteren om våren ... Jeg gjentar uten unntak at Hitler er en pestjævel!
  Angelica, som brøt synet av nazistene og helte vann på dem med et utbrudd, anstrengte:
  - I kisten så jeg Führeren nå! Og hun sparket stakkaren rett i øyet!
  Den rødhårede jenta kastet faktisk en granat mot tanken med bare fingrene. Den traff tønna ... En eksplosjon fulgte og snuten til "Tiger" -3 ble manglet.
  Den feige tyskeren tok den og rygget unna.
  Svetlana fnyste gjennom neseborene hennes:
  - Vår, din gir seg ikke!
  Mirabela kuttet ned en Hitlerittisk leiesoldat med en kule og sang:
  - Og skurken tuller ikke! Hender og føtter vrir han russetauene! Han setter tennene inn i hjertet ... Han drikker fedrelandet til bunns!
  Svetlana, fniser, bjeffet:
  - Führeren roper vilt, river seg i stykker!
  Mirabela sparket og la til:
  - Vel, dødspust, gliser!
  En enda farligere "Shtumrtiger" har dukket opp. Det ødelegger hele bygninger og bunkere. Dessuten nærmer den seg ikke stillingene til de sovjetiske troppene. Bilen holdes under tak av tyske maskingeværere.
  Svetlana ser at det er urealistisk å komme nær Fritz-posisjonene. Men i himmelen Focke-Wulfs. En av disse maskinene flyr nærmere de sovjetiske stillingene. Jentene åpner ild mot henne.
  Angelica kaster en granat og sier rasende:
  - I dyp død - det er ingen tilgivelse!
  Etter det gir jenta en sving fra maskingeværet. Ruller raskt tilbake. En relativt ny tysk tank "Panther" -4 med et lite tårn og en lavere silhuett kjører raskt opp.
  Flere jenter kaster granater mot den tyske bilen. Hun, etter å ha mottatt gavene, fryser og klarer ikke å snu seg.
  Angelica plystret og hveste:
  - Dette er et nytt angrep! Vi vil rive munnen hennes!
  Panther-4 snerret og avfyrte sitt kraftigere våpen.
  Ildsøylen splittet luften, og oppvarmet og elektrolyserte atmosfæren øyeblikkelig.
  Angelica fniste, skjellene fløy forbi den halvnakne jenta. Den skamløse rødhårede ristet på hoftene og sa:
  - Og Newton beseiret fiendene, kastet åket fra tronen! Fritz han vedtok sin Newtons lov!
  . KAPITTEL 3
  Stalingrad var helt oppslukt av branner, da ildtunger så ut til å slikke himmelen og knitre lilla, oransje og skarlagenrøde gnister! Og hver gnist er som et spøkelse som rømmer fra et helvetes slott.
  Svetlana slo ned en tysk jagerfly, blinket med de blå øynene og sang:
  - Hva er det du sutrer dårlig kjerring? Tro meg, bare et psykiatrisk sykehus gråter for deg!
  Mirabela sang i en sang og skjøt mot nazistene:
  - Så godt det er å legge seg på gresset og slå Fritz på hodet! Ordne et grøtomslag for Fuhrer, og send kuler fra et maskingevær!
  Jenta fniste vilt og rullet over fra magen til ryggen. Jeg har laget en sykkel med ben. En granat fløy opp. Den flygende Focke-Wulf-3, etter å ha mottatt splinter under magen, steg raskt høyere. Det kan sees at skarpe fragmenter såret ham. Den fascistiske skapningen tok fyr, og begynte å miste biter av brukne vinger.
  Svetlana, som så hvordan Fokke mistet høyden, kvet:
  - Det er en semafor! En øks henger om bord!
  Det tyske flyet eksploderte og spredte rusk i alle himmelhjørner. Og hvor ble det av det fascistiske esset. Gjorde min siste sving. Bøddelen gikk i aske, ikke piloten!
  Mirabela nyset, spredte støv og sa:
  - Å være eller ikke være? Det er ikke et spørsmål!
  Angelica kastet igjen et stykke glass med foten, så mye at den traff øyet og kom ut mot Fritz, gjennom bakhodet:
  - Jeg er en tankarmada! Og du trenger å bli behandlet!
  Tyskerne og deres satellitter forsøkte å rykke frem, og kastet granater foran dem. Slik taktikk mot jenter fungerte ikke. Her satte Olezhka Koltsov ut en katapult, og hvordan han traff fienden som svar.
  Pionergutten ropte:
  - Julenissen river Hitlers munn!
  Anklagen fra katapulten, som trengte inn i mengden av nazister, fikk dem til å spre seg, og samtidig rulle over i luften. Fritz falt og brøt på mursteinene.
  Tank "Tiger" -3 mistet balansen, kolliderte med "Lion". Å, Leva, hvor er det formidable navnet ditt?
  Svetlana smilte og svarte:
  - Vel, godt gjort Olezhka!
  Gutten knurret aggressivt.
  - Pioneer er alltid klar!
  Jenta ristet bare foten som svar.
  Jente-kapteinen begynte å spikre igjen. Og Olympias kilte Seryozhkas smale fot, så hardt han har det! Ikke rart at gutten ikke er redd for å løpe gjennom ildene.
  Mirabela i en sang, sa:
  - Ungdom er bra - alderdom er dårlig!
  Angelica, denne blide rødhårede, var enig:
  Det er ingenting verre enn alderdom! Dette er virkelig den mest ekle tilstanden av alle mulige!
  Og jenta gjorde et hopp med et kupp. Hun så et øyeblikk for seg ekle bestemødre. Nei, ikke sammenlign, en gammel kvinne med en jente. Og hvilken skjønnhet, i slanke kropper.
  Angelica tok den og sang:
  - Flyt etter år, år i en campingvogn,
  En gammel kvinne gnir henna i en morter...
  Og hva med min slanke figur,
  Jeg forstår ikke hvordan ungdommen har gått!
  Svetlana blinket med øynene, slo tyskeren ned med et treff i lysken og bemerket:
  - Ikke! Likevel, i krig er det en slik sjarm - å forbli evig ung! Alltid full!
  Olympias satte en ny ladning i katapulten. Dette er noe som en god mørtel. Jenta hvisket:
  - Ikke bestå, men bestå!
  Olezhka stokket den tynne, men kvikke foten og bjeffet:
  - Fritz ansikt!
  Og en granat, sammen med en eksplosjonspakke, fløy i full gang inn i nazistenes posisjoner.
  Ja, Stalingrad ble ikke gitt til dem. Den tredje måneden siden slutten av august har overfallet pågått, men byen har ikke klart å ta alt. På andre områder av fronten oppnådde nazistene suksess, men ikke på denne.
  Svetlana avfyrte pistolen sin og knurret:
  - Alt er umulig, det tilfeldigvis er mulig... Det er ingen grunn til å gjøre universet veldig komplisert!
  Og traff bensintanken på en motorsykkel. Maskinen eksploderte, og brennende virvelvind lyste opp det røykfylte landskapet. Og tyskeren ble revet i stykker av en brennende pote.
  Jentekapteinen ropte:
  - Jeg elsker å drepe ondskap! Og dette er det høyeste gode!
  Mirabela banket tyskerne med et utbrudd og hveste:
  - La oss leke piggsvin!
  Angelica åpnet ild, mer nøyaktig. Noen få svarte ble liggende på spyddekket steinsprut:
  - Drep fienden! - Jenta hvisket.
  Mirabela sang lekent:
  - Etter å ha malt Hitler med leppestift, Mainstein med hårspray, vil jeg dra deg i fangenskap av prinsessen, den trofaste hunden vil gnage deg!
  Svetlana, skjøt, hveste:
  - Kom igjen om kvelden, Adolf, heng deg... Slutt å lure hodet! Kom igjen om kvelden, fly som en valk - for å slå nazistene hardt!
  Mirabela sa i raseri og slo hjelmen av stormtrooperens hode:
  - Vi kan! Og det skal vi!
  Jentene fra "Lenin"-bataljonen stoppet fremrykningen av de utenlandske troppene. Fritz beveget seg fremover og kastet bokstavelig talt lik ut i verdensrommet. Tanken "Lev", som det var knyttet forhåpninger til, hjalp heller ikke. Her er en modifikasjon av maskinen med en 150 mm pistol.
  Angelica slår av en stein som sitter fast på den nakne brystvorten hennes. Jenta har så vakre og fyldige bryster. Jenta kaster en granat med foten. Benet er sterkere enn armen, og kastet går lenger.
  "Lion" fikk et gap i larven, og stoppet. Skutt fra den kraftige munnen hans. Rumle og kollapse.
  Angelica spytter og sier:
  - Den russiske krigeren stønner ikke av smerte!
  Og jenta skyter igjen. Og han gjør det veldig bra. Fascisten som lener seg ut av tårnet faller tilbake.
  En rødhåret, nesten naken jente sier:
  - Forgjeves tror fienden at han klarte å knekke russerne! Hvem tør, han angriper i kamp, vi vil slå fiendene hardt!
  Og Angelica ruller musklene i pressen, som hun har veldig preget.
  Å, så vakre jentene er! Jeg vil ikke at noen av dem skal dø.
  Stalenida løp... En veldig vakker jente, med luftig, hvitt hår. Hun klarer på en eller annen måte å smøre dem med en slags trylledrikk slik at de ikke blir skitne.
  Jenta er veldig vakker, med Venus-figuren, bare mer tonet og preget. Klær på henne, kun bh og truser. Alt annet er allerede revet i stykker. Men så grasiøse er beina! Dette er ikke en jente, men et segl av perfeksjon, en skjønnhetskrone.
  Hun beveger seg på en spesiell måte, som et ekorn. Bare føtter og flimmer og hæler forblir overraskende rene. Stalenida skyter, og fascisten får et sår i brystet.
  Jenta sier:
  - Lojalitet til fedrelandet er det høyeste ordet!
  Angelica sa med en latter:
  - Ta av deg BH-en og bli som meg i shorts!
  Steelenida ristet negativt på hodet.
  - Dette er ikke passende!
  Angelica ristet på hoftene, skjøt passende og sang:
  - Noe Komsomol-medlem har blitt uvanlig! Å gå barbrystet sånn er veldig uanstendig!
  Steelenida fniste og bemerket:
  - Hvorfor bringe glede til Fritz, se på skjønnheten vår!
  Angelica svarte bestemt:
  - Skjønnheten vår er dødelig!
  Ståljenta fniste og skjøt mot TA-200. Nazibilen tok fyr. Og den vakre blondinen ropte:
  - Død over det onde!
  Angelica fniset.
  - Og livet er bra!
  Steelenida, da han så at tyskeren falt, knurret:
  - Dette er den høyeste verdien! Ikke tro at nazistene har vunnet!
  Angelica synger:
  - Venter på seier! Seier venter... De som lengter etter å bryte lenkene! Venter på seier! Venter på seier! Vi vil være i stand til å beseire nazistene!
  En vakker jente, og hennes nakne bryster skjelver. Godt med bar overkropp i varmen, som forsterkes av brannen.
  Svetlana så nå mye mer bestemt ut. Hun skjøt mot Fritz med en maskinpistol og bjeffet:
  - Jeg skal kastrere deg!
  Og faktisk mottok nazistene dødelige gaver og kister! Og jenta viste dem en figur, la oss bygge bare tær. Og plystret som en nattergal-raner. Og gjennom fingrene på underekstremitetene.
  Jentekapteinen er veldig smart. Og glitrende. Og ikke grusom i det hele tatt. Også hun synes noen ganger synd på fiendens soldater, som kan ha barn som vil gråte for sine døde fedre.
  Svetlana driver imidlertid slike tanker bort fra seg selv, så du vil gråte fra dem. Men det var ikke russerne som kom til tyskerne for å rane og drepe. Nei, dette er tyskerne og en hel aggressiv flokk med utlendinger fra hele verden brøt seg inn i de russiske viddene.
  Svetlana krysset seg og skjøt mot Fritz, som i stillhet forsøkte å komme nær posisjonene til russeren Fritz ... Øyet og hjernen hans, som var slått ut av en kule, lekket ut.
  Jentekapteinen smilte og sa vittig:
  - Rett øye til øye, hode til hode!
  Svetlana skjøt nøyaktig og traff en motorsykkel med en sidevogn. Bilen begynte å rive, og maskingeværet fløy av, veltet flere ganger. Så sank snuten dens ned i ruinene.
  Jenta gned den nakne, støvete sålen på ruinene. Og hun siktet igjen. Det muntre, unge ansiktet hennes gliste ganske gliste. Jenta sang:
  - Nei, sa vi til fascistene, vårt folk vil ikke tolerere at russisk duftbrød kalles ordet ford!
  Mirabela gjorde et veldig nøyaktig skudd, hvorfra Focke-Wulf-3 blusset opp og kvitret:
  For en skurk er selvfølgelig valget klart,
  For dollar er han klar til å forråde Russland ...
  Men den russiske mannen er så vakker
  At han er klar til å gi sitt liv for Fædrelandet!
  Jenta, gjorde en salto og viste nazistene fikenen, og scrollet, og kulene rørte ikke skjønnheten.
  Angelica dukket opp, denne skjønnheten, nesten naken og sotete som en djevel, kastet en granat på en gang med to ben. Og hun sjekket:
  - Det jeg har er ... Fritz i en skarp side!
  Olympias korrigerte Angelica:
  - Skarpt, i siden, og ikke i den skarpe siden!
  Jenta fniste og ristet vannmelonbrystene, og skjøt ut en granat ved hjelp av en granat med en eksplosjonspakke. "Tiger" -3 ble truffet ved snuten, og dette skjeve kunstverket slapp unna.
  Etter det trakk den nazistiske skapningen seg. Hun begynte å krype som en skilpadde fanget i en brann.
  Svetlana sang og blunket lystig:
  - Og "Tigeren" rygger, og tyskerne gjemmer seg!
  Maiden Bataljon manøvrerte under angrep, luftangrep og tunge kanoner. Her traff jetbombeflyene, knuste, rødglødende bratter steg til himmels. Og steinene sto i brann. Heldigvis døde ingen av jentene, men menn dro til den neste verden - som ikke er så lei seg! Og sjeler flyr - noen til himmelen, og andre til helvete! Der djevler med høygafler allerede venter på dem som ikke trodde på Jesus.
  Angelica er den mest sexy av krigerne i raseri: Vel, kan nazistene fra deres "Sturmtiger" virkelig skyte mot posisjonene til de sovjetiske troppene og drepe de røde krigerne?
  Og jenta grep en granat med bare føtter og snurret seg i kaskader av saltomortaler. Og spinner fortere og raskere. Og så kastet hun av all kraft dødsgaven inn i Stormtigerens brede snute. De nakne, solbrune bena til skjønnheten blinket, og granaten fløy inn i den brede snuten. Og den kraftige maskinen kvalt seg først, for så å storme. To "Royal Tigers" som sto på sidene av "Sturmtiger" ble kastet opp og spredt i forskjellige retninger. Rullene ble revet fra dem, og de falt ned og fløy som et ødelagt halskjede av dronningen.
  Eksplosjonsbølgen kastet Angelica, og jenta fløy opp ned. Og hun ble snudd, vugget og kastet. Men skjønnheten landet likevel, skarpe steiner og knuste steiner gravde inn i hennes bare såler. Jenta hadde smerter, og selv gjennom den hardhårede foten stakk tuppen hull.
  Men Angelica fant styrken til å reise seg og rope:
  - Dere fascister vil være i asken!
  Svetlana og andre jenter ble kastet opp av en eksplosiv bølge, og til og med litt knust. Men ingen av de vakre krigerne døde. Jentene møtte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse av nazistene som hoppet ut og andre aggressive insekter som beleiret USSR.
  Mirabela sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens basun tar oss til kamp, vil vi være venner med Komsomol! Og etter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneoppropet!
  Angelica ristet av seg støvet fra de blodige sålene sine og sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Fuhrer til et galehus!
  Jentene begynte å le øredøvende, og Olezhka sa med alarm og irritasjon:
  - Og katapulten min, ikke så nøyaktig - som de nakne og sterke bena til Angelica!
  Olympias lekte med armmusklene og sa:
  - Det er ok! Du tenker fortsatt. Noe kulere!
  Stalingrad falt tross alt i slutten av desember 1945. På denne tiden, i Kaukasus, forente tyskerne og tyrkerne seg likevel. Og en kritisk situasjon oppsto.
  Hva bør den røde hæren gjøre i denne situasjonen?
  Stalin startet en offensiv i sentrum. Og kampene snudde i retning Smolensk. På nyttårsaften kjemper mannskapet på Elizabeth i IS-3-tanken. Jenter kjemper modig og frimodig.
  Og de tok også i bruk Gerdas strategiske grep, til tross for kulden ved å kjempe i bikini og bare føtter.
  IS-3 er en maskin som er ganske godt beskyttet i pannen, men pistolen er fortsatt ikke sterk nok. Og for å bryte gjennom den tyske hovedtanken "Tiger" -3, må du treffe nøyaktig baken mellom skroget og tårnet. Og bare disse legendariske fire jente-tankere kan gjøre det.
  Elizabeth skjøt med bare tærne. Hun gjennomboret den tyske "Panther" med et skall og kvitret:
  - For den russiske ånden!
  Ekaterina traff også fienden, trykket på den nakne hælen hennes og noterte entusiastisk:
  - For kommunismen!
  Så blunket hun til vennene sine!
  Elena flyttet også prosjektilet mot fienden ved å bruke de bare tærne sine og ropte:
  - For patriotiske prestasjoner!
  Og til slutt knullet Euphrosinia, også med fingrene på de bare bena, noe som bare er supert.
  Og hun sjekket:
  - For fremtidige århundrer!
  De fire jentene er veldig flinke til å slåss. Og den skyter veldig bra.
  Men det er veldig vanskelig å bryte gjennom forsvaret til nazistene. Tankene deres er sterkere og mer avanserte, og våpnene deres er mer effektive, ikke dårligere i antall. Prøv å bryte dette.
  Og på himmelen deltar sovjetiske kvinnelige piloter i ulik kamp. Blant dem er tre jenter - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - de sterkeste.
  Anastasia la til og med merke til at hun slo ned den tyske Focke-Wulf ved hjelp av de bare tærne:
  - Nazistene er sterke, men vi er ikke svake!
  Akulina, logisk lagt merke til, viklet den nakne hælen, og knuste TA-152 og kurret:
  Det som ikke dreper gjør oss sterkere!
  Mirabela Magnetic fniste mens hun klippet ME-262 og kurret,
  - Det sterkeste trekket du ikke forventer!
  Tre krigere kjempet i luften, uten å vite medlidenhet og tvil om deres rettferdighet ...
  Men også her ble situasjonen mer komplisert... Til våren falt endelig Kaukasus, og Baku-brønnene gikk tapt.
  Tyskerne oppnådde også en viss suksess nær Leningrad. De var i stand til å ta Tikhvin og lukke den andre ringen over byen. Og det ble enda verre.
  Hitler krevde å rykke frem sommeren 1946 mot Moskva. Og det fascistiske skredet svettet.
  Nazistene gjør fremskritt i regionen Sentral-Asia. En svært vanskelig situasjon har oppstått nesten overalt.
  Og nazistene strømmer allerede rundt i Moskva fra forskjellige sider.
  Så gikk Oleg Koltsov og jentene igjen inn i kampen, og hjalp Russland, eller rettere sagt USSR.
  Så ble barfotjenta Margarita med dem. Også en voksen kvinnelig forfatter ble en jente på rundt tolv i bytte mot udødelighet og oppfyller et oppdrag.
  Krigere fra det tjueførste århundre kjempet igjen med nazistene i det tjuende.
  Det er for mange soldater i det fascistiske brune imperiet. De renner som en endeløs elv.
  Oleg Koltsov, som hogget nazistene med sverd, brølte både infanteri og stridsvogner:
  - Aldri gi opp!
  Og en skarp skive fløy fra guttens barfot!
  Margarita, knuste motstandere, blottet tenner, gryntet:
  - Det er et sted for bragd i verden!
  Og giftige nåler spredte seg fra jentas bare fot og traff nazistene og deres fly og stridsvogner.
  Natasha kastet også de bare tærne, morderisk og hylte:
  Vi vil aldri glemme og aldri tilgi.
  Og sverdene hennes gikk gjennom fascistene i bruket.
  Zoya, som kuttet fiendene, knirket:
  - For en ny bestilling!
  Og nye nåler spredte seg fra hennes bare føtter. Og hva er i øyet, hva er i halsen på de nazistiske soldatene og flyene.
  Ja, det var tydelig at krigerne ble begeistret og rasende.
  Augustine, som kuttet ned hvite soldater og stridsvogner, knirket:
  - Vår jernvilje!
  Og en ny, dødelig gave flyr fra hennes barfot. Og fall takni og hvite jagerfly.
  Svetlana skjærer til mølleren, sverdene hennes er som lyn.
  Nazistene faller som skjær.
  Jenta kaster nåler med bare føtter og knirker:
  - For mor Russland vil vinne!
  Oleg Koltsov rykker frem mot nazistene. Terminator-gutt som hugger brune tropper.
  Og samtidig kaster tærne på guttens bare ben ut nåler med gift, de river stammer og skyter ned fly.
  Gutten brøler:
  - Ære til fremtidens Russland!
  Og i bevegelse kutter alles hode og snute.
  Margarita knuser også motstandere.
  De bare føttene hennes flakser. Nazistene dør i store mengder. Krigeren roper:
  - For nye grenser!
  Og så vil jenta ta og klippe ...
  Massen av lik av fascistiske soldater.
  Men Natasha er på offensiven. Han kutter ned nazistene sammen med stridsvognene, og synger:
  - Russland er flott og strålende,
  Jeg er en veldig merkelig jente!
  Og disker flyr fra hennes bare føtter. Som så nazistenes struper. Ja, dette er en jente.
  Zoya er på offensiven. Hakker brune soldater med begge hender. Spytter ut av et rør. Og han kaster dødelige nåler med bare tærne - han skyter ned stridsvogner og fly.
  Og samtidig synger han for seg selv:
  - Å, knulle, la oss gå,
  Å, favoritten min går!
  Augustina, som hugger ned nazistene og utrydder de brune soldatene, skriker:
  - Helt raggete og i huden til et dyr,
  Han skyndte seg til opprørspolitiet med en kølle!
  Og med bare tær vil han skyte mot fienden, noe som vil drepe en elefant, og enda mer en tank.
  Og så knirk:
  - Ulver!
  Svetlana på offensiven. Kutt, kutter nazistene. Med bare føtter lanserer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sverd.
  Hun knuste mange fightere og skrik:
  - En stor seier kommer!
  Og igjen er jenta i en vill bevegelse.
  Og hennes bare føtter skyter dødelige nåler og ødelegger stridsvogner og fly.
  Oleg Koltsov spratt opp. Gutten snurret seg i en salto. Hakket opp mange av nazistene i hoppet.
  Han kastet nålene med bare fingrene og klukket:
  - Vær berømt for mitt vakre mot!
  Gutten hvordan å plystre og slå ned på soldatene i det nazistiske imperiet, lamslått kråker. De som fikk et anfall kollapset i besvimelse og gjennomboret hodeskallene til Fritz.
  Og igjen er gutten i kamp.
  Margarita går på offensiven. Makulerer alle fiender på rad. Sverdene hennes er tøffere enn vindmølleblader. Og bare tær kaster dødsgaver, stridsvogner og fly brenner.
  Jenta er på offensiven. Utrydder brune krigere uten seremoni.
  Og hopper nå og da, og vrir seg!
  Og utslettelsesgaver flyr fra henne.
  Og nazistene selv faller døde. Og hele hauger med lik hoper seg opp.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igjen kastet de bare føttene hennes nålen.
  Og så et dusin flere nåler!
  Og den nakne hælen vil gi dødens gave!
  Natasha på offensiven er også veldig kul.
  Og kaster med bare føtter, og spytter fra et sugerør.
  Og skriker helt opp i lungene:
  - Jeg er en gnistrende død! Alt du trenger å gjøre er å dø!
  Og igjen skjønnhet i bevegelse.
  Zoya stormer en blokkering av nazistiske lik. Og ødeleggelsesboomeranger flyr også fra hennes bare føtter.
  Og de brune krigerne fortsetter å falle og falle.
  Zoya skriker:
  - Barfotjente, du skal vinne!
  Og et dusin nåler flyr fra jentas bare hæl. Som rett inn i strupen på nazistene graver.
  De faller døde.
  Eller rettere sagt, helt død.
  Augustine på offensiven. Knuser brune tropper. Sverdene hennes bæres i to hender. Og hun er en så stor kriger.
  En tornado feier gjennom de fascistiske troppene.
  Jente med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det blir seirende!
  Og på offensiven, en skjønnhet med brennende hår.
  Augustin brøler i vill ekstase:
  - Krigsgudene vil rive alt!
  Og krigeren på offensiven.
  Og hennes bare føtter kaster mange skarpe, giftige nåler.
  Svetlana i kamp Og så glitrende og kjempende. De bare bena hennes kaster ut så mange dødelige ting. Ikke en mann, men døden med blondt hår.
  Men hvis det går i stykker, kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet vil ikke være honning,
  Det hoppet i en runddans!
  La drømmen gå i oppfyllelse -
  Skjønnhet gjør en mann til en slave!
  Og i bevegelsen til barfotjenta er det mer og mer raseri.
  Oleg Koltsov i offensiven akselererer. Gutten slår nazistene.
  De bare føttene hans kaster skarpe nåler - rivende tanks og fly.
  Den unge krigeren knirker:
  - Det gale imperiet vil rive alle fra hverandre!
  Og igjen er gutten på farten.
  Og igjen plystrer det, hvorfra kråkene får hjerteinfarkt og kollapser som om de ble slått ned.
  Margarita er en stormende jente i sin aktivitet. Og slår fiendene.
  Her lanserte hun med det bare beinet, en ert med sprengstoff. Hun vil eksplodere, og med en gang vil hundre nazister og ti stridsvogner bli kastet opp.
  Jenta skriker:
  - Seieren kommer til oss uansett!
  Og han vil drive bruket med sverd - tønnene til tanks flyr i forskjellige retninger.
  Natasha akselererte bevegelsene sine. Jenta kutter ned de brune krigerne. Og mens du roper:
  - Seier venter på imperiet Russland.
  Og la oss utrydde nazistene i et akselerert tempo.
  Natasha er en terminatorjente.
  Tenker ikke på å stoppe og bremse ned og stridsvogner og fly kommer på avveie.
  Zoya er på offensiven. Sverdene hennes ser ut til å kutte kjøtt og metallsalat. Jenta skriker av full hals:
  - Vår frelse er i kraft!
  Og bare tær kaster også slike nåler.
  Og en masse mennesker med gjennomborede struper, som ligger rundt i hauger av lik, samt knuste stridsvogner og nedstyrte fly.
  Augustine er en gal jente. Og det knuser alle som om det er en robot fra hyperplasma.
  Den har allerede knust ikke hundre nazister. Men alt øker tempoet. Og krigeren brøler fortsatt.
  - Jeg er uovervinnelig! Den kuleste i verden!
  Og igjen, skjønnheten i angrepet.
  Og fra hennes bare tær flyr en ert ut. Og tre hundre nazister og et dusin stridsvogner ble revet i stykker av en kraftig eksplosjon.
  Augustine sang:
  - Du vil ikke tørre å legge beslag på landet vårt!
  Svetlana er også på offensiven. Og gir ikke et eneste gram pusterom. Vill Terminator Girl.
  Og han kutter fiendene og utrydder nazistene. Og massen av brune jagerfly har allerede falt i grøfta og langs veiene.
  De seks ble rasende. Laget en vill kamp.
  Oleg Koltsov er tilbake i aksjon. Og han rykker frem og vifter med begge sverdene. Og terminatorgutten driver bruket. De døde nazistene faller.
  Masse av lik. Hele fjell av blodige kropper.
  En karate-gutt husker en vill strategi. Hvor også hester og mennesker blandet seg sammen.
  Oleg Koltsov knirker:
  - Ve fra sinnet!
  Og det blir mye penger!
  Og terminatorgutten i den nye bevegelsen. Og hans bare føtter vil ta noe og kaste det.
  Guttegeniet brølte:
  - Mesterklasse og fast "Adidas"!
  Et veldig kult show viste seg å være kult. Og hvor mange drepte nazister. Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene.
  Og så vil den kjempende gutten plystre, og igjen vil tusenvis av lamslåtte kråker ligge rundt og slå motstandere som dolker.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes er hacket mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og tanks og til og med fly.
  . KAPITTEL #4
  Og Natasha er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede avbrutt.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriker:
  - Jeg er gal! Du får en straff!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya er på farten og har kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstandere. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte tennene!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt ut av sinne.
  Svetlana på farten Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Oleg Koltsov hopper og hopper.
  En barbeint gutt sender ut en haug med nåler, slår ned tanker og synger:
  - La oss dra på camping, åpne en stor konto!
  Den unge krigeren er på sitt beste.
  Selvfølgelig er han ikke gammel nok, men han ser ut som et barn. Bare veldig sterk og muskuløs.
  Oleg Koltsov sang:
  - La spillet ikke være i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Og igjen fløy dødelige og knusende nåler av hans bare føtter.
  Og igjen, en vill fløyte, som grundig slo ned mange kråker som bryter gjennom motstanderne.
  Margarita sang med glede:
  - Ingenting er umulig! Jeg tror friheten vil begynne!
  Jenta kastet igjen en dødelig kaskade av nåler mot nazistene og tankene deres, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinne! Må roser blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ert med bare tærne, fløy tusen nazister umiddelbart opp i luften. Ja, hæren til det brune, helvetiske imperiet smelter rett foran øynene våre.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fiender. Og så mange nazister dør og fly faller.
  Deres jente og sverd, og korn på kullet, og spyd. Og nåler.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror seieren kommer!
  Og russernes herlighet vil finne!
  Bare tær kaster nye nåler, slår motstandere.
  Zoya i et vilt trekk. Angriper nazistene. Knekker dem i små biter.
  Krigerkvinnen kaster nåler med bare fingrene. Bryter gjennom motstandere, og hvordan du brøler:
  Vår komplette seier er for hånden!
  Og han utfører en vill mølle med sverd, og feier bort tanks. Dette er virkelig en jente som en jente!
  Men Augustines kobra gikk på offensiven. Denne kvinnen er et mareritt for alle mareritt.
  Og hvis det kutter det, betyr det at det vil kutte det.
  Etter det vil den rødhårede ta og synge:
  - Jeg skal åpne alle hodeskallene! Jeg er en stor drøm!
  Og nå er sverdene hennes i aksjon og skjærer gjennom kjøtt og metall.
  Svetlana går også på offensiven. Denne jenta har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen av lik forsøplet, og fly og stridsvogner faller.
  Den blonde terminatoren brøler:
  - Så bra det blir! Så bra det blir - jeg vet det!
  Og nå flyr en drapsært fra henne.
  Oleg Koltsov, igjen hundre av nazistene, som bar en meteor, kuttet av. Og han vil plukke opp en bombe og kaste den.
  Liten i størrelsen, men dødelig...
  Hvordan bryte i små biter.
  Terminatorgutten hylte:
  - Stormfull ungdom av forferdelige maskiner!
  Det russiske folket er uovervinnelig!
  Og gutten vil plystre med bare tærne.
  Margarita vil gjøre dette igjen i kamp.
  Og kuttet ned mange brune jagerfly. Og kutter store hull.
  Jenta skriker:
  - Lambada er vår dans på sanden!
  Og treffer med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er enda mer rasende. Så tresker nazistene. Det er ikke særlig bra for dem å motstå slike jenter.
  Natasha tok den og sang:
  - Å løpe på stedet er en vanlig forsoner!
  Og krigerjenta brast inn i motstanderne med en slik kaskade av slag.
  Og han vil kaste skiver med bare føtter.
  Her drev hun bruket. Massen av hoder til den brune hæren rullet tilbake og stridsvognene brant.
  Hun er en kjempeskjønnhet. Slå deg selv en slik gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uten unntak. Og sverdene hennes er som dødens saks.
  Jenta er bare nydelig. Og hennes bare føtter kaster veldig giftige nåler.
  Beseire motstandere. De stikker hull i halsen og lager kister, får stridsvogner og fly til å eksplodere.
  Zoya tok den og knirket:
  - Hvis det ikke er vann i springen...
  Natasha ropte med glede:
  Så det er din feil!
  Og med bare tærne kaster han noe som dreper grundig. Dette er virkelig en jente av jenter.
  Og fra hennes bare ben, hvordan bladet vil fly. Og han vil treffe mange jagerfly, kutte av tårn fra tanks.
  Augustine på farten. Rask og unik i sin skjønnhet.
  Så lyst hår hun har. Som et proletarisk banner som flagrer. Denne jenta er en ekte vixen.
  Og hun kutter motstandere - som om hun var født med sverd i hendene.
  Rødhåret, jævelen!
  Augustin tok den og hveste:
  - Det blir et oksehode - fighterne blir ikke gale!
  Og her knuste hun igjen mange jagerfly.
  Oleg Koltsov beklaget:
  - Hva trenger du! Her er jenta!
  Margarita, som kastet en dolk med bare foten, brøt av tanktårnet, bekreftet:
  - Stor og kul jente!
  Augustin var lett enig i dette:
  - Jeg er en kriger som vil bite hvem som helst!
  Og igjen, med bare tær, vil han lansere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke dårligere enn motstandere. Ikke en jente, men å avslutte med en sånn heks i flammer.
  Og skriker:
  - For en blå himmel!
  Augustine, som slapp et blad med bare foten, kuttet av tanktårnet, bekreftet:
  - Vi er ikke tilhengere av ran!
  Svetlana, som hugget opp fiender og skjøt ned fly, kvitret:
  - En tosk trenger ikke en kniv....
  Zoya knirket og kastet nåler med de bare, solbrune bena:
  - Du vil lyve for ham fra tre bokser!
  Natasha, som kuttet ned nazistene, la til:
  - Og gjør med ham for en krone!
  Og krigerne vil ta og hoppe. De er så blodige og kule. Generelt sett har de mye spenning.
  Oleg Koltsov ser ut i kamp - veldig stilig.
  Margarita sang:
  - Slaget er sterkt, og fyren har en interesse ...
  Karategutten lanserte det som så ut som en helikopterpropell med foten. Han kuttet av et par hundre hoder fra nazistene og stridsvognene, knirket:
  - Ganske sporty!
  Og begge deler - en gutt og en jente i full åpenhet.
  Oleg, hakket brune soldater, klukket:
  - Og det blir en stor seier for oss!
  Margarita hvisket som svar:
  - Vi dreper alle - med bare føtter!
  Jenta er virkelig en så aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lanserte en skarp skive-boomerang. Han fløy i en bue, kuttet ned mange nazister og tanktårn.
  Zoya la til og fortsatte utryddelsen:
  - Det blir vår seier!
  Og nye nåler fløy fra hennes bare føtter. Og de traff mange jagerfly og fly.
  Den blonde jenta sa:
  - Sjakkmatt motstanderen!
  Og hun viste tungen sin.
  Augustine, viftet med beina og kastet skarpkantede hakekors, klukket:
  - Keiserlig flagg frem!
  Svetlana bekreftet lett:
  - Ære til de falne heltene!
  Og jentene ropte unisont og knuste nazistene:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og nå flyr en skive fra krigernes bare føtter. Kjøtt er revet og tanktårn rives.
  Og hyle igjen:
  - Ingen kan beseire oss!
  Natasha fløy opp i luften. Revet fra hverandre motstandere og bevingede gribber, og utstedte:
  - Vi er hun-ulver, stek fienden!
  Og fra de bare fingrene hennes vil en veldig dødelig skive fly ut.
  Jenta vrir seg til og med i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Hælene våre elsker ild!
  Ja, jentene er virkelig sexy.
  Oleg Koltsov gurglet:
  - Å, tidlig, gir trygghet!
  Og blunket til krigerne. De ler og blotter tennene som svar.
  Natasha kuttet ned nazistene og skrek:
  - I vår verden er det ingen glede, uten kamp!
  Gutten svarte:
  "Noen ganger er det heller ikke gøy å slåss!"
  Natasha var enig:
  - Hvis det ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er alltid friske!
  Jenta kastet nåler mot fienden med bare tær, sprengte en masse tanks og sang:
  - Soldaten er alltid frisk,
  Og klar for handling!
  Etter det kuttet Natasha igjen fiendene, og raserte tårnene til tankene.
  Zoya er en veldig rask babe. Her lanserte hun en hel tønne mot nazistene. Og rev et par tusen fra én eksplosjon.
  Så hylte hun:
  - Ikke stopp, hælene våre glitrer!
  Og en jente i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svak. Så tresker nazistene. Som om fra en bunke av lenker slår ut.
  Og hogge motstandere - synger:
  - Pass på, det vil være nyttig
  Det blir en pai til høsten!
  Den rødhårede djevelen pløyer virkelig i kamp som en djevel i en snusboks.
  Og her er hvordan Svetlana kjemper. Og nazistene får det fra henne.
  Og hvis hun treffer, slår hun.
  Fra den flyr blodige sprut ut.
  Svetlana la hardt merke til da metallsprut fløy fra den bare foten hennes, som smeltet hodeskallene og tårnene til tanks:
  - Ære til Russland, veldig mye til og med ære!
  Tanks suser fremover...
  Divisjoner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tok jentene opp nazistene. Så de kuttes og strimles. Ikke krigere, men egentlig pantere som har brutt lenken.
  Oleg Koltsov i kamp og angriper nazistene. Han slår dem uten medlidenhet, skjærer gjennom tankene og skriker:
  Vi er som okser!
  Margarita, som knuste den brune hæren og skar gjennom tankene, plukket opp:
  Vi er som okser!
  Natasha tok den og hylte og kuttet ned de brune jagerflyene sammen med stridsvognene:
  - Løgn er ute av hånden!
  Zoya rev nazistene i stykker, knirket:
  - Nei, ikke overhånd!
  Og også, han vil ta og slippe en stjerne med bare foten og gjøre slutt på mange fascister.
  Natasha tok den og knirket:
  - TVen vår er på!
  Og en morder bunt med nåler flyr fra hennes bare ben.
  Zoya, som også ødela nazistene og deres stridsvogner, skrek:
  - Vårt vennskap er en monolitt!
  Og igjen et slikt kast at sirklene visker ut i alle retninger. Dette er en jente - ren utryddelse av motstandere.
  Jenta med bare tær vil ta og lansere tre bumeranger. Og likene fra dette ble enda flere.
  Etter det vil skjønnheten gi ut:
  - Vi vil ikke gi fienden nåde! Det blir et lik!
  Og igjen flyr den dødelige tingen av fra den bare hælen.
  Augustin bemerket også ganske logisk:
  - Bare ikke ett lik, men mange!
  Etter det tok jenta den og gikk barbeint gjennom de blodige vannpyttene. Og hun drepte mange av nazistene.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nå skal han banke hodet mot nazigeneralen. Knekk skallen hans og gi ut:
  - Banzai! Du kommer til himmelen!
  Svetlana er veldig rasende i offensiven, spesielt når hun slår ned stridsvogner, knirker hun:
  - Du blir ikke spart!
  Og et dusin nåler flyr av de bare fingrene hennes. Når hun bryter gjennom alle, kollapser flyene. Og veldig mye til og med krigeren prøver å makulere og drepe.
  Oleg Koltsov knirker:
  - Herlig hammer!
  Og gutten kaster også en så kul stjerne i form av et hakekors med sin bare fot. Intrikat hybrid.
  Og massen av nazistene kollapset.
  Oleg brølte:
  - Banzai!
  Og gutten er igjen i et vilt angrep. Nei, det bare syder av kraft, og vulkaner klukker!
  Og fløyten til en ravn som faller ned på nazistenes hoder, øredøvende.
  Margaret på farten. Det vil rive alle magene.
  En jente med foten vil kaste ut femti nåler på en gang. Og massen ble drept av alle slags fiender, slått ut både stridsvogner og fly.
  Margarita sang i form av munterhet:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du bør aldri bli motløs!
  Hold nesen og halen høyere med et rør.
  Vit at en sann venn alltid er med deg!
  Dette er et så aggressivt selskap. Jenta slår og skriker:
  "Dragepresidenten vil bli et lik!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglet:
  - Banzai! Få det raskt!
  Og en granat fløy av hennes barfot. Og nazistene er som spiker. Og den vil knuse mange mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også på offensiven. Så rasende tispe.
  Og hun tok den og gurglet:
  - Faren vår er selve den hvite guden!
  Og han kutter en trippelmølle på nazistene!
  Og Augustin brølte tilbake:
  - Og herregud er svart!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggjørelsen av svik og ondskap. For fiender, selvfølgelig. Og for venner er hun en elskling.
  Og hvordan han med bare tær vil ta og kaste. Og mange hauger av krigere fra det brune imperiet, så vel som deres stridsvogner og fly.
  Den rødhårede ropte:
  - Russland og den svarte Guden er bak oss!
  En kriger med et veldig høyt kamppotensial. Nei, under dette er det bedre å ikke blande seg inn. Som tårnene av stridsvogner er revet av og vingene til fascistiske fly.
  Augustin hvisket:
  - Vi skal knuse alle forrædere til krutt!
  Og blunker til partnerne hans. Ja, denne brennende jenta er ikke akkurat noe som kan gi fred. Med mindre fred er dødelig!
  Svetlana, som knuste fiendene, utstedte:
  - Vi feier deg i kø!
  Augustin bekreftet:
  - Vi dreper alle!
  Og fra hennes bare føtter flyr gaven til total utslettelse igjen! Og så mange stridsvogner og fly eksploderte til små brikker på en gang.
  Oleg Koltsov sang som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som rev nazistene fra hverandre med bare hender, hogget dem med sverd og kastet nåler med bare tærne, ødela stridsvogner og fly med en gang, utstedte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, som ødela de brune krigerne, knirket:
  - Kort sagt - banzai!
  Og la oss kutte motstandere med vill bitterhet.
  Oleg Koltsov, kutte ned motstandere, utstedte:
  - Denne gambiten er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro meg, er thai!
  Og igjen fløy en skarp, metallskjærende skive fra guttens bare fot. Han kuttet av både tårnene på stridsvognene og halene på flyet.
  Margarita, som kuttet ned krigerne fra det brune imperiet og pansringen til stridsvognene, sang:
  - Og hvem vil vi finne i kamp,
  Og hvem vil vi finne i kamp ...
  La oss ikke spøke med det -
  La oss rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  De gjorde en god jobb da med nazistene ... Og Sovjet-Russland beseiret det brune imperiet under stormingen av Moskva.
  Krigen var ikke over ennå, men USSR hadde allerede en sjanse til å beseire nazistene selv. Så de seks måtte igjen avbryte utførelsen av deres super og kule oppdrag.
  Oleg Koltsov sang til og med i glede;
  Vi er pionerer - helter fra fedrelandet,
  Som ble født under oktobers tegn ...
  Vi vil ikke angre på livet for Russland,
  Til ære med kongens røde banner!
  
  Vi elsker og vet hvordan vi skal kjempe hardt,
  Nazistene brøt nidkjært av hornene ...
  Vi har granater i en romslig veske,
  Livet er ikke dyrt for oss pionerer!
  
  Vi elsker vårt hellige moderland,
  Hva skapte formidabel kommunisme ...
  Her er en Komsomol-jente som går barbeint gjennom snøen,
  Og fascisten ønsker å få oss ned!
  
  Jeg kjempet iherdig med nazismen i nærheten av Moskva,
  Og vi mejet ned alle fiendene med en sigd ...
  Hvorfor ble denne Wehrmacht gitt til russerne,
  Jeg slår ham med knyttneven!
  
  Jeg er en pioner og under det store Moskva,
  Kjempet som en gigantisk kriger...
  Stoppet fascismens angrep vilt,
  Vi har en Lord Supreme Kind!
  
  Det er ingen kanter i gjenopplivingen av Russland,
  Store Stalin, reiste oss fra knærne ...
  Svarog den store, den høyeste messias,
  Og Ladas strålende ideal!
  
  Vi er pionerer, gutter, jenter,
  Vi elsker å kjempe - dette er vår skjebne ...
  Og stemmen til Komsomol-medlemmet roper,
  Selv om blodig kaos hersker!
  
  Russland er moderlandet til Svarog,
  Og kommunismen lyste veien...
  Pionerer trenger ikke en ond Gud,
  Fienden vil ikke være i stand til å bøye oss inn i en knyttneve!
  
  Vi har en kul tank med skrånende rustning,
  Det er så lett for Fritz å ikke slå gjennom,
  Med kjærlighet til Lada, edle jomfru,
  For å gjøre et rovdyr til et spill!
  
  Moskva-kampfolket forsvarte,
  Og så var det den store Stalingrad...
  Vi vil snart se kommunismen gitt,
  Pass og kjenn paraden i Berlin!
  
  Ja, Stalingrad er stolt av dette ordet,
  Vi er barfotpionerer i en snøfonn ...
  Vi knekker hornet til en dum ku
  Og vi skal kjøre Hitler rett til kisten!
  
  Vet at fedrelandet aldri vil bøye seg,
  Impulsen hennes kan ikke dempes ...
  Måtte solen skinne for alltid over Russland,
  Og den forræderske tyven vil bli knust!
  
  De viste mot i Stalingrad,
  Vi klarte å stoppe nazistene ...
  Russere er så frekk du vet,
  Og fiendene vil bare gå til nuller!
  
  Russland kan fly til Mars
  Og skape annerledes storhet ...
  Og selvfølgelig vil alt være veldig kult,
  Selv om livet er så skjørt som en silketråd!
  
  Den russiske ånden vet ikke i kampene ved barrieren,
  Han har kraften til Perun ...
  Vi venter på belønninger fra gudene,
  Og elementet skinner, tro runen!
  
  På hvilken måte kjenner den russiske ånden ingen nederlag?
  Tro meg, han vil trampe alt ...
  Vi pionerer ønsker så mye hevn ...
  Uovervinnelig som fedrelandshæren!
  
  Vi har nesten vunnet
  La det være lys i kommunismens herlighet...
  Våre bestefedre kjempet for moderlandet,
  Vi møter snart glede og morgengry!
  
  Uten et moderland er det ingen liv for pionerer,
  De vil kjempe for henne...
  Og hva vil dere onde herrer?
  Bør vi sørge for et slaveliv?
  
  Nei, russernes Fuhrer vil bli slaveret,
  Vi vil knuse ham som en dukke ...
  Tross alt kan russernes riddere kjempe,
  Og kjeruben med gullvinger er med oss!
  
  Det er ingen ansikter til vårt moderland under verden,
  Brenner som den klareste stjernen...
  Du har blitt et idol for meg,
  Jeg vil aldri skille meg fra deg!
  
  Jeg er en pioner og en barfotgutt
  Det med bar hæl suser gjennom snøen ...
  Og et sted hopper en hvit, søt kanin,
  Hvem vil knekke fiendens horn!
  
  Pioneren i tvilens kamp vet ikke,
  Han er ikke en klovn, men du vet terminatoren ...
  De voldsomme fascistene vil komme, tro hevn,
  Og kommunismen vil være et lyst paradis!
  
  Hvordan vil epoken komme,
  Der hver kriger fra krybben ...
  Kjemp til ditt siste åndedrag
  For å ødelegge den voldsomme vet skurken!
  
  Kommunismens stjerner skinner sterkt,
  Lysets tid, det finnes ikke noe vakrere i verden ....
  Vi vil knuse trosfascismens åk,
  Og Hitler blir russisk til middag!
  
  Vi tror slike ståltanker,
  At panterskallet deres ikke vil trenge gjennom ...
  La oss vinke jod til guttens sår,
  Og igjen skynder pioneren tappert inn i kamp!
  Vel, hva ble det vanskelig for nazistene,
  De trodde ikke vi bare kunne vinne...
  Vi kjenner tilsynelatende kommunismen milevis,
  Og vi kan slå Wehrmacht på spøk!
  
  I navnet til vårt mektige moderland,
  En stolt pioner går til angrep...
  Selv om skyer henger over moderlandet,
  La oss sette et vinnende eksempel for alle!
  
  Tro at fienden ikke vil stoppe drømmen,
  Vi vil beseire alle fascister igjen...
  Det onde vil ikke tro å regjere på tronen,
  Vi vil skape en ny verdensorden!
  
  Alt blir bra i fedrelandet, vet du
  Jeg er en gutt, men i kamp som Robin Hood,
  Først skrapte jeg bare på skrivebordet,
  Og nå veldig selv tro kult!
  
  Russland kan rive nazistene med en bajonett,
  Hun vil beseire enhver hær ...
  Og for at pionerene skal leve under kommunismen ...
  Tross alt er vennskapet vårt sterk monolitt!
  
  Vi vil ikke gi etter for Fritz i noe,
  Vi kan beseire fiender ved å spøke...
  Så vi slo nazistene med en kølle,
  En snøstorm brøler og snur snø til virvelvind!
  
  Russland kjenner ikke at nazistene kjenner barmhjertighet,
  Hun er uovervinnelig sterk...
  De vil få en sabel fast i halsen på jævlene,
  Og Satan vil bli ødelagt!
  
  Tro ikke at Hitler er uovervinnelig,
  Selv om helvetes makt, vurdere samlet alt ...
  Når folket og partiet er forent,
  Folket i vår Wehrmacht rev i filler!
  
  Russland har vært kjent i århundrer som en helgen,
  Hun knuste tigrene som metall...
  Spred fra ende til annen,
  Bare en ung mann drømte om et slikt land!
  
  Vi vant som kjemper
  Hakkede motstandere vet med et sverd ...
  Vi russere er uovervinnelige i kamper,
  Vi vil beseire motstanderne av fedrelandet!
  
  Tro meg, ingenting vil stoppe oss
  Og du vet ingenting vil vinne ...
  Vi vil begrave Fuhrer på hodet,
  Vi har et skarpt sverd og et stålskjold!
  
  I hele universet er det ikke noe Russland vakrere,
  Den kommer til å ha en æra av lys i evigheter...
  Alle generasjoner vil være fred og lykke,
  Fedrelandet trenger en fast hånd!
  
  Så når du spiller i Berlin,
  La oss smøre Wehrmacht som aske i blodet ...
  Det vil være tiden for grensen til paradis,
  Og sammen med Lada hersker kjærligheten!
  
  TORTURSJENTA DOMKI
  Lederen for en av amasonene til Domka-troppene ble overfalt. Hun kjempet tappert, men Moskva-bueskytterne ble beordret til å ta heltejenta i live. Og de vridd krigeren med lassoer.
  Så ble jenta plassert i et bur. Huset ble lenket på hender og føtter.
  Voivode Yuri Dolgorukov selv dukket opp. Han så på den lenkede jenta og ropte:
  - Ikke å møte en raner i luksuriøse kapper å gå!
  Bødlene rev av jentas silkeklær, perleanheng og sko med sølvhestesko. Og de avslørte Domka fullstendig. Og faktisk er denne jenta bare herlig - en helt. Musklene er sterke og preget, høyt bryst, luksuriøse hofter, tynn midje. Håret er langt, krøllete, hvitt som snø med en svak gulhet. Veldig vakker, stor jente.
  Voivode Yuri Dolgorukov slikket seg om leppene og beordret tørt.
  - Lås henne inne i en egen celle. Kjede rundt armer, ben og nakke. Om natten skal jeg selv reparere avhøret hennes.
  Huset ble stengt i et kaldt fangehull, kun iført en revet burlap. Jenta var sulten, lenkene og kragen gned anklene, hendene og den sterke nakken hennes. En veldig sterk jente, prøvde å løsne kjedet. Men her var stålet tydelig designet for å holde en elefant. Hvert ledd i kjedet er tykt som en stor mannstommel. Veggene har ennå ikke rukket å bli våte og er sterke som titan.
  Jenta banket på veggen med den bare hælen. Jeg begynte å gni lenken mot lenken. Men stålet var godt herdet og bukket ikke under. Huset sukket tungt. Tortur ventet henne. Og det krever selvfølgelig mot. De skal slå og brenne og strekke seg og stikke.
  Domku vil bli spurt om hvor ranerne gjemte skattene og så videre. Du må være hard som en stein.
  Her torturerte de en speidergutt. Bødlene brente den skallede mannen levende. Men Sanka ga ikke bort plasseringen av opprørsavdelingen. Og så døde han martyrdød.
  Vil Domka tåle det og ikke stønne. Og enda mer for å gi ut stedet hvor skattene er gjemt.
  Så kom natten og jenta ble dratt fra kjelleren. Avhøret startet hardt. De la den umiddelbart opp på stativet. De hevet jenta til taket, torturrommet var plassert i tårnet. Og det var høyt under taket. Da tauet ble løsnet, fløy krigeren ned. Sterke muskler og sterke leddbånd av jenta viste seg. Domka stønnet sakte av uutholdelig smerte, men holdt tilbake skriket.
  Så rev bødlene bort burlapen fra henne.
  Og de begynte å slå av all kraft med pisk. Den sterke huden til jentehelten bukket ikke umiddelbart under. Bødlene prøvde med stor kraft. De slo fra alle kanter. Jentas kropp svaiet.
  Hovedpineren beordret:
  - Fiks bena!
  De nakne lemmene til jenta ble klemt fast i blokken. Og så hengte de lasset. Domkas muskuløse kropp ble spent.
  Bødlene økte vekten. Og glødende ledning ble tatt ut av peisene.
  De begynte å piske jenta med brennende metallstrimler.
  Domka bet tennene hardere sammen. Hun pustet tungt. Avlastningspressen sviktet av smerte, men jenta var stille.
  Yuri Dolgorukov så på dette... Han følte seg litt irritert over at offeret ikke skrek og sto stille. Likte figuren.
  Guvernøren ga personlig ordren:
  - Og nå stek jentas bare hæler!
  Bødlene plasserte en bunt svovelvåt børsteved ved føttene til krigeren. Og de satte fyr på det. Flammen slikket de kvinnelige hælene rovdyr. Donkas såler var grove, som de til en bondekvinne, men fortsatt i live. I tillegg har høvdingen de siste månedene hatt støvler, og hard hud på føttene ble litt myk.
  Smerten var vill og krigerens øyne spratt ut. Men hun var stille. Og det rant blod fra munnviken hans. Jenta begynte å puste enda hardere, og en blanding av blod og svette rant fra kroppen hennes.
  Det luktet stekt, som grillmat. Yuri Dolgorukov, irritert over tausheten til den fange, snappet selv rødglødende tang fra peisen. Og tok tak i jenta i jordbærvorten. Domka som svar nyter spyttet på guvernøren.
  Yuri begynte å slå med tang på brystet, brølte:
  - Knekk tærne hennes! Og slå hardere.
  Bødlene begynte å knekke fingrene med en glødende tang. En annen plageånd raket opp varmen under stativet. De slo jenta med ståltråd. Domka var stille, selv om det kostet henne en enorm innsats. Bevisstheten var lett grumset av vill smerte, men ønsket ikke å forlate krigeren. Hun holdt ut og holdt ut.
  På slutten stakk Yuri Dolgorukov en tent fakkel mellom bena hennes. Smertene gjennomboret med en varm nål, fra hælene til bakhodet. Og jenta mistet til slutt bevisstheten.
  Legen til stede ved torturen mumlet:
  - Nok for i dag! Hun føler ikke lenger noe.
  Guvernøren beordret i en hard tone:
  - Til cellen hennes! Vi fortsetter i morgen!
  Huset ble tatt av stativet, de tok på seg en sekk, på en fillete, brent, revet kropp og kastet den igjen i kjelleren. Lenkete hender og føtter.
  Jenta lå på det råtne strået. Hun kom til seg selv og kjente sterke smerter. Flere rotter sirklet allerede rundt Domka.
  Jenta var fortsatt sterk nok og fanget rotta med hånden. Knust. Så ignorerte hun smerten og sovnet.
  Hun drømte at Stenka Razin gikk inn i Moskva med hæren sin. Alle kongelige hærer er beseiret. En seier er vunnet. Og folket gleder seg når de møter kosakkene.
  Domka galopperer ved siden av ataman. Elegant, vakker, stolt.
  Og trommene slår, trompetene nynner. Seier og triumf for opprørerne.
  Huset våknet av raslingen fra slottet og grøsset. Det blinket gjennom hodet mitt: de vil torturere igjen.
  Men det var fortsatt tidlig. Fangevokteren kom med brød og en krukke med vann:
  - På tispa!
  Og han satte det slik at vann sprutet på kroppen til krigerhelten.
  Huset har reist seg. Brukte tær gjorde vondt, som skrubbsår og brannskader. Jenta spiste brødet. Jeg drakk litt vann og følte meg mer energisk. Hun rettet på fingrene, og trodde at den ødelagte brusken hennes ville vokse sammen og ingenting forferdelig skjedde. Hun vet hvordan hun skal fjerne brannskader og lege sår ved hjelp av en trylledrikk. Å ikke etterlate spor. Det viktigste er å tåle torturen, og så ... Domka husket utseendet til guvernøren og trodde at de ville torturere henne i lang tid og subtilt. Vel, ikke la henne knekke.
  Domka ble torturert hver dag i to uker på rad. Sant forsiktig og med litt forsiktighet. De brente, strakte, vred, slått, torturerte. De prikket med nåler, og løftet, slengte på stativet. De bare fotsålene ble stadig stekt. Jenta kjente smerte over hele kroppen. Salt ble helt på sårene hennes, noe som er veldig smertefullt.
  Til tross for dette ga ikke Domka opp. Ved hjelp av det hvite håret deres, som overmoden rug, saget de sjakler. Hun gjorde det stille, og konstant.
  Merkelig, men til og med herdet stål kan slipes ned med hår. Smerte bodde i deg Domke. Smerte er overalt, ingen blod er igjen, ingen årer uberørt av smerte. Da de brant og slo henne, kjentes noe annet. Men da lidelsen oppslukte hele vesenet, ble det sløvet.
  Domka var fortsatt en heroisk jente. Bødlene truet med at de ville brenne heksen, og det ville ikke bli noen human øks. Vel, hva Domka var klar for dette.
  Håpet om rømning forlot henne imidlertid ikke. Kanskje hun får tid til å klippe lenkene. Synd at vinduet bare er for smalt. Du kommer ikke gjennom det så lett.
  Kanskje bedøve fangevokteren og rømme i klærne hans? Hun er en stor jente, og vakten har en maske i ansiktet. Kanskje du kan komme deg unna? Selvfølgelig er det vanskelig å tråkke på forkrøplede ben, men det kommer.
  Bare for å håndtere kjedene.
  Her gikk overbøddelen av Samos inn i henne:
  - Hei skjønnhet!
  Huset svarte frekt:
  - Bøddelen har det ikke bra, så du dør!
  Samosa gliste.
  - Jeg tok med deg noe pent!
  Domka fniste og spurte igjen:
  - Og hvorfor hotellet? Varme kull?
  Samosa svarte med et glis:
  - Vil du leve?
  Huset klirret med lenkene og svarte med et smil:
  - For et spørsmål! Selvfølgelig vil jeg!
  Overbøddelen sa:
  - Stor guvernør Yuri Dolgorukov tilbyr deg en heks som kan gi avkall på anathema Stenka og kosakkrøvere. Omvend deg og kongen vil forbarme seg over deg. Du vil bli dømt til hardt arbeid, men du skal gå til guvernørens eiendom, hvor du skal leve som en prinsesse!
  Huset fniste og sa:
  - Og hvor gjemmer jeg skattene, vil de ikke spørre meg?
  Samosa svarte høflig:
  - Sysselmannen har nok av sin egen rikdom! Du vil være kjærlig med ham, du vil motta både liv og lykke. Og så ... I morgen venter en brann på deg. Dessuten vil brannen gå sakte og du vil ikke bli brent umiddelbart. Du vil lide i flere timer, naken foran mengden. Og så blir asken din blandet med hestegjødsel og gjødslet med den på jordene. Forståelig nok?
  Domka smilte igjen, til tross for den brutale torturen, overlevde alle tennene hennes, og sa:
  - Vil at jeg skal være kjærlig med min plageguvernør? Hvor mange ønsker han har!
  Samosa bemerket dystert og senket stemmen:
  - Hvis jeg var deg, ville jeg vært enig. Du kan ikke løpe fra en brann.
  Domka nikket og klirret med lenken hennes:
  - Det er logisk... Omfavnelsen av en annen mann eller en flamme. Og det er fortsatt uvisst hvem som vil være på toppen ...
  Jenta klappet i hendene og svarte:
  - Jeg er klar til å være kjærlig med guvernøren. Men jeg vil ikke gi avkall på Stenka Razin og kosakkene! Spesielt offentlig!
  Samosa trakk på skuldrene og sa:
  - Men da vil ikke suverenen kunne benåde deg. Og så... Dette er bare ord. Opprøret er allerede slått ned. Stenka Razin er i fangenskap og vil snart bli henrettet. Og nå blir han torturert akkurat som deg. Og avståelsen din spiller ingen rolle!
  Domka med et trist blikk spurte:
  - Kanskje la meg tenke?
  Samosa svarte med et misfornøyd blikk:
  "Brenningen din er planlagt til i morgen." Du må maksimalt gi svar innen overmorgen. I mellomtiden... Vil du overnatte i en ren myk seng og uten lenker?
  Domka ristet stolt på hodet, det hvite, litt gylne håret ble skitnere, men ikke et eneste grått hår dukket opp. Jenta svarte hardt:
  - Jeg foretrekker fangehullet. Hun tenker bedre!
  Samosa plystret.
  - Vel, du er stolt! Du ser sjelden en slik mann! Du vet, jeg foreslår at du spiser som et menneske. Styrk styrken din. Og så avmagret på brød og vann.
  Huset humret og svarte:
  - Vel, du kan spise! Her griper ikke prinsippene mine inn.
  Den assisterende bøddelen dukket opp. Han tok med et brett med helstekt gås, en pai og et glass vodka.
  Huset humret. Og muntert sa:
  - Slike fester at du ikke vil dø!
  Assistenten mumlet:
  - Jeg ville tenkt på sjelen!
  Domka nikket samtykkende og tilsto:
  - Ja, jeg var sammen med menn, og mer enn én gang. Inkludert Stepan Razin selv. Så helvete venter på meg uansett.
  Den sultne jenta tok paien og en ganske stor gåsstek. Begynte kraftig å gnage kjøtt.
  Samosa spurte jenta:
  - Tror du dette helvete eksisterer?
  Domka bemerket logisk:
  - Hvis det finnes plager i denne verden, hvorfor skulle de da ikke være i en annen verden?
  Samosa sukket og stakk haken med knyttneven.
  - Logisk... Jeg kan se bøddelen i helvete.
  Huset humret og foreslo:
  - Og hvorfor? Du følger bare ordre. Jeg har også drept folk. Kjempet for sannheten... Sannheten er relativ! Hvis du fjerner noen bojarer, vil de samme kosakk-atamanene i morgen bli verre enn de tidligere adelene! Noen ganger tenker du, hva er lykke?
  Samosa foreslo, enkelt og rasjonelt:
  - Lykke er alltid relativ! Her er du sulten på å spise en gås og for øyeblikket er du glad!
  Huset nikket samtykkende.
  - Ja det er sant! God gås... Er det slik de alltid mater de dødsdømte?
  Samosa svarte motvillig:
  - Som når. Men selveste guvernøren Dolgorukov lover deg et søtt liv i hans regi. Og du spiser selv og gleder deg!
  spurte Domka med et smil og en innbydende tone:
  - Kan Stenka Razin bli benådet?
  Samosa ristet på hodet.
  - Ikke! Han er en for stor kriminell!
  Domka foreslo da:
  "Kanskje jeg vil nekte benådning hvis vi, sammen med Stepan, blir henrettet med én øks.
  Samosa ristet negativt på hodet.
  - Nei... Sysselmannen trenger det ikke! Lat som om du elsker ham, ellers kan en slik utspekulert kvinne som deg alltid rømme!
  Domka fortsatte å tygge på fuglen og paien. Hun snuste på et glass vodka. Jenta likte imidlertid ikke å drikke. Og sang lystig:
  - Alt er umulig, det er mulig, i universet blir vi testet bare i oppbyggelse!
  
  PASSION FOR JEANNE DARK
  Under sortien lukket forræderne med vilje porten for å la jenta stå utenfor. Og hun, avskåret med en håndfull mennesker, kjempet desperat. Utvilsomt ville Maid of Orleans ha falt i våpen, hvis ikke for den kategoriske ordren til hertugen av Burgund - å ta heksen i live.
  Jeanne ble alvorlig såret av et spyd i skulderen, hun hadde dype riper i ansiktet, og en heftig støt i pannen. Såret av en pil og høyre hånd. En sterk bicep ble gjennomboret.
  Og hun ble kledd av til de nakne, etterlot seg bare i hjemmespunne filler, de lenket henne i hendene med lenker, og dro opp toppen. De bare føttene til Maid of Orleans, med bare bare tær som berører det kalde steingulvet, runde hæler vendt opp til toppen. Og hun selv hang faktisk på stativet. Smertene i den sårede skulderen og skuddet gjennom armen var forferdelig. Likevel klarte en sterk, atletisk jente, som bet tennene hardt sammen, å holde tilbake stønn - selv om smertene var på nippet til å miste bevisstheten.
  Jeannes hår viste seg uventet å være blondt, selv om hun vanligvis ble malt som brunette eller rødhåret. Halsen er kraftig, ikke feminin, men brystet er utviklet, som musklene til en sterk kropp. Selvfølgelig fastet hun nesten ikke, da det er vanlig å skrive om henne i bøker. Men nå gav de henne ikke mat og ga henne bare å drikke for at hun ikke skulle dø. For en såret jente er en slik suspensjon en ekte tortur.
  Hertugen av Burgund besøkte Joan bare den tredje dagen. Den sterke jenta, til tross for sine vridde ledd, pustet jevnt. Dessuten begynte til og med et dypt sår på skulderen å bli bedre, og på biceps lukket det seg. Det var så mye vitalitet i denne jenta. Rotter snurret rundt hennes grasiøse og sterke bare føtter, men ingen turte å bite.
  Hun så på hertugen med klare øyne. De leser verken smerte eller frykt, men bare dyp forakt. Hertugen ble flau og uttalt høflig.
  - Unnskyld meg, Milady Jeanne. Jeg visste ikke at du ble behandlet så grusomt.
  Og hertugen ropte. "Fjern lenkene hennes og eskorter oss til et mer verdig sted.
  Faktisk er æren selv veldig motvillig til å være i et kaldt, fuktig og, viktigst av alt, stinkende fangehull.
  Kjedene ble fjernet fra Jeanne, og til tross for den forferdelige smerten som gjennomboret henne da jenta senket hendene, rykket ikke orleansjomfruen, til hennes ære, engang. Bare pupillene utvidet seg kraftig, og viste hvor smertefulle hennes brutalt vridde ledd var.
  Duke lot Jeanne gå foran. Jenta gikk selvsikkert. Hun gikk ned litt i vekt, men forble muskuløs og sterk. Nesten like høy som hertugen, og med tanke på at han har på seg hæler, så kanskje til og med litt høyere enn ham. Selvfølgelig er ansiktet hennes vakkert, men smilet hennes er for hardt og maskulint.
  Da han gikk ovenpå, tilbød hertugen vennlig å spise og drikke dyr og lagret vin. Hushjelpen vasket på sin side føttene til Jeanne og tok med tøflene hennes. Men de var små. På grunn av den grasiøse og meislede formen virket de solbrune bena til den fremtidige helgenen mindre enn de faktisk var. Jeanne nektet imidlertid plutselig å bytte klær, og erklærte rimeligvis:
  "Hvis jeg er en fange, vil filler gjøre for en fange. Og hvis en gjest, så har jeg rett til å forlate slottet!
  Hertugen av Burgund beordret tjenerne til å dra. Personlig, ved å helte Jeanne i en bolle og tilby snacks, erklærte han:
  - Tro meg! Virkelig, jeg er fangen din!
  Krigerjomfruen smilte og nippet til begeret sitt. Så spiste hun et stykke rådyr og la merke til:
  "Du er ikke den første mannen jeg har tatt til fange!"
  Hertugen foreslo en skål, og sa deretter:
  - Mine rettigheter til tronen er ikke dårligere og overgår til og med de som Karl har.
  Jeanne smilte nedlatende og sa:
  - Vil du klatre inn i stamtavlens villmark? Som om datteren til Filip den lange gir familien din rett til den franske tronen?
  Hertugen av Burgund ristet kraftig på hodet og bekreftet:
  - Ja sikkert! Tross alt sier den saliske loven at landet rett og slett er delt mellom sønnene i familien, og det har ingenting med tronfølgen å gjøre!
  Jeanne bemerket logisk:
  - Så er det en gren fra Ludvig den Grumpete. De har enda flere rettigheter til tronen!
  Hertugen protesterte, om enn lite overbevisende:
  - Og at Joan, kammeret for jevnaldrende fratok retten til tronen. Inkludert på grunn av tvil om opprinnelsen.
  Orleansjomfruen humret og viste sin lærdom:
  - Så Salic-loven ble godkjent av Chamber of Peers.
  Argumentasjonen var sterk. Hertugen ringte igjen tjenestepikene og krevde mer seriøs mat. Det ser ut til at Jeanne ikke er så enkel som hun ser ut. Og dette er ikke bare en dyktig og sterk ung bondekvinne som ser ut som en dyrkbar hest. Dette er en mye mer utdannet person, om enn i politikk.
  En forførende tanke på tortur fløt gjennom hodet mitt. Men jenta, som han nettopp hadde sett, var veldig flink til å tåle smerte. Og han trenger Zhanna, først av alt, som en alliert.
  Hertugen ga Jeanne noe å spise, og kom så inn fra den andre siden:
  "Hvor urettferdig kongen behandler deg. Du har gjort så mye for ham at du fullt ut har fortjent tittelen hertug. Men du er fortsatt en fattig bondekvinne. Du adlyder hæren, men det er ingenting for sjelen!
  Jeanne sa trist:
  - Hellige nøyer seg med lite!
  Hertugen lo noe tvangsmessig og sa:
  - De fleste av helgenene og pavene er pengegrubbere, som ennå ikke er søkt etter. Og for eksempel kardinalene..... Du vet fortsatt ikke livet!
  Jeanne svarte forsiktig:
  "Tro meg, jeg vet like godt som deg, hertug. Og denne kunnskapen gir meg ikke glede!
  Hertugen ønsket mer klarhet:
  - Men du er enig i at du ikke skylder kongen, og du har ingen forpliktelser overfor ham?
  - Nei til Kongen - Ja til Gud! - Svarte enda mer inspirerende tåke Zhanna.
  Hertugen svarte med et smil:
  - Og Gud vil ha fred. Og verden vil heller bli etablert av vår tallrike og sterke familie, og ikke av Valois. Spesielt for oss Storbritannia. Bare vårt dynasti kan forsone seg med det!
  Jeanne sa med uventede følelser:
  - Jeg valgte Carl ikke fordi han er bedre enn deg. Og jomfruen tar valget en gang for alle! Og martyrdøden er mye bedre enn svik!
  Hertugen ble nesten kvalt. Han drakk mer vin og tømte begeret til slutt. Sinne fylte ham. Trusselen fulgte.
  - Jeg vil beordre deg til å bli torturert!
  Jeanne svarte hardnakket:
  - Det finnes ingen større tortur enn å lytte til løftene dine!
  - Faen henne! - Hertugen beordret truende og tjenere og bødler, som allerede så frem til underholdning, brast inn i rommet.
  
  Ellers kunne det ikke være det: hertugen av Burgund beordret torturistene til å bryte den av. Et veldig rikt fangehull med forskjellige torturinstrumenter. Og en bøddel fra Spania, halvt maur. Men han snakker anstendig fransk:
  - Er dette lederen av froskenes hær? - Den mørkhudede kjeltringen lo øredøvende og la merke til det. - Gode pupper, brystvorter som jordbær, sterke lår - akkurat passe for en pisk og et stativ!
  Jeanne Darc fnyste bare foraktfullt: Før hun førte henne til bøddelen, ble Maid of Orleans strippet og grundig gjennomsøkt. Det er ikke særlig hyggelig når skitne, mannlige hender kjenner hele kroppen, og til og med klatrer inn på intime steder og rynker dem grovt. Jeanne d'Arc, som inntil nylig var underordnet titulerte personer, følte seg ekstremt ydmyket. Bandasjen ble revet fra henne og et dypt, riftet sår gapte på skulderen hennes. Hun forårsaket litt smerte. Bøddelen så på henne med glede, det vil være mulig å slå ut ytterligere lidelse fra jenta på grunn av skade.
  Torturisten mumlet med sine tykke lepper:
  - Hva! La oss starte med stativet! Eller vil du fortelle oss noe?
  Jeanne d'Arc kikket inn i hjørnet: der satt to skriftlærde, klare til å skrive ned hvert sitt vitnesbyrd. I nærheten var en lege og flere assistenter til bøddelen. Stativet var forberedt på forhånd. Med en fast stemme sa Maid of Orleans:
  - Skriv følgende!
  De skriftlærde begynte umiddelbart å skrive. Jenta ropte:
  - Duke of Burgundy rund tosk! En skjerpet stake venter på ham!
  Den mauriske bøddelen slo henne i ansiktet:
  - Nok! På stativet en vågal jente.
  Løkken fanget hushjelpen fra Orleans' muskuløse armer og begynte å reise seg og vri leddene hennes. Smertene i den sårede skulderen var forferdelige, men den ubøyelige Jeanne klemte frem et smil. Selv om beinene hennes, brede for en ung jente, knuste av en skarp rystelse, rykket ikke en gang en muskel i det vakre ansiktet hennes.
  Hendene vridd i leddene, barbeint grasiøse, jentete føtter fra bakken. Den legendariske jenta hang i lufta. Bøddelens assistenter sikret umiddelbart en tung last på føttene.
  Bøddelen så nøye på liket av offeret. Fra den forferdelige smerten i skulderen sviktet avlastningspressen, den muskuløse jenteaktige, solbrune kroppen, atypisk for middelalderen, begynte å svette. Ja, hun kjenner smerte, men hvilken utholdenhet må til for å smile hvittann samtidig.
  Torturisten spurte:
  - Nevn navnene på assistentene dine i den burgundiske leiren!
  Zhanna svarte med å spytte. Bøddelen, selv om han ble truffet, rørte seg ikke en gang, et smil spilte på det stygge, skjeggete, nesten svarte ansiktet hans:
  Så vi leker dumme. Ok jente, jeg skal hjelpe deg.
  Bøddelen tok frem en ramstang og stakk den inn i såret, hvorpå han begynte å vri seg. Jentens ansikt ble rødt, svetten begynte å renne av og dryppe fra det, musklene trakk seg ufrivillig sammen, pusten var tung, periodisk, som etter en lang løpetur. Men overraskende nok forlot ikke smilet leppene hennes.
  Bøddelen boret til slutten, og trakk den deretter skarpt ut: pupillene i øynene til Maid of Orleans smalnet, men smilet ble enda bredere!
  - Sterk kvinne! En ekte helt! Det er greit, jeg får deg til å skrike. - Torturisten begynte å varme stangen på en blekrød ild, assistenten til kataen fjernet tangen fra flammen. Den bitende delen ble rød av varmen.
  Den modigste personen mister kanskje motet, men Jeanne så på det som om et bord med tallerkener stod foran henne.
  Bøddelen, gudløst falsk, sang:
  - Damebein, stek litt!
  Torturisten tok tangen i hendene og berørte det glødende jernet til jentas runde, lett støvete hæl. Han valgte de mest følsomme stedene ved foten av Maid of Orleans. Lukten av brennende kjøtt strømmet gjennom rommet. Bøddelen trakk ham med nesen:
  - Det er veldig fint!
  Torturisten handlet forsiktig og fordelte brannskadene jevnt over hele sålen. Når varmen er for sterk, brenner den ikke bare huden, men også nerveendene, så i dette tilfellet er det nødvendig med stor dyktighet for å forårsake smerte. Jeanne oppførte seg heroisk, uttalte ikke et stønn, noe som gjorde vondt i øynene og dryppende svette, men et smil spilte i ansiktet hennes.
  Bøddelen begynte i mellomtiden å knekke fingrene.
  - Forsiktig, jenta di blir veldig fornøyd!
  Jeanne sa med forakt:
  - Og hva? Som mann kan du ikke!
  De lange armene til bøddelen var sterke. Det knitret i fingrene, torturisten begynte med lillefingeren. Når varmt jern knuser negler og fingre, er det monstrøst. Et knas høres. Jeanne prøver å rykke, men bena hennes er sikkert lenket, og hvert ledd i kjedet er tykt som en stortå. Selv musklene hennes, herdet av bondearbeid og tunge kamper, er ikke i stand til å bryte slike sterke stållenker.
  Etter å ha brukket lillefingeren gryntet bøddelen heller:
  - Jeg har det bra fyr! Du er en jente, du fanger glede!
  Jeanne fnyste stoisk.
  - Ikke verst, men strykejernet er for kaldt!
  Bøddelen svarte:
  - Det er greit! Jeg skal steke deg!
  Torturisten brøt sakte og vred langfingeren rundt aksen. Vakre fingre til orleans jomfru, lange, jevne, grasiøse. Beina er sterke, det er ikke lett å knekke, og bøddelen svettet til og med av innsatsen. En svetteperle trillet av den skrånende pannen hans og falt på den glødende tangen. Beina til en ung og sterk jente lukter veldig godt. Slik kjærlighet er en stor glede. Og tortur er enda bedre. Nå er det stortåa på barfoten som står for tur. Sannheten er at det ikke er nok å bryte.
  Jeanne gjemte sin angst og bjeffet sint:
  - Vel, så svakt! Du kan ikke knekke et bein!
  Bøddelen svarte gråtende:
  - Nei ingenting, du vil hjelpe!
  Den enorme hjelperen til torturisten skled en spesiell enhet. Tommelen klemt, en sprekk ble hørt. Fingeren brakk, bøddelen sa fornøyd:
  - Og nå venstre bein!
  Prosessen med tortur er veldig hyggelig. Bein åh som de sprekker, og til og med brent hud brenner. Den legendariske jenta holder ut, og rakk til og med tungen ut og erter flayers.
  Bøddelen med anstrengt kjærtegn sier:
  - Hvis du tilstår alt, forråder dine medskyldige, vil vi stoppe torturen og vi vil behandle deg.
  Jeanne, i den likegyldige tonen som ble gitt henne med så vanskeligheter, svarte:
  - Hva er din smerte for meg!
  Etter å ha knekket tærne, ønsket bøddelen å holde hender, men legen stoppet ham:
  - Det vil være nødvendig for denne tispa å signere noe annet, for eksempel anerkjennelse av hertugen av Burgund som konge av Frankrike, så la hendene være i fred.
  Bøddelen var lett enig:
  - Ja, la oss la det stå til dessert! Og nå skal vi slå henne med en pisk!
  Torturistens assistent tok ut en pisk fra flammen, fra tynne hvite lenker fra brannen. Jeanne myste med øynene og ropte ironisk:
  - Vel, dette er et flott bad!
  Bøddelen svarte med et glis:
  - Vakker kost! Du vil bli veldig fornøyd og du vil bli gal!
  Kat svingte og slo. En krampe gikk gjennom Zhannas kraftige kropp.
  - Liker du?
  Hushjelpen fra Orleans svarte med stemmen for lav for en jente:
  - Og hva? Fint! Bare her er slaget svakt!
  Fanatikerens assistent slo inn igjen. Bøddelen sa, som med en syngende stemme:
  - To-ah-ah!
  Nok et slag, og en melodiøs nedtelling:
  - Tre! Fire!
  Jenta anstrenger magemusklene, hun vil slå bøddelen, men hun får ham ikke.
  - Kom nærmere meg! Jeanne skriker.
  Flayer erter henne:
  - Ja, du er så flink!
  Gradvis blir ryggen, skuldrene og baken, den mest kjente krigeren gjennom alle tider og folkeslag, til et kontinuerlig blodig rot dekket med brannskader. Til tross for den uutholdelige plagen, ser Jeanne fortsatt sta, og neste spørsmål:
  - Fortell meg hvor du gjemmer skattene som er stjålet fra oss? - Brøler som en snøleopard:
  - I spytteskjegget ditt!
  Bøddelen tok igjen den glødende tangen og grep henne i den skarlagenrøde brystvorten på brystet hennes, snudde den grovt rundt!
  Maid of Orleans, ristet av seg en blodig svette, presset ut av seg selv:
  - Raffinert kjærtegn!
  Bøddelen fortsatte torturen med det andre brystet. Plutselig ristet Zhannas blonde hode og hun mistet bevisstheten.
  Legen skrek forskrekket:
  - Tilbakelent!
  Bøddelen la hånden mot nakken hans:
  - Vel nei! Hjertet slår selvsikkert! Fortsette?
  Legen ristet på hodet.
  - Nok for i dag! Det er ikke noe oppholdssted på den. Jeg tror ikke du får noe fra henne.
  Bøddelen nikket med utilslørt irritasjon.
  - Jeg skrek aldri! Sterk karakter, selv om kvinnekroppen er veldig smertefull. Men musklene hennes er som en veldig sterk mann.
  Legen sa stille og til og med rundt seg:
  - Engelskmennene dømte henne til å brennes på bålet. Denne djevelen burde ha nok styrke til å klatre på stillaset på egenhånd. Vask derfor Jeanne og plasser henne i den mest bevoktede cellen under tung vakt, i lenker.
  Bøddelen nikket ivrig.
  - Her er alle soldatene nye vakter, leiesoldater. Etter personlig ordre fra hertugen av Burgund ble alle franskmennene erstattet, så Jeanne vil ikke ha noen medskyldige! Vel, da, under forsterket eskorte, vil vi ta henne bort og brenne henne på det sentrale torget. Å, hvor jeg vil bli glad for å bringe fakkelen til disse lekne, men så forførende beina.
  Legen svarte kaldt:
  - Hvis Zhanna skriver under på de nødvendige papirene, så vil hun dø raskt. Ellers vil ilden gå sakte og gradvis sluke den vakre kroppen hennes!
  Jeanne kom til fornuft og hvisket sint:
  - Ikke vent!
  Som svar tok bøddelen en fersk, glødende tang og tok skarpt tak i det åpne såret i skulderen med den. Han klemte hardere: Jenta mistet igjen bevisstheten. Hun ble overfylt med isvann. Så tok de den av stativet. Bøddelen mumlet:
  - Vel, kjerring! Jeg vet ikke hva annet jeg skal tenke! Kanskje voldta henne med et varmt brekkjern?
  Legen ristet negativt på hodet.
  - God idé, men hertugen av Burgund har funnet på noe bedre. Hun, en hellig jomfru, vil før hun blir henrettet foran hele mengden, bli voldtatt av dine to assistenter. Dette blir en veldig sofistikert hevn!
  Bøddelen klappet i hendene.
  - Ja, det er så herlig! Og jeg får se?!
  - Hele byen får se! - Legen lovet.
  Bøddelen danset:
  - Å, du er rødglødende tang, og glødende nelliker på flammen! Jeg liker virkelig å plage jenter og bukke lavt for hertugkongen i beltet! - Støvler, smidd med jern, trommet tøft på steingulvet.
  Jeanne ble ført til fangehullet, og da hun forlot i stående stilling, ble hun lenket til et kors. Og rundt sette opp en pålitelig vakt!
  
  EDMOND DARTAGNAN OG JULIAN DETTE
  I en drøm så gutten Edmond D'Artagnan noe uvanlig...
  Her var han ved siden av den frafalne Julian. Den berømte romerske keiseren i slaget med parthierne falt i en vanskelig situasjon. Men Cæsars arvinger kjempet modig og drev parthierne tilbake. Men keiseren selv var omgitt av en liten avdeling, som desperat prøvde å bryte gjennom til sin egen.
  Edmond Dartagnan hoppet ut på den varme sanden. Terminatorgutten skjønte umiddelbart at dette ikke var helt en drøm, spesielt siden de ennå ikke helt grodde blemmene på sålene verket. Men det er ingen tid til å krangle - keiseren bør reddes!
  Guttevakten skjøt ned fem parthiere som allerede hadde beleiret keiseren med ett slag i et hopp. Så tok Oliver Twist opp begge sverdene veldig behendig og begynte å skjelle ut. De fire første persiske krigerne falt med hodet avskåret. Så kastet gutten dolken med bare fingrene, og den vred seg midt i flukten og skar strupen på tre bueskyttere.
  Dartagnan Edmond utbrøt gledelig:
  - Det er en mannskamp!
  Så gikk han til en avgjørende offensiv. Sverdsvingene hans var som en gressklipper. De kuttet ned alle på rad, og dissekerte lemmene til perserne. Her er en stor leder av parthierne som prøver å få keiseren selv til å miste hånden. Og så hodet.
  Edmond Dartagnan kastet fem dolker fra dreieskiven med føttene på en gang, og mejet ned en hel rekke med bueskyttere. Så ropte han:
  - Lykketime! Det er på tide å leke!
  Og sverdene hans ga en hårklipp til den parthiske hæren. Lederen for hæren, kongen av Persia, Indemon, klekket ut zenkiene. En halvnaken, muskuløs gutt kuttet ned alle på rekke og rad og strødde alle tilløpene til Julian med lik. Aldri før hadde herskeren av Parthia sett en så voldsom fighter. Og det faktum at dette bare er en skjeggløs ungdom inspirerte til alvorlig frykt.
  Plutselig bestemte de virkelig hedenske gudene seg for å hjelpe det gamle Roma, og i stedet for å trekke seg tilbake, returnerte Julian religionen til sine forfedre til jorden! Og nå er det enten Hercules eller sønnen til Hercules som kjemper mot den parthiske hæren.
  Og Dartagnan Edmond ble mer og mer rasende. Han kastet tunge og skarpe gjenstander. Han stakk og knuste fiendene til det gamle Roma, og sverdene hans virket som uimotståelige lyn. Terminatorgutten inspirerte resten av romerne. Roper: Hercules! Herkules med oss! De stormet mot parthierne og doblet styrken sin tre ganger. Keiseren selv kjempet.
  Julian var bare litt over gjennomsnittlig høyde, men godt bygget og kjekk. På det tidspunktet han døde var han bare trettito år gammel, og det er ikke kjent hva som ville ha ventet Romerriket hvis den frafalne hadde levd i mer. Men nå ser det ut til at parthierne har flyttet tilbake og begynte å trekke seg unna.
  Og resten av den romerske hæren la til varme. Kong Indemon prøvde å snu kampen, og med tusen utvalgte udødelige gikk han inn i kamp. Men dette var hans fatale feil.
  Edmond Dartagnan trakk oppmerksomheten til en veldig stor en - høyere enn Ratslayer, høyden som en mann, med krone og skuldre, som en garderobe i gyllen ringbrynje. Og gutten, som så hvordan de lytter til ordrene fra denne herskeren, forsto: det er på tide å handle. Og han tok opp buen som ble sluppet av perseren. Han trakk den raskt med foten, slik at buestrengen nesten sprakk. Og så slapp han en pil som mentalt fulgte flukten hennes.
  Og et stikkende stikk brøt den hovmodige kongen av Parthia i nakken og brakk halspulsåren. Og en enorm vekt på halvannen, eller til og med to centners, styrtet linjalen fra en trekkelefant.
  Kongens død, selvfølgelig, et knusende slag for hæren. Spesielt da den yngre arvingen prøvde å ta kommandoen, da Edmond Dartagnan sendte en pil mot ham. Som et resultat viste denne motstanderen seg å være en gjennomboret skorpion. Romerne, som så keiseren skynde seg inn i kamp, ropte nå: Apollo, Apollo er med oss!
  Og Edmond Dartagnan slo parthierne med hendene og bare barnslige føtter, ved å bruke teknikker som han leste om i en kinesisk bok oversatt til latin.
  Og denne barbarhæren ble til en engrosfly. Nå forfulgte romerne Parthia og i denne rasen av ulver var det ikke snakk om tilgivelse og barmhjertighet. Ve dem som flykter, og ve dem som flykter fra romerne dobbelt.
  Den østlige hæren smeltet foran øynene våre, og de latinske regimentene, legionene og kohortene var ubønnhørlige. Jern og sterk, de knuser og river alt, og dreper adelen...
  Gutten derimot, blinket med bare, rosa hæler, og drev en mølle med sverd og hugget ned fem motstandere på en gang.
  Fullstendig seier. De overlevende parthierne faller på kne og ber om nåde.
  Edmond Dartagnan nærmet seg etter oppfordring fra keiseren. Han så kjærlig på ham. I eldgamle tider er folk litt lavere enn i senere århundrer, og i en drøm forestiller gutten seg å være eldre i alderen. Så, etter romerske standarder, ser gutten Dartagnan ut til å være fjorten, femten år gammel. Det vil si at det allerede kan betraktes som en mann, om enn uten skjegg. Julian så på ripene og blåmerkene og spurte med et bredt smil:
  - Du er en gud?
  Edmond Dartagnan svarte ærlig og rettferdig:
  - Jeg er menneskelig!
  Julian sukket tungt og svarte også oppriktig:
  - Det er synd ... Veldig lei meg!
  Dette gjorde terminatorgutten sint, og han svarte hardt:
  - Det er ingenting å angre på! Dette høres stolt ut!
  Julian nikket godkjennende og klappet gutten på skulderen:
  - Bra sagt! Denne mannen høres stolt ut, og han må være stolt, og ikke leire i hendene på en pottemaker!
  Hæren mumlet i godkjennelse. Den marsjerende presten begynte å forberede en hedensk bønnegudstjeneste i anledning seieren. Julian bestemte seg for å gjenopplive de gamle kultene. En av dem er tilbedelsen av Jupiter, Mars og Mithra. Selv om det er klart at den hedenske troen må moderniseres. Ulike ideer har blitt foreslått her. Tross alt er det allerede en undervisning om Champs Elysees - et paradis for krigere og heroiske mennesker, forståsegpåere. Så hvorfor ikke gjøre det til offisiell doktrine. Du vil være underdanig til keiseren, du vil være i stand til å skille deg ut i tjenesten og du vil få deg et harem i den neste verden, og du vil feire edle fester der, og være evig ung og sterk! Så hvorfor eliten da læren om Kristus?
  Den stolte gutten Edmond Dartagnan, som heller ikke likte tradisjonell kristendom, tohjertet og grusom, sa:
  - Mennesket selv er sin egen lykkes smed, og han er sin suksess pottemaker!
  Julian rakte ut hånden til gutten, ristet den varmt og foreslo med all oppriktighet:
  - Vær min sønn og arving! Du er klok utover dine år, og du har overmenneskelig styrke!
  Etter det tok keiseren ut keiserens ring fra beltet sitt. Denne ringen bæres vanligvis av keiseren til den han velger å være hans etterfølger, og er vanligvis et tegn på adopsjon.
  Edmond Dartagnan satte ringen på pekefingeren og sa med entusiasme:
  "Jeg håper å være verdig til å bli keiserens sønn ..."
  Julian beseiret den parthiske hæren og beleiret igjen deres godt befestede hovedstad. Utseendet til Edmond Dartagnan ble møtt med glede. Den romerske keiseren kysset gutten og løftet ham med sterke hender over ham og sa:
  - Takk Gud! Jeg trodde allerede du var død!
  Edmond, som innså at sannheten ikke er så lett å forklare, stampet med bare føtter, svarte:
  - Ærlig talt, Deres Majestet er min ekte far, dette er Apollo og noen ganger tar han meg med til Olympus og til andre verdener slik at jeg ikke blir for vant til folk!
  Keiseren, med kallenavnet i den virkelige historien som en frafallen, ble overrasket:
  - Har du sett Olympus?
  Edmond Dartagnan, som alle intellektuelt utviklede gutter, elsket å komponere og bekreftet derfor lett:
  - Ja!
  Julian utbrøt i beundring:
  - Og jeg så Jupiter!
  Gutte-ridderen, smilende bredt med perletenner, svarte:
  - Min bestefar Jupiter hilser deg! Og ønsker deg suksess! Slik at Romerriket - erobret hele verden! Og hele universet!
  Keiseren utbrøt på toppen av lungene:
  - Takk gudene! Måtte de bringe seier!
  Gutten-arvingen tilbød seg umiddelbart å ikke utsette angrepet, siden området rundt var ødelagt og det var for vanskelig for de romerske troppene å få mat og drikke selv.
  Edmond, bevæpnet med den beste romerske buen, som han også forbedret, gikk på jakt. Det er bedre å tenke over angrepsplanen, se selve festningen og samtidig drepe fiender.
  Edmond Dartagnan skjøt på avstand mot en kriger med skarlagenrøde fjær på hjelmen. Som svar fløy skyer av piler mot gutten. Men den unge krigeren ga ikke den minste oppmerksomhet til dem: de nådde fortsatt ikke, og slo motstandere kjølig ut, og han selv, med et raskt skritt, nå og da, på løp, gikk rundt veggen.
  Byen var virkelig stor, ikke mye mindre enn Roma, og omgitt av høye murer. Trajan den store og mange andre erobrere kunne ikke ta ham til sin rett. Men her er faktisk hovedkraften til Parthia. Erobre henne, og ditt herredømme over Roma kan strekke seg så langt som til India.
  Gutten Edmond la merke til at murene i byen nesten overalt var store, tykke og taggete. For å ta en slik by trenger du mange lange trapper, og det er ikke sikkert du finner dem. Vernet er noe svakere, der byen vaskes av elven er det en stormfull bekk. Det er mulig å avlede elva, men det vil ta minst to måneder med hardt arbeid. Så hva er de andre måtene?
  For eksempel, spreng veggen og bryte gjennom bruddet! Den enkleste måten, men du trenger eksplosiver. Men ikke langt fra byen er det en imponerende skog. Og med litt dyktighet kan eksplosiver lages av ... sagflis, og tilsette de enkleste mineralene og salter til dem. Og med bare hæler kjente gutten at det var slike mineraler og salter i jorda.
  Det er best å undergrave den høyeste delen av muren, hvor det største antallet fiendtlige soldater har samlet seg. Nå vil parthierne angre på at de i det hele tatt våget å gå mot Roma.
  Edmond Dartagnan, etter å ha skutt fire kogger, vendte tilbake til leiren og informerte glad Julian:
  - Gudene fortalte meg hvordan jeg skulle ta festningen! Men la krigerne dine tjene ritualet vårt!
  Den romerske keiseren beordret strengt:
  - Adlyd sønnen min som du adlyder meg!
  Og hæren, som hadde sett Edmund Dartagnan i aksjon, bjeffet en hilsen til gjengjeld. Og gutten, Tsesarevich, ga aktivt ut ordre. Først må du først kutte ned trærne og finslipe. Og det vil vise seg å være en veldig kul dødelig styrke mot fiendene til det gamle Roma.
  Du må blande mye sagflis med mineraler, og så får du en kraftig bombe fra eldgamle tider. Det skal fungere mye mer effektivt enn krutt, og ikke verre enn nitroglyserin. Dette er virkelig terminator gutten unnfanget. Dessuten hogde Edmond selv ned skogen og malte tømmerstokker til skjold og sagflis.
  Den nakne, muskuløse overkroppen til gutten lyste av svette, og det så ut til at gutten var støpt i bronse.
  I troen på gudenes vilje, arbeidet den romerske hæren veldig vennskapelig, harmonisk og energisk. Sagflis og kraftige treskjold ble raskt bygget. Riktignok prøvde parthierne å gjøre en sortie.
  Edmond Dartagnan viftet glad med sine to sverd, og kavaleriet stormet ut av bakholdet. Et par tusen persere ble omringet. Gutteridderen knuller lederen deres med foten i kjeven, og tvinger ham til å miste mange tenner. Og så fungerte sverdparet hans som om de var barberhøvler. Og parthierne var i en pose, og omringet av den mest tapre hæren i verden.
  Ja, mange barbarer kjempet nå i den romerske hæren, men dette gjorde den sterkere og absorberte både friskt blod og nye kampteknikker.
  Edmond Dartagnan lyktes mer enn andre med denne kuttingen. Og med vilje falt ungen ned i store blodpøler for å sprøyte de romerske soldatene. Og de likte det, det viste seg at de mottar guddommelig nåde, styrke og lykke fra sønnen til Apollo selv.
  Like mange i Roma gledet seg over de gamle hedenske kultenes tilbakekomst. Og med stor glede ba de til Fortune og Jupiter.
  Terminatorgutten så ut til å bekrefte, og kutte perserne i to med ett sving, at troen til hedningene gir kolossale kosmiske krefter. Og at praktisk talt enhver person, hvis ønskelig, kan bli en gud, og utføre mirakler!
  Kristendommen virket på sin side for fiendtlig innstilt til livets gleder og derfor lite attraktiv. Dessuten, vil det fortsatt være det paradiset? Og så noen av dem som lever i det fjerde århundre den oppstandne Kristus?
  Ja, det er veldig vanskelig å tro på allmakten til en korsfestet, uheldig person, selv for et raffinert sinn. Og enda mer til barbarene, eller romerne, som verdsatte styrkekulten og som korset var en skam for. For den allmektige Gud å ydmyke seg til døden på korset - det virket i det hele tatt som galskap og å tro på slikt....
  Og gudene deres er enkle, forståelige, menneskelige... Og ingen ga seriøs motstand mot de gjenopplivede kultene!
  Og nå er riskrigerne, selv om halvparten av dem ikke er latinoer, men barbarer utfører entusiastisk ordrene fra keiseren og hans sønn og sønnen til Apollo.
  Om natten er det allerede forberedt nok sagflis og mineraler. Edmond Dartagnan ventet ikke til daggry, men beordret at vognen umiddelbart skulle flyttes til det sentrale punktet i fiendens forsvar.
  Og trofeet Parthian-hester stormet sammen med den dødelige lasten til kongenes tårn. De kjørte dem videre, brente hodestokken og bena med tente fakler og slag fra lange piske. Og selv om perserne åpnet for vilkårlig skyting inn i nattens mørke, var det allerede for sent.
  Edmond Dartagnan, for å øke stemmen sin, ropte gjennom et enormt messinghorn:
  - Måtte gudenes navn bli oppfylt! Måtte Jupiter hjelpe!
  Det eksploderte slik at til og med et par mil fra hodene til romerne slo hjelmene deres av hodet. Men parthierne led tusen ganger mer. Hovedskjermen fra eksplosjonsbølgen ble kastet høyere, og veggene hevet seg opp. Mange hundre persiske soldater ble drept på stedet, og enda flere forkrøplede ...
  Edmond Dartagnan, som også ble dyttet av eksplosjonen, falt på kne, men hoppet umiddelbart opp. Gutte-ridderen bjeffet igjen:
  - Og nå angriper venner! Til vår Guds ære Apollo!
  Og han skyndte seg først, blinkende barbeint, med støv klistret til blodet av guttehæler. Og bak ham stormet hele den romerske hæren, utallige, i alle fall, i et mareritt.
  Edmond Dartagnan var den første som nådde posisjonen til parthierne og klatret raskt under den kollapsede muren. Terminatorgutten var i stor begeistring. Han kuttet alle på rad, selv om det allerede var klart at parthierne hadde mistet evnen til å virkelig stå imot. Moralen deres falt, og alt ønske om å motarbeide romerne forsvant. Men likevel fortsatte utryddelsen, og det ble en skikkelig massakre.
  Terminatorgutten slo en av de edle perserne med sin bare hæl i haken og brakk kjeven og nakken. Han falt rett ned i gryten med kokende tjære som parthierne hadde forberedt på å helle på hodet til de angripende romerne.
  Harpiks sølt og flere persere, redde, falt også ned i grytene og ble stekt levende i dem.
  Oliver Twist, viftet med sverdene og skar gjennom en annen lysning, sang en hel ballade:
  Jeg er en ridder av Roma og sverdet...
  Herren har kalt meg til kamp!
  Verden fikk en bøddel med en gang,
  Og du bør prise Fortune!
  
  Bestemte meg for å gjenopplive den store drømmen
  Den mannen er blitt sterk som Gud!
  Og ble forelsket, visdom, skjønnhet,
  I hvilken rush av hjerter inn i metall er nedfelt!
  
  Nei, ikke en hedning, Cæsar var,
  Han kjente ikke sin like i rati ...
  Og Roma med strålende herlighet,
  Tross frykt-Satan!
  
  Alt vil bli til støv
  Men bare ånden er udødelig!
  Finn styrke i ord
  Som ikke forteller oss høyt!
  
  Tro meg, en person er ikke et lik,
  Det er det beste, lever alltid ...
  Strålen av herlighet har ikke gått ut ...
  Stjerne i kjærlighetens hjerter!
  
  Og hva er blod
  Hun gir oss liv...
  Ut av smerte er det kjærlighet
  Og hold på henne!
  
  Tro at du ikke er svak
  Og han var sterk i ånden!
  La slaven omkomme i kjødet,
  Vi tar hodelaget!
  
  Når du overvinner feighet
  Og den ville redselen vil gå til grunne ...
  Så svever du over takene,
  Gudene teller ansiktene!
  
  Olympus vil komme, tenne ilden,
  Og det blir lys...
  Men ikke rør den svake helten,
  Øyelegens klient...
  
  Som tråkker en liten orm,
  Selv er han verdiløs i hjertet!
  Og min store lidenskap
  Under halen to chips pepper!
  
  Kort sagt, Belobog kom,
  Jeg skal bli Apollo...
  Vi vil krysse ut nuller med en penn,
  Vi har millioner bak oss!
  Og for hvert slag av den muskuløse, Hercules-lignende gutten falt noen. Og perserne dunket på knærne og ropte hjerteskjærende om nåde.
  Hovedstaden i Parthia hadde falt, og det romerske flagget vaiet nå over den.
  Fangene falt på ansiktet og kysset de grasiøse sporene etter de bare føttene til gutteguden som utførte Herkules' arbeid.
  Edmond Dartagnan tok nøkkelen til Asia i sine sterke hender og gikk opp til keiser Julian. Han takket arvingen og ga den tilbake til ham og sa: "Ære til Apollo."
  Julian bygger en ny hovedstad. Edmond begynte også å drømme om alt som litt akselerert, som en film ... Her møtte han igjen keiser Julian. Det parthiske riket, som romerne hadde beseiret så mange problemer fra, og Julian, som allerede ble kalt den store, bestemte seg for å gjenopprette Babylon.
  Utseendet til Edmond Dartagnan, den navngitte sønnen til keiseren og som ble ansett som sønn av Apollo, ble oppfattet av romerne som et tegn på gudene.
  Foran gutten strødde Vestal-jomfruene roseblader. Edmond tråkket på dem med bare føtter, og stolt stakk ut brystet og marsjerte som en triumferende. Kronbladene kilte behagelig på de bare hælene, og stemningen steg av dette. Julian ristet guttens hånd, hardhendt etter militærarbeid, og sa:
  - Å min sønn! Jeg beordret fra skattene som ble fanget fra parthierne å støpe en gyllen statue for deg, og sette inn smaragder i stedet for øyne! Siden du er sønn av Apollo, så er du som selve guden for skjønnhet og militærkunst!
  Edmond Dantes svarte beskjedent og krysset armene over det muskuløse brystet til en sterk tenåring:
  - Jeg er akkurat som en gud, å være en mann!
  Julian nikket til den sterke gutten, som virkelig likte Apollo i ungdomsårene, og kunngjorde:
  - I din del og til ære for begynnelsen av gjenopplivingen av Babylon, vil vi arrangere gladiatorkamper!
  Edmond sa oppriktig:
  - Mindre blod! Våre guder krever ikke offer, men mot og tapperhet!
  Julian var enig i dette:
  - Måtte det være slik! Men de parthierne som ikke resignerte, må dø i gladiatorkamper for ikke å skape nye problemer for Roma!
  Edmond D'Artagnan, Jr. svarte på dette:
  La gudene bestemme deres skjebne! La kun kvinner og barn ikke delta i disse!
  Julian svarte tvetydig:
  - De som ikke er farlige for oss skal ikke delta i dødedansen!
  Statuen som ble støpt til Edmond D'Artagnan var enda høyere enn naturlig størrelse, og smaragdøynene brant. I hendene hans holdt gutteguden to sverd med stålblader og hjelter utsmykket med rubiner. Avlastningsmusklene var ganske konsistente med originalen.
  Så var det en overdådig fest, og allerede under festen ble den første gladiatorkampen holdt. To nøye vaskede og oljede parthiere kjempet. De angrep hverandre med sverd. Den større savnet flere slag av sverdet i brystet og magen, kollapset på sanden. Kampen viste seg å være flyktig, og nesten alle romerne, misfornøyd med et slikt utfall, vippet fingrene ned - gjør ham ferdig! Oliver avsto. Han ville ikke fremstå som grusom eller barmhjertig.
  Parthen uten et stikk av samvittighet knivstakk sin landsmann. På dette ble faktisk gladiatorforestillingene avsluttet. Først mot slutten av festen, da Julian, som Nero, sang en sang, ble soldatene igjen kalt til stadion. Denne gangen var det to tenåringer.
  De kjempet lenge nok, og påførte hverandre mange sår. Og til slutt, helt utmattet, gjennomboret de hverandres bryst med sverdene og frøs.
  Edmond stampet med bare foten og sa misfornøyd:
  - Du far lovet at det ikke skulle være barn i gladiatorduellen!
  Julian svarte bestemt og slo neven i bordet:
  - Og dette er ikke barn! De er allerede fjorten!
  Dette utfallet forårsaket en viss skuffelse blant romerne, og de ba ut de døde stridende.
  Edmond protesterte ikke. Selv vurderte han ikke fjorten år gamle barn. Hvis en gutt allerede kan være sammen med en kvinne, så er han ikke et barn!
  Ja, og i de dager i slike år i Gascogne giftet de seg og giftet seg. Antikken og middelalderen er ett!
  Gladiatorkampene begynte dagen etter.
  Parthierne kjempet mot hverandre. De ble rasende, kastet seg og knivstukket. Mye blod og svette ble utgytt.
  Allerede i det første slaget kjempet tjue mennesker på hver side. De som kom ut først med grønne lendeklede, og den andre med gule. Kampen fortsatte med varierende hell. De grønne vant, hvorav bare tre sto igjen på beina, og selv de ble alvorlig skadet.
  Den andre duellen viste seg å være litt mindre blodig enn den første.
  Denne gangen var det femten mann på hver side. Noen i oransje bandasjer, andre i blått. Tunge støvler klirrer mot sanden. Gladiatorene selv er halvnakne, mange er hårete, så opptoget er ganske barbarisk og anspent. Orange så ut til å være sterkere, selv om kampen generelt viste seg å være konkurransedyktig. Det var en hardnakket utveksling av slag, blod dryppet.
  Begge sider svaiet som en bølgebris.
  Orange viste seg å være sterkere, hvorav fem krigere sto på beina. Og de blå som var hauger, men ble drept, romerne tilga dem ikke.
  Kampene var i full gang. Her for eksempel tre løver og fem parthiere med stumpe sverd. Badehuset viste seg å være blodig... Denne gangen smilte lykken til løvene, bortsett fra dyrene også, og sverdene ble gitt til fangene korte, rustne og ikke skjerpet på lenge.
  Så gikk tenåringer inn i ringen, bare bevæpnet med dolker. Det var så mye skrik, skrik, biting. De flettet seg sammen i en omfavnelse og stakk hverandre med spissene sine, buttet, sparket. Guttene var så rasende at de ikke en gang så på hvem som var på hvilket lag. De bare drepte hverandre, lemlestet og avsluttet på stedet.
  En av dem rev til og med den andres hjerte ut av det muskuløse brystet hans, noe som førte til at sistnevnte døde av et alvorlig smertesjokk.
  Hvor vanskelig og ekkelt det er, men samtidig blodig spennende. Når du opplever en blanding av spenning, nytelse og samtidig ekkelt, når nakne, svette, blodige og kuttede tenåringer plager og biter hverandre med våpen.
  Og i eldgamle tider blir mange barn født, og et stort antall gutter deltar i gladiatorkamper. De er mindre verdifulle varer og er ikke så ynkelige. Ofte kjemper unge slaver helt nakne, og alltid barbeint.
  Kvinnelige gladiatorer er også nesten alltid barbeint, bortsett fra de mest kjente av dem. Slike jenter tar på seg elegante sandaler for å understreke deres høyere status.
  Slaver skal ikke bruke sko før i voksen alder, bare i kaldt vær får de grove tresko slik at verdifull storfe ikke bøyer seg av kulde. Og hvis et barn er naturlig sterkt og tåler snøen, foretrekker de å forlate ham uten tunika. Barn til frie romere, og spesielt patrisiere, bruker sandaler eller tøfler og støvler i kaldt vær, for å være mindre som slaver.
  Edmond D'Artagnan er selvsagt som sønn av guden Apollo hevet over slike fordommer. Men noen parthiske fanger, som så på gutten i noen shorts som satt ved siden av keiseren, tok tilsynelatende feil på ham for en æreskozhnik og hvisket.
  Og Edmonds hørsel er veldig skarp, og det er ubehagelig når jeg tenker på deg slik. To halvnakne slaver kom bort til prinsen og begynte å lage behagelige massasjer for guttens bare føtter. Det føles så godt å bli rørt av asiatiske jenter. Tilsynelatende også fanget slaver i det erobrede Parthia.
  Bare én av tenåringene sto igjen på beina, som imidlertid heller ikke kunne stå oppreist på grunn av mange sår og sto på alle fire.
  Den neste kampen var litt mer eksotisk. Fire krokodiller mot to dusin parthiere med pinner. Og bare én hadde en øks i hendene. Alligatorer stormet mot fangene, og de slo med pinner som svar. Noen parthiere flyktet. Krokodillen er et veldig skummelt dyr. Ettersom munnen klikker, døde den bitte parthen i slike tenner.
  Og den andre krigeren har allerede mistet bena og den andre armen. Og gladiatorkrokodillene spiser veldig mye med behag.
  En høy perser med øks skar alligatoren med en øks. Han reagerte ikke engang: en så sterk hud viste seg. Og alt slår på rekke og rad og skynder seg å sluke alle som har falt under hoggtennene.
  Det blodige rotet dukket opp. Og det begynte å spre seg over sand og grus.
  Edmond D'Artagnan begynte å flørte med slavejenter... Og våknet!
  
  DEN TREDJE VERDENSKRIG I FØRTIFEM
  KOMMENTAR
  Stalin angrep forrædersk de allierte og startet den tredje verdenskrigen. Sovjetiske tropper oppnådde i utgangspunktet betydelig suksess, men lykke i krig er foranderlig.
  . KAPITTEL 1
  30. mai 1945 startet en ny krig mellom Sovjetunionen og de allierte styrkene. Stalin bestemte at Vesten skulle avskaffes før den skaffet seg en atombombe.
  Og krigen begynte. USSR hadde rundt syv millioner soldater og offiserer ved fronten. Vesten hadde omtrent like mange infanteri av ulike slag. Og forskjellige land. De allierte har mer enn tjue tusen stridsvogner og selvgående kanoner mot femten sovjetiske. Riktignok har USSR tunge IS-2-er, mens de allierte praktisk talt ikke har slike monstre. Kanskje, bortsett fra tjue Tortila-tanker som veier åtti tonn. Men de allierte har "Pershings", som er overlegne T-34-85 når det gjelder bevæpning og frontalpansring, og "Churchills", som er mye bedre pansret enn trettifire.
  Det er også, om enn ikke en massiv "Superpershing" med en kraftig og langløpet 90-millimeter kanon i 73 EL løpslengde og tykkere frontalpanser. Det er også en veldig farlig bil. Men den mest massive "Sherman". I rustning og bevæpning er denne tanken nær trettifire. I synlighet, enda bedre i optikk. Hastighetene er omtrentlige, det samme er vekten. "Sherman" er veldig høy og mindre stabil, det er vanskeligere å skjule den. Men den er mye roligere i bevegelse. T-34-85 er mye høyere.
  Riktignok har den sovjetiske dieselbilen en stor kraftreserve, og den brenner mindre.
  Noen Shermans - "Firefly" er utstyrt med en sytten fots pistol og er overlegne de trettifire og den pansergjennomtrengende kraften til pistolen. Men disse er ikke de mest massive.
  Generelt ser de allierte ikke ut til å være svakere på land. De har nok maskingevær og maskinpistoler.
  Men det sovjetiske infanteriet er mer herdet og har mer erfaring i tunge kamper med fienden. I denne forbindelse er den røde hæren sterk.
  I luftfart er styrkenes overlegenhet på de alliertes side. Spesielt i bombeflyet. Og spesielt i firemotors fly. Sovjetiske jagerfly er bedre i manøvrerbarheten til allierte kjøretøy, men dårligere i bevæpning og hastighet.
  Selvfølgelig er Stalins avgjørelse ved første øyekast et spill. Men sovjetiske ess er bedre og mer produktive enn vestlige. Og viktigst av alt, jeg stolte på overraskelse.
  Og dette er en stor kraft når du angriper plutselig. Og så klarte den røde hæren å overraske de allierte. Og la oss slå dem.
  Det kom et plutselig og veldig kraftig slag her.
  Sovjetiske tropper de aller første dagene kilet inn.
  Mannskapet på Elizabeth kjempet på SU-100, og sendte granat etter granat.
  Jenta presset de bare tærne på spaken, og som om hun sprengte med dødelig kraft.
  Her er kvinnene du trenger.
  Og de kuttet vakkert i poteter.
  Elizabeth, som knuste troppene til de allierte, utstedte:
  - Glede venter oss, høyeste klasse!
  Ekaterina banket ved hjelp av den nakne, meislede foten og knirket:
  - For å glede deg over seier og ikke sørge over nederlagets bitterhet, trenger du flidsvette og en gnist av talent!
  Elena kvitret, blottet tenner og blunket:
  - En soldat kjenner på hjertet når han skal gå til angrep, og en politiker som lenge har vært i leveren sender til slakt!
  Efrosinya trykket den nakne hælen på pedalen, sendte et prosjektil med dødelig kraft og utstedte:
  - Soldaten får noen ganger besøk av tvil om kompetansen til kommandoen, men politikeren er uten tvil ikke kompetent, det i evnen til å lyve!
  SU-100 trengte trygt gjennom alle allierte stridsvogner på lang avstand og viste sin effektivitet.
  Elizabeth sparket ved hjelp av de bare tærne sine og knirket:
  - En soldat er sønn av en ørn som hakker på en motstander og flagrer i himmelen, en politiker er sønn av en rev som driter på hodet og griser på sidelinjen!
  Ekaterina slo ved hjelp av en naken, rund, rosa hæl og kurret:
  - I kamp beseiret de modige ham før kampen begynte, feigingen tapte uten å gå inn i kampen, politikeren jukset allerede før deling av trofeer!
  Elena fniste, dyttet den skarlagenrøde brystvorten ned, sendte en dødelig utslettelse av døden og knirket:
  - I en kamp er kreftene alltid ulik, noen er sterkere, noen er svakere, og alle er like flinke til å spille politikk!
  Også Efrosinya dunker med bare tær og kurrer og blotter tenner:
  - I kamp skribler en soldat fra et maskingevær, og en politiker bakerst trommer med tunga til ingen nytte!
  Elizabeth bemerket da hun skjøt på allierte stridsvogner:
  - En soldat trenger ikke å bli stimulert til en bragd - han er alltid klar, og en politiker vil klandre deg når som helst!
  Ekaterina slo, ved hjelp av den nakne hælen, knuste en annen tank og knirket:
  - En soldat, som en katt, har ni liv, og en politiker, som en djevel, har en million masker!
  Elena avfyrte med stor aktivitet dødelige prosjektiler mot fienden og knirket:
  - En soldat, selv om han er fysisk syk, er mentalt frisk, og en politiker er alltid besatt av et vondt ønske om å skru velgeren!
  Efrosinya bemerket aggressivt, og sendte skjell av dødelig kraft ved hjelp av de bare tærne:
  - Roboter kan ikke bli syke, ekte soldater gir seg ikke, og politikere av natur kan ikke annet enn å skru på!
  Maskinen fortsatte å utrydde de allierte. I tillegg gjennomboret tørking også både våpen og fiendens infanteri.
  Og sovjetiske piloter kjempet også på himmelen.
  De fire skjønnhetene angrep på himmelen. De kjempet som kjemper i bikini og barbeint.
  Så vakre og kjempende jenter.
  Natasha Sokolovskaya slo fienden fra jagerflyet hennes, traff bilen og kurret:
  - En kriger er en kriger tre ganger, en politiker er en gris en million ganger!
  Anastasia Vedmakova dunket også med kniven med bare fingrene og knirket:
  - En soldat er for det første en mann, og for det andre en kriger, en politiker er en gris i første grad, og en rev i den andre!
  Akulina Orlova, som knuste nazistene og brukte de bare tærne sine, bemerket:
  - En barbeint kvinne kan overta enhver skodd mann, det er lett for føttene hennes uten sko, det er vanskelig å leve uten hjerner!
  Mirabela Magnetic tok den og sendte en dødsgave ved hjelp av de bare tærne sine og knirket:
  - En kvinne skammer seg ikke over å flake med den nakne hælen, det er mye verre hvis en mann skodd deg og rev av tre skinn!
  Jenta kjempet i luften desperat og dyktig. De skjøt ned allierte fly.
  Natasha, en kriger i bikini, slo ut en annen fiendebil ved hjelp av bare tærne og kvitret:
  - En politiker kan dytte som en tank, men rustningen hans er som verbal diarégelé!
  Anastasia, som skjøt med bare tær og traff fienden, utstedte:
  - En soldat kan få lus på en kampanje, men en politiker som er bakerst er allerede en møkklus av kall, og til og med griser hele tiden!
  Akulina, en tøff kriger, slo fienden med sin nakne, runde hæl og ga ut:
  - En politiker er den sauen som du ikke får ull av til filtstøvler, men du selv skal slurpe kålsuppe med bastsko!
  Mirabela var helt enig i dette, og kimet inn med sin meislede barfot:
  - En gris gir folk kjøtt og bacon, og en grisepolitiker henger bare nudler på ørene og legger ost i en musefelle!
  Natasha brukte tønneteknikken, skjøt ned et annet fly og knirket:
  - Politikerens tale er en solid grøt og et sammensurium av løfter, og til den litt mer ost fra en musefelle, slik mat forårsaker bare et sår av skuffelse!
  Anastasia fniste og blunket med de safirfargede øynene, flirte vittig, sa:
  - Soldaten elsker kvinner og fædrelandet, politikeren selv er som en lunefull kvinne og elsker makt over fædrelandet!
  Akulina bemerket aggressivt, blunket med smaragdgrønne øyne og brukte de bare føttene:
  - En soldat ønsker å oppnå en bragd og bli en helt, en politiker finner alltid en mulighet til å begå ondskap og få en belønning!
  Mirabela sa med stor vidd og briljant selvbeherskelse, mens hun blottet tenner:
  - Hvis en soldat ikke teller stjernene, vil han før eller siden tjene dem på skulderstropper, men en politiker som betrakter seg selv som en stjerne, fortjente ikke engang et kors på graven sin!
  På fly fikk jentene raskt sedler. Men selvfølgelig var kampene harde.
  Sovjetiske tropper i de aller første dagene brøt dypt gjennom forsvaret og kile inn i fiendens posisjoner.
  IS-3-stridsvognen hadde akkurat begynt å ankomme fronten. Denne maskinen har et veldig bra tårn - spesielt med tanke på frontalrustning. Riktignok er selve tanken tre tonn tyngre enn IS-2 med et lignende chassis og motor.
  Alenka kjører denne bilen sammen med andre jenter. Og stridsvognen kjemper ugjennomtrengelig i pannen for de alliertes våpen.
  Alenka, ved hjelp av de bare tærne, skjøt mot fienden, splittet Shermanens rustning og kvitret:
  - En soldat finner ikke alltid et sted under solen, men sjelen hans er lys, en politiker tar noen ganger plassen til en lysmann, men djevelen selv er i ånden!
  Anyuta avfyrte også maskingeværene sine og bemerket vittig:
  - Soldaten leter etter ære og vil overleve, politikeren har allerede funnet skammen og vil leve i stor stil!
  Alla, denne rødhårede jenta med rasende styrke, sendte et prosjektil ved hjelp av de bare tærne og knirket:
  - En soldat hilser, og forblir med ære, en politiker sklir en gris, og han selv forblir en skabbsvin!
  Maria, denne jenta med gyllent hår, trykket på spaken med sin bare hæl, og sendte en dødelig dødsgave og kvitret:
  - Soldatens tjeneste tillater ikke å vokse en mage, men etter å ha mistet en mage, får en kriger udødelighet i folks hjerter, og en politiker, etter å ha jobbet opp en mage, forblir bare i leveren!
  Olympias, som slo fienden med bare hæler, utstedte:
  - Soldaten sparer ikke på magen og har ikke mage for at vi er elsket av jentene, politikeren skjelver i magen og opparbeidet mammuten, og for dette er vi hatet av velgerne!
  Jentene har, som du ser, gått helt fra hverandre. Og de er på IS-3-tanken og raser som kjemper.
  Og slå troppene til de allierte.
  Churchill og Truman bare ristet på hodet. Så det viste seg et katastrofalt nederlag for troppene deres. Den røde hæren hadde allerede nådd Rhinen og dannet flere kjeler.
  Men ikke alt er bestemt ennå. Allierte luftfartspresser. Bombefly er veldig kraftige og med kolossal drapskraft.
  B-29 er generelt veldig farlig med tolv maskingevær. Det er så lett at du ikke kan stoppe ham.
  Og ganske raskt. Sammenlignbar i hastighet med Yak. Nei, du kan ikke bare ta det.
  Jentene, jeg må si, er veldig aggressive og vakre i sovjetisk luftfart, og du kan ikke stoppe dem så lett. De kan skyte ned et hvilket som helst fly.
  Til og med den formidable B-29, som har dødelig kraft. Og det slår alle ned.
  Stalenida satt for eksempel også ved roret på flyet. Og hun skjøt ned en amerikansk bil fra sin LA-7 mens hun kurret:
  - En barbeint jente er lykkeligere enn en gammel kvinne som ble skodd av sjarlataner, og lovet evig ungdom og rikdom, men i stedet for ung hud, ble tre skinn revet av!
  Jenta trykket på avtrekkeren med bare tærne, slo ned en annen fiende og knirket:
  - Soldaten er ikke helt general ennå, han er ikke dårligere enn ham i oppfinnsomhet og mot, politikeren er ikke helt Satan, men for å gjøre ondskap, har han fortsatt noe å lære av djevelen!
  Steelenida er en veldig kul og frisk jente.
  Her treffer hun fiendens fly. Slår ham ut med kolossal nøyaktighet og sier:
  - Den nakne kvinnelige hælen er rund og forførende, de nakne kongene som politikere dukker opp foran oss med når de blir revet av masken, avrundet i tale, men avsky!
  Krigeren viser henne aerobatikk og ødeleggelse. Og dette er nok ikke nok.
  Allierte blir presset av våre krigere. Men de amerikanske troppene kjemper heller ikke så ille.
  Soldater fra Amerika skyter ganske nøyaktig. Folket deres er bevæpnet, fra barndommen og vet hvordan de skal slå med våpen og rifler. Og amerikanerne har gode maskinpistoler.
  Etter at overraskelseseffekten ble noe sløvet, begynte tapene til den røde hæren å øke.
  Likevel er Amerika og Storbritannia sterke land med mange kolonier.
  Og selv i luften koker kamper på lik linje.
  Og pilotene til de allierte er ikke dårlige.
  Natasha Sokolovskaya, kjempet og brukte de bare tærne sine, tok det og utstedte vittig:
  - En pilot er ikke født bevinget, han får vinger i kampen, en politiker er ikke født med nese, men han forlater velgere med nese uten problemer!
  Anastasia, som veltet en annen bil, kvitret, blottet de perlefargede tennene og blunket:
  - Soldaterferdighet er født i kvaler, politisk virtuositet gir opphav til velgernes kvaler!
  Akulina bemerket, og skjøt med hjelp av de bare fingrene på de meislede bena:
  - En soldat er ikke en mester ennå, men han lærer fra kamp til kamp, en politiker er ikke lenger en engel, og han blir slurvete fra den ene valgkampen til den andre!
  Mirabela, som kuttet av fiendene ved hjelp av veldig velsiktede og nøyaktige utbrudd, utstedte:
  - Født til å krype kan ikke fly, men en slave fra fødselen er i stand til å fly opp til tronen hvis han har en spetts utholdenhet, intelligensen til en ugle og en ørns utsyn!
  De slo ned biler som er kjent ... Den røde hæren brøt gjennom til Roma. Der ble de entusiastisk møtt av de italienske kommunistene. Og mange andre nasjonaliteter.
  Frigjøringskampanjen til den røde hæren i Europa begynte. Og det utviklet seg veldig vellykket. Selv om tapene var svært store.
  En måned etter starten av offensiven nærmet sovjetiske tropper seg allerede Paris.
  Selv massive bombardementer kunne ikke stoppe dem. Det var en sakte men jevn fremgang. Og tapene var gjenvinnbare.
  Det var marsjerende påfyll, rekruttert og soldater fra Europa.
  Polakkene, rumenerne og ungarerne kjempet også med de allierte. Det var en massiv offensiv på gang.
  Amerikanerne og britene tapte tydeligvis, men fortsatte krigen ...
  3. juli 1945 gikk sovjetiske tropper inn i Paris. Det brøt ut harde kamper i byen.
  De allierte hadde allerede lidd uopprettelige tap og gjorde treg motstand. Nederlaget til de vestlige hærene fant sted nesten i takt med en blitzkrieg. Stalin var veldig fornøyd.
  Ja, det er grusomt, selvfølgelig, men praktisk. Og troppene i USA og Storbritannia prøvde desperat å ta tak.
  Og regnskapet til fangene gikk opp i millionbeløp, og arbeidskraften er fortsatt veldig nødvendig i leirene.
  Joseph Stalin bemerket klokt:
  - Den sterkeste vinner i krig, og den største makten er i list, så reven vil alltid ta over løven!
  Det er imidlertid ikke alt. Foran Storbritannia, som er beskyttet av en meget kraftig flåte.
  
  Den sovjetiske ubåten "Pioneer" med et mannskap av jenter angriper britene.
  Jenta Nicoletta sender en torpedo mot engelskmannen ved hjelp av de bare tærne og skriker:
  - Soldaten tar det ikke så mye med makt som med oppfinnsomhet, hjernen er den sterkeste delen av kroppen, selv om den ikke har muskler, og tungen er den mest skadelige, men bak tennene!
  Tamara, som også sendte en torpedo med dødelig kraft med bare tærne, bemerket:
  - Soldaten strammer beltet for å gjøre det lettere å løpe, politikk får velgerne til å stramme beltet, og de sprer seg!
  Aurora avfyrte også en torpedo mot fienden og skrek:
  - En soldat har åndelige vinger og en ørn i sjelen, en politiker har en grisekrone i sin ånd, og en sjel verre enn en gris!
  Etter det vil jentene le og ta noe morsomt og synge, til Russlands ære.
  Og tilbake til kampen...
  Det viser seg å være en fullverdig krig. Frankrike er allerede tatt til fange, og den røde hæren har krysset Pyreneene. Seierstimen kommer nærmere og nærmere.
  Her er jentene i slutten av juli i Madrid.
  Fangede soldater blir tvunget til å kysse de bare føtter. De gjør det med entusiasme.
  Zoya bemerker med et smil:
  - En manns tunge slikker villig en kvinnes bare hæl, men dumme menn lar seg enda mer villig sko av tungebundne politikere!
  Augustine, hvis bare føtter ble overøst med kyss av menn, bemerket rasjonelt:
  - Politikere har lange tunger, men veldig korte hender for å oppfylle løftet om dimensjonsløse munner!
  Svetlana, hvis bare såler, litt støvete men elegante, ble slikket av to ungdommer, bemerket:
  - Hvem har intellektet, fluer hakker på honningtalene til politikere, og hvem som har rotters grådighet, skynder seg å fri ost i en musefelle!
  Og jentene brøt ut i latter, det var veldig gøy og trivelig på sin måte ...
  Oleg Rybachenko kjempet også med de allierte styrkene. Gutten kastet en granat med dødelig kraft med bare tærne og sa:
  - Politikere er sjelden tullinger, tvert imot, oftere er tullinger de som kaster stemmen sin som en tullete politiker, risikerer å bli slått på ørene for dette, og stå uten bukser!
  Margarita Korshunova, som kjempet med en mektig hær, og også kastet dødsgaver med de bare tærne, ga ut og blottet tenner:
  - Politikeren er selv en lommetyv, og han er en lommemann, og lommen hans har ingen bunn, men han kan få ut av den bare en fiken for velgerne!
  
  Gutten og jenta lo og blottet sine perlefargede og veldig glitrende tenner.
  Oleg Rybachenko, som ga en granat med sin bare hæl, bemerket:
  - Inntrengeren tråkker i bakken med støvlene, og kvinnen tråkker på mannen med bare føtter, jorden stønner av smerte, mannen kurrer av glede!
  Jenta Margarita snudde og fortsatte:
  - Soldaten vil ikke drepe, men han gjør sin plikt samvittighetsfullt, politikeren er tørst etter blod, og har ikke en gang et gram samvittighet!
  Barn kjempet og viste sine høyeste kampferdigheter.
  Gibraltar blir allerede stormet av den røde hæren.
  Alice og Angelica kjemper. Jentene er selvfølgelig nesten nakne i bare tynne truser og solbrune.
  Alice kastet en morderisk dødsgave med bare foten, raslet på Challenger-tanken og kurret:
  - En soldat er ikke en hamster å skaffe seg, og ikke en gopher å gjemme seg, og ikke en rotte å gnage på egen hånd, men han har virkelig løvetenner når han kjemper for en rettferdig sak!
  Angelica, som slapp et dødelig utbrudd og sendte en dødsgave med sin bare hæl, ropte:
  - En soldat er en kampenhet, en politiker er bare et militant null!
  Alice, angrep og skjøt, sa:
  - En politiker er ikke en soldat eller en kriger, men han dreper veldig effektivt med lang tunge og river taket av hengslene!
  Angelica, som hugget ned soldatene til de allierte og hugget dem ned, forrådte, og ga en dødsgave med sin bare hæl:
  - Diktatoren fjerner også spon fra stubber ved hjelp av en lang tunge, en sag av veltalenhet!
  Jentene viste klassen sin. Gibraltar falt. Den fangede briten kysset jentas bare føtter.
  Alice bemerket ganske logisk:
  - Det sterkeste beinet er tungen, hvis den ikke er tungebundet!
  Angelica var helt enig i dette, og tok beina til en av fangene i nesen med bare fingrene:
  - Hvis en politiker er tungebundet, så vil han i polemikk ikke samle bein!
  Alice fniste og noterte aggressivt, blunkende safirøyne:
  - En politiker er fortsatt den frukten, den vil aldri modnes for å mate velgerne, men råtten fra det øyeblikket den stilles ut til vurdering ved stemmegivning!
  Angelica, som blottet perlestennene sine, sa:
  - En politiker er en frukt som øser ut saften av veltalenhet, gjør velgere til grønnsaker!
  Og jentene floppet - den ene bar sålen mot den andre.
  Oleg Rybachenko sa filosofisk:
  - En halvlitersflaske vodka er mer dødelig enn et dusin Hitlers, så la oss drikke til det faktum at bare alkohol dreper russere!
  Etter det sang Komsomol-medlemmene i kor;
  Herlige jenter i Komsomol,
  Tro mot charteret i den store krigen ...
  Skjønnhetenes stemme er klangfull,
  Det finnes ingen vakrere på jorden!
  
  Vårt moderland vil bli vakkert,
  Vi vil bygge en lys kommunisme...
  Det er farlig å kjempe mot russerne,
  Ond fascisme blir ødelagt med en gang!
  
  Vi kjempet en gang i nærheten av Moskva,
  Det var kraftig frost.
  Hitler var i forbund med Satan
  Og nå har Fuhrer nuller!
  
  Maria og Lada hjelper oss,
  Motstandere overvinner modig ...
  Det finnes ingen bedre skjønnheter enn oss,
  Bjørnen brøt ut i raseri!
  
  Selv om frosten raser veldig hardt,
  Komsomol-medlemmer skynder seg barbeint...
  Ofte er det synd å møte Judas,
  La oss slå dem i ansiktet!
  
  For jenter, en som kaller å kjempe,
  Våg å vise hard kamp ...
  Et Komsomol-medlem som ikke har sjelen til en bøffel,
  Statistikk eksamen er bare en femmer!
  
  klasse flott jente vil vise
  Ære vil bli bekreftet med et stålsverd ...
  Vi er enda kulere enn svarte demoner,
  La oss knuse Mujahideen i stykker!
  
  Gi ingen nåde til Fuhrer
  Jenter i evig ære for alltid...
  Det vil være en stjerne for oss, tro på en belønning,
  Og en stor drøm som gikk i oppfyllelse!
  
  Vi vil aldri knele
  Ikke bøy ridderne i fangenskap ...
  Læreren vår er den vise Lenin,
  Vi dømmer selvfølgelig etter sinnet!
  
  Det er ikke noe fedreland - moderlandet er dyrere,
  Kommunismen ryster jorden...
  De slo Fuhrer i ansiktet,
  Fikk en slegge ond fascisme!
  
  Vi vet hvordan vi kjemper veldig modig,
  Vi vil være i stand til å ta alle hindringene med storm ...
  Har på en RPG-jente i en veske,
  Jeg skrev ned nummeret mitt i notatboken min!
  
  I nærheten av Moskva ble nazistene bestemt gitt,
  Tankene deres brant som et stearinlys...
  Og de rant bort fra vårt,
  Komsomol-jenta kutter fra skulderen!
  
  Vi gir ikke Hitler nåde,
  Jentas automatiske maskin skribler ...
  Alle flykter og mister jævlene,
  Fastheten til den russiske ånden er en monolitt!
  
  Vi har dødelige missiler,
  Et fly tar av over stjernene...
  Heroiske gjerninger synges,
  Suste som en ørn på flukt!
  
  Vi overrasker Komsomol-jenter,
  Alle onde ble født for å løpe...
  Tærne på våre bare føtter,
  Å kaste velrettede granater!
  
  For en fascistisk tro du vil få
  Du vil brenne som en edderkopp...
  Demoner vil plage i underverdenen,
  Hvem tjente Adolf - Satan!
  Reptiler blir onde på hornene,
  Jentas maskingevær skribler...
  Tro oss, vi er sjenerøst glade for gjester,
  Og vi har et pålitelig sverd og skjold!
  
  Jenta snudde mølla
  Mujahideen kuttet behendig ...
  Så stort var rettet mot snuten,
  Men hun feide bort med ilden hans!
  
  Det er ingen sterkere hær i Russland
  Enn fra jenter barbeint og i shorts ...
  Ikke bære en hykler, du er tull,
  Du vil stikke av fra dem i buskene!
  
  Hvitt lys glitrer som lyn,
  Og en skinnende stjerne skinner...
  Hovedstaden motsto horden,
  Vårt gudgitte Moskva!
  
  Stalingrad og dette er en strålende bragd,
  Hver russisk kriger er en gigant...
  La oss forberede en kiste for nazistene,
  Tross alt er Herren alltid ett med oss!
  
  Universets uendelige kraft
  La oss blomstre i troen på paradis...
  Vår virksomhet er arbeid og skaperverk,
  Vi består eksamen for fem!
  
  Ros Lada og Maria,
  De er hellige, gudenes mødre...
  Det er ingen hindring for Komsomol-medlemmene nå,
  Av hensyn til våre bestefedre og fedre!
  
  Vi vil snart bygge paradis på planeten,
  Det vil ikke være sorg og fiendskap i det ...
  Tross alt er dommens ridder verdig,
  Gjenspeiler angrepet fra den onde horden!
  
  Frykt og omvend deg, Herrens fiende,
  Du vil bli kastet rett til helvete...
  Han som tilbad underverdenen
  Vil for alltid være i flammer!
  
  Æret Adolf og for dette i smerte,
  Det gjør så vondt å vri seg i helvete...
  Det vil være vitenskap for de onde,
  Du foretrakk Hitler fremfor Kristus!
  
  Og for Komsomol-geniet Stalin,
  Dette er det universelle idealet...
  Nervene hans ble til og med sterkere,
  Jeg drømte om en slik storhet!
  
  Snart kommer kommunismens epoke
  Vitenskapens kraft vil gjenreise de døde...
  Hordene av revansjisme vil ikke komme,
  Seiershornet i bronse skriker!
  Komsomol-medlemmene var ferdige med å synge, og Oleg Rybachenko bestemte seg også for å synge på egen hånd, som en evig ung mann.
  På stjerneskip tok gutten av,
  Han ønsker å konkurrere med fienden i kamp ...
  Selv om kaos hersker i universet,
  Men en kraftig blaster gjemt i en veske!
  
  Kriger stor russisk jagerfly,
  Kan flytte sverd mens du spiller...
  Selv om han ser ut som en perfekt unggutt,
  Kraften er kokende varm mai!
  
  Han vil kjempe som en mester
  Mange onde fra planeten vil fylles opp ...
  Selv om en million horder angriper,
  Men kommandanten vil prise deg med seier!
  
  En gutt i romdrakt er en flott fyr,
  Hyperplasmas sverd vil skjære i skiver...
  Jeg løp ofte barbeint gjennom snøen,
  For ikke å tråkke Russland med støvler!
  
  Den sanne sannheten i våre hjerter
  Vi løfter stolt hodet...
  Ånden som en gang var i hvite fedre,
  Vi skal bli kjent med grøt!
  
  Fedrelandets makt er så stor
  At Wehrmacht ikke tør å takle det,
  Russland, forherligende kjent i århundrer,
  Og ikke bære tull!
  
  La oss tjene Gud trofast
  I enhver virksomhet bygger vi kreasjon ...
  Ikke sørg gutter for jenter,
  Vår bevissthet vil være vakker!
  
  Nei, jeg vil vakle i kamp, en fighter,
  Selv om jeg blir en pioner...
  Jesus er min eldste bror og far,
  Utøser sin nåde med et rikelig regnskyll!
  
  Russland gir meg en bukett av paradis,
  Steiner på himmelen glitrer som en diamant ...
  En soldats bragd synges i dikt,
  Vi får en sjenerøs plass i paradis!
  
  Nei, vi vil være tåpelig slemme,
  La oss gjøre verden frisk og vakker...
  Den onde jegeren har nå blitt et spill,
  Det er veldig farlig å krangle med oss!
  
  Jentene våre er så flinke
  Tennene glitrer som perler...
  Vi vil danse med dem fra hjertet,
  Lynet slår ned gull fra himmelen!
  
  Vi har en mektig hær
  Vi bygger båter med kanoner til og med ...
  Ære til Russland sann ære,
  Vi skal koke mye feit grøt!
  
  Generelt er gutten en modig soldat,
  Og han vil beseire motstanderne ved å spille ...
  Gutten rettet siktet mot maskingeværet,
  Planeten vil bli Eden og paradis!
  
  Nå som Europa er erobret, må vi komme oss til Amerika og lande i Storbritannia.
  Men England og USA har en mektig flåte. Og USSR til sjøs er mye svakere, og det er ikke så lett å fange Storbritannia.
  Det er en ubåtkrig. Her prøver USSR å bruke tyske ubåter. Selvsagt er ikke eget nok for å vinne.
  Men tyskerne klarte å senke de fleste av ubåtene sine.
  Mannskaper er raskt forberedt på de overlevende.
  Krigen har dratt litt utover, og en annen enda mer dramatisk serie med kamper venter.
  . KAPITTEL 2
  Igjen vendte Oleg Rybachenko Russian Gods tilbake til oppdraget til den tredje verdenskrig.
  Året 1946 kom ... Slaget beveget seg til havet og i luften. Så lenge Storbritannia selv holder ut.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kjemper i Afrika. De søker å frigjøre koloniene.
  En gutt som ser ut til å være tolv, sammen med en jente, også omtrent på samme alder, løper gjennom jungelen.
  Bare, runde, hæler på barnebena blinker. Gutta er klare til å kjempe og er ivrige etter å kjempe.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova bearbeider udødelighet ved å utføre oppdrag på frontene til den tredje verdenskrig. Og de kjemper gjerne.
  Her er udødelige barn snublet over britenes base. Og i raseri angriper de et helt regiment av motstandere.
  Oleg Rybachenko kaster en granat med bare tærne og sier:
  - En gutt med bar hæl slår ut tennene til en fiende, en voksen som har blitt skodd med politikk forblir en tannløs hund som hyler mot månen!
  Terminatorjenta Margarita Korshunova vil også kaste en morderisk dødsgave med bare tær og knirke:
  - Høy ære kommer ikke lett til en soldat, men hun er smart, men en politiker støter nå og da på høylytte skandaler om beryktethet!
  Barn med fenomenal styrke knuste britene, og viste sin overklasse.
  Og andre karer kjempet også med stort press i Afrika.
  Dimka og Danka, sammen med andre gutter fra juniorbataljonen til den røde hæren, fløy til Afrika. Den sovjetiske seksmotorstransporten kunne frakte opptil to hundre væpnede fallskjermjegere. Men det var en hel bataljon på tre hundre jagerfly av den yngre varianten av Stalin Eaglets. Tre hundre gutter på rundt tolv år, som fortsatt så ut til å være ganske nesesprengt, men i virkeligheten var de spesielt utvalgte gutter som allerede hadde fått ikke svak militær trening.
  Stalin ønsket at så mange tenåringer som mulig skulle delta i krigen. I Afrika er de viktigste britiske styrkene allerede beseiret, selv om det fortsatt er sterke garnisoner i Sudan. Riktignok er de koloniale troppene ikke helt pålitelige, og faktisk, de britiske enhetene .... De er ikke så godt bevæpnet, spesielt med stridsvogner, prøv hvordan du overfører utstyr over metropolen. Derfor er risikoen for store tap hos gutter minimal. Det er ment å være på nivå med konvensjonelle taktiske øvelser, og den yngre generasjonen vil få erfaring i krig.
  Dmitry og Danka kan tysk godt (den påståtte fienden), samt engelsk, spansk og fransk. Skolen deres er også elite, og sovjetiske barn burde i teorien være de smarteste.
  Den sovjetiske gutten, tilsynelatende blant lederne, høye og muskuløse Maxim Tankov håndhilste og sa ærlig:
  - Vi hadde ikke forventet at hviterussere kan være så sterke og smarte. Spytt oss for eksempel som førsteklasses russere! Og tysk er enda bedre!
  Dimka bemerket beskjedent:
  - Og hva er så overraskende. Kanskje vi må kjempe, men hvis du går inn i rekognosering og ikke kan det tyske språket, hvor mye informasjon vil du samle inn?
  Maxim var enig.
  - Det er sant! Men generelt pleide tyskerne å lære at dere er russiske undermennesker. Slavere, visstnok er dette en overgangsfase mellom en ape og en mann. Det vil si at når det gjelder utvikling av intelligens, er russisk litt høyere enn et kjæledyr. Hvilke idioter var nazistene!
  Danka knyttet sint nevene:
  - Ja, jeg kan legge inn for slike ord.
  Maksimka svarte:
  - Bare valget av våpen er opp til meg. Med hansker på er du verdensmesteren, men hva med en nunchaku-kamp?
  Danka ble overrasket:
  - Og hva er det?
  Den sovjetiske eliteungen ville svare, men Dimka var foran ham:
  - Dette er et landbruksredskap, som i Kina slår ut remskiver. Mongol-tatarene forbød kineserne å bære våpen, så de gjorde denne ytre ufarlige enheten til en dødelig klubb. Et helt system for kamp på nunchucker ble utviklet. Så ble det adoptert av japanerne på slutten av det nittende århundre. Sannsynligvis gikk det fra dem til troppene til Sovjetunionen.
  Maxim svarte:
  - Ikke sikkert på den måten. Den store Stalin inviterte flere guruer fra Kina for ti år siden, og ga ordre om at Sovjetunionens hånd-til-hånd-kampskole skulle være den mest avanserte i verden. Man skal ikke tro at vi sovjetfolk, som den høyeste nasjonen, ikke ønsker å lære noe av andre folk. Vår sovjetiske militærskole krever maksimal hensyntagen til den menneskelige faktoren.
  Danka nikket.
  - Og hviterussisk også. Stalin sa - teknologi under gjenoppbyggingsperioden bestemmer alt! Og så, i den andre femårsplanen, utviklet han ideen - kadrer bestemmer alt!
  Dimka sa noe annet:
  - Jeg må si at alt ikke er bra med den menneskelige faktoren. For eksempel henger nivået på teknisk trening av soldater etter. Men generelt sett.
  Max foreslo:
  - Vil du spille Stalin-Khash?
  Sovjetiske gutter ble overrasket:
  - Og hva er det?
  Maksim blunket.
  - Den store Stalins siste oppfinnelse. Som sjakk, som ikke spilles av to, men av fire, to og to. Men på ett brett med fire hundre celler. Den har stridsvogner, og selvgående våpen og slagskip. Totalt har hver figur førti, og totalt hundre og seksti. Noen beveger seg som sjakk, andre ikke. Pluss noen andre nyvinninger... For eksempel kan en stridsvogn og et slagskip bare skytes ned av stridsvogner, selvgående våpen og Links, og infanterister enten sammen, eller hvis de når en viss linje, styrker de våpnene sine. Generelt er spillet veldig vanskelig, ikke i det hele tatt som sjakk.
  - Vis henne. - spurte Danka.
  Maksimka tok frem et sammenleggbart brett fra ryggsekken. Den var hengslet og ganske kompakt. Figurene er magnetiserte. Førti identiske hver. Selve brettet er ganske konservativt, et rektangel. Reglene er interessante, spesielt, nesten alle brikker treffer ikke som de beveger seg, bortsett fra stridsvogner. De kan både slå og gå med en fangst.
  Som forventet er den sterkeste brikken slagskipet, den svakeste er den lette infanteristen. Det var selvgående kanoner her, og som var interessert i fly, og ett om gangen, men på den andre siden et angrepsfly, et jagerfly, et bombefly og et sjøfly. I tillegg til slagskip er det også destroyere. Infanteriet er også annerledes, mekanisert, enkelt og kavaleri. Det vil si at det ikke er lett å forstå reglene. Dimka bemerket umiddelbart:
  - Nei, dette sjakkspillet kan ikke slås i popularitet. Vanskelighetsgraden er rett over toppen!
  Maksim var enig:
  - Ja, det blir ikke lett å utvikle en strategi her. Og du kan ikke skrive smarte bøker. Men dette er nettopp for de røde arierne!
  Danka var enig.
  - Ja, for arierne i Det hvite Russland! La oss leke!
  Dima advarte:
  - Det blir lite glede!
  Maksimka inviterte en annen gutt og etter å ha dannet et par begynte han å spille mot guttene. I dette tilfellet valgte jeg brunt. Dimka og Danka er naturlig røde!
  Kampen var egentlig ikke spennende til å begynne med, men så ble guttene involvert. Dimka, som en født strateg, grep initiativet og begynte å presse fiendene fra flankene. I spillet til Fuhrer, generelt, var det ingen konge, og hovedkvarteret kunne fortrenges uten å miste en tur.
  Men guttene fikk ikke leke. En alarm gikk...
  - Luftangrep!
  Guttene skyndte seg umiddelbart til koøyene. Selv om vinduene var smale, så man ikke så godt gjennom dem, og det var til og med en knusing.
  Landende fly fløy i kolonne, og selvfølgelig med eskorte av godt bevæpnede jagerfly.
  Det var ikke mer enn et dusin engelskmenn. Spitfires, som så at russerne åpnet mer ild fra maskingevær og prøvde å treffe på lang avstand. Men de fikk svaret selv. Tre fly fra Royal Air Force begynte å røyke, og resten flyktet.
  Guttene plystret høyt, men ingen sverget uanstendigheter - disiplin. Men de trampet på med støvlene og kom med en del salte vitser.
  Transporten kan selvfølgelig ikke jage jagerflyene, forskjellen i hastighet er en størrelsesorden, så guttene måtte roe seg ned og gå tilbake til virksomheten sin. Noen begynte til og med å gjøre push-ups fra gulvet, andre å gjøre pressen.
  Imidlertid ble Dimka så inspirert at han sang:
  Kjære kamerat Stalin,
  Du er en kjempe - et mektig geni!
  Og utstyrt med jordisk kraft,
  Bort med virvelvindene til onde spøkelser!
  
  Vi bygger en ny, lys verden;
  I hvilken - den viktigste proletaren!
  Vit at vi vil erobre himmelen
  La oss spille en salme til brølet av arier!
  
  Her marsjerer vi til krig:
  Fotturen fører til frigjøring!
  For vårt vakre land
  For den grenseløse gaven av prestasjoner!
  
  Styrke er ikke i stridsvogner, ikke i rustning,
  Hun er i en fri mann!
  Det er ingen ånd i den sjofele slaven,
  Hvem er i trelldom for alltid!
  Men slaven er bare din sjels leir;
  Det er alltid styrken til å kaste av seg åket!
  Bryt kjeden av bødler,
  Du trenger ikke å sove som det er svart på en vogn!
  
  Når du observerer verdighet;
  Du vil tvinge alle til å regne med deg!
  Tross alt er du en mann, ikke en lus,
  En soldat er ikke en narr med et ansikt som en tulle!
  
  Det vil komme, jeg kjenner rent lys,
  Hvor det ikke spiller noen rolle, og alt er nydelig!
  Hvor er svaret på ethvert spørsmål,
  Hvor ingen er overfylt noe sted!
  
  Jobb hardt for dette
  Du må studere og jobbe!
  Se for deg et slikt liv
  Hennes første bekymring!
  Dimka sang ferdig og lyttet til applausen, og flyturen fortsatte...
  Natasha Sokolovskaya og andre jenter fortsatte å kjempe på himmelen.
  Natasha trykket de bare tærne på joystick-knappene, og skjøt ned et engelsk fly og kurret:
  - En soldat er en lysets kriger, uansett hvilken idé han kjemper for, er en politiker en vederstyggelighet for mørket, uavhengig av hvilket flagg han opptrer under!
  Anastasia Vedmakova sprengte også med et fenomenalt sprett til siden, og slo motstanderen hennes ned og kvitret:
  - Det spiller ingen rolle hvilket flagg soldaten er under, hovedsaken er at motet brenner i hjertet, og fargen på fargen spiller ingen rolle, han vil feig være i leveren til velgeren!
  Akulina Orlova fortsatte å kjempe og kastet flyet fra side til side. Snudde en flott bil.
  Og så skjøt hun ned fienden og kvitret:
  - En soldat under et dårlig flagg fortjener mer respekt enn en politiker under de rette parolene, men uansett basar, å legge en gris!
  Mirabela Magnetic, ved hjelp av de bare tærne, dirigerte flyet sitt mellom ildstrømmene og ga:
  - Kommunismen er et paradis som folk til og med bygger på jorden med hardhendte hender, men grisepolitikere gjør planeten til helvete, og ødelegger det gode med lange tunger!
  Jentene kjempet med stor lidenskap. Og de presterte veldig bra.
  Oleg Rybachenko kjempet igjen med britene og amerikanerne, og kuttet av fiendene han sang:
  - En soldat for Fædrelandet er alltid et fjell, en politiker bremser bare en brostein, fighteren hans er et grisehurra, for ikke å drite for mye!
  Margarita Korshunova skåret på de allierte soldatene med sverdene hennes, passerte et slakteri og knirket:
  - En kvinne kan i det stille være en god soldat, og en politiker, selv i buksene, er en stygg, snakkesalig kvinne!
  Bataljonen, bestående av Red Eaglet-jagere, tre hundre tolv år gamle gutter, ble gjenoppbygd på stedet og overført videre sørover. Først ble guttene kjørt et par kilometer i biler, men så ombestemte ledelsen seg tilsynelatende og bestemte seg for å arrangere et overlevelsesløp for guttene.
  Guttene ble tvunget til å kle av seg, forble i noen militærshorts, og så nesten nakne og barbeint med sekker på skuldrene, for å løpe sørover.
  Selvfølgelig fikk de smøre seg inn med en ny, ganske effektiv solkrem, og ruten gikk ikke gjennom ørkenen, men gjennom mykere og mindre brennende gress, da det rant langs Nilen, og rundt en fullflytende kilde. , gress og trær vokste, men likevel var testen den vanskeligste. For jeg måtte flykte, under forholdene i den ville afrikanske septembervarmen, og til og med med en maskinpistol, samt ryggsekker med forsyninger.
  Selvfølgelig var det gutter i bataljonen, som representerte fargen til den sovjetiske nasjonen og hadde anstendig fysisk trening, men likevel.
  De unge krigerne ble bygget, og sjefen deres, samme dust som de er, selv om de er ganske høye, med Apollons muskler, beordret:
  - Vel, bror! Jeg vet det vil være vanskelig for deg, men gjeld er gjeld! Vi må tilbakelegge femti kilometer innen kvelden! Det er en ordre.
  Dima sa:
  - Hmm ja! Ordet denne kommandoen høres ut som en trylleformel! Det kan ikke ignoreres.
  Danny sa:
  - Jeg er villig til å satse på at vi ikke gjør det!
  Maxim Tankovy protesterte:
  - Vi er forpliktet til å oppfylle, for vi er røde ariere! Og du er hviterussere også, ariere hvis du skriver ned i den beste bataljonen "Red Eaglet".
  En ryggsekk bak ryggen, sammen med ammunisjon, vann og lodding, veier atten kilo, pluss en tre kilos maskinpistol. Tjueen kilo, det er vanskelig for en voksen hvis du går lenge, og deretter løper, og til og med under den brennende solen.
  Dimka gned den nakne, barnslige foten på gresset. Guttene var begeistret for å kvitte seg med skoene, iført skinnstøvler (skæret er egentlig kunstig, men fortsatt ikke en slags kirzach), det er vanskelig å løpe her. Keds eller tennissko ville vært bedre, men under forholdene i det stridende Sovjet-Russland er dette en luksus, og de bestemte seg for ikke å skjemme bort guttene.
  En kommando lød, og soldatene fra Red Eaglet skyndte seg å løpe, mens de prøvde å opprettholde et skinn av formasjon.
  Det blåste en frisk vind fra Nilen og blåste behagelig over guttenes nakne, muskuløse overkropp. De minnet litt om tenåringstitaner som var klare til å storme himmelen. De løp avmålt pustende, nesten tå til tå. Foran var de høyeste, og selvfølgelig høye Danka, selv om seks gutter, inkludert sjefen, var høyere enn ham. Dimka, som bare var litt over standarden, elleveåringen hans måtte skynde seg, nesten helt på slutten. Riktignok var det en fordel med dette, mindre sjanse for å knuse hælene, eller få en kicker med en fot. Han er den yngste her, men absolutt ikke den svakeste eller enda dummere.
  Belastningen er til å ta og føle på, men likevel akseptabel, og alle har erfaring med å jogge med lass. Selv med mye vekt, når de bar for eksempel en partner på skuldrene.
  Under bare føtter til de skallede menneskene knaser de fra tid til annen til ødelagte palmegrener eller kongler, noen ganger er det tornede planter som guttene prøver å komme seg rundt. Gresset er oppvarmet, ofte tørt, men brenner absolutt ikke som ørkensand. Generelt kan du fortsatt leve, bare solen står opp og forsterker varmen.
  Høy Maxim, omtrent like høy som Danka, og de løper skulder ved skulder. En russisk gutt spør en sovjetisk gutt:
  - Vel, nå er du i krig! Jeg har selvfølgelig ikke luktet krutt ennå, men vi har alt foran oss. Opplever du noen form for spenning?
  Danka svarte ærlig:
  - Ikke ennå! - Og lagt til. - Ærlig talt, nei!
  Maksimka fnyste foraktelig:
  - Jeg gjør! Jeg skal være ærlig, ja! Vel, hva med guttene på min alder som lovlig kan gå i krig. Kjemp, skyt, drep, spreng, fang. Tross alt er dette romantikk. Tross alt ville du og Dimka også føle deg som levende krigere, for å komme vekk fra rutinen!
  Danka svarte:
  Livet vårt er ikke rutine. Generelt sett er det veldig interessant å være en pioner, til og med en leder og en idrettsutøver.
  Så hvorfor registrerte du deg hos oss? Er du redd for å bli drept eller lemlestet? - Maksimka ertet sarkastisk.
  Danka surret:
  - Derfor meldte jeg meg på for å vise at hviterussere ikke kan kjempe verre enn russere. Og så skriver og snakker hele verden om dine seire ...
  Hans humret.
  - Vel ja! Om våre seire, ære i hele universet. Og dere hviterussere kan knapt presse den bittelille tyske hæren i sumpene med partisanmetoder. Du har ingenting å skryte av!
  Danka svarte:
  - Vi har også Khalkhin Gol!
  Maksimka fnyste foraktelig:
  - Mindre trefning i Asia. Og gutta våre har allerede tatt Europa, og nesten hele Afrika og Asia. Og vi skal fange Amerika, det er på tide for oss å spytte!
  Dankas øyne blinket sint:
  - Politikere har lange tunger og dimensjonsløse ambisjoner, men for å gripe jorden er hendene korte, og sinnet enda mindre!
  Maksim lo.
  - Og hvordan tvang vi deg til å signere Brest-Litovsk-traktaten? Du ga oss land, telle opp til Dnepr, med tre ganger så mange bajonetter og sabler. Hva kan man si om hviterusseren som soldat i dette tilfellet?
  Gutten trampet med bare foten og kvitret på rim:
  -Ikke skryt av stålteknologi, hvis ånden din er som gelé, så ga villmennene en feiging en kølle med en kølle, både i himmelen og på jorden!
  Danka ønsket å slå Maxim i trynet, og vel vitende om styrken hans som "halvparten av verden"-mesteren, ville han sikkert ha slått ut den arrogante sovjetiske gutten, men ... jeg ville ikke bryte linjen og arrangere en slåss. Ja, og det er ikke bra å bruke knyttnever under kontroversen. Bortsett fra i dette tilfellet vil han mest sannsynlig bli arrestert, og han vil ikke ha tid til å vise at hviterusserne kjemper ikke verre enn russerne. Derfor protesterte Danka rolig:
  - Vi hviterussere slo deg under Sigismund II, og tok til og med Moskva. Og da Napoleon den store befalte oss, var halvparten av hæren hans hviterussere og polakker, og i første verdenskrig var det et Brusilovsky-gjennombrudd. Og vi gjennomførte det ut hviterussere. Og tyskerne tok heller ikke Paris, fordi troppene våre i Hviterussland nesten erobret Koenigsberg.
  Maksimka svarte:
  - Men uansett, i de siste kampene med tyskerne ble du beseiret!
  Danka protesterte ganske rimelig:
  - Under tsaren hadde vi en tilbakestående industri, spesielt på den militærtekniske sfæren. Og nå har vi utviklet en seriøs industri. For eksempel så du KV-2-tanken. Den er utstyrt med en 152 mm haubits. Har amerikanere noe sånt?
  Maksim humret.
  - Franskmennene på S-2-stridsvognene hadde også haubitser enda større enn kaliberet på 155 millimeter, men tyskerne stoppet ikke tyskerne fra å beseire froskene, med utstyr som var svakere enn nå. Den røde hærens hovedstyrke er den menneskelige faktorens overlegenhet!
  Danny skrudde opp ansiktet hans.
  - Og hvorfor tror du at du har et forsprang på oss i den menneskelige faktoren, hvis du ble mester i "halve verden"? Og beseire de beste av gutta dine?
  Maksimka sa ganske rimelig:
  - Unntak hvitrus bekrefter noen ganger bare reglene. Faktisk nesten alltid! Nå, hvis vi ikke tar individuelle fenomener, men nivået på militær trening som helhet, så her ...
  Danka ble sint:
  - Du vet ikke hvilket nivå av kamptrening vi har og hvordan øvelsene i den sovjetiske hæren i Hviterussland holdes. Så ingen grunn til å spekulere!
  Maksimka bemerket logisk:
  - I Spania var det en konkurranse mellom den sovjetiske militærskolen fra Hviterussland, doktrinen og den sovjetiske fra Russland. Vi testet utstyret og våpnene våre. Resultatet er seier til vår militærskole, og strategisk kunst, og konsolideringen av det kommunistiske regimet ifølge Stalin. Så vi har allerede kjempet med gutta dine og vunnet!
  Danka sa trist:
  - Du hadde mye flere tropper enn oss! Du tok bare beløpet!
  - Jeg vil ikke si det. - Maksimka senket det lyse hodet med en kort hårklipp og ble stille, de første tretthetstegnene begynte å dukke opp og det ble vanskelig å snakke.
  Det verste er selvfølgelig varmen. Solen gikk ubønnhørlig til senit. Ingen av guttene var vant til henne. Hviterussland og Russland er nordlige land, og om sommeren går de sjelden over tretti grader. Og dette er Afrika i september, og brisen har sluttet å trekke fra Nilen.
  Beina til guttene begynte å prikke av tørt gress, og så tok det plutselig slutt, og en hel kilometer var dekket med brennende grus. Det var veldig vondt, noen av de ikke altfor beherskede guttene hylte. Svetten rant fra dem og dryppet med et sus på den varme grusen. Dimka og Danka, og de fleste av de andre guttene prøvde å smile og ikke forråde kvalen deres. De tenkte på noe annet. Så Dimka forestilte seg at de bare føttene hans ble slikket av en flamme på stativet, og de ville ta en viktig statshemmelighet fra ham. Og han må tåle det og ikke vise at han er såret eller redd. I tillegg vokste guttene opp under tøffe forhold og hælene deres ble ikke så bortskjemt, selv om poeten og svart grus brant, men ikke så mye at den grove huden flasset av.
  Heteslag fulgte snart. Nesten samtidig besvimte flere overopphetede gutter, og de måtte hentes på en lett sammenleggbar båre.
  Dimka bemerket for seg selv at tyskerne generelt sett har godt utstyr. Er det mulig at du i den røde hæren finner en enhet for å bære sårede fra duralumin, som samtidig lett gjemmes i en ryggsekk.
  Men det er vanskeligere å løpe med en ekstra belastning i hendene, og de bare hælene dine brenner sterkere ettersom trykket øker. Så de er liksom i et frivillig-obligatorisk helvete. Dimka tenkte til og med: hvordan ville kameratene hans reagere på en slik test, alle ville ha overlevd.
  Brede strøk av glødende, svertet grus ble kombinert med stikkende, tørket gress. I tillegg førte sjefen gradvis guttene bort fra Nilen, tilsynelatende for å unngå å gå inn i bosetningene i Egypt.
  Igjen begynte noen av guttene å kollapse og guttene, utmattet eller lamslått av solklubben, dekket hodet med en fille dynket i vann og la dem på en båre. Noen som tidligere hadde fått en lett streik reiste seg og fortsatte å løpe.
  Men styrken til de unge gutta var avtagende, og nesten halvparten var ute av drift.
  Til slutt sa sjefen, også ganske sliten:
  - Jeg beordrer alle til å hvile! Vi har nådd grensen! Dekk deg til med parasoller, drikk vann med eddik og sjokolade. Da vil du legge deg ned for å gjøre pusteøvelser!
  Guttene utbrøt i et svakt refreng:
  - Vi er klare til å oppfylle enhver ordre!
  Til tross for solkremen ble babyens hud rød og slått. Det var ubehagelig å ligge på det stikkende tørre gresset, og guttene la cellofan under seg.
  Dimka og Oleg slo seg ned ved siden av hverandre i samme telt. Guttene virket litt tørket ut, og huden ble mørkere. Bare føtter brant og klødde fælt, bena måtte løftes opp slik at blodet rant og ble i det minste litt lettere.
  Danny sa:
  - Det at krigen ikke er honning, det visste vi, men ikke i like stor grad!
  Dimka lovet dystert:
  - Det er fortsatt blomster. Hvis du ser blod og ser på ditt første lik, vil du forstå at alle disse som løper rundt på en varm overflate er ingenting!
  Danka trakk magen inn og sa:
  - I bøker skriver de selvfølgelig om hvordan det føles når man dreper en person for første gang. Til og med en dårlig person og din fiende, klar til å slippe magen. Men det er det fortsatt..
  Dima sa:
  - I Boussenards bok "Captain Daredevil" var det også en hel bataljon av sugere som kjempet med britene. Noe minner oss om. Men der blir problemet med psykologi, sier de, hvordan det er å drepe en person, bare kort berørt når en kule ved et uhell mejet ned en ung trommeslager. Og så generelt er det en ganske useriøs holdning til døden. Det ser ut til å ikke engang være en krig, men en ferie!
  Danka innvendte logisk:
  - Dette er en bok for barn og ungdom; som er lei av å lese om psykologiske opplevelser. Og slutten er så dårlig, nesten hele bataljonen av milksops døde, og fortsettelsen ble aldri skrevet!
  Dima sa:
  - Men dette er en slik bok at man angrer på hvor fort den tok slutt. Men mye oftere skjer det omvendt, at du bokstavelig talt plages når du prøver å overvinne dette eller det arbeidet!
  - Hvis du har Leo Tolstojs roman "Krig og fred", så har Olezhek utvilsomt rett! Danka var enig.
  Den unge partneren protesterte da:
  - I boken "Krig og fred" er det intriger, flere historielinjer, og karakterer avslørt i detalj. Nei, hun er ikke tom. På ingen måte kjedelig! Selv om det selvfølgelig i starten er langt fra det mest interessante.
  Danka var enig.
  - Ja, det stemmer ... Mange forfattere synder med et tregt plot, når man før den mest interessante handlingen begynner, klarer å forkaste en tilsynelatende kjedelig bok.
  Etter å ha latt guttene vente ut selve toppen av solen, er sjefen den muntre Vladimir Wolverine, en veldig muskuløs gutt på rundt fjorten år gammel i utseende. Ansiktet er vakkert, men strengt, barnslig og voksent på samme tid. Vladimir selv er fortsatt fra Krasny Orlyonok, men hans kommandoprinsipp er at de unge skal ledes av de unge. Og det faktum at Wolverine ikke har noen erfaring og fortsatt er et barn, plager ingen. Hovedsaken er at han er en rød arier og kommanderer de sovjetiske arierne, noe som betyr at han er i stand til å gjøre det umulige mot vanlige mennesker. Og hva? De gjør det!
  Å løpe igjen, glemme smerte, tretthet, gutter som til og med skammer seg (slik er oppdragelse!), Å huske mamma, pappa eller tenke på noe ømt. Dette er når evnen til å tåle lidelse, og selve testen er en stor velsignelse.
  Unge krigere løper uten å tenke på ulydighet, og hvis de vil ha noe, er det en kamp!
  Varmen er fortsatt veldig sterk, og igjen løper guttene ut på den stikkende varme grusen. Og han ser ikke engang slutten. Smerten blir uutholdelig og mange av de unge krigerne kan ikke lenger holde tilbake smertestønn.
  Så begynte Dimka å synge en sang han komponerte mens han var på farten, en skikkelig marsj:
  Vi ønsker å oppnå frihet for mennesker:
  Hent kveldsstjernen fra himmelen!
  Det gode er tross alt målet som kampanjer bringer til alle;
  Herren sa: Jeg kommer med en hær!
  
  Men vår tro er kommunismens tro,
  Veien vår er hard, men snart kommer vi!
  Kapitalisten skrek, full av kynisme,
  Men vi skal knuse krypdyret med sverdet!
  
  La oss bygge en verden for fremtidige etterkommere;
  For å gjøre drømmen til virkelighet!
  Så at spolen ringte med en ringende mynt,
  Kjemp for Russland, frimodig og våg!
  
  Vi kjenner virksomheten, vi begynner troen,
  La planeten blomstre!
  Slik at hver måned er som en blomst i mai,
  Slik at hele jorden blir ett!
  
  Da blir det ingen kriger og onde gjerninger,
  Og det vil være lykke og frihet for alle!
  Ja, det er mange infernalske grusomheter i verden,
  Men det er fremgang i å løse problemer!
  
  Hos mennesket er fornuft styrke;
  Hun er en muskel, men en smart muskel!
  Og slik at skapningen ikke slår oss alle ned,
  Vi trenger fasthet, vilje til siste slutt!
  
  Hva skal man gjøre hvis kreftene allerede ikke strekker til;
  Når fienden er sterk, teknikk nummer!
  Hvor kan vi finne uttrykket av paradis,
  Når kavaleriet løper!
  
  Ja, hvor er spørsmålet; og i sinn og hjerte,
  Der beslutninger tas av sinnet!
  Ingen grunn til å snurre rundt igjen,
  Og vær rolig, standhaftig som et muldyr!
  
  Du vil nå målet ditt hvis du holder ut
  Dette er garantien til vårt hellige folk!
  Det sovjetiske folket er veldig kloke og stolte;
  Til ham vil Herren komme med gaver, tro!
  
  Selvfølgelig Gud, ikke en onkel med skjegg,
  Og han er fremskritt, vitenskap, sinn, hjerne!
  Tjener oss med fedrelandsveien,
  Slik at en person kommer til makten!
  . KAPITTEL 3
  Dimka avsluttet den lekne sangen, og de sovjetiske guttene godkjente den med fløyter og latter.
  Løping ble morsommere, livlighet ble lagt til ... Og snart tok grusen slutt og mykt gress gikk, som ble en fryd for de brente barneføttene, modige gutter.
  Danny sa:
  - De sier at en sang hjelper oss å leve, men det ble ikke sagt noe om at den også letter et tungt lass bak ryggen på oss!
  Dima svarte:
  - Selv under den gamle egyptiske sivilisasjonen var det kjent om musikkens livgivende effekt på menneskekroppen, og sanger også. For eksempel ble små slaver og kvinnelige slaver som ennå ikke kunne arbeide effektivt i feltene og steinbruddene tvunget til å synge for å muntre opp voksne slaver. Tross alt kom en slik vitenskap om Valliologi fra Egypt.
  Kommandør Vladimir ropte:
  - Bygg opp igjen for vekst! Og ikke snakk!
  Krigerguttene reorganiserte seg med en gang, og løp deretter i stillhet.
  Solen har allerede gått inn i solnedgang (i Nord-Afrika i juli blir det mørkt tidligere enn i midtbanen.). Holdeplassen var allerede nær, da plutselig fulgte et signal.
  - Alle legger seg ned og forkledning!
  Som det viste seg av en grunn. Det var en fjern støy foran. Og guttene jobbet aktivt med sapperspader og kastet gress over seg selv. Det var allerede mørkt nok...
  Maksimka sa:
  - Sannsynligvis, det er vår! Det er fortsatt for langt til frontlinjen, for den røde hæren har rykket anstendig frem.
  Danny sa:
  "Men å lære kunsten å forkledning skader aldri!" I en ekte krig vil dette komme godt med!
  Maksim var enig:
  - Ja, aldri, men jeg er sikker på at det er vår!
  Vladimir humret:
  "Ett ord til, så skyter jeg deg på stedet!" Alle ligger på lur! Og lag granatepler.
  Som det snart ble klart tok Maksimka virkelig feil. Britiske stridsvogner dukket opp. Men guttene satt stille i bakhold: hva om de var deres egne på fangede kjøretøyer.
  Selv om tankene er på vei nordover. Det er bare fire av dem, tre lette og en vanskelig gjennomtrengelig "Matilda" -3. Den siste tanken er et stort problem, siden granater bare kan skade sporene. Lungene kan derimot treffes med nøyaktige kast inn i taket eller i hekken. Hvis Matilda -3 bryter sporene, kan hun påføre gutta tap med sine to maskingevær og en kanon.
  Vladimir ønsket ikke at vennene hans skulle dø allerede den andre, eller rettere sagt, selv på den tredje dagen etter ankomst til Afrika. Riktignok kunne maskingevær deaktivere nøyaktige treff. Men spørsmålet er hvem sine tanker er dette? Plutselig, trofeer allerede tatt av tyskerne?
  Vladimir bestilte:
  - Privat Red Eaglet Dimka. Gå ut til stridsvognene uten våpen og veske og finn ut hvem de er!
  Dimka hvisket:
  - Hør på kommandanten!
  Halvnaken i svarte shorts, gutten var mørkhudet av beskyttende krem, og for å skjule det blonde håret sitt tok han på seg en slags turban fra aviser. Nå så han ut som en vanlig, stakkars arabisk gutt. Det er usannsynlig at han vil bli tatt for en fiende.
  Tankene beveget seg i rolig tempo, og skiftet over i et gir der motorene laget minst mulig støy, noe som også vakte mistanke. Dimka hoppet opp til dem, viftet kraftig med armene og ropte på gebrokkent engelsk.
  - Det er miner! Det er miner!
  Tankene stoppet, et hjelmhode stakk ut av Matildaen og en sint stemme på engelsk svarte:
  - Hvorfor arapchonok, vil du ha?
  Den lille gutten gråt:
  - Russerne legger miner i veien! Vær forsiktig kongelige tropper!
  Et annet hode dukket opp fra skulderremmen, jeg hørte svaret:
  La de ekle russerne dø! Med oss er kong George og den uovervinnelige Churchill. Si, hvor er minevalpen?
  Dimka løp bort til dem:
  - Jeg skal vise dere mine herrer! Nå skal vi spise dem!
  - Kom og sett deg her! - Bestilt, etter epaulettene å dømme, en oberst fra Royal British Tank Army!
  Gutten klatret opp i tårnet og kjente den behagelige kjøligheten av rustningen på de nakne, bittesmå blemmede føttene. Så lente han seg tilbake og begynte å vise britene veien.
  Det var fem av dem, og i det lite romslige tårnet til Matilda-3 medium tank var det litt folksomt. Så bestemte Dimka seg for å bli en helt. Hans behendige, trente hender, som de til en profesjonell lommetyv, strakte seg inn i beltet og tok ut revolvere. Tomlene fjernet sikringene med en gang.
  Selvfølgelig var det grusomt, men fristelsen til å oppnå "bragden" var så sterk at Dmitry skjøt et par ganger fra hver revolver og siktet samtidig under venstre skulderblad.
  Fra en slik avstand er det vanskelig å bomme, og bare en galning, eller den siste feigingen, kan ta på seg en skuddsikker vest mens han sitter i en tank. Obersten ble overrasket, og kjente munningen av en pistol bak nakkeskåret. Gutten hvisket på reneste London-dialekt:
  - Hvis du vil leve, beordre de tre andre stridsvognene til å overgi seg! Ellers vil vår bataljon ødelegge dem sammen med mannskapene!
  Obersten ble overrasket:
  - Hvem er du?
  Dimka svarte ærlig:
  - Din siste sjanse for å overleve! Tre lette stridsvogner vil bli bombardert med granater og du vil bli torturert av ild. Folk vil dø! Jeg teller til tre, enten gir du ordre om at de skal overgi seg og gå ut av bilen, eller så skyter jeg deg i beinet og gjentar forespørselen fra begynnelsen! En to...
  Obersten sutret.
  - Bli enige! Bare ikke drep oss!
  Dimka erklærte stolt:
  - Vi dreper ikke russiske fanger! Og så etter kapitulasjonen av Storbritannia, kan du tjene igjen i de nye kongelige styrkene, fornyet Storbritannia.
  Obersten ga kommandoen med skjelvende stemme. Tankbilene klatret lydig ut av tankene og la fra seg våpnene. Flere av de største tyske guttene, som kastet av seg kamuflasjegresset, løp mot dem, og forberedte seg på å ta imot den første gruppen fanger i deres liv.
  Oleg Rybachenko kjempet også med kolonitropper, USA og Storbritannia.
  Gutten og jenta kjempet mot angrepet fra fienden.
  Oleg kastet en dødelig granat med de bare tærne, snudde den britiske bilen og knirket:
  - Politiker, kverner tull, som ikke er mel til brød, men fast mel, med nudler på velgernes ører!
  Margarita la til, blottet tennene, og bukket også under for den eksplosive dødspakken med sin bare hæl:
  - En soldat er en ridder som kjemper mot en drage, men denne dragen er faktisk bakerst og har ikke syv hoder, men en million masker, og et utallig antall grisesnuter!
  Barna kjempet hardt. Sette fyr på fremrykkende biler og kaste granater med bare tær.
  Oleg, skyting, bemerket:
  - En soldat, for ikke å bli en plukket kylling, må være en gås, en politiker, for å steke velgere på en grillfest, vil gjerne pisse, ikke på en kameratslig måte!
  Margarita, som kastet en bombe med den nakne hælen, knirket:
  - Soldater er bare gutter, men de vokser opp fra kamp til kamp, politikere, uansett alder, fra en valgkamp til en annen, faller i enda større galskap!
  Barn med udødelighetens gave kjemper som titaner. Men på himmelen er det fortsatt jenter som kjemper.
  Natasha kuttet av bilen fra de allierte, knuste den, brukte de bare tærne sine til vodka, og knirket:
  - En soldat kan være skjeggløs, men en strålende kriger, og en politiker i enhver situasjon kan ikke annet enn å forlate halen!
  Anastasia utførte også et spark, slo ned en engelsk bil og kurret aggressivt:
  - Gutten drømmer om å bli en ørnekriger, men det er ikke klart hvor politikere-grisene kommer fra så skitne at det er ekkelt å drømme om dem!
  Akulina noterte aggressivt, trykket på knappene med bare tær og kurret:
  - En født fightergutt vil heller løpe barbeint i snøen enn å la seg skodd med politikk og gjøre om til en filtstøvel!
  Mirabela bemerket aggressivt, slo de bare hælene på pedalene og kurret:
  - En naken kvinne er ikke en plukket kylling, hun vil ta av enhver manns bukser og gjøre selv en arrogant hersker til en naken konge!
  Jentene kjemper med stor entusiasme og viser fremragende klasse.
  Og guttene i hele bataljoner viser stadig økende dyktighet og mot;
  Etter å ha fanget stridsvognene og britene, overleverte guttene dem til den nærmeste bosetningen, hvoretter de ble beordret til å flytte videre sørover til den gamle egyptiske byen Mehu.
  Guttene var igjen barbeint, og i sportsshorts, med lass, løp de langs deltaet, hvor ofte mykt gress vekslet med steinete jord.
  Neste dag etter forrige løpetur hadde musklene til de unge jagerflyene fra Red Eaglet of the USSR sterke smerter. Spesielt kalvene, som i likhet med elver var dekket av årer som hadde kommet ut, ryggene og de brutalt svidde og avrevne sålene på bare, barnslige føtter.
  Mange av guttene hadde det veldig dårlig, og til å begynne med klarte ikke bataljonen å sette opp farten. Kommandør Vladimir Wolverine, også, forresten, den samme som alle andre, barbeint og utmattet, ropte, truet med å skyte, men kunne ikke piske gutta. Riktignok skjøt han likevel av og klippet av en dusk blondt hår med en kule til en av de mest utmagrede guttene. Etter det gikk løpeturen litt mer energisk.
  Smertene var helvete, de nakne sålene var varme, men etter noen kilometer ble det lettere, en ny vind åpnet seg, og musklene dynket i melkesyre ble varme og gjorde ikke så vondt lenger.
  Dimka og Danka led også, men kanskje mindre enn de andre gutta, fordi treningen deres under veiledning av en guru var enda mer smertefull. Og generelt er slaviske gutter preget av genetisk utholdenhet. Imidlertid også arierne.
  Guttene unngikk oppgjør på alle mulige måter under oppløpet. Og da varmen ble uutholdelig, la de seg under solmarkisene.
  Dimka, som satt sammen med Danka, bemerket:
  - Ja, det er sterke karer! Generelt, hvis det kommer til en krig mellom hviterussere og russere, vil vi ha det vanskelig! Veldig stram!
  Danka svarte:
  - De forbereder ungdom veldig godt, men dette er ikke flertallet av enhetene. I tillegg er det fortsatt flere av oss enn røde ariere.
  Dima sa:
  - Det er rundt hundre millioner russere selv bare i Europa, men det er også tropper fra Sovjet-Russlands allierte. I tillegg kan de også bruke millioner av arabiske og negerregimenter mot oss. Styrkene er ulik, spesielt hvis kommunistene endelig slår rot i Afrika og Asia.
  Danka krympet.
  - Og hva er konklusjonen?
  Dima sukket.
  - Hvis jeg var Steel Eagle, ville jeg slått først.
  Så kom andre tyske gutter inn i samtalen, og jeg måtte holde kjeft. Deretter bestillingen om å gjøre pusteøvelser. Så, når solen har senket seg, løper den igjen gjennom ikke det mest kjærlige terrenget. Og de tok brorparten av natten.
  Drømmen var tung, musklene var for smertefullt trange av smerte, og føttene til gutta brant på en sakte ild. Dagen etter, på grunn av akkumulert tretthet, var den vanskeligste. Selv Vladimir forsto dette og lot laget hans bevege seg i et høyt tempo.
  Gutta prøvde likevel å holde seg fast, men tre gutter falt likevel ned. Tempoet ble redusert, og unggutta tok til slutt et steg. Så bestemte Dimka seg for å muntre dem opp med en sang:
  Pionerhornet blåste over fedrelandet,
  I den er en oppfordring til å skride frem til prestasjoner - ungdom!
  Vår tro er kommunismens tro,
  Og du vil ikke ta den sjofele fienden i frykt!
  
  Pionerer vi vil kjempe mot
  For Russland og frihet som ørner!
  Flyet - vingen skinner med glansmaling,
  Pilotene våre er sovjetiske sønner!
  
  Slipset er rødt, fargen på blodsøl;
  Verden er grusom, den styres av penger og krig!
  Vi ønsker å gi alle en slurk, fri vilje,
  Slik at hordens mørke ruller inn i underverdenen!
  
  Pioner, du er til og med en yngre bror til kommunistene,
  Vil du bygge en verden der lykke er for alle!
  Slik at den himmelske fargen bærer frukt i livet,
  For å unngå lidelse og problemer!
  
  På veien, men kriger og grusomhet,
  Spenning og noen ganger vanskelig!
  Maskingeværet er tungt og reduserer albuen,
  Og håndflaten er følelsesløs, en stor åre!
  
  Men vi kjenner ikke et slikt ord - svakhet,
  Vi har ikke et slikt ord - jeg vil ikke!
  Alderdom vil ikke komme for sovjetiske soldater,
  Jeg vil fly ut i verdensrommet på en rakett!
  
  Gir oss styrke og udødelighet;
  Bare vitenskap, grenseløst lys!
  Og de som falt skal reise seg, tro
  Lykke til og suksess vil komme til oss!
  Sangen muntret opp de unge fighterne, og de gikk over til et raskt løp.
  Men da solen nådde sitt høydepunkt, måtte jeg hvile igjen. Etter det ble det uutholdelig og guttene tok et steg. Veien var uutholdelig og de nedslåtte bena deres blødde, og smerten var nesten uutholdelig.
  På veien kom jeg heldigvis over en elv som renner ut i Nilen, og guttene hoppet dit. De ønsket å lindre lidelsene deres. Da viste det seg å være svært vanskelig å drive guttene opp av vannet. Vladimir måtte gi et utbrudd fra en maskinpistol over hodene.
  Den videre veien var som en overgangsperiode for økonomien under byråkratiet: smertefull og rolig.
  De ankom byen etter midnatt, og beveget knapt bena. De ble ført til brakkene og guttene, lagt på trekøyer, uten engang å gjøre et forsøk på å spise middag.
  Drømmene var tunge, fulle av gru, men jeg kunne ikke huske noe ... Dmitry våknet et par ganger og kastet av seg hendene til de stramt liggende guttene. Det begynte å bli tett, sprossene på vinduene var lukket, og det så ut som en typisk sørlig ungdomskoloni.
  Men om morgenen ventet guttene på gode nyheter: Marskalken selv, Mr. Rokossovsky, ville overrekke dem med priser. Etter at grupperingen av tyske tropper ble delt, ble troppene fra Tyskland og Italia, som skulle angripe Sudan fra Egypt og videre sørover, utnevnt til å kommandere den erfarne store Rokossovsky. Denne kampmarskalken nøt den fulle tilliten til den tidligere Stalin, så han fikk i oppdrag å kommandere den mektigste sovjetiske hærgruppen "Center", som spesielt skulle ta Paris.
  Siden det ikke fantes noen passende uniform for de unge jagerflyene i Red Eaglet, stilte de seg halvnakne, nesten svarte av beskyttende krem og frisk afrikansk brunfarge. Guttene har tørket litt de siste dagene og har begynt å se ut som arabiske slaver fra steinbruddene, bare stolte blikk.
  Prisutdelingen var uformell, uten noen pomp og prakt.
  Konstantin Rokossovsky selv var høy, tynn, med et ungdommelig, men allerede godt slitt ansikt. En typisk polsk kommandør, med et strengt utseende. Han kunngjorde ganske enkelt:
  - For motet som ble vist av bataljonen under tvangsmarsjen og fangsten av britene, tildele bataljonen Red Eaglet of the USSR, med et spesielt bånd med en bronseørn til standarden til enheten. Fartøysjefen blir på sin side tildelt bronsemedaljen "Flid og mot!".
  Gutta klappet hendene sammen, og kampmarskalken fortsatte:
  - Menig Dmitry Rocketny, for sin oppfinnsomhet, heltemot og oppfinnsomhet, takket være at han fanget obersten til de kongelige troppene, blir tildelt Order of Glory av andre klasse. Dermed, i en alder av bare elleve år, ble vår gjest fra Hviterussland den yngste mottakeren av denne prisen blant alle de som ble tildelt etter at Stalin kom til makten.
  Oleg Rybachenko fortsatte å utføre bragder med kjæresten.
  Gutten kastet en skarp slipt disk med bare tærne, kuttet hodet av britene og knirket:
  - En gutt vokser til soldat, og hvem var politiker i ungdommen om det vokste ut av ham en så stor gris?
  Margarita, som kjemper og dreper motstandere, bemerket logisk, og kuttet motstandere:
  - En prostituert er ærlig med klienter - penger i bytte mot nytelse, og en politiker er en fullstendig løgner, stemmer og skatt i bytte mot ren skuffelse!
  Oleg Rybachenko kastet en dødelig dødsgave med sin nakne hæl, spredte motstanderne og knirket:
  - En politiker er en veldig dyr prostituert, som du ikke bare risikerer å få hjernesyfilis av, men også en gris i lomma!
  Margarita Korshunova tok den og ga en tur, mejet ned en masse motstandere og kvitret:
  - En politiker er en slags prostituert som i stedet for å ta av seg klærne, river av tre skinn fra velgerne og smitter dem gjennom TV-en!
  Natasha kjempet i himmelen. Og vennene hennes der viste også et eksempel på deres lovløshet i styrke.
  Natasha slo ut et engelsk fly og kurret og blottet de perlefargede tennene:
  - Du går ikke inn i samme elv to ganger, men en konstant grisegris kan bli gjenvalgt et titalls ganger!
  Anastasia tok det og sa veldig vittig, og slo ut flyet ved hjelp av de bare tærne, knirket:
  - Dyr og barn liker ikke mat uten salt, men hvorfor faller voksne for den søte talen til politikere som er frarøvet sannhetens salt!
  Akulina Orlova bemerket aggressivt, og kuttet av et annet engelsk fly og vyaknula:
  - Sannhetens salt er bittert, men har helbredende kraft, talen til en politiker er søt, men forårsaker diabetes i sinnet!
  Mirabela Magnetic, kuttet av en annen, stor og stor maskin av de allierte, og utstedte:
  - En person vil ikke være en bonde, men en karriere i hæren begynner med menige, en politiker vil ikke spille etter reglene, og leder en karriere i politikken med lovløshet!
  Jenter er selvfølgelig veldig vakre og sexy. Hele tiden kjemper de barbeint og i én bikini.
  Slike praktfulle stjeler.
  SU-100 kjemper også i Afrika. Det er naturlig nok veldig varmt, og jentene er i noen tynne truser.
  Elizabeth, ved å bruke de bare tærne sine, slo fienden og utstedte:
  - En politiker som fornærmer homofile er en stor rumpa selv, og har ingen manndom!
  Ekaterina, dunket mot fienden, og også ved å bruke sin nakne hæl, kurret:
  - En soldat vil ikke dø to ganger, men en politiker vil forråde tre ganger, og lure en million ganger!
  Elena bemerket vittig og sparket de bare tærne mot den aggressive fienden:
  - To dødsfall skjer ikke, og du kan ikke ta av deg støvlene med bare føtter, men politikere klarer å drepe hele tiden, og rive av tre skinn!
  Efrosinya slengte også et prosjektil mot fienden og knirket og blottet tenner:
  - Jenta er ikke redd for å løpe barbeint i snøen, hun er redd for at brudgommen ikke skulle vise seg å være en dum filtstøvel, skodd til ørene!
  Krigere kjempet i Afrika og hvor det var mulig, og genererte mirakler.
  Og i Afrika fant ikke mindre spennende og interessante hendelser sted.
  En bataljon av barbeinte gutter fra Rødfalken fortsatte sitt utmattende løp for å overleve ... Det var et helvete som måtte passeres for å fortjene himmelen. Og smerte, og mel, før lykke.
  Etter prisutdelingen var guttene imidlertid så inspirerte at de løp andre halvdel av dagen og natten, nesten uten å stoppe og glemme trettheten.
  Vladimir tok en avgjørelse: de vil sove om dagen, og om natten, når solen ikke brenner, vil de foreta tvangsmarsjer. Generelt er det gutter her, hardbarket elite, og slike tester er ikke første gang. Først nå som varmen ikke er så helvete. Den mest rasjonelle i dette tilfellet, når solen er på sitt senit, ligger under markisene og sover godt.
  Danka satte pris på denne omfordelingen:
  - Natttvungne marsjer er ikke en hyppig gjest i den røde hæren. Vi må også lære å kjempe i mørket!
  Barfotgutten Dimka var enig:
  - Om natten er det vanskeligere å angripe, men de vil tross alt også forsvare seg stumt. Og vi håper vi kan gjøre begge deler.
  De påfølgende dagene viste seg å være mye vanskeligere... Sist gang, på grunn av entusiasme fra gutta, blokkerte de grensene for organismer, og nå så det ut til at hver muskelfiber ble strategisk bombardert med napalm.
  De klarte ikke engang å holde tilbake stønningene, og det så ut til at det var en flokk med unge kalver som ble stukket.
  For å muntre opp sine nye kamerater sang Dimka:
  Herren gir en kilde med vann til de levende,
  Gylne palmer og roser blomstrer i paradis!
  Å bli en realitet, at i en drøm en drøm,
  Vi må kjempe, ikke felle tårer som kvinner!
  
  Gud vil kaste de fryktede i helvete,
  Og den som er modig vil bli en allmektig ektemann!
  Her brenner stjernene i Kreml,
  Veien er angitt av det Den Evige har gitt oss!
  Vi bygger den kjente kommunismen,
  Vårt prinsipp er enkelt - raskere, høyere og sterkere!
  Slik at vurderingen vår ikke går ned,
  Vi mennesker burde være modigere og smartere!
  
  Tross alt er enhver kriger en mann,
  Man må tro at han er en svak skapning!
  Intellektet gir oss vekt:
  Og universet vil underkaste seg astronautene!
  
  Det er synd at samhold er langt unna:
  Det er mange land, mennesker, nasjoner og religioner!
  Men man må tenke dypt;
  Vi vil kaste av oss egoismens lenker!
  
  Krigen er slett ikke for det;
  Å ydmyke og plage innbyggerne på planeten!
  Og for å bryte åket fra folk,
  Om disse bedriftene vil det bli sunget kupletter!
  
  Da blir vi hele familien sammen;
  Hvor er alle i verden, kjære bror og søster!
  Hvor ikke karriereoppstyr;
  Og altruisme og å hjelpe sin neste er en vane!
  
  Det vil ikke være noen død og ingen problemer;
  Der, tror jeg, vil en mektig mann bli!
  Du overvant latskapen din
  Ta en rifle og en ryggsekk med lass!
  Etter en slik sang jublet de unge krigerne fra Rødfalken kraftig og en ny bølge av entusiasme og kraft feide over dem. Så de overlevde disse dagene, og da det blomstret og begynte å bake, sovnet de.
  Dimka drømte om noe spesielt... Han havnet i en verden der han var i himmelen, og dette fanget hans oppmerksomhet i første omgang. Lystene spilte nemlig fotball. Dessuten var dette hybrider av stripete vannmeloner og krokodiller i det ene laget, og en blanding av agurker og neshorn på det andre.
  Dimka satte seg på en rullestein og prøvde å samle tanker spredt i alle retninger som en flokk med hete hingster. Tross alt kan det ikke være slik at armaturene spiller fotball, og til og med tar på seg slike utrolige former som slett ikke er karakteristiske for ekte flora og fauna.
  Generelt, i henhold til alle fysikkens lover, skal stjerner være sfæriske, som egentlig er et urokkelig aksiom! I alle fall hvis de fysiske konstantene tilsvarer universet der folk lever. Og så dette er en elementær utenkelig gåte!
  Tankene til en smart gutt ble avbrutt av utseendet til et uforståelig lite dyr. Her var det også overraskende at skapningen så å si materialiserte seg ut av løse luften, som en fisk som kom ut av et ishull. Forresten, hodet var en fisk, men kroppen i form av en time fra pilen. Dessuten, på urskiven, i stedet for tallene som indikerer timene, er det noen usøtede hieroglyfer i form av tegninger. Ja, og selve pilene er mer enn et dusin og de roterer med forskjellige hastigheter.
  Dimka plystret:
  - Blimey! Hvem er du?
  En blanding av fisk og en fantastisk vekkerklokke svarte uventet på russisk:
  - Og Yahita, og hvem er du, hvithåret?
  - Menneske! svarte Dima.
  Yahita fniste veldig tynt som en mygg:
  - Jeg kan se at du er menneskelig. Jeg er interessert i stillingen, navn, yrke!
  Dimka ble alvorlig overrasket:
  - Hva med folk i din verden?
  Yahita nikket.
  - Ja, selvfølgelig er det det! Det er til og med vanskelig å finne en verden hvor du ikke vil møte hårløse primater. Selv om mennesker er veldig forskjellige overalt, er det sterke og utviklede som erkeengler, og det er primitive villmenn! Han ser ikke ut som en representant for den utviklede verden, barbeint, nesten naken, men du kan heller ikke kalles en vill ...
  Dima kunne ikke la være å spørre:
  - Og hvorfor ikke?
  Yahita forklarte:
  "Dine øyne er veldig intelligente, som en vismanns øyne, og ikke et barn fra en primitiv stamme!"
  Dimka kom med et helt rimelig argument:
  "Og hvorfor tror du at villmenn må være dumme." Tross alt, for å overleve uten kjernefysisk pumpede blastere blant de større og fanged dyrene, trenger du seriøs oppfinnsomhet og praktisk oppfinnsomhet!
  Yahita var enig:
  - Ikke sant! Men hvordan skulle en vill vite om en kjernefysisk pumpesprenger, selv om dette allerede er steinalderen etter standarden til menneskelige erkeengler. Si meg, hvem er du etter stilling og med hvilken oppgave ble du sendt hit?
  Dimka prøvde å unngå et direkte svar:
  - Alt i universet vårt er relativt: spesielt posisjoner! Hva med oppgaven? Ja, jeg reiser bare verden rundt. Tross alt er stjernene som spiller fotball så uvanlige og interessante!
  Yahita korrigerte, pilene på overflaten av den gjennomsiktige overkroppen hennes begynte å rotere litt annerledes:
  - Dette er fotball, men en helt annen kamp. Se, her har ballene vinger, og det er tre av dem på en gang, og porten er ikke synlig! Ser det ut som din menneskelige fotball fra eldgamle tider?
  Dimka ble tvunget til å være enig:
  - Selvfølgelig ikke... Selv om, så fort jeg så, oppsto foreningen med fotball umiddelbart. Tross alt er det en slags likhet! Selv om det ikke er formelt!
  Yahita vinket den av.
  - Dette er assosiasjonene ... De får bare vondt i hodet og slåsskamper. Men si meg, er du ikke sabotør for en time?
  - Formelt sett nei! svarte Dimka mekanisk.
  Yahita viftet med labben.
  - Så følg meg. Jeg skal vise deg noe interessant!
  Dmitry Rocket reiste seg og beveget seg, fulgte henne, da en drøm plutselig kom et sted og signalet om å reise seg lød.
  Guttene, knapt uthvilt, løp igjen med lasset, her hadde de allerede ingen muligheter for hvile. Den skarpe smerten i musklene ble matt, og de nedslåtte føttene ble stive, eksploderte ikke lenger av lidelse, men verket rett og slett intenst, og sutringen spredte seg over hele bena, og det tredje og fjerde pusten åpnet seg i lungene.
  Danka, som var den mest fysisk sterke, led i mindre grad, og følte seg til og med lei: han ville slåss, men heldigvis ble det ikke avfyrt et eneste skudd ... Her utførte Dmitry, som alltid heldig, et filmatisk bragd, tok obersten og Herlighetsordenen rundt halsen. Prisen i seg selv er ikke dyr, det man tar av jern og et tynt lag nikkel slik at det ikke ruster, men det er ikke et stort stemplet mønster. Hovedsaken er selvfølgelig prestisje. Sovjetunionen hadde også alvorlige fiender.
  Under den midlertidige første verdenskrig klarte Hitler å tjene fire ordrer, inkludert et jernkors av første grad, sjelden for en enkel korporal. Ja, han var en virkelig modig og smart soldat, selv om navnet hans nå brukes til å skremme barn.
  Men de kan løpe uten mål hele sommeren og høsten, når lykken likevel faller ut.
  Guttene kom til slutt over stedet for et nylig slag, likene av døde britiske soldater lå, for det meste var det negere og arabere. Dødt kjøtt i slik varme tørket rett og slett opp og begynte ikke å brytes ned. Fragmenter av metall, skallhylser lå rundt, men pene russere klarte å plukke opp alle de fangede våpnene. Men likevel var en av guttene heldig, og han plukket opp en falt sammenleggbar kniv. Og amerikansk laget. På rømmen viste han vennene sine:
  - Det er trofeet mitt!
  De knurret som svar:
  - Fant noe å skryte av! Du bør drepe en engelskmann!
  Den onde svarte:
  - Og slik blir det ikke! Det er bare for å finne fiendene! Og du må løpe enda fortere!
  Men disse dagene gikk uten sammenstøt, noe som for øvrig er ganske naturlig for de fleste kriger. Tross alt, under en konflikt, beveger du deg mer enn du går. Akkurat som ess, er de fleste sortier tomme, spesielt mellom store kamper og offensive operasjoner. Før hun sovnet sa Danka til Dimka:
  - Du vet, den hvite tigerungen (kallenavnet Dmitry), krigen er slett ikke så romantisk som den vises i filmen Red Devils, eller Captain Daredevil, og i andre. Du føler en viss skuffelse. Nei, selvfølgelig, jeg er ikke liten og jeg forstår at kino og ekte ikke er det samme, men likevel ....
  Dimka gjespet trassig:
  - Vi bør snakke om dette om en måned, men foreløpig meditasjon og å legge oss. Imidlertid må jeg at våre nye kamerater er verdige karer. De holder seg godt!
  . KAPITTEL #4
  Krigen fortsatte med liten intensitet. I Afrika er ikke de amerikanske og britiske troppene veldig sterke, men viddene er enorme, og jungelen og ørkenene, og mange elver og sumper.
  Ja, det svarte kontinentet er stort, og prøv å fange det raskt. Så krigen trakk ut i lang tid.
  Og selve Storbritannia på kontinentet er ikke så lett å få tak i. Dette har vært et kolossalt problem.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova kjemper som unge titaner. Og de vinner en strålende seier. De kjemper med veldig sterke, men ikke for mange motstandere.
  Men hvor er amerikanerne, britene og deres kolonitropper før de udødelige barnefenomenene.
  Oleg Rybachenko bemerket, kuttet av en annen linje med motstandere og kastet en ert med antimaterie med de bare tærne:
  - En soldat i en krig blir mer ung og moden på samme tid, en politiker i en undercover-kamp, blir gammel og modnes, samtidig som den synker til et villdyrs nivå!
  Margarita, denne stridende jenta, tok den og med bare tær lanserte en disk som kuttet av hodet og la merke til:
  - En soldat er privat vernepliktig og blir profesjonell i krigen, en politiker kjenner ikke fristene, og en profesjonell i å gi seier!
  Gutten og jenta knuste motstandere vakkert. Og de kuttet dem av uten videre.
  Oleg tok det og lanserte noe mer enn dødelig og destruktivt med sin bare hæl - og sa:
  - En soldat skal være flint, men ikke bli til stein i hjertet, en politiker har lenge hatt en stein i stedet for et hjerte, men har hardheten til gummi!
  Margarita, som kuttet ned soldatene i Storbritannia, og mange svarte krigere, kastet skarpe nåler med tærne, utstedte:
  - En god soldat i kamp er som Djevelen - at det er nødvendig å slukke brannen, en dyktig politiker i ondskap er Satan selv, og oppfyllelsen av løfter er en typisk slange!
  De handlet veldig bra og veldig vittig mot fienden og ødela de britiske enhetene aggressivt. Vel, ikke bare er de selvfølgelig det.
  Oleg, etter å ha kuttet ned motstanderne, ropte:
  - En soldat kan dø på slagmarken, men det er bedre enn å forsvinne under en strøm av søte løgner fra politikernes munn i fredstid!
  Margarita, som knuste utallige motstandere, som det imidlertid ikke var så mange av igjen, tok og kastet en bombebombe med bare fingrene og knirket og blottet tenner:
  - Den som blir født som kriger, vil dø som en helt, som har blitt politiker, er allerede en død jævel, og et vandrende lik!
  Krigerbarn kjempet som ekte kjemper og tankekjemper.
  Men Elizabeth og stridsvognmannskapet hennes viste seg ikke å være mye, og perlet seg gjennom jungelen. Selv om SU-100 har samme langrennsevne som de trettifire, er det fortsatt ikke lett å kjøre gjennom jungelen.
  Elizabeth gjespet og bemerket og ga sin tur:
  - Politikk er når de sier en ting, mener en annen, gjør en tredje, det viser seg det fjerde, men det går likevel sidelengs og forblir en vederstyggelighet i leveren!
  Catherine var ganske logisk enig i dette:
  - Det er ingen brødre i politikken, men det er mange fattige slektninger, det er ingen eventyrprinser, men et overskudd av nakne konger, det er ingen sannhet selv for et øyeblikk, men det vil være nok løgner for mer enn en generasjon!
  Elena la aggressivt merke til med et glis av tenner at de glitrer som perler og er vakre:
  - Kjærligheten kommer når du ikke venter, politikerne stikker når du ikke ringer!
  Efrosinya la merke til, blunket med safirøynene og banket på rustningen med bare fingrene:
  - Alle aldre er underdanige kjærligheten, politikere kan håndtere all ondskap!
  Jentene ble litt lei, de begynte til og med å synge, noe veldig aktuelt;
  Overraskelse, overraskelse!
  Lenge leve overraskelsen! Overraskelse, overraskelse! Lenge leve overraskelsen!
  
  Se for deg en slik situasjon - Alt som vil skje med deg, vet du på forhånd. Det er ikke behov for bekymringer, tvil, Alt i verden vil gi en tidsplan.
  
  Og vi utfordrer kjedsomhet fordi, fordi det er umulig for noen å leve i verden uten overraskelser.
  
  Overraskelse, overraskelse! Lenge leve overraskelsen! Overraskelse, overraskelse! Lenge leve overraskelsen!
  
  Sørger for en tidsplan for gange, sørger for en økning i bevissthet.Og selvfølgelig vil gjesping øke, Og trengsel vil fylle universet.
  
  Og vi utfordrer kjedsomhet fordi, fordi det er umulig for noen å leve i verden uten overraskelser.
  
  Overraskelse, overraskelse! Lenge leve overraskelsen! Overraskelse, overraskelse! Lenge leve overraskelsen!
  
  Og vi utfordrer kjedsomhet fordi, fordi det er umulig for noen å leve i verden uten overraskelser.
  
  Overraskelse, overraskelse! Lenge leve overraskelsen! Overraskelse, overraskelse! Lenge leve overraskelsen!
  Men andre helter, bataljonen av gutter fra Red Eaglet of the USSR, var mye mer heldige. Og at guttene allerede var klare til å hyle av kjedsomhet: ingen kamper, ingen eventyr, bare løping! De fikk til slutt en advarsel om at en omtrent lik britisk bataljon var foran.
  Vladimir beordret dem til å legge seg ned og deretter krype på magen. Guttene gjorde nettopp det. Britene så ut til å legge merke til dem, og umiddelbart, uten å vente på tilnærmingen, åpnet de ild. Men de skyndte seg tydeligvis, bare en av Stalins unge falker ble såret i skulderen, og resten klarte rett og slett å rulle tilbake. Terrenget for en likeverdig kamp var ikke helt typisk, alt dekket av busker og kratt. Britiske enheter skjøt aktivt, men ikke nøyaktig. Red Eaglet-jagerfly svarte sjeldnere, men mye mer effektivt. Flere gutter forkledde seg, tok på seg khaki-regnfrakker og beveget seg stille. Britene var på sin side for nervøse, og tillot seg hele tiden å komme seg videre.
  Dimka Rocket var spesielt vellykket. Han klatret raskt, som gåsehud, inn i ryggen på britene (denne gangen kjempet nesten utelukkende hvite mot dem, noe som betyr mye mer iherdige jagerfly som ikke ville spre seg fra hylende sirener), og skjøt dem som mål på en skytebane. Automatgeværet fungerte perfekt, og antallet ofre fortsatte å øke!
  Men akk, guttene led også tap, spesielt da utvekslingen begynte med granatkasting. En av de modige guttene ble revet opp av et fragment av magen, og tarmene krøp ut. En annen knuste beinet, også veldig ubehagelig. Men kampen begynte bare å blusse opp, og de fordømte, grusomme engelskmennene viste seg å være mye mer enn de unge leninistene først antok. Det var så mange skrik og stønn fra begge sider.
  Så bestemte Dimka, etter å ha lyttet, sjefen. Han var en stor engelskmann, også en oberst med en dyp stemme. Han gjemte seg i en tidligere gravd grøft.
  Den blonde gutten humret og krøp raskt, som en liten hoggorm, etter å ha fjernet engelskmennene rundt ham, til skyttergraven. Et slag i bakhodet med en dolk og obersten ble stille, hvesende fra leppene, som et punktert bildekk. Etter det brølte gutten med en lignende stemme, som la en haug med krøllete blader til munnen.
  Her lå hemmeligheten i det faktum at bladene ble dynket i klissete juice (Dimka hadde forberedt dette på forhånd, men i håp om å skremme villmennene, men så var det Pinocchio-effekten, når du ser etter en ting, men det viser seg noe annet, men det viser seg noe helt annet, men også nyttig!).
  Uansett hvor forferdelig kommandantens stemme var, fungerte den på forvrengt engelsk:
  - Alle stå på, og løp tilbake skrittmarsj!
  Og det fungerte! Britene hoppet opp, hvoretter utbrudd av maskinpistoler og automatgevær regnet ned over dem. Selvfølgelig, når du ser slike tap, vil du løpe uten kommando ... De modige soldatene i Storbritannia skynder seg i hælene, og guttene, flimrende, giftig grønne fra gresset, barbeint, runde hæler, skynder seg etter dem, mens de skyter på gå!
  Nå var det en kamp! Total og samtidig effektiv utryddelse! Med hard jakt.
  Vladimir ropte for fullt:
  - For meg kjemper fremover! Vi har åpnet en konto her!
  De andre guttene sang med:
  - Stalin ga oss stålarmer-vinger, og i stedet for et hjerte, en brennende motor!
  Vladimir la til:
  - Høyere og høyere og høyere! Å streve etter flukt av fuglene våre, og i hver propell puster, roen til våre grenser!
  Hvordan kjente tyskerne til slike sanger? Hvis Dimka foretrakk å komponere sin egen, fremmet vennen Danka tvert imot det som allerede var komponert, populært og kjent ...
  Imidlertid ble Dimka, som faktisk var hovedvinneren denne gangen, irritert og sang sin egen melodi:
  Vi sverger til Stalin den store;
  Ære å beholde og kjempe til slutten!
  Fordi hans kraft er som solen,
  Fordi Guds lys er et land!
  
  La oss beskytte fedrelandet mot motgang;
  Lion British oppovervendt av halen!
  Vi vil bygge lykke på planeten;
  Som Herren hellige Kristus befalte!
  
  Likhet og brorskap vil styre;
  Himmelen blir helt blå!
  Tross alt har du rett til å kjempe for det,
  Sosialismens vei er for de unge!
  
  Moderlandet vakre Russland,
  Stalin er en leder fra Gud gitt til oss!
  Der blomstene i marken er vakrest,
  Hvor ordet boor ikke kan slenge ut!
  
  Alt i landet vokser, det er bredt;
  Den har is og frodige enger!
  Ørkengull fra øst
  Sølv og perler snøstorm!
  
  Det er et Kreml på planeten for hele lyset;
  Men enda mer brått sitter kraften i oss!
  Her lyste "Katyusha" opp himmelen;
  Som om erkeengelen selv ga et øye!
  
  Alle folkene i moderlandet er forent;
  Vi har ingen tomme problemer mellom dem!
  Russland bøyde seg ikke under ryggens åk;
  Du klarte ikke å ta landet, sir!
  
  Slik at vitser ikke lenger er passende,
  Vi er også herrer!
  Russere er ikke overfylt på planeten,
  Søtt vann renner fra himmelen!
  
  Kjempefelt vokser;
  Kolossen er som hjertenes honningbi!
  Gud ga russerne en plass i selve paradiset,
  Og en laurbærkrone til deg!
  
  Alt ble lydig mot mennesket,
  Bare stolthet kunne ikke dempe!
  Men ikke være slutten på den menneskelige tidsalder;
  Plassen åpner døren for oss!
  Guttene applauderte den praktfulle prestasjonen meget kraftig og bifallende. Vladimir skjøt til og med ned en kråke med et velrettet skudd fra en pistol, og Danka sa:
  - Og du, Dimka, er flott - du synger og komponerer i grunnen bare din egen!
  Den unge maestroen sa:
  - Og dette er det mest verdifulle når du skaper deg selv, og ikke gjentar som en papegøye!
  Tapene ble raskt beregnet ... Akk, tre gutter skilte seg med avdelingen for alltid, fem til ble så alvorlig såret at de måtte bæres, og tjuefem personer ble moderat skadet for egen kraft, eller lett ...
  Mer enn åtte hundre og førti mennesker ble drept av britene .... I det hele tatt er forholdet ganske akseptabelt! Men fangen var det ikke, bortsett fra en major av legetjenesten. Alle andre ble slaktet...
  Danka sa:
  - Vi, sløvende maskingevær i lang tid, saget og slo ned tusenvis av fem hundre engelskmenn!
  Vladimir avbrøt ham:
  - Hold kjeft, vil du? Tre av gutta våre døde. Jeg tenker på å begrave dem her, på slagmarken, eller bære dem til enhetene mine slik at de kan begraves etter Kristi skikk!
  Danka ble overrasket:
  - Har USSR høy aktelse for Kristus? Tross alt sier både du og Stalin selv hele tiden - Kristus er en svekkling og en sløv og ikke en arier!
  Vladimir svarte rolig:
  - Det kommer an på hva slags Kristus ... Den i Bibelen er ikke arier og pasifist! Den vi tror på, altså uten den såkalte hellige skrift, er akkurat den samme røde arieren! Og ikke bare en rød arisk, men også en ekstremt modig person! Du må forstå dette.
  Dima var enig.
  - Jeg har også en bibelsk Jesus, som lærer å ikke stå imot det onde og ikke like kinnavskum i det hele tatt. I tsartiden var det allerede slik, hva så? Han slo spesielt bondens mester, knuste ansiktet hans til blod, brakk ribbeina på stativet, og den uheldige mannen ba bare for herren. Men gjorde dette grunneieren enda en krone bedre?
  Danka selv svarte for alle:
  - Selvfølgelig ikke! Ondskapen må kjempes tilbake umiddelbart! Fordi ondskap er en flamme; som den beste bensinen er tålmodighet for, og de beste matchene er likegyldighet og egoisme!
  Vladimir avbrøt dem alvorlig:
  - Det du sier er allerede åpenbart, absolutt for enhver fornuftig person. Så det er ikke nødvendig å forklare og lære oss noe i tillegg. Generelt, russere, jeg kjenner en nasjon som elsker filosofiske resonnementer og boltologi i stil med Dostojevskij. I mellomtiden vil du Oleg og Danka bære båren med Peter, så han er den tyngste av de drepte. La oss nå marsjere...
  Guttene ble inspirert og inspirert av den første, virkelig militære seieren, og herdede kropper hadde allerede begynt å tilpasse seg varmen og stresset. Det var bare gøy! Så løp og boltre deg...
  Danka spurte Dmitry på flukt:
  - Men du er en avansert gutt, kan du si en vitenskapsmann ... Hvorfor tror du kristendommen var i stand til å oppnå slik suksess over hele verden. Og dessuten, logikken i denne doktrinen, ikke en kvark!
  Den hvithårede gutten svarte etter å ha tenkt seg om en stund:
  - Jeg husker doktoren i propagandavitenskap Goebbels sa: for å tro på en løgn, må den være stor. For å parafrasere, for at læren skal bli trodd, må den være blottet for enhver logikk! Eller enda mer presist: for å bli trodd på en religion må den være blottet for logikk og sunn fornuft!
  Danka nikket mens han løp.
  - Dette er delvis sant, men likevel ... Mange ting i vår verden er blottet for logikk og mening, men ingenting har oppnådd en slik suksess som kristendommen, og dette kan ikke forklares med paradoks alene!
  Dima sa:
  - Det er ulike faktorer og den administrative ressursen til makthaverne, siden de tjente på lydige tjenere, lurt av troen på et bedre etterliv og ikke ville forandre noe på jorden. Og selvfølgelig svakheten til slavene, som forsto at de var for svake og uorganiserte til å motstå det evige Romas legioner. Og så videre... Det svært romantiske bildet av Jesus Kristus. Legg merke til at Jesus ikke var en vanlig person. En tredjedel av menneskeheten anser ham for å være den allmektige Gud som viste seg i kjødet. Og dette er bare mulig for en person med en spesiell gave av sjarm.
  Den sovjetiske gutten som løp på høyre hånd forsto tilsynelatende det hviterussiske språket og grep inn:
  - Og her er alt mye enklere! Meningen er at den allmektige Gud selv tok på seg en menneskelig form for menneskers skyld, besteg korset. Selve handlingen er så irrasjonell, uforståelig for alle, vanskelig å forklare, men samtidig herlig at folk falt for den. I tillegg er personen smigrende. Hvorfor smigrende? Fordi han er en mann, viser det seg en så stor verdi at skaperen av universet selv lider for hans skyld og gir livet sitt! Og det er generelt flott!
  Danka var enig.
  - Ja, det er uforståelig! Skaperen av universet blir torturert og korsfestet, og han ber for bødlene sine! Hvem kan forestille seg dette? Hva kan være mer?
  Dima var enig.
  - Ingenting! Tross alt var det selve evangeliets paradoksale natur som ble årsaken til at de trodde på det, inkludert kloke mennesker, som innså at det var umulig å finne på noe slikt! Spesielt ble keiser Konstantin ikke bare styrt av praktisk beregning: det var ikke lønnsomt. Kristne var ikke flertallet i Romerriket. Tvert imot var de en desperat minoritet, dessuten en passiv og pasifistisk minoritet. Og hedningene var tvert imot et aggressivt flertall. Så keiser Konstantin kan ha trodd... Dessuten trodde han oppriktig, og da han aksepterte kristendommen, tok han en fatal risiko for seg selv...
  Danny fnyste foraktelig:
  - Jeg skjønner ikke, hva var dødsrisikoen her?
  Dimka forklarte tålmodig:
  - For de stolte romerne var kristne bare en jødisk sekt. Det vil si at de ikke en gang betraktet dem som mennesker, men de olympiske gudene er en nasjonal religion, selv om de er lånt fra grekerne. Det vil si at det viser seg at keiser Konstantin gikk mot både sine forfedre og sitt miljø. I tillegg er kristendommen preget av puritanisme, og romerne var ikke vant til å begrense seg på noen måte. Det vil si at det var nettopp det unaturlige i kristendommen, det faktum at denne troen får en til å gi opp mange av livets gleder, og det var den kolossale risikoen ved dens vedtak. Så, bare flaks i militære saker tillot Konstantin å få fotfeste, inkludert hjelp av korset på skjoldene!
  Danny sa:
  - Akkurat som islam etablerte seg på bajonetter, eller rettere sagt på sverd og spyd! Dette bekrefter nok en gang - den som er sterk har rett! Sterke never er de beste argumentene!
  Dima humret.
  - Det er kanskje ikke morsomt ... Men det er tragisk når sinnet ikke blir spesielt verdsatt. Selv om noen forgjeves tror at tenåringer kun respekterer fysisk styrke. De er også preget av andre, inkludert intellektuelle verdier!
  Guttene ble stille... Å snakke er selvfølgelig interessant, men så langt har temaene bare svevet i luften. Religion er ikke det mest populære temaet i guttenes samtaler. Så, kanskje prøve å prate om tanks?
  Danka spurte Dima:
  - Og hva tenker du om kvaliteten på tysk militærutstyr? Spesielt den hyllede delen av Panzvale?
  Gutten svarte ganske logisk:
  - Nei, praksis bekrefter at tyske stridsvogner er sterke og effektive! Hva annet kan sies her? Og slike indikatorer som et våpen, rustning, motor og resultatet: slagkraft, beskyttelse, motor, selvfølgelig, er viktige, men samtidig sekundære. Naturligvis, hvis det ikke er noen ekte tank-ess!
  Danny rynket pannen.
  - Hva vil du si at vi ikke har tank-ess?
  Dima smilte uskyldig som en nonne:
  - Og hvor skal de være fra? Våre hviterussiske stridsvogner har ennå ikke kjempet med stridsvogner. Landet til Suomi-finnene hadde nesten ingen stridsvogner, Japan på Khalkhin Gol hadde dem også med en gugulkinnese. De hadde ikke tid til å dyrke det - et udiskutabelt faktum! Så det er nytteløst å snakke om dette emnet foreløpig.
  Danny skrudde opp ansiktet hans.
  - Ja, vi har ikke noe spesielt imponerende og nei! Så det er mulig å glede kjellerne til NKVD for anti-sovjetisk agitasjon.
  Dimka humret lavt.
  - Men her tror vi og vi blir først! Kanskje vi til og med får ridderkors, for vi russere er født til å vinne!
  Den sovjetiske gutten avbrøt sint:
  -Å nei! Vi ariere er født til å vinne. Tross alt, det eneste som har hjulpet deg så langt er at hæren vår ennå ikke har vendt seg mot øst. Men så snart Storbritannia kapitulerer, vil du se stridsvognene våre på parade i Kreml.
  Danka ertet den unge nazisten:
  - Som krigstrofeer, selvfølgelig. Ja, selv med kolonnene av fanger som trasker under eskorten! Slik vil du se Moskva!
  En kamp som truet med å bryte ut ble forhindret av Vladimirs truende rop:
  - Hold kjeft! Du Danka for en lang tungestraff ... I stedet for en natts søvn, står du under vakt, hele natten med veske på ryggen. Og det blir noe sånt som dette...
  Danka ville klatre ned i flasken, men Dimka beroliget ham:
  - Det er din feil. Tross alt er vi gjester i et vennlig land, og du fornærmer dets soldater ... Be om unnskyldning og observer takten som passer for en gjest!
  Danny var stille. Han ønsket ikke å innrømme en feil eller vekke konflikt. Og Dima foreslo:
  - Kan du synge noe som et tegn på forsoning?
  Kommandanten svarte:
  - Nei, dette er ikke tiden!
  - Da kan jeg også stå i nattevakten sammen med venninnen min Danka?
  Vladimir igjen og ganske rimelig innvendt:
  - Og det blir feil, for ham blir det unødvendig underholdning ... Å la en kjede seg og tenke hardt ... - Den unge bataljonssjefen stoppet opp og spurte nesten insinuerende:
  - Du overrasker meg. Hvor har du fått slike utrolige militære evner? Du kjemper som supermann fra amerikanske tegneserier, hva er hemmeligheten din?
  Dimka ble forvirret:
  - Vel, hvorfor er det Supermann ... Alt er i prinsippet innenfor en persons evner. Det er første gang jeg dukket opp foran tankene. De tok meg for en arabisk gutt, noe som var utrolig og ekstraordinært. Så trodde de på historien, også naturlig nok, gutten ønsker å tjene penger og hjelpe britene. Vel, selvfølgelig, ikke alle kan trekke ut pistoler fra beltet, han kan gjøre det umerkelig uten å bli fanget, men enhver "klype" selv i ung alder er ganske dyktig. Vel, hvem som helst er i stand til å skyte fire tettsittende tankbiler fra to pistoler. Og det faktum at obersten umiddelbart overga seg, etter å ha erfaring fra krigen med Storbritannia, er ikke så overraskende. Her er tre millioner franskmenn som overga seg nesten uten kamp og sitter i utmerkede festningsverk, noe som er mye mer overraskende. Kort sagt, det første krysset i andre klasse, mottok ganske logisk, jeg gjorde det enhver gutt fra bataljonen din kunne gjøre i mitt sted. Og prisen i seg selv er ikke unik, under første verdenskrig ble nesten hundre og seks tusen soldater og offiserer tildelt den. Så hvorfor skulle jeg opphøye meg selv så mye!
  Vladimir var delvis enig:
  - På den ene siden ser det ut til å være slik, men... Under den andre kampen var du ikke som alle andre. Spesielt virket det som om britene ikke la merke til deg, og du slo direkte uten å sikte, men samtidig uten å bomme. Og ikke alle er i stand til å etterligne oberstens stemme!
  Dimka protesterte:
  - Nei, alle kan gjøre det siste hvis man bruker et apparat for resonans. Jeg skal lære deg dette hvis du vil. Når det gjelder å skyte uten bom, så skjøt du veldig anstendig. Enhver jagerfly fra bataljonen din kan gis tittelen Voroshilov Rifleman. Så engelskmennene meg? Så de la ikke merke til de andre jagerflyene heller, vi mistet alle tre drept, noe som betyr at disse krigerne tydelig dekket øynene deres!
  - Allerede fire døde! - Dimka korrigerte stemmen bakfra. - Alexander døde, dessverre, krigen.
  Vladimir var lei av en slik samtale, og han ropte:
  - Hast deg fortere, ellers informerer vi ikke resten.
  På veien døde en annen alvorlig såret jagerfly, men jagerflyene hastet til en stor arabisk landsby. Der fikk de som ikke kunne reise seg nødhjelp. Etter det snakket Vladimir med obersten til den røde hæren i USSR, forklarte situasjonen for ham og fortalte ham om det siste slaget. Han beordret å sende to ridende soldater fra den røde hær med arabiske guider for å sjekke. Imidlertid viste Vladimir ham et bilde med en haug med drepte engelskmenn og sa:
  - Du kan stole på oss, vi har ennå ikke lært å lyve!
  - Men lærte å komponere! - Dystert og uten stor glede svarte obersten.
  Men det er ingenting Vladimir ikke var flau og skisserte den siste hendelsen til generalen som ankom. Han håndhilste på ham og lovet å belønne de som utmerket seg. Etter det ble de unge jagerflyene sendt til å sove i brakkene.
  Imidlertid beordret Vladimir Wolverine, som innså at det var for tett i brakkene, å krype på gaten ... Vit at gutta våre ikke er redde for tanker, skitt og mygg. Danka ble satt på vakt. De la brostein i ryggsekken hans, for mer vekt og tøffere straff. Vladimir skyndte seg imidlertid og flirte for å trøste straffeboksen:
  - Men du vil ikke bli fratatt våre felles priser og meritter. Vi pålegger deg ikke disiplinærstraff, noe som er gunstig for deg!
  Danka, som om hun ikke forsto, spurte:
  - Hvorfor er det gunstig?
  Vladimir Wolverine forklarte ganske enkelt:
  - Tilstedeværelsen av disiplinære sanksjoner er en utmerket grunn til å nekte å dele ut en pris for militær fortjeneste. Og du vil selvfølgelig vise St. George-korset, eller en annen orden, når du kommer tilbake til hjemlandet ditt.
  Danka ristet sint på hodet.
  - Ja, ikke noe ønske?
  Vladimir gliste skjevt, som en flyndre:
  - Ja... jeg tror ikke på det, for vennene dine vil sikkert begynne å spørre hvorfor vennen din har jernkors, men det har du ikke? Hvorfor ble du stående uten belønning, kanskje du kjempet dårlig!
  Danka satte på et likegyldig blikk:
  - Jeg bryr meg ikke. Sovjetiske priser er mye mer verdt enn tyske pyntegjenstander, til og med et ridderkors med diamanter! Så!
  - Vel, stopp den stolte hviterussiske fyren! Jeg tror du vil vokte din samvittighet. - Vladimir Wolverine dro stille. Etterlater seg spor etter bare føtter til en tolv år gammel, men ganske stor gutt for alderen.
  . KAPITTEL #5
  Oleg Rybachenko fortsatte sitt interessante oppdrag. Han, sammen med jenta Margarita, ødelegger en annen engelsk base.
  Terminatorgutten ga en granat med sin bare hæl og sa:
  - En politiker er et monster som utgir seg for å være en kjekk mann, men ingen luksuriøs ammunisjon kan skjule en griseskilling og ulvetenner!
  Krigerjenta, som kastet en morderisk dødsgave med bare fingrene, ropte:
  - En soldat er også et monster på en eller annen måte, fordi han dreper på slagmarken, men i motsetning til en politiker er han på lik linje, men velgeren taper alltid!
  Oleg Rybachenko, som med dødelig kraft avfyrte en granat med bare tær og spredte motstandere, ropte:
  - En kvinne vil ha kjærlighet og lykke for seg selv og familien sin, en politiker er først og fremst interessert i å skjemme bort andre, og er besatt av kjærligheten til penger!
  Margarita slengte en dødsgave med de bare tærne av dødelig kraft og ga ut:
  - En kvinne er som en rose: en forlokkende duft, et lyst utseende, skarpe torner, og hvordan ser en politiker ut, slående med en stank, et elendig utseende og en skarp kaktus?
  Terminatorgutten, knusende motstandere og blunkende safirøyne, bemerket:
  - En kvinne er legemliggjørelsen av skjønnhet og renhet, selv om det ikke alltid er ideelt, men en politiker vil alltid være standarden for ondskap og stygghet!
  Terminator Girl bemerket med en latter:
  - En barbeint gutt oppfører seg ikke ofte dårlig og kommer i lomma, som en politiker gjør stygge ting og putter en gris i den!
  Udødelige barn utførte virkelige mirakler, og var super.
  Som, imidlertid, og jentepilotene som vant luftkampen om Storbritannia.
  Natasha veltet en engelsk bil ved å bruke de bare bena og knirket:
  - Barnet elsker å leke med våpen, men han er nydelig, politikeren elsker å rasle med dem, men i stedet for frykt, vekker han avsky og latter!
  Anastasia bemerket aggressivt, og slo ned en annen fiendebil:
  - Som forskerne sier, stammer mennesket fra en ape, en politiker, selv om en typisk primat, spesielt vellykkede mennesker, har et forhold til en sjakal!
  Akulina Orlova bemerket aggressivt, og slo ned en annen motstander med en tønneteknikk:
  - En person har en guddommelig kreativ natur, men politikere korsfester at de bare er djevler av natur og skaper kaos!
  Mirabela Magnetic, kuttet fiendtlige fly og kuttet dem ned som med en viftebølge, utstedte:
  - Politikeren er Djevelen i kjødet, men ikke helvetes herre, men skaperen av underverdenen på jorden, der djevlene kommer ut av kontroll og skaper kaos!
  Jentene er selvfølgelig kvinnelige monstre og gir hornene til hele den allierte myggen eller en flokk mygg.
  I mellomtiden blir noen vakre jenter fra USSR solgt til den iranske sjahen i haremet.
  Kroppene til krigerne ble også utsatt for massasje, og det ble ikke gjort av tjenestepiker, og ikke engang evnukker, men av muskuløse tenåringsslaver. Fra berøringen ble jentene virkelig begeistret og ble mye mer innbydende og attraktive.
  Og den rødhårede Angelica og den blonde Alice glemte beskjedenhet og surret vellystig under de dyktige berøringene til de unge mennene. Det var en opptakt til pruting for at de skulle være morsomme og så erotisk attraktive som mulig.
  La oss fullføre "øvelsen", jentene ble vasket igjen og kledd opp. De tok på seg sko med høye hæler og edelstener på bena, og tiaraer med juveler på håret. Angelica ble til og med overrasket:
  - Er det ikke synd for eieren å pynte oss slik? Tross alt er disse småsteinene verdt en formue, og hvor mye de vil gi oss er ukjent!
  Hushjelpen beroliget dem:
  - Under handelen vil du være helt naken og utføre en barfotdans. Det vil si at hvis du ble solgt i Evas kostyme, ville du ikke hatt en tråd på deg. Og alt annet kan kjøperen kjøpe mot en ekstra avgift.
  Alice rødmet, flau.
  - Så vi må være helt nakne foran en flokk menn?
  Hushjelpen nikket.
  - Absolutt! Dette er den eldgamle skikken. Kjøperen må vite absolutt alt om slavene sine. Alle feilene, hvis de, selvfølgelig, er det dyder. Selvfølgelig er mange jenter fryktelig lei seg, fordi de ikke er vant til å ta av seg sløret foran menn engang. Men vi lager ikke overbærenhet.
  Angelica, her ble det nysgjerrig:
  - Og hvis slaven fra skammen ordner et raserianfall?
  En diger og feit evnukk i ringbrynje grå av støv og en luksuriøs turban svarte for hushjelpen:
  - Og vi snakker med dem før auksjonen, og forklarer at dette ikke er tilfelle når du trenger å skamme deg, men tvert imot, du bør vise ydmykhet. Ellers venter straff. Vanligvis fungerer det og slavene er stille. Når det gjelder deg, selv om du er jomfru, ser det ut til at du er vant til å gå halvnaken, du kan se på brunfargen din, så vær tålmodig. Hvis du blir solgt inn i Shahens harem, vil det være den beste av alle mulige skjebner.
  Alice snudde seg litt.
  - Du trøstet oss!
  Jentene ble dekket med flere gjennomskinnelige deksler, som måtte fjernes, slik at kroppen til slaven som ble solgt på auksjonen gradvis viste sin sjarm.
  Etter arabiske standarder var Alice og Angelica høye divaer, de ble overstrødd med røkelse, og nok en gang sviktet, krøllet det fantastiske håret sitt slik at det skulle falle over skuldrene deres, midt i forhandlinger.
  Begge krigerne var rolige, liv, krig og trening herdet dem, noe som betyr at det ikke var noen grunn til å freak out. Hva er fordommer og overtro for dem? Og de har ingenting å skamme seg over kroppene sine.
  Her lød signalet og slavene ble ført til auksjonen. Her, forresten, i høye hæler, som jentene ikke var vant til, begrenset de virkelig bena, og det var ubehagelig at sokken ble klemt og den sto for hele vekten av sterke, jentete kropper.
  Så den gikk allerede, noe sånt som inkvisitorisk tortur, imidlertid i en mildere versjon.
  Mye folk samlet seg, hvor det var auksjoner, for de fattige. De solgte kvinner, barn, menn. Men det var på en åpen pidestall med varer av lav kvalitet eller lav verdi. Kvinner ble imidlertid hensynsløst kledd av og famlet foran alle, de som prøvde å gjemme seg ble slått med pisk. Stønnen ble hørt, og det ble mange hyl. Ja, og skrik uttrykte noen ganger lidelse. Det var spesielt skummelt for barna uten foreldre, som ble tatt nakne til auksjonen og nå og da klatret kjøperne inn i munnen deres med uvaskede fingre og klyp dem. Så, gråten var i bulk, som fløyten til en pisk. I tillegg stinket det også diverse kloakk, noen steder kunne man se kaker etterlatt av esler. Bare et par shabby, grønnfargede motorsykler ødela delvis middelalderlandskapet med slavehandel.
  Alice sa bittert:
  Hvor ydmykende dette er. Behandle som dyr.
  Angelica la til:
  - Jeg håper ikke dette er noe for oss?
  Den øverste evnukken beroliget jentene:
  - Nei, du skal selges i palasset, for rike mennesker. Forresten, hvis jentas føtter er lei av skoene, vil en rickshaw gi deg en tur.
  Ja, høye, arabiske ungdommer fikk vogner og damene satt på dem. På sin side skaffet eskorten fra vakten uventet sykler. Den store hoffmannen lovet:
  - Om et øyeblikk når vi det lyse målet!
  Denne gangen løy ikke snuten. Palasset der jentene ble hentet inn var stort, luksuriøst, med statuer og fontener.
  Men det viktigste er selve stedet for pruting, som minner om en teaterscene. Og her måtte også stå i kø. Angelica spurte til og med:
  - Er det et stort senter for slavehandel?
  Høvdingeunuk sa:
  "Dette er et stort senter for kvinnelig slavehandel. Menn selges stort sett andre steder. Som forresten, og gutter, til trøst ...
  Budgivningen var aktiv, publikum samlet mye og alt i luksuriøs orientalsk antrekk. Bare noen få mennesker var i europeiske kostymer, men i det store og hele var det en hel gjeng. Det var mye bråk, og jentene som ble tatt med til perrongen ble enten gradvis avslørt, eller umiddelbart tatt ut nakne.
  Her er en av dem, som likevel motsto ydmykelsen og kastet et raserianfall. Hun brølte som en kvige på slakteriet, mens hun ble flådd levende. Vaktene kneblet henne og bar henne ut av rommet. Høvdingeunuk uttalte:
  "De vil piske dem for ikke å skade huden, kanskje vil de også steke bena i en brenner slik at sålene blir dekket av små blemmer, og et stativ er også mulig. Damen må komme til fornuft. Du er den samme hvis du kaster ut "hestene" vil du få en grusom straff uten lemlestelse og du vil bli ledet til å selge igjen.
  Angelica spurte fortsatt:
  - Hvis vi får et raserianfall igjen!
  Eunukken sa strengt:
  - Da blir du spiddet, så frist skjebnen!
  Da jentene endelig ble tatt ut på perrongen, følte de mer lettelse enn frykt.
  Auksjonens leder leste:
  - To unge sjarmører, jomfruelige, lidenskapelige, trent til å elske på vestlig vis, men kjente ennå ikke menn. Blond og brennende selges som et par. Startprisen er fem tusen gullpiaster.
  Som svar ble misfornøyde utrop hørt på arabisk:
  - Vis oss ansiktene deres! Hvilke divaer.
  Eunukkene, som sto på siden, kastet av seg sløret fra jentene og dekket deres fysiognomier, flammende av begeistring. Gerda grøsset ufrivillig, tanken på at hun nå skulle bli avkledd foran et par hundre lystne menn var så ekkel at det ømme ansiktet hennes ble skarlagenrødt, og safirøynene hoppet.
  Og publikum skrek av glede, og så går vi:
  - Syv tusen piastrer.
  - Åtte tusen!
  - Ti tusen!
  - Tolv tusen! ropte en mann med grått skjegg i en grønn turban utsmykket med smaragder.
  Angelica spurte evnukken:
  - Og hvor mye er tolv tusen piastre om det oversettes til europeiske penger?
  Eunukken var på samme måte erfaren og utdannet:
  "Det er omtrent hundre og tjue tusen amerikanske dollar. Vel, omtrent samme hastighet hvis du regner i gull!
  Alice rundet leppene hennes.
  - Mama Mio, dette er tre M-16 tunge stridsvogner.
  Angelica korrigerte:
  - Nei, mye mer!
  En virkelig høy, ganske tørr mann, med aquiline nese og en skarlagenrød turban, bød på så mye som femten og et halvt tusen piastres.
  Den øverste evnukken hvisket:
  - Denne i en skarlagenrød turban, selveste Ali-Topal, en leverandør til haremet til sjahen av Iran. Han er ikke vant til å tape bud.
  En rik mann i en grønn turban med smaragder utstedte:
  - Sytten tusen piastrer, for et par timer ...
  Så reiste en ung mann uten turban, men i europeisk kostyme, seg og ropte:
  - Atten tusen piastrer! Disse kvinnene er meg verdig, inderen Raja Malik.
  Det ble en midlertidig pause ... mennene maset ... Den rike mannen i smaragdturbanen sa til prinsen:
  - Og du vil gi penger for to stjeler, som du kan kjøpe en destroyer med?
  Prinsen svarte sint:
  - Vil du ligge med et jernskip?
  I mellomtiden kastet evnukkene av dekkene fra jentene som dekket deres grasiøse sfæriske bryster. Brystvortene glitret som rosa knopper. Handelen gjenopplivet. En av sjeikene helte ut en håndfull diamanter fra vesken og sa:
  "Jeg tilbyr tjue tusen piastrer for dem!" De er verdt det!
  - Tjueen tusen! - Tilbød en mann i grønn turban.
  - Tjueto tusen! Prinsen knurret.
  - Tjuefem tusen! - Plantet av leverandøren av Shahen.
  Et surr gikk gjennom rekkene, men forhandlingene stoppet ikke. Sjeiken løp bort til gullsmeden og ristet ut alt innholdet i vesken og spurte:
  - Sjekk ut disse diamantene!
  Han presset ut:
  - Tjueåtte piastrer!
  Sjeiken knurret:
  - De er mine, begge jentene!
  Prinsen fra India protesterte:
  - Ikke mine! Tretti tusen piastrer!
  Det ble en pause igjen. Tenk på tre hundre tusen amerikanske dollar, dette er et stort beløp for de gangene. Mange begynner å lure på om det er verdt det å legge ut så mye for jentene.
  På et signal kastet evnukkene av seg slørene som dekket magen til slavene, og så tok de av seg diademene og spredte det fantastiske håret sitt ... Auksjonene ble gjenopptatt igjen, takene til mennene gikk.
  - Tretti tre!
  - Trettifem!
  - Trettini!
  - Førti-en tusen!
  Pause .... Og så utstedte sjahens leverandør:
  - Førtifem tusen piastrer. Og jeg advarer resten om at den som navngir beløpet og ikke kan betale det i sin helhet, vil bli offentlig pisket og utvist fra auksjonen i skam.
  Sjeikene var litt motløse... Da var det ikke så store strømmer av petrodollar, og selve dollaren hadde ennå ikke rukket å svekke seg, så beløpet var veldig stort. Og gi henne som slave ...
  Men høvdingenuken hadde ennå ikke lagt ut alle trumfkortene, og det siste sløret som dekket hoftene og bena fløy fra jentene. Og så ble det frigjort bena fra de høyhælte skoene ved å trykke på piggene. Kommandoen fulgte:
  - Dans!
  Hvis en kvinne danser, så er det slett ikke som når hun står stille. Dette er tross alt ikke lenger en statue, selv om den er vakker, men levende skjelvende kjøtt. Og jentene, sterkt begeistret av skam, og samtidig av det pikante i situasjonen, danset veldig energisk.
  - Femti tusen! stønnet mannen i den grønne turbanen.
  - Femtifem tusen! - Leverandøren av haremet ga seg ikke.
  - Seksti! - Ropte en av sjeikene.
  - Sekstifem! - La til leverandøren av sjekken.
  - Sytti! - ropte eieren av smaragdturbanen.
  - Åtti! - Leverandøren av sjahen avbrøt og la til. - Sjekk saldoen din uheldig, du kan få en pisk.
  Den siste hucksteren visnet ... Et rim fulgte:
  - En, to ... - Det er en pause, plutselig ombestemmer noen seg ... Alice hvisket (ja, når tar det endelig slutt! Jeg er et ateist-Komsomol-medlem klar til å be til Allah!). - Tre! Selges til leverandøren av Shahens harem.
  De kastet umiddelbart et slør over jentene og bar dem bokstavelig talt ut av auksjonen i armene deres. Dermed endte krigernes "arbeidsdag". Mer presist, ikke ennå. De lastet sin ekte tilhenger kjøpt i Amerika og tok den med til Teheran. Jentene selv var faktisk fortsatt nakne, men dekket med sengetepper og lå på sofaer. De fikk til og med gourmetmåltider, og vaktene ble stående utenfor. Så legg deg ned og nyt, kjære.
  Alice bemerket med overraskelse:
  - Det er fortsatt rart! Vi fikk utbetalt et beløp tilsvarende tjue amerikanske tunge stridsvogner. Det er en formue med gulldollar som ennå ikke er svekket av inflasjon. Og likevel, ingen stolthet, noe føles ikke!
  Angelica sukket.
  - Gull er alltid en verdi, men når stengene i et bur er laget av det, vil du sette pris på det!
  Alice foreslo:
  - Kanskje vi spiller i byene. Vil vi navngi byen, og deretter en annen slik at den begynner på slutten av den forrige?
  Angelica ristet negativt på hodet.
  - Det er allerede litt squishy. Kanskje du kan tenke på noe annet. Hvilke ideer?
  Alice fant:
  - Og så tar vi push-ups etter tur. Den som bryter først, taper!
  Angelica var lett enig:
  - Her går det! Samtidig skal vi trene armer og bryst. Og så fikk bena våre en tilstrekkelig belastning, men det var ingen hender!
  Mens jentene koste seg var det også varmt i Afrika....
  USSR-bataljonen Red Eaglet beveget seg sørover ... Slik er strekene og tvangsmarsjene. Guttene ble allerede trukket inn i den kvelende og utmattende rytmen det var å løpe gjennom ørkener og jungel. Og underveis måtte vi overvinne britenes militære motstand.
  Spesielt et sjekkpunkt med to maskingeværtårn. Her måtte jeg skyte litt før granatene ble brukt. Det var ingen tap...
  Men så var det enda vanskeligere, åtte stridsvogner og fire selvgående kanoner ble begravd i bakken, og rundt dem var det infanteri, maskingevær, erfarne soldater, skyttergraver gravd med en sekskant. Det er ikke så lett å ta her, et slags befestet område i skjæringspunktet mellom tre veier som fører og forbinder Somalia, Sudan og Etiopia.
  Det var ikke lett å komme nærme, området ble skutt gjennom og skogen rundt ble hogd ned. Vladimir, som innså det eventyrlystne i angrepet, var i ferd med å ringe inn luftfarten for å få hjelp, men Dimka Rocket tilbød seg å bygge et utseende som en katapult og kaste et par bunter med antitankgranater.
  - Det er ikke nødvendig å distrahere den røde luftfarten, spesielt siden fienden har minst fem kraftige luftvernkanoner på 90 millimeter kaliber, ikke medregnet flere luftvåpen. Det er en liten fiendtlig utpost her, og det trengs beleiringsballista mot utpostene.
  Sjefen for bataljonen av gutter og røde ariere Vladimir her, med rette, var blant annet i tvil:
  - Tror du at du kan komme nøyaktig nok ut av det?
  Dimka, som klemte palmeolje og harpiks sammen med vennene sine, bekreftet:
  - Ja, jeg tror det, Voroshilovsky-skytteren er fortsatt en liten ting. Ja, og Voroshilov selv er den mest primitive krigeren. Bare gi meg ledelsen.
  Gutten mediterte virkelig før skuddet, og han tilsatte også bensin blandet med palmeolje og harpiks, som de tilsatte kalk og karbid til granatene. Og så, etter å ha gjort en beregning, krysset han seg, ga en pionerhilsen og skjøt direkte:
  - Her får du nedolvyat!
  Ett skudd, så et annet som roper:
  - For moderland for Stalin!
  Fra fiendens side, et brøl, skrik, stønn.
  Dimka bestilte igjen:
  - Nok en salve!
  Stønnene, brølet, flammene ble sterkere, det ble rop på engelsk: overgi deg!
  Denne gangen var det mer enn fem hundre fanger, og de var for det meste hvite engelskmenn. Det er vanskelig å tro at disse gutta for bare seks måneder siden knuste overmaktene til italienerne i Etiopia og i Italia selv. Men nå ble de bygget som en elendig saueflokk.
  Barbeinte, skrapte, men blide gutter kjørte fangene, uten å ta hensyn til steinene og tornene under føttene deres. Og Dimka Rocket sang til og med:
  Landet er hellig for kommunismen;
  Du tente fakkelen på hele planeten!
  Bær stalinismens banner,
  Hvem ga barn slik lykke!
  
  Hver av oss har en rifle
  Vi vet militært arbeid hederlig!
  Tross alt suser sangen saftig, høyt,
  Overhead med det røde lyset til en stjerne!
  
  Vi bringer glede, lykke til hele verden,
  Til arbeidsnarkoman var eieren!
  Feit kapitalist å svare på,
  Proletaren har besteget tronen!
  
  Vårt skarlagenrøde flagg, selvfølgelig fargen på blod;
  Herren Kristi kraft er åpenbart i ham!
  Og de vil måtte tåle mye smerte,
  Vi ledes av helgenene fra ansiktsikonet!
  
  Og da vil ikke gutta se paradis,
  Vi vil gjenoppstå av vitenskapsmenn med kloke tanker!
  Deretter møtes med blomster trinnet til en soldat,
  Under strålende kommunisme!
  
  Kamerat Stalin ble utnevnt av Herren;
  Styr hjemlandet og før til seier!
  Vår vei til toppen er veldig skrå,
  Og du er den store lederen for alt i svaret!
  
  Enhet vil være vår hilsen til folkene,
  Hvem vil dra nytte av leninismens bajonett!
  En varm stråle av frihet vil smelte isflaket,
  Under det skarlagenrøde, kumach-banneret!
  
  Her river stridsvognene en rad med infanteri i filler,
  Og alle slags feige, uten et ord, overgi seg!
  Det er heltemoten til guttene i det modige selskapet;
  At fly ikke er gryter og tallerkener!
  
  Stor ære venter - tro
  De som setter Russland over livet!
  La oss åpne de strålende dørene ut i verdensrommet,
  Slik at det ikke blir råtnende latskap!
  
  For Fædrelandet trengs en bragd;
  Og vi vil dedikere det til henne, tro oss!
  Og den onde fascismen er allerede beseiret,
  Til ære, ære, glede - generasjoner!
  Dimka sang som en ekte maestro og de sovjetiske guttene sammen med ham ... Og ingen tok hensyn til angrepet mot totalitarisme, som ikke var helt passende i dette selskapet. Og hva, formelt sett, er Sovjet-Russland ikke totalitært, men demokratisk!
  Bare Danka hvisket med leppene:
  - Vel, du gir Dimka!
  Fangene ble overlevert i nærmeste base, og de frigjorte guttene stormet videre. Så langt har de ikke stoppet. Marskalk Rokossovsky måtte gå en lang vei helt til Sør-Afrika. Og prøv slik, gå gjennom hele Afrika. Dessuten er det mye flere britiske tropper øst på det afrikanske kontinentet enn i vest. Ja, og i Etiopia må du regne med opprørerne og ulike pro-britiske fyrster.
  Så de kjempende guttene må kjøre over torner og småstein, uten å tenke på hvile. Her kommer nok en trefning, denne gangen av en lokal, opprørsk stamme.
  Kampen var ikke så blodløs, den ene ungen ble lagt ned fra "Bur" og traff rett i pannen. Riktignok fikk sudaneserne det også, de ble meid ned av fire hundre ved å bruke fragmenteringsgranater og satte dem på flukt.
  Tre barn ble så hardt skadet at de måtte bæres på bårer.
  Før han la seg sa Dimka til Danka, som også ble litt oppskrapt av et granatsplinter på skjoldet på det brede brystet:
  "Du skjønner, krig blir morsomt. Og kamper, det er ofre, og romantikk!
  Danka var enig.
  - Ja, nå er jeg enig, det er romantikk, og ofre. Selv om det er bedre at det ikke var noen skader fra vår side i det hele tatt.
  Dimka blunket lurt:
  - Å... Du vet, dette krever magi. Men tro meg, det vil bli bedre.
  Dagen etter gikk like intenst, noen ryttere forsøkte å angripe dem, men guttene var på vakt, og denne gangen unngikk de tap, og la ned halvannet hundre angripende typer. Blant de drepte var to britiske offiserer. Og slik blusset krigen gradvis opp. Det var åpenbart at dette ikke var en vandring, og ikke bare tvangsmarsjer.
  Så de nådde den britiske høyborgen nær Bakhchi. Men det var nesten ingen grunn til å kjempe. Et dusin eller flere britiske soldater forsøkte å barrikadere seg i bunkeren, men de ble røkt ut med hjemmelagde giftige stoffer. Flere briter døde på stedet, og resten brøt ut, hvor de ble bundet fast.
  Men utstyret ble fanget ganske vanlig, og araberne samlet seg for å beskytte punktet tok en ed om troskap til Sovjetunionen.
  . KAPITTEL #6
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova er allerede på vei til Sør-Afrika.
  De ødelegger den engelske basen i Namibia og som alltid i et stort slag. Så stygge gutter.
  Gutten kastet en granat med dødelig og destruktiv kraft mot britene og knirket:
  - En soldat blir dømt av Gud og tid, en politiker er en jævel uten rettssak, og hans lovløshet kjenner ingen tidsramme!
  Jenta bemerket aggressivt og lanserte en dødsgave med bare fingrene med meislede ben:
  - Soldaten søker ikke fred, og stormen lokker heller ikke, politikeren vil begrave bedriftene sine, parasitten er veldig misunnelig!
  Oleg Rybachenko skjøt igjen en granat mot fienden, kastet en granat med sin nakne, barnslige hæl og utstedte:
  - En soldat er noen ganger en uvillig kriger, og han vil ikke drepe, men oppfyller en hellig plikt overfor moderlandet, mens en politiker er en frivillig forræder som liker å svine, ikke oppfylle forpliktelser overfor velgerne!
  Margarita kuttet av fienden med et velrettet utbrudd, rev innsiden og sa:
  - En soldat løser gåter i kamper, en politiker bygger utspekulerte kombinasjoner, han kan ikke løse saken fredelig!
  Andre steder utførte jenter bragder.
  Alice og Angelica gjorde push-ups flere tusen ganger, men svette over alt, de ønsket ikke å gi etter for hverandre. Til slutt mente jentene ganske rimelig at de hadde fått nok, og kreftene deres ville fortsatt komme godt med. Så det er bedre å hvile.
  Angelica uttalte:
  - Og du og jeg er som russiske landsbykvinner, altså sta. Hva skal vi underholde nå?
  Alice spøkte:
  - Sannsynligvis sommerfugler...
  Traileren stoppet og jentene kom igjen med mat på gyldne brett. Etter en brutal treningsøkt med armhevinger var krigerne veldig sultne. De kastet seg grådig over mat og drikke ... De spiste kaker, og sjokolade og frukt med honning ... Og de la ikke merke til hvordan den tyngste dvalen rullet over dem.
  Forvandlet til en ekte såpeopera: drømmeserien fortsatte;
  Et nytt håp beruset hjertene til begge de vakreste rytterne. Og de red på den fantastiske hesten deres - en megegnom.
  Angelica sa begeistret:
  - Du vet, å være i denne fantasiverdenen, hviler man virkelig sitt univers av tordnende jern!
  Alice, som blottet perlestennene sine, var enig:
  - Det skal være sikkert! Slapp av og ta sjelen fra deg.
  Ilddjevelen sa ut:
  - Hvis krigen ikke fantes, så burde den vært oppfunnet, og i motsetning til den allmektige Gud, ville dette eventyret sett uforlignelig mer plausibelt ut!
  Alice bukket under:
  - Jeg tror det ja! Men å vite hvor stor Stalin er i landet vårt, er det fullt mulig å tro på eksistensen av den høyeste Gud!
  Angelica med et lurt blikk og ganske logisk avklart:
  - Men, med mindre, selvfølgelig, den allmektige Gud ikke er Jesus Kristus!
  Alice sukket tungt.
  - Det er lettere å tro på Djevelens avmakt enn på Jesu allmakt!
  Da nattens mørke ga etter for en tyktflytende skumring før daggry, blokkerte en merkelig mørk stripe veien. Hun så på en eller annen måte ut som en flekket pyton. Heftige, flekkete og med bisarre kurver strakte steinblokkene seg i en endeløs linje gjennom det fuktige, røffe gresset.
  Alice utbrøt:
  "Her er dette sannsynligvis grensen for eiendommene til underverdenens herre!"
  - Nei, ikke vær redd, lyshåret diva, det er bare en gammel border! utbrøt Angelica fornøyd. - Nå er vi nesten, ja, jeg håper det - bare hjemme!
  Den barbeinte blonde krigeren grimaserte.
  - Og du er fortsatt full av optimisme helt til mandlene!
  Den brennende krigeren ble fornærmet:
  - Hvem ville allerede ha snakket om optimisme, uten grunn!
  Ingen voktet de mosekledde steinene, og på den andre siden var det like tomt som på siden av imperiet av onde troll og ghouls. Alice klødde i skallet med fingrene på den bare foten og plystret:
  - Men det er kult her! Eller rettere sagt trist!
  Å krysse disse grensene, som den nylige elven, ga selvfølgelig ingen garantier, men likevel følte de strålende rømningene seg litt roligere.
  Angelica sa det poetisk:
  - Her er det det lovede land, men ikke Israel!
  - Og hvorfor er den nye grensen så merkelig lagt? - spurte Alice og fulgte med sitt strålende blikk en haug med steinblokker. - Det er mer praktisk, sannsynligvis, enn på steiner eller alt det samme ikke er tilstede?
  Angelica knurret:
  - Hvorfor trenger du å vite dette?
  Alice trakk på skuldrene.
  - Ja, så nysgjerrig. Jeg er en nybegynner i denne verden. Selv om du ikke kan være stolt av det!
  - Steingrensen ble ikke lagt for ghouls eller krigere. Tidligere fantes det land med beinbitere - ondskapsfulle og veldig sterke mordertroll. Krigen med troll, alver, ghouls og tigerkakerlakker pågikk i århundrer. Hærene til forskjellige skapninger var rett og slett enorme - de nådde hundretusener! En gang vant de en rekke seire, beinbitende troll, nådde helt til foten og nesten ødela Peach-Amber - og dette er tross alt hovedstaden i landet av kjærlighet og håp, hvis strålende lys og energikilde holder Universets hjerte! - Angelica utstedte.
  Alice utbrøt og slo hendene:
  - For en redsel! Så alle universene og utallige verdener var truet?
  Den brennende krigeren beroliget vennen sin:
  "Men deres styrke har tørket ut i fjellene. Så, i et godt år, veltet våre krigere, sammen med alvene, likevel hærene til onde troll og slått ut til det siste. Gresset deres ble brent over alt, byene ble okkupert og helbredet. Og grensen ble flyttet fra grensen til nordens grenser!
  Alice fniste.
  - Wow! Men slike historier er typiske, nesten for alle eventyr!
  Angelica svarte ganske logisk:
  - Og hva er et eventyr, om ikke litt pyntet med liv
  - Du vil si at krigerne reddet universet ... - Gerda begynte å forstå hvorfor Angelica ikke så annerledes ut enn antikkens gudinner, som grekerne avbildet i sine statuer.
  En ravfarget øgle gled forbi fingrene hennes og forårsaket en kilende følelse.
  - Alle krigere er etterkommere av eldgamle guder og gudinner. Det er derfor det har vært en paradisisk verden her så lenge. Men Lucifer sa: nok nåde! Vel, ghoulene bestemte nå at arierne har degenerert, det er derfor de angrep imperiet av rettferdighet og lykke...
  Angelica avsluttet og fanget øglen med bare tær.
  Alice knurret:
  - Å ja. Så, vi har også degenerert ... Hvem ville snakke, ser på freak-trollene og skjønnhetene til både jentene og alvene våre!
  Angelica svarte fornuftig:
  Hver nasjon har sitt eget skjønnhetsbegrep.
  Alice var enig. Hun hoppet av megagnomen og tok en salto i luften.
  - Ja, skjønnhetsbegrepet for hver nasjon og art har sitt eget. Først nå er synet på overgrep overraskende like for alle, uten unntak. Det er et slikt fenomen. Forresten, vanligvis når de sier en jente, legger de til en vakker en, og når en gammel kvinne er stygg!
  Angelica tok også en salto og snurret sverdet sitt:
  - Ja, det er noe sånt ... Alle mennesker, vel å merke, folk elsker ungdom og er redde for alderdommen. Dette er en så typisk hendelse. Man kan imidlertid ikke annet enn å være enig i at det er naturlig.
  Her ble samtalene til jentene avbrutt, et annet beist hoppet ut foran dem, allerede en gammel kjent tigerkakerlakk. Riktignok var han alene, men med to veldig lange sverd, og til og med skjold.
  - Nå at jentekrigere vil kjempe?
  Angelica tok et skritt mot ham:
  - Selvfølgelig, tro meg, vi vil ikke være sjenerte! Og du var ikke redd for å komme til oss alene!
  Tiger-kakerlakk innvendte:
  - Nei, barfot-skjønnheter, jeg er bare ikke alene.
  Alice plystret.
  - Jeg visste at du aldri ville tørre å kjempe ærlig. Jeg antar at du tok med deg hæren?
  Tiger-kakerlakk innvendte:
  - Nei, jeg er egentlig alene, men mine mørke guder er med meg, som vil hjelpe meg å beseire deg. Det er bare vi som skal kjempe, håper jeg ærlig talt - en mot en!
  Alice var enig med synlig iver:
  - Selvfølgelig, for å være ærlig. Og siden jeg er blondine, og mørkegudene hjelper deg, så bør valget av motstander falle på meg!
  Angelica stille, brått, som om en ventil hadde blitt revet av av trykk, snudde seg og brente Alice med et svært ubehagelig blikk. Et usammenhengende sus slapp unna krigerens lepper.
  Den blonde krigeren ble overrasket:
  - Hva er du, en venn?
  "Jeg liker ikke å snakke med deg," sa den brennende djevelen til slutt sløvt og iskaldt avsides. - Jeg føler deg som et tomt sted.
  Alice prøvde å berolige vennen sin:
  - Og likevel er det mitt valg! Angelica være en patriot, ikke en egoist, konsekvent i å tjene Sovjetunionen ...
  Angelica kvalt ut:
  - Ok, kjempe! Og vinn, hvis du kan, selvfølgelig, og jeg tror på deg!
  Tigerkakerlakken stormet umiddelbart mot den blonde krigeren. De prøvde tilsynelatende å ta henne frekt, i håp om at bæreren av blondt hår ennå ikke var blitt varm. Men Alice, det ser ut til, var klar for dette. I alle fall revet hennes skarpeste kasserer opp magen på monsteret allerede i de første sekundene av slaget. Angelica oppmuntret vennen sin:
  - Det er riktig! Du ser i skjemaet!
  Fienden ropte grusomt:
  - Ja, du er en hvithåret skapning!
  Tigerkakerlakken svingte for bredt og investerte med all sin styrke, noe Alice utnyttet perfekt og kuttet av angriperens børste. Så uttrykte hun:
  - Husken er bred, men utsikten er smal!
  Tigerkakerlakken angrep som svar, og prøvde også å sparke med underekstremitetene. Men den blonde terminatoren kuttet kneet veldig behendig, og tvang fienden til å vakle. Angelica godkjente igjen:
  - Dette er ganske i stil med det uovervinnelige Sovjetunionen. Avslutt det nå raskt.
  Alice kastet seg over byttet sitt som en tornado i tropene, tigerkakerlakken hadde knapt tid til å slå tilbake, og det er ikke overraskende at det stygge hodet hans snart skilte seg fra kroppen. Dermed tok kampen slutt...
  Angelica uttrykte sine tanker:
  - Alt det umulige er mulig vet jeg med sikkerhet! Det er umulig å være en plettfri jomfru for alltid!
  Alice spurte deretter vennen sin overrasket:
  - Og hvorfor, når jeg ville kjempe mot ham, tok du det så kjølig, som om det var et slags sjofel triks. Det er tross alt min rett!
  Angelica grimaserte.
  - Og min rett til å nekte deg en forklaring. Men tiden kommer og du vil vite alt!
  Alice sukket tungt, men plaget ikke venninnen med spørsmål.
  De var stille til soloppgang. Angelica ble gradvis avkjølt og ble på en eller annen måte hemmet. Hieroglyfene på den svaiende megagnomens rustning ble skarpere ettersom himmelhvelvingen ble blekere. Da det klarnet, kunne Alice se i detalj byen på høyre side av elven, spredt ut foran dem, med bølger fargen som appelsinjuice. Men det enorme emblemet gjorde et spesielt inntrykk, det var skåret ut av halvedelstener, med fantastiske detaljer, og kanskje leken med morgenchiaroscuro livnet opp dette lille magiske basrelieffet. Den vertikalt plasserte fuglen spredte brede, men bøyde vinger og snudde hodet i profil.
  De veldefinerte svulmende øynene symboliserte skarpt syn, og det bøyde rovnebbet var farlig skarpt. Men det mest overraskende var under. Hver av fjærene på vingen var også en liten fugl, og alle sammen ble de en frossen avdeling av krigerfugler, som trofast så på sin store hersker, som om de ventet på en ordre ... Makt, lojalitet og beredskap for et øyeblikkelig angrep ble mesterlig formidlet. Alice så lenge på dette mektige tegnet og tenkte...
  Jentenes søvn ble som forventet avbrutt, men det skjedde, dette er slett ikke slik venninnene planla. De våknet i en fantastisk, enorm sal i et fabelaktig vakkert palass, hvor hver minste ting var et mesterverk av verdenskunst, hvor luften duftet og paradisfuglene sang.
  Strømmer av søtt vann rant, et basseng fullt av champagne sprutet, og veggene var i mønstre. De to jentene selv lå på høye dunaktige fjærsenger, på sengene til en verdig dronning av Saba. Alt ville generelt vært flott hvis det ikke var for de gylne lenkene som lenker håndleddene og anklene til jentene. Deres fantastiske, vakkert nakne, magiske kropper ble så å si korsfestet på sengene deres. Slik er den hjelpeløse tilstanden til ydmykede og fabelaktig strålende slaver.
  Angelica sukket dypt.
  "Så jeg visste ikke at et bur kan være gyllent, ikke bare i overført betydning.
  Alice trøstet vennen sin:
  - Bare sjahen kan ha et så stort og luksuriøst palass. Så faktisk nådde de målet sitt og kom frem til målet!
  Angelica smilte søtt.
  - Jeg lurer på hva slags sjah han er?
  Som et svar på spørsmålet sprutet det, og en stor, skjeggete mann, som så ut til å være rundt femti eller femtifem år gammel, klatret ut av champagnebassenget. Han var bredbrystet og bredskuldret, men med en bukse. Det var en stor naturlig styrke i ham, men musklene svømte med fett fra en ledig livsstil og fråtsing. Denne mannen var naken, bare en dyrebar talisman på en kjede var hele dekorasjonen hans, men det var ingen tvil, det var en sjekk. Ja, og talismanen på brystet var et symbol på kongemakt.
  Selvfølgelig så de jentas fotografi av sjahen, selv om han virket yngre på det, og skjegget hans var kortere.
  Sjahen hadde nettopp badet i champagne, men han gikk stødig, som en selvsikker hersker. Og selvfølgelig kunne den nye hourisen for haremet ikke gå forbi oppmerksomheten hans. Først av alt henvendte den autokratiske (formelt ubegrensede) herskeren av Iran seg til Alice. Den hårete hånden hans hvilte på jentas ankel og strøk den forsiktig. Blondinen så på sjahen med et likegyldig blikk, men så begynte kroppen å forråde og kinnene hennes rødmet av skam.
  Er du en jomfru jomfru? - Herren spurte Gerd.
  Blondinen med tårer i øynene svarte:
  - Ja, sir!
  Sjahen smilte skjevt.
  - Vel, det er flott. Nå vil du bli en kvinne, etter å ha mottatt den første opplevelsen av å nyte etterkommeren av Allahs sendebud som en konge i den trettiende generasjon.
  Ekte tårer rant nedover Alices skarlagenrøde kinn:
  - Det er så vondt og grusomt, sir. Jeg er fryktelig redd for dette!
  Shah la sin brede hånd på jentas luksuriøse hofte og begynte å massere, beroligende:
  - Du skal ikke være redd! Jeg er en dyktig elsker. Smerten vil være kort, som et myggstikk, og så vil du stupe ut i nytelsens hav.
  Alice fortsatte, og uten den minste skygge av pretensjon, å gråte. Tanken på å miste sin uskyld var virkelig forferdelig. Spesielt for en puritansk kristen som henne.
  - Nei, vær så snill ... Du er en så stor, enorm mann, la meg selv ...
  - Hva med henne selv? Sjahen ble overrasket.
  - Jeg skal selv sale din verdighet som er en titan verdig og gjøre det så nøye og dyktig at det blir bra for deg og meg. Jeg ber deg for Allahs skyld!
  Sjahen var flau, han syntes virkelig synd på den uskyldige jenta, som så ut som den mest sjarmerende engelen, og han beordret:
  - Slipp henne løs!
  De to evnukkene som fulgte sjahen ristet nådeløst på nøkkelringene og åpnet raskt låsene på den blonde jentas armer og ankler. Så sakte reiste hun seg og smilte til sjahen. Han vinket henne til ham:
  - Vel, kom igjen, søta, hopp på knaggen min.
  Alice hoppet virkelig og slo Shahen på haken med albuen. En diger mann falt ... Eunukkene hadde bare tid til å gispe, da Alices bare fot presset den til høyre med en rund hæl inn i solar plexus, og forårsaket et kraftig smertesjokk som slo pusten hennes og holdt skriket hennes. Eunuken til venstre strakte ut en sabel, men et slag falt på ham, Alice traff tinningen med en tung talisman revet fra nakken til suverenen.
  Denne gangen var det dødelig... Nok et slag ble slått av den blonde krigeren på bakhodet til den andre evnukken, bøyd fra en stikk med solar plexus. Dermed ble den nærmeste vakten til sjahen ødelagt. Angelica ropte til Alice med lav stemme:
  - Ta nøklene og slipp meg raskt!
  Den blonde terminatoren svarte:
  - Dette er ikke noe problem! Nå!
  Det var ikke vanskelig å åpne lenkene, siden det ikke var noen spesielle alternativer her med nøkkelhull og nøkkel. Generelt ble jentene heller lenket, ikke på grunn av frykt for attentat, men for å spille.
  Da Angelica kom seg fri, begynte sjahen bare å heve hodet og prøvde å komme seg etter en kraftig knockdown. Den brennende djevelen snappet to dolker fra beltet til den myrdede evnukken. Hun kastet den ene til Alice, og den andre, hoppet opp, berørte sjahens hals:
  - Vel, herskeren over Persia og Iran, den mektige autokraten... Vil du redde livet ditt og livene til hundretusener av undersåttene dine, samt bevare landets uavhengighet og, selvfølgelig, dine personlige makt?
  Sjahen sank tungt ned på huk og mumlet forvirret:
  - Vel, hvem vil ikke ha det... Alle vil ha det!
  Den brennende djevelen blinket voldsomt med smaragdøyne:
  - Så erklær umiddelbart krig mot Storbritannia og inngå en allianse med Sovjetunionen!
  Sjahen, blinkende ofte, så på dem, og til slutt gikk det opp for ham:
  - Så dere er sovjetiske spioner. For et esel jeg er, lyst blindet meg, men jeg måtte gjette hvem du er. Er det mulig for vanlige europeiske kvinner å ha så muskuløse og tørre kropper ...
  Angelica trakk på skuldrene.
  - Alt som gjøres til det bedre. For eksempel er troppene til USSR uovervinnelige, og din dårlig bevæpnede og dårlig trente hær, til tross for alle dens store antall, ville utvilsomt ha blitt beseiret. Og noen få britiske divisjoner som er lokalisert på ditt territorium, hjelper for lite. Så du har en stor sjanse til å beholde din makt, rikdom og til slutt bli kvitt Storbritannias veiledning. Eller dø i skam... Bare husk, jeg er en sadist, og først vil jeg kutte av din verdighet, som er både smertefullt og ydmykende.
  - Og torturen av bødlene mine skremmer deg ikke? - Ikke helt selvsikkert mumlet sjahen.
  Alice fniset som svar.
  - Og de visste utmerket godt hva de gikk inn til ved å takke ja til en slik oppgave. Vi vil ikke overgi oss levende, og hvis vi blir tatt til fange, vil vi prøve å bære torturen som ekte Komsomol-medlemmer. Og din død er allerede ensbetydende med å fullføre oppgaven, siden motstanden til den halshuggede iranske hæren ikke lenger vil være så organisert, og mange i din krets går inn for en allianse med Sovjet-Russland.
  Shah litt mer, nølende for utseendets skyld, sa resolutt og bestemt:
  - Du overbeviste meg! Så bra, krig for England, union for USSR!
  Angelica sa hardt:
  - Du vil offisielt erklære krig, slik at det ikke blir noe bedrag, vi vil følge deg og med deg hele tiden. Med tanke på vår skjønnhet, vil dette ikke vekke noen mistanke. Og husk at vennen min og jeg kaster en dolk like mesterlig som vi slåss eller skyter.
  - Jaja! - Shah mumlet vantro.
  Angelica her med makt kastet en dolk med bare tærne. Etter å ha fløyet tretti meter, så det ut til å trenge overkroppen til en sommerfugl på huk på et gammelt portrett. Sjahen, som hadde skarpt syn, ble overrasket over hvor nøyaktig den lille kroppen til insektet viste seg å være gjennomboret. Han mumlet igjen:
  - Du overbeviste meg! Jeg vil gjøre alt for deg ... Men hvis du vil, vil jeg gi deg en kiste av gull for en natt med kjærlighet, og den rikeste provinsen i Iran?
  Angelica svarte umiddelbart:
  - Enig, men bare på betingelse av å opprettholde integritet ...
  Shah redusert lønn:
  - Da bare for en kiste av gull, hvor det vil være nøyaktig en centner av det edle metallet. Din uskyld vil forbli, men alt annet vil du gjøre som jeg befaler!
  Den brennende djevelen svarte for Alice og for seg selv:
  - Selvfølgelig er vi enige, men først etter at alle offisielle seremonier og formaliteter er overholdt! Storbritannias krig, allianse med USSR, eller Sovjet-Russland. Her er forutsetningen.
  Avtalen med mesteren ble forseglet med et håndtrykk...
  Videre var det generelt ikke så interessant lenger, sjahen erklærte offisielt Storbritannias jihad og anerkjente alliansen og beskyttelsen av USSR over Iran, og ble faktisk en vasal av Sovjet-Russland. Ingen av hans nære protesterte, og de britiske utsendingene og representantene ble umiddelbart arrestert.
  Vel, hærgruppen "Vostok" Bagramyan og Konev krysset grensen til Persia ....
  Oppgaven ble fullført, og jentene ble bare skremt av den kommende kjærlighetskvelden med sjahen. Hvor for dumt det er for unge jomfruer, selv om de ikke er fratatt sin uskyld.
  Men for å muntre seg selv og vennen hennes, bestemte Alice seg for å fremføre sangen hun nettopp hadde komponert:
  Hun var en stille, beskjeden jente,
  Jeg drømte om å ha mitt eget hus!
  Slik at barnas latter fløt klangfullt,
  Slik at bjørnen var tam i skogen!
  
  Jeg ville ha en fredelig moden åker,
  Lo av gyldne spikelets!
  For ikke å kjenne uroen for alltid,
  Og at det ikke fantes fiender!
  
  Men her kommer tatarraidet,
  Og klirring av smidde hover!
  Vel, hvor er du et regiment av hussarkrigere?
  Hva er kjent for banningene hans?
  
  Hvor er ridderne, dere er kjemper,
  Men hvorfor er det ingen beskyttelse?
  Her er vårt eneste hjemland;
  Brennende varmt, helvetes lys!
  De fører meg barbeint inn i åket,
  Ved kjegler, greiner og stepper!
  Og de kutter ryggen med en pisk,
  Hvor vanskelig det er å stønne i lenker!
  
  Hals jenteaktig fiende med en lasso,
  Klemt og vil kvele!
  Her i den onde sultanens rike,
  Jeg ble et hett spill!
  
  Først i feltet led jeg
  Vesker hadde på seg en stikkskjær!
  Men skjønnheten blomstret
  Tross alt, en sjenerøs suveren Gud!
  
  Her likte Herren det;
  De sendte meg til seraglioen!
  Der, føler styrken til en mann,
  Jeg begynte å glede alt søppelet!
  
  Kjenner til slik ydmykelse
  Bytt den søteste kroppen!
  Det er bedre å tåle deprivasjon,
  Slik at min egen mor ikke legger!
  
  Hva som venter ved veis ende vet jeg ikke
  Skremmer alderdommen og bøddelen!
  Men det er ikke plass for den fortapte i himmelen,
  Det gjenstår bare - bittert gråt!
  Og i Afrika var det også hendelser som påvirker historiens nåværende gang.
  Red Eaglet Bataljon kjempet mot noen flere trefninger, hvoretter det ble en kort pause. I Sudan ble de britiske garnisonene enten ødelagt eller kapitulert, bare i Somalia atskilte, men raskt falmende motstandslommer ulmet fortsatt. Vel, mot sør marsjerte mobile kolonner, og bare den dårlige tilstanden til afrikanske veier, og problemer med tilførsel av drivstoff, bremset bevegelsen.
  Men bataljonen deres, uoffisielt kalt "geparder", klarte å skille seg ut, og det ser ut til at selv lederen Stalin ga oppmerksomhet til dem. Uansett, ordren fulgte: å belønne guttene og overføre dem til Frankrike, på et transportfly.
  De siste nyhetene gledet spesielt de tyske gutta: det betydde at de mest sannsynlig ville få muligheten til å kjempe for selve den britiske metropolen. Og dette er mye mer ærefullt enn å kjempe i det enorme, men halvville Afrika.
  Bataljonen som utmerket seg ble selvfølgelig tildelt av kampmarskalk Konstantin Rokossovsky selv. Men siden hele avdelingen er på nesten tre hundre personer, er det dyrt å feire det selv, jernstjernene i andre klasse ble overlevert av spesielle adjutantjenter. Guttene skiftet til uniformer, prøvde å virke høyere og mer modne, og samtidig mobbet, pøser ...
  Marshal of the USSR selv tildelte to personlig. Kommandør Vladimir og spesielt utmerkede Dmitry. De mottok veldig verdifulle, spesielt når det gjelder prestisje til Hero of the First Class-stjernen. Denne insignien har ennå ikke hatt tid til å avskrive i frekvensen av tildeling, og for guttene - dette er generelt en grunn til stolthet!
  Selv om selvfølgelig et ridderkors ville være mer prestisjefylt, og enda større i størrelse.
  Dimka, men hvisket til Danka:
  - Jeg foretrekker gullstjernen til helten fra Sovjetunionen fremfor Ridderkorset!
  Vennen hans svarte:
  - Og hvem trenger et kors, spesielt for en grav!
  Under prisutdelingen spilte et militærkorps en marsj, og jentene fremførte en russisk folkedans, som berømt løftet opp sine bare, grasiøse ben til tross for de vanskelige overgangene.
  På dette tok det imidlertid slutt, gutta ble sendt i formasjon til en kraftig transport. Konstantin Rokossovsky var til og med indignert over dette:
  - Er det verdt det å brenne så mye bensin av hensyn til å flytte en bataljon av sugekopper. I Frankrike er det ganske nok personellavdelinger, fra erfarne jagerfly, for ikke å kaste barn inn i neste streik.
  Generaladjutanten foreslo ved denne anledningen:
  - Her tenker jeg flere faktorer. For det første: Stalin tror kanskje at han på denne måten hedrer unge krigere. Og faktisk ville guttene bli veldig irriterte hvis stormingen av London ville finne sted uten dem. For det andre: selve det faktum at guttene kjemper som helter burde muntre opp våre voksne og forårsake en følelse av frykt hos britene. Og for det tredje: kanskje om et par uker slutter den tredje verdenskrigen, og det ville være tøft å ikke la de fornemme jagerflyene spille sin siste seierakkord!
  USSRs kampmarskalk så på påfuglen som logret tungt med halen og erklærte:
  -Hva? Kanskje du har rett! Det plager meg også at de sendte meg til det varme Afrika, hvor det om sommeren bare er mel, i stedet for å storme Foggy Albion. Og selv om jeg prøver å skjule dette, gjør det til og med veldig vondt. Her ble Zhukov gitt en stormarskalk, men hva er spørsmålet for?
  Generalen svarte lurt:
  - Tilsynelatende fordi han aldri tillot seg å fordømme visse avgjørelser fra Stalin!
  Det var ganske behagelig i transporten, musikk spilte, det var kar med nyplukkede blomster. Guttene koste seg med å spille kort, domino, sjakk for armhevinger og sit-ups... Flyturen var ganske lang, og marsjfarten til andre verdenskrigs største transportfly var litt under tre hundre kilometer pr. time.
  Dimka og Danka spilte et par partier i den allerede kjente Fuhrer-sjakken, men så ble de lei av det. Her virket kortene primitive, men hvorfor ikke spille tradisjonell indisk sjakk i blitzstil.
  En liten sveitsisk klokke var på plass, og ved å satse tre minutter per kamp kunne man spille nok.
  Men selv her vant Dimka hele tiden, bare uanstendig enkelt. Og at gutten leste teorien om åpninger i høyt tempo, en hel informant, og til og med tenkte opp sin egen. Han holdt bare kampen og løste saken med et parringsangrep. Andre kjente ikke til teorien, og hadde heller ikke så høy utregningshastighet.
  Det var en ensidig juling i stil med en blitz, og som et resultat brøt det til og med ut en kamp da en av de høye tyske guttene lanserte brikker på Dimka. Med et nøyaktig knyttneveslag, til knockoutpunktet på haken, fikk han fienden til å falle.
  Det begynte, det var, en dump, noen av gutta sto opp for den stjernebærende helten Dimka, og noen for sin egen ...
  Inngripen fra sjefen, Vladimir, som åpnet ild mot jagerflyene med hvitt skum fra et brannslukningsapparat, stoppet slaktingen.
  Etter det håndhilste guttene og Dimka, som et tegn på forsoning, sang sangen:
  Vårt fedreland er av forunderlig skjønnhet;
  Den blomstrer fantastisk - en lys gledelig hage!
  Alvorlige kamper - onde timer;
  Men du må beseire alle motstanderne!
  
  Tross alt er nederlag verre enn døden,
  Det er ikke noe liv, vet i totalt slaveri!
  Helvetiske onde ånder - må slettes,
  For å lyse opp, en stjerne i hjertet av håp!
  Pistolene brøler, pilene er automatiske,
  Så slagskipet brøt i stykker!
  La soldatene blø
  Verden er sukker, kampen er ekte!
  
  Mødre gråter - sønner har falt,
  Skaft av begravelser - en stormfull bekk!
  Noen vil få landgrader,
  Noen vil være i et bur med et stønn!
  
  Kjenn i krigen - en bajonett som en navngitt bror,
  Ofte forblir noen ganger et forsvar!
  Hvis maskinen kjørte seg fast,
  Så jobb som en klubb!
  
  Lander i Russland, skog og enger:
  Lukten av kamille, lukten av jordbær!
  Blod renner som en foss til hånden min,
  Vel, på likene blomstrer nelliker!
  
  Vi må beskytte alt dette.
  For å få barna til å le høyt!
  For å bestå eksamen på fem,
  Slik at du ikke trenger å gå AWOL!
  
  Snart slutt, smerten er over,
  Jeg tror folk vil oppnå udødelighet!
  Som klarte å overleve, godt gjort,
  Vi vil være glade: tro meg, tro meg!
  Dimka avsluttet sangen og alle applauderte ham veldig nidkjært og enstemmig.
  Etter det tapte den blonde sangeren Dmitry Rocket, ganske politisk korrekt, et parti sjakk og gjorde hundre straffe-push-ups. På dette slo de seg til ro.
  På Sicilia måtte vi fortsatt fylle bensin, og guttene klarte fortsatt å spille fotball under det. Riktignok på en veldig sær måte, nærmere amerikansk, det vil si med dytt og turer, enn engelsk. Og det var mange flere som spilte på en gang enn i standardspill.
  Men det var forresten enda morsommere og nyttigere med tanke på militære ferdigheter. Og at bryting er grunnlaget for kamp uten regler.
  Så flyet igjen, til Paris ... Det var ingen spesielle hendelser, og ilandstigningen fant sted om natten.
  Guttene kom lett ut, etter en varm salong nakne til midjen, og prøvde å demonstrere en misunnelsesverdig muskelavlastning. Men etter det brennende Afrika virker Paris om natten kult. Guttene rister og drar på seg SS-feltuniformen.
  Etter det får de lov til å ta en kort spasertur rundt i den luksuriøse byen. Dmitry sa stille til vennen Danka:
  - For en herlig by, spesielt Eiffeltårnet. La oss klatre på den og se Paris fra et fugleperspektiv.
  Danny nikket samtykkende.
  - Det ville vært det beste! Du vet, jeg trodde Moskva var bedre og vakrere enn noen by bortsett fra Paris... Uff, de setter oss i fengsel for dette! Et kompliment til de kapitalistiske fiendene!
  Dimka smalt øynene lurt:
  - Det er ingen å melde fra til ... Og de kan sette meg i fengsel for en jernstjerne av første grad. Ok, la oss gå til tårnet!
  Det var et hake ved inngangen, Dimka ble ikke trodd på at han hadde en så ung jager, et ekte jernkors av første grad. Danka så generelt mye mer overbevisende ut. Men alt ordnet seg og gutta ble sluppet inn gratis. De klatret raskt opp trappene til toppen og der bestemte de seg for å ha det gøy å gå på hendene langs brystningen. Og at dette trikset vanligvis utføres av lure for penger, noe som betyr ...
  Det viste seg morsomt, under deg er det en avgrunn som du fryktløst ser inn i, og mange lys. Ved ankomsten av Fuhrer fikk tyskerne en slik selvtillit at de slo fullstendig av blackouten. Så Paris var utvilsomt vakkert, og hvis du ser det opp ned, så dobbelt så. Og guttene lo og snakket mens de var på farten.
  . EPILOG
  Landsettingen av tropper i Storbritannia har allerede begynt. Og det var som en tornadobølge - plutselig og sterk.
  Oleg Rybachenko kjempet på et fly og gutten slo selvsikkert ned fiender i luften.
  Og jenta Margarita Korshunova kjempet ved siden av ham.
  Tandem av to udødelige barn var uovervinnelig. Og de lyktes bokstavelig talt. Og de utførte fangsten, etter fangsten.
  Og de skjøt ned britene i hundrevis. Flyene sto i brann og hvert granat i flypistolen fant sitt mål.
  Og de engelske skipene sank og kvalt på bølgene.
  Samtidig sang terminatorbarn ...
  Vi har raketter, fly,
  Den sterkeste russiske ånden i verden...
  Ved roret til de beste pilotene -
  Fienden vil bli beseiret: til aske og ned!
  Vanlige soldater kjempet også med hell med britene. Spesielt Angelica og Alice. Ildfulle og snøhvite krigere angrep fienden, slo fra maskinpistoler, tok fiender til fange...
  Bare ett av øyeblikkene viste seg å være farlige for krigerne, da de britiske stridsvognene gikk til motangrep. Men jentene reddet ikke mot dem. Først knuste de sporene med velrettede kast av kumulative granater, og så ignorerte de avfyringen av sapperøkser, vridd snuten til de nærmeste kjøretøyene og knuste optikken.
  Her ble Alice til og med såret i skulderen, da gjorde smertene bare den russiske ulven rasende. Generelt, med en sapperøks er det fullt mulig å vri eller hogge snuten til en tank, og enda mer en maskingevær.
  Jentene skyndte seg til stridsvognene og slo dem så mye at en marerittaktig panikk begynte i den tallrike engelske kolonnen. Hvite flagg eller bare skjerf fløy over et par dusin biler ... Og så enstemmig, som om de hadde gitt en kommando.
  Angelica lo som en snøjomfru i en tegneserie:
  Vel, det er akkurat det du forventer! Deres prangende glans er over!
  Alice foreslo:
  - Eller kanskje vi setter oss i tanken som vanlig og sykler? Så det blir flott?
  Angelica viftet med hånden.
  - Greit! La oss! La oss dra til London!
  Og jentene, i stil med en Hollywood-western, satte seg ned i den kraftigste tunge maskinen M-36 kjøpt i USA. Og vi prøvde å knuse, knuse, male alt.
  USSR-bataljonen fra Krasny Orlyonok kjempet også veldig tappert og dyktig. Guttene angrep i løs formasjon, og drev allerede kolonnen av krigsfanger, bandt dem deretter og stormet igjen inn i angrepet med flimrende hæler svertet av gjørme (barfotgutter går til angrep mye mer behendig!), mens de unngikk dødelige kyss fra kuler. Men, skremt av hylende sirener, musikken til Wagner og massiv beskytning, gjorde ikke britene motstand eller skjøt ikke i det hele tatt eller prøvde å skyte så ofte som mulig, uten å sikte.
  Dimka klarte i begeistring å skyte ned en engelsk to-seters biplan fra en rifle, den blusset opp og, etter å ha forlatt et tog, ramlet bakken. Vladimir godkjente:
  - Velrettet skudd... Kan du få ned Spitfire?
  - Hvis jeg kan få det! - Selvsikkert sa Dimka.
  Etter en halvtime kom tre Spitfires umiddelbart over. Og de gikk "tradisjonelt" til sine forfedre. En ødela Danka, og Dimka ødela umiddelbart to. Andre russiske krigere hadde ikke tid til å velge ofre - de hviterussiske guttene var raskere.
  Men for resten av guttene var det mål og gjenstander for heltemot. Dessverre klarte den seg ikke uten tap, da guttene klatret opp i det tykke.
  Om kvelden fikk Oleg Rybachenko muligheten til å se kampvognen. T-44 mot britiske kjøretøy. Til tross for britenes numeriske overlegenhet, ødela utformingen av Oleg Rybachenko (faktisk en modifikasjon av T-54!), fiendtlige stridsvogner uten problemer. Halvautomatisk kanon, utmerket sikt, optikk og viktigst av alt, absolutt ugjennomtrengelig rustning, bidro til å få dominans på slagmarken. Og dette er ikke en halvblind keveshka for deg, dette er en blanding av russisk og prøyssisk teknisk geni.
  Ja, tårnene ble revet av fra Matildas, Churchills, Pershings, og det er ingenting å si på andre stridsvogner. Kampen viste seg å være så ensidig at noen av de britiske mannskapene feigt forlot tankene sine og begynte å spre ...
  Oleg Rybachenko slo med leppene som en kjøpmann som fikk en utrolig og uventet fortjeneste:
  - Dette er kult! Jeg gjorde ikke en feil når jeg valgte tank. Et dusin slike divisjoner med disse fantastiske maskinene vil passere Amerika om en måned, eller enda raskere!
  Allerede om natten utspant kampene seg for selve London. Det svært høye mobilitetsnivået til de sovjetiske troppene, og britenes svake motstand, pluss en relativt kort avstand, gjorde det mulig å nå hovedstaden så raskt. Natten var varm, ødeleggelseskampene...
  London er en stor by, med mange forsteder, fort, forskjellige gamle bygninger. Engelskmennene er fortsatt veldig sterke, og Royal Guard-divisjonene kjemper tappert. Men her er de tallrike militsene, som det var to og en halv million av, og som Churchill og hans følge knyttet så høye forhåpninger til, de rettferdiggjorde seg ikke.
  Militsene sprer seg til sine hjem eller overgir seg i massevis. Og mange møtte ikke opp på innsamlingsstedet i det hele tatt. Dette er så ensidig juling.
  Om morgenen den syttende august ble det klart at tyske tropper allerede hadde okkupert en rekke kvartaler i London. Kommunikasjonen med enhetene var allerede tapt, selv om Churchill prøvde å rope på radioen at han aldri ville forlate London. Hvorfor er det enda bedre...
  Oleg Rybachenko bemerket:
  - Bli her Churchill! Så uten deg vil Storbritannia sikkert kapitulere fullstendig. Og selv om den ikke kapitulerer, vil den bli fullstendig ødelagt. Dette er ikke lenger et alternativ.
  Klokken ett på ettermiddagen fløy et rødt flagg med sigd og hammer over det berømte Buckingham Palace. Og dette er allerede et symbol på den nære finaleseieren.
  Det kan sees at nesten umiddelbart etter dette begynte hvite flagg å bli kastet ut i andre områder av den britiske hovedstaden. Rokossovsky sa i radioen:
  - De sveitsiske brigadene kapitulerer ikke bare, men er også klare til å avlegge troskapsed til lederen Stalin og Storsovjet-Russland!
  Oleg Rybachenko beordret kort:
  - La dem akseptere, og gjør deg klar til å okkupere resten av landene i England, betrakt London som vårt.
  - Vi har nok styrke til alt briljant kommandant! sa Rokossovsky selvsikkert. - En av soldatene våre er verdt hundrevis av engelskmenn! - Den siste setningen ble ytret, feltmarskalken er enda mer selvsikker!
  Her følte Oleg Rybachenko plutselig et signal om oppmerksomhet: han måtte gripe inn. Generalgutten ropte:
  - Det ser ut til at Winston Churchill stikker av ... Vel, hva er jeg ute etter ham ...
  Churchill bestemte seg faktisk for å forlate. Representanter fra hans følge uttalte ganske rimelig at London ikke lenger kunne holdes, og kampen mot Det tredje riket kunne fortsettes fra USA, eller fra Canada, formelt det britiske herredømmet. Og så hans død eller fangenskap vil bare gagne Hitler ...
  Det var rasjonelt, men det var ingen sjanse til å komme vekk fra gutteneralen ...
  Oleg Rybachenko skjøt, uten noen seremoni, ned åtte jagerfly fra den en gang formidable statsministerens personlige konvoi. Generalgutten tok ikke engang hensyn til deres febrilske maskingeværild. Deretter slo han ut et par motorer av den høye firemotors rutebåten til statsoverhodet. Den store bilen begynte å miste høyde. Fem fallskjermjegere fløy ut av livmoren. Oleg Rybachenko dykket etter dem. Det skjerpede synet til generalgutten gjorde det mulig å skjelne det skremte bulldogansiktet til Storbritannias hode, utstyrt med nødkrefter.
  Churchill kan selvfølgelig bli drept, og det ville vært fint, men å bli tatt til fange er enda bedre. Og ta det personlig...
  Oleg Rybachenko klarer, ved å bruke evnen til vingene til den forbedrede Aurora for å endre sveipet, å lande bilen sin på plenen i en London-park. Generalgutten hopper ut og løper i retningen dit Churchill vil løpe. Barbeint, barnslige hæler til gutten blinker. De skyter mot Oleg Rybachenko, en av kulene brenner siden hans ubehagelig ...
  Generalgutten forbannet:
  - Faen!
  Oleg Rybachenko blir tvunget til å unngå kuler og svare med sin automatiske rifle. Engelskmennene tier, "gavene" sendt av generalgutten er nådeløst nøyaktige. Oleg Rybachenko løper enda fortere, og etterlater seg en hel tropp med britiske menn mejet ned av kuler...
  Intuisjonen leder umiskjennelig, her er Churchill selv med sine prester. De prøver ikke engang å skyte tilbake, de flyter bare så fort de kan. Ved å bruke mulighetene til unge udødelige muskler til det fulle og mannlige hormoner, som kroppen produserer vilkårlig, overtar Oleg Rybachenko, en absolutt underordnet leiemorder, dem. Slag på nerveenden: en minister ble slått ut, den andre, den tredje ... Så Churchill selv ble immobilisert ...
  Oleg Rybachenko legger den beseirede statsministeren på sine skuldre og kaller inn troppene om hjelp.
  Her haster allerede sovjetiske soldater i form av USSR-hæren mot ham. Forskremte utrop høres:
  - Du er såret generalgutt!
  Oleg Rybachenko ser på sin blodige side og smiler:
  - Det er søppel! Hvordan er det så mange fiender å ødelegge og ikke få engang riper. Det var ikke rettferdig! - Generalgutten la ned den immobiliserte Churchill. - Nå vil vi på hans vegne kunngjøre overgivelsen av de britiske troppene. Jeg tror vi har noen som kan imitere bassen hans. Og hvis ikke, så gjør jeg det selv!
  Ti minutter senere ringte Konstantin Rokossovsky og sa:
  - Kong George III av Storbritannia kunngjorde slutten på motstanden og ga ordre om å overgi seg, og kom også med en anmodning til oss om å vise barmhjertighet mot den store angelsaksiske nasjonen.
  spurte Oleg Rybachenko, og skjulte nesten ikke gleden for Rokossovsky:
  - Forstår du i det hele tatt hva det betyr?
  Kampmarskalken erklærte selvsikkert:
  - Klart jeg forstår! Vi har vunnet, England har overgitt seg, og du, den største av unge krigere, har personlig tatt selveste Churchill til fange.
  Oleg Rybachenko utbrøt:
  - Ikke sant! Men ikke bare det! Nå vil du bli den første sjefen i Sovjetunionens historie som mottar det røde imperiets høyeste utmerkelse: Stjernen til den store diamantordenen "Victory", som jeg lovet deg.
  Konstantin Rokossovsky protesterte:
  - Men hovedfortjenesten i denne seieren tilhører deg, den store terminatorgutten. Og dette er stjernen du fortjener å bære den!
  Oleg Rybachenko erklærte stolt:
  - Og for meg vil Høyesterådet godkjenne en annen tidligere enestående pris: Diamantordenens store stjerne "Victory"! Og vær etter dette!
  Og generalgutten stampet sine bare barnslige føtter, såret på siden forsvant helt, sang;
  Vi er pionerer - helter fra fedrelandet,
  Som ble født under oktobers tegn...
  Vi vil ikke angre på livet for Russland,
  Til ære med kongens røde banner!
  
  Vi elsker og vet hvordan vi skal kjempe hardt,
  Nazistene brøt nidkjært av hornene ...
  Vi har granater i en romslig veske,
  Livet er ikke dyrt for oss pionerer!
  
  Vi elsker vårt hellige moderland,
  Hva skapte formidabel kommunisme ...
  Her er en Komsomol-jente som går barbeint gjennom snøen,
  Og fascisten ønsker å få oss ned!
  
  Jeg kjempet iherdig med nazismen i nærheten av Moskva,
  Og vi mejet ned alle fiendene med en sigd ...
  Hvorfor ble denne Wehrmacht gitt til russerne,
  Jeg slår ham med knyttneven!
  
  Jeg er en pioner og under det store Moskva,
  Kjempet som en gigantisk kriger...
  Stoppet fascismens angrep vilt,
  Vi har en Lord Supreme Kind!
  
  Det er ingen kanter i gjenopplivingen av Russland,
  Store Stalin, reiste oss fra knærne ...
  Svarog den store, den høyeste messias,
  Og Ladas strålende ideal!
  
  Vi er pionerer, gutter, jenter,
  Vi elsker å kjempe - dette er vår skjebne ...
  Og stemmen til et Komsomol-medlem er klangfull,
  Selv om blodig kaos hersker!
  
  Russland er moderlandet til Svarog,
  Og kommunismen lyste veien...
  Pionerer trenger ikke en ond Gud,
  Fienden vil ikke være i stand til å bøye oss inn i en knyttneve!
  
  Vi har en kul tank med skrånende rustning,
  Det er så lett for Fritz å ikke slå gjennom,
  Med kjærlighet til Lada, edle jomfru,
  For å gjøre et rovdyr til et spill!
  
  Moskva-kampfolket forsvarte,
  Og så var det den store Stalingrad ....
  Vi vil snart se kommunismen gitt,
  Pass og kjenn paraden i Berlin!
  
  Ja, Stalingrad er stolt av dette ordet,
  Vi er barfotpionerer i en snøfonn...
  Vi knekker hornet til en dum ku
  Og vi skal kjøre Hitler rett til kisten!
  
  Vet at fedrelandet aldri vil bøye seg,
  Impulsen hennes kan ikke dempes...
  Måtte solen skinne for alltid over Russland,
  Og den forræderske tyven vil bli knust!
  
  De viste mot i Stalingrad,
  Vi klarte å stoppe nazistene ...
  Russere er så frekk du vet,
  Og fiendene vil bare gå til nuller!
  
  Russland kan fly til Mars
  Og skape annerledes storhet ...
  Og selvfølgelig vil alt være veldig kult,
  Selv om livet er så skjørt som en silketråd!
  
  Den russiske ånden vet ikke i kampene ved barrieren,
  Han har kraften til Perun ...
  Vi venter på belønninger fra gudene,
  Og elementet skinner, tro runen!
  
  På hvilken måte kjenner den russiske ånden ingen nederlag?
  Tro meg, han vil trampe alt ...
  Vi pionerer ønsker så mye hevn...
  Uovervinnelig som fedrelandshæren!
  
  Vi har nesten vunnet
  La det være lys i kommunismens herlighet...
  Våre bestefedre kjempet for moderlandet,
  Vi møter snart glede og morgengry!
  
  Uten et moderland er det ingen liv for pionerer,
  De vil kjempe for henne...
  Og hva vil dere onde herrer?
  Bør vi sørge for et slaveliv?
  
  Nei, russernes Fuhrer vil bli slaveret,
  Vi vil knuse ham som en dukke ...
  Tross alt kan russernes riddere kjempe,
  Og kjeruben med gullvinger er med oss!
  
  Det er ingen ansikter til vårt moderland under verden,
  Brenner som den klareste stjernen...
  Du har blitt et idol for meg,
  Jeg vil aldri skille meg fra deg!
  
  Jeg er en pioner og en barfotgutt
  Det med bar hæl suser gjennom snøen ...
  Og et sted hopper en hvit, søt kanin,
  Hvem vil knekke fiendens horn!
  
  Pioneren i tvilens kamp vet ikke,
  Han er ikke en klovn, men du vet terminatoren ...
  De voldsomme fascistene vil komme, tro hevn,
  Og kommunismen vil være et lyst paradis!
  
  Hvordan vil epoken komme,
  Der hver kriger fra krybben...
  Kjemp til ditt siste åndedrag
  For å ødelegge den voldsomme vet skurken!
  
  Kommunismens stjerner skinner sterkt,
  Lysets tid, det finnes ikke noe vakrere i verden ....
  Vi vil knuse trosfascismens åk,
  Og Hitler blir russisk til middag!
  
  Vi tror slike ståltanker,
  At panterskallet deres ikke vil trenge gjennom ...
  La oss vinke jod til guttens sår,
  Og igjen skynder pioneren tappert inn i kamp!
  Vel, hva ble det vanskelig for nazistene,
  De trodde ikke vi bare kunne vinne.
  Vi kjenner tilsynelatende kommunismen milevis,
  Og vi kan slå Wehrmacht på spøk!
  
  I navnet til vårt mektige moderland,
  En stolt pioner går til angrep...
  Selv om skyer henger over moderlandet,
  La oss sette et vinnende eksempel for alle!
  
  Tro at fienden ikke vil stoppe drømmen,
  Vi vil beseire alle fascister igjen...
  Det onde vil ikke tro å regjere på tronen,
  Vi vil skape en ny verdensorden!
  
  Alt blir bra i fedrelandet, vet du
  Jeg er en gutt, men i kamp som Robin Hood,
  Først skrapte jeg bare på skrivebordet,
  Og nå veldig selv tro kult!
  
  Russland kan rive nazistene med en bajonett,
  Hun vil beseire enhver hær ...
  Og pionerene lever under kommunismen ...
  Tross alt er vennskapet vårt sterk monolitt!
  
  Vi vil ikke gi etter for Fritz i noe,
  Vi kan beseire fiender ved å spøke...
  Så vi slo nazistene med en kølle,
  En snøstorm brøler og snur snø til virvelvind!
  
  Russland kjenner ikke at nazistene kjenner barmhjertighet,
  Hun er uovervinnelig sterk...
  De vil få en sabel fast i halsen på jævlene,
  Og Satan vil bli ødelagt!
  
  Tro ikke at Hitler er uovervinnelig,
  Selv om helvetes makt, vurdere samlet alt ...
  Når folket og partiet er forent,
  Folket i vår Wehrmacht rev i filler!
  
  Russland har vært kjent i århundrer som en helgen,
  Hun knuste tigrene som metall...
  Spred fra ende til annen,
  Bare en ung mann drømte om et slikt land!
  
  Vi vant som kjemper
  Hakkede motstandere vet med et sverd ...
  Vi russere er uovervinnelige i kamper,
  Vi vil beseire motstanderne av fedrelandet!
  
  Tro meg, ingenting vil stoppe oss
  Og du vet ingenting vil vinne ...
  Vi vil begrave Fuhrer på hodet,
  Vi har et skarpt sverd og et stålskjold!
  
  I hele universet er det ikke noe Russland vakrere,
  Den kommer til å ha en æra av lys i evigheter...
  Alle generasjoner vil være fred og lykke,
  Fedrelandet trenger en fast hånd!
  
  Så når du spiller i Berlin,
  La oss smøre Wehrmacht som aske inn i blod...
  Det vil være tiden for grensen til paradis,
  Og sammen med Lada hersker kjærligheten!
  
  LITT ANNERLEDES OG DU KAN IKKE GJØRE DET UTEN LANDING!
  Chamberlain trakk seg ikke som Storbritannias statsminister og klarte å inngå en hederlig fred med Hitler. Führeren garanterte ukrenkeligheten til de britiske kolonieiendommene. Til gjengjeld gikk Storbritannia med på å anerkjenne alt det tredje riket klarte å fange. Inkludert franske, belgiske og nederlandske kolonier. Og dette er mye. Hitler fanget deretter Jugoslavia og Hellas.
  Den 22. juni 1941 angrep han USSR. På den ene siden beholdt tyskerne mer styrke, spesielt innen luftfart: Tre tusen fly gikk ikke tapt i kampen om luftoverlegenhet i Storbritannia. Ikke medregnet tapene i Middelhavsområdet, og avledning av luftfartsstyrker.
  Dessuten har vi ennå ikke måttet overføre tropper til Afrika. Italia var fornøyd med erobringen av Etiopia, pluss noen flere franske og belgiske eiendeler i Afrika. Og hun hadde fått nok.
  Rommel kjempet dermed på østfronten. Sovjetunionen så derfor ut til å ha enda mindre sjanse enn i den virkelige historien. Tross alt er nazistene mye sterkere uten en andre front.
  Men på den annen side klarte Stalin å kunngjøre en generell mobilisering, og forberedte troppene på forsvar. Som et resultat gikk de inn i krigen på en mer organisert måte og var i stand til, etter å ha trukket seg tilbake fra Dnepr, å stabilisere og holde forsvaret der. Krigen fikk deretter karakter av første verdenskrig. Frontlinjen er inaktivt, kraftig forsvar og det er ikke mulig å utvikle en offensiv.
  Kampene er blodige, men ineffektive. Både tyskere og russere visnet i posisjonskamper. Og ingen kunne knekke hverandre.
  Både Wehrmacht og de sovjetiske troppene kjempet bedre i defensiven. Og de tyske stridsvognene var ikke sterke nok og effektive nok til å bryte gjennom, og de sovjetiske også.
  Men i 1944 fikk nazistene jetfly og de begynte å presse de sovjetiske styrkene sterkt.
  I luften hadde nazistene en fordel i det førtiførste året. Så, gradvis frigjør flere fly, begynte sovjetisk luftfart å utjevne posisjoner.
  Men så, etter erklæringen om total krig og bemyndigelsen av Speer, ministeren for våpen og ammunisjon, med nødmakter, begynte produksjonen av våpen å øke. Og tyskerne la til jetfly og rakettteknologi.
  Men siden frontlinjen var på Dnepr og det fortsatt var langt fra Moskva, gikk ikke FAA-rakettprogrammet i serie. Faktisk kunne tyskerne bare skyte mot Leningrad fra Østersjøen. Eksperter forklarte Hitler at ballistiske missiler var for dyre, og at en fullverdig jetbomber var både billigere og bedre. Faktisk hadde tyskerne nok drivstoff, og den nye Arado-jetbomberen gikk i serie og begynte å bombe sovjetiske stillinger.
  Den propelldrevne TA-152, et kraftig bevæpnet, pansret flerbruks jager-bombefly og angrepsfly, viste seg heller ikke å være dårlig - en skikkelig arbeidshest. Og hastigheten på 760 kilometer i timen er anstendig, og andre parametere inkluderer også våpen. Den 30 mm tyske flypistolen viste seg å være effektiv og i stand til å få ned et sovjetisk fly med et enkelt treff.
  Hva er spesielt viktig i kampen mot IL-2 angrepsfly. Og dette er alvorlig.
  Tyskerne begynte aktivt å presse fly fra luften og en luftoffensiv begynte.
  Høsten ble spesielt vanskelig, da XE-162-jagerflyet med enestående flyegenskaper og lett å produsere begynte å massivt komme inn i fronten. Ja, dette er seriøst!
  Stalin beordret å finne svaret. Men mens de var i Sovjetunionen, sakket utviklingen av jetfly etter. Yak-3 ble ikke produsert i store mengder, LA-7 dukket opp, som imidlertid fortsatt var dårligere enn TA-152, ME-309 og tyske jetbiler.
  Slik var situasjonen ved fronten. I tankene til USSR var hovedkjøretøyene T-34-85 og IS-2, tyskerne "Panther" -2 og "Tiger" -2. Tyske biler var noe bedre enn i virkelighetens historie på grunn av kraftigere motorer. "Panther" -2, med en vekt på femti-tre tonn, hadde en motor på 900 hestekrefter, og "Tiger" -2, med en vekt på sekstiåtte tonn, hadde 1000 hestekrefter. Så begge tankene var relativt mobile, med kraftig 88-millimeter kanon i 71 EL løpslengde, og godt beskyttet i pannen. Og takket være ressursene til koloniene var det nok legeringselementer, og de tyske tankene viste seg å være ganske pålitelige i drift. Og de gjennomboret sovjetiske kjøretøy fra hvilken som helst avstand som var egnet for kamp.
  Tyskerne hadde godt utstyr overlegent sovjeten i stridsvognsdueller, men klarte ikke å vinne.
  Utseendet til jetfly forvirret imidlertid Stalins kort. Og hva du skal svare mens det ikke var klart.
  Men i den sovjetiske falkeflokken er det tre ørnejenter. Og de bestemte seg for å gi Det tredje riket hornene.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova og Mirabela Magnetic.
  Og så tok de og gikk i kamp med nazistene.
  Anastasia, som skyter ned et tysk fly, sier:
  - Hvis diktatoren med en utspekulert mine nullstiller vilkårene, betyr det at velgeren har fått en bast igjen!
  Akulina, som avskåret nazisten, bemerket:
  - En kriger kjemper alltid for en rettferdig sak, mens en politiker tar alle trofeene til venstre!
  Mirabela var enig i dette:
  - En kriger skyter med venstre hånd for en rettferdig sak, mens en politiker med tungen tar alle prestasjonene til venstre!
  Anastasia, ved hjelp av bare tær, skjøt ned et tysk fly og utstedte:
  - Krig er det motsatte av kjærlighetens hav, men det krever også en fontene av blod!
  Akulina skjøt, presset den nakne, runde hælen hennes og bekreftet:
  - En kriger er ikke Gud i styrke, men en engel i adel!
  Mirabela nikket samtykkende, og etter å ha slått ned Fritz, sa hun:
  - Soldaten har en jernhjelm, en stålbajonett, og et hjerte av gull, men politikeren setter ikke pris på ham selv for en kobberkrone!
  Jentene kjempet desperat og veldig selvsikkert i himmelen. De skjøt ned nazistene og demonstrerte deres dyktighet.
  Og ikke bry deg om at tyske fly ser ut til å være bedre og mer effektive enn sovjetiske.
  Det viktigste er at ved roret til USSR, vakker og smart, nesten naken i en bikinipiloter.
  Blant dem er Natasha Sokolovskaya, også et ess i verdensklasse.
  Med bare tær veltet Natasha ned en tysk bil og knirket:
  - Soldater blir ofte kjørt til slakt som sauer, men de er løver i hjertet, og en politiker som brøler som en løve er en typisk sau!
  Anastasia sprengte fienden med et flyskall, gjennomboret Det tredje rikes fly og gnisset:
  - En soldat kan også være redd for døden, men likevel er han mer redd for vanære, og en politiker rister for livet, men han mistet æren for lenge siden!
  Akulina bemerket, og ledet en veldig velrettet og selvsikker ild mot fienden:
  - Soldatene, etter å ha beseiret fienden, feirer seieren, politikeren, etter å ha lurt velgeren, feirer feigingen!
  Mirabela slo veldig treffende nazistene med bare tærne og ropte:
  - En gutt kan være en god kriger, men en politiker vil aldri vokse opp til å være ansvarlig overfor velgerne!
  Natasha, som skjøt mot nazistene og slo dem ut, bemerket:
  - Bedre å være barfotgutt enn å la politikerne ta på seg skoene og stjele ungdommen!
  Anastasia slo ut mot nazistene og sa:
  - En jente er en praktfull blomst som kan visne, men aldri mister duften, en politiker er en haug med gjødsel, han kan klatre på tronen, men den vil bare stinke mer!
  Akulina la aggressivt merke til, viste perletennene sine og retter flypistolen med bare tær:
  - En soldat er en ekte mann, en politiker er en gretten kvinne i bukser!
  Natasha banket de bare tærne sine, presset spaken mot motstanderen og hveste:
  - En soldat har et edelt raseri som et brøl fra en løve, og en politiker har et sjofel hysteri, ordet er et brøl av en vær!
  Akulina bemerket aggressivt, blinket med de skarlagenrøde brystvortene og skjøt nøyaktig mot fienden:
  - En soldat har sjelden fri, men en politiker har sju fredager i uken, og velgerne hans feirer bursdagen sin på mandag!
  Natasha dunket til Fritz ved å trykke på den nakne hælen hennes og ga ut med en latter og blottet tenner:
  - En soldat, etter å ha falt, blir vridd ut, en politiker faller alltid moralsk og vrir seg ut i lomma!
  Anastasia slo fienden, kuttet ham av, bokstavelig talt mejet ham ned og kvitret:
  - En soldat blir noen ganger tvunget til å gå gjennom gjørmen mens han forblir en mann, og en politiker i rene klær og oversvømmet med cologne forblir en gris!
  Akulina bemerket, og kuttet av de nazistiske flyene, med sin destruktive kaskade av utbrudd:
  - En soldat gir ære og forblir med ære, en politiker sklir en gris og forblir en gris!
  Mirabela kuttet motstanderen sin, kuttet ham av som en barberhøvel, og med bare føtter knurret hun:
  - En soldat har knapper på rad, en politiker har som en villsvinrumpa!
  Natasha kuttet aggressivt av nazistene og kurret:
  - Soldat ører modige barn, og sender politikere til psykiatriske sykehus!
  Anastasia, med stor vidd, svarte, blunket og skjøt mot fienden:
  - Mennesket sies å ha stammet fra en ape, men en politiker kan umiddelbart sees og forble en gris!
  Akulina knuste fienden med bare tærne og kurret:
  - Arbeiderpartiet gjorde en mann av en ape, og undercover-politikk gjorde en rev til en blanding av en gris!
  Mirabela bemerket aggressivt, og lanserte kaskader av blykuler ved hjelp av de bare tærne:
  - Arbeideren jobber og drikker noen ganger alkohol, politikeren er grisegris, og kaster alltid opp verbal diaré!
  Natasha bemerket ganske aggressivt, og sendte en kaskade av død og ødeleggelse med dødelig kraft:
  - En soldat vokser fra kamp til kamp, en politiker fra en valgkamp til en annen, mer og mer blir til en prostituert!
  Anastasia, som aggressivt sendte dødsgaver til nazistene med morderisk makt, utstedte:
  - En soldats øyne brenner av en fighters ungdommelige spenning, en politikerhatt brenner som en tyv, med likegyldigheten til en brent kyniker!
  Akulina blunket, sprengte med et flyskall, ved hjelp av de bare tærne, og knirket:
  - En soldat har et valg: en kiste i kors eller et hode i buskene, mens en politiker i valg bare har kors tette med aspirasjoner, velgere og kålhoder!
  Mirabela, som skjøt mot fienden ved å bruke de bare, meislede bena, la merke til:
  - En soldat, til og med en liten statur med mot, en kjempe, en politiker, til og med med en høy stilling - en pygmésamvittighet!
  Natasha fniste og sendte en annen dødsgave, og selvsikkert knuste fienden utstedte:
  - En soldat vil ha en kvinnekropp i gave for en bragd, og en politiker setter ufortjent hele landet på kreft!
  Anastasia sendte ved hjelp av bare tær en morderisk dødsgave, knuste fiendens fly og ropte:
  - En soldat har alltid tid og sted for en bragd, men det er ikke alltid mulig å få til det, en politiker i konstant tidstrøbbel vil definitivt ha tid til å sette en gris på hodet!
  Akulina, som knuste tyskerne ved hjelp av de bare tærne, og blottet elfenbenstennene sine, utstedte:
  - Politikeren er den eneste vingeløse skapningen i naturen som driter i hodet på alle!
  Mirabela la aggressivt til, og ødela motstandere med hennes morder og sexy ben uten problemer:
  - Hver skolegutt vet at to ganger to er fire, bare politikere, i stedet for å multiplisere tall, gjør en konstant deling i lomma!
  Natasha reproduserte en sving på hennes manøvrerbare jagerfly, og knuste de fascistiske skapningene og vyaknula:
  - En soldat lærer ved å stappe støt, en politiker prøver å venne velgerne til tanken om at du kan blomstre hvis du slår tommelen!
  Anastasia, som sendte et prosjektil av dødelig kraft, ved hjelp av en naken, jenteaktig hæl, bemerket:
  - Hver soldat er en fighter, forskjellen er bare i nivå, hver politiker er en prostituert, forskjellen er bare i rangen som hallik!
  Akulina bemerket med en latter, blottet tenner og blunket:
  - En soldat er delvis en bøddel, siden han også utøser blod, en politiker er en fullstendig skurk, siden han drypper på hjernen!
  Mirabela slengte mot fienden ved å bruke de bare fingrene, de meislede bena og ga ut:
  - Hvis generalen blir invitert til bryllup, så får soldaten en invitasjon til å redde Fædrelandet slik at bryllup spilles i et fritt land!
  Jentene kjempet veldig bra. Og den røde hærens generelle heltemot bidro til å unngå en fullstendig kollaps av fronten.
  I januar forsøkte den sovjetiske røde hæren å rykke frem, men oppnådde ikke nevneverdig suksess.
  Så jeg satt fast i den tette beskyttelsen av Wehrmacht. Og så i mars forsøkte også tyskerne å slå gjennom. De hadde en E-25 selvgående pistol med en Panther-kanon, og en høyde på 1,7 med en motor på syv hundre hestekrefter og en vekt på tjueseks tonn. En mobil bil - du vil ikke si noe. Men ikke særlig konstruktivt.
  Om sommeren begynte det å komme nye kjøretøy i begge hærene. Den røde IS-3 er bedre beskyttet i pannen, den tyske E-50 og E-75, og E-100. Kampene viste imidlertid at den nye tyske teknologien ikke var helt perfekt. E-50 viste seg å være bare litt lettere og bedre beskyttet enn Tiger-2. Riktignok hadde han et tårn allerede, og understellet var lettere og mer fremkommelig. Pluss en mer pansergjennomtrengende pistol på 88 mm i 100 EL. Så bilen ser ut til å være ingenting. Og E-50 erstattet Panther-2 som hovedtank.
  E-75 var for tung - over nitti tonn, men bedre beskyttet av en 128 mm kanon. Og denne tanken skapte noen problemer. Og E-100 er enda tyngre og dyrere. Imidlertid likte ikke militæret denne tanken.
  Mer populær var E-50 med en motor på opptil 1250 hestekrefter - relativt smidig og godt beskyttet i pannen.
  I USSR har utviklingen av den nye T-54-tanken gått ned, og så langt hovedtanken T-34-85, som er noe utdatert. Og han kunne bare trenge E-50 inn i siden, og E-75 viste seg å være helt ugjennomtrengelig for ham.
  Om sommeren rykket tyskerne litt frem i sentrum. Og om høsten gikk kampene for Smolensk.
  Kampene var i full gang veldig sta. Sovjetiske tropper forsøkte å motangrep.
  Imidlertid klarte Smolensk heroisk forsvar å holde. Og vinteren kom.
  Det er vanskelig ... Tyskerne har selvfølgelig sine superklasse-ess på himmelen. For eksempel Marseille, som mottok Ridderkorsstjernen av Jernkorset for tusen nedstyrte fly med sølveikblader med sverd og diamanter.
  Ja, dette er et unikt tilfelle da en ny pris ble oppfunnet for en fenomenal pilot og det ble tre grader til for henne.
  Da Marseille nådde to tusen nedstyrte fly, ble han tildelt Ridderkorsstjernen av jernkorset med gylne eikeblader med sverd og diamanter.
  Og for tre tusen nedstyrte fly, stjernen til Ridderkorset av Jernkorset med platinaeikblader med sverd og diamanter.
  Dette er virkelig en fighter, en fighter for alle jagerfly.
  Det førti-sjuende året kom også ... Tyskerne var på frammarsj igjen om våren. De har mer avanserte jetfly. E-50 dukket også opp i en modifikasjon med en motor og girkasse i en blokk, og ble lavere i silhuetten og vekten gikk ned til femti tonn.
  Men dette hjalp ikke tyskerne til å vinne. Krigen sto på lik linje. Disker rettferdiggjorde seg ikke. De viste seg å være for dyre og sårbare for ild med håndvåpen.
  Deres eneste pluss er høy hastighet og flyhøyde, mer eller mindre hjulpet i rekognosering og bombing.
  Men selv det er ikke for mye.
  Det førtisekse året gikk også, det førtisjuende gikk frem ... Tyskerne rykket frem i den varme årstiden, de sovjetiske troppene i kulden.
  Og dette året har ikke gitt noe til noen. Den røde hæren hadde T-54-er, men den tyske E-50 var ikke verre, og enda mer mobil ...
  Marseille ved slutten av året brakte kontoen sin til fire tusen fly, og fikk en ny ordre: Ridderkorsstjernen, jernkorset med platinaeikblader, sverd og svarte diamanter.
  Ja, dette er også den fjerde graden - svarte diamanter, og veldig verdifulle!
  Det førtiåttende året gikk også i tøffe slagutvekslinger.... Og mens alt er stabilt ...
  Og det førti-niende året gikk ... USSR har en MIG-15 jagerfly i serien ...
  Marseille brakte kontoene hans til fem tusen fly. Og han mottok en ny Order of the Grand Star of the Ridders Cross of the Iron Cross med sølv eikeblader, sverd og diamanter.
  Og de sovjetiske jentene er heller ikke en glipp ....
  Året 1950 har allerede passert ... Tyskerne har hengt seg og den røde hæren er også i en fast frontlinje.
  Sovjetiske stridsvogner T-54 og IS-7 mot E-50 U og E-75 U. Tyskerne laget også sine biler med motorer i en blokk sammen med girkassen og på tvers. Og E-50 var overlegen T-54 når det gjelder kjøreytelse og frontal rustning. Og noen få i våpenets pansergjennomtrengende kraft. Men fortsatt kunne ikke tyskerne vinne.
  Så gikk også året 1951 ... Og det er ingen mening.
  Marseille for seks tusen fly mottok Grand Star of the Ridderkors av Jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Og det er ganske kult!
  Imidlertid scoret Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela betydelige kontoer.
  Dessuten kjemper de med bare tær og seg selv i bikini.
  Jenter det du trenger...
  Og så gikk året 1952 forbi... Frontlinjen er også stillesittende.
  Men i mars 1953 dør Stalin. Og dette er alvorlig. Men den store lederen klarte å forlate et skriftlig testamente, der han kunngjorde Lavrenty Palych Beria som sin etterfølger. Og dette er en stor avgjørelse.
  Dermed kollapset ikke den sovjetiske fronten, og krigen fortsatte på lik linje.
  1953 er over...
  Marseille mottok for syv tusen fly Grand Star of the Knight's Iron Cross med platina eikeblader, sverd og diamanter.
  Jenta fikk også høye priser for seg selv.
  Det er allerede 1954... Tiden går på jorden i dråper. Eller kanskje mer brått.
  Og verken tyskerne eller russerne kan endre noe nevneverdig.
  Så i 1955 rykker nazistene frem. Og de sovjetiske troppene forsvarer seg om sommeren. Og på senhøsten prøver den røde hæren selv å angripe.
  Det er allerede 1956.
  Marseille for åtte tusen fly mottok Grand Star of the Ridderkors med platina eikeblader, sverd og svarte diamanter.
  22. juni 1956 markerte nøyaktig femten år av den store patriotiske krigen. Og det har selvfølgelig vært snakk om fred lenge. Lavrenty Beria er klar for kompromisser. Men Adolf Hitler nekter hardnakket å inngå kompromisser.
  Hitler tror fortsatt på et mirakelvåpen, og det er et ønske om å kjempe til slutten.
  Pluss, selvfølgelig, Japan ...
  Om Land of the Rising Sun? Hun har vært i krig med Kina i svært lang tid. Og her er det allerede mulig å kjempe i det uendelige. Ingen av sidene kan ta opp. Verken Kina eller Japan kan virkelig beseire hverandre. Selv om kineserne lider mer tap.
  Og så Muller dro til det himmelske imperiet med et spesielt oppdrag. Overbevis samuraiene om å komme til enighet med det himmelske riket. For så å falle over Russland, og til slutt løse dette langvarige problemet!
  Mullers oppdrag begynte i september 1956... Generelt gikk japanerne med på fred og deling av innflytelsessfærer. Men i dette øyeblikk besøkte Molotov, etter ordre fra Beria, Kina. Og han overbeviste det himmelske riket til å fortsette krigen med samuraiene.
  Det var ikke mulig å løsne hendene til Japan. Og krigen mellom Sovjetunionen og Det tredje riket fortsatte.
  Bestått og siden 1956 ... 1957 har kommet ...
  Tyskerne forsøkte å rykke frem igjen i mai, og de hadde nye pyramideformede stridsvogner av AG-klassen. Og dette er alvorlig. Og formen på pyramiden ga skrånende rustning fra alle vinkler. Og det var et alvorlig trekk.
  Nazistene klarte å bryte gjennom det sovjetiske forsvaret og omringe Smolensk. Og så, utvikle suksess i nord, nærme deg Leningrad og ta Vyazma i sentrum.
  Situasjonen har blitt ekstremt vanskelig. Og angrepet på Moskva har allerede begynt.
  Og under disse forholdene gjensto ett håp, for Oleg Rybachenko og landingen av de falne.
  Og her er terminatorgutten selv og jentene på sitt beste.
  Og nazistene strømmer allerede rundt i Moskva fra forskjellige sider.
  Så gikk Oleg og jentene igjen inn i kampen, og hjalp Russland, eller rettere sagt USSR.
  Så ble barfotjenta Margarita med dem. Også en voksen kvinnelig forfatter ble en jente på rundt tolv i bytte mot udødelighet og oppfyller et oppdrag.
  Krigere fra det tjueførste århundre kjempet igjen med nazistene i det tjuende.
  Det er for mange soldater i det fascistiske brune imperiet. De renner som en endeløs elv.
  Oleg Rybachenko, som hugget ned nazistene med sverd, brølte både infanteri og stridsvogner:
  - Aldri gi opp!
  Og en skarp skive fløy fra guttens barfot!
  Margarita, knuste motstandere, blottet tenner, gryntet:
  - Det er et sted for bragd i verden!
  Og giftige nåler spredte seg fra jentas bare fot og traff nazistene og deres fly og stridsvogner.
  Natasha kastet også de bare tærne, morderisk og hylte:
  Vi vil aldri glemme og aldri tilgi.
  Og sverdene hennes gikk gjennom fascistene i bruket.
  Zoya, som kuttet fiendene, knirket:
  - For en ny bestilling!
  Og nye nåler spredte seg fra hennes bare føtter. Og hva er i øyet, hva er i halsen på de nazistiske soldatene og flyene.
  Ja, det var tydelig at krigerne ble begeistret og rasende.
  Augustine, som kuttet ned hvite soldater og stridsvogner, knirket:
  - Vår jernvilje!
  Og en ny, dødelig gave flyr fra hennes barfot. Og fall takni og hvite jagerfly.
  Svetlana skjærer til mølleren, sverdene hennes er som lyn.
  Nazistene faller som skjær.
  Jenta kaster nåler med bare føtter og knirker:
  - For mor Russland vil vinne!
  Oleg Rybachenko rykker frem mot nazistene. Terminator-gutt som hugger brune tropper.
  Og samtidig kaster tærne på guttens bare ben ut nåler med gift, de river stammer og skyter ned fly.
  Gutten brøler:
  - Ære til fremtidens Russland!
  Og i bevegelse kutter alles hode og snute.
  Margarita knuser også motstandere.
  De bare føttene hennes flakser. Nazistene dør i store mengder. Krigeren roper:
  - For nye grenser!
  Og så vil jenta ta og klippe ...
  Massen av lik av fascistiske soldater.
  Men Natasha er på offensiven. Han kutter ned nazistene sammen med stridsvognene, og synger:
  - Russland er flott og strålende,
  Jeg er en veldig merkelig jente!
  Og disker flyr fra hennes bare føtter. Som så nazistenes struper. Ja, dette er en jente.
  Zoya er på offensiven. Hakker brune soldater med begge hender. Spytter ut av et rør. Og han kaster dødelige nåler med bare tærne - skyt ned stridsvogner og fly.
  Og samtidig synger han for seg selv:
  - Å, knulle, la oss gå,
  Å, favoritten min går!
  Augustina, som hugger ned nazistene og utrydder de brune soldatene, skriker:
  - Helt raggete og i huden til et dyr,
  Han skyndte seg til opprørspolitiet med en kølle!
  Og med bare tær vil han skyte mot fienden, noe som vil drepe en elefant, og enda mer en tank.
  Og så knirk:
  - Ulver!
  Svetlana på offensiven. Kutt, kutter nazistene. Med bare føtter lanserer han dødsgaver på dem.
  Driver en mølle med sverd.
  Hun knuste mange fightere og skrik:
  - En stor seier kommer!
  Og igjen er jenta i en vill bevegelse.
  Og hennes bare føtter skyter dødelige nåler og ødelegger stridsvogner og fly.
  Oleg Rybachenko hoppet opp. Gutten snurret seg i en salto. Hakket opp mange av nazistene i hoppet.
  Han kastet nålene med bare fingrene og klukket:
  - Vær berømt for mitt vakre mot!
  Og igjen er gutten i kamp.
  Margarita går på offensiven. Makulerer alle fiender på rad. Sverdene hennes er tøffere enn vindmølleblader. Og bare tær kaster dødsgaver, stridsvogner og fly brenner.
  Jenta er på offensiven. Utrydder brune krigere uten seremoni.
  Og hopper nå og da, og vrir seg!
  Og utslettelsesgaver flyr fra henne.
  Og nazistene selv faller døde. Og hele hauger med lik hoper seg opp.
  Margarita knirker:
  - Jeg er en amerikansk cowboy!
  Og igjen kastet de bare føttene hennes nålen.
  Og så et dusin flere nåler!
  Natasha på offensiven er også veldig kul.
  Og kaster med bare føtter, og spytter fra et sugerør.
  Og skriker helt opp i lungene:
  - Jeg er en gnistrende død! Alt du trenger å gjøre er å dø!
  Og igjen skjønnhet i bevegelse.
  Zoya stormer en blokkering av nazistiske lik. Og ødeleggelsesboomeranger flyr også fra hennes bare føtter.
  Og de brune krigerne fortsetter å falle og falle.
  Zoya skriker:
  - Barfotjente, du skal vinne!
  Og et dusin nåler flyr fra jentas bare hæl. Som rett inn i strupen på nazistene graver.
  De faller døde.
  Eller rettere sagt, helt død.
  Augustine på offensiven. Knuser brune tropper. Sverdene hennes bæres i to hender. Og hun er en så stor kriger.
  En tornado feier gjennom de fascistiske troppene.
  Jente med rødt hår brøler:
  - Fremtiden er skjult! Men det blir seirende!
  Og på offensiven, en skjønnhet med brennende hår.
  Augustin brøler i vill ekstase:
  - Krigsgudene vil rive alt!
  Og krigeren på offensiven.
  Og hennes bare føtter kaster mange skarpe, giftige nåler.
  Svetlana i kamp Og så glitrende og kjempende. De bare bena hennes kaster ut så mange dødelige ting. Ikke en mann, men døden med blondt hår.
  . KAPITTEL #7
  Men hvis det går i stykker, kan du ikke stoppe det.
  Svetlana synger:
  - Livet vil ikke være honning,
  Det hoppet i en runddans!
  La drømmen gå i oppfyllelse -
  Skjønnhet gjør en mann til en slave!
  Og i bevegelsen til barfotjenta er det mer og mer raseri.
  Oleg i offensiven setter fart på alt. Gutten slår nazistene.
  De bare føttene hans kaster skarpe nåler - rivende tanks og fly.
  Den unge krigeren knirker:
  - Det gale imperiet vil rive alle fra hverandre!
  Og igjen er gutten på farten.
  Margarita er en stormende jente i sin aktivitet. Og slår fiendene.
  Her lanserte hun med det bare beinet, en ert med sprengstoff. Hun vil eksplodere, og med en gang vil hundre nazister og ti stridsvogner bli kastet opp.
  Jenta skriker:
  - Seieren kommer til oss uansett!
  Og han vil drive bruket med sverd - tønnene til tanks flyr i forskjellige retninger.
  Natasha akselererte bevegelsene sine. Jenta kutter ned de brune krigerne. Og mens du roper:
  - Seier venter på imperiet Russland.
  Og la oss utrydde nazistene i et akselerert tempo.
  Natasha er en terminatorjente.
  Han tenker ikke på å stoppe og bremse, og stridsvogner og fly kommer på avveie.
  Zoya er på offensiven. Sverdene hennes ser ut til å kutte kjøtt og metallsalat. Jenta skriker av full hals:
  - Vår frelse er i kraft!
  Og bare tær kaster også slike nåler.
  Og en masse mennesker med gjennomborede struper, som ligger rundt i hauger av lik, samt knuste stridsvogner og nedstyrte fly.
  Augustine er en gal jente. Og det knuser alle som om det er en robot fra hyperplasma.
  Den har allerede knust ikke hundre nazister. Men alt øker tempoet. Og krigeren brøler fortsatt.
  - Jeg er uovervinnelig! Den kuleste i verden!
  Og igjen, skjønnheten i angrepet.
  Og fra hennes bare tær flyr en ert ut. Og tre hundre nazister og et dusin stridsvogner ble revet i stykker av en kraftig eksplosjon.
  Augustine sang:
  - Du vil ikke tørre å legge beslag på landet vårt!
  Svetlana er også på offensiven. Og gir ikke et eneste gram pusterom. Vill Terminator Girl.
  Og han kutter fiendene og utrydder nazistene. Og massen av brune jagerfly har allerede falt i grøfta og langs veiene.
  De seks ble rasende. Laget en vill kamp.
  Oleg Rybachenko er tilbake i aksjon. Og han rykker frem og vifter med begge sverdene. Og terminatorgutten driver bruket. De døde nazistene faller.
  Masse av lik. Hele fjell av blodige kropper.
  Forfattergutten blir minnet om en vill strategi. Hvor også hester og mennesker blandet seg sammen.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Ve fra sinnet!
  Og det blir mye penger!
  Og terminatorgutten i den nye bevegelsen. Og hans bare føtter vil ta noe og kaste det.
  Guttegeniet brølte:
  - Mesterklasse og fast "Adidas"!
  Et veldig kult show viste seg å være kult. Og hvor mange drepte nazister. Og det største antallet av de største drepte de brune jagerflyene.
  Margarita er også med i kampen. Knuser kanel- og stålhærer og brøler:
  - Stort sjokkregiment! Vi kjører alle inn i kisten!
  Og sverdene hennes er hacket mot nazistene. Massen av brune jagerfly har allerede kollapset.
  Jenta knurret:
  - Jeg er enda kulere enn pantere! Bevis at alle er best!
  Og fra den nakne hælen til jenta, som en ert med kraftige eksplosiver, vil fly ut.
  Og slå mot fienden.
  Og han vil ta og knuse noen av motstanderne og tanks og til og med fly.
  Og Natasha er i autoritet. Og hun slår motstandere, og hun selv vil ikke gi noen en nedstigning.
  Hvor mange nazister har allerede avbrutt.
  Og tennene hennes er så skarpe. Og øynene er safir. Dette er jenta - hovedbøddelen. Selv om hun har alle sine partnere - bødler!
  Natasha skriker:
  - Jeg er gal! Du får en straff!
  Og igjen vil jenta kutte ned mange nazister med sverd.
  Zoya er på farten og har kuttet mange brune krigere.
  Og bare føtter kaster nåler. Hver nål dreper flere nazister. Disse jentene er virkelig vakre.
  Augustine rykker frem og knuser motstandere. Og samtidig glemmer han ikke å rope:
  - Du kan ikke unnslippe kisten!
  Og jenta vil ta tennene sine og blotte tennene!
  Og den rødhårede er så ... Hår flagrer i vinden, som et proletarisk banner.
  Og alt kommer bokstavelig talt ut av sinne.
  Svetlana på farten Her kuttet hun mange hodeskaller og tanktårn. En kriger som blotter tenner.
  Viser tungen. Og så spytter fra et sugerør. Så hyler han:
  - Vil dere være døde!
  Og igjen flyr dødelige nåler fra hennes bare føtter, som treffer infanteri og fly.
  Oleg Rybachenko hopper og hopper.
  En barbeint gutt sender ut en haug med nåler, slår ned tanker og synger:
  - La oss dra på camping, åpne en stor konto!
  Den unge krigeren er på sitt beste.
  Han er ganske gammel, men han ser ut som et barn. Bare veldig sterk og muskuløs.
  Oleg Rybachenko sang:
  - La spillet ikke være i henhold til reglene - vi vil bryte gjennom fraeraen!
  Og igjen fløy dødelige og knusende nåler av hans bare føtter.
  Margarita sang med glede:
  - Ingenting er umulig! Jeg tror friheten vil begynne!
  Jenta kastet igjen en dødelig kaskade av nåler mot nazistene og tankene deres, fortsatte:
  - Mørket vil forsvinne! Må roser blomstre!
  Og så snart krigeren kaster en ert med bare tærne, fløy tusen nazister umiddelbart opp i luften. Ja, hæren til det brune, helvetiske imperiet smelter rett foran øynene våre.
  Natasha i kamp. Hopper som en kobra. Eksploderer fiender. Og så mange nazister dør og fly faller.
  Deres jente og sverd, og korn på kullet, og spyd. Og nåler.
  Samtidig brøler det også:
  - Jeg tror seieren kommer!
  Og russernes herlighet vil finne!
  Bare tær kaster nye nåler, slår motstandere.
  Zoya i et vilt trekk. Angriper nazistene. Bryter dem i små biter.
  Krigerkvinnen kaster nåler med bare fingrene. Bryter gjennom motstandere, og hvordan du brøler:
  Vår komplette seier er for hånden!
  Og han utfører en vill mølle med sverd, og feier bort tanks. Dette er virkelig en jente som en jente!
  Men Augustines kobra gikk på offensiven. Denne kvinnen er et mareritt for alle mareritt.
  Og hvis det kutter det, betyr det at det vil kutte det.
  Etter det vil den rødhårede ta og synge:
  - Jeg skal åpne alle hodeskallene! Jeg er en stor drøm!
  Og nå er sverdene hennes i aksjon og skjærer gjennom kjøtt og metall.
  Svetlana går også på offensiven. Denne jenta har ingen bremser. Så snart de hugger, så er massen av lik forsøplet, og fly og stridsvogner faller.
  Den blonde terminatoren brøler:
  - Så bra det blir! Så bra det blir - jeg vet det!
  Og nå flyr en drapsært fra henne.
  Oleg igjen hundre av nazistene, som bar en meteor, kuttet av. Og han vil plukke opp en bombe og kaste den.
  Liten i størrelsen, men dødelig...
  Hvordan bryte i små biter.
  Terminatorgutten hylte:
  - Stormfull ungdom av forferdelige maskiner!
  Margarita vil gjøre dette igjen i kamp.
  Og kuttet ned mange brune jagerfly. Og kutter store hull.
  Jenta skriker:
  - Lambada er vår dans på sanden!
  Og treffer med fornyet kraft.
  Natasha på offensiven er enda mer rasende. Så tresker nazistene. Det er ikke særlig bra for dem å motstå slike jenter.
  Natasha tok den og sang:
  - Å løpe på stedet er en vanlig forsoner!
  Og krigerjenta brast inn i motstanderne med en slik kaskade av slag.
  Og han vil kaste skiver med bare føtter.
  Her drev hun bruket. Massen av hoder til den brune hæren rullet tilbake og stridsvognene brant.
  Hun er en kjempeskjønnhet. Slå deg selv en slik gul armada.
  Zoya er på farten og knuser alle uten unntak. Og sverdene hennes er som dødens saks.
  Jenta er bare nydelig. Og hennes bare føtter kaster veldig giftige nåler.
  Beseire motstandere. De stikker hull i halsen og lager kister, får stridsvogner og fly til å eksplodere.
  Zoya tok den og knirket:
  - Hvis det ikke er vann i springen...
  Natasha ropte med glede:
  Så det er din feil!
  Og med bare tærne kaster han noe som dreper grundig. Dette er virkelig en jente av jenter.
  Og fra hennes bare ben, hvordan bladet vil fly. Og han vil treffe mange jagerfly, kutte av tårn fra tanks.
  Augustine på farten. Rask og unik i sin skjønnhet.
  Så lyst hår hun har. Som et proletarisk banner som flagrer. Denne jenta er en ekte vixen.
  Og hun kutter motstandere - som om hun var født med sverd i hendene.
  Rødhåret, jævelen!
  Augustin tok den og hveste:
  - Det blir et oksehode - fighterne blir ikke gale!
  Og her knuste hun igjen mange jagerfly.
  Oleg Rybachenko mumlet:
  - Hva trenger du! Her er jenta!
  Margarita, som kastet en dolk med bare foten, brøt av tanktårnet, bekreftet:
  - Stor og kul jente!
  Augustin var lett enig i dette:
  - Jeg er en kriger som vil bite hvem som helst!
  Og igjen, med bare tær, vil han lansere en morderisk.
  Svetlana i kamp er ikke dårligere enn motstandere. Ikke en jente, men å avslutte med en sånn heks i flammer.
  Og skriker:
  - For en blå himmel!
  Augustine, som slapp et blad med bare foten, kuttet av tanktårnet, bekreftet:
  - Vi er ikke tilhengere av ran!
  Svetlana, som hugget opp fiender og skjøt ned fly, kvitret:
  - En tosk trenger ikke en kniv....
  Zoya knirket og kastet nåler med de bare, solbrune bena:
  - Du vil lyve for ham fra tre bokser!
  Natasha, som kuttet ned nazistene, la til:
  - Og gjør med ham for en krone!
  Og krigerne vil ta og hoppe. De er så blodige og kule. Generelt sett har de mye spenning.
  Oleg Rybachenko ser veldig stilig ut i kamp.
  Margarita sang:
  - Slaget er sterkt, og fyren har en interesse ...
  Den geniale gutten lanserte med foten det som så ut som en helikopterpropell. Han kuttet av et par hundre hoder fra nazistene og stridsvognene, knirket:
  - Ganske sporty!
  Og begge deler - en gutt og en jente i full åpenhet.
  Oleg, hakket brune soldater, klukket:
  - Og det blir en stor seier for oss!
  Margarita hvisket som svar:
  - Vi dreper alle - med bare føtter!
  Jenta er virkelig en så aktiv terminator.
  Natasha sang i offensiven:
  - Hellig krig!
  Og krigeren lanserte en skarp skive-boomerang. Han fløy i en bue, kuttet ned mange nazister og tanktårn.
  Zoya la til og fortsatte utryddelsen:
  - Det blir vår seier!
  Og nye nåler fløy fra hennes bare føtter. Og de traff mange jagerfly og fly.
  Den blonde jenta sa:
  - Sjakkmatt motstanderen!
  Og hun viste tungen sin.
  Augustine, viftet med beina og kastet skarpkantede hakekors, klukket:
  - Keiserlig flagg frem!
  Svetlana bekreftet lett:
  - Ære til de falne heltene!
  Og jentene ropte unisont og knuste nazistene:
  - Ingen vil stoppe oss!
  Og nå flyr en skive fra krigernes bare føtter. Kjøtt er revet og tanktårn rives.
  Og hyle igjen:
  - Ingen kan beseire oss!
  Natasha fløy opp i luften. Revet fra hverandre motstandere og bevingede gribber, og utstedte:
  - Vi er hun-ulver, stek fienden!
  Og fra de bare fingrene hennes vil en veldig dødelig skive fly ut.
  Jenta vrir seg til og med i ekstase.
  Og så mumler han:
  - Hælene våre elsker ild!
  Ja, jentene er virkelig sexy.
  Oleg Rybachenko klukket:
  - Å, tidlig, gir trygghet!
  Og blunket til krigerne. De ler og blotter tennene som svar.
  Natasha kuttet ned nazistene og skrek:
  - I vår verden er det ingen glede, uten kamp!
  Gutten svarte:
  "Noen ganger er det heller ikke gøy å slåss!"
  Natasha var enig:
  - Hvis det ikke er styrke, så ja ...
  Men vi krigere er alltid friske!
  Jenta kastet nåler mot fienden med bare tær, sprengte en masse tanks og sang:
  - Soldaten er alltid frisk,
  Og klar for handling!
  Etter det kuttet Natasha igjen fiendene, og raserte tårnene til tankene.
  Zoya er en veldig rask babe. Her lanserte hun en hel tønne mot nazistene. Og rev et par tusen fra én eksplosjon.
  Så hylte hun:
  - Ikke stopp, hælene våre glitrer!
  Og en jente i kampblonde!
  Augustin i kamp er heller ikke svak. Så tresker nazistene. Som om fra en bunke av lenker slår ut.
  Og hogge motstandere - synger:
  - Pass på, det vil være nyttig
  Det blir en pai til høsten!
  Den rødhårede djevelen pløyer virkelig i kamp som en djevel i en snusboks.
  Og her er hvordan Svetlana kjemper. Og nazistene får det fra henne.
  Og hvis hun treffer, slår hun.
  Fra den flyr blodige sprut ut.
  Svetlana la hardt merke til da metallsprut fløy fra den bare foten hennes, som smeltet hodeskallene og tårnene til tanks:
  - Ære til Russland, veldig mye til og med ære!
  Tanks suser fremover...
  Divisjoner i røde skjorter -
  Hilsen russiske folk!
  Her tok jentene opp nazistene. Så de kuttes og strimles. Ikke krigere, men egentlig pantere som har brutt lenken.
  Oleg er i kamp og angriper nazistene. Han slår dem uten medlidenhet, skjærer gjennom tankene og skriker:
  Vi er som okser!
  Margarita, som knuste den brune hæren og skar gjennom tankene, plukket opp:
  Vi er som okser!
  Natasha tok den og hylte og kuttet ned de brune jagerflyene sammen med stridsvognene:
  - Løgn er ute av hånden!
  Zoya rev nazistene i stykker, knirket:
  - Nei, ikke overhånd!
  Og han vil også ta og slippe en stjerne med bare foten og gjøre slutt på mange fascister.
  Natasha tok den og knirket:
  - TVen vår er på!
  Og en morder bunt med nåler flyr fra hennes bare ben.
  Zoya, som også ødela nazistene og deres stridsvogner, skrek:
  - Vårt vennskap er en monolitt!
  Og igjen et slikt kast at sirklene visker ut i alle retninger. Dette er en jente - ren utryddelse av motstandere.
  Jenta med bare tær vil ta og lansere tre bumeranger. Og likene fra dette ble enda flere.
  Etter det vil skjønnheten gi ut:
  - Vi vil ikke gi fienden nåde! Det blir et lik!
  Og igjen flyr den dødelige tingen av fra den bare hælen.
  Augustin bemerket også ganske logisk:
  - Bare ikke ett lik, men mange!
  Etter det tok jenta den og gikk barbeint gjennom de blodige vannpyttene. Og hun drepte mange av nazistene.
  Og hvordan det brøler:
  - Massemord!
  Og nå skal han banke hodet mot nazigeneralen. Knekk skallen hans og gi ut:
  - Banzai! Du kommer til himmelen!
  Svetlana er veldig rasende i offensiven, spesielt når hun slår ned stridsvogner, knirker hun:
  - Du blir ikke spart!
  Og et dusin nåler flyr av de bare fingrene hennes. Når hun bryter gjennom alle, kollapser flyene. Og veldig mye til og med krigeren prøver å makulere og drepe.
  Oleg Rybachenko knirker:
  - Herlig hammer!
  Og gutten kaster også en så kul stjerne i form av et hakekors med sin bare fot. Intrikat hybrid.
  Og massen av nazistene kollapset.
  Oleg brølte:
  - Banzai!
  Og gutten er igjen i et vilt angrep. Nei, det bare syder av kraft, og vulkaner klukker!
  Margaret på farten. Det vil rive alle magene.
  En jente med foten vil kaste ut femti nåler på en gang. Og massen ble drept av alle slags fiender, slått ut både stridsvogner og fly.
  Margarita sang i form av munterhet:
  - En to! Sorg er ikke et problem!
  Du bør aldri bli motløs!
  Hold nesen og halen høyere med et rør.
  Vit at en sann venn alltid er med deg!
  Dette er et så aggressivt selskap. Jenta slår og skriker:
  "Dragepresidenten vil bli et lik!"
  Natasha i kamp er bare en slags terminator. Og brølende gurglet:
  - Banzai! Få det raskt!
  Og en granat fløy av hennes barfot. Og nazistene er som spiker. Og den vil knuse mange mastodonter og bevingede, infernalske maskiner.
  Her er krigeren! Til alle krigere - en kriger!
  Zoya er også på offensiven. Så rasende tispe.
  Og hun tok den og gurglet:
  - Faren vår er den hvite guden selv!
  Og han kutter en trippelmølle på nazistene!
  Og Augustin brølte tilbake:
  - Og herregud er svart!
  Faktisk er den rødhårede selve legemliggjørelsen av svik og ondskap. For fiender, selvfølgelig. Og for venner er hun en elskling.
  Og hvordan han med bare tær vil ta og kaste. Og mange hauger av krigere fra det brune imperiet, så vel som deres stridsvogner og fly.
  Den rødhårede ropte:
  - Russland og den svarte Guden er bak oss!
  En kriger med et veldig høyt kamppotensial. Nei, under dette er det bedre å ikke blande seg inn. Som tårnene av stridsvogner er revet av og vingene til fascistiske fly.
  Augustin hvisket:
  - Vi skal knuse alle forrædere til krutt!
  Og blunker til partnerne hans. Ja, denne brennende jenta er ikke akkurat noe som kan gi fred. Med mindre fred er dødelig!
  Svetlana, som knuste fiendene, utstedte:
  - Vi feier deg i kø!
  Augustin bekreftet:
  - Vi dreper alle!
  Og fra hennes bare føtter flyr gaven til total utslettelse igjen! Og så mange stridsvogner og fly eksploderte til små brikker på en gang.
  Oleg sang som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som rev nazistene fra hverandre med bare hendene, hogget dem med sverd og kastet nåler med bare tærne, ødela tanks og fly med en gang, utstedte:
  - Kort sagt! Kort sagt!
  Natasha, som ødela de brune krigerne, knirket:
  - Kort sagt - banzai!
  Og la oss kutte motstandere med vill bitterhet.
  Oleg Rybachenko, som kuttet motstanderne, utstedte:
  - Denne gambiten er ikke kinesisk,
  Og debuten, tro meg, er thai!
  Og igjen fløy en skarp, metallskjærende skive fra guttens bare fot. Han kuttet av både tårnene på stridsvognene og halene på flyet.
  Margarita, som kuttet ned krigerne fra det brune imperiet og pansringen til stridsvognene, sang:
  - Og hvem vil vi finne i kamp,
  Og hvem vil vi finne i kamp ...
  La oss ikke spøke med det -
  La oss rive det fra hverandre!
  La oss rive det fra hverandre!
  De gjorde en god jobb da med nazistene ... Og Sovjet-Russland beseiret det brune imperiet under stormingen av Moskva.
  Krigen var ikke over ennå, men USSR hadde allerede en sjanse til å beseire nazistene selv. Så de seks måtte igjen avbryte utførelsen av deres super og kule oppdrag.
  Oleg Rybachenko sang til og med farvel;
  Vi er pionerer - helter fra fedrelandet,
  Som ble født under oktobers tegn...
  Vi vil ikke angre på livet for Russland,
  Til ære med kongens røde banner!
  
  Vi elsker og vet hvordan vi skal kjempe hardt,
  Nazistene brøt nidkjært av hornene ...
  Vi har granater i en romslig veske,
  Livet er ikke dyrt for oss pionerer!
  
  Vi elsker vårt hellige moderland,
  Hva skapte formidabel kommunisme ...
  Her er en Komsomol-jente som går barbeint gjennom snøen,
  Og fascisten ønsker å få oss ned!
  
  Jeg kjempet iherdig med nazismen i nærheten av Moskva,
  Og vi mejet ned alle fiendene med en sigd ...
  Hvorfor ble denne Wehrmacht gitt til russerne,
  Jeg slår ham med knyttneven!
  
  Jeg er en pioner og under det store Moskva,
  Kjempet som en gigantisk kriger...
  Stoppet fascismens angrep vilt,
  Vi har en Lord Supreme Kind!
  
  Det er ingen kanter i gjenopplivingen av Russland,
  Store Stalin, reiste oss fra knærne ...
  Svarog den store, den høyeste messias,
  Og Ladas strålende ideal!
  
  Vi er pionerer, gutter, jenter,
  Vi elsker å kjempe - dette er vår skjebne ...
  Og stemmen til et Komsomol-medlem er klangfull,
  Selv om blodig kaos hersker!
  
  Russland er moderlandet til Svarog,
  Og kommunismen lyste veien...
  Pionerer trenger ikke en ond Gud,
  Fienden vil ikke være i stand til å bøye oss inn i en knyttneve!
  
  Vi har en kul tank med skrånende rustning,
  Det er så lett for Fritz å ikke slå gjennom,
  Med kjærlighet til Lada, edle jomfru,
  For å gjøre et rovdyr til et spill!
  
  Moskva-kampfolket forsvarte,
  Og så var det den store Stalingrad ....
  Vi vil snart se kommunismen gitt,
  Pass og kjenn paraden i Berlin!
  
  Ja, Stalingrad er stolt av dette ordet,
  Vi er barfotpionerer i en snøfonn...
  Vi knekker hornet til en dum ku
  Og vi skal kjøre Hitler rett til kisten!
  
  Vet at fedrelandet aldri vil bøye seg,
  Impulsen hennes kan ikke dempes...
  Måtte solen skinne for alltid over Russland,
  Og den forræderske tyven vil bli knust!
  
  De viste mot i Stalingrad,
  Vi klarte å stoppe nazistene ...
  Russere er så frekk du vet,
  Og fiendene vil bare gå til nuller!
  
  Russland kan fly til Mars
  Og skape annerledes storhet ...
  Og selvfølgelig vil alt være veldig kult,
  Selv om livet er så skjørt som en silketråd!
  
  Den russiske ånden vet ikke i kampene ved barrieren,
  Han har kraften til Perun ...
  Vi venter på belønninger fra gudene,
  Og elementet skinner, tro runen!
  
  På hvilken måte kjenner den russiske ånden ingen nederlag?
  Tro meg, han vil trampe alt ...
  Vi pionerer ønsker så mye hevn...
  Uovervinnelig som fedrelandshæren!
  
  Vi har nesten vunnet
  La det være lys i kommunismens herlighet...
  Våre bestefedre kjempet for moderlandet,
  Vi møter snart glede og morgengry!
  
  Uten et moderland er det ingen liv for pionerer,
  De vil kjempe for henne...
  Og hva vil dere onde herrer?
  Bør vi sørge for et slaveliv?
  
  Nei, russernes Fuhrer vil bli slaveret,
  Vi vil knuse ham som en dukke ...
  Tross alt kan russernes riddere kjempe,
  Og kjeruben med gullvinger er med oss!
  
  Det er ingen ansikter til vårt moderland under verden,
  Brenner som den klareste stjernen...
  Du har blitt et idol for meg,
  Jeg vil aldri skille meg fra deg!
  
  Jeg er en pioner og en barfotgutt
  Det med bar hæl suser gjennom snøen ...
  Og et sted hopper en hvit, søt kanin,
  Hvem vil knekke fiendens horn!
  
  Pioneren i tvilens kamp vet ikke,
  Han er ikke en klovn, men du vet terminatoren ...
  De voldsomme fascistene vil komme, tro hevn,
  Og kommunismen vil være et lyst paradis!
  
  Hvordan vil epoken komme,
  Der hver kriger fra krybben...
  Kjemp til ditt siste åndedrag
  For å ødelegge den voldsomme vet skurken!
  
  Kommunismens stjerner skinner sterkt,
  Lysets tid, det finnes ikke noe vakrere i verden ....
  Vi vil knuse trosfascismens åk,
  Og Hitler blir russisk til middag!
  
  Vi tror slike ståltanker,
  At panterskallet deres ikke vil trenge gjennom ...
  La oss vinke jod til guttens sår,
  Og igjen skynder pioneren tappert inn i kamp!
  Vel, hva ble det vanskelig for nazistene,
  De trodde ikke vi bare kunne vinne.
  Vi kjenner tilsynelatende kommunismen milevis,
  Og vi kan slå Wehrmacht på spøk!
  
  I navnet til vårt mektige moderland,
  En stolt pioner går til angrep...
  Selv om skyer henger over moderlandet,
  La oss sette et vinnende eksempel for alle!
  
  Tro at fienden ikke vil stoppe drømmen,
  Vi vil beseire alle fascister igjen...
  Det onde vil ikke tro å regjere på tronen,
  Vi vil skape en ny verdensorden!
  
  Alt blir bra i fedrelandet, vet du
  Jeg er en gutt, men i kamp som Robin Hood,
  Først skrapte jeg bare på skrivebordet,
  Og nå veldig selv tro kult!
  
  Russland kan rive nazistene med en bajonett,
  Hun vil beseire enhver hær ...
  Og pionerene lever under kommunismen ...
  Tross alt er vennskapet vårt sterk monolitt!
  
  Vi vil ikke gi etter for Fritz i noe,
  Vi kan beseire fiender ved å spøke...
  Og så slo vi nazistene med en klubbe,
  En snøstorm brøler og snur snø til virvelvind!
  
  Russland kjenner ikke at nazistene kjenner barmhjertighet,
  Hun er uovervinnelig sterk...
  De vil få en sabel fast i halsen på jævlene,
  Og Satan vil bli ødelagt!
  
  Tro ikke at Hitler er uovervinnelig,
  Selv om helvetes makt, vurdere samlet alt ...
  Når folket og partiet er forent,
  Folket i vår Wehrmacht rev i filler!
  
  Russland har vært kjent i århundrer som en helgen,
  Hun knuste tigrene som metall...
  Spred fra ende til annen,
  Bare en ung mann drømte om et slikt land!
  
  Vi vant som kjemper
  Hakkede motstandere vet med et sverd ...
  Vi russere er uovervinnelige i kamper,
  Vi vil beseire motstanderne av fedrelandet!
  
  Tro meg, ingenting vil stoppe oss
  Og du vet ingenting vil vinne ...
  Vi vil begrave Fuhrer på hodet,
  Vi har et skarpt sverd og et stålskjold!
  
  I hele universet er det ikke noe Russland vakrere,
  Den kommer til å ha en æra av lys i evigheter...
  Alle generasjoner vil være fred og lykke,
  Fedrelandet trenger en fast hånd!
  
  Så når du spiller i Berlin,
  La oss smøre Wehrmacht som aske inn i blod...
  Det vil være tiden for grensen til paradis,
  Og sammen med Lada hersker kjærligheten!
  
  NYE EVENTYR AV SØNNEN AV STENKA RAZIN
  En gutt på rundt tretten år ble arrestert sammen med sin far. Old Man er forståelig nok en kjent opprører som utøste strømmer av blod. Men sønnen er fortsatt et barn. Hvem spør ham.
  Men Kornils assistent så annerledes på den tidligere militære atamanen. Og han tilbød seg å forhøre gutten med lidenskap - og plutselig vet han hvor skattene til faren hans er.
  Sønnen til Stenka Razin ble brakt til torturkjelleren. Gutten prøvde å se rett og holde seg stolt. Selv om det var skummelt inne. Torturinstrumenter henges opp, peisen brenner. Bødler i røde hjelmer.
  Samosa gikk bort til gutten, rakte ut hånden, ristet på kragen og spurte truende:
  - Fortell meg hvor tyatkaen gjemte skattene, la ham gå fri. Nei - vi skal torturere!
  Grishka, sønn av Stenka Razin, svarte modig:
  - Jeg skal ikke fortelle deg noe! Og enda mer for deg!
  Samosa bjeffet:
  - Torturer gutten!
  Og han trakk personlig i kragen og rev av kaftanen fra gutten. Grishka ble kledd av og dratt på stativet. Gutten forsøkte desperat å sparke tilbake. Men erfarne bødler med et slag i nakken immobiliserte Grishka. Så festet de hendene hans bak og begynte å løfte ham i tauet. Gutten jordet tennene. Bøddelen tok gutten i overkroppen og ristet ham, vri leddene hans. Grishka pustet tungt, men holdt tilbake et rop.
  Diakonen, som dikterte til de skriftlærde, sløret:
  - Fortell tyven, hvor gjemte din svigerfar skattene.
  Gutten svarte med forakt i stemmen:
  "Selv om jeg visste det, ville jeg ikke si det!
  Samosa beordret bøddelen:
  - Bukt! Ti streik med forsiktighet!
  Bøddelen slo jevnt og trutt. Grishkas kropp ristet. Ved det tiende slaget frøs torturisten. Og så på Samosa. Under henrettelsen var gutten taus og bet seg i leppa.
  Dyak, sløret:
  - Si tyv, hvor gjemte tyatkaen skattene?
  Grishka ropte:
  - Jeg vil ikke si!
  Samosa knurret:
  - Fem slag uten å redde!
  Bøddelen slo ned på gutten med en huske og ristet hele kroppen. Grishka skrek, men bet seg i leppa. Et andre slag fulgte. Også dristig og sterk. Grishka fortsatte å være stille. Og igjen det tredje slaget, det dryppet blod fra den avkuttede huden.
  Samosa rynket pannen over måten gutten ble pisket på. Selvfølgelig visste sønnen kanskje ikke hvor Stenka gjemte skatten. Og kanskje til og med ekte skatter. Men gutten må avhøres. Og fravriste ham hemmeligheter.
  Etter det femte slaget dryppet blodet aktivt.
  Diakonen gjentok spørsmålet. Grishka var stille.
  Samosa bestilte:
  - Brenn hælen hans.
  Bøddelen tok frem et stykke glødende jern og brakte det til guttens bare såler. Han skalv, vred seg og ... mistet bevisstheten.
  Adala mente det ville være en god idé å slippe Peter gjennom dette slik at han ikke ville drepe ubevæpnede og gamle. Peter gjorde det ikke bra. Og hvordan ville han vært i en ekte kontaktkamp? Ville du ikke vært sjenert?
  Stenka Razins sønn Grishka visste forresten hvor en av farens skatter var gjemt, men var stille. Han ble brakt til seg selv ved å helle en bøtte med isvann. Så beordret Samosa:
  - Kauter den andre hælen med jern!
  Denne gangen besvimte ikke gutten, han prøvde å rykke, men Grishkas bare føtter ble fanget i blokken.
  Samosa hveste:
  - Fem vipper til, ingen bry seg!
  Etter det femte slaget ristet det lyse hodet til gutten, og Grishka mistet bevisstheten.
  En erfaren kontorist i torturbransjen ga råd:
  - La ham gå! Barnet lener seg fortsatt tilbake!
  Samosa sa strengt:
  - Hent valpen! Tørk av den med vodka og legg den på sengen... Slipp den! I morgen fortsetter vi torturen!
  Grishka ble fjernet fra stativet og kuttene ble gnidd med en blanding av alkohol og vann. Gutten rykket: vodka brenner seg. Deretter ble Grishka gitt varm buljong og låst inne i en oppvarmet celle. Men for sikkerhets skyld lenket de gutten i nakken med et kjede og lot ham sove. Gutten sov på magen, sengen var myk. Torturert av bødlene dør ofte ofrene, og Samosa ville vite hvor Stenka hadde gjemt skattene sine.
  Etter å ha latt Grishka gå og sove, ble gutten neste dag dratt til torturkammeret igjen. De la den opp på stativet igjen. Grishkas allerede strakte ledd ble mer smertefulle. Det ble hengt vekter for føttene til guttene. For å strekke musklene mer. Så tok bøddelen smilende med et rødglødende jern og la det på brystet til Grishka. Gutten bet tennene sammen av uutholdelige smerter.
  Samosa brølte:
  - Snakk tyv!
  Det luktet svie. Lukten av stekt kjøtt forsterket seg. Grishkas øyne myste av smertesjokket, og gutten mistet igjen bevisstheten. Bøddelen tok jernet fra brystet og sa:
  - En sterk gutt...
  Samosa knurret:
  - Det er nødvendig å dele det ... Brazier til føttene!
  Bøddelen smurte guttens såler med olje og tente på en brenner på avstand. Allerede svidde hæler var veldig smertefulle. Gutten pustet tungt. Han mistet en blanding av svette og blod, skjærte tenner, men forble taus. Selv om det kostet ham dyrt. Innsatsen var desperat.
  Samosa knurret heftig:
  - Du skal snakke! Hei, skulder bey!
  Bøddelen utløste slag mot Grishka. På den tiende slåtten kastet guttens hode seg tregt og kollapset. Gutten kom ikke til fornuft med en gang, selv etter at en bøtte med vann ble helt over ham. Samos slo Grishka i ansiktet og beordret:
  - Mer beat!
  Duke bemerket:
  - Den nakne vil dø....
  Samosa knurret:
  - Pokker! Få ham av stativet! Fortsett i morgen!
  Grishka ble igjen fjernet fra torturapparatet og ført til rommet. Gutten slet og rykket. Jeg falt i en tung, villfarende søvn. Så våknet han og gråt. Men så snart fangevokteren dukket opp, ble han stille og så sint på ham. Han kastet brød med kvass til ungen. Gutten hadde ingen sjanse til å rømme, spesielt siden han var lenket i nakken.
  Dagen etter ble Grishka torturert litt annerledes. De løftet meg opp i taket, løftet hendene på stativet, og slapp meg så. Så vill smerte
  slutter å puste. Gutten ble løftet tre ganger til han mistet bevisstheten.
  Etter det slo bøddelen igjen med en pisk, og brente magen med et glødende strykejern. Etter å ha torturert gutten grundig, ble han løslatt og ført til cellen. Bødlene klarte ikke å oppnå noe.
  Dagen etter ble Grishka trukket opp på et stativ, en brenneovn ble tent under hans bare føtter, og rødglødende ledning ble truffet på ryggen og baken. Gutten mistet bevisstheten flere ganger under torturen, men kom til fornuft. Helt til bødlene selv ble slitne og stoppet torturen.
  Dagen etter ble gutten strukket ut, og bøddelen begynte å knekke tærne med en glødende tang, og også knuse ribbeina. Grishka skrek flere ganger, men kravene om å si noe ble besvart med lavmælt.
  Og igjen fikk han en pisk.
  To uker gikk. Grishkas barnslige kropp er allerede utmattet av tortur. Smerte er overalt. Ingen blod igjen, ingen vene uberørt av smerte. Først, da de slo ham og brente ham, ville han skynde seg og dempe eksplosjonene i kroppen. Men da smerten oppslukte hele essensen, ble den sløvet.
  Samosa selv så at Grishkas sjanser for å slå ut noe bleknet foran øynene hans. Bødlene prøvde et nytt middel. Vi fant mel. Grishkas hår ble barbert av, og kaldt vann begynte å dryppe på toppen av hodet hans. Tortur er brutalt og effektivt. Etter noen timer føles det som bomber eksploderer i hjernen. Grishka var nesten blind og døv. Han hørte ikke lenger ordene som ble uttalt av bøddelen og Samosa.
  De ga opp, dro igjen på stativet. Å ikke innse at noen smerte for gutten bare var en trøst - distraherende fra et mer forferdelig sår i hjernen.
  Fra ilden og vippene lysnet i øynene.
  Grishka kom til fornuft og var i stand til å se bødlene. Her legger torturisten vekter på blokken der guttens ben var klemt fast. Smertene i armer og skuldre blir verre, men det distraherer fra helvete i hjernen.
  Samosa brøler på toppen av lungene. Han er rødhåret, med skjegg:
  - Fortell valpen, hvor faren gjemte skatter!
  Grisha rister på hodet. Som svar følger et slag som rister kroppen, de slår hardt. En annen bøddel, under guttens bare føtter, varmer opp på stativet. Skummelt, men ikke så skummelt.
  Her er Kornila, gudfaren til Stenka Razin og en tidligere hærsjef. Eldret, med grått skjegg. Det er til og med en antydning av sympati for et torturert barn i blikket hans. Like ved står en gutt i beverhatt. Han er tydelig varm i torturkammeret. Og på forsiden av en klar interesse for tortur av gutten. Torturen fortsetter. Grishka kjente plutselig en bølge av styrke i seg selv og sang:
  Du er Razin min konge og far,
  reiste folket mot åket ...
  Jeg tror at lidelsen vil ta slutt
  Det blir gutter, bare pisker og en fiken!
  
  Bonden, arbeideren er nå under åket,
  Den enkle proletaren blir knust av guttene...
  Men jeg tror at vi vil feie bort alle blodsugere,
  La oss synge tusen arier til vårt moderland!
  
  Tross alt, i hver hage stønner offeret for guttene,
  Overalt er det staker og et stativ ...
  De er enda verre, tenk på den vantro,
  Tortur, rykk i pine!
  
  Men Razin gikk gjennom kamper,
  Alle nødvendige hender og stier ...
  Med seier kom vår frie kosakk,
  Å rive alle boyarprestene!
  
  Nei, du vet, tviler, tro oss,
  Tross alt er vi for folket, uten tvil ...
  Nå kommer innsiktens time,
  Til ære for andre generasjoner...
  
  Du er Razin av frihet og ære - lederen,
  Gikk gjennom vårt Russland ...
  Jeg vil at du skal bli vår suveren,
  Og bedre enn den universelle messias!
  
  Ja, så tro rettferdighet
  Det vil alltid være en lysstråle...
  Og det skal være et dyr revet i stykker av en despot,
  La oss vente til daggry!
  
  Kampen er under Simbirsk - kampen,
  Vi er rasende voldelige krigere vet!
  Og jeg tror skjebnen blir en vinner,
  Jeg ber deg om å gi barene hjerner!
  
  Selv om Razin døde heroisk i kamp,
  Men i evighet hans hellige ansikt...
  Tross alt er han uten tvil en ridder, en rytter,
  Og det blir det, tror du Kreml på et øyeblikk!
  
  Slutt på slaveriet og guttenes åk,
  Og solen vil stå opp over planeten...
  Lidelse, bedrag vil forsvinne for alltid,
  Og Razin synges i dikt!
  Mens gutten sang, frøs alle, både bødlene og "publikummet", og lyttet. Men ved de siste ordene eksploderte Samosa og ropte helt opp:
  - Bukt! Drep ham!
  Bøddelen utløste rasende slag mot gutten. Grishka har allerede mistet bevisstheten, hvisket:
  - Folket i Russland vil bli fri!
  Den blodige gutten ble løftet av stativet og båret bort. Samosa tørket svetten fra pannen og hvisset:
  - Nok! Nok med oss! Kvarter jævelen og vær ferdig med det!
  Cornila sa usikkert:
  - Er det riktig å kvartere et barn? Ja, til og med offentlig? Kanskje kvele ham i cellen?
  Samosa knurret og dunket hælene i gulvet.
  - Ikke! Henrette! Og offentlig - ved kvartal!
  Gutten bekreftet og knyttet neven:
  - Måtte det være slik! Jeg godkjenner dødsdommen!
  Samosa smilte ondskapsfullt.
  - De kvarterer Grishka! Vi vil bringe ut alt Razin-frøet!
  Her ble Adala distrahert. Hun blir tvunget til å gi kommandoen om å skyte. Og Toronto blir truffet av en bomberakett på tjue tonn. bringer død og redsel. Adala følger den brennende halen med sitt forvirrede blikk.
  Å, jeg skulle ønske hun var pilot. Hvor fantastisk og romantisk. Her er en slik pilot-raider.
  Himmelen er veldig kul .. Jenta bøyde hodet og begynte å huske i det minste noe bra. Men ingenting kom til tankene. I tillegg til historien om sønnen til Stenka Razin.
  Gutten lå på sengen og vred seg i søvne, forvirret. Det er vanskelig å sove når hele kroppen er såret, og sårene er også korrodert av salt og vodka. De siste femten dagene har vært en pine. Tortur om natten og kraftig delirium om dagen.
  Gutten drømte om faren sin. Den mektige og sterke Stepan oppmuntret sønnen sin:
  - Hold ut gutt! Folket vil huske deg, hvordan du aksepterte døden!
  Grishka i delirium svarte:
  - Og hva venter meg døden?
  Stepan uttalte selvsikkert:
  - Fremtiden vår er tåkete. Og det er ikke kjent hva som venter. Men dine siste øyeblikk i livet vil være de viktigste. Ikke nøl! Spar motet!
  Grishka svarte ikke helt selvsikkert:
  - Jeg skal være fast... Men du er pappa... Har vår rettferdige sak dødd?
  Stepan erklærte med en dundrende stemme:
  - Vel, jeg gjør ikke! De kan henrette meg, men en annen Razin vil komme, og etter ham en annen Razin, og våre fiender vil ikke kunne gjøre noe med dette! Det vil komme nye århundrer, det vil komme et generasjonsskifte ... Men Lenin, stormherren, vil komme for Razin!
  Grishka, som også fikk selvtillit, sa:
  - Jeg tror du kommer tilbake!
  Gutten våknet. Kroppen verket dumt og huden var rå. Det var en rangling ved døren og bøddelen gikk inn i cellen.
  Den store plageånden sa i en kjærlig tone:
  - Hei Grishka!
  Gutten, som plutselig kjente styrken i seg selv, svarte:
  - Bøddelen har det ikke bra, så du dør!
  Plageren nikket godmodig.
  - Og du er en modig valp. Jeg har sett og torturert forskjellige... Men du har ikke sett noen som deg! Så liten, men ekte flint!
  Grishka svarte beskjedent:
  - Jeg har min fars ånd!
  Bøddelen foreslo med et glis:
  La oss gjøre en avtale...
  Gutten klirret med lenken, og fant styrken til å komme seg ut av sengen og sette seg opp. Grishka spurte interessert:
  - Hvilken avtale?
  Bøddelen foreslo hviskende:
  - Kom igjen, fortell meg hvor din fars skatt er, og jeg ... jeg tar av kragen og bærer deg ut i en pose.
  Grishka nølte et øyeblikk. Faktisk, hva om du lurer bøddelen. Fortell ham et falskt sted, og grip øyeblikket selv og løp vekk. Redde livet ditt og la fiendene dine stå med en nese? Fristelsen var stor. Men gutten husket faren sin. Utspekulert og svik for å kjøpe livet ditt? Nei, han må dø med verdighet på stillaset!
  Grishka ristet på det barberte hodet, dekket av blåmerker og støt:
  - Ikke!
  Torturisten humret og sa:
  - I morgen blir du henrettet! Det er sikkert ... Det vil ikke være mer tortur, og det er ingen andre som er klare for henrettelse!
  Grishka grøsset, men svarte modig:
  - Vel, de vil henrette... Vi er alle dødelige!
  Bøddelen la til med et glis:
  "Du vil ikke bare bli halshugget!" Og kast den på rattet! De kuttet av først armene, så bena, og først deretter hodet. Vil du ha dette?
  Gutten grøsset, ble blekere og mumlet:
  - Siden skjebnen er slik... vil jeg bare prøve å akseptere døden med verdighet!
  Bøddelen humret og sa:
  - Faren din er allerede tatt til Moskva. Der torturerer de deg fortsatt mer brått. Og da venter også hjulet med kvartering. Og du ... Det er synd at de blir henrettet! Du er en sterk gutt, og det ville vært fint å torturere deg mer!
  Grishka svarte hardt:
  - I den andre verden vil du bli torturert!
  Bøddelen forlot cellen. Og Grishka snudde seg og slo haken med knyttneven. Det ga smerter i de strakte venene på stativet. Kanskje forgjeves er han det? Det var nødvendig å vise klokskap og lure bøddelen. Og fremover, venter på ham ...
  Gutten løftet nesten ikke og så på hånden som var dekket med pisugi og brannskader? Blir hun avskåret? Grishka så på beinet hans. Også alle banket opp, sålene er brent, fingrene er brukket. Men han vil nok klare å klatre på stillaset likevel. Og de vil kutte av bena og armene hans og til slutt hodet. Og så vil sjelen fly til himmelen ...
  Han er fortsatt et barn, og hadde ikke tid til å synde. Bestod testen av ild og piskeslag. Mest sannsynlig venter et velfortjent paradis foran, eller i verste fall et kort opphold i skjærsilden. Jeg lurer på om de vil invitere en prest til skriftemål? Imidlertid spiller det ingen rolle lenger. Grishka følte ingen synder bak seg og var ikke redd nå for det uunngåelige møtet med Gud. Og det er godt i paradis, en fantastisk hage, hvor det er evig sommer, og engler spiller på harper. Hvorfor ikke en plass fortjent for en gutt som tålte den mest alvorlige torturen?
  Det er bedre enn å henge på et stativ når huden din er revet i stykker av en pisk og fingrene knekkes med et glødende strykejern. Der vil du for alltid forbli en gutt, og du vil være evig ung og frisk.
  Det banket på døren. En jente dukket opp med et brett, og to vakter, samt Samosa. Monsteret humret og sa:
  - For siste gang i livet ditt, spis en god valp! Cornila er raus! Og der skal de hogge av deg armer og ben!
  Grishka svarte hardt:
  - Og du vil bli straffet... Ikke på jorden, men i himmelen!
  Samosa knurret:
  - Valp! La oss se hvordan du skriker på rattet!
  Grishka sa modig:
  - Døden gir noen ganger udødelighet, og svik glemsel!
  Samosa slengte sint igjen døren og gikk. Bare bøddelen gjensto. Grishka nikket nesten kjærlig til ham:
  - Det er høytidene vi feirer! Og du vil ikke dø!
  Bøddelen med et lurt blikk spurte gutten:
  - Har du tenkt på sjelen din?
  Grishka svarte ærlig:
  - Jeg føler ikke synd bak meg for å omvende meg.
  Bøddelen nikket til dette.
  - Vel, fryd deg skallet. Ta et glass vin samtidig. Sannsynligvis den første i livet ditt.
  Grishka begynte å spise gåsen. Etter fengselsvellingen virket maten ekstremt velsmakende. Det var litt vondt for gutten å tygge, men kjøttet virket søtt. Og svelget aktivt.
  Bøddelen sa:
  - Hvis ikke din gudfar Kornila, hadde du ikke fått slike festmåltider.
  spurte Grishka med et alvorlig blikk:
  - Hva er det han vil?
  Torturisten svarte ærlig:
  - Få Stepans skatt. Ellers hadde han ikke flyttet.
  Grishka svarte i en likegyldig tone:
  - La skattene ligge i jorden. Og tjene fremtidige opprør!
  Bøddelen sa beundrende:
  - Vel, du og en ørn! En ekte kriger! Vel, jeg ønsker deg suksess!
  Og torturisten forlot gutten. Grishka følte seg tung etter å ha spist og drukket et glass sterk vin. Øynene hans lukket seg og gutten sovnet. Han drømte om kamper, og ulike typer hendelser. Som om han er en eventyrridder som kutter ned tusenvis av jagerfly.
  Vinker til høyre - gaten, banen til venstre!
  Og så rir han på en drage. Som en eventyrhelt...
  Neste morgen ble Grushka vekket. Gutten sov godt for første gang og følte seg mer munter. Bødlene plukket ham opp. Ta på en såret kropp, sekk. Og de tok ham opp og tok ham til henrettelse. Grishka så maling i daggry, og skarpe spyd.
  Gutten gikk i kjertlene, noe som var ubehagelig. De tok ham med ut på gården. Guttens bare, forkrøplede føtter fant det vanskelig å tråkke på brosteinen. Men Grishka, biter tennene sammen, tålte det og prøvde å stå rett. Selv om hvert skritt av de brente føttene ble gitt med smerte. Og så gikk han ut på torget.
  Folk så gutten. Barbert, akkurat dekket av skrubbsår og blåmerker, med bare, brente føtter, avmagret.
  Grishka inspirerte medlidenhet snarere enn hat. Mange, spesielt kvinnene, sukket i sympati.
  Gutten blunket til dem og sa:
  - Som, hvor er vår, forsvant ikke!
  Og gikk videre. Det var ingen spesiell frykt. Grishka var sikker på at han ikke fortjente helvete. Og himmelen er mye bedre enn jordisk, grusom tilværelse.
  Henrettelsesstedet var omgitt av utvalgte, Moskva-bueskyttere. Mange vakter og hjemmekoselige kosakker. Det så ut til at de ikke henrettet et barn i det hele tatt, men en statskriminell av kosmiske proporsjoner.
  Gutten klatret ustødig, vaklende, opp stigen, tråkket med brente føtter på eikeplanker.
  På hoggestabben glitret en diger, slipt øks. En massiv bøddel i rød kappe gikk rundt. Det var også et hjul beregnet for innkvartering.
  Grishka krysset seg. Det er virkelig vondt å bevege armene.
  Heralden begynte å lese anklagen:
  - Denne sønnen til Stenka Razin Grishka er skyldig: for å huse skatter, organisere avdelinger av opprørere, for henrettelser og ran av gutter, for vold mot en kvinne, og så videre. Derfor er han dømt til kvartering på rattet og evig anathema. Måtte straffen fullbyrdes.
  Grishka grøsset, men ble stående stille og holdt seg rett. Diakonen hvisket:
  - Vel, er tyven klar til å omvende seg for folket?
  tenkte Grishka. Ja, han har noe å angre på. Gutten bukket og sa:
  - Tilgi Don-kosakkene. Jeg er skyldig foran deg at jeg ikke frigjorde deg fra guttenes åk.
  Samosa ropte desperat:
  - Henrett ham snart!
  Bøddelens assistenter skyndte seg til gutten. Grishka overvant smerten i hendene og rev av seg sin egen sekk. Plagene og sårene som ble påført av bødlene ble åpnet for folket. Så ble Grishkas hender vridd og kastet på rattet.
  Bøddelen løftet en øks over gutten. "Det er i ferd med å begynne", tenkte Grishka.
  Men i det øyeblikket lød lyden, og herolden kunngjorde:
  - Kongelig nåde! Med tanke på Gregorys spede begynnelse, erstattes dødsstraff med salg til slaveri! Måtte det være slik! Gutten ble løftet fra stillaset og ført til rommet. Et nytt liv begynte for Grishka.
  Først matet de ham med grøt og ga ham melk å drikke. Gutten ble lenket rundt halsen og fikk ligge på sugerøret. Legen kom. Han begynte å tørke sårene med vodka. Det gjorde vondt, men Grishka var stille.
  Legen bemerket:
  - Gutten er seig, han skal leve som en hund!
  Grishka, etter å ha spist, sovnet godt ... Han hadde alle slags mareritt.
  Dagen etter ga de ham mat igjen og førte ham bort og satte lenker på hendene og føttene hans. Gutten var naken, men en kappe ble kastet over ham.
  Han ble ledsaget av vakter og Samosa.
  Bare føtter podzhili litt og det var lettere å tråkke. Grishka prøvde å late som om han ikke var skadet. Og han kastet stolt opp det barberte hodet, med en stubb av blondt hår som allerede begynte å vokse.
  Han ble ført nedover gaten, og forbipasserende så seg rundt. Været var varmt og solrikt.
  Grishka prøvde å muntre opp. Vel, inn i slaveri, hva så? Han er ikke redd for jobb! Selv om du må gå til bruddene, vil han stå og stikke av. Vil finne en måte. Eller reise et opprør som den legendariske Spartacus.
  Gutten ble ført inn i en steinbygning og ført opp. De blemmede bare føttene til et hyggelig barn ble avkjølt av steinkjøligheten.
  Her ble han brakt inn i rommet. Der, ved døren, sto to enorme, muskuløse krigere med bar bryst. Deretter brant en lampe, og en praktfull sofa. En kvinne i slør og kappe lå tilbakelent på den. Og i nærheten var muskuløse tjenere og et par tjenestepiker. Dessuten var de nakne til midjen, og korte skjørt, men sandaler og også med et lukket ansikt. Men samtidig er brystene nakne og brystvortene farget.
  Blikket på de bare brystene vakte Grishka stor begeistring og han rødmet. Hans alder er akkurat når unge menn viser interesse for det motsatte kjønn. Og synet av unge vakre bryster er så spennende.
  En kvinne i et luksuriøst slør og en praktfull kjole sa:
  - Kle av ham!
  Grishas regnfrakk ble revet av. Han var helt naken. Og mannlig perfeksjon, allerede fullt utviklet, stakk ut, og som det var så pinlig fra. Gutten selv var velbygd, muskuløs og mange tegn på tortur, ga ham til og med sjarm.
  Kvinnen lo og så på Grishkas begeistring. Og hun kurret:
  - God gutt! Jeg ser at du er ganske klar.
  Medfølgende Grishka Samos svarte:
  - Han er verdt hundre gullrubler, frue!
  På den tiden var dette et stort beløp. En god hest kunne kjøpes for tre rubler.
  Kvinnen lo og svarte:
  - Han er fortsatt et barn, og det er nok slaver på de tyrkiske markedene! Av respekt for deg og fordi jeg liker denne gutten, vil jeg betale femti rubler for ham!
  Samosa bemerket:
  - Guvernøren vil at sønnen til en opprører skal jobbe hardt i steinbrudd på Krim, eller i Tyrkia! Han ønsker egentlig ikke at en ungdomsforbryter, i stedet for tilsynsmannens pisk, var salig i armene til en begjærlig khansha!
  Kvinnen lo og svarte:
  - Ja, jeg forstår ... Stenka Razin ødela mye blod for deg og du vil tjene igjen på sønnen hans! Jeg vil trøste deg, jeg liker å torturere og ydmyke vakre gutter. Og når jeg blir lei av ham, sender jeg ham til gruvene!
  Jeg gir syttifem rubler, og dette er mitt siste ord!
  Samosa nikket.
  - Enig flott!
  Faktisk er det usannsynlig at for en utmattet gutt på tretten vil du få mer enn noen få rubler på auksjon. Og det faktum at den middelaldrende khanshaen elsker å torturere og torturere vakre gutter var kjent for alle. Dessuten forgudet hun ungt kjøtt. Men da guttene hadde skjegg, ble de blindet, tungene ble trukket ut, og de ble sendt til gruvene, hvor de sakte men sikkert døde.
  Så du kan ikke si at Grishka var veldig heldig. Men eventyrene til den unge helten har så vidt begynt... Og det mest interessante er fremover!
  
  TANK TIL MOSKVA - EN TAPT SJANSE FOR WEHRMACHT
  Hitler vendte ikke de tyske troppene mot sør. I stedet overførte han ytterligere styrker fra Frankrike og Balkan, og erstattet dem med bulgarske og italienske enheter. Som et resultat klarte Fritz å fange Moskva umiddelbart, uten å la forsvaret bli kondensert, og før høstens tining begynte.
  Stalin klarte å rømme, men en del av regjeringen ble tatt til fange og ødelagt av nazistene. Etter Moskvas fall tilbød Stalin Hitler fred på alle vilkår - bare returner hovedstaden.
  Führeren gikk med på å gi tilbake Moskva. Men til gjengjeld mottok tyskerne Kaukasus, hele Ukraina, Krim, de baltiske statene, Karelia og i nord til Arkhangelsk, og etterlot bare Russland med Leningrad med en korridor. I tillegg måtte resten av Sovjetunionens territorium betale enorme erstatninger. Og dette er alvorlig.
  Hitler erklærte seg selvfølgelig som vinneren. Og han henvendte seg til Storbritannia - de sier at det vil være noe å kjempe eller tåle? Ellers vil alle koloniene bli tatt fra deg. Men den sta Churchill valgte krig, og regnet med amerikanske ressurser.
  Selv om Japan angrep Amerika fra den andre siden, og etter Peru havn, grep samuraiene initiativet.
  Til sjøs beseiret de mer erfarne og dyktige japanerne Yankees.
  Hitler stilte et ultimatum til Franco. Og han gikk med på å la de tyske troppene dra til Gibraltar. Citadellet ble tatt, og troppene fra Det tredje riket stormet til Marokko. Den britiske basen på Malta ble beseiret og tatt til fange. Etter det tok Rommels tropper, etter å ha mottatt forsterkninger, Egypt.
  På land beseiret tyskerne selvsikkert britene. De ble ikke lenger holdt tilbake av den sovjetiske fronten. Og i løpet av det førtiandre året fanget tyskerne hele Afrika, så vel som Midtøsten og India.
  Og de satte ut for å angripe Storbritannia allerede neste år ... Og for det første, en luftoffensiv. Og mye bombing...
  Under disse forholdene trenger du en slags sterk bevegelse! Hitler fikk Yu-288 bombefly. Han var et bevinget monster som bar fire tonn bomber i normal tilstand og seks i omlastingsversjon. Og hastigheten er seks hundre og femti kilometer i timen.
  Denne bilen er et mareritt for Storbritannia. Som det nye jagerflyet ME-309, som er et mareritt for USA og Storbritannia.
  Tyskerne har mye i denne krigen. En av grunnene til den raske seieren over USSR var også moderniseringen av T-4-tanken, som fikk en langløpet 75 mm kanon og var i stand til å knuse T-34-rustningen i fragmenter. Ja, den sterke Fritz viste seg å ha tatt Moskva på farten. Og T-4 med lengre løp viste seg også å være et avgjørende argument og et trumfkort.
  I tillegg, som et eksperiment mot USSR i det førtiførste året, deltok tankmannskapet til den vakre jenta Gerda i kampene. Fire krigere: to blondiner og to rødhårede.
  De kjempet på T-4, slo ut sovjetiske stridsvogner og kom med vitser.
  Da Gerda traff den sovjetiske bilen med bare tær, knirket:
  - En soldat kan vokse stubber, men være behagelig å ta på for en kvinne, og en politiker, uansett hvor glatt han barberer seg, fremkaller følelsen av et kyss med et reptil!
  Charlotte kimet også inn, dyttet på spaken med den bare hælen og uttalte:
  - En soldat er en ørn med rang som en spurv, en politiker er en våt kylling med rang som en kalkun!
  Kristina slo den russiske stridsvognen, stakk hull i den og la merke til, mens hun blottet tenner:
  - Selv om soldaten ikke er skarp i formen, og noen ganger utfører han dumme ordre, men i motsetning til politiker-papegøyen, synger han ikke fra en annens stemme!
  Magda la vittig til, hakket på fienden med stor nøyaktighet og slo gjennom de sovjetiske stridsvognene:
  - En soldat er en krigsmaur, og en politiker øser dritt ovenfra, og er en fet bakdronning!
  Og jentene vil le og vise perletennene sine. Det er klart at USSR ikke kan motstå slike tisper. Og den russiske hæren vil ikke lykkes med å beseire Wehrmacht. Og generelt er det mange kamper i full gang her.
  Jentene i kampene om Moskva skilte seg fortsatt kraftig ut.
  Gerda, som skjøt med bare tær, smilte aggressivt, kurret:
  - En soldat er modig selv når han er redd, en politiker er feig, selv når han er hane!
  Charlotte dunket også den sovjetiske stridsvognen og knirket:
  - En soldat er edel, men ikke fri, en sjofel politiker, og i hovedsak en slave av lidenskaper!
  Christina knirket også med et glis av perletenner:
  - En soldat er en løve, om enn kort, og politikk er en rev og allerede overgrodd!
  Magda, som aggressivt sendte et prosjektil med sin bare hæl, bemerket:
  - En soldat er beslektet med en engel i helvete, og en politiker er en gris som fester seg under en pest!
  Gerda, som fortsatte å slå og slå ned tårnet til en russisk stridsvogn, bemerket svært aggressivt:
  - En barfotgutt er mer komfortabel med å løpe i snøen enn en skodd politiker som manøvrerer mellom ristene!
  Charlotte, som skjøt mot de sovjetiske våpnene, tok den og skrek:
  - En gutt, selv i kulden naken, er lykkeligere enn en gammel mann som er dyttet ned i gjørmen av en politikers tale!
  Christina, som sendte granater mot fienden, hylte:
  - En kvinne er ikke så redd for å være naken og barbeint, som for at en mannlig politiker skal sko henne, og rive av tre skinn!
  Magda, med smilet til en vakker og sexy jente, la til:
  - En kvinne er engstelig i utseende, men det er lite som virkelig kan skremme henne, en mannlig diktator er formidabel i utseende, men viker unna sin egen skygge!
  Gerda bemerket aggressivt og slo ned en annen russisk kanon:
  - Taushet er gull for en diktator, bare hvis undersåttene uten å knurre tåler å få tungen i lomma!
  Charlotte knuste en sovjetisk bil med et skall og knirket:
  - Diktatoren forsikrer at han er hard som en stein, men i virkeligheten er tyrannen bare en dum stein!
  Christina traff fienden med stor nøyaktighet, og traff de trettifire:
  - En jente slår ned beina når hun løper barbeint over skarpe steiner, en politiker forvirrer når hun suser skodd mellom bekkene!
  Magda svarte med stor vidd og blottet tenner:
  - En bar kvinnelig hæl kan bli gjennomboret av en skarp, skoet av en politiker velger vil ikke bli gjennomboret selv av vidd!
  Gerda, som ledet en veldig nøyaktig og rettet ild, bemerket ganske logisk:
  - En kvinne vil heller gå barbeint i kulden enn å bli skodd med flammende taler fra politikere!
  Charlotte skjøt aggressivt mot den sovjetiske tanken og skrek:
  - I kulden vil ikke et varmt hjerte kjøle seg ned, og en flammende tale fra en politiker vil ikke varme!
  Christina hamret veldig aktivt på fienden, slo ned tårnet og knirket:
  - En patriot har en flamme i hjertet, og bare drit i leveren fra en politiker!
  Magda sa veldig positivt og med et glis av tennene:
  - En soldat har et brennende hjerte til en patriot, og politikere har magen til en korrupt struts og strupen til en grådig pyton!
  Gerda sprengte inn en sovjetisk tank, blåste av tårnet og sa:
  - En soldat holder ære - det koster mye, en politiker selger skamløshet, som ikke er verdt en ødelagt krone, men koster tre dyrt!
  Charlotte var enig i dette, og brøt av en annen sovjetisk haubits:
  - Soldaten har en grå overfrakk, og mye grå materie i hodet, politikeren har håret som en grå ulv, og streber etter å bli grå kardinaler!
  Cristina bemerket aggressivt og sendte et prosjektil med dødelig kraft:
  - Politikere for et rødt ords skyld sender soldater for å utgyte blod, og for en svart virksomhets skyld - de forråder kjærligheten!
  Magda, etter å ha knust den russiske kanonen, kurret:
  - En soldat kan flekke kroppen, men forblir ren i sjelen, og ingen bad vil hjelpe en politiker med å vaske av åndelig skitt!
  Gerda slo den sovjetiske bilen med bare tærne og kvitret:
  - En soldat må drepe slemme gutter for Fosterlandets skyld, en politiker dreper alt godt med ambisjoner for sin egen skyld!
  Charlotte med stor aggressivitet, traff fienden og brøt gjennom pansringen på tanken, ga ut:
  - En soldat, å drepe er ikke en morder, en politiker som lover - oppfyller ikke!
  Christina la aggressivt merke til, og brøt gjennom en annen haubits:
  - En soldat gjør noen ganger det umulige uten å skåne seg selv, en politiker gjør ingenting av det mulige uten egeninteresse i egen lomme, uten å skåne andre!
  Magda slo T-34-tanken med bare tærne og kurret av spenning:
  - En soldat er en løve som mangler under kommando av værer, en politiker er en rev som bare værer med kyllinghjerner adlyder!
  Gerda sendte ved hjelp av de bare tærne et nytt prosjektil med dødelig kraft og ropte:
  - En soldat kan ikke alltid bli en løve, men det viktigste er ikke å vise seg å være et esel som tre skinn ble senket fra!
  Charlotte bemerket logisk, og sendte et prosjektil inn i den sovjetiske haubitsen ved hjelp av hennes bare hæl og knirkende:
  - En soldat oppfører seg ikke alltid som en engel, men i dypet av sjelen er han hengiven til Gud, en politiker øser alltid ut engletaler med løfter om paradis, men på åndens overflate er det tydelig at han er hengiven til Satan!
  Christina bemerket ganske logisk, blottet tenner og blunket med smaragdgrønne øyne:
  - En soldat kan stå uten støvler under kampen, men en politiker tar på seg sko, uansett situasjon!
  Magda sendte også et prosjektil ved hjelp av bare fingre på meislede ben og utstedte:
  - En soldat har på seg en kamuflasjeuniform for å overleve for fedrelandets skyld, mens en politiker er en kameleon for å drepe den moralske velgeren for å ta tronen!
  Moskva ble inntatt, hvoretter nazistene vendte sørover og gikk utenom Kiev.
  Den røde hæren ble demoralisert etter hovedstadens fall.
  Men ett sted prøvde sovjetiske stridsvogner fortsatt å motangrep tyskerne.
  Gerda sendte et prosjektil ved hjelp av de bare tærne og knirket og blottet tenner:
  - En soldat i kamp suser som en hund mot et villsvin, en politiker bak, bjeffer mye og griser!
  Charlotte skjøt også ganske nøyaktig mot russebilen og bemerket aggressivt:
  - Det er bra for en soldat å være sterk som en eik i møte med fienden, det er verre å være dum som en stubbe i kontakt med en politiker!
  Christina slengte mot fienden ved å trykke den nakne hælen sin på bunnen av spaken og kvitre:
  - Bøddelen skjærer hoder med øks, en soldat stikker i strupen med en bajonett, en politiker drypper på hjernen med tungen, og kveler bak halsen med klissete ord!
  Magda blunket og med en aggressiv tone sendte hun en morderisk dødsgave til den russiske tanken og knirket:
  - Det er bedre for en soldat å være en grusom ulv enn en feig kanin, spesielt når man møter en politisk boakonstriktor!
  Gerda hamret med meget stor nøyaktighet, og slo de trettifire med et knirk:
  - En soldat er kanskje hissig av utseende, men i dypet av et saktmodig lam er en politiker med engleblikk faktisk en typisk gris!
  Charlotte oppførte seg veldig aggressivt og gliste i ansiktet, og banket samtidig et skall mot fienden, selvfølgelig med hjelp av bare fingrene på meislede ben, og ga ut:
  - Soldater er alltid modige, selv trekker seg tilbake gjør de bare en taktisk manøver, politikere er alltid feige, selv når de angriper, begår de et strategisk triks!
  Christina slo fienden og blottet tenner, og sa med en latter:
  - En soldat kjemper med likeverdige og sterke etter ordre, en politiker angriper de svake, av sin egen vilkårlighet!
  Magda dyttet fienden inn i bunnen av tanktårnet med stor energi, med bare tærne og ropte:
  - En ekte soldat er ikke alltid velfødt, men oppfyller alltid sin plikt, en politiker, selv med en kongelig stamtavle, oppfyller alltid ikke sine løfter!
  Jentene kjempet i både Afrika og Asia, og viste seg overalt å være veldig formidable krigere.
  Og i februar førti-tre, etterfulgt av en landing i Australia. Og så angrepet på Sør-Afrika.
  Dermed erobret nazistene nesten alle britiske kolonier og dominanser.
  Churchill ba feigt om fred. Hitler nektet, så han tok allerede alt. Og i juni 1943 fulgte en amfibielanding i Storbritannia.
  Fire flotte jenter: Gerda, Charlotte, Christina og Magda. De sykler i en eksperimentell tank - "Panther" -2.
  Jenter er selvfølgelig barbeint og i bikini.
  Tanken deres fløy av bestandene og dro til kysten. "Panther" -2 er en god tank i prinsippet. Frontpansringen på skroget er 100 mm, tårnet er 120 mm, sidene er 60 mm, og hovedkanonen er 88 mm 71 EL. En slik pistol treffer britiske stridsvogner, til og med Churchills, på lang avstand.
  Gerda, ved hjelp av de bare tærne, trykket på pistolknappen og banket de britiske stridsvognene.
  Hun traff bilen og sang:
  - Ære til det tredje riket!
  Charlotte, den aggressive røven. Skjøt også mot fienden. Hun brøt gjennom frontalrustningen til Churchill og purret:
  - For våre strålende seire!
  Og hun skjøt også med bare føtter.
  Så kvitret denne jenta:
  - Vel, jeg skal treske deg!
  Christina er et veldig nøyaktig skudd. Hun brakk rustningen for ødeleggelsen som de ga noen penger.
  En rødhåret kriger med gullhår kvitret:
  - For det tredje riket!
  Og igjen, med barfot, lanserte hun noe som er fatalt. Og hvor er britene mot tyskerne. Fritzene har sterkere utstyr, bedre personell.
  Så skjøt Magda, og kuttet motstanderne. Og med bare foten rettet hun pistolen mot fienden. Og skjøt med brutal makt.
  Krigeren knirket og knurret:
  - For verdens høyere makt!
  Jenta var så glitrende her. Og banket motstandere. Ja, forgjeves tok statsminister Churchill kontakt med Det tredje riket. Hvem gikk han opp mot? Det var et knusende slag.
  Det er selvsagt ikke mottak mot Gerda. Hun er en jente med kolossal styrke.
  Og igjen vil han skyte med sin bare fot, og han vil knuse britenes masse.
  Deretter vil Charlotte skyte med bare tærne. Og så slår han mot Cromwell også. Ja, britene får hornene grundig.
  Charlotte kakret.
  - Jeg er den kuleste personen i verden!
  Christina skyter også nøyaktig på fiender. Hun er en jente med stort potensial. Og skyter den, skyter den.
  Og skjellene hennes sendt av bare føtter er så dødelige. Og krigeren hylte:
  - For de høyeste prestasjonene!
  Magda tok det også og slo britene til det fulle. Bruk de bare bena. Beseiret de britiske troppene og knirket:
  - Det hele blir så kolossalt!
  Så viste krigeren tungen hennes.
  Kort sagt, jentene her er veldig kule. Og ikke dumt i det hele tatt. Og med bare hæler sikter de løp mot engelske stridsvogner og selvgående kanoner.
  Kort sagt, landingen var vellykket. Tyskerne slo også britene i lufta. Det nye jagerflyet ME-309 viste sin fullstendige overlegenhet over fienden. Som Focke-Wulf. Noe som skremte britene.
  Kort sagt, da London ble omringet. Og Churchill prøvde å rømme. Men det var ikke der.
  To tyske kvinnelige piloter Albina og Alvina skjøt ned alle eskorteflyene og tvang Churchills rutebåt til å lande. Den stolte statsministeren ble tvunget til å knele ned og kysse de bare føttene til skjønnhetene. Han kysset Churchill, beina til både Albina og Alvina. Og føtter, og fingre og hæler. Etter det ble jentene hans - Storbritannias statsminister tvunget til å slikke Venus' bryst. Som jentene elsket.
  Det er slik de er drittsekker.
  Storbritannia har falt. Og Fritz på en hvit hest, triumf.
  Adolf Hitler kunngjorde høytidelig:
  - Jeg tok flere hovedsteder enn Djengis Khan!
  Det gjenstår bare å beseire USA. Men dette tar litt tid.
  Hele 1944 gikk i utveksling av slag i luften og sjøslag. Tyske ubåter ble bedre og bedre enn amerikanske. Eller rettere sagt, de var allerede bedre, deres overlegenhet var rett og slett i ferd med å bli total.
  Führeren, som de sier, økte farten hans. ME-262 jagerfly og ubåter drevet av hydrogenperoksid dukket opp i serieproduksjon. Så Fritz har nå mye ressurser. Og det inkluderer mennesker.
  Slagskipet Bismarck ble bygget igjen i et akselerert tempo. Den ble lansert i mars 1944. Det nye skipet var dobbelt så stort med tanke på forskyvning som det forrige og tre ganger kraftigere våpen. Det ble også bygget hangarskip, og veldig kraftige.
  Et hangarskip som var i stand til å frakte hundre og tjue fly og med et strømlinjeformet skrog ble lansert i januar 1945.
  Det tredje riket forberedte seg på å hoppe. Året 1945 kom... Den amerikanske flåten led store tap. Og Japan presset også fra vest på USA. Tyske fly ble mer og mer perfekte, essene økte.
  For eksempel, to piloter fra Det tredje riket - Albina og Alvina kalte dem A - en firkant, de scoret kontoer veldig raskt. Så langt har Huffman hatt rekorden. I juni 1945 brakte han kontoen sin til fire hundre biler og mottok som et resultat Ridderkorset av jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. Og dette er den femte graden.
  Men Albina og Alvina var allerede i ferd med å innhente ham. Med over tre hundre nedstyrte kjøretøyer hver mottok de Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Men nå nærmet de seg allerede fire hundre. Og de ville ikke stoppe.
  Her trykket Albina de bare tærne på rattpedalene og kvitret:
  - Ære være det store fedrelandet!
  Og skjøt ned et par amerikanske fly.
  Alvina, som fortsatte å skyte, slo også. Hun skjøt ned to fly fra den amerikanske hæren med bare føtter og knirket:
  Vi er legemliggjørelsen av hat!
  Jentene skilte lag. De er veldig smidige i kamp.
  Albina avfyrte kanonen sin og hveste:
  - Ære til fedrelandet - pisk!
  Alvin var enig i dette:
  - Stor ære!
  Tyskerne presset amerikanerne veldig hardt. Og de tok kvaliteten på luftfarten deres.
  E-50 viste seg å være en god utvikling. Denne tanken viste seg med en pansergjennomtrengende og hurtigskytende kanon. Og med god frontbeskyttelse.
  Amerikaneren Sherman er ikke hans rival. Og Pershing også. E-50 viste seg å være et beist av en maskin.
  Tyskerne i det førti-femte året slo seg ned på Grønland, og skapte fotfeste i Canada. Samtidig vant det tyske diplomatiet Brasil over på sin side, sammen med Argentina, som lenge hadde vært lydig. Og promoteringen begynte fra de sørlige brohodene.
  Året 1946 ble avgjørende. Tyske og japanske tropper invaderte Mexico, og fanget nesten hele Canada, og invaderte også Alaska. Og så ble fiendtlighetene til slutt overført til USA. På dets territorium begynte virkelige kamper å finne sted.
  Og selvfølgelig viste de tyske stridsvognene i E-serien seg å være veldig farlige og kampkjøretøyer. Hvor er amerikanerne før dem. Fascistene har en slik styrke.
  Spesielt når Gerdas tankmannskap er på angrep og knuser amerikanske tropper.
  Hun har en bil i E-50-serien, smidig og rask. Hun har en løpslengde på 100 EL og et kanonkaliber på 105 mm. Hvis en slik pistol hull.
  Gerda trykket på joystick-knappen med bare tær, avfyrte et prosjektil, traff fienden nøyaktig og knirket:
  - Ære til det tredje riket!
  Charlotte, denne rødhårede jenta banket også, med bare tærne, mot amerikanerne og kvitret, og blottet tenner:
  Ære til våre uovervinnelige tropper!
  Kristina banket også på de kvikke, meislede bena med bare fingrene og ropte:
  - Ære til Wehrmachts heltemot!
  Magda, som brukte de lange grasiøse fingrene på de bare bena, banket og hylte også:
  - Ære til den uovervinnelige Wehrmacht!
  Og fire jenter vil ta det og brøle på toppen av lungene sine:
  - Vi er ekte ørner, og fulle av heltemot! Og vi flyr som fugler, sønner av det modige moderlandet!
  Gerda skjøt igjen med bare tærne. Hun traff den amerikanske bilen og hvisket:
  - Nei, ikke sønner, men døtre!
  Charlotte skjøt mot den amerikanske bilen, rev av tårnet og kvitret:
  - Selvfølgelig er døtre veldig heroiske!
  Christina slo motstanderen. Hun gjennomboret fienden gjennom og gjennom, og hveste og blottet tenner:
  - Vi er dødens virkelige maskiner!
  Magda skjøt også mot fienden. Hun brøt fiendens rustning, ramlet fiendens panne og ropte:
  - Og vi er de mest perfekte maskinene i verden!
  Og jentene hylte i kor:
  - Ære til Tyskland, ære, stridsvognene suser framover! Divisjoner i det tredje riket ønsker det modige folket velkommen!
  Kort sagt, tyskerne gjorde det veldig bra, og troppene deres scoret den ene seieren etter den andre.
  USA har selvfølgelig en sterk økonomi, men de tapte på teknologi. Spesielt stridsvogner og jetfly. Tyskerne hadde allerede ME-262 X i serieproduksjon, og dette flyet var både overlevelsesdyktig, hastighet over 1150 kilometer i timen, og bevæpnet med fem fly 30-mm kanoner. Amerikanerne kan ikke motstå en slik maskin.
  Tyskerne hadde også en XE-262 fugl, lett å produsere, nesten utelukkende laget av tre, veldig lett og manøvrerbar. Men XE-262, på grunn av sin for lave masse og høye hastighet, var også vanskelig å administrere og krevde svært dyktige piloter. Men han var stor for Huffmans stil, som fungerte i tilnærming. Og på nært hold knuste han amerikanerne.
  Men foruten Huffman, var det også to jenter som opptrådte: Albina og Alvina. De passerte tre hundre nedstyrte fly hver og mottok Ridderkorset av jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Ridderkors med gylne eikeblader, sverd og diamanter har så langt bare Huffman, som skjøt ned mer enn fem hundre fly, og Rudel, det legendariske angrepsflyet, slått ut mer enn fem hundre stridsvogner, og mange andre bakkemål. Og sytten fly til.
  I Det tredje riket godkjente de også sjette grad av Jernkorsets ridderkors med platinaeikblader, sverd og diamanter, til de som når tusen nedstyrte fly, eller like mange knuste stridsvogner.
  Dette ridderkorset burde vært festet med minst hundre diamanter, og det ville vært større enn andre ridderkors. Så prisen var ikke bare hederlig, men også dyr.
  Albina og Alvina flyr over himmelen. De skyter ned Yankee-flyene og synger gjennom tennene:
  - Vakre jenter,
  Gode venner...
  Ville vært formidable gutter -
  Og flotte spark!
  Albina siktet flypistolen ved hjelp av de bare tærne, dunket amerikaneren og knirket:
  - Lys av muntre øyne!
  Og blunket til partneren hennes. Hun kuttet av motparten. Hun knuste fienden i stykker med bare tærne og kvitret:
  - For kommunismen og våre strålende seire!
  Albina korrigerte partneren sin og skjøt ned Yankee-flyet:
  - For arisk kommunisme!
  Og begge jentene bryter ut i latter.
  I mellomtiden fortsatte krigen. Amerikanerne tapte helt klart til den beste fienden innen teknologi og trening, og til og med ved bruk av utenlandske divisjoner.
  Spesielt Yankees har den viktigste Sherman-tanken. Vel, hvor er han mot den viktigste tyske E-50. Maskinen til nazistene hadde en frontalrustning på 250 millimeter, sidepanser på 170 millimeter og en vekt på sytti tonn med en motor på 1200 hestekrefter med en motorforsterker.
  Det skal bemerkes at Sherman ikke en gang kunne trenge gjennom den tyske siden, siden rustningen til E-50 skråner. Selv Sherman med en sytten fots pistol, Firefly, tok egentlig ikke en tysker om bord. Men denne tanken var ikke massiv.
  Og tyskerne tok selvsikkert den amerikanske tanken fra fem kilometers avstand. Dessuten har han en høy silhuett. Amerikanerne hadde Pershing noe bedre. Men denne tanken var ikke så massiv som Sherman, og fortsatt var dens 90 mm pistol ikke nok for en effektiv kamp.
  Bare "Superpershing" kunne trenge den tyske E-50 inn i siden. Fordelen med en pistol og et kaliber på 90 mm og en løpslengde på 73 EL. Men på den annen side er skuddhastigheten kun fire skudd i minuttet mot tolv for den tyske E-50, og vekten på femti tonn er for stor for en motor på 500 hestekrefter. Ja, og rustningen er utilstrekkelig. I pannen på den tyske hovedmastodonten slo amerikanerne likevel ikke gjennom. Og Fritz hadde også en E-75 med 128 mm kaliber kanon og 210 mm sidepansertykkelse under bakker, med enda bedre beskyttelse og en motor på 1500 hestekrefter.
  Så helt fra begynnelsen tapte USA. Bare T-93-tanken, nærmere bestemt en selvgående pistol som veide nittitre tonn, med en frontalpansertykkelse på 305 mm og en 155 mm kanon, kunne kjempe mot de tyske mastodontene.
  Men kjøreytelsen til denne selvgående pistolen var uviktig, det samme var brannhastigheten. Og tyskerne ødela den med fly.
  Så amerikanerne som helhet hadde det ikke bra, og tapte håpløst.
  Og de tyske troppene kom nærmere og nærmere New York og Washington.
  Truman tryglet Hitler om fred.
  Men Führeren ønsket bare fullstendig overgivelse uten noen betingelser. Washington ble omringet. Og nazistene begynte et angrep på den amerikanske hovedstaden.
  Tankmannskapet til Gerda kjempet for en lysere morgendag. Og han vant uten problemer.
  Jenta begynte til og med å skyte ikke bare med bare tærne, men også med de skarlagenrøde brystvortene. Og det hjalp mye.
  Charlotte skjøt også ved å trykke rubin-nipplene på joystick-knappen og kvitre:
  - Kommunismens storhet ligger i å ikke være en fisk, men en hval!
  Christina, skytende, trykket på knappene på styrespaken, bemerket:
  - Og vi tyskere skal bygge kommunismens største!
  Magda, som skjøt røde brystvorter mot motstanderne sine, utstedte aggressivt:
  - Den lyseste kommunismen! Bare opp, ikke et steg ned!
  Gerda pekte kanonen med bare tær og snudde den amerikanske haubitsen med et velrettet skudd, bekreftet:
  - For arisk kommunisme!
  Etter Washingtons fall kapitulerte Amerika snart. Og det skjedde 31. januar 1947.
  Den andre verdenskrig er over. Og Hitlers oppgang til makten falt sammen med Amerikas kapitulasjon.
  . KAPITTEL 2
  Det så ut til å være en lang periode med fred. Faktisk er alle kriger over, USA er tatt til fange, og hva mer kan du ønske deg? Men det var en supermakt til med kolonier: Japan. Og Hitler ønsket å erobre den også.
  20. april 1953 begynte en ny krig for ominndeling av verden. Sovjetunionen eksisterte fortsatt i en avkortet form. Militæret som kom til makten etter Stalin, satte Voznesensky som den formelle hovedregjeringen. Denne lederen klarte å delvis gjenopprette den russiske økonomien. Og han tilbød Hitler Sovjetunionens deltakelse i krigen mot Japan. Han gikk med på det, men på betingelse av at Russland bare ville returnere Primorye, Sakhalin-øya og Kuril-kjeden, som tidligere ble tatt til fange av samuraiene.
  Så Voznesensky fikk en ny sjanse til å gjenopplive USSR, og delvis rehabilitere imperiet.
  Kampene utspilte seg for fullt.
  Alenka og teamet hennes kjempet på en ny, eksperimentell T-11 tank. Denne bilen var tung og godt beskyttet. Frontrustningen hennes nådde 300 millimeter med en maskinvekt på sekstiåtte tonn og en 130 mm kaliberpistol. I mellomtiden er hovedtanken T-54 fortsatt i USSR, noe som heller ikke er dårlig i det hele tatt.
  Og Alenka og partneren hennes skyter fra en kraftig pistol på lang avstand. Japanerne har selvfølgelig sine egne biler. Spesielt her er E-75, kopiert fra tysk modell under lisens. Men denne tanken er allerede noe utdatert.
  Og Alenka slår ham ut med bare tærne. Og hun sender prosjektilet nøyaktig ende-til-ende.
  Jenta kvitrer:
  - Ære til kommunismens æra! Ære til Lenin i hjertene!
  Dette er faktisk en skjønnhet av høyeste standard.
  Anyuta skyter også med de bare fingrene med meislede ben og knirker:
  - Jeg er en veldig kul kriger, og det er som en klokkedukke!
  Alla fyrer også etter tur. Denne jenta slo samuraien og sa:
  - I lys, varme og vinds navn!
  Og selvfølgelig bruke bare føtter.
  Og så landet Maria. Hun er en jente med enorm åndelig styrke. Hun knuste en japansk tank og kvitret:
  - For mektig kommunisme!
  Og bukket under for hennes bare hæl.
  Og til slutt skjøt hun ved hjelp av en barfot og Marusya. Jenta traff fienden og hvisket:
  - Ære til tiden med en bedre verden!
  Og hvordan hun plystrer ... Dette er virkelig en veldig kul jente.
  Det sovjetiske stridsvognmannskapet gjør en god jobb og henter regninger. Jenter tar selvfølgelig raskt ledelsen. De har også den beste bilen for den røde hæren.
  Og Gerda kjemper på en pyramideformet tank. Denne bilen er allerede mer avansert og har kun to besetningsmedlemmer.
  De, sammen med Charlotte, skyter mot japanerne, og de er ekstremt effektive.
  Gerda, med bare tærne, trykket på joystick-knappene og traff den japanske bilen og hvesende:
  - Og samuraien fløy til bakken under press av stål og ild!
  Charlotte skjøt også mot henne ved å bruke de bare fingrene på de meislede bena hennes, og hveste:
  - Men vår Wehrmacht fra taigaen til de britiske hav, alle er millioner av ganger sterkere!
  Magda og Christina slåss i en annen pyramideformet tank.
  Terminator-jenter er ekstremt stridbare og kolossale i styrke.
  Og så skyter Christina, bruker de bare tærne og slår japanerne.
  Så skriker han:
  - Vår tid med seire foran oss!
  Magda skyter også mot fienden. Demolerer tårnet fra samuraien og skriker:
  - Og prestasjonene venter enda kulere!
  Og igjen, med bare tær, tjener han på systemet og ødelegger fiender.
  Ja, det er jenter som vil stoppe en galopperende hest og gå inn i en brennende hytte.
  Krigerne overvant fienden og tok seg gradvis oppover.
  Japan tapte. Og tyskerne brukte et formidabelt våpen - diskoteker.
  Disse flygende tallerkenene kjente ingen like.
  Her kjemper Agatha og Adala på en diskett. Krigere kontrollerer maskinen ved hjelp av joysticks, og distribuerer denne kraftigste enheten. Og så knuser de motstandere. Og de treffer med varmestråler fra luften. Bokstavelig talt ødelegge kraften til rivalene.
  Agatha skyter mot fienden og brøler:
  - Gal min lidenskap!
  Og med en bar, rund hæl, som om du trykker.
  Adala, som skyter mot fiender, erklærer selvsikkert:
  - Det er bare kraft!
  Og han bruker også bare tærne mot fienden.
  Jentene spredte seg virkelig. Og slike, la oss si rettkjempende skjønnheter.
  At det knapt er noe igjen av Japan.
  The Land of the Rising Sun tapte. Og akk, det virket nesten håpløst.
  Samuraien møtte teknologisk overlegenhet. Og en meget alvorlig motstander når det gjelder operativ planlegging.
  Japan beseiret Russland i sin tid, men nå tapte det for koalisjoner.
  På slutten satte det tredje riket til og med i gang et atomangrep på øyene, og den stigende solens land kapitulerte.
  Som et resultat ble erobringen av kolossale land fullført. Det tredje riket kjempet imidlertid litt mer i Latin-Amerika, og gjennomførte ytterligere beslag av territorium.
  Men når hele verden er under Det tredje riket, erter det fortsatt frie USSR Führeren.
  Og 20. april 1957 begynner aggresjonen mot Russland. Og kolossale krefter rykker frem mot USSR.
  Hva kan den røde hæren regne med under disse forholdene? Styrkene er allerede svært ulik.
  Men tilsynelatende har russere og andre nasjonaliteter fortsatt noen beregninger.
  Spesielt på Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova. En gutt og en jente på tolv år er utplassert med et spesielt oppdrag for å hjelpe USSR å overleve og vinne.
  Dette er barna og fire demiurgejenter med!
  Og de kjemper hardt.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kjemper mot nazistene.
  Jenter tradisjonelt barbeint og i bikini. Og dette er deres credo. De kjemper med vill voldsomhet.
  Natasha, som skyter fra et maskingevær, bemerker:
  - Hva er vi gode på, at vi vet hvordan vi skal kjempe!
  Zoya, som skjøt mot fienden, var enig:
  - Vi kan!
  Og kastet en granat med bare tærne.
  Augustina skriblet mot nazistene med et maskingevær, og ropte med stor spenning og kastet en granat med den bare hælen:
  - Jeg er ondskapens ødelegger!
  Svetlana, som også skjøt mot fienden, og skjøt nøyaktig, klippet ned fiendene og kastet en pose med eksplosiver med bare foten, på grunn av hvilken tanken snudde, ga provoserende ut:
  - Jeg skal male det tredje riket til pulver!
  Og jenta stakk ut tungen igjen.
  Oleg Rybachenko kastet en dødsgave mot fienden med et barnslig ben av morderisk makt og utstedte:
  - En soldat bruker noen ganger prostituerte i ferien sin, en politiker bruker alltid en prostituert som bruker velgere både på jobb og i hvile!
  Margarita, som kuttet av de fascistiske skapningene og sendte morderiske dødsgaver, røpet ut:
  - En soldat betaler prostituerte det han tjener med blodet sitt, en politiker er selv en prostituert og han får betalt for å skjemme bort velgernes blod!
  Dette er krigerkvinner og monsterbarn. Med dem kan du kjempe mot nesten hvilket som helst monster. Og til og med Hitlers.
  Natasha, som skjøt mot nazistene og forsvarte Moskva, sang:
  - Vi er knust av hordens åk,
  Vi er undertrykt av de vantros åk ...
  Zoya, som skjøt mot Fritz, og lanserte de bare tærne med føttene, ga ut en morderisk fløyte:
  Men det koker i blodårene våre
  Slavernes himmel...
  Augustina, som skjøt mot nazistene og opptrådte veldig energisk, og ga en granat med sin bare hæl, fortsatte:
  Og fra de fantastiske strendene,
  Til kysten av Kolyma...
  Svetlana sang med vill lidenskap og lekte med musklene i beina, og presseflisene ga ut:
  Alt dette er vår jord,
  Alt dette er oss!
  Og her var jentene, må jeg si, med stor innbilskhet og kolossal aggresjon.
  Og de evige udødelige barna Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova er også superklassekrigere.
  Oleg Rybachenko kastet en eksplosiv pakke med bare tærne av dødelig kraft og plystret.
  Forbløffede og fortumlede kråker falt over nazistene, som gjennomboret toppen av hodet deres.
  Oleg Rybachenko kvitret:
  - En soldat skyter, sender en kule til fienden i brystet, en politiker dreper, stikker en gris ned i lommen og galle i leveren!
  Margarita Korshunova, også først, med bare tær, kastet en dødsgave med dødelig kraft. Og han vil også plystre, bringe en ravn ned over fienden, bryte gjennom tanktårnene.
  Jenta kvitret:
  - En soldat i kamp roper hurrarop, en politiker tier heller ikke, men hvis en kriger blir slått i kamp, så fordi et rop, akk, ikke er et skjold!
  Ingen kan stoppe dem, ingenting kan beseire dem. Onde ulver knuser fienden, onde tigre hilser heltene.
  Eller kanskje heltinner. Her er gamblingjentene på den høyeste flukt av en fugl.
  Og hvis de kjemper, så fra hjertet ....
  Og Alenka med mannskapet hennes på T-13-tanken. En maskin som er klar til å motstå de tyske, pyramideformede komposisjonene. Jenta skyter mot fienden og synger:
  - Tankene våre, det er bare et mirakel,
  Fra ørkener til nordlige hav!
  Vi vil rive deg fra hverandre, tro Judas,
  Det forferdelige dyret vil bli ødelagt!
  Anyuta bekreftet med raseri, og skjøt også mot fienden ved hjelp av hennes bare tær:
  - Jeg skal rive fienden og male dem til pulver.
  Alla byttet på å angripe fienden ved hjelp av de bare tærne og kvitret:
  - For den røde kommunismens storhet!
  Maria banket også fienden, og gjorde et velrettet skudd med bare underekstremitet og brølte:
  - For vakre seire!
  Marusya beveget også fienden ved hjelp av bare tærne, som om hun slo ham, og ropte:
  - For kommunismens høyeste ideer!
  De fem kjempet mot nazistene som terminatorer.
  Oleg Rybachenko sprengte møllen med sverdene sine, hogget nazistene og kvitret:
  - En soldat er ikke alltid en stjerne, men æren av bedriftene hans forsvinner ikke gjennom århundrene, en politiker sikter alltid på rollen som en lysmann, men hans beryktelse er dekket av mugg!
  Margarita Korshunova hakket også ved hjelp av en sommerfuglteknikk og knirket:
  - Soldaten jobber med skarp bajonett og stikker med god samvittighet, politikeren slår tomlene ved hjelp av en tunge hvis skarphet er blottet for samvittighet!
  Og barna-terminatorene hvordan å plystre og slå ned på nazistene bedøvet stramt kråker.
  Og sovjetiske piloter kjempet også på himmelen. Spesielt Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova.
  De kjempet som episke kvinnelige helter. Ved hjelp av bare tær sendte de luftprosjektiler. De traff fiendene veldig treffende.
  Anastasia trykket den røde brystvorten sin på joystick-knappen, slo fascisten og kvitret:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Den halvnakne Akulina skjøt mot fienden med jordbærnipler og kurret:
  - Ære til heltene i USSR!
  Dette er varme og sterke jenter her. Hvordan de kjemper som ekte beist. Og de har overmenneskelig lidenskap og kolossal styrke.
  Anastasia, som knuste nazistene, sang:
  - Over den uheldige planeten hang,
  Onde Fritz syder mørke ...
  Okkupanten hater øksen sin,
  Skjerp og hugg av hodet!
  
  Men han er ikke en bonde,
  Og ikke for alltid gå under åket ...
  Gjør onde fiender til ildsjeler,
  Vil bli verdens hersker!
  Oleg Rybachenko kastet i mellomtiden noen erter med utslettelse med bare tærne og sang:
  - For Russland og frihet til slutten, tvinger hjerter til å slå unisont!
  Og så sa terminatorgutten:
  - En soldat kan drikke for mye vin og drite seg, men han vil ikke, som en politiker, uten mål helle verbal diaré i fylla!
  Margarita Korshunova tok og hugget med sverd i form av en propell mot fiendene, og kuttet dem av.
  Og hun kvitret og blottet ansiktet:
  - En barbeint jente er klar til å løpe etter elskeren sin uten frykt, men med hvilken skrekk lar velgeren seg sko av politikere!
  Og så er det Elizabeth på T-55-tanken. En maskin med en kraftigere 105-millimeter kanon enn T-54 og klar til å kjempe mot fiender.
  Jenter i tanken, selvfølgelig, i bare en bikini.
  Elizabeth trykket på joystick-knappen med bare tærne, skjøt ganske nøyaktig mot fienden, og kurret:
  - For kommunismens Russland!
  Så skjøt Ekaterina etter tur ved å bruke den skarlagenrøde brystvorten til å skyte.
  Hun traff nazistenes tank og kurret:
  - For suksess med å bygge kommunismen!
  Elena skjøt også mot motstanderen med bare tærne. Hun knuste tønnen til en pyramideformet tank, gjorde det hele treffende.
  Så kvitret hun:
  - Det lyseste vi vil ha kommunisme!
  Så lupanula og Euphrasia, selv om hun vanligvis bare er en sjåfør. Men jenta slo veldig nøyaktig, og slo av munnen på nazistenes tank.
  Så kurret hun:
  - Vår kommunisme er lysere enn solen!
  Jentene på tanken er barbeint og i bikini ser veldig vakre og karismatiske ut. Og de har bryster med slike skarlagensrøde brystvorter.
  Elizabeth sang med glede;
  La oss knuse åket, tro fascismen,
  Jeg flytter fjell hvis det er nødvendig...
  Det vil komme en epoke, kommunismens epoke,
  Jeg vil fly til himmelen med en sang!
  Og igjen vil jenta med den skarlagenrøde brystvorten trykke på joystick-knappen og treffe nazistene.
  Så Fuhrer vil ikke finne det litt.
  Med slike jenter er det klart at Sovjetunionen fortsatt lever, og Hitler kan ikke bryte det så lett.
  Og med slike gutter og en jente som Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova, enda mer.
  Terminatorgutten slo ut med sverdene sine og knirket:
  - Politiker, dette er en rev, som velgerne er innbyggere i et hønsehus for, men sluker kjøttet til de som har intelligensen til en kylling, vil en politiker garantert gli en gris!
  Margarita Korshunova kastet noen få utslettelseserter med bare tærne og kvitret:
  - Soldater kjemper mot haner som legger gullegg, for kalkungeneraler som igjen blir slukt av revepolitikere!
  Oleg Rybachenko plystret, slo ned kråker på hodet til de fremrykkende fascistene og kvitret:
  - Soldaten løper til angrep, troende på seier, politikeren i bakkant vil i alle fall skylde på fighteren for å avvike fra prinsipper!
  Margarita Korshunova slo også ned kråkene med en fløyte, og ødela dem, brakte dem ned på hodet til Fritz, knirket:
  " Soldater trekker seg noen ganger tilbake, fordi lykke er foranderlig, men politikk er alltid overlevert, deres lykke er i podlyanka og glir en gris!
  Oleg Rybachenko løp igjen vindmøllen med sverdene og hylte:
  - En barbeint gutt er for smart til å la en politiker kjøre ham under hælen!
  Margarita Korshunova holdt en machaon-mottakelse med sverd og knirket:
  - Når en jentes bare føtter blir såret av skarpe steiner, skader de en manns hjerte, men politikere som tvinger dem til å nippe til kålsuppe med bastsko slår velgernes lever!
  Oleg Rybachenko, med sin nakne guttehæl, bukket under for den morderiske dødsgaven og ropte:
  - En soldat leter ikke etter døden, han vil leve, en politiker leter ikke etter en måte å oppfylle valgløftene sine - han vil tjene penger på velgerne!
  Margarita Korshunova tok den og kastet med bare føtter en tynn skive, kuttet av tanktårnene og brølte:
  - En soldat er alltid ung til sinns, blir til og med grå, en gammel useriøs politiker som sitter i leveren, og en skallet djevel selv med tykt hår!
  Oleg hogget igjen med sverd i stil med en machaon og knirket:
  - I gamle tider hadde en soldat et sverd, så ble han erstattet av et maskingevær for å gjøre det lettere å drepe fiender, og en politiker på den tiden hadde et våpenspråk - det er umulig å finne opp mer dødelig!
  Margarita Korshunova bemerket aggressivt, og slo med vilt raseri mot fienden:
  - En soldat er en slags krigsmaskin, men forblir en mann, det er ingenting menneskelig i politikken, han er en krigsmekanisme mot fornuftige argumenter!
  De jobbet veldig aktivt og med kampentusiasme fra unge titaner.
  Men tyskerne og deres hær presser på.
  To jenter flyr på Yu-888: Isabella og Zaira, vakre blondiner. De slipper bomber. Men så dukker Yak-23 opp fra siden.
  Isabella, ved hjelp av de bare tærne, retter luftgeværet og skyter mot den sovjetiske maskinen. Legg deretter til hastighet. Yak-23 er uansett ikke for rask, og her er den også i overbelastet utgave, og kan ikke hamle opp med den tyske bilen.
  Jentene slår i glasset med bare hæler og knirker:
  - Vær berømt, vår hær er hellig!
  Og hvordan tungene vil vise seg!
  Og den sovjetiske bilen kom under ild fra to bakerste flykanoner, og tok fyr, vann som bare fingrene på jenteben gjør.
  Zaira kvitret og blottet tenner:
  - Jeg skal vaske alle de røde soldatene!
  Og blunk blå øyne. Og hun ser den mest stridbare og intense ut.
  Og hvordan hun elsker vakre unge menn.
  Ønsket hennes om å drepe er imidlertid mye mer.
  Da tyskerne landet etter bombing, drakk Zaira litt øl. Og Isabella har i tillegg til øl også tilsatt sjøkreps. Jentene spiste fornøyd. De etterlot grasiøse, bare føtter, fotspor på rimfrosten på flyplassen. Guttene slukte sine nesten nakne skjønnheter med sultne og flaue blikk. Hvor vakre jenter er og samtidig forferdelige.
  Isabella spurte Zaira:
  - Tror du krigen tar slutt snart?
  Zaira bemerket:
  - Ikke før sommeren! Før vi tar Moskva, vil ikke russerne kapitulere!
  Den smaragdøyede blondinen sa:
  - Og etter Moskvas fall kan det fortsatt bli slagsmål!
  Blondinen med blått hår var enig:
  - De kan! Men det vil ikke lenger være kamper, men kvaler!
  Og jentene lo, spiste krepsen, og igjen i kamp ... Mens været var relativt flyvende. Og deres bare føtter satte grasiøse, nakne fotavtrykk.
  Isabella bemerket:
  - Vi har alt vakkert, til og med spor!
  Zaira nikket.
  - Tyske jenter er perfekte!
  Og begge de onde skjønnhetene sang i kor:
  - Reich er perfeksjon,
  Reich er perfeksjon...
  Fra smil til gest
  Fremfor alt ros!
  Å for en velsignelse
  Vit at vi er perfeksjon
  Vit at vi er perfeksjon
  Vit at vi er idealet!
  Og igjen slippes bomber over sovjetiske stillinger. Og folk dør. Mange mennesker dør av bombing og bombing. Og fra skudd av gassutskytere og andre dødelige enheter.
  Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova er veldig vakre jenter. Anastasia har allerede mange år, men eldes ikke, og ser veldig frisk og ung ut, bare sterkt utviklede, store muskler får henne til å se eldre ut. Og ansiktet hennes har ingen rynker eller nett, med delikat, solbrun hud. Og Akulina er fortsatt ung i årevis. Begge skjønnhetene er utmerket. De er ess av høyeste klasse. Dessuten er Pokryshkin, etter at han ble skutt ned av Friedrich Wolf, alvorlig skallet sjokkert og foretar ikke lenger flere sorteringer.
  Anastasia manøvrerer en revet tønne. Og slår ned en noe utdatert ME-362. Etter det knirker heltejenta:
  - Vi er floende ørner på himmelen!
  Akulina manøvrerer, en reveslange, og kutter av halen på Focke-Wulf-5 og kvitrer:
  - Russland er bak oss! Russland er bak oss!
  Jentene er definitivt på vei oppover. De tok ikke engang på seg BH i noen tynne truser de kjemper mot. Men det hjelper mye i kamp. Tross alt øker det effektiviteten av virkningen av morderiske påfunn.
  Anastasia gjør igjen en manøver. Denne gangen har hun en mer seriøs motstander enn ME-462, som har åtte ildpoeng. Inkludert fire flykanoner 30 mm kaliber. Og selvfølgelig er dette en seriøs motstander. Kraftige våpen lar deg kutte av fienden på én gang. Og du har bare en luftpistol...
  Anastasia kaster imidlertid flyet sitt til siden og beveger seg bort fra de flygende blyflyene. Ja, hun har bare en 20-millimeter pistol kaliber. Men hvis du skyter på halen.
  Anastasia sang med et smil:
  - Junkere kom til halen min,
  Men så røykte han...
  Irriterende hylte skruene,
  De trenger ikke engang kors på gravene sine,
  Kors vil komme ned på vingene!
  Akulina fniste og klippet Yu-588, kurrende:
  - For morsomme seire!
  Og hun viste perlestennene sine. Jentene her er det bredeste og mest kolossale kamputslippet.
  Anastasia kaster Yak-23 til side. De prøver å slå henne ned igjen. Trykker ME-462, bilen er seriøs.
  Anastasia sang rasende:
  - Og jeg ser en alvorlig,
  I Ivan the Terribles drøm...
  Land i Sibir fordelt,
  Du innfødte Russland!
  Og krigeren slår igjen den tyske bilen. Ripper først vingen hennes. Får deg til å miste fart. Og så går det til halen. Tyskeren har gode sjanser til å komme seg unna på grunn av den høye hastigheten på dykket. Men ikke mot Witchers. For hun er et ess av høyeste klasse!
  Akulina er også i en hard kamp. Jenta hviler de bare hælene på pedalene og synger:
  - Ikke uthold ydmykelsen av slaverne,
  La oss alle reise oss mot tyskerne...
  La oss ikke ta flere fornærmelser
  La oss knuse fienden med en stålhånd!
  Her er Airacobra -5 mot den. Sterk maskin: fire maskingevær, og to 37-millimeter luftkanoner. Akulina lanserer bilen sin som en slede ned en bakke, og unngår flyskall. Og dykker under magen. Han trykker på avtrekkeren med bare tærne... Og treffer nøyaktig på det sårbare målet.
  Og den amerikanske bilen lyser opp.
  Akulina sang med entusiasme:
  - Til seier for kommunismens udødelige ideer!
  Anastasia kjemper også godt. Her er tre Mustangs mot henne. De ser ut til å ikke være like formidable som ME-462, hvis luftkanoner er i stand til å slå ned med ett treff. Mustangen, den amerikanske jagerflyen, har ikke bare maskingevær. Men på den annen side er det seks av dem, ganske store i 14 millimeter kaliber.
  Anastasia må manøvrere. En kulestråle skrapte litt i vingen. Men det er et treff på innflygingen og den amerikanske jagerflyen er i brann.
  Anastasia sang:
  - Galt hus i brann,
  Demonene vil plage i det uendelige
  En syndig mann vil få sitt
  Han som tilbad Satan!
  Og her er enda en amerikansk bil som har blitt tatt opp ... Og dette er selvfølgelig en ganske seriøs søknad.
  Den siste Yankee-bilen prøver å komme seg unna. "Mustang" overgår Yak-23 i fart og klarer å bryte seg løs. Anastasia skjøt på avstand.
  Og fikk en amerikaner. Men han, pustende med halen, klarte å komme seg ut av kampen.
  Anastasia bemerket:
  - Bang Bang! Savnet! Den grå kaninen red av gårde!
  Akulina kjempet også med R-71. Et kraftig kjøretøy med åtte maskingevær og en 37 mm luftkanon. Og også manøvrering setter den fyr på vingen til denne bilen ... Og den fører bak, skyter.
  Akulina sang:
  Solen ler
  Lyser sterkt for barn...
  Og igjen kastet bilen hennes til siden. Skyter på Yu-288. Denne maskinen er utdatert, men kjemper fortsatt. tysk, prøver å snike seg ut. Men han kan ikke skjule seg for jenta som energisk trykker på pedalene med de bare, runde hælene og bilen lyser opp.
  Anastasia sa med en latter:
  - Det er slik de er redde for oss!
  Og enda en Focke-Wulf dekket!
  Akulina sa rasende mens han skjøt:
  - Verden bør respektere oss, være redd,
  Jentenes gjerninger kan ikke telles...
  Komsomol-medlemmer er så flinke til å slåss,
  Satan vil bli ødelagt!
  Og krigeren blunket til partneren hennes. Selv om du ikke kan se det...
  Skjønnhetene er tilbake. Og det er risikabelt. Her begynner ME-462 å jage dem. Skyter...
  Jentene flytter. Tysk farlig bil. Akulinas vinge ble skadet og treet tok fyr.
  Kjæresten hennes kom seg til rullebanen. The Witcher fikk den også ... Og den hull i flykroppen og olje lekket ut, noe som skadet motoren.
  Jentene blir tvunget til å forlate flyturen inntil videre. Bilene deres blir fikset.
  Og han løp barbeint gjennom snøen. Strekk ut deres sterke og muskuløse kropper.
  Begge jentene er solbrune. Rødhåret, hvis hår i vinden som banneret til USSR, og blond.
  Anastasia spør partneren sin:
  - Vel, hvordan tror du vi skal slå tyskerne?
  Akulina svarte ærlig med et sukk:
  - Hvis bare tyskerne ... Hele den kapitalistiske verden på motorer!
  Den rødhårede nikket bekreftende.
  - Fienden er veldig sterk. Men hva forventet du?
  Krigen er hard, men troen til krigerne på seier er urokkelig, og med slike mennesker kan du flytte fjell og beseire Hitler.
  
  Fuhrer ga ikke Storbritannia en sjanse under hertugen
  Hitler stoppet ikke troppene under Dyuker. Og den britiske hæren ble delvis beseiret og delvis tatt til fange. Dette forårsaket britene et kolossalt sjokk. Og som et resultat ble Hitlers tilbud om fred akseptert. Forholdene var moderate. Britene returnerte til Det tredje riket de tidligere erobrede tyske koloniene, og landene som tidligere var tatt fra Tyrkia. Og de anerkjente også det som allerede var vunnet og dermed vunnet.
  Hitler, etter å ha fanget mange franske, belgiske, nederlandske, og etter å ha returnert sine tidligere tapte kolonier, roet seg midlertidig. Det var nødvendig å fordøye nye landområder.
  Hellas ble også okkupert i det førtiførste året, og Jugoslavia. Men det er slutten på krigen...
  Führeren hadde ikke hastverk med å marsjere østover. Stalin ertet ikke gjessene, i hvert fall ikke ennå. Men det tredje riket fortsatte å forberede seg på kriger. Og i 1944 berørte saken striden om det nordlige Bukovina. Führeren krevde at Stalin skulle returnere disse landene til Romania, siden de ikke tidligere hadde tilhørt det russiske imperiet.
  Stalin, som på dette tidspunktet allerede hadde underbemannet hundre og tjue tankdivisjoner, ble sta. USSR var et land som allerede hadde fullført opprustning og femti tusen stridsvogner er et alvorlig argument.
  Hitler, på den annen side, fremmet bare utgivelsen av Panther-2 og Tiger-2, mer avanserte stridsvogner med kraftige våpen. Riktignok hadde disse maskinene kraftigere motorer enn i den virkelige historien. Jetflyet til Det tredje riket er ikke dårlig, men det har også så vidt begynt å slappe av.
  USSR har overlegenhet i antall fly.
  Riktignok har Hitler mer arbeidskraft, inkludert kolonitropper, og et generelt høyere økonomisk potensial.
  Kort sagt: 22. juni 1944 begynte en ny krig. Begge sider anklaget hverandre for aggresjon. Kampene pågikk i grenseområdene med varierende suksess. Kanskje den røde hæren gikk glipp av sine sjanser ved å opptre ubesluttsomt. Kanskje Stalin selv nølte med om han skulle gå dypt inn i nazistenes posisjoner.
  I alle fall klarte tyskerne å gå litt dypere inn på sovjetisk territorium og ble stoppet. Kamper raste på himmelen. ME-262-jetflyet var uten sidestykke i hastighet, og kraftig bevæpnet, men ikke pålitelig nok under flukt. ME-309 viste seg å være noe mer effektiv med svært kraftig bevæpning, tre 30 mm kanoner, og fire maskingevær med høy hastighet på 740 kilometer i timen.
  Tyskerne som helhet var sterkere i luftfart og deres ess var overlegne de sovjetiske. Men det er heller ikke så tydelig. Krigen endte for raskt for Tyskland og ingen erfaring ble høstet.
  Kampene viste at KV-serien med tunge stridsvogner var utdatert både moralsk og fysisk. "Panther" -2 viste seg å være en god tank. Og hun ble prioritert. T-34 var ikke dårlig, men allerede utdatert. Ineffektive stridsvogner med hjul ble fortsatt produsert i USSR. Så det var en utveksling av slag mellom to ufullkomne hærer ...
  Om vinteren frøs frontlinjen ... Våren 1945 forsøkte sovjetiske tropper å rykke frem, men satte seg fast i forsvaret av Wehrmacht. Kampene pågikk fortsatt langs grensen. Omtrentlig var pariteten til kreftene. Men situasjonen kan bli verre. Tyskerne prøvde desperat å trekke Japan inn i krigen også.
  Samuraiene satt seg fast i Kina, kunne ikke svelge hele på denne måten, for feit og en stor bit.
  Men situasjonen har stabilisert seg. Og Hirohito foreslo en våpenhvile til Chiang Kai-shek som et alternativ. Og en midlertidig inndeling av innflytelsessfærer for å løse hendene i nord. Lei av en langvarig krig, sa kineserne ja.
  Og nå har det oppstått en reell trussel om at Japan allerede i slutten av mai 1945 åpner en ny front. Og det fascistiske Tyskland, sammen med satellitter og kolonier, har mye mer menneskelige og økonomiske ressurser enn USSR. Og det øker produksjonen av våpen mer og mer. Dessuten har tyskerne mer avansert teknologi enn USSR, spesielt i jetfly!
  Stalin prøver å finne en vei ut av denne situasjonen. Koble for eksempel Storbritannia til krigen. Men hun har selv problemer i koloniene, spesielt i India. Ja, USA ønsker ikke å kjempe mot Det tredje riket og Japan. Dessuten gjennomførte ikke Hitler masseundertrykkelse mot jødene, og hadde ennå ikke et rykte som et monster i Vestens øyne.
  Så forsøk på å finne nye allierte mislyktes. Japan, derimot, var ivrige etter å hevne Khalkhin Gol og gjenta suksessen fra fortiden. Og etter inngåelsen av en våpenhvile i Kina ble ytterligere styrker løslatt fra henne. Og samuraiene har ennå ikke gått inn i krigen med Storbritannia og USA.
  Og 30. mai skulle Japan erklære krig mot Sovjetunionen og angripe langs hele grensen, og gi et knusende slag også mot den sovjetiske basen i Vladivostok, noe som er et veldig farlig trekk. Og slaget fra de japanske troppene burde være sterkt.
  Keiser Hirohito hadde personlig tilsyn med de siste forberedelsene til den nordlige offensiven. Den generelle planen sørget for en invasjon av Mongolia og Primorye ... Det er generelt logisk å unngå å tvinge den fullflytende Amur-elven, og faktisk å bruke din numeriske overlegenhet, spesielt i Mongolia.
  Den eneste bekymringen var tilstanden til tankflåten i landet Rising Sun. Selv om lette stridsvogner blir overført fra metropolen til kontinentet... De knytter store forhåpninger til tegningene av den tyske T-4 stridsvognen med en ganske langløpet pistol. Den lette vekten på tjuefem tonn og kraftig frontpanser gjør kjøretøyet egnet for kampbruk.
  Men det må fortsatt produseres i massemengder. Det er også alternative ideer - å kopiere T-34 ... Heldigvis finnes det dokumentasjon for det. Bare installer en tysk kanon - den har bedre ballistikk.
  Keiseren ga selv ordre om at begge tankene skulle settes i produksjon så snart som mulig. Men denne gangen, og det er bare ikke nok. Det vil begynne å snø eller til og med kraftig regn, og du vil kjempe mot djevelen eller to ... Riktignok er alternative stier også mulige. Ja, og Mongolia kan kjempe selv før snøfallet ...
  Men hovedrollen vil bli spilt av infanteri, kavaleri... Totalt er det fire millioner infanterister i første sjikt, en betydelig del har allerede kamperfaring, andre veltrente rekrutter - Japan har en enorm trekkreserve. Det er få tanker - litt mer enn to tusen, og alle er lette ... Noen kan ikke engang kalles tanker - kiler. Det er heller ikke mye transport, det kan ikke sammenlignes med Wehrmacht ... Selv om det er håp om at russerne ikke har det bra med dette heller. Det er mer enn fem tusen fly i den første linjen, men bombefly er som regel på et taktisk nivå, men det er dykkebombere som ikke er dårligere enn Yu-87. Generelt er ikke luftfartsflåten svakere enn den tyske i den førtiførste, bortsett fra at med Yu-88-analogen er Japan også dårligere enn den tyske.
  Men ingenting, det er nok råvarer, det er nok arbeidskraft, Amerika kan ikke få dem. Etter å ha fordøyd koloniene, vil det være mulig å skaffe tropper på høyeste nivå.
  Men dette er i fremtiden, men foreløpig ... Foreløpig må du tilsynelatende betale store tap for hvert skritt! I Japan er en soldats liv lite verdsatt. Døden regnes som en dyd, et godt valg!
  Flyttede øyer, hvor nasjonen hundre millioner er trang, grusom moral, Bushido-kodeks. Det etterlater et avtrykk, og du ser på folk på maur. Du tenker på hvor mange av dem du fortsatt kan ofre for ikke å tape krigen.
  Ikke villig til å være i rollen som en åtseldyr. Og mangelen på menn kompenseres av polygami - de er tross alt ikke begrenset av kristen moral!
  Så allerede i det første sjiktet er det styrker lik Wehrmacht innen luftfart og infanteri (med dårligere mekanisering, men i det minste ikke dårligere i mot!), Riktignok vil japanerne i stridsvogner og artilleri være merkbart svakere enn Wehrmacht til Wehrmacht. førtiførste år.
  Men på den annen side er keiseren sikker på dette og mye mindre styrker vil bli satt opp mot dem. I tillegg, på grunn av det lange fraværet av universell militærtjeneste, har tyskerne mangel på faste offiserer. Japan kjente ikke til denne ulykken. Dette betyr at i Land of the Rising Sun er militært personell, spesielt middelaldrende, bedre forberedt enn sine tyske kolleger. Og om noen måneder vil stridsvogner "Karas" kopiert fra T-34, men med en bedre pistol, begynne å ankomme i massemengder. Og så vil de snakke med Det tredje riket på lik linje!
  Så Hirohito, generelt, har allerede bestemt alt. Datoen er satt til 30. mai. I Japan regnes 30 som et harmonisk tall, som mai måned. Bare en ferie og tid for å starte. Og de viktigste forberedende aktivitetene vil være fullført innen denne datoen.
  Det er mange kvinnelige ninjaer i det keiserlige palasset. De utfører en dobbel funksjon, tjener keiseren og vokter pålitelig den offisielle guddommen i Japan.
  Jentene her er forskjellige, selvfølgelig er det flere japanske kvinner, men det er også rødhårede, blonde, brunhårede kvinner. Klærne er også varierte, og veldig rike, og beskjedne, og slett ikke i bikini. De er forent av det faktum at alle, uten unntak, er unge, vakre, skatere og ... barbeint. I Japan er det vanlig at tjenestepiker går slik i hus eller palasser. Men ikke menn, selvfølgelig... De som tjener gutten, som ennå ikke er femten år, går også barbeint.
  Selve palasset er luksuriøst; de siste ukene har forskjellige pelsprodukter, skinn og trofeer blitt lagt til det.
  Og etter ordre fra keiseren bygger de til og med en ny ... Hirohito bestemte seg for å reise en bygning til ære for seirene - en bygning som doblet høyden til Eiffeltårnet. Men mens de er under verdens største palass, rydder kinesiske arbeidere stedet. Krigstidens vanskeligheter, selv om det er en overflod av arbeidere nå, er det viktig at råvarer som er mye mer knappe ikke renner bort. For utvikling av gruver, restaurering av de tidligere som ble gjenerobret fra Storbritannia og USA ...
  Yamamoto gikk inn i keiseren og bøyde seg dypt og ønsket den store helse ... Videre en ren forretningssamtale.
  Storadmiralen foreslo å gjenta det som allerede hadde skjedd i Port Arthur i 1904, da den 27. januar den japanske flåten forrædersk angrep marinebasen til det russiske imperiet.
  Bare denne gangen var det planlagt å slå til med styrkene til slagskip og hangarskip, vel, selvfølgelig, med lokale flotillaer, destroyere. Styrken til den japanske flåten er overveldende: noe som betyr at de fortsatt må bruke den. Spørsmål dukket opp ennå, om å treffe Petropavlovsk-Kamchatka?
  Hirohito kommenterte:
  - For å plante umiddelbart på dette tidspunktet, vil det komme til å fjerne en del av styrkene fra forsvaret av Hawaii-øygruppen, og dette er risikoen for å miste det mest sentrale punktet i Stillehavsforsvaret!
  Yamamoto utstråler selvtillit:
  - På den ene siden har Deres Majestet rett, men ... Yankees har nå ikke nok store styrker til å angripe. Det er lite sannsynlig at de tør å haste akkurat nå, spesielt med tanke på at vi for en uke siden sank ytterligere to av hangarskipene deres ved hjelp av ninjajenter. - Storadmiral pekte mot himmelen. - De har ingenting å holde oss tilbake, og å støtte angrepet på Hawaii fra luften. Og hangarskip og slagskip bygges ikke raskt. - Selv om Mankurt er en gal fyr, men for at han skal bli nyttig i denne situasjonen ...
  Keiseren svarte klokt:
  "Men det er nettopp derfor han kan prøve å ta sjansen. For eksempel å lande på handelsskip, mens USA har nok tonnasje med konvensjonelle skip.
  Yamamoto uttalte også logisk dette:
  - La ham prøve! Våre fotsoldater har allerede klart å få fotfeste, og deres tapperhet og utholdenhet er kjent over hele verden. Fiender vil ikke få fange mye. Og så vil slagskipene og hangarskipene våre returnere og kutte av forsyningen ... Og det kommer nye titusenvis av lik og en fange. Og i dette tilfellet vil interne splittelser intensiveres enda mer i Amerika, og til og med en miniatyrborgerkrig er mulig!
  Hirohito likte den konklusjonen. Keiseren klappet storadmiralen på skulderen på en vennlig måte:
  - Og hva? Så vidt jeg kjenner amerikanerne, vet de faktisk ikke hvordan de skal utføre raske landinger på en uforberedt kyst. Så en felle venter på dem!
  Yamamoto la til med et smil:
  - Og neste steg er et hopp inn i Panamakanalen!
  Hirohito svarte:
  - Nei, admiral. Vi skal ikke holde landtangen. Amerika kan kaste inn en million soldater med nye Shermans, og uunngåelig kaste de svakeste styrkene i havet. I tillegg kan de amerikanske kapitalistene fortsatt forlate Stillehavet, men de vil aldri miste Panama, hvor råvarene kommer fra Sør-Amerika. Dette er deres signal om å kjempe til slutten. Og så det er håp om at Hawaii vil tiltrekke seg alle styrkene deres med en magnet, vi maler de amerikanske troppene til opinionen og krigens vanskeligheter kaster Orlans imperium i kaos. - Keiseren tok et par slurker svart kaffe og la til. - For USA er Amerika i seg selv en uinntagelig festning, men Hawaii, en utpost, er på fremmed territorium. La oss begrense iveren til den viktigste fienden er beseiret. Vel, da vil vi falle på USA fra to sider. Ikke glem, å åpne en andre front vil kreve å minimere kreftene på en av dem.
  Yamamoto var bare delvis enig:
  - Selvfølgelig er nord det viktigste for oss, spesielt med tanke på langsiktige utsikter. Men han lenker praktisk talt ikke skipene. Etter Vladivostoks fall, i lys av det harde været, vil det som blir igjen hos russerne ikke lenger distrahere oss. Og da er mer aktive militære operasjoner mot USA mulig!
  Hirohito bekreftet:
  - Selvfølgelig vil de det! Du er min høyre hånd og tronens støtte!
  Keiseren, som så på de vakre tjenestepikene, bemerket:
  - Men nå tar bakkeenhetene på seg oppdraget med å opphøye Land of the Rising Sun og vil bære byrden av krigen. Så det blir nødvendig å gi avskjedsord til fotsoldatene våre!
  Yamamoto skyndte seg å minne keiseren:
  - Men han foreslo å dra nordover tilbake om førti... Selv om dette forslaget sannsynligvis ikke var modent ennå!
  Hirohito bekreftet:
  - Ikke sant! Vi er nå bedre forberedt på en langvarig krig i nord. Vi har både olje og bauxitter, metaller, kull, arbeidskraft... Vi har alt å kjempe lenge og vellykket. Vi har blitt sterkere, og vi er mye bedre forberedt enn i den førtiførste. Kort sagt, Yamamoto - gå og vinn!
  Etter å ha eskortert den mest kjente japanske sjefen, Hirohito, bestemte han seg for først å lytte til en sang fremført av kvinnelige ninjaer. Vel, da har jeg en hyggelig samtale med generalene i bakkestyrkene. Det er bare et par dager igjen.
  Til tross for at trusselen om et angrep fra det militaristiske Japan ble ganske reell etter Ribbentrops besøk i Tokyo, ved hjelp av bestikkelser og forræderi, overbeviste Mikado-agenter Vladivostok-kommandoen om ikke å sette troppene i full kampberedskap. Og som et resultat er Damokles-sverdet allerede brakt inn, og de fester i restauranten.
  Major Vinogradova tok den unge offiseren i håret, hun var et hode høyere enn ham og klart sterkere:
  - For en tulling og en fylliker! Hvorfor har du et så oppløst lag! Denne fyren ser mer ut som en hyttegutt enn en offiser. Kanskje til å begynne med, blåse den godt opp slik at all humlen kommer ut.
  Dubinin var flau:
  - Dette er Pasha Shoigu. Han ble sendt til kurs direkte fra Suvorov-skolen, ifølge et forkortet program. Han er fortsatt litt av en gutt, om to måneder fyller bursdagen hans seksten år.
  Vinogradova grimaserte ubehagelig:
  - Wow! Femten og allerede offiser! Det er det krig gjør! Og jeg visste ikke at melk allerede mottok fullverdige titler.
  Dubinin trakk på skuldrene.
  - I krig vokser barn opp tidlig! Dessuten skjedde en historie med ham, som om han skrev den beste historien om forsvaret av Moskva, og Zhukov bemerket dette og rådet ham til å overføre gutten fra kadetter til offiserer.
  Vinogradova ble snillere med disse ordene:
  - Flink! At han ikke er dum. - Hun truet som en skoleelev studerte med fingeren. - Generelt ikke dårlig, men ikke mer drikking! Jeg kan lukte det, og nesen min er som en hund, umiddelbart under domstolen! - En sterk kvinne, moden, men ikke mistet atletisk harmoni og friskhet, stakk fingeren mot obersten. "Faktisk vil du betale for dette. Allerede en middelaldrende mann, men oppfører seg.
  Dubinin hostet sint:
  "Egentlig er jeg trettitre, men jeg har allerede blitt såret syv ganger, så jeg virker gammel ...
  Vinogradova ville si noe som svar, da et monstrøst brøl plutselig brøt stillheten før daggry. Det var som om tunge steinblokker falt ned fra himmelen, vindusglasset sprakk med en gang. Skår av hagl dunket på bordet og landet til og med i hendene og ansiktene til berusede offiserer. Vinogradova ropte som en kommandør:
  - Alle ut umiddelbart.
  Dubinin ropte som svar, så mye at han nesten rev i stykker stemmebåndene:
  - Dette er tolv og atten tommers skjell! De japanske slagskipene med den største tonnasjen ser ut til å være på jakt, noe som betyr.
  Vinogradova, irritert, traff veggen med støvelen. Fra en poke med en kyndig, forresten, troféstøvel, sprakk flisen:
  - Startet, men ikke som vi planla! Ikke i det hele tatt! Faen, vi må umiddelbart ta skvadronen til sjøen og senke flåten til landet med smaløyde aper.
  Fallende på alle fire, mumlet kapteinen i første rang (ellers oberst):
  - Det er våpen bare på destroyeren min og på et par små kummer. Vi har ikke engang et svar.
  Vinogradova viste en tung knyttneve:
  - Vel, du og esler! Den kvinnelige krigeren med blått hår som en tsunami raste. - Men du burde ha kystartilleri! Tross alt ble ikke alle sendt til vestfronten, så vel som luftfart. Det har tross alt blitt snakket om i årevis at Japan kan gå inn i krigen når som helst.
  Allerede ganske såret Dubinin, ville han si, men igjen buldret det, fragmenter regnet ned. Sirenen hylte og advarte om ankomsten av fly. Dubinin reiste seg med store vanskeligheter og ropte, og blokkerte buldret fra Vinogradova:
  - Vi har luftfart, og kystbatterier, selv om de ikke er i komplett sett, er tilgjengelige. La oss svare!
  Piloten knurret mens hun løp gjennom gatene:
  - Jeg ville bare løpt til jagerflyet mitt og plantet disse jappene, det virker ikke nok. De vil fortsatt betale for Tsushima og Muduen.
  Shoigu, som hadde kuttet halvparten av øret hans, var enig:
  - Ja, de skal betale! Ja, selv med en prosentandel!
  Det var eksplosjoner og forsinket kvitring fra luftvernkanoner. Generelt ble det meste av luftforsvaret til Vladivostok tatt ut i løpet av det førtiførste året for å styrke forsvaret av Moskva, så de mange punktene i myggkolonien i landet Rising Sun så ikke ut til å gi mye oppmerksomhet til slik "støy". Japanske dykkebombere slapp vårens "gaver" med et gjennomtrengende skrik. Slaget ble påført både byen og flåten. De japanske flyene er ikke for store, men kvikke, men slagskipene er tvert imot heftige. Her er den største av dem til og med trang i havet, en lengde på tre hundre meter, og kanoner på 460 millimeter. Inntil amerikanerne klarte å senke noen av disse skjønnhetene, og de overlevende, sammen med krysserne, ødela kysten. Det lignet sterkt på det skurkelige angrepet av Land of the Rising Sun 27. januar 1904. Først da var det ingen luftfart.
  Dubinin følte at han ble kvalt av å løpe. Han er ikke en supermann, men en enkel mann med syke lunger, fanget i en vanskelig situasjon. Og Victoria overtok ham ikke mye. Jeg lurer på hvor gammel hun er, hun ser knapt mer enn tretti ut, brystene hennes er store og skuldrene er brede som en manns.
  Vinogradova snudde seg plutselig og viftet med hånden:
  - Ikke løp gamle mann, følg meg! - Hun kjeftet med en slik kraft at lydbølgen bare traff ørene hennes. - Få ødeleggeren ut på havet så fort som mulig.
  Eksplosjoner buldret i nærheten, rusk falt, en av dem falt direkte på Vinogradova, og hun fanget den mekanisk med hendene. Terminatorjenta følte seg som en målvakt som med hell vant et straffespark, fragmentet var rundt, varmt og så ut som en ball. Angelica kjente plutselig noe væske strømme nedover armene hennes. Jenta så på fragmentet, og så kom til og med jernkrigeren hennes, herdet av tre års krig (Sammen med spanskene), kvalme opp til halsen hennes. Hun hadde et babyhode i hendene. Stakkars jente (dette kan sees fra de korte pigtails, med utskårne øyne. Vinogradova la forsiktig hodet på den sprukne asfalten og krysset seg:
  - Du hadde ikke tid til å synde, ikke til å leve! Imidlertid er det ingen synder større enn Gud, derfor er det ingen større synd enn likegyldighet til barns lidelse.
  Igjen, et brøl, og fragmenter, en slo jenta i støvelen og skrapte huden. Vinogradova ville allerede snu seg og skynde seg så fort hun kunne til rullebanen, der MIG-en hennes tålmodig ventet på den aggressive vertinnen, men...
  Skarpt som et dolkeblad oppdaget krigerens blikk en uutholdelig smertegrimase i ansiktet til kapteinen av første rang Vasilchikov, da hans øvre del av den avrevne kroppen fløy kastet opp av eksplosjonsbølgen. Jenta selv unngikk så vidt fragmentet. Selv om hun er en jente, tok hun til våpen for første gang i det sivile liv. Hun fanget allerede en gang kinnet, selv under den internasjonale kampen i Spania. Som et resultat forble et dypt arr, som i lang tid ødela utseendet hennes. Pluss arrestasjonen og sending av obersten til en konsentrasjonsleir. Riktignok var det i Sibir på et hogststed hun ble introdusert for en veldig sterk trollmann, som ved hjelp av salver og påkalling av ånder klarte å helbrede, som om han aldri hadde vært, dette såret og flere til. Arr mottatt under kampene med de hvite tsjekkerne, troppene til Kolchak, Denikin, Wrangel. Og hun lærte henne mye, så Vinogradova, det ser ut til, tilhørte den utvalgte typen mennesker.
  Hun fikk muligheten til å gå før tidsplanen ved å bruke kvinnelige sjarm, så hun ble brakt under amnesti til tross for den vanskelige artikkelen. Poenget er selvsagt ikke så mye å overtale mannen, men å sørge for at festarrangøren ikke får vite om dette. Og det er så mange svindlere av alle slag at en snik, på en snik og en snik, driver dem videre. Så du vil egentlig ikke akselerere hvis karrieren din er kjær for deg.
  Dette betyr at Japan har en stor fordel innen infanteri, luftfart og til og med stridsvogner. Vel, i stridsvogner, fra vår side, kompenseres det av kvalitativ overlegenhet, og resten er mye verre. Selv om du tar håndvåpen, henger Japan også etter i antall maskingevær, stort sett har det våpen. Imidlertid er divisjonene i Fjernøsten dårlig utstyrt med maskinpistoler. Det er ikke nok maskiner til alle. Så ... Når det gjelder kvalitet, er det ingen overlegenhet i infanteriet, snarere, enda verre, alle de beste offiserene blir overført til den sovjetiske fronten, her blir de verste troppene som regel ikke skutt på, med et minimum av militær trening. Dette betyr at krigen begynner, i en ekstremt ugunstig situasjon for USSR. Og ganske mange nyopprettede reserver vil bli kastet mot øst...
  Vinogradova stakk plutselig inn i brannen. Det utbombede bysykehuset sto i brann. Bildet er virkelig apokalyptisk, og kvinner, barn og gamle mennesker brenner levende. Her falt babyen rett i ilden, og rundt omkring var det et forferdelig brøl og stønn.
  Vinogradova kjente erkeenglenes trompeter i hodet hennes og kastet seg inn i flammene. Ildtunger slikket jentas bare hender og åpne ansikt, men piloten beveget seg så raskt at hun klarte å gripe barnet og trekke ham ut av ødeleggelsens omfavnelse.
  Jenta hoppet ut, kjente bare en liten kløe på huden, kastet et blikk på babyen. Akk, det var for sent, gutten ble kvalt, trakk flammer inn i lungene, brannskader i det runde ansiktet. Slike avrevne blemmer på huden er mykere enn tusenfrydknopper. Vinogradova ropte:
  - Her er det menneskelig kaos!
  Hun slo en haug med søppel med støvelen, hvorpå hun skyndte seg for å hjelpe hvem andre som kunne reddes. Det var som en kobra som danset mellom gassbrennere, jenta vristet seg veldig bisarrt og danset. Hun brente seg, støvlene smeltet, tunikaen forkullet, men hun fortsatte å kjempe hardnakket for hver tåre av et barn, for hvert slag i et lite hjerte, for hvert skjørt liv, men så nødvendig for landet! Støvlene falt fra hverandre, og nå danset jenta gjennom flammens virvelvind med bare, sjarmerende ben. Hun var en martyr, men ikke bare en nonne som torturerte seg selv med faste og pisk, noe som verken gagner Gud eller mennesker, en martyrkjemper som redder bestemte liv. Bena til krigerjenta var dekket med et lag med små blemmer, men de beveget seg enda raskere og mer nøyaktig av smerte.
  Kapteinen for legetjenesten tok frem store støvler fra vesken sin og ropte til henne:
  - Ta dem, ta dem raskt på! Du danser på flammen, så du blir en krøpling.
  En kriger med rang som major svarte umiddelbart:
  - Det er bedre å bli en krøpling fysisk enn å være en freak moralsk! Ikke et sekund for deg selv, alt for fronten, alt for seier!
  Kapteinen for legetjenesten svarte:
  - Dette er en ekte sovjetmann!
  Vinogradova, som tråkket ned flammen, forbannet:
  - Og hva står du, redd folk!
  Kapteinen sukket.
  - Jeg har proteser, i stedet for bein!
  Vinogradova, som trakk ut en annen jente med et halvsvidt ansikt og bevisstløs, ropte rasende:
  Hvor grusom er Gud!
  Kapteinen trakk på skuldrene.
  Det er ikke Guds feil, men folks!
  Vinogradova protesterte veldig rimelig og selvsikkert:
  - Dette er det samme som å si - ikke foreldrene har skylden, men barna!
  Kapteinen ville si noe, men røykskyene kom inn i halsen hans, og han hostet sint.
  Bombingen avtok, men beskytningen fortsatte. Skipets kanoner har en anstendig forsyning av granater, men ilden ble nå rettet mer mot de avvæpnede sovjetiske fartøyene. Yamamoto forsto at dominans til sjøs ville overføre initiativet i denne krigen til Japan i lang tid. Og for å bygge skip er prosessen dyr og lang, selv om for eksempel ubåter kanskje er lettere å stemple. Dette må selvfølgelig også tas med i betraktningen, men det er viktig å bryte strukturen. Admiral Yamamoto, Japans mektigste mann etter keiser Hirohito, følte seg som en gud. En ekte gud, så religionen i landet til den Rising Sun lærte at den beste måten til guddommeliggjøring er militær dyktighet! Og nå kunne den store sjefen vilkårlig plage og mangle plassen rundt seg. Over Vladivostok er det tykke, svarte røykskyer i mange kilometer; disse er oljelagre og drivstoffdepoter i brann. Hundrevis, tusenvis av mennesker er brent, helvete, vel, etter det, hvordan kan du ikke føle deg som en gud som tok hevn på russerne i århundrer med ydmykelse, et stort folk er tvunget til å klemme seg sammen i en rekke øyer som er så små sammenlignet med Russlands vidder. Nå synker den russiske flåten, og i motsetning til Peru havn vil de ikke forlate et eneste fartøy.
  Under slaget ved Khalkhin Gol foreslo Yamamoto å gi et lignende slag til Vladivostok, som det ble utarbeidet en detaljert plan for. Men Hitler sluttet uventet fred med Stalin. Generelt startet idioten Hitler massakren på jødene og satte dermed mot seg selv både Polen og landene i Vesten. Og hvorfor trengte han det? Ønsket å få jødiske rikdommer? Men det var bedre å først bli en verdensmakt, beseire Sovjetunionen, og kanskje deretter andre land. Vesten er lettere å vinne på grunn av at dens mentalitet er mye mindre preget av fanatisme og en tendens til selvoppofrelse. Er det kjent minst ett tilfelle av amerikanske piloter som har rammet? Riktignok var det et par kollisjoner, men dette er mest sannsynlig en ulykke. Russere er fanatiske, noe som er rart, fordi den ortodokse troen ikke godkjenner selvmord, og ikke i det hele tatt anser at man kan tjene en vei til paradis ved våpenbragder. Generelt er Kristi lære ekstremt dum og upraktisk. Han Yamamoto leste Bibelen og undret seg over dumheten til folk som anser en slik pasifistisk Gud. For eksempel lærer han: de slår deg på høyre kinn - snu til venstre, de ber om en skjorte - gi to, elsk din fiende! Bare en psykisk syk person kan betrakte Kristus Gud. En slik religion er bare bra for slaver, bundne vasaller. Og hele Europa og halve verden må ha trodd. Det er sant at Jesu lære, til tross for at den avviser prinsippet i Det gamle testamente, et øye for et øye, og lærer deg å elske dine fiender, forhindret ikke britene i å erobre en tredjedel av hele planeten, og skaper mest omfattende imperium i menneskehetens historie. Og dette til tross for Storbritannias religiøsitet, hvor Gud er nevnt selv i nasjonalsangen. Merkelig nok sverger amerikanske presidenter på Bibelen, men bombarderte likevel japanske byer med napalmbomber, og brente tusenvis av kvinner og barn levende. Dessuten drepte de sivilbefolkningen, ikke ved et uhell, men bevisst, dette var en taktikk for å terrorisere sivilbefolkningen: å undergrave menneskelige og økonomiske ressurser. Men japanerne har ennå ikke bombet USA. Men de vil! Og de tillegger også spesiell grusomhet til samuraiene. Tross alt kunne han Yamamoto, hvis ønskelig, bryte gjennom med bombefly til amerikanske byer, spesielt etter nederlaget til Yankee-flåten nær Peru havn. Ja, europeere er moralske jævler. De har en pervertert forståelse, tro, undervisning og ikke å gjøre! Ikke slik i Japan! Det vi blir lært er det vi gjør. Det er ikke noe slikt som at Gud sier vend det andre kinnet til, men hans tjenere drepte med overlegg små barn. Ja, generelt sett kan ikke troen på at Gud er én og allmektig være sann. Hvis han var alene, så ville han selvfølgelig sørge for at folk tilber ham riktig, i tro og sannhet, og har en enkelt lære. Og så ber alle som han vil, hva han vil. Og verden er for stygg og feil til å bli skapt av en eneste allmektig Gud. Tross alt streber enhver ansvarlig hersker i utgangspunktet etter orden og rettferdighet. Han vil at de sterke, vise, edle, ærlige skal være i utgangspunktet, og resten enten korrigere seg selv, vokse fysisk og åndelig, eller ... Men hvis Gud er allmektig og skaperen av universet, ville han ikke skape kroppslige og mentale freaks. Tross alt, hvorfor blir keiseren noen ganger tvunget til å tåle svakhetene til mennesker som en gitt? Fordi det ikke er noen annen utvei, kan han ikke gjøre freaks til kjekke menn og feige til dristige på et øyeblikk. Men hvis jeg kunne, ville jeg gjort det umiddelbart! Akk, jeg må akseptere det som er og forholde meg til det menneskelige materialet jeg mottok som gitt. Men hvem han mottok det fra er et annet spørsmål. Ja, og keiseren selv har svakheter: han er bare en mann - han blir gammel, syk, avfeldig. Merkelig nok lever en guddommelig keiser ofte mindre enn en vanlig tjener, har mindre våpenferdigheter enn de fleste generaler og mange soldater. Vel, hva er det i den fra den allmektige Gud. Men hvitt er ikke bedre! I hele Europas historie var det ingen mer forferdelig og vellykket erobrer enn Hitler. Ja, han er virkelig et symbol på hvite menneskers militære dyktighet! Og likevel, den største sjefen gjennom alle tider og folk, kunne ikke engang fullføre gymsalen, få en videregående utdanning, som er obligatorisk i Japan!
  Dessuten ble Hitler ikke tatt opp i hæren av helsemessige årsaker. Merkelig nok viste denne styrkekultens ildsjel, krigsløven, seg å være så fysisk svak at selv i Tyskland, hvor det er en militærpost ved hver post, ble han ikke innkalt som menig. Hvor degradert Europa er.
  Stalin, en annen av vår tids mest fremtredende politikere, hadde imidlertid heller ikke videregående utdanning, han var en gullklump. Og interessant nok ble han heller ikke trukket inn i hæren, av helsemessige årsaker. Interessant, tilfeldigheter, to ondsinnede fiender hadde ikke videregående utdanning, ble ikke innkalt til militærtjeneste på grunn av helsemessige årsaker, hadde fedre til fylliker, og Hitlers far jobbet også som skomaker først!
  Her er en slik tilfeldighet, merkelig, illevarslende. Å gjøre Hitlers høyre hånd er ikke slik. Han er fra en familie av aristokrater, Görings stamfar var stedfortreder for den faktiske herskeren av Tyskland, Bismarck. Göring er en forretningsmann, oligark, aristokrat og pragmatiker. De ser også det mulig for dem å erstatte den besatte Fuhrer. Også Amerika og Storbritannia, om enn i hemmelighet, ønsker å gjøre slutt på Russland, uavhengig av det regjerende regimet, men de ønsker å få slutt på kommunistene, som benekter selve begrepet privat eiendom, så mye at de til og med lukker øynene for den overdrevne styrkingen. av Tyskland.
  Tyskland er imidlertid en geopolitisk konkurrent, men en konkurrent innenfor rammene av de kapitalistiske og aristokratiske spillereglene, og det bolsjevikiske Russland er helt fremmed og fiendtlig. Det er til og med overraskende at Churchill fra den førtiførste selv tilbød Stalin hjelp, dette med all hans antikommunisme, tradisjonelle engelske hat mot Russland. Tross alt er Tyskland under de røde en krigshest spennet til den sovjetiske stridsvognen, og USSR under de brune er en evig partisansone. De fanatiske bolsjevikene vil tross alt ikke forsone seg, og vil føre en langvarig geriljakrig, som vil utmatte Det tredje riket såpass at alle drømmer om ytterligere ekspansjon vil forsvinne som en regnbue etter et tordenvær! Russland under Tyskland, bedre enn Tyskland under Russland! Når man forstår dette, er det klart hvorfor USA og Storbritannia leter etter en vei ut av krigen.
  Yamamoto er en pragmatiker, han var i krig med USA og Storbritannia. Men disse to imperiene provoserte selv Japan ved å innføre en embargo på forsyningen av petroleumsprodukter. Tross alt har ikke landet til Rising Sun sine egne brønner, og mange andre råvarer. Japanerne forhandlet, amerikanerne avviklet mer og mer ydmykende krav.
  Og samtidig tok yankeene, som provoserte krigen, ikke i det hele tatt seg av å bringe hæren og marinen til kampberedskap. Fristelsen viste seg å være for stor, desto mer var det et glimt av håp om at Moskva var i ferd med å falle og Tyskland, og hennes allierte ville komme til unnsetning. I tillegg var det et håp om at USA, som fortsatt er et relativt demokratisk land, svært avhengig av opinionen, hvis krigen trakk ut, ikke ville ønske å helle blod på andres øyer. Ja, hvorfor skulle en vanlig amerikansk mann på gaten få sinkkister med sine slektninger, hvis vi ikke snakker om å beskytte territoriet til selve USA, og til og med betale ganske store militærskatter! Kanskje det er grunnen til at tsar-Russland tapte, med flere soldater, men det russiske folket anså ikke Manchuria som sitt territorium, og ønsket ikke å betale med blod og svette for abstrakte interesser. Akk, Hitler tok ikke Moskva, dels på grunn av uforberedelsen til den harde vinteren, og dels på grunn av fanatismen som var karakteristisk for bolsjevikene. Imidlertid er ikke bare bolsjevikene, det russiske folket utsatt for selvoppofrelse for store mål. Tross alt ble den første luftstøten laget av den russiske fyren Messer. Det er til og med overraskende at han ikke gjorde dette for paradisets skyld, men for fedrelandets skyld. Skjønt ... Messer er delvis en tosk, fordi han er en mester i aerobatikk, en oppfinner, en designer og selvfølgelig en levende ville bringe mye mer fordel for moderlandet. Kanskje Yankees ikke tar så feil, og replikerer prinsippet: det viktigste i kamp er å overleve! De døde kan tross alt ikke lenger drepe!
  Admiral Naumo bemerket:
  - Vi har allerede brukt opp over to tredjedeler av ammunisjonen. Pistolene er veldig varme, de helles med bøtter med vann!
  Yamamoto la et kryss med fingeren i været og sa med lav, litt hes stemme:
  - Jeg tror våpnene vil tåle den siste tredjedelen av granatene. Selv om nei, slå ut opptil nittifem prosent.
  Admiral Naumo trakk på skuldrene og tørket svette fra pannen.
  - Er det verdt det å gi alt det beste den første dagen?
  Yamamoto knyttet nevene.
  - Kostnader! Selvfølgelig er det verdt det! Vi overrumplet russerne, slik det var i 1904, tyskerne i 1941, men Stalin vil straffe kommandoen hardt og dette vil ikke skje igjen. Så det er nødvendig å bruke det faktum at dragens hale sovnet. Faktisk, jeg forstår Stalin, absorberte krigen med Tyskland oppmerksomheten hans i en slik grad at han sluttet å ta vare på Fjernøsten. Og følget hans uten leder er redde for å ta initiativ. Her bommet vi på slaget vårt. Samt amerikanerne. Det var åpenbart for alle at saken var under forberedelse, skyene samlet seg, torden ville snart slå inn, men ...
  Naumo rørte ved skaftet til samurai-sverdet som hang på beltet hans, eller som det også ofte kalles katana:
  - Russere handler alltid sent! Krigen vil ikke vare for lang, og vi vil nå Ural.
  Yamamoto løftet øynene mot himmelen.
  "Måtte gudene hjelpe oss med dette, men jeg tror ikke det!" De lærer raskt, Khalkhin Gol viste at nivået på russere er høyere enn under krigen 1904-1905. I tillegg vil jeg fortelle deg en hemmelighet. Vår hemmelige agent i Vladivostok hjalp litt til at det ganske kraftige kystartilleriet ikke hadde granater, og flyet klarte ikke å ta av i tide. Dette er den hemmelige krigen.
  Naumo ble overrasket:
  - Og hvor så SMERSH og NKVD?
  Yamamoto humret og ristet på fingrene.
  - Her i Fjernøsten tjener de verste kadrene i Russland, de som er redde for å dø på den sovjet-tyske fronten streber etter Vladivostok. Derfor, her er det mye lettere å finne en forræder eller en tosk på toppen, så vel som en selvtjenende person. Og NKVD er så vant til å avsløre imaginære konspirasjoner at den ikke lenger legger merke til ekte forrædere. Så det er fullt mulig å jobbe. Forresten, hvis flere generaler gikk over til tyskernes side, til tross for at deres familier, slektninger og venner er truet med henrettelse for dette, så er det fullt mulig å bestikke noen fra toppen. Eller bruk den i mørket, som er enda bedre. Så vi har gjort mye arbeid. Vi japanere er generelt preget av grundighet i å tenke over militære operasjoner, og ta hensyn til alle de små tingene.
  Naumo gned skaftet på katanaen sin.
  - Ikke sant! Men skammen til Khalkhin Gol fremkaller en følelse av bitterhet og sterk irritasjon! Hvordan kunne vi...
  Yamamoto trøstet:
  - Det var flere manchuer enn japanere, og generelt er det umulig å vinne hele tiden. Jeg må merke meg at likevel ikke de beste enhetene kjempet på vår side, og russerne hadde en stor fordel innen luftfart og stridsvogner.
  Naumo halvtegnet katanaen sin.
  - Vi er ikke berettiget! En samurai vil aldri referere til et matt blad og en sliten hest, mange fiender og et svakt våpen!
  Yamamoto korrigerte:
  - Samurai selvfølgelig ikke, men en mann dessverre ja! Folk har en tendens til å gjøre feil!
  Yamamoto ble distrahert og ropte noe inn i rørene, og fortsatte så:
  - En samurai vil aldri virkelig bøye seg! Han går til ram og mot strømmen.
  Naumo nikket.
  - Egentlig! Men vi kjempet mot USA og den britiske løven.
  Yamamoto banket på styrehuset med fingeren.
  - Ja! Riktignok, men USA ble truffet i tennene, Storbritannia mistet sine kolonier, og Tyskland var i trøbbel. Vi ønsket å trekke ut så mange styrker som mulig fra Vest-Russland for å gjøre det lettere for Wehrmacht å gå til offensiven. Slaget var planlagt i mai, da veiene tørket opp, men amerikanerne forhindret.
  Naumo tegnet katanaen sin og kuttet den i luften:
  - Død over USA! De forstyrrer alltid Japan.
  Yamamoto smilte lurt.
  - Ikke alltid, selvfølgelig, for eksempel, da vi først kjempet med Russland, hjalp Yankees oss mye med lån, samt våpenforsyninger. Mer enn halvparten av vår flåte ble laget med penger fra USA og Storbritannia, og ved deres egne verft. Så Amerika er ikke alltid dårlig, men ikke i dette tilfellet.
  Naumo spurte overrasket:
  - Og hvorfor?
  Yamamoto nedlatende å forklare:
  - En flokk med langtrekkende bombefly brøt gjennom til Tokyo, og ga hovedstaden et snikende slag ved å bruke napalmbomber. Hundrevis av trehus brant ned, og keiseren beordret for enhver pris å flytte kontrollsonen bort fra hovedstaden. Og først av alt, for å fange kampkomplekset til amerikanske baser på Midway-skjærgården, nærmest de japanske skjelettene. Og vi lyktes!
  Nauma viftet med sverdet i luften:
  Vi vant fortsatt!
  Yamamoto avbrøt:
  - Også blant de hvite er det smarte! Ikke rart at keiseren på kontoret sitt satte en byste av Napoleon. Men det var en annen Cæsar, sa han: det er vanskeligere å beholde de erobrede enn å vinne. I dette tilfellet gjelder dette oss i utgangspunktet. Nauma reproduserte tallet åtte med sverdet:
  Jeg forstår med mitt sinn, men med mitt hjerte!
  Yamamoto reiste seg og klappet kollegaen sin på skulderen.
  - Ja, du blir ikke lei deg, i dette tilfellet drar vi for å returnere. Vi vil beseire USSR og igjen kaste på USA og britene, men allerede sammen med tyskerne og pasta.
  Admiral Nauma, med en nesten umerkelig bevegelse, gjemte katanaen i sliren og hvisket, liskende:
  - Fremtiden er god, men nåtiden er bedre! Hør på hangarskip, hele forsyningen av bomber er brukt opp, og på ...
  Yamamoto beordret kort:
  - Kom på dekk og se deg rundt, om en halvtime snur vi og drar til vår nærmeste base.
  Nauma plystret gjennom nesen hans:
  - Hør på kommandanten!
  Admiralen hoppet ut og holdt døren for å forhindre at den smeller. Før fotsporene hans hadde stilnet, gled en skygge ut av døren, hun gikk på tå og kastet av teppet.
  
  HVA SKAL EGENTLIG HA VÆRT!
  En annen historie der det ikke var noe terrorangrep 11. september 2001. Chance grep inn. Etter å ha operativ informasjon om at bin Ladens islamister forbereder terrorangrep i USA, ble alle mistenkte islamister rett og slett utvist fra Amerika. Og angrepet fant ikke sted. Og etter attentatet på Ahmad Shah Massoud begynte Taliban å knuse den nordlige alliansen. Og Vladimir Putin beordret å angripe Taliban for å unngå fullstendig nederlag til de allierte i Afghanistan.
  Først, selvfølgelig, bombingene. Og så begynte bakkestyrkene til Russland å bli overført til Afghanistan. Vladimir Putin er fortsatt relativt ung, varm i hodet og ønsker å bli berømt. Ta hevn for det skammelige nederlaget til USSR i Afghanistan.
  Og krigen, som begynte i oktober 2001 med bombingen av Talibans stillinger og baser, vokste gradvis til en fullskala konflikt. Dessuten nølte ikke Vesten og den islamske verden med å hjelpe Taliban og Al-Qaida. Og krigen fikk en veldig langvarig karakter.
  Og nå kjemper Snezhana i Afghanistan på den siste T-95-tanken. Høsten 2012 kommer. Vladimir Putin ble president igjen. Og ordren ble gitt om å avslutte krigen som har pågått i mer enn ti år. Og spesielt til slutt å fange eller drepe Osama bin Laden.
  Snezhana, Alice og Anzhelika kjemper sammen i en tank. De skyter mot Mujahideen fra bilen deres.
  Snezhana trykker de bare tærne på styrespakknappene. Slår fienden og skriker:
  - En soldat er kanskje en naiv hjort, men han blir aldri en feig hare hvis han ikke blir satt opp av en grisepolitiker!
  
  Alice, skyting, bekrefter også lett:
  - En soldat kan godt nå rangen som en ørn, hvis ikke grisepolitikeren senker ham til en gås!
  Angelica, med vill vidd, trykket de bare tærne på knappene på styrespaken, la til:
  - Grise-politikere er ikke medsoldater, spesielt hvis de er falker!
  Jentene spredte seg dermed grundig. Og tanken deres flagret og knuste alle Mujahideen som kom over på veien. Og han knuste med larver, og skriblet fra maskingevær.
  Snezhana bemerket:
  - En soldat som dør på slagmarken dør ikke for alltid, hans sjel er i udødelig ære, en politiker som sender en kriger i døden, en død mann i livet, for griser har ikke en sjel!
  Alice, som helte bly- og uranregn over Mujahideen, kvitret og blottet tenner:
  - Politikere styrer hæren, prøver å brøle som løver, men i virkeligheten høres bare bjeffing av hunder og grynting fra en gris!
  Angelica trykket på joystick-knappen med den bare hælen, flammende av ild og ga aggressivt ut:
  - Ofte risikerer en soldat hodet på grunn av politikernes grisenikkel, uansett!
  Snezhana dunket også fienden, knuste ham, gåte som en sil som ga ut:
  - En soldat kan være en god gås, mens han forblir en ørn, og en politiker en virtuos rev, med essensen av en gris!
  Alice fniste og la til og blinket med de perlefargede tennene:
  - En soldat, men noen ganger en gås, men fjær flyr konstant fra ham, og en politiker griser, men vann er som vann i en gås fra ham!
  Angelica banket, trykket de bare tærne sine på knappene og knirket:
  - Soldaten pløyer som en hest, og generalen noen ganger bare okser!
  Snezhana trykket også på spaken med sin bare hæl, knuste fienden og kvitret:
  - I krigen dør soldater mest av alt - ikke alle er adelige, men alle helter, og politikere høster fruktene - de er ikke smarte, men alle skurker!
  Alice, med bare fingrene av grasiøse ben, trykket på joystick-knappene, kuttet av fienden og knirket:
  - En soldat er en kamphane som fjærene flyr fra, og en politiker er en tom jævelskjære som avgir verbal diaré!
  Angelica trykket med vill begeistring på knappen på styrespaken med den røde brystvorten, kuttet av spøkelsene og ga ut:
  - En soldat har ikke tid til å vaske seg, men han lukter adel, og en politiker, uansett hvor mye du bader, gir bort en geit, og verbal diaré!
  Snezhana svarte med et smil, trykket også på joystick-knappen med rubin brystvorten og kuttet av Mujahideen:
  - En soldat pusser støvlene med voks, og en politiker vasker hendene for skitne gjerninger!
  Alice fniste og la merke til ved å trykke på joystick-knappen med en brystvorte med jordbær:
  - En soldat får priser for bragder svært sjelden, en politiker setter en gris på soldatene hele tiden!
  Angelica, som ledet et veldig velrettet ild mot spolene og klippet dem som en jordfreser, knurret:
  - Soldaten er alltid sulten av mangel på kjøtt, selv om politikeren jevnlig setter en gris på ham og henger nudler på ørene hans!
  Snezhana avslørte tenner og skjøt mot Mujahideen. Hun knuste dem ved å trykke på knappene på styrespaken med bare tærne, men samtidig kurret hun:
  - En soldat fra et sett med vitaminer og grønnsaker får bare sennep og pepper fra politikernes taler, og fra svinekjøtt av tredje friskhet, og på den tredje bare et hull fra en bagel!
  Alice fniste og slo, og trykket på knappene på styrespaken med den nakne, runde hælen:
  - Soldaten utfører ordren, generalen gir ordre, politikeren som øser ut verbal diaré tilgriser bare uniformene til soldatene!
  Angelica var mer enn enig i dette, og klippet ned køene til mange militante i Afghanistan:
  - En soldat er noen ganger redd, men ikke redd, en politiker svirrer hele tiden, men bare den lange tungen hans strekker seg ut for å angripe!
  Snezhana bemerket aggressivt, og skjøt mot de afghanske soldatene som rykket frem mot dem, ved å bruke hennes bare hæl:
  - Uniformen til en soldat er ikke bortskjemt med skyttergravsskitt, men av politikertungene som stadig sviner!
  Alice la til med stor spenning, blunket med safirøynene og knuste Mujahideen:
  - Kulen tar ikke en soldat, ilden brenner ikke, og krigeren vil ikke drukne i vannet, men han risikerer å kveles i den verbale diaréen til politikerne som sendte ham til slakting!
  Angelica la til, trykke på joystick-knappen med rubinvorten sin og kurret mens hun klippet ned Mujahideen:
  - Å drepe en soldat er ikke en bøddel, en politiker som lover himmelsk liv er ikke en engel!
  Og tanken med det russiske dødelige designet knuste de afghanske dushmanene og oversvømmet dem med små kuler med urankjerner.
  Snezhana bemerket, kuttet av de mange, presserende Mujahideen i Afghanistan.
  - Gud lar krig trekke ut de modigste for himmelen, og politiske intriger for å få frem de slemmeste for helvete!
  Alice la aggressivt merke til, og slo ut dushmanene som klatret som en padde på krampene og kvitret:
  - Mørket eksisterer for at lysets lysstyrke skal kunne sees, en sjofel politiker for å trekke frem adelige mennesker at de blir avslørt!
  Angelica gikk villig med på dette, utryddet fiendene og angrep Mujahideen:
  - En politiker er en stor gris som spiser ikke med smult, men med suppe med en katt, og nudler for ørene!
  Snezhana bemerket aggressivt, skjøt mot skumler og reiste hauger av lik:
  - En soldat skal ikke være en hare, seire kommer ikke til feiginger, en general skal ikke være en gris - de tjukke får selv grille!
  Alice var ganske villig enig i dette, klippet ned fiendene, som om hun fjernet spon fra et tre:
  - Soldaten er også redd for døden, men frykten for å drukne i politisk dritt driver ham til frontlinjen, vekk fra de bakre grisene!
  Angelica, som skjøt dushmanene og kontrollerte våpnene på tanken med bare tærne, knirket:
  - Ikke vær redd for å miste kroppen i krigen, for ånden er udødelig, men du må være redd for å underordne sjelen til en politiker, så maktsvin dreper alle de beste!
  Snezhana, som aggressivt skriblet til Mujahideen, skar opp den arabiske sjeiken som kjempet på siden av de afghanske militantene og purret:
  - Det er lett å miste sjelen, det er enda lettere å miste kroppen, men ved å gi livet for Fosterlandet får du det mest verdifulle evige minnet om mennesker, udødelighet i hjertet til den høyeste Gud!
  Alice erklærte, blunket og sendte skjell mot fienden med bare fingrene av grasiøse ben:
  - En soldat, som har mistet kroppen i kamp, vil få evig minne, en politikergris i ryggen, dømmer seg selv til evig skam!
  Angelica bemerket aggressivt, klippet ned Mujahideen og brukte skarlagensrøde brystvorter når hun skjøt:
  - Kroppen slites ut i årenes løp, men heltemoten til de falne i kamper forsvinner ikke på århundrer!
  Snezhana, som kuttet av de angripende soldatene i Afghanistan og stablet opp hauger med lik, la merke til:
  - En persons kropp er for en stund, sjelen er for alltid, soldaten vil ikke slutte å tjene moderlandet, generalen vil rope, politikeren vil grise, men Herren Gud vil ikke rense universet for ondskap!
  
  Alice, som skrev på spøkene som rykket frem fra alle kanter og klippet dem som en sigd av ører, utstedte:
  - Fra skyting av våpen legger ørene hans, fra politikernes søte taler døve samvittighet og en følelse av håp!
  Angelica bemerket, og slo ut Mujahideen, at de så aktivt klatret på posisjonene til de russiske troppene, og utbrøt:
  - Det største rovdyret er ikke en isbjørn, men en politiker-gris med en svart sjel!
  Jentene slukket Mujahideen hele dagen, men de gikk tom for kamputstyr. Og de kom tilbake til basen. Der fylte de drivstoff og fylte på med kuler: små, men dyre og med urankjerne. Samt spesielle typer skjell som har økt dødelig kraft.
  Og 4. november 2012, akkurat i tide for en ferie i Russland, stormet de igjen mot dushmans på T-95-tanken, og prøvde å vinne en stor seier.
  Snezhana, ledet velrettet ild, brukte bare fingre, meislet ben, slo ut militantene, bemerket:
  - En politiker er et kjøttetende rovdyr, men en åtseldyr, og av møkka hans vokser det ikke roser, men bare humøret blekner!
  Alice, som slo mot fienden, brukte de bare tærne og kuttet motstandere, bemerket:
  - En politiker har ofte råtne tenner og bærer bak munnen, og veltalendens deodorant vil ikke skjule verbal avføring!
  Angelica dunket fienden, også ved å bruke de bare, meislede bena, og kurret:
  - Politikeren er en ulv med falske tenner, men med en skikkelig lang tunge, som er mye svin!
  Snezhana skjøt et dødelig utbrudd mot de afghanske spøkelsene og utbrøt gledelig:
  - Det at en politiker får tunga i lommene på velgerne er ikke så ille, det er verre at han sviner til for fullt!
  Angelica, som skjøt mot de afghanske militantene og brutalt slo dem ut uten nåde, bemerket, mejet ned med utbrudd av uran:
  - Det er ikke så skummelt om en politiker øser ut øre fra velgernes lommer, det er verre når han putter en gris i den!
  Alice dunket også, trykket den skarlagenrøde brystvorten hennes på joystick-knappen, og blottet tennene, bemerket med velbehag:
  - En soldat kan briste i gråt av hele sin sjel etter å ha mistet kameratene, en sjelløs politiker kan bare felle krokodilletårer!
  T-95 U-tanken var den mest moderne modellen, med et stort tilfang av skjell og andre typer patroner. Jentene kjempet godt, men krigen i Afghanistan fortsatte å brenne.
  Krigen er i gang og jentene viser den høyeste klassen i kunstflyvningen sin. Og de viser eksempler på seirende realiteter.
  Og de er veldig aggressive.
  Snezhana slo Mujahideen, slo ut massen deres ved å bruke de bare tærne sine og knirket:
  - Politikeren har labbspader og raker inn velgerpenger ved hjelp av tunga, tømmer lommene slik at det er et sted å stikke en gris!
  Alice, skriblet på dushmans og opptrådte med vill spenning, blottet tenner og bemerket:
  - Politikere er lovende, men tunge når det kommer til unnskyldninger for manglende levering!
  Angelica, som slo ut Mujahideen fra alle kanter, som klissete kakerlakker, bemerket:
  - Politikeren har en smidig tunge, men velgerne har et hardt bein i halsen!
  Snezhana fortsatte å skjære gjennom Mujahideen med jetfly av urankuler, og slo dem ut som korn fra ørene, og la merke til:
  - Politikk er et komplett psykiatrisk sykehus, det vokser en pære på selje!
  Alice avfyrte et høyeksplosivt granat mot dushmanene i Afghanistan, slo dem hardt ut og kvitret:
  - En soldat trenger storfehelse, og sinnet skal ikke være sauer, slik at grisene ikke pløyer!
  Angelica, som fortsatte å skyte mot motstandere og demonstrerte virtuos nøyaktighet, bemerket:
  - Det er godt å ha sprelske bein på slagmarken, men du bør ikke bøye deg til nivå med en hare, for ikke å bli slukt av en rev og forbanna av en gris!
  Snezhana rablet til fienden som om den helte bly og uranregn, og knirket:
  - En kvinne som må bli hoppe, må heller ikke være vallak i tankene hennes, ellers vil en mann pløye, og hun blir griset til manken!
  Alice, som skjøt mot spøkelsene som klatret, flagrende skjegg, både grått og svart og rødt, brølte:
  - Dum er ikke kvinnen med ansiktet til en hoppe, men hun som lar seg pløye av en gris!
  Angelica gikk med på å bekrefte dette, og slo ut hordene av angripende afghanske militante med et brøl:
  - Hvis du lot deg pløye av en gris, vil du ha halsbånd på mens sinnet forblir en sau!
  Snezhana slo raskt ut haugen til Mujahideen og knirket:
  - En politiker kan pløye ikke bare med sauesinn og kyllinghjerner, hvis han er en gris med revens list, og et pinnsvins oppfinnsomhet!
  Og ler, viser den lange rosa tungen hans.
  Her slår jenta igjen motstanderne med bare tærne.
  Alice dunket mot Mujahideen, kuttet hodet av ham, gjennomboret magen hans med et utbrudd og knirket:
  - Politikeren snakker rundt, men fra hans taler i distriktet, til og med en rulleball, bortsett fra at bare svinekaker forstyrrer!
  Angelica fniste og sendte en dødelig og destruktiv ladning mot fienden, gryntet:
  - Hvis en politiker stikker trynet til velgeren, så står folket garantert uten en krone!
  Snezhana bemerket vittig, mens hun blottet tenner, at de skinner klarere enn perler i solens stråler:
  - Ved å tillate en politiker å stikke tunga inn i en lommebok, sitter du igjen med en nese foret med en gris, og uten bukser!
  Alice, som skjøt på spøkelser, brukte de bare tærne sine, tok og ga ut med vidd:
  - Den lange tungen til en politiker er som en lasso rundt halsen, bare du kan kaste den av deg ikke ved å sparke i hovene, men med et skarpt sinn og oppfinnsomhet!
  Angelica, sprengt mot Mujahideen med et utbrudd av urankuler, slo ut et anstendig antall av dem og knirket:
  - Språket til en politiker, som en lasso, vil holde en oksehals, hvis velgeren har et sauesinn!
  Snezhana noterte aggressivt og blunket til sine kolleger. Og fortsetter samtidig å skyte veldig nøyaktig på dushmans:
  - En kvinnes tunge kjærtegner ørene hennes, en politiker har et giftig stikk som drypper gift på hjernen hennes!
  Alice bemerket, mens hun kuttet ned spøkelsene som angrep henne, at de klatret som maur på en øks:
  - Politikeren drypper gullregn av valgløfter på hjernen til velgerne!
  Angelica, som slo mot Mujahideen ved å bruke sine grasiøse bare føtter, bemerket:
  - I politikken er det konstant tørke for oppfyllelse av valgløfter, men på den annen side strømmer talen hele tiden, og drypper på hjernen!
  Snezhana, som spyr ut flammestrømmer fra flammekastere og brenner Mujahideen levende, bemerket:
  - En politiker som en bjørn elsker talers søte honning, men i stedet for vinterdvale griser han hele året!
  Alice bekreftet også, blunket inderlig til jentene og aggressivt utryddet spøkelsene:
  - Hvis du liker å høre på politikernes honningrike taler, så blir tre skinn revet av deg som en bjørn!
  Og med bare tærne vil denne sjarmerende blondinen trykke på joystick-knappene.
  Angelica la merke til at hun blunket aggressivt, blottet de perlefargede tennene sine og slo ut spøkelser:
  - Linden har duftende honning, og honningen fra politikernes munn, selv om den er solid lind, er kvelende!
  Snezhana slo den angripende tanken til Mujahideen. Samtidig brukte hun selvfølgelig bare tærne og brølte:
  - En politiker, som en rev, er ofte utspekulert, noen ganger forteller han sannheten om det er lønnsomt, men samtidig klarer han å skru det til selv til egen skade!
  Alice tok den og slengte den med hjelp av de skarlagenrøde brystvortene og kurret med et glis av tenner som glitret som et speil:
  - Politikk er et sted de alltid klarer å skru på, bare velgeren feier noen ganger skiten med revolusjonens blodige strøm!
  Angelica fniste igjen, og blottet perletennene sine i et piranha-smil, og hun var en rødhåret jente, bemerket:
  - Ordet politiker og ordet anstendig, kombineres bare med tillegg av det tredje - jævel!
  Snezhana kurret, knuste mange Mujahideen, slo dem ut som en snikskytterbriller, og ikke glemme å kurre:
  - En politiker av karakter kan ha alt unntatt samvittighet og ære, men han forkleder seg samvittighetsfullt, om enn uærlig!
  Alice la også vittig til, øynene hennes glitret av safirer, de bare tærne hennes overraskende smidige:
  - Politikeren lover et fjell av gull til himmelen for å lyse opp en stjerne, bare han gir ikke gyllent lys, med et slikt lys, vil velgeren ikke vente til daggry!
  Angelica fortsatte også veldig vittig, og knuste Mujahideen. Samtidig brukte skjønnheten rubinvortene på brystene hennes. Og hun gjorde det veldig vakkert.
  Og hun hylte igjen, som en sag med et avskallet rør:
  - Politikeren har flere masker enn stjernene på himmelen, men alle er bare for å gjøre det lettere for revepolitikeren å grise!
  Og tanken fortsatte å gli og flagre, og slo ned og brente militantene. Kampene var nesten ensidige. Men Russland led fortsatt tap. Og det ble flere og flere av dem.
  Det er fortsatt år som har gått ... Året 2018 har kommet ... Og krigen i Afghanistan pågår fortsatt og ønsker ikke å bremse opp. Og mange soldater er allerede gravlagt.
  Snezhana og Mirabela skyter mot posisjonene til Mujahideen fra et angrepsfly. Og de blir aggressivt utryddet. Og skogene brenner i massevis. Salver av Tornado smelter fjell.
  Krigen fortsetter.
  Snezhana bemerker med en latter:
  - Politikeren er delvis rev, delvis ulv, delvis elefant i en porselenbutikk, på noen måter en feig hare, men faktisk en komplett gris!
  Mirabela sendte en rakett med dødelig kraft ved hjelp av hennes bare tær, bemerket:
  - Politikeren elsker å treske vann i en morter med tungen - et yrke som er ubrukelig for velgerne, men gir inntekter til politikeren i form av skum av ledig prat!
  Etter disse ordene begynte jentene å le og blottet tenner. Og blunker til hverandre.
  Og sender raketter i bekker og bryter fjell i grus. Og synger:
  - Det ble gitt ordre om å jevne landsbyen med bakken,
  Salver av tornadoer satte fyr på fjellene...
  Det kan sees at noen blåste bort kortet vårt,
  Vel, til helvete med disse samtalene!
  Og med bare hæler sender jentene igjen den dødelige kraften til raketten, og ødelegger stillingene til dushmanene.
  Krigen pågår fortsatt... Og det er ingen ende i sikte på den. Antikrigsbevegelsen vokser i Russland. Alle ønsker å avslutte det. Men president Putin er sta...
  Så mens russeren kjemper, og det er klart at mange flere interessante eventyr venter på oss.
  
  GENGHIS KHANS BESETTELSE
  Genghis Khan var besatt av ideen om udødelighet for seg selv personlig. Og det var ikke bare frykten som drev dem. Den store mongolen forsto at etter hans død ville tallrike sønner og barnebarn gnage i kampen om makten, og det gigantiske imperiet skulle splittes i flere deler og falle i forfall. Det var tydelig hvordan Alexander den stores erobring av mongolene var skjør.
  Hvor mye er det Mongolia? Hva kan de gjøre for å beholde alt? Vi trengte et spesielt imperium...
  Genghis Khan ønsket evig liv, og tusenvis av budbringere rundt om i verden lette etter eliksiren av evig liv, eller noe lignende.
  Men en av budbringerne til Genghis Khan leverte gjenstanden "Irbis-speilet". Den inneholdt en mektig ånd som gikk med på å gi Genghis Khan evig liv. Men hvert år skal nittini jomfruer ofres til den djevelske ånden. Og det var en så høy pris for Djengis Khans udødelighet.
  Men anden holdt ord og ungdommen kom tilbake til Genghis Khan. Etter å ha fullført erobringen av Kina, dro denne sjefen til India. Denne gangen flyttet mongolene rundt og var i stand til å erobre dette fantastiske og varme landet. Deretter dro Djengis Khan til Bagdad og tok den også til fange, og drepte nesten alle mennene.
  Videre erobret mongolene Midtøsten og Volga-regionen.
  En stor kampanje mot Russland begynte... I dette tilfellet var hæren til mongol-tatarene enda flere og bedre utstyrt. Og de var i stand til å fange Novgorod, etter å ha mestret det med storm.
  Kievan Rus ble også erobret. Og så strømmet folkemengdene av mongoler inn i Europa.
  Denne gangen hadde imperiet mer styrke og bedre teknologi. Og de beseiret både ungarerne og andre ridderlige rati. De tok både Wien og Berlin, og nådde Italia og fanget det også. Vi nådde også frankernes land. Paris ble også tatt.
  Og så beveget hordene seg og nådde det siste havet. Deretter en tur til Pyreneene og erobringen av Spania. Og så gå videre til Afrika. Til å begynne med, med erobringen av den nordlige delen av det svarte kontinentet. Men så flyttet mongolene sørover langs Nilen og over ørkenen.
  Dermed ble alle landene i landruten på den østlige halvkule erobret.
  Men det endte ikke der. Mongolene bygde en flåte og erobret flere og flere nye territorier ...
  Indianerne prøvde å gjøre motstand, men ble delvis massakrert, og noen døde av sykdom. De overlevende anerkjente mongolenes autoritet.
  Kort sagt, ved slutten av det trettende århundre oppsto et verdensomspennende mongolsk imperium, ledet av Genghis Khan.
  I den ble mye lånt i ledelse fra Kina, og noe fra det gamle Roma. Et pyramideformet maktsystem, et kolossalt land og administrasjonen av satraper begynte å bygges. Dermed oppsto et spesielt sentralisert system på global skala.
  Vitenskap og medisin utviklet seg også. Det ble gjort mye for folket i utviklingen av jordbruk og håndverk. Folkene på planeten Jorden ble mer og mer blandet. Og et nytt samfunn ble født.
  I fremtiden fikk alle innbyggerne i imperiet statsborgerskap og slaveriet forsvant.
  Og endelig har æraen med utvidelse av plass begynt. Genghis Khan hadde liten makt over én planet, og han ville ha mye mer.
  Og fortsatt ble nittini jomfruer hvert år ofret til den infernalske Guddommen.
  Og de ble valgt ut av et spesielt parti. Jentene var av ulik nasjonalitet og art. Og de gikk så barbeint i korte hvite skjørt og en tynn stoffremse på brystet.
  Befolkningen i imperiet til Genghis Khan er milliarder av mennesker. Og det er allerede bosetninger på Månen, og stjerneskip har landet på Mars og Venus. Oppfinn forskere og fotonraketter som er i stand til å akselerere til lysets hastighet.
  Og samtidig ofrer de til helvetesånden at Genghis Khan forble evig ung og frisk.
  Vladimir Rybachenko, en modig, muskuløs gutt på tretten år, tålte ikke dette. Spesielt da søsteren hans ble valgt som offer. Og en gutt på tretten bestemte seg for å ta hevn på Genghis Khan.
  Men hva kan han gjøre alene mot en hel hær? Og hvordan beseire monsteret?
  Gutten bestemte seg for å rådføre seg med trollkvinnen. Og han gikk inn i den tette skogen og hengte joggeskoene på en stang.
  Gutten gikk langs veien og sang;
  Mørkets krigere er sikkert sterke,
  Ondskapen styrer verden uten å vite tallet...
  Men dere sønner av Satan -
  Ikke bryt Kristi kraft!
  Kristendommens religion er imidlertid forbudt. Og alle har bare én Gud - Genghis Khan selv!
  Vel, og en slik guddom, som hesten hans. Imidlertid er hester, i motsetning til Genghis Khan, dødelige, og de endres etter hvert som de eldes.
  Vladimir Rybachenko går og slår babyføttene sine. Og så kom en sabeltann tiger med seks poter ut for å møte ham. Skogen her er ikke enkel, men magisk.
  Gutten bøyde seg for den enorme, som en elefant bare et lengre beist og spurte:
  - La meg gå til trollkvinnen?
  Den enorme sabeltanntigeren svarte med et brøl:
  - Svar på tre spørsmål - så slipper jeg deg inn!
  Gutten Vovka spurte med et smil:
  - Hva om jeg ikke svarer?
  Den sabeltannede tigeren bjeffet:
  "Da river jeg den i stykker!"
  Vladimir Rybachenko bemerket logisk:
  - To dødsfall kan ikke skje, ett kan ikke unngås!
  Den sabeltannede tigeren brølte:
  - Hva er den modigste personen redd for, og den siste feigingen blåser ikke barten?
  Gutten stakk knyttneven inn i barnets hake. Vel, det er et mysterium. Virkelig hva? Kanskje døden?
  Vladimir Rybachenko sang:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden,
  Vi er ikke redde for døden på slagmarken ...
  For det hellige moderlandet vil kjempe,
  Og til og med døende vil vinne!
  Den sabeltannede tigeren brølte aggressivt:
  - Du skal lese poesi eller svare på spørsmål!
  Gutten ville kaste tigeren: hvor er samvittigheten din, men så gikk det opp for ham, og gutten røpet ut:
  - Samvittighet! Selv den modigste personen er redd for samvittigheten!
  Den sabeltannede tigeren nikket motvillig og bekreftet:
  - En - null i din favør! Vel, hva med det andre spørsmålet.
  Mastodonten snurret og knurret som et monster:
  - Hvem er den vakreste i verden?
  Gutten trampet med bare foten og snudde seg. Spørsmålet er faktisk det vanskeligste. Men svaret er i hodet mitt!
  Vladimir Olegovich røpet ut:
  - Det finnes ingen mer rettferdig sannhet, sannheten til enhver løgn er vakrere!
  Den sabeltannede tigeren kvekte igjen i misnøye:
  - Det stemmer, valp ... jeg ser at du bare er en super fighter! Ok, la oss gå til den tredje gåten.
  Gutten nikket med det lyse hodet.
  - La oss!
  Den sabeltannede tigeren brølte:
  - Hva er raskest i verden!
  Vladimir trakk på skuldrene. Han ville si at fotonet. Men hvorfor husket jeg at forskere utvikler ultrafotoner for å fly med superluminal hastighet. Ja, dette er ikke helt det du trenger. Og gravitoner ser ut til å bevege seg raskere enn lysets hastighet.
  Vladimir Oleg slo pannen med knyttneven og svarte:
  - En persons tanke er raskere, og raskere enn noen stråler!
  Den sabeltannede tigeren brøt ut i latter, og glisende tennene svarte:
  - Logisk! Du er ung, du har tre null i favør! Du kan gå!
  Gutten som padler sine bare føtter langs den gule murvegen, nynner...
  Og i stillheten til fjellene og stjernehøydene,
  I havbølgen og rasende ild...
  Og i rasende, og rasende ild!
  Og ungen vil hoppe opp og knuse brosteinen med sin bare fot. Men det er ganske sårt.
  Gutten knurret:
  - Hvilken smerte, hvilken smerte - Genghis Khans imperium - hundre - null!
  Så tenkte han, hva om den store superkeiseren Genghis Khan dør? Vil det gagne menneskeheten? Tross alt, i verdensimperiet lever folk godt. Alle har en jobb, og alle er mette, det er ingen epidemier, mange sykdommer har forsvunnet, til og med kreft er vaksinert. Dødeligheten er lav, noe som til og med satte begrensninger på fødselsraten. Nesten alle har bil. Teknologien har utviklet seg, så hele Tre dager i uken fri! Og underholdningsindustrien er stor. Og folk har besøkt alle planetene i solsystemet, og allerede på Mars er det de første byene.
  Gutten Vovka Rybachenko sang;
  Solen skinner over oss
  Ikke liv, men nåde...
  Til de som har ansvaret for oss
  Det er på tide å forstå
  Til de som har ansvaret for oss
  Det er på tide å forstå!
  Vi er små barn
  Vi vil gå!
  Men nå begynte de bare hælene å brenne litt. Den gule mursteinen er varm. Men du kan ikke bruke sko: barn kan gå langs den gule stien eller barbeint, eller i magiske sko. Dette er reglene for den magiske skogen. Og uten magi kan du ikke redde søsteren din.
  Gutten holder ut, og blotter til og med tenner ... Han er en ekte pioner som ikke bøyer seg.
  Gutten tenkte å distrahere seg fra mursteinene som stirret på hælene hans, er det derfor mongolene var i stand til å erobre hele verden? At de alle er sterkere eller smartere? Og hvorfor udødelighet gikk til Genghis Khan - som tidligere hadde begått grusomheter.
  Vel, selvfølgelig ikke nå. Det er lover som mykes opp fra generasjon til generasjon. For eksempel ble den brutale dødsstraffen avskaffet. Da begrenses bruken av tortur og fysisk avstraffelse. For eksempel blir barn på skoler fortsatt slått med kjepper på bare hæler for dårlig oppførsel. Men slagene leveres av et barn på samme alder og vekt som deg, og en pinne med plast er fleksibel og elastisk. Det gir smerte, men lammer ikke sålene til barn.
  Selv om barn fortsatt blir slått på hælene og baken på skolene, men ikke ofte. Noen ganger setter de den bare i et hjørne.
  Dødsstraff har også blitt sjelden. Og det gjøres vanligvis offentlig. Men de blir ikke henrettet for ofte.
  Selv om Vladimir så hvordan tre jenter ble hengt. De gikk til stillaset i veldig korte hvite skjørt og bryster som knapt var dekket av en tøytråd. Og selvfølgelig barbeint.
  Kvinner og mindreårige blir vanligvis henrettet barbeint, og nesten nakne. Og voksne menn blir vanligvis henrettet innendørs. Barn blir også henrettet offentlig i den hensikt å skremme. Dessuten vises henrettelsen på fargeskjermer, og skoleelever er pålagt å se den. Men dette blir stadig mer sjeldent. Kriminaliteten faller. Teknologier utvikler seg, og det er mye vanskeligere for en person som har begått en forseelse å unndra seg ansvar.
  Vladimir Rybachenko følte endelig at varmen i mursteinene holdt på å avta.
  Gutten sang med glede:
  - Spor går langs kurven,
  Bare føtter gutter...
  Lei av å begrave hester
  Jeg vil erte min lykke!
  Og gutten tok opp:
  - Gled! Det er borte et sted!
  Det tok meg!
  Og foran gutten sto en hytte på kyllinglår. Stor og vakker. Hun bare sto tilbake til ungen.
  Vladimir Rybachenko brølte aggressivt:
  - Hytte, hytte, snu ryggen til skogen, foran meg!
  Hytta snudde... Den beveget seg lett og knirkende. Døren åpnet seg og en jente gikk ut. Og en så vakker naturlig blondine.
  Hun så på gutten i shorts, barbeint og blond, kurret:
  - Jeg vet hvorfor du kom! Vil du redde søsteren din?
  Gutten svarte med å blotte tennene:
  - Ikke bare! Jeg vil også redde planeten min fra Djengis Khans despotisme!
  Den blonde trollkvinnen fniste og svarte:
  "Du har gjort en vanskelig jobb, gutt. Veldig vanskelig, men... jeg hjelper deg hvis du svarer på spørsmålet.
  Vovka nikket.
  - Som elev på skolen pleide jeg å svare på spørsmål!
  Den blonde trollkvinnen, som blottet tenner, spurte:
  - Hva er dyrere enn hundre rubler?
  Gutten smilte og svarte:
  - To hundre hundre rubler miles!
  Den blonde trollkvinnen fniste og sa:
  - Vel, det er veldig enkelt. Men her er du på veien. Foran er på den ene siden din mor, på den andre, din beste venn - som trenger å bli knust?
  Vladimir Olegovich Rybachenko svarte selvsikkert:
  - Bremser!
  Den blonde trollkvinnen nikket.
  - Herlig! Veldig bra! Så spørsmålet, vil jeg stille deg vanskeligere: hvorfor den allmektige Gud gjør ikke alle mennesker lykkelige!
  Gutten plystret og sa:
  - Nå og spørsmål! Selv de mest erfarne teologene vet ikke svaret på det!
  Den blonde trollkvinnen nikket.
  - Hva trodde du, at du kan få alt så lett?
  Gutten svarte med et sukk:
  - Ok, jeg prøver...
  Gutten rynket den barnslige pannen og trampet med bare føtter, prøvde å konsentrere seg. Han følte seg virkelig ukomfortabel ... Som om han var et kjøttstykke på en krok, eller noe verre. Generelt er det så lite rettferdighet i verden. Det var det litterære geni Alexander Sergeevich Pushkin var, og han døde i en duell i en alder av trettisju. Og hvor mye nyttig kan det gjøre for menneskeheten? Og det er ingenting å si om den unge Lermontov, han fikk bare litterær fart. Og det er plagsomt med kolikk i siden.
  Og så gikk det plutselig opp for ham: det er viktig å svare ikke så mye riktig som på rim.
  Gutten sa rolig:
  - Gud kan skape lykke hvis du ikke er dårlig med sinnet ditt! Hvorfor ikke lykke for alle - du trenger en tørst etter forandring!
  Den blonde trollkvinnen plystret og sa:
  - Det er tankene dine! Godt gjort, du er en flott gutt! Derfor vil jeg gi deg råd!
  Gutten trampet med bare foten og knirket:
  - Takk!
  Heksepiken blunket og svarte:
  - Det er nødvendig å bryte "Irbis-speilet" og da vil Djengis Khan bli bøyd og hans regjeringstid tar slutt!
  Vovka trakk på skuldrene og sa:
  - Det er bra! Men speilet er ikke så lett å knuse, det er bevoktet!
  Heksepiken nikket.
  - Ja, han er bevoktet sterkere enn Genghis Khan. Men jeg kan redde søsteren din fra å bli ofret! Anden i dette speilet kan nekte å ofre Akulina Rybachenko hvis du beseirer et av helvetes monstre. Du vil ha et team... Hvis du oppnår målet ditt, vil du ikke bare redde søsteren din, men du vil selv kunne ta plassen til Genghis Khan!
  Gutten spurte med håp i stemmen:
  - Og du slipper å drepe jomfruer for det evige livs skyld?
  Den blonde trollkvinnen nikket.
  - Nei, gutten min! Trenger ikke! Du vil få all kraften til Irbis-speilet, og dets evner er gode.
  Vladimir Rybachenko bemerket:
  - Å styre planeten Jorden og hele menneskeheten er kult! Men det er også et stort ansvar!
  Den blonde trollkvinnen nikket.
  - Ikke sant! Men det er mange ting du kan gjøre for folk! Men uansett, du vil redde søsteren din, gjør du ikke?
  Terminatorgutten nikket.
  - Ja, jeg er klar! Klar for jobb og forsvar!
  Heksepiken tok gutten i hånden og førte ham til speilet og nikket:
  Nå har du et oppdrag!
  Speilet var enormt og lyste med alle regnbuens farger, og bokstavelig talt skimret.
  Vovka svarte med et smil:
  - Et egg må kokes i femten minutter for å bli kjølig, og en pioner er alltid klar!
  Gutten nikket, løftet det nakne, solbrune beinet og tok resolutt et skritt ut i det ukjente.
  
  STALINS STABILITET ELLER NEKTE GAMBITER
  Hitler fikk en ny sjanse. Stalin, sint på trusselen mot Zhitomir, forbød tilbaketrekning av tropper derfra og krevde at like før hans besøk i Teheran skulle fortsette offensiven på Ukraina på høyre bredd. Og som et resultat falt de sovjetiske troppene i gryten og ble fullstendig beseiret. Og nazistene gjenerobret Kiev, og omringet de sovjetiske troppene utenfor Dnepr. Og de var i stand til å bygge forsvar langs Dnepr der. Som et resultat trakk krigen ut. Stalin avlyste offensiven i nord nær Leningrad, og overførte tropper mot sør. Men det var allerede en forsinket avgjørelse. Det var ikke mulig å beslaglegge brohoder utover Dnepr igjen. Og nazistene bygde en festning der og gjorde motstand. Tapene til den røde hæren var store, og aktive fiendtligheter ble utsatt til sommeren. Mens tyskerne hadde initiativet. Og i juni endte landingen i Normandie for de allierte i en fullstendig katastrofe og nederlaget til de allierte, som mistet mer enn en halv million soldater og offiserer og mye utstyr som fanger.
  Kampen om Krim trakk også ut. Tyskerne var godt befestet, og klarte å skjerpe motstanden. Og offensiven i sentrum og i Leningrad-retningen begynte med en forsinkelse. Da tyskerne, etter å ha beseiret de allierte, var i stand til å overføre tropper fra Vesten.
  Tyskerne var i stand til å slå tilbake offensiven til de sovjetiske troppene. Spesielt hadde de et meget vellykket TA-152 flerbruks angrepsfly, som kunne brukes som arbeidshest i fronten. Han var mer avansert enn Focke-Wulf og mye bedre enn dem når det gjelder flyegenskaper. Men samtidig også med sterk rustning, og kraftige våpen. TA-152 ble det mest massive tyske flyet, i stedet for å utplassere jetfly, som Luftwaffe-infrastrukturen uansett ikke er klar for. ME-262 er fortsatt et upålitelig fly, og Fuhrer, etter råd fra eksperter, beordret det ferdigstilt og ennå ikke satt i produksjon. XE-162 ser ut til å være en god bil, men vanskelig å kjøre og heller ikke egnet for masseproduksjon.
  Bak TA-152 kan det være et frontlinjebombefly, et angrepsfly og et jagerfly. Hastigheten på 760 kilometer i timen er høyere enn for de beste jagerflyene til de allierte og USSR. Og våpnene er de kraftigste blant enkeltseters kjøretøy, sterk rustning. Og manøvreringsmessig er den bedre enn Focke-Wulf, og er blottet for mange av manglene som den forrige bilen hadde. Så tyskerne fikk verdens beste propelldrevne fly, som er en jack-of-all-trade. Og det er ingen grunn til å revidere produksjonslinjene spesielt - han er fra Focke-Wulf-familien og hans utvikling.
  På himmelen følte tyskerne seg mer selvsikre. Og på land var de ikke så verste.
  De selvgående kanonene E-10 viste seg å være relativt vellykkede. En lav silhuett på en førti centimeter gjorde det mulig å sette bilen i en lav vekt på ti tonn. Transmisjon og motor i en blokk og på tvers, og bare to besetningsmedlemmer. Riktignok likte Hitler ikke at tykkelsen på rustningen: en panne på seksti millimeter på siden av tretti millimeter er ikke nok. Og på pannen økte tykkelsen til åttito millimeter, på siden, femtito millimeter. Og vekten på maskinen økte til femten tonn.
  Men med en motor på 400 hestekrefter er dette tilfredsstillende. Og krigen gikk mer vellykket. SAU E-10 viser seg som en effektiv og seig maskin. Dens kraftige rustning med store tilbøyeligheter i pannen brøt ikke gjennom de fleste sovjetiske våpen. Og det viste seg å være til stor hjelp.
  De sovjetiske troppene tok likevel Krim, men kunne ikke bryte gjennom det tyske forsvaret andre steder. Og Leningrad forble i blokade inntil videre.
  Kampene pågikk til vinteren ... I januar forsøkte de sovjetiske troppene å rykke frem igjen, men slaget ble kvalt. I serien fikk tyskerne en mer avansert Panther F med et smalt tårn og en lavere silhuett. Rustningen hennes var tykkere og mer skrånende enn en vanlig Panther. Og helheten er enda litt mindre takket være en tettere layout. Som et resultat penetrerte ikke den tyske bilen pannen med trettifire, og hadde en sjanse mot IS-2, og samtidig ble kjøreytelsen til og med forbedret.
  Det viste seg å være sterkere og tykkere, og siderustning. Nå ble det ikke tatt av antitankrifler, og førtifem. Og dette er selvfølgelig en merkbar avgjørelse som gjorde tyskerne sterkere enn før.
  Så de holdt fronten ... I mars startet nazistene en offensiv i Italia og beseiret de allierte ... Og de drev britene og amerikanerne ut av Sicilia i april ...
  Den nye amerikanske presidenten Truman, i lys av aktiviteten til tyske ubåter og de store tapene til den amerikanske flåten, tilbød Fuhrer en våpenhvile. Tyskerne frøs V-missilprogrammet, og de hadde derimot ubåter drevet av hydrogenperoksid - veldig effektivt. Både USA og Storbritannia led store tap.
  Så landingene på Filippinene mot Japan mislyktes. Battleships of the Land of the Rising Sun sank amerikanske transporter. Og så på siden av samuraiene gikk ninjaen inn i krigen. Og disse er krigere av superklassen.
  Og enda mer krigerne, kunstflyging!
  Etter nederlaget til den amerikanske basen i Australia, ble ninjaen mer aktiv. Amerika står overfor fenomenale krigere som ikke har noe å motarbeide. Både tunge bombefly og hangarskip er maktesløse mot hæren av usynlige supermenn. Dette er et stort problem som statene og Storbritannia står overfor. Fire Tiger, sammen med grove jagerfly, angrep den amerikanske basen i Peru havn. Sammen med ham deltok også den uovervinnelige kvinnelige jagerflyen Azumi i angrepet. Sjarmerende, rødhåret japansk kvinne. Azumi er veldig vakker, med brede skuldre, høye bryster, sterke hofter. Beina hennes er bare hele tiden, både i varmen og i kulden, men veldig vakre, meislet og grasiøse. Tærne er lange og gripende.
  Azumi er veldig glad i å bruke de bare føttene til å kaste skiver. En forferdelig kvinne, en brennende tiger - og lidenskapelig i sengen. Ninja-jenter er tradisjonelt barbeint, trent fra barndommen og ikke mindre farlige enn menn. Vakker!
  Amerikanerne følte det umiddelbart. Når ninjaer imiterer delfiner, rører de seg under vann. De brukte til gruvedrift av hangarskip og slagskip, et spesielt eksplosiv, som er tusen ganger kraftigere enn TNT. Svømmende under selve buken på skipet ble de til en liten ball med en magnet, omtrent på størrelse med en valnøtt. Her er jentene!
  Ninja svømmer nesten lydløst. De kan ikke finnes under vann. Unnvikende skygger. Så legger de sprengstoff med enorm kraft, men kompakt.
  Og så kommer angrepet på basen. Vaktposter fjernes på en brøkdel av et sekund. Unnvikende skarpslipte disker flyr. Og kuttet hals og hals. Amerikanske soldater dør før de i det hele tatt skriker. Så igjen flukten til de usynlige. Jenter kaster spill med bare fingrene. Bena deres er uvanlig smidige.
  Basen er under angrep fra alle kanter. Fly eksploderer, en enorm, sydende flamme blusser opp. Og hele nettstedet dekkes umiddelbart av det. Hundrevis av biler begynner å rives samtidig. Det var som om et gigantisk fyrverkeri hadde gått av. Og samtidig fungerte tenningen i forgassermotorer.
  Og alt suser, syder, eksploderer med en gang ... Brennende geysirer bæres høyt til himmels. Den djevelske tordenens ruller høres ... Alt blir umiddelbart, på en eller annen måte blandet sammen på en gang. Og jorden ser ut til å gå ut av bane, og en ny sol dukker opp. Men ikke fredelig, men militært og infernalsk. Folk brenner, biler brenner, og de eksploderer. Og ninjajentene langt borte kaster eksplosive erter med bare fingrene av grasiøse ben. Men dette er virkelig demonisk innflytelse. Og pauser høres, det er pandemonium. Flere fly klarte likevel å løsrive seg fra betongstripen, men de styrtet mot overflaten og begynte å rive. Full av død, smerte og ødeleggelse.
  Tusenvis av amerikanske og britiske soldater døde i de aller første minuttene av slaget. Og kampen i seg selv lignet ikke en kamp, men en total utryddelse. Og regnet ned, og regnet ned over amerikanske stillinger, død og aske ...
  Kryssere og slagskip ble også revet fra hverandre, hangarskip ble delt i to. Total, absolutt nådeløs død spilte også på havet. Hun alle som falt i hennes varme omfavnelse, forbrent, slettet til pulver.
  Varme, røde tunger slikket fly, smeltet metall, absolutt alt brant. Til og med stein...
  Ninja iscenesatte en ekte, brennende virvelvind, eller rettere sagt ikke en virvelvind, men en orkan! Eller til og med en tornado. Som etterlater seg kun forkullede skjeletter og aske.
  Azumi er en veldig vakker kvinne, men dødelig. Hun kaster nåler med bare fingrene, og treffer Japans motstandere. Hvem kan motstå ninjaen?
  Og når kryssere og slagskip eksploderer, går stål og titan i stykker. Ildtigeren er glad. Alt går etter planen hans. Her faller den skrå linje av amerikanske soldater.
  Azumi støtter partneren sin. Og sår død.
  Imidlertid bemerker den unge kvinnen:
  - Russerne traff tyskerne hardt ved Stalingrad. Hvis vi ikke hjelper, vil våre allierte tape!
  Skjønnheten kastet tre nåler med bare foten, de gjennomboret halsen på ni amerikanske hærsoldater som prøvde å rømme fra helvete. På overflaten av havet, i desperat forsøk på å unngå å bli dratt inn i boblebadet, svermer amerikanske sjømenn.
  Ninjaen avsluttet dem med å hogge med to sverd samtidig og kaste skiver. Japanske kvinner var veldig aktive: slanke og sterke. Og de brukte bare føtter til å skyte.
  Yamato svarte selvsikkert:
  - Vi skal slå til mot Russland også! Khalkhin Gol vil bli hevnet!
  Og superninjaen førte hånden gjennom luften, en tsunamibølge passerte. Den reiste seg som en virvelvind av en orkan, og slukte sjømennene som flundet på overflaten med en grådig munn.
  En B-29 bombefly sirklet over ninjaene. Azumi tok opp strengen til miniatyrarmbrøsten med bare føtter. Slipp ut farlige eksplosiver. Bilen ble bokstavelig talt revet i stykker ... Fragmentene spredte seg som bensintanker med eksplosiver. Og skjøt ned flere jagerfly. Azumi fniste, gned den nakne, grasiøse foten på gresset og kurret:
  - Jeg er en flott jente og super!
  Ildtigeren tok den og hveste:
  - Kjempeflott! Vi vil også smøre disse russerne, som amerikanerne!
  Azumi fniste og blottet hoggtennene...
  Ninjaene avsluttet de siste flyene og flyttet fra øya. Du må knuse resten av basene. Amerikanerne vil huske denne dagen i lang tid. De vil angre på at de innførte en oljeblokade mot Land of the Rising Sun, som tvang japanerne til å kjempe. Og det viste seg plutselig at selv om Japan er ti ganger dårligere enn Amerika i økonomien, har det en så fantastisk spesialstyrke at det ikke er noe å motsette seg!
  Ninjaene angrep en annen bærerformasjon. De fløy opp på droner fra luften og slapp små, men dødelige bomber. Helvetes hoteller som fløy inn i rørene og ovnene til skip.
  Og de sprengte alle karene på rad. Ødeleggelsene foregikk i et orkantempo. Og senkingen av en hangarskipgruppe dekket av kryssere og slagskip. Og de var dekket med helvetes dødserter. Som, sydd rustning, rev metall.
  Branner raste over havet, og alt rykket. Skarp røyk steg opp i luften og snurret som svarte spoler av kobraer, og ga ut giftige tenner klare til å gnage gjennom atmosfæren.
  Og alt dette danset, buet, drakk opp i luften ... Ninjaer slapp ut eksplosiver, og etterlot det mest avanserte og moderne hangarskipet intakt og angrep mannskapet. Da ble katanasverd brukt, og ninjajenter kastet nåler med bare fingrene. Og de gjorde det så mesterlig at en nål drepte tre eller fire mennesker på en gang.
  Jentene angrep og sang:
  - Vi er ikke elendige insekter, superninja - vi kutter plaketter! Eksplisitte talenter - gå for det!
  Og de beveget seg virkelig som toppen av en bølge. Azumi kuttet ned admiralen med sverdet, kuttet det i tolv stykker med tre svingninger. Blodet sprutet voldsomt og oversvømmet dekket. Azumi twitret:
  - Du vil ligge i en kiste! Jeg vil kutte deg!
  Og drepte en annen admiral. Og hun blottet tenner slik. Ninjaer var ikke redde for skudd. Kuler fløy av dem. De kjente ikke til svakhet, tretthet og medlidenhet. De var som fugler på vinger, eller til og med jetmotorer.
  Azumi slo henne bare føtter, og etterlot grasiøse fotavtrykk på dekk. Hun er en fantastisk kriger. Men de andre jentene er også flotte.
  Hangarskipet blir tatt til fange og, utplassert, blir ført til japanske havner. De trenger også jern.
  Det er ekstremt vanskelig å motstå hæren til samuraier og ninjaer. De er supermenn. Og presset deres er uimotståelig.
  Og igjen følger suksesser og fangst. Ninjaer oppfører seg som unnvikende sjørøvere. Panikk i Amerika. Det er ingen måte å motstå det usynlige.
  Tross alt er dette en så spesiell styrke at både luftfart og artilleri ikke en gang legger merke til tilnærmingen til modige krigere. Som henger som svarte skyer, og vifter med sverdene, kaster skiver som flyr i kilometer og gjennomborer ethvert metall.
  Ninja er ikke det samme som i middelalderen. Han har den nyeste teknologien til fingerspissene. Og han knuser alle som kommer i veien for ham.
  Og det er en pause på den sovjet-tyske fronten. Tyskerne forbereder en offensiv på Kursk-bulen. Ikke den smarteste ideen å angripe forhåndsbefestede stillinger, med fienden i undertall. Men Tyskland har lite valg.
  Tyskerne ble beseiret i Afrika, og de er tvunget til å se etter seire på andre fronter.
  Japanernes suksess reduserte imidlertid intensiteten av luftangrep på de militærindustrielle anleggene til Det tredje riket. Dette førte til en økning i produksjonen av våpen sammenlignet med virkelig historie. Ved slaget ved Kursk har Fritz flere "Panthers" og "Tigers", så vel som fly. Noe som skaper et visst problem.
  Men fortsatt er den røde hæren sterkere. Hirohito stiller et helt rimelig spørsmål:
  - Vil vi hjelpe Tysklands allierte?
  De fleste av det japanske militæret talte for å åpne en andre front. Riktignok med deltakelse av ninja. Amerika har mistet alle sine hangarskip og store overflateskip. Det ble umulig å gjennomføre offensive operasjoner i Stillehavet. Og Japans hender er ubundne. Dessuten kapret ninjaene selv fire hangarskip uten skader. Og de ødela mange fly. Flere store skip ble også tatt til fange. Generelt viste selskapet seg å være vellykket.
  Eller rettere sagt en rekke selskaper. Som var preget av strålende suksesser. Amerika er ute av krigen. Mer presist tilbød hun våpenhvile, på alle vilkår.
  Japan krevde: å stoppe bombingen av Det tredje riket, og hjelp fra USSR. USA måtte også påvirke Storbritannia til å få slutt på fiendtlighetene på denne måten. Britene var enig med synd i to. De allierte gikk med på en våpenhvile med Det tredje riket og en utveksling av fanger.
  Hitler utsatte igjen offensiven på Kursk-utspringet. Han bestemte seg for først å samle flere styrker og stridsvogner fra vestfronten. Og styrk troppene dine.
  Men så, den 15. juli, beordret Stalin et angrep på Orel og Belgorod.
  Ninjaen stjal i mellomtiden også amerikanske transporter med nye Sherman-tanks. Og Azumi, sammen med jentene, var i stand til å kaste ut en mye mer dristig operasjon. Hun stjal fra britiske fabrikker tre hundre og femti av de beste britiske stridsvognene "Churchill", med forbedret rustning, og fraktet dem til Tyskland. Engelskmennene døde under jentenes sverd. I tillegg kastet skjønnhetene veldig nøyaktig skarpe nåler med bare fingrene og drepte jagerflyene. Og hva skal jeg si? Britene ble sjokkert.
  Jentene fra Japan dro i tillegg bort to kjøretøy med bensin. Hva er den beste gaven til det tredje riket.
  Derfor møtte den røde hæren helt fra starten hardnakket motstand.
  I defensive kamper viste "Ferdinand" seg å være nesten en veldig utmerket tankdestroyer. Og som "Tiger" og "Panther". Den siste bilen, selv om den ofte gikk i stykker, var ikke så viktig i defensive kamper.
  Azumi ankom i mellomtiden fronten. Og hun kjempet personlig mot russerne i den farligste Oryol-retningen. Så gikk sovjetiske trettifire i kamp.
  Den japanske kvinnen tok sammen med partneren ut sprengstoffbiter så små som et byggkorn. Og de begynte å bruke de jenteaktige, kvikke fingrene for å kaste disse kornene på tankene. Sovjetiske biler eksploderte og veltet med et øredøvende brøl.
  Azumi ropte:
  - Banzai!
  Hennes barbeinte følgesvenn knurret:
  - Vi skal gjøre planeten om til et paradis!
  Og hun kastet en liten granat ... Sovjetiske biler eksploderte. Det kom et smell og gnister fløy da de to trettifire kolliderte i luften. Og så hvordan kampsettet eksploderer. Og bilene vil smuldre opp som svarte perler.
  Azumi lanserte igjen noen små korn med de meislede, bare fingrene og kvitret:
  - Jeg bringer døden!
  Den barbeinte venninnen hennes ropte og kastet også dødelige gaver:
  - Kort sagt - banzai!
  Begge skjønnhetene bryter ut i latter. Og igjen, med bare føtter, la oss kaste disse kornene med kumulative eksplosiver. Og ødelegger alt totalt. Her er et dusin større HF rullet over. Og revet av larver, ødelagte ruller snurret ovenfra. Og rulle seg, bryte. Mens de skyter ned de sovjetiske soldatene som går til angrep.
  Og begge ninjajentene fniser. Her brukes også skarpe små nåler som barbeint jenter suser rundt med beina. Og angrepet fra de sovjetiske troppene suser ut. De russiske enhetene, etter å ha fått betydelig skade, stopper og fryser.
  Og de barbeinte bandittene ler... De gliser som pantere!
  Truman, da han så at saken lukter parafin, tilbød det tredje riket en våpenhvile på alle vilkår. Og Churchill var enig i det.
  Hitler krevde tilbakeføring av alle krigsfanger til Tyskland og Italia og gjenopptakelse av handelen.
  Men de allierte, hvis de vil returnere folket sitt, må forløse dem. Truman og Churchill, selv om de motvillig, gikk med på dette.
  Fascistene har intensivert seg. I mai slo de tilbake en annen offensiv av sovjetiske tropper i sentrum. Og 22. juni, ved å bruke stridsvogner av E-serien, prøvde de å rykke frem.
  Den første E-50-tanken ble utviklet for raskt og var ikke helt vellykket. Vekten var nesten sekstifem tonn med tykkelsen på rustningen "Ti" ra "-2, men noe større bakker. Og kjøreytelsen var bedre: motoren akselererte til 1200 hestekrefter når den ble forsterket. Noe som økte både hastigheten og manøvrerbarheten. Kanonen var opprinnelig 88 millimeter i 71 EL som passet tyskerne ganske bra.
  Det er sant at siden mai 1945 begynte IS-3, bedre beskyttet i pannen, å bli produsert i USSR, og dette fikk tyskerne til å installere en mer avansert og pansergjennomtrengende pistol.
  Den tyske offensiven i juni og juli utviklet seg ikke. Etter å ha avansert hundre kilometer og etter å ha lidd store tap, ble Fritz stoppet. Så kom den røde hæren...
  Men også uten særlig suksess. Frontlinjen stabiliserte seg ... Og så ble den helt inaktiv.
  Den sovjetiske SU-100 ble populær som en tolerabel tankødelegger. T-34-85 forble den mest massive tanken, og så langt ble T-54 bare utviklet for å erstatte den.
  Ved slutten av 1945 hadde tyskerne en mer avansert ME-262 X på himmelen, som hadde en hastighet på over 1100 kilometer i timen, feide vinger og mer pålitelige motorer med kraftige våpen: fem luftkanoner. Utseendet til dette flyet kan gi Luftwaffe overveldende luftoverlegenhet.
  Hitler regnet med dette. Og også på jetbombefly for å bryte USSR. Og jeg må si, så langt har ikke Sovjet-Russland hatt noe svar.
  Etter å ha slått tilbake forsøkene fra den røde hæren på å rykke frem i løpet av vinteren, i slutten av mai 1946, kastet tyskerne igjen stridsvognene sine inn i angrepet. En mer avansert modifikasjon av E-50 dukket opp med plasseringen av motoren og girkassen i en blokk og på tvers. Denne tanken var bare to meter i silhuett, og samtidig veide den også førtifem tonn. Hastigheten har økt, og manøvrerbarheten og kjøreytelsen. Og pistolen skjøt raskere med 12 skudd i minuttet, og pansergjennomtrengende ved 100 EL løpslengde. Og selvfølgelig ble dette et problem for den røde hæren.
  E-50 viste seg å være en vellykket tank i en ny modifikasjon, perfekt beskyttet i pannen, men ganske svak på sidene. Selv om det er i høy bevegelseshastighet, er dette ikke lenger så viktig.
  Imidlertid begynte den sovjetiske fronten å synke ... Stalin var veldig bekymret for dette. Tyskerne var til og med i stand til å ta Smolensk, og nærmet seg Moskva ... Riktignok stoppet Hitler og stormet Leningrad. Men denne offensiven ble slått tilbake.
  Tyskerne fikk store skader og bremset ...
  Og så høst, og så en hard vinter. Så det er ikke noe å le.
  Det nye 1947-året har kommet ... I USSR ble arbeidet med T-54 på en eller annen måte fullført, men denne maskinen gikk ikke i serie. Og ting har for alvor bremset opp.
  Tyskerne samlet seg. Deres nye E-75-tank var veldig godt beskyttet fra alle vinkler. Pannen er 250 mm, sidene er 170 mm, og pistolen er 105 mm i 100 EL, motoren er tusen fem hundre hestekrefter. Dette er kraft med en vekt på syttifem tonn.
  Og la oss presse de sovjetiske troppene ... Som svar fikk USSR IS-7, men masseproduksjonen av denne tanken kunne ikke etableres. Og selvfølgelig er dette ikke bra.
  Så langt, på himmelen, har nazistenes fordel bare vokst. Kampdisker dukket opp, med stor, destruktiv kraft. Og de knuste både stridsvogner og fly.
  Uansett var disketten usårbar for håndvåpen. Og han kunne slå ned dusinvis av sovjetiske fly uten å bli skadet.
  Tyske piloter dominerte himmelen. Huffman ble tildelt ridderkorset av jernkorset med gyldne eikebladsverd og diamanter for fire hundre nedstyrte fly. Og for fem hundre mottok han Storkorset av Jernkorset. Som bare var Göring. Og syv hundre og femti nedfelte fly Knight's Cross of the Iron med platina eikebladsverd og diamanter. Det var en kolossal prestasjon...
  Tyskerne rykket igjen mot Moskva. Men det sovjetiske forsvaret var svært utviklet og jagerflyene kjempet standhaftig. Mange festningsverk ble gravd .... Tyskerne var i stand til å ta Vyazma og Rzhev på bekostning av store tap, men de ble kvalt ... Og igjen trakk kampene ut til sent på høsten ... Og så vinteren og det nye 1948 ...
  Og i kaldt vær rykket den røde hæren allerede frem, men uten stor suksess.
  Og om sommeren angrep tyskerne. Men de oppnådde ikke betydelig fremgang ... Om vinteren avanserte den røde hæren ...
  Året 1949 er kommet. T-54 har endelig blitt massiv. I stedet for IS-7, inneholdt serien SU-130, som var lettere og lettere å produsere. Og viktigst av alt, MIG-15-jetjageren kom inn i serien. Som, for å være ærlig, selv om den er underlegen tyskerne, likevel kunne vise i det minste noe.
  Huffman scoret tusen nedlagte fly mottok en spesiell pris: Grand Cross of the Knight's Cross med sølv eikeblader, sverd og diamanter. Og det var et sjeldent tilfelle når de laget en pris for en bestemt helt.
  Hitler bemerket at Huffman er en ekte arier. Og nådeløs mot Rikets fiender, og at det blir seier.
  Men både tyskerne og de sovjetiske troppene gjennomboret hele året, men ingenting tok noen.
  Og året 1950 kom ... Igjen, slagutvekslingen og den inaktive forsvarslinjen ... Og slik gikk året 1951 .... Det er som om alt er i hjulspor. Og igjen, brutale slagutvekslinger.... Og en frossen frontlinje. Og 1952 gikk i den samme viskøse hengemyren.
  Stalins død i mars 1953 endret ikke noe i vesentlig grad. Generalissimos plass ble tatt av marskalk Beria, som ble utnevnt til den offisielle etterfølgeren. Og igjen frossen front. Og bare IS-10-tanken dukket opp i USSR. Men dette er ikke så viktig.
  Året 1954 er også passert.... Tyskerne og russerne har gått i stå. Og det nye supervåpenet mislyktes. Huffman for to tusen nedfelte fly mottok Grand Cross of the Ridderkors med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Så året 1955 gikk også i en brutal massakre ...
  Og året 1956 kom... 22. juni markerte nøyaktig femten år siden begynnelsen av den store patriotiske krigen. Og Adolf Hitler foreslo til slutt en våpenhvile selv.
  Forhandlingene pågikk lenge og seks måneder senere ble det sluttet fred. Grensen gikk langs frontlinjen. Det var her det hele endte. Fangene ble endret - alt for alle. Ingen erstatning, men det tredje riket tok tak i noe ...
  Imidlertid ble Europa blødd hvitt. Da Hitler døde i mars 1958, kollapset Det tredje riket. Og USSR returnerte sine tidligere territorier. Lavrenty Beria gjenopprettet økonomien og førte landet, som han sa, til kommunisme, vel, det er en annen historie. Men i mars 1969 døde Beria, og Shelepin etterfulgte ham ... Sovjetunionen utviklet seg raskt og det tøffe kommunistiske diktaturet brakte ham i forkant - overtok USA!
  
  HVIS FRANKLIN ROOSEVELT VILLE DØDE TIDLIGERE
  Franklin Roosevelt døde mye tidligere, i en merkelig skjebnevri 30. januar 1943. Selv om Henry Wallace ble ansett som venstreorientert, viste han seg å være en mye mer idealist og krevde at Stalin i bytte mot militær bistand skulle gjennomføre politiske reformer og amnesti for alle politiske fanger.
  Den harde reaksjonen til Stalin, som også nettopp hadde vunnet en stor seier ved Stalingrad, og følte seg veldig tøff og sterk, gjorde Wallace sint, og han kunngjorde avslutningen av militær bistand til USSR. Spilte en negativ rolle og posisjonen til Churchill, som ikke ønsket den raske fremmarsj av den røde hæren i Europa, og den uventede fleksibiliteten til Adolf Hitler, som kunngjorde frysingen av den "endelige løsningen av det jødiske spørsmålet." Führeren var i stand til å overtale fornuftige mennesker fra miljøet, inkludert, merkelig nok, sjefsbøddelen til Det tredje riket, Himmler.
  Argumentet fungerte: at jødene ikke vil gå noen steder, og hvis du taper krigen, kan du tape alt og uopprettelig. Vel, etter å ha vunnet i øst, vil det være mulig å snakke med de allierte på en annen måte.
  Uansett frøs USA militære operasjoner, også Storbritannia, og selv om formelt sett ikke engang en våpenhvile ble kunngjort offisielt, viste det seg at konflikten i vest ble begrenset. Noe som selvfølgelig kom Wehrmacht til gode. Den tyske ubåtflåten stoppet raidene, de allierte rullet opp og stoppet den strategiske bombingen.
  Sovjetiske tropper, som i virkelig historie, har erobret Kursk i begynnelsen av februar den 8. og Belgorod den 9. 15. februar begynte angrepet på Kharkov, som forlot de tyske troppene ved å unngå omringing. Enda tidligere forlot nazistene Rostov ved Don.
  18. februar ankom Hitler personlig hovedkvarteret. Han ga Mainstein nye krefter. I tillegg ble forsterkninger raskt overført fra Vesten. Først av alt, selvfølgelig, luftfart. Vestfronten absorberte flyet ikke så lite - nesten halvparten av flyene. Flere divisjoner som var planlagt overført til Afrika ble sendt med jernbane til øst. I tillegg ble alle mer eller mindre kampklare formasjoner overført fra Frankrike og Balkan, og i selve Tyskland ble total mobilisering og krig erklært av Riksdagen.
  Den 19. februar beordret Mainstein den 4. panserarméen å sette i gang en motoffensiv for å stoppe de sovjetiske troppene som rykket frem gjennom Pavlograd. 22. februar ble Pavlograd okkupert. Oppgaven med å forsvare rutene til Dnepr fra nord gjennom Krasnograd eller Dnepropetrovsk, eller gjennom Poltava eller Kremenchug, ble betrodd Kempf-gruppen.
  I motsetning til virkelig historie, lyktes tyskerne mye mer. Takket være introduksjonen av alle lufthærene deres i kamp, hadde de igjen en fordel i luften. I tillegg deltok flere bakketropper i offensiven, inkludert 30 splitter nye Tiger-stridsvogner, som i virkelighetens historie uhyggelig ble sittende fast i den afrikanske sanden.
  Tyskerne klarte å omringe Kharkov seks dager tidligere enn den virkelige historien, 8. mars ble Belgorod tatt til fange av Fritz, og Belgorod ble tatt til fange på farten 9 dager tidligere - 10. mars.
  Nazistene klarte også å erobre Kursk med et slag, og lukket en annen ring 14. mars. Den 18. mars fanget Fritz også Stary Oskol. Imidlertid hindret den påfølgende tinningen og den heroiske motstanden til de sovjetiske troppene nazistene i å utvikle suksess. Men tapene til den røde hæren i kjelene viste seg å være mer betydelige enn i virkelig historie, og Kursk Bulge ble kuttet tilbake i mars 1943.
  Mainsteins suksess viste seg å være alvorlig, men begrenset, så nazistene kunne ikke en gang returnere alt de hadde mistet under Voronezh-Kastornoe-operasjonen. Selv om de nå ikke lenger hadde hodepine - Kursk-bulen. Men dette skapte ytterligere problemer: hvor og hvordan angripe?
  Mens de allierte opptrådte passivt, var den tyske økonomien veldig aktivt uvridd. Produksjonen av stridsvogner og selvgående kanoner doblet seg i løpet av tre måneder, og nådde 1200 kjøretøyer per måned, inkludert de siste "Tigers", "Panthers" - betydelig bedre i kampkraft enn sovjetisk utstyr. Men mannskapene måtte likevel mestre de nye stridsvognene, og bringe barnesykdommene deres i tankene.
  Og det er ikke lett å velge retning for offensiven. Du kan gå videre til Moskva, og igjen prøve å ta hevn for Stalingrad, bryte gjennom til den kaukasiske oljen. Leningrad, hvor det er vanskelig for sovjeterne å overføre forsterkninger, kan bli et av målene.
  Tyskerne ventet tre måneder, sparte opp styrker og nye stridsvogner, trente rekrutter. Allerede i hæren og fjorten år gamle gutter er ikke uvanlig, mange utenlandske divisjoner har blitt dannet. Styrken til Wehrmacht nådde maksimalt 10,5 millioner soldater og offiserer, selv om kvaliteten på troppene ble noe redusert.
  I luften ble det utkjempet kamper med varierende hell. Nazistene økte produksjonen av fly, og handlet mer aktivt.
  Æsene deres valgte som regel sitt kampsted, og prøvde å ikke bli med i kampen, og ga etter i antall.
  Det skal bemerkes at Focke-Wulf, selv om det var dårligere enn sovjetiske fly i manøvrerbarhet, men den høye hastigheten under et dykk tillot ham å rømme når han forlot halen, og kraftige våpen for å skyte ned flyet fra den aller første tilnærmingen. Så det var ikke mulig å gripe fordelen over nazistene helt, og heller mer erfarne tyske esser, med kraftigere våpen, dominerte luften.
  Hitler bestemte seg likevel for å angripe Kaukasus, bare på en litt annen måte. Nemlig å gjøre Stalingrad til hovedretningen, og sende hærgruppene "A" og "B" dit. Løsningen er selvfølgelig ikke optimal, men etter tapet av Rzhev-brohodet, som rykket frem mot Moskva, måtte tyskerne overvinne en veldig kraftig forsvarslinje.
  På bekostning av Leningrad ga ikke angrepet på citadellbyen Det tredje riket, selv om det var vellykket, avgjørende utbytte.
  Så det gjenstår å flytte sørover. Stalin kom likevel Hitler foran.Den 22. juni gikk sovjetiske tropper til offensiv i Oryol- og Kusk-retningene. Årsaken til å forlate ventetaktikken var assosiert med den passive oppførselen til den allierte: ingen fred, ingen krig. Hva annet kunne tolereres, men ... Mangelen på duralumin, sammen med den stadig økende produksjonen av tyske fly, overførte gradvis mer og mer initiativ til Luftwaffe.
  Dessuten hadde nazistene allerede en veldig god Yu-188 bombefly, som utviklet en hastighet som var overlegen eller i det minste ikke dårligere enn Yaks, og til og med vellykket testet Yu-288. Den siste bilen, sammen med den serielle DO-217, kan være en veldig god strategisk bombefly. Og dermed ble tysk luftfart en ekstremt ugunstig faktor for de sovjetiske troppene.
  Hitler, derimot, nølte med offensiven, så dannelsen av nye stridsvognsdivisjoner og opplæring av mannskaper fortsatte. På grunn av mangelen på bombing ble Tigers og Panthers løslatt mer enn i virkelig historie, og de måtte mestres.
  Tyskerne klarte å forberede seg på forsvaret som helhet, de kunne ikke overraskes. Kampene varte i over en måned. Sovjetiske tropper møtte ny tysk teknologi, og det viste seg at "Panther" og "Tiger" i møtende kamper var en størrelsesorden sterkere enn sovjetiske kjøretøyer. Butting ga ikke T-34 og KV en reell vinnersjanse. Dessuten har produksjonen av kjøretøyer med en kraftigere 85 mm kanon ennå ikke blitt mestret, og 76 mm "Panther" og "Tiger" kunne ikke tas front mot front.
  Sovjetiske tropper bare i noen områder avanserte opptil femten kilometer og led enorme tap. Tyskerne var i stand til å gå til motoffensiv. Blant befalene bør det nevnes Rommel, en nykommer på østfronten, men viden kjent i Vesten. Han klarte å bevise seg godt i kampen mot sovjeterne.
  Tyskerne var i stand til å utvikle en motoffensiv til å nå Don. Men så, i stedet for å rykke frem mot Moskva, snudde de sørover.
  Führeren lengtet etter hevn for Stalingrad. Det skal bemerkes at dette først kom tyskerne til gode. Stalin trodde ikke på muligheten til å gjenta Operasjon Blau og overførte alle reservene sine nærmere Moskva. Som et resultat gikk nazistene, som beveget seg langs Don, inn i de sovjetiske troppene bakfra.
  Imidlertid var den røde hæren allerede annerledes. De sovjetiske generalene, som fikk kamperfaring, handlet dyktigere, og soldatene selv ble merkbart tempererte. Fritzene var så ute av stand til å krysse Don og bryte gjennom til Stalingrad. Det maksimale av deres prestasjoner, erobringen av Rostov-on-Don, og gå ut i elven gjennom hele spennet. Riktignok mistet de sovjetiske troppene Voroshilovgrad, Donets og betydelige territorier, men nazistene kunne ikke fange under sommer- og høstkampanjene, selv det de klarte å gjøre i 1942. Det Stalin anså som en viss suksess. Hvis vi husker på at USSR nå kjempet på én front.
  Trusselen fra Japan ble svekket som nederlaget til Land of the Rising Sun som et resultat av nederlag i Stillehavet. Og mens Sovjetunionen ikke kunne være for redd for Fjernøsten.
  Om vinteren begynte motoffensiven til den røde hæren. Tallrike tyske stridsvogner i kulde og snøfonner ga tydeligvis etter, og det forskjøvede arrangementet av rullene tettet chassiset. Men det var ikke mulig å oppnå fullstendig suksess her. Tyskerne ble presset litt i sentrum, og de mislyktes på Don, men Leningrad-regionen, på grunn av det for kraftige forsvaret av fienden, kunne ikke frigjøres. Så lenge blokaden ble opprettholdt. Tyskerne lærte også mye, men de var allerede utslitte etter krigen. Den neste sommeren var et forsøk på å gripe initiativet til Fritz. Men igjen klarte nazistene bare å nå Don. Angrepet på Leningrad endte i fiasko.
  Endringer har skjedd i USA. En vente-og-se-taktikk tapte Wallace presidentvalget til republikaneren Cheney. Men etterfølgeren fortsatte å oppføre seg passivt. Akkurat som laborittene som erstattet Churchill ved roret i Storbritannia. Vinteren 1945 var sovjetiske tropper i stand til å bryte gjennom Wehrmacht-forsvaret i sentrum og rykke frem til Smolensk og til og med okkupere denne byen. Men fiendens jetfly dominerte luften og offensiven til de sovjetiske troppene stoppet. Og i mars og april vant Fritz tilbake det de hadde tapt. Sommeren 1945 forsøkte tyskerne å utvikle en offensiv mot Moskva ved å bruke "E"-tanker og jetbombefly og verdens første skiveformede kampkjøretøyer.
  Ballistiske missiler ble derimot anerkjent som for dyre og ineffektive våpen. Tyskerne klarte å nærme seg Moskva, men senhøsten var allerede kommet, og amerikanerne brukte atomvåpen og tvang Japan til å kapitulere.
  Etter å ha hatt atombomben, krevde Cheney at begge land skulle slutte fred.
  Men både Stalin og Hitler kunne ikke bli enige på noen måte. Det var heller ingen enhet i USA, hvor mange reaksjonære kretser mente at begge sider burde fortsette å drepe hverandre så lenge som mulig.
  Men siden nazistene lyktes, denne gangen kuttet de til slutt Leningrad og nærmet seg hundre kilometer til Moskva, USA og Storbritannia begynte å hjelpe USSR ved å gjenoppta forsyningen av Lend-Lease.
  Om vinteren begynte sovjetiske tropper igjen å presse nazistene, men de kunne ikke fjerne blokkeringen av Leningrad. Byen Lenin falt, men Fritzene ble presset litt tilbake fra hovedstaden. Bistand fra Vesten var moderat og kunne ha vært avgjørende. Men tyskerne var forbanna slitne og utslitte.
  Sommeren 1946 gikk med mindre posisjonsendringer. Og om vinteren oppnådde sovjetiske tropper en viss suksess, og slo ut Fritz fra Rzhev og Vyazma og presset dem, om enn litt, til Don.
  Våren 1947 døde Adolf Hitler, og 18. mai ble det undertegnet en våpenhvile med megling av USA og Storbritannia. Forholdene viste seg å være ganske vanskelige for USSR og ikke særlig gunstige for Tyskland. Ukraina, Hviterussland, alle landområdene som Wehrmacht holdt ble mandatterritorier under felles kontroll av USA, Storbritannia, Tyskland og satellitter.
  Det tredje riket ble som EU, og de okkuperte sovjetiske områdene, som protektorater, inkludert Leningrad. Don fikk status som et mandatterritorium, uavhengig av USSR og formelt uavhengig, men faktisk med stor innflytelse fra USA.
  Dermed ble territoriet til Sovjet-Russland sterkt redusert. Den aldrende og svekkede Stalin ble tvunget til å forlate politikken. Hans autoritet falt kraftig, og følget hans delte seg.
  Etter Stalins avgang skilte Kaukasus - Georgia, Armenia, Aserbajdsjan - seg snart fra Sovjetunionen. Og noen år senere, og Sentral-Asia. Dermed ble Russland henvist til rollen som en mindre makt, om enn med atomvåpen. Sammenlignet med virkelig historie, viste det seg at St. Petersburg, Smolensk, Pskov og noen andre regioner i Vesten hadde mandat.
  Og snart ble regionene i Nord-Kaukasus befolket hovedsakelig av muslimer også separert. I Tyskland, etter Hitlers død (mest sannsynlig at Führeren fikk hjelp til å forlate), døde narkomanen Göring snart. Himmler ble også drept. Den mer moderate Speer tok makten. Noen år senere ble flerpartisystemet gjenopprettet, og nazistene ble mye mer moderate.
  Til syvende og sist kom USA til å dominere og dominere verden. De hadde nå ikke USSR som konkurrent, og kommunistene mistet snart makten. I Kina regjerer en pro-amerikansk regjering, i den islamske verden det samme. Tiden med total amerikansk dominans har kommet...
  Men dette brakte ikke menneskeheten lykke, selv om amerikanerne, etter å ha etablert hegemoni på jorden, var i stand til å fly til Mars tilbake i det tjuende århundre, i tillegg utviklet fremskritt og teknologi seg enda raskere enn i virkeligheten. Effekten var at nå kontrollerte USA forskere fra hele kloden. Men det er ingen hemmelighet at det var overdreven hemmelighold som hindret utviklingen av humanvitenskap.
  I en viss forstand har det blitt tryggere enn i virkelig historie. USAs hærer og deres satellitter kunne knuse terrorister og ekstremister hvor som helst i verden uten frykt for å bli anklaget for ikke å være politisk korrekte. Det er mulig å gjennomføre humanitære intervensjoner, og effektiv økonomisk og politisk globalisering. Det nytter ikke å mate religiøse ekstremister for å styrte politiske motstandere - dette kan gjøres med et enkelt inngrep.
  Så til en viss grad ser det ut til at verden har vunnet ved å bli unipolar sammenlignet med en ekte multipolar. Men så så Vasily Terkin skjebnen til en enkelt person ...
  Anna Kazei (En interessant og sannsynligvis ikke tilfeldig sammentreff av etternavn, selv om handlingen finner sted i det tjueførste århundre!) gikk av jernbanestasjonen og fortsatte til fots. Toget er elegant, med strømlinjeformede biler, men selve stasjonen er en av de mest provinsielle. Det var en varm ukrainsk høst - en indisk sommer, da gyldne kjoler var på skuldrene til en bjørk, og skoger og lunder var kledd i kongelig skarlagen. Naturen er vakker, og en kvinne er fortsatt ikke uten sjarm, selv om hun er minst trettifem år gammel, og grått hår viser seg allerede.
  Anna Kazei er trist, så hun drar på date med barna sine ... til et hardtarbeidsfengsel. Hva mener dommeren om som dømte en 12 år gammel gutt og en 15 år gammel jente til 99 års fengsel? Er det det du gjør med ulykkelige barn? Og hva gjorde de? Vel, de rev av flyene med reklamene. Ja, de kuttet telefon- og internettledninger for å bekjempe smitte av amerikansk innflytelse.
  Det er en bevegelse i Øst-Ukraina - "Patriotisk motstand". Nei, de driver ikke en ekte geriljakrig, slik det var under andre verdenskrig. I bunn og grunn er motstanden deres propaganda og småskala sabotasje uten menneskelige tap. Så barna hennes ønsket å utfordre vestlig tyranni ved å kutte ledningen flere ganger.
  Men de fikk filmet dem på et videokamera, og det er nok "velønskere" også. Gutta ble siktet for sabotasje og til og med terrorisme, i tillegg til å ha forårsaket alvorlig skade på økonomien. Og forbindelser i ung alder, de tok hensyn til en formildende omstendighet - de ga nesten hundre år med hardt arbeid.
  Retten gikk veldig raskt over, og advokaten bare nikket samtykkende til aktor. Ja, og selve prosessen ble avsluttet. Dessuten ble Anna antydet at barna hennes fortsatt ville være heldige hvis de visste, og ville ha forbindelser med undergrunnen, at de ikke ville være i stand til å unngå først tortur, og deretter dødsstraff. Men å være i hardt arbeid i seg selv er ikke tortur.
  Annas ben er viklet inn i gamle sko. Hun bærer en hel ryggsekk med programmer som bare er lov å gjøre en gang i året. Og uheldige barn er sannsynligvis ikke så kule i fengsel.
  De dømte står på veien, så de er ikke i brakkeleiren, de er strukket langs motorveien. Patruljene fniser mot Anna, og strekker seg uhøytidelig inn i ryggsekken med hendene og henter mat. Den heftige politimannen fra lokalbefolkningen stappet umiddelbart syrveladpølsen inn i munnen hans. Til tross for det faktum at formelt Ukraina, som det var, har alle egenskapene til statsskap, inkludert den valgte Rada, men det er flere amerikanske flagg enn gul-blå.
  Gutter under atten jobber atskilt fra voksne. Dagen er varm, solrik, stripete, fengselsskjorter er brettet i en egen haug, og tynne, senete kropper, sjokolade fra tenåringssolen, skinnende av svette. Noen raker stein og grus inn på jernbaneskinnene med brede stokkinger, andre drar skinner, andre høvler og sager tømmerstokker.
  Det er gutter fra ti til sytten år, og noen ser enda yngre ut. Og hvordan kan man ikke synes synd på dem, hvis angelsaksisk lov dominerer i mandat Ukraina, når det fra tiårsalderen gjelder for voksne?
  Så pekte politimannen Anna, hvis ryggsekk var merkbart lettere - hvor han skulle lete etter sønnen Marat (også kanskje ikke en tilfeldighet av navn her!). Ja, det er vanskelig for henne å bære en slik vekt, men hun er fortsatt festet. Og denne lettelsen er ikke en glede, for her er rasjonene magre og gutta tynne.
  Og her er sønnen hennes. Han hvilte de bare føttene, i stripete bukser ordnet over knærne, på skarpe steiner og dytter en tønne med betong. Og så på den barbeinte, pustende tungt stille Marat, skjønte Anna at han også styrket seg med en utrolig innsats av vilje. Et barbert hode mot bakgrunnen av tynne skuldre virker stort, og blondt hår mot bakgrunnen av en solbrun kantet hodeskalle er nesten usynlig. Fra det som gutten virker helt skallet. Rynken på pannen ble mer merkbar dypere. Hvis det ikke var for den lille veksten og de smale skuldrene, ville guttene virket mye eldre.
  Marat jobber, og glupske tilsynsmenn streifer i nærheten, roper og vifter med brede plager av råskinn. Dette er hardt arbeid, nådeløst. For å tåle et slikt arbeidstempo bør du slappe av i hvert fall i noen sekunder, og legge deg på tønnen for å gi hvile til den senede, piskeskårne ryggen. Men når det brenner, kutter det vanligvis ikke huden.
  Anna har ikke rett til å komme før lunsjpausen på jobb. Så du må se og vente.
  Mors tårer renner ufrivillig. Guttens ben er dekket med blåmerker, blåmerker, blåmerker, sålene er dekket med hard hud. Hele våren, sommeren og høsten blir ungdomsdømte tvunget til å jobbe barbeint. De sier at det er enda mer fingernem og bedre for fengslede gutter. Faktisk er dette den beryktede amerikanske økonomien. Dessuten slites sko i vestlig stil for raskt. Og så, gud forby, holder statseide støvler i det minste ut vinteren - heldigvis har klimaet blitt varmere og snørike tider er ikke så lange.
  Men nå er guttene tvunget til å dra tunge skinner. Vel, hvor er Maratika. Han er tynn som et siv, slik kommer ribbeina igjennom fra under den solbrune huden, og magen kollapser av spenning. Mørke ringer under øynene, de sier at hardt arbeid ikke er lett for en liten gutt. Vil han være i stand til å strekke ut tjue år, hvoretter det vil være mulig å fremme en juridisk klageadgang?
  Men vi må hylle Marat, han legger behendig skinnen, og når han ser moren sin, smiler han som svar. Rynken i pannen glattes ut og det er tydelig at dette fortsatt er en gutt som synes det er gøy i enhver situasjon...
  Pisken plystrer og brenner Marat smertefullt. Moren skriker, prøver å skynde seg på oppsynsmannen på politimannen, ambalen griper henne i skulderen og stopper henne:
  - Ikke våg! Angrep på en fangevokter i tjenesten... I beste fall et dusin!
  Anna er allerede mer indignert:
  - Har de rett til å slå barn etter loven?
  Politimannen svarte ærlig:
  - Dette kalles et påtvunget mål for fysisk påvirkning i forhold til kriminelle. Å klage er helt nytteløst!
  Kvinnen sukket tungt, og prøvde å ta øynene fra sønnen for at det ikke skulle bli så hardt. Resten av guttene tøffer også. Nesten alle er barbeint, bare et par av de eldste i noen åpenbart hjemmelagde rekvisitter. Og alle er barbert skallet, uten unntak. Da en av dem kom nærmere med en stein på skuldrene, så Anna det punkterte nummeret hans.
  Skrekk - har sønnen hennes dette?
  Matpausen er kort - domfelte skal ifølge loven jobbe minst tolv timer i døgnet, men i realiteten kjøres de fra fjorten til seksten. Riktignok avhenger mye av alvorlighetsgraden av arbeidet. For eksempel er det usannsynlig at selv en voksen kan tåle å bære femti kilo vekt, fra en etasje til en annen på skuldrene.
  Men du kan for eksempel samle bomull lenger. Jenter jobber vanligvis på plantasjer, så det er fysisk vanskeligere for gutter.
  Til lunsj blir guttene matet med ris, i Ukraina har det slått godt rot og er en svært verdifull proteinmat. De tilsetter også litt melk med brød og hvitløk - slik at de gjør mindre vondt. Maten er ganske sunn, slik at guttene, selv om det ikke er nok, ikke ser gapende munner. Her er epler og sitroner.
  Marat, selv om han er sulten, forklarer til moren:
  - Vi har en skikk, og en klok en - å dele opp programmene for alle guttene!
  Anna ble overrasket
  - Klok?
  En eldre gutt, med en forseggjort tatovering på armen og et kors på brystet, forklarte selvsikkert:
  - Absolutt! Oftere enn en gang i året kan du motta overføring kun for en stor barryk. Og du kan ikke beholde den. Det er så mange av oss og en slags oppladning pågår hele tiden!
  Anna var enig, og hun strøk sønnen sin på ryggen og kjente både friske og allerede grodde striper og skrubbsår. Mamma spurte sønnen sin:
  - Blir de ofte påkjørt?
  Marat fremtvang et smil og svarte:
  - De prøver å ikke skade. Nyrer og vitale organer slår ikke av.
  Anna fortsatte spørsmålet sitt:
  - Er det ikke kaldt å gå barbeint?
  Gutten svarte ærlig:
  - Selvfølgelig, i bygda løp de barbeint bare på varme dager, men her blir de sparket ut til snøen faller, og det kan være en redning ... Men.
  Gutten med korset grep inn igjen:
  - Jeg har vært her i fem år! Det er greit, å jobbe utendørs, spise sunn mat, du kan bli herdet og ikke engang hoste! Vi vil overleve hvis vi ikke dør!
  Marat bet forsiktig av pølsene og sa:
  - Selvfølgelig skal vi overleve, og kanskje finner vi frihet!
  Her skjønte Anna plutselig at samtaleemnene var oppbrukt. Marat levde livet sitt, hun levde sitt. Og det er upassende å sympatisere med gutten, han vil bare bli fornærmet. Selv om Marats sjanser til å se hans vilje er nær null. Ja, og organiser en flukt fra fantasiens rike. Dessuten, selv om du flykter, hvordan kan du i den moderne verden gjemme deg under jorden for lenge? Teknologien går fremover, og samtalen deres blir sannsynligvis tatt opp, og kanskje til og med med et videobilde.
  Marat spurte om hunden Polkan, og etter å ha fått svar, ble han stille. Anna så bevisst på sønnen. Vi ser ham, han ville spørre mer detaljert om søsteren sin, men han følte at moren ennå ikke hadde kommunisert med henne. Matpausen er kort, og om fem minutter begynner Trudovik-guttene å jobbe igjen.
  Anna strakk strikkede tøfler til sønnen sin:
  - Ta på deg kjære!
  Marat svarte hviskende:
  - Skal ikke... Alle gutter skal være like i straff. Og å gå barbeint til frost er en av straffeformene! De vil bare brenne dem. La han heller baktale når lillebroren min blir stor.
  Mor strøk til slutt sønnene sine forherdede, nedslåtte ben og kysset dem til tross for støvet. Så ble det et siste kyss på pannen, og under det truende ropet fra vaktmesteren reiste hun seg og satte kursen mot utgangen. Så stoppet hun. Arbeidet ble organisert med amerikansk rasjonalitet: de straffedømte jobbet hardt slik at belastningen gikk til ulike muskelgrupper. Da utvikler arbeidet og kroppen seg, blir mer proporsjonal og fangene blir mindre slitne, noe som gjør at man kan presse mye mer ut av dem.
  Marats hender er allerede kåte med hard hud, og han laster skoen ganske trygt. Kroppen er tynn, men senet, og tynne armer er sterke. Nei, kanskje vil de holde ut i hardt arbeid i lang tid. Så det er for tidlig å begrave gutten.
  Eskorten dyttet Anna grovt og ropte:
  - Tiden din er over! La oss komme oss vekk herfra! Og så gikk jeg over grensen!
  Kvinnens ben virker veldig tunge. Foran er et besøk til søster Marinka. Akkurat nå er det høstlidelser, og vi må fange tiden. Det er bra at broren og søsteren ikke er så langt unna.
  Amerikansk kapital dominerer i Ukraina, det samme gjør utenlandske tjenestemenn, forresten. Allmuen lever selv beskjedent, men noe faller dem også. I alle fall er fillene billige, og Anna i sine stakkars nye klær ser ut som en svart sau.
  Imidlertid ligner unge straffedømte jenter i sine stripete kjoler fanger i nazistiske leire. De kan sees fra togvognen. Mange jenter blir kastet i fengsel for enkle skatteunndragelser, noe som gir dem en sjanse til å jobbe. Derfor er det mange tvangsarbeidere i feltene.
  Anna var heldig, jentene hadde nettopp fullført et stort område og før det nye tramper de barbeint i ytterligere ti verst. Så du kan snakke med Marina. Tilsynelatende virket ikke en barfot, tynn jente, i en stripete kjole med et nummer og et etternavn på brystet, farlig for vakten, og han gikk og la maskingeværet på skulderen. Marinka har i likhet med Marat blitt litt høyere og mye tynnere siden forrige møte. Likevel var det ingen problemer med mat i den ukrainske landsbyen.
  Her mates de etter normen, åpenbart utilstrekkelig, for så intensivt og hardt arbeid. Marina tilsto morens spørsmål:
  - Ja, jeg har veldig lyst til å spise! Vi fanger til og med meitemark, vasker dem og røyker dem på en spesiell måte, og noen ganger spiser vi dem rå. Sulten!
  Anna spurte om helse. Marina svarte ærlig:
  - Først verket musklene veldig, søvnen var spesielt vond, men nå ble jeg involvert. Det er ingenting annet - vi jobber i frisk luft og i jorden. Det blir verre om vinteren, maskinene er virkelig harde og kjedelige.
  Mamma, som husket spinneriet, la til:
  - Og støvete!
  Marinka spurte om Marat. Jeg fikk vite at gutten var frisk, og selv etter noen måneder med hardt arbeid ble han fysisk sterkere og temperert. Frydet seg. Den yngre broren er allerede syv år gammel, og han er også sterk. Faren min har nå hardt arbeid et sted i Sibir, og han ble fratatt retten til å korrespondere. Det er bare kjent at han fortsatt er i live, ved dødsfall vil det komme et varsel.
  Marina sa med et sukk:
  "Hadde det ikke vært for faren min, hadde jeg kanskje ikke kommet inn i denne bransjen!" Å gå hele livet i en stripet kappe, og til og med gå på toalettet på rad og med sanger er et mareritt!
  Anna prøvde å smile og sa:
  - Hvis det ikke kommer kommentarer, kan du etter tjue år, ifølge loven, sende en begjæring om tidlig løslatelse!
  Marina ristet på hodet.
  - De første tjue årene benåder de vanligvis ikke, med unntak av fremragende meritter ... Vel, hvis du avslører en flukt eller en konspirasjon! - Jenta reduserte truende de solblekede øyenbrynene til fargen på overmoden hvete. - Men jeg vil aldri gå til oppsigelsen!
  Anna så på datteren sin. Modig, som Marats hake, regelmessige, noe spisse trekk. Ved avslutningen er håret til jentene barbert skallet, men de har allerede rukket å vokse litt. Hvite, gylne krøller begynte til og med å krølle seg litt. En ganske høy jente, og til tross for at hun er tynn, virker hun ikke bein eller kantete i det hele tatt.
  Anna spurte ufrivillig datteren:
  - Og at du ... Prøvde de ikke å voldta deg?
  Marinkas ansikt skalv, og hun svarte stille:
  - Ikke uten det, men... Amerikanerne er fortsatt religiøse og de oppmuntrer det ikke... Uten tillatelse fra de høyere myndighetene. Men du kan offisielt registrere deg på et bordell og ett år av terminen går til to!
  Anna spurte ikke. Hun visste at Marinka bare ville bli fornærmet av tilbudet om slike tjenester. Kvinnens hjerte ble enda hardere. Jenta svarte med et smil:
  - Ikke vær trist... Det er alltid sjanser! Det er mer, i livet er det mye moro.
  Og den utmagrede skjønnheten sang, og jentene tok opp i kor;
  Hva skjedde med den ømme bruden
  Jeg lider med en svart sjel!
  Husker hennes vakre ansikt,
  Hva beholder jeg når jeg går i kamp!
  Barefoot jenter sang på vegne av fyren, en vakker romanse, og det så ganske naturlig og vakkert ut.
  Jeg husker hvordan stien vandret uten hastverk,
  Gjennom fredelige landsbyer, ødemarker!
  Du har smarte klær på deg
  Enkelt steg og vei til klostrene!
  
  Og gullgress modnes på åkeren,
  Brisen fjernet all tåken!
  Ortodoksi vil være i evig ære,
  Håpets lys i kristnes bønner!
  
  Bare føtter på veiene
  Jenta og jeg omvender oss fra synder!
  Bøy deg ned og tro på den hellige Gud
  Han vil veie livet ditt på vekten!
  Vaktene besto hovedsakelig av lokale politimenn og lyttet positivt til jentene. Hyggelige fanger kom inn i stripen, der bare det passerte, og overskygget et tordenvær.
  Og når med et rop en stemme fra tronen,
  Du er ikke verdig til å komme inn i Mitt paradis!
  Fordi himmelens hellighet
  Ikke tilgjengelig, ikke engang drøm!
  
  Du er syndig i lave, skitne problemer,
  Man bør bli og bli i århundrer!
  Bare mot i seire er verdsatt,
  Som en sammensmelting av en enkelt russisk hær!
  
  Soldaten vår går ikke på tavernaer,
  Drikker vodka, han er avsky - ond!
  Han er den sterkeste krigeren - verdens storm!
  Hvem som klatret inn i Russland, vil vi slette inn i dritten!
  
  Jenta mi går nedover stien
  Bak skuldrene til et revet scrip!
  Hun tar vare på støvlene sine
  Jeg ga alt til Guds søppelbøtter!
  Jentene hadde alle til felles - de var kapper og bare føtter. De fleste av dem er allerede høye og store jenter, men det er fortsatt veldig små jenter med barberte hoder. De etterlater de samme små, nakne fotsporene. Anna feller ufrivillig en tåre - de uheldige fangene i conquistador-regimet. Og for hvem av dem ble de sendt for å jobbe hardt i fjorten eller seksten timer i hardt arbeid?
  Og allerede lukter, svart brennende,
  En horde feide gjennom landsbyene!
  Hele landet ble revet i stykker
  I asken og ruinene av byen!
  
  Det var da jenta ble indignert,
  - Nei, det er ikke snakk om å gjemme seg i kjelleren!
  Og til fronten med all lidenskapen spurt,
  Fordi Jesus kalte!
  
  De ga henne et fly for å slå nazistene,
  Å fly, herliggjøre denne Kristus!
  Å være varm på klar himmel,
  For å lukke himmelen for Fritz!
  
  Ja, hun kjempet med all sin styrke,
  Og hun ba foran ondskapens ikon!
  Ville ikke bli holdt fanget av graven
  Utryddet reptilene, ikke antallet!
  Ved disse ordene muntret jentene, selv de fleste av dem, opp og satte farten opp. Anna padlet også barbeint i den varme gjørma. Og hun var fornøyd. Det er som om du vender tilbake til din egen ungdom. Store rullesteiner av veier kiler den nakne sålen, og trettheten trekker seg tilbake fra denne, og viser munterhet. Og selv om den videre fortsettelsen av romantikken er veldig trist, smiler Anna bredt.
  Men i det siste slaget gikk det dårlig,
  Av en eller annen grunn sprakk bensintanken!
  Ha nåde, jeg ber, jeg roper til Gud,
  Det er synd hvis jentene brenner!
  
  Jesus svarte meg strengt
  Jeg led for deg, jeg led!
  Og nå tro meg - det er ingen kiste,
  Den Allmektige gjenoppstod de falne!
  
  Og nå er bruden din i himmelen
  Det er bra for henne, han tørket en tåre selv!
  Stol på meg, det er et sted for deg også
  Du vil gjøre drømmen din til virkelighet!
  
  Bare vit - tjene Russland,
  Dette er måten å behage Gud på!
  Hva å være hele planeten glad,
  Det er nødvendig å tjene moderlandet med hele festningen!
  
  Hovedsynden er å vende bort fedrelandet,
  Ikke gå til skjenn - legg deg ned i buskene!
  Foretrekker rollen som en elendig bøffel,
  Kjenner ikke Herrens skjønnhet!
  
  Så gå og ta hevn på nazistene,
  Jesus snakket så illevarslende!
  Røyken vil forsvinne inn i den velduftende luften,
  Det blir tid for fred!
  
  INTRIGEER AV HIMMLER OG FUHRER MED EN STRATEGI
  Den andre verdenskrigen fikk en mer langvarig karakter da Fuhrer bestemte seg for i stedet for FAAs missilprogram å investere i et folks jagerfly. Maskinen er lett, billig og enkel å produsere. Og XE-162 kom inn i serien tilbake i 1943. Samtidig lyttet Hitler til Rommel og trakk tyske og italienske tropper fra Afrika. Som et resultat beholdt tyskerne åtte divisjoner tapt i virkelig historie og mye utstyr, pluss en betydelig italiensk styrke.
  Som et resultat ble Sicilia bedre dekket av tropper, og landingen av de allierte endte med nederlag.
  På Kursk Bulge forsinket Hitler også retretten, i dette tilfellet, på grunn av ønsket om å teste både Tiger-2 og Panther-2 i kamp. I august beordret endelig Stalin et angrep på Oryol- og Kharkov-retningene.
  Tyskerne hadde en mer effektiv teknikk i forsvar, og gravde opp mange festningsverk.
  Men den røde hæren hadde overlegenhet i styrkene. Spesielt merkbart i Oryol-retningen. Men den røde hæren avanserte veldig sakte. I Kharkov-retningen klarte tyskerne til og med å slå tilbake offensiven i sør, der Mainstein kommanderte. På Oryol trakk kampene ut til sent på høsten, men Oryol ble likevel tatt. Og de var vellykkede.
  Men veldig store tap, og slo ut mange av troppene deres. Så ble det en pause. Sovjetiske tropper tok igjen skaden. Tyskerne gravde i... Produksjonen av tanks vokste... Panther-2 kom ikke i produksjon. Hitler likte ikke at vekten på tanken økte betydelig. Og da ble ikke tanken slik Führeren ønsket. Og motoren er enda kraftigere er ikke klar. Tiger-2 er en veldig kraftig tank, men dens tunge vekt er også et minus. Men med stridsvogner har tyskerne ennå ikke laget en perfekt modell. "Panther" er virkelig en maskin overlegen T-34-76, ganske betydelig. Men Sovjetunionen har en kraftigere og mer avansert T-34-85-tank på vei, som allerede er mye mindre underlegen Panther i frontpanser og pansergjennomtrengende våpen.
  Tyskerne ønsker å skape noe mer perfekt. "Panther" den tyske hovedtanken er ganske svak ombord på rustningen.
  Og det er en svakhet ved antitankrifler når man skyter mot sidene.
  Nazistene har, men sterke fly og jagerfly. Spesielt de veldig sterke og billige XE-162-ene er veldig tøffe og kan knuse fiender på himmelen.
  Og de allierte begynte å presse seg inn i luften. Og selvfølgelig den røde hæren også.
  Om vinteren begynte imidlertid sovjetiske tropper å rykke frem og presse nazistene i sentrum ...
  Kampene utspilte seg på himmelen ... Veldig bra XE-162 nærmet seg Huffman, som selvsikkert scoret og økte farten. Prestasjonen hans var høyere enn i virkelig historie.
  Men om vinteren ga tyskerne etter ... I desember ble fiendtlighetene gjenopptatt med fornyet kraft. På høsten og vinteren ble det vanskeligere for tyske stridsvogner å kjempe. Og arrangementet av chassiset i et sjakkbrettmønster ga opphav til mange problemer. Snø og gjørme tettet mellom banene, og iskaldt i løpet av natten, forstyrret bevegelsen. Sovjetiske stridsvogner, som overgikk fienden i mobilitet, leverte nå og da overraskelsesangrep, og handlet etter prinsippet om raid og retrett.
  Den tyske fronten kollapset om vinteren. Nazistene mistet Kharkov, Belgorod og det meste av Donbass. Men likevel var ikke nederlaget deres så knusende som i den virkelige historien. Det fullstendige fraværet av en andre front, det store antallet stridsvogner som ble brukt av Fritz, inkludert tunge Tigers, luftfartens store kraft, spesielt det svært effektive angrepsflyet Focke-Wulf, hadde en effekt. I tillegg deltok også de italienske enhetene i kampene, som, blandet med de tyske, kjempet ikke så verst.
  Militærkunsten til Mainstein og Rommel hadde også en effekt.
  Nazistene ble drevet ut av Donbass, men de var i stand til å få fotfeste på flere linjer, og beholdt en del av venstrebredden av Ukraina. I mars nådde sovjetiske tropper, etter å ha kastet ytterligere reserver i kamp, Dnepr noen steder, men klarte ikke å tvinge elven.
  I tillegg var marsoffensiven nær Leningrad heller ikke vellykket. Tyskerne, som stolte på sterke festningsverk, var fortsatt i stand til å holde ut under byen. Og de sovjetiske troppene, som opplever mangel på reserver: hovedstyrkene brøt gjennom i sør, kile bare i en avstand på opptil tretti kilometer i området for koronaangrepet.
  Men uansett rykket den røde hæren frem igjen, og nazistene ble presset tilbake. Og selv masseproduksjonen av "Panthers" og "Tigers" hjalp ikke nazistene. Og USSR dukket opp IS-2 og T-34-85. Riktignok utviklet Fritz også "Panther" -2 med et lite tårn, og "Tiger" -2 med en mer avansert form og våpen.
  Men det viktigste som Fritz knyttet deres håp til var jetfly og ME-262. I juni 1944 hadde de allerede over tusen av disse jagerflyene. Himmler håpet å oppnå luftoverherredømme og bruke mirakelvåpenet sitt.
  Stalin forsto at han skulle angripe. Hovedstøtet til den sovjetiske hæren hang i sentrum. Operasjon Bagration begynte 22. juni 1944. Smolensk var fortsatt under tysk kontroll, og Fritz-forsvarslinjene ble utviklet i ingeniørmessige termer. Ja, og taktisk overraskelse kunne ikke oppnås. Fienden forventet dette. Likevel gjorde ikke Fritz motstand. Forsvarslinjen deres, men ikke umiddelbart, men ble brutt gjennom. Kraften til sovjetisk artilleriforberedelse og heltemoten til sovjetiske soldater hadde også en effekt.
  Men tyskerne er ikke så enkle. De gjorde den andre og spesielt den tredje forsvarslinjen til den mektigste. Himmler, i motsetning til Hitler, lyttet til råd fra eksperter, og brukte mer elastiske linjer. Tapsforholdet forble betydelig til fordel for tyskerne, og de benyttet seg i stor grad av sine pansrede stridsvognknyttnever. Det skal bemerkes at "Panther"-2 viste seg å være en veldig sterk tank, med utmerket pannepanser og en kraftig pansergjennomtrengende pistol. I forsvar er denne tanken ganske akseptabel.
  Den nye tyske E-10 selvgående pistolen, med svært lav silhuett og lav vekt, med utmerket kjøreytelse, har også vist seg godt. ME-262 demonstrerte også overlevelsesevne, utmerket hastighet og kraftige våpen. HE-162, så vel som Arado-bombeflyet, så også effektive ut.
  Innen 8. august frigjorde sovjetiske tropper Smolensk, men mot slutten av måneden hadde de fullstendig uttømt sine offensive evner, uten å starte kampen om Hviterussland. Seieren var fortsatt veldig langt unna. Men tyskerne kunne ikke oppnå noe, og rygget sakte unna.
  Utmattelseskrigen utmattet imidlertid begge sider. Men Sovjetunionen fortsatte å gjøre opp for skadene. Men tyskerne forbedret seg betydelig i luften. De nye sovjetiske Yak-3 og LA-7 kunne bare delvis kompensere for gapet i jetfly.
  Tyskerne, som brukte sin kvalitative overlegenhet innen luftfart, dominerte for det meste luften. Og i tankbygging begynte E-seriens tank å spille en stor rolle. Nærmere bestemt, foreløpig selvgående kanoner - E-25 med en 88 mm kanon, E-50 med en 105 mm kanon og E-10 med en 75-mm pistol fra Panther.
  Etter å ha hvilet et par måneder i begynnelsen av november 1944, gjenopptok sovjetiske tropper offensiven i Leningrad-retningen. Denne gangen var tysk etterretning på topp, og bruken av de nyeste jetspionflyene med svært nøyaktig optikk påvirket også. Tyskerne klarte å åpne konsentrasjonen av sovjetiske tropper for å trekke opp styrkene deres.
  Men likevel, i forhold med snø og frost, viste det seg å være ekstremt vanskelig for nazistene å holde fronten. Etter ekstremt blodige kamper kollapset blokaden av Leningrad i januar 1945. Byen viste seg å bli kastet ned av lenker ... Og en ny stor suksess for de sovjetiske troppene.
  Riktignok var det ikke mulig å utvikle et gjennombrudd i midten av januar. For mange sovjetiske tropper innså tap. Men likevel, i begynnelsen av februar, ble Fritzene presset tilbake til Dnepr, og de mistet territorium etter territorium.
  Men i mars startet Mainstein, som fortsatt hadde fotfeste på venstrebredden av Ukraina, en stor offensiv. Tyskerne angrep om natten ved hjelp av mer avanserte nattsynsenheter på stridsvogner, samt den siste utviklingen av "Lion", et knebøy kjøretøy med en lang, kraftig snute. I tillegg ble både E-50 og Sturmtigers massivt brukt - veldig kraftige gjennombruddsvåpen.
  For første gang siden Mainstein-motangrepet i mars 1943 var tyskerne i stand til å oppnå betydelig suksess, fange Poltava, Petrazavodsk, Kherson-regionen, deblokkerte Krim og til og med gå inn i Kharkov. Den sovjetiske kommandoen, som desperat omdisponerte reserver, var i stand til å stoppe fremrykningen av Fritz og til og med drive dem ut av Kharkov i april, men for store tap hindret suksess i å utvikle seg. Begge sider var ganske utmattet i mai 1945.
  Himmler tilbød Stalin fred på moderate vilkår: alle beholder det han klarte å fange, vi bytter fanger for alle. Det er ikke nødvendig å betale erstatning, og handelsforbindelsene gjenopprettes.
  Stalin nektet imidlertid slike forhold. Og han uttrykte sin vilje til å avstå til tyskerne territorielt ikke mer enn grensene 1. september 1939.
  I dette tilfellet ville tyskerne alene ha måttet trekke seg tilbake til Vesten. Og etter å ha kjent smaken av seire, nektet Hitler dette alternativet. I tillegg kom reaksjonære krefter til makten i USA, som presset de radikale fascistene på alle mulige måter til krig til en seirende slutt.
  Og i juni 1945 ble fiendtlighetene gjenopptatt med fornyet kraft. Sovjetiske tropper angrep nazistene i Ukraina. En rasende slagutveksling begynte. Heldigvis for den røde hæren hadde ikke tyskerne et laminært jetfly i skiveflyet, og som et resultat viste bilen seg å være utilstrekkelig seig og effektiv. Selv om flyegenskapene var imponerende.
  Ikke altfor vellykket var tyskerne og E-100-stridsvognen. For tung med en utdatert layout, denne mastodonten levde ikke opp til forventningene. Selv om pistolen, det må innrømmes, var preget av sin raske skuddhastighet. Men "Lev" -2 må ærlig talt være overlegen alle sovjetiske tankmodeller, til og med IS-3. Men krigen kan ikke vinnes av dyrenes konge alene.
  Kampene i Ukraina fortsatte med varierende hell, mange byer skiftet hender flere ganger. Tyskerne rygget unna for å utvikle en offensiv i sentrum, men snublet over et panservern som var sterkt mettet med artilleri og satte seg fast. Hele sommeren gikk i en tilstand av dynamisk likevekt. Men i september gjenopptok sovjetiske tropper sin offensiv. Selv om luften fortsatt var dominert av Luftwaffe.
  Kampene raste med utholdende utholdenhet. Men i oktober kapitulerte Japan etter nye atombombeangrep.
  Dermed løste militæret i USA og Storbritannia hendene. Læren om ikke-krigsførende alliert bistand ble vedtatt. Tropper, frivillige, utstyr og utstyr begynte å bli levert til Det tredje riket. Samtidig gikk Spania, Portugal, Argentina og deretter noen andre land, spesielt Tyrkia og Sverige, inn i krigen med USSR under amerikansk press.
  Situasjonen ble varmere...
  Den tyrkiske hæren, mettet med Shermans og Pershings, begynte å bryte gjennom den sørlige sovjetiske grensen. De lyktes i november 1945 å omringe Jerevan og fange det meste av Batumi. Tyske enheter brøt seg inn i Kharkov igjen og okkuperte denne langmodige byen. De hang over den sørlige flanken av de sovjetiske enhetene. Situasjonen var truende.
  Stalin krevde å utjevne frontlinjen. Men selv den kommende vinteren brakte ingen endring, ettersom bombardementet av sovjetiske byer intensiverte betydelig. Presset fra Vesten økte.
  I løpet av vinteren 1946 var det bare mulig å gjenerobre Kharkov og presse tyskerne i sentrum, og igjen nå Dnepr. Men i vår blusset kampene opp med hevn. Tyskerne, ved å bruke amerikanske og britiske stridsvogner, begynte å rykke frem i sør.
  Og jentene sloss...
  Og de kjempet med stort mot og guttene var fulle av kampentusiasme og de hadde eventyr.
  - Du synger godt Dimka! Petka la merke til og klappet vennen sin på skulderen.
  Men nå trenger vi ... - Her nølte undergrunnsgutten og så spørrende mot himmelen. Han så ut til å lete etter ledetråder der. De tre solene så ut til å blunke til ungen i kor.
  Komsomol-jenta Larisa la fingeren mot leppene hennes og sa stille:
  - Ikke lag lyd. Vi er for synlige. Du bør komme nærmere nærmeste eiendom og blande deg med arbeiderne.
  Dimka utbrøt med entusiasme:
  - God idé! Vi vil arrangere et opprør av Spartak eller Emelyan Pugachev her!
  Larisa sa trist:
  - Det er lettere å gjøre i ord enn i praksis... Men ikke mist håpet gutter. La oss følge meg...
  Gutta som energisk klasket sine bare såler beveget seg langs veien. Gresset var veldig kilende, tilsynelatende mykt, men snart begynte føttene til guttene og jenta å klø som om de hadde gått på brennesle. Og jeg ville virkelig le. Som om du blir båret til hælen med strutsefjær.
  Unødvendig å si, det er morsomt, men etter omtrent ti minutter - det er allerede uutholdelig og bare føtter, røde av kiling, bar de selv ut på asfalten. Det er mye lettere å gå her, selv om det av treghet fortsetter å klø i hælene.
  Petya bemerket blant annet:
  - Noe vi går, går ... Og ingenting rundt oss endres. Som om vi vandrer rundt i en sirkel?
  Dima var enig.
  - Ja ... Noe så forhekset er synlig her ...
  Larisa blunket forvirret og sa:
  "Fy helvete...enten du liker det eller ikke, så må vi gå av dette chassiset hvis vi vil se noe.
  Petka mumlet:
  - Eller avansere ... Som imidlertid er det samme!
  Guttene tråkket motvillig ut på gresset igjen. Dimka husket hvordan han ble tatt til fange for et par år siden. Så kjørte tyskerne ham, fortsatt ganske barn, barbeint gjennom snøen. Da hadde han heldigvis mot til å ikke splitte. Sannsynligvis virket ikke en blondhåret gutt med bena røde som en gåse-bein farlig for Fritz. Han ble godt pisket og kastet ut av fengselet. Selv om Dimka på den tiden allerede ville ha drept tyskere for hans konto.
  Å gå barbeint i snøen virket ikke så skummelt for en herdet gutt. Selv om bena hans endelig stivnet og han sluttet å føle noe, ble han alvorlig redd: han ville plutselig forbli en invalid. Men de hellige gikk barbeint hele året, og døde ikke, og fingrene deres falt ikke av. Så kanskje ikke verdt å få panikk. Beina begynte å verke skikkelig i en varm hytte når de ble varmet opp. Tortur er selvfølgelig tungt og elsket av nazistene. De elsker spesielt å kjøre kvinner og barn inn i snøfonna. Voksne menn blir vanligvis torturert annerledes.
  Dimka, som husket hvordan han slo på snøen, og bak seg ble skjøvet med en bajonett av en fascist, smilte. Han tålte det, så han vil tåle kilingen. Dessuten, selv om Larisa er en jente, går hun selvsikkert og setter til og med et skritt.
  Petka, for å distrahere fra den harde kløen i sålene, stilte Komsomol-medlemmet et interessant spørsmål:
  Hva synes du om monoteisme?
  Larisa fniste og bemerket lurt:
  - Et godt spørsmål for en som også er gammel nok til å bli med i Komsomol ...
  Dimka, som også var interessert i dette emnet, sa:
  "Vi har ingen grunn til å tro på én allmektig Gud. Og i så fall er monoteisme en bløff!
  Larisa bemerket med skepsis:
  - Så egentlig ingen grunn? Thomas av Athen ga fem bevis på eksistensen av Guds eksistens.
  Petka våknet opp og spisset ørene:
  - Hvilke bevis? Jeg har også hørt at det er fem av dem, men jeg vet ikke hva de putter i seg?
  Larisa svarte på dette med et smil, og skrapte gresset med sine nådeløst kilende såler:
  - Først... Alt har en rotårsak. Hvis det er en kylling, så var det et egg som kyllingen dukket opp fra, og hvis det var et egg, så var det kyllingen som la det. Det må være en lignende grunnårsak til universet. Thomas av Athen trodde at en slik grunnårsak er Den Høyeste Gud!
  Petka gned sin kløende hæl på en glatt trestamme, som dekket med skjell, og stilte et naivt og samtidig barnslig klokt spørsmål:
  - Hvis alt trenger en første årsak, hva ble da den første årsaken til Gud?
  Larisa trakk på skuldrene og sa:
  - Ja, dette er den mest sårbare i konstruksjonen av Thomas av Athen. Han krever å akseptere Gud ved tro som den første årsaken, men samtidig forklarer han ikke hvorfor eksistensen av de første årsakene er nødvendig for universet selv, men ikke nødvendig for dets Skaper.
  Dimka, som hoppet som en ape, foreslo:
  - Det er mulig at skaperen av universet har sin egen skaper, og denne skaperen har sin egen, og så videre i det uendelige...
  Petka ristet negativt på hodet.
  - Nei, dette er absurd... Læreren på skolen sa: materien er evig og den forvandles hele tiden, og gir dermed opphav til verdener i universet. Og på spørsmålet om hvem som lanserte transformasjonsmekanismen, svarer hun - naturen!
  Dimka uttrykte igjen en veldig interessant tanke:
  "Så naturen er Gud!" Gitt at...
  Petka var glad for å sette inn et abstrut ord:
  - Panteisme! Dette er når du forbinder det guddommelige og naturen?
  Larisa spratt nervøst opp og spurte gutten:
  - Og hvordan ser du for deg det selv?
  Petka trakk forvirret på skuldrene og svarte:
  - På en eller annen måte aner jeg ikke!
  Dima, sa uttrykket som ble lest i boken av Alexandre Dumas: "Tretti år senere."
  - Gud er på overflaten av alle ting...
  Guttene var stille. Samtalen ble for sublim for sovjetiske tenåringer på fjorten år. Så klatret de der de selv ikke forsto.
  Ja, og skogen tok slutt ... Åkrene strakte seg. Dimkas skarpe visjon oppdaget en rekke bønder som jobbet hardt i felten. Gutten sakket ned farten. De kom ut på stien, og urtekløen avtok litt. Du kan gå slik at de ikke blir lagt merke til fra feltet.
  Den skarpøyde speideren Larisa undersøkte også ikke bare arbeiderne, men også tre riddere i blå dress som så på jobb, samt flere løpende dyr. Dimka bemerket med overraskelse:
  - Ja, dette er trehodede hunder!
  Petka plystret og hveste:
  - En hund kan bite, bare fra livet til en hund ...
  Larisa flyttet øynene og begynte å se nærmere. Selv visste hun svært lite om denne verden. Det var noe å bli overrasket over. For det første var det ingen voksne blant bøndene. Bare barn jobbet, men også, som er merkelig, ikke yngre enn ti år og ikke eldre enn fjorten. Menneskelignende, nesten helt blond, hårete eller lys rød, kanskje bare et par mørke hoder.
  Så hyggelige gutter, dårlig kledd, alle barbeint uten unntak. Ganske lik middelalderen. Først nå henger et ødelagt søkelys, og noe lignende, som et halvt demontert jetfly, kan sees i feltet. Det er bare tre riddere av garde, og hundrevis av bondebarn, men de adlyder alle. Barna ser blide, sunne, solbrune ut, de jobber med entusiasme. Det er gøy, de synger til og med noe.
  Dette minner litt om agitasjonen i kampen fra markene, når skoleelever hjelper de eldste.
  Arbeidsredskapene er de mest primitive: spader, raker, ljåer. Ingen mekanisering. Jentene spenner seg til og med til plogen og drar den selv, i stedet for hester.
  Petka sa i sinne:
  - Wow - utnyttere!
  Dimka, som husker et litterært verk, bemerket:
  - Husker du hvordan det var med Leo ... Det vil si, unnskyld meg, Alexei Tolstoy iscenesatte en revolusjon på Mars ...
  Petka fniste og foreslo:
  - Vi er bare tre og tre riddere. La oss snike oss inn på dem, skyte dem og gjøre en revolusjonerende appell!
  Larisa ristet negativt på hodet.
  - Trehodede hunder lar oss ikke snike oss, og krigerne har buer, og kanskje de skyter ganske nøyaktig. Her er det nødvendig å bestemme seg med sinnet.
  Dimka så på Larisa og bemerket:
  - Du har vokst litt ut ... Her kan vi fortsatt blande oss med guttene og finne ut hva som er hva ...
  Jenta med et pent ansikt var enig:
  - Det stemmer, gå til dem med rekognosering ... jeg personlig forstår ikke mye her!
  For profesjonelle speidere er det et vanskelig problem å komme seg rundt med trehodede hunder, men løselig. Men guttene bestemte seg for å opptre skjult og naturlig for ikke å skape unødvendig oppstyr.
  Men så la Petka plutselig merke til:
  - Hva med språkbarrieren? De vil bite oss levende!
  Larisa trøstet Petka:
  - Men ikke bekymre deg... Hvordan skal vi forstå språket deres, og de vil tro at vi snakker språket deres.
  Dima foreslo:
  - Og så la oss løpe bort til ridderne, og si at vi ble sendt fra en nabolandsby for å få hjelp. Det blir mye mer naturlig på den måten.
  Larisa viftet avvisende med hånden.
  - Prøv ... jeg håper du lykkes. Bare ikke overspill!
  Guttene begynte å løpe uten å tenke seg om to ganger. Planen var for enkel.
  Gutta og Larisa kom igjen tilbake til virkeligheten med stor anger. Vi havnet i fengsel igjen, og det mest stygge av alt, tyskerne, som så at treenigheten var inspirerende, tok dem med til avhør. Denne gangen torturerte de med en brenner. De smurte de bare sålene til jenta og gutten med olje, og plasserte en varm flamme på avstand. Slik tortur kan vare i femten eller tjue minutter og være svært smertefull. Men bena var ikke forkrøplet, og i flere dager kunne torturen gjentas. De tre tålte denne flammen som nesten rørte ved hælene, og så begynte Larisa å synge;
  Jeg var en jomfru på stativet,
  Den vanlige barfot Komsomol...
  Tross alt er Stalin, Lenin én familie,
  Og jeg føler meg ukomfortabel blant dem!
  
  De torturerte en jente i fangenskap,
  Hælene ble bakt med rødglødende ild ...
  Men jeg bukket ikke under, tro fienden -
  Bare kommunismen ble gitt til jenta av de hellige ...
  
  La oss bygge et paradis i universet
  La stemmen flyte veldig klangfullt ...
  Gutt ikke vær trist og ikke bli lei
  Barbeinte jenter løper gjennom vannpyttene!
  
  Vi tror i kampen vi vil vinne Wehrmacht,
  Selv om fascismen ikke ser ut til å vite målet ...
  Med seg er Sam fra helvete, en ond kjerub,
  Og så et stort tap!
  
  Kapitalismen bestemte seg for å gi fascisme,
  Deres våpen, stridsvogner, kapital ...
  Vi blir knust av den nådeløse djevelen og tyven,
  Forrædere er lovet honning, bananer!
  
  Men hva skal jeg gjøre hvis jeg er i fangenskap
  Håndjernene lenket hendene tett ...
  Jeg henger naken på stativet i en time,
  Og vektene på de bare føttene hang ...
  
  Men jenta bukket ikke under for fiender,
  Hvordan de onde fascistene ikke torturerte ...
  La det være Hitlers skam,
  Vi er krigskrigere, ikke pasifister!
  
  Jeg blir ført nesten naken for å bli skutt,
  Og under føttene til barbeinte snøfonner ...
  Herren ville tydeligvis ikke det.
  Jeg er i møte med prinsesseoppdateringen!
  
  En jentes løkke viklet rundt halsen hennes,
  Og jenta ble trukket tett opp ...
  Ja, straffen løper allerede for synder,
  Og de venter på nazistene, kjenn de støpte kulene!
  
  Men hva er det, hestehalen sprakk,
  Og en jente falt fra galgen ...
  Berømt innlegg om ødelagt fascistisk reptil,
  Og partisangrep - småting!
  
  Jeg ble slått tilbake, jeg er i rekkene igjen,
  Jeg kjemper modig mot fascister...
  Jeg elsker Jesus og Stalin
  Og jeg synes ikke synd på den sjofele Adolf!
  
  Allerede i Berlin, kjenn tankene våre
  Og halve Europa ble frigjort med en gang ...
  Paradis vil snart være på hele planeten,
  Bare ett skritt til kommunisme, ikke miles!
  Nazistene, møtt med et slikt mot, ble sjokkert. Noen ganger til slo de jentene og guttene på ryggen med rødglødende ledning og sendte dem tilbake til kasematten.
  Været var varmt og det var trivelig på cellen. Først nå brant de nakne sålene i blemmer veldig, og ryggen, kuttet av rødglødende tråd, gjorde vondt.
  Larisa trøstet Petka og Dima:
  - Du skjønner, for hver ny tid er det lettere og lettere for oss å tåle denne torturen. Nå skal vi få tid til å hvile og sove.
  Dima sa:
  - På det mest interessante stedet ble drømmen vår avbrutt. Så irriterende.
  Petka uttrykte sin tillit:
  Men denne gangen tror jeg vi vil lykkes!
  Larisa la hendene på guttenes nakke og begynte å trylle. Hun ønsket også virkelig å være raskt, i en ny verden, hvorfra frelse kunne bringes til USSR.
  Gutta falt inn i en drøm, men de så ikke i det hele tatt det de ønsket å se.
  Nemlig hvordan jenter blir torturert og kjørt først barbeint i snøen, og deretter i glødende kull.
  Dette er imidlertid allerede en indirekte historie ... Nok et fragment av en drøm med Hitler blinket forbi.
  Hitler uttrykte ikke bare et ønske om å observere flyvningen til Tysklands første firemotors jetbomber Ju-487 med en hastighet på over 1100 kilometer i timen, men å personlig sitte ved roret til flyet. Kurt Tank, som fører tilsyn med utviklingen utført av franskmennene, protesterte kraftig mot dette:
  - Maskinen, etter titanisk arbeid, har nettopp blitt utformet i metall. Vi kan ikke risikere Führerens liv.
  Feltmarskalk Kissilring støttet tank:
  - Dette er nesten det første flyet vi skal gjøre ved daggry 27. juni 1947. Bilen har et høydepunkt - et relativt lite vingeareal, som reduserer aerodynamisk luftmotstand og lar det strategiske bombeflyet akselerere til 1200 kilometer i timen. Men belastningen på vingene øker dramatisk og dette er en risiko!
  Hitler selv var ikke så ivrig etter å gå amok, men lot ettertiden huske hans mot. Führeren selv, en vegetarianer, håpet at han rett og slett ville bli frarådet. Tyskerne trenger sårt en ny bil, desto mer for at USA skal bli slått i feltet av slike utviklinger.
  Prosjektet til TA-600-tanken med åtte motorer ble forsinket så langt det var. Den opprinnelig planlagte hastigheten på 860 kilometer i timen kunne ikke lenger passe Führeren. Derfor var det nødvendig å gjøre om det også ved å installere jetmotorer parallelt. Nå skal hastigheten på maskinen øke til 1220 kilometer i timen, noe som vil gi muligheten til å bombe et hvilket som helst punkt i USSR med nesten ustraffet, men det vil ta mye tid å gjenoppbygge mekanismen.
  Det oppsto visse problemer med bevæpningen av maskinen. Eksperter mente ganske rimelig at 16 (!) luftkanoner hvorav 13 - 30 mm allerede var for mye.
  En annen maskin, som også er klar for start 7. september, var XE-377. Dette bombeflyet skulle erstatte den tidligere ikke særlig vellykkede XE-277.
  Selve ideen om å lage en tung dykke- og jetbomber var veldig kompleks med tanke på design. Selv om det er lønnsomt. Når du dykker, er nøyaktigheten av bombing mye høyere enn fra et horisontalt plan, og et lite antall fly kan deaktivere strategiske og industrielle fasiliteter.
  XE-277 viste seg å være et bombefly i stor høyde, selv om det ennå ikke var et jetfly. Han klatret 15 kilometer og kunne bombe byer ustraffet.
  Men samtidig beholdt bilen evnen til å dykke, som XE-177, uten å falle fra hverandre av overbelastning.
  Den nyeste designen XE-377, allerede en jetversjon av bombeflyet og veldig formidabel, i stand til å jevne ut mange byer og landsbyer og effektivt ødelegge industrianlegg.
  Lovende maskiner var overlegne amerikanske og britiske kolleger, noe som fikk Hitler til å føle seg som en kalkun overfôret med kjeks, på bakgrunn av landlige kyllinger som tygget hirse. Men i dette tilfellet, i tillegg til å vurdere nye maskiner, var Fuhrer bekymret for et mer presserende problem? Hvor skal man slå til med en luftfarts- og panserbatong? Riktignok med en kraftig stafettpinnen, men ...
  Nimitz uttalte i en streng tone:
  - Våre strateger mener at i tillegg til streiken mot Moskva, bør en del av styrkene bevege seg sørover, også utvikle en offensiv i retning Alma-Ata og Kuibyshev!
  Hitler, uten mye entusiasme, svarte:
  - Vi har allerede diskutert dette mer enn én gang! Vi kom til konklusjonen, selv om det er uhensiktsmessig, men vi vil slå i divergerende retninger.
  Nimitz nikket samtykkende og la til:
  - I tillegg bør det holdes valg til den ukrainske Rada i alle regioner. Inkludert Voroshilovgrad og Donetsk, hvor partisansoner ble dannet. Vi kan ikke ha et lite parlament!
  Mainstein, uten å se opp, så gjennom en kikkert - hvordan den firemotorerte Yu-487 tok høyde der og la samtidig merke til:
  - Offensiven bør begynne senest 20. juli ... Værforholdene presser oss veldig. Hvis motstanden til russerne trekker ut, så ... vil det begynne å regne, og enda mer, en snøfonn vil falle, og vi må allerede ta vare på vår egen overlevelse.
  Hitler sa i en selvsikker tone:
  - Offensiven starter 21. juli. På dette tidspunktet vil alt være klart. Slag vil bli levert på en gang fem steder. Fra tre retninger ble offensiven rettet mot Russlands hovedstad, i to, mot Sentral-Asia og Kuibyshev. Generelt er retninger definert. USSR må settes ut av spill før nyttår. Om ikke helt, så i hvert fall for det meste.
  Her ble bildet av den ville drømmen avbrutt, og barna kom seg igjen på vei.
  
  KONGELIG OG HØYT KAMPMISJON
  En gruppe jenter utførte et oppdrag - forsvare det mest sårbare punktet i posisjonen til de russiske, tsaristiske troppene under første verdenskrig.
  Natasha sa til og med:
  Et tapt øyeblikk i kamp føder slaveri i århundrer!
  Og jentene valgte en veldig aggressiv og kraftig tank for seg selv og tok på seg Kaisers Tyskland.
  Jentene på stridsvognen fortsatte å ødelegge tyskerne, og skjøt infanteristene. Mer presist skjøt Alice fra maskingevær, og Natasha skjøt fra en kanon. Maksimka styrte en høyhastighets tank, og Anzhelika, som den sunneste og største kvinnen, skjøt aktivt, som en kobra som danser til tonene av en fakir, granater.
  Men nå ble den fjerde klyngen batterier knust, og da tok tilførselen av tretti kilos skjell slutt. Imidlertid er mer enn halvparten av alle tyske våpen konsentrert i dette området allerede ødelagt. Gikk også tom for ammunisjon. Førti tusen tyskere fant døden, men ammunisjonen var oppbrukt.
  Nå bør jentene fylle den opp. Men prøv å finne riktig kaliber i det tjueførste århundre. Samme med ammunisjon. Tanken stoppet, og krigerne, sammen med Maxim, angrep den femte klyngen batterier.
  Angelica var spesielt glad for dette, så nå, i stedet for ydmykende å ta med skjell, kan hun vise seg i all sin skjønnhet!
  Her slo Angelica et knusende slag med bare foten på kjeven til en soldat fra Kaiser Germany. Han fløy opp fra slaget og skjøt ned ytterligere fem tyske soldater.
  Natashka holdt også platespilleren, og Alice, som avvek fra skuddet, traff Fritz i lysken veldig smertefullt. Maxim foretrakk å slå ut tyskeren med knyttneven.
  En kvartett av krigere: tre evige jenter og en gutt gikk inn i stillingene til keiserens tropper som en nål. De hoppet med bare hæler over brystningen og salet de tyske maskingeværene. Og deres egne kulefly strømmet på Fritz.
  En masse lik fylte redutten til de tyske Kaiser-troppene. Kvartetten, som raskt hadde hastet til det befestede punktet, raste nå gjennom det som en flokk ville tigre. Tyskerne hadde ikke forventet at dere er vakre halvnakne jenter og gutter, de blir presset sånn. Og at spydende kuler kan fly uten bom.
  Og krigerne, sammen med gutten, bar maskingevær, bånd fulgte etter seg, og de skjøt nådeløst mot fienden.
  Maxim, denne spenstige evige gutten, sang:
  - Jeg er blodtørstig! Jeg er nådeløs! Jeg er en russisk ridder - Barmaleya!
  Angelica er en kongekvinne med et veldig behagelig ansikt, en modig hake og brennende hårstrå som, når de ble truffet av tyskerne, brente dem i ordets mest bokstavelige betydning. Jente-ridderen la til i en sang:
  - Og det trenger jeg ikke! Ingen sjokolade! Ingen marmelade! Slå Fritz med et slag! Slå Fritz med et slag!
  Og da hennes store, men ikke blottet for ynde, ben slo til, ble hodeskallene til keiserens soldater konkret knust! I tillegg kastet jentene og gutten stålgjenstander mot motstanderne med bare tærne. Dermed slo de Fritz med hele bunter av svidde sedler.
  Så de hoppet til batteriet, hvorfra tyskerne skjøt mot de russiske troppene. Og maskingeværsprengningene meja ned alle skytterne på en gang.
  Og krigerne satte fyr på ammunisjonsboksene med beina. Og de begynte å ødelegge batteriene.
  Kampsett ble revet, spredt med fyrverkeri, og drepte tyskerne i hundrevis og tusenvis.
  Kvartetten selv forble usårbar. De kunne verken slå ham eller hekte dem med bajonetter: sterk magi! Og krigerne gikk og gikk og klippet, som om en kultivator gikk gjennom krattene. Og krigerne streifet alle rundt, og streifet og galopperte, og slo ut alle de nye grensene for ødeleggelsen.
  De fire sang til og med unisont;
  Vi er riddere - sverd og ild,
  La oss rive dem fra hverandre som dyr!
  Vi vil utstede en faktura - en bot har løpt opp,
  Ikke bli vår papegøyeridder!
  
  Vi vil bli kule som ørner
  La oss feie bort forskjellige onde ånder på en gang!
  Kjenn våre kule sønner av fedrelandet,
  Vi kaster utfordringen til evigheten!
  
  Hvor vakkert krigen raser
  der folk brenner ...
  Satan kom fra underverdenen for oss,
  Bak ham står fascistiske freaks!
  
  Vi vil gi jentene hardt i ansiktet,
  Vi vil knekke nazistene som en gren ...
  Og da vil soldaten vår bli mester,
  La mairosene blomstre praktfullt!
  
  Oppnå, vi er i stand til å vite mye,
  Hev kreftene dine over stjernene...
  Og så kjemper og våger den store krigeren,
  Vi skal lage truende graver!
  
  Se, det vil være en kriger da,
  Alt er nytt og som lønn ...
  Og jeg tror at problemer vil passere oss i kamp,
  Bli en ridder, en erfaren fighter!
  
  Her meja han med eit kraftig slag ned eit heilt regiment,
  Og med ham ble to regimenter gjennomvåt ...
  Og dragens Fuhrer slik at den ekle er død,
  Og vi er strålende mil til stjernene!
  
  Her slapp keiseren en tåre av frykt,
  Jeg ber om din nåde!
  Vi har mange voldelige krefter,
  Vi vil være i full kjole!
  
  Når vi går inn i dette Berlin med tre farger,
  Og tsar Nicholas blir Gud,
  Folket vil bestemme veien i uendelig av krefter,
  Ikke døm monarken så hardt!
  
  Problemet over fedrelandet vil ikke forsvinne da,
  Storhet vil være solen ...
  Kaisers onde horde vil spre seg,
  La hjertet slå i sløvhet!
  
  Med en vakker jente passerer vi berømt,
  Gjennom våre russiske vidder!
  Og det vil være flott for oss med familien sammen,
  Jeg tror lykken kommer snart!
  Og krigerne fullførte ødeleggelsen av denne festningen. Sannhet
  Angelica, denne bøffelkrigeren fikk et lite sår i en mektig
  skulder. Et sted fortsatt litt gjennomboret beskyttelsen. Vel, Magomatrix er ikke alltid perfekt.
  Alice brente bena litt også. Den vakre jenta, selv om det gjør vondt, påvirker ikke nøyaktigheten hennes i det hele tatt.
  Og kampen fortsetter. Jentene kastet ut tomme bånd, som sløyd boa, og lastet seg med fangede maskingevær og ammunisjonsbokser. Angelica lokaliserte smertene i skulderen, og fylte tanken med forsyninger til kapasitet. Etter det hoppet Maksimka inn, og den kraftige maskinen gikk videre for å ødelegge nazistene, eller rettere sagt keiserens soldater.
  Den evige ungen knuste ganske enkelt flere hundre soldater med larver. Etter det åpnet Alice og Natasha sammen ild fra fangede maskingevær mot det tyske kavaleriet og infanteriet. Utryddelsen gikk i et slikt tempo at enhver Rambo ville misunne. Men gruppen deres kjørte inn i det sjette befestede området. Der og arrangerte nytt fyrverkeri. Og i tillegg til å skyte fra maskingevær, kastet jentene fortsatt granater tatt fra Fritz med føttene.
  I en tilstand av ekstase, begynte Angelica å skrike helt opp;
  Den som tror på udødelighet lever evig, for bare de som tror på sin egen død dør virkelig!
  Noen ganger er det bra for jegeren at spillet ikke kom over, fordi rustningen hans er som papir, og fellens lenker er som en tynn tråd!
  Tålmodighet er nøkkelen til seier hvis den ikke kombineres med ydmykhet i møte med ondskap!
  Døden, som en havnehore, henger rundt alle, men kommer bare til de som har et hulere hode enn en lommebok!
  Lengden på en ridders stamtavle er et utmerket mål på impulsens høyde og åndens storhet!
  Fienden er heller ikke ferdig, akkurat som sykdommen ofte ikke kureres, bare hvis sistnevnte kan gå over av seg selv uten å bli helbredet, så er det ingen måte å unngå komplikasjoner fra uferdig avvisning!
  Det kan fortsatt være fornuftig å flykte, men en meningsløs flukt har ingen frelse!
  Feigingen døde før han så den første kulen, den modige vil være den første i livet, til tross for kulene!
  En kroppsskade kan korrigeres med en liten suksess innen humanvitenskap, men den øverste grunn er noen ganger maktesløs før den korrigerer moralsk misdannelse!
  Krig er den typen galskap som de talentfulle og kloke forbereder seg på, og som bare sanne genier kan unngå!
  Det er ingen fullstendig hvile selv i graven, det er ingen fullstendig hvile selv i en drøm, noe som betyr at det er umulig å bli sliten lenger!
  I vår verden er ingenting gitt for ingenting, selv forrådt selv for en ødelagt krone!
  Djevelen er malt skjemmende, men det mest forferdelige i det urene er evnen til å servere gift i en pen innpakning!
  Krig lukter brenning, men noen ganger lukter krigsvegring mye verre!
  Det er ingen kjedelige kamper i virkeligheten, det er bare en middelmådig filmatisering av kamper til det punktet av latterlig kolikk!
  Familiestormer, som vinden i seilene, skipet skjelver, men Gud forby fullstendig ro!
  En feiging spiller ikke hockey, men han taper og flyr ut av livet med en puck!
  Den som kjemper godt, han kan perfekt beholde det han har vunnet, hvis han kan redusere sin grådighet til tilfredsstillelse!
  Du kan ikke bygge personlig suksess på bein, selv om knoklene er relikvier fra forfedre glorifisert av tidligere gjerninger!
  Relikviene til forfedrene er ikke bare bein, herligheten til en bragd er ikke bare en lyd!
  En stygg seier er bedre enn et vakkert tap, for vinneren kan alltid pynte på virkeligheten!
  De forkrøplede kan ikke spise seg mette, men de døde biter ikke i det hele tatt!
  Seier over en sterk fiende er hederlig, seier over en sterk fiende er dobbelt hederlig!
  Tyskerne viste virkelig at de vet hvordan de skal dø ... Men på en eller annen måte dumt! Og de russiske krigerne dør ikke i det hele tatt, men vinner med klokt heltemot. Og hvis de begynte å klippe ned fienden, så med en enorm entusiasme. Og de kan virkelig ikke stoppes! Det går et ubøyelig snøskred av levende og magisk napalm. De fangede maskingeværene er allerede sluppet ut, og kvartetten laster nye belter tatt fra fienden.
  Jenter, som de sier i slike tilfeller: krutt, som ikke er en glipp! De beveger seg i en så flammende skøytebane at hælene bokstavelig talt ryker.
  Dette er de kvinnelige rangerne. De beveger seg til det siste, syvende befestede punktet, etter å ha ødelagt mer enn åttifem tusen kavalerister og infanterister.
  Kaiser-troppene bokstavelig talt blør og kommer ut. Deres uovervinnelige kvartetten drar på en støt veldig rikelig. Og selve bumpen er ikke mindre enn Merkur, eller til og med Mars.
  Og terminatorkrigerne river det neste og det ekstraordinære som en flaske vodka fra en alkoholiker, ifølge et batteri. De er ikke så svake at de opplever tvil eller anger. Når målet er satt til å vinne, seier, så vil det vinnes. Og hvis fienden ikke gir seg, jo verre for fienden!
  Angelica ble selv med i skytingen, etter at de igjen ble angrepet av en reserve av kavaleri, og bemerket:
  - Goebbels løy om at russerne, på fremmarsj, kastet lik mot de tyske stillingene. Og nå ser vi hvem som egentlig er et lik og forfaller.
  Alice sa respektfullt:
  - Og likevel er tyskerne modige! De klatrer inn i kamp som japanske kamikazeer:
  Natasha fniste og la merke til:
  - Og deres nederlag venter ikke mindre grusomt enn Japan!
  Maksimka husket noe:
  - Jeg nektet nå den fjerde stjernen til helten i Sovjetunionen, og trodde at resten av jentene ble urettferdig lurt ... Og nå klør katter sjelen min!
  Alice, uten å slutte å skyte fra flere maskingevær på en gang, ved å bruke både armer og ben for å skyte mot tyskerne, bekreftet med et tungt sukk:
  - Jeg føler meg heller ikke helt komfortabel ... Så mange drap på grunn av vår ufrivillige skyld!
  Angelica begynte igjen å skrike hjerteskjærende og øredøvende:
  -Bedrag er kronglete, men sannheten er rett, sannheten om den første, som regel, fører til målet raskere hvis det er sinusitet uten bøyninger og smurt med olje av fett løfter!
  Men tålmodighet og arbeid, som et ektepar, gir opphav til suksess, men under forutsetning av et langt opphold og tilnærming med kjærlighet!
  Asias visdom er god, asiaters villskap er dårlig!
  Én løve er i stand til å drive tusen sauer på flukt, men én løvevær er i stand til å ramle tusen av sine brødre!
  I krig lærer man raskt å bli overrasket, kanskje bortsett fra det faktum at han fortsatt er i live og ikke har desertert!
  Det mest forferdelige i krig er frykt, som du ikke kan redusere til vanlig skjønn!
  For å bli en dukkefører av livets teater, må du kvitte deg med dukkens hjelpeløshet i det minste i rollefordelingen på kjøkkenet!
  I krig er fred bare en drøm, men det er en drøm full av dødelige mareritt!
  Mot er oppfinnsomhetens krok som fanger flaks på slagmarken!
  Tungens skarphet kan ikke skjerpes av et sløvt sinns kvernsteiner!
  Du kan ikke bygge lykke på svik, men du kan bygge lykkelige på svik!
  Ikke gjør slutt på fienden, at åkeren ikke er luket med ugress, seierens høst vil ødelegge ugresset av sabotasje og sabotasje!
  Svingete stier fører direkte til målet, kun den som ikke har sidelengs blikk!
  Hvis du er følelsesløs av hjerner, så fører skjebnens kurve rett til den flate gravplaten!
  Å være slakter i en krig er en liten ære, men å bli en kotelett er generelt sett mer vanære!
  Store skap faller ikke bare høyt, men vi støver av kolossal treghet!
  Mange skjeletter i skapene til konspiratørene gir seg selv som en stank av forfall som dreper feighet!
  Sju fluer kan slås av enhver idiot, men bare med syv spenn i pannen kan han få frem én lus av svik!
  I krig er det som i et badehus, og varmen og svetten og beinet verker, men i motsetning til damprommet, jo høyere du klatrer, jo mindre glød gjenstår!
  Sannheten er alltid banal, men den utspekulerte vil definitivt finne en måte å forvrenge den på en original måte!
  Kampen mot det onde føder en bragd, godt uten en bragd føder kjedsomhet!
  Diplomati må være subtilt, men denne subtiliteten er skarpheten til sverdene som sikrer våre krav!
  Finnes det en tristere historie i verden enn historien om Romeo og Julie? Men dette er en veldig kontroversiell stavelse, venner, fordi familien deres har beholdt ungdommen!
  Å bedøve er ennå ikke å vinne, men hvis fienden virkelig er overrasket, så tenk på at han allerede er beseiret!
  Vi må hylle Angelica, det hun ropte var ganske vittig og fengende og til poenget. La oss innse det, jenta er virkelig en greyhound av greyhounds.
  Etter nederlaget til den syvende høyborgen dro terminatorjentene av gårde for å jakte på flere, mindre batterier. De gledet seg nå oppriktig over suksessen. Sannheten fanget Maksimka og generalgutten hadde store smerter i høyre hånd.
  Den evige ungdom bemerket:
  - Kulen er ikke en tosk, men kysser med dum sårhet!
  Angelica kysset mannen sin smakfullt som svar, og kurret:
  - Vær din guttekriger nummer én! Etter Stalin!
  Natasha senket beskjedent øynene og sa:
  - Men la oss likevel ikke glemme Koba, han reddet meg! Og du, Angelica, er en ekte bøffel.
  Den rødhårede djevelen skulte og knurret:
  - Og hårfargen din er ikke naturlig!
  Stalins kone fniste og kurret:
  - Det som er naturlig er ikke kriminelt! Og jeg har alltid vært tiltrukket av kriminalitet! Ikke rart mannen min er morder nummer én!
  Alice så seg rundt og sa hviskende:
  - Jeg er enig i dette!
  Krigerne fløy opp og begynte å slå batteriene igjen og klippe ned divisjonsreserven, og Angelica skrek igjen av lungene hennes:
  -Forskjellen mellom intelligens og list ligger i bruksfrekvensen, de jukser alltid, de prøver ofte å være smarte også, men få mennesker lever etter sinnet!
  Vitenskap kan gjøre alt som en person kan ønske seg, men ikke alt en person kan ønske seg!
  Mister oftest hodet, som er for lat til å brainstorme!
  Varm patriotisk iver av hjerter vil avkjøle ambisjonene til aggressorene som reiser sverdet til fedrelandet!
  Du kan slå en spiker med et støpejernshode, men bare for å sette en løkke for nakken!
  Den som sparer på bestikkelser taper mest.
  Folket er ikke konstant i sitt sinne, men mye mer konsekvent i kultdyrkelsen.
  Hvis du sparer godt, vil du ikke tjene godt, spesielt hvis nøysomhet blir til gjerrighet!
  Så la oss drikke til det faktum at problemene våre alltid er moderate, og oppkjøp vet ikke tiltaket!
  Forglemmegei spirer faktisk på blod, for blod er ikke glemt og arrene i sjelen leges ikke!
  De kjemper ikke i antall, de bare taper og sovner med antall lik!
  Sju dårer kjemper mot det onde, den åttende smarte kjemper mot det gode!
  Et slag til fienden må leveres i tide, bare for å bli erstattet under protesen er alltid ute av tid!
  Når du starter en bedrift, ikke forvent å ende i lediggang!
  Noen klipper sedler, andre klipper håret til dumme folk, men de fleste svindlerne bryr seg ikke om hva ullen til en gris er!
  Bøddelens øks kan hugge ned de mest velgjørende artiklene i grunnloven, med mindre de er innskrevet av fjæren til en ørn, og ikke en våt kylling!
  Skjorten din er nærmere kroppen din, og tauet er nærmere halsen din, spesielt hvis den er lagret av noen som ikke er født i skjorte!
  Egoistisk avhengighet lar deg rive av huden på støvlene dine, med "bast-sko" sko med sin egen merkantile interesse!
  Det er vanskelig å speide på vadestedet, men det er lett å drukne i vannet!
  Guttegeneralen Maksimka likte den siste setningen i en slik grad at han utbrøt:
  - Jeg har drømt om røyken av branner i flere dager allerede ... Jeg er så lat, til og med for lat til å drukne meg selv!
  Tanken kjørte over batteriet. Etter det vendte krigerne seg til det østerrikske kavalerireservatet. Østerrikerne, som ble truffet av et slag, begynte å strø. Mer enn et standpunkt skyndte det ungarske infanteriet å angripe den russiske tanken.
  Jentene begynte desperat å skyte tilbake. En kule fra en sprangrifle traff Angelicas kraftige lår, og krigeren begynte å rope igjen. Dessuten helte hun bevingede aforismer til høyre og venstre:
  -Kunnskap er ikke bare lyset fra et fyrtårn som lyser opp veien for de angripende troppene, men en brennende laserstråle som brenner ut motstanderens posisjoner!
  Vinnere dømmes ikke, vinneren er dommeren selv, som kun kan ankes på grunnlag av loven om gjengjeldelse og hevn!
  Døden er en dårlig ting, men mer i prosessen enn i konsekvensene!
  Enhver katastrofe er først og fremst et fargerikt show, men fargen er alltid en blodig nyanse, og lydsporet er akkompagnert av en begravelsesmarsj!
  Hvis vi ikke hadde hatt katastrofer, ville det ikke vært noen bragder, og uten bragder er livet som suppe uten pepper!
  Krig, som pepper, gjør øynene dine rennende, men den gjør livet ikke flaskt!
  Du kan be om tilgivelse for den som godtok døden, men du kan ikke komme med unnskyldninger for å drepe den som sår død!
  Å undervurdere fienden er å undervurdere forelesningen før eksamen, bare en vurdering - et par med to innsatser vil definitivt krysse hverandre og danne et gravkors!
  Den som lar spon fjernes fra seg selv, har intelligensen til en stubbe og en eik hensyn!
  Hvert møte i krigen er som en date med en du er glad i, det er umulig å glemme, det er umulig å komme for sent og unnslippe veldig!
  List og beregning: hvordan en mann og en kone føder seier - ærlighet er det tredje ekstra!
  Hvis det samler seg skyer over sjefen, er dette bedre enn når regimenter tynner ut under sjefen!
  Skammen er ikke i en følelse av frykt, men når du lar deg underlegge ham til du mister pliktfølelsen!
  Når sterk, se svak ut; når svak, se sterk ut! Denne svikeregelen er god for krig, men herskeren skal ikke vise svakhet, selv om sinnet er fullt av bein, og styrken er som en mus!
  Noen få magyariske fotsoldater klarte til og med å komme innenfor granatkastavstand. Før de ble drept, kastet de gaver, og hektet igjen jagerflyene til de fire.
  Alle ble skadet, og skjønnhetene bet tennene sammen av stor irritasjon og bannet hardt.
  Men angrepet er slått tilbake. Og du kan utplassere tanken igjen. Og det at drivstoffet har tatt slutt er ikke noe problem. Troféalkohol er ganske egnet for tanking.
  Tross alt er det som i den spøken - alt vil gå hvis det ikke går!
  Etter det begynte den rasende kvartetten å røre på seg igjen. Alice ga imidlertid i avskjeden et sjokoladegodteri til tjenestejenta. Hun ble for redd og gråt.
  Alice strøk den uheldige jenta over hodet og lovet henne:
  - Russiske kamper vil gi deg et anstendig liv, og du vil ikke være sulten og barbeint.
  Så takknemlig nikket og lovet:
  - Jeg vil be for deg!
  Men etter denne rørende episoden skyndte krigerne seg igjen for å ødelegge de tyske og østerrikske troppene.
  Det første fremrykkende sjiktet av deres 126 tusen soldater og hundrevis av våpen er allerede ødelagt, men det bør, mens det er tid, beseire resten av fiendens legender.
  Natasha følte at på dette tidspunktet ville de ikke dvele for alltid, og derfor skyndte hun seg med all kraft og spredte tanken.
  Her angrep de fiendens reserver, et helt tysk infanterikorps, overført fra vestfronten mot øst. Tyskerne ønsker å trekke tsar-Russland ut av krigen, men de vil feilberegne i dette, og kanskje har de allerede regnet feil.
  Men det planlagte nederlaget bør gjøres til et faktum. Og krigerne falt på fienden med en fresende kraft. Men her ble Angelica igjen kuttet med granatsplinter i brystet og magen.
  På dette begynte den mektige krigeren å rope;
  - Blir oftest til et skjelett som ikke har ryggraden i kamptrening!
  For ikke å bli slukt av motstanderhunder, må du spise en tallerken i militære anliggender!
  Ikke vær redd for en fascists lenker, hvis du er i stand til å binde tankene dine med en renselseskost!
  Dans skiller seg fra dans ved at de danser etter andres melodi, og i dans velger du din egen rytme!
  Handlinger er alltid bedre enn ord, siden de har et sterkere fundament enn å riste luft!
  Det er godt å være ridder i krig, uten å prute om mot, men bare ridderlighet skal være rasjonelt, som en butikkeiers list!
  Drap er den eneste typen synd, hvis vurdering avhenger så mye av formen: avskyelighet og tapperhet med ett resultat!
  Fare er overalt, men det er vanskelig når sinnet flyr i stjernen!
  Overgivelse er det siste, det gjør deg alltid ekstrem!
  Du kan fortsatt vinne uten risiko, men du kan dra nytte av seierens frukter hvis du holder denne store katten, som en tiger, i barten!
  Du kan gå deg vill fra forfølgeren, bare uten å miste hodet for å få tilskudd til den neste!
  Det er ingen håpløse situasjoner, det hender at det ikke er inngang til en fordelaktig stilling!
  Du kan til og med flykte fra din egen skygge, lure din egen samvittighet, men du kan ikke skjule deg for det du ikke har kontroll over!
  Han har sjelden penger, hvis ånd ofte blir oversatt!
  Alt i vår verden er gitt gjennom kamp, bare problemer kommer uten problemer!
  Overgangen fra å forlate utmerker seg ved ankomstpunktet til det siste han er det siste stedet å gå!
  Nøkkelhull som kvinne krever intelligens og teknikalitet!
  Dumhet er ikke alltid forutsigbart, men alltid straffbart!
  Noen ganger kommer en forbrytelse menneskeheten til gode, og det å bli en bragd blir bare belønnet for det, som regel postuum!
  Den allmektige Gud kan gjøre hva som helst, men selv han kan ikke overgå mennesket i ambisjoner og fargerik fantasi!
  En annen ting der Gud ikke kan overgå mennesket, er i trangen til ledig prat, Den Allmektige foretrekker å skape med et ord, og ikke leke med ord!
  Himmelen er vanligvis likegyldig når de ber om hjelp, men dette er en regel som bare bekrefter unntakene!
  Det er mange som ønsker å bli guder, men korsfestelsen tar ikke køen!
  Et skarpt ord er bra, men det er enda bedre å ha et skarpt øye for å legge merke til en stein som er kastet mot deg for et skarpt uttrykk!
  En tramp er en som lar seg sko av utspekulerte mennesker!
  For å fly må du jobbe hardt, for å fly inn, bare ta en pause fra jobben!
  Når bowlerhatten er tom, flyr den opp ikke med en voldsom vind, men med et kaldblodig slag!
  Filosofi er et nett for å fange useriøse simpletoner, men bare cellene i den er avhengig av frekvensen av hjerneviklingene!
  Ofte korsfester en person, etter å ha blitt en gud, i det minste litt folk til det fulle!
  Korpset måtte ødelegges i deler, og fylle på kampsettet. Men på den annen side viste krigerne stor militær dyktighet.
  Natashka ble også såret, men krigeren smilte bare:
  - En soldat uten sår er som en rik mann uten lomme!
  Maksimka, som også var hekta, var enig:
  - Fra et kroppslig sår er det smertelig utholdelig, men når man er forkrøplet moralsk, er det umulig å holde ut!
  Nå gikk det meste av kroppen til den neste verden. Men to kavaleridivisjoner er i angrep.
  Skyter Angelica, brøler igjen;
  - Menneskets største velsignelse, forutsigbarheten i Guds vilje, det er også den verste av forbannelser, så det driver oss inn i rutinens paradis!
  Penger lukter ikke, men det stinker så mye at forretningsmenn alltid tar på seg nye dresser!
  Ved å spare på venner kan du fylle mammon, men sjelens tomhet vil gjøre din egen hovedstad til en fiende!
  En mann uten hjemland er som en freak uten ekteskap!
  Det er vanskelig å overleve, men det er mulig, det er umulig å leve, men det er enkelt!
  En krone sparer en rubel fra en klok, en krone samler en krone fra en praktisk, og en grådig og en krone fører til en løkke!
  Et tveegget sverd, men det blir begynnelsesløst i hendene på en mann som blir til en ape!
  Når du er din egen sjef, er det bare de første instinktene av egoisme som kan undertrykke deg!
  Det er vanskelig å finne en grunn til å motta, men hvor lett det er å finne en grunn til å ikke gi!
  At livet vårt er et spill der reglene bestemmes av den sterkeste, og premiefondet er det mest utspekulerte!
  Vanskelig suksess er bedre enn lett fiasko, selv om flaks må søkes, og nederlag er alltid under føttene dine!
  Vær et beist, men ikke et dyr!
  Å love mye er like enkelt som å ikke få alt!
  La oss drikke til det faktum at bare vi konspirerer, og resten er viklet inn i dem!
  Etter det tømte Angelica fontenen av veltalenhet og ble stille, og naglet motstanderne i stillhet. Og ikke mindre effektiv for det. Så skrogene får snart horn og bein. Riktignok blir jentene mer og mer såret, og den evige gutten Maxim lider også.
  Tilsynelatende svekkes den beskyttende magiske matrisen som avleder fragmenter og kuler. Og på grunn av dette går det ikke så bra for den militante kvartetten. Men korpset til Fritz Kaiser smelter gradvis. Kavaleristene angriper.
  Alice, etter å ha mottatt et fragment i den muskuløse skulderen, mumler:
  - Det er mye ubehagelig i verden ... Og det mest stygge er om jeg ved denne anledningen ikke kan føde en bevinget aforisme.
  Generalgutten, som fikk et fragment i hælen, foreslo:
  - Det er mye trøbbel, fiender er høyere enn taket, men bowlerhatten med vipper går likevel i stykker når en venn er underlegen og ikke høyvinget!
  Alice klappet gutten på skulderen og takket ham oppriktig:
  - Takk! Nå vet jeg hvordan jeg skal muntre meg opp!
  Angelica, som allerede var kuttet med fragmenter slik at det ikke var noe oppholdssted på den store, muskuløse kroppen hennes, utbrøt:
  - Fiendens lik lukter best av alt, og fransk parfymeri er avføring!
  Natashka, som klippet ned fiendens siste infanterirangering, protesterte:
  - Men hvorfor? Du kan snuse! - Og så, mens hun kjørte maskingevær med føttene, la hun en spiker til fotsoldatene. - Men parfymeriet til min personlige oppfinnelse er mye bedre!
  Maksimka, som ble ganske dårlig, var enig:
  - Unikt! Guddommelig duft!
  Da angrepet av kavaleriet tørket ut, måtte de slå av luftangrepet. Fly ble imidlertid lett skutt ned av utbrudd av maskingevær av stor kaliber. Men igjen var det skader blant kvartetten. Selv om de prøvde å ikke slippe Kaiser-flyet på nært hold. Men som om kuler ble tiltrukket av dem.
  Maksim, etter et par nye sår, sutret og knurret:
  - Din Chernobog skader oss tydeligvis!
  Den rødhårede djevelen Angelica stakk gutten hardt i den sårede siden med det studerte beinet og hveste:
  - Ikke baktalt familiens eldste sønn!
  Alice var ikke så sikker:
  - Egentlig trodde jeg at den eldste sønnen til Rod er Belobog. Det første lyset ble født og kastet en skygge!
  Angelica, som kuttet av fem fly i en støt, protesterte:
  - Først var det mørke, og i mørket lyste en stråle av Belobogs lys!
  Natasha, etter å ha klippet ned de siste dusin flyene, oppsummerte:
  - Og etter min mening har Belobog og Chernobog som hypostaser av den allmektige familien, sammen med Lada Love, alltid eksistert og vil eksistere for alltid!
  - Amen! - Maxim avsluttet den siste Fritz og mistet kreasjonen fra mange sår.
  
  Gal leiemorder OLEG RYBACHENKO
  Igjen så det ut til å blinke i en alternativ verden, en gal ungdom, og han ble en tenåringsgutt, fortsatt friskt, rent ansikt og kort av vekst, men med brede skuldre og bryst... En gutt på rundt fjorten, selveste toppen av ungdomsårene, tiden for første kjærlighet og sukk.
  Men samtidig bare en livegen tjener i Tsar-Russland på begynnelsen av det tjuende århundre, hvor livegenskapet aldri ble avskaffet ... Hvordan kunne dette skje?
  Et lite skifte i historien - den legendariske general Skobelev: han ble født tjue år tidligere, og som et resultat spilte han en viktig rolle i Krim-krigen - erstattet den middelmådige Menshikov og beseiret landingsstyrkene til tyrkerne, franskmennene, britene og sardinerne i deler. Russland beseiret koalisjonen, som snart kollapset. Og de russiske troppene fanget Kars, Erzurum, Tangorg. Det osmanske riket ble tvunget til å inngå en vanskelig fred ved å avstå Armenia og mange land, inkludert den berømte Lake Nice. Men sannheten om påstandene på Balkan i lys av Østerrikes og Preussens stilling, måtte tsar Nicholas nektes. Det er farlig å kjempe mot tyskerne, spesielt siden britene og franskmennene i dette tilfellet kunne gå inn i krigen med fornyet kraft.
  Imidlertid fikk Bulgaria noe begrenset autonomi, og kristne fikk formell rettighetslikhet sammen med innbyggerne i det osmanske riket. Den russisk-ortodokse kirke fikk litt land og Jerusalem.
  I Frankrike brøt det ut et opprør mot Napoleon III, men etter flere harde kamper klarte keiseren likevel å beholde makten, men som en innrømmelse begrenset han seg til grunnloven.
  I noen tid fortsatte krigen med Shamil i Kaukasus, men etter hans kapitulasjon ble Russlands ekspansjon i Sentral-Asia gjenopptatt. Samtidig ble en grensetraktat gunstig for Russland signert med et svekket Kina. Dessuten mottok Nicholas den første enda mer land enn i den virkelige historien hans sønn Alexander the Liberator. Så autoriteten til russiske våpen var nå mye høyere.
  Det var en krig med Iran, som endte med erobringen av dets nordlige regioner, opp til hovedstaden Teheran...
  Nicholas den første begikk ikke selvmord; han levde tolv år mer enn i virkelig historie - han døde i 1867. På dette tidspunktet hadde den russiske hæren utvilsomt autoritet, og Skobelev ble feltmarskalk og innehaver av mange ordrer.
  Alexander II, tvert imot, var ikke heldig, og han ble drept ti år tidligere i 1871, bokstavelig talt manglet bare et par uker før kunngjøringen av manifestet som avskaffet livegenskap. Alexander den tredje, hans sønn og reaksjonær, signerte selvfølgelig ikke manifestet.
  En tidligere kroning hadde en positiv effekt på helsen til Alexander III - han sluttet å drikke da han ble konge, og levde lenger enn i den virkelige historien. Russland førte en vellykket krig i 1877-1878 med tyrkerne, og den endelige delingen av det osmanske riket mellom stormaktene fant sted. Russland fikk Istanbul eller Konstantinopel, Irak og tilgang til Det indiske hav, Frankrike Syria og Palestina, og Storbritannia Egypt med Sudan.
  Dermed forsvant det osmanske riket fra det geografiske kartet. Snart ble også det som var igjen av Iran likvidert, og etter lange tvister og selskaper ble også Saudi-Arabia delt. Storbritannias politikere ble utvidelsen og utvidelsen av deres kolonirike, mens Russland og Frankrike tok sitt toll - underkastet den islamske verden. Italia klarte å okkupere Libya, og franskmennene i Marokko. Sør-Iran gikk til Storbritannia, og sentrum til Russland.
  Snart ble også Afghanistan delt: de nordlige områdene bebodd av usbekere og tadsjikere gikk til russerne, og de sørlige regionene med pashtunere til britene.
  Kort sagt, i sør nådde Russland grensen for sin ekspansjon og delte alt mellom britene og franskmennene.
  Merkelig nok, men nederlaget i krigen med Russland kom Frankrike til gode, så tsarregimet støttet Napoleon III og tillot ikke prøysserne å starte en krig og til slutt forene Tyskland.
  Men rollen til det østerrikske imperiet vokste ... Østerrikerne beholdt Nord-Italia - et svekket Frankrike kunne ikke føre krig med dem. Så annekterte Østerrike de sørlige territoriene. Prøysserne prøvde å vugge båten, men etter å ha satt i gang litt, støttet Napoleon den tredje østerrikerne og beseiret de tyske regimentene. Nicholas I støttet også sterkt det østerrikske riket.
  Etter delingen av det osmanske riket mottok østerrikerne også sitt stykke - Bosnia-Hercegovina, samt Nord-Serbia. Med tanke på Bayern og de sørtyske landene ble det østerrikske riket den største staten i Europa både når det gjelder territorium og befolkning. Men keiser Franz Joseph hadde forstand på ikke å krangle med Russland, å være i allianse med henne.
  Foreningen av Tyskland fant ikke sted - men det østerrikske riket ble enormt og mektig, og gjorde Preussen til sin juniorpartner. Italia forble også fragmentert. Riktignok regjerte "president" Garibaldi i Napoli, men østerrikerne og franskmennene blokkerte veien hans til pavestatene. Og snart ble kongeriket Sardinia delt mellom seg av Østerrike, Frankrike og Storbritannia.
  Etter Napoleon IIIs død begynte Napoleon IV å styre sønnen sin.
  Forholdet mellom Østerrike og Frankrike begynte å bli dårligere igjen, ettersom Napoleons imperium var mye mer vellykket enn tyskerne med å utvide koloniene.
  Det var også krig med Japan. På dette tidspunktet hadde den strålende Skobelev allerede dødd, men studentene hans - spesielt Brusilov viste seg å være ikke mindre talentfulle, og maktbalansen for Japan er mye verre enn i virkelig historie - Russland er større i territorium, og hæren er godt trent og profesjonell. Riktignok er ikke alt i orden i bevæpningen: Likevel reduserer livegenskap tilstrømningen av arbeidskraft fra landsbygda. Men likevel, hva er nok.
  Og antallet livegne minker gradvis. Selv om dette skjer i sykluser, øker det noen ganger på grunn av priser. Og Alexander den tredje elsker å favorisere. Etter Japans nederlag ble Zheltorossia også dannet.
  Innen mars 1911 hadde Alexander den tredje dødd i desember 1909 - Nicholas II etterfulgte tronen og har regjert for det andre året, kroningen har nylig funnet sted.
  Nikolai har allerede en arving - og en frisk en, så far Alexander avviste den fatale tyske kvinnen og fant en bedre brud. Men sønnen som fødte i 1904 har også navnet Alexei.
  Russland er et stort imperium, enda mer omfattende enn i den virkelige historien, og siden urolighetens tid har det praktisk talt ikke mistet territoriet sitt i kriger, og har ikke alvorlig tapt en eneste krig, bortsett fra individuelle kamper og selskaper.
  Men den fjorten år gamle blondhårete med hvite virvelvinder livegutt bryr seg ikke så mye om keiserlig storhet. Når det fortsatt er snø, og du drar tunge tømmerstokker barbeint, og du faktisk er en slave: som eieren kan slå, ydmyke, selge, vel ... ifølge loven har han ingen rett til å drepe, men faktisk de piskes fortsatt i hjel, da skjer det ingenting med mesteren!
  Men på den annen side, her er det ungdom: det er nesten ikke kaldt for bare, grove såler å slenge i snøen, og du føler deg mye mer munter og frisk enn da du var langt fra en gammel briljant forfatter. Ikke desto mindre, i øyeblikket da han ble en udødelig gutt, var Oleg Rybachenko ennå ikke femti år gammel, så å betrakte deg selv som avfeldig utover ethvert mål er allerede en kolossal byste.
  Men egentlig, tretthet fra hardt arbeid virker ikke smertefullt, men behagelig, og du kan fortsatt begynne å danse etter at det blir mørkt og ...
  Akkurat da dukket damen opp og vinket ham innbydende med hånden til henne. Nei, hun er ikke gammel, hun er ikke engang førti, men hun ser ganske bra ut, kanskje man kan kalle henne vakker. For en landsgutt virker hun nesten som en gammel kvinne. Og dette er slett ikke hvordan Oleg Rybachenko forestilte seg sin første kjærlighet.
  Drømmer var annerledes. En ung landjente med lange blonde fletter og en krans på hodet. Her er hun barbeint med lukten av vårurter som klemmer ham, og de kysser på leppene. Mer presist, han kysser deilig ...
  Og her viser damen selv et aggressivt initiativ, som ikke vekker det minste begjær, men genererer bare frykt. Men grove kjærtegn, og en velstelt hånd i bukser, vekker den maskuline naturen til en lett begeistret tenåring og får ham til å svare. Den er også frekk og dyrisk, som forresten den portly damen virkelig liker.
  Da føler du deg ekkel og ekstremt ekkel. Det er som om du er en mannlig hore: ingen kjærlighet, ingen hengivenhet, ingen respekt.
  Men du kan heller ikke nekte - ellers blir du pisket, og ofte i hjel!
  Damen ble ikke preget av takknemlighet: hun ga ikke noe, belønnet ikke på noen måte og slapp henne ikke engang fra vanlig arbeid. For henne er han bare et dyr, eller en slave for sengekomfort.
  Oleg Rybachenko selv var ikke preget av religiøsitet, men likevel, etter å ha elsket henne, ble han døpt og spyttet. Du dritt...
  Men denne gangen ble den ydmykende paringen av dyr avbrutt av utseendet til en ildrød Victoria, som beveget damen med leggen i kjeven, og deretter kuttet den ekle echidna i to med ett slag.
  Så vendte hun seg mot den allerede tidligere gutten Zhukov, og med en uforsiktig bevegelse frigjorde hun seg fra bikinien, virket helt naken, raket opp snøen som hadde kommet opp fra et sted i den varme eiendommen med bare føtter, med sitt grasiøse bein mot ham, hvisker tregt:
  - Jeg vil ha deg og jeg elsker deg!
  Oleg Rybachenko lente seg mot henne og ... Havet, varmt som fersk melk, falt ned. Han svømmer nå alene i den, og rundt ham er det bare lilla bølger og nattehimmelen. Og du føler deg så bra at du til og med sovner ... i en drøm!
  Terminatorgutten føltes som en ekte ung macho, superklasse.
  Men hva ... Gutten skal delta i første verdenskrig.
  Etter at keiserittene ble beseiret i Øst-Preussen, beleiret russerne Koenigsberg. I sør utviklet kampene seg enda mer vellykket. Lvov og Przemysl ble tatt med på farten. Og også Krakow med et kraftig slag fra Polen.
  Tyskerne rullet inn. Den russiske tanken "Luna"-2 viste seg å være effektiv i offensiven. Tyskland ble også beseiret nær Paris. Og det ble avvist.
  Kaiser var fortvilet. Russiske tropper beveget seg i retning Oder, og nærmet seg allerede Budapest. Og knuste fienden. De østerrikske enhetene overga seg i regimenter, og svært ofte til trommeslag.
  Det ble klart at fronten ikke kunne holdes. Og så åpnet Italia en ny front mot tyskerne. Og begynte å rykke i sør.
  Kort sagt, det viste seg å være en fiasko for Fritz.
  Bataljonen med jenter rykket frem mot Oder.
  Krigere kastet granater med bare føtter. Og de meja ned tyskerne med maskingevær.
  Her i denne verden ble krigen ført mye mer vellykket enn i den virkelige historien. Kunnskap er allerede tatt. Tyskerne løper. Den russiske hæren har stor overlegenhet innen infanteri og kavaleri. Tyskerne har generelt ikke noe imot lette russiske stridsvogner.
  Og tsargeneralene, trygge på seier og folkets stemning, la oss si det - major.
  Veronica kaster en granat med bare foten. Sprer tyskerne og knirker:
  - La Russland være over alt!
  Victoria skyter også. Han kaster en granat med den bare foten og knirker på toppen av lungene:
  - La fremtidens verden være vår!
  Videre skyter den allerede vakre jenta Juliana seg selv uten noen seremoni.
  Og han kaster også en granat med barfoten. Og Fritzene var veldig spredt.
  Jenta kvitret:
  - Jeg er en rabiat tiger!
  Og så Anna også, som om hun skyter. Og med bare foten vil han skyte ut en granat veldig skrått, og knuse Kaiser-enhetene som glass.
  Og sier:
  - Seierens psykologi! Skjebnedemokrati!
  Og så vil Matryona lansere en hel boks med eksplosiver. Og hvordan det vil sprenge keiserens soldater. Og brøl:
  - For Russland i romhøyder!
  Ytterligere to vakre jenter sykler på Luna-2 lett tank. God bil med to maskingevær. Pansringen er ikke for tykk, men den rommer maskingevær. Formen er strømlinjeformet. Jentene Olga og Zhenya befinner seg inne, lener seg tilbake og skribler for seg selv om tyskerne.
  Ikke en dårlig bil - en hastighet på førti kilometer i timen. Utmerket permeabilitet. Og larve.
  Jenter fyller tyske soldater med bly og synger;
  Du, far, er lys i en måned,
  At du ikke skinner det samme
  Ikke det samme, ikke det samme
  Alt du gjemmer bak skyene
  Du er dekket av en truende sky!
  Som vi hadde i det hellige Russland.
  I det hellige Russland, i steinen Moskva.
  Kreml var i en strålende by,
  I nærheten av Ivan, nær den store,
  I katedralen var i Arkhangelsk,
  Som det rette koret hadde:
  En ung bueskytter står på klokken,
  Står på klokken og ber til Gud,
  Han gråter mens elven renner
  Gråter - strømmer av tårer renner,
  Han slår berdyshen med et skaft,
  Berdysh med skaft på den fuktige bakken:
  "Du er en goy, moder jord er fuktig,
  Du sprer deg i alle retninger
  Du åpner opp, kistebrett,
  Snu deg om, gulldamask!
  Du reiser deg, reiser deg, ortodokse tsar,
  Ortodokse tsar Alexei Mikhailovich!
  Se på familien din
  Til det hellige Russland, til Moder Moskva,
  Moskva-mor, en foreldreløs!"
  Jentene synger for seg selv og knuser tyskerne. De går over lik og etterlater et blodig spor med larver. Her er jentene. Også inne i tanken er de nesten nakne, i samme shorts og barbeint. Men veldig pene jenter.
  Og tyskerne lider enorme tap av brannen deres. Maskingevær er tunge og hurtigskytende. Og jentene er veldig smarte. Tsarhæren var godt utstyrt.
  Det er også japanske forskere som jobber for Russland. Her er den kraftigste Ilya Muromets-bomberen i verden på den tiden som flyr for å bombe tyskerne. Verdens første fly med fire motorer. Åtte maskingevær og to tonn bomber. Her er bilen.
  Og også i mannskapet til jenta. Og nesten naken, i én badedrakt. Det er veldig pent og sexy.
  Krigerkommandør for Ilya Muromets bombefly, Valentina. Veldig vakker og kurvet blondine. Det er nødvendig at bilen bremser ned og dekker den tyske bunkeren med et nøyaktig bombekast.
  Kaisers soldater er sterke og disiplinerte. De skyter mot det russiske monsteret. Men krigerne slår som svar. Åtte maskingevær feier bokstavelig talt det tyske infanteriet. De revne soldatene til den tyske hæren faller.
  Gullhåret Lada leder ilden og gliser kjøttetende. Jenta tok til og med av seg BH-en for bedre å konsentrere seg. Og rister på det nakne brystet. Bare en stor skjønnhet. Så mye nåde og presisjon i det. Lada selv er tynn, men senet, og midjen er tynn, som en veps.
  Galina skyter også med maskingevær mot tyskerne. Hun er også en vakker og svingete jente. Med bare føtter trykker han på avtrekkerne. Og ansiktet er så vakkert. Ikke en kriger, men bare en super jente.
  Galina sier flirende:
  - Til ære for kongens far!
  Aggressiv og nydelig, med bladgull hår, bekrefter Lada:
  - La oss feie Judas med en visp!
  Valentina trykker den bare foten på pedalen. En tonn bombe faller over en tysk bunker. Dette er dødelig kraft. "Ilya Muromets", akselererer slik at fragmentene ikke berører den. Bunkeren eksploderer og løfter opp en røyksøyle.
  Jentene utbryter unisont:
  - Truffet! De ga Fritz!
  Og spank med glede med bare føtter. Ja, dette er jenter som er i stand til å beseire tyskerne. De kjemper og drømmer om en verden der folk aldri vil drepe mennesker. For eksempel, hvis tsarimperiet til Nicholas II erobrer hele verden. Men Russland er en unik enhet som er i stand til å bli et evig imperium! Fordi Romanov-dynastiet kan regjere i århundrer. Og etter keiser Paul, endelig, fikk Russland stabilitet og alle aksepterte endelig dynastiets legitimitet.
  Og nå bryter tsar Nicholas II, som beseiret Japan, ryggen til tyskerne.
  Et av kongens sterke grep er å rekruttere kvinner til hæren. Og den russiske kvinnen er den mest forferdelige krigeren i verden! Er det ikke!?
  Her, for eksempel, på Sokol-jagerflyet, skynder piloten Alice seg. Så vakker jente, blond med et snev av rødt i håret. Slank jente, nesten naken.
  Barefoot trykker på pedalen og manøvrerer. Og så skyter han seg selv. Skyter ned en tysk bil med et stort kaliber maskingevær. Får henne til å brenne og sier:
  - Jeg er født for den kongelige tjenesten! Jenta er ganske kul, og med blått blod, husarer!
  Og akselererer hastigheten til "Falcon". Kanskje russiske fly er de beste i verden.
  Og allerede foran dukket det opp en tyngre og mer avansert tank skapt av sønnen til den store Mendeleev. Maskin med to hurtigskytende kanoner og seks maskingevær. Og jenter klarer også en slik koloss.
  Og en russisk stridsvogn kommer og ødelegger tyskerne. Dessuten med en kraftig dieselmotor, og ganske fremkommelig og smidig.
  Jentene i tanken synger;
  Vårt gudelskede Russland,
  Sjenerøst velstående land...
  Vel, monarkene er vakrere, vakrere -
  Far Tsar Nicholas!
  Og tanksporene knuser de tyske soldatene. Bokstavelig talt kryper allerede tarmene ut og strømmer av blod strømmer fra larvene.
  Tanksjefen, Tatyana Krupskaya, sier:
  - Ja, vi skal vinne for Russland!
  Jenta er forresten av en fyrstefamilie, men hun kjemper i truser alene. Men så søt en. Hun har stor indre styrke.
  Med barfot trykker jenta på pedalen og sier, blotter tenner og ler.
  - Du er den største tsaren Nicholas!
  Og krigerne er sikre på at de vil nå Berlin på en slik tank. Og selvtilliten til alle krigere og krigere blir sterkere.
  Natasha, grepet av entusiasme, begynte å komponere og synge. Resten av jentene jublet;
  For at det hellige Russland skal kjempe vår lodd,
  Vi er jenter med kjempehjerter...
  Fascisten i det sovjetiske landet ønsket
  Men med Rod er vi alltid forente kjempere!
  
  Måtte vårt Russland være i evig ære,
  Hordene av Genghis Khan vil ikke erobre oss...
  Kjemp for moderlandet og ikke vær redd,
  Vi vil knuse enhver vantro!
  
  Vi bøyer de voldelige fascistene i hornet,
  Tro meg, ingen vil overvinne Russland ...
  Tross alt er Jesus, den høyeste Gud, med oss,
  Og ikke bære Fritz-tull!
  
  Alle vet at fedrelandet er gitt til oss,
  For rasende seire uten å kjenne mørket...
  Den forferdelige Satan blottet tenner,
  Skjorte gjennomvåt i blod!
  
  For et Komsomol-medlem er det ikke noe ord feiging,
  For jenter er ikke barrierer betydelige ...
  Hvit Gud vil hjelpe oss Jesus,
  Udødelighet vil være den høyeste belønningen!
  
  Vi kjempet veldig tappert i nærheten av Moskva,
  Selv om tyskerne bruker en utrolig kraft ...
  Kjempet halvnaken barbeint
  Og jeg tror at seieren absolutt vil vente!
  
  Storheten til russiske krigere lever,
  Og han vil aldri gi etter for nazistene ...
  Vi vil slippe Fritz rasende inn i forbruk,
  Hva steg ikke veldig skittent dreg!
  
  Ja, Hitler, du er utspekulert og utspekulert,
  Kan til og med ta over halve verden...
  Men Stalin er også en tapper ørn,
  Ikke gjør deg selv til et idol!
  Ingen Komsomol-medlemmer, vet ikke å trekke seg tilbake,
  De er ikke engang redde for frost ...
  Og Fritz vil snart bli til spill,
  Tross alt har russerne alltid vært i stand til å kjempe!
  
  Russland er kjærlighetens moderland,
  Og vil gi en gave av kommunismen ...
  Ingen grunn til å bygge en vurdering på blod
  Med et glis av skamløs revansjisme!
  
  Ja, Führeren vil ta oss i strupen,
  Og vipp Russland over hele stillaset...
  Men vi kjemper rasende om fem
  Stalin er tross alt med oss med kappe og hatt!
  
  Han er en stor kriger, det vet alle
  Og Komsomol-medlemmer vil alltid være barbeint...
  Og vi vil flytte Hitler i skjegget,
  Flettene våre brenner av sterk varme!
  
  Krigere er vår skjebne,
  Vi skal knuse den enorme panteren...
  Selv om Adolf skapte ondt kaos,
  Vi vil indikere normen og tiltaket for ham!
  
  Det finnes ingen Stalin som er mer intelligent og sterkere,
  Han er lederen av landet til den store giganten...
  Og du slo Fritz sterkere, jente
  Tross alt er vi alltid forent i kamper!
  
  For prestasjoner bygger vi en hel serie,
  Sikter mot stjernene som en hurtigvinget fugl...
  Og det blir et høyt resultat,
  Slike jenter, stolte ørner!
  Russiske tropper nådde Oder. Tsarhæren til Nicholas II har allerede vunnet mange seire. Mange byer i Østerrike-Ungarn ble tatt, kamper ble utkjempet i Budapest. Hvor ellers gjorde ungarerne motstand. Pali Przemysl, Lviv, Krakow, Bratislava og en rekke andre bosetninger.
  Tyskerne led store tap og trakk seg tilbake. Østerrikerne overga hele regimenter og til og med divisjoner. Og med flaggene heist under orkestrene. Krigen fortsatte, som i et eventyr - hyggelig med lite blodsutgytelse og i fremmede territorier.
  Selv om vanligvis Russland sjelden var så heldig under erobringene. Og nesten alle kriger og seire ble gitt til russerne med stort blodsutgytelse.
  Kanskje Oleg ble kalt profetisk fordi han var i stand til å tvinge Byzantium til å overgi seg uten blod?!
  I alle fall hevdet Nicholas II rollen som den største.
  Jentene dro ut til Oder. Høsten har allerede kommet. Gylne tepper av blader.
  Krigere trampet på teppene. Og stupte i vannet.
  Veronica, som plasket i elven, spurte Victoria:
  - Tror du tsaren vil gi land til bøndene etter krigen?
  Den kommanderende jenta ristet på hodet.
  Hvorfor trenger bønder jord?
  Veronica fniste og sa:
  Ja, de klarer det ikke på egenhånd. Men det er sterke bedriftsledere som kan trekke.
  Victoria svarte hardt:
  - Her skal de selge jorda på kreditt. Kanskje det blir bedre sånn.
  Juliana snudde seg i vannet og sa:
  - Mest sannsynlig er det bedre for grunneierne å ha jorda. De kan drive store gårder og bruke traktorer. Privat, storskala produksjon er det mest effektive!
  Veronica var motvillig enig:
  - Kan være. Men dette skaper merverdi!
  Juliana fniste og sa:
  - Men effektiviteten er stor!
  Victoria, som hadde rang som oberst, bemerket med et smil:
  - Det stimulerer til utvikling. Og hva er vitsen med å gi land til en bonde, og til og med en drikker. Det er grunneieren som mater halvparten av verden med russebrød! Landet vårt er veldig rikt!
  Veronica var enig i dette:
  - Ja, Russland er rikt og livet blir bedre! Broren min jobber for eksempel på Putilov-fabrikken som arbeidsleder. Og han har en lønn på tre hundre rubler, ikke medregnet bonuser.
  Victoria rullet over og, i beundring, slo den bare foten i vannet og tok en matbit:
  - Det er det som står! Russland reiser seg! Og snart blir den enda sterkere!
  Jentene svømte i Oder, og hadde en uformell samtale. Anna spurte jentene:
  Hva tror du venter oss etter døden?
  Juliana smilte og svarte:
  - Ateister sier - ikke-eksistens. Og religionen lærer - sjelen vil gå til Gud, og Han vil bestemme hvor han skal gå til himmelen eller helvete.
  Veronica spurte Juliana:
  - Tror du det finnes en Gud?
  Jenta slo i vannet med bare foten, løftet en bølge og svarte:
  - Ærlig talt, jeg vet ikke. Det finnes argumenter både for og mot Gud. - Jenta sprutet igjen og la merke til det. - Det er selvfølgelig ikke noe svar på dette spørsmålet, men du kan ta med en rekke argumenter.
  Victoria var enig i dette:
  - Sikkert veldig forskjellig. Og hva er det å snakke om. Jeg personlig tror at siden vi vinner, så eksisterer selvfølgelig Gud! Men det var tider da vi befant oss under mongol-tatarene. Og så er spørsmålet - hvor var den høyeste Gud?
  Juliana sa med et uskyldig smil:
  - Men det er noe mye verre enn det mongolsk-tatariske åket!
  Victoria ble overrasket
  - Hva er verre enn det mongolsk-tatariske åket?
  Juliana sa faktisk:
  - Høy alder! Hva kan være verre enn alderdom!?
  Victoria var enig:
  - Ja, det blir skikkelig ille!
  Jentene var stille. Det var litt flaut for dem å snakke om det. Jentene tok den og hoppet opp av det kalde vannet. De løp til seg selv, blinkende runde, bare hæler.
  Marusya løp med dem og spurte med et glis:
  - Men jeg lurer på, hvorfor trenger vi alderdom? Det må sies umenneskelig!
  Victoria var lett enig i dette:
  - Virkelig umenneskelig! Det er best å være evig ung og frisk!
  Jentene var groovy og morsomme og snurret i salto.
  Veronica med et smil og smilende foreslo:
  - Ja, hæren vår er sterke jenter! Og vi kommer til å være i kjempeform!
  Og jenta blunket til vennene sine. De bryter alle ut i latter med smil, harpier.
  Juliana foreslo:
  - La oss finne levende vann og bli virkelig udødelige! Det blir veldig kult!
  Jentene gliste og blunket til hverandre.
  Victoria foreslo da, blottet tennene, og la merke til:
  - Ja, det hadde vært fint å finne en måte å ikke bli gammel på. Så godt og vakkert det ville vært!
  Jenta forestilte seg en verden med noen skjønnheter og unge menn. Kanskje enda bedre uten skjegg, slik at ansiktene blir vakrere og søtere.
  Veronica svarte med et sukk:
  - Ja, dette er det mest fantastiske som kan være i verden! Vi ønsker evig ungdom og lys.
  Og jenta lo og blottet perlestennene sine.
  Victoria spratt opp og foreslo:
  La oss virkelig få slutt på alderdommen! Dette er generelt uakseptabelt! Menneskekropper skal ikke eldes!
  Veronica, smilende og hoppende, sang:
  - Herr oberst, enn å bli gammel! Det er ikke bedre å dø for Russland! For tapperhetens og ærens skyld - jeg tuller ikke! Han svarte - at jeg er rød? Ønsker ikke!
  Jentene lo enda høyere. Det er veldig veldig vakkert.
  Juliana foreslo med en latter:
  - Og la oss forynge alle kjerringane! Slik at alt glitrer som solen!
  Victoria var enig og hoppet høyere opp:
  - For moderlandet og Nicholas den store!
  Anna, denne rødhårede krigeren, sa ut:
  - Men allikevel blir nonnene, tross bønnene, ikke yngre. Selv om de har en hellig ånd. Så du begynner å tenke, hvor er Guds rettferdighet?
  Victoria trakk pusten dypt og svarte:
  - Et stønn står over hele jorden ... Hvor er du eieren, hvor?
  Veronica sang med raseri:
  Det er mange flotte mennesker
  Hvis gjerninger lever i århundrer ....
  Det er mange klare fugler,
  Det som kalles udødelige!
  
  Og heltene i eposene,
  De beseiret horden med en gang ...
  Russland vil føde stormakt,
  Basurman i kamp vil rive!
  
  Men en dobbelthodet ørn,
  Tsaren regjerer strålende Nikolai ...
  Han stråler under himmelen,
  Du ber for ham, gå for det!
  
  Keiser av hele Russland
  Hva løftet opp den type land ...
  Det virkelige oppdraget
  For fremskritt og antikken!
  
  Beseiret japanerne i kamper
  Tyskerne ble beseiret med en gang ...
  Stemmen til jentene er klangfull,
  Nikolay vår Herre!
  
  Og vår konge vil ikke gi etter i kamp,
  I konstruksjonen av en stor gigant...
  Han slår motstanderne hardt,
  Og det viste seg å være en rasende oppstilling!
  En vakker sang ble plukket opp av jentene i kor. De er så fantastiske og fyldige sangere. De har en så vakker sang.
  Ja, fantastiske jenter.
  
  STEPAN RAZINS NYE VALG
  Stenka Razin mottok æresregalier og en merkelapp for å regjere på Don fra tsaren. Og i stedet for en ubrukelig borgerkrig, mot den legitime kongen, foretok han en kampanje mot Azov og, takket være dyktighet og triks, klarte han å erobre denne byen.
  Angrepet på Azov er en av Stepan Timofeevichs mest strålende gjerninger. Videre avviste kosakkene flere ganger angrepsforsøk fra tyrkerne. Til slutt anerkjente osmanerne Azov.
  Etter det begynte Stepen Timofeevich en stor krig mot Iran. Og han opptrådte veldig dyktig. Mange vanlige persere og aserbajdsjanere var på hans side. Og krigen fortsatte for tsar-Russland i henhold til et gunstig scenario. Stenka Razin dro til Det indiske hav og nådde India. Deretter kjempet han i Sentral-Asia. Tsar Alexei Mikhailovich levde lenger. Likevel forkortet borgerkrigen i den virkelige historien livet til herskeren. Peter den store kom til tronen i en mer moden alder, og Russland var i stand til å unngå uroen fra Streltsy-opptøyene og mange andre konflikter. Og Stenka Razin fullførte erobringen av Sentral-Asia og en del av India ... Inkludert Indus-elven ...
  Russland skaffet seg et kolossalt territorium. I tillegg har befolkningen økt ...
  Peter den store startet en krig med svenskene. Helt fra begynnelsen gikk det mer vellykket, siden den russiske hæren var sterkere og mer tallrik enn i virkelig historie. Klarte å ta Narva og beseire den svenske kongen Karl den tolvte. Og å gripe Østersjøen umiddelbart ... Stenka Razin hadde ikke tid til å kjempe på det attende århundre. Og han gikk ned i historien som den største sjefen for det syttende.
  Peter den store, etter seieren over svenskene, erobret også Samveldet. Og han ble den polske tsaren... Samtidig bygde han St. Petersburg. Peter den store levde lenger. Alexei Mikhailovich levde i mer enn førtiseks år, og døde i 1676. Og lenger - sekstiseks år. Og han døde i 1696. Peter var allerede tjuetre år gammel, og han hadde ikke tid til å tilegne seg den dårlige vanen med å røyke og drikke vin og øl i bøtter. Og den første russiske keiseren levde lenger.
  Og han ble etterfulgt av barnebarnet Peter II i 1742. Han var tjueseks år gammel og verken drakk eller røykte. I løpet av farens liv fikk Peter den store en strengere oppdragelse, forlot tobakksrøyking, og salget av alkohol var også begrenset.
  Og Peter den andre drakk ikke... Hans bestefar Peter den store klarte ikke bare å annektere Polen, men fullførte også erobringen av India og beseiret Manchurian Kina. Han inkluderte en del av imperiet i komposisjonen sin. Peter den store klarte å erobre en del av Tyrkia, etter å ha vunnet Krim, en betydelig del av den nordlige delen av Svartehavskysten.
  Så kom nye kriger. Peter den andre, etter å ha fullført nederlaget til det svekkede Tyrkia, og til og med erobret territoriene i Egypt, og russiske tropper nådde Marokko. Og ble også tatt til fange av Peter den andre og Midtøsten. Så ble det krig i Vesten, med Preussen. Fredrik II ble beseiret, og Russland inkluderte både Øst-Preussen og landene langs Oder. Og snart forsvant Preussen helt. Hun var delt. Og i 1780 døde Peter II. Og den nye tsaren Peter den tredje fortsetter krigen i øst... Han erobrer til slutt det svekkede Kina og Korea. Og så til Indokina.
  Men så er det en revolusjon i Frankrike. Russland ignorerer dette... Men nå kommer Napoleon den første til makten. Han utroper seg selv til keiser og starter kriger. Peter den tredje døde i 1810 og ble etterfulgt av Peter den fjerde.
  Denne kongen i 1812 går inn i krigen med Napoleon Bonaparte. Og i løpet av få år erobrer han både Frankrike og hele Europa som Napoleon klarte å erobre.... Peter den fjerde beveger seg også i Afrika og Amerika. Troppene hans gjennomfører erobring etter erobring. Men Storbritannia er fortsatt uinntagelig... I 1830 dør Peter den fjerde og sønnen Alexander den første blir den nye tsaren. Den nye kongen fullførte overtakelsen av Afrika og vant krigen for USA. Det var russiske kriger i Latin-Amerika for lovlige kolonier. Russerne landet også i Australia. I 1864 erobret Russland hele Amerika så langt som Panama. Alexander I døde i 1867 og ble etterfulgt av sønnen Alexander II. Og i 1871 fulgte endelig landingen i Storbritannia. Og erobringen av Russlands hovedfiende er fullført. Og på slutten av det nittende århundre ble erobringen av planeten Jorden endelig fullført ...
  Og historien til det største oppdraget for menneskehetens enhet tok slutt.
  Strålende seier ... Og i 1901 fløy en mann for første gang jorden rundt. Og i 1909 besøkte folk månen. Og i 1925 landet astronauter på Mars. Og så innen ti år og på alle andre planeter på jorden.
  Og det var veldig interessant å gjøre det. Og det russiske imperiet begynte å bygge stjerneskip for romutvidelse. Og i 1980 var det første fly til Alpha Centauri, med en flytur rundt denne stjernen og en retur. Og i 1991 begynte en flytur til en av planetene rundt stjernen Sirius. Og med en gang fløy syv stjerneskip.
  Det tar fortsatt ganske lang tid å fly. Derfor tok mannskapene tenåringer. Og for at de ikke skulle kjede seg, innførte de en tilstand av kunstig søvn. Dessuten sover du og drømmer, og i dette øyeblikket beveger kroppen din seg. De er fortsatt tenåringer på fjorten år, men de vokser ti ganger langsommere i denne tilstanden, og selvfølgelig går aldring også over på grunn av nedbremsingen av fysiologiske prosesser tolv ganger langsommere.
  Gutter og jenter spiller fortsatt noe interessant, og de flyr til planeten til stjernen Sirius for å lande mens de trenger tretti år. Og de vil lande på denne planeten først i 2021.
  Og det er veldig interessante spill ... Barn spiller, først av alt, selvfølgelig, krig, og blant dem er kosmonautene Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova i en fabelaktig kunstig søvnmatrise, når enhver illusjon lett kan reproduseres, og først av alt, historisk strategi og skytespill i én person.
  Og her er polakkene i gang med angrepet. Kongen kommanderer personlig hæren. Og så samlet hundre tusen jagerfly, etter det syttende århundres standarder, en enorm armada.
  Oleg Rybachenko skyter en bue. Den bryter gjennom en polsk offiser, og trekker umiddelbart en bue og skyter. Leder ilden og Margarita Korshunova. Hun fyrer også veldig nøyaktig. Og viktigst av alt, udødelige barn skyter veldig raskt, og gir ikke fienden en sjanse til å overleve angrepet.
  Oleg Rybachenko, som sender en pil, synger etter pilen:
  Vi vil tappert kjempe for Russland,
  Russisk ridder, han kan ikke være redd!
  Gutten er virkelig en mynde. Og han valgte en spesiell bue for seg selv, en slik buestreng er sjelden hva en voksen helt vil trekke med begge hender. Og barna skyter lekende, og treffer selvfølgelig polakkene allerede fra to mil unna. Og de gjorde mye vondt. Imidlertid er det mye flere leiesoldater, spesielt tyskere, enn polakker.
  Oleg Rybachenko, som skjøt på fiender, husket historien. Hvor bra begynte denne krigen for Russland. Og først og fremst takk til Bogdan Khmelnitsky. Russerne beseiret polakkene, og nådde den gamle grensen til Kievan Rus. Men nå er Russlands styrker spredt, og det er ekstremt viktig å beholde Hviterussland med et lite antall soldater.
  Og der vil de takle de opprørske hetmanene, og vende seg til Warszawa. Eller avslutte svenskene. Som er sterke.
  Oleg Rybachenko skyter... Polakkene har allerede løpt opp til veggen og setter opp stiger. Må kutte dem med sverd. Margaret med ham.
  Oleg skriker:
  - Jeg klarer det selv! Og du løper dit det er vanskeligere!
  Angrepet fra polakkene er alvorlig. Selv om byen er godt befestet, og de lokale hviterusserne kjemper sammen med russerne.
  Hovedsaken er at fienden er større i antall, mot militsen med ljåer og horn. Men så de høye murene og folks heltemot.
  Oleg Rybachenko driver fabrikken med sverd, hogger ned fem polakker og sier:
  - For vår seier!
  Og gutten kaster nåler med bare tærne. Så et dusin polakker tok den og døde.
  Terminatorgutten fortsetter å kutte polakker og synger:
  - Ære til ideene til det store Russland,
  Vi vil erobre ved å spille hele verden...
  Stjerner som perler drysset et deksel,
  Svarog blir mitt idol!
  Kjempebarn, og veldig krigersk. Og hvis det kutter, vil det kutte det med desperat kraft.
  Margarita er også en kul jente. Hun mottok udødelighet og oppfyller den nå. Og med de bare tærne på barneføtter kaster den veldig dødelige nåler. Og slår motstandere i hjel.
  Og så mange en gutt og en jente av fiender la ned. Dette er hva supermenn gjør.
  Oleg Rybachenko kutter polakkene og gjør dem til et blodig rot. Og kutter kjøttsalaten.
  Samtidig synger gutten:
  - Ære til Russland for alltid og alltid,
  La oss kjempe for landet vårt...
  Og vi trenger ikke dumme overflødige ord,
  Vi er ikke dumme - falt ned og vred oss ut!
  Margarita Korshunova på et annet sted kutter ned polakkene, og synger hvinende og blotter tenner:
  - Den russiske krigeren er ikke redd for døden,
  Vi er ikke redde for døden på slagmarken ...
  Vi vil kjempe for det hellige moderlandet,
  Og jeg vet at jeg definitivt kommer til å vinne!
  Udødelige barn kjemper på en slik måte at ingen kan stoppe dem, eller knuse dem.
  Barna så en soveleir, slukket eller fortsatt brennende bål, mange hester under vakt.
  Oleg Rybachenko kastet en nål med en bar barnefot, brøt gjennom hodet til vaktposten og knirket:
  - Ære til kommunismen og tsarismen!
  Margarita kastet også en dødelig nål, gjennomboret fienden og kvitret:
  - Ære til tidens storhet!
  Udødelige barn beveget seg mens de gikk utenom fiendene i leiren. Først og fremst må du fylle opp kongen og to hetmaner, og da går det lettere.
  De bare føttene til barn trer lydløst over motstandere. Her er det store kongens telt. Hetman er i nærheten. Og gutten og jenta la oss kutte ned leiesoldatene og polakkene. De tok det så strengt, og med en så vill vanvidd, som om de virkelig var ladet for seier.
  Gutten og jenta hacket med begge sine magiske sverd, som skar gjennom metallet som et tøypapir, og ble forlenget med titalls meter. Og de opptrådte ekstremt aktivt, som om de klippet av håret med en barberhøvel.
  Margarita med den bare foten kastet et dusin tynne nåler, la ned motstanderne og kvitret:
  - Og flagget vil skinne over universet ...
  Oleg Rybachenko, som skar gjennom polakkene, la aggressivt til:
  - Det finnes ikke noe hellig land i universet som er vakrere!
  Margarita kastet igjen et dusin tynne nåler med den bare foten, slo motstanderne i hjel, og knirket:
  - Og om nødvendig dør vi igjen!
  Terminatorgutten, Oleg Rybachenko, kuttet fiendene, bemerket:
  - Han vil gjenoppstå i Rodnoverye, vår tro!
  Og de kjempet med polakkene og kongens personlige vakter. Terminatorgutten var veldig effektiv. Og så kastet ungen en sagflisgranat med den bare foten og brølte:
  - Ære til fedrelandet!
  Og rev i stykker mange polakker og selveste kongen av Polen!
  Hetman ble kuttet i to av Margarita Korshunova. Jenta kvitret og blottet tenner:
  - Jeg skal bli verdens absolutte mester!
  Barn viser virkelig den høyeste ferdigheten i kamp. En slik kamp utspilte seg.
  Oleg Rybachenko roper for fullt på polsk:
  - Tyskerne drepte kongen! Slå Fritz!
  Margarita roper allerede på tysk:
  - Polakkene angrep oss, slo polakkene!
  Og den spreke jenta er også ivrig etter å kjempe. Og kutter polakker. Og i mellomtiden begynte trefningen. Tyskere, polakker og andre leiesoldater hugget og skjøt på hverandre. Her kastet Margarita, med bar barnefot, en bombe og rev den tyske hertugen. Dette eskalerte situasjonen. Og kampen forløp mer og mer aggressivt.
  Gikk gjensidig massakre, og utryddelse. De drepte hverandre, uten tvil, og synd. Krigere døde i tusenvis.
  Oleg Rybachenko og Margarita Magnitnaya jobbet med sverd som om de vinket som fans. Og skjære gjennom Russlands fiender i store mengder.
  Margarita kastet nåler med bare foten, slo polakkene og erklærte med et smil:
  - Jeg har en super jente!
  Oleg Rybachenko kastet også nåler med bare fingrene på barnebein, slo motstanderne og knirket:
  - Vel, fra skruen!
  Og igjen begynte barna å rive opp de polske troppene og leiesoldatene, slik at de bokstavelig talt blødde ut. Og de unge krigerne demonstrerte de høyeste aerobatikk- og kampferdighetene. De er så skikkelig kule.
  Oleg Rybachenko, som kuttet ned fiendene til Russland, sang:
  - Og de drar til sjøs, flinke karer!
  Margarita kastet igjen nålene med den bare foten og knirket:
  - Sjøelement! Sjøelement!
  En kriger, som vanlig, av høyeste klasse, hun er en fighter. Og ikke stoppe henne ikke vinne.
  Oleg kutter den polske hæren, og plutselig plystrer han. Og tusenvis av kråker besvimte og slo hodeskallene til polakkene og leiesoldatene.
  Margarita tok den også og plystret, og brakte også ned kråker på fiendene. De fikk hjerteinfarkt og falt som hester som ble slått i hjel.
  Jenta kurret:
  - Ære til vårt fedreland Russland!
  Og igjen kastet hennes bare føtter en dødelig kullgranat. Og hvordan det vil eksplodere, og vil knuse mange motstandere.
  Margarita sang og blottet tenner:
  - Ære til det tapre fedrelandet,
  La oss leve under kommunismen!
  Og jenta løp en vindmølle med sverdene sine, skar gjennom en masse motstandere og knirket på toppen av halsen:
  - Hei den hellige kommunismen!
  Og hennes nakne hæl traff pannen til den tyske hertugen og knuste motstanderens hodeskalle.
  Marguerite kurret:
  - Til fedrelandets ære, fri i århundrer!
  Og jenta vil igjen ta det og plystre på toppen av lungene hennes ... Og hele horder av kråker vil falle på polakkene.
  Og de bokstavelig talt stikker tvers igjennom.
  Oleg Rybachenko nikket godkjennende og kuttet polakkene med sverdene som en kvern:
  - Jeg er en stor verdensmester!
  Og så kastet guttens bare tær igjen en kullgranat og rev opp motstandere.
  Gutten var virkelig veldig flott og kul. Og spikret fiendene til Russland uten medlidenhet.
  Margarita, som knuste fiendene, knirket:
  - Gled, skrens et sted, skrens meg!
  Og nå vil jenta, med bare tærne, kaste en dødsgave med dødelig kraft.
  Og riv hundre polakker. Og brøler på toppen av lungene:
  - For det hellige Russland!
  Og det nakne barnets hæl vil gi etter for ødeleggelsens nåtid.
  Oleg Rybachenko fortsatte å kjempe, sang:
  - Ære til kommunismens ideer! For liv og frihet!
  Og med sin bare hæl bukket gutten under for utslettelsesgaven...
  I det øyeblikket foretok russiske soldater en sortie fra Brest. Og de angrep den allerede blodløse og dopede hæren til polakkene. De som ikke var i stand til å motstå det knusende slaget, flyktet de russiske soldatene.
  Oleg Rybachenko og Margarita Korshunova løper til den russiske hæren. De bare hælene deres, mens de flimrer.
  Margarita sa med et smil:
  - Du og jeg er evige barn... Det er så romantisk!
  Oleg var enig i dette:
  - Ja, veldig romantisk. Faktisk, som gutt, kjente jeg umiddelbart en bølge av energi og munterhet i meg selv. En ung kropp, og til og med en supermann. Og du føler at du ikke har noen bekymringer og ingen problemer!
  Margarita hoppet høyere, slo ned en støt med den nakne hælen og la merke til:
  - Det er ikke noe problem!
  Oleg bemerket og løp videre:
  - Det er det som er bra når man er gutt i kroppen. Du kan røpe enhver vits, enhver vulgaritet, absolutt enhver dumhet, og alle vil bare le. Og ingen vil tro at du er en tosk.
  Margarita fniste og sa:
  - Kanskje ... Selv om det er irriterende å være en evig jente. Det er lettere for en gutt, men ikke for meg!
  Oleg humret og la merke til:
  - Vel, ingenting, vi er udødelige. Før eller siden vil vi leve for fremtiden og lære hvordan vi kan forandre kroppene våre der!
  Margarita var enig i dette:
  - La oss lære. Og en mann kan bli en kvinne, og en kvinne kan bli en mann!
  Oleg bekreftet:
  - Og det blir ingen problemer med seksuelle minoriteter!
  På veien kom de udødelige barna over en svensk avdeling. Gutten og jenta hakket dem ned uten mye seremoni. Det var ekstremt enkelt.
  Og de løp videre.
  Udødelige barn skynder seg og blinker med de nakne, runde hælene. Og de snakker igjen.
  Terminator Boy sier:
  - Her i filmen "Highlander" var det også en episode med å få udødelighet. Og det er absolutt kult å leve fem hundre år. Noen har levd lenger...
  Margarita Magnitnaya bemerket med en latter:
  - Og hvordan overbelaster det psyken? Minnet fra mange århundrer!
  Oleg Rybachenko humret og bemerket:
  - Overbelastninger... Helt ærlig! Men hvis du er i en barnekropp, så oppfatter du alt mye lettere!
  Margarita bemerket leende:
  - Her dreper man så mange mennesker, og man oppfatter dette som om det var et dataspill. Føler ingen smerte, ingen sjokk, ingen skam!
  Oleg humret og noterte, humrende:
  - Ja, sannelig, mine nakne, barnslige føtter slår på blodpøler, og dette er godt og gøy!
  
  IGJEN MIDTVEIS FORANDRER ALT
  Japans seier i slaget ved Midway førte til den endelige overtakelsen av initiativet av Land of the Rising Sun. Samuraiene var i stand til å fange den hawaiiske skjærgården og beseiret USA til sjøs. Og de invaderte India.
  For å beholde sin største koloni, overførte Storbritannia deler av troppene fra Egypt.
  På grunn av dette skjedde ikke Operation Torch. Og Rommel slapp unna nederlaget. Men på den annen side hadde nazistene fortsatt en katastrofe nær Stalingrad. Og sammenbruddet av fronten vinteren førti-to - førti-tre år. Men på den andre siden vant Mainsteins kontring i styrke. Siden Hitler ikke sendte forsterkninger til Afrika, deltok flere divisjoner i den nazistiske motoffensiven. Og spesielt innen luftfart var det et gunstigere forhold. Dessuten begrenset USA faktisk bombingen av Det tredje riket. Og det var ingen landing i Marokko.
  Nazistene, som hadde flere styrker, inkludert de siste stridsvognene: "Tiger" og "Panther", knuste flanken til de sovjetiske troppene. Og de var i stand til å omringe og ta ikke bare Kharkov og Belgorod, men også Kursk. Nederlaget til den røde hæren var sterkere, og tapene var mye større. Og suksessene til nazistene på grunn av splittelsene som ikke ble overført til Afrika, slik at de på vanærende vis skulle gå til grunne i Sahara, var høyere. Og tretti splitter nye Tiger-tanks var i stand til å legge til slagkraft, og ikke sette seg fast i sanden. I tillegg var det totale antallet tyske stridsvogner stort, siden tyskerne ikke bare overførte utstyr til Afrika, men også produserte merkbart flere kjøretøy.
  Fordi intensiteten av bombingen av fabrikkene i Det tredje riket har falt. De sterkere amerikanerne bombet praktisk talt ikke, og britene alene kunne ikke takle å påføre betydelig skade.
  Avledningen av en del av de britiske styrkene til India fikk andre konsekvenser. Piloten og super-essen Hans Marcel døde ikke i en ulykke, men deltok i kampene på østfronten. Hans opptreden for de sovjetiske pilotene var et virkelig sjokk. Hans Marcel ble kjent som den svarte djevelen. Og han var en fantastisk luftsnikskytter.
  Hans opptreden i øst forårsaket et sjokk. Ved slutten av september 1942 overskred Hans Marcel hundre og femti fly skutt ned. Og på det nye året hadde den nådd to hundre og femti fly. For det mottok han den tyske ørnordenen med diamanter. Som vanligvis bare ble overlevert til statsmenn.
  For tre hundre fly ble Hans Marcel belønnet med Ridderkorset av Jernkorset med eikeblader av sølv, sverd og diamanter. Og det var kult...
  For fire hundre fly var Hans Marcel den første som mottok Ridderkorset av Jernkorset med gyldne eikeblader, sverd og diamanter. Og for fem hundre ble han tildelt Storkorset av Jernkorset, en utmerkelse som bare Hermann Göring hadde.
  Marseille scoret berømt på østfronten. Og han bokstavelig talt jaktet og stormet mot sovjetiske fly ...
  Men så kom tøværet og kampene formelig frøs til.
  Det ble en driftspause. I Det tredje riket, tilbake i februar, kunngjorde de en total mobilisering og akkumulerte styrker. I USSR akkumulerte de også styrke ...
  I teorien burde tyskerne rykke frem om sommeren, men hvor? Jeg ønsket ikke å klatre nær Stalingrad igjen.
  Moskva-retningen er for befestet. Uansett hvor du går, er overalt dårlig. Og Führeren bestemte seg for å slå til ... Egypt. Og få Storbritannia ut av krigen. USA er ikke lenger i krig. Beregningen var basert på å få ressursene til det svarte kontinentet og Midtøsten. Og dette kan gjøre det tredje riket uovervinnelig!
  De tyske troppene ga Malta sitt første slag. Det var bruk av store flymasser, og deretter landingen med seirende suksess. For første gang i kamper ble Yu-288 bombefly og ME-309 jagerfly brukt. Og dette er en enorm innvirkning, virkelig dødelig.
  Og faktisk er Malta tatt til fange, og det er mye lettere å overføre tropper til Afrika. Og så i Spania la Hitler press på Franco. Og han gikk likevel med på å la troppene dra til Gibraltar. Og citadellet ble tatt med storm. Og dette angrepet var utrolig vellykket. Etter det begynte store styrker av nazistene å bli overført til Marokko, og de grep det svarte kontinentet.
  Og i august startet nazistenes store offensiv i Egypt. Både "Tigers" og "Panther" og "Lions" og "Ferdinands" deltok i kampene. Og også tanken "Lion". Denne bilen rettferdiggjorde seg imidlertid ikke. Men "tigrene" viste seg å være et skikkelig sjokk for britene. Nazistene brøt gjennom forsvaret og beseiret britene. Alexandria ble også tatt, og nazistene nådde Suez-kanalen. Og dette er store gevinster.
  Så invaderte de nazistiske hordene Midtøsten. De ble støttet av et kraftig slag og tyrkerne. Og nazistene klarte å fange Irak og Kuwait, og Saudi-Arabia. De nådde Iran, men der rykket troppene til USSR mot dem.
  Stalin ventet lenge ... Men 1. september 1943 begynte en offensiv på den sørlige flanken. Kampene var ekstremt harde. Men tyskerne var klare og stolte på forsvar i dybden. Samtidig kjempet de desperat, og for eksempel viste Panteren seg å være en meget effektiv maskin i forsvar. Dens svakhet: hyppige sammenbrudd og relativt tynn siderustning er ikke så viktig i en defensiv kamp. Samt dårlig løpekvalitet "Ferdinand". Og "Tigeren" viste seg både i offensiven og i forsvaret - en universell maskin.
  Den nyeste ME-309 viste seg heller ikke å være dårlig, og hastigheten og bevæpningen var på topp. Selv om det er noe dårligere med manøvrerbarhet, men med riktig kamptaktikk, er ikke dette så vesentlig. Tyskerne hadde også mange luftvernkanoner. Og et godt organisert forsvar med en relativt flat frontlinje.
  Kampene pågikk til sent på høsten og den røde hæren kunne rykke frem kun ti til femten kilometer. Og led store tap.
  De sovjetiske troppenes forsøk på å rykke frem i sentrum endte også i fiasko. Tyskerne holdt et tett forsvar, og forskanset seg grundig. Dessuten var andre og tredje forsvarslinje enda sterkere enn den første. Noe som svekket virkningen av sovjetisk artilleri.
  Om vinteren hadde tyskerne tatt kontroll over halve Afrika og Midtøsten. Men det viktigste er det japanske angrepet i Fjernøsten. Og distraksjonen av betydelige styrker fra den røde hæren. Og knusingen av de sovjetiske troppene fant sted. Snarere ble betydelige styrker fra Det tredje riket avledet.
  Om vinteren forsøkte den røde hæren å rykke frem igjen i sentrum og i sør, samt nær Leningrad. Den japanske fronten gjorde det imidlertid lettere for tyskerne å forsvare seg. Samurai, til tross for frosten, klatret rasende fremover og avledet betydelige styrker.
  Og nazistene fullførte erobringen av Afrika om våren og vinteren, og de hadde kolossale ressurser for hånden. I mai falt også Iran, og i juni erobret tyskerne halvparten av India som ikke var okkupert av japanerne og forente seg med dem.
  Nazistene kjempet mot "Panther" -2 med 88 mm kanoner og veide femti-tre tonn, med en motor på 900 hestekrefter, og "Tiger" -2 med en motor på tusen hestekrefter. Disse bilene viste seg å ha akseptable kjøreegenskaper.
  Det nesten fullstendige fraværet av bombardementer gjorde det mulig å starte arbeidet med kraftigere motorer tidligere og fullføre det. Selv om "Panther" -2 og "Tiger" -2 fortsatt ikke var perfekte nok, taklet de kamprollen. De sovjetiske T-34-85 og IS-2 viste seg å være svakere ... Og de kunne ikke gripe initiativet.
  Om sommeren forsøkte den røde hæren å rykke frem i sentrum, men gikk i en felle og ble fullstendig slått. I luften hadde nazistene allerede i ME-262-serien, og TA-152 og andre kraftige typer våpen. De eide initiativet fullstendig. Etter å ha overgått Sovjetunionen i produksjonen av fly, økte tyskerne også sin kvalitative overlegenhet. Og de slo den røde hæren på himmelen som en kotelett.
  Marseille mottok for syv hundre og femti fly Ridderkorset av jernkorset, med platina eikeblader, sverd og diamanter. Dette er en spesiell pris for å utmerke helten. Og tusen nedlagte Marseille-fly ble tildelt Ridderkorset-stjernen av jernkorset med platinaeikblader, sverd og diamanter.
  Han ble en legende og en ekte guddom i løpet av livet. Og for hodet hans utnevnte Stalin en belønning på en million gullrubler.
  Men dessverre, det var umulig å beseire ham.
  For to tusen nedstyrte fly mottok Hans Marcel Ridderkorsstjernen, Jernkorset med gylne eikeblader, sverd og diamanter.
  Det var super-essen.
  Etter nederlaget til de sovjetiske troppene i sentrum, dro de til Moskva og løp inn i Mozhaisk-forsvarslinjen.
  Så beordret Fuhrer å rykke frem i Kaukasus. Og Tyrkia åpnet også en frontlinje der.
  I løpet av høsten og vinteren 1944 og begynnelsen av 1945 erobret nazistene også Kaukasus... Det førtifemte året kom... I slutten av mars begynte Fritz å rykke frem langs Volga i retning Saratov og Kuibyshev.
  I kamper ble de siste nazistiske stridsvognene fra E-serien allerede akseptert, og Luftwaffe raste på himmelen. Det så ut til at Sovjetunionen ikke lenger hadde en sjanse.
  Og fra øst klatret Japan.
  Sovjetunionen sprakk i sømmene. Hans arbeidskraft minket raskt i en krig på to fronter.
  Stalin, under disse forholdene, innså det håpløse i situasjonen, tilbød fred på alle vilkår.
  Hitler gikk med på det, forutsatt at han fikk de baltiske statene, Ukraina, Hviterussland, Kaukasus og videre grensen langs Volga, land langs Moskva, samt Karelia og Leningrad opp til Astrakhan, og alt som tyskerne allerede hadde erobret i Sentral Asia. Og der gikk de allerede inn i Kasakhstan.
  Japan mottok også sine stykker i Sibir.
  Stalin gikk med på dette, fordi dette var den eneste sjansen til å redde Sovjetunionen og beholde Moskva.
  I tillegg måtte du fortsatt betale erstatning til Det tredje riket i nittini år. Og det er veldig ydmykende. Og gullreservene til USSR ble ført til Tyskland.
  Russland har tapt mye, men klarte i det minste delvis å overleve. Og Hitler, bekymret for Makhkhent-prosjektet, bestemte seg for å gjøre unna USA.
  I august 1945 ble det undertegnet en fredsavtale med USSR. Og nå vendte nazistene ansiktet mot USA.
  Amerika prøvde virkelig å lage en atombombe, men arbeidet hennes gikk sakte. Våren 1946 begynte nazistene å lande på Grønland og Cuba.
  Og en del av styrkene deres ble overført til Argentina. På Cuba støttet lokalbefolkningen de tyske troppene og landingen var vellykket. Fritz og japanerne begynte å stramme ringen. De flyttet over Latin-Amerika. Brasil gikk inn i krigen på siden av Det tredje riket. Situasjonen ble verre.
  Om sommeren snudde kampene for Canada, der Fritz forsøkte å lage et brohode.
  Gerda og hennes mannskap kjempet på E-50 i en forbedret modifikasjon. Bilen veide sekstifem tonn. Hun har en 105 mm kaliber pistol med 100 EL løpslengde.
  Frontrustningen er 250 mm, og siderustningen er 170 mm. Denne tanken hadde en motor på 1500 hestekrefter og utmerket kjøreytelse.
  Så amerikanerne har ingenting å motsette seg dette. Den utdaterte, om enn massive, Sherman var bare god nok til at de tyske tank-essene kunne score med den. Pershing er litt bedre, men pistolen er fortsatt ganske svak mot den forbedrede utformingen av E-50. Og bare "Superpershing", ikke en veldig massiv stridsvogn, hadde en sjanse til å bryte seg inn på siden og i nærheten av stridsvognen der Gerda og mannskapet hennes kjørte.
  En jente fra det tredje riket skjøt med bare tærne på joystickknappen, slo en amerikansk tank og kurret:
  - Jeg har en superklassejente!
  Charlotte skjøt også mot de amerikanske stridsvognene og var enig:
  - Og du er hyper!
  Christina skjøt igjen med bare tærne mot Yankee-bilen og knirket:
  - Dette er strategien til det store spillet!
  Magda skjøt også ved hjelp av de bare tærne på sine grasiøse føtter og bemerket:
  - Det er best at jenter snakker om Gud!
  Gerda skjøt igjen med sin bare hæl og bemerket:
  - Hvis du ser, trenger vi ikke Bibelen. Vi er ariere, ikke jøder. Og vi bør ikke bøye oss til sauer eller geiter!
  Christina nikket kraftig og sendte nok et prosjektil med bare tær:
  - Selvfølgelig ikke! Spesielt i Bibelen vil lammet gjete de frelste nasjonene med en jernstang. Hva trenger vi lykke?
  Magda svarte sint:
  - Og hva vil du ha i genbrannen?
  Charlotte lo og svarte og skjøt mot amerikanerne med bare tær:
  - Du kan tenke på noe mer forferdelig enn brann! Og at inkvisitorene som brenner hekser på bålet er trivielt sadister!
  Magda erklærte resolutt og trykket på knappen på styrespaken med den bare hælen:
  - Det er veldig grusomt! Og de har ingen tro!
  Gerda knuste den amerikanske kanonen og bemerket:
  Hvem har sann tro?
  Magda svarte med et sukk:
  - Det er veldig få slike mennesker!
  Og igjen avfyrt ved hjelp av bare fingre av meislede ben.
  Ja, jentene her og i diskusjonene er sterke. Og de kan vise mye og blunke med safirøynene.
  Og krigen er i gang. Og det er kamper på himmelen. Albina og Alvina samler inn regninger og mange fly har allerede blitt personlig skutt ned.
  Og aggressiviteten deres kjenner ingen grenser.
  Albina, med bare tærne sine, sendte en morderisk dødsgave og kvitret:
  Ære til Kristi kjærlighet!
  Alvina, som også brukte de bare tærne, kuttet av den amerikanske bilen og la til:
  - Hva er luftig og rent!
  Og jentene tok igjen en tur til å skyte ned amerikanske fly.
  Men dette er krig som krig. Allerede om sommeren ble en del av Canada tatt til fange. Og så gikk høsten.
  Tyskerne stormet Toronto. De opptrer energisk. De vil ha stridsvogner og maskingevær bedre enn amerikanske. Dukket opp på Fritz og Tiger-3. Maskinutvikling av E-75. Også kraftig: frontpanser på tre hundre millimeter, sidepanser på to hundre. Og pistolen er 128 mm lang med en løp på 100 EL. Og en slik tank viste seg godt. Selv om det er for mye kraft.
  Fritz avanserte og tok by etter by.
  Om vinteren drar de allerede fra nord til amerikansk territorium. Og der brøt de den sta motstanden til Yankees.
  Amerika hadde ikke en sjanse. Men atombomben virket ikke.
  Amerika blir bombet av tunge TA-400-fly. Enda kraftigere TA-500-er som ødela sult og militære anlegg.
  På våren hadde tyskerne allerede erobret Canada helt og en del av USA. Og i løpet av selve våren tok de Philadelphia og mange andre territorier.
  Mer enn en tredjedel av USA og Alaska ble tatt til fange. Og Mexico ble også erobret av amerikanske og japanske tropper.
  Om sommeren fortsatte nazistenes offensiv. Og sjansene for USA smeltet rett foran øynene våre.
  I august begynte nazistene å storme New York. Flygende tallerkener deltok i kampene.
  Her kjempet en av dem mot Eva og Agatha. To vakre jenter i bikini kjørte en kraftig bil.
  Hun ble fløyet rundt med et laminært jetfly og var usårlig for håndvåpen. Og jentene brukte selv varmestråler når de filmet.
  Eve trykket på joystick-knappen med bare tær, spyr ut varmestråler, tente på fiender som en flamme og kvitrer:
  - Ære til det tredje riket!
  Agatha, som skjøt med bare tærne, kurret også på toppen av lungene:
  - Måtte vi vinne!
  Jenta er ekstremt kjempende og vakker. Og hvordan den slår fiender med laser.
  Og varmestråler vil smelte en annen amerikansk tank.
  Og på land går Gerda til angrep. Også en kampjente.
  Og nå er hun og crewet allerede i sentrum. Og skjell spretter av tanktårnet. Og jentene selv vil slå Yankees. Og de vil rive i stykker en hel sky av mennesker og handle med all aggresjonen. Krigere er så frekke og greyhounds, med bare meislede ben.
  De synger til og med og blotter tenner. Dette er de kjempende skjønnhetene til Det tredje riket. Og de skyter godt nok. Og de gjennomborer fiendene som nåler med olje tvers igjennom.
  New York har allerede falt. USA kapitulerer og troppene deres overgir seg.
  Dermed er enda en side i historien snudd. Det ser ut til å være en seier ... Men etter en stund erobrer Hitler Latin-Amerika.
  Og 20. april 1953 starter han en krig med Japan og dets kolonier. Styrkene til Det tredje riket har en fordel i teknologi.
  Og de angriper med kraftige våpen. Inkludert usårbare flygende tallerkener.
  Albina og Alvina kjemper på et diskofly. De kjemper mot jenter, men de sier hva annet. Og med bare tær trykker de på knappene på joysticken.
  Her er de på offensiven brennende japanske tropper.
  Varmestråler flyr som et teppe. Og jentene ler for seg selv. Og rist på brystene deres med skarlagensrøde brystvorter.
  Albina sang til og med:
  Ingen vil stoppe oss, ingen vil beseire oss!
  Og med den bare hælen trykket hun på knappene på joysticken, og traff motstandere. Hun er en sånn jente, født av en ulv.
  Alvina trykker også på knappene på styrespaken med bare tærne, og hviner:
  - For min kosmiske kraft skal vi kjøre kollektivgårdspresidenten til graven!
  Og blunk til en venn!
  Ja, krigerne er veldig kvikke og raske som lynet. De er i brann.
  Albina sikter med bare foten og fyrer av en varmestråle. Brenner motstandere og knirker:
  - For mine store seire!
  Ja, jentene her er av høyeste klasse. De kan gjøre ting som andre ikke kan. Og de knuser japanerne, med den vanvittige energien til ulvene.
  Men ikke bare tyskerne og andre utenlandske hærer dreper samuraier.
  Sovjetunionen, nå kommandert av Beria, gikk også inn i krigen. Her døde forresten Stalin, opprørt over nederlaget med Det tredje riket, tidligere i mars 1951. Og Beria klarte å ta makten. Og nå, selv etter å ha styrket seg, er han i samme lag med Hitler.
  Og de angriper samuraiene sammen.
  Og mannskapet på Elizabeth kjemper mot japanerne i Primorye. Jenta er veldig kjempende og aktiv.
  De kjemper selvfølgelig barbeint og i bikini. Og treske samurai, med entusiasme.
  Mens du fortsatt synger;
  Og kampen fortsetter igjen
  Og hjertet er engstelig i brystet ...
  Og Lenin er så ung
  Og den unge oktober er foran!
  Og nå skyter Elizabeth, med bare tærne, fra pistolen til T-54-stridsvognen mot en japansk bil og gjennomborer henne i hjel.
  Så kurret hun:
  - Ære til kommunismens æra!
  Ekaterina slo også fienden med bare tærne. Hun gjennomboret samurai-tanken og bemerket aggressivt:
  - Det finnes ikke noe mer strålende land enn vårt!
  Elena skjøt mot fienden og kurret:
  - Det kommer en epoke med kommunisme på jorden!
  Euphrasia, som også brukte de nakne tærne, banket og kvitret:
  "Død over den onde president-Satan!"
  Krigerne her må sies om den høyeste og kampklassen.
  Og i himmelen får Anastasia Vedmakova og Akulina Orlova kontoer.
  Anastasia skjøt ned en japansk jagerfly og sang:
  - Og barfotjenter flyr i himmelen!
  Akulina, som kuttet av samuraien ved hjelp av bare ben, kvitret:
  - Kult element! Kult element!
  Krigere leker med pressens muskler. De er i perfekt orden og er i stand til å vinne krigen på spøk.
  Anastasia, som skjøt ned et annet fly, tok det og kurret:
  - Det blir en kul fangst av fiender og deres nederlag!
  Akulina var enig i dette, og slo ned fienden med bare tærne:
  - La oss arrangere en totalrute!
  Japanerne ble presset...
  Her er den sovjetiske tanken LP-10 involvert i slaget, som jentene fra mannskapet på Alenka kjemper på.
  Og de kjemper i en stor bil med en 130 mm kanon.
  Alenka skyter med bare tær og kvitrer:
  - Dette er kommunismens ære!
  Anyuta slo også motstanderen. Treff fienden og squeaked:
  - I de nye ideenes navn!
  Og slo også den bare hælen hennes.
  Alla trykket på joystick-knappen med en rød brystvorte. Hun slo samuraien og ropte:
  - For landets storhet!
  Maria skjøt mot fienden og knirket:
  - For enheten til russere over hele verden!
  Og hun brukte også en jordbær brystvorte til skyting.
  Og OL vil ramme fienden. Vil knuse mange jagerfly og kvitre:
  - For Russland, det aller helligste i verden!
  Og også med en bar hæl vil gi etter for fienden.
  Jentene må sies å være ekstremt flinke. Og de har en kolossal seighet.
  Japan kan selvfølgelig ikke motstå et slikt press.
  Dessuten brukte Fritz også atomvåpen. Noe som viste seg å være et totalt sjokk.
  Krigen tok slutt på seks måneder.
  Sovjetunionen fikk tilbake sine tidligere tapte land, og det tredje riket erobret samuraiene og alle deres kolonier.
  Hitler kjempet ikke lenger ... Han fordøyde eiendelene ... Bare i Kina var det fortsatt lokale kamper. Og der knuste de den røde hæren til Mao Zedong. 1. mai 1958 endret Adolf Hitlers flyulykke verdenshistoriens gang. Og det endret seg betydelig ... Göring, som misbrukte narkotika, hadde allerede dødd på dette tidspunktet. Himmler, som hadde blitt for innflytelsesrik, ble fjernet av Fuhrer selv. Schellenberg tok plassen hans, men også han døde av kreft. Og kort sagt, den offisielle etterfølgeren til Fuhrer var den unge Wolf Kleiman, Schellenbergs etterfølger.
  Den nye politikeren var bare trettifem år gammel, og startet demokratiske reformer. Men de var til liten nytte.... Og det tredje riket, fra et overskudd av demokrati, tok og falt fra hverandre ...
  Sovjetunionen, under ledelse av Lavrenty Palych Beria, ble gjenopplivet og styrket. Og han begynte å rake opp vraket av Det tredje riket under seg. Slik ble det sovjetiske imperiet gjenfødt.
  Og det viste seg at Lavrenty Palych Beria, i stedet for den henrettede taperen, viste seg å være den største herskeren i Sovjet-Russland. Enda høyere og kulere enn Stalin!
  Her er en alternativ historie!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"