Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kill E Kaal Fuhrer Mat E Fly Swatch

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Den Adolf Hitler gouf als Resultat vun enger Verschwörung vu Genereel ëmbruecht. Mä dëst huet nëmmen d'Situatioun fir d'UdSSR verschlechtert. Zënter datt d'Alliéierten e Waffestëllstand mam Drëtte Räich ofgeschloss hunn an ugefaang hunn Däitschland ze hëllefen. An de Rommel gouf den neie Kommandant. An dat huet alles extrem schwéier fir sowjetesch Russland gemaach. An d'Resultat vum Krich gouf onkloer. Natierlech sinn d'sowjetesch Meedercher, wéi ëmmer, op der Spëtzt, a werfen Granaten, Dolken, Glasfragmenter mat de bloussem Féiss, a souguer Sherman Panzer, déi dem Drëtte Räich op Kreditt verkaaft ginn, si mächteg géint si!

  KILL E KAAL FUHRER MAT E FLY SWATCH
  ANNATOZIE
  Den Adolf Hitler gouf als Resultat vun enger Verschwörung vu Genereel ëmbruecht. Mä dëst huet nëmmen d'Situatioun fir d'UdSSR verschlechtert. Zënter datt d'Alliéierten e Waffestëllstand mam Drëtte Räich ofgeschloss hunn an ugefaang hunn Däitschland ze hëllefen. An de Rommel gouf den neie Kommandant. An dat huet alles extrem schwéier fir sowjetesch Russland gemaach. An d'Resultat vum Krich gouf onkloer. Natierlech sinn d'sowjetesch Meedercher, wéi ëmmer, op der Spëtzt, a werfen Granaten, Dolken, Glasfragmenter mat de bloussem Féiss, a souguer Sherman Panzer, déi dem Drëtte Räich op Kreditt verkaaft ginn, si mächteg géint si!
  . KAPITEL #1
  Den 20. Abrëll 1944 gouf den Adolf Hitler als Resultat vun enger Verschwörung vu Genereel ermuert. Si goufen festgeholl an higeriicht, Himmler, Goebbels, Goering, Bormann.
  Ausserdeem goufe Biergerkrich a sérieux Schluechte vermeit.
  Den Albert Speer gouf den neie Kanzler vun Däitschland mat aussergewéinleche Muechten.
  Mee den Erwin Rommel gouf zum Führer a Supreme Commander ernannt. Hie war e groussen an talentéierte Kommandant. De Reichstag huet se guttgeheescht, an och all rassistesch an antisemitesch Gesetzer vum Drëtte Räich opgehuewen.
  D'Alliéierten hunn direkt d'Feindlechkeet géint Däitschland a seng Alliéiert suspendéiert. A si hunn e Waffestëllstand fir d'Dauer vun de Verhandlungen ofgeschloss.
  Eng aner Nout fir d'Sowjetunioun war d'Suspension vu Lend-Lease Liwwerungen.
  Den Albert Speer huet deklaréiert datt hien en Anhänger vu westlechen demokratesche Wäerter wier a géif Krich fir d'Befreiung vun der UdSSR aus de Ketten vun der Bolschewik Diktatur an Totalitarismus féieren.
  De Westen huet dat guttgeheescht an de Stalin fir demokratesch Reformen opgeruff. Wat duerno vun engem entscheedende Refus koum.
  D'Rout Arméi huet hir Offensiv an der Krim weidergefouert. Trotz der verstäerkter Aktivitéit vun den Däitschen ass Sevastopol gefall. An der UdSSR verstärkt an der Krim.
  Den Albert Speer huet den universalen Aarbechtsservice agefouert. Déi Däitsch hunn ugefaang op nei Aarte vu Waffen ze vertrauen.
  Besonnesch Hoffnungen ware mat Jetfliger verbonnen. Hei ass natierlech net alles gutt an Däitschland. Et brauch Zäit fir opzebauen. Awer de Rommel huet decidéiert de FAA-Projet zugonschte vu Jetbomber ze afréieren. Och am Drëtte Räich goufe Panzer vun der Serie "E" gezwongen entwéckelt, an d'Produktioun vum Kämpfer ME-262 ass séier eropgaang.
  Awer fir de Moment, mat Experten diskutéiert d'Perspektiven fir Jet Aviatioun. An dëst erfuerdert d'Schafung vu speziellen Infrastrukturen, an d'Verlängerung vun de Pisten, an d'Ausbildung vu Piloten a speziellen Aarte vu Brennstoff, an sou weider .... Kuerz gesot, Rommel bestallt eng Erhéijung vun der Produktioun vum TA-152 vun enger méi fortgeschratter Modifikatioun vum Focke-Wulf an d'Produktioun vu fäerdege Propeller-Undriff Kämpfer ME-309 an dem Yu-288 Bomber.
  Elo sinn d'Däitschen, am Hibléck op d'Ofhuele vun de Streik vun der alliéierter Loftfaart, méi einfach ginn. A si hunn séier d'Produktioun vun Ausrüstung erhéicht. Besonnesch e Mount méi spéit huet d'Produktioun vum Panther déi sechshonnert Unitéiten erreecht, déi vum Militär pro Mount erfuerderlech sinn. Fir méi waren et net genuch trainéiert Crews.
  D'Produktioun vun "Tiger" -2, an der üblechen "Tiger" an der "E" Modifikatioun, mat enger laanger 88-mm-Pistoul EL-71, ass och séier eropgaang. Dës Pistoul huet sowjetesch Panzer vun enger laanger Distanz einfach geschloen.
  De Panther-2 ass och an d'Serie gaangen, awer mat der selwechter 75-mm-Pistoul, awer besser geschützt a mat engem schmuele Turm.
  D'Däitschen hunn och Truppe vun der Westfront an Italien transferéiert. Ausserdeem huet den Austausch vu Krichsgefaangen ugefaang. An d'Piloten hunn ugefaang an d'Luftwaffe Aviatioun zréckzekommen. Jo, an et sinn och vill Infanterie verluer an Afrika.
  Eleng an Tunesien goufen eng Véierel Millioun Zaldoten an Offizéier gefaange geholl, vun deenen d'Halschent ausgewielt goufen, däitsch Truppen. An dës Zaldoten hunn och ugefaang zréckzekommen.
  Stalin huet sech eleng fonnt. Scho virum Putsch hunn d'Däitschen d'UdSSR an der Produktioun vu Fligeren erfaasst. An elo hunn se et iwwerholl. Dëst ass mat méi mächtege Waffen an der Geschwindegkeet vun de Gefierer. A wat d'Zuel vun de Panzer a selbstfahrenden Waffen ugeet, hunn se an engem Mount erfaasst. An dunn sinn si no vir gaangen.
  Fir net quantitativ Iwwerleeënheet ze verléieren, huet Stalin souguer beschloss, d'Ofdreiwung vum eelere Panzer T-34-76 ze posten, trotz senger net genuch staarker Bewaffnung. Sou, T-34-85 weider a klenge Quantitéite produzéiert ginn. Allerdéngs hat den alen sowjetesche Panzer och seng Virdeel - besonnesch ass et vill méi schwéier an e klengen Tuerm ze kommen, plus Ergonomie. Richteg, déi al drësseg-véier konnt net duerchdréien och no un de Bord vun der "Tiger" -2. Awer si konnt ramm.
  D'Däitschen hunn och ugefaangen d'Streckgewehr MP-44 a grousse Quantitéiten an der Serie ze kréien. Si war deemools déi bescht kleng Waffen op der Welt.
  Plus, d'Amerikaner hunn ugefaang Submachine Waffen op Kreditt ze verkafen. A si hunn gutt. An och einfach Maschinnegewierer.
  Auslännesch Divisiounen goufen och an Däitschland geformt. Virun allem vun de Polen. An och aner Europäer. Awer de Rommel huet de Pole versprach de Commonwealth erëmbeliewen a vill Eenheeten hu séier geformt.
  Am Drëtte Räich hu se ugefaangen, d'Arméi zanter dem Alter vu véierzéng ze ruffen. A si hunn d'Frae méi aktiv an der Produktioun an als Iwwerwaacher benotzt.
  Zousätzlech ass d'Zuel vu weiblech Piloten, Scharfschützen an Tanker och staark eropgaang.
  An dat heescht och Ännerung. Den Drëtte Räich hat vill Divisiounen an hir Zuel op der Ostfront ass eropgaang.
  Ënner dëse Bedéngungen hat Stalin en Dilemma: op d'Offensiv waarden oder fir d'éischt e Streik? Zäit huet géint d'UdSSR geschafft. D'Erscheinung vun der Serie "E" kéint den Däitschen méi Virdeel an der Qualitéit vun de Panzer ginn. Jo, an déi lescht "Panther" -2, duerch bessere Schutz, virun allem de Säiten, kéint e Problem ginn. Ausserdeem konnten d'Däitschen d'Gewiicht vum Auto bannent 45 Tonnen halen, an en neie Motor vun 900 Päerd gouf installéiert. An déi nei "Panther" -2 huet sech net nëmme besser geschützt, mä och méi mobil wéi déi al.
  Däitsch Tanker hu just ugefaang et ze beherrschen, awer ...
  An den 22. Juni 1944 huet d'Rout Arméi trotzdem d'Operatioun Bagration gestart fir Wäissrussland ze befreien.
  Richteg, dës Kéier konnten déi Däitsch net iwwerrascht ginn. De Rommel, als grousse Strategist, huet virausgesot, datt den Haaptschlag um Balkon geliwwert gëtt.
  Donieft hat hien e Verdacht, datt am Süden am Dag Zich fueren, an nuets am Zentrum.
  Et sollt bemierkt datt d'Briten an d'Amerikaner och vill Informatiounsinformatioune geliwwert hunn fir ze verhënneren datt d'Rout Arméi gewënnt.
  D'USA a Groussbritannien hunn och eng Rei Panzer a Fligeren un den Däitschen op Kreditt verkaaft. Awer den däitsche "Panther" war an der kämpfensqualitéit besser wéi den amerikanesche "Sherman", an d ' zuel vun trainéierten crew war limitéiert. Also war dësen Auto vun den Däitschen net ganz begréisst. Nëmmen den englesche Challenger, vergläichbar a Rüstung a Bewaffnung mam Panther, awer zwielef Tonnen méi hell, gouf positiv opgeholl. An och den Challenger, ganz gutt geschützt mat 152 mm Rüstung, awer wéineg vun dësen Panzer goufe souwisou vun den Däitschen kaaft.
  Awer ënner beuechtung vun hirer eegener produktioun, déi däitsch hunn nach ëmmer e quantitative virdeel an de panzer a selbstfahrenden kanonen op der ostfront. Hie war an der realer Geschicht, awer d'UdSSR huet d'Däitsch Intelligenz iwwerspillt an huet et fäerdeg bruecht e Virdeel am Zentrum ze kréien.
  Awer elo sinn d'Däitschen op Alarm. Plus, si hu méi Gefierer mat besser Rüstung. An Dir musst net zéng Panzer a fënnef SS Divisiounen a Frankräich halen, plus Truppen an Italien, an Norwegen, a sou weider.
  Stalin huet misse attackéieren, ouni Iwwerleeënheet an Panzer a Fligeren, op eng mächteg Verteidegungslinn am Viraus virbereet.
  Mä hien hat keng Wiel.
  Am verglach zu der realer geschicht, d ' udssr hat e bëssi méi panzer, wéinst der refusatioun, d' zerstéierung vun der t-34-76. Awer natierlech méi schlecht Qualitéit.
  Awer d'Infanterie rekrutéiert e puer Millioune méi Zaldoten. Si hunn d'Reserven ofgerappt, d'Schoulkanner op d'Maschinnen gesat, souguer Prisonéier bäigefüügt.
  A si hunn och Jonker ab siechzéng Joer an d'Arméi agestallt. An et war keen anere Wee eraus.
  Iergendwéi erhéicht d'Zuel vun den Truppen. D'Däitschen hunn och Quantitéite bäigefüügt. Awer hir Qualitéit vun der Infanterie ass och net ganz gutt.
  Béid déi an anerer goufen ënner Waffen an déi eeler Leit a Jugendlecher a Fraen.
  Awer trotzdem, an den panzer haten d ' däitsch e virdeel. An net nëmmen a Quantitéit, mee a Qualitéit. De Panther ass méi staark wéi déi al véieranzwanzeg, besonnesch an der kommender Schluecht.
  An dem Stalin seng ganz Offensiv gouf e Spill.
  Trotzdem gouf et och kee Grond fir ze verzögeren. An d'Rout Arméi ass no vir gerannt.
  Operatioun "Bagration" ugefaang. D'UdSSR huet e klenge Virdeel an der Infanterie, awer manner Panzer a Fligeren, an nach méi Virdeel an der Artillerie.
  Awer Rommel ass net sou einfach, an huet d'Reserven aus de Schlag vun de sowjetesche Waffen zréckgezunn.
  An déi Däitsch hunn sech an der Verteidegung vill méi effektiv widderstoen wéi an der realer Geschicht.
  An esou huet d'Offensiv vun der Rouder Arméi ugefaangen. Et war no enger staarker Artillerie Virbereedung.
  An déi éischt Deeg hu mir et fäerdeg bruecht eis an däitsch Positiounen ze keilen. Zur selwechter Zäit hunn och d'Partisane gehandelt.
  Awer déi däitsch an amerikaner hunn en deel vun de partisanen opkaaft, aschreiwen si an d 'wäiss arméi vun der zentraler rada. Also huet sech d'Sabotage geschwächt, an huet net dee selwechte Schued verursaacht.
  An déi däitsch Agenten hunn ugefaang méi effizient ze handelen. Vill Polizisten, déi ugefaang hunn, no de Victoiren vun der Rouder Arméi géint d'Partisanen ze schaffen, sinn erëm op d'Däitsch gaang.
  Also hei ... en zweeschneidegt Schwäert. Ouni d'USA ass et net einfach géint den Drëtte Räich ze bekämpfen, net nëmme finanziell, awer och moralesch.
  D'Elisabeth an hir Crew kämpfen am T-34-76 Gefier. Et ass knapp mat engem klengen Tuerm. Awer agil. Summer a waarm.
  Meedercher mat grousser Freed kämpfen barfuß a bal plakeg.
  A si hunn et gär. Dat eenzegt ass, datt den Auto wéi honnert Büffelen an engem Schluechthaus brullt, an den Dieselmotor sténkt. De legendären drësseg-véier ass net bequem fir d'Crew ze schaffen, awer et ass net sou einfach an säin Tuerm ze kommen, an et huet eng gutt Geschwindegkeet.
  Euphrosinia dréckt hir blo Zänn op d'Pedale. An hiren Auto entkommt dem Panther säi Schoss.
  Den Däitschen kann aus enger Distanz vun zwee Kilometer duerchbriechen. An huelen him net an d'Stir a Punkto eidel.
  Jo, d'sowjetesch Maschinn ass al, awer et ass einfach ze fabrizéieren, a mat enger grousser Versuergung vu Muschelen.
  D'Ekaterina schéisst mat hiren bloen Zänn. An der Bewegung schüttelen déi véierdrësseg, an et ass bal onméiglech den Däitsche ze schloen. Och wann de "Panther", am Géigendeel, onbeweeglech ass.
  De Fritz versteet datt de sowjetesche Panzer se nëmmen u Bord huelen kann. Also beméien si sech fir déi véierandrësseg op enger Distanz ze halen. Wéi e Boxer mat laangen Äerm.
  A stinn nach ëmmer a probéiert eran ze kommen. An de Panther ass geféierlech - et schéisst fofzéng Schëss pro Minutt.
  D'Elisabeth huet gesongen:
  - Eis Panzer hunn keng Angscht virum Dreck,
  Huet wéi e Pfeil op de Fluch gerannt ...
  Mir gleewen datt mir ëmmer wësse wéi mir kämpfen,
  D'Meedchen wäert all Faschisten zerstéieren!
  D'Ekaterina huet gebrannt, a benotzt och hir blo Zänn. An hatt huet och gekrasch:
  - Fir d'UdSSR!
  Dëst ass e Kampf an deem et en Tug vum Krich ass. Méi präzis, de "Panther" schéisst, an d'sowjetesch Maschinn ass op.
  An déi schéin Meedercher sangen:
  - An nëmmen eng Kolonn Schnéi bis op déi ganz Héichten,
  Awer mir sprange just op der Autobunn ...
  Awer nëmmen Päerd, Päerd addéieren Lynx,
  De Mount op Galopp eraushuelen!
  An dofir hunn se de Panther u Bord getraff. An den däitschen panzer huet gebrannt.
  Mä am allgemengen war et net méiglech duerch d'Front vun den Nazien ze briechen. Si haten och weiblech, Tank Crews.
  Besonnesch hei huet d'Adala och mat Hëllef vun engem kalen, ronnen Ferse geschoss an och geflüstert.
  An d ' kanone vun der panther huet d' russesch panzer, a ganz zouversiichtlech. A vu grousser Distanz.
  D'Rout Arméi konnt d'Offensiv net entwéckelen an huet grouss Verloschter gelidden.
  An déi Däitsch hunn eng Géigeoffensiv lancéiert. Si hunn e Schlagschlag vum Balkon duerch Polissya geschloen.
  An dunn sinn d'Kämpf ausgebrach.
  An der Loft hunn d'Däitschen d'Dominanz iwwerholl. Si produzéiert méi Fligeren a besser Qualitéit wéi d'UdSSR. Zousätzlech huet de Westen d'Liwwerungen ënner léinen gestoppt an d'sowjetesch Loftfaartindustrie huet e Mangel un Aluminium erlieft.
  An dat ass och e grousse Problem ginn. An d'Däitschen hunn ugefaangen ze drécken.
  An der Loft, ëmmer méi dacks schloen se de roude Fliger TA-152, dat ass e ganz Multi-Zweck Fliger. An a Bewaffnung a Geschwindegkeet si se vill méi staark wéi sowjetesch Autoen.
  An déi Däitsch, natierlech, hunn besser Aces. Nieft dem neie Stär Huffman, deen fir d'éischte Kéier an der Weltgeschicht d'Resultat vun dräihonnert erofgefallen Fligeren iwwerschratt huet, huelen och weiblech Piloten un de Schluechte deel.
  Besonnesch Albina an Alvina. Si sinn sou cool blond Meedercher.
  A si kämpfen dapper am Bikini.
  D'Albina dréckt d'Joystick-Knäppercher mat den bloen Zänn. Gëtt e Burst vu Loftkanounen. A si schéissen de sowjetesche Yak erof.
  D'Meedchen brëllt:
  - Ech sinn de Stäerksten vun der Welt,
  Ech wäert jidderengem op d'Toilette drénken!
  Alvina schéisst och op d'sowjetesch Truppen. Klappt en aneren erof
  Russesch Auto a squeals:
  - Herrlechkeet un déi helleg Kräften!
  A béid Meedercher wäerten et huelen a ruffen:
  Mir sinn déi stäerkst vun der Welt
  Loosst eis all d'Feinde op der Toilette ëmbréngen!
  A si wäerten hir Zong beweegen, an eestëmmeg hir BH a Scharlachrout ofwerfen
  D'Brustnippelen ginn gedréckt.
  Da sangen d'Koppel:
  Gutt Meedercher
  Gutt Frënn ...
  Mir si just Schwäin
  Mir machen eis!
  Dunn hunn d'Krieger et geholl a gebrëllt:
  - Wuff, Wuff, Wuff, Wuff, Wuff, Wuff -
  E Boa Constrictor kräizt aus dem Himmel!
  An dës séiss Koppel setzt d'Fligeren vun der Rouder Arméi weider,
  Dreschen.
  Dat si Fraen ... An da stieche se sowjetesch Gefaangenen an d'Gesiicht,
  Hir blo, graziéis Been. A gezwongen Zong ze lecken
  d'Fersen si sou rosa a ronn. A Kuss déi haart, Sohle,
  schéin Meedercher.
  Um Himmel hunn d'Däitschen d'Herrschaft iwwerholl. A si hunn ugefaang duerch d'Sowjet ze briechen
  Konstruktiounen. An dofir zerstéieren se se.
  "Panther" Tank ass net schlecht. Et huet eng Pistoul wéi eng gutt Pistoul.
  A séier a präzis zur selwechter Zäit. Kann hatt net widderstoen.
  Wéi och ëmmer, d'Alenka, déi géint d'Nazien kämpft, huet gesonge:
  Mir kënnen net vu Krankheet geholl ginn,
  Fënnef Examen ...
  Mier Däiwel,
  Huelt e Faass Rum
  Hien kann net widderstoen!
  Anyuta huet domat averstanen, eng Zitroun mat hiren bloen Zänn geheit,
  - Nee, widderstoen net!
  Alla routhoer huet gelaacht:
  - Hitler an der Säit!
  An hir bloe Ferse huet e Pak Sprengstoff opgeworf.
  Dës Meedercher si just erstaunlech!
  D'Alenka huet ganz logesch bemierkt, hir Zänn ze verstoppen:
  - Et gëtt keng Plaz fir déi Schwaach!
  Alla huet bäigefüügt, iwwer d'Däitsch gekrabbelt:
  - Dir kommt an d'Iessen!
  D'Maria, déi op d'Nazien erschoss huet, huet aggressiv erausginn:
  - Fir Victoiren vun der héchster Klass!
  An de Krieger huet et geholl a wénkt, mat hire Saphir Aen.
  Olympias huet gebrëllt:
  - Waart op d'Victoire, waart op d'Victoire,
  Déi, déi d'Nazien wëllen besiegen ...
  D'Victoire waart, d'Victoire waart
  Mir wäerten fäeg sinn d'Horde ze besiegen!
  An dat heroescht Meedchen, wéi se e ganze Faass mat hire bloe Féiss lancéiert,
  mat Nitroglycerin.
  Et wäert laanscht fléien an explodéieren, de ganze Peloton ausernee blosen.
  Awer trotzdem iwwerwannen d'Däitschen. A si drécken schwéier. A si hunn erausgeschloen
  Sowjetesch Zaldoten.
  D'Rout Arméi huet d'Reserven an d'Schluecht bruecht an den däitsche Fortschrëtt gestoppt.
  Bis elo war alles an engem Zoustand vun dynamesche Gläichgewiicht.
  De Rommel huet op d'Bommeleeër wetten gemaach. besonnesch reaktiv,
  "Arado". Mä déi däitsch hunn nach wéineg esou Maschinnen.
  Awer op der anerer Säit si se effektiv, an d'sowjetesch Kämpfer kënnen se net ophalen.
  Den neien NE-162 Jet Fighter huet sech net ganz gerechtfäerdegt,
  Et war schwéier ze managen, obwuel liicht, bëlleg,
  manoeuvreabel Fliger. Den Huffman huet déi bescht Resultater drop gewisen.
  Albina an Alvina sinn super Meedercher.
  Am Hierscht hunn d'Däitschen schonn déi méi geschützt,
  an héich-Vitesse Tank "Panther" -2, déi wuertwiertlech duerchgebrach,
  Verdeedegung vun der Rouder Arméi.
  Trotzdem hu Keelt a Schnéi den Däitschen gezwongen, hir Aktivitéit ze reduzéieren.
  An am Januar ass d'Rout Arméi nees am Zentrum fortgaang.
  An nach eng Kéier, haart Schutz, an de Gebrauch vun den éischte Self-propelled Waffen,
  Klass "E", déi waren ganz niddereg Silhouette, agil an
  mat mächtege Waffen.
  D'Gerda an d'Charlotte hunn zesummen an der E-10 gekämpft. Den Auto war liicht
  Huet et fäerdeg bruecht bannent eelef Tonnen mat engem Motor vu 400 ze halen
  Päerd Muecht. Zur selwechter Zäit ass d'Frontbewaffnung 82 mm, an d'Säitbewaffnung ass 52. Selbstfahrend Waffen sinn mat enger niddereger Silhouette vun 1,2 Meter gemaach, an nëmme mat zwee Crewmemberen déi leien.
  Et ass sou praktesch. E-10 wéinst dem Hang vun der Rüstung ass praktesch net duerchdrénglech an der Stier. An dëst mécht et eng ganz staark Maschinn. IS-2 och dann ricochets engem projectile aus der Stir.
  Sou gouf eng ganz efficace selbstfahrend pistoul geschaf. Wat sou einfach ass net an d'Säit ze briechen, also ass et niddereg an et ass net einfach eran ze kommen.
  Self-propelled Waffen E-10 goufen vun de beschten Designer vum Drëtte Räich finaliséiert. Si hunn eppes am Original Entworf geännert. D'Héicht vun der selbstfahrenden Pistoul gouf weider reduzéiert andeems d'Crew leien, an de Motor an d'Transmissioun net nëmmen an engem Block, mä och iwwer. Si hunn och d'Zuel vun de Crewmemberen vun dräi op zwee reduzéiert.
  Als Resultat huet sech den Auto gutt geschützt, a kleng, a ganz agil a liicht.
  Sou gouf eng selbstfahrend Pistoul mat grousser Effizienz gebuer.
  An d'Gerda an d'Charlotte si wierklech Däiwel. Dat eenzegt wat un den neie selbstfahrenden Waffen fehlt ass dem Panther seng Waffen. Si huet nach eng Pistoul vun der T-4, awer och ganz gutt.
  Wéi och ëmmer, sowjetesch Panzer mussen hannert engem Ambush ofgeschoss ginn, fir datt se méi no kommen.
  Däitsch Meedercher kämpfen am Bikini. Hir Self-propelled Pistoul ass wäiss gemoolt a bal onsichtbar.
  A schéckt Muschelen sténkeg wéi eng Schëller.
  Hei huet d'Gerda mat Hëllef vun den bloen Zéiwen geschoss. Si huet d'Sowjet véierdrësseg geschloen a gesongen:
  - Fir déi dapere Krieger!
  Dunn huet si och mat der Hëllef vun hiren bloen Zéiwen a Charlotte geschoss. Si huet extrem präzis geschoss. A schloe de sowjetesche Panzer.
  Dunn huet si gesonge, hir Zänn blo:
  - Herrlechkeet un eist Vaterland, Éier fir d'Meedercher mat gekräizte Mëllech!
  A béid Krieger wéi ze laachen.
  E-10 ass eng erfollegräich Self-propelled Pistoul, obwuel et just ugefaang der viischter anzeginn. Et ass zimmlech einfach a bëlleg ze fabrizéieren, fäeg de Stroum vun de Feindlechkeeten ze dréinen.
  An der Tëschenzäit ass den Haaptverteidegungsgefier vun den Däitschen de Panther, deelweis schonn de Panther -2 mat bessere Schutz a Geschwindegkeet, an d'Jagdpanther selbstfahrend Pistoul. De leschten Auto war an der realer Geschicht an der Serie, awer net massiv genuch.
  An dann hunn d'Nazien et gestempelt, an et ass effektiv an der Verteidegung. Awer de Jagdtigr ass och eng mächteg Maschinn, awer net effizient. Obwuel et nach gëlt. Awer "Yagdtrigr" ass reng fir ze weisen. Tatsächlech ass dës Maschinn d'Käerz net wäert, an ass ganz schwéier. De Rommel wollt et mol net an eng Serie lancéieren.
  Also ass et kloer, datt eng selbstfahrenden Pistoul vu siwwenzeg-fënnef Tonnen en Albtraum ass. An de Maus Tank ass nach méi schlëmm. Rommel, op Rot vu Guderian, huet d'Entwécklung vu Panzer méi schwéier wéi honnert Tonnen verbueden. Nëmmen "Tiger" -2 war nach an der Serie. Awer dësen tank gouf an enger neier modifikatioun moderniséiert.
  Besonnesch e méi klengen a méi schmuele Turm gouf installéiert, deen den Auto méi hell gemaach huet, souwéi en 1000 Päerdsmotor.
  Duerno gouf den "Tiger" -2 méi akzeptabel fir d'Militär an zefriddestellend wat d'Fuerleistung ugeet. An et gëtt och a Schluechte benotzt.
  Allgemeng waren d'Däitschen bereet an hunn d'Offensiv vun der Rouder Arméi ofgestouss.
  Am Februar hu si probéiert am Süden ze attackéieren. Ma och do war et net méiglech duerch d'Verteidegung ze briechen.
  Nëmmen deelweis ass d'Rout Arméi duerchgebrach, awer d'Däitschen hunn d'Verteidegung mat Konterattacke restauréiert.
  D'Kämpf si weider wéi en Tug-of-Krich. D'Nazien haten e méi effektiven Niveau vu Verteidegungsstrukturen an hunn zouversiichtlech ofgehalen.
  D'Rout Arméi hat kee Plus an der Loft, am Géigendeel, d'Luftwaffe huet sech erausgestallt
  méi staark. Et huet sech mat der Infanterie méi schwéier erausgestallt.
  De Rommel an de Speer hunn déi domm Iddi vun der nationaler Iwwerleeënheet opginn an den EuroReich organiséiert. An als Resultat goufen Truppen aus ganz Europa benotzt.
  An der UdSSR haten net méi Iwwerleeënheet an der Infanterie. An déi däitsch sturmgewehr mp-44 huet sech ganz effektiv a kämpfen. An déi fortgeschratt Deeler ofgeschnidden.
  Net Erfolleg erreecht hunn, huet d'Rout Arméi op hir originell Linnen zréckgezunn.
  D'Däitschen hunn natierlech nach ëmmer hir Kräften opgebaut. Virun allem brauche si e staarken Duerchbroch Tank. "Tiger" -2 huet nëmmen deelweis de Militär an dësem Status, wéi "Panther" -2. D'Schafung vun der "Tiger" -2 oder E-75 gouf duerchgefouert. Dëst Gefier sollt vill méi décker Rüstung hunn, awer am léifsten ouni däitlech Erhéijung vum Gewiicht, a mat enger niddereger Silhouette.
  Sou, siwwenzeg tonnen frontallbewaffnung sollen an 250 mm gestoppt ginn, an säit allbewaffnung 170 mm ënner de pisten. A maacht e Gasturbinmotor vun 1500 Päerd. An et huet Zäit gedauert.
  Realiséiere datt d'"Tiger" -3 an "Panther" -3 mat engem méi fortgeschratt Layout Schema nach net prett sinn, war wetten op der "Tiger" -2 an "Panther" -2 an moderniséiert Versiounen gemaach.
  An dës Maschinnen, wann och net perfekt, konnten nach ëmmer duerch d'sowjetesch Verteidegung a groussen Zuelen duerchbriechen. Hir fahrleistung war normal, an d ' frontalbewaffnung war net schlecht, mat uerdentlechen waffen.
  Am Mee gesammelt grouss Truppen, dorënner de leschten amerikanesche Penshing Panzer, déi méi oder manner zefridden den Däitschen. An och Däitschland kaaft Tortillas vu Groussbritannien op Kreditt, och si, dank dem staarke Schutz, waren vun den Nazien gefuerdert.
  An déi Däitsch brauche kee Sherman. An der UdSSR hunn se trotzdem den T-34-76 aus der Produktioun ewechgeholl a probéiert d'T-34-85 an IS-2 opzebauen. Am Mee koum den IS-3 an der Serie mat guddem Frontschutz.
  Den T-44 war net ganz erfollegräich, an amplaz gouf decidéiert den T-54 z'entwéckelen.
  All dëst ass, natierlech, ganz cool. Awer wat d'Zuel vun den Panzer ugeet, waren déi Däitsch nach ëmmer vir. Besonnesch op selbstfahrenden Waffen. Si hunn d'Industrie vu ganz Europa an d'Aarbechtskraaft. An de Westen hëlleft eigentlech.
  An der technologescher Konkurrenz verléiert d'UdSSR: zënter dem Drëtte Räich huet méi Aarbechtsmaart an industriell Kapazitéit. A virun allem, d'Speer Regierung entsuergt se effektiv, am Géigesaz zum Hitler.
  Also hunn d'Däitschen méi Fligeren a Panzer, a gefaangen an Artillerie.
  Ausserdeem hunn d'Jetbomber sech als ganz effektiv bewisen. Tatsächlech wäert e Kämpfer net mat hinnen ophalen, an et ass bal onméiglech aus enger Anti-Fliger-Pistoul mat esou enger héijer Fluchgeschwindegkeet ze kommen.
  D'Arado Bomber hunn sech gutt gewisen. Plus, Jet Attack Fligere sinn och an d'Serie gaang. Wat och net schwaach ass.
  XE-162 ass e gudde Kämpfer wann et en héichqualifizéierten Pilot huet a ganz agil a manöverbar ass.
  TA-152s, déi souwuel als Kämpfer an als Attack Fligere benotzt goufen, an als Frontline Bomber, hu sech gutt an dëse Pläng gewisen. Der UdSSR verlount net esou.
  ME-309 ass och en effektive Propeller-Undriff Fliger. An d'Serie goung och de Schraubebomber Yu-488, dee véier Motoren an e klenge Flillekfläch huet. An hien huet op d'Rout Arméi gedréckt.
  An TA-400 mat sechs Motore scho bombardéiert Fabriken am Ural an iwwer d'Ural.
  Et war schwéier um Himmel.
  An op de Wee, d'Schafung vun engem méi fortgeschratt Fighter ME-262X, déi keng Gläichgewiicht hat, mat geschweest Flilleken an enger Vitesse vun 1150 Kilometer pro Stonn.
  Dëst ass wierklech Kraaft.
  Säin Optrëtt sollt den däitschen Acen e grousse Virsprong ginn.
  An der Tëschenzäit probéieren déi Däitsch am Süden virzekommen. Vun Moldawien, Western Ukraine a Polissya.
  Awer d'Rout Arméi huet eng staark Verteidegung. A während béid Säiten schwéier Verloschter leiden.
  Trotzdem konnten d'Däitschen nach duerchbriechen an an d'sowjetesch Positiounen keilen.
  Mir siechzeg bis siwwenzeg Kilometer fortgeschratt. A si goufen nach ëmmer duerch déi rosen Konterattacke vun der Rouder Arméi gestoppt.
  Am Juni hunn d'sowjetesch Truppe scho probéiert, virzekommen. Awer erëm koumen d'Schluechten un, an d'Däitschen haten e Virdeel an der Loft.
  D'Frontlinn war knacken. D ' däitsch am juni fir d' éischte kéier gebraucht "Panther" -3. Dës maschinn, waacht fofzeg tonnen, war mat engem motor vun 1200 horsepower an enger pistoul vun 88 mm 100 EL. D'Rüstung war wéi déi vum "Tiger" -2, awer mat méi Steigungen.
  "Panther" -3 als Ganzt huet sech als gutt Auto bewisen, virun allem am Vitesse an frontal Schutz. Ausserdeem huet sech d'Stir vum gehäuses duerch de grousse rationalen Hang komplett onduerchgänglech erausgestallt.
  An d'Waff ass ganz genee an huet zwielef Schëss pro Minutt gemaach. "Panther" -3 sollt den Haaptdäitsche Panzer sinn.
  De Fritz huet den Haaptschlag laanscht den Dnieper a Richtung Kiew geliwwert. A si, obwuel op Käschte vu schwéiere Verloschter, et fäerdeg bruecht ze virzegoen.
  Rommel huet Nuetsattack Taktiken a Rauchschirmer benotzt.
  Bis Enn Juli koumen d'Däitschen aus dem Norden zu Kiew an eng sérieux Bedrohung.
  Stalin huet eng Offensiv an de Baltikum bestallt. Mee do stousse si op déi haart Verteidegung vun den Nazien.
  D'Situatioun ass eskaléiert. Onerwaart koum och Schweden op der Säit vum Drëtte Räich an de Krich. Si hu laang gezéckt, awer den neien US-President Truman huet d'Schweden eng grouss Zuel vu Panzer a Fligeren op Kreditt verkaaft.
  Donieft kruten d'Däitschen och e B-29 op Kreditt vun den USA, deen eenzege Bomber, deen si zougestëmmt hunn ze huelen, well de Rescht vun den däitsche Fligeren aus dem Drëtte Räich vill besser sinn wéi déi amerikanesch.
  Schweden koum an de Krich. An elo sinn nei Divisiounen aus dem Norden iwwerschwemmt. An erëm ass Leningrad eng Gefor.
  Plus nach eng Attack op Murmansk.
  Am august konnten déi däitsch kiew ëmgoen, an nees an der ukrain erreecht si erfolleg, geholl zhitomir.
  Am September, wéinst enger ganz schwiereger Situatioun, huet de Stalin trotzdem den Uerder iwwer d'Dnieper zréckzéien, an op eng Daaf Verteidegung ze goen.
  D'Situatioun gouf komplizéiert duerch d'Entrée vun der Tierkei an de Krich. Elo huet eng aner Front opgemaach.
  D'Situatioun gouf extrem verschäerft. Am Oktober huet sech d'Frontlinn stabiliséiert. Awer schonn iwwer d'Dnieper.
  D'Däitschen hunn d'Rechtbank Ukraine komplett besat. A si hunn sech do niddergelooss.
  Kämpfer ME-262X endlech an der Serie opgetaucht, déi de sowjetesche Fliger mat engem Kapp iwwerschratt huet. An de jetbomber yu-287, déi kee gläich hat, a souguer mat ëmgedréint flillek.
  D'Situatioun gouf kritesch.
  D'Tierken kommen aus dem Süden vir, déi Batumi ageholl hunn an Yerevan ëmginn hunn. A vergiess net iwwer Japan.
  No der Stéierung vun de Feindlechkeeten tëscht dem Westen an dem Drëtte Räich, hunn d'Samurai sech an enger hoffnungsloser Situatioun fonnt.
  An de Keeser huet nach op Fridden insistéiert. Den Truman huet ausgemaach d'Formuléierung vun der Kapital opzeginn. Awer Japan huet vill nozeginn.
  Elo hunn d'Samurai hir Wonnen lecken, a si virbereet fir hir Verloschter am Pazifesche Ozean mat Acquisitioune an nërdlechen Sibirien an anere Länner vun der UdSSR ze kompenséieren.
  D'Situatioun war sou verzweifelt hoffnungslos. Och wann d'Däitschen nach wäit vun de Meilesteen sinn, déi se am 41 oder 42 Joer erreecht hunn.
  November ass komm, an de Stalin huet Entscheedungen getraff, all déiselwecht, bis de Schnéi a Frascht kommen. A probéiert de Stroum vum Krich zu all Präis ze dréinen.
  . KAPITEL #2
  Mëttlerweil ass déi virtuell Konfrontatioun tëscht der UdSSR an dem Drëtte Räich weidergaang.
  Enn November 1945 huet eng nei sowjetesch Offensiv am Zentrum ugefaangen. Déi Däitsch sinn natierlech prett. A si sinn an der Lag, den Ugrëff vun der Rouder Arméi, mat hiren Panzer a besonnesch der E-10 selbstfahrenden Pistoul ofzewieren. Oder nach méi geschützt mat enger Panther Pistoul, E-15. Dës Maschinn ass fënnef Tonnen méi schwéier, awer mat méi décke Rüstung an engem Motor vu 550 Päerd. An hir 75 mm 70 EL Pistoul ass vill méi effizient a séier schéissen.
  Zwanzeg Schëss pro Minutt ass cool.
  Vun de sowjetesche Panzer haten nëmmen den IS-3 genuch Stierschutz, awer dës Panzer waren ze komplex fir Masseproduzent ze ginn. Plus, hien huet och dreiwend Leeschtung, besonnesch am Schnéi, onwichteg.
  D'IS-3 huet nénganzwanzeg Tonnen gewien, mat engem Motor vu 520 Päerd, an den Turm huet och zevill op der viischter schief gehat.
  Och wann dësen Tank just dem Panther seng Pistoul war, konnt hien et net emol schloen.
  Awer bis elo war den Haapttank vun der UdSSR den T-34-85, well den T-54 nach net fäerdeg war fir d'Massproduktioun.
  De Rommel huet am Wanter léiwer Verteidegung gemaach. D'Däitschen hu geplangt eng Offensiv am Fréijoer ze starten. An am léifsten mat de Japaner.
  An tierkesch Truppen hu schonn op der Flank gekämpft. A si hu souguer probéiert de belagerten Jerevan ze stiermen.
  D'amerikanesch Panzer Sherman a Pershing, un d'Osmanen op Kreditt verkaaft, sinn an d'Schluecht gaangen.
  Natierlech goufen se vun engem Bataillon vu sowjetesche Meedercher begéint. Trotz dem Wanter waren d'Meedercher nëmmen an engem Bikini a barfuß.
  An dofir kämpfen se dapper.
  D'Natasha huet d'Osmanen ëmgedréit. Huet se ofgeschnidden.
  Dunn huet si eng Granat mat de bloussem Zéiwe gehäit a gesongen:
  - Fir de russesche Geescht!
  Zoya, dodéiert eng Kugel, huet d'Mujahideen ofgeschnidden, hir Darm erausgelooss, a mat hirem bloen, ronnen Ferse, dem Kaddo vum Doud ënnergeet, vyaknula:
  - An et gëtt eng grouss Victoire!
  Augustina huet och eng gutt geziilt Linn op d'Osmanen geschoss. Si huet se wéi e Schof Stréi ofgeschnidden a geruff:
  - Fir de Kommunismus!
  D'Svetlana, déi op d'Tierken schéisst, an och déi mäerderesch Saach mat hiren bloen Zänn geheit, huet erausginn:
  - Fir entscheedend Victoiren!
  Mee Meedercher am Bikinis sinn normalerweis uewen.
  D'Anastasia Vedmakova huet d'Knäppercher vum Joystick mat hiren bloen Zéiwen gedréckt, de Feind erausgeschloen an huet gekacht:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus!
  Akulina Orlova kämpft och hefteg an effektiv. An hir Scharlachroute sinn ëmmer am Geschäft.
  D'Meedercher sinn awer super Meeschter iwwer alles. Besonnesch si si ganz gär vu Männer. A si hunn et wierklech gär.
  A während dem Krich an Armenien géint d'Tierken ass dat extrem wichteg fir Är Karma an Aura ze erhéijen. Da sidd Dir eng ganz staark Fra, déi d'Energie vu Männer absorbéiert huet.
  Akulina geet erëm an en Tauchen a schéckt Rakéite mat der Hëllef vu bloe Fanger vu graziéise Been. Et passt hir sou gutt.
  An elo ass d'sowjetesch Loftfaart op d'Osmanen opfälleg a mécht et séier, op grousser Skala.
  Méi genee, souwäit si genuch Fligeren hunn. Dëst muss als stresseg unerkannt ginn.
  An et gi vill Tierken. A si hunn uerdentlech Fligeren - amerikanesch.
  Dëst ass eigentlech de Problem. Besonnesch wann d'Airacobra kämpft. Dësen Auto ass ganz formidabel.
  D'Tierken hunn och ME-309. Dësen Auto huet siwen Feier Punkten. Dräi drësseg-millimeter Fligere Waffen, a véier Maschinn Waffen. Probéiert esou e Messerschmitt ze besiegen. D'Däitschen kruten e formidabelen a ganz geféierlechen Auto, awer dës Kéier mat enger däitscher Crew. Also hunn se d'Rout Arméi grëndlech gedréckt.
  Trotzdem gouf Yerevan nach ëmmer gehal. Och wann en Deel vun der Stad vun den Osmanen ageholl gouf, op Käschte vu schwéiere Verloschter.
  De Wanter leeft op Héichtouren, an nach gëtt probéiert d'Däitsch Ofwier duerchzebriechen, respektiv op d'mannst z'ënnergruewen.
  A sechs Fënnef Meedercher aus de Spezial Kräften an de Jong Leshka kämpfen op engem Land Schluechtschëff - en experimentellen IS-6, eng speziell Zort schwéier, awer gläichzäiteg mobilen Tank.
  Elo hunn ech decidéiert e puer Kaarten ze spillen. Sechs vun eis spillen ganz séier. An d'Kaarte fléien vu Säit zu Säit.
  D'Alenka huet d'Ass mat hiren bloen Zänn geheit an huet gekacht:
  - Ma, ech sinn eraus!
  Leshka huet gelaacht. D'Spill ass wierklech einfach a erfuerdert Fäegkeet wéi och Erënnerung.
  De Verléierer mécht zéng Push-ups.
  Dës Kéier hunn d'Olympesch Push-Ups missen maachen. Si ass dat gréisste Meedchen vun de fënnef, a ganz muskulär.
  Dréckt einfach op. Mee Leshka, e Jong vun ongeféier zwielef, sëtzt op hirem Réck.
  Wat ass sou vill méi interessant. Dat blond-Hoer Kand riicht mat dem Meedchen seng blo Fersen op de Schëllerblades vum breede Réck.
  Olympias grinst an huet zwanzeg Push-ups. Hire Kierper ass ganz gebrannt, an hir Hoer si blond, an hir Muskele si staark.
  De Lyoshka sprang vu sengem Réck an huet erëm ugefaang Kaarten ze verdeelen. Si hunn d'Nazien an hirem Tank mat engem Dieselmotor komplett zerstéiert.
  De Leshka huet d'nächst Kéier selwer Push-ups missen maachen. Anyuta huet hire bloe Fouss op dem Jong seng schaarfe Schëllerblieder geluecht. Lyoshka huet Push-ups gemaach, d'Meedchen huet gedréckt. Beim Grof vun zéng ass de Jong opgestan, a spillt mat de Fliesen vun der Press, huet hien erausginn:
  - Ech sinn russesch net besiegt,
  Nach net gebuer...
  Wien kéint mech briechen!
  Duerno huet de Bouf sech rëm gesat fir erëm ze spillen ... De roude Hoer Alla huet dem Bouf seng plakeg, ronn, rau, awer kannerlech Ferse gekickt a gemierkt:
  - Geschwënn wäert Dir e Mann ginn!
  Den Alexei huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Wat wëllt Dir?
  Déi feierlech Vixen huet gelaacht.
  - A mir, mat Hëllef vu Magie, verloossen dech fir ëmmer als Jong!
  D'Leshka huet als Äntwert gelaacht an geäntwert:
  - Ech wëll grouss ginn an Offizéier ginn!
  D'Maria, dëst Meedchen mat gëllenen Hoer, huet bemierkt:
  - Dir wäert gär e Kand sinn!
  Awer elo ass d'Paus eriwwer, an déi sechs krauchen an den Tank. Laut dem Staat soll eng schwéier Maschinn mat enger Dose Maschinnegewierer an enger 130-mm-Kanone vu sechs Leit zerwéiert ginn.
  D'Crew sollt ursprénglech weiblech sinn. Awer Alyoshka ass aus dem Weesenhaus geflücht an ass duerch d'Sowjetunioun gereest. A souguer an den Iran komm.
  Do gouf hien vum Allah gefaangen. A si huet ugebueden de Jong vun engem Regiment ze ginn.
  De Jong huet d'accord. An elo ass hien mat den Terminator Meedercher.
  A wéi d'Schéinheeten d'Taliban opgeholl hunn, a si drëschen d'Nazien mat kolossaler, fataler Kraaft.
  D'Alenka huet d'Joystick-Knäppercher mat hiren bloen Zänn gedréckt a gekuckt, d'Zänn verstoppt:
  - Herrlechkeet fir Russland a mir wäerten de Kommunismus hunn!
  Anyuta huet energesch bestätegt, de Knäppchen mat der Scharlachroute vun hirer Këscht gedréckt, an de Fritz mat Rakéite geschloen:
  Komm mir hunn de Kommunismus!
  Red-Hoer Alla, zerstéiert d'Nazien, huet energesch erausginn:
  - Herrlechkeet un déi glorräich Ära vum Kommunismus!
  A mat enger bloer Ferse, wéi dréckt. A Gasgranaten fléien.
  Awer d'Maria, mat enger Erdbeernippel, huet d'Knäppercher vum Joystick gedréckt a mam Blëtz geschloen. An d'Truppen vum Drëtte Räich haten et schwéier.
  An de Krieger huet geklappt:
  - Fir d'Vaterland, eis Mamm!
  Olympias ass de gréisste vun de Meedercher, an, wéi wann d'Muskelen aus Seeler gewéckelt hunn, gejaut:
  - Fir dat grousst Heemechtsland!
  A mat de Fanger vu senge bloe Féiss wäert hien d'Knäppercher drécken, a sou goufen d'Nazis explodéiert, mat fataler Kraaft.
  An de Jong Lyoshka huet och den Hiewel mat senger bloer Ferse gedréckt ... An d'Nazie goufe vun enger elektrescher Entladung getraff. De mäerderesche super-schwéier Panzer vun der sowjetescher Arméi ass an Aktioun, an erlaabt de Fritz net ze verloossen - schloen se vun honnerte!
  An e Jong vun ongeféier zwielef Leshka huet souguer gesongen:
  Mir sinn d'Pionéier vun de Kanner vum Kommunismus -
  E Feier, en Zelt an e klingende Bugel!
  Invasioun vum verdammt Faschismus -
  Wien waart op e furious Rout!
  
  Wat hu mir an dëse Schluechte verluer?
  An dann an de Schluechte mam Feind kritt?
  Mir ware fréier just Kanner vun der Welt -
  An elo d'Krieger vum Heemechtsland!
  
  Awer den Hitler huet e Schrëtt a Richtung eis Haaptstad gemaach,
  Bomme gefall ouni de Waasserfall ze zielen!
  Mir sinn d'Vaterland nach méi schéin wéi den Himmel -
  Elo ass de bluddege Sonnenënnergang komm!
  
  Mir reagéieren op d'Agressioun haart -
  Obwuel si selwer kleng a Statur!
  Awer d'Schwäert an den Hänn vun engem fragilen Teenager -
  Méi staark wéi d'Legiounen vum Satan!
  
  Loosst d'Tanks Lawin no Lawin rennen,
  A mir deelen d'Gewier an dräi!
  Loosst d'Police mëttelméisseg op de Réck zielen,
  Awer den Hellege Gott wäert se hefteg bestrofen!
  
  Wat hu mir decidéiert? d'Aarbecht vun der Welt maachen
  An dofir hunn ech leider missen schéissen!
  Rou ass schonn Eekleges.
  Et gëtt och Gewalt!
  
  Mam Meedchen lafe mer barfuß zesummen -
  Och wann et geschneit huet, brennt e Schnéi wéi Kuel!
  Awer keng Angscht, kennt d'Kanner -
  De Faschist gëtt fett duerch eng Kugel an de Sarg gedréckt!
  
  Hei setzen se déi béis Fritz Firma,
  An de Rescht vun de Feiglingen sinn op der Flucht!
  Mir zerstéieren Infanterie wéi e Scythe an der Schluecht -
  Mir sinn keen Hindernis fir jonk Summeren!
  
  Victoire Leeschtung, wäert am Mee sinn,
  Elo ass de Blizzard stacheleg, haarde Schnéi!
  De Jong ass barfuß, seng Schwëster ass barfuß,
  A Laachen hunn d'Kanner d'Blouzäit begéint!
  
  Wou kommen dës Muechten hier?
  Péng a Keelt aushalen, dat brauch!
  Wann e Frënd de Buedem vum Graf gemooss huet,
  Wann e Frënd kräizt - ech stierwen!
  
  Christus huet eis Pionéier geseent,
  Hien huet gesot: D'Vatterland gëtt Iech vu Gott ginn!
  Dëst ass den éischte Glawen vun allem,
  Sowjetesch, helleg Land!
  Den Tank huet sech gutt erausgestallt - dësen IS-6 ass an enger super-schwéierer Modifikatioun, awer et ass deen eenzegen an der Rouder Arméi.
  Awer déi däitsch schonn un der viischter haten déi éischt kopie vum "Panther" -4 an dësem auto ass ganz eescht. A ganz kämpft däitsch Meedercher kämpfen dran.
  Allerdéngs ass et verständlech datt si effektiv sowjetesch Panzer aus hirer Kanoun ausschloen.
  An et ass net esou interessant.
  An zu Yerevan kämpfen d'Meedercher vun der Rouder Arméi mat den Tierken a ganz gutt.
  An d'Natasha huet och d'Osmanen en Tour ginn. Hatt se wéi e Sickel Weess ofgeschnidden.
  Si huet eng Granat mat de bloussem Zéiwe gehäit an huet gekrasch:
  - Éier fir déi russesch Gëtter!
  Zoya, d'Arméi vum Crescent Empire zerstéiert, an Hiwwele vu Läichen erausgeschloen, huet erausginn:
  An Éier un eis Helden!
  Duerno huet hire bloe Ferse, de gëllenen Hoer Déif, e mäerderesche Kaddo vum Doud geworf.
  Awer de roude Hoer Augustine wäert d'Osmanen ofschneiden. Lupanet mat der Hëllef vun enger scharlach Nippel aus engem Bazooka a Pfeifen wäert erausginn:
  - Fir eis Russland Svarog!
  Dann an der Schluecht Svetlana. Dëst Meedchen ass och ganz aggressiv.
  A si zerstéiert d'Osmanen mat kolossaler Roserei. An hir blo Zänn werfen kolossal fatal Kraaft - e Kaddo vum Doud.
  Svetlana seet:
  - Fir d'Vaterland, eis Mamm -
  Kill déi helleg Baaschtarden!
  Dëst sinn déi véier am Kampf, sou aggressiv an eenzegaarteg. A si hunn d'Osmanen opgeholl, an hir total Ausrüstung ass amgaang.
  Awer d'Rout Arméi gewënnt net ëmmer. Heiansdo sinn hir Géigner erfollegräich a si hunn hir eege Kampf Meedercher.
  A vun uewen, Albina wéi d'sowjetesch Arméi mat Rakéiten ze schloen. Gutt, dëst Meedchen ass guer net schwaach. A wéi et Feinde zerstéiert.
  Albina ass blond an natierlech Schéinheet. An hir Rakéitenschlag aus dem Himmel einfach d'Koppelsteng a verschiddene Richtungen ofbriechen. A wéi wann e Wal aus der Sprangbuer Mass vun brennen Äerd a Metall schécken. Et ass ganz cool.
  Och d'Alvina dréckt mat hirem bloen, gemeiselte Fouss op de Knäppchen, a wéi duerno explodéiert. An d'Mass vun déidleche Baachen geet an den Himmel.
  An dat natierlecht blond Meedchen brécht:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Mammeland an den Himmel!
  Dëst ass wéi d'Meedercher vun de sowjetesche Zaldoten zerstéieren.
  Awer dës si schlecht Meedercher, awer et gi gutt.
  Wéi vill vun dëse schéine Meedercher sinn op de Fronten.
  Elizaveta, Ekaterina, Elena kämpfen op der T-44, schonn aus der Produktioun.
  Dräi Meedercher op engem sowjetesche Tank si ganz waarm. A si schécken Schuel no Schuel op de Feind.
  D'Elisabeth, déi hir Zänn verstoppt huet, huet gekrasch:
  - A keen vun Ufank vun der Welt,
  Nach ni sou ee Fest gesinn!
  D'Catherine huet geknuppt, an d'Osmanen sprengt:
  - Mir gewannen duerch e Verbuet -
  Mir kréien vill vun der Famill!
  D'Elena, déi op d'tierkesch Truppen schéisst, huet erausginn:
  - Eist Land ass berühmt,
  Satan wäert net gewannen!
  An d'Triad vu Meedercher handelt ganz energesch. Si schécken Projektilen mat engem groussen zerstéierende héich-explosive Effekt.
  D'Elisabeth dréckt d'Knäppercher op der Kontrollpanel mat hiren bloen Zänn, klappt de Feind eraus a séngt:
  - Mir liewen op eisem Papp sengem Land!
  D'Catherine huet hir scharlachrout Nippel op den Haken vum Siicht gedréckt, e ganze Platoon vun tierkeschen Zaldoten ausgeschloen a gekrasch:
  - D'Enkelkanner vu Svarog sinn glorräich Kanner!
  D'Elena huet geschloen, de Knäppche mat hirem bloen, ronnen Ferse gedréckt a gejaut:
  - A flitt op engem geflügelte Päerd ...
  An all d'Meedercher hunn zesummen gebrëllt:
  - Russland a wäitem Joerdausend!
  Dëst ass wéi den T-44 Tank seng kolossal Kraaft an erstaunlech Kraaft weist.
  Dëst ass wéi d'Triad vu Meedercher energesch funktionnéiert. Warriors sinn Aerobatics, besonnesch wann se bal plakeg sinn.
  D'Elisabeth huet witzeg gesongen, de Knäppchen mat hirer scharlacher Nippel gedréckt:
  - Russland huet gelaacht a gekrasch a gesongen,
  An all Alter, datt d'firwat si a Russland!
  Dëst sinn d'Kampf Meedercher hei ... Awer d'Osmanen maachen kee Geck.
  Si hunn d'Veronica ageholl. Also gouf d'Meedchen fir d'éischt plakeg entzéien. An dunn hunn si ugefaang mat grousser Begeeschterung ze schloen. Si hunn hir net nëmme mat enger Peitsch op hirem Réck geschloen, awer och mat Stécker op hir blo, ronn Fersen.
  D'Veronica huet souguer gejaut, vu wilde Péng. A si gouf mat enger Peitsche a Stécker geschloe bis si d'Bewosstsinn verluer huet. Duerno hunn se d'Wonne mat Salz gesprëtzt. A kaal Féiss, geschwollen vum Schlag, goufen an e Stock gepresst an hunn e Feier ënner hinnen gebrannt. A si hunn dem Meedchen seng blo Fersen gebrannt.
  Veronica verluer Bewosstsinn puer mol aus Kampf Schock. Si gouf zu hirem Sënn bruecht. A gläichzäiteg hunn se d'Takel op d'Këscht bruecht, nodeems se et virdru mat Ueleg geschmiert hunn. A wéi d'Scharlachroute vum Meedchen verbrannt hunn.
  Veronica gouf fir eng laang Zäit gefoltert. D'Bascht vun der Venus war och a Brand gestach ... Wat kënnt Dir huelen - d'Osmanen an dësem Fall waren bal Barbaren.
  Um Enn gouf d'Veronica fir ee vun de Feldkommandanten ausgetosch. An d'Meedchen huet versprach Revanche op d'Osmanen ze huelen.
  Awer d'Tierken gi mat Rakéite gehummert. Stalenida a Victoria direkt Käschten op Ziler.
  A si zerstéieren d'Bierger a Stécker ...
  D'Stalenida huet hir blo Zéiwe op d'Knäppercher op der Kontrollpanel gedréckt a gekuckt:
  - Ech gleewen datt d'ganz Welt fir eis ass!
  D'Victoria huet hir Scharlachroute op de Knäppche vun der Pistoul gedréckt an geäntwert:
  - Jo, d'Welt këmmert sech net ëm eis!
  An tatsächlech waren d'Weltmedien méi wahrscheinlech op der Säit vun den Nazien. A si berichten, an d'Detailer genéissen, iwwer déi barbaresch Bombardementer, un deenen d'sowjetesch Loftwaff angeblech tierkesch Stied ënnerworf huet.
  Natierlech war et net ouni. De Krich am Allgemengen war extrem grausam a bluddeg.
  D'Steelenida huet hir Rubin Nippel erëm op d'Zil gedréckt a gekrasch:
  - Fir d'Vaterland vun den Dreem!
  A si huet geschloen ... Si huet iergendwéi vun engem absolut onendlechen onrealen a fantasteschen Dram gedreemt. An der UdSSR vermeintlech Wahle fir de President vun der GKO ofgehale ginn. Den Haaptkampf ass tëscht dem alen an offensichtlech ongesonde Joseph Stalin, an dem jonke Kommissär fir Schwéierindustrie a Staatsplanung, Nikolai Voznesensky. A grad esou kënnt grad de jonken a talentéierte Kommunist.
  Stalenida, Viktoriya an Tamara riichten d'Rakéiten nees op d'Ziler. D'Meedercher kämpfen a just hir Hosen. Mee et ass super.
  Steelenida huet gesongen:
  - Barefouss, nëmmen Barefoot,
  Ënnert dem Juli Donner
  An ënner dem Sound vun der Surf ...
  D'Victoria huet de Knäppche mat hirem bloe Ferse gedréckt a weidergespillt:
  - Barefouss, nëmmen Barefoot,
  Mir däerfen mat Iech danzen!
  D'Tamara huet och hei hir blo Zänn gedréckt a gezippt:
  - Fir d'Vaterland - eis Schwëster!
  Dës Meedercher sinn genial!
  Et wier flott hei, et wier méiglech, d'Uewerkräfte vun de Rommel senge Faschisten ze besiegen, awer ...
  An hei sinn e puer méi Meedercher aus Japan - Ninja Söldner. Dëst ass sérieux.
  En Ninja-Meedchen mat bloen Hoer huet et geholl an de Blëtz aus hire Scharlachroute lancéiert, a vill sowjetesch Zaldoten verbrannt.
  Dunn huet si eng Millen mat Schwäerter duerchgefouert, d'Käpp vun den Zaldoten vun der Rouder Arméi ofgeschnidden.
  Dunn hunn hir blo Zänn eng Ierze mat Sprengstoff geheit.
  D'Russe goufen a Stécker gerappt, an d'Meedchen huet gekackt:
  Fir d'Wuel vu Japan!
  En Ninja-Meedchen mat giel Hoer huet och hir Géigner mat Erdbeernippelen geblosen. D'Krieger haten nëmmen dënn Hosen aus Kleeder. An d'Schwäerter hunn d'Schmetterlingstechnik reproduzéiert, d'Käpp an de sowjetesche Helm gezwongen ze falen. An dunn hunn d'bloe Zéiwe vun de girlesche Been e Boomerang lancéiert, de Kapp vun de roude Zaldoten ofgeschnidden.
  D'Warriors hu geruff:
  - Fir Ninja Flich!
  En Ninja Meedchen mat roude Hoer huet Doudspulsaren aus hire Rubin Nippel mat déidlecher Kraaft emittéiert. An dann d'Schwäerter, verlängert, ofgeschnidden d'Käpp vun de sowjetesche Zaldoten. An dunn hunn blo Zéiwe schaarf, gehackte Scheiwen geheit, déi d'Käpp wéi e Raséierapparat ofgeschnidden hunn.
  De Krieger huet gekacht:
  - Eis japanesch Gëtter attackéieren!
  En Ninja Meedchen mat wäiss Hoer huet och d'Feinde mat engem brennege Klump geplatzt, deen aus Crimson Nippel geflunn ass. Dunn huet si gekrasch:
  - Eis Gëtter sinn super!
  An hir blo Zéiwen hunn e Pak vu Kuel Sprengstoff geheit, déi sowjetesch Zaldoten a kleng Stécker räissen.
  An elo ginn d'Schwäerter erëm ofgeschnidden. Hei sinn d'Meedercher - den héchste Fluch vun engem Vugel.
  Dëst sinn d'Söldner, déi aus Japan koumen. A loosse mer drëschen wéi eng Kottlett mat enger Fliedermaus vu sowjetesche Zaldoten.
  Awer et ginn och gutt, russesch oder net ganz russesch Meedercher fir déi schlecht Meedercher vum Feind.
  D'Alice an d'Angelica féieren och hiren eegene Krich. Si benotzen Sniper Gewierer.
  Si schéissen op d'Osmanen ...
  D'Alice, mat der Hëllef vun engem Gewier, huet de Feind getraff, dee probéiert de sowjetesche Helikopter vum amerikaneschen, primitiven, awer scho geféierleche Stinger ze kréien. Dunn huet si gekrasch:
  - Fir eist Vaterland, kann d'Gléck vun der UdSSR erëm kommen!
  D'Angelica huet och de Feind mat grousser Genauegkeet geschloen, e feindleche Fliger erofgeschoss a gekrasch:
  - Fir eis Lada!
  De Fliger vun den Osmanen ass awer just en hausgemaachte Fliger. Si produzéieren selwer eng grouss Quantitéit vu Fligeren op eng handwierklech Manéier. A si kämpfen verzweifelt.
  Alice dëst blond Meedchen kämpft mat grousser Begeeschterung. Si ass e Krieger vum héchsten Niveau.
  An ëmbréngt en aneren tierkeschen Zaldot. Hei ass eng schéin Schéinheet. A jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus!
  D'Angelica, dëst rout-Hoer a grousst Bikini-Meedchen, war domat eens:
  - Grouss Herrlechkeet wäert d'Ära vum Kommunismus sinn!
  A béid Meedercher verstoppen sech hannert de Fielsen. Si si ganz gebrannt a muskulär Schéinheeten. Awer gläichzäiteg behendig agil.
  D'Alice huet de Kaddo vum Doud mat hiren bloen Zänn vu mäerderlecher Kraaft geheit an huet gekrasch:
  - Fir d'Welt vum Kommunismus!
  D'Angelica huet bemierkt wéi si entlooss huet:
  Wat mengs du mam Kommunismus?
  D'Alice huet resolut geäntwert, mat hirem bloussem Ferse un der Explosioun vum Package ënnergaangen:
  - E richtegen Himmel op der Äerd!
  D'Angelica ass ganz einfach mat dësem averstanen:
  Gutt, Paradäis ass Paradäis!
  An dat rout-Hoer-Meedchen huet mat den bloen Zéiwen eng ganz Rëtsch Granaten geheit.
  Hei ass sou en aggressive Bravado, deen se hei kruten. An d'Meedercher hunn zesumme geschafft. A geschéckt Kugel no Kugel.
  Hir blo, ronn Fersen waren liicht staubeg. An d'Meedercher hunn d'Been an de Puddelen gewäsch. An erëm hunn se ugefaang bloe Fanger op de Feind ze werfen, eppes wat Zerstéierung bréngt.
  D'Alice huet begeeschtert gesongen:
  Onendlech Däischtert vu Rescht
  Taucht an den Ofgrond vu klenge Probleemer ...
  Break duerch d'Stille, d'Flam vun der Schluecht,
  Break d'Stille mam Rummel vu Victoiren!
  D'Angelica huet aggressiv bemierkt, en anere béisen Osmanesche mat der Hëllef vun enger Scharlachnippel erofgeschloen:
  - Gutt Meedercher ginn an den Himmel, a weiblech Krieger ginn an Hyperparadis!
  D'Alice ass mat dësem averstanen:
  - Mir wäerten dohinner kommen, wou all d'Patrioten vum Mammeland ustriewen!
  D'Krieger hu sech erausgestallt fir déi richteg Victoire ...
  An dann ass en anere osmaneschen Zaldot duerch si gefall. Dëst sinn d'Meedercher - si sinn trivial en Hurrikan.
  Natasha huet mëttlerweil de lokale Kommandant gefaangen. All véier Meedercher hunn de Spëtzekandidat op seng Knéien geluecht an hien gezwongen hir blo, gehärte Sohlen ze kussen.
  De Leader huet et gemittlech gemaach. An hien huet et souguer gefall.
  Zoya tweeted:
  - Et ass gutt, datt Dir vu Frae gefaange gi sidd?
  Hien huet gemëscht, seng Lippen leckt:
  - Dir sidd richteg Houris!
  Augustinus proposéiert:
  "Vläicht sollt Dir mat engem Spark gedréckt ginn?"
  De Leader huet gekrasch:
  - Net néideg!
  D'Svetlana huet hir Zänn aggressiv offensichtlech gekrasch:
  - Also schwätzt ier mer rosen ginn.
  An de Generol vum groussen Osmanesche Räich huet ugefaang ze bestätegen.
  Allerdéngs ass d'Wantercampagne vun der Rouder Arméi gescheitert. An d'Fréijoer ass komm.
  Dës Kéier sinn de Fritz prett fir weiderzekommen. An d'Japaner sammelen eng Arméi aus dem Osten.
  Fir d'Offensiv an der Serie, Panthers Tiger-3 an enger méi fortgeschratt Modifikatioun, an déi flüchteg Panthers-3 a souguer déi éischt Panthers-4 scho virbereet.
  An am Himmel hunn d'Däitschen scho komplett Dominanz an d'Erscheinung vun ME-363, AN TA-283 méi fortgeschratt Jet Kämpfer. Plus hir tailless ME-263 op engem Rakéit Jet Motor, méi fortgeschratt a séier. A wéinst senger klenger Gréisst ass et bal net vulnérabel.
  D'Däitschen hunn souwuel Glider a méi fortgeschratt Jet Bomber, dorënner TA-500, déi wuertwiertlech de ganzen Territoire vun der UdSSR bomb kann.
  Dat heescht, dem Rommel seng Truppe si staark. A si hunn souguer eng méi fortgeschratt Maschinnegewier MP-64, déi wuertwiertlech d'Rout Arméi ofgeschnidden huet.
  D'Zuel vun de Fritz an Transporter ass eropgaang. Wéi och e mächtege Gasstarter.
  Hir Arméi gouf virsiichteg trainéiert. An dësen Duerchbroch gouf op héijem Niveau duerchgefouert.
  A Waffen vu verschiddene Kaliber hunn vill gefuer. An de Schlag war am Zentrum zerdréckt.
  D'Positioune vun der Rouder Arméi goufen duerchgebrach. An d'Däitschen sinn fortgeschratt, hire Wee mat Läichen iwwerdeckt.
  D'Gerda an hir Crew hunn um experimentellen Tiger-4 gekämpft. Dëst Gefier hat eng mächteg Kanoun: 105 mm an 100 EL, Frontallbewaffnung 250 mm op engem Hang vu 45 Grad, an Säit Rüstung 170 mm och mat Steigungen.
  Gläichzäiteg gouf et en neie gasturbine-motor vun 1800 ps, an d'Gewiicht vum Tank konnt op siechzeg-fënnef Tonnen reduzéiert ginn.
  Also gouf et eng méi perfekt a formidabel Maschinn. An déi éischt vun hinnen huet eng weiblech Crew.
  D'Gerda schéisst mat den bloen Zänn. Brécht duerch e sowjetesche Panzer a rifft:
  - Stuerm vun de siwe Mierer,
  Ech si méi staark wéi all Feinde!
  Hiren Tank rennt op all Geschwindegkeet.
  D'Charlotte huet och mat den bloen Zänn gebrannt, de sowjetesche IS-2 duerchgebrach a geziddert:
  - Fir Frëndschaft a Léift!
  Dunn huet d'Christina aus enger Kanoun geschloen. Si huet e Lach an engem Panzer vun der Rouder Arméi verbrannt, den Turm ofgerappt a geziddert:
  - Fir aussergewéinlech Grenzen!
  Magda huet och de Feind getraff. An domat huet si hir BH mat der Scharlachnippel erofgesat.
  Dunn huet si gejaut:
  - Kann d'Léift bei eis sinn!
  An d'Meedercher wäerten zesummen laachen.
  Mee 1946 war waarm. An déi Däitsch briechen duerch d'Verteidegung.
  Mëttlerweil huet Japan op eemol Wladivostok attackéiert. De Schlag gouf vu bal allen Kräften agefouert.
  Och Kamikaze Piloten hunn un der Attack deelgeholl. A si gerammt sowjetesch Schëffer.
  A si wuertwiertlech explodéiert. D'sowjetesch Flott zu Wladiwostok war net staark.
  Also gouf him en zerstéierende Schlag gemaach.
  An d'sowjetesch Grenztruppen goufen vun Infanteristen a Japanesch Panzer attackéiert.
  Och Ninja Meedercher.
  Dëst si wierklech Krieger vun der héchster Klass, mat ganz schaarfe Schwäerter.
  En Ninja-Meedchen mat bloen Hoer huet d'Wandmillen mat hire Schwerter geholl a gerannt, d'Käpp vu russeschen Zaldoten ofgeschnidden.
  Dunn hunn hir blo, gemeiselte Been en déidleche Kaddo vum Doud geworf, wat d'sowjetesch Zaldoten zum Doud geluecht hunn an de Kapp ofgeschnidden hunn.
  D'Ninja Meedchen huet gesongen:
  - Mir attackéieren de Banzai!
  En Ninja Meedchen mat giel Hoer schneidt och sowjetesch Zaldoten mat ganz scharfen a fatale Katana-Schwäerter. A gläichzäiteg werfen hir Been schaarf Stären, déi russesch Zaldoten duerchbriechen.
  D'Meedchen rifft:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vun de Samurai Ritter!
  En Ninja Meedchen mat roude Hoer dréit hir Schwerter non-stop wéi Helikopterblades.
  An hir blo Zéiwen werfen gëfteg Nadelen. An d'Schéinheet aus Japan rifft:
  - Mir all ëmbréngen bis zum Schluss! Loosst eis d'Häerzer beliicht fir d'Herrlechkeet vu Japan!
  En Ninja Meedchen mat wäiss Hoer schneidt och russesch Zaldoten. Si schneid se an d'Halschent. A sprëtzt Scharlachroute Blutt an all Richtungen.
  An elo trefft hire bloen, ronnen Ferse de Kiefer vun engem sowjetesche Generol.
  A wuertwiertlech ausgeschloen Zänn.
  Ninja Meedchen mat wäiss Hoer brullt:
  - Mir bréngen den Doud un d'Feinde vu Japan,
  A mir wäerten d'Käpp vun all de Ritter erofhuelen!
  Hei sinn d'Meedercher.
  Wéi och ëmmer, op der anerer Säit kämpfen d'Malvina an d'Faina.
  An dës Meedercher schéissen op d'Japaner vu Maschinnegewierer.
  A gläichzäiteg werfen ech mat menge bloen Zänn d'Been vun der mäerderescher Kraaft vun enger Zitroun.
  Déi de kräischend Samurai räissen.
  Komsomol Meedercher sangen:
  An de Kampf geet erëm weider
  An d'Häerz ass ängschtlech an der Këscht ...
  An de Lenin ass sou jonk
  An de jonken Oktober steet virun!
  . KAPITEL #3
  D'Däitschen waren fortgaang, a Richtung Moskau gerappt. An elo hu si scho Smolensk ëmginn. A mir hunn och an anere Beräicher grouss Fortschrëtter gemaach.
  D'Situatioun gouf verschlechtert. D'Kämpf entfalen fir d'Stad Kalinin. An dëst ass scho ganz no bei Moskau.
  Hei hunn d'Meedercher verzweifelt gekämpft. Et ass schonn de Summer 1946. D'Meedercher kämpfen bal plakeg, awer si maachen et verzweifelt.
  D'Fraen Scharfschützbataillon ënner dem Kommando vum Kapitän Vladlena Streltsova huet eng Verteidegungspositioun an de Ruinen op der Volodarsky Street opgeholl. Meedercher mat Maschinnegewierer a Gewierer, gebonnen mat Bündel vu Granaten, hunn sech hannert de Ruine verstoppt.
  Vladlena selwer ass an enger gefleckter Tunika iwwer hirem plakege Kierper, a kuerzen Hosen, a barfuß. E schéint a curvy Meedchen, mat staarken Hëfte, eng dënn Taille, e kuerzen Hoerschnëtt ënner enger Hallefbox. D'Gesiicht ass ganz expressiv, mat engem männleche Kinn, blo Aen wäit auserneen. Hell brong Hoer grau mat Stëbs, héich Këscht, schwéier Bléck. Kapitän Natasha kämpft fir méi wéi zwee Joer an trotz hirer Jugend huet si vill gesinn. D'Been vum Meedchen si mat Schnëtt a Plooschter bedeckt. E Meedchen ass méi agil fir barfuß ze beweegen wéi rau a knaschteg Stiwwelen.
  Déi blo Sole fillt déi geringste Schwéngung vum Buedem, warnt vun der Noperschaft vun enger Mine, an d'Mutter Äerd selwer gëtt Ausdauer. Engersäits sinn d'Féiss vum Meedchen gehärt ginn, a si waren net Angscht virun waarmem Metal oder de schaarfen Schutt vun de Ruinen, awer op der anerer Säit hunn se d'Sensibilitéit an d'Flexibilitéit net verluer, warnt duerch d'Gebrühl vun der Bewegung vun Panzer.
  Léif Vladlena hält eng Granat mat engem Explosiounspaket befestegt. Et ass néideg, op de formidabelen däitsche Panzer "Royal Lion" ze krauchen, d'Stroosse mat Maschinnegewierer ze Waasser.
  Dës maschinn huet honnert tonne gewiicht, an d ' décke vun der allbewaffnung: d' stéier vun dräi honnert millimeter an engem wénkel, a Säiten vun zweehonnert millimeter, och mat pisten.
  D'Nicoletta kräizt nieft hirem. Och barfuß, sou datt all d'Meedercher aus dem Batailloun sech aus Stiwwelen erausgestallt hunn, hir Kommandant imitéieren. Hir staubeg Sohle schärfen wéi si op alle Véier kräizt. Dem Nicoletta seng giel Hoer si knaschteg a laang... E bësse frizzy. D'Meedchen selwer ass schlank, dënn, kleng a Statur. Si kann souguer fir e Meedchen verwiesselt ginn, mat schmuele Schëlleren an engem scheinbar grousse Kapp.
  Mee Nicoletta huet scho vill erlieft. Si huet et fäerdeg bruecht souwuel faschistesch Gefaangenheet ze besichen, grausam Folteren iwwerlieft ze hunn, a Minen, vu wou si duerch e onverständleche Wonner geflücht huet. Awer wann Dir op hiert kandlecht, zaart Gesiicht kuckt, kënnt Dir ni soen datt si mat Gummistécker op den Fersen geschloe gouf, e Stroum gouf duerch hire Kierper gefouert.
  D'Nicoletta schéisst ... En Zaldot vum Drëtte Räich, an dësem Fall en Araber, fällt dout, säi Maulkuerf hëlt Sand a Schutt op.
  Vladlena rutscht eng Rëtsch Granaten ënner engem Koup Dreck. Elo wäert en nonzeg-Tonnen Tiger-4 hei krauchen an en opbléien. Dem Meedchen seng blo Aen blénken wéi Saphir op hirem Gesiicht, schwaarz vu Sonnebrand a Stëbs.
  D'Erfahrung hindeit datt e gutt geschützte Tank elo d'Positioun änneren. "Tiger"-4 huet 170 mm säit allbewaffnung, a souguer an engem wénkel. Drësseg-véier kann et net duerchdréien, just schwéier IS-7s oder eppes wéi dat hunn eng Chance. Awer Raupen sinn d'Zil. Den Haapt Saach ass den Auto vun der Mobilitéit ze entzéien ...
  D'blond Svetlana brennt e Burst aus enger Maschinnegewier ... En Zaldot, kee weess wéi eng Nationalitéit, fällt. D'Däitschen, gehollef vum gréissten Deel vun der östlecher Hemisphär, schätzen arescht Blutt a werfen kolonial Truppen an d'Schluecht: Araber, Afrikaner, Indianer, verschidden Asians an Europäer. D'Zuel vun de Pole ass och eropgaang - déi vun der Wieg gewinnt sinn, Bolschewik Russland ze haassen. Hei kämpfen ukrainesch Nationalisten, an Don Kosaken, an Tschetschenen, an de ganze kaukaseschen Khaganat. De Rommel huet eng ganz international opgewuess.
  Vill Feinde ...
  Barefooted Svetlana vermeit de Maschinnegewier Feier. D'Kugel bal gespléckt, schwarz vum Stëbs, eng ronn, girlesch Ferse. De schéine Kapitän huet souguer e Kickel gefillt wéi no e grousse Kaliber Geschenk laanscht geflunn ass. D'Meedchen huet sech gekräizegt, geflüstert:
  Och eng Kugel hält eis net op!
  Nicoletta schéisst zréck ... En anert Meedchen Angelica - ganz rout-Hoer, iwwer duerchschnëttlech Héicht, a muskulär, trotz der schwaache Ratioune. Och e ganz schéint Meedchen, mat luxuriéisen Hüften, eng verstoppt Taille, net feminin breet Schëlleren, an héich Broscht.
  D'Angelica kämpft a just hire Shorts, d'Tunika ass an d'Schrëft zerräissen, a zerstéiert zu Stëbs, an nei Uniformen ginn net iwwer d'Wolga geliwwert. Gott verbitt méi Munitioun, an e Tropfen Iessen, fir déi erschöpft sowjetesch Truppen ze transferéieren.
  D'Angelica ass also bal plakeg, hir Been si kraazt, besonnesch d'Knéien. E Stéck Schrapnel huet d'Sohle vum richtege Fouss geschloen, an et deet wéi, et ass schwéier ze goen.
  Routhaareg, stëpseg, bal plakeg Angelica verdréit hiert schéint, awer gläichzäiteg haart Gesiicht. D'Meedchen, schéisst, seet:
  - Den Här, Moskau a Stalin sinn iwwer eis!
  A si schneidt déi attackéierend Nazien of, selwer kaum Zäit fir zréckzerollen.
  D'Ruinen an d'schmuel Stroosse maachen et schwéier fir déi formidabel däitsch Panzer ëmzedréien. Hei kënne bal zweehonnert Tonnen "Mammut" -3 guer net passéieren ...
  Wéi d'Svetlana erwaart huet, ass de "Royal Lion" e bësse gefuer, an huet sech an engem Koup Dreck begruewen. Et gouf eng Explosioun. D'Raup ass geplatzt, e puer beschiedegt Rollen sinn fortgelaf.
  De blesséierten Tank ass gestoppt an eng Schuel ass aus sengem Faass geflücht...
  Iergendwou an der Distanz gerammelt, d'Ruine hannerlooss. De blonden Terminator Svetlana huet wéi eng Schlaang gefeiert:
  - Dat ass meng Berechnung! E Kont opgemaach ...
  D'Meedchen-Kapitän ass nees forcéiert ewech ze krauchen. D'Däitschen an hir Satellitte kënnen hir technesch Iwwerleeënheet net am Schutt notzen. Duerch d'Schold vum haartnäckege Hitler sinn d'Horden vum Drëtte Räich a Positiounskampf an enger zimlech grousser a gutt befestegter Stad verstoppt.
  Nicoletta werft eng Granat. Si zwéngen, Saltos op erofgefallen Däitschen oder Araber ze maachen, ëmdréinen. Ee vun den Nazi-Militanten räissen d'Hand of, an hänkt drop, eng englesch Auer mat engem Kompass.
  Nicoletta seet mat engem Laachen:
  - Wat de Kompass Iech weist - de Wee an d'Häll!
  An e schéint Meedchen rëselt e Stéck hänkend Keramik aus hirem staubegen Ferse.
  D'Angelica staubt och of, mat hire festen, voller Broscht. D'Nippel si bal schwaarz vu Dreck a Jucken. A probéiert ze wäschen. Nach eng Kéier musst Dir begruewen wann déi däitsch Maschinnegewierer krabbelen. A krauchen op eng plastunski Manéier.
  De Bataillon vu Meedercher hält hir Positiounen, obwuel et Schiet gëtt. A si räissen schwéier Muschelen, a Bommen falen aus dem Himmel ... Awer näischt wäert de Courage vun de sowjetesche Heldinnen briechen.
  Hei gesäit Svetlana wéi "Panther" -3 krabbelt. Gutt, dësen Tank ass net méi sou grujeleg.
  Dir kënnt et an d'Säit schloen. D'Meedchen huet geschnëtzt, de Stëbs eraus gespaut, deen an hiren elegante Mond geklommen ass. Si huet eng Granat an der Hand geholl, gewiicht mat engem Explosiounspaket. Dir musst onbemierkt schneien. Awer et ass sou vill Damp ronderëm.
  D'Angelica huet ugefaang ze kräischen, op den Drain mat hiren bloen Zänn an Ellbogen. Si war wéi eng Kaz, déi eng Maus verfollegt. D'Meedchen erënnert de Krich aus deem schreckleche Summer vun der véierzeg-éischt Joer, wann d'Wehrmacht verréid d'Ausdehnung vun der UdSSR verlount. War weder d'Meedchen, bal d'Meedchen Angscht? Fir d'éischt jo, mee dann gewinnt een sech drun. An Dir gesi schonn déi konstant Ausbroch vu Muschelen als e gewéinleche Kaméidi.
  An elo ass et ganz no explodéiert. D'Meedchen huet sech op de Bauch geschloen. Fragmenter rennen vun uewen wéi e Flock vu wëll Bienen. D'Angelica flüstert mat geschniddene Lippen:
  - Am Numm vun der Gerechtegkeet, Här!
  D'Meedche beschleunegt hir Krabbelen a werft eng Granat mat engem Sprengstoffpackage an. Déi heiteg flitt an engem Bogen. Eng Explosioun gëtt héieren, déi méi dënn Säit Rüstung vum Panther léint sech. Den däitsche Panzer fänkt un ze brennen, de Kampfkit detonéiert.
  Svetlana flüstert mat engem Laachen:
  Merci Här Jesus! Ech gleewen nëmmen un Iech! Ech bieden Iech alleng!
  Brécht de Panther. Ofgerappt, e laange Stamm ass an Dreck begruewen. D'frontal Rüstung, vun der Säit Rüstung getrennt, gläicht engem Schäffel.
  Svetlana, deem seng Aen, op engem Gesiicht brong vu Stëbs a Sonnebrand, mat Maisblummen blénken, seet:
  - Wat méi Eichen de Feind huet, wat méi staark eis Verteidegung!
  Angelica ass ganz sexy, an hire schwaarze Hosen, an plakeg, staubeg, staark Kierper. D'Meedchen ass ganz clever. Si kann Glasscheren mat den bloen Zänn werfen.
  Elo huet si e schaarfen Objet mat hirem graziéisen, staubbedeckte Been geworf. A festgehalen, direkt am Hals vun engem Faschist. Schéin Angelica huet gebabbelt:
  - An ech sinn e Sexsymbol, an e Symbol vum Doud!
  D'Meedchen, no deem si erëm gekrach, schéisst. Led Feier an Svetlana.
  De Schéinheetskapitän, Vladlena, deen de Faschist ofgeschnidden huet, huet gekrasch:
  - D'Liewen ass eng Kette, an déi kleng Saachen dra sinn d'Links ...
  D'Nicoletta huet gebrannt, dem Fritz säi Kapp opgedeelt an bäigefüügt:
  - Et ass onméiglech net Wichtegkeet un de Link ze leeën!
  D'Svetlana, erëm präzis erschoss, huet gekräizt:
  - Awer Dir kënnt net an Zyklen op Trifle goen ...
  D'Nicoletta huet präzis geschoss an bäigefüügt:
  Soss wäert d'Kette Iech ëmginn!
  En anert Meedchen Olimpiada, och ganz schéin, zesumme mam Pionéier Vladislav huet eng Minière op engem Drot virbereet. Déi zwee hunn hir gedréckt ... De verréckten Booger ass an d'Raupe vum "Tiger"-2 gekrabbelt. A wéi dësen däitsche laangfassegen Auto explodéiert.
  De fairen Hoer Jong Slavka huet geruff:
  - Eis Russland, Dir hutt en Eemer!
  An hien hat kaum Zäit fir zréck ze sprangen, blénkend, mat schwaarzen, ofgeklappten Fersen, vum falenden Daach.
  Den Olympias huet dem Jong säin Hals geschloen a gesot:
  - Dir sidd ganz schlau!
  De Pionéier huet sech op de Wee op d'Front gemaach an ass bei de Fraebataillon ugeschloss. De Jong ass och ganz kreativ. Zum Beispill huet hien Fligeren gemaach fir faschistesch Attackfliger erof ze schéissen. Wann d'Focke-Wulfs, oder TA-152s, opstinn, gëtt en onheemlech deafening Brühl héieren.
  D'Däitschen streiken op d'Begleedung vun enger Wagner-Symphonie. Esou eng majestéitesch Melodie.
  Olympias seet mat Ierger:
  - Si probéieren eis nach ëmmer Angscht ze maachen!
  De Pionéierjong huet mat Pathos gesongen:
  - De russesche Krieger huet keng Angscht virum Doud,
  Den Doud wäert eis net ënner de Stärenhimmel huelen!
  Fir helleg Russland wäert schwéier kämpfen,
  Ech hunn déi mächteg Maschinnegewier gelueden!
  Olympias, e grousst, muskulärt Meedchen, mat breet Hëfte a Schëlleren, ass eng typesch Bauerefra. D'Kleeder goufen während de Kämpf a Lappen zerräissen, staark Been si kaal, d'Hoer sinn an zwee Braid gewéckelt a staark gestëpst.
  De Vladislav ass nëmmen eelef Joer al, ënnerernährt, kraazt an dreckeg Jong, an näischt wéi Shorts. Dem Jong seng natierlech wäiss Hoer goufe gro, an d'Rippen weisen duerch dënn, gebraten a dreckeg Haut. Been schrecklech geklappt, a Verbrennunge, Plooschteren, mat Blasen. True, Schicksal huet d'Kand vu schlëmme Verletzungen behalen.
  Géint säin Hannergrond schéngt d'Olympesch Spiller grouss a fett ze sinn, obwuel d'Meedchen guer net déck ass, awer mat staarkem, trainéiertem Fleesch op de Schanken. Ausserdeem schéngt den Honger hir portly a grouss Figur guer net ze beaflossen.
  D'Meedche schéisst aus engem schwéieren Anti-Tank Gewier. Däitsch Autoen kënnen net an d'Stir gepierct ginn, awer et gëtt eng Chance an de Gleiser.
  An de kräftege "Royal Lion", deen e schwéiert Sprengstoff an der Unterwagen kritt huet, huet ugefaang Damp ze bléien wéi e schwéiere Fëmmert.
  Slavka huet mat Béiser gesongen:
  - Stinky Fritz ouni nozedenken, eng Zigarett an der Entrée gestach! Natierlech ass hien a grousse Problemer komm!
  Olympias, flimmert mat muskuläre, gebratene Kälber, schloen en Tapdanz mat hire bloen, schéine Been. D'Meedchen huet gesonge:
  - Helleg russesch Gesiichter flimmeren vun der Ikon ... Gott verbidd Iech op d'mannst dausend Fritz ze drénken! A wann ee méi wéi Faschisten schwëmmt, da verurteelt keen, gleeft mir, dech dofir!
  Dunn huet si d'Anti-Tank Gewier nei gelueden an erëm geschoss. Den däitschen Transporter huet nees Damp erausgepëtzt.
  De Meedchebataillon huet de Fritz e wesentleche Schued ugedoen. Mä hien huet och Verloschter gelidden. Hei gouf ee Meedchen an der Halschent gerappt, an hiert Gesiicht gouf esou, trotz dem Stëbs, bleech.
  De gréissten Deel vu Stalingrad gouf scho vun den Nazien ageholl, awer wat vun der Stad bleift, wëll net opginn a kapituléieren.
  D'Svetlana probéiert mëttlerweil duerch den "Tiger" ze briechen. E mächtegen däitschen Auto, krut eng Granat an der Säit, ass awer net ënnergaangen. Dréit sech ëm fir eng Kanoun ze schéissen. D'Meedche muss an de Buedem gruewen, an d'Schutt, fir net vun der Explosiounswell ze zerstéieren, déi vun der aktueller fräigelooss gëtt.
  Svetlana flüstert mëll:
  - Mamm, Papp, et deet mir leed!
  D'Nicoletta huet eng Granat op den Tiger-3 geheit, deen op d'Stir explodéiert ass. D'Meedchen huet gejaut:
  - Iwwert d'Tatsaach, datt d'Liicht Léier am Wanter am Fréijoer ... Ech widderhuelen ouni Ausnam, datt Hitler eng Pescht Bastard ass!
  D'Angelica, huet d'Aen vun den Nazien gebrach, a Waasser op si mat engem Burst gegoss, gespannt:
  - Am Sarg hunn ech de Fuhrer elo gesinn! An hatt huet den aarme Mann direkt an d'Ae geschloen!
  Dat rout-Hoer-Meedchen huet eigentlech mat de bloussem Fanger eng Granat op den Tank geworf. Et huet d'Faass getraff ... Eng Explosioun koum duerno an d'Maulkuerf vum "Tiger" gouf vermëscht.
  De feigde Däitschen huet et geholl an huet sech zréckgezunn.
  D'Svetlana huet duerch hir Nues gestierzt:
  - Eiser, Är wäert net noginn!
  D'Nicoletta huet en Hitleritesche Söldner mat enger Kugel ofgeschnidden a gesongen:
  - An de Béis mécht kee Geck! Hänn a Féiss verdréit hien déi russesch Seeler! Hien dréckt seng Zänn an d'Häerz ... Hien drénkt d'Vatterland bis ënnen!
  Svetlana, gelaacht, gebarkt:
  - De Fuhrer rifft vill, räissen sech op!
  Nicoletta entlooss, huet bäigefüügt:
  - Ma, Doudecher, grinst!
  En nach méi geféierleche "Shtumrtiger" ass opgetaucht. Et zerstéiert ganz Gebaier a Bunker. Ausserdeem ass et net un d'Positioune vun de sowjetesche Truppen. Den Auto gëtt vun däitsche Maschinnegewierer ënner Cover gehal.
  D'Svetlana gesäit, datt d'Positioune vum Fritz no kommen ass onrealistesch. Awer am Himmel, d'Focke-Wulf Jet Modifikatioun. Eng vun dëse Maschinnen flitt méi no un d'sowjetesch Positiounen. D'Meedercher maachen op hir Feier op.
  D'Angelica werft eng Granat, a seet rosen:
  - Am déiwe Doud - et gëtt keng Verzeiung!
  Duerno gëtt d'Meedchen en Tour vun der Maschinnegewier. Rullt séier zréck. E relativ neien däitsche panzer "Panther" -2 mat engem klengen turm an enger ënneschter silhouette fuert séier erop.
  Verschidde Meedercher werfen Granaten op den däitschen Auto. Si, nodeems se d'Geschenker kritt huet, freet sech a kann sech net ëmdréien.
  D'Angelica huet geflüstert, gejaut:
  - Dëst ass en neien Attack! Mir wäerten hire Mond räissen!
  De Panther-4 huet geschloen an huet seng méi mächteg Waff ofgeschoss.
  D'Feierkolonn huet d'Loft opgedeelt, an d'Atmosphär direkt erhëtzt an elektrolyséiert.
  D'Angelica huet gelaacht, d'Muschelen si laanscht dat hallefplakegt Meedchen geflunn. De schaamtlosen Roude Kapp huet hir Hëfte gerëselt a gesot:
  - An den Newton huet d'Feinde besiegt, de Joch vum Troun ofgeheit! Fritz hien huet säin Newtons Gesetz dekretéiert!
  Stalingrad war all a Brandstëftungen erfaasst, wéi Feierzonen den Himmel schéngen ze lecken a purpurroude, orange a scharlachesche Funken ze knackelen! An all Spark ass wéi e Geescht, deen aus engem hellesche Schlass flücht.
  D'Svetlana huet en däitsche Kämpfer erofgeschloen, hir blo Ae geblénkt, gesongen:
  - Wat mëscht Dir schlecht al Fra? Gleeft mir, just e psychiatrescht Spidol kräischt fir dech!
  D'Nicoletta huet an engem Chant gesongen, an d'Nazien geschoss:
  - Wéi gutt ass et, sech op d'Gras ze leeën an de Fritz op de Kapp ze schloen! Arrangéiert e Poultice fir de Fuhrer, a schéckt Kugelen aus enger Maschinnegewier!
  D'Meedchen huet vill gelaacht an huet sech vum Bauch op de Réck gerullt. Ech hunn e Vëlo mat Been gemaach. Eng Granat ass erop geflunn. De fléien Focke-Wulf-490, dee Schrapnel ënner dem Bauch krut, ass séier méi héich eropgaang. Et kann gesi ginn datt schaarf Fragmenter him blesséiert hunn. D'faschistesch Kreatur huet Feier gefaang, an huet ugefaang Stécker vu gebrochene Flilleken ze verléieren.
  D'Svetlana, gesinn wéi de Fokke d'Héicht verléiert, huet gekräizt:
  - Dat ass eng Semaphor! Eng Axt hänkt u Bord!
  Den däitsche Fliger ass explodéiert, an all déi wäit Ecker vum Himmel verbreet. A wou ass de faschisteschen Ace higaang. Huet meng lescht Tour. Den Bügel ass an den Asche gaangen, net de Pilot!
  D'Nicoletta huet geschnëtzt, de Stëbs verstreet a gesot:
  - Sinn oder net sinn? Et ass keng Fro!
  D'Angelica huet erëm e Stéck Glas mam Fouss gehäit, sou vill datt et mam Ae geschloen huet, ass et beim Fritz duerch de Kapp erausgaang:
  - Ech sinn en Tankarmada! An Dir musst behandelt ginn!
  D'Däitschen an hir Satellitte hu probéiert virzekommen, an hunn d'Granate virun hinnen geworf. Esou Taktike géint Meedercher hunn net geschafft. Hei huet de Slavka eng Katapult agesat, a wéi hien de Feind als Äntwert getraff huet.
  De Pionéierjong huet geruff:
  - De Kleeschen räissen dem Hitler seng Mond!
  D'Charge vun der Katapult, déi an d'Mass vun den Nazien duerchbrach, huet se verstreet a gläichzäiteg an der Loft gerullt. De Fritz ass gefall, an ass op de Schutt vun de Maueren gebrach.
  Tank "Tiger" -3, verluer Gläichgewiicht, kollidéiert mat "Royal Lion". Oh, Leva, wou ass Äre formidabelen Numm?
  Svetlana lächelt an huet geäntwert:
  - Gutt gemaach Slavka!
  De Jong huet aggressiv geruff.
  - Pioneer ass ëmmer prett!
  D'Meedchen huet als Äntwert hire bloe Fouss gerëselt.
  D'Meedchen-Kapitän huet erëm ugefaang ze Neel. An den Olimpiada huet dem Slavka säi schmuele Fouss gekickt, wéi schwéier hien et huet! Kee Wonner, datt de Jong keng Angscht huet duerch d'Feier ze lafen.
  Nicoletta an engem Chant, sot:
  - Jugend ass gutt - Alter ass schlecht!
  D'Angelica, dës lëschteg Roude Kapp, huet sech eens:
  Et gëtt näischt Schlechtes wéi Alter! Dëst ass wierklech deen Eekleges Staat vun all méiglech!
  An d'Meedchen huet e Sprong mat engem Putsch gemaach. Si huet sech fir ee Moment Eekleges Bomi virgestallt. Nee, vergläicht net, eng al Fra mat engem Meedchen. A wat Schéinheet, an schlanke Kierper.
  D'Angelica huet et geholl a gesongen:
  - Flow no Joer, Joer an enger Caravan,
  Eng al Fra reift Henna an engem Mörser ...
  A wat iwwer meng schlank Figur,
  Ech verstinn net wéi d'Jugend fortgaang ass!
  D'Svetlana huet d'Ae geblitzt, den Däitsche mat engem Schlag an der Leescht geschloen a bemierkt:
  - Net! Wéi och ëmmer, am Krich gëtt et sou e Charme - fir ëmmer jonk ze bleiwen! Ëmmer gedronk!
  Olympias huet eng nei Charge an der Katapult gesat. Dëst ass eppes wéi e gudde Mierer. D'Meedchen huet gejaut:
  - Gitt net laanscht, awer pass!
  De Seryozhka huet säin dënnen, awer flëssege Fouss gemëscht a gebrëllt:
  - Fritz Gesiicht!
  An eng Granat, zesumme mat engem Explosiounspaket, ass mat aller Kraaft an d'Positioune vun den Nazien geflunn, och wann ënner dem Kommando vum Rommel.
  Jo, Kaliningrad war hinnen net ginn. Zënter engem Mount, zanter Enn Juni, gëtt et en Attentat, mä d'Stad konnt net alles iwwerhuelen. Op anere Secteuren vun der Front hunn d'Nazien Erfolleg erreecht, awer net op dësem.
  D'Svetlana huet hir Pistoul gebrannt an huet geruff:
  - Alles ass onméiglech, et ass méiglech ... Et ass net néideg den Universum ganz komplizéiert ze maachen!
  A schloe de Bensintank vun engem Motorrad. D'Maschinn ass explodéiert, a brennege Wirbelwinden hunn déi raucheg Landschaft beliicht. An den Däitsche gouf vun enger brenner Patt auserneen gerappt.
  D'Meedchen-Kapitän Vladlena huet geruff:
  - Ech hu gär Béisen ëmzebréngen! An dëst ass dat héchste Gutt!
  D'Nicoletta huet d'Däitsch mat engem Ausbroch geschloen a gesis:
  - Loosst eis Porcupine spillen!
  Angelica huet Feier opgemaach, méi genee. E puer Schwaarz goufe gelooss, déi op mat Speer bedecktem Schutt leien:
  - Kill de Feind! - D'Meedchen huet geflüstert.
  Nicoletta huet spilleresch gesongen:
  - Nodeems ech den Hitler mat Lippenstift gemoolt hunn, Mainstein mat Hoerspray, zéien ech dech an d'Gefangenschaft vun der Prinzessin, de treien Hond wäert dech knacken!
  Svetlana, schéisst, huet gefeiert:
  - Komm owes, Adolf, hänkt dech op ... Halt op de Kapp ze narren! Kommt den Owend, fléien wéi e Gyrfalcon - fir d'Nazien schwéier ze schloen!
  D'Nicoletta sot an enger Roserei, huet den Helm vum Kapp vum Stuermtrooper geklappt:
  - Mir kënnen! A mir wäerten!
  D'Meedercher aus dem Batailloun "Lenin" hunn de Fortschrëtt vun den auslänneschen Truppen gestoppt. De Fritz ass no vir geplënnert, wuertwiertlech Läichen an de Weltraum geheit. Och den Tank "Royal Lion", mat deem d'Hoffnunge gezu goufen, huet net gehollef. Hei ass eng modifikatioun vun der maschinn mat enger 150 mm-kanone.
  D'Angelica klappt e Steen of, deen un hir plakeg Nippel hänke bliwwen ass. D'Meedchen huet sou schéin a voll Broscht. D'Meedchen werft eng Granat mam Fouss. D'Been ass méi staark wéi den Aarm, an de Werp geet weider.
  De Kinnek säi Léiw krut e Broch an der Raupen an ass gestoppt. Schoss aus sengem mächtege Mond. Rumble an Zesummebroch.
  Angelica, spëtzt, seet:
  - De russesche Krieger kräizt net vu Péng!
  An d'Meedchen schéisst erëm. An hien mécht et extrem gutt. De Faschist, deen aus dem Tuerm lenkt, fält zréck.
  E rout-Hoer, bal plakegt Meedchen seet:
  - Vergeblech mengt de Feind datt hien et fäerdeg bruecht huet d'Russen ze briechen! Wien et traut, hien attackéiert an der Schluecht, mir wäerten d'Feinde hefteg schloen!
  An Angelica rullt d'Muskelen vun der Press, déi si ganz geprägt huet.
  Oh, wéi schéin sinn d'Meedercher! Ech wëll kee vun hinnen stierwen.
  Stalenida ass gerannt ... E ganz schéint Meedchen, mat flauschegen, wäissen Hoer. Si bréngt et irgendwéi fäerdeg, se mat enger Aart Trank ze verschmieren, fir datt se net dreckeg ginn.
  D'Meedchen ass ganz schéin, mat der Figur vun der Venus, nëmmen méi tonéiert a geprägt. Kleeder op hir, nëmmen eng BH an Hosen. Alles anescht ass schonn ausernee gerappt ginn. Awer wéi graziéis sinn d'Been! Dëst ass net e Meedchen, mee e Sigel vu Perfektioun, eng Kroun vu Schéinheet.
  Si bewegt sech op eng speziell Manéier, wéi e Kaweechelchen. E bloe Féiss a Geflimmer, an Fersen, bleiwen iwwerraschend propper. D'Stalenida schéisst, an de Faschist kritt e Geschwür an der Këscht.
  D'Meedchen seet:
  - Loyalitéit zum Mammeland ass dat héchst Wuert!
  D'Angelica huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Huel deng BH of a bleift wéi ech an Shorts!
  Steelenida huet de Kapp negativ gerëselt.
  - Dëst ass net ubruecht!
  D'Angelica huet d'Hëfte gerëselt, adequat geschoss a gesongen:
  - Eppes Komsomol Member ass ongewéinlech ginn! Sou bloe Këscht trëppelen ass ganz onschëlleg!
  Steelenida huet gelaacht a bemierkt:
  - Firwat bréngt Freed dem Fritz, kuckt eis Schéinheet!
  Angelica huet entscheedend geäntwert:
  - Eis Schéinheet ass déidlech!
  D'Stolmeedchen huet gelaacht an op den TA-200 geschoss. Den Nazi-Auto huet gebrannt. An déi schéin Blond huet gejaut:
  - Doud zum Béisen!
  Angelica huet gelaacht.
  - An d'Liewen ass gutt!
  Steelenida, wéi se gesinn datt den Däitsche gefall ass, huet gekrasch:
  - Dëst ass den héchste Wäert! Denkt net datt d'Nazien Dir gewonnen hutt!
  Angelica séngt:
  - Waart op d'Victoire! D'Victoire waart op ... Déi, déi gären d'Betten ze briechen! Waarden op d'Victoire! Waarden op d'Victoire! Mir kënnen d'Nazis besiegen!
  E schéint Meedchen, an hir plakeg Broscht rëselen. Gutt mat engem bloen Torso an der Hëtzt, déi duerch d'Feier verstäerkt gëtt.
  D'Svetlana huet elo vill méi determinéiert ausgesinn. Si huet mat enger Maschinnpistoul op de Fritz geschoss an huet gebrach:
  - Ech kastréieren dech!
  An zwar kruten d'Nazien déidlech Kaddoen a Sarg! An d'Meedchen huet hinnen eng Figur gewisen, loosst eis kaal Zänn bauen. A geflüstert wéi en Nightingale-Raiber. An duerch d'Fanger vun den ënneschten Extremitéiten.
  D'Meedche Kapitän ass ganz schlau. An glänzend. A guer net grausam. Och si huet heiansdo Leed fir d'Zaldoten vum Feind, déi vläicht Kanner hunn, déi fir hir doudege Pappen kräischen.
  D'Svetlana dreift awer esou Gedanken vu sech selwer ewech, also wëlls de vun hinnen kräischen. Mee et waren net d'Russen, déi bei den Däitschen komm sinn, fir ze klauen an ëmzebréngen. Nee, dat sinn d'Däitschen an e ganze aggressive Pak vun Auslänner aus der ganzer Welt ass an d'russesch Ausdehnen agebrach.
  D'Svetlana huet sech gekräizegt an op de Fritz geschoss, dee probéiert roueg no bei de Positioune vun de Russen ze kommen ... Dem Mann seng Aen an d'Gehir, déi duerch eng Kugel erausgeschloen goufen, sinn ausgelaf.
  D'Meedchen-Kapitän Vladlena huet gelaacht a sot witzeg:
  - Riichtaus Aen zu Aen, Kapp zu Kapp!
  Svetlana huet präzis erschoss an e Motorrad mat engem Sidecar geschloen. Den Auto huet ugefaang ze räissen, an d'Maschinengewehr ass fortgelaf, e puer Mol gerullt. Dunn ass seng Maulkuerf an den Dreck gefall.
  D'Meedchen huet hir blo, staubeg Sohl op de Schutt reiwen. A si huet erëm gezielt. Hirt lëschtegt, jonkt Gesiicht huet éischter gegrinst. D'Meedchen huet gesonge:
  - Neen, hu mir de Faschisten gesot, eis Leit wäerten net toleréieren datt russescht parfüméierter Brout d'Wuert Ford genannt gëtt!
  D'Nicoletta huet e ganz genee Schoss geschoss, deen de Focke-Wulf a Brand gesat huet, a gezippt:
  Fir e Schäiss ass natierlech de Choix kloer,
  Fir Dollar ass hien prett Russland ze verroden ...
  Awer de russesche Mann ass sou schéin
  Datt hien bereet ass säi Liewen fir d'Heemecht ze ginn!
  D'Meedchen, huet eng Somersault gemaach an den Nazien d'Figebam gewisen, a scrollt, an d'Kugel hunn d'Schéinheet net beréiert.
  D'Angelica erschéngt, dës Schéinheet, bal plakeg a knaschteg wéi en Däiwel, huet eng Granat op eemol mat zwee Been geworf. A si huet iwwerpréift:
  - Wat ech hunn ass ... Fritz an enger schaarfer Säit!
  Olympias korrigéiert Angelica:
  - Scharf, an der Säit, an net an der schaarf Säit!
  D'Meedchen huet gelaacht an hir Waassermeloun Broscht gerëselt an eng Granat mat enger Granat mat engem Explosiounspaket gestart. Den "Tiger" -3 gouf um Maulkuerf getraff, an dëst kromme Konschtwierk huet sech entgoe gelooss.
  Duerno huet d'Nazi-Kreatur sech zréckgezunn. Si huet ugefaang ze kräischen wéi eng Schildkröt an engem Feier gefaangen.
  D'Svetlana huet gesonge, glécklech geschloen:
  - An den "Tiger" geet zréck, an d'Däitschen verstoppen sech!
  De Maiden Bataillon manövréiert ënner Attack, Loftattacken a schwéier Waffen. Hei hunn d'Jetbomber getraff, gebrach, rout-waarm Steile sinn an den Himmel geklommen. An d'Steng waren a Feier. Glécklecherweis ass kee vun de Meedercher gestuerwen, awer Männer sinn op déi nächst Welt gaang - déi sinn net sou leed! A Séilen fléien - déi eng an den Himmel, an déi aner an d'Häll! Wou Däiwel mat Pitchforks schonn op déi waarden, déi net un de Jesus gegleeft hunn.
  Angelica ass déi sexiest vun de Krieger an enger Roserei: gutt, kënnen d'Nazien aus hirem "Sturmtiger" wierklech op d'Positioune vun de sowjetesche Truppen schéissen an déi roude Krieger ëmbréngen?
  An d'Meedchen huet e Granat mat de bloe Féiss gegraff an huet sech a Kaskaden vu Somersaults gedréint. A dréint ëmmer méi séier. An dunn huet si mat aller Kraaft de Kaddo vum Doud an d'breet Maulkuerf vum Stormtiger geheit. Déi plakeg, gebrannt Been vun der Schéinheet blénken, an d'Granat ass an d'breet Maulkuerf geflunn. An déi mächteg Maschinn huet fir d'éischt erstéckt, an duerno gerannt. Zwee "Royal Tigers", déi op de Säite vum "Sturmtiger" stoungen, goufen opgeworf an a verschiddene Richtungen verspreet. D'Roller goufen vun hinnen ofgerappt, a si sinn erofgefall, fléien wéi eng gebrach Halskette vun der Kinnigin.
  D'Explosiounswell huet d'Angelica geworf, an d'Meedchen ass op d'Kopp geflunn. A si gouf ëmgedréint, gerëselt a gehäit. Awer d'Schéinheet ass trotzdem gelant, schaarf Schutt, a zerdréckte Steng an hir bloe Sole gegruewen. D'Meedchen hat Péng, an och duerch den eelere Fouss huet den Tipp duerchgebrach.
  Awer d'Angelica huet d'Kraaft fonnt fir opzestoen a ruffen:
  - Dir Faschisten wäerten an der Asche sinn!
  Svetlana an aner Meedercher goufen duerch eng explosive Welle gehäit, a souguer liicht zerdréckt. Awer kee vun de schéine Krieger ass gestuerwen. D'Meedercher hu mat Hurrikan a gutt geziilt Feier getraff. Ënnerdréckung vun den Nazien, déi erausgesprongen sinn, an aner aggressiv Insekten, déi d'UdSSR belagert hunn.
  D'Nicoletta huet mat grousser Begeeschterung gesongen:
  - A wann d'Trompett vum Här eis an d'Schluecht hëlt, wäerte mir Frënn mat der Komsomol sinn! An duerch de Wëlle vum Jehova wäert ech bei der himmlescher Ruff sinn!
  Angelica huet de Stëbs vun hire bluddege Sohlen ofgerappt, gesongen:
  - Lenin, Partei, Komsomol! Mir schécken de Fuhrer an e Wahnhaus!
  D'Meedercher hunn ugefaang däifend ze laachen, an de Vladislav sot mat Alarm an Verärgerung:
  - A meng Katapult, net sou genee - wéi déi blo a staark Been vun Angelica!
  Olympias, spillt mat hiren Aarmmuskelen, sot:
  - Dat ass OK! Dir denkt nach ëmmer. Eppes méi cool!
  . KAPITEL #4
  D'Däitschen hunn elo hiren Ugrëff op Tula ugefaang. Et schéngt nach e bësse méi ze bleiwen, mee et war onheemlech schwéier déi lescht laanscht ze kommen. Och de massive Gebrauch vun "Sturmtigers" huet net gehollef. Obwuel d'Zerstéierung vun Jet Bomber huet enorm. En anere Mëttel waren Napalmbommen.
  De Batailloun vu Meedercher war ofgeschwächt, awer d'Schéinheet huet nach ëmmer gekämpft. Den 20. Oktober 1946 huet et geschneit, an d'Schéinheete waren alleguer barfuß. Si verloossen graziéis Spueren op der wäisser Bettwäsch an hir ronn, blo Fersen afréieren net!
  Schéin Meedercher, e bëssen am Schnéi gerullt a méi propper ginn. Déi hefteg Olympias, nodeems de jonke Pionéier Vladislav ageholl gouf, huet keng Plaz fir sech selwer fonnt. Nach ëmmer esou e schlauen a schéine Jong ze verléieren. A wat huet him a faschistesche Gefaangeschaft gewaart? Éischt Folter, an dann d'Doudesstrof!
  De Bouf war zwar bal erschoss ginn, ass awer an de Minen ukomm. Aarbecht siechzéng Stonnen den Dag, a schwaach Ratioune, der Opsiichter Peitsch war d'Kand Slavka erwaart.
  Méi genee, de Jong ass schonn e Steebroch, a schafft do haart wéi en Iesel. Awer et ass vill méi waarm ënnerierdesch wéi op der Uewerfläch. An d'Krieger, fir net ze afréieren, si gezwongen ze sprangen a lafen. An d'Meedercher kämpfen. Hei ass de mächtege Panzer "Royal Lion" an enger méi iwwerfalen Modifikatioun. Hien huet eng 150 mm Pistoul, vill méi effektiv a praktesch fir Schluechte an der Stad. De Fritz huet dësen Tank gär, well en vun alle Säiten gutt geschützt ass.
  "Maus" -3 kräizt e bëssen hannendrun. Den däitsche Gefier, ënner zweehonnert Tonnen, war och bewaffnet mat enger 150-Millimeter-Kanoun an enger kuerzer Feier siwwenzeg-fënnef. Sou vill méi praktesch. D'Zuel vun de Maschinnegewierer ass op véier eropgaang, a wéi virdrun ass et einfach net no beim Tank ze kommen.
  D'Svetlana, d'Nicoletta an d'Angelica probéieren de Mastodont zesummen ze zéien. Virsiichteg ausgewielt him.
  D'Svetlana huet mat Begeeschterung gesongen:
  - Wéi mir gelieft hunn, gekämpft, an net den Doud fäerten ... Also vun elo un wäert Dir an ech liewen! An an de Stärenhéichten, a Bierg Stille, am Marine Krich a rosen Feier! An a furious, an furious fire!
  Maus-4 war déi lescht Modifikatioun, mat sou vill wéi sechs Maschinnegewierer, zwee koaxial mat Fässer, a véier op Scharnéier gesponnen.
  D'Nicoletta, an de Schnéi gekräizt, huet gejaut:
  - Mir ginn ni op! Ëmmerhin ass de Jesus den Allerhéchste Gott bei eis!
  D'Meedchen, no komm, huet en explosive Pak op d'Maus-4 Raupen geheit. Et huet gerabbelt, ënner dem Schëld, an d'Pist ass geplatzt.
  D'Sandalen Meedercher hunn mat Freed geruff:
  - Gitt e Faschist!
  A kaal, liicht staubeg Fersen blénken.
  D'Angelica huet e Schwong gemaach an eng Fraggranat op de Fritz geworf. De Faschist gouf vun enger explosiver Welle geworf, zesumme mat him goufen d'Käpp vun zwee schwaarze Kämpfer aus de Kolonialtruppen ofgerappt.
  Déi rout-Hoer Schéinheet huet geflüstert:
  - Fir d'Mammeland a Stalin!
  D'Svetlana huet d'Sprengstoffverpackung erëm geworf ... Dës Kéier net esou erfollegräich, et huet d'Rüstung getraff an op der Uewerfläch vun der Stolgeschoss explodéiert.
  D'Meedche verärgert sot:
  - Oh, ech hunn geschmiert!
  A gekräizt fir eng nei Portioun hausgemaachte Sprengstoff. Hir ronn Fersen, rout vun der Keelt, hunn geflickert. Bal plakeg Meedchen, krabbelt am Schnéi, e bëssen onwuel. Awer sief Gedold. Ausserdeem, wann d'Schuel aus exzessive Hëtzt stattfënnt, schmëlzt de Schnéi.
  D'Svetlana huet souguer gesongen:
  - Ech weess, d'Keelt wäert séier verschwannen,
  D'Baach rennt haart ...
  A si lafen schonn duerch d'Puddelen -
  Barefoot Meedercher!
  D'Meedche schéisst, an den Araber aus de Kolonialtruppen fällt zesummen. Feind Versich a klenge Gruppen ze handelen féieren zu schlëmme Verloschter.
  De kuerze Kanoun "Maus"-4 bréngt nees Fragmentatioun of. Muschelen platzen iergendwou am Damp. A vill Pausen ...
  D'Däitschen hu bal d'Tula gefaange ... Et gëtt ganz wéineg iwwreg. Mee genee dat verhënnert d'Wehrmacht, grouss Bommen a schwéier Artillerie ze benotzen. De Fritz léisst Auslänner virgoen, déi et net bedaueren.
  Nicoletta huet hiert Gewier ofgeschoss. De faschistesche Söldner ass zesummegefall an iwwer d'Steng vun de Ruine gerullt.
  D'Meedche reift hir blo Broscht mat Scharlachroute Nippel. Si hunn d'Krieger komplett verkleed - si sprangen an hir Shorts. Awer op der anerer Säit gëtt et bal keng Hits op hinnen. Anscheinend Plakegkeet, schützt iergendwéi besonnesch d'Schéinheet. Well si kënnen an esou enger Hell iwwerliewen!
  D'Angelica rëselt d'Mëschung aus Schnéi a Bulli a brennt erëm. Et huet e schwaarzen Zaldot direkt an d'Ae getraff. Schlecht Bitch, sot näischt.
  Déi dräi Meedercher kommen nees Maus-4 un. Et ass schwéier en Auto ze penetréieren deen esou déck Rüstung vun alle Säiten huet. Awer d'Krieger si voller Optimismus. Wann Dir net duerch d'Schuel selwer briechen kënnt, firwat net d'Fass räissen.
  D'Angelica huet dreckeg Knollen mat hire bloe Féiss geschloen:
  - Eis Wourecht, eis Wourecht ... Wéi d'Sonnstrahlen! Eis muer wäert hell sinn, Baachen fléissen aus de Bierger!
  Warriors si laang bewaffnet mat ageholl MP-64s. Dës Attentat Gewierer hunn eng laang Streck. Schéinheet zouversiichtlech Feier. Schwaarz falen erëm. Si schéissen Sprangbueren vu Scharlachroute Blutt.
  D'Nicoletta, schéisst, mat engem Gewier an enger gefaange Maschinnegewier op hir Schëlleren, huet gesonge:
  - Déi lëschteg Spann huet säi Stéck geschäerft,
  An hien drénkt helleg, russesch Blutt aus Russland!
  Alles ass kleng a kleng fir säi Géigner, hie wäert ëmbréngen,
  Wien huet Léift fir Russland!
  Léift fir Russland!
  D'Meedchen huet eng Kugel an d'assortéiert "Wuecht" geschéckt, déi aus de Splécken geklommen ass. D'Schéinheet huet gelaacht, hiert Gesiicht, och wann et emaciéiert ass, huet säi Charme a Charme behalen.
  Am Allgemengen, sinn all Meedercher an hirem Batailloun schéin. Hei, zum Beispill, den Tatar Seraphim. Hire Papp ass Tatar, awer hir Mamm ass aus Wäissrussland, a vun hire Seraphim ierwen Hoer d'Faarf vu reife Weess. Och e schéint Meedchen, barféiss, a bal plakeg. An hie schéisst aus enger gefaange Maschinnegewier, a kuerze Burst. A Faschisten aus aneren Truppen krauchen drop.
  Serafima schéisst ganz genee. Nieft hirem louch déi gëllen Hoer Nicoletta. Béid Meedercher brennen a sangen.
  - Mammeland! Nicoletta huet ugefaang ...
  - An d'Arméi! - Weider, Seraphim schéissen.
  Nicoletta tweeted:
  - Dëst ...
  D'Feier gefouert an de Faarwe getraff, huet de Seraphim gemellt:
  - Zwee Pole!
  D'Nicoletta huet gelaacht a gekrasch:
  - Um...
  Seraphim huet gebrannt an huet bäigefüügt:
  - Wéi eng...
  Nicoletta, fënnef ofgeschnidden, huet weider:
  - Waart!
  Seraphim, Feier, Salut:
  - Planéit!
  Nicoletta, schéisst, huet gekrasch:
  - Broscht ...
  Seraphim, schéisst, purred:
  - Schützen ...
  D'Nicoletta huet de Kapp vum Faschist gebrach an huet erausginn:
  - Mir Dir ....
  De Seraphim huet d'Nazien mat Kugelen geschnidden, gefeiert:
  - D'Land!
  D'Nicoletta, déi gutt geziilt Kugelen geschéckt huet, huet gekrasch:
  - Jiddereen....
  Seraphim, schéisst ëmmer méi präzis, huet bäigefüügt:
  - Leit!
  Mirabela huet hir gëllen, dreckeg Hoer aus der Stir geheit, gesongen:
  - Rat...
  Seraphim Kugel, a Schëss geschéckt, huet erausginn:
  - Är ...
  D'Nicoletta, huet de Faschist an den Hals geschloen, weider:
  - Waarm!
  De blonden Tatar, dee Schëss geschéckt huet, ass weider:
  - Wolleken...
  Nicoletta, präzis schéisst, huet derbäigesat:
  - Cool!
  Serafim, grinsend, gekrasch:
  - Well an ...
  D'Nicoletta huet präzis geschoss a gekrasch:
  - D'Sonn!
  Seraphim, klappt Burst, gesis:
  - Zoy!
  Nicoletta laacht weider:
  - Automatesch...
  De Seraphim, wéi wann hie schéisst, huet geklappt:
  - Nather...
  D'Nicoletta huet gutt geziilt Schëss bäigefüügt:
  - Schëller ...
  Seraphim huet mat engem laache bäigefüügt:
  - Zaldot!
  D'Nicoletta huet begeeschtert gesongen wéi si geschoss huet:
  - Ech graven ...
  Seraphim, féiert e Fighter Feier, huet bäigefüügt:
  - Graf...
  D'Nicoletta huet den Afrikaner erofgeschloen a weidergespillt:
  - Géigner!
  D'Meedercher sinn aus Munitioun. A si war gezwongen séier fir Cover ze lafen. Versuergung duerch de Kanal ass ganz schwéier. Konstant Bombardementer a Schiet. Hei kënnt eng Firma vu Verstäerkungen vun der anerer Säit.
  Sprangbueren a Fragmenter kachen ronderëm d'Booter. Stormtroopers brullen am Himmel. Hei fléien de Jet Focke-Wulfs eran. A si falen Bommen.
  Verschidde Schëffer sinn opgebrach. Sowjetesch Zaldoten erdrénken a stierwen.
  De Feind Artilleriefeier ass ze dicht. Mee kaalfouss Meedercher kënnen net vun dëser souguer fir e Cent intimidéiert ginn.
  Och an der Nuecht halen de Fritz alles ënner Feier. An hir Tauchbomber sinn gedroen. Dorënner de Grousspapp vun Yu-87. Obwuel Jet Fligere schonn an d'Serie gaangen ass.
  Hei ass de legendäre sowjetesche Yak-9. Hie kämpft géint eng däitsch ME-609. Ausgemaach Manöverbarkeet, géint Geschwindegkeet a Waffen. Den Däitsche probéiert de sowjetesche Auto vum alleréischten Uruff ze besiegen. Mee et geet him net. De Yak, am Tour, beméit sech an de Schwanz ze goen, awer den Nazi verléisst wéinst héijer Geschwindegkeet.
  E méi séier Däitsch, mat méi staarke Waffen, géint e méi manöverbaren Russ. Awer de schnelle Fluch geet weider. De Faschist benotzt siwe Schéisspunkte géint siwen, a beréiert de sowjetesche Auto. Si verléiert Geschwindegkeet a fänkt un ze falen.
  Et straalt Damp aus. An de Motor ass op ...
  Wat ass dëse Krich! Et ass schwéier géint eng Maschinn esou staark an der Bewaffnung wéi de ME-609 ze widderstoen, an där siwe Schéisspunkte fir iwwerschësseg Gewiicht a schlecht Manöverbarkeet kompenséieren.
  Héich Geschwindegkeet erlaabt de Faschist an en Tauchen ze goen, an d'Stir vum däitsche Kämpfer ass gutt gepanzert.
  D'Svetlana probéiert erëm de Maus z'ënnergruewen. D'Meedchen riskéiert hiert Liewen. Si ass scho ganz opgekraazt, krabbelt plakeg duerch d'Befestegungen. All Schéinheet a Kratzer a Pisuga. Mä dann werft hien eng Granat mat engem Pak un der Explosioun verbonnen. Si gëtt souguer vun engem Burst vun enger Maschinnegewier getraff. Kratzt der Schéinheet d'Schëller.
  Awer op der anerer säit, d ' explosive paket huet d' mëndung vun enger 150-mm-kanone. An den Däitschen huet scho bedeitend Schued kritt. Mat grousser Schwieregkeet beweegt sech den Auto vu senger Plaz, a krabbelt zréck op d'Plaz vu sengen Truppen, fir seng Wonnen ze lecken.
  Focke-Wulfs a verschidde TA-152s erschéngen um Himmel. Si fänken un d'sowjetesch Positiounen ze beschossen. E puer vun de leschten HE-183, Attack Jet Gefierer, sinn och opgetaucht. Dës Geier hunn Geschwindegkeete vu bis zu aachthonnert Kilometer an der Stonn erreecht, an et war bal onméiglech se ze schloen.
  D'Meedercher schéissen zréck op d'Däitsch. Et gëtt ëmmer eng Chance fir de Feind unzehaken, trotz dem mächtege Schutz vun Attacke Fligere vu Buedemfeier.
  Svetlana an Anzhelika hunn de gefaange Luftfaust zréckgezunn. Dës waff, besteet aus néng interconnected recoilless zwanzeg millimeter.
  Dir kënnt wéi eng kleng Anti-Fliger Pistoul schéissen.
  An d'Krieger weisen op de Feind. Si drécken glat op de Start ... Béid Schéinheeten hunn hir blo Féiss op den Dreck geroden, a fille sech e glat Retour.
  De Focke-Wulf mat sechs Loftwaffen, fänkt un ze fëmmen - de Bauch gëtt opgerappt.
  D'Meedercher brullen mat Freed:
  - Puck! Wäschmaschinn! Zil!
  Aner däitsch Fligeren fänken iwwer d'Käpp vun de Meedercher ze kreesen. Schéinheet dréit an déi ënnerierdesch Passagen, dodéieren Focke-Wulf Rakéiten.
  D'Svetlana krut e rauge ronnen Ferse mat engem Glanz. D'Meedchen huet geruff:
  - O helleg Flammen!
  D'Sohle vum Meedchen war mat Bléiser bedeckt a schmerzhafte Schmerz. Ech wollt eppes kales pochen.
  An op der Uewerfläch ginn d'Lücken weider. De Schnéi schwätzt vun de Flamen, d'Ruine ginn auserneen zerrass. D'Däitsch iwwerschwemmt d'Positioune mat Feier, awer dëst ass vu wéineg Notzung. Krieger hu sech wéi Mais an Nerz verstoppt. Loosst se selwer streiden.
  D'Angelica huet dem Svetlana säin Ouer geflüstert:
  - Ech mengen, datt d'Nazien geschwënn endlech aus dem Damp lafen. Si hu vill Kraaft, awer zu Stalingrad hu se keng Méiglechkeet sech ëmzedréien!
  Dat blondt Meedchen huet houfreg geäntwert:
  Mir sinn hei wéi dräihonnert Spartaner! Mir reflektéieren déi héich Kräfte vum Feind!
  D'Rout-Hoer Angelica huet gelaacht a wénkt op hirem Partner Meedchen:
  - An Dir wäert net ronderëm eis kommen!
  Wéi d'Meedercher op d'Uewerfläch koumen, ass d'Razzia opgehalen. Nei schwaarz Fousszaldoten erschéngen. Si sinn no vir geklommen, an d'Meedercher hu misse Feier opmaachen, an de Feind gezwongen de Buedem mat hiren Nues ze graven.
  Nach eng Kéier sinn d'"Royal Lions" an "Tigers" -3 an d'Schluecht gaangen. D'Däitschen hu probéiert d'sowjetesch Arméi mat schwéieren Panzer ze pressen. Heiansdo hunn Muschelen gereent. Déi méi vulnérabel "Tiger" huet probéiert net vu senge Formatiounen ofzebriechen. Och d'Mörser hu geruff.
  D'Meedercher hunn op den Däitschen an hir Söldner geschoss. Ausgeschloen Géigner. D'Angelica an d'Svetlana hunn zu zwee geschoss. Feind Muzzles erschéngen a sech etabléiert. Dann, eng nei Layer, fortgeschratt Feinde.
  D'Meedercher sangen während der Schluecht.
  Angelica huet ugefaang mam Feier:
  -Front...
  Svetlana, schéisst, weider:
  - Vun dir...
  D'Angelica huet geschloen an bäigefüügt:
  - Legion...
  D'Svetlana, huet dräi ofgeschnidden, gedréckt:
  - Feinde ...
  D'Angelica, déi d'Géigner näicht, huet ausgeschwat:
  - Si sinn....
  D'Svetlana, déi d'Halschent vum Arabesche Schädel ofgerappt huet, huet weider:
  - Si wëllen ...
  Angelica, de Feind zerstéiert, huet weider:
  - Dir ...
  D'Svetlana, schéisst, huet vu Roserei gehäit:
  - Schrauwen...
  D'Angelica, déi de Schädel vum Araber duerchbrach huet, huet gekrasch:
  - Zerstéieren ...
  D'Svetlana, weider ze Neel, huet gejaut:
  - Notizen...
  D'Angelica, wéi wann se schéisst, huet geflüstert:
  - Fäert net...
  D'Svetlana, no engem präzise Schoss, huet gekrasch:
  - Feind ...
  Angelica, schéisst wéi e Scharfschützer, huet weider:
  - Schtykow...
  D'Svetlana, schéisst weider, huet geklappt:
  - Kann ...
  D'Angelica, ouni opzehalen ze schéissen, huet gejaut:
  - Kraaft ...
  D'Svetlana, rosen gefeiert, gekrasch, korrigéiert hire Frënd:
  - Courage...
  D'Angelica, an haarder Ekstase, duerch d'Käpp vun den Afrikaner erschoss, huet gebarkt:
  - Kraaft ...
  D'Svetlana, galoppéiert mam Feier, huet gefeiert:
  - Erhéijung...
  Angelica, rëselt hir rout Krullen, weider:
  - A Géigner ...
  D'Svetlana huet den Araber an de Bauch geschloen, huet erausginn:
  - Direkt ...
  D'Angelica, déi mat all Kaliber schéisst, huet geklappt:
  - Zerstéieren ...
  D'Meedercher hunn en Otem geholl. An nodeems se e bësse méi geschoss hunn, hu si geruff:
  - Mir sinn d'Ritter vum Scharfschützergewehr, d'Stëmm vum Mord kléngt!
  D'Welle vun dréckend, kolonial Truppen huet e bëssen ofgeholl. D'Nazien hunn d'Panzer nees no vir geplënnert. "Tigers" -4 erschéngen mat hire laange Muzzles, an hunn Muschelen op alles geschoss, wat se Zäit haten ze bemierken.
  "Tiger" -4 hat déi ursprénglech Form vum Tuerm an d'Hänge vun der Panzerplacke vun de Säiten. Dëst huet hien e bësse méi haltbar gemaach. Déi weiblech Krieger hunn erëm d'Spure vum Tank als Zil gewielt. De Faschist huet misse wéi eng Schlaang an enger Bratpfanne sinn.
  Svetlana huet en explosive Pak geworf, d'Frontroll vum "Tiger" -2 zerquetscht a gesonge:
  - Ech hunn dech mat engem Kaddo begéint ... Natierlech hunn ech eng Plaz an der Sarg skizzéiert!
  D'Angelica huet gejaut, glécklech e grousse, explosive Pak op de Faschist geworf:
  - Awer Pasaran!
  A vun der Explosioun huet sech de laange Maulkuerf vum däitsche Panzer verdréit. An de Kinnek Tiger huet ugefaang zréck ze dréinen. Nach eng Kéier gouf de Faschist schwéier blesséiert. D'Angelica huet et geholl an huet gebrach, an huet e Glasschnëtt mat hiren bloen Zänn gehäit:
  - Dir an engem Eichen Sarg ze sinn!
  Glas, fléien, gelant direkt am Hals vun engem Indianer, aus der kolonialer däitscher Truppen.
  D'Svetlana huet hire Partner geschloen a gesongen:
  - Ech tauche mäi Kapp an dëse Faass! Ech wäert jiddereen däischter!
  D'Angelica huet e Burst aus hirer Maschinnegewier geschoss. D'Däitsch waren nees ënner Attack. D'Meedchen huet gejaut:
  - Mir kënnen alles maachen! A mir wäerten gewannen!
  D'Svetlana huet säi Gewier ofgeschoss a gesot:
  - Eng grouss Victoire waart! Loosst eis Grousspappen an Herrlechkeet sinn!
  D'Angelica huet eng Somersault gemaach an huet sech ronderëm gerullt, wéi e Chrëschtbeemchen dréint. D'Meedchen, winkt, huet gesonge:
  - Här Erfolleg, wou gitt Dir hin ... Här Erfolleg - d'Faschisten laachen ...
  Däitsch Panzer, net spueren Muschelen, erhéicht hire Feier. Si hunn hir platzen Kaddoe gegoss. A si koumen op d'sowjetesch Positiounen, probéiert Lücken ze vermeiden.
  D'Svetlana, mat engem Drot, wéi de Gefaange Seryozhka hinnen geléiert huet, huet eng schwéier Mine opgezunn. "Royal Lion" ass lues a lues op d'sowjetesch Positiounen gekrasch. Seng 150 mm Pistoul huet weider Muschelen ausspäizen. D'Meedercher hunn gejaut a geblénkt.
  Svetlana huet gesonge:
  - Däitsch-Piper, Faschisten-Nazis... D'Enn vun engem Pazifist waart op Iech!
  Angelica sot mat engem Laachen:
  - Pazifismus... Et ass souguer blöd vu Pazifismus ze schwätzen, wann et ëm d'Nazis geet!
  D'Svetlana huet d'Nues vun engem Araber aus der Kolonialgarde mat engem gutt geziilten Schoss geschloen a gezippt:
  - A si sinn am Denken verréckt ... A militäresch Affären si se net sou staark! Geschwënn wäerte mir se aus dem Gesiicht vum Planéit Äerd läschen!
  D'Angelica huet e weideren Ausbroch geschoss, hir blo Broscht géint d'Schutt reiwen a gesongen:
  - Ech sinn e russesche Ritter op de Knéien vun de Wëllen ... Ech wäert d'Feinde vum Vaterland aus dem Gesiicht vun der Äerd ewechhuelen!
  D'Meedercher hunn hir blo Broscht zesummen gerëselt.
  Déi rout-Hoer Schéinheet wénkt, kuckt op den Himmel. "Frames", däitsch Gunners, hunn do gedréint.
  Gekrauselt, all Kéier an dann, an der Windbreak Däitsch "Lion" hänke bliwwen. A seng Waff huet weider gespaut.
  D'Svetlana, déi eng Mine ënner de Gleiser vun engem däitsche Panzer bewegt, huet gejaut:
  - Fir Slava ...
  Den Däitschen huet gestoppt an erëm geschoss. D'Schuel ass hannert de Meedercher explodéiert.
  Svetlana huet gesot:
  - Schuel vu Mëllech, wien huet d'Gehir vun engem Puppelchen!
  "Royal Lion" stoung eng Zäit laang. Ob déi däitsch erfuerene Crew Gefor viraus gefillt huet, oder si wollten de Kampfkit benotzen. Awer de "King's Lion" stoung eng Zäit laang an huet déidlech Muschelen eraus gespaut.
  Svetlana huet festgestallt, datt den däitsche Panzer eng besser Pistoul huet a schéisst méi dacks wéi KV-2. An dat mécht dësen Auto natierlech vill méi geféierlech. D'Svetlana huet sech gekräizegt a gejaut:
  Kann déi Béis an d'Häll goen!
  D'Angelica huet op de Faschist am Sonneplexus geschoss an huet gebrach:
  - Eis Victoire ass inévitabel! An alles wäert gutt ophalen!
  D'Svetlana huet och den Türk ofgeschnidden, a sangen:
  - Och wann et schéngt, datt d'Liewen geschwënn ënnerbrach gëtt, wann Ierger op säi schwaarzen Horn klappen ... Päerd knacken a Blutt fléisst wéi e Floss, an erëm geet d'Äerd ënnert Äre Féiss!
  D'Angelica, déi den Iraner erwächt huet, huet bäigefüügt:
  - Awer d'Äerd huet och säin eegene Schutz ... An tëscht de Stäre gestreckt him ... Onsichtbar Spuerfäegkeeten fir den Hitler op Kolyma ze exiléieren!
  D'Meedercher, Feieren, sangen zesummen:
  - Loosst eis den Adolf briechen, et wäert him schueden! Ech gleewen datt de Faschismus besiegt gëtt! An an eisem Russland erschéngt de Messias, Här vun de Vëlker vun alle Länner!
  An d'Krieger hunn weider geschoss. Awer de feindlechen infanterie huet sech geluecht, an huet ugefaangen ze schéissen an ze werfen granaten. Faschistesch Horden hu probéiert d'Meedercher mat Mörserfeier ze fëmmen. A geheien vill Granaten.
  D'Angelica huet philosophesch bemierkt:
  - Dir kënnt d'Zuel an de Wahlen huelen, d'Fäegkeet an de Wahlen ouni Krich!
  Svetlana huet gelaacht a bemierkt:
  - Krich ass e Gebitt wou Qualitéit schéisst Quantitéit, Wahlen, an der Regel, de Géigendeel, an dëst ass e Witz!
  D'Krieger hu sech liicht zréckgezunn, d'Granaten an hir Fragmenter waren ze déck gegoss. D'Angelica huet esouguer dat geworf Geschenk mam Fouss ofgefaangen an zeréck gehäit. D'Granat ass laanscht geflunn an huet d'Nazien op hiren Helm geschloen. A wéi et explodéiert ...
  Et war wéi wann en anere Link iergendwou detonéiert wier.
  Angelica huet philosophesch bemierkt:
  - Gléck ass dat zweet Gléck, Erfolleg ass dat drëtt, awer déi éischt Fäegkeet!
  Svetlana huet gelaacht an interjected:
  - Gléck ass eng Belounung fir Courage, awer net fir Recklessness!
  D'Angelica huet d'Ae vun engem Hindu aus der Kolonialarméi erausgehäit an huet gehäit:
  - Wien ass Gléck, seng Séil séngt!
  D'Svetlana huet gelaacht a gekrasch:
  - Gutt, wann Dir Gléck hutt, heescht et datt Gott dech rett wäert!
  D'Meedercher sinn e bësse méi witzeg. Dunn ass den däitschen "Léiw" trotzdem no vir gefuer, an huet eng Mine geschloen. D'Raup ass an e Sprengstoff gerannt a gouf auserneen gerappt.
  De blesséierte "Royal Lion" huet sech gesponnen a sech opgestallt ... D'Krieger ware begeeschtert a sangen op der Spëtzt:
  - E Léiw ass e Kribbelen am Denken, en Tiger ass eng Quell vun all Zorte vu Probleemer ... Et gëtt näischt méi interessant wéi eng Persoun op der Welt!
  D'Svetlana huet eng laang Linn ginn, just eng auslännesch Arméi ass opgestan fir ze stiermen a sangen:
  Mir hunn Rakéiten, Fligeren,
  De stäerkste russesche Geescht op der Welt ...
  Un der Spëtzt vun de beschte Piloten -
  De Feind wäert zu Stëbs an erof zerdréckt ginn!
  De King's Lion gesäit aus wéi wann e schlecht beschiedegt ass. Si huet gefruer, e puer méi Muschelen ausspëtzt.
  E flotten "Panther" -3 erschéngt. Si hat awer Angscht, déif an d'Positioune vun de sowjetesche Truppen ze goen, an huet ugefaang ze schéissen. Muschelen hunn iwwer de Kapp vun de Meedercher geflüstert. A si hunn Dreck a Bränn gebrach.
  Svetlana huet bereet eng Granat ze werfen, prett fir de Moment ze fangen, wann de faschistesche Panzer op eng zougänglech Distanz koum. Mee et gi keng Narren am Panther och. D'Däitschen hunn gebrannt, stackelen Muschelen an engem Schachbrietmuster, probéiert net een eenzegt Stéck Land ze verpassen. A wuertwiertlech all Steen erausgerappt.
  D'Angelica huet hir blo Këscht geklappt a bemierkt:
  - D'Taktik vum Fritz sinn fehlerhafter ... Wéi vill wäerten se esou erreechen?
  Svetlana huet schlau bemierkt:
  - Eng Hunn peckt d'Korn fir d'Korn, a kritt vill méi séier Gewiicht wéi e Schwäin dee grouss Stécker schléckt!
  "Panther" -3 huet méi wéi uechtzeg Schëss geschoss, an no der Verbrauch vun der Munitioun, sech ëmgedréint, zréck op seng Lair. A senger Plaz koum en neie Mastodont "Sturmtigr"-3. D'Maschinn huet säi breede Stamm mat enger Kap ofgedeckt. Et kann gesi ginn, also hofft sech selwer ze retten.
  "Sturmtigr" -3, op d ' positioune vun der sowjetescher truppen aus enger distanz. Rakéit ofgeschoss. D'Äerd ass opgestan, an e brennege Sprangbuer huet d'Flammestrahlen ausgaang.
  D'Meedercher hunn knapps iwwerlieft, si waren zimlech bedeckt. D'Svetlana war souguer liicht deafen. D'Meedchen huet sech op eemol op engem Päerd galoppéieren gesinn. An datt si e Kader commandéiert, deen d'Tatar Arméi attackéiert huet. A Krieger reiden Päerd mat hir. D'Mongol-Tatars, déi net fäeg sinn de Schlag ze widderstoen, zréckzéien a stierwen an Dausende ënner den Hoefen.
  Svetlana, op der anerer Säit, schwéngt zwee Schwäerter a schneit Feinde of. Awer d'Visioun gouf op eemol ënnerbrach.
  D'Angelica huet hire Partner op d'Wangen geschloen, rëselt hatt a seet:
  - Ma, alles! Halt elo op mat léien!
  Svetlana huet rosen geäntwert:
  - Ech hu mech net geluecht, mee gekämpft!
  D'Meedche sprang a Roserei an huet eng Granat gehäit. D ' present, déi duerch geflunn ass, ass an der mëndung vum panzers "Lev". Nodeem d'Schued kritt huet, huet den Auto säi schwéiere Kofferraum geréckelt.
  D'Svetlana huet op der Spëtzt vun hire Lunge geruff:
  - Ech sinn de Ritter vu Russland!
  D'Angelica huet e Burst aus hirer Maschinnegewier geschoss a gekrasch:
  - De Jong huet geäntwert, seng Wenkbrauwen räissen,
  Ech wëll Hellege Russland déngen ...
  Loosst e Mier vu Blutt spillen
  Awer Gott kann eis retten!
  D'Svetlana ass mat hirem bloussem Bauch a Këscht op den Dreck gefall. Just an der Zäit, wéi honnerte vu Maschinnegewierausbréch iwwer hire Kapp geschloen hunn. D'Meedchen huet hir Zong erausgestreckt a gesot:
  - De Wahnsinn vun couragéierten Zaldoten ass de Retter vun abstrusen Genereel!
  Angelica averstanen.
  - Den Zaldot ass dapere, de Generol ass virsiichteg, de Feind ass lëschteg, Erfolleg ass Solidaritéit nëmme mat weise Courage!
  D'Meedercher hunn nees Feier opgemaach a solidaresch gezippt:
  Iwwer him squadrons
  Eenzegaarteg brëllen
  Den Adolf ass e staarke Narr -
  Plantatioun Sodom!
  Eng aner gepanzert "King Lion" erschéngt. Zwee Zaldoten sinn vun him fortgelaf, no de schwaarze Gesiichter beurteelen - Araber. Si hu probéiert eng Kette op den Haken ze werfen, fir den entwéckelte Panzer vum Schluechtfeld ze zéien.
  D'Anzhelika an d'Svetlana hunn entlooss, gläichzäiteg d'Techniken geluecht. D'Krieger sangen:
  - Zerstéiert Iech selwer net an hëlleft e Kamerad, hëlleft anerer aus der Konflagratioun!
  Dräi Schwaarzen sinn opgetaucht. Si si sou séier wéi méiglech mat der Kette gerannt, goufen awer och vun de Meedercher erschoss. Ausserdeem huet d'Svetlana aus enger Pistoul geschoss, an den Hond mat hiren bloen Zänn gedréckt.
  A si huet et fäerdeg bruecht hir Géigner extrem ze schloen, wéi de Robin Hood passend.
  Angelica bemierkt:
  - D'Mark ass net deen deen erfollegräich trefft, mee dee verpasst mat Pech!
  D'Svetlana huet eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf a gesis:
  - Déi genaust mat der Siicht vun engem Dolch ka verpassen, awer en onvergiesslech schaarf Geescht ka laanscht d'Zil rutschen!
  D'Granat huet de Mörser getraff an huet ugefaang ze explodéieren, d'Minnen detonéieren.
  Jo, Tula war net einfach fir déi Däitsch. Huet se an hirer grujheleg Zitadell vum Doud!
  
  
  TAMERLANE CONQUERS CHINA
  ANNOTATIOUN
  E schéint a ganz staarkt Meedchen aus dem 21. Joerhonnert wäert an d'Zäit vum Tamerlane Räich falen an de grousse Kommandant Timur vu Krankheet retten. Als Resultat fänkt Tamerlane eng Campagne géint China un. Eng ganz Landungskraaft vun Hitmen hëlt un de Schluechte deel, an als Resultat leiden d'Himmelräich eng schwéier Néierlag. An de Verlaf vun der Weltgeschicht ännert sech.
  . KAPITEL #1
  De Vladlen huet sech am Februar 1405 mat Tamerlane begéint, dee mat Féiwer krank war. D'Hit Meedchen huet e ganze Set Antibiotike mat sech geholl, a konnt, no e puer Sprëtzen, de grousse Kommandant vum Mëttelalter op d'Been stellen.
  Tamerlane war nach ëmmer a relativ gutt Form a wéi ëmmer kräfteg an haart. Studien vun der Mumie vum Tamerlane weisen datt hien nach ëmmer staark genuch war fir weider Arméien ze commandéieren an Campagnen ze maachen.
  Déi schwieregst Saach fir Vladlena war dëse Kommandant ze treffen an duerch d'Wuecht ze goen. Awer eng wonnerschéi Blond mat enger athletescher Figur huet sech als Dokter agefouert. An e groussen a berühmten Dokter.
  Si ass grouss a grouss fir eng Fra vum 21. Joerhonnert. A fir d'Mëttelalter iwwerhaapt eng Riesein.
  A wéi si zwee Krieger mat engem Schlag vun hirem bloen, mächtege Been erausgeschloen huet, hunn si hir sécher gegleeft an si bis zum Herrscher vun engem groussen Deel vun der Welt duerchgelooss.
  Ausserdeem war d'Positioun vum Tamerlane scho vu prominenten Dokteren als hoffnungslos unerkannt.
  A firwat net e Fra-Held gleewen an ausserdeem eng Blond? Besonnesch couragéiert barfuß am Schnéi ze goen? Net all Fra ass fäeg dëst, a souguer mat staarken Erliichterungsmuskelen.
  Op alle Fall gesäit alles ganz teatralesch an extrem iwwerzeegend aus.
  D'Meedercher mussen hei einfach gesot ginn - super!
  Méi präzis, net Meedercher, awer e ganz coolt Meedchen. A si gouf extrem mäerderesch. Awer gläichzäiteg, natierlech, a fäeg ze heelen. A heelen a kräischen jiddereen.
  Tamerlane koum zum Liewen an huet de Vladlena no bei him bruecht. An eng rieseg Arméi vu meeschtens fromme Muslimen an Hindue ass Ost geplënnert fir China z'erfaassen.
  Dëst Himmelräich huet sech scho vun der Muecht vun de Mongolen befreit. An den Tamerlane wollt dat fréiert risegt Räich restauréieren a säi Vorfahren Dschingis Khan iwwerwannen.
  An hei ass seng Arméi um Marsch. Et ass géint China marschéiert a bewegt sech wéi eng Stahlroller. Wat net ze stoppen ass. Och wann d'Himmelräich eng rieseg Arméi gesammelt huet.
  China huet eng ganz grouss Bevëlkerung. A si ware prett. Détachementer koumen aus alle Provënzen vum Himmelräich.
  An et huet sech op eemol erausgestallt, datt et dräimol méi chinesesch Zaldoten waren, wéi dem Tamerlane seng grouss Arméi aus dem ganze Räich gesammelt huet.
  An eng hefteg Schluecht koum et.
  Natierlech, am Dram vum Vladlena, koumen e Jong a fënnef Meedercher aus der Zukunft zur Rettung. An esou nach méi interessant.
  D'Krieger aus dem 21. Joerhonnert hu sech erëm mat de Chinesen vum fofzéngten gekämpft.
  Et ginn ze vill Zaldoten am Himmelräich. Si fléissen wéi en endlosen Floss.
  Den Oleg Rybachenko, deen d'Chinesen mat Schwerter ofgeschnidden huet, huet geruff:
  - Ni opginn!
  An eng schaarf Scheif fléien dem Bouf säi bloe Fouss!
  D'Margarita, zerstéiert Géigner, huet gekrasch:
  - Et gëtt eng Plaz fir Feat an der Welt!
  A gëfteg Nadelen aus dem Meedchen säi bloe Fouss verspreet, an d'Chinese geschloen.
  D'Natasha huet och hir blo Zéiwe gehäit, mordesch a gejaut:
  Mir wäerten ni vergiessen an ni verzeien.
  An hir Schwäerter goungen duerch d'Millen op de Chinesen.
  Zoya, d'Feinde geschnidden, huet gekrasch:
  - Fir eng nei Bestellung!
  An nei Nadelen aus hire bloe Féiss verspreet. A wat am Aen ass, wat am Hals vun Chinese Zaldoten ass.
  Jo, et war kloer datt d'Krieger opgereegt a rosen ginn.
  Augustinus huet d'giel Zaldoten geschnidden, gequietscht:
  - Eisen Eisenwëllen!
  An en neien, déidleche Kaddo flitt vun hirem bloe Fouss. An déi giel Kämpfer falen.
  Svetlana schneit dem Mëller, hir Schwäerter si wéi Blëtz.
  D'Chinese fale wéi Schier.
  D'Meedchen werft Nadelen mat bloe Féiss a quietzt:
  - Fir Mamm Russland wäert gewannen!
  Vladlena schneiden och d'Chinesen mat der Hëllef vun der Schmetterlingstechnik, schneiden se a Stécker. Dunn huet si gëfteg Nadelen mat hiren bloen Zänn geheit, d'Feinde geschloen a gekrasch:
  - Fir déi nei jonk Cheffen vu Russland!
  Den Oleg Rybachenko geet géint d'Chinesen vir. Den Terminator Jong schneidt déi giel Truppen of.
  A gläichzäiteg werfen d'Zéiwe vun de bloe Been vum Jong Nadelen mat Gëft eraus.
  De Jong brëllt:
  - Herrlechkeet fir Zukunft Russland!
  An a Beweegung schneit jidderengem de Kapp an de Mond.
  Margarita zerstéiert och Géigner.
  Hir blo Féiss fléien. D'Chinese stierwen a groussen Zuelen. Krieger rifft:
  - Fir nei Grenzen!
  An da wäert d'Meedchen huelen a schneiden ...
  D'Mass vu Läichen vu chinesesche Zaldoten.
  Awer d'Natasha ass op der Offensiv. Hie schneit seng eege Chinesesch a séngt:
  - Russland ass grouss a strahlend,
  Ech sinn e ganz komescht Meedchen!
  An Scheiwen fléien vun hire bloe Féiss. Wien d'Chinesen den Hals geschnidden huet. Jo, dëst ass e Meedchen.
  Zoya ass op der Offensiv. Schneid giel Zaldoten mat zwou Hänn. Spëtzen aus engem Rouer. A werft déidlech Nadelen mat bloen Zänn.
  A gläichzäiteg séngt hie selwer:
  - Oh, bluddeg, loosst eis goen,
  Oh, mäi Liiblings wäert goen!
  Augustinus, d'Chinesen ofschneiden an déi giel Zaldoten zerstéieren, jäizt:
  - All shaggy an an der Haut vun engem Déier,
  Hien huet sech mat engem Club an d'Rouspolis gerannt!
  A mat bloen Zänn, wéi een an de Feind lancéiert, eppes wat en Elefant ëmbréngt.
  An dann knaschteg:
  - Wëllef!
  Svetlana an der Offensiv. Schnëtt, schneiden d'Chinesen. Mat bloussem Féiss lancéiert hien op hinnen Doudescadeauen.
  Leeft eng Millen mat Schwäerter.
  Si huet vill Kämpfer zerstéiert a gejaut:
  - Eng grouss Victoire kënnt!
  An erëm ass d'Meedchen an enger wilde Bewegung.
  An hir blo Féiss lancéiere déidlech Nadelen.
  Vladlen huet erëm geschnidde, hir Schwäerter verlängert. An dunn huet d'Meedchen d'BH ofgerappt a wéi e Blëtz aus enger Scharlachnippel gekuert:
  - Fir d'Eenheet vun der Mënschheet!
  Den Oleg Rybachenko ass opgesprongen. De Jong huet sech an engem Somersault gedréint. Vill Chinesen am Sprong gehackt.
  Hien huet d'Nadelen mat de bloe Fanger geworf an huet gekrabbelt:
  - Sidd berühmt fir mäi schéine Courage!
  An erëm ass de Jong am Kampf.
  D'Margarita geet an d'Offensiv. Shreds all Feinde an enger Zeil. Hir Schwäerter si méi haart wéi Wandmillenblades. A kaal Zéiwe werfen Doudescadeauen.
  D'Meedchen ass op der Offensiv. Exterminéiert giel Krieger ouni Zeremonie.
  A spréngt all Kéier an dann, a verdréit!
  A Kaddoe vun Annihilatioun fléien vun hirem.
  An d'Chinesen selwer falen dout. A ganz Hiwwele vu Läichen staamen sech op.
  Margarita rifft:
  - Ech sinn en amerikanesche Cowboy!
  An nees hir blo Féiss d'Nadel gehäit.
  An dann eng Dose méi Nadelen!
  D'Natasha op der Offensiv ass och ganz cool.
  A werft mat bloe Féiss, a späizt aus engem Stréi.
  A jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Ech sinn e glänzenden Doud! Alles wat Dir maache musst ass stierwen!
  An erëm Schéinheet a Bewegung.
  Zoya stiermt eng Blockade vu chinesesche Läichen. A Boomerange vun Zerstéierung fléien och vun hire bloe Féiss.
  An déi giel Krieger falen a falen weider.
  Zoya rifft:
  - Barefoot Meedchen, Dir wäert gewannen!
  An eng Dosen Nadelen fléien aus dem Meedchen seng blo Ferse. Déi direkt an den Hals vun de Chinesen graven.
  Si falen dout.
  Oder éischter, komplett dout.
  Augustinus an der Offensiv. Zerstéiert giel Truppen. Hir Schwäerter ginn an zwou Hänn gedroen. A si ass sou e super Krieger.
  En Tornado schleeft duerch chinesesch Truppen.
  Meedchen mat rouden Hoer brëllt:
  - D'Zukunft ass verstoppt! Awer et wäert Victoire sinn!
  An op der Offensiv, eng Schéinheet mat Feier Hoer.
  Augustinus brëllt a wilde Ekstase:
  - D'Krichsgëtter wäerten alles räissen!
  An de Krieger op der Offensiv.
  An hir blo Féiss werfen vill schaarf, gëfteg Nadelen.
  Svetlana am Kampf An esou glänzend a kämpft. Hir blo Been werfen esou vill déidlech Saachen eraus. Net e Mann, mee den Doud mat blonden Hoer.
  Awer wann et brécht, da kënnt Dir et net ophalen.
  Svetlana séngt:
  - D'Liewen wäert net Hunneg sinn,
  Dat sprangen an engem Ronndanz!
  Loosst den Dram kommen richteg
  Schéinheet mécht e Mann an e Sklave!
  An an der Bewegung vum Meedchen ëmmer méi Roserei.
  Vladlen huet eng Figur aacht mat hire Schwäerter gemaach. Si huet d'Käpp vun de Krieger vum Himmelräich ofgeschnidden.
  Dunn, mat hirem bloen Ferse, huet si e Pak Sprengstoff geschloen, deen d'Chinesen opgerappt huet, an huet gekënnegt:
  - Fir de russesche Geescht a Gëtter!
  Oleg an der Offensiv beschleunegt alles. De Jong schléit d'Chinesen.
  Seng blo Féiss werfen schaarf Nadelen.
  De jonke Krieger rifft:
  - Dat verréckt Räich wäert jidderee zerräissen!
  An erëm ass de Jong ënnerwee.
  D'Margarita ass e stiermescht Meedchen an hirer Aktivitéit. An dréit d'Feinde.
  Hei huet si mat hirem bloussem Been gestart, eng Ierzebulli mat Sprengstoff. Si wäert explodéieren, a geheien direkt honnert Chinesen op.
  D'Meedchen rifft:
  - D'Victoire wäert eis souwisou kommen!
  A lafen d'Millen mat Schwäerter.
  D'Natasha huet hir Beweegunge beschleunegt. D'Meedchen schneidt déi giel Krieger of. A beim Gejäiz:
  - D'Victoire waart op d'Räich vu Russland.
  A loosst eis d'Chinesen an engem beschleunegten Tempo auserneen.
  D'Natasha ass en Terminator Meedchen.
  Denkt net ze stoppen an ze luesen.
  Zoya ass op der Offensiv. Hir Schwerter schéngen Fleesch Zalot ze schneiden. D'Meedchen jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Eis Rettung ass a Kraaft!
  A kaal Zéiwen werfen och sou Nadelen.
  An eng Mass vu Leit mat duerchgebrachen Hals, déi an Hiwwele vu Läichen ronderëm leien.
  Augustine ass e verréckt Meedchen. An et zerstéiert jiddereen wéi wann et e Roboter aus Hyperplasma ass.
  Et huet schonn net honnert Chinesen zerstéiert. Awer alles hëlt den Tempo op. An de Krieger brécht nach ëmmer.
  - Ech sinn invincible! Déi coolst vun der Welt!
  An erëm, d'Schéinheet an der Attack.
  A vun hire bloen Zéiwe flitt eng Ierbé eraus. An dräihonnert Chinesen goufen duerch eng staark Explosioun zerrass.
  Augustinus sangen:
  - Dir wäert et net trauen eist Land ze gräifen!
  D'Svetlana ass och an der Offensiv. A gëtt net engem eenzege Gramm Ofbriechen. Wild Terminator Girl.
  An hien schneit d'Feinde an zerstéiert d'Chinesen. An d'Mass vu giele Kämpfer ass schonn an d'Grouf a laanscht d'Stroosse gefall.
  Déi sechs ware rosen. Huet e wilde Kampf gemaach. Méi präzis, souguer déi siwe grouss Krieger.
  Vladlena wéi e Brëll. A vun der Rubin Nippel wäert et mat déidleche Blëtz platzen an de ganze Batailloun verbrennen.
  Dann mëllt er:
  - Fir Russland a Victoire bis zum Schluss!
  Den Oleg Rybachenko ass zréck an Aktioun. A Fortschrëtter wénken béid Schwerter. An den Terminator Jong leeft d'Millen. Déi Doudeg Chinesen falen.
  Mass vu Läichen. Ganz Bierger vu bluddege Kierper.
  De Jong erënnert un eng wilde Strategie. Wou och Päerd a Leit sech vermëscht hunn.
  Den Oleg Rybachenko rifft:
  - Wee vum Geescht!
  An et wäert vill Suen ginn!
  An den Terminator Jong an der neier Bewegung. A seng blo Féiss wäert eppes huelen a geheien.
  De Jong Genie huet gebrëllt:
  - Master Klass a Firma "Adidas"!
  Wierklech cool a cool Leeschtung huet sech eraus. A wéi vill ëmbruecht Chinesesch. An déi gréisst Zuel vun de gréissten huet déi giel Kämpfer ëmbruecht.
  D'Margarita ass och am Kampf. zerstéiert giel Arméien a brécht:
  - Grousse Schock Regiment! Mir fueren all an de Sarg!
  An hir Schwäerter hacken op d'Chinesen. D'Mass vu giele Kämpfer ass schonn zesummegefall.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Ech sinn nach méi cool wéi Panther! Beweist datt jiddereen dee Beschten ass!
  A vun der bloer Ferse vum Meedchen, wéi eng Erbëss mat mächtege Sprengstoff, fléien eraus.
  A schloen op de Feind.
  An hie wäert e puer vun de Géigner huelen an Smash.
  An d'Natasha ass an der Autoritéit. A si schléit Géigner, a si selwer wäert keen Ofstamung ginn.
  Wéi vill Chinesen hu schonn ënnerbrach.
  An hir Zänn si sou schaarf. An d'Ae si Saphir. Dëst ass d'Meedchen - d'Haaptrei. Obwuel si huet all hir Partner - executioners!
  D'Natasha rifft:
  - Ech sinn verréckt! Dir wäert eng Eelefmeter hunn!
  An erëm wäert d'Meedchen vill Chinesesch mat Schwerter ofschneiden.
  Zoya ass ënnerwee a schneide vill giel Krieger.
  A kaal Féiss werfen Nadelen. All Nadel killt e puer Chinesen. Dës Meedercher si wierklech schéin.
  Augustinus fortschrëtt a zerstéiert Géigner. A gläichzäiteg vergiess hien net ze ruffen:
  - Dir kënnt net aus dem Sarg entkommen!
  An d'Meedchen wäert hir Zänn huelen an hir Zänn bloen!
  An de Roude Kapp ass sou ... Hoer fléien am Wand, wéi e proletaresche Banner.
  An alles kënnt wuertwiertlech aus Roserei.
  Svetlana ënnerwee Hei huet si vill Schädel geschnidden. E Krieger, deen d'Zänn mécht.
  Weist Zong. An dann späitzt aus engem Stréi. Da rifft hien:
  - Sidd Dir dout!
  An erëm déidlech Nadelen fléien vun hire bloe Féiss.
  De Vladlen huet witzeg gemierkt, d'Chinesen mat Schwäerter ze schneiden, an d'Annihilatiounsbounen mat hiren bloen Zänn ze werfen:
  - Fir d'Mammeland meng helleg Rod Herrlechkeet!
  Oleg Rybachenko spréngt a spréngt.
  De barfuße Jong emitt eng Rëtsch Nadelen a séngt:
  - Loosst eis op de Camping goen, e grousse Kont opmaachen!
  De jonke Krieger ass am Beschten.
  Hien ass zimlech al, awer hien gesäit aus wéi e Kand. Nëmme ganz staark a muskulär.
  Den Oleg Rybachenko huet gesonge:
  - Loosst d'Spill net no de Regelen sinn - mir wäerten duerch d'Fraera briechen!
  An erëm sinn déidlech a zerbriechend Nadelen vu senge bloe Féiss geflunn.
  D'Margarita huet mat Freed gesongen:
  - Näischt ass onméiglech! Ech gleewen datt d'Fräiheet wäert opgoen!
  D'Meedchen huet erëm eng déidlech Kaskade vu Nadelen op d'Chinesen geworf a weider:
  - D'Däischtert wäert fortgoen! Mee Rosen bléien!
  A soubal d'Krieger eng Ierzebëscherei mat den bloen Zéiwe werft, sinn dausend Chinesen direkt an d'Loft geflunn. Jo, d'Arméi vum Himmelräich schmëlzt direkt virun eisen Aen.
  Natasha am Kampf. Spréngt wéi eng Kobra. Explodéiert Feinde. An esou vill Chinese stierwen.
  Hir Meedchen a Schwäerter, a Kären op de Kuel, a Speer. An Nadelen.
  Zur selwechter Zäit brécht et och:
  - Ech gleewen datt d'Victoire kënnt!
  An d'Herrlechkeet vun de Russen wäert fannen!
  Kaal Zänn werfen nei Nadelen, schloen Géigner.
  Zoya an engem wilde Beweegung. Attacken d'Chinesen. Breet se a kleng Stécker.
  D'Kriegerfra werft Nadelen mat de bloe Fanger. Brécht duerch Géigner, a wéi brëllt:
  Eis komplett Victoire ass op der Hand!
  A leeft eng wëll Millen mat Schwäerter. Dëst ass wierklech e Meedchen wéi e Meedchen!
  Awer dem Augustine seng Kobra ass an d'Offensiv gaangen. Dës Fra ass en Albtraum fir all Albtraum.
  A wann et et schneit, heescht et datt et et wäert schneiden.
  Duerno wäert de Roude Kapp huelen a sangen:
  - Ech wäert all Schädel opmaachen! Ech sinn e groussen Dram!
  An elo hir Schwäerter an Aktioun a schneiden d'Fleesch.
  D'Svetlana geet och an d'Offensiv. Dëst Meedchen huet keng Bremsen. Wéi ze hacken, sou datt d'Mass vu Läiche geläscht gëtt.
  De blonden Terminator brécht:
  - Wéi gutt et wäert sinn! Wéi gutt et wäert sinn - ech weess et!
  An elo flitt eng killer Ierze vun hir.
  Vladlen huet eng Cuttlefish Technik mat Schwerter gemaach.
  A vun enger Erdbeernippel huet si e Strahl vu magesche Laser geholl an gepflanzt, eng Mass vu Krieger vum Himmelräich geschnidden a gekrasch:
  - Fir zukünfteg Victoiren!
  Oleg erëm honnert Chinesen, mat engem Meteor, ofgeschnidden. An hie wäert eng Bomm ophuelen a se geheien.
  Kleng a Gréisst, awer déidlech ...
  Wéi a kleng Stécker ze briechen.
  Den Terminator Jong huet gejaut:
  - Storm Jugend vu schreckleche Maschinnen!
  Margarita wäert dëst erëm an Schluecht maachen.
  A vill giel Kämpfer ofschneiden. A schneit grouss Lücken.
  D'Meedchen rifft:
  - Lambada ass eisen Danz um Sand!
  A mat neier Kraaft getraff.
  D'Natasha op der Offensiv ass nach méi rosen. Also dréckt d'Chinesen. Et ass net ganz gutt fir si sou Meedercher ze widderstoen.
  D'Natasha huet et geholl a gesongen:
  - Lafen op der Plaz ass e gemeinsame Reconciliator!
  An d'Krieger Meedchen ass an de Géigner mat sou enger Kaskade vu Schlag geplatzt.
  An hie wäert discs mat bloe Féiss geheien.
  Hei huet si d'Mille gelaf. D'Mass vun de Kapp vun der gieler Arméi ass zréck gerullt.
  Si ass eng kämpft Schéinheet. Schlo selwer esou eng giel Armada.
  Zoya ass ënnerwee, zerstéiert jiddereen ouni Ausnam. An hir Schwäerter si wéi Scheren vum Doud.
  D'Meedchen ass just léif. An hir blo Féiss werfen ganz gëfteg Nadelen.
  Néierlag Géigner. Si duerchbriechen den Hals a maachen Sarg.
  D'Zoya huet et geholl a gekrasch:
  - Wann et kee Waasser am Krunn ass ...
  D'Natasha huet mat Freed geruff:
  Also et ass Är Schold!
  A mat den bloen Zéiwe werft hien eppes wat grëndlech ëmbréngt. Dëst ass wierklech e Meedchen vu Meedercher.
  A vun hire bloe Been, wéi d'Blade fléien. A schloen vill Kämpfer.
  Augustinus ënnerwee. Schnell an eenzegaarteg a senger Schéinheet.
  Wat hell Hoer hatt huet. Wéi e proletarescht Banner fladdert. Dëst Meedchen ass e richtege Vixen.
  A si schneit Géigner - wéi wa si mat Schwäerter an hiren Hänn gebuer gouf.
  Redhead, verdammt Baascht!
  Den Augustinus huet et geholl a gefeiert:
  - De Stierkapp wäert sinn - gitt net verréckt Kämpfer!
  An hei huet si erëm vill Kämpfer zerstéiert.
  Vladlen huet och d'Backhand ofgeschnidden, wéi wann hir Schwäerter Helikopterblades wieren. Schneid vill chinesesch Kämpfer of.
  Dunn huet hir blo, ronnen Ferse déi déidlech Kaddoe vun der totaler Zerstéierung opgehuewen a gekrasch:
  - Ech sinn déi mächtegst Gëttin op der Welt!
  Den Oleg Rybachenko huet geruff:
  - Wat Dir braucht! Hei ass d'Meedchen!
  D'Margarita, déi en Dolk mat hirem bloe Fouss geheit huet, huet bestätegt:
  - Grouss a cool Meedchen!
  D'Aurora war liicht domat averstanen:
  - Ech sinn e Krieger dee jidderengem bäisst!
  An nach eng Kéier, mat bloen Zéiwen, wäert hien e mäerderesche starten.
  Svetlana an der Schluecht ass net schlëmm wéi Géigner. Net e Meedchen mee eng Flam Enn.
  A rifft:
  - Wat e bloen Himmel!
  Augustinus, huet d'Blade mat hirem bloe Fouss fräigelooss, bestätegt:
  - Mir sinn net Unhänger vum Iwwerfall!
  Svetlana, d'Feinde ofgeschnidden, huet gekrasch:
  - En Narr brauch kee Messer ....
  D'Zoya huet gequetscht, mat hiren bloen, gebratene Been mat Nadelen gehäit:
  - Dir wäert him aus dräi Këschte leien!
  D'Natasha huet d'Chinesen ofgeschnidden, huet bäigefüügt:
  - A maacht mat him fir e Penny!
  An d'Krieger wäerten huelen a sprangen. Si sinn sou bluddeg a cool. Am Allgemengen hu si vill Opreegung.
  Vladlena vu crimson Nippel getraff mat Stréim vun Antipartikelen, huet vill Chinesesch verbrannt a gekrasch:
  - Fir déi nei russesch Uerdnung!
  Oleg Rybachenko kuckt ganz stilvoll am Kampf.
  D'Margarita huet gesongen:
  - De Schlag ass staark, an de Guy huet en Interesse ...
  De Genie Jong huet mam Fouss wat ausgesäit wéi en Helikopterpropeller gestart. Hien huet e puer honnert Käpp vun de Chineesen ofgeschnidden a gequetscht:
  - Ganz sportlech!
  A béid - e Jong an e Meedchen a voller Openwork.
  Den Oleg, huet déi giel Zaldoten ofgeschnidden, gurgle:
  - An et gëtt eng grouss Victoire fir eis!
  D'Margarita huet geäntwert:
  - Mir ëmbréngen jiddereen - mat blot Féiss!
  D'Meedchen ass wierklech esou en aktiven Terminator.
  D'Natasha huet an der Offensiv gesongen:
  - Hellege Krich!
  An de Krieger huet e scharfen Scheif-Boomerang gestart. Hien ass an engem Bogen geflunn, vill Chinesesch ofgeschnidden.
  Zoya huet bäigefüügt, weider mat der Ausrüstung:
  - Et wäert eis Victoire sinn!
  An nei Nadelen fléien vun hire bloe Féiss. A si hunn vill Kämpfer getraff.
  Dat blondt Meedchen sot:
  - Scheckmatt de Géigner!
  A si huet hir Zong gewisen.
  Den Augustinus, huet seng Been gewénkt a scharfschneid Swastika geworf, gurgleed6
  - Keeserleche Fändel vir!
  Svetlana huet liicht bestätegt:
  - Éier fir déi gefallenen Helden!
  An d'Meedercher hunn an Unison geruff, d'Chinesen zerstéiert:
  - Keen wäert eis stoppen!
  An elo flitt eng Scheif aus de blouss Féiss vun de Krieger. D'Fleesch ass zerräissen.
  An nach eng Kéier:
  - Keen kann eis besiegen!
  D'Natasha ass an d'Loft geflunn. Si huet d'Géigner opgerappt an huet erausginn:
  - Mir si Wëllef, brat de Feind!
  A vun hire bloe Fanger fléien eng ganz déidlech Scheif eraus.
  D'Meedche verdréit sech souguer an Ekstase.
  An dann mëscht hien:
  - Eis Fersen gär Feier!
  Jo, d'Meedercher si wierklech sexy.
  Vladlena huet d'Technik vun engem Peacock Schwanz mat hire Schwäerter gemaach. Schneid vill chinesesch Zaldoten of.
  An dunn huet si de Blëtz aus hirem Navel geschoss an huet geziddert:
  - Fir en neien iPhone!
  Oleg Rybachenko iwwer gurgling:
  - Oh, fréi, gëtt Sécherheet!
  A wénkt op d'Krieger. Si laachen an hunn hir Zänn als Äntwert.
  D'Natasha huet d'Chinesen ofgeschnidden a gequietscht:
  - An eiser Welt gëtt et keng Freed, ouni Kampf!
  De Jong huet geäntwert:
  "Heiansdo ass kämpfen och net lëschteg!"
  Natasha averstanen:
  - Wann et keng Kraaft ass, dann jo ...
  Awer mir Krieger sinn ëmmer gesond!
  D'Meedchen huet hir blouss Zänn op d'Nadelen vum Géigner geheit a gesongen:
  - Den Zaldot ass ëmmer gesond,
  A prett fir Aktioun!
  Duerno huet d'Natasha d'Feinde nees ofgeschnidden.
  Zoya ass eng ganz séier Babe. Hei ass e ganzt barrel an der chinesescher lancéiert. An e puer dausend vun enger Explosioun zerräissen.
  Dunn huet si gejaut:
  - Halt net op, eis Fersen fonkelen!
  An e Meedchen am Kampf Spëtz!
  Augustinus an der Schluecht ass och net schwaach. Also dréckt d'Chinesen. Wéi wann aus engem Schof vu Ketten klappt.
  A vu Rubin Nippel, magesche Plasma, Flecken fléien eraus.
  A chopping Géigner - séngt:
  - Opgepasst, et wäert nëtzlech sinn
  Et gëtt e Patt am Hierscht!
  De rout-Hoer Däiwel plows wierklech am Kampf wéi en Däiwel an enger Schnuffbox.
  An hei ass wéi d'Svetlana kämpft. An d'Chinesen kréien et vun hirem.
  A wann hatt schléit, schléit se.
  Doraus fléien bluddeg Spritzen eraus.
  D'Svetlana huet haart gemierkt, wéi Metallspritzen aus hirem bloe Fouss geflunn sinn, Schädel schmëlzen:
  - Herrlechkeet fir Russland, ganz vill souguer Herrlechkeet!
  Panzer rennen no vir ...
  Divisioun a roude Hiemer -
  Gréiss russesch Leit!
  Hei hunn d'Meedercher d'Chinesen opgeholl. Also gi se geschnidden a zerschmiert. Net Krieger, awer wierklech Panther, déi d'Kette gebrach hunn.
  De Vladlen brëllt op der Spëtzt vun de Longen, werft e Boomerang mat scharfen Kanten mat senge bloen Zänn an ofschneiden d'Käpp vun de Krieger vum Himmelräich:
  - Fir grouss Victoiren mat eis!
  Den Oleg ass an der Schluecht an attackéiert d'Chinesen. Beats se ouni schued a squeals:
  Mir si wéi Bullen!
  Margarita, déi giel Arméi zerstéiert, huet opgeholl:
  Mir si wéi Bullen!
  D'Natasha huet et geholl an huet gejaut, déi giel Kämpfer ofgeschnidden:
  - Ligen ass aus der Hand!
  D'Zoya huet d'Chinesen gerappt, gequietscht:
  - Nee, net aus der Hand!
  An hien wäert et och huelen an de Stär mat bloe Fouss befreien.
  D'Natasha huet et geholl a gekrasch:
  - Eis Fernseh ass op!
  An e Killerbündel vun Nadelen flitt aus hirem bloe Been.
  Zoya, och d'Chinesen zerstéiert, huet gekrasch:
  - Eis Frëndschaft ass e Monolith!
  An erëm esou e geheien, datt d'Kreesser an all Richtungen verschwannen. Dëst ass e Meedchen - reng Ausrüstung vu Géigner.
  D'Meedchen mat hiren bloen Zänn wäert dräi Boomerangen huelen a starten. An d'Läiche vun dëser goufen nach méi.
  Duerno gëtt d'Schéinheet erausginn:
  - Mir ginn dem Feind net Barmhäerzegkeet! Et gëtt eng Läich!
  An erëm flitt déi déidlech Saach vun der bloer Ferse fort.
  Den Augustinus huet och ganz logesch bemierkt:
  - Nëmmen net eng Läich, mee vill!
  Duerno huet d'Meedchen et geholl an ass barefouss duerch d'bluddeg Puddel gaang. A vill Chinesesch ëmbruecht.
  A wéi et brécht:
  - Massemuerd!
  An dann klappt hien de Kapp op e chinesesche Generol. Break säi Schädel a gitt eraus:
  - Banzai! Dir wäert an den Himmel goen!
  Svetlana, ganz rosen an der Attack, quitt:
  - Dir wäert net verschount ginn!
  An eng Dosen Nadelen fléien vun hire bloe Fanger. Wéi hatt jidderee schloe. A ganz vill souguer de Krieger probéiert ze zerbriechen an ëmzebréngen.
  A Vladlen, als Äntwert, pecks mat der Hëllef vun de Scharlachroute vu senger Këscht, spuet Stréimunge vun engem brennege Wirbelwind:
  - Fir d'Victoire iwwer den Draach!
  Den Oleg Rybachenko rifft:
  - Herrlechen Hammer!
  An de Jong werft och esou e coole Stär a Form vun engem Swastika mat sengem bloe Fouss. Komplizéiert Hybrid.
  An d'Mass vun de Chinesen ass zesummegefall.
  Den Oleg huet gebrëllt:
  - Banzai!
  An de Jong ass erëm an engem wilde Attack. Nee, et gesäit just mat Kraaft, an Vulkaner gurgle!
  Margaret ënnerwee. Et wäert jidderengem säi Bauch räissen.
  E Meedchen mam Fouss geheien fofzeg Nadelen op eemol eraus. An d'Mass gëtt vun all Zorte vu Feinde ëmbruecht.
  D'Margarita huet am Sënn vun der Freed gesongen:
  - Een zwee! Trauer ass kee Problem!
  Dir sollt ni decouragéiert ginn!
  Halt d'Nues an de Schwanz méi héich mat enger Päif.
  Wësst datt e richtege Frënd ëmmer bei Iech ass!
  Dëst ass sou eng aggressiv Firma. D'Meedchen dréckt a rifft:
  "Den Dragon President wäert e Läich ginn!"
  Natasha am Kampf ass just eng Zort Terminator. A gebrëllt iwwer gurgling:
  - Banzai! Gitt et séier!
  An eng Granat ass vun hirem bloe Fouss geflunn. An d'Chinese si wéi Neel. An zerbriechen.
  Hei ass de Krieger! Fir all Krieger - e Krieger!
  Zoya ass och op der Offensiv. Sou eng rosen Bitch.
  A si huet et geholl an huet ronderëm gegruewen:
  - Eise Papp ass de Wäisse Gott selwer!
  An hien schneit eng dräimol Millen fir d'Chinesen!
  An den Augustinus huet zréck geruff:
  - A mäi Gott ass schwaarz!
  Tatsächlech ass de Roude Kapp déi ganz Ausféierung vu Bedruch a Béisheet. Fir Feinde, natierlech. A fir Frënn ass si eng Schatz.
  A wéi mat bloen Zéiwen wäert hien huelen a geheien. A vill Koup Krieger vum Himmelräich.
  De roude Kapp huet geruff:
  - Russland an de schwaarze Gott sinn hannert eis!
  E Krieger mat engem ganz héije Kampfpotenzial. Nee, ënnert dësem ass et besser net ze vermëschen.
  Augustinus huet geäntwert:
  - Mir wäerten all Verrieder a Pudder zerbriechen!
  A wink op seng Partner. Jo, dëst brennt Meedchen ass net grad eppes wat Fridde ka ginn. Ausser de Fridden ass déidlech!
  Svetlana, d'Feinde zerstéiert, huet erausginn:
  - Mir schëdden dech an der Linn!
  Augustinus bestätegt:
  - Mir wäerte jiddereen ëmbréngen!
  A vun hire bloe Féiss flitt de Kaddo vun der totaler Vernichtung erëm!
  Vladlen huet en Trick gehalen - dem Conan säi Krees, a vill feindlech Zaldoten ofgeschnidden, an e bluddege Kompott.
  Dunn huet si mat engem haarde Pulsar aus hirem Navel geschloen a gejaut:
  - Fir eng nei Generatioun vu Politiker!
  Den Oleg huet als Äntwert gesongen:
  - Et gëtt e komplette Banzai!
  Augustinus, d'Chinesen mat hiren bloen Hänn räissen, se mat Schwäerter geschnidden an d'Nadelen mat hiren bloen Zänn werfen, erausginn:
  - Kuerz gesot! Kuerz gesot!
  D'Natasha, déi giel Krieger zerstéiert, huet gekrasch:
  - Kuerz gesot - banzai!
  A loosst eis Géigner mat wilde Batterkeet schneiden.
  Den Oleg Rybachenko, de Géigner ofschneiden, huet erausginn:
  - Dëse Gambit ass net Chinesesch,
  An den Debut, gleeft mir, ass Thai!
  An erëm ass eng schaarf, metallesch schneidend Scheif aus dem Bouf säi bloe Fouss geflunn.
  D'Margarita, déi d'Krieger vum Himmelräich ofgeschnidden huet, huet gesongen:
  - A wien fanne mir am Kampf,
  A wien fanne mir am Kampf ...
  Loosst eis net mat deem Geck maachen -
  Loosst eis et zerräissen!
  Loosst eis et zerräissen!
  Dunn hunn se eng gutt Aarbecht mat de Chinesen gemaach ... An d'Räich vun Tamerlane huet d'Räich ënner dem Himmel besiegt.
  
  . STALKER SPILL OUNI REGELEN
  ANNOTATIOUN
  E Stalker, e ganz normale Mann, gëtt vu Meedercher begéint déi ganz aussergewéinlech sinn. A si hunn Supermuechten an esou cool Quirks. Dës Meedercher si just super an hyper.
  . KAPITEL #1
  Et muss ongeféier drësseg Sekonnen gedauert hunn, ier de Geschwëster an den Oueren opgehalen huet. Et huet ganz staark geblosen. Hie gouf e puer Meter no hannen geworf, méi no um Rand vum Sumpf, wou hie gefillt huet, wéi e béise Gestank an d'Lunge ufänkt.
  Hien huet seng Hand opgehuewen, säi Kapp beréiert, iwwerpréift ob et eppes Onfrëndlech dran ass a Form vun engem Lach aus enger Kugel oder engem feste Fragment. Mee alles war an der Rei, wann esou iwwerhaapt fir de Staat applicabel war, wann Dir net opstoen, an all Beweegung verursaacht esou Péng, datt Dir onfräiwëlleg aus Péngschock stierwe kënnt.
  Kreeser schwammen virun mengen Aen, meng Këscht huet geknuppt a meng Hand huet direkt an d'Tasche gezunn, wou et en Éischt-Hëllef Kit mat enger Sprëtz war. Kaum genuch Kraaft kéint fir méi duergoen, mä dee Moment war et op d'mannst eppes.
  Nodeems Dir dat néidegt Medikament fonnt huet, huet de Stalker d'Nadel mat senger leschter Kraaft gestoppt an all d'Inhalter ausgedréckt, gefillt wéi d'Flëssegkeet an d'Kraaft duerch d'Vene verbreet, de Geescht läscht an d'Muskele mat Energie fëllt.
  Geschwënn konnt hie schonn normal gesinn, de Péng an der Broscht huet sech no an no ofgeholl, an hien huet et endlech fäerdeg bruecht opzestoen an ze gesinn, datt hien déi ganz Zäit an der Mëtt vu Riet, Sténk an Dreck gelunn huet. D'Waff gouf vun der Explosioun e bësse méi wäit zréckgeworf. Et waren keng sichtbar Wounds um Kierper, an all seng Versuche fir op d'mannst eppes ze fannen, wat de Péng bestätegt, deen hie virun der Injektioun gefillt huet, waren net erfollegräich. Hie war intakt, obwuel e bëssen dented.
  D'Loft war mat Doud gesättegt. Et war gefillt mat all Otem an der Portioun Loft, déi an seng Longen agetriichtert, wéi hien op seng Waff gekropt an duerch d'Mauer vu groe Planzen an Sumpfgras puer Kierper vun Stalker gesinn, déi direkt virun sengen Aen leien. An der Géigend gouf d'Gejäiz vu Pseudo-Hënn an e puer aner Kreaturen héieren, gekrasch, gefillt ganz no bei dëser Plaz. Blutt richen a frësch Fleesch, si waren amgaang hei ze erschéngen.
  De Mann huet d'Magazin frantesch iwwerpréift - d'Patrounen sollten e puer Minuten duergoen, awer nëmmen wann d'Kreaturen net masseg op hien erofgefall sinn, da wier et schwéier.
  "Granat" - blénkt duerch säi Kapp. Dëst war dat lescht Argument an Streidereien mat Mutanten, mä leider hat hien elo näischt vun der Aart.
  "Vläicht kontrolléieren d'Kierper? Ee vun hinnen muss op d'mannst een haten."
  Hien ass op d'Been gaang, huet den automatesche Sécherheetsfanger ewechgeholl a virsiichteg, wéi wann hien duerch e Minefeld trëppelt, ugefaang no vir ze kommen, ëmmer méi no un d'Plaz komm, wou d'Explosioun gedonnert a seng Komeroden ëmbruecht goufen.
  Hei. bal um Krater, wou kloer eng Minière geluecht war, huet de Gestank vu verbrannt Fleesch op d'Nues geschloen. Hien huet e bëssen gewaart, d'Gefill vum Erbrechung ënnerdréckt, huet dunn e Schrëtt gemaach, op ee Knéi gefall an de vermësste Kierper vum Stalker op de Réck gedréit.
  Pech, huet hien geduecht, a seng Täschen no Granaten gepréift.
  Dunn ass hien op déi zweet, drëtt. Ech hu missen e puer Ersatzmagazinen ewechhuelen an an déi al Hütt plënneren, déi zënter der éischter Ausstouss gelooss a mech barrikadéiert huet, nëmmen eng Ausfahrt hannerlooss, vu wou et méiglech war, op d'Mutanten ze schéissen, wa se et gefillt hunn an direkt an d'Haus getrëppelt sinn.
  "Verdammt," sot hien endlech aus senger Këscht.
  De Mann huet e Walkie-Talkie eraus geholl, en op d'Ouer geluecht an ugefaang laang geléiert Wierder ze schwätzen, an der Hoffnung datt hie géif héieren ier d'Mutanten dat lescht Stéck vu sengem Fleesch knacken.
  - Base, dëst ass de Falcon, mir goufen ambuséiert, nëmmen ech hunn iwwerlieft.
  Hien huet dat nach e puer Mol widderholl, an d'Eidelheet vum Äther gelauschtert. Dunn huet hien et nach eng Kéier gemaach, an der Hoffnung datt déi rezent Verëffentlechung Schold war an deen d'Radiokommunikatioun gestéiert huet, awer nodeems säin Uruff fir Hëllef net geäntwert gouf, huet hien de Radio ausgeschalt, d'Maschinnegewier op seng Këscht gedréckt.
  Et war deemools waarm an der Kasär. Géint néng Auer owes, wéi d'Opklärungsequippen an d'Artefaktjeeër op hir üblech Iwwernuechtungsplaze fir d'Nuecht zréckkoum, gouf de Raum iwwerfëllt. D'Hal war mat Leit gefëllt, Kaméidi, Märecher an Anekdoten goufen vergëft.Déi, déi et fäerdeg bruecht hunn eppes méi deier wéi ofgerappt Hosen aus de Campagnen eraus ze huelen, sinn direkt bei den Händler gaangen, deem säi Kennel um zweete Stack direkt hannert dem Borov säi Büro läit.
  Den ale Mann war net gewëllt Kontakt ze maachen. Hie war allgemeng eng roueg Persoun. Dës ginn normalerweis verschount, als verréckt ugesinn oder net vun dëser Welt. Awer well de Grousspapp (dat ass wat all d'lokal Stalker him respektvoll fir säin Alter an Erfarung genannt hunn) de Chef vum Sanatorium war, huet d'Noutwendegkeet, op d'mannst heiansdo fir Hëllef bei him ze wenden, d'Stalker gezwongen, him ze béien.
  Ech kann net gleewen, datt mir erëm op Null sinn.
  De Victor ass midd an d'Hal erakomm, an huet sech ëm de vollen Sall gekuckt, wou et wéi gewinnt no Schweess, Zigaretten, Alkohol a sténkeg Geschichten gestëmmt huet. Dunn ass hien e bëssen no vir gaangen, wou hien e klengen Dësch ganz am Eck gesinn huet a sech mat zwee weider Stalker ugeschloss huet, déi no der Rees hire Béier fäerdeg bruecht hunn.
  - Ma, wéi? Mat wat bass du zréckkomm, Vitya? No Ärem Gesiicht beurteelen ass et e Chaos.
  Hie war wierklech duerch eng laang a geféierlech Strooss erschöpft. Polissya Sumpf waren ni frëndlech fir Friemen, besonnesch wa se an hir Besëtzer fir Artefakte gerannt sinn. Vun der ganzer Zäit wou d'Zone nërdlech geplënnert ass an en Deel vun de Brest a Gomel Regiounen ofgedeckt huet, hunn vill Stalker dës Plazen gelueft, eng Onmass vu Swag a rare Artefakte vun do erausgeholl. Ganz Caravane sinn an d'Sumpfstécker gaangen, bis d'Quell ugefaang huet ze dréchen. Zënter deenen Deeg ass vill Waasser ënner der Bréck gelaf. Khabar ass vill manner ginn, an de Risiko ass vill Mol eropgaang. Een aneren huet et fäerdeg bruecht e puer selten Exemplare ze fannen, fir déi d'Wëssenschaftler bereet waren sech géigesäiteg den Hals ze räissen, awer eemol ass et net geschitt an et waren eng Dosen absolut Null fir eng erfollegräich Rees. An et ass gutt wann et keng Verloschter ginn. No all, et goufen Fäll, wou d'Halschent vun der Détachement vun engem komplett gewéinlech Razzia zréck, sot wéi Pseudo-Hënn de Rescht op de Wee op d'Plazen ofgerappt, oder nach méi schlëmm. Et goufe vill Geschichten iwwer déi Plazen, awer dëst huet d'Stalker ëmmer nach net opgehalen. Duuscht no Gewënn ass sou eppes. Et ass schwéier sech selwer vun engem grousse Risiko ze halen wann de Kush e komfortabelt Liewen bis am Alter bitt.
  "Alles ass schlecht," sot de Victor, an huet déi lescht Dosen Stew aus dem Rucksak erausgeholl, deen aus der Campagne verlooss gouf. Hien huet se séier opgemaach, den Tipp vun engem Messer iwwer den Deckel gerannt, duerno huet hien den ganzen Inhalt an engem Moment giess, de gréissten Deel bal ouni ze kauen geschléckt - de Stalker hat esou e staarkt Hongergefill.
  Mir si bis an de Krater selwer gaangen.
  - Hutt Dir do gewiescht? - huet ee vun de Stalker, déi an der Géigend stoungen, gefrot.
  Hien huet mëll gelaacht.
  Dir gleeft mir vläicht net, ech verflichten dech zu näischt.
  -A wéi ass et do? Ech héieren, datt Bandos déi Deeler gewielt hunn. Et ass bequem fir Yellowmouths ze fangen - d'Plazen sinn daf. Et mécht kee Sënn fir een ze sichen, dee verschwënnt, sou datt se do schei an Zänn ewech.
  Béid Stalker hunn sech openee gekuckt. De Victor huet gemierkt datt si dëst aus der éischter Hand woussten.
  -Vill all Zorte vu Dreck do a Banditen sinn déi manner vun de Béisen, déi ech do begéint hunn.
  Nodeems hien d'Iwwerreschter vu sengem bescheidenen Stalker-Iessen fäerdeg gemaach huet, huet hien säi Rucksack op d'Schëlleren opgehuewen, de Baueren Merci gesot fir hir Gesellschaft an ass bei den Händler gaangen. Um zweete Stack waren et e bësse manner Leit, mä duerch déi kleng Fläch vum Zëmmer an dem Mangel u Fënsteren a gudder Belëftung huet et gesténkt, wéi wann e Pseudo-Ris hei just ëmbruecht an ofgerappt wier, deem seng bleift elo direkt ënnert de Féiss gesténkt. Si hunn dem Victor säi Gerochssënn ofgeschloss an d'Zigaretten, déi um Dësch beim Händler geschmollt hunn. Hien hat zënter e puer Joer net gefëmmt an, am Géigesaz zu senge fëmmende Kollegen, huet hien mat all Otem d'Villheet vum Tubak gefillt.
  Et war eng Schlaang. Verschidde Zaldoten aus der Pflicht, déi anscheinend duerch dës Plazen op hir Basis passéieren an ophalen fir Munitioun a Bestëmmungen opzefëllen, hunn d'Wueren, déi op den Dësch geluecht goufen, intensiv ënnersicht. Waff. Munitioun. Ausrüstung an Uniformen. Dat Ganzt war an engem méi oder manner gudden Zoustand, wat heiansdo net manner Iwwerraschung wéi de Burer an den Ëmgéigend gesuergt huet, well de Sanatoriumkomplex an d'Wunn- an Erausgebaier, déi derbäi grenzt, ganz wäit vum Festland waren, an et huet sech erausgestallt. extrem schwéier dëst ze kréien. Mä de Vitold war en Huckster dofir, well hie wousst wéi ee Produkt fënnt, a wa gutt Geld dorunner verbonnen ass, da kéint ee sech keng Suergen ëm d'Resultat maachen - alles wier zu Zäit an zu Zäit geliwwert. An elo, wéi e Grupp vu Scholden, déi endlech e Kaf gemaach hunn an dem Vitold säi Portemonnaie mat Geldschäiner gefëllt hunn, op d'Säit getrëppelt ass, huet e Laachen op säi Gesiicht regéiert.
  -Den Dag ass net vergeblech, wann de Client zefridden verléisst, an ech profitéieren.
  - Ech si frou, datt alles gutt mat Iech ass, - sot de Victor, a koum op de Comptoir.
  - Ma, Monsieur, iwwer wat hutt Dir beschwéiert? Dir sidd zënter enger Zäit net méi gewiescht. Eng Stonn laang hunn ech geduecht datt Dir all dout wiers, souzesoen, d'Zone huet dech geholl an dech an ee vun deene Freaks um Brenner ëmgewandelt.
  Awer ech sinn hei a mäi Gehir ass gutt.
  - An et freet mech, et heescht datt Dir e gutt Produkt hutt.
  De Victor war roueg. Éierlech gesot, hien hat dem Vitold näischt ze bidden an hie wollt dat net zouginn. Vun der leschter Razzia koum de Stalker eidel an ouni Kraaft eraus, kaum an de Sanatorium. Trotzdem huet hien eppes, eppes wäertvolls wat net beréiert oder visuell bewäert ka ginn, eppes wat souguer Borov gedreemt huet ze kréien.
  - Ech hunn Infoen, Witold. Ech weess wou de Ris Chimera goung. Ech kann weisen.
  Den Händler huet verdächteg op säi Client gekuckt, duerno op déi aner Stalker hannert him gekuckt, op hiren Tour gewaart, duerno huet hien sech e bëssen no vir gebonnen, säi Kierper iwwer de Schoulbësch hänkt, deen de Vitold als Schreifdësch gedéngt huet.
  - Dir besser net dës rostig Kreatur ernimmen. Déi leschte Kéier huet si zwielef Leit bei RUES ëmbruecht. Zanterhier huet keen hatt gesinn, an et wier besser wann se direkt an d'Häll gefall ass wéi meng Clienten mat hirer Präsenz Angscht huet.
  Tatsächlech hunn vill Leit hir rosteg genannt wéinst der Faarf vu grober Woll, déi ähnlech wéi rostesche Stacheldraht op der selwechter rauer an haltbarer Haut gewéckelt ass. Méi wéi all aner Eenzelpersounen vun dësem Typ huet si sech op Stalker zu enger onheemlecher Gréisst geschmaacht, dofir hunn lokal Gruppen souguer Feindlechkeet suspendéiert fir sech ze vereenegen an ëmzebréngen. Mä no der Razzia op d'RUES ass d'Kreatur ouni Spuer verschwonnen an zënterhier huet keen et gesinn.
  -Also Dir sidd net prett fir et ze bezuelen?
  De Witold ass zréck op seng viregt Positioun, lenkt sech op sengem Stull zréck, kraazt ënner dem Gewiicht vu sengem Besëtzer. Hien huet seng Fanger geschnappt a seng breet Stir reiwen, hien huet mat senger ganzer Erscheinung gewisen, wéi Gier a Virwëtz an him gekämpft hunn.
  "Verdammt," sot hien a schloen seng Handflächen op den Dësch. - Ech si scho laang net mat esou Propositioune gestouss.
  -Also d'Fro ass de Präis?
  "Net nëmmen," huet hien e Moment gestoppt. - Wat wann Dir léien? Wat wann Dir d'Suen kritt an näischt sënnvoll soen. Da kuckt de Wand am Feld. D'Zone ass grouss, den Däiwel weess wou en dech bréngt.
  - Hunn ech dir schons gelunn?
  Nee, mee et gëtt eng éischte Kéier fir alles.
  "Am Prinzip verstinn ech Är Vorsicht", sot de Victor, huet säi Rucksak iwwer d'Schëller gehäit.
  - Ech si ganz frou, datt mir géigesäitege Verständnis fonnt. Besser op Borov goen. Hien ass grad do grad elo. Den ale Mann ass perspicacious, hien ënnerscheet direkt eng Ligen, wann Dir him iwwerzeegen kann, wäert ech Iech mat eppes an Ärer Juegd hëllefen, mee soss - sorry. Hei huet all zweet Persoun hei Geeschter gesinn, oder mat Gott kommunizéiert, oder komesch Mutanten am Bësch op engem Vollmound gesinn. A jidderee brauch Suen, Waffen an Ausrüstung.
  De Victor ass fortgaang, nach ëmmer héieren dem Händler seng al Grommel. Hien huet bei der Dier gestoppt - een huet e puer Dachfenster opgemaach, wou e Scharfschützenpaar aus Sécherheetsgrënn méi no un der Nuecht läit, a frësch Loft, gedréckt vum erhéichtem Wand, huet ugefaang an de Sanatorium ze penetréieren.
  Victor huet en déif Otem geholl. Et war him agreabel ze otmen, wann net perfekt propper, awer frësch Loft, déi d'zuckermësche Gestank, déi all dës Zäit um zweete Stack hänkt, verdünnt huet. Schrëtt fir Schrëtt huet hien méi dacks otemt, wéi wann dës Loft säi ganzt Liewen enthält an hie konnt säi Kierper net mat deem saturéieren ier hien dat onvermeidlech begéint.
  Hien huet op déi almoudesch Aart a Weis un d'Dier geklappt: dräi kuerz Zäiten, bewosst op dem Grousspapp seng Réckzuch, an bal alles reflektéiert. Déi üblech Äntwert op de Knupp gouf net gefollegt, awer aus iergendengem Grond huet de Victor geduecht datt hie scho kéint eragoen, duerno huet hien déi schwéier hëlzent Dier liicht opgemaach an an de gutt beliichte Büro geklommen.
  De Borov souz bei engem groussen Dësch, kuckt op eppes um Monitor. Déi Persoun, déi erakoum, huet him guer net interesséiert, nëmmen eng Kéier huet hien opgekuckt fir de Gaascht e Bléck ze kucken, duerno ass hien nees an de Linnen vum Textdokument erdronk.
  De Victor ass méi no un den Dësch gaang, huet sech op engem nooste Stull gesat a waart. Et ass dem ale Mann geschitt, wéi hien ignoréiert huet, wat ronderëm him geschitt ass, duerno ass hien erëm an eis Welt zréckkomm, wéi wann näischt geschitt wier. An elo huet de Victor misse fofzéng Minutte waarden ier de Borov vu sengem Computer opgekuckt huet an endlech op de Stalker opmierksam gemaach huet.
  "Schwätz," huet de Grousspapp mat enger Bassstëmm gedonnert.
  - Ech hunn Informatiounen iwwer d'Chimär, deen, deen eis Nerve virun sechs Méint virun allem geruff huet. Ech hunn hatt op der Grenz vun der Brest Regioun an der Zhadin Regioun gesinn. D'Awunner soten datt d'Kreatur weider dangles: Stolin, Rechitsa, Ravens. D'Leit verschwannen ëmmer méi. Et gesäit aus wéi wann hatt sech an hiren neie Juegdgebidder nidderléisst.
  Borov sot näischt. Ouni vu sengem Stull opzestoen, huet hien sech op d'Kaart gedréint, déi un der Mauer hänke gelooss huet an op déi Plaz gekuckt, vun där de Victor geschwat huet.
  - Gitt wäit.
  - Ech hunn hatt um Wee an de Krater begéint. Si schléift am Déifland, direkt an de Riet, waart op d'Mëtteshëtzt. Am Allgemengen hat ech Gléck, wann ech e bësse méi spéit vun hatt gefaange ginn, wann et méi kill gëtt, wien weess wéi et alles géif ophalen.
  Den ale Mann war roueg. Hie schéngt all d'Virdeeler an d'Nodeeler ze weien, wéi de Vitold, gefoltert duerch Zweifel iwwer d'Informatioun, hie war net presséiert fir eng Entscheedung ze treffen, déi besonnesch dem Victor seng Gedold getest huet. Hie war amgaang sech ëmzedréien a fort ze goen, op all d'Regele späitzt, Leit ze rekrutéieren an onofhängeg d'outlandesch Kreatur ze léisen a fir e legendäre Jeeër passéieren, wéi op eemol den ale Mann zum Liewen koum. Hien ass zréck aus dem Land vun de Reflexiounen, an deem hien all déi Zäit war. Hien huet sech géint de Stalker ëmgedréit an huet datselwecht lakonesch gesot.
  -Wat wëllt Dir?
  - Ech brauch déi richteg Waff. Ech sinn haut just vun enger Razzia zréck an ech sinn plakeg wéi e Falcon. Ech hunn net d'Fongen fir alles ze kafen wat ech brauch, awer wann Dir mir mat dësem Geschäft hëlleft, an ech verwalten d'Kreatur ze fëllen, da flocken d'Stalker hei an d'Dréien an et gëtt vill Swag.
  De Grousspapp war e Moment roueg.
  -A wann net?
  Hei huet de Victor näischt ze soen. An der Wourecht, déi ganz Rusty Juegd war pure Wahnsinn a Suizid. Si ëmbruecht schwéier bewaffnete Leit op der RUES, datt si déi selwecht mat engem klenge Grupp vun stalkers maachen soll, an och op hirem eegenen Territoire.
  - Ech probéieren et ze maachen.
  Endlech ausgedréckt Victor. Mee Borov stoungen sengem Terrain. De Grousspapp huet seng Fro widderholl.
  - Wat wann Dir et net maache kënnt?
  Nodeems de Victor d'Fro onbeäntwert gelooss huet, huet de Grousspapp sech roueg op de Computer gedréint an huet seng Liesung weidergefouert. Dëst bedeit datt d'Gespréich eriwwer war. Den ale Mann huet d'Decisioun akzeptéiert an vun enger Waff konnt net geschwat ginn.
  Hien ass an de Gank erausgaang, wou et nach ëmmer wéi Dreck gesténkt huet, ass vun zwee anere Stalker passéiert, déi op hirem Publikum zu Borovp gewaart hunn, an ass dann op den éischte Stack erofgaang. D'Leit waren all do. Iergendwann waren et esou vill, datt et onméiglech war e Schrëtt ze huelen fir net een mat enger Schëller ze schloen.
  Trotzdem huet hien et fäerdeg bruecht bis op d'Ausfahrt duerch ze pressen an eraus ze kommen, wou de Victor en déif Otem konnt huelen. Den Tubaksrauch huet seng Lunge net méi gepresst - d'Atmung gouf vill méi einfach, an déi kloer Mëschung aus Schweess an Alkohol blouf hannert him. Rusted awer nach ëmmer staark Dieren hunn hannert him zougemaach an d'Zone huet virun sengen Aen opgemaach.
  Wéi hien fir d'éischt hei ukomm ass, war et wéineg, wat vu Leit bewunnt war an alles am Quartier huet e rouegen, doudege Chaos ausgesinn, deen optrieden wann en nuklear Pilz um Horizont wiisst an d'Schockwell dech an d'Häll bléist. Och hei ass eppes ähnleches geschitt. Wéi och ëmmer, eng gewësse Kraaft: den Här oder d'Natur, wéi jiddereen interesséiert ass, huet ugefaang Uerdnung ze restauréieren a geschwënn goufen dës Plazen mat liewege Kreaturen gefëllt, iergendwéi ugepasst un d'Bestrahlung, a wann dës Attack ugefaang ze verschwannen, vun onbekannte Kräfte méi wäit ewech gefouert Norden, ugefaang ze schéngen a Leit. D'Mutanten koumen no hinnen. D'Jeeër an d'Affer (jee no wéi enger Säit ze kucken) hu sech op eemol virunenee fonnt, wat all Grupp gezwongen huet hir Besëtzer strikt ze skizzéieren. D'Leit hu sech am Sary-Gebai vun der Sanatria néiergelooss. De Komplex vun der Zäit vun der spéider UdSSR, et ass verdammt gutt preservéiert och no all de Katastrophen an Dosende vun Eruptiounen, a gëtt e Safehaven fir Honnerte vu Wanderer a Vagabonden, déi no hirem Gléck an der Zone gesicht hunn. E klenge Gebitt ronderëm déi dräi Campussen vum Sanatorium gouf och vu Leit bewaacht, awer alles hannendrun war eng Wüst, et huet alles zu Mutanten gehéiert. Et waren aner Gesetzer. Primitiv, Déieren, wann d'Instinkter, déi an de Stalker dormant sinn, erwächt a si an déiselwecht Feinde verwandelt hunn, an hir mënschlech Existenz vergiessen.
  An elo, kuckt virun him, an déi wäit Distanz, wou d'Iwwerreschter vum eemol grousse Räich an héich Décke vu Riet erdrénkt goufen, wou Multi-stäckeg Gebaier zu Hotbeds vu Mutanten a Kreaturen unbekannt sinn fir d'Wëssenschaft, huet de Victor säi ganze Kierper gefillt braced, a seng Hänn automatesch fir Waffen erreecht.
  D'Welt huet wierklech geännert. Net sou séier wéi et fir vill schéngt, awer dramatesch, net sou vill d'Landschaft vum ganzen Territoire z'änneren, wéi d'Séile vu Leit, déi decidéiert hunn hiert Liewen an der Zone ze widmen. Si huet d'Leit absorbéiert, huet d'Gedanke sou vill gehat wéi keen Dëppe konnt maachen. Besëtzt vun de Wonner, déi op dëser Plaz geschéien, gedriwwe vun Dreem fir räich ze ginn oder einfach en anert Liewen ze kennen, hunn d'Leit op dës Plazen an Todpas gegoss, onofhängeg vun enger Gefor.
  De Victor ass laanscht eng laang Strooss gaangen, déi sech wéi e Boa-Constrictor an engem Déck, tëscht de fréiere Wunnhaiser erstreckt huet. Si sinn gestuerwen. Virun enger laanger Zäit hunn d'Leit hir Haiser verlooss, an d'Brick Risen verlooss fir hiert Liewen an der neier Welt ze liewen.
  D'Metall huet ënnert de Féiss geknuppt - Trambunnen si just op dëser Plaz gefuer. Richteg, elo ware se rostig a gläiche geschwollen Venen, laang ouni Blutt, awer net manner schrecklech dofir.
  Eidel.
  De Victor huet op eemol e puer komesch Foussofdréck gesinn. Si ware wéi Kanéngercher, awer zimlech grouss. Wat mécht d'Klauen hei Tiger a ganz schaarf. Och d'Metall vun der Schinn gouf kraazt.
  De Victor huet gefroot. Et war net genuch fir op eng mutant Kanéngchen ze stoussen. Dëst Déier, d'Gréisst vun engem gudde Léiw, konnt Gëft op enger Distanz späizen. An et ass net einfach ze stoppen
  souguer eng explosive Kugel. Et ass kloer, datt d'Versammlung mat sou engem Kanéngchen an engem gëftege Tiger gläichzäiteg net gutt war. Et ass wierklech e Monster.
  De Victor huet sech an eng Gaass ëmgewandelt an huet sech onfräiwëlleg gekräizegt. Hie war net op der Sich no onnéideg Aventuren.
  Hien huet eng Pistoul aus sengem Gürtel erausgezunn. Ech hunn nogelauschtert. Esou e grousst Déier kann sech net onbemierkt schneien. Op eemol huet de Stalker e Skelett vu senger Säit gesinn. Hie war sou ...
  Schrecklech vermëscht a knaschteg. An op de Schanken hänken Fragmenter vun der Form, a selbstverständlech ware se viru kuerzem ëmbruecht a knaschteg ginn - dat fléissend Blutt hat keng Zäit ze afréieren.
  Victor verflucht:
  - Dëst ass e japanesche Polizist!
  A gefruer ... Hien huet erëm nogelauschtert. Alles schéngt roueg ze sinn. Awer d'Intuition huet virgeschloen datt et am beschten wier an d'Firma vun anere Stalker zréckzekommen, oder en Haus ze wielen
  méi zouverlässeg. De Victor huet sech gekräizegt ... A kuerzen Strich.
  An dunn gouf e mufflecht Gekrasch wierklech héieren, an d'Krabbelen vun engem senge mächtege Patten. De Victor huet beschleunegt, hien ass op d'Dier gerannt. Am selwechte Moment sinn d'Flamen hannert him opgeblosen.
  An d'Feier huet de dreckeg Kostüm getraff. De Victor huet zréckkuckt. E Monster ass him nogaang. D'Gréisst vun engem Stier war eng Mëschung aus engem Kanéngchen mat Oueren an engem Léiw mat mächtege Patten.
  An awer huet dëst Déier mat Feier gebrannt.
  De Victor hat héieren datt mutant Kanéngercher Gëft späichere kënnen, awer hien huet net geduecht datt dës Fäegkeet sech op d'Atmung vum Feier erweidert.
  De Mann ass bal aus Angscht gestuerwen. An d'Béischt huet d'Distanz séier reduzéiert. Elo huet hien de Victor schonn iwwerholl an de Stalker mat senger Patt geschloen. Duerch den Aschlag huet de Mann d'Been geschloen.
  De Kadaver ass vun uewen op de Victor getrëppelt an huet hien zerquetscht. Dunn huet e fleischeg Mond geklickt.
  En anere Moment an et ass eriwwer. Zu deem Moment huet e Strahl geblitzt, an eng onbekannt Kraaft huet de mutant Kanéngchen ewechgehäit. Et war wéi wann hie vum Blëtz geschloen wier.
  D'Monster huet nach eng Kéier probéiert ze zéien, gouf awer nees zum Doud geschloen. An déi rieseg Kadaver verkoolt, ofgeklomm.
  De Victor war a grousse Schock. Hien huet dëst ni erwaart. A sou datt et sou eng mächteg Waff an der Zone war, datt se mat Strahlen schéissen.
  Gläichzäiteg huet d'Angscht de Mann ugegraff. An op eemol wäert hie selwer ëmbruecht ginn. Wien brauch hien - eng aner vill Stalker ...
  D'Halschent vu Wäissrussland ass scho vun der anomaler Zone bedeckt, an Abenteuer aus der ganzer Welt kommen hei op der Sich no Artefakte. An een sicht speziell no wat
  ka geklaut ginn. An den Haiser fënnt een nach vill wäertvoll Saachen. An d'Mafia huet och seng eegen Interessen an der Zone.
  De Victor huet probéiert ewech ze krauchen. An dunn ass op eemol eng Figur virun him opgetaucht. Victor blénkt seng Aen. Hie schénge delirious ze sinn.
  D'Front war e Meedchen vu fantastescher Schéinheet. Si hat e formpassende Jumpsuit un, deen hir Figur net mat engem oppene Kapp verstoppt huet, an Dir konnt gesinn wéi hir gëllen,
  lush Hoer. An d'Gesiicht ass couragéiert a gläichzäiteg schéin.
  De Victor huet probéiert opzestoen, wéi d'Meedchen op eemol d'Nues mat den bloen Zéiwen an d'Nues gegraff huet. Et war wierklech eppes op den Daach ze goen.
  E fantastescht schéint Meedchen geet barfuß ronderëm d'Zone. An dofir hunn ech et gepackt.
  De Victor huet intensiv Péng gefillt. Seng Nues goufe wéi Zangen geknuppt. An d'Fangere vun dësem schéine Meedchen waren sou staark. An dann huet hien eppes gefillt
  hien an hannert der Mane.
  De Victor huet d'Stëmm vun engem anere Meedchen héieren, et war ganz agreabel, a gläichzäiteg béis:
  - Ma, huet d'Gerda d'Kand gefaang?
  Dat blondt Meedchen huet mat engem Laachen geäntwert:
  Wéi gesitt Dir d'Charlotte? Richteg klengen an net ze schéinen Mann!
  Victor war duercherneen. Tatsächlech, wat hien ass: eng dräi-Deeg Stëpp, net laang gewascht, schweess, stinkende. Jo, an hien blénkt net mat Schéinheet, an hien ass schonn iwwer drësseg Joer al.
  De Victor ass allgemeng e sou-sou-Mann ... Deen normalsten. Héicht ass duerchschnëttlech, och näischt Besonnesches am Bett. Et feele schonn e puer Zänn an et gëtt näischt agesat.
  Déi einfachst Persoun, net een Hollywood Held. An hei sinn d'Meedercher. En zweet Meedchen ass virun him opgetaucht. Si war Feierrout. An och an enk
  Overalls déi d'Figur net verstoppen. Ausserdeem war et kloer datt d'Meedercher ganz muskulär sinn an ABS mat Plättercher hunn. Béid si ganz schéin, mat couragéierte Gesiichter,
  an héich. Op d'mannst sinn si Meter aacht-fënnef an et ass barefouss. an héich Tallongen, Meedercher wier iwwerhaapt grouss.
  De Roude Kapp war mat enger Aart vu sophistikéierter Maschinnegewier bewaffnet, an un hirem Gürtel hänkt den Däiwel wat nach. Jo, an eng Blond mat engem vollen Arsenal.
  De Victor huet gemengt et wier komesch, datt d'Meedercher barfuß waren. No allem ass et sou vill Infektioun an der Zone, an de Buedem selwer ass vergëft, a voller verschidde gëfteg Schimmel, Pilze, Brennnessel a
  verschidden Arten vun Insekten.
  Tatsächlech hunn dës Meedercher vill mat hire bloe Sohle riskéiert, déi komesch genuch rosa a propper sinn, Dreck a Stëbs hänken net an hinnen.
  Am Allgemengen sinn dës Meedercher sou ongewéinlech.
  Et gi vill manner Fraen an der Géigend wéi Männer. An et ass einfach Onfruchtbarkeet an et ze kréien, an d'Gebuert vun engem mutant Kand. Och wann et seelen Abenteuer sinn - Lady Bandits,
  an Prostituéiert. Obwuel, natierlech, komplett degradéiert Fraen goen Prostituéiert ronderëm , vill vun deenen sinn schrecklech an gedronk. Am Allgemengen ass Alkohol populär an der Zone.
  Hie mengt datt hien op d'mannst deelweis Stralung a vill Gëft neutraliséiert. Awer aus Drunkenheet ginn d'Fraen séier al a verléieren hir vermaartbar Erscheinung. Dëst ass traureg.
  An dës Meedercher, sou jonk, frësch, gebrannt a gesond - just e Fest fir d'Aen.
  De Victor huet gemëscht, an huet dem Gerda säi bloe Fouss mat den Hänn gegraff, déi seng Nues weidergehalen huet:
  - Loosst et goen, well et deet wéi!
  D'Meedchen huet gelaacht a gesot:
  - Jo, et deet wéi ... Mee wat sot Dir patsuk. Ech hunn dech gerett!
  De Victor huet mat engem Opschlag geäntwert:
  - Ech kéint Iech bezuelen, mee ech hu bal näischt!
  D'Gerda huet gelaacht a bemierkt:
  - A wat soll ee vun esou engem aarme Mann wéi dir huelen!
  Red Charlotte sot:
  - Vläicht wäert hien eis lecken?
  D'Gerda huet veruechtend geschnappt:
  - Hie sténkt!
  An huet de Victor ewechgeschloen. De Mann huet sech um Réck gezunn... D'Meedercher hunn zesummen gelaacht. Si ware sou sexy datt de Victor onfräiwëlleg opgereegt gouf.
  D'Charlotte ass mëttlerweil op d'Karkasse vum mutante Kanéngchen gaangen an huet säi Pelz geschloen, bemierkt:
  - Adel Persoun! Awer nëmme säi Schwanz ass wäertvoll!
  D'Gerda huet de Wénkel geknackt an de Victor gefrot:
  - Wann Dir net wëllt, datt mir de Kapp ofschneiden, sot eis, wou de Gléckssteen ass!
  De Victor huet verwirrt gemëscht:
  - Jo, ech ... Géif ech esou sinn, wann ech e Stee vu Gléck hätt!
  D'Charlotte huet de buuschtege Schwanz vum Kanéngchen Léiw ofgeschnidden. Si huet et an hirer Täsch geluecht a gekrasch:
  - Hie läit! Den ale Mann sot him, wou de Stee war! Solle mir de Kapp ofschneiden?
  De Victor huet verwirrt gemëscht:
  Firwat géif hien dat soen? Wien sinn ech him? Ausserdeem géift Dir selwer vun him wëssen ...
  Gerda huet gekrasch:
  - Et geet net... Mee ech mengen, et ass net esou einfach wéi et schéngt. Villäicht huele mer hien an de Keller an folteren hien no de Regelen!
  D'Charlotte wénkt averstanen.
  - Et soll definitiv gemaach ginn! Huelt hien an de Keller a probéiert do!
  D'Gerda wollt eppes soen, wéi si Geschwüren an dreckeg Obszönitéiten héieren huet.
  D'Meedercher hunn sech ëmgedréit. Eng Dosen dreckeg an zerstéiert Männer koumen op der Strooss. Si waren op d'Meedercher geplënnert. A gläichzäiteg si verflucht, a ganz dreckeg.
  Charlotte huet gelaacht.
  - Dëst ass e Bande vu Fausten ... Wéi voller Kritinen ass d'Welt!
  A si huet eng Waff erausgezunn.
  D'Gerda huet averstanen geknackt.
  - Loosst eis se ëmbréngen! Et ass ze vill Dreck an der Zone!
  A béid Meedercher hunn d'Gesiichter geholl an opgedeckt. De Victor huet vun Angscht geziddert. Sou vill Roserei schéngt an den Ae vun dësen aussergewéinleche Meedercher. Ech froe mech wien si sinn?
  A wat eng phenomenal Kraaft si hunn! Wat se einfach net kënnen.
  Vun de Pistoule vu Charlotte a Gerda sinn Strahlen eraus geflunn. Si hunn d'Männer geschloen, déi sech an hir Richtung beweegen, kloer wollten d'Schéinheeten vergewaltegen.
  An dann déi hellesch Hëtzt an ... Verschidde Leit goufen op eemol vun de Strahlen ofgeschnidden. Si sinn mat engem Gejäiz zesummegefall. De Rescht huet hir Maschinnegewierer an ofgesait Gewierer opgehuewen.
  Béid Meedercher: de Roude an d'Blond hunn sech ëmgerullt. An op eemol wäerte se huelen a planzen. Dëst waren Doudesstrofen. An hei falen se erëm, an
  d'Mass vum Mann. Zimmlech knaschteg Publikum ...
  D'Gerda huet zréckgeschoss a gekrasch:
  - Fa Popp!
  Charlotte bemierkt:
  - Schnell si mir bei hinnen!
  12 Männer aus der Kulak-Bande goufen ëmbruecht. Si goufen mat enger ongewéinlecher Strahlwaff geschloe. Zwee vun hinnen hunn nach ëmmer gekrasch a gedréckt.
  Gerda huet geruff:
  - Schwaarze Kueb am Gesiicht vum Doud,
  D'Affer waart op d'Mëtternuecht ...
  Charlotte confirméiert:
  - Et gëtt Onstierflechkeet fir Krieger,
  Wann Dir fett an d'Ae schloen!
  . KAPITEL #2
  D'Meedercher hunn d'Läiche beschäftegt. Si hunn all d'Suen aus hiren Taschen a Gürtel geholl, e puer kleng Kiesel-Artefakte geholl.
  Als nächst huelt d'Waffen op. An dunn konnt de Victor seng Aen net gleewen. All dës Messeren, Pistoulen, Maschinnegewierer, ofgeschniddene Gewierer, sinn an Handtasche komm
  Krieger a wuertwiertlech do verschwonnen ...
  De Victor huet iwwerrascht gefrot:
  - Wéi maacht Dir et?
  D'Gerda huet gelaacht an huet geäntwert:
  Dir verstitt net Mann!
  D'Charlotte sot logesch:
  Gutt, et ass ze laang fir z'erklären! Kommt op a befollegt eis! Dir wäert nach ëmmer praktesch kommen wann Dir net wëllt ofgeschnidden ginn
  käpp!
  D'Gerda huet gelaacht a bemierkt:
  - Jo, an direkt!
  An huet de Victor um Hals gegraff. Einfach vum Buedem gerappt, a gedroen.
  De Mann huet sech hëlleflos an d'Loft gedréckt an huet sech gedréint. D'Charlotte huet dem Victor seng Pistoul mat den bloen Zänn opgeholl an op hie geworf.
  Hien huet d'Waff automatesch gegraff.
  De roude Kapp huet zoustëmmend geknackt.
  - Keng schlecht Reaktioun!
  De Victor huet mat engem Opschlag geäntwert:
  -Soss net iwwerliewen!
  D'Gerda huet hien op d'Been gestallt a wénkt.
  - Kommt mat eis! An du gett net fortlafen. Mir réckelen méi séier wéi de schnellste Mann op der Welt.
  A si huet de Victor mat enger Maschinnegewier gedréckt.
  Hien huet sech gebéit an ass mat de Meedercher gaang. Hien huet ausgesinn wéi e geschlagenen Hond.
  D'Meedchen huet hir Féiss geschloen, blo, graziéis Spueren am Stëbs hannerlooss. Ausserdeem huet d'Charlotte hir Féiss a Blutt gedréckt.
  Et schéngt, datt béid kee geklaut hunn Angscht ze hunn. A si si sou sexy - just trotzdem.
  De Victor huet d'Meedercher gefrot:
  - Ween's du bass?
  De rout-Hoer Krieger huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Wat denks du?
  De Mann huet d'Hänn opgeriicht.
  - Ech weess net! Mee du bass sou speziell!
  D'Gerda huet d'Zänn geknackt.
  - Mir sinn déi, déi dech ëmbrénge kënnen ... Awer an deem Fall kënne mir eng Belounung ginn. et hänkt schon vun dir of!
  De Viktor huet skeptesch gelaacht.
  - Wéi kann ech nëtzlech sinn fir sou cool Fraen wéi Dir?
  Als Äntwert huet d'Gerda d'Been opgehuewen an erëm dem Victor seng Nues mat de bloussem Fanger gegraff a vill méi staark gepresst. A si huet geruff:
  Mir sinn net Är Fraen! Fraen verkafen Somen um Maart!
  Charlotte huet geknackt.
  - Riets! Awer Dir wësst vill! Zum Beispill, sou en Artefakt wéi e Steen vun der Verjéngung!
  De Victor huet geschüchtert a bemierkt:
  - Dëst ass e ganz rare Steen. An et huet Nebenwirkungen. Dir kënnt souguer e klenge Jong ginn, wann Dir et laang an Ären Hänn hält.
  Ausserdeem, ausserhalb vun der Zone stierwen déi, déi sou Jugendlecher kruten, einfach. A bannent der Zone, verwandelt an Kanner, Erwuessener verléieren och
  Stäerkten a Kompetenzen, an dacks Erwuessener Erënnerung.
  D'Gerda huet averstanen geknackt.
  - Jo, mir hunn héieren datt de Steen vun der Jugend Säit an net ganz agreabel Eegeschaften huet. Wéi och ëmmer, wann Dir mat engem Gléckssteen kombinéiert,
  a mat e puer aner Artefakte kann hien eng Persoun ausserhalb vun der Zone en onstierwlechen a fir ëmmer jonke Superman maachen. Also...
  D'Charlotte huet liicht bestätegt:
  - Wann Dir wëllt liewen, hëlleft eis!
  De Victor huet geziddert a gefrot:
  -Wien bass du iwwerhaapt?
  D'Gerda huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Extra Wëssen wäert Äert Liewen nëmmen verkierzen!
  Charlotte confirméiert:
  Mir hunn nëmme méi Grënn dech ëmzebréngen!
  De Victor huet gestoppt ... Si hunn de knaschtege Deponie passéiert. E puer Bum, déi d'Meedercher gesinn hunn, sinn op si gerannt an hunn ugefaang ze bieden:
  - Gëff dem Weese ... eng Broutkrust!
  D'Charlotte huet mat den bloen Zänn e Glasschärft opgeholl an en gehäit. E Bockel deen ze no gesprongen huet krut e Punkt direkt an d'A. An e Stéck Glas
  de Stamm duerchgebrach an an d'Gehir erakomm. D'Rogue ass zesummegefall.
  Viktor geflüstert.
  - Loscht! Ganz clever!
  Gerda notéiert:
  - Mir kënnen dat net maachen!
  Charlotte gekrasch.
  - Jo, ech hunn d'Mikrobe gesat!
  Victor bemierkt:
  - Dëst ass och e Mann a Morden ass sou grausam!
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  - Oder vläicht vice versa. Wéi hei an der anerer Welt ze vegetéieren wäert et vill besser sinn fir déi Obdachlos!
  D'Gerda huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Riets! Firwat soll e Schäiss liewen ... Fir d'Mënschheet ass dat e klenge Verloscht!
  Red huet derbäigesat:
  - A vläicht Gewënn!
  Victor sot näischt, denken, datt hien net esou e bedeitendst Exemplar fir d'Mënschheet war, an datt d'Schéinheeten him fäerdeg bréngen. A si ginn an hir barefouss, ronn,
  rosa Fersen blénken.
  De Victor huet geduecht firwat si keng Angscht hunn barfuß ze goen. No allem ginn et sou vill verschidden Aarte vu Infektioun a Fragmenter an aner Dreck.
  De Mann huet gezéckt a gefrot:
  - A firwat sidd Dir ... ouni Schong!
  D'Gerda huet gelaacht an huet geäntwert:
  - Et ass méi einfach barfuß ze liewen an ...
  Charlotte huet derbäigesat:
  - Du hues selwer gesinn, wéi clever ech dee Bam genoelt hunn!
  Viktor wénkt.
  - sou vill méi praktesch. Awer firwat ginn d'Féiss net dreckeg?
  Gerda sot haart:
  Näischt verkierzt d'Liewen wéi eng laang Zong. Also du hues besser zou!
  D'Charlotte huet mat engem seriösen Toun geäntwert:
  - Well eis Been erkennen keen Dreck ...
  Also si si bei dat verloossent Haus komm. Do war och eng Gesellschaft vun dräi Drénken. D'Meedercher hunn net Strahlen op hinnen verschwenden. D'Charlotte sprang an am Fluch
  si huet d'Schläichen mat den bloen Zéiwen um Hals gegraff an se geschloen. De Schlag war staark, an d'Schädel hunn gekrackt. Blutt ass ausgaang.
  D'Gerda huet dat drëtt Sujet mat hirem kalen, ronnen Ferse op de Kinn geplënnert. säi Kiefer gefall. An hien ass dout zesummegefall an ass roueg.
  Elo fille sech d'Meedercher wéi Kinniginendag.
  De Roude Kapp huet d'Fläsch Tënt mat hirem bloe Fouss gegraff an huet se géint d'Mauer gehäit an huet se gebrach. Dunn huet si gekrasch:
  - Ech sinn de Stäerksten vun der Welt!
  De blonden Terminator huet e Snack aus der Fënster erausgehäit a gekrasch:
  - Obdachlosen an der Toilette getrëppelt!
  An d'Meedercher hunn haart gelaacht. An d'Krieger waren elo just Meedercher - super.
  De Victor huet sech op d'Ausfahrt zréckgezunn. Awer d'Gerda huet hien erëm mat der laanger Nues gefaang an gezunn:
  - Rou, Geess! Mir froen Iech elo!
  De Viktor huet geruff:
  - Ech weess näischt!
  Dem Charlotte seng Smaragd Ae blénken.
  - Da stierft Dir!
  De Mann huet sech gerëselt... Dat blondt Meedchen koum op hien an huet seng Schëller ugegraff. Si huet hir Fanger geknuppt a gejaut:
  - Sot wat Dir iwwer d'Artefakte Borov7 gesot hutt
  Victor mompelt:
  - Näischt spezifesch! Hien ass och no hinnen ...
  Gerda wénkt.
  - Dir kënnt him froen. An Dir mir ...
  Charlotte proposéiert:
  Vläicht wäerte mir hien nach net ëmbréngen. Et gëtt eng Iddi.
  De blonden Terminator huet geknackt.
  Mir kënnen ëmmer e Kakerlak ëmbréngen. A mir hu verschidden Iddien!
  De rout-Hoer Krieger proposéiert:
  - Probéiere mer dann e Steen, deen d'Kugel drop ofleet. AN...
  Gerda huet geäntwert:
  - Mir hu scho probéiert, awer et funktionnéiert net géint d'Strahlen. Wéi eng aner Iddie ginn et?
  D'Charlotte huet mat engem Laachen virgeschloen:
  - Kënne mir him iwwer eis Exploiten erzielen?
  D'Blond huet geäntwert:
  - Gëff keng Pärelen virun Schwäin. Gitt d'Hënn net d'Wourecht!
  D'Charlotte huet op dëst geäntwert:
  "Vläicht erënnert hien sech dann un eppes!" Et ass nëtzlos ze froen. A mir brauchen e Gléckssteen. Da kann et super a Kombinatioun mat anere Steng ginn.
  D'Gerda huet averstanen geknackt.
  "Da soen ech him!" Loosst hien sëtzen a lauschteren.
  An de blonden Terminator huet ugefaang eng Geschicht ze weven;
  Eng Anomalie, déi aus néierens krabbelt, huet d'Meedercher vun alle Säiten ëmginn. De Steen huet gepulst a mat Frequenz op den Hänn geschloen. Och d'Loft ronderëm schéngt ze afréieren an dout ze ginn. Zur selwechter Zäit hunn d'Meedercher eng Erhéijung vun der Strahlung gefillt.
  Si huet d'Loft duerchgebrach, wat d'Fusioun vu Stickstoff a Sauerstoffkäre verursaacht huet. Vun deem alles mat enger aussergewéinlecher Frëschheet gesättegt gouf, déi d'Nues gefoltert huet.
  - Mir mussen hei eraus! sot Gerda.
  D'Charlotte ass averstanen:
  - Loosst eis Hyperfits huelen a probéieren duerchzebriechen!
  D'Meedercher hunn sech direkt mat enger Flëssegkeet injizéiert, déi d'Bestrahlungsbelaaschtung reduzéiert. Et huet gefillt wéi Dausende vu radioaktive Bienen Är Haut sténken.
  Gerda huet gekrasch:
  - Loosst eis viru goen!
  D'Charlotte ass averstanen:
  - Jo! Ech wollt dës Superanomalie net erëm ëmgoen. Op eemol huet et en Zeechen vun engem predatoreschen Instinkt a wäert eis ëmginn.
  De blonden Terminator huet bemierkt:
  - Als Regel, esou Felder sinn net kontinuéierlech a mir wäerten e Spalt fannen.
  D'rout-Hoer Vixen erënnert:
  - Den Haapt Saach ass d'Grenze richteg ze definéieren.
  Déi lescht ass net sou einfach ze maachen. E puer hu probéiert, Schrëftsteller ze imitéieren déi keng praktesch Fäegkeeten haten, einfach Bolzen an Nëss ze werfen.
  Et ass net zouverlässeg, Eisen ka fléien ouni ze verlangsamen a falen, awer et brécht organesch Matière.
  Hei braucht Dir eng méi subtile Approche, Dir gitt feine geplangte Stëbs aus gewéinleche Bläi, werfen et, a befollegt dann déi geringsten Ofwäichung vum Strahl vun enger Laterne.
  Wou de Strahl riicht ass, gëtt et e Spalt tëscht den anomale Felder. Wëssenschaftler bewisen vu Wëssenschaftler.
  Am Allgemengen, firwat ass déi gewéinlech Tschernobyl Zone op eemol sou géi ginn - d'Gesetzer vun der Natur verletzen.
  Wëssenschaftler hunn keng kloer Äntwert op dëst ginn. A Streidereien an Dissertatiounen goufen duerch vill Honnerte vu Bänn geschriwwen. Et ass gutt datt Meedercher mat der Geschwindegkeet vun engem Computer liesen kënnen, soss gi se giel iwwer Bicher.
  Fir Science Fiction Schrëftsteller ass d'Zone och eng Cash Cow ginn, awer si schreiwen ëmmer nach e bësse monoton: Fallen, Farters, Artefakte, Mutanten, Banditen!
  Een killt een! Awer reng immaculéiert Léift a Fraen richen net emol! Awer Krich ass feminin!
  D'Meedercher hu sech lues a lues op de Wee gemaach, duerch déi vibréierend Loft erreecht. Da kruten se op eemol eng Hëtzt am Gesiicht, wéi wann een d'Heizung arrangéiert hätt.
  Déi jonk Scouten haten e spezielle klengen Apparat, a Bläi oder Eisen an der Zone ass e Spëtz ze fannen.
  Eng dënn Schicht Stëbs flackert am Spotlight vun enger Taschenlamp. Fir déi éischt zéng Meter war d'Anomalie zolidd.
  Dunn, wéi d'Meedercher fortgeschratt sinn, hunn e puer Rëss am Feld ugefaang. D'Scouten hunn de Warp gutt am Ae gehalen.
  - Do ass! Charlotte gemierkt.
  - Dir kënnt goen.
  - Loosst eis et probéieren! D'Gerda huet si ënnerstëtzt.
  D'Meedercher hu laanscht d'Linn gezunn. Virun war e Schéin vun engem Mier, an ech hu misse bemierkenswäert e Schrëtt addéieren fir net eragezunn ze ginn.
  Op eemol huet d'Loft gesucht, an d'Scoute ware mat Schlammstroum iwwerdriwwen.
  - Si schéngt eis Pénétratioun ze spieren. Gerda huet gemierkt.
  Charlotte gekrasch.
  - Vläicht! Schwätzt méi roueg.
  D'Meedercher hu weider geplënnert. Op eemol huet de pulveriséierte Metall an engem Wirbelwind gedréint. Dunn huet hien sou vill gegast, et war nëmmen dank der gymnastescher Geschécklechkeet datt d'Meedercher net gefall sinn.
  D'Trussgitter, déi op senger Säit stoung, gouf auserneen gerappt, an d'Fragmenter goufen an eng ausgefalene Spëtze geklappt. Awer de Wee no vir ass e bësse méi breet ginn.
  D'Gras ass verschwonnen, d'Äerd gesäit aus wéi no engem seismesche Katastroph. Virum Passage war de Wee op eemol vun engem Betonzaun gespaart.
  Kloteren iwwer, et war net méiglech, vun uewen der anomal Zone Otemschwieregkeeten Doud.
  D'Charlotte sot mat engem Laachen:
  - Et mécht kee Sënn zréck ze dréinen. Mir sinn ze wäit gaang an et ass net gewosst ob mir en anere Lach fannen. Ech proposéieren mat enger Granat ze sprengen.
  - Firwat, wann Dir mat engem Schlag vu Ross-Karate drécke kënnt. sot Gerda.
  Charlotte huet gefroot.
  - Dir sidd sécher, datt d'Zeit zimlech déck ass.
  De blonden Terminator huet bemierkt:
  - Et gi speziell Energiepunkten am Beton, déi Iech erlaben duerch déi ganz Struktur ze briechen. Jo, a Been Training wäert net schueden.
  De rout-Hoer Krieger huet haart bemierkt:
  - Da sinn ech bei dir.
  Fir d'Schong net ze beschiedegen, hunn d'Meedercher hir Stiwwelen ofgeholl, a mat hire graziéise Féiss, wéi Skulpturen vun alen Meeschteren, hunn se ugefaang an de Beton ze schloen.
  Komesch, awer hir gebrannt, kaal Féiss ware sou gutt trainéiert, datt et ausgesäit wéi wann se vu Stahlkräizen geschloe ginn.
  Vun der Kandheet hunn d'Meedercher Kampftraining kritt, an dat fir si fënnefanzwanzeg Zentimeter Beton.
  D'Mauer war mat Rëss bedeckt, no e puer Sekonnen ass se zesummegefall.
  Obschonn d'Been liicht vun der Konkussioun gehumpelt hunn, Blutt duerch si geklappt, waren d'Scouten zefridde.
  Charlotte huet gejaut:
  - Mir hunn mat Iech duerchgebrach!
  Gerda confirméiert:
  - Gläichzäiteg a waarm! -
  Et gouf Spaass fir déi jonk Schéinheet, nëmmen hir Gesiichter hunn aus Dushman Baart a Camouflage gejot.
  De weidere Wee war méi einfach, d'Meedercher hu scho geléiert d'Grenze vun der Anomalie nëmmen duerch d'Liichtbriechung z'ënnerscheeden.
  Alles wat Dir maache musst war d'Taschenluucht opzemaachen an du konnt alles gesinn. Richteg, ech hu misse ronn en hallwe Kilometer zu Fouss goen, béien, a riskéiere fir eng geféierlech Linn ze iwwerschreiden: de Passage gouf erëm verengt.
  - Hutt Dir schons Gerd gedronk? Charlotte gefrot.
  D'Blond huet geäntwert:
  - Net! Richteg, si hunn mir Alkohol injizéiert fir d'Reaktioun vum Kierper op Alkohol ze kontrolléieren.
  De Roude Kapp huet geckeg.
  - A wéi?
  Gerda huet éierlech geäntwert:
  - De Kapp deet wéi, d'Darm ginn eraus. Si hunn kleng Mini-Kapselen d'Gréisst vun Hirse ginn. Si erhéijen d'Resistenz vum Kierper géint Alkohol.
  Och wann d'Drunkenheet eng Sënn ass, kënnt Dir net ouni et an der Intelligenz maachen.
  Charlotte huet gelaacht.
  - Eng aner Sënn! Also schliisslech drénken d'Priester! An am Allgemengen, wa mir an eng Anomalie kommen, wäerte mir en Hangover erliewen, nëmmen dausend Mol méi schlëmm.
  Den Tipp vum AKM Attentat Gewier ass zoufälleg an d'Anomalie erakomm a liicht gebéit. Ech hu missen riichtaus. Reen vun uewen gegoss, mat grousse Drëpsen, zimlech waarm.
  Bannen an der Anomalie hu se einfach gesis an verdampft. E Schrotthaff gouf laanscht opgestockt: ëmgedréint, vermëschte Camionen, Trakteren, Fragmenter vu schwéiere landwirtschaftlechen Ausrüstung, rosteg Fässer.
  Ausserhalb vum Lagerhaus, ignoréiert déi déidlech Kuliss, souz e Reptil, eng rout Kristallschildkröt mat engem Haische Kapp. Si huet ouni Probleemer Metall verschlësselt, an hir Patten sinn eppes tëscht de Klauen vun engem Krab, de Klauen vun engem Tiger.
  - Rief! Charlotte geflüstert.
  Gerda confirméiert:
  - Net-Protein Liewensform Mëschung aus Quarz a Lithium.
  De rout-Hoer Krieger huet gemëscht:
  - Géint him sinn eis Waffen wahrscheinlech mächteg.
  D'Blond huet d'Schëller gezunn.
  - Ech weess net! Déi, déi op sou eng Kreatur erschoss hunn, hunn normalerweis net iwwerlieft. Richteg, firwat brauch hien eist Proteinfleesch, hien ass méi wahrscheinlech mat enger Maschinnegewier ze feieren.
  Charlotte huet gewarnt:
  - Maacht d'Bewegung net séier, et wäert d'Rifulika provozéieren.
  D'Meedercher sinn nach ëmmer glat, awer réckelen ëmmer méi séier. Richteg si se séier op Stacheldrat gestouss. Si huet misse geschnidden ginn.
  D'Meedercher hunn dat perfekt gepackt, professionell vermeide Kreaken.
  No e puer Schrëtt huet d'Charlotte d'Gerda an d'Ouer geflüstert: - Kuck, meng Léif, hei ass eisen éischte Präis.
  Si huet op en Zitrounefaarwege Steen gewisen.
  De blonden Terminator huet geäntwert:
  - Näischt Besonnesch, dëst ass deen heefegste "Kulesh" Artefakt. Méi wéi dausend Dollar, Dir kënnt et net hëllefen.
  De roude Kapp huet geknackt.
  Vläicht nach manner, mä dat ass och net schlecht.
  D'Anomalie ronderëm d'Meedercher huet ugefaang an d'Liewen ze kommen, si huet e spezielle squeaky Toun extrahéiert, d'Trommel räissen.
  Hie war iwwer d'Wahrnehmung vum mënschlechen Ouer, awer d'Meedercher hunn hien héieren.
  - Den Däiwel mécht sech Suergen! Charlotte gemierkt.
  Gerda confirméiert:
  - Och wann hei um Rand vum Ofgrond, schwätzt net iwwer déi Onrein.
  De rout-Hoer Krieger huet gekrasch:
  - Dajee!
  D'Schüss an d'Hëtzt hunn däitlech erhéicht, d'Regendrëpse verdampte ier se op de Buedem kommen, d'Gras huet ugefaang Faarwen ze änneren, an d'Lumineszenz erschéngt op der Grenz.
  Am Allgemengen ass de Spektakel souwuel schéin a schrecklech. D'Meedercher hunn op d'Reefulik zréckkuckt, hie war schonn zimlech wäit ewech, awer et huet ausgesinn wéi wann hien giess huet, de "Grunt" huet hir sensibel Oueren net erreecht.
  D'Scouten hu sech berouegt, well deen Niwwel endlech muss ophalen.
  Gerda huet logesch bemierkt:
  "Dir kënnt net eng grouss Kraaft hei bréngen!" Mir ruinéieren souwuel Leit wéi Ausrüstung, kuckt.
  Tatsächlech erschéngt en Helikopter MI-8 um Himmel, bemierkt d'Zon, et huet ugefaang ze klammen, awer et war ze spéit. Blurry Tentakelen sinn op hien gefuer an hunn sech ëm den Auto gewéckelt.
  "Pinwheel" erstéckt an huet ugefaang ze falen. De Propeller huet opgehalen ze dréinen, awer d'Maschinn ass lues ënnergaangen, wéi an d'Waasser. Ënnerwee huet si sech an eng Aart Akkordeon ëmgewandelt.
  D'Meedercher hunn dëse Spektakel awer net esou vill bewonnert, wéi si probéiert hunn aus der Geforezone erauszekommen. Heiss Loft ass an hir Gesiichter geblosen, d'Grassprénger, Stëbs, Kieselstécker an engem Wirbelwind erop.
  D'Ae vun de Meedercher, natierlech Saphir zu Gerda, awer ënner brong gemoolt, an Smaragd zu Charlotte, waren Tréinen. Dunn ass eng Entladung duerch de Buedem gaang, en elektresche Schock huet getraff.
  D'Meedercher hunn gegast. Mir lafen e bëssen. Dunn ass et komplett schlecht ginn, de Buedem ass op eemol wéi Botter a gekollt Stiwwelen.
  Dunn eng déidlecher swayed vun uewen, der Zone zerstéiert d'Meedercher op de Buedem.
  "Et gesäit aus wéi wann mir fir e grousse Kildyk sinn," sot d'Charlotte.
  D'Blond huet gekrasch:
  - Berou éier et ze spéit ass!
  De roude Kapp huet opgewuess:
  - Neen, Gerda, ech wëll net geeschteg versklavt stierwen. Ausserdeem, wat mécht Iech ze denken datt den Doud op eis waart.
  D'Blond huet d'accord.
  - Ech hoffen nee! Et ass schwéier esou jonk ze stierwen. Ech hat keng Zäit eppes fir d'Motherland ze maachen.
  D'Charlotte huet veruechtend geschnappt.
  - Si huet hir net mol ëmbruecht! Ech hunn op mengem Kont, et gëtt op d'mannst eng sniper.
  D'Gerda war iwwerrascht:
  - An Dir hutt net un militäreschen Operatiounen deelgeholl.
  De Roude Kapp huet liicht bestätegt:
  - Net! Ech, wéi Dir, gouf fir méi wichteg Saache gekëmmert. Et sinn nëmmen zwee vun eis am ganze Land.
  De blonden Terminator huet geknackt.
  - Also ech brauch een fir Kanner vun him ze ginn.
  De rout-Hoer Krieger huet gelaacht:
  - Ech weess net sécher! Et ass méiglecherweis onméiglech fir eis vun enger einfacher Persoun schwanger ze ginn.
  D'Helikoptere sinn endlech bei si erofgaang, zwee Reefuliks sinn op si gerannt. Si, frësch Eisen gesinn, sinn op hir predatoresch Iessen fortgaang.
  - Wat eng schrecklech Kraaft Dir braucht fir esou e staarkt Eisen ze räissen. Gerda huet gemierkt.
  - Si hunn en anere Metabolismus mat ultra-radioaktiven Inklusiounen. Charlotte gesot.
  D'Blond huet gekrasch:
  - Wéi och ëmmer, wéi wa se eis Waffen net opgebrach hunn. Millioune Dollar sinn zréckbehalen ewech ze geheien.
  D'Meedercher hunn d'Nier mat engem Messer gepréift, e puer Mol hunn d'Messere festgehalen, awer den Tipp war ofgerappt. Dann, e Plastikskugel geheien, hu se festgestallt datt weider de Buedem normal gouf.
  - Et ass gutt datt mir eng einfach Tarnung op de Been hunn, et ass net schued ze schneiden. Charlotte gesot.
  D'Gerda huet et geholl a gekrasch:
  - Ech muss wierklech wéi e Fësch dauchen, awer sprangen.
  De Roude Kapp huet aktiv observéiert:
  - Mir hu geléiert aus all Positioun ze sprangen, mir kënnen et handhaben.
  D'Blond huet aggressiv bemierkt:
  - Am Krich ass gutt Virbereedung wéi Loft fir d'Lunge, eng schlecht Mëschung vu Gase kräizt a killt!
  D'Meedercher hunn hir Stiwwelen ofgeschnidden, e bësse gezéckt a schaarf sprangen. D'Gerda huet sech bal erëm festgehalen, huet sech d'Been gekrät.
  Elo ass de Passage vill méi breet ginn an d'Meedercher konnten erauskommen. D'Scouten hu sech lues a lues geplënnert, bis endlech d'Anomalie opgehalen huet ze wackelen.
  D'Charlotte sot mat engem gléckleche Bléck:
  - Liewen Schwëster! An ech hu geduecht datt jidderee geschrauft war.
  Gerda huet logesch festgehalen:
  - Elo musse mir Stiwwelen fannen, soss sinn eis Been ze schéin fir bäertege Mujahideen.
  De Roude Kapp war domat averstan:
  - Mir setzen einfach en Ambush op an schloen een.
  D'Blond huet den Hënner gewénkt.
  - Wa mir et fannen!
  D'Meedercher, trotz der Belaaschtung, hunn decidéiert fir ze lafen, net besonnesch presséiert, fir datt et kee Kaméidi gëtt. Hir schaarf Héieren huet de Schéiss vu riets opgeholl.
  - Dat ass eppes! Gesäit aus wéi Juegd oder Demontage. Charlotte gemierkt.
  D'Meedercher hunn e Schrëtt gemaach, laanscht den Hiwwel, vun do aus huet sech eng Vue, eng Strooss opgemaach. E Kaméidi charakteristesche vun engem Jaguar war doriwwer héieren.
  Dëse mächtege aachtsëtzegen Auto sprang hannert engem Bësch iwwerwältegt Tour eraus. An et souzen eng Dosen Typen an enger Liederjacket a Rüstung.
  Insolent Gesiichter a raséiert Käpp hunn Banditen verroden, e puer vun hinnen haten Tattooen op hiren Hänn. An de gréisste hat eng Tattoo op d'Gesiicht. Hien huet ausgesinn wéi e Comic-Béiser.
  - Wann eng Persoun sech kënschtlech e formidabelt Erscheinungsbild gëtt, dann ass dat e séchert Zeeche vu spiritueller Schwäch. Charlotte gemierkt.
  - Wahrscheinlech ass de Wollef am Schofskleed esou schrecklech, an net d'Schof an der Haut vun engem Wollef! Fuert Gerda weider.
  D'Bandite ware mat PKU bewaffnet - eng verbessert Kalashnikov Maschinnegewier. Seng 14,7 mm Kugel konnten d'Meedercher iwwerall duerchbriechen.
  Allerdéngs, no der gewéinlecher Jackett, haten d'Meedercher liicht, awer ganz staark Rüstung aus Waasserstoff-Titan, dräimol méi staark wéi natierlecht Titan an zwee an en halleft Mol méi hell.
  True, sou Kettenpost kascht als Ganzt T-90 Tank. Mee schloen se mat sou enger grousser Kugel, och déi staark Schanken vun de Meedercher konnten net widderstoen.
  Mä "Kalashnikov" oder "Abakan" ass net schrecklech aus all Distanz. De Leader, wéi ëmmer, verflucht.
  - Dunn huet de Kuckuck eis gesot, datt zwee Fuerscher kräischen. Dir musst se kauen.
  Wild Gejäiz als Äntwert:
  - Et ass net am Bastard Chef, mä et ass e Punkt. Nëmmen eppes ass ukomm an huet de Swag net an de Grëff kritt.
  Och e Growl gemëscht mat Obszönitéiten:
  - Dëst sinn Araber, dat heescht datt se wahrscheinlech "gréng" an dope hunn.
  D'Charlotte huet decidéiert den AKM ze brennen. Den Haaptnodeel vun der Maschinn ass déi relativ grouss Verbreedung vu Kugelen, besonnesch op laang Distanzen. Richteg, wann Dir kee Kaliber 7.62 benotzt, awer 5.45, da erhéicht d'Genauegkeet.
  Déi brutal Käpp vun de Banditen sinn op. D'Charlotte huet Feier opgemaach, a Maria, wéi ëmmer, ugefaang ze bieden. Véier Banditte goufen direkt ëmbruecht. Ee vun hinnen huet geruff:
  -... izdets!
  Bandits sinn duerch eng instinktiv Äntwert charakteriséiert. Et ass net kloer vu wou se schéissen, et ass besser ze bremsen a leeën, awer de Leader huet ouni ze zécken eng Granat FU-12 gegraff, och mat enger Verbreedung vu bis zu zweehonnert Meter, awer mat Uran-Inklusiounen op d'Placken a méi mächteg Sprengstoff.
  A wou huet hien et erausgegruewen, well dës sinn nëmmen am Déngscht vun de russesche Spezialkräften. D'Gerda huet geschoss, hir Kugel huet de genauen Zentrum vun der Granat getraff.
  Et huet schrecklech geblosen, FU-12 ass net F-1. D'Bandite goufen duerchgefouert, an de Jaguar, nodeems se d'Kontroll verluer hunn, huet seng Geschwindegkeet lues a lues reduzéiert. De Chauffer huet am Doudesstrof op d'Brems geklappt.
  Déi mächteg Mark-Beast gestoppt. D'Meedercher si bei all Geschwindegkeet gerannt. Et waren eelef Läichen zesumme mam Chauffeur. Si hu schrecklech geschlagen ausgesinn.
  D'Charlotte huet ugefaang d'Täschen ze iwwerpréiwen. Si war haaptsächlech un Artefakte interesséiert. Si huet se virsiichteg iwwerpréift. Nieft dem "Kulesh" ass de meescht üblechen Artefakt deen d'Fäegkeet huet am Däischteren ze glänzen an eng kleng Batterie opzeladen.
  Ausserdeem huet dëse Steen seng Eegeschafte verluer nëmmen ee Joer nodeems hien d'Zone verlooss huet. Ënner anerem Wäertsaachen gouf et e Paar "Cutters", déi fäeg sinn duerch legéiert Stahl ze schneiden.
  Si mussen mat Woll bedeckt ginn, soss brennt d'Metall vum Auto. Hei war e rosa Steen "Léift", déi däitlech erhéicht d ' männlech Potenz, a ganz wäertvoll an der Zone "Schëld", déi d' Auswierkunge vun der gewéinlecher Stralung neutralisiert.
  - Hunn d'Banditen dat alles net gesammelt? D'Gerda huet sech gefrot.
  Charlotte huet geäntwert:
  - Nee, héchstwahrscheinlech hunn se et vu Farters geholl.
  D'Blond huet naiv gefrot:
  - A wat hunn se mat hinnen gemaach?
  De roude Kapp huet geruff:
  - ëmbruecht! Wat soss! An et ass gutt, wann et virdru net ouni Folter war. E puer Farter hunn Verstoppt Plazen, déi waarden op d'Swagpräisser eropgoen.
  Ausserdeem sëtzen d'Wëssenschaftler schliisslech net onendlech. Si sichen no Weeër fir d'Eegeschafte vun Artefakte ze verbesseren a besonnesch hir Haltbarkeet ausserhalb vun der Zone ze verlängeren.
  - Ech wees et! Dem Gerda seng Ae si mat Tréinen gefëllt. "Awer eppes ass mat mir geschitt. Ech selwer gouf e Mäerder, siwen Leit stierwen aus mengem Schoss.
  Ech wäert mech ni fir dës verzeien. Et war wéi e String a menger Séil gebrach.
  Charlotte huet gelaacht.
  - Ma firwat bass du sou domm.
  D'Blond huet gekrasch:
  - Kierch géint Gewalt.
  Den allbewosste Roude Kapp huet geäntwert:
  - Ass et? E Béist ëmzebréngen ass keng Sënn. Déi wuertwiertlech Iwwersetzung aus Hebräesch vum Gebot vum sechste Gebot Du solls net ëmbréngen: et kléngt: net béis Mord maachen!
  Dat heescht, et ass net gutt nëmme gutt Leit ëmzebréngen, an dat Béist muss bestrooft ginn.
  Gerda huet schrecklech bemierkt:
  Awer de Jesus selwer huet dëst net gefollegt.
  Charlotte huet geäntwert:
  - Ma nee! Den inkarnéierte Gott war kee Pazifist. Am Alen Testament gouf de Christus mam Kinnek David verglach, an hie war e grousse Krieger.
  De Jesus selwer seet - Ech hunn net Fridden op d'Äerd bruecht, mee e Schwäert. Eng schlecht Quell ass d'Blutt vu Leckeren. Jo, ausserdeem, viru senger kierperlecher Inkarnatioun, als Gesiicht vum Jehova, huet de Jesus Doudesstrofe gemaach, d'Ausrüstung vun all Amialikan bestallt, Sodom a Gomorra verbrannt.
  Dat ass, Gerechtegkeet erfuerdert d'Strof vum Béisen. Wien sinn déi lokal Banditen? Thugs aus Scumbags, Flüchtlingen aus Haftplazen, Maniacs déi op der internationaler gesichte Lëscht sinn, just Terroristen déi mir fänken.
  Dat ass, et ass béis, a fir d'Wuel vum Gutt soll et zerstéiert ginn. Eng schlecht Quell ass d'Blutt vun de profligate, sot de Jesus.
  D'Tréinen an den Ae vum Gerda sinn opgedroen. Si huet iwwerrascht gefrot:
  - Wéi kennt Dir d'Schrëft sou gutt?
  D'Charlotte huet éierlech geäntwert:
  - Ee, wéi an engem formell orthodoxe Land ze liewen an net de Catechismus wëssen. Awer d'Wëssen muss verstänneg applizéiert ginn fir net op de cavernous Pazifismus vun de Jehovas Zeien ze béien.
  D'Blond huet geknackt.
  - Ech kennen dës Sekt! Si erkennen de Christus net als Gott. Wéi och ëmmer, iwwer Heretics ze schwätzen ass fir mech net interessant, net fir Iech.
  Rout ausgemaach.
  Loosst eis den Auto fir d'éischt fixéieren.
  Den Auto gouf liicht beschiedegt, et waren Metallplacke laanscht seng Kanten, an d'Maschinengewehr, déi keng Zäit hat fir ze schéissen, gouf mat frësche Band gelueden.
  - Ech hunn als éischt de Maschinnegewier ëmbruecht. Charlotte huet gekrasch.
  - Logisch! Loosst eis elo probéieren unzefänken. - Fannt déi richteg Stiwwelen. D'Gerda war enttäuscht fir Schong no stinkende Bandit-Féiss ze probéieren.
  Si war einfach veruechtend, sou wéi d'Charlotte. D'Meedercher sinn op d'Baach gaang an hunn hir Stiwwelen gespullt. Si waren e bëssen ze grouss, awer no e bëssen Iwwerleeung hunn se Foussduch gezunn.
  Net ganz bequem, awer wann Dir Gebieder ausféiert, wäerten hir Charme net ze vill Opmierksamkeet unzéien. Elo konnten d'Meedercher, déi d'Läiche an d'Grouf gefall hunn, op Rieder fueren.
  Wéi och ëmmer, schéisst, lackelt d'Opmierksamkeet vun anere Kreaturen: Rat-Huesen. Et war eng sënnvoll Mutatioun, eng Mëschung aus gemeinsamen Nager an Huesen. Wéi dës Spezies et fäerdeg bruecht hunn ze interbreeden ass e Geheimnis, awer et huet sech als eng ganz sënnvoll Mëschung mat gëftege Zänn erausgestallt.
  D'Rattenhaiser sinn an d'Strooss gerannt. Et waren op d'mannst fofzeg vun hinnen, grouss der Gréisst vun engem Hond. Si hunn d'Zänn sou dënn wéi d'Nadelen bruecht.
  Si hunn dacks gebrach, awer no e puer Deeg sinn nei gewuess. De Kierper selwer ass schaarf, nëmmen de Réck an e üppige, bal Fuussähnleche Schwanz. Ausserhalb vun der Zone gouf sou Pelz geschätzt.
  Virun allem d'Dammen. Awer d'Déiere selwer ware ganz fäeg an häerzlech, si hunn d'Karriär net veruecht. Ausserdeem hunn si e gewëssen Schnell Witz vu Ratten ierwen.
  Zum Beispill, en dout Kierper ass vläicht net sou lecker, awer et ass sécher, awer an der Zone vun den Doudegen ...
  - Ma, wat mat hinnen ze maachen! gefrot Gerda.
  D'Charlotte huet entscheedend geäntwert:
  - Loosst eis schéissen an d'Schwänz ofschneiden! Et gëtt eppes ze verkafen.
  D'Blond huet gezweiwelt::
  Firwat brauche mir Suen. D'FSB huet eis Cash ginn, an drëssegdausend Gréngs goufen an de Poschen vun de Banditen fonnt.
  De Roude huet gelaacht.
  - Jo! Ech hu gemierkt datt d'Terroristen an d'Mafia den Dollar léiwer wéi den Euro hunn, trotz dem Ënnerscheed am Austausch.
  Sly Dollar no de Banditen Häerzer
  Déi, déi Russland zerstéieren wëllen!
  De Geldschäin ass schrecklech, d'Währung vu Parasiten
  Mercenary kritt ëmzebréngen!
  
  Attraktéiert Blutt fir sech selwer an Abomination
  Net fir näischt déi gréng Faarf vun den Ae vun Ierger!
  Loosst et Frëndlechkeet an Éierlechkeet am Häerz sinn
  Loosst eis Är Dreem richteg maachen!
  . KAPITEL #3
  Liest vum Charlotte.
  - Wien seng Gedichter? - Frot d'Gerda
  - Ech hunn et selwer geschriwwen! - D'rout-Hoer Meedchen geäntwert.
  D'Blond huet gelaacht.
  - Gutt Iddi. A virun allem ass et richteg a richteg. Awer Dir hutt Recht, extra Swag ze verkafen erlaabt eis rentabel Bekannten tëscht Verkeefer ze maachen.
  D'Meedercher hunn d'Rat-Huesen ënner Waff geholl an e Volley geschoss. Dir musst nëmmen am Kapp schéissen, well de Kierper liicht restauréiert ass, souguer plakeg gréng Blutt fléisst bal net eraus.
  De Schoss huet d'Schädel vun zéng Monsteren duerchbrach. Si sinn zesummegefall, anerer hunn ugefaang ze lafen.
  - Wow, a si hunn direkt eis Kampfkraaft appréciéiert.
  - Dëst si keng Pseudo-Hënn, déi viru klammen. Si sinn awer schonn esou vill erschoss ginn, si hunn och de Schwanz nëmmen e bësse méi schlecht wéi Kanéngchen ofgeschnidden. Gerda huet gemierkt.
  - D'Schwänz vu Rattefuchs sinn am meeschte geschätzt. Si bezuelen dräimol méi wéi fir Sables. - Burknual Charlotte.
  D'Blond huet geknackt.
  - Si soen hir Pelz kann d'Faarf änneren.
  D'Meedercher hunn zéng weider Rat-Huesen erschoss. Duerno sinn se erofgaangen. Lush Schwänz goufe mat zouversiichtleche Beweegunge ofgeschnidden.
  - Sidd virsiichteg mat Ären Zänn, am Prinzip gëtt et en Antidot fir hir Gëft, awer et kascht dausend aachthonnert Dollar fir eng Ampull. Charlotte gewarnt.
  Gerda notéiert:
  - Ech krut net méi schlëmm wéi Dir. Ausserdeem, wann d'Zänn ofbriechen a bleiwen am Kierper, gëtt et e seriöse entzündleche Prozess.
  "Ganz schmerzhaf, obwuel eise Kierper staark ass an net sou einfach ze infizéieren. - der blonder dobäi.
  D'Meedercher ware scho bei den Auto ënnerwee, wéi d'Pseudo-Hënn opgetaucht sinn. Net vill, ongeféier fofzéng. Och scheinbar ugezunn shooting.
  - Ass et schued fir hinnen eng Kugel ze verschwenden? Charlotte gemierkt.
  Gerda confirméiert:
  - Och wa se net gëfteg sinn, bësse se a kënne mat Tollwut infizéieren. Loosst eis se mat Pistoulen schüttelen, sou datt automatesch Patrounen net fir näischt transferéiert ginn.
  -Nëmmen d'Iwwerzeegung, déi verpasst, kritt e Krack, an d'Stir! Charlotte proposéiert.
  D'Blond huet gelaacht.
  - An Dir hutt vill Kandheet.
  D'Meedercher hunn aus dem verbesserten TT-100 geschoss. D'Dimensioune, d'Recoil an d'Kaliber si méi kleng wéi déi vun engem traditionellen TT, an d'tödlech Kraaft an d'Feierrate si méi héich wéinst dem speziellen Mëndungsdesign.
  An eng Versuergung vun zwanzeg Ronnen pro Faass. Net shooting, mee Spaass. Ouni eng eenzeg extra Kugel ze verbréngen, hunn d'Meedercher d'Käpp vu Pseudo-Hënn zerstéiert.
  Richteg, méi spéit gouf eng aner Trapp héieren kommen.
  - Du weess! Charlotte proposéiert. Loosst eis keng Munitioun op hinnen verschwenden.
  Gerda confirméiert:
  - Mir, menger Meenung no, hu genuch Banditwaffen. Jo, an TT-100, Dir kënnt bal all Patroun drécken.
  Charlotte huet gesot:
  - Wéi och ëmmer, et ass net interessant fir eis. Loosse mer eis Aarsch riskéieren an se mat näischt anescht wéi Messeren treffen.
  D'Blond huet gekrasch, an huet hir Zänn:
  - Kläng verlockend, mä hu mir Recht op eng eidel Risiko.
  De roude Kapp huet geäntwert:
  - Wéi mir an der FSB-Schoul trainéiert hunn, ware mir net mam Doud oder enger schwéierer Verletzung menacéiert. An hei ass eng gutt Geleeënheet fir Iech selwer ze testen.
  Gerda huet gelaacht:
  - Iwwregens, am Arsch ze bissen ass eng Liiblingstechnik vu Pseudo-Hënn. Doriwwer och an de Memoiren vun den éischte Stalker, wéi se sech ufanks genannt hunn, gëtt et beschriwwen.
  Charlotte huet geknackt.
  - Farter Kläng méi schéin an Déif! Loosst eis elo d'Messer kréien.
  D'Meedercher stoungen Réck zu Réck, et waren op d'mannst drësseg Pseudo-Hënn. De Kampf wier net einfach.
  Op eemol huet d'Charlotte hiren Dolk op den noosten Hond geheit, an huet him direkt an den Hals geschloen. An dunn ass si onbewaffnet gelooss. E Sprong op d'Hënn, e staarke Schlag op de Kapp vum Hond.
  Dat schockéiert Déier ass zesummegefall. Dann e Lunge, wéi eng Zeh an d'Aen, e Punch an de Kiefer. D'Meedchen schléit wéi en Hummer, hir Zänn zerbriechen wéi dréchen Erbsen.
  D'Gerda rennt no hir, dem Meedchen seng knaschteg Been werfen d'Männercher of. Hënn falen, rullt sech ëm. E Schlag mat engem Dolch beréiert den Hals.
  - Op engem staarke Schlag braucht Dir e Kaddo! Charlotte gesot.
  - Wien net schloen, et wäert verluer goen! Charlotte dobäi.
  D'Meedercher hunn sech gedeelt. D'Charlotte sprang héich, huet e Pinwheel gemaach, iwwer d'Käpp geflunn, dräi Hënn an engem Sprong erofgefall. Si huet een iwwer den Hals geschnidden, de Kapp ofgeschnidden.
  D'Gerda huet de Manöver widderholl, véier geluecht a mat engem Schlag op d'Häerz ofgeschloss. Richteg, den Hond konnt hatt e bëssen kraazt.
  D'Blond huet gekrasch:
  - Dreckeg Bitch.
  Rout korrigéiert:
  - Ech muss soen Bitch.
  - Et ass net ziviliséiert, souguer en Hond esou ze nennen.
  D'Charlotte huet geruff:
  - Awer verréckt.
  D'Hënn wollten d'Meedercher wierklech um Arsch bäissen. Normalerweis hunn Farters a Banditen gepanzert Jacken an Dir kënnt net nëmmen duerch si bäissen. An d'Hosen wäerte méi dënn sinn.
  D'Gerda huet him an d'Ae gestach, an d'Charlotte huet hir Fanger mat enger Hand geschloen, a mat där anerer den Dolch benotzt.
  D'Blond huet gekrasch:
  - Dat ass et, wat elo?
  Redhead notéiert:
  - Mir hunn d'Messer op de Kapp gehäit, also ass et vläicht besser an der Broscht.
  D'Meedercher hunn de Manöver widderholl, domm Pseudo-Hënn ware komplett ouni Knascht a Selbsphaltungsinstinkt. Si sinn no vir geklommen, gerannt, hir Spréng waren prévisibel.
  A jidderee huet d'Charlotte mat de Klauen e bëssen Kratz ginn.
  Rout bemierkt:
  - Nee, et gi Lücken an eiser Virbereedung. An op eemol wieren et Kreaturen mat héich gëftege Klauen.
  D'Blond huet gekrasch:
  - Wéi geet et mat de Ratten?
  - Also sief et! Iwwregens, hir Nadelen si méi staark wéi Stahl. Ganz béis Kreaturen.
  - Am Allgemengen, eppes vu ville verschiddenen Derivate vu Ratten.
  D'Charlotte huet e weidere Kapp ofgeschnidden, wéi si trëppelt, an huet dem Hond säi Réck gebrach. D'Gerda war hir op kee Fall méi schlecht.
  D'Blond huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Alles well d'Stralung d'Ratten net ëmbréngt, awer se nach méi staark a méi liewensfäeg mécht. Et ass wéi eng Dystopie. Vläicht wäert en Atomkrich zum Entstoe vun enger Aart vu Rattenzivilisatioun féieren.
  - Mengt Dir, datt d'Ratten fäeg sinn an de Weltall ze goen. - Wa se mat Primaten fusionéieren, da gëtt et net ausgeschloss. - Si soen datt esou Leit schonn an der Zone opgetaucht sinn.
  D'Gerda huet dem Hond mat engem schaarfe Ruck den Hals gebrach. D'Charlotte huet déi lescht Kreatur ofgeschloss.
  - Mir hu misse sprangen.
  D'Blond huet gekrasch:
  - Dëst ass net all Geeks, et gi méi schlëmm.
  Rout bemierkt:
  "Ech weess, awer géint Monstere kämpfen ass net eist Fachberäich.
  D'Meedercher, déi dräi Dutzend Kreaturen geluecht hunn, hunn hir Schwänz virsiichteg ofgeschnidden. Elo haten se eppes ze verkafen. Dunn ass dat onerwaart geschitt, ee vun de stierflech blesséierte Banditen huet ugefaang opzestoen.
  Charlotte huet gelaacht.
  - Wow, kuckt, et schéngt, datt ee vun hinnen net fäerdeg war!
  D'Gerda sot mat engem laachen:
  Oder vläicht gëtt et an eng Zombie.
  Redhead notéiert:
  - Ech hunn doriwwer héieren, awer fir eng Zombie ze ginn, musst Dir un enger Anomalie stierwen.
  D'Blond huet gekrasch:
  - Oder aus der Hand vun enger ganz sënnlecher Persoun.
  Charlotte huet gekrasch:
  - Maacht kee Geck esou!
  De Bandit ass opgestan an ass gerannt fir ze lafen. Seng Geschwindegkeet war net manner wéi de Weltmeeschter am Sprint.
  Charlotte huet gekrasch:
  - Oh, gitt him no.
  D'Gerda huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Vläicht huet hien gutt Cross-Country Fäegkeeten op der Jaguar.
  De roude Kapp huet erausgebrach:
  -Mir wäerte gesinn!
  Den erëmbelieft Doudegen ass wierklech laanscht d'Strooss gerannt. Dofir war et méiglech him mam Auto ze verfollegen. D'Meedercher sinn fortgefuer, net besonnesch beschleunegt.
  Si hu sech gefrot, wou de Bandit leeft.
  Gerda notéiert:
  - Et ass en interessant Spill, awer en Ambush ass wahrscheinlech?
  Charlotte huet gekrasch:
  - A mir wäerten hatt gesinn, fir Vertrauen proposéieren ech Wonnerlënsen ze droen.
  Besonnesch Kontaktlënse sinn eng aner vun de deiere Wonner vun der russescher Wëssenschaft. Si hunn Iech erlaabt am Infrarout- an Ultravioletberäich ze gesinn, a komplett Däischtert an ënner Waasser.
  Ausserdeem hunn se et méiglech gemaach d'Bild vu béiden normalen Objeten ze vergréisseren an d'Lënsen als Mikroskop ze benotzen.
  True, d'Erfindung ass nach ëmmer onvollstänneg, Dir kënnt et net laang benotzen: et brennt aus.
  D'Meedercher hunn se undoen a ware bal direkt iwwerrascht:
  - Hien leeft, an net nëmmen Hëtzt net, mee killt. Den Ënnerscheed tëscht him an der Ëmwelt ass net méi wéi fënnef Grad. sot Gerda.
  Charlotte gekrasch.
  Jo, et ass eng Zombie! Vläicht huet e puer Artefakt him sou cool gemaach.
  De Laf ass weidergaang, de Bandit huet sech op d'Säit gedréint, si ware gezwongen ze rëselen. Bumps, Potholes, Bumps menacéiert den Auto ze kippen.
  - Kann hien de Kapp splécken? Charlotte proposéiert.
  D'Maria huet clever bemierkt:
  - Kucke mer, ob hien eis a säi Lair féiert.
  De Roude Kapp huet witzeg drop higewisen:
  - Wëllt Dir kämpfen?
  D'Blond huet gelaacht.
  - Sidd Dir net?
  Charlotte huet gelaacht.
  - Natierlech, awer Äert Häerz wäert vu Schued platzen.
  Gerda huet logesch festgehalen:
  - Et kéinten Geiselen an hirem Laier sinn! Wësst Dir et net?
  Rout bezweifelt:
  - Onheemlech! Gutt, firwat brauche se Geiselen?
  D'Blond huet logesch bemierkt:
  - Gitt e Léisegeld! Oder maacht se fir Iech ze schaffen.
  D'Charlotte huet gezéckt.
  - Ee, si kënnen nach eppes fir en Auslänner ginn, mä fir eng Russesch, egal wéi se selwer schéissen.
  D'Gerda huet ganz éierlech gesot:
  - Et ass iwwerraschend datt mir mat esou enger Haltung vis-à-vis vun de Wëssenschaftler sou gutt geliwwert goufen.
  De Roude Kapp huet mat Skepsis bemierkt:
  - Militärfuerschung gëtt uerdentlech finanzéiert, d'USA kafen Wëssenschaftler, a mir schreiwen just Informatioun vun hinnen of. Charlotte huet gelaacht.
  - Méi genee, mir klauen?
  - Mir sammelen Informatioun, veraarbechten an erausginn eis eegen! Allgemeng behënnert dat ganzt Geheimnis de Fortschrëtt. Et wiere keng Spioun, mir ware vill méi zréck, ech mengen d'ganz Welt.
  Gerda suckt.
  - A wéini gëtt d'Mënschheet een? -
  D'Charlotte huet mat engem Grinsen festgestallt:
  Weess net! Mä fir Raum Expansioun, Dir musst kombinéieren Efforten .
  D'Blond huet gesucht:
  - Mee bis elo geschitt de Géigendeel. Wann am Ufank vun der zwanzegsten Joerhonnert waren nëmmen drësseg-siwen Staaten, elo sinn et zwee honnert a véierzeg. Wou eis Welt hi geet, brauch d'Mënschheet e grousse Leader.
  - A wou fannt Dir dat! Charlotte gemierkt. - Et gëtt éischter eng Erhéijung vum Chaos. - Et gouf feudal Fragmentatioun, an elo kapitalistesch. Mä desto oder spéider geet et op en Enn.
  Ech gleewen datt et ëmmer nach universal Gléck gëtt an eng Welt ouni Béis.
  Gerdo huet gekrasch:
  - Wéini kënnt Christus?
  D'Charlotte sot ganz kloer:
  - Wann eng Persoun, kierperlech a geeschteg, e Gott gëtt.
  D'Gespréich gouf ënnerbrach, en Tuerm koum virun. Zwou Typen mat enger Maschinnegewier souzen drop a fëmmen.
  - Schlecht Gewunnecht! - D'Meedercher hunn gebrannt, d'Banditen ewechgeholl. Gepanzerte Stier vum "Jaguar" ass duerch d'Zait gebrach, an d'Schéinheet ass an den Haff geplatzt. Do hunn zwou Dose Banditen Gedrénks gedronk a Kebab giess.
  D'Maschinengewehr huet gebrannt, staark Spëtzt Bläi. A qualifizéierten Hänn ass d'PKU eng ze schrecklech Waff, déi Kierper an zwou Sekonnen an Läichen ëmgewandelt huet, a Bluttbrunnen erausgeschloen huet.
  Dunn hunn d'Kugel d'Veranda duerchgebrach, duerch d'Holzmauer gebrach. Glas zerbrach, Splitter fléien aus de Logbicher. Alles gouf an der Rei zerquetscht, d'Brieder goufen zerquetscht, bluddeg Spuere si gefall.
  Selten fillt e Kampf sou vill wéi e Schluechthaus. Awer wien kann widderstoen wann sechsdausend Kugelen an enger Minutt ausbriechen.
  Fir eng zweet ronn honnert, explosive kaliber 14,7, fir fënnef fënnef honnert. Et huet fënnef Sekonnen gedauert fir fënnefanzwanzeg Banditen, déi am Haff feieren, ëmzebréngen, well d'Wieder dréchen war an eng aner fofzéng op der Veranda.
  D'Gerda hat mol net Zäit fir de Pater Eiser ze liesen, wéi alles eriwwer war.
  - De Kampf war kuerz! "Obwuel zwee méi am Gebai selwer krabbelen.
  Si hunn d'Meedercher zréckgezunn, a ganz genee hunn dräi Kugelen d'Charlotte an engem kugelfeste Weste getraff, awer e Schoss vun engem Granatwerfer huet d'Schéisserei en Enn bruecht.
  - Wow, ech war gapen, meng Gedanken goufen duerch déif Inkonsistenz ofgelenkt, Dir kämpft a biet zur selwechter Zäit.
  - All Sënn muss vereinfacht ginn! sot Gerda.
  D'Charlotte sot logesch:
  - Et ginn Hellegen déi Krieger patroniséieren. Zum Beispill, George de Victorious, Äerzengel Michael a vill anerer!
  D'Blond huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Riets! Mee et ass nach eekleg! Loosst eis elo d'Haus kontrolléieren.
  De Roude huet gelaacht.
  - A mir hunn net ee Frënd méi ëmbruecht.
  Den Zombie-Bandit sprang op de Scout Juliana, gouf awer mat engem Stiwwel am Adam's Apel geschloen. Hien ass fortgelaf an d'Meedercher hunn de Kalash an hien geheit. Allerdéngs huet d'Zombie net direkt opgehalen.
  Zënter enger Zäit huet hien gekrasch a gebrëllt, am Géigesaz vun der PKU huet hien net komplett zerbrach.
  - E komplette Dop fir Iech! Ma, e Liewewiesen! D'Gerda war iwwerrascht. - Dir kënnt direkt d'Produkt vum Däiwel gesinn.
  D'Charlotte bemierkt mat engem Laachen:
  - Ech hunn héieren datt Zombien all lieweg Persoun kënne maachen. Wat mir gesinn ass eng aner Zone Kuss.
  D'Blond war skeptesch.
  - Dir wësst, an eisen Aktiounen ass näischt heroesch. Mat der Hëllef vun enger Maschinnegewier hu mir d'Feinde ofgeschnidden, awer kee besser gemaach.
  De roude Kapp huet gelaacht.
  - Du bass eng idealist Gerda. Dir wëllt d'ganz Welt fixéieren, ouni iwwerhaapt ze wëssen a wéi eng Richtung.
  D'Blond huet kommentéiert:
  - Ech mengen, éischtens, ass et néideg d'Interesse vun der Motherland ze observéieren.
  Charlotte sot glécklech:
  - Andeems mir fofzeg Banditen ëmbréngen, hu mir d'Land schonn en anstännege Service geliwwert. Prisonge si scho iwwerfëllt an den Doud ass wahrscheinlech méi mënschlech.
  Gerda huet witzeg dobäi:
  - Wéi ze soen, déi Liewewiesen kënnen ëmmer berouegen, besonnesch déi zu liewenslängleche Prisong veruerteelt ginn. Tatsächlech, an engem spezielle Prisong ginn et vill manner Versuchungen an Ureiz fir ze sënnegen.
  De roude Kapp huet d'Thema geännert.
  - Mir wäerten d'Raimlechkeeten ënnersichen, vläicht wäerte mir Gléck fir d'Geiselen, a gläichzäiteg wäerte mir d'Trophäen kucken.
  D'Meedercher hunn d'Täsche vun den doudege Banditen duerchsicht. Et war méiglech uerdentlech Zommen an boer, Dollar an Euro erauszekréien.
  Wéi och e puer Artefakte, dorënner déi wäertvoll Türkis, déi d'Kraaft vum Metal erhéijen kann.
  True, hire Besëtzer, e zimlech grousse Bump, beuerteelt duerch déi grouss Zuel vu Geldschäiner, huet net gehollef. D'Kugel huet den ondeckten Bauch opgerappt an duerch d'Këscht gebrach.
  Mat sanft Angscht vu Minnen a Stretchmarken hunn d'Meedercher d'Haus ënnersicht. Wéi et sech erausstellt, waren hir Ängscht net ongegrënnt. Dräi Minen an zwou Granaten hu misse geläscht ginn.
  Wéi och ëmmer, anscheinend Angscht datt d'Schichten net aus gedronken Aen opgeblosen ginn, goufen d'Minièren mat engem Kräiz markéiert.
  - Wat eng idiotesch Fal! D'Gerda war iwwerrascht.
  Charlotte huet gekrasch:
  "Kämpfe se net ëmmer sou?"
  D'Blond sot:
  - Ech mengen, datt dës Minièren méi geféierlech fir d'Bandite selwer sinn. Kuckt, an hei gouf et Explosiounen, alles war vermëscht.
  D'Maueren si wierklech mat Fragmenter geschnidden, gespaut Blutt ass ze gesinn. Gebotzt hei zu Vue net oft.
  - Dreckeg, dës Gangster, esou vill Dosen a Fläschen sinn opgestockt, et ass néideg ze rächen. D'Charlotte huet d'Glas mam Fouss gepëtzt.
  D'Gerda huet haart geäntwert:
  - Si hunn esou moralesch Prinzipien. Mir sichen no engem Cache, Cache an Zindan.
  D'Meedercher hunn d'Haus duerchrannt, d'Buedembrett gescannt, an dunn an de Keller erofgaang. Wéi erwaart huet sech den éischte Cache mat Artefakte, Suen a geklauten Wäertsaachen ënner enger Marmorplack an enger spezieller Rezessioun erausgestallt.
  Et gouf och eng ganz Sammlung vu Goldzänn, Ouerréng, wahrscheinlech zesumme mat Oueren, Réng an aner Bijouen ofgerappt.
  Et waren och Steng, dorënner déi, deenen hir Nimm d'Meedercher net wosst, an hir Eegeschafte waren mysteriéis.
  D'Charlotte huet ee vun hinnen reift, et huet gebrannt an huet ugefaang hir Hänn ze verbrennen.
  - Wow, dëst ass anscheinend "Bill", se soen, ass kapabel all Computer ze ruinéieren, op enger zimlech grousser Distanz. Zousätzlech deaktivéiert et Videokameraen.
  D'Gerda war iwwerrascht:
  - Wäertvoll Artefakt?
  De rout-Hoer Poutling huet menacéiert geäntwert:
  - Vill méi wäertvoll nëmmen ausserhalb der Zone vun Kraaft verléiert an zwou oder dräi Wochen. Ausserdeem fällt d'Effektivitéit vum Impakt direkt erof, et ass derwäert dëst infizéiert Gebitt vu Gott weess wien ze verloossen.
  D'Blond huet gefroot.
  - A wou ass de Steen "Armor"? Si soen datt hie Kugelen e Revers gëtt.
  D'Charlotte huet aggressiv drop higewisen:
  Jo, et ass e berühmten Artefakt. Curves d'Streck vun net nëmmen Kugelen, awer och Granatfragmenter. Et ass besonnesch mächteg wann Dir e puer Steng kombinéiert.
  Et gëtt dacks a Memoiren beschriwwen, an ausserhalb vun der Zone ass et valabel fir zwee bis dräi Méint.
  Gerda huet gezweiwelt:
  - Eppes ass net ze gesinn um Leader!
  De Roude Kapp huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Si musse verkaf ginn! Fir e Söldner ass dëse Steen wäertvoll, wahrscheinlech vum Präis versicht.
  D'Gerda sot mat engem laachen:
  - Oder si hunn et net fonnt, Dir braucht e Farter Sucker! Et gi vill "Kulesh", et ass net sou einfach dëse Kiesel ze verkafen.
  D'Charlotte huet d'Oueren gespëtzt.
  - Ech héieren een am Keller mumlen, hei sinn nach Prisonéier.
  D'Blond huet bestätegt:
  - Jo, ech och, et schéngt, dat ass arabesch Ried.
  De roude Hoer Krieger huet bemierkt:
  - Denkt drun wat mir geléiert goufen, besonnesch a Plastiksbewegung. Araber sinn duerch schaarf Gesten charakteriséiert, Männer am Allgemengen soll ruder ginn.
  Gerda wénkt.
  - Ech weess wéi ech Araber imitéieren. An Zukunft kann et Kricher tëscht Russland an der islamescher Welt ginn.
  - Virun allem wann d'Amerikaner aus dem persesche Golf an Afghanistan verdriwwen ginn. Mir hunn d'Yankees op de Weenchen gezunn, a si gezwongen eis Grenzen ze decken! Charlotte huet gelaacht.
  D'Blond war besuergt.
  - Awer de Schwaarze Sultan schéngt e Gruef géint Russland ze hunn. Ausserdeem ass den Territoire vun den USA wäit vun der islamescher Welt, an eis ass an der Géigend. Éischt vun all, wäert d'Expansioun op russesch Territoire stattfannen. Gerda wénkt. -
  Dës Zort vun Saach ass beonrouegend.
  Charlotte bemierkt:
  - Während déi béis Amerikaner mat den Araber jäizen, wäerte mir Zäit hunn fir esou eng mächteg an technologesch fortgeschratt Arméi ze kreéieren, datt de Krich mat de südlechen Horden net schrecklech wäert sinn.
  Den Haapt Saach ass e puer Joer ze gewannen. - D'rout-Hoer Krieger fäerdeg an engem geflüstert.
  D'Meedercher sinn op de "Zindan" gaang, de Gank huet op d'Säit gefouert, wou eng gepanzert Dier hannert dem Mauerwierk gesat gouf.
  Et war, wéi en U-Boot, sécher montéiert a mat engem Code zougemaach.
  - Loosst eis et probéieren! sot Gerda.
  Mat Hëllef vun enger Miniatur Ähnlechkeet vum Stethoskop vum Meedchen hunn si de Safe nogelauschtert. E klengen Ënnerscheed an de Kläng huet et méiglech gemaach de Code ze berechnen an déi déck Dier opzemaachen.
  - A wann de Leader vergiess? - An hien huet et opgeschriwwen! D'Charlotte huet e Stéck Pabeier erausgeholl.
  Gerda gouf beleidegt:
  - A firwat waart Dir roueg?
  De Roude Kapp huet fett geäntwert:
  - Ech wollt Är Fäegkeeten als Abriecher testen.
  - D'Meedercher geschwat Arabesch just am Fall. Si wossten souguer de spezifeschen orientaleschen Jargon.
  D'Gerda huet färdeg geschwat an huet d'Gesiicht geluecht:
  - Well? Elo erënnere mech, wou de Stee vum Gléck ass?
  De Victor huet mat engem Opschlag geäntwert:
  -Dëst ech ... gutt, si soen datt hien ee vun de Söldner vum schwaarze Sultan fale wäert. A wann et iergendwou an der Géigend am Sumpf ass. Awer fannen ...
  D'Charlotte huet haart geäntwert:
  - Mir hu kee Grond fir duerch d'Sumpen ze wandelen! Dir sidd nëtzlos fir eis also ...
  De Viktor kräizt vun Angscht.
  D'Gerda huet de Mann mat den bloen Zänn um Ouer gegraff an hie gerëselt.
  Dee Moment gouf e wilde Gebrëll duerch e Megafon héieren:
  - Opginn Hoer! Dir sidd ëmginn!
  Charlotte huet gelaacht.
  - Ma, hei sinn eis Wënsch an Aktioun!
  Gerda wénkt dem Victor:
  - Kommt Dir mat eis! Wann net während dem Duerchbroch ëmbruecht!
  D'Meedercher hunn op Steng geluecht. An d'Charlotte huet dem Victor säin Hals eng Léngt gehäit. Ech hunn e Kaméidi héieren, en Helikopter war selbstverständlech iwwer den Daach.
  D'Gerda sot mat engem laachen:
  - Et gëtt näischt méi einfach wéi Helikopter erof ze schéissen!
  D'Charlotte huet d'Ierbsen an de bloen Zéiwen geholl a wénkt.
  - Hie wäert elo net hei sinn!
  E Burst vu grousse Kaliber huet d'Fënster getraff. Glas gefall. Dat rout-Hoer Meedchen huet eng Ierzewelt mat hirem bloussem, gebratene Fouss geheit.
  Et gouf eng Explosioun dobaussen. An déi grouss Kadaver vum Helikopter ass ouni Zeremonie zesummegefall.
  D'Gerda huet och mat blotem Fouss eng Ierz gehäit a gesongen:
  - Loosst d'Spill net no de Regelen sinn - mir wäerten duerch d'Fraera briechen!
  An zwee schéi Meedercher: e roude Kapp an eng Blond sinn aus der Ëmwelt gerannt. Si hunn de Victor un engem Seel geschleeft. Hie war gezwongen mat all senger Kraaft hannert hinnen ze lafen.
  D'Gerda aala ass aus der Maschinnegewier geplatzt. Verschidde vun de Banditte si mat engem Brühl zesummegefall.
  D'Charlotte huet mat engem Laser geschloen. A si huet geruff:
  - Mir wäerten d'Feinde grëndlech schneiden!
  D'Gerda huet eng Ierze mat Sprengstoff mat den bloen Zéiwen geheit. De massive Tank, dee mat Branchen fir Camouflage bedeckt war, huet sech mat engem Brëll ëmgedréit.
  D'Roller goufen him ofgerappt a si fléien iwwer d'Feld, spannen a sprangen. Ee vun hinnen huet de Bandit an de Kapp geschloen, de Schädel zerquetscht. D'Rieder hunn zoufälleg probéiert
  Feier. Awer d'Krieger waren onschëlleg. Als Äntwert hunn si Maschinnegewierer a Laser gebrannt. De Victor huet si schwéier no hinnen gepanzt.
  Et huet geschéngt, datt d'Lous, déi hien ofgedeckt huet, him erstécken.
  D'Gerda huet gelaacht a bemierkt:
  - Geschwënn gëtt de Feind krank!
  Charlotte bemierkt:
  Hien huet de Moment net Spaass! Oder vläicht bidd Dir Gerda?
  D'Blond huet gelaacht a bemierkt:
  - Ech war enttäuscht vu Gott a gleewen nëmmen un d'Muecht!
  D'Meedercher hu weider schéisst a geheien Ierbsen mat déidleche Sprengstoff.
  Hei ass en aneren Tank aus engem mächtege Spalt gerullt a stoungen op d'Spëtzt vun de Raupen. Et war wierklech beandrockend. gerdla huet den däischter Haut Gangster am Kinn geplënnert an
  hien huet an de Kiefer geklommen geflunn. An erschoss dräi méi vun den Ugrëffstypen.
  D'Charlotte huet aggressiv gesongen:
  - Schwaarze Kueb am Gesiicht vum Doud,
  Affer waart um Mëtternuecht...
  D'Gerda huet op d'Banditen geschoss, huet opgeholl:
  - Mir wäerten déi coolst vun allem sinn, gleewen mir
  Mir treffen eis um Graf!
  Dëst sinn d'Kämpfer. D'Bande, déi decidéiert hunn se ze ëmkreien, huet hir Kraaft selbstverständlech net berechent. Dräi mächteg Dragon-Klass Maschinnegewierer bewaacht d'Approche vum Leader säi Lair.
  Awer d'Meedercher, zesumme mam Victor, sinn op eemol verschwonnen, an dunn erschéngen hannert enger mächteger an déidlecher Waff. Hei huet d'Gerda bei de Leader duerchgebrach. Hatt huet him mat den bloen Zänn gegraff
  duerch d'Nues an Ruck schaarf et iwwer hir geheit. Hien ass geflunn an huet seng eege Maschinnegewierer geschloen. Bleijets hunn hien duerchgebrach wéi e Ram mat Ramroden.
  D'Charlotte huet gesonge:
  -Een zwee dräi! Break de Bandit!
  A si selwer wäert e Maschinnegewier gräifen a se d'Feinde zerbriechen. D'Gerda ass no vir gaangen. D'Maschinnegewier vum Bandit ass onerwaart op der Këscht a Victor opgetaucht.
  De Mann huet den Ausléiser gegraff. A wéi et klappt ... Bläi Reen ass erofgaang. Eng gewalteg Kraaft huet d'Banditen opgeholl an se op der Flucht zerquetscht. Victor schon
  missen ëmbréngen. Awer sou vill op eemol. Hien huet e Kampf Trance an him gefillt. A loosst eis Géigner drëschen, déi wéi Kakerlaken schwammen. An et war siichtbar
  wéi grouss-Kaliber Kugel duerch Kierper duerchbriechen a Sprangbueren Blutt sprëtzen.
  D'Gerda huet de Victor ugekuckt a gekrasch:
  - Terminator!
  D'Charlotte, déi op d'Banditen gekrabbelt huet, huet gesongen:
  - D'Hymn vum Mammeland séngt eis an eisen Häerzer,
  Mir sinn déi flottste Meedercher ...
  Press méi staark Ritter Maschinnegewier,
  Well d'Meedercher op déi cool Saachen waarden!
  Ech hu probéiert den Ambrams-Tank op d'Meedercher ze schloen, en zimlech chicen Auto fir d'Bande. An hien huet de Raum vu sechs Maschinnegewierer, déi um Daach montéiert sinn, Waasser gemaach.
  D'Gerda huet en aneren Dëppe mat hirem kalen, gemeiselte Fouss gehäit. Si ass an d'Raupe vum Tank geflunn. Eng Explosioun koum duerno ... Den Auto fir d'éischt op senger Säit, an duerno d'Charlotte
  eng aner Ierz gehäit. De Mastodon huet gerullt, a seng Maschinnegewierer hunn d'Banditen getraff. A si hunn ugefaang se vun Dosende erof ze méien. Et kann gesi ginn, datt dëst en Androck op déi iwwerliewend Militanten gemaach huet.
  A si hunn ugefaang mat feige Gejäiz an dreckeg Matten ze verspreet!
  Devonki geschloen hinnen no.
  D'Charlotte huet souguer gesongen:
  Dir schounen hinnen net
  Kill all Bastards ...
  Wéi zerstéieren ech Bettbugs -
  Hit wéi Kakerlaken!
  D'Gerda huet no him geschoss an huet gesongen:
  - Keng Barmhäerzegkeet, keng Barmhäerzegkeet, keng Barmhäerzegkeet fir de Feind!
  Meedercher aus der Häll, Meedercher aus der Häll, ech schloen all d'Geessen erof!
  De Victor huet och op Inertia gebrannt, hie war ganz apt.
  Charlotte bemierkt:
  - Wow! An et ass net sou einfach wéi et schéngt!
  D'Gerda huet averstanen geknackt.
  - Et ass guer net einfach! Kënne mir hien net ëmbréngen?
  Charlotte bemierkt:
  - Zäit leid!
  An d'Meedercher hunn de Victor opgeholl an hien matgezunn. De Mann huet d'Maschinengewehr erofgelooss an hat kaum Zäit fir se mat de Féiss ze beréieren. D'Meedercher, déi ënnerwee waren, hu weider aus dem Maschinnegewier "Dragon" schéissen.
  Si hu versicht all d'Banditen ofzeschléissen an net jidderengem entkommen ze loossen. Schéin Krieger a barmhäerzlech. Hiren Drock ass just verréckt.
  De Victor konnt hinnen net méi mathalen an ass gefall. Eng Schnouer gouf um Hals gebonnen. Wéi et wéideet. An d'Gerda an d'Charlotte hunn zesumme mat hiren bloen Zéiwen Splitter lancéiert
  Glas schloen de fléissende Kampf am Réck vum Kapp an den Hals.
  D'Gerda an d'Charlotte sangen zesummen:
  - Léift an Doud, Gutt a Béis,
  Wat helleg ass, wat sënnlech ass, si mir bestëmmt ze verstoen!
  An dunn ass en aneren Helikopter iwwer hinnen geschwënn. Duerch den Niwwel vun geschwächten Aen huet de Victor vague gesinn wéi d'Charlotte d'Maschinengewehrstroum eropgedréint huet, an d'Gerda huet hir blouss Ferse geschloen
  de Militant am Mo, aus deem Blutt aus dem Mond geflunn ass. Den Helikopter explodéiert ... A Fragmenter sinn iwwer den Himmel verstreet. An d'Gerda huet e Sträif Scharlachrout Blutt vun hirer Wang erschreckt.
  De Victor huet op eemol opgehalen dat alles ze gesinn. Ze vill Nues huet säin Hals gedréckt. Visiounen aus senger Kandheet, sou wäit an
  glécklech. Wéi och vill verschidden Zorte vu Leeschtung. Hei ass d'Schoul. An hie kämpft mat engem. Hie kritt eng zwee. An de leschten Uruff kléngt. An een laacht.
  An dunn huet alles op eemol opgehalen, a fir ee Moment ass d'Luucht ausgaang.
  . KAPITEL #4
  Viktor erwächt. Den Hals war ganz traureg mat engem Seel reiwen. Am Allgemengen huet hien sech schlecht gefillt. Schanken gebrach. An ech wollt iessen an drénken.
  Hien huet sech op eppes mëlles geluecht. Dem Charlotte seng rau Stëmm ass gefollegt:
  - Ma, dee Schwächen ass zu Sënn komm?
  De Victor huet geäntwert:
  Du hues mech bal erstéckt...
  De rout-Hoer Vixen huet gelaacht:
  - Bal zielt net!
  An engem méi mëllen a méi léifen Toun sot d'Gerda:
  De Mann ass erwächt! Vläicht fidderen him!
  D'rout-Hoer Vixen huet rosen gerappt:
  - Gëff him d'Trophée Konserven! loosse se genéissen!
  D'Blond huet e Fläsch Bierfleesch mat Erbsen opgemaach an huet geäntwert:
  - Dir kënnt probéieren ... a Mëllech drénken!
  Si huet d'Flasch era geschloen an e waarme Jet ass dem Viktor säin Hals gefall. Et gouf vill méi einfach fir hien.
  D'Gerda huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Du hues ganz gutt geschoss. Vläicht war hien an de Spezialkräften!
  De Victor huet de Kapp gerëselt.
  - Net! Et ass just datt wann ech ganz besuergt sinn, fänkt alles Wonner fir mech aus!
  D'Charlotte huet mat engem Laachen bestätegt:
  - eng wäertvoll Fäegkeet! Mee du laafs ze lues!
  De Victor huet d'Schëller gezunn.
  - Ech sinn eng einfach Persoun, an Dir sidd super!
  De Roude huet gelaacht an huet geäntwert:
  - Jo, einfach! Mee mir kënnen Iech besser maachen. Loosst eis e Potion brauen fir de Kierper ze verjüngeren an Dir kënnt vill méi séier lafen a Kraaft gewannen!
  De Viktor war iwwerrascht:
  - Kënnt Dir et maachen?
  Gerda confirméiert:
  - Mir sinn an der Zone! An da ginn et mutant Planzen, déi a Kombinatioun mat Artefakte an enger spezieller Kombinatioun fäeg sinn de Kierper ze verjüngeren an et méi staark a méi séier ze maachen.
  Viktor geflüstert.
  - Kolossal! Firwat maacht Dir dat net fir jiddereen?
  D'Charlotte huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Leit? Si sinn am Fong Ranner fir eppes fir si ze maachen!
  D'Gerda huet averstanen geknackt.
  A mir sinn net wierklech Mënsch!
  De Victor huet virwëtzeg gefrot:
  -Ween bass du?
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  -Potion fir eng laang Zäit Gerd ze preparéieren! Sot him eis Geschicht vun Ufank un!
  D'Gerda huet d'Schëller gezunn.
  - Vun Ufank un?
  Rot bestätegt:
  - Ma, vum Ufank vun der Aufgab! An du hues du ugefaang him ze soen am Ufank net ganz!
  Gerda wénkt.
  - Jo, ech hunn net e bësse gerechent. Ma lauschtert, e Mann deen net esou eidel ass!
  De Prisonnéier huet geknackt.
  - Dir kënnt mech Vitya nennen!
  De blonden Terminator huet geknackt.
  - Ma, lauschtert mir Vitya!
  A weave hir interessantst Geschicht.
  Déi schrecklech Wantersonn huet de üppige Schnéi liicht vergëllt, wat kuerz Momenter vu Liicht esou seelen am wäiten Norden ginn huet.
  E schwéiere fofzeg-fënnef Grad Frost huet regéiert, wann de Spëtzt, deen de Buedem erreecht huet, an Äis verwandelt.
  Ëmsou méi onerwaart ass et ze gesinn, wéi e bal plakegt gesonde Meedchen an engem Bikini séier wéi e Render duerch d'Schnéi leeft.
  Hir blo, roude Féiss flénke ganz séier, hannerléisst bal keng Spueren, an hir gëllen Hoer gesäit aus wéi eng hell Flam.
  Eng impeccabel, vläicht ze muskulär Figur mat ideale Verhältnisser, e richtegt Gëttin Meedchen, d'Ausféierung vu Kraaft an Erotik.
  Rau Muskelen rësele wéi Rippelen. Wann Dir genau kuckt, kënnt Dir kleng Sensoren op hirem Kierper gesinn.
  Nodeems se e Krees gemaach hunn an e puer Schlag op d'Kiefen an engem Sprong gemaach hunn, aus deem se geschüchtert hunn, ass déi erofgefallen Rinde erofgefall, d'Meedchen geet zréck an d'Terrain Gefier, grouss wéi e KAMAZ, mat wäissem Lack gemoolt.
  E Mann an engem Helm leet sech aus der Säitdier eraus. Säi schlau an intelligent Gesiicht brécht an e Laachen:
  Super, Gerda. Äre Kierper kann d'Keelt perfekt handhaben, an Är Geschwindegkeet ass erstaunlech: Dir kënnt ganz einfach all Weltrekorder am Laaf briechen!
  - Net nëmmen am Lafen, mee och am Schwammen a souguer am Barbell! - D'Meedchen huet geäntwert.
  - Lueft dem Allmächtegen, datt hien mir esou e Kaddo geschenkt huet. - Dabavil Blond stompelt hire bloe Fouss.
  Eng beandrockend Äntwert ass gefollegt:
  - Net genee, Genetiker hunn un Iech geschafft an hunn invasiv Technologien benotzt, dorënner speziell Ausbildung.
  D'Gerda sot mat Begeeschterung:
  - Ech kennen de Programm "Perfektioun" mam Zil e Mann vun der Zukunft ze kreéieren! Wéinst hirem hunn ech meng Kandheet verluer!
  - Awer elo kënnt Dir Groussrussland vill méi effektiv déngen!
  D'Meedchen huet gebéit an huet en dräifach Somersault gemaach, e Snack an der frostiger Loft a sot mat Pathos:
  - Mammeland ass dat wäertvollst wat eng Persoun huet, ouni et mécht d'Liewen kee Sënn! E Mann ouni Heemecht ass wéi e Kierper, ouni Séil!
  Den Offizéier huet geknackt.
  - Gutt Wierder Gerd! Ech hoffen Dir hutt d'Méiglechkeet d'Land ze déngen!
  Hir Wierder goufen duerch d'Erscheinung vun engem groussen Helikopter um Himmel ënnerbrach. Et war dee leschte Modell mat Klapppropeller a Jetmotoren.
  Dëst huet et méiglech gemaach all déi positiv Qualitéite vun engem High-Speed-Kämpfer an dem Black Shark ze kombinéieren.
  D'Maschinn gouf "Vepr" genannt - 2, den éischten Helikopter vun der Welt mat iwwerschallgeschwindegkeet.
  De Spinner huet gedréint, zwee Propeller hunn gedréint, d'Autoen op rubberiséierte Saugbecher erofgesat. Den Helikopter gouf streamlined: gläicht engem Wal.
  Verschidde Fallschiermschëffer sprangen draus, si hunn sech an engem Hallefkrees opgestallt. Dunn koum e Beamten mat den Epauletten vun engem Generalleutnant vun der FSB dekoréiert eraus. Hien huet dem Meedchen gewénkt.
  Méi no kommen, sot hien:
  Mir hu keng Zäit fir ze splécken! Also direkt zum Punkt. Hutt Dir iwwer déi eemoleg Terrorattack zu Moskau héieren?
  Hallefplakeg huet Gerda geäntwert:
  - Jo! Et ass schrecklech!
  De Generol huet deafeningly gebrëllt:
  - De President ass rosen, mir fäerten souguer fir seng Gesondheet. Deklaréiert zéng Deeg Trauer. De verdammt Terrorist "Black Sultan" huet e super Land erausgefuerdert!
  Et ass nach ni geschitt, datt d'Regierung a senger Gesamtheet ëmkomm ass, an dee Bastard hat souguer d'Gout, en Ultimatum ze stellen.
  Gerda wénkt.
  - Hien huet fofzéng Deeg ginn!
  De General huet confirméiert:
  - Dat ass richteg, an et sinn uechtzéng Stonnen. Also musse mer séier.
  D'Blond huet mat Suerg gefrot:
  - A wéi ass et mat Moossname fir de Schutz vum President ze stäerken?!
  De Generol huet mat engem Opschwong geäntwert:
  - Onendlech adoptéiert, awer wann de Géigner déi däiwelesch Artefakte vun der Zone benotzt, da wäert et ze schwéier sinn him ze stoppen.
  Ass de Premier Minister - e wierklech super Mann schlecht bewaacht. Terroristen, virun allem Tschetschenien, hunn him fir eng laang Zäit Juegd, mä si konnten him net emol Approche.
  Elo steet dat ganzt Land a Gefor, net gebrach an net entimidéiert: Et gëtt schonn en handele Premier ernannt, an en neie Cabinet gëtt geformt.
  - Et gëtt keen deen esou eng grouss Persoun als Premier ersetzt. Gerda huet gemierkt.
  - Hien hat déi héchste Bewäertung an der ganzer Geschicht vu Russland, d'Leit hu kengem sou vill gär.
  De Generol huet gefroot.
  - A wat hutt Dir gemaach?
  D'Meedchen huet mat engem traurege Laachen geäntwert:
  - Gebiet fir seng Séil! Ech hoffen, datt d'Kierch de Mann rangéiert, deen Russland als Hellegen gerett huet?
  De Generol huet de Kapp gerëselt.
  - Ech sinn en Atheist! A fir mech ass et haaptsächlech et ze halen, obwuel de Premier vill méi wäertvoll ass fir d'Kanoniséierung wéi den Nikolaus II. Elo iwwer d'Geschäft!
  Dir wäert zu Moskau geholl ginn, a vun do ginn se an d'Zone vu Wonner transferéiert.
  Éierlech gesot, Dir musst an d'Erscheinung vun der Ënnerwelt tauchen, awer de Black Sultan muss zerstéiert ginn.
  Wéi och ëmmer, wann Dir him lieweg erfaasst, kritt Dir eng zousätzlech fofzeg Milliounen Euro Belounungen.
  Gerda huet geflüstert.
  - Wow! Wat ass de Gesamtbetrag?
  De General huet geruff:
  - Zweehonnert Milliounen Euro fir déi Doudeg an zweehonnertfofzeg fir déi Lieweg!
  D'Blond huet mat engem Laachen gekacht:
  - Impressionant! Och wann ech perséinlech mat dem "Black Sultan" gratis behandelt hunn, nëmmen fir de Svyatoslav Vladimirovich ze rächen!
  De Generol wénkt kräfteg.
  - Gutt! Dir wäert e Partner hunn! Och e verbesserte Modell vun enger Persoun wéi Dir!
  Gerda sot mat engem Laachen:
  Ech hu geduecht datt ech net deen eenzegen wier. Awer ech wéilt gär mat engem Mann gepaart ginn.
  De Generol huet mat engem Opschwong geäntwert:
  - Et gi keng Männer wéi Dir! All d'Jongen sinn gestuerwen, zu eiser Bedauernung. D'Wëssenschaft ass nach ëmmer sou onvollstänneg.
  Hei trëppelt Dir zum Beispill laanscht de Rand vum Ofgrond, mir wëssen net emol wéi laang esou Leit liewen. Vläicht wäert Dir net Alter, oder vläicht stierft Dir an engem Joer.
  D'Gerda huet zouversiichtlech gesot:
  - Et mécht mech net ze vill Angscht. Iwwerhaapt sinn ech déi selwecht Persoun wéi all aner Leit, dat heescht datt ech eng onstierwlech Séil hunn.
  - Relioun ass d'Troost vun de Schwächen - all Ongléck schéngen onbedeitend wann se temporär sinn! De General huet festgestallt.
  - An du, e Meedchen, muss staark sinn, awer, loosst eis d'Gespréicher verloossen, et ass keng Minutt ze verléieren.
  A fënnef Sekonnen huet d'Meedchen hir Camouflage ugedoen an an den Helikopter gesprongen.
  Den Auto huet sech liicht gedréint, a weist aussergewéinlech Manöverbarkeet, an ass dunn schaarf no uewen geklommen.
  Am allgemengen ass d'Iddi fir Helikoptere mat Jetmotoren auszestellen an de fofzeger Joren, awer et konnt net realiséiert ginn.
  Elo huet den Auto direkt d'Vitesse vum Toun iwwerschratt, et war bal sou gutt wéi och de Migu-35.
  De Generol huet gekrasch:
  - Eis Elektronik ass Haus, am Allgemengen hu mir exzellent Entwécklungen, nëmme Problemer entstinn heiansdo mat der Ëmsetzung.
  "Wann d'Technik e Schutzengel ass, dann ass de Kampfgeescht de Gott vum Krich!" Gerda huet gemierkt.
  De Generol huet mat Bedaueren a senger Stëmm geäntwert:
  - Leider sinn d'Majoritéit vun den Zwangsrekrutéierten an enger schlechter Gesondheet an et schéngt mir, datt méi Opmierksamkeet sollt op dëst bezuelt ginn.
  An dann bäigefüügt:
  - Mir mussen vill an der mënschlecher Natur änneren, an dat ass wat mir schaffen. Dir gleeft datt Gott de Mënsch a sengem eegene Bild a senger Ähnlechkeet erschaf huet.
  Gerda huet gekrasch:
  - Dat léiert d'Bibel!
  De Generol huet ganz logesch gefrot:
  "Awer ass den Allmächtege Gott net wierklech esou schwaach a fragil wéi e Mënsch?"
  D'Blond huet haart erausginn:
  - Dëst ass d'Konsequenze vun der Sënn!
  De General war net averstanen.
  - Titan rust net an d'Bild vu Gott gëtt net déif! Ausser, natierlech, eng Persoun ass wierklech e Bild.
  D'Gerda sot eescht:
  - Dir wësst, et ass méi einfach den Ozean mat engem Esslöffel opzemaachen wéi mat engem Atheist ze streiden! Dofir wëll ech net driwwer schwätzen!
  De Generol huet seng Hänn verbreet.
  - A wat soss maache mir eng ganz Stonn Fluch virun eis.
  - Ech hunn d'Natur gär! Hei kënnt Dir en exzellente Cyber-Video Iwwerpréiwung opmaachen.- sot d'Gerda.
  Wierklech interessant fir déi virtuell Welt ze beobachten. De Computer verbessert d'Bild: weist faarweg gemoolt Flëss, Séien, Bëscher, Bierger.
  Alles sou ongewéinlech kann an an aus dem Bild zoomt ginn.
  D'Gerda huet gekuckt, elo an dann, de Wénkel vum Bild z'änneren. Dëst ass wéi alles an der elektronescher Gamme flikkerend ausgesinn huet, sou datt d'Welt wéi e Spill ausgesäit.
  Endlech ass Moskau viraus erschéngen. Eng rieseg Metropol, Dir kënnt déi lescht Wolkenkratzer gesinn, Autobanken, Konschtmonumenter.
  Alles an allem, beandrockend, besonnesch fir e Meedchen dat hiert kuerzt Liewen op Range Training an der Konscht vum Mord verbruecht huet.
  D'Gerda huet d'Elektronik awer besser verstan wéi d'Akademie vun de Wëssenschaften.
  - Ären Anti-Virus Schutz ass net zouverlässeg. - Si huet gemierkt. Am Allgemengen ass de Kaspersky Antivirus veroudert, an et ass komplett mächteg géint e Wuerm oder Schnéi.
  De Generol huet geknackt.
  - Jo, Programméiere läit e bëssen hannendrun! Ze vill talentéiert jonk Leit ginn an d'Geschäft, an eeler Leit maachen Wëssenschaft.
  An Dir selwer kennt de Computer wéi e Meedchen - si huet déi jonk an haartnäckege gär!
  Gerda huet geruff:
  - Ech kann de Programm kucken.
  De General huet geklappt:
  - Méi spéit! Eis Zäitplang gëtt a Sekonnen berechent.
  Si sinn op engem ënnerierdesche Fluchhafen gelant, an dann op engem speziellen Rennpanzer gouf d'Meedchen an en ënnerierdesche Raum bruecht.
  Do waart op si den neien Direkter vun der FSB, de Colonel-General Apollonov. Wuertwiertlech ass en anert Meedchen a Camouflage mat hinnen op den Trail eragaang.
  Och grouss, mächteg, super gebaut, awer hir Hoer, am Géigesaz zu der hellgëller Gerda, ass feierrout, ähnlech wéi e roude Banner.
  Si huet mat hirem neie Partner fest d'Hand gerëselt, sech virgestallt:
  - Charlotte!
  D'Blond huet geäntwert:
  - Gerda!
  De roude Kapp huet gelaacht.
  - Komm mir kennenzeléieren!
  De Colonel General war kuerz.
  - Am Moment hänkt eng stierflech Bedrohung iwwer d'Heemecht. Dofir musst Dir jonk Meedercher presséieren! Tikhomirov wäert Iech detailléiert Instruktioune ginn.
  Hien huet seng Fanger op de Generalleutnant geklappt. - Bis ech Iech déi folgend soen. Gréissten Deel vun der Zone läit am Ausland um Territoire, d'Land mat deem mir schonn ustrengend Relatiounen hunn, oder éischter zwee Länner.
  Zousätzlech ass d'Spezifizitéit vun der Wonnerzone esou datt et schwéier ass grouss Kräfte op et z'installéieren. Also nieft Iech wäerten do nëmme speziell Kräfte operéieren.
  Natierlech hu mir en eegent Opklärungsnetz an der Zone, awer zënter kuerzem hu mir Feeler erlieft.
  Tikhomirov huet d'Wuert ginn:
  - Eis Scouten hunn ugefaang ze kill. Och déi geheimsten. Et gëtt souguer eng Versioun déi d'Terroriste geléiert hunn Gedanken ze liesen.
  Gerda confirméiert:
  - Dat ass et! E puer Artefakte verbesseren telepathesch Fäegkeeten. Wat de Wolf Messing an anerer gemaach hunn, gouf fir gewéinlech Terroristen zur Verfügung gestallt.
  - Net ganz einfach! - Kuerz gesot, déi, déi bleiwen, ginn Iech Ënnerstëtzung.
  D'Charlotte huet bemierkt: - Stepafany ass wahrscheinlech ëmbruecht ginn.
  - Wéi wësst Dir dat? - Den Direkter vun der FSB war opmierksam.
  - Heiansdo fillen ech, heiansdo net! - Gemierkt d'Meedchen.
  D'Gerda, e bëssen domm, huet derbäigesat: - Maacht Iech net opgeregt! Et gi keng grave Mëssbrauch hannert Iech, an nëmmen déi Lazy schlofen net mam Sekretär.
  Den Direkter vun der FSB huet opgeblosen:
  Also kënnt Dir Gedanken liesen!
  De blonden Terminator huet geknackt.
  - Net ëmmer a guer net! Awer wa se keng Supermuecht hunn, firwat hunn se eis dann geruff.
  De Chef vun der Geheimpolizei huet geknackt.
  - Ech respektéieren! Et wäert schued sinn wann Dir net zréck kënnt!
  - Den Doud ënnerscheet sech vun der Léifsten an datt se ëmmer probéieren d'Sëtzung mat hatt ofzestellen! - Gemierkt der rout-Hoer Charlotte.
  - Den Doud ënnerscheet sech vun der Léifsten an datt et ëmmer zu der falscher Zäit kënnt, awer keen reprochéiert hatt fir ze spéit! Fuert Gerda weider.
  De Chef vun der Geheimpolizei huet geknackt.
  - Dir Meedercher hunn en héijen IQ, awer Äre Kierper ass datselwecht Protein wéi mäin. Also eng Kugel op de Kapp an zum Schluss.
  Okay, ech hunn eng ganz Rëtsch Saachen ze maachen. Et wäert net sou schwéier sinn de Black Sultan ëmzebréngen wéi ze fannen. A senge Schrëtt wäerte mir vill Blutthënn lancéieren. Wësst datt d'Motherland mat Iech ass.
  D'Meedercher hunn héiflech gebéit, begleet, Tikhomirova ass op d'Ausfahrt gaang. Vu Moskau an d'Zone ongeféier dausend Kilometer.
  D'Charlotte huet de gréissten Deel vum Gespréich ënnerwee:
  - Däitsch Submachine Pistoulen véierzeg-fënneften Kaliber UMP mat eraushuelbare silencers, ech perséinlech demontéiert an eng excellent Gewier gemaach.
  Kleng Ännerungen am Design hunn et méiglech gemaach d'Virdeeler vu verschiddene Systemer gläichzäiteg ze kombinéieren.
  - Ech selwer hunn um Armalight Gewier AR 10 geschafft, en amerikaneschen Analog vum Schraubeschneider, wéi och op der M-16. Andeems ech d'Parameter liicht änneren, konnt ech d'Mëndelgeschwindegkeet vun der Kugel a seng Zilsetzung weider erhéijen.
  A virun allem, d'Zouverlässegkeet vum Gewier selwer ze erhéijen. No all, ass et bekannt, datt de M-16 iwwer Kalashnikov an der éischter Kugel Geschwindegkeet vu bal 300 Meter pro Sekonn ass, an der Feier Genauegkeet zweemol. Awer et ass eng komplizéiert Saach.
  Wann d'Amerikaner et woussten, hätte si mir e grousse Präis ginn! Am Allgemengen sinn ech iwwerrascht vun der Dommheet vun hiren Designer.
  Tikhomirov huet geäntwert: - Dëst ass well se d'Produktioun vu Waffen a privaten Hänn hunn. En onzouverlässeg Gewier brécht dacks, dat heescht datt se méi verkaaft kënne ginn, fir net vun der Reparaturindustrie ze schwätzen.
  Am Allgemengen schaffen déi bescht Wëssenschaftler aus der ganzer Welt fir d'USA, awer well d'Kapitalisten nëmmen iwwer Profitt denken, ass de Rendement op hir Aarbecht vill méi niddereg wéi eis.
  Charlotte bemierkt:
  - Ech mengen de Kapitalismus wäert d'Mënschheet zerstéieren!
  Si sinn an e grousse Büro erakomm, wou d'Instrukteure schonn op si gewaart hunn. D'Fro war iwwer eenzel Detailer.
  - Dir hutt ze opfälleg Erscheinung. Tikhomirov bemierkt. - Opgepasst direkt. Ech mengen et wier besser wann Dir Iech als eeler Männer verkleed.
  An dësem Fall wäert Är Pénétratioun an d'Zone ganz natierlech sinn.
  D'Gerda war iwwerrascht:
  - Wéi?
  - Pass fir gewéinlech Stalker. Et ass sou einfach, et sinn Dausende vun hinnen an der Zone.
  Vläicht, awer et ass net déi bescht Iddi. Elo, wa mir als hell Meedercher ukommen, da wäert dat just passéieren. Charlotte gesot.
  De Generol huet den Zenki ausgebrach:
  - Eescht!
  D'rout-Hoer Vixen wénken.
  - Ganz! Mir kënnen als Prostituéiert schaffen. Et gi genuch vun hinnen an der Zone, an Dir kënnt vill iwwert d'Bett gewuer.
  D'Gerda huet de Kapp gerëselt.
  - Schlof mat Männer ass eng Sënn.
  D'Charlotte huet aggressiv bemierkt:
  Ass et net Sënn fir ëmzebréngen? Am Allgemengen sidd Dir eng Non oder e Krieger. Firwat hunn se hir just eng Bibel an der Hand ginn.
  D'Blond sot schrecklech:
  - Dëst ass wann de Paschtouer de Projet geseent huet, hien huet et verlooss.
  - E grousse Feeler, Dir musst tëscht Christus an dem Mammeland wielen! Charlotte gesot.
  - Riets! Tikhomirov ausgemaach. - Dir kënnt d'Land net nëmmen a wäiss Handschuesch déngen.
  D'Gerda huet gezéckt, an huet dunn erausgedréckt:
  - Ech wielen d'Motherland!
  De General huet mat Zefriddenheet gelaacht.
  - Dat ass wonnerbar! Natierlech musst Dir Är weiblech Charme an der Zone benotzen, ouni dëst ass d'Missioun sënnlos, awer Dir penetréiert wéi gewéinlech männlech Stalker.
  D'Tatsaach ass datt wann Dir direkt an der ganzer Herrlechkeet an d'Zone kommt, da musst Dir vu plakeg Männer zréck schéissen.
  An eng Fra, déi fléissend a Waffen ass, ass direkt kloer en FSB Agent.
  Charlotte wénkt mam Kapp.
  - Ech sinn averstan! Vläicht braucht Dir net ze vill ze blénken.
  De General huet confirméiert:
  - Jo, a méi! Dir wäert net russesch ginn, mee Western Ukraine. Kënnt Dir den Akzent kopéieren?
  Rot bestätegt:
  - Bestëmmt! Mir sinn keng Friemen, mee dann firwat net Moslem Fraen.
  De Generol huet gelaacht.
  - Mat Ärem ausgeschwat Slavic Erscheinung.
  - Kënnt Dir et net änneren, besonnesch well mir Schockela Haut hunn. sot Gerda.
  De Generol huet d'Schëller gezunn.
  - Ech hunn net emol driwwer geduecht! Alles gëtt ze séier gemaach. Nëmmen hei sidd Dir ze muskulär fir Moslem Fraen.
  D'Blond huet bemierkt:
  - Granatwerfer iwwer d'Bierger droen, et ass keng Sënn fir Är Muskelen opzepompelen. A mir si fléissend an der TschetscheneschName Sprooch.
  De General huet decidéiert:
  - Nee, et ass besser fir Iech arabesch Söldner ze sinn. Mir wäerte Baart maachen, d'Këscht ka gedréckt ginn, a wa se iwwer Sex froen, wäert Dir soen datt de Koran d'Léift ausserhalb vum Bestietnes verbitt.
  - Loosst eis dat maachen! D'Meedercher soten zesummen.
  De General huet confirméiert:
  - Nëmme wäert et Problemer mat der Toilette ginn, mä mir wäerten Iech léieren.
  - Phallus an Dir kënnt befestegt! Gerda huet gemierkt.
  De General huet geruff:
  - Gutt! Hutt Dir schonn Erfahrung?
  Charlotte huet gelaacht.
  - Mir hu geléiert wéi d'Bild z'änneren, a mir kennen d'arabesch Sprooch.
  De Generol sot direkt:
  - Schwätzt besser op Russesch mat engem Akzent, an der internationaler Zone ass dës Sprooch international.
  D'Meedercher hunn zesummen geruff:
  - Super, mir hunn et!
  Si goufen an der Zone op engem High-Speed-Kämpfer geliwwert, dëst mécht kee Verdacht. Duerno sinn se op enger Libelle -5 iwwer d'ukrainesch Grenz geflunn.
  Dëst ass e liicht Monoplan mat enger spezieller Beschichtung, net z'ënnerscheeden vun de modernsten Radaren.
  Zousätzlech änneren seng Flilleken d'Faarf fir dem Terrain ze passen, sou datt et quasi onsichtbar ass.
  Virum Départ huet den Instruktor de Meedercher speziell Taschen iwwerreecht. Besonnesch zwee Autoen ähnlech wéi Kannerspillsaachen ware dra verstoppt.
  FSB Instruktor Colonel Ruslan Ibragimov erkläert de Meedercher.
  - Dëst si Roboter Scouten. Si kaschten iwwregens all zéng an eng hallef Millioun Dollar. Si benotzen déi lescht Nanotechnologie.
  Besonnesch Computer Masking, reflektéieren se den Terrain an iwwerdroen d'Reflexioun op déi baussenzeg Kontur, sou datt den Auto onsichtbar ass.
  Si ass fäeg kuerz Distanzen ze fléien, sprangen bis zu fënnef Meter an der Héicht, drécken fir e Spalt bis zu dräi Zentimeter Duerchmiesser ze penetréieren.
  Zousätzlech gëtt all Informatioun duerch Brëller iwwerdroen. Batterie sinn och speziell fir Radium. Si kënne ganz laang schaffen, méi laang wéi Dir an der Zone bleift.
  D'Meedercher hunn d'Autoen ugekuckt. - Charlotte bemierkt: - Ech hunn ähnlech Designs gesinn. Besonnesch e Reconnaissance Roboter a Form vun enger Schlaang.
  - Dëst ass och net schlecht, mee verléiert u Geschwindegkeet. Ibragimov gesot. - Pass op hinnen! Et sinn nëmme siwe vun dësen fir de ganze FSB. Jo, a speziell Maschinnen goufen Iech ginn.
  D'Gerda huet d'Waff gekuckt. Ausserhalb war et en einfachen "Abakan", nëmme mat Optik an enger befestegt Këscht.
  Den Instruktor huet hire Bléck gemierkt:
  - Dës Maschinn huet elektromagnéitesch Beschleunegung, an der éischter Vitesse vu senger Kugel ass fënnef dausend Meter pro Sekonn.
  - Wow! D'Gerda war iwwerrascht. - An de Retour?
  - Et gëtt erweicht duerch e spezielle Scharnier. Doriwwer eraus ass de kaliber vun der kugel ongewéinlech, nëmmen 3,15 millimeter.
  - Dir wäert keng Flou vun esou engem klenge ëmbréngen! Den Dammerevolver huet nach méi. Charlotte gesot.
  Den Instruktor huet erkläert:
  - Dëst sinn keng gewéinlech Kugelen! Si benotzen super-schwéier Uranium 435. Et ass komplett sécher an net-radioaktiv, awer zwee an en halleft Mol méi dichter wéi gewéinlech Uran, an aacht Mol Wolfram mat vill méi héijer Hardness.
  Zousätzlech sinn d'Kugel mat Sprengstoff zéngmol méi staark wéi TNT ausgestatt. Si sinn nach ëmmer schrecklech deier, ech wëll net mol nennen wéi vill, soss wëllt Dir net schéissen.
  - Wien spuert op d'Sécherheet - gitt op d'Begriefnes gebrach! sot Gerda.
  De Colonel huet geknackt.
  - Dir hutt wahrscheinlech Recht, awer eng kleng Kugel am Wäert vun bal dausend Dollar ass eppes!
  Charlotte huet gesot:
  - Wow, ech gesinn, si schätzen eis!
  Den Instruktor huet geknackt.
  "Et ass ze wichteg fir de Black Sultan z'erfaassen. Dir wäert zwee dausend fënnef honnert vun dëse Patrounen hunn. Zousätzlech hunn d'Maschinengewehre aacht Schéissmodi. Vun dausend zweehonnert Kugelen pro Minutt, bis Single, wéi och Zwëschenmodi.
  Gerda huet gekrasch:
  - Impressionant! Sou eng Waff an all eise Spezialkräften?
  Den Instruktor huet geäntwert:
  - Net! Et ginn net méi wéi zwanzeg esou Maschinnen. Opgepasst op de Miniaturcomputer. Dir kënnt him Uerder mat Ärer Stëmm ginn, an hien äntwert, vläicht souguer d'Musek fir Iech op.
  Zousätzlech wäert dës kleng Saach Iech nëmmen nolauschteren.
  D'Charlotte huet logesch bemierkt:
  Et ass guer net schlecht, awer et ass net ze bemierkbar. Der Versioun, datt mir sinn einfach, d'Araber wäert net schaffen.
  De Colonel huet d'accord.
  - Dat ass richteg, eng Klappmaschinn: et ass besser se an engem Rucksak ze verstoppen an ze benotzen wann et absolut néideg ass.
  Et ginn aner zwee Dutzend besonnesch mächteg Granaten mat gëftege Nadelen, awer dëst ass geféierlech, Dir kënnt et selwer kréien.
  Am Allgemengen huet de Generol ugeroden Iech net besonnesch mat techneschen Know-how ze iwwerlaascht. Hei sinn d'Haapt Tricken an Erfindung!
  - Et ass richteg datt den natierleche Geescht de Computer ersetzen kann, awer kee Computer kann den natierleche Geescht ersetzen! Charlotte gesot.
  Den Instruktor huet geknackt.
  - An elo lauschteren Är Maschinn, wéi hien Dima Bilan sangen. Et war Musek an e bekannte Lidd.
  - All dat Onméiglecht ass méiglech, weess ech sécher... - Eng aner Melodie! - Gerda ënnerbrach.
  Eng kleng dreidimensional luminéis Projektioun erschéngt iwwer dem Automat:
  - Wéi eng Melodien wëllt Dir nolauschteren! Mir hunn dräi dausend Lidder, souwuel auslännesch wéi auslännesch!
  D'Gerda huet d'Hänn opgeriicht.
  - Ech wëll eng Uergel mam Bach!
  - Ech maachen!
  D'Musek war schéin, awer d'Charlotte huet ënnerbrach.
  - Hutt Dir Spiller?
  Den Hologramm huet gekrasch:
  - Bestëmmt! Ech recommandéieren drësseg-néng verschidde Modifikatioune vum "Stalker" a fënnefanzwanzeg "Farter", besonnesch den neiste Modell "Dawn of the Zone".
  - Dir kënnt verréckt ginn! Et war eng Maschinnegewier, de Spiller gouf de Schéisser. Dat ass wou d'Technologie komm ass. D'Charlotte war iwwerrascht.
  Den Ibragimov huet duerch säi kaukasesche Moustache gelaacht:
  - Et huet och Trainingscoursen, Pre-conscription Training a vill méi. Dëst ass d'Waff vun der Zukunft, d'Maschinn selwer wäert de Cadet erklären wat ze maachen.
  D'Waff selwer léiert Iech wéi Dir et handelt.
  - Fantastesch! sot Gerda.
  Den Instruktor huet confirméiert:
  Et ass schued datt sou eppes muss verstoppt ginn. Iwwregens, wat ass den Numm vun dëser Maschinn?
  - "Striking" - 1, en nach méi perfekte Modell erschéngt geschwënn. A mat der zäit sou maschinnen ginn an déngscht mat der russescher arméi.
  D'Blond huet geknackt.
  - Verständlech!
  Den Instruktor huet derbäigesat:
  - Jo, an d'Optik ass och computeriséiert, et gëtt esou eng Erhéijung wéi Dir wëllt, d'Zielbereich ass zwielef Kilometer.
  Et gëtt och e justierbare roude Punkt, eng taktesch Luucht, Laserbezeechnungen, Attentatgrippen kombinéiert mat engem kompakten Bipod.
  Mä am Allgemengen kascht dës Maschinn eng an eng hallef Millioun Dollar.
  - Heiansdo schéngt et mir, datt de räichste Mann vun der Welt den Direkter vun der FSB ass. - Charlotte huet geklappt.
  De Colonel huet gelaacht.
  - Wësst Dir firwat ech eng TschetscheneschName vun Nationalitéit sinn a Russland sou devotedly déngen?
  De Roude huet gefrot:
  - Firwat?
  De Colonel huet liicht geäntwert:
  - Dëst ass dat eenzegt Land op der Welt wou Fongen un d'Militär fräigelooss ginn ouni Stint. Gleeft mir, d'Zukunft gehéiert eisem Land, eng gutt gefüttert Arméi ass eng Garantie vum Wuelstand!
  - Wann en Narr oder e Bastard net un d'Muecht kënnt. Charlotte averstanen. An dann goufen et esou Zorte wéi Gorbatschow an Jeltsin, si bal d'Land zerstéiert.
  - Ech ka keng Garantie ginn, mä d'Leit si vill méi schlau ginn, och wann de President ëmbruecht gëtt, wäerten d'Neiwahle wéineg änneren.
  - Eis Aufgab ass de schwaarze Sultan ze fannen. - Also loosse mer d'Gespréich der gekrauster Charlotte loossen.
  Den Instruktor huet gewarnt:
  - Den Haapt Saach ass dës Steng ze huelen, en Anomalie Detektor, si warnen Iech vu Gefor.
  D'Gerda huet sech gefroot a gefrot:
  - An de Rescht, zum Beispill, den Diffa Steen, deen d'Kugel an der Vernacular "Armor" ofleet?
  Den Ibragimov huet mat engem traurege Bléck geäntwert:
  - Leider verléieren bal all Artefakt hir Kraaft ausserhalb vun der Zone, mir si souguer iwwerrascht wéi d'Terroristen se benotze kënnen.
  Et ass méiglech datt erauszefannen nach méi wichteg ass wéi just de Black Sultan ëmzebréngen.
  Charlotte huet geknackt.
  Mir bleiwen a Kontakt a probéieren d'Geheimnis erauszefannen.
  Den Instruktor wénkt Äddi.
  - Äddi, probéiert den Ali Maskhadov ze fannen. Hien wäert eppes interessant fir Iech hunn.
  D'Meedercher, déi d'Erscheinung vum Mujahideen ugeholl hunn, sinn op de Rand vun der Zone komm.
  - Et gi Minen! Charlotte bemierkt.
  Gerda confirméiert:
  - Loosst eis virsiichteg goen!
  D'Arméi Stiefel vum Meedchen ofgeheien, si sinn laanscht de schneeweegen Hang gelaf, hir blo Féiss hunn bal keng Spuer hannerlooss. Sprangen op d'Grenz, si hunn an eng transluzent Kugel taucht.
  E staarke Geroch vun Ozon huet mäi Gesiicht getraff, duerno e liichte Schlag. D'Meedercher si geplënnert, hunn Stiwwelen undoen, am Fall wou se an zoufälleg Iwwerwaachung lafen.
  Obwuel an der Zone am Wanter war d'Wieder Hierscht, ongeféier zéng Grad, a kee Schnéi.
  D'Scouten hu virsiichteg an d'Zone gekuckt, sou mysteriéis bekannt aus Geschichten a Spiller.
  Eng Kéier hu se souguer probéiert Videofilmer ze schéissen, awer dat ganzt Bild gouf geläscht, et war onméiglech souguer Fotoen ze maachen.
  Et waren vill wonnerbar Saachen an der Zone, awer et war och déidlech. Et war sou vill an hatt. Och d'Beem si speziell, d'Blieder si violett a rosa, voller Dornen.
  D'Gras gesäit och ominös aus, wéi wann et mat Bluttflecken bedeckt ass. Zwielef-Been orange-gespeckte Grasshoppen hopsen driwwer.
  Beweegen hir Moustache probéieren se op d'Meedercher ze sëtzen. D'Charlotte dreift se kräfteg fort, an d'Gerda hëlt se mat de Fanger.
  Hir Fangerneel sinn ofgeschnidden, an de Make-up mat spezielle Gummihandschuesch huet hir Fanger méi déck a méi rau gemaach.
  Dat blondt Meedchen streckt se häerzlech a schwätzt.
  Si liewen a brauchen Häerzen verbonnen.
  Ënnert de Spriecher ginn et Exemplare vun der Gréisst vun enger Dauf. Wann se gesträift hunn, hu se gespurt, zréck gesprongen. Wat Kiefer vun de Gromperen bäissen ka geféierlech sinn.
  Jo, si sinn gëfteg! Charlotte gemierkt.
  - Dir riskéiert vill.
  - Vläicht ass eise Spaut fir e puer gëfteg. Hei an der Zone kënnt d'Agressioun honnertfach zréck. Gerda huet gemierkt.
  - A Pazifismus .... - Charlotte huet keng passende Definitioun fonnt. De Kiesel huet geflickert, warnt vun enger Anomalie.
  Virun, direkt an hir Richtung, huet d'Loft vibréiert. Wéi iwwer e Kamäin, nëmmen amplaz vun Hëtzt, am Géigendeel, ass et äiseg kal geblosen.
  D'Charlotte bemierkt: "Vläicht kënne mir en Experiment maachen, mir kënnen an eng Anomalie goen."
  D'Gerda war iwwerrascht:
  - Wëllt Dir Äre Kapp riskéieren?
  De roude Kapp war net averstanen::
  - Heiansdo ginn Anomalien zousätzlech Fäegkeeten. Hutt Dir net Science Fiction gelies.
  - Mee normalerweis koumen nëmmen Läichen aus den Anomalien. Hei kuckt. Dat blondt Meedchen huet mam Fanger op de Skelett gewisen.
  - D'Läich huet zu engem Mann gehéiert, am Allgemengen sinn déi meescht "Farters" Männercher. Hei fäerten vill Fraen, Dir kritt Stralung an Dir kënnt keng Kanner op d'Welt bréngen. Charlotte gemierkt.
  - Farter, dat ass en interessante Begrëff. - Eng Kéier hu si probéiert de Begrëff "Stalker" aféieren ze loossen, awer d'Dieb hunn et an Farter ëmgewandelt, vum Wuert Fart, Gléck ze fangen.
  Also farter ass wéi e Landpirat. Pirate heescht och wuertwiertlech - e Jeeër vu Gléck. - D'blond Meedchen weider.
  D'Scouten sinn duerch dës bal onsichtbar Fal gefuer, sinn awer direkt bal op eng zweet gestouss! E Skelett hänkt an der Loft, a trennt Fleesch an Darm.
  Douce Gerda huet sech krank gefillt, an hire méi häerzleche Partner ass an d'Versammlung gaang.
  - Näischt Extras! Et ass just en dout Kierper. - Si huet gemierkt. En zesummegefallen a verroschte Héichspannungspylon louch no bei, an huet no Ueleg a Verrot geroch.
  De Geroch vum Zerfall war sou sauer, datt et mäi Kiefer gekrasch huet.
  - Eppes komesch dran! Ech fille mech menacéiert! sot Gerda. Op eemol sprang de Skelett hinnen. D'Meedercher hunn reflexiv aus "Kalash" geschoss.
  D'Kugel hunn d'Schärft zerbriechen, de Ghoul vu senge Féiss geklappt. Hien huet sech awer direkt opgestallt a probéiert d'Schéinheeten ze attackéieren. Et ass schwéier een ze fëschen, dee schonn dout ass.
  D'Meedercher hunn d'Knéien mat gutt geziilten Knéien gebrach. Wéi och ëmmer, e Schankenfinger huet dem Charlotte seng Wang kraazt, d'Mask beschiedegt an d'Haut duerchbrach.
  Si huet geäntwert andeems hien him mat engem Hënneschten ofgeschnidden huet, e puer Rippen gebrach. D'Skelett ass gefall an, nodeems se e puer méi gutt geziilt Schëss an d'Glieder kruten, berouegt.
  - Mir si fäerdeg! - huet Gerda gejaut.- Du schéngs verletzt ze sinn. Si huet sech gebéit an dem Charlotte säi Blutt ofgewäsch.
  - Eng Klengegkeet, Dir wësst selwer wéi séier Kratzer op eis heelen.
  Gerda notéiert:
  - De Camouflage ass beschiedegt!
  - Et ass kee Problem et ze pechen. - Dat rout-Hoer Meedchen huet an hire Rucksak gezunn.
  Hyperclay huet de Schnëtt ewechgeholl, an dat ellent arabescht Gesiicht ass erëm virun hinnen opgetaucht.
  "Firwat ass dës domm Saach e Baart, et alert e Mann a verletzt eng Fra!", sot d'Charlotte.
  Gerda huet kuerz geäntwert:
  - Sou decidéiert Gott.
  Déi rout-Hoer Vixen huet bemierkt:
  Firwat brauch hien et! Wann e méi héije Geescht existéiert, da géif et d'Leit net onnéideg Qualitéite ginn.
  A sech selwer, d'Präsenz vun engem Baart an allgemeng Schwächt vum mënschleche Kierper stellt Zweifel un d'Existenz vum Schëpfer.
  De Blond Terminator huet bemierkt:
  - Dir kennt d'Charlotte! Hei si mir stierflech a kënnen och net aus der Zone zréckkommen, déi an dësem Fall op eis waart.
  D'Charlotte huet schlau bemierkt:
  - Ech liesen Science Fiction, et gëtt eng Theorie vun der Mathematik. Séil, besteet aus Informatiounssymboler. Also kann et net an den onendlechen Universum verschwannen.
  Et wäert einfach seng Qualitéitseigenschaften änneren. Oder charge änneren.
  Gerda huet gelaacht.
  - Also an der Séil, gleeft Dir, awer et gëtt kee Gott, deen et erschaf huet!
  De rout-Hoer Krieger huet mat Gäert bemierkt:
  - Et gëtt kee Gott an der orthodoxer oder biblescher Versioun, awer am Supermind, firwat et net gleewen. A wat d'Séil ugeet, fléien mir an engem Dram.
  Dëst ass net eng Erënnerung un eise spirituellen Zoustand, wa mir eng Kéier aus enger spezieller Informatiounssubstanz bestoen, déi fäeg ass ouni Kierper ze denken a Gefill ze hunn.
  D'Blond huet gefroot.
  "Vläicht verhënnert dat Iech an d'Bibel ze gleewen.
  D'Charlotte huet éierlech geäntwert:
  - Vill! Besonnesch Grausamkeet, komesch fir e méi héije Geescht, besonnesch am Alen Testament.
  Och, wann Gott Léift ass, firwat ass net all vu senger Schafung absolut glécklech!
  Gerda huet geruff:
  - Vläicht iwwer dat wat net wäert ass!
  De Roude Kapp huet ganz logesch festgehalen:
  - Mir sinn d'Kanner vum Allmächtegen a mir musse gebilt ginn, fir datt mir et wäert sinn! Wou ass d'Erzéiung? Wéi gi se mat Elteren ëm déi hir Kanner lassloossen?
  D'Blond huet bestätegt:
  - Si ginn entlooss! Awer Dir kënnt Gott net no mënschleche Standarden moossen.
  Charlotte ganz rational bemierkt:
  - Firwat, wa mir d'Bild a seng Ähnlechkeet sinn, dann ass eis Moral ähnlech. An d'Konzept vu wat gutt ass a wat schlecht ass ass d'selwecht fir verschidden Natiounen.
  Kann et gutt sinn Kanner net Liicht a Wëssen iwwer sech selwer ze ginn? gefrot Charlotte. D'Gerda wollt äntweren, wéi op eemol eppes op hinnen gesprongen ass an d'Meedchen kaum Zäit hat fir op d'Säit ze sprangen.
  Et war eng dijj Bësch Jellyfish, si gelieft a Beem an Juegd, attackéiert vun uewen. Well hire Kierper bal transparent ass, ass et schwéier ze bemierken.
  Wéi och ëmmer, d'Meedercher, och ier se geschéckt goufen, hunn d'Materialien op der Zone studéiert. Vill Farter, dorënner Vertrieder vun de spezielle Servicer a Wëssenschaftler, beschriwwen d'Natur vun der Zone an de mutant Kreaturen, zum gréissten Deel, predatoresch a geféierlech.
  Wien géif hatt sécher ëmbréngen, Dir musst de bloe Punkt an der Mëtt vum jellyähnleche Kierper mat Klauen schloen. Awer d'Kreatur ass mobil, net all Farter ass fäeg dëst.
  D'Meedercher schéissen op de vskidku, an net zielen. Hit, Bësch Jellyfish explodéieren, Sprangbueren vu Blutt a ätzend, wéi sauer Flëssegkeet emittéieren.
  Gras beim Kontakt domat huet ugefaang ze verschwannen.
  - Et ass wéi de Film "Alien" - sot Gerda. - Net Waasser Seier.
  - Eng speziell Aart vun Ënner-Hyperstrahlung ass op dëser Zone vu Wonner erschéngen. Et emittéiert Isotopen mat enger Geschwindegkeet zweehonnert Mol méi séier wéi Liicht, an d'Penetratiounskraaft ass einfach erstaunlech.
  - Nodeems si véier Säure Jellyfish erschoss hunn, war d'Charlotte frou.
  - Et ass gutt datt et d'Aen net beaflosst.
  Eng aner Kreatur huet probéiert an de Buedem ze gruewen, krut awer seng eege vum Gerda.
  D'Meedchen huet sech awer net geschummt:
  - Wéivill Leit stierwen aus der Abomination.
  Charlotte huet geknackt.
  - Net zielen, awer d'Gesamtzuel vun deenen, déi an der Zone ëmbruecht goufen, geet op Zéngdausende.
  D'Blond huet virgeschloen:
  - Da musst Dir méi séier goen, vläicht souguer lafen. D'Tarnung vun der NATO Arméi ass bequem, d'Stiwwele stéieren bal net am Laf, obwuel et eng grouss Versuchung ass, se ofzeginn.
  D'Wolleken hunn awer ugefaangen ze verschwannen, och mol méi hell. Op der lénker Säit ass en ale Lift aus der Sowjetzäit laanscht d'Meedercher geschwëmmt.
  No der Tschernobyl Katastroph gouf hie verlooss. Allerdéngs war e Scharfschützer un der Spëtzt. Ouni ze zécken huet hien Feier opgemaach.
  D'Meedercher hunn et an enger Sekonn ofgeholl, an zickzack vun der Kugel ewech.
  Charlotte an dunn eppes fonnt fir ze beschwéieren:
  Firwat hutt Dir net schéissen.
  D'Gerda huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dëst ass e Mann, awer no sengem Gesiicht beurteelen, e Slawen.
  De Roude Kapp huet aggressiv protestéiert:
  - Hie war eleng an hat keng Zäit fir e Signal iwwer eis Approche ze schécken. Et ass domm ze glänzen, awer nach méi domm ass d'Verhalen direkt ze schéissen.
  Si sinn op d'Läich gelaf. De Kapp ënner dem Helm ass raséiert, op den Hänn ginn et Déif "Réng", en typesche Brudder.
  - Vläicht ass et russesch, awer net vun eiser Equipe.
  D'Gerda sot entsat:
  - All d'selwecht, och e Kriminell huet d'Recht op Berouegung.
  D'Charlotte huet de Fanger an den Tempel gedréint: - Dir wäert keen esou ëmbréngen!?
  D'Blond mat Pathos huet geäntwert:
  - Wann d'Interessen vun der Mammeland et erfuerderen: Ech wäert iwwer mäi Gewëssen trëppelen.
  De Roude Kapp huet aggressiv drop higewisen:
  - Dir wësst d'Bibel ass e Buch dat iwwerhaapt verbuede soll ginn.
  - Vun wat?
  Charlotte sot haart:
  - Fördert Pazifismus. Am Allgemengen schwätze mer net méi vu Relioun.
  Gerda huet rosen gekrasch:
  - Averstanen! Gitt net Pärelen virum Schwäin.
  De Roude Kapp huet geschwat:
  - Beleids du mech?
  D'Blond huet e bësse méi mëll geschwat.
  - Net! Dëst ass e figurativen Ausdrock.
  Charlotte huet sech berouegt.
  - Ech hunn et verstanen! Okay, loosst eis goen, mir musse Kontakt mat engem maachen.
  D'Meedercher si lues weidergaang, hunn d'Stroumleitung ënnerstëtzt. Den Himmel huet sech endlech opgeklärt, an dunn huet d'Gerda gemierkt.
  - Et kann net sinn!
  Iwwer hinnen ass wierklech eng onheemlech Saach geschitt, dräi Sonne geschéngt: Giel, gréng, rout. True, déi lescht zwee waren kleng a bal keng Hëtzt ginn.
  Charlotte huet geäntwert:
  - Dëst ass den Effekt vun der Aberratioun, tatsächlech gëtt et nëmmen eng Sonn.
  Gerda huet gekrasch:
  - An de Grond fir de Phänomen ass net geléist?
  De Roude Kapp huet gespaant geknuppt.
  - Nach net! Awer et beaflosst d'Klima an der Zone.
  Eng grouss Wesp ass séier laanscht geflunn. D'Charlotte huet an der Loft mat engem Dolch geschnidden.
  - Dëst ass och e mutant a ganz geféierlech.
  - "Zhalik" Ech erkannt hien! sot Gerda. - D'Gëft huet d'Mutatioun iwwerlieft a kann schwéier Allergien verursaachen.
  De roude Kapp huet geknackt.
  - Also hei, wat net gëfteg ass, ass peinlech.
  Ënnerwee si si e puermol op entsarméiert Läichen komm. An op engem kromme Kraaftleitungspol, deen an de gedréchent Lehm mat Ausgruewunge vun Drot agewuess ass, hänkt en hänkt.
  - Wow, dëst ass den Akt vu Leit! Gerda huet gemierkt.
  - De Mënsch ass dat geféierlechst Déier op der Welt. Charlotte averstanen.
  D'Blond huet gekrasch:
  - Héiert, den Helikopter mécht Kaméidi, loosst eis landen.
  De Roude Kapp huet gefroot:
  - Vläicht ass et eis?
  Dat blondt Meedchen huet gemëscht.
  - Ausserdeem, laut Legend, si mir hir Feinde.
  D'Meedercher hunn sech geluecht an hunn e Miniatur-All-Frequenz-Radioscanner ageschalt. Et waren zwee Helikopteren, typesch, vläicht, eeler MI-8s.
  Russesch Spezialkräfte fléien net méi op sou. Op der Loft ginn e Mate an eng Rei vu kaukaseschen a russesche Wierder héieren. D'Meedercher woussten wéi se sech verkleeden, awer war et verlockend ze schéissen?
  - Hey du, Fraer! Et gëtt näischt vu Wäert hei! Mir si wierklech ronderëm.
  Roar als Äntwert:
  - Et kann Artefakte ginn!
  Schlecht Gejäiz:
  - Sidd net e Sucker, an dësem Gebitt sinn Farters laang gewielt ginn.
  - Kann erëm optrieden. a spillt cool Musek.
  Et war eng grouss Versuchung fir hir Miniaturgranatwerfer erof ze schéissen, awer dat huet gemengt opzemaachen. D'Gerda huet gebiet, an d'Charlotte ass an Erënnerungen ënnergaangen. Wéi si engem Guy ëmklammen a Kuss.
  Dunn si si gaangen. D'Sensatioune si schaarf, ganz agreabel, hir domm Frënd ass wahrscheinlech nach ëmmer eng Jongfra, si kennt d'Léift net. Besonnesch wann dës verschidde Männer sinn, an der Regel, jonk a gesond Spezialkräften.
  D'Dréibänken, dréinen, hunn e Volley geschoss an de Secteur verlooss. Anscheinend haten se näischt ze fänken.
  - Loosst eis op de Cordon spillen, ier d'Verbreedung! - Dann gedronk a komplett onverständlech mat geäntwert.
  Wärend d'Helikoptere ronderëm waren, huet d'Gerda net nëmmen de Geroch vu Kerosin ënnerscheet, mee och d'Läiche vu Passagéier, déi laang net gewäsch goufen. Et fillt sech wéi wann et no enger Zone richt.
  - A wou hunn d'Banditen et hierkënnt! Ëmmerhin kann een net nëmmen en Helikopter kafen.
  - Vläicht Ukrainer verkaf! Si hunn ze vill ugliness. Mir hunn awer och vill Ausrüstung ofgeschriwwen. Charlotte gemierkt.
  D'Meedercher sinn geplënnert, an e Frënd geschitt e rare Phänomen mam Spëtznumm "Zesummebroch". Déi, déi drop gefall sinn, haten eng an honnert Chance fir ze iwwerliewen!
  D'Gerda ass hei opgehalen an huet mat engem Lach geäntwert:
  - A wat duerno geschitt ass, hunn ech Iech scho gesot.
  De Viktor huet schrecklech gefrot:
  - Hutt Dir d'Detailer iwwer déi héichprofiléiert Terrorattack gewuer?
  Charlotte huet geknackt.
  - Jo, eppes huet et fäerdeg bruecht erauszefannen! Kuerz gesot, ech wäert Iech doriwwer soen!
  An dës Kéier war et d'Rout-Hoer Vixen, déi ugefaang ze schwätzen;
  Den Himmel huet gekräizegt, spuet Stréim vum Reen gemëscht mat béise Schnéi Kribbelen op d'Äerd.
  Déi rieseg Haaptstad vu Russland, Moskau, an der Sonnenopgang war gro an déif, trotz de ville Luuchten an eng Onmass vun deieren Autoen.
  Zulfiya Maduyeva, an engem ënnerierdesche Appartement gelount duerch Nominéierten, huet de Ritual ofgeschloss.
  E brennege Glanz a Form vun engem ongewéinlech ellent Schädel huet direkt an der Loft gebrannt.
  E Selbstmordattentäter a gefleckter Camouflage, mat engem Gesiicht mat engem grénge Schleier bedeckt, huet e Gebied vun engem Gebied gelies. Verschidde glänzend Kieselstécker vu verschiddene Forme leien virun hinnen.
  Eng Fra a Camouflage huet ugefaang se op dem Zulfiya säi strikte Kleed ze setzen.
  - Et kennt schon op an de Frascht gëtt méi staark. Dëst soll Iech hëllefen déi schwieregst a verantwortlech Aufgab ze kompletéieren!
  - Hien huet gekrackt, ganz niddereg, wéi wann hien aus enger déif Tunnelstëmm kënnt.
  - Ech si prett fir d'Ursaach vum Jihad ze déngen! - Wéi en Zaldot um Parade Terrain, huet d'Meedchen ofgeschnidden, mat senger dënn Hand gewénkt.
  Déi schrecklech, gurgling Stëmm ass weider:
  - Och wa verschidde Leit mengen datt Frae keng Séil hunn, sinn ech domat net d'accord. Wien e Feat am Numm vum Allah mécht, kritt Onstierflechkeet an en onzuelbare Ozean vu Schätz!
  D'Selbstmordmeedchen (hir Stëmm war sou reng an onschëlleg) sot an der Verzweiflung:
  - Ech si prett souguer net sou vill fir d'Onstierflechkeet, mee wéinst Retribution! Wat se mir a meng Léifsten gemaach hunn, erfuerdert Revanche!
  De brennege Glanz huet vu rout op gréng geännert, a gouf nach méi hell. D'Ae vun der Fra a Camouflage si schwaarz wéi schwaarz Lächer.
  Et huet geschéngt datt de ganzen Universum an hinnen erdrénke kéint:
  - Ech hunn net gär pompös Rieden, si sinn virun der Magie vun de Gleewegen!
  De Fanger vun der Hex, a Camouflage, monstréis verlängert a geschloen aus et, spruddelen, e gëftege giele Sprangbuer.
  Zulfiya huet him wéi en Hues an engem Boa Constrictor gekuckt, net fäeg hir Aen ewech ze räissen.
  Et ass schlussendlech opgeléist, den "Frost" huet geschloen, den Himmel huet ugefaang opzeklären.
  - Hei ass eis Schëld vun uewen!
  Elo kréien d'Artefakte, déi an der Zone ofgebaut ginn, zerstéierend Kraaft. D"Stëmm vun der Hex gouf donner, wéi wann et net nëmmen eng Fra wier, déi schwätzt, mee e ganze Chouer vun déifstëmme Männer.
  D'Terroristen hunn de Ritual ofgeschloss, Zulfiya, mat der Hëllef vun hirem Partner, huet all d'Steng opgestallt, an ee vun hinnen huet eng grouss sechssäiteg op engem Gürtel mat Sprengstoff festgehalen.
  Hir schwaarz Hoer ware mat gro gesträift, an op hirem Gesiicht, wéi de windgeblosen Schleier e bëssen opgedeelt ass, gouf eng gerappte, schwaarz-violette Narben ze gesinn.
  - Elo sidd Dir prett! Gitt op Äert Zil!
  - D'Stëmm gouf op eemol méi dënn.
  D'Terroristin huet e puer Schrëtt gemaach an ass op eemol verschwonnen, nëmmen eng liicht Beweegung huet gewisen, datt si no bei him war.
  - Stone Mule, geschafft, Dir sidd elo onsichtbar, a bal inaudible, och déi selektivst Blutthënn wäerten Är Spur net huelen.
  - D'Zauberin an der Tarnung ass e Kapp méi héich ginn, an hir kuerz Hoer sinn verlängert.
  - Ech wees et! - De Selbstmordattentäter kuerz gehäit.
  - Elo gitt! A kann d'Liicht vum Allah Äert Häerz beliichten.
  - D'Zauberin-Mäerder beliicht wéi eng Dose Gasfackelen, an hir Hoer hunn sech an eng Brout vu schrecklechen, a gläichzäiteg ongewéinlech Eekleges Schlaangen ëmgewandelt.
  Zulfiya schéngt esou Ännerungen net ze bemierken. D'Selbstmordattentäter koum eraus, hir Gang war liicht, si ass souguer vill méi séier geplënnert.
  D'Rush Hour ass komm, Stau, traditionell fir Moskau, erschéngt.
  Auspuffdampen, de Geroch vu Benzin, den onopfällege Kaméidi vun enger grousser Stad, d'Oueren quälen, all dat ass scho vertraut, awer haass fir eng gebierteg vun de steile Bierger Zulfiya.
  Also trëppelen war vill méi bequem wéi erstécken um vollen ëffentlechen Transport.
  Richteg, eemol am Dag gedreemt, huet den Terrorist e Passanten erofgefall. Hien, gefall, verflucht, dann, opgestan, huet seng Fauscht an d'Void gerëselt.
  - Sou ass d'Erzéiung vun den Onglécker! - Zulfiya huet gemierkt, éierlech frou datt hir Meenung nach eng Kéier bestätegt gouf.
  - Si ëmzebréngen ass dat héchst Zil, un deem Dir op der Äerd denke kënnt.
  An hei ass de gewënschte Zil: d'Regierungshaus zu Moskau, dat och wäiss genannt gëtt. Haut gëtt et eng wichteg Reunioun mat der Participatioun vum Premier.
  Wat ass dëst Schicksal! Hei gesitt Dir den Auto, verstäerkte Sécherheet, en héije Fiedem mat dem neisten Alarmsystem ronderëm d'Wäiss Haus.
  D'Meedchen ass just mam Finanzminister op d'Paart geklommen. Hien huet zoufälleg de Pass gerutscht a laanscht déi wackeleg Wiechter passéiert.
  Hënn vun enger Elite Rassendiskriminéierung (eng Mëschung aus verschiddenen Arten, mat Steroid opgepompelt, wuessen aus engem Joer ale Kallef an der Këscht vun engem Tank Hull) anscheinend nach de bal net z'ënnerscheedde Rüstelen vun den Terrorist seng mëll Schong héieren, gekrauselt.
  Déi zwee Meter Wuecht hunn d'Aen geblitzt, d'Hënn, trotz hirem delikaten Doft, konnten net de geringste Geroch ënnerscheeden an hunn sech berouegt (Besonnesch well héichrangeg Beamte gepockt sinn - schwëllt se an Dir kritt eng Stunpistoul).
  Zulfiya huet hiert Häerz gefillt, et huet geschéngt datt et sou haart klappt datt se et héieren hunn.
  Si iwwerwannen véier Réng vum Schutz, op der leschter Grenz: souguer si goufen souguer mat engem Schein vun Röntgenstrahlen opgekläert.
  Vun der leschter Scansstralung gouf de Suizidbomber vum Efa Steen geschützt, e Set vun enger onschätzbarer Sammlung vun Artefakte.
  D'Bewegung duerch d'Buedem an d'Gäng schéngt endlos, glécklecherweis ass de Lift grouss, awer den Zulfiya muss sech e puer Mol ëmdréinen fir net mat dem Minister seng Abstracts ze kollidéieren.
  Endlech plënneren se an d'Zentralsall. D'Versammlung ass zou, et gi keng Journalisten. De Minister ass an d'Hal gaangen, et stoungen schonns Regierungsmemberen un der Hood.
  An hei ass de Premier selwer. E Mann vu kuerzer Statur mat liewege Aen. Wéi ëmmer verhält hien sech, héiflech d'Hand, mä et ass kloer, datt d'Ministere vun him beandrockt sinn.
  D'Sëtzung huet opgemaach, an de Premier Minister vun enger Groussmuecht sot mat enger niddereger, mëller Stëmm:
  - Haut wäerte mir d'Situatioun an der sougenannter Zone vu Wonner diskutéieren. D'Suerg ass, datt d'Zon, obwuel lues, wiisst.
  Wéi och d'Tatsaach, datt vill Terroristen do geflücht hunn. Besonnesch de Black Sultan.
  Wien sech ënnert dësem Numm verstoppt ass onbekannt, mir hu keng eenzeg Foto vu senger Physionomie. Nëmmen e formlosen Hoodie an eng Mask.
  Viru kuerzem hu seng Handwierker sechs Terrorattacken gemaach. Ausserdeem, als Regel, géint héich-Ranking Regierung Beamten, net spueren souguer Zivilisten.
  Si hunn mir souguer eng schwaarz Mark geschéckt!
  Den Direkter vun der FSB huet d'Wuert geholl. Hien huet iwwerall vun Ustrengung geschweet, säi gutt gefüttert Gesiicht gouf rout, seng Stëmm huet geziddert:
  - Ech proposéieren eng Belounung vun zéng Milliounen Euro fir de Kapp vum schwaarze Sultan ze ernennen. An och an d'Zone vun der spezieller Grupp "Alpha" an "Vympel" schécken.
  Loosst se de Sultan lieweg oder dout kréien ...
  De Premier korrigéiert duerch en ongedëlleg Geste mat senger Handfläch:
  - Besser lieweg! Well mir net wësse wien déi Persoun ass, kënnen d'Terroriste hien ëmmer erëm operstanen erklären.
  De Chef vun der FSB fir Theater (Dir musst Diligence weisen) huet seng Stëmm opgehuewen:
  - Kann et esou sinn! Betruecht elo d'Donnéeën iwwer wirtschaftlech Verbrieche.
  Zulfiya war net méi interesséiert. Si huet d'Gebied fir d'leschte Kéier recitéiert, sech op Allah gedréint, duerno mat zidderen Hänn de sechssäitege Steen vun Titra ëmgedréit.
  Seng Eegeschafte war eng dausendfach Erhéijung vun der Muecht vun der Charge.
  E super helle Blëtz, wéi aus enger atomarer Explosioun, huet dat ganzt Gebai erfaasst, an e Moment méi spéit koum e schrecklechen Atompilz op der Plaz vum Regierungsgebai.
  Zur selwechter Zäit huet eng Klack am Kreml geklappt. Eng béis, knaschteg Stëmm sot:
  - Sot dem President vum schwaarze Sultan Hallo. Ech ginn Iech genee fofzéng Deeg fir all Truppen aus dem nërdlechen Kaukasus komplett zréckzezéien an opzehalen d'Amerikaner am Afghanistan z'ënnerstëtzen.
  Wann a fofzéng Deeg eis Fuerderungen net erfëllt ginn, wäert de President dem Premier nokommen.
  Eng hallef Stonn méi spéit huet dëse Message sech iwwerall op der Welt verbreet, an huet verschidde Gefiller vu Sympathie bis zum Glawen opgeruff.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Sklave vu Léift
  E Schoulmeeschter, deen aus der Vakanz zréckkoum, entdeckt d'Läich vun engem plakege Meedchen an hirer Wunneng, a moies gëtt d'Léierin selwer dout ënner de Fënstere vun hirem Haus fonnt. De mysteriéise Frieme gëtt als amerikanesch pornographesch Schauspillerin identifizéiert. Et huet sech erausgestallt, datt déi lescht Schéisserei vum Verstuerwenen a Russland mat engem Meedchen war, dat mat engem Messer an den Hänn op der Plaz vum Mord vun hirem Direkter gefaange gouf. Awer Fangerofdréck an den elusive Tula Maniac goufen um Messer fonnt.
  
  Eng berühmt verdréint Detektivgeschicht ass mat atemberaubende Geschichte vu Schock a verbuedener Léift vun Heldinnen verwéckelt. En Enseignant daten e Student, e BDSM Sklave dee sicht hire Meeschter ze gefalen, eng Frëndin vun engem Seriemäerder, prett fir seng Schold fir d'Wuel vun hirem Léifsten ze huelen.
  
  Opgepasst! Streng +18! Léiftgeschichten ginn extrem éierlech beschriwwen, et gi Sexszenen.
  
  Ech probéieren de Produit all Dag ze posten an d'Buch Enn November fäerdeg ze maachen. Fir um neiste Stand ze bleiwen, füügt d'Buch op Är Favoritten.
  
  
  Mir warnen iwwer ongewollt Kapitelen an Episoden fir déi, déi eng Detektivgeschicht verfollegen wëllen, awer net onkonventionell Sex an haart Szenen gär hunn
  
  , mir wäerte speziell ongewollt Kapitelen an Episoden markéieren. D'Kapitele ginn wéi follegt verdeelt: Polen (-th Kapitel, voll, net recommandéiert). Episoden wéi dës: .HP (-ech Kapitel, net recommandéiert Episod).
  
  Opgepasst LN Lieser! De Verkaf gëtt gepost soubal et fäerdeg ass. Ech probéieren all Dag. eemol d'Woch geplangt
  
  Fir all d'Ännerunge bewosst ze sinn, füügt d'Buch w.e.g. op Är Favoritten, mir recommandéieren Iech op "Verfollegt den Auteur" ze klicken
  
  
  Wësst Dir iwwer Schock a verbueden Léift a seng Konsequenzen? Iwwert wéi eng berühmt Pornoschauspillerin gär kann, iwwer wat en Enseignant denkt wann se hire Student begéint, wat d'Frëndin vun engem Seriemäerder bereet ass fir hir Léifsten ze maachen.
  
  Net-Standard Léiftgeschichten mat Sucht, psychologescher a sexueller Sklaverei mat Filmer vun Heldinnen an haarder BDSM, Beschreiwunge vu sou Sexszenen, déi vill net kennen, plus eng interessant Detektivgeschicht soll d'Lieser mat hirer Originalitéit unzéien.
  
  
  War ewechzehuelen
  E Schoulmeeschter, deen aus der Vakanz zréckkoum, entdeckt d'Läich vun engem plakege Meedchen an hirer Wunneng, an de Moien gëtt d'Léierin selwer dout ënner de Fënstere vum Haus fonnt. Hire jonke Liebhaber gëtt verdächtegt, awer alles stellt sech vill méi komplizéiert eraus! De mysteriéise Frieme gëtt als amerikanesch Pornoschauspillerin identifizéiert.Et stellt sech eraus datt déi lescht Schéisserei vum Verstuerwenen a Russland war mat engem Meedchen dat op der Szen vum Mord vun hirem Regisseur mat engem Messer gefaange gouf, op deem se d'Fangerofdréck fonnt hunn. der elusive Tula Maniac.
  
  
  
  Opgepasst! Streng +. Den Text enthält explizit Szenen, dorënner haart Sex an onkonventionell Léift. E puer Helden hunn hir richteg Prototypen.
  
  Fir déi, déi de Komplott verfollegen wëllen, awer net traditionell Sex gär hunn, wäert ech Iech iwwer ongewollt Kapitelen an Episoden warnen.
  
  
  Opgepasst! Streng +! Net recommandéiert fir Leit mat engem schwaache Geescht. Den Text enthält explizit Szenen, dorënner haart Sex an onkonventionell Léift. Vill Helden hunn hir richteg Prototypen.
  
  Fir déi, déi d'Detektivgeschicht verfollegen wëllen, awer net traditionell Sex an haart Szenen gär hunn, wäerte mir speziell onerwënscht Kapitelen an Episoden markéieren. D'Kapitele ginn wéi follegt verdeelt: Polen (-th Kapitel, voll, net recommandéiert). Episoden wéi dës: .HP (-ech Kapitel, net recommandéiert Episod).
  
  Opgepasst LN Lieser! Verkaf sinn eemol pro Woch geplangt. Mat engem schwaachem Lieserinteresse gëtt den Text awer net méi um Site gepost. Fir all Ännerungen um Lafenden ze halen, empfehle mir Iech op "Verfollegt den Auteur" ze klicken. Mir plangen net de Roman op aner Ressourcen komplett eropzelueden!
  
  
  E Schoulmeeschter, deen aus der Vakanz zréckkoum, entdeckt d'Läich vun engem plakege Meedchen an hirer Wunneng, an de Moien gëtt d'Léierin selwer dout ënner de Fënstere vum Haus fonnt. Hire jonke Liebhaber gëtt verdächtegt, awer alles stellt sech vill méi komplizéiert eraus!
  De mysteriéise Frieme gëtt als amerikanesch pornographesch Schauspillerin identifizéiert. Nëmmen duerch d'Intuition an d'Abléck vum talentéierten Detektiv Vasily Krasin ass et méiglech de mysteriéisen Tangle z'entdecken.
  
  Opgepasst! Streng +! Den Text wäert e puer häerzzerräissend Léiftgeschichten enthalen, awer et ginn och explizit Szenen.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  SKLAVEN VUN LOVE
  (Déi 2. Buch an der Serie SHOCK LOVE. Dat éischt Buch, DEATH CONCERNED, kann op der Phantom Worlds Websäit gelies ginn)
  
  Kapitel 1.
  Physik Enseignant Maria Novikova zréck doheem no enger Rees an d'Mier. An der Erwaardung vun der Rou no enger schlofloser haarder Nuecht, ass si op d'Trap geklommen, d'Schlësselen erausgeholl. Elo wäert et méiglech sinn eng Dusch ze huelen, gitt sécher vun der Strooss ze schlofen. An da wäert si Pavlusha ruffen. Eng laang-erwaarde Versammlung waart op hinnen: e liichte Dinner, muffled Musek, e mëllt Bett ...
  D'Dier an d'Appartement ass net direkt opgaang. Am Ufank huet de Schlëssel gestoppt, wéi wann d'Schloss net richteg funktionnéiert. Dëst huet d'Maria alarméiert, awer si huet déi schlecht Gedanken ewechgedréckt a koum an d'Gang.
  Op eemol huet eng plötzlech Angscht hatt gepackt. De Schoulmeeschter huet d'Saachen op de Buedem geluecht an huet gezéckt. Wat ass falsch? D'Dier an de Raum ass ajar! An eng Aart vu schwaachem auslännesche Geroch, kaum erkennbar, gläichzäiteg eppes Gewunnecht. Awer de Geroch ass net hiert Appartement!
  A grousser Opreegung huet d'Maria an de Raum gekuckt. Saachen, wéi, op Plazen, ginn et keng Unzeeche vun engem Iwwerfall. Awer d'Bettdecken um Bett ... Et hänkt ganz op de Buedem! Si huet hien net esou gelooss! Vläicht ass de Pavlusha era komm? Jo, hien ass wahrscheinlech.
  D'Fra koum op d'Bett, huet d'Deckel zréckgezunn an ... huet en Schrecken gejaut wéi si kaal weiblech Féiss gesinn huet! D'Maria huet instinktiv hire Mond mat hirer Hand ofgedeckt fir de Gejäiz ze muffelen, huet sech abrupt zréckgezunn an huet sech géint d'Mauer geleet. Si huet d'Mauer erofgerullt a souz um Buedem. Hire Bléck huet iwwer hir blouss Been geschloen, si huet kloer en plakeg, liewenslos weiblech Kierper ënner dem Bett gesinn.
  D'Maria huet knapps den Drang ze iwelen zréckgehalen, sprang op d'Been an ass an d'Toilette gerannt. Si huet sech iwwer d'Toilette gebéit an e puer Mol gebrach. Spasmen hunn den Hals gedréckt, an nëmmen ee Gedanke huet hire Kapp gebiert: Si hat eng Läich an hirer Wunneng!
  De Schoulmeeschter huet säin Handy gegraff, op d'Trap erausgesprongen an sech op d'Trëpp gesat. Si huet schwéier otemt, fillt de frantesche Rhythmus vun hirem Häerz. Hir Fanger hu mat klengen Zidderen geziddert, d'Maria huet kaum zwou Zifferen "02" getippt.
  D'Police huet den Telefon laang net opgeholl, wéi wa se op den Uruffer gewaart hätt, fir sech ëmzedenken an eleng ze loossen. Endlech, um aneren Enn vum Drot, hu si onfrëndlech geäntwert:
  - Zwanzeg-fënneften Police Departement. Pflicht Neelov. Lauschtert Iech.
  Onsécher, an enger zidderend Stëmm, liicht stotterend vun Opreegung, sot d'Maria:
  "Ech hunn en ... t-et schéngt ... en T-Läich!"
  D'Äntwert war kal:
  Sidd Dir gedronk Lady? Wéi eng Läich? Schwätzt normal a kloer.
  Maria gejaut:
  Nee, nee, ech sinn net gedronk! Ech hunn eng dout Fra a mengem Appartement!
  "Firwat ass si dout?" huet de Polizist gefrot.
  - Ech weess net! Éierlech gesot, ech weess et net! Ech sinn aus der Vakanz zréck komm, an hatt ass dout ënner dem Bett! An plakeg!!!
  "Och plakeg?" huet de virwëtzeg Neelov nach eng Kéier gefrot. Wéi ass si ënner Ärem Bett komm?
  - Wéi weess ech? - huet erëm déi opgereegt Maria geruff, - komm geschwënn!
  - Sot d'Adress ...
  D'Maria huet sech net getraut an hiert Appartement anzegoen. Si souz op der Trap, probéiert ze verstoen, wéi eng Fra ënnert dem Bett war, firwat si dout war a wéi si bei hiert Haus koum. D'Léierin war an der Verzweiflung: Si wousst d'Äntwerten op dës Froen net. Ech konnt net mol roden.
  D'Police koum onerwaart op. E puer Offizéier a mat him zwee Leit an zivil Kleeder. Mir sinn an d'Appartement erakomm. Den Offizéier an e plumpen Employé sinn direkt an d'Zëmmer gaang, an de jonke Mann huet virgeschloen d'Maria an der Kichen ze waarden, duerno huet hie selwer mat senge Kollegen ugeschloss.
  D'Fra wousst net wat am Sall vun hirem Eenzëmmer Appartement geschitt ass. Wahrscheinlech hu si de Verstuerwenen fotograféiert, Fangerofdréck gemaach, no Spure gesicht. Alles ass wéi vum Gesetz verlaangt. De Schoulmeeschter huet dat an Detektivfilmer gesinn. Elo ass dëst hiert Heem ...
  Geschwënn koum e jonke Mataarbechter op d'Maria ze froen. Als éischt huet hien formell Froen iwwer dem Maria säi Familljennumm, hirem Alter gestallt a gefrot wéi d'Läich entdeckt gouf. De Schoulmeeschter huet präzis geäntwert, heiansdo gekrasch.
  "Ech si just aus dem Mier era geflücht", erkläert d'Maria, déi um Kichendësch op engem Stull souz an nervös mat den Hoer mat zidderen Hänn gefiddert huet. "Ech ka mir net virstellen wéi eng Läich an engem Appartement kënnt.
  De Mann huet gefrot:
  - Kann iergendeen bestätegen datt Dir an der Stad fehlt?
  Den Enseignant huet direkt geknackt a seet zouversiichtlech:
  - Dëst kënne vill Leit bestätegt ginn, dorënner ass meng Frëndin, si an ech sinn eréischt moies mam Fliger geflücht, hir Mamm hat e Schlag. Dofir si mir fréi aus dem Süden zréck komm.
  Wien huet nach d'Schlëssel vun Ärem Appartement?
  D'Maria huet geschüchtert, net direkt a vague geäntwert:
  "Dir gesitt, ech sinn eng einsam Fra, ech invitéieren keen op meng Plaz, ech ginn d'Schlësselen net aus.
  De Polizist huet de Schoulmeeschter verdächteg ugekuckt a gesot:
  - Jo?! Huet keen d'Schlësselen oder Dir wëllt net schwätzen? Dir wëllt net - awer Dir musst!
  "Ech hoffen, Dir verdächtegt mech net?" D'Maria war Angscht.
  De Mann huet d'Schëller gezunn.
  - D'Appartement ass ären. Loosst eis elo hei fäerdeg sinn, kommt mat eis ...
  - Firwat? de Schoulmeeschter war iwwerrascht.
  - Schwätzt mam Enquêteur deen Äre Fall féiert.
  - Mäi Betrib? A wien bass du?
  - Ech sinn en Enquêteur. Maach der keng Suergen, ech mengen, si wäerten dech net laang festhalen, si wäerten dech interrogéieren a loossen dech lass.
  E stout Mann an Zivilkleeder koum op.
  - Wat kann ech soen, Andryusha? hien huet sech un den Enquêteur gedréit. "D'Läich ass zimlech frësch, nach net komplett ofgekillt. Wahrscheinlech ass den Doud haut géint fënnef de Moien komm. Et gëtt keng Strangulatiounsfurrow um Hals; Ech hunn keng aner Unzeeche vun engem gewaltsamen Doud gesinn. Awer et gi Plooschter vu verschiddenen Alter um Kierper. Frësch Plooschteren op der Pubis a Këscht, al op den Oberschenkel. Beschäftegt Fra. Schlank, ongeféier honnert an uechtzeg grouss, Tattoo op hirem pubis a Form vun enger Rous, ongeféier siwe Zentimeter grouss. Wahrscheinlech eng Prostituéiert. Schéckt eis op de Bureau, eng Autopsie weist wat a wéi.
  "Ma, mir musse ronderëm d'Noperen goen," sot Andryusha nodenklech. An dunn huet hien sech un de Schoulmeeschter gedréint:
  - Wann jidderee fäerdeg ass, kontrolléiert Dir d'Appartement, vläicht ginn e puer Saachen vum Verstuerwenen fonnt.
  Nee, d'Maria huet keng Saache fonnt, näischt Aussergewéinleches doheem. D'Läich vun engem Frieme gouf an engem speziellen Auto ewechgeholl, an den Enseignant huet d'Dokumenter missen huelen a mat engem Polizist fueren. Deemools waren d'Beamten am Biergerkëscht schonn fort.
  Am Auto war de Polizist roueg, huet d'Maria nervös geduecht. Ween huet si sou genervt? Firwat hunn se d'Läich vun engem Meedchen op hir gepflanzt? A wien? Virun allem huet d'Fra sech besuergt iwwer d'Fro vum Enquêteur iwwer d'Schlëssel vun hirem Appartement. Si ware mam Pavlik. Awer hien ass sou jonk! Nëmme siechzéng am September wäert erfëllt ginn.
  Wann Pavlusha méi al sinn, wier et méiglech ze ënnerschreiwen, Gebuert un e Kand vun him. D'Maria wollt Kanner hunn. Viru kuerzem wollt si wierklech bestueden, si gouf vun der weiblecher Einsamkeet gefoltert. A si war frou, datt Pavlik an hirem Liewen wossten. Wien d'Séil vun enger Fra gutt kennt, wäert hatt net fir Léift veruerteelen. Et ass eng komplex, onberechenbar, heiansdo verbueden Saach. Dir wësst net wéini et kënnt, mat wiem Dir Gléck hutt ...
  D'Maria erënnert un déi éischt Knuewel mam Pavlusha, hir schrecklech Kuss. Wéi hiert Häerz dann mat Leidenschaft geschloen huet! Obwuel si duebel sou al wéi de Jong ass. A wéi deet ass et fir eng Fra gär ze hunn, wann en Artikel vum Code penal iwwer hir hänkt. Dir musst Är Léift vun allen Aen verstoppen, Dir kënnt et net emol mat Ärem beschte Frënd deelen. Wat genee mécht hatt falsch? De Pavlik selwer wollt dës Intimitéit! Soll eng Fra fir d'Léift, déi si engem Teenager gëtt, agespaart ginn? Fir géigesäitege Liicht Léift. Ass et fair? D'Maria huet geduecht nee ...
  
  
  KAPITEL 2
  D'Maria Aleksandrovna Novikova souz am Gank vum Untersuchungscomité, heiansdo kuckt d'Fënster aus: den héijen Zait an de Stacheldrot hunn hir Angscht nëmmen verschäerft. D'Léierin war nervös, si krut gesot ze waarden, awer méi wéi eng hallef Stonn ass vergaang, an d'Fra schéngt vergiess ze ginn.
  Op eemol ass d'Dier opgeschwächt, den Enquêteur huet d'Maria geknuppt an invitéiert hatt an de Büro ze kommen.
  "Vasily Krasin," huet de Mann sech virgestallt, "gëff mir Äre Pass, wann ech glift."
  Um Dësch am Eck vum Zëmmer war en anere Mann am selwechte donkele Kostüm wéi dem Vasily.
  De Krasin huet de Pass gekuckt, en op der Säit geluecht a gesot:
  - Ma, sot mir, wien déi Fra ass a wéi d'Läich an Är Wunneng koum.
  - Ech weess net! Éierlech gesot, ech weess et net! den Enseignant plädéiert. Den Enquêteur huet scho gefrot.
  "Ech hunn gefrot ... Et ass e komplett Geheimnis," sot de Krasin skeptesch a suergfälteg an d'Ae vun der Fra gekuckt. Ech gesinn, du liichs.
  "Setz hatt an engem Afenhaus!" - kléngt op eemol d'Stëmm vum zweete Mataarbechter. - Hie wäert e puer Deeg sëtzen, hien wäert direkt alles erënneren.
  - Wann Dir roueg bleiwt, musse mir dech an de Prisong huelen! Krasin confirméiert.
  D'Maria huet awer intuitiv gefillt datt si einfach intimidéiert gëtt. An hatt huet näischt ze fäerten! Si huet all Beweiser vun hirer Onschold. De Schoulmeeschter huet roueg mat enger monotoner Stëmm geäntwert:
  "Heiansdo am Prisong sinn ass gutt. Et gëtt Wäisheet. Awer ech hunn Iech wierklech näischt ze soen. Also ech hunn en Ticket, ech sinn just moies ukomm.
  De Krasin huet sech un e Kolleg gedréint:
  Huet eng Emfro vun den Noperen eppes ginn?
  "Wéi gewinnt hu mir näischt gesinn, mir hunn näischt héieren. Nëmmen eng Noper op der Landung sot, datt si gesinn huet, wéi dëst klengt Meedchen d'Appartement an enger Ëmfaassung mat engem jonke Jong verlooss huet. An deen Typ ass viru kuerzem an hirer Verontreiung an hiert Haus komm an huet d'Dier mat engem Schlëssel opgemaach.
  - Ma, wat sot Dir? De Krasin huet gefrot an huet d'Maria nach eng Kéier gekuckt.
  "Also dësen Noper ass e Klatsch, Dir kënnt hatt net trauen", huet d'Fra ugefaang sech ze gerechtfäerdegt an huet sech un den Assistent Enquêteur gedréit:
  - Bomi Marfa huet geschnitt, richteg?
  Den Assistent huet net geäntwert, awer de Krasin huet gefrot:
  - Wéi heescht de Jong?
  - Dëst ass mäi Student. Ech zéien him an der Physik.
  - Grouss Wakanz? Krasin huet net gegleeft. - Sot Äre Virnumm, Virnumm an Adress.
  - Also ass de Pavlik Rybachenko säin Numm, - huet d'Maria missen zouginn. - Liewen mat sengen Elteren op Savushkina Street.
  De Krasin huet a sengem Notizbuch geschriwwen an nach eng Kéier gefrot:
  - Pavel - wien ass hien?
  D'Maria huet kräfteg gelaacht.
  - Hien ass nach e Kand. Ech si säi Schoulmeeschter! Dir wäert de Jong net vun engem Verbriechen verdächtegen, oder?
  Den Enquêteur huet d'Fro mat enger Fro geäntwert:
  "Also hien huet d'Schlëssel vun Ärem Appartement?"
  Maria verbreet hir Hänn.
  - Also wat? Dir mengt net datt et hien war deen d'Läich gepflanzt huet ...
  - Wéi weess, wéi weess! Teenager sinn heiansdo esou grausam!" sot de Krasin nodenklech.
  "De Pavel ass e wonnerbare Jong, en Athlet, hie wäert keng Méck verletzen!" D'Maria huet ugefaang hire Student ze verdeedegen.
  - Wéini hutt Dir hien fir d'lescht gesinn? Krasin gefrot.
  - Ufank August. De Pavlik huet mech an den Zuch begleet. Et war ... de siwenten. Hien huet mir just gehollef Saachen ze droen.
  De Krasin huet e puer méi Froen gestallt. Hien huet gefrot mat wiem de Pavel Frënn war, ob et eppes verdächtegt a sengem Verhalen ass, ob hien Déieregrausamkeet gewisen huet. D'Maria huet geäntwert datt si nach ni gesinn huet datt de Pavlik Déieren mësshandelt. Mä de Jong wousst wéi fir sech selwer ze stoen, war hien an Martial Arts an Hockeystick engagéiert.
  Op eemol huet de Vasily Krasin eng onerwaart Fro gestallt:
  Hutt Dir Sex mat him?
  D'Maria huet geschüchtert a schued, onsécher geäntwert:
  - Mam Pavlik? Nee ... Hien ass nach e Kand ...
  Krasin huet d'Reaktioun vun der Fra virsiichteg nogekuckt. D'Maria huet souguer bei esou enger Fro blass ginn, huet d'Aen erofgefall, an hirem Stull gefiddert, d'Hänn an d'Buerg geklappt.
  - Jo? huet den Enquêteur gefrot. - Ech kann et net gleewen! Sidd frank mat mir. Verstitt Dir datt Dir en anstännege Saz kritt fir eng Bezéiung mat engem Mannerjäregen ze hunn?!
  D'Maria huet d'Aen op de Mann opgehuewen an huet mat engem Opzuch an enger zidderend Stëmm geäntwert:
  "Ech muss keng Zäit ginn fir ...
  De Vasily huet gelaacht a gesot:
  - A mir froen de Jong! Hien wäert eis alles soen.
  D'Maria huet erëm gedréckt an huet mat Angscht geäntwert:
  "Jongen si sou gär ze komponéieren an ze iwwerdreiwen. Awer ech si sécher datt hien Iech näischt soen wat mech diskreditéiert.
  Den Enquêteur lächelt a sot streng:
  "Mir kënnen Iech festhalen an Iech viru Geriicht schécken fir d'Verhaftung fir zwee Méint z'accordéieren. Also versicht d'Schicksal net. Sot Är Telefonsnummer.
  - Wien seng? Meng?
  - Loosst eis souwuel: Är an Rybachenko.
  An de Pavlik? Ma ech weess net ...
  Weess net ob ech soen oder net? Vläicht kann ech op Ärem Smartphone kucken?
  "Ech soen Iech," huet d'Maria wénkt an d'Telefone diktéiert.
  Den Enquêteur huet eng Foto vum verstuerwene Meedchen aus dem Dossier geholl, se viru Maria geluecht a gesot:
  Kuckt nach eng Kéier virsiichteg, vläicht hutt Dir hatt schonn iergendwou gesinn.
  Et war schwéier fir d'Maria de Kierper vun deem ze kucken, deen an hirer Wunneng dout erausgestallt huet. Mä et huet misse gemaach ginn, d'Enseignant huet sech gezwongen d'Foto ze kucken. E schéint Gesiicht, awer duerch den Doud disfiguréiert. Nee, hatt weess näischt iwwer hatt, si huet d'Meedchen fir d'éischt ënnert hirem Bett gesinn.
  De Krasin huet op seng Auer gekuckt a gesot:
  - Awer! Et ass Zäit fir fäerdeg. Alles wat Dir maache musst ass Är Fangerofdréck ze huelen an Iech umellen. Okay, fir elo loossen mir Iech op Kautioun heem goen.
  Geschwënn huet d'Maria d'Gebai vum Untersuchungscomité verlooss, de Pabeier erausgeholl, deen hatt erausginn huet, de Siegel gekuckt an d'Ënnerschrëft vum Adjoint Procureur vun der Stad gesinn. Si huet de Pabeier an hirer Täsch verstoppt, huet schwéier gesouch an ugefaang un de Pavlik ze denken. Si wollt sou hir Léifsten mat enger fréi onerwaart Arrivée ze Plëséier. Hie war ganz besuergt, datt hien dräi ganz Wochen trennen muss. Si ass virdru ukomm, frou de Guy ...
  Huet Pavlusha eng Prostituéiert an hirer Verontreiung bruecht? Wou sinn d'Kleeder vum Meedchen? Hutt Dir et mat Iech geholl? Moien Pavlik. Peacock...
  Verdammt, ech muss him ruffen! Wéi hutt Dir net direkt virgestallt?
  D'Maria huet de Knäppchen op hirem Smartphone mam Numm vun hirer Léifsten gedréckt. D'Stëmm vun engem aneren huet gesot: "Den Telefon ass disconnected oder aus dem Netzofdeckung."
  
  
  Kapitel 3
  De Gorynych huet d'Dier vum Appartement opgemaach, d'Meedchen an hire Begleeder eragelooss, ass selwer eragaang, d'Luucht opgemaach a gesot:
  - Bescheiden hei hu mir fir sou léif Gäscht.
  "Et ass an der Rei, mir halen iergendwéi bis de Moien aus," sot en héije, breet-Schëller Mann, ongeféier drësseg, "loosst eis e Patt iessen ënnerwee an an d'Schlofkummer." Ech hunn dem Lucy säi Kierper verpasst. Loosst eis Iech richteg Léift weisen!
  D'Meedche lächelt a kuckt léiwer an d'Ae vun hirem Begleeder. Si sinn an d'Kichen gaang, de Gorynych huet de Kettel op gesat an huet ugefaang Sandwichen ze maachen, furtively op d'Meedchen gekuckt. Hien huet hatt gär! Déi schlank, blo-eyed, busty Blond war bal déi ganz haart Strooss aus dem Süden an engem Zhiguli Auto roueg, huet net gefrot den Auto ze stoppen oder eppes fir hatt ze kafen, huet keng Onzefriddenheet gewisen, huet hatt net reprochéiert fir de Onbequemlechkeet. Gorynych huet net geschwat a capricious Fraen gär.
  "Utrish an ech sinn just an der Zäit fortgaang," sot hien an huet eng Fläsch Béier opgemaach. - Do ass elo e Shmon. D'Nadia gouf ewechgeholl. Firwat huet si den Direkter mat engem Messer gestach?
  - Domm! Et deet wéi, Dir kënnt et net ausstoen, ech hätt dem Achintsev gesot, de Schéiss wier gestoppt ginn.
  - Also huet si him no der Schéisserei gestierzt.
  - Ech hunn ausgehal. An dann huet Emotiounen Auslaaf. Achintsev selwer ass Schold - Dir kënnt d'Meedercher net sou spottéieren! Kuckt, ech hunn Folter erfonnt. Si hunn se an d'Anthill geschleeft, duerchsichteg Schlauch an d'Vagina gesat a Close-ups gefilmt, wéi Ameen do ...
  "Jo, Sasha, et ass schwéier," huet de Gorynych ausgemaach.
  "Mäi ass gutt, geduldig, awer d'Nadya ass en Narr," sot de Sasha a dréit sech zu sengem Begleeder:
  - Wéi geet et dir dobannen - mécht et wéi?
  "Et ass gutt, Schatz," huet d'Meedchen mat engem liichte Laachen geäntwert.
  - OK loosst eis kucken.
  Si hunn giess a sinn an d'Schlofkummer gaangen.
  - Hues du egal, datt d'Lucy sech auskleedt? Sasha gefrot Gorynych. Ech hu gär wann hatt plakeg danzt. Et ass sou erotesch! - Mir ginn do bei eis doheem komplett ouni Kleeder.
  - Ech Léift Striptease! Déi eenzeg schued ass, datt et keng Musek ass, - Gorynych geäntwert. - Jo, an et ass scho spéit, héieren d'Noperen.
  - Näischt, ech maachen d'Musek roueg vum Telefon un, - sot den Alexander.
  Hien huet e puer Ballroom Melodie opgeholl, d'Meedchen huet hir Hoer geléist, déi just ënnert de Schëlleren gefall sinn, de Kapp e puer Mol kräfteg gerëselt an huet lues a lues ugefaang, ze béien an ze danzen, fir d'Kleed lass ze ginn. Et war kee BH op Luce. Lues a lues aus hirem Kleed gezunn, si huet sech am Danz gedréint, huet elo hir schéi Broscht erausgestréckt, dann béien, hir Aarsch gewisen.
  Dunn huet de Stripper sech op d'Splitter gesat, awer sprang dunn energesch op d'Féiss, huet d'Hosen ofgezunn, se e bëssen an d'Hänn gedréint an a Richtung Gorynych geheit, deen an enger Fotell souz. Hien huet d'Tattoo op der Pubis vum Meedchen gesinn a gouf nach méi opgereegt.
  Lénks plakeg, huet d'Lucy hir Hënner geklappt, se mat hiren Hänn getrennt, ass op den Zänn op d'Dier gaang. Do huet si sech geknéit, gebéit sou datt den Hënneschten däitlech méi héich wéi de Kapp war, sech ëmgedréint a mat féierleche Beweegungen, liicht béien an unbéien d'Äerm op den Ielebou, ass op den Alexander gekrëppelt, huet d'Lippen an d'Breet vu sengen Jeans gepickt, dann hänke bliwwen. hir Zong eraus, huet et gerëselt an, lächelt, e bëssen eemol dem Sasha seng Hosen geleckt. Hien huet seng Méck ausgedréckt, säi liicht opgeriicht Hunn fräigelooss.
  D'Meedche lächelt erëm mat de Spëtze vun hire Lippen, huet d'Dignitéit vun hirem Partner an hirem Mond geholl an ugefaang ze strecken, probéiert hien an de gewënschten Zoustand ze bréngen. Dunn huet si de schonn opgereegten, beandrockende Penis vun engem Mann komplett geschléckt, fir e puer Sekonnen huet si d'Gesiicht géint d'Pubis vun hirem Partner geleet a gefruer. Dunn huet si sech zréckgezunn, awer huet de Member net aus hirem Mond befreit, huet awer säi Kapp liicht gesaug, e puer Blowjobs gemaach, erëm dem Mann säin Hunn an de Mond geholl an zéng Sekonnen gefruer, den Otem opgehalen an hir charakteristesch Beweegunge weidergefouert.
  "Maacht net presséiert," Sasha commandéiert.
  D'Meedchen huet sech op d'Säit gedréint, fir datt de Gorynych konnt gesinn, wéi e Member vun engem Frënd op der Lucy senger Lip geréit.
  Den Alexander huet seng Frëndin liicht op d'Wang geklappt, awer huet sech dunn vum Meedchen ewechgezunn, säi Penis fräigelooss an hir Hand gewénkt.
  D'Lucy huet sech ëmgedréint, ass e puer Schrëtt zréck gekrëppt, sech erëm gebéit, sou datt hir Genitalie kloer ze gesinn ass, an huet ugefaang hir Hënner ze rächen.
  - Super! Gorynych geflüstert.
  - Mir kënnen dat net maachen! Alexander gesot. - Hutt Dir de Strake um Penis gesinn?
  Gorynych wousst net emol wat et war.
  An d'Meedchen huet e Krees op alle Véier ronderëm d'Zëmmer gemaach, invitéierend hir Schong gewackelt, dunn op den Ielebou gefall an ass op hir Liebhaber gekrëppelt.
  Dës Kéier huet si d'Knäppercher op seng Sandalen opgeléist a mat hiren Zänn ugefaang dem Alexander seng Strëmp virsiichteg ofzezéien.
  - Gutt Meedchen! hie gelueft.
  - Ech hunn dech gär! - mat Strëmp fäerdeg ze hunn, huet d'Lucy geäntwert. Si huet fir d'éischt ee Kuss gemaach, duerno deen anere Fouss vun hirem Frënd a mat hirer Zong ugefaang seng Zänn ze strecken, se ze lecken an hir naass Zong tëscht de Fanger ze stëppelen.
  - Suck! Sasha commandéiert.
  D'Meedchen huet dem Liebhaber seng véier Zänn an de Mond geholl.
  "Méi méi déif," sot den Alexander.
  D'Lucy souz op den Aarsch, huet d'Wang mam Fanger gezunn, de Partner seng grouss Zehe an de Mond gedréckt, probéiert de Fouss sou déif wéi méiglech ze gräifen.
  "Gutt Meedchen," Alexander gelueft. - Riicht op, looss mech dech strecken.
  Ouni de Fouss aus dem Mond ze loossen, ass d'Meedchen opgestan an huet sech a Richtung vun hirem Liebhaber gebogen. Hien huet ugefaang hir Muschi a Pubis mat sengem fräie Fouss ze streiken.
  - D'Bett ass niddereg, - sot Sasha, - et ass onbequem ze strecken.
  D'Meedchen huet sech no vir geluegt, hir Been méi breet verdeelt. Den Alexander huet de Bauch vu senger Frëndin mat de Fanger geschloen, dunn op eng Broscht gedréckt, déi aner, lues aus dem Punkt tëscht de Broscht duerch den Navel bis ganz ënnen vum Bauch gezunn.
  D'Lucy huet nach ëmmer dem Alexander säi rietse Fouss mat enger Hand an hirem Mond gehal, mat där anerer huet si d'Zéiwe vu sengem lénke Fouss geholl an an hir Vagina agesat.
  "Gutt gemaach," Sasha gelueft erëm. - Dir wësst wéi vill ech et gär hunn.
  D'Meedchen huet eng energesch Beweegung mat hirem Becken gemaach, probéiert d'Fangere vun hirem Liebhaber méi déif an hire Kierper ze dreiwen. Awer si huet gejaut an ass fort gezunn. Eng Grimasse vu Péng erschéngt op hirem Gesiicht.
  - Ass eppes falsch no der Folter vum Achintsev? Alexander gefrot. - Deet et vill wéi?
  "Tolerabel, léif," huet d'Meedchen geäntwert.
  "Dir wäert net nëmmen esou jäizen," sot d'Sasha an huet sech op eemol op de Gorynych gedréint:
  Wëllt Dir kucken wat an hatt ass?
  - Wéi ass et? De Gorynych huet eng domm Fro gestallt.
  -Ach-ah-ah! Ech hunn e Spillplang. Zur selwechter Zäit wäerte mir eng genital Untersuchung maachen. Lyusenka, bréngt mech dohinner, a mengem Portfolio, wësst Dir wat.
  E plakegt Meedchen ass an d'Gang erausgerappt a koum séier mat enger Taschenlamp, enger Aart Röhre an engem transparenten ronne Glas an den Hänn. De Gorynych huet awer gesinn, datt d'Glas ouni Buedem war.
  Den Alexander huet d'Bett befreit. D'Meedchen huet sech op senger Plaz gesat, sech a Richtung Gorynych gedréint a wäit verbreet hir Been um Knéien gebogen. D'Sasha ass nieft hirem ënnergaang, sou datt de Gorynych alles gesinn huet, energesch op seng Frëndin hir raséiert pubis mat senger Handfläch getippt, dunn seng Fanger iwwer hir Muschi gerannt, d'Meedchen d'Klitoris sanft masséiert, d'Lippen gezunn an se getrennt, d'Entrée an d'Schéinheet vun der Schéinheet gewisen. . Dunn ass hien opgestan, huet dem Meedchen d'Fanger vu senger Hand lecken an ze suckelen.
  Gorynych nogekuckt d'Liebhaber an voluptuous Erwaardung vun Fortsetzung. An si ass no! Den Alexander huet e Paar Fanger an d'Vagina vum Lucy agefouert an huet ugefaang intensiv Ruckbewegungen ze maachen.
  D'Meedchen huet douce gekrasch.
  "Kuckt, maach him kee Bett", huet den Alexander lächelt, seng Fanger erausgezunn an huet se nees senger Frëndin ginn, fir ze lecken an ze suckelen.
  Dunn huet hien e Glas geholl, seng Rand ouni Buedem mat Gel aus engem Rouer geschmiert an huet ugefaang suergfälteg an de Kierper vum Meedchen aféieren.
  - Ai! D'Lucy huet nees weich gejaut.
  - Péng? Sasha gefrot. "Vläicht braucht Dir e Painkiller?"
  - Nee, Schatz, et ass an der Rei. Tolerabel.
  D'Sasha huet d'Glas bal komplett an d'Vagina vum Meedchen agefouert, him bestallt et mat de Fanger ze halen, an hien huet e Taschenlicht dobanne geschéngt, suergfälteg ënnersicht a gesot:
  - Alles ass gutt! Bal keng Entzündung. Nëmmen hei, am Ufank, ass d'Bissmark bliwwen. Solle mir haut Sex hunn? Wäert et net schueden?
  - Ech wäert Gedold sinn, Léif! Lucy geäntwert gedëlleg.
  "Si huet gär ze Ficken, besonnesch mat mir," sot Sasha zu Gorynych. Kommt hei, ech weisen Iech eppes Interessantes. A gitt mir e Pen.
  De Gorynych sprang op d'Meedchen an huet seng Aen op de Schlitz vum Gebärmutterhals, deen an engem Glas erausgeet.
  - Well? Wat stirrs du op? Den Alexander huet éischter gefrot. - Hutt Dir dat nach net gesinn?
  "Ech sinn keen Gynäkolog," huet de Gorynych gemëscht.
  "Ech och net," sot den Alexander. Awer ech hunn meng Frëndin gär ...
  Hien huet d'Lucy de Zeigefanger lecken gelooss an huet säi klenge Këssen duerch d'Glas an d'Krack vum Meedchen an den Hals gestouss. Hien huet et e bëssen gedréint, et erausgezunn an et erëm e Leck ginn. Dunn huet hien e Bic vun Gorynych geholl an en an d'Gebärmutter Os gefuer bal bis op d'Montage Klammer.
  "Halt et", huet hien d'Lucy bestallt an huet säi Frënd erëm invitéiert fir d'Bild ze bewonneren.
  Mat zidderen Hänn huet den opgereegte Gorynych säi Smartphone erausgeholl an e puer Fotoen gemaach.
  - Hutt Dir en Enema am Haus? Alexander gefrot.
  - Firwat braucht Dir en Enema? Gorynych gefrot.
  "Dir gesitt, ech hunn anal Spiller gär. Fir net dreckeg ze ginn, ass et besser dëst no engem Enema ze maachen.
  "Ah-ah," sot de Gorynych lustig. Mir benotzen keng Enemas.
  - Okay, dann gëff mir eng Béierfläsch. Si wäert alles fir sech selwer maachen. Gitt, Lucy, maacht Iech prett. Loosst eis dem Mann richteg Sex weisen!
  
  
  Kapitel 4
  - Grousse Kuch! Gorynych sot begeeschtert wann d'Meedchen an d'Buedzëmmer verschwonnen. - Dat hätt ech gär!
  - An dann! - sot den Alexander frou.
  - Wou hutt Dir hatt fonnt? Gorynych gefrot.
  - Hien huet et vu sengem Frënd geholl, ee vun de Leader vun hirer Gemeinschaft. D'Lucy gouf esou opgewuess datt déi héchst Tugend an hirem Kapp gedréckt gouf duerch de Wonsch, e Mann ze gefalen.
  - Wéi sexy si ass! Ech sinn dës nach net begéint.
  Si ass an d'Charm School zu Ohio gaangen. Do krute si Gehorsam an all Zorte vun eroteschen Tricken geléiert.
  - Wat ass d'Schoul?
  - Geheimnis. D'Meedercher gi fir d'Ënnerhalung vun der Elite trainéiert an a Porno ze filmen. Luska war do laanscht de Moundlinn verbonnen.
  Handelt hatt dacks a Porno? De Gorynych huet nach eng Kéier gefrot.
  - Virun dacks. D'Lucy ass eng schéin Fra, et war eng Nofro.
  - Et wier interessant d'Szene mat hirer Participatioun ze gesinn!
  Dir sot Dir kuckt net Porno!
  - Ech hätt d'Lucy mat Freed gekuckt.
  "Ech gesinn, datt ech opgereegt gi sinn, wéi ech eis nogekuckt hunn", huet d'Sasha gelaacht. - Ech géif meng Hosen ofhuelen, mir hunn vill opgeriicht Memberen gesinn.
  - Dir sidd net jalous wann Dir Porno mat hirer Participatioun kuckt, wéi si mat anere Männer ass ...
  - Nee ... Firwat jalous op eppes sinn?
  "Ech verstinn datt si net jalous op d'Aarbecht sinn", sot de Gorynych conciliatoresch.
  - An heiansdo übe mir Schwéngung doheem. Mäi Frënd ass Scott. Hien huet e Chick - ee vun de bekanntste Pornostären. Den Numm ass Roxy Ray. Net héieren? Oh, jo, Dir sicht net ... Also mir treffen eis heiansdo zesummen. Ech géif just wëssen, wat mir mat Hiefer maachen! Mir organiséieren all Zorte vu Concoursen, wien vun hinnen de Ball méi wäit aus der Muschi geheien, wien besser op den Dildo spréngt oder méi Tennisbäll a säi Kierper stécht. A fir Chrëschtdag hu si Frëndinnen méi cool verkleed wéi Chrëschtbeem. Ketten mat Gewiichter goufen op den Nippel befestegt an tëscht de Been sinn d'Kierper räich mat Saugbecher a Wäschknäppchen mat Chrëschtbäll dekoréiert. An dann hunn se se an dëser Form ofwiesselnd benotzt. Vill Bäll goufen geschloen, awer et war Spaass.
  "Dir hutt eng gutt Zäit," sot de Gorynych dreemen.
  - Hutt Dir Wäschknäppchen? Alexander gefrot.
  "Ech muss meng Mamm am Buedzëmmer gesinn." A firwat braucht Dir et?
  "Dir gesitt, ech fille gär wann d'Wäschknäppchen op dem Lyuska seng Nippel hänken, et begeeschtert mech," sot d'Sasha, huet nach eng Kéier op dem Gorynych seng bulteg Hosen gekuckt a gefrot:
  - Praxis Dir MZHM?
  - Wéi ass et?
  - Ee, wann e Meedchen mat zwee Männer.
  - Nee, wat bass du! Ech kann nëmmen een op een an ouni Zeien.
  - Ma, vergeblech. Da lued ech fir d'éischt mam Lyuska aus a schlofen, an da kënnt Dir mat hatt schwätzen.
  Mir kënnen an deem Raum! - Gorynych war frou. - Ech hunn do e Bett!
  "Goed, ech ginn an d'Hänn wäschen a séier d'Luska", sot den Alexander an ass fortgaang.
  Geschwënn huet hien seng Frëndin aus dem Buedzëmmer. D'Kleederspäicher, déi un den Nippel befestegt sinn, sinn aus de schéine Broscht vum Meedchen erausgestouss. Hir Gaang wackelen, verführeresch d'Hëfte wackelen, ass d'Meedchen lues laanscht de Gorynych gaang, deen hatt mat sengen Aen verschlëmmert huet, sech op d'Bett gesat, nees d'Been breet verbreet, awer dës Kéier huet si se net an de Knéien gebéit, mee gestreckt se eraus wéi eng Ballerina an engem Streck, an huet se héich iwwer hirem Kapp.
  Den Alexander koum no bei hir, huet seng Jeans a Shorts ofgezunn. Zur selwechter Zäit huet d'Meedchen invitéierend d'Féiss gerëselt an hir Strëmp erausgezunn. Awer Sasha huet net direkt ugefaang ze strecken. Hien huet op eemol e Rimm aus senger Jeans erausgezunn an huet seng Frëndin zimlech schwéier op d'Genitalie geschloen.
  D'Lucy huet mëll gejaut a gesot:
  - Senkyu, Här! Ech hunn dech gär!
  - Schwätzt Russesch! Mir sinn a Russland, - sot den Alexander an huet d'Meedchen erëm mat engem Gürtel geschloen.
  - Wat sidd dir? gefrot der opgereegt Gorynych.
  - Dëst ass fir d'Erwiermung, - huet den Alexander geäntwert. - Si ass et gewinnt. Doheem hunn ech heiansdo eng Pompel op hatt gesat.
  Alexander huet seng Hand op d'Meedchen ausgestreckt. Ouni hir ausgestreckt Been erofzesetzen, huet si dem Liebhaber seng Fanger erëm gelickt an hir Hand an de Mond geholl.
  Eng Minutt méi spéit huet d'Sasha seng Hand aus dem Mond gezunn, an d'Frëndin hir Vagina bruecht, e Fanger do gesat, dann deen aneren, awer net masturbéiert. Hien huet lues a lues ugefaangen, seng Handfläch an d'Lucy säi Brust aféieren. Si huet net protestéiert, just e bësse gekrasch.
  - Deet et net wéi? Alexander gefrot.
  "Tolerabel, léif," huet d'Meedche gewéinlech geäntwert an hir Aen zougemaach.
  Sasha huet en Effort gemaach, a seng ganz Handfläch war am Lucy säi Kierper. Si huet erëm sanft gejaut. D'Sasha huet e puer Sekonnen gefruer, duerno seng Hand e bësse méi an de Kierper vu senger Frëndin geréckelt an huet ugefaang se sanft ze dréinen.
  Dee Moment huet de Gorynych, deen all d'Manipulatioune nogekuckt huet, gefillt datt hien op en Enn wier: säi Som spréngt spontan eraus, huet seng Underpants verschmutzt.
  An d'Nuecht huet just ugefaang!
  
  
  Kapitel 5
  Am Enquêteurbüro war d'Maria ganz nervös, awer hir Opreegung ass och net op der Strooss gaangen. Nëmmen elo war d'Fra méi besuergt net iwwer wéi d'Läich an d'Appartement koum, mee iwwer d'Situatioun mam Pavlusha. Wäert de Jong iwwer hir sënnlech Verbindung erzielen? Firwat äntwert säin Telefon net?
  Et huet e puer Metro Arrêten gedauert fir heem ze kommen. Wéi vill Wiechter sinn an der Metro ginn! Elo huet dat ugefaang d'Maria ze nerven. Et huet hir geschéngt, datt si amgaang gestoppt, an Handschellen an de Prisong geholl ze ginn. Da gi se probéiert fir e Mannerjäregen ze verféieren.
  Awer d'Wiechter hunn d'Maria net opmierksam gemaach. Den Enseignant koum aus der Metro a fillt sech erliichtert. Elo e klenge Spazéiergang, et wäert hiert Haus sinn. Also moies goung si hei mat Saachen, huet un de Pavlik geduecht, un d'Plage erënnert, waarm Kieselstécker ënner de bloussem Féiss, waarme Mier mat Wellen, déi streiden wéi den Touch vun engem beléiften.
  Hir Léift fir Pavlusha ass fir e puer Woche vun enger südlecher Vakanz net ofgekillt. De Guy huet an der Nuecht vun hatt gedreemt, de Schoulmeeschter erënnert un säi Reliefkierper, couragéiert Gesiicht, liicht Hoer ënner enger hallef Këscht geschnidden, blo, ganz expressiv Aen. En aussergewéinlechen, schéine Jong. Hie kann e wonnerbare Filmschauspiller maachen, hie géif sech op enger Plakat weisen.
  D'Maria huet verlaangt d'Pavlusha sou séier wéi méiglech ze gesinn, him ze ëmklammen an no bei hir ze halen, den Doft vu sengem staarke jonke Kierper ze otmen, Kuss op d'Gesiicht, den Hals a glat, rosa Wangen ze duschen. Si huet seng Telefonsnummer ëmmer erëm geruff, déi nach ëmmer net geäntwert huet.
  D'Léierin huet sech berouegt: et war elo Summer, d'Kärelen waren an der Vakanz, de Pavlusha war iergendwou fortgaang, huet den Telefon net matgeholl oder einfach ausgeschalt. Awer firwat et ausschalten? An hire Liebhaber huet hir näischt iwwer eng méiglech Rees erzielt, wéi si him virun zwee Deeg vu Sotchi geruff huet. An dann ass dës schrecklech Geschicht mat der Mamm vun engem Frënd geschitt, séier Käschten, fréi Depart ...
  Vläicht goufen dem Pavlusha seng Elteren op eemol an d'Ausland geholl? Hie wollt a Frankräich goen.
  D'Maria selwer huet aus hirer Jugend gedreemt, eng Hochzäitsrees an Europa ze maachen. Besicht Prag, Warschau, Berlin, Paräis. Ech wollt virun allem op Paräis goen, d'Stad vun Dreem a romantescher Léift. Si sot Pavlik iwwer hire Wonsch. Hien huet geäntwert, datt hie gär a Frankräich géif goen, well d'Fransouse vun allen europäesche Vëlker am meeschte ähnlech mat Russen souwuel a Charakter a Mentalitéit sinn. D'Maria huet net streiden, obwuel si dunn geduecht huet datt eis Vëlker net ze ähnlech sinn. Si hat e Wonsch Pavlik an e puer Joer ze bestueden, wann hien en Erwuessenen gëtt, a mat him op eng Rees goen.
  Elo wollt de Schoulmeeschter net emol denken, datt de Pavel hatt fuddelt, datt hien en anert Meedchen an hir Wunneng bruecht huet. Huet d'Maria net hiert weiblech Gléck verdéngt? Virdrun, an hiren Dreem, huet si sech e festen räiche Mann gezeechent, awer ass verléift mat engem Jong, dee sech als fofzéng Joer méi jonk huet wéi si. Ech gefall verléift sou vill, datt ech mäi Geescht verluer.
  Den Enseignant huet ganz attraktiv ausgesinn. D'Figur ass schlank, d'Taille ass dënn, schéin laang Been, d'Haut ass propper, d'Gesiicht ass frësch, et gi keng Falten, d'Hoer si ganz üppig, d'Hoer si liicht gekrauselt, hellblond op d'Schëlleren. Viru kuerzem ass si periodesch op Diät gaang, mat Cremes geschmiert. Esou Fraen wéi Männer. Am Erscheinungsbild krut si net méi wéi fënnefanzwanzeg, obwuel de Schoulmeeschter viru kuerzem drësseg iwwerschratt hat.
  Awer Maria war einsam, trotz hirer Schéinheet a gudder kierperlecher Form. An hirer Jugend ass hire Verlobten, deen si mat all Faser vun hirer Séil gär huet, an Tschetschenien opgehalen an do gestuerwen. Als Resultat huet d'Meedchen d'Häerz gehärt an e puer Joer gefruer.
  Den Enseignant reagéiert op all Versuche vum Geriicht vu Männer mat sou enger Keeltheet, datt potenziell Fräiwëlleger direkt verschwonnen sinn. Maria ass net verléift fir vill Joer, si huet net emol an d'Richtung vu Männer gekuckt. Si huet sech ganz déif gefillt, d'Welt huet hatt nom trageschen Doud vun hirem éischte Frënd schwaarz a wäiss geschéngt.
  An eréischt viru kuerzem huet de Schoulmeeschter lues a lues ugefaang ze verdauen, ëmmer méi iwwer d'Hochzäit an d'Gebuert vun engem Kand ze denken. Awer d'Maria war schrecklech mat Männer, si war net op danzen an aner Plazen, wou et méi einfach war géigesäiteg kennen ze léieren.
  D'Fra hat d'Iddi fir e Bekannten am Zweck vum Bestietnes an enger Zeitung oder op engem passenden Site um Internet ze reklaméieren. Awer dunn ass Pavlik an hirem Liewen opgetaucht. An d'Welt huet ugefaang mat neie Faarwen ze spillen.
  Dëse schéine Mann stoung ënnert all de Schüler mat sengem Erscheinung a Gesellschaft, de schéine Jong gouf dem Enseignant seng häerzlech Leidenschaft, d'Maria ass fir hien gefall. Obwuel ech verstanen hunn, datt et falsch war, souguer geféierlech aus der Siicht vun bestehend Gesetzer.
  Fir d'éischte Kéier huet de Schoulmeeschter Pavlik viru bal engem Joer an hirer Klass an enger neier Schoul gesinn, wou si eng Aarbecht krut wéi se an de Primorsky Distrikt geplënnert ass. Hien huet bal direkt hir thawed gemaach, verlaangt no Léift Häerz zidderen. Pavlusha erwächt an der Fra um éischte vague Dreem, an dann zimlech staark Gefiller.
  D'Maria huet decidéiert no enger Approche fir dëse Jong ze sichen, awer si huet Angscht datt de Jong hatt géif refuséieren. D'Léierin huet ugefaang méi suergfälteg ëm sech selwer ze këmmeren, ass op Diät gaang. Si huet probéiert gutt ze kucken an dem Pavlik seng Dispositioun z'erwächen, seng Bewäertungen ze iwwerschätzen. Allerdéngs huet si laang Zäit keng Schrëtt gemaach fir sech besser kennen ze léieren.
  Am Abrëll war d'Wieder schéin, sonneg, d'Maria huet entspriechend fir d'Fréijoer gekleet, an an der Lektioun huet si Rybachenko genannt fir ze äntweren.
  Den éischte schéine Mann vun der Klass, de Pavel, stoung um Tafel. D'Maria huet hien mat hiren Aen verschlësselt, an hien huet mat Interessi op säin Enseignant gekuckt, deen deen Dag an engem zimlech kuerzen Rock war, mat schéine Make-up an enger schicke Frisur.
  Mat engem Laachen huet de Paul gesot:
  - Kirkorov Gesetz seet ...
  An der Klass gouf gelaacht. De Pavlik war liicht ongenéiert an huet liicht gebloßt. Den Enseignant huet héiflech korrigéiert:
  - Kirchoff... Also ëm wat geet dat Gesetz?
  D'Maria huet héieren datt de Rybachenko vum Meedchen am éischte Schreifdësch gefuerdert gouf, awer huet gemaach wéi näischt ze bemierken.
  Hir Hausdéier, an d'Ae vum Schoulmeeschter gekuckt, huet geäntwert:
  - D'Zomm vun de Stroum am Circuit um Input ass gläich wéi d'Zomm vun de Stréimungen am Circuit um Ausgang ...
  D'Maria huet geknackt a gesot:
  - Sëtzt Iech, Pavel, fënnef!
  D'Schüler hunn geflüstert. De Jong huet sech gesat an huet ugefaang de Schoulmeeschter éierlech z'ënnersichen.
  Dunn huet de Pavlik dem Maria zouginn datt et deen Dag war datt d'Gefiller an him ugefaang hunn ze kachen. Hien huet d'Maria virdru gär, awer als Enseignant. An dann huet hien dës erwuesse Fra studéiert, hiert schéint aristokratescht Gesiicht, blond gekrauselt Hoer, verführeresch Been. Hien huet gekuckt a gefillt wéi seng Mannheet verréid schwëllt, waarm gëtt a souguer pulséiert.
  D'Meedercher hunn hie gär, hu mat hinne geschwat, an hunn d'schéin Vera souguer e puer Mol gekusst. Awer hien hat nach kee Sex mat jidderengem, hien huet de Prozess nëmmen op engem Video gesinn deen hien um Internet fonnt huet. Vun esou engem Video war hien op déiselwecht Aart a Weis wéi elo aus der Siicht vun engem Enseignant opgereegt, hir onverdéngt fënnef.
  Pavlik wollt op eemol Léift mat der kierperlecher maachen. Wéi op Video. Mä hien huet verstanen datt dëst onméiglech war, op d'mannst net an der nächster Zukunft. Wéi och ëmmer, de schmerzhafte Staat huet e Wee eraus gefuerdert. De Pavlik huet e staarke Schütter gefillt, d'Stäre sprangen virun sengen Aen. D'Hëtzt an der Leescht vum Schouljong gouf onhaltbar. De Jong huet seng Hand opgehuewen a gefrot, blosend:
  - Kann ech op d'Toilette goen?
  D'Maria huet éierlech erlaabt:
  - Gitt!
  De Pavlik ass mat aller Kraaft gelaf. Nëmmen op der Toilette konnt hien Spannungen entlaaschten a seng nach ëmmer ausstehnend Dignitéit berouegen.
  Dunn huet hien d'Maria laachend iwwer seng plötzlech Opreegung gesot. An dann ass hien zréck an d'Klass just an der Zäit fir d'Klack. Ech hu missen op déi nächst Lektioun goen.
  Mee d'Bild vum Physikproff stoung mir virun Aen. Si konnt e Feier vu staarke Gefiller am Jong opléisen. Hie wollt d'Maria Alexandrovna erëm gesinn.
  Pavlik souz kaum duerch d'Lektioune. Seng Been selwer hunn hien an de Physikraum gefouert.
  Mat engem séier klappend Häerz huet de Pavlik bei der Dier gestoppt, Courage opgeholl. Hie wousst net wat hie géif soen, wéi hie sech mam Schoulmeeschter géif behuelen, mä huet awer d'Dier opgemaach.
  De Schoulmeeschter huet de Kärelen aus der Seniorklass eppes erkläert, de Cours war eriwwer, awer nach net jiddereen war fort. D'Maria huet sech op de Pavel gedréint, deen an der Dier stoung, an erwaart datt hien de Grond fir säi Besuch erkläert huet. Si huet gutt gelaacht, awer och dëst frëndlecht oprecht Laachen konnt dem Pavlik seng Verlegenheet net ewechhuelen, hie schéngt säi Vocabulaire verluer ze hunn an huet nëmmen eidel op den Enseignant gekuckt. An d'Maria Alexandrovna huet hir beléifte Student direkt an d'Aen gekuckt.
  D'Paus ass weider gezunn, d'Maria huet häerzlech gefrot:
  Sidd Dir hei, Pavel? All Problemer?
  Dem Pavel seng Stëmm ass endlech duerchgebrach:
  - Ech ... Ech wëll en Essay iwwer Physik schreiwen. Dës Gesetzer ... wéi ass et? Am Allgemengen, aktuell ...
  "Waart e bëssen, elo wäert ech mat de Kärelen fäerdeg sinn, a mir wäerten alles mat Iech diskutéieren", sot de Schoulmeeschter a lächelt erëm.
  An de Pavlik huet gefillt, datt aus hirem Erscheinungsbild, hirem benevolen Laachen, seng Mannheet nees onfräiwëlleg a seng Hosen geréiert huet.
  Hien ass eraus an de Gank gaang, probéiert sech vu wuelgefillten Gedanken ze oflenken an ze berouegen.
  Natierlech wier et méi einfach fir hien mat engem Peer ze kommunizéieren, awer elo war de Jong immens begeeschtert vun dëser erwuessener Fra. Anscheinend ass hir Attraktioun op engem intuitiven Niveau op Pavel transferéiert ginn, an hien konnt et net ausstoen, huet sech un der géigesäiteger Leidenschaft ënnergaangen, obwuel hien net wousst wéi hien mam Enseignant ze behuelen.
  De Pavlik huet gefillt datt seng Dignitéit erëm immens gewuess ass an datt seng Hosen däitlech bulten. Et war déi éischte Kéier datt de Jong esou eng Passioun begéint huet. Et war eppes Neies an anescht. Nach ni war de jonke Pavlik esou ageschalt. Hie wollt de Schoulmeeschter op eemol plakeg gesinn, hir schlank Been, hir kaal Këscht beréieren.
  An Maria? Si war frou datt de Pavel erakoum, probéiert de Rescht vun de Kärelen sou séier wéi méiglech ze schécken an hire beléifte Jong ze ruffen. Si huet gedreemt mat dësem schéine Jong ze kommunizéieren, a seng zaart expressiv Aen kuckt. D'Maria huet verstanen datt dëst just en Teenager war. An hie muss deementspriechend behandelt ginn. Si huet net geplangt de Student ze verféieren, si wollt just mat him schwätzen. Also, iwwer d'Liewen, iwwer d'Studium.
  An hien koum eran an huet op hir Féiss gekuckt. De Guy konnt seng Attraktioun net ophalen. Seng Hosen... Si waren bulten!
  D'Maria huet dat gemierkt, op eng geckeg Stëmmung ofgestëmmt, lëschteg gelaacht a gefrot:
  Hutt Dir meng Been gär?
  De Pavlik huet mat Schwieregkeeten erausgedréckt:
  "Ganz ... et deet mir leed ..."
  D'Maria konnt net widderstoen an huet direkt déi zweet Fro gestallt:
  Sidd Dir daten Meedercher?
  De Guy huet net direkt geäntwert, an den Enseignant huet gekläert:
  Trefft Dir mat Äre Kollegen?
  Nee ... si sinn domm. An du ... sou schlau ... a schéin. Ech hunn dech gär.
  D'Maria huet nach eng Kéier gelaacht a sot mat enger gerénger Stëmm:
  "Dir sidd e schéine Jong, awer ech däerf net Studenten treffen ausser et ass Schoulgeschäft."
  De Pavlik huet schwéier gesucht a geflüstert:
  "Verdammt Konventioune!
  D'Maria huet d'Schëller gezunn.
  - E Guy mat esou engem Erscheinungsbild wéi Ären kann net weiblech Opmierksamkeet entzu kréien. Dir fannt Iech e Meedchen dat méi passend fir Ären Alter ass.
  De Päif huet gemëscht:
  "Ech wëll net ... Ech sinn op dech gezunn.
  Maria laacht.
  - Et wäert passéieren!
  E puer Minutten méi laang hu si iwwer d'Schoulliewen a Klassekomeroden geschwat, duerno ass de Pavlik virsiichteg op d'Sortie zréckgezunn, hien huet dréngend missen op d'Toilette goen. Hie war presséiert sech selwer ze entlaaschten, de schmerzhafte Jucken an iwwermënschlech Spannungen ze entlaaschten.
  E kierperlech staarken Typ konnt seng Wënsch nach net kontrolléieren an eng Erektion entlaaschten. Den Ënnerbewosstsinn no Léift a Sex mat enger reife Fra huet wuertwiertlech den trainéierte Kierper vun engem jonken Athlet iwwerwältegt.
  De Schouljong ass fortgelaf, d'Maria huet net op hien gewaart, si huet d'Schoul verlooss. An de Pavlik ass heem gaangen. D'Elteren hu gemierkt datt hire Jong extrem düster ass a kaum ësst.
  Mamm huet hire Jong gefrot:
  - Pavlik, hutt Dir en Deuce kritt?
  De Schüler huet gewénkt.
  - Wat Blödsinn!
  De Papp huet gelaacht.
  - Hien ass anscheinend verléift gefall, net mat Froen pesteren, soss explodéiert hien.
  De Pavel huet sech a sengem Zëmmer gespaart. Fir ofgelenkt an entlooss ze ginn, sinn ech an den Internet komm an hunn Porno ageschalt.
  An der Nuecht huet de Jong net gutt geschlof, all déi Zäit huet hien un de Schoulmeeschter erënnert, hir lescht Gespréich, ongenéiert vu sengem Verhalen an huet gedreemt.
  Dacks ginn d'Schüler verléift mat hiren Enseignanten, och wa se vill méi al sinn wéi si selwer. Si hunn se gär fir hir Wäisheet an Autoritéit. Heiansdo ginn d'Enseignanten géigesäiteg: si gär Jugend a Schéinheet. Et geschitt, datt d'Enseignanten selwer probéieren hir Schüler mat hinnen verléift ze falen. Mary gelongen. Si huet d'Schoul verlooss, awer bedauert dann datt si net op de Guy gewaart huet an net weider mat him kommunizéieren deen Dag.
  
  
  Kapitel 6
  Den nächste Moien war de Pavel sullen an zréckgezunn. Hie war ruppeg mat sengen Elteren, an der Schoul huet hien guer net mat senge Kollegen geschwat, hien huet d'Léierpersonal onpassend geäntwert. Mat Opreegung gewaart hien op déi lescht Lektioun - Physik.
  Virun der Lektioun war et net méiglech mat der Enseignant ze schwätzen: si huet d'Kanner nëmme mat enger Klack an d'Klass gelooss an huet direkt ugefaang d'Material ze erklären.
  Paul huet hir Aen gefaang. Maria Alexandrovna huet och heiansdo hir beléifte Student gekuckt. Si huet gemierkt datt de Jong blass war a si huet de Guy leed.
  Wéi d'Lektioun eriwwer ass, hunn d'Kärelen ugefaang de Klassesall ze verloossen, an de Pavel huet de Courage gepackt, koum op a sot zum Schoulmeeschter:
  - Ech hu gëschter net iwwer den Abstrakt erausfonnt.
  D'Maria huet gefrot:
  - Firwat bass du fortgelaf?
  "Ech muss ... op d'Toilette goen."
  "Dir kënnt no der Schoul bei mir kommen", huet de Schoulmeeschter erlaabt.
  Peacock gefillt inspiréiert! Hien huet sech op d'Enn vun der Klass gespaant. An direkt séier an d'Physik Sall. Maria Alexandrovna war eleng.
  "Eppes wat Dir haut net ganz gutt ausgesäit", sot de Schoulmeeschter als éischt. - Sidd Dir net krank ginn?
  "Nee," huet de Pavel geäntwert, "Ech hu just net genuch Schlof kritt.
  - Dëst geschitt. Wëllt Dir wierklech en Essay schreiwen? Maria gefrot.
  De Pavel huet geknackt, obwuel béid woussten datt dëst just eng Excuse war. Den Enseignant huet ugefaang ze erklären wéi Essayen geschriwwe ginn. An de Pavlik sot op eemol:
  "Vläicht kënne mir d'Detailer vun dëser Aarbecht soss anzwousch diskutéieren?" Et ass ze vill hei ... Mir hunn eng Dacha zu Alexandrovskaya. Keen wäert eis do stoppen.
  An der Nuecht huet de Schüler iwwerluecht wat hien dem Enseignant op der Versammlung géif soen, an huet e preparéierten Saz erausginn.
  D'Maria huet gelaacht, d'Hand um Hals vum Student geluecht a gesot:
  - An Dir sidd speziell, net wéi déi aner Jongen ...
  De Pavlik huet sech bei hirem Touch gedréckt. Hien huet erëm d'verréidert Rühr a seng Hosen gefillt. Awer dës Kéier ass hien net iwwerall fortgelaf, awer huet erëm iwwer d'Dacha gesot:
  - Dir kënnt zu all Moment goen. Ech hunn d'Schlësselen, meng Elteren ginn elo net op Alexandrovskaya.
  D'Maria huet hir Hand ewechgeholl an huet geäntwert:
  "Natierlech wäert ech néierens goen. Mee du kanns bei mengem Haus kommen.
  - Wéini kann ech erakommen?
  D'Maria huet d'Schëller gezunn an huet geäntwert:
  - Jo, och haut.
  - Super! Peacock huet sech gefreet. - Ech muss elo an d'Hockey Sektioun goen, an da kann ech bei Iech kommen.
  "Schreif mir dann meng Telefonsnummer op", huet de Schoulmeeschter virgeschloen, "Dir rufft un, wann Dir fräi sidd, ech soen Iech wou Dir hi gitt."
  De Jong bléie vu Gléck:
  - Ganz gutt! Du bass einfach super!
  "Just wann ech glift, sot w.e.g. kee jidderengem datt Dir bei mäi Haus gitt."
  De Pavlik huet geknackt, et huet him vill Effort gemaach fir seng Aen vun der Fra hir Këscht ze huelen. Op wadde Been ass de Schouljong fortgaang. An engem Emgéigend Kiosk huet de Jong sech e Pak Chips an eng Fläsch Cola kaaft. Hien huet giereg geschluecht wat hie kaaft huet, seng nervös Zidderen berouegt a sech méi zouversiichtlech gefillt.
  Am Training war de Pavel aktiv, huet rau gespillt. Hie war deen Éischten aus der Spillplaz ze sprangen, ass an d'Kleederschaf gerannt an huet de Schoulmeeschter geruff. Maria Alexandrovna genannt der Strooss, Hausnummer an Appartement.
  
  De Schoulmeeschter huet d'Dier opgemaach, gelaacht a gesot:
  - Ech si frou, datt Dir komm sidd. Sidd net schei, maacht Iech doheem.
  Si hat e schéine Knéi-Längt bloe Kleed un, Pantoffel, hir Hoer locker a liicht Make-up. D'Maria huet op de Jong gewaart, säi frëndlecht Laachen huet dem Pavel gehollef onnéideg Opreegung ze entlaaschten, awer hien huet nach ëmmer eng zimlech domm Fro gestallt:
  - A mir sinn eleng hei, mir wäerten net Amëschung ... Är Männer?
  "Leider sinn ech nach ëmmer eleng", huet d'Léierin hir Hänn verbreet. - Dajee.
  De Pavel huet seng Schong ausgemaach, d'Maria huet seng Hand geholl, an zesumme si si an de Raum erakomm. Et war schonn en Dësch. Maria bereet hir beléifte Schüler ze treffen. Ech hunn e Kuch kaaft, Sandwichen gemaach a souguer eng Fläsch trocken Wäin opgemaach. Et war och e Glas mat Käerzen um Dësch.
  "Ech wäert Iech méi spéit iwwer den Essay soen," sot de Schoulmeeschter. "Loosst eis als éischt e Snack iessen ... bei Käerzenhirstellung."
  D'Maria huet d'Luucht ausgeschalt an d'Käerzen opgemaach.
  De Pavlik sot mat Begeeschterung:
  - Sou romantesch! Awer am Liicht gesäis du nach besser aus.
  - An ech wëll Romantik, ech sinn sou einsam ...
  "Dir hutt eis, Är Studenten," huet de Pavlik protestéiert.
  - Awer et gëtt keen Häerzkavalier ...
  Also ech kann een ginn! sot de Jong begeeschtert. Elo war hien manner nervös wéi an der Schoul, wéi hien e Rendez-vous mam Schoulmeeschter gemaach huet.
  D'Maria huet nach eng Kéier gelaacht an de Pavlik invitéiert fir um Canapé um Dësch ze sëtzen. Si huet sech nieft hir gesat a geflüstert:
  - Ech drénken e Wäin, an du ësst de Kuch. Et ass mat Nëss. Ech weess net ob Dir Séissegkeeten gär hutt.
  "Ech hunn dech gär," huet de Paul geäntwert.
  - Dat ass gutt.
  De Pavlik huet e Stéck Kuch mat engem Läffel geholl an huet ouni Begeeschterung geschluecht. De Jong huet heiansdo Kuch doheem giess. Mä Schockela huet hie méi gär.
  D'Maria huet eng Schlupp Wäin geholl an d'Glas zréckgesat. Et schéngt onschëlleg eleng ze drénken. An nach méi fir en Teenager. Si huet de Student an der Flam vu Käerzen bewonnert, huet dem Pavlik gesot datt hien e photogenescht an expressivt Gesiicht huet, an d'Figur war wéi déi vun enger griichescher Statu.
  De Jong huet de Mond op esou Komplimenter opgemaach, an de Schoulmeeschter huet dem Pavlik seng Hand an d'Hand geholl, se op d'Been geluecht a geflüstert:
  - Dir kënnt et strecken.
  De Bouf huet sech rout, seng Handfläch huet geziddert an ass direkt schweess ginn. De Pavlik huet sanft säi Been geschloen. Maria lächelt: den Touch vun engem schéine Guy ass agreabel fir de weibleche Kierper. D'Léierin huet hir Hand op dem Pavlik seng muskulär Këscht geluecht an huet ugefaang ze masséieren. De Jong huet dacks ootmen, d'Maria huet gefillt wéi staark dem Teenager säin Häerz klappt. De Guy war vun Opreegung gespuert. Hien huet der Fra säi Knéi mat den Hänn geknéit, hie wollt op eemol hiert Kleed ausdoen a seng eege Kleeder ofräissen. Intuitiv, staark Wonsch ...
  Awer d'Maria, aus dem Eck vun hirem Bewosstsinn, huet gemierkt datt si sollt ophalen fir d'Kontroll iwwer sech selwer net ze verléieren. Si huet dem Pavel seng Hand vu sengem Knéi gerappt, de Jong op d'Stir kusst a gesot:
  - Gutt, dat geet duer! Komme mer zréck op den Abstrakt.
  Peacock huet geflüstert:
  - Weg ... Abstrakt spéider. Ech fille mech waarm. Kann ech mäi Hiem ausdoen?
  D'Maria wollt en intimen Datum weiderféieren, si huet gedreemt de plakege Torso vun engem jonke schéine Mann ze gesinn, d'Fra konnt sech net behalen, huet hir Hänn erausgehäit an geäntwert:
  - Komm, ech hëllefen Iech.
  An huet dem Jong säin T-Shirt ofgezunn.
  D'Erliichterung, graziéis Zeechnung vun de Muskele vum Jong huet d'Hëtzt am Bauch vun der Fra nach méi erwiermt, wat gedroht huet, onhaltbar ze ginn. Awer de Pavlik war extrem opgereegt, seng Perfektioun ass eropgaang, säi Kierper huet ugefaang mat Schweess ze blénken. Mat enger zidderend Stëmm sot de Jong:
  - Dir kënnt, an ech hëllefen Iech ... Äert Kleed ausdoen ...
  D'Maria huet éierlech geknackt.
  - Bestëmmt!
  De Pavlik huet sech no ënnen gebéit a mat zidderen Fanger d'Befestigungen ofgeschaaft ...
  D'Maria war an e puer dënnen Hosen an enger BH gelooss. De Pavel huet endlech de Kierper vum Enseignant bal ouni Kleeder gesinn. Graceful, beréierend, ganz séiss an erotesch.
  De Pavlik huet ganz éierlech gesot:
  - Mat Ärer Gnod kënnt Dir e Moudemodell ginn.
  "Ech léiwer als Enseignant ze schaffen," huet d'Maria Alexandrovna geäntwert.
  De Jong huet seng Hand laanscht de Réck vu sengem léiwe Schoulmeeschter gerannt. Maria huet en déif Otem geholl. Den Touch vum Jong huet hatt ageschalt. Ech wollt all Konventioune verwerfen a mam jonke schéine Mann an Ekstase fusionéieren. An de Pavlik huet vu grousser Opreegung geziddert. Et war déi éischte Kéier dat him geschitt ass. De Jong war mat Emotiounen iwwerwältegt, d'Instinkter hunn säi Geescht iwwerholl.
  D'Maria ass de Jong begéint. Si hunn sech ëmgekuckt a sech gekusst ...
  De Pavlik huet sech fir d'éischte Kéier op engem Léiftbett fonnt, hie war iwwerbegeeschtert an um Enn vun der Versammlung gouf hien souguer erschöpft. Eréischt dunn huet d'Maria op hir Auer gekuckt a vun Angscht gekrasch:
  - Wow! Et ass schonn eelef Auer! Är Elteren wäerte besuergt sinn. Kommt, rufft hinnen séier un a maacht Iech un.
  Midd Pavlik geplënnert lues. Däischter Kreeser erschéngen ënner senge expressiver bloen Aen. D'Opreegung huet sech ofgeholl, awer de Jong huet sech eidel gefillt. D'Maria huet him berouegt:
  "Et ass ëmmer esou no der éischter Kéier," huet d'Fra Pavlik op d'Lëpse Kuss. - Dir sidd eng erstaunlech Guy! Ech hu mech gutt mat Iech gefillt, awer eis Leidenschaft ass kriminell. Ech gi mat Prisong menacéiert wa se erausfannen datt mir d'Grenz iwwergaang sinn.
  Peacock huet geflüstert:
  Ech schwieren, ech wäert näischt soen. Ech ginn mäi Wuert vun Éier.
  D'Maria huet gelaacht a gefrot:
  "An Dir wäert net mat Äre Frënn prahle?"
  De Pavlik huet sech souguer fir Iwwerzeegung gekräizt:
  - Net! Hei ass Äert Kräiz!
  Mir sinn net legal erlaabt all aner Léift. Dir wëllt net datt Är Léift an de Prisong geet, oder?
  Peacock huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Nee, ech wëll net!
  D'Maria huet geknuppt a geflüstert:
  "Ech kéint probéiert ginn fir e Mannerjäregen ze verféieren.
  De Pavlik huet de Kapp kräfteg gerëselt.
  - Net! Dir verféiert mech net, ech wëll dech selwer.
  Maria huet geäntwert:
  - Et ass egal. Beschëllegt deen eeler ze verféieren.
  - Ongerecht Gesetzer!
  "D'Gesetz ass gutt oder schlecht, awer et ass d'Gesetz, Dir musst domat rechnen", sot d'Maria. - An Dir gitt méi séier heem. Wat sot Dir zu Ären Elteren?
  Peacock sot:
  - Ech wäert soen datt ech bei engem Frënd bliwwen sinn, mir hunn Computerspiller gespillt.
  Wat wa se no engem Frënd säin Numm froen? huet den Enseignant gefrot.
  Peacock huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Meng Frënn sinn zouverlässeg, si wäerten mir soen.
  D'Maria huet nach eng Kéier gefrot:
  "Sot w.e.g. kengem.
  De Pavlik huet sech erëm gekräizt:
  "Ech schwieren op menger Mamm, ech wäert kee soen!"
  Den Enseignant an de Schüler hu sech Äddi gekusst.
  Doheem huet de Jong seng Elteren séier erklärt, um Bett zesummegefall an ass direkt ageschlof.
  Den nächsten Dag waren et keng Physik Klassen an Rybachenko Klass. Hien huet sech no engem romanteschen Datum erholl, hie wollt erëm seng beléifte Fra gesinn, an enger Paus ass hien op d'Maria Alexandrovna gaangen.
  Fir net zousätzlech Mësstrauen a Klatsch ze verursaachen, huet de Schoulmeeschter de Pavel gefrot net méi an hire Büro ze kommen wann et keng Physik Lektioun war, awer si huet him erlaabt zréck an hir Haus ze goen.
  An erëm gouf et e romanteschen Iessen mat Käerzenhirstellung. Nëmmen amplaz vu Wäin huet d'Maria eng Fläsch Coca-Cola opgemaach. An dunn huet de Schoulmeeschter dem Schüler eng Massage ginn. De Pavlik gefillt méi roueg a méi zouversiichtlech wéi virdrun, hie war prett weider d'Wëssenschaft vun der Léift ze léieren.
  Si hunn sech mat zaarten Kuss gedeelt.
  Dës Kéier ass de Jong glécklech a lëschteg heem komm. Mamm, seng glécklech Ae gesinn, gefrot:
  - Hutt Dir schonn eng Frëndin fonnt?
  De Pavel huet geschüchtert a geblosst, awer huet keng Äntwert gemaach.
  Mamm huet gefrot:
  Hutt Dir scho Kuss?
  "Nee," huet de Paul gelunn.
  - Sidd virsiichteg, sidd net naughty. Well du bass sou jonk...
  De Guy wollt net un d'Instruktioune lauschteren, hien huet sech ausgekleed, an d'Bett gaang. Hien huet sech virgestallt, datt d'Maria nieft him läit, an ass an e séissen Schlof gefall.
  Den Enseignant an de Schüler hunn ugefaang geheim ze treffen. Formell ass de Jong bei den Enseignant gaangen fir Essayen ze schreiwen. Awer dëst war nëmmen e Cover fir hir romantesch Léift, déi sech harmonesch entwéckelt huet. D'Liebhaber hu mat der Zäit geplangt legal bestuet ze ginn. D'Maria huet probéiert net ze denken datt hir geheim Relatioun opgedeckt ka ginn bis de Pavlik am Alter ass, a si géif virgeworf ginn, e Student ze verféieren. Haut ass dës Visioun awer Realitéit ginn.
  Gutt, firwat ass et e puer Maniac geschitt fir d'Läich vun engem Meedchen an hirem Appartement ze planzen? D'Maria wollt net gleewen, datt de Pavlik sou eppes ka maachen. Awer den Telefon vun engem beléifte war roueg.
  Doheem ass de Schoulmeeschter an d'Buedzëmmer geklommen an huet weider iwwer déi verlooss Läich an hir Relatioun mam Pavel geduecht. Nee, si haten keng béis Relatioun, mee richteg Léift! Ouni dreckeg Gedanken a schlecht Virsätz. Firwat war et? Vläicht ass et net all esou schlecht. Vläicht Pavlik huet hir net fuddelen, an hirer Verontreiung huet hien net jiddereen an d'Appartement bruecht. Mee wien huet dann de Kierper gehäit? Geheimnis...
  D'Maria huet waarm Waasser gemaach an der Hoffnung ze berouegen. D'Fra huet sech mat engem Wäschtuch reiwen an nach eng Kéier iwwerluecht wat de Pavlik der Police géif soen.
  Op eemol huet d'Dier geklappt.
  "Pavlusha?! geduecht de Schoulmeeschter. - Endlech! Mee firwat sou spéit an ouni Warnung?
  Si huet hire Bademantel undoen an ass séier an d'Gang geklommen.
  
  
  Kapitel 7
  Moies begéint Krasin säin Assistent Andrei Kovalev bei de Büro.
  "Vasya, mir hunn eng aner Läich," sot de Kovalev.
  "Ma, op d'mannst sinn et net zwee," huet de Krasin automatesch geäntwert.
  - An Dir wësst wien? D'Madame vu gëschter, där hir Läich an d'Wunneng gehäit gouf.
  - Waat? Krasin gefrot.
  - Ma, deen den Owend verhéiert gouf.
  - Also, Stonn fir Stonn gëtt et net méi einfach!
  "Si gouf dout ënner de Fënstere vum Haus fonnt, ass aus der Fënster gefall", erkläert de Kovalev.
  - Ass et erausgefall? Krasin gefrot. - Mat enger Hëllef?
  - Vläicht. Si wäerten dës Läich och un eis hänken.
  "Et muss an eng Saach vereenegt ginn," huet de Krasin gesouch.
  D'Beamten koumen an de Büro.
  - Erëm, wäert eng Ëmfro vun Noperen néideg ginn, - sot Kovalev.
  "An d'Identitéit vun deem, deen an d'Appartement vum Novikova geworf gouf, muss sou séier wéi méiglech etabléiert ginn", erënnert Krasin.
  "Déi selwecht Ierger," Kovalev huet seng Hand gewénkt. D'Noperen hu behaapt datt si hatt nach ni gesinn hunn.
  - Et gëtt eng Tattoo op der Pubis, gëtt et en Tattoo Spezialist an eiser Géigend? Dir musst erausfannen, vläicht wäert hie soen, wien dës Rous gemaach huet. Dës sinn rar.
  - Et wier néideg fir hien ze froen, wéi hien, Rybachenko, fir d'éischt. Hie weess wahrscheinlech eppes. Oder involvéiert.
  "Dat ass richteg, fänkt mat him un," sot de Krasin.
  Gëff mir den Telefon, ech ruffen him un.
  Dem Pavel säin Telefon war roueg.
  - Komesch, - sot de Kovalev, - den Telefon ass ausserhalb vun der Netzzone.
  - Also gitt op d'Adress, an do wäert Dir op der Plaz interrogéieren, - huet Krasin bestallt.
  Kovalev ass fortgaang, während de Senior Enquêteur Vasily Krasin, wärend op d'Donnéeën vun der Postmortemuntersuchung gewaart huet, geduecht huet. Och him, en Enquêteur mat zéng Joer Erfahrung, huet de Fall ganz komplizéiert a konfus ausgesinn. Iwwert d'Meedche war näischt gewosst, dat am Enseignant sengem Appartement opgehalen ass. Schéin, kuckt net méi wéi drësseg, mat engem originelle Tattoo op enger intimer Plaz. Och Plooschteren op de Poopst a Këscht. Et gesäit net aus wéi wann en Mannerjäregen Typ hatt sou "kréien".
  D'Resultater vun der Examen kommen geschwënn. Firwat ass de Frieme gestuerwen? Ganz ähnlech wéi Erstécker.
  Natierlech ass et zweifelhaft datt de Jong dës Dame an d'Appartement vu sengem Enseignant bréngt, awer an eiser Welt ass alles méiglech.
  De Krasin huet de Kannerzëmmer vun der Police geruff. Si hu kee Material iwwer Pavel Rybachenko. Hie war net involvéiert, hie war net am Kannerzëmmer ugemellt. Awer de Jong, anscheinend, ass frësch. Eemol begéint ech engem Enseignant, Ech hat souguer d'Schlëssel zu hirem Appartement.
  Vasily Krasin huet net gär Jugenddelinquenten. Si sinn déi arrogant, grausam an zynesch. Vertrauen an hir Impunitéit. Vill hunn näischt helleg. Perséinlech hunn mannerjäreg Punks säin Auto verwinnt, Pneuen gestoppt. D'Kanner sinn elo literaresch, si wëssen, datt se bis véierzéng Joer bal näischt hunn. An no véierzéng muss een e ganz schwéiert Verbriechen maachen, fir an eng Spezialschoul oder ausserdeem an eng Kolonie geschéckt ze ginn. An d'Begrëffer si kuerz, an d'Zonen selwer sinn ähnlech wéi Kannercampen. Si huelen veruerteelt Jongen op Ausflich, et gëtt e Computerraum an eng Schwämm.
  Nee, déi aktuell Jugendzon ass guer net schwéier Aarbecht. D'Jongen schwéngen a schaffen net. Si verloossen no der Zone an der Spezialitéit trainéiert. Humanismus a Relatioun zu juvenile scoundrels gouf geziicht, a si benotzen et. Si fäerten näischt.
  Wann en Teenager Mord engagéiert, an dann, vläicht, och den Enseignant eliminéiert huet, kéint hien zéng Joer gepflanzt ginn. Op d'mannst wäerte mir Societeit aus esou engem Monster fir eng Zäit retten. Awer huet de Paul eppes mat dëse Verbrieche ze dinn?
  Professionell Intuition huet dem Krasin gesot datt de Rybachenko keng Morden gemaach huet. Et war awer néideg, de Jong ze verhoren.
  Op jidde Fall huet de Vasily Krasin beschloss, dem Pavel eng gutt Press ze ginn. Ech froe mech wéi eng Relatioun hien mam spéiden Enseignant hat?
  Schéi Fra. Firwat einsam? Kee Mann, keng Kanner. Obwuel hir Erscheinung ganz attraktiv ass. Sou eng Dame kann de Kapp vun all sexuell geil Teenager dréinen. Wann hie wëll.
  Bindt d'Léift se, vläicht souguer Sex? Den Enseignant war gëschter erschreckt wéi se ugedeit hunn datt mir e Mannerjäregen an de Prisong setzen fir e Mannerjäregen ze verféieren. Et ass schued fir eng schéin Fra ze drécken an ze verhaften. Verëffentlecht op engem Abonnement, awer et ass eraus wéi et geschitt ass. Et gëtt souguer e Scholdgefill. De Kovalev sollt gëschter Owend op de Pavel geschéckt ginn. Oder gitt selwer. Obwuel mir net extra bezuelt fir Veraarbechtung. Vläicht wier et keng zweet Läich ...
  
  
  Kapitel 8
  De Kovalev huet dem Rybachenko säin Appartement séier fonnt. Opgemaach vum Pavel senger Mamm. Den Andrei huet sech virgestallt, gesot datt hien de Guy e puer Froen wollt stellen.
  - Huet Vadim eng Ausso geschriwwen? d'Fra gefrot. "Ech bieden dech, beréiert de Jong net!" Hien ass an enger schwéierer Depressioun.
  "Sot mir wat mat Iech geschitt ass a wéi eng Ausso de Vadim geschriwwen huet," huet de Kovalev gefrot.
  - Jo, dem Schoulmeeschter. Wëllt Dir de Pavlik net iwwer hatt froen? d'Fra war iwwerrascht.
  - Et geet ëm den Enseignant, deen ech brauch fir Informatiounen ze kréien.
  "Stéiert Äre Jong nach net, wann ech glift!" Dem Pavel seng Mamm huet plädéiert. - Hie beweegt sech vun ... Dir gesitt, de Pavlik wollt sech selwer d'Hänn leeën, hien hat schonn eng Nues gemaach. Gutt, de Vadim huet gesinn ... Elo huet de Pavlik e bësse berouegt, hie wëll net mat jidderengem kommunizéieren. Loosst mech Iech alles soen wat ech weess, loosst eis an d'Kichen goen.
  - Also wat ass mat dir geschitt? gefrot Kovalev, souz um Kichen Dësch.
  - De Pavlik hat e grousse Kampf mat sengem Papp. Wéinst dëser ganz Enseignant. Ech sinn Schold. Hien huet seng Jackett am Gang gelooss. Ech hunn et opgeholl, an e puer Schlësselen, net eis, sinn draus gefall an dem Telefon vu mengem Jong. Ech konnt net widderstoen, ech hunn gekuckt mat deem de Pavlik geschwat huet. An ech hunn e Léiftbréif fonnt ...
  - Mam Schoulmeeschter? Kovalev geschätzt.
  - Mat hir. Ech hunn dës Dame an der Schoul gesinn. Si ass duebel sou al wéi hire Jong. De Pavlik ass nach ëmmer e Kand. An do ass et ... ech war am Schock, ech hunn mäi Mann gewisen. Vadim ass rosen, huet d'Schlësselen an den Telefon vum Pavlik ewechgeholl, versprach mat senger Tatta ze schwätzen. De Jong ass hysteresch ...
  - A wou war de Vadim déi Nuecht? De Kovalev huet weider gefrot.
  - Op der Aarbecht. Hie schafft als Sécherheetsbeamten op der Basis. Dräi Deeg méi spéit.
  - Wéini sidd Dir doheem fortgaang?
  "Gëschter Owend war hien um aacht.
  - A virun deem, virun der leschter Nuecht, war Äre Mann doheem? Kovalev gefrot.
  Jo, ech war doheem. Ech hu mam Pavlik gestridden, mir hunn de ganzen Owend nogekuckt, sou datt de Pavlusha sech selwer näischt gemaach huet. Elo ass de Pavlik depriméiert, beréiert hien net, ech bieden dech.
  - Okay, ech verstinn, ech verloossen d'Agenda, soubal de Jong e bëssen fortgeet, loosst hien an eis Untersuchungskommissioun kommen. An de Vadim muss datselwecht gefrot ginn.
  - Ok, ech ginn et weider.
  - Sot mir, wou sinn d'Schlësselen, déi de Vadim geholl huet? De Kovalev huet eng wichteg Fro gestallt.
  "Also huet hien," huet d'Fra hir Schëlleren gezunn, "hien huet et wahrscheinlech mat sech.
  - Verständlech. Sot mir, wann ech glift, an der Nuecht nom Sträit mam Pavel, huet Vadim definitiv net d'Haus verlooss?
  - Ech mengen nee. Ech sinn an d'Bett gaang, hien ass bliwwen fir de Pavlik ze kucken.
  - Verständlech! Also Dir wësst net sécher. Op wéi enger Basis schafft Vadim?
  - Op eiser Geméisbasis an der Küstregioun. Ech muss owes heem kommen, ech soen Iech datt Dir komm sidd.
  De Kovalev huet d'Appartement verlooss an huet direkt d'Untersuchungskommissioun op Krasin geruff:
  - Vasya! Et gëtt e Verdächtegen! Dréngend muss op d'Arrest goen.
  Wien wäerte mir festhalen? Krasin gefrot. - Dëse Schouljong?
  Mir beschäftegen eis spéider mam Schüler. Säi Papp! Hien ass am Geschäft an hien huet d'Schlëssel fir d'Appartement vum Enseignant, "sot de Kovalev.
  
  De Vadim Rybachenko gouf direkt vu senger Aarbechtsplaz an den Untersuchungskomitee bruecht. Hie gouf zesumme vum Kovalev a Krasin verhéiert. Kovalev huet d'Initiativ geholl.
  "Ma, sot mir wat Dir am Enseignant sengem Appartement gemaach hutt," huet de Kovalev bestallt.
  - Wéi eng Enseignant? Vadim gefrot, onzefridden mat der Tatsaach, datt hien an d'Ermëttlungskommissioun geholl gouf.
  "Deen, dee Barmhäerzegkeet mat Ärem Jong hat", huet de Kovalev geklärt. - Mir wëssen alles!
  - Oh, Dir schwätzt vun dëser Bitch. Ech war ni an hirem Appartement.
  De Kovalev huet seng Fauscht op den Dësch geschloen:
  - Léi nët! Dir kritt e Liewensstrof fir duebel Mord! Deen eenzege Wee fir Schold ze léisen ass eis déi ganz Wourecht ze soen.
  De Verdächtegen huet seng Aen zougemaach.
  - Duebel Mord? Wien gouf ëmbruecht? Wat sidd dir? Ech weess näischt!
  "Meng Hütt ass um Rand, ech weess näischt," sot de Kovalev skeptesch. - A wien huet d'Schlëssele vum Jong an d'Appartement vum Enseignant geholl, versprach mat dëser Dame ze këmmeren?
  "Ech ... ech war net bei hatt," sot de Vadim opgereegt, "Ech sinn net no bei hatt komm.
  - Du liichs! D'Noperen hunn dech gesinn! - Kovalev huet gelunn. - Wëllt Dir e Gesiicht-zu-Gesiicht?
  - Ech war net do! Éierlech gesot! De Pavel sot, si wier an d'Vakanz gaang. Ech wollt just mat hatt schwätzen. Méi spéit, wann hien zréck.
  - Ma, wéi hutt Dir geschwat? Kovalev gefrot rosen. Hutt Dir et aus der Fënster gehäit? Wann Dir eis net d'Wourecht seet, fänken mir un kierperlech Moossnamen anzesetzen!
  De Mann ass komplett gedréckt, seng Hänn hunn geziddert, hien huet erëm gesot:
  - Richteg, Kärelen, ech war net do ...
  De Krasin huet dem Verdächtegen eng Foto vum verstuerwene Friemen iwwerreecht a sot éischter héiflech:
  - Kuckt w.e.g. d'Foto. Wat wësst Dir iwwer dës Fra?
  Vadim huet d'Foto a sengen Hänn gemaach an huet geäntwert:
  - Näischt ass bekannt. Mir sinn net vertraut.
  - A wann Dir gutt denkt? Kovalev gefrot. - Kuckt méi no.
  "Ech kennen hatt net sécher! Vadim insistéiert. - Ech gesinn et fir d'éischte Kéier.
  - Wat hutt Dir an der Nuecht vum 21. August gemaach? Krasin gefrot.
  - Virgëschter? War déi ganz Nuecht doheem. Mäi Jong an ech haten e Sträit, ech sinn néierens gaang.
  - A wou sidd Dir gëschter Owend vun der Aarbecht gaang? Kovalev gefrot.
  - Ech sinn néierens gaang! War déi ganzen Zäit op der Aarbecht. Kollegen kënnen confirméieren. Wat verdächtegt Dir mech?
  "Dir gesitt," sot de Krasin, "d'Läich vun enger Fra gouf am Léierpersonal fonnt, an déi Nuecht gouf d'Léierin selwer aus der Fënster erausgehäit. Dir hat d'Schlëssel vun hirem Appartement an Äert Motiv war mat Ärem Jong senger Meeschtesch ze këmmeren.
  Mee ech war net do! Ech schwieren!
  "Loosst eis hien op d'Geriicht schécken fir d'Verhaftung fir zwee Méint z'accordéieren. Loosst him sëtzen, denken, vläicht wäert hien erënneren wat hien eis wäert soen, - huet de Verdächtege Kovalev weider Angscht gemaach.
  Awer de Krasin huet gefillt datt de Mann net wierklech an deem schlechten Appartement wier. Vadim Rybachenko gouf op Kautioun fräigelooss.
  Awer d'Situatioun ass net opgekläert. Fir Liicht op esou e mysteriéise Verbriechen ze werfen, konnt d'Identitéit vum geworfene Meedchen erausfannen. Ech hat d'Prostituéiert ze froen, déi an der Géigend schaffen, nach eng Kéier d'Noperen interviewen, de Bericht vun de vermësste studéieren. Awer als éischt huet de Krasin Kovalev zu engem Tattoo Spezialist geschéckt.
  Den Andrei ass zréckkomm, enigmatesch lächelt.
  "Vasya, Dir wäert falen," sot de Kovalev. - D'Tattoo op de Kierper vun eisem Friemen ass en Zeechen vun engem Sex Sklave vun der Sekte vun der Uerdnung vun der Illuminators.
  - Waat? gefrot der iwwerrascht Krasin. - Mir hu just net genuch Sex Sklaven ...
  "Sou delikat Rosen um Handgelenk a Pubis ginn an der Sekt fir Meedercher gemaach, déi fir sexuell Genoss benotzt ginn", huet de Kovalev bestätegt.
  - Hutt Dir erausfonnt, wien genee esou Tattoo'en mécht? Krasin gefrot.
  - De Spezialist huet keng Nimm genannt. Hie weess net, wien an eiser Stad mat esou Zeechnungen engagéiert ass.
  - Wéi eng Sekt?
  - Ganz grouss. An den USA, säi Sëtz, a mir hunn Filialen a verschiddene Stied.
  Ass dat net déiselwecht Sekt, déi de Brown a sengem sensationelle Roman beschriwwen huet? Krasin gefrot. - Liesen?
  - Nee, ech hunn et net gelies an hunn de Film net op dem Buch gekuckt, awer en Tattoo Spezialist huet mir schonn iwwer dem Brown säi Roman gesot. Illuminators sinn op engem ähnleche Prinzip gebaut, mä si hunn eng méi grouss Sekte, an eisem Land do sinn Filialen zu Moskau an soss anzwousch. Zu Sankt Petersburg schéngt et keng Filial ze sinn.
  "Eigentlech kéint eng Fra sech selwer eng Rous no dem Modell maachen, ouni an d'Detailer ze goen, wat sou eng Tattoo bedeit", huet de Krasin virgeschloen.
  "Et ka gutt sinn," huet de Kovalev ausgemaach. - Mäi verstuerwene Papp huet d'Iwwerreschter vun enger Tattoo op sengem Aarm ewechgeholl. Hie koum aus der Arméi an iergendwou op der Plage huet hien dem Mann seng Tattoo a Form vun enger Sonn mat Strahlen um Réck vun der Hand gesinn. Ech wollt déi selwecht. A säi Frënd huet den Tattoo gutt geschloen. Hien huet säi Papp no der Beschreiwung gemaach. Duerno huet mäi Papp gemierkt datt d'Männer, déi ausgesinn wéi erfuerene Veruerteelter, ugefaang hunn mat de Wierder ze kommen: "Hallo, Bro!" Wéi hien an engem elektreschen Zuch gefuer ass, huet sech eng tatooéiert Urka nieft him gesat a gefrot: "A wéi enger Zone sidd Dir geseelt?" De Papp souz ni an huet d'Lektioun net gär. Also hunn ech him gesot datt hien net veruerteelt gouf. "A firwat hutt Dir en Tattoo gemaach?" Et huet sech erausgestallt, datt säin Numm am kriminellen Ëmfeld bedeit: "Moien den Déif." Dat gëtt an der Zone gemaach vun deenen, déi vu groussem Déif veruerteelt goufen. De Papp huet decidéiert den Tattoo ze maachen. An hien huet se net méi gemaach.
  "Et geschitt," Krasin Laachen. - An awer muss d'Versioun vun eisem Friemen, deen zu enger Sekt gehéiert, suergfälteg gepréift ginn.
  "Okay, ech wäert beschäftegt ginn, ech surfen um Internet," sot de Kovalev.
  
  
  Kapitel 9
  D'Untersuchung huet gewisen, datt de Frieme gestierzt gouf andeems hien d'Karotisarterie presséiert. Wéi erwaart Krasin. Et bleift fir d'Identitéit vum Verstuerwenen erauszefannen.
  De Kovalev erschéngt erëm mat engem enigmatesche Laachen.
  - Lauschtert, mäi Frënd Vasya! Ech hunn erausfonnt, et schéngt. eise Friemen. Dir wäert ni roden wien hatt ass.
  - Ma, wien ass et? gefrot engem intrigéiert Krasin.
  - Loosst mech Iech alles an Uerdnung soen. Ech hunn ugefaang no Material op der Sekt a seng Filialen an eisem Land ze sichen. Ech sinn op e Message komm datt eng Fra viru kuerzem zu Anapa festgeholl gouf fir de Mord vun engem BDSM Direkter ...
  - BDSM - dëst ass pervertéiert Porno mat Elementer vu Gewalt? - Krasin gekläert.
  - Et ass déi selwecht, schwéier Geschlecht mat Zwang, Péng, Ernidderung, - bestätegt Kovalev. - Also, d'Fra, déi zu Anapa festgeholl gouf, gehéiert och zu der Illuminators Sekt, oder éischter, si ass aus hirer Filial an der Stad Sotschi. Zu Anapa huet si un de Filmer deelgeholl, an dunn hire Regisseur mat engem Messer gestach.
  - Eis Madame, déi zu Sankt Petersburg ëmbruecht gouf, wat huet si mam Anapa Mord ze dinn? Krasin gefrot.
  "Vläicht mécht hien net," huet de Kovalev geäntwert. "Ech sinn just interesséiert wat de spéide Regisseur erschoss huet. Achintsev säi Familljennumm ...
  - Dir wëllt soen, datt eis Dame mat him gespillt huet? Krasin proposéiert.
  - Ech hunn de Verstuerwenen net an den Achintsev Filmer gesinn. Awer an engem aneren ähnlechen Shooting vum amerikanesche Studio King, spezialiséiert op BDSM, Vasya, hunn ech hatt erkannt! Ausgesinn, Tattoo ... Eis spéiden Dame ass eng amerikanesch pornographesch Schauspillerin.
  - Dir verwiesselt näischt? Krasin war iwwerrascht. Wéi kéint eng amerikanesch Fra komplett plakeg an engem gewéinleche St.
  - Mir mussen erausfannen. Awer den Numm vun der spéider Actrice, deen ënner deem si matgespillt huet, Lucy Starr.
  "Dëst ass op d'mannst eppes," sot de Krasin. - Trotzdem musst Dir erausfannen, wéi si zu St.
  "Wahrscheinlech ass si era geflunn fir un de Filmer deelzehuelen", huet de Kovalev virgeschloen.
  "Ganz méiglech," Krasin averstanen. - Fannt eraus wien zu Sankt Petersburg op BDSM spezialiséiert ass, wou a wéini d'Lucy fir d'lescht gefilmt gouf.
  Kovalev konfrontéiert eng schwiereg Aufgab. Ech hunn nach eng Kéier missen um Internet graven, mat der bekannter Figur am Pornogeschäft an der Stad kommunizéieren, no Informatioun iwwer Lucy an hir Sekt sichen. Keng Informatioun iwwer wat de spéiden Lucy Starr zu St. Awer de Pornohändler huet dem Andrey gesot datt, laut Rumeuren, Lucy wierklech a Russland vum Pornoregisseur Vladimir Achintsev gefilmt gouf, deen virun e puer Deeg zu Anapa ëmbruecht gouf.
  Kovalev kontaktéiert Anapa, gefrot Informatiounen iwwert d'Ermuerdung vun Achintsev, an erëm an den Dschungel vum Internet gestiermt.
  Den nächsten Dag huet hien dem Krasin gemellt:
  - Et war méiglech de richtege Numm vum Meedchen ze etabléieren - Lyudmila Starkova. Wéi ech virdru gesot hunn, huet si a Porno ënner dem Numm Lucy Starr gespillt. Si gouf als Kand aus der Ukraine geholl, zesumme mat hiren Elteren war si Member vun der Illuminator Sekt. Et gëtt eng Virgab datt d'Meedchen aus Kandheet schwéier psychesch Behandlung ënnerworf gouf, war si gezwongen an Porno ze engagéieren, an dann e Sex Sklave gemaach.
  - A wat ass eigentlech sexuell Sklaverei verbreet an Amerika? Krasin gefrot.
  - Jo, et ass allgemeng. An et gëtt Pädophilie. All dëst ass gestoppt well et vun der amerikanescher Herrscher Elite benotzt an ofgedeckt gëtt, déi iergendwéi mat den Illuminators verbonnen ass. D'Material ech fonnt souguer fir mech war e Schock. Vun engem fréien Alter, Zwang, dreckeg Sex ...
  - Wéi ass et mat eisem Fall? Krasin gefrot.
  - Mir mussen déi lescht Schéisserei vun Achintsev studéieren. Vläicht gëtt et en Hiweis. Et ass méiglech, datt de verstuerwenen mat him gespillt, an dann zu St.
  "Ufro Material iwwer de Mord vum Direkter, kontaktéiert d'Anapa," huet Krasin bestallt.
  - Scho gefrot. Soubal eppes Interessantes geschitt, wäert ech Iech matdeelen.
  
  
  Kapitel 10
  Et huet sech erausgestallt, datt den Untersuchungskomitee vun Anapa déi lescht Schéisserei vum spéiden Achintsev huet. De Kovalev huet d'geschéckt Kopie vun der Datei an d'Material iwwer de Mord gekuckt. E puer Minutten méi spéit huet hien Informatiounen mat engem Kolleg gedeelt:
  - Eis spéiden Lyusya Starkova huet direkt virum Ermuerdung vum Regisseur op senger Plaz zu Anapa gefilmt, zesumme mat enger anerer Schauspillerin, déiselwecht, déi elo fir de Mord vun hirem Regisseur festgehale gëtt.
  "Oh, ech hoffen, datt d'Lucy op d'mannst net an dësem Mord involvéiert ass," sot de Krasin.
  - Wéi ze wëssen, wéi ze wëssen, - geäntwert Kovalev.
  "Mir haten nach ëmmer net genuch fir mam Porno-Regisseur ze handelen", huet de Krasin gesouch.
  - Dir wäert schwieren, awer et gëtt net nëmmen e Pornoregisseur, et gëtt och e Maniac am Fall.
  "Komm, sot mir méi," huet de Krasin gefrot.
  - Ech soen Iech wat ech erausfonnt hunn. Et stellt sech eraus datt déi lescht Schéisserei vun eisem mysteriéise Foundling Lucy just um Dag vum Mord vum Direkter war. Gefilmt e schrecklechen Dreck mam Sadismus vu Meedercher an der Natur. No der Schéisserei huet déi zweet Actrice, ähnlech wéi, de Regisseur mat engem Messer gestach. Si gouf op der Plaz vum Verbriechen agefaangen.
  - Rou gefaangen? Krasin gesot.
  Jo, mat engem Messer. Do war de fréiere Procureur an der Vakanz. Hien huet alles organiséiert, de Verdächtege net verlooss gelooss, d'Spueren um Parking vum Direkter getrëppelt a seng Saachen ewech gezunn. D'Police gouf geruff, de Verdächtege gouf ewechgeholl, elo ass si an der Untersuchungskommissioun vun Anapa. D'Meedchen ass roueg, wëll guer näischt soen. Awer déi onerwaart Saach war d'Expertise. Just gemellt: Nieft de Fanger vun der verdächteger Schauspillerin, Fangerofdréck vum Tula Maniac, dee mat fënnef Morden bei Tula an e puer an der Stad Sotchi geschriwwe gëtt, goufen och um Messer fonnt. Awer d'Identitéit vum Seriemäerder ass nach net festgestallt ginn.
  - An eiser Untersuchung no, goufen d'Fangere vum gesichte Maniac net am Enseignant sengem Appartement fonnt, oder? - erëm spezifizéiert Krasin.
  Jo, si hunn et net fonnt. Mee et wier flott nach eng Kéier ze kontrolléieren.
  "Bréngt d'Informatioun un den Expert", huet de Krasin bestallt. "Obwuel ech mengen net datt d'Prints nom Iwwerpréiwung fonnt ginn.
  Kovalev lénks, a Krasin war am Gedanken verluer. Den Enquêteur huet net gegleeft datt d'Enseignant selwer aus fräiem Wëllen aus der Fënster sprangen. Hien huet mat dëser Fra geschwat. Si sinn net kapabel fir Suizid!
  Keng Spure vum Vadim Rybachenko oder dem Tula Maniac goufen an hirem Appartement fonnt. Et ass onwahrscheinlech datt si am Doud vun der Actrice involvéiert waren, an dann den Enseignant.
  Komesch, awer dem Krasin seng Gedanken hu sech op eemol op den Tula Maniac konzentréiert. Iergendwou an der Tiefe vu senger Séil, intuitiv, huet hie gefillt datt hien dës Maniac erausfannen, deem säin Numm net vun den Autoritéiten bekannt war. Vasily huet decidéiert all d'Informatiounen ze studéieren, déi an der Datebank iwwer de Seriemäerder waren. Et war e Grond: de Maniac huet d'Weeër mat der spéider Actrice op Utrish gekräizt, seng Bedeelegung an de Fall, dee vum Krasin ënnersicht gouf, war net ausgeschloss.
  Intuition. Vasily huet et an der Schoul benotzt. Intuitiv huet hien Äntwerten op Froen fonnt, déi him besuergt hunn, heiansdo onerwaart Resultater vu Fussballmätscher virauszesoen. Hie wousst net wéi et funktionéiert. Dir musst just denken, "fueren" déi verfügbar Informatioun am Gehir an d'Entscheedung koum vu sech selwer, wéi en Abléck. An op der Aarbecht, haaptsächlech dank senger professioneller Intuition, huet Krasin et scho fäerdeg bruecht e puer ganz komplizéiert Fäll ze léisen. Hie war an engem gudden Zoustand mat der Untersuchungskommissioun.
  An elo huet de Krasin d'Material suergfälteg studéiert an huet eng intuitiv Signalerliichtung gefillt: de vermësste Jong ass den Tula Maniac!
  Dunn, no bei Tula, goufen véier Leit op eemol bannent e puer Deeg ëmbruecht. An e Schouljong ass verschwonnen, deem säi Kierper net fonnt gouf. Dëse Verloscht gouf un engem onidentifizéierte Killer zougeschriwwen. Awer aus irgendege Grënn huet keen ugefaang de jonke Mann deemools richteg z'iwwerpréiwen fir d'Bedeelegung un de Morden. Dunn sinn d'Fangere vum Mäerder, deen d'Tula-Regioun ierft, zu Sotschi opgetaucht, a viru kuerzem op Utrish bei Anapa.
  Awer et gi keng Fangerofdréck vum vermësste Boris Solntsev am Dateiekabinett. Et ass ganz méiglech, datt de Jong déi selwecht Tula Maniac ass.
  Wéi och ëmmer, dëst war nëmmen eng Viraussetzung fir ze testen. An hei ass wéi en plakeg Amerikaner an engem St. Petersburg Panelhaus opgehalen ass, dem Krasin seng Intuitioun war nach ëmmer roueg. Hien huet sech ëmmer erëm konzentréiert, awer keng Äntwert koum. Et war nëmmen Vertrauen, datt den Tula Maniac net an de Morden zu St.
  De Krasin huet decidéiert eng Foto vum vermësste Schouljong ze fannen. Et war och néideg fir eng Geschäftsrees op Anapa ze arrangéieren, fir d'Meedchen, déi do festgehale gouf, ze interrogéieren, fir mat der Schauspillerin, déi zu St. Wahrscheinlech kennt de Bekloten och den Tula-Maniac, well d'Fangerofdréck vun deenen zwee um selwechte Messer sinn.
  De Krasin huet de Kovalev gefrot Tula ze kontaktéieren an dréngend eng Foto vum Teenager ze froen, deen do vermësst gëtt, iergendeen, souguer eng Schoul, wann nëmmen de Guy gutt erkennbar war. Den Enquêteur selwer huet ugefaang fir eng Rees an de Krasnodar Territory ze preparéieren. Hie wollt de Kovalev mat sech huelen, awer nëmmen de Krasin gouf fräigelooss, den Andrey huet versprach, et virum Enn vun der Woch fäerdeg ze maachen, eng kuerz Vakanz ze huelen a säi Chef matzemaachen. Zur selwechter Zäit bleift e puer Deeg um Mier: um Enn August ass et gutt am Süden, d'Waasser ass waarm, et ginn net sou vill Vakanzen.
  Kovalev genannt Anapa, gewarnt iwwer de kommende Besuch vu Krasin.
  "Vasya, ech hunn alles ausgemaach", sot hien zum Enquêteur. - De Fliger ass an der Nuecht, muer de Moien sidd Dir zu Anapa. Vun zéng sidd Dir an der Untersuchungskommissioun erwaart. Dir kënnt net en Hotel Loyer, si versprach Iech mat Wunneng ze hëllefen. De Fall gëtt vum Kapitän Bergman behandelt. An ech probéieren e Samschdeg ze kommen.
  
  
  Kapitel 11
  D'Nuecht war schloflos, awer d'Erwaardung vun enger Reunioun mam Mier, wéi och de Wonsch, d'Tangle vun enger komplexer Matière z'entdecken, huet dem Vasily seng Séil mat Erwaardung op eppes Freed a sënnvoll gefëllt. Vum Flughafen ass hien direkt op d'Busstatioun gefuer, seng Saachen an de Stockage gehäit an ass séier op déi nooste Plage gerannt. Glécklecherweis wousst ech datt d'Plage bei der Gare läit, just e puer Minutten zu Fouss. Als Kand, Vasya a seng Elteren rascht Anapa. Wéi al war hien dann? Joer zwielef. Si gestoppt an Dzhemet, an engem private Secteur, net wäit vun der Gare. De Vasya ass mat sengen Elteren laanscht d'Küst an de Stadzentrum gaangen, an eemol eleng schwammen hien ënner anerem op der Plage bei der Busstatioun. E schlëmme Wonsch fir vertraute Plazen erëm ze gesinn huet de Krasin besat. Ausserdeem, bis zéng war genuch Zäit.
  De Vasily huet sech nach un dës Kandheet Vakanz erënnert. An de Privatsecteur mat enger hëlzener Toilette op der Strooss, an enger virwëtzeg Groussmamm-Meeschtesch vu ronn siwwenzeger, déi de Jong gär iwwer St. Ech froe mech ob déi al Fra nach lieweg ass? Wéi al ass hatt elo? Ongeféier nonzeg Joer, net manner. Mee am Süden liewen se méi laang. Et wäert méiglech sinn iergendwéi ze besichen, fir ze kucken ob hiert Haus erhale bleift, wien elo do wunnt.
  De Vasily huet d'Mier gär, an hien huet et an Anapa gär. Et ass schued datt ech et net fäerdeg bruecht hunn op d'mannst eng Kéier heihinner ze kommen. Mat sengen Eltere war hien dunn an der Krim, a senge Studentejoren ass hien op Adler op e Sportscamp vun der Uni gaangen. An dann d'Aarbecht, och déi krank Mamm huet missen no hirem Papp këmmeren, deen nom Doud vu senger Mamm komplett gestuerwen ass. Et war net am Süden.
  An hei ass eng nei laang-erwaarde Versammlung. D'Plage selwer huet wéineg geännert. All déiselwecht Sand, all déiselwecht Landschaft. Et waren nëmme méi Stänn bei der Entrée an et war e méi staarke Bulli Geroch.
  Eng liicht frësch Mierbris huet d'Wellen gefuer. E puer Vakanzen, meeschtens Jongen, schwammen. De Vasily wollt och schwammen. Mä seng Schwammstämm huet hien am Stockage hannerlooss. Hien wäert nach Zäit hunn ze plënneren, elo kënnt Dir just Är Féiss am Waasser sougenannt a goen op Affär, geschwënn zéng, si waarden op him. An dann entscheeden hien iwwer de Logement ...
  Op der Busstatioun huet de Krasin nach eng Kéier d'Adress vum Untersuchungscomité an den Numm vum Enquêteur uginn, no deem hien an engem Stadbus geklommen ass.
  De Mordfall op Utrish gouf vun engem gewësse Bergman gefouert. I.E. seng Initialen. An der Schoul hat Krasin en Enseignant vun der Physik Bergman Efim Borisovich. Ass et net eng Famill? An et gëtt och e ganz berühmte Regisseur mat sou engem Numm ...
  Et waren vill Leit am Bus, Krasin stoung net wäit vun der Hannerdier. Um Busarrêt koum e Meedchen an de Salon. An dem Vasily säi Bléck huet sech direkt op hatt konzentréiert. Eng grouss, schlank Blond an engem strikte Business Kostüm stoung mat hirer Schéinheet an der Masse vun de Vakanzen a Leit aus, déi de Moien de Bus gefëllt hunn.
  De Vasily huet gär schéi Frae gekuckt. Heiansdo, wann hien un eppes geduecht huet, schéngen seng Aen sech op e schéint Gesiicht ze fixéieren. An elo huet hien un dat kommend Gespréich mam Bergman geduecht an, wéi an der Meditatioun, op d'Meedchen gekuckt. Si huet de Mann gegléckt, deen op hatt gekuckt huet. Dëse Bléck huet eloquent gesot: "Wat stares du op? Komm net bei mech, kuckt de anere Wee! Ech wäert dech net treffen!"
  Awer Krasin huet net emol geduecht fir Bekanntschaft ze maachen, e Gespréich unzefänken. Hie wousst guer net wéi ee mat Meedercher kennt, war net amoréis a schei mam anere Geschlecht. Vläicht ass dat firwat hien um fënnefandrësseg keng Famill gegrënnt huet. Während senge Studentejoren hat hien eng Frëndin, déi hie gär huet. Awer d'Saach huet net de Registry Office erreecht. D'Meedchen huet sech eng Zort Entrepreneur fonnt, awer Vasily huet net fir hatt gekämpft. Dunn koum et zu enger schlëmmer Affär mat engem Noper an der Dier, déi no an no ofgelaaf ass. Krasin war fräi, säin Häerz a Geescht waren net vu Léifterfahrungen besat.
  Den expressive Look vum Friemen huet de Vasily duercherneen. Hien ass aus senger Mini-Meditatioun erausgaang an huet duerch d'Fënster gekuckt. De Krasin war e bëssen nervös: hie wousst net wéi seng Kollegen him begéinen a wéi d'Untersuchungsaktiounen sech entwéckelen.
  E Meedchen an engem Business Kostüm ass virun him op sengem Busarrêt erausgaang. De Krasin ass hir gefollegt, e puer Schrëtt hannendrun: hien huet missen an déi selwecht Richtung goen.
  Op eemol huet de Frieme sech ëmgedréit an opgehalen. Erëm, Onzefriddenheet, souguer Roserei, gouf an hirem Bléck gelies: "Wat sidd Dir u verbonnen, Mann ?! Gitt direkt fort!" De Krasin hat souguer Angscht, datt d'Madame him eppes ruppeg géif soen. Awer d'Meedche sot näischt, huet sech ëmgedréit an huet säi Tempo méi séier gemaach.
  De Vasily ass an de Kiosk gaangen, gewaart bis déi onzefridden jonk Fra aus der Siicht war.
  An der Untersuchungskommissioun huet de Krasin sech un d'Wuechter gedréint:
  - Ech zu Bergman.
  De Mann huet geäntwert:
  - Gitt elo d'Trap erop op den zweete Stack, gitt dann lénks laanscht de Gank bis zum Enn. Sall zwee honnert an zwielef.
  An der Géigend vun der Studie gestoppt Vasily an indecision, probéiert seng Opreegung ze berouegen. Hien ass en Enquêteur mat engem zolitte Ruff, awer aus iergendengem Grond ass hien nach ëmmer besuergt. Als Kand war ech besuergt wann ech Friemen besiche muss. Hunn nach net geschlof...
  De Vasily war amgaang ze klappen, wéi op eemol d'Dier viru senger Nues opgaang ass. Datselwecht Meedchen aus dem Bus huet aus dem Büro gekuckt! Si huet de Vasily a grousser Opreegung geruff:
  - Dir?! Wat erlaabt Dir Iech?! Wien huet dech hei eragelooss?
  - Ech ... ech muss den Enquêteur Bergman gesinn ...
  Gutt, ech sinn de Bergman. A wien bass du?
  - Ech sinn en Enquêteur aus St. Hei hunn ech e Certificat mat mir, - Krasin huet säin Certificat eraus. Dir sollt vu menger Arrivée gewarnt ginn.
  D'Meedche war iwwerrascht:
  - Also Dir sidd aus St.
  Basil bestätegt:
  - Jo, ech sinn aus St. Enquêteur vun der Untersuchungskommissioun. Krasin ass mäi Familljennumm. Sidd Dir net gewarnt?
  - Petrov sot ... Entschëllegt, mä de Chef sot, datt en Donnerwieder vun der St. . Also dat heescht Dir?
  - Ech sinn keen Donnerwieder a kee Fanatiker, awer, wierklech, ech interesséieren mech fir d'Ermuerdung vum Direkter, - huet de Krasin geäntwert. "Ech muss Äre Bekloten interviewen. Hire Frënd gouf an eiser Stad ëmbruecht.
  "Ech hu geduecht, Dir géift anescht ausgesinn," huet de Bergman gelaacht. - An am Bus si mir op eemol kollidéiert. Ech war presséiert ze schaffen, de Patron huet mech fuddelen. Ee vun ären genannt Petrov ...
  - Kovalev ugeruff, ech weess net wat hien iwwer mech gesponnen huet. An hien huet mir net gesot datt Dir eng Fra wier. Ech hu geduecht datt de Mann de Fall leeft.
  "Mäi Numm ass Inna, Dir kennt mäi Familljennumm," huet d'Meedche sech virgestallt. - Gitt op de Büro. Wéini wëllt Dir de Beschëllegten ausféieren?
  "Preferenz haut," huet de Krasin geäntwert. "Awer ech muss nach ëmmer iergendwou fir e puer Deeg nidderloossen. Ech hunn meng Täsch mat Saachen am Stockage op der Busgare verlooss.
  - Jo, Petrov gefrot mech iwwer Wunneng. Mir si fräi, ech invitéieren Iech fir eis ze besichen, meng Mamm an ech liewen no beim Mier an engem privaten Haus. Am Summer verloune mir e puer Zëmmer un d'Vakanzen, elo sinn d'Leit scho geplënnert. Wann et Iech passt, sidd Dir wëllkomm. Ech wäert net Sue vun dir huelen.
  De Krasin erënnert un seng Mataarbechter a sot:
  - Iwwermuer soll och mäin Assistent Kovalev eran fléien, deen de Petrov genannt huet.
  "A mir hu genuch Plaz fir hien," geäntwert déi Gaaschtfrëndlech Inna. - Wéi kann ech dech ruffen?
  - Dir kënnt just mam Numm. Mäin Numm ass Vasiliy.
  - An duerch Patronym?
  "Besser ouni Patronym," sot de Krasin, an huet bäigefüügt:
  - Eis Schoulmeeschter war Bergman Efim Borisovich. Wéi ech heihinner gefuer sinn, hunn ech geduecht, ob Dir e Familljemember vun him wier. Vläicht souguer e Jong. An du hues sech als Meedchen erausgestallt.
  - Neen, den Efim Borisovich ass net eis Famill. Mäi Papp säin Numm war Eugene. Jo, et war e bësse witzeg. Ech hu geduecht datt s du e Fraebesëtzer bass, du wäerts mech verfollegen.
  - Entschëllegt, awer ech wollt kee verfollegen, ech sinn dech bei mengem Arrêt gefollegt. An ech hat guer kee Womanizer, ech hu just net genuch geschlof haut, ech hunn net gutt geduecht.
  Dunn, um Arrêt, huet d'Inna op eemol Onbequemlechkeet gefillt, ass abrupt opgehalen an huet sech ëmgekuckt. Den athleteschen Typ am wäissen Hiem an der marinebloer Jackett, deen hatt am Bus frei iwwerpréift hat, war elo no hirem. D'Inna war presséiert op d'Aarbecht, si wollt guer net mat Crooks kommunizéieren. Si hätt e Stalker op eng ruppeg Manéier geschéckt, awer de Guy huet séier ewechgekuckt a gefall. Elo stoung hien, en zimlech schéinen jonken Enquêteur, bescheiden virun hir, an d'Inna war e bësse ongenéiert.
  "Ech gesinn, datt Dir kee Womanizer sidd," sot d'Meedchen conciliatory. - Dir kënnt eis elo direkt besichen. Huelt eng Paus vun der Strooss fir e puer Stonnen. Ech ruffen meng Mamm un. Si wäert frou sinn. Schreift d'Adress ...
  - A wéini gëtt et méiglech mat der Persoun ze schaffen déi ënnersicht gëtt?
  Lass geet et haut um dräi Auer. Wäert et Iech passen?
  - Ganz.
  - Gutt. Ech wäert alles virbereeden. Hoffnung gëtt hei geliwwert.
  "Ech géif gären och eng Geschäftsrees ze feieren,"Sa Krasin.
  - Et ass zu all Moment am Büro um éischte Stack.
  
  
  Kapitel 12
  De Vasily ass op d'Busstatioun gaang fir e Sak, dunn huet d'Adress fonnt, déi Inna uginn huet. De St. Petersburg Enquêteur huet dem Inna seng frëndlech Mamm begéint, ass an de proposéierte Raum geplënnert, e bësse geschlof an ass gaang fir d'Meedchen ze interrogéieren, verdächtegt vu Mord.
  Hiren Numm war Hope. Si huet praktesch net op Froen geäntwert. Mat engem glänzenden, indifferentem Bléck op d'Mauer fixéiert, schéngt de Beschëllegten net ze héieren wat hatt gefrot gouf.
  Also wann Krasin gefrot ob si d'Lucy Starr oder d'Lyudmila Starkova wousst, huet d'Meedchen net emol de Mond opgemaach, net emol eng Wenkbrau opgehuewen.
  "Si mécht et ëmmer", sot d'Inna, déi am Büro präsent war. Stille, seet näischt. Op ee Punkt op der Mauer staren, souguer virun danzen - kee Gebrauch.
  "Ma, dat ass hir Recht," Krasin geäntwert frëndlech. - Si wëll net soen, mir kënnen ouni hir Zeegnes maachen. An ech hunn eng Iwwerraschung fir dëst Meedchen.
  Den Enquêteur huet eng Schoulfoto vum Boris, déi aus der Tula-Regioun geschéckt gouf, virun der Persoun ënner Enquête gesat. Awer Nadezhda huet weider eidel op d'Mauer gekuckt.
  "Iwwregens, kuckt w.e.g.," sot de Krasin léif. Äre Frënd kann geännert hunn, awer Dir musst him kennen léieren.
  Vasily huet d'Foto op d'Gesiicht vum Meedchen bruecht. Zur selwechter Zäit huet hien hir Reaktioun suergfälteg nogekuckt.
  D'Hoffnung huet d'Foto zeréckgekuckt. An direkt geschüchtert! Hatt huet definitiv geschüchtert, de Krasin huet et gutt gepackt. Déi blass Wangen vum Meedchen hunn ugefaang virun hiren Aen ze blosen vun der steigender Opreegung.
  Den Enquêteur huet triumphéiert: Dir kënnt d'Reaktioun vum Kierper net verstoppen! Seng Guess huet sech als richteg erausgestallt: Nadezhda kennt de Maniac ganz gutt.
  "Mir mussen et ausdrécken", huet de Krasin geduecht a gefrot:
  - Sot mir firwat de Boris den Direkter ëmbruecht huet.
  - Hien ... wéinst mir, - schlussendlech duerch d'Stëmm vum Bekloten duerchgeschnidden.
  "Ech hu geduecht," sot de Krasin.
  Nee, hien huet net ëmbruecht! Hoffnung erënnert. - Ech sinn et.
  "Awer ech weess datt Dir näischt domat ze dinn hutt," sot de Krasin. Dem Boris seng Fangerofdréck um Messer. Firwat deckt Dir et?
  D'Meedchen huet net geäntwert.
  "Okay, loosst eis elo net iwwer de Boris schwätzen," sot de Krasin mëll. - Loosst eis iwwer Lyudmila Starkova schwätzen, déi mat Iech bei Achintsev gespillt huet. Kennt Dir hatt gutt?
  D'Maria huet net erëm geäntwert. Si huet erëm zougemaach.
  - Wësst Dir datt de Lyudmila zu St. Krasin gefrot.
  D'Meedchen huet de Krasin mat engem Schütter gekuckt, awer huet dunn roueg hire Bléck op d'Mauer verréckelt.
  "Si gouf gestierzt," erkläert de Krasin. - An ech probéieren ze verstoen, wien a firwat.
  Nadezhda huet net op dës Wierder vum Enquêteur reagéiert. Et war nëtzlos fir d'Enquête weiderzemaachen.
  D'Fra ënner Enquête gouf ewechgeholl, an de Krasin huet dem Inna erkläert:
  - Ech mengen den Direkter gouf vun engem Tula Maniac ëmbruecht, seng Ofdréck sinn um Messer.
  - Dat ass méiglech, ech hunn doriwwer geduecht, - sot d'Inna. - D'Meedchen konnt de Messer aus dem Kierper vum Achintsev zéien just am Moment wou d'Vakanzen erschéngen.
  - Familljennumm vum Seriemäerder Solntsev. Hien ass relativ jonk Guy.
  - Wéi hutt Dir, Vasily, et fäerdeg bruecht dëse mysteriéise Maniac erauszefannen? Inna gefrot.
  "Komm," huet de Krasin virgeschloen. - Ech hunn d'Fakten verglach, d'Intuition huet gefrot. Mir hunn eng Schoulfoto vum Solntsev, et bleift just fir hien ze verhaften an ze interrogéieren. Obwuel de Guy als vermësst considéréiert gëtt.
  "Sidd Dir sécher datt et wierklech hien ass?"
  - Ech mengen net ech falsch. Nodeems ech Nadezhda gefrot hunn, hunn ech meng Virgab bestätegt datt et hien war deen Ären Direkter ëmbruecht huet. Ech weess nach net ob de Boris Solntsev mat de Morden zu St. Awer zu Sotschi huet dësen Maniac ierflecher. Et gesäit aus wéi rituell Morden mat multiple Messstänn an d'Oueren ofschneiden.
  - De spéiden Vladimir Achintsev ass vu Sotschi. Hien ass e relativ bekannte Fotograf a Porno-Regisseur, "erënnert d'Inna.
  "Jo, ech weess," Krasin bestätegt. - Vläicht huet de Fotograf mat engem gestéiert, an de Boris huet decidéiert him ze eliminéieren. Am Brown sengem Roman gëtt de reguläre Killer vun der Sekt beschriwwen. Et ass méiglech datt den Tula Maniac ähnlech Funktiounen mécht.
  "Komm mir maachen et," huet d'Inna geäntwert. - Awer firwat huet hien den Direkter net zu Sotschi ëmbruecht, mee hei op Utrish?
  - Et war méi bequem hei. Ech sinn méi interesséiert firwat d'Nadia de Guy schützt.
  "Wahrscheinlech Léift,"Inna proposéiert. - Esou Dammen kënne ganz gär hunn! A fir d'Wuel vun engem geliebten fir sech selwer ze offréieren.
  "Ech weess et net, ech weess et net," sot de Krasin skeptesch. "Ech gleewen net un opfer Léift.
  Et ass schwéier fir Iech Kärelen ze verstoen. Déi meescht Männer kënne sech mat engem oder anere Meedchen verléift fillen. Dëst ass d'Natur vum Mann.
  "One-Liebhaber ginn och ënnert de Männer fonnt," huet Krasin géint.
  - Ech hunn nach net begéint. De Mënsch ass e rational Wiesen. Hien denkt: Wat ass speziell un dës oder déi Fra fir hir eenzeg an eenzeg ze betruechten? Obwuel, op seng Manéier, all Persoun eenzegaarteg ass ... Awer eng Fra kann verléift falen wéi an engem Film: wierklech, an d'Graf, verréckt vun enger Persoun, net nuets ze schlofen, him als nëmmen eent, prett ze sinn hirem Liewen fir hir Léifsten ze ginn, verfollegen him op d'Enn vun der Äerd.
  Et geschitt awer selten ...
  "Net sou rar wéi Dir mengt," huet d'Inna insistéiert. - Ganz méiglecherweis ass d'Nadezhda eng vun deene Fraen. Si ass och Sekterin.
  "D'Gehirer vun de Sekter sinn net an der Rei", huet de Krasin ausgemaach.
  Awer d'Inna huet dogéint:
  Firwat net? A reliéise Sekte ginn et heiansdo gebilt an intelligent Leit. Si si gär an enger enker, frëndlecher Equipe wou d'Léift gepriedegt gëtt. Melancholesch Leit ginn dacks a Sekten, Leit beleidegt vum Liewen, einsam. Si freeën sech iwwer Gemeinschaft a Brudderschaft. E puer Sekte hunn no baussen zimlech logesch Léier, déi vill Leit unzéien kënnen.
  "Nadezhda huet mech net als intelligent oder gebilt opgefall", sot de Krasin. Si ass awer zou. Et ass schwéier mat dësem ze schaffen. Ech verstinn firwat Dir Probleemer mat hatt hutt.
  - Wat mengt Dir nächst ze maachen? Inna gefrot.
  - Et wier néideg, eise klenge Mann an hir Mëtt virzestellen. War si op Utrish geholl? Wat fir eng Plaz ass dëst?
  - Am Rand vun der Stad hannert dem Duerf Sukko. Bekannt fir Nudiststränn a wilde Campingplazen. All Zorte vu Knuewel versammelen do. Hippies, verschidde Punks, Alkoholiker, Liebhaber vu Kaméidi ewech vun den Ae vun normale Bierger. Eis Clienten, Krimineller an déi, déi gesicht ginn, kommen heiansdo. Sectarians sammelen heiansdo.
  "Jo, mir mussen do en Employé aféieren fir Informatiounen ze sammelen", huet de Krasin seng Propositioun bestätegt. - Fir mat de lokalen Naturvölker ze schwätzen, erauszefannen wat a wéi et wierklech ass ...
  - Ëmsetzen? Eng gutt Iddi! Wann nëmmen Dir, - sot d'Inna an erkläert:
  Anapa ass eng kleng Stad. Mir hunn net vill Mataarbechter. Jiddereen vun eis kann unerkannt ginn. D'Publikum vun Utrish sinn dacks Gäscht am Police Departement. D'Police an d'Staat Drogekontroll hunn do ugefaang regelméisseg Iwwerfäll ze maachen. Verdächteg Leit ginn fir Opklärung an d'Stad bruecht. Lokal ginn och op Utrish. Virun allem um Weekend. Wann ëmgesat, dann net eisen Employé. Dir hutt vläicht fit soulaang Dir net beliicht war.
  - Dir gesitt, Inna, ech sinn nach ëmmer e Fotellwurm. Analyst, Enquêteur. Operationell Aarbecht ass net meng. Mee ech hunn e Virschlag. Meng Assistent, Andryukha Kovalyov, soll dohinner geschéckt ginn. De Joker deen Iech geruff huet. Ech wollt et direkt mathuelen. Seng Superieuren hunn d'Rees net guttgeheescht. Mee hie fléien e Samschdeg selwer hei.
  
  
  Kapitel 13
  Andrei Cherkasov war net falsch. Elo wousst hien den Numm vum Tula Maniac. Bis elo nëmmen den Numm vun engem Jong, dee vum Liewen verréckt ass.
  De Boris war vun engem fréien Alter en Outcast. An der Schoul hunn d'Persounen de rouegen, verstuerwene Jong ignoréiert. Hie war zou, souz eleng um leschte Schreifdësch, huet net un allgemeng Spiller deelgeholl. Awer nëmmen d'Schoul wier gutt, seng eege Mamm huet hien net gär a veruecht, deen dem Bori säi Papp haassen an onbewosst op hirem Jong rächen fir de Verrot vun hirem Ex-Mann an hirem gescheitert Liewen.
  De Guy war ënner strikt Kontroll an d'Diktate vu senger Mamm. An no engem anere Sträit mat hatt, ass hien komplett vun doheem an de Bësch fortgelaf, wou hien, an d'Verzweiflung gedriwwen, Selbstmord wollt begéinen. Mä hie war net kapabel vun esou engem verzweifelte Schrëtt. Verfollegt vun Honger a Keelt, geet den Teenager an d'Duerf fir Iessen ze klauen, awer iwwerrascht iwwerrascht, a Roserei mécht hien e lächerleche Mord. Dëst zoufälleg Mord schéngt eng Revolutioun a sengem Geescht ze produzéieren. Vun engem rouegen, intimidéierte Jong gëtt hien zu engem Seriemäerder.***
  
  *** D'Geschicht vum Boris kann am Buch vu mengem Co-Autor Alexei Bolshakov "Outcast" gelies ginn.
  
  Awer wann den éischte Mord spontan war, da kritt Borka e Goût dovun a fänkt bewosst ëmzebréngen. D'Liewen huet de Schouljong e Maniac gemaach.
  An de Guy hat en Dram - d'Mier ze gesinn. Am Haus vun der aler Fra, déi hien ëmbruecht hat, huet de Borka eng grouss Zomm Suen fonnt. Hien ass zu Sotchi ukomm an ass erëm op d'Juegd gaangen.
  De Maniac huet sech wéi en hongerege Wollef gefillt, deen no Viruert gesicht huet. Hie wollt nach eng Kéier gesinn, datt de Kierper vun der Fra vun Angscht rëselt, e Messer dran stoungen, fir datt saftegt Blutt fléisst. Wéi de Borka ëmbruecht huet, huet hien seng Iwwerleeënheet gefillt, hien huet sech staark a cool gefillt. D'Liewe vun enger anerer Persoun entzéien, huet de Maniac och d'Mëschung aus häerzlechen Haass a Ressentiment inherent a senger Séil fir dës grausam Welt gesprëtzt. Duerch d'Tötung huet hien seng Fäegkeet bewisen ze zerstéieren, huet sech als Arbiter vum Schicksal vun de Leit presentéiert. De Boris huet sech op d'Gesellschaft fir seng Oflehnung rächen, während hien d'Iessen vun den éischten zwee Affer, eng eeler Fra an e Mann, geholl huet, duerno déi al Fra ëmbruecht huet fir hir Spuer ze besëtzen. Dunn ass hien op d'Juegd gaang fir e jonke weibleche Kierper.
  An hien huet sech en neit Affer fonnt - e schéint Meedchen, ähnlech wéi deen, mat deem hien hoffnungslos verléift war, a si huet de Boris ruppeg refuséiert. Hien huet de Frieme ouni Zweiwel ëmbruecht. De Maniac huet keng Berouegung, kee staarke Bedauern fir d'Liewe vun enger onschëlleg Persoun ze huelen. De Boris huet net vun der Insomnia gelidden, d'Affer ass net an engem Dram bei him komm. De Guy huet méi bedauert datt hien kee Geschlechtsverkéier mat der schéiner Fra konnt hunn an nach ëmmer keng fleesch Léift kennt.
  Zu Sotchi huet Borka e Raum am private Secteur gelount. Awer den Duuscht no Blutt huet de jonke Mann net verlooss. Hien huet säi Messer gegraff an ass erëm ëmbruecht ginn.
  De Maniac huet sech op enger Bänk an enger Kläranlag beim Wee bis zum Mier gesat, an huet ugefaang ze waarden. Hien hat kee kloere Plang, hien huet decidéiert spontan ze handelen, laut der Situatioun, a fir elo souz hie just a kuckt.
  Ganz Ufank Abrëll waren et nach wéineg Leit, selten Passanten hunn net op den eenzege Jong opmierksam gemaach. An hien huet gewaart, zimlech laang. An ech hunn e passend Affer gesinn! Leggy blonden an engem kuerzen Kleed. E Kranz gewéckelt aus fréie Fréijoersblummen huet hir üppig, Schëllerlängt Hoer bedeckt.
  An engem héijen, schéine Meedchen huet de Borka vun Ufank un d'Fräiheete gemierkt. Si ass lues barfouss laanscht de Wee gaang, dacks gestoppt a mat de Fanger Branchen a Bamstämm beréiert. Gläichzäiteg huet d'Schéinheet eppes roueg gemëscht.
  Verréckt, huet de Boris geduecht. Eng Welle vu Schued ass op eemol duerch d'Häerz vum Maniac gebrach, awer zesumme mat him ass de Wonsch ze kill net zréckgaang. De Gedanke koum op: et wier moralesch méi einfach, de Verréckten ëmzebréngen. Firwat esou leiden? Obwuel si schéin ass! Hir blo, blo Féiss hunn de Boris erwächt: hie gefillt sexuelle Wonsch. 333
  De jonke Maniac gouf viru kuerzem siwwenzéng. Hien hat ni Sex virun, ni souguer Meedercher Kuss. De Boris war e bëssen hannert der sexueller Entwécklung vu senge Kollegen, awer wéi hien reift, ass hien an den üblechen Héichpunkt fir Teenager agaangen. De Guy wollt säi leschten Affer vergewaltegt ginn. Näischt gelongen. Awer elo wollt hien net nëmmen ëmbréngen, mee fir d'éischt d'Schéinheet vum Meedchen ze beherrschen.
  De Boris huet e Messer virbereet an huet roueg d'Meedche gekuckt. Si huet dem eenzege Frieme e nodenkleche Bléck an ass lues laanschtgaangen.
  De Maniac huet sech ëmgekuckt: ausser hinnen war keen an der Géigend. De Plang huet direkt reift: d'Messer an den Hals ze bréngen, den Hals beréiert, dann, menacéiert, d'Meedchen méi déif an de Bësch ze huelen, wou se um Buedem ausfëllen a Besëtz huelen. De Boris war grouss an zimlech staark, op d'mannst fir e Meedchen ze handhaben.
  Probéiert roueg ze beweegen, huet Borka ugefaang mat der Schéinheet z'erreechen, awer aus irgendege Grënn zéckt: d'Häerz vum jonke Maniac huet geschloen, wéi wann et amgaang aus senger Këscht ze briechen.
  An de Frieme huet sech op eemol ëmgedréit an huet dem Boris e piercing Bléck. D'Ae vun deenen zwee Ongléckleche begéint. D'Meedchen liest an den Ae vum Typ en immense Verlaangen a ... Wonsch. Si kollidéiert mat de Bléck vun engem outcast, engem Jong vun der Gesellschaft outcast, mä si gefaang eppes no, léif an dësem Bléck. D'Meedche selwer war aus der Kandheet en Outcast. Natierlech huet si keen ëmbruecht, am Géigendeel, si huet probéiert kengem ze schueden. Si war léif, awer zou, huet ënner Gewalt vun hirem Stéifpapp a Mëssverständnis vun hirer eegener Mamm gelidden.
  A Borka war dumbfounded, geschloen vum Look vun engem Friemen. Dëse Bléck huet hien am Häerz getraff. Hien huet eng ongewéinlech Frëndlechkeet fir de Boris gefillt, a mat him sou eng Angscht an Einsamkeet vertraut ...
  D'Ae vum Meedchen, dat am Ufank verréckt war fir Boris, krut e sënnvollen Ausdrock. An de Maniac gouf vum Tetanus ugegraff, de Wonsch fir säi Plang auszeféieren ass verdampft, hie stoung just a war roueg.
  D'Meedchen huet gefrot:
  Firwat braucht Dir e Messer? Vläicht wëllt Dir mech ëmbréngen?
  De Boris huet d'Messer a seng Täsch geluecht a weider roueg op de Frieme gekuckt. Si huet eng Zäit gewaart bis de Guy hir äntwert, awer ouni ze waarden, huet si selwer nach eng Kéier gefrot:
  "Sot mir, firwat sidd Dir mir mat engem Messer gefollegt?"
  De Boris huet schwiereg Wierder erausgedréckt:
  - Just.
  "An ech hu geduecht, du wollts mech ëmbréngen", sot d'Meedchen, huet de Kranz ofgeholl an de Kapp gerëselt. Amuletten blénken op hirem schéinen Hals.
  De Boris huet weider a sech selwer eng spannend Angscht gefillt, déi normalerweis vun onséchere jonke Männer virun schéine Meedercher erlieft gëtt. Dës Angscht huet et schwéier ze schwätzen, de Boris huet erëm net geäntwert. An d'Meedchen sot:
  - Dir wësst, eng Kéier wollt ech d'Hänn op mech leeën, awer si hunn mech verhënnert.
  "Ech wollt et och, wéi meng Mamm mech aus dem Haus erausgehäit huet", huet dem Borka seng Stëmm duerchgeschnidden.
  - An ech selwer hunn mäi Stéifpapp a Mamm verlooss ...
  D'Meedchen huet e Moment gestoppt an huet sech virgestallt:
  Mäin Numm ass Nadezhda, wéi geet et Iech?
  De jonke Mann huet geäntwert:
  - An ech sinn Borka. Boris...
  Et war nees eng schwéier Paus. De Maniac, deen e puer Leit ëmbruecht huet, war weider schei virum bescheidenen Meedchen, dat hien virun e puer Minutten als Affer gewielt huet.
  D'Hoffnung huet erëm zu sech selwer gesot:
  "Dir wësst, et ass eng grouss Sënn fir Suizid ze maachen. Awer Iech ze hëllefen stierwen ... kann e gudde Wee sinn.
  - Firwat? De Boris huet gefrot, säi Courage opzehuelen.
  "Dir gesitt, mir sinn hei op der Äerd, an déngen eise Begrëff am Prisong. Jidderee gëtt eng gewëssen Zuel vu Joeren uginn. Dir kënnt net schneiden wat Dir musst. Suizid ass wéi aus dem Prisong flüchten. Et gëtt do bestrooft, am Himmel. Et gëtt en neien, méi haart Begrëff, eng méi schmerzhafte Existenz an der nächster Inkarnatioun. Mat kierperleche Verletzungen, an enger ganz dysfunktioneller Famill. Och hei op der Äerd gi Suizid veruecht. Orthodox begruewen se net. Si ware fréier ausserhalb vum Kierfecht begruewen. A wann den Doud net Är Schold war, dann eng aner Approche.
  - Wien huet Iech dat gesot? De Boris huet gefrot.
  Ech liewen elo an enger Brudderschaft. Do hu mir eng Abbess no Gott. Si léiert eis Narren.
  "Awer jidderee hält sech un d'Liewen," huet de Boris dogéint. Ech wollt fortgoen, ech konnt net. Och wann ech vill gelidden hunn...
  Eist Schicksal ass ze leiden. Wat mir méi leiden, wat méi séier mir op Nirvana kommen. Oder déi nächst Inkarnatioun wäert méi erfollegräich sinn.
  Ni virdrun huet de Boris mat Meedercher iwwer d'Liewen geschwat. Seng Kommunikatioun war limitéiert op allgemeng Ausdréck. Awer elo huet hie gär geschwat, d'nervös Spannung huet sech lues a lues ofgeschwächt, hie war bequem mam Nadezhda, all Wonsch, hatt ze schueden, ass ofgedréchent. De Boris wollt méi mat dësem Meedchen schwätzen, hie war Angscht datt si géif fortgoen, a fir d'Gespréich weiderzeféieren, huet hien hatt gefrot:
  Wéi sidd Dir an d'Bridderschaft komm?
  - Wéi ech doheem fortgaang sinn, sinn ech hei an engem Arrêt komm. Et waren keng Suen, déi selwecht Bekannten. Hei koumen zwou Frae bei mech, erzielt iwwer d'Bridderschaft, ech sinn mat hinnen gaang. Si hunn mech gutt ugeholl, also sinn ech bei hinnen bliwwen fir ze liewen.
  "Firwat bass du vun doheem fortgelaf?" De Boris huet gefrot.
  "Mäi Stéifpapp huet mech vergewaltegt", huet d'Nadezhda éierlech geäntwert. - Mamm, eng Narr an him verléift, wollt näischt doriwwer wëssen. Wéi ech hir gesot hunn, hatt huet mir net gegleeft, si huet op mech gejaut wéi wann ech komponéieren fir hire Mann ze diffaméieren.
  "An ech hunn eng béis Mamm," sot de Boris. "Si huet mech guer net gär.
  Dem Jong säin Häerz huet nach ëmmer geklappt. Allerdéngs war dëst net méi e Virworf vun Agressioun. Jo, an d'instinktiv schmerzhafte Schrecken vun Angscht, charakteristesch vum Boris beim Kommunikatioun mat Friemen, huet sech lues a lues zréckgezunn. Dem Nadezhda seng liicht blo Aen hunn däischter iwwer d'Gesiicht vum Teenager gegleeft. Si war net presséiert ze verloossen a gefrot:
  - Vu wou kënns du?
  De Boris huet net direkt geäntwert. Hien geduecht lokal ze soen. Ech wollt mäin Heemechtsduerf net nennen, alles wat domat verbonnen ass war an der Vergaangenheet verlooss. Awer de Guy konnt dëst Meedchen net léien. Hie konnt guer net komponéieren. An hien huet d'Stad am nootste bei sengem Duerf genannt:
  - Ech sinn aus Tula.
  Hoffnung huet gelaacht.
  "Du hues deng Stiermer sou vill gekrasch, datt ech geduecht hunn, datt Dir net erënnere kënnt. Gutt, wat eng gutt Stad. Net wäit vu Moskau. Mäi Papp an ech si bei Iech op engem Tour komm. Si selwer ass eng gebierteg Muscovite. Oder éischter, si war. A wéi sidd Dir hei komm?
  "Ech sinn komm fir d'Mier ze gesinn," huet de Boris éierlech geäntwert.
  - Ech hunn och d'Mier gär. Et ass nach ëmmer kal fir ze schwammen. Mee de Summer kënnt geschwënn. Hutt Dir gestoppt?
  - Wéi ass et? De Boris huet gefrot.
  - Op laanschtgoungen Autoen gratis.
  Nee, ech hunn en Zuch Ticket kaaft. Ech hu Suen.
  - A wou bass du bliwwen? Hoffnung gefrot.
  Ech gelount engem Zëmmer vu menger Groussmamm. Et ass hei no.
  De Boris huet sech op eemol fett gefillt a proposéiert:
  - Dir wëllt mech besichen kommen.
  Hoffnung geduecht. Si huet dem Guy seng Lippen an Ongedëllegkeet gesinn, huet gefrot:
  - Hues du eng Frëndin?
  "Nee," huet de Boris geäntwert.
  - Ech hunn mer dat geduecht. An ech hu kee permanente Frënd. An du bass léif fir mech.
  Dem Nadezhda seng Aen, bei dëse Wierder, hunn direkt an d'Gesiicht vum Boris gekuckt a wuertwiertlech an de jonke Mann gedrillt. Hie wollt wierklech d'Meedchen mat him goen. Neen, de Borka hat net méi de Wonsch ëmzebréngen, just en banneschten Spark vun der Léift war schonn duerch säi gefoltert Häerz a gefuerdert entscheedend Handlung. D'Angscht ass bal vergaang, mécht Plaz fir Virwëtzegkeet an den natierlechen instinktiven männleche Wonsch no bei enger schéiner Fra ze sinn, fir hir ze verféieren. Mat enger niddereger Stëmm huet de Boris ongenéiert ugefaang ze iwwerzeegen:
  - Ech liewen ganz no hei. Komm, ech weisen Iech. Wann Dir et net gär hutt, kënnt Dir direkt fortgoen.
  "Ma, du kanns goen," d'Meedchen averstanen. "Ech hunn just hongereg. Ech géif gären e bëssen iessen.
  "Also ech kafen direkt Iessen!" De Boris huet erausgebrach. - Ech hunn d'Suen geholl. Do ass eng Epicerie dobaussen, loosst eis eragoen a kafen wat Dir wëllt.
  Si koumen an de Buttek. De Boris huet gekachte Wurst, e puer Kuchen, e Brout wäiss Brout, eng Dose kondenséiert Mëllech, e puer veraarbechte Kéiser an zwee Päck Jus kaaft. Hope huet de Kaf guttgeheescht:
  - Loosst eis elo e gudde Maufel iessen. Ech hu scho laang keng Wurst giess. An eiser Gemeng ass et net üblech Fleesch ze iessen. Gemeinsam Dësch, virbereet fir jiddereen. Nuddelen, Getreide, heiansdo Geméis Stew.
  Si souzen op enger Bänk.
  "Ech ka méi Epicerie kafen," sot de Boris.
  Hie wollt wierklech Nadezhda gefalen. An si huet him gelueft:
  Ech gesinn datt Dir net giereg sidd. Merci!
  Bei dëse Wierder huet d'Meedchen de jonke Mann liicht op si gekippt an de Jong mat de Lippen op d'Wang gekusst.
  D'Borka huet scho vun Iwwerraschung geschüchtert. Fir d'éischte Kéier gouf et e Meedchen dat net veruecht huet him ze kussen! Schéint Meedchen. De Guy war frou. D'Léift Hormone hunn ugefaang méi aktiv am Blutt ze spillen, déi, wéi e perfekte Schéiss, eng Trommel am Gehir schloen, nei Kuss an en intimen Datum verlaangen. An et huet all aner Gedanken an Emotiounen vum Outcast iwwerschratt.
  
  
  Kapitel 14
  D'Jongen haten e bëssen z'iessen an sinn an de Boris säi Zëmmer gaang. Do huet d'Meedchen d'Initiativ an hir eegen Hänn geholl. Si huet sech op de Knéien vum Typ gesat, d'Knäppercher op sengem Hiem opgeknäppt an et virsiichteg ewechgeholl. Dunn huet si ugefaang de Kierper vun der verduebelt, plakeg Guy mat liichte Kuss ze duschen. An dunn huet si hiert Kleed aus! A si huet ouni Ënnerwäsch opgehalen, wat de Boris nach méi opgereegt huet. Wéi verzaubert, huet hien op déi plakeg Broscht vun der Schéinheet gekuckt.
  "Hutt Dir mech gär?" Nadia gefrot.
  - Oh, ganz vill! den Auswee ausgeot.
  D'Meedche sank op de Canapé nieft dem Boris an huet him op d'Lippen kuss, passionéiert, wéi e Vampir, an de Borka huet sech dovunner gedronk. Den aarme jonke Mann huet iwwerall geziddert, hien ass dem Instinkt ënnergaangen an huet et egal, a genéisst de berouegende Kuss. Wat huet d'Meedchen séiss Lippen!
  Awer d'Nadezhda huet sech gezunn an huet sech iwwer d'Hëft vum jonke Mann gezunn. Hir flott Hänn hu schonn d'Mouch vu senger Hosen opgeknäppt. Dem Boris seng zimlech grouss, opgereegt Dignitéit ass ausgebrach.
  D'Meedchen, ouni ze froen, huet eng Jade Staang an hirer Hand geholl, e Kuss gemaach an ugefaang selbstlos mat hirer Zong ze schaffen. Déi männlech Perfektioun vum Outcast gefillt fir d'éischte Kéier den Touch vun rau girlish Lippen a Zong. Scharlachroute Lippen Nadezhda giereg de Guy, hir staark a waarm Zong huet ëmmer méi energesch geschafft, d'Meedchen huet ugefaang méi haart ze otmen, d'Erfahrung an d'Konscht an dëser Matière ze demonstréieren, a probéiert hire Partner déi gréisste Freed ze ginn.
  Borka war am siwenten Himmel, huet awer séier d'Approche vum Orgasmus gefillt. Mat engem verzweifelte Wëllen Effort huet hie probéiert sech ze behalen, de Prozess ze verlängeren, awer de Lust an d'Schamlosegkeet vun der Situatioun waren sou grouss, datt hien zu engem mächtege Vulkan ausgebrach ass. D'Meedchen huet keng Verwonnerung iwwer de beschleunegten Orgasmus ausgedréckt, am Géigendeel, si huet appetitlech de wäisse Stroum vum Borka säi Geheimnis geleckt.
  De Boris huet sech wonnerbar gutt gefillt, souguer glécklech. D'Gefill vu Verlegenheet ass fort. Hien huet sech wéi e richtege Macho gefillt.
  An d'Meedchen huet all d'Tropfen geschléckt, d'Lippe geleckt, gelaacht a gesot:
  - Lecker...
  De Boris huet zweifelhaft gefrot:
  - Hues du dat gär?
  Hope wénkt.
  - Wou hutt Dir dat geléiert? De Boris huet gefrot a gouf direkt duerch seng Taktlosegkeet ongenéiert.
  Awer d'Meedche gouf guer net rosen, si sot oprecht:
  "Mäi Stéifpapp huet mech gemaach.
  - Hei ass de Bastard! De Boris war rosen.
  Dir hutt keng Ahnung wéi vill Humiliatioun ech vun him leiden.
  "Firwat hutt Dir mir dat gemaach?" De Boris huet gefrot.
  - Fir Iech ze gefalen. Ech selwer war frou. Net wéi mat mengem Stéifpapp. Et gëtt e groussen Ënnerscheed wann Dir et selwer maacht, a wann Dir et ënner Zwang maacht.
  De Boris huet zweifelhaft geäntwert:
  - Et ass vläicht schéin fir e Guy, awer fir e Meedchen ...
  Hoffnung huet gelaacht.
  - Et ass e Genoss engem séissen Partner Freed ze ginn. Huet et dir gefall?
  De Boris huet éierlech geäntwert:
  - Göttlech ... Et war déi héchst Klass!
  - Dir gesitt! - d'Meedchen huet hir Hoer riicht gemaach, se hannert de Réck gehäit a gesot:
  - Dir, ech gesinn, sidd net erlieft an amoréis Affären. Näischt, ech wäert Iech léieren!
  De Boris huet sech dru geduecht, wollt eppes beäntweren, awer huet dem Nadezhda seng Hänn op seng Perfektioun gefillt: Si huet ugefaang dem Typ säi Penis ze masséieren. An hien war erëm opgereegt, seng Dignitéit huet séier ugefaang ze schwellen.
  De Boris huet keng Angscht a Verlegenheet méi gefillt. An d'Nadezhda huet sech mat den Hüften no vir geluegt an op e schonn ausstehnende Member mat Muecht an Haapt gesträift. Dat verréckt Meedchen huet éierlech gesot den onerfueren Jong an huet ugefaang mat him ze fueren. Si bewegt selbstlos, mat grousser Begeeschterung, huet hire Partner vill Freed geliwwert.
  Déi jonk Jongfra konnt d'Spannung net ausstoen an no e puer Beweegunge war hien erëm fäerdeg, säi Som ass erëm aus de Drüsen entkomm. Mee dat huet den Däiwel net gestéiert. Si huet ugefaang nach méi energesch ze schaffen, sou datt den iwwerreegte Jong eng Erektion behalen huet. D'Nadezhda huet ëmmer méi haart gekrasch, si war vun enger Welle vum Orgasmus bedeckt ...
  Dunn war et verréckt, a schmerzhaf, a voluptuous. De Guy war schwindeleg, d'Meedche weider Luucht. D'sënneg Kierper vun de Liebhaber verwiesselt, si hunn e puer Orgasmen iwwerlieft. De Boris ass fir d'éischt aus Otem gelaf an ass ausgaang.
  Wéi hien ukomm ass, souz d'Nadezhda nieft him an hirem einfache Kleed. Si huet gelaacht a gesot:
  - Ech hu mech gutt mat Iech gefillt. Awer elo musst Dir goen. Wann Dir wëllt, kommt mat mir, ech stellen Iech eis Brudderschaft vir.
  Nodeems alles geschitt ass, war de Boris bereet mat dësem Meedchen och bis op d'Enn vun der Welt ze goen. An e puer Stonnen huet si him geännert, dem Guy Vertrauen ginn, vun engem bluddegsten Outcast, dee probéiert ëmzebréngen an op der Gesellschaft ze rächen, hien huet sech an e komplett normale jonke Mann verwandelt. Hie gär dem Nadia seng Frëndlechkeet, hir Offenheet a Sexualitéit. Hie wollt wierklech bei hatt sinn, obwuel hien nach ëmmer ongenéiert war opdrénglech ze sinn.
  De Boris huet héiflech gefrot, ouni Atem:
  "Soll ech bei dech goen?" Stéieren ech do iergendeen?
  Hie wollt wierklech datt Nadezhda seng Zweifel entlooss huet, a si huet seng Erwaardungen erëm erlieft:
  Mir hu gutt Leit. Si wäerte frou Iech ze gesinn. Ech stellen Iech meng Frënn vir.
  De Boris wollt kengem treffen. An dëser Welt war hien elo nëmmen eng Persoun interesséiert - Nadezhda. Hien hätt genuch Kontakt nëmme mat hatt. Awer d'Meedche war amgaang ze verloossen, de Boris huet sech séier gekleet an ass Nadia gefollegt.
  
  
  Kapitel 15
  Si sinn gaangen a geschwat animéiert, Nadezhda geschwat iwwer Moskau an iwwer sech selwer. Si, wéi Borka, war vun hire Kollegen beleidegt. Awer si huet de Lycée ofgeschloss an eréischt duerno ass si vun doheem fortgelaf. Hie kommunizéiert net mat senger Mamm, hie wëll näischt iwwer säi Stéifpapp héieren. All dëst war no a verständlech fir Boris. Oh, wéi hien dëst Meedchen gär huet! De Spark vun der Léift, deen am Häerz vum Outcast duerchgebrach ass, huet ëmmer méi opgeblosen.
  Gedroen duerch d'Gespréich, sinn d'Liebhaber op e Site um Rand vun der Stad komm, mat engem héijen, dräi Meter héijen Zait gefërdert.
  D'Nadezhda huet de Knäppchen gedréckt, an no enger kuerzer Waardezäit gouf e Klick vun enger Ouverturesschloss ënnert der Videokamera héieren. D'Meedchen huet d'Dier opgemaach an de Boris op den Territoire vun der Brudderschaft gefouert. Op enger Plot vu bal en halleft Hektar gouf et eng dräistäckeg Villa, ongeféier eng Dosen Holzhaiser, eng Aart Hangar, souwéi eng Plattform mat Bänken ënner engem Canopy. D'Leit ware ronderëm d'Géigend gaang. E puer vun hinnen hunn d'Hänn op Nadezhda a Boris gewénkt, déi nei ukomm Koppel begréisst. Et schéngt, datt d'Nadia Autoritéit ënnert den Adepten genoss huet.
  "Mir mussen Iech eis Abbess virstellen", sot Nadezhda dem Boris.
  Hien huet seng Frëndin net dogéint gemaach, obwuel hien sech nees virun Friemen schei gefillt huet.
  D'Jongen hunn d'Haus ukomm. Nadezhda huet den Intercom Knäppchen gedréckt. E puer Minutte méi spéit koum eng plump rout-Hoer Dame, ongeféier véierzeg Joer al, mat herrleche Broscht a luxuriéisen Hëfte bei hinnen eraus. D'Fra hir Ae waren schlau, studéieren-bueren. Wéi och ëmmer, d'Madame huet léif gelaacht, eng Rei vu schnéiwäiss Zänn ausgesat.
  Hoffnung sot:
  "Ech hu beschloss dëse Jong bei eis ze bréngen. Ech begéint him nëmmen haut. Hien huet doheem verlooss.
  Hutt Dir Äert Papp sengem Haus komplett verlooss? huet d'Abbesse gefrot.
  Als Äntwert huet d'Borka wéinst staarker Begeeschterung eppes ongeklärten.
  Ass de Guy normal? huet d'Mamm Superior nach eng Kéier gefrot.
  "Ganz," sot Nadezhda. Hien ass gutt, awer ganz schei.
  - Et ass verzeien. Wat ass säin Numm?
  - Borya.
  Also, jo, Boris. Gudden Numm. An ech sinn d'Albina. Fir eis, Borya, decidéiert goen? Déi richteg Entscheedung. Awer wou plazéiert Dir?
  "Ech hunn en Ersatzbett a mengem Zëmmer", huet d'Nadezhda him erënnert.
  - Also direkt de Jong an Ärem Zëmmer setzen? D'Albina war iwwerrascht.
  "Mir si gutt mat him vertraut, hien ass wéi e Brudder fir mech", huet d'Nadezhda erkläert. - Mir wäerte gutt zesummekommen.
  "Goed, et ass mir egal", huet d'Abbesse erlaabt. "Loosst hien elo bei Ärer Plaz ophalen, an da wäerte mir gesinn." Kommt an zwanzeg Minutten op d'Predikt, allebéid.
  - Jo natierlech. Ech erënnere mech un d'Predikt.
  D'Abbesse huet sech hannert enger massiver Stoldier verstoppt, an d'Nadezhda sot ouni Reproche:
  Si sollt op d'mannst hir Hand Kuss hunn. D'Albina ass den Haapt hei. Awer alles ass gutt gaangen. Si huet dech souguer bei mir gelooss. Ech hu mat engem Frënd gelieft. Awer si huet eis viru kuerzem verlooss ... Kommt, ech weisen Iech mäi Zëmmer.
  D'Hoffnung huet de Boris an ee vun den Holzhaiser bruecht. Et hat e schmuele Gank an dräi Zëmmeren. D'Dieren an hinnen waren net gespaart, op d'mannst huet Nadezhda net emol e Schloss. Si huet d'Dier opgedréckt an de Boris an e Raum gefouert, wou et zwee Boxspringbetter waren, een selbstverständlech vum Nadezhda gemaach, deen aneren ouni Lengen. Kleng Bett Dëscher stoungen no bei de Better, an e klengen Dësch passt kaum tëscht de Better. D'Plafong war niddereg, Dir konnt d'Hand einfach laanscht lafen, esou déif Plafongen hat de Boris nach ni gesinn: eng Persoun vun zwee Meter konnt hei net op voller Héicht stoen. Et war net mol e Lüster, oder op d'mannst eng Glühbir op der Plafong.
  De Boris konnt net widderstoen ze froen:
  - Hutt Dir Luucht?
  - Ech hunn eng Luucht a mengem Nuetsdësch. Allgemeng schlofe mir normalerweis nëmmen hei. All Evenementer sinn op der Plaz ofgehalen. Mir schwätzen a kachen. Mir hunn e gemeinsame Kessel, e gemeinsame Dësch. Mir si schonn ze spéit fir de Mëttegiessen, awer elo gëtt et eng Nomëtteg Priedegt. Dir selwer wäert alles gesinn an héieren.
  Si sinn an den Haff erausgaang an hunn d'Géigend bei der klenger Bühn ugekuckt. Do waren Bänken. Nadezhda a Boris hu sech an der éischter Rei gesat. Lues a lues hu sech och aner Leit versammelt, déi sech laachen an sech mat Ausrufe vun "Gutt Gesondheet" begréisst hunn!
  E puer jonke Mann huet d'Nadia gefrot, a weist op de Boris mat engem Wénkel:
  - Wien ass dat?
  "Mäi neie Frënd," huet d'Nadezhda mat engem Laachen geäntwert, "Albina huet him erlaabt eis Brudderschaft matzemaachen.
  De Boris war nach ëmmer roueg an huet mat Spannung nogekuckt.
  Geschwënn ass déi spektakulär rout-Hoer Albina op der Bühn opgetaucht. Zum Applaus vum Publikum huet si hir Ried ugefaang:
  "Mir mussen all op dat kommend Enn vun der Welt virbereet sinn. Nëmmen déi, déi e gerecht Liewen féieren an un eise Gott Vishnu gleewen, wäerte gerett ginn a wäerten op der Äerd liewen. D'Erliichtung waart op hinnen all an déi spéider Entrée an Nirvana. De Rescht wäert leiden ...
  De Boris huet d'Predikt net nogelauschtert. Hien hat e schwéiere Kappwéi, awer hie probéiert ze begräifen wat geschitt ass, erënnert un säi stiermeschen Datum mat Nadia.
  D'Predikt huet net laang gedauert. Geschwënn huet d'Musek ugefaang ze spillen. Eng einfach Melodie déi all puer Minutten widderhëlt. Awer ënnert dëser Melodie sinn d'Leit danzen gaangen. Si sinn direkt op d'Bühn geklomm a sech op de Beat vun der Musek virunenee gekrasch. Am Zentrum vun der Bühn huet d'Albina jidderee gedréint. Si huet offensichtlech genoss danzen an e Leader an dëser Gemeinschaft ze sinn.
  Nadezhda huet de Boris op d'Bühn gezunn an huet ugefaang an engem Krees vun Adepten nieft dem Borey ze danzen. Hie stoung just an huet d'Meedchen bewonnert. Op eemol huet d'Albina geruff: "Loosst eis elo aus der Taass vun der Zoustëmmung drénken!"
  E bäertege Mann huet mat enger Zort Gedrénks en décke Horn erausbruecht. D'Horn gouf ëmgedréit, jidderee huet e puer Schluppen dovunner op déi approuvéierend Ausrufe vun aneren geholl an un déi Persoun, déi nieft hinne stoung, weiderginn. Jiddereen schéngt et gutt ze maachen. Elo ass et dem Hope säin Tour. Si huet e Schlupp vum Getränk mat engem Laachen geholl an dem Boris den Horn ginn. De Jong huet e bëssen gezéckt, sou datt seng Frëndin him souguer séier gemaach huet: "Drénkt séier a gitt den Horn un Ären Noper!"
  Nodeems déi séiss a sauer Flëssegkeet dem Boris säin Hals gefloss ass, huet hien e geeschtege Lift a sech selwer gefillt. Seng Angscht war komplett fort, d'Welt huet net méi düster a feindlech ausgesinn. Also d'Leit ronderëm si guer keng Déieren, mee ganz normal an esouguer witzeg. Vill léif Meedercher. A seng Nadia ass déi bescht! De Boris huet souguer op seng Léifsten geschloen.
  D'Musek huet nach ëmmer gespillt, awer d'Albina an e puer Sekter hunn ugefaang d'Bühn ze verloossen an iergendwou ze goen. De Boris huet dem Nadezhda gefrot:
  - Wou ginn se hin?
  D'Meedchen huet mat engem permanente Laachen geäntwert:
  "Et gëtt Aarbecht fir si. Dir gesitt, Adepten mussen heiansdo schaffen a profitéiere vun der Brudderschaft.
  De Boris ass domat averstanen:
  - Riets! Esou soll et sinn.
  "Wann Dir net schafft, da gitt verréckt," sot Nadezhda. Mee ech sinn haut net beschäftegt. Loosst eis bei eis goen, mir hunn Zäit fir virum Iessen ze schwätzen.
  A si sinn gaangen. An erëm Léift gemaach! Direkt um Buedem vum Raum! Dem Nadia säi knaschtegt, schmuel Bett war net ganz gëeegent fir Léift ze maachen.
  E richtege Sexmarathon huet sech fir eng rezent Virgin an en Outcast op dësem bedeitende Dag fir hien erausgestallt. Et ass super Nadezhda huet entzündegt a wuertwiertlech Boris geschloen. Leidenschaften hunn gerappt, d'Welt war a Brand, d'Orgasmen si wéi en Hurrikan geschloen. Et huet geschéngt datt Honnerte vu Vulkaner ausgebrach sinn, et war eng erstéckend Hëtzt.
  Fir net opmierksam ze maachen, hunn de Boris an d'Nadezhda hir Gejäiz vun den Orgasmen, déi iwwer si gerullt hunn, misse behalen. Borka huet de Kappwéi a seng Komplexe vergiess. Keen huet mat hinnen gestéiert, nëmmen d'Zäit huet sech onermiddlech fir Iessen gestrieft, an d'Liebhaber hunn ugefaang lues a lues midd ze ginn.
  Endlech si si komplett midd. D'Nadezhda huet hiert Kleed gezunn a gesot:
  - Dir clever! Ech hunn dech gär!
  - An ech du! - geäntwert gequetscht Boris.
  - Wài al bass du? Nadezhda op eemol gefrot.
  - Am Mäerz schonn siwwenzéng ginn! Borka geäntwert éierlech.
  - Wow! Ech hu geduecht, du wiers méi al, ech hu geduecht, du wiers am Alter. An ech wäert zwanzeg-dräi am Juni sinn. Déi al ass fir Iech. Mir hunn e sechs Joer Alter Ënnerscheed ...
  Nee, nee, du bass net al! De Boris huet bal gejaut. - Ech hunn dech ganz-ganz gär!
  An dann war et e bescheidenen sektereschen Iessen. Awer de Boris huet de kommunale vegetaresche Iessen gär. Hien huet sech net méi wéi en Outcast gefillt. De Guy war glécklech wéi ni virdrun a sengem Liewen.
  Nom Iessen huet de Boris d'Sekte verlooss, awer nëmmen fir ze schlofen, Kraaft ze kréien no sou engem ustrengenden hellen Dag, d'Hostin fir d'Locatioun ze bezuelen an zréck op seng beléifte Nadya zréckzekommen.
  
  
  Kapitel 16
  Natierlech gëtt et Léift op den éischte Bléck. A fir Leit, déi vun der Gesellschaft verworf ginn, kann et am meeschte opfälleg sinn, alles konsuméierend. Wéi kënnen zwou Einsamkeeten, zwee fréier Ausgruewungen, sech gär hunn? Douce, engagéiert, selbstlos. D'Welt huet fir si geännert, mat neie Faarwen gefëllt, d'Liewen huet seng Bedeitung fonnt. An dës Bedeitung war an géigesäitege Betreiung fir all aner. Et war näischt op der Welt fir Boris an Nadezhda méi wichteg wéi hir Léift. D'Gefill vun enger noer, léifer Persoun war inspiréierend. Si hunn sech fonnt. A si ware frou.
  Mat all deem war de beléifte Boris duerch grouss Extravaganz ënnerscheet. Si huet gär barfuß ze goen, besicht eng Nudiststrand. Schéin Nadia! De Kierper ass flexibel, sexy. Si huet de Boris geléiert ze sonnen an plakeg schwammen.
  An d'Meedchen huet och tschechesch Glas Bijouen un, huet sektaresch Priedegt net verpasst an huet dem Boris selwer gepriedegt.
  Eemol op der Plage, huet si erëm ugefaang hir Léifsten ze instruéieren:
  - Mir mussen gerecht liewen, fir d'Opklärung ustriewen, d'Albina an eis aner Leader ze honoréieren. Duerch si gi mir Gott méi no. Nodeems alles nëmmen Gott kann eis an Nirvana bréngen, an nom Doud verloossen eis an déi bescht vun Welten, wou mir vill verbueden Freed genéissen kann.
  De Boris huet geäntwert:
  - Ech hunn eng Iddi iwwer déi orthodox Relioun, ech hunn souguer e puer Bicher iwwer dëst Thema gelies wéi ech an der Schoul war. Hellege Schrëft léiert datt et keng verbueden Genoss an der nächster Welt gëtt. Mir, am Fall vun engem gerechte Liewen, wäerten am Paradäis wunnen a Form vu sexlosen Engelen.
  - Net! D'Albina seet déi richteg Saachen! Eise Glawen ass besser. Paradise ass ze langweileg fir Chrëschten.
  - A firwat ass dat? De Boris huet gefrot.
  D'Meedchen huet liicht geäntwert:
  - Ech wëll keen Sexlosen Engel sinn, si hunn net emol Sex. An eise Gott Vishnu veruerteelt guer net sexuell Bezéiungen.
  De Boris huet op déi gebrannt schéi Been vu senger Frëndin gekuckt, gelaacht a gesot:
  "Jo, an ech wéilt net mat Iech wéi Engelen am Himmel sinn. Et ass gutt, datt an eiser Communautéit Gott encouragéiert Sex ass geéiert.
  - Eng Persoun muss u Gott gleewen! Hoffnung gesot zouversiichtlech. "Vishnu ass de richtege Gott.
  De Boris huet decidéiert net mat senger Frëndin ze streiden. Hien huet och verstanen datt et schwéier ass ouni Glawen ze liewen. Als Outcast ënnert senge Kollegen, de Guy an der Schoul war zu Relioun ugezunn, probéiert Trouscht an et ze fannen. Hien huet Kierchbicher gelies an ass zur Conclusioun komm, datt de Christus e Pazifist war, dee fir seng Beüüchter gebiet huet. De Boris huet gedëlleg all Ermuerdung a Beleidegungen erliewt, säi Verhalen justifiéiert mat der Tatsaach, datt hien no Christus handelt: Si hunn dech op der rietser Wang geschloen, lénks lénks. Et gouf méi einfach fir hien d'Ernidderung ze erdroen, wéi wann hien et duerch Glawen gemaach huet. De Jong huet probéiert Trouscht a Gott ze fannen, deen allmächteg a gerecht ass. De Glawen konnt him net nëmmen Demut ginn, mä och d'Méiglechkeet säi Verhalen, säi Liewen ze änneren. Awer de Boris war net glécklech e spirituellen Mentor ze treffen, e Priedeger vum Wuert vu Gott. Hien huet net u Jesus gegleeft a gouf e Mäerder. A während der Tötung huet de Maniac seng Kraaft gefillt an ass zu der Conclusioun komm, datt d'Orthodoxie eng gutt Léier fir schwaach Leit ass.
  An awer ass et natierlech datt Nadezhda an hien selwer no hirer an enger Sekt opgehalen hunn. Hei hu si sech net wéi Ausgruewunge gefillt. D'Sectarians hunn hir verluere Séilen an dëser grausam Welt fonnt an hunn hinnen Unhänger vun hirem Glawen gemaach.
  Nadezhda erkläert dem Boris:
  "Ech mengen, Dir wäert séier mierken datt eise Vishnu den Supreme Gott ass. Hien ass de Schëpfer vum Universum, deen eis all inspiréiert a säi Geescht gëtt fir de Glawen z'erklären, déi d'Mënschheet versöhne kann. Hien ass eise léiwe Papp, deen net wëll, datt mir, seng Kanner, fir ëmmer an der Sandkëscht spillen. An hie wëll datt d'Kanner wuessen, Onofhängegkeet kréien an Erfolleg hunn. Mir mussen no senge Virschrëfte liewen. Déi gehorsamst an erfollegräichst vun eis wäert de Wee op Nirvana opmaachen. Déi, déi net reift oder Beleidegunge viru Gott hunn, ginn op d'Äerd geschéckt fir an nei Inkarnatiounen ze korrigéieren.
  Awer Gott setzt sech net d'Zil fir einfach d'Sënn opzehalen, well orthodoxe Paschtéier vun alle Sträifen et representéieren. D'Zil vum Allmächtegen ass seng Kanner z'erhiewen an z'erzéien, sou datt se reift an opgekläert ginn, ähnlech wéi Gott selwer. Zur selwechter Zäit sinn sexuell Bezéiungen guer net verbueden. Et gëtt net als Sënn ugesinn, mee éischter als Tugend.
  De Boris huet gelaacht a gesot:
  "Awer de Jesus sot och: "Sief fruchtbar a multiplizéiert." An eis Leader gleewen datt Dir fir de Wuesstum vun intellektuellen Fäegkeeten Sex muss hunn. Anscheinend üben eis Bridder also Promiskuitéit ënner sech a handelen a Porno.
  De jonke Mann huet natierlech de Geck gemaach. Senger Meenung no, dréit promiskuös Geschlecht guer net zu engem gerechte Liewen an der Opklärung bäi, op déi d'Leader vun der Sekt se gefouert hunn. Awer de Boris huet seng Meenung fir sech selwer gehalen. Hie selwer blouf dem Nadezhda trei, seng Léifsten hunn och net no Verbindungen op der Säit gesicht, nëmmen si war verflicht un kollektiven Orgien deelzehuelen, déi vun engem Fotograf no bei der Sekt gefilmt goufen.
  De Boris huet d'Pflicht vu senger Léifsten net gär, hie war jalous, awer huet et missen ophalen, huet sech iwwerzeegt datt d'Porno schéissen just eng Aarbecht ass, eng Pflicht déi jidderee vun der Brudderschaft huet, déi hëlleft Sue fir Unhänger fir Iessen ze verdéngen an den Ënnerhalt vun der Gemeng. De Boris selwer ass séier vu perséinleche Suen ausgaang, hien huet vill op Nadezhda verbruecht, hir verschidde Outfits a Bijouen kaaft.
  De fréieren Outcast selwer wollt net un Orgien deelhuelen, si hunn dat nach net vun him gefuerdert, obwuel hien zu engem schéinen Typ verwandelt huet. Seng eenzeg Aarbecht war Fësch ze fänken. Zesumme mat e puer anere jonke Kärelen, ass hien vun Zäit zu Zäit op engem Longboat zu der Sekt ze Fëscherei gaangen.
  Am Prinzip passt esou e Liewen Boris. Hie war voll, gesond, huet mat senger Frëndin gelieft, keen huet him vernoléissegt oder reprochéiert. Et ass méi wéi engem Joer zënter hien d'Nadya kennegeléiert huet an sech an der Sekt néiergelooss huet. All dës Kéier huet de Boris sech an der Leidenschaft gefeiert, déi säi ganzt Wiesen ageholl huet.
  Och wann hien am Wanter e bësse langweileg war. Et war keen Fernseh, keng Computerspiller, keng Bicher, ausser speziell sektaresch Literatur, an der Sekt. Virdrun, während hien an der Schoul war, huet de Boris gär gelies. Sektaresch Broschüre goufe séier langweileg, déi eenzeg Ënnerhalung, déi nach war, war Sex mat Nadezhda, rituell Gebieder a Virträg, déi de fréiere Maniac, am Géigesaz zu Nadezhda, net ëmmer besicht huet. Spazéieren an der Stad mat enger Frëndin am Wanter waren rar, an iergendwann hat Borka e Wonsch op d'Juegd ze goen an een erëm ëmzebréngen. Wéi och ëmmer, hien huet sech behalen, et fäerdeg bruecht dës bestial demonesch Attraktioun a sech selwer ze läschen.
  De laang erwaarde Summer ass endlech ukomm. All Langweil ass fort. Elo ass de Boris méi dacks op d'Mier gaangen, an op seng fräi Deeg besicht hien d'Plage mat Nadezhda.
  Elo huet seng Frëndin ugefaang iwwer Vishnu a sexuell Bezéiungen ze schwätzen. Awer de Boris huet hir net ganz virsiichteg nogelauschtert. D'Albina huet him moies begéint an huet him gesot, owes bei hatt ze kommen fir e wichtegt Gespréich. De Guy huet sech gefrot wat et kéint sinn. Hien huet decidéiert datt hien, héchstwahrscheinlech, elo verflicht wier a Porno ze handelen.
  D'Sectarians hunn e gesonde Liewensstil ugehalen. D'Diät, haaptsächlech Reis, Geméis a Mieresfrüchte, wéi och déi reegelméisseg kierperlech Training, déi vun der Brudderschaft praktizéiert gouf, huet dem Boris säi Kierper ganz skulptéiert, wéi eng Statu vum Apollo. De jonke Mann huet spektakulär ausgesinn, hien huet net méi ausgesinn wéi de fréieren, knachegen a gejagte Teenager, dee sech aus der Gesellschaft verstoppt huet. Boris géif gutt op Écran kucken. Awer hie wollt net un sektareschen Orgien deelhuelen, och just fir mat engem anere wéi Nadezhda ze fuckelen. A mat hir - nëmmen eleng.
  
  
  Kapitel 17
  D'Albina huet mech mat engem Laachen op der Pflicht begréisst, mech an d'Stuff vun hirer Villa invitéiert an ass direkt op d'Geschäft gaang:
  - Borya! Dir musst en Affer fir eise Gott Vishnu maachen. Fir dëst ze maachen, musst Dir un rituellem Mord deelhuelen. Vishnu huet Iech als Exekutor vu sengem Wëllen gewielt.
  Dem Boris seng Been sinn direkt gewalzt ginn. Hien huet dës Wendung ni erwaart. D'Albina schéngt dem Jong seng Duercherneen ze fillen a sot:
  "Ech gesinn datt Dir schonn onschëlleg Blutt op Iech hutt, awer ech brauch keng Berouegung vun Iech. Vishnu huet Iech fir Är vergaang Sënnen verzeien. Alles wat Äert vergaangent Liewen betrëfft, interesséiert eis net. Awer elo musst Dir d'Uerder vum Vishnu ausféieren, déi hien duerch mech iwwerdréit. Eise Gott verlaangt datt Dir Affer!
  De Boris war wierklech Angscht. Dës dominéierend Fra huet iergendwou erausfonnt datt hie schonn ëmbruecht huet, obwuel hien säi schrecklecht Geheimnis net mat jidderengem deelt ausser Nadia. De Guy huet geduecht wéi hien ze refuséieren, fir datt hien mat sou Fuerderungen hannerlooss gëtt, awer d'Albina schéngt seng Gedanken ze liesen. Si huet streng gewarnt:
  - Trauf dir net ze refuséieren! Soss wäert de Vishnu dech bestrofen! Äert Schicksal ass den Exekutor vum Vishnu Wëllen ze sinn, fir déi wäertlos Leit ze eliminéieren déi eis Brudderschaft schueden.
  De Boris war roueg. Albina, gesinn, datt de Guy ongenéiert war, weider psychologesch Veraarbechtung:
  "Kuckt, mir sinn eng Famill. Eise Gott weess genee wat jidderee vun eis brauch. A mir sinn all verflicht säi Wëllen ze erfëllen. Nëmmen da gëtt et Fridden a Rou an eiser Brudderschaft, an d'Leit kréien Opklärung.
  De Boris wousst net wat ze soen, an d'Albina huet gefuerdert:
  - Huelt d'Messer vum Dësch! Elo wäert Dir mat mir kommen an en hellegt Affer maachen.
  Wéi ënner Hypnos huet de Borka gefollegt. Si sinn an de Keller erofgaang. Et war e jonke Mann un d'Mauer geketten. Boris erkannt Andrei, deen an engem Haus nieft him gelieft. Hien ass virun dräi Deeg verschwonnen. A virdru sot hien seng Frënn, datt hien d'Bridderschaft verloosse wollt.
  "Dëse Bastard huet decidéiert vun eis fort ze lafen," sot d'Albina haart. - Routine, seet hien, ass midd, hien huet opgehalen un d'Opklärung ze gleewen. Mee du kanns net nëmme vu mir fort goen!
  D'Wourecht war datt Andrei d'Sekt wierklech verlooss huet, awer hien konnt d'Stad net verloossen. Zwee Kärelen, déi d'Roll vun hire Wiechter ënner Albina gespillt hunn, hunn de Flucht séier entdeckt an hien zum Leader vun der Sekt bruecht. A si huet decidéiert den Adept lass ze ginn an gläichzäiteg de Boris mam Blutt ze binden. Si hat hir eege Pläng fir Borka.
  "Mir bestrofen d'Flüchtlingen", huet d'Albina hir Ried weidergefouert. Dëst ass wat eise Gott Vishnu verlaangt.
  - Net wouer! Et gëtt kee Vishnu. Dir täuscht eis all! - de Guy huet rosen a Richtung Albina gespaut.
  De Kapp vun der totalitärer Sekt ass op de Prisonnéier komm an huet him mat der Fauscht schwéier op de Bauch geschloen. Den Andrew huet vu Péng gekrasch. Mä dëst war nëmmen den Ufank vun der Doudesstrof.
  D'Albina huet e Peitsche gegraff an huet ugefaang de jonke Mann domat ze schloen. Jo, sou schwéier, datt et d'Haut an d'Blutt geschnidden huet. Den Andrew huet vu Péng gekrasch.
  Nodeems e puer Dutzend Schlag gemaach huet, huet d'Albina dem Boris d'Peitschen iwwerreecht an huet haart bestallt:
  - Elo du!
  D'Borka huet erëm gefollegt. Hie war am Daze, bal an engem Zoustand vun Schock a konnt net géint Albina Géigewier. De fréieren Outcast huet hallef plakeg, mat den Iwwerreschter vun zerräissene Kleeder, de Kierper vu sengem Bekannten geschloen. An hien huet et gär gemaach! Et kann gesi ginn datt den Dämon deen sech zu Borka niddergelooss huet erëm erëmbelieft huet.
  "Huelt elo de Poker beim Kamäin a schloe mat him!" Albina commandéiert.
  - Sinn mir et och? De Boris huet decidéiert ze froen. "Schliisslech ass dëst eise Frënd!
  De Sekteleader huet veruechtend geschnappt:
  - Fréier! Wéi eise Gott Vishnu seet: Grausamkeet, Grausamkeet a méi Grausamkeet.
  De Boris huet iwwerrascht gefrot:
  Sinn dat dem Vishnu seng Wierder?
  D'Albina huet an engem Toun geäntwert, dee keng Contestatioune gebrach huet:
  - Genau! Grausamkeet cementéiert Brudderschaft. Maacht wat ech soen, oder Dir sidd op senger Plaz!
  De Boris huet am Gehorsam de Poker an d'Hänn geholl an de jonke Mann geschloen. De Guy huet e Gekrasch erausginn, obwuel de Boris guer net schwéier geschloen huet. Trotzdem huet hien leed fir säin Noper.
  - Dir musst et richteg schloen! - D'Albina war indignéiert an huet erëm bestallt:
  "Loosst de Poker an de Kamäin a schloen et erëm!"
  De Boris huet d'Poker e puer Sekonnen an de Kamäin gesat, dunn huet se geschwommen, awer ... huet d'Ausféierungsinstrument op de Buedem gefall. D'Hänn hu sech gerëselt, huet de jonke Mann schlecht geduecht.
  - Schwach! - veruechtend geheit Albina.
  Si huet de Poker opgehuewen an huet de Guy mat engem rout-waarme Produkt un d'Mauer geketten. Den Andrew huet en häerzzerräissend Gejäiz erausginn. Awer och dëst war net genuch fir den Däiwel, si huet d'Poker erëm an de Kamäin gesat an huet ugefaang an d'bloe Plazen vum Kierper vun hirem Affer ze pochen. Och d'Gebrühl, d'Kräizen vum Andrei an de Geroch vu gebrannt Fleesch, deen duerch de Keller verbreet ass, hunn de Sadist net gestoppt. De Guy huet sech a wilde Péng gedréint, an de Sadist huet et offensichtlech genoss.
  Si huet gelaacht an huet dem Borka erëm bestallt:
  - Elo du! Stiech de Poker an d'Feier a gitt et e gutt Feier!
  - Vläicht sollte mer net? De Boris huet zweifelhaft gefrot.
  - Noutwendeg! Maach et! Oder mir maachen et Iech.
  De Boris huet gefollegt. An erëm war de Schlag net staark. D'Hänn vum Seriemäerder hu gerëselt, säin Häerz huet vill geschloen, d'Funken sinn aus sengen Ae gefall.
  D'Albina huet d'Poker aus dem Boris seng Hänn gerappt, huet den Andrei selwer erëm geschloen, huet dann ugefaang hir Liiblingswaff ënner den Äerm an iwwer de Kierper vum Affer ze fueren, a genéisst de schwéiere Péng vum Guy deen a senger voller Kraaft war.
  Nodeems den Andrei genuch gespott huet, huet d'Albina de Boris bestallt:
  "Elo schneiden d'Oueren of, looss hie bléien!"
  
  
  "Ech ... ech kann net ... d'Oueren ofschneiden ... vun enger lieweger Persoun," huet de Boris geschockt, schockéiert vun deem wat geschitt ass.
  "Okay, dann schléisst hien als éischt of. Gutt! Oder elo ruffen ech Sécherheet, an Dir sidd op senger Plaz!
  De Boris huet e Messer vum Dësch geholl. A gefruer.
  - Bucht! Albina gefuerdert. - Bestrooft hien fir Verrot! Bucht, si soen Iech!
  An d'Borka huet erëm gefollegt. Dës Kéier huet hien schwéier geschloen. De Messer huet den Andrei an d'Këscht duerchbrach, d'Këscht duerchbrach. De Jong huet nach eng Kéier gejaut a geschwënn roueg gefall. Dem Affer säi Blutt ass vill op de Buedem gefall. An d'Albina huet vum Boris gefuerdert, datt hien e Messer aus dem Kierper zitt an d'Ouere vun der Läich ofschneiden. De Borka, dee weider an engem Zoustand vu Schock war, huet dës Bestellung och duerchgefouert.
  Virun der Verëffentlechung vum Typ, dee mat Blutt gebonnen ass, huet de Sadist him bestallt, keen iwwer de Mord ze soen. Och seng beléifte Nadia. Fir d'Geheimnis ze verroden, huet d'Albina mat Repressioun menacéiert.
  De Boris huet de Béisen op der Tatort no bei der Läich verlooss, während hie selwer aus der Villa an d'Strooss sprang an an säin Haus gerannt ass, wou hien op d'Bett gefall ass.
  Glécklecherweis war Hoffnung fort. De Borka hat keng Zäit fir Erklärungen, hie wollt sech selwer an engem Dram vergiessen. Awer de Schlof ass net komm. De Guy huet sech wéi e Mäerder zum Doud veruerteelt gefillt. Hie war Angscht, datt zu all Moment déi bluddeg Albina hir Wiechter him schécken kéint, a si géifen him als onnéideg Zeien a Kompliz eliminéieren, oder huelen him an de Sadist am Plaz vun Andrei als en anert Affer ...
  Firwat huet d'Albina esou e sadistesche Mord gebraucht? De Boris konnt dat net verstoen. Wat ass de Sënn vun esou Grausamkeet? Firwat hunn se dat dem Andrew gemaach? Just well hien decidéiert d'Bridderschaft ze verloossen? Dëst ass sënnlos a barmhäerzlech!
  Sou huet de Seriemäerder geduecht, dee selwer véier onschëlleg Leit d'Liewe geholl huet. Hien huet sech dru geduecht, ob hie probéiert aus der Sekt ze flüchten oder net. Awer de Boris konnt sech elo säi Liewen ouni Nadia net virstellen. Vläicht erzielt alles Ärem Léifsten an iwwerzeegt hatt d'Bridderschaft ze verloossen? Awer wou kënne se lafen? Jo, an d'Albina ass onwahrscheinlech hir Flucht ze erlaben, sou wéi se Andrei net erlaabt huet ze flüchten. E Gedanke koum duerch: wier et net besser d'Albina selwer ëmzebréngen? Gutt, wat ass nächst?
  Et waren méi Froen wéi Äntwerten, Borka huet decidéiert nach näischt ze maachen. Hien ass an der Sekt bliwwen, huet net jidderengem gesot wéi den Andrei gestuerwen ass, huet seng Péng net emol mat Nadezhda deelen, obwuel hie keng Geheimnisser vu sengem léiwen hat.
  
  
  Kapitel 18
  No deem Tëschefall huet dem Boris säi Liewen guer net geännert. Bei der nächster Priedegt huet d'Albina, wéi gewinnt, iwwer Vishnu geschwat a wéi se sech behuelen fir net Karma ze belaaschten. Si selwer schénge keng Berou ze hunn a keng Suergen datt d'Tötung hiren eegene Karma ënnergruewe kéint. Vläicht war dëst net deen éischte Mord an deem de Chef vun hirer Sekt direkt involvéiert war. Fir eng Zäit huet si näischt vum Boris gefuerdert.
  D'Routine vum Alldag ass weider gezunn. Sectarian Gebieder, Fëscherei, Aarbecht an de Better, Pflicht an der gemeinsamer Kichen, heiansdo Spadséiergank op d'Plage mat anere sectarians ënnert der Opsiicht vun engem vun Albina Wiechter. De Summer ass séier eriwwer. An d'Hierschtméint si laanscht geflunn. Fir d'Anhänger beschäftegt ze halen, huet d'Albina eng ganz Këscht vu Bicher iwwer Gott Vishnu bruecht, iwwer dat kommend Enn vun der Welt an e glécklecht Liewen am Himmel. De Chef vun der Sekte bestallt Literatur ze memoriséieren, menacéiert Examen ze arrangéieren. D'Adepten hunn d'Broschüre virsiichteg gelies, well et vill Fräizäit war. Borka liesen och heiansdo. Obschonn ech net wierklech un dat geschriwwe gegleeft hunn.
  
  
  Am Dezember huet d'Albina dem Boris gesot fir hir Villa iwwer eng wichteg Saach ze besichen.
  Déi lëschteg Fra huet direkt erkläert:
  "Eise Gott Vishnu ass onzefridden mat der Tatsaach datt mir him net an der Zäit en anert Affer bruecht hunn. Dofir hu mir vill Problemer. Vishnu fuerdert Revanche, an Revanche erfuerdert Affer!
  De Boris huet verstanen datt dëst alles Blödsinn war, awer huet net dogéint gemaach, an d'Albina weider:
  - Fir béis Geeschter vu Gott Vishnu zu all Präis ze verdreiwen, déi hien an eis all verréckt maachen, musst Dir e respektablen Mann opferen. Ech weisen Iech seng Foto, soen Iech wéi Dir hien fënnt.
  "Awer ech ka keng Persoun aus enger Foto ëmbréngen!" Boris plädéiert.
  D'Albina huet sech ee Moment geduecht a gesot:
  - Gutt. Ech ginn mat Iech fir d'Affer ze weisen an d'Ausféierung ze iwwerwaachen.
  - Wien? De Boris huet eng onnéideg Fro gestallt.
  - Keen vun Ärem Betrib! - D'Albina huet rosen geäntwert, awer direkt méi léif ginn an erkläert:
  "Dëst ass e béise Mann, dee fir alles Schold ass. Hien ass universal Béis, hien ass eise Fluch. Mir wäerte Béisen mat him ëmbréngen an eise Gott Vishnu gefalen.
  An erëm huet de Boris missen op d'Juegd goen. Elo, net op Uruff vu sengem eegenen Dämon, mee op Uerder vum bluddege Däiwel, deen seng Sekt gefouert huet. De Guy huet d'Albina gefollegt, e feige Chill gefillt. Hie wousst net genee wien si géifen ëmbréngen, hie wollt net méi un de Morden deelhuelen, awer hien konnt de Wëlle vun dëser Fra net widderstoen.
  Si sinn an e Park komm an hunn sech op enger Bänk bei der Entrée gesat. Musek huet gespillt - e Restaurant war an der Géigend beliicht. Et gouf däischter, d'Dämmerung ass op d'Stad gefall.
  Albina gesot:
  Hie muss duerch de Park heem goen. Wann et nëmmen eng wier.
  
  
  Den Däiwel huet d'Leit gekuckt, déi de Restaurant verloossen. Si huet gewaart. A si huet gewaart: geschwënn ass e voll héije Mann mat engem Diplomat aus der Institutioun erauskomm. Et war kloer, datt hien gedronk war. De Boris huet d'Albina gespannt gefillt, si huet de Guy um Aarm gegraff an hien an en däischteren Eck vum Park gezunn. De Mann ass liicht gedréckt, an ass op si gaang.
  Den Däiwel huet e Messer aus der Täsch geholl, dem Boris iwwerreecht a geflüstert:
  - Gitt! Hien ass ären!
  De Boris huet gezéckt. De Mann war schonn op d'Bëscher komm, hannert deenen d'Albina an hir Sekterin sech verstoppt hunn. Den Däiwel huet dem Borka sanft gedréckt. De jonke Mann huet dat geschäerften Opfermesser de Grëff méi festgehalen an op de Wee gesprongen.
  De Mann ass gedronk, awer staark, ongeféier zwee Meter grouss. A waacht vill méi wéi säi Killer. De Boris huet Angscht gefillt: et war riskant sou e Gesiicht ze stellen. Borka huet misse schloen, während de Bauer hien net gesinn huet, de Mäerder ass op d'Zänn op d'Affer gekräizt, seng Kraaft gesammelt a probéiert an e Schlag ze investéieren, hien an den Hals geschloen. Awer dës Kéier huet d'Hand geziddert, d'Blade ass op eng Tangent passéiert, nëmmen d'Haut geschnidden, awer huet kee konkrete Schued gemaach.
  De Mann huet iwwerrascht gejaut an sech ëmgedréit. De Boris huet him verzweifelt mat engem Messer an de Bauch gestach, awer gläichzäiteg eng Fauscht an d'Ouer kritt. De Schlag huet de jonke Mann gerëselt, vill Funken hunn him virun den Ae gedanzt. De Mann ass mächteg, an d'Dosis Alkohol, déi hien geholl huet, war nach wäit vun där, bei där si duerch e liichtem Drock op de Buedem gefall sinn.
  De Borka huet d'Kraaft fonnt, op d'Säit ze sprangen, an d'Däischtert, hien ass zréckgaang, an de Mann huet säin Diplomat erofgefall an hysteresch duerch d'Loft mat senge schwéiere Fausten geflunn.
  Eng roueg awer exigent Stëmm vun der Albina gouf héieren:
  - Schlo hien! Oder ech wäert dech ëmbréngen!
  D'Drohung huet dem Boris Entschlossenheet ginn. Hien ass op de Feind op enger Plattform relativ beliicht vun der schwaacher Luucht vu wäitem Luuchten. Et war kloer, datt de Mann mat Blutt bedeckt war. D'Blutt huet Borka op eemol erwächt. Hien ass op den Thug gerannt an huet dem Mann seng Fauscht mat engem Messer gestach. Hien huet vu Péng gebrëllt, awer de Boris huet direkt e Messer a säi Bauch gestierzt. An dunn huet hien an d'Ripp geschloen. Déi staark Schanken vum Guy hunn iwwerlieft, awer et war ganz schmerzhaf, hien huet den Otem ewechgeholl.
  De Boris konnt sech knapps op de Been stoen. De Mann konnt awer net vum Täter seng Hitch notzen. Lähmt duerch Schmerzschock a Bluttverloscht, huet hien ugefaang mat engem Messer am Bauch op de Buedem ënnerzegoen.
  
  
  Dësen Tour vun Evenementer huet Borka Kraaft a Roserei. Soubal dem Mäerder säin Otem e bëssen erholl huet, ass hien op de Feind gerannt, huet d'Messer erausgezunn an erëm geschloen. An dann ëmmer erëm. De Boris huet sech opgewonnt a mat Roserei Schlag an de Kierper geschloen, dee schonn an der Knascht geschloen huet. De Mäerder huet wuertwiertlech säin Affer zerschmiert.
  - Genuch! Dem Albina seng autoritär Stëmm gouf héieren.
  Borka huet de Kierper vum Feind verlooss, huet e puer Schrëtt laanscht de Wee an d'Richtung vum Däiwel gemaach. Si ass aus hirem Verstoppt erausgaang, ass bei d'Läich gaangen, huet sech vergewëssert, datt de Mann dout wier, huet seng Portfolio opgeholl a sot zum midde Kompliz:
  - Alles ass gutt gaangen. Roueg, keng Zuschauer.
  De Boris huet net geäntwert. An d'Albina huet bestallt d'Oueren vun der Läich ofzeschneiden.
  - Firwat? Borka war iwwerrascht.
  "Mir brauchen et fir de Ritual," huet den Däiwel geäntwert. "Maacht séier, wa kee méi do ass, schneid déi zwee Oueren of a fuert vun hei."
  Erëm, trotz sengem Eekleges, huet de Boris gefollegt. Hie war an der Barmhäerzegkeet vun dëser Fra, no hirem Uerder wéi ënner Hypnose.
  Dunn huet d'Doudesdréier Koppel de desertéierte Park verlooss. Um Wee huet d'Albina dem schlecht denkende Guy instruéiert. Si huet bestallt kengem ze soen. Wann d'Nadezhda freet, äntwert datt hien e Widder an d'Frënn vun Albina gaang ass, wou hien d'Blutt vun engem Déier verschmutzt huet. Den Däiwel huet mir gesot, ech sollt direkt Kleeder änneren an hir Kleeder bréngen fir ze wäschen.
  Doheem hunn ech laang net misse mat mengem Kohabitant schwätzen. Boris gesot wéi Albina bestallt. Nadezhda huet him gegleeft, oder huet gemaach wéi hien him gegleeft huet. Si war net an der Gewunnecht ze froen, virun allem wann se gesinn, datt hire Liebhaber net Detailer ze leeën wëll.
  De Boris sot zu senger Frëndin, datt hien e schwéiere Kappwéi hat, huet sech op säi Bett geluecht an huet ugefaang ze denken. Am moralesche Begrëff ass et méi einfach en gedronk Mann ze fëllen wéi e Meedchen dat hien bei Tula ëmbruecht huet. En Drunken ass e Verbrauchsartikel deen keng Sympathie verursaacht. Zur selwechter Zäit gëtt et e groussen Ënnerscheed: wann Dir selwer en Affer wielt, a wann Dir op Uerder handelt. Dës Kéier Albina gezwongen him ze ëmbréngen. Wéi am Fall vum Andrew.
  Mee firwat killt hien iwwerhaapt? De Boris erënnert seng fréier Morden mat bedaueren. Virun allem huet hien d'Meedche leed. Firwat huet hien hir geschnidden? Gutt, hien huet säin Noper fir d'éischte Kéier ëmbruecht - natierlech gouf hien op engem gezwongenen Déif gefaangen, hien huet spontan gehandelt, an engem Zoustand vu Leidenschaft. D'Bomi gouf spéider ëmbruecht, well hie ganz schlecht Sue gebraucht huet. Donieft hat déi al Fra op alle Fall net vill méi, an op eng Manéier huet hien hir d'kierperlech Péng verschount vu luesen Offall. En eelere Mann ass gestuerwen, well hie selwer geklommen ass ...
  Awer firwat huet hien d'Meedchen ëmbruecht? Jo, souguer schéin ... Wat fir eng grujeleg Sadismus war a senger Séil an a sengem Kapp? Wéi getraut hien e schéint Kreatur erof ze bréngen? Zur selwechter Zäit, zu senger Schimmt, huet de Boris missen zouginn datt hien deemools Genoss gefillt huet, souguer sexueller Opreegung duerch sou e béisen, sënnlosen Mord. Obwuel esou Freed onnatierlech ass.
  Dunn, hei zu Sotschi, ass hien erëm op d'Juegd gaangen. Glécklecherweis huet hien seng Aarbecht net gemaach. Wéi och ëmmer, haut, nodeems hien en Drénken brutal ëmbruecht huet, huet hien Zefriddenheet gefillt. Nee, iergendwéi musst Dir den Dämon an Ärer Séil komplett lass ginn.
  Dunn huet de Boris sech drun erënnert datt si d'Messer op der Tatort verlooss hunn. Firwat huet d'Albina hien net mam Diplomat ewechgeholl? Wëllt Dir net am Blutt dreckeg ginn? Awer esou Beweiser kéinte se a Brand setzen.
  Et ass eng Saach wann den Andrei vermësst ass, deen net gesicht gëtt. Awer elo gëtt d'Läich entdeckt, e Stroffall opgemaach an d'Sich no de Mäerder gëtt ugefaang. Wéi och ëmmer, hien huet ëmbruecht och ier hien an d'Gemeinschaft koum. A keen huet hien fonnt.
  Zur selwechter Zäit huet de Boris erëm eescht fir säin eegent Liewen gefaart. A wat wann d'Albina dës Kéier op d'Iddi kënnt et ze läschen? Schécken Bodyguards. An dat ... Et ass komesch, datt fir d'Ermuerdung vun Andrei, an dann de Bauer, si benotzt him, an net hir Kärelen.
  
  
  Fir iergendwou wäit ewech ze lafen, fir d'Sekt zesummen mat Nadenka ze verloossen. Si sot si wollt Paräis besichen, déi romantesch Haaptstad vu Frankräich mat senge legendären Versailles. Awer wéi kënnt Dir ouni Suen an Dokumenter dohinner kommen?
  De Boris huet verstanen datt hien den Afloss vun Albina net konnt widderstoen. Eréischt de Moien ass de jonke Mann an e schwéiere Schlof gefall. Glécklecherweis hat hien keng Albtraum. Hien huet bis bal de Mëtteg geschlof an ass méi oder manner alert erwächt.
  
  
  Kapitel 19
  Liewen an der Sekt weider. Glécklecherweis sinn dem Boris seng Ängscht, datt hien als onnéideg Participant un de Morden eliminéiert ka ginn, net richteg ginn. Hien huet ni erausfonnt, firwat et néideg war, dee besonnesche plumpe Mann ëmzebréngen a wat a sengem Diplomat war, deen d'Albina matgeholl huet. Allerdéngs war de Guy net wierklech egal. Hie war Angscht datt hien erëm gezwongen wier ze ëmbréngen.
  An hie war net falsch, Albina gefuerdert nees Affer. Op orthodoxe Chrëschtdag huet den Däiwel de Boris geruff a gesot datt si eng aner helleg Affer fir Gott Vishnu musse bréngen.
  De jonke Mann huet Albina gefrot him net ze zwéngen dëst ze maachen. Awer de Sekteleader war onermiddlech. Si selwer huet sech als Seriemäerder erausgestallt. Si huet gär ëmbruecht a kucken wéi se op hir Uerder d'Liewe vu Männer huelen. Et war keng Sënn fir den Däiwel e Mann ëmzebréngen.
  E Paar Maniacs, eng athletesch Fra an e schéine jonke Mann mat enger gudder Erliichterung vu Muskelen, sinn erëm op eng déidlech Juegd gaang.
  Et huet net laang gedauert fir en Affer ze fannen. An enger Wüsteland ausserhalb vun der Stad huet d'Albina zwee Männer gesinn, déi Mond aus enger Zwee-Liter Fläsch drénken. Am Tour, aus dem Hals. Zur selwechter Zäit schwieren se d'Mamm. D'Albina huet de Kommando ginn: "Si!"
  De Boris huet iwwerrascht den Däiwel gekuckt: "Et sinn zwee vun hinnen!" Awer d'Albina huet bestätegt: "Komm mer goen!"
  Zesumme si si op d'Drunken ukomm. De Boris ass roueg vun hannen opgesprongen an huet deen am nootsten ënnert d'Schëllerblade gestach. De Mann huet sech ëmgedréit an huet direkt e Schlag op d'Bäll vun der Albina kritt, déi gläichzäiteg gejaut huet:
  - Zu Éier vun eisem Gott Vishnu!
  De Schlag huet sech esou staark erausgestallt, datt de Mann Blutt gebrannt huet an duerno op de Buedem ugefaang huet. Boris, bei der Vue vun der crimson Flëssegket, erëm vun der Brems geflunn. Hien huet déi zweet Persoun ugegraff. Hien huet geruff: "Wat maacht Dir?!" - a probéiert, et war, d'Branche fir de Schutz ze gräifen, awer hat keng Zäit. De jonke Maniac hat hie schonn mat engem Messer gestach. An hien huet geschloen bis de Mann Zeeche vum Liewen gewisen huet.
  D'Albina ass och a Roserei gaangen, eng diabolesch Opreegung huet an hatt gebrannt. Si war am éischten Onglécklech engagéiert, déi op de Buedem gefall ass. Hie wollt opstoen, awer hien krut e Schlag vum Däiwel mam Schanken vun engem massive weibleche Stiwwel um Kapp. Dunn huet de Roserei weider de Bauer an allen Deeler vu sengem Kierper ze schéissen. Dunn huet si eng Fläsch gegraff an hiert Affer domat op de Kapp geschloen.
  De Mann ass roueg gefall, an d'Albina huet dem Borka bestallt:
  "An et fäerdeg mat engem Messer!"
  De Boris huet e Messer an den Hals vum Ongléckleche gestach, an huet e Sprangbuer vu Scharlachrout Blutt erausbruecht. An triumphant gesot:
  - Bereet! Et gëtt net dout!
  "Eis Gëtter sinn eraus fir Blutt!" Albina geäntwert. - Loosst eis wäschen!
  De Boris war frou d'Szen vum Mord ze verloossen. Um Heemwee huet hien dem Däiwel trotzdem eng onwuel Fro gestallt:
  - Firwat hu mir se?
  "Dir gesitt," huet d'Albina roueg geäntwert, "eis Götter sinn d'Gëtter vum Krich!" Si verlaangen Affer. Elo kann ech endlech un déi méi héich Muechten mellen: Mir hunn eng serieux Aarbecht gemaach. An op déi Manéier hu mir vill erreecht.
  De Boris huet net geäntwert, hien huet geduecht datt d'Béischt einfach Adrenalin feelt, hatt huet en Duuscht fir ëmzebréngen, ze schneiden, ze quälen fir sech wéi en Supermann ze fillen.
  Doheem konnt de Guy nees laang net schlofen. Erëm wollt hie vun der Sekt fortlafen, fir d'Psychopathen vun Albina net méi ze gesinn oder ze héieren, net hir Uerder ze verfollegen.
  
  
  Kapitel 20
  E puer Woche méi spéit huet d'Albina de Boris geruff a gesot:
  "Elo musst Dir Äert eegent Affer wielen an d'Liewe vun enger Persoun huelen. Ech ginn net mat Iech. Wielt e Mann, an als Beweis vun der Aarbecht gemaach, bréngt mir seng ofgeschnidden Oueren.
  - Wien ze wielen? d'Fro ass aus dem stomme Seriemäerder erausgebrach.
  "Dir musst d'Affer fannen, deem säi Karma korrupt ass, an deen als Resultat no hire Wüste bestrooft muss ginn", huet d'Albina vague erkläert. "Fannt d'Affer dës ganz Nuecht!" D'Gëtter brauchen eist Opfer.
  - Awer firwat ech? Hutt Dir aner Leit ...
  "Dir hutt keng Angscht viru Blutt, am Géigesaz zu deenen aneren. Dir hutt schonn ëmbruecht, Dir sidd et gewinnt! Dofir vertrauen ech Iech esou eng delikat Saach. Dës Kéier musst Dir eleng handelen.
  De Boris sot zéckt:
  - All dës Morden ... et ass eng Sënn! Si si sou schwéier fir d'Séil a verwinnt mäi Karma.
  Dem Däiwel seng Aen hu mat engem verréckten Glanz opgestan. Si huet onglécklech geäntwert:
  - Et ass un mech ze entscheeden wat eng Sënn ass a wat net eng Sënn ass! Dir musst mir befollegen, well ech maachen de Wëlle vun eisem Gott Vishnu.
  "Awer firwat muss de Vishnu ëmbréngen?" De Boris konnt net verstoen.
  "Och d'Bibel seet datt ouni Bluttvergießung keng Verzeiung gëtt. Onschëlleg Blutt botzt den Universum a rett vill Liewen. Nodeems mir den hellege Mord vun engem engagéiert hunn, wäerte mir Dausende vun aneren retten. D'Gëtter brauchen Affer, ouni Affer wäert d'Mënschheet sech an engem Atomkrich zerstéieren, - d'Stëmm vum Däiwel huet ëmmer méi menacéiert geklongen. "Nëmmen eis Organisatioun kann en nuklear Krich verhënneren an d'Mënschheet retten. Awer dëst kann net ouni Affer gemaach ginn. Maacht Iech keng Suergen: eng Doudeg Persoun waart op eng nei Inkarnatioun oder Nirvana am Himmel. D'Affer wäert Iech nëmmen dankbar sinn fir hien aus dësem haarde, wäertlosen Liewen ze räissen an direkt an den Himmel ze schécken.
  
  
  De Boris huet sech drun erënnert datt d'Nadezhda schonn eppes ähnleches iwwer Dankbarkeet dem Killer während hirer éischter Versammlung gesot huet. De Guy war schwindeleg, hie gefillt datt hien net méi fäeg war de Wëllen vun Albina ze widderstoen. Awer hien huet trotzdem gefrot:
  "Vläicht brauche mir net ofgeschnidden Oueren?"
  Den Däiwel sot rosen:
  - Noutwendeg! Ech bieden Iech net méi ze verzögeren! Gräift e Messer a gitt!
  De Boris huet seng Hänn hëlleflos verbreet.
  Ech wäert probéieren ëmzebréngen ...
  D'Albina huet nach eng Kéier erënnert:
  "A komm net zréck ouni Oueren!"
  De Boris konnt sech net hëllefen. Dem Albina seng Uerdnung fir hien ass wéi e Gesetz dat strikt ëmgesat muss ginn. Keng Ofwäichungen, keng Onrouen a Contestatiounen!
  An hien ass op eng bal traditionell "Juegd" gaangen. Si hunn him d'Mask vum Bügel befestegt, de Wëllen vun engem aneren huet hien gefuer. Hien ass wéi e verréckten eenzege Wollef an engem Wunnberäich um Rand vun enger schlofen Stad wandert. De Gedanke, datt hien erëm e Mann muss ëmbréngen oder virun der Albina optrieden ouni hir Uerder ze erfëllen, huet de Boris geknackt.
  Déi éischt Fréijoersnuecht huet ugefaang. Iwwerraschend waarm fir Ufank Mäerz. Wéi flott ass et ënner engem klore Stärenhimmel ze goen, wéi schéin alles elo an der Natur ass, nom Wanterschlof lieweg ze kommen. An hie muss de Péng an den Doud droen. Wéi kann! A wéi mat et ze liewen, wéi laang Nadezhda ze täuschen?
  De Boris huet elo bedauert datt hien net gefëmmt huet. Et wier flott eng Zigarett ze zéien. Dëst géif hëllefen de mentalen Stress ze entlaaschten, soss rëselt all Zell vu sengem Kierper. A meng Séil wéideet.
  Hie selwer huet misse e rituellt Opfer wielen, an hien hat keng Ahnung wat. Selten Passanten hu séier heem gerannt. De Boris huet si ugekuckt a geduecht: verdéngt dëse Mann den Doud? Et gouf keng Äntwert. Hie wollt en Drunken oder en Obdachlos kenneléieren, awer aus iergendengem Grond ass hien net op esou Leit begéint. Geschwënn war d'Géigend komplett eidel.
  
  
  De Boris ass bal d'ganz Nuecht ouni Zil ronderëm gaang. Et huet ugefaang e bëssen oplackeren, mee den Himmel ass liicht wollekeg. De Seriemäerder huet scho geduecht fir zréck ze goen, ängschtlech op dem Albina seng Reaktioun op déi net erfëllt Uerdnung ze waarden. Awer dunn huet de jonke Mann e piercing weiblech Gejäiz aus dem Bëschgurt héieren. A mat aller Kraaft op d'Kräisch gerannt!
  Hien huet sech op d'Rettung gerannt an huet gesinn, datt en hallef plakege plumpe Mann de Kierper vun engem plakege Meedchen géint e Bam dréckt. D'Vergewaltegung huet d'Meedche bal a Besëtz geholl. Si huet verzweifelt zréck gekämpft, awer d'Kräfte waren net gläich.
  - Loosst hatt! De Boris huet gejaut an, ouni ze zécken, op de Vergewalter gerannt.
  Eng zimlech mächteg mëttelalterlech Typ huet net erwaart datt se gestéiert ginn. Hien huet sech op de lafende Jong gedréint. De Mann war däitlech méi schwéier wéi de jonke Mann. Awer de Borka war iwwerall wéi e Réckschlag vu Muskelen, hien ass opgesprongen an huet him schaarf an de Bauch geschloen. De Mann hat e bëssen Ahnung iwwer de Kampf, huet awer keng Zäit fir de Schlag komplett ze blockéieren, deen duerch e verspéiten Block deelweis erweicht gouf. De Vergewaltegten huet sech gestreckt, awer stoungen op de Been an ass op de Boris gaangen.
  
  +
  De jonke Mann begéint him mat engem staarken onerwaarte Kick an der Leescht. De Feind huet gejaut an huet ugefaang Gesiicht no vir ze falen. De Boris huet e Schlag op d'Bäll vum Albina geléint. Dir wäert net direkt vun dëser ewech kommen.
  D'Meedchen huet dee Moment un hirem Kleed gezunn.
  - Gitt séier vun hei eraus! De Boris huet zu hatt geruff, hie wollt net virun engem Zeien ëmbréngen. - A vergiess iwwer alles!
  De Mann huet dee Moment probéiert opzestoen, krut awer vum Borka e staarke Schlag op de Kapp. De Frieme, e schéint Meedchen vun ongeféier zwanzeg, war aus iergendengem Grond net presséiert ze verloossen.
  "Gitt séier hei eraus," huet de Boris erëm bestallt. "Awer gitt net bei d'Police an erziel keen iwwer mech!"
  - Gutt! Merci! - huet d'Meedchen geäntwert a séier zu Fouss gaang, an ass dann a Richtung noosten Haus gerannt.
  De Boris huet e Messer aus der Täsch geholl, op de Bauer gesprongen a mat engem Schaukel d'Mordwaff an den Hals vum Vergewaltegung gedréckt. Hien huet gejaut an huet ugefaang mam Blutt ze erstécken. Hien ass a Kierper-erstéckende Krampfungen gestuerwen.
  "Den Dot ass gemaach, dat ass net schued", huet de Boris geduecht, awer huet sech drun erënnert datt de Vergewalter nach ëmmer d'Oueren ofgeschnidden huet. De Seriemäerder huet op eemol en Iwwerschwemmung vun der demonescher Roserei a sech selwer gefillt, hien huet e Messer aus sengem Hals gezunn, et mat frenter Kraaft e puer Mol op de Kierper vun enger scho dout Persoun geschloen, dann een Ouer ofgeschnidden, dann dat anert.
  Eréischt duerno ass de Mäerder e bëssen op d'Been komm, huet gemierkt datt hien all mat Blutt gefierft ass. Warm Drëpsen hu souguer op d'Gesiicht vum Maniac, deen d'Meedche gerett huet.
  De Boris huet sech krank gefillt, hien huet schwéier otemt. Awer déi knaschteg Iwwelzegkeet an de kale Reen, dee Sotschi getraff huet, hunn him gehollef ze berouegen.
  Et war dréngend aus der Plaz vum Mord erauszekommen. Wéi och ëmmer, de Boris huet net presséiert, d'Gläichgültegkeet ass iwwer hien geschloen. De Maniac huet sech op eemol gefaangen ze denken datt d'Albina e Monster war, méi propper wéi hie selwer. Si muss e Psychopath sinn. Firwat brauch hatt d'Ouere vun enger ermordener Persoun?
  Dem Guy seng Ae sinn ofgewässert, et gouf kal, de Reen huet sech verstäerkt, bedroht an eng Reen ze ginn.
  
  -
  Borka huet net kale Reen gär. De Reen huet seng Stëmmung verduerwe. Hei huet et am Wanter dacks gereent. Schnéi wier besser, de Boris ass nach ëmmer gewinnt datt am Wanter Schnéi ass, wat e Gefill vu Propretéit a Fridden erstellt. An hei ass de Schnéi nëmmen e puer Mol am Wanter gefall an am selwechten Dag geschmolten.
  De Seriemäerder ass heem gaangen an huet roueg gekrasch. Hien ass erëm op d'Juegd gaang an ëmbruecht, huet erëm eng Schwächt vum Charakter gewisen, ass weider iwwer d'Albina. Schrecklech, natierlech, awer am Kapp vun der Sekt gëtt et eng Zort diabolesch Kraaft, déi de Boris net widderstoen kann. Ugeholl, datt hien dës Kéier d'Meedche gerett huet, awer hien huet d'Ouere vun der Läich ofgeschnidden, elo dréit hien se als Beweis vu senger Grimmler, net fäeg dës Abomination ewech ze geheien.
  Erëm erënnert de Maniac un d'Leit, déi vun him ruinéiert goufen. An erëm, vun de fréieren Affer, huet de Boris virun allem dat jonkt Meedchen bedauert, dat hie bei Tula ëmbruecht hat. Si war voller Energie, konnt Kanner ginn, bréngt Freed un hirem Léifsten.
  Op där anerer Säit ass et awer net schlecht, datt et reent. Op d'mannst wäert et e puer vun de Spuere vum Verbriechen wäschen. De Boris wollt keng Verantwortung droen fir dat wat hie gemaach huet. Ganz geschwënn seng Majoritéit, duerno sollt Dir net méi op eng Remise virum Gesetz zielen. An d'Tatsaach, datt hien nach net gefaangen an an de Prisong geschéckt gouf, huet net nei Verbrieche gefuer.
  Trotzdem, vun Natur, Boris war eng léif Guy. An dës Frëndlechkeet huet an him e Gewëssen an Notize vu Berou erwächt. Hie war besuergt elo, datt hien e Mäerder ginn ass, datt hien seng eege Mamm geschloen hat, ier hien fortgelaf ass. Vläicht ass hie selwer Schold, datt hie schlecht behandelt gouf. Teenager tendéieren roueg, bescheiden Jongen ze mobben. Si probéieren se ze vernoléissegen an ze beleidegen. Trotzdem sollt een säit Kandheet méi gesellschaftlech sinn, a säi Wäert mat Fauscht beweisen. An hien huet gehandelt wéi en Strausch. Trauer hu sech lues a lues an der Séil accumuléiert an um Enn an Morden gesprëtzt. Hie ka verstane ginn, awer d'Albina ass wéi d'Ausféierung vun demonesche Kräften, ouni Schimmt a Gewësse ...
  Awer Borka konnt den Däiwel net ofschléissen oder aus der Sekt flüchten. Hie war der Sekt Gewunnecht, hie gefillt sech hei wéi a senger eegener Famill, a Fridden an Harmonie mat sengem beléifte Meedchen a mat all deenen aneren Unhänger gelieft, hien war e Gläichberechtegten ënnert Gläichberechtegten, an nëmmen Albina iwwer all aner Tierm. An de Boris huet verstanen datt hien keng Hand géint de Leader vun der Sekte géif ophiewen. Wéi och ëmmer, déi lescht Morden hunn dem Borka zum Deel gehollef d'Liicht ze gesinn. Hien ass direkt op d'Albina gaang, huet hir ofgeschnidden Oueren geheit an huet resolut erkläert:
  "Schéckt mech net soss anzwousch!" Ech kann net d'Roll vum Beröul spillen. Dat ass net mäin! Ech schlofen mech an ech schlofen dech.
  D'Albina huet net geäntwert. Si huet mir just gesot meng bluddege Kleedung auszedoen an heem ze goen.
  Wéi de Boris a sengem Zëmmer koum, huet d'Nadezhda net gefrot, wou hien d'Nuecht verbruecht huet. Vun der Tatsaach, datt et net néideg ass eppes ze erfannen an z'erklären, huet de Boris direkt besser gefillt.
  Nadenka huet him ganz gär an, et schéngt, war net jalous. Si huet de Schatz vertraut, sot datt Jalousie e Gefill vu Leit ass, déi mannerwäerteg sinn, schwaach am Kapp. De Boris war fräi vu Verpflichtungen a Verdacht, hie konnt gär wiem hie wollt. An hie wollt nëmmen hatt, seng Hoffnung. A si huet seng Léift geschätzt, huet keng Verbindungen op der Säit gesicht. Si gouf awer a Porno gefilmt. Awer dëst gëtt net als Bedruch ugesinn, well si keng emotional Intimitéit mat Partner hat. Nadezhda huet verstanen datt de Boris selwer géif soen, wou hie gewiescht wier, wann hie wollt deelen a Rotschléi froen.
  Elo war de jonke Mann roueg, hie wollt näischt erklären, hien huet just seng Léifsten Kuss gemaach, a si huet op säi Kuss geäntwert. Si haten Sex einfach an natierlech. Zimlech séier huet de Boris e staarke Schütter gefillt, en Orgasmus koum, ongewéinlech staark, sou staark wéi wann se d'Nadezhda fir d'éischt begéint hunn. Wahrscheinlech ass den Adrenalin, deen am Kierper während dem Mord accumuléiert ass, erausgesprëtzt.
  An du sinn si op e gemeinsame Frühstück am Hangar gaang. D'Sectarians hunn e rituellt Gebied gemaach an ugefaang ze iessen. Trotzdem gëtt hei lecker vegetaresche Pilaf gekacht!
  Op eemol ass déi däiwel Albina opgetaucht. Si huet rhythmesch Musek ageschalt an huet ugefaang e rituellen, energesche Danz ze maachen, e bësse ähnlech wéi e Bauchdanz. Normalerweis war d'Albina net um gemeinsame Iessen dobäi. De Boris huet geduecht datt hir Erscheinung héchstwahrscheinlech eppes mat den Oueren ze dinn huet, déi hien bruecht huet.
  Dem Leader säin Danz gouf no an no vun de gefriessene Sekter opgeholl, et gouf Spaass. Awer Boris an Nadezhda sinn op hir Plaz gaang fir erëm Léift ze maachen. D'Iessen huet meng Libido erëm erwächt. Firwat net erëm froën, wann Dir d'Kraaft a Wonsch hutt? Trotzdem hunn d'Morden, wéi hien d'Affer selwer gewielt huet, mächteg sexuell Energie am Boris erwächt. Mat Bezuch op Nadezhda, sou Energie war net aggressiv, léif, mat engem Wonsch, hire Partner ze gefalen, hatt ze gefalen. De Borka konnt net verstoen firwat dat geschitt ass, awer no de Griewer war hien besonnesch héiflech a sympathesch, wéi wann dat fir seng bluddeg Verbrieche kéint kompenséieren.
  Trotz der schlofloser Nuecht huet de Boris sech als e mächtege Macho bewisen. Entladunge sinn duerch d'Kierper vun de Liebhaber gerannt all elo an dann, déi stäerkst Freed verursaacht. E Whirlwind vun Orgasmus huet si getraff, hir Muskelen kräischen. Dem Boris säi Kapp huet gedréint, a säi Kierper huet gesongen a geziddert. Hoffnung huet mat Freed gekrasch.
  De Boris huet eréischt gestoppt, wann hie sech komplett erschöpft gefillt huet. Hien huet seng Léifsten no e puer Stonnen Sex ganz zefridden verlooss.
  
  
  Kapitel 21
  Nadia ass e zougemaach, onkommunikativt Kand opgewuess. Vun engem fréien Alter huet si d'Solitude léiwer wéi d'Spiller mat hire Kollegen. Si huet gär iergendwou op der Säit gesat, e Mäerche gelies oder just Biller an engem Buch gekuckt. D'Elteren hunn et wierklech egal. D'Meedche war gehorsam, huet einfach op Ufroe geäntwert fir d'Platen ze wäschen, an de Buttek ze goen oder mat hirem jéngere Brudder ze sëtzen.
  D'Meedche gouf nach méi zréckgezunn wéi hire Papp op eemol gestuerwen ass. D'Nadyusha, wéi hire Papp hatt genannt huet, war just eelef ginn. Hire Papp war déi nootste Persoun zu hirem. Si konnt hire Papp nëmmen iwwer hir Schoulproblemer an Erfarungen erzielen, während hir Mamm hire Jong méi gär huet, si huet hir eege Duechter net verstanen, si konnt hatt aus irgend engem Grond jäizen, heiansdo vernüchteren, beleidegen.
  Dëst ass deelweis firwat d'Nadia notoresch opgewuess ass, onsécher. Si hat keng Frënn, huet keng Bezéiunge mat Klassekomeroden entwéckelt. D'Meedercher hunn op hatt gekuckt, an d'Jungs hunn net oppassen, als onsociabel nodenklech Schoulmeedchen verréckt. Awer am Alter vu véierzéng ass si fir d'éischt verléift mat engem Jong, Sasha, aus dem zéngte Schouljoer. De Guy war zwee Joer méi al wéi si, hien huet d'begeeschterte Ausgesi vum "Narr" gefaangen, an enges Daags ass hien an der Paus komm an huet ugebueden no der Schoul ze goen. Sasha huet d'Zidderen mat Angscht geholl, awer Gehorsam Nadya zu e puer verloosse Scheier, wou hien seng Hosen ofgezunn huet an d'Jungfrauheet entzunn huet.
  Dat war d'Enn vun all Léift tëscht hinnen. Nadezhda krut en anere mentalen Trauma, si wollt souguer d'Hänn op sech selwer leeën. Allerdéngs huet d'Mamm de Versuch an der Zäit gestoppt, huet hir Duechter d'Pëlle net schlucken.
  
  +
  No deem Zwëschefall hunn d'fräi Zeeche vun der Opmierksamkeet op d'Stéifduechter ugefaang vun hirem Stéifpapp ze ginn.
  Dem Nadia seng Mamm Valentina huet hire Mann begruewen, fir e puer Joer traureg, duerno decidéiert säi perséinleche Liewen ze arrangéieren, huet den Anton an d'Haus bruecht. Hie war bekannt als Womanizer an Rake, war fënnef Joer méi jonk wéi Valentina. Mee si huet zu all Käschten decidéiert dëse Mann ze bestueden, wéi wann hien hir lescht Chance wier. Valentina gouf vun hire Frënn entfouert, awer dem Nadia seng Mamm huet all d'Objektiounen geäntwert: "Ech hunn hien gär!"
  Si hunn ënnerschriwwen, de Stéifpapp huet sech a senger Mamm am Zëmmer néiergelooss. Hien huet net gär geschafft. Vun Zäit zu Zäit krut hien eng Aarbecht als Wuechter oder Sécherheetsbeamten, awer hien ass net laang op enger Plaz bliwwen.
  Den Anton huet Angscht mat enger Jongfra ze bedeelegen, awer dem Valentina säin domm Saz, datt d'Nadya verwinnt war, huet dem Stéifpapp seng Hänn entlooss.
  
  
  D'Mamm huet am Dag geschafft, den Anton ass ronderëm d'Appartement wandert a mécht näischt, a wéi d'Nadia aus der Schoul heem koum, huet hie probéiert virun hatt ze sinn. Fir d'éischt, wéi duerch Zoufall, ass hien e Meedchen an der Gang oder an der Kichen gerannt, während hien hir Hoer beréieren konnt, soen wéi schéin si war, huet se heiansdo onerwaart un d'Mauer gedréckt an hatt op d'Wéck kuss oder liicht geschlagen hirem Arsch mat senger Handfläch. No an no huet den Anton sech nach méi erlaabt. Hie konnt hir Broscht gräifen, hir Hand an d'Hosen vun hirer Stéifduechter leeën.
  Hoffnung ass net gewinnt ze beschwéieren. Jo, a si hat keng Frëndinnen, an eng vertrauenswürdeg Relatioun mat hirer Mamm huet net geschafft. Valentina ass midd heem komm, hir Duechter gouf ëmmer méi als Mëttel benotzt fir hir Roserei ze entlaaschten.
  Enges Daags ass den Anton an dem Nadia säi Zëmmer agebrach, huet seng Méck virun hatt ausgedréckt, säin oprechte Penis erausgezunn.
  "Dir hutt gär Séissegkeeten ze suckelen," sot de Stéifpapp zu der stomme Stéifduechter, "kuckt wat fir eng cool ech hunn." Dir musst et lecken, lecken, an nach eng Kéier lecken a liicht de Kapp mat Äre Pärelen Zänn bäissen.
  D'Nadia huet Lollipops gär, awer si huet refuséiert dem Mann säin Hunn ze suckelen.
  "Et ass erstaunlech ze fille wéi d'Jade Staang an Ärem Mond pulséiert, wéi séiss säi Kapp ass, wéi wann et e Lollipop wier. Elo fillt Dir en onausdréckleche Geschwëster, - mat dëse Wierder huet de Stéifpapp d'Nadia mat enger Hand um Kapp gegraff, säin Hunn an déi aner geholl an huet ugefaang en laanscht d'Meedche seng geknallte Lippen ze fueren.
  D'Nadia huet sech widderstoen: hire Stéifpapp huet probéiert hir Lippen opzemaachen a säi Räichtum duerch si ze drécken. Hie konnt sech net zréckhalen an huet dem Kand e Schlag an d'Gesiicht ginn. An hien ass fäerdeg mam Mobbing eréischt nodeems d'Nadia e Gagreflex hat.
  "Et ass an der Rei, ech wäert Iech léieren wéi Dir e blowjob maacht," sot den Anton an ass fortgaang.
  Den nächsten Dag koum hien erëm fir seng Stéifduechter Oralsex ze léieren, seng Belästegung gouf konstant. An no e puer Wochen huet de Stéifpapp d'Meedchen als Fra voll am Besëtz geholl. An erëm huet Nadezhda net getraut bei hirer Mamm ze beschwéieren.
  Ausserdeem huet hire Stéifpapp si mat Gewalt menacéiert, wa si jidderengem "hire Geheimnis" verroden. Et gouf dem Anton seng Gewunnecht, an der Verontreiung vu senger Fra bei den Teenager ze kommen.
  D'Nadia huet gedauert, si huet kaum d'Schoul fäerdeg gemaach an ass direkt vun doheem fortgelaf. No e puer Woche Wanderung ass si zu Sotchi ukomm, wou si sech an enger Sekt bäitrieden. Fir d'éischt war si vu Suergfalt a Léift ëmginn, duerno hunn se ugefaang hir Aarbecht an de Better ze involvéieren an als Modell fir erotesch Fotoen ze schéissen. Lokale Fotograf Vladimir Achintsev huet d'Meedchen photogen fonnt, huet vill Sessiounen mat hatt gemaach. Dunn huet de Fotograf op Porno gewiesselt, wou hien och Nadezhda an aner Anhänger vun der Sekt benotzt huet. D'Albina huet mat Pornographie gehandelt.
  Wéi d'Zäit gaangen ass. Einfach gratis sexuell Bezéiunge mat Membere vun der Sekt a Geschlecht während der Dréiaarbechte bruecht Nadezhda net Zefriddenheet. Si wollt richteg Léift, sensuell, all-opwänneg.
  Op deem Fréijoersdag hat d'Nadia keng Flichten an der Gemeng, si dierft op d'Mier goen. Si huet d'Mier gär, et huet sech berouegt, mental Péng erliichtert, e Gefill vu Fräiheet ginn. D'Nadya konnt d'Mierlandschaft fir Stonnen kucken, d'Wellen verfollegen, déi an de Steen Fielsen briechen, sech laanscht d'Ufer verbreeden an zréck an déi grenzlos Déift vum Mier goen. Déi grouss Kraaft vun der Natur war am Mier gefillt, déi rësele mënschlech Leidenschaft geläscht.
  
  +
  D'Nadia ass op déi nootste Plage vun der Gemeinschaft gaang. Hei wollt si sech erdrénken, wéi si no dem Mëssbrauch vun hirem Stéifpapp an engem Sträit mat hirer Mamm vu Moskau ukomm ass, hei huet si zwou Fraen begéint, déi si ofgeleent hunn an an d'Bridderschaft gelackert hunn.
  Dir kënnt vun der Gemeinschaft an d'Mier an zwanzeg Minutten zu Fouss. Mee Hoffnung war net presséiert. Um Wee huet si e Kranz vu Fréijoersblummen, déi an enger Kläranlag wuessen, gewäsch, dann huet d'Sandalen ofgeholl, decidéiert barfouss ze goen: si huet gär de Buedem mat de Féisssohlen gefillt.
  Am Bësch no bei der Plage huet d'Meedchen heiansdo gestoppt an d'Beem begréisst, déi si als hir al Frënn ugesinn huet. Dat huet si dacks virdrun gemaach, wa si alleng op d'Mier gaangen ass.
  Op eemol, op der Bänk, huet d'Nadia e jonke Mann gesinn, deen ongeféier uechtzéng Joer al ausgesäit. Deen groussen, dënnen Typ huet hatt direkt schéin ausgesinn, hien huet si ugekuckt. D' Nadia huet hire Bléck ofgedréint, ass lues laanscht de Frieme gaang, ouni sech ëm ze dréinen, awer huet hir Hör a seng Richtung gedréint. A si huet gefillt datt de Guy opstinn an hir verfollegt.
  D'Hoffnung huet sech ëmgedréit. Hir Aen hunn sech begéint, an d'Meedche war op eemol mat enger waarmer Welle bedeckt. Eppes no, léif, si huet an engem Frieme gefaangen. D'Gedanke blénkt duerch datt eng déif Relatioun mat dësem schéine Mann kéint erauskommen. D'Hoffnung war net emol ongenéiert datt de Guy mat engem Messer ronderëm gaang ass. Si huet gefrot, éischter fir d'Form, firwat hien e Messer brauch a war zefridden mat enger net ganz verständlecher Äntwert. D'Meedchen huet selwer eppes gesot, dat éischt wat an de Kapp koum, eppes iwwer Mord a Suizid, wärend si net eescht geduecht huet datt de Jong wierklech e Mäerder kéint sinn. Dunn, wéi se no Leit waren, huet de Boris trotzdem lassgelooss, datt hien e puer Morden op sengem Kont hat. Nadezhda probéiert méi am Detail ze froen, awer Borka wollt net iwwer dëst Thema schwätzen, hien huet nëmmen gesot datt hie gezwongen ass ëmzebréngen, well hien keng aner Wiel hat. Nadezhda, déi an engem Guy verléift war, huet sech net méi mat Froen gestéiert.
  An op deem onvergiesslechen Dag huet d'Nadia direkt gemierkt datt de Guy net mat Fraen erlieft huet an dofir ganz ongenéiert a besuergt war. Awer hatt huet et gär. Si fréier ganz schei selwer. Hoffen decidéiert mat engem Guy ze treffen an Chat. Wéi och ëmmer, de Frieme war roueg, d'Paus ass weider gezunn. D'Nadia wousst och net wou d'Gespréich unzefänken. Trotzdem, si ass e Meedchen, déi éischt mat engem Guy kennen ze léieren ass net ganz bequem. Awer d'Nadia huet decidéiert e Gespréich ze starten, aus deem se gemierkt huet datt de Jong am Liewen gelidden huet, vläicht net manner wéi si, datt hien och en Outcast war.
  De Spark, deen d'Häerz op den éischte Bléck duerchbrach huet, huet scho lues a lues d'Feier vun der Léift gebrannt, vun där d'Meedchen gedreemt huet. A si huet decidéiert hir Chance net ze verpassen, de Jong ze begeeschteren, ze verféieren. Tatsächlech wollt si einfach weiblech Gléck: sech selwer gär hunn a beléift sinn. An der Communautéit, nëmmen Sex war vun hirem gefuerdert, si war zimlech erfuerene sexuell Relatiounen. Awer heiansdo huet si sech wéi eng Prostituéiert gefillt, an der Direktioun vum Direkter kopéiert. A si hat kee permanente Kavalier. Fräi Relatioune goufen an der Communautéit praktizéiert, d'Baueren hunn ruppeg hir Aarbecht gemaach a sinn fortgaang. A mat dësem Jong wollt si eng richteg Romance spin.
  D'Hoffnung huet hire Blummenkranz mat hire Pläng verlooss fir e bësse Sonn ze kréien. A si ass de Boris besichen soubal hien offréiert huet. Si goufen eleng gelooss. D'Meedchen huet probéiert sexy ze sinn an huet geschwënn gesinn datt de jonke Mann opgereegt war, seng Dignitéit huet ugefaang aus senge Shorts ze bulten. Dëst freet Nadezhda: de Guy wëll hatt! Si ass attraktiv an verführeresch.
  D'Meedchen huet decidéiert ze handelen, well se verstanen huet datt de Boris méi jonk war wéi si a guer net an amoréisen Affären erlieft huet. Si war déi aktiv Säit, huet sech selwer vun de Kleeder lassgelooss an de jonke Mann befreit. Hoffnung wollt de Guy maximal Freed ginn. A si wousst wéi et ze maachen. Si hunn erstaunlech Sex!
  An dunn huet si de jonke Mann mat him geruff. An de Boris ass gaang! Si hunn ugefaang zesummen an enger Gemeinschaft ze liewen, an hir Léift ze genéissen. Hir Häerzer ware mat Gléck gefëllt, et huet geschéngt datt et fir ëmmer dauert.
  D'Nadezhda huet sech net ëm d'Vergaangenheet vum Boris gekëmmert, si huet sech net mat Froen gestéiert, och wann hir Léifsten an d'Kleeder mat Blutt koumen. Si huet gegleeft, si wollt gleewen datt hir Borka nëmmen hëlleft Déieren ze schluechten. Si hu sech ni gestridden, bal ni matenee gestridden. D'Gewunnecht opginn an net no Leedung ze streiden huet e gudde Service am Liewen zesummen gespillt.
  
  
  Kapitel 22
  De Boris huet an der Sekt gelieft, obwuel méi wéi eemol de Gedanke a sengem Kapp opgedaucht ass - fortlafen. Iwwerzeegt Nadezhda a gitt iergendwou mat hatt, sou datt et keng Albina ass, Morden, Filmer a Porno an hirem Liewen. Den Hindernis war de Mangel u Suen an Dokumenter. Nadezhda war net emol bezuelt fir ze filmen. D'Albina konnt, a Form vun engem Ureiz, hir vun anere obligatoresche Aarbechten an der Kichen oder op der Plot befreien, awer si huet net méi wéi honnert Rubel "fir Glace" an hiren Hänn ginn. A Borka krut näischt fir d'Morden. Et ass gutt, datt no der Vergewaltegung Albina keng nei Affer vun him verlaangt.
  De Boris huet net gär datt hir beléifte Porno gefilmt gouf. Ongeféier eemol am Mount koum de Regisseur an d'Participanten vum Film waren am Hangar versammelt.
  De Boris wollt wëssen, wéi et mat der Schéisserei leeft, an enges Daags dierft hien dobäi sinn. Hie stoung op der Säit an huet de Prozess nogekuckt, besonnesch fir seng Léifsten. Eng plakeg, gebrannt Guy, ongeféier zwanzeg Joer al, koum op si. De Boris kannt hien aus der Gemeng, huet mat him am Gaart geschafft. Den Numm vum jonke Mann war Kolya. Hien huet dem Nadezhda gehollef sech unzedoen, huet si op de Canapé ënner de Spotlights geholl.
  De Boris huet sech jalous gefillt, et war e Wonsch ze lafen a seng Frëndin ewechzehuelen, awer hie konnt sech net bréngen fir de Schéiss ze verduerwen. Eng béis bannescht Stëmm huet him berouegt: et ass just eng Aarbecht, Dir wäert net jalous op Är Aarbecht sinn, oder?! Maacht kee Skandal, sidd eng intelligent Persoun. Loosst d'Meedchen relax a genéissen.
  
  
  D'Nadia an d'Kolya hunn sech ëmmer méi opgereegt. De Schéissprozess huet ugefaang. D'Kierpere vun de Jonken hu sech zesummegefaasst. D'Nadia huet gekrasch, an dem Boris seng Dignitéit huet schmerzhaft geschwollen. Komesch, Jalousie ass op eemol verschwonnen. Verdammt et, seng beléifte Ficks mat engem Guy direkt virun sengen Aen, awer et mécht Opreegung, dem Nadia seng Stréimunge strecken d'Ouer.
  Den Nikolay huet kräfteg op säi Partner galopéiert, glécklech lächelt. Aner Participanten am Film, dräi méi Koppelen, déi selwecht ugefaang mateneen. D'Adepten hunn gekrasch a gelaacht a spottend Voluptuouss.
  
  +
  De Regisseur huet dunn dem Boris seng Hand gewénkt: sech ausdoen a mat hinnen bäitrieden. Wéi, Dir wäert déi zweet mat Nadia sinn. Awer d'Borka sprang aus der Hal, wou all dës Leedheet stattfonnt huet.
  An dann héieren hien d'Albina beim Direkter beschwéieren datt de Videoverkaaf gefall ass, an hie sot, datt elo Shooting am Stil vun haarde BDSM gefuerdert ass. De Boris wousst net wat et war. Frot, natierlech, geschummt. An Nadezhda konnt him net wierklech erklären.
  An am Summer goufen d'Sectarians op Utrish geholl, eng roueg entfernt Plaz mat dënnbevëlkerte Plagen a pittoreske Bëscher, déi a Lagunen bal bis zum Waasser kommen. Opklärungssessiounen waren hei geplangt net nëmme fir Membere vun der Branchesekte gefouert vun Albina, awer och fir Adepten vu Moskau.
  De Vladimir Achintsev, dee selwechte kaale Fotograf a Pornoregisseur, deen zu Sotschi geschafft huet, ass och ukomm.
  De Boris huet gemierkt datt Schéissen an der Natur erwaart ginn. Hie war net falsch. Geschwënn Nadezhda an e puer Kärelen goufen an de Bësch geholl. De Boris huet sech hannert der Filmcrew geschloen.
  Wat hien gesinn huet schockéiert Borka. Seng Léifsten zerwéiert eng Firma vu fënnef Männer op eemol! Esou e Gangbang erënnert un eng "Hënnhochzäit" während enger Bitch's Estrus, wann se sech ëm een op een klammen. Ausserdeem hunn d'Männer dunn gläichzäiteg ugefaang ze handelen! Dem Nadia säi charmante Mond, hir graziéis Lächer ware mat opgereegte Jade-Stäben vu Kärelen gefëllt.
  Wat d'Nadezhda gemaach huet war vulgär an ekeleg. Awer de Boris huet erëm net d'Kraaft fonnt fir anzegräifen. Hie war jalous a gläichzäiteg entschëllegt fir seng Léifsten. No der Schéisserei hate si e seriéise Gespréich.
  
  
  Nadia huet Excuse gemaach, verséchert: et war néideg no dem Skript, Borya sollt net jalous an indignéiert sinn, si huet nëmmen hien eleng gär. De Boris wousst dat. An hien huet seng Nadenka gär, an huet hir also alles verzeien. Si versöhnt. Awer dëst huet d'Nadia net gestoppt. E puer Deeg méi spéit, si an eng aner Fra Boris onbekannt goufen an de Bësch geholl.
  Op deem Schicksaler Dag sinn de Boris an d'Nadezhda erwächt wéi d'Sonn scho vun hannert de Bierger opgestan war an d'Nudiststrand erwiermt huet, wou plakeg Leit sech versammelt hunn fir am rouege Moiesmier ze schwammen. De Boris huet e puer Minutten op d'Nudisten gekuckt, awer ass net op d'Plage gaang. Nom Schlof huet hien e Wonsch a sech selwer gefillt, ass zréck op d'Nadezhda, déi am Zelt louch, an huet si bei him gezunn. D'Meedchen huet breed gelaacht an huet de Kuss zréckginn. Jonk Leit hunn Léift gemaach. Hir Kierper hunn mat Leidenschaft verbrannt.
  Dës Kéier huet de Boris ruppeg gehandelt, hien huet säi Léifsten nach net komplett verginn fir hir Ongerechtegkeet am leschte Schéisserei, an d'Nadezhda war frëndlech an hëllefräich. D'Liebhaber hunn sech gefreet, hir Gejäiz behalen, fir net d'Opmierksamkeet vun de Virwëtzeg unzezéien.
  Wéi de Boris fäerdeg war, huet hien d'Nadezhda aus dem Zelt an d'Waasser gezunn. D'Mier war waarm, grad wéi d'Loft, déi bis bal drësseg Grad erwiermt war. Echte Südsummer!
  Am Waasser war bal plakeg Nadezhda besonnesch schéin, hir gëllen Hoer blénken an der Sonn.
  D'Liebhaber hunn eng laang Zäit gesprëtzt. Wéi se u Land koumen, ass de Boris an d'Fréijoer fir Waasser gaang, an Nadezhda, a senger Verontreiung, gouf op d'Schéisserei geholl. Zréck Borka wousst net wou: den Utrish Bësch ass grouss. Hie waart op seng Léifsten an huet den Direkter verflucht.
  An dann erschéngt Nadya, si gouf vum Achintsev Assistent bruecht, d'Meedchen konnt kaum op seng Féiss stoen a konnt net ouni Hëllef vu baussen bewegen. Hir Pubis an Oberschenkel ware mat Blutt bedeckt.
  - Wat ass geschitt, Schatz? De Boris huet gespannt gefrot.
  Hoffnung huet mat Tréinen geäntwert:
  "Si si just eng Zort Perverts ...
  - Elo weisen ech him, hie wäert fir alles äntweren! - sot de Boris, huet e Kichenmesser gegraff, deen um Dësch läit, an huet sech gerannt, fir den Direkter ze sichen.
  D'Hoffnung huet geruff: "Net!" - an no Borka. D'Viraussetzung datt hir beléifte Schwieregkeete wäert d'Meedche Kraaft ginn.
  De Vladimir Achintsev ass schonn no der Schéisserei op seng Parkplaz zréckkomm. Hien huet dem Boris seng Schrëtt héieren a sech a seng Richtung gedréint:
  - Wat brauchs du?
  Borka huet net geäntwert. Hien erreecht de Béist an zwee Sprangen, huet him mat engem Messer an de Bauch gestach, an eréischt duerno sot nëmmen ee Wuert: "Scum!"
  De Mann konnt sech net ofdecken. D'Messer ass déif an de Kierper gaangen. De schockéierte Regisseur huet net gejaut, net déi geréngste Widderstand gewisen, just verwonnert gefrot:
  - Fir wat?
  De Boris huet erëm net geäntwert. Hien huet d'Messer aus dem Bauch gerappt an erëm gestierzt. Dës Kéier am Regisseur säi Collier. D'Blutt huet gerannt, an de Borka huet an enger Roserei de Bauer ëmmer erëm gestierzt.
  Nadezhda Approche ass op de jonke Mann gerannt mat de Wierder:
  - Net néideg! Stop et!
  D'Meedchen huet d'Messer aus dem Boris seng Hänn gerappt. Den Direkter ass op de Buedem zesummegefall, an de Borka huet eng Persoun erkannt. Entzu vum natierleche Courage ass de jonke Mann instinktiv gerannt fir an de Bësch ze lafen. Hoffnung no der sadistescher Verfilmung konnt net lafen. Si huet e puer Schrëtt no hirem Léifsten gemaach, awer mat engem Messer an den Hänn gestoppt. D'Meedche war duercherneen, schockéiert.
  E Mann erschéngt, hien huet dem Nadezhda säi Wee blockéiert. Dunn koumen méi Leit op. Een huet d'Police geruff. Awer Nadia war net beréiert, virwëtzeg Bierger hunn nëmmen d'Läich vum Regisseur an d'Meedchen gekuckt, mat Blutt gefierft.
  An de Boris ass an de Bësch verschwonnen. D'Gléck huet de jonke Mäerder net verlooss an dës Kéier ass keen op de Wee komm, keen huet him opmierksam gemaach.
  Borka ass déif an d'Bierger gaangen. Hien huet sech schlecht gefillt: seng Léifsten ass op der Plaz vum Verbriechen bliwwen, si konnt festgehale ginn a verhéiert ginn. Awer mental Schwächt huet de Guy net erlaabt zréckzekommen a kapituléieren.
  Trotzdem ass Borka an der Nuecht op d'Mier erofgaang. D'Sectarians sinn fortgaang, hir Lager waren eidel. Et war keng Hoffnung, mä d'Zelt, an deem se gelieft hunn, blouf op der Plaz. De Boris huet gegleeft datt säi Léifsten an d'Anapa fir d'Verhéier geholl gouf.
  
  +
  Kapitel 23
  D'Hoffnung gouf un den Enquêteur geholl. Si huet sech als Fra erausgestallt. Wéi och ëmmer, Nadia war egal wien hatt verhéiert huet. No de Kontrollfroen: Familljennumm, Virnumm, Patronym, ass den Enquêteur op d'Geschäft komm.
  - Deng Situatioun, Nadezhda Petrovna, schéngt mir esou ze sinn: e Bauer ass op dech geklommen, Dir hutt Iech verdeedegt, e Messer gegraff an hien geschloen. Ech hu Recht?
  Hope wénkt.
  - Et ass méiglech Iech am Prinzip ze verstoen. Awer Dir kënnt net verzeien, Dir musst fir de Mord äntweren.
  D'Hoffnung huet traureg gesucht a bestätegt:
  - Ech si prett...
  Den Enquêteur huet d'Meedche virsiichteg gekuckt. Hir Ae waren rout vun Tréinen, si war nach am Schock.
  "Jo, et gëtt e Begrëff fir de Mord, awer ech wëll Iech hëllefen", huet den Enquêteur op Iech gewiesselt.
  D'Nadezhda huet op d'Dame gekuckt, déi hatt verhéiert huet. Eng jonk Fra mat piercing, lëschteg, piercing Aen. Nadezhda huet hatt net gär. Et wäert wahrscheinlech net hëllefen!
  An de Member vun der Untersuchungskommissioun huet weider:
  - Mir ginn Iech eng Beicht, dëst wäert Är Positioun erweichen. Wann Dir zouginn datt de Mord an engem Staat vu Leidenschaft engagéiert gouf, kënnt Dir net méi wéi véier Joer kréien. Et ass méiglech datt et bedingt ass. Alles hänkt vun Iech of. Sot mir am Detail wéi Dir ëmbruecht hutt, ech wäert et opschreiwen an arrangéieren. Natierlech maache mir Examen fir Är Wierder ze bestätegen.
  D'Nadezhda huet gekräizegt, a blénkt hir roude Aen dacks. D'Meedchen wousst net wat ze soen. Si huet de Mord net engagéiert, awer si wollt de Boris net verroden, an de Messer, direkt Beweiser, war an hiren Hänn. Ech muss eppes schreiwen. D'Wierder vum Enquêteur iwwer d'Examen hunn och gespannt. Ech wollt alles richteg kréien.
  D'Hoffnung huet onsécher gefrot:
  - Dir mengt vläicht?
  Den Enquêteur huet geäntwert:
  - Okay, denk! Awer wann Dir an engem Pre-Trial Haftzentrum bleift, ass et gutt do ze denken.
  D'Fra, déi ënner Enquête geet, gouf laanscht laange Gäng an de Keller bruecht. Do gouf si vun engem Mann mat den Epaulette vun engem Major an zwou jonke Fraen a wäisse Mäntel begéint. Een ass grouss, deen aneren ass ënner der Moyenne Héicht. De Major huet d'Dammen bestallt:
  - Äntwert de Bierger op de Sall, huelen Ofdréck, virsiichteg ënnersicht an Sich.
  Déi grouss Fra huet geknackt.
  - Loosst eis et maachen!
  De Major widderholl rosen:
  - Maacht weg datt d'Sich déi grëndlechst soll sinn! Si ass e geféierleche Killer.
  Eng kuerz Fra mat hell gemoolt schmuel Wenkbrauwen fusionéiert op der Bréck vun hirer Nues geäntwert:
  "Natierlech, mir maachen alles wat et brauch!
  Nadezhda gouf an e Raum mat wäisse Maueren, Spotlights an e grousse Spigel geholl. Déi grouss Fra huet d'Extra Luucht ugeschalt, wat dem Nadezhda seng Ae mat engem Stéck verletzt huet. Si krut e Briet an huet gesot riicht ze stoen. Geklickt am Profil, voll Gesiicht. Duerno hunn si hir Hänn mat Faarwen verschmiert an Fangerofdréck geholl. Nadezhda huet sanft op de Pabeier gedréckt, all Fanger getrennt, dann hir Handfläch.
  Duerno gouf de Beschëllegten an d'Këscht fir d'Untersuchung geholl, ënner helle Luuchten, déi vun alle Säiten blénken an kee Schied ginn hunn. An der Këscht war e medezineschen Dësch mat den néidegen Ëmgeréits, am Eck war e gynäologesche Stull op de Buedem geschrauft.
  - Maacht Iech aus! huet déi grouss Dame bestallt. Huelt all Är Kleeder aus a klëmmt an e Stull.
  Hoffnung war duercherneen. Si huet gemierkt datt hire Kierper gesicht gëtt, vläicht andeems se hir Fanger an intim Plazen stécht. An nom Filmer gouf hir Vagina entzündegt an juckend. Si huet probéiert sech geeschteg ze berouegen: et ass an der Rei, behandelt et wéi eng regulär medizinesch Untersuchung.
  Inhibited huet d'Nadezhda lues a lues hir Kleedung, BH, Strumpfhosen a Sandalen ofgeholl. Déi grouss Fra huet hir Kleeder geholl an all Naht, all Fal gefillt. Déi niddereg Warden huet hir Kleeder an e Koup geluecht an ironesch op de Beschëllegt gekuckt. Béid Fraen ware relativ jonk a schéin. Dëst huet d'Nadezhda e bësse berouegt. An awer huet si et onwuel fonnt hir Hosen auszedoen.
  Wéi och ëmmer, deen héije sot haart:
  Huelt och Är Hosen aus!
  Déi kuerz Fra huet derbäigesat:
  - Maacht séier! Soss wäerte mir Iech hëllefen. A klammen an e Stull, fillt Iech wéi wann Dir bei engem Gynäkologe Rendez-vous sidd.
  Awer d'Fraen hunn hir Inspektioun vum Kapp ugefaang, dem Nadezhda seng laang déck Hoer gekämmt, all Strang ofgeschnidden.
  "Deng Mane ass schéin," sot déi grouss. - Duscht einfach. Sief roueg, oder mir raséieren eis!
  D'Wierder hunn dem Gefaangenen seng Ouere gekuckt a souguer eng Lupe benotzt. Si hunn och an d'Nues gekuckt, se suergfälteg mat Pinzette erweidert. Frae verursaacht bal kee Schmerz, awer Nadezhda huet sech wéi e Meerschwäin gefillt. Et war erniddregend, besonnesch wann eng Handschuesch Hand an de Mond erakoum, ugefaang hannert seng Lippen ze räissen, den Himmel beréiert, sanft seng Zong gezunn.
  D'Hoffnung huet sech krank gefillt, säi Mond huet wéi Gummi geschmaacht. Si huet net verstanen firwat esou eng grëndlech Untersuchung néideg war.
  An d'Wuechter hunn hir Broscht zerquetscht, ënner den Äerm gefillt. Dunn huet ee vun hinnen den éischte schwéiere Péng verursaacht andeems hien op den Navel gedréckt huet. D'Hoffnung huet gejaut a gedréckt.
  "Dëst sinn nach ëmmer Blummen," sot déi grouss Dame. - Elo wäerte mir Iech op intim Plazen sichen. W.e.g. verbreet Är Been, mir flécken se. An relax. Dës Prozedur ass net ganz agreabel, awer et ass néideg fir eng voll Inspektioun. Ech probéieren esou wéineg Nodeel wéi méiglech ze verursaachen.
  D'Nadezhda huet schwéier geschloen, d'Been verbreet a geschwënn d'Bewegung vun enger Fra gefillt, déi hire laange Zeigefanger an d'Bascht vun der Venus asetzt.
  Nadia huet gejaut. Et deet vill wéi! De Péng, deen duerch eng rau Hand an engem medizinesche Handschuesch verursaacht gouf, gouf op den dormante Péng iwwerlagert, dee beim Filme verdéngt gouf.
  Hard wéi e Stéck Holz Fanger huet d'Nadezhda déif an d'Vagina gestierzt, wat e schreckleche Wonsch verursaacht huet ze urinéieren.
  D'Nadia huet mat Schwieregkeeten hiren Drang behalen, an d'Dame, déi hatt ënnersicht huet, sot:
  "Oh, et gëtt Problemer hei!" Entzündung. Ech soll Sallef applizéieren.
  "Dat ass net eis Suerg," huet déi niddereg Matrone geäntwert. Sot dem Dokter et méi spéit ze kontrolléieren.
  Déi grouss huet hiren zweete Fanger agesat, sou schwéier an déif, datt d'Nadezhda Spasmen gefillt huet. Si hat Péng, an et huet gekickt, a si hat en onendleche Wonsch ze schreiwen. D'Meedchen konnt et net ausstoen, e Pipi vu Pipi ass erausgaang.
  - Et ass eng Infektioun! - huet grouss geschwuer, awer huet hir Fanger net aus der Vagina gezunn. - Huet mäi Kleed befeucht.
  "Loosst hien erwächen", huet de kuerze geäntwert mat engem laachen. - Et gi vill dréchen Kleeder.
  
  
  Déi grouss Matrone huet gestoppt, huet dunn hir Fanger bis an d'Gebärmutter erreecht an huet ugefaang se do ze verdréien. D'Nadia huet vu Péng a Schimmt gekrasch, si huet ugefaang ze rëselen. An d'Matrone huet gelaacht a weider hir Fanger gedréint. Si huet net presséiert, huet dat alles net ouni Freed gemaach. Si schénge gär Péng an enger Fra hir intimste Plaz ze maachen. Zur selwechter Zäit huet d'Fra dem Nadezhda seng Labia mat de Fanger vun hirer fräier Hand gedeelt an op de Klitoris gedréckt. De Beschëllegten huet gekrasch, d'Sich gouf zu engem Spott. Den héije Warden huet d'Vagina vill méi laang a méi suergfälteg iwwerpréift wéi et bei der Inspektioun sollt gemaach ginn. Dëst gouf virsiichteg gemaach fir de Prisonnéier ze vernoléissegen an ze verletzen.
  Déi kuerz Fra huet et egal, si sot zu Nadezhda:
  "Lie still, Schéinheet!" Wann Dir widderstoen, deet et méi wéi.
  Schlussendlech huet déi grouss Dame hir Hand aus hirer intimer Plaz gezunn, awer d'Nadezhda gouf net fräigelooss. D'Matrone huet den Handschuesch ersat, e bësse Vaseline op hire Fanger gefall an ass abrupt an d'Anus vum Meedchen erakomm. D'Gesiicht vum Beschëllegte gouf nach méi roude vu Schimmt. Awer d'Matrone huet en zweete Fanger agefouert.
  D'Nadezhda, op de Stull fixéiert, huet an der Verontreiung gekrasch, an déi grouss Dame huet nëmmen gegrinst, en drëtte Fanger bäigefüügt an ass déif an hirem Rektum gaang. Wéi Eekleges an erniddregend ass et wann se an Ärem Anus graven!
  D'Hoffnung huet geschüchtert vu Péng an Impotenz. Déi niddereg Matrone huet hatt berouegt:
  - Mir mussen kucken. Maacht Iech keng Suergen, et ass elo alles eriwwer.
  D'Tréinen sinn iwwer d'Nadia hir Wangen gefloss, an déi grouss Fra ass ëmmer méi déif an den Anus gerannt, wéi wann se en briechen wollt.
  Niddereg Reined Frëndin:
  - Break et net ...
  "Si ass erlieft, hire Punkt ass entwéckelt," sot déi héich Matrone, awer si huet hiren Drock entspaant, d'Fanger e bëssen an den Anus gedréint a gesot:
  "Mir sollten eng Sonde do setzen."
  Low huet geäntwert:
  - Déi al Sonde war zerräissen, awer déi nei gouf net bruecht ... An am Allgemengen, stoppen hir ze spotten. Mir hunn hatt genuch verletzt.
  Déi héich Matrone protestéiert:
  - De Major huet bestallt datt d'Sich déi grëndlechst ass!
  Low erkläert:
  - Hien bestellt dat par rapport zu alle Verdächtegen an de Morden, fir de Wëllen vun deenen ënner Enquête ze briechen.
  Déi héich Matrone huet hir Hand aus hirem Anus ewechgeholl a gesot:
  "An et gesäit propper hei aus.
  Dunn huet si sech op d'Hoffnung gedréint:
  - Ma, liewen!
  Dunn huet si d'Handschuesch ofgerappt an se an d'Entsuergung geheit. D'Nadezhda huet erliichtert: d'Sich war endlech eriwwer. Awer de Warden huet en anert Paar Gummihandschuesch erausgeholl an se erëm undoen. De Beschëllegten huet erëm gerëselt: d'Hireküm geet weider?
  Déi niddreg huet si berouegt:
  - Fäert net! Elo wäert hatt Är Been kontrolléieren an dat ass et!
  Den héije Warden huet d'Muskele vum Nadezhda seng trainéiert Been gefillt, hir Knéien, hir Kälber gedréckt. Si ass op d'Sohle erofgaang, all Fouss gefillt. Si huet souguer hir Zänn verbreet. Et schéngt näischt ze schueden. Awer, all d'selwecht, Eekleges, geschummt, grujeleg. Firwat dat alles?
  Endlech huet déi kuerz Dame ugekënnegt:
  - D'Sich ass eriwwer. Elo musst Dir an der Dusch an an der Kamera wäschen.
  D'Nadezhda krut en Handduch, e Stéck Wäschseef, a gouf duerch de Gank an d'Duschzëmmer bruecht. D'Stëmmung war Eekleges, d'Vagina war ganz traureg, de Kapp huet gedréint. Firwat gouf si sou vill gemobbt? Firwat esou Grausamkeet? An d'Wuecht hunn hir mat Veruechtung gekuckt.
  D'Hoffnung huet eng Entscheedung getraff: si wäert roueg sinn! Op alle Fall, sief roueg. Si wäert kee Wuert iwwer Boris soen. Hie wäert guer kee Wuert soen! Et gëtt keng oprecht Bekenntnisser, keng Informatioun un den Enquêteur. Näischt!
  Si wäert handelen wéi en Daafstum a refuséieren all Protokoll z'ënnerschreiwen.
  
  
  Kapitel 24
  De Kovalev ass e Samschdeg de Moien ukomm. An engem Raum mat Vasily etabléiert. Et gouf decidéiert hien den nächsten Dag op Utrish ze schécken. D'Inna huet versprach, hirem Brudder säin Zelt ze ginn, d'Hippie Kleeder opzehuelen, an den Owend fir den Employé hir Hoer ze maachen, him an e passenden Erscheinungsbild ze bréngen, sou datt hien net vun de permanenten Awunner vun Utrish ënnerscheeden an hir Mësstrauen net erwächen.
  D'Aufgab viraus huet de Kovalev gefreet. Hie war lëschteg, mat Witzer gesprëtzt, huet Inna Komplimenter ginn.
  Vasily Krasin huet dës Fra gär. Mä wéinst senger natierlecher Bescheidenheet, meeschtens net charakteristesch fir d'Police, huet hien keng Schrëtt a Richtung méi enk Approche gemaach. Inna an hir Mamm waren héiflech dem Gaascht. Si iessen zesummen, mä mat Inna Vasily diskutéiert haaptsächlech schaffen Problemer.
  Kovalev huet sech direkt uninhibited mat der Meedchen behuelen. Hien huet witzeg Geschichten an Anekdoten erzielt, an owes ass hien komplett an d'Inna säi Zëmmer gaangen.
  De Vasily war jalous: Laachen an animéiert Stëmmen goufen hannert der Mauer héieren, awer Krasin huet sech net getraut mat der lëschteger Koppel matzemaachen, obwuel hie besuergt war: hien hat Pläng fir Inna. Awer hei ass si, direkt mam Kovalev ... Hien ass e Fraebesëtzer, hien ass net sérieux, nëmmen Sex ass am Kapp.
  Alles war roueg am nächste Raum. "Si sinn an d'Bett gaang," huet de Krasin geduecht. "Eng frivol Fra, an ech wollt Frënn mat hatt maachen."
  Kovalyov war fir eng laang Zäit fort, hien wossten spéit an der Nuecht.
  - Wéi ass d'Inna am Bett? - huet de Vasily rosen gefrot, dee konnt net schlofen.
  Mir haten näischt! Kovalev geäntwert. Mir hunn net emol Kuss.
  - Ech froe mech wat se dann d'Halschent vun der Nuecht gemaach hunn? Krasin huet net gegleeft.
  - Si hunn meng Hoer gemaach, an dunn hunn ech e Buch iwwer Utrish a seng Awunner gelies. Fir ze verstoen wat do lass ass.
  - Et war néideg fir hir ze liesen, konnt net hei?
  - Also do konnt d'Buch nëmmen aus engem Computer gelies ginn. Iwwer Utrish, Inna hat nëmmen d'"Formel vun der Fräiheet" *, als Fichier op den Internet erofgeluede. Ech liesen a si ass an d'Bett gaang. Kuckt besser, wéi hunn se en Erokez fir mech gemaach?
  
  * Ried iwwer d'Buch vum Alexei Bolshakov "Formel vun der Fräiheet. Utrish"
  
  En Employé vum Untersuchungskomitee, Andrei Kovalev, huet mat senger neier Frisur ganz witzeg ausgesinn. Awer de Krasin huet net emol gelaacht, hie sot:
  - Gutt! Huet ausgesinn wéi en Hunn.
  Kovalev war net beleidegt, hien ass geschlof an Erwaardung vun der zukünfteg Aarbecht.
  Den nächsten Dag ass en Employé op Utrish gaangen fir Informatiounen iwwer déi spéider Actrice an hir Entourage ze sammelen.
  Vun der Busarrêt op déi drëtt Lagun, wou de Mord stattfonnt huet, musst Dir véier Kilometer laanscht d'Küst goen. Et war och méiglech mam Boot dohinner ze kommen, wat d'Vakanze fir Suen geholl huet, awer de Kovalev huet decidéiert zu Fouss ze goen, wéi déi lokal Naturvölker et gemaach hunn.
  Virun him huet hien e Meedchen gesinn an engem kuerze Kleed mat engem Rucksak an engem Zelt iwwer d'Schëlleren. De Kovalev huet de Frieme furtively ënnersicht. E bëssen dënn, vu mëttlerer Héicht, awer laang Been, schlank, si schéngt dem Andrei direkt schéin ze sinn: Hir laang Hoer goufen a Pigtails gewalzt, déi a verschiddene Richtungen erausstinn, déi hir Zouhuele zu Informelle verroden hunn.
  Kovalev decidéiert ze handelen. Hien huet de Frieme agefaangen a gesot:
  - Hey! Ech sinn hei fir d'éischte Kéier, meng Frënn sot mir iwwer Utrish. Si soen et ass am beschten op der drëtter Lagun ze stoppen.
  "Gudde Moien," huet d'Meedchen mat engem Laachen geäntwert, obwuel den Dag schonn iwwer den Equator gekräizt ass. - Jo, et ass eng super Plaz. Ech selwer stinn do, op der véierter Lagun.
  Héich Këscht, oval séiss Gesiicht, agreabel Laachen. Ech wollt dat besser kennen léieren. Kovalev sot:
  Loosst eis zesummen goen, well mir sinn um Wee.
  "Mir kënnen et zesummen maachen", huet d'Meedchen ausgemaach. - Hutt Dir Drénkwaasser?
  Kovalev hat e bësse Mineralwasser zu Anapa kaaft. Hie krut d'Instruktioun, datt d'Waasser aus der Quell ka geholl ginn, an hien huet net stockéiert, fir datt hie manner droe konnt.
  
  
  
  - E bësse lénks, - sot den Andrew. "Elo wäert ech et kréien, ech ginn Iech en halleft Glas vu mengem schwaache Stash." Ech krut gesot datt et Waasser an enger Quell an enger Spalt hannert der drëtter Lagun ass. Ech wëll et haut ophuelen.
  - Dir kënnt et um Waasserfall huelen. Hie wäert ënnerwee sinn.
  - Kënnt Dir de Waasserfall Waasser drénken? Andrey gefrot.
  - Deen drënner muss gekacht ginn, awer Dir kënnt iwwer de Waasserfall eropgoen, do, an de Bierger, kënnt d'Quell eraus. D'Waasser ass kloer, ech wëll dohinner goen, fir net direkt vun der Lagun ze goen, - sot d'Meedchen mat engem séissen Laachen.
  "An ech géif goen fir net vun Duuscht ze leiden", sot de Kovalev begeeschtert.
  - Ma, loosst eis goen, ech weisen Iech d'Quell, huet d' Meedchen geäntwert. - Wéi heeschs du?
  - Andrey. Wéi ass et mat dir?
  - Ech sinn Nymph.
  Ass et wierklech eng Nymph? Kovalev war iwwerrascht.
  - Et ass hei. Hei duerch Spëtznimm ugeholl. An an engem vergaangene Liewen war mäin Numm Lena.
  "Si nennen mech Kal. Mee ech léiwer den Numm.
  Andrei huet eng Fläsch Waasser erausgeholl, e Becher, huet et fir d'Meedchen gegoss.
  Si huet och hire Rucksak erofgeholl, säi Kleed ofgeheien, nëmmen hir kleng Hosen hannerlooss, d'Kleed an de Rucksak geluecht a gefrot:
  - Fëmmt Dir?
  Nee, den Andrew huet net gefëmmt.
  - Mir musse schéissen. A fannen Fläschen fir Waasser. Et soll eng Dreckskëscht virum Waasserfall sinn. Mir wäerten do gesinn.
  Si souz fir e puer Minutten um Ufer, an Lena ugebueden am Mier ze schwammen. Si huet hir Mini-Hosen ewechgehäit an ass fett an déi kommend Welle gedaucht. De Kovalev ass duerno gefollegt. Et war déi éischte Kéier, datt hien ouni Schwammstämm schwammen, mee him huet et direkt gefall! E Gefill vu grenzeloser Fräiheet gouf zu den üblechen Sensatiounen bäigefüügt, fir déi Nudisten tatsächlech hir Kleeder ofhuelen.
  Kovalev an der Nymph schwammen wäit ewech, Andrei war ni sou wäit schwammen, mä an der Presenz vun engem schéinen Matbierger Reesender guer net Angscht. Hien huet emol net dru geduecht, datt d'Leit, déi laanscht kommen, hir Saache gräifen.
  Nodeems si e bëssen ofgedréchent hunn, hunn d'Jongen d'Rucksäck geholl a lues a lues op de Waasserfall gaang. Den Andrei huet wierklech gär mat engem plakege Meedchen ze goen a mat hatt ze schwätzen. De Kovalyov huet d'Saachen fir sech selwer geduecht wéi hien gaang ass, a gesot datt hien e Kënschtler war, awer temporär als Hausmeeschter zu St. D'Meedchen huet him gesot, datt si gär hikeet an op dës Manéier d'Halschent vum Land reest. Si huet erzielt wéi si vun Altai heihinner komm ass, wéi si e staarkt Donnerwieder op der Autobunn bei Voronezh gewaart huet. De Kovalev huet gefrot, ob si Angscht huet eleng ze reesen, wann d'Baueren hir pesten.
  - Firwat? - d'Meedchen war iwwerrascht. - Dir kënnt ëmmer eng Prostituéiert op der Autobunn fannen.
  Wéi och ëmmer, si hat e Fall mat engem Camion, deen ugefaang huet hir Been ze gräifen, pester, souguer den Auto gestoppt an ugefaang d'Fënsteren ze gardinen. D'Lena huet him honnertfofzeg Rubel ugebueden fir hir ze fueren a wollt aus dem Auto klammen. "Ech brauche keng Suen, ech wëll Sex", sot de betraffene Mann. Awer d'Lena gouf fonnt, si sot datt si net prett wier fir Sex, well hatt hir Period hat. "Gitt op d'mannst e blowjob," huet de Camionner gefrot. "Okay! sot Lena. "Ech muss just wierklech erausgoen a pissen." De Chauffeur huet d'Dier opgemaach, d'Meedchen huet hir Saachen gegraff an aus dem Auto gesprongen.
  "Also ass de Mann ouni Suen an ouni Sex gelooss, an ech sinn op eng aner Ride gaang", sot d'Lena-Nymph lëschteg an huet bäigefüügt datt si tatsächlech un d'Predestinatioun vum Schicksal an hirem Schutzengel gleeft, deen hatt a schwéieren Zäiten retten wäert.
  Den Andrey huet gefrot wéi laang d'Lena op Utrish bleiwe wäert, si huet geäntwert datt si keng definitiv Pläng hat, awer wann hatt Frënn begéint, wäert se méi laang bleiwen.
  De Kovalev huet dem Meedchen seng schlank Been, schéin Broscht gekuckt a geduecht datt seng Frëndin zu St. Gym, oder eppes, fir ze besichen.
  Zur selwechter Zäit huet de Kovalev de Fall net vergiess. Hien huet virsiichteg gesot datt hien héieren huet datt dëst Joer e Regisseur dee Porno gefilmt huet op Utrish ëmbruecht gouf.
  D'Lena wousst näischt iwwer de Mord. Si huet bal de ganze Summer zu Altai verbruecht.
  Um Waasserfall sinn d'Reeskollegen erëm schwammen, dunn um Ufer gedréchent, kucken wéi d'Leit d'Dusch huelen, e puer eidel Fläschen fonnt an op d'Streck geklommen. D'Lena huet de Wee zur Quell gewisen, déi de Waasserfall ernährt. Den Andrei huet d'Meedche fett gefollegt, hir Geschicht gelauschtert wéi d'lescht Joer hien a seng Frënn iwwerall Utrish geklommen sinn.
  Um Wee zréck, plakeg Lena, bedauert, datt si keng Seife geholl huet, stoungen fett ënner engem Waasserfall Kolonn vun cool frësch Waasser aus engem Fiels op d'Plage gefall. Den Andrei huet net geduscht. Hien huet d'Meedchen bewonnert. Hien huet hatt ëmmer méi gär. Hir Spontanitéit, Liichtegkeet vun der Kommunikatioun, Wonsch mat him iwwer all Thema ze schwätzen huet en Employé vun der Untersuchungskommissioun bestuet. Also si si an d'Lagun gaang an hu geschwat wéi gutt al Frënn, déi ëmmer Themen fir agreabel Diskussioun hunn.
  An der drëtter Lagun huet den Andrey direkt e gudde Camp um Ufer fonnt. D'Lena wollt méi wäit goen, awer de Kovalev huet virgeschloen datt d'Meedchen temporär nieft him stoppen an iessen bis et däischter gëtt. D'Lena huet direkt d'accord: D'Operatorin huet dem Meedchen gehollef säin Zelt opzestellen, a si sinn zesummen an de Bësch gaang fir Brennholz.
  Am Bësch hu se net sou vill Pinselholz gesammelt, wéi se d'Schéinheet vun der lokaler Natur, déi majestéitesch Joerhonnerte-al Eichen an nach méi ale Juniperbeem bewonnert hunn. Wiel vun engem vun de mächtegsten Eichen, huet d'Meedchen probéiert seng Breet ze moossen a kaum an dräi Gürtel passen.
  "Jo," sot d'Lena bewonnerend, "dës Eeche stoung hei laang ier mir gebuer sinn, am Mëttelalter, a wäert héchstwahrscheinlech no eis stoen, fir eis Kanner an Enkelkanner ze begeeschteren.
  Andrey, faszinéiert vum Meedchen, konnt säi bewonnerende Bléck net vun hatt ewech huelen. Si sinn op de Parking zréck komm, e Feier gebaut a Buckwheat-Kot gemaach. Kovalev wollt et mat Stew fëllen, awer d'Lena huet refuséiert seng Konserven ze iessen, zitéiert d'Tatsaach datt si Vegetarier war. Gutt, de vegetaresche Dinner an der Präsenz vun engem schéine Meedchen huet sech ganz lecker erausgestallt.
  D'Lena sot, datt hei eng speziell Energie vun der wilde Natur ass. Dofir ass dat einfachst Iessen, dat op engem Feier gekacht ass, och e gewéinleche Porridge ouni Mëllech, en agreabele Goût, saturéiert de Kierper a gëtt besser absorbéiert wéi Stad Köstlechkeeten.
  Kovalev nolauschtert opmierksam op Lenochka, hien huet seng Aufgab komplett vergiess.
  Nodeem de Sonnenënnergang bewonnert huet, huet d'Lena Middegkeet plädéiert an an d'Bett gaang, während den Andrei laang um Mier souz, iwwer d'Meedchen denkt, iwwer d'Liewen denkt.
  Hei huet hie sech gutt a roueg gefillt. Trotzdem ass dës Plaz fruchtbar - d'Utrishsky Reserve. E Stéck kaukasescher Idyll. De komplette Fehlen vun Autoen an Zivilisatioun, propper frësch Loft, sanft Mier. Sëtzt, Bastard vu Genoss, inhaléiert d'Mierloft mat voller Broscht, bewonnert d'Ëmgéigend Schéinheet. Déi speziell Gnod vun dëse Plazen gëtt Fridden a Rou, beréiert e puer gutt Saiten an der Séil, déi ufänken ze sangen, an dann erëm hei unzezéien. Gefiller vu Rou a Rou, Sécherheet, Langsamkeet a Frëndlechkeet verursaachen e Stroum vu positiven Emotiounen, e Gefill vu Gléck, Harmonie mat der Äussewelt, e Wonsch gutt ze maachen, Liewen besser a méi Freed ze maachen.
  Den Andrei wousst emol net virdru wéi agreabel et ass de Moundbeliichte Wee an déi helle Glanz vun de Stären ze bewonneren, Satellitte ze kucken, déi sech iwwer den Himmel bewegen, majestéitesch déi endlos Ausdehnungen ploen, oder Stären a Meteoritten schéissen, déi séier an den Ofgrond rennen.
  Zu esou Momenter gëtt et keng Zäit fir ze schaffen, ech wëll nëmmen un dat éiwegt denken. Et ass schued, datt Lenochka zu hirem Zelt gaangen ass. Et wier schéin mat hirem ënner dem Stärenhimmel ze sëtzen, iwwer Liewen a Léift ze schwätzen, laanscht de Moundliicht Wee ouni Kleeder ze schwammen. Oh gutt, et gëtt nach Zäit.
  
  
  Kapitel 25
  Den nächste Moien ass den Andrei erwächt mat der fester Absicht eppes Schéines fir Lenochka ze maachen. Hie war op dëst Meedchen ugezunn, de strenge Häerz vun der Oper war mat engem séissen Begeeschterung gefëllt an Erwaardung vun der Kommunikatioun mat engem léiwe klenge Mann.
  D'Sonn war just opgestan, den Utrish huet nach ëmmer geschlof. Laanscht d'Ufer, ganz um Rand vum Waasser, ass en dënnen, knaschtege, héije, liicht gekraagte jonke Mann eleng an enger dreckeg Hierschtjacket a Jeans gaang, wat fir Utrish ongewéinlech war.
  "Wat e komeschen jonke Mann," geduecht Kovalev. "Et ass waarm, an hien ass sou gekleet."
  Hir Ae begéint. Andrew gefruer. Hie schéngt domm ze sinn: e killt Chill leeft wéi Gänsehuel iwwer de Kierper vun der Oper. Et war eppes animalistesch, schrecklech an dësem jonke Mann. De Kovalev huet vill Krimineller gesinn, awer, vläicht, huet hien nach net sou en ominöse Look begéint.
  Hie wousst scho wat fir een Hurrikan sech heiansdo an den Ae vun engem Kriminell verstoppt. Et ass geschitt ze gesinn wéi se mat engem metallesche Glanz fonkelen. De Look vun enger einfacher Persoun, déi net leidenschaftlech ass, ass komplett anescht, roueg, gutt.
  Oper souz fir eng Zäit wéi an engem Daze. An de Frieme schéngt Angscht virun eppes ze hunn. Um nooste Wee ass hien an de Bësch gedréint an huet ugefaang séier fort ze goen. De Kovalev ass op seng Sënner komm, erënnert sech firwat hien hei war, an huet de Guy séier no. Awer seng Spur ass verschwonnen.
  Den Andrei ass zréck an huet sech op der Parkplaz gesat. A Gedanken huet hien net emol gemierkt wéi d'Lena aus dem Zelt erauskoum.
  - Gudde Moien! - glécklech laachen, sot Meedchen.
  "Gudde Moien," huet de Kovalev mat Schwieregkeeten e Laachen ausgedréckt.
  - Gitt Dir schwammen? D'Lena huet gefrot.
  Virun e puer Minutten wier den Andrew frou gewiescht. Awer elo war hien opgeregt datt hien e Frieme verpasst huet.
  "Ech wäert méi spéit sinn," sot de Kovalev. - Eppes wat ech nach net wëll.
  - Okay, wéi Dir wëllt, - huet d'Lena geäntwert, ass op d'Mier erofgaang, huet säi Kleed ofgehuewen a schwammen laanscht d'Küst, sanft d'Wellen an d'selte Jellyfish gedréckt, déi iwwer hire Wee koumen.
  E glécklecht Laachen huet d'Gesiicht vum Meedchen net verlooss. Andrei huet hatt erëm bewonnert, seng Gedanken hunn ugefaang op Uerdnung ze kommen.
  Andrey huet decidéiert Lenochka en Handduch ze ginn, soubal d'Meedchen aus dem Waasser kënnt. Wéi och ëmmer, op der Plage koum e groussen, bal zwee Meter bäertege Mann, ongeféier drësseg Joer al, an engem hëlze T-Shirt. Amplaz vun Hosen gouf hie mat engem Handtuch gebonnen. De Mann huet d'Lena direkt erkannt.
  - Oh, d'Nymph ass opgetaucht! sot hien haart. - Wat Leit an ouni Schutz!
  - Dobrynya, bass du dat? - d'Meedchen war begeeschtert, sprang aus dem Waasser an ass mat engem liichte Jog bei de Bauer gelaf.
  Dobrynya breet seng Waffen breet. Déi plakeg Lena huet sech ëm den Hals hänke gelooss, hir Been iwwer de Buedem opgehuewen. D'Dobrynya huet hatt ëmklammen, hatt e puer Sekonnen a sengen Äerm gehal, dunn huet si sanft op de Buedem geluecht.
  Wat ass dëst Joer spéit? D'Dobrynya huet mat haarter Stëmm gefrot: et schéngt wéi hien eng Gewunnecht hat fir sou ze schwätzen.
  - Ech war zu Altai.
  - Ma, Dir sidd duerchgefouert. Mir hunn eppes besseres. Et ass waarm, d'Mier ass no, d'Party ass cool.
  - Et ginn och interessant Kärelen. Erënnert Dir Iech un Yurka Shaggy? Ech stoung mat him. Awer hei, Dir hutt Recht, et ass besser. Dofir zitt et hei ...
  - Sidd Dir zu Fouss dohinner komm? Dobrynya gefrot. - Fir eng laang Zäit?
  - Véier Deeg. No Novosibirsk ganz erfollegräich. Zu Moskau mat enger Ännerung. Do hunn ech e Passagéierauto op Voronezh gefaangen. Zu Voronezh sinn ech an engem Reen gefall, awer ech sinn op Anapa ouni Transfere komm. An am Ufank, stellt Iech vir, eng Geess huet mech bal vergewaltegt. Schrecklech, al, alles a kriminellen Tattooen. Zu Irkutsk huet si him gestoppt. "Zu Moskau," seet hien, "Ech ginn." Ech war frou, e bëssen gefuer, iwwer dat an dat geschwat. Op eemol huet hien d'Haaptstrooss ofgeschloen an opgehalen. Hien huet d'Riddoen um Camion gezunn, "Ech wëll Sex", seet hien. Eli huet sech zréckgezunn. Geess! Ech hun och ouni Kondom probéiert...
  Mat weem bass du opgestan? D'Dobrynya huet gefrot a kuckt op den Andrey.
  - Eent. Do, gesitt Dir, mäi giel Zelt, - huet d'Lena geäntwert an bäigefüügt, hir Stëmm erofgesat:
  - Ech hunn deen Typ gëschter begéint. Den Andrey ass e Kënschtler, dëst ass seng éischte Kéier hei.
  De Kovalev hat en exzellent Ouer. Hien huet d'Gespréich no no gefollegt.
  - A wat hutt Dir um Passage gestoppt? D'Dobrynya huet nach eng Kéier gefrot. - Loosst eis an den Helikopter goen.
  Gëtt et eng uerdentlech Plaz fir do ze parken?
  - Gutt, jo, gëschter sinn d'Jongen aus Krasnodar geplënnert. D'Plaz ass fräigelooss ginn. Rostov nëmmen bliwwen, fënnef Leit, a Rada mat enger Frëndin.
  "Ech erënnere mech un d'Rada vum leschte Joer," sot d'Lena. - Si ass witzeg. Si huet eis geléiert wéi een ze zauberen.
  - Jo! Si ass eng richteg Hex! Wéi hien Onkraut fëmmt, kommunizéiert hien mat den Däiwel, - Dobrynya huet de Geck gemaach.
  "A mat Engelen och," Lena Laachen. - Dir sidd gëschter net gesinn.
  - A mir hunn de ganzen Owend nom Danka, dem Anka säi Jong, am Bësch gesicht. Stellt Iech vir, am Juni ass d'Meedchen verschwonnen, a gëschter ass Danka verschwonnen. Moies sinn d'Krasnodar Leit geplënnert, d'Anka gouf behandelt. Si ass gedronk ageschlof, a wéi si erwächt ass, war hire Jong néierens ze fannen. Een huet hien an de Bësch gesinn. Mir hunn iwwerall do gekuckt an et net fonnt. Loosst eis haut erëm goen.
  "Ech erënnere mech un Danka," sot d'Lena. - Natierlech Terrorist!
  - Hei, hei, dëst Joer ass Mamai bal vun der Welt gestuerwen! Dobrynya lächelt. - Ech hat fir d'éischt mat him gekämpft, ech hu probéiert dem Mann e Messer an den Aarsch ze stiechen. Mamm ass bei him gaang. Also huet d'Anka den Teapot um Narren säi Kapp gebrach. Déi eenzeg gutt Kettel war um Parking. Stellt Iech vir, mat engem Kettel mat kochendem Waasser ass d'Mamai um Kapp!
  "Et ass lëschteg hei bei Iech," sot d'Lena lächelnd.
  - Ma, jo! An dann war et nach méi Spaass. D'Anka an hire Jong sinn aus dem Mamaia senger Parkplaz gefuer an sinn net wäit vun eis gestoppt. A Mamai huet Angscht virun Kazen mat Leidenschaft ...
  - Ängscht? Kazen?" huet d'Meedchen gefrot. - Firwat ass et geschitt?
  - Ma, hien hat virun e puer Joer Flechten. Hie seet datt hien et hei opgeholl huet, et mat groussem Schwieregkeet behandelt huet. Vill Suen verluer. Elo, soubal hien eng Kaz gesäit, dreift hien se direkt ewech, werft se mat Steng. An hien huet Fraen gär. Ech hunn hei op der Mamai Plage mat enger Fra aus Anapa getraff. Matratzentop, iwwerall gekleet, gemoolt. Blond mat afrikanesche Braids op d'Taille. Et huet Feier gefaang, wat heescht datt Mamai un dës Fra ass. Si hunn gedronk a geschwat. Kuerz gesot, hien huet si an d'Zelt geschleeft. An d'Danka huet gesinn, eng Kaz op der Plage gegraff, sech an d'Mamai's Zelt gekropt, op eemol den Zipper um Zelt opgemaach, d'Kaz dohinner gehäit an direkt d'Zelt opgemaach.
  Dobrynya laacht mat engem désagréabel, grober Laachen. D'Helen huet mat him zesumme gelaacht.
  - Stellt Iech vir, am Zelt ass de Prozess op Héichtouren, an da flitt eng erschreckt Kaz direkt op Naked Mamai. Klauen et mat Angscht. Dunn huet hien afrikanesch Pigtails gehackt, se vu senger Tatta gezunn. Virun dem Mamai sengen Aen huet si sech vun enger laanger blonder an eng kuerz-Hoer brünette verwandelt.
  Dobrynya huet erëm gelaacht. E bësse laachen huet hie weider:
  - D'Madame ass am Schock, Mamai ass d'selwecht. De ganzen Albtraum ass, datt d'Mamai säi Räichtum op kee Fall erauszéie kann: d'Madame ass mat Angscht hänke bliwwen, si kënnen net aushaken, si kënnen net ëmdréinen, si kënnen d'Kaz net fänken, si kënnen net d'Zelt opmaachen. Ha ha ha!!!
  D'Lena huet haart gelaacht.
  "Kuerz gesot, d'Kaz huet do e puer Geschäfter gemaach," huet d'Dobrynya weider gelaacht. "Ech hunn dem Mama säi ganze Réck gerappt, d'Gesiicht vun der Dame gekräizt. Awer déi witzeg Saach ass datt Mamai Gase vu Stress erausgelooss huet, a mat hinnen eng Iwwerraschung erausgesprongen ass. Esou e gudde Friemen! Hie selwer gouf dreckeg bis se aushaken konnten, hien huet d'Madame dreckeg gemaach, d'Zelt. Ha ha ha!!! An d'Kaz vun der Iwwerraschung gouf nach méi brutaliséiert. Ha ha ha!!!
  "Hei musst Dir kräischen, net laachen", huet de Kovalev geduecht, a kuckt op déi laachend Koppel.
  - Oh, Krankheet! D'Alena huet gelaacht. "Et ass ëmmer eppes lass mam Mamai ...
  "Dat ass net alles," Dobrynya huet seng Geschicht weider. - Iergendwéi sinn se fräi komm, d'Kaz gouf fräigelooss. Déi arm Madame goung sech wäschen. A Mamai ass op d'Toilette gerannt - hie war ganz ongedëlleg. Geschwënn héieren mir e Gejäiz an de ganze Bësch: "Loosst mäi Penis, Infektioun!". Ha ha ha! Stellt Iech vir, Mamai, wéi hien an engem Kondom war, ass hie mat him an de Pit gelaf. Hien huet sech gesat fir mat engem grousse Besoin ze këmmeren, fillt hien: een huet säi Penis gegraff an zitt hien an de Pit mam Penis. Haha! Verdammt hien, oder eppes, hien huet am Pit gedreemt, deen zitt. Stellt Iech vir wéi et ass mat engem gutt ausgestreckten Kondom ze schreiwen.
  "Oh, ech deet leed fir déi aarm Mamai," huet d'Lena gelaacht.
  - Hien huet e puer Deeg nom Teapot zu St. Just den Dag vum Mord. Stellt Iech vir, mir hunn e Mann hei ëmbruecht. Fotograf aus Sotschi.
  - Wow! D'Lena huet d'Hänn opgeriicht.
  Héieren, datt se iwwer de Mord geschwat hunn, ass de Kovalev Dobrynya mat Lena ukomm an huet sech virgestallt:
  Mäin Numm ass Andriukha. Spëtznumm - Kal.
  "An ech sinn den Dobrynya," huet de Mann seng Hand erausgehäit.
  "Ech hunn Är Geschicht héieren," sot de Kovalev. "Si hunn mir och gesot datt de Mann, deen hei ëmbruecht gouf, Porno gefilmt huet. Dofir gouf hie geschloen.
  - Wien huet Iech dat gesot? Dobrynya gefrot.
  "E Bekannten, deen den Dag vum Mord hei war.
  - Jo, shmon war dann gesond. D'Police koum, d'Meedche gouf matgeholl.
  "Huet hatt hien ëmbruecht?" Kovalev gefrot. Vläicht hat hatt en Assistent?
  "Ay," huet d'Dobrynya him gewénkt. "Et huet seng eege Geschicht, awer et ass näischt vun eisem Geschäft. Ech wëll näischt doriwwer wëssen. Loosst d'Police et selwer erausfannen.
  Kënnt Dir mir hëllefen mäin Zelt ze plënneren? D'Lena huet d'Dobrynya gefrot.
  "Ech wäert natierlech hëllefen," huet d'Dobrynya versprach a Kovalev gefrot:
  - Vu wou kënns du?
  "Ech sinn aus St. Petersburg," geäntwert Kovalev.
  - Also et war Mamai, déi Iech iwwer de Mord gesot huet? Dobrynya gefrot.
  "Nee, ech kennen hien net," huet de Kovalev geäntwert. - Wou wunnt hien zu St.
  - Wéi weess ech! Dobrynya sot onzefridden. - Hien ass ni.
  "Et gi vill Leit aus St. Petersburg hei,"Lena.
  "Jo, Katya Ogonyok eleng ass eppes wäert", huet d'Dobrynya geäntwert.
  - Ass Katya elo hei? D'Lena huet gefrot.
  - Jo! Et ass net wäit vun eis ewech.
  "A mir plënneren op eng aner Plaz," sot Lena dem Andrey. - Et gëtt eng gutt Parkplaz am Bësch, net wäit vum Lotus. Den Helikopter gëtt geruff. Kommt Dir mat eis?
  Ginn ech do gutt opgeholl? Kovalev gefrot.
  D'Dobrynya huet den Andrei bewäert a sot:
  - Wann Dir Iech gutt behuelen. Genuch Plaz fir jiddereen. Wann Dir et net gär hutt, kënnt Dir zu all Moment fortgoen. D'Leit ginn fort, et gi gratis Parkplazen. Wëllt Dir fëmmen?
  "Nee, ech fëmmen net," huet de Kovalev entschëllegt.
  "Et ass an der Rei, Dir wäert mat eis stoen, Dir wäert léieren," sot Dobrynya. "Goed, maacht Iech prett wann Dir mat eis kommt.
  
  
  Kapitel 26
  De Kovalyov ass fortgaang, déi schmerzhafte Waardestonne gezunn, hunn de Vasily Krasin duerch e Sonndeg Spadséiergank mat Inna laanscht Anapa opgekläert.
  Krasin hat eng schwéier Zäit mat de Meedercher laanscht ze kommen, hie war schei an der Kommunikatioun. Hie war ongenéiert sech kennenzeléieren an huet sech déi éischte Kéier no der Versammlung schweier gefillt. A ville Weeër huet hien also net mam anere Geschlecht entwéckelt. Hie gouf stänneg vu Komplexen erstreckt, d'Meedercher hunn him net opmierksam gemaach. Awer d'Inna huet iergendwéi direkt Vasily fir hatt begeeschtert, hie war bequem mat hatt. E Spark vu Sympathie, dee fir eng schéin Fra opgeblosen ass, huet lues a lues e Léiftfeier am Krasin sengem strenge Häerz gebrannt.
  Hien huet alles iwwer säi Kolleg gär. An Erscheinung, an expressiver Aen, a Figur. A si wousst och interessant iwwer hir Aarbecht ze schwätzen, iwwer sech selwer. A Krasin, schrecklech mat Fraen, dës Kéier gär mat Inna kommunizéiert.
  Si konnten net genuch schwätzen op deem léiwen, waarmen, rouegen Owend. Op der Plage huet d'Inna, e Meeschter vum Sport am Schwammen, iwwer hir Versammlung mat enger Flock Delfinen am oppene Mier geschwat:
  - Ech sinn iergendwéi besonnesch wäit an d'Mier schwammen. Ech kucken, eng Flock Delfinen erschéngt tëscht mir an der Ufer. Si kommen heiansdo zimlech no un d'Ufer. Wahrscheinlech ass et interessant fir si déi bipedal mysteriéis Kreaturen ze kucken, vun deenen et sou vill an de Küstegebidder sinn. Et gëtt e puer antike mystesch Verbindung tëscht Leit an dëse Mier Déieren.
  D'Delfiner hu lues a lues geschwommen, faul geschwat mat hirem charakteristesche Knuet, dat kloer am Waasser ze héieren war.
  Ech hunn opgehalen, bal all Bewegung gestoppt, just liicht op d'Wellen geschwächt an de bewegende Flock nogekuckt. Ech hunn hiert Gespréich nogelauschtert, dat aus iergendengem Grond ëmmer méi aktiv ginn ass. Delfinen hunn iwwer eppes vun hiren eegenen diskutéiert. Ech froe mech wat!
  An op eemol huet sech d'Flock op mech gedréint. Si hunn an zwou Gruppen opgedeelt. Fënnef hunn ugefaang ronderëm mech ze kreesen. Awer dräi sinn direkt fir mech gaang! Ech hunn gefruer wéi ech se gesinn hunn, verwonnert kommen. ...
  - Oh, wéi vill Leit wëllen Delfinen am Mier begéinen! - De Vasily huet säin Ausdrock an d'Gespréich agefouert.
  - Awer all Versuche vun de Vakanzen op hinnen ze schwammen sinn net erfollegräich. An dës Delfinen selwer si bei mech schwammen! Ech hunn gesinn wéi se ootmen, d'Loft mat engem Kaméidi erausloossen, ech hunn hir kleng Aen gesinn, hir Placken no kommen. Ech erënnere mech un Geschichten iwwer Frëndschaft tëscht Delfinen a Leit. An ech wollt Frënn mat dëse Schéinheeten maachen, déi nooste vun hinnen schloen. Ausserdeem war d'Finn vun den Top dräi Delfinen ganz no, wuertwiertlech dräi Meter vu mir ewech!
  "Dir sidd en dapert Meedchen," sot de Vasily.
  Ech hunn eng sanft Beweegung Richtung hinnen gemaach. Awer d'Flock ass direkt ënner d'Waasser gaangen ...
  - Angscht? Krasin gefrot.
  "Et gesäit aus wéi et," huet d'Inna geäntwert a weider mat hirer Geschicht:
  "Ech sinn zréck op d'Ufer schwammen an der Hoffnung ze gesinn wou d'Delfinen opkommen. Si goufen laang net gesinn. Duerno sinn se kaum erkennbar an der Distanz opgetaucht an sinn erëm ënner d'Waasser gaangen. An ech war iwwerwältegt mat Verärgerung, gemëscht mat Virwëtz. Wat war et? Firwat hunn d'Delfinen op mech schwammen?
  "Si soen datt Delfinen Leit hëllefen, déi sech am Mier wäit vun der Küst fannen", huet de Vasily virgeschloen.
  Jo, ech hunn Geschichten héieren iwwer Delfinen déi erdrénkende Leit retten.
  "An heiansdo gi se aus iergendengem Grond op d'Land geworf," sot de Vasily.
  - Si soen, si verléieren hir Lager, awer et schéngt mir ze segelen fir ze stierwen.
  Sinn se Suizid? Vasily gefrot.
  - Gesäit aus wéi et. Vläicht sinn d'Famillje gezwongen dëst ze maachen. Dir gesitt, Delfinen, wéi Mënschen, ootmen Loft a si ufälleg fir virale Krankheeten. Dëst bedeit datt se sech géigesäiteg infizéiere kënnen. Wann eng Persoun krank gëtt, fir de ganzen Trapp net ze infizéieren an d'Mier net mat senger Läich ze verschmotzen, ass hie gezwongen sech un d'Land ze geheien.
  "Déi logesch Versioun," Krasin ausgemaach.
  - Eemol gesinn ech en Delfin stierwen. Et war déif Hierscht. Et gëtt keen op der Plage, d'Vakanzen sinn all fortgaang, an ech hu beschloss op d'Fielsen ze goen. Ech hu gär do ze Fouss.
  Ech gesinn en Delfin um Ufer leien. Lieweg! Seng Longe loossen d'Loft lauter aus. Den Delfin otemt schwéier, seng Aen sinn zou. De Schwanz an den ënneschten Deel vum Bauch sinn am Waasser, awer de gréissten Deel vum Kierper ass um Ufer. Delphin ass grouss. Ech sinn ukomm an iwwerpréift him virsiichteg. Kee Blutt oder Verletzunge goufe fonnt. Ech schloen virsiichteg den Awunner vum déiwe Mier mat menger Handfläch op de Réck. Den Delfin als Äntwert schwaach bewegt seng Fins. Hie fillt mäi Touch! Mee hie kann oder wëll net réckelen.
  Ech probéieren an d'Waasser ze kommen. Awer den Delfin ass schwéier. Ech kann him net réckelen. Mee hie selwer wëll net op d'Mier goen. Dëst kann aus senge kaum bewegt Fins gesi ginn. Delphin reihen se op d'Land! Ech weess net wat ech maache soll, ech kann him net hëllefen. Ech streiche just dem aarme Mann säi Kapp.
  An dann mécht den Delfin seng Aen op, kuckt mech mat engem traurege Bléck. Ech weisen mat der Hand: schwammen, soen se, an d'Mier. Als Äntwert bewegt den Delfin nëmme schwaach seng Placken. Ech probéieren hien an d'Waasser ze drécken. Nëtzlos! Op eemol gesinn ech eng grouss Tréin aus dem Delfin sengem Aen. Et ass net sou transparent wéi eng Persoun, éischter bewölkt, d'Faarf vun héich verdënntem Mëllech. Déi éischt Tréin rullt déi zweet lues erof, dann déi drëtt ... Den Delfin rifft. Hien huet eng Tragedie.
  Eng Fra kënnt op eis. Zesummen ënnersicht mir nach eng Kéier den Delfin. Nee, hien ass net blesséiert.
  D'Fra seet: "Ech ginn an de Fräizäitzentrum, mellen den Delphin," a geet.
  An ech bleiwen. Ech sëtzen nieft engem stierwende Kadaver. Ech kräischen mat him ...
  An du koumen Rettungsdéngschter an hunn dat aarmt Déier an d'Mier geschleeft. Ech hu probéiert ze erklären datt den Delphin krank war a medizinesch Hëllef brauch, awer si hunn net op mech gelauschtert. Ech war deemools am Lycée, ech war Teenager ...
  
  
  Kapitel 27
  D'Geschicht vun der Inna huet Krasin beréiert, an en agreabelen Owend mat der Meedchen verbruecht huet Vasily zu voller Freed. Den nächsten Dag huet hie méi un d'Inna geduecht wéi un d'Aarbecht. Hien huet awer nach eng Kéier probéiert de Beschëllegten ze verhéieren. Awer ouni Erfolleg.
  D'Nadezhda sollt lassgelooss ginn an dobausse hannert hir opgeriicht ginn. Si sollt zu engem Maniac féieren. Dat ass just wéi d'Meedchen am Bësch no? Et blouf fir Informatioun vu Kovalev ze waarden.
  Hien huet sech en Dënschdeg den Owend opgereegt gewisen.
  "Lauschtert, Vasek, ech hunn esou vill gelidden! Ee schreckleche Chick huet mech do bal vergewaltegt.
  "Dir sollt entspaant a genéisst hunn," Krasin Geck.
  "Ech soen Iech, Dir wäert keng Freed vun dësem kréien." Wann nëmmen Geschlechtskrankheeten ...
  "Gitt direkt op de Punkt," huet de Krasin gefrot.
  - Waart, presséiert net. Mir mussen Iech alles an Uerdnung soen, - Kovalev war gäeren seng Andréck ze deelen. - Ech sinn dunn op Utrish ukomm. Et sinn nach véier Kilometer fir an d'Lagun ze stompelen, wou den Direkter ëmbruecht gouf. Ech hunn ëmgekuckt, ech gesinn: d'Meedchen geet eleng, dréit Saachen. Wow sou léif, awer mat Dreadlocks an engem Tattoo um Been, awer attraktiv. Ech decidéiert mat hirem kennen ze léieren, gesot, datt fir d'éischte Kéier an Utrish, Ech wëll op déi drëtt Lagun goen, well ech weess doriwwer aus Frënn. D'Meedchen huet sech Nymph genannt, awer tatsächlech ass hiren Numm Lena. Si sot datt si fir d'fënnefte Kéier heihinner komm ass, si géif mir soen wat ass wat. Mir sinn zesummen gaang...
  "Ech hu just gesot datt d'Heifer schrecklech ass," huet de Krasin an d'Geschicht gebrach.
  - Also ech schwätzen net iwwer hatt! Dir lauschtert, ënnerbrach net.
  "Är sexuell Abenteuer maachen mech net ze vill Suergen", sot de Krasin. - Méi zum Punkt.
  "Hei schwätzen ech iwwer de Fall. Am Allgemengen huet d'Nymph mech bei hatt bruecht. Ech sinn hinnen op der Parkplaz ugeschloss. D'Suitor huet sech direkt un d'Nymph befestegt, hir aus de Jore virdrun vertraut. Hie gouf Dobrynya genannt, hien huet ongeféier fënnefanzwanzeg Joer al ausgesinn. E Mann mat engem mëllen Intellekt. Am Hippielager war hien d'Haaptautoritéit. Fir mech selwer, Ech hunn him e Scumbag genannt. Hien huet e puer Fanger op seng Hänn fehlen an déi selwecht op seng Féiss. Hien huet jidderengem gesot datt hien an Tschetschenien gekämpft huet. An an sengen Hänn, angeblech, eng Granat an sengen Hänn explodéiert. Schätzung, et gëtt keng eenzeg Narben um Kierper, nëmmen d'Fanger fehlen. Et war néideg eng Granat mat Hänn a bloe Féiss gläichzäiteg ze halen , während engem Helm an engem mächtege Kierper Rüstung droen, fir esou Schued ze kréien. Awer seng Begleeder hunn him gegleeft. Vun esou hei war et néideg Informatiounen erauszefannen. Ech froen him iwwer Sekter, an hie seet mir wéi hien am Spillschoul schwammen geléiert huet. Si sinn mat hirer Mamm zu Sotchi ukomm, seng Mamm huet hien bei e Schwamminstruktor geholl. Si hunn him an aner Kanner Loftmatratzen ginn an hinnen gesot wéi se hir Waffen réckelen fir ze schwammen. Ma, hie schwëmmt. Sou vill datt se him nëmmen zéng Kilometer vun der Tierkei gestoppt hunn ...
  "Firwat erziels du mir all dat Knascht iwwer hien?" Krasin gefrot.
  - Also wousst hien iwwer alles wat op de Lagunen geschitt ass. Ech hu misse mat him kommunizéieren, An dunn hu mir bal e Kampf ...
  Schrëtt goufen an der Gang héieren. De Kovalev ass op d'Dier gerannt an huet se e Krack opgemaach.
  - An hei koum den Innochka! Den Andrey war frou. - Kommt bei eis!
  - Hey! Inna begréisst. - All interessant Informatiounen?
  - Ech soen dem Vasily just wat ech erlieft hunn. An alles fir d'Ursaach. Also, dee Scumbag huet mir gesot datt eise Maniac elo op Utrish ass. Hien huet e Lair iergendwou an de Bierger. Wou genee, weess keen. Mee hien geet heiansdo erof op d'Mier.
  Dir wësst, ech schéngen dëse Maniac op mengem éischte Moien op der Lagun gesinn ze hunn. Hien ass laanscht d'Ufer gaang, ass dunn an de Bësch gedréint. Ech sinn no him gerannt, awer hie schéngt verdampft ze sinn. Et gi sou vill Bëschweeër.
  Méi spéit hunn ech meng nei Bekannten iwwer dësen Typ gefrot. Hien ass komesch: hien huet net mat jidderengem kommunizéiert ausser senger Frëndin. D'Kärelen hunn bestätegt datt et hien war dee mat Nadezhda Frënn war, an elo, et schéngt, hie waart op hatt. Hippies gleewen datt hien den Direkter ëmbruecht huet, a seng Frëndin huet d'Schold geholl.
  "Mir denken dat och", sot de Vasily. - Ech froe mech wat de Maniac ësst? Klaut hien, vläicht, Iessen vu Parkplazen wärend Vakanzen schlofen?
  Ech hunn näischt iwwer Liewensmëttel Vol héieren. Vläicht huet hien Ëmgeréits, vläicht fënnt hien eppes am Bësch.
  "Wéi ech geduecht hunn: de Maniac waart op seng Frëndin", sot de Krasin. - Hutt Dir eppes iwwer eis Pornoschauspillerin gewuer?
  - Si ass mat hirem Frënd op Utrish komm. Um Dag vum Mord si mat him, eng gewësse Mamai a Gorynych, mam Mamai sengem Auto op Sankt Petersburg gefuer.
  - Hutt Dir Angscht? Awer wat? Inna gefrot.
  - Mamai géif deen Dag souwisou fort goen. Et huet him dëst Joer net geklappt. D'Schauspillerin an de Guy ware seng Noperen um Parking. An dann ass et de Mord. Mamai huet ugebueden mat him ze goen. Si hu sech séier versammelt a virun der Arrivée vun der Police hu se duerch de Small Utrish gedumpt. Bei Mamai stoung den Auto do an enger Zeltstad vun de Wëllen ënner der Opsiicht vu Bekannten.
  - Wéi eng Meedchen? Krasin gefrot.
  - Ass eis Actrice gestuerwen? - sot de Kovalev. "A si ass komesch, net gesellschaftlech. Do huet d'Dobrynya probéiert hatt ze schloen. Ech sot Vasya schonn iwwer him. Also huet si héiflech refuséiert: "Sorry, ech sinn net fräi. Mäi Mann erlaabt mech net mat anere Männer ze kommunizéieren ouni säi Wëssen. Si schéngen aus de Staaten op Utrish ukomm ze sinn. Awer si hunn russesch fléissend geschwat. Souwuel.
  Wéi heescht d'Schauspillerin säi Frënd? Krasin gefrot.
  - Ech hunn op Sasha geäntwert. Näischt méi konnt iwwer hien erausfonnt ginn.
  - Firwat si bei eis an Anapa komm? Inna gefrot.
  - Si soen datt Sasha entweder e Bekannten oder e Familljemember an der Leedung vun der Sekt huet. An d'Sekter op Utrish haten eng Sammlung.
  - Et wäert néideg sinn méi iwwer Mamai an Gorynych am Detail ze léieren, - sot Krasin. "Hir richteg Nimm, Adressen ...
  Ech gefrot hir Frënn. Näischt konkret konnt gesot ginn.
  "Mir mussen nach eng Kéier d'Lëscht vun den Awunner an der Dier kucken, wou d'Schauspillerin ëmbruecht gouf. Wat wann eppes kënnt, - sot Krasin Kovalev.
  - Wéi proposéiere Dir mat Nadezhda ze maachen? Inna gefrot.
  "Mir musse loossen," huet de Krasin geäntwert. - An installéieren eng gutt Outdoor Zeen fir hir, d'Meedchen soll zu der Maniac féieren.
  "Et wäert schwéier sinn hir am Bësch ze verfollegen," sot Inna. - Dir wäert net fäheg sinn all Trëppelweeër zouzemaachen.
  Andryukha wäert hëllefen. Hien ass bal doheem op der Lagun, - sot de Krasin.
  Schécks du mech fir erëm vun Hippies auserneen ze räissen? Kovalev gefrot. "Ech konnt kaum vun hinnen fortkommen. Fir d'éischt huet d'Katya Ogonyok mech belästegt, mech gezwongen plakeg ze goen, an dunn huet si mech an der Muschi gegraff. Ech soen: "Ech sinn net prett fir Sex an ech hu kee Kondom." "Näischt", äntwert hien, "ech hunn eng Plastikstut, Dir kënnt se benotzen amplaz e Kondom." Schrecklech, stinkende Chick - Horror. Mat grousser Schwieregkeet ass hien fortgaang. Si selwer ass aus St. Si sot mir iwwer hir Landsleit, Mamai a Gorynych. Mamai war op der Sich no Matreesen, fir datt et méi lëschteg wier heem ze goen an e bësse Suen op Benzin ze geheien. Katya offréiert, awer si huet decidéiert op Utrish bis Enn Hierscht ze stoen. An de Gorynych huet d'accord. An eis Actrice an hire Frënd si mat hinnen ...
  - Wou liewen Mamai a Gorynych Katya, si weess net sécher? Krasin gefrot.
  - Ech soen Iech: Ech weess et net, wéi déi richteg Nimm vun dëse Baueren. D'Hippien hu séier gemierkt datt ech net ee vun hinnen war. Dobrynya huet ugefaang ze pesteren: wat probéiert Dir hei ze kommen. Bal an engem Kampf mat mir. Ech hu misse soen datt ech zu Anapa bei menger Fra fir Alkohol géif goen. Hien huet versprach an e puer Deeg zréckzekommen, awer hien huet missen d'Zelt verloossen.
  "Näischt," sot de Vasily mat engem Laachen. - Ech gi mat Iech. A mir huelen d'Zelt, a mir fannen d'Lair vum Maniac. D'Chance him ze huelen ass gutt, Dir kënnt et net verpassen.
  "Den Instinkt vun engem Jeeër ass an Iech erwächt," huet de Kovalev geäntwert. - Mir sollten eise Fall opklären.
  "Mir wäerten entfalen," huet de Krasin verséchert. Ech mengen d'Äntwert ass no.
  
  
  Kapitel 28
  Hoffnung gouf no e puer Deeg fräigelooss. D'Inna huet dem verstoppte Meedchen gesot datt si et fäerdeg bruecht huet de richtege Killer festzehalen, an elo, nodeems se déi néideg Pabeieren formell ënnerschriwwen huet, kéint si fräi sinn.
  Wéi d'Enquêteuren erwaart hunn, ass d'Meedchen direkt op Utrish gaangen.
  Kovalyov, Krasin an e puer aner Onrou Polizisten an zivilen Kleeder waarden op hir op der drëtter Lagun. Am Géigesaz zu den Erwaardungen huet d'Nadezhda eng laang Zäit net missen verfollegen. De Boris schéngt de Retour vu senger Léifsten virauszesoen an ass selwer op d'Mier erofgaang.
  D'Nadia huet hien um Wee gesinn, deen op d'Plage féiert
  - Boris! Dir sidd net ënner Arrest?! - huet dat begeeschtert Meedchen geruff a wéi eng Kaz op hire Liebhaber gesprongen. Si huet sech ëmgedréit, seng Äerm, Been gewéckelt, ugefaang ze kussen.
  Awer eng Minutt méi spéit hunn d'Handschellen op d'Hänn vum Maniac geklappt.
  Hoffnung war hysteresch. Boris, am Géigendeel, schéngt no baussen roueg ze sinn.
  - Schatz, verzeien mir! d'Meedchen gejaut. - Ech wollt net! Ech hunn hinnen net iwwer dech gesot! Ech waarden op dech!
  "Fënnefanzwanzeg Joer, am beschten, wäert waarden," sot de Krasin zu Kovalev. "Da ginn se him e Liewensstrof."
  - Wann ech eng Fra fir mech gewielt hunn, géif ech eng wéi Nadia wielen, - huet de Kovalev geäntwert. - Engagéiert, léif. Fir de Service ze verloossen an de Moien an der sanfter Ëmfaassung vun engem wéi hatt z'erwächen, wéi wann Dir am Nirvana wier. Et ass schued datt d'Meedchen hir Maniac gewidmet ass. An da géif ech hatt besser kennen léieren.
  "Jo, dëst kann eng gutt Fra maachen," Krasin ausgemaach. "Awer mir sinn net bis Nirvana. Dir musst op St Petersburg goen, mat de Morden këmmeren.
  - D'Informatioun kritt ass net sou waarm, - erënnert Kovalev. - Nëmmen den Numm vum Frënd vun der Actrice gouf erausfonnt, an och d'Spëtznimm vun hire Matbierger. Wéi eng Persoun mam Numm an enger grousser Stad ze fannen? Wa si an de Verbrieche involvéiert sinn, hu si se héchstwahrscheinlech aus St.
  "An ech hunn eng Viraussetzung datt mir dëse Fall séier léisen", huet de Krasin geäntwert.
  Nodeems all déi néideg Pabeieren ofgeschloss waren, hunn d'Detektiven en Ticket op Sankt Petersburg bestallt a sinn op Inna heem gaang.
  "Mir fléien muer de Moien eraus," sot de Vasily zu der Meeschtesch vum Haus. Mir hu schonn Tickete fir eelef gebucht.
  - An ech muss muer schaffen, - sot d'Inna. "Ech wäert fäeg sinn Iech just an der Zäit op de Busarrêt ze Fouss."
  Den nächsten Moien war sonneg, waarm a roueg. Den Dag huet versprach waarm ze ginn.
  "D'Mier wier elo richteg," sot de Kovalev dreemend um Paart. Huelt eng Woch fräi.
  "D'Saison Samt ass eng super Zäit fir ze relaxen," huet d'Inna ausgemaach.
  "Dir hutt e puer Deeg um Mier op Utrish gerascht," huet de Krasin him erënnert. - Mee et ass schued mat Inna ze trennen.
  - Also kommt erëm bei eis, - huet d'Inna geäntwert. "Mamm an ech wäerte frou sinn.
  "Elo, wa se mir eng Vakanz ginn, wäert ech sécher kommen," huet de Krasin versprach.
  Um Wee ass den Andrey an engem Blummenbuttek gestoppt, e Bouquet vun Nelken kaaft an et dem Inna ginn.
  - Merci! Ganz léif a schéin! - D'Inna war begeeschtert an huet hiert Gesiicht an de Blummen begruewen, an huet hiren Aroma mat Freed inhaléiert. - Si richen gutt!
  D'Meedchen ass méi no bei Krasin geplënnert a geflüstert an säin Ouer:
  - Ech waarden op dech.
  De Vasily huet glécklech gelaacht a gesot:
  - Ech wäert Iech definitiv aus St.
  "Ech wäert waarden,"Inna widderholl.
  
  
  Kapitel 29
  Zu St. Petersburg, Krasin éischt vun all gefrot Informatiounen aus der Pass Büro iwwer d'Awunner vun der viischter Dier, an deem Maria Novikova gelieft.
  - Kuckt, Andryukha, am Appartement vis-à-vis vum spéiden Maria Novikova ass eng gewësse Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna registréiert. Huet se hir gefrot? Krasin gefrot.
  "Si war an der Nuecht vum Mord am Spidol", huet de Kovalev geäntwert.
  "Hutt Dir iwwer hir Famill gefrot?"
  - Denkt Dir ... Gorynych ... Déi selwecht vun Utrish? Et kéint ganz gutt sinn!
  "Jo, déi spéider Actrice ass mam Gorynych fortgaang," sot de Krasin. - Et ass dréngend Tatyana Alexandrovna a Gorynych ze froen, wann hien do wunnt.
  "Verstoen," ausgemaach Kovalev. Mir hunn hien den Dag vum Mord net gesinn. Awer vläicht war Gorynych involvéiert ... Awer wéi ass hien an d'Appartement vum Enseignant komm?
  "Dat ass alles wat mir brauchen fir erauszefannen.
  - Gutt! Kovalev gesot. - Ech ginn op Tatyana Alexandrovna.
  
  Scho owes souz de Gorynych am Krasin sengem Büro. De Kovalev huet him fir d'Fro bruecht. De Vasily Krasin huet direkt eng komplizéiert Fro gestallt.
  - Firwat hutt Dir, Vyacheslav Anatolyevich, Lucy Starr ëmbruecht?
  Am Géigesaz zu den Erwaardungen huet de Gorynych dat net ofgeleent.
  - Et ass net meng Schold! Si selwer! de Verdächtege bal gejaut. Dir gesitt, ech wollt hatt net verletzen. Ech hunn d'Lucy wierklech gär. Also ass et geschitt. Duerch Zoufall. Ech hunn de Këssen ewechgeholl, ech kucken: si ass erstéckt. Si otemt net méi. D'Sasha an ech hu probéiert et eraus ze pompelen. Huet net geklappt.
  "Sidd Dir, datt d'Fra sech mat engem Këssen erstreckt huet?" Ouni Är Hëllef? Krasin gefrot. - Wéi ass dat méiglech?
  - Ech hat Sex mat hatt. Hien huet hiert Gesiicht mat engem Këssen bedeckt fir Akuitéit. Also huet d'Sasha virun mir gemaach. Si huet et egal. An ech sinn an d'Ekstase gaang, fäerdeg, a wéi ech de Këssen ewechgeholl hunn, kucken ech: Lucy otemt net méi.
  - Wat fir eng Spaass ass dat, e Meedchen während dem Geschlecht erstécken?! Kovalev gefrot ruppeg.
  Also dëst ass d'Aart vu Sex. Ech soen Iech, hatt huet et egal.
  "Gitt Dir egal wann Dir hatt stierft?" Kovalev gedréckt.
  - Wat iwwer Sasha? Wat ass säi Familljennumm? Krasin gefrot.
  Gorynych geduecht.
  Äntwert wann gefrot! Kovalev gesot.
  - Ech erënnere mech net ... Ech weess net säi Familljennumm. Éierlech gesot! Hien huet eppes iwwer sech selwer erzielt, awer hie schéngt säi Familljennumm net ze nennen.
  - War d'Sasha net géint d'Tatsaach, datt Dir pervertéiert Sex mat senger Frëndin hätt? Kovalev net gleewen.
  - Hien huet mech a Lucy selwer invitéiert fir Spaass ze hunn, während hie geschlof huet. Si huet et egal.
  - Also ech wäert Iech gleewen, wat hie proposéiert huet. Et ass net ganz einfach fir Iech ze léien, "sot de Kovalev.
  - Ech léien net, éierlech gesot! Sasha war roueg wéi seng Frëndin mat anere Männer war ... Lucy war e Porno Star ...
  - Loosst eis soen, e Meedchen ass duerch Accident erstéckt, awer firwat hutt Dir hir Läich bei engem Noper gehäit? Krasin gefrot.
  "Mir wollte just bis den Owend verstoppen. D'Sasha, wann alles geschitt ass, huet mech geschloen, dunn huet gesot datt et kee Sënn war fir him ze blénken, huet gefrot d'Lucy eraus ze huelen a mech ze begruewen. Ech hunn Mamai ugeruff, hien konnt nëmmen owes opfueren. A fir eng Läich an engem Taxi ze huelen, versteet Dir ...
  - Ech widderhuelen dem Vasily seng Fro nach eng Kéier: Firwat hutt Dir dem Lucy seng Läich zu engem Noper gepflanzt? - De Kovalev huet erëm an d'Verhéier intervenéiert.
  - Et war onméiglech eng Läich an eisem Appartement ze verloossen. Meng Mamm gouf deen Dag aus dem Spidol entlooss. Si an hir Schwëster hu missen erop fueren.
  - Wéi sidd Dir an d'Appartement vum Noper komm? Krasin gefrot.
  - Also meng Mamm hat d'Schlëssel vun hirem Appartement ...
  Firwat hunn se eis net gesot? Krasin war iwwerrascht. "Weder meng Mamm, nach meng Enseignant.
  "De Schoulmeeschter weess vläicht net emol iwwer d'Schlësselen," huet de Gorynych geäntwert.
  - Wéi dann? Kovalev gefrot.
  - Dir gesitt, en ale Grousspapp huet virun hir an der Wunneng gewunnt, meng Mamm huet him bei der Hausaarbecht gehollef. Hien huet seng Mamm vertraut, huet d'Schlëssel just am Fall ginn. An dann ass de Grousspapp gestuerwen, a geschwënn ass de Schoulmeeschter erankomm. Si ass seng Niess, oder eppes. A mir hunn d'Schlëssel vergiess. A mat dem Enseignant frëndlech Relatiounen geklappt net.
  Wéi laang wunnt hatt an Ärem Haus? Kovalev gefrot. Oder éischter, si huet gelieft.
  - Dräi Joer. Nee, net emol véier. Kuerz nom Doud vu mengem Grousspapp hunn si mir véier Joer fir Drogen ginn. Ech sinn just op Parole fräigelooss. Ech hunn de Summer op Utrish verbruecht, ech war do och viru menger Verëffentlechung. A meng Mamm huet mech entlooss, ech konnt dem Lucy seng Läich net an eisem Appartement loossen. Mamm hätt mech net verstanen an hätt mech direkt erausgeschloen.
  Wéi wosst Dir datt den Enseignant net doheem war? Krasin gefrot.
  - Wéi ech ugefaang hunn ze denken, wéi ech d'Läich lass kréien, sinn ech op d'Strooss gesprongen. Do geschwat mat engem Frënd. Si war Frëndin vun engem Enseignant. Si sot am Vergaangenheet datt d'Maria an der Vakanz zu Sotschi war. An ech erënnere mech un d'Schlësselen. Et waren zwee vun hinnen. Ech hunn se a mengem Schreifdësch geheit ier meng Verëffentlechung. Ech sinn opgestan an hunn gekuckt: d'Schlësselen sinn erhaalen.
  - Wat iwwer Mamm? Kovalev gefrot. Hutt Dir iwwer d'Schlëssel gefrot?
  - Si huet gefrot. Viru laanger Zäit, virun menger Verëffentlechung. Ech sot ech geheien se eraus. Dunn huet si d'Schlëssel vergiess, awer si, et stellt sech eraus, goufen a mengem Dreck bewahrt.
  - Wëllt Dir soen, datt den Enseignant sech no all deene Joren nom Doud vun enger Verwandten an d'Schlësselen net gestéiert huet, béid Schleisen ze änneren? Krasin gefrot.
  - Jo! Genau. Ech hu probéiert, d'Dier ass op. Gutt, Sasha an ech hunn Lyusya an d'Appartement vum Enseignant geholl.
  Firwat war de Kierper ënner dem Bett gestoppt? Kovalev gefrot. - Si kéinten et op d'Bett leeën oder et an der Gang loossen.
  - Ech weess net. Mir hunn net geduecht. Si hunn et an de Raum bruecht, an do ass et geschitt.
  "Ech gesinn," sot de Krasin. "Awer et huet net geschafft fir d'Läich opzehuelen. De Schoulmeeschter war fréi zréck. An Dir hutt decidéiert hatt als onnéideg Zeien aus der Fënster ze geheien.
  - Nee net esou. Net sécher op déi Manéier. Mir koumen, a si huet ugefaang ze menacen datt si d'Police ruffe géif. Beleidegt eis. Also huet d'Sasha opgeblosen, gehollef hir aus der Fënster eraus.
  Wou ass d'Sasha elo?
  - Hien ass op seng Plaz an den USA geflunn.
  - Ass dat sécher? Krasin gefrot. Wien kann confirméieren?
  - Mamm. Hien huet hien op de Fluchhafen geholl.
  - Wéi heescht Mamaia, wou wunnt hien?
  - Iergendwou op der Kamyshovaya Street, ech weess net déi exakt Zuel vum Haus, éierlech! Ech war net mat him, mir hunn nëmmen um Telefon geschwat.
  "Gëff eis seng Telefonsnummer," Krasin bestallt. Loosst eis kucken wat Dir gesot hutt. An dat selwecht gëllt fir d'Appartement.
  De Vasily huet den Telefon opgeschriwwen, de Kovalev de Pabeier iwwerginn a gesot:
  - Et bleift Mamai ze froen, erauszefannen op wéi engem Dag a wéi engem Fluch den Alexander geflunn ass, dann, laut der Passagéierlëscht, d'Passdaten vun eisem Client berechnen. A mir wäerten eng aner Persoun am Mord vun engem Enseignant involvéiert hunn.
  "Verstoen," huet de Kovalev geäntwert. - Ech këmmere mech ëm.
  
  
  Kapitel 30
  Fyodor Semyonovich Orlov erwächt lëschteg, iwwerraschend lëschteg fir en ale Mann, dee mat villen Wëndelen belaascht ass. De Réck huet net wéi gewinnt wéi gewinnt wéi gewinnt, weder d'Liewer nach d'Been gestéiert. Ouni säi Wand ass hien op d'Fënster gaang an huet d'Riddoen zréckgezunn. De Sall war mat Freed Luucht gefëllt! Wat eng Freed d'Sonn erëm ze gesinn, bloen Himmel, liicht flauscheg Wolleken. Schicksal huet him nach een Dag ginn!
  De laang erwaarde Fréijoer ass komm, d'Wieder war gutt dobausse, de Fyodor Semenovich war mat Wonsch entzündegt. Hien huet vu laange Wanterowenter gedreemt fir a säin Heemechtsduerf ze goen, fir schmerzhafte vertraute Plazen ze besichen. Hien huet zum Himmel gebiet fir sou eng Geleeënheet. Vläicht haut, vläicht elo?
  All Persoun huet Plazen un déi hien am meeschte verbonnen ass. Fir Fedor Semenovich war esou eng Plaz eng wilde Plage a sengem Heemechtsduerf Lisy Nos. Firwat? Hie konnt sech net erklären. Wahrscheinlech Kandheet Erënnerungen, mä et war dës Plage, datt hien heiansdo an der Nuecht gedreemt.
  Den ale Mann hat staark Péng an de Been, de Kapp huet stänneg gedréint. Bal all Wanter Fyodor Semyonovich huet d'Haus net verloossen. Ee, op d'mannst Lidochka vun der Sozialversécherung an Niess Mashenka heiansdo besicht him. Mee elo huet de Pensionär sech super gefillt! Hien huet decidéiert ze goen an huet vun Erwaardung geziddert.
  Fyodor Semyonovich huet e Stéck geholl, ass aus dem drëtte Stack vu sengem Khrushchev fir eng laang Zäit erofgaang. Wéi d'Dier hannert him geklappt huet, huet den ale Mann frësch Fréijoersloft déif geholl. Villercher hu gekrasch, Knospe schwollen op Beem. Fir e Moment huet de Fyodor Semyonovich sech erëm jonk gefillt, voller Kraaft. Kanner hunn am Haff gespillt, Noperen souzen op der Bänk an iwwer eppes geschwat. Wat e Genoss ass et d'Aromen vum Fréijoer ze inhaléieren, e gesond, suergfälteg Liewen. Wat eng Freed ënnert de Leit ze sinn, se ze kucken!
  Am klenge Gaart hannert dem Haus huet den Orlov eng fräi Bänk an der Sonn fonnt a sech virun der haarder Strooss gesat fir ze raschten. Spatzen, Mais, Dauwen, Kräuen hunn hei hiert Geschäft gemaach, heiansdo freedeg Ausrufe gewiesselt. D'Kaz niewendrun ass op e Bam geklomm an huet sech an der Sonn gebastelt. D'Hënn si mat hire Besëtzer gaang, ee vun hinnen ass op de Fyodor Semyonovich gerannt, geschnëtzt, mam Schwanz gewackelt, awer de Besëtzer huet hatt geruff, an de frëndlechen Hond ass fortgelaf.
  "Wéi vill Villercher haut, wéi vill Déieren a Leit! geduecht Fyodor Semyonovich. A jiddereen ass frou iwwer Fréijoer. Wat e Segen!
  Mä de Fyodor Semenovich war an enger spezieller Stëmmung, hie wollt eng Rees maachen an um Ufer vum Finnland sëtzen.
  De Pensionär ass op de Busarrêt gaangen. De Wee op Zelenogorsk geet just duerch Lisy Nos. Fuert net méi wéi eng hallef Stonn.
  Mir hu kaum op de Bus gewaart. De Fyodor Semenovich ass ouni Hëllef vun baussen an d'Kabine geklommen. D'Leit ware gutt. All Plaze ware besat. De Fyodor Semyonovich huet sech op d'Glänner geleet, awer e jonke Mann an der noer Sëtz sot zu him:
  - Sëtzt Iech, Papp! an huet Plaz ginn.
  "Mir hunn eng gutt Jugend", huet de Fedor Semenovich mat Dankbarkeet geduecht. Hie war frou ze adresséieren - "Papp". Héiflech, einfach.
  Den Orlov hat net genuch Kommunikatioun, hie wollt mat engem vun de Passagéier schwätzen, awer hien huet sech net getraut. Den alldeegleche Kampf fir d'Liewen huet all Sënner geschäerft. Awer elo war de Fyodor Semyonovich glécklech. Hien huet duerch d'Fënster gekuckt, d'Leit kucken, déi de Bus era- an erausgoen. Dat ass d'Liewen! Kachen a spruddelen. An dës einfach Observatioune hunn säi schwaacht Häerz méi séier geschloen.
  Bei Lisiy Nos ass de Fyodor Semyonovich um nooste Arrêt fortgaang an ass lues laanscht de Wee op déi wilde Plage gaang. Wéi glécklech war hien! Et war wéi wann hien no laanger Absence a seng Heemecht zréckkoum. E rare Reesender erlieft esou lieweg Sensatiounen wéi Orlov an dëse Momenter.
  Awer no an no huet eng Welle vun Erënnerungen den ale Mann bedeckt. Hien huet säi Liewen bescheiden gelieft, probéiert net eraus ze stoen, ewech vun der Publizitéit, den Ae vu senge Virléiften, Schwéiermamm an domm Noperen. Hien huet als Mecanicien an enger Militärfabrik geschafft. Hien hat déi selwecht, wéi selwer, eng modest Fra. A säi Jong, de Volodya, war en einfachen sowjetesche Jong.
  A sengen erofgaangen Joer war Fedor Semenovich eleng gelooss. De Volodya ass am Afghanistan gestuerwen, duerno ass seng Fra krank ginn a konnt sech net vun hirer Krankheet erholen. Fedor Semenovich oft bedauert, datt hien a seng Fra net Gebuert un engem Brudder oder Schwëster un hire Jong konnt ginn. Si hunn an engem klengen Haus op der anerer Säit vum Duerf gewunnt. Fënnef vun eis an zwee Zëmmer mat sengen Elteren. An ech hu geduecht: "Wou ass en anert Kand? An esou schléift de Jong am Eck op der Broscht, well et néierens ass fir d'Kribbel ze setzen.
  Dunn war Fedor Semenovich en Appartement duerch d'Servicelinn zougewisen. Awer d'Fra huet decidéiert datt Alter a Gesondheet net méi d'selwecht wieren fir Gebuert ze ginn an Kanner z'erhéijen: "Jiddereen huet ee Kand, a loosst eis een hunn." An du koum d'Nouvelle vum Doud vu sengem Jong ...
  Fedor Semenovich laanscht de Bësch Wee geklommen, schmerzhafte kennt aus Kandheet. Hei, och virum Krich, huet seng Mamm hien op d'Ufer vun der Bucht bruecht. D'Fraen hunn d'Léngen ugedoen fir ze spülen, an d'Kanner hunn an der Géigend op der wilde Plage gesprëtzt. All esou Rees an d'Bucht am Summer huet e Gefill vu Feier an der Fedya Séil opgeruff. An elo huet de Fedor Semenovich sech un déi wäit Zäiten erënnert an huet e Klump an den Hals gefillt.
  Als Kand huet et geschéngt: dat ganzt risegt Liewen virun. Wéi vill kënnt Dir maachen, wéi vill kënnt Dir maachen!
  Fedya gouf weder Astronaut nach Pilot. An d'Liewen ass net sou grouss ...
  Eemol war hiren Noper, de Monni Fedya, deen net emol siwwenzeg war, wéi en alen ale Mann. D'Kanner hunn him gepëtzt: "De Monni Fedya huet de Bier giess!"
  An elo Fedor Semenovich selwer schonn iwwerschratt aacht-fënnef Joer. Awer täuscht him net Kärelen. A bal keen vun de Stadjongen kennt den Numm vum ale Mann. Hiert Haus zu Lisyy Nos gouf viru laanger Zäit ofgerappt. Op senger Plaz gouf e Spillschoul gebaut, nieft him waren Haiser aus der Nordanlag. Et gëtt elo kee Gaart. D'Land gouf un e private Besëtzer verkaf. Et war schwéier, mäin Häerz war ëmmer wéi de Fyodor Semyonovich op d'Plaz vu sengem Papp sengem Haus koum. Haut wäert hien net dohinner goen, haut wäert hien d'Natur genéissen.
  Gutt am Fréijoer Bësch! Snowdrops sinn erfreelech fir d'Aen. Do, ëm den Eck, soll en Eichenbued sinn. Jo, dat stëmmt. Et ginn Eichen! Si stinn zënter dem Peter senger Zäit.
  An dësem Bësch huet de Fedya e risege Porcini Pilz fonnt. Am hongereg véierzeg-sechsten Joer. Et war wéi e Kaddo vun uewen! De Fedor Semenovich war e gudde Pilz Picker. Soulaang seng Gesondheet erlaabt ass, ass hien all Summer op eng roueg Juegd op seng beléifte Lisy Nos gaang, heiansdo op Levashovskoye Autobunne. Awer ni méi huet den Orlov sou rieseg Champignonen fonnt! Zwee Kilogramm hu sech als Riese erausgestallt. Wormy, wierklech. Awer d'Mamm huet d'Würmer doheem gekacht an et war e leckeren Iessen: Champignonen mat Gromperen, déi op hirem eegene Plot gewuess sinn.
  De Fyodor Semyonovich ass u Land gaangen an huet sech op enger Bänk gesat. Et gëtt keen an der Géigend. Et ass e Wochendag, an d'Leit hunn opgehalen heihinner ze kommen. D'Fraen hunn net laang an der Bucht gewäsch, an d'Plage ass komplett iwwerwältegt mat Riet nodeems d'Damm gebaut gouf. Elo ass et en Naturschutzgebitt, e Schutzgebitt.
  De Fedor Semenovich ass gewinnt eleng ze sinn. D'Fra ass scho laang gestuerwen. Virdrun, seng Elteren. Mäi Papp koum aus dem Krich behënnert zréck, ouni béid Been. Seng Mamm huet him wéi e Kand gefleegt. Si verloossen een nom aneren e puer Joer nodeems d'Famill an d'Stad geplënnert ass.
  An der Erënnerung vu sengen Elteren hunn d'Tréinen an den Ae vum Orlov gewellt. Hien huet zënter kuerzem vill gekrasch. Dëst huet mäi Häerz méi hell gemaach. Awer an der Ëffentlechkeet huet den ale Mann probéiert seng Tréinen net ze weisen.
  De Fyodor Semyonovich huet sech op eemol entschëllegt. Gutt, wat gutt huet hien an dësem Liewen gesinn? Hien huet roueg gelieft, geschafft wéi all déi aner. Hien huet sech net mat iergendeen gestéiert, huet keen eppes gefrot, probéiert d'Leit frëndlech ze sinn, awer seng Frëndlechkeet schéngt net gemierkt ze ginn. Huet hien richteg gelieft? No allem konnt hien, wahrscheinlech, iergendwéi säi Jong aus Afghanistan ewech kréien? Gutt, Gott sief mat him.
  Seng Gedanken goufen duerch de Klang vu Vëlospneuen ënnerbrach. De Fyodor Semyonovich huet séier seng Tréinen ofgewäsch. Mä de Mann ass laanscht gefuer ouni op den ale Mann opmierksam ze maachen.
  An den Orlov huet sech drun erënnert wéi hien hei als Jong schwammen. Op sengen Hänn ass hien laanscht de Buedem geplënnert, nëmmen de Kapp stung iwwer d'Waasser eraus. Wierklech Fedor Semenovich ni geléiert ze schwammen. An ech war nach ni um Mier ...
  Eemol ass hien hei bal erdronk. Si hunn e Flott mat hirem Frënd Oleg gebaut a si vun deem Clearing, deen no bei d'Waasser koum, gesegelt. Éischt si si laanscht d'Küst geplënnert. Dunn hu mir eng Flock Mierwen déif an d'Bucht gejot. Et war ee Chick an der Trapp, déi am Waasser geflücht ass an net konnt fortgoen. Si schwammen wäit an engem fit vun kandlecher Opreegung gespuert. Awer de Chick gouf iwwerholl an u Bord geholl. An dunn huet de ganzen Trapp, zwanzeg Villercher, net manner, ugefaang d'Jongen ze attackéieren. Seagulls hu sech iwwer de Kapp gekrasch, gejaut, gekrasch, e puer Villercher hu wuertwiertlech probéiert hir Hoer mat de Patten ze räissen. D'Flott huet gekippt a kapsizéiert, d'Frënn waren am Waasser.
  Oh, an dunn huet d'Fedya Angscht! Hien hätt dann erdrénke kënnen, kéint hien! Hien huet e Schlupp Waasser geholl, awer säi Frënd huet hien erausgezunn, lues sinn d'Jongen op d'Ufer schwammen. Bal siwwenzeg-fënnef Joer sinn vergaangen, mee ech erënnere mech wéi wann et lescht Woch war.
  Ah, d'Mënscheliewen ass kuerz! Sidd Dir scho laang jonk? Hie war mat sengem Jong beschäftegt, hien huet seng Fra gär. Alles ass fort. Geschwënn wäert hie verloossen. Komplett fort, irrevocably, an Éiwegkeet. An d'Joerhonnert-al Eechen bleiwen an dëser Plage. All Joer erëm wäert d'Fréijoer d'Leit mat Hëtzt an nei Hoffnungen begeeschteren. Nëmmen elo wäert hien de Glanz vum Fréijoer net méi gesinn, hien wäert d'Natur net genéissen ...
  Et wier interessant en Abléck ze hunn wat nom Doud do ass. Gëtt et en anert Liewen? Vläicht wäert et net schlecht sinn, vläicht ass et wierklech Paradäis?
  Also, am Fong, firwat huet hien gelieft? Firwat liewen Villercher? Selbstverständlech, fir d'Nofolger, fir d'Verbreedung. Also, et stellt sech eraus datt hien säi Liewen ëmsoss gelieft huet? Nee, net ëmsoss! Hien huet bescheiden awer mat Dignitéit gelieft. Huet net dodge, net humiliéiert. Et ass op sou Leit, datt d'Äerd riicht. Net jiddereen kann Politiker a Kënschtler sinn.
  Jo, hien huet vill gescheitert, hien hätt vill anescht gemaach, wann hien d'Liewen vun Ufank un ugefaang hätt. Mee et war e Punkt a senger Existenz! Fir Fra a Jong, fir Elteren, Heemechtsland. Neen, hie ka mat guddem Gewësse stierwen!
  Eng liicht Brise aus der Bucht huet d'Rieder faul rëselt an déi agreabel Kälte vun der Baltik gedroen. De Fyodor Semyonovich huet an d'Strooss gekuckt, wandert a geet déif an de Bësch, d'Beem ronderëm, probéiert d'Konturen vun der anerer Bank erauszekréien, nolauschtert d'Chrping vun de Spriecher an aner Kläng vum Bësch. Den ale Mann schengt probéiert ze erënneren, dat alles a senger nach zimlech staarker Erënnerung ze fixéieren. An op eemol huet hien erëm ugefaang ze kräischen. Dës Kéier aus Emotiounen, well hien et fäerdeg bruecht ze kommen, säin Dram ze erfëllen.
  Den Orlov huet déi reng Mierloft mat Freed inhaléiert. Hien huet seng Eenheet mat senger beléifter Natur gefillt. An hie war frou.
  De Fedor Semenovich souz op der Bänk fir eng laang Zäit, a bascht an de Strahlen vun der Fréijoerssonn. Awer lues a lues huet d'Luucht ugefaangen sech hannert de Beem ze verstoppen, an den Orlov ass op seng Retour gaang. Ech hu mech midd gefillt. Awer si war éischter agreabel. D'Been hunn awer nees ugefaang ze schueden. Den ale Mann koum lues a lues un d'Arrêt, iwwerrascht, datt hien ënnerwee kee Mënsch begéint huet. An den Arrêt war eidel.
  De Bus ass séier ukomm, de Pensionär huet sech fräi an der Kabine gesat an huet nees ugefaang mat gespaant duerch d'Fënster op déi laanschtgaangen Landschaften ze kucken. D'Leit koumen ophalen . Meeschtens Jugend. Nice, roueg Leit. Si hunn hiert ganzt Liewen virun hinnen, Dir kënnt de Fréijoer genéissen, Pläng fir d'Zukunft maachen.
  Op enger vun den Arrêten ass eng eeler Fra an de Bus geklomm. Iwwerzeegt datt et keng eidel Sëtzer waren, stoung si nieft dem Orlov, deen no bei der Dier souz. Et war evident datt et schwéier war fir hatt ze stoen. Fedor Semenovich huet hir Plaz ugebueden.
  "Nee, wat bass du, wat bass du", huet de Frieme refuséiert.
  "Sëtz, ech ginn souwisou eraus," insistéiert den ale Mann.
  - Villmols Merci!
  Den Orlov huet net täuscht, hien huet wierklech misse bei der nächster Arrêt fort goen. Hien huet d'Fra ugekuckt an huet Erliichterung an Dankbarkeet op hirem Gesiicht gesinn.
  Fyodor Semyonovich huet seng krank Been vergiess, hie war houfreg op sech selwer. Also hien ass nach ëmmer e Mann! Hie war deen Éischten, dee geduecht huet, eng midd Fra ze ginn.
  Wéi d'Dieren vum Bus opgemaach hunn, ass den Orlov mat Schwieregkeeten op den Trottoir geklommen an huet endlech dem Chauffeur a Passagéier geruff:
  - Gutt Rees!
  An ech hu mir geduecht:
  "Näischt, ech wäert liewen! An um fënnefanzwanzeg geet d'Liewen weider. Muer kënnt Lidochka, a Samschdeg soll Mashenka kommen. Gutt!"
  Lues a lues ass den ale Mann a seng Wunneng wandern. Hie war dem Schicksal fir dësen Dag dankbar a wënscht der ganzer Welt ganz gutt.
  
  
  Awer den Alter hëlt seng Maut. De ganze Summer war Fedor Semyonovich krank, an am Hierscht ass hien endlech krank gefall. Niess Maria huet sech ëm den ale Mann gekëmmert. Fir déi lescht zwee Méint vu sengem Liewen ass de Schoulmeeschter an säin Appartement geplënnert, an nom Doud vu sengem Grousspapp ass si an et bliwwen fir ze liewen.
  De Fedor Semenovich huet seng Niess vill iwwer sech selwer gesot, iwwer d'Plage, déi hie vu fréie Kandheet sou gär huet. Hie war houfreg, datt hien an esou engem fortgeschrattem Alter säin Dram erfëllen konnt - déi Plazen déi him um Häerz leien ze gesinn, Äddi vu senge gebiertege Eichen, der Plage, dem schmerzhafte vertraute Bëschwee. De Bopa ass roueg a sengem Schlof gestuerwen. Mat engem Laachen um Gesiicht ...
  
  
  Kapitel 31
  D'Berichterung un d'Autoritéiten iwwer d'Aarbechten ass méi eng Formalitéit wéi en dréngende Besoin. De Fall ass eigentlech geléist, wat soll nach dem Chef vun der Untersuchungskommissioun soen? Awer Debriefing gëtt duerch offiziell Flichten virgesinn.
  Krasin huet dem Vladimir Cherkasov gemellt.
  - Et war méiglech net nëmmen eis Morden ze léisen, mee laanscht de Wee, de Mord vum Direkter zu Anapa, wéi och den Tula Maniac gouf mat eiser Hëllef festgehalen.
  Wéi eng Maniac? Cherkasov gefrot.
  Mäin Numm ass Boris Solntsev. E jonke Guy aus der Tula Regioun. Elo gëtt hien zouginn. No op d'mannst véier Morden a senger Heemecht, wou hien seng Fanger hannerlooss huet, flücht de Guy op Sotchi, wou hien e sektarescht Meedchen begéint a sech mat enger Sekt bäitrieden. D'Meedchen, déi mir erstreckt hunn, war och mat dëser Sekt verbonnen.
  - Wéi eng Sekt?
  - Russesch Filial vun der Illuminators Sekt.
  "Dir hutt net direkt d'Identitéit vum gesträifte Meedchen festgestallt", erënnert Cherkasov.
  - Si huet keng wäiss Dokumenter oder Kleeder. Iwwerhaapt näischt! Dunn, duerch d'Tattoo, hu se erausfonnt datt si eng Schauspillerin vum haart amerikanesche BDSM war. D'Meedche war Lyudmila Starkova, si huet am Porno ënner dem Numm Lucy Starr gespillt. Si hunn d'Informatioun iwwer hatt duerchgebrach, et huet sech erausgestallt datt si als Kand aus der Ukraine an d'USA geholl gouf, wou si an hir Elteren an der Illuminator-Sekt opgetruede sinn. Si ass mat hirem Frënd op Utrish komm. Do gouf si a Porno mat der Frëndin vum Boris gefilmt, dem Maniac dee mir gefaangen hunn. De Boris huet e Patrimoine zu Sotschi hannerlooss, et war hien deen och de rezente Mord op Utrish engagéiert huet.
  "Huet dëse Mord eppes mat eis ze dinn?" Cherkasov gefrot.
  - Mediéiert. Eis verstuerwene Stär mat engem Frënd vun engem Maniac.
  - Bericht wéi Dir de Maniac erausfonnt hutt.
  - Et waren ganz haart, sadistesch Schéissereien op Utrish. De Maniac, gesinn wéi säi Léifsten gespott gouf, gräift an engem Roserei e Messer, killt den Direkter a leeft fort an de Bësch. Seng Frëndin mat engem bluddege Messer gëtt op der Plaz vum Verbriechen gefaangen, der Police iwwerginn, an de Prisong gesat. Si gëtt verdächtegt den Direkter ëmzebréngen. Awer d'Meedchen ass roueg, an d'Fangerofdréck vum Tula Maniac ginn um Messer fonnt. Seng Identitéit ass net festgestallt ginn, et ginn nëmme Fanger. Ech hunn eng Foto vum vermësste Boris gefrot, dee selwer als Affer vun engem Maniac ugesi gouf an d'Morden net mat him verbonne waren. An zu Anapa huet hien dem Meedchen ënner Enquête seng Foto presentéiert.
  - Wousst du? Cherkasov geschätzt.
  - Jo! Awer si huet eis näischt iwwer Starkov gesot. Ech hu missen alles selwer erausfannen.
  - Maniac gouf ouni Problemer festgehalen? Cherkasov gefrot.
  - Jo, roueg! Et war net néideg duerch de Bësch ze lafen. Op der Plage geholl. Et war keng Gefor fir Vakanzen. Hien huet net probéiert e Widderstand ze maachen. Dem Boris seng Frëndin gouf aus dem Haftzentrum viru Geriicht fräigelooss, dobausse gouf installéiert. An de Kovalev an ech waarden op der Lagun. De Maniac selwer ass op d'Plage gaangen, wéi wann hie wousst, wéini seng Frëndin géif kommen.
  "Komm mer zréck op eis Morden," sot Cherkasov. - Wéi ass d'Läich bei de Schoulmeeschter komm, a wien huet se aus der Fënster geheit?
  "De Mord vum Lucy Starkov ass duerch Accident geschitt, während Sex. An eise Verteideger Gorynychev hat de Schlëssel vum Schoulmeeschter sengem Appartement, hien a säi Kompliz Alexander, dem Lucy säi Frënd, hunn decidéiert d'Läich bis den Owend an der Wunneng vun engem aneren ze loossen, fir se erauszehuelen an am Bësch ze begruewen. Gorynychev konnt sech net verloossen. Mä de Schoulmeeschter ass fréi aus der Vakanz zréck.
  "Verstoen," sot Cherkasov. - An de Schoulmeeschter gouf als onnéideg Zeien ewechgeholl.
  - Jo. Gorynychev behaapt datt Alexander dem Enseignant aus der Fënster gehollef huet. Awer den Alexander konnt net verfrot ginn. Hien ass eise fréiere Landsmann, elo en amerikanesche Bierger, no der Ermuerdung vun engem Enseignant ass hien an d'USA geflunn.
  "Ech gesinn," sot Cherkasov. - Wéi hutt Dir zu Gorynychev kommen?
  - Dank der Informatioun déi Kovalev op Utrish kritt.
  "Dir sollt gekräizegt gi fir Är Noperen net richteg ze interviewen an d'Morden an der Verfollegung ze léisen. Awer d'Erfaassung vum Tula Maniac kompenséiert Är Spalt. Dir musst Iech Merci soen.
  - Vladimir Nikolaevich, ech hu besser elo eng Vakanz ze huelen. Ech wëll wierklech virun engem schwieregen Wanter Kraaft gewannen, e bëssen um Mier raschten. Velvet Saison ass nach net eriwwer ...
  - War eng Geschäftsrees op Anapa net genuch?
  - Also hunn ech do geschafft, onermiddlech. Et war net zum Mier.
  - Okay, schreift eng Ausso, ech ënnerschreiwen se. Paus just Är Vakanz an op d'mannst zwee Deeler. De Rescht gëtt méi spéit gemaach wann et manner Aarbecht ass.
  - Gutt! Et wier néideg fir mäin Assistent Kovalev iergendwéi ze encouragéieren. Dank him goufen dës Verbrieche geléist. Hien huet e grousse Risiko am Den vun informelle geholl, Informatiounen ze kréien.
  - Eng Plainte géint Kovalev gouf vum Vadim Rybachenko kritt. Hien huet eng onschëlleg Persoun mat liewenslängleche Prisong menacéiert, him gezwongen sech selwer ze beschëllegt. Wärend Dir an Anapa gekillt hutt, hunn ech perséinlech mam Vadim misse kommunizéieren an entschëllegen. Hien huet versprach Kovalev ze bestrofen.
  "Hien ass e ganz wäertvollen Employé," sot de Krasin.
  - Okay, gitt eng Ausso schreiwen wann ech léif sinn ...
  
  
  Epilog.
  Am Owend vum selwechten Dag huet de Vasily e Fliger Ticket bestallt an direkt d'Inna genannt, a gesot datt hien eng Vakanz kritt huet.
  - Super! Inna geäntwert. Kommt Dir bei eis wéi Dir versprach hutt?
  Ech hu schonn mäin Ticket! Ech fléien muer de Mëtteg eraus.
  - Wonnerbar! Ech waarden op dech. Mir hunn super Wieder, de Weekend gi mir op d'Plage a schwammen.
  - Firwat gëtt eise Maniac Beweiser? Krasin gefrot.
  Jo, hien schwätzt iwwer alles am Detail. Et ass einfach mat him ze schaffen. Seng Frëndin ass bei mech komm, huet mech gefrot fir en Datum ze ginn. Si huet versprach de Guy all hirem Liewen ze waarden, si wëll mam Boris ënnerschreiwen an e Kand vun him ginn.
  "Awer hie kann e Liewensstrof kréien."
  - Nee, hien ass onwahrscheinlech e Liewensstrof ze kréien. Zu Tula huet hien ëmbruecht wéi hien e Mannerjärege war, zu Sotchi huet hien op Uerder rituell Morden engagéiert, an hien huet den Direkter an engem Staat vu staarker nervöser Opreegung gestoppt, wéi hien erausfonnt huet wéi säi Léifsten gespott gouf. Plus, hie kooperéiert mat der Enquête, berouegt. Hien huet e schwieregt Schicksal, vill erliichtert Ëmstänn.
  - All déi selwecht, si wäert vill ginn, - sot Krasin.
  - Ech gleewen, datt Nadezhda him waarden.
  "Ech verstinn net sou eng weiblech Engagement ...
  - Well e Meedchen gär huet, da gëtt et e Grond ...
  "Goed, ech kommen a schwätzen iwwer dëst Thema," sot de Krasin.
  Vasily selwer war an engem Zoustand vu Léift. Hien huet verstanen wat d'Inna gär huet, a géif hatt proposéieren ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - D'REAL STORY
  ANNOTATIOUN
  Dem Oliver Twist seng Geschicht ass méi reell a glafwierdeg wéi déi vum Charles Dickens, a sécherlech méi dramatesch. Hei ass alles wéi et an der Realitéit soll sinn, ouni Verschmotzung.
  . KAPITEL #1
  Oliver Twist an der realer Geschicht war net sou glécklech wéi de Charles Dickens. An am Allgemengen, Charles Dickens schéngt wéineg Wëssen vun den englesche Geriichter ze hunn. Tatsächlech hat de Riichter schonn op den Hamel geschloen an e Saz ausgeschwat: dräi Méint haart Aarbecht fir de Jong. An dat ass nach ëmmer zimlech mëll, no de Standarden vun der englescher Gerechtegkeet.
  Dofir huet de pedanteschen Geriicht dem frëndleche Monni, deen et als Zeie fir d'Verteidegung gefrot huet, matgedeelt, datt de Saz, dee scho gestëmmt gouf, op déi vum Gesetz virgeschriwwene Manéier appelléiert soll ginn. An der Tëschenzäit soll den Oliver an eng Jugendkorrekturanlag geholl ginn. An den Appel gëtt eréischt d'nächst Woch ugesinn ... An dann wann den Tour kënnt!
  A wann den Här erschéngt, gëtt hien wéinst Veruechtung vum Geriicht festgeholl!
  Wat ass logesch ... An et schéngt richteg ze sinn ... Mat nëmmen engem Ënnerscheed: dräi Méint haart Aarbecht sinn iergendwéi net genuch fir Zesummenaarbecht mat Déif. An de Riichter huet den Oliver véier Joer festgehalen. An et ass och gutt, datt et net méi d'Mëttelalter ass, soss hätten se kënnen opgehaang ginn, och wann Dir dräimol Kand war.
  Dem Oliver seng Wécker goufe geklappt, an de Bouf koum zu Sënn. Wat ass hien lieweg. A si goufen op d'Plaz vun der Ausféierung vu Strofe geholl. Den Oliver ass mam Kapp erofgaang, an hie war ganz geschummt. Hien hätt him wéi e Welpen un engem Polizist geketten.
  An d'Schëlleren hunn op seng Hänn geknallt ...
  Den Oliver huet sech wéi e Kriminell gefillt, e Prisonnéier an e fäerdege Mann, oder e Kand. Wéi och ëmmer, hie war schonn am Aarbechtshaus, a probéiert sech ze tréischten, datt de Prisong net ze ënnerschiddlech vum Weesenheem ass.
  Awer et huet sech schlecht erausgestallt - d'Imaginatioun gemoolt gehärte Krimineller, déi Dolchen branden.
  Den Oliver gouf awer an de Jonge Prisong bruecht, an d'Sektioun wou Kanner bis véierzéng Joer gehal goufen. Dëst ass gutt fir hien a méi sécher ...
  Den Oliver, zum Beispill, gouf vun dräi Tante-Wuechten gezwongen, sech auszekleeden, a gouf fir d'éischt mat Kälte gegoss, an duerno mat waarmem Waasser vun enger Pompel. Dunn hunn si de Kapp raséiert. Si hunn hir Hoer net emol geschloen, awer nom waarme Waasser ass de Raséierapparat an der Hand vum Prisongsbeamten liicht gerutscht an dem Jong net emol de Kapp ofgeschnidden. Duerno krut den Oliver e gesträifte Pyjama mat enger Nummer. A well d'Summerzäit barfuß verlooss huet, versprécht Schong nëmmen a kale Wieder ze ginn.
  Duerno gouf den Oliver liicht gefeelt, wéi e Propiska, an an eng Zell geholl. De Prisong war däischter mat Baren a béise Polizisten. An der Zell waren haart Better a kaal Brieder, mat Decken. Wéi an engem Ënnerstand. An den Oliver krut e Bunk, op der zweeter Tier, a krut Haferflocken ze iessen, a sot, hie géif muer op d'Aarbecht goen.
  Den Oliver huet sech op engem hëlzene Bett ouni Këssen geluecht, wéi dat am Aarbechtshaus de Fall war, a sech mat enger rauer Decken bedeckt. Nëmmen de Kapp ass désagréabel plakeg ze sinn. Wéi och ëmmer, heiansdo goufen d'Kanner am Aarbechtshaus kaal raséiert, sou datt dëst fir Oliver keng Neiegkeet war. Ausser datt et keng Baren op de Fënstere waren. A si si bis zu Frascht barfouss gaangen, si goufen nëmme geschuet fir datt d'Kanner net virun der Zäit vum Doud erkälte géifen.
  Den Oliver huet gefillt wéi wann hien an d'gebierteg Mauere vum Workhouse zréckkoum. An berouegt ...
  An hien ass méi roueg ageschlof, an an engem Dram huet hien vun enger Mamm gedreemt, déi hien ni gesinn huet, a wonnerschéi Rullen a Fleeschstécker.
  D'Kanner sinn zréck vun der Aarbecht. Si ware midd, a si hunn se mat kale Waasser gegoss an hinnen Haferflocken a Brout ginn ze iessen. Si sinn erwächt an hunn dem Oliver Iessen ginn. Am Allgemengen ass alles wéi an engem Workhouse, ausser datt d'Iessen am Kannerprisong net sou besser ass, mä si ginn méi Iessen. An d'Kärelen sinn net esou ausgemaert wéi am Weesenhaus. Mee si schaffen och méi haart an ausserdeem gi se nach an der Schoul geléiert.
  Si hunn den Oliver spuersam begréisst a gefrot wat hie fir. Oliver huet geäntwert:
  - Ni!
  An et huet frëndlech gelaacht.
  An d'Wierder datt se all fir näischt sinn!
  D'Jongen waren midd, um Signal vun der Matrone hu se séier gebiet, hunn de Pyjama ofgeholl an sech ënnert hire Kleeder geluecht. Desagréabel ze schlofen Brieder, mee Gewunnecht an Oliver geschlof.
  Si hunn se moies erwächt, si hunn se erëm bieden, d'Hänn wäschen an hunn se zum Frühstück geholl. Dann e puer Stonne Studium, an zwielef Stonnen Aarbecht. Kanner geschafft schwéier op Maschinnen. Den Oliver huet de Leinwand misse mat blotege Féiss drécken. D'Kanner hei waren nach jonk, a si waren nach net an d'Mine geschéckt. Awer no véierzéng kënnt Dir an de Mine kommen. Si kënnen awer nach ëmmer an d'Mine geschéckt ginn fir e Feeler. Oder zum Beispill an enger Kolonie, op enger Plantage.
  Wéi den Oliver gefrot huet, wou et méi schlëmm ass: d'Kanner hunn eendeiteg gesot datt d'Minen. Et gëtt e schreckleche Gestank vun deenen, déi sech direkt an der Rëss entlaaschten, a vu Fackelen. An net d'Sonn mat gëftege Damp. An op der Plantage, op d'mannst frësch Loft a waarm. An an Indien an den Tropen ass den éiwege Summer agreabel. Obwuel si vill schloen, ginn et Perioden op de Plantagen, wann et bal keng Aarbecht ass. Awer d'Mine, néierens ass méi schwéier.
  Den Oliver war den éischten Dag esou midd, datt si an d'Kéi geklomm ass. Ech hu misse mat de Féiss bewegen, d'Spindel mat den Hänn drécken. An d'Been waren grëndlech verstoppt, an d'Sohle hunn gejot wann se op eng Fliedermaus geklappt goufen.
  D'Kanner hunn sech awer alternéiert. Den nächsten Dag gouf et scho geschafft, sëtzt, a meng Hänn waren numm, awer meng Been hunn e bësse geréckelt.
  Zwielef Stonnen Aarbecht war ganz ustrengend. Awer si goufen dräimol am Dag gefiddert, a besser wéi en Ënnerdaach, a Sonndes gouf et Fleesch a Fësch dräimol am Dag. De Kierper huet an den éischten Deeg vill verletzt, mee dunn huet den Oliver sech agebonnen an d'Péng verstoppt.
  De jonke Kierper huet sech un d'Laascht gewinnt. E Sonndeg war zousätzlech Studie a Gebieder, an et war bal keng Aarbecht.
  Et ass schwéier an de Kanner Prisong vum Kinnekräich vu Groussbritannien, awer Dir kënnt liewen. A vun der Aarbecht gëtt de Kierper méi staark, an d'Muskele si méi staark. Een einfachen awer gesond Iessen verbessert de Kierper.
  Den Oliver huet sech lues a lues un dëst Liewen gewinnt ... Hien huet souguer probéiert sech geeschteg eppes virzestellen beim Schaffen, fir datt et net sou langweileg wier.
  Natierlech huet de Riichter den Appel ëmmer ënner verschiddene Virwand ausgestallt, de Fall vum Oliver Twist gouf net iwwerpréift. Um Enn huet de gudden Här gespaut, an huet decidéiert datt hien net ëm den onbekannte Jong këmmert. Ausserdeem gëtt de Kannerprisong tolerabel gefiddert, geléiert, an et gëtt en Daach iwwer de Kapp. An et ass besser wéi d'Stroosse wanderen.
  An et ass méi deier fir Iech selwer eng ragged een ze huelen ...
  Awer wann de gudden Här den Oliver scho mat der Hand gewénkt huet, dann huet den Dodger hien net vergiess.
  Fir d'éischt hat jidderee Angscht datt de Jong si géif verroden. Awer d'Zäit ass vergaang an d'Ängscht sinn opgeléist. An et geet hinnen och net ëm den Oliver. Nëmmen hei ass den Dodger, hie wollt säi gielmëndleche Frënd an d'Bande zréckginn.
  Mä och wann de Prisong fir Kanner ass, kënnt Dir net nëmmen aus et flüchten. An d'Baren, an d'Maueren sinn héich a Sécherheet, alles ass wéi erwuesse Krimineller. Ausser et gëtt vill Fraen ënnert de Garde, am Géigesaz zu den eelere Prisonéier.
  Ee vun hinnen war e Bekannten vum Dodger. An hien huet decidéiert ze probéieren eng Flucht fir den Oliver ze arrangéieren.
  An esou huet den Déif Jong decidéiert no bei hir ze kommen. D'Matrone huet den Dodger gefrot:
  - Wéi kann ech hien eraus kréien?
  Den Déif Jong huet bemierkt:
  - Ganz einfach! Dir wäert soen datt d'Aarbecht am Nopeschatelier e Jong fir d'Privatproduktioun brauch an Dir wäert hien aus der Paart huelen!
  D'Wuechter hunn dogéint gemaach:
  - Ech ginn dofir rosen! Gitt net!
  Pluto proposéiert:
  - Also gitt him eng Notiz vu mir!
  D'Matrone wénkt.
  - Fir dëst vun Iech eng gëllen Guinea!
  Den Déif Jong huet geäntwert:
  - E Shilling geet duer!
  D'Matrone huet geruff:
  - Et ass verbueden!
  De Plut huet logesch bemierkt:
  - Keen wäert wëssen! Esou eng kleng Notiz. An e ganze Sëlwerschilling! Fir dës Mënz bis viru kuerzem goufen Déif opgehaang!
  D'Fra huet d'Schëller gezunn a gesot:
  - Zwee Shilling!
  Den Dodger huet seng Schëlleren gezunn a bemierkt:
  - Den Oliver ass mir net sou léif, fir zwee Schilling fir eng Notiz ze ginn!
  D'Matrone huet sech op d'Stir gekraazt a bemierkt:
  - A firwat braucht Dir et iwwerhaapt!
  Den Déif Jong huet logesch geäntwert:
  - Wat ass den Ënnerscheed fir Iech? Dir wëllt e Shilling, bal fir näischt!
  D'Fra huet sech eens:
  - Jo, ech schécken eng Notiz! Et ass näischt!
  De Rogue huet e puer Zeilen op engem Stéck Pabeier skizzéiert an der Matrone iwwerginn. Si huet et mat hirem verstoppt an hirem BH geholl.
  Alles ass einfach...
  Den Dodger huet hir e Shilling iwwerreecht an huet et direkt bedauert. Tatsächlech, wien ass dësen Oliver fir hien. An et ass net kloer ob dat hëlleft.
  De Plut selwer war zu all Moment ënner Gefor vu Verhaftung. Sue goufe mam Risiko vun der Fräiheet kritt. An heiansdo geschitt et och, datt Jonge wéinst Vol opgehaang ginn oder an d'Mine geschéckt ginn. An an de Minen huet bal keen méi wéi fënnef Joer ofgehalen, an dacks och ier se gebéit goufen.
  Vläicht wier et besser fir den Oliver véier Joer an engem Kannerprisong ze verbréngen, eng Ausbildung a Beruff ze kréien, an dann en éierlecht Liewen ze féieren. Ëmmerhin kommen all Déif fréier oder spéider an enger Nues, oder nach méi schlëmm. Selten huet ee vun de Krimineller bis Alter gelieft, an et war net esou eppes wéi net gefaangen. Fréier oder spéider gëtt jidderee gefaangen.
  Hei klaut hire Besëtzer sech net, mee commandéiert nëmme mannerjäreg Déif. Awer desto oder spéider wäert een et opginn.
  De Rogue huet schwéier gesucht, a probéiert net ze denken wat no senger Erfaassung geschéie géif. A wéi ass den Oliver - wéi dacks gëtt hien geschloen?
  Den Oliver war méi roueg wéi Waasser a méi niddereg wéi Gras. Et waren Kanner an der Zell vun zéng oder eelef Joer al, meeschtens souzen op Trifles, a ganz roueg. Also Liewen am Prisong war langweileg, gemooss an éischter roueg. Et war keng Zäit oder Energie fir Pranks. Et waren keng Rebellen an dësem Détachement. Nuets war e Polizist am Asaz, dee vun hannert de Baren gekuckt huet a Kaffi gedronk huet, oder e Beamten. Also goufen d'Kanner gezwongen roueg ze halen a schlofen. A si sinn déi ganzen Zäit ënner Iwwerwaachung.
  Et ass natierlech langweileg, awer op der anerer Säit, keen vun de Kärelen terroriséiert dech. Alles geet no der Charta, wéi an der Arméi ouni Niwwel. Ausser et gëtt vill Aarbecht ... An et gëtt net genuch Zäit fir ze schlofen, awer Dir gewinnt Iech och. Awer no kierperlecher Aktivitéit schléift Dir ouni Schwieregkeeten. Wéi Beem fale mir op d'Bunk, d'Insomnia vun de Leader net kennen.
  Den Oliver gouf kierperlech an zwee an en halleft Méint vu konstanter haarder Aarbecht méi staark a bal net leiden. Bis zum Enn vum Begrëff ass nach ganz wäit ewech, an et ass ze fréi fir d'Deeg ze zielen. Glécklecherweis, op d'mannst en Daach iwwer dem Kapp, an eng genuch Betrag u Liewensmëttel - e Workhouse ass eng privat Institutioun wou se op Kanner spueren. An hei ass staatleche Liewensmëttel, a wann et keen Honger an Erntefehler a Groussbritannien gëtt, gi se no der Norm an engem Käfeg gefiddert fir datt se besser funktionnéieren. Jonk Déif kucken net erschöpft. Heiansdo schaffen se haart an der frescher Loft, schëdden den Haff, dréien d'Mielsteng, pompelen Pompelen.
  Wann et keng Aarbecht am Atelier ass - d'Lager ass scho voll, da sinn d'Kanner gezwongen, einfach Steng vu Plaz op Plaz ze droen, oder Miel mat Handmëllechsteng ze schmieren. Heiansdo, och wann d'Garde gutt Stëmmung sinn, spille se Fussball.
  Op alle Fall huet den Oliver vum Prisong profitéiert. Hie gouf méi gesond, méi staark, méi roueg an huet méi dacks gelaacht.
  D'Matrone huet hien an en Eck geholl, wéi et e Gespréich war, an huet den Notiz iwwerginn, geflüstert:
  - Et ass vum Dodger!
  Den Oliver huet gemëschte Gefiller gefillt. Et ass gutt, datt hien net vergiess gëtt, mä op der anerer Säit, hien ass schonn un esou eng roueg a relativ zefriddestellend Plaz wéi engem Kanner Prisong gewinnt. An erëm wollt ech net zréck an d'Déifwelt.
  Oliver wosst net maternal Hëtzt a Famill aus Kandheet, a fir him eng Zell mat Baren war net Häll, mä eppes Gewunnecht aus Gebuert. An d'Bunks sinn trocken genuch, a si hunn him e Këssen aus Stréi fir gutt Verhalen ginn. An iwwerdeckt Iech mat enger Decken a schlofen. Jongen schnurren kaum, an Dir hutt einfach, awer agreabel Dreem. Dir kënnt och e Sonndeg an der Prisongsbibliothéik liesen. A vun der Aarbecht, wann d'Lagerhaus voll ass, heiansdo loossen se Iech fréi goen.
  Nee, de Kannerprisong ass nach net um Enn. Fir de Gebuertsdag vun der Kinnigin hunn si souguer versprach Schockela Kuchen ze ginn. An déi, déi sech op Chrëschtdag gutt beholl hunn, kréien Kaddoen.
  Den Oliver huet dofir gezéckt. Den Dodger huet him ugeroden, während der Aarbecht ze schwächen an ze rëselen wéi an engem Féiwer. D'Kand gëtt an d'Kannerkrankheet geschéckt. Et ass fir déi Kleng ausserhalb vum Prisong, well se vun de beschten Dokteren schued a behandelt ginn. No allem, an der Prisongskrankheet sinn d'Dokteren am Schlëmmst, an et gëtt keng Medikamenter. A Kanner, och Krimineller, ginn ëmmer nach erwaart, datt se korrigéiert ginn, a si gi besser behandelt wéi Erwuessener.
  A gratis aus dem Spidol kënnt Dir duerch d'Fënster flüchten, sou datt et keng Baren sinn. Och wann et e Polizist am Asaz ass.
  Den Oliver huet dat verstanen, awer huet gezéckt. erëm en Déif ginn? Et gëtt keen anere Choix méi fir hien als Flüchtlingsveruerteelt. Awer dann, am Fall vun enger Erfaassung, fir Réckzuch, ginn se definitiv an d'Mine geschéckt oder opgehaang. Am beschten waarden Plantagen. Plus, si wäerte fir d'Flucht addéieren.
  Mee wat soss? Hie kann, wéi e Jonk, deen zum Zäitpunkt vu senger Verhaftung nëmmen néng Joer al ass, an op der éischter Rees e Joer am Prisong méien. Hie wäert um zwielef fortgoen, a si ginn him eng Aarbecht - d'Police wäert him befestigen, hie wäert schonn e Léierhandwierker sinn. An d'Liewen do ass vläicht net esou interessant, awer méi sécher. Groussbritannien geet erop, d'Aarbechter liewen net méi sou schlecht. D'Léin ginn erop, d'Aarbechtsdeeg schrumpfen wéi d'Technologie weider geet. Filmer kommen geschwënn ...
  Soll hien en Déif sinn?
  Awer den Däiwel seet dem Oliver - lafen - Fräiheet ass Himmel! A wat wäert Dir net fir Fräiheet maachen!
  Jo, heiansdo lafen erwuesse Prisonéier och eng Woch virun der Verëffentlechung fort. An hei ass d'Kand!
  An den Oliver huet decidéiert ze lafen!
  Ech hunn d'Iddi net mat anere Kanner gedeelt ...
  Flucht decidéiert den nächsten Dag ze maachen. De Jong hat nuets Albtraum. Dorënner wéi hie gefaang an als éischt geschloen gouf. An dunn hunn si hien op de Galge gefouert ... Den Oliver ass kale Schweess erwächt. Et huet mir duerch de Kapp geblitzt, datt et an der Zell ënnert den Deckelen zimlech waarm war. Ronderëm, kuerz-Hoer, awer éischter roueg Jongen schnufflen d'Nues. An dee Frühstück mat Fësch an normale Brout waart op him. An datt muer si fréi vun der Aarbecht befreit ginn, an et ass méiglech an der Prisongsbibliothéik vum Blessed Augustine oder Robinson Crusoe ze liesen.
  Also wat wäert hien kréien?
  Den Oliver huet sech op senger anerer Säit ëmgerullt, an ass, wéi am jonken Alter geschitt, ouni Schwieregkeeten ageschlof.
  Den nächsten Dag huet seng Entschlossenheet fir ze flüchten verstäerkt. Op d'mannst e bësse Romantik. Klauen ass sou interessant... A mat Schätz an engem aneren säin Haus ze kommen.
  Nom Frühstück haten d'Kanner eng kuerz Etude. Et war néideg fir en Diktat mat Gänsequillen ze schreiwen. An dann Mathematik, an d'Gesetz vu Gott. An duerno, Aarbecht.
  D'Kanner waren zu Fouss ... Et war schon cool, an an engem Mount sollten se Wanterkleeder a Schong ausginn. Oliver op der Aarbecht huet erëm den retractable Deel vun der Maschinn gedréckt, dëst ass keng kleng Laascht, besonnesch wann Dir et fir zwielef Stonnen hannerenee mécht. A méi wichteg, et ass langweileg.
  Dem Oliver seng Entschlossenheet ass gewuess, an nodeems hien kaum nach véier Stonne gewaart huet fir et méi glaubwürdeg ausgesinn ze loossen, huet hien liichtschwaache gefall an an engem Fit geschloen.
  D'Berechnung war voll gerechtfäerdegt. Den Oliver gouf opgehuewen, gewéckelt an an d'Kannerdepartement vum Stadspidol gedroen. De Bouf gouf an d'Sall bruecht, wou et nëmmen zwee aner Jonge waren. Zëmmer fir véier, zimlech grouss mat héije Plafongen. A Fënstere ouni Barren, mat enger Fënster uewen. Fir e Jong deen nach net zéng ass, erausgoen ass kee Problem. Den Oliver ass zimmlech behendig, an duerch haart Aarbecht gehärt.
  Zwee Jongen an der Ward, keng Déif, mee léien. Deen een hat e Been gebrach a war am Giss, deen aneren hat anscheinend schlëmm Erkältung a war e béise. Den Oliver ass op de Windowsill geklommen an huet sech op seng Hänn gezunn, an huet sech an der Ouverture fonnt.
  De Jong am Besetzung huet gefrot:
  - Wou gees du hin!
  Oliver huet geäntwert:
  - Zu denger Mamm! Fäert net, ech sinn an enger Stonn zréck, sot just net den Dokteren!
  De Jong huet bemierkt:
  - Sprangen héich!
  Et war wierklech héich. Den Oliver huet de Kierper erofgesat, a sengen Äerm. Dunn huet hien seng blo Féiss op der Leed gefaang, an dann sprangen. Hien ass defteg gelant, obwuel hien Péng a Ridder an den Fersen gefillt huet.
  Awer näischt ... Am Spidol gouf den Oliver gewäsch ier hien an d'Plaz geluecht gouf, an huet giel Pyjamas a Pantoffel kritt. De Jong huet natierlech seng Pantoffel hannerlooss, a blouf a sengem Pyjama. Si ass am Spidol, awer op d'mannst net am Prisong. A vläicht wäert alles klappen.
  Just am Fall ass den Oliver an eng dreckeg Hierschtpuddel gefall. An hie gouf méi wéi en gewéinleche jonken Tramp. An net sou verdächteg ....
  De Rogue sprang op eemol eraus fir him ze begéinen an huet gekrasch:
  - Dir sidd e schnelle Léierpersonal, follegt mir!
  Dem Oliver seng rau, kandlech Fersen, déi séier am Bulli gestëpst goufen, sinn no engem vill méi räich gekleete Jong an uerdentlech, bal nei Schong gerannt.
  Si hunn zimmlech contrastesch ausgesinn, blénkeg Schong, an déi kaal, dreckeg Féiss vun engem Jong, deen aus engem Kannerprisong, oder éischter aus engem Spidol, awer eigentlech aus der Haftung geflücht war.
  Fir eng Flucht hätt se Oliver zéng Joer geklappt. A Groussbritannien sinn d'Geriichter fir Kanner ganz streng, heiansdo souguer méi streng wéi fir Erwuessener. Si sinn haart am 21. Joerhonnert, awer dann ...
  Den Oliver denkt natierlech net driwwer no. Hie genéisst d'Gefill vu Fräiheet, an inspiréiert. An et ass schéin, trotz dem Hierschtkälte barfouss ze lafen. Ausserdeem, wann Dir laaft, ass et guer net kal. A souguer ëmgedréint, dem Jong seng blo, eeler Sole sinn ticklish.
  Dir fillt Iech souguer stolz datt Dir hannert Baren stoung. An du konnts flüchten, an dat alles mat Feier verbrennen. Gitt eis net.
  No der Propretéit vum Kannerprisong am Laier vum ale Feigin huet den Oliver e bëssen dreckeg ausgesinn. Awer si hunn him frittéiert Fleesch ginn. De Jong gouf als Held begréisst. Hien huet kee verroden an ass aus dem Prisong geflücht. An dëst ass e Feat. Et gëtt nach keen esou steife Passsystem, sou datt Dir Iech fir eng laang Zäit verstoppt, besonnesch fir e Jong. A si hu keng Fangerofdréck geholl. Wat super ass. Oliver gouf als ze kleng Kriminell ugesinn, an d'Schëlder goufen net nei geschriwwen, a vläicht net ze vill gesicht ginn. An och dann hu se keng Krimineller fotograféiert, sou datt d'Kameraen nach ëmmer sou rar an onvollstänneg sinn.
  Also et ass méi einfach fir den Oliver an enger grousser Stad wéi London verluer ze goen.
  An de Jong ass erëm op d'Aarbecht gaangen. Hie krut uerdentlech Kleeder an nei Schong.
  Trotzdem, an England, och fir Kanner barfuß goen ass net ganz uerdentlech, a schwätzt vun extremer Aarmut. Obwuel d'Been vum Jong e bëssen onwuel sinn, mä et ass vill méi Stolz an Self-Wäertschätzung.
  Den Oliver an de Plut hunn Taschentächer geklaut. De Jong huet defteg a roueg gehandelt. Et war schonn déi zweet Sortie. An den Oliver huet Fridden a Rou fonnt.
  Awer de richtegen Deal louch virun him.
  De Bill Sykes, e Mäerder a Raiber, huet decidéiert de Jong als Assistent am Geschäft ze huelen. An dëst ass e seriöse Test. De Bill selwer huet ausgesinn wéi e Raiber mat engem roude Baart, an engem zimlech béise Gesiicht.
  Den Oliver war natierlech net iwwerbegeeschtert. Desweideren, fir d'Ursaach, hien huet misse an rags änneren an barfous goen. An et ass virun allem an der Nuecht kal.
  De Bill huet gesot datt de Kostüm einfach a komfortabel sollt sinn. An de Jong wäert barféiss roueg goen, wat wichteg ass am Haus. Wéi och ëmmer, et war fir den Oliver onangenehm fir op de kale, mat frostbedeckenen Trëttoir bloe Sohlen ze goen, an heiansdo huet hien beschleunegt fir waarm ze halen.
  Nuets hunn zu London Gaslampen gebrannt, mat faarwege Brëller, an déi räich Stad gesäit ganz schéin aus, virun allem am zentrale Quartier.
  Oliver kuckt op dëse Räichtum a Fliedermaus seng Aen.
  Alles wier gutt, awer et ass kal an de Stoffer, a kaal, kandlech Been sinn gebrannt.
  Si hunn awer schonn de Goal erreecht, an den Oliver gëtt aus der Fënster gedréckt. Hie muss duerch d'Fënster klammen an d'Fënster opmaachen fir e méi groussen a méi erwuessene Raiber.
  De Jong zitt sech op d'Hänn erop a klëmmt virsiichteg dobannen. Et ass vill méi waarm dobannen, a wéi dem Oliver seng blo Féiss den Terry-Teppech beréiert hunn, hu si sech Gléck gefillt. De Jong huet ugefaang virsiichteg d'Schalter vun de Fënsteren opzemaachen. Säin Häerz huet wéi eng Trommel vun Opreegung geschloen. An hei, wierklech, wéi dës rout-Hoer Maulkuerf vum Bill duerch kräizt, gëtt et esou grujeleg.
  An elo ass de Raiber am Raum a kräizt mat senge Stiwwelen. Den Oliver huet sech genervt gefillt datt hien barfuß gelooss gouf, awer et war näischt ze maachen. D'Juegd huet ugefaang, an de Bill ass mat Suen an de Schléissfach gerannt. Natierlech gouf et en Tipp, ee vun den Dénger an de Raiber wousst wat hie gesicht huet.
  Och den Oliver huet sech opgereegt an huet e puer glänzend Objete vum Dësch geschloen. A setzen se an eng Täsch. Dorënner e vergëlltenen Hond. An de Bill huet mat der gepanzerter Schléissfach gefiddert, un der Schloss geschafft. Den Oliver ass barfuß an den nächste Raum gaangen. Do huet hien och e puer kleng Schneekereien an eis an eng sëlwer Gabel op den Dësch fonnt.
  Klauen huet sech onerwaart einfach an interessant erausgestallt. Den Oliver huet gelaacht a war ganz frou. Awer leider, Dir kënnt dem Schicksal net entkommen. Nëmmen dës Kéier huet d'Kugel de Bill fonnt. Et ass vill méi Kaméidi an de Besëtzer huet d'Police geruff. De Mäerder gouf blesséiert, an hat keng Zäit fir mat Kaz ze flüchten. An dee méi hell a méi klengen Oliver huet et just fäerdeg bruecht ze rutschen, obwuel si och op hien geschoss hunn. Mä de Jong war geeschteg an huet et fäerdeg bruecht aus der Feierlinn vun enger primitiver Pistoul ewech ze kommen.
  A mat engem Blëtz vun bloen Fersen, sprang hien aus der Fënster, mat engem Poschen vun Kaz. Wéi et ass, an der Theorie, a sollt zu Dickens gewiescht sinn. Wisou hu se eigentlech e Kand geschloen, an net e gréisseren a méi knaschtege Bandit?
  Bleift am Prisong, an e puer Thief Erfahrung profitéiert Oliver, säi Flair gouf verschäerft, an Dir wäert net esou einfach an him kommen. An d'Police, wéi ëmmer, war ze spéit an de Jong huet et fäerdeg bruecht ze fortzekommen, an esouguer mat Beem.
  Dem Oliver seng Autoritéit ënner den Déif ass nach méi eropgaang. An hie selwer huet ugefaang an d'Haiser ze klammen, a méi aktiv am Vol engagéieren.
  De Jong war zéng Joer al. Am Wanter huet hien et fäerdeg bruecht e puer Iwwerfäll op Haiser ze maachen a vill Taschentächer oder e puer Mol méi schwéier Portemonnaien ze klauen. An de Vol vun engem anere Portemonnaie mat Diamanten huet sech als e richtegt Meeschterwierk erausgestallt.
  Ee vun den erwuessene Banditen konnt souguer d'Rechnung ausbezuelen, déi de Jong geklaut huet.
  D'Fréijoer ass komm ... den Oliver ass erëm an eent vun den Haiser geklommen. De Jong war iwwerzeegend. Vläicht hätt hien elo kënnen fortgoen. Awer de Bill Cysk ass vun der Wonn fortgaang an huet säi jonke Partner verroden a gesot datt hien och aus dem Prisong geflücht ass. An hie sot mir wou ech him kréien.
  D'Police huet en Ambush gemaach. A si hunn den Oliver ganz am Lair op sengem Retour gefaang.
  An de ganze Bande vu Jugenddéif war iwwerdeckt. An dat war den Erfolleg vun der Police.
  Den Oliver ass nach ëmmer e Jong, just e Kand, awer schonn e gehärte Rezidivist an e Fluchveruerteelt. Nodeem hie gefaange gouf, gouf hien an e Prisong fir besonnesch geféierlech Leit geholl an an d'Solitäre geschéckt. Dës Kéier war den Oliver ausgedoen an huet grëndlech gesicht, a säi Mond an anus gekuckt. Gemooss, gewien. Vun plakeg all Schëlder am Journal ëmgeschriwwen. Si hunn de Kapp raséiert an se gewäsch, an hunn se an enger separater Zell gespaart. Den Oliver war zréck a sengem Prisongspyjama, geschnidden a barfuß, an ganz eleng.
  A eleng ze sinn ass vill méi Angscht a méi désagréabel. Jo, an der Zell am Fréijoer ass et nach cool, am Géigesaz zu de Kanner Prisong. Jo, a si fidderen méi schlëmm, eng eidel Haferflocken. Den Oliver gëtt elo als Erwuessenen probéiert an huet eng Kette um Hals.
  Et ass dreckeg a langweileg, sou wéi se mat Knäppercher schloen.
  D'Police huet den zéng Joer ale Bouf eigentlech mat Bengel op den Fersen geschloen, an dat ass just den Ufank.
  Ratten quetschen an der Zell, an Dir schléift op Steng, wat vill méi kal ass wéi op Holzplankebetter.
  A si fidderen nëmmen eemol am Dag an e ganz klengen Deel, wann Dir nëmmen net vum Honger stierft. Hei sidd Dir wéi e Selbstmordattentäter.
  Den Oliver war awer och gezwongen ze schaffen: d'Mielsteng ze dréinen, wat ganz schwéier ass, wann déi blo Fersen ofgeschloen ginn. An du bass nach ëmmer hongereg, a si schloen dech mat Schlag.
  A Groussbritannien ass Folter nach net ofgeschaaft ginn, an den Oliver ka mat Viruerteeler verhéiert ginn. Richteg, dëst verlaangt eng Geriicht Decisioun.
  Limping a clinking schwéier shackles, Oliver koum an d'Geriicht. Mat engem schwaarzen Aen, raséiert kaal, ausgemaert fir e puer Wochen am Prisong, huet en zéng Joer ale Jong pathetesch ausgesinn. Well scho vill Vol an Abréch un him hänken, war de Prozess erwaart méi laang ze daueren, an den Oliver gouf schonn an den Zeitungen geschriwwen. De Jong gouf wierklech mam Galge menacéiert.
  Mä dat war net alles. Den Oliver huet et scho fäerdeg bruecht eng Kapital zesummenzestellen an e Cache ze verstoppen.
  De Riichter huet dem Oliver eng Fro gestallt:
  - Wou hutt Dir d'Suen verstoppt?
  De Jong huet ugefaang mam Kapp ze rëselen.
  - Ech hunn näischt verstoppt, ech hunn et net!
  De Riichter huet gekuckt an ugekënnegt:
  - Ech ginn Erlaabnis fir Folter, nëmmen ouni Verletzung ze verursaachen, muss hien erausginn, wou hien de Stash verstoppt huet.
  Den Oliver huet geschüchtert a gesot:
  - Ech hunn näischt geklaut!
  De Jong gouf an de Folterkeller bruecht. Braziers hunn do gebrannt an erfuerene Béiser ware Braten Tools. Well den Oliver nach e Kand ass, gouf hie vum rout-Hoergefolter Margaret gefoltert, engem Spezialist an der Folter vu Kanner, deenen hir Clienten nach net gestuerwen sinn.
  Den Oliver gouf plakeg gefoltert ... D'Margaret huet hir Hand op d'Këscht vum Jong geluecht, no der Puls gelauschtert an erausginn:
  - Gesond an haltegt Kand!
  Duerno gouf de Jong an d'Maschinn gesat, a seng Äerm a Been goufen an Klamere fixéiert. A si hunn ugefaang ganz lues ze dréinen. Ënnert dem Kommando vum Roude Kapp hunn Jugendlecher et gemaach. D'Kanner goufen normalerweis vun engem roude Kapp gefoltert mat ierflechen Exekutoren, déi studéiert hunn. Ausserdeem hunn se sech verwandelt a verursaache schreckleche Péng, awer net kräizend.
  Den Oliver Twist huet gekrasch, awer haart stoe gelooss. Och wann seng Äerm sou an onnatierleche Wénkel gedréint waren, datt et schued war ze schwätzen. De Bouf war schief an der Maschinn, hien huet schwéier otemt an de Schweess ass vun him getrëppelt.
  Dunn huet de roude Kapp decidéiert de Brazier ze probéieren. Den Beüüglech Jong huet hir eng Fläsch Olivenueleg bruecht. An d'Margaret huet dem Oliver seng rau, kandlech Sohle geschmiert fir datt se net verbrennen.
  De Jong huet gefrot:
  - Wëllt Dir mech verbrennen?
  D'Margaret huet geknackt.
  Jo, wann Dir näischt seet!
  Oliver gekrasch.
  - Ech hunn näischt!
  D'Brazier ass op Gas gelaf, an huet fir d'éischt mat enger klenger Flam gebrannt. D'Margaret war ganz gär d'Ferse vun de Jongen ze braten. D'Folter konnt bis zu eng hallef Stonn daueren, wouduerch schwéier Péng verursaachen. A gläichzäiteg waren d'Sohle vun de Jongen nëmme mat klenge Bléiser bedeckt, déi no e puer Deeg verschwonnen sinn an et méiglech war d'Folter op eng nei Manéier ze widderhuelen.
  Den Oliver hat vill Péng, hien huet schwéier otemt a gekrasch, awer huet de Stash net erausginn. Et war eng bedeitend Zomm, dorënner déi Diamanten, déi de Jong net wollt verkafen.
  Ausserdeem sinn d'Jongen dacks haartnäckeg, an heiansdo iwwerschreiden d'Erwuessener an der Ausdauer. Gewunnecht mat engem Schleier ze leiden, huet den Oliver gedauert. A probéiert geeschteg vun der Péng oflenken.
  Hei ass hien de Leader vun der Kannerkampagne vun de Kräizer. Si si schonn an d'Länner vun de Saracens agebrach. An hie gëtt gefaange geholl. De waarme Sand vu Galiläa verbrennt déi kaal Féiss vu Kanner. An et deet vill wéi wann et d'Sohle vun de Kärelen bakt. A si ginn an d'Sklaverei gefouert, an d'Päifen päifen ...
  D'Feier gëtt méi staark. D'Margaret suergt dofir, datt d'Flamen net déi ganz Haut op hire Been verbrennen. Et sollt schmerzhaf sinn, awer de Jong net kräischen. Loosst hien nach d'Kraaft hunn an de Minen oder op de Plantagen ze schaffen. Den Olivenueleg mëllt dem jonke Prisonnéier seng rau Sole, sou datt se méi sensibel a manner verbrannt ginn. Den Oliver stellt sech vir, datt hie vu Saracener wéi den Ivanhoe gefoltert gëtt... Dann, als Roman, deen hien an engem Kannerprisong gelies huet, féiert hien d'Rebecca barfouss an d'Hiriicht. An d'Meedchen klappt hir zaart Féiss géint d'Steng.
  An och Feier. An do ass hien den Oliver op engem Päerd mat engem Speer reiden, an de Feind erofgefall, wéi e Schof Heu. An hien fällt ...
  Eng hallef Stonn ass vergaang an d'Hourglass ass ofgelaf. Schlussendlech gouf den Oliver geschloen, wat och verletzt huet, awer de Jong ass gewinnt. A mat Salzwaasser op d'Wounds gesprëtzt. Den Oliver ass souguer aus dem schreckleche Péng erausgaang, a verléiert e puer Minutten Bewosstsinn.
  D'Margaret huet geruff.
  - Genuch! Loosst hien raschten!
  Den Oliver gouf zréck an seng Zell gedroen. Nëmmen dës Kéier hunn se Brieder op d'Steng geluecht an Decken ausginn, fir datt de Jong keng déidlech Erkältung kritt.
  Zwee weider Folter gewaart Oliver virun. Also huet de Brauch gefuerdert dräimol ze froen. An dann nach ee Saz an d'Doudesstrof.
  Den erschöpften Jong ass ageschlof an huet vun eppes schreckleches a schmerzhafte gedreemt.
  . KAPITEL #2
  Den nächsten Dag krut Oliver e bësse méi z'iessen wéi bei virdrun Geleeënheeten, dorënner Fësch. Et kann gesi ginn datt de Jong méi séier ausgerout huet an sech fir déi nächst Folter erholl huet. Den Oliver war kloer depriméiert, awer hien huet och keng Loscht ze kräischen. Ech wollt liewen a plënneren.
  Et war eng Iddi wat no der Ausféierung geschitt? Himmel, Häll oder guer näischt? Déi lescht huet mech am meeschte Angscht gemaach. Endlos Däischtert, wann et net emol Gedanken gëtt. Et ass grujheleg ... Och wann et keng Péng oder Angscht gëtt ... Oder vläicht gëtt et nach ëmmer eng Séil.
  An engem Dram flitt Dir, schwieft heiansdo iwwer d'Dächer ... Vläicht ass dëst eng Erënnerung un wéi Dir e Geescht war? An och eropgaang, op der Uewerfläch vun der Äerd. An iergendwou um Himmel sinn et Stären, tëscht hinnen ginn et aner Welten, déi vu Leit bewunnt sinn, oder aner intelligent Wesen.
  Vläicht nom Doud wäert Är Séil op en anere Planéit fléien, an Dir fannt do schonn eng aner Essenz? Wéi kéint dat eventuell sinn.
  Wat wann, och ier Dir an e Kierper inkarnéiert, Är Séil war a gelieft an een aus enger anerer Welt?
  An dat ass och ganz begeeschtert ... Wat wann Dir an engem fréiere Liewen e Kinnek oder e Khan wier? Oder vläicht e grousse Krieger oder berühmte Wëssenschaftler? Dir kéint jiddereen ginn.
  Den Oliver Twist huet gesongen:
  - Wahrscheinlech am nächste Liewen,
  Ech wäert de Keeser vun der ganzer Äerd ginn ...
  An ech wäert dat glorräich Vaterland déngen,
  Mir sinn Leit vun der selwechter Famill!
  Jo, et ass wierklech super am nächste Liewen e Keeser ze ginn, oder e Khan. Et schéngt wéi de Genghis Khan, d'Halschent vun der Welt ofginn huet, a virdru war hien en einfache Sklave.
  D'Geschicht vum Genghis Khan ass eppes wéi e Mäerchen. Mä et war esou eng Persoun tatsächlech, an hien huet et fäerdeg bruecht vill ze maachen. Awer säi Räich ass an d'Vergiessung ënnergaangen. Momentan ass Groussbritannien ënnerwee an hir Sonn geet op. Ëmmer méi Kolonien sinn am Räich abegraff, wat déi gréisst am Räich vun der Äerd ka ginn. An dëst ass sérieux. An iergendwou an Europa war den Napoleon, de grousse Kommandant an Herrscher. Wien konnt d'ganz Welt erueweren, awer zerstéiert sechshonnertdausendst Arméi a Russland. An dunn gouf et eng Schluecht zu Waterloo. An dee Kampf war speziell. Den Napoléon hätt kënnen gewannen, awer e puer Accidenter hunn hien op eemol verhënnert.
  Besonnesch de Fit während dem Ugrëff op déi britesch Truppen. Da kéinten d'Fransousen gewannen, wa se mat Infanterie attackéiert hätten. Awer de Maréchal Ney huet et verpasst.
  Oliver gehäit an ëmgedréint. Et ass onwuel op engem Kand säi Réck ze leien, dee vun enger Peitsche geschnidde gouf. Déi verdréit Schëlleren, Collarbonen, Äerm a Been hunn och verletzt. Halswéi Blasen op der Sohle. D'Wonne vun der Folter hu scho ugefaang ze heelen an ze jucken. Ech wollt se kraazt, awer et ass geféierlech.
  Den Oliver huet probéiert sech vum Jucken a Péng mat Gedanken ze oflenken. Besonnesch d'Fro, déi hie beim Liese vu Bicher gestallt huet. An de Prisongsbibliothéik ass zimlech räich - et gëtt vill Literatur vu Krimineller konfiskéiert. An d'Krimineller sinn net nëmme Raiber mat Dolken, dorënner sinn et Wëssenschaftler, politesch a Paschtouer, a vill anerer.
  Also den Oliver, dee séier gelies huet, huet et fäerdeg bruecht vill historesch Literatur am Kannerprisong ze liesen. Plus, hien huet och Bibliothéiken an der Wild besicht an huet et och fäerdeg bruecht vill ze liesen an ze memoriséieren.
  Besonnesch d'Geschicht vu Roum: iwwer zwee Bridder, déi vun engem Wollef gefiddert ginn, an déi d'Stad gegrënnt hunn. Flott Stad!
  D'Réimescht Räich bestoung fir eng laang Zäit a gouf am meeschte bekannt an der Antikitéit. Et gouf virun allem geschriwwen a vill historesch Dokumenter bliwwen. Awer nodeems se säin Héichpunkt erreecht hunn, war d'Räich am Réckgang. An dann ass et komplett auserneen a verschwonnen. A blouf nëmmen an historesche Bicher. Et ware vill Keeser dran. Ënnert hinnen sinn Nero a Caligula - grausam Béidler, a grouss Genereel. Julius Caesar an Troyan, vill anerer. Dorënner Pompey.
  Obwuel dee leschte kee Keeser gouf ... Awer nach méi interessant ass den Opstand vum Spartacus. Wann en einfachen Gladiator d'Räich gerëselt huet an d'Konsulen besiegt huet. Et war wéi e Mäerchen.
  Verschidde Bicher goufen iwwer Spartacus geschriwwen. An engem vun hinnen, am Alter vun néng, ass hien an d'Steebroch. An do huet hie mat all de Sklaven geschafft. Hei ass dëse muskuläre Jong, deen e schwéiere Kuerf mat Steng dréit, déi méi weit wéi hie selwer. A souguer de Bauch vum Kand fällt aus Spannungen. An drëpsen Knëppelsteng vum Schweess, vum Jong sengem sënnegen Kierper, däischter vu Sonnebrand an Dreck.
  An den Opsiichter fuerdert him nach mat engem Schlag vun der Peitsch weider. An dem Bouf seng blo Féiss kräischen vun Eelst. Dann ësst de Kanner-Sklave um Enn vum Dag mechanesch Pore-Stau, vläicht mat e bëssen dobäi Fësch a Brout, a fällt dann op Steng a schléift an engem Ëmfang mat anere Jongen, trotz der Hardheet vum Bett. Am Wanter ass de Steebroch kal, an déi jonk Sklaven si komplett plakeg a barfuß. An an der Nuecht, am beschten, ass et mat Stécker aus Stoff bedeckt, a si drécken hire Kierper zesummen fir waarm ze halen.
  An am Summer, déi brennend Hëtzt vum Süden vun Italien, ustrengend Aarbecht. Schafft a Steebroch nom Prinzip: e Sklave schafft entweder haart oder schléift. Natierlech si vill Jongen gestuerwen, awer Spartak, ganz staark vun Natur, ass opgewuess a méi staark ginn. An hie war glécklech eng Chance op Fräiheet ze kréien an un d'Schoul vun Gladiatoren verkaf ginn.
  Do huet seng Carrière ugefaang, glorräich an heroesch. E Gladiator, deen honnert Kämpf iwwerlieft huet, no dem Brauch vum antike Roum, huet d'Fräiheet kritt a scho fir Suen gekämpft. De Spartacus konnt relativ gutt liewen, awer hien huet en Opstand gemaach. Zéngdausende vu Leit stierwen op béide Säiten an de Fall ass mat der Kräizegung vu gefaange Sklaven opgehalen.
  An engem Roman gouf de Spartacus zum Doud gehackt. An engem aneren hunn d'Sklaven him net ewechginn, awer hien ass um Kräiz gestuerwen. Am drëtte Wierk war Spartacus mat Läichen bedeckt, awer hien huet et fäerdeg bruecht eraus ze kommen, a lénks, decidéiert de Kampf opzeginn. Hie bestuet an huet seng eege Kanner opgewuess.
  De Spartacus huet en Androck op den Oliver gemaach, mä huet sech als Echec bewisen. Och wann säin Numm an de Jorhonnerten a souguer Joerdausend bliwwen ass. De Spartacus ass natierlech e Symbol, a verschidde Fiktiounsbicher goufen iwwer hien geschriwwen. D'Rezept vun der Zäit an d'Inkonsistenz vun der historescher Informatioun gëtt Plaz fir Phantasie.
  Hei an engem Buch ass de Spartacus de Jong vun engem Adel, huet awer dem Crassus, engem Patrizier, vill Sue verdankt. An elo gëtt d'ganz Famill festgeholl an a Sklaverei fir Scholden verkaaft. De Spartak ass nach ëmmer zimlech e Jong, awer houfreg. Hien, zesumme mat senger Mamm a senger Schwëster, ginn zu engem Sklavenhandel gefouert. Si hunn der Mamm deier Kleeder a Schong ewechgeholl, a si ass nëmmen an enger zerräissener Tunika, net plakeg a barfuß. Hir Been ginn a Blutt geschloen an op Steng verbrannt, an hir Haut gëtt an der Sonn verbrannt. A si leiden immens, gezwongen virun Clienten ze danzen.
  Spartacus, Bronze vu Sonnebrand, och vu räiche Kleeder entzunn, barfuß a plakeg, gesäit nach ëmmer aus wéi e jonkt Déier.
  A wann de Keefer probéiert an de Mond ze kommen, bësst hien an d'Fanger. Fir déi hien eng Peitsch kritt. Da keeft ee Propriétaire de Jong an d'Mamm, an d'Schwëster gëtt getrennt ... Dem Spartak seng Mamm ass schéin a gebilt, si kritt d'Aarbecht vun engem Dénger am Haus. Awer den iwwerhaapt stolze Jong ass gezwongen fir zwee oder dräi Deeg e Millesteen als Strof ze maachen. Trotz der Kette ënnerbrach de Jong nach ëmmer d'Eisen a flücht.
  Awer hien ass gefaangen a markéiert. Da schéckt de Besëtzer hien an d'Steebroch. Mä och do ënnerscheeden sech de impudente Jong, an de Jong vun engem Patrizier an Adel Famill. Obschonn hie soll gekräizegt ginn, flücht an der Verzweiflung de jonke Krieger vum Kräiz. An dëst gesäit de Chef Manager vun de Gladiatoren. Hien huet de Kampf wierklech gär, och wann hien e jonke Jong fir Joer ass, an hie keeft et. An erëm d'Carrière vun engem Gladiator.
  Spartacus, obwuel spéider nobele Réimer, ass am Krich mam Räich. A souguer bleift lieweg, an hien huet gemeinsam Kanner an engem Sklave aus Thrakien. Weider gouf den Enkel vum Spartacus de Keeser vu Roum. Wat schonn d'Fantasie vum Auteur ass.
  Dës Bicher hunn net den 21. Joerhonnert erreecht, awer den Oliver huet se geschléckt an erënnert un se elo. Rescht a restauréiert Kraaft no Folter. Dëst huet et méiglech gemaach iwwer déi schaarf Haut ze vergiessen, an d'Wounds, déi staark gejot hunn aus dem salzege Waasser, deen déi jonk Béidler gesprëtzt hunn.
  Den Oliver huet e puer gehumpelt Schrëtt ronderëm d'Zelle gemaach - d'Kette ronderëm säin Hals huet sech gestéiert. An ech hu geduecht, et ass gutt datt se nach kee Block op hien gesat hunn. Och wann et nach gréisser Péng ka kommen.
  Zousätzlech zu der banaler Schnouer, obwuel se seelen duerch Rieder ausgefouert goufen, an dat ass ganz schmerzhaf. Dir sidd wuertwiertlech a Stécker zerräissen, a Seeler zéien Är Äerm a Been a verschidde Richtungen.
  Den Oliver huet geflüstert a gesongen fir Freed:
  Wann de Reen - hey-ho, awer kee Regenschirm,
  Wann de Wand - hey-ho - no dech päischt, Wann d'Keelt - hey-ho - un de Schanken ass, An et gëtt keng gutt Noriicht vun doheem - Gitt net opginn, net opginn, net opginn, wat och ëmmer, kräischen net a schei net! Smile, smile, smile!Du bass ënnerwee, also ass alles ok!
  
  Wann weider - hey-ho - du kanns net goen, An de Raiber - hey-ho - steet am Wee, Wann de Kueb - hey-ho - jäizt iwwer d'Ouer, Wann däi Häerz vun Angscht klappt - Gitt net opginn, net opginn, net opginn, egal wat, kräischen net a schei net!
  Lachen, lachen, lachen!
  Dir sidd op der Strooss, also wäert alles an der Rei sinn!
  
  Net opginn, net opginn, net opginn, wat och ëmmer geschitt, kräischen net a schei net! Smile, smile, smile!Du bass ënnerwee, also ass alles ok !
  Duerno gouf den Oliver Twist méi lëschteg ... Si hunn him erëm Iessen bruecht an de Jong huet sech op d'Säit geluecht, d'Decken opgerappt, ass erëm ageschlof. An hien huet gedreemt ...
  An engem Dram hat de Jong eng gespléckt Perséinlechkeet. Wann dëst an hien, wéi et war, un d'Vergaangenheet erënnert an net ganz, kuckt hien sech vun der Säit. Zum Beispill ass den Numm James Morgan. Dee bekanntste Pirat iwwregens. A gläichzäiteg e Jong.
  Och wann déi lescht Ausso d'Stëmmung verwinnt, an engem Dram si se Angscht ze wëssen datt dëst just en Dram ass domm. Den Dram ass wierklech wierklech, zum Beispill, déi iwwerdimensional Stiwwelen hunn d'Been reiwen, an d'Péng no der Schëller an der Leescht vum Gedrénks gouf méi kloer. Vläicht gouf den Oliver gefaangen, datt hien Angscht huet datt déi wäertvoll Schong net géife fléien a méi lues ginn. An d'Lëps, déi während der Haft gebrach ass, huet erëm un sech selwer erënnert. Glécklecherweis sinn d'Zänn intakt, awer de Bump op der Stier vum Schlag huet e wesentleche geformt a jäizt sou äusgeleiert.
  Den James Morgan sot eppes Witzegs an engem Dram: dunn huet hien mech zum laachen gemaach. Also hu si nach dräi Stonnen iwwer verschidde Saachen ënnerhalen an ... De Morgan huet natierlech ugefaang ze komponéieren an iwwer seng eegen Exploiten ze schwätzen. Fir a Begrëffer ze streiden - se soen datt Dir dat net maache kënnt: Dir braucht e Geescht.
  Klauen ass eng Konscht. Och wann natierlech de Morgan James Detektivgeschichten erzielt huet. Obwuel hien huet misse eppes droen. Besonnesch wann hien op der Flucht gaang ass an duerno no engem Wee gesicht huet fir mat enger Partisan Eenheet ze halen.
  An dësem Fall huet hien net besser wéi den Oliver. Ausser den ukrainesche Summer bréngt waarm Nuechten an Dir kënnt Iech zum Beispill mat Beeren erfrëschen oder d'Leit sinn nach net sou gehärt, fir datt en hongereg Jong net iessen.
  Awer hei sinn e puer Déifstall
  hien huet sech engagéiert ... Klauen war kee Liewensmëttel. Awer dat ass eng ganz aner Geschicht.
  Wéi endlech ugekënnegt fir viru Geriicht ze goen, huet den James-Oliver net gefeelt. Hie wousst ganz gutt wéi dat alles eriwwer ass, an och an all de Filmadaptatiounen (eng Zort falsch Erënnerung an engem Dram, iwwer d'Wonner vun der wäiter Zukunft!) Twist war gerechtfäerdegt. Och wann ech de Film natierlech onfräiwëlleg kucken, wëll ech wierklech datt et méi interessant ass, dat heescht net wéi am Buch, awer onberechenbar.
  D'Geriicht war zimmlech knaschteg an et war natierlech néideg an der Linn ze stoen. A seng Been ware scho midd, also an enger dreckeg a spuckefëllter Zell wollt den James haartnäckeg net sëtzen.
  Fir et méi einfach ze maachen, huet d'Kand sech géint d'Mauer geleet an erëm iwwer d'Abstrakt geduecht. Méi präzis hunn ech mech erënnert wat den Oliver erlieft huet.
  Den éischten Dag ass de Bouf iwwer zwanzeg Kilometer gefuer, wat fir e Kand zimlech vill ass. Déi Foul Saach ass, datt rau Stiwwelen mat hëlzent Sole hir Féiss schlecht reiwen. Jo, Iessen ass knapp. Obwuel d'Strof war genuch fir e Brout, a Waasser ass kee Problem an England ze fannen: Téi ass net d'Sahara.
  Et war net méiglech eng gutt Nuecht ze schlofen, well d'Fréijoer nach kal ass. Déi iwwerschafft Kaalwer hu sech moies gekollt, a Blasen op d'Been geschwollen. De Jong huet decidéiert, weider barefouss ze goen. Et huet him net grujeleg geschéngt, also an der fréicher Kandheet goufen se barfuß bis zum ganz Frost getraff. Wéi och ëmmer, et ass eng Saach fir Gänsen ze herden, oder Kéi ze këmmeren, oder Bauerenaarbecht ze maachen, an eng aner Dosende vu Meilen op enger Fielsstrooss ze trëppelen. Dëst ass net dat mëllt Gras vun der Wiss, wou Dir, zesumme mat engem aneren Heemlos Kand, Enten an aner Liewewiesen ausdreiwen (déi eeler Kärelen weiden Ranner!).
  Den Oliver huet fir d'éischt nëmmen en onsympathesche Kribbelen gefillt an ass heiansdo vun der Strooss op d'Säit vun der Strooss gaang, probéiert op d'Gras ze trëppelen. Mee du koumen d'Bëscher an de Jong ass erëm op d'Strooss erausgaang. Et war nach méi oder manner erdrobar fir e puer Stonnen, awer wéi hien endlech opgehalen huet, erschöpft, waren seng verschleeft Sohle wuertwiertlech a Brand. Ech hu missen eng Baach sichen a se an d'Waasser tauchen.
  Duerno huet de Jong Oliver eng einfach, awer net ganz korrekt Conclusioun gemaach - Stroossen evitéieren, laanscht d'Wiesen goen an ... Ma, och deemools waren et net sou vill Bëscher am Süde vun England, awer wat méi wéi Bëscher war, dacks an engem Rechteck gepflanzt.
  Awer verluer goen ass nach richteg ... Also de Wee op London huet vill méi laang gedauert an huet zu gudder Angscht gefouert. Fir den Oliver, un deen dem Kand seng Fantasie Wëllef, Eule a souguer mysteriéis Tiger mat hellesche Léiwen gezunn huet. Fir de schrecklechsten Engel a bal allmächtege Feind vu Gott, de Satan, geet wéi e brullende Léiw. A wann en Zwerg ënner dem gekraazte Ferse gekrëmmt huet, dann ...
  De Wee op London huet sech méi laang erausgestallt, an d'Leit, déi begéint sinn, waren e bësse besser wéi den Dickens duergestallt huet. Emaciéiert, mat geklappte Been, konnt e hellhaaregt Kand gutt op eng Broutkrust an e waarmen Eck zielen. An eemol ass den Oliver wierklech bal bliwwen - d'Chance fir d'Adoptioun war reell, awer eng Aart vu Kraaft huet hie weider gefouert.
  Iwwregens, an e Partner, iwwer deen Dickens net geschriwwen huet, awer dëst
  en däischteren Jong, huet gewisen, wéi se an aner Leit hir Gäert klammen a sequesteréieren, laang ier se "The Dodger" begéint hunn.
  Jiddereen wollt ze vill Oliver e positiven Held maachen, net bewosst datt e Jong e Jong sollt sinn. Méi genee, datt am Liewen alles e bëssen anescht ass wéi an engem Kanneraarbecht.
  Den éischten Kloteren an de Geméisgaart ass éischter prosaesch gaangen, an den Oliver huet sech iwwerhaapt net ze vill Suergen doriwwer gemaach. Iesse wollt - e bëssen geholl. D' Besëtzer ginn net méi aarm! Ass et gutt? En eidle Mo sot, datt hie perséinlech gutt doriwwer gefillt huet.
  Mat engem Partner, anscheinend Zigeiner, hu si sech séier getrennt. Wahrscheinlech huet den däischteren Mann den Oliver keen interessanten Gespréichspartner fonnt fir mat enger laanger Zäit ze hänken.
  Duerno gouf den Twist selwer quasi vun engem Hond bei engem anere Versuch, "Razziaen" ze maachen, bal verléiert. Anscheinend wousst de jonke Zigeuner besser, wou hie soll klammen, fir net méi spéit ze sëtzen. An den Oliver ass nach net erlieft ...
  Gläichzäiteg huet hien seng rau Schong gesaat. Bon, deemools war hie scho gewinnt ouni si ze maachen, awer d'Vue gouf natierlech béis, awer d'Been vun de Kanner waren schrecklech erofgefall. Den Dodger huet iwwregens net ausgesinn wéi am Buch, mee vill méi respektabel. Gutt, et ass kloer datt en Déif vill méi wahrscheinlech de Schaum briechen wann se hien net wéi e Bettler kucken. Stereotypen sinn häerzlech - a wann d'Dieb net sou laang begéint sinn, ass et genee well se ganz uerdentlech ausgesinn an net aarm no baussen.
  Firwat hu si den Oliver matgeholl? Vläicht wéinst dem Twist seng englesch Gesiicht, an der Hoffnung datt hien am mannsten verdächteg wier. Oder vläicht huet den Dodger et wierklech bedauert, well de Look vum Oliver: ausgemaert, kraazt, mat gebrach an dreckeg Been huet lieweg Matgefill opgeruff. An Déif sinn och Leit, besonnesch wa se jonk sinn an keng Zäit haten hir Séilen ze haarden.
  Op alle Fall huet Twist en Daach iwwer de Kapp kritt an huet an der Nuecht net gefruer, si waren allgemeng gutt gefüttert, besonnesch am Verglach mam Workhouse.
  Gitt op d'Geschäft vum Jong, hunn se de Kostüm an Uerdnung gesat, eng Ähnlechkeet mat engem respektablen Knecht ginn.
  A wann den Oliver net esou domm wier, datt hien e Gejäiz ginn huet, mä méi schlau handelt - oder den Déif selwer halen oder just stoen a kucken, wéi wann hien duerch d'Fënster bewonnert hätt, wien hätt un hien geduecht?
  Vläicht dofir hunn se him sou séier gerechtfäerdegt, awer den Här
  huet direkt säi Gesiicht gär. Obwuel et schéngt seng Famill ze sinn?
  Den James huet duerch seng Zänn gespaut an huet rosen bemierkt:
  - Firwat ass dëse Riichter wéi eng domm schloofend Schildkröt ?!
  De Polizist ass verréckt mat Ongerechtegkeet an huet de Jong éierlech gestierzt, an d'Jongen hunn haart geruff. Komesch, datt de jonken Déif keng Angscht virun den Autoritéiten huet.
  Insolence, anscheinend, ass jo dat zweet Gléck, an de Polizist ass vill méi héiflech ginn. Vläicht huet de Gedanken geflitzt - wat wann dëst de Jong vun enger ganz beaflosster Persoun ass oder ...
  Den James Morgan krut e Schnuff vun engem vun de méi oder manner proppere Vagabonds als Zeeche vu Vertrauen. Ech wollt eng Zigarett undoen, mee am leschte Moment hunn ech gemierkt, datt eng grober Tubaksgrad Iech Houscht géif maachen, an dann all seng prächteg Glanz wéi Schlaanghaut ofschielen.
  De Riichter Fang ass kloer net an der Stëmmung - giel mat roude Flecken am Gesiicht, anscheinend rosen ... An d'Vue vun engem Jong, deen och an engem hëlze Pen, wéi e Kinnek um Troun gefillt huet.
  De Look ass häerzlech a souguer veruechtend, d'Hänn si trotzdem an den Taschen verstoppt an d'Këscht ass opgeblosen. Verdammt, net déi geringsten Angscht a sou eng Vue déi ...
  Den James, an engem Dram vun der alternativer Perceptioun, huet d'Buch aus Häerz erënnert, awer an dësem Fall war den eeleren Här net ganz gutt. Jo, et gouf en Iwwerlager mat der Filmbibliothéik. Wahrscheinlech sollt d'Roll vun engem gudden Zauberstaaf vun engem aneren Zeien gespillt ginn. Deen deen de Plut a Kolya gesinn huet klauen ...
  De Jong ass net ganz, dunn huet hien nogelauschtert, wat den Här am Riichter dem Riichter gesot huet. Awer de Riichter huet sech schlussendlech un hien gedréint:
  
  - Wat ass däin Numm, du versteifte Schäiss? Den Här Fang huet mat Gëft a senger Stëmm gefrot.
  Den James Oliver huet fett geäntwert:
  - Wien ass de Béise sou datt et du bass! Trauf mech net versteht ale Mann ze nennen!
  De Riichter huet souguer vun Iwwerraschung erstéckt. Och erfuerene Banditten hunn sech net erlaabt esou häerzlech a brutal ze sinn a Relatioun mat enger Persoun, déi an de Galge geschéckt ka ginn. Obwuel, tatsächlech, net ganz - fir en Doudesstrof trefft normalerweis e Geriicht vun enger anerer, méi héijer Instanz, mat der Participatioun vun engem ernannten Affekot. Obwuel esou e Verteideger nëtzlos ass, wéi en hëlze Stull. Awer natierlech kënnen se net an England zum Doud veruerteelen ouni e Schein vu Legalitéit. D'Mëttelalter sinn op alle Fall net méi am Haff.
  Awer wann d'Pickpocketing behandelt gëtt, a souguer vun engem Jong engagéiert gëtt, kënnt Dir ouni Affekot maachen.
  De Fang, dee vu Roserei sëtzt, huet e bedrohend Bléck op de Jong geworf a gefaang ... Veruechtung, wéi wann hien net e Mann wier, dee mat Kraaft investéiert gouf, awer en Dunghill. Esou aushalen ass tolerabel! (Pun!)
  De Riichter huet kuerz, oder éischter séier geheit:
  - Fir d'Stécker an engem Accord viraus ze begleeden, gëtt de Jong zu dräi Joer haart Aarbecht veruerteelt, an zwee weider fir d'Verteidegung vum Geriicht!
  Den James-Oliver huet veruechtend op de Schnéi gespaut.
  - Jo, du bass gaang! Am Allgemengen ass hien en Déif am Gesetz ... Méi genee, ech sinn en Déif, deen d'Welt nach ni gesinn huet!
  Den Här huet probéiert anzegräifen:
  - De Jong ass kloer krank, Här Riichter. Erspuert d'Kand!
  De Fang huet den Hammer op den Dësch geschloen.
  - Huelt de Baascht ewech! Fënnef Joer haart Aarbecht ass de Maximum deen ech ka ginn, awer e méi héije Riichter wäert him d'Galge solderen.
  Den Oliver huet de Polizist geschloen ... Och an der Leescht - et ass onwahrscheinlech datt en ongetrainte Kierper him erlaabt de Kinn vum héije Sujet z'erreechen. Richteg, de Feind war nüchtern an erfuerene genuch fir e bëssen ze verschwannen an aus deem de Schlag schmerzhaf war, awer guer net schockéierend. Mä de Polizist selwer huet säi Batong als Äntwert geréckelt. Den Oleg huet d'Attack erweicht, awer trotzdem huet seng Oueren geklappt a gouf e bësse bewölkt. An den zweete Schlag huet de Goal erreecht ...
  Dem Jong seng Séil ass aus dem Kierper aus dem Kierper geflunn ... Et ass gutt, datt de Batong elastesch ass, an den erfuerene Garde huet d'Kraaft richteg berechent ... Soss wier den Oliver sécher ëmbruecht ginn ... Soss si fënnef Minutte vergaang an eng kal erfrëschend Dusch ...
  Elo ass den ale Jong zréck an et ass onvergläichlech méi schlecht gaang wéi am Buch. Natierlech war de Verteidegungszeien ze spéit, a kee géif him nolauschteren. De Riichter huet dréchent bemierkt:
  - All d'Uerteel ass gestëmmt, awer wann Dir eng nei Verhéierung wëllt, kontaktéiert de Procureur an eng Petitioun fir eng Iwwerpréiwung vum Fall wéinst nei entdeckten Ëmstänn! Da loosst dës Kreatur hänken!
  Den James Morgan, deem säi Geescht an der Géigend schwemmt, huet op eemol geduecht - an eigentlech, nodeems d'Uerteel gestëmmt gouf, konnt de Riichter den Zeien zwéngen, dem Procureur ze schreiwen ... Gesetz no ass et esou. En Uerteel, dat scho gestëmmt gouf, kann nëmmen no der Prozedur, déi déi speziell Prozedur virgesinn ass, annuléiert ginn.
  Also hei hat den Oliver Twist immens Gléck ... Oder éischter am Buch ... Iwwregens, wat an engem Film net gegleeft gouf, hätt de Riichter, de Strof fir de Jong ze hänken, sou séier zréckgezunn well vun engem net besonnesch autoritären Zeien. Jo, an den Zeie selwer kéint Angscht virum Riichter hunn ... Wat wier méi richteg.
  Awer schonn hei huet d'Publikum net sympathiséiert mam impudent Oliver an dem Här, deen d'Applikatioun opginn huet ...
  Den James Oliver, deen sech spéit erënnert, huet probéiert zréck an de virdru verloossene Kierper zréckzekommen, awer ... Hien ass doduerch gerutscht wéi e Void oder eng Dampkolonne ... Anscheinend gi se net zweemol an dee selwechte Floss. Elo ass den Oliver erëm do an ... nei Aventuren.
  Den James Morgan konnt nach ëmmer Empathie a Gedanken liesen. Am Jong, no der Concussioun, si si extrem chaotesch. D'Handschellen goufen fest befestegt - an England ginn d'Kanner dacks festgeholl an déi richteg Gréisst ass am Viraus virbereet. E freche Jong muss eng Lektioun geléiert ginn. Ganz oborzel - Jackal!
  Wéi de Péng an den Hänn gefillt huet, huet de klenge Oliver verschwonnen an d'Tréinen koumen aus sengen Aen.
  Den haart Aarbechtsprisong huet ähnlech wéi eng antik Festung, mat Tierm a Schleifen. Düster Wiechter, Zänn op de Maueren a Sentry Bulldoggen.
  Den Oliver huet nach ëmmer haart geduecht, an de Warden huet de Jong souguer mat enger Peitsche geschloen, fir datt hie méi séier beweegt. De Jong huet gejaut a gesot:
  - Wéi Dir wëllt, Här!
  Jongen a Meedercher net méi al wéi véierzéng goufen an enger spezieller Sektioun vum Prisong gehal. Den Oliver war schonn zu Sënn komm an huet sech virwëtzeg ronderëm de Prisong gekuckt. Besonnesch hannert den décke Barren hunn ech de Prisongshaff gesinn, wou erwuesse Veruerteelter an Overalls a Klompen d'Stécker geschnidden an zéien, eppes planzen. D'Polizisten an d'Wuecht hunn si brutal gejaut.
  D'Kannerhallef war getrennt a gouf vun dräi ënnerscheet, datt eng blo Linn laanscht déi déck fiicht Maueren gezunn ass.
  Den Haff selwer war och bal eidel, nëmmen si waren an der Distanz marschéiert ... Den Oliver, deen op hir kaal geschnëtzte Käpp gekuckt huet, huet geduecht datt et Jongen wieren, awer ... Jonge ginn net a groe Kleeder, déi ausgesinn wéi Nonnen's Kassocken . Nëmmen d'Kassocke ware kuerz, bal komplett verroden d'Meedercher hir blo, ouni am waarme Wieder, dënn a geklappt Been.
  E puer vun hinnen waren nach méi jonk wéi den Oliver, an obwuel d'Distanz et schwéier gemaach huet hir dënn Gesiichter am Detail z'ënnersichen an déi schrecklech Leed an hiren Aen ze fangen, huet de Jong vun hinnen e schreckleche Stroum vu Leed a Trauer gefillt!
  Hien ass den Oliver am Prisong! Et ass kloer datt hien e Kriminell ass: an den Ae vu jidderengem e Mäerder an en Déif! D'Wuert Killer ass net ganz kloer, awer et kléngt haart a mengem Kapp a klappt mat Klacken op den Tempelen!
  A seng déck, gekrackt a schimmel Mauere schéngen a sengem Prisong lieweg ze sinn, an déi heesch a schwéier Atmung vum Prisonnéier schéngt duerch kleng Lächer ze héieren.
  Déi schwéier Schmelzdieren hunn opgemaach an de Polizist huet de Pabeier iwwerreecht, dee vum Arbittersekretär preparéiert gouf. Dem Oliver Twist säin Numm gouf net uginn, awer eng Nummer gouf amplaz befestegt. Gutt, jo, wann dat eng Aart vu häerzlechen Déif ass oder dee leschten Tramp, dann ass den Numm egal. Eng Zuel geet duer - loosst et Gesiichtslos an Gehorsam sinn ... Mee nee, de Prisongssystem huet esou déi net gebrach!
  E puer Wiechter hunn den Oliver mat fleeschleche Grinsen ugekuckt. De Bouf huet schonn erschreckt a schrecklech bleech ausgesinn. Angscht, déi staark Angscht, vun där hien net erliewt huet, och nodeems hien nach méi Porridge gefrot huet, gouf hie vun de Wuechte vum Workhouse gefloss, huet hien iwwerschwemmt ...
  Dëst ass schonn eng aner Welt - eng Plaz, déi mat der Ënnerwelt relativ vergläichbar ass, an et ass net fir näischt, datt jidderee sou eifreg ass, sech zu all Präis Knechtschaft ze vermeiden ... Dem Oliver seng Been hunn sech geknackt an hien ass no vir gefall ... Den erfuerene Gefaangenen huet sech schick gegraff de Jong bei den Hoer an huet dem Veruerteelte Jong op déi rosa a wäiss Wangen geschloen:
  - Mir kréien hei keng Tricken! Gitt Dir wéi all déi aner spillen oder ...
  An de grousse Mann riicht dem Rand vun der Hand an den Hals.
  Den Oliver Twist ass erwächt. Dräi Wiechter sinn an d'Zelle komm, hunn d'Schloss mat engem Knascht opgemaach. Si hunn Liederhandschuesch undoen an hunn ugefaang de Jong ze fillen a seng Wonnen no Bettkäfer oder eng Zort Dreck ze kucken. Duerno hunn se ugefaang mat Alkohol ze reiwen.
  Den Oliver huet d'Zänn gebrannt beim brennen Péng vun de gedréchent Wonnen. Awer op der anerer Säit ass den Zänn bal duerchgaang an et huet opgehalen ze jucken. De Jong krut e Gedrénks Bouillon, e Stéck Flillek mat Brout.
  Ee vun de Garde huet bemierkt:
  - Komesch genuch, awer vill hunn leed fir Iech, net ausféieren!
  Den Oliver huet hoffentlech gefrot:
  - A vläicht gëtt et keng Folter?
  D'Matrone huet de Kapp gerëselt.
  - Et gëtt Folter! Fuerdert bis zu dräimol personaliséiert Bestellungen!
  Den Oliver huet schwéier geschloen an huet decidéiert datt hien et kéint ausstoen ... An hien hat e verréckten Dram ...
  Obwuel hien och e Buch iwwer den James Morgan gelies huet. Desweideren, jo, den James war e Jong, dee fir haart Aarbecht op Jamaika vergëft gouf. Do huet hien haart un Zockerrouerplantagen geschafft. Dunn, während der Razzia, huet hien d'Piraten ugeschloss, fir e Start e Kabinejong ze ginn. An dann ënnerscheet sech als Assistent Kapitän, an dann de Kapitän selwer. Den James Morgan huet vill geplëmmt a gouf schlussendlech de Gouverneur vu Jamaika.
  Dëst ass déi ganz Geschicht. Fir d'éischt e Bettel-Jong-Déif, duerno e jonke Veruerteelt dee bal an der Hal erstéckt. Weider, de Sklave, deen ënner der Peitsche vum Opsiichter plakeg op de Plantagen schafft.
  Den Oliver huet geduecht datt vläicht och d'Plantatiounen op hien waarden. Anscheinend ginn se net higeriicht. An de südleche Kolonien huet de Kierper net mol Wanter: dëst ass e Plus. Awer Dir kënnt infizéiert ginn. D'Iessen ass egal, awer Dir kënnt liewen. Et gëtt vill Aarbecht, heiansdo ginn et relativ fräi Deeg. Sklave ginn dacks geschloen. Heiansdo kréien Veruerteelter hir Fräiheet a ginn selwer Planzen.
  De Jong huet gesucht a geduecht datt et gutt wier fir hien wéi de Morgan e Pirat ze ginn, an dann e Gouverneur.
  D'Wourecht ass net déi Zäiten. D'Piraterie ass net verschwonnen, awer si gouf schwéier gestéiert. An op Jamaika ass et net méi esou massiv. Wéi och op anere Plazen. Obwuel an Afrika, Piraten sinn nach aktiv am Pazifik Ozean och.
  Den Oliver huet sech den Attack vum Galeon virgestallt. Wéi vill Jongen sprangen op déi spuenesch Zaldoten, blénken hir blo, ronn Fersen. A schneiden Feinde mat Saberen.
  A gitt Oliver. Hiren ass zimlech e Jong, awer wiry, a staark. Dee féiert d'Millen mat zwee Schwäerter a rifft;
  - Eis stäerkste Crew,
  Mir ginn op de Pfeil!
  An déi gefall Séifuerer an Zaldoten vum Kastilianesche Räich falen. An et ass sou cool a lëschteg.
  Den Oliver mécht Schatzkëschten op an daucht seng bluddeg Hänn a Gold.
  An d'Piratejongen sangen, schloen hire Puppelchen, kaal, gebraten Féiss um Deck;
  Mir rësele vu Roserei a Béiswëllegkeet
  Awer eis Griewer wäerten direkt ophalen, wann nëmmen Gold vum héchste Standard Schicksal eis sou vill rullen wéi mir wëllen.
  
  Eh - jo, um Ozean, eh - jo, ënner Segel, Oh, jo, mir fléien fir fabelhafte Räichtum, Et ass schued, kee weess, a mir selwer wëssen net Wéi vill Gold mir brauchen, oh, wéi vill mir wëllen.
  
  Mir berouwen jidderengem, mee mir sinn net Schold, a mir mussen eis Famillen ernähren, mir brauchen och Familljen, schliisslech denkt keen eis eng Pai ze bezuelen A mir liewen ouni Feierdeeg an ouni Vakanz.
  
  Eh - jo, um Ozean, eh - jo, ënner Segel, Oh, jo, mir fléien fir fabelhafte Räichtum, Et ass schued, kee weess, a mir selwer wëssen net Wéi vill Gold mir brauchen, oh, wéi vill mir wëllen.
  
  Eh - jo, um Ozean, eh - jo, ënner Segel, Oh, jo, mir fléien fir fabelhafte Räichtum, Et ass schued, kee weess, a mir selwer wëssen net Wéi vill Gold mir brauchen, oh, wéi vill mir wëllen.
  . KAPITEL #3
  De Jong huet nach eng Zäit laang probéiert ronderëm d'Zell ze goen. Mä hie war net ganz gutt drun. True, d'Bléiser vun de Sohle ware scho liicht fort, an et war net sou schmerzhaf ze goen. Den Oliver Twist huet e Lidd duerch seng Nues geflüstert. An hien war iergendwéi domm wéinst dësem, datt hien am Prisong war. Den Oliver huet nach net iwwer de Grof vu Montecristo gelies. De Roman gëtt e bësse méi spéit geschriwwen. Awer eppes net sou bekannt ass a senger Erënnerung festgehalen.
  Zum Beispill huet e Jong den Apel vun der éiweger Jugend geklaut an ass an der Bastille komm. De Louis XIV wollt fir d'éischt d'Kand hibréngen. Awer dunn hunn ech beschloss, d'Kand fir ëmmer an der geheimer Zell vun der Bastille sëtzen ze loossen. An d'Kand, déi éiweg Jugend gewonnen huet, ass an enger eenzeger, ënnerierdescher Zell opgehalen ... An hien huet siwwenzeg Joer an der Isolatioun verbruecht. Bis si hien fräigelooss hunn, einfach net gleewen, datt e Jong, deen ongeféier zwielef Joer al ausgesäit, als besonnesch geféierleche Kriminell an der Geheimzell vun der Bastille sollt sinn.
  Dat éiwegt Kand gouf grëndlech geschloen, an op alle véier Säiten entlooss. Nodeems de Jong d'Stroosse vun Europa wandert, huet hien en Abenteuer. Si an der Arméi vum Napoléon Bonaparte gouf de Jong vun engem Regiment.
  Et war relativ interessant Roman. Siwwenzeg Joer, awer fir ze déngen - et ass cool averstanen! An grujeleg! An dëst ass bal a komplett Däischtert, ëm den Hals geketten. Iwwregens, hien ass den Oliver. Aarme Jong... A wéi hien nach net rosen ginn ass. Dreem waren seng eenzeg Trouscht. Si waren laang a ganz interessant.
  An engem Dram, zum Beispill, wandert e Jong laanscht Biergweeër a stéisst op e Schatz, oder eppes méi lëschteg. A kaal Féiss gëtt e Koup Goldmënzen ...
  Den Oliver stellt sech giel, metallesch Kreeser vir, an et schéngt sou cool. An Dir sortéiert se aus, a rëselt se an d'Fauscht. A si si sou verlockend Schimmer. An esou Gold hei ass schéin, gëtt e roude Tint.
  Den Oliver huet souguer geeschteg déi giel Ronn um Zänn geschmaacht. An hien huet glécklech gelaacht. Fir Gold ass et lecker - a ganz agreabel, de Geroch vum Hunneg ofzeginn ... An elo schéngt et Iech datt d'Bienen an der Chamber bumpen, an de Summer kënnt mat sanfte Strahlen.
  De Jong huet gelaacht. An erëm huet hien ugefaang ronderëm d'Zelle ze goen ... Barefoot, dem Kand seng Been heelen séier an ech wëll bewegen. Gëtt hien opgehaang? Ech wëll net an enger Loop hänke bleiwen.
  Den Oliver huet sech virgestallt, wéi seng plakeg, kandlech Fersen hänke géifen, wann d'Schnouer ëm den dënnen Hals zougedréckt gouf. An da verbrenne si d'bloe Sohl mat engem rouden Eisen, fir sécherzestellen, datt de Jong dout ass. A si verbrennen seng Läich am Uewen - wat ganz onsympathesch ass ...
  Den Oliver huet a Batterkeet gesongen fir sech selwer mat enger Pirateromanz ze begeeschteren:
  Vergeblech hunn déi Räich d'Dieren zougeschloen,
  Schliisslech gëtt de Wee fir déi Aarm bis zur Dier bestallt!
  Do, an engem Käfeg ënner Schloss a Schlëssel, ass de Peri langweilen,
  Si wëll datt de Ritter hir hëlleft!
  
  An ech sinn als Jong bei d'Piraten gaang,
  Fir e Dignitär ze béien net ze schloen!
  Elo ass et Zäit zréck fir all déi begënschteg,
  De Jeeër ass an d'Liewensmëttel am Spill ëmgewandelt!
  
  A grouss sinn meng Jongen vu Kraaft,
  Wann ech an den Hänn vum Schwäert ugefaang hunn ze dréinen!
  Ech schécken béis Feinde fir an de Griewer langweilen ze ginn,
  De Mound um Himmel blénkt hell Kupfer!
  
  Courage kacht rosen am Häerz,
  De grénge Kabinejong ass prett fir ze boarden!
  Ech sinn mat engem Offizéier op Schwerter gekräizt,
  Gitt an d'Schluecht an enger wilde, gewaltsam Roserei!
  
  De Géigner ass grouss, wéi e Stier aus engem Stall,
  Hie wëll déi wëll Mass zerbriechen!
  Awer de jonke Mann kämpft mat Dignitéit,
  D'Blade weeft en onsichtbare Fuedem!
  
  Hei ass e Lunge - si hunn de Bauch duerchgebrach,
  Den Thug huet gejaut, säi Schwäert erofgefall!
  Hien huet an der Ausdehnung gelieft a wousst kee Schmerz,
  Elo huet hien seng Päerdskraaft verluer!
  
  Meng éischt Internat war sou erfollegräich
  Eng Handvoll Gold gëtt an Är Tasche gegoss!
  A mir Piraten sangen Lidder
  Divisioun am Kampf den Duvan zu Éiere kritt!
  
  Natierlech kéint muer méi schlëmm ginn
  Frigate a Cruiser Waffen gebrach!
  Schéckt mech barfuß duerch d'Puddelen ze sprangen,
  Duerch d'Blutt, dat de Feind Béis vergoss huet!
  
  Ganz e Jong, et gi keng Antennen,
  Awer et gëtt kee Kabinejong an der Schluecht vun der Genoss!
  Kohl ass bestëmmt an der Faarf vu Joeren ze stierwen,
  Dat ass eng fräiwëlleg Decisioun!
  Nodeems den Oliver e bësse méi frëndlech gefillt huet, an och ugefaang huet d'Kette ze reiwen. Ee Metal Link géint eng aner. Och wann et onwahrscheinlech ass datt hien Zäit wäert hunn, awer op d'mannst gëtt et eng Chance.
  De Jong huet energesch gehandelt a rosen gesongen;
  Sëtzen hannert Gitter an Dungeon rau .
  E jonke Adler, deen a Gefangenschaft geziicht ass,
  Mäi traureg Kamerad, wénkt säi Flillek,
  Bluddeg Iessen plackt ënner der Fënster,
  Pecks, a werft, a kuckt duerch d'Fënster,
  Wéi wann hien déi selwecht Saach mat mir geduecht;
  Hie rifft mech mat sengen Aen a sengem Gejäiz
  An hie wëll soen: "Komm mir fléien fort!
  Mir si fräi Villercher; et ass Zäit, Brudder, et ass Zäit!
  Do, wou de Bierg hannert der Wollek wäiss gëtt,
  Do, wou d'Mierkante blo ginn,
  Do, wou mir nëmmen de Wand trëppelen ... jo, ech! .. "
  An de Bouf huet d'Kéiwen mat bloe Fouss geschloen. An dunn huet hien et geholl an ass erëm ageschlof. An hien huet och vun eppes gedreemt inspiréiert vu virdru gelies Romaner. Besonnesch iwwer de Julian den Apostat. Wat wier geschitt wann de Julian méi laang gelieft hätt!
  An dësen Dram ass interessant;
  An engem Dram huet de Jong eppes ongewéinlech gesinn ...
  Hei war hien nieft dem Julian den Apostat. De berühmte réimesche Keeser an der Schluecht mat de Parthen ass an eng schwiereg Situatioun gefall. Awer dem Caesar seng Ierwen hunn couragéiert gekämpft an hunn d'Parther zréckgezunn. Mä de Keeser selwer war vun engem klengen Détachement ëmgi, verzweifelt probéiert duerch seng eege duerchbriechen.
  Den Oliver Twist sprang op de waarme Sand eraus. Den Terminator Jong huet direkt gemierkt datt dëst net ganz en Dram war, besonnesch well déi nach net komplett geheelt Bléiser op de Sohle wéi gekrasch hunn. Awer et gëtt keng Zäit fir ze streiden - de Keeser soll gerett ginn!
  De Jong-Ranger huet fënnef Parthen erschoss, déi de Keeser scho mat engem Schlag an engem Sprong belagert haten. Dunn huet den Oliver Twist ganz behendig béid Schwerter opgeholl an ugefaang ze schëllegen. Déi éischt véier persesch Krieger sinn mat de Kapp ofgeschnidden. Dunn huet de Jong den Dolch mat senge bloe Fanger geworf, an et huet sech an der Mëtt vum Fluch verdréit an den Hals vun dräi Bëscher geschnidden.
  Oliver Twist huet glécklech geruff:
  - Et ass e Mann säi Kampf!
  Duerno ass hien op eng entscheedend Offensiv gaangen. Seng Schwertschwéngunge ware wéi eng Rasenmäer. Si hunn jidderee hannerteneen ofgeschnidden an d'Glieder vun de Perser dissektéiert. Hei ass e grousse Kapp vun de Parthians probéiert de Keeser selwer seng Hand verluer ze kréien. An dann de Kapp.
  Den Oliver Twist huet mat senge Féiss fënnef Dolke vum Dreiftëscher op eemol geheit an eng ganz Rei Archer ofgeschnidden. Dunn huet hien geruff:
  - Stonn vum Räichtum! Et ass Zäit ze spillen!
  A seng Schwäerter hunn d'Parthian Arméi e Frisur gemaach. De Leader vun der Arméi, de Kinnek vu Persien, Indemon, huet d'Zenki ausgebrach. En hallef plakege, muskuläre Jong huet jidderee hannerteneen ofgeschnidden an all d'Approche vum Julian mat Läiche verstreet. Ni virdrun hat den Herrscher vu Parthia esou e kräftege Kämpfer gesinn. An d'Tatsaach, datt dëst just eng Baartlos Jugend ass, huet eng sérieux Angscht inspiréiert.
  Op eemol hunn déi wierklech heidnesch Gëtter decidéiert antike Roum ze hëllefen, an amplaz zréckzezéien, huet de Julian d'Relioun vu senge Vorfahren op d'Äerd zréckginn! An elo ass et entweder Hercules oder de Jong vum Hercules, deen d'Parthian Arméi kämpft.
  An den Oliver Twist ass ëmmer méi an d'Frenzy komm. Hien huet schwéier a schaarf Géigewier geheit. Hien huet d'Feinde vum antike Roum gestierzt an zerstéiert, a seng Schwäerter hu wéi irresistible Blëtz geschéngt. Den Terminator Jong huet de Rescht vun de Réimer inspiréiert. Geruff: Hercules! Hercules mat eis! Si sinn op d'Parther gerannt, an hunn hir Kraaft dräifach verduebelt. De Keeser selwer huet gekämpft.
  De Julian war nëmme liicht iwwer der Moyenne Héicht, awer gutt gebaut a schéin. Zu der Zäit vu sengem Doud war hien nëmmen zweedrësseg Joer al, an et ass net gewosst, wat de Réimesche Räich gewaart hätt, wann den Apostat méi gelieft hätt. Awer elo, et schéngt, sinn d'Parthians zréck geplënnert, an hunn ugefaang zréckzekommen.
  An de Rescht vun der réimescher Arméi dobäi Hëtzt. De Kinnek Indemon huet probéiert d'Gezei vun der Schluecht ze dréinen, a mat engem ausgewielten dausend Onstierflechen ass hien an d'Schluecht geplënnert. Awer dëst war säi fatale Feeler.
  Den Oliver Twist huet op e ganz grousse Mann opmierksam gemaach - méi grouss wéi Valuev, mat enger Kroun a Schëlleren, wéi e Kleederschaf a gëllene Kettepost. An de Jong, ze gesinn, wéi se d'Uerder vun dësem Herrscher lauschteren, verstanen: et ass Zäit ze handelen. An hien huet de Bogen opgeholl, dee vum Perser erofgefall ass. Hien huet et séier mam Fouss gezunn, sou datt d'Bowstring bal gebrach ass. An dann huet hien e Pfeil fräigelooss, geeschteg mat hirem Fluch.
  A rennen, e stacheleg Stéck huet de Kinnek vu Parthia am Hals duerchbrach, d'Halsarterie gebrach. An e grousst Gewiicht vun annerhallwem, oder souguer zwee Zenter, ass de Lineal vun engem Entworf Elefant erofgefall.
  Den Doud vum Kinnek, natierlech, en zerstéierende Schlag fir d'Arméi. Besonnesch wann de jéngeren Ierwe probéiert de Kommando ze huelen, wéi den Oliver Twist e Pfeil op hien geschéckt huet. Als Resultat huet sech dëse Géigner als e pierced Skorpion erausgestallt. D'Réimer, déi de Keeser an d'Schluecht gesinn hunn, hunn elo geruff: Apollo, Apollo ass bei eis!
  An den Oliver Twist huet d'Parthians mat Hänn a Féiss geschloen.
  An dës barbaresch Arméi gouf zu engem Grousshandel Fluch. Elo hunn d'Réimer d'Parthia verfollegt an an dëser Rass vu Wëllef gouf et keng Fro vu Verzeiung a Barmhäerzegkeet. Wee fir déi, déi flüchten, a wee fir déi, déi zweemol vun de Réimer flüchten.
  D'östlech Arméi huet virun eisen Aen geschmolzelt, an déi laténgesch Regimenter, Legiounen a Kohorten waren onverzichtbar. Eisen a staark, si briechen an zerbriechen alles, an ëmbréngen d'Adel ...
  De Jong, op der anerer Säit, blénkt mat bloussem, rosa Fersen, an huet eng Millen mat Schwäerter gerannt, a fënnef Géigner gläichzäiteg ofgeschnidden.
  Komplett Victoire. Déi iwwerliewend Parthier falen op d'Knéien a bieden ëm Barmhäerzegkeet.
  Den Oliver Twist ass op den Opruff vum Keeser komm. Hien huet him frëndlech gekuckt. An antik Zäiten sinn d'Leit e bësse méi niddereg wéi an de spéider Joerhonnerte, an an engem Dram stellt de Jong sech méi al am Alter vir. Also schéngt den Oliver véierzéng, fofzéng Joer al ze sinn no réimesche Standarden. Dat ass, et kann schonn e Mann considéréiert ginn, och wann ouni Baart. De Julian huet seng Kratzer a Plooschter gekuckt a gefrot mat engem breede Laachen:
  - Dir sidd e Gott?
  Den Oliver Twist huet éierlech a gerecht geäntwert:
  - Ech si Mënsch!
  De Julian huet schwéier geschloen an huet och éierlech geäntwert:
  - Et ass schued ... Ganz sorry!
  Dëst huet den Terminator Jong rosen gemaach, an hien huet haart geäntwert:
  - Et gëtt näischt ze bedaueren! Mann dëst Kläng stolz!
  De Julian huet zoustëmmend geknackt an de Jong op d'Schëller geklappt:
  - Gutt gesot! Dëse Mann kléngt houfreg, an hie muss houfreg sinn, an net Lehm an den Hänn vun engem Potter!
  D'Arméi huet an der Genehmegung geruff. De marchéierende Paschtouer huet ugefaang e heidnesche Gebietsdéngscht bei Geleeënheet vun der Victoire ze preparéieren. De Julian huet decidéiert déi al Kultë erëmbeliewen. Ee vun hinnen ass d'Verehrung vum Jupiter, Mars a Mithra. Obwuel et kloer ass, datt de heidnesche Glawen muss moderniséiert ginn. Hei goufen verschidden Iddien proposéiert. No allem gëtt et schonn eng Léier iwwer de Champs Elysées - e Paradäis fir Krieger an heroesch Leit, Pundits. Also firwat et net offiziell Doktrin maachen. Dir sidd dem Keeser ënnergeuerdnet, Dir kënnt Iech am Déngscht z'ënnerscheeden an Dir kritt Iech an der nächster Welt en Harem, an Dir wäert do nobele Fester feieren, fir ëmmer jonk a staark ze sinn! Also firwat d'Elite dann d'Doktrin vu Christus?
  Den Oliver Twist, deen och net ganz gär vum traditionelle Chrëschtentum war, zweehäerzeg a grausam, bemierkt:
  - De Mënsch selwer ass de Schmier vu sengem eegene Gléck, an hien ass de Potter vu sengem Erfolleg!
  De Julian huet dem Jong seng Hand erausgehäit, se häerzlech gerëselt, a proposéiert mat aller Éierlechkeet:
  - Sief mäi Jong an Ierwen! Dir sidd weis iwwer Är Joeren, an Dir hutt iwwermënschlech Kraaft!
  Dunn huet de Keeser de Rank vun de Caesars aus sengem Gürtel erausgeholl. Dëse Rank gëtt normalerweis vum Keeser gedroen fir wiem hien gewielt huet fir säin Nofolger ze sinn, an ass normalerweis en Zeeche vun der Adoptioun.
  Den Oliver Twist huet de Rank op de Zeigefanger geluecht a mat Begeeschterung gesot:
  "Ech hoffen et wäert wäert sinn de Jong vum Keeser ze ginn ..."
  De Julian huet d'Parthesch Arméi besiegt an nees hir gutt befestegt Haaptstad belagert. D'Erscheinung vum Oliver Twist gouf mat Freed begréisst. De réimesche Keeser huet de Jong Kuss gemaach an hie mat staarken Hänn iwwer him opgehuewen a gesot:
  - Merci Gott! Ech hat schon geduecht du wiers dout!
  Oliver, realiséiert datt d'Wourecht net sou einfach ass ze erklären, huet geäntwert:
  - Fir éierlech ze sinn, Är Majestéit ass mäi richtege Papp, dëst ass den Apollo an hien hëlt mech heiansdo op den Olympus an op aner Welten, fir datt ech net ze vill un d'Leit gewinnt sinn!
  De Keeser, de Spëtznumm an der realer Geschicht als Apostat, war iwwerrascht:
  - Hutt Dir den Olympus gesinn?
  Den Oliver Twist, wéi all intellektuell entwéckelt Jongen, huet gär komponéiert an huet dofir liicht bestätegt:
  - Jo!
  De Julian huet bewonnert:
  - An ech hunn de Jupiter gesinn!
  De Jong-Ritter, breet mat Perlenzänn lächelt, huet geäntwert:
  - Mäi Grousspapp Jupiter seet Iech Moien! A wënscht Iech Erfolleg!
  De Keeser huet op der Spëtzt vu senge Lunge geruff:
  - Merci de Götter! Kann se d'Victoire bréngen!
  Den Ierwejong huet direkt virgeschloen den Attentat net ze verzögeren, well d'Géigend ronderëm zerstéiert war an et fir d'réimesch Truppen ze schwéier war fir sech selwer Iessen an Drénken ze kréien.
  Den Oliver, bewaffnet mam beschte Réimesche Bou, deen hien och verbessert huet, ass op d'Juegd gaangen. Et ass besser iwwer de Plang vum Attentat ze denken, d'Festung selwer ze gesinn a gläichzäiteg d'Feinde ëmzebréngen.
  Den Oliver Twist huet vun enger Distanz op de Krieger geschoss mat de Scharlachroute Fiederen um Helm. Als Äntwert sinn d'Wolleke vu Pfeile bei de Jong geflunn. Awer de jonke Krieger huet net déi geringsten Opmierksamkeet op si bezuelt: si hunn ëmmer nach net erreecht, a killt Géigner ofgeschloen, an hie selwer, mat engem schnelle Schrëtt, all Kéiers, op Lafen, ass ronderëm d'Mauer gaang.
  D'Stad war jo grouss, liicht méi kleng wéi Roum, an ëmgi vun héije Maueren. Den Trajan de Groussen a vill aner Eruewerer konnten hien net an hir eegen huelen. Awer hei ass tatsächlech d'Haaptkraaft vu Parthia. Erober hir, an Är Herrschaft vu Roum kann esou wäit wéi Indien verlängeren.
  Den Oliver huet gemierkt datt d'Mauere vun der Stad bal iwwerall grouss, déck a geckeg sinn. Fir esou eng Stad ze huelen, braucht Dir vill laang Trapen, an et ass net sécher datt Dir se fannt. De Schutz ass e bësse méi schwaach, wou d'Stad vum Floss gewäsch gëtt, gëtt et eng stiermesch Baach. Et ass méiglech de Floss ofzeleeën, awer et wäert op d'mannst zwee Méint haarder Aarbecht daueren. Also wat sinn déi aner Weeër?
  Zum Beispill, sprengt d'Mauer an briechen duerch d'Lück! Deen einfachste Wee, awer Dir braucht Sprengstoff. Awer net wäit vun der Stad ass en impressionante Bësch. A mat e puer Fäegkeete kënnen Sprengstoff aus ... Séiss gemaach ginn, déi einfachsten Mineralstoffer a Salze derbäi ginn. A mat sengen bloen Fersen huet de Jong gefillt datt et sou Mineralien a Salzer am Buedem wieren.
  Et ass am beschten den héchsten Deel vun der Mauer z'ënnergruewen, wou déi gréisst Zuel vu Feind Zaldoten accumuléiert sinn. Elo wäerten d'Parther bedaueren, datt si sech iwwerhaapt getraut hunn géint Roum ze goen.
  Den Oliver Twist, nodeems hien véier Quivers erschoss huet, ass zréck an de Camp zréckgaang an huet de Julian glécklech informéiert:
  - D'Gëtter hu mir gesot wéi ech d'Festung huelen! Awer loosst Är Krieger eise Ritual déngen!
  De réimesche Keeser huet streng bestallt:
  - Gefollegt mäi Jong wéi Dir mir gefollegt!
  An d'Arméi, déi den Oliver Twist an Aktioun gesinn huet, huet e Salut am Géigesaz. An de Jong, de Tsesarevich, war aktiv Uerder ginn. Dir musst vill Séiss mat Mineralstoffer vermëschen, an da kritt Dir eng mächteg Bomm vun antik Zäiten. Et soll vill méi effektiv funktionnéieren wéi Gewierer, an net méi schlëmm wéi Nitroglycerin. Dëst ass wierklech den Terminator Jong konzipéiert. Ausserdeem huet den Oliver selwer perséinlech de Bësch ofgeschnidden, an d'Logbicher a Schëlder a Séi geschmiert.
  Gleeft un de Wëlle vun de Gëtter, huet déi réimesch Arméi ganz frëndlech, harmonesch an energesch geschafft. Sawdust a mächteg hëlzent Schëlder goufen séier gebaut. Richteg, d'Parthians probéiert eng Sortie ze maachen.
  Den Oliver Twist huet seng zwee Schwerter glécklech gewénkt, an d'Kavallerie ass aus dem Ambush erauskomm. E puer dausend Perser goufen ëmginn. De Jong-Ritter deen hire Leader mam Fouss an de Kiefer gefeckt huet, an hie gezwongen vill Zänn ze verléieren. An dunn huet seng Schwäerter geschafft wéi wann se Raséierapparaten wieren. An d'Parthians waren an enger Täsch, an ëmgi vun der couragéierter Arméi vun der Welt.
  Jo, vill Barbaren kämpfen elo an der réimescher Arméi, awer dëst huet et méi staark gemaach, souwuel frësch Blutt an nei Kampftechniken absorbéiert.
  Den Oliver Twist huet sech méi wéi anerer an dësem Ofschneiden ausgezeechent. An op Zweck huet d'Kand a grousse Pisse vu Blutt geschloen fir déi réimesch Zaldoten ze sprëtzen. A si hunn et gär, et huet sech erausgestallt datt si gëttlech Gnod, Kraaft a Vill Gléck vum Jong vum Apollo selwer kréien.
  Genau esou vill hu sech zu Roum iwwer de Retour vun den alen heednesche Kulte gefreet. A mat grousser Freed hu si dem Fortune gebiet. Chrëschtentum, op der anerer Säit, schéngt ze feindlech géint d'Liewe vum Liewen an dofir onattraktiv. Ausserdeem gëtt et nach ëmmer dat Paradäis? An huet ee vun deenen, déi am véierte Joerhonnert liewen, den erëmbeliefte Christus gesinn?
  An hir Gëtter sinn einfach, verständlech, mënschlech ... A keen huet e seriöse Widderstand géint déi erëmbelieft Kultë gemaach!
  An elo d'Räis Krieger, och wann d'Halschent vun hinnen net Latinos sinn, mä Barbaren enthusiastesch d'Uerder vum Keeser a sengem Jong a Jong vum Apollo ausféieren.
  An der Nuecht si scho genuch Séi a Mineralstoffer virbereet. Den Oliver Twist huet net bis d'Dämmerung gewaart, mä huet bestallt datt de Ween direkt an den zentrale Punkt vun der Feindverdeedegung geplënnert gëtt.
  An d'Trophée Parthian Päerd sinn zesumme mat der déidlecher Fracht an den Tuerm vun de Kinneken gerannt. Si hunn se weider gefuer, de Kapp an d'Been mat beliichte Fackelen a Schlag vu laange Peitsche verbrennt. An och wann d'Perser ondiskriminéiert Feier an d'Däischtert vun der Nuecht opgemaach hunn, war et schonn ze spéit.
  Den Oliver Twist, fir seng Stëmm ze verstäerken, huet duerch e risege Messinghorn geruff:
  - Kann den Numm vun de Gëtter erfëllt ginn! Kann de Jupiter hëllefen!
  Et explodéiert sou datt souguer e puer Kilometer vun de Käpp vun de Réimer hir Helm aus dem Kapp geklappt hunn. Awer d'Parther hunn dausendmol méi gelidden. D'Haaptschützer vun der Explosiounswell gouf méi héich geworf, an d'Maueren opgehuewen. Vill honnerte vu persesch Zaldoten goufen op der Plaz ëmbruecht, an nach méi crippled ...
  Den Oliver Twist, deen och vun der Explosioun gedréckt gouf, ass op d'Knéien gefall, ass awer direkt opgesprongen. De Jong-Ritter huet erëm geklappt:
  - An elo attackéieren Frënn! Zu Éier vun eisem Gott Apollo!
  An hien ass fir d'éischt gerannt, blénkeg barfuß, mat Stëbs an d'Blutt vu jonke Fersen. An hannert him ass déi ganz réimesch Arméi gerannt, onzuelbar, op alle Fall, an engem Albtraum.
  Den Oliver war deen Éischten, deen d'Parthian Positiounen erreecht huet an ass séier ënner der zesummegebrach Mauer geklommen. Den Terminator Jong war a grousser Opreegung. Hien huet jidderee hannertenee geschnidden, obwuel et scho kloer war datt d'Parthians d'Fäegkeet verluer hunn, wierklech ze widderstoen. Hir Moral ass erofgaang, an all Wonsch géint d'Réimer ze widderstoen ass verdampft. Awer trotzdem ass d'Ausrüstung weidergaang, an et gouf e richtege Massaker.
  Den Oliver Twist, deen seng Schwäerter dréint, an duerch eng aner Clearing geschnidden huet, huet eng ganz Ballad gesongen:
  Ech sinn e Ritter vu Roum an d'Schwäert ...
  Den Här huet mech op d'Schluecht geruff!
  D'Welt krut op eemol en Beügüger,
  An Dir besser de Svarog luewen!
  
  Entscheet de groussen Dram erëmbeliewen
  Dee Mann ass staark ginn wéi Gott!
  A gefall verléift, Wäisheet, Schéinheet,
  An deem de Rush vun Häerzen an Metal verkierpert ass!
  
  Neen, net e Pagan, de Caesar war,
  Hie wousst seng Gläichheet net am Rati ...
  A Roum mat stralende Herrlechkeet,
  Trotz Angscht-Satan!
  
  All gëtt zu Stëbs
  Awer nëmmen de Geescht ass onstierwlech!
  Fannt Kraaft a Wierder
  Déi eis net haart soen!
  
  Gleeft mir, eng Persoun ass keng Läich,
  Et ass dat Bescht, ëmmer lieft ...
  De Strahl vun der Herrlechkeet ass net erausgaang ...
  Stär an den Häerzer vun der Léift!
  
  A wat ass Blutt
  Si gëtt eis Liewen ...
  Aus Péng gëtt et Léift
  An haalt hatt un!
  
  Gleeft datt Dir net schwaach sidd
  An hie war staark am Geescht!
  Loosst de Sklave am Fleesch stierwen,
  Mir packen d'Brëll!
  
  Wann Dir Feigheet iwwerwannt
  An de wilde Horror wäert stierwen ...
  Da schwiewes du iwwer d'Dächer,
  Gëtter zielen d'Gesiichter!
  
  Olympus wäert kommen, d'Feier ignite,
  An et wäert Liicht ginn ...
  Awer beréiert net de schwaache Held,
  Client vum Ophtalmolog...
  
  Wien e klenge Wuerm trëppelt,
  Hie selwer ass am Häerz wäertlos!
  A meng grouss Leidenschaft
  Ënnert dem Schwanz zwee Chips Peffer!
  
  Kuerz gesot, Belobog komm,
  Ech wäert Apollo ginn ...
  Mir wäerten Nullen mat engem Pen duerchstrecken,
  Mir hunn Millioune hannert eis!
  D'Haaptstad vu Parthia war gefall, an de réimesche Fändel huet elo driwwer geflunn. Den Oliver Twist huet de Schlëssel fir Asien a senge staarken Hänn geholl an ass dem Keeser Julian ukomm. Hien huet dem Ierwe Merci gesot an him et zréckginn a gesot: "Herrlechkeet un den Apollo."
  Julian baut eng nei Haaptstad. Den Oliver huet och ugefaang ze dreemen ... Hei huet hien de Keeser Julian erëm begéint. D'Parthesche Räich, aus deem d'Réimer sou vill Problemer besiegt haten, an de Julian, dee schonn de Grousse genannt gouf, huet decidéiert Babylon ze restauréieren.
  D'Erscheinung vum Oliver Twist, dem genannte Jong vum Keeser an deen als Jong vum Apollo ugesi gouf, gouf vun de Réimer als Zeeche vun de Gëtter ugesinn.
  Virun de Jong hunn d'Vestal Virgins rose Bléieblieder gesprëtzt. Den Oliver huet si mat bloe Féiss getrëppelt, an houfreg seng Këscht erausgepust, hien ass wéi en Triumphant marschéiert. D'Bléieblieder hunn hir blo Fersen agreabel gekickt, an d'Stëmmung ass dovunner eropgaang. De Julian huet dem Jong seng Hand gerëselt, geruff aus militäreschen Aarbechten, a gesot:
  - Oh mäi Jong! Ech hunn aus de Schätz, déi vun de Parthen gefaange goufen, bestallt, eng gëlle Statu fir Iech ze werfen, Smaragde anstatt Aen asetzen! Well Dir de Jong vum Apollo sidd, da sidd Dir wéi de Gott vu Schéinheet a Militärkonscht!
  Den Oliver Twist huet bescheiden geäntwert, seng Waffen iwwer d'Muskelkëscht vun engem staarken Teenager gekräizt:
  - Ech si grad wéi e Gott, e Mann!
  De Julian huet dem Jong geknackt an ugekënnegt:
  - An Ärem Deel an zu Éiere vum Ufank vun der Erhuelung vu Babylon, wäerte mir Gladiator Kämpf arrangéieren!
  Oliver sot éierlech:
  - Manner Blutt! Eis Gëtter erfuerderen keen Opfer, mee Courage an Tapferkeet!
  De Julian ass domat averstanen:
  - Kann et esou sinn! Awer déi Parthen, déi sech net zrécktrieden, mussen a gladiatoresch Schluechte stierwen fir net nei Probleemer zu Roum ze verursaachen!
  Den Oliver Twist Jr huet op dëst geäntwert:
  Loosst d'Gëtter hiert Schicksal entscheeden! Loosst d'Fraen a Kanner nëmmen net un dësen deelhuelen!
  De Julian huet zweedeiteg geäntwert:
  - Déi, déi eis net geféierlech sinn, wäerten net um Doudendanz matmaachen!
  D'Statu, déi dem Oliver Twist gegoss gouf, war souguer méi grouss wéi d'Liewensgréisst, an d'Smaragd Ae verbrannt. An den Hänn vun der Jonggott huet zwee Schwerter mat Stahlblieder an Hënn mat Rubinen dekoréiert. D'Reliefmuskelen ware ganz konsequent mam Original.
  Dunn war et e luxuriéise Fest, a schonn während dem Fest gouf den éischte Gladiatorkampf ofgehalen. Zwee suergfälteg gewaschen an geölte Parthen hunn gekämpft. Si hunn sech mat Schwäerter ugegraff. De gréissere verpasst e puer Schlag vum Schwert an der Këscht an am Bauch, ass um Sand zesummegefall. De Kampf huet sech als flüchteg erausgestallt a bal all d'Réimer, onzefridden mat esou engem Resultat, hunn d'Fanger erof gekippt - schléisst hien of! Oliver refuséiert. Hie wollt net grausam oder barmhäerzlech erschéngen.
  De Parthian ouni Gewëssenszuch huet säi Landsmann gestierzt. Doropshin sinn d'gladiatoresch Opféierungen eriwwer. Eréischt géint d'Enn vum Fest, wéi de Julian, wéi den Nero, e Lidd gesongen huet, goufen d'Zaldoten nees an de Stadion geruff. Dës Kéier waren et zwee Teenager.
  Si hu laang genuch gekämpft, a vill Wonnen openeen ugedoen. A schlussendlech, komplett erschöpft, hunn si sech mat de Schwerter an d'Brust duerchgebrach a gefruer.
  Den Oliver Twist, dee säi bloe Fouss gestampelt huet, bemierkt onzefridden:
  - Dir Papp versprach, datt et keng Kanner am Gladiator Duell ginn géif!
  De Julian huet entscheedend geäntwert, seng Fauscht op den Dësch geschloen:
  - An dat sinn keng Kanner! Si si scho véierzéng!
  Dëst Resultat huet eng gewëssen Enttäuschung bei de Réimer verursaacht, a si hunn déi Doudeg Kämpfer gebueden.
  Den Oliver huet net dogéint gemaach. Hie selwer huet véierzéng Joer al Kanner net berücksichtegt. Wann e Jong scho mat enger Fra ka sinn, dann ass hien kee Kand!
  Gladiator Kämpf hunn den nächsten Dag ugefaang.
  D'Parther hu sech géintenee gekämpft. Si ware rosen, hu sech selwer geworf a gestach. Vill Blutt a Schweess gouf verginn.
  Schonn an der éischter Schluecht hunn zwanzeg Leit op all Säit gekämpft. Déi, déi fir d'éischt mat grénge Ländchen erauskomm sinn, an déi zweet mat gieler. D'Schluecht ass mat variabelen Erfolleg weidergaang. Déi Gréng hunn gewonnen, dovunner waren nëmmen dräi op de Been bliwwen, an och déi goufe schwéier blesséiert.
  Den zweeten Duell huet sech e bësse manner bluddeg gewisen wéi deen éischten.
  Dës Kéier waren et fofzéng Männer op all Säit. Verschiddener an orange Bandeauskleeder, anerer an blo. Schwéier Stiwwelen klappen géint de Sand. D'Gladiatoren selwer sinn hallef plakeg, vill sinn haart, sou datt de Spektakel zimlech barbaresch an ugespaant ass. Orange schéngt méi staark ze sinn, obwuel am allgemengen de Kampf kompetitiv war. Et gouf en haartnäckege Schlagaustausch, d'Blutt ass getrëppelt.
  Béid Säiten hunn wéi e Wellebries gewéckelt.
  Orange huet sech méi staark bewisen, vun deenen fënnef Krieger op de Féiss stoungen. An déi Blo, déi Koupe waren, awer ëmbruecht goufen, hunn d'Réimer hinnen net verzeien.
  D'Schluechte ware voll amgaang. Hei, zum Beispill, dräi Léiwen a fënnef Parthen mat stompegen Schwerter. D'Banya huet sech bluddeg erausgestallt ... Dës Kéier huet d'Gléck op d'Léiwen gelaacht, ausser fir d'Déieren och, an d'Schwäerter goufen de Gefaangenen kuerz, rostig a laang net geschärft.
  Dunn sinn d'Teenager an de Rank eragaangen, bewaffnet mat nëmmen Dolchen. Et gouf sou vill Gejäiz, Gejäiz, gebass. Si hunn sech an enger Ëmfaassung verwéckelt an hunn sech mat hire Punkte gestach, geschloen, geschloen. D'Jongen ware sou rosen, datt se net mol gekuckt hunn, wien a wéi enger Equipe war. Si hunn sech just ëmbruecht, vermëscht an op der Plaz ofgeschloss.
  Ee vun hinnen huet souguer d'Perfektioun vum aneren erausgerappt, an huet dee leschte gezwongen un engem schwéiere Schmerzschock ze stierwen.
  Wéi schwéier an Eekleges et ass, awer gläichzäiteg bluddeg spannend. Wann Dir eng Mëschung aus Begeeschterung, Genoss a gläichzäiteg Eekleges erliewt, wann plakeg, schweess, bluddeg a geschnidden Teenager géigesäiteg mat Waffen quälen a bäissen.
  An an der Antikitéit si vill Kanner gebuer, an eng grouss Zuel vu Jongen deelhuelen an Gladiator Kämpf. Si sinn manner wäertvoll Wueren a sinn net sou traureg. Dacks kämpfen jonk Sklaven ganz plakeg, an ëmmer barfuß.
  Weiblech Gladiatoren sinn och bal ëmmer barefouss, ausser déi bekanntst vun hinnen. Sou Meedercher setzen op elegante Sandalen fir hiren héije Status ze ënnersträichen.
  D'Sklave sollen net bis zum Erwuessenen Schong trauen, nëmmen a kale Wieder gi se rau Holzschong, sou datt wertvoll Ranner net vun der Keelt béien. A wann e Kand natiirlech staark ass a kann de Schnéi widderstoen, léiwer se him ouni Tunika verloossen. D'Kanner vun de fräie Réimer, a besonnesch vun de Patrizier, droen Sandalen oder Flip-Flops, a Stiwwelen bei kale Wieder, fir manner wéi Sklaven ze sinn.
  Den Oliver Twist steet natierlech als Jong vum Gott Apollo virun esou Viruerteeler. Awer e puer Parthian Gefaangenen, déi de Jong a Shorts eleng kucken, nieft dem Keeser souz, hunn hien anscheinend als Éierekozhnik ugesinn a geflüstert.
  An dem Oliver seng Héieren ass ganz schaarf, an et ass désagréabel wann ech esou un dech denken. Zwee hallefplakeg Sklaven sinn op de Prënz gaangen an hunn ugefaang agreabel Massagen fir dem Jong seng blo Féiss ze maachen. Et ass sou gutt vun asiatesche Meedercher beréiert ze ginn. Anscheinend hunn och Sklaven an der erobert Parthia gefaangen.
  Nëmmen ee vun de Jugendlechen ass op de Been bliwwen, deen awer och duerch vill Wounds net riicht stoe konnt an op Véier stoungen.
  Den nächste Kampf war e bësse méi exotesch. Véier Krokodillen géint zwee Dutzend Parthen mat Bengel. An nëmmen een hat eng Axt an den Hänn. Alligatoren hu sech op d'Prisonéier gerannt, a si hunn als Äntwert mat Stécker geschloen. Puer Parthians geflücht. De Krokodil ass e ganz grujeleg Déier. Wéi de Mond klickt, sou stierft de gebassene Parthian an esou Zänn.
  An deen anere Krieger huet scho seng Been verluer, an deen aneren Aarm. An d'Gladiator Krokodillen iessen ganz vill mat Genoss.
  E grousse Perser mat enger Axt huet den Alligator mat enger Axt geschnidden. Hien huet net mol reagéiert: sou eng staark Haut huet sech erausgestallt. An alles klappt an enger Zeil a rennt sech fir jidderengem ze versennen, deen ënner de Zänn gefall ass.
  De bluddege Mess erschéngt. An et huet ugefaang iwwer Sand a Kies ze verdeelen.
  Den Oliver Twist huet ugefaang mat Sklave Meedercher ze flirten ... An ass erwächt!
  . KAPITEL #4
  Den Oliver Twist, nodeems hien geschlof huet, gëtt erëm gefiddert an ugekënnegt:
  - Ma, elo waart op dech déi zweet Folter, Jong.
  Fir d'éischt sinn d'Wiechter an d'Zell erakomm a mat hir eng weiblech Dokter an engem wäisse Mantel. Si huet den Oliver bestallt, säi Mantel ofzehuelen a wénkt no der Ënnersichung.
  - Wéi séier en Hond heelt! Et ass Zäit fir eng zweet Verhéier mat Leidenschaft!
  De Jong huet gekrasch:
  - Ech sinn nach e Kand, vläicht net?
  D'Fra am wäisse Mantel huet geknackt.
  - Maacht Iech keng Suergen, Dir wäert net verletzt ginn. An da gëtt et nëmmen eng Folter. D'Gesetz verbitt d'Vermummung vu Kanner ënner véierzéng Joer duerch Folter!
  Den Oliver huet schwéier geschloen.
  Hie gouf mat waarmem Waasser gewäsch, si hunn net emol d'Staatsseife verschount. An de Jong gouf propper a prett fir Folter.
  Méi Garde koumen an. Si hunn den Hals vum Jong vum Hals ofgehaakt an d'Schëlleren undoen. A si hunn hien, klingend mat Ketten, an d'Folterdepartement gefouert.
  Den Oliver war nervös, seng Been hu geziddert, seng blo Sohlen hunn déi kal Fiichtegkeet vum Steen gefillt. Hien ass nach ëmmer e Kand, an hie wäert schwéier gefoltert ginn, an dëst huet e Schütter verursaacht.
  An der Folterkammer waart schonn eng weiblech Beüüchtin mat roude Hoer op hien. Si lächelt, grouss, pearly Zänn.
  - Ma, ass dee léiwe klenge Poulet komm? Elo kréie mir dech!
  Dem Oliver säi gesträifte Pyjama gouf ofgerappt an hie gouf plakeg eraus gefouert. De roude Kapp gouf gehollef vun den Teenager vun de Beüglecher. Et war eng speziell Equipe fir Kanner Folter.
  Den Oliver gouf an engem speziellen Kreple mat Spikes plazéiert, déi ugefaang hunn d'Haut vu sengem Réck an Hënner schmerzhaft ze pricken.
  Duerno hunn seng Äerm a Been ugefaang an onnatierleche Wénkelen ze béien. Den Oliver huet vu Péng gekrasch. D'Bande goufe gestreckt, an d'Äerm an d'Been wuertwiertlech aus de Schëlleren an Hëfte gezunn.
  De roude Kapp huet gelaacht.
  - Ma, wat deet wéi? Kënnt Dir mir soen wou Dir de Stash verstoppt hutt?
  Den Oliver huet de Kapp negativ gerëselt.
  D'Teenager-Héicher hunn d'Heeber gedréint, an dem Jong seng Äerm a Been hunn sech méi verdréit. Den Oliver huet gekrasch, awer huet seng Zänn gekrasch fir sech selwer ze roueg.
  De roude Kapp huet geknackt.
  - Schmiert seng Fersen! Si si scho lieweg!
  Déi jonk Hüttler hu sech begeeschtert un d'Aarbecht gesat. Si hunn dem Jong seng staubwäschte Sohle verschmiert, nach zimlech haart, seng souguer Kanner Fanger. De Roude huet d'Kand ugekuckt an d'Lëpse geleckt. Si huet gär kleng Jongen gefoltert.
  Schlussendlech gëtt d'Sohle geschmiert an de Brazier gëtt duerch Gasversuergung fixéiert. D'Héicht vun der Flam kann ugepasst ginn, an et leckt d'Ferse vun engem Kand mat enger fleeschlecher Zong. Zur selwechter Zäit verdréien d'Berichter de Jong seng Waffen a Been, wuertwiertlech an engem Bogen.
  De Péng war schrecklech an den Oliver huet gekrasch a gekrasch. Verzweifelt probéiert sech selwer ze distractéieren, awer dëst, awer hien ass net gutt gelongen. A wéi wann Vulkaner iwwer de ganze Kierper ausgebrach sinn an d'Lava fléisst.
  D'Gedanke blénkt: amplaz sou Péng ze erdroen, ass et besser ze soen. Ausserdeem ass et onwahrscheinlech datt et méiglech ass de verstoppte Räichtum ze benotzen. Mee den haartnäckege klengen Däiwel a sengem Kapp huet Widderstand géint Gewalt gefuerdert. An den Oliver war roueg wéi e jonke Pionéier, dee vun den Nazien verhéiert gëtt. Obwuel vun Zäit zu Zäit gekrasch a souguer Gejäiz aus de Lëpse gebrach sinn.
  De Brazier huet dem Jong seng Fersen gebak, a si sinn rout ginn, awer dank dem Olivenueleg hunn se net verbrennt oder gekräizt. An d'Bléiser koumen lues eraus, et war eng laang Folter. A gläichzäiteg hunn d'Bande vum Oliver Twist sengem Aarm a Been a Schëllerblades sech verdréit, sou datt et e bësse méi virum Broch war.
  De Roude Kapp huet gelaacht a vu Gléck gegluecht. Den Oliver war e schéinen, muskuläre Jong an et war e grousse Genoss fir de Vixen hien ze folteren. Mä hien huet net zouginn. Déi offiziell Iwwerwaachung vun der Folter huet d'Hourglass ëmgedréit. Gesetzlech ass d'Folter vu Kanner ënner véierzéng Joer an der Zäit limitéiert. An hien rifft nëmmen a kräischt, an d'Schrëftgeléiert hunn näischt ze schreiwen.
  Dunn huet de Roude Kapp eng laang Nol opgeholl, där hir Spëtzt am Kamäin rout war, a goung op den Oliver.
  Si huet ugefaang de plakege, muskuläre Jong an den Nervenenden ze pricken. Den Oliver huet a wilde Péng gejaut ... De Roude Kapp huet lues a lues gepickt a gesongen:
  Wat Péng, wat Péng!
  D'Bridderschafte schloen Spuenien! Fënnef ass null!
  An hie laacht seng Pärel Zänn. An nach eng Kéier, Injektiounen, déi dem Jong säi Leed bäidroen.
  Den Oliver probéiert sech vun der Péng oflenken ... Hie kuckt op de roude Kapp, a si schéngt him net grujeleg ze sinn. Si gesäit net méi wéi drësseg, schéin, awer béis Smaragd Aen. Den Oliver huet héieren datt et eng Fra gëtt, déi normalerweis kleng Déif gefoltert. A wéineg konnten Folter widderstoen. Den Oliver huet sech och un de Roman iwwer de Robin Hood erënnert.
  De klenge Joe, e Jong vu ronn véierzéng, gouf iergendwéi ageholl. An hie gouf um Rack mat Feier an enger Peitsche gefoltert. De klenge Joe war erschöpft, awer hien huet net erausginn wou d'Hënn vun de Raiber war. Dunn ass den Exekutor entfouert, an de Robin Hood selwer ass a senger Plaz opgetaucht. A Little Joe geschlof. Obschonn seng blo Fersen mat roudeem Eisen verbrannt hunn, hunn se de Jong geheelt, an hien ass erëm gelaf.
  Also kee groussen Deal. Et deet nëmme wéi, awer et wäert net ongëlteg ginn a wäert sech souguer rächen ...
  De Roude Kapp huet eng Dosen Injektiounen a verschiddenen Deeler vum Kierper gemaach, an huet d'kal Nadel erofgesat.
  Si huet eng Peitsch an d'Hänn geholl an huet ugefaang den Oliver an der Broscht an am Bauch ze schloen. D'Schloe sinn haart gefall an gläichméisseg gefall. De Jong, deem säi Kapp scho zimmlech schwindeleg war vu schreckleche Péng, ass ausgaang ...
  Teenager Hüttler hunn Äiswaasser op hien gegoss. Den Oliver ass zu Sënn komm.
  De Roude Kapp huet e Stéck rout-waarme Eisen aus dem Kamäin geholl an de Jong an d'Këscht bruecht.
  Hei huet de Beamten intervenéiert:
  - Dir kënnt de pectoral Muskel beschiedegen! Kanner ginn net verletzt!
  De roude Kapp huet aggressiv geklappt:
  - Dann Salz!
  A si huet hir Patt an d'Wäigläser geluecht an eng ganz Handvoll op dem Oliver seng Wonn gegoss. De Jong huet gejaut an zitt.
  Den englesche Beamten huet geknackt.
  - All Zäit ass eriwwer! D'Gesetz verbitt weider Folter!
  De Roude Kapp huet verflucht a geruff:
  - Verdammt! Hien ass eng haart Noss! Vläicht weider?
  De Beamten huet de Kapp gerëselt.
  - Net! Gesetz ass Gesetz! Jongen am Alter sollen net méi gefoltert ginn! Et gëtt nach eng Folter! A kommen mat eppes méi raffinéiert!
  D'Teenager Exekutor proposéiert:
  Break seng Zänn!
  Den offiziellen huet et ofgeschaaft.
  - Dir kënnt net kräischen!
  De roude Kapp huet nervös geknackt.
  - Loosst hien raschten! Fir d'drëtte Kéier wäert ech eppes méi sophistikéiert an effektiv fir hien virbereeden!
  Oliver gouf aus Klameren a Geessen entlooss. Déi weiblech Dokter huet dem Jong säin Puls gefillt a sot mat Zefriddenheet:
  - Hien ass ganz häerzlech! An et kann vill huelen!
  De Beamten huet festgestallt:
  - Zu senge Minièren! Loosst et schaffen! Et gi sou kleng, awer staark wéi et muss sinn!
  De roude Kapp huet gelaacht.
  - Ëmsou besser! Vläicht fällt hien méi wéi eemol an meng Hänn!
  Den Oliver gouf mat Äiswasser gewascht an an d'Zelle gedroen. D'Folter ass eriwwer an de Jong huet e Soup vun Erliichterung opgehal.
  Zwee-Drëttel vum Wee ass passéiert, an et ass ganz wéineg lénks, an den Albtraum wäert ophalen.
  Richteg, dann, wahrscheinlech wéinst sengem klengen Alter, si wäerten hien net ausféieren, awer schécken hien an d'Mine. An dat ass dat Schlëmmst! Et gëtt e schreckleche Gestank an Hallefdäischtert, an eng Aarbecht déi net laang dauert.
  Besser op de Plantagen vun Jamaika oder Indien, oder d'Inselen. Et ass waarm a sonneg an agreabel, frësch Loft. Et richt wéi tropesch Planzen.
  An de Jongen hir kaal Féiss gi vum agreabele Gras gekickt, an d'Aarbecht mécht nach méi Spaass.
  Den Oliver, erschöpft vun der Folter, huet sech um Réck geluecht, dee manner blesséiert gouf, nëmmen duerch déi stompeg Nadelen vum Stull gebrach a probéiert ze schlofen. Et wier flott ze vergiessen an engem heelen Dram.
  Den Halsband vum Kand huet sech bal net gestéiert, an net gestach.... Awer et gouf eng moralesch Ernidderung wéi dësen Hond un der Léngt. Gutt, si hunn et bedauert an hunn d'Been net an d'Block gesat.
  Hei ass de Little Joe, nodeems hien gefoltert gouf, gouf hien a Schëlleren gehal an hie konnt sech net emol ëmdréien. An den Oliver Twist wousst scho wat Péng ass. Wéi och ëmmer, am Workhouse gouf hie méi wéi eemol geschloen. An de Peitsche ass net méi esou grujeleg.
  Feier an Eversion vun de Gelenker si méi schmerzhaf. An d'Nadelen an den Nervenenden. De Kierper deet wéi, virun allem déi verstuerwene Bande.
  D'Zelldier huet opgemaach ... Den Opsiichter ass erakomm an huet e Krug Mëllech a mëllt Brout era bruecht a gesot:
  - Drénkt a kritt Kraaft!
  Den Oliver huet mat enger gerénger Stëmm gefrot:
  - Ech ginn net higeriicht?
  D'Matroin huet bemierkt:
  - Vill schued Iech, sidd staark!
  Oliver huet Mëllech gedronk, wäiss Brout giess. Säi Mo war schwéier. A wéi d'Wichter fortgaange sinn, huet de Jong sech op de Réck geluecht an ass bal direkt ageschlof.
  An hien huet gedreemt ...
  Am Kierper vun engem erwuessene Mann huet den Oliver Twist e schwaarze Päerd gefuer. Hien huet just seng Begleeder verlooss a sech ganz eleng fonnt. D'Stëmmung huet sech verschlechtert, an en Niwwel ass a mengem Kapp opgestan wéi ech dat alles maache fir datt et esou efficace wéi méiglech war. Dëst interessant Wuert gouf vun de Griichen erfonnt - effektiv! Dir selwer sidd op d'mannst de siwente Jong an der Famill, awer schonn eng nobel Persoun, no beim Keeser. Awer hei musst Dir just Äre Status moderéieren a méi onopfälleg ginn. Infiltréiert d'Ränge vun de Verschwörer, déi déi gréisste Stad op der Welt wëllen op de Buedem verbrennen.
  Et ass néideg fir de komplexe Tangle z'entdecken.
  Den Oliver Twist huet säi Stee gestoppt. Ze gutt an thoroughbred hien huet e Päerd. Et ass direkt kloer datt dëst eng nobel Persoun wäert sinn, an et wäert net méiglech sinn d'Sekter z'entspanen.
  Den Oliver Twist ass aus dem Hengst geklommen an huet sech driwwer nogeduecht, wou hien en befestegt huet. Just un engem Bam bannen? Si wäerten hien ewechhuelen, awer ech wëll net sou en noble Päerd verléieren. Loyer an der noosten Villa? Wéi, si wäerten net riskéieren déi riets Hand vum Präfekt vun der keeserlecher Garde ze narren?
  Oliver Twist huet dës Optioun net wierklech gär, awer et schéngt, datt et keen anere Wee war. Awer wéi geet et zréck? An dann zu Fouss? Et huet och net ganz attraktiv ausgesinn. Vläicht huelen a kréien eng méi modest Päerd, oder souguer op en Iesel Transfert?
  Déi lescht Optioun huet nach e bësse méi logesch ausgesinn an net esou ustrengend wéi zu Fouss krabbelen.
  Ech hunn de Hengst awer nees misse montéieren a laanscht de Fielsstrooss beweegen. Ronderëm mëll Palmen wuessen an d'Vue ass net déi räichste. An dëst ass am bléien Italien. E puer Plazen hei. Hei ass awer eng verzweigt a gebrach Eeche. An der Distanz fiert e gebratenen, hallefnaakte Schäferjong d'Geessen.
  Den Oliver Twist huet säi Päerd gestierzt fir sech selwer ze begeeschteren an huet säi Tempo méi séier gemaach.
  Hei huet hien e Stroum vu Kraaft a sech gefillt a gesongen;
  Eppes säen, een pluet
  Ma, een seet einfach, ech war midd vum Harrowing, ech wëll d'Gléck e bëssen zerstéieren Eh, ech wäert d'Päerd als Verspriechen huelen a vill Gléck waart op mech!
  
  SchlittEh, iergendwou rutscht Ech rutschen Eh schlitt Eh, iergendwou rutschen Erem geschlitten Eh irgendwo rutschen Ech schidde mech
  
  !
  
  Et huet geschlitt Eh, et huet iergendwou geschlitt Et huet mech geschlitt Et huet geschlitt Eh, et huet iergendwou geschlitt Et huet erëm geschlitt Eh, et huet iergendwou geschlitt Et huet mech geschlitt Et huet mech geschlitt oh et huet iergendwou geschlitt Et huet erëm geschlitt! Et huet geschlitt Eh et huet iergendwou geschlitt Et huet mech
  
  geschlitt
  oh et huet iergendwou geschlitt Et huet erëm geschlitt!
  Hei ass den Oliver Twist op eemol roueg a blénkt vun Angscht. Virun him erschéngt e Meedchen vun onendlecher Schéinheet. Si war bal plakeg, nëmmen hir wonnerschéi Broscht ware mat Strécke vu Perlen bedeckt aus Steng, déi mat all de Faarwen vum Reebou fonkelen, an hir Hüften goufen a Pärelen, grouss Diamanten a Smaragde gewéckelt. Zur selwechter Zäit ass d'Figur herrlech, e grousst Meedchen, déck Hoer falen an de Wellen vun der Faarf vum Blatgold, an dräi Haarnålen: e Rubin an der Form vun engem Päiperléck, e Saphir an der Form vun engem Fësch, an engem Smaragde an der Form vun engem Tigress.
  Zur selwechter Zäit, trotz dem Reichtum vum Outfit, war d'Meedchen barfuß, nëmmen op hir Knöchel waren Braceleten aus wäertvollt Blummen. An hir Figur ass ganz muskuléis an Otemschwieregkeeten Déier Kraaft, Schéinheet an Erotik. Fliesen vun der Press, Muskelkugelen déi ënner der Schockela Haut rullen.
  Den Oliver Twist huet seng männlech Perfektioun op eemol gefillt, d'Blutt kachen a senge Kierper, a säin Häerz huet wéi eng Trommelroll geschloen.
  Hien hat nach ni sou e schéint, erfreelech a spannend Meedchen gesinn.
  Fir Deeg hat den Oliver Twist keng Fraen a sengem falschen Dram Erënnerung, an hien huet sech schwindeleg gefillt an Déiereninstinkter erwächen. Hien ass eng Persoun déi vum Keeser selwer vertraut gëtt, an a senger Tasche ass e Pabeier mat dem Sigel an der Ënnerschrëft vum Caesar versiegelt. An d'Zeitung liest: - Wat den Träger vun dësem Bréif net gemaach huet, gouf zum Wuel vu Roum a vu menger Uerdnung gemaach! Also, wann iwwerhaapt, och wa si d'Kinnigin vun de Barbaren wier, wäert den Oliver gerechtfäerdegt ginn.
  Wéi déi riets Hand vum Präfekt vum Päerd sprangen, dann onerwaart, huet d'Meedchen méi héich wéi de Réimer opgereegt vun Déier Lust. Den Oliver Twist war net ongenéiert, an hien ass op hatt gerannt. Awer déi plakeg, gebrannt, muskulär Been vum Meedchen blénkt, an hir bloe Fanger hunn d'Nues fest gegraff. Péng huet wéi e Schlittenhammer am Schädel geschloen, an den Oliver Twist huet gejaut:
  -Ach-ah-ah-ah! Du kills mech!
  D'Meedche mat Bijouen huet gelaacht, den Centurion vun der Garde vum Buedem opgehuewen a wéi e Kittel geschloen.
  Hien huet sech op de Réck gerullt a gekrasch. D'Meedchen mam kinneklechen Artikel sot roueg:
  - Deng Macho-Reaktioun ass fir mech verständlech an esouguer flatterend! Awer wann Dir mat enger Gëttin ze dinn hutt, kënnt Dir net wéi e Schwäin an der Hëtzt rennen. - Dem Schéinheet seng Stëmm gouf méi streng. Kritt op alle Véier a krabbelt. Dann Kuss meng Foussofdréck am Sand. Dir verdéngt net Äre Kierper ze beréieren.
  Den Oliver Twist huet sech wéi e Boxer gefillt nodeems hien erausgeschloen gouf. Säi Kapp huet geklappt, seng Nues huet vun ustrengenden Péng geklappt. Irgendwéi sinn d'Wuechter Centurion op alle Véier geklommen an ass op eng grouss, fantastesch schéint Meedchen gekräizt.
  Opreegung, trotz de Schmerz, ass net passéiert. An den Oliver Twist huet passionéiert op de barfuß gepickt, graziéise Foussofdrock vun enger atemberaubender Schéinheet.
  Hien huet de Sand op seng Lippen gefillt a gelaacht. Am selwechte Moment erschéngt e bloe Ferse um Hals, gedréckt.
  Den Oliver Twist huet geschwat:
  - Hutt Barmhäerzegkeet!
  D'Schéinheet huet mat engem schlauen Zänn geäntwert:
  - Verdéngt et!
  Den Oliver Twist huet mat engem Kréien geäntwert:
  - Nofro, oh super, ech wäert alles maachen!
  D'Meedchen huet gelaacht an geäntwert:
  - Gutt. Dir sidd e stolze Réimer an déi riets Hand vum Keeser. Ginn elo e Meedchen, sief hatt bis ech meng Meenung änneren!
  Den Centurion Oliver Twist war amgaang eppes ze soen, wéi hie gefillt huet wéi hien a geschmëlzene Botter ënnergeet. Hie gouf vun engem wilde Féiwer erfaasst, an dunn an d'Keelt geheit. De Blëtz huet geblitzt, e kräischend Donnerkloer gouf héieren, an alles huet virun den Ae vum Mann gesponnen. An no engem Moment war alles roueg. Den Oliver Twist huet de Péng net méi an der Nues gefillt, mee säi Kierper war lëschteg. Hien ass opgesprongen an huet op sech selwer gekuckt. Virun him huet e vollt Meedchen seng Këscht gewackelt, knapps vun engem Stoffstreif bedeckt. Weider konnt Dir e gebratene weibleche Kierper gesinn, luxuriéis Hëfte, kaum mat Hosen bedeckt, staark Oberschenkel, geprägte Schanken, kaal graziéis Féiss. D'Hoer goufe laang, a wéi den Oliver et mat de Fanger gegraff huet, huet hien d'Weichheet vun der Seid gefillt an huet decidéiert et ze kucken. Curly blo Strécke erschéngen virun den Ae vum fréiere Centurion an dem Déif.
  Dir kënnt Äert eegent Gesiicht net gesinn, awer Äre Kierper ass gesond, jonk, fein, nëmmen ouni Ornamenten, schwaarz vu Sonnebrand, bal plakeg, gedréckt mat Plättercher an eng super Form.
  Den Oliver Twist huet sech nach méi staark a méi lëschteg gefillt wéi virdrun. A geflüstert huet hien bemierkt:
  - Blëtz! Wat sinn ech, Meedchen?
  De schéine Bijoue Krieger wénkt.
  - Jo, du bass elo eng weiblech a muss mir déngen!
  Den Oliver Twist huet mat engem Opzuch geäntwert:
  "Meng Pflicht ass de Keeser perséinlech ze déngen an all Superior deen hien iwwer mech setzt.
  D'Meedchen huet rosen hire bloe Fouss gestampelt a gesot:
  - Ech si méi grouss wéi de Keeser. Ech sinn d'Gëttin vu Gëttinnen! An du muss mir nolauschteren, soss maachen ech amplaz vun engem Meedchen eng Kakerlak aus dir!
  Den Oliver d'Wonch huet sech geschüchtert an geknéit, bescheiden a gesot:
  - Äre Wëllen, O gréisste vun de gréisste. Mee de Keeser huet mir eng Aufgab ginn, an ech sinn verflicht et ze erfëllen.
  D'Gëttin huet aggressiv bemierkt:
  - Ouni mäi Wëllen, net datt Roum net verbrannt gëtt, awer net eng eenzeg Méck wäert laanscht fléien. Also fäert net.
  Den Oliver Twist huet häerzlech als Äntwert gesongen:
  - Wéi vill e Feigling ze sinn verstinn ech net,
  E staarke Krieger fir d'Schluecht ass gebuer ...
  Angscht ass Schwäch, an dofir,
  Déi, déi Angscht hunn, si scho besiegt!
  D'Gëttin huet hire Fouss a Roserei gestampt a gesongen:
  - Gemoolt Dësch a Buedem
  De Keeser ass nach ëmmer eng Geess!
  An dunn huet si dem Oliver gewonk an him an engem begeeschterten Toun gesot:
  - Jonk, sief e jonkt Meedchen,
  A presséiert net fir grouss ze ginn.
  Gewannen mat Kaméidi Drock,
  A bekämpft d'Faschisten!
  Ni kennen Fridden
  Kräischen a laachen aus Plaz
  Ech selwer war
  Virun Milliarde Joer!
  Oliver Twist geflüstert.
  - Goss! Virun Milliarden Joer. A wien sinn d'Faschisten?
  D'Gëttin wénkt a sot mëll:
  - Léier méi. Muss treffen.
  Den Oliver Twist huet säi bloen, girlesche Fouss iwwer d'Kiesstrooss gerannt. Si huet d'Kaustizitéit mat hirer elastescher Sohl gefillt a logesch bemierkt:
  - Interessant, mee wien sinn ech? Hien oder hatt?
  D'Gëttin huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dir sidd honnert Prozent Mann a Séil, honnert Prozent staark a schéint Meedchen am Kierper. Sidd net traureg, ech wäert Iech Magie léieren, an Dir wäert mech nach méi trei a trei déngen wéi de Keeser.
  Déi Bijoue Schéinheet sot arrogant:
  - Ech loossen Iech d'Sohle vu menge Féiss kussen.
  Den Oliver Twist wollt protestéieren, awer de Bléck vun der Gëttin huet hien verbrannt. An déi fréier riets Hand vum Chef vun de Praetorians ass op säi Gesiicht gefall. An dutiful Kuss d'bloe Féiss vun der gréisster Schéinheet op der Äerd. D'Lippe gefillt séiss, wéi Hunneg Haut a ganz agreabel, wéi eng Mëschung aus dausend Blummen vum Paradäis, den Aroma vun de graziéisen, gemeiselten, sexy Been vun der Gëttin.
  Ausserdeem ass et nach onbekannt ob d'Belounung ass sou e Charme ze kussen, oder e Versuch ze vernoléissegen.
  D'Gëttin sot éierlech:
  - Frëndinnen kommen geschwënn bei Iech, well ee Mann ass kee Krieger am Feld!
  Den Oliver Twist huet d'Gëttin nach eng Kéier giereg Kuss dem bloen, gemeiselten, séiss wéi Ambrosia, déi d'réimesch Gëtter drénken, a wollt weider Kuss weider duschen. Mä hien krut eng blo Ferse an der Nues, aus deem souguer e dënnen Scharlachrout Blutt gefloss ass, iwwer d'gebrach Haut verbreet.
  D'Gëttin sot an engem strengen Toun:
  - Stitt op a gitt! Wann Dir eppes iwwer de kommende Feier zu Roum wësse wëllt, dann ass et mat esou engem Erscheinungsbild am einfachsten ze maachen. Wann Dir Är Këscht, Hëfte, Been vun engem Mann kuckt, wäerte verréckt ginn!
  Den Oliver Twist war duercherneen:
  - Wéi dann? Wäert ech hinnen eng Versuchung ginn?
  D'Gëttin huet gelaacht a bemierkt:
  - Gleeft mir, eng Fra erlieft vill méi Freed vu Léift wéi e Mann, an Dir wëllt net emol erëm e Mann ginn!
  Den Oliver Twist huet gemëscht:
  - Et ass schrecklech!
  D'Gëttin huet geäntwert:
  - Am Géigendeel, et ass super! Esou empfindlech Haut bei Fraen, een Touch verursaacht Genoss.
  D'Meedche wénkt den Oliver Twist an huet bäigefüügt:
  - A fir datt Dir net mengt, datt ech dech an enger herrlecher Isolatioun verlooss hunn an Dir sidd deen eenzege Mann am Kierper vun enger Fra, wäert ech Äre Frënd un Iech transferéieren.
  D'Gëttin sprang op, huet de Pinwheel gesponnen an de Blëtz aus hirem bloe Ferse befreit. A virum nees erstaunten Oliver Twist koum e bal plakegt, och ganz muskulär a schéint Meedchen mat engem roude Mantel op.
  Si stoungen a blénkt an Duercherneen.
  D'Gëttin, mat der Loft vun engem grousse Gewënner, huet geäntwert:
  - Dëst ass de Centurion Cicero. Et war net e ganz jonken a schéine Mann, an elo gesitt Dir, wéi eng schéi Schéinheet si ginn ass!
  Den Oliver Twist huet geflüstert, d'Meedchen ass wierklech léif. Nëmme vläicht ze muskulär, wéi hien. Normalerweis hunn Gladiator Meedercher oder déi, déi a Steebroch geschafft hunn, sou Muskelen.
  Awer zur selwechter Zäit hunn héich Broscht a luxuriéis Hëfte guer net d'Schéinheet vun der Weiblechkeet entzunn.
  D'Meedchen Cicero huet sech verwonnert ronderëm gekuckt. Dunn huet si sech der Demiurge Gëttin gebéit a gemëscht:
  - O grouss, maacht mech erëm e Mann!
  D'Gëttin huet geruff, hir luxuriéis Hëfte gerëselt:
  - Net! Dir sidd am weibleche Fleesch Ech brauch méi. Elo béid op d'Knéien a kussen meng blo Fersen.
  D'Meedchen Cicero an d'Meedchen Oliver Twist hunn sech geknéit. Si hunn d'Féiss vun der Gëttin gehorsam gekusst. Awer dunn huet e Schiet geflimmert an e Jong a Shorts erschéngt. D'Demiurg Meedchen huet geknackt.
  - An de Jong och, Dir sollt d'bloe Sohle kussen.
  De Jong war schéi Hoer a schéin, hien huet ongeféier zwielef Joer al ausgesinn. A Kuss seng Féiss gefillt humiliend. E puer Ruck, an hei sinn zwee Réimer, op kee Fall déi lescht Bierger.
  D'Meedchen Oliver sot eescht:
  - Ech wäert net d'Féiss vun engem Schnéi kussen!
  Als Äntwert huet de Jong e schéine Blonden mat bloen Hoer mat sengem Schanken an d'Gesiicht geschloen a geruff:
  - Verwandelt Dir an Würmer?
  D'Meedchen Cicero huet mat engem Opschlag virgeschloen:
  - Dëst ass och Gott! Net nëmmen e Jong. A Gott ass net sou erniddregend.
  An d'Meedchen huet den Demiurge Jong op der Ferse Kuss.
  De Jong-Schëpfer huet geknackt a gesot:
  - Ech sinn och Gott! An den Oliver huet déi grouss Éier refuséiert. Allerdéngs verzeien ech him. Awer wann Dir wëllt liewen, da musst Dir géint déi kämpfen, déi mir Demiurge Gott bestellen. Soss wäert onberechenbar Katastroph op Roum kommen.
  D'Gëttin huet hir menacéiert Ae geflitzt an erkläert:
  - Kärelen, egal ob Dir et wëllt oder net, Dir Meedercher musse géint Roum kämpfen an hëllefen de Spartacus ze besiegen.
  Den Oliver an de Cicero, dës Meedercher mat den Häerzer vun echte Männer, hunn uewen op hir Lunge geruff:
  - Ni! Mir wäerten ni géint Roum dréinen!
  D'Gëttin huet hir graziéis bloe Fouss menacéiert gestampelt. Um Rack stoungen eng Blond mat bloen Hoer an e brennt rout Meedchen. Verschidde plakeg, gesalzt Meedercher sinn opgetaucht, hir Gesiichter mat roude Masken bedeckt.
  Si hunn ugefaang d'Centurion Meedercher ze quälen. Fir d'éischt goufen d'bloe Féiss vun de Schéinheeten an d'Stécker ageklemmt a si hunn ugefaang Laaschten vun hinnen ze hänken. Et ass ganz schmerzhaf, d'Bande sinn ausgedehnt a verdréit.
  D'Oliver Meedchen huet d'Zänn gekrascht a gejaut.
  - All d'selwecht, ech wäert net géint Roum goen!
  D'Meedchen Cicero huet gejaut:
  - Sidd keen Verréider vum réimesche Centurion!
  Réimesch Meedercher si weider gefoltert ginn. Si hunn Lasten hänke gelooss, d'Gelenker aus de Schëlleren erausgezunn. Dunn hunn d'Hüler-Meedercher, plakeg, awer a Masken, mat roude Hoer, ugefaang mat Peitschen op de Réck vun ausgedehnten Schéinheeten ze schloen. D'Schloe goufen fir d'éischt mat moderater Kraaft behandelt.
  D'Gëttin huet bestallt, rosen hir graziéis bloe Fouss ze stampen:
  - Schlag méi haart!
  An du sinn d'Eisen Peitschen gaang, déi der Fra hir Haut opgerappt hunn. Den Oliver an de Cicero hunn d'Zänn gebitzt, awer d'Schlässer, déi hir verstuerwene Kierper gerëselt hunn, hunn gestuelte Stréimunge vun den Hals erauskomm.
  Hei, op Uerder vun der Gëttin, hunn d'Brazier ënnert de blote Féiss vun de gefolterte Meedercher gebrannt. D'Feier vu weiblech Beüüglecher gouf duerch Gasversuergung geregelt. Fir d'éischt war et kleng, awer dunn huet et verstäerkt. Fir net direkt d'Haut ze verbrennen, hunn d'Folter d'bloe Sohle vun de Meedercher mat Geméisueleg verschmiert.
  An et war sou eng schrecklech Péng, datt den Oliver an de Cicero, déi Meedercher, gejaut hunn. Awer dunn hunn si d'Zänn gebrannt, sou datt souguer d'Mondecke blutt.
  Awer wat iwwermënschlech Effort et kascht huet. D'Berichter Meedchen huet den Oliver Twist mat engem rout-waarme Staang ënner den Achsel gepëtzt. Hien huet gegast an erëm gejaut. Elo hunn déi zwee Centurion-Meedercher ugefaang mat Stahlstäbchen rout-waarm am Kamäin geschloen ze ginn, deen direkt erschéngt. An de Péng gouf nach méi schrecklech a monstréis.
  An déi weiblech Béidler hunn d'Zange mat rout-waarm Zänn opgeholl an hunn ugefaang d'Këscht ze räissen. Wat extrem ustrengend ass. Wéi de Blëtz duerchbréngt dech vun den Fersen bis op de Réck vum Kapp. Den Oliver huet geduecht: - Vläicht geet dat duer? Firwat esou Leed erdroen, sot: de Choix ass kloer, ech averstanen alles! Awer fir den éierleche Feind vu Roum Spartacus ze hëllefen a seng Heemecht ze verroden - nee! E Réimer muss méi haart sinn wéi en Diamant.
  Wéi de Cicero d'Meedchen gejaut huet:
  - Oh Mamm! Net néideg, ech soen Iech alles!
  D'Meedchen Oliver huet geruff:
  - Sief roueg! Verroden Är Heemecht net!
  An dee Moment gouf de Scharlachroute vu senger Këscht ofgerappt. An de Péng huet mech erstécken.
  Dëst war awer nach net d'Limite. Hei koum, nodeems d'Gëttin-Demiurg hire kaal Fouss gestampelt huet, eng Dynamo mat Drot. D'Folteren hunn ugefaang Elektroden an d'Meedercher op de Rack an der Venus-Schuel, de fënnefte Punkt, de Mond an tëscht de Fanger an Zänn ze setzen. Dëst ass wierklech extrem grausam.
  Hei ass en plakegt Meedchen an enger rouder Mask, déi d'Rad vun engem Dynamo-Auto dréint. An duerch d'Kierper vun der gefoltert Centurion Krieger, zerstéierende Offlossquantitéit vun aktuell goung.
  De Péng huet all méiglech Grenzen iwwerschratt. Den Oliver an de Cicero hunn d'Bewosstsinn net vum Schock vu Péng verluer nëmmen well se vun der Magie vun der Demiurge Gëttin verstäerkt goufen. Déi aarm Centurion Meedercher hunn einfach onverständlech Leed erlieft, et schéngt wéi all Zell vum Kierper mat rout-waarm Metal iwwerschwemmt war, an d'Herde vun Draftpäerd mat Stahlhöben hunn laanscht d'Nerve-Enn galoppéiert.
  D'Oliver d'Meedchen an d'Cicero d'Meedchen hu mat onheemleche Péng geschüchtert. De Péng war iwwerall, et war kee Blutt, keng Vene, keng Zell am Kierper onberéiert vu Péng. An et war wéi an de wildeste Krees vun der Häll tauchen.
  Béid Centurion-Meedercher ware sou gelähmt, datt se net emol kräischen konnten. Si sinn erstéckt wéi Fësch op engem dréchene Ufer gewascht.
  Den Oliver krut Rang no Rang, sou wéi säi Partner. Also hunn d'zweet executioner Meedchen an déi drëtt ugefaang d'Rieder vun der dynamo Maschinn ze dréinen.
  An der Tëschenzäit hunn aner Folter ugefaang d'Zéiwe vun de bloussem Féiss vun de Centurion Meedercher ze briechen, déi um Rack hänken.
  Obwuel et scho sou vill Péng war, datt et onméiglech war et mam Geescht ze verdauen an net ze gesinn.
  Den Demiurge Jong huet bestallt, seng pärlesch, grouss Zänn iwwer seng Joer erauszekréien:
  - Fir hir Hoer!
  Direkt hunn zwee Folterer déi gefoltert Meedercher festgeholl an se un d'Hoer gezunn, a menacéiert d'Kopfhaut ze räissen. A méi Péng.
  Hei hunn breet Streifen aus rout-waarm Eisen de Bauch vun de Meedercher beréiert. De Geroch vu verbrannt Fleesch gouf vill méi sensibel. D'Wierder hunn e ganzen Hiert vu Schof gebrannt.
  D'Demiurge Gëttin huet mat engem infernalen Laachen gefrot:
  - Dir averstanen mech ze déngen a mat Roum ze kämpfen?
  Trotz dem monstréissten Schmerz, trotz dem onheemleche Leed, hunn déi zwee Centurion-Meedercher zesummen gebrëllt:
  - Net! Mir wäerten eis Heemecht net verroden!
  D'Gëttin huet sech mam Blëtz gebrannt, mat engem Zauberwand gewénkt, deen op eemol an hiren Hänn erschéngt. An duerch si, déi gefoltert Centurion-Meedercher, sou mächteg Entlaaschtunge vu Elektrizitéit passéiert datt d'Haut fir d'éischt gefëmmt huet, an dann déi zwee gefoltert Meedercher wéi Fackelen opgeblosen.
  Den Oliver an de Cicero hu wuertwiertlech vu Péng erstéckt. An d'Mooss vum Leed iwwerschratt alles doriwwer, an hiert Bewosstsinn ass an d'Däischtert vun der Net-Existenz gefall.
  Den Demiurge Jong huet mat engem schreckleche Laachen bemierkt:
  - Si sinn super, gutt gehal!
  D'Gëttin-Demiurge bemierkt an Ierger:
  - Fir eng Rei vu Missiounen ze kompletéieren, brauch ech just Oliver a Cicero. Ëmmerhin sinn si déi gewielt! Ech kann alles maachen, souguer den Universum erstellen, awer de mënschleche Wëllen ass net ënner de mächtegste Gëtter.
  Den Demiurge Jong huet bemierkt:
  - Mir kënnen d'Erscheinung vun enger Persoun änneren, Kierper, awer mir kënnen seng Perséinlechkeet an "ech" net änneren, wat eis Schwächt ass!
  . KAPITEL #5
  Den Oliver Twist ass erwächt ... Zidderen aus Angscht virun deem wat him geschwënn erwaart. Awer fir de Moment sinn d'Wonnen vun de fréiere Folter net geheelt, dat heescht datt eng Verzögerung vun der Strof op him gewaart huet ...
  De Jong huet ugefaang d'Links vun der Kette ze reiwen, eent géint dat anert. Et war iergendwéi distractéierend, an et ass onsympathesch fir un enger Léngt ze sëtzen wéi wann Dir en Hond sidd. Oliver reiwen de Link géint de Stol Link. An hien huet sech selwer gehumpelt ... D'Zäit ass vergaang ... Si hunn him Iessen bruecht. Zousätzlech zu de übleche Prisongsratioune gëtt et och Mëllech. Fir datt de Jong séier vun der Folter géif fortgoen, sinn d'Fraen, déi am Prisong schaffen, generéis ginn. Et ass schued wann e Jong vun zéng vun engleschen Beüüg gefoltert gëtt. An hien hat schonn zwou Folter erlieft, déi lescht blouf - déi drëtt.
  Allerdéngs ass och de Prisong selwer zerstéiert. Och wann d'Baren kucken ass scho ganz vertraut.
  An d'Sohle verbrannt op der Brazier schmerzhafte Jucken, a wierklech verletzt, a Blasen op hinnen geschwollen. Awer schonn ugefaang ze verschwannen. An et deet net méi wéi. Wahrscheinlech wäerten d'Botzen vum Jong nach ëmmer frittéiert ginn, well Dir kënnt net kräischen, an d'Sohle heelt perfekt, besonnesch wann et mat Olivenueleg geschmiert gëtt.
  Den Oliver huet sech opgereegt an huet e grousse Becher Mëllech ofgeschloss. Hien ass nëmmen zéng Joer al, a si gefoltert him schonn, probéiert d'Geheimnis ze verroden. A während der Folter mécht den Dokter sécher datt se net kräischen, an e spezielle Beamten moosst d'Zäit vun der Folter, déi vum englesche Gesetz bestëmmt gëtt fir e Kand dat nach net véierzéng ass.
  De Jong huet giess, a vu monotoner Langweil huet hien et geholl an dozéiert.
  An hien huet gedreemt ...
  Wéi d'Surf vun engem Floss, deen aus der Ufer vun enger Iwwerschwemmung ausgebrach ass, ass eng rieseg Horde vu Barbaren op déi frësch geschnidden Festung gerannt. Op engem getrennten Tuerm, guer net Angscht virun Pfeile, stoung en héije Mann, a liicht bronze Rüstung an e Schwäert an enger staarker, muskulärer Hand. Curly Hoer, op engem grousse Kapp, schonn zimlech mat gro beréiert, a mat engem Sëlwer Hoop zesumme gezunn. De Bléck ass no baussen roueg, nëmmen déi enk an dann erweidert Schüler ginn staark Opreegung! Op der rietser Hand stoen, huet en ongewéinlech héijen a breet-Schëlleren Mann an engem mächtege Bass gedonnert:
  - Mir sinn ënner Attack, Grouss! Aus ganz Gallien hu sech feindlech Stämme versammelt. D'Gréisst vu Roum ass um Spill!
  De Mann huet roueg geäntwert, mat engem Dolch mat engem wäertvolle Grëff gespillt:
  - An hutt Dir geduecht datt Antony decidéiert datt mir heihinner komm sinn fir Champignonen ze sammelen an net grausam ze kämpfen?
  De Mark Antony sot duercherneen:
  - Awer wat war de Sënn vum Julius fir de barbaresch Gallen all d'Kräften ze sammelen, Honnerte vun hire Phylen, anstatt eng einfach an zouverlässeg Taktik ze benotzen: schloen, schloen an Deeler!
  De Caesar huet mat engem Grinsen geäntwert:
  - Den Alexander de Groussen huet dem Darius zwee Joer ginn fir eng rieseg Arméi aus sengem ganze Räich ze sammelen an hien an oppener Schluecht ze besiegen. Mir sinn zënter aacht Joer am Krich. Wa mir weider mat deene selwechte Methoden kämpfen, da geet eist ganzt Liewen net duer!
  Réimesch Bogenschützer hunn präzis geschoss, well d'Zänn op der Mauer waren, et waren awer sou vill Gallien, a si sinn an esou enger dichter Mass geflücht, datt et onvergläichlech méi schwéier war se ze verpassen wéi se ze schloen. Déi Barbaren, déi gefall sinn, duerch Pfeiler duerchgebrach, goufen rücksichtslos vun hire Stammkollegen getrëppelt. D'Houfen vun de Päerd a rau Stiwwelen mat Holzsuel hunn knaschteg geschluppt, eng Mëschung aus Bulli a Blutt. De Caesar konnt sech net widderstoen a selwer huet e Pfeil ofgeschoss, deen op e jonke Mann riicht op engem wäisse Päerd. Ënnert de Gallien ass et üblech datt Clanleader e Päerd vun engem schneewäiss Kostüm reiden, wat d'Rengheet an d'Patronat vu liichte Geeschter symboliséiert.
  De Caesar war en exzellente Schéiss, well hien zënter e klenge Bouf Bëscher geléiert huet. E strenge Schoulmeeschter fir all Miss, huet fënnef Schlag mat engem Rebe op de Réck vum Kand verschriwwen. Wéi och ëmmer, de klenge Julius gouf net nëmmen gefeelt, awer och geléiert ze konzentréieren, d'Regel ze otmen, d'Müdegkeet z'ënnerhalen. De Moment probéiert de Caesar seng Atmung unzepassen andeems hien de Pulsrate kontrolléiert.
  An d'Barbarer attackéieren schonn d'Maueren. D'Galler sinn net sou dichte Barbaren, vu ville laange Beem hu si honnerte vu verschiddene Trapen gemaach, heiansdo esou breet, datt souguer e Won laanscht si fuere konnt.
  D'Galler brullen wéi Bieren, déi de ganze Wanter net giess hunn. Zur selwechter Zäit schloen se Schwäerter géint Schwäerter a Pfeifen. Réimesch Bëscher schéisse bal punktuell, d'Kämpfer mat Hëllef vu Slingshots drécken d'Trap erof. Awer et gi vill vun hinnen an d'Galler krauchen op wéi Raupen, ouni op Verloschter opmierksam ze maachen. Och op enger Distanz kann ee spieren, datt d'Barbarer no Alkohol sténken, et schéngt, datt d'Vertrieder vun de Kölner eng schéi Quantitéit un ale Moundschein op d'Këscht geholl hunn.
  Op der Spëtzt gi se mat staarke Schlässer vun duebelschneidege réimeschen Axen a kuerze Schwerter begéint. Hei sinn déi éischt Verloschter ënner de Réimer, e Centurion, deen duerch en Horn duerchbrach ass, fällt, rosen Gallien räissen säi Kierper a Stécker, zwee réimesch Zaldoten sinn op eemol erofgefall.
  De Caesar sot kuerz:
  - Gießen Teer op d'Barbaren!
  Kachen Kessel ginn op speziellen Armaturen installéiert. Si gi vun engem primitive Kran opgehuewen, si dréinen sech ëm a schëdden op d'Käpp vun de Gallien. Kachen Lava verbrennt d'Barbarer, si gi wuertwiertlech verréckt mat Péng. De erstéckende Geroch vu brennende Fleesch klëmmt op d'Spëtzt. Blind a verbrannt hunn d'Galler sech zréckgezunn, awer d'Spiesen an d'Axe vun enger grousser Arméi, déi hannendrun fortgeet, hunn hinnen net erlaabt ze zréckzéien. Et fléisst scho vill Blutt, awer wann et mat Harz gemëscht ass, ass et sou grujheleg ...
  Mark Antony rifft:
  - Setzt et a Brand!
  Fakelen fléien erof, d'Harz fléien op. D'Galler brennen a rennen zréck. Si gi vun den hënneschte Reien getrëppelt, d'Trap hänken. An ëmmer erëm falen d'Barbare. Awer den Attack, trotz de schreckleche Verloschter, denkt net opzehalen.
  Enorme Horner vun de Gallien, net d'Lippen, déi an hinnen blosen, mee schwéier Krieger trampelen ënner Féiss spezielle Balgen aus Büffellieder. Vu wat de Rumble ongewéinlech ass, viskos, wierkt et op eng speziell Manéier op d'Psyche vun de Gallien, wéi d'Kläng vun den donkele Götter, déi op Erreechungen ruffen.
  De Caesar ass nach ëmmer roueg a seet mat engem Laachen:
  - Barbarians, fir si sinn Kläng méi wichteg wéi d'Séil!
  Antony huet geäntwert:
  De Paschtouer Claudius huet dem Jupiter an dem Mars e generéisen Opfer gemaach, an d'Gëtter soten: Mir stëmmen Är Entreprisen zou a mir ginn Iech d'Victoire!
  De Caesar huet am Versstil geäntwert:
  D'Olympesch Gëtter si staark
  Mee si hëllefen net déi schwaach!
  Wa mir dem Jupiter trei sinn,
  Loosst eis eng Weltmuecht bauen!
  Fir d'Victoire brauche mir Zaldoten,
  Vu Stol, enger Hand a vill Erfindung!
  Vum Schlag wäert déi béis Horde zerbriechen,
  An dann erwaart eis eng grouss Strooss!
  Anthony guttgeheescht:
  - Kann de Glanz vum Jupiter verherrlecht ginn!
  Trotz Dausende vun Doudeger huet d'Lawine vu Gallien erëm ugefaang ze beweegen, et huet gläich wéi e blesséierte Schwäin, deen nach keng Zäit hat fir ze bléien, a wéi virdrun, hefteg a geféierlech Rushen op de Jeeër. Zousätzlech hunn d'Galler ugefaang Dart a Steng op d'Maueren ze werfen. Hir Barbaresch Stämme hunn de Bogen nach net beherrscht, d'Pfeile sinn ze schwéier fir effektiv aus de Gros vun de Krieger ze schéissen, awer am Fall vun enger Sortie kënne se nach ëmmer hiren Deel spillen.
  Barbarian Gallien goen iwwer d'Läiche, ignoréieren d'Feier, déi ënner de Féiss bléien. Gläichzäiteg fléien d'Spiesen no uewen, an ee vun de Barbaren huet d'Axt sou schlau geworf, datt se de Kapp vum Legionär ofgesprengt.
  Obwuel d'réimesch Verloschter nach relativ kleng sinn, behalen d'Galler eng iwwerwältegend numeresch Iwwerleeung, an nei howling Leit lafen aus dem Bësch.
  De Mark Antony ass nach ganz jonk, obwuel seng Schëlleren breet sinn, kann hien eng ganz Dose grouss Legionären op sech droen, oder souguer mat hinnen lafen. Iwwerdeems hien nach e baartlosen Jugend huet, huet hien et fäerdeg bruecht sechs hallefplakeg Hetairen bei engem Brand aus enger Bordell eraus ze huelen, an dann och ze gefalen. Mark war berühmt net nëmmen als grousse Krieger, net Angscht an Schluecht mat Gladiator Championen ze engagéieren, mä och als qualifizéiert Liebhaber. An der Arméi vum Caesar ass hien deen éischte vun den éischte Schwäerter, prett fir ze goen, wou de Grousse bestellt.
  D'Galler klammen erëm op d'Maueren, an d'Réimer sinn aus Harz gelaf, a si mussen de Feind mat Schwerter treffen, souwéi Axen a Speer. Schonn an engem vun de Gallien, ënnert der Leedung vun der Jeanne the Fearless, hu si schonn een vun den Tierm gesadelt. D'Jeanne selwer ass, trotz sengem grousse Wuesstum, ganz séier a behendig. D'Schëlleren si breed an d'Taille ass schmuel. Hie kämpft plakeg bis an d'Taille wärend hien zwee Schwerter dréit. An hien huet Muskelen, déi den Hercules géif beneiden.
  De Mark Antony werft och ongedëlleg seng Schwäerter vun Hand an Hand:
  - Loosst mech de grousse schloen!
  De Caesar, ouni séier, huet de Pfeil roueg an de Bogen geluecht, hien huet lëschteg d'Aen opgeschloen, geäntwert:
  Kommando vum Kommandant während dem Krich,
  Wann ronderëm d'Pfeiler schéngen!
  Gefëllt mat Léift a grousse Präis,
  Helleg, fir déi réimesch Zaldoten!
  Trotz der Tatsaach, datt d'Jeanne sech séier bewegt, erwaart de Caesar seng Beweegungen, e genee Schéiss an e Pfeil duerch d'Loft ze schneiden, an eng muskulär Këscht, direkt ënner dem Häerz. Angschtlos Falen, Blutt aus engem Mond voller grousse Päerdszänn spréngt. De Barbar erstéckt, stierft séier.
  De Caesar huet geflüstert:
  - Et ass schued an eiser Arméi, ech géif him eng Kohort uvertraut!
  Mark ausgeotemt.
  - Dir sidd wéi ëmmer weise grousse Caesar!
  De Caesar huet de Kapp opgehuewen.
  - En Herrscher dee séiss Revanche gär huet, huet d'Intelligenz vun enger Méck! Vläicht, wann d'Jeanne déi lëschteg Tricken vun eiser Arméi gewosst hätt, hätt hien d'Festung erfaasst. Bis dohin, haalt de Kampf am Aa.
  De réimesche Generol, erëm dës Kéier vill méi séier, huet säi Bogen gelueden a geschoss, dunn erëm geschoss, d'Leader vun de Galler gewielt.
  Glécklecherweis fir d'Réimer sinn déi meescht Trapen vun de Gallien ofgebrannt, a si konnten net direkt all hir Kräften op d'Réimer werfen, awer méi wéi zweehonnertfofzegdausend vun hinnen hu sech hei versammelt. Ni virdrun huet Roum sou vill Zaldoten op enger Plaz konfrontéiert. Caesar huet nëmmen zwou Legiounen an der Festung, zwielef dausend Legionären. D'Verhältnis vu Kräften, méi wéi zwanzeg Gallien, fir ee Réimer.
  De Caesar ass och besuergt, awer säi Gesiicht hält d'Onduerchgänglechkeet vun der Mask. Ech erënnere mech a senger Jugend, hie gouf vu Piraten ageholl. Si hunn eng ganz grouss Léisegeld vun zwanzeg Goldtalenter fir déi nach ëmmer baartlos Jugend gefrot. An Talent ass e Stéck Gold, e bësse méi kleng wéi e Poulet Ee. Och wann de Caesar an den Neveu vu Maria (d'Legend vum eenzegen Patrizier, dee siwe Mol zum Konsul vum antike Roum gewielt gouf), awer et schéngt fir e jonke Mann, dee kaum am Alter vun deelweiser Kapazitéit erakomm ass an d'Recht krut ze bestueden . (Fir Jongen iwwer 14) ass dat e grousse Betrag, a kee wëll et bezuelen. An dat heescht Doud oder Sklaverei.
  De Caesar huet an d'Gesiicht vun de Piraten als Äntwert gelaacht. Hien huet gesot datt hien ze niddreg geschätzt gouf, awer hien denkt vill besser vu sech selwer an ernennt e Léisegeld fir sech selwer - 50 Talenter. Déi iwwerwältegt, stinkende Piraten si frou a gekrasch. Ee vun hinnen huet souguer de Bauch op der Axt vum Mier Brudder opgerappt. Caesar huet weider:
  - Awer nodeems ech meng Fräiheet kréien, verfollegen ech dech, bis Dir gefaang sidd an op den Haff dangelt! De Leader gëtt gekräizegt.
  D'Pirate waren iwwerrascht vun esou Ongerechtegkeet, an den Ataman vun de Mierräiber mat engem béise Grinsen huet gefrot:
  - Hutt Dir keng Angscht, häerzlech Jong, datt mir dech selwer kräizegen! No allem sidd Dir gebonnen an an eisen Hänn!
  Dorop huet de jonke Caesar geäntwert:
  - D'Liewen ass net sou vill e grousse Wäert fir d'Éier ze falen an d'Dignitéit fir seng Wuel ze verroden! Éier an Dignitéit sinn zwee Flilleken, ouni déi de Vugel vum Liewen nëmmen a Gefangenschaft gehale ka ginn!
  Och den gehärte Leader vun de Mierbridder war iwwerrascht:
  - Dir sidd e couragéierte Feind, a mir wäerten Äert Liewen erspueren. Ausserdeem hu mir ni misse 50 Talenter gläichzäiteg gesinn.
  De Caesar huet spottend geschnappt.
  - Wann Dir mech entlooss hutt, da ersetzen ech Är Kräizegung duerch eng manner schmerzhafte Manéier vum Liewen ze trennen: eng Nues!
  Den Ataman huet e bëssen gezwongen gelaacht, awer trotzdem bestallt, se ze bannen. De Caesar huet net gär datt de Leader säi Mond gechipt gouf, a seng Zänn waren schlecht gefleegt. De jonke Mann huet mat grousser Veruechtung geschwat.
  - Wien seng Zong an d'Feele geet, hie bleift ëmmer bei der Nues! Gutt, e dreckeg Mond ass de Refuge vun enger lëschter Zong!
  De Leader war duercherneen, awer de Caesar ass roueg gefall an d'Piraten schéngen d'Drohung séier ze vergiessen.
  Dem Jong seng Frënn hu séier déi erfuerderlech Léisegeld gesammelt an 50 Talenter geschéckt. De Caesar huet seng Wuert op eng Saach gehalen, a wäert déi zweet op kee Fall fir eng laang Zäit ausstellen. Och wann d'Aufgab virun him schwiereg war, ass et net sou einfach eng Pirategallei ze fannen an ze fangen, besonnesch ënnert de villen Inselen, Buchten a Buchten vum Mëttelmier. Jo, an et gi vill Piraten, an d'Schëffer vu Roum sinn nach ëmmer mächteg géint si. Awer de Caesar, nach ëmmer a sengen Teenager, gouf duerch grouss Ressourcen ënnerscheet.
  Wärend hien op engem Pirateschëff war, huet hien et fäerdeg bruecht Frënn mat engem Kabinejong ze maachen. De Caesar huet him eng Positioun an der réimescher Arméi versprach, an d'Méiglechkeet säi Peculium mat Sklaven ze gewannen. Hien huet dem Jong e Bréif hannerlooss, a seet datt eng Galerie mat Sëlwer aus Sizilien ënnerwee ass. A well d'Onrouen zu Roum ugefaang hunn, ass de Schutz vun der Galerie reng symbolesch. De Kabinejong huet de Bréif selwer missen, wéi zoufälleg, am Mier erausfëschen, dofir gouf hien esouguer liicht vum Mierwaasser verwinnt. De Plang war net schwéier, giereg a schmuel Piraten konnten net hëllefen an eng Fal ze falen.
  Beim Boarding ass d'Deck op eemol eropgaang, an déi réimesch Zaldoten sinn op d'Piraten gefall. A vun hannen, glécklecherweis nuets, koumen zwee Booter mat Zaldoten un. Déi stomme Piraten hu sech kaum widderstoen. Si hu just gefrot, se net ze hänken, awer nëmmen a Sklaverei ze verkafen. An de Spëtzekandidat, fir säi Liewen ze erléisen, huet gesot, wou se hir Schätz verstoppen, och déi, déi et nach net fäerdeg bruecht hunn an den Ofgrond ze goen, fofzeg Talenter Spree.
  Awer de Caesar huet geäntwert:
  "Dir kënnt Äert Liewen kafen, awer Dir kënnt keng Éier kafen!" Hänk an!
  Also d'Rumeur goung iwwer Caesar, obwuel hien dann knapps fofzéng war, an e Joer méi spéit bestuet, a sanft Aqualeria. Awer dat ass eng aner Geschicht!
  De Caesar huet den Antony bestallt an d'Schluecht matzemaachen, mat enger staarker Reserve. D'Réimer hunn de Bau vun der Phalanx-Typ benotzt. Op enger schmueler Mauer war et ganz effektiv. D'Welle vun de räissende Gallien huet erstéckt. E puer vun hinnen goufen mat zwee oder dräi Speer op eemol duerchgebrach.
  Julius Caesar bemierkt:
  - D'Mazedonesch Phalanx kann eng ganz effektiv Technik sinn. Net fir näischt hunn si ganz Asien eruewert, oder éischter, bal alles! Wa mir mat Gallien fäerdeg sinn, ginn ech an d'persesch Lännereien, an do an Indien. Cleopatra wäert nei Legiounen fir mech sammelen, dorënner d'arabesch Kavallerie.
  Ënnert dem Caesar ass nëmmen de jonke Squire Oliver Twist bliwwen. Et goufen Rumeuren datt de Jong säi Jong war. An dat war wouer, mat deem eenzegen Opgepasst datt dem Oliver seng Mamm en einfache Sklave aus den däitsche Lännereien war. E schéint, awer impudent blondt Meedchen, aus de Slavic Länner, wollt net eng Konkubin an en Hetero ginn, a fir dëst gouf se geschéckt fir haart op Hanf a Flaxplantagen ze schaffen. Mä och do war si getraut, well si an de Steebroch geland ass. Si huet et awer fäerdeg bruecht do ze iwwerliewen a méi staark ze ginn. Si gouf souguer an d'Gladiatoren geholl, wou de Caesar vun hatt an der Arena gefaange gouf. No deem si pensionnéiert, Erastella, wéi de grousse Slavic Sklave genannt, och verléift mat him.
  Si woussten d'Freed an de Waffen. Dunn ass de Gladiator schwanger ginn. A si haten e Jong, de Brutus. Geschwënn huet d'Erastella d'Zuel vun hire Victoiren am Ring op honnert bruecht an, am Aklang mat der Gewunnecht, d'Fräiheet kritt. Mä de Caesar konnt hir net bestueden, obwuel hien eng Witfra war. Hien hat eng aner Leidenschaft, d'Duechter vum aflossräichste réimesche Krieger, den éischte Generol Pompejus. Hien huet hir bestuet, an d'Erastella ass an den östlechen Länner kämpfen. Caesar war mat hir fir eng Zäit, ënnerdréckt den Ägypter de Versuch vu Roum ze trennen. Do begéint hien d'Cleopatra, déi hien op den antiken Troun gesat huet.
  Geschwënn huet dës Léift déi fréier ersat, an de Caesar ass net konstant. D'Cleopatra hat e Jong, awer dem Pompejus seng Duechter ass geschwënn während der Gebuert gestuerwen, duerno huet de Caesar och d'Kleopatra gehaasst, e Krich Nordweste vun Italien entlooss, ewech vu senge fréiere Meeschtesch. True, den Oliver, deen säi Jong net erkennt, ass awer mat him fortgaang. De Jong war grouss an iwwer seng Joeren entwéckelt, huet blond Hoer, grouss Statur an aussergewéinlech kierperlech Kraaft vu senger Slavic Mamm ierflecher. Hie war e bësse wéi säi Papp, awer hie war vill méi schéin, méi staark a méi wéi de Julius Caesar a sengem Alter. Och wann de Jong nach net voll néng Joer al ass, schéngt hien scho wéi en Teenager a rotéiert liicht zwee erwuessene Elite Legionären. Dës Schwäerter sinn ongeféier annerhallef Mol méi laang wéi Standard.
  Den Oliver Twist freet schued:
  - Erlaabt mir de Groussen (Caesar huet hien ni e Jong genannt, an huet dem Jong natierlech verbueden sech selwer esou ze nennen), räisst an d'Feier, ech wëll meng Klingen mat Blutt drénken!
  De Julius äntwert mat engem Laachen:
  - An dësem Fall wäert ech eleng bleiwen, a wien wäert dann hire Caesar bewaachen?
  De Jong huet éierlech gelaacht.
  - Déi bescht Verteidegung ass en Attack, well de Rand ass ëmmer méi staark wéi d'Haut!
  De Caesar huet de Jong op seng staark Schëller geklappt.
  - Gutt gemaach! Ma, gitt vir, schneid Iech mat engem Schwäert! Loosst dëst Är Härtung sinn.
  Stol ass am Waasser temperéiert, Stol Kärelen am Blutt!
  De Jong Oliver war begeeschtert a blénkt seng blo Fersen (trotz dem coolen Hierschtwieder, huet de Caesar, säi Jong temperéiert, him nëmmen Shorts aus senge Kleeder gelooss). D'Muskelen vun der Jugend: de Jong vun der réimescher Legend an de Gladiator-Sklave hu sech wéi Rüselen um Waasser gewéckelt.
  Also huet hien den haare Barbar mat sengem Schwäert um Kapp geschnidden. Hien ass gefall, op d'Kopp gefall.
  Caesar notéiert:
  - Wann Alter net ëmmer weess, mä Jugend ëmmer kann! Eh, fir éierlech ze sinn, ech sinn e bësse jalous op dëse Jong.
  Caesar ass schonn iwwer véierzeg, a virun allem am kalen, galleschen Hierscht, al Narben wéi schmerzhaf, an Attacke vun insidious Epilepsie ginn méi schmerzhaf a méi heefeg. Hien hat souguer Angscht datt säi Jong Oliver an dem Cleopatra säi Jong Alexander d'Schüchterkrankheet ierwen. Doriwwer hat hien laang keng Neiegkeet, an den Twist ass natierlech ganz gesond, hien huet ni geschnëtzt, obwuel hien plakeg am Schnéi leeft a am Wanter am Lach schwëmmt. Et schéngt, datt d'Blutt vun der Slavic Mamm an him gewonnen huet, mat konstante intercine Kricher an haarde Wantere vun de Russen!
  A wann Dir Äert fënneft Joerzéngt ausgetauscht hutt, ass et Zäit iwwer den Zweck am Liewen ze denken. De Caesar hat en einfachen, och als Jugend ass hien zur Conclusioun komm, datt déi republikanesch Regierungsform, mat endlosen Debatten, Plebisiten fir de Publikum ze gefalen, verschidde Undercover-Intrigen, Wieler bestiechen, net effektiv genuch wier an net méi eng wäit Zil: den Opstig vum Réimesche Räich!
  Republik - firwat ass Roum bal dat eenzegt Land op der Äerd mat enger Republik, an all ronderëm d'Noperen sinn zolidd Monarchien. Et ass och néideg zu Roum de Principat ze stëmmen, mat der Muecht vum Keeser, iwwerdroen net duerch Walen, mä duerch Ierfschaft, oder an aussergewéinleche Fäll duerch eng speziell Konstitutioun vum Keeser. Déi lescht kann néideg sinn, wann den Ierwe, fir et mild ze soen, kee Genie ass. Natierlech kann e schwaache Kinnek den Troun huelen, awer op jidde Fall wäert hien d'Muecht an d'Fäegkeet hunn onofhängeg Entscheedungen ze treffen.
  An de laangfristeg Programm gëtt vill méi einfach ëmzesetzen, am Géigesaz zu de Konsulen, déi fir nëmmen ee Joer gewielt ginn, an zesummen! A wann et e Sträit tëscht hinnen ass.
  Nee, Roum brauch eng Monarchie, a vu verschiddene Jongen wäert de Caesar ëmmer fäeg sinn eng wäertvoll ze wielen. Richteg, an hien muss Kompromëss an dëser laanger Rees maachen. Besonnesch, mécht hien en Alliéierten, a souguer e Senior Partner vum Pompey. Hei huet de Caesar him net wierklech respektéiert. Als riets Hand vum Diktator Sulla, Pompeius, nom Doud vun dëser gonorrhea ale Mann, konnt de souveränen Herrscher vu Roum ginn. De Pompeius hat eng Arméi a sengen Hänn, dorënner eng Elitelegioun déi de Senat bewaacht huet. Mä hie blouf der Republik trei, déi al Uerdnung zréck. Hien ass de Caesar op der Plaz vum Pompejus hätt net verpasst
  Är Chancen. Am Allgemengen, Pompey, et schéngt, wäert den Haaptfeind vum Caesar ginn, deen vun den Troun Dreem. Et war och Crassus, mä hien ass am Parthian Krich gestuerwen. Iwwregens, wéi de Caesar, ass hien duerch ganz Parthia gaang, an ass an eng Fal gefall, mat enger erschöpfter Arméi an enger Festung agespaart. Eng aner Saach ass datt de Caesar bewosst d'Horden vu Barbaren erlaabt huet sech géint hien ze sammelen. D'Galler si Fatalisten, an hunn déi lescht Hoffnung verluer, datt d'Eenheet si retten wäert, si wäerte sech endlech a fir ëmmer zu Roum ënnerwerfen.
  Iwwregens ass den Oliver e gudde Matbierger, hien ass nach ëmmer e Kand, awer hien huet eng Nierwaff, wéi Hercules selwer. E Krieger méi staark wéi de Mark Antony kann aus him wuessen. Vläicht wäert hien e wiirdege Kinnek an Nofolger vum Caesar sinn. Mee .... Ech hoffen et ass net ganz geschwënn, well de grousse Mann huet vill Aarbecht virun him.
  No an no huet den Drock vun de Gallien ofgeschwächt, Dausende goufen ëmbruecht a vermësst, ganz Hiwwele vu Läichen ënner de Maueren. D'Réimer hunn och verschwonnen, hien war onmënschlech Spannung. Dunn huet de Caesar, dee schonn e ganze Quiver entlaascht hat, dat zweet Schwäert erausgeholl, a bemierkt:
  - De Kommandant, deen an d'Schluecht erakënnt, ass wéi e Stréi, deen de Réck vun engem Kamel brécht. E Kamel deem säi Réck duerch e Stréi gebrach ass ass wéi e Militär Leader deen e Kampf vermeit huet!
  Vill réimesch Zaldote goufe blesséiert, Läiche ware ronderëm gelunn, an ënnert de Verstuerwenen war de Stefa de Quaestor, bekannt fir de Grannik selwer vu sengem Päerd ze schloen. A wou iwwregens de Grannik selwer ass, hätt de Caesar hie mat engem gehärte Pfeil ewechgeholl. Jo, a punkto Schwäerter, Hien Caesar ass net schlecht, awer wäit vun de Stäerksten an der réimescher Arméi, awer ee vun de beschten am Bogen. Ausserdeem zitt hien d'String mat Hëllef vun engem speziellen Haken, deen op d'Rüstung gedroen ass, a riicht säi richtege Aarm. Sou kënnt Dir e vill méi enk Béi zéien wéi op déi üblech Manéier a méi wäit schloen!
  Awer Dir braucht och e Schwäert! - Caesar huet déi nächst Gallien ofgeschnidden.
  Freedefeier:
  - Ava! Caesar ass mat eis!
  - Herrlechkeet dem Caesar! Mir gewannen jiddereen!
  D'Réimer hunn siichtbar gefreet. D'Präsenz vum Caesar - dësen Talisman vun der Victoire huet d'Kämpfer inspiréiert. E mächtege Schlag an d'Galler, déi gezéckt hunn, ugefaang zréckzéien. De rësele Stuerm huet ugefaang ze zéien, d'Wellen hunn sech zréckgezunn. D'Galler hunn sech awer zimlech organiséiert zréckgezunn, ouni ze fléien. Anscheinend ass hir militäresch Begeeschterung nach net komplett ausgestuerwen. De Julius Caesar, deen eng Fal verdächtegt huet, a gemierkt huet datt an engem oppene Feld d'Réimer vu méi héijer Zuelen zerstéiert ginn, huet befollegt:
  - Jidderee stinn! Relax!
  Erschöpft, schweier Krieger vu Roum hunn ugefaang déi blesséiert opzehuelen. E puer Healer a Paschtéier hunn d'Wonne mat Tranken geschmiert an d'Glieder verbannen. Aner Zaldoten ugefaang Feier ze maachen, Liewensmëttel virbereeden.
  De Jong Oliver Twist war ganz zefridden, obwuel seng muskulär, duebel geklappt Këscht duerch e laange Kratz vun der gallescher Axt geschnidde gouf. De Jong huet geruff:
  - Esou hu mir hinnen haart ginn! An eise Caesar ass dee Beschten! Éier dem grousse Caesar!
  D'Zaldoten hunn och, obschonns méi behënnert, gefreet:
  - Herrlechkeet dem grousse Caesar!
  Den Oliver Twist, deen seng Schwäerter dréit, huet erkläert:
  - Wann d'Galler erëm opgoen, schneiden ech se an batter Äppel! Well de Jong vum Grousse Roum!
  De Caesar huet de Jong geruff, a häerzlech gesot:
  - Dir hutt bewisen e glorräiche Krieger ze sinn! Elo maachen ech dech zu mengem Éierebierger, an an Dankbarkeet ginn ech Iech dëst ...
  De berühmte Kommandant huet säi Fanger e Rank mat engem Smaragde ofgeholl, d'Gréisst vun engem Gesiicht vun enger Dauf.
  De Jong Oliver war ongenéiert:
  - Jo, ech sinn net wäert, esou e Bijou ze droen!
  De Caesar huet gelaacht.
  - Maacht et net un! Verstoppt et iergendwou, oder net, loosst dëse Rank als Ären ugesi ginn, awer fir de Moment bleift et bei mir. An du, Jong, kämpft, a wann Dir véierzéng erreecht hutt, kritt Dir Är Besonderheet. An der Tëschenzäit, huelt Fechter mam Mark Antony op.
  Dem Caesar säi riesegen Assistent, obwuel hie vill méi grouss war wéi den illustréierte Kommandant, huet säi Patron ukomm, onfräiwëlleg gehumpelt, probéiert sech ze béien. Caesar selwer war nëmmen liicht iwwer der Moyenne Héicht, stocky, mat enger aquiline Nues. De Mark huet däischter gefrot:
  "Firwat hu mir d'Galler net verfollegt?"
  Caesar widderholl den Aphorismus nach eng Kéier:
  -E Generol deen an d'Schluecht geet ass wéi e Stréi, deen engem Kamel säi Réck brécht. E Kamel deem säi Réck duerch e Stréi gebrach ass ass wéi e Militär Leader deen e Kampf vermeit huet! Dëst ass wouer, awer d'Zäit fir d'Victoire ass nach net komm. Grannik ass eisen Haaptfeind, den onbekannte Kinnek vu rebellesche Gallien, huet nach all seng Trompkaarten ausgeluecht. An hien huet net mol gewisen! Loosst eis op de Feind waarden, nach eng Kéier, ausserdeem hunn ech e puer méi Iddien!
  De Mark Antony huet opgekläert:
  - An ech froe mech wat dës Iddien sinn? - An huet direkt duercherneen. - Ech sinn all an der Opmierksamkeet vun der grousser.
  De Caesar huet onbestänneg ugefaang ze erklären:
  - Et gëtt vill dréchent Stréi fir Päerd an der Festung virbereet. Awer mir sëtzen net ze laang am Embuss, awer einfach andeems d'Stréi an Ueleg drénkt, Teer a Fett wäerten op d'Approche streiden.
  Anthony gekrasch:
  - Firwat?
  De Caesar huet gelaacht.
  - An da waarden mir! Am kriteschen Moment vum Attentat. Déi zweete Kéier wäerten d'Galler all hir Reserven an d'Schluecht werfen, zousätzlech wäert eppes anescht geschéien!
  Den Assistent huet probéiert sech selwer ze roden:
  - Kommen nei, staark Verstäerkungen?
  De Caesar, huet d'Aen schmuel zougemaach, wénkt:
  - Dat ass et! Nei staark Verstäerkungen! Awer et ass néideg, datt se an deem Moment schloen, wou all d'Kräfte vu Gallien an d'Attentat geworf ginn:
  Anthony verbreet seng Hänn.
  - Mir kënnen keng Neiegkeeten iwwer déi grouss schécken. Mir waren vun alle Säiten ëmginn!
  . KAPITEL #6
  De Jong ass erwächt ... Hien huet ugefaang méi lëschteg ze fillen ... Schonn dem Oliver Twist seng Verbrennunge vu senge bloe Sohle kommen. An d'Spuere vun de Wimperen ginn Narben ... Mee et gëtt Hoffnung datt hien haut net mat Viruerteeler verhéiert gëtt.
  Awer déi nächst Folter ass déi lescht a limitéiert an der Zäit.
  De Jong krut Iessen bruecht. Hien huet Haferflocken mat engem Glas Mëllech giess. An entspaant. Ech hu mech langweilen gefillt.
  Den Oliver huet seng Übungen gemaach, wéi den Dodger him geléiert huet. Esou eng speziell fir d'Kamera. E bësse gestéiert mam Halsband a Léngt op der Kette. Awer nach ëmmer e Workout. An ausgestreckt Venen net méi sou vill wibbelen.
  Virun allem de klenge Bouf mécht och den Eck fir d'Press. No Opluedstatiounen, Oliver ugefaang engem Kette Link géint eng aner ze reiwen. Fir sech vläicht beschäftegt ze halen, oder wierklech nach ze hoffen ze flüchten.
  Kaal Féiss waren e bësse kal an de Jong huet se an Stréi begruewen. Den Ter huet sech selwer geduecht.
  D'Tatsaach, datt d'Prisonéier am Prisong leiden. An et wier vill besser an enger Zell mat anere Jongen. D'Firma ass vill méi Spaass. Hei am Aarbechtshaus an am Kannerprisong hunn d'Gefaangenen amuséiert ...
  Den Oliver huet sech seng Kette reiwen a reiwen an huet net gemierkt wéi hien erëm ageschlof ass.
  Hien huet gedreemt datt hie mächteg a staark ginn ass, en erwuessene Mann an d'Recht Hand vun engem grousse Kommandant.
  De Caesar huet den Helden éierlech op d'Schëller geklappt:
  - Wou de Léiw net passéiere kann, rutscht d'Maus. Och wann natierlech d'Roll vun der Kommunikatioun mam Catonnes, deen mir hëllefe kënnt, net vu Mais gespillt gëtt, mee vu Dauwen.
  Den Oliver Twist huet mat onfäheger Bewonnerung geruff:
  - Et ass genial super!
  De Caesar huet onerwaart éierlech geäntwert:
  - D'Erastella huet mir dat geléiert. D'Slawen hunn Taube Päck fir eng laang Zäit benotzt. An Dir wousst net doriwwer.
  Den Oliver Twist huet verwirrt gemëscht:
  - Ech war ëmmer iwwerrascht wéi Är Genereel: si halen ëmmer sou defteg an op Zäit, awer ech hunn net geduecht datt et ëm Dauwen geet. Ech hu geduecht datt Dir de Jong vum Himmel ënner dem spezielle Schutz vum Jupiter sidd!
  Caesar bemierkt:
  - De Patronage vun de Gëtter ass keng zouverlässeg Saach, et wäert weder Courage oder Erfindung ersetzen.
  Gleeft eng Erfindung: besser wéi dausend Gebieder!
  Den Oliver huet gebucht.
  - E schlau Wuert vum Caesar ass dausend Donnerwieder wäert!
  De Kommandant huet decidéiert, bescheiden ze sinn:
  - Iwwerdreiwen meng Fäegkeeten net! Wann et net sou couragéiert Krieger ënner mengem Kommando wieren, an déi réimesch Zaldoten déi bescht Kämpfer op der Welt sinn, da wier ech kaum och en Zéngtel vun deem gelongen, wat ech gemaach hunn. Also gitt vir a maacht wat Dir gesot kritt. An iwwregens, vergiesst net d'Stréi mat gefallene Blieder ze vermëschen, sou datt et net sou bemierkbar wier!
  Den Oliver Twist huet sech nach méi niddereg gebéit.
  - Ech lauschteren mäin Här!
  De Caesar huet de Kapp gerëselt.
  Nach net, leider! An ruff mech net sou dacks grouss, ech hunn net sou vill gemaach fir op all Kéier op dës Manéier gelueft ze ginn. Iwwregens, wann Dir mam Stréi fäerdeg sidd, gitt net an d'Bett, awer e bëssen mat Brutus fechter. Nach e puer Joer an dee Jong wäert och esou en Thug wéi Dir leeën!
  Den Oliver huet séier geäntwert:
  - Keen Zweiwel de grousse Caesar!
  Duerno ass hien zréckgezunn, seng Bewegungen, trotz der grousser Muskelmass, waren net verfügbar, wat typesch fir vill Risen ass, limitéiert, awer den Oliver, deen en erwuessene Held gouf, war net sou séier wéi de Brutus.
  De Caesar huet geknuppt a gefrot:
  - Kach mir eng Hunneg Tinktur! An elo Wäin mat Schwäin zerwéieren!
  Als Äntwert huet e barfuß Sklave an enger verschwonnene Tunika e Schacht bruecht. Si ass eng vun de wéinege Fraen am Camp, eng zimlech fair-Hoer Fra. Caesar selwer, obwuel eng brünette, huet d'Blonden méi gär, obwuel d'Cleopatra an dësem Respekt eng Ausnahm war, eng rout-Hoer Bitch! Jo, e wonnerschéint Meedchen, an no Rumeuren, hire Papp ass guer net e Pharao, mä ee vun de réimesche Legionären, aus deenen, déi d'Arméi vum Epifan de fënneften zerstéiert hunn.
  D'Sklave Meedchen huet den Schacht erof geluecht an ugefaang dem Caesar seng Stiwwelen ze botzen. De Julius huet gemierkt datt d'gesonde Haut vum Sklave mat Pickel bedeckt war, déi graziéis Zänn vun hire bloe Féiss goufe blo. D'Sonn war nämlech scho bal ënner der Horizontlinn gaangen an et war däitlech méi kal. D'Sklaven zu Roum selwer ginn normalerweis ongeféier hallef plakeg, obwuel se heiansdo e puer Lappen fir de Wanter ginn. Awer am sonnegen Italien fällt de Schnéi eemol all zéng Joer am Wanter, an hei sinn d'Wanteren heiansdo schwéier. Gutt, loosst dës Schéinheet d'Bett haut waarm maachen, a vläicht wäert hatt sech méi waarm maachen.
  Déi fair gekrauselt Hoer vum Sklave, wéi och dat jonkt zaart Gesiicht, erënneren de Caesar vu senger éischter Fra an der zweeter Léift (déi éischt war ee vun de schéine Meedercher vun de Sklaven, obwuel nodeems hie schwanger gouf, d'Leidenschaft vum zukünftegen Kommandant verschwonnen.A seng eege Duechter, elo mat engem bestuet, aus der Zuel vu Frënn Julius!) Akvaleriyu. A fir d'Wuel vun dësem Meedchen huet hien sech getraut den Diktator Sulla selwer ze refuséieren!
  Wat kann iwwer dësen Herrscher vu Roum gesot ginn? Am Ufank huet de Caesar Sulla bewonnert. Hie war beandrockt datt dëse Kommandant ugefaang huet d'Uerdnung ze restauréieren an d'Korruptioun, de Raiber ze bekämpfen, probéiert de Räichen déi Aarm ze respektéieren an hir Akommes mat hinnen ze deelen. Et waren souguer gratis Spideeler, d'Zuel vun Ënnerhalung Spektakelen erop. Et gouf geruff datt Sulla eng grouss Kampagne am Osten virbereet. Awer dëse lustful Herrscher huet eng schlecht Krankheet erfaasst, an net emol vun enger Fra, mee vun engem Negro Jong. Als Resultat huet den Diktator lieweg verrotten, a géint den Hannergrond vu kierperlecht Leed huet hien Mësstrauen a Verfolgungsmanie entwéckelt. Mass Repressiounen, Verbuet vu Folter a Mord hunn ugefaang. Sulla huet fir d'éischt bestallt all Schwaarzen ëmzebréngen, awer no enger Zäit, am Géigendeel, huet hien bestallt eng grouss Partie Sklaven aus Afrika ze bréngen an déi schwaarz Garde ze bilden. Tëscht him an der Maria ass e Krich ausgebrach . Vill Dausende vu Réimer goufen als Resultat gekräizegt.
  Hei hunn se de Sulla an de Julius Caesar geruff. Da war hien nach jonk, e schwaarze Baart war just um Kinn duerchgebrach. De kierzlech opgebaute Palais vu Sulla huet mat Luxus ausgesinn, war voller Statuen, Biller an esou nach relativ nei Dekoratioun wéi Sprangbueren.
  E puer vun de Skulpturen hunn Orgien duergestallt, Eekleges an hirer Fränkheet, an Akte vu Kopulatioun. De jonke Caesar war enttäuscht dëst ze kucken, besonnesch wann e Mann mat engem Mann paréiert. Och wann et am antike Roum als ganz normal ugesi gouf, e männleche Sklave als Fra ze benotzen, awer ... Dem Caesar war dat falsch a grujeleg. Gutt, ëmsou méi onwürdeg datt déi bescht Sculpteure vu Roum dëst a Statuen erfaassen, a souguer déi olympesch Gëtter.
  Sulla selwer ausgesinn Eekleges, iwwerdeckt an abscesses, ulcers, warts, mat engem shabby Kapp, hien huet eng repulsive Androck. E wierklech bisexuellen Diktator huet lieweg verrotten. Fir säi Leed ze erliichteren, hu véier Sklaven: zwee schéin Jongen an zwee schéin plakeg Meedercher Rousenueleg an d'Monster reiwen. Zousätzlech, op Rot vun de Priester, huet Sulla dräimol am Dag eng grouss Schossel vun enger infernalescher Mëschung gedronk: d'Blutt vu just geschluechte Puppelcher a Mammemëllech. Eemol all dräi Deeg huet Sulla e Bad gemaach, aus dem pure Blutt vu Kanner a Jongfraen. Wéi och ëmmer, d'Krankheet vun dësem Monster, dee säi mënschlecht Erscheinungsbild verluer hat, ass weidergaang, an d'ganz Réimesch Vollek huet gebiet datt d'Ënnerwelt seng Nofolger sou séier wéi méiglech géif huelen.
  Caesar, iwwerwonne Eel, béien, béien de Kapp liicht:
  - Ech si frou den Diktator Sulla ze begréissen.
  D'Monster huet heis gekrasch:
  - A wéi s du mech béien Schlecht! Wann d'Julia ze faul ass fir de Réck ze béien, da ginn ech dech Uerder fir op e Béier ze setzen, fir datt hien ni méi riicht kann!
  De Caesar huet einfach geäntwert:
  - D'Oueren béien niddereg fir de Wand, awer trotzdem ass et nëmmen Loft, dat heescht näischt! Déi niddreg Béi wäerten den Herrscher net erhéijen, wann hien keng grouss Doten huet!
  Sulla, op eemol erweicht, huet gefrot:
  - Hunn ech grouss Doten?
  De Caesar huet ouni lëschteg geäntwert:
  - Wann dat Béist grouss ass, dann jo!
  Den Diktator no enger kuerzer Paus huet hien dem blonden Jong seng Wang gesträift a geruff:
  - Dir sidd oprecht an et gefällt mir! Dir wësst, ech kann Iech zu all Moment Uerderen mat Léiwen an e Käfeg gehäit ze ginn, oder op engem Kräiz gekräizegt ze ginn. Wéi och ëmmer, Dir hutt eng Chance lieweg ze bleiwen, a souguer mäi Frënd ze ginn!
  De Caesar huet e Laachen gezwongen, geäntwert:
  - A wéi engem Präis kann ech d'Frëndschaft vum Sulla selwer kafen?
  Den Diktator huet geäntwert:
  - Hutt Dir eng Fra Aqualeria?!
  De jonke Mann Julius huet geäntwert:
  - Jo, en Diktator!
  Sulla huet virsiichteg, wéi wann se Angscht hätt sech selwer ze verbrennen, dem Sklave Meedchen seng plakeg Broscht gesträift a méi onverständlech gemëscht:
  - Also trennt hatt!
  De Caesar huet d'Schüchter iwwerwonnen, gefrot:
  - Ech verstinn dech net ganz!
  D'Sulla huet op eemol schaarf geklappt, de Jong op d'Lëpsen geschloen, dunn gekrasch wéi hien zréck sprang:
  - Maacht Iech net wéi wann Dir e Geck wier! Dir hutt héieren! Ech bestellen Iech, loosst Är Fra Aqualeria!
  D'Jugend Julius huet de Kapp gebogen. Hien huet gefillt datt d'Sulla refuséieren d'selwecht war wéi plakeg an e Käfeg mat hongereg Léiwen ze goen, awer d'Aqualeria fir d'Wuel vun dësem verrotten Monster ze verroden - nee, ni!
  De Caesar, probéiert seng Stëmm fest ze maachen, huet geäntwert:
  - Ech kann et net maachen Diktator!
  Iwwerraschung kléngt an der Sulla Stëmm:
  - An dofir! Dir sidd verlaangt de Feat vum Hercules auszeféieren, oder just Jo ze soen zu de gréisste Leit op der Äerd!
  De Caesar huet geäntwert:
  - Heiansdo ass déi héchst Manifestatioun vu Guttheet, en einfacht Wuert kee Béisen, besonnesch wann et e Risiko fir d'Liewen ass!
  Dem Sulla seng Physionomie huet sech mat Geschwüren ausgestreckt:
  - Also Dir seet mir nee?
  Eng komplett natierlech Angscht iwwerwältegt, huet de Caesar geäntwert:
  - Jo, en Diktator! Leider nee! An erëm nee!
  D'Sulla huet mat enger roueger Stëmm geäntwert
  Awer Dir hutt Ären eegenen Doudesstrof ënnerschriwwen! Et ass schliisslech onméiglech fir den Announcer Nee ze soen an um Liewen ze bleiwen!
  Caesar huet en déif Otem.
  - Wat ass et, ech si prett fir op Tartare ze goen! Och wa weess, vläicht wäerten d'Gëtter mech de Champs Elysées wiirdeg betruechten!
  De Sulla huet seng droopy Brows opgehuewen.
  - Also Dir wäert net stierwen! Dir wäert gefoltert ginn, an net nëmmen Dir, awer och Är beléifte Fra Aqualeria. Ech mengen, et wäert Iech ganz agreabel sinn ze kucken, wéi d'Berichter déi zaart Fersen vum Meedchen mat engem roude waarmem Eisen verbrennt, da fänkt d'Zang un hir plakeg Broscht ze räissen.
  De Caesar ass Richtung Sulla geplënnert, wéi op eemol sechs grouss schwaarz Krieger aus dem Rido sprangen. Nieft hinnen ass eng aner Persoun opgetaucht. Am Erscheinungsbild war hien net méi wéi fënnefanzwanzeg, an hie selwer war e richtege Ris. De Caesar huet direkt de scho legendäre Pompey unerkannt, déi riets militäresch Hand vu Sulla. Richteg, et goufen Rumeuren datt de Pompey, e ganz schéine Jong an der Kandheet, verléift mat Sulla gefall ass a schéngt him souguer ze verféieren, aus deem se Frënn ginn. Awer de Pompeius huet ganz séier Autoritéit gewonnen, a weist sech als e ganz kapabele militäresche Leader an e couragéierten, ganz kierperlech staarken Zaldot. Besonnesch, op dësem Punkt, huet hien et fäerdeg bruecht e ganz héichprofiléierte Feat z'erreechen, nämlech de Kinnek vu Parthia ëmzebréngen. Caesar war ëmmer jalous vun Pompey, obwuel wéinst der Tatsaach, datt hie selwer kaum d'Schëller vun dësem grousse Mann erreecht. Mä dëst war net deen eenzege Grond.
  De Pompeius huet säi Schwäert gezunn:
  - Ech lauschteren an hale mäin Här!
  Sulla huet geäntwert:
  - Wat sot Dir, Jong doriwwer, dat ass e Sauger, dee sech getraut huet, op e liewege Gott ze blatzen, dat ass, mech!
  De Pompey huet onerwaart geäntwert:
  - Hien ass oprecht an et ass gutt!
  D'Sulla huet languid, faul a senger Stëmm geknackt:
  - Ma, loosst eis seng Éierlechkeet kontrolléieren! Sot dem Julius, wann et eng Geleeënheet wier mech ëmzebréngen, géift Dir et maachen?
  De Caesar, erstéckt vun Opreegung, huet gefrot:
  - Häerzlech Äntwert?
  Sulla huet gebrëllt:
  - Jo!
  De Caesar huet gesucht.
  - ëmbruecht! Ech géif elo ëmbréngen!
  Den Diktator huet sech iwwerrascht, esou Ongerechtegkeet hat hien scho laang net gesinn:
  - Esou! ëmbruecht! Ech weess net wat ech mat him Pompey maachen a wéi eng Doudesstrof fir hien a seng Meedercher ze kommen.
  De Pompey huet mat enger fester Stëmm geäntwert:
  - Wien éierlech ass a seet wat hie mengt ass net geféierlech. Echt Verrieder a Feinde schlau flaach!
  Sulla fränkt.
  - Wéi Dir, Dir schmaacht mech! MEE? Ech fille datt Dir meng Plaz wëllt huelen, an Dir kënnt net op mäi Doud waarden! Wat kuckt Dir op!
  De Pompey huet d'Sulla direkt an d'Ae gekuckt.
  "Ech hunn Iech meng Engagement méi wéi eemol gewisen!" Wëlls du mech...
  Den Diktator huet ënnerbrach:
  - Braucht kee Welpen! Lauschtert meng Uerdnung, huelt dëse Brat an den Dungeon, souwéi seng Fra. Setzt se an déi selwecht Zell, an da kommen ech selwer mat der Doudesstrof fir si! Et wäert eppes sophistikéiert a schmerzhafte sinn.
  De Pompey huet sech niddereg gebéit.
  - Ech lauschteren a lauschteren de gréisste!
  Den Diktator huet derbäigesat:
  - Féiert selwer an d'Kasematte! Wa se fortlafen, hänkt Dir selwer um Kräiz.
  De Pompey huet sech nach méi déif gebéit.
  - Ech hunn dech ni de gréisste vun de gréisste entlooss!
  De Caesar gouf ewechgeholl. De jonke Mann geduecht, natierlech, ëmsoss hie war sou frank mat Sulla. De Caesar huet keng Angscht viru kierperleche Péng, awer de Gedanke fir an dat däischter Räich vu Pluto ze reesen huet net gefall. Ausserdeem gëtt seng beléifte Fra gefoltert. Dat lescht ass komplett schlecht, Dir kënnt Är eege Péng nach ëmmer aushalen, awer Dir kënnt deen aneren net erliichteren.
  Sulla, nodeems hien zréckkoum, huet de Pompey gefrot:
  - Villäicht wäert Dir mir selwer soen wat fir eng Ausféierung fir dësen häerzleche Welpen ze ënnerwerfen? Vläit erdrénken hien am Schäiss? Wéi et wäert déi houfreg ernidderen!
  De Pompey huet geäntwert:
  - Hien ass en dapere a staarke Krieger. Roum brauch esou Leit! Wann hien Iech net wëll déngen, gitt net gefaangen, awer loosst de Vugel fräi goen!
  Den Diktator huet gekacht:
  - D'Mariy ass e Puppelchen am Verglach zu sengem Neveu! Dëse Jong huet souwuel e Léiw wéi och e Fuuss, nëmmen deen ass nach net opgewuess! An dofir commandéieren ech, verbrennt dëse Rebell um Spill! Verbrennt et bis et näischt méi wéi Äsche bleift!
  De Pompey wénkt mam Kapp zoustëmmen.
  - Wann dat Äre Wëllen ass, da wäert ech de groussen Här erfëllen!
  - An direkt! Dir bréngt mir déi Handvoll Äsche, datt hien vun hinnen bleift!
  De Pompey huet d'Ferse vu senge Stiwwelen geklickt an ass fortgaang fir d'Bestellung auszeféieren.
  Dem languid Caesar si seng Fra Aqualeria bruecht. D'Gesiicht vum Meedchen war zerräissen, an et huet e puer beandrockend Plooschter gewisen. D'Jailer hunn all d'Bijoue vum Adel Patrizier ewechgeholl an hunn och hir Baussebekleedung a Bijoue Sandalen ofgerappt. An elo ass de Vertrieder vun enger Adel Famill nëmmen an enger wäisser Tunika bliwwen. Zu Roum huet de fréie Fréijoër just e Moment an d'Luucht komm, et war nuets kal, virun allem am Steen Kasematte. Déi blo a verdeedegt Been vum Meedchen sinn afréieren, Aqualeria killt se beréiert. De Caesar huet seng Tunika a seng Stiwwelen ofgeholl, gefuerdert:
  - Maacht et op!
  Aqualeria huet houfreg geäntwert:
  - Net! Ech wëll net datt Dir meng Léift afréiert!
  De Caesar huet geäntwert:
  - Mee ech sinn e Mann! An e Mann muss Schwieregkeeten aushalen, fir d'Wuel vun enger Dame!
  Aquaria huet schwéier gesucht.
  - Meng Sklaven Dénger, mat Ausnam vun deenen, déi mir am nooste sinn, ginn d'ganzt Joer an der selwechter Tunika a barfuß. Elo gesinn ech, oder éischter, ech fille wéi deet et fir si war. An allgemeng wäerte mir geschwënn higeriicht ginn, a vläicht, nodeems ech d'Keelt vum Dungeon erlieft hunn, wäert ech net sou vill Angscht vun der äisegem Däischtert vun Hades!
  De Julius huet seng Fra d'Been gesträift, ugefaang seng kal Fanger ze reiwen, wärend hie probéiert ze tréischten:
  - Fir onschëlleg Séilen an Helde ginn et speziell Champs Elysées. Si si schéin, voller fabelhafte Beem a faarwege Blummen. Den éiwege Summer regéiert do, an all d'Uebst si reift a séiss, de Reen geet weider an d'Leit, an déi, déi do wunnen, hu scho laang vergiess, wat bëssend Insekten a stieche Schlaangen sinn. Esou Onglécker wéi Alter, e gehackte Frame oder verfault Zänn sinn d'Awunner vun dëser glécklecher Welt net bekannt! Et ass e Paradäis!
  Aqualeria, déi de schwaarzen, krullende Kapp vum Caesar streikt, huet geäntwert:
  - Gëtt et Bananen?
  De jonke Mann Julius huet geäntwert:
  - Natierlech ginn et Ananas a Bananen.
  Aquaria suckt.
  - Wéi géif ech gär frësch, reife Bananen iessen. Leider hunn ech bis elo nëmmen gedréchent probéiert, mee se hunn se wierklech gär!
  De Caesar huet zouversiichtlech, wéi wann hie selwer viru kuerzem do gewiescht wier, erkläert:
  - Op de Champs-Elysées ginn et Friichten déi keen Numm hunn. Zousätzlech, vill gutt lecker Iessen an Ënnerhalung.
  Aquarium erëmbelieft:
  - Gëtt et Sex am Himmel?
  De Caesar huet gelaacht a geknuppt.
  - Jo, sécher! Den Hercules huet schliisslech d'Léift gemaach, mat senger éischter Fra déi op de Champs Elysees lieft.
  Aqualeria huet glécklech gelaacht.
  - Kréie mir Kanner?
  De Caesar huet entscheedend seng Fauscht op d'Steng geschloen:
  - Et wäert vill ginn! Dëst verspriechen ech Iech! Mir wäerte glorräich Krieger erhéijen!
  De jonke Mann an d'Meedchen hunn éischt passionéierte Kuss, an dann ugefaang all aner ze strecken. Ëmmerhin, wien weess wat op eng Persoun waart, do iwwer d'Barrière, hannert dësem erschreckende Rand. An et ass nach ëmmer grausam Folter virun, erfonnt vum perverséierte Geescht vu Sulla. A mir mussen se erdroen, eis Kraaft sammelen, bis zum Enn stoen.
  Awer d'Aqualeria wäert nach ëmmer gefoltert ginn, wéi den Diktator versprach huet: rout-waarm Eisen verbrennt zaarten girlish Fersen, da ginn zaart Broscht aus engem nobelen Patrizier erausgerappt ...
  Nee, et ass just iwwer seng Muechten. E Gedanke blénkt duerch, wat wann Dir Courage weist an d'Meedche vun der Péng retten. Zum Beispill, mat engem Gürtel ze erstécken ... Awer seng richteg an allkonsuméierend Léift ëmzebréngen ass iwwer seng Kraaft. Et ass wéi wann Dir Äert eegent Kand erstreckt, besonnesch well d'Schlaangen-Verführer geflüstert: wie weess, vläicht ännert e kapriseschen Diktator säi Geescht a rett säi Liewen, op d'mannst Aqualeria?
  De Caesar kuss seng beléifte Fra mat nach méi grousser Gläichheet, hir Lippe si méi séiss wéi Hunneg a rifft:
  - Dir wësst, mir sëtzen an engem Dungeon, awer gläichzäiteg kënne mir net méi fräi an der ganzer Welt fonnt ginn!
  Aqualeria huet iwwerrascht gefrot:
  - A firwat?
  De Caesar huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Well déi staark am Geescht - de Kinnek am Prisong, déi schwaach am Geescht - e Sklave um Troun! Et ass wichteg de Courage z'erhalen an net an Tréinen auszebriechen, och um Rack. Ausdauer Folter, roueg mat engem Laachen op Äre Lippen!
  D'Meedchen huet schwéier geschloen, hir steif Féiss mat de Handfläche gestreet. Si ass en Nofolger vun der Famill vun de Kinneken, si huet sech op eemol wéi e miserabele Sklave gefillt. Eng lieweg Fantasi huet e Bild vun hirer komplett plakeg gemoolt mat verdreiften Gelenker, déi op engem Rack hänken, an de Peitsche vun engem stinkende Bügel, deen hire bloe Réck schloen. An en anere Folter brécht d'Fanger mat rout-waarme Zangen ... D'Meedchen huet souguer e brennen Sensatioun an hirem klenge Fanger gefillt, wat de Folter ugefaang huet ofzebriechen.
  Aqualeria huet bitter gekrasch. Pärel Drëpsen Tréinen sinn op hir rosa Wang a Puppelchen-mëll Haut gefloss. Als Äntwert huet de Caesar ugefaang seng Léifsten op d'Wangen ze kussen, déi salzeg Tréinen ze lecken, tréischtend:
  - Dir sidd eng Réimesch Fra, d'Duechter vun der Stad, déi bestëmmt ass, iwwer d'Welt ze regéieren! Kräischen net, mee fir Iech et méi einfach ze maachen, denkt un eppes agreabels.
  D'Valeria huet mat engem Kréien geäntwert:
  - An ech kann näischt anescht denken, ausser déi schrecklech Folter déi op mech waart! An den hoffnungslosen Ofgrond vum Tartar!
  De Caesar huet dëst philosophesch geäntwert:
  - Et gëtt keng méi grouss Péng wéi d'Imaginatioun vun engem schwaach-minded Persoun! Déi schrecklechst Häll, an der Vue vun engem Feigling, virum Test!
  D'Meedche war beleidegt, d'Tréinen hunn hiert Gesiicht gestoppt:
  - Ech si kee Feigling! Niddereg mech net! An iwwerhaapt, wann Dir mech gär hutt, firwat sot Dir dat dann?
  De Caesar huet mat engem gezwongen Laachen geäntwert:
  - D'Léift, am Géigesaz zu de Wolleken, fällt awer Tréinen, awer d'Sonn verstoppt wierklech net! Maacht Iech keng Suergen Schéinheet!
  Akvaleriya protestéiert:
  - Wann d'Léift, wéi eng Wollek, Tréinen verléisst, Schéiss vu Langweil an Enttäuschung erop!
  De Caesar wollt dat äntweren, eppes, awer e Knascht vun der Dier gouf héieren a béid Liebhaber sprangen op. D'Spëtzt Eisen Dier huet opgemaach an de Pompeius ass doduerch eragaang, begleet vun zwee Legionären. De Caesar huet d'Kraaft fonnt fir ze laachen:
  - Net jidderee ka sech prägen, datt esou eng Eskort him de leschte Wee begleet!
  De Pompeius huet de Sack hannert sengem Réck gerëselt, sot däischter:
  - Ech sinn net komm fir ëmzebréngen, mee fir ze retten!
  Caesar war iwwerrascht:
  "An Dir hutt géint Sulla gedréint?"
  De Pompey huet de Kapp gerëselt wéi hien seng Rüstung aus senger Täsch geholl huet.
  - Eis perséinlech Relatioun mam Diktator betrëfft kengem! Besser verkleed als réimesch Legionären. Ech hunn zwee vu menge treie Komeroden mat mir: de Guy an de Leksin, si hëllefen Iech aus der Stad erauszekommen. Wësst, Caesar, ech retten Äert Liewen, awer Dir däerft net zréck op Roum wärend et vun engem Diktator regéiert gëtt!
  De Julius, deen seng Fra gehollef huet Kleeder z'änneren, huet de mächtege Pompey mat ëmmer méi Iwwerraschung gefrot:
  Firwat hëlleft Dir mir! Hëlleft Äert Liewen riskéieren!
  De Pompeius huet geäntwert, net ouni ze zécken:
  - Well hien onwahrscheinlech Courage gewisen huet, den Diktator refuséiert! Hien huet seng beléifte Fra net verroden! An ech, eng Kéier, ausgemaach meng Léifsten ze verzichten fir Wuel vun engem Tyrann! Also weess vun elo un datt ech wéi e Brudder fir Iech sinn!
  Caesar, d'Rüstung op Aqualeria ugepasst (si sinn natierlech super fir hatt), awer gefrot:
  - Kann ech dir vertrauen? Vläicht ass et just nach en Trick vum ale Fuuss?
  De Pompey huet geklappt:
  - Mangel u Vertrauen kann déi richteg Frëndschaft net zerstéieren, well an dësem Fall gouf et ni richteg Frëndschaft!
  De Caesar huet dem Pompeius seng Hand erausgehäit.
  - Ech gleewen Iech, awer erënnert Iech un: E Frënd kann nëmmen eemol verroden ginn, wéi Dir de Feind erëm ofginn!
  An de Caesar als Feind ze hunn ass en onendlecht Schicksal och fir en Diktator. Wat geschitt iwwregens wann d'Sulla verlaangt eis Läichen ze weisen?
  De Pompey, dee lächelt, huet geäntwert:
  - Vun et gëtt genuch an Äschen! Krematioun gläicht jiddereen, egal ob et de Liewegen an den Doudegen gemaach gouf!
  Déi zwee gebuerene Krieger hunn erëm d'Hand gedréckt. Duerno ass de Caesar mat senger beléifter Fra gaang, begleet vun zwee engagéierte Kämpfer aus dem Prisong.
  Wéi si schonn am Auspost gereiden hunn, huet d'Aqualeria op eemol hiert Päerd gestoppt an op e fetten, kaale Mann mat engem degenerativen Gesiicht gewisen, deen aus exzessivem Ausschlag stagnéiert:
  - Et war hien, zesumme mat senge Komplizen, déi meng Kleeder vu mir geholl hunn, meng Broscht gefillt hunn a versprach hunn meng Fersen ze frittéieren.
  De Caesar huet grujeleg geknackt.
  - Ech hunn et verstanen!
  Nodeems hien d'Distanz eleng op engem schwaarze Päerd iwwerwonnen huet, huet de jonke Julius, all seng Kraaft an de Schlag gesat, mat sengem Schwäert op e kaale Kapp mat enger niddereger Stier wéi eng Gorilla geschnidden.
  De Caesar gouf vu sengen Erënnerungen ofgelenkt, hie wollt eng Fra hir Häerzen verbonnen hunn. Hien huet him e blonden Schéinheetssklav genannt:
  - Ma, preparéiert d'Bett, Dir hutt d'Éier kritt de Caesar selwer ze déngen.
  D'Meedchen huet sech gebéit, an de réimesche Kommandant huet hir Tunika mat enger Bewegung ofgerappt. Dunn hunn seng Hänn déi voll Broscht vun der Gallien senger Duechter ëmfaassen. De Sklave huet wierklech mat Genoss gerannt, dem Caesar seng Fleegebeweegunge ware kompetent, hie wousst wéi een op all Fra dréit, vun nobele Matronen bis onbedeitend Sklaven. An dëst Meedchen, no de Spuere vun der Peitsche op hirem gebrannten Réck ze beuerteelen, hat Zäit ze léieren, deen ze gär hunn, deen bestallt gouf! D'Erdbeerennippelen vum Sklave gehärt, si huet ugefaang ze squirmen, d'Lippen an d'Këscht vum grousse Kommandant mat Kuss ze bedecken a gläichzäiteg him vun der Toga entlooss. No an no ass d'Léiftspill ëmmer méi stiermesch ginn, ëmmer méi haart Séilen a Gejäiz goufen héieren.
  . KAPITEL 7
  De Jong-Gefaangenen ass erwächt an erfrëscht nom Schlof. Isolatioun ass propper, net ze kal. Obwuel nom Schlof et stéiert net mat Übungen ze maachen.
  Den Oliver huet ugefaang d'Übungen ze maachen, déi den Dodger him geléiert hat. Dorënner en Eck maachen, squatten, op d'Bars zéien, Push-ups. An dat huet gehollef meng Séilen e bëssen opzehiewen.
  Dunn huet de Jong Frühstück bruecht: Haferflocken an e grousse Becher frësch Mëllech, dee fir him vu barmhäerzege weiblech Wiechter gegoss gouf. Et war schmerzhaf fir si fir de Jong vun zéng Joer Leed ze fillen, besonnesch well den Oliver entweder op d'Minn oder d'Minen gewaart huet.
  De jonke Prisonnéier huet giess an huet seng Übungen erëm gemaach. Si hunn ugefaang, ee Kette vun der Kette géint en aneren ze reiwen.. A gläichzäiteg huet hie probéiert sech ze erënneren, wat hien an de Bicher gelies huet. Als Jong huet Geta op der rietser Hand vum Spartacus gekämpft an d'Réimer ofgeschnidden.
  Dës Kéier eleng konnt hien net méi vun der Folter entkommen.
  Eng feindlech Fra ass erakomm, begleet vu Wiechter, an dem Oliver seng Pyjama gouf ofgeholl. A si huet de Jong ënnersicht, a sot iwwerrascht:
  - Alles ass bal geheelt. Wat e lieweg Jong!
  An hie blénkt, huet si geäntwert:
  - Schonn déi lescht Folter blouf! Sidd Gedold fir e bësse méi wéi eng Stonn, a si wäerten Iech net méi bis zum Prozess folteren!
  Den Oliver huet geschloen ... Den Dokter ass fortgaang a fir d'Zäit vum Jong war eleng gelooss. Oliver huet gemëscht:
  - E bësse méi, e bësse méi,
  de leschte Kampf, et ass déi schwéierst ...
  Ech si fräi, ech wëll heem goen
  Ech hunn meng Mamm ni gesinn!
  D'Wuecht an d'Fra Dokter koumen erëm. Si huet mat engem Laachen gefrot:
  Sidd Dir prett Puppelchen?
  De Jong huet geknackt a gesongen:
  De Jong ass ëmmer gesond
  De Jong ass ëmmer prett!
  Hie gouf vum Halsband getrennt an an de Folterkeller bruecht. Et war waarm vum flammende Kamäin, an eng Mass vu tormentéierende Saachen hänkt un de Maueren. Déi weiblech Bügel, dës rout-Hoer Vixen, ass an Hosen an engem Sträif vun schmuel Stoff op hir Këscht. Si huet als Assistent Teenager vu véierzéng, fofzéng, awer fir hiren Alter si se grouss a muskulär. Dës Fra ass e Kand Folter Spezialist. Si weess wéi ee maximale Kampf verursaache kann ouni ëmzebréngen oder ze verletzen.
  An der Géigend ass eng Fra Dokter, deen den Zoustand vun der Gesondheet iwwerwaacht - de Client vun den Hüttler. An de Riichter, deen d'Regele befollegt.
  Wéi och Schrëftgeléiert an e Paschtouer, si notéieren all Zeegnes, déi während der Folter geschwat goufen.
  Dem Oliver säi Prisongspyjama gëtt ofgerappt, an huet him plakeg. Esou gëtt d'Affer gefoltert.
  De roude Kapp huet mat engem Laachen geknuppt.
  - Dës Kéier probéieren mir en horizontalen Rack!
  Oliver gebonnen béid Hänn a Féiss an hänkt horizontal ugefaang an der Maschinn ze strecken. Et deet vill wéi an de Schëlleren. An d'Seeler gräifen an d'Handgelenk a menacen d'Knöchel vun de Kanner ofzeräissen.
  De Jong huet vu Péng gekrasch, hie gouf gestreckt a méi laang gemaach. A wuertwiertlech zitt d'Venen eraus.
  De rout-Hoer Beüücht huet gefrot:
  - Wëllt Dir schwätzen?
  Den Oliver huet just als Äntwert gemumpelt:
  - Net!
  Déi weiblech Beüücht huet bestallt:
  - Schmiert seng Këscht, an de Mo, an d'Fersen! Loosst eis dës Kéier grëndlech braten!
  Den Oliver huet geziddert ... An d'Jugendlecher hunn ugefaang dem Jong seng Këscht, de Bauch an d'bloe Sohle mat Olivenueleg ze verschmieren. Si hunn geschafft, gelaacht a gelaacht, a geknuppt, a ganz schmerzhaft, d'Affer.
  Den Oliver huet sech entschëllegt, wann d'Hänn vu muskuläre Jugendlecher getrëppelt hunn, staark riechend Ueleg op sengem gehärte Kierper schmieren.
  Awer et huet ofgelenkt vum schwéiere Schmerz an de gestreckte Muskelen a Bande.
  Duerno hunn se d'Réier mat Gas bruecht, den Oliver huet vun Angscht geziddert. A gebrannt ...
  D'Feier huet op enger Distanz verbrannt, fir d'Haut net ze verbrennen, mee fir maximal Péng ze verursaachen. D'Flam war besonnesch staark ënner dem kaalen Fersen vum Kand. Well d'Sohle déck Haut hunn a méi séier heelen a si méi verbrannt ginn.
  Déi rout-Hoer Vixen, aggressiv grinsend, sot:
  - Wëllt Dir schwätzen? Soll ech dech froen?
  Den Oliver kräizt a schreckleche Péng a rëselt de Kapp. D'Flam gëtt e bësse méi héich a brennt méi waarm.
  De Jong zitt sech vu wilde Leed, a gëtt nach méi schmerzhaf. Dëst ass eng intensiv Folter. Oliver fillt eppes iwwer prett ze bekennen. Mee haartnäckege mécht him nëmmen ze kräischen a kräischen, awer roueg.
  De Roude hëlt eng Peitsch eraus a leckt hir Lippen. Mat all senger Kraaft fänkt hien un de Jong ze schloen. Si mécht offensichtlech Freed e Kand ze folteren.
  Déi weiblech Dokter, am Géigendeel, fränkt ... A mécht eng Bemierkung:
  - Maacht et net ëm! Hie muss lieweg sinn!
  Déi rout-Hoer Vixen reduzéiert liicht d'Intensitéit vum Schlag. Awer trotzdem hunn hir Schlässer duerch d'Haut geschnidden. Si dréckt a schnapst.
  Teenager Exekutoren laachen. Si hunn och Spaass.
  De Roude schloen. Oliver Twist gëtt gestreckt a frittéiert, an et ass sou schmerzhaf an ustrengend.
  De Jong wëll wierklech d'Bewosstsinn verléieren, awer et verschwannen net, an de Kapp bleift kloer, an de Kierper reagéiert kloer op Leed. Wild hellsch Péng, all Zell vum Kand säi Kierper iwwerflësseg mat Miel. An dofir wëll ech zouginn, an dofir wëll ech et ophalen.
  Dunn huet den Oliver sech op eemol un d'Buch erënnert, déi hien an der Kannerprisongsbibliothéik iwwer d'Indianer gelies hat. Also hunn se trivial ënner Folter gesongen. Dat ass richteg, um Rack, oder un engem Bam Neel, hu si Coupletten gemaach. An dunn sinn se besser ginn.
  Wann Dir séngt, ass de Péng vill méi einfach ze droen.
  An den Oliver Twist huet gesonge, komponéiert wéi hie goung;
  Ech sinn als Orphan an engem Workhouse gebuer
  Mamm, Papp vun der Kandheet wousst net ...
  Awer ëmsoss gëtt de Puppelchen elo begruewen,
  Fir hien ass de Christus den Ideal!
  
  Oliver huet ganz schwéier geschafft
  An den aarme Mann huet zum Frühstück e klenge Porig giess ...
  D'Erzéiung war ganz streng.
  Eng richteg, komplett Mess!
  
  De Jong huet e bësse méi gefrot
  An dofir krut hien generéis eng Peitsch ...
  Fir Mëttegiessen hunn si de Kanner Onkraut ginn,
  An dofir huet hinnen Kraaft gefeelt!
  
  Den Oliver gouf schaarf veruerteelt
  A si wollten de barfuße Jong ausféierungen ...
  D'Kand an der Schnouer gouf bal higeriicht,
  D'Liewen ass dënn, wéi e Fuedem vu Seid!
  
  Awer d'Verméige lächelt sauer,
  De Jong gouf geschéckt fir ze déngen ...
  De Mound vun enger Pistoul blénkt,
  Hien huet bal e Spill verwandelt!
  
  Awer och do ass d'Liewen net Zocker gaangen,
  An de Jong ass vu Leed fortgelaf ...
  Barefoot an engem einfachen Hiem,
  Hien huet séier an d'Haaptstad vun England!
  
  De Jong huet seng blo Féiss ofgeschloen,
  Awer hien huet nach ëmmer London erreecht ...
  Riichter d'Kand net strikt,
  Awer hien huet en Déifhënn an der Haaptstad ugezunn!
  
  Hie gouf och e lëschtegen Déif,
  Ech sinn duerch meng Taschen geklommen, Poschen gezunn ...
  Heiansdo huet de Jong Kegel gestoppt,
  Et huet sech erausgestallt, wéi wann hien e Kand vun der Sënn wier!
  
  Mä um Enn gouf hie gefaangen
  Et heescht ganz schlecht ze klauen ...
  D'Ferse ware mat Feier verbrannt,
  Well mannerjäreg Déif!
  
  Et gouf eng Verhéier schwéier a grausam,
  En aarme Jong ënner de Peitschen vun Beüüglechen...
  Hien hänkt barfouss um Rack,
  Rout-waarm voll Zecken!
  
  Si hunn hien geschloen, hien esou grausam gefoltert,
  A si briechen d'Schanken vum Jong direkt ...
  Nëmme Stroum ass net genuch,
  Fir d'Kand bis zum Schluss fäerdeg ze maachen!
  
  Gutt, firwat soll d'Kand leiden,
  Jo, et ass geschitt datt hien hongereg geklaut huet ...
  Awer Bridder a Schwësteren hunn dofir gelieft,
  Den Oliver huet keen ëmbruecht!
  
  Also schounen de Bastard Jong
  Halt op den aarme Mann ze folteren ...
  Executioner Dir rosen Gott net,
  Wéi vill kënnt Dir e Kand Folter!
  
  Hie gouf an extremer Aarmut gebuer,
  Seng Mamm ass an der Gebuert gestuerwen ...
  Op der Äerd sou orphanally sënnlech,
  Jo, Groussbritannien ass en haart Land!
  
  Dir wëllt de Jong ophänken
  Oder méi schlëmm, souguer op engem Spill setzen ...
  Awer Dir musst virsiichteg iwwerdenken
  Well eist Liewen ass e komplett Wahnhaus!
  
  Oliver leiden vill
  Seng Fersen brenne mat engem brennende Feier ...
  An de Jong gëtt stilvoll geschloen,
  De Gestank héiert een aus dem gesongene Fleesch!
  
  Den Oliver huet awer net gebrach,
  Hien huet d'Geheimnisser net gesot ...
  A wann de Jong dapere gekämpft huet
  Rising iwwer déi géi Fielsen!
  
  Nee, dëst Kand wäert net propper sinn,
  Hänkt un enger Schnouer wéi en dreckegen Déif ...
  Hie wäert e Schrëftsteller ginn, e Kënschtler,
  Et gëtt e staarke Guy wéi e Bier!
  
  Hie léisst d'Feinde net iwwer Gléck danzen,
  Hie selwer wäert de Katam laanscht d'Hénger bewegen ...
  Wolleken a schlecht Wieder wäerten sech verspreet,
  Wann dem Jong säi Liewen wäertvoll ass!
  
  Ech weess geschwënn datt et béis Revanche gëtt,
  Jesus de grousse Gott wäert kommen ...
  An d'Liicht wäert kommen,
  Hien huet d'Leit d'Erléisung bruecht!
  
  An d'Kand, dat an enger Schnouer hänkt,
  Wäert an dat schéint Paradäis vu Christus falen ....
  Näischt wat sënnlech Doten war,
  No allem ass dem Twist seng Séil sou reng!
  
  Schrecklech Häll waart op d'Berichter,
  Et enthält e Fluch, kräischen a wilde Gekrasch ...
  Jesus weist Erléisung
  Hei kënnt de schlëmmen Armageddon!
  An da kënnt Gerechtegkeet
  D'Mooss wäert d'Freed vum Uerteel ginn,
  An den Allmächtege wäert Barmhäerzegkeet un all weisen,
  An der Herrlechkeet vum Jong, dem Här Christus!
  Oliver sangen ënner Wimperen, ënner Feier, an horizontal op de Rack gestreckt.
  Déi rout-Hoer Fra huet gefruer, a sot mat engem Laachen:
  - Dat ass sou Courage!
  De Beamten huet op d'Hourglass gewisen.
  - D'Zäit ass eriwwer! Well de jonke Kriminell nach keng véierzéng ass, ass d'Zäit vun der Folter duerch Gesetz limitéiert!
  De Roude Kapp huet gelaacht, a begeeschtert bemierkt:
  - Gutt geschafft Jong! Gesank op de Rack! Wat e wäertvolle Kriminell!
  D'Feier an d'Gasleitungen goufen ofgeschaaft... Dunn ass den Oliver aus dem Rack erausgeholl a waarmt Waasser gegoss. Duerno hunn si d'Wonnen a Verbrennunge vum Jong mat Alkohol ofgewäsch. Si hunn en neie Prisongspyjama un.
  De Bouf huet e bëssen opgefriert ... Och wann et schrecklech wéi deet wann Alkohol Wonnen verbrennt.
  An de Jong gouf zréck an d'Zelle bruecht. Elo wäert keen him bis zum Prozess stéieren.
  De Jong krut erëm Haferflocken, awer dës Kéier mat engem Stéck Fleesch a Mëllech. De jonke Gefaangenen huet giess a gefillt Schwieregkeet an e Wonsch ze schlofen.
  Den Oliver mat Schwieregkeeten um Stréi huet sech iergendwéi op senger Säit geluecht. D'Brust an de Bauch ware mat Blasen vum Feier bedeckt, an de Réck an den Hënner goufe mat enger Peitsche geschnidden.
  De Bouf war nach jonk a gesond, an ass relativ séier ageschlof. An hien huet erëm gedreemt ...
  Och inspiréiert vun deem wat an engem Buch an der räicher Bibliothéik vum Londoner Prisong fir Kanner gelies gouf, iwwer Eventer a wäitem Russland.
  Emelyan Pugachev, nach relativ jonk a staark Kosaken, kapabel an ardent, decidéiert op déi gréissten Aventure vu sengem Liewen. Hien huet nämlech e Kosaken-Revolt arrangéiert. An ausserdeem huet de Bauer sech selwer zum Keeser Peter den Drëtten ausgeruff. Zerstéiert duerch e laangwierege Krich mam Osmanesche Räich, huet d'Land gär den Imposter akzeptéiert. Emelyan huet et fäerdeg bruecht onzefridden Yaik Kosaken ze sammelen a säi Marsch op Orenburg unzefänken. Iletsk Kosaken, Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghizen, lokal Serfs a souguer e puer Zaldoten an Offizéier hunn sech un de Bedruch bäigedroen . Um éischte Succès bäigedroen Pugachevites, hir Arméi gewuess.
  Awer déi laangwiereg Belagerung vun Orenburg erlaabt der zaristescher Regierung Kräfte opzebauen an Truppen vun der Grenz ze transferéieren. Ënner Tatishchevo huet de Pugachev dem Generol Golitsyn e schlëmmen Schluecht ginn. No enger hefteger Schluecht gouf d'10.000-staark Arméi vun de Pugachevites besiegt, an de Leader vum Opstand ass geflücht. E Versuch, d'Regierungstruppen ënner der Festung vu Belozerskaya ze widderstoen, ass mat der Néierlag an der Erfaassung vu ville Mataarbechter vum selbstproklaméierte Kinnek opgehalen.
  Duerno ass de Fluch an de laange Verfollegung vum Yemelyan vu Regierungstruppen gefollegt. Schwéier Meenungsverschiddenheeten, déi nom Doud vum General-in-Chef Bibikov ënner den zaristesche Kommandanten geschitt sinn, erlaabt dem Emelyan Pugachev seng Kräften erëm ze sammelen an e puer Fabriken a Festungen z'erueweren.
  Awer dunn huet Dekolog et erëm gebrach. Awer Emelyan huet net opginn. No e puer Schiirme mam Michelson huet hien et fäerdeg bruecht sech vun den zaristeschen Truppen ofzebriechen a Richtung Kazan ze plënneren. Bal d'ganz Stad war op engem Laf geholl, nëmmen de Kreml konnt Potemkin zweet Cousin ze halen.
  A firwat ass dee schlechte Schluecht mam Michelson geschitt. Nëmmen dausend zweehonnert, obwuel ausgewielt a gutt trainéiert Zaldoten konnten eng Mass vu méi wéi zwanzegdausend Leit verspreet ginn.
  Richteg, déi meescht vun den Truppen vun Yemelyan goufen nei ugeschloss, ontrainéiert a militäresch Affären an net ze couragéiert Baueren. Zweemol huet den Emelyan Pugachev nach de Michelson fir Stäerkt probéiert. Awer den zaristesche Colonel gouf och vun der nobeler Miliz an der Garnisoun aus dem Kreml gehollef. De besiegt Emelyan Pugachev ass fir d'éischt op Nizhny Novgorod geplënnert. Awer d'Schluechte weisen datt ongebilte Baueren nëtzlos Krieger waren, a Kalmyks mat Bashkirs: Pugachev's Kavallerie - huet sech vum Bedruch ewechgehäit an hien konnt net op d'Erhuelung mat kampfbereeten Eenheeten zielen.
  Et war eng Iddi fir Militärkräften um Don ze sichen. Ausserdeem waren et d'Don Kosaken, deen am meeschte bekämpften Deel vun der Arméi Stenka Razin ausgemaach huet. An den Emelyan Pugachev war dem Stenka säi Cousin Urenkel.
  No enger Serie vun Néierlag, schéngt d'Sonn vum Verméigen erëm op den Bedruch ze laachen. Eng Zuel vu Stied goufen bal ouni Verloscht geholl, dorënner esou grouss wéi Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Richteg, si hunn et fäerdeg bruecht se fir eng ganz kuerz Zäit ze halen. De Mikhelson war op den Fersen, a wann et net fir déi sëlleche Bauereriot wieren an d'Mënschen, déi heiansdo entstinn, da wier de Pugachev scho laang iwwerholl.
  D'Arméi vum Imposter ass gewuess ... Déi meescht vun de Wolga Kosaken hunn him en Eed vun der Vereedegung gemaach an hunn de Pugachev mat Éier begéint. Nëmmen eng Minoritéit, déi räichste Kosaken, huet refuséiert dem Bauerentzar Trei ze schwieren an ass op den Tsaritsyn geflücht. Do koumen och eng ausgewielten dausend Don Kosaken. Dräi weider Kosaken Regimenter, déi aus dem tierkesche Krich zréckkoum hunn eng wait-and-see Positioun: si soen, wien gewënnt, si wäerten déi aner Säit huelen.
  De Pugachev, deen de Michelson hannendrun hat, huet sech net getraut de gutt befestegte Tsaritsyn ze stiermen an ass méi wäit erof op d'Wolga geplënnert. Hie war vun de Kalmyks, an der Wolga Kosaken, déi sech am Black Yar etabléiert.
  Emelyan Arméi gewuess bis fofzéng bis siwwenzéng dausend Kämpfer, an hat fofzeg Kanounen. De Colonel Dietz, deen erauskoum fir den Bedruch z'ënnerbriechen, gouf ëmbruecht, an d'Brigade, deelweis gefaangen, deelweis vun de Pugacheviten verspreet. Vläicht ass de Pugachev elo méi staark wéi jee. Bei Kazan hat hien formell méi Truppen, awer mat Eichen. An elo sinn et vill Kalmyks, Wolga Kosaken an e puer honnert, déi vum Don ofgebrach sinn. Et ginn och vill Zaldoten aus de gefaange Garnisonen geholl. Artillerie gouf och op Käschte vun de gefaange Stied ersat, an de Pugachev Schatzkammer war och bedeitend.
  Et ass schwéier ze gleewen, awer d'Schluecht bei der Salt Band wäert déi lescht grouss Schluecht sinn an den Opstand en Enn maachen. Elo Emelyan huet méi wéi jee vill Kräften a Waffen, an eng grouss Zuel vu Kampf-prett Unitéiten. Awer Verrot war scho reift an der Arméi vu Pugachev, a vläicht war dëst de Grond fir sou eng séier a relativ einfach Néierlag fir d'Regierungstruppen.
  Den Oliver Twist huet e grousst Buch iwwer den Opstand an de Bauerekrieg vum Emelyan Ivanovich gelies, an dofir wollt hie säi Laf beaflossen. No allem ass hien en englesche Pionéierdief, dat heescht datt hien opgewuess ass fir mat de Rebellen ze sympathiséieren. Also hëllefe ier et ze spéit ass.
  Enn August ass waarm an der ënneschter Wolga Regioun. Nom Steen Sack vum Londoner Prisong ass et agreabel barféiss, mat kandleche Féiss, op d'Stäregras ze goen. Am Dram fillt den Oliver sech gutt. Wéi duerch Zauber sinn all Wonnen a Verbrennunge geheelt, d'Geschwëster, déi vu Salz an Alkohol korrodéiert goufen, geheelt. An op der Réck, op där se mat roude waarmen Drot geschloen hunn, waren et keng Spure vu verbrannt Schnëtt. A soubal de Jong et fäerdeg bruecht huet net nëmmen op Hiriichtung fir Déifstall ze goen, awer och ze sangen?
  Jo, et ass net schlecht wann e waarme Summerbris op Iech bléist, an d'Wolga spritzt an der Géigend. Dir kënnt a seng sanft Waasser erofsetzen fir ënner Iech selwer ze raken. De Jong ass gutt schwammen - hien ass déif gedaucht an huet seng Aen opgemaach an ënner Waasser gaang.
  Den Oliver gouf éischtklasseg Déif an enger Kannerbande, a konnt vill maachen. Hien hat eng exzellent Erënnerung a war fléissend Däitsch an Englesch. Hien huet sech duerch Ausdauer a Gedold ënnerscheet, hie gouf a sengem ganze Liewen ni krank, obwuel hien aus der Kandheet barfuß war, dacks duerch de Schnéi gerannt.
  De Jong huet de Wee vun den Déif gär, obwuel et grouss Trauer bruecht huet. Awer fir éierlech ze sinn, den Oliver Twist wousst praktesch net dat friddlecht Liewen. Méi wéi Ënnerhalung. Vun der fréicher Kandheet, Aarbecht, Schlagen, mëll Iessen. An et ass grujeleg, awer gläichzäiteg spannend.
  De Jong schwëmmt e bëssen. Et ass glécklech ze léien oder an enger waarmer Wieg ze sprëtzen, awer ... Et ass d'Pflicht vun engem jonken Déif Emelyan Pugachev ze hëllefen. Wéi konnt den Oliver wëssen datt dëst déi richteg Plaz an Zäit war?
  Et war wéi wann een aus dem Himmel erofgaang wier an dem Déifjong dat diktéiert hätt. A well d'Pflicht diktéiert, da muss de Bauerentzar hëllefen!
  Den Oliver Twist ass op d'Land komm, de mëllen, velvetesche Bulli huet dem Jong seng eeler Sole agreabel gekickt. D'Kand ass gär op d'Steng getrëppelt, an huet gewielt wou e méi schaarf wier. An dunn ass hien fortgefuer, sprange wéi e verréckten Hues. Dat ass super! Hien ass fräi! Hie leeft op den Emelyan Pugachev - de Leader vun allen Ënnerdréckten!
  De Bouf huet mat aller Kraaft de Fouss an e Steen gestouss, mat engem Schlag e Kockelsteen op gehäit an ... ofgebrach. Hien ass bal plakeg, an nëmmen schwaarz Hosen, méi wéi Schwämm. An an dëser Form fir de Kinnek ze kommen?
  Ech muss e puer Kleeder kréien. An de Jong huet ugefaang no engem Tool ze sichen fir op d'mannst e anstännegt Kleed ze kréien.
  Hei kënnt Dir e Päif aus gewéinleche Riet a Feier dovunner maachen. Den Oliver Twist huet sech séier eng Aart Bou gebaut. Obwuel d'Waff huet sech als primitiv, mä de Pionnéier Déif huet Erfahrung mat esou Waffen ze schéissen. Hei huet de Jong zwee Coureuren a räiche Kleeder gesinn. Wahrscheinlech ass et eng Opklärungspatrouille vun den Truppen Michelson, déi no Emelyan Pugachev beweegt.
  Awer de Jong huet decidéiert ze lauschteren. Hien huet sech op de Bauch op de dornem Gras geluecht an d'Oueren gespëtzt. Et ass extrem wichteg fir e Scout e gutt Ouer ze hunn. Oliver Twist huet vun Natur en Hond Ouer, mä hien huet sech och mat Hëllef vu speziellen Übungen trainéiert besser ze héieren an déi geringsten Kläng z'ënnerscheeden.
  Béid Coureuren hunn douce geflüstert. Den Offizéier am bloe Kostüm huet mam Roude geschwat:
  - Curds an Chuguev versprach eis Hëllef. Keen vun de fofzeg Waffen vun de Pugachevites wäert Feier. D'Kalmyks ginn fort, an d'Wolga Kosaken ginn vum Colonel Timofey ewechgeholl.
  Den Offizéier rout bemierkt:
  - Net wierklech, ech géif roden dës Pugachevites ze trauen. Wat wa se eis an eng Fal féieren?
  Den bloe Beamten huet geknackt an huet e Pak aus der Täsch gezunn.
  - Hei sinn all d'Dokumenter: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey, an de Chefbeschuldiger Yemelyan Koryavy wäerten ënnerschreiwen! Richteg, Ovchinnikov an Perfilyev sinn trei dem impostor, mä si wäerten eis hëllefen hinnen am Ufank vun der Schluecht fäerdeg ze maachen!
  Den Offizéier a Rout huet geflüstert.
  - Wow! Perfilyev wier speziell aus Sankt Petersburg geschéckt ginn, fir d'Arméi vum Imposter ze zerstéieren, awer am Géigendeel huet sech méi wouer wéi déi richteg?
  Blo Uniform, op seng Päif geschleeft a bestätegt:
  - Ma ... Dat geschitt heiansdo! Awer op der anerer Säit ass de Leader vun den Iletsk Kosaken, Tvorogov, eis! Hei setzen se all d'Squiggles!
  Den Oliver Twist huet vun Opreegung gegast. Ausserdeem hunn d'Dären de bloussem Bauch gepickt. Hei ass d'Chance, all d'Verräter dem Zar-Papp op eemol ze iwwerginn. An do Crush an Michelson.
  En Offizéier an enger rouder Uniform huet bemierkt:
  - Mir hunn annerhallef dausend Kosaken, vun deenen de räichste dausend vum Don, dausend zweehonnert ausgewielte grenadieren, an aner dräi dausend infanterie aus dem tsaritsyn geholl? Solle mir den Bedruch net besiegen?
  Den Offizéier am bloe wénkt averstanen.
  - Bestëmmt! D'Catherine bestellt sech op Suvorov ze presséieren fir de Pugachev ze schloen. Also datt d'Sasha net ze vill iwwer sech selwer denkt!
  Red war amgaang eppes anescht ze soen wéi den Oliver Twist geschoss huet. De jonken Déif wollt net waarden bis déi zwee mat wichtegen Informatioune bei Michelson ukomm sinn.
  Als Bowstring benotzt de Jong Thistle, zitt de Bogen op eng speziell Manéier. De String ass an Ären Zänn, an Dir riicht Är riets Hand. Als Resultat ass de Schoss enk an dicht.
  E Pfeil aus enger schaarfer Schuel ass direkt an d'Ae vum Catherine sengem galante Offizéier duerchbrach. De Krieger am bloe huet seng Pistoul gezunn, awer den Oliver Twist ass mat enger gewéinlecher Bewegung aus der Feierlinn geplënnert. D'Kugel ass laanscht geflunn. Den Déif ass op säin Täter gerannt.
  Am Dram war den Oliver Twist e bësse méi grouss a méi grouss wéi den duerchschnëttleche Jong fir säin Alter, a seng Muskele ware gutt entwéckelt vu haarder Aarbecht a Bewegung. Also d'Kand war guer net esou schwaach. Ausserdeem huet hien et fäerdeg bruecht mat engem vun de Rodovarian Déif kennenzeléieren, an hien huet de Jong e puer Lektiounen an Englesch, national Wrestling ginn.
  Den Oliver huet decidéiert dovunner ze profitéieren. Wéi den Offizéier e laange Saber mat engem gëllene Grëff gezunn huet a probéiert de Jong mat sengem Gewiicht ze schneiden, huet den Déif, liicht bewegt, den Zaldot an den Aarm gezunn a liicht un de Stiwwel gezunn.
  Den bloe Beamten ass vu sengem Päerd gefall. De Jong huet mat aller Kraaft de Knéi an de Kinn gedréckt. Den Oliver huet dacks en ähnleche Sprangstéck praktizéiert, an et gutt op Karate applizéiert. Haart natierlech, de Kiefer zerdréckt, de Géigner deaktivéiert. Been a Chrom Stiefel hunn e puer Mol gedréckt, an d'kinneklech Persoun ass roueg gefall.
  Oliver Twist, éischt seng Päerd zu him genannt. Fir en schaffende Jong an en gehärtenen Déif ass dëst net eng ganz komplizéiert Wëssenschaft. Dunn huet hien, net ouni Schwieregkeeten, de gutt gefütterten Offizéier op d'Schëller gehuewen an hien op d'Päerdskrees gesat. Wat elo huet hien eppes ze Emelyan Pugachev ze kommen. Eng gefangen Zong, zwee schéin Päerd, a méi Poschen vu Gold, kinneklech Keeser.
  Am Duffelbag huet de Jong och eng Kaart an Ersatzhosen fonnt. Ouni zweemol ze denken, huet den Oliver Twist sech Shorts gebaut. Hien huet seng Galoschen einfach ofgeschnidden a sech mat engem Gürtel gebonnen. D'Wieder ass waarm, an hien ass nach ëmmer e Jong a ka sech leeschte barfuß a kaal Këscht ze kämpfen. Säi Kierper ass muskulär, dréchen mat enger Reliefpress, a mat engem Summerbrong, deen nach keng Zäit hat fir während senger Prisongsstrof ze goen.
  Hien gesäit aus wéi Tarzan. Oder Mowgli!
  Den Haapt Saach ass Zäit ze hunn Emelyan Pugachev ze warnen.
  Mëttlerweil huet de Bauertzar, wéi wann d'Stenka Razin sech op engem Hiwwel gesat huet, nodenklech ginn. No dräi Néierlage vum Lieutenant Colonel (elo Colonel!) Mikhelson, hat de Kosaken Monarch eng helle Sträif. Bal ouni Widderstand si se ënner den Hüften vun der Stad gefall, d'Arméi ass gewuess, den Opstand huet sech verbreet.
  Awer elo ass dat Wichtegst geschitt: de Krich mat der Tierkei ass eriwwer, an d'Regierung huet d'Hänn opgeléist. No allem, nieft Mikhelson, sinn och aner Kräfte géint de Pugachev no vir. Am Ganzen huet d'Keeserin zwanzeg Regimenter a siwe Brigaden ënner dem Kommando vum Papin zougewisen. Esou eng Arméi an eng aner Muecht wier schrecklech. Richteg, wärend dës Regaler verspreet sinn an et gëtt eng geeschteg Chance fir se an Deeler ze briechen.
  Awer probéiert et ze maachen wann Dir de Michelson eleng net kann besiegen. Et war e Gedanke fir zu Saratov ze verloossen an do fir dësen däitsche Colonel Schluecht ze ginn. Mee et huet net geklappt. Zu engem gewësse Mooss gouf et net genuch Kampfgeescht. Elo an dëser Schluecht muss decidéiert ginn, wien den Don verfollegt. Wann déi zaristesch Arméi besiegt gëtt, da schwieren déi dräi Don-Regimenter dem Zar, a mat hinnen déi vill Kosaken. An dëst sinn Zéngdausende vu gutt trainéiert, trainéiert Krieger aus der Kandheet. Net eng Zort Mann.
  Kee Wonner, datt Emelyan de Süden amplaz vum Norden gewielt huet, an Cherkasy amplaz vu Moskau! Do kënnt Dir grouss Kraaft gewannen, an Truppen déi fäeg sinn mat der Kinnigin op gläiche Fouss ze kämpfen!
  Den Haapt Saach ass datt d'Leit un d'Victoire gleewen. Et ass kloer datt seng Begleeder midd sinn. Vill Néierlag hunn hir Moral gebrach. Wéi et bei all Opstand geschitt: Wien gewënnt, d'Wourecht ass hannert him!
  De Michelson ze gewannen hëlleft Vertrauen opzebauen. Net eemol konnt de Pugachev him schloen, an de Mikhelson huet den Impostor geschloen, a souguer de Grof Chernyshev - Chika ageholl.
  Awer wéi genee dëst ze maachen? Elo huet den däitsche Colonel nach Kosaken an Truppen aus der Tsaritsyno Garnison. Vläicht ass et besser op Astrakhan ze rennen? Oder ass et nach ëmmer riskant an taktesch ausgeschafft? Hien huet awer vill méi Truppe wéi de Michel. A vill Kavallerie. Och Baueren goufen an d'Arméi geholl, an der Regel gutt Qualitéit.
  Et gëtt kee Wee fir weider ze kämpfen. Et gëtt nëmmen e Choix, ob de Michelson selwer attackéiert oder op hien am Black Yar waarden, an de Befestegungen. Vläicht wäert den ambitiéise Colonel op den Attentat goen, a seng Kräfte erschöpfen. Awer et ass och méiglech datt de Mikhelson probéiert den Cherny Yar ëmzegoen an op d'Verstäerkung ze waarden. An dësem Fall kann de Pugachev gefaange ginn.
  Richteg, Suvorov ass presséiert ze hëllefen, deen de Kommando vun der Arméi Michelson huelen soll. Wëllt de Colonel all d'Laurelen vun der definitiver Victoire iwwer de selbstproklaméierten Zar, dem Generalleutnant vum schonn illustréierte Suvorov? Dëst bedeit datt et eng gewësse Schärft hannert de Mauere vum Black Yar ze verstoppen ass.
  Emelyan Pugachev huet e klenge Conseil vu Cheftaine gesammelt. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey hate scho mat den Autoritéiten vun der Zarina ausgemaach an huet natierlech ugeroden de Michelson am Feld ze schloen. Ovchinnikov - de Kommandant vun der Yaik Arméi, fir eng laang Zäit den eigentleche Chef vun der ganzer Rebellen Arméi, an elo Pugachev riets Hand geschwat esou:
  - Et ass geféierlech hannert de Maueren ze sëtzen, si kënnen imposéieren. Et ass och grujeleg um Terrain, si kënnen et briechen. Wéi och ëmmer, am Feld, och wa mir geschloe sinn, da kënne mir ëmmer op de Päerd op d'Steppe goen. A wann se am Black Yar all d'Regele imposéieren, da wäert Dir net entkommen!
  Gorbatov, e fréiere Kapitän vun der zaristescher Arméi, vum Pugachev zu de Genereel gefördert, ee vun deenen, déi d'Brigade vum Colonel Dietz besiegt hunn, och an der realer Geschicht, zesumme mam Ovchinnikov, deen an der Schluecht bei der Salty Bande gestuerwen ass, bemierkt:
  - Wann de Michelson op den Ugrëff geet, da kënne mir op e Konter zielen!
  Perfiliev, bekannt fir d'Tatsaach, datt hien an der realer Geschicht zesumme mam Pugachev higeriicht gouf, bescheiden proposéiert:
  - Meng Meenung ass kleng. Hei, wéi de Schäfferot decidéiert, sou sief et!
  De Kalmykesche Prënz Kizya, obwuel hien net zu de Verrieder war, huet och op gebrach Russesch erkläert:
  - Fir e Kalmyk sinn d'Felder déi bescht Plaz fir ze kämpfen. An enger Festung ze sëtzen an Attacken ofzewieren ass fir eis ongewéinlech!
  Emelyan wollt schonn mat der Meenung vum schmuele Militärrot averstanen a seng bedeitend Arméi aus dem befestegten Chernoy Yar zréckzéien, déi de Kinnek-Papp mat Éier krut. Awer zu deem Moment ass e Messenger Jong an den Uewerzëmmer geflunn a sot:
  De jonke Mann ass ukomm. Hie seet, et ass eng dréngend Saach fir den Zar-Papp!
  De Kosaken Keeser huet bestallt:
  - Gitt an!
  Den Oliver Twist, dee mat senge bloe Féiss geschloen huet an schwéier Goldbeutel an den Hänn hält, ass séier an den ieweschte Raum gelaf. Hie wollt wierklech mat eegenen Ae de Leader vum Bauerekrieg gesinn, an der Schoul studéiert, a Gedichter gesongen. De Péitrus, deen an den ieweschte Raum erakënnt, huet eng Dose Leit bei engem laangen Eichen Dësch gesinn. Bal all vun hinnen si räich gekleet, an hunn héichgehalen Ausgesinn. Een ass zimlech jonk, awer an enger Generaluniform mat Uerderen. Gutt, et ass wahrscheinlech Gorbatov. En Defektor vun Orenburg, e kompetenten an effizienten Offizéier, dee vill gemaach huet fir d'Pugachev Arméi ze stäerken. Gorbatov, trotz sengem nobelen Hierkonft, war vun de Kosaken a Baueren gär, sou datt hien sech ganz einfach hält, war frëndlech an héiflech. Blo lëschteg Aen a blond Hoer hunn him e ganz jugendlecht Erscheinungsbild ginn, schlecht an Harmonie mat der Uniform vun engem Generalleutnant.
  Den Oliver Twist wousst anerer net vu Siicht, an d'Geschicht huet wéineg Beschreiwunge hannerlooss. Ausserdeem gëtt och de Pugachev selwer anescht beschriwwen. Awer et gëtt e richtege Portrait vum Emelyan, aus dem Liewen kopéiert. Et weist e formidabele Matbierger, mat engem imperious, Adler Auge, iwwer deen se soen: Hie gouf gebuer fir ze commandéieren!
  An elo, ënnert de schlau Atamanen an engem bescheidenen, Kosaken Zipun, sëtzt e Mann mat engem scharfen, glänzenden Ausbléck wéi e Kobra säi Stéck. Obwuel nëmmen d'Band vum Ordre vum Alexander Nevsky gesot huet datt dëst eng kinneklech Persoun war, huet den Oliver Twist seng Been gefillt an de Jong ass souguer op engem Knéi opgestan.
  Emelyan Pugachev huet och de Jong studéiert. Natierlech waren d'Leit um Enn vum uechtzéngten Joerhonnert e bësse méi kleng wéi an der Mëtt vum zwanzegsten. Jo, an engem Dram ass den Oliver grouss a breet-Schëller fir säin Alter, säi Papp, deen hien net kannt, war bal zwee Meter grouss. Mä et ass nach ëmmer kloer, datt dëse jonke Mann nach e Kand ass. E gekierzten Kéiseker aus zéien-wäiss Hoer, eng opgerappt jonk Nues, en dënnt Gesiicht duerch militäresch Ënnerernährung. Awer gläichzäiteg ass de Jong méi senesch wéi dënn. A wat hält hien a grousse Poschen, op d'mannst zwee Pond all, waacht? Ass et Gold?
  Oliver Twist huet gesot:
  - Ech bréngen fofzéng dausend Rubelen am Gold als Kaddo fir seng keeserlech Majestéit, an ech iwwerginn och e Bréif.
  Och fir esou e staarkt Kand wéi hien ass et net einfach Gold Portemonnaien an sengen Hänn ze halen. A si huet se virun Yemelyan gesat. Dunn huet de Jong e Bréif aus sengem Gürtel erausgeholl an, virsiichteg op seng Zéiwen getrëppelt, en dem Chef-Kinnek-Ataman iwwerreecht.
  De Yemelyan huet de Bréif ugeholl an huet verdächteg op d'Sigel gekuckt. Den Zar Papp, obwuel hien net ganz gutt schreiwen wousst, a seng Handschrëft war sou schrecklech, datt hie léiwer seng Hand guer net virum Péitrus ze weisen, awer hien huet gutt gelies. An am allgemengen hat hien bedeitend Wëssen a militäresch Affären. Soss hätt den Opstand kaum e ganzt Joer gedauert, an eng ganz Arméi gouf géint den Bedruch geschéckt.
  De Pugachev huet de Bréif virsiichteg gelies a gefroot. Hie wousst wéi hien seng Emotiounen a Gefiller kontrolléiert. Et huet sech erausgestallt, datt fënnef héichrangeg Cheftaine vu sengen Truppe Verréider waren. De Pugachev hat scho laang gemierkt, datt de Chuguev an de Fedorov him siichtbar ugekuckt hunn, him souguer onwuel begréisst hunn, a sech opgestallt wéi wann se eng Faveur maachen. Si hu sech mam Chuguev gestridden wéi hien all d'Waffen an der Schluecht mam Mikhelson verluer huet. Dunn huet de Pugachev menacéiert de Chuguev an den Hals ze schloen. Hien huet op dëst geäntwert:
  - Ech hunn den Hals net fir d'Fauscht opgehuewen!
  De Bauerekinnek huet geäntwert:
  - Also fir eng Sträif oder wat?
  . KAPITEL #8
  Den Oliver huet eng gutt Nuecht geschlof an huet erëm trainéiert. Seng Wonnen a Verbrennunge hunn ugefaang ze heelen. Hien huet d'Folter erliewt. An et ass gutt, datt alles eriwwer ass an hien säi Verstoppt net erausginn huet. Elo wäerten dem Jong seng Wonnen heelen, an hien ass erëm prett fir Ausnotzen.
  Den Oliver gouf gefiddert. Dunn huet de weibleche Feind hien ënnersicht. Schmiert seng Verbrennunge a Wonnen fir méi séier ze heelen a sot:
  - Et gëtt keng Folter méi bis zum Prozess! An d'Leit schueden dech, vläicht wäerten se dech net exekutéieren!
  Den Oliver huet säi Merci gesot ...
  Duerno, wéi d'Kamera lénks war, huet hien ugefaang d'Kettenlink ze reiwen. Säi Puppelchen Hals war nach um Halsband gehal. A wann Dir Iech vun der Kette befreit, kënnt Dir vläicht flüchten?
  De Jong huet d'Kette e puer Stonnen hannereneen reiwen. Mä de Stol war gehärt an huet net ganz gutt ginn. Dunn goufen d'Iessen an d'Mëllech nees un de jonke Gefaange bruecht.
  Nom Iessen an Drénken Fett Kéi Dämmerung, Oliver huet net gemierkt wéi hien erëm ageschlof ass. An erëm iwwer d'Pugachev Rebellioun.
  De Fedorov war och kloer genervt mam Kosaken Monarch. True, Curds hunn sech no baussen obsequiously behuelen, a schénge ganz zouverlässeg. Eng Kéier huet hien d'Iletsk Kosaken op Pugachev bruecht, an doduerch den Opstand iwwer de Kader vun enger reng Yaik Rebellioun ausgebaut. True, op eng Kéier Emelyan Ivanovich kuckt op Tvorogov senger Fra Stepsha. Wahrscheinlech huet de jalous Mann dat jonkt a schéint Meedchen net fir Verrot verzeien. No allem ass de Pugachev nëmmen zweedrësseg Joer al, säi Blutt ass nach jonk an hien ass e schéinen Don Juan. An och bisexuell. Seng Fra Sophia, déi keng Zäit hunn all hir Schéinheet ze verléieren, a véier Kanner: dräi Meedercher an e Jong. An déi zweet jonk Kosaken Ustinya.
  A wéi vill Meeschtesch Emelka schonn hat ... Wéi seng relativ Stenka Razin, Pugachev war lustful fir d'Weibchen. An et ass gutt, datt honnert Prozent natierlech.
  De Colonel Timothy ass viru kuerzem bei de Rebellen ugeschloss. Hien ass aus der Wolga Kosaken. Den Toli war ursprénglech e Scout, Filz goufen aus iergendengem Grond vum Paschtouer beleidegt. Awer de Chefbeschüm, et schéngt, huet héieren wéi Membere vu senger Famill et rutsche loossen datt Emelyan mat hinnen verbonne war.
  Besonnesch schlecht gouf et, wéi den Emelyan Pugachev d'kinneklech Regalia wollt opginn an sech fir d'Leit opmaachen. Dunn hunn déi aner Atamanen och gezéckt. An elo, wann d'Feele passéiert, wäerte se den Impostor-Déif Emelka verdreiwen an et erënneren wéi se wousst. Dofir ass de Bauerekinnek a senséiert eng Verschwörung an der Ëmwelt. An elo sinn d'Beweiser kritt.
  Ech froe mech wien dëse Jong ass. Hien gesäit net méi wéi fofzéng oder véierzéng, mä hien huet Kraaft a sengen Hänn - en heroesche Jong. Kuckt wéi selbstverständlech Dir sidd. Hien huet de Kinnek fofzéngdausend Gold bruecht. De Betrag fir deen Dir e ganzen Immobilie kafe kënnt. Net all Persoun ass kapabel vun esou Selbstlosegkeet. Richteg, dëst ass nach ëmmer e Kand, hei ass e roude Gesiicht wéi e Meedchen, net emol eng Waff. D'Kand weess net de Wäert vu Suen, an dofir generéis.
  Gutt, näischt, dës Suen wäert Emelyan nëtzlech sinn. Obwuel de Schatzkammer an de Stied eng bedeitend Zomm gesammelt gouf, an och dëst Konvoi ass schwéier ze droen. De Pugachev selwer huet eng Këscht mat Gold a Kiesel op enger Plaz verstoppt, déi nëmmen him bekannt ass. Sechs Pond Gold, a Pärelen: Rubinen, Smaragde, Topaz, Saphir, Diamanten an dëser Këscht. Wann eppes, wäert Emelyan genuch fir e komfortabelt Liewen hunn.
  Ogolets soll generéis belount ginn, an net selwer beleidegen.
  Den Emelyan huet gelaacht an ugekënnegt, a weist op den Oliver Twist:
  - Ech favoriséieren dech Jong mam Titel Kapitän an huelen dech a mengem Folge!
  Et gouf gedämpft Genehmegung ronderëm den Dësch. Chuguev huet onglécklech gemëscht:
  - Hien ass kleng och virum Kapitän!
  De Kosaken Zar ënnerbrach:
  - Mee de Geescht ass super! Kuckt wat nobele Bong hien bruecht huet, a Suen an ech héieren d'Nechen vu Päerd. Wëll, dëse Jong ass mäi Adjudant!
  A Pugachev, fir Iwwerzeegung, huet seng Fauscht op den Dësch geréckelt.
  Gutt, elo ass d'Zäit fir d'Béiser ze bestrofen. Dat muss awer virsiichteg gemaach ginn, fir datt de Biergerkrich net geet. Direkt Uerder ze verhaften, da gräifen se d'Saber. Awer d'Kosaken musse sengem Kinnek nohalen. An d'Baueren sinn nach méi gewidmet, fir deen de Péitrus den Drëtte Gott an Zar ass!
  An si wäerten d'Verrieder gräifen, et wier flott wann se am Folterraum e Clockwork wieren, an och do e Fonken opléisen. Entdeckt all Komplizen, a botzt d'Ëmwelt vum Verrot!
  Den Emelyan Ivanovich huet un der Spëtzt vu senge Longen ugekënnegt:
  - Mir maachen eng Iwwerpréiwung vun den Truppen!
  Bis elo, um Enn, huet den Oliver Twist decidéiert säi Plang dem Souverän ze presentéieren. Hien ass niewent mir gaang an huet mäin Ouer geflüstert. De Pugachev huet mat groussen, wäisse Zänn gelaacht an zoustëmmen geknuppt:
  - Hefteg Garno! An clever!
  Um Enn vum Summer huet d'Sonn de Riet fir vill Kilometer verbrannt. An dëst konnt net anescht wéi am Kapp vun engem jonken ënnerierdesche Aarbechter an engem Pionéier vun engem insidious an effektive Plang entstoen.
  Mëttlerweil hunn si zesumme mam Kosaken Zar d'Arméi ënnersicht. D'Emelyan Arméi ass op siwwenzéng dausend eropgaang, a ëmmer méi nei Leit koumen stänneg. Dorënner Don. Awer den Don wäert de Pugachev ganz verfollegen wann hien seng Kraaft weist! Vill Männer. Bastard bäertege Männer, mat Pitchforks, menacéiert ausgesinn riichte Braids, Hunnen, Veräiner, Pitchforks. Teenager sinn barfuß gelaf an et sinn der och vill. An ëmmer méi kommen ëmmer méi op. D'Männer si gär an d'Arméi zum Kinnek ze kommen. Ausserdeem sollt d'Leedzäit geschwënn passéieren an d'Zuel vun den ukommend Krieger wäert däitlech eropgoen.
  De Pugachev invitéiert gläichzäiteg den Exekutor. Et ass schued, natierlech, mat esou engem néidegen Typ ze trennen, awer Verrot soll zréckgezunn ginn.
  De Bauertzar huet net laang gedauert an huet bestallt:
  - Ma, Leit ... Strécken d'Verrieder sou séier wéi méiglech!
  D'Männer hunn an hirer Begeeschterung souguer déi iwwerflësseg gebonnen. Zum Beispill, Ovchinnikova. Hien huet sech awer net widderstoen. De Kinnek huet den Uerder bestallt, de ongenéierte Chef op d'Schëller z'entloossen an ze akzeptéieren. Dem Ovchinnikov seng Moustache hänke wéi eng Bascht an hien huet duercherneen an domm ausgesinn. An Timofey, Chuguev, a Fedorov goufen cuffed. Si hunn mech op de Buedem geheit an mech gekippt.
  Awer dës sinn nach ëmmer Blummen. E Rack a rout-waarm Stongen waarden op déi fënnef Verschwörer!
  An den Oliver Twist ass op de Michelson säi Camp galoppéiert. D'Wolga Kosaken begréisst de kinneklechen Envoy. Fir méi zolidd ze kucken, huet de Jong missen eng elegant Scroll a Lieder Stiefel droen. Wat an dëser Hëtzt net ganz agreabel ass.
  Dem Emelyan säi Camp ass grouss an d'Leit kommen all Stonn un. Et ass ze gesinn, wéi Gruppe vu Leit sech laanscht d'Strooss ausgestreckt hunn, an de Kinnek vum Vollek erreechen. D'Leit wëllen wierklech gleewen datt e bessert Liewen méiglech ass, an datt d'Autoritéite wierklech suergfälteg an net egoistesch kënne sinn.
  Am selwechte Wee goufen d'Leit op de Grishka Otrepyev gezunn, deen et souguer fäerdeg bruecht huet fir eng Zäit a Russland ze regéieren. Schlecht Associatioun. Awer fir de Pionnéier Petya Emelyan Pugachev ass keen Abenteuer Abenteuer, mä de Leader vum Vollek vum Opstand, mat deem bedeitend Hoffnungen verbonne sinn fir de Sozialismus an engem eenzege Land ze bauen.
  De Colonel Michelson ass och nach jonk an ambitiéis. Bis viru kuerzem gouf de Krich mat de Rebelle vu wéinege Prestige ugesinn, awer elo hunn d'Gnod vun der Keeserin op hien gereent. Wéi kënnt Dir net stolz sinn.
  Elo huet de Michelson siwendausend Zaldoten gesammelt. Nieft den dräi dausend Zaldoten vun der Tsaritsyno Garnisoun, koumen nach eng dausend zweehonnert Zaldoten vu Mielin. Och en Däitschen am Déngscht vun der russescher Keeserin, déi fir eng laang Zäit op de Fersen vu Pugachev gefollegt huet, awer net getraut huet mat him an d'Schluecht ze kommen.
  Et gëtt genuch Kraaft fir den Imposter ze besiegen, och ouni Kosaken Verrot. Eent ass d'Angscht datt de Krich Zäit huet fir ze goen. Den Alexander Suvorov ass och besuergt, op deen de Mikhelson verflicht ass seng Truppen ënner Kontroll ze transferéieren. Et ass lästeg, natierlech. Fir sou vill Méint huet de couragéierten Däitsche Pugachev verfolgt, a si wëllen d'Laurelen vum Gewënner un de russesche Generol-Leutnant transferéieren.
  De Suvorov ass scho verherrlecht, a fir hien ass d'Erfaassung vun engem Bedruch net alles Gott, wat en Akt. A fir de Michelson ass dëst e Pass un d'Generaler, an d'Méiglechkeet seng Carrière weiderzemaachen.
  Den däitsche Colonel huet de Messenger vun de Verrieder net ze vill gär: e blonden, schlanken, awer staarke Jong. Ze jonken Envoy, a schwätzt iergendwéi net ganz üblech. Obwuel wat vun dëse Little russesch Kosaken ze erwaarden.
  D'Wourecht ass, datt de Jong seet zouversiichtlech, hie leeft net mat bloen Aen ronderëm. De Colonel Michelson huet liicht opgedaucht. Den Oliver Twist huet Angscht gefillt. Wéi och ëmmer, hien kann zu all Moment bestallt ginn, geschloen an opgehaang ze ginn. No der englescher Gefaangeschaft huet d'Gesiicht wéi Kannerspill geschéngt, awer an enger Nues stierwen ... Sou ernüderend.
  Et ass och onwuel fir d'Been an Stiwwelen, obwuel si fräi an de Jong huet de gréissten Deel vun de Wee op engem Päerd gemaach, si reiwen seng Been. A Parken an hinnen. De Kierper hat d'Keelt vum Wanter nach net vergiess, an den Oliver Twist selwer ass bal d'ganzt Joer barfuß gelaf, ouni op de Frascht opmierksam ze maachen. Also de Moment huet den Heldendéif sech zevill verwinnt gefillt, an aus Komfort.
  De Mikhelson huet gefrot wéivill Truppen de Pugachev hat. Oliver Twist, wëssend datt den däitsche Colonel ongeféier d'Geschicht bewosst war, huet éierlech näischt verstoppt, awer gläichzäiteg gesot datt d'Kosaken net wëllen kämpfen, an den Emelyan huet decidéiert d'Wolga erof op Astrakhan an de Kuban ze plënneren. Et war ganz logesch. Erschreckt vun der grousser Zuel vun Truppen, déi aus dem besiegten Osmanesche Räich fortgeet, huet den Impostor geplangt entweder an d'Tierkei oder den Iran ze flüchten. Net wäit vum Kuban an den Iran.
  Am Numm vun de verréide Kosaken huet den Oliver Twist ugebueden, dem Michelson seng Arméi duerch eng verstoppte Strooss ze féieren, fir dem Bedruch seng Fluchtweeër ofzeschneiden an op eemol de Camp aus dem Süden unzegräifen.
  Den däitsche Colonel huet dës Iddi gär. Streng kucken op den Déif Jong, de Söldner huet gefrot:
  - Wann Dir net léien!
  Den Oliver, obwuel hie bal en Atheist war, huet sech séier gekräizegt:
  - Ech schwieren vu Christus Gott!
  Michelson versprach:
  - Wann et klappt, kritt Dir honnert Rubel! A wann Dir léien, da wäert ech dech net nëmmen ophänken, mee bestellen datt Dir quartéiert gëtt!
  Dat lescht Versprieche war dem engleschen Déif méi lächerlech wéi schrecklech, an hien huet gejaut:
  - Herrlechkeet un eis seelenste Keeserin Catherine!
  An hien huet déck op den Fersen vu senge schlau Stiwwelen geklickt. Obwuel si sech onwuel, Oliver Twist gefillt houfreg, datt hien deier allgemeng Schong mat frësche Wachs poléiert war Droen, an net engem barefoot Ragamuffin. Also huet hien d'Erscheinung vun engem Prënz Jong, wat vill méi Vertrauen verursaacht.
  De Mikhelson huet bestallt direkt unzefänken, besonnesch well et schonn Owend war, a si missten den Iwwergang am Däischteren maachen. Et ass waarm am August an der ënneschter Wolga Regioun. Et ass schwéier an enger Uniform, an iwwer de Knéi Stiwwelen. Awer de vergeblechen Michelson ass ëmmer an Uniform a mat Auszeechnunge. Fir d'Victoire op Chikoy krut hien den Uerde vum hellege George vum drëtte Grad, an iwwer de Pugachev, den zweeten. D'Catherine huet hir Haltung vis-à-vis vun der Rebellioun geännert a generéis belount déi, déi sech an der Ënnerdréckung vun der Rebellioun ënnerscheeden. Och Reidskop, den inept Gouverneur, krut fofzéng dausend Rubelen aus Catherine, an de Rang vun allgemeng-allgemengen.
  Elo kënnt de Moment vun der definitiver Néierlag vun de Rebellen an d'Presentatioun vun den Epauletten vum Generol un. Nodeems hien Emelyan gefaangen huet, wäert hien de Michelson de Schlof vu Suvorov wëschen. Donieft ass et eng Saach géint d'Tierken ze bekämpfen, eng aner Saach fir seng eege rebellesch Leit ze bekämpfen. Déi lescht ass vill méi schwéier. Also Russen sinn vill méi onberechenbaren wéi Tierken. Hei ass déi selwecht Emelka triumphant laanscht d'Wolga passéiert. D'Leit goufen mat oppenen Äerm empfaangen.
  Ass et esou? E semi-literatesche Kosaken, deen net emol weess wéi hien seng Dekreter ënnerschreift. An d'Leit rennen him wéi wann hie mat Hunneg verschmiert wier. A weder Waffen, nach Kugelen, nach Galgen, nach rout-waarm Stongen vun Beüglecher erschrecken d'Leit.
  De Michelson hat eng Chance fir a Preisen ze kämpfen. Iergendwéi ass et net ze agreabel fir en Däitschen mat deenenselwechten Däitschen ze kämpfen wéi hien selwer. Da war hien nach jonk, huet verzweifelt gekämpft. An hien ass geschitt mam jonke Mann Pugachev ze treffen. Si drénken zesummen, an de Mikhelson war iwwerrascht vun der Erënnerung un de Kosaken, deem seng Moustache just ugefaang huet ze duerchbriechen - excellent. Emelyan, analfabet, scho vill däitsch Wierder a konnt ouni Dolmetscher mat de Gefaangenen kommunizéieren.
  De Feind war staark. E puer Mol huet d'Liewe vum Michelson selwer am Gläichgewiicht hänke gelooss, a seng Arméi war um Rand vun der Néierlag. De selbstproklaméierte Kinnek gouf besiegt, an hien ass opgestan wéi e Phoenix Vugel. An nei, nei Dausende vu Leit sinn de Baueremonarch bäikomm.
  De Mikhelson huet geduecht datt wann hien dann e Messer an Emelyan setzt, de Verlaf vun der Geschicht ganz anescht war. Richteg, deemools hat hien keng sou Gedanken. De jonke Cornet an de jonke Kosaken hu sech gutt matenee eens, bis si duerch de Siwejärege Krich a verschidde Richtunge verspreet goufen.
  Pugachev konnt eng militäresch Carrière maachen, scho fir Bendery kritt, de Rang vun Chorus kritt - dat ass wéi e Stellvertrieder. Mee Yemelyan war vun Raiber Romance ewechgehäit, an dann wollt hien en autokrateschen Monarch ginn. Méi präzis, wahrscheinlech, wollt de Raiber fir d'éischt e grousse Kapital beréieren, an dann an d'Bëscher goen, déi geklaut Wueren huelen. Awer dem Emelka seng Ambitiounen sinn gewuess wéi d'Rebellen et fäerdeg bruecht hunn. An dann huet hie selwer eng Rees op Moskau geplangt.
  Kazan ass praktesch gefall, an nëmmen e klengen Détachement vum Michelson blockéiert de Wee vun der ëmmer wuessender Horde.
  Siwen dausend Michelson Truppen, vun deenen zwee dausend Reider no klassesche Muster plënneren. Virun der Kavallerie, dann d'Infanterie, an no der Artillerie véierzeg Waffen a Konvoi. Staark Arméi. Kosaken aus dem Don sinn déi räichst a luxuriéisst Kleedung. Weider, Davydov senger Détachement, Adel Husar Kavallerie. Déi selektivst squadrons Catherine II.
  D'Infanterie vu Michelson a Mielin ass grenadier a ausgewielt. D'Uniform ass elegant, Lieder Stiefel glänzen, d'Krieger kloer, wéi wann se opgerullt sinn, e Schrëtt geprägt. Dräitausend Zaldote vun der Tsaritsyno-Garnisoun si méi schlëmm. An d'Uniformen sinn net sou frësch, an d'Trap ass net sou gejot.
  Dem Michelson seng Waffen sinn net schlecht. Waffen, déi méi schlëmm sinn, lénks an Tsaritsyn an anere Stied. Huelt déi bequemste fir ze droen. Et ginn och eng Dosen Eenharen. Also kritt de Kinnek vun den Aarm säi. An och wann seng Zuel vu Leit zwanzeg dausend Approche. An der Géigend vu Kazan waren et méi Déif, a si hunn him mat enger méi klenger Zuel besiegt.
  De Michelson ass gutt gelaunt, hie schwätzt Däitsch mam Mielin, net wëssend datt dat sensibelt Ouer vum Déif-Jong Oliver Twist all seng Wuert ënnerscheet ...
  D'Kand ass prett fir Kampf an Opklärung.
  Myelin seet zouversiichtlech:
  - D'Catherine ass e lëschtegt Béischt. Si weess, datt d'Tierken nach d'intern Schwächt vu Russland gesinn, si kënnen de Friddensvertrag briechen. Den Osmanesche Pasha huet schonn ugedeit, datt et net kloer ass wéi eng Muecht et elo a Russland ass!
  De Michelson huet ganz zouversiichtlech geäntwert:
  - Loosst eis de Pugachev fänken an all d'Punctuatiounszeechen am Saz setzen. Keen wäert dann getraut ze Zweiwel datt mir staark sinn, a Russland huet nëmmen eng Keeserin!
  De Generalmajor Mielin, obwuel de Michelson schrecklech am Rang ass, ass him temporär ënnergeuerdnet. Awer dëst verursaacht keng Spannung am Gespréich. Béid Kommandanten sinn Däitsch. De Mielin huet awer virsiichteg evitéiert de Michelson ze attackéieren.
  Awer elo huet hien d'Nouvelle gedeelt:
  - Ekaterina Ängscht Truppen aus dem tierkeschen Theater vun Operatiounen zréckzéien. De franséische Kinnek versprécht d'Osmanen Hëllef, a si versichen fir méi Konzessiounen an engem Waffestëllstand ze verhandelen, a si refuséieren eng Entschiedegung ze bezuelen!
  Michelson huet rosen bemierkt:
  - Loosse mer dem Emelka säin ofgeschniddene Kapp op d'Stéck leeën, sou datt ganz Europa op eemol ufänkt!
  Myelin war deelweis domat averstan:
  - Jo, et kann déi wäermst Käpp killen, awer si wäerte weider probéieren eis op Kraaft ze testen!
  De Michelson huet seng Fauscht gerëselt a gejaut:
  - Loosst se just probéieren ... - A seng Stëmm erofsetzen, huet hie gefrot. - Awer wat iwwer d'Rumeuren datt et zéng Genereel sinn an all mat engem Corps géint Pugachev?
  Myelin huet mat engem Grinsen geäntwert.
  - Dëst ass e militäreschen Trick fir d'Baueren a Kosaken ze zwéngen hannert de Pugachev ze falen. Fir d'Iddi ze begeeschteren datt grouss Kräfte géint den Imposter goen. Tatsächlech sinn zéng Genereel mat nëmme klengen Détachementer vir. Also Emelka gëtt geholl fir ze weisen!
  De Michelson huet gelaacht an huet direkt eescht bemierkt:
  - Ëmsou méi Grond fir d'Rebellioun sou séier wéi méiglech z'ënnerdrécken!
  Weider war et näischt bedeitends am Gespréich. Den Oliver Twist muss elo mat engem provisoresche Rakéitewerfer signaliséieren, datt d'Arméi schonn an den dichten, dréchene Riet agaangen ass. De Plang ass d'Land am richtege Moment ze brennen, an de Wand, deen op si bléist, wäert d'Flam verdeelen an déi siwen dausendst Arméi verbrennen.
  Eppes ähnlechen Emelyan Pugachev huet scho während dem Stuerm vun der Tatishchev Festung gemaach. Dunn hunn d'Rebellen et fäerdeg bruecht e grousse Succès ze erreechen, de Wee op Orenburg opzemaachen. Dës Kéier huet de Pionéier Petya dem Michelson seng Truppe wéi Faschisten an déi dréchen Déck gefouert. An dësem Fall huet hien sech wéi e richtege Ivan Susanin behuelen. Awer dat richtegt Schicksal vum Susanin ass mat senge Feinde ze stierwen.
  An den Déif-Held Oliver Twist wëll liewen. An de Jong koum mat engem Trick. Befestegt en hausgemaachte Rakéitewerfer un de Weenchen, a verstoppt sech do an der Zäit, am Däischteren. True, et ass néideg datt d'Feinde säi Verschwannen net bemierken. An et ass schwéier ...
  Petya ass fonnt ginn. Sprangen op engem Päerd zu Michelson, sot de Jong:
  - Ech wäert no vir fueren a soen dem Chuguev an dem Tvorogov datt mir ënnerwee sinn!
  Michelson guttgeheescht a wénkt mat engem laange Zeigefanger:
  - Nëmme méi séier! A komm zréck!
  De Myelin huet d'Pergament ausgeklappt an op der Kaart gekuckt, bemierkt:
  Mir kënnen eisen eegene Wee fannen!
  Den Oliver Twist huet gemëscht:
  - Vill méi séier duerch de Riet!
  An ouni Zäit ze verschwenden, ass hien dem Vollzucht Hengst mat sengen Fersen ënnergaangen. Ee, presséiert Iech op eng sécher Distanz ze kommen. Oder éischter eng Plattform. Sou dréchent am August, wat ass iwwerraschend wéi dës Décke net méi fréi gebrannt hunn?
  Den Oliver ass op der Rute gerannt, hie mat de Féiss geschloen, an huet sech op de Réck geplatzt fir déi kommend Loftresistenz ze reduzéieren. Mikhelson selwer war net grouss, agil a mat engem kuerze Moustache ausgesinn wéi Hitler. Um Kapp vun engem däitsche Colonel ass e gekraagt Hutt am Stil vum Napoléon!
  Awer de Kommandant ass staark. Raz huet et fäerdeg bruecht d'Supermuecht vun de Rebellen méi wéi eemol ze besiegen.
  Den Oliver Twist, an der falscher Erënnerung un engem Dram, hat d'Nazis schonn zu engem Partisan Ambush gefouert, an huet sech iwwer de Succès gefreet. Richteg, et gëtt net méi nëmmen e Kampf géint auslännesch Eruewerer, mee e Biergerkrich. An hien hieft seng Hand fir säi Brudder a Pätter op de Matchmaker ze huelen.
  . KAPITEL #9
  De Jong ass erwächt an e bëssen erëmbelieft. Ech hunn opgelueden an giess. Füügt de Fësch zum Haferflocken. A plus Mëllech. Zimlech gutt fir e Prisong. Déi weiblech Dokter ass erëm bei den Oliver komm. Ech hunn dem Jong seng Wonnen mat Alkohol a Salben gewäsch. Si huet mir souguer eng Pille ginn.
  Dunn huet den Oliver ugefaang d'Ketten erëm ze reiwen. Hie gouf kaal an der Zell geraumt, a konnt d'Hoer net benotzen. Also de Link op de Link. An hien huet haart geschafft. E bëssi Stol ass ënnergaangen. Obwuel d'Briten Ketten fir Gefaangenen un d'Gewësse gemaach hunn.
  Den Oliver huet gegleeft datt hie géif fortlafen ... Hien huet e puer Stonnen geschafft ...
  Dunn gouf him nees Iessen bruecht. De Jong huet giess, haart geschafft a schléift wéi e gerechte Mann. An hien huet erëm vun enger herrlecher Aventure gedreemt.
  Bon, elo laafen d'Rieder aus... An d'Feierwierker platzen um Himmel.
  D'Kosaken werfen Dëppen mat waarme Kuelen an hunn den Teer an de Schwefel, deen iwwer d'Rei verspillt ass, Feier gestach. Alles ass prett fir d'Kinnigin Arméi ze braten.
  De bäertege Kapitän Padurov begréisst den Oliver Twist. De Jong spréngt op a werft fir d'éischt déi verhasste Stiwwelen of. An esou huet hien d'Been reiwen. Dëst ass Folter, méi schlëmm wéi e Brazier, wann d'Englänner fir d'éischt Ueleg op d'gehärte Féisssohlen schmieren, an dann op enger Distanz e Feier opléisen. Also datt d'Flam net e bëssen op déi blo Fersen erreecht.
  Awer wann Dir an Stiwwelen reift, ass d'Gefill méi Eekleges wéi vun engem englesche Liicht.
  Den Oliver Twist huet bei dëser Erënnerung stolz d'Wangen ausgepuscht: hien huet schliisslech keen ënner Folter verroden, an och net an Tréinen ausgebrach. Hei soll een e Beispill vun der Stenka Razin huelen, déi während der Folter net emol e Geck geäussert huet.
  Wéi och ëmmer, elo wëll hien kämpfen, awer et gëtt kee Kampf. De Wand bléist aus Süden op Norden, an eng Feierlawne rennt op dem Michelson säin groussen Détachement. Wéi wann en Dämon aus der Ënnerwelt geflücht ass, a mat brennege Scimitarer dréinen, rennen se op de Feind, vill a mat ausgewielten Truppen ausgestatt.
  De Wand bléist staark an d'Feier an der Rietsteppe breet sech séier aus. Wéi wa se erwächt sinn, hunn d'Séilen vun de bekannteste Sënner d'Deckele vun der Sarg ofgeheien, an hannert hinnen aus Gehenna streckt sech stiermesch, wéi e roude Schwanz vun engem Fuuss. An dës Feierfaarf Monstere falen als éischt op de Kosaken Reider.
  D'Päerd waren déi éischt, déi d'Gefor erfaasst hunn, awer d'Coureuren hunn se haartnäckeg mat hire Spuren geschloen, a probéiert se op der Plaz ze halen.
  De Michelson huet verzweifelt geruff:
  - Maacht Iech net zréck a gitt net op!
  Mä an dësem Fall ass esou Courage näischt méi wéi Wahnsinn, Heldentum ass ähnlech wéi d'Helden vum Cervantes. An elo ass d'Fritten esou fortgaang. Wéi d'Feier op d'Reiter gefall ass an no Brenne geroch huet, ass schonn en dafend Gebrühl héieren, an déi erschreckt Kavalkad ass op hir eegen Infanterie gerannt.
  De Mikhelson huet probéiert seng cool ze halen, awer hien huet et schlecht gemaach. Ausserdeem, wat kann de Courage mat engem rausse Feier maachen? Jo, praktesch näischt. De Generol Mielin, méi pragmatesch a feig, huet säi Päerd gestierzt a probéiert ewech ze kommen, virun de Flamen, déi no him rennen, seng eegen Haut ze retten.
  De Michelson dogéint huet de Feierstroum akzeptéiert ouni sech zréckzezéien, obwuel dat schneewäiss Päerd d'Hëllef ofhuele wollt an esou séier wéi méiglech aus dëser Häll fortfueren. Den däitsche Colonel konnt de Stroum vun der waarmer Loft net ausstoen an huet vill gejaut. Burns ugefaang op sengem glat Gesiicht ze schéngen, wéi Lepra. Dunn hunn d'Flamen d'Been vum Ugestallte Beamte geleckt. D'Päerd konnt esou Péng net méi aushalen. Nodeems si all véier Hënn opginn huet, huet si den obsessive Reider ofgehäit. De Michelson huet geklappt an ass dunn an engem Feierséi gelant.
  Wéi den ongléckleche Kommandant gejaut huet. Wéi d'Flamen ugefaang hien lieweg ze versenken, ugefaange mat Kleeder a mat Schanken ophalen. Déi gewielte kinneklech Arméi war stierwen. An dësen Doud war wierklech schrecklech. D'Flame ware séier ukomm, Tsunamifeier ass op d'Infanterie gefall. Zaldoten an Offizéier hunn wéi Ameen an engem Feier verbrannt, an et war schmerzhaf a grujeleg ze kucken. A wéi d'Feier op d'Waffen ukomm ass, hunn detonéierende Gewierer a Bommen ugefaang ze platzen.
  D'Flämme sinn iwwer den Himmel verstreet, an e risege Plum, deen den Himmel mat roude Zong leckt, huet geflattert. A wann se a Kaskaden vun der Explosioun gaangen sinn, huet et geschéngt datt d'Wellen duerch d'Sphär passéieren an eng Aart Film weisen. Oder wann et Surfen mat giel-rout Wellen. An alles ass iwwerschwemmt a wuertwiertlech glänzend, kënnt aus engem blendende Beräich.
  An de Geroch vum Verbrenne erreecht schonn d'Kosaken Arméi.
  Emelyan Pugachev war op engem Hiwwel, aus deem Stenka Razin d'Bewegung vun engem Squadron vu véierzeg Plou vum Prënz Lvov nogekuckt huet. D'Stenka Razin huet et fäerdeg bruecht den Tsaritsyn an den Astrakhan ze huelen, an hat och e puer Chancen ze gewannen. Awer Schicksal huet de Kosaken Ataman net gelaacht. Huet den Emelyan sech wéi e Bedruch gefillt?
  Mä schliisslech huet säi Urgrousspapp säi Monni Stepan och bluff. Besonnesch, huet hien zwee Plou zu Astrakhan gebaut: eng patriarchalesch, an déi aner kinneklech, a verbreet Rumeuren datt de Prënz mat hinnen kämpft. An tatsächlech hunn d'Baueren an d'Bëscher d'Boyaren geschloen, sech hannert dem kinneklechen Numm verstoppt, wéi wann den Alexei Mikhailovich selwer bestallt huet, d'Muecht vum Landbesëtzer lass ze ginn.
  D'Leit waren erschöpft ënner dem schwéiere Joch vu grausamen Autoritéiten, a si brauche just eng Excuse. An d'Autoritéit vum Patriarch Nikon, an de kinneklechen Numm huet eng Roll gespillt. Wann Stenka Razin net déidlech am Kapp bei Simbirsk blesséiert gouf, kuckt Dir an de Kosaken Urad regéiert a ganz Russland.
  Emelyan Pugachev huet d'Zukunft als eng Mëschung aus enger Republik vun enger Monarchie gesinn. Den Narodny blouf en autokratesche Monarch, awer hie sollt op der Meenung vum populär gewielte Kosakenkrees regéieren. D'Wielkraaft herrscht schonn an de Stied an Dierfer. D'Leit am Land wielen hir Eelst, an hien hält d'Uerdnung, an an der Stad wielen se e gewielte Buergermeeschter an e klenge Kosakenkrees.
  Sou gëtt Serfdom ofgeschaaft, a jidderee gëtt gläich Kosaken. An et gi verschidde Kosaken. Et ginn Acker, et gi Fabriken, et gi Souveränen. An et gëtt keng Klassenongläichheet.
  Richteg, an der Ëmsetzung vun esou engem Wee ass vill Blutt gegoss a méi wäert vergoen.
  Awer si schneiden de Bësch - Chips fléien! An d'Fraen ginn ëmmer nach Gebuert!
  Dausende vu Leit ginn lieweg verbrannt. Desweideren, déi meescht vun hinnen sinn net e puer däitsch Employéen wéi Michelson a Mielin, mä Russesch Leit. Oliver Twist probéiert net doriwwer ze denken. De Jong spréngt op a steet op de Kapp. Esou e clevere Plang koum ëm. De süchtegste Feind Michelson ass an eng lëschteg Fal gefall.
  Bashkirs, Kalmyks an Tatars sprangen och op an schloen hir Tambourinen. Si hu Freed, endlech obsessive Michelson wäert besiegt a schlofen. An de Salavat, deen se opgeworf huet fir ze kämpfen, ass nach ëmmer lieweg a rifft d'Nomaden op de Banner.
  E Konvoi mat Versuergung brennt an explodéiert och ... Et schéngt, datt dem Pugachev seng Arméi triumphéiere kann ...
  ..................................................................... ..................................................................... ............................
  Nodeems de schmerzhafte Splitter, de Michelson, erausgerappt gouf, ass de Pugachev nees a Richtung Tsaritsyn geplënnert. Et war noutwendeg fir d'Schlësselstad fir d'Verteidegung z'erfaassen an un den Don ze dréinen. Wéi et sech erausstellt, sinn d'Haapttsaristen nach ëmmer wäit genuch ewech, an et gëtt eng Chance fir se an Deeler ze briechen.
  Dräi Don Regimenter hunn hir Messenger un de selbstproklaméierten Zar geschéckt, a verspriechen datt si no vir kommen an den Eed ofleeën.
  Net wäit vum Tsaritsyn, méi wéi zwanzeg dausend Pugachev Arméi begéint véier an en halleft dausend Kosaken.
  Den Emelyan Pugachev huet sech a luxuriéise, fürstleche Kleeder gekleet an huet verschidde räich Uerder opgestallt fir als Trophäen a verschiddene Stied an Estates ageholl ze ginn. An hien huet de Banner vum Holsteiner Regiment entfalen, deen hannert him vum Petya Komsomolov gedroe gouf, zum Colonel gefördert.
  Pugachev war iwwer der Moyenne Héicht, breet-Schëller, mat engem ganz expressiver, aussergewéinlech Gesiicht a ganz impressionnant ausgesinn.
  Den Don huet en Eed ofgeliwwert an dem Kinnek geschwuer. Den Emelyan Pugachev huet eng Ried gehal. De Rebelleleader wousst einfach a schéin ze schwätzen.
  - D'Interesse vun eisem Mammeland, d'Interesse vun eisem hellege Vaterland vu Russland. Si fuerderen d'Fleeschspann lass ze ginn, a Form vu Grondbesëtzer a Serf Adel, déi Blutt aus hire Leit suckelen. An dëst Blutt, dat si mat Wonsch absorbéieren, wäert mat brennende Tréinen op décke Gadflies vergoen! Eist Geschäft ass et d'Ae vun den Täuschen opzemaachen, d'Schëlleren vun de Bockelbacken ze riichten, der haassen Tyrannei a pernicious Regime en Enn ze maachen!
  Kann Fräiheet, Gläichheet a Bridderlechkeet a Russland regéieren!
  Pugachev huet mat Kraaft an Temperament geschwat, d'Kosaken ware frou. D'Emelyan Arméi gouf mat neie Kavallerie a gutt ausgebilte Kämpfer ersat.
  Am Moment vum Eed huet den Oliver Twist op eemol seng Opmierksamkeet op een, kuerz, mat engem stacheleg Look vun engem Mann gedréint. Iergendwou hat hien schonn dës bulteg, kale Stir a blo, expressiv Aen gesinn.
  De Mann selwer huet e gewéinleche Baueremantel un an huet e Speer an den Hänn gehal, awer op den éischte Bléck war et ze spieren, wien dat guer net e Bauer war. Obwuel d'Kleedung schlecht ass an den Horn ass zouversiichtlech an den Hänn gehal.
  Den Oliver, deen de Moment verbessert huet, ass op hien gaang an huet sech viru gestreckt, gejaut:
  - Är Exzellenz, Colonel Oliver Twist zu Ärem Déngscht!
  De Mann huet séier geäntwert:
  - Ech sinn guer net Exzellenz, mee e gewéinleche Soldat Polushkin!
  Den Oliver Twist huet seng Wenkbrauwen schwéier gestréckt, an huet haart geäntwert:
  - Neen, Här Alexander Vasilyevich! Är heroesch Erscheinung ass ze hell fir ënner engem Mantel ze verstoppen!
  De Suvorov huet sech superstitiously gekräizt a gelaacht:
  - Gitt Gott Barmhäerzegkeet ... Si hunn erausfonnt! Waat elo!
  De jonke Déif huet seng eege Versioun offréiert:
  - Schwätze mer mam Kinnek-Papp, an da gesi mer!
  Emelyan Pugachev war an enger super Stëmmung. Seng Arméi ass staark, a muer gëtt et en Ugrëff op Tsaritsyn. Duerno wäert et méiglech sinn, den Don ze kräischen, a Richtung Moskau ze plënneren. Bis d'Kinnigin erëm Kraaft géint hie gesammelt huet.
  De Souverän huet de Gefaange Suvorov häerzlech begréisst. Och hien huet de Pugachev mat Virwëtz gekuckt. Déi héich Stir an expressiv Wenkbrauwen hunn iwwer d'Intellekt vum Leader vum Opstand geschwat, a seng zouversiichtlech donneresch Stëmm huet d'Gewunnecht vum Kommando verroden. Den Alexander Suvorov huet keng Angscht gefillt an huet den Emelyan e puer Froen aus der militärescher Sphär gefrot an, nodeems hien eng Äntwert kritt huet, war hie frou:
  "An Dir, Är Majestéit, sidd iwwerhaapt keen domm Mann!"
  De Pugachev huet de Suvorov streng gefrot:
  - Wien mengs du ech sinn?
  De Generalleutnant huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Gott verbidd, wéi soll ech wëssen ...
  De Yemelyan huet an engem haarden Toun gefrot:
  Wëlls du mir déngen oder ...
  De Bauerekinnek huet de Rand vu senger Hand iwwer den Hals gerannt. Suvorov war roueg. Hie war ze entwéckelt an onofhängeg Persoun fir den Eed trei ze sinn, just well et en Eed ass. An d'Legitimitéit vun der Catherine II , déi hire Mann ëmbruecht huet, ass méi wéi zweifelhaft. Iwwerhaapt soll elo den Ierwe Pavel regéieren. An d'Katya ass souwisou e Regizid!
  D'Fro hei ass net ob hien e richtege Kinnek ass oder net. Emelyan gesäit guer net aus wéi de Peter den Drëtte. Am Allgemengen ass de Peter den Drëtte en alen Kand, an dëst ass e staarken, staarke Kosaken, e gebuerene Krieger an Herrscher. An den Alexander Vasilyevich huet ni den Adel vun der Famill am Verdéngscht gesat an huet net geduecht datt et e Virdeel gëtt.
  De Yemelyan, deen nach ëmmer voller Energie war, ass vum Dësch opgestan an huet ugefaang ze goen. De Kosaken Zar ass net ganz grouss, awer e Kapp méi héich wéi de Suvorov, e Mann ënner der Moyenne Héicht an dënn. Pugachev ass breet an de Schëlleren an huet eng ongesonde Kraaft. Hie biegt Nickel mat de Fanger, schneid e Seidebändchen op der Flucht. Den Emelyan huet sech perséinlech mat engem Saber geschnidden an huet sech als e staarke Krieger gewisen. An Suvorov weess dat. Hie gär de Kosaken Chef. Engersäits einfach, op der anerer, mat engem kloren aussergewéinleche Geescht.
  De Suvorov huet op Däitsch gefrot:
  - Wien ass gutt an Russland ze déngen?
  Den Emelyan Pugachev huet och op Däitsch geäntwert:
  - Et ass gutt fir Ären Zar, Patronym a Leit ze déngen ... - Seng Säiten mat de Fäischt ënnerstëtzen, huet den Emelyan als néideg derbäigesat. - A seng Leit an éischter Linn!
  De Suvorov huet d'Erfindung an d'Staatsmannschaft vum Pugachev gär, an hien huet geäntwert:
  - Ech wielen mäi Vaterland an d'Leit ze déngen!
  Duerno huet de Generol-Leutnant seng no baussen dënn, awer staark an haltbar Hand op Emelyan ausgestreckt!
  Si hunn d'Hand häerzlech geschloen, an de Yemelyan huet ugekënnegt:
  - Ech begréissen Iech mam Titel vum Grof an dem Rang vum Feldmarschall! Dir wäert de Chef vu menge Truppe sinn! Bereet hinnen op den Ugrëff op Tsaritsyn!
  - Ech lauschteren Denger Majestéit! - Den Alexander Vasilyevich Suvorov huet ugekënnegt, a sech dem Kosaken Zar gebéit.
  Sou huet déi grouss Frëndschaft tëscht Emelyan Pugachev an Alexander Vasilyevich Suvorov ugefaangen.
  De brillantste russesche Kommandant vun allen Zäiten huet dem gemeinsame Vollek Trei geschwuer. Suvorov selwer verstanen: Ännerungen sinn néideg, an et ass ganz schlecht, datt déi meescht vun de russesche Leit an schueden Serfdom sinn. Kann et sou Aarmut engersäits an exzessive Luxus op der anerer Säit an engem grousse Land ginn? Neen, Suvorov, als progressiv a fortgeschratt Persoun, huet net nëmmen an der Militärwëssenschaft verstanen: Ännerungen si reift!
  Wësst d'Pulsatioun vum Häerz a Venen,
  Tréinen vun eise Kanner, Mammen!
  Si soen, mir wëllen Ännerung
  Geheien d'Joch vu schwéiere Ketten!
  D'Stad Tsaritsyn, am 21. Joerhonnert, gouf fir d'ganz Welt als Stalingrad bekannt. An elo ass et just eng zimlech grouss a gutt befestegt Stad. Ënnert et huet d'Stenka Razin dem Lopatin säi Kapp geschloen, an d'Stadbewunner selwer hunn d'Schloss vum Paart geklappt. Elo kënnt den Attentat. Den Alexander Suvorov huet energesch Uerder ginn. De brillante Kommandant huet déi schwaach Flecken vun der Verteidegung gesinn an huet selwer d'Richtung vum Streik gewielt.
  D'Tsaritsyn-Garnisoun huet méi wéi véiertausend Zaldoten gezielt, net déi nobel Miliz zielen. A mächtege Verteidegungspositiounen ze sinn, kënne se e seriöse Widderstand ubidden an op d'Approche vun neie Regierungskräften waarden.
  Awer d'Moral vun de Verteideger ass niddereg. D'Volga Kosaken verloossen d'Festung no der Néierlag vum Michelson. An dës Zuel ass méi wéi zwee dausend Leit, a si hunn d'Arméi vun Emelyan Pugachev komplett replenished.
  Zur selwechter Zäit sinn d'Krieger net Baueren, awer zimlech kämpfebere Kosaken, déi aus der Kandheet trainéiert ginn fir ze kämpfen. Si sinn, vläicht, besser wéi déi üblech Infanterie, déi vun de Baueren rekrutéiert ass, a sinn net manner wéi d'Husaren Kavallerie.
  Den Attentat huet direkt ugefaang. Et war keng Zäit fir d'Belagerung ze verzögeren. Jo, an Suvorov léiwer Taktik: hien ass komm, hien huet gesinn, hien huet gewonnen. Ënnert dem Ofdeckung vun de Rauchgardinen: si hunn roude Becher gebrannt, dem Yemelyan seng Arméi ass op den Ugrëff gaang. D'Zaldoten, besonnesch wann se geléiert hunn, datt de Suvorov selwer op der Säit vun de Rebellen erauskoum, a vun der grousser Zuel vun den Truppen op den Impostor erschreckt, hunn extrem onwuel gekämpft. Vill vun hinnen hunn d'Gejäiz vun den Offizéier vermeit, geschoss, awer an d'Loft gezielt.
  E puer Offizéier selwer hunn hir Schwäerter erofgelooss, an der Barmhäerzegkeet vum Gewënner ofginn. D'Resistenz war vun enger Brennwäit. Hei hunn d'Lycéesschüler probéiert sech widderstoen. Awer erfuerene Kosaken schneiden se einfach mat Schecken, an d'Zaldoten sinn op d'Knéien gefall.
  D'Kalmyks sinn och op den Attentat geklommen, d'Verteideger mat Pfeile geduscht.
  Déi éischt véier Batterien koumen bal direkt ënner der Kontroll vun de Rebellen. En Deel vun der Kavallerie, Panik Säen, war schonn an der Heck. Nëmmen déi nobel Miliz huet sech iergendwéi géint de Pugachevites widderstoen. Also de Yemelyan selwer spréngt an d'Schluecht. Säi Saber ass op de Kapp vun engem décke Bauchhändler gefall, deen en Détachement vun de Räiche bestallt huet.
  Mat engem Schlag vun engem schwéiere Saber huet de Pugachev de Schädel bis zum Hals opgemaach. Aner Händler verspreet a brühle vun Schrecken: de Papp-Kinnek selwer huet zouginn!
  Den Oliver Twist kämpft op der rietser Hand vum Yemelyan. Den Déifjong ass interesséiert. Wéi wäert hien kämpfen? An de Saber schéngt net gewinnt sou schwéier a laang ze sinn. Hei huet de Jong mam Adel gekämpft. Hien ass ganz behendig, an de Jong, net sou vill Erfahrung am Ëmgang mat Waffen, war nëmmen duerch eng phenomenal Reaktioun gerett.
  De moustachioeden Adel ass fortgeschratt, huet seng Zänn an engem béise Grinsen ofgestraalt a säi Saber gekräizt. Hei huet den Oliver eng Technik gemaach, déi de gebiertege Gleeweger him geléiert hat. Mat enger bloer Ferse ënner dem Knéi geschloen. A wéi den Adel an der gieler Uniform e bësse vun der Péng ofgelenkt war, huet hien seng Saber an den Hals geschnidden.
  De Feind mat engem hallef geschniddene Kapp ass op de Buedem gefall. Den Oliver Twist huet den zweete Feind mat engem Kick op de Kinn getraff. Hei si se net gewinnt mat de Féiss ze kämpfen, an de barfouss Jong huet ganz schwiereg de Feind mat enger ongewéinlecher Technik getraff.
  Awer d'Resistenz vum Géigner ass schwaach, an elo huet de kinnekleche Monogramm vum Emelyan Pugachev iwwer dem Gouverneur säi Palais regéiert.
  Den Oliver Twist huet de Foussgänger erofgefall an ass bannen gerannt. Déi blo Sole koum an de Kontakt mat de räiche Villi vum Teppech. De Jong geduecht, datt wahrscheinlech de Buergermeeschter vun Tsaritsyn probéieren aus dem Palais ze verstoppen, an der selwechter Zäit d'Stad Schatzkammer huelen. Dofir sollt et iwwerschratt ginn.
  Tatsächlech huet den Déif sech méi wéi jee richteg gewisen. De Baron Miguel huet tatsächlech Goldstécker aus dem Safe erausgeholl, an eng Rëtsch Pärelen. Et waren esou vill Räichtum, datt se net ewechgeholl kënne ginn. Awer de giereg Dignitär huet sech ënner d'Gewiicht gebéit, an huet hien tatsächlech krabbelen gezunn. Den ënnerierdesche Passage war hannert engem Spigel, a vläicht wier de Miguel net sou giereg.
  Mä de Sack hannert sech zitt, huet hien Spueren um Teppech hannerlooss, déi direkt duerch déi schaarf Ae vum jonke Scout erkannt goufen. Den Oliver Twist huet de Spigel mat engem Schoss vun enger primitiver Pistoul zerbriechen an an de Gank gerannt, deen an den Dungeon féiert.
  De Buergermeeschter huet och eng Pistoul gezunn an huet et fäerdeg bruecht ze schéissen, awer de Jong, deen säin Hull gerëselt huet, ass vum Feier fortgaang. Dunn huet den Oliver Twist de Buergermeeschter mat aller Kraaft an d'Liewe gedréckt ... An hien huet sech als Besëtzer vu grousse Schätz erausgestallt.
  Wahrscheinlech, vill, op der Plaz vun engem jonken Déif, géif probéieren fantastesch Räichtum ze verstoppen. Oder op d'mannst en Deel vun hinnen. Awer jonk op e puer Weeër, och de Leninist Oliver Twist ass kristall éierlech. An ausserdeem, wann Dir eelef Joer al sidd, hutt Dir net déi erwuesse Virsiicht, Egoismus a Verlaangen no Suen. Dir sidd nach ëmmer e reng an onschëlleg Lämmchen oder Léiwwelp. Natierlech ass e Léiw besser wéi e Schof ze sinn.
  Den Oliver Twist huet d'Liederbeutel erausgezunn ...
  Tsaritsyn gouf séier genuch geholl. Véierdausend Zaldoten hu kapituléiert. D 'arsenal vun der rebellenarméi gouf mat anere siechzeg-fënnef waffen an eng grouss versuergung vun munitioun. D'Victoire ass komplett mat minimale Verloschter. An elo stoung Emelyan Pugachev fest op der Wolga.
  Wéi och ëmmer, andeems d'Tsaritsyn iwwerholl huet, hunn d'Rebellen e Problem fir sech selwer erstallt. Wou soll Dir Är Truppen elo schécken? Dem Don, nodeems se d'Truppen op Käschte vun de Kosaken fräigesat hunn, oder am Süden, fir d'Verbreedung vun den zaristeschen Truppen ze profitéieren, probéiert se ze briechen an an Deeler ze erfaassen? En Tour op den Don kéint zum Verloscht vun wäertvoll Zäit féieren, an an dësem Fall hätt de Feldmaréchal Panin Zäit gehat fir seng verspreet Regimenter an eng Faust ze sammelen.
  Et ass kloer datt d'Zäit géint d'Pugachevites schafft. Awer um Don fannt Dir eng staark militäresch Ergänzung. De Pugachev selwer war geneigt an den Don an den Cherkask ze goen fir de Kosaken Rati ze sammelen. De Suvorov huet och gezéckt. Hie wollt net wierklech géint d'russesch Vollek kämpfen, obwuel elo, no der Erfaassung vum Tsaritsyn, kee Réckwee huet. Zousätzlech ass den Astrakhan nach ëmmer am Réck vun de Rebellen. Et wier schéin hir och ze hunn. Awer nach eng Kéier, Dir verschwendt Är Zäit.
  Pugachev huet eng Entscheedung getraff. Well de Rescht vun de kinnekleche Kräften nach ëmmer relativ wäit ewech sinn, an déi vill Baueremass, déi iwwer d'Wolga-Regioun verspreet sinn, hir Fortschrëtter behënneren. Da sollt een d'Arméien opdeelen, de Suvorov schécken fir Astrakhan ze huelen a selwer op den Don ze goen. An nëmmen dann laanscht d'Wolga réckelen. Wéi och ëmmer, et wäert méi einfach sinn fir d'Rebellen a kale Wieder ze kämpfen. D'Baueren wäerten ernähren, an am Wanter hunn se näischt ze maachen, a si wäerten d'Bauerarméi opfëllen.
  Et wäert souguer méiglech sinn, spezielle Militärdéngscht anzeféieren. A wahrscheinlech wäert d'Catherine fir de Moment d'Haaptkräften an der Tierkei halen. D'Osmanen sinn net komplett zerstéiert, a si hunn nach eng Chance.
  An ënnerdeelt an zwee Deeler vun der Arméi vun der rebelléieren Yemelyan geplënnert: eent op de Westen, déi aner zu Astrakhan.
  De Pugachev war an enger gudder Stëmmung. Am alleréischte Kosakenduerf gouf hie mat grousser Éier begréisst, an d'Kosaken hunn d'Dausende an déi scho bedeitend Arméi gegoss. Den Oliver Twist, deen de Status vum Chef Royal Adjutant huet, huet de gréissten Deel vu senger Zäit mam Souverän verbruecht.
  Seng Majestéit huet sech duerch Schärft vum Geescht a Wëssen a ville Froen ënnerscheet. Hei hu si an den Oliver op Däitsch geschwat. De Jong war virsiichteg, wann et ëm d'Vergaangenheet vun den Déif koum, awer lues a lues huet hien dem Kinnek ugedeit, datt et eng aner Zäit wäert kommen. Déi eenzeg schued ass datt et net einfach ass, zum Beispill, sou eppes wéi eng Maschinnegewier ze maachen.
  Awer d'Jongen hunn dem Keeser gesot wéi een Dynamit produzéiert fir d'Festungen an den Nitroglycerin z'ënnergruewen. De jonke Déif selwer, an engem Dram nach ëmmer en antifaschistesche Saboteur, war gutt beherrscht a verschidden Aarte vu explosive Mëschungen. An hie konnt de Pugachevites soen. Awer eng automatesch Maschinn um Enn vum uechtzéngten Joerhonnert an enger Schmiede ze schmieden ass vläicht eng onméiglech Aufgab fir d'Rebellen. Awer op der anerer säit, kënnt dir ännerungen un den entworf vun der bestehender waffen, verbesseren de bajonett an de kommando-a-steuersystem. A trainéieren d'Baueren méi effektiv.
  Dausend Zaldoten vum St. George Regiment hunn sech no enger kuerzer Schluecht dem Emelyan Pugachev kapituléiert. D'Arméi vum Kosaken Kinnek ass wéi e Schnéiball gewuess. E puer räich Kosaken hu sech net getraut den Bedruch erauszefuerderen, oder si goufen gefaangen an opgehaang.
  Don ass räich, d'Land ass fett, wéi Fett a mëll wéi Flausch. Vill kann drop geploust a gesäiert ginn.
  Cherkask, d'Haaptstad vun der Kosaken Arméi, begéint Pugachev mat de Klacken. D'lokal Garnisoun, gefouert vum Generol Buderman, huet e Versuch gemaach, de selbst ernannten Zar ze widderstoen.
  En Opstand ass zu Cherkask selwer ausgebrach. D'Kosaken wollten d'Kinnigin net erkennen, a si si bei de Péitrus den Drëtten gerannt, wéi wann hie mat Hunneg verschmiert wier. Dausende vu Krieger hunn am stierfleche Kampf gekämpft, an den Emelyan Ivany huet seng Arméi zum Stuerm gefouert.
  Eng hefteg Schluecht huet ugefaang. Den Oliver Twist war zu deenen éischten, déi op d'Mauer vun der Kosakenstad geklommen sinn. De Jong huet den heemleche Kosaken an d'Been geschnidde geschnidden. De fette Kadaver ass iwwer d'Mauer gefall an ass an de Gruef gefall.
  De Pionéier huet de Korporal ugegraff, de Bajonett entgoe gelooss a säi Knéi op de Solarplexus geréckelt. Wann Dir mat de Féiss schéisst, da verpasst de Géigner sécher de Schlag.
  De Jong huet sech op eemol un eppes erënnert, wat him e wilde Roserei verursaacht huet. Nee, dës Kéier net Folter an engem engleschen Dungeon. An eng aner. Eppes wat aus iergendengem Grond als alternativ Erënnerung an engem Dram opgetaucht ass. Wéi d'Rout Arméi am Januar d'Operatioun Vistula-Oder duerchgefouert huet a sech eng Stonn vu Berlin fonnt huet, hunn vill gegleeft datt de Grousse Patriotesche Krich eriwwer war. Datt et dee schwéiersten Zweete Weltkrich ass, leeft seng lescht Wochen. Schéngt wéi e bësse méi.
  Awer et ass net fir näischt datt se sangen: déi lescht Schluecht ass déi schwéierst. Am Mäerz ass e Wonner geschitt, an d'Nazien konnten d'Auer zréck dréinen. Als Resultat hunn d'Horden vum Hitler, an dann den neie Fuhrer Mainstein, nees no Osten gerannt. An d'Alliéierten vu gëschter hunn sech als grujeleg Verräter erausgestallt. An elo hunn d'Nazien d'Ukraine schonn nees erfaasst, op Moskau duerchgebrach, an erreecht wat se bis elo net konnten: Kontroll iwwer de Kaukasus. An elo kommen se Kuibyshev un. A wien weess, vläicht wärend hie Pionéier Petya hëlleft dem Emelyan Pugacheva, de Fritz stiermt scho Moskau?
  De Jong fillt e wahnsinneg Roserei a sech selwer, a rennt verzweifelt op seng Feinde. Dat natierlechst, onläschtlecht Feier rëselt dran. A kommt wat kann, awer hie wäert fir d'Muecht vun den Aarbechter a Baueren opstoen, fir säin neie Lenin - Emelyan Pugachev.
  Also de Colonel Scottovalik, en englesche Söldner, kritt e Kick ënner dem Knéi, an dann an de Schanken am Hals.
  D'Mauere ginn geholl, an d'Schluecht gëtt an d'Stad transferéiert. Mat senge Fanger an Zänn klëmmt de Jong op d'Mauer vun der Villa vum militäreschen Ataman, deen dem Catherine trei bliwwen ass a schaarf de Kapitän vun der Kinnigin Arméi schloe. E Kick aus engem Gespréich ass irresistibel. An de Kapitän flitt, en anere vun de Schéisser erschoss.
  De Jong huet gebrëllt an huet de Stellvertrieder mam Kapp an de Kinn gelueden. Aner Pugachevites verfollegen de Pionéier, d'Villa gëtt duerch Stuerm geholl ...
  Den Arméichef an e puer Eelst goufen lieweg ageholl. Si refuséiert de Pugachev als legitime Monarch ze erkennen, an elo goufe se vum kinnekleche Geriicht an der Nues gewaart. An de Kosakenkrees huet missen nei Cheftaine wielen.
  D'Haaptstad um Don ass elo dem Pugachev ginn. De stäerkste vill Kosaken a Russland unerkannt Zar Peter den Drëtten. Elo blouf et fir Kraaft ze sammelen an op Moskau ze goen.
  Wéi och ëmmer, vun der Säit vun Azov gouf et nach ëmmer eng Gefor fir d'Kosakenlänner.
  De Suvorov ass mëttlerweil Astrakhan ukomm. D'Wolga an d'Regiment vu klenge russesche Kosaken, déi fir Hëllef geschéckt goufen, sinn op d'Säit vun de Rebellen iwwergaang. En Deel vun den Offizéier ass och op d'Säit vum Kinnek gaang. D'Nuecht vum Suvorov Attentat huet sech als flüchteg erausgestallt. Nëmmen e puer Firmen hunn Widderstand gebueden, an d'Haaptkräfte vun der Garnisoun goufen gebrach, och ier d'Attentat ugefaang huet.
  Sou huet d'Astrakhan Provënz dem Bedruch trei geschwuer. De Gouverneur selwer hat keng Zäit fir sech opzemaachen, an d'Kosaken hunn et fäerdeg bruecht him virum Prozess ze hänken. Méi wéi zéngdausend Zaldoten, awer e groussen Deel vun hinnen waren gréng Rekruten oder Invaliden, koumen an de Reien vun der Suvorov Arméi.
  Emelyan Pugachev, déi Cherkask besat huet, huet erëm en Dilemma konfrontéiert: gitt op Azov oder loosst dës impregnable Festung a senger Heck. Am Fall vun enger Mëssgléckt Belagerung an Attentat riskéieren d'Rebelle vill Leit an Zäit ze verléieren. Op der anerer Säit kënnen d'Regierungstruppen, déi aus dem tierkesche Krich zréckkommen, an d'Kosaken Haaptstad Tscherkask streiken.
  Sou hat de Pugachev Zweifel. Zousätzlech, Fro Nummer eent: wéi engem Wee zu Moskau goen? Stenka Razin an enger ähnlecher Situatioun huet d'Wolga gewielt an ass op Simbirsk getrollt. De Wee laanscht d'Wolga ass laang an erfuerdert de Stuerm vu ville Stied. Eng aner Méiglechkeet ass op den Don an duerch Tula ze goen. Do ass de Wee méi kuerz an et gi manner Regierungstruppen. Richteg, tsarist Gouverneure kéinten an dësem Fall Tsaritsyn attackéieren a probéieren Deeler vun Emelyan Ivanovich ofschneiden.
  Azov ass net Cherkask - eng éischtklasseg Festung mat enger staarker Garnisoun, an et wäert net sou einfach sinn et ze huelen, besonnesch well et bal keng Kosaken sinn, déi hëllefe kéinten, an ob d'Garnisoun averstan ass, dem Bauerekinnek Trei ze schwieren a Fro ass.
  De jonken Déif Oliver Twist huet awer säin eegene Plang erfonnt an de Pugachev an d'Ouer geflüstert.
  De Kosaken Zar huet dës Iddi guttgeheescht andeems hien de Jong op d'Schëller klappt:
  - Hefteg Garno! Wann Dir e General kënnt!
  Vill Uniformen vun der tsaristescher Arméi, souwuel fir d'Infanterie wéi och fir d'Husaren, goufen ageholl, an e puer dausend Leit kënnen an hinnen ëmgewandelt ginn. Dann, ënner dem Deckmantel vun der Approche vu frësche Verstäerkungen, gitt an d'Festung an iwwerrascht déi vill Garnisoun mat zweehonnert Waffen. A wann Dir Azov hält, kënnt Dir net méi Angscht hunn fir Är Heck, an ausserdeem gëtt et d'Haaptwaffenarsenal vun den tsaristeschen Truppen, déi géint d'Osmanescht Räich kämpfen.
  Also ... mat Gott Kanner!
  Den Oliver Twist marschéiert zesumme mat der täuschender Arméi, op Drums a Beats an ausgefalene Faarwen. Gläichzäiteg séngt de jonken Déif;
  Meng Heemecht ass e grousst Land,
  Léif schéin Russland ...
  Alles gëtt eis vun de stralende Götter ginn,
  Fir Spaass iwwert dem bloen Himmel ze hunn!
  
  Den Här huet esou eng Hand gemaach,
  Fir ze laachen, Erwuessener a Kanner ...
  Hei ass eise pure Cherub -
  Et gëtt keng besser Plaz um Planéit!
  
  Awer d'Land ass a grousse Schwieregkeeten.
  Steile Oligarchen erstécken Russland!
  Ass Sklaverei fir ëmmer?
  An de Beamten verschlëmmt Bestiechung ...
  
  Baut esou Kapitalismus
  Béis an onheemlech memorabel grausam ...
  Vun him koum den Nazismus,
  Moossnamen aus Häll onglécklech Begrëffer!
  
  Den Oligarch wäert seng huelen
  Zur selwechter Zäit wäert hien een aneren seng ...
  Mécht eng gourmandseg Kont op
  Hien huet eng cool Präsenz!
  
  Hie wëll vill iessen
  Mir gi vun engem Bandit duerch de Knéi gebrach,
  Echt Fett Déif
  Wéi de Grinsen vum Fanged Monni Sam!
  
  Wou hie Kéis kritt, wou hien et ësst,
  Wëllt eis op d'Knéien bréngen
  An d'Schluechtschëff féiert Iech weider,
  An op der "Aurora" dapere Grousspapp Lenin!
  
  Also kennt de Puzel-bourgeois,
  Dir kënnt net entkommen - d'Schwäert vum Pionéier!
  Schlo de Proletar a rebelléieren,
  Fir ze schloen, Geck Millionär!
  
  Wéi de gebiertege Iljitsch verginn huet,
  Mir wäerte séier d'Stroosse op de Mars trennen,
  A loosst eis de Géigner an e Lych réckelen,
  Anerer kommen op siechzéng Wopen!
  
  Mir kënnen d'Land erëm opbauen
  Loosst eis de Sozialismus iwwerall op der Äerd bauen!
  An de Varyag wäert net op de Buedem goen,
  Pionéier marschéieren zesummen!
  
  Wa mir erakommen, laachen zu Berlin,
  Do begéint de Proletar eis sécherlech!
  Mir wäerte stoen a gewannen
  Kanner hunn Spaass am universelle Gléck!
  . KAPITEL #10
  De jonke Prisonnéier ass erëm erwächt. Prisong ass langweileg. Dir sidd eleng, an d'Maueren sinn déck, net emol Kläng erreechen Iech. Den Oliver huet no Traditioun Übungen gemaach an dunn hunn si him Iessen bruecht. Dës Kéier krut hien nieft Haferflocken a Mëllech zwee Fleeschkuchen.
  Dunn ass den Dokter komm. Ënnersicht d'Zeeche vun Oliver senger Folter. Dunn huet si an hire Mond gekuckt an no hirer Këscht nogelauschtert. Am Allgemengen war de Jong ganz gesond an huet d'Folter gutt ausgedroen.
  Nodeems se et mat Alkohol reiwen ... An et deet net méi sou vill wéi, awer et sténkt nach ëmmer.
  Dunn krut den Oliver e Këssen, vun e puer matgefillten Fraen iwwerreecht, a gouf gefrot seng Schong unzedoen.
  D'Jongen hu refuséiert, a soten, datt soulaang et dobausse waarm ass a si net a senger Zell gefruer hunn, hie wier méi gewinnt a méi handwierklech sou.
  Duerno, eleng gelooss, huet de jonke Prisonnéier erëm ugefaang d'Links ze reiwen ... Hien huet dat kräfteg gemaach, bis no e puer Stonnen seng Hänn a Streik gaangen sinn.
  Oliver war erëm bruecht, e ganz Grond fir de Liewensmëttel Prisong. An de Jong, nodeems hien giess huet, ass erëm an en Dram gefall.
  Esou e lëschtegt Lidd dat wierklech Vergiess-Mech-Net am Häerz mécht. An inspiréiert d'Leit zu groussen Doten.
  Zu Azov selwer ass et bal gebrach, d'Kosaken streiden, awer d'Yesauls hunn d'Saache mat hire Been an Uerdnung bruecht. An e puer verkleed Kosaken Regimenter koumen an der mächteg Festung. Wéi d'Mönche vu Stenka Razin zu Yaitsk.
  Emelyan huet perséinlech mam Kommandant op Saber gekämpft. Hie war e qualifizéierten Krieger, awer de Pugachev ass méi staark a méi fett. D'Saber hunn glänzend, e flaache Schiet vu Funken erausgeheien beim Impakt. Hei, vum mächtege Schlag vum Bauerekinnek , ass dem Generol seng Saber gebrach. De Feind ass mat sengen Faust op Yemelyan gerannt. Hei huet de Kosaken Ataman geholl an de Generol aus der Fënster vum Trounzëmmer erausgehäit. An an der Festungsstad selwer huet en Dump ugefaang. Allerdéngs hunn d'Zaldoten vun der Garnisoun gekämpft. Painly, de Glawen un den Zar-Priester gouf ënner de Leit gestärkt. A wien ass en Zaldot? Dee selwechte Bauer, och wann mat Bohr gemoolt.
  An de Bauer wëll endlech Gerechtegkeet, an d'Enn vun der Serfdom. An net nëmme fir Iech selwer, awer och fir Är Famill.
  Si si méi räich Offizéier, awer si sinn och anescht, a wäit vu jidderengem ass zefridden mam Zoustand vun de Affären am Autokratesche Räich.
  Den Oliver Twist huet mat engem vun de Maulkuerf gekämpft. Hie krut souguer e Kratz mam Klingen, mee dunn huet de Bouf sech ganz schlau ëmgedréint an d'Nues mat der Ferse geschloen. Den Derzhimorda huet säi Sniffer gebrach a gefall, an dem Jong säin nächste Schlag huet hien ofgeschloss.
  Den Oliver Twist huet souguer geduecht, firwat huet den Emelyan Pugachev en halleft Joer verluer beim Belagerung vun Orenburg? Ëmmerhin stinn d'Allgemengheet an d'Zaldoten op hirer Säit a kéinte resolut opgeholl ginn. Vläicht erreecht de Muzhik Zar Moskau liicht.
  Den Oliver Twist huet mat den Offizéier gekämpft. Hei huet hien de Fouss direkt an d'Liewer geplënnert. Deen Offizéier huet et geholl an d'Houfen ofgeheien. Awer gläichzäiteg huet den Déifjong, deen de schwéiere Barbell scho liicht geschéngt huet, seng Begrënnung fortgesat.
  Zum Beispill, Emelyan, no der Sortie vun der Orenburg Garnison an Echec opgehalen, a mat schwéier Verloschter fir d'Garnisoun, konnt hien entscheeden ze stiermen. Als éischt war et méiglech Trophy Uniformen fir Täuschung ze benotzen. Empfang, iwwregens, ass net nei. Och während der Belagerung vun Narva huet de Péitrus de Grousse profitéiert. An hien huet et fäerdeg bruecht en Deel vun der Garnisoun an d'Feld ze lackelen. Wat den Ugrëff op déi gutt befestegt Stadzitadell weider erliichtert huet.
  Op alle Fall, am Januar, Pugachev scho bis zu drësseg dausend Kämpfer cumuléierten, an et war méiglech den Attentat unzefänken. Obwuel zum Beispill déi genee Zuel vun de Rebellen onbekannt ass. Dëst ass wou Schätzungen ënnerscheeden. Wann Pugachev bei Orenburg hat, wéi geschat, drësseg oder véierzeg dausend Leit, firwat siwen oder néng dausend Kampf bei Tatishchevo dann? Vläicht hu se gemengt dem Pugachev seng Truppen iwwer verschidde Garnisonen verspreet? Op alle Fall, elo sinn d'Pugachevites méi staark wéi jee, an op hirer Säit sinn déi vill Yaik Kosaken.
  An déi erstaunlech Leader Pugachev. Soubal hien mat sengem heroesche Bariton schwätzt, stoppen Honnerte, Dausende vun Zaldoten ze kämpfen a falen op d'Knéien, a froen Verzeiung vum Paschtouer. An nei Kavallerie Kosaken Verstäerkung vun de Pugachevites fléien schonn duerch d'Paart. Dëst bedeit datt d'Enn vum Feind an den Erfolleg vun der Opstännegen Arméi no sinn.
  Den Oliver Twist huet sech mam Cossack Kapitän gekämpft. E ganz staarke Géigner, deen de Jong aktiv ugegraff huet. De Jong ass zréckgaang an huet gemaach wéi hien Angscht hätt. De Feind ass ewechgeholl a mat engem Saber ofgeschnidden. De jonke Déif ass fortgaang, an de Schlag ass op de Stee gefall. De Saber ass gebrach an elo ass den Oliver Twist an d'Offensiv gaangen.
  Trotz all Erfahrung huet de Kapitän e Kick ënner dem Knéi verpasst. Et ass ganz schwéier net d'Fäegkeeten ze hunn fir sou e Schlag ze paréieren. Dir schloe him kuerz mat Ärer Fiel an d'Glied ass ofgeschloen. An dann schléissen se dech mat Saber of. E seriöse Kampf ass näischt ze soen.
  Mä de Kapp vum Kapitän war vum Kierper getrennt. Souguer sorry fir den deiere Beaver Hut. Sou eng gutt kleng Saach, awer sou dreckeg. Dëst gesäit schonn no Banditry aus. Vun senger Déif Säit.
  Awer elo schwächt de Feind scho, wéi en Äis an d'Wüst geheit. An et ginn ëmmer manner Leit, déi d'Arméi vum Emelyan Pugachev erausfuerderen wëllen. Och e Garnisoun Colonel selwer huet säi Regiment bestallt sech z'erginn an huet dem selbst ernannten, awer ganz beléiften Zar Trei geschwuer.
  No der Victoire hunn d'Kosaken traditionell e Fest gefeiert. Op der rietser Hand vum Emelyan souz dem Stenka Razin säin Enkel an dem Pugachev säi Familljemember Ivan Razin. D'Cheftaine ware lëschteg an hunn generéis gefeiert. Et war och en deieren Dësch Service vun den Tierken gefaange vum Peter de Groussen. An dësem Fall, Gold a Sëlwer Läffelen a Gabel, ganz fein Veraarbechtung, souwéi Schëffer mat Bijouen. Ausserdeem gouf d'Muster vun osmanesche Meeschter gemaach, ongewéinlech dënn.
  Et ass Zäit esou e Service an engem Musée ze späicheren wéi et ze platzen. D'Iessen hei ass ganz deier. An d'Platen selwer, preparéiert vun engem franséische Kach, si herrlech. Op Ufro vum Emelyan Pugachev huet de kulinareschen Zauberer deeselwechte gefëllte Hues virbereet, deen op der Hochzäit vum Kosaken Zar an Ustinya war. Den Hues a seng Fëllung si gutt, besonnesch gefüllte Nëss.
  Pugachev erënnert seng zweet Fra a gefillt traureg a sengem Häerz. Wat ass dran? Vläicht gëtt d'Ustinya onbarmhäerzlech geschloen a gefoltert um Rack, oder ass hien schonn higeriicht ginn? True, et ass onwahrscheinlech datt dat aarmt Meedchen net fir de selbst ernannte Kinnek Schold ass. Fannt hatt a befreit hatt vun hire Schakelen. Wou ass hatt elo?
  Yemelyan war genervt mat sech selwer. Bei Tatishchevo sollten méi Leit gesammelt ginn. Et waren nach néng, zéngdausend Kämpfer am Byrd. Doriwwer eraus zwee dausend zimlech kampfbereeten truppen, an de rescht si baueren. De Pugachev wollt d'Belagerung net ophiewen, a bedeitend Kräften am Berd hannerloossen, obwuel et méi rational wier seng Truppen net opzedeelen.
  D'Schluecht an der Festung huet sech och zweedeiteg entwéckelt. De Pugachev huet et fäerdeg bruecht de Feind ze falen a Bommen op de Feind ze falen während enger Ambusformatioun. De Feind huet Verloschter gelidden, awer net sou grouss, datt et de Verlaf vun der Schluecht entscheedend beaflosst huet.
  Weider, vläicht war et néideg d'Verteidegung an der Festung selwer ze halen. D'Äis-Ramparts selwer waren e seriöse Hindernis an d'Tsar-Arméi wäerte laang ënner de Maueren vun Tatishchevo bleiwen. A bis zu dëser Zäit wieren aner Verstäerkungen opkomm.
  Op alle Fall war et dës Néierlag déi éischt Schluecht vu Pugachev verluer gouf. Déi éischt, awer leider net déi lescht. Wéi och ëmmer, no dësem barfuß, blonden Hoer Jong an hirer Arméi, huet de Verlaf vum Bauerekrieg radikal geännert. An elo gewënnt d'tsaristesch Arméi eng Victoire no der anerer.
  Emelyan huet mëttelméisseg gedronk fir net d'Klarheet vum Gedanken ze verléieren. Feieren Victoire oh wéi fréi. Et sinn nach vill Stied a Feindregimenter vir. An d'Catherine d'Zweete sammelt nach ëmmer nëmmen d'Haaptkräfte géint hien. Awer d'Leit sinn décidéiert fir de selbstproklaméierten Souverän z'ënnerstëtzen.
  Op enger Zäit hat Grishka Otrepyev och grouss Popularitéit ënnert de Leit. Awer den neien Zar huet sech als onerlaabt souwuel dem russesche Vollek, als ze pro-westlech, an dem Westen als exzessive Patriot erausgestallt. Falsch Dmitry huet Smolensk net de Pole ginn, an ugefaang e Krich mat der Tierkei ze preparéieren, déi zu där Zäit nach ganz staark war, obwuel eng Period vun Ënnergang am Osmanesche Räich ugefaang.
  Pugachev, déi initial Réckschléi iwwerwannen, geet den Hiwwel erop!
  D'Meedercher, kaum mat transparenten Kleeder bedeckt, maachen Danz virun de Gäscht. Hei ass ee vun hinnen danzt direkt virum Kosaken Souverän. Si huet nëmmen Hosen an e schmuele Streifen Stoff iwwer hir Këscht, an hir Hoer si mat enger Pärel-Tiara dekoréiert. Kaal, girlesch Been danzen en energesche Danz, d'Taille schwéngt. Orientaleschen Dänzer mat blonden Hoer gesäit extrem verführeresch aus.
  Den Oliver Twist, kuckt op hatt, huet och eng staark Emotioun gefillt. Hie war nach ze kleng fir seng Gefiller ze verstoen, awer et war eppes ganz ongewéinlech an hire Beweegungen, d'Téin vun der gebrannter Haut an de Beweegunge vun engem feinen, proppere Kierper. Den Dänzer huet de Jong opgereegt, an hie wollt sprangen a selwer ufänken ze danzen.
  An den Oliver Twist huet net gemierkt wéi seng Been hien gedroen hunn, an hien huet ugefaang mat de Meedercher ze sprangen. De léiwen Emelyan Pugachev huet d'Meedchen scho gekuckt an a seng Schlofkummer gezunn. Aner Atamane waren och net Eunuchen. Desweideren, Ivan Razin huet mat Spaass. Schanken op d'Meedercher geheien, an deen, deen de Schanken getraff huet, ass ausgesat.
  D'Kosaken hunn dës Iddi wierklech gär, an d'Meedercher an d'Frae sinn a Stécker geflunn. Jiddereen huet sech ameséiert, jiddereen ass gedronk.
  Och den Oliver konnt et net hëllefen, e Schlupp aus sengem Becher séiss Wäin ze huelen. Natierlech net op eng pionéierend Aart a Weis, mee d'Kuriositéit huet iwwerholl. An de Jong huet sech wéi e richtegen Iesel gefillt. Et gouf nach méi lëschteg, all d'Leit schéngen elo gemoolt ze sinn wéi mat helle chinesesche Filzstiften. A Freed a mengem Häerz.
  Den Oliver Twist war schlau genuch fir sech net méi ze addéieren, an den nächsten Dag ass hien frësch a voller Energie erwächt. Awer d'Kosaken-Cheffen hu sech mat Kappwéi geschafft.
  Als éischt huet den Emelyan Pugachev hien an d'Badhaus geholl an d'Hopfen mat engem Biesem geschloen. Dunn huet hien bestallt d'Trompett an der Sammlung ze blosen a marschéieren. Wéi de Leader vum Weltproletariat Grousse Lenin sot: Verzögerung ass wéi den Doud!
  D'Rebellen hunn et gutt gemaach. Mee de Generol Mufel koum op den Tsaritsyn mat fënnefdausend Fouss a Kavallerietruppen. Hien huet sech net getraut, déi gutt befestegt Stad Mufel ze stiermen, an huet e Messenger geschéckt fir Verstäerkung ze verlaangen.
  Feldmaréchal Papin ass just zu Penza ukomm. Hie war immens gestéiert vun de groussen Erfolleger vum Bedruch. Den Don ass op d'Säit vum Peter den Drëtten iwwergaang, an den Opstand op der Wolga ass mat erneiere Kraaft opgeblosen. An de Verrot vum scho legendäre Suvorov konnt net awer e Gefill vun Verärgerung verursaachen. Elo war de Krich mat Tools zu eppes wierklech schwéier a geféierlech.
  Den Emelyan Pugachev huet seng Zänn an deem Moment gewisen, wéi et ausgesäit wéi d'Fal amgaang wier ze zouzemaachen.
  D'Catherine déi Zweet, nodeems se geléiert huet datt de Mikhelson an engem Feier bei der Salty Bande gestuerwen ass, sot bitter:
  D'Enn vum Enn gouf an den Ufank vun der Mëtt. A firwat huet den Här sou decidéiert mech mat imposters ze bestrofen!
  Mä fir de Moment huet d'Keeserin keng zousätzlech Moossname getraff, an huet decidéiert op Informatioun vun de Fronten ze waarden. A si koumen, wéi gewinnt, spéit.
  De Colonel Bibikov ass mam Mufel mat dräi dausend Truppen ukomm. Et war schonn eng staark Arméi. Awer Suvorov huet op eemol déi aachtdausendst Arméi attackéiert. D'Attack huet sech als e grousse Succès erausgestallt. De Genie vum Alexander Vasilyevich huet triumphéiert. Méi wéi sechsdausend Zaldote goufen ageholl.
  Keen huet esou en Attack erwaart. Et gouf geduecht datt d'Haaptkräfte vun de Rebellen nach wäit ewech wieren. Awer och de Suvorov huet et fäerdeg bruecht aus dem Norden eran ze kommen, wou guer keng Bedrohung erwaart gouf.
  De Generol Mufele konnt sech awer flüchten. An de Prënz Golitsyn war Richtung Tsaritsyn fortgaang. Hien huet scho Pugachev an der Tatishchevo Festung ze Néierlag. An elo war et nees eng haart Schluecht. Golitsyn huet ongeféier zéngdausend Zaldoten, net schwaach a schonn erlieft am Kampf géint d'Rebellen.
  Suvorov, zesumme mat den Truppen, déi aus Astrakhan kommen, haten uechtzéng dausend. Ouni op d'Approche vun den Haaptkräften vum Emelyan Pugachev ze waarden, huet Alexander Vasilyevich de Feind couragéiert. D'Baueren hunn d'Roll vun der Oflenkung gemaach, an déi meeschte kampfbereet Unitéiten vun der Bauerearméi geplënnert Golitsyn vun der Heck.
  D'Schluecht ass mat der kompletter Néierlag vun der tsaristescher Arméi ofgeschloss, an der Erfaassung vum gréissten Deel vum Prënz seng Equipe.
  Golitsyn selwer gouf gefaangen, an de Souverän misst säi Schicksal entscheeden.
  Emelyan Pugachev decidéiert Moskau laanscht d'Wolga ze goen. Dëse Wee schéngt déi zouverlässeg ze sinn, an dat ass genau wéi d'Stenka Razin gaangen ass.
  Pugachev huet scho méi wéi fofzeg dausend motley, awer zimlech kampfbereet Truppe mat enger grousser Zuel vu Waffen, an hie konnt erwaarden, d'Truppe vu senger "Fra" an Deeler ze briechen.
  Kamyshin, wéi déi lescht Kéier, krut Yemelyan Truppe mat Freed an oppen Waffen. Generol Benedorff probéiert Schluecht ze Pugachev bei Saratov ze ginn. Awer d'Rebellen hunn säin zwielefdausendste Corps ëmginn. Vill Zaldoten vun der Arméi Catherine wollten net kämpfen. De Kampf huet sech als kuerzfristeg erausgestallt.
  Den Oliver Twist huet et fäerdeg bruecht nëmmen dräi Husaren ofzeschneiden, wéi de Rescht sech erginn huet. Ausserdeem huet d'Autoritéit vu Suvorov betraff. Net jidderee wollt stierwen géint de legitime Souverän ze kämpfen.
  An de Glawen un Emelyan Pugachev ass ëmmer méi staark ginn. Saratov huet d'Tore fir de Krieger erëm opgemaach, Emelyan mat Kiercheklacken a Brout a Salz begréisst.
  Ech hu keng bedeitend Kräfte bei der Hand, Feldmarschall Panin huet Penza verlooss. D'Verspéidung vun den Truppen an der Tierkei huet zu der Tatsaach gefouert datt relativ wéineg Kräfte géint de Pugachev waren. D'Rebellen hunn Samara a Penza ouni Kampf besat. Kleng Regierungsunitéiten goufen einfach zerstéiert.
  Bei Saransk huet de Grof Panin probéiert mam 15.000. Corps vun den zaristeschen Truppen ze kämpfen. Awer d'Supermuecht vun de Pugachevites konnten net méi gestoppt ginn. Si hunn eng richteg, indomitable Lawine gegoss. Petya huet viru jidderengem gekämpft. De Suvorov ass nees behendig op der Heck gaangen an d'Kommunikatioun geschnidden. De Grof Papin huet misse flüchten. Awer d'Kosaken hunn de Feldmarschall fest verfollegt.
  De Pionéierdéif Oliver huet perséinlech un der Verfollegung deelgeholl. De Jong hat en exzellente Don Hengst, an hie selwer huet manner wéi Erwuessener gewien, an hien huet et fäerdeg bruecht aus dem Rescht vun de Kosaken ze briechen an de Grof Panin mat senger Garde vun zéng Leit z'iwwerhuelen.
  Déi éischt zwee Leifwiechter, gejaut a blénkend, sinn op de Pionéier gerannt. Den Oliver Twist huet ganz schlau ee vun hinnen ofgeschnidden andeems hien ënner de Hiecht gedaucht huet. An den zweete Jong ass mat engem Sprong erofgefall. D'Ferse vum Kand huet d'Stir ganz präzis a fest geschloen, e massive Barbel erausgeschloen.
  Vun den zéng Garde sinn nëmmen aacht iwwreg. Mee hei hu sech déi zwee sech nees getrennt a si bei den Oliver gerannt. De Jong huet e Pistoul Schoss geschickt entweckelt an de Feind mam Kapp an de Kinn geschloen. An déi aner ganz defteg de Pinsel mat engem schwaarze Liederhandschuesch ofgeschnidden.
  Zwee weider Spiller goufen also geschloen. Oliver Twist sot:
  -Skill klappt d'Zuel, awer leider net an de Wahlen!
  Wéi ass et an engem Zählerim: an et si sechs dervun iwwreg. Awer dofir huet Panin léiwer nëmmen zwee Reider ze geheien.
  De Pionéierdéif Oliver Twist werft mat blotem Fouss en Dolch op de Feind. Et ass souguer eng Sënn fir esou no ze verpassen. An dann huet den Tipp de Feind am Bauch duerchgebrach. Awer den nächste Géigner huet ze héich geschwommen an huet seng Ferse direkt am Adam's Apel vum Hals kritt. Oliver tweeted:
  - Déi meescht Flügellos hiewen de Schnéi!
  Datselwecht bliwwen nach véier Kämpfer. An dëst gëtt wierklech interessant. Hei stoung, laut Traditioun, en anert Paar eraus. Si rennt op de Jong. Gutt, wat iwwer Oliver Twist op voller Alarm. Déi zwee hunn hir Pistoul geschoss. De Jong huet sech op seng Päerd gesprëtzt an d'Kugel hu bal säi bloen, gebratene Réck beréiert. Awer hei äntwert den Oliver Twist, mécht en zerstéierende Schlag mat sengem Ielebou op d'carotisarterie. An de schaarfe Saber vum Jong schléit en anere Géigner an d'lénks A.
  Pionéierdéif rifft witzeg aus:
  - E Mann ouni Verstand ass wéi ouni Aen, nëmme Blannheet ass vill méi hoffnungslos!
  Gutt, elo huet de Grof Panin nëmmen zwee Garde iwwreg. Mä déi ganz staark sinn zwee Meter grouss. Si rennen op de Jong, widdert e Saber an all Hand.
  Den Oliver Twist werft cool e klengen, liichten Dolch mat sengen bloen Zänn. Den Tipp fällt an de Stiwwel vum Leifwiechter vum Feldmarschall. Hie jäizt a fällt seng Saber. E virtuosen Jong, steht ganz fläisseg säi scharfste Klingen, en Thug op der Säit.
  An erëm seet de Pionéierdéif:
  - Grouss Héicht geet net ëmmer Hand an Hand mam groussen Talent, mee grouss Talent féiert ëmmer zu grousse Carrière Wuesstem!
  De leschte Leifwiechter fänkt un dem elusive Jong zréck. Petya profitéiert dovunner an attackéiert op eng Tangent. De Feind paréiert d'Attack, a kritt seng Ferse ënner den Ielebou vun der Hand. An et deet wéi, vum Schock fällt den Thug seng Saber.
  Pionéier-Déif wäert et schëdden, hëlt d'Blade mam Fouss op. Pullt, mat bloe Fanger ... Den Tipp geet direkt an de Sonneplexus. An dat ass scho sou e Péng, datt et d'Bewosstsinn kardinell ausklappt.
  Also de leschten, zéngten Bodyguard ass besiegt. An den Oliver Twist gouf eleng mam Grof Panin gelooss. Hien huet et fäerdeg bruecht d'Distanz liicht ze vergréisseren, während dem Kampf mat de Garde ofbriechen.
  Awer de couragéierte Pionéier-Déif, huet sech sou vill wéi méiglech verbreet fir d'Loftresistenz ze reduzéieren, a souguer d'Press ze béien, hëllefe mat de Bewegunge vu sengem muskuläre Päerd, huet ugefaang d'Distanz ze reduzéieren.
  De Feldmaréchal Panin huet d'Päerdssäiten mat senge Spuere zerräissen, d'Blutt ass drëpst, awer d'Distanz ass weider schrumpft.
  Den Oliver Twist huet souguer gejaut:
  - Wann Dir méi laang liewen wëllt, lafen, wann Dir esou séier wéi méiglech stierwe wëllt - lafe vum Feind fort!
  De Grof Panin huet de Jong gefrot:
  - Wëllt Dir dausend Rubelen?
  De Pionéierdéif huet als Äntwert gelaacht:
  - Ech hunn honnertdausend an den Hänn gehal, déi ech ouni Entschëldung konnektéieren an se refuséiert hunn! D'Éier vun engem Pionéierdéif ass méi wichteg wéi Gold an Diamanten!
  De Feldmarschall war iwwerrascht:
  - Also Dir sidd ideologesch? Wat sot de Pionéier?
  De Jong wénkt kräfteg.
  - Jo, e Pionéier! All d'Jongen als Beispill!
  De Panin huet erëm probéiert den Oliver Twist ze bestiechen:
  - Ma, wann Dir wëllt, hunn ech Iech en Adel gemaach!
  De Jong huet haart geäntwert:
  - E Pionéierdéif ass méi nobel wéi en Adel!
  De Feldmarschall huet net opginn:
  - Dann de Grof!
  Oliver Twist bemierkt an engem seriösen Toun:
  - Gutt, nëmmen d'Ekaterina kann mir den Titel vum Grof ginn. Dir hutt net d'Autoritéit dat ze maachen!
  Papin gestoppt. Hie selwer huet gemierkt datt hien ze wäit gaang ass. An tatsächlech, wann de Jong net läit, da kann hien him wierklech bidden? Wann souguer honnertdausend Rubel de Jong net verféieren? An den Imposter wäert dem Kand generéis Merci soen fir d'Erfaassung vum Feldmarschall!
  De Panin huet ee leschte Versuch gemaach:
  Wëllt Dir, datt ech dech mäi Jong maachen?
  Den Oliver Twist huet gelaacht an geäntwert:
  - Firwat brauch ech e Papp Grof, wann meng Heemecht dat ganzt russescht Vollek ass!
  De Jong huet de Feldmarschall iwwerholl, an de Panin huet probéiert de Jong mat engem Schwäert ze schloen. Awer hien huet extrem defteg dem Grof säi Schanken an den Tempel geplënnert, an huet hien dout geschloen.
  Duerno war et méiglech, wann Dir eng Trophä op d'Kroun vun Ärem Päerd gesat huet, de Kommandant Pugachev ze huelen.
  Am Triumph ze sinn, begéint zu Saransk, ass Emelyan op Nizhny Novgorod geplënnert. D'Stad ass gutt befestegt an et gi vill Truppen dran, awer d'Baueren an d'Kosaken sinn an de Schluechte verstäerkt, an hunn d'Herrlechkeet vun oniwwersiichtlecher gewonnen. Zousätzlech huet de Suvorov eng séier Razzia op Kazan gemaach. Hien huet et fäerdeg bruecht de Kreml mat engem Schlag z'erfaassen, ze befreien: Chika, Belobrodov, Padurov a vill aner Rebellen, déi nach net higeriicht goufen.
  An dat ass eng nobele replenishment vun der Arméi vun Yemelyan. Den zweete Cousin vum Potemkin gouf och vum Suvorov ageholl. Fir déi grausam Haltung vis-à-vis vun de Gefaangenen, gouf de Potemkin ouni onnéideg Zeremonien higeriicht.
  Awer de Grof Panin hat e strenge Gespréich viraus.
  Den Emelyan Pugachev, deen menacéiert huet, huet de Feldmarschall gefrot:
  - Wien mengs du ech sinn?
  De Panin, dee säi Kiefer mat Angscht geklaut huet, huet mat sichtbarem Courage geäntwert:
  - Ech hunn dem Catherine den Eed geholl. An Dir, Monni, sidd en Déif an en Bedruch!
  De Pugachev huet seng Roserei ënnerdréckt mat engem gewéinleche Wëllen Effort a freet onheemlech:
  - An d'Catherine, déi hire Mann schrecklech ëmgedréit an ëmbruecht huet, ass si legal um russeschen Troun?
  De Grof Panin huet schwéier gesucht. Et war e schmerzhafte Sujet. Tatsächlech ass d'Legitimitéit vun der däitscher Keeserin um Troun méi wéi zweifelhaft. Am grousse Ganzen sollt d'Katya richteg gefeelt ginn, an un de Galge fir Regizid opgehaang ginn, wéi esou gekréint ze ginn.
  D'Déngschtmeedchen huet e Sëlwerbehälter mat Wäin virum Grof geluecht. De Pugachev selwer huet déi rout Flëssegkeet an de Kristallbecher virum Feldmarschall gegoss.
  Panin huet d'Halschent gedronk an d'Konschtwierker virsiichteg op den Eichendësch geluecht. A roueg bemierkt:
  - Russland brauch e kompetenten Zar...
  De Pugachev huet witzeg geäntwert:
  Mir hunn all lues a lues geléiert, eppes an iergendwéi.
  Panin huet e bëssen erweicht a bemierkt:
  - Ech gesinn, Dir sidd keng domm Persoun. Firwat huet Emelyan Ivanovich sou eppes ugefaang?
  De Pugachev ass vum Dësch opgestan. Ech hunn e puer Schrëtt gemaach an hunn geäntwert:
  - Net fir d'Wuel vu menger eegener Vanity an Ambitioun hunn ech dëst ugefaang. A fir d'Wuel vum Mob, fir d'Wuel vun hiren orthodoxe Leit.
  Emelyan Pugachev huet mat Leidenschaft an Iwwerzeegung geschwat.
  - Ech gesinn vill, Trauer a Russland. Wéi grausam sinn d'Baren géint d'Leit, wéi se d'Meedercher vergewaltegt an d'Jongen gefoltert hunn. Wéi d'Leit schaffen, an hir Aarbecht ass verschlëmmert. D'Leit vu Russland si grouss a gläichzäiteg vernüügt. Wéi wann d'Flilleke mat engem Adler gebonnen wieren, an en Tiger an en Dungeon geheit. An dës schrecklech Krähn ass Orthodox op der ganzer Äerd. D'Kanner falen wéi Mécken, och Adel Dammen leiden ënner Konsum, d'Leit si gezwongen zesummen ze zéien. Och wann den Här Gott selwer commandéiert huet: sief fruchtbar a multiplizéiert. An ech hunn eng Fro: Wéi den Adam geploust an d'Eva gesponnen huet, wou war dann d'Wëssen?
  Ass et méiglech eng lieweg Persoun, erschaf am Bild an der Ähnlechkeet vu Gott, a Sklaverei ze verkafen? Et ass wéi wann hien eng Zort Déier wier!
  Panin war roueg. Hie selwer, natierlech, wosst ganz gutt, wat fir eng Bauerefänkerei an Russland. An datt Serfdom grausam ass, an datt et keng Gerechtegkeet gëtt. A wien méi räich ass, dat an den Haff. Jo, an Panin selwer geduecht vun Reformen, dorënner Limitatioun vun der Muecht vum Landbesëtzer iwwer d'Baueren. An hien huet dem Catherine d'selwecht ugebueden. Awer d'Kinnigin huet ganz kal op d'Iddien reagéiert fir d'Schicksal vun de Baueren ze léisen.
  Et war ze vill Konservatismus, Arroganz, Veruechtung fir déi gemeinsam Leit. Anscheinend déi Aarm, si huet d'Leit guer net berücksichtegt. D' Wourecht huet heiansdo e Liberal gespillt, an huet Kaddoe fir Orphen ginn. Awer erëm, kee vun den Zaren huet sou vill Staatsbaueren an de Besëtz vun de Baren verdeelt. A keen huet esou vill aarm Leit versklavt.
  D'Zäit vum Catherine: d'Héichzäit vun der Serfdom an den Héichpunkt vun der Ausbeutung vun der russescher Bevëlkerung.
  Awer op der anerer Säit, den Troun un engem Bauer uvertraut. Ma, wéi kann seng gutt gebuerene Rasse esou eppes aushalen.
  De Panin wollt ruffen, eppes wéi: "Wësst Är Plaz, Serf!" Awer d'Geleeënheet fir d'Loop kennen ze léieren huet och net attraktiv ausgesinn. D'Stëmm vum gesonde Mënscheverstand huet opgefuerdert: "Täuscht den Emelyan, maacht wéi wann hie säi Frënd ass, an dann eng Tréin"!
  Awer och dës Auswee war am Géigesaz zu der nobeler Séil vum Grof Panin. Generell iwwerraschend räich, huet d'Enn vum uechtzéngten Joerhonnert op déi hell an talentéiert Leit an Russland. Aner Zäite goufen ausgelooss. Besonnesch an der Herrschaft vum Nikolaus II. Allerdéngs war et deelweis Schold, de Monarch selwer huet sech erausgestallt, deen ze laang de Poste vum Kommandant vum Generol Kuropatkin hat, deen net kapabel war fir militäresch Affären.
  D'Ekaterina hat Gléck fir d'Schëss. Obwuel net ëmmer. Zum Beispill, no Bibikov, war de Prënz Shcherbatov guer net e grousse Kapp.
  An dëst erlaabt Emelyan Kraaft fir sech selwer ze sammelen. Mir mussen Hommage un d'Attraktivitéit vum Pugachev bezuelen, wann d'Leit him vun Dausende, Zéngdausende gefall hunn, trotz all sengen Néierlag. Trotz der Tatsaach, datt vun Ufank un d'Chancen vun de Rebellen méi wéi zweifelhaft ausgesinn.
  Op der Säit vu Pugachev, eng Bande vu inveteréierte Kapp, an op der Säit vun der Keeserin méi wéi dräihonnertdausend Truppen.
  Awer elo sinn dem Emelyan seng Chancen gewuess. Virun Nizhny Novgorod huet Pugachev eng grouss a stänneg wuessend Arméi. An de Grof Panin ka probéieren an onrouege Waasser ze fëschen.
  Wat ass wann d'Beleider geléngt? An dësem Fall huet hien Panin d'Chance, e Reformer ënner dem neien, Vollekszar ze ginn.
  Oh, et war, et war net!
  De Feldmarschall sot éierlech:
  - All Geschäft muss clever ugesi ginn. Dorënner d'Befreiung vun de Baueren.
  Emelyan Pugachev huet mat dësem averstanen:
  - Jo, den Haapt Saach ass net extra Brennholz ze briechen!
  De Grof sot mëll:
  - Et war net schlecht, de Baueren hir Fräiheet ze ginn, mä ... Si verbrennen d'Stänn vun den Hären, an d'Adel selwer ginn ëmbruecht an opgehaang. Ass dëst de Wee fir d'Saachen a Russland an Uerdnung ze setzen?!
  De Bauerekinnek huet gefroot. Hie selwer huet verstanen, datt d'Baueren, d'Häerenhären verbrannt hunn an d'Landbesëtzer hänken, schrecklech Gesetzlosegkeet kreéieren. An et kann an Zukunft nach ëmmer erëm op eis kommen. Dat raschtegt Bauerenelement, wäert et erëm op d'Streck goen? Bezuelen d'Baueren dem zukünftegen Zar Steieren?
  Richteg, da wäerten se net méi Baueren sinn, awer Kosaken gelant, a wäerten e gewielte Chef iwwer si hunn. A vun den Eelsten ze sammelen fir déi wichtegst Problemer ze léisen, Krees. No all, erëmbelieft Emelyan Pugachev d'Collegium, an de impetuous Suvorov e puer vun de fréiere Ataman befreit. An elo wäert et néideg sinn, d'Fräier an enger fairer Reinheet ze halen.
  An de Bauerekinnek, fränkend, sot:
  - Mir wäerten eng Diktatur vum Vollek hunn! D'Leit musse selwer mierken wann se eng Peitsche brauchen, a wéini Disziplin.
  De Papin, e bëssen geknackt, huet geäntwert:
  - Gutt, wa mir iwwer d'Wuel vun de Leit schwätzen ... De Pyotr Fedorovich sollt méi virsiichteg sinn. Et sollt bemierkt ginn datt den Emelyan Pugachev dat lëschtegt Spill vum erfuerene Geriichtshaff erausfonnt huet. Awer de Feldmarschall Panin ass de Moment vill méi gebraucht vun de Rebellen, och als onzouverlässeg Alliéierten, wéi en oppene Feind.
  De Bauerekinnek huet seng Patt erausgehäit a gesot:
  - Dir wäert wéi eng richteg riets Hand fir mech ginn! Hei ass meng keeserlech Hand!
  An déi zwee schlau Leit hunn d'Hand geschloen.
  Nizhny Novgorod hat eng grouss Garnisoun a gouf vun nei ukomm Truppe verstäerkt. Awer et gëtt keng Eenheet tëscht de Verteideger. Vill Zaldoten, virun allem Offizéier, kommen an Onrou. Ënnert de Leit war de Glawen un den Zar-Papp scho verstäerkt, an d'Victoiren, déi mat Folk Fantasie dekoréiert sinn, hunn d'Pugachev senger Popularitéit staark bäigefüügt.
  Also an dësem Fall ass d'Leit scho rennt, an den Emelyan stellt et op.
  Méi wéi honnertdausendst Arméi koum op d'Händlerstad. Eng an en halleft dausendste Brigade ënner der Leedung vum Colonel Scorelli koum op d'Versammlung. De Kampf war kuerz. De gréissten Deel vun der Brigade gouf gefaange geholl, an de Kapp vum Colonel gouf mat engem Kosaken Saber ofgeschnidden.
  De Pionéier-Déif Oliver Twist hat e bëssen Zäit fir säi Saber ze wénken. An hien huet et fäerdeg bruecht den äifere Major ofzeschneiden. De Feind huet speziell erstéckt, ënner enger riseger Arméi gefall.
  Kuerz virum Attentat huet Emelyan Pugachev d'Haus vun den Händler vun der éischter Gild vun de Rasomakhins besicht. An engem groussen, dräistäckegen Haus huet de selbstproklaméierte Kinnek deier honnertjärege Wäin gedronk. Mat den Händler iwwer d'Essenz an d'Matière diskutéiert. Si hunn feierlech versprach, datt déi lokal Miliz net mat de Rebelle géif kämpfen. An deen Deel vun den Offizéier ass prett de Papp-Souverän ze erkennen.
  D'Pugachevites hu sech ënnerholl, Nizhny Novgorod ze stiermen, wann et nach däischter war. De Wanter war komm a mir hu missen presséieren. Den Oliver Twist, deen seng blo Féiss duerch d'Puddel geschloen huet, zesumme mat anere Bauerejonge sinn op d'Attentat gerannt.
  D'Verteideger waren onfrëndlech, eng Aart vu luesen Feier. D'Bauerejongen hu sech mat aller Kraaft gestiermt, an hu sech net op d'Schéissen opgepasst. An et waren praktesch keng Verloschter ënnert hinnen.
  Den Oliver Twist, nodeems hien op d'Positioune gerannt ass, war ee vun deenen éischten, deen op de gehaangen Äerdmall trëppelt. Déi blo Sohle vum Pionéierdéif huet dat agreabelt, kitzend Fleesch vun der Äerd gefillt. An d'Been selwer sinn op d'Spëtzt vum Hiwwel geflunn. De Moustache-Korporal ass ënnert de schaarfe Saber vum Jong gefall a säi gro-Hoer Kapp ass no ënnen gerullt.
  Den Oliver Twist huet op der Spëtzt vu senge Lunge geruff:
  - Eis wäert Iech net noginn!
  A säi Saber huet de Bauch vum Sergeant opgemaach. Bauerejongen hunn verzweifelt gekämpft, mat Axen, Pitchforks, a Stolhaff. Een dräizéng Joer ale Jong huet ganz behendig e Lasso geheit. An huet de gutt gefütterte Kapitän gezunn. Hien huet probéiert sech widderstoen, awer zwee méi Jongen hu sech un d'Seel geknuppt, an d'Gesiicht vum Offizéier gouf blo vum Sträif.
  D'Händler hunn hiert Wuert gehalen an d'Milizen hunn d'Ugräifer mat Gejäiz begréisst:
  - Herrlechkeet dem Papp-Kinnek!
  - Vivat Peter Fedorovich!
  Angschtlos Bauerejongen hu schonn zwou Batterien u Bord ageholl. Den Oliver Twist, als Generol, huet de ganze Corps bestallt, deen aus Juvenile Kämpfer besteet. D'Jongen woussten keng Angscht, si hu mat Erwuessener besiegt, méi grouss Zaldoten wéi si selwer.
  Den Oliver Twist huet de rout-Hoer-Major mat engem Kick erausgeschloen, an hien ass vun der Brüstung geflunn.
  De Jong rifft:
  - Fir d'Heemecht! Fir den Enkel vum Peter de Groussen!
  Vill Rebellen hu sech zouversiichtlech opgeholl. Separat Regimenter, gesinn d'Hoffnungslosegkeet vun hirer Situatioun, hunn d'Truppen vum Impostor erginn. Grouss, drëtt gréisste russesch Stad mat ville Banlieue, an en Iwwerfloss vun Händler. An Emelyan Ivanovich favoriséiert d'Händler. A si sinn net sou ängschtlech an der Verdeedegung fir d'Catherine ze verteidegen wéi d'Landbesëtzer. Vill hu schonn heemlech Vereedegung dem neie Souverän geschwuer.
  De Generol Benedorff probéiert, andeems en eng staark Reserve an d'Schluecht agefouert huet, d'Pugacheviten entgéintzewierken. Et gëtt waarm. Emelyan Ivanovich selwer ass wéi en epeschen Held geschnidden. Mat jidderengem vu senge Schlag wäert ee sécherlech falen. Also hu si sech mam Benedorff zesummegedoen. Den däitsche Generol schwéngt säi Saber breet, a gëtt mat engem Breetschwert an den Hals geschloen. Also de Leader vum Feind gouf ëmbruecht - vum Kinnek-Papp selwer.
  An d'Leit freet sech a rifft:
  - Herrlechkeet dem Ritter-Kinnek!
  D'Schluecht ass op Feier. Zaldote rennen Waffen, déi meescht vun den Offizéier och. E Gerücht huet sech verbreet datt de Feldmarschall Panin selwer de Pyotr Fedorovich als erëmbelieft erkannt huet. A wéi kann een dem Enkel vum Péitrus de Groussen net béien. A kuckt wéi den Emelyan Pugachev geschnidden ass, kann een direkt gesinn datt dëst déi kinneklech, staark Rasse vun de Romanovs ass.
  An Nizhny Novgorod gefall no Kazan. An Simbirsk huet d'Paart fir d'Rebellen opgemaach. Betruecht déi meescht vun der Wolga schonn ënner der Herrschaft vum Kosaken Keeser. An d'Arméi ënner dem Kommando vum Fedot Katorzhny hat Yaik schonn ukomm. An erëm hunn d'Yaik an d'Iletsk Kosaken revoltéiert. Obwuel, wéi de Colonel Semenov an de Generol Mamsurov, hu si beschloss ze kämpfen an op d'lescht ze stoen.
  Zu Fedot hu sech bis zu fofzéngdausend Truppen um Wee versammelt. D'Kalmyks a Bashkirs koumen och. De lëschtege Don Ataman ass d'Stad Yaik ëmgaang, wou de Generol Mamsurov mat zweedausend op hie gewaart huet, an huet d'Festung vu Sorochinsk ouni Kampf besat. De Colonel Semyonov an der Yaik Stad verléisst, huet de Generol Mamsurov gerannt fir d'Beleider ze schneiden. Awer d'Arméi vu Fedot gouf op Käschte vun de Kalmyks, Bashkirs, Tatars gestäerkt, an am wichtegsten, d'Kosaken waren nach bis zum Enn, net pazifizéiert an net ëmbruecht an iwwerwältegt.
  Zwanzeg dausend Pugachev d'Leit hunn dausend zweehonnert Mamsurov Zaldoten iwwerlagert. De Kampf war brutal. D'Zaldoten vum Generol Mamsurov, déi schonn Erfahrung am Kampf géint d'Rebellen haten, hunn verzweifelt gekämpft. Si woussten, datt si net verschount ginn. Mä de Kosaken Colonel Fedot hat schonn Erfahrung vum Krich mat den Tierken. Hien huet richteg d'numeresch Iwwerleeënheet, d'Beweeglechkeet vun der Bashkir an Tatar Kavallerie Eenheeten benotzt. Dee Swoop, dann d'Razzia, dann de Réckzuch. An dann, wann d'Kräfte vum Generol Mamsurov erschöpft waren, huet hien eng enk Schluecht op säin Détachement opgezwong.
  Am enke Kampf, wann d'Formatioun vermëscht ass an d'Zaldoten am Hand-zu-Hand Kampf kämpfen, ass e Mann mat enger Axt a Spuer kee schlechte Kämpfer méi, mee e praktesche Géigner. Oder vläicht ass eng Axt, oder eng Pitchfork mat engem Horn an engem Bajonett besser. An e Bauer ass besser eng Axt ze benotzen wéi en Zaldot, dee schonn d'Gewunnecht vun der Bauereaarbecht verluer huet.
  D'Schluecht huet sech zu engem onermiddlechen Massaker ëmgewandelt. An nëmmen e puer Zaldoten vum Generol Mamsurov hunn d'Erléisung duerch d'Kapital fonnt. Vill gouf no bei Sorochinsky als Festung vu Blutt gegoss.
  Generol Mamsurov selwer gouf vun engem Tatar Lasso gefaangen. Si hunn de Kommandant zerstéiert. De Fedot Katorzhny, den éischte Bandit um Don, huet trotzdem eng richteg Fro gestallt:
  - Erkennt Dir de Pjotr Fedorovich als Keeser vu ganz Russland?
  De Generol huet couragéiert geäntwert:
  - Ech erkennen keng Déif!
  De Fedot huet seng Komplizen bestallt:
  - A seng Loop! An déi Offizéier déi refuséiert hunn den Eed ofzeleeën!
  Mat der Zerstéierung vum Mamsurov säin Détachement ass de Wee op Orenburg an d'Yaitsky Stad op. De Fedor huet seng Kräfte gedeelt, rational ze gleewen datt hien genuch Kraaft hat fir dës Stied ze halen, a souguer eng Mass vu Leit wäert et maachen. D'Festunge ware schwaach widderstoen. Tatishchev huet d'Garnisoun verlooss an ass op Orenburg geflücht. An de feige Gouverneur huet léiwer an eng Daaf Verteidegung goen. Sou huet déi zweet Belagerung vun Orenburg ugefaangen.
  An d'Iessen huet sech an der Stad net méi gekacht wéi während der éischter. An der Stad Yaitsk, no engem kuerze Feieraustausch, huet de Colonel Semyonov sech op d'Festung zréckgezunn an huet decidéiert, wéi hien déi leschte Kéier gemaach huet, d'Belagerung ze halen. Richteg, seng Chancen op Hëllef waren elo vill méi kleng. D'Front vum Opstand ass ëmmer méi a Richtung Moskau geplënnert.
  Entlooss aus dem Kazan Prisong, Khlopushka a Beloborodov, mat enger bedeitend Arméi, geplënnert Osten op Ufa. Dës qualifizéiert Kommandanten haten schonn Erfahrung an der Eruewerung vun den Ural Fabriken. An den Emelyan Pugachev huet iwwer d'Eruewerung vun den Urals a ganz Sibirien geduecht. D'Halschent vun de Fabriken vun der Ural ware schonn an der Géigend vun Emelka, a wann et grouss miscalculations, an Mëssgléckt Belagerung vun Orenburg, nach virdrun, konnt een Erfolleg an Kazan mat enger grousser Multi-Pistoul Arméi goen.
  . KAPITEL #11
  De jonke Gefaangenen ass erwächt, vill méi lëschteg a méi gesond. Elo sinn d'Wonnen a Verletzungen vun der brutaler Folter bal komplett geheelt. An Dir kënnt Übungen maachen an iessen.
  Dunn huet eng weiblech Dokter him kuerz ënnersicht a kuerz gemellt:
  - Uerteel kënnt geschwënn! Dir sidd staark a mir bieden datt Dir net ausgefouert an an d'Minen exiléiert gitt.
  Den Oliver huet traureg geäntwert:
  - Et ass alles a Gott sengen Hänn. An hien hofft d'Kand ze schueden!
  Erëm reift de Jong d'Links vun der Kette. Awer et ass kloer datt et net funktionnéiert. A reift mat wilde Roserei. Bis et endlech ofleeft.
  Eleng sinn ass langweileg.
  A wann Dir endlech am Schlof ageschloss sidd, fillt Dir Iech Fräiheet a gitt vun der Routine lass, an neien, eemolegen Abenteuer.
  Osa Festung gouf den éischten Hindernis am Wee vun der Arméi vun Khlopushka an Beloborodov. Niewt dem Wee ass hir Arméi vun zwee bis zéngdausend Kämpfer gewuess, hir Arsenal op klenge Festungen replenished. Op enger Zäit huet Emelyan Pugachev d'Garnisoun vun der Festung iwwerzeegt ouni Kampf ze kapituléieren. Mä dës Kéier konnt een net drop zielen, sou datt den entreprise Deputéierte vum Michelson, de Lieutenant-Colonel Bragugunter, zum Kommandant vun der Festung ernannt gouf. Och vun den ugestallten Däitschen. An d'Halschent vun der Garnisoun sinn auslännesch Söldner. Also op alle Fall huet d'Festung missen ageholl ginn.
  Beloborodov geduecht datt Emelyan och net ëmmer richteg war. Wéi si d'Festung vun der Dräifaltegkeet geholl hunn, hu si e Fest mat engem Bierg gemaach. Awer si hu scho méi wéi zéngdausend Leit gesammelt, vun deenen eng grouss Zuel vu Fabrécksbaueren, gutt trainéiert an Handfeuerwaffen a Bashkir, Kalmyk Päerd, plus Tools aus den Ural Fabriken geholl. Iwwerrascht se net Dekolong, si kéinte gutt mat sengem dräidausendste Corps konkurréiere.
  Méi wéi véier dausend Rebellen goufen dunn ëmbruecht a blesséiert, a méi wéi véiertausend goufen gefaange.
  No esou enger Néierlag gefall Emelyan Ivanovich fir eng Zäit an Depressiounen. Awer d'Leit sinn nach ëmmer an d'Pugachevites gaangen, an och d'Angscht vu schwéiere Strofe konnt se net behalen, fir de léiwe Papp-Kinnek ze beméien.
  Dës Rebellioun ass wéi e Schwong, erop an erof. Entweder Néierlag, dann Victoire no Néierlag. Elo sinn Beloborodov a Khlopushka an de Drüsen an an der haarder Aarbecht, da gi se erëm vum Zar favoriséiert an zum Generalmajor gefördert. Esou dréit d'Rad vum Räichtum. An de Chika ass erëm de Grof Chernyshev. An e puer Membere vum Militärrot sinn zréck op hir Plazen. Besonnesch de Colonel Padurov.
  Awer e puer sinn ëmbruecht ginn, an Dir kënnt se net zréck bréngen. Hei, zum Beispill, stierft den Doud vum couragéierten Ataman Gryznov an der rietser Hand vu Pugachev. Awer den Offizéier Minakov huet keng Zäit ze hänken, an hien ass erëm an de Reie vun de Rebellen.
  Den Chika wollt net bei Ufa zréckkommen a plënnert elo mam Paschtouer op Moskau.
  Nodeems si e ganze Bierg vu verfaultem Stréi opgehaang hunn, an e Rauchgardin arrangéiert hunn, sinn d'Kosaken an d'Bauere vu Beloborodogo op d'Mauer gekräizt an op den Ugrëff gerannt. D'Buchung war brutal. A vill Männer sinn gestuerwen. Awer si sinn an d'Festung agebrach an hunn déi verzweifelt kämpfen Söldner ëmbruecht. Si hu fënnefdrësseg Kanoune gefaangen an eng grouss Versuergung vu Gewierer a Muschelen. Duerno ass de Wee op Ufa op.
  An erëm ginn Dausende vu Leit op d'Pugachevites, d'Volleksarméi wiisst. An an der Ufa selwer gëtt et keng Eenheet. Héieren iwwer d'Erfolleger vun Pugachev, Deel vun der fréierer Miliz gegleeft, datt dëst de richtege Papp-Zar war. Ausserdeem ass de illustréierte Suvorov, an och nach méi berühmt an illustréiert Feldmarschall Panin, op d'Säit vum Pugachev iwwergaang.
  Also, vläicht ass hien wierklech de Kinnek. Wann d'Leit sech esou op hie rennen, an d'Stied sech een nom aneren leeën?
  E Sträit a Biergerkrich ass entstanen ... Ufa war an zwee Deeler opgedeelt: Unhänger vum Peter den Drëtten a Catherine. An et goufen Schéisserei tëscht hinnen.
  D'Arméi vun Beloborodov a Khlopushka, déi zu zwanzeg dausend ugebaut haten, mat der Ënnerstëtzung vun der Pugachev Partei, Stuerm der Stad. D'Kämpf waren hefteg, awer d'Pugachevites hunn d'Zuel an d'Ënnerstëtzung vun de meeschte Stadbewunner geholl. Ufa, ënnert deem Chika fir eng laang Zäit souz, war wuertwiertlech op eemol geholl. A mat hirer Erfaassung hu vill räich Bashkir, Kalmyk, Tatar Eelst, déi nach ëmmer gezéckt, dem Peter Fedorovich geschwuer.
  D'Erfaassung vun der Schlësselstad Ufa huet et méiglech gemaach fir d'Rebellen d'Kommunikatioun a Stroossen op Sibirien ze schneiden an dës Regioun op d'Eruewerung vun de Pugacheviten opzemaachen.
  Khlopushka a Beloborodov sinn an d'Ural Fabriken gaangen, d'Muecht vun de Leit do ze planzen.
  Pugachev, mat enger Arméi, déi op honnert a fofzeg dausend Kämpfer gewuess ass, koum Ryazan. Do war hie vun der drësseg-fënnef dausendsten Corps vum Grof Chernyshev begéint. Déi eenzeg sérieux Hindernis um Wee zu Moskau ass eemol aner Stied an Dierfer kapituléieren ouni Kampf.
  Trotz der grousser numerescher Iwwerleeung vum Yemelyan gouf hie vun erfuerene an erfuerene Truppen am tierkesche Krich géint hien. An den Zar-Paschtouer, méi wéi d'Halschent vun den Truppen sinn ongebilte Baueren mat Spillsaachen a Pitchforks, a vill fréier Zaldoten sinn net ganz zouverlässeg, e béise Team mat Kosaken, a verschidde Tatar-Vëlker.
  Also Chernyshev hat eng Chance, wann nëmmen .... Wann net fir de Genie vum Alexander Vasilyevich Suvorov. De grousse Kommandant attackéiert sou kompetent mat enger vill Pugachev Horde, datt hien Chernyshev gezwongen huet, den Held deen Berlin geholl huet, no sengen eegene Regelen ze kämpfen. D'nomadesch Kavallerie huet mat gëftege Pfeile vun enger Distanz geduscht, wéi e Razzia Réckzuch. An de Bauer mam Horn, am Géigendeel, konvergéiert am enke Kampf am Hand-zu-Hand Kampf.
  D'Schluecht, mat kuerzen Ënnerbriechungen, huet bal zwee Deeg gedauert an ass mat enger zerstéierender Victoire fir d'Pugachevites ofgeschloss. Méi wéi zwanzeg dausend Gefaange goufen eleng geholl, an Ryazan selwer huet d'Paart opgemaach.
  De fréiere Favorit vun der Catherine, de Grof Grigory Orlov, gouf séier ernannt fir d'Moskauer Garnison ze commandéieren.
  Dëst ass de stäerksten an eelste vun de fënnef Bridder, déi d'Catherine II bal an d'Géigend gezunn hunn. An dësem Fall géif den Zar Gregory als éischt optrieden. Awer elo ass de illustréiertste Grof an der Schimmt. Dem Catherine seng aktuell Léifsten ass Vasilchikov, an an Zukunft Potemkin. Ausser, natierlech, d'Kinnigin huet esou eng Zukunft. Datt déi grouss Erfolleger vun de Pugacheviten a Fro gestallt goufen.
  Awer Grigory Orlov ass en couragéierten a kompetente Krieger, an deen d'Pazifizéierung vun der Rebellioun uvertraut, egal wéi hien ass. Besonnesch wann de Feldmaréchal Panin geännert huet. An d'Orlovs wäert Catherine bis zum Schluss gewidmet sinn.
  Mä hei ass eng aner Fro: wéi Moskau Harrow? Et sinn nach relativ wéineg Truppen an der éischter Haaptstad, net all vun hinnen sinn zréck an d'Tierkei, an de imposant ass schonn op der Schwell.
  Grigory decidéiert d'Garnisoun zréckzéien, souwéi Semenov Garde Regiment, an de Kreml. An do d'Verteidegung ze halen, bis d'Approche vun Hëllef. Den Zarubin Chika koum ouni Kampf an Tula, wou d'Waffeschmeden an d'lokal Garnisoun d'Pugachevites mat Freed empfaangen hunn. An Emelyan Pugachev zu Moskau. D'ganz Stad, ausser de Kreml, ass erausgaang fir Yemelyan ze treffen, an d'Priister a Priester hunn de Pyotr Fedorovich gelueft. E puer dausend Garnisoun Zaldoten hunn och dem Kinnek departéiert. D'Pugachev Arméi ass gewuess.
  Alexander Vasilyevich Suvorov, e Bléck op de Kreml, sot:
  - Loosst eis dës Uebst iessen! Loosst eis en Ugrëff virbereeden!
  Emelyan Pugachev huet logesch bemierkt:
  - Moskau ass d'Häerz ... Mä de Kapp ass nach Petersburg. Mir brauchen dat! Och wann et scho geschneit huet.
  Den Oliver Twist an de Rescht vun de Barefoot Jongen paddelen mat Freed duerch den éischte Schnéi. Et ass souguer e bësse méi spéit wéi gewinnt fir Moskau gefall. Anscheinend, wann d'Jongen op de Peter kommen, wäert et schonn e schwéiere Frascht sinn.
  Gutt, wien hätt geduecht datt nëmmen eng Schluecht, déi vum Emelyan Pugachev an der Salty Band gewonnen huet, de Verlaf vun der Geschicht sou dramatesch änneren. Kuerz virun der Néierlag, an elo am Mother See, ass nëmmen ee Kreml net ageholl ginn. Mä hie geet och néierens.
  Awer Dir kënnt net verzögeren. Mir mussen séier bei de Peter goen. An déi 200.000. Arméi vu Pugachev marschéiert Norden.
  Am Osten hunn d'Pugachevites nei Erfolleger erreecht. Chelyabinsk huet bal ouni Widderstand kapituléiert. Decolong huet sech zréckgezunn, weider a Sibirien geklommen. Vill Fabriken hunn och ouni Kampf ofgeliwwert, an d'Departementer vum Papp vum Kinnek treffen. Kungur refuséiert ze kapituléieren. Mä hie gouf an eng staark Belagerung geholl. Vill méi kleng Stied a Serfs sinn ënner dem Bedruch gaangen. Eng Roll gespillt an d'Erhéijung vun Autoritéit Emelyan Pugachev. Awer eenzel Fabriken hunn nach ëmmer haart Widderstand géint d'Pugachevites ugebueden. Allerdéngs war et nach ëmmer eng Minoritéit.
  D'Detachementer vun de Pugachevites sinn och op Tobolsk geplënnert fir a Sibirien méi staark ze stoen. D'lokal Bevëlkerung huet de Kinnek bal iwwerall ënnerstëtzt. Och vill Garnisonen hu sech zu senger keeserlecher Majestéit geschwuer. A wat méi Victoiren den Emelyan huet, dest méi schwaach gëtt hie widderstoen.
  Dem Decolong säi Kierper schmëlzt. D'Zaldoten hunn all Dag desertéiert a si bei d'Pugachevites gelaf. Och d'Klouschter, dat virdru heroesch Kraaft géint d'Rebelle gewisen hat, huet den neie Kinnek-Papp unerkannt. Anscheinend hunn d'Mönche an der Zäit gefillt, deem säi Beret, an datt se näischt ze stierwen hunn.
  An den Emelyan Pugachev, bal ouni Widderstand ze begéinen, ass de Peter ukomm. Separat Regimenter, déi e puer Schëss mat de Rebellen ausgetosch hunn, hunn sech kapituléiert oder op hir Säit gaang.
  Eng grouss Mass ënner dem Kommando vum Padurov koum op Smolensk. E Sträit ass an der Stad tëscht dem Pugachev sengen Unhänger an der lokaler Garnisoun ausgebrach. E puer vun den Offizéier hunn och séier op d'Säit vum Pyotr Fedorovich iwwergoen. D'Tore goufen opgemaach fir de Padurites, an d'Pugachevites hu sech mat den Iwwerreschter vun der Garnisoun gekämpft, déi dem Catherine trei bliwwen sinn. D'Kraaft brécht d'Kraaft, an de roude Fändel vum Leader vum Opstand, Yemelyan Ivanovich, ass schonn iwwer d'westlech Paarte vu Russland geklommen. An d'Rebellioun huet och d'polnesch Lännere geschloen. D'Baueren hunn och do d'Gabel opgeholl, d'Bar an d'Hären geschloen.
  Also huet d'lokal Rebellioun ugefaang an eng international Rebellioun ze ginn. De Chefkommandant vun de russeschen Truppen an der Tierkei, de Grof a Feldmarschall Rumyantsev, huet bis elo eng ofwaarden Positioun geholl an d'Rebellen bestallt net an d'Schluecht matzemaachen. Trotzdem ass et net gutt Membere vun Ären eegene Leit ëmzebréngen. A Rumyantsev respektéiert de Suvorov, deen op d'Säit vum Emelyan Pugachev iwwergaang ass. Also et war keen Catherine ze retten.
  De Kanzler Vorontsov sot der Kinnigin déi schlecht Nouvelle:
  - Déif kommen bei de Péitrus! Et gëtt näischt fir se ze stoppen, an d'Arméi vum Impostor wuesse konstant, wiisst wéi e Schnéiball!
  D'Catherine huet rosen hir Wenkbrauwen opgehuewen a gesis:
  - A wat ass eise Grof Rumyantsev?
  De Kanzler Rumyantsev huet schwéier gesouch a gegruewen:
  - Eise Grof Rumyantsev ass lues ...
  Catherine rifft a Roserei:
  - Verréider! A seng Loop!
  Rumyantsev huet seng Hänn a Verwirrung verbreet a geruff:
  - Hien ass ëmgi vu Waxen, déi him perséinlech gewidmet sinn, an et gëtt kee Wee et ze kréien!
  D'Catherine ass op eemol bleech ginn an huet d'Kanzlerin nach eng Kéier gefrot:
  - Sinn d'Déif wäit vun St.
  De Kanzlerin huet éierlech geäntwert:
  - Jo, zweehonnert Meilen, oder nach manner, mellen si elo déi lescht Neiegkeeten vun de Fronten!
  E Messenger ass era gerannt, hie war blass wéi e Blat, huet vun Angscht gebrëllt:
  - Novgorod huet d'Tore fir den Imposter opgemaach!
  D'Catherine huet schwéier gesucht a gemëscht:
  - An Novgorod mam Marquis.
  Hirem Toun erënnert un dem Julius Caesar seng Layer: "An du bass e Brutus."
  De Kanzlerin huet sech obsequéiert an d'Front gestreckt a gesot:
  - D'Schëff ass prett, Är Majestéit, Dir kënnt haut op d'Grenz fortgoen!
  D'Keeserin huet rosen geäntwert:
  - A Kraaft verléieren?
  D'Kanzlerin huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Awer Liewen retten. D'Déif kënnen d'Regierung souwisou net verwalten, an Dir wäert zréck triumphéieren!
  D'Catherine huet verärgert:
  - De Grof Panin ass mat hinnen, an hien hëlleft den Déif ze bewältegen!
  D'Kanzlerin huet eng Erklärungsfro gestallt:
  "Also Dir bleift, Är Majestéit?"
  Catherine, amplaz ze äntweren, huet bestallt:
  - Sammelt déi aner véier Orlov Bridder a Wiechter, souwéi zitt all d'Kräfte vu Vyborg an aner Lännereien op. Mir kënnen nach kämpfen!
  Den Orenburg, deen d'Truppe vum Bedruch fir sechs Méint geketten hat, wollt och net kapituléieren. Entlooss aus Gefaangenschaft, Myasnikov, ee vun de fënnef Kosaken, déi als éischt de Pugachev erkannt hunn, ugebueden ënner der Festung ze graven. Mee et huet laang gedauert. An d'Distanz fir ze graven huet versprach fair ze sinn.
  Yaitsky Stad mat enger klenger Garnisoun, huet och decidéiert bis zum Enn ze kämpfen. Ataman Ovchinnikov huet eng Iwwerfall op Guryev gemaach. Déi lokal Garnisoun huet sech wéi déi lescht Kéier ouni Kampf ofginn. Sou stoungen d'Pugachevites fest op Yaik. Kraaft sammelen an d'Waffen vum Tsaritsyn gefuer, Ovchinnikov bombardéiert d'Yaik Festung. De Colonel Semyonov huet eng Sortie gemaach, nodeems si siwwenzeg Leit ëmbruecht hunn, zréck mat enger salzeger Schlupp.
  Mä während Yaitsk ofgehalen. Awer d'Horden vu Rebellen koumen op Tobolsk. De Gouverneur vu Sibirien, Chicherin, ass an den Osten geflücht, an d'Haaptstad huet dem Kinnek vum Papp den Eed gemaach. Gläichzäiteg goufen déi lescht, haartnäckege Fabriken agereecht.
  De Fedot Katorzhny war net presséiert fir Orenburg ze stiermen, awer huet säin Arsenal mat Waffen a Versuergung ersat, déi aus den Ural kommen.
  Kosaken, Zaldoten an Händler sinn aus der Stad selwer geflücht. Et goufe Rumeuren, datt den Zar-Papp Moskau geholl huet an op Petersburg kënnt. Oder datt hie schonn zu Sankt Petersburg selwer ass.
  An der Tëschenzäit huet de Chefbeüüm d'Verhéier vun der gefaangener jonker Fra Domka an zwee Scoutjongen gefilmt. Alexei Orlov selwer war bei der Verhéier präsent.
  Domka huet fënnefanzwanzeg ausgesinn, hellhaareg a grouss, eng Bauerefra.
  Alexei Orlov sot an engem frechen Toun:
  - Wëllt Dir schwätzen?
  D'Haus war houfreg roueg. De Grof Alexei war iwwerrascht. Firwat huet eng normal Bauerefra esou vill Ambitioun. Nee, dat russescht Vollek gouf houfreg wéinst Emelka Pugachev. Smerds hunn ugefaang sech selwer als Baren ze betruechten. Mee egal, hien wäert d'Kraaft draus schloen!
  - Säi Kasubel räissen!
  D'Berichter werfen d'Meedchen. Si huet schonn nëmmen een einfache Bauerekleed un, an hir Féiss sinn a Bastschong. Si widderstoen verzweifelt. Torturers, hir Kleeder räissen, hir rout Brüsten ausgesat. Gutt Bauerefra, Figur Skater. Alexei Orlov kuckt op hir mat groussen Interessi. De Kommando follegt:
  - Ech racken hir elo.
  Dem Meedchen seng Hänn sinn hannert hirem Réck gebonnen, an en Haken ass gehaakt. Dann erhiewen se et, verdréint d'Bauerefra hir Gelenk. D'Meedche kräizt a fënnt sech suspendéiert, hir blo Féiss vum Buedem. D'Berichter setzt se direkt an de Block a séchert se. Elo kënnt Dir entweder e Feier abréngen, ronn girlesch Fersen braten, oder mat enger Peitsche schloen.
  Alexey Orlov seet arrogant:
  - Ma, sot mir, Déif, wien ass eise Kinnek?
  Domka seet couragéiert:
  - De Pyotr Fedorovich ass eisen Hoffnungssouverän!
  Den Alexei Orlov grinst a commandéiert dem Beröul:
  - Zéng Schlag vun der Peitsche mat Spuer.
  En erfuerene Tormentor trefft e staarken, muskuläre vu konstante kierperlecher Aarbecht, Meedchen zréck op hallef Kraaft. Sou datt d'Féiss schwellen, awer d'Haut platzt net. Dat deet och wéi. D'Haus gouf méi wéi eemol gefeelt, a gutt geheelt Peitsche Marken sinn op et ze gesinn. Hien huet d'Schlässer widderstoen, roueg, ouni ze kräischen oder ze kräischen.
  Den Alexei huet nach eng Kéier menacéiert gefrot:
  - Also wien ass eise Souverän!
  Domka seet automatesch:
  - Pyotr Fedorovich den Drëtten, eis Hoffnung!
  Den Alexei bestallt rosen dem Béidler:
  - Fënnef Hits op voller Kraaft!
  De Tormentor vun enger grousser Physik schwéngt an investéiert an e Schlag mat all senger Kraaft. Der Bauerefra hir staark Haut platzt, sprutzt Blutt. D'Héichter schloe sou datt d'Spure vum Peitsche sech net kräizen, a si gleichméisseg laanscht de Réck verdeelt.
  D'Meedchen zitt sech, awer hält hir Gejäiz zréck. Si schéngt hire Courage ze weisen.
  Alexei Orlov widderhëlt d'Fro nach eng Kéier:
  - Wien ass eise Kinnek?
  Domka seet fett:
  - Pyotr Fedorovich, an Dir sidd e Bastard, Dir wäert geschwënn an enger Nues schwéngen!
  De Grof Alexei gouf rosen, sprang op an huet seng Fauscht op déi gebonnen, plakeg Fra geschloen. Awer dunn huet hien sech ëmgedréint a sot onheemlech:
  - Schmiert hir Fersen mat Hangman Ueleg. A rullt de Brazier op ... Awer nëmme virsiichteg gefall fir et net ze kräischen.
  D'Berichter huet ënner sengem Visier geholl:
  - Mir si mam Konzept vun Ärer Héichheet!
  De Grof huet geruff. Héichheet ass e gutt Kompliment, awer Majestéit ass vill besser. Schéin Been vun enger Bauerefra. D'Sohle, obwuel grober, awer keng Calluses sinn sichtbar, d'Fanger sinn souguer, wéi e Kand, ausser vläicht méi laang, d'Nägel suergfälteg ofgeschnidden. Wahrscheinlech, wéi all Bauerefraen, ass si bis zu de ganz Frascht barfuß gaangen, an eréischt viru kuerzem, wéi et geschneit an d'Neva gefruer ass, huet si Bastschong undoen.
  Alexey gär Fraen d'Been, an esou Folter als Brazier. D'Sohle gëtt mat Ueleg geschmiert, sou datt et net verbrennt, an d'Feier gëtt op eng speziell berechent Distanz plazéiert. Dir kënnt esou zéng Minutten folteren, oder souguer méi. Nëmme kleng Blasen wäerten Angscht maachen. An dann widderhuelen der Folter fir e puer Deeg. Eng ganz effektiv Method fir Folter a schmerzhafte.
  Den Domka freet sech staark, zitt sech, bësst op d'Lëps a probéiert hir Gejäiz ze halen. Mee et geet et net gutt, an um Enn fänkt si un ze kräischen.
  Den Alexey Orlov freet nach eng Kéier:
  "Ma, erkennt Dir d'Keeserin Catherine elo?"
  Duerch Tréinen a Gejäiz huet den Domka geruff:
  - Eisen Zar Peter Fedorovich an et gëtt keen aneren Zar!
  Den Alexei huet ongedëlleg geruff:
  - Fritten, wéi et soll sinn, a lues a lues, an elo wäerte mir déi kaal Männer froen!
  D'Jonge ware bareféiss, hunn nëmmen Shorts un. Si ware schonn op Folter virbereet. Si sinn duerch de Schnéi gefuer, wouduerch d'Been rout ginn a wéi d'Patten vun enger Gäns ginn. D'Berichter hunn direkt un d'Aarbecht gesat. Et war néideg fir erauszefannen, wien se geschéckt hunn, wou d'Scouten nach zu St Petersburg waren, an iwwer d'Pläng vum Emelyan Pugachev.
  Scourges fléien, Jonge gi geschloe, an den Duma-Car stellt Froen déi am Protokoll opgeholl ginn. Och d'Jongen, wéi Bauerekanner, goufen méi wéi eemol geschloen, an Dir kënnt se net mat enger gewéinlecher Peitsch huelen. De Kapp rëselen an negativ verfluchten. Dunn huet de Béidler eng rout-waarm Crowbar aus dem Kamäin ofgerappt an huet ugefaang et op d'Kierper ze applizéieren.
  Et deet méi wéi e Peitsche wann se Iech waarm verbrennen. D'Jongen jäizen vu Péng, a fänken un eppes onkohärent ze babbelen. Engersäits wëllen se vun onmënschleche Folter lass ginn, a vun engem grausame Rack. Op der anerer Säit, verroden Är Komeroden net. Also d'Jongen schwätzen Blödsinn an sinn an Tréinen ausgebrach. An de rout-waarm Eisen hält entweder an der Këscht, oder et gëtt op d'bloe Ferse applizéiert. Rout-waarm Stongen ginn och op de Cours. D'Berichter sicht déi sensibel Plazen an der Sohle, a schaaft eng hefteg Verhéier.
  Den Alexei Orlov laacht wéi hien kuckt wéi d'Scoutjongen behandelt ginn. Dann gëtt d'Opmierksamkeet op d'Tatsaach opmierksam gemaach datt op Domka's bloe Sohlen d'Bléiser geschwollen an ugefaang hunn ze platzen. An dëst bedeit datt d'Haut op de Féiss amgaang ass ze brennen, a Sensibilitéit ze verléieren!
  "Looss hatt eleng, du Bastard!" - de Grof bestallt. - Loosst et e bësse goen.
  D'Haus vun der Fra huet sech staark erausgestallt, Held. Si huet d'Folter erliewt ouni d'Bewosstsinn ze verléieren an ouni hire Kinnekspapp ze verzichten.
  D'Jongen goufen schwéier gefoltert, si hunn e puer Mol d'Bewosstsinn verluer. D'Tatsaach, datt se nach ëmmer ouni Baart sinn, mécht d'Folter net ze vill Suergen - d'Haaptsach ass Informatioun ze kréien. An Teenager sinn dacks vill méi haartnäckege a persistent ënner Folter wéi Erwuessener.
  Natierlech hunn se eppes gesot, awer et gi vill Dommheeten an Onsécherheeten an hirem Zeegnes. Awer eng Saach ass kloer: Den Emelyan Pugachev kënnt op d'Stad a seng Arméi ass enorm.
  Awer dem Catherine seng Kraaft ass bedeitend. Dorënner fofzéng dausend Garde, fofzéng dausend Zaldoten aus anere Garnisonen, an aner drësseg dausend Kämpfer vun der Adel Miliz. Siechzeg dausend Truppen, wat net schlecht ass fir eng gutt befestegt Stad. Plus d'baltesch Flott an Kronstadt. An et ass extrem schwéier eng Belagerung bei St. Petersburg ze halen, am Wanter an an de Sumpf. Sou datt d'Emelka nach ëmmer gezielt ka ginn.
  Mä op der Säit vun Pugachev Alexander Vasilyevich Suvorov selwer. An elo preparéieren d'Bauerenhorden sech op en Ugrëff. De Suvorov huet sech e Mount fir d'Kontroll iwwer nërdlech Palmyra ze huelen. D'Truppen vum Pugachev, mat Hagel iwwerlagert, preparéieren.
  Den Ataman Chika ass mëttlerweil op Narva gaangen. D'Stad gouf séier genuch ageholl, sou datt de gréissten Deel vun der Garnisoun op d'Säit vun de Rebellen iwwergaang ass. Nëmmen däitsch Söldner hu sech widderstoen.
  Erginn ouni Kampf, akzeptéieren Zar Peter Fedorovich Riga, a vill aner Stied. Nëmme Revel huet misse belagert ginn. Karela an aner nërdlech Stied hunn och d'Tore fir d'Pugachevites opgemaach. Sou huet Petersburg sech ëmmer méi a méi Isolatioun fonnt. Hie gouf blockéiert. Et gëtt och eng Split an der Flott. D'Seeler hunn rebelléiert, an d'Pugachevites hunn an Dräi-Véierel vum balteschen Squadron gewonnen: si hunn rout, kinneklech Fändelen erausgehaang.
  An Suvorov preparéiert en entscheedend Ugrëff op Petersburg. D'Maueren gebaut, an d'Baueren trainéiert. Hien geléiert de Géigner méiglech Attacke mat Rakéiten, preparéiert Artillerie.
  Den Oliver Twist huet och säi jonke Spuer ustrengend trainéiert. De Bouf ass barfouss iwwer de schneege Feld gelaf, an huet d'Keelt bal net gefillt, wéi vill aner Onfruchtbarkeet vu sengem Pionéierkorps.
  D'Jongen hunn geléiert mat Béi a Spëtzen ze schéissen. Am Allgemengen, wéi schwéier an ongenau eng modern Pistoul ass, ass e Bogen eng zimlech effektiv Waff, besonnesch wann Dir den Tipp méischichteg mécht, duebel oder dräifach de Bowstring, a souguer an Gëft taucht.
  An da kämpfen d'Kanner!
  D'Attentat ass fir d'Nuecht geplangt, an d'Nuechte zu Sankt Petersburg si laang an däischter. Also dat huet d'Saache méi einfach gemaach.
  De Géigner huet eng kleng Sortie, geschéckt Guards Preobrazhensky Regiment op d'Attack, mä direkt ënner Feier vun villen Pugachev Artillerie, an no grousse Schued gelidden doheem fort. D'Husar Kavallerie Regiment sprang aus der Géigendeel Säit, an hie gouf vun Zaldoten vum Pionéier Corps Oliver Twist begéint.
  D'Jongen hunn eng nei Waff benotzt: verbessert Schlaangen mat Fragmentergranaten als Fëllung, an hunn de Feind mat enger Wollek vu Pfeile geduscht. Den Oliver huet souguer d'Päerd selwer gesadelt an de Kampf gefouert. Zwee oder dräi Coureuren hunn trotzdem duerch d'Feier gebrach, an den Déifjong huet deen éischten behendig ofgeschnidden, mat enger Saber op der rietser Säit en Oflehnungsschlag an dunn mat enger Klinge op der lénkser Säit bäigefüügt. Dunn huet de Jong, ganz behendig, en aneren Hussar gehackt, datt hien, iwwer fléien, säin eegene Partner mat engem Hiecht duerchgebrach huet. Duerno koum e Schlussschlag mat engem Klinge vun uewen.
  Den Oliver Twist huet geruff:
  - Kraaft a Geschécklechkeet, wéi Mann a Fra: zesummen - Erfolleg, ausser - Laachen!
  E puer weider Coureuren, déi duerchgebrach sinn, goufen duerch Schëss aus Schlaangen ofgeschloss.
  Den Oliver Twist huet eng aner Major ofgeschnidden a bemierkt:
  - Wien huet nëmmen en Titel, a wien huet e Ruff!
  D'Halschent vun der Zesummesetzung verléieren, hu sech d'Husaren zréckgezunn. D'Jongen hunn gelaacht an no him geflüstert.
  Den Datum vum Attentat koum no ... Mee den Oliver Twist huet vun de Defekter geléiert, datt se an der Peter a Paul Festung de Scout Domka a verschidde Scoutjongen gefoltert hunn. An hie wollt se befreien. Awer wéi et ze maachen, wann dës Festung zwanzeg Meter décke Maueren huet an impregnable ass? Hei probéiert, eng Flucht arrangéieren?
  D'Jonge gi jo grausam gefoltert - si verbrenne se mat engem rouden Eisen, schloe se mat Peitschen. Si hiewen et op a rëselen et. Petya huet decidéiert op all Käschten an d'Festung ze kommen an eng Flucht ze organiséieren. An hien ass mat enger komplett Hollywood Iddi komm - als Prisong am Prisong ze sinn.
  An d'Iddi muss gesot ginn extrem abenteuerlech a riskant ze sinn. Direkt no der Erfaassung vum Oliver Twist hu si sech an der Verfollegung decidéiert mat Leidenschaft ze interrogéieren. De Pionéierjong huet gehofft, datt hie sech mat sengen Zellkomeroden géing treffen an iwwer d'Perspektiven op der Flucht diskutéieren.
  Alexei Orlov war erëm bei der Folter dobäi. Hien kann den Oliver Twist net vu Siicht. Fir hien war et just e wäisse Kapp Teenager, mat prominent Muskelen. An hie sollt verhéiert ginn a gewuer ginn, wou de Verrot verstoppt ass. Dem Oliver Twist seng Narben an d'Spuere vun der Folter sinn ouni Spuer geheelt, sou datt den Orlov geduecht huet, datt dëst Kand nach net mat engem Bügel ze dinn huet, dat heescht datt hien relativ einfach knacken.
  De Jong gouf op de Rack gezunn. Den Oliver huet gefillt datt seng Hänn hannert him gebonnen hunn no uewen zéien. Et schued net seng bewegt Gelenker. Awer Dir musst och net den Held spillen. Soss kënne se Iech sou vill Folteren datt Dir net d'Kraaft hutt fir ze flüchten. Also huet den Oliver Twist e Spott gekrasch gemaach.
  De Schäfferot war allerdéngs extrem erlieft. Hien huet direkt gesinn, wéi staark dem Jong seng Venen waren, a si hunn him e schwéiere Block op d'Féiss gesat, dee wéi Handschellen op d'Plaz klappt.
  Dem Oliver Twist seng Schëllermuskelen hu sech zougedréckt, seng Venen kribbelen. Si hunn ugefaang hien op d'Plafong ze hiewen. Dëst ass d'Aart vu Folter. Den Aleksey Orlov, dee rosen op d'Harntheet vun de Jongen war, huet bestallt, him direkt ze folteren, mat staarke Mëttelen unzefänken. Hei ass hien de Grof. Héich an der Statur, breet an de Schëlleren, trotz senge jonke Jore scho mat engem gewiichtege Bauch. Luxuriéis gekleet, mat all Bestellungen.
  Den Oliver Twist gëtt, wéi gewinnt, ganz plakeg gefoltert an de Jong schummt sech plakeg a Präsenz vun den Hären, engem Dokter, engem Bügel a sengen Assistenten, Schrëftsteller an enger Éieregarde ze hänken. Mä de Pionéierdéif wier nach méi geschummt, wann hie wousst, datt zwou Dammen him kucken: d'Kinnigin Catherine selwer, an och d'Déngschtmeedche Trubetskaya.
  D'Ekaterina kuckt vun hannert engem gemittleche Bildschierm an duerch eng Spektiv. Schéine Jong um Rack. A wat d'Kinnigin méi al ginn ass, ëmsou méi huet si déi Jonk gär. Besonnesch wann se gefoltert ginn.
  Zënter enger laanger Zäit huet d'Catherine net sou Erliichterung gesinn, symmetresch lokaliséiert Muskelen, wéi dee Jong. E richtegen Teenager Apollo. Mir mussen froen datt eng Statu vun him gemaach gëtt an an Ueleg op d'Leinwand geheit gëtt. E schéine Jong, an elo ass säi schéint Gesiicht a Leed verzerrt an d'Tréinen sprëtzen aus bloen Aen.
  Op d'Sënner eropgeet, huet den Beüüm d'Trommel fräigelooss, an den Oliver Twist ass erofgaang. An no beim Buedem huet sech en décke Päerdsseil gestreckt. An op d'Schëlleren an d'Äerm, an och de Réck vum Jong, war et wéi wann e Floss vu geschmollte Bläi gefloss wier. Den Oliver Twist huet net nëmme gekrasch well de Schock vu Péng den Otem ewechgeholl huet an d'Loft erausgeschloen huet.
  An den Beügüger huet seng Hoer Patt gewénkt, a Gewiichter goufen un de Block befestegt. Kale Schweess ass dem Jong säi gebrach Kierper erofgaang, a säin Otem war schwéier. Den Oliver huet verzweiwelt säi räissen Gejäiz behalen, hien huet probéiert éierlech an houfreg sowjetesch Pionéier ze sinn.
  De Chefbeschümler huet eng Fro iwwer d'Pflicht gestallt:
  - Fir wat Zweck gouf den Déif op Petersburg geschéckt!
  Den Oliver Twist huet rosen geäntwert:
  - Kill dech Idiote!
  Den Alexey Orlov huet bestallt:
  - Bucht!
  Peitsche gefall op de Jong. Am Verglach mam Péng um Rack, deen ech just erlieft hunn, schéngen d'Wimperen eppes frivol an net geféierlech ze sinn. Den Oliver Twist war roueg. Hien huet decidéiert, komm wat kann, awer hie wäert net opginn.
  Blutt fléisst aus engem gebrachene Réck. Awer ze gesinn datt de Jong net reagéiert huet, huet den Orlov bestallt:
  - Feier!
  Den Beüücht huet e Feier ënner dem Bouf senge bloe Féiss gebrannt. D'Flamen hunn dem Oliver seng blo Fersen geleckt. De Schmerz vun den Nervenenden ass ustrengend. Awer de Jong huet sech virgestallt datt hien iwwer de Sand vun der arabescher Wüst leeft an d'Hord vun Tamerlane gefuer ass. De Gedanke vu Schluecht distractéiert vum Feier. An et ass net Angscht fir hien.
  D'Hëtzt huet d'Hëtzt ënner dem Rack gerappt. Aner Tormentor, mat rout-waarm Stongen, gebass Oliver Twist muskuléis Këscht. Deen Drëtte huet den Drot erhëtzt an huet ugefaang op de Réck ze schloen. Den Oliver Twist, deen eng entwéckelt Fantasi besëtzt, gouf vum Leed ofgeschloss. Hien gefillt den Touch vun rout-waarm Eisen, awer iergendwéi muffled, wéi wann waarm Téi op Dir drëpst, an net rout-waarm Stol.
  D'Catherine huet dëst mat widderspréchlechem Drool gekuckt. Wéi charmant et ass, esou e schéine Jong gëtt gefoltert. Et ass just schued datt hien net jäizt, hien ass sou geduldig. Gutt, richteg Prometheus, net e béien Helden.
  Den Oliver stellt sech selwer an och d'Titanen an der Hëtzt vum Kampf vir. Feind Blades schloen him, Blutt dréit, Narben bleiwen. Awer d'Äerm an d'Been sinn a Bewegung, hacken, zerschmieren Feinde.
  De Beüüüg huet e grousst Stéck Eisen aus dem Kamäin erausgesicht, a wéi hien et am Gesiicht vum Jong géif bréngen, huet d'Catherine seng Stëmm geruff:
  - Net néideg! Sou e Gesiicht sollt Dir net verdréien, et ass pure Cherub!
  Den Alexei Orlov huet sech op den Ecran gedréint an huet iwwerrascht gefrot:
  - Gefällt Dir dëse Jong wéi Dir wëllt, Mamm?
  D'Kinnigin huet de Kapp geknackt.
  - Jo! Huelt hien aus dem Rack! Wäscht a maacht Iech prett fir d'Bett!
  Den Alexey Orlov huet gehorsam geknuppt:
  - Ech lauschteren Denger Majestéit!
  Wann se ewechzehuelen de Block an de Schanken an ligaments, schlëmmen mat Péng geschoss. Den Oliver Twist huet op eemol gemierkt datt hien net mat senge Komeroden an eng Zell geschéckt gëtt, an hie gefrot de Prënz duercherneen:
  - Wou ginn ech hin?
  Den Alexei Orlov huet veruechtend geschnappt:
  - Gléck Dir jonke Hengst. Mamm Ekaterina selwer huet Aen op Iech geluecht. Dir wäert als Bauerejong am Gold liewen, schlof op Gold!
  Den Oliver huet rosen geäntwert:
  - Ech sinn aus der Famill vun den Don Kosaken, an net engem einfache Bauer!
  D'Wonnen a Verbrennunge vun de Jonge goufen mat Alkohol ofgerappt. Si waren schrecklech. Awer Petya huet sech selwer gefillt, och wann et am Péng ass, awer lëschteg. Et war leider, datt si hir Frënn net retten konnten. Oh Schicksal, säi ...
  Also ech froe mech wat d'Mamm mat him maache wëllt? Den Oliver hat scho genuch héieren wat Männer a Fraen normalerweis ënnerenee maachen, awer hie selwer huet net missen probéieren. Wéi och ëmmer, hien ass schonn e Generol, also kënne mir dovun ausgoen datt hien en Erwuessene ass.
  Beim Dressing Oliver Twist huet net. De Marmerbuedem vum Wanterpalais war agreabel kal, kaal, bléie Féiss. Stepping war schmerzhaf, awer dëse Schmerz, deen nëmmen irritéiert, awer net fäeg ass ze briechen.
  De Jong gouf an en helle Raum mat ville Biller an hängenden Leinwand gefouert. E Mann mat zwee Meedercher ass ronderëm d'Zëmmer gelaf mat Pinselen. Den Oliver Twist dréit, sot de Kënschtler héiflech:
  - Dir kënnt géint d'Marmor Kolonn jonke Mann hänken, a stoe wärend mir skizzéieren.
  Wieder plakeg poséieren? Dëst ass onsympathesch, awer op der anerer Säit wäerte se e Portrait vun Iech zéien, wéi wann aus enger nobeler Persoun. An du schéngs dech selwer vu Fëllen op Räich ze erhéijen.
  D'Meedercher hunn d'Faarf verbreet an hunn ugefaang ueleg Skizzen op der Leinwand ze maachen. Den Oliver Twist stoung, a fir sech vun der onermiddlecher Halswéi nom Rack oflenken, a grausam Folter, Haut zerräissen a verbrannt vun Hals bis Zeh, huet hien ugefaang ze denken, wat elo op de Fronte vum Zweete Weltkrich geschitt ass. Jo, temporär Kollisiounen kommen heiansdo an engem Dram, an e Jong vum 19. Joerhonnert kann dat zwanzegsten Joerhonnert gesinn.
  An op eemol huet de Jong dat gesinn a wat hie gesinn huet huet him guer net gefall. Däitsch Truppen hunn direkt Kuibyshev ageholl an Uralsk eragaangen, Guryev besat ... Et war eng Gefor vu Pénétratioun vun den Horden vum Mainstein an Zentralasien. Awer déi gréisste Gefor huet sech zu Moskau entwéckelt. D'Nazien hunn Enn Dezember 1946, méi genee de 25. Dezember um Chrëschtdag, hiren nächsten Ugrëff op d'sowjetesch Haaptstad ugefaangen.
  Den Oliver Twist huet d'Bewegung vum Tank gesinn, wéi d'Spannemeedercher an deem den Turret gesponnen hunn. A gefall op alles wat sech beweegt an net beweegt.
  Frida, Gerda, Charlotte - e lëschtegt Triumvirat vu Leit mat transplantéierten Insekt-DNA. A wat Dir seet, schéin Meedercher sinn einfach déi héchst Klass. An engem Bikini weisen si hire Charme.
  An den Tank, an deem d'Meedercher an enger spezieller, pyramidescher Form fueren, mat klenge Rollen déi de ganze Buedem bedecken.
  Gerda huet op de sowjetesche IS-3 Tank geschoss. Si huet op déi ganz Kräizung tëscht dem Tuerm an dem Hull geschloen, aus dem Vollekslidd vun den Highlanders gekënnegt:
  - An an de Stärenhéichten a Bierg Stille ... Mier Wellen a rosen Feier! An a furious, an furious fire!
  Déi weiblech Krieger geplënnert a gebrannt. An den T-34-85 ass op den Ugrëff gaangen. Dësen tank blouf nach ëmmer de massivsten a serienfertigsten. Anscheinend huet d'Aarbecht um T-54 däitlech verlangsamt. Leningrad ass an engem staarke Blockadering, an am Osten huet de Frascht d'Geriicht vum Samurai e bëssen ofgekillt.
  Den däitsche Panzer ass mat enger 88 mm awer 100 EL Kanoun bewaffnet. Anscheinend ass dëst wéinst der Tatsaach datt d'Meedercher e grousse Kampfkit wëllen hunn. An dofir hu si sech e grousse Kaliber Flausch gemaach.
  Awer déi Däitsch wëssen net datt de Stalin eng Waff géint si huet: e Kamikaze-Segler. E liicht Gewiicht vun aachthonnert Kilogramm, de Segelflugzeug enthält zwee Zenter Sprengstoff. An de Jong-Pilot ënner Waff.
  Hien ass e Pionéier Vitya, seet e Gebied a geet op d'Segelflugzeug. Fir Kleeder ze spueren, geet d'Kand an d'Kabine an de selwechte Schwammstämm. Et gi kaal Spuren op de Frascht vum geraumte Fluchhafen. D'Aufgab vum Jong ass an d'Loft ze klammen an den Auto op eng Loft- oder Landziel ze riichten.
  Ruthless Diktator, mat der Hëllef vun esou Taktiken, decidéiert der iwwerwältegend qualitativ Iwwerleeënheet vun däitsche Fligeren ze Géigewier. A si benotze Jongen als Kamikaze reng fir e pragmateschen Zweck - a si weien manner, an d'Kämpfer si manner wäertvoll wéi Erwuessener.
  De Jong klëmmt an eng knapp Kabine. Da kuckt hien op d'Probe vun der Jongfra, kräizt sech an dréckt de Pedal mat senger bloer Ferse. E Kamikaze-Glider geet mat Schwieregkeeten an den Himmel. D'Taktik ass nach ëmmer nei, an et ass net kloer wéi effektiv et ass. Awer d'sowjetesch Vollek si prett fir alles fir hir eegen Arméi a Land.
  Vitya muss den neisten pyramidalen panzer ramm, impenetréierbar vun sowjetescher anti-panzer-kanonen aus alle wénkelen: frontal-schräifend allbewaffnung 300 mm, hannendrun 250 mm. D'Gewiicht vum Auto ass 68 Tonnen, an de Motor ass 1200 Päerd. Natierlech kann ee Segler an ee Pionéier geaffert ginn, fir esou e Monster erofzebréngen.
  Vitya rennt op de Feind, daucht ... Wann et keng Insekte Meedercher dobannen waren, méi gewéinlech Piloten, da géif den Doud op hinnen waarden. Awer d'Anti-Fliger-Maschinengewehr krabbelt, an de Planéit explodéiert honnert Meter vun der däitscher Maschinn. Pyramidal Tank "Battleship" rëselt, awer näischt schrecklech geschitt mat him. Erëm rennt dem Mainstein säin Auto duerch d'sowjetesch Ausdehnungen.
  An d'sowjetesch Panzer probéieren ouni Erfolleg géint Ugrëff.
  Gerda huet geruff:
  - Ech sinn super!
  A si huet e Projektil esou gebrannt, datt et sech erausstellt, datt dräi roude Panzer gläichzäiteg ausgeschloen goufen. Méi genee sinn dës Panzer trivial kollidéiert.
  An d'Charlotte huet hire Partner iwwerschratt, a gläichzäiteg véier Panzer erofgeschoss. geklappt:
  - Ech sinn e Wollef an en Tigress, ech iessen russesch!
  An der Séil vum Doudegen Jong flitt de Viti an den Himmel. Nëmmen den Himmel waart him do, well hien ass e Pionéierheld.
  Den Oliver Twist ass enttäuscht dëst ze kucken, an hien ass ofgelenkt vum Spektakel vun der Zerstéierung vun Panzer.
  De Jong ass a voller Uniform. Wonnen a Geschwüren hu scho ugefaang ze dréchen an ze heelen. Ech wollt just wierklech iessen. An hien gëtt nach ëmmer gemoolt.
  Den Oliver Twist huet mat engem Laachen gefrot:
  - An datt Sitter net soll gefiddert ginn?
  De Kënschtler huet nofroend op de Foussgänger gekuckt. Hien huet seng Hänn geklappt. Wéi wann Dir esou e Kommando am Viraus erwaart, goufen eng garnéiert Braten Gäns, geschnidden Brout a Wäin an engem Sëlwerbehälter an de Raum bruecht.
  Den Oliver huet giereg op d'Iessen gesprongen. Et war him ongewéinlech lecker Gäns mat Äppel an enger gebakene Krust. Nëmmen d'Schanken hunn geknackt. De Wäin war séiss an net iwwerhaapt, mee no zwee grousse Glieser, Oliver Kapp Kaméidi. De Jong huet d'Gäns ganz giess, nëmmen d'Schanken hannerlooss, an huet seng eege Frëschheet gewisen. Dono huet den Oliver Twist net laang geduecht, mee et geholl an ass ageschlof. An dofir huet hien gezéckt. De Jong gouf virsiichteg geholl an an d'luxuriéis Schlofkummer vun der Keeserin gedroen.
  Dëst ass de Wanterpalais, alles ass no bei der Hand an an der Géigend.
  An Oliver Twist gedreemt vun der phasmogorical an ongewéinlech.
  . KAPITEL #12
  Nom Schlof huet den Oliver Twist Übungen gemaach a gefillt wéi vill besser hien sech fillt. A seng Wonnen a Blasen si bal fort. Energie ass zréck an d'Muskelen. Jonk Bande hu sech séier erholl ouni Péng vu Spannungen ze spieren.
  Trotzdem ass et gutt e Jong ze sinn - alles heelt sou séier an einfach. Hei konnt den ale Mann am allgemengen net vun der Folter um Rack erholen. An de Kierper ass jonk a frësch.
  Ëmsou méi wollt den Oliver Fräiheet. Hie giess Porridge mat Mëllech a Fleesch, an e puer gedréchent Bananen. Dunn huet hien en Apel giess.
  Gefollegt vun enger traditioneller Untersuchung vun engem Dokter. Si huet et net mol mat Alkohol verschmiert.
  An e Läffel Sirop fir d'Immunitéit ze stäerken. An et ass séiss a lecker.
  Dunn ass den Dokter fortgaang. Uerteel war geschwënn erwaart. An der Theorie gëtt en Affekot Oliver zougewisen, awer dëst kann esou sinn fir ze weisen.
  Mee et gi vill Leit, déi mam Jong sympathiséieren, sou datt en zéng Joer ale Kand wahrscheinlech net higeriicht gëtt. Och wann hien net erausginn wou de Schatz verstoppt ass. E méi wahrscheinleche Saz ass haart Aarbecht. Entweder Minen oder Plantagen an de südleche Kolonien. Plantagen sinn natierlech besser, awer och do ass den Doudesrate vu Krankheeten ënnert de wäisse Veruerteelt ganz héich, obwuel d'Klima waarm ass. Awer Kanner stierwen nach manner u Epidemien wéi Erwuessener. An et gëtt eng Chance an zéng Joer fir Parole ze kréien an en Terrain ze lounen. An e puer vun de Räiche ware selwer veruerteelt.
  Mine si méi schlëmm ... Och héich Mortalitéit. Do, a schmuele Gäng an Adits, sinn Aarbechter vu klenge Statur gebraucht. Dat heescht, Kanner gi gär heihinner geschéckt. An den Doudesrate ass héich. Ausserdeem schaffen d'Kanner dacks plakeg a barfuß, an bis zum Punkt vun der kompletter Erschöpfung. An d'Damp sinn gëfteg. An de Minen, am Allgemengen, wéineg Leit iwwerlieft bis d'Enn vun hirer Mandat.
  Den Oliver huet verstanen datt Plantagen op all Manéier besser waren wéi Minen. Et ginn Zäiten op de Plantagen, wou et kaum geschafft gëtt, an d'Kanner veruerteelt ginn souguer ënnerhalen oder Fussball spillen.
  Et gëtt nach ëmmer Hoffnung op Flucht.
  An den Oliver reift ee Link vun der Kette vun engem aneren ... A liest Gebieder ...
  A wann endlech en Dram hien iwwerhëlt, gesäit hien esou eppes an him ...
  D'Catherine d'Zweete war während dem Dag an en Deel vun der Nuecht sou midd, datt si nëmmen d'Kraaft hat, de schlofe Jong e puer Mol op der Ronn ze kussen, gewäsch, gekräizt, kierzlech gefoltert Ferse, an dann de Kapp an d'Këscht vun de Pionéierdéif a friddlech schnuffen. D'Transformatioun vun engem Kand an e Mann huet net stattfonnt. D'Kinnigin an de Jong hu bis de Mëtteg geschlof. Dunn hunn si üppig Iessen bruecht. D'Ekaterina huet gemierkt datt d'Wonne vum Jong scho geheelt hunn, wéi wann no e puer Woche vu gudder Betreiung, an d'Bléiser waren komplett verschwonnen.
  D'Kinnigin huet den Oliver Twist gefrot:
  - Sidd Dir en Zauberer?
  De Jong, deen Iessen mat Appetit verbraucht huet, huet bemierkt:
  - Et heelt besser bei engem jonke Mann wéi op engem Hond!
  D'Catherine huet gelaacht a bemierkt:
  - Awer sou séier erholl vun der Folter vun de Jongen, hunn ech nach net gesinn.
  Den Oliver huet sech drun erënnert firwat hien iwwerhaapt an d'Stad erakoum a gefrot huet insinuéierend:
  - Wann Dir esou léif sidd ... Befrei meng Frënn!
  D'Catherine huet sech iwwerall geschloen an huet rosen gejaut:
  - Net! Si sinn Kriminell a sollen higeriicht ginn! Ech wäert dech exekutéieren wann ech midd vun dir sinn!
  Den Oliver gouf rosen an huet d'Kinnigin mat sengem Zeigefanger an den Hals staark gepickt. Si ass labber gaangen. An den Déif-Held huet gejaut:
  - Waart net Bitch! Wéi vill Leit hutt Dir gefoltert - al Dreck!
  D'Lakeien sinn era gerannt, awer den Oliver Twist huet e schaarfen Dolk hannert dem Catherine säi Korsett erausgezunn an e Messer an den Hals geluecht, gekrasch:
  - Ee Schrëtt méi an ech wäert den Usurpator ëmbréngen!
  D'Dénger waren duercherneen, an en Alarm huet am ganze Palais geklongen. D'Wiechter hunn ugefaang ze lafen. De Kommandant vun de russeschen Truppen zu Sankt Petersburg, de Grof Alexei Orlov, koum och op.
  De staarken Oliver Twist huet en Dolch um Hals vun der Keeserin gehalen, gebrëllt:
  - Ech bestelle all Prisonéier aus de Prisongen ze befreien, soss wäert se net liewen!
  Den Alexei huet probéiert ze menacen:
  - Wann Dir hatt ëmbréngt, wësst Dir wat mir Iech maachen?
  Den Déif-Held huet fett geäntwert:
  "Dir kritt nach ëmmer kee Vixen aus dem Graf, a Folter mécht mech net Angscht!" Dir hutt dat gëschter selwer gesinn!
  D'Ekaterina, déi op d'Been komm ass, huet geknackt:
  - Maacht wéi dësen Titan seet ... Jiddefalls, e puer honnert Prisonéier, d'Muechtbalance gëtt net beaflosst!
  Oh Katya wollt liewen. An ech wollt regéieren. Elo géif si gären St. Petersburg op engem Schëff verloossen, nëmmen am Mier ass eng rebellesch Squadron kontrolléiert haten Pugachev. Am Allgemengen huet d'Catherine verstanen datt de Krich scho verluer war. An Dir musst këmmeren fir Är eegen Haut ze konservéieren. An den Troun... Dann ass de Sträit fir dës widderspréchlech an éiweg onzefridden Leit ze geréieren. Si huet enorm Rechnungen op der Grenz, gemaach am Fall vun engem Putsch.
  Si kann op eng kinneklech Manéier weider liewen, iergendwou zu Paräis. D'Klima vu Paräis ass iwwregens vill méi mëll a méi agreabel wéi dat vu St. Vläicht tatsächlech mat Emelyan Pugachev op d'Welt goen? Loosst dëse blo-Fouss Kosaken probéieren mat dem Räich ze bewältegen? Si korrigéiert an ass midd vu Kraaft bis zum Hals!
  Den Oliver Twist ass mam Catherine an d'Kutsch gaang fir perséinlech d'Verëffentlechung vu Gefaangenen aus de Kräizer an der Peter a Paul Festung ze iwwerwaachen. De jonke Krieger war elo op engem wäisse Päerd. Hien hat e Gedanke, awer sollt net de Moment profitéieren an d'Keeserin-Mamm an de Camp vun Emelyan Pugachev huelen? Dëst bedeit d'Enn vum Biergerkrich an den definitiven Erfolleg vum Opstand. An de Bäitrëtt, tatsächlech, vun enger neier Dynastie, obwuel formell d'Romanows un der Muecht bliwwen sinn.
  Obwuel et nach en Ierwe Paul war, an eng ganz Rëtsch vu Verwandten. Jo, Emelka ass festgehalen, Dir wäert näischt soen.
  D'Prisonéier goufen aus den Dungeons geholl, Kleeder ginn, gefiddert. D'Keeserin blouf ënner der Drohung vum Doud vum verzweifelte Pionéier.
  Den dënnen jonke Mann Ivan Orlov, de jéngste vun den Orlov Bridder, proposéiert dem Alexei.
  - Jo, an d'Häll mat Katya. Mir proklaméieren dem Paul säin Ierwe Keeser, a mir wäerten de Jong mat hir ëmbréngen!
  Den Alexei huet de Kapp frantically gerëselt.
  Sidd Dir verréckt Brudder? Jo, Paul haasst eis, méi wéi Emelyan. Wëllt Dir datt mir fir Regizid gesait ginn?
  De Fett Stepan Orlov huet virgeschloen:
  -Komm mir maache wéi wann mir demissionéiert sinn, an dann de Moment gräifen an de Jong schloen.
  Den Alexei wénkt averstanen.
  - Also maacht et, awer ... Also datt Katyusha net souguer eng Hoer flitt!
  De spitzen Nues Eduard Orlova huet pragmatesch bemierkt:
  -Wat solle mir maachen? Geschwënn Alexander Suvorov wäert d'Truppen zu Stuerm féieren, an eis Arméi schmëlzt. Jiddereen desertéiert Zaldoten, a méi schlëmm Offizéier a souguer Adel.
  Den Ivan Orlov huet fett virgeschloen:
  - Kann no Norden duerchbriechen. A Richtung Vyborg, an do ass Schweden an der Géigend.
  Den Alexei huet schwéier geschloen an erënnert:
  -Vyborg huet schonn d'Tore fir d'Imposter opgemaach. Egal wéi si mir a Gefor stierwen.
  Den Ivan huet passionéiert geäntwert:
  - Mee mir briechen op d'mannst an d'Open eraus, soss schloen se eis wéi Küken an engem Käfeg.
  Alexey huet doriwwer geduecht. Tatsächlech, probéiert an der Nuecht duerchzebriechen war de beschte Wee eraus. Et ass kaum méiglech déi rieseg Stad mat enger dënnender Garnisoun ze halen. An dësem Fall, wann Dir fir e groussen Duerchbroch gitt, gëtt en Deel vun der Arméi verluer, awer et gëtt eng Chance fir eleng eraus ze goen an de Kampf aus dem Ausland weiderzemaachen. A wat kann als Alternativ ugebuede ginn. Zréck op d'Peter a Paul Festung.
  Si ass op enger Insel, net einfach ze attackéieren. Awer de problem ass datt et bal onméiglech ass aus Petropavlovsk mat enger korrekter Belagerung ze briechen. Also wäert Dir do leiden bis Dir all d'Versuergung fäerdeg bréngt. An da stierft Dir vum Honger. Wat soss ze maachen? Gitt Katya engem Bedruch a probéiert seng Haut op dës Manéier ze retten?
  De Wee huet ganz verführeresch ausgesinn. Awer wäert den Emelyan d'Liewe vu sou geféierleche Leit wéi d'Orlov Bridder retten? Nodeems si de Peter den Drëtten ëmgedréint hunn, a Grigory huet souguer seng fréier Majestéit mat engem Taschentuch erstreckt.
  Also d'Iddi fir alles an en Duerchbroch ze setzen war léiwer wéi all aner.
  E puer Scoutjongen sinn och erausgaang. Si sinn stagnéiert gaang, zwee souguer vun den Äerm ënnerstëtzt fir net ze falen. D'Jonge goufen brutal gefoltert, awer si hunn sech anstänneg behuelen. Vitya huet d'Kraaft fonnt fir eleng ze goen, obwuel si seng Fersen mat engem roude waarme Eisen verbrannt hunn. Wéi den Oliver Twist ukomm ass, sot säin Assistent hees:
  - Hie gouf gefoltert ... Mat rout-waarm Zang verbrannt. Ech hat fënnefhonnert Wimperen an dräi Shakes. All d'Schanken goufen aus der Plaz geklappt, awer ech hunn hinnen näischt gesot!
  Oliver Twist encouragéiert Vitya:
  - Ech weess näischt iwwer Medikamenter Kraider! Alles wäert besser heelen wéi op engem Hond ... Haaptsächlech ass datt Dir net gebrach sidd!
  Domka gehéiert zu deenen, déi fräigelooss goufen. Trotz der Folter ass d'Meedchen schéin bliwwen. Barefoot an engem liichte Kleed, huet dat grousst Meedchen d'Keelt net gefillt. Hiert Gesiicht hat e kandlecht Ausdrock. Si koum op den Oliver Twist, huet sech der luxuriéis gekleet Catherine gebéit a sot:
  "Si hunn meng Fersen véier Mol gebrannt ... Awer et ass an der Rei, Dir gesitt, ech ginn zu Fouss!"
  De Jong-General huet d'Meedchen getréischt:
  - Sidd net traureg, Domka. Tester nëmmen Temperament. Alexey Orlov wäert nach ëmmer op de Rack jäizen. Bezuelen fir hir Verbrieche.
  D'Domka huet hir Ae geblénkt a gefrot:
  - Gëff mir d'Méiglechkeet d'Kata selwer ze quälen.
  De Pionéierdéif Oliver Twist war an enger super Stëmmung. Déi befreit Prisonéier goufen op Schlitten gelueden. Sankt Petersburg ass eng Stad ze grouss fir mat de Féiss a souguer Barefouss op de Rand ze stompelen.
  D'Catherine huet dem Oliver Twist geflüstert:
  - Wëllt Dir, datt ech Iech e Prënz maachen?
  Pionéierdéif huet gelaacht a spottend gefrot:
  Firwat net en Herzog?
  D'Kinnigin huet mat Kraaft gelaacht a gefrot:
  - Wëllt Dir en Herzog ginn?
  Den Oliver Twist huet gelaacht a gefrot an engem seriöen Toun:
  - Nëmmen ech weess net a wéi engem Räich, Dir kritt mir en Herzogtum. A Russland hutt Dir Landsleit, den Däiwel ass zwee lénks!
  Catherine gemierkt, datt si näischt ze verspriechen huet. A Vitya, deen um Schlitten nieft hinnen souz, huet bemierkt:
  - Den Oliver Twist ass generéis mam Kinnek-Papp dotéiert. Generaladjudant vu senger Majestéit.
  D'Katya huet sech op d'Vita gedréint:
  - Wëllt Dir, datt ech Iech e Feldmarschall maachen?
  De Jong huet als Äntwert dem Catherine seng Hoer gezunn a menacéiert:
  - Net verwinnen!
  Den Alexey Orlov huet gesinn datt eng Serie vu Schlitten a Schlitten op d'Ausfahrt géingen. An d'Catherine ass mat hinnen. Den Haapt Saach ass, datt näischt doriwwer gemaach ginn. Annulatioun d'kinneklech Uerdnung net. Si kënnen d'Catherine net verléieren. Awer wann hatt nach ëmmer an de Camp vun engem Bedruch fortgeet, da gëtt et iwwerhaapt en Enn. Ganz anescht kann ënner dem Keeser Paul geschéien.
  Orlov huet gezéckt ... Mir mussen en entscheedende Schrëtt huelen, awer de Grigory ass net nieft him. Et ass och schlecht, datt d'Wuechten och mat Duercherneen getraff sinn. Mir mussen dréngend eis eegen Haut retten.
  An dunn huet den Alexei Orlov eng Decisioun geholl: No allem, déi gefaangen Catherine wäert d'Arméi vum Impostor oflenken, an an der Tëschenzäit kënne si mat de Garde an de Milizen aus der Stad rutschen. Also vergeblech huet Suvorov Truppe fir den Ugrëff trainéiert. Si wäerten ausbriechen a verloossen d'Orlov Bridder am Feld, Sumpf, méi no bei Schweden.
  Den Alexei huet d'Heralden bestallt:
  - Rufft d'Bridder a sprengt d'Versammlung! Loosst eis all Kraaft sammelen déi mir kënnen!
  An den Oliver Twist, iwwerfreet datt seng Frënn fräi waren, an d'Kinnigin gefaange war, huet gesonge. D'Jongen, den Domka an déi aner befreit Gefaangenen hu sech agefaangen;
  Oh meng staark Ketten vu Sklaverei,
  Firwat war de Jong barfouss, hongereg gebonne ...
  Du Wurm fries e bëssen,
  An an Äre Gedanken wäert Dir fäeg sinn all Distanzen ze iwwerwannen!
  
  Eis Welt ass sou en traureg Prisong
  Den Doud regéiert dran, d'Leed herrscht iwwerall ...
  Mir kënnen d'Liicht net an de Kapp bréngen
  Den Här schéckt Versuchungen!
  
  An de Steebroch vum Jong säi Lot,
  E Sklave fir e Kuerf vu grousse Steng ze droen ...
  Och wa baartlos, awer d'Hoer goufen gro,
  Ëmmerhin ass d'Liewen nach méi schlëmm wéi en Hunn!
  
  Awer ech gleewen datt déi fräi Sonn wäert opgoen
  De Cherub wäert d'Masse vu Shaitaner verspreet ...
  An den Allmächtege wäert eis en Test ginn,
  Et gi gratis Schong, Kaftanen!
  
  Awer ech sinn nach ëmmer e Leed an a Ketten,
  De Bauch ass eidel, an e Peitsche op de Rippen ...
  Um Troun ass de Jong nëmmen an Dreem,
  Trëppelt laanscht e stäerken, schrecklech däischter Wee!
  
  Awer ech weess datt Gott d'Gemengen net opginn,
  Mir wäerten direkt de Pitchfork vun de béisen Hären erhéijen!
  Mir wäerten de Banner vun de Pappe wäert sinn,
  Loosst eis de Souverän an der Herrlechkeet vum Numm verherrlechen!
  
  Et ass schéin ze liewen, awer ze stierwen,
  Mir wäerten ëmmer e Ritter wäert sinn ...
  Loosst de rosen Bier brullen
  D'Intrig gëtt vun engem Raubdéier mat engem Schwindel verdreift!
  
  Awer de fräie Geescht huet d'Leit opgeholl,
  Si wäerten opstoen fir de Géigner ze bekämpfen!
  Déi Räich wäerten am Géigendeel aarm ginn,
  Wien krut de Prënz nëmmen e Zipun mat enger Pai!
  
  Mir kënnen eng gerecht Welt maachen
  Een an deem jidderee bedeelegt ass!
  No allem ass de Christus fir mech en helleg Idol,
  Wat d'Véi et fäerdeg bruecht huet ze kräizegen!
  
  Operstoen déi Doudeg, ech gleewen datt jidderee gëtt,
  A bauen eng stralend nei Welt ...
  Fir all d'Filmer richteg ze maachen
  Fir datt de Bauer net mat engem Geck opstinn!
  
  Da wäerte mir d'Universum erueweren,
  Loosst eis Weeër op d'Kante vun all Galaxien leeën ...
  An ech wäert e schlau Jong hunn,
  Als Ausféierung vum Geescht vun Astronauten!
  Gutt Lidd a flott Chouer Leeschtung. Jiddereen séngt éierlech, och déi, déi keng musikalesch Ouer hunn, maachen anstänneg a melodesch Kläng. D'Tore ginn op an eng grouss Cortège verléisst St. D'Gewënner verloossen d'Stad mat Musek a Lidder. A si si ganz frou!
  Awer wärend de Cortège fortgaang ass, während d'Pugacheviten si begéint hunn, ass eng bluddeg Schluecht op der Géigendeel Säit vu St. D'Arméi vun Emelyan Pugachev ass net eng Zort vun rabble, mä soldered vun Suvorov Disziplin. An d'Wiechter hunn virum Duerchbroch gewarnt. D'Wuechter ware mat Gewierschëss a Schéiss getraff.
  Den Alexander Suvorov huet virausgesot, datt wann d'Petersbuerger Garnison wollt ausbriechen, et géif et an nërdlecher Richtung maachen, méi no un der schwedescher Grenz. Do hu si méi Chancen ze verloossen. An de brillante Kommandant huet e puer Falle fir de Feind virbereet. An elo, zum Beispill, sinn Wollef Pipe fir d'Kavallerie virbereet. Hussaren ënner Gewierfeier hu probéiert d'Redouten ze iwwerwannen, an hir Päerd sinn masseg an suergfälteg entworf a gutt camoufléiert Fallen gefall.
  Awer hei sinn se Kavallerie falen, an anerer sprangen no hinnen. Si falen och an verkleeden Schluchten oder Trenches, déi vun de Baueren gegruewen sinn.
  Den Alexei Orlov, deen d'Kavallerie an d'Attacke gefouert huet, ass selwer an en déiwe Gruef gefall, an e schaarfe Spill huet d'Säit vum Grof duerchgebrach. An aner Päerdskarkassen sinn vun uewen erof gefall, an de Grof zerquetscht.
  Et ass ganz gallim wann Dir esou e Gewiicht op Iech hutt, an Är Rippen sinn gebrach. An Dir kënnt net ootmen oder sech ëmdréien. An et ass och kal, an Är Hänn, Gesiicht, a ganze Kierper ginn kal.
  Den Alexei probéiert verzweifelt ze beweegen, awer all Bewegung dreift seng Rippen an d'Lunge a mécht him Blutt ze späizen. E fleischende Raubdéier ass an e Wollefsgruef gefall an erstéckt dran, wat extrem symbolesch ass.
  Den Ivan Orlov huet et fäerdeg bruecht iwwer d'Ravinen ze sprangen, awer eng Kugel aus engem Redout huet hien am Bauch getraff. De Suvorov, wéi de Peter de Groussen, huet déi bescht Zaldoten an de geschützte Festungen zu Poltava opgestallt an déidlech Feier geschoss.
  An d'Kavallerie Don a Kalmyk ware schonn am Ambush, an nei Regimenter hu séier op d'Rettung.
  Garde koumen aus de Petersburger Paarte eraus. Ausgewielt Regimenter, dorënner de perséinleche Schutz vun der Keeserin. D'Schluecht huet waarm opgeblosen. Hei sinn déi bescht Truppe vum Räich, Zaldoten net manner wéi nonzeg Meter grouss. Si ginn, wéi se benotzt, a bezuelen keng Opmierksamkeet op d'Schéiss vu Waffen oder op d'Schéisser.
  Awer och fir si huet den Alexander Suvorov eng Iwwerraschung virbereet. Eng brennbar Mëschung an Harz ginn am Viraus gesprëtzt. D'Kalmyks Feier beliicht Pfeiler, an de Raum flares direkt op. Ausgewielten, bewaacht Eenheeten, déi e schreckleche Biss kritt hunn, an ënner de rouden an orange Flammen gefaangen, stinn net op a fänken un ze streiden. An déi Couragéisst vun hinnen verbrennen einfach lieweg.
  Den Duerchbroch, op deen esou vill Hoffnungen agepaakt waren, ass verstoppt. Zaldoten vun gewéinleche Eenheeten, souwéi e puer Garde, falen hir Waffen a froe fir Barmhäerzegkeet. D'Milizen verspreet och, an de St. Petersburg Mob huet de Kapp opgehuewen. An der Haaptstad vum Räich gëtt et eng Onrou, Dausende, Zéngdausende vu Leit lafen an d'Stroosse a jäizen:
  - Herrlechkeet dem Kinnek-Papp! Vivat Petr Fedorovich! Kann den Enkel vum Peter de Grousse verherrlecht ginn!
  Stepan Orlov, als déi virsiichtegst vun de Bridder, huet sech an enger vun de Maueren an engem Héichtuerm verstoppt. Den Eduard Orlov, verzweifelt gejaut, probéiert d'Zaldoten ze inducéieren fir mat der Pugachev Arméi ze kämpfen. Mä et war net méi säin Dag an Zäit. De Pugachev selwer a säin Adjudant Oliver Twist sinn op d'Attack gaangen. An den Alexander Suvorov an de Feldmaréchal Papin hunn déi iwwerliewend Garde gefuerdert sou séier wéi méiglech ze kapituléieren.
  Den Oliver Twist ass als éischt op den Edward gefuer. Pointy-nosed Orlov huet e verzweifelte Versuch gemaach de Jong ze attackéieren. Den Déif-Held huet säi Kierper geschwënn a mat aller Kraaft de Réck vum Grof säi Kapp gedréckt. De Schädel ass zerbrach, an dem Edward säi Kadaver ass an e Schnéidrift gefall. No sengem Doud hunn déi lescht Garde hir Waffen erofgeheien.
  An de Pugachev seng Truppe ware schonn an d'rebellesch Stad erakomm.
  Stepan Orlov mat engem klenge Kavallerie Détachement gerannt op d'Peter a Paul Festung. Nëmmen do, a souguer op Kronstadt, gouf et eng Chance fir d'Resistenz iergendwéi ze verlängeren. Oder éischter, souguer Angscht.
  Awer den Oliver Twist mat senger Band ass op den Fersen gerannt, an huet dem Stepan säin Détachement iwwerholl. E kuerzliewegt, wann och bluddege Kampf ass ausgebrach. Den Oliver huet mam Stepan gekämpft. Hien huet ee Bodyguard ofgeschnidden, deen zweeten. An dann ofgeschnidden de gutt gefidderte Vertrieder vun der Orlov Famill Pinsel. De schwéier blesséierte Stepan sprang vum wäisse Päerd. Hien ass op seng Knéien gefall an no Barmhäerzegkeet gejaut.
  An den Oliver huet bestallt him ze bannen an huet seng séier Bewegung Richtung Peter a Paul Festung weidergefouert. An d'Leit hunn begréisst a gejaut, d'Befreier aus der Knechtschaft begéint.
  ...................................
  Den Oliver Twist ass erwächt an huet erëm Übungen gemaach an giess ... Dunn huet hien den Halsband reiwen, a bis däischter geschafft.
  An dunn ass hien erëm ageschlof an huet d'Fortsetzung vum Dram gesinn.
  Kronstadt an d'Peter a Paul Festung hu sech ouni Kampf ofginn. Petersburg koum ënner der Kontroll vun de Pugachevites. Bis elo blouf de Moskauer Kreml onbesat mat enger staarker Garnisoun an dem Semenov Guards Regiment, ënner dem allgemenge Kommando vum Grigory Orlov.
  A fir de Moment sinn d'Orenburg an d'Stad Yaitsky nach ëmmer aushalen. Bal all aner Stied an Dierfer hunn d'Muecht vum russesche Zar ugeholl. Wéi och ëmmer, den nächsten Dag hunn se d'Nouvelle bruecht, datt zu Orenburg en Opstand ausgebrach ass, an d'Arméi ënner dem Kommando vum Fedot Katorzhny d'Stad besat.
  Dat Ganzt gouf vun enger Dauf bruecht, an dofir ass si nëmmen e puer Stonnen geflunn. Also, bis elo, sinn nëmmen d'Stad Yaitsky an e puer wäit ewech Siberian Dierfer ongeholl bliwwen.
  An Emelyan Pugachev hat eng sérieux Gespréich mat Catherine.
  - Du hues verluer, Mamm, an du muss et zouginn ... - De Bauertzar huet eng Theaterpaus gemaach an huet e bëssen aus engem gëllenen Becher vu Jorhonnert-ale Wäin, deen mat Diamanten besat war, geschloen a weidergespillt. - An elo, wann Dir wëllt liewen, erkennt ëffentlech a mir Är gesetzlech Fra Pyotr Fedorovich a gitt op all véier Richtungen!
  D'Catherine konnt hir Freed iwwer esou eng Propositioun kaum verstoppen. Wësse wéi se sech selwer kontrolléiere sollt, huet déi fréier Keeserin gefrunkt a gemëscht:
  - Fir mech op esou stierflecher Sënn ëffentlech ze léien goen?!
  De Yemelyan huet seng Wenkbrauwen menacéiert opgehuewen a gebrëllt:
  - Ech brauch et net! Dir braucht dat fir datt ech e Grond hunn fir sou eng haart a geféierlech Bitch ze pardon! Wann Dir et net wëllt zouginn, net! Mir wäerten dech exekutéieren, awer virdru mat rout-waarm Stongen, froe mir wou Dir Äert Gutt verstoppt!
  D'Catherine, déi blass gëtt, huet gemëscht:
  "Traut Dir net Är Kinnigin gefoltert!"
  De Pugachev huet gekrasch a gekrasch:
  - Géifs du mech traut mech ze folteren? Ech gesinn a mengen Aen, datt ech et trauen! Erwaart also keng Barmhäerzegkeet vu mir!
  Den Emelyan huet en Dolk aus sengem Gürtel gezunn a gesongen:
  - Also wäert Dir berouegen? Erkennt mech als Äre gesetzleche Mann a Kinnek ....
  D'Ekaterina huet sech mat Schwieregkeeten erausgedréckt:
  - Ech well...
  De Pugachev huet menacéiert:
  - Ech héieren net!
  Déi fréier Kinnigin huet gekrasch a méi haart ausgeruff:
  - Ech well!
  Emelyan korrigéiert déi falsch Fra an enger mëller Stëmm:
  - Net esou! Ech wäert Är Majestéit brauchen!
  - Ech wäert Är Majestéit sinn! - D'Ekaterina huet erausgebrach an ass an Tréinen ausgebrach. Si war nach ni sou ernéiert ginn.
  A Präsenz vun honnertdausende vu Leit huet d'Keeserin sech berouegt an de Yemelyan als hire Mann a Kinnek unerkannt. Dofir gouf si plakeg an ëffentlech mat enger Peitsche geschloen, duerno huet de Pugachev d'Kinnigin éierlech op alle véier Säiten fräigelooss. D'Ekaterina huet gekrasch a gekrasch, gejaut datt et keen Accord war iwwer de Kont vun der Peitsche. A si hunn d'Ekaterina barfuß an engem Hiem an de Schnéi fräigelooss. An natierlech keng Hëllef Emgéigend. Et ass schmerzhaf hallef plakeg an der Keelt ze stierwen, a mat Ärem Réck an e bluddege Mess verwandelt.
  Awer den Emelyan Pugachev ass e weise Zar, dee sech gesuergt huet fir säin Troun ze stäerken. Also den Ierwe, de Pavel, gouf wéi et war, zoufälleg während dem Attentat ëmbruecht. Och wann de Chika en ähnlechen Deel ausgezeechent gouf - e Zigeiner Kosaken prett fir all Mëssbrauch fir säi Chef.
  Ganz Russland gouf an d'Kosaken ëmgewandelt, d'Elektivitéit gouf agefouert, an d'Klassongläichheet gouf eliminéiert. D'Land blouf eng autokratesch Monarchie, awer den Zar huet sech op d'legislativ Kierper vum Great Cossack Circle ugewisen. D'Land gouf un d'Baueren verdeelt, d'Fabriken un d'Aarbechter, déi hire Kapp gewielt hunn, d'Arméi gouf op fräiwëlleger Basis gegrënnt. An et waren ëmmer Fräiwëlleger am Iwwerfloss. D'Opstänn hunn de ganzen Territoire vu Polen bedeckt an d'russesch Arméi, gefouert vum Suvorov, koum fir d'Baueren z'ënnerstëtzen.
  Déi hunn déi nei Regierung als Befreier begréisst. Dunn sinn Éisträich a Preussen an de Krich mat Kosaken Russland agaangen.
  Déi russesch Arméi, ugefouert vum Suvorov, huet d'Truppe vum Frederick II bei Königsberg ugegraff an si besiegt. Koenigsberg huet sech ouni Kampf ofginn. An de Suvorov huet e séieren Iwwergang op Berlin gemaach.
  De Feldmarschall Rumyantsev huet am Tour d'Éisträicher besiegt. Den Opstand huet Éisträich geschloen, d'Allgemengheet huet och no der Befreiung vun der Klassenongläichheet an dem Bäitrëtt zum Roude Räich vum Emelyan Pugachev verlaangt. An der Géigend vu Berlin huet de Frederick de Grousse Suvorov déi lescht Schluecht ginn, als Resultat vun deem d'Däitschen endlech besiegt goufen, an de preisesche Kinnek selwer ageholl gouf. Fir déi zweete Kéier koumen d'russesch Truppen op Berlin a sinn do bliwwen.
  An de Feldmarschall Rumyantsev huet Wien ageholl, de éisträichesche Keeser gefaangen. Petya deelgeholl an Schluechte ënnert dem Kommando vun Suvorov. Säi Pionéierkorps huet wéi ëmmer effektiv gehandelt an huet e Minimum vu Verloschter gelidden. D'Jongen sinn an uerdentleche Kolonnen zu Berlin erakomm. Traditioun hunn d'Jonge Krieger barfuß marschéiert, a kuerze Shorts, onofhängeg vum Wieder.
  Den Oliver Twist war frou, datt hien endlech ronderëm Berlin konnt trëppelen. Wat e Genoss fir Berlin Stëbs mat bloen Fersen ze raken. Och wann hien den Titel vum Sereneste Prënz ausgezeechent huet, huet hie léiwer liicht Kleed. Obwuel nach e Jong. Ausserdeem war den Oliver Twist iwwerrascht ze bemierken datt hien opgehalen huet ze wuessen. Trotzdem ass dëst net seng Zäit. Och wann hie mam Pugachev gekämpft huet, huet hien e puer Zentimeter fir sech selwer bäigefüügt, awer elo ass d'Zäit fir de Jong gestoppt, a souguer d'Zhenneel an d'Fangerneel hunn opgehalen ze wuessen. An et ass erstaunlech.
  Op der anerer Säit huet de Gedanken duerch de Kapp vum éiwege Pionéier geflitzt, datt hien vläicht net al gëtt? Déi lescht wier super! Fir Alter brutal disfigures Leit. Si verwandelt hinnen an miserable Morelen. A wann Dir jonk sidd, ass Äert Gesiicht net duerch e knaschtege Baart verwiesselt a glat, wéi eng Jongfra. An Dir musst net raséieren!
  Als General-in-Chief a Seng Serene Héichheet huet de Prënz Oliver Twist net méi gedreemt, wéi vill Leit a sengem Alter, opzewuessen an ëmzedréien. Hien ass scho gewuess an entwéckelt. An hien huet vill erreecht. No allem ass den Titel vum Sereneste Prënz, vill méi héich wéi just e fürstlechen, schonn op d'mannst en Herzog.
  Menshikov huet esou en Titel gehéiert ... Emelyan Pugachev favoriséiert de Jong, a mir kënne soen datt den Oliver Twist säi Favorit ass. Den Oliver Twist fillt sech scho komplett grouss. Ech wousst souguer d'Léift vun der Fra, besonnesch well déi, déi mam rouegste Prënz schlofe wëllen, an e schéinen, zimlech héije a breetschëllegen Jong, op d'mannst eng Zénger eng Dose sinn.
  Den Oliver Twist géif sech zimmlech glécklech fillen, awer ... Duerch Berlin trëppelen, huet de Jong sech erënnert, sou eng falsch Erënnerung un engem Dram, datt a senger Welt d'Däitschen, scho bal besiegt, um Rand vu Moskau sinn, de Kaukasus ageholl, eragaangen. Zentralasien, an et schéngt souguer Moskau attackéiert. A Russland ass d'Leeschtung ofgeschaaft ginn, d'Leit sinn nach zefridden a bezuelen och gären Steieren un d'Generalkeess. De Gebuertsquote ass eropgaang, den Doudesrate fällt, d'Schoulen an d'Universitéite ginn op, d'Spideeler ginn gebaut.
  Awer d'Kierchebesëtzer goufen ofgeschnidden, an all d'Länner vu Klouschter an Tempelen goufen konfiskéiert. Den Emelyan selwer war méi vis-à-vis vum Islam, als méi bëlleg einfach a verständlech Relioun, awer natierlech ouni onnéideg belaaschtend Restriktiounen: op Wäin a Schweinefleesch, souwéi iwwer Gebied a Ramadan.
  Firwat soll de Kinnek net seng eege Relioun schafen? A Polygamie gëtt net agefouert? Ass si Kinnek oder net?
  No der Eruewerung vun Däitschland an Éisträich hunn d'Opstänn an de Lännere vu Westdäitschland, Frankräich, Spuenien a Portugal ugefaang. Den Emelyan Pugachev huet den Uerder ginn all déi ënnerdréckt ze hëllefen. Wierklech déi zweet Trotzki. Oder Lenin. Awer de Krich am Westen ass vill méi einfach: Europa ass gespléckt, an d'russesch Arméi ass déi stäerkst an am meeschte fortgeschratt, an et gëtt vun de brillante Kommandanten Rumyantsev a Suvorov.
  Natierlech wier de Krich mat der Tierkei vill méi séier eriwwer gewiescht, wann dës grouss Kommandanten, d'Kinnigin hir Hoffnung, net zréckgehal ginn. Doriwwer eraus, d ' arméi vum osmanesche räich war, a punkto waffen an organisatoresch siicht, ganz no hannen a russland war net e rival.
  Och Elizaveta Petrovna, dee mam Friedrich kämpft, huet bewisen, datt d'russesch Arméi an de russesche System méi staark a méi effektiv sinn wéi de preisesche.
  Relativ roueg an Europa war nëmmen an Holland. Dëst Land huet eng republikanesch Form vu Regierung, an d'Leit si méi oder manner zefridden mat hirer Muecht. Awer d'Belsch ass ënner der Kontroll vun den Éisträicher, an do ass e Retard guer net Comic ausgebrach.
  D'Pugachev Regimenter si richteg do. Dat eent däitscht Fürstentum nom anere gëtt befreit. Awer elo hunn dem Suvorov seng Truppe sech e bësse verspreet, an de franséische Kinnek erwaart se Stéck fir Stéck ze zerbriechen. Honnertfofzegdausend Zaldoten, géint siechzegdausend russesch Zaldoten, vun deenen en Drëttel de Pionéierkorps vum Oliver Twist ass.
  D'Jongen sinn deels zu Fouss, deelweis op klenge Pony-Päerd, sprangen a pranzéieren. De Suvorov decidéiert d'Fransousen ze attackéieren. Obwuel de Géigner bal dräimol esou vill Truppen huet, an d'Fransousen, natierlech, sinn net Ottomanen am Kampf.
  Oliver Twist a seng Truppen exekutéieren de verstoppte Minerve, maachen eng getraut Kräizung, forcéiere e puer Floss Hindernisser. Seng jongesch Arméi sprëtzt fett op d'Hierschtwaasser. Iwwerhaapt sinn Pionéier keng Angscht virun Erkältung oder Krankheet. Si kämpfen mat hausgemaachte Schlaangen, déi sou effektiv sinn wéi Granatwerfer a benotzen Schlaangen.
  D'Nuecht am Hierscht ass laang. Oliver Twist ass ee vun deenen éischten a schéisst Sentries duerch Schéiss mat engem Slingshot. De Slingshot ass net einfach, awer mat engem Pfeil imprägnéiert mat Kaliumcyanid. A wann et riicht an den Hals trefft, stierft de Feind ouni Toun oder Klang.
  An dann schneide d'Pionéier-Spezialkräften dapper Zelter mat schlofen franséischen Zaldoten aus. Den Oliver Twist huet ugefaang mat engem Colonel an enger bloer, räicher Uniform ze schneiden. Hien huet den Hals mat engem Messer ofgeschnidden an de Mond ofgedeckt. Effikass a séier. An aner Kärelen ukomm an Zäit, alles mat erstaunlech Vitesse a Kohärenz maachen.
  Den Alarm gouf ze spéit opgehuewen, a scho rosen Jongen kënnen net gestoppt ginn. Den Oliver Twist huet dat Bescht geschnidden a gläichzäiteg gesongen;
  Oh Mammeland Grouss Russland,
  Den zweekäppegen Adler ass méi staark wéi all Déieren!
  Eise Kinnek ass eng mächteg hell Missioun,
  Wat wäert d'Leit méi schéin a méi frëndlech maachen!
  
  Mir sinn komm fir en friemt Land ze befreien,
  D'Leit zu Paräis kreien och staark...
  Loosst eis e wonnerschéint Paradäis um Planéit bauen,
  Kee Grond fir geschmiert Schnéi ze schmieren!
  
  Mir wäerten de Kommunismus esou fir jiddereen maachen,
  Wat wäert op de Planéit strahlen ...
  A béise Faschismus wäert zerstéiert ginn,
  De Grondbesëtzer ass de Fuhrer, wéi komesch ass et!
  
  Am Vaterland méi hell wéi d'Sonn Kuppel,
  Kierchen blénken, gëllen Orthodox!
  Mir si fir Stalin mat Prost,
  Kann de grousse Wee dee herrlechsten sinn!
  
  Loosst eis d'Gréisst vun de Kierchen restauréieren,
  Christus säi Brudder, de jéngere brillante Lenin ...
  Am Banner vu Meedercher a Jongen,
  Zu Herrlechkeet vun alle vergaangene Generatiounen!
  
  De Suvorov huet d'Pionéier bestallt -
  Kampf fir d'Cossack Motherland ...
  Mir schloen net an d'Brau, mee an d'Ae,
  Mir hunn e mächtege Granatwerfer am Knuewel!
  
  Ech gleewen, datt de sowjeteschen Zaldot wäert gewannen
  De weltwäite Wee zur Onstierflechkeet vum Kommunismus!
  Huelt e pionéierend staark Schëld op,
  Op wäert de grousse Kapitalismus leien!
  
  Léif Här wäert op de Mars féieren,
  Weess Felder wäerten op Venus sinn ...
  An alles wäert geschéien just déi héchst Klass,
  Och wa mer et net alleguer gepackt hunn!
  
  Hei gëtt de ganzen Universum vum Kommunismus regéiert,
  Vun der Wëssenschaft erëmbelieft: wien ass gefall a gestuerwen!
  Fir dëse Ritter dapere Kampf,
  Nokommen wäert Hären a Riichter ginn!
  Nodeems si e ganze franséische Corps besiegt an ausgeschnidden hunn, sinn d'Jongen gerannt fir de Feind weider auszeschléissen. Ausserdeem sinn d'Suvorovites podnaperli vun der anerer Säit. An d'Fransousen hunn ugefaang ze panikéieren. D ' hauptbatterien hu sech fett gefaange vun de pionéier gewisen, déi héichste klass vun der gebrauch vun slinggranatwerfer. An d'Jongen hunn gewisen datt si méi cool wäerte sinn wéi Erwuessener.
  Oliver Twist wéi ze sangen, obwuel net säin eegent, mä deen, deen se gesongen hunn, als Pionéier vum Zweete Weltkrich;
  De Suvorov huet geléiert no vir ze kucken ..
  A wann Dir opstitt, stoe zum Doud!
  Och Vitya wäert op der Spëtzt vu senge Lunge sangen;
  Suvorov Bridder, e Beispill fir eis!
  Hien huet sech net an enger schwiereger Stonn verluer!
  An all d'Kanner, zerstéieren d'Fransousen wéi se ausginn:
  - Suvorov geléiert a schlëmme Schluechte,
  Halt de russesche Fändel an Herrlechkeet!
  Hei hunn d'Jongen Nitroglycerin aus Schlaangen op déi franséisch Kavallerie geheit. Dausende vu Reider goufen gemëscht an gebrach, a wéi vill Päerd sech gebéit. An d'Kanner sangen;
  Papp a Brudder Suvorov war,
  Rusk gedeelt déi lescht mat engem Kämpfer!
  An esou hunn ech fënnef Batterien geflitzt an erëm weider gaang;
  - Suvorov an der Herrlechkeet vum Land ass Schicksal,
  Geschmidde Victoire, zerstéiert de Feind!
  An déi barfuß, Pionéierarméi vun de Fransousen ass fortgefuer. Si sinn ouni Rou op Paräis selwer gerannt. A Frankräich huet fräi gesouch. D'Fransousen hunn sech an enger eenzeger Famill mat dem russesche Vollek vereenegt, an als Resultat huet d'Famill erweidert.
  A Spuenien gouf et net emol eng Arméi, déi fäeg wierde Widderstand géint d'Russen ze bidden. E roude Fändel iwwer Madrid, Lissabon huet och Kosaken Regimenter gestart. An nei demokratesch Hurrikaner verbreet sech iwwer Europa. D'Kosaken hunn ugefaang hir Kreesser ze sammelen an Atamanen ze wielen, ënner dem allgemenge Eed vum russesche Zar Peter den Drëtten. Hei sinn d'Opstanden a Schweden.
  D'russesch Regimenter sinn geplënnert fir ze hëllefen, fir d'Leit net Blutt ze loossen. A Schweden gouf eng russesch, fräi, Kosaken Volost. Europa huet d'Booter vun der Sklaverei ofgehäit a gouf fräi. Sou datt d'Harmonie an d'Rou regéiert hunn, gouf en eenzege Staat geformt. Et gi keng Grenzen an Europa, keng separat Arméi, keng Douane. All hir Problemer ginn zesummen geléist a maachen eng gemeinsam Saach. An och a Russland - et gëtt lokal Selbstverwaltung an een eenzegt Räich an e populär gewielte Parlament. Schoule gi gebaut.
  Wéi Emelyan Pugachev gär gesot huet: wien denkt fir e Joer, Planzen Roggen. Wien ass zéng Joer ale Bam. A wien fir d'Joerhonnerte - hien huet Schoule gepflanzt!
  Wien huet net d'Liicht vum Wëssen,
  Beschiedegt a geeschteg schwaach!
  Nightmare Demon besëtzt-
  Net e Mann, mee e miserabele Sklave!
  
  Awer mir wäerten d'Fackel vum Wëssen beliichten,
  Loosst d'Wëssenschaftler denken!
  D'Mënschheet wäert net an Trauer sinn,
  Eise Mann fir no uewen ze streiden!
  Europa ass vereenegt ginn, awer dat geet net duer. Russesch Truppen ginn an Afrika. Nächste Krich mat der Tierkei. D'Kosaken Arméi ass enorm, gutt bewaffnet a gefouert vum Suvorov. Si kämpft mat den Osmanen ganz erfollegräich. Istanbul ass bannent e puer Méint gefall. Mä dëst ass nach net genuch. Russesch Truppe plënneren méi südlech.
  Vitya an Oliver spazéieren zesummen. Wüstesand ënner de bloe Féiss vun Angschtlosen Jongen. An op eemol gëtt Vitya éierlech zou:
  - Et deet mir leed Oliver Twist, mee... Ech sinn och en WWII Hit!
  Oliver wénkt averstanen.
  "Ech hunn dat och geduecht!?"
  Vitya war net iwwerrascht, an huet souguer Sand op d'Eidechs geworf:
  - An net iwwerrascht! Du bass och nach e Jong!
  Den Oliver Twist huet traureg geknackt.
  - Jo, ech bleiwen op enger Plaz fir fënnef Joer, wéi an anere Saachen. Dir an ech si wéi Konserven Mumie an Alkohol ginn. Keng Krankheet, keng Narben, alles ass d'selwecht ...
  Vitya huet geäntwert:
  - Meng Wonnen heelen e bësse méi lues wéi Är, awer et si wierklech keng Spuer méi. Ausgesinn, mir ... Ongeféier véierzéng! Dir musst am selwechten Alter gewiescht sinn wéi Dir hei gefall sidd?
  Oliver Twist éierlech zouginn;
  - Net! Ech war nëmmen eelef! Awer ech sinn e bësse méi grouss ginn, an dunn op der Plaz bliwwen ... Et ass just komesch, d'Hoer um Kapp, obwuel net séier, wuessen nach ëmmer, a meng Neel sinn komplett opgehalen.
  De Victor huet mat engem stolze Laachen bemierkt:
  -Awer ech hunn, awer en ausgeschloenen Zänn ass gewuess. An elo sinn ech guer net gechipt!
  Den Oliver Twist huet e Kieselstéck op de Skorpion mat senge bloe Fanger geheit. D'Béischt gouf getraff an an der Halschent geschnidden. De Jong huet bemierkt:
  Mir kënne souguer onstierwlech sinn!
  Vitya sot mat schrecklecher Hoffnung:
  - Also et ass wonnerbar. Loosst eis an aner Welten goen! Gutt, wat ass d'Liewen fir eis, ouni Kampf a Flich.
  Hot Sand ass keng Angscht virun éiwege Jongen. Awer Langweil ass méi schlëmm.
  Awer et gouf just e Kampf. D'Mujahideen hunn den Jihad deklaréiert, de Kampf huet sech mat neier Kraaft entfalen. Awer d'Kosaken hunn Banditen gejot, a lues a lues hir Uerdnung gestäerkt. Awer Guerilla Krich huet d'Bewegung an Afrika verlangsamt. Lues a lues ass d'Stratifikatioun am Emelyan sengem Räich gewuess. Händler goufen räich, déi Aarm erschéngen. Den Zar Pugachev huet probéiert dëst ze bekämpfen andeems hien héich progressiv Steieren imposéiert.
  Gläichzäiteg gouf e Cours fir extern Expansioun geholl. D'Kosaken hunn den Iran während engem kuerze Krich ageholl an an Indien erakomm. Weider, an den nei gefaange Lännereien, gouf déi demokratesch a gläichzäiteg monarchesch Uerdnung verstäerkt. Et goufen och Partisanattacken. Zur selwechter Zäit huet d'Wëssenschaft sech entwéckelt. Déi éischt Eisebunn vu Sankt Petersburg op Krasnoye Selo gouf gebaut. An eng Branche tëscht Moskau a St.
  D'Räich ass méi staark ginn an domat och den Despotismus vum Zar Peter den Drëtten. Richteg, et war net geschwat iwwer d'Restauratioun vun der Serfdom, de Kapitalismus war aktiv entwéckelt. Och mat China ass e Krich ausgebrach... De Suvorov huet och déi chinesesch Horden besiegt... Mee bis elo huet hien nëmmen Tibet a Mongolei annektéiert. D'Land war beschäftegt mat internen Transformatiounen, an der Verdauung vun den nei annexéierte Lännereien. A si war net méi op Expansioun.
  Fofzéng Joer si vergaangen zanter der Ëmsetzung. Vitya an Oliver Twist bliwwen no baussen Teenager, déi ausgesinn wéi si véierzéng Joer al waren, awer geeschteg si si scho ganz reife, Titelen. A si wëllen wierklech zréck ...
  Éischter hunn d'Kärelen schonn ugefaang hir fréier, militäresch Welt ze vergiessen, awer op eemol, an engem Dram, hunn se an all hirer Hellegkeet d'Fortsetzung vum zweete Weltmassaker gesinn.
  . Kapitel #13
  De Jong Gefaangenen ass erwächt. An erëm hunn ech gesinn, datt et Prisongsmaueren an eng eenzeg Zell ronderëm waren. Awer dësen Dag war speziell. Als éischt gouf den Oliver an e separaten Zëmmer geholl wou hien grëndlech gewäsch gouf. Als nächst hunn se e klenge Pinsel vu regrown blonden Hoer ofgeschnidden.
  Hie gouf erëm vun enger Fra an engem Mann Dokter ënnersicht an huet d'Konklusioun erausginn datt de Jong komplett gesond wier.
  An um Enn hunn se e puer rau, zwou Gréissten grouss Schong erausginn. Anscheinend huet och de Jong net opgehalen barfuß viru Geriicht ze goen. Fir datt se net fortgeflunn sinn, hunn ech Pabeier missen setzen.
  D'Wieder war waarm, an den Oliver, dee gewinnt war barfuß ze goen, war onwuel.
  Hie gouf an Handschellen an d'Geriicht bruecht. Den Oliver gouf souguer e bësse besser während senger Prisongsstrof. Dank der Betreiung vu barmhäerzege Fraen hunn si him gutt gefiddert. An do laafs du net wierklech, obwuel den Oliver all Dag Übungen gemaach huet.
  Dem Twist säi Puppelchen Gesiicht war ofgerënnt, säi Kapp op Null raséiert. A gesträifte Pyjamas, rau Schong an Handschellen.
  De Jong schéngt net geféierlech ze sinn, awer hien huet och kee Schued gefillt. Den Oliver huet roueg a staark ausgesinn.
  De Riichter huet hien ugekuckt ... Engersäits de Procureur, anerersäits eng Affekotin. Si huet normalerweis um Jugendgeriicht deelgeholl. Op schued gedréckt, awer de Prozess huet net gezunn.
  Den Oliver huet net gär wéi de Riichter ausgesinn huet. Hie war net rosen, mä et war eng Chill an him. An op alle Fall, d'Tatsaach, datt de Bekloten e Kand ass, ass onwahrscheinlech him ze mëllen.
  De Procureur dogéint hat eng Kite Nues an huet rosen ausgesinn. Déi weiblech Affekot, am Géigendeel, huet méi jonk ausgesinn wéi hir Joeren, an huet ausgesinn wéi en Engel mat blonden, liicht gielzeg Hoer. Hir Gesiicht war onschëlleg. Awer net ze schlau.
  Si hu probéiert de Geriicht net ze zéien wéinst dem Jong. Als éischt huet de Procureur eng laang Uklo gelies. Opgezielt Oliver Sënnen. An och d'Tatsaach, datt hie wéineg Iessen am Aarbechtshaus hat, an d'Flüchtling vum Entrepreneur, an d'Art a Weis wéi hien mat Déif zesummegeschafft huet an duerch Bedruch aus dem Kannerprisong geflücht ass. Och seng sëllechen Déifstall a kuerzer Zäit opgelëscht, an Iwwerfäll op Haiser. Hien huet drun erënnert datt de Jugendtäter sech guer net berouegt huet an net erausginn huet, wou d'Gutt, déi vu respektablen Bierger geklaut ass, verstoppt ass. An datt de Jong trotz sengem jonken Alter hoffnungslos verwinnt ass, an et soll säi Liewen verloossen, hien wäert definitiv Mord maachen oder eppes nach méi schlëmmer.
  Kuerz gesot, de Procureur huet d'Doudesstrof gefuerdert.
  Dunn huet eng weiblech Affekot geschwat. Si huet éischter eloquent a lieweg d'Leed vum ongléckleche Weesen Oliver Twist gemoolt. A si huet him drun erënnert, datt hien nach net emol eelef war, an datt de Jong am Kannerprisong vill gelies a féierlech gebiet huet. A säi Wonsch war nëmmen ze iwwerliewen a gutt ze maachen.
  De Riichter huet op béide Säite mat engem onbestännegen Ausdrock nogelauschtert.
  Duerno huet hien dem Oliver d'Wuert ginn.
  De Jong sot mat engem Opschlag, datt hien seng Verbrieche zouginn an sech éierlech berouegt a freet d'Geriicht ëm d'Lenience.
  De Riichter huet geäntwert:
  - Kënnt Dir op déi genee Plaz weisen, wou Dir d'Stash verstoppt hutt?
  Den Oliver huet geziddert an huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Ech hunn dräi Folter dofir net erdroen!
  De Riichter huet däischter geäntwert:
  - Dat ass wat seng Berouegung wäert ass! Hien ass en onverwierkleche Kriminell!
  An feierlech ugekënnegt:
  - Trotz dem jonken Alter vum Beschëllegten, fannen ech keng erliichtert Ëmstänn an veruerteele hien fir vill Abréch duerch Hänk den Doud! Nieft der Flucht aus engem Kannerprisong, kritt hien nach eng zousätzlech Strof: dräi Floggings, bis hie mat enger Peitsche säi Sënn verléiert. A sief deemno!
  Den Oliver huet geziddert, bleech ginn, huet awer et fäerdeg bruecht seng Tréinen ze halen. Hie gouf aus der Hal geholl an zréck gefouert.
  Dës Kéier op Doudesstrof. Do hu si dem Jong souwuel un d'Hänn wéi och op d'Féiss Schëlleren geluecht an hien mat enger Kette ëm den Hals geketten. Amplaz vun engem Bett gouf et nëmmen e Koup Stréi, schonn zimlech verfault. An d'Iessen Oliver krut nëmmen eelste Brout an eng Dëppe Waasser.
  Dem Bouf seng blo Féiss goufen opgestoppt, seng Schong goufen him ofgeholl, an hien ass ageschlof a kräischend. Virun war nëmmen e Spatzen ... An eng Nues.
  Awer eppes interessant ass geschitt ...
  All Pirat huet heiansdo eng schwéier Zäit. Hei an beim berühmten James Cook huet sech d'Gléckssonn hannert de Wolleke verstoppt. Eng rezent Razzia op déi spuenesch Flottilje ass am Verloscht vun engem Schëff opgehalen, an dat anert war sou beschiedegt datt de Kapitän et fir Reparaturen um Docks huet misse verloossen. En anere Problem war d'Drohung vum Piratenherr Dukakis. Dëse béise Matbierger huet geschwuer datt hien dem James den Hals géif schneiden. An elo sinn seng Chancen dat ze maachen immens eropgaang. Déi meescht vun der Crew vum versenkene Schëff an de Séifuerer vum beschiedegte Schëff sinn op de Sloop geplënnert.
  Dëst klengt Trog huet sech mat Corsairen ausgedréckt. Vu laangen ongewäsche Kierper gouf et e schwéiere Geroch, vill Piraten hunn direkt um Deck geschlof. Besonnesch béis waren déi véierbewaffnete Sujete mat Bierkäpp. Richteg, si hu gutt gekämpft, awer si hunn esou staark gestëmmt, datt hire Gestank d'Nues verstoppt huet.
  Den James huet den Uerder ginn, d'Schëff grëndlech ze botzen an en Dip an der Bucht ze huelen. Duerno gouf et direkt méi einfach ze otmen, an de Sloop huet sech vun der Küst ofgefuer. Seagulls fléien iwwer d'Schëff, schaumegt Waasser gesprëtzt. Déi dräifach Sonn huet de Wee beliicht an. Den James Cook war, obwuel e fréiere, awer en Adel a pathologesch net gär Dreck. Wéi och ëmmer, dëse Matbierger war e grausam Schëller an e Schëller. Gekleed an engem schwaarze Camisole, an der selwechter schwaarzer Perück mat Schëllerlängt Curls, huet hien ausgesinn wéi en ominéisen Kueb. De lacy Sëlwerschaum vu puffy Manschetten an de Frill mat engem groussen Diamant huet seng Figur en aristokratesche Glanz ginn. Seng schwaarz, spitzen Nues, propper raséiert Gesiicht war streng. Seng blo Aen blénken mat engem steile Glanz, säi Bléck langweilen duerch. Vill Piraten haten Angscht virun him, si hunn d'Befehle pflichteg gemaach a si laanscht e relativ klenge Sloop gerannt.
  - Lieutenant Barsaro. - Gejäiz de Leader vun de Raiber. - Wat ass um Horizont?
  Barsaro - rieseg, haart, ferocious, an engem rauem Hiem a Liederhosen - opgehuewe. Säi blummeg Taschentuch war ofgefall, an huet e kuerze geschniddene Kapp opgedeckt.
  - Et ass gutt, Kapitän.
  Als Äntwert koum e wilde Brühl:
  - An Dir sot et esou roueg. Ech schwieren bei Donner a Blëtz, wa mir bis zum Enn vum Dag keng Prouf kréien, hänken ech een um Haff. Duerch vill.
  De Kapitän hat virdrun Hypochondrien, sou datt d'Korsairen nervös ginn. Wéi och ëmmer, den Ausbroch vun hirer Aktivitéit war kuerz.
  Dräi hell Scheiwen hunn mech an en hallef Schlof gefuer. No enger Zäit hunn déi meescht Piraten um Deck dozéiert.
  Den James Cook huet nervös déi kräfteg Eichenplacke gestouss, an déi gapend oder ze schlofe Séifuerer mat senge Féiss ewechgeschloen. D'Equipe huet languidly gemurelt. Net ouni Grond huet de Kapitän gefaart vun engem Onrou. No allem ass en hongereg Pirat wéi e Wollef. Och e gutt gefüttert Raiber ass net zouverlässeg, a mat engem eidle Magen ass hien komplett prett fir seng Hand ze bäissen. De Leutnant Barsaro ass him gefollegt, an huet him gekrasch. Déi meescht vun de Piraten ware Mënsch, aner Galaxien hu sech a getrennte Bande gesammelt an, an der Regel, duerch exzessiv Grausamkeet charakteriséiert.
  Eng haart Stëmm huet seng Gedanken ënnerbrach.
  "Haut, mengen ech, wäert eng glorräich Schluecht sinn.
  De Kapitän huet d'Stëmm erkannt an sech ëmgedréit. E fair-Hoer schéine Jong an engem frilly gespotten Kostüm huet dës Wierder geschwat. Den James huet sech direkt opgedaucht. Hien huet sech erënnert wéi dësen Kabinejong viru kuerzem u Bord komm ass.
  Et war am Hafen wou se mat engem beschiedegte Schëff gelant sinn. D'Piraten hu sech, wéi et um Ufer üblech war, gedronk ginn an an engem Onrou gefall. Dunn ass dee komeschen Jong him ukomm an huet fett no engem Kabinejong an enger Piratequipe gefrot. Vläicht, ënner anerem Ëmstänn, hätt James einfach de Welpen mat engem Schwert duerchgebrach. Mä wéi de Jong an d'Dier erakoum, huet e grousse Corsair probéiert hien ze gräifen an, nodeems hien e Fouss an den Hals krut, an e Knockout gefall. Et huet en Androck gemaach.
  - Wëllt Dir e Kabinejong sinn? - sot de Kapitän. Mir Piraten brauche kee Kabinejong. Ech kann Iech als einfache Séifuerer huelen, awer dofir musst Dir den Test passéieren.
  De Jong Oliver Twist huet de bloe Fouss gestampelt an huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Ech si prett fir all Erausfuerderung.
  - Dann ëmbréngen de Long Bear. Den James huet op de véierbewaffnete Lieutenant Makuhoto gewisen. De Kapitän huet dëse Freak net gär, deen him kloer d'Muecht klauen wollt. Long Bear, schwiereg dreckeg, bereet ze kämpfen. An all seng Hänn ass e Schwäert. Dunn huet de Jong seng Blade gezunn, an der Käerzeliicht fonkelnei. De Kapitän huet seng Hänn geklappt.
  - Ugefaangen!
  De Jong, wéi hien erwaart huet, war ganz behendig. Mat sengem Schwäert huet hie véier Schlag gläichzäiteg paréiert, an zwee Blades vum Feind goufen ofgeschnidden. Lunging huet hien dem Makuhoto seng Hoer Këscht duerchbrach. Blutt spatzen, de Corsair gouf rosen an attackéiert erëm mat engem wilde Brühl. De Jong huet sech ënner dem Aarm gedréckt an de Kapp ofgeschnidden, d'Déier ass um Deck zesummegefall.
  De Kapitän huet vu Freed geflüstert.
  - Dëst ass e Kämpfer. Déi bescht vun meng Kärelen. - Den Newcomer huet sech als extrem handwierklech a séier geschwat. A säi Schwäert schéngt e Wonner vu Kampfkonscht ze sinn. Am Ufank huet hie sech gefrot, ob e kaalen Mann aus der Ënnerwelt bei hien komm wier. Awer dunn huet hien dee Gedanken erofgelooss. Sinn d'Awunner vun der Ënnerwelt fäeg Melee Waffen ze besëtzen?
  De Kapitän huet mat engem Laachen gefrot:
  - Wat ass Ären Numm, Puppelchen?
  - Oliver Twist. An ech sinn net e Puppelchen. Dem Jong seng Ae blénken houfreg. Och wann den Oliver Twist nëmmen zéng Joer al war, huet hien a sengem Schlof véierzéng ausgesinn, an hien hat zimlech breet Schëlleren. De Leader vun de Piraten huet an him eng kandlech Kraaft gefillt.
  De Jong huet gekrasch:
  - Also, gëtt et e Kampf?
  Jo, a ganz waarm.
  Vläicht huet de Bastard Recht. Op alle Fall fällt dat mat senge Wënsch. Ech wëll Blutt a Gold.
  - Jung, klëmmt op d'Observatiounsdeck, Dir wäert eis iwwer d'Gefor informéieren.
  Den Oliver Twist huet geknackt an ass mat der Geschwindegkeet vun enger Kaz op d'Seel geklommen. Manner wéi fënnef Minutte méi spéit huet de Jong geruff:
  - Riets vum Bord, a Richtung Südosten, beweegt sech e grousst Schëff!
  D'Piraten sprangen aus hire Sëtzer, den James Cook huet en Teleskop erausgeholl. Um Punkt wou de plakege Mann gewisen huet, waren d'Maste vun engem imposante Schëff wierklech ze gesinn. Anscheinend war et e Schluechtschëff vu Regierungskräften. Op dësem risege Schëff hunn se se och gemierkt, sou datt se de Kurs geännert hunn, fir d'Rapprochéierung ze goen.
  D'Bewegung vum formidabele Véiermasteschëff war erschreckend. De Filibuster Kapitän huet den Uerder ginn Segelen ze addéieren an zréck ze goen. Hien hat net déi geringste Chance fir sech géint den Honnertwaffe Riese ze halen. Och wann d'Piraten all Seegelen gesat hunn, war et net méiglech ze verloossen. D'Vitesse vum Feind war vill méi héich. Et schéngt, datt de Ris excellent Charakteristiken haten.
  Den James Cook panikéiert, seng Nervositéit ass op den Oliver Twist transferéiert.
  - De verdammt Kabinejong huet virausgesot datt et e waarme Kampf géif ginn. An elo ass d'Schluecht brauen, an net erfollegräich fir eis. Huelt et vum Mast an hänkt et op. Awer nee, fir Ufänger, schëdden d'Wimperen.
  D'Piraten sinn glécklech geklomm fir d'Instruktioune vum "Chef" ze erfëllen. De Bouf huet sech verzweiwelt widderstanen an huet et esouguer fäerdeg bruecht zwee iwwer Bord ze geheien, mä e gouf awer op d'Deck geschleeft. Do waart e Vollzäitbeschuldiger mat enger schwéierer siwenschwänzender Peitsch an den Hänn. Nodeems si säin Hiem ofgerappt hunn, hunn si de Jong Oliver un d'Bänk gebonnen, wou Séifuerer normalerweis gefeelt goufen. Den James wollt, war dem Torturateur ze bestellen, de Geescht aus dem Jong ze schloen, awer huet seng Meenung geännert.
  - Geschwënn hu mir eng Schluecht net fir d'Liewen, mee fir den Doud. En extra Schwäert wäert net schueden.
  E boomende Schoss huet seng Wierder ënnerbrach. Ee vun de Schluechtschëff Bogen Waffen ofgeschoss. De Kär ass iwwer d'Schëff geflunn. Piraten verflucht dreckeg. Den nächste Schoss, scho vun enger anerer Pistoul, war méi genee - de Kär huet d'Säit getraff, e Lach briechen.
  Op der Schluechtschëff si signaliséiert - kapituléieren. Den James Cook wollt mat engem entscheedende Refus äntweren - Piraten stierwen, ginn awer net op, well e Gedanke duerch säi Kapp blénkt. A wann?!
  Hien huet sech op d'Equipe geruff, geruff:
  - Geheef de wäisse Fändel, mir kapituléieren!
  Zu dësem Moment huet d'Schluechtschëff erëm geschoss, an de Sloop huet vu Schlag op de Bogen an d'Heck geschüchtert, an hir gebrach Bogenspréng hänkt un engem Wénkel vun Tackelen iwwer de Bogen.
  "Maacht séier, oder mir ginn zerstéiert!"
  E wäisse Banner ass iwwer dem Sloop opgestan. Dat mächtegt feindlecht Schëff huet en anere Schoss geschoss. E schwéiere Kär huet d'Superstruktur duerchgebrach an de Bogen vum Schëff gedréint. Nëmmen d'Erscheinung vun engem wäisse Fändel huet de Sloop vun der Zerstéierung gerett. Dem James seng riskant Berechnung baséiert op der Tatsaach, datt en englesche Schëff, ouni d'Gréisst vum Feind ze wëssen, no bei him fir eng Landung géif kommen an, iwwerrascht, op seng Barmhäerzegkeet. Anscheinend, op dësem Dag, war kaprizei Räichtum op der Säit vun Filibusters. Et ass geschitt wéi se erwaart hunn - e risegt Schëff ass no bei der Säit vum Sloop komm. D'Säite koumen bal zréck an zréck. Den James Cook ass wéi en Idol gefruer, dunn ass seng riets Hand eropgaang.
  - Forward, Jongen vum Mier!
  Erlieft Piraten hunn mat Blitzgeschwindegkeet gehandelt.
  Et war e schwéiere Schlag, d'Krabbele vu verwéckeltem Rigging, d'Gebrühl vu falende Topmast an de Klang vu Boarding Crampons, déi an d'Haut vum Schluechtschëff gräifen. D'Kupplung fest, béid Schëffer hunn an een fusionéiert, an d'Piraten, op Kommando vum Leutnant Barsaro, hunn e Volley vu Musketen ofgeschoss a wéi Ameen op d'Deck vum Schluechtschëff gefall. Et waren ongeféier zweehonnert a fofzeg vun hinnen - brutal Banditen a breet Liederhosen. E puer hunn Hiemer un, awer am meeschte léiwer plakeg bis op d'Taille ze kämpfen, an déi ausgesat gebrach Haut, ënnert där d'Muskelen sech ronderëm gerullt hunn, hunn se nach méi erschreckend ausgesinn. Méi wéi fënnefhonnert Leit waren dergéint. True, d'Seiler vum Schluechtschëff ware meeschtens gréng Rekruten, an d'Korsairen ware gutt fir d'Auswiel - staark, schluechtgehärte Krieger. Si goufe vun onfrëndleche Schëss vu Muskete begéint, an e Loftugrëff huet ugefaang. D'Trompetter hunn en Ugrëff gespillt, an den James ass selwer op d'Deck vum feindleche Schëff gerannt. D'Filibuster sinn op d'Englänner gerannt mat der Roserei vun hongeregen Hënn.
  De Kampf war laang a rosen. Ugefaangen am Bogen vum Schëff, huet et séier op d'Taille verbreet. D'Englänner, haartnäckege widderstoen, encouragéieren sech selwer, datt si méi wéi d'Piraten sinn. Si hu verstanen datt et keng Barmhäerzegkeet gëtt. Flibusters net pardon. Awer trotz der verzweifelter Fäegkeet vun de Briten, hunn d'Piraten se weider gedréckt. De jonke Oliver Twist huet seng duebelschneid Saber rosen geschloen, Géigner zerstéiert, Schlag riets a lénks verdeelt. D'Blutt huet iwwer d'Deck gesprëtzt, e puer Mol ass den James bal an e Schwäert selwer gerannt. D'Korsairen hunn mam verréckten Courage vu Männer gekämpft, déi woussten datt se néierens zréckzéien an entweder musse gewannen oder stierwen. Den James huet säin Affer gewielt - den engleschen Admiral, deen, seng Saber, seng Zaldoten encouragéiert huet. Gutt, hie wäert him mat enger Pistoul schéissen.
  Ier den James konnt Ziel huelen, sprang en verzweifelte Oliver Twist op an huet dem Admirol seng Been geschnidden. Den Admiral ass gefall, an den nächste Schlag huet de Kapp ofgeschnidden. E Gejäiz vun Horror gouf ënnert den Zaldoten héieren. Den Doud vum Kommandant huet awer de Wëlle vun de Kämpfer net gebrach. Si kämpfen weider mat der Roserei vun den veruerteelten. Déi iwwerliewend Verteideger vum Schluechtschëff goufen op de Quartierdeck gedriwwen. Si hunn weider labber Resistenz ugebueden. Hallefplakeg Oliver hat schonn e puer liicht Kratzer kritt, si hunn de Jong just rosen, an hien ass mat ëmmer méi Heefegkeet an d'Schluecht gerannt. Seng blo, ronn Fersen blénken. An der Schluecht huet den James et och kritt. Wéi déi lescht Zaldoten, déi et net konnten aushalen, hir Waffen erofgeheien, goufen se direkt geschluecht. Ausser zwee. Si goufen Uerder mat Viruerteeler verhéiert ze ginn.
  Den Oliver Twist huet de Pirateleader zréckkuckt - den James huet Angscht ausgesinn. Säin Helm gouf op d'Säit geklappt, d'Front vu senger Kuirass war gebéit, déi miserabel geschnidden Ärmelen hunn säi bloe rietsen Aarm bedeckt, mat Blutt gesprëtzt. Wéi och ëmmer, et war genuch Blutt um Oliver - souwuel säin eegenen wéi och vun engem aneren. Säin torso blénkt mat crimsonesche Schweess. Hien huet bold an d'Gesiicht vum Kapitän gekuckt. Vun ënner de verréckten Hoer vum Leader vun de Piraten ass e Scharlachroute gefloss - d'Blutt vun der Wonn huet säi schwaarzt, erschöpft Gesiicht an eng Aart vu schrecklecher Mask ëmgewandelt.
  Blo Ae blénken, si schéngen eng kal Flam ze brennen.
  - Mir hunn gewonnen. Dëst Schëff ass mäin!
  Bëssi méi wéi d'Halschent vun der Piratecrew gouf bei dëser Schluecht ëmbruecht. D'Corsairen hunn zu engem héije Präis gewonnen. Awer op der anerer Säit krut den James Cook d'Kontroll vum mächtegste englesche Schëff. Elo gouf hie vläicht de mächtegste Pirate Baron. Capricious Verméigen, déi him net virdru mat Präisser favoriséiert haten, huet anscheinend decidéiert de Kapitän ze dréinen.
  A wéi déi gefaangen Zaldoten verhéiert goufen, gouf dem James seng Freed komplett exzessiv. Schätz goufen am Halt vum Schëff gespäichert, dorënner eng Këscht mat Diamanten. Dat ass wat se decidéiert hunn aus der Equipe ze verstoppen. Obwuel ënnert de Gesetzer vun der Küstebridderschaft de Kapitän de gréissten Undeel kritt, gëtt de gréissten Deel vun der Buit tëscht de Piraten opgedeelt. A wien wëll mat dësem Riffraff deelen? Nee, hie wäert dat wäertvollst mat sech huelen. Awer wien hëlleft him d'Schätz ze verstoppen? Natierlech, treie Lieutenant Barsaro. An déi drëtt wäert hien Kabine Jong Oliver Twist huelen.
  Dëse Jong ass nach net vun Pirate Douane korrupt an ass ze jonk fir de richtege Wäert vum Schatz ze verstoen. De Kapitän kann Nuddelen un seng Oueren hänken. Déi bescht Saach ass fir d'Nuecht op der Insel ze landen an alles séier ze maachen. An der Géigend ass eng kleng Insel mat Höhlen. Do, Dir gesitt, wäert hien de Fall bungled. Ënner Cover vun der Nuecht.
  Wéi et däischter gouf, huet de Kapitän de Barsaro an den Oliver geruff an hinnen bestallt him nozekommen. Eng beandrockend Këscht gouf séier aus der Hal geläscht. D'Këscht war ganz schwéier, an déi dräi konnten se kaum erauszéien. Nieft Bijouen war et vill Gold an der Këscht. Mat Schwieregkeeten, nodeems se de Schatz an d'Boot gelueden hunn, si si vun der Säit vum Schëff op d'Ufer gekräizt. D'Wieder war gënschteg.
  Et war wollekeg, d'Mounden hunn sech hannert crimson Wolleken verstoppt. Also huet den James seng Frënn täuscht.
  "Däin Deel wäert eis sinn," huet de Leader gemëscht.
  D'Këscht gouf op Rieder gesat a laanscht de Fielsgrat gerullt. Et war net ganz bequem, awer trotzdem besser wéi et an den Äerm ze droen. D'Beem schéngen ominös, a werfen predatoresch Schatten. Also hunn se de Schatz an d'Höhl geschleeft. Scharf Dornen sinn ënnert dem Oliver Twist senge bloe Féiss gekrabbelt, si hunn de Kanner d'Féiss a Blutt gepickt. De jonke Pirat huet gedauert, an awer war et domm vun him, datt hien seng onduerchsiichtlech Stiwwele mat geribte Sole net undoen. An esou Hëtzt waren se awer ganz onwuel, a méi modern, mat thermescher Regulatioun a kënschtlecher Ofkillung, Schong waren verbueden d'Swallowtail Roboter ze huelen. De Verbuet fir nei Technologien ze droen huet och fir Kleeder applizéiert. Also huet de Bouf misse schwéiere Péng erdroen, Dornen aus senge bloen Fersen ënnerwee zéien, an och Jucken vun Brennnessel. De Barsaro huet gepufft, de Weenchen gedréckt.
  Endlech ass eng Höhl opgetaucht. D'Corsairen hunn en Otem geholl. Et war e Brëll - en Dräi-Kapp Léiw. Et war e grousst, stier-Gréisst Déier, an et ass mat wilde Roserei op d'Leit gerannt. Den James Cook huet et fäerdeg bruecht seng Pistoul ze zéien an d'Monster an de Kapp ze schéissen. Allerdéngs huet de Kadaver vum Léiw et fäerdeg bruecht de Pirat erof ze bréngen. De Barsaro huet säi Musket geschoss an hien an de Bauch geschloen, an den Oliver, sprangen, huet den zweete Kapp vum Léiw ofgeschnidden. D'Monster, sech verdréit, huet dem Barsaro seng Këscht mat senger Patt geschloen, an de leschten, drëtte Kapp huet seng Zänn iwwer säi Kapp geblitzt. Den Oliver huet säi grav-Titan geschmiedegt Schwäert geschloen an d'Hällspawn iwwer den Hals geschnidden. Violett Blutt huet spatzen, d'Béischt huet en Doudesrabbel erausbruecht an huet direkt de Schwanz geschloen. De Jong huet vu Péng gekrasch, de Schwanz, deen aus Stahldraht gewéckelt ass, huet d'Haut geschnidden. Wann eng méi schwaach Persoun op senger Plaz gewiescht wier, kéint e Geescht gutt aus him fléien. De jonke Pirat ass opgestan. De Barsaro huet an der Géigend gekrasch. Säin Hiem war zerräissen, Blutt ass drëpst, awer näischt schreckleches ass geschitt. Oliver sprang op de Kapitän. Hie war schonn op. Hie war liicht schockéiert, awer hien huet festgehalen.
  - Wat stirrs du op? Denkt Dir datt dës Kaz fäeg ass de Leader vun de Corsairen erofzebréngen? Stitt op, Barsaro, mir hunn de Schatz nach net verstoppt.
  De Pirat ass opgesprongen an huet sech stagnéiert op d'Këscht gesat.
  - Wat souz, weider geschleeft.
  Den Oliver huet geknackt a si hunn d'Këscht weider gezunn. An der Höhl hunn d'Rieder net gehollef, ech hu missen op mech zéien. D'Piraten hunn vun der Spannung gegast. Ënnerwee si si op en duerchscheinend Alligator komm, deen däischter an der Däischtert blénkt. Glécklecherweis fir de Reptil huet si net attackéiert, mee verstoppt an der Tiefe vun der Höhl. Nëmmen rout Aen blénken predatoresch an der Däischtert.
  Den Oliver Twist huet seng Fauscht gerëselt.
  Mat grousser Schwieregkeet hunn d'Filibuster de Steen opgehuewen an d'Eisenschmelzkëscht an de Gruef gedréckt. Da setzen se de Steen op der Plaz.
  - Dir musst et net emol begruewen. Elo ass et eng Häll vun engem zwee, wien et fënnt.
  De Barsaro lächelt mat engem Spaltzännem Mond a sot:
  "Elo wëssen nëmmen déi dräi vun eis iwwer de Schatz. Also loosst eis et an dräi opdeelen.
  James laacht béis.
  - Dir sot dräi. Wou ass déi drëtt?
  - Dëse Welpen. Barsaro huet seng Hand erausgehäit.
  E Schoss huet geklappt, de Pirat gouf opgehuewen, dunn ass de fette Corsair staark ënnergaangen. Dat lauert Reptil ass op eemol vun hannen op d'Läich gestierzt an huet ugefaang et mat Klauen a bal en hallwe Meter Zänn ze räissen. Et gouf gesi wéi säi transluzent Bauch mat engem bluddege Porridge vun den Iwwerreschter vum mënschleche Kierper gefëllt gouf. Den Oliver huet sech krank gefillt bei der mäerderescher Vue.
  - Dëst ass grujeleg! Firwat hutt Dir him ëmbruecht? - huet de Jong gemëscht.
  - Hie wousst ze vill. Ausserdeem mécht et net vill Sënn. Nieft kierperlecher Kraaft hat de Barsaro keng Tugenden.
  "Gitt Dir mech och ëmbréngen?" Den Oliver Twist huet gespannt, prett fir zu all Moment zréck ze sprangen a säi Feind mat sengem Schwäert ze schneiden.
  De Kapitän huet éierlech geäntwert:
  - Nee, ech wäert dech net ëmbréngen. Ech sinn net méi jonk an et ass geschitt datt ech keng Kanner kréien. Dir wäert mäi Jong ginn. Ech wollt laang e Jong wéi Dir treffen. Smart, couragéiert, fäeg meng Aarbecht weiderzemaachen.
  Den Oliver Twist huet dreemend opgekuckt.
  - Oder vläicht - de Keeser vun der ganzer Hemisphär vun der Nuecht ze ginn?
  Den James Cook huet gespannt, seng Ae blénken onfrëndlech.
  "Sidd Dir iwwerhaapt aus der Ënnerwelt?"
  De Jong huet mam blot Fouss gestampelt, geäntwert:
  - Net! Ech sinn an enger vun den englesche Kolonien gebuer.
  - Jo? A wou hues du esou e gutt Schwäert kritt?
  Den Oliver huet gekrasch:
  - Am Kampf ass dëst meng Trophä.
  De Kapitän huet gefroot.
  - A wéi enger Schluecht?
  De Jong huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Bei der Sargasso Gate, wou mir mam Drake Squadron gekämpft hunn.
  - Oh, ech erënnere mech un esou eppes. Also ech sinn net Ären éischte Kapitän. Wien waart Dir schonn e Kabinejong?
  Olivenueleg gekrasch:
  - Zu Klivesar.
  De Leader huet geäntwert:
  A firwat huet hien dech erausgeschloen?
  De Jong, deen en Dorn mat senger bloer Ferse ewechgehäit huet, huet erausginn:
  - Ech hunn seng Päif gebrach, fir déi hien bestallt huet, datt ech geschloen an aus der Brudderschaft verdriwwen hunn.
  Den James Cook huet gemaach wéi hien gleeft.
  - Ma, elo wäert Dir mir déngen, an nëmmen ech. Ech hunn Iech Puppelchen mat mengem Geheimnis vertraut. An ech hoffen, datt Dir mäi Jong wäert sinn.
  - Ech hu gär e Pirat ze sinn, et ass sou romantesch. Den Oliver huet dem James Cook d'Hand gerëselt. E Schiet ass ronderëm den Eck gefuer, e risege Krokodil ass op de Kapitän gesprongen, deen geschoss an tëscht den Ae gelant ass. D'Reptil huet emol net verlangsamt. Dunn huet den Oliver säi Schwäert geschloen, riicht iwwer de Mond geschnidden. De Schlag war staark, den Alligator gestoppt, wäiss Blutt aus den transparenten Kapillaren vum Monster gegoss.
  Dem Oliver seng nächst Beweegung war d'Schwäert an d'Aen ze drécken. D'Kreatur vun der Sumpfhell huet gekrasch a geflücht. De Sprëtz huet säi Gesiicht getraff, dem Monster säi Blutt huet verbrannt a gejuckt. Den Oliver ass op seng Knéien gefall an huet e bësse Waasser a senger Handfläch geschloen, et iwwer säi Gesiicht gerannt. Et gouf méi einfach, de Jucken huet ofgeholl. Den James Cook huet gemëscht:
  - Et ass Zäit eraus ze goen. Dës Höhle si voller grujeleg Kreaturen. D'Mounde wäerte geschwënn opgoen - eis Kärelen erwächen an e Gejäiz. Si si wéi Kanner. Näischt wäert ouni Kapitän.
  De Retour war vill méi einfach. De Jong ass bal op engem Laf an d'Mier komm, huet seng traureg Féiss an d'salzeg Waasser gestierzt. Et gouf vill méi einfach fir hien. De Kapitän huet him eng Fläsch Rum iwwerreecht, an den Oliver huet e Schlupp vun der stéierender Flëssegkeet geholl. Hie war elo lëschteg, eng agreabel Hëtzt leeft duerch säi Kierper, hie wollt sangen. Nëmmen d'Angscht fir d'Piraten z'erwächen huet den Impuls zréckgehalen. Wéi si u Bord koumen, wollt de Kabinejong an d'Bett goen, well et genuch Plaz am neie Schëff war, mä de Kapitän huet hie mat engem Geste gestoppt.
  - Ech wëll Iech e puer Wierder soen, Kabinejong. Loosst eis an d'Kabine goen.
  Wéi se zougemaach hunn, huet den James Cook sech e Glas Rum gegoss, an dunn dem Jong e Patt offréiert. Den Oliver huet awer refuséiert.
  - En Drunken wäert ni e grousse Krieger ginn.
  De Pirat huet gelaacht.
  - Et kann esou sinn. Wéi vill vu menge Frënn Ruinéiert Rum. Awer ech hunn Iech net geruff fir sou en éiwege Problem wéi Drunkenheet ze diskutéieren. Ech hunn e Feind. De Feind ass onheemlech, Blutt an al. Hien huet seng eege privat Flott, a just virun engem Dag war hie vill méi staark wéi ech. Elo hunn d'Rollen geännert, d'Kraaft ass op menger Säit.
  De Bouf huet de bloe Fouss gestampelt a gequitscht:
  - Wéi heescht hien?
  De Leader sot glécklech:
  - Dukakis, an de Spëtznumm ass Cutting Death. Dat wollt ech an eng Fal lackelen. An Dir wäert mir an dëser Matière hëllefen.
  Den Oliver huet seng Fauscht fest gebläscht.
  - Ech si frou mäi Kapitän ze hëllefen.
  Den James Cook huet seng Stëmm erofgesat.
  - Gutt. Also lauschtert gutt. Op meng Uerder wäert Dir geflücht ginn - dat ass néideg, well et sécherlech Dukakis Spioun op mengem Schëff sinn. Da laafs du vu mir op säi Schëff fort a sot mir, datt Dir wësst, wou ech d'Schätz vum Schëff verstoppt hunn, dat ech ageholl hunn. Dukakis ass ganz giereg fir Suen an ech mengen hien wäert Iech gleewen. Dir wäert him op Cobra Bay féieren, wou seng Schëffer kee Wee hunn ze manoeuvréieren. A meng honnert Pistoul Schëff, ech wäert et zu Éiere vu menger éischter Léift "Azatart" nennen, wäert de Rout komplett. Ech blockéieren d'Ausfahrt vun der Bucht, a mir wäerten all seng Schëffer ënnerzegoen, an hien op de Galge hänken.
  Oliver wénkt.
  "Vläicht kënne mir ouni Schlag maachen?"
  De Kapitän huet geruff:
  - Nee, mir wäerten net. Den Dukakis ass e ganz verdächtegen Typ, hien kann dech hänken oder dech gefolteren. Nee, et ass néideg ze schloen.
  De Jong huet seng muskulär Schëlleren gezunn, gefrot:
  "Dann sot de Séifuerer se virsiichteg ze schloen.
  De Kach huet rosen gekrasch:
  - An dat ass net de Fall, Spure sollen um Réck bleiwen. Iwwregens, Guff. Du schéngs net richteg geschloe ginn ze sinn. E Pirat muss Schlagen a Folter aushalen. Dëst wäert eng zousätzlech Verhärtung fir Iech sinn, eng Aart Schoul vu Courage.
  De Jong huet säi Spaut geschluecht.
  Erënnerungen blénken virun mengen Aen, inspiréiert vun de Bicher, déi ech gelies hunn, an déi falsch Erënnerung un engem Dram. Léif Gesiicht vun Angelica. "Si muss jalous op eis sinn." Seng Kollegen wollte wierklech Piraten ginn, awer wéineg hu sech getraut op esou eng sérieux Rees ze goen. Nëmmen hien a säi Brudder Alex hunn esou en aussergewéinlechen a riskanten Akt getraut. Fir dëst ze maachen, hu si d'Police missen täuschen, well d'Kanner streng verbueden sinn an d'Hallefkugel vun der Nuecht anzegoen. An déi speziell Servicer schlofen net - si fangen Teenager wéi se an d'Paart plënneren. Erwuessener kënnen, et gëtt e speziellen Accord mat de Schwalbeschwänzen dofir ... Déi mysteriéis "Päiperleken" loossen d'Kanner awer och duerch. Sou vill besser - keng Schoul, keng Lektioune, zolidd Aventuren.
  . Kapitel #14
  Wéi och ëmmer, déi éischt Floss waarden op de jonke Prisonnéier nom Schlof. Den Oliver Twist, dee wierklech wollt liewen, war souguer e bësse frou iwwer esou eng Oflehnung vun der Doudesstrof.
  Si hunn den Halsband vun him ofgeschaaft an hien wuertwiertlech a sengen Äerm gedroen, véier Wiechter op eemol. Den Oliver selwer gouf enk gespaart. An et war schwéier fir hien ze plënneren.
  An hie gouf op eng speziell Plaz bruecht.
  Si hunn dem Jong d'Schëlleren ofgeholl, an d'Hänn gedréckt an hien an den Haff geholl. Do gouf hien op Geessen geluecht, hat virdru d'Prisongsuniform ofgerappt.
  Besonnesch Leit goufen an de Prisong invitéiert fir ze kucken wéi e Mannerjäregen, awer ganz geféierlechen an onrouege Kriminell bestrooft gëtt.
  Den Oliver huet sech ganz geschummt fir plakeg virun hinnen ze sinn. An et waren och Fraen am Publikum.
  Awer näischt ze akzeptéieren. De Jong war fest fixéiert, sou datt Dir net ausbriechen.
  Den Oliver huet decidéiert datt hie probéiert anstänneg ze behuelen.
  E mächtege Bügel huet eng Staang aus dem Kuerf erausgeholl, schwéier a bëssend. Dunn huet hien ugefaang mat all senger Kraaft op dem Oliver säi bloe Réck ze schloen.
  De Bouf huet seng Zänn mat aller Kraaft zesummegeklappt a probéiert net ze kräischen. Mee trotzdem koumen roueg Gejäiz aus sengem Hals.
  Den Béidler war um Réck, den Hënner, e bësse beréiert op d'Schëlleren an d'Been ... D'Blutt war scho geflücht ... Den Oliver, gekraunt, wollt sou séier wéi méiglech ausschalten. Awer de Bewosstsinn wollt haartnäckeg net erausgoen. Hei gouf eng Peitsch ausgerappt, an den Beüüm huet en aneren opgeholl. An ugefaang ze sinn. Et war kee Wunnraum méi um Oliver sengem Réck, an de Béidler huet dem Bouf seng blo Féiss geschloen.
  Den Oliver huet gekrasch, obwuel de Péng him vun den Fersen op de Réck vu sengem Kapp duerchgebrach huet. Schlussendlech huet de Béidler déi zweet Peitsch ewechgehäit an déi drëtt opgeholl. Hien huet de Jong op de geschniddene Réck geschloen, duerno op d'Schëlleren, an ass erëm erof op den Hënner an d'Been.
  Et war Blutt am Oliver sengem Mond an hien huet seng Lëp gebass. Richteg, de Péng huet ugefaang ze däischter, an de Jong huet souguer opgehalen ze kräischen.
  An den drëtte Peitsch ass zerstéiert. Gewunnecht no huet dat gemengt, datt d'Hirichtung sollt gestoppt ginn, och wann d'Affer net d'Bewosstsinn verluer huet.
  Salzwaasser gouf op Oliver gesprëtzt. De Bouf huet an hellsch Péng gejaut, an huet sech dunn vun de Geessen ofgerappt. An zréck an d'Doudeszell gedroen.
  Also hunn si him Brout a Einfach Waasser ginn ...
  Erschöpft an hongereg huet den Oliver d'Iessen geschléckt ... An ass an en Dram gefall, net op de geschnidde Réck opmierksam gemaach.
  Virum Dungeon war e Wee mat wäisse Zillen. Déi bluddeg Foussofdréck vu bloe Féiss waren däitlech drop gedréckt. De mëttelalterleche Prisong war vun engem déiwe Gruef mat enger Zuchbréck ëmgi. Den Owend war, wéi versprach vum Marc de Sade, e Fest. All d'Frënn vum Herzog waren op d'Feierlechkeeten komm. Den zentrale Plat war e flieder Hippopotamus, dee vu véier Krokodillen encadréiert gouf, et gouf direkt vu fofzeg Dénger bruecht. Krokodille ware mat Spill a Wipp, exoteschen Uebst a Geméis gefëllt. De risege Hippopotamus gouf och fest gestoppt. Fässer Wäin koumen geschwënn. D'Läffelen an d'Gabel ignoréieren, hunn d'Krieger béid Hänn an d'Fleesch gestouss. D'Beispill huet den Herzog selwer gesat, seng déck dreckeg Hänn hunn d'Fleeschstécker festgehalen an him an de Mond gestoppt. D'Vega an d'Anzhelika souzen niewentenee, éierlech giess, probéiert e Geescht vu Kultur géint d'Kulisse vun den Dorken ze erhaalen. De Péitrus war net op den Dësch erlaabt, hien huet hien ëmmer nach als Knecht geholl. D'Angelica krut awer kee Stéck an den Hals. Si representéiert permanent Oliver Twist, seng Péng. A wéi ass et mam zweete Brudder, dem Dodger? D'Häerz fillt datt et net séiss fir hien ass. De Marc de Sade huet vill giess an nach méi gedronk. Hie gouf séier tipptopp an huet sech ëmmer méi Zonggebonnen ausgedréckt.
  A gläichzäiteg mam Brühl:
  - Zoumaache Victoire iwwer d'Rebellen. Déi riets Hand vum Vali Chervonny Maar Ace gëtt ageholl. Geschwënn wäerte mir de Lair vun Chervonny selwer erreechen. An da wäert ech dëse Rebell lieweg Haut.
  D'Ritter sinn an Applaus ausgebrach. An nees Hommage un d'Iessen. Gesiichter glänzen mat Fett, Jus, verspillte Wäin. E puer vun de Gäscht hunn hir Hänn direkt op hir Kleeder gewäsch. Den Herzog huet mëttlerweil den Uerder ginn:
  - Elo wäert ech Uerdnung e Gladiator Duell ze arrangéieren.
  D'Adel hunn flatterend geknackt. Si hu gär d'Perspektiv fir Wäin mat Blutt ze vermëschen. Matzen an der Festsall war eng beandrockend Arena. Op engem Signal goufen zwou Dose Gladiatoren bei si bruecht. Si ware meeschtens Sklaven, déi fir d'Recht op Liewen gekämpft hunn. D'Bewaffnung vun de mëttelalterleche Krieger war komesch. Halschent a blo Hiemer droen kuerz Schwäerter a Schëlder. De Géigespiller a rout huet Tridenten an eng Kette mat engem scharfen Nol um Enn. Opgestallt vis-à-vis vuneneen, sinn d'Gladiatoren, um Signal vum Horn, an d'Schluecht gerannt.
  Vega an Angelica hunn de Kampf intensiv nogekuckt. Am Ufank war de Virdeel op der Säit vun de Roude, hir laang Ketten hunn elo an dunn d'Blues an d'Been gekräizt. Dunn hunn déi Blo sech ëmgruppéiert an, glat a kloer gehandelt, Konter gemaach. Hir schaarf a präzis Attacken hunn d'Verléierer ofgeschnidden. An de Reie vun de Roude waren et zwee Inogalakten. Si sprangen, hu wéi en Hurrikan gerannt, mat hire véier Waffen gewénkt. Ketten hunn iwwer de Kapp geflüstert, Tridenten hunn wild gedréint. Et schéngt onméiglech dës Monsteren ze Approche. En erfuerene Kämpfer, de Kommandant vun de Bloe, huet gemaach wéi hie sech zréckgezunn huet.
  Den attackéierte Gibbon huet e Gejäiz vun der Victoire erausginn an huet mat sengem Schwäert mat all senger Kraaft geschnidden, a seng haareg gréng Këscht gedréint. Blutt splattert vum Impakt, d'Monster huet sech gedréckt, säin Trident ass iwwer säin Helm geschleidert an ass roueg gefall, an huet Bubbles vu gëftegt gréngt Blutt fräigelooss. Den zweeten Inogalakt huet sech zréckgezunn. Et war kloer, datt hie schwéier blesséiert gouf. Op eemol hunn déi blo Kämpfer d'Linn gebrach, déi iwwerliewend "mokhnach" mat hire Schwerter duerchbrach, an zwee méi mat Tridenten. D'Ritter an d'Baronen hunn d'Kämpfer op all méiglech Manéier opgereegt. Si haten och näischt drun ze kämpfen. Nom initialen Erfolleg ass de Stär vun de Rouden erofgaang - d'Blues hunn se gedréckt. Éischt gefall, dann déi zweet, a geschwënn den drëtte Krieger.
  Falen awer huet hien et fäerdeg bruecht en Trident an de Bauch vu sengem Géigner ze drécken, a seng Darm befreit. Schlussendlech sinn zwee roude Kämpfer iwwreg bliwwen. Si goufe schwéier blesséiert a si vun de Schlag gesprongen. Net konnten d'Spannung vun der Schluecht widderstoen, si si op d'Knéien gefall, fir Barmhäerzegkeet ze froen. Den Herzog an aner Adel hunn de Fanger erof gesat. Nëmmen d'Angelica an d'Vega, déi d'Fanger ophiewen, hu sech getraut no Barmhäerzegkeet ze froen. Déi siwe Gewënner hunn déi Néierlag kal Blutt ëmbruecht.
  Den Herzog huet seng Lippen geschloen.
  - Erstaunlech. Elo këmmeren ech mech selwer ëm si. Hey Archers, kill se. De Baron War von Kur sëtzt vis-à-vis, protestéiert kräfteg a rëselt säin Duebelkinn:
  - Nee, gitt mir se zréck. Ech wäert alleng siwen ofschneiden.
  Den Herzog huet skeptesch op dee risegen awer knaschtege Baron gekuckt.
  - Nee, si wäerten dech ëmbréngen. Loosst et besser siwen op siwen. Eis beschte Ritter géint Sklave Gladiatoren.
  Et ware méi Fräiwëlleger wéi néideg fir ze kämpfen, an den Herzog huet seng Meenung geännert.
  Hien huet deafeningly gebrëllt:
  - Ech erlaben jiddereen ze kämpfen.
  E Pak Ritter mat hirer ganzer Mass ass op d'Gladiatoren gefall. Fëllt se mat enger Mass, si hu gehackt, gestach, duerchgebrach. Den erfuerene Member vun de siwen huet et fäerdeg bruecht ee vun de brutaliséierte Jakalen den Hals ze schneiden. Bal all d'Krieger waren an der Rüstung, déi et hinnen erlaabt huet sech virun de Schlag vu méi handhafte Gladiatoren ze schützen. Gedronk Ritter huet vun Zuel, net Fäegkeet. Nodeems si mat de Sklaven beschäftegt hunn, hu si sech unenee festgehalen. Den Herzog huet op der Spëtzt vu senge Lunge gebrach. Déngschtler sinn era geflunn, d'Kämpfer mat Haken ewech gezunn. De Kampf ass eriwwer. Véier Ritter goufen zum Doud gehackt, eng Dose méi krute schlëmm Blessuren, awer am Ganzen sinn se alleguer bëlleg fortgaang.
  De Marc de Sade huet de Goble fäerdeg gemaach. E Mann am Schwaarz, mat engem Kräiz ëm den Hals, ass op den Dignitär geklommen an huet him eppes an d'Ouer geflüstert.
  Dem Herzog säi Gesiicht gouf purpur. Hien huet geruff:
  - Ech gi fir eng Stonn fort. Mess net ouni mech, zréck op Dessert.
  Den Herrscher ass bal fortgelaf, an huet eng zimlech bont Gesellschaft hannerlooss fir an der Solitude ze klatschen. Et huet sech awer keen langweilen.
  Vega huet dem Angelica säin Ielebou gedréckt.
  - Mir musse verfollegen, wou de Fettbauch higaang ass.
  D'blond Meedchen huet d'accord.
  - Et ass raisonnabel.
  Awer d'Meedercher dierfen den Herzog net verfollegen. Gesinn datt de Besëtzer fortgaang ass, hunn d'lustful Bumpkins op d'Schéinheet gestierzt.
  E wilde Brühl ass gefollegt:
  - Dir sidd eis elo.
  D'Ritter hunn opgeruff. Wéi Schildkröten sinn si mat hirer ganzer Mass op d'Meedercher geklomm. Et waren der vill.
  D'Vega huet zwee Schwäerter gezunn an huet ugefaang iwwer de Kapp ze dréinen, Angelica ass hirem Beispill gefollegt. Béid Meedercher hunn ausgesinn wéi thoroughbred Tigresses, déi vu Wëllef gepresst goufen.
  Den Herzog ass mëttlerweil an e mechanesche Won geplënnert, vun enger manueller Winch gefuer, an ass an de Prisongsdungeon gerannt. Do huet déi berufflech Bügel Kara Maara den Oliver Twista verhéiert.
  De Jong, plakeg, muskulär a barfuß, gouf an e spezielle Raum mat villen Foltergeräter bruecht. Et waren Messeren, Bueraarbechten, Haken, Stacheldrot, Neel. Souwéi Schrauwen, Zangen, Drotschneider a méi.
  De Keller, deen dem Herzog gehéiert, war opfälleg a senger Varietéit vu Schmerzproduzenten Apparater. Et war waarm - dräi Kamäiner hunn gläichzäiteg gebrannt, d'Berichter hunn d'Tools an der Flam erhëtzt. Ier hien gefoltert gouf, gouf den Oliver Twist grëndlech gewäsch a mat Alkohol gewäsch fir ze verhënneren datt hien Bluttvergëftung kritt. Nieft dem Oliver Twist gouf en anere stousse fofzéng Joer ale Bouf um Rack gestreckt. Den Assistent vum Bügel huet dat muskulärt Kand un d'Äerm an d'Been opgehaang. Wéi hien seng Päif gefëmmt huet, huet hien faul mat sengem plakege Torso mat senger Peitsche geschloen. De Jong huet mëll gejaut an e Gebied geflüstert. Et waren bluddeg Sträifen op der Haut.
  D'Beschëff Kara huet dem Oliver gelaacht.
  An engem gëftege Toun sot d'Monster:
  - Oh, meng gutt, wéi schéint Kand. Wéi wäerte mir et traureg sinn Är Haut vun Äre delikate Schëlleren ze schielen. Dësen, deen nieft Iech hänkt, ass de gebiertege Jong vum Maar Tuz, säin Numm ass Mir Tuzok. Elo gëtt hien eng liicht Massage gemaach, an da wäert de Bügel him méi eescht huelen.
  Also denkt drun: wat Dir méi séier erzielt wou de Vali Chervovy sech verstoppt, desto méi séier wäert Är Péng ophalen.
  "Ech wäert Iech näischt soen," huet de rosen Oliver Twist gemëscht, béis mat sengen Aen ze blénken.
  De Folter huet geruff:
  - Jidderee seet esou. Schëller, start.
  Zwee hefteg Assistenten hunn dat gehackelt Kand opgeholl an zouversiichtlech d'Schëlleren ewechgeholl, a probéiert hien um Rack ze hänken. Dat ass genee wat se net sollten maachen. D'Kand huet sech gedréint a mat senge bloe Kräuter geschloe, wéi e Club, mam Fouss vun engem Bügel an der Leescht, deen aneren - ënner dem Knéi. Sprangen eraus, Oliver Twist probéiert de Kara unzegräifen, awer den ieweschte Folter hat eng phänomenal Reaktioun. Mat engem präzise Schlag huet hien de Jong mat engem Club op de Kapp geschloen.
  De Brudder huet gebrëllt:
  - Eng fresch Imp. Dir musst him an engem speziellen Stull droen fir datt hien keng Probleemer mécht. An Dir, aarme Matbierger Nomaden, firwat sidd Dir traureg?
  Den Assistent vum Béidler hat e gekrackte Knéchelen, a säi Partner huet sech vum Péngschock verluer.
  - Gutt, et ass gutt, ech hu genuch Assistenten. De Schäfferot huet seng Hänn geklappt. Sinister Entitéite sinn erakomm. Den onbewosst kaale Mann gouf um Rack fixéiert. Dunn huet e Stroum äisegem Waasser säi Gesiicht getraff. De Bouf huet sech op d'Been gestallt, seng Ae si rout.
  De Senior Exekutor war frou:
  - Ma, du bass haartnäckege. Elo sinn Är Äerm a Been an d'Aktien ageklemmt, Dir kënnt op d'aktiv Verhéier weidergoen.
  De Folter huet d'Peitsch opgehuewen an d'Kand e puer Mol op de Réck an d'Ripp geschloen. Den Oliver Twist huet den Otem gehalen an e Gejäiz gestemmt, Narben déi um Kierper bulten. De Beüüdel huet zefridden gelaacht.
  Basséiert an engem heeschen Toun:
  - E staarke Guy, awer e jonke muskuläre Kierper ass zimlech empfindlech op Schmerz. Ech hoffen, datt mir séier eng gemeinsam Sprooch mat Iech fannen. Elo ass et Zäit Är Fersen ze verbrennen fir net ze séier ze lafen.
  De Folter huet eng rout-waarm Staang aus dem Uewen erausgeholl. Hien huet ouni Zeremonie dem Oliver Twist säi bloe Fouss mat senge Handschuesch gegraff a seng Zeh gebrach. Dunn koum dat rout-waarm Eisen an enke Kontakt mam bloe Fouss vun engem zwielef oder véierzéng Joer ale Kand. Décke Rauch huet gewellt, d'Haut verkoolt.
  Oliver Twist, mat engem Effort vu Wëllen, bal an der Zong gebass, huet de Flucht Gejäiz behalen. De Jong huet schwéier otemt, de Schweess huet säi Kierper erof gestreamt. Kara Maara huet weider mat engem Stéck Eisen zerdréckt, de Geroch vu frittéiert Fleesch. De Geroch huet d'Nues agreabel gekickt. Schlussendlech huet d'Beüüm d'Metall ewechgeholl. Hie kuckt op dat gefoltert Kand, sot:
  - Hien ass net schlecht! Staark Jong. Ier hien zouginn, wäerte mir vill Stonnen zesummen verbréngen. A wat seet dee jonke Mann zum Touch vum rout-waarme Stol?
  De sadistesche Bügel huet gär d'Been vun engem anere kale Mann mat engem roude Eisen Kuss. D'Haut um Fiel vum Jong huet gebrannt. De Jong huet haart gejaut, mat enger gudder Obszönitéit gejaut. Wéi de Folter d'Staang ewechgeholl huet, huet hien nëmmen e blass a schweess Teenager gehäit:
  Net méi, ech soen Iech alles.
  De Beüüdel huet zefridden gelaacht.
  An engem séissen Toun sot hien:
  - Natierlech wäert Dir. Wou ass de Lair vum Valya Chervovy?
  - Sot him net! - huet den Oliver Twist geruff, ouni Erfolleg ze probéieren d'Schëlleren ze briechen, wat dem Jong seng Muskele gespannt huet a schéngen ze briechen. Maacht Äre Papp net schued.
  D'Welt vum Tuzok huet alles verstanen a mat engem aussergewéinleche Wëllen Effort d'Schwäch ënnerdréckt. Déi blo Lëpse vum Jong hunn geflüstert:
  "Ech weess et net, an och wann ech wosst, géif ech iwwerhaapt näischt soen.
  D'Kara Maara huet den Oliver Twist an de Mond geschloen. Dunn ass hien mat enger Zang an de Bauch geklommen:
  - Bastard, ech folteren dech nach laang. Ech wäert Salz op Är Wounds sprëtzen, du kräisst wéi en Hunn vun hellesche Péng.
  De Barbar huet erausgeholl an eng Prise Salz op dem Jong seng verwonnte Schëller gesprëtzt. Dee Moment gouf e Kaméidi héieren an den Herzog ass mat schwéieren Otem erausgekroopt.
  Hien huet gejaut:
  - Dir, ech gesinn, huet d'Verhéier ouni mech ugefaangen.
  Den Beüücht huet seng breet Schëlleren duerchernee gezunn.
  - Schëlleg, Herzog. Dir hutt bestallt séier Informatioun auszeschléissen, an d'Jongen si ganz haartnäckeg!
  Den Dignitär huet als Äntwert geruff:
  - Net fir Äre Geescht. Schrëtt zréck a léiert wéi Dir dës Affer opreecht.
  Den Herzog huet eng waarm Stolzäng gegraff. plakeg, schweess, gesalzt a ganz muskulär Jongen hu ganz appetitlech ausgesinn.
  Gutt, als sou Schéinheet, awer Dir kënnt Iech net perséinlech quälen.
  Den Herzog huet liicht Schrëtt a Richtung Oliver Twist gemaach. De Jong huet schlecht Otem geroch. Zoufälleg Gedanken dréinen a mengem Kapp. Bréngt Erënnerungen op. Och wann se aus engem kyberneteschen Dram falsch sinn, wann eppes a mengem Kapp aus fantastesch Zäiten opdaucht. Vläicht wëssen d'Leit wierklech wéi een an der Zäit an engem Dram reest? Dëst ass d'Bewegung vu Séilen duerch Raum an Epochen. Wann Dir d'Schoul vun der Zukunft kuckt.
  Hei ass et eng futuristesch Schoul, e ordentleche cybernetesche Board blénkt. Op et musst Dir Äre Fanger an enger komplexer Sequenz halen - an déi richteg Äntwert gëtt gegeben. An hien huet seng Lektioun net geléiert. De ganzen Dag Fechter mat elektresche Schwerter, ass dunn an de Floss gaangen. An hei steet en um Tafel a schummt sech. E Frënd vum Dodger hëlleft eraus, mat engem Miniatur Gadget iwwerdréit hien e Message, deen an engem Mikrofon héieren, deen a sengem Ouer verstoppt ass. Richteg, de Schoulmeeschter ass op Wuecht. Hien hëlt hir Radioiwwerdroung um Gravioscanner op. Eng rasp, computerähnlech Stëmm seet:
  - Klut an Oliver. Dir zwee bleiwen an der Klass. Wéi laang kënnt Dir zréck sëtzen an op Tipps goen?
  Da gëtt et eng laang an tedious Liesung vun der Moral. Bis elo stinn d'Scannerhologramme virun eisen Aen. Dofir huet hien d'Hallefkugel vun der Welt verlooss fir opdrénglech Enseignanten a langweileg Lektioune lass ze ginn. A wéi ass et alles eriwwer? Elo deet déi fett, ellen Mouk him wéi. Mir mussen d'Lektioune vum Yoga erënneren, a Ruscate. Wéi gëtt Péng do lokaliséiert?
  De sadistesche Dignitär huet béis gegrinst a sanft d'Zäng op seng Rippen applizéiert.
  Beim Touch vum rout-waarme Eisen gouf et e Geschwëster, an de Geroch vu jonke verbrannt Fleesch ass méi staark ginn.
  - Wat, klengt Lämmchen, gitt Dir gär gebrannt? - huet den Inquisiteur geknackt. Dunn huet den Herzog d'Péng sanft gedréit, d'Haut gehaakt an d'Rippen gedréit.
  Trotz allen Efforten vum Wëllen sinn d'Tréinen onfräiwëlleg aus den Ae vum Jong gelaf. Et war ganz ustrengend. Vläicht méi schmerzhaf wéi wann d'Fersen cauteriséiert goufen. Et gi vill Nerve Endungen um Fouss, awer den Oliver Twist huet et gehärt a gestoppt, hien ass souguer op Kuelen gerannt. Tatsächlech ganz séier. D'Rippen sinn net sou gewinnt mat Feierprozeduren, e Gejäiz brécht aus dem Hals. Den Oliver Twista huet seng Zänn gekrasch. Ech hu probéiert mech ze distractéieren andeems ech un agreabel Saachen denken.
  Hien huet seng Opmierksamkeet op seng Hiriichter gemaach. De Folter ass e prominente Mann; hien ass grouss, seng Äerm sinn déck a fleischeg, seng Mantel ass mat Blutt beliicht, an hie selwer ass ganz rout gekleet. Dëst ass verständlech - et ass méi schrecklech, an d'Blutt op de Kleeder ass manner sichtbar. Heavy Stiwwelen mat engem Sëlwer Houfeisen. An hei ass den Herzog selwer - an der Kroun hëlt hien et net of, och plangt dreckeg Aarbecht ze maachen. Fanatiker. Eng Bestellung hänkt op der Broscht. En onverständleche Schëld, wéi e Swastika, nëmme fënnefspëtzeg an hornéiert, aus purem Gold mat Diamanten agerummt.
  - Ma, wat wëllt Dir? - Trotz dem wilde Péng huet den Oliver Twist sech e menacéierte Bléck gemaach, seng Wenkbrauwen gestréckt.
  An hien huet sech mat sengem bloe Fouss gezéckt, dee viru kuerzem vun engem rout-waarme Eisen op engem ronnen Kannerferse gestreckt gouf.
  Den Herzog, am Géigesaz zu den Erwaardungen, huet säin Temperament net verluer. Hien huet nach ëmmer seng Rippen a kale Blutt gedréint. D'Ripp war amgaang ze knacken, wéi e feige Knecht an d'Hal gekräizt ass. Hien huet geziddert wéi en Hues.
  A seng Stëmm ass ofgebrach:
  "Deng Héichheet, d'Hal ass voll amgaang. Är zwee Meedercher an eng Mass vu Ritter hu sech gekämpft.
  - Dat ass wéi. Den Herzog huet d'Zäng erofgelooss. "Ech toleréiere sou eng Behandlung vu menger Léift net.
  Mat senger Fauscht op d'Gefaangenen rëselt, huet hien bäigefüügt:
  - Ech kommen erëm. An Dir kuckt, ouni mech eescht net Folter. Si léieren d'Haaptquantitéit vu menger Hand.
  - Lauschtert, mäin Här. - D'Beüüm huet mat gerénger Stëmm gedonnert, seng Assistenten hunn hien geklomm.
  Den Herzog huet d'Raimlechkeete verlooss. De Folter huet dem Oliver Twist säi Begleeder ukomm.
  Mat enger séisser Stëmm huet d'Kat gekuckt:
  - Elo kënnt Dir déi zweet Heel braten. An du," hie wénkt dem Oliver Twist, "kuckt. Datselwecht wäert mat Iech geschéien.
  D'Berichter huet d'Eisen erhëtzt. Et war schwéier am Raum ze otmen. E Peitsche huet geflüstert, d'Schlässer vun der Peitsche sinn op dem Oliver Twist sengem plakege Torso geschat. De Bouf huet sech vun de Schlässer geschüchtert, awer haart blouf roueg. Net ganz agreabel Schoul-Erënnerungen hunn erëm duerch de Kapp geflitzt.
  An op de bloe Ferse huet de Folter e breet Streifen Eisen applizéiert, rout vun der Hëtzt.
  An den Oliver Twist huet schrecklecher Péng gewonk. Mä hien huet et fäerdeg bruecht ze halen. Och wann dem Jong säi muskuläre Kierper vu Schweess a Blutt glänzend gouf. An eng bewölkte Flëssegkeet ass op d'Feier getrëppelt, wat e Gewierz verursaacht.
  De Jong huet gedauert a souguer gesongen:
  Um Dag vun der Weltschafung ass Gott duerch dëst Wonner herrlech:
  An den Himmel iwwer der Äerd gouf op eemol blo An den Himmel, den Himmel iwwer der Äerd gouf blo
  
  . kennt keng Ketten!"
  
  An et gëtt Gléck fir d'Mënschen elo a fir ëmmer, Wann d'Schëlleren, d'Tyrannen an d'Feindlechkeet falen Wann d'Feindlechkeet an d'Feindlechkeet fir ëmmer falen.All d'Kraaft vun den Tyrannen wäert wéi Stëbs zerbriechen, An den Engel sangt d'Fräiheet am Himmel.
  
  
  Herrlechkeet, Might and Labour wäert hei blénken!A keng Kräfte wäerten alles läschen.
  
  A Gott wäert Är Leit Wäisheet ginn Iwwerwonnen Ongléck, Sträit a Feindlechkeet A kënne se alles iwwerwannen - Duercherneen a Feindlechkeet. Et gëtt Fräiheet, Zoustëmmung, Léift An d'Liicht vun der Wourecht wäert Séilen beliichten.
  
  Kann ëmmer op deem Land Iwwerfloss sinn, Dierfer, Dierfer, Stied wäerte räich ginn An Dierfer, Stied wäerte bléien, Vill Schëffer wäerten an de Buchten do leien, An d'Gäscht fänken un fir hiren eegene Virdeel ze handelen.
  
  Dat wonnerbart Land gëtt mat Schéinheet gefëllt An d'Musen sangen d'Fräiheet fir Joerhonnerte.
  ...Zwee Meedercher, d'Vega an d'Angelica, an d'Rittermass geschnidden. Op der Plaz vum Doud stoen ass wéi. Si hunn instinktiv déi bequemste Schluechttaktik fir sech selwer gewielt. Swinging béid Schwerter, Golden Vega huet den Här ofgeschnidden, deen virun hatt stoung. Hir super-scharf Schwäert huet duerch d'Rüstung geschnidden an de Kapp ofgeschnidden. D'Angelica huet och stierflech Schlag gemaach - e Schwert an d'Këscht gefuer, si huet de Baron geschloen, deen hire Club geschloen huet. Hir Blitzschnell Attacken hunn Fleesch zerquetscht. Mam nächste Schlag huet d'Meedchen hir Hand ofgeschnidden, den Eisenhandschuesch ass mat engem Klang op de Buedem gefall, an de Feind huet gebrëllt.
  D'Angelica huet eng "Mëllech" gehal - ee Schwäert leet de Schlag of, deen aneren schneit. D'Ritter waren gedronk, schlëmm an hirer Rüstung, an Hypertitanium Schwerter duerch Fleesch mat Liichtegkeet geschnidden. D'Vega huet sech ëmgedréint, de Fouss an d'Gesiicht vum Ugräifer geschloen, an dunn hir Klinge a säi Bauch gefuer. Geschécklech Dodge. D'Silhouette vun engem mächtege Ritter blénkt däischter am Käerzenhirstellung. An dann - e präzise Schoss an den Hals.
  Blutt ass erausgaang. Vega ass kee Frieme fir ëmzebréngen. Awer d'Angelica bréngt den Doud eréischt fir d'zweete Kéier an hirem Liewen, awer dëst Meedchen ass sou rosen datt se net sou einfach gestoppt a gebrach ka ginn. Deen nächste Schlag dréit d'Schëller. De Ritter brécht, d'Angelica dréit d'Blade. De Géigner ass roueg. En Tour vum "Päiperlek" - an erëm fällt de Kapp op de Marmer. De Buedem gëtt glat duerch Blutt. D'Meedchen daucht a schléit op d'Been, dräi Ritter falen op eemol, wéi wa se erofgefall wieren. Da kënnt si eraus a schloen him an d'Gesiicht. Vega schléit mëttlerweil mat esou Kraaft, datt et d'Schwäert an den Helm schneit.
  - Fantastesch! Angelica jäizt. - Dir sidd just en Terminator.
  - Ech sinn e Stär Ranger. - Laachen, äntwert Vega. - Jo, an Dir sidd net méi schlëmm!
  Den neie Kämpfer ass kompetent um Rand gestreckt. D'Meedchen ass frou. Ritter schwammen a stéieren nëmme mateneen.
  Vega laacht - si hackt gär. Sprangen - si schléit mat béide Been op eemol, dann e genee Ausfall. Zwee Krieger erstécke mam Blutt. D'"Leeder" Technik folgt, an de Fett Baron réckelt mat enger ofgeschniddener Schëller.
  Béid Dammen ware sou rosen, datt si wuel jidderengem ëmbruecht hätten, méi wéi annerhallefhonnert Ritter, mee Kräizbéi koumen an d'Hal. Net vun Rüstung ofgedeckt, hallef plakeg Meedercher haten eng schwéier Zäit. Béid goufe bal direkt blesséiert - schliisslech hunn d'Bëscher gutt geschoss an hunn haaptsächlech op d'Been an d'Äerm geschloen. D'Meedercher goufen an der Mass attackéiert. Trotz dem verspillte Blutt hunn d'Adel net presséiert fir se ëmzebréngen. Am Géigendeel, si hunn se lieweg gebraucht. Vega an Angelica goufen ageholl. Si ware kloer amgaang ze vergewaltegt ginn. Et gouf e klenge Sträit iwwer wien als éischt ufänke géif. De Brawl gouf vum Baron Sylph de Ramses gewonnen. Hien huet sech no vir gezunn, huet dem Angelica säi Kleed ofgerappt, seng Dignitéit erausgeholl a mat Kraaft an hir erakomm. Zu dësem Moment huet e formidabele Gejäiz déi wëll Orgie ënnerbrach:
  - Wéi eng Ënnerhalung ouni mäi Wëssen?
  D'Ritter waren duercherneen. Dat formidabelt Gebrëll vum Herzog kéint jidderee verréckt maachen.
  - Mir, Är Héichheet, wollte Meedercher gutt Manéiere léieren. gegrënnt Baron Sylph.
  "Hei sidd Dir a léiert Iech selwer, ignorant. Zip Är Hosen als éischt.
  De Baron war duercherneen.
  Den Herzog huet weider gekrasch.
  - Dëst sinn Gäscht, a si sinn ënner mengem Schutz. An Dir wollt Spaass mat hinnen hunn. Soll ech meng Dénger bestellen, Iech mat Pfeile op der Plaz ze rätselen? Wéi getraut Dir mech erauszefuerderen?
  D'Ritter hunn sech zréckgezunn, schwaach Mutteren goufen héieren.
  - Ech wëll näischt héieren, d'Fest ass ruinéiert. Huelt d'Läiche ewech a gitt heem. Soss wësst Dir d'Fülle vu menger Roserei.
  D'Ritter hunn ugefaang ze verspreet. D'Meedercher hunn d'Pfeiler erausgerappt, déi aus hiren Äerm a Been erausgestouss sinn.
  "Dat ass wéi ech dech besser gär hunn," sot de Marcus de Sade. - Elo wäerte mir an d'Bettkammer folgen, wou Dir mat mir sidd a Léift maacht.
  Hannert dem Adel sinn zwee Dutzend Kämpfer mat Musketen gewuess.
  "Dës Krieger wäerte suergen, datt Dir mech net während de séissen Umarmungen erstreckt. Dat ass et! Ech gesinn, Dir sidd ganz geféierlech Bitches, mäi ganze Buedem war mat Blutt bedeckt a mat Läichen bedeckt.
  Begleet vun enger Eskort si si an d'Schlofkummer fortgaang. Seng Mauere goufen mat all Zorte vu Juegd Trophäen dekoréiert - déi beandrockendst waren d'Hornen vum Turndukai.
  E massivt gëllent Bett mat ville Matratzen a Këssen ass am Zentrum vun der Schlofkummer opgestan.
  - Frot. Maacht Iech doheem.
  Musket-wielding Krieger gefëmmt Sicherungen, prett ze Feier zu all Moment.
  - Haut den Owend wäert ech eng lëschteg Nuecht hunn.
  D'Kleeder an d'Rüstung ofgeheien, ass den Herzog op d'Këssen gefall.
  . Kapitel #15
  De jonke Prisonnéier ass erwächt... Et ass e bëssen hongereg am Tuerm, dem Kand seng kaal Féiss si besonnesch kal.
  Den Oliver, fir sech waarm ze halen, an nach ëmmer ze flüchten, huet ugefaang ee Stahllink vun der Kette géint eng aner ze reiwen. An déi sinn hei déck, awer op d'mannst e bësse waarm.
  Ausserdeem war ech hongereg ... Am Suizidtuerm gouf de Jong nëmmen eemol am Dag gefiddert: Brout a Waasser. An dëst war net genuch fir e wuessenden Organismus.
  A Ratten jäizen am Däischteren. De barfouss, hongerege Jong huet seng Ketten reiwen a probéiert net ze kräischen.
  Obwuel virun him waren zwee spankings an eng Schnouer um Hals.
  Oliver huet douce gesongen;
  Wéi et mat mir geschitt ass, sinn ech dem Falcon kloer, awer et ass Zäit:
  Ech fléien, jonke kloere Falcon, am Himmel,
  Ech schloen Gäns-Schwanen,
  Hien huet och e klenge Vugel geschloen an geschloen,
  Wéi et fréier war, gëtt et kee Fluch fir e klenge Vugel.
  Mee nonecha fir mech, ech verstinn de Falcon, et gëtt keng Zäit:
  Ech sëtze, jonke kloere Falk, am Poimane,
  Sinn ech an deem am gëllene Käfeg,
  An engem Käfeg, op engem Blechstreifen;
  D'Been vum Falk si verwéckelt,
  Seid Trailer op Been:
  Perle Gardinen op d'Aen!
  Wéi et mir geschitt ass, gudde Mann, awer e bëssen Zäit:
  Ech sinn zu Fouss a gaangen, gudde Mann, laanscht dat bloe Mier.
  Schonn hunn ech Schëffer geschloen,
  Ech Tatar, Armenesch Busurman;
  Nach Schlag-smashed Liichtjoer Schëffer;
  Wéi et fréier war, gëtt et kee Passage fir Liichtbooter.
  Awer net fir mech, gudde Mann, et gëtt keng Zäit:
  Ech sëtzen, gudde Matbierger, a Poimane,
  Ech sinn an deem Béisen Äerd Prisong.
  Dem gudde Mann seng Been si geschmied,
  Op de Been sinn däitsch Fränz,
  Op den Hänn vum jonke Mann ginn et Prisongsschloss,
  An um Hals vun de jonke Mann sinn Eisen slingshots.
  Esou e Vollekslidd, aus engem vun de Bicher ...
  Den Oliver huet net gemierkt wéi hien sech erëm an engem Dram vergiess huet.
  Net wäit ewech, an der selwechter Hemisphär vum Dram-Universum, war de gratis-fir-watch-Jong, den Oliver Twist, och duerch schwéier Zäiten. No engem waarme Floss, aus deem d'Haut gekrackt ass, gouf hien u Land gestart. Hien hat e laange Wee ze goen ier hien de Pirate Lord Dukakis erreecht huet. An Dir musst sou séier wéi méiglech dohinner kommen. Hie war bal de Fielsstrooss erofgaang, sou séier war säi Schrëtt.
  An zwou Stonnen huet den Oliver Twist bal zwanzeg Meilen iwwerdeckt an d'Duerf Yehu ukomm.
  Et war eng zimlech grouss Stad mat Haiser vun spéit mëttelalterlechen europäeschen Architektur, ouni extra Dreckstipp an Dreck. D'Spir vun der Kierch huet iwwer de brong-rout Daach gedréint. D'gréng Mier huet gesprëtzt, d'Entrée an d'breet Bucht war vun engem imposante Festung bedeckt, aus den Embrasuren, vun deenen d'Fässer vu Kanounen an all Richtungen erausgeet. Wéi och ëmmer, déi meescht Waffen hunn rustéiert. Op de mëllen Hang vum Hiwwel gewuess laang, bis zu honnert Meter, Palmen. Si hunn déi wäiss Steenfassad vum Gouverneurspala komplett verstoppt. D'Loft war frësch, barfuß Kanner wéi den Oliver Twist hu sech ronderëm gefuer. Seng eenzeg Waff, en Hypertitanium-Schwäert, huet de Jong an enger Leinwandtasche verstoppt, déi hien um Réck gedroen huet. No baussen huet den Oliver Twist ausgesinn wéi e gewéinleche Bettler, nëmmen d'Lappen waren ongewéinlech - gefleckt, khaki-faarweg. Et war onbequem fir d'Waff ze droen, et huet de Narben zréckgezunn.
  De Jong huet decidéiert ze raschten, besonnesch well eng ganz interessant Vue geplangt ass. Eng aner Partie vu Wueren gouf op de Sklavemaart bruecht. E bewaffneten Détachement vu Police, geschéckt fir d'Veruerteelt ze schützen, huet sech op der breet Embank opgestallt. Eng Mass vu virwëtzeg Leit hu sech hei versammelt. Nieft de Leit hunn d'Schnëssen vun Inogalakte blénkt. E puer vun hinnen hunn ausgesinn wéi Enten an hunn zimlech harmlos ausgesinn. Et ware vill Kanner, si hu gelaacht a mam Fanger gewisen.
  An hei ass de Gouverneur selwer, Sam de Richard. Eng grouss, dënn Persoun an enger rouder Perück, gekleet an engem Camisole aus dënnem Seid, räich mat Goldfläschen bestickt. Hien huet liicht gehumpelt, sech op en Ebony Staang geleet. No de Gouverneur, dréckt Passanten, bewegt e portly Mann an enger Generaluniform. Bijouen hunn op senger breet Këscht geknackt, an e gekippten Hutt huet um Kapp geprägt.
  Wéi d'Gefaangenen aus dem Schëff entluede goufen, huet de Mann de Mond veruechtend gedréint an d'Päif erausgeholl.
  D'Iwwerzeegungen hu schlecht ausgesinn: ongewäsch, iwwerwältegt, vill vun hinnen hunn net ausgesinn wéi Leit. Et waren awer och gutt Exemplare - anscheinend aus de gefaange Piraten. Den Oliver Twist huet e puer sechsarméiert Inogalacts mat glänzendem Mäntel gesinn. D'Verhandlunge huet ugefaang. De Gouverneur, deen eng piercing Stëmm hat, sot:
  - General Cagliostro, Dir hutt d'Recht fir de Präis ze wielen deen Dir selwer ernennt. A mir wäerten all de Rescht op Auktioun verkafen.
  De Cagliostro huet averstanen geknackt.
  - Är Exzellenz ass ganz léif. Awer, ech schwieren op meng Éier, dëst ass keng Aarbechterpartei, mee eng miserabel Herde vu Kribbelen. Et ass onwahrscheinlech datt se op Plantagen nëtzlech sinn.
  Veruechtend seng kleng Aen opgeschrauft, huet hien nach eng Kéier op d'Masse vu geschaackte Sklaven gekuckt, an den Ausdrock vu Béiswëllegkeet op sengem Gesiicht huet sech verstäerkt.
  De Kapitän huet d'ganz Lëscht vu Sklaven gelies - déi meescht vun hinnen ware Piraten, déi wonnerbar aus dem Galgen entkomm sinn. Et goufen och Rebellen aus der Metropol geschéckt.
  - Wat Produit. Nëmmen Veruerteelt an Déif.
  De Generol huet d'Lëscht ewechgeholl. Kommt e jonke muskuläre Guy un. Hien huet d'Bizeps op seng Hänn gefillt, bestallt de Mond opzemaachen, seng Zänn ënnersicht. Gemolt:
  - Fir dës zéng Gold Mënzen.
  De Kapitän huet e sauere Gesiicht gemaach.
  - Zéng Goldstécker? Dëst ass d'Halschent vum realen Präis.
  De Generol huet gelaacht.
  - Dëse Sklave ass et net méi wäert. Hie wäert geschwënn aus haarder Aarbecht stierwen. Ech wéilt léiwer eng sechs-Arméi kafen, si vill méi haart wéi Leit.
  De Kapitän huet ugefaang d'Gesondheet, d'Jugend an d'Ausdauer vum Prisonnéier ze luewen. Wéi wann et net ëm e Mann wier, mee e Laaschtdier. De jonke Mann huet blo. Anscheinend war dës Ofhandlung fir hien désagréabel.
  "Goed," huet de Generol gemëscht. - Fofzéng Gold a keng Franting méi.
  De Kapitän wousst vum Toun, datt dëst de Schlusspräis wier. Hien huet geschloen an zougemaach.
  Déi nächst Persoun, déi de Generol ukomm ass, war e Mëttelalter Mann mat engem grousse Bau. Et war de berühmte Pirat Wiscin. Een-eyed a grujeleg, hien huet frënnend op de Keefer gekuckt.
  Den Handel ass erëm opgaang. De Ris lénks fir drësseg Gold Stécker.
  Den Oliver Twist stoung an de blendende Strahlen vun dräi Sonne baussen, an huet déi alien Loft déif otemt. Et war gefëllt mat dem Doft vun Nelken, staark schwaarz Peffer, a rieseg, séiss richen Zeder. Zur selwechter Zäit huet hien nogelauschtert wat geschitt ass, d'Täsch vu senge schmerzende Schëlleren ewechgeholl.
  Aner Keefer sinn op d'Veruerteelt gaang, si ënnersicht, de Präis gefrot. De Generol huet weider verhandelt. Kaaft e puer méi sechs bewaffnete Wilden. Et war evident datt hie bereet war d'Auktioun ze verloossen. An dunn sinn seng Aen op de schéinen a staarken Oliver Twist gefall.
  - Gudde Bouf. An och, wahrscheinlech, engem Sklave.
  Den Oliver huet gekrasch. Vun dësem Mann otemt grave Keelt.
  De Jong huet gekrasch:
  - Nee, ech sinn eleng.
  - Jo! De Generol war frou. - Eleng - heescht en Tramp. A laut dem Gesetz ass d'Wagrancy verbueden, an Dir musst e Sklave ginn. Hey, Wiechter, bréngt den Halsband. Laang wollt ech esou e Jong bei mir hunn.
  Den Oliver Twist, deen d'Täsch ophëlt, ass gerannt fir ze lafen. Wéi och ëmmer, e massive véierbewaffnete Opsiichter, deen op der rietser Säit stoung, huet seng Been mat enger Peitsche geschnidden. D'Schleife huet geklappt, de Jong ass gefall. Hien huet sech gedréint a probéiert d'Nues ze briechen, awer et huet sech nach méi haart a seng Knöchel gegruewen. Dunn huet hien säi Schwäert gezunn an de Peitsche mat engem Schlag ofgeschnidden.
  De Generol huet gejaut.
  - Huelt hien.
  Wiechter a Polizisten sinn op den Oliver Twist gerannt. Hien huet säi Schwäert geschloen an dem Polizist seng Këscht duerchgebrach. De Rescht vun de Wiechter huet sech zréckgezunn an hir Saber gezunn. Si hu probéiert de Jong ze ëmginn.
  Den Oliver Twist huet gemierkt datt hien keng Chance hat, sprangen op, huet de nooste Polizist an de Kapp geschloen an ass fortgefuer, spréngt wéi e Fräsch. De Jong ass ganz gutt gelaf, awer d'Polizisten haten Päerd. De Jong gouf séier iwwerholl, an huet e Lasso ëm den Hals geheit. Nodeems hien d'Seel geschnidden huet, huet den Oliver sech ëm seng Feinde gedréint, prett fir säi Liewen deier ze verkafen.
  Hie war vun alle Säiten ëmginn. Musketiere sinn hannert hinnen opgetaucht, si hunn hir Fässer erausgezunn, si gelueden ënnerwee. Et war kloer, datt si amgaangen ze schéissen.
  - Huelt hien lieweg! De Generol huet commandéiert.
  Arcana rose. D'Polizisten goufen trainéiert fir Flucht ze fänken. E puer gutt Werp - an den Oliver Twist war gebonnen. E gutt geziilten Schoss vun engem Musketier huet d'Schwäert him aus den Hänn geschloen. Gläichzäiteg hunn se e Netz gehäit.
  Gotcha, huet den Oliver realiséiert. Elo wäerten se him an schwéier Schackelen schackelen, an hie wäert ni Fräiheet gesinn.
  De Cagliostro huet sech gefreet.
  - Schlag him, schloe him.
  Hien huet sech op d'Véierarm gedréint fir d'Bestellung ze ginn.
  An deem Moment huet e schaarfen, rullende Klang geklappt, an d'Loft gerëselt. De Generol sprang iwwerrascht. Seng zwee Bodyguards si mat him gesprongen. D'Wuecht hunn geziddert, een huet e Musket erofgefall. Jiddereen huet sech, wéi wa se op de Wee war, op d'Mier gedréint.
  Ënnert, an der Bucht, op enger Distanz vun zweehonnert Schrëtt vum Fort, war e grousst Schëff. Wäiss Damp huet sech gedréint. Hien huet dat herrlecht Schëff komplett verstoppt, nëmmen d'Spëtze vun de Mast ze gesinn. Eng Flock vu Pterodactylen ass vun de Fielsvirstellungen opgestan, déi sech mat piercing Schreien um Himmel dréinen.
  De Generol huet net verstanen wat geschitt ass. Firwat schéisst d'Schëff vun all de Waffen?
  - Ech schwieren op den Numm vum englesche Kinnek. Hie wäert mech dofir äntweren.
  Et gouf Panik.
  Mëttlerweil huet d'Schëff den englesche Fändel erofgesat. Hien ass an engem Dampfloss verschwonnen. Et gouf duerch de Stars and Stripes Banner vum Kiram Empire ersat. Déi gëllen Stären hu schéin géint de purpurroude Hannergrond geblénkt. De Generol huet seng Aen opgerullt.
  - Kaper! hie geflüstert mat Schwieregkeeten. - Dem Kiram seng Privatleit!
  Angscht an Ongleewen hu sech a senger Stëmm vermëscht. Roserei blénkt a sengen Aen. D'Leifwiechter hunn verwonnert an d'Distanz gekuckt, hir giel Aen gerullt an hir kromme Zänn geluecht.
  Dat riesegt Schëff, dat sou einfach d'Wuecht vun de Wiechter täuscht huet, war e Privatschëff. Am Géigesaz zu gewéinleche Piraten hat hien e Staatspatent an d'Recht op Raiberhandel, d'Schëffer vun onfrëndleche Länner erfaasst. An dem Kiram säi Räich ass laang a Feindschaft mat Groussbritannien. Elo ass et Zäit fir gläich ze kommen. Eng grouss Sendung vu Gold ofgebaut aus kontinentale Minen ass viru kuerzem an der Stad Yehu ukomm. Nodeems dës Informatioun kritt huet, huet den Admiral Pisar Don Freebie decidéiert d'Englesch Kolonie z'attackéieren. Et war en Akt vu perséinlecher Revanche. Virun 10 Joer huet de lokale Gouverneur den deemolege jonke Kapitän vum éischte Rang, Pisar don Halava, besiegt.
  Elo wäert hien iwwerzeegend Revanche huelen. Seng einfach Erfindung huet sech esou erfollegräich erausgestallt, datt hien, ouni Verdacht z'erwächen, zouversiichtlech an d'Bucht eragaang ass an d'Fort mat engem Breet Salvo salutéiert huet. Drësseg Waffen hunn ofgeschoss, d'Embrasures gläichzäiteg zu Schutt an Asche verwandelt.
  Et sinn nëmmen e puer Minutten. Vill Spectateuren hu gemierkt, datt d'Schëff virsiichteg a Rauchwolleken fortgeet. D'Erhéijung vum Haaptsegel fir d'Geschwindegkeet ze erhéijen, sech op engem enge gezunnen Wand ze beweegen, huet de Privater liicht d'Waffen vun der lénker Säit op de Fort onpreparéiert fir d'Verteidegung gezielt.
  Et huet geschéngt wéi d'Welt auserneen zerrappt wier. Déi zweet Salvo war nach méi zerstéierend. De Generol war hysteresch.
  - Firwat brauch ech esou eng Strof!
  Niewendrun an der Stad gouf op d'Tromm geschloen, d'Trompette goufen héieren, wéi wann se nach viru Gefor misste warnen. D'Wiechter hunn net panikéiert, probéiert de Feier zréckzebréngen. D'Fort huet mat Explosiounen gerëselt.
  Déi oppressiv Hëtzt a bedeitend Gewiicht verhënnert datt de Generol sech beweegt. Déi véierbewaffnete Monsteren hunn de Cagliostro opgeholl an an d'Stad gedroen.
  Den Oliver Twist, profitéiert vun der allgemenger Duercherneen, ass aus dem Netz gerutscht an huet säi Schwäert opgeholl an op seng Fersen gestart. Keen ass dem Jong gefollegt.
  De Fort huet mat heiansdo Schëss reagéiert. Hie gouf vun engem drëtte Volley bedeckt.
  Sklaven, et ware méi wéi fofzeg vun hinnen, meeschtens Rebellen a Piraten, sinn op der Flucht gaang. Mighty Wiscin, en erfuerene Pirat, huet se direkt an d'Grénghaus geschéckt. Verschidde Milizisten mat Muskete si vun do aus gelaf.
  "Mir wäerten do Waffen fannen," sot Wiscin.
  Den Oliver Twist ass op si gerannt.
  - Wärend jiddereen beschäftegt ass, kënne mir de Feind bekämpfen.
  De Jong war virun jidderengem. Op der Schwell stoung eng Wuecht mat enger Musket. Ier hie seng Waff konnt hiewen, gouf de Kapp ofgeschnidden.
  D'Sklaven koumen an d'Haus. Do war e klengt Arsenal: Musketten, Saberen, Grapphaken.
  - Arm dech! Wiscin bestallt. - Elo gi mer eraus a ginn d'Kiram Schwäin e Liicht.
  Den Oliver Twist huet sech cool gehalen.
  - A firwat sollte mir op d'Kiramiten rennen? Loosst se d'Stad besser erfaassen - eis Feinde sinn do.
  "Jo," sot de Ris. - Ech wäert nëmme frou sinn, wa se d'Darm vum Gouverneur oder dësem Generol befreien.
  Bewaffnete Sklaven hu sech verstoppt.
  Police, Wiechter, Milizen sinn an d'Schluecht gerannt mat dem verzweifelte Courage vu Leit, déi verstoen datt se am Fall vun enger Néierlag net verschount ginn. D'Kiramans ware rücksichtslos, si ware berühmt fir hir Griewer.
  De Leader vun den Ugräifer wousst säi Geschäft. Am Géigesaz zu Yahoo.
  De Kommandant Kiram huet dat richtegt gemaach - hien huet de Fort besiegt, d'Kontroll iwwer de Stadzentrum iwwerholl. Seng Kanounen hunn Grapeshot an d'oppe Gebitt hannert dem Breakwater geschoss, an d'Leit verwandelt, déi de Cagliostro onendlech an e bluddege Chaos befollegt huet. D'Kiramites hunn op zwou Fronten kompetent gehandelt - mat hirem Feier hunn se Panik an de Reie vum Verteideger bruecht, a gläichzäiteg d'Landung vu Landungsgruppen ofgedeckt.
  Ënnert de brennende Strahlen vun dräi Sonnen huet sech d'Schluecht bis Mëtteg weidergespillt. Wéi de Crackle vu Musketen a Klang vum Metal méi no koumen, war et kloer datt d'Kiramites d'Verteideger vun der Stad drécken.
  - Maacht Iech net eraus. Den Oliver Twist huet erausgekuckt. - Loosst et fir d'éischt däischter ginn.
  Komesch genuch huet de Wiscin dem Jong seng Rotschléi nogelauschtert. Vläicht huet hie gär wéi de Ragamuffin gekämpft huet.
  Um Enn vum Dag goufen fënnefhonnert Privatpersounen den absolute Meeschter vu Yehu. De Sonnenënnergang war schéin, de Jong huet et mat Freed bewonnert. D'Stad war onroueg. D'Verteideger goufen entwaffnet, an de Pisar Don Freeva, deen am Gouverneurpalast sëtzt, mat Verfeinerung ganz ähnlech wéi Spott, huet de Betrag vun der Léisegeld fir de Gouverneur a Generol bestëmmt.
  - Dir hätt geheescht. - Schluppt seng Päif, sot den Don Freebie. - Mee ech wäert Barmhäerzegkeet sinn, an amplaz huelen ech honnert dausend Gold an zwee honnert Käpp vun Ranner. An natierlech wäert ech dës Stad net zu engem Koup Äsche maachen.
  Als Äntwert, e skeptesch Gebrëll:
  - A wéi ass et mam Gold, deen Dir an de Kellere vum Palais ageholl hutt? Et ginn e puer Millioune.
  A rifft als Äntwert:
  - Dëst ass meng gerecht Viraus.
  De Generol Cagliostro ass a säi Stull ënnergaangen ...
  Mam Ufank vun der Dämmerung huet den Oliver Twist no Opklärung gefrot.
  - Ech wäert erausfannen, wat an der Stad lass ass - an direkt zréck.
  D'Stad war a Brand.
  D'Kiramiten hunn d'Recalcitrant geklaut, opgehaang a brutal Frae vergewaltegt. Den Oliver Twist huet e puer Kannerläichen gesinn, dorënner och e Meedchen mat oppentem Bauch.
  Et waren och Fraen mat ofgeschniddene Broscht, gebrachene Been - offensichtlech Mëssbrauch ënnerworf. De Jong ass bleech ginn an huet séier aus dëser Häll erauskomm. Op enger schmueler Strooss huet hien e Meedchen mat blonden Hoer begéint. Si gouf vu véier Kiramiten verfollegt, gedronk a schwéier Stiwwelen un. Ouni zweemol ze denken, ass den Oliver Twist eriwwer gerannt. Hien huet säi Schwäert op de nooste Privater geschloen.
  De Schlag war sou staark, datt den Helm zesumme mam Schädel geknackt huet. Dunn ass de Barfuß, deen seng blo Fersen blénkt, sprangen. Hien huet ee Kiramian mat sengem Knéi am Kiefer erofgeschloen an de Bauch vun engem aneren opgerappt. Nëmmen ee blouf op de Been.
  - Englesch Welpen. hien huet gekrasch. An hie gouf direkt attackéiert. Nodeems d'Kombinatioun "gerappt Fan" duerchgefouert gouf, huet de Jong de Kapp vum Géigner ofgeschnidden.
  - Gitt op Är Vorfahren.
  Déi formlos Mass ass op de Buedem gefall.
  Lafen op dat kräizend Meedchen, hien huet hir Hand gegraff. Si huet ängschtlech an d'Ae vum Retter gekuckt.
  "Follow mech, Puppelchen," sot den Oliver Twist.
  Anscheinend hunn blond Hoer a blo Aen Vertrauen inspiréiert. Si sinn duerch d'Gaass gelaf, schwéier Schrëtt waren hannert hinnen ze héieren. Um Wee hunn ech en anere gedronk Kiramese begéint, dat huet keng Schwieregkeete verursaacht. Si sinn op den Hiwwel duerch déi eidel Stroosse geklommen, an de Rand vun Yehu erreecht. Den Oliver Twist huet d'Meedchen an en Haus mat verstoppte Sklaven bruecht.
  Wiscin begéint him mat engem sadistesche Lach.
  - Wat fir eng Klauen hues du eis bruecht. Frësch a jonk.
  Beréiert hatt net oder ech wäert hatt ëmbréngen. - Déi bluddeg Blade huet ganz iwwerzeegend ausgesinn.
  - Ech gesinn, Dir hutt et fäerdeg bruecht ze kämpfen, ech luewen. Elo wat ze maachen?
  Dem Oliver Twist seng Ae blénken.
  - Mir mussen d'feindlech Schëff erfaassen. Sécher hunn d'Kreaturen scho gedronk a sinn an der Stad, a mir kréien en exzellent Schëff.
  Flott Iddi, loosst eis et geschéien! D'Pirate Sklaven hunn haart hir Zoustëmmung ausgedréckt.
  De Plang fir d'Schëff z'erfaassen war einfach, de Schwéierpunkt war op Iwwerraschung. An awer huet den Oliver Twist gefaart, datt d'Kiramanen um véier Monden d'Booter gesinn an d'Alarm géife gesinn.
  "Ech proposéieren dëst," sot den Oliver. - Ech wäert op d'Schëff schwammen. Ech kommen u Bord a ginn d'Signal.
  - Kënnt Dir d'Wuecht eleng handhaben? - Wiscin huet ugefaang, awer de Pirat Oro huet hien ënnerbrach: - De Jong schwätzt seng Gedanken. Wa mir gesi ginn, wäerten d'Gunnere Feier opmaachen. An dunn war alles fort.
  Op dräi Schëffer sinn d'Sklaven op enger sécherer Distanz vum feindleche Schëff komm. Huelt e Schwäert, eng Schnouer an e klengen Dolch, den Oliver ass op d'Schëff schwammen. Véier Mounde blénken sou datt et méiglech war ze liesen. Et waren zwanzeg Wiechter u Bord. Zur selwechter Zäit hunn se hir Funktioun schlecht bewäert. Iwwerdeems bal d'ganz Equipe op d'Ufer schrecklech war, huet de Gunner mat sengen Assistenten en anert Faass Rum uncorked. Sentinelle - zwee um Bogen an Heck - hunn iwwerwaacht. Den Oliver Twist gouf net gemierkt.
  De Jong ass op d'Säit schwammen an ass virsiichteg op déi rau Brieder geklommen. Seng geeschteg Hänn a blouss Zéiwen hu sech un all Kerb geknuppt. Hie mécht sech roueg an d'Nues. Hien huet en Dolk op de Réck vum Wuechter säi Kapp geheit, d'Blade vum Schwert huet de Kapp vun engem anere Kiramets ofgeschnidden. Also déi éischt Sentries goufen liquidéiert. Duerno, laanscht déi gedronk Gejäiz Lidder vun de Gunners, de Kaal Mann erreecht d'Heck. D'Sentries hunn virsiichteg an d'Waasser iwwer Bord gekuckt. Dofir hu si net gemierkt, wéi e bal onkierperleche Schied rutscht, an den Hals geschnidden huet.
  D'Aufgab ass méi einfach ginn.
  D'Gunnere ware sou gedronk, datt si net op déi beliichte Fackel opgepasst hunn. Den Oliver huet d'Seelleeder op seng Begleeder gefall. D'Sklave sinn roueg u Bord geklommen. Ee Kiramese, deen op e klenge Bedierfnes erausgaang ass, huet hir Beweegung gemierkt, awer anscheinend huet se fir seng eegen verwiesselt.
  - Wat, flott geklaut? gefrot hien am Kiram Dialekt.
  - Konnt net besser sinn. Wiscin gesot. D'Blat blénkt. Den Dolch stung zevill an den Hals vum virwëtzeg Krieger.
  - Fënneften. Oliver kommentéiert. "Elo komme mer zum Rescht."
  Fréiere Sklaven hu sech um Heck ausgestreckt. Eng aner Sentry ass passéiert. Hie gouf vun engem anere präzise Gewier ofgeholl. Roueg, wéi Schatten, hunn d'Sklaven de Wee an d'Taille gemaach. Si ware gutt bewaffnet. Vun der Taille opgemaach eng Vue op dat ganzt Schëff, vun Heck bis Béi. Ongeféier eng Dose Leit hu sech um Deck gekillt, de Rescht drénke Rum an Tequila drënner. Vill Piraten ware gutt fir ze werfen - net nëmmen Dolchen, awer och Spalter a Saber. Ouni e Schoss ze schéissen, hunn si déi gedronk Kiramiten massakréiert. Déi, déi drënner gedronk hunn, goufen méi mënschlech behandelt. Si hunn ugegraff an offréiert sech ze kapituléieren.
  "Loosst eis schackelen an halen," huet den Oliver Twist bestallt.
  Duerno sinn d'Piraten, ouni zweemol nozedenken, zu engem iwwerdriwwenen Iessen fortgaang. Hir Begeeschterung war iwwer d'Spëtzt. Kee Wonner - an der sténkeger Halt goufen d'Sklave nëmmen Iwwerreschter gefiddert.
  "Loosse mer elo Patrullen opriichten", huet de Jong uerdentlech gesot, "wann et ufänkt, probéiert de Feind zréck an d'Schëff ze kommen. Loosst eis him iwwerraschen.
  Jidderee war domat eens.
  Den Oliver Twist blouf op sengem Posten, freet sech op d'Dämmerung. Zäit ass schmerzhafte lues vergaang. Endlech huet sech déi laang erwaarde blo Sonn um Horizont gewisen. Mä och duerno huet d'Crew vum Schëff net presséiert fir zréckzekommen. Am Nomëtteg koumen grouss Schëffer gefëllt mat Fässer vu Gold. De Pisar don Halava huet si perséinlech begleet. Déi nei geprägte Piraten hunn an d'Kiram Rüstung a Kleeder geännert. Exemplaresch Uerdnung huet um Schëff regéiert, an dofir huet den Don Freebie näischt verdächtegt. Desweideren huet de Kapp vun engem staarken Hangover geknackt, an hien huet gär e puer Glieser staarke Wäin a sech gegoss. Fässer goufen séier u Bord gelueden. Fréier Sklaven konnte sech kaum behalen fir net déidlech Feier opzemaachen. Schlussendlech goufen déi lescht Faass a Léisegeldkëschten an der Hal gesat. Dunn huet de Wiscinus gebot:
  - Beat hinnen!
  Volleys aus Musketen sinn op d'Kiramiten gefall, an dunn goufen Messer a Cleavers benotzt. Ongeféier fofzeg Zaldoten goufen op eemol ëmbruecht, an Pisar don Halava war gebonnen. Säi Mond gouf mat engem onappetitiven Gag vun enger Perück geknackt, an hie gouf an d'Hal eskortéiert.
  Aner Kiram Schëffer hu sech zesummen gehäit.
  E mächtege Marine Salvo vun drësseg Waffen huet eng Dose grouss Schëffer ënnerbruecht an ongeféier d'Halschent vun de verbleiwen beschiedegt. Wéi déi duercherneen Kiramans frantesch argumentéiert hunn, huet d'Schëff et fäerdeg bruecht op Styrbord ze dréinen. Eng aner déidlech Salvo huet déi iwwerliewend Schëffer a Stécker geblosen. D'Schéisserei gouf an engem Koup vu kuerzer Distanz duerchgefouert, sou datt d'Verloschter grouss waren. Holzstécker zerbriechen, d'Waasser geschaimt, mat Blutt gefierft. Inogalact mat engem Krokodilkapp ass Richtung Schëff schwammen. D'Filibuster hunn hien mat Musketen erschoss. Nëmmen dräi Schëffer hunn iwwerlieft, si hu sech op d'Ufer gedréint. D'Waffen hu sech lues a lues nei gelueden, a si konnten fortkommen. Manner wéi honnert Privatleit hunn iwwerlieft. Déi, déi geflücht sinn, ware komplett demoraliséiert.
  Et war eng Victoire.
  Den Oliver Twist huet gekämpft fir ee vun den Eisengebonnene Fässer opzehiewen. Opgemaach. Wann déi geölte Spëtzt geplatzt ass, hunn d'Goldmënzen gereent.
  D'Piraten hunn nobele Booty gekuckt.
  Wiscin war deen éischte fir d'Wuert ze huelen.
  - Mir hunn onendlech Schätz gefaangen, awer gläichzäiteg verréckt bliwwen. Mir hu keng aner Wiel wéi de schwaarze Fändel eraus ze geheien an ze maachen wat vill vun eis scho laang gewinnt sinn ze maachen. Nämlech Mier Iwwerfall.
  D'Corsairen hunn hir Zoustëmmung kräfteg ausgedréckt. Den Oliver Twist huet et och net verletzt. Am Géigendeel - dofir ass hien aus enger ziviliséierter, awer ganz langweileger Daghemisphär heihinner geflücht.
  - D'Küstbridderschaft huet säin eegenen Hafen. Dëst ass d'Insel vu Monaco, wou all Filibuster fonnt ginn.
  - Gutt! - sot den Oliver - Wa mir eng Basis hunn, wäerte mir net verluer goen. Et bleift nëmmen eng Fro ze léisen.
  Wiscin huet perfekt verstanen.
  - Wëllt Dir eise Kapitän sinn? Wäert net schaffen. Dir sidd nach ze jonk.
  Ech hu scho Blutt op mech. Den Oliver huet säi Schwäert opgehuewen.
  De Brudder huet geruff:
  - Méi iwwer mech. Ier Dir en erfuerene Corsair ass. Wéi al bass du awer?
  - Eelef. "Den Oliver Twist huet net emol fit gefall fir Joere fir sech selwer ze addéieren.
  D'Piraten hunn gelaacht.
  Gejäiz goufen héieren:
  - De Jong ass ze jonk, en erfuerene Leader ass gebraucht. Wiscina fir Kapitän.
  De risege Corsair huet gelaacht.
  - Dir gesitt, Oliver Twist, si vertrauen Iech net. Wien wëll datt ech Kapitän sinn?
  All d'Piraten hunn hir Waffen opgehuewen.
  - Esou. Ma sidd net traureg. Vun elo un sidd Dir meng riets Hand. Ech ernennen hien, trotz dem Oliver sengem jonken Alter, als Assistent. An e schéine Wand um Réck!
  Stuerm Ausrufezeeche vun der universeller Genehmegung. Den Oliver huet säi Schwäert gedréint.
  - Ech sinn averstan! An ech akzeptéieren éierlech de Rendez-vous.
  D'Gejubel kléngt erëm. Wiscin commandéiert:
  - An elo - alles op de Mast. Et ass néideg fir d'nächst Kéier ze fangen.
  Den Oliver Twist huet ugefaang ze sangen, d'Piraten hunn ugefaang zesummen a staarke Stëmmen zesummen ze sangen:
  
  Smaragde sprutzt Well iwwer Bord,
  D'Stären um Himmel iwwer eis blénken!
  D'Freed vun engem Corsair mat parfüméierter Wäin,
  Wat muer - den Här weess nëmmen!
  
  Wäert Boarding geschéien oder Kanoune brennen,
  Loosst Äre Kapp an de béisen Ofgrond!
  Sou ass d'Schicksal vum Filibuster Pallas,
  Segelen iwwer d'Mier an engem formidabelt Element!
  
  A Gléck wäert kommen - eng helle Sträif,
  Wann d'Hänn staark sinn, ass dat geschäerft Schwäert staark!
  Sidd net schei, fett an d'Schluecht - besiegt d'Angscht vum Held,
  Weist Äre Charakter, verwalten d'Begeeschterung opzeléisen!
  D'Melodie ass hannert der Heck schwammen, an d'Liewen leeft weider wéi gewinnt.
  . Kapitel #16
  De jonke Prisonnéier gouf nees schwéier geflücht. Si hunn him schwéier geschloen, a souguer dem Oliver seng Fersen goufen mat Fakelfeier verbrannt.
  De Jong, erschöpft duerch grausam Folter, huet sech selwer an engem déiwe Schlof vergiess. An hien huet driwwer gedreemt ...
  D'Welt vum Tuzok war praktesch onbewosst, an den Hüttler huet sech iwwer den Oliver Twist gebéit, a sanft Alkohol op seng Wonnen reift. Zu senger Iwwerraschung si se séier verdréchent.
  - Dëse Guy heelt besser wéi en Hond, wat Freed hie gëtt mir, hie kann fir Méint gefoltert ginn.
  De Jong huet als Äntwert gequietscht:
  - Waart net, meng Frënn kommen geschwënn, a si strecken Iech op de Rack.
  - Fir dëst nach e puer Schlag. - Kara Maara, mat all senger Kraaft, huet e Barbed an Nadel Peitsch op de Réck geschloen, an duerno roude Peffer a Salz gehäit. D'Gesiicht vum Jong huet sech wéi e Wuerm verdréint a verdréit, nëmmen en iwwermënschlechen Effort huet et méiglech gemaach, de Gejäiz ze halen.
  - Ma, wou sinn Är Frënn? Dike fir Symmetrie verbrennt Är aner Ferse, et ass méiglech datt de Superduke haut net kënnt.
  Dat wäiss-waarm Eisen huet dem Kand säi Fouss beréiert, dunn huet d'Kara méi haart gedréckt, fir eng Zäit ze waarden bis et dem Jong säi gehärte Fouss verbrannt huet.
  - Wéi ech gär de Geroch vu gesongenen Lamm. - Said Kat, saftbar Zeechnen a seng Nostrillen, gesättegt mam Geroch vu brennende Loft. Kann e Stéck vun engem Been ofschneiden an et iessen: et gesäit ganz appetitlech aus.
  Mir stieche waarm Kuelen an Ärem Mond. D'Vega huet op der Spëtzt vun hire Longen gejaut. D'Meedche sprang wéi e Panther no vir, hir Ae fonkelnei an hir Hoer si wéi Sonnestrahlen iwwer d'Schëlleren gefall.
  Véier Assistent-Héichter sinn op hir gerannt, awer goufen duerch eng iwwerflësseg "Delfinflügel" Technik ofgeschnidden. Dann, mat enger präzis Bewegung, huet de Vega en anere Folter ofgeschnidden, säin Aarm gebrach an de Kapp vum Kierper getrennt. D'Angelica ass hannert hir eragaang an huet den immobiliséierte Superherzog op hir Schëlleren gezunn. Hir Ae sinn op den Oliver Twist gefall. D'Kand war mat Abrasiounen, Schnëtt a Verbrennunge bedeckt. Jo, an den Aroma, deen un e Grill erënnert, huet keen Zweiwel gelooss, wat e professionnelle Sadist hei gemaach huet.
  D'Angelica ass op hien gerannt an huet seng Wonnen geschloen.
  - Mäi léiwe Jong, wéi d'Géigner dech mëssbraucht hunn.
  Den Oliver huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Fäert net, Mamm, Dir wësst wéi häerzlech, et wäert net emol een Dag daueren, bis d'Wonne verschwannen.
  - Dëst ass well Dir verbessert gouf duerch führend speziell Geräter déi d'Stammzellen vum Kierper aktivéieren.
  - Dir sidd seng Mamm, an Dir sot eis, datt si Är Bridder sinn. - Vega gouf op eemol vu fënnef Kämpfer, véier Assistenten an engem zimlech qualifizéierten Krieger Kara Maara ofgeschnidden. Repulsing d'Attack, si huet direkt ee vun hinnen an de Mo duerchgebrach.
  - Och, ech wollt méi jonk kucken, besonnesch an den Ae vun Ärem Frënd, well hien ass just e Jong.
  - Du hues de Feeler, hien ass schonn drësseg Joer al, et gesäit just wéi e Braut. Ma maach de Mond net op him op. Hien ass mäin, mir kämpfen zënter méi wéi engem Joer, Hand an Hand, an ech hu fest decidéiert gemeinsam Kanner mat him ze hunn.
  - Wat ass luewenswäert. Awer mäi Mann ass gestuerwen, an hien ass op dëser Hemisphär vun der Nuecht op d'Juegd gaang. Do hu si hien ofgeschloss.
  - Et ass schrecklech! Awer mir sinn all stierflech. Ech wënschen Iech e gudde Mann. - Said Vega, ofgeschloss aner Bastard. D'Angelica selwer huet gemierkt datt hire Partner Hëllef brauch. Ausserdeem sinn nach zwou Dose Kämpfer an de Raum gerannt.
  Slashing mat hirem Schwäert, si huet den Oliver befreit an ass an d'Radhaus gerannt. D'Schwäerter vun de Meedercher ware méi schaarf a méi perfekt, si konnten Stol schneiden. Nëmmen de Kara Maar hat en Hoarder net méi schlëmm, an hien huet et souguer fäerdeg bruecht dem Vega seng Schëller ze kraazt. Nodeems hien gefall ass, huet den Oliver Twist sech séier opgeléist, sech vun de Seeler befreit, hien ass virsiichteg op seng Zänn stoen - seng Fersen si vu Feier verbrannt an, zwee erofgefallene Schwerter opgeholl, an d'Feier gerannt. De Bouf huet mat Feier gesäischt, wann hien nëmmen ze grausam gefoltert gi wier. Op der Beweegung huet hien Stongen, Ketten, Neel op d'Kämpfer vum Herzog geworf. Hei ass ee vun hinnen, als Resultat vun engem gutt geziilt geheien, direkt an der Stëmm vum Kara gelant.
  D'Héichelter huet säi ausgestreckt pulsend Blutt Auge gegraff, Vega, profitéiert vum Moment, huet säin Aarm um Ellbog ofgeschnidden, d'Schwäert erausgeschloen. De Jong, deen e Victoire klickt, huet hien opgeholl an zwee Kämpfer gläichzäiteg ofgeschnidden, ass op Kara geklommen. Hien huet sech mat engem eenzege Schwäert zréckgekämpft, e gutt trainéierte Jong am Fechter huet direkt verstanen wéi hien et benotzt. Hien huet eng einfach awer effektiv duebel Wandmillentechnik produzéiert. Mat engem Schlag huet hien d'Blade ewechgeholl, a mat engem aneren huet hien den Aarm op d'Schëller ofgeschnidden. D'Kara Maara ass no ënnen zesummegeklappt, bewosstbewosst vum Schock vu Péng.
  - Elo kritt Dir armless Bandit voll. Ech hu mech rächen, awer anerer wäerten Iech e Kont presentéieren.
  De geféierlechste Kämpfer gouf besiegt, den Oliver huet d'Schlëssele gegraff an an de Säitegang gerannt. Dräi véierbewaffnete Kämpfer mat Schwäerter koumen op eemol um Wee virun him. Si hunn den Oliver ugegraff, ee vun de Klick huet souguer seng Broscht gekräizt, an aus dem Drock huet de Jong sech op seng verbrannt Fersen gesat. Schreiend, de Jong, ignoréiert d'Péng, huet ee vun hinnen an d'Liewe geschloen. Dann, an engem onheemleche Sprong, huet hien de Kapp vun deem ofgeschnidden, deen et ginn huet. Dodging Schwerter, hien huet den zweeten op de Kamm vum Helm geschloen, beandrockend, an huet dunn ofgeschloss mat engem flotten lénksen Haken. De leschte Kämpfer hat kaum Zäit fir d'Attacke vun engem méi séiere Kand ofzewieren, deen no e puer Sekonnen e Schwert an d'Häerz gestouss huet.
  - D'Musek huet laang net gespillt, d'Fraer hunn net laang gedanzt! - Laachen, sot de Jong. A laafen op den Zéiwen, ass hien op gerannt, an eng Rëtsch Schlësselen klingelen.
  D'Meedercher hu weider mat Iwwerkräfte geschnidden. Trotzdem ass d'Zuel vun de Läichen no bei hinnen eropgaang, an d'bloe Féiss vun de charmante Amazonen hunn am Blutt gebad. Trotzdem koumen ëmmer méi Verstäerkungen un d'Wierder an d'Meedercher hunn ugefaang ze knacken. D'Angelica an d'Vega hunn zwou Hänn benotzt a mat all hirer Kraaft geschloen, awer hir vill Wounds hunn et schwéier gemaach ze bewegen. D'Krieger hunn sech zréckgezunn, an d'Krieger ronderëm si ginn ëmmer méi. An der Hëtzt vum Kampf hunn d'Meedercher de Superherzog komplett vergiess, deen onbewosst gelunn huet, soss hu se probéiert hien als Schëld ze benotzen.
  Vega huet probéiert d'Logtechnik ze benotzen. Et huet gehollef e puer méi Leit erofzebréngen. Wéi och ëmmer, d'Tatsaach, datt d'Schwäerter Stol schneiden konnten, huet zu hire Gonschten gespillt. Dank dëser Technologie. Si hunn d'attackéierend Krieger ëmbruecht, an esou grousser Zuel. Wéi och ëmmer, wärend dem Kampf ass d'Vega an engem déiwe Pool vu Blutt gerutscht a bal gefall. Vun dësem Moment profitéiert, huet ee vun de mächtegen Zaldoten vun zwee Meter vum Herzog e mächtege Schlag op de Kapp mat engem Schwäert gemaach.
  Wann Vega net esou e staarke Schädel mat enger Mëschung vu culicistat hat, gouf se einfach ofgeschnidden. Awer d'Blutt ass gegoss an e geschnidde Strang vun Hoer ass gefall, an d'Meedche selwer huet bal d'Bewosstsinn verluer. Reflexiv reproduzéiert e Lunge, si huet de Géigner den Hals duerchgebrach. Allerdéngs huet d'Geschwëster hire Kapp schwéier blesséiert, hir Reaktioun gouf verschlechtert a si huet méi Schlags verpasst.
  Et war net ze einfach fir d'Angelica, si war schonn e puer Mol gehaakt ginn, an hir kierzlech Wounds kruten gekrasch a gekrasch. D'Meedercher waren erschöpft, d'Triebs vu Schweess an d'Blutt sinn aus hinnen gelaf, si sinn schéin iwwer d'Bronze Haut gefloss.
  D'Vega krut geschwënn e Schlag op den Aarm, hir Bizeps goufe geschnidden, de jonke Amazon op der rietser war vulnérabel, hiren Aarm huet Kraaft a Geschwindegkeet verluer.
  - Et gesäit aus wéi wann mir d'Angelica hänke bliwwen, an d'Schluecht geklommen, eis Kraaft net berechent.
  D'Angelica selwer gouf mat engem Schwert an d'Säit gestach a konnt hiert Geck kaum enthalen.
  - Ganz wéi d'Tatsaach, datt Dir den Doud vun den Tapferen stierwe musst. Wann Dir un d'Gëtter gleeft, da biet hinnen.
  D'Meedercher hunn gekrasch:
  - Ech gleewen nëmmen un de méi héije Geescht, deen dem Mënsch gehéiert. An och an der Tatsaach, datt, nodeems se onlimitéiert Muecht erreecht hunn, d'Leit selwer kënnen all déi Doudeg erëmbeliewen.
  Eng Dose Musketiere sinn an d'Zëmmer gelaf, de Musket selwer war nach ëmmer ze voluminös an deier Waffen, déi Haapt war nach ëmmer kal. Nodeems si d'Sicherung gebrannt hunn, hunn se se op d'Meedercher geriicht an d'Hal ginn.
  Och wann d'Vega an d'Angelica op d'Säit sprangen, gouf d'Vega an d'Been duerchgebrach, an d'Angelica gouf aus dem Brustbeem geschloen.
  - Oh! Wéi et brennt! huet si geruff. - Et schéngt, datt mir näischt méi wéi Hoffnung op déi zukünfteg Operstéiungszeen hunn. Obwuel ech perséinlech un den Allmächtegen an den Himmel gegleeft hunn, awer net ze vill.
  - All Glawen a Reliounen sinn e Bedruch, e Wee fir Suen ze gräifen. Vega gejaut. - Ech sinn en couragéierten Offizéier vun der englescher Arméi an en neit Liewen waart op mech, awer Dir sidd fort.
  D'Muskete ware lues a lues nees opgelueden, awer et war awer kloer datt d'Enn no wier. Nei Schéisser si gerannt a schonn aus zwanzeg Trunks hunn si e Volley geschoss. Richteg, véier Zaldoten vum Herzog goufen duerch Feeler ëmbruecht, awer Vega an Angelica kruten nei Wonnen. Hir Kräfte ware sou geschwächt, datt si mat Schwieregkeeten zréckgekämpft hunn. Schlussendlech sinn hir onglécklech Käpp gedréckt, d'Bewegunge vun de bluddege Meedercher sinn schlëmm ginn, an et gouf offensichtlech datt den nächste Volley fatal wier. D'Musketiere koumen esouguer méi no.
  An op dësem kriteschen Moment, gefollegt vun engem frëndleche Volley vu Béi, schmerzhaft familiär kléngt, huet op d'mannst dem Angelica seng Stëmm gesongen.
  Gitt d'Ketten vun der béiser Sklaverei of,
  Huelt d'Schwäert a schärf d'Blade méi staark!
  Kann Är Feinde voller Bedruch sinn,
  Awer et wäert fräi ginn, d'Äis vun der Hell schmëlzt
  Mir wäerten och dës kleng Welt glécklech maachen!
  Déi meescht vun de Musketiere goufen ëmbruecht, de Rescht vun de Kämpfer vermëscht, mat Pfeile geduscht. D'Schluecht huet ugefaang mat neier Kraaft ze kachen, d'Zaldoten vum Herzog goufen gedréckt.
  - An Äre Jong huet gutt gemaach, d'Gefaange befreit an eis zur Hëllef komm. Vega gesot.
  - A genee dat hat ech bis déi lescht Sekonn gehofft, well et war net fir näischt datt mäi Puppelchen iergendwou mat de Schlësselen gelaf ass.
  Allerdéngs war d'Schluecht nach net eriwwer, de Superherzog hat nach vill Krieger, d'Schluecht huet all d'Gäng gefëllt. D'Meedercher hunn, trotz extremer Erschöpfung a Verletzungen, weider gekämpft. An deem Moment ass e grousse jonke Mann erausgaang fir hinnen ze begéinen, seng zwee Schwerter blénken mat Blutt.
  - Et sidd Dir, meng Schéinheeten, wéi Dir blesséiert sidd.
  Wat hues du gemaach, geschlof?
  - Neen, awer si hunn mech fir däi Knecht geholl an hunn mech net an de Palais gelooss, an ech selwer wollt net vill Blutt vergoen. A wéi den Dump ugefaang huet, hunn ech gemierkt datt ech net ouni mech konnt maachen. Maach der keng Suergen, Schwertfäegkeet gouf mir vun der Kandheet geléiert.
  - Ech wees et! Dir sidd ee vun de gewielt dausend. Vega geschwat.
  Wat ass de gewielten dausend? - gefrot Angelica.
  - Gutt, et ass eppes wéi eng Elite am Golden Eldorado. - Okay, gitt net ofgelenkt, Dir musst méi haart schneiden.
  Frësch Dodger, deen a sengem Schlof méi al ginn ass, ass natierlech vill méi séier bewegt wéi déi erschöpft Meedercher. Seng Schwäerter schneiden Géigner an der Halschent, schneiden Blades. Lues a lues hunn d'Zaldoten vum Herzog sech zréckgezunn an obwuel déi meescht vun de Prisonéier duerch de Prisong gefoltert an erschöpft goufen, huet den Haass hir Kraaft verroden. Donieft koum et an der Stad selwer zu engem spontanen Onrou. Vill Leit waren hongereg, erschöpft vum Despotismus an héije Steieren, awer d'Sklaven hunn besonnesch schwéier gelidden, si waren d'Haaptexplosiv Mass vum Opstand.
  - Dir gesitt, d'Leit ënnerstëtzen eis. - Geruff den Dodger.
  Aus de schmuele Korridore huet d'Rebellioun op d'Uewerfläch gefall. De formidabele Jong Oliver Twist huet besser gekämpft wéi all Erwuessenen, no jidderee vu senge Schlag ass een gefall. De Rogue, am Tour, huet wéi eng richteg Doudesmaschinn gehandelt, awer déi ausgemaert Meedercher hunn ugefaang hannerloossen.
  - Vläicht maache mir eng Paus. Vega proposéiert.
  - Nee, wat bass du! Ouni eis kann den Opstand a sengem eegene Blutt erstécken. Befestegt Golden. Angelica huet gejaut.
  - An der bluddeger Schluecht hu mir probéiert ze schneiden! Si sinn gefall, awer si sinn opgestan! - Vega huet opgereegt an en aneren Zaldot geschnidden. D'Angelica huet bäigefüügt, kuckt op hatt. D'Meedercher hunn ëmmer méi intensiv gewénkt, et schéngt wéi wann en zweete Wand opgaang ass. De Rogue ass wäit no vir gefuer, zwee Schwäerter iwwer säi Kapp gekräizt, an et schéngt e Reebou auszeschloen. Et war deemools datt d'Angelica sech un de Superduke erënnert huet.
  - A wou ass den Haaptmonster?
  Vega verwandelt hir bluddeg an dann Gesiicht.
  - Wahrscheinlech, dout, ech hunn him eng carotisarterie ginn!
  - Well et näischt ze fäerten ass, gesäit et aus wéi wann de Kampf weider dréit, a mir mussen se all ëmbréngen.
  Vun alle Säiten sinn d'Leit ukomm, si sinn geflücht, mat Axen, Pitchgabel, Schieten, mat wilde Wahnsinn, déi op déi verhasste Satrapen gerannt hunn. Ee Mann, gesond wéi e Stier, huet en Eichendeck an enger Schaukel opgeholl an et op zwee Reider bruecht, déi sech gerannt hunn, fir ze schneiden. Si sinn vun hire sechs Been Päerd geflunn, Eisen Rüstung ass op d'Koppelsteng gefall, a Blutt ass hannert hirem Mond gefall.
  En anere Coureur gouf mat engem Scythe ewechgeholl, de Kapp vum Kierper getrennt.
  Den Oliver Twist huet sech komplett an en Däiwel ëmgewandelt, d'Schwäerter vun de Trophäen waren wonnerbar, mat hinnen ze schneiden ass sou einfach wéi Gras ze schneiden. Awer de Palais vum Superherzog, Bränn sinn a senge Raim ausgebrach, Damp huet iwwer déi héich geckeg Tierm gestreamt. De Rogue war deen éischten, deen opmierksam gemaach huet an huet commandéiert.
  - Et ass dréngend fir d'Feier ze stoppen, soss wäert de Räichtum, deen zënter Jorhonnerte gesammelt gouf, an Asche ginn.
  E puer vun de Rebellen sinn nach net sou numm fir d'Stëmm vum Vernunft net ze héieren. Wéi och ëmmer, si goufe vun den iwwerliewende Ritter a ville Garde behënnert. D'Schluecht war chaotesch, iergendwou am Damp huet den Dodger e Schmëdd gesinn mat Waffen sou déck wéi Logbicher, mat engem Hummer, hefteg Kämpfer gefall vu senge Schlag. Massiv Iwwerfall hunn ugefaang. D'Maara Ace war just op seng Sënner komm an, obwuel hie kéint commandéieren, seng Autoritéit war net bedingungslos. Déi befreit Gefaangenen hu scho Villercher op Valya Chervonny geschéckt, nëmmen hie konnt d'revolutionär Uerdnung restauréieren.
  Op eemol ass de bekannte Colonel Gustav virum Dodger opgetaucht. Hien huet e Véierflügeladler op den Dodger geriicht. Säi gepanzerte Schnabel huet opgemaach, schaarf Zänn opgedeckt.
  Den Dodger huet sech gekräizegt, de Schlag verschwonnen. Nodeem de Geier verpasst huet, huet de Geier d'Koppelsteng mat senge Klauen kraazt, dunn nees Héicht gewonnen, an de Colonel attackéiert de russesche Scout mat engem schaarfe Speer.
  - Dir d'Enn vum Plebeier!
  De Schëlleg huet sech mat sengem Schwäert d'Frontbeen vum Päerd verschwonnen an ofgeschnidden. Dat sechsbeenegt Päerd huet de Reider ëmgefall, an hien ass wéi e Ping-Pongball geflunn. Den Hornhelm huet den Trottoir getraff, de Colonel temporär iwwerrascht. De Rogue nobel huet decidéiert him ze erhuelen, während hien sech op den Adler konzentréiert.
  De risege Vugel huet hien erëm ugegraff, awer et war net fir näischt datt den Dodger ee vun de gewielten Dausend war, e genaue Schlag mat engem Schwäert direkt an d'Aen, an den Adler huet an engem fatale Passage geschloen. Mat engem schaarfe Gewier huet de Kapitän vun der russescher Arméi de Geier iwwer him gehäit, mat purpurroude Blutt.
  - Ma, Déier. Ech hu verstanen wat et heescht mat engem Krieger vu Groussrussland ze këmmeren.
  De Colonel ass lues opgestan, säi Schwäert blénkt a sengen Hänn.
  "Ech sinn de beschte Schwäerter an der Arméi vum Superherzog. Plebeier kämpft mech an Äre Kapp gëtt vun Ärem Kierper ofgeschnidden.
  - Wat de Feind méi staark ass, wat d'Victoire méi interessant ass! - De Rogue huet de Feind endlech erholl, an huet hien dunn ugegraff. De Colonel huet sech als wierklech e ganz sophistikéierte Géigner erausgestallt, dee vill Tricken kennt, awer a Geschwindegkeet a kierperlecher Kraaft manner wéi den Dodger ass. Icy, probéiert sou séier wéi méiglech ze gewannen, huet ze direkt gehandelt, fir déi hie bestrooft gouf, huet de Gustav et fäerdeg bruecht seng Wang ze schneiden. Dunn huet den Dodger eng komplex Kombinatioun "Mad Squid" gemaach a säi Kolleg schwéier blesséiert.
  - Dir wäert de Commoner bezuelen. huet de Colonel gekrasch.
  No e puer Attacke gouf de Gustav sou schwaach, datt de Peter d'Hand liicht ofgeschnidden huet, an dunn d'Kap vum Helm geschloen huet.
  - Net schlecht fir en Dénger. - sot hien an ass dout erofgefall.
  - Ech wier frou ze déngen! Déngen ass langweileg! - De Rogue huet de Gustov gebonnen an en ënner e Bam gedroen, dunn erëm an d'Déck gerannt. E ganzt Regiment vu Rittergarde koum an de Fall, an d'Rebellen, zoufälleg bewaffnet, haten et schwéier. Spontan opgeriicht Barrikaden sinn an de Stroossen opgestan, d'Infanterie a Kavallerie gerammt, an hir Schluecht gouf extrem hefteg.
  Vun enger Distanz an der Däischtert hunn sech souguer déi normalerweis glänzend véier Mounde hannert Bläiwolleken verstoppt. De Palais vum Superherzog huet net méi wéi e Kuch ausgesinn, mee en antikt Gebai vum Pentagon, dekoréiert mat zwielef Kuppelen a Militärstatuen, et ware besonnesch vill Ritter an Draachen op Päerd gerannt. Zwëschen hinnen war schonn eng Flam duerchgebrach, en Aussergebai huet opgeblosen, Kanounen hunn iergendwou an der Géigend geschoss, si hunn d'Stad beschoss, meeschtens Steenhaiser zerstéiert.
  De Plut huet probéiert den Opstand an eng méi sënnvoll a manner spontan Richtung ze dirigéieren, awer kee wollt him nolauschteren. An d'Infanterie war schonn an de Palais duerchgebrach an e Massaker inszenéieren. D'Maara Tuz huet e Grupp vu Supporter ronderëm him gesammelt, hie gouf mat Spueren gefoltert an nëmmen d'Haut op sengem Réck geschnidden.
  - Wali Chervonny wou bass du? - Hien huet op der Spëtzt vun de Longen gejaut. D'Wiechter hunn hien vun alle Säiten ëmginn, a probéiert hien a Prisong ze huelen. Hei ass e gudde Werp vum Lasso an e kräftege Mann gëtt besiegt, d'Lous ass um Hals zou.
  - Ee méi Carrion ass voll geholl. Geschwënn wäerte mir all d'Rebellen ëmbréngen. Wou sinn déi verréckte Fraen?
  D'Maara gouf wéi en einfacht Ranner geschleeft, allerdéngs, wann hie scho gewollt war, huet hien et op d'Päerdskrees gehäit, e Pfeil huet de Kapp gedréckt. No e puer Sekonnen ass en aneren laanscht geflunn, en anere Krieger geluecht. Den Ace ass gefall an huet ugefaang ze rullen, huet dunn en Dolch gegraff, deen vun engem gefall ass an d'Seel geschnidden. Elo huet hie mat neier Kraaft gekämpft, hie wollt wierklech kucken, wien hien gerett huet.
  Nodeems hien e bëssen zeréck gelaf ass, huet hien en hallef plakege Jong gesinn mat bluddege Muschi bedeckt. Hien huet hien awer direkt erkannt.
  - Et ass Dir World Tuzok. Dass Äre Jong zimlech mëssbraucht gouf iwwer Iech.
  D'Welt huet sech gewéckelt mat wéi engem onheemleche Wëllen Effort hien et fäerdeg bruecht huet no bausse vum Palais ze kommen nodeems hien aus dem Rack geholl gouf. Besonnesch schmerzhaft war et op verbrannte Féiss ze trëppelen, dat rietst Been gouf schwéier blesséiert. Hien huet se weider an d'Waasser gedréckt, de Sprangbuer gouf zerstéiert, an déi grouss Bléiser si liicht ofgaang, an et huet geschéngt datt d'Ratten dech lieweg gnauwen. De Bou vum ëmbruechten Herzogkrieger geholl, ass hien an der Zäit ukomm fir säi Papp ze hëllefen.
  - Näischt Papp! Narben dekoréieren nëmmen e Mann. Den Haapt Saach ass, datt ech hinnen näischt gesot.
  De Jong schéngt houfreg ze sinn datt hien d'Folter erliewt huet. Dunn huet d'Wourecht sech erënnert wéi hie gejaut huet, a bal seng Zong entlooss huet. Merci dem Oliver Twist fir moralesch Ënnerstëtzung a schwéieren Zäiten.
  - Dir sidd schonn eng zimlech erwuesse Welt a musst déi schwéierst Folter erdroen.
  - Jo, Papp, awer si schloen a verbrenne virun allem d'Fersen, et ass schwéier ze halen fir ze jäizen.
  - Wann Dir wëllt, ginn ech Iech gutt Rotschléi. Wann Dir komplett onendlech sidd, sangen. Et hëlleft vill, ech sinn dacks a mengem Liewen geschloen ginn. Et ass just schued datt Dir am Viraus net mat enger Peitsche temperéiert gouf, da wier all Rack näischt fir Iech gewiescht.
  - Ech perséinlech léiwer mat engem Bogen ze üben wéi Schlagen ze erdroen. - D'Welt huet sech virgestallt, wéi de Papp hie mat senger schwéierer Hand schloen. Brr!
  - Okay, well Dir mech haut gerett hutt, wäert ech dech net schloen, awer an Zukunft muss Är Haut gebrannt ginn.
  Nei Krieger erschéngen, e ganze Detachement koum, d'Rebellen haten eng extrem schwiereg Zäit. Dee Moment koum e Kolibri-ähnlechen Vugel mat sechs Flilleken an engem Hakenschnabel op, deen duerch d'Loft geschnidden huet. Si sëtzt a mécht de Mond op, si huet geziddert.
  - Vali Chervonny, ass an d'Stad gaangen, Baueren aus den Dierfer ronderëm si mat him komm. Hie freet d'Paart vun der Säit vum Cedar Forest opzemaachen.
  - Da musst Dir hinnen duerchbriechen, wou sinn déi verdammt Fraen, si hëllefe mat hire Schatzmeeschteren. Mara schellt.
  - Ech lafen no hinnen. sot Mir.
  - Mat verbrannten Sohle kënnt Dir net wäit lafen. - Den Ataman huet säi Jong zréckgezunn - loosst den Zvan besser erakommen.
  Den Ace huet fir de chopping Jong geflüstert, deen nach ëmmer frësch war, erfollegräich Folter vermeit huet.
  - Run an fannen déi zwou Fraen, déi dës Rebellioun ugefaangen. Dir kënnt se einfach erkennen, si si schéin, a si hannerloossen eng Rëtsch Läichen. Sot hinnen eng Attack op der Cedar Gate ze schécken.
  Blëtzend seng blo Fersen ass de Jong gaangen fir d'Aufgab auszeféieren. Den Zvan war ee vun de beschte Leefer a Scouten am Rebellenabteilung, an d'Maara huet gehofft, datt de Jong näischt géif duercherneen bréngen.
  De Jong huet direkt gemierkt datt d'Meedercher waren wou et am waarmsten war, jo, am Décke vum Kampf war et kloer wéi d'Schwäerter vun Angelica a Vega geflickert hunn. Säi Saber schwenken, well dat zweeschneidegt Schwäert ze schwéier war fir kannerlech Hänn, huet hien et fäerdeg bruecht de Krieger ofzeschneiden an an d'Amazonen duerchzebriechen.
  - Léif Krieger. - Hien huet gesot, mat Schwieregkeeten d'Schlagen ze paréieren. - Verstäerkungen kommen bei eis, a fir se an d'Stad ze loossen, muss een d'Approche fir d'Zederpaart befreien an d'Bréck erofsetzen.
  - Wou sinn se? hunn d'Meedercher zesummen gefrot.
  - Ech weisen Iech, follegt mir. - Sot de Jong. D'Féiss an d'Blutt gedréckt, hien ass gerannt, an huet Spuere vu kaal Féiss hannerlooss. - Follegt d'Gleiser.
  D'Meedercher, als erfuerene Athleten, waren ënnerwee erholl. Nodeems si nach e puer Ritter ofgeschnidden hunn, hu si ugefaang ze lafen, an hunn de Jong zimlech séier iwwerholl.
  - A wou wollts du, datt mir higoen.
  - Ech bréngen Iech, hei gesinn se en dreieckegen Tuerm, probéiert se opzemaachen.
  Et waren wéineg Garde ronderëm d'Paart, d'Haaptkräften hunn an der Stad gekämpft. D'Meedercher, déi véier Krieger an engem Schlag ëmbruecht hunn, sinn duerch d'Paart gerutscht. Schnell erop op d'Spiraltrap, si hunn duerch de Mechanismus duerchgebrach, deen d'Bréck erofgesat huet. Eng Dosen Wiechter op dëser Zäit huet Kaarte gespillt. Zwou kaalbeen bluddeg a gläichzäiteg schéi Frae gesinn, a Läffelen, hunn se grëndlech Kläng gemaach.
  - Wat Cuties, maacht mat bei eis, mir arrangéieren e coolt Gruppsex fir Iech a schëdden Wäin.
  - Loosst eis se ëmbréngen! - Sot d'Vega, a mat engem duebele Schlag mat enger Sichel huet si véier Drénken op eemol geluecht.
  De Rescht huet hir Schwäerter erreecht, awer et war ze spéit, d'Meedercher hunn se wéi Kabes ofgeschnidden.
  - Banzai! - huet d'Vega hallef Witz geruff, de leschte Kapp vun de Schëlleren ofgeschnidden.
  Duerno hunn déi zwee mat Schwieregkeeten de Grëff gedréint, déi rieseg Paarte hunn ugefaang erof ze goen, de Gruef blockéiert. Schrecklech Kreaturen sinn aus dem Waasser erauskomm an hunn hir Mond rosen geschloen.
  - Si hu keng Chance, kuckt, si si scho presséiert fir ze hëllefen.
  Eng grouss Horde vu Baueren mat Pitchforks a Scythes ass an d'Stad ausgebrach, gefollegt vun engem gehärte Partisanenabteilung, no de gefleckte Kleeder ze beurteelen. D'Krieger goufen gemoolt fir d'Faarf vum Bësch ze passen.
  - Endlech ass de Vali Chervonny ukomm, ass dat net hien. - Vega huet de Fanger op e Krieger an der Rüstung gewisen, déi op engem Tëntschwaarz sechs Been Päerd galoppéiert huet.
  - Nee, dëst ass säin Assistent Discord. Zvan geäntwert.
  - Wou ass Äre Leader?
  - Hei ass hien. - De Jong huet op e risege Mann a Bastschong a mat zwee Breetschwierder an den Hänn gewisen.
  Firwat gesäit hien esou aus?
  - Sou datt d'Feinde während der Schluecht net erkennen, a wann hien kinneklech Kleeder hat, hunn se him scho laang erschoss.
  - Et ass kloer, mir kucken elo och wéi Bettler. D'Angelica huet geruff.
  - Den Haapt Saach ass net wat dobaussen ass, mee wat bannen ass. Vega huet geklappt. "Elo wäerte mir e richtegen Héichuewen hunn."
  Obwuel d'Meedercher scho vun der Middegkeet an de Been verwéckelt waren, hu si sech gezwongen aus dem Kapp erauszekommen.
  D'Chervonny huet wéi en Dämon gehackt, a Vega huet him geruff.
  - Ris, passt virsiichteg mat Ären eegenen.
  - Ween bass du?
  - D'Gëttin, déi all dës Chaos gemaach huet.
  - Vun Fraen all Onrouen, an Dir just zwee.
  - Mee mir wësse wéi ze schneiden, net méi schlëmm wéi Männer. Vega huet hir bluddeg Schwerter opgehuewen.
  - Loosst eis kucken, vläicht sidd Dir just e Braggart. gesot Vali.
  D'Approche vu frësche Kräften huet ugefaang d'Skalen zugonschte vun den Opstännegen ze tippen, awer et huet eng ganz laang Zäit gedauert fir ze kämpfen. Béid Vega an Aplita goufen méi wéi eemol blesséiert, ganz dacks hunn se den Doud an d'Gesiicht ausgesinn, awer net fir eng Sekonn hunn se hiren Danz vun der Annihilatioun verlangsamt. Chervonny selwer krut e puer Wounds, besonnesch sensibel, wéi seng Kolonn ugefaang huet aus Musketen ze schéissen. An dann waren d'Meedercher am Beschten, déi éischt an d'Räng ze schneiden, déi béis Raubdéieren ze berouegen. Muskulär weiblech Hänn waren eng laang Zäit numm, Vega an Angelica hunn op Stolz gehalen, wat se net erlaabt huet ze ënnerzegoen. D'Rebellen hunn sech däitlech mat Päifen op de Wee geluecht, an d'Rebelle sinn nees an de Palais duerchgebrach. D'Kräfte vum Superherzog waren ofgeschaaft a seng Truppe waren zréckgezunn, de Palais selwer huet wéi e grousst Feier gebrannt.
  - Dréngend d'Wunneng vun dësem Schwäin eraus setzen. Mir mussen dat retten wat iwwreg ass. Vali commandéiert. - Och, gräift d'Waffen.
  Perth, mat enger Grupp vu Leit faszinéiert vu sengen Ausnotzen, ass op d'Mauer duerchgebrach, wou et e puer Batterie mat schwéiere Waffen waren. Si hunn d'ganz Stad ënner Waff gehalen, se mat rout-waarme Kanounkugel zerstéiert.
  - Follegt mech, Komeroden, fir ze stiermen, ze schrotten!
  An der Géigend vun de Waffen gouf et e seriöse Dump, ee Bauer huet en Artillerist op enger Pitchfork gepflanzt. En aneren Typ, deen nach ëmmer ausgesäit wéi en Teenager, huet en Dolch an den Hals vun engem eifreg gejaut Offizéier geheit. Hien ass erofgefall, a Blutt erstéckt. Och d'Fraen hunn mat enger gewaltsamer Frenzy gekämpft, entweder mat liicht Saberen, déi vum Feind gefaange goufen, oder Axen, Kichenmesser a souguer Zännbürsten. Ee vun hinnen, zum Beispill, huet zimmlech defteg de Bauch mat engem Messer opgemaach, deen hire Krieger ugegraff huet. Eng aner Jongfra huet sech sou verführeresch gewisen datt si d'Kämpfer ofgelenkt huet andeems se hir héich, statesch Broscht gewisen huet. Den Dodger selwer huet laang d'Zuel verluer wéi vill hien et fäerdeg bruecht huet an engem bluddege Mess ëmzebréngen. An awer, Leit ëmbréngen ass net wéi Dag oder aner Galaxien, zu där Zäit fillt Dir nëmmen Intoxikatioun vu Kraaft, an dann. Wéi och ëmmer, hien huet scho sou vill Konfederéierten zerstéiert datt extra Blutt him wéi Waasser ass.
  - Kommt Kärelen drécken méi haart. - De Rogue schéisst de Feind an engem Sprong, seng Stiwwele si mat Hypertitanium geschmied, dëst ass net ganz bequem an der Hëtzt, awer et ass effektiv, Schädel platzen aus sou engem Schock. Da galoppéiert hien wéi e richtege Karateka, duebelschlag a schwéngt mat Schwerter, direkt véier sinn dout.
  Bal all d'Wuechte bei de Waffen goufen ëmbruecht, e puer iwwerliewend Zaldoten hunn sech ënner Waffen a Rieder verstoppt. Si ginn erausgezunn a si wëllen se ëmbréngen, awer de Péitrus hält déi Äiferst op.
  - Bind se un, an da froe mir, ob si wëllen op eis Säit kommen.
  Fréiere Feinde si gebonnen, awer d'Roserei vun de rebellesche Leit ass verständlech, d'Artillerie huet vill Haiser zerstéiert, e puer ware verréckt.
  De leschte grave Punkt vun der Verteidegung an der Stad war Detinets. Ausgerappte Rittereenheeten, wéi och d'Iwwerreschter vu Regimenter, hunn sech do zréckgezunn. Glat héich Maueren, souwéi gepanzert Dieren, verhënneren den Attentat.
  De Rogue huet den Uerder ginn.
  - Bréngt Artillerie, klappt d'Paart eraus.
  Well déi meescht vun de Rebellen net wësse wéi se schéissen, féiert den Dodger perséinlech d'Waffen. Hei ass ee vun hinnen, de gréisste Kär gëtt mat Schwieregkeete vu verschiddene Leit geschleeft. E russeschen Offizéier hëlt en Tipp a schéisst op d'Dier. Déi éischt liicht verpasst, de Goss Ball huet den Tuerm getraff. Mangel u schwéiere Kaliber Waffen, niddereg Feierrate. Ee Peter ass net ouni Grond d'Elite, hien decidéiert d'Pistoul derbäi ze setzen, ee vun de Rebellen, deen eng Kéier an der Artillerie gedéngt huet, probéiert Objeten ze maachen.
  - Ze vill charge. D'Waff kann briechen.
  - Net briechen! Plut gewénkt. - Kuckt wéi déck d'Bréck ass, Dir kënnt direkt gesinn datt d'Meeschter haart geschafft hunn.
  Vertraulech ageschlof mat wäissem Pudder, huet hien de Leit gehollef de méi schwéiere Kanounekugel ze lueden.
  - Ma, elo gëtt et Spaass.
  Vun esou enger Distanz ass et schwéier d'Dier direkt ze schloen, an de grousse Kaliber dréit net zur Genauegkeet bäi, awer wann et geléngt, da gëtt et en Effekt. Natierlech musst Dir op Intuition vertrauen. De Rogue huet seng Aen zougemaach an d'Providenz gefrot, déi an der Regel gutt fir Groussrussland gemaach huet, fir och an dëser Matière ze hëllefen.
  - Gutt, Kanner mat Gott.
  - Kann déi helleg Mamm vu Gott eis hëllefen. - Soen d'Rebellen.
  Mat engem Gejäiz huet d'Kanoun eng Kolonn vu feierlecher Flam ofgeschoss, e Ball vun zwanzeg Pond ass mat héijer Geschwindegkeet an d'Dier gerannt.
  D'Eisen, mat deem et geschmied gouf, ass geplatzt, awer d'Fundament selwer huet iwwerlieft.
  "Verdammt, aus wat et gemaach ass, ech muss erëm brennen." Loosst eis d'Charge erhéijen.
  - Net wäert et. - Den Gunner huet seng Stëmm opgehuewen. "De Risiko ass ze grouss, besser Här, wann Dir déi richteg Stëmm hutt fir e puer méi Schëss ze setzen, kann net eng eenzeg Dier sou vill Hits aushalen.
  - Okay! Awer ech ginn Iech och keng Dosisreduktioun.
  Nodeems hien de Kanounekugel an d'Kanoun gehummert huet, huet den Dodger erëm geschoss, awer anscheinend huet de Verméigen sech vun him ewechgehäit, de Schlag ass op den Tuerm fortgaang, et war kloer wéi déi ausgeschloen Zänn geflunn sinn.
  D'Kand hat och Kanounen, a si hunn mat Feier geschloen. Richteg, si hunn zum gréissten Deel nëtzlos a blann gebrannt.
  - Är Nerven sinn ze gespannt. - Sot déi al Gunner. - Entspanen an iwwer eppes agreabeles denken.
  - Em wat geet et? - Frot den irritéierten Dodger.
  - Iwwert d'Tatsaach, zum Beispill, datt Dir meng Dossier sidd, an Äre Jong. - De Bouf, deen d'Nuesen huet, huet provokativ geäntwert, de Saber an sengen Hänn war bluddeg, an hien huet gutt gekämpft.
  - A wat ass net eng schlecht Iddi! Ech hätt gär fënnef, keng zéng Jongen fir fir mäin Heemechtsland ze kämpfen.
  - Nee, vläicht bass du nach ze jonk fir mäi Papp, et ass besser fir mäin eelere Brudder ze sinn.
  Den Dodger huet säi glaten, baartlosen Kinn beréiert a gelaacht. Dann, erënnert un den antike russesche Brauch, huet hien sech selwer gekräizt. D'Bréck vun der Waff gëtt erhëtzt.
  - Hot! Awer näischt, mee cool de Kapp.
  Deen nächste Kär gouf mat präzis Genauegkeet geschéckt. Déi massiv Dier ass zesummegefall, an d'Rebellen, virun allem d'Angelica a d'Vega, sinn an d'Brout gerannt.
  Meedercher hunn ëmmer probéiert ze dominéieren, a well se sech fir hir grouss Fäegkeet am Kampf erausstinn, hunn aner Männer sech onfräiwëlleg op hiren Niveau gezunn.
  D'Vega sprang op de ruinéierten Deel vum Parapet, mécht e Propeller mat hire Schwäerter. Stécker bluddege Fleesch fléien.
  - Angelica, vläit hues du eng Aart Dope, ech fille meng Hänn net.
  - Ech chillen och net, sief geduldig Meedchen - Dir wäert en Ataman sinn.
  - Kanner Witzer sinn hei net ubruecht, ech sinn amgaang mäi Schwäert ze falen.
  "Da fällt de Kapp als nächst."
  D'Fleeschmüller ass weidergaang, d'Feier huet gebrannt, an d'Vega ass e puer Mol barfouss an d'Feier getrëppelt, huet awer net drop opgepasst. D'Wuechte gedréckt, si si an den Haff agebrach.
  De Generol Monnac selwer, den ieweschte Kommandant vun den Truppe vum Superherzog, huet hei gekämpft. Hie war ganz grouss, méi grouss wéi Valya Chervonny selwer, an ongewéinlech breet-Schëller. Hei sinn zwee rieseg Ritter déi zesummekommen, déi zweeschneiteg Schwerter als Waffen auswielen. De Vali war sou staark wéi e Bier, awer säi Géigner war net mannerwäerteg, ausserdeem gouf de Monnac vun de beschte Schwäerter am Räich trainéiert, an de Vali huet op déi almoudesch Manéier gehandelt. Eng Minutt méi spéit huet de Generol, eng defteg täuschend Bewegung gemaach, d'Hand vum Géigner duerchgebrach. De Vali huet d'Schwäert op seng lénks Hand verlagert, seng Beweegunge verlangsamt. An dann slashing backhand duerch d'Këscht brécht. D'Chervonny ass gestreckt, awer dunn ass de Vega him gehollef. D'Meedchen huet d'Attack vum Generol paréiert, a si selwer huet mat engem anere Schwäert eng Mark op seng Stir gemaach.
  - Dat ass eng Hoer! Ech wäert dech an all Lächer Ficken. gejaut Monnac.
  - De Pod brécht of. - Vega huet hir Zong erausgestreckt.
  Dem Generol seng Schlag ware schwéier, awer net séier genuch am Verglach mat de Beweegunge vum russesche Geheimdéngschtoffizéier. Nodeems hien e puer Attacke verpasst huet, huet hien gekrasch, d'Blutt leeft aus der piercéierter Schuel, et war kloer datt de grousse Schwäin schwächt.
  Vergeblech gleeft de Feind
  Datt hien et fäerdeg bruecht huet d'Russen ze briechen!
  Wie getraut, hien attackéiert am Kampf,
  Feinde wäerte rosen geschloe ginn!
  Vega huet déi al, net vill naiv Verse geäussert an d'Offensiv fortgesat. Endlech ass de Generol, dee seng Kraaft verluer hat, getrollt, an d'Meedchen huet den Hals mat engem Klingen duerchgebrach.
  - Ech mengen ech war presséiert: Ech hätt dech gefaange gehat an dech vergewaltegt.
  Allerdéngs huet de leschte Kampf all d'Kraaft aus hirem gepresst. D'Meedchen huet sech gestreckt an d'Schwäerter gefall. Dunn huet e brutale Vollek si attackéiert, d'Meedche krut zwou Wonnen am Bauch, an eng aner Blade huet hir Wang geschnidden.
  - Hei sinn d'Baschtarden! - D'Hänn vum Vega hu geziddert, hir Been waren och verwéckelt a geräuscht, et war kloer datt si op de leschte Been war. D'Angelica gouf och erschöpft an huet mat Schwieregkeete fënnef Krieger gekämpft.
  - Et ass domm fir dräi Schrëtt ewech vun der Victoire ze stierwen! Vega huet gemëscht.
  - Dir wäert liewen! - huet den Oliver Twist geruff a wéi e klengen Tiger-Wëllef tëscht de Klingen gerutscht. E puer Attentater a gebrach Käpp sinn erof geflunn.
  - Bravo Puppelchen, ech hätt gär esou e Jong.
  - An ech hunn et schonn! - D'Angelica sot, verdréit mat Schwieregkeeten, si huet en anere Kämpfer geschloen.
  D'Vega ass gefall, d'Gesiicht an d'Blutt geklappt, an huet dunn e Schlupp geholl. Dëst huet se komesch gefreet, a si ass opgestan.
  - Jong, et ass ze fréi fir mech ofzeschreiwen, ech kann nach kämpfen.
  D'Schwäerter opgehuewe ginn, huet d'Meedche sech ëmgedréint, weider hir Darm fräigelooss.
  D'Wiechter ware kloer erschöpft, e puer Zaldoten, déi hire Courage verluer hunn, sinn op d'Knéien gefall an ëm Verzeiung gefrot, anerer, am Géigendeel, léiwer den Doud op d'Schimmt vu Gefaangenschaft. Awer hir Kraaft ass gedréchent, d'Schlag goufe manner a manner.
  - Opginn! A mir wäerten Äert Liewen erspueren. - Gejäiz de Vali Chervonny. - Drop Är Waffen ier et ze spéit ass!
  Méi wéi d'Halschent vun deenen, déi an der Verzweiflung gekämpft hunn, hunn hir Blades opginn, déi onnëtz ginn. Nëmmen e klengen Deel vun den Zaldoten huet mat Pathos geäussert.
  D'Wiechter ginn net op!
  "Da musst Dir ëmbruecht ginn!" Forward meng Draachen, bleift eng lescht Efforten .
  Am Kapp vu Vega an Angelica huet et gedonnert datt de Jong, dee gefoltert gouf, net besser ausgesinn huet, awer si sinn awer op de Feind gefall, an hunn déi lescht Iwwerreschter vu Widderstand ofgeschloss.
  Wéi endlech de leschte Krieger, deen vum Alex duerchbrach ass, gefall ass, gouf et dout Rou.
  Vega, erschöpft, huet sech op engem Hiwwel vu verschiddene Läichen gesat. Aplit geschwat.
  - Ave Maria! Mir hunn gewonnen.
  De Vali ass op de Faass Wäin gaang, huet et opgeholl, d'Felge ofgebrach an ugefaang gierlech ze drénken. Dunn huet hien op de Rescht vun de Rebellen gedréint.
  - A wat sidd Dir wäert. Loosst eis op eis Victoire drénken.
  Nëmmen elo hunn d'Vega an d'Angelica d'Gefill, datt si iessen wollten, souguer de Bauch war krampeg, an den Hals war dréchen vum Duuscht.
  - No enger herrlecher Schluecht, firwat net e Schlupp huelen.
  D'Rebellen hunn de Raiber ugefaang, awer de Vali Chervonny huet se gestoppt.
  - Neen, all Räichtum muss verrechent a verlaangt ginn. Elo, amplaz vum Herzog, wäerte mir regéieren, an all Muecht brauch souwuel Fongen a Liewensmëttelversuergung. - Sot de Kapp vun de Rebellen.
  - An dir Meedercher kommen hei! Dir sidd sou hell a staark Krieger, awer ech kennen dech net! Wou bass du hier komm.
  Vega huet decidéiert d'Wourecht net ze soen. Et ass besser vill ze wëssen a wéineg ze entdecken.
  - Mir sinn aus wäitem Lännereien, vill méi wäit wéi déi grouss Besëtz vu Kiram an England, a fir eng laang Zäit hu mir an engem militariséierte Klouschter gelieft, wou Frae Krieger trainéiert goufen.
  - Dat ass wéi, awer ech wousst net datt et esou Leit gëtt, an ass Äert Klouschter grouss?
  - Kleng a schrecklech geheim.
  - An Dir kënnt mir perséinlech op der Kaart weisen.
  - An et gëtt keng Kaart, seng Plaz ass sou en hellegt Geheimnis datt wa mir et ausginn, mir e schreckleche Fluch ausgesat ginn.
  - Ma, gutt meng geheime Krichsnymphen, ech loossen Iech dëst Geheimnis halen. An dee Jong, dee sou gutt kämpft, ass Är Famill net zoufälleg?
  - Hien ass mäi Jong!
  - Gratulatioun! Dëst ass e richtege Adler an ech mengen datt mat der Zäit en exzellente Kämpfer aus dem Jong wäert wuessen, obwuel hien och elo super kämpft.
  - Ech hunn hie selwer trainéiert.
  - Wéi heescht Äre Partner?
  - Ech sinn d'Vega, den Dodger ass nach ëmmer bei eis, hien ass keen Déngschtmeeschter, mee e gläiche Partner.
  - Ech wäert et léieren! Invitéieren Iech meng Assistenten ze ginn, ech ginn jidderee vun iech e Regiment.
  "Ganz dankbar, awer mir wëllen net ze laang op dëser Welt bleiwen, a soubal eis Missioun eriwwer ass, wäerte mir et verloossen.
  E Schied huet an der Distanz geflickert, en onopfälleg klenge Mann ass op säi Päerd geklommen an ass op d'Paart galopéiert. Seng Lëpse schlau geflüstert.
  - Et schéngt, datt dës sinn déi iwwer déi d'Prophezeiung schwätzt.
  . KAPITEL 17
  De gefälschte jonke Gefaangenen huet verzweifelt probéiert duerch d'Ketten ze gesinn. Hien hat wéineg Zäit lénks.
  Geschwënn déi drëtt Flogging, an dann d'Ausféierung. An enger Loop ass stierwen net sou schmerzhaf wéi et ernüderend ass. An hei fidderen se d'Selbstmordattentäter ganz schlecht. Brout a Waasser an dann e bëssen. An et ass kal an den décke Steenmaueren. An den Dokter kënnt net mol - hie gouf veruerteelt, also firwat behandelen.
  Wéi den erschöpften Oliver Twist an en Dram gefall ass, huet hien gedreemt ...
  No engem nobele Fest a Feier vun der Victoire huet sech e Conseil vun de Rebellen versammelt. Et gouf vun de Kommandanten vun den Détachementer besicht, souwéi Vega, Angelica, Plut, an, ganz iwwerraschend, de jonken Oliver Twist, deen ernannt gouf fir en Détachement aus Kanner a Jugendlecher net méi wéi siechzéng Joer ze beherrschen.
  Diskutéiert iwwer den aktuelle Stand vun Affären a wat duerno ze maachen. Als éischt war et néideg fir déi legitim Autoritéit an der Stad selwer ze restauréieren, Iwwerfall a Gewalt ze stoppen.
  - Ech hu schonn zwanzeg Galgen opgeriicht, wou déi, déi sech der Volleksmuecht net wollten ënnerwerfen, opgehaang ginn.
  - Dat stëmmt, mä et ass nach besser, Déif ze impale! geruff jonk Oliver Twist.
  Verschidde Kommandanten aus de Rebellen hunn hir eestëmmeg Zoustëmmung ausgedréckt.
  - Dir kënnt direkt gesinn datt de richtege Leader vun de Leit wiisst!
  - Et gëtt Spillplazen! - Vali Chervonny ofschneiden.
  Vega huet d'Wuert geholl.
  - Ech gleewen datt mir net friddlech schlofen dierfen, et ass méiglech datt wuertwiertlech e puer Deeg méi spéit eng rieseg Arméi heihinner geschéckt gëtt, déi d'Stad belagert.
  - Net sou séier! - Vali Chervonny ofschneiden. - D'Arméi muss zesummegesat an equipéiert ginn. Ausserdeem huet den Naporedon e Konflikt mam Agikan, wann hien eis ze vill Kraaft werft, riskéiert hien all d'Kolonien ze verléieren. Nee, esou grujeleg ass et nach net.
  "Awer awer, et ass besser ze halen wéi virauszegesinn, et ass besser ze gewannen wéi an Angscht zréckzezéien. Mir mussen eleng marschéieren, laanscht de Wee wäerte mir eis Arméi op Käschte vun de rebellesche Leit opfëllen, an da wäerte mir d'Haaptstad vum Räich als seng eegen eroberen.
  - Matarra ass d'Haaptstad vun eisem Land. Also wëllt Dir de Kinnek ëmbréngen.
  - Noutwennegkeet zwéngt eis dat ze maachen.
  Wien gëtt dann de Monarch?
  - Jo, och Dir, et ass mir egal.
  - Vivat Vali Keeser. D'Kommandanten hunn et kritt.
  - Wat ganz fläisseg ass, ech ka vläicht mat hirer Propositioun averstanen. Wéi Dir sot, et ass besser ze gewannen wéi an Angscht zréckzéien.
  - Et ass néideg all d'Kräften ze sammelen a mobiliséieren, éischtens, Jongen aus dem Alter vu siwen. - Agesat vum Oliver Twist.
  - A wéi wäerte mir Fräiwëlleger rekrutéieren oder wäerte mir d'Wehrprüfung aféieren?
  - Natierlech Pflicht. - Hei goufen Atamanen vereenegt. - D'Leit si scho gewinnt, an eis Arméi gëtt méi grouss.
  - A sidd op dëser.
  - Ausserdeem. Angelica koum an d'Gespréich. - Mir mussen all d'Sklaven befreien an se an eis Arméi huelen.
  Mir wäerten keng Sklaverei hunn! - Chervonny ofschneiden. De Leader vun de Rebellen huet e grousse gëllene Becher a Steng opgehuewen an et an engem Schlupp gedronk - Vun elo un gëtt d'Leeschtung vun alle fräie Bridder een op een ofgeschaaft.
  - An d'Boot soll gläich ënner all opgedeelt ginn. Den Oliver Twist huet erëm agegraff. - Onofhängeg vun Titelen.
  De Vali huet gezéckt, awer huet déi ugespaant Bléck vu senge Waffenkollegen opgeholl, sot hien fest.
  - Kann et esou sinn! Mir stëmmen.
  Jiddereen huet d'Fäischt opgehuewen.
  - Unanime!
  Den Dodger huet dem Vega säin Ouer geflüstert.
  - Natierlech ass d'Fräiheet wonnerbar, awer bleiwe mir net ze laang. Iwwerhaapt hu mir d'Aufgab vun eisem eegene Land - Groussbritannien.
  - Dir hutt vergiess datt mir versprach hunn Angelica hir Jongen zréckzekommen. Ee gëtt zréck, soubal mir déi zweet fannen an Matarra huelen, wäerte mir direkt an d'Hallefkugel vum Liicht ëmgoen.
  - Et kann ze laang daueren. - De Peter huet mat Roserei gebrannt.
  Wat geflüstert Dir iwwer. De Vali huet verdächteg gefrot.
  - Iwwer perséinlech Affären. - Laachen, geäntwert Vega.
  - Dat ass Äre Betrib. Gutt, hei sinn d'Haaptentscheedungen déi mir gemaach hunn, et bleift fir d'Detailer ze diskutéieren.
  - Den Däiwel ass an den Detailer. Vega gesot.
  - Ech wëll net opdrénglech kléngen, awer Äert Kommen erënnert un eng gemeinsam Legend iwwer zwee barfuß Krieger mat Schwerter, déi virum Enn vun der Welt erschéngen.
  Dir kënnt un eis als alles denken, awer heiansdo ginn Legenden richteg. Vega gesot.
  - An ech gleewen net datt Dir d'Ausféierung vun der Muttergottes an Azazel sidd, awer d'Leit kënnen dru gleewen. Also Dir besser him net enttäuschen.
  - Firwat? - gefrot Angelica.
  - Well an dësem Fall wäerte vill einfach a reliéis Krieger mat eis kommen. Iwwerhaapt sinn d'Leit net konstant an hirer Roserei, awer vill méi konsequent an der Kultverehrung.
  D'Meedchen huet sech en halleft Glas schwaache Wäin gegoss, den Hals befeucht.
  - Ee, fir d'Wuel vun engem gerecht Ursaach, Ech si prett fir dës. Awer Dir wësst wat Vali. Angelica huet gezéckt.
  - Zéckt net fir ze schwätzen.
  -Wéi fillt Dir Iech iwwer d'Wëssenschaft?
  - Ech selwer sinn net ganz literaresch, mee ech mengen, wann et zum Virdeel vum Land an dem schaffende Leit ass, da soll d'Wëssenschaft encouragéiert ginn.
  - Dir sollt och selwer léieren fir net blann ze sinn.
  - A menger Jugend war ech selwer e Sklave, an ech war net op Alphabetiséierung, an dunn hunn ech just gemaach wat ech gekämpft hunn, aus der Verfollegung verstoppt, Gerechtegkeet bruecht. A wann ech Kinnek ginn, ass et net gewosst ob ech op d'mannst e Kär vu Fräizäit hunn.
  - An alen Zäiten op eisem Mammeplanéit war e groussen Herrscher Genghis Khan. Hie konnt och net liesen a schreiwen, awer hien huet extensiv Eruewerungen erreecht an en zimlech zolidd Räich geschaf. Vega gesot.
  - Wat e super Beispill. Souwäit ech verstinn, bass du vun wäitem Stären heihinner geflunn.
  - Jo, Dir hutt richteg verstanen, an eist Räich enthält Millioune vu Welten ähnlech an net ähnlech wéi Dir.
  - Mat esou Donnéeën sidd Dir ëmsou méi gëeegent fir d'Roll vu Messias. Hëlleft mir den Troun ze gewannen an ech wäert alles maachen wat Dir frot.
  - Mir hunn eng Fuerderung fir Iech Wëssenschaft z'entwéckelen, Sklaverei ze zerstéieren, gerecht ze regéieren!
  - Dir sot eng Saach, awer stellt dräi op eemol! Chervony huet gelaacht. - Okay, loosst eis d'Becher fëllen an drénken bis zum Erfolleg.
  Atamans drénken, dorënner Oliver Twist. De Bouf huet sech e bësschen getippt a mat Pathos geschwat.
  - Ech wëll e Prënz sinn.
  - Wat schwätz du, ech adoptéieren dech. sot de Vali mëll.
  - Neen, Dir sollt an enger normaler Schoul studéieren, soubal ech Äre Brudder fannen, komme mir zréck.
  - Ass hien Äre Jong? Angelica huet geknackt. - Da sollt Dir op Är Mamm lauschteren. An elo drénke mir nach e Patt an verspreet ënnert den Truppen.
  - Gitt him et einfach net.
  - Natierlech ass genuch genuch, Kanner sollten d'Moderatioun beim Iessen an Drénken beobachten.
  Nodeems de leschten Toast geäussert huet, huet d'Chervonny d'Versammlung zougemaach. Schonn am Gank Dodger Vega gezunn.
  - Also fir Iech heescht d'Aufgab vun Ärer Heemecht näischt?
  - Dir wësst, ech sinn midd vun enger submissive Marionetten, ech wëll op d'mannst eemol a mengem Liewen eng entscheedend Roll spillen, alles riskéieren, awer de Planéit vun der mëttelalterlecher Dominanz befreien.
  - An d'Tatsaach, datt d'Schicksal vun der Mammeland op eiser Missioun hänkt, ass et all d'selwecht fir Iech?
  - Neen, awer d'Aarbechten, déi ugefaang hunn, musse fäerdeg sinn. Mir kënnen dës Leit net an engem kriteschen Moment an der Geschicht verloossen. Stellt Iech vir wat hinnen ouni eis erwaart - Folter an Hiriichtung.
  - A wéi ass et mat Angelica, ech hoffen, datt si et selwer packt.
  "Awer si huet net sou extensiv militäresch Fäegkeeten a Wëssen wéi mir. A wat d'Gléck vu Millioune vu Leit ugeet, kann et stierwen.
  "Sidd Dir sécher datt eng gewalteg Rebellioun zu engem universellen Paradäis kéint féieren?" De Fall kann nëmmen an iwwerschësseg Blutt Enn.
  - Dofir ass eis Kontroll gebraucht fir datt Vergiess-Mech-Net wuessen amplaz Blutt.
  - Okay, ech ginn Iech nach dräi Deeg, a wann Dir net averstane sidd, se ze verloossen, verloossen ech selwer de Rebellelager a fléien op de Planéit Samson.
  - Dir wësst, ech kann net. Gutt, loosst eis d'Ëmstänn kucken.
  D'Kommandanten sinn an Deeler verspreet an hunn ugefaang d'Arméi a Regimenter ze briechen. Vali Chervonny ernannt Leit getest an gehärt am Partisan Kampf fir grouss Formatiounen, Leit selwer gewielt méi kleng. Zur selwechter Zäit gouf d'Revisioun vum Palais duerchgefouert, obwuel d'iewescht Raimlechkeete vu Feier gelidden hunn, d'Maueren selwer hunn d'Feier iwwerlieft, an am wichtegsten ass e risege Keller iwwerlieft, wou d'Kolossal Schätz vum Superherzog gelagert goufen. Wéi och ëmmer, eng Dose Rebellen sinn am Moment gestuerwen, wéi se probéiert hunn an de Schatzkammer anzegoen. Déi installéiert Simulatoren a Fallen mat Pfeile hunn wuertwiertlech déi verzweifelt Kärelen duerchgesat. De Vali Chervonny war awer frou.
  - Also ass et néideg fir Déif. Vun elo un sinn all Geld de Leit gutt.
  Mat der Hëllef vu Fässer Gewierer goufen d'Fallen opgeblosen a virum Bléck vun de Rebellen erschéngen anstänneg gestapelt Baren aus Gold, Sëlwerbarren, Fässer a Këschte gefëllt mat Mënzen. Op enger separater Plaz leien Edelsteier, Diamanten, e puer d'Gréisst vun enger Walnuss, glaskloer Rubinen, Smaragde, e puer vun hinnen waren an der Form vu Bijouen oder Blummen, Agat, Topaz, Saphir, eenzel Pärelen d'Gréisst vun engem Poulet Ee.
  "Dës Herzoge hu fir Jorhonnerte Räichtum gesammelt. Et ass Zäit mat de Leit ze deelen.
  Déi ubiquitär Vega an dann d'Zong agefouert.
  - A mengem Räich sinn Diamanten net héich geschätzt, si ginn an industrielle Planzen produzéiert. Et ass d'selwecht mat Rubinen, si goufen a Laser benotzt bis Mega-Plasma-Maschinnen erfonnt goufen, awer Smaragde sinn eppes wäert.
  - An dësem Fall ginn ech Iech se, vläicht fir Ouerréng?
  - Ech hunn d'Oueren net gär. En einfachen Ring ass genuch!
  D'Liewensmëttelversuergung am Schlass, wéi och an de Stadlager, ware bedeitend, sou datt den Honger d'Revolutioun net bedroht huet. Am Allgemengen, e fruchtbare Klima - dräi Sonnen op eemol, an ongewéinlech üppig Planzen hunn et méiglech gemaach véier Mol am Joer ze ernähren. Natierlech gouf et kee Wanter, d'Klima huet un d'equatorial erënnert.
  An komesch genuch, och op dëser mëller, donkeler Äerd, déi vu Fett ausgestrahlt huet, wou et duergoe fir e Stäip ze stiechen fir et ze bléien, hunn d'Leit hongereg. Déi grausam Muecht vun der Oligarchie, exorbitant Steieren an Tribut, hunn dozou gefouert datt déi meescht Leit an Aarmut gelieft hunn.
  Dofir huet den Opstand sech verbreet, duerch Stied an Dierfer verbreet. A wann d'Arméi vun de Rebellen op eng Campagne ufänkt, ass dëst eng beandrockend Vue. Vill Rebellen koumen aus dem Paart eraus a si laanscht déi breet Strooss geplënnert. De Rogue awer, wéi e professionnelle Militärmann gefroot huet, war et evident datt d'Fräiwëlleger schlecht trainéiert waren, si waren aus Schrëtt, obwuel hir Kommandanten probéiert hunn se ze bauen. Ënnert de Waffen sinn et besonnesch vill riichter Scythes, déi menacéiert ausgesinn, vill Speer, et gi souguer Leit bewaffnet mat Hunnen a Veräiner.
  Et gi wéineg Musketen, och primitiv. An dëser Aart vu Kraaft ass den Niveau vun der Bewaffnung net méi héich wéi an der Zäit vum Ivan de Schrecklechen, d'Haaptsach ass kale Waffen, wat d'Rebellen e puer Chancen gëtt. Awer wa se mat enger grousser a gutt equipéierter Arméi konfrontéiert sinn, gi se ewechgehäit. Et gëtt net genuch Artillerie, déi meescht vun de gefaange Kanonen, déi während dem Stuerm vun der Stad gefaange sinn, sinn ze schwéier, et ass schwéier se ze zéien. Dat ass, d'Campagne fir d'Kroun ass näischt anescht wéi e Spill, deen a vill Blutt ophalen kann.
  Hei kommen d'Fraen vun de lokalen Amazonen, meeschtens muskulär a grouss, gepompelt Muskelen op haarder Aarbecht. Si begleeden normalerweis hire Mann, awer et ginn och ganz jonk eenzeg Fraen. Vun dësen Formen Vega seng eege Gard.
  Hei sinn eng Dose méi Meedercher ëm hir an Angelica.
  - Dir sidd Hellegen! - Si hunn gejaut. - Virleefer vun Maria an Azazel.
  Vega ass ganz gewinnt un hir Roll. Och wann dësen Dämon net u Gott gleeft, mécht si wéi wann se a reliéiser Ekstase ënnergeet ass.
  - Gleeft un den Allmächtegen, d'Strof ass op Är Welt komm. - Vega huet et fäerdeg bruecht iwwer d'Legend am allgemengen erauszefannen.- Ech sinn heihinner komm fir den Aarm räich an déi Räich aarm ze maachen!
  Dëst huet eng Explosioun vu Begeeschterung bei den Aarm verursaacht. Si ware Kaméidi, hunn hir Séiss gewénkt.
  - Mir hu gläich Rechter, Fraen sollen och kämpfen. Ech sinn deen éischte fir Iech e Beispill ze weisen! Vega huet säi Schwäert iwwer de Kapp opgehuewen.
  Vill Meedercher an erwuesse Matronen hunn dësen Impuls ënnerstëtzt - obwuel an dësem Weltkrich als männleche Beruff ugesi gouf.
  De Vali Chervonny selwer ass op si gefuer. Dës Kéier ass hien op e Stiphin geklommen, e witzegt Déier dat eng Mëschung aus engem Elefant an engem Kaktus ass. Op der Spëtzt, wou de Suedel war, an de Bëscher mam Won, war alles ordentlech ofgeschnidden, awer déi dräi Trunks hu witzeg ausgesinn.
  Den Oliver Twist huet esou en Déier fir d'éischte Kéier gesinn an huet d'Dären mat Virwëtz gezunn, duerno huet hien probéiert ze spillen, si hunn geruff, a krut eppes wéi eng Harf gläicht.
  De Jong huet et fäerdeg bruecht d'Melodie vun engem galante Arméimarsch ze reproduzéieren.
  - Spillt net ronderëm, obwuel nee, weider Är offensichtlech musikalesch Fäegkeeten ze spillen.
  - Hutt Dir gär Musek? - Iwwerrascht Oliver Twist.
  Natierlech sinn ech kee Wëllen. - De Vali war souguer beleidegt. - Wann ech aus enger einfacher Famill sinn, wat mengt Dir dann; net kapabel Schéinheet ze gesinn?
  - Dëst ass eng Militärhymn mat him d'Zaldoten stierwen. Awer wann Dir wëllt, spillen ech Iech dem Beethoven seng heroesch Symphonie, déi dem Napoléon Bonaparte gewidmet ass.
  - Wien sinn se?
  - Antike Helde vu fernen Stären.
  - Spillt et.
  De Jong huet ugefaang d'"Saiten" ze stëmmen, d'Nadel vun all Elefant hat seng eege Gamme. Endlech huet hien et fäerdeg bruecht de richtege Rhythmus ze fannen, an hien huet ugefaang ze spillen. Déi genial Melodie an der Originalopféierung war beandrockend. Geschwënn ware si vun e puer dausend Zuschauer ëmgi, a si eestëmmeg gefuerdert weider ze goen.
  Chervonny huet d'Konzentratioun ënnerbrach.
  - Eist Zil ass en Ugrëff op d'Haaptstad, mir däerfen net stoe bleiwen. Patrizh war hannerlooss, a mir wäerten no der Victoire Musek lauschteren.
  Den Oliver Twist, encouragéiert vun der Stëmmung vun de Leit, gouf haartnäckeg.
  - Loosst mech Tchaikovsky fir si spillen, dëst ass och e ganz staarken Held vun der Antikitéit.
  - Net! Mir dréinen a marschéieren.
  Hei koum Vega an d'Gespréich.
  - Loosst hien spillen! Ech wëll och den Tchaikovsky lauschteren, besonnesch well hien de Komponist vun eisem Virgängerstaat ass!
  D'Vali Chervonny huet gezéckt, hie wollt net mam neien Hellegen streiden, hir Autoritéit a Kompetenzen géife gutt kommen, awer seng eege Autoritéit soll erhale bleiwen.
  Wat wäert Angelica soen?
  - Loosst hien spillen, awer dëst wäert säi leschte Lidd sinn. - Said der Schéinheet.
  Den Oliver Twist huet e Puff geholl an huet dunn ugefaang ze sangen. Seng Stëmm huet nach net ugefaang ze briechen, an dofir war den Uruff ongewéinlech kloer.
  "An hien huet uerdentlech Vokal Fähegkeeten" - geduecht Dodger. - "Wann ech och gesongen hunn, ass et schued nom Prisong, ech hunn d'Infusioun komplett verluer."
  Awer de Kaktus Elefant selwer schéngt eng aner Meenung ze hunn. Fir eng Zäit stoung hien roueg, an dann wéi lass ze loossen. Den Oliver ass vun den Dornen geflunn, an en erfuerene Coureur, dee mam Valya Chervonny souz, huet d'Zänn gezunn. Awer näischt huet gehollef, d'Déier huet sech ëmmer méi gedréint, et schéngt wéi wann den Elefant verréckt ginn ass. Déck Haut gouf rout, wat e bedrohend Zeechen fir dës Zort Déier war. Hei konnt de Vali sech net widderstoen an ass vum Réck geflunn, hien hätt wuel den Hals gebrach, mä den Dodger war op Alarm an huet de Kapp vum Opstand opgeholl. Mä de Coureur war vill manner glécklech, vun engem schaarfen Drock ass hie wéi eng Kugel eraus geflunn an an eng Palme gefall.
  - Den Horror ass erwächt! Et war Dir, deen him de geschmaacht Sänger bruecht huet! - Geruff Chervonny.
  Zu dësem Moment ass d'Angelica no vir gesprongen, d'riseg Zänn vun engem riesegen Elefant hunn iwwer si geschwiewen, souguer déi couragéiert Vega huet gejaut. Awer d'Meedchen, ouni ze flénken, huet hir Hand op säi Stamm geluecht. Et huet geschéngt wéi e Stroum vun Energie aus hatt erauskoum, de verréckten Elefant huet sech gedréckt a gefruer, seng Haut ass vu rout op blo verwandelt. Dunn huet seng bluddeg Aen eng sënnvoll Ausdrock, an d'Monster mat dräi Trunks geknéit.
  Jiddereen ass gefruer, net gleewen un hir Aen, et war dout Rou, an dann explodéiert et mat engem Gejäiz.
  - Déi helleg Dame vun den Elefanten.
  Gejäiz opgeholl, d'Leit hunn gesonge.
  - D'Inkarnatioun vu Maria wäert all Déier tämmen! Herrlechkeet un den Hellegen!
  Den Elefant huet sech gebéit, an de Vali Chervonny huet sech erëm op hien gesat. De Leader vun de Rebellen war frou, an de haartnäckege Jong krut et, an dem Angelica seng Autoritéit gouf weider verstäerkt, wat objektiv zu sengem Virdeel ass.
  Ier hien sech sëtzt, huet hien dem Angelica säin Ouer geflüstert.
  - Wann ech Kinnek ginn, wäert ech Iech bidden meng Fra ze ginn.
  D'Meedchen huet geäntwert.
  - Fir ze bestueden, braucht Dir Léift.
  Vali huet ausgeotemt.
  - Ech hunn dech ganz gär.
  - Ech hunn dech nach net.
  - D'Wuert inspiréiert nach ëmmer Hoffnung.
  Dunn huet de Vali den Dodger jalous ugekuckt, ass dëse Jonk net säi Konkurrent?
  Awer dunn, de Vega säi Bléck erfaasst, huet hien gemierkt datt si éischter eng Koppel mat hatt waren. Dat ass wéi dësen Tigress him kuckt, e Bléck voller Jalousie a Bewonnerung. Richteg, hien fillt wierklech den ëmmer méi Charme vun Angelica, et war sou eng Fra, déi hie wéi seng Fra gesinn wollt, staark, intelligent, couragéiert, fäeg d'Belaaschtung vum Leader ze deelen, an an Zukunft, wa Gott hëlleft, an de Kinnek. Hire Jong, natierlech, ass keen Zocker, obwuel e staarke Guy, Couragely behuelen ënner Folter, excellent Kämpfer, awer nach eng Zort Friemen. Op der anerer Säit, wann hie vu sengem Blutt wier, da géif de Vali sech als gléckleche Papp betruechten.
  Den Oliver Twisty huet mëttlerweil seng Jugendwiechter opgebaut. Déi Kollegen, déi méi lues a lues no Kommandoen gelauschtert hunn, huet hie mat der Fauscht geléiert. D'Spuere vun der Folter op sengem Kierper sinn komplett verschwonnen, an och d'Kanner hunn hien ugekuckt wéi wann hien e Wonner wier a probéiert hir Bescht ze halen. D'Welt vun Tuzok huet sech nach net vun der Folter erholl, ee vu senge Been gouf verbrannt, an et gouf verbannen, als Resultat vun deem den Teenager gehumpelt huet, awer d'Peitschen sinn net sou grujeleg. An awer, fir datt hien net méi lues géif, gouf de Jong op e Won gesat.
  Den Oliver Twist ass ronderëm si wéi en Däiwel gefuer, huet säi Frënd gewénkt an ass dunn zréck bei säi. Et wäert néideg sinn erauszefannen wat d'Geheimnis ass a firwat hien sou séier erholl huet. Anscheinend hunn d'Leit aus de Stären eng speziell Magie oder eng ongewéinlech Konscht fir ze heelen. An der Tëschenzäit wäert hien him d'Campagne gutt am Aa halen. Wéi och ëmmer, d'Haaptgefor kënnt aus dem Uerde vum Mond vum Léiw, dëst ass eng grouss a lëschteg Kraaft. Si kënnen och vergëft, also wann Aplita eng Verschwörung géint Gëft hätt, da wier hien roueg. Wann Dir driwwer denkt, da sollten se als éischt dës Meedercher ewechhuelen, si werfen eng schmerzhafte schaarf Erausfuerderung un d'Autoritéite vum Big Brother.
  A wann se erfollegräich sinn, da kann d'Bestellung him Chervonny fir Hëllef wenden.
  - Manner wéi d'kinneklech Kroun, ech sinn net d'accord. Vali seet haart.
  D'Angelica héiert hien, spréngt direkt op den Elefant an ënnerbrach.
  - Hu mir eng Rebellioun fir d'Wuel vun der Kroun ugefaangen? Eist Zil ass Fräiheet a Gerechtegkeet.
  - Natierlech, awer fir datt d'Land net an d'Anarchie stierft, muss een de Kinnek sinn.
  - Deen, deen et gëtt, muss all d'Qualitéite vun engem Monarch hunn.
  "Awer Dir hutt schonn decidéiert datt ech e Monarch ginn.
  "Awer ënner menger Kontroll wäert ech Iech selwer op Matarra féieren.
  - Merci Kand vun der Ënnerwelt. - sot de Vali hallef Witz.
  - Dir hutt vergiess datt ech elo en Hellegen sinn. A wa jo, da musst Dir mir lauschteren, well d'Maria ass méi al wéi all Äerdkinnek.
  - An dësem Fall hutt Dir erëm Recht, datt ech e just stierfleche sinn. Loosst eis besser iwwer de Plang fir weider Krich diskutéieren, ech hunn decidéiert meng Regimenter an d'Stad Loistrog ze schécken, dëst ass de Schlësselpunkt wou all Stroossen konvergéieren. Vun do aus kënne mir en direkten Wee op Matarre opmaachen.
  - Et gëtt eng ganz staark Garnisoun a vill Waffen. Ech géif Iech fir d'éischt roden, laanscht d'Facet-Linn ze trëppelen, et gi vill Militärfabriken do, mir géifen eist Arsenal merkbar opfëllen.
  - D'Fabriken si gutt befestegt, mir wäerten do ze vill Leit an Zäit verléieren.
  - Ech mengen, datt d'Aarbechter selwer opstoen an d'Paart fir eis opmaachen.
  - Ënnert deenen, déi an den hënneschte Raim an an de Mine schaffen, ginn et jo vill Sklaven, mä déi ugestallten haart Aarbechter wollten net wierklech bei menger Bande kommen.
  - Dëst ass well se, am Géigesaz zu flüchtege Sklaven, déi näischt wéi Ketten ze verléieren hunn, Famillen hunn, an nëmmen déi verzweifeltste kënnen se ënnert d'Axt bréngen.
  - Vläicht hutt Dir Recht, ier Dir an d'Haaptstad geet, kënne mir net ouni Waffen maachen. De Vali huet sech ëmgedréit. - An hei dréien mir d'Gabel, wou Dir ugeroden.
  E risege, geschniddene Granitmarker huet Richtungen gewisen. D'Haaptstad Matarre war nach iwwer fënnefhonnert Meilen ewech. A laanscht d'Kante leien räich, dichtbevëlkert Lännereien.
  D'Truppen hu sech op d'Fabriken gedréint, et war néideg, d'Stäre vu Waffen a Musketen opzefëllen. De Péitrus huet ëmmer méi gefroot - den Opstand huet sech kloer gezunn. Ënnerwee louch de Fort Sinhor, ganz grouss, antik, awer gutt befestegt mat enger staarker Garnisoun a Wäitschosskanounen. Et war ganz schwéier ronderëm hien ze kommen. Fir net vill Zäit ze verschwenden, sinn d'Angelica an d'Vega fir en Trick gaangen. Mat hinnen e Faass Gewierer, hu si allebéid de Wee bei d'Paart gemaach.
  Den Gruef war déif, d'Bréck opgehuewe, et huet ausgesinn wéi wann déi lokal Zaldoten vun engem Opstand gewarnt goufen. De Senior Offizéier, de Major Fonol, huet d'Ëmgéigend duerch e Spyglas ënnersicht. D'Nuecht virdrun war schwéier, an engem Zoustand vun bedeitend Drunkenheet, hien engagéiert zwee Prostituéiert, an der Hoffnung op eng regal Rescht. A si hunn him eppes gerutscht, de Major "passéiert", an de Moien ass hien ouni Geld mat engem Halswéi erwächt. A well hien ëmmer ouni Penny an der Täsch alles gaang ass, et an de Wiertschaften a Spillerinne niddergelooss huet, géif hie sech gedronk ginn, hien huet et fäerdeg bruecht, nëmmen op Käschte vun engem anere Prêten. Zu dësem Moment sinn d'Wäipaar komplett opgeléist, de "Offall" ass komm. Elo wollt hie virun allem drénken a schmaache vun enger Fra hir Kärelen. Säin Hals war dréchen, seng Léngen huet onheemlech gekrasch, seng Tempelen hu wéi wann geschmollte Bläi an si gegoss gi wier.
  - Kärelen, gitt mir op d'mannst e Glas Wäin.
  Kapitän, Kvas huet geklappt.
  - Et gëtt zënter enger Woch net geliwwert, et ass en Anathema.De roude Lagerhaus mat Wäin ass zerstéiert, mir selwer stierwen vum Duuscht.
  - Ech géif perséinlech dem Chervonny seng Oueren ofschneiden. Wou kënnt Dir Alkohol kréien?
  - Fir Suen, kee Problem.
  - Geld! Wow, den Däiwel, firwat sidd Dir mat esou engem Abomination wéi Cash komm.
  - Esou gesäit ee vu Gott, datt et arrangéiert ass, wann ee sech mat engem anere schlecht wuelfillt.
  - Ma, firwat ass et schlecht fir mech.
  - Dir maacht vill Feeler.
  Vun hannert dem üppige Bësch eraus koumen zwee charmant Meedercher op hinnen.
  - Ech hu scho Feeler. D'Schéinheeten aus dem Bësch schéngen ze sinn.
  - Looss mech kucken. - De Kapitän huet en Teleskop geriicht.
  - Wow, ech hunn nach ni sou schéin Leit gesinn. Net Fraen Fréijoer Blummen.
  - Et ass e Wonner, awer wat se mat sech bréngen.
  - E Faass, an zimlech grouss.
  "Et muss e gëttleche Getränk dra sinn, an d'Meedercher selwer si wierklech Gëttinnen. - Sot de Major, sech un d'Päif geklackt.
  D'Meedercher koumen op de Gruef a stoungen virun der Paart mat hire sonoresche Stëmmen, déi si geruff hunn.
  - Wiechter, maacht w.e.g. d'Dier op fir Fraen.
  De Major huet se wuertwiertlech mat sengen Ae fir dräi Deeg als ongefeierten Hunn verschlësselt.
  - Natierlech, maachen se op, ech bestelle d'Bréck erof.
  - Wat iwwer d'Drohung vun de Rebellen?
  - Hei hu mir zwou mächteg Batterien mat schwéieren Waffen, an all Fleck Land gouf erschoss, an allgemeng wäerte mir ëmmer Zäit hunn d'Bréck ze läschen. Wëllt Dir net e Spill tëscht hire schlanke Been dréien, oder?
  Wierklech gebrannt, wéi aus Bronze gegoss, d'Been vun de Meedercher ware bal bis op d'Hëfte blo. Wéi vill kéinte si Freed ginn engem Mann midd vun Abstinenz. Modest Kleeder hunn hir Figuren praktesch net verstoppt, si hunn Statuen ausgesinn, awer net kal, awer lieweg, zidderen, fäeg de stäerkste verréckten Genoss ze ginn.
  De Fonol war salivéierend, an hien ass perséinlech op d'Wuecht gerannt an huet se gefuerdert, an huet dunn seng Ärmelen opgerullt an d'Rad mat sengen Hänn gedréit.
  Schlussendlech sinn déi fantastesch Meedercher, déi hir blo, gemeiselte Féiss geschloen hunn, laanscht d'Bréck gaang, anscheinend waren se ganz staark, wa se ouni vill Effort en zimlech grousse Faass op Rieder geschleeft hunn.
  De Kapitän an de Major si fir d'éischt opgaang an de Fonol, deen net widderstoen konnt, huet seng Hand op dem Vega säin Oberschenkel geluecht. D'Meedche lächelt zréck an huet hir Hand virsiichteg ewechgeholl.
  - D'Zäit wäert kommen fir eng Stonn Léift mat Iech, awer an der Tëschenzäit wëllt Dir Ären Duuscht läschen.
  - Natierlech ass den Hals ganz dréchen.
  Vega huet de Krunn virsiichteg ofgeschrauft, e vollen Becher fir de Major gegoss. An engem barrel mat gunpowder, just am Fall, war e Container vun Wäin lénks, an op eemol wäert se kontrolléieren.
  De Kapitän ass him nogaang. Angelica intervenéiert.
  - Mir wëllen datt all Schéisser vun der Festungsbatterie de Wäin schmaachen. An dunn hunn déi aarm Matbierger ouni Alkohol verschwonnen.
  - Wat ass fair.
  "Ausserdeem hu mir dëst Faass ze laang gezunn, an dofir wëlle mir kee gratis behandelen.
  - Natierlech wäert Dir generéis bezuelt ginn.
  D'Meedercher hunn hir déidlech Laascht op d'Batterien geschleeft. Hire ganze Plang war baséiert op der Ausféierung vun enger Zuel vu Kanounen, déi e flaach Dall ënner Waff gehalen hunn.
  Um Wee si si vu lëschtegen Krieger begéint, si hunn gelaacht an hunn d'Meedercher invitéiert mat hinnen ze goen, e puer vun den trauregsten hu probéiert besonnesch hir Broscht ze beréieren an ze beréieren. Zu hirer Schimmt huet d'Vega de Wonsch gefillt, hir Broscht geschwollen. Trotzdem ass et eng grouss Freed fir eng Fra e Mann seng Sträit ze fillen.
  - Jongen, just net all op eemol, an der Linn. - Si sot. - Jo, an op d'mannst e bësse Gold preparéieren.
  - Fir sou wéi Dir an zwee Gold ass net schued.
  - Trotz menger Jugend sinn ech schonn erlieft an ech kann zwanzeg Leit gläichzäiteg déngen. - Said Vega, an mëttlerweil selwer, kuckt genee op wou d'Fässer vun gunpowder méi no waren.
  - Wielt mech, ech sinn de Stäerkste.
  - Ech ginn als dee schéinste am Regiment ugesinn, also sollt ech déi éischt sinn.
  - A kuckt op meng Këscht esou vill wéi dräi Kräizer.
  - Jo, du bass al, déi Jonk sollen als éischt hiren Deel kréien.
  D'Angelica gouf och getrëppelt, awer am Géigesaz zu Vega war et net agreabel, well si vun enger vill méi strenger Erzéiung war. A si wollt esou séier wéi méiglech vun dëse luusseg Gesiichter lass ginn. Bléien se an d'Häll a vergiessen. Wou sinn déi verdammt Fässer, vläicht ass de Lager op enger ganz anerer Plaz, an net nieft de Waffen?
  An hei sinn se, wéi vill vun hinnen, Angelica war frou. D'Awunner blénken nach ëmmer net mat Intelligenz oder sinn ze selbstvertrauen. True, d'Schleifen sinn schmuel, d'Waffen selwer si gutt geschützt vu Schielen, et gi souguer geschmied Schëlder. Also d'Wahrscheinlechkeet vun der Néierlag vun engem zoufälleg Kär ass kleng. Awer trotzdem, sou vill Gewierer op enger Plaz ze späicheren ass net sou virsiichteg, et wäert néideg sinn, dëst an engem zukünftege Krich ze berücksichtegen.
  - Meng léif Gutt, ier Dir d'Fest ufänkt, wäert ech Iech eng Geschicht aus menger eegener Erfahrung erzielen. Dir wëllt wëssen, wéi ech fréier Jongen gär hunn. Vega gejaut.
  - Natierlech maache mir! - Als Äntwert hunn d'Kämpfer am Chouer gebarkt.
  D'Angelica huet de Faass méi no bei deenen aneren geluecht, wann et explodéiert, dann detonéieren se op eemol, d'Sauer an der Sicherung soll genee vun der Minutt funktionnéieren, et ass net fir näischt datt se un der Auerwierk befestegt ass.
  Dem Vega seng Ae blénken, an Erwaardung vun engem Terrorattack. D'Angelica war och nervös, a fir d'Spannung ze werfen, huet si sech e Wäin gegoss, dunn an engem Schlof gedronk. Hire muskuläre fantastesche Kierper war mat Drëpsen vu Schweess bedeckt, an d'Haut vun hire Been huet ugefaang wéi eng Streuung vu Pärelen ze gleewen.
  De leschte Klick an et ass Zäit fir se ze rullen.
  D'Vega huet mëttlerweil ugefaang eng kloer fiktiv Geschicht ze erzielen iwwer wéi si an engem Bordell geschafft huet. Et war evident datt hir Geschicht e Succès war, d'Zaldoten hu geziddert an opgereegt.
  - Et waren der véier op eemol, de Geroch vu staarke Schweess koum aus hinnen, ech war scho laang naass, an ech wollt hir waarm Tugend mat menger Zong fillen.
  Zu deem Moment huet d'Vega leed fir dës Kärelen, vill vun deenen jonk a schéin waren. An enger Minutt, net méi, si stierwen, hire Liewenswee gëtt op déi schrecklech Manéier ënnerbrach. A si an Angelica wäert Schold. Schonn, wéi vill Leit si ëmbruecht hunn, op verschidde Manéieren, och wann hatt leed fir hatt gefillt huet, da war alles ganz séier vergiess. Awer elo ass esou schued ugegraff, datt souguer Tréinen erauskomm sinn. Et ass néideg ze befestigen fir sech net ze verroden, awer Vega huet gefillt datt et net vill méi war a si géifen an dräi Baachen platzen.
  - Gott, firwat brauche Leit Kricher. huet si geflüstert.
  - Ma, firwat hutt Dir ënnerbrach, weider, Stëmmen goufen héieren. Mir gefällt wierklech wat duerno geschitt ass?!
  - Entschëllegt, brave Krieger. Awer ech hunn ze vill gedronk an ech muss pieien. Vega gesot. D'Angelica ass op hir gerannt.
  - Meng Blase ass och voll, waart eng Minutt op eis, mir lafen.
  - Huelt et einfach hei. - rifft de gro-gehackte Colonel.
  - Nee, wéi kënnt Dir, mir sinn kultivéiert Dammen.
  D'Meedercher sinn esou gelaf, datt hir liicht staubeg Fersen blénken, virun der Wanderung hunn d'Vega an d'Angelica d'Féiss grëndlech gewäsch. Elo ass d'Haaptsaach Zäit ze verloossen, a gläichzäiteg d'Bréck net erop ze loossen.
  Hei ass et den Tuerm, wou den Hebemechanismus funktionnéiert. D'Meedercher lafe dran, an dee Moment gëtt eng rieseg Explosioun héieren. D'Maueren divergen direkt mat ville Rëss, an d'Sprengwell hëlt déi jonk Amazonen op a werft e Gruef.
  Schrecklech Kreaturen ähnlech wéi Krokodillen mat zwee Kapp an dräi Reihen, Zänn, gëfteg Piranhas, mat Rattenmënd an Nues scharf wéi e Puzzel, rennen op hinnen.
  Si soen Angscht erwächt zousätzlech Kräften, eng Persoun an dësem Fall benotzt d'Muskelen op honnert Prozent. Also ass et an dësem Fall geschitt, hunn d'Meedercher verzweifelt hir Hänn a Féiss verdéngt, hir Zänn nëmmen geklappt, liicht kraazt d'Been. Duerno sprangen si mat all hirer Kraaft op, hu sech un de Grëff geknuppt. Mat véier Gliedmaart gläichzäiteg, si si laanscht déi ongläich Mauer gekräizt, wéi Spannmänner.
  Obwuel d'Fielsfläch glat war, sinn d'Been ëmmer erëm erofgefall, awer duerch e Wonner sinn d'Meedercher op der schläimer Uewerfläch bliwwen. Déi méi erfuerene Vega klëmmt als éischt, vill Trainingsstonnen am Training waren net ëmsoss. Awer d'Angelica huet am leschte Moment mat engem wilde Gejäiz gebrach. D'Vega hat kaum Zäit hir an d'Hoer ze gräifen.
  - Du hues verletzt. - Orala Angelica.
  - Wat ass de beschte Wee fir Iech lass ze loossen? - ironesch Vega.
  Si huet et erausgezunn, huet se op d'Steenfläch geluecht. D'Angelica huet reflexiv hire Kapp beréiert, wéi normal ass all Hoer intakt.
  - Super, merci datt Dir mech gerett hutt, an elo gi mir an d'Schluecht.
  D'Bréck hat schonn ugefaangen ze klammen, an d'Rebellen hu sech mat aller Kraaft dohinner gerannt.
  Zwee onbewaffnete Meedercher sinn op d'Wuecht gerannt, déi bei der Entrée stoung. Et waren ongeféier zéng Wiechter, awer si hunn net erwaart datt all zwou rosen Fraen si géifen attackéieren. Donieft gouf dem Angelica seng Këscht als Resultat vun der Explosioun ausgesat. Dräi Zaldoten, déi hir Waffen erofgeheien, sinn op si gerannt, a probéiert si ze vergewaltegt.
  D'Meedchen, sprangen, huet béid Perverten an der Lescht mat zwee Been gläichzäiteg geschloen. An déi drëtt Fanger an den Aen. Domat goufen dräi Kämpfer op eemol aus der Hand gesat. D'Vega huet hir net noginn, beschleunegt, si huet mat hire bloe Been geschloen, zwee am Kiefer, an eng aner mat hirer Handfläch am Hals. Sou goufen sechs vun zéng bannent enger Sekonn zréckgezunn. Dunn, déi erofgefallte Schwerter opgeholl, Angelica a Vega sinn op déi verbleiwen véier gefall.
  D'Meedercher si sou séier geplënnert, datt erfuerene Zaldoten hir Bewegungen net mathalen. Nodeems d'Technik "Drunk Butterfly" duerchgefouert gouf, huet d'Vega ee Kämpfer zum Doud gehackt, duerno, nodeems se eng Schraube gemaach hunn, huet si den zweeten ëmbruecht. Aplita, ofwiesselnd, huet d'Technik "Mad Fan" Meeschterleeschtung gemaach, als Resultat vun deem zwee Kapp ofgeschnidden goufen.
  - Dëst ass wéi déi éischt Wette mir mat Glanz geschloen hunn. - Said Vega.
  Zwee Schwerter gräifen, sinn d'Meedercher bannen gerannt. Do hu si d'Kierper vun den Zaldoten duerchgeschnidden, wéi duerch e wonnerschéinen Deel Stol, deelweis lieweg Bësch. Hir bloe Féiss sinn duerch d'Bluttpullen gedréckt, a siichtbar Foussofdréck hannerloossen. Den Tuerm selwer war geknackt, den Hebemechanismus hänke bliwwen, a si ware mat Effort eropgaang. Gläichzäiteg d'Technik "Triple Whirlwind" ausféieren, Vega an Aplita, siwe Krieger gläichzäiteg leeën, an de Raum platzen. De Major Fonola huet fir d'éischt gelaacht, an dunn, wéi se déi bluddeg Schwerter gesinn, bleech a geknéit.
  Ech wäert maachen wat Dir wëllt, just ëmbréngen mech net.
  - Als éischt musst Dir d'Bréck erofsetzen.
  D'Vega huet de Major ewechgedréckt a sech mat Kraaft op d'Rad geheit. Angelica huet zwee méi widderspréchlech Krieger mat Ragged Stone geschluecht.
  . KAPITEL 18
  Den Oliver gouf schwéier geschloen. Am drëtte Schnëtt gouf net nëmmen Salz op d'Wonn mat engem Peitsche gegoss, mee rout-waarm Streifen vun Eisen goufen op d'bloe Sole vum Kand applizéiert. A bal verréckt. Et deet wierklech wéi wann d'Fersen verbrennen, an e bësse méi a kaal Këscht.
  An enger kaler, donkeler Zell voller Ratten a Spannen, huet den Oliver Trouscht nëmmen am Schlof fonnt.
  An et war eppes ze gesinn.
  D'Bréck ass lues erofgaang, d'Rad war knapp, schlecht geschmiert. Mëttlerweil sinn d'Rebellen schonn an d'Kläranche gesprongen, bis op d'Eisenplack gerannt. Deen Éischten, dee gläichzäiteg op d'Bréck sprangen, duerch säi Géigner gebrach, war den Dodger, hien ass op engem Päerd gerannt, gefollegt vun de Rescht. D'Angelica a d'Vega hu mëttlerweil misse mat Iwwerleeunge kämpfen. Kämpfer sinn op si geflunn, si sinn ganz enk gaang, d'Meedercher hunn hir Kierpere gehackt, wéi wa se agemaachtent Gurken, se duerch an duerch schloen. D'Bëscher waren déi geféierlechst, mä si dierfen net ëmdréien, et war ze vill. Mä mat esou enger grousser Zuel vun de Géigner war et ze schwéier hinnen ze enthalen. Waart bis d'Bréck komplett erofgeet, huet d'Vega eng Fackel op d'Rad gehäit, et huet opgeblosen, an huet eng rout Flam entzündegt.
  - Halt se nach eng Minutt, Angelica, an da kënne mir fortgoen. huet si geruff.
  D'Vega gouf an der Schëller verwonnt an huet hir Broscht liicht kraazt, d'Angelica gouf mat enger Kette op hire bloussegen Been geschloen, d'Meedchen huet e puer Sekonnen gehumpelt, an huet dunn hire Wëllen an d'Fauscht gesammelt an de Kampf weidergefouert.
  Nodeems si e Lunge gemaach huet, huet si zwee gläichzäiteg ofgeschnidden, an d'Vega huet den Hals mam Fouss an engem Sprong geschloen.
  - Mat béide Hänn a Féiss schneiden. Sprangen méi dacks.
  - Ech sinn e Profi am Karate, et schéngt datt dës Konscht eng Neiegkeet fir si ass, also wäerte mir méi haart schloen.
  Barefoot, ganz schlank, muskulär Been vun de Meedercher blénkt, verdeelt Schlag, klappt Feinde erof. Wéi Vega geschwënn gemierkt huet, war am effektivsten mat engem kuerze Schwong an d'Liewer ze schloen. Dëst huet normalerweis e permanente Schock verursaacht. An et ass méi sécher fir Iech selwer, soss, während dem Dreiftësch, huet d'Vega de Fouss op d'Schwäert schmerzhaft geschloen, d'Blutt ass ausgaang, d'Haut gouf geschnidden. D'Meedchen als Äntwert huet de Krieger mam Schwäert vum Schwäert am Tempel geschloen, an huet dann en anere Géigner mat der Klinge duerchbrach.
  Nodeems d'Angelica gesinn huet, datt d'Rad scho gebrannt war, an d'Seel bal ausgebrannt war, huet d'Angelica et gehackt an ugefaang zréckzezéien. Dat bemierkt, huet d'Vega sech och opgezunn. Béid Meedercher, déi e puer méi Kratzer kruten, sinn an d'Nächst Dier gaang an hunn ugefaang d'Trap erop ze klammen.
  Hei haten hir Feinde méi schwéier, well se net vum numeresche Virdeel profitéiere konnten a sech ëmdréien. Vega an Angelica erfollegräich ofgehalen. Mëttlerweil hunn d'Rebelle schonn d'Gäng erfaasst, déi discordant Reihen vun de Feinde ausgeschnidden.
  Den Oliver war ee vun deenen éischten, déi an d'Festung agebrach hunn, hien huet rasend op de Feind gejaut. De Jong war e richtegen Däiwel, huet zwee Schwerter gläichzäiteg benotzt. A just kuerze Shorts, flexibel wéi eng Kobra, huet hien geschnidden a gestach, mat geléierten Tricken. Also ass hien an en zimlech staarke Ritter gerannt, de Baron Phobek. Als erfuerene Schwäerter, huet de Baron gegleeft datt hien de Jong ouni vill Schwieregkeeten eens kann. Awer an der Realitéit huet den Oliver Twist sech méi behendig erausgestallt, an nëmme kompetent gemaachte Kettenpost huet de Phobek vum Doud beim éischten Attack gerett.
  Geschécklech verloossen, dodéieren a sprangen, huet de Jong de Feind e puer Mol an de Rippen geschloen, duerno, nodeems hien d'Technik "Lady's Fan" gemaach huet, hien am Hals geschnidden. Awer den Hals vum Stier iwwerdeckt mat enger Schicht Metall huet iwwerlieft. Ausserdeem huet de Squire, deen an d'Schluecht koum, en Dolch geheit, den Oliver Twist huet sech entgoe gelooss, awer d'Haut gouf liicht geschnidden.
  - Gitt op déi lëschtegst. - An Tauchen, hien huet dem Schäfferot de Kapp mat engem schaarfen Schlag ofgeschnidden.
  De Baron war iwwerrascht, an hien huet säi Schwäert ze ängschtlech geschloen, et war kloer datt hie rosen war.
  - Ech wäert dech a Stécker schneiden, Welpen, an d'Haut op d'Trommel erofsetzen. De Jong ass sprangen, d'Blade vermeit, huet säi bloe Fouss an d'Liewe geschloen, awer op eng gepanzert Plack gestouss. Wéi och ëmmer, de Schlag war sou staark, datt si eragaang ass, a schmerzhaft dem Baron seng Bäll presséiert.
  - Huelt hien! - Bestallt mat engem howl Phobek.
  Awer den Oliver Twist huet eng dräimol Millen mat zwee Schwerter duerchgefouert, déi éischt zwee opfëllen, duerno d'Torn Butterfly Technik, an dräi méi mat engem Schlussschlag ofgeschloss.
  - Ma, si hunn vill geholl. - De Jong huet eng Nues gemaach. Nach eng Kéier hu si sech mat de Baronen een op een getraff. Hei huet de Jong decidéiert op d'Technik "Mad Brush" ze reagéieren, nodeems hien eng Rei vu Bewegungen kloer gemaach huet, huet hien de Phobek direkt an d'Ae geschloen. De Schlag war sou staark a präzis datt d'Blade duerch de Réck vum Kapp erausgeet.
  - Ee méi Hooligan gouf manner. - Den Oliver, huet d'Blat op d'Blieder geläscht, huet seng knaschteg Attack fortgesat.
  De Rogue huet och super gekämpft, vu jidderee vu senge Schlag war sécher een ze falen, an hien huet de selwechte Wee wéi den Oliver mat zwee Schwäerter op eemol geschloen.
  Wéi hien awer méi schwéier a méi erfuerene war wéi hien, huet hien vill méi ëmbruecht. Déi nootste Tierm goufen zimlech séier geläscht, awer bannent der Festung war et waarm. D'Garnisoun war staark, a vill vun de Rebelle waren zoufälleg bewaffnet. Besonnesch schwéier war et, wéi d'Musketiere e Volley geschoss hunn. Méi wéi zweehonnert Leit si mat Gejäiz a Gejäiz zesummegefall. Mee den Dodger huet de Kapp net verluer, hien huet d'Rebelle mat sech geschleeft, a ier d'Zaldoten Zäit haten fir nei ze lueden, ass e Pak erof gerannt. Eng Sträit huet ugefaang an ënner dëse Bedéngungen, Axen, Pitchforks, Hënn ware gutt Waffen, am Hand-zu-Hand-Kampf waren lokal Musketiere, am Géigesaz zu den Helden vum Dumas, guer net staark. Méi geféierlech waren d'Ritter an d'Panzerinfanterie. Si hunn méi Fäegkeet gekämpft, a geschwënn war d'ganz Géigend mat Läichen besat.
  De Schëlleg, deen ënnert deenen anere fir seng Geschécklechkeet erausgestan ass, war dat éischt Affer, dat se um Altor leeën. Hie war vun alle Säiten ëmgi, si probéiert ze trampelen, Päerd. De Schlecht sprang op an erof, huet de Päerd seng Been gehackt, seng schaarfste Schwäerter hunn kee Véierel ginn. Hei sinn aacht Coureuren op hien gesprongen, zwee si mat Schwäerter ëmbruecht, an zwee weider duerch Kick erofgefall, an de fënneften Dodger huet de Kapp gerammt. E staarke Schlag vun der Stir op d'Nues ass fäeg fir jiddereen ze schloen. An déi aner dräi goufen duerch spéider Schlag ofgeschloss. De Vali Chervonny huet och ënnert den éischten gekämpft, natierlech, hien war net sou séier wéi den Dodger, mä hie war vu grousser Statur a konnt seng Géigner duerch d'Mass schloen. Seng grouss zwee-Hänn Axt huet d'Ritter op de Buedem geschnidden, net selten, an d'Schëld konnt net esou e staarke Schlag ausstoen. Wéi och ëmmer, op engem Punkt war d'Valya Chervonny op alle Säiten ëmginn a souguer schwéier blesséiert. De Ris huet sech gestreckt an e Lasso gouf ëm den Hals geworf, brutal d'Seel gezunn. De Leader vun de Rebellen huet bal d'Bewosstsinn verluer, hien ass op seng Knéien gefall. Siwe Leit hunn direkt de Lasso gegraff, de Seel war ganz staark, a si hunn d'Chervonny wéi en Top gezunn.
  Wou huelen d'Risen dech? - Op eemol iwwer säin Ouer geruff. - Du bass Véi.
  Zwee charmant Meedercher sprangen mat engem Lafstart an hunn d'Coureuren zesumme getraff. D'Meedercher waren hallef plakeg, dem Angelica säi kuerze Kleed war zerrappt a geschnidden, an d'Vega huet et komplett ewechgehäit, bleift an hirer Hosen. Vill Ritter, déi iwwer d'Schluecht vergiessen, hunn d'Schéinheet mat hiren Aen verschlësselt, fir déi se direkt bezuelt hunn, kruten brutal Schlag, déi Kapp a Glieder ofgeschnidden hunn.
  - Loosst eis Kärelen opzéien, de Feind ass net laang fort. - Vega huet den Tempo opgehuewen.
  Si hu probéiert op si vun den Daach ze schéissen, awer d'Rebellen hunn se selwer erofgeschloen, gekräizt an d'Géigner geschloen. De Peter, am Alter vun zwee, huet säin éischte Pfeil gezunn, an dofir, wann d'Attack vum Feind liicht ofgeschwächt ass, huet hien ugefaang Pfeiler een nom aneren ze schéissen.
  Mir Tuzok nieft him, de Jong war nach e bësse gehumpelt, mä de jonke Kierper war séier erholl. Den Teenager war schon net schlecht gehackt, mee hien huet nach besser geschoss. Et war siichtbar wéi feindlech Zaldoten, déi e Punkt am Bauch, Këscht oder Oberschenkel kritt hunn, glat niddergelooss hunn. E puer vun hinnen hunn rëselt a gedréckt, wann de Pfeil net direkt e vital Organ getraff huet. Och den Dodger war iwwerrascht.
  - Vermësst Dir net?
  De Jong huet geknackt.
  - Ech hunn dat zënter de fréierste Joeren, och als klenge Bouf, hunn ech och op déi klengst Ziler praktesch net geschmiert.
  - Et ass Ären geneteschen Talent.
  - Et deet mir leed, wat?
  De fréieren Déif huet erkläert:
  - Gutt, et war d'Natur, déi Iech d'Fäegkeet ginn huet perfekt ze schéissen, och phenomenal vun der Gebuert!
  - Ech hunn nach vill trainéiert, vill Jongen an eisem Regiment schéisse scho gutt, just net jidderee kann e feste Béi zéien, mee ech kann.
  Mir Tuzok huet geprägte biceps gewisen.
  - Okay, schéisst, an ech wäert net vill schneiden.
  D'Ränge vu Ritter a Garde sinn séier ausgedënnegt, a schliisslech war den Dodger deen éischten, deen et fäerdeg bruecht huet op de Banner duerchzeschneiden. Ronderëm hien waren dichte Reie vu Speerer, an hire bekannten Held, de Grof Cavazza, huet se gefouert.
  Dëst massive Sujet, mat engem laachen, begéint engem net besonnesch grouss, ausgesäit wéi engem beardless Teenager Dodger.
  - Wou gitt Dir Sucker - midd vum Liewen. - Du bass nach sou kleng.
  - Dir sidd e grousse haart falen Kleederschaf. - Geruff den Dodger. - Ma, loosst eis probéieren, meng Nues ze stiechen.
  - Ech leeën et op meng Hand, a schloen déi aner. geruff de bal aacht Fouss grouss Guy.
  - Bekannt Geschicht. Vu weem hunn ech dat héieren? Ah, vun der siwen-Kapp Monster.
  - Et gi keng Draachen, dëst sinn all Mäerchen. De Ritter huet weider gebrëllt. - An hei sinn ech, a meng Fauscht ass wéi Äre Kapp.
  Mol kucken wat mat him geschitt wann ech en ofschneiden. Kann schrumpfen. - De Rogue, deen geduscht huet a ganz defteg, ënner dem Knéi geschnidden.
  D'Kniekapp huet de Ritter vun der Verstëmmung gerett, et gouf net aus Eisen gegoss, mee aus ganz deier gréng Bronze. Dofir gouf hien nëmme liicht geschnidden, Blutt koum eraus.
  De Kadaver, dee gutt zwanzeg Pond waacht, huet gelaacht.
  - Jo, du bass just eng Moustique, gutt, du hues et fäerdeg bruecht mech ze stiechen, awer wat ass de Sënn.
  "Dir sidd grouss, awer knaschteg, an e Kand kann Iech handhaben. De Rogue, dee séier vum zwee Meter laange Schwert fortgaang ass, sprang an d'Loft an huet den Helm geschloen. Et gouf e Klang vum haarde Poke, awer de Riese huet net emol geschloen.
  De Rogue, am Tour, kaum fortgaang, e risege Kettenhond ass op hien gerannt. Seng grouss Zänn, wéi déi vun engem Tiger, hu sech bal um Hals zougemaach. De Rogue huet seng Fanger an d'Ae vum Monster geschloen an dunn um Hals geschnidden. Et war keng Rüstung um Hond, an de Kapp ass fortgelaf, an huet de Cavazza am Becher geschloen.
  Dëst huet en Effekt op de Riese produzéiert ähnlech wéi e Reagens a Säure gegoss gëtt. Hien huet opgeblosen an huet säi Schwäert sou verzweifelt geschwënn, datt hien dräi vu sengen eegenen Zaldoten ofgeschnidden huet.
  - Gutt geschafft fir mech ze hëllefen. - Dodger gepickt.
  Dunn huet hien hien ugegraff, den englesche Déif-Kapitän huet mat Schwieregkeet d'Schwäert ofgeschloen an d'Blade an d'Gesiicht vum Géigner gedréckt. Hien huet gejaut, e Crimson Schnëtt huet seng Aen iwwerdeckt, an de Grof a Roserei huet seng Waff bis zum Grëff an de Buedem gefuer.
  De Rogue huet gelaacht wéi hien säi Géigner gesinn huet gedréckt a probéiert säi Schwäert ze zéien.
  Dunn ass hien ouni séier op de Feind geklommen an huet säi Kinn an de Kinn gestach.
  - Opginn oder stierwen.
  Dee Moment huet e genee Musketeschoss seng Hand gebrach, an ee vun de Cavazza sengen Dénger huet sech dem Trickster seng Féiss geheit. Ier de russesche Kapitän Zäit hat fir sech ze berouegen, huet hie sech op de Buedem gedréckt, e massivt Kadaver schwieft iwwer him.
  Egal ob Dir opginn oder net, Dir stierft souwisou. - Eng häerzlech stinkende Schnéi huet gemëscht.
  Dunn huet de Grof en Dolch op d'Gesiicht geluecht an huet ugefaang säin Ouer ze schneiden. Et war ganz schmerzhaf a méi verzweifelt huet de russesche nei Muecht. De Péitrus huet gekrasch, mat senger ganzer Kraaft, hien huet säi Kierper gespannt, de Géigner liicht ofgerappt a mat senger iwwerliewender Handfläch seng Fanger an den Adams Apel gestach, mat der Technik "Stolpalme". De Cavazza huet gesackt, e präzise Schlag huet hien direkt an der carotisarterie getraff. Mat dem Schwäert vum Schwäert nach eng Kéier zum Tempel bäigefüügt, huet den Dodger de Kadaver ewechgehäit. Eng vu senge Waffen huet net geschafft, awer deen aneren war a voller Kraaft. Domat huet hien dënneg Regaler gehackt. D'Vega an d'Angelica hu sech niewentenee Hand an Hand gekämpft.
  Et war evident wéi vill d'Meedercher mat Blutt gesprëtzt goufen, trotzdem huet d'Vega hir plakeg Büste gerëselt an net ongenéiert an ongenéiert vu villen Honnerte vu Männer. Wéi och ëmmer, während d'Feinde si ugegraff hunn, war et tolerabel, awer wéi e jonke Mann, deen an de Reie vun de Rebellen gekämpft huet, hir bei d'Nippel gegraff huet, a si huet e schwéiere Schlag an d'Gesiicht geschloe, huet si sech op eemol ganz geschummt, a verlooss de Schluechtfeld fir e puer Momenter op e grober Burlap ze geheien.
  D'Angelica konnt de Witz net widderstoen.
  - Hutt Dir Angscht eng Këscht kal ze kréien?
  "Ech wëll meng Feinde net méi Éier ginn wéi se verdéngen. - Vega ofschneiden.
  D'Schluecht ass lues a lues vun der Plaz op eng Grupp vu Flilleken a Festungsrestauranten geplënnert. Grouss Wäinlager goufen do gelagert, an dofir hunn d'Ritter an d'Söldnerzaldote mat besonnescher Roserei fir si gekämpft. Et gouf gesi wéi héich Tierm an den Himmel gaange sinn a verdréinte Bëschgebaier. Et waren e puer Schëss aus Kanounen, awer d'Waffen hunn blann getraff, ausserdeem an der doraus resultéierend Sträit war et einfach Är eegen ze schueden. D'Fort selwer, an de Strahlen vun dräi Luuchten, huet en aggressiv trageschen Spektakel presentéiert, vun enger Héicht huet et geschéngt datt d'Leit wéi Ameen waren, déi wéinst enger doudeger Méck gebass hunn.
  Hei huet de Rogue duerchgebrach, a mat enger Hand weider d'Fleesch zerschmiert. De Jong Oliver Twist ass aus enger ganz anerer Richtung gaangen, hien huet et bis elo gepackt, schwéier Verletzungen ze vermeiden. Obwuel hien midd war, sprang hien nach ëmmer héich, weist d'Wonner an d'Behendigkeit vun enger Mongoose. Domat hu si de Rank um Hals vum Géigner gepresst. De Kommandant vun der Garnisoun, de schlanke Generol Purdaro war net besonnesch grouss, an hat net dat bellegescht Erscheinungsbild an e Béierbauch fir ze booten.
  Hien huet sech léiwer hannert de Réck vu sengen Zaldoten verstoppt, e Kampf ze vermeiden. D'Gefill, datt hie waarm richen, huet de Generol e puer Poschen Diamanten gegraff, hie konnt nach ëmmer net de ganze Schatzkammer vum Fort droen, a gesicht nëmmen e Moment fir ze flüchten. Sou roueg huet hien de Wee bei d'Paart gemaach. Zu sengem Ongléck, och beim Kampf, huet den Oliver Twist d'Schluechtfeld weider inspizéieren a gesinn wéi e Mann an enger Goldgestickter Uniform sech suergfälteg hannert de Rücken vun de Kämpfer mécht, huet hien direkt gemierkt datt de Fuuss séier säi Wee verstoppt huet. Schwanz an engem Lach.
  - Nee, et wäert dat net maachen.
  Nodeems hien e Kick op de Knockout vun engem anere Géigner geschéckt huet, a mat Schwäerter gehackt huet, sou datt Bowlers geflunn sinn, ass de Jong no him gerannt wéi de Blëtz mat der Opreegung vun engem Hond, deen nei Prouf verfolgt.
  Wann hien ënnerwee op e Krieger koum, mat engem Schwäert oder engem Bogen, huet d'Kand se gebrach. Ganz an der Entrée vum Paart gouf hien vun zwee Bodyguards vum Generol begéint. Si hunn de schreckleche Plebeier ugegraff, wéi de Jong hinnen ausgesinn huet. Den Oliver Twist, dee gesinn huet, datt qualifizéiert Krieger an enger herrlecher Rüstung, mat Schwäerter op de Piliere geschnidde hunn, den Daach ass op d'Thugs zesummegefall, a si hunn hir Schwäerter erofgelooss. Ier se fräi kënne kommen, huet den Terminator Boy de Kapp ofgeschnidden.
  Dunn huet den Oliver Twist, de Bolzen um Paart ofgeschnidden, rutscht bannen. Op eemol sinn seng blo Féiss op Neel getrollt, de Jong huet gejaut an e Schrëtt bäigefüügt. Et war kloer datt een d'Fallen gesat huet. Hei päift e Pfeil, an da fällt e Log. De Jong huet kaum Zäit fir ze reagéieren, den Dolch, deen eraus geflunn ass, huet seng Wang staark gekräizt.
  Awer elo ass hien sécher déi lescht Fal passéiert, mat Schlaangen, si sinn op den Oliver gerannt, goufen awer duerch Klingen ofgeschnidden. An hei ass de Generol selwer, hie leeft sou séier wéi e kann, erstéckend, awer e kann net vun engem perfekt kierperlech entwéckelte Jong entkommen.
  - Et ass vill méi interessant wéi an der Schoul ze studéieren, bei engem knappen an onwuelbare Schreifdësch ze sëtzen, an da ginn et Abenteuer fir eng Liewensdauer. geruff Oliver Twist.
  De Generol huet gesinn, datt säi Verfolger just en hallef plakege Jong war, huet eng Handvoll Diamanten erausgeholl an se op d'Féiss gehäit, an der Hoffnung, datt de offensichtlech aarme Jong sech séier géif sammelen.
  Den Oliver Twist huet veruechtend e Kiesel mat senger bloer Zeh ewechgeschloen a sprang op de Purdaro.
  - Dat ass en Déif, Dir sidd gefaangen.
  De Generol huet probéiert mat sengem Schwäert ze kämpfen, awer säi Blade gouf aus sengen Hänn geschloen. Dunn huet den Oliver Twist hien um Halsband opgehuewen. De Purdaro huet geziddert wéi vill Kraaft et an dësem Jong war, dee wéi véierzéng Joer al ausgesinn huet.
  - Ech wäert Iech gutt bezuelen. - Hien huet ugefaang seng Taschen erauszedréien, d'Täschen ze weisen. - Dir kënnt Iech Stiwwelen kafen, en deiere Camisole a souguer en Immobilie mat Sklaven. Huelt d'Steng, ech ginn dir se a loosse mech goen. De Generol selwer wäert Iech dankbar sinn.
  Den Oliver Twist huet gelaacht.
  - Dir gitt mir eppes, datt ech souwisou mat Gewalt huelen kann, iwwerdeems dech ëmbréngen. Nee, ech huelen léiwer d'Bijouen, deelen se dann mat menge Komeroden, an bannen de General.
  - Okay, mee ech hunn eppes Besseres, e mageschen Talisman deen eng onbekannt Kraaft huet.
  - Du liichs, weis mir. gefrot Oliver Twist.
  - Kuckt et! De Generol huet d'Hand mat der Schnuffbox erausgehäit. Soubal de Jong säi Gesiicht gekippt huet, huet eppes geschloen, eng brennend Mëschung huet hien an d'Gesiicht geschloen. Seng Aen sinn aus der Stir erausgaang an hunn sech zréck gerullt, de Jong huet d'Bewosstsinn verluer.
  - Dat ass wéi déi kleng Lous, dat geschitt mat deenen, déi Erwuessener ze vill vertrauen. - Said Purdaro. - An elo wäert ech dech ëmbréngen.
  An de Generol huet d'Dolk cool an d'gesonde, muskuläre Këscht vum Jong gestierzt, riicht op d'Häerz riicht.
  Dunn, gesinn, datt de Jong net Otemschwieregkeeten huet, huet hien op him gespaut a lues op d'Ausfahrt geplënnert, hien huet net d'Kraaft ze lafen.
  Mëttlerweil ass d'Arméi, nodeems se hire Kommandant verluer hat, lues a lues stierwen. Zaldoten aus den Zwangsrekrutéierten, wéi och méi jonk Söldner, déi keng Zäit haten, vill Aarbechtsblutt ze vergëssen, hunn hir Waffen erofgeheien an ëm Barmhäerzegkeet gefrot. De Rescht war ofgeschloss, den Dodger huet de leschte Géigner vum Viscount de Morassi einfach ofgeschloss andeems hien hien mat sengem eegene Spuer geschloen huet.
  Obwuel dëst Söldner hat véier Hänn an huet e Schwäert an all.
  Duerno goufen d'Prisonéier virun der Arméi opgestallt, vill vun hinne goufe blesséiert, et gouf decidéiert, se op der Plaz ze verbannen.
  Vali Chervonny war léif an ugekënnegt.
  - Déi, déi an eiser Arméi wëlle bäitrieden, ginn entschëllegt, an déi, déi refuséieren, bei de Leit ze sinn, ginn opgehang.
  Natierlech, mat esou enger Alternativ konfrontéiert, bal jiddereen ausgemaach den Eed ze huelen. Ausserdeem huet hien en Eed vun der Vereedegung ofgeliwwert, an um Kräiz d'Vega an d'Angelica als helleg Virleefer unerkannt. E puer hunn souguer déi blo, gemeisselt, awer staubeg Féiss vun de Meedercher Kuss. Verschidde Leit, dorënner de Baron Fokker, hu refuséiert den Eed ofzeleeën. Et gouf e Kaméidi, de Vali Chervonny huet menacéiert geschwat.
  - Heretics waarden op den Doud! Wien d'Messias-Meedercher net erkennt, muss schwéier bestrooft ginn!
  Duerno goufen se direkt opgehaang, an de Baron huet sech esou schwéier gewisen, datt d'Seel gebrach ass. D'Rebellen hunn gelaacht.
  - Esou huet d'Bouen op d'Leit gutt giess!
  - De Satan wëll säi Gilt net unhuelen!
  - Wann Däiwel seng Exzellenz an der Hell braten, fléisst vill Fett aus.
  - Jo, honnert Fässer!
  - Mir solle Pancakes baken.
  -Vun Schwäin Fett wier et lecker!
  Fir Witzer a Gejäiz hunn si hie mat Speer gestach.
  De Rescht koum dekoréiert, zesumme mat hinnen war de Paschtouer, de lokale Bëschof Vannish. Hien huet léiwer d'Meedercher als Messias unerkannt wéi aus dem Dolk vum Vali Chervonny ze stierwen.
  Knéien hunn si en Eed geflüstert, éiwegt Vertrauen, soss gi se vum Allerhéichste Gott bestrooft an endlos Péng an der Häll waarden op hinnen. Vill hunn sech gekräizegt an Tréinen geheit. Dunn goufen déi befreit Gefaange vereedegt, déi meescht vun hinnen verstoppt, an e puer goufen op enger Stretcher gedroen. Wéi grausam waren den Honger an d'Folter op d'Prisonéier applizéiert.
  Wéi de Ritual endlech eriwwer war, huet de Vali d'Feele vun engem vu senge Kommandanten gemierkt.
  - Wou ass den Oliver Twist?
  D'Angelica huet hiert Gesiicht, bleech trotz der Sonn, op hien gedréint.
  - Ech weess mech net, ech hunn d'Féiss verluer op der Sich no de Jong.
  - Da gitt meng dréngend Uerdnung, all d'Kelleren, Kelleren a Geheimpassagen ze sichen, wann iwwerhaapt, an de Jong zu all Präis ze fannen.
  Dausende vu Rebellen sinn op eemol gelaf, jidderee war faszinéiert vun der Sich no de vermësste Kommandant, d'Kanner besonnesch probéiert. D'Jongen an net vill Meedercher ware prett fir all Sandkorn ëmzedréien.
  - Gitt séier, wien den Oliver Twist fënnt, kritt honnert Mënzen. gesot Vali.
  D'Sich huet sech weider gezunn, an eréischt wéi ee vun de fréiere Krichsgefaange en ënnerierdesche Passage gewisen huet, hunn d'Rebellen, déi virsiichteg de Wee dohinner gemaach hunn, en couragéierte Jong entdeckt.
  Den Oliver Twist war onbewosst, awer nach net steif, wat d'Hoffnung op seng Erhuelung hannerlooss huet.
  D'Angelica huet hir Dolk virsiichteg gezunn, scharlachrout Blutt gesprëtzt an dunn d'Wonn mat engem Band-Hëllef ofgedeckt.
  - Wat iwwer hien? Vega geschwat. - Et gesäit aus wéi eng ganz geféierlech Wonn.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  "Et gesäit aus wéi wann de Jong am Häerz geschoss gouf.
  Vega huet gekrasch:
  - Horror. E bësse méi an d'Blade hätt d'Aorta duerchgebrach.
  Angelica tweeted:
  - Net e bëssen, mä hien huet eigentlech duerchgebrach.
  D'Meedche war iwwerrascht:
  - Mee ech héieren, datt hien op d'mannst roueg ass, mä Otemschwieregkeeten.
  Dem Oliver seng Mamm huet bestätegt:
  - Dat ass well hien zwee Häerzer huet, riets a lénks.
  Vega gesot glécklech
  - An ech weess, datt vill vun eisen Zaldoten zwee Häerzer hunn, et hëlleft vill mat der Laascht eens, an et ass méi schwéier ze ëmbréngen. Den Dodger huet iwwregens och zwee Häerzer, déi zweet ass implantéiert, awer et schléit net méi schlëmm wéi déi richteg.
  - Mäi Jong gouf och implantéiert, ech wollt him en exzellenten Athlet maachen, awer een Häerz geet net duer dofir.
  - Ee, et ass wonnerbar, mä wéi iwwer dräi op eemol?
  - Dëst ass eng kloer Iwwerschoss. Dir kënnt en zerebralen Infarkt kréien.
  - Trotzdem ass et interessant.
  Den Oliver Twist huet seng Aen opgemaach a geflüstert.
  - Wéi ass d'Schluecht eriwwer?
  - Mir hunn gewonnen! - Freed geäntwert Angelica.
  - Wou ass de Generol?
  - Wéi eng?
  "Deen, deen e bëssen Dreck a mengem Gesiicht gesträift huet an fortgelaf ass.
  - Dat wësse mer awer net. D'Angelica huet geruff.
  - Wahrscheinlech, hien huet him blesséiert, mir mussen dee Bastard fannen. - Béis sot Vega.
  - Mir wäerten et sécherlech fannen, awer fir de Moment ass et besser meng Blumme zouzemaachen. Dir hutt eng gebrach Lunge an Häerz, dofir musst Dir raschten.
  - Besser schlofen, ech sangen Iech e Lullaby. Vega intervenéiert.
  - Et gëtt erëm eppes militantes, et ass et net wäert, loosst de Jong berouegen. Erënneren Oliver Twist autogene Schlof Training.
  - Okay, ech probéieren ze schlofen.
  De Jong huet seng Aen zougemaach an ass an Nirvana gefall.
  Vega huet sech zréckgezunn an huet ugefaang d'Rebellenarméi an Uerdnung ze setzen.
  
  . Kapitel #19
  Den Oliver Twist krut am Vertraue gesot, hie géif muer ëffentlech opgehaang ginn. Sou kann hien fir d'leschte Kéier Schlof op Planéit Äerd genéissen. De Jong krut Pudding an e Glas roude Wäin ier hien gestuerwen ass.
  Nom Iessen an Drénken ass den Oliver Twist an en Dram gefall.
  Wärend eng vun den Inkarnatioune vum Dram an engem Koma louch, huet den zweeten Deel vum Oliver Twist gesinn datt hie wéi e couragéierte Filibuster war, deen d'Tacks op engem Pirateschëff berühmt verdreift.
  D'Schëff ass iwwer d'sëlwer-orange Mier gefuer. Siechzeg kierzlech gegoss, ëmmer nach fuschneie Kanoune blénken an de Strahlen vum wonnerbare Sonnenënnergang. Den Oliver Twist huet hien bewonnert, an hirer sougenannter Hemisphär vum Liicht ass dëse Prozess net sou faarweg.
  - Et muss sinn, datt de Fortschrëtt d'Natur net esou vermummt huet. - Laachen, sot hien.
  De Jong war ganz glécklech. Déi haassen Schoul, mat Hausaufgaben, Diktaten an Tester, gouf hannerlooss a schéngt eppes net richteg, wéi en Albdram. Gutt, et ass a falsch Erënnerung. Awer am richtege Liewen gëtt et kee Prisong mat Ketten a Ratten. Et hu scho lëschteg Aventuren hannert sech, et wäert nach méi kommen, awer et gëtt keen esou Gedanken zréck.
  Och wann ech an d'Häll ginn
  mee ech ginn net zréck an d'Schoul.
  Elo sinn ech e bluddege Pirat
  An ech fäerten keng Stuerm!
  De Jong hat e liichte impromptu.
  Wiscin, ofwiesselnd, war besuergt, hie verstanen, datt d'Liewen vun engem Filibuster voller Gefore ass, an hie muss roofhänken fir ze liewen. Mir mussen en Doheem fannen, mee wou? An de Länner vu Kiram waart op hinnen eng Galgen oder e Kräiz. Englesch? Dëst ass eng lëschteg Natioun an encouragéiert Piraten, awer de Fakt ass datt si flüchteg Veruerteelt sinn, e puer hunn souguer géint de Kinnek rebelléiert.
  Fatation ass eng aner Saach, a si ass a feindlech Bezéiunge mat Kiram an England, zesumme mat der eenzeger Singer Republik op dëser Welt, huet hien eng Kolonie gegrënnt, déi vu Piraten hallef Privatleit bewunnt ass. Do si se am Mierhafen an der Stad More, op der Insel Monaco. D'Briten hunn en ähnlechen Hafen, d'Stad Kalil. Wat de Kiram ugeet, seng Kolonien sinn déi räichst an déi extensivst a si sou eng grouss Versuchung fir Piraten, datt e Versuch, een an der Stad Minisota ze kreéieren, zu der Tatsaach gefouert huet datt d'Korsairen ugefaang hunn hir Patréin ze beréieren. D'Kiramites hunn eng grouss Flott gesammelt an hunn no haartnäckege Kampf d'Hornet Nascht besiegt.
  - Eist natierlecht Heem ass d'Stad More. Wiscin gesot. - Do wäerte mir eis rieseg Beem opdeelen a raschten a Wiertschaften. D'Korsairen hunn unisone gewénkt. Den erfuerene Pirat war ganz éierlech op seng Manéier, et ass him ni opgefall fir hiren hellegen Deel vu senge Waffenkollegen ze verstoppen.
  Den Oliver ass aus der Galerie erofgaang, Sonnenopgang war eriwwer an de Jong huet sech langweileg gefillt. Hien huet de Comp Bracelet a seng Liiblings Computerspiller immens verpasst, besonnesch d'Saga "Cosmos filibuster". Friddlech Schwammen ass scho langweileg ginn an ech wollt e gudde Kampf.
  - Et ass super Jongen, wéi laang dauert et fir op Monaco ze segelen?
  - Et gëtt net vill. Wiscin gesot.
  - Ech hunn d'Kaart studéiert a proposéiere datt ier Dir dohinner gitt an eng aner Spree arrangéiert, attackéiert d'Küstestad Zweig. Do kënne mir gläichzäiteg d'Schanken ausdehnen, ganz räich Prouf.
  D'Piraten hunn unisono gejot, vill vun hinnen hunn net déiselwecht Begeeschterung deelen. De grousse, narréierte Matbierger Fokker, deen d'Positioun vum Navigator behalen huet, huet kräfteg géint.
  - Dir sidd nach ze jonk an Äert Blutt kachen wéi frësche Béier. Mir sinn al Krieger a wäerten dräimol denken ier mir an engem Kampf involvéiert sinn. D'Stad Zweig ass eng richteg Festung a mir wäerte versenkt ginn ier mer an den Hafen kommen.
  - Ech hu scho geduecht, eist Schëff ass ähnlech a Form wéi de Kiram, mir wäerte de Manöver vun eise Feinde widderhuelen, ënner hirem Fändel an den Hafen goen an den Hafen mat engem Salvo zerstéieren.
  - D'Iddi ass interessant, awer mir hunn ze wéineg Leit fir mat hirer ganzer Garnisoun ze kämpfen, ausserdeem ass hire Fort ze staark a kann net an engem Salvo zerstéiert ginn. An e Retour Schoss no uewen wäert eist Schëff ënnerzegoen.
  "Si wäerten an enger Panik sinn, a ier se reagéieren, wäerte mir déi aner Säit dréinen an erëm crashen.
  Wiscin huet säi Gesiicht gedréint.
  - An och wann an enger Panik, an duerch e Wonner mir et fäerdeg bréngen de Festung ze zerbriechen, wat iwwer d'Garnisoun.
  - An esou op eiser Säit gëtt et Iwwerraschung. Da wäert d'Garnisoun verluer sinn, zousätzlech wäerten e puer vun eise Corsairen an kiram Uniformen änneren.
  - Et wier méi sécher, nei Leit an der Stad More ze rekrutéieren. Dann, mat frësche Kräften, maachen eng ähnlech Operatioun.
  - Da kann et méi schwéier ginn, d'Kiramians wëssen nach net, datt Pisar don Freebie zerstéiert ass, a si wäerten eist Schëff fir hien huelen, besonnesch well se bal all hir Schëffer kennen. A wéi d'Zäit vergaang ass, fanne se eraus datt hiert Schëff gefaange gouf a wäert méi virsiichteg sinn, da funktionnéiert sou en einfache Betrug net.
  Wiscin huet geduecht, d'Piraten hu méi wéi eng Kéier probéiert Zweig ze stiermen, an all Kéier si si mat Blutt erstéckt. Fir dës ouni Zweiwel räich Stad ze besiegen heescht Äre Prestige an der Küstebridderschaft op en ongewéinlech héijen Niveau ze erhéijen. Virun allem wollt hien net als Feigling ugesi ginn.
  - Gutt, ech stëmmen, awer mir wäerten nach ëmmer keng Zäit hunn, ier d'Däischtert an d'Stad ze kommen. Dofir wäerte mir fir d'Nuecht an der Géigend docken, an Dir gitt op d'Reconnaissance. Wiscin decidéiert.
  - Et kënnt! Besonnesch well, de Ford net kennen, gitt net an d'Waasser. - De Jong huet dat antikt Spréch widderholl.
  De Wiscin huet seng Aide op d'Schëller geklappt a bal frëndlech geschwat.
  - Gitt einfach net viru Zäit an de Kampf. Sidd méi behalen.
  De Jong huet säi bloen, gebratene Fouss gestampelt, zouversiichtlech geäntwert:
  Maacht Iech keng Suergen, ech verteidegen mech just.
  Eng frësch Loft huet geblosen, d'Segelen hu sech zougedréckt, an dat herrlecht Schëff huet sech séier eropgeet.
  D'Wellen hunn esou gespillt, heiansdo an der Distanz frolicken, iwwer d'Wellen gerullt, Trikatas, Déieren, déi Delfinen mat sechs Been gleewen.
  Ënnerwee si se nëmmen op ee méiglecht Pirateschëff begéint. Nodeems hien d'Dimensioune vum Schëff an d'Zuel vun de Waffen enk gekuckt huet, huet hie léiwer fir gutt op d'Strooss ze goen. Et gouf gesinn wéi d'Silhouette blénkt an hannert der Horizontlinn verschwonnen ass.
  - Vläicht huele mer eis op. Oliver proposéiert.
  - Firwat solle mir eise Brudder erdrénken, besonnesch well et näischt vun him ze huelen ass. - dogéint Wiscin. - Dës Corsairen sëtzen heiansdo Méint laang hongereg, net jidderee huet d'Gléck méi oder manner schmackeg Prouf ze lafen.
  Awer si hunn dat wat mir feelen.
  - Wat hunn se?
  - Leit! Oliver Twist gesot haart. D'Piraten hunn op hien zréck gekuckt. De Wiscinus huet de Kapp mat engem Handtuch gekraazt.
  - An dësem Fall hu mir d'Chance him opzehalen. Segel dobäizemaachen.
  Trotz senger impressionanter Gréisst ass d'Schëff zimlech séier geplënnert. Also beschleunegt
  hien huet säi Kolleg iwwerholl. D'Piratefregatt huet sech gedréint an huet sech virbereet fir säi Liewe vill ze ginn.
  - Erhiewt de Jolly Roger a Salut de Salut. Wiscin bestallt.
  D'Frigatt huet automatesch de Salut zréckginn.
  - An elo ginn ech e Signal - ech schécken e Boot.
  Als Waffestëllstand huet hien e fréieren Affekot geschéckt, en zimlech handhafte Béischt Stark, an zousätzlech zwee méi intelligent Piraten, zesumme mam Oliver Twist. Aus e puer Grënn huet hien decidéiert datt wann dëse Jong matmaacht, da wäert alles gutt sinn.
  De Stark gouf opgeholl, häerzlech op den Dësch invitéiert. Trotzdem huet e Kolleg dräimol méi Waffen, wéi kann een hien hei net respektéieren.
  D'Gespréich gouf virsiichteg zur Konklusioun bruecht, datt et net schlecht wier, eng gemeinsam Attack op ze maachen
  Stad Zweig.
  D'Kapitänin vun der Fregatt, d'Monique de Munch, huet dës Propose mat Begeeschterung ugeholl, d'Verméigen hat hien a leschter Zäit net verwinnt. D'Schwieregkeet gouf nëmmen duerch d'Divisioun vum Boot verursaacht. D'Monique, déi bal zweehonnertfofzeg Leit hat, huet op eng gläichwäerteg Divisioun tëscht den Equippen no der Zuel vun de Goaler insistéiert. Stark, am Tour, ugebueden duerch Geschlecht tëscht dem Schëff ze trennen, no kloer Instruktioune fir dëst vum Wiscin kritt, deen nëmmen fofzeg Leit war an net wollten narren. D'Monique huet gedréckt, zum Argument datt si méi Waffen hunn, huet hien geäntwert.
  - A mir hu vill besser méi staark Kämpfer an der Equipe. Richteg Kärelen?
  D'Beamten hunn confirméiert.
  - Wéi kënnt Dir et beweisen? - Defiant gefrot den Oliver Twist, dee virdru Kabinejong war; bescheiden bruecht Fläschen, Coupë, Snacks.
  D'Monique huet streng ausgesinn an op den héije sechsarme Bodyguard gewisen.
  - Gesitt Dir hien? Hutt Dir een deen et packe kéint?
  - Ech wäert him kämpfen! Den Oliver Twist ass no vir gaangen.
  Als Äntwert, en onheemlecht Gebrëll:
  - Dir Sucker, Dir wëllt stierwen, well et wäert e Kampf bis zum Doud sinn.
  Mat engem Schwäert an der Hand, ech fäerten net ze stierwen,
  Wann d'Éier vu Frënn verletzt ass!
  Gewunnecht un brutale Hand-zu-Hand Kampf,
  Loosst meng Feinde net ronderëm gezielt ginn!
  Den Oliver Twist huet gereimt, seng Ae blénken. - Ech si prett mat him ze kämpfen.
  "Dir sidd Stark bestätegt d'Erausfuerderung vun dësem Kand."
  Jo, hien ass e gudde Kämpfer.
  - Dann ass dat wéi: mäi Sidurr gewënnt - Dir akzeptéiert eis Konditiounen: mir deelen am Verhältnis zu der Unzuel vun de Crews, wann et dann ass, si mir ären.
  - Ech sinn averstan.
  - Dann op Hänn. D'Monique huet dem Stark seng Hand mat senger Bierpatt gedréckt.
  De mächtege Alien huet sechs Schwäerter gläichzäiteg erausgeholl, all Hand gelueden. Den Oliver Twist hat nëmmen zwee, awer de Jong huet méi wéi zouversiichtlech ausgesinn, obwuel hien géint den Hannergrond vun dësem Ris wéi e Booger ausgesinn huet. Irgendwann ass de Gedanke duerch säi Kapp geflitzt, datt hien et vläicht hei maache kann, awer hien huet se direkt fortgefuer.
  Op engem Signal vum Ataman huet de Kampf ugefaang. Mat onerwaarte Beweeglechkeet sprang de Sidurr, sechs Schwäerter gläichzäiteg an der Loft blénken. Den Oliver Twist huet sech schmuel entweckelt, sprangen am Tour an huet hien an de Kiefer geschloen. De Schlagschlag koum e bësse méi héich a gouf duerch d'Bewegung vum Kapp liicht erweicht. An Attacke mat Schwäerter Thug awer mat Schwieregkeeten, awer paréiert.
  - An Dir kuckt nëmmen grujeleg, awer tatsächlech ass Kvass Kvass. Twist sot zu Olive. Dunn huet de Jong eng komplex Technik genannt "kromme Stongen" gemaach, hien huet et fäerdeg bruecht dem Géigner seng Hand mat enger präzis Twist ze schneiden. De Ruslan hat nach ni sou e schrecklecht Gejäiz héieren, et schéngt wéi d'Eisen selwer gekrasch huet.
  - Wat ass net ze gär!
  - Kleng Russen, ech loossen dech duerch de Millstone. geruff Sidurr.
  Ech gleewen net datt Dir ze knaschteg sidd.
  Dëst ass gefollegt vu komplett wilde Schlag, de Jong ass fortgaang, dann eng Kéier an huet déi zweet Pinsel ofgeschnidden. Alles wier gutt, mä am entscheedende Moment ass hien rutscht a bal gefall. Dunn ass e Klinge op hien geflunn, liicht seng Broscht geschnidden. D'Wonn ass net geféierlech, mä éischter désagréabel.
  - Huet e Puppelchen. gekrasch Sidurr.
  - Narben dekoréieren nëmmen e Mann, awer Dir kënnt den Doud net vermeiden.
  Aus enger anerer Lunge verlooss, huet de Jong d'Technik "Puffy Toad" gemaach an déi drëtt Hand ofgeschnidden.
  Duerno schéngt de Sidurr säi Geescht verluer ze hunn, hien huet ugefaang zeréckzéien, kuckt ëmmer méi dacks op säi Chef, waart op hien de Kampf ze ënnerbriechen. D'Monique huet awer grouss-Aen ausgesinn, kloer faszinéiert vum onerwaarte Spektakel. Den Oliver Twist ass op eng entscheedend Offensiv gaangen, hien huet nees säi Fouss an den Tempel geschloen, dunn huet de Feind mat enger Klinge am Bauch geschnidden. Vill ätzend gëfteg giel Blutt ass gefloss. Dann, nodeems hien eng Kombinatioun gemaach huet, huet hien de Feind aus der véierter Hand mat véier Fanger gerett. De Sidurr huet endlech säi Courage verluer, an huet sech vum Gejäiz op d'Mauer geplënnert.
  - Jong, sorry fir déi domm Wierder. Ech zouginn meng Néierlag a froe fir Barmhäerzegkeet. - Vun den dräi Ae vum besiegten Monster sinn d'Tréinen erofgaang, an hien huet sech geknéit.
  Den Oliver Twist huet him leed gemaach an huet opgehalen.
  - Hien ass scho besiegt, loosst hien goen?
  Monique huet gejaut.
  Kill him, hien verdéngt net ze liewen.
  - Firwat hutt Dir net leed fir hien? Hie konnt sech an der nächster Schluecht erléisen.
  - Ech brauch kee Kribbelen. Ma, loosst hien ofschléissen oder ech maachen et selwer.
  "Zéckt net, et ass just e wilde Alien." Hie géif Iech net erspueren. Stark dobäi.
  Den Oliver Twist, ouni et selwer ze realiséieren, gouf haartnäckeg.
  "Ech kann net e Liewewiesen ëmbréngen, dat virun mir knéien.
  - Mee ech kann. - sot d'Monique an huet e Musket, dee mat enger schmueler Wick gelueden ass, vun engem Pirat gerappt an hien an de Kapp geschoss.
  Een Ae gouf zu engem bluddege Mess an d'Béischt ass zesummegefall. D'Piraten sinn direkt op hien gerannt an hunn hien geschleeft, an engem presséiert hien iwwer Bord ze geheien. E puer méi Leit, dorënner e lokale Kabinejong, hunn rosen ugefaang d'Deck ze wäschen. Trotz der Néierlag huet d'Monica frou ausgesinn.
  - Dir sidd e grousse Kämpfer. - Hien huet sech un den Oliver Twist gedréint. - Nëmmen Dir hutt net genuch Zähegkeet a Courage. Dir sidd beréiert vun den Tréinen an der Ernidderung vum Monster, a wat geschitt wann eng Fra oder e Kand virun Iech kräischt.
  "Ech wäert ni ophalen fir Fraen a Kanner ëmzebréngen.
  - Dëst ass Är Schwächheet an der Frëndlechkeet, Dir kënnt Blutt op d'Schluechtfeld verginn, awer Dir hutt net de Courage fir e Messer op den Hals vun de Kanner ze dréinen. Awer et ass néideg, e Pirat kann net e Ritter sinn.
  De Jong huet seng blo, ronnen Ferse um Buedem schweessen a bemierkt:
  - Firwat, ech hunn vill Bicher gelies an e Film gekuckt, wou Filibuster richteg Häre waren an och den Aarm gehollef hunn, besonnesch hongereg Fraen a Kanner.
  - Ech weess net, datt schonn iwwer eis Bicher geschriwwe ginn. Wat sinn Filmer?
  Dunn huet den Oliver Twist gemierkt datt hien zevill gesot huet. Jidderee soll net erklären datt hien aus där Plaz ass, déi Ënnerwelt genannt gëtt.
  - Et ass wéi eng Mäerchenlegend.
  - An et ass kloer datt Dir nach ze jonk sidd an d'Realitéit mat engem Dram verwiesselt. Okay, ech wäert dech net enttäuschen. Awer Ären Ataman, wann d'Bedierfnes ass, wäert zu all Mëssbrauch goen. An der Tëschenzäit, erklärt wat Äre Plang ass. No all, ass Zweig eng richteg Festung an och Är Trunks wäert net genuch ginn duerch et ze duerchbriechen.
  Stark huet de Plang beschriwwen.
  "Also déi meescht vu menger Crew sollen op Ärem Schëff ënnerbruecht sinn, an Kiram Uniformen gekleet?"
  - Dat ass et!
  - Et passt eis. Attack muer de Moien?
  - Ausser, natierlech, onerwaart Ëmstänn geschéien. Awer eise Jong. Hien huet op den Oliver Twist gewisen. - Et wäert Iech net entloossen.
  - Ech gleewen, datt hien Iech net entloossen wäert, awer am Fall wou hien net vun der Opklärung zréckkënnt, hutt Dir e Plang.
  E Gebrëll gouf héieren:
  - Ech mengen, datt och wann hie gefaangen ass, wäert de Jong d'Folter erdroen an näischt soen, also wäerte mir de Risiko huelen andeems Dir de virege Programm ausféiert.
  - Ech gesinn och a sengen Aen, datt hien alles widderstoen wäert, mä virsiichteg wäert net schueden a wat ze maachen endlech, wäerte mir spéider entscheeden.
  Dat ass wat se decidéiert hunn. D'Schëffer sinn elo zesummen gesegelt, an och vun enger Distanz war kloer wéi vill méi kleng d'Frigatt mam Numm "Tiger" war wéi de Cruiser, awer ouni Numm. Den Oliver Twist huet drop opmierksam gemaach.
  - Nee, et passt eis gratis Filibuster fir den alen Kiram Numm ze droen. Vläicht nenne mir et en Draach.
  - Et ass net schlecht, awer et schmaacht vun Onrealitéit. Keen huet jee Draachen gesinn.
  - An an anere Welten.
  - Waat?
  - Déi tëscht de Stären.
  Et gëtt näischt tëscht de Stären, si sinn nëmmen Engelen.
  De Jong huet de Fouss gestampelt an d'Insekt mat senger bloer Ferse zerquetscht, protestéiert:
  - Oder vläicht gëtt et, well Dir net bei hinnen geflunn sidd, wéi wësst Dir.
  - An Dir wëllt vill wëssen, besonnesch vun der Kierch verbueden.
  - Wëssen ass Victoire! Oliver Twist gesot.
  Et gouf däischter, an e Liichttuerm war vu wäitem ze gesinn, deen d'Approche fir den Hafen vun Zweig beliicht huet. Hie war zimlech grouss.
  - Ma, wéi gitt Dir elo um Boot segelen?
  - Nee, et ass méi sécher ze schwammen. Oliver Twist gesot. - D'Boot ka gesi ginn, awer de Schwämm ass net.
  - A wann Dir an Tiger Horned Haien lafen?
  - Ech wäert e Schwäert mat mir hunn, ech kämpfen et of.
  - Gitt Dir net mat him erdrénken?
  - Et ass aus Liichtmetall gemaach a wäert mech net stéieren.
  - Okay, schwammen. De Wiscin huet de Jong léiwer op säi bloe Réck geschloen. - Awer fir d'éischt d'Hoer schwaarz ze faarwen, sou datt de Kapp net besonnesch bemierkbar ass.
  Ech hunn d'Faarwen scho virbereet. - An de Jong huet déck d'Hoer geschmiert. Den Oliver Twist ass an d'Waasser gefloss, hie war en exzellente Schwämm, an hie war bal onsichtbar. Fir opmierksam ze ginn, huet hien e Schwäert iwwer säi Kapp opgehuewen, a véier Mounde blénken, si hunn hien gesinn a geflüstert Gréiss, no e puer Minutten ass hien endlech an d'Däischtert vun de Wellen verschwonnen.
  - Ma, en Held, ech hätt gär esou e Jong. - Sot de Kapitän vun de Piraten.
  Den Oliver Twist huet vun Zäit zu Zäit duerch d'Wellen geschnidden, vun Zäit zu Zäit verännert. D'Waasser war waarm, sanft an et war ganz agreabel driwwer ze schwammen, och d'Salz schéngt speziell, et huet net batter oder verbrennt, awer wéi eng sauer Zitroun. De Jong huet gesprëtzt a gepickt, op eemol huet e Schiet hannert der Welle geblitzt. E schrecklechen Hai mat dräi Hunnen, net bemierkenswäert ënner Waasser, ass op hien gekräizt, an e grousse Mond opgemaach huet probéiert ze attackéieren.
  Den Oliver Twist huet säi Schwäert an engem Réckschlag geschloen. Dem Hai säi Mond gouf opgeschnidden, an d'Kiischteblutt huet erausgesprongen. De Raubdéier huet geschloen, probéiert ze vermeiden, wéi den Oliver Twist e Klinge an d'Ae gefuer huet. Den Hai hat anscheinend e beschiedegt Gehir an huet sech gedréckt, gefall. Verschidde Silhouetten sinn aus der Däischtert erausgebrach, si sinn op hire Partner gefall an hunn ugefaang hir ze räissen an ze knacken.
  - Dat ass Ären Instinkt. Fang d'Blutt. An elo loosse mer beschleunegen.
  De Jong huet säi Tempo méi séier gemaach, mat den Äerm a Been geschloen. D'Haien, déi vum Fest fortgefuer sinn, hunn him net opmierksam gemaach. Den Hafen koum no an no, d'Silhouette vu verschiddene Schëffer waren ze gesinn. Ee vun hinnen war sou grouss, datt den Oliver Twist onwuel opgepasst war. Hien huet decidéiert fir d'éischt bei him ze schwammen.
  Dee Moment huet hien d'Bewegung gefillt, an e grousse Mond huet seng Zänn niewent him geschloen, bal aus dem Ferse gebass. De Jong ass als Äntwert gedaucht, ënner d'Waasser gerannt an den Hai mam Tipp an de Bauch gestach. Wéi hien erwaart huet, ass d'Blutt déck vun hirem gefloss, an hire Mond huet sechs Reihen Zänn opgemaach an zougemaach. Aner Haien hunn et mat hiren Hénger gerammt, dunn gegraff an ugefaang grouss Stécker ze bäissen. Geschwënn war net emol e Skelett vun hirem méi, den Oliver Twist huet sech mëttlerweil merkbar vun hinnen ofgebrach. Elo war de massive Fort siichtbar, et ware wierklech vill Kanounen, d'Stad war praktesch onfäeg aus dem Mier. Wann een hien ugekuckt huet, huet de Jong e bëssen ze schüttelen, et wier net einfach esou e Koloss ze zerstéieren, och wann e bal e bëssche getraff huet.
  - Okay, mir schloen et souwisou.
  Vill méi Besuergnëss verursaacht, e risegt Schluechtschëff. Schwammen méi no, Oliver Twist gezielt d'Zuel vun de Waffen, net emol d'Heck zielen an neier, et waren honnert an zwanzeg. Et war e richtegt Flaggschëff, a mat décke Säiten ënner engem Korkbam.
  - Dëst ass e Koloss, nëmmen eng Saach ass ze grouss a knaschteg. De Bouf huet geschloen. Den ursprénglechen Iwwerfallsplang war a Gefor. Et war kloer datt sou en Hulk se einfach ënnerzegoen. Wat kann een maachen. Am Ufank huet den Oliver Twist geduecht datt si probéieren op d'Schëff ze kommen. Géif nach ëmmer sou e risegt Schëff besëtzen. De Jong ass virsiichteg op d'Brett schwammen, deemools hu sech dräi Mounde hannert de Wolleke verstoppt. Leent op seng Hänn a bloe Féiss, ass hien u Bord geklommen wéi e Spannemann, op der Sich no der geringsten Spalt mat véier Glieder. D'Holz war rau, wat et méi einfach gemaach huet fir e klenge Kierper ze hiewen. Et waren Sentries op deck, awer d'Schëff war laang, an et war méiglech virsiichteg iwwerzegoen an an der Galeie ze leeën, dann hannert dem Rettungsboot ze verstoppen. Dunn huet den Oliver Twist dräi Leit gemierkt, zwee an deier Kleeder mat Gold bestickt, an eng aner, no de riesegen Dimensiounen a Schwäerter an aacht Hänn gläichzäiteg ze beurteelen (sou Auslänner waren rar), war e Bodyguard.
  - Mir hunn d'Schëffer scho gelueden, eng Fracht vu Gold, Diamanten, Smaragde, Stadschatzkëscht a Seidewuermgarn wäerte muer prett sinn.
  - Et ass gutt, et ass just schued, datt eis Stad eidel wäert sinn.
  - Geschwënn gëtt et e grousse Krich an d'Mammeland wäert enorm Fongen brauchen, och fir d'Rekrutéierung vu Söldner. Zousätzlech ass Är Stad ze no bei der Insel Monaco an déngt als Köder fir Piraten. A wann Dir Äre Räichtum eraushuelt, verléiert se direkt seng Attraktivitéit.
  - Wann se géifen, da géife se nach ëmmer wéi Mécken op Hunneg fléien. Menger Meenung no, och een esou mächteg wéi Äert Schëff ass net genuch fir eng iwwerlaascht Caravan ze begleeden.
  - Gutt, firwat, éischtens, dräi méi wäerten eis um Mier, an zweetens, mir hunn dausend Crew Memberen a si schonn u Bord. Mat esou Muecht, mir fäerten keng Internat.
  Dem Oliver Twist seng Gedanken hu sech a sengem Kapp gedréint, hire ganze Attackeplang gouf sënnlos, si hu missen eppes erausfannen.
  De jonke Gefaangenen dierf den Dram net gesinn... D'Zelldieren hunn opgemaach an d'Warchter sinn erakomm.
  De Chief Police Officer huet matgedeelt:
  - Haut ass Är Hiriichtung op der Zentralplaz vu London. Drénkt wéi gewinnt dat lescht Glas Wäin an Ärem Liewen an Dir wäert op de Kierper geliwwert ginn.
  D'Glas war kleng, de Wäin war ganz schwaach - pure Jus. Vläicht hu si Angscht, datt de Prisonnéier während der Hiriichtung ageschlof géif.
  An den Oliver gouf vu senge Prisongskleeder entlooss, nëmme seng schwaarz Hosen hannerlooss. De jonke Gefaange soll bal plakeg higeriicht ginn. De Halsband gouf och ewechgeholl.
  Duerno gouf den Oliver, a speziellen, méi liichten Hand- a Foussschackelen, aus der Zell geholl.
  Dem Bouf seng blo Féiss, déi mat roudeem Eisen verbrannt waren, waren nach net ganz geheelt, an et war schmerzhaft op si ze trëppelen. Awer den Oliver huet seng Zänn gekrasch, probéiert riicht ze bleiwen. An hien ass gaang, klingelen Ketten duerch d'Gäng. E klenge, kaalgehaarte Jong, am Prisong ausgemaert.
  E bäertege Matbierger gouf laanscht gefouert, an hien huet de Jong a senge Shorts gelaacht.
  Den Oliver huet op Brout a Waasser vill Gewiicht verluer, all Schanken war an him ze gesinn.
  De Jong ass op béide Been gehumpelt gaangen an d'Ketten gezunn. Et war net einfach fir hien dëse Wee an de Prisongshaff ze maachen.
  Si sollten hien net eleng hänken. Et war schonn e Meedchen am Kierper. Och dënn, mat Plooschteren op hirem Gesiicht. Si war barfuß, awer huet e wäisse Mantel un. Si huet de Jong mat Sympathie gekuckt. Hir Hänn waren a Schëlleren, an op hire bloe Féiss war eng Kette.
  De Jong ass an de Weenchen geklommen. A si, op d'Nägel gebonnen, bewegt. Vläicht gouf d'Päerd speziell ugespaant fir lues ze goen, a jidderee konnt d'Koppel bewonneren. Et war e Meedchen, bal e Kand mat blonden, laangen Hoer, an e Kand mat engem raséierte Kapp.
  Den Oliver huet de frësche Wand iwwer säi plakege, laang leidende Kierper gefillt, an hien huet sech sou gutt gefillt. De Jong huet en déif Otem geholl. D'Loft schéngt mat Hunneg gefëllt ze sinn. An d'Sonn huet souguer no der Dämmerung vum Dungeon blann gemaach.
  An dat blass, hellhaaregt Meedchen huet schwéier otemt.
  Den Oliver huet op hir graziéis, kaal Féiss gekuckt. Et war evident datt et vum plakeg war, dem Meedchen seng Sohle waren nach net mat Blasen erofgaang. Also hir Fersen goufen frittéiert. Aarmt Meedchen, huet den Oliver geduecht.
  Si fueren lues. D'Leit ronderëm ass laut. Wien laacht an dee sympathiséiert. Op alle Fall gesäit dës Koppel no baussen esou onschëlleg an beréierend aus, datt Dir net hëllefe kënnt ze fillen.
  Den Oliver riicht sech houfreg op. Säi Kierper, mat Spure vu Peitsche, déi net bis zum Schluss geheelt hunn, ass dënn a schlank. De Jong war just eelef ginn. Hien ass blass an huet kee Blutt am Gesiicht. Bal plakeg, a schwaarze Hosen, wéi e Sklave, nëmme blass. Vläicht am 20. Joerhonnert hätt den Oliver ausgesinn wéi e Gefaange vun Auschwitz.
  An d'Meedchen, si ass bal wéi d'Esmeralda, nëmmen hir Hoer si wäiss, wat se nach méi engelesch an onschëlleg mécht. Glécklecherweis brennen se net méi um Blëtz, an eng Nues waart, wat net sou deet ass.
  Den Oliver huet geduecht, wat erwaart him nom Doud? Himmel oder Häll? Sollt Oliver fréi stierwen, hien hätt keen Zweiwel am Himmel fir en onschëlleg Kand. Awer elo hat hien Feeler. A Protestanten verleegnen de Feegfeier. Also ass et wierklech Häll? Oder ass et nach ëmmer méi léif am Himmel wéi op der Äerd, an en onschëlleg Kand gëtt verschount? Vläicht hunn d'Katholike schliisslech, an et gi méi vun hinnen wéi Protestanten, nach ëmmer Recht an et gëtt e Feegfeier. An dann ass d'Péng vun der Hell net fir ëmmer?
  Den Oliver huet schwéier geschloen ... Hien huet och iwwer den Atheismus gelies. Wat soss am antike Griicheland waren Philosophen déi behaapten datt et keng Gëtter wier. An dëse Standpunkt huet Popularitéit gewonnen.
  Wahrscheinlech, wann de Konstantin net Chrëschtentum akzeptéiert hätt, da wier den Atheismus gewonnen. Ass dëst net wierklech e Mäerche Gott? No allem, wann et e perfekte Allmächtege wier, hätt hien d'Leit erlaabt ze leiden? Natierlech net! No allem kann déi almächteg Perfektioun net mat Probleemer a Leed ausgoen!
  Den Oliver huet gesonge:
  Fragil Faarf Bléieblieder,
  Wann et ofgerappt ass ...
  Och wann d'Welt ronderëm grausam ass
  Ech wëll gutt maachen!
  Oder vläicht, wéi d'Indianer, wäert Är Séil an en anere Kierper plënneren. A vläicht wäert Dir de Jong vun engem Padishah oder engem noble Rajah ginn ...
  Liewen Äert normale Liewen
  Et gëtt Grond fir Spaass ze hunn ...
  Vläicht am Kapp -
  Är Séil fir anzegoen!
  Duerno sinn endlech hire Won mat zwee fäerdege Galgen op de Stee gefuer. D'Meedche koum fir d'éischt eraus, klingelt Ketten. Si war dënn, blass, hell-Hoer, mat groussen, bloen Aen, si war wéi en Teenager. An d'Publikum huet a Sympathie gehummert. Besonnesch wann hatt barfuß geet, graziéis, Been, déi nach keng Zäit haten ze heelen no Folter op de Schrëtt vum Steesel.
  Dunn ass den Oliver Twist erausgaang. De Jong wollt ophalen, a souguer raschten. Wéi steil, schlecht gepflanzt Holztreppe schéngen.
  Mee et gi vill Garde a Police ronderëm, op d'mannst fofzeg. Jo, an d'Leit sinn iwwerhaapt net geneigt fir ze kämpfen fir eng Koppel an d'Héichung. Obwuel de Jong an d'Meedchen Sympathie erwächen.
  Dem Oliver seng blo Féiss si e bëssen tickl wann hien de Bam erop geet. An de Jong huet gelaacht, säin Häerz gouf méi lëschteg. Just e bësse méi Iessen géif net schueden. Dir wëllt net op engem eidle Mo stierwen.
  Hien ass erausgaang a stoung nieft dem Meedchen. Zwee rieseg Wailer a roude Overall a Kappen hunn d'Scharnéier gepréift. Den Oliver an d'Meedche goufen op d'Scharnéier gefouert. Si hunn et op d'Lächer geluecht, déi op eemol sollten opmaachen, an da wäert d'Seil den Hals enk zéien an Dir wäert ausschalten an an déi nächst Welt goen. An et kann ... Den Oliver huet sech dreemt virgestallt, datt seng Séil an engem Vugel verkierpert ass, an hien huet an der Loft geflattert.
  Soars iwwer den Daach vun Haiser, a gëtt eng voll wingspan.
  Mëttlerweil zielt de Beamten monoton d'Verbriechen vun der Koppel op. Nach eng Kéier gëtt den Oliver virgeworf fir Liewensmëttel aus dem Workhouse z'erpressen. A sou weider. An och an der Verontreiung vu Berouegung a wat hien net erausginn huet, wou de geklauten verstoppt war. A vill méi...
  Den Oliver schummt sech bal plakeg a Präsenz vun Dausende vu Leit ze stoen. Ech wëll souguer datt d'Nues ëm den Hals méi séier zougedréckt gëtt.
  D'Meedchen ass e bësse méi interessant. Si stellt sech eraus als Gräfin, bestuet mat engem eelere Seigneur, a gëtt vun Vergëftung virgeworf. D'Meedchen huet hir Schold net zouginn, an dofir hänken se hir. Soss war et eng Chance d'Plantatiounen an de südleche Kolonien vum britesche Räich ze vergëften.
  Den Oliver huet geduecht datt et besser wier wéi den Doud. Wat wann et wierklech e Séi vu Feier ass, oder Net-Existenz. An d'Net-Existenz ass erschreckend, kee Liicht, kee Klang, kee Gedächtnis, net emol Gedanken ... A wéi ee vun de Weisen geschriwwen huet: Ech mengen - dofir existéieren ech!
  A schlussendlech ass déi monoton Liesung eriwwer. Déi veruerteelt kréien déi lescht Minutt fir ze bieden. Eng barfuß Blond a wäisse Fläschen flüstert eppes op Latäin. Den Oliver huet decidéiert dem Här säi Gebied ze liesen, obwuel hien zouginn datt säi Kapp e komplette Mess ass. An hien ass bal en Atheist, oder op d'mannst en Agnostiker.
  Mä hie biet, a probéiert net ze presséieren. Déi lescht Minutt ass schmerzhaft lues, awer et leeft zwangsleefeg of.
  Elo zéien d'Drummers d'Stécker op. E Signal kléngt ... Trommelrollen fänken un ze schloen, an d'Gebrühl vu verschiddene Kupferleitungen kléngt. Dat lescht wat den Oliver Twist an dësem Liewen héiert. A Gott verbidd, op d'mannst eppes anescht ze héieren an Zukunft.
  A vun de Lueken ënnert de blotege Féiss ginn de Jong an d'Meedchen opgedeckt. Kierper falen erof. An d'Schleife dréckt op den Hals vum Kand a Meedchen.
  Den Oliver fillt als éischt eng staark Konstriktioun an Erstéck. Et war wéi wann hien vun engem Hoop aus Stol ëmgi wier. An dunn hunn esou lieweg Visiounen virun mengen Ae geflitzt. Alles ass sou schéin a gläichzäiteg schrecklech, an elo fillt den Oliver Twist datt seng kandlech Séil vum Kierper getrennt ass.
  Am Moment, wou et schéngt, datt all d'Innen gekacht gi sinn, an d'Lunge wuertwiertlech ausbrennen, an eng lieweg Flam zéien, wann waarm Stréimunge vun iwwerhëtzter Loft bléien, all Partikel vum erschöpften Kierper baken, d'konvulsiv Beweegunge vun iwwerbelaascht Muskelen. Eng Sensatioun erënnert un eng Mëschung aus Lava a kochendem Waasser op grouss Déiften am Beräich vun engem Vulkanausbroch ze fannen. Da gouf et op eemol méi einfach. De Péng huet ugefaang ze verschwannen, et war eng erstaunlech Liichtegkeet. Jo, dat ass genau dat wat den Oliver Twist gefillt huet wéi säi Geescht ugefaang huet säi charred Kierper ze verloossen ...
  ... Hei brécht hien sech vun der Uewerfläch ewech a fänkt un d'Evenementer nozedenken, wéi vu baussen. D'Iwwerreschter vun engem gebrach, geschmoltenem Stäreschëff sinn ze gesinn. Enorme verschidden Aarte vu Monstere gi mat enger Onzuel vu Flocken. Am Liicht vun engem kolossale purpurroude-Smaragde Stär, si si sou besonnesch hell mat engem stralend Iwwerfloss. Iwwerhaapt net grujeleg, am Géigendeel, fantastesch schéin an hire Faarwen. Eng onverständlech irresistibel Kraaft gefollegt huet, ass d'Séil weider eropgaang. Déi faarweg Monsteren op der Uewerfläch ware séier schrumpft. Geescht geet an d'Stratosphär. Hei kënnt Dir de ganze Planéit gesinn, rosa-giel, fir d'éischt enorm, dann séier am Volume erofgoen. Hei ass et d'Gréisst vun engem ronnen Dësch, hei ass et d'Gréisst vun engem Pendophonerad, hei ass et d'Gréisst vun engem Fussball, dann d'Gréisst vun engem Tennisball, an dann - manner wéi e Mohn. Ëmmer méi nei Galaxien blénken duerch, ondenkbar Stärekéip vu stellar Fragmenter a Placers. D'Séil gëtt an den Tunnel gesaug, an et flitt, hell siwefaarweg Sträifen blénken laanscht de Gank op engem schwaarzen Hannergrond.
  "Wou ginn ech hin? - De Jong huet am Duercherneen geduecht. - E Rätsel ... wahrscheinlech, an en anert Universum, an eng nei Welt."
  Virum Tunnel koum eng ëmmer méi grouss Intensitéit vum hellste Liicht op. No der staatlecher keeserlecher eenzeger an onwahrscheinlecher Relioun vu Groussbritannien, wéi e puer et interpretéieren, geet eng Persoun nom Doud viru Geriicht, wou hien, am Aklang mat Doten oder Militärfäegkeeten, am éischten Himmel kënnt, oder éischter am nächsten Universum. .
  Ma, dat ass ee Paschtouer, deen dat vun de Protestanten gesot huet, obwuel et kloer ass, datt dat Blödsinn ass!
  "Wou wäert ech goen?" Den Oliver Twist huet onroueg geduecht.
  Als Mann a Kriminell muss hien am nächste Liewen e Sklave bleiwen, an dat ass am beschten. Wann se him net als schwätzt Tool wëllen hunn, da gëtt hie mat engem brennege Gruef an enger Plaz vun éiweger Folter fir mannerwäerteg Wiesen menacéiert.
  Chills iwwerhuelen d'Haut, obwuel d'Haut scho fort ass. Awer den Darwin sot, datt d'Kinneken an d'gewéinlech Leit vun engem gemeinsame Vorfahren ofstëmmen, deen zu lauter, shaggy Affen gebuer gouf. Et war och e grousse Guru deen nëmmen vun e puer ausgewielte gesinn konnt ginn. Hie gëtt gesot datt hien d'Geheimnis vun der Onstierflechkeet a grousser Muecht entdeckt huet. Dann firwat, wann hien sou allmächteg ass, kann hien dës Bluttsucker net vum Planéit verdreiwen?
  Um Enn vum Tunnel ass den Oliver Twist an e hell beliichte Viruert erausgaang. An der Géigend war e kolossale Palais, anscheinend en Tempel vun der himmlescher Gerechtegkeet. Zwee Béiser mat blendend glänzend Flilleken, anscheinend Engelen, hunn seng Hänn hannert sengem Réck gedréint an hien an de Geriichtssall gefouert.
  D'Hal war enorm, d'Plafong war an de Wolleke verluer. Déi formidabel Stëmm vum Riichter, grouss wéi de Mount Everest a glänzend wéi vill Sonnen, huet mat dausend Donner gedonnert.
  - Dir sidd keen Zaldot! Dir sidd kee Kämpfer! Dir sidd net gerecht! Dir sidd e kriminellen Mann, e béise Kreatur, eng schrecklech Parodie vun enger grousser Rass. Dir sidd e béise Rebell, dee seng rechtméisseg Häre haasst an se all zerstéiere wëll. Dir wäert kee Sklave sinn, si wëllen dech net emol als Sklave hunn. Gitt an d'Häll a verbrennt do fir ëmmer a schrecklecher Angscht, zesumme mat all de Feinde vum britesche Räich. Krieger vun der gréisster Natioun an all endlos Hyperuniversen, Kämpfer vun enger idealer Rass gewielt vum Allmächtege, wäerten dat grenzlos Universum eroberen!
  Flamen hu sech ënner Féiss erschéngt. Si hunn dem Bouf seng blot Féiss schrecklech schmerzhaft verbrannt.
  - Wierklech, Feier erëm! Ech kann et net méi maachen!
  Oliver Twist gerëselt. Hie war prett op d'Knéien ze falen a wéi e Kand ze kräischen. An hien ass eigentlech e Kand vun ongeféier eelef!
  Dee Moment ass d'Bild vum Riichter verschwonnen...
  END VUM EEN PART - WEIDER WEIDER
  
  NEW LIFE VUM PETER II
  
  An et huet de Peter II keng Pocken kritt a regéiert fir eng Rekord laang Zäit fir Russland. De jonke Mann war duuschtereg no Ënnerhalung, an huet säin éischte Krich, nom Beispill vu sengem Grousspapp, mat Schweden am Joer 1730 ugefaangen. D'russesch Arméi war méi staark a besser wéi Schweden a Qualitéit. Nëmmen d'Drohung vun den europäesche Muechten an de Krich géint Russland, virun allem Groussbritannien, natierlech, huet de Peter den Zweete gezwongen, temporär de komplette Erfaassung vu Schweden opzeginn, awer hien huet Finnland annektéiert.
  Dunn gouf et e Krich mat der Tierkei. Et gouf scho méi Verständnis vun den europäesche Muechten. De Krich huet 1736 ugefaang mat enger Campagne ënner dem perséinleche Kommando vum Peter den Zweeten op Azov, a seng energesch Erfaassung. De Kampf mat den Tierken war allgemeng zugonschte vu Russland. D'Equipe vum Peter de Grousse war nach ëmmer staark, a säin Enkel, deen heroesch Kraaft vu sengem Grousspapp geierft huet, an en aussergewéinlecht Geescht, huet entscheedend gehandelt.
  Russland war staark, an d'Tierkei war scho zerfall ... Während de Kricher huet de Peter den Zweete d'Krim, Ochakov an Azov mat anere Lännereien eruewert.
  Dunn huet tsaristesch Russland de Kasachstan u sech annektéiert. A si hunn ugefaang Festungen an Alaska ze bauen.
  D'Aarbechte sinn kräfteg viru gaangen. Dunn en neie Krich mat der Tierkei 1741 an erëm Eruewerungen ... Russland huet Kricher mat grousser Begeeschterung gefouert. Peter II perséinlech commandéiert d'Arméi op Campagnen. Um Balkan hunn russesch Truppen eng Rei Victoiren gewonnen. An dunn gouf et e Krich mam Iran. Et huet och an der Victoire mat der Erfaassung vum Aserbaidschan ofgeschloss.
  1753 koum et zu engem neie Krich mat der Tierkei. An de Peter II huet sech net an europäesch Affären agemëscht. Nach eng Kéier Victoiren an d'Erfaassung vun Istanbul ... An e grousse Succès. Ausserdeem gouf Europa vum Friedrich II. Dësen Eruewerer huet souwuel d'Fransousen an d'Éisträicher gekämpft. An da koum och Groussbritannien an de Krich, besuergt iwwer d'Stäerkung vu Preisen ... De Peter II., nom Zesummebroch vum Osmanesche Räich, am Süden gekämpft. Mä am Joer 1772, trotzdem, ass déi éischt Trennung vu Polen tëscht dem verstäerkte Preussen an dem mächtegen, deemols gréisste Land vun der Welt, Russland. An d'Räich dobäi am Westen. An d'Russen erreecht Ägypten am Süden, an de persesche Golf ...
  Ägypten gouf och am Joer 1780 eruewert ... Russesch Truppen sinn duerch Afrika geplënnert.
  An 1782 gouf Polen endlech mat de Preisen opgedeelt ... Wäissrussland, Ukraine a Litauen goufen Deel vu Russland. De Friedrich den Zweete huet net mat Russland gekämpft ... 1786 hunn d'Russen Marokko erreecht an hunn de ganzen Norde vun Afrika, Saudi Arabien eruewert, an 1788 gouf den Iran endlech ageholl. An e bësse méi fréi virun deem, an d'ganz Zentralasien. Am Joer 1790 stierft de Peter II., de gréisste vun de russesche Zaren. A seng Herrschaft war ee vun de längsten an der Weltgeschicht, de längsten a Russland a vläicht déi glorräichst.
  De Péitrus de Grousse gouf de Grousse genannt. An Peter II - de gréisste vun de Kinneken.
  An den Troun gouf vu sengem Enkel Peter den Drëtten eropgaang. Gutt, d'Kinneke vu Petra si glorräich Kinneken.
  Den nächste Schrëtt vum Peter de Grousse war de Krich mat Preussen. D'Däitsch nom Frederick II ware gär no neien Exploiten. A si attackéiert Russland am Joer 1796. No initialen Erfolleger huet d'russesch Arméi Däitschland besiegt. A si huet fir d'éischt si eruewert, an dunn Frankräich, vun der Revolutioun verschleeft. Peter den Drëtte war jalous op d'Herrlechkeet vu sengem Grousspapp. Hie war jonk, waarm a wollt Ausnotzen.
  An hei nach eng Kéier d'Victoiren an d'Néierlage vu Spuenien a Portugal ... D'Eruewerung vun Europa. An de Krich mat Groussbritannien ...
  D'Meeschtesch vun de Mier gouf besiegt. An dat ass en neien Triumph fir Ushakov. An dunn ass London gefall. De Kolonialkrich an d'Eruewerung vun de Provënzen hunn ugefaang. Russland hat net méi gläich Géigner. A gewonnen eent Land nom aneren.
  1830 stierft de Peter III. A säi Jong Paul ass op den Troun geklommen. Russland huet 1841 de leschte schwéiere Krich mat China gekämpft. An natierlech huet si him no dräi Joer Krich zouversiichtlech besiegt.
  An dann goufen et Kolonialkricher. An eng Eruewerung ass no der anerer. An et war flott.
  An um Enn vum 19. Joerhonnert gouf de ganze Planéit russesch. An d'Zäit ass komm fir d'Expansioun an de Weltraum. D'Astronaut Meedercher si schonn an d'Schluecht geklomm. Den éischte Mënsch ass am Joer 1900 an de Weltraum gaangen, wat den Ufank vum 20. Joerhonnert als Weltraumalter markéiert. An 1910 huet den éischte bemannte Fluch op de Mound stattfonnt.
  An 1925 an op de Mars! An et ass einfach super. Bannent zéng Joer hunn Astronauten et fäerdeg bruecht all Planéiten vum Sonnesystem ze besichen. An dunn huet de Bau op anere Planéiten ugefaang.
  D'russescht Räich war eng absolut Monarchie, huet awer e Volleksrot vun de Bierger vun der ganzer Welt als Berodungsorgan fir den Zar gewielt.
  D'Leit hunn gutt gelieft, an d'Wirtschaft ass séier gewuess. Et war Kapitalismus mat Planungselementer. Bis Enn vum 20. Joerhonnert war de Sonnesystem méi oder manner beherrscht.
  Am Joer 2010 huet den éischte Fluch op ee vun de Planéite vum Star Sirius ugefaang. An et war eng ganz interstellar Expeditioun. E Photonmotor gouf benotzt, dee fäeg ass op d'Liichtgeschwindegkeet ze beschleunegen an och e bësse méi héich.
  De Fluch ass an zwou Etappen stattfonnt. Éischt Beschleunigung, an duerno Verzögerung vu Rakéiten ... Wéinst der Onvollstännegkeet vu Stäreschëffer war et méiglech nëmme méi wéi fënnefanzwanzeg Joer ze fléien.
  Dofir goufen d'Crews aus Jugendlecher ausgewielt, fir datt se net ze al ginn. Zousätzlech, Experimenter mat Verjéngung hu schonn op Planéit Äerd stattfonnt. Besonnesch aktivéieren Stammzellen a verschidde aner Iddien. Dir kënnt d'Alterung scho verlangsamen. Warmbluddeg Déieren an suspendéiert Animatioun ze setzen ass nach ëmmer ze riskant. Dir kënnt e Geméis ëmsetzen.
  Mä et gëtt och kënschtlech Schlof. Dëst ass wann Dir schléift, awer gläichzäiteg Äre Kierper bewegt.
  Computertechnologie erlaabt Iech all Illusioun ze reproduzéieren. Zousätzlech, während dem Schlof, physiologesch Prozesser verlangsamen a Leit vu fënnef bis sechs Mol méi lues. An d'Leit brauchen net no Ënnerhalung ze sichen. Si fannen se selwer.
  Teenager, op der anerer Säit, déi souwuel Bewegung wéi och kënschtlech Ernärung am Schlof kréien, hu misse bis Erwuessener wuessen andeems se op de Planéit Sirius fléien.
  An alles anescht gouf fir si am Fluch duerch automatesch Maschinnen a Computere mat villen Duplikatkreesser gemaach.
  Dat heescht, et ass ganz gutt erausgaang ...
  Déi gewielte Kanner waren zwielef an dräizéng Joer al. Et waren Jongen a Meedercher.
  Also sinn déi dräi Stäreschëffer an de Fluch gerannt.
  Et gëtt keen intelligent Liewen op Sirius. Awer op engem vun de Planéiten ass d'Klima ganz gëeegent fir Kolonisatioun. An et schéngt, datt et e puer einfach Liewen Formen ginn.
  Also déi jonk Krieger si prett fir Expansioun. Dat russescht Weltraumräich huet säin eegenen Hyperkeeser. An hien huet Trennungswierder virum Depart ginn.
  Alles am Allgemengen ass besser fir d'Mënschheet wéi an der realer Geschicht. Kriminalitéit ass niddereg, et gëtt keen Honger, an et gi praktesch keng Aarm. Geplangt Elementer an der Weltwirtschaft hunn gehollef Faillite Insolvenzen ze vermeiden. D'Entwécklung vun der Technologie huet et méiglech gemaach den Aarbechtsdag op véier Stonnen ze reduzéieren an dräi Deeg gläichzäiteg ze maachen.
  Präisser hu just no ënnen geännert. D'Pai ass gewuess. D'Natiounen vum Planéit Äerd fusionéiert ...
  Eng eenzeg Relioun gouf souguer geschaf. Si huet Chrëschtentum, Islam, Buddhismus a Judaismus vereenegt. D'Trinitéit gouf ofgeschaaft an d'Konzept gouf agefouert - Ee Gott a ville Gesiichter!
  An natierlech hu se dat iwwerflësseg ewechgeholl: Fasten, Gebied, Ramadan a Liewensmëttelverbuet. Awer si hunn de Service nach méi herrlech a feierlech gemaach. An d'Priester hu sech a wäiss geännert an hunn de Baart geraumt. An et ginn nach méi Symboler. An d'Hellege goufen dobäi. Dorënner Suvorov, Kutuzov an aner Kommandanten. An den Atheismus ass ganz moudesch ginn. Natierlech hunn d'Leit ugefaang besser ze liewen, stabil, alles ass zolidd, d'Wëssenschaft huet sech entwéckelt.
  A vill bezweifelen staark der wonnerbar Kraaft vun Ikonen an den Effet vun Beliichtung Käerzen.
  Awer d'Liewen huet sech entwéckelt ...
  D'Expeditioun huet an de Sirius-Stäresystem ugefaang. An 2013 ass eng aner e bësse méi wäit fortgaang. Et ginn och Planéiten gëeegent fir Liewen.
  An am Joer 2020, fir d'éischte Kéier, huet e kënschtlechen Objet et fäerdeg bruecht d'Liichtgeschwindegkeet ze iwwerwannen. Dëst bedeit Dir kënnt méi séier fléien. An 2025 gouf d'Antigravitatioun erstallt, an et gouf méiglech Schëffer mat superluminalen Geschwindegkeet a kuerzer Zäit ze beschleunegen.
  Glécklech Mënschheet ... An den Zar huet duerch säin Dekret de véierten Dag en Donneschdeg zouginn ... Elo haten d'Leit vill Rou an der Woch, an d'Ënnerhalungsindustrie huet sech kolossal entwéckelt.
  Den Zar-Priester, huet Verjüngung gemaach, a gouf vill méi schéin ... An 2030, endlech, gouf déi éischt Siidlung ausserhalb vum Sonnesystem fir e Planéit gegrënnt, dee gëeegent ass fir d'Liewen.
  Et ass ganz gutt op Planéit Äerd ginn. An och op anere Systemer.
  An d'Fro ass wéi gutt et ass wann d'Romanov Famill net ënnerbrach ass.
  Weider nei Iddien ... Den Thermoquark Drive ass d'Zukunft vun der Technologie. D'Kraaft ass Millioune Mol méi grouss wéi thermonuklear. An nei Méiglechkeete fir Weltraumfuerschung.
  An d'Entdeckung vum Hyperplasma. An d'Méiglechkeeten sinn enorm. D'Wëssenschaft huet sech méi séier entwéckelt wéi d'real Geschicht. Wëssenschaftler sinn all am selwechte Räich, an Daten sinn net vun all aner klasséiert.
  Awer et ass kee Geheimnis datt an der realer Geschicht et Spioune fir hir Konkurrenten sinn a si grëndlech verréckelen.
  An esou den allgemengen Opschwong, an exzellent Resultater fir d'Wëssenschaft.
  Am Joer 2040 huet de Kinnek an den Hyper-Keeser decidéiert eng Verfassung un e Referendum ofzeginn, a seng Muecht fräiwëlleg ze limitéieren. Et gouf gegleeft datt op der Planéit Äerd mat senger obligatorescher Héichschoul d'Leit zu enger limitéierter a kontrolléierter Demokratie reift. An datt et an der Kultur grouss Leeschtunge gëtt.
  Gläichzäiteg goufen et nei Reformen an der Relioun ... D'Bibel an de Koran goufen endlech als kulturelle Patrimoine unerkannt, awer net d'Wuert vu Gott. Gläichzäiteg gouf mat Muecht an Haaptaarbecht un der Operstéiungszeen vu laang verstuerwene Leit geschafft.
  D'Aufgab war gesat fir d'Operstéiungszeen eng Realitéit fir d'Wëssenschaft ze maachen.
  A Wëssenschaftler hunn geschafft, probéiert. A méi a méi beherrscht d'Geheimnisser vum Universum.
  Also ass d'Onstierflechkeet ëmmer méi reell ginn. An ech muss soen wéi besser et op Planéit Äerd gouf, just well de Peter II vill méi laang gelieft wéi an der realer Geschicht.
  
  HELL Carrière VUM Däitschen ACE HANS MARSEL
  De Marcel ass net an engem Accident gestuerwen, mä huet iwwerlieft an huet seng bezauberend Carrière weidergefouert. Dëst huet wéineg Effekt op de Verlaf vum Krich. D'Briten hunn d'Operatioun Torch duerchgefouert an hunn dem Rommel seng Truppe besiegt. Ee Pilot vu souguer esou engem phänomenalen Niveau kann de Verlaf vum Krich net wesentlech änneren. Ausser Dir sidd selwer eng Legend. Bis Enn 1942 huet Marseille d'Zuel vun den erofgefallene Fligeren iwwerschratt a krut erëm d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten ausgezeechent. A bis Enn Mäerz 1943 huet Marseille fënnefhonnert erofgefall Fligeren iwwerschratt, fir déi hien d'Ritterkräiz vum Eisen Kräiz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten krut.
  Am Abrëll a Mee huet Marseille hefteg Kämpf am Mëttelmier gesinn, e Rekord vu véierzéng Fligeren, déi an engem Engagement erschoss goufen an zwanzeg pro Dag. D'Briten hunn Angscht virun him, a waren einfach iwwerrascht vun dësem Phänomen an der Ace.
  Mä trotz dësem Heldentum war de Rommel nach ëmmer besiegt. Nëmmen d'Amerikaner an d'Briten ware vu Marseille schockéiert.
  Mee am Juni gouf hien op d'Ostfront transferéiert. An dës Legend kollidéiert mat de sowjetesche Piloten. Marseille kämpft gutt a probéiert de ME-309 aus der Serie Null.
  Fir siwenhonnert a fofzeg erofgefall Fligeren kritt hien de Ritter Kräiz vum Eisen Kräiz a Platin Eech Blieder mat Schwerter an Diamanten.
  An op der Kursk Bulge, Marseille blénkt. Et kämpft ee mat enger ganzer Flock vu Fligeren. An hien ass wierklech e schreckleche Kämpfer. Awer d'Nazien verléieren nach ëmmer d'Schluecht vu Kursk. Obwuel Marseille nach ëmmer de Verlaf vun der Geschicht beaflosst. Däitsch Truppen an Afrika hu fënnef Deeg méi spéit kapituléiert. An d'Landung op Sizilien gouf ëm zéng Deeg verspéit. Sowjetesch Truppen hu sech e bësse méi lues fortgeschratt. Obwuel den Ënnerscheed nëmmen e puer Deeg war.
  Wéi Marseille dausend Fligeren erofgeschoss huet, krut hien de Grousse Kräiz vum Eisen Kräiz, e Präis deen nëmmen den Hermann Göring am Drëtte Räich hat. An de Krich ass weidergaang.
  D'Däitschen hu verluer, awer d'Rout Arméi an d'Alliéierten waren nëmmen e puer Deeg hannert der richteger Geschicht.
  Marseille huet gekämpft wéi e Léiw ... Awer elo ass dat 43. Joer scho vergaang, an d'Däitschen hunn vill Néierlag gelidden. Marseille huet awer bei den Nazien e puer Hoffnungen opginn. Besonnesch ass net alles verluer. An am Drëtte Räich erschéngt selbstfahrend Pistoul E-10. Einfach ze fabrizéieren, bëlleg a ganz agile. An d'Silhouette ass nach niddereg op nëmmen 1,3 Meter. Et gouf entwéckelt amplaz un der Maus ze schaffen, déi sech am Prinzip net konnt justifiéieren.
  De Krich huet e bëssen gezunn ... D'E-10 huet sech als erfollegräich Selbstfahrzeuge bewisen, a virun allem war et einfach ze fabrizéieren a bëlleg. Marseille huet zweedausend Fligeren erofgeschoss a géif de Stär vum Ritterkreuz vum Eisenkreuz mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten ausgezeechent ginn.
  An dunn huet hien dräi dausend Fligeren erofgeschoss a krut de Star vum Ritterkreuz vum Iron Cross a gëllen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Um Enn vun der véierzeg-véierzeg Joer, Däitsch stoungen e bësse besser wéi an der real Geschicht. Si konnten esou eng séier Néierlag a Wäissrussland an am Süden vermeiden. A si konnten de Verloscht vu Rumänien an de Balkan vermeiden.
  A virun allem sinn d'Alliéierten a Frankräich an d'Mier geheit. An dëst ass méi sérieux.
  A Groussbritannien an an den USA si scho Stëmmung fir e Waffestëllstand mam Fritz ofzeschléissen. Och op de Fronten koumen selbstfahrend Waffen E-25. Och mat enger niddereger Silhouette, einfach ze fabrizéieren, awer méi schwéier bewaffnet, a mat méi décke Rüstung. Sou vill wéi honnert an zwanzeg Millimeter vun der Stir steig, zwéinzegachtzeg Millimeter vun der Säit, an eng Kanoun vun 88 Millimeter 71 EL, an eng Héicht vun annerhallwe Meter. A géint sou e Koloss kann net widderstoen. Betruecht eng selbstfahrend Pistoul vergläichbar mat "Tiger" -2 a punkto Rüstung a Bewaffnung, an et waacht nëmmen drësseg Tonnen. A probéiert dëst ze iwwerwannen.
  D'Däitschen konnten d'sowjetesch Truppen e bëssen bremsen. Déi selwecht attackéiert d'Däitsch an der Baltik. Awer net vill Fortschrëtter gouf gemaach. Eng mächteg Verteidegung an Déift huet d'Rout Arméi gestoppt. XE-162 Jet Fighter Fligeren erschéngen an der Loft, déi einfach ze fabrizéieren a bëlleg waren, awer gläichzäiteg liicht an einfach ze kontrolléieren.
  Also gouf et méi schwéier fir en Alliéierten ze bombardéieren, an d'Verloschter sinn eropgaang.
  D'Schluechte weisen d'Kraaft vun den Däitschen an allen Hisiichten.
  Déi meescht vun de baltesche Staaten, d'Halschent vu Wäissrussland, en Deel vun der Ukraine a Moldawien mat Odessa, goufen am Ufank vum 45. Joer nach vun den Nazien ofgehalen. An a Frankräich goufen d'Alliéierten komplett besiegt. Am Dezember konnten d'Nazien d'Alliéierten aus Sizilien ausschloen, an hir Positiounen verstäerken.
  Am Januar hunn d'sowjetesch Truppe probéiert ronderëm Minsk virzekommen, waren awer hoffnungslos a schwéiere Schluechte verstoppt.
  D'Däitschen, déi déi bescht Panzer hunn, hunn d'sowjetesch Truppen ofgeschnidden an hunn e puer Kessel gebilt. Am allgemengen hunn däitsch Panzer opgeholl. Den T-44 ass net an d'Serie gaangen, an den T-34-85 an den IS-2 sinn éischter schwaach géint d'E-Serie.
  An d'Jet Däitsch Loftfaart huet kee Gläichgewiicht. D'Alliéierten a Japan sinn a Schwieregkeeten. D'Landung op de Philippinen gouf verhënnert, an d'Landungsschëffer goufen duerch japanesch Schluechtschëffer ofgefaangen. An den USA, natierlech, Panik. An dunn ass de Roosevelt gestuerwen ...
  Truman, well d'USA vill däitsch U-Booter kréien, virun allem op Waasserstoffperoxid, wäert d'Drëtte Räich eng Waffestëllstand bidden. Hitler zougestëmmt, mä op der Konditioun vun engem Austausch vun Krichsgefaangen, an net nëmmen däitsch, mä och italienesch. De Churchill an den Truman ware sech eens.
  Als Resultat ass d'Zuel vun den däitsche Piloten um Himmel eropgaang. An XE-162 huet Loft Iwwerhand.
  Nodeem se Enn Mee eng aner sowjetesch Offensiv am Zentrum ofgeschloen hunn, hunn d'Nazis ugefaang an der Ukraine virzekommen. Déi éischt Panzer E-100 hunn och un de Schluechte deelgeholl. Den neien Auto hat e Motor- a Transmissiounsarrangement zesummen an iwwer, wat et méiglech gemaach huet Gewiicht ze reduzéieren, a mat engem méi mächtege Motor vun 1500 Päerd huet et eng zefriddestellend Fuerleistung geliwwert.
  An d'Rüstung war komplett onduerchsiichtlech fir sowjetesch Waffen aus alle Wénkel. 250 - Schréiegt Stir, an 210 mm Säiten an och mat Steigungen.
  Dësen Tank am Duerchbroch huet sech als Monster bewisen. Marseille bis Mee 1945 véier dausend Fligeren erofgeschoss a krut de Stär vum Ritter Kräiz vum Eisen Kräiz mat Platin Eech Blieder, Schwäerter an Diamanten. E ganz prestigiéise Präis. An déi zweet Plaz krut den Huffman, dee ganz gutt geschoss huet, ier hien eng aner Taktik vu Marseille hat. Wat fir XE-162 optimal gëeegent ass. Bis Juni 1945 hat den Huffman d'Mark vu fënnefhonnert erofgefallen Fligeren erreecht a krut d'Ritterkräiz vum Iron Cross mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Am Allgemengen ass de Krich fir déi Däitsch, déi am Westen entlooss goufen, gutt gaang. Arado Jet Bomber hunn sech als ganz effektiv bewisen. D'Nazien hunn souguer de FAA Rakéiteprogramm zugonschte vun neie Fligeren ofgeschnidden, déi bal onméiglech sinn ze schéissen, an d'sowjetesch Kämpfer konnten se net ophalen.
  D'Däitschen hunn d'Loft komplett dominéiert. D'Sowjetunioun, ofwiesselnd, ass an der Verteidegung op der éischter Linn gaangen. Vill Befestegunge goufe gebaut, an d'Nazien si lues a lues fortgaang.
  Am Géigesaz zu der realer Geschicht huet d'SU-100, déi an deem Krich net massiv war, op eemol Popularitéit gewonnen. An dës Kéier an der UdSSR d'Produktioun vun dëser Self-propelled Pistoul ugefaang an engem beschleunegt Tempo ze klammen. Et ass nach méi einfach a méi bëlleg ze fabrizéieren wéi drësseg-véier. A bewaffnet sou datt et d'Däitschen bäisse kann. SU-100 an der zweeter Halschent vun der véierzeg-fënneften Joer gouf den Haaptgrond Maschinn an et war op honnert Stécker pro Dag produzéiert.
  Den T-34-85 war och a Masseproduktioun, sou wéi den IS-2. Engersäits huet den IS-3 Panzer sech besser geschützt an der Stir. Awer op der anerer Säit ass et méi deier an Aarbechtsintensiv, an nëmmen dausend Stécker goufen produzéiert a gestoppt. Am allgemengen ass den IS-4, no deem et nëmmen a klenge Chargen verëffentlecht gouf. Also huet d'UdSSR tatsächlech schwéier Panzer opginn. An d'Serie blouf nëmmen SU-100 an T-34-85.
  Déi Däitsch konnten Enn 1945 den Dnieper erreechen an Kiew huelen. An och komplett d'baltesch Staaten erfaassen, a bal all Belarus. Mä am Wanter huet de Faschist missen ophalen. Um Himmel hunn se nach ëmmer dominéiert.
  Marseille fir fënnef dausend erofgefall Fligeren, kritt de Grand Star vum Ritter Kräiz a Sëlwer Eech Blieder, Schwäerter an Diamanten. Wéi Dir gesitt, war de Präis zimlech laang am Numm. An de Platin Luftwaffe Coupe an Diamanten.
  Am Fréijoer 1946, nodeems se méi fortgeschratt Panzer vun der E-50 Serie opgehuewe hunn, hunn d'Nazien probéiert an d'Mëtt ze kommen.
  D'Verteidegung vun der Rouder Arméi war an Déift an héich entwéckelt am Sënn vun Ingenieur. An dëst erlaabt hir net schwaach Resistenz ze organiséieren. An déi Däitsch, déi duerch eng Verteidegungslinn gebrach sinn, sinn net an d'Operatiounsraum erakomm, mä waren gezwongen, déi nächst ze duerchbriechen. Den Drëtte Räich war super bewaffnet, awer seng Truppe waren ëmmer méi kleng. Jonge vu véierzéng oder dräizéng kämpfen schonn an der infanterie, ëmmer méi dacks koumen d'Fraen. An der Loftfaart war d'Erfahrung vu weibleche Piloten allgemeng erfollegräich. D'Albina an d'Alvina, zum Beispill, hunn ugefaang sou berühmt ze markéieren datt d'Baueren iwwerrascht waren. A séier zerstéieren honnert Fligeren an e puer Méint krut de Ritter Kräiz vun Iron Kräiz.
  D'Meedercher hu sech als extrem kämpferesch an athletesch gewisen.
  Marseille erschoss méi wéi aachtdausend Fligere vum Wanter vu siwenzwanzeg.
  Hien huet se mat 30mm Waffen zerquetscht. An der UdSSR, blouf Yak-9 den Haaptgrond Fighter, déi kloer verännert war, mä et war einfach ze Fabrikatioun.
  Yak-3 gefuerdert héichwäerteg Duraluminium an ass net an d'Massproduktioun gaangen. LA-7 gouf och a klenge Quantitéite produzéiert.
  Awer de Yak-9 gouf de massivste Fliger virum IL-2 an IL-10.
  D'Rout Arméi huet ënnert de Schlag geziddert. D'Däitschen hunn Smolensk erreecht, awer nëmmen d'Halschent hunn et ëmginn ouni et ze huelen.
  Am Wanter hunn d'sowjetesch Truppen als Äntwert attackéiert. Awer nëmmen liicht presséiert d'Nazien.
  De Krich gouf laangwiereg a positionell beim Ausschloss. Den Hitler huet dat och verstanen.
  Am véierzeg-siwenten Joer hunn d'Däitschen de Krich virsiichteg gefouert. Si hunn auslännesch Truppen an der Offensiv benotzt, si hu vill probéiert ze bombardéieren. D'Frontlinn huet sech an engem Joer net vill geännert ...
  Den T-54 koum an der UdSSR, awer et war net massiv. Den T-34-85 ass nach ëmmer an der Produktioun ... An den SU-100 gëtt am meeschte produzéiert.
  Jet Aviatioun ass méi schlëmm wéi an der realer Geschicht. Éischtens, wéinst de Schwieregkeeten vun der Krichszäit ginn et manner Fongen wéi déi Däitsch haten a wéi et an der realer Geschicht war. Zweetens, Dir musst eleng schaffen ouni Trophäewëssenschaftler aus Däitschland ze benotzen.
  An d'Nazien haten e méi fortgeschratt X-262 an ME-363 mat Geschwindegkeete bis zu 1200 Kilometer an der Stonn a flüchtege Flilleken. An de ME-1100 mat Flilleken déi d'Sweep geännert hunn. TA-283 mat engem laange Fuselage an tailless Gotha Kämpfer. Schrecklech Yu-287. An TA-500 mat Jet Motore vun deenen et esou vill wéi sechs sinn.
  Plus tailless Bomber.
  Am Himmel ass de Virdeel vun den Nazien gewuess. Mee um Land war et e bësse méi einfach. An d'sowjetesch Truppen hunn sech verkleed, sech am Buedem begruewen an ofgehalen.
  1948 huet Marseille säi Kont op zéngdausend Fligeren bruecht a krut de Grand Star vum Ritterkreuz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  D'Däitschen dëst Joer konnten endlech Smolensk ëmginn an huelen, awer hir Erfolleger ware limitéiert op dës ... D'IS-7 koum an der UdSSR, awer nëmmen e puer Autoen goufen duerch de komplexe Design produzéiert. De Krich ass weider gezunn ... T-54 gouf nach a klenge Chargen produzéiert. Den T-34-85 ass nach ëmmer an der Produktioun, sou wéi och d'SU-100.
  1949 hunn d'Däitschen am Fréijoer net méi attackéiert, an d'Rout Arméi probéiert duerchzebriechen. Awer d'sowjetesch Truppe kruten och näischt wéi Verloschter ...
  MIG-15, den éischte jet fighter, wossten an der udssr, mä et war nach net fäerdeg an net seriell. Bis elo ass de massivste Fliger de Yak-9.
  Den T-54 ass nach ëmmer net Masseproduzéiert, awer d'Produktioun vum T-34-85 geet erof ... SU-100 an der Serie.
  Am joer 1950 nees kämpfen ... d ' udssr hat eng nei selbstfahrenden kanone SU-130 mat enger pistoul vum gescheitert panzer IS-7. Dës Maschinn war méi efficace.
  Fir déi däitsch e-50 ass méi schwéier ginn bis siwwenzeg tonne mat gasturbine-motor an décke panzerung - 250-mm-Stir an 170-millimeter Säiten, an eng méi eescht Self-propelled Pistoul ass néideg et ze bekämpfen.
  D'Frontlinn huet sech net vill geännert ...
  1951 krut d'UdSSR de MIG-15 a méi fortgeschratt Modifikatioun, awer de Yak-9 ass nach net aus der Serie zréckgezunn ... Den T-54 gëtt endlech gefördert an den T-34-85 gëtt endlech aus Produktioun. Bal keng schwéier Panzer ginn produzéiert, ausser SU-130 Self-propelled Waffen, déi SU-100 ersetzt. Awer et weegt fofzeg Tonnen an huet nëmme gudde Stierschutz.
  D'Däitschen drécken um Himmel an dominéieren nach ëmmer d'Loft. Marseille huet fofzéng dausend Fligeren erofgeschoss, an huet de Grand Star vum Ritter Kräiz vum Iron Cross mat Platin Eech Blat Schwerter an Diamanten verdéngt.
  Hei kënnt 1952 ... Béid Arméie ware grëndlech verstoppt an d'Schluechte ware bluddeg, awer d'Frontlinne ware bal onbeweeglech. Am Süden laanscht d'Dnieper. Am Zentrum hunn d'Däitschen trotzdem Smolensk a Pskov iwwerholl an halen, a weider Narva ... Leningrad ass net mat hinnen ... Finnland ass nach am Krich. Et huet alles weider gezunn. Den T-54 gëtt masseproduzéiert, de SU-100 gouf ofgeschaaft an d'SU-130 huet se ersat. Heavy Panzer sinn nach net an der Serie. D'Däitschen hunn d'Qualitéit vun hiren Autoen e bësse verbessert.
  Amerika a Groussbritannien sinn nach ëmmer am Krich mat Japan. Si bombardéieren et, awer si kënnen d'Inselen net selwer erfaassen.
  Awer d'Amerikaner hunn et net fäerdeg bruecht eng Atombomm ze kreéieren. Also de Samurai halen nach ëmmer.
  Mee du koum d'Joer 1953 ... Stalin ass am Mäerz gestuerwen. Richteg, dës Kéier huet de Generalissimo e schrëftleche Testament hannerlooss, wat Beria säin Nofolger mécht. An d'Berechnung vun den Däitschen iwwer de Chaos an d'Verwirrung vun der Rouder Arméi ass net geschitt.
  D'Offensiv vun der Wehrmacht ass séier ausgaang.
  Mä d'UdSSR war net an der Lag, d'Gezei vum Krich ze dréinen, an och während der Operatioun geholl a festgehalen.
  Um Enn vun 1953, Marseille iwwerschratt zwanzeg dausend erofgefall Fligere. Dofir krut hien e spezielle Präis fir hie guttgeheescht: de Grousse Stär vum Grousse Kräiz vum Ritterkreuz mat sëlweren Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  D'Joer 1954 koum ... D'Beria huet dem Hitler Fridden ugebueden op d'Konditiounen, datt wien wat gewonnen huet, da bleift hien. An dann, tatsächlech, wéi vill kënnt Dir all aner zerstéieren? Awer den Hitler huet d'Offer haartnäckeg refuséiert. D'UdSSR hat IS-10, awer dësen Tank war net ganz effektiv. D'Haaptrei Maschinn T-54 an der Serie ...
  D'Frontlinn ass wéi Fett am Siberesche Frascht gefaangen.
  Et ass schonn 1955 ... Amerika kämpft nach ëmmer mat Groussbritannien a zerstéiert Japan. An d'UdSSR dréckt mam Drëtte Räich. A si schloen sech.
  D'Frontlinn ass inaktiv. Den Himmel gëtt vun den Nazien dominéiert. MIG-15 an der Serie an hält de Feind zréck.
  Marseille fir fënnefanzwanzeg dausend erofgefall Fligere kritt: Grousse Stär vum Grousse Kräiz, Ritter Kräiz, mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten!
  D'Joer 1956 kënnt ... D'Däitsch lancéiere e pyramideschen Tank an eng Serie. Hoffnungen ginn op hien geprägt a si hunn endlech Discs déi fir Kampfgebrauch gëeegent sinn. Awer fir de Moment ass d'Frontlinn inaktiv an d'Rout Arméi hält de Feind zréck.
  Et ass schonn 1957 den 20. Abrëll, den Hitler lancéiert en neit verzweifelt Ugrëff op Moskau... An nees alles verstoppt an heftege Positiounskampf... Bis Enn 1957 schéisst Marseille drëssegdausend Fligeren erof a kritt et. Grand Star vum Knight's Cross Grand Cross mat geplangten Eichenblattschwerter an Diamanten.
  De Krich ass ze laang gedauert. D'Joer 1958 ass komm ... Lavrenty Palych Beria, Stalin Nofolger a President vum Staat Verteidegungskomitee, sot:
  - D'Land ass extrem erschöpft! An d'Leit sinn midd vum Krich. Mir brauche Fridden!
  Zhukov bemierkt:
  Soulaang den Hitler lieweg ass, gëtt et kee Fridden!
  Shelepin, den Inneminister huet sech eens:
  - Jo, soulaang dëse fanatesche Führer vun Däitschland, wäerten d'Nazien Krich mat eis féieren, bis zur kompletter géigesäiteger Zerstéierung!
  D'Beria huet seng Fauscht op den Dësch geschloen a gebrëllt:
  - Break de Wirbelen! Wat wäert Molotov soen?
  Den Ausseminister huet mat engem Opschlag geäntwert:
  - Bis elo sinn d'Perspektive fir d'Welt ganz vague. Och den Drëtte Räich ass extrem erschöpft. Mä hien huet nach ëmmer ganz Europa op de Fanger. A wann de Krich nach zéng Joer weidergeet, si mir déi éischt, déi ewechgeblosen sinn!
  De President vum GKO huet geknackt.
  - Riets! Mir sinn déi éischt, déi erofgoen! An dofir ass et néideg e Wee ze fannen fir den Adolf Hitler kierperlech ze eliminéieren!
  Shelepin bemierkt:
  - Et ass am beschten den Hans Marcel ze eliminéieren. Dëst ass de richtegen Däiwel am Fleesch! A wann et eliminéiert gëtt, da gëtt de Wëlle vun den Däitschen zum Krich komplett ënnergruewen!
  D'Beria huet mat dësem averstanen:
  - Jo, et gëtt ënnergruewen!
  Shelepin proposéiert:
  - Vläicht eng Belounung op dem Marcel seng Läich setzen?
  De President vum GKO huet dogéint:
  - Net! Nëmme fir d'Liewen!
  Den Inneminister sot:
  - Et ass méi einfach ëmzebréngen wéi ze fänken!
  Beria huet geknackt a bemierkt:
  - Encouragéiert Mord op alles! A mir wäerten nach gewannen. Wat wäerten d'Designer soen?
  Yakovlev sot mat engem Opschlag:
  - Während mir hannert dem Däitschen sinn. An dat ass eise Problem!
  Beria huet aggressiv gebrëllt:
  - Awer eis Victoire ass inévitabel!
  Ilyushin bestätegt:
  - Wierklech Komeroden President!
  Shelepin bemierkt:
  - Zwee Meedercher si ganz lästeg: Albina an Alvina. Si hunn den Huffman iwwerholl a mir si stänneg gefoltert. An heiansdo verursaache se Problemer.
  De President vum GKO huet drop higewisen:
  Mir hänken se!
  Et goufe gelaacht als Äntwert. Wéi och ëmmer, et huet witzeg ausgesinn.
  Januar 1958... An de Krich schéngt bal endlos. An et ass keen Enn a Siicht.
  An d'Nazien an de besaten Territoiren sinn hefteg. Si hunn d'Pionéier gefaangen: Mishka, Kolya a Svetlana. D'Jongen an d'Meedchen si véierzéng Joer al. Si solle geschwënn de Komsomol bäitrieden. Si goufen als éischt mat Viruerteeler verhéiert. Si hunn d'Jongen an d'Meedchen mat Peitsche geschloen. Duerno hunn se mat Drot geschloen. Kolya, als eelst vun ënnen, war nach vun aktuell iwwerpréift. Entladunge goufen duerch de Kierper vum Teenager verginn. De Kolya huet gekrasch vum Péng, deen hien erliewt huet.
  Dunn sinn d'Kanner barfuß an de Schnéi eraus geholl a fir erschoss ze ginn. A si waren dënn, barfouss, mat gebrochenen Gesiichter a geschniddene Réck, duerch d'Duerf gaang.
  An op den Hals hänke Brieder - "mir si Partisanen."
  Zwee Jongen an e Meedchen waren am Schnéi zu Fouss. De Kolya, dee mat elektresche Stroum gefoltert gouf, hat e bloe Gesiicht vu Leed. De Bier ass e bësse méi lieweg, hie gouf nëmme geschloen. D'Meedchen Svetlana fränkt. Si gouf och geflücht; si war dënn, well si sou vill Joer ënner Besetzung gelieft huet. Si gouf vun der Matrone gesicht, hir Fanger Hymen räissen. An dat ass fir e Pionéier sou erniddregend a geschummt. D'Meedchen bësst weider op d'Lëpsen.
  Kanner sinn onwuel barfous am Schnéi. Awer dës sinn nach ëmmer Blummen, wa se erschoss oder opgehaang ginn. Awer fir de Moment si se just gefuer. D'Folter ass nach net eriwwer an d'Nazien mussen Informatiounen kréien.
  Déi kaal Féiss vun de Pionéier si rout a liicht geschwollen an der Keelt. Awunner kucken mat Sympathie op déi gefaange Kanner. An elo ginn se endlech an d'Hütt bruecht.
  Si hunn mech op de Réck geluecht, a si fänken un meng blo Fersen mat Gummi-Truncheons ze schloen.
  D'Kanner kräischen vu Péng a zéien ... Dem Kolya seng blo Fersen gi mat enger méi liichter Flam verbrannt. An dann ass de ronnen Ferse vum Meedchen Svetlana mat engem roude-waarm Poker verbrannt. A wéi e Pionéier vun dëser op der Spëtzt vun hire Longen gejaut.
  D'Verhéier ass mat Viruerteeler stattfonnt, awer d'Kanner ware roueg. An erëm goufen se mat Drot geschloen, an hir blo Sohle goufe mat engem rouden Eisen verbrannt.
  Awer d'Pionéier hunn keng Informatioun ginn. Si hunn fest gehal. De Kolya gouf souguer e rout-waarm Poker géint de Jong seng blo Këscht gesat. De Jong huet schwéier otemt, huet awer d'Zänn gebitzt an seng Gejäiz zréckgehalen.
  Also hunn d'Nazien näischt erreecht ...
  Mee de Krich ass weider gezunn... De Februar ass och komm... D'Däitschen hunn aus Disc-Fligeren op Leningrad geschoss. A si attackéiert Moskau aus der Loft. Kämpf si schwéier.
  D'Albina an d'Alvina kämpfen an der Loft. Meedercher an nëmmen Bikini a barefouss.
  A schéisst russesch Fligeren erof. Devils huet scho vill Auszeechnunge kritt, dorënner de Grand Star vum Knight's Cross mat gëllenen Eichenblattschwerter an Diamanten.
  Dës zwee Meedercher si just super Rang. An hir Aerobatik an d'Zerstéierung vun der Matière a Liewewiesen.
  Hei huet d'Albina d'sowjetesch Fligeren geschloen, sechs Stécker gläichzäiteg erofgeschoss, an engem Burst a gequitscht:
  - Fir den Drëtte Räich!
  D'Alvina huet och Ausbroch vum Nol a russesch Autoen geschéckt an, siwen ofgeschnidden, vyaknula:
  - Fir de Führer!
  An déi zwee Meedercher laachen ...
  Obwuel fir éierlech ze sinn, ass dëse Krich schrecklech midd vun hinnen. Tatsächlech féiert de haartnäckege Fuhrer et, awer d'Front ass gefruer an alles ass stoe komm. An alles geet an engem Krees. An nëmmen d'Läiche vu béide Säiten an erofgefallen Autoen. A gebrach Panzer a mënschlecht Leed.
  D'Albina huet aacht weider Fligeren ofgeschnidden a gesongen:
  - Dat nächst Joerhonnert ass eis!
  D'Alvina ass zouversiichtlech domat averstanen:
  - Och all zukünfteg Alter!
  An d'Meedercher hunn russesch Fligeren mat wilde Roserei erofgeschoss.
  An dann, natierlech, Folter ... Pionéier sinn agreabel ze Folter. Besonnesch d'Jongen hir blo Féiss frittéieren, a briechen d'Rippen mat roude-waarm Zang. Gewalt Meedercher ...
  Krich mécht Leit wëll. Marseille selwer war och scho midd vum Kampf. Hien huet fir eng laang Zäit gekämpft. Zréck am Joer 1940 huet hie fir d'Loftiwwerherrschaft iwwer Groussbritannien gekämpft. Hien hat am Ufank keng ganz erfollegräich Carrière. Si hunn net geduecht datt hien e Phänomen géif ginn, an eng Rekordzuel un Auszeechnunge fir den Drëtte Räich kréien. An hie wäert Fligeren fir eng ganz Loftarméi schéissen.
  Den Hans Marcel huet sech ëmmer méi langweileg gefillt. De Krich huet hien langweilen. Ech wollt eng weiblech Kierper, deier Wäiner a luxuriéise Fester an aner Ënnerhalung. Wéi vill kënne schonn sinn - uechtzéng Joer an de Reien. Hie gouf ni schwéier blesséiert, a gouf eréischt am Ufank vu senger Carrière erschoss. Méi héich Muechten hu sech ëm Marseille gekëmmert. Hie gouf en Air Field Marshal awer huet als Privat gekämpft. An ech hunn dech vill vermësst.
  De Glanz an sengen Aen huet ugefaang ze verschwannen. De Krich mat der UdSSR goung an engem Patt. An dem Stalin säin Doud huet näischt geännert. Den Hitler lieft nach ëmmer, obwuel hien net gutt ausgesäit, awer hien ass nach ëmmer relativ energesch. E kaale Fleck um Kapp brécht schonn duerch an dem Fuhrer seng Hoer ginn gro.
  Awer wann hien nach ëmmer d'Räich geréiert, wëll hien haartnäckeg d'UdSSR ofschléissen. D'USA a Groussbritannien hunn Japan besat, awer sinn an engem Guerillakrich verstoppt. Plus, d'Amerikaner an d'Briten probéieren Indien an d'afrikanesch Kolonien mat hiren Truppen ze halen.
  Also d'Alliéierten amëschen net an dësem Krich. Si sinn net un hir. A si sinn esouguer frou, datt zwee totalitär Räiche sech ausernee bréngen.
  De Marcel suckt schwéier a säi ME-462 hëlt liicht vun der Pist of. D'Zwillingmotor Maschinn ass mächteg bewaffnet, an den Hans schloen léiwer vun enger Distanz, hält de Feind vun him ewech. Huffman, am Géigendeel, op XE-362 ass séier no.
  Bis elo behält déi däitsch Loftfaart eng qualitativ Iwwerleeënheet iwwer de Feind. Awer et ass net méi sou iwwerwältegend. Allerdéngs gleeft de Fuhrer un eng Wonnerwaff ...
  Fléien ënnerzegoen, dat ass eppes ... Awer si sinn nach ëmmer ze deier an thermesch Strahlen sinn nach ëmmer onvollstänneg. Pyramidal Panzer sinn och ee vun den Argumenter am Sträit.
  Mä och dat gëtt den Däitschen keng entscheedend Initiativ. Zousätzlech ass d'pyramidesch Form gutt géint kinetesch Projektilen, awer net sou effektiv géint HEAT.
  Marseille brennt a schéisst zwee Dutzend russesch Fligeren erof a seet:
  - Fir den Drëtte Räich ...
  Da suckt de jonke Mann. An erëm klappt weider drësseg sowjetesch Autoen an engem Burst.
  Jo, de Krich ass weider gezunn... An dës Strooss huet keen Enn a Siicht.
  Hans sang:
  - Schlitt, schlitt mech! Et huet mech, et huet mech!
  An nees schéisst russesch Kämpfer of.
  Jo, den Hitler huet se geschéckt fir geschluecht ze ginn ... Oder fir anerer ëmzebréngen, wat och keen Zocker ass.
  De Marcel huet sech un d'Meedchen erënnert.... Si heeschen Ilsa. Sou eng schéin Blond, a seng Fra.
  Hei ass si, grausam. Ech hunn de Komsomol probéiert. A schloe si mat enger Peitsche vun iwwerall.
  Pounded wéi eng Cider Geess. Dunn huet si eng Fackel op hir blo Féiss bruecht. Gebraten hir blot Sole. An erëm fir de Peitsche. A wéi dëst Komsomol Member vu Péng gebrach huet. A wéi d'Ilsa d'Salz op hir Wonnen sprëtzt. Dat war wierklech brutal.
  Ilsa huet och gär d'Jongen gefoltert. Si huet ee Jong vu véierzéng Joer al ausgekleed an huet seng Hänn un e Poste genoelt. Dunn huet si ugefaang Äiswaasser op hien an der Keelt ze pour. An dunn huet si eng Fackel an d'Hänn geholl an de muskuläre Kierper vun engem Teenager gebrannt. Dunn huet si erëm Äis Waasser gegoss. An um Enn huet si de Jong mat kochendem Waasser verbrennt. An et war e Gruef.
  Ilsa huet sou Ënnerhalung gär an huet näischt fir hir Lust veruecht.
  Awer d'Zäit ass vergaang ... A si hat fir d'éischt e Jong an duerno eng Duechter. An d'Ilsa huet schonn ugefaang hir an dem Marcel senge Kanner ze Folteren ze léieren.
  Hei ass eng schrecklech Fra aus der SS.
  De Marcel hat och eng aner Fra: Helga. Si ass och Pilot. Den Hans huet si 1945 kennegeléiert. Si huet den TA-152 geflunn, ee vun de beschten, a vläicht déi bescht Propeller-Undriff Fligere vun der Luftwaffe.
  D' Helga war e Pilot, net e Bügel. An esou gouf si schwanger an huet och Gebuert - direkt Zwillinge.
  An et soll super festgestallt ginn. An dann zwee méi Jongen an eng Duechter gelongen Gebuert. A mat fënnef Kanner, huet si net méi gekämpft ...
  Jo, hatt huet Gléck. Am Drëtte Räich huet den Hitler fir d'éischt d'Inhaber vum Eisen Kräiz Éischt Klass a méi héich erlaabt eng zweet legal Fra als Belounung ze hunn.
  Gutt, de Poopst huet e bëssen gegrommelt, awer trotzdem guttgeheescht. Dunn huet de Fuhrer d'Regel gezwongen bis zu véier Fraen ze hunn. Den Ökumenesche Conseil gouf hei versammelt an et gouf mat Waff ugeholl.
  De Mangel u Männer am Drëtte Räich ass enorm. An natierlech war dës Entscheedung gezwongen.
  D'Aarbechtsressourcen vun Däitschland goufen net nëmmen duerch europäesch Aarbechtskräften an auslännesch Divisiounen ofgebaut.
  Den Hitler huet d'Ausstierwen vun de Judden suspendéiert, an elo war d'Mënschekraaft am Gläichgewiicht. De Krich huet d'Räich erschöpft.
  D'Sowjetunioun gouf och depopuléiert ... Vill Fraen hunn an der Arméi gekämpft, souwéi Kanner. Anastasia Vedmakova gouf déi produktivst Ace. Si huet bal vum Ufank vum Krich gekämpft. Als éischt op der U-2 Maisfeld. Awer dunn ass si op Kämpfer gewiesselt.
  Vill sowjetesch Aces stierwen ... Pokryshkin, no engem Held vun der UdSSR verlount véier Mol, huet trotzdem säin eegenen Doud fonnt. Kozhedub, e fënneffache Helden ginn, ass och an der Schluecht erofgefall. Fir eng laang Zäit, sowjetesch Fligeren huet keen Ausstouss System, an de Prozentsaz vun Doudeger Pilote war ganz héich.
  Anastasia Vedmakova huet iwwerlieft. A si hat gëlle Stäre gesammelt, déi net op hir Këscht passen. No de Regelen, fënnefanzwanzeg feindlech Fligeren, déi erofgeschoss goufen, kruten e Goldstär. Wann d'Zuel vun de Stären zéng erreecht huet, huet Beria hir de Big Diamond Star vum Hero vun der UdSSR presentéiert. Anastasia war am meeschte Titel Ace. Zousätzlech zu erofgefallte Fligeren, hat si och Panzer, Brécke, Camionen a souguer e puer Schëffer zerstéiert. Ausserdeem huet dës Fra d'Pilote gerett, an och de Generol, dee ronderëm war.
  A si war bekannt fir verschidde Zich mat Brennstoff a sou weider ze brennen.
  Anastasia gouf eng grouss Legend vun der sowjetescher Loftfaart. An natierlech war si och midd vum Krich. Si huet souguer gekämpft a fléien wärend schwanger. An dunn huet si e Jong gebuer.
  E schéine Jong huet sech erausgestallt, rout-Hoer wéi seng Mamm. Anastasia huet als Regel an engem Bikini a barfuß gekämpft. An dëst huet hir gewësse Virdeeler ginn. Wat net jidderee schätzt. Mä hire jonke Partner Akulina Orlova kämpft och barfuß an am Bikini, an dat hëlleft hir vill.
  Béid Meedercher fléien a schéissen op däitsch Gefierer. Anastasia Vedmakova huet hir éischt Sortie zréck a Spuenien gemaach. Si bombardéiert d'Positioune vun der Arméi vum Franco an der Nuecht op der U-2. Déi Aart, déi si Erfahrung duerch den Daach huet. An Akulina Orlova ass e jonkt Meedchen, an nach voller Energie a Leidenschaft.
  Si schloen d'Däitschen erof, sangen ...
  - Piloten-Piloten, Bommeleeër-Fligeren,
  Mir besiegen all Faschisten an der Schluecht ...
  Eis Starships wäerte méi héich sinn wéi d'Sonn,
  An de Cherub wäert seng Flilleke verbreeden!
  D'Meedercher, muss ech soen, si super Handwierker.
  Et ass schonn den 23. Februar 1958 ... Dag vun der Sowjetunioun Arméi. An et soll grouss gefeiert ginn. Awer wann alles bescheiden ass ...
  Beria ass net ze lëschteg ... Während dem Krich war jiddereen grëndlech midd.
  Maréchal Vasilevsky proposéiert:
  - Loosst eis Panzer aus Holz maachen!
  Den Ieweschte wénkt.
  - Dat ass eng gutt Iddi!
  Maréchal Zhukov huet dogéint:
  - Klenge Sënn! Dëst si lieweg Sarg!
  Vasilevsky huet logesch bemierkt:
  - Si si méi hell a méi séier. An déi Däitsch briechen eis Panzer duerch!
  D'Beria wénkt averstanen.
  Vasilevsky schwätzt seng Gedanken!
  Malenkov confirméiert:
  - Mir maachen alles richteg!
  Dem Beria seng Equipe war midd... Et waren keng aner Iddien. Ausser Dir probéiert Plastik méi bëlleg ze fabrizéieren a méi staark ze maachen.
  Also schliisslech schliisslech eng laang leidend Atombomm.
  Eppes op hirer Aarbecht an den USA ass gestoppt, an och op der ganzer Welt.
  An Dir musst stimuléieren. Vläicht dann wäert de Krich endlech ophalen.
  Awer de Krich leeft nach ëmmer an d'Zäit fléisst wéi Drëpsen.
  Hei gouf Mirabela gefaangen. An d'Nazi Zaldoten hunn hir Kleeder ofgerappt. An dunn hunn se d'Been verbreet an d'Meedchen ugefaang ze vergewaltegt. Mirabela huet an enger Mëschung vu Péng a Freed gekrasch. An e puer Mol fäerdeg.
  Dunn hunn si ugefaang him ze folteren. Si hunn dem Meedchen seng Fersen mat rout-waarme Streifen vun Eisen verbrannt. A si hunn hien als éischt mat enger Peitsch geschloen. An dann, mat engem rouden Drot vun der Hëtzt, hunn si hatt um Réck, op de Säiten, op der Këscht geschloen ...
  Duerno hunn se ugefaang d'Zéiwe mat enger Zang ze briechen. Dunn hunn si dem Meedchen eng rout-waarm Staang an den Aarsch gedréckt.
  Kuerz gesot, Folter gouf fir seng Grausamkeet erënnert. An extrem Arroganz.
  De Mäerz ass scho komm ... D'Däitschen probéieren méi an der Loft ze drécken, si hunn net vill Kraaft fir ze attackéieren. De pyramideschen Tank, wann e fréier erschéngt, hätt der Wehrmacht gehollef d'Welt z'erueweren. Richteg, de kumulative geschoss huet dynamesche schutz. A béid Säiten wäschen sech mat Schlag.
  Den 8. Mäerz 1958 ass Fraendag. An no der Gewunnecht ass en Austausch vu Prisonéier stattfonnt. D'Däitschen hunn gefoltert awer gebrach Mirabela fräigelooss, an am Géigesaz hunn d'Russen d'Adala befreit. Déi däitsch Fra krut et och, dorënner Vergewaltegung.
  D'Anastasia Vedmakova huet d'Mirabela mat engem Getränk vu Kraider a Salben reift, a léisst hatt schlofen fir sech z'erhuelen, sou datt si an e puer Deeg erëm géint den Nazien am Himmel kämpfen.
  Anastasia Vedmakova an Akulina Orlova sinn zréck an den Himmel an hire MIG-15s. Akulina bemierkt:
  - Dir hutt nach ëmmer op Spuenesch gekämpft - wéi al sidd Dir?
  Vedmakova huet gelaacht an geäntwert:
  - Et ass net üblech eng Dame no hirem Alter ze froen!
  D'Akulina huet gelaacht a bemierkt:
  - Dir kuckt wéi zwanzeg, fënnefanzwanzeg héchstens!
  D'Anastasia huet geknackt a bemierkt:
  - Ech hunn am Biergerkrich gekämpft... Et waren dräi Jonge bei mir. Et ass super, datt mir d'Wäiss d'Hornen ginn. An ech hunn déi éischt Persoun ëmbruecht wéi d'Däitschen 1915 Lvov gestiermt hunn ... Also kënnt Dir Iech ongeféier virstellen wéi al ech sinn!
  Dat blondt Meedchen huet geflüstert.
  - Erstaunlech! Et ass wéi wann Dir Iech virstellt!
  Déi rout-Hoer Schéinheet huet mat engem Mond voller Päerdszänn gelaacht a bemierkt:
  - A wat? Dëst ass d'Magie vu russesche Gëtter! Ech wäert Iech léieren, an Dir wäert och net al ginn!
  D'Akulina huet en däitsche Fliger mat bloe Féiss erofgeschoss an huet gekrasch:
  Jugend ass wonnerbar!
  De Krich ass op an et ass keen Enn a Siicht, awer trotzdem ass et Heldentum a Victoire!
  Abrëll 1958 ukomm. Am Süden gouf méi oder manner tolerabel Wieder etabléiert an d'Nazien hu probéiert sech virzekommen. Den Haaptproblem ass natierlech den Dnieper. An op der lénker Küst sowjetesch Truppen hunn defensiv Positiounen opgeholl.
  Allerdéngs haten d'Däitschen en alternativen Hierscht. Streik duerch d'Tierkei. Laang Zäit huet dëst Land un Neutralitéit gehal. Awer d'Regierung huet geännert. A méi pro-däitsch Kräfte koumen. An den Hitler huet zougestëmmt den Osmanen all Bierger vu Gold ze verspriechen, fir se an de Krich ze drécken. D'Bevëlkerung vun der Tierkei ass séier gewuess, d'Arméi gouf méi staark. An e puer vun de Waffen goufen vum Drëtte Räich op Kreditt verkaaft. An déi osmanesch arméi gouf staark agesat voll mobiliséiert muslimesch zaldoten op der grenz vun der udssr.
  An den 20. Abrëll 1958 huet d'Tierkei ouni Krichserklärung d'sowjetesch Truppen an Transkaukasien ugegraff ... Sou koum eng zweet Front fir d'Rout Arméi dobäi. Trotzdem konnten d'Nazien d'sowjetesch Spezialdéngschter ausspillen. D'Situatioun gouf vun der Konfrontatioun tëscht Zhukov a Beria verschäerft. Wat och d'Situatioun un der Front beaflosst.
  D'Tierken hunn net eleng ugegraff, mä zesumme mat den Däitschen. An dat huet hinnen zousätzlech Méiglechkeeten ginn.
  D'Kämpf entfalen bei Jerevan, a Batumi gouf gestiermt.
  Marseille kämpft an der Loft. Dës Kéier ass seng Stëmmung méi grouss a kämpfend. Tatsächlech gouf et endlech eng schrecklech Hoffnung datt et méiglech wier dëse Krich ze gewannen, deen iwwer Mooss gezunn ass.
  Um éischten Dag hunn d'Däitschen an d'Tierken duerch d'Verteidegung vun de russeschen Truppen gebrach, an hunn ugefaang an d'Land ze plënneren.
  D'Nazien hunn et fäerdeg bruecht taktesch Iwwerraschung z'erreechen. An hir Truppe ware séier genuch bewegt. An et gouf deelweis kloer, datt d'Rout Arméi net ganz prett war fir Transkaukasien ze verdeedegen.
  An hei soll den Heldentum vun der Rouder Arméi d'Feelberechnunge vun der Leedung kompenséieren.
  D'Kämpf hunn sech fir Jerevan entfalen. An dunn hunn d'Pionéier dapere gekämpft. Si widderstoen déi béis Nazien an Osmaneschen Truppen.
  An um Rand vun Yerevan, Pionéier graven Trenches. Et gi Kärelen vun verschidden Nationalitéiten. Besonnesch vill helle Käpp flimmeren. Et gi rout a schwaarz a blond Kanner.
  Eng Saach verbënnt si: Glawen un den Triumph vum Kommunismus a bloe Féiss. Et ass kloer, datt während dem Krich net jidderee Schong huet, an dofir, als Zeeche vun der Solidaritéit, all d'Kanner mat bloen, ronnen Fersen pronken. Fréijoer am Transkaukasus ass zimlech waarm, a wann Dir bewegt a schafft mat Schaufelen, gëtt et souguer waarm fir d'Jongen. An am Wanter ass d'Keelt hei net sou schrecklech.
  Jongen a Meedercher sinn gesalzt, dënn, awer sënneg, prett fir en heftege Kampf.
  Kanner schaffen mat Begeeschterung a sangen:
  Ophiewe Feier, blo Nuechten,
  Mir si Pionéier - Kanner vun den Aarbechter ...
  D'Ära vun de Liichtjoer kënnt un,
  Call vun de Pionéier - sidd ëmmer prett!
  Call vun de Pionéier - sidd ëmmer prett!
  An hei kënnt den Alarm erëm. Jongen a Meedercher sprangen op d'Enn vum Trench. A Muschelen fänken scho vun uewen un ze platzen: Feind Artillerie funktionnéiert.
  De Pashka huet dem barfouss Meedchen Masha gefrot:
  - Ma, mengt Dir, mir wäerten iwwerliewen?
  D'Meedchen, dënn a fair-Hoer, huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Mir widderstoen op d'mannst eemol, an der schwiereger Stonn!
  De Pionéier Sasha huet logesch bemierkt:
  Eisen Heldentum ass onwahrscheinlech.
  De Jong huet mat senger bloer Sohl op d'Steng getippt. Et kann gesi ginn, datt de Jong sech mat zolitte Kalle gestoppt huet.
  D'Meedchen Tamara huet bemierkt:
  Mir wäerten ouni Angscht kämpfen
  Mir wäerte kee Schrëtt zréck geschnidden ginn ...
  Loosst d'Shirt mat Blutt getippt -
  Méi Feinde, dréit de Ritter an d'Häll!
  De Jong Ruslan, e Pionéier mat schwaarzen Hoer, bemierkt:
  Joerhonnert passéieren, eng Ära wäert kommen,
  An deem et kee Leed a Ligen gëtt ...
  Kampf fir dëst bis Äre leschten Otem -
  Déngt Äert Heemechtsland, Dir vum Häerz!
  De Jong Oleg, dënn a fair-Hoer, chirped, Verse:
  Neen, de Waach wäert net verschwannen,
  De Look vun engem Falcon, Adler ...
  D'Stëmm vun de Leit ass sonorous -
  De Geflüster wäert d'Schlaang zerbriechen!
  
  Stalin lieft a mengem Häerz
  Fir datt mir d'Trauregkeet net kennen,
  D'Dier zum Raum opgemaach
  D'Stäre blénken iwwer eis!
  
  Ech gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen
  Et gëtt en Enn vum Faschismus ...
  An d'Sonn wäert schéngen
  De Wee fir de Kommunismus beliichten!
  D'Jongen an d'Meedercher hunn zesummen applaudéiert.
  Awer elo fléien d'Jetattack Fligere scho a falen Bommen. An dëst ass eng aggressiv Entrée.
  Den Oleg an d'Sasha hunn e Slingshot opgehuewen an e Kaddo vum Doud lancéiert. An de Faass gouf vum Hitler-Attackfliger getraff, obwuel et zu der Tierkei gehéiert.
  D'Meedchen Natasha huet gesonge:
  - De Komsomol ass net nëmmen Alter,
  Komsomol ass mäi Schicksal!
  Ech wäert de Weltraum eroberen, gleewen ech
  Loosst eis fir ëmmer liewen!
  Ahmed, e Pionéierjong aus Aserbaidschan, huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dir sidd nach kee Komsomol Member Natasha!
  D'Meedchen huet rosen op de bloe Fouss gestampelt an huet mat melodiéiser Stëmm geäntwert;
  Nieft de Pappen, mat engem lëschtegen Lidd,
  Mir sti fir de Komsomol...
  D'Ära vun de Liichtjoer kënnt un,
  De Gejäiz vun de Pionéier - sidd ëmmer prett!
  De Gejäiz vun de Pionéier - sidd ëmmer prett!
  Den Oleg huet och säi bloen, kannerleche Fouss gestampelt a gebrëllt:
  Méi staark Hammer dréckt de Proletar,
  Vun Titan Hand zerdréckt de Joch ...
  Mir sangen dausend Arien fir eist Mammeland,
  A Liicht fir d'Nokommen, gutt!
  Kanner si frou. An tatsächlech hunn d'Däitschen an d'Tierken bombardéiert, an nëmmen ee Meedchen krut e Fragment an hirem kalen, ronnen, rosa Ferse.
  Pionéier huet gejaut, awer dunn hir Lëps gebass.
  An dofir hu si sech bereet den Attack ofzewieren. A scho sinn et Panzer mat Faschisten an Osmaneschen Unitéiten. Kaaft vun der Tierkei op Kreditt, formidabel E-100s beweegen sech. Esou mächteg a geféierlech Maschinnen.
  Si hunn esou Schutz. Dass een aus kengem Wénkel duerchgoe kënnt. Dir kënnt et net nëmmen aus engem Wénkel schloen. Déi eenzeg Chance ass d'Strecken ze briechen.
  D'Kanner si prett fir ze kämpfen, a wackelen hir blo Féiss. Hei si se op engem Drot Päck mat hausgemaachte Sprengstoff ënner de Spuere vun den Nazien an den Tierken drécken. Et funktionnéiert an zerstéiert d'Roller vun de Panzer vun der Arméi vu Rommel a La Erdogan.
  An et gesäit schrecklech aus.
  Sasha rifft:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  De Jong Pashka schéisst mam Oleg aus engem Slingshot a rifft:
  - Éier fir d'Pionéier!
  De Jong Ruslan, zesumme mam Meedchen Sufir, zitt mat engem Drot eng Minière ënner dem Däitschen an dem Türk a rifft:
  - Herrlechkeet un der UdSSR!
  Kanner aus Aserbaidschan a russesch Kärelen kämpfen. Gesonde, dënn, barfuß Pionéier géint eng kolossal Armada vun Panzer.
  D'Meedchen Tamara trëppelt hire graziéisen, klenge, bloe Fouss a seet:
  - Herrlechkeet fir Russland!
  De Pionéier Ahmet bestätegt beim Feier op de Feind:
  - Mir sinn eng frëndlech Famill zesummen!
  De Jong Ramzan, e roude Hoer Aserbaidschan, bestätegt, en Auto erausgeschloen:
  - Vum Wuert si mir honnertdausend ech!
  D'Kanner si frëndlech... Hei ass dat armenescht Meedchen Azatuhi, dat och mat Hëllef vun engem Drot d'Sprengstoffverpackung mat Hëllef vun engem Drot behendig iwwerdréit a quitscht:
  - D'UdSSR ass eng Famill vu Vëlker!
  En anert armenescht Meedchen Aghas seet:
  - Béie net zum Faschismus:
  An d'Meedchen huet den Drot mat den bloen Zänn gezunn. Vill Aserbaidschan an Armenesch Kanner hunn blond Hoer a sinn net z'ënnerscheeden vu Slavic Kanner, vun deenen et och vill sinn. Déi, déi vun den Däitschen ewech komm sinn, aner russesch Familljen hunn sech an Aserbaidschan an Armenien och ënner den Zaren néiergelooss.
  Et gi vill Slawen am Kaukasus. Vill gemëscht Koppelen. Jo, a Kanner hunn normalerweis méi hell Hoer wéi hir Elteren. An déi slawesch Kärelen sinn gebrannt ginn, sou datt Dir se net vun den Awunner erziele kënnt. Ausserdeem sinn d'Kanner normalerweis méi ähnlech wéi Erwuessener.
  Also den internationale sowjetesche Batailloun vu Jongen a Meedercher kämpft, a si sinn all vereenegt, a ganz ähnlech. Hir blo Fersen blénken beim Beweegen.
  An Dreem Kanner schécken Kaddoe vum Doud. De Shamil an de Seryozhka, béid Pionéierjongen, zéien den Drot. An hei ass en Däitsche, awer mat enger tierkescher Crew stoppt den E-50 mat engem futtis Raupen.
  D'Jongen sangen zesummen:
  Unioun onverständlech, fräi Republiken,
  Et war keng brute Kraaft déi sech ralléiert, keng Angscht ...
  An de gudde Wëllen vun opgekläerte Leit,
  A Frëndschaft a Vernunft, a Courage an Dreem!
  An d'Kanner si frou. Si laachen mat wäiss, souguer Zänn. A si sinn frou, obwuel si mam Doud menacéiert sinn.
  An d'Däitschen suckelen. Zerstéiert Panzer schéissen hir Kanounen a krabbelen Maschinnegewierer.
  E puer däitsch an tierkesch Gefierer si mat Granatwerfer ausgestatt a si ganz geféierlech.
  De Jong Maksimka an d'Meedchen Zara aus Aserbaidschan a si, déi bloe Féiss raschten, hunn eng Mine ënner dem Feind gezunn an e faschistesche Mastodont erausgeschloen, och wa se an d'Tierkei verkaf sinn.
  A geruff op der Spëtzt vun hire Longen:
  - Fir d'UdSSR!
  D'Kanner sinn sou witzeg.
  Pionéier Abbas a Vladimir benotzen och Waffen. An dësem fall katapult an zerbriechen d ' e-75 raupen un d' nazie. Dunn hunn d'Jongen gesongen:
  - Fir d'Gréisst vum Planéit ënner dem Deck vum Kommunismus!
  Den Oleg an den Abdula sinn och Pionéier vu verschiddenen Natiounen, awer mat engem eenzegen Häerz lancéiere se och Sprengstoff. Si schloen den E-100 a sangen ...
  Mir hunn de Planéit fir d'Natiounen opgemaach,
  De Wee zum Weltraum, op onsiichtleche Welten ...
  Heroesch Akte gi gesongen -
  Fir d'Narben vum Doud fir ëmmer ze läschen!
  
  Ënnert dem Hellege Banner vu Russland,
  A Fridden, Frëndschaft, Gléck a Léift ...
  D'Leit vun der ganzer Äerd wäerte méi glécklech ginn,
  Hellesch Däischtert wäert an der Distanz verdreiwen!
  Kanner kämpfen hei ...
  Abdurrahman a Svetlana - en aserbaidschanesche Jong an e Meedchen aus Wäissrussland hunn en Drot zesumme gezunn an e faschistesche Tank erausgeschloen. A si sangen:
  - De groussen Numm vum hellege Russland,
  Schéngt iwwer d'Welt - wéi e Sonnestrahl ...
  Ech gleewen un Eenheet mir wäerte méi glécklech ginn,
  Loosst eis de Leit de richtege Wee weisen!
  Kanner si ganz couragéiert. Souwuel d'Nazien wéi hir Alliéierten, d'Tierken, sinn einfach schockéiert vun esou haartnäckege a rosen Resistenz.
  Abudurrahman ass e Pionéier, hien krut e Fragment a senger bloer Sohl. Et huet d'calused Uewerfläch vun engem Kand säi Been duerchgebrach.
  De Jong huet gejaut:
  - An et deet mir wéi!
  D'Svetlana ass och an de ronnen Ferse getraff ginn, an huet hir Schëller kraazt. Awer d'Meedchen huet gejaut:
  - Break d'Pionéier net!
  Den Däitschen Auto hunn och den Azim a Kolka gerammt.
  D'Jongen hunn mat engem Drot gewisen a gesongen:
  De verrotesche Feind ass an d'Offensiv gaangen,
  Awer ech gleewen, datt et net fält, d ' sowjetesch Vollek ...
  De Feind waart op Néierlag an Vergiess,
  An d'Herrlechkeet vu Russland wäert méi staark bléien!
  De Feind waart: Néierlag an Vergiess,
  An d'Herrlechkeet vu Russland wäert méi staark bléien!
  Kanner sinn dapere a béien net. A si wëllen gewannen. A si sangen a si kämpfen.
  Déi Däitsch leiden schwéier Verloschter. True, meeschtens hu se gebrach Bunnen a Roller. An et ass net fatal.
  Méi schlëmm fir d'Pionéier, déi gefaange geholl goufen.
  De Jong Abdulhamid, wéi hie gefaange geholl gouf, gouf vun den Nazien op de Rack gesat. Si hunn dem Pionéier seng blo Féiss an de Block agesat, an hunn ugefaang Gewiichter un den Haken ze hänken. An dunn huet hien d'Feier gebrannt. An dem Bouf seng blo Fersen goufe vum Feier geleckt. An eng Peitsch ass op de Réck gefall. Si hunn mech laang geschloen. An dunn hunn d'Nazis ugefaang d'Rippen mat rout-waarm Zänn ze briechen.
  De Jong, stierwen ënner Folter, wéi d'Eisen vu senge Rippen, rout vun der Hëtzt, him zerquetscht huet, huet gesongen:
  Berlin ass bal ënner eiser Herrschaft,
  Duerch eng Spektiv gesi mir de verdammt Reichstag ...
  Ech hoffen et gëtt Fridden a Gléck geschwënn;
  Wat ech a menge Gedichter beschreiwen!
  
  Russland huet de Kommunismus fir d'Welten opgemaach,
  Si gouf eng Famill fir jiddereen.
  Awer d'Wehrmacht huet eis e Schwäin Schnéi gepecht,
  An elo sprutzt d'Blutt aus de Venen wéi e Sprangbuer!
  
  Wat de Führer bei eis zoufälleg vergiess huet,
  Ech wollt Land a Sklaven kréien!
  De Faschismus ass mat enger ganz laanger Campagne gaang -
  An hei ass e richtegen Albtraum, hellesch Dreem!
  
  En einfache Jong, e Barefoot Jong,
  Kuerzem e roude Krawatt gebonnen.
  Hie wollt d'Welt selwer ouni Gott bauen,
  Awer op eemol ass den Napalm aus dem Himmel ausgebrach!
  
  Ech hu misse no vir lafen, mir waren AWOL,
  Keen wëll esou Jonker huelen!
  Awer de Kämpfer an engem Gewier huet et gemaach,
  De Wee vun de Pappen huet sech wäertvoll gewisen!
  
  Gekämpft wou souwuel lëschteg a Kraaft,
  A Schwäch ass och bitter, leider ...
  D'Komeroden hu misse Griewer gruewen
  Pinien Sarg planzen am Frascht!
  
  Ech sinn e Pionéier elo gewinnt ze leiden,
  Hien ass barfuß op d'Opklärung gaangen, de Schnéi ass geknackt.
  Vläicht Strof fir Ongleewen,
  Dass ech de Jesus net wollt kennen!
  
  Awer wat sinn déi dräi Stonne vu Golgotha?
  Méi wéi dräi Joer Krich sinn vergaangen!
  An all Duerf kräischen d'Witwen bitter,
  Wéi sinn d'Jongen um Kierfecht vum Land ëmkomm!
  
  Ech hunn iwwerlieft, gouf geschockt, vun enger Kugel blesséiert,
  Mee glécklecherweis blouf hien op de Been!
  Mir hunn éierlech d'Schold an Däitschland zréckginn,
  Dee Faschismus ass vun eis an de Stëbs getrëppelt ginn!
  
  Ech sinn reift, awer nach ëmmer e Jong,
  De Moustache ass net duerchgebrach, awer schonn en Titan!
  Jo, en Erwuessenen, a vläicht souguer ze vill,
  D'Häerz gouf schliisslech schwéier wéi Metal!
  
  Hero Star héchste Präis -
  Stalin selwer, gleeft mir, huet et iwwerginn!
  Hien huet gesot: et ass néideg e Beispill vu Leit wéi Dir ze huelen,
  D'Kämpfer schmieden d'Schlëssel fir d'Dieren op Eden!
  
  Awer elo setzt de brave Gewier erof,
  Huelt Iech, Pincers, en Hummer a schafft!
  Baut e Segelboot an e Boot aus Holz
  A kreéiert e Fliger fir datt de Vugel erop fléien!
  Jo, mat esou Kanner, och zesumme mat den Tierken, wäerten d'Nazis vun der UdSSR net iwwerwannen. Schonn den 1. Mee feiere sowjetesch Zaldoten, awer Jerevan hält op. Dat heescht, datt de faschistesche Blitzkrieg am Kaukasus verhënnert gouf. An ausserdeem kämpfen dapere Komsomol Memberen.
  Elizaveta an hir Crew op der SU-130 schécken Muschelen an d'Nazi Panzer.
  Zur selwechter Zäit benotzen d'Meedercher hir blo Zänn a sangen:
  An an de Bierg Héichten a stärekloer Rou,
  An d'Mierwelle a rosen Feier!
  An am furious a furious Feier
  An déi plakeg Ferse vum Meedchen huet de Knäppchen gedréckt. An eng aner AG-75 gouf duerch e kumulativen Projektil zerstéiert.
  An d'Meedercher hunn Spaass.
  An Akulina Orlova Schoss der honnertsten Nazi Fliger an 3. Mee 1958 de véierte Stär vun der Held vun der UdSSR verlount.
  Eis glorräich Piloten... Jo, de Krich leeft nach ëmmer, a säi Resultat ass net kloer, awer kee kneelt a wäert net opginn. Also et gëtt Glawen un eng besser Zukunft, an datt d'UdSSR fréier oder spéider den Drëtte Räich besiegt. An den Adolf Hitler, deen d'Muecht an d'Gléck vum Draachpresident krut, stierft!
  
  D'ZERSTEMMUNG FRANCO ASS WICHTEG FIR D'Schicksal vun der Mënschheet
  De Franco huet dem Passage vun den däitschen Truppen op Gibraltar zougestëmmt. D'Nazien, ouni weider Ado, sinn op dës Festung geplënnert an hunn se direkt geholl. Duerno hunn d'Wehrmacht-Truppen ugefaang op déi kuerzst Distanz an Afrika ze transferéieren.
  An Hitler huet seng Meenung iwwer de Kampf géint d'UdSSR geännert. Zousätzlech huet d'Intuition vum Fuhrer him gesot, an hien hat eng héich entwéckelt, datt hien dëst Territoire net sou einfach géif huelen. An d'Rout Arméi ass guer net schwaach. Stalin speziell Informatiounen iwwert d'KV an T-34 Panzer zu däitscher Geheimdéngscht geleet. An d'Nazien hunn ugefaang hir eege schwéier Panzer z'entwéckelen.
  D'Nazie sinn an Afrika fortgeschratt. Rommel krut méi Truppen, an huet grouss Gewënn gemaach. Jugoslawien a Griicheland goufen och ageholl. Also Victoiren gefollegt Victoiren.
  Mä de Schwaarze Kontinent huet déi däitsch Kräften opgeholl... An et gouf net méi vun enger Campagne am Osten geschwat. D'Nazien hunn Ägypten ënnerwee ageholl an sinn an de Mëttleren Oste komm. Si hunn den Irak a Kuwait an aner Lännere gefaangen. Dunn duerch den Iran huet eng Campagne géint Indien ugefaang. Am Dezember 1941 huet Japan d'USA am Peru Harbour attackéiert an den Hitler huet Amerika de Krich erkläert.
  Duerno ass de Krich endlech an de Westen geplënnert. An d'Sowjetunioun krut eng Otemschwieregkeeten.
  Vun der zweeter Halschent vun der véierzeg-zweet Joer, Däitsch haten d'Eruewerung vum ganze Schwaarze Kontinent fäerdeg, souwéi Asien, bis Indien, déi och mat schwaach Resistenz vun de Briten ageholl gouf. An et gouf e risegt däitscht Kolonialräich. A Groussbritannien huet ugefaang schwéier bombardéiert ze ginn. Déi nei Ju-188 a Focke-Wulf Bomber, souwéi eng ëmmer méi Unzuel vun U-Booter, sinn an d'Schluecht gaangen. Inklusiv méi séier a méi perfekt.
  D'Loftattack op Groussbritannien ass mat ëmmer méi héijer Intensitéit fortgaang. An am Juni 1943 huet d'Landung stattfonnt. Nei däitsch Panzer hunn un de Schluechte deelgeholl: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", déi hire Virdeel iwwer d'Briten gewisen hunn. London ass bannent zwou Woche vun der Landung gefall. An nom Stuerz vu Groussbritannien huet Irland sech nach eng Woch widderstanen.
  An et gouf vun den Nazie gefaangen... Elo hunn d'USA e Choix: Entweder en hoffnungslosen Krich géint Däitschland ze féieren, dat u Muecht gewuess ass, oder de Fridden ofzeschléissen ier et ze spéit ass.
  Am Drëtte Räich hat schonn esou mächteg Kämpfer wéi ME-309 am Déngscht, déi eng Geschwindegkeet vu 740 Kilometer an der Stonn entwéckelt hunn, wat deemools ganz vill war, a siwe Schéisspunkte haten: dräi 30-Millimeter-Kaliber-Loftwaffen, eng vun déi war laang-barreled, a véier schwéier Maschinn Waffen.
  An d'Aces vun den Däitschen sinn phenomenal: ee Marseille ass eppes wäert! Dëse Kämpfer war eng richteg Entdeckung, an huet all Phänomener iwwerschratt ... Fir honnert a fofzeg erofgefall Fligeren krut Marseille d'Ritterkräiz vum Eisen Kräiz mat sëlweren Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. A fir dräihonnert Fligere gouf hien deen éischten an der Geschicht vun den Däitschen dëst Kräiz erëm ze kréien. A fir Marseille z'ënnerscheeden, gouf zu senger Éier en neie Präis erfonnt: d'Ritterkräiz vum Eisen mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten, deen hie fir fënnefhonnert erofgefall Fligeren ausgezeechent gouf.
  Amerika huet gefillt datt de Krich mam Drëtte Räich a Japan, deen d'Schluecht vu Midway gewonnen huet an den hawaiianeschen Archipel ageholl huet, net gutt géif ophalen.
  An et wäert wierklech e seriöse Test fir si sinn. Et ass sécherlech schwéier fir den Däitschen an Amerika ze kommen wéinst der Trennung vum Ozean. Awer am Prinzip ass d'Distanz keng Barrière. An d'Nazien konnten desto oder spéider d'USA erreechen, schwammen a fléien. Desweideren hat d'Drëtte Räich schonn Jetjager, an e formidabelen TA-400 Bomber, deen Amerika bombardéiere konnt. Méi mächteg Yu-288 hate schonn et fäerdeg bruecht Groussbritannien ze bombardéieren, an et war e Véiermotor Yu-488 ënnerwee, deen Geschwindegkeete vu bis zu siwehonnert Kilometer an der Stonn erreecht huet - wat fir e Propellerbomber einfach super ass!
  Also d'Wehrmacht ass staark. A formidabel U-Booter mat Waasserstoffperoxid hunn Geschwindegkeete vu bis zu 36 Kniet an der Stonn erreecht, an d'Amerikaner ware ganz erschreckt.
  De Roosevelt war schwéier krank, a fir alles ofzeschléissen, konnt e seriöen Muechtkampf ausbriechen. An d'Republikaner si ganz onzefridden mat den Demokraten. Den Hitler selwer huet mat Alarm op d'Sowjetunioun gekuckt, déi seng Muecht erhéicht huet.
  D'stalinistesch UdSSR huet den drëtte Fënnefjoerplang offiziell iwwerfëllt andeems d'Industrieproduktioun verduebelt gouf. Och wann Dir d'Tatsaach berücksichtegt datt se e bësse mat de Statistike gefuddelt hunn an dat sinn opgeblosen Donnéeën, war et nach ëmmer beandrockend. D'Ausgab vun der Technologie ass eropgaang. Am véierzeg-éischt Joer d'UdSSR produzéiert ronn fënnef dausend Panzer, an dräi dausend vun hinnen waren déi neisten T-34s an KV. Erschien an der Serie an KV-3 an KV-5. An dës si mächteg Maschinnen. Si hunn nach méi Fligere gemaach, hir Zuel op drëssegdausend bruecht.
  An de véierzeg-zweet Panzer goufen méi wéi sechs an en halleft dausend produzéiert. Dorënner déi lescht. KV-4 erschéngt an der schwéiersten modifikatioun mat engem gewiicht vun honnert a siwen tonnen. An och den T-50 Liichttank ass déi lescht. T-34 weider produzéiert ginn.
  Am véierzeg-drëtte Joer siwen an en halleft dausend Panzer goufen produzéiert. An et gi sou vill Fligeren, datt et en akuten Mangel u Pilote gëtt. Am Ganzen huet d'UdSSR honnert an zwanzeg Panzer Divisiounen. An d'Zuel vun de Fligeren erreecht fofzeg dausend.
  Dat éischt Joer vum Véierte Fënnefjoerplang gouf no offiziellen Donnéeën esouguer iwwerfëllt, an dat huet den Hitler besuergt.
  Also wou d'Agressioun ze dréinen - de Fuhrer huet 1944 decidéiert d'UdSSR ze attackéieren. An d'USA hunn de Fridden ënnerschriwwen. D'Amerikaner hu sech eens ginn, all Eruewerunge vum Drëtte Räich ze erkennen, an d'Nazien enorm Reparatioune ze bezuelen. A refuséiert och all Aarbecht un Atomwaffen. Amerika huet och seng Marine, a bal all Ausrüstung a vill Autoen un d'Nazien iwwerginn.
  Den 22. Juni 1944, no der Verëffentlechung vun enger grousser Unzuel vun: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 an aner Ausrüstung, hunn d'Nazis den 22. UdSSR.
  Dëse Stalin huet d'Truppen an e Staat vu Kampfbereetschaft bruecht. Ausserdeem gouf d'Molotow-Linn op der neier Grenz an der UdSSR ofgeschloss an d'Stalin-Linn restauréiert a bewaffnet. Den neie T-34-85 Panzer mat engem gréisseren Turret a méi staarken Waffen huet ugefaang an der UdSSR ze produzéieren. Richteg, a schwéieren Panzer war et méi schlëmm. D'KV Serie erreecht de KV-13, an e puer Modeller hunn zweehonnert an zwanzeg Tonnen gewien. Dorënner als Äntwert op "Maus".
  De Krich goung ufanks ënner dem Diktat vum Drëtte Räich. Am Himmel hunn Däitsch Aces erlieft, awer a bessere Qualitéitsfliger hunn d'sowjetesch Pilote geschloen. D'Jet ME-262 war schonn an der Serie, mä d'UdSSR huet nach net esou Fligeren. An de ME-309 huet sech als eng formidabel a séier Maschinn erausgestallt. An d'TA-152 Evolutioun vum Focke-Wulf ass eng ganz déidlech Maschinn.
  Virun allem huet d'Drëtte Räich eng grouss Iwwerleeung an der Aarbecht, duerch d'Kolonialtruppen. An excellence an der Mobilitéit. Panther-2 huet sech als ganz gutt Panzer erausgestallt, deen 1944 den Haaptmastodont vun Däitschland gouf. Bewaffnet mat enger mächteger 88mm Kanoun mat enger Fasslängt vun 71EL, ass dëst Gefier fäeg och super-schwéier KV Panzer z'erreechen. A gutt frontal Rüstung, besonnesch d'Stir. Honnert a fofzeg Millimeter vun der Stiermer vum Tuerm, an honnert Millimeter vun der Stier vum Gehäuse ënner grousse Steigungen vun de Blieder. Zur selwechter Zäit ass d'ganz véierzeg-siwen Tonnen, an de Motor ass nénghonnert Päerd. Dat ass, d'Maschinn ass agile an excellent Ergonomie. Déi eenzeg negativ Säit Rüstung ass nëmmen siechzeg Millimeter déck ënner Steigungen. Awer och dat ass genuch fir datt fënnefanzwanzeg an anti-panzergewehre et net u bord huelen.
  "Panther" -2 ass vill méi staark wéi en einfachen "Panther", an T-34-85. Also déi Däitsch haten den Haapttank erfollegräich. De Rescht vun den Autoen si méi schlëmm. Panther ass ze schwaach mat nëmme véierzeg Millimeter Säit Rüstung an ass vulnérabel fir sowjetesch Liichtjoer Waffen an Anti-Tank Gewierer. "Tiger" -2 ass e bësse besser wéi an der realer Geschicht dank engem dausend horsepower Motor. Awer nach ëmmer ze schwéier mat siechzeg-aacht Tonnen. An den Tuerm ass grouss a dréit méi lues. Den tank ass eenanzwanzeg tonne méi schwéier wéi de panther-2 an huet eng gläichbewaffnung a bal kee virdeel an der panzerung. Also, wéi den "Tiger", "Tiger" -2 gouf séier aus dem Déngscht geläscht.
  An de Leo ass nach méi schlëmm. Huet keng bedeitend Virdeeler beim Buchung iwwer de Panther -2, et waacht nonzeg Tonnen. Wat, mat engem Motor vun dausend horsepower, mécht den Auto éischter schwaach am Fuere Leeschtung. An eng 105 Millimeter Kanoun am 70EL, obwuel se besser penetréiert, ass manner séier Feier. An net néideg an der Praxis.
  An de Maus, och mat engem Gewiicht vun 188 Tonnen, ass nëmmen eng Hämorrhoiden Maschinn, a méi eng Belaaschtung fir d'Arméi wéi e staarken Tank. Obwuel geschützt mat enger Säit a schlecht. Awer d'Fuerleeschtung ass schrecklech, an an der Praxis brécht se ze dacks.
  D'Däitschen hunn och de Maus aus der Serie erausgeholl ... Amplaz gouf d'E-100 laang mat engem méi dichte Layout entwéckelt, awer ähnlech a Bewaffnung.
  An der UdSSR bewisen déi ganz KV Serie op engem nidderegen Kampf Niveau ze sinn. A besonnesch dacks sinn d'Autoen futti gemaach an hunn eng schlecht Fuerleistung. A vun der allbewaffnung ouni steiger, et gouf einfach duerch d ' däitsch waffen.
  Nëmmen drësseg-véier ware méi oder manner erfollegräich Panzer. Mä d'UdSSR haten e Plus - méi staark a fäerdeg Verteidegung. Awer och e Minus - d'Truppe goufen net geléiert sech selwer ze verteidegen. An et hat en Effekt.
  Dräi Joer Chancen, natierlech, der UdSSR Ausrüstung an den Truppen dobäi. Awer déi schwéier panzer KV waren net erfollegräich, an d ' entwécklung vum tankbaus zugonschte vun der erhéijung vum gewiichts net gerechtfäerdegt. A schwéier sowjetesch Autoen hu sech, éierlech gesot, Dreck erausgestallt. Och net esou vill an der Loftfaart. D'PE-2 war schwéier ze kontrolléieren, den IL-2 war vulnérabel, de MIG-3 war schwaach an der Manöverbarkeet.
  An aner sowjetesch Fligeren waren schlecht Qualitéit wéi déi Däitsch. An déi däitsch Pilote sinn esou erfuerene. Marseille ass wéi e Wonner. Fir déi siwenhonnert a fofzeg Fligeren, déi hie Meeschtesch erofgeschoss huet, krut hien d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Platin-Eicheblieder, Schwäerter an Diamanten ausgezeechent. An dëst ass en eenzegaartege Fall, wann se wéinst enger Persoun de sechsten Grad vun engem Präis agefouert hunn, obwuel traditionell fënnef Grad erfuerderlech sinn.
  De Krich war e bëssen anescht wéi déi richteg Geschicht. Wann an de véierzeg-eent Joer déi Däitsch fir d'éischt séier fortgeschratt a liicht gewonnen, huet Stad no Stad, an dann hir Bewegung verlangsamt. Elo ass et ëmgedréint.
  Sowjetesch Truppen konzentréiert sech an agesat no bei de Grenzen voll mobiliséiert a stoungen an enger mächteger Verteidegung op fäerdeg Linnen. An dofir war de mächtegste Widderstand géint d'Nazien am Ufank vum Krich.
  Plus, de Faktor, datt d'Sowjetunioun de Krich no der allgemenger Mobiliséierung ugefaang, fofzéng Millioune Zaldoten an Offizéier gesammelt, huet och gespillt. Awer Hitler, benotzt kolonial Besëtz nëmmen am éischten Echelon, huet drësseg Millioune geheien. Plus, Japan huet zwanzeg Milliounen aus dem Osten zesumme mat auslänneschen Divisiounen geheit. Dës Kéier konnt de Stalin Moskau net retten.
  Zousätzlech hunn d'Satellitten op der Säit vum Drëtte Räich deelgeholl: Tierkei, Finnland, Ungarn, Rumänien, Kroatien, Slowenien, Bulgarien, Spuenien, Portugal, Schweden. An natierlech och Italien mat senge Kolonien. Eng ganz Herd...
  Also d'UdSSR fir d'éischt, op d'Linnen vu Molotow a Stalin vertrauen, huet de Feind zréckgehalen. Awer wann dës Linnen duerchgebrach goufen, e ganze kolossale Verloscht, an d'Nazien an d'Japaner gerullt hunn, da war näischt ze halen. An et huet sech genee de Géigendeel erausgestallt: méi staark Resistenz am Ufank, a méi schwaach weider. Also hunn d'Nazien Moskau bal direkt geholl. De Stalin ass op Kuibyshev geflücht an duerno op Sverdlovsk.
  D'Detailer vun de Schluechte weisen allgemeng datt d'Sowjetunioun ni geléiert huet wéi se sech verteidegen ... Zousätzlech huet déi zweet Welle vu Purges an der Arméi och eng negativ Roll gespillt. Schonn ënner Beria huet de Stalin bestallt, erëm duerch d'Militär ze goen. Gutt, Beria huet et gemaach.
  Anscheinend war et schwéier fir Stalin ouni Blutt op seng Zänn ze maachen. D'Nazien, zesumme mat den Tierken, hunn och eng negativ Roll aus dem Transkaukasus an Zentralasien gespillt. An dat huet sech och e wesentleche Faktor gewisen. Ausserdeem gouf et keng sérieux Verteidegung an Zentralasien.
  Jo, seng Muslimen hunn rebelléiert.
  D'Däitschen hunn dräi Joer méi produktiv benotzt. Vun der Arméi gouf souwuel méi erlieft a méi staark. An der UdSSR verlount manner. Ausserdeem huet Stalin an dësen dräi Joer keen eenzege Krich. Neutralitéit mat Japan. Stalin huet dem Hitler versprach Finnland net ze beréieren. Awer d'Däitschen hunn nach ëmmer eng bedeitend Kampferfahrung gewonnen. Virun allem d'Piloten.
  Marseille, fir dausend erofgefall Fligeren, krut d'Grouss Kräiz vum Eisen Kräiz, der Luftwaffe d'Platin an Diamanten Wierfel, an de Generol d'Epauletten.
  Also huet alles vill méi lëschteg a wonnerbar erausgestallt - fir d'Dénger vum Luzifer ...
  D'UdSSR huet bis Januar 1945 ofgehalen a gefall ... Duerno huet eng Period vu Fridden ugefaang ... Awer net laang. Den 20. Abrëll 1950 hunn dat Drëtte Räich a Japan d'USA ugegraff. Wéi och ëmmer, si ware vun der Geheimdéngschtdaten alarméiert datt d'Amerikaner heemlech un der Atombomm geschafft hunn.
  De Krich huet nëmmen dräi Méint gedauert an ass mat der Besatzung vun Amerika opgehalen.
  An den 20. Abrëll 1955 huet den Hitler Japan mat senge Kolonien ugegraff. De Krich huet e bësse méi wéi ee Joer gedauert an ass mat enger brillanter Victoire fir dat Drëtte Räich op en Enn gaangen.
  Dunn, den 20. Abrëll 1959, gouf e Referendum ofgehalen an d'Weltmonarchieräich vum Drëtte Räich koum mat Ierfmuecht op.
  A wéi den Hitler am Mäerz 1961 gestuerwen ass, ass säi Jong, duerch kënschtlech Befruchtung kritt, op den Troun geklommen.
  D'Welt, ënner der Leedung vun der Eisenuerdnung, huet d'Planéiten vum Sonnesystem beherrscht .... D'Mënschheet war vereenegt a soldered vun Eisen Disziplin probéiert en neit Kinnekräich vum Paradise op Planéit Äerd ze bauen, an an Zukunft all bewunnt Welten vum Universum ze enthalen!
  
  
  
  DAT ASS DE PERSONALE KONTAKT VUN DEN ZWEE DIKTATOREN
  Den Hitler an de Stalin hu sech am November 1940 perséinlech getraff a konnten Streidereien léisen. D'perséinlech Reunioun ass mat der Konklusioun tëscht den zwee Diktatore vun enger strategescher Militärallianz géint Groussbritannien ofgeschloss.
  De Stalin huet sech eens gemaach, dem Hitler seng europäesch Aflosssfär net ze behaapten. Hitler, am Tour, huet Indien, Pakistan, an de gréissten Deel vum Iran dem Stalin ofginn, awer de Mëttleren Osten an Afrika fir sech selwer kritt. Ausserdeem goufen China an en Deel vun Indochina vu Japan an der UdSSR gedeelt.
  Am Allgemengen, eng perséinlech Reunioun erlaabt béid Diktatoren averstanen an e Krich verhënneren. D'UdSSR huet eng Offensiv géint den Iran an Indien gestart. Hitler huet Truppen an Afrika geschéckt. Nom Ofschloss vun enger militärescher Allianz mat Russland, Franco, realiséiert datt Groussbritannien net esou enger Kraaft wéi d'UdSSR widderstoen konnt, Italien, den Drëtte Räich a Japan op eemol, fir den Ugrëff op Gibraltar ausgemaach.
  Déi Däitsch huet d'Festung, déi net ganz prett war fir d'Verteidegung, direkt op de Fliedermaus geholl. D'Basis vun de Briten op Malta gouf och besiegt, an eng Landungskraaft gouf gelant. Italien huet d'Néierlag a Griicheland evitéiert dank dem Schlag vun däitschen an tierkeschen Truppen.
  Awer d'Briten goufen geschloe ...
  Duerno hunn d'Däitschen, déi bedeitend Kräfte transferéiert hunn, Ägypten ageholl. No honnert a fofzeg Divisiounen fir de Krich mat der UdSSR, Hitler geschéckt hinnen de Mëttleren Osten an Afrika ze gräifen. D'Briten waren schwaach, an d'Kolonial Truppe wollten net wierklech kämpfen.
  De Fuhrer a véierzeg-éischt Joer ageholl souwuel de Mëttleren Osten an déi meescht vun Afrika. Stalin besat Indien, a bal all Iran, a Pakistan, an en Deel vu Burma mat Bangladesch.
  Japan huet Amerika am Peru Harbour attackéiert. An de Krich huet sech erweidert ... Hitler huet d'USA de Krich erkläert. Stalin d'nächst Joer och an de Krich mat Amerika.
  Am Fréijoer 1942 hunn d'Däitschen d'Erfaassung vun Afrika ofgeschloss. Si goufen net sou vill vun de briteschen Truppen behënnert, déi un der Wehrmacht an der Zuel an der Qualitéit schwaach waren, mä duerch d'Streck vun der Kommunikatioun an de Mangel u praktesche Stroossen um Black Kontinent.
  Groussbritannien huet ëmmer méi Verloschter vun der däitscher an duerno der sowjetescher U-Boot Flott. D'Entrée vun Amerika an de Krich huet wéineg gehollef.
  Japan huet och d'Amerikaner geschloen ...
  Déi britesch Marine schmëlzt ...
  Am September 1942 huet eng Amphibienlandung an England ugefaang. Et ware meeschtens däitsch, mä och sowjetesch Truppe waren involvéiert. D'Briten hunn verzweifelt gekämpft. Déi lescht sowjetesch Panzer KV-3, KV-5 an déi lescht KV-4, och T-34, KV-2, a vill schwiewend Gefierer hunn un de Schluechte deelgeholl. An déi däitsch aus dem neisten panzer hunn nëmmen t-6 oder "Tiger". An dann nëmmen e puer Autoen séier an Fabriken produzéiert.
  Hitler war unangenehm iwwerrascht vun der Kraaft vun de sowjetesche Panzer. Hien ass kloer méi schwaach.
  Déi däitsch bomber yu-188 war net schlecht, an do-217, déi sech zefriddestellend gewisen, an me-109 an focke-wulf. Awer et ass sou-sou. PE-8 huet sech och ganz gutt gewisen. Am allgemengen sinn sowjetesch Panzer staark a schwéier.
  Am Drëtte Räich gëtt d'Serie nach entwéckelt: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" a "Maus".
  Groussbritannien huet nëmme fofzéng Deeg ofgehalen. Duerno huet d'London Garnison kapituléiert. Aner sechs Deeg vu Kämpf waren nach ëmmer a Schottland. An dann véier Deeg laang hunn d'Briten sech an Irland widderstoen.
  England gefall. An déi nächst Schluechte sech géint d'USA entfalen. Awer Amerika muss nach erreecht ginn. Fir déi Dir braucht vill Transport Schëffer a Kontroll iwwer d'Mier. Den Hitler huet seng Kräfte opgebaut an d'éischt Island am November 1942 ageholl.
  Weider duerch Grönland sinn seng Truppen a Kanada geplënnert. An d'Japaner sinn a Panama gelant. An d'Däitschen hunn och Kräften iwwer Argentinien a Brasilien iwwerdroen, déi eng Allianz mam Drëtte Räich gemaach haten.
  Gutt, de Stalin huet decidéiert duerch Alaska ze attackéieren. D'Schluechte a Groussbritannien hunn gewisen datt super-schwéier Panzer net effektiv genuch waren. A sowjetesch Designer ugefaang méi kompakt IS Serie ze entwéckelen, amplaz KV. Sowjetesch Truppen hunn eng Offensiv an Alaska lancéiert, duerch Chukotka am Mee 1943, an et war relativ gutt.
  Richteg, der UdSSR huet vill Panzer, a si vill méi staark wéi d'amerikanesch Shermans a Grants. Den Däitsche Panther war och net schlecht, wat d'Militär allgemeng gutt gefall huet, ausser datt en dacks gebrach ass, awer e war gutt an der Stir geschützt a gutt bewaffnet.
  D'Däitschen hunn liicht Fouss a Kanada erstallt an ausgebaut. ME-309 a méi mächteg Yu-288 Bomber sinn um Himmel opgetaucht. An et war eng rapid Entwécklung vun Jet Fligere.
  An den däitsche Pilot Marseille gouf en onerreechbaren Phänomen, an huet Honnerte vu briteschen an amerikanesche Fligeren erofgeschoss. Fir honnertfofzeg Fligere krut Marseille d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat sëlweren Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Fir dräihonnert Uerde vum däitschen Adler mat Diamanten. Fir véier Ritterkreuz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten, a fir fënnefhonnert Grousskräiz vum Eisenkreuz.
  An hien huet dës Amerikaner zerstéiert, en onzougängleche Phänomen ginn. Wéi hien d'Figur vu siwenhonnert a fofzeg Fligeren erreecht huet, krut eng nei Auszeechnung: d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Platin Eichenblattschwerter an Diamanten.
  An Amerika gouf Marseille eng richteg Legend a séier Filmer iwwer hien gemaach.
  Wéinst Schwieregkeeten fir Truppen ze beweegen a Versuergungsproblemer huet de Krich mat den USA weider gezunn.
  D'Amerikaner hunn net ganz kräfteg fir Kanada an Alaska gekämpft, an däitsch, sowjetesch an aner Truppen hunn et ouni vill Schwieregkeeten besat.
  Mä d'Invasioun vun Amerika selwer ugefaang nëmmen am Juni 1944. D'UdSSR huet nei, méi mächteg mëttel Panzer T-34-85 agesat, déi besser waren fir d'amerikanesch Panzer ze penetréieren, a méi effektiv an net sou schwéier wéi d'KV, IS-2 Serie. De leschte Panzer war e gudden Duerchbroch Gefier dank enger staarker Kanoun a véier Maschinnegewierer, a relativ gudde Säiteschutz.
  An den USA nëmmen e puer moderniséiert de Sherman duerch d'Installatioun vun enger méi staarker 76-millimeter-Pistoul, méi oder manner fäeg fir de feindleche mëttleren Panzer ze penetréieren. D'Aarbecht um Pershing war verspéit ... Wouer, et waren vill Shermans.
  D'Däitschen hunn och net stoe stoen. De Panther-2 huet sech e bësse méi fortgeschratt, duerch d'Ausléin vum Motor an d'Transmissiounsarrangement vun de Russen an engem Block, wat et méiglech gemaach huet, d'Héicht vum Tank ze reduzéieren.
  An den Tuerm ass méi schmuel a méi kleng ginn, an de Motor ass méi staark. Als resultat vun der däitscher panzer hat eng panzerung tuerm frontal 150 mm mat steigungen, boîtier vun 120 mm mat enger steigung vu 45 grad a siechzeg säiten. An eng kanone vun 88 mm an 71 EL, fäeg ze penetréieren Shermans vun dräi an en hallwe Kilometer. Plus, d'Gewiicht vum Tank ass nëmme véierzeg-siwen Tonnen mat engem Motor vun 900 horsepower.
  Ausser der éischter schwaacher Säit Rüstung, awer nach genuch fir amerikanesch Bazooka-Schëss ze halen, Panther-2 gouf dee beschten Tank vum Zweete Weltkrich a punkto senge Charakteristiken, iwwerschratt souwuel de sowjetesche KV an den IS-2 ass nach ëmmer net perfekt genuch.
  Den Tiger-2 gouf a klenge Chargen produzéiert, wéinst der Tatsaach, datt et bal keng Virdeeler bei der Buchung hat, an et war wesentlech schwaach an der Fuerleistung, an et war schwéier ze transportéieren.
  Den üblechen "Tiger" gouf och gestoppt ... An de "Panther" -2 gouf den Haapttank vun der Wehrmacht. A schonn an der UdSSR hunn se ugefaang mat Vorsicht op d'Technologie vun Däitschland ze kucken.
  Um Himmel ass de ME-262 an d'Serie gaangen, awer seng Zouverlässegkeet war net genuch, a seng Kampfqualitéiten waren och net voll opgedeckt. A während d'Däitschen sech op ME-309 an TA-152. Déi lescht Schraube-Fighter-Bomber huet sech als ganz erfollegräich an effektiv erausgestallt. ME-309, trotz der héijer Geschwindegkeet a staarker Bewaffnung, hat Problemer mat der horizontaler Manöverbarkeet.
  XE-162 huet sech als méi einfach a méi bëlleg Jet Fighter, awer schwéier ze fléien, zougänglech nëmme fir High-Class Piloten.
  Dofir gouf et net sou vill verëffentlecht wéi se konnten.
  Wéi och ëmmer, sou e Fliger war ganz gëeegent fir de Stil vum Huffman, deen den zweete Pilot vum Ambassadeur vu Marseille gouf a krut d'Ritterkräiz vum Iron Cross mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten als zweete Pilot iwwerschreiden dräihonnert erofgefall. Fliger.
  Sowjetesch Piloten hunn och Konte geschoss, awer méi bescheiden wéi déi däitsch. Pokryshkin stoung eraus.
  De Krich huet am Summer 1944 ugefaang fir Amerika ass egal. D'Drëtt Räich an d'Attackegewier hunn sech besser erausgestallt an hunn d'Yankee-Truppen zerstéiert. An d'Rout Arméi huet gedréckt. D'Amerikaner hu verluer. Philadelphia ass am August gefall. Am November 1844 ware sowjetesch an däitsch Truppen schonn aus dem Norden Washington an New York ukomm. Fir d'éischte Kéier, American Pershings a Feierblumm wossten op der viischter. Si hunn de sowjetesche T-34-85 iwwerschratt a ware fir d'IS-2 geféierlech, awer hunn awer de Panther-2 verluer, deen de beschte Panzer vum Zweete Weltkrich gouf.
  Bei Washington hunn d'Amerikaner heroesch gekämpft. Awer trotzdem hunn d'sowjetesch-däitsch Truppen d'Ëmkreesung vun der US Haaptstad bis Enn Dezember fäerdeg gemaach, a bis de fofzéngten Januar souwuel Washington an New York gefall sinn ....
  Amerika huet sech fir eng Zäit widderstoen .... D'Kampf huet och a Mexiko stattfonnt, wou d'Däitschen an d'Japaner fortgaange sinn.
  Den 9. Mee 1845 hunn d'Iwwerreschter vun den amerikanesche Truppen kapituléiert. De Krich kéint fréier eriwwer sinn, awer schlëmm Meenungsverschiddenheeten entstanen tëscht de Japaner an den Däitschen. An et huet de Konflikt gezunn.
  No der Kapital vun den USA gouf et eng Paus ... Mee en neie Krich war inévitabel. Japan wollt ze vill fir sech. Halschent vun Amerika, mat engem vill méi modest Bäitrag zu der Victoire, an all Lateinamerika. Stalin ass och an d'Japaner gerannt, fir de Retour vum südleche Sakhalin ze verlaangen, deen d'Samurai illegal krut.
  Kuerz gesot, den 20. Abrëll 1947 ass en neie Krich ausgebrach. Tëscht Japan a senge Kolonien engersäits, a géint dem Drëtte Räich an den Alliéierten an der UdSSR op där anerer Säit. An dëst ass sérieux.
  Natierlech sinn d'UdSSR an den Drëtte Räich technesch méi staark wéi d'Japaner. D'UdSSR haten T-54 an IS-7 Panzer, déi Däitsch haten E Serie, souguer déi éischt pyramidal Entwécklungen. D"Koalitioun vu wäisse Sozialiste war och méi staark an der Loft. Besonnesch staark waren déi fléien Telleren vum Drëtte Räich, absolut onschëlleg fir kleng Waffen.
  De Krich huet nëmme véier an en halleft Méint gedauert an ass mat der Néierlag an der Kapital vu Japan den 3. September 1947 opgehalen.
  D'UdSSR krut de südlechen Sakhalin, de Kuril-Gramm, en Drëttel vu Japan selwer, d'Halschent vu China a Korea, den Hawaiian Archipel, an soss eppes. Déi reschtlech Besëtzer goufen vum Drëtte Räich ageholl.
  Duerno hunn de Stalin an den Hitler sech ëmmer erëm getraff an hir Frëndschaft bestätegt.
  A si hunn endlech d'Welt fäerdeg gemaach ... Stalin ass de 5. Mäerz 1953 gestuerwen, awer et fäerdeg bruecht e schrëftleche Testament iwwer d'Muechttransfer op Lavrenty Beria ze verloossen. Hie gouf de Leader nom Stalin an huet d'Muechtbalance behalen.
  Den Hitler huet eng méi moderéiert Politik gefouert, et gouf emol net Masseausrüstung vu Judden, mä hie verstäerkt seng Muecht. D'Nokommen vum Hitler goufen kënschtlech kritt. Den 20. Abrëll 1959 gouf e Referendum iwwer d'Schafung vun engem Welträich an d'Grënnung vun enger Monarchie ofgehalen. An d'Uerdnung vun der Successioun gouf bestëmmt.
  Dofir, wéi den Hitler am Mäerz 1963 am selwechten Dag wéi de Stalin gestuerwen ass, awer zéng Joer méi spéit, huet dat net vill Duercherneen an e Kampf ëm d'Muecht verursaacht. An d'Welt hat nëmmen zwee Räicher, sowjetesch an däitsch. A si haten Atomwaffen, sou datt de Fokus op d'Ausdehnung vum Raum gewiesselt ass. Schonn 1959 hunn d'Däitschen ugefaangen op de Mars ze fléien. A si sinn nach méi fréi op de Mound geflunn.
  An d'Sowjetunioun 1961 huet e Mann op de Mars geschéckt. Dëst ass wéi d'Geschicht gaangen ass ... Um Enn vum 20. Joerhonnert si mënschlech Siidlungen op de Planéite vum Sonnesystem entstanen.
  An am Joer 2020 huet den éischte Fluch vun der Mënschheet op de Stär Sirius ugefaang, ronderëm deen d'Planéite gëeegent fir mënschlech Entwécklung gedréint hunn. Nom Doud vu Beria huet säi Jong Sergo gelongen. An am Drëtte Räich goufe scho fett Experimenter duerchgefouert fir de Kierper ze verjüngeren. Also dem Hitler säi Jong Wolf huet fir d'éischt ongeféier drësseg Joer al ausgesinn a konnt ganz laang regéieren.
  Sou huet sech déi nei Welt erausgestallt... An de Coronavirus gouf am Knospe zerquetscht, verhënnert datt d'Infektioun sech verbreet.
  
  WANN ET NET FIR DEN FATALEN CRASH VUM ZUCH MAT ALEXANDER III WAS
  Den Zuch, zesumme mam Zar Alexander III., ass aus dem Crash bei Kharkov entkomm, an de Keeser vu Russland krut keng fatale Verletzungen un intern Organer. Als Resultat ass d'Liewe vum Alexander III weidergaang, an hien ass net op nénganzwanzeg gestuerwen. Nodeem d'Territoire vum Räich am Süden an Zentralasien liicht erhéicht gouf, huet de Keeser säi Bléck op de Fernen Osten gedréint. D'Trans-Siberian Railway gouf gebaut, an d'Russen sinn duerch Manchuria penetréiert, an de Port Arthur an engem beschleunegt Tempo gebaut.
  Si hunn ugefaang hiren Afloss a Korea ze stäerken. An dëst huet zum éischte grousse Krich an der Herrschaft vum Alexander III mat Japan gefouert. Tsarist Russland war e bësse besser fir et virbereet. An der baltescher Schëffer goufen e Joer virdrun gebaut, dorënner Schluechtschëff Slava, während China keng Sue vu Russland krut. An hien konnt hinnen d'Japaner net verroden. An déi japanesch Flott war sechs Schëffer méi schwaach.
  Trotzdem hunn d'Samurai nach ëmmer de Krich ugefaang. Russland ass séier wirtschaftlech gewuess an et gouf keng Verspéidung fir ze gewannen.
  Ech wollt de Krich an den Alexander den Drëtten. D'Populatioun vu Russland ass séier eropgaang. D'Gebuertsquote blouf héich, an d'Doudesquote, duerch déi haart Moossname vun engem staarke Kinnek, gouf reduzéiert. D'Landbezuelungen vun de Baueren goufen méi kleng. Nei Lännere ware gebraucht. Jo, de Kinnek wollt militäresch Herrlechkeet. Et ass gutt e Fridden ze sinn, awer et ass besser en Eruewerer ze sinn. Den Alexander den Drëtte wollt als grousse Mann an d'Geschicht goen.
  Awer de Krich an Europa ass ze riskant, awer firwat net Herrlechkeet an der Schluecht mat Japan kréien. Desweideren, russesch Genereel sinn déi bescht vun der Welt, an nach méi esou Zaldoten.
  Den Ufank vum Krich fir Russland war net ganz erfollegräich. Dräi Schluechtschëffer goufen beschiedegt, de Cruiser "Varyag" an d'Pistoulboot "Koreets" sinn no enger heroescher Schluecht ënnergaangen.
  Awer dunn ass et besser gaangen. Den Admiral Makarov ass net gestuerwen, also krut hien grouss Muecht vum Keeser, a konnt de Cyril Romanov einfach net an Port Arthur loossen. An hien war net op der Schluechtschëff Petropavlovsk.
  Weider, obwuel de Kuropatkin sech zréckgezunn huet, huet den Zar him direkt ewechgeholl. D'Belagerung vu Port Arthur war kuerzfristeg an de Brusilov huet et verëffentlecht.
  D 'russesch flott gehandelt méi erfollegräich wéi an der realer geschicht. Jo, an d'Schwadron Rozhdestvensky huet d'Baltesch Mier fréier verlooss a koum méi fréi a méi staark. Also goufen d'Japaner um Mier besiegt. An och um Land...
  An d'Feindlechkeet goufen op d'Metropol selwer iwwerginn.
  Nëmmen d'Interventioun vun England an Amerika huet Japan vun der Besetzung gerett. Awer d'Japaner ware gezwongen, Russland Taiwan ze ginn, de ganze Kuril Gruet, an eng Milliard Gold Rubel Entschiedegung ze bezuelen. Russland huet sech a Korea, Mandschurei a Mongolei befestegt.
  Zheltorossia ass aus chinesesche Regiounen entstanen, déi sech fräiwëlleg mat Russland ugeschloss hunn. Et gouf keng Revolutioun, keng Staatsduma. D'tsaristesch Räich huet sech bruecht, an huet méi Succès an der Wirtschaft erreecht wéi an der realer Geschicht. Déi éischt liicht russesch Panzer vun der Welt a schwéier véier-Moteur Bomber sinn och opgetaucht. An d'Populatioun vu Russland, och op Käschte vu China, ass grouss ginn.
  Trotzdem huet den Éischte Weltkrich, wéi an der realer Geschicht, den 1. August 1914 ugefaang. An dëst war eng haart Schluecht.
  D'tsaristesch Arméi war méi vill wéi an der realer Geschicht, a besser technesch equipéiert. An d'Wirtschaft vu Russland ass méi staark, an de militäresch-industrielle Komplex, an d'Finanzen an d'Autoritéit vum Zar si méi héich.
  An den Alexander den Drëtte akzeptéiert Russland mat engem Plou, awer elo hat si Fligeren mat véier Motoren, Panzer, a souguer Rakéiten. Et waren Projeten a schwéier Panzer, besonnesch Mendeleev, a Fligere mat sechs Motore. A vill méi.
  Vun Ufank u war de Verlaf vum Éischte Weltkrich anescht. Russesch Truppen hunn am Ostpreussen gewonnen an hunn de Przemysl direkt iwwerholl. Si hunn d'Däitsch besiegt an hunn op alle Fronte grouss Victoiren erreecht. De Krich war méi kuerz wéi an der realer Geschicht a goung bal an enger Kräh. Sechs Méint méi spéit, den 23. Februar 1915, huet Däitschland kapituléiert. An Éisträich-Ungarn nach méi fréi.
  D'Tierkei huet sech zwou Woche méi spéit kapituléiert. An et war cool.
  Den Zar Alexander den Drëtte huet klangeg Victoiren erreecht a gouf e grousse Kinnek.
  Russland an den Alliéierten hunn eng Divisioun vun Trophäen gemaach. Éisträich-Ungarn an d'Osmanescht Räich verschwonnen vun der politescher Kaart vun der Welt. De gréissten Deel vum Osmanesche Räich, dorënner Istanbul, gouf Deel vu Russland. De Süde vum Irak krut Groussbritannien, wéi och de Süde vu Palestina, an dacks Saudi Arabien. Syrien a Klengasien, Istanbul, d'Stroossen, den Norden an den Zentrum vum Irak, den Norde vu Palästina goufen russesch Provënzen.
  Russland krut och Galicien a Krakau. Wéi och d'Tschechesch a Slowakesch Kinnekräicher an d'Ungar. Nëmmen Éisträich huet seng Onofhängegkeet behalen. Transylvanien ass a Rumänien gaangen. Jugoslawien entstanen als Kinnekräich bannent Russland, fräiwëlleg abegraff.
  Däitschland huet och en Deel vum Territoire verluer, dorënner Klaipeda, Poznan an Danzig. Obwuel Ostpreussen behalen. Déi däitsch Kolonien am Pazifesche Ozean goufen vu Russland ageholl. A Groussbritannien an Afrika. Frankräich an Dänemark hunn dat zréckginn, wat vun den Däitschen ënner dem Bismarck ageholl gouf. Plus hir enorm Reparatioune. Also jiddereen war frou.
  Awer och duerno ass d'Ëmverdeelung vun der Welt fir eng Zäit weidergaang. Russland a Groussbritannien hunn Saudi Arabien an den Iran opgedeelt. An dann Afghanistan a Russland, bal déi ganz Divisioun vun der Welt ofgeschloss. Nëmmen a China gouf et Kricher an Expansioun vu verschiddene Säiten.
  Alexander den Drëtte gelieft fir uechtzeg Joer a gestuerwen nëmmen 1925, verloosse d'Räich räich a Wuelstand zu sengem Jong Nicholas II. Alexander den Drëtte gouf den erfollegräichste russesche Zar, a seng Herrschaft war déi zweet längst nom Ivan de Schrecklechen a ganz glorräich. An den Alexander den Drëtte selwer gouf de längsten vun den Herrscher an der Geschicht vu Russland.
  Sou war d'Geschicht vun dësem Monarch erfollegräich. Nicholas II weider a China expandéiert. An hien huet de Krich mat Japan während der grousser Depressioun gewonnen, a komplett besat an a Russland abegraff. Nicholas II stierft 1938. A säin Troun gouf vum Ierwe Alexei II geholl. Dës Kéier war hie gesond, also Alexander huet eng méi gëeegent Fra fir säi Jong Nikolai gewielt.
  Den Hitler koum an Däitschland un d'Muecht, awer hie konnt d'Muecht vun der Wehrmacht net erëmbeliewen. An nëmmen de Mussolini huet e bësse gekämpft, dat lescht onofhängegt Land an Afrika ageholl - Äthiopien.
  Hitler konnt nëmme mat der Erlaabnis vu Russland mat Éisträich vereenegen an déi däitsch Wirtschaft erhéijen. Awer seng Herrschaft war ouni Krich. Bis de Fuhrer 1958 gestuerwen ass. Duerno huet an Däitschland eng graduell Demokratiséierung ugefaang an de Multi-Partei-System ass zréck.
  An Italien, nom Doud vum Mussolini, huet säi Jong et fäerdeg bruecht, awer d'Demokratie an e Multi-Partei-System goufen och deelweis restauréiert.
  A lues a lues gouf et méi Fräiheet a Russland. Awer déi wichtegst Saach ass d'Erweiderung vum Raum. Flich an de Weltraum, op de Mound an an aner Systemer.
  D'Welt ass méi stabil a räich ginn. An de russesche Rubel huet de britesche Pound ersat, an d'Haaptweltwährung ginn.
  De Kolonialsystem huet sech net zerfall, mee verstäerkt. Souwuel Afrika an Asien hate méi Uerdnung a manner Hongersnout a Krich.
  Den Islam ass méi friddlech ginn, huet säi Radikalismus verluer. D'Leit hunn all d'Planéiten vum Sonnesystem am 20. Joerhonnert besicht. An 2021 huet déi éischt gemeinsam Expeditioun mat der russesch-amerikanescher Expeditioun un de Stär Sirius ugefaang. An esou hunn d'Leit eppes méi friddlech, stabil, haltbar.
  
  
  Dem Führer seng Nues huet eng Fauscht gefillt
  D'Operatioun vu Stalingrad huet den 19. November 1942 ugefaangen. Awer d'Nazien hunn et fäerdeg bruecht d'Truppen ze regruppéieren an d'Flanken ze stäerken. Intuition huet Hitler dës Kéier net gescheitert, an hien huet et fäerdeg bruecht an der Zäit ze reagéieren. An d'Nazien konnten dës Kéier, wéi während der zweeter Rzhev-Sychov-Operatioun, op d'Befestegung vertrauen, fir d'sowjetesch Offensiv ze widderstoen.
  Ausserdeem gouf d'Verteidegung vun den Nazien duerch net-fléien Wieder erliichtert, wéinst deem et net méiglech war, d'Attackfliger ze benotzen, an d'Artillerie-Virbereedung war net sou effektiv. An d'Nazis, déi sech op eng zolidd Verteidegung vertrauen an an de Buedem gegruewen hunn, a bal iwwer der Zuel waren, hunn sech widderstoen. Jo, während der Operatioun Rzhev-Sychov gouf et méi sowjetesch Truppen, an dann ass d'Offensiv vun der Rouder Arméi ofgestouss, dann ass et ëmsou méi Erfolleg vun der Verteidegung. Plus, d'Wiederkonditiounen, an d'Häertegkeet vun den Däitschen a Schluechte.
  Wéi och d'Iwwerleeënheet vun den Nazi-Eenheeten an der Erfahrung.
  Kuerz gesot, d'Front ass net zesummegefall an d'Nazien konnten de Wanterkollaps evitéieren, wéi et an der 41. Joer war.
  An Afrika, am Ufank, hunn d'Alliéierten gewonnen. Awer den Hitler huet e puer Divisiounen méi transferéiert, well hien keng Truppe fir Mainstein erhiewen huet. An de Rommel krut op eemol grouss Muechten a profitéiert vum Montgomery senger Lustegkeet. An huet e Schlag vu schrecklecher Kraaft an Effektivitéit un d'amerikanesch Truppen ausgedeelt.
  D'US Arméi zu Algier gouf komplett besiegt, eleng méi wéi honnertdausend Gefaange verluer. Jo, den neien däitschen panzer "Tiger" huet sech als schock fir d ' Yankees. D'Tatsaach, datt de Fuhrer Enn September de beschten däitsche Pilot Marseille op Stalingrad geschéckt huet, huet och eng Roll gespillt. A Marseille ass als Resultat vum Crash entkomm a mat de sowjetesche Truppe gekämpft. A wéi d'Schluecht bei Stalingrad gestuerwen ass, ass hien erëm an d'Mëttelmier zréckgaang an do huet hien d'Briten an d'Amerikaner eifreg drëschen, fir si e richtegen Albtraum ze ginn.
  D'Néierlag vun den USA an Algerien koum als Schock fir d'Amerikaner. Et sollt bemierkt datt an der Schluecht vu Midway an dëser Welt d'Yankees manner gelongen hunn wéi an der realer Geschicht, a bis elo am Pazifik war e Krich op gläiche Fouss. D'Japaner konnten den hawaiianeschen Archipel net erfaassen, awer d'Amerikaner konnten nach net an d'Offensiv goen.
  An de Schock, deen duerch d'Néierlag an Algerien verursaacht gouf, huet esou en Impakt op d'USA, datt si decidéiert hunn de Krich an der Osthallefkugel ze afréieren, zréckzéien, déi aus Marokko iwwerlieft hunn, souguer Ausrüstung hannerloossen. A virun allem, stoppen d'Bombardementer.
  Bedenkt datt d'U-Boot-Flott vum Drëtte Räich och gewuess ass, ass et kloer datt Groussbritannien d'Feindlechkeet staark geschwächt an och ofgeschnidden huet.
  Jo, a Marseille kritt vill ....
  Stalin, nodeem d'Däitschen d'Offensiv am Süden an am Zentrum ofgestouss hunn, huet ugefaang virsiichteg ze maachen. D'Operatioun Iskra gouf ofgesot. A wéi et ugefaang huet, hunn d'Däitschen et fäerdeg bruecht sech ze stäerken, a konnten och hei d'Verteidegung halen.
  Stalin huet bestallt an der Voronezh Regioun virzegoen. Am Ufank waren d'sowjetesch Truppen erfollegräich, awer dunn huet de Mainstein e mächtege Konterattack aus dem Süden lancéiert an d'sowjetesch Eenheeten ofgeschnidden an e Kessel erstallt. D'Däitschen hunn hir Positiounen restauréiert, an d'Verloschter vun der Rouder Arméi ware grouss.
  Duerno hunn d'Kämpf op der Ostfront gefruer. Den Hitler huet decidéiert en alternativen Krichsplang unzehuelen - de Rommel ze stäerken, an Ägypten, de Mëttleren Osten a weider an den Iran an Indien virzegoen. An och Afrika eroberen. An am Osten ze verdeedegen.
  De Stalin, deen enorm Verloschter erlidden huet, huet decidéiert d'Truppen opzefëllen an un eng Waarde-a-Kuckt Taktik ze halen. Entscheeden et elo lass ze loossen, d'Däitschen wäerten erschöpft sinn, an hie wäert hir Panzer an der Verteidegung ausschloen. Awer den Hitler wollt net op der Ostfront attackéieren, awer huet sech op den afrikaneschen a Mëttleren Oste vun Operatiounen ugewisen.
  Rommel krut nei Tiger a Panther Panzer, souwéi Ferdinand Self-propelled Waffen, super Qualitéit ze britesch Gefierer. An um Himmel huet de Focke-Wulf mat mächtege Waffen d'Briten gedréckt. A Marseille gouf esou en Albtraum, datt hien no fënnefhonnert erofgefallene Fligeren den Zweeten nom Hermann Göring war, deen d'Grousskreuz vum Eisenkrees kritt. A virdru d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Däischter Deeg sinn komm fir d'Feinde vum Drëtte Räich. Dem Rommel säi Schlag huet dem Montgomery seng Truppen zerstéiert.
  D'Situatioun gouf verschäerft duerch d'Tatsaach, datt d'Däitschen Gibraltar iwwerholl hunn a Malta ageholl hunn.
  De Franco huet ausgemaach dës Festung ze stiermen wéinst dem Hitler säin Ultimatum. An am Ugrëff op Malta hunn déi Däitsch Divisiounen vun der Ostfront geläscht.
  Ausserdeem war am Drëtte Räich eng total Mobiliséierung a Kraaft an d'Produktioun vu Waffen ass staark geklommen.
  Am Mee a Juni huet de Rommel Libyen an Ägypten ageholl. An am August war ech schonn am Irak a Kuwait. D'Englänner hunn era gerullt. Am September hunn däitsch an tierkesch Truppen den Iran iwwerfalen, a séier ageholl ... Am November ware se schonn an Indien. An am Dezember hu si dëst Land ageholl a sech mat de Japaner vereenegt. Duerno goung déi däitsch Offensiv an Afrika am Wanter weider.
  An de Stalin huet nach gewaart, de Krich afréiert. An déi Däitsch sinn an Afrika gaangen. Si haten Jetfliger an der Masseproduktioun, virun allem Kämpfer, an d'Briten haten eng ganz schlecht Zäit. Well si hunn net gläich Fligeren. An et waren keng Aces méi. An déi däitsch Piloten hunn se grëndlech zerquetscht.
  A si hunn Afrika eruewert ...
  Stalin huet op déi nei Panzer T-34-85 an IS-2 gerechent, awer dëst huet sech als net déi bescht Iddi erausgestallt. Am Summer 1944 haten déi Däitsch och Afrika eruewert. Si erschéngen an der Masseproduktioun "Panther" -2 an "Tiger" -2, méi staark Motoren an der realer Geschicht, dat heescht datt d'Maschinnen selwer méi mobil an effizient sinn, och wann schwéier. "Panther" -2 gewien fofzeg-dräi Tonnen, an "Tiger" -2 siechzeg-aacht Tonnen. A béid Gefierer si mat enger 88-millimeter 71 EL-Kanoun bewaffnet. Wat d'sowjetesch Gefierer aus enger laanger Distanz duerchbréngt, zimlech séier a präzis.
  Zur selwechter Zäit huet den Tiger-2 e Motor vun 1000 Päerd, an dësen Tank ass net schlecht an der Fuere Leeschtung. An de Panther-2 huet e Motor vun 900 Päerd.
  Vum Summer stalin net fäerdeg bruecht eng qualitativ Iwwerleeënheet an de Panzer ze kréien. An an der Loftfaart sinn d'Nazien schaarf virgaangen.
  Si hunn och e vollwäertege Jet Bomber. A staark véier-Moteur Yu-488, a sechs-Moteur TA-400. Net schlecht war d'TA-152 Multi-Zweck Evolutioun vum Focke-Wulf, an der ME-309, an aner Maschinnen.
  Den 22. Juni 1944 huet de Stalin eng grouss Offensiv am Zentrum gestart. Awer d'Nazien ware prett dofir. Ausserdeem huet de Fuhrer et fäerdeg bruecht de Stalin viraus ze kommen an huet de 6. Juni 1944 a Groussbritannien ugefaangen. A London ass an zwielef Deeg gefall.
  E puer Deeg méi spéit huet Groussbritannien kapituléiert.
  D'Rout Arméi, mat Iwwerleeënheet an Zuelen, an déi lescht Panzer, konnt duerch d'Ofwier duerchbriechen. Mä dunn hunn d'Däitschen e Konterattack gestart. D'Schluechte weisen datt den Tiger-2 besser ass an Tankschluechte wéi den IS-2, souwuel a Frontalbewaffnung, besonnesch d'Stir vum Turm, an a Bewaffnung. Wéi besser ass de Panther -2, an och an der Fuerleistung. An den T-34-85 ass net eng staark genuch Verteidegungsmaschinn.
  An d'Däitschen hunn hir Positiounen erëmgewielt.
  Duerno huet den Hitler d'Wiederhuelung vun der Offensiv am Osten bestallt. Den Haaptschlag ass de Kaukasus an Ueleg.
  An dann huet d'Tierkei eng zweet Front géint Russland an Transkaukasien opgemaach. An erëm d'Victoire vun der Wehrmacht. No allem sinn déi Däitsch méi staark an Zuel a Qualitéit. A si benotzen och europäesch an arabesch Divisiounen. D'Nazien sinn besonnesch staark an der Loft, wou se e qualitative Virdeel hunn, virun allem a Bewaffnung a Geschwindegkeet.
  Plus, de Fritz hu vill Kolonial Infanterie. Am Kaukasus si se zimlech waarm fir ze kämpfen. An déi däitsch sturmgewier mp-44 ass besser wéi sowjetesch Modeller. All d'Nazien schéngen besser ze sinn. Nëmmen an der Artillerie vun der UdSSR huet et Paritéit. Awer d'Däitschen an der Loft hunn d'Dominanz erfaasst. Si waren ëmmer méi staark a Qualitéit, awer si sinn an der Zuel virgezunn. A Jet Fligeren hu keng Analoga.
  Et muss gesot ginn, datt et schwéier ass, d'Nazien a Mannkraaft z'iwwerhuelen. Si hunn Satelliten an europäesch, afrikanesch, a souguer indesch an arabesch Divisiounen. A wat de Krich méi laang geet, ëmsou méi ännert sech d'Muechtbalance net zugonschte vun der UdSSR.
  Ausserdeem kann de Kaukasus net vun engem Duebelschlag behalen ginn. Plus, Japan huet och déi drëtt Front mat engem lëschtegen Schlag opgemaach.
  D'Samurai hunn et besser gemaach, an d'Amerikaner konnten d'Initiativ net gräifen. D'Japaner hunn hir Iwwerleeënheet an Zuelen mat grousser Erfahrung a Fäegkeet gemaach. Ausserdeem, wann an der Loftfaart d'USA nach ëmmer séier Fligeren stempele konnten, da kënnt Dir keng Flott an esou engem beschleunegt Tempo bauen. An natierlech huet dëst d'Interceptioun vun der Initiativ verlangsamt.
  An d'Japaner, déi sech mat den Däitschen vereenegt hunn, konnten en Deel vun de Kräfte befreien, an no der Mobiliséierung vun der Infanterie attackéiert d'UdSSR a Mongolei.
  Zousätzlech Probleemer. Am Hierscht a Wanter hunn d'Nazien de ganze Kaukasus ageholl, souwéi den Uralsk River an den Astrakhan.
  Et gouf zimlech beonrouegend. A ganz geféierlech. Wat soll Stalin an dëser Situatioun maachen?
  Hien huet dem Hitler Fridden op all Konditioun ugebueden. Awer den US-Führer gouf dee Moment net gestéiert, an hie sot: wat wann d'UdSSR fäerdeg ass. D'Däitschen hunn am Mäerz eng grouss Offensiv géint Saratov gestart.
  A si haten en panzer e an der serie, an och déi éischt disketten, déi sowjetesch flak-geschütze konnten net erof schéissen.
  An am allgemengen, laminar Jet huet d'Disco'en vum Drëtte Räich onkrankbar fir kleng Waffen gemaach.
  Awer am Abrëll, no der Erfaassung vu Saratov, Kuibyshev, Penza, an am Norde vun Archangelsk, huet den Hitler seng Meenung geännert an de Stalin Fridden op ganz schwiereg Konditiounen ugebueden. An nieft der UdSSR misst och mat den USA kämpfen. Ausserdeem, bal fir näischt ze kämpfen. Den Hitler huet versprach nëmmen e reng symbolescht Stéck Alaska ze ginn.
  De Fuhrer war anscheinend alarméiert vu Rumeuren iwwer Atomwaffen, déi vun den Amerikaner entwéckelt goufen.
  Stalin zougestëmmt op déi haart Bedéngungen vum Drëtte Räich, dorënner d'Bezuelung vun Reparatioune fir honnert Joer.
  Awer hien huet et fäerdeg bruecht Moskau vum Attentat ze retten. Merci souwisou.
  An d'Nazi geplënnert an Amerika zesumme mat Japan. Si wollten eng entscheedend Victoire.
  Awer net all Kaz Shrovetide. Obschonn d'Buedemarméi vun der Wehrmacht méi staark ass, ass et néideg eng laang Distanz zu den USA ze iwwerwannen an esou wierklech anzegruewen an de Feind ze suckelen.
  Mee d'Fritz si lues awer sécher op. Duerch Island, Grönland, Kanada aus dem Norden, an duerch Argentinien a Brasilien, an op Venezuela a Mexiko aus dem Süden.
  An natierlech kënnen d'USA sech net widderstoen. Doriwwer eraus erschéngt mp-64, méi fortgeschratt a liicht däitsch maschinengewehr. An natierlech méi fortgeschratt an Aarte vu Fligeren vun der däitscher Arméi. An déi geféierlech Saach ass, natierlech, Däitsch Klass Meedercher - super op de beschte Panzer vun der Welt.
  D'Kämpf sinn an de Süde vu Mexiko geplënnert. Déi berühmte véier Meedercher hunn den Tank op déi lescht Modifikatioun vum E-50 geännert. Den Auto ass wierklech ultramodern, duerch Joysticks kontrolléiert, relativ liicht bei 65 Tonnen mat engem Motor vun 1550 Päerd.
  Frontallbewaffnung ass 250 mm, säit allbewaffnung ass 170 mm, a souguer op engem däitlechen steig. Mee dowéinst sinn d'Meedercher am Tank e bëssen enk. Et ass net sou bequem hei wéi am "Tiger" -2, sou datt den Auto kondenséiert ass a virun allem de Layout. Awer elo kann den panzer net duerch amerikanesch panzer penetréiert ginn, och wann d ' schéisse vun der säit vun der enker grenz. Sou schutz ass an der lag, d ' schëss vun der IS-2.
  D'Meedercher si frou an den Auto geet zimlech séier. D'Gerda, dréckt d'Knäppercher vum Joystick, seet:
  - Dëst ass eng Maschinn! Wierklech e Meeschterstéck!
  Charlotte reagéiert:
  - D'Säite si ganz schréiegt an d'Luck ass schmuel, et gëtt bal keng Spëtzt. Dir kënnt net esou eng Maschinn duerchbriechen, awer et ass net bequem!
  D'Gerda huet begeeschtert bemierkt:
  - Awer effektiv! A komplett onduerchsiichtlech!
  D'Magda huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Wéi mir gesinn, Gott patronizes Däitschland!
  D'Christina huet gelaacht an geäntwert:
  - Mir gewannen selwer Victoiren! An dëst ass d'Essenz vun eiser Strategie!
  D'Gerda huet begeeschtert bemierkt:
  - Bis viru kuerzem war den Tank "Lion" eis d'Limite vun der Perfektioun. An elo ass den Auto fënnefanzwanzeg Tonne méi hell, iwwerschreift de "Lion" souwuel an der Bewaffnung an der Rüstung, a virun allem an der Fuere Leeschtung. Also Amerika kann eis net briechen!
  D'Charlotte huet gelaacht a gesot:
  - Break et net! Mir wäerten se all briechen!
  Hei an der Siicht vum Magda erschéngt "Sherman". D'Meedchen huet e Projektil direkt op d'Zil geschéckt. Den Auto gebrach.
  Et muss een awer zouginn, datt d'Amerikaner am Tankbau däitlech hannendrun sinn. "Sherman" ass kloer net an Schluechte zitt, an "Pershing" ass nëmme liicht besser. Desweideren, wossten Pershings an der Serie nëmmen am Ufank vun der véierzeg-fënneften Joer, an hir Parameteren ähnlech ze fréi Panther Modell. E-50 schloen d'Amerikaner op enger Distanz vu méi wéi fënnef Kilometer.
  D'Meedercher si ganz houfreg op sou Iwwerleeënheet vun hire Waffen. A si fläischen Lidder.
  D'Magda schéisst nach eng Kéier, schléit duerch, dës Kéier e geschützte Sherman, a chirpt:
  - De Ball verspreet a mat Galopp fortgefuer!
  Och d'Bildschirmer "Sherman" hunn net gehollef. En däitschen Tank fiert selwer. Kraaft Infanteristen mat Raupen. Meedercher fläischen Lidder op Harmonika. Splatter Blutt ënner de Roller. Den Tank beweegt sech séier genuch, a seng Bunnen si méi fortgeschratt a passabel, wärend se relativ liicht sinn.
  D'Meedercher päifen... D'Gerda bemierkt:
  - Mexiko ass dat lescht Land um Wee an d'USA. Mir hu schonn esou vill verschidden Haaptstied geholl. An esou vill Länner eruewert! Mir hunn déi éischt Eruewerung aus Éisträich ugefaang an elo plënnere mir op Mexiko-Stad! Eis militäresch Firma ass eng glorräich Firma!
  D'Christina huet logesch geäntwert:
  - Éischt vun all, mir si superieur un eise Géigner an Organisatioun. E klengt Land ass Däitschland. Déi Däitsch sinn déi disziplinéiert an héich organiséiert Leit op der Welt. Plus en totalitären nationalsozialistesche Regime. Wat eis och Kraaft an Organisatioun bäigefüügt huet. - D'Meedche lafe mat hirem bloe Fouss laanscht d'Legierung Säit Rüstung vum Hull a weider. - Dann déi brillant Talenter vun eise Genereel an, virun allem, Hitler. Mir hunn eis Géigner Stéck fir Stéck gebrach. An dunn hu si déi bescht Technologie vun der Welt. Also elo hu mir en Triumph virun eis! An den Drëtte Räich mécht seng Flilleken iwwer d'Welt op!
  D'Charlotte huet rational bemierkt:
  - Dat Schlëmmst war de Wanter vu véierzwee. Mir goufen an Afrika a bei Moskau besiegt. Si hunn Tikhvin a Rostov-op-Don verlooss. An och Kharkov gouf vun de Sowjets ageholl. An d'USA sinn de Krich géint eis agaangen. Dat ass wann et schéngt: datt d'Skalen net zu eiser Gonschten geschwankt hunn an den Ofgrond viru sech war. Mee Fréijoer huet eis nei Victoiren bruecht. An zënterhier ass alles an eis Gonschten gaang!
  Magda entlooss. Eng amerikanesch Pistoul erofgeschoss a geziddert:
  - Awer trotzdem, ouni d'Interventioun vu méi héije Muechten, hätt eis Arméi esou Erfolleg net kënnen erreechen! Iwwerleeën Feinde besiegen! Dëst ass d'Hand vu Gott!
  D'Gerda huet gelaacht an huet geäntwert:
  - Ech averstanen datt Gott d'! Awer net Gott: Abraham, Isaac a Jakob! A scheinbar den Arier, een an Allmächtege Gott! Deen, deen d'Universum erstallt huet an d'Däitschen als säi Vollek gewielt huet!
  D'Charlotte huet geknackt a bestätegt:
  - Bestëmmt! De Gott vum Isaac ass net eise Gott! A wann d'Judden wierklech d'Leit vu Gott wieren, hätte mir net gewonnen! A wa jo, dann ass Är Bibel Magda eng Ligen! An et ass Zäit fir Iech Chrëschtentum zugonschte vum areschen Monotheismus opzeginn!
  Dem Charlotte seng Wierder kléngt wéi Maschinnegewierfeier.
  Christina dobäi:
  - An et gesäit aus wéi Verrot, e Chrëscht ze sinn. No allem stellt sech eraus datt Dir fir Pazifismus sidd - si schloen Iech op der rietser Wang, dréit Är lénks!
  D'Gerda huet fit gesinn:
  -An Dir mengt, datt d'Rettung vun de Judden ass! An dëst ass allgemeng - ähnlech wéi Verrot!
  D'Magda huet schued protestéiert:
  - Ech mengen net! Meng Meenung Gott ass een! An net jiddesch, an net aresch!
  Charlotte geruff zréck.
  - Wéi ass et net Arier! Nëmmen Arier an net manner!
  D'Gerda huet versöhnend bäigefüügt:
  An och Technologie! Wou hu mer ugefaang? Am September 1939 hate si nëmme sechs Panzerdivisiounen. A bal all Panzer sinn liicht, manner wéi zwanzeg Tonnen. Elo weess ech selwer net wéivill Divisiounen mir hunn, mä mir fueren um beschte Tank vun der Welt. Eist Gefier ass onparalleléiert wat d'Bewaffnung, d'Rüstung, d'Fuerleistung ugeet, a gläichzäiteg ass et net skandaléis wat d'Gewiicht ugeet.
  Ech erënnere mech un d'Tester vum éischten "Tiger", dann um Hitler säi Gebuertsdag den 20. Abrëll 1042.
  D'Meedchen huet gestoppt an huet en Otem geholl, weider.
  - Da war den "Tiger" schonn dee beschten Tank vun der Welt. Awer seng Fuerleistung kann net als zefriddestellend ugesi ginn. Awer op der anerer säit d ' pistoul huet e gudde kampf, an d' panzerung war ganz gëeegent fir dee moment. An den tank selwer huet sech gutt gedréint, wat fir déi niddreg Rotatiounsgeschwindegkeet vum Turm kompenséiert huet!
  An am véierzegsten Joer ware mir manner wéi Frankräich a Groussbritannien als Panzer, an hir Zuelen. Awer si hunn gewonnen! Am véierzeg-eenten joer der udssr hat besser panzer t-34 an KV wéi eis, an e puer mol méi maschinnen! Mee mir hunn trotzdem gewonnen! A Moral ass Technologie a Grond! A Geescht ass wichteg!
  D'Christina bemierkt, reift hir blo Fersen um Pedal:
  - Wa mir mat de schlëmmste Panzer gewannen, da wäerte mir elo gewannen! Natierlech waren et am Ufank manner vun eis wéi Feinde. Elo hu mir eng Horde gesammelt! Wat kann eis stoppen ze gewannen?
  D'Gerda huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Ech mengen d'Haaptschwieregkeeten sinn hannert eis! Mir hu souguer Zuelen elo
  Iwwergewiicht. Ech denken net datt d'Firma géint d'USA Problemer wäert kréien.
  D'Charlotte huet logesch bemierkt:
  - Ech gleewen net datt Amerika eppes géint eis huet! Hirem Sherman ass just Kanounefidder, an hir Pershing ass nëmme marginal besser. Wärend géint eisen Tank, si hu keng Waffen!
  D'Gerda huet fit gesinn:
  - An am Jetfliger hu se näischt fir eis Falken ze decken. Ausserdeem, sou vill Sklaven ze hunn, a mir sinn net méi schlëmm wéi d'Yankees!
  D'Christina war domat averstan:
  - Mir hunn Ausrüstung - ganz Europa an en Deel vun der UdSSR. An Aarbechter - d'Halschent vun der Welt! Mir hunn eis Fabriken zu engem Dräierkoalitioun Modus vun Operatioun transferéierte, a mir bauen nei Fabriken! D'Amerikaner kënnen eis net eng asymmetresch Äntwert ginn, wéinst der Zuel. Si hunn net trivial esou vill Hänn!
  D'Charlotte huet gelaacht an de Knéi an de Stull geréckelt, gekrasch:
  Si wäerten net symmetresch sinn! - D'Meedchen huet op de "Grant" geschoss an bäigefüügt. - A wann d'Ausrüstung ufänkt ze produzéieren, dann nëmme fir d'Sammlung vu Kampfresultater vun eis!
  D'Magda huet schrecklech bemierkt:
  - Awer wann d'Liewen ... Dat heescht, d'Liewen léiert datt et net néideg ass fir an engem entscheedende Moment ze relaxen!
  D'Gerda war domatter d'accord, an huet den Hiewel mat de bloe Fanger gedréint, si huet gemurelt:
  "A mir bleiwen waakreg bis zum Schluss!"
  D'Charlotte huet hir Erliichterungsabs gezunn an huet drun erënnert:
  - Mir sinn e wäite Wee komm ... Vum bescheidenen T-1 bis zum Ris E-200. An dat sinn natierlech Meilesteen vun enger heroescher Campagne! Am selwechte Wee wäert eisen Tank ni op Metal goen!
  Endlech sinn d'Meedercher op eng Dosen amerikanesch Panzer komm. Aacht Shermans, zwee Subventiounen an zwee Pershings. Dee leschten Auto hat eng méi niddereg Silhouette an ass net esou opfälleg. An engem héijen Tank ze kommen ass méi einfach. D'Meedercher hunn sech ëmgedréint ze schéissen. Si sinn all schaarf an hu grouss Reaktiounsfäegkeet. Gehärt an trainéiert. Passéiert e groussen Deel vum Zweete Weltkrich a besicht verschidde Länner vun der Welt. Si si wierklech Top Meedercher.
  An d'Shermans waren déi éischt, déi explodéieren. An d'Distanz ass méi wéi fënnef Kilometer. D'Amerikaner kënnen hiren Auto nach ëmmer net kréien.
  Shooting, Gerda notéiert:
  - Mir hunn déi bescht Waff! Et duerchbréngt alles aus enger Distanz vun enger richteger Schluecht, an eng zimlech grouss Versuergung vu Muschelen. Hei wäerten 128 mm méi schlëmm sinn.
  D'Magda war domatter d'accord. Nodeems de Sherman gebrannt an zerbrach huet, sot d'Meedchen:
  - De Stock vu Muschelen fir dëse Kaliber ass méi niddereg. Awer am prinzip 88-mm-waffen sinn am prinzip net schlecht!
  D'Charlotte huet gebrannt an interjected:
  - Oppassen op wat!
  D'Gerda huet haart gebarkt:
  - An dëst "Sherman" an "Panther" wäert huelen. Ech mengen eng 75mm Pistoul mat engem laange Stamm kéint se ausdënnen hunn!
  D'Christina huet mat hirem bloe Fouss geschoss an huet gekrasch:
  - Jo, an d'Offer vun de Muschelen wier méi héich!
  D'Magda huet och geschoss, an huet de Joystick mat de bloe Fanger gedréckt. Déi lescht "Sherman" Iesel. Den nächste Schlag gouf op d'Grouss iwwerginn. Dësen panzer ass scho sou al, an nach méi schlëmm gepanzert wéi de sherman. Allerdéngs hat Amerika am Ufank vill méi schlecht Panzer wéi Däitschland. Am véierzegsten Joer haten d'USA nëmmen 502 Panzer, an och nach vill waren iwwerflësseg. Awer schonn am véierzege joer d ' amerikaner produzéiert méi wéi dräi dausend panzer. An dann war et de Sherman. Wat kann iwwer dësen Auto gesot ginn? Wat d'frontalbewaffnung ugeet, huet et souguer e bëssen iwwer d'T-34-76, a war liicht schwaach an der zerstéierender Kraaft vun der Pistoul. Jo, an am Fuere Leeschtung. Awer op der anerer Säit sinn d'Optik a Visibilitéit vill besser wéi déi sowjetesch.
  Dann koum schonn am véierzeg-véierzege Joer de Sherman M 4. Den Tank ass a Rüstung a Bewaffnung vergläichbar mat der T-34-85 an e bësse méi schlecht wéi dem einfachen Panther an zimlech däitlech zum Panther -2. Nach méi spéit ass de "Sherman" Feierblumm opgetaucht, mat enger méi laanger 17-Pound Pistoul. Dësen panzer war iwwer de sowjetesche t-34-85 an der bewaffnung, awer war net ganz massiv.
  Et gouf och e shielding modifikatioun vun der sherman mat schlëmmere fahreigenschaften, méi schwéier, awer mat allbewaffnung vun 152 mm. Awer och net déi massivst. Bis elo sinn déi Däitsch nëmme Standard M4s begéint.
  Awer elo sinn d'"Grands" fäerdeg, an elo de relativ neie Pershing Tank.
  Gerda proposéiert:
  - Komm mer e bësse méi no. Dëst Monster kéint méi déck Rüstung hunn!
  D'Charlotte huet veruechtend griméiert.
  - Maach der keng Suergen! Hien huet nëmmen 102 Millimeter. Den Auto weegt zweeanzwanzeg Tonnen, awer et huet de Sherman staark gelooss!
  D'Gerda huet gelaacht a proposéiert:
  - Da loosse mer schéissen!
  D'Magda huet hire gemeisselten, bloe Fouss erausgehalen. Wéi vill verschidde schaarf, scharf Steng, waarme Sand vun Wüst, Dornen vum Dschungel, Schnéi vu Russland hunn hir blo, elastesch, graziéis Sole bekannt. Si huet laang, glat Fanger mat Pärelmamm Neel op de Joystick Knäppchen gedréckt.
  An huet e panzerbriechende geschoss mat engem urankär. A si huet mat engem Laachen gekrasch:
  - Loosst et fir Iech Liicht ginn!
  D'105 mm Kanoun huet e grousse zerstéierende Effekt. An "Pershing" huet d'Halschent vum Tuerm verluer.
  D'Gerda huet hir héich, fest Broscht gerëselt a bemierkt:
  - Och, "Tiger" konnt dat net maachen! Hien huet d'Punchkraaft gefeelt! Awer trotzdem ass et besser wéi de Sherman.
  D'Mada huet skeptesch bemierkt:
  - Kuckt wat. Wann d'Bildschirmer op der "Firefly" hänken, da wäert et net méi schlëmm sinn wéi den "Tiger", och besser an der Stir geschützt!
  D'Gerda huet rosen de Kapp gerëselt. Schoss op den Tank. An de leschte "Pershing" ofgeschloss huet bäigefüügt:
  - Eis "Tiger" ass nach méi deier, all déi westlech Exotik, a russesch Perversioune. Ech gleewen un eis Victoire, och mat T-4 Panzer, also sief et!
  Zwielef Autoen hunn d'Meedercher wéi Somen geklickt. Si goufen och net erschoss. Painfully laang Distanz fir amerikanesch Waffen.
  D'Meedercher ginn a laachen. Gutt fir si.
  D'Charlotte fänkt erëm mat der vertrauter Hürdegurdy un:
  - Neen, Magda! Dir sollt d'Chrëschtentum eemol a fir all verzichten. Soss sidd Dir e potenziellen Verrot!
  Dat gëllent Hoer Meedchen huet geäntwert:
  - Net! Ech sinn dem Drëtte Räich gewidmet, awer ech wäert de Jesus Christus och net verzichten!
  D'Gerda huet hire schéine, muskuläre Been op d'Rüstung mat der bloer Sohl geschloen a bemierkt:
  "Awer Christus däerf net verweigert ginn!" Nëmme musse mir zouginn datt hien en Däitschen am Fleesch war, an net e Judd, an alles wäert gutt sinn!
  D'Magda huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Däitsch... Mä wéi ass et mam Zeegnes vun der Bibel?
  Gerda sot haart:
  - Dann du Bibel! Wann et e Main Caf ass!
  Magda huet de Kapp gerëselt.
  - Mein Kaf ass keng göttlech Offenbarung. An d'Aarbecht vun enger Persoun, souguer eng aussergewéinlech! Ech gleewen un dat wat vu Gott kënnt!
  Dunn hunn all d'Krieger am Chouer geruff:
  - Eise Gott ass den Adolf Hitler!
  D'Magda huet dapere geäntwert:
  - Mee et war net den Hitler deen d'Universum eruewert an erstallt huet!
  D'Gerda huet rosen mat hirem ronnen Ferse op d'Rüstung geschloen an erkläert:
  - An dat gëtt net méi vun eis diskutéiert! Wien den Universum erstallt huet, wäert d'Zäit soen!
  Charlotte proposéiert:
  - Loosst eis Meedercher besser d'Fro stellen - wat maache mir nom Krich?
  D'Christina huet gelaacht a proposéiert:
  - Komm mir ginn an d'Geschäft! Dëst ass dat Bescht wat mir maache kënnen!
  D'Gerda huet mat hirem schnéiwäisse Kapp zoustëmmen geknackt:
  - Natierlech, am Geschäft! Oder vläicht wäerte mir a Filmer handelen?
  D'Magda huet gelaacht a proposéiert:
  - A wat? Dëst ass eng gutt Fortsetzung vun enger Carrière! Iwwerhaapt, Filmer sinn super!
  D'Gerda huet gelaacht, d'Hand iwwer d'Reliefpress gerannt a bemierkt:
  - A wien géift Dir spillen? Engel wat?
  D'Magda mat engem languid Bléck, sot:
  - Firwat net? Well ech hunn de richtege Look. Ech géif iwwer Jesus Christus zu all Gleeweger soen! Dat wier e Rettungsdéngscht!
  D'Gerda huet de Kapp negativ gerëselt an erkläert:
  - An der neier arescher Relioun gëtt et net sou eppes wéi Erléisung. Tatsächlech ass d'Essenz vum Kommando fir den Arier d'Räich ze déngen. An de Rescht - befollegt d'Arier! Mir retten eis also net, mee regéieren!
  Christina ass e Meedchen mat Kupfer, awer mat enger Mëschung vu giel Hoer, bestätegt:
  - Jo, mir regéieren an eroberen! Op dëser Welt si mir an den Truppe vum Drëtte Räich. An deem wäerte mir eis eegen Arméi hunn. A mir wäerten aner Universum eroberen. Alles op dëser Welt ass relativ ... Ech mengen et gëtt Krich, a Fester, an Estates! Kombinatioune fir d'Welt ze genéissen, an e spannende Krichsspill!
  D'Charlotte ass e Meedchen mat Kupferrout Hoer, wénkt averstanen.
  - Bestëmmt! Fir e wierklech friddlecht Liewen ass langweileg ... Mir sinn esou gewinnt ze kämpfen, datt et fir eis Brout ginn ass!
  D'Gerda korrigéiert hire Partner:
  - éischter, souguer Loft! Oder Waasser gemëscht mat séissem Wäin!
  D'Magda sot traureg:
  - Et ass schued... Heiansdo kënnt eng Welle vu Bedauern iwwer mech. Iwwerhaapt, anerer ëmbréngen ass schlecht. Mir verursaachen Péng a Leed! Wat, Kanner ouni Papp!
  D'Gerda huet de Kapp gerëselt a bemierkt:
  Mir sinn all a Gefor! Mee getréischt! De Mënsch ass nach ëmmer stierflech! A wann Dir driwwer denkt, ass et wierklech bedeitend drësseg oder véierzeg Joer op der Éiwegkeet Skala? An éiwegt Liewen!
  D'Magda huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Ma, wann Dir philosophesch kuckt, dann ass et esou ... Mee wierklech, dat mécht et fir kleng Kanner net méi einfach!
  D'Charlotte huet hir kobberrout Hoer geworf a gesis:
  - Stellt Iech vir datt se ënnermënschlech sinn! Just Déieren an Dir wäert Iech besser fillen!
  D'Magda huet eng Tréin vun hiren Wimperen geruff, geäntwert:
  - Mä no allem an Déieren ass et schued! Oh ... wat fir eng Welt liewen mir an! Alles ass einfach ruthless! An den Doud regéiert!
  D'Charlotte huet kräfteg geschwat, komponéiert wéi si fortgaang ass:
  Loosst d'Flëss vum Blutt
  fléisst op der Äerd,
  Loosst se a Péng kräischen -
  Feieren iwwerall!
  A loosst de béisen Doud
  E rosen Ball regéiert,
  Dir stierft all
  De Satan huet Iech zur Rechenschaft geruff!
  Loosst d'Wirbelwind verschwannen
  De Flux vu mënschleche Kierper ...
  De Planéit leid
  Mayhem regéiert!
  D'Gerda huet säi Partner ënnerbrach, hire Scharlachroute Mond mat sengem bloe Been ofgedeckt. De blonden Terminator huet geruff:
  - Ma, firwat sou pessimistesch! Hei wäert de Krich ophalen an de Planéit bléie wéi e Gaart. Ech mengen et sinn e puer lénks. Amerika ass weider sechs Méint, gutt, dat gréisste Joer. Da wäerte mir Russland derbäi, an nëmmen Japan bleift. Awer dëst ass kuerzfristeg fir eis. Maximal an dräi Joer stoppen all Kricher ... An d'Leit wäerten sech ni méi ëmbréngen!
  D'Christina huet erkläert:
  - Op alle Fall, am Krich ... Ech mengen, d'Zäit wäert kommen, a ganz séier, wann nëmmen ee Räich op der Welt bleift. An da gëtt et op alle Fall keng Kricher. An ech mengen, dank der Entwécklung vun der Landwirtschaft an déi ideal däitsch Organisatioun, Honger wäert och an e puer Joer verschwannen. Da gi Wunnenge fir jiddereen gebaut. - D'Meedche mat koffergiel Hoer an enger muskulärer, schlanker a perfekt proportionéierter Figur huet mat Begeeschterung geschwat. "Da wäert d'Medezin entweckelen an d'Krankheet ausgeschaaft ginn. Mir fléien an de Weltraum, mir wäerten eis a verschiddene Welten settelen. Loosst eis den Alter eroberen. All Leit wäerten jonk a schéin sinn, wéi fantastesch Elfen. Oder vläicht erwaarden eis nei Kricher am Weltraum. Esou stellare mat dräi-Arméi Auslänner. A mir wäerte fett fir d'Iddie vum Faschismus am ganzen Universum kämpfen!
  D'Charlotte, mat engem stralende Laachen op de Lippen, huet gesonge:
  - Mir kämpfen fir en helle muer ... Loosst eis kussen!
  D'Magda huet scho méi optimistesch gesot:
  - Mee et ass besser esou! Net éiweg Kricher, mee friddlech Kreatioun!
  Dee Moment ass den Auto iwwer eng Mine gerannt. Den Tank huet gerëselt. D'Roll ass geplatzt, an den Auto huet e bësse méi bremsen. D'Gerda huet eng Reparatur-Equipe um Radio geruff. De Schued huet den Tank net vun der Fuerleistung entzunn, awer e bësse reduzéiert seng Geschwindegkeet. Dofir muss d'Roller séier ersat ginn. Hei ass d'Plaz vun der Suspensioun anescht - méi bequem fir Reparatur wéi d'verstäerkt Uerdnung Charakteristesch vun den "Tigers" a "Panthers".
  Ausserdeem hunn d'Meedercher sech gären am Dschungel erwiermt. Firwat net am Floss schwammen. Den Tank, natierlech, d'Plaz ass waarm, och de Klimaanlag kann net eens ginn. Et gëtt nach ëmmer de Süde vu Mexiko - d'Tropen, an am Mäerz ass et zimlech waarm. Mee am Allgemengen ass d'Wieder Himmel.
  De Floss war an der Géigend an d'Meedercher sinn dran gefall. Dir musst Iech keng Suergen iwwer Krokodillen maachen. Hei leeft e Krich, an all Liewewiesen si scho laang geflücht. D'Waasser ass waarm an agreabel fir ze schwammen. D'Meedercher schwammen an d'Uferen vum Dschungel bewonneren, huet d'Gerda gemierkt:
  - Trotzdem ass eis Welt net ouni Charme! Et wier wuel gutt onstierwlech ze ginn wéi e Biergleit, an all zesumme mat der Mënschheet liewen, hir Entwécklung kucken. A fléien duerch de Weltraum!
  D'Cristina huet geknackt, a sot eescht:
  - Himmel ouni Sënn, extrem langweileg ... Net e Verméigen am Casino ze verléieren, mä nach besser ze gewannen, net ze Juegd. Jo, Krich ass Suchtfaktor ...
  Charlotte proposéiert:
  - Ech denken, datt se geschwënn Spiller erfannen, déi um Écran portraitéiert kënne ginn - sou sinn d'Militär!
  D'Magda huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Dir sollt alles zerstéieren!
  D'Christina huet et geholl a gesongen:
  - Zerstéierung ass eng Passioun ... Egal wéi eng Kraaft!
  D'Gerda huet gejaut a schnurft gesongen:
  - Ech wëll Leedheet virun mir gesinn! An et wäert ech mäi Schlass bauen, mäin Dram!
  D'Charlotte huet gelaacht a proposéiert:
  - Nee, et ass sécher super ze kämpfen! Mee et ass nach besser ze gewannen!
  D'Christina huet op der Spëtzt vun hire Lunge geruff:
  - Déi riets Hand vum Himmel selwer hëlleft Däitschland. Eisen areschen Glawen, eisen eenzegaartege Monotheismus! A wat eis net ëmbréngt mécht eis méi staark!
  D'Gerda huet Waasser gesprëtzt an huet geäntwert:
  - Jo, mir si méi staark ginn! Et ass schued, datt mir just op eng Anti-Tank Mine gestouss sinn.
  D'Christina sot nodenklech:
  - A wéi d'Raupen ze schützen?
  D'Gerda huet d'Muskelschëlleren gezunn.
  - Ech weess net...
  D'Charlotte huet rational bemierkt:
  - Si si geschützt vu Muschelen mat Schëlder, a vu Minnen ... Ausser si sinn aus méi décke gemaach, fir net ze platzen!
  D'Gerda huet de Kapp gerëselt.
  - Da wäert d'Fuerleistung erofgoen wéinst der Erhéijung vum Gewiicht. Dat géif den Tank fléien!
  D'Mada huet confirméiert:
  - Dat ass et! Sou datt den Tank an d'Loft schwëmmt an net fällt! An entwéckelt Geschwindegkeet vu fënnefhonnert Meilen pro Stonn!
  D'Charlotte, sprëtzeg, huet d'Informatioun gemellt:
  - Ech hunn héieren datt eis Flott speziell Schëffer huet déi e bësse fléien ouni d'Waasser ze beréieren! A si entwéckelen d'Geschwindegkeet vun engem Schraubekämpfer, a kënnen Truppen droen, souwéi Dominanz um Mier gewannen! Esou Loftfaart um Mier wäert eis oniwwerwannebar maachen!
  D'Gerda korrigéiert hire Partner:
  - A mir si schonn oniwwerwältegend! Dëst wäert eis maachen - super invincible!
  D'Charlotte huet sech op de Réck gedréint, huet hir blo, gemeiselte Been an d'Loft geschloen a gekuckt:
  - Wa mir vereenegt sinn, si mir oniwwerwannebar! Mir sinn aresch Meedercher, Mäerder an eisen Häerzer!
  An d'Schéinheet ass méi déif an d'Waasser gedaucht. E bësse méi déif gaangen. Si huet hir Frënn op déi blo Fersen geschloen an ass erauskomm. Si huet e Sprangbuer vu Waasser lancéiert, kuken:
  - Wat e gudde Fréijoer an den Tropen! Waasser ass wéi gedämpft Mëllech!
  D'Gerda huet am Geck gesongen:
  - Afrika ass schrecklech jo, jo, jo .... Afrika ass geféierlech, jo, jo, jo! Gitt net Meedercher an Afrika fir e Spadséiergank!
  D'Schéinheet huet gelaacht. D'Schlittschong ass scho geännert - Reparaturéquipen sinn am Beschten. An d'Meedercher vun iwwerall sinn an den Tank gesprongen. D'Silhouette vum E-50 ass relativ niddereg an den Auto selwer ass net ze bemierkenswäert. Déi weiblech Krieger hunn de Gasturbinemotor ageschalt an hunn d'Vitesse an e puer Sekonnen opgeholl.
  D'Charlotte, en erfuerene Tanker, huet bemierkt:
  - Trotzdem ass e Gasturbinemotor vill besser wéi en Diesel. Et ass souwuel méi kompakt a beschleunegt den Tank méi séier. Eisen Auto huet erstaunlech Manöverbarkeet!
  D'Gerda huet am Geck gesongen:
  - Hie war suergfälteg an naiv, d'Meedercher haten e kale jonke Look ... Alles ronderëm huet wonnerbar ausgesinn - virun dräihonnert Joer!
  D'Christina huet begeeschtert bemierkt:
  - Net! Eise Kommandant schléisst mat Humor ... Och wann et wierklech schéngt wéi Joerhonnerte zënter dem Ufank vum Krich vergaange sinn ... - D'Meedchen huet hir Hand iwwer hir héich elastesch Këscht gerannt a weider gaang. - Gläichzäiteg, heiansdo fillt Dir Iech wéi gëschter! Oh, schliisslech ass d'Liewe vun de Leit kuerz an ass iergendwéi onopgemerkt!
  D'Gerda huet hefteg bemierkt:
  Mee mir sinn net al, oder? Mir si voller Kraaft an Energie! An eise Wee vun der Victoire op
  Victoire!
  D'Magda huet de Maschinnegewiertuerm opgestallt, d'amerikanesch Zell ofgerappt a gekackt:
  - Jo, ech gleewen un eis Victoire ... Besonnesch elo, wa mir all Trompkaarten hunn. Mee loosse mer de Won net virum Päerd setzen!
  D'Gerda erënnert sech mat engem Opschlag:
  - Albert... Ech vermëssen dee Jong... Et ass komesch an engem Däiwel ze verléift, och wann en héich ass, mam Bau vum Apollo!
  D'Charlotte huet logesch bemierkt:
  Ech hunn den Albert och gär. Et huet eng speziell Schéinheet. An am Allgemengen, Teenager, wann hir Physiognomie nach net mat engem Baart bedeckt ginn, an hir Gesiichtsmerkmale hunn hir Bildung net ofgeschloss, ënnerscheede sech duerch hire spezielle Charme. A virun allem, si sinn nach net sou merkantil, si hunn dech gär, net Är Suen!
  D'Christina huet rational bemierkt:
  - All véier vun eis sinn sou schéin, datt Männer eis Kierper Léift éischt vun all. A wéi vill mir hunn ass schonn eist Akommes!
  Gerda sot logesch:
  - Fra sinn ass méi einfach! Rufft den Hond un, an hie spréngt an d'Bett. Op d'mannst wann Dir jonk sidd. Dir wäert ni ouni Mann sinn. Et ass einfach se unzezéien. Mä e Mann, fir eng Fra an d'Bett ze leeën, soll probéieren ....
  D'Charlotte huet sarkastesch geäntwert:
  - Dir schliisslech net ... Mir sinn net ze séier!
  D'Gerda huet de schéine Kapp negativ gerëselt.
  - Net sécher op déi Manéier! Ech Léift jonk, schéin, curvy Männer. An ech ginn net mat jidderengem an d'Bett. Als Regel, wielen ech athletesch gebaut. E puer mat engem Bauch, och e Generol zitt mech net un. A mir kënne wielen!
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  - Hei ass eng Prostituéiert ronderëm Panel, Dir musst net wielen. A pot-bellied wäert déngen, a kaal, an al ... Dëst ass natierlech e Minus vun hirem Beruff!
  D'Gerda huet eescht geäntwert:
  - Dir kënnt an eng Zaldoten Bordell goen ... Da sinn all Är Clienten jonk a schlank. A Varietéit a méi oder manner attraktiv ... Zum Beispill refuséieren ech ni e schéine Mann!
  D'Christina huet gelaacht a gekuckt:
  - Jo ... Varietéit gëtt op! Sex erfuerdert verschidde Platen a Gewierzer. Mir si jonk Fraen a mir hunn déi Jonk gär ... Mir wëllen Sportspartner mat muskuläre Kierper. An een huet mat net-sou-schéi Männer ze këmmeren. Dir kënnt nëmme mat dëse Fraen sympathiséieren!
  D'Charlotte huet mat Angscht gesongen:
  - D'Schéinheet mécht e Mann an e Sklave ... An nom Doud, gleeft datt ech kee Fridde fannen, ech ginn dem Däiwel meng Séil fir eng Nuecht mat Iech!
  D'Magda huet op d'amerikanesch selbstfahrend Pistoul "Hex" geschoss an huet geziddert:
  - Et ass eng Sënn, wat fir Geschlecht ass eis ausserhalb vum Bestietnes ... Et ass besser, lëschteg Gedanken ze loossen!
  D'Charlotte huet rosen geäntwert:
  - An du hues vun Orgasmen net méi schlëmm wéi mir gekrasch ... Also sollt Dir keng hypokritesch Infirmière raschten.
  
  Dem Hitler seng Truppen hunn Amerika ganz staark an d'Zirkulatioun geholl. A gedréckt et mat enger Clamp op béide Säiten.
  D'Krichsmaschinn vun der Wehrmacht war duerch Mexiko fortgaang. Hefteg Kämpf, vill Blutt a gebrachent Metall. Och déi auslännesch Eenheeten vum Drëtte Räich hunn vill Verloschter gelidden. D'Nazien hu probéiert d'Arier sou vill wéi méiglech ze schützen. Afrikaner, Araber, Indianer, Chinesesch goufen an d'Schluecht geworf. D'Japaner hunn och méi faarweg Arméi benotzt. Dëst huet den Tempo vum Fortschrëtt e bësse verlangsamt. Déi Däitsch selwer souzen a schwéier Panzer. De Fuhrer huet bestallt datt all Panzer méi hell wéi fofzeg Tonnen ofgeschaaft ginn an op de leschten E-50 Modell ëmgewiesselt ginn. An och ausschliisslech schwéier gepanzerten Gefierer an de Schluechte mat den Amerikaner ze benotzen.
  Dëst huet de Fortschrëtt vun den Däitschen a Mexiko e bësse verlangsamt. De Fritz huet de leschten Tank ofgesat, gebrannt a benotzt Jet Attack Fligere mat verstäerkter Rüstung. D'Amerikaner hunn sech zréckgezunn. Mäerz war beschäftegt.
  De Pilot an de Superas Friedrich hunn Punkte geschoss. De Jong huet op déi lescht Modifikatioun vum ME-262 "X" gekämpft a ganz zouversiichtlech seng Partituren verbessert. Zur selwechter Zäit schloen d'Loft- a Buedemziler aus. D' Helga ass nieft him op der rietser Hand gerannt. Och en hoffentlech Krieger. De Friedrich ass schonn eng richteg Legend ginn, wéi e fantastesche Supermann.
  An elo schéisst de Jong e Burst vu fënnef Loftgewierer. Direkt sinn fofzeg amerikanesch Fligeren explodéieren. Si gi vun engem Loftprojektil gedroen. De Rescht vun den Autoe waren an engem Stupor gefruer. Si hunn nach ni sou eppes gesinn. An de Friedrich schéisst erëm. A fofzeg méi amerikanesch Geier ginn opgeblosen. Dëst ass wierklech e Wonner. Helga brennt, schéisst véier Fligeren erof, a flüstert dem Ace Jong:
  - Dir sidd e Superman vum héchsten Niveau!
  Amerikanesch Fligeren probéieren fort ze lafen, mä den drëtten Tour leckt weider en halleft honnert. Dem Friedrich seng Genauegkeet ass onheemlech. Hien ass wierklech souwuel e Superman an e Kand. An honnert a fofzeg amerikanesch Fligeren sinn zerstéiert. D' Helga huet et fäerdeg bruecht fënnef Autoen erof ze schéissen, de Rescht vun den däitsche Kämpfer nach manner.
  De Jong seet:
  - Eng Hunn peckt d'Korn fir d'Korn, a kritt méi Gewiicht wéi e Schwäin, dee grouss Stécker schléckt.
  An elo huet de Friedrich Buedemziler opgeholl. D'Gertrude, dréckt hir blo Féiss op d'Pedale, hält kaum mam Jong weider. De Friedrich schéisst op eng Panzerkolonn. Ee Burst vun engem vertikalen Tauch zerstéiert: siwwenzéng Sherman Panzer, aacht Grands, véier Pershings, néng Hex selbstfahrend Waffen, dräi Big Toms, an uechtzéng Transporter. All dës Autoe sinn ugestouss an a Brand. Bannen an hinnen fänkt e Kampfkit un ze räissen. An d'Zerstéierung vun der ganzer Kolonn follegt, wuertwiertlech an e puer Sekonnen.
  Helga, dës schéi Blond klappt mat bloe Féiss, rifft:
  - De Friedrich as deen coolsten Ace bei eis, just deen héchste Klass leeft!
  De Bouf weist d'Nues a giggelt ... Dréit säin ME-262 a sicht nees no Prouf. Hien huet Intuition entwéckelt. Hei blénken siwen "Mustangs" an de Wolleke. An dunn goufen se erschoss. Dunn huet de Jong d'Saile attackéiert. Hien huet ugefaang op jidderengem ze rächen, souwuel Motorrieder wéi Transporter ze briechen. A keen huet dogéint! D'Amerikaner gi just auserneiert.
  Eppes geléngt ze gräifen an Helga.
  D'Meedchen kämpft an engem Bikini. Dëst ass hire Credo, sou wéi vill weiblech Pilote maachen. A firwat ass et bemierkt datt fir Fraen, wann den Doud net mat engem Minimum vu Kleeder kënnt. Iergendwéi méi glécklech an onschëlleg Meedercher déi barfuß kämpfen. An dëst Phänomen mécht déi weiblech Piloten esou vill wéi méiglech aus.
  An an der Hëtzt ass plakeg méi agreabel. Et ass Enn Mäerz, an et ass ganz waarm iwwer Mexiko, an am Fliger selwer gëtt de Motor och Hëtzt dobäi.
  Helga bewonnert dem Jong seng Wendungen. Hei zerstéiert hien mat engem Opruff, véieranzwanzeg méi Shermans, vun deenen sechs geschützt sinn.
  De Jong gesäit aus wéi de meeschte gewéinleche Kand an der Form vun dräizéng oder véierzéng Joer, awer hien huet sou eng phänomenal Genauegkeet a Kraaft. A Frae hänken un de blonde Jong wéi Nadelen un e Magnéit. Ausserdeem ass de Friedrich schonn e Colonel-General vun der Loftfaart.
  An hie gouf vill Auszeechnunge ausgezeechent. Dorënner esou Uerder wéi de Ritter Kräiz vum Iron Cross mat Platin Eichen Blieder, Schwäerter an Diamanten. Och d'Ritter Kräiz vum Eisen Kräiz mat Platin Eichen Blat Schwerter a schwaarz Diamanten. Stär vum Ritter Kräiz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. Zéng gewéinlech Ritter Kräizer vum Iron Cross mat Schwerter an Diamanten. Wéi och d'Grouss Kräiz vum Eisen Kräiz. Luftwaffe Coupe a Gold an Diamanten. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer, a méi.
  Soubal Frederick net ausgezeechent gouf. Sengem Kont vun zerstéiert Fligeren Approche zéngdausend. Beim Erreechen vun zéngdausend gouf schonn en neie Präis preparéiert: de Stär vum Ritterkreuz vum Eisenkreuz, mat Platinblieder, Schwäerter an Diamanten. Wéi och de Platin Luftwaffe Cup an Diamanten gesat.
  Am Moment zerstéiert de Friedrich eng aner Kolonn Panzer. Dann, mat enger onsécherer Beweegung vun engem bloen, jonke Fouss, schéisst hien néngzéng amerikanesch Fligeren erof, dorënner zwee B-29s. Jo, hien ass wierklech en onheemlech coole Jong.
  De Friedrich seet en net onbestriddene Saz:
  - Kapabel Jongen maachen méi Entdeckungen wéi brillant al Männer!
  An tatsächlech ass den Teenager dee coolste Krieger op der Welt! An hien huet ugefaang ze kämpfen wéi hien nach net eelef Joer al war! Awer d'Zäit geet an de Jong wiisst op. Hien ass de gréisste Phänomen. An et ass eppes an him, besonnesch um Genniveau, obwuel hien fir säin Alter vun enger ganz normaler Héicht ass, nëmme ganz muskulär.
  Hei mécht hien en anere Burst ... Hien schéisst aacht Airacobras a sechs P-51s erof. Cool Jong, sot näischt. Dann klappt e puer Batterien aus, zerstéiert méi wéi siwwenzeg Waffen. Gutt, et ass Zäit zréck ze goen, de Brennstoff an de Panzer an de Kampfkit opzefëllen!
  D' Helga huet och zwou Kanounen ausgeschloen a schéngt zefridden ze sinn. De Friedrich kënnt zréck mat enger kolossaler Acquisitioun. Esou e gléckleche Jong. Wéi och ëmmer, hie géif seng Konten merkbar verbesseren. Bal direkt iwwerdréit de jonken Ace op en anere Jetkämpfer, ouni op säin Auto ze waarden fir tanken ze ginn. An d'Gertrude flitt scho mat him. Och eng herrlech Blond am Bikini.
  De Friedrich wénkt op hir an hieft säin Héich-Vitesse Auto. Dëse ME-262 ass kapabel fir bis zu 1200 Kilometer pro Stonn ze beschleunegen.
  Geckeg Geschwindegkeet a gläichzäiteg staark Manöverbarkeet sinn charakteristesch fir dës Maschinnen. De Friedrich schéisst vun enger Distanz op d'Mustangs - klappt aacht Stécker a setzt d'Vitesse derbäi.
  Gertrude laacht:
  Gutt, Dir sidd e Ritter! Ech si fir dech op!
  De Friedrich laacht, stécht d"Zong eraus an huet gebrëllt:
  - An Här Superstar! An d'Bierger lauschteren mir!
  A schéisst erëm, klappt eng Dosen Autoen. A si käischt nach eng Kéier... D'Gertrude bemierkt mat engem Lächer:
  - Dir, eppes, datt souguer Russen Angscht hunn!
  De Friedrich huet d'Meedche geknipst, obwuel si him kaum kloer gesäit:
  - Ech mengen déi coolst sinn d'Amerikaner!
  D'Gertrude rifft als Äntwert:
  - Dir sidd Macho! Dir sidd Macho!
  De Jong huet gelaacht a gekrasch:
  - Ech sinn super Macho!
  D'Gertrude huet mat engem Touch vu Sëlwer Klacken an hirer Stëmm gefeiert:
  - Held, Dir sidd de Superheld vun all Comics an all Ära!
  De Friedrich huet den Tour ginn. Hien huet ongeféier drësseg Fligeren erofgeschoss, dorënner fënnef Bomber. Autoen verstreet an der Loft wéi gesongen Konfetti. De Jong huet gelaacht a gesot:
  - Awer d'Blum vun der Léift wiisst net, ouni Herrlechkeet an Erfolleg!
  D'Gertrude huet den Hiewel mam bloe Fouss gedréckt a gezippt:
  - Léift mat de Krich Hären, ech war am Netz gefaangen! Krich virstellen Blödsinn net Léift an der Welt!
  D'Meedchen huet en US Air Force Fliger erofgeschoss andeems se den Ausléiser mat hire bloe Fanger gedréckt huet a weidergespillt.
  - Heiansdo en Assistent an allem, heiansdo schued et fäeg ... A mir nennen de Krich helleg, a nennen en onheemlech!
  D'Gertrude huet geziddert an en anere Fliger erofgeschoss. An den Terminator Jong ass fofzéng op eemol!
  De Friedrich huet mat Begeeschterung gesongen:
  Mir schwieren dem grousse Fuhrer
  Éier fir ze halen a bis zum Schluss ze kämpfen ...
  Well seng Kraaft ass wéi d'Sonn,
  Well d'Land schärft d'Schwäert!
  D'Meedchen huet hir blouss Been gehäit, dunn d'Knéien op hir voll Këscht gezunn. Dunn huet si gesongen:
  - Ech hunn Sex an Helden gär ... De Fuhrer ass opgestan - hie wäert jiddereen ëmbréngen!
  De Friedrich huet nach eng Kéier vun enger Distanz nagelen. Hien huet véierzeg Fligere mat engem frëndleche Volley vu Loftwaffen erofgeschoss.
  De Jong huet gekrasch:
  - An ech sinn den Zeus an de Poseidon an enger Fläsch!
  D'Gertrude huet de Fliger erofgeschoss, deen hir gnädeg vun der Superace verlooss huet a gesonge:
  - An elo kucken den Ares an de Mars eis mat Freed un ... A si kënne sech no hirer Wënsch gesinn, wat iwwerhaapt geschitt!
  De jonke Supermann huet gejaut wéi hien eng aner Dosen amerikanesch Fligeren erofgeschoss huet:
  - Ech fueren, awer ech fueren anescht, iwwer Steng, iwwer Puddelen, iwwer Tau ...
  D'Gertrude ass an en amerikanesche Stuermtrooper geschloen, mat hirem bloen, graziéise Fouss, a sëssend:
  - Dëst ass Léift! Natierlech Léift!
  D'Meedchen huet hir héich, ganz verführeresch Broscht gerëselt. Net alles huet fir d'Schéinheet geklappt, awer d'Attackfliger huet Feier gefaang an ugefaang auserneen ze falen.
  D'Gertrude huet séiss gekrasch:
  - A menge Schüler - en Albtraum ... Ee Sprong - een Hit!
  Mee et sinn nees Fligeren um Himmel. Den hellhaaregen, schéine Friedrich schéckt eng Schlaang. Knäppt e puer Dosen Autoen eraus a chirpt:
  - Mäi Rammschlag! Mir wäerten all Feinde zerbriechen an se auserneen räissen!
  D'Gertrude huet de Kämpferjet, dee fir si verlooss war, als Trouschtpräis erofgeschoss a geziddert:
  - D'Been sinn ofgeschnidden, d'Läich gouf zerstéiert, déi éierlech Yankees hunn den Zaldot ëmbruecht!
  De Friedrich huet gelaacht, erënnert un de staarken, graziéise Kierper vu Gertrude, d'Meedchen hat kee Fett drop.
  Wat eng Freed mat ze kuschelen. De Jong huet gekrasch:
  - Mäi Kampf, dëst ass mäi Kampf!
  An esou huet de jonke Krieger op Landziler gewiesselt. Panzer beweegen sech. Self-propelled Staang. De Jong mécht Fanfeier vun enger Distanz op a séngt mat:
  - Mir kucken wéi Falken, schwiewen wéi Adler ... Mir drénken net am Feier, mir verbrennen net am Waasser!
  Obwuel, vläicht, de leschte Saz hätt just de Géigendeel gesonge ginn. Awer och am Feier, am Prinzip, kënnt Dir erdrénken, an d'Waasser kann verbrennen.
  Friedrich erënnert un d'Tierkei fir de Frühstück. Dëse gëtt a Goldfolie gebak. An d'Been ähnelen d'Fraen. Et gi vill weiblech Piloten an der Luftwaffe. Si si méi iwwerliewend wéi Männer a schéissen gutt. An d'Been vun de Fraen sinn trainéiert, staark, fleischeg. Si wëllen strecken, fillen, knipsen.
  Hie Friedrich ass schonn e Colonel-General. E Krieger deen eng onheemlech, fantastesch Carrière gemaach huet. Phänomen a genetesch Mutant. Bref, iwwermënschlech!
  De Friedrich selwer war sech vu senger eegener Wichtegkeet bewosst. Hien ass op sou engem jonken Alter opgestan fir eemol a fir all ze beweisen datt et keng Kraaft gëtt déi net dem areschen Genie ënnerläit.
  Elo huet de Jong déi ganz Kolonn verbrannt. A weider geflunn. Hien ass e richtegen Adler.
  D'Gertrude reift hir glat, roseg Wang. Si huet sech virgestallt, datt de Friedrich seng Broscht kussen. An déi scharlach Nippel huet direkt gehärt. Ee, dëst ass den Nummer eent Krieger vum Drëtte Räich. Kämpft wéi eng ganz Arméi. A verschwendt keen eenzegen Loftprojektil. Dat gesäit schonn esouguer iwwernatierlech aus. Och wa firwat et nëmmen ausgesäit - et ass iwwernatierlech!
  De Jong huet fir d'éischt zwee Dutzend Cover-Kämpfer erofgeschoss, duerno eng aner Kolonn vu Panzer a selbstfahrenden Waffen ugegraff. Ee vun den amerikanesche Panzer huet net ganz Standard ausgesinn. Dir musst erënneren wat fir en Auto. Dunn koumen Camionen mat Yankee Zaldoten. Gutt, si kréien et.
  Friedrich sang:
  - Ech säen den Doud ... Dir kënnt et nëmme mat Angscht kucken ... A stierft!
  D'Gertrude huet de Pedal mam bloe Fouss geschloen. Si wollt wierklech barfouss op d'Grasmae rennen. An dann an d'Äerm vun de Kärelen falen. A fir Kuss a gestreet ze ginn.
  Interessant... D'Gertrude war eng ideologesch Faschist. Si huet eréischt viru sechs Méint ugefaangen ze kämpfen, a virdru war si an der Nazi-Jugendorganisatioun an huet et fäerdeg bruecht als Iwwerwaacher an enger Militärfabrik extra Suen ze verdéngen. Auslännesch Aarbechter hu missen iwwerwaacht ginn a gläichzäiteg mat enger Peitsch opgefuerdert ginn.
  D'Meedchen huet Freed gemaach ze schloen. Si huet besonnesch gär Teenager Jongen op d'bloe Féiss geschloen.
  An elo huet si sech virgestallt, a wéi agreabel a witzeg et wier, dem Friedrich seng blo, ronn Fersen ze braten. No all, ass den Ace Jong ganz schéin, a seng Been sinn ëmmer sou propper, nëmmen gebrannt wéi Bronze. Awer si ginn net dreckeg, weder op Dreck, nach op Gras. Et ass interessant de Friedrich ze fillen. Géif e Superheld vu Péng kräischen, oder maache wéi wann dëst eng Klengegkeet ass?
  D'Gertrude huet gär d'Sklave Jongen gefoltert. Si huet och gär d'Prisonéier gespott. An der Fluchschoul waren d'Meedercher net ganz selektiv an hire Verbindungen. Awer d'Gertrude huet sech als ganz kapabel Pilot erausgestallt. All an engem hallwe Joer huet si sech selwer e Kont fir d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Eichenblieder gemaach a krut d'Recht mam Generol Friedrich ze fléien.
  De Jong ass nach ze jonk fir ze commandéieren, an dëst ass sou e reng formell Generol. Mä op der anerer Säit kämpft hien wéi eng Dosen Divisiounen aus ausgewielten Aces.
  D'Gertrude huet sech onwuel géint den Hannergrond vum Friedrich gefillt. Ee, brat dëse Jong seng Fersen! A bréngt d'Takel op d'bloe Féiss vun engem schéine jonke Mann. Fir d'Zänn z'erhëtzen an d'Fanger ze briechen, mat dem klenge Fanger unzefänken.
  D'Gertrude huet sech gär amuséiert andeems se Kuel op d'Féiss vun de Sklave Jongen geheit huet. Et ass waarm am Atelier, an déi jonk Sklaven hunn ëmmer barfuß geschafft.
  A wéi si sech selwer verbrennen, witzeg opgesprongen oder gejaut hunn. Et war sou flott. A witzeg ...
  A mat engem Zwerg fir op déi grober Sohle vun de Sklave Jongen ze schloen. Si ass eng wonnerbar Warden, grausam, mat sadistesche Neigungen. Si wollt och hire léiwen Idol gefolteren. Ausserdeem léisst hien näischt fir hatt als blonden Terminator.
  D'Gertrude huet et geholl a geruff:
  - Ech sinn esou midd dech ze schloen, Dir kënnt keng Moustique an engem Netz fangen!
  De Friedrich huet mat Camionen ewech geholl. Hien huet Feier op Eskortfliger ëmgewandelt, an R-51 Attackfliger. De leschten Auto ass zimlech formidabel, et huet esou vill wéi aacht Maschinnegewierer, a Rakéiten. Awer natierlech ass et net vergläichbar mam Jet ME-262. Oder souguer XE-162, oder souguer XE-262.
  De Jong huet an engem Zoustand vun Trance gebrannt.
  Hien huet méi wéi uechtzeg Fligeren erausgeschloen, eng Koppel hannerlooss fir d'Gertrude ze trennen. D'Meedchen huet gär mat hire verführereschen, gebrannten a muskuläre Been ze brennen. Si si speziell fir hir - graziéis Form, liicht Schockela.
  Meedercher am Allgemengen sinn eng Passioun. Besonnesch an der Arméi, wou se athletesch Gnod a Charme vu Kraaft hunn. Si si Meedercher, natierlech, visuell erfreelech fir d'Aen, an Dir fillt just Gléck wann Dir se mat Ärer elastescher Haut beréiert.
  De Friedrich huet säi Feier nees op déi befestegt US Verteidegungslinne verréckelt. Mir mussen d'Yankees séier en Enn setzen an endlech d'Squeeze op d'UdSSR setzen. Et ass kloer datt d'Widderstandsfäegkeet vun de Russen eng Uerdnung vun der Gréisst méi héich ass wéi déi vun den Amerikaner. Zousätzlech, am véierzeg-éischt Joer, déi bescht Panzer haten Rot. Komesch, awer Russland ënner der Kontroll vun de Bolschewiken huet net degradéiert, a gouf net am Mëttelalter zréckgeworf.
  Villméi hunn d'Russen e wesentleche Sprong no vir gemaach. A wann d'Däitschen net esou eng staark a perfekt Organisatioun gehat hätten, wier et kaum méiglech gewiescht.
  De Friedrich selwer war jo d'Produkt vun den Nazi-geneteschen Experimenter. Awer de Jong weess net d'Detailer. Et ass nëmme kloer datt dem Himmler säin Departement, och ier d'Nazien un d'Muecht koumen, geheim Experimenter mat okkulte Kräfte gemaach hunn. An eppes, no dem Phänomen vum Friedrich beurteelen, erreecht.
  De Jong, deen eng aner Batterie erschoss huet, huet gesonge:
  - Ech sinn net den Däiwel, mee fir mech, mä fir mech ass d'Zil helleg ginn! Ech sinn en Engel, awer de Satan huet de Wee fir mech opgemaach - zur Äerder Herrlechkeet!
  Dunn huet säi Fliger sech ëmgedréit. D'Loftmuschelen sinn eriwwer, an de Brennstoff huet missen opfëllen. De Friedrich hat keng Angscht virun der Verfolgung, well säi Fliger op d'mannst fënnefhonnert Kilometer pro Stonn méi héich war wéi amerikanesch Autoen.
  An datt d'Yankees sech dergéint wieren.
  D'Gertrude huet e puer Camionen an eng Kanoun ausgeschloen, souwéi e Brennstofftank. Déi rout Flam brennt schéin. D'Meedchen huet opgereegt. Si huet sech virgestallt, wéi d'Feier dem Bouf säi ronnen, rosa Ferse leckt, de Geroch vu gebrannt Fleesch verbreet.
  Et ass verführeresch. Och de Krieger selwer wollt iessen. Gertrude huet gekrasch:
  - Een, zwee - mir wëllen iessen! Maacht d'Dieren méi breet op, soss iesse mir de Kach! - E coole Krieger huet begeeschtert e Kannerlidd gesongen. "Mir wäerten e bëssen iessen als Käch, a mir drénken als Begleeder, mir zerstéieren de ganzen Iesszëmmer an ëmbréngen d'Platen!"
  Gertrude vun dëser ass ganz witzeg. Hei sinn hir Jetkämpfer gelant.
  De Friedrich leeft vun engem Fliger an deen aneren. An d'Gertrude gëtt duerch Helga ersat.
  Erëm flitt de Jong an d'Schluecht. Wéi sinn Helga a Gertrude anescht? Béid Krieger sinn natierlech blonden. Béid sinn athletesch, staark a curvy. Awer dem Helga seng Feature schéngen méi mëll a méi feminin. Mä dëst Meedchen schéisst och gär mat de Féiss.
  De Friedrich huet sech opgehuewe gesongen:
  - Meng Meedercher si schéin, firwat hutt Dir gär Nullen? Ech sinn zimmlech produktiv, a ville Weeër en allmächtege Cherub!
  Helga huet zréck gejaut.
  - Nee, Dir sidd net null! Dir sidd onendlech!
  De Jong schéisst eng Dosen an eng hallef amerikanesch Fligeren erof a gromt:
  Esou Péng, esou Péng! Däitschland géint Amerika fofzéng null!
  Helga huet den amerikanesche Mustang méi no komm, huet gebrannt, erausgeschloen an hir Lippe geleckt, a gesot:
  - Zwee Stéck Wurscht hat ech op den Dësch!
  De Friedrich huet vu grousser Distanz geschloen, eelef Fligeren gehuewen a gezippt:
  - Du hues Mäerchen erzielt, wéi de Faust selwer an der Hell dem Satan!
  Helga schéngt beleidegt ze sinn.
  - An du hues mir näischt gelooss! D'Meedchen huet mischievous gejaut. - Ech hunn alles giess!
  De Friedrich huet mat engem Geck geäntwert:
  - Dat ass wat mir all Männer sinn!
  D'Meedchen sot an engem knaschtege Toun:
  Mee du bass nach e Jong!
  Den Ace Jong huet gelaacht.
  - E Colonel General kann net e Jong sinn!
  Helga huet et geholl a gesongen:
  - Oh, wat bass du e Mann - e Generol an e Colonel!
  De Friedrich huet weider op Loftziler geschoss. Jo, esou eng Ace kéint vill an der Schluecht fir Loft Iwwerleeënheet an England bréngen. Awer elo ass net dat véierzegst Joer, mee dat véierzeg-fënneftegt Joer. A Groussbritannien ass scho wonnerbar besiegt. Wéi ass dat geschitt?
  Firwat konnt de Léiw net géint den däitsche Wollef widderstoen. Wéi eng Kräfte sinn op dëser Welt erwächt? E bësse méi Gléck fir d'Japaner an d'Däitschen hunn de Verlaf vum Krich geännert. An d'Tatsaach, datt d'Wehrmacht eng ganz staark Organisatioun hat. An den Hitler huet sech onerwaart als en exzellenten Organisateur a Strategist erausgestallt. Wat kann een dogéint sinn?
  Elo am Joer 1945 ass d'Hoffnung vun Amerika seng Wirtschaft a seng zimlech grouss Bevëlkerung.
  De Friedrich huet sech och un seng Boxcarrière erënnert. Wéi ech aus der Kandheet déi schwiereg Konscht vum Iwwerliewen geléiert hunn. An hien huet missen an der Kasär opwuessen. Am Ufank gouf hien ënnerschat. Awer de Jong gouf staark an, virun allem, e ganz schlau Boxer. Jo, a studéieren war einfach fir hien - hien huet alles wuertwiertlech op der Flucht erfaasst!
  De Jong huet verschidde Sprooche geléiert, dorënner Russesch. An obwuel de Friedrich mat der Rouder Arméi gekämpft huet, an och phenomenal Fäegkeeten huet, huet hien d'Russen respektéiert. Si waren couragéiert a stänneg, qualifizéiert Kämpfer, an heroesch gefoltert.
  De Friedrich selwer war méi wéi eemol iwwer de Courage vun de sowjetesche Zaldoten iwwerrascht. Awer hien huet seng Pflicht ze gutt gemaach. De Jong gouf eng Zort Zerstéierungsmaschinn. A fir hien ass et wéi e spannend Spill. Nëmmen heiansdo huet d'Häerz ugefaang ze schmerzen vun onendlecher Angscht. An dës Melancholie huet wuertwiertlech a bestëmmte Momenter vum Terminator Jong giess, awer duerno zréckgezunn. De Friedrich selwer wousst heiansdo net wat hie wollt. Säi Blutt ass net grad defekt, an hien hat russesch Genen an him. Dëst huet de Jong duercherneen. Awer op der anerer Säit ass hien de berühmten Ace vun Däitschland, an de Gewënner! An et ka ganz wäit goen!
  A schonn op d'Stärenhéicht gaangen.
  Elo mécht de Friedrich nees Feier op. Schéisst fënnefdrësseg Fligeren erof a seet mat Begeeschterung:
  - Ech sprëtzen gären am waarme Mier, fir als Jong um Zait ze sëtzen! Och wann et kee Rubel a menger Tasche ass - meng onerwaart Jugend!
  Helga huet mat Begeeschterung geäntwert:
  - Awer gläichzäiteg ass Är Erfahrung eenzegaarteg!
  D'Meedchen huet d'US Air Force Fliger ofgeschloss, déi hir gnädeg zur Verfügung gestallt gouf, an huet gekrasch:
  - Dëst ass e Kampf ... Geschwënn gëtt et honnert an null!
  De Friedrich huet mat engem stralen Laachen geäntwert:
  Jo, dëst ass e richtege Kampf. An et gëtt geschwënn dausend - null!
  Helga huet hir blo Been gedréint. Si wollt en Delfin ginn, oder Killer Wal. De Krieger huet geruff:
  - Ech si fir Twist an nei Méiglechkeeten! An ech wëll eng Gëttin ginn!
  De Friedrich, nodeems hien véier Fligeren aus enger grousser Distanz erofgeschoss huet a Geschwindegkeet bäigefüügt huet, huet gefrot:
  - Firwat eng Gëttin? Vläicht souguer eng Kinnigin?
  Helga huet gelaacht an eescht geäntwert:
  "D'Gëttin kann maachen wat se wëllt, an et gi vill Restriktiounen op Kinniginendag. Zum Beispill, barefouss an an engem Bikini, Dir kënnt net op engem Fliger fléien!
  Friedrich erënnert un:
  De Prënz wollt och barfuß lafen. Awer de britesche Wanter ass kal. A wéi huet hien net Halswéi opgefaang!
  Helga huet mat engem Laachen geäntwert.
  - Mee Kinneke ginn net krank ... An Dir kuckt och wéi e Jong-Kinnek!
  De Friedrich sot begeeschtert:
  - Ech sinn de Kinnek op der éischter Plaz vum Himmel, an net nëmmen Groussbritannien!
  Helga huet gesongen:
  - Eise Kinnek ass dee gewielte vum Himmel, eise Kinnek ass aus der Äsche opgestan! Eise Kinnek ass de Messenger vum Schicksal, eise Kinnek ass nëmmen Dir!
  Kuerz gesot, d'USA hate keng Chance géint esou Jongen a Meedercher, an hir Kapital war no.
  
  
  
  Voznesensky President vun der UdSSR
  ANNOTATIOUN
  Als Resultat vun der Tatsaach, datt de Stalin véier Joer virdrun gestuerwen ass, koum den Akademiker a Genie Voznesensky un d'Muecht. D'Sowjetunioun huet d'US Wirtschaft iwwerholl an ass méi staark ginn. Eng Stralung gouf erstallt déi Atomwaffen behënnert huet. An den drëtte Weltkrich ass ausgebrach, als Resultat vun deem d'ganz Welt kommunistesch gouf!
  . KAPITEL #1
  De Stalin ass am Mäerz 1949 gestuerwen, ier hien am Alter vu 70 Joer erreecht huet. A säin Nofolger war Nikolai Voznesensky. De jonke Akademiker vu véierzeg-fënnef Joer ass déi talentéiert an der Entourage vum Stalin. Ausserdeem huet perséinlech de Leader vun allen Zäiten a Vëlker e Wëllen iwwer hien hannerlooss, hien als säin Nofolger ernannt.
  An eng nei Ära huet ugefaang. Nikolai Voznesensky huet virsiichteg eng Amnestie gemaach an d'Zuel vu politesche Prisonéier reduzéiert. Awer den Nikita Khrushchev huet Extremer vermeit. Nationalisten, Spioun, an all Zorte vu Polizisten a richteg Krimineller hunn net fräigelooss. An den zwanzegsten Kongress mam Zesummebroch vum Perséinlechkeetskult ass net stattfonnt. Tatsächlech, firwat d'Leit säi Glawen un d'Partei an de Kommunismus ënnergruewen. An de Stalin war ze grouss fir getrëppelt ze ginn. Zesumme mam Stalin kann een de Glawen u rouden Iddien trëppelen.
  Ausserdeem, wat ee seet, muss e groussen Herrscher grausam sinn! Et kann een sech un den Dschingis Khan, Tamerlane, Selim a vill aner Eruewerer an Herrscher erënneren.
  De Voznesensky huet e equilibréierte Kurs gefouert, wärend hie weider d'Wirtschaft opbaut an de Kommunismus opbaut.
  Wéinst Parasitismus a spéit op d'Aarbecht goufen se agespaart wéi ënner Stalin, an dëst stimuléiert méi héich Tariffer vum industrielle Wuesstum. D'Landwirtschaft, déi ënner Stalin e bëssen hannendrun war, ass och eropgaang. Dünger, Trakteren a verschidden Ausrüstung goufen och produzéiert. Mat kompetent Gestioun kënnen och kollektiv Baueren en Effekt produzéieren. An dat huet natierlech Plaz fir Erfindungen ginn. Ënnert dem Voznesensky gouf d'Wëssenschaft méi aktiv a méi generéis finanzéiert wéi ënner Stalin a Chruschtschow, jonk Wëssenschaftler goufen encouragéiert.
  Duerch méi Steifheit a kompetent Gestioun, wéi och d'Entwécklung vun der Wëssenschaft, huet d'UdSSR de Satellit zwee Joer virdrun gestart. A si sinn 1958 zréck an de Weltraum geflunn, den 18. November, dem Voznesensky säi Gebuertsdag. An et gouf den Dag vun der Kosmonautik.
  D'Sowjetunioun huet sech méi séier entwéckelt. Disziplin, am Géigesaz zu den Zäite vum liberale Chruschtschow a stagnéierte Brezhnev, war stalinistesch. Planung ass méi kompetent, wëssenschaftlech Entwécklunge gi méi séier ëmgesat. Voznesensky selwer, natierlech, ass vill méi héichbegaabte an efficace Persoun wéi Nikita Khrushchev an Leonid Brezhnev. A seng Equipe war méi jonk a méi efficace. An de Fluch op de Mound huet an der UdSSR 1967 stattfonnt. Zousätzlech huet de sowjetesche Räich d'Kontroll iwwer China behalen. Voznesensky ass intelligent a versteet datt näischt d'Leit vereenegt wéi e gemeinsame Feind!
  De Koreakrich huet de 25. Juni 1950 ugefaangen. De Stalin wollt dat och. De Voznesensky ass och dëse Wee gaangen an huet d'USA géint China gedréckt. De Krich ass weider gaang. Natierlech wollt de brillante Voznesensky kee Fridden. Et war profitabel fir hien, datt d'NATO a China sech géigesäiteg ausernee setzen an Truppe schleifen. Am Mee 1953 huet eng grouss Offensiv vun den Truppe vum Himmelräich ugefaang. D'Kämpf gouf hefteg. D'Chinesen am November, op Käschte vu grousse Verloschter, hunn et nach ëmmer fäerdeg bruecht Seoul ze huelen. Am Wanter waren d'Kämpf ganz hefteg. China huet ëmmer méi Kräften an d'Schluecht geheit. Glécklecherweis sinn et vill Leit. Amerika Alliéierten hunn onwuel gekämpft. Ass et derwäert Zink Sarg ze kréien wéinst enger Aart vu Korea? A lues a lues Korea lénks. Awer d'USA hunn haartnäckeg ofgehalen, an och hire Kontingent erhéicht. Awer Atomwaffen goufen net benotzt ... D'Kämpf hunn bis 1963 gedauert.
  Wéi de Kennedy endlech decidéiert huet e Krich opzehalen, deen Amerika méi Affer kascht huet wéi den Zweete Weltkrich.
  Nodeems eleng méi wéi eng Millioun Doudeger verluer hunn, huet Amerika Korea verlooss. China huet fënnef Mol esou vill Doudeger verluer. Awer mat senger Bevëlkerung ass dëst net vill. Méi wéi honnert a fofzeg dausend US Alliéierten sinn och gestuerwen, déi blesséiert net zielen. Plus déi dout Koreaner.
  Anti-Krich a pazifistesch Gefill verstäerkt an Amerika. China gouf méi ofhängeg vun der UdSSR.
  De Stalin war weider Kult a louch mam Lenin am Mausoleum.
  Fir Voznesensky selwer, decidéiert se eng separat Mausoleum ze bauen, an eventuell zu Leningrad.
  Ausserdeem gouf Kazan nom Stalin no sengem Doud benannt. Si hunn decidéiert Moskau nach net ze beréieren. Vläicht huet de Voznesensky gehofft de Stalin ze iwwerwannen an datt Moskau zu senger Éier ëmbenannt gëtt, Nikolai Voznesensky.
  Ausserdeem huet de sozialistesche Lager sech weider ausgebaut.
  De Fidel Castro huet zu Kuba gewonnen. A geschwënn koum Kuba an de Warschau Pakt. Den Tito huet net mat der UdSSR gestridden. Jugoslawien an Albanien sinn de Warschau Pakt agaangen. Déi sozialistesch Welt war vereenegt an dauerhaft. Et war e Krich am Vietnam, awer et huet sech méi kuerz erausgestallt.
  An den USA waren Anti-Krichsprotester an e seriöen Drock vun de Leit ze massiv. An déi Schwaarze sinn opgetaucht. A Korea Syndrom entstanen. Amerika huet méi dran verluer. Ausserdeem hunn chinesesch Fräiwëlleger um Krich deelgeholl an d'Néierlag vun der US-Arméi beschleunegt. Also war de Krich méi kuerz, awer d'Amerikaner hunn vill méi verluer wéi an der realer Geschicht.
  Vum Enn vun de sechzeger Joeren, der UdSSR, Entwécklungslänner méi séier Tempo, outstripped d'USA am Sënn vun national Akommes.
  Amerika, am Géigendeel, huet méi a Korea verluer an a Vietnam huet sech méi lues entwéckelt.
  Voznesensky huet ni Ofdreiwung legaliséiert, an an der UdSSR gouf et praktesch keng Verhënnerungsmëttel. Dofir waren souwuel de Gebuertsquote wéi och de Bevëlkerungswuesstem méi héich wéi an der realer Geschicht. Déi national Politik war och méi starr. Iwwerall wou se onbedéngt russesch geléiert hunn, gouf et eng Russifikatioun vum Rand. 1971 gouf eng nei Verfassung ugeholl, déi d'Sowjetunioun e vill méi Eenheetsland gemaach huet andeems d'Republiken aus dem Räich verbueden hunn. Zousätzlech gouf de Poste vum President vun der UdSSR, vum Vollek gewielt, gegrënnt.
  Den 18. November 1971 goufen Referendumen iwwer eng nei Verfassung an d'Wiel vum President vun der UdSSR fir fënnef Joer ofgehalen. An dat war d'Stäerkung vum Autoritarismus an der UdSSR, obwuel reng legal. Tatsächlech war de Generalsekretär a President vum Ministerrot schonn en Diktator.
  De Voznesensky huet seng Diktatur wéi och eng autoritär Regierungsform legaliséiert. An hien huet och de Poste vum Vizepresident agefouert, dee sech ëm den offiziellen Nofolger këmmert, fir datt hien am Fall vu Force Majeure e Kampf ëm d'Muecht a senger Ëmwelt evitéiert. An dëst huet natierlech vu méi grousser Wäisheet geschwat wéi déi vum Nikita Khrushchev.
  D'Sowjetunioun ass an Afrika a Latäinamerika agaangen. Hien hat nach méi Erfolleger wéi ënner Brezhnev. Besonnesch a Lateinamerika. Wou d'Kubaner méi aktiv waren. An am Chile goufen sowjetesch a kubanesch Truppen agefouert, déi Pinochet zerbriechen.
  18. November 1973 de siwwenzegsten Anniversaire vum President vun der UdSSR Nikolai Voznesensky gefeiert. Vun dëser Zäit war d'UdSSR am meeschte entwéckelt Land vun der Welt an wirtschaftlech Begrëffer ginn, an am Militär war et laang am meeschte fortgeschratt. A si hunn souguer ugefaang eng Super-Rakéit ze bauen fir op de Mars ze fléien. D'Bevëlkerung vun der UdSSR war méi grouss wéi an der realer Geschicht a weider séier eropgaang.
  Voznesensky encouragéiert Wëssenschaft, a verschidden Aarte vu Fuerschung. An de 25. November 1974 gouf Stralung entdeckt, déi Atomwaffen op der ganzer Planéit Äerd deaktivéiert.
  D'UdSSR huet och d'Fähigkeit verluer fir Atomstreiken ze liwweren, awer op der anerer Säit konnt se net Angscht virun der Retributioun vun den Amerikaner hunn. An d'Bevëlkerung vun der UdSSR ass méi grouss wéi déi vun Amerika an d'Wirtschaft ass méi staark, an d'Arméi ass souwuel an der Zuel a Qualitéit super. Also kënnt Dir sécher kämpfen.
  An den 9. Mee 1975 huet den Drëtte Weltkrich ugefaang. Warschau Pakt géint NATO. An de Versuch vum Kommunismus fir Weltherrschaft opzebauen. China gouf nach ëmmer vum alen Mao regéiert, an hien huet d'UdSSR géint d'USA ënnerstëtzt. An e grousse Krich huet ugefaang, ouni Atomwaffen. Tëscht de sowjeteschen a kapitalistesche Lageren. A Blutt ass ausgaang.
  Sowjetesch Truppen hunn eng Offensiv géint d'NATO gestart, mat e puer strategesche Virdeeler. Fir d'éischt sinn d'Kommunisten a Griicheland un d'Muecht komm an si koumen an de Warschau Pakt. Éisträich gouf och e sowjetesch Land.
  Also ass d'Offensiv gutt gaangen. De Schlag vun den Panzer vun der Rouder Arméi zerstéiert d'Kraaft.
  D'T-80s, déi lescht Gasturbin Panzer, hu sech iwwer d'FRG beweegt, an et war näischt fir se ze stoppen. Eng 125-Millimeter Kanoun huet d'Däitsche Leoparden aus enger Distanz vu fënnef Kilometer duerchgebrach. An déi däitsch Autoen selwer konnten de sowjetesche Design net an d'Stir penetréieren, och op kuerzer Distanz. Sou hunn d'sowjetesch Panzer sech wéi eng Auerwierk beweegt.
  Elizabeth, Elena, Catherine sinn an engem Tank gefuer. D'Crew ass just dräi. A si hunn op de Feind geschoss.
  D'Meedercher hunn d'Joystick-Knäppercher mat den bloen Zänn gedréckt. A si hunn richteg getraff. A vill däitsch an amerikanesch panzer zerquetscht. Esou Muecht kann net gestoppt ginn. Warriors, ech muss soen, si ganz kämpft.
  Si hunn "Leopard" geschloen a gesongen:
  - An der Victoire vun den onstierwlechen Iddie vum Kommunismus!
  An d'Krieger hunn hir Zong geholl a gewisen!
  D'Elena huet mat den bloen Zänn gebrannt a gequetscht:
  - Fir d'Gréisst vum Planéit am rout!
  D'Ekaterina huet mat hiren bloen Zänn geschloen a gejaut:
  - Fir grouss Russland!
  D'Elisabeth huet mat Energie bemierkt, och mat hire bloe Féiss:
  - Fir d'Victoire iwwer de Feind!
  Duerno hunn d'Meedercher, déi d'NATO-Truppen zerquetscht hunn, e ganzt Romantik-Gedicht gesongen, ënnerwee komponéiert;
  NATO rëselt an enger Roserei,
  De Feind vum Regiment huet no vir geworf ...
  Awer d'Berichter-Géigner,
  Russe wäerten mat Feindlechkeet treffen!
  
  Stiech an d'Haut vun engem Schwäin,
  De Feind wäert zu Stëbs zerquetscht ginn ...
  D'Russen kämpfen rosen
  Staark Zaldot Fauscht!
  
  Meedercher Däischtert vun der Komsomol,
  Äifer attackéiert ...
  De Bléck vun de Krieger ass scharf,
  Also weess NATO-Kaput!
  
  De stäerkste vun der Welt
  D'Meedercher lafe barfuß...
  Soak all d'Feinde an der Toilette,
  Den OMON wäert net kënnen zréckhalen!
  
  Krich ass e schrecklecht Wuert
  Dat schellt Stol...
  Mir ginn all Adler genannt,
  An de russesche Glawen ass e Schëld!
  
  Et gi keng méi schéin Russen am Weltraum,
  Schéin Muskel Meedercher ...
  Si si méi geféierlech am Universum
  Dem Jong säin Dram wäert richteg ginn!
  Mir kënnen den Universum gebuer ginn,
  Moskau ass den Drëtte ass Roum,
  An d'Aarbecht vun der Léift ass d'Schafung,
  Loosst eis en onheemlecht Fest maachen!
  
  Alles wäert gutt sinn a Russland,
  Wat gouf de groussen Eden ...
  An d'Meedercher hunn Gott gefrot
  Keng Problemer méi!
  
  Mir hu ganz mächteg Panzer,
  Genuch Brennstoff fir de ganzen Tank ...
  Maacht Iech fest,
  Vun der Ferse vum Meedchen bis zum Néckel!
  
  Muschelen fléien a Rakéiten
  A mir hunn cool Bommen ...
  Warriors Been sinn gesongen,
  Si wäert schwéier an d'Ae schloen!
  
  Wéi de Stär vum Kommunismus
  E Quasar blénkt iwwer eis ...
  Mir wäerten d'Horden vum Faschismus zerstéieren,
  Mir hunn e russesche Gott säi Kaddo!
  
  All Leit wäerte wéi Bridder fir eis ginn,
  Mir hunn och rout Blutt ...
  A verflucht déi béis Faschisten,
  An Lada Léift fir de Kärelen!
  
  Jiddereen an eisem Land ass e Ris,
  All Leit si wéi Fanger sinn gläich ...
  Zesumme mam Svarog si mir een,
  Loosst eis Pappen houfreg op eis sinn!
  
  Meng Russland ass e Kampfland,
  An et huet de Kosmos seng Duechter fonnt ...
  D'Meedche leeft barfuß
  Loosst eis d'Faschisten fortjaen!
  
  Et gëtt kee Russland ënner der NATO,
  De Kommunismus wäert an et regéieren ...
  Mir mussen fir eist Land kämpfen
  Also dat nëmmen no vir, net erof!
  
  Mir bauen Haiser a Stroossen
  Mir hunn d'Welt fir d'Joer erstallt ...
  Meedercher schéin Been
  All Jong säin Dram!
  
  Mir wäerten d'Welt déi bescht maachen
  An déi räichst iwwerall ...
  An et wäert Turkmen an Chukchis ginn,
  Liewen am schéinste Land!
  
  Da wäerte mir d'Béischt besiegen, wësst Dir
  A mir wäerten d'Welt zu engem wonnerbare Paradäis maachen ...
  D'Zeechnung ass schéin um Schreifdësch,
  Fir dëse Kampf an getraut!
  D'Meedercher hunn mat voller Stëmme gekämpft a gesongen. Amerikanesch an däitsch Panzer sinn ausgeschloen. Hei hu si och den Challenger duerchgebrach, seng Säit vu wäitem opgedeelt.
  D'Sowjetunioun ass e staarkt Land. Awer och grausam. Zum Beispill, Elena war ënner verhaft. Si gouf an Handschellen gebonnen an an den Haftungszenter vum MGB bruecht.
  Do ass si an eng speziell Këscht geholl ginn an den Uerder auszedoen. D'Elena huet lues a lues hir Kleeder ofgeholl. Eng Fra an engem wäisse Mantel ass opgetaucht an huet dënn medizinesch Handschuesch iwwer hir Hänn gezunn.
  Laachen op Elena, si wénkt.
  - Ech muss dech beréieren!
  A si huet ugefaang hir vun den Hoer z'ënnersichen. Dunn huet si an d'Oueren gekuckt, d'Nues, an de Mond geklommen. Awer déi erniddregendst Saach ass wann e Fanger an engem Gummihandschuesch déif an d'Gebärmutter daucht. D'Elena huet en onverzichtbaren Drang gefillt ze urinéieren. Dunn huet hir Matrone an engem wäisse Mantel ugefaang hire Fanger an hirem Bauch ze verdréien. An et war sou schéin ... D'Meedchen huet voluptuous gejaut. D'Matrone huet sech weider an der Vagina verdréit. Bis d'Elena koum, souguer liicht schwaach.
  Dunn hunn se e Fanger an eng Handschuesch geluecht an hir Aarsch och an hir gepickt.
  Duerno gouf si fotograféiert, Fangerofdrock vun hiren Hänn a Féiss. A si hunn mech an de Prisongsdusch geholl.
  Nodeems se d'Elena gewäsch hunn, hunn si hir e Kleed ginn. An hien ass an d'Kichen gaangen. Et ware méi wéi drësseg Fraen an der Zell. D'Elena huet sech awer séier un d'Dichtheet gewinnt a schlofen gutt. An aner Gefaangenen haten Angscht virun hirer kierperlecher staarker a Besëtzer Kampfkonscht.
  Si huet dräi Méint an engem Haftzentrum viru Geriicht verbruecht a gouf fräigelooss. Trotzdem sinn d'Zäiten net stalinistesch.
  An d'Folter war mëll, si gouf dacks ausgekleed a gesicht. D'Madame Masha huet hiert Bescht gemaach. Si huet hir Elena dauernd zum Orgasmus bruecht, hir Fanger an d'Bascht vun der Venus gestoppt a sech fäeg do ze verdréien. An dat war sou schéin!
  A gläichzäiteg ass et schmerzhaft peinlech. D'Elena erënnert sech un dat mat engem Gidder, an et gouf naass tëscht hire Been.
  An elo dréckt hien mat bloe Fanger op d'Joystick-Knäppercher an dréckt en aneren Auto.
  D'sowjetesch Truppe kommen zimlech erfollegräich a bal no Plang vir. Meedercher kämpfen am Himmel Anastasia Vedmakova an Akulina Orlova.
  Si kämpfen Yankee Fligeren. A si schéissen Fligeren erof.
  Zur selwechter Zäit ginn och Rakéite benotzt, déi vu laanger Distanz schloen. Béid Meedercher si schéin a kucken sou jonk. Awer gläichzäiteg hunn se och während dem Grousse Vaterländischen Krich gekämpft, an d'Anastasia Vedmakova huet et fäerdeg bruecht d'Spuenesch ze kontrolléieren.
  Dëst sinn d'Meedercher hei vu kolossalen Ëmfang a coole Spréng!
  D'Anastasia huet den Ausléiser mat hiren bloen Zänn gedréckt. Si huet en amerikaneschen Auto geschloen a gequietscht:
  - Ech sinn en Terminator!
  D'Akulina huet och mat hirem bloe Ferse geschloen a gejaut:
  - Ech sinn e Raummonster.
  De Krich ass net méi esou interessant wéi am Zweete Weltkrich. Rakéite funktionnéieren vu wäiter Distanz a si selwer op d'Zil geriicht. An dat ass net wou Dir Fäegkeet a Fäegkeet weisen kënnt.
  An et war wéi se sou aggressiv mat den Däitschen gekämpft hunn.
  Dunn war et méi haart.
  Erfuerene, awer éiweg jonk Akulina huet ugefaang geflügelte Aphorismen auszeschwätzen, wéi aus engem Maschinnegewier ze schreiwen, a si selwer schéisst Amerikaner an anerer aus enger Kanoun erof;
  E Politiker, dat ass e Wollef, deen Hueswieler net mat engem Schoofskëscht unzitt, mee mat enger grénger Rechnung!
  Politiker, dat ass e Wollef an der Gewunnecht, deen awer gär Gréng huet!
  De Politiker-Fuchs erfaang Wieler wéi Huesen op de Versprieche vum "Kabes"!
  E Politiker, dee sech ze vill duerchkreest, un d'Muecht komm ass, gëtt e Kräiz fir de Wieler!
  De Politiker versprécht Bierger vu gefälschte Gold, awer hie wäert dee richtegen an d'Schlucht tëscht de Fielsen falen!
  Grouss Eech falen haart, Wielerpolitiker zerstéieren Stämme wa se falen!
  Gott huet all Dag en neien Dag, mee Politiker hunn éiwegt Freideg a Méindeg ze Stiwwel!
  De Politiker wëll gutt, nëmmen a senger eegener Täsch!
  E Clown mécht sech wéi en Narr fir dech ze laachen, e Politiker ass schlau fir Iech vun Ierger ze brullen!
  Narren soen de Kinnek d'Wourecht, d'Politiker leien sech selwer!
  Et ginn nëmmen Déieren an der Politik: Ratten, Wëllef, Fuuss, Jakalen, awer Dir kënnt e Léiw ginn nëmme vu Mann!
  E Politiker ass wéi e Ghoul - hie wëll Blutt drénken, a fir e Penny keeft hie Léiftpressen!
  Och en Narr kann u Gott gleewen, nëmmen e Genie ass kapabel net de Glawen un eng Persoun ze verléieren!
  Talent, dëst ass en Diamant, muss duerch Diligence poléiert ginn, a mat Ausbildung geschnidde ginn!
  Den Entrepreneur wäert net Faillite ginn, während de Mann selwer an d'Këscht dreift!
  Wodka ass e Gëft dat de Staat vergëft, kontrolléiert vu Politiker mat gedronk Gehir!
  Et gëtt kee méi grousst Ongléck fir eng Persoun wéi Politik, nëmmen Trauer weess net wien mat enger Persoun spillt!
  Hunneg aus de Lëpse vun de Politiker ass berouegend, nëmmen e schmerzhafte Hangover a geet ni fort!
  Gold ass e mëllt Metall, awer et brécht duerch de Schutz vun all Dicke, ausser wann d'Gewësse e Kristall ass!
  E Politiker kënnt ëmmer mat verbalen Diarrho aus dem Mond, mä de Wieler hëlt et heiansdo fir de Geroch vu Rousen!
  E Politiker, dat ass esou e Fuuss, datt hien e Kräid méi dacks net mat senge Verdéngschter verféiert, mä duerch d'Mängel vun anere Leit ze schwieren!
  Wann Dir de Kéis vun der Kräh ewechhuele wëllt - feck den Nightingale gutt!
  De Politiker huet Täschen ouni Buedem, och wann en an der Moral e festen Buedem ass!
  Politiker mat Flamen op de Lëpsen hannerloossen entweder eng gebrannt Wüst oder e verrotten Mier!
  E brennege Spriecher léisst nëmmen Äschen!
  Wann de Kapp Goss ass, dann ass et dee fragilsten Deel vum Kierper!
  Wann Dir Vollzucht wéi en Hond sidd, heescht dat net datt Dir keen Hond vun der Arroganz vun Iech bréngt!
  Reider ze ginn - plouch wéi e Päerd!
  De Start ass ëmmer schwéier am Sport a Politik, awer d'Arrivée ass ze einfach fir biergop ze fléien!
  Bremsen ass schlecht, keng Bremsen hunn ass méi schlëmm wéi jee!
  Politiker, dat ass esou e Fuuss, deen de Schwanz wéckelt, fir vir ze kommen, a schlau ass, säi Portemonnaie ze räissen!
  Op d'Zong vun engem Politiker, deen an de Portmonni kënnt, hänke Mënzen gutt!
  Et gëtt vill Batterkeet am Wodka, an de Rieden vun der Politik gëtt et Séissegkeet, mä éischter dreift deen deen an de Sarg!
  Eng Politikerin ass natierlech eng Prostituéiert, mä si schafft exklusiv mat hirer Zong!
  Wien virum Gott dem Schëpfer opgetaucht ass - natierlech Politiker, si hunn zu Däischtert a Chaos entstanen!
  Wat ass den Ënnerscheed tëscht engem Politiker an engem Zaldot? En Zaldot kämpft mat engem Bajonett, enger Fauscht, e Politiker späizt nëmmen seng Zong!
  Wann e Politiker e Populist ass, dann zitt hien de Wieler erof!
  E Politiker deen den Cent vun de Wieler besetzt, keen Zentrum, mee e Spiller deem seng Politik op der Säit eraus kënnt!
  D'Arméi ass Stäerkt, wann hiert Vaterland keng Kraaftlosegkeet gebuer huet!
  D'Arméi ass mächteg, wann d'Generaler hir Gehir am Réck hunn, an d'Véierelmeeschteren hunn hir Hänn am Schäiss!
  Eng Fra refuséiert Sex fir Sue wéinst Eel, an e Politiker leet sech fir Manna ouni Schimmt!
  Eng Fra wëll Sex vun engem schéine Mann, an e Politiker kritt Zefriddenheet vun engem Aarsch!
  E Politiker gëtt fir vill Sue verkaaft, awer hie selwer ass kee Penny wäert, an hien ass net verréckt!
  Wann engem Politiker Intelligenz feelt, kompenséiert hien dat mat engem Iwwerschoss vu Blödsinn!
  D'Politikerin huet gäre vill geschellt, mee dogéint Loyalitéit hält nëmmen de gëllene Kallef!
  Firwat versprécht de Politiker Bierger vu Gold? Fir d'Hëtzt vu Mënzen mat de falschen Hänn an d'Tasche ze rächen!
  Firwat ass e Politiker besser wéi eng Prostituéiert? Déi, déi nëmmen bildlech mat AIDS infizéieren, awer méi déidlech!
  Schéin bloe weiblech Been, nëmmen Schong undoen vun Politiker op eekleges Manéier!
  Firwat ass e Fuuss méi geféierlech wéi e Léiw? Well d'Zong ass méi déidlech wéi Zänn!
  En Narr schléift net, am Géigesaz zu engem Drénken, hält e Politiker net op ze léien, am Géigesaz zu engem Verléierer!
  Eng Prostituéiert benotzt parfüméierter Parfum fir Clienten unzezéien, e Politiker sténkt no verbalen Diarrho - fir Wieler unzezéien!
  Firwat sinn Politiker wéi fett Kazen? Well hir Mausef eng laang Zong ass an e Grëff vun de Kiefer vum Bedruch!
  A wéi enger Aart a Weis ass eng Fra der Politik besser? Hien zitt e Mann mat engem agreabele Geroch un, a kee Köln kann de Sténk vun engem Politiker verstoppen!
  D'Berichter ass déi éierlechst Persoun, de Client wäert ni beschwéieren datt hien eng Bestellung spéit mécht!
  Den Doud ass och eng Aventure, mat enger onbekannter Fortsetzung, nëmmen eng Persoun géif léiwer esou Ënnerhalung vermeiden!
  Dësen Exekutor ass den Aarbechter deem säi Client net drängt!
  Den Dokter ass heiansdo och Beüüd, nëmmen de Client läit fräiwëlleg ënnert him!
  E jonke Mann ouni Baart kann och eng Geess sinn!
  Politiker, dat ass eng Rat, déi mat der Zong bäisst!
  Et gëtt kee Gott am Häerz, mee de Paschtouer ass an der Liewer!
  Ni weess wéini d'Welt ophält, awer den Albtraum vum Liewen schéngt endlos!
  En oninvitéierte Gaascht ass méi schlëmm wéi e Coronavirus!
  Deen déidlechste Virus ass Politiker déi d'Infektioun vu Verbiage verbreeden!
  Gott huet d'Liicht erschaf, d'Däischtert erschéngt wann d'Leit vu Politiker blann waren!
  Wéini ass den éischte Politiker opgetaucht? Wéi d'Eva den Adam gefuddelt huet an d'Wëssenschaftler fonnt hunn, datt de Mënsch aus engem Af evoluéiert huet!
  Ob de Mënsch vun engem Af ofstamt ass e Problem, awer et gëtt keen Zweiwel datt d'Leit onwürdeg Idolen imitéieren!
  Krich ass e Schlittenhammer deen de Spigel vu mënschlechen Illusiounen brécht!
  E Politiker versprécht Fridden, mee hie kann nëmme Frënn mat sengem eegene Portemonnaie sinn!
  E Politiker, et ass en Däiwel, mee hien verstoppt seng Schwänz net esou clever!
  De Politiker ass wéi en Engel vum Liicht a Rieden, an de Satan ass an der Realisatioun!
  Wann Dir Iech op eemol séiss fillt vun de Rieden vun engem Politiker, kontrolléiert ob Är Intelligenz op de Buedem gefall ass!
  Wéi ass e Politiker méi oder manner éierlech a Wierder: Anerer sinn net besser!
  Politiker, huet gär d'Sëlwer vun de Rieden erausgespillt, awer aus irgendege Grënn nëmmen an der Zäit ze schweegen kritt Gold!
  Och en Diamant ass net sou schwéier, net duerch dem Politiker säin haartnäckege Versprieche verstoppt ze ginn!
  Hei hunn d'Krieger schonn hir Kampfkits geännert an zréck an d'Basis. Jo, d 'offensiv vun der udssr arméi ass ganz mächteg.
  Kampf an aner Krieger. Zum Beispill, Mirabela klappt Land Ziler mat grousser Effizienz.
  Hire Jet Attack Fliger attackéiert verschidden Ziler, meeschtens um Land.
  D'Meedchen huet d'Knäppercher mat den bloen Zänn gedréckt a mat Freed gesongen;
  Mir wäerten d'ganz Welt vu Gewalt zerstéieren,
  Bis ënnen an dann ...
  Mir bauen eng nei, nei Welt -
  Wien kee war, hie wäert alles ginn!
  Sowjetesch Truppe ware scho bei Bonn ukomm. D'Generaler vun der Rouder Arméi ware ganz zefridden. Si hunn zouversiichtlech gewonnen. Awer an enger Schluecht kënne verschidde Resultater geschéien. D 'rout arméi huet d' zuel vun de panzer an haubitzen, an aner zorte vu waffen. D'Schluechte weisen datt d'amerikanesch Panzer M-60 keng Rivalen fir d'sowjetesch T-72 an T-80 waren. Awer och déi fréier T-64s sinn nach méi staark wéi déi amerikanesch.
  Also d'Front vun de sowjetesche Truppen huet speziell de Feind zerstéiert. Marshals vun der UdSSR gezeechent Diagrammer vun offensiv Operatiounen. A fortgeschratt Panzer koumen an de Rhäin. A mat Raupen driwwer gerullt. An et war eng beandrockend Vue.
  Duerno huet e ganze Bataillon vu Meedercher, déi hir BH ofgeheien, an de Floss gesprutzt. An et war sou schéin.
  Sowjetesch Truppen koumen an d'Belsch ... Et war nach Mee 1975, an et war waarm an d'Loft war mat Fréijoer gefëllt.
  D'lokal Bevëlkerung virun de Krieger ass op d'Knéien gefall an hunn hir blo, gemeiselte Féiss gekusst.
  D'Krieger hunn gewonnen ...
  D'Alenka war zum Beispill mat hirer Equipe déi éischt fir op Bréissel ze lafen. Anyuta huet eng Granat mat hire bloussem Zéiwe gehäit a gekuckt:
  - Fir de roude Kommunismus!
  Den Alla, deen aus zwee Maschinnegewierer gläichzäiteg gekrabbelt huet, bemierkt:
  - An de grénge Kommunismus ass net schlecht!
  D'Maria huet eng Granat mat de bloussem Zéiwe geheit, en NATO-Zaldot auserneen räissen a gequitscht:
  - An déi hellste Faarf ass d'Faarf vun der Victoire!
  D'Marusya huet e Bazooka gebrannt, e Feind Panzer zerstéiert a geschloen:
  - Mir gewannen!
  A si huet hir ausgesat Scharlachroute Nippel vun hire Broscht gerëselt. Hei ass d'Meedchen ...
  BMPs kämpfen och hei, mat Waffen a Maschinnegewierer. A si drëschen och aktiv d'NATO-Arméi.
  D'Meedchen, wéi ëmmer, ass voller Agressioun an Opreegung gespuert. An hir Aen blénken. Si sinn esou wonnerbar Krieger.
  Olympias, schéisst aus engem Infanterie Kampffahrzeug, séngt:
  D'Gréisst vu Russland kann net verstane ginn
  Si ass sou mächteg an helleg ...
  D'Arméi vum Vaterland ass oniwwersiichtbar,
  Fir d'Herrlechkeet vum onbekannten Zaldot!
  An d'Meedchen wäert huelen a vun engem Rakéitestarter schéissen. An hie wäert vill Feinde leeën.
  Jo, d'Meedercher sinn groovy hei ...
  An elo si se laanscht Bréissel passéiert an d'sowjetesch Panzer kommen schonn an Paräis. A si maachen et mat grousser Kraaft.
  D'Meedercher Margarita an Oksana setzen de roude Fändel um Eiffeltuerm. An et beweegt sech mam Wand.
  D'Meedercher kucken erof a gesinn d'ganz Paräis ënnert hinnen. Fantastesch a ganz schéin Stad. An d'Feier blénkt am Däischteren.
  D'Margarita huet gesongen:
  Master a Margarita,
  Dir wësst datt et e Krich ass ...
  Master a Margarita,
  Wat ass den Held Satan?
  Oksana huet zouversiichtlech gesot:
  - Bulgakov huet net déi sowjetesch Persoun gewisen, op déi stolz sollt sinn!
  D'Margarita ass domat averstanen:
  - Papiere geheien, et ass ellen!
  Oksana huet hir Hand un d'Pilote gewénkt a bemierkt:
  - Awer Fraen, déi vu moudeschen Kleeder gedreemt hunn, kënne verstane ginn!
  D'Margarita huet gelaacht a gekuckt:
  - Dir kënnt net ouni Fraen liewen, nee,
  An hinnen d'Mee Sonn, wéi den Dichter gesot huet!
  Oksana logesch erausginn:
  Egal wéivill Wierder Dir gitt
  Verléift Iech erëm op eis ...
  Also all Kéier, op d'mannst fir eng Stonn!
  
  D'Rout Arméi huet gewonnen. Vill Leit hunn d'sowjetesch Truppen als Befreier begréisst. An esou eng grouss Zuel ënner roude Fändelen versammelt.
  An d'Musek huet gespillt, den Orchester kléngt ...
  D'Alenka, déi laanscht der Fielsstrooss vu Paräis laaft, huet gekrasch:
  Ech dreemen déi selwecht Dram
  Ech sinn erëm zu Paräis, ech sinn erëm verléift.
  D'Sonn vun hannert den Diech huet eis zu Paräis begéint.
  Op eemol kucken ech - Dir stitt am Café.
  Ech hunn als Kand Franséisch studéiert
  An ech decidéiert wéi e Gespréich ufänken.
  Héiflech "Bonjup", ech soen Iech ...
  Alla ënnerbrach Alenka:
  - Dëst Lidd soll vun engem Mann gesongen ginn! Sinn mir lesbesch?
  D'Alenka huet mat engem Laachen averstanen:
  - Jo, et ass besser fir e jonke Guy ze sangen! Vysotsky Typ!
  An d'Meedercher hunn gelaacht.
  No der Erfaassung vu Paräis sinn d'sowjetesch Truppe weider op Port de Calais geplënnert fir vun do aus op Groussbritannien ze schloen. An dëst ass hiren aktive Schrëtt fir d'Rout Arméi.
  D'sowjetesch Marine huet och fortgeschratt an gedréckt. Besonnesch d'U-Booter ware vill a lëschteg.
  Gouged aus sowjetesch Infanterie Gefierer ...
  Natasha, zum Beispill, koum zu Roum. Et war sou schéin zu Roum. Dës Stad war net ouni Grond éiweg genannt. An et gëtt esou vill schéin Saachen dran, dorënner de Colosseum. A verschidden Aarte vu Statuen fir Keeser, a Caesars ...
  D'Natasha huet hire bloe Fouss op d'Steng geschloen an huet gekrasch:
  - Herrlechkeet fir d'Räich vun der UdSSR!
  Dunn sprang d'Meedchen op an huet sech an d'Loft verdréit. An hir blo Fersen blénken esou.
  Zoya huet aggressiv drop higewisen:
  - Jo, der UdSSR ass ganz berühmt!
  Den Augustinus huet mat engem Laachen bemierkt:
  - An et gëtt eng Ära vum Kommunismus am Haff!
  Dunn huet d'Meedchen op hire Partner geknipst. A si gouf offensichtlech méi lëschteg. A si war prett ze danzen.
  D'Svetlana huet hir blo, rosa Fersen geflitzt a bemierkt:
  - Kommunismus ass léif! Awer net am Haff, mee am Kapp!
  An d'Meedercher laachen aus, hunn d'Zänn blosen.
  Roum huet sech dem sowjetesche Räich ënnerworf, sou wéi Italien. A gläichzäiteg huet d'Landung a Groussbritannien ugefaang. An d'Rout Arméi attackéiert och d'USA, duerch Alaska. An dëst ass och esou eng fett Entrée.
  D'Meedercher Alice an Angelica hunn duerch Alaska gebrach, an hunn extrem Effizienz gehandelt. Wann d'Wuert extrem gëeegent ass fir Effizienz.
  D'Alice, déi op de Feind geschoss huet, an hir Zänn verstoppt huet, huet gesot:
  - Ech gleewen un de Kommunismus!
  D'Angelica huet rosen gekrasch, an huet eng Granat mat hire bloussem Zänn geworf:
  - Et ass egal wat Dir gleeft - Wëssen ass Kraaft!
  D'Meedercher hunn den Ugrëff vum Feind ofgestouss mat all verfügbare Mëttelen. D'Alice huet eemol Schach mam Botvinnik gespillt a mam éischte sowjetesche Weltmeeschter argumentéiert:
  - Ass et richteg datt an enger schlechter Positioun all Beweegunge schlecht sinn?
  De Mikhail Moiseevich huet mat engem Laachen geäntwert:
  - E gudde Schachspiller féiert net zu enger schlechter Situatioun!
  D'Alice huet skeptesch de Kapp gerëselt.
  Awer och Dir hutt verluer!
  De Botvinnik huet geknackt, awer bemierkt:
  - Verluer, awer erëm opgestan!
  An dëser Welt goufen et awer e puer Nuancen. De Mikhail Moiseevich Botvinnik, war net vum Recht op Revanche entzu gin an huet och Petrosyan am Retourmatch besiegt. Dunn huet hien en anere Match mat him gespillt. A verluer ze Spassky. Duerno huet de Botvinnik endlech decidéiert Revanche opzeginn. Obwuel ech gespillt an fräi Tournoie fir e puer méi Joer. De Spassky gouf vum Bobby Fischer besiegt. Dunn huet de Fischer nach méi iwwerzeegend Revanche geholl. A wärend hien nach ëmmer de Schachweltmeeschter ass. Karpov huet net mat him gespillt. A Fischer ass prett ze kämpfen.
  D'Alice spillt awer ganz gutt Schach. A Botvinnik huet seng Kraaft konfrontéiert. Si huet säi Weltmeeschter zimlech gedréckt.
  Elo schéisst d'Alice hiert Scharfschützgewehr a séngt:
  - Herrlechkeet un de Komsomol, d'Krawatt ëm den Hals ass gebléit!
  Angelica huet gekrasch:
  - Iergendwéi mëttelméisseg kritt Dir Alice!
  D'Meedchen huet an der Äntwert geschloen. An huet en aneren Tour vun der Maschinnegewier.
  D'Meedercher hunn den Ugrëff vum Feind ofgerappt an hunn ugefaang weider ze plënneren. Angelica huet gär Go gespillt. A gewannen Serie do mat verschiddene Partner.
  Awer elo war et e schaarfe Feier. A si huet geschoss, d'Yankee Zaldoten erofgefall.
  A wärend d'Meedchen gesongen huet:
  Ech sinn e russesche Ritter op de Knéien vun de Wëllen,
  Feinde vu Russland wäert ech aus dem Gesiicht vun der Äerd räissen!
  A wéi hien op säi Partner winkt. A mat bloussem Zéiwe wäert hien erëm eng Granat geheien.
  De Fouss vun der Rouder Arméi an Alaska huet sech séier ausgebaut. An d'sowjetesch Truppen hu sech wéi Quecksilberdrëpsen op der Uewerfläch bewegt. Besonnesch liicht Kavallerie Panzer koumen an d'Schluecht.
  An d'Schluechte goufe vun Autoen fir eng Persoun besicht, wou d'Meedche gelunn ass, an eng ganz niddereg Silhouette - kompakt. An d'US Positiounen kruten esou Autoen. An elo fiert d'Margarita an esou engem Auto a brennt op d'Amerikaner, a séngt fir sech.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Ech hunn d'Kaz ëmbruecht!
  A vun enger Pistoul mat engem kuerze Faass wéi e Schlag. Kampfmeedercher, zu deenen d'Prisonéier hir blo, ronn Fersen kussen.
  Dës Krieger ginn keng Barmhäerzegkeet fir jiddereen. Hei ass d'Meedchen Domino, och op engem mobilen Tank, an engem eenzege Sëtz flitt, a zerstéiert hir Géigner.
  A wou kënnen d'Amerikaner mat esou Leit konkurréiere?
  Den Domino krabbelt vu Maschinnegewierer, a späizt déidlech Ukloen a Knascht aus:
  - Fir Russland, eist Land vum Kommunismus!
  Domino ass e coolt Meedchen, an d'Männer virun hirem falen op d'Knéien ...
  Et ass schonn Juni an d'Kämpf sinn um Rand vu London. D'Briten hunn net erwaart datt hir Haaptstad sou séier ënner Attack wier. An an Europa, sowjetesch Truppen iwwerwonne Pyrenäen, schonn a Spuenien. A si kommen op Madrid.
  Elizabeth op der T-80 Tank. D'Meedercher hu vill glorräich Victoiren gewonnen a ginn elo an d'Haaptstad vu Spuenien. De Franco lieft nach ëmmer, an ass scho vun Angscht geflücht. An d'Leit begréissen d'Rout Arméi als Befreier.
  D'Diktatur ass gefall, a Blummen ginn ënnert d'Raupe vum sowjetesche Tank geworf.
  Elizabeth gesot:
  - Mir hunn d'Nazien ëmgedréit!
  D'Elena, mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn, huet e Schoss geschoss, eng amerikanesch Tankette gebrach a gekrasch:
  - Ech hunn dat gemaach wat ech misse maachen, viru véierzeg Joer!
  D'Catherine huet aggressiv geäntwert:
  - Jo, si hunn de Faschismus a Spuenien net zerstéiert, an hien ass an eist Land komm!
  D'Elisabeth huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dat ass OK! Awer elo wäerte mir all déi onfäerdeg Nazien am Knospe zerbriechen! Et gëtt eng weltwäit Brudderschaft vum Kommunismus! An d'Leit wäerten sech ni méi ëmbréngen!
  D'Meedercher hunn zesummen gekrasch:
  - D'Leit wäerten sech ni ëmbréngen! Herrlechkeet fir Russland!
  Madrid gefall. Sowjetesch Panzer koumen och zu Lissabon. Den Diktator Salazar, dee scho laang um Troun souz, gouf och ëmgedréit, bekannt fir seng Sympathie fir den Hitler, a bal d'UdSSR de Krich erkläert.
  D'Meedercher Alenka an hir Equipe hunn d'Prisonéier gezwongen, hir blot Féiss ze kussen ... Duerno ass d'Kolonn vun de sowjetesche Panzer weidergaang.
  Gibraltar ass déi lescht NATO Héichbuerg an Europa. Si huet sech an hirer Zäit weder dem Napoléon nach dem Hitler ënnerworf. Awer elo stiermt d'Rout Arméi et.
  D'Elizabeth schéisst aus engem Tank op britesch Batterien.
  D'Meedchen lächelt vill a schéisst präzis. Treffer d'Zil a rifft:
  - Et gi keng Barrièren fir de Kommunismus!
  D'Elena huet och präzis geschoss, hir blo Zänn benotzt a gekrasch:
  - Meedchen, huelt d'Maschinn sou séier wéi méiglech!
  Ekaterina huet och de Feind geschloen. Si huet him genee gestouss a gejaut, hir Zänn verstoppt:
  - An e Granatwerfer vun der Granaträger wäert praktesch kommen!
  Loosst eis soen datt d'Meedercher op britesch Positioune kämpfen.
  Elizave, och während shooting, gefillt inspiréiert a komponéiert puer Dosen aphorisms;
  De Léiw ass de Kinnek vun den Déieren, awer d'Fuchs regéieren normalerweis d'Déieren!
  De Wollef mécht Schofskleeder un, de Politiker huet Schong mat wäissen Händschen un!
  Politik ass en dreckeg Geschäft a wäiss Handschuesch dran si sou passend wéi wäiss Mäntel an enger Mine!
  De Kinnek ass net deen, dee wéi e Léiw brullt, mee deen, dee lëschteg wéi e Fuuss!
  Den Diktator léiert d'Demokratie gär wéi eng Kräh engem Nightingale ze sangen!
  Leit, dëst ass keng Ranner, an den Herrscher ass net Pan!
  De Mënsch ass de Jong vu Gott, well si hien am Beschten kräizegen!
  E Politiker ass heiansdo e Wollef a Schofskleeder, awer méi dacks e Ram an engem Léiwskleed!
  De Politiker huet déi gréisste Konscht, et ass deier ze verkafen, wat keen Penny wäert ass!
  Politiker, dëst ass den Diktator vun de Fläschen - seng Ried verursaacht en Hangover!
  Et gi keng uerdentlech Leit an der Politik esou rar wéi Vegetarier ënnert de Wëllef!
  Uerdnung gëtt a Rou gesat, e Chaos entsteet Verbiage!
  De Politiker ass en Zwerg mat enger laanger Zong a giganteschen Ambitiounen!
  Et gi keng dréche Steng am Floss, keng Politiker mat propperem Hänn!
  Gott léisst d'Mënschheet net stierwen wann se net op den Niveau vun helleschen Déieren erof geet!
  Et ass besser e Baartlosen jonke Mann ze sinn wéi eng Geess, déi seng Jugend geännert huet!
  De Politiker dréckt e Gestank aus, duerch de séissen Geroch vun honneg Rieden!
  E Politiker huet een Ziel - Muecht, an all Methode fir dat z'erreechen si pure Dreck!
  Politiker, et ass net ëmmer eng staark Hand, mee ëmmer eng laang Zong!
  Déi laang Zong vun engem Politiker verkierzt d'Liewen vum Wieler!
  Ënnert enger Diktatur ass et wéi an engem Bus - d'Halschent sëtzt, déi aner Halschent rëselt, an den Tyrannekontroller ass selwer e feige Hues!
  E Politiker ass e Mathematiker deen net mat jidderengem deele wëll, mee gären ewech huelen!
  Et gi keng Bridder an der Politik, mee voller Jongen, keng Zauberer, awer voller Nuetsfeeën!
  De Politiker wëll dem Wieler weisen, datt hien en Zauberer ass, mä a Wierklechkeet ass hien just eng Nuetsfee!
  E Politiker ouni Stolbäll riskéiert seng Hosen unzedoen!
  Politiker, dëst ass e Clown, awer amplaz ze laachen, mécht hien Iech iwelzeg!
  E Politiker ass e Clown, awer keen Teppech, mee en Teppech!
  De Politiker ass e Geck, awer seng Klacken schéngen mat der Bronze vum Idle Diskussioun!
  Politik, et ass alles Dreck wann een un d'Spëtzt klammen!
  Politiker, klaut sou vill Kaméidi wéi méiglech, klaut awer net nëmme Suen!
  De Politiker sammelt d'Stëmme vun de Wieler fir de Mond zou ze halen!
  Politiker, dat ass Gott nëmmen ëmgedréint, den Allmächtege schafft Uerdnung aus Chaos, an de Politiker mécht Uerdnung an Chaos!
  De Politiker as e feige Hues am Häerz, an huet och gär Gréngs!
  Wodka ass wat Spaass fir eng Stonn gëtt, e Politiker mécht Iech Tréinen vun Enttäuschung fir ee Joerhonnert!
  An engem Glas Wodka wäert de Geescht net erdrénken, awer och e Tropfen vun der séisser Ried vun engem Politiker ass genuch fir d'Land ze erdrénken!
  E Wollef ass eng Infirmière am Bësch, e Politiker mat engem Wollefsgräif kräizt souwuel Mënschen wéi Déieren!
  Den Diktator ass e Fuuss, awer vill méi gluttonesch, a fäeg all d'Leit mat engem Boa Constrictor ze schlucken!
  Politik ass Ried, wéi e Schlittenhammer den Denken decouragéiert, obwuel et kee Gewiicht huet!
  E Politiker ass e Kueben, deen d'Gehir schléit, nëmme méi mëll wéi d'Wachs, wann et ëm Prinzipien geet!
  D'Politik ass esou e Gebitt an deem jidderee verfouert gëtt, a jidderee falsch ass, awer de Gewënner ass deen, deen d'Plausibilitéit verzerrt!
  Eng Barefouss Fra riskéiert net eng Erkältung vu männlecher Gläichgültegkeet ze kréien!
  Männer hu keng feminin Fantasie fir Outfits, Fraen hu kee männleche Realismus fir Schong!
  Eng Fra huet gär wann e Mann gehorsam ass, an egal wéi Alkohol, awer si gëtt vun engem Mann gedronk, dee fäeg ass ze ënnerwerfen!
  D'Meedercher, kuerz, sinn all-round craftswomen an huet Gibraltar. London ass och gefall. Sowjetesch Schëffer sinn schonn an Irland gelant. A jo, Alaska gouf gefaangen, an d'Rout Arméi koum Kanada.
  D'Meedercher sinn hefteg a sprangen ...
  D'Alice huet mat engem Laachen bemierkt:
  Mir sinn haarde Krieger!
  A mat den bloen Zänn huet si eng Granat gehäit.
  Angelica notéiert:
  - Steepness ass net ëmmer en Zeeche vun Intelligenz!
  A mat hirem bloe Ferse ass si un enger magnetescher Minière ënnergaangen. A vill Kämpfer geluecht.
  Meedercher lafen iwwer Kanada a sangen;
  Komsomol Meedercher sinn déi coolst vun allem,
  Si bekämpfen de Faschismus wéi Adler ...
  Loosst eist Heemechtsland e Succès sinn,
  Warriors wéi mat der Hëtzt vun engem Vugel!
  
  Si verbrennen mat grenzloser Schéinheet,
  An hinnen erwiermt de ganze Planéit d'Flam méi hell ...
  Kann d'Resultat onbegrenzt sinn
  D'Mammeland wäert souguer Bierger schleifen!
  
  Zu der Herrlechkeet vun eisem Mammeland, Hellegen,
  Mir wäerte mat de Fanatiker kämpfen ...
  E Meedchen leeft barfuß am Schnéi,
  Si dréit Granaten an engem knappe Knuewel!
  
  Gitt e Kaddo an e ganz mächtege Tank,
  Bréngt et fir Herrlechkeet ...
  D'Meedche schéisst eng Maschinnegewier,
  Awer et gëtt e Ritter vun engem dapere Staat!
  
  Alles kann e Meedchen sinn, gleeft Dir
  Hie ka souguer am Weltraum kämpfen ...
  An d'Ketten vum Faschismus wäerten e Béischt sinn,
  Schliisslech ass den Hitler nëmmen e Schiet vun engem miserablen Clown!
  
  Mir wäerten erreechen, et gëtt Paradäis am Universum,
  An d'Meedchen wäert d'Bierger mat hirer Ferse bewegen ...
  Dofir kämpft an getraut
  Zu der Herrlechkeet vun eisem Mammeland Russland!
  
  De Fuhrer wäert op eng Loop fir sech waarden,
  An hien huet eng Maschinnegewier mat enger Granat op him ...
  Dir schwätzt net domm,
  Mir begruewen d'Wehrmacht mat enger Schaufel!
  
  An et wäert am Universum sinn sou Eden,
  Grouss wéi Plaz a ganz bléie ...
  Du hues den Däitschen erginn just domm Sam,
  A Jesus lieft ëmmer an der Séil!
  
  Komsomol Member ze sinn ass ganz gutt,
  Gedroen ënner engem schéine roude Fändel ...
  Och wann et mech heiansdo schwéier ass
  Awer d'Exploiten vun der Schéinheet sinn net ëmsoss!
  
  Barefouss sinn ech an d'Keelt gelaf,
  Snowdrifts tickelen den bloen Ferse ...
  Déi girlesch Begeeschterung ass wierklech eropgaang,
  Mir bauen eng nei Welt vum Kommunismus!
  
  No allem ass d'Mammeland eis eege Mamm,
  Mir beschäftegen eis mam liewege Kommunismus...
  Vertrau eis d'Heemecht net ze trampelen,
  Loosst eis dee grujelegen Monsterfaschismus en Enn maachen!
  
  Ech sinn ëmmer e schéint Meedchen
  Och wann ech gewinnt sinn barféiss an engem Schnéi ze sinn ...
  Groussen Dram kommen richteg
  Wat hunn ech gëllen Braids!
  
  De Faschismus ass direkt op Moskau duerchgebrach,
  Et ass bal wéi wann se am Kreml schéissen ...
  A mir Meedercher si barfuß am Schnéi ...
  Januar steet, mee et schéngt eis am Mee!
  
  Mir wäerten, fir d'Motherland, alles wëssen
  Et gëtt kee Land am Universum méi déif fir eis ...
  Loosst et e ganz schrecklecht Liewen ginn,
  Net néideg just um Bett ze raschten!
  
  Loosst eis e stralende Kommunismus bauen,
  Wou ass e Palais mat engem verzweigte Gaart fir jiddereen ...
  An de Faschismus wäert an der Ënnerwelt stierwen,
  Et ass néideg schwéier fir Mamm Russland ze kämpfen!
  
  Also et wäert gutt sinn am Universum,
  Wa mir séier d'Feinde ëmbréngen ...
  Awer elo ass d'Schluecht ganz schwéier,
  D'Meedercher ginn barfuß!
  
  Mir si Meedercher, Kämpfer-Helden,
  Loosst eis de wilde Faschismus an d'Häll werfen ...
  An Dir kuckt barfuß Schéinheet
  Fir datt de Banner vum Kommunismus et kann!
  D'Lidder si vläicht net ganz fir d'Saison, awer aus dem Häerz a mat ganzem Häerz ....
  Am Juli 1972 ass d'Rout Arméi an d'kontinentale Vereenegt Staaten agaangen. A si huet mat Iwwerzeegung gewonnen, trotz erweiderten Kommunikatiounen. An d'Erfolleger vun der Rouder Arméi ware kolossal.
  An och Iwwerleeënheet a Waffen.
  Besonnesch als Panzer, an och Loftfaart. A si hunn d'Amerikaner besiegt.
  Elo kämpft d'Elisabeth um Territoire vun den USA selwer. Kämpft a gewënnt, a vergiesst net ze sangen:
  - Een zwee dräi! Break de Faschist!
  D'Elena schéisst mat hiren bloen Zänn a quietzt:
  Mir wäerten Amerika eroberen!
  D'Ekaterina huet hir scharlach Nippel op de Joystick Knäppchen gedréckt an erausginn:
  - Déi coolst Victoire wäert eis sinn!
  Zur selwechter Zäit erënneren e puer gutt geziilt Meedercher an Aphorismen:
  E Politiker, deen e Patt um Himmel versprécht, léisst de Besëtz vun der Natioun an de Wand goen!
  Eng Prostituéiert kritt Sue mat der Zong, eng Politikerin kritt Stëmmen, mä déi lescht ass vill méi korrupt!
  De Politiker ass en Aarsch, deen de Wieler zu Päckeselen maache wëll!
  De Politiker huet een Déifstéck - Erpressung vu Stëmmen!
  E Politiker ass eng Geess déi mat verbalen Diarrho gemolkt gëtt!
  Eng Prostituéiert ass vill méi éierlech wéi Politik, Sex am Austausch fir Suen, besser wéi Pornographie fir eng Stëmm!
  De Politiker gëtt als lescht Hoer, mee infizéiert all Clienten op eemol!
  E Kondom schützt d'Prostituéiert virun enger Infektioun, nëmmen Ouerkäppchen hëllefen géint eng politesch Infektioun!
  De Politiker ass séier op der Zong, lues op d'Erfëllung vum Verspriechen, awer just e Gepard an der Gerechtegkeet!
  E Politiker ass e Meeschter vun der Ligen, e Groussmeeschter vum Bedruch, e Champion vun der Evakuéierung, awer hien kennt déi elementar Regele vun der Anstännegkeet net!
  E Politiker moosst net siwe Mol, mä schneit dräi Haut of!
  E Politiker ass eng Lus déi op engem Stierwieler sëtzt, awer trotz senger klenger Gréisst ass se ganz ustrengend!
  Wat eng Fra wëll, Gott wëll, a wat e Politiker wëll, och de Satan wëll net!
  E Politiker ass e Boxer mat korruptem Arbitter an illegalem Punches!
  E Politiker ass e Kënschtler, deen hell Zeechnungen léiwer wéi donkel Faarwen!
  Et gëtt näischt méi glat wéi de Wee vun engem Politiker no uewen, just erof dréckt hien de Wieler!
  Gleeft net datt de Politiker Äre Frënd a Rettungslinn ass, hien ass Äre Feind an zitt dech an d'Schlucht!
  Gewësse ass eng deier Wueren, awer et gëtt net vu Gewiicht verkaaft, an et gëtt net zesummen kaaft!
  All Politiker huet Skeletter a sengem Kleederschaf, mee de Wieler gëtt gesot datt et Fleesch am Frigo ass!
  Dëse Politiker ass eng Kaz, déi e Mausfall prett huet fir de Wieler, nëmmen de Köder ass kee Kéis, mee eng verbal Toilette!
  De Wieler drénkt Wodka, an de Politiker räissen den Hals!
  Besser d'ganz Nuecht drénken wéi e Politiker mat gedronken Aen ze wielen!
  De Politiker séngt, mécht wéi hien säin eegene wier, awer no engem aneren sengen Noten!
  Et gi keng falsch Notizen an der Léift, a Politik ass e komplette Falschheet!
  E Politiker, deen eng Ried mat enger Sträif verbreet, gëtt dem Wieler e gekackten Himmel!
  Dacks kënnt an der Politik éischter - dat lescht Béischt!
  Och wann e Politiker an en Elefant an engem China-Geschäft ass, kräischt hien duerch all Ruck!
  Eng Barefouss Fra verféiert Männer, setzt Schong op déi Räich, a stoppt hir blouss Ferse ënner der Ferse!
  plakeg weiblech Broscht loossen e Mann ouni Hosen!
  Eng Prostituéiert kleedt sech virun engem Client aus, e Politiker hëlt e Schofskëscht virun de Wieler!
  Wann Dir vu Kapplose Politiker geschuet sidd, da sidd Dir dee leschten Hutt!
  Wann Dir kee Kinnek am Kapp hutt, da sidd Dir en Hutt an Dir braucht!
  D'Kroun ass net fir deen deen den Hutt huet!
  Déi deierste Ried ass gëllen Rou!
  En Diamant Mann mat engem staarke Wëllen an Nerven aus Stol!
  Bescheidenheet schméiert eng Persoun, awer e Politiker huet sech gär bis op de Punkt vun der Uelegheet ophiewen!
  Bal keng éierlech Politiker, mee voller enttäuschte Geschwëster!
  Genuch Diskussioun, Zäit fir unzefänken!
  Am verbalen Diarrho vun de Politiker erdrénken Doten, awer eidel Wierder entstinn!
  D'Politik an d'Mier si bis zum Knéi, awer hien ass bis op d'Oueren mat verbalen Diarrho bedeckt!
  Vum Hunneg aus dem Mond vun de Politiker kënnt Dir fir ëmmer schlofen!
  D'Meedercher hu gutt komponéiert an excellent gekämpft. Philadelphia ass gefall an d'Amerikaner sinn erankomm.
  Sowjetesch a chinesesch Truppen hu sech duerch d'USA a Victoire Marches fortgeschratt.
  An Amerika, Panik, an Bedlam, an et schéngt, datt et keng Chance vun Erléisung war.
  D'Rout Arméi huet Stad no Stad geholl. A schonn Enn August op New York a Washington ukomm.
  E ganze Bataillon vu Meedercher huet ugefaang d'US Haaptstad ze stiermen.
  Si hunn an engem Mob gekämpft, barfuß an a Bikinis. A si hunn d'Granate mat den bloen Zéiwen geheit.
  A ronderëm Washington gerannt. A si hunn d'Géigner aus Maschinnegewierer erschoss a Granaten geworf.
  A si hunn gebrëllt:
  - Lenin ass bei eis am Oktober,
  Mat engem groussen Deuc am Tagebuch!
  A wéi d'Zongen weisen. A ginn Feinde ze schéissen. A wéi sowjetesch Panzer dreschen.
  A getraff Haubitzen, a Rakéitewerfer.
  Esou dréckt de "Smerch" a bléist alles op eemol. A ganz Quartiere explodéieren an zesummebriechen.
  An et huet sech als eng grausam Inszenéierung vu zerstéierende Schlag erausgestallt. An d'Rakéite explodéieren ...
  D'Wäiss Haus gëtt zerstéiert an den amerikanesche Kongress ass geflücht. Esou ass de Krich ausgefall. An d'Meedercher brullen a schéissen.
  Dunn hunn se d'Gefaangenen op d'Knéien geluecht a maachen hinnen hir blo Féiss Kuss. A si maachen et zidderen vun Angscht.
  D'Maria, déi vun engem schwaarzen Zaldot op den Ferse gekust gouf, huet gekënnegt:
  - Éier un der CPSU!
  An huet seng blo Zänn op d'Nues geklickt.
  Augustinus huet geruff:
  - Fir de roude Kommunismus!
  An d'Krieger hunn d'Zaldoten opgefëllt a wuertwiertlech op si sprangen. An dëst war den aggressiven Drock vun de sowjetesche Mares.
  
  Mä d'Saach war och net nëmmen dozou beschränkt ... D'Meedercher hunn d'Männer och e bëssen a Brand gestach.
  Awer kuerz, Washington ass gefall. An och New York... D'Amerikaner hu sech zréckgezunn, oder éischter geflücht an de Süden.
  Awer si goufen vun der Rouder Arméi verfollegt. A gefuer an de ganze Wee bis Mexiko gefuer.
  Den 3. September 1975 hunn d'USA kapituléiert. De Krich ass bal eriwwer. Mee et war och néideg fir Latäinamerika mat pro-amerikaneschen Diktatur ze erfaassen. Si sinn net Rivalen a Kraaft, an d'Leit an dëse Länner si fir d'UdSSR an d'Kommunisten.
  Awer Dir musst weidergoen a weidergoen. A iwwerwannen Distanzen.
  De Krich war nach lass an d'Meedercher hu gekämpft.
  Natasha, fir d'Zäit ze verkierzen, ass mat hirem Team op engem Fliger geflunn.
  D'Meedercher hunn eng speziell Aart vu Schach fir véier gespillt an iwwer d'Kraaftbalance diskutéiert.
  Zoya sot mat engem Laachen:
  - Elo wäerte mir de ganze Kommunismus hunn!
  Augustinus bemierkt:
  - Et gëtt eng Brudderschaft vu kommunistesche Staaten a Vëlker. An da gëtt et keng Kricher méi, keng Problemer méi. Mir fléien net nëmmen op de Mars, mee op d'Stären. An do wäert den Alter besiegt ginn, a mir ginn all plakeg, gesond a glécklech!
  Svetlana huet gelaacht an geäntwert:
  - Fir ëmmer jonk! Fir ëmmer barfuß!
  D'Natasha huet gelaacht a bemierkt:
  - Dëst ass super!
  D'Kämpf a Lateinamerika waren flësseg. D'Vëlker waren op der Säit vun der Rouder Arméi, d'Zaldoten an d'Offizéier wollten net wierklech fir hir illegitim Diktatoren stierwen. Awer eenzel Fanatiker hunn gekämpft, awer si goufen einfach ënnerdréckt. An d'Truppe sinn fortgaang, zerdréckt an hunn d'Feinde besiegt.
  D'UdSSR huet mat grousser Liichtegkeet gewonnen ...
  Awer de Krich ass nach net eriwwer. Obwuel am November Santiago huet an ëmgedréint Pinochet. An all Latäinamerika war ënner Kontroll.
  Awer mir mussen nach ëmmer Schwaarzen a Südafrika befreien an d'Kontroll vum Mëttleren Osten an islamesche Länner iwwerhuelen.
  D'UdSSR huet d'Welthegemonie gegrënnt. An hie wollt alles kontrolléieren. D'Joer 1976 ass komm ... Sowjetesch a Chinesesch Truppen, souwéi Alliéierten, hunn de ganze Mëttleren Osten, a Pakistan an den Iran an engem Mount an en halleft besat. Indianer hunn och un de Schluechte fir Pakistan deelgeholl. Weider, e Mount méi spéit, hunn se d'Kontroll iwwer Nordafrika iwwerholl. D'Resistenz war schwaach, obwuel sowjetesch a chinesesch Truppen vill ëmbruecht hunn. Aner Länner an Afrika hu sech net widderstoen. A si goufen zimlech einfach a bal fräiwëlleg eruewert.
  Südafrika huet sech och nëmmen zwou Woche widderstoen. Black, natierlech, ënnerstëtzt d'UdSSR a China. An d'Victoire war komplett. An et war e Fluch op Mars, an alles war ganz delikat. D'Rout Arméi huet och Australien an Neiséiland besat.
  Duerno gouf decidéiert en eenzegt Räich ze huelen an ze kreéieren. Mao Zedong war just gestuerwen. An a China koumen komplett pro-sowjetesch Kräfte un d'Muecht.
  An den 18. November 1976 gouf e Weltreferendum iwwer d'Schafung vun der UdSSR op der ganzer Planéit Äerd ofgehalen. Sou ass d'Versammlung vum sowjetesche Räich ofgeschloss. D'UdSSR gouf ee Land an der ganzer Welt.
  An Nikolai Voznesensky ass de President vun der ganzer Planéit Äerd. Kuerz drop gouf de President fir fënnef Joer gewielt. Eng staark Weltmuecht gouf gegrënnt. An d'Leit sinn op d'Planéiten vum Sonnesystem geflunn.
  Och, Nikolai Voznesensky ass net onstierwlech. A si hunn et net fäerdeg bruecht d'Onstierflechkeet z'entdecken. An hien ass 1980 gestuerwen, wéi d'Raumschëffer de Merkur scho erreecht hunn.
  Mä hien hat e Vize-President, eng Fra, Margarita Korshunova, déi ugefaang no Voznesensky ze regéieren.
  An d'Liewen ass gutt a lëschteg geflunn.
  D'Leit hunn d'Planéite vum Sonnesystem beherrscht. Si hunn ugefaang Stied um Mound, Mars, Venus, Merkur ze bauen.
  An 2020 huet den éischte bemannte Fluch ausserhalb vum Sonnesystem op d'Planéiten ugefaang, déi sech ëm de Stär Sirius gedréint hunn. An et war ganz interessant an op seng Manéier, schéin.
  Um Planéit Äerd ware materiell Problemer scho geléist an et gouf keng Aarmut. Eng Kriibs Impfung ass entwéckelt a vill Krankheeten goufen ausgerëtscht. Experimenter mat Verjéngung ugefaang. Vill méi gouf gemaach.
  Jiddereen hat schonn Autoen a sengem perséinleche Besëtz. Vill Wueren goufen gratis, virun allem Iessen. Anerer ware ganz bëlleg. Ausserdeem sinn d'Präisser stänneg gefall, an d'Léin sinn wuessen.
  Et gouf kee Chômage. True, déi séier Entwécklung vun der Wëssenschaft huet e Mangel un Aarbechtsplazen erstallt. Mä dëst gouf geléist andeems d'Längt vum Aarbechtsdag reduzéiert gouf. Als éischt gouf eng fënnef Deeg Aarbechtswoch agefouert. Da véier Deeg. An dunn gouf den Aarbechtsdag sechs Stonnen. An dann op véier reduzéiert.
  Dat ass, d'Aarbecht am Joer 2020 gouf véier Stonnen den Dag an dräi Deeg Vakanz an der Woch! An dat ass super. A vill Produkter si gratis a vill. Et war richteg Gebuertskontroll fir Iwwerpopulatioun ze vermeiden, awer sou moderéiert. Dräi Kanner kënnen ouni Problemer ginn.
  D'Relatiounen tëscht Rennen an Nationalitéiten, op d'mannst no baussen, waren zimlech räich a frëndlech. D'Leit hunn als eenzeg Famill vu Vëlker gelieft. D'sowjetesch Vollek huet ugefaang ze dominéieren, an alles schéngt gutt ze sinn.
  D'Relioun war Kommunismus, Materialismus an Atheismus. Den Haapt Saach ass de Glawen am mënschleche Geescht. Natierlech mussen d'Leit Leit sinn.
  Gutt, hoffen op Onstierflechkeet duerch d'Kraaft vun der kommunistescher Wëssenschaft. Si soen datt d'Zäit wäert kommen, an d'Wëssenschaft wäert sou almächteg ginn datt se souguer déi Doudeg erëmbeliewen.
  A Stalin, a Lenin, a Voznesensky!
  A gleewen datt d'Wëssenschaft all d'Leit op der Äerd erëmbeliewen. E puer fir d'éiwegt Liewen, déi aner fir d'Erzéiung.
  An dëst ass besser wéi déi biblesch Geschicht vum Paradäis. An d'Leit hunn u Kommunismus an Onstierflechkeet gegleeft. An datt et geschwënn Gléck am Universum gëtt.
  An d'Relioune sinn no an no verschwannen an d'Relevanz verluer. An den Islam war net méi esou aktiv. An och Moscheeën a Kierchen goufen zougemaach, souwéi Tempelen. An d'Leit hunn un d'Gëtter gegleeft, wéi an Mäerchenfiguren.
  D'Kriminalitéit ass bal verschwonnen, d'Liewen war ganz gutt, ausserdeem ginn et vill Videokameraen, an d'Detektioun ass bal direkt. An d'Liewen gouf Spaass.
  Et war och Fräiheet an Erotik, a souguer eng Moud fir plakeg Kierper. Et war och e Kult vun engem gesonde Kierper a kierperlech Ausbildung.
  D'Leit ware Richtung absolutt Gléck a Victoire iwwer den Doud! Eenzel Organer si scho gekloont ginn, an déi Kribbelen a Behënnerte sinn verschwonnen.
  An d'Mënschheet, dank der Tatsaach, datt Stalin véier Joer virdrun gestuerwen ass, war optimistesch iwwer d'Zukunft!
  
  
  PUTIN LUCK MAT HITLER
  Hitler krut d'Gléck vum russesche President Putin mat Hëllef vun engem magesche Ritual. An et huet de Verlaf vun der Geschicht dramatesch geännert. Am Ufank gouf d'Loftschluecht fir Groussbritannien gewonnen. Richteg, den Hitler huet sech net getraut ze landen, awer am Himmel huet d'Luftwaffe d'Dominanz gewonnen. De Franco huet ënner dëse Bedéngungen den Ugrëff op Gibraltar zougestëmmt. D'Däitschen hunn dës Festung an zwee Deeg ageholl. A si hunn Truppen an Afrika geschéckt.
  De Krich mat der UdSSR war ofgesot. Awer et huet nëmmen den Nazien profitéiert, sou datt de Schwaarze Kontinent eruewert gouf.
  Déi numeresch Iwwerleeënheet vun den Nazien a besser Organisatioun hunn hinnen erlaabt Afrika, den Mëttleren Osten an Indien an engem Joer z'erfaassen.
  An am November 1942 sinn d'Nazien op eemol gelant an hunn Groussbritannien an eelef Deeg ageholl.
  Duerno hunn d'Virbereedunge fir de Krich géint d'UdSSR ugefaang. Déi däitsch hunn nei Panzer agesat: "Panther", "Tigers", "Lions", prett fir de Kampf. An den 22. Juni 1943 huet d'Invasioun ugefaangen.
  Natierlech, der UdSSR verlount gutt fir dës Zäit an zwee Joer ze preparéieren. D'Zuel vun de Panzer ass op drësseg-aachtdausend an honnert an zwanzeg Divisiounen gewuess, d'Zuel vun de Fligeren erreecht fofzeg dausend. D'Zuel vu Waffen an aner Aarte vu Waffen ass och eropgaang. Awer d'Wehrmacht huet vill bäigefüügt. D'Zuel vun de Panzer am Drëtte Räich ass vun sechsdausend op zwanzegdausend an zwee Joer gewuess. An hir Qualitéit huet däitlech verbessert.
  Och d'Aviatioun am Drëtte Räich ass opgestan. Déi nei ME-309 war eng ganz mächteg Waff a koum an d'Serie. De Focke-Wulf, an de Yu-288 an de Yu-188 ware méi staark. An et war sérieux. De Fritz hat och Gaswerfer, a villes méi. Dorënner de méi staarken MP-44 Attentat Gewier.
  Virun allem, déi däitsch haten eng grouss zuel vun infanterie. Si kéinte kolonial Truppen an Zaldoten aus Europa benotzen.
  Mee et waren och aner Nuancen. D'Rout Arméi war net prett fir d'Verteidegung. Jo, si hunn hir net geléiert sech selwer ze verteidegen. An och wann se et fäerdeg bruecht hunn d'Befestegungen op der Molotov Linn ze kompletéieren, waren se ze no un der Grenz an net déif genuch.
  Zousätzlech kënnen d'Däitschen aus der Tierkei an dem Iran an Indien attackéieren. Plus, Japan huet Truppe fir d'Offensiv ofgesat.
  Jo, si hu schwéier gedréckt.
  An dräi Méint war d'Sowjetunioun besiegt a Moskau gefall. Zwee Méint méi spéit, Russland war komplett besat.
  Duerno huet den Hitler beschloss Amerika ze attackéieren. An hei goufen den Däitschen duerch Gléck gehollef.
  Déi amerikanesch Panzer ware schwaach, de Fliger ass hannendrun. An déi däitsch haten erfollegräich jetfliger, a fléiende ënnerzegoen erschéngen ganz onschëlleg fir handfeuerwaffen, an u-booter waren net Waasserstoffperoxid. An Panzer vun der Serie E. Si hunn d'USA zerstéiert, zwar mat Schwieregkeeten, mä méi wéinst der Distanz den 30. Januar 1946. Just d'Iwwerreschter vun der US Arméi kapituléiert.
  An den 20. Abrëll 1951 huet den Hitler, aus Angscht datt d'Samurai eng Atombomm kreéieren, och Japan ugegraff ... De Krich huet ee Wee gedauert. D'Nazien haten méi fortgeschratt pyramidal Panzer, mächteg fléien Teller mat Laser, an Ultraschallwaffen. Méi fortgeschratt Multiple Startrakéitesystemer, a vill méi.
  Dat ass, Japan gedauert net méi wéi sechs Méint. An de Krich goung mat enger weiderer Victoire fir d'Wehrmacht op en Enn.
  Dem Putin säi Gléck huet dem Hitler gehollef dat lescht substantiell Räich op der Äerd ze erueweren.
  An den 20. Abrëll 1959 gouf e Weltreferendum ofgehalen, deen déi keeserlech Regierungsform vun enger Weltmuecht ënner der Leedung vum Adolf Hitler etabléiert huet.
  Schonn 1949 sinn d'Däitschen op de Mound geflunn. An den 20. Abrëll 1957 ass e Fluch op de Mars stattfonnt.
  D'Nazien hunn de Sonnesystem beherrscht. An op der ganzer Welt gouf et elo eng Eisen, däitsch Uerdnung. Am Alter vu siwwenzeger gouf den Adolf Hitler Weltkeeser, dank dem Gléck vum Vladimir Putin. Dëst ass eng phänomenal Leeschtung.
  Da bleift et aner Welten ze entdecken, an d'Mënschheet ass vereenegt. Wéi och ëmmer, natierlech vill Chantiere, vu verschiddenen Aarte ronderëm d'Welt. Dorënner en ënnerierdeschen Tunnel vu Chukotka op Alaska. Mee den 1. Mee 1959 huet den Adolf Hitler säi Fliger erofgefall. An déi fantastesch Herrschaft vum Ukënnegen ass eriwwer. Anscheinend war Putin, mat sengem phänomenale Gléck, net bestëmmt fir méi wéi siwwenzeg Joer ze liewen.
  Awer den Hitler hat schonn en Ierwen. Vun de Kanner kritt duerch kënschtlech Befruchtung. Sou ass d'Dynastie vum Adolf weidergaang. An d'Mënschheet huet de Bau op verschiddenen Niveauen weider gefouert.
  Och an Afrika goufen Stroossen an Eisebunnen an Autoen gebaut, souwéi vill Stied. An déi Schwaarz hunn hei geschafft an d'Wirtschaft vum Schwaarze Kontinent erhéicht.
  D'Mënschheet huet sech entwéckelt an opgestan. De Kommunismus gouf gebaut, an d'Liewe vun de Leit gouf ëmmer besser.
  Nom Hitler gouf de Keeser vu sengem Jong Wolf den Éischte regéiert. Hie war jonk, awer weis, an huet d'Mënschheet op grouss Héichten opgehuewen. Eng vun den Iddien war d'Zuel vun de Fraen ze erhéijen an op Genen ze experimentéieren. Besonnesch gouf decidéiert d'Zuel vun de Weibercher ze erhéijen, sou datt se fënnef Mol méi wéi Männercher waren.
  Zur selwechter Zäit, am Joer 1961, sinn d'Astronaute vum Räich op Venus geflunn, an e Joer méi spéit op Merkur. E puer Joer méi spéit hu mir d'Satellitte vum Jupiter besicht. Besicht aner Planéiten. Bis 1980 de wäitste Planéit am Sonnesystem, de Pluto, besicht gouf. An et war super.
  An am Joer 2000 huet déi éischt Starless Expeditioun ugefaang. D'Kriminalitéit ass bal um Planéit Äerd verschwonnen, a Krankheeten an Epidemien goufen ofgeschaaft, d'Leit hunn den Honger a Wuerenmangel vergiess. D'Liewen ass besser a besser ginn.
  An e richtegt Paradäis gouf gebaut. An d'Leit hu sech net géintenee gekämpft. Wëssenschaft huet sech séier entwéckelt. A bréngt d'Leit Gléck. Technologie huet och evoluéiert. D'Meeschterstéck vun dësem ass natierlech d'Diskett. Si ware scho fäeg tëscht Planéiten ze fléien. An de Fritz waren net ze stoppen.
  A Russland huet de Guerilla Krich séier ofgeholl. D'Leit hunn decidéiert datt et keng Chance wier d'Nazien ofzewerfen an datt se musse liewen. An d'Liewen ass ëmmer besser ginn. D'Räich war Richtung Kommunismus marschéiert. Awer nom Joer 2000 si vill Wueren komplett gratis ginn. Et waren keng Obdachloser, jiddereen hat eng Aarbecht. A ganz schéin Haiser goufen gebaut. A jiddereen hat Autoen, a jiddereen hat gratis Internet, a vill méi.
  D'Liewen ass eropgaang. Et war gutt fir d'Leit. A jidderee gouf lues a lues gewinnt en eenzegt Räich ze sinn. An et gouf Assimilatioun.
  Russen an aner Slawen krut gläich Rechter mat den Däitschen. Jo, an aner Natiounen hunn gutt ënner der Kontroll vun den Nazien gelieft.
  Wien net gekämpft, net partisan, gelieft mat Dignitéit. D'Däitschen hu keng Strofaktiounen duerchgefouert, ouni Grond.
  A wierklech, soubal mir vun de Partisanen lass sinn, hunn d'Repressiounen op eemol opgehalen.
  Eng flexibel Besatzungspolitik gouf gebaut. Et gouf Selbstverwaltung an d'Benotzung vu lokalen Personal. An am Joer 2020 hunn all d'Leit op der Planéit Äerd Nationalitéit kritt a legal Gläichheet gouf endlech etabléiert.
  Zu dëser Zäit huet d'Wëssenschaft sou vill entwéckelt datt den Alter besiegt gouf, a jidderee gouf éiweg jonk a schéin.
  An op anere Planéiten vum Sonnesystem erschéngen Siedlungen vum Drëtte Räich. An esou gouf et super an der Welt.
  Jongen a Meedercher op dëser Welt hunn ugefaang an der Galaxis ze settelen. Virtuell Realitéit ass schonn an der Hypernet Matrix opgetaucht, a vill vun allem wonnerbar a jonk a schéin. Alles kéint reproduzéiert ginn.
  D'Räich vum Drëtte Räich gouf e Räich vu grousser Chance an huet d'Universum eruewert.
  An d'Fra an et gouf fënnef Mol méi wéi Männer. A si sinn all schéin, jonk Meedercher, an d'Männer si jonk Männer, déi de Baart net brauchen ze raséieren. Tatsächlech ass de Baart nëmmen e primitiven, Déier Atavismus.
  An elo sinn virtuell Realitéit esou interessant Spiller rëselen a brennen.
  Ee vun esou allmächtegen Creatoren vun den Universum, de Friedrich Sfero, huet just déi coolst "Ënnerhalung" arrangéiert.
  Nämlech eng Weltraumschluecht. Engersäits seng Truppen, déi houfreg Däitschland representéieren, op der anerer Säit, d'Stärarméi vun all Frëndin, dee selwechten allmächtege Schëpfer vun den Universen vun Harlequinade - Schrecklech Däitschland. Also, well allmächteg Leit kämpfen, wäert et lëschteg cool sinn, bis zum Punkt vun der Onméiglechkeet.
  De Vize vun der Arméi vun der schrecklecher Däitschland war onverhënnerbar kompriméiert. Hyperplasmesch Hugen hu probéiert de mächtege Feind aus Stolz Däitschland méi enk ze pressen. Millioune a Millioune Starships hunn hir Doom hei fonnt. Dacks heroesch, an heiansdo lächerlech. Si sinn gestuerwen, mat engem Laachen op de Lippen, an der Hoffnung mat der Zäit erëm opzestoen. Och wann et ganz grujheleg ausgesinn huet ... Déi streamlined dropähnlech Form vum Koloss verbrennt mat enger spezieller Flam, déi d'Felder vum Raum a Vakuum kauen. D'Flämme rennen duerch d'Gäng a Belëftungswelle vum Raumschëff. Millioune lieweg Zaldoten, souwuel Leit a Vertrieder vun anere Rennen mat Milliarden Roboteren u Bord, probéieren aus der ganzer Hëtzt ewech ze kommen. Bal all déi kämpft Leit sinn déi schéinste Meedercher, gemoolt mat ausgeglachenen, avantgardistesche Frisuren, wéi wann se net fir eng hefteg Schluecht gesammelt goufen, mee fir e keeserleche Ball - eng Maskerade. Hei hat ee vun de Meedercher eng Frisur a Form vun enger Wandmillen mat Blades a Form vu Pfauenflügel, a si huet häerzzerräissend gejaut. De Schmerz ass onvirstellbar schrecklech an d'Kopfhaut brécht wuertwiertlech. D'Blades vun der Wandmillen briechen of a dréinen dann an engem néng-Uerdnungs-Wirlwind vu kinespatialer Krümmung.
  Awer d'Orken an d'Elfen brullen besonnesch menacéiert, fir si ass et wierklech méi Albtraum net ze kommen, d'Flam hëlt eng oder aner Form. Entweder ass dëst eng grinsend Physionomie vun engem sënnegen Geescht, deen vun engem necrophilen Zauberer aus den ënneschten Tiefen vun der Ënnerwelt genannt gëtt, oder e Liicht, dat ronderëm d'Kabinen danzt an d'Fässer vu Waffen a Form vun engem schrecklechen, extrem rosen Raubdéier verdreift. An et kann méi schrecklech sinn, datt d'surrealistesch an der Zeechnung vun enger zerstéierender a brennend Substanz.
  An all dat ass op der Skala vun engem Starship net manner wéi de Merkur ... Wéi och ëmmer, duerch d'Standarden vum Schëpfer vum Universum sinn et net sou vill. Dee selwechte Schëpfer vun esou enger kompletter materieller Realitéit huet decidéiert sech voll ze briechen.
  De Sfero Friedrich Katastrofov erlieft Opreegung a gläichzäiteg Zefriddenheet: eng Null zu him. De jonke Schëpfer-Terminator huet en U-Wend gemaach, aus dem Magoplasmastrahl ewechbewegt an ënner dem Deckmantel vum Knascht vun gravionuclear Strahlen, de Vakuum swingend, huet hien et an de Réck vun engem anere Magolet gedréckt. Et ass net einfach eran ze kommen, d'Krichsmaschinne galoppéiere wéi d'Houwen vu galoppéierende Päerd, a souguer vum Shaitan gefuer, deen all d'Kraaft vun der Ënnerwelt gesammelt huet. A keng Gesetzer vun der Physik a Kosmologie vertraut fir zréck Leit aus der Vergaangenheet. D'Konzept vun der Inertie ass nëmmen op Ufro vum Schëpfer.
  Elo (Besteet aus dem Hyper-Princeps-Mago-Plasma vun esou enger onverständlecher Aart vu Matière fir mënschlech Perceptioun, da kënnt Dir all Form a Modifikatioun vun der existéierender huelen, d'Gréisst vum Kär vun engem Photon änneren, wann Dir fräi plazéiert ganzen Universum an Trilliounen Parsecs am Duerchmiesser an Ärer Handfläch!) De Sfero huet gewielt de Kierper vun engem biologesch modifizéierten Jong ze inkarnéieren, deen am mächtegen an technesch fortgeschrattene Räich vu Stolz Russland trainéiert gouf, och wann hien als Embryo am Gebärmutter reift. vun engem Inkubator-Computer.
  Vum Moment vun der Konzeptioun gouf et Training an engem Dram, ënnerbrach duerch schmerzhafte Impulser, vun engem speziellen, kosmesche Krich. An nach waren et vermësst, well d'Streck vun de Moguls, déi vun der Inertie entzunn ass, komplett onberechenbar war. Awer de Sfero ass net komplex iwwer dëst. Hien huet bewosst limitéiert fir seng Fäegkeeten méi interessant ze maachen. No allem, Stolz Däitschland, verbreet iwwer Milliarde Galaxien a Quadrillion bewunnte Welten, ass dës Kreatioun natierlech eng virtuell Matrix. An d'Spill vum Weltraumkrich muss d'Regele befollegen. Sou datt et guer kee Chaos gëtt. Schëpfer Jong. erschoss dräi méi, vermësst zweemol. Déi magesch Impulser vu Waffesystemer, fantastesch am Design, hunn de Vakuum ofgeschnidden an et souguer gemaach, Scheiwen Honigkéis, schonn op engem aneren Niveau vum Universum. Hei ass de Sfero erëm an d'Lach am Raum gedaucht, an den Ugrëffsmodus eragaang. Zur selwechter Zäit huet de Creator-Boy de Moment gewielt, sou datt d'kybernetesch Iwwerwaachungssystemer et net konnt fixéieren, e kompletten Iwwerbléck iwwer de Raum ronderëm d'Magolets vu verschiddene Modifikatioune ginn.
  - Magomatrix absorbéiert duerch Kinezphoton! - Philosophesch, en anere Kämpfer erofgeschloen an déi zerstéierende Tentakelen vum Princeps-Plasma entgoen, sot de Schëpfer-Jong.
  D'Arméi vum Julius Caesar, deem de Sfero Frederick de Gesamtbefehl uvertraut huet, huet weider gedréckt, profitéiert vun der numerescher Iwwerleeung, ouni ouni erfollegräiche Versuche se vun de Flanken ze entfalen. Dem Harlequinade säin Handwierk Hannibal huet ëmmer méi Truppe gesprëtzt a probéiert e puer Parsec ze strecken (e Parsec ass d'Distanz déi e Liichtstrahl an zwee an en halleft Joer reest) ënner sengem Kommando eng rieseg Armada. D'Dicht vun der Bildung vun Truppen ass erofgaang, an d'Roll vun der individueller Fäegkeet erhéicht. Hei hu béid Säiten sech als wäertvoll bewisen, aerobatik an d'Konscht vum Manöver ze demonstréieren. Awer d'Verloschter ware kolossal, méi wéi eng Millioun Stäreschëffer hunn an der giereg Fackel vun der Vernichtung verbrannt.
  De Sfero huet op eemol de Site vum Kampf geännert a sech nieft dem herrlechste Meedchen fonnt. De Schëpfer-Jong an d'Valentina hunn sech an d'Hänn geklappt, déi aner Kärelen a vill méi vill Meedercher hunn Winks ausgetosch. Si hunn d'Batterien bruecht an en Hurrikan hyperplasmeschen Tornado op Boote, Single-Seat Maglets, Kämpfer, Brigantinen, Zerstéierer, Zerstéierer an aner kleng Schëffer opgemaach. Dem Sphero seng Ae blénken Victoire.
  Den allgemengen Trainingsniveau vun de Kämpfer, déi fir de Krich trainéiert goufen, och wa se als Fetus an enger Aart Nährstoffmedium schwammen, war ganz héich. Awer si sinn net ëmmer aus ville Rëss a Vakuum zesummegefall. Als Äntwert huet de Feind och säi ruthless Feier gebrannt, an huet souguer eng perséinlech Matrix. E Stroum vum Hyperplasma verbrannt duerch déi geschwächt Matrixverteidegung an en halleft Raumfeld an d'Rüstung duerchbrach. Hei ass et, de magesche Raum konnt et net ausstoen, geknackt, e multi-faarwege Stroum vun Ultra-Feier ass op d'Feierpaar gefall. Sphero huet direkt verbrannt (et ass just e super fantastescht Gefill wann d'Fleesch zerstéiert ass!), dem Meedchen säi Partner huet den Aarm op d'Schëller verdampft, de Been op de Knéi, den Torso op d'Rippen. Schéinheet huet gejaut an zréckgezunn. Valentina bestallt.
  - Cyber Erhuelung aktivéieren.
  De Kierper vum Meedchen (wéi och aner Leit) ass laang net Protein. Dëst ass e speziellt Fleesch mat hyperplasmesche Inklusiounen, während d'Leit selwer op Superenergie ernähren. Also d'Fleesch nodeems se blesséiert goufen, huet ugefaang lues ze wuessen. Relativ lues ass de Prozess selwer mat bloussem A siichtbar, den Taux vum Tissuewachstum ass 0,9 Zentimeter pro Sekonn. Awer déi schlëmmste Schluecht ass ganz flott, d'Rüstung gouf op e puer Plazen verbrannt. Zwou Waffen sinn verdampft, sechs Zaldoten stierwen, ee jonke Mann gouf op d'Halschent verbrannt, d'Meedchen huet temporär hir Kopfhaut a Fanger verluer. Sphero, laacht, ass zréck zréck a sot, wéi vill hutt Dir erreecht andeems Dir den Träger vum Schëpfer vum Universum besiegt? Wonnerbar konnten d'Detonatioun vu Muschelen vermeiden. Awer de Schued ass kolossal, d'Loftsiphonen, ausgestoussen, blénken an de Vakuum. Wéi och ëmmer, d'Jongen reagéieren adäquat. De Sfero selwer huet e Filigran Offhand Schoss gemaach, en Triple Attack Fliger ausgeschloen. D'Valentina, hir Zong verlängert, huet de Guy op d'Lippe geleckt.
  - Megaquasar!
  - Loosst eis Hyper-Annihilatioun (super-zerstéierend) Plasma Ausbroch! - huet de jonke Schëpfer vun Universum gebrach.
  Zwee Magolets goufen duerch aner Waffen erofgeschoss, dräi Feiertuerm goufen op den Zerstéierer erschoss. Mä et war an deem Moment, datt e Rakéitenoofwiersystem Kräizer seng Waffen op si riicht. De Jong-Creator, net ouni Freed, mat schaarfen Sensatiounen, huet den Otem vum Doud a sengem Gesiicht gefillt. Eng béis gigantesch al Fra mat engem Scythe huet menacéiert, an de Kapitän Sfero huet den Uerder ginn.
  - Flexibel Réckzuch! Beweegt wéi eng Schlaang, duerch en Igel!
  D'Batterie huet sech zréckgezunn, awer e bëssen ze spéit. De Vakuum schénge vu Péng ze schmerzen, en hyperplasmesche Wirbelwind ass laanscht geschloen. E schreckleche Schlag vu Gravioplasma huet d'Batterie gehackt. Direkt fënnef Waffen an zwielef Leit vun der Equipe sech komplett verdampft. De Sfero an déi aner Meedercher goufen duerch eng Gravitatiounswell ewechgehäit. De Creator Boy ass iwwer geflunn, huet säi Kapp op d'Abs vun der athletescher awer extrem graziéiser Valentina geschloen. An dëst ass haart wann d'Fleesch, an deem Dir rammt musst, kee Protein ass:
  - Wow, du Pulsar Zesummebroch Lach! Sphero huet gemëscht. An hien huet gelaacht wéi eng Hyperelektrizitéit duerch hien geschoss huet.
  Et waren grouss Rëss an der Rüstung. Si schneiden wéi Schluchten an d'violett Uewerfläch vun engem Metall méi wéi eng Millioun Mol méi staark wéi Titan. Wéi eng kolossal Kraaft ass am Hyperplasma verstoppt oder seng nach méi perfekt Varietéit vu Princeps-Plasma, déi fäeg ass Stäre ze beweegen a Quasaren ze läschen. Awer nëmmen de sechsten, siwenten, a sou weider, den Zoustand vun der Matière. E ganzen Ozean vun Hyperplasma kann aus all Molekül kritt ginn. Theoretesch (bis dëst net fir d'Leit verfügbar ass), wäert een Elementarpartikel de ganzen Universum reproduzéieren. Oder zerstéieren! Esou sinn déi quasi-göttlech Méiglechkeeten vum Hyperplasma.
  D'Batterie rutscht duerch de flexibelen Zesummebroch, deen am Kinesspace vibréiert, den Zaldot gëtt duerch d'geschwächt Kraaft vun der Inertie gedréckt. Da gëtt d'Fréijoer ausgestouss, an d'Batterie mécht nees Feier nëmmen op engem anere Punkt am Weltraum.
  Friedrich Sfero commandéiert:
  - Hit mat engem schmuele Strahl, schalt d'Waffen an de konzentréierte Ramrod Modus.
  Well Computeren ausgeschalt sinn, muss dat manuell gemaach ginn. Reguléiert de Flux vum Hyperplasma mat der Trommel. Awer dëst ze maachen ass net emol einfach, et spuert d'Tatsaach datt dës Force Majeure och am Trainingsprogramm virgesinn ass. Jongen a Meedercher eens mat dësem Problem am Auto Modus. De Sfero Friedrich hëlt e Rakéiteboot op Siicht, e Schoss mat liichtem Virsprong. Déi dënnste Knascht vum zerstéierte Vakuum gëtt héieren, d'Boot gëtt a Stécker zerräissen. No der Kraaft vun der Explosioun beurteelen, gëtt et eng Detonatioun vu Munitioun. Eng Liichtfleck bléist den Auto. Magolet gëtt och zerstéiert, d'Meedchen huet de genaue Schoss reproduzéiert.
  Flilleke fléien getrennt of, gläichzäiteg dréinen an engem Vakuum vu flamenden Schwänz.
  De Feind Brigantine hëlt zousätzlech Schued, awer reagéiert mat masséierte Volleys. E Baach geet duerch d'Krack an, werft d'Meedchen ewech, exponéiert gëllen Broscht mat Zinnabar, luminescent Nippel.
  Sphero rifft mat Freed:
  - Dir gesitt wéi cool! Chernodyrno!
  D'Valentina huet dem allmächtege Jong op säi magoplasty Haut-deckte Knéi geschloe.
  - Princeps-quasar! Zapulsar Ellipse! Erhéije dem Ritter säi Mace méi héich!
  D'Träne-fërmeg Brigantin ass mat volleys gebastelt. Stacheleg Tauendrëpsen vun Hyperplasma iwwerall am Kampfraum gesprëtzt.
  De Friedrich Sfero huet geflüstert:
  - Gitt e Photon, an den Zesummebroch vum Ofgrond!
  Eng Fregatt ass vun der Säit opgedaucht, gläichzäiteg huet d'Nopeschbatterie geruckt. Et gesäit aus wéi wann d'Jongen Pech haten, si sinn op eng schwéier Rakéit oder e Vibro-Feld gestouss, deen dat haltbarst Metal a Pudder geläscht huet.
  De Jong huet probéiert d'Plattform ze spin fir esou en Ugrëff ze iwwerliewen. Mä no all, sinn d'Géigner héich-Klass professionell déi aus bal déi selwecht Schoul Diplom. Den Ersteller vun Harlequinade ass och kee Scammer an der Schafung vun Zivilisatiounen!
  D'Tempropreon Kanoun ass zesummegefall. Et gouf an e Koup glänzend Deeler zerbrach. D'Meedchen an de Schëpfer-Jong, deen d'Waff servéiert, goufen ewechgehäit wéi duerch e Schlag mat enger Fliedermaus. Si sinn an d'Rüstung mat enger kolossaler Beschleunigung gefall, liicht gedréckt, a si selwer ware staark verflaacht, rësele vu Schock mat hire ganz elastesche a staarke Kierper. Dunn hunn se ugefaang d'Schwéierkraaftbeschichtung ze schielen, fir hir schéin Figuren eng normal Form ze ginn, geprägt wéi Statuen vun den antike Götter.
  Sphero gefillt kal am ënneschten Bauch. D'Dicht vun de Feind Plasma Ausbroch verstäerkt, et schéngt, datt frësch Kräften an d'Schluecht gezunn goufen. Zum Beispill ass d'Ultra-Schluechtschëff selwer d'Gréisst vun engem uerdentlechen Asteroid, an d'Form vun engem massiven Dolch, dee mat Emittenter besat ass, huet e ganz räiche Ornament vun hyperplasmesche Jets emittéiert. E kromme, verdréinte Hybrid vun engem Matryoshka an engem Akkordeon, d'Substanz ass op de Cruiser vu Stolz Däitschland gefall. Aner Stréimunge vun der Vernichtung hunn véier Tränefërmeg Artillerieplattformen zerquetscht.
  Dem Sphero säi Knéi-déif rietse Been ass verdampft, an ouni ze waarden op et op eng natierlech Manéier ze wuessen, huet hien direkt säi Glied erhéicht.
  Julius Caesar, trotz all sengem Talent, huet d'Schluecht verluer, numeresch Iwwerleeënheet mat enger geschätzter Gläichheet vun Technologien, war op der Säit vum Feind. Dat eenzegt wat an esou enger schwiereger Situatioun ze maachen ass, war zréckzezéien, ëmkreest ze vermeiden. De Sphero huet ouni Gewëssenszwéngen op d'Princeps-Kommunikatioun nogelauschtert, d'Befehle vun de Roboter. Si hunn onlimitéiert Optimismus geklongen, en Duuscht no enger fréier Victoire. Dem Julius Caesar seng Fregatt krut e puer Schied an huet ofgebrach. Sphero huet Roserei gefillt, d'Kraaft, déi hien erstallt huet, schéngt ze verléieren, Dir musst sou vill wéi méiglech Feinde zerstéieren. Dat ass, hien huet e Choix entweder ze gewannen oder ze stierwen. Obwuel et kloer ass, datt d'Zerstéierung vun e puer muggles; wäert bal näischt änneren, awer dëst ass bal den onvergläichlechen Heldentum vun eenzelnen Individuen, deen sech zu engem Stroum formt, deen all Hindernis zerstéiert. De Jong, deen d'Erënnerung vum Träger benotzt, awer tatsächlech seng eege Kreatioun (Wéi hien et fäerdeg bréngt Perséinlechkeeten a Saachen esou komplex an der Struktur ze stempelen ass eng separat Fro!) huet sech séier erënnert wat hie bei ville Trainingssitzunge gefuer ass. Et ass néideg datt Dir net gemierkt gëtt, bleift am allgemenge Reihen vu Roboteren. Also et ass vill méi schwéier dohinner ze kommen, awer d'Wahrscheinlechkeet vun der Belaaschtung ass vill manner. Mä op der anerer Säit, huet hien d'Recht an dësem kriteschen Moment eraus ze sëtzen? Ëmmerhin muss en Zaldot: ëm d'Erhaalung vum Liewen këmmeren, Punkt zwee: sou vill wéi méiglech Feinde auserneen. Am Fall vun engem Widdersproch - dat ass d'Traditioun, e Choix zugonschte vun der zweeter Léisung ze maachen. Dëst sinn d'Amerikaner vun alen Deeg: Si denken méi drun d'Erhaalung vun hirer eegener Haut. Dofir hunn d'Yankees verluer, zousätzlech ass hir Propaganda schwaach. Si huet d'Totalitéit an d'Inklusivitéit gefeelt. Wa mir d'antike Geschicht vun der Äerd erënneren: an deenen Deeg, wou d'Mënschheet un engem Planéit gebonnen war. Eng schrecklech, gespléckt Welt, et war néideg all Natiounen a Vëlker an eng eenzeg Faust ze sammelen. Verschidde Räicher hunn et behaapt. Éischtens, d'USA, China, d'islamesch Gesellschaft. D'Welt gouf multipolar a gouf wuertwiertlech auserneen gerappt, d'Zuel vun onofhängege Staaten ass gewuess, de Separatismus vu klenge Natiounen huet sech an eng Obsessioun verwandelt. Gemeinsam Heem D'Äerd war a Brand, d'Mënschheet war wuertwiertlech an den Ofgrond gefall! An den alen Deeg goufen et mächteg Herrscher, déi d'Mënschheet verbannen wollten. Dëst ass den éischte Alexander de Groussen, ee vun den aussergewéinlechsten Kommandanten vun allen Zäiten a Vëlker. Hie war oniwwerwannebar, awer d'Providence war frou him en ze kuerz Liewen ze ginn. An dofir hat hie bedeitend Chancen, hien huet en internationalt Räich gebaut, héich hellenesch Kultur an Asien bruecht. Och Karthago an antike Roum hunn e grousst Hommage un d'Mazedonesch geschéckt, den aussergewéinlechste Slawen vun der antiker Ära! Virun Alexander, Grouss Persien ënner e puer Kinneken (besonnesch Cyrus) erreecht sérieux Eruewerungen, vun Indien an Ägypten, mä d'Doktrin: Et gëtt een Herrscher fir d'ganz Welt, et war hien deen als éischt virgestallt huet! Zu Roum huet de Julius Caesar d'Roll vum Weltherrer behaapt, awer säi Liewen war och net laang genuch. No Caesar ënnert de Keeser: et waren net staark genuch Kommandanten. De göttleche Augustinus war krank a kierperlech schwaach, de charismatesche Nero ass allgemeng schrecklech. Déi bekanntst Herrscher, Diolektan a Konstantin, hu méi gekämpft fir de Status Quo ze halen ouni u grouss Eruewerungen ze denken. Et waren aner Kommandanten, nom Fall vu Roum. Vun dësen, déi prominent Perséinlechkeeten: Dschingis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan war ganz erfollegräich. Hien eruewert bal ganz China, Afghanistan, Khorezm, fortgeschratt Détachementer erreecht antike Russland. Hien hat excellent Chancen ze gewannen, keen konnt de stänneg wuessen Truppe vun dëser lëschteg a kompetente Kommandant widderstoen. Awer och säin zimlech laangt Liewen no de Normen vum Mëttelalter war net genuch fir d'Welterfaassung. Dschingis Khan huet eng Dynastie gegrënnt, awer et war net méi sou eng grouss wéi hien, fäeg all Nomaden ze sammelen. Just wéi Tamerlane. Victoire no Victoire, e risegt Räich, an eng Spaltung, d'Zerstéierung vum Timurat, tëscht Jongen an Enkelkanner. An et gouf kee wiirdege Nofolger. Den Napoléon an den Hitler hunn Europa eruewert, hunn de Réck géint Russland gebrach. Leider huet Russland selwer d'Weltherrschaft net erreecht. Wierklech e groussen Herrscher war de Stalin, deen en analfabetesche Land, deen a Bastschong gaang ass, zu enger mächteger Industriemuecht ëmgewandelt huet.
  An dann, schonn am zwanzegsten Joerhonnert, Muecht vun Ufank iwwer Däitschland, an dann iwwer d'Welt, gouf vun enger mysteriéiser Koppel kritt, déi onheemlech hyperintellektuell Muecht besëtzt.
  Si hunn déi lescht princeps magesch Waffen erstallt, an d'Mënschheet huet sech lues a lues zu engem Zoustand vu virtueller Allmuecht entwéckelt.
  Awer Krich ass Krich, besonnesch Weltraumkrich, hei sinn falsch Berechnungen an Affer inévitabel. De Krieger Friedrich Sfero, deen decidéiert huet Risiken ze huelen, war glécklech bis elo, hien huet et fäerdeg bruecht véier Kampffahrzeugen ze zerstéieren ouni op sech selwer opmierksam ze maachen.
  - Fir Kleng Leit gëtt et Birkepaass! Éischter Princeps-Plasma!
  Jo, esou interessant Spiller gi vu Bierger vum Drëtte Reich Räich gespillt, d'Universum erueweren.
  A wéi wäert dat alles ophalen, a wéi eng Héichten vun der Allmuecht kann d'Mënschheet, och eng mächteg Fantasie, erreechen.
  
  
  COG AN SHPUNTIK AN D'DRITT REICH
  Am Zweete Weltkrich intervenéiert Popadany. An dësem Fall sinn d'Kuerzkonstruktoren Vintik a Shpuntik. Beim Plënneren sinn se zu Berlin opgehalen. Gutt, well se näischt iwwer Politik an de Planéit Äerd woussten, si si an den Déngscht vun den Däitsche gewiesselt. An d'Techniker sinn top. A si hunn un der Entwécklung vum Panther deelgeholl. Déi genial Designer hunn den Tuerm schmuel a kleng gemaach, besser geschützt, awer méi hell. De Motor an d'Transmissioun goufen an engem Block gesat, an d'Gearbox op de Motor selwer. En méi einfach a méi liicht Chassis wéi an der realer Geschicht gouf och gemaach. An d'Héicht vum "Panther" war nëmmen 1,8 Meter. Als Resultat, d'Rüstung vun der Stier vum gehäuses 80 mm gouf am grousse Wénkel vun rationalen Neigung installéiert a gouf bal onduerchsiichteg. D'Stir vum Tuerm war 120 Millimeter mat Steigungen, an d'Säiten ware siechzeg Millimeter Schréiegt. De schwaache Punkt waren d'Säiten vum Gehäuse - nëmmen 40 mm. Awer de Kierper war ganz kompakt an d'Spëtzt war an engem groussen Neigungswénkel, an 30 mm Schëlder goufen op der ieweschter Plaz geluecht, déi d'Roller ofdecken. An all dëse Charme gewien nëmmen 26 Tonnen, mat engem Motor vun 650 horsepower. An d'Pistoul war 75 mm 70 EL barrel Längt, feieren 15 Ronnen pro Minutt.
  Plus, gutt Visibilitéit an Optik.
  Dësen panzer gereest mat enger vitesse vu 70 kilometer an der stonn, war onduerchgänglech op d ' säit fir liicht waffen, virun allem fënnefanzwanzeg, an anti-panzergewehre, huet véieranzwanzeg vun zwee kilometer an der stier, a praktesch net gebrach. A bal all Panzerabwehrwaffen vun der UdSSR sinn net an d'Stir penetréiert.
  An den neie "Panther" an der Schluecht vu Kursk huet e Splash gemaach. Zur selwechter Zäit war et méi einfach ze fabrizéieren, an et huet bal zweemol manner Metall gedauert wéi de Panther an der realer Geschicht.
  Als Resultat vun der Notzung vun dësem Tank Nazien duerch d'Verteidegung vun der Sowjetunioun Truppen gebrach an de Chaudière zougemaach, Contournement Kursk. An domat d'Initiativ agegraff. A entwéckelen Erfolleg, si hunn Voronezh geholl.
  Duerno huet den Hitler d'Truppe bestallt fir südlech ze dréinen. An d'Armada vun den Truppen ass op Stalingrad geplënnert.
  Däitsch Panzer sinn op d'Luucht. An d'Team vu Meedercher kämpft um Panther, brécht duerch sowjetesch Waffen a Gefierer.
  D'Däitschen hunn op Stalingrad duerchgebrach ... Mee dat ass net alles. An Afrika huet de Rommel säi Corps op neie Panzer eng Rei vu Victoiren gewonnen. D'Situatioun fir d'Alliéierten gouf verschäerft duerch d'Tatsaach, datt Vintik a Shpuntik och e Jet-Fighter erfonnt hunn. Ausserdeem ass et ganz liicht, einfach ze fabrizéieren, manöverbar an elementar kontrolléiert.
  An déi nei vsh-162 fliger gouf de beschte fliger an der loft, a schwéier beschiedegt alliéierten fligeren.
  Also hunn d'Nazis ugefaang an Afrika an Ägypten ze kommen. Den Hitler huet refuséiert Stalingrad mam Stuerm ze huelen an huet seng Truppe gestoppt. Awer de Fritz huet d'Haaptoffensiv Contournement mat engem Duerchbroch an d'Kaspesch Mier ugefaang. An d'Situatioun ass eskaléiert.
  An am Norden koumen nei Operatiounen. D'Nazien hunn Schweden ugegraff. An an e puer Deeg hu si hir gezwongen ze kapituléieren. An et huet sech cool erausgestallt.
  D'Gerda an d'Charlotte um "Panther" sinn iwwer Schweden gereest, an hunn déi gefaangen Zaldoten gezwongen, hir blo Féiss ze kussen, an hir kolossal Klass ze weisen. Dës Meedercher si wierklech cool hei.
  Vill vun de Männer vun der Schluecht hunn hinnen ofginn. A Kuss blouf Sohle.
  Awer elo waren se a Schweden, wou et scho geschneit a kal war.
  An d'Däitschen, ugefouert vum Rommel, hunn d'Briten an Ägypten besiegt. An elo si si an de Mëttleren Osten duerchgebrach a si hunn Erfolleg nom Erfolleg.
  Dobäi huet d'Campagne vun de schéine Krieger net gestoppt ... D'Gerda sot passionéiert, a reift sech mam blot Fouss op d'Metall:
  - Gutt, "Tiger" natierlech, en Tank deen Meeschterstécker an eng kolossal Maschinn gëtt a punkto Kraaft. Awer einfach!
  D'Charlotte huet faul bemierkt:
  - Perséinlech hunn ech léiwer de Leo. Well et gëtt näischt duerch esou en Auto ze briechen! A si ass perfekt a Form!
  D'Magda huet sech drun erënnert wéi se de 7. November d'Parade gewise kruten an huet geziddert:
  - An ech hunn d'Maus gär, se ass sou grouss! A mat zwou Waffen op eemol!
  D'Christina huet gelaacht a sech am Transport ëmgerullt:
  - Zwou Waffen an engem Auto - dat ass cool!
  D'Gerda huet d'Been an d'Loft gedréint a bemierkt:
  - Ass et gutt esou ze fléien? Erreeche mir geschwënn Australien?
  D'Charlotte huet de Kapp gerëselt.
  - Net! Net geschwënn! Vun Schweden dohinner ze fléien - bal iwwer de ganze Globus!
  De Fliger ass eigentlech gelant fir ze tanken. D'Meedercher sinn dobausse gelaf. Si sinn an der waarmer Medina ukomm, wou de Fliger eng Noutlandung gemaach huet. Trotz Enn November waren d'Temperaturen hei ongeféier drësseg Grad. An a Schweden, grad wéi se fortgaange sinn, huet e kale Zyklon getraff an d'Temperatur ass op minus drësseg gefall.
  D'Meedercher si sou séier wéi méiglech gelaf, fir net bei den Transportaarbechter ze afréieren, an de Frascht huet dem Meedchen seng blo Fersen gebass. Et ass net einfach keng Schong am Prinzip ze droen, besonnesch wann Dir trëppelt.
  Awer elo sinn d'Meedercher um waarme Sand vun der Medina gerannt. D'Araber waren erschreckt op déi hallef plakeg Meedercher ze kucken, awer si haten Angscht eppes ze maachen. Trotzdem hunn d'Däitschen e ganz formidabele Ruff. Tatsächlech gi se als Natioun vun Supermënschen ugesinn, an dofir verzeien se kleng Sträicher. Wéi wann Schéinheet nëmmen an engem Bikini gedroe ginn.
  Nom kale Wieder, wann d'Been stänneg kal ginn, ass et ganz agreabel laanscht de waarme Sand ze lafen. D'Meedercher hunn et gär, a si hunn sech ameséiert andeems se Sand openee geheit hunn.
  D'Gerda, déi esou duerch d'Wüst sprangen, huet geduecht, et wier nach ëmmer wonnerbar an engem Land ze liewen, an deem et stänneg Summer ass. A wéi gutt et ass ...
  Sonneg a propper, frësch Loft bléist op d'Gesiicht. Oder net ze frësch, mee waarm Wüstloft.
  D'Charlotte huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Elo gehéieren dës Lännereien zum Drëtte Räich. Nach ni war d'Mënschheet esou vereenegt. Éischter no, un der Eenheet wéi et elo ass. An all dat merci a ville respektéiert dem Genie vum Fuhrer.
  Magda huet logesch bemierkt:
  - Deelweis och well den Hitler extrem Gléck huet. Zum Beispill sinn d'Briten wéi Erbsen gefall. An d'Ausdehnen vun Afrika hunn net als Hindernis bewisen. Jo, alles war op eiser Säit. Obwuel et heiansdo Feeler goufen!
  D'Christina huet geäntwert:
  - Am Sënn vun Gléck, net wierklech! Mir waren net glécklech, zum Beispill, mam Wanter an der 41. An dofir hätte si deemools Moskau geholl. An de Krich am Oste wier eriwwer. An dofir musst Dir nach ëmmer de stalinisteschen Dorn erauszéien.
  D'Gerda huet mat engem Opschlag averstanen:
  - Wahrscheinlech muss! Et ass schued! Sou vill gutt Kärelen a Meedercher stierwen!
  D'Magda ass onfräiwëlleg an Tréinen ausgebrach a sot:
  - Doud ... Wéi ongerecht Dir sidd! An heiansdo kommt Dir op der falscher Zäit!
  D'Gerda huet sech séier protestéiert:
  - Net heiansdo! An ëmmer zu der falscher Zäit! Dir wësst wéi Dir wëllt liewen, a wéi zéckt ze stierwen!
  D'Christina huet logesch bemierkt:
  Mir wëllen dat well mir staark a gesond sinn. An déi Bomi, déi honnert Joer al ass an an där alles wéideet, huet wuel eng ganz aner Haltung zum Doud!
  D'Charlotte huet de Kapp gerëselt a sot mat Angscht:
  - Oh Gott verbidd! Gott verbidd Dir jeemools al ginn!
  D'Gerda huet et ofgewénkt an huet de Sand mam bloe Fouss geschloen:
  - Loosst eis net doriwwer schwätzen! Wann Dir ufänkt ze denken wat Alter ass, gitt Dir verréckt oder ruinéiert Äert Liewen!
  D'Magda huet probéiert dat blondt Meedchen ze tréischten:
  - Wann de Jesus kënnt, wäerten all déi Doudeg opstoen, an dës éiweg Jugend wäert fir ëmmer sinn!
  D'Gerda huet gelaacht a sot léif:
  - Gott schützt!
  D'Christina huet rosen geäntwert:
  An ech sinn e fundamentalen Atheist. An ech gleewen net u Gott an ech roden Iech net!
  D'Gerda huet hir staark, gesonde Schëlleren gezunn.
  - Ech wäert mech net e staarke Gleewegen nennen, awer ... Et gi vill Saachen, déi Materialisten an Atheisten net erkläre kënnen. Dorënner den Urspronk vum Universum!
  D'Charlotte, an de waarme Sand gefall, huet geäntwert:
  - Awer d'Iddi gefällt mer méi - vill Gëtter. Datt dës Demiurge Gëtter kollektiv den Universum an d'Äerd erstallt hunn. Dunn koum et zu engem Kampf tëscht hinnen, wat Katastrophen an Naturkatastrophen verursaacht huet. Dofir sinn all méiglech Onglécker geschitt. De Kampf vun de Gëtter a féiert zu Kricher tëscht Leit!
  D'Gerda huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Mee den däitsche Gott gewënnt ëmmer!
  D'Charlotte huet de Kapp gerëselt.
  - Dat ass net am Éischte Weltkrich geschitt. Och wa mir no bei der Victoire waren!
  Christina wénkt kräfteg.
  - Dat ass et! Et war néideg Ostpreussen temporär opzeofferen, awer net d'Truppen vun der Westfront zréckzéien. Da hätte si Paräis ëmginn an iwwerholl. Frankräich kapituléiert ... Si gëtt schliisslech besiegt. A weider ... ech mengen, wann Groussbritannien Haltheet géif weisen, da kéinte mer zesumme mat Italien, der Tierkei a Japan drop falen. A si géifen se mat U-Booter an enger eenzeger Aktioun vun de Flotten zerbriechen!
  Magda bemierkt:
  - Dir hutt iwwer Russland vergiess!
  D'Christina huet sech erholl.
  - Ech hunn näischt vergiess! Russland wier no der Kapital vu Frankräich besiegt ginn. Ausserdeem ass den Zar Nicholas II net Stalin. De Monarch vu Russland géif e séiere Fridde mat eis ofschléissen, nodeems hien eng Néierlag gelidden huet. A mir géifen ... Kuerz gesot, d'Russland vun der zaristescher Zäit ass nach méi schwaach wéi dat kommunistescht!
  Charlotte huet gelaacht.
  - Dat ass wéi! Ma natierlech hu mir dann d'Chance verpasst. Den Adolf Hitler war méi schlau. Hien huet en Net-Agressiounspakt mam Stalin gemaach, a seng Feinde Stéck fir Stéck zerstéiert. Dat ass wat politesch Wäisheet ass!
  Christina bemierkt:
  - Et wier nach méi logesch, Groussbritannien ofzeschafen, an nëmmen dann d'Sowjetunioun unzegräifen!
  D'Charlotte sot mat engem Laachen:
  - Ech averstanen mat dëser!
  D'Gerda, am Géigendeel, protestéiert:
  - Wa mir d'UdSSR net an der véierzeg-éischt Joer ugegraff haten, an net d'Eenheete vun der Rouder Arméi besiegt, déi net prett waren fir e Verteidegungskrich, hätten se op eis gefall, wa mir Groussbritannien gestiermt hätten. Also hu mir keng aner Wiel!
  D'Magda huet d'Schëller gezunn.
  - Stalin ass e virsiichtege Politiker! Hien hätt vläicht net esou eng Aventure riskéiert!
  Gerda huet rational bemierkt:
  - Éischter, vun der Säit vum Stalin, ass eng grouss Aventure eis d'Méiglechkeet ze ginn, Groussbritannien auszerollen. An dësem Fall wäerten Iwwerleeungskräfte op hien falen. A mir géifen et begruewen. An esou iwwerdeems Groussbritannien widderstoen, Russland nach eng Chance géint eis. Soss musse mir zouginn datt eis Feinde keng Chance hunn!
  D'Charlotte huet och eppes fonnt fir ze protestéieren:
  - Bis esou Monstere wéi d'UdSSR an d'USA besiegt sinn, ass et extrem virzäiteg ze soen datt de Feind keng Chance huet. Mir hu vill gemaach a si wäit komm, awer ... Mir hunn nach vill Problemer virun eis. Elo Australien. Eng aner Grenz fir déi däitsch Arméi!
  D'Gerda huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Komm mir briechen et och! Zwee Spazéieren an der Schwäiz a Schweden goufen et schonn, an an Australien ass et op d'mannst vill méi waarm.
  D'Charlotte huet gelaacht a sot zouversiichtlech:
  - Ech gleewen un eis Victoire! Soss geschitt et einfach net!
  D'Meedercher hu missen an der Wüst opwiermen an zréck an den Transport plënneren. Tanken war erfollegräich. An d'Meedercher hunn hir al Frënn aus dem Bataillon "Tigress" bäigedroen.
  D'Meedercher aus dësem Fraenabteilung ware no eidel Mujahideen op d'Juegd. Déi awer wéineg waren. An elo si si frou op d'Strooss gaang fir Australien ze eroberen. En anere Kontinent sou wënschenswäert fir d'Wehrmacht.
  Däitschland huet Kräfte fir de Sprong gesammelt an d'Landung virbereet.
  D'Margaret huet hir al Bekannten Christina a Gerda mat Respekt begéint. Trotzdem kann net jiddereen Diamanten fir e Ritterkreuz kréien! No dëser Gesellschaft sollten d'Meedercher fir d'Inseminatioun an e spezielle Camp geschéckt ginn fir Nofolger ze bréngen. Also an der russescher Firma hu se vläicht keng Zäit fir matzemaachen.
  D'Schéinheeten hunn awer lëschteg a kämpfend ausgesinn. Ech wollt net méi schlofen, an d'Meedercher, déi sech an enger separater Kabine gespaart hunn, hu geschwat.
  D'Magda, souz an enger Lieder Fotell, bemierkt:
  - De Paganismus, mat senger ganzer äusserer Logik, kann och net vill Froen beäntweren. Zum Beispill, wou koumen déi vill Demiurge Götter hier?
  D'Charlotte huet gelaacht a protestéiert:
  - Am selwechte Wee wéi de Monotheismus net fäeg ass d'Fro ze beäntweren, wou koum deen eenzege Gott, deen den Universum erschaf huet?
  D'Magda huet d'Schëller gezunn.
  - Et ass eng Fro, wéi ee seet ... Mir huelen et als Axiom vum Glawen, datt Gott Allmächteg ëmmer existéiert huet. An dëst ass en Axiom dat kee Beweis erfuerdert.
  D'Cristina huet bemierkt, de Kapp rëselt:
  - Et ass onméiglech dat éiwegt existent virzestellen, an onendlech staark, an onendlech weis. Dëst ass géint d'Logik. Wéi mir op der Äerd gesinn, gëtt dat Einfacht zum Komplex, a mir beobachten d'Evolutioun. An dann vun der méi komplex, déi einfach gaangen. Wat widdersprécht der observéierter Realitéit.
  Zum Beispill gëtt d'Mënschheet méi komplex, net vereinfacht! A mir degradéieren guer net, mee ginn éischter méi perfekt!
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  - Logisch! D'Evolutioun vun de Gëtter féiert zu der Schafung vum Allmächtegen Demiurge Gott!
  D'Maga huet haart bemierkt:
  - Sou eng Philosophie kann d'Séil zerstéieren!
  D'Charlotte huet d'Aen zougemaach an huet erausgebrach:
  - Awer d'Fro ass, wéi al ass den Universum?
  D'Magda huet hir staark, entwéckelt Schëlleren gezunn.
  - Onbekannt! A firwat esou eng Fro?
  D'Charlotte huet rational geäntwert:
  - Et huet mat dem Satan senger Rebellioun ze dinn. De Satan ass ee vun den éischten Engelen, wann net déi éischt. Wéi se him nennen - de Jong vum Sonnenopgang! A wann hien rebelléiert, dann ass wahrscheinlech net ze vill Zäit zënter senger Schafung a Rebellioun vergaangen. An et stellt sech eraus, datt hie sech sou vill Milliarde vu Joere roueg behalen huet an op eemol de Geck huet.
  D'Magda huet gekrasch a gekrasch:
  - A wat dann?
  Smart Charlotte bemierkt:
  - A Wëssenschaftler soen, datt eist Universum Milliarde Joer al ass! Et hëlt sou vill Zäit fir d'Liicht vu Stären op de Planéit Äerd z'erreechen! An et stellt sech no der Bibel eraus datt et net Milliarde sinn!
  D'Magda huet sech e Moment nogeduecht an huet geäntwert:
  - Gott huet d'Liicht vun de Stären erschaf, déi scho bei eis erofkomm ass. Den Adam an d'Eva waren Erwuessener, net Puppelcher. D'Sonn, de Mound an d'Stäre hu schonn op si geschéngt. Dat ass, den Här huet d'Welt an der Entwécklung erschaf. Also all Är Verspriechen beweisen näischt.
  D'Charlotte huet haartnäckeg bemierkt:
  - Oder vläicht beweisen se, datt et vill Gëtter ginn? Déi Gëtter déi den Universum erschaf hunn!
  D'Magda huet mat e bëssen Zécken geäntwert:
  - Eist Universum ass méi oder manner vereenegt a strukturéiert, mat all sengen Onregelméissegkeeten. An d'Präsenz vu ville Gëtter féiert zu der Tatsaach, datt d'Universum a Stécker opgedeelt gëtt.
  D'Charlotte huet och ganz logesch protestéiert:
  - Schluechtschëff baut vill Leit! Trotzdem ass d'Schluechtschëff eng Maschinn aus engem Stéck. Jo, an den Universum gëtt vu ville Gëtter-Demiurgen gebaut, awer d'Universum gëtt net manner integral dovun!
  D'Magda huet d'Gesiicht gestreckt an huet gekuckt:
  - An dat kléngt - logesch! Mä dëst ass reng mënschlech Logik. Et huet näischt mat Göttlecher Kraaft ze dinn, wat onverständlech ass!
  Charlotte huet gelaacht.
  - Dat einfachst Argument - d'Gedanken vum Här sinn onverständlech! An dëst kann op all Occasioun bezeechent an bruecht ginn!
  Magda huet geflüstert:
  An an all Feature vun dëser Branche vum Här,
  Ech gesinn de Wonsch an Dreem déi ideal ze verkierperen ...
  Awer komesch leiden eis Leit bal an der Ënnerwelt,
  An den Despot vun de Finanzen huet eis Flilleke grausam gebett!
  Charlotte huet gelaacht.
  - Iessen gutt! Firwat béien Dir net fir de Stompel?
  D'Magda huet d'Fauscht gerëselt.
  - Jo du!
  D'Meedercher hunn ugefaang kloer ze langweilen ... D'Gespréich iwwer Relioun ass net gutt gaang. Wat soss kënnt Dir schwätzen iwwer? D'Gedanken vun de Krieger vum SS-Bataljon waren limitéiert.
  D'Gerda huet Panzer am Gespréich beréiert:
  - Hei ass eise "Léiw" just d'Ausféierung vum däitsche Geescht! Sou grouss a mat enger Waff!
  D'Magda huet gemierkt, hir juckend Sohle mat hiren Hänn masséiert:
  - An "Maus" nach méi - heescht méi staark! A seng Rüstung ass méi déck! An zwou Waffen op eemol!
  D'Charlotte huet mat Freed geruff:
  - Charmante kleng Maus! Mir wäerte jidderengem zu Pudder zerbriechen!
  D'Magda huet et geholl a gesongen:
  - Verflucht an al, de Feind geschwuer erëm! Schleif mech, schleif mech zu Pudder! Awer den Engel schléift net, an alles geet eraus ... An alles wäert gutt ophalen! An alles wäert gutt ophalen!
  D'Charlotte huet schlau bemierkt:
  - Wien op d'Hëllef vun Engelen zielt, fält direkt an d'Häll!
  D'Magda huet geäntwert:
  - Wien ass d'Häll am Kapp, an Zukunft eng Hell!
  Gerda huet op eemol bemierkt:
  - Ech hat eng gutt Bekanntschaft mam T-34 mat de Charlottes wéi se getest hunn! An Dir wësst, dëst ass net de schlëmmste Tank op der Äerd!
  De Roude Kapp huet gëfteg bemierkt:
  - Net déi bescht, mee ... Seng Visibilitéit ass éischter schwaach. An der Praxis ass et extrem schwéier an de Feind vun esou engem Tank ze kommen! Mir mussen et zouginn!
  Gerda huet logesch bemierkt:
  - Gutt geformt Rüstung an Turm. Obwuel "Tiger" -2, an "Lion" - de Schutz vun de Säiten wäert besser ginn.
  Christina dës rout-Hoer Naughty gemierkt:
  - De "Lion" huet nach ëmmer e gudden Tuerm, wat den Hang vun der Stir ugeet. Awer d'Stir "Tiger" -2 ass bal net geneigt.
  Gerda huet geäntwert:
  - Awer d ' deck vun der allbewaffnung ass 180 mm. Dëst kompenséiert de méi klengen Neigungswénkel vum Blat. Wat den Tuerm ugeet, huet de Léiw besser ausgesinn wéi den Tiger, awer dëst ass natierlech net d'Limite. Ech weess datt eis Designer definitiv eppes méi perfekt kreéieren.
  An dat schéint Meedchen huet mam bloe Fouss op d'Stolplack geschloen, esou vill datt eng musikalesch Trill geschwächt huet.
  D'Krieger sinn langweilen. Si wollten schlofen. Et kéint eppes interessant ginn ...
  Mëttlerweil gëtt et e Krich am Kaukasus. Déi däitsch, nieft dem "Panther", hunn och den "Tiger" -2 benotzt. Och ähnlech a Form zu engem Tank, awer e bësse méi grouss, méi schwéier mat enger 88mm Kanoun, a méi décker Rüstung. Natierlech, kann e Gewiicht vun drësseg-fënnef Tonnen, méi, awer nach net kritesch, mat engem ale Motor vun 700 horsepower gekämpft ginn. Wéi och ëmmer, Vintik a Shpuntik hu schonn en 1000 Päerdsmotor gemaach. An "Tiger" -2 huet och ugefaang wuertwiertlech ze fléien. De "Lion" erschéngt, mat nach méi décker, virun allem Säit Rüstung, an 105-millimeter Waffen.
  A waacht véierzeg-fënnef Tonnen, gouf et e kolossale Problem fir d'sowjetesch Truppen.
  Am Wanter vu véierzeg-dräi-véierzeg-véierzeg Joer de Kaukasus vun däitschen Truppen ageholl. De Krich huet ugefaang net no dem stalinistesche Szenario ze goen.
  D'Nazien hunn Indien am Mäerz gefaangen, an hunn ugefaang a Richtung Australien ze plënneren. A gläichzäiteg op Afrika gerappt.
  Stalin huet hinnen Fridden op all Konditioun ugebueden. Am Fréijoer 1944, nodeems d'Eruewerung vun Afrika ofgeschloss ass, huet den Hitler dem Stalin seng Offer vum Fridden ugeholl.
  D'Konditioune waren ustrengend, dorënner d'Bezuelung vun de Reparatiounen, an d'Versuergung vu Rohmaterial an aner Saachen un d'Drëtte Räich.
  Am Summer 1944 gouf eng Landung a Groussbritannien gemaach, a London ass an enger Woch gefall. Duerno huet eng grouss Offensiv op Amerika ugefaangen. Vintik a Shpuntik hunn nei U-Booter gemaach, déi méi séier si wéi Booter an Torpedoen op de Radar riicht. A vill méi Saachen sinn erfonnt ginn.
  D'Laserinstallatioun op Diskette gouf besonnesch staark. An et war einfach super.
  Amerika huet bis Juli 1945 ofgehalen a kapituléiert. D'Period vum Fridden ass komm. Temporär Wourecht ...
  Den Hitler war onzefridde mat der Tatsaach, datt Japan ze vill Territoire ageholl huet. An hien huet einfach no Revanche an d'Besetzung vum Land verlaangt.
  An den 20. Abrëll 1953 huet de Krich mat Japan ugefaangen. Dem Stalin säin Nofolger, Beria, huet dem Hitler seng Hëllef ugebueden.
  De Führer huet sech ënner bestëmmte Konditiounen zougestëmmt. Nämlech, d'UdSSR kämpft voller Kraaft, awer nëmmen de südleche Sakhalin an de Kuril-Gramm kommen zréck.
  De Beria, dee weider dem Hitler e kolossalen Hommage bezuelt huet, huet dës Bedéngungen och zougemaach.
  Vun Ufank un war de Krich fir d'Japaner net erfollegräich. Besonnesch beonrouegt si si vun hire fléien Telleren, déi mat Laserwaffen an Hëtztstrahlen bewaffnet waren. An alles gouf wuertwiertlech zu Asche verbrannt an an Metallspäicher geschmolt.
  D'UdSSR dogéint huet d'T-54 an d'IS-7 Panzer an d'Schluecht geheit, déi och méi staark waren wéi d'Japaner, a Jetfliger.
  De Krich huet fënnef Méint gedauert an ass mat der Victoire an der Besetzung vu Japan opgehalen. Et war eng wonnerbar Victoire ...
  An an de kämpfen ënnerscheeden sech d ' panzercrew vun der alenka op der IS-7. Den Auto huet gutt geschafft, a vill japanesch Mastodonten zerstéiert.
  An d'Meedercher hunn mat hiren bloen Zéiwen geschoss, a ganz genee.
  Awer dëst sinn d'Detailer ...
  D'UdSSR huet de Süde vu Sakhalin an de Kuril Gruet erëmgewielt. An esou huet hien Autoritéit an nei Lännereien geséchert ...
  Hitler, e puer méi huet de Rescht vun der Welt ënner him gerappt. Mä d'Sowjetunioun war dauernd engem Aen zu him. De Fuhrer wollt nei Eruewerungen an den Heldentum vun der Wehrmacht.
  An den 20. Abrëll 1958 huet en neie grousse Krich ugefaang mat engem Ugrëff op Moskau.
  Däitsch Meedercher kämpfen um Himmel. Albina an Alvina.
  Si schéissen sowjetesch Fligeren erof. D'Meedercher si bal plakeg, an engem Bikini a barfuß. Loftwaffen sinn op de Feind geriicht.
  D'Albina klappt e sowjeteschen Auto erof a quietst:
  - Et ass eiser Meenung no e Schock!
  D'Alvina schneit och de sowjetesche Yak of a füügt derbäi:
  Fir d'Herrlechkeet vun eisem Räich!
  An d'Krieger op enger Zäit hunn och gekämpft a gekämpft mam Feind. A si gär Leit ze Folter.
  Hei gouf de Komsomol Member gefoltert. Ausgestrooft an plakeg Meedchen gouf mat enger Peitsche geschloen. Duerno goufen dem Komsomol-Member seng kaal Féiss mat enger rouder Staang verbrannt. An ech muss soen, datt se et gär hunn.
  Dunn hunn si dem Meedchen seng Zéiwe gebrach. An déi schickste vun der Folter, setzt d'Bascht vun der Venus mat enger Fackel a Brand. An d'Meedche verluer Bewosstsinn aus der Péng Schock.
  D'Albina huet sech awer och net dorop berouegt. Si huet d'Takel an d'plakeg Këscht vum Meedchen bruecht. An et frittéiert. Dunn huet si ofgeschnidden an d'zaart Fleesch giess, a rifft:
  - Wéi lecker!
  D'Alvina huet déi aner Nippel mat enger Flam frittéiert a bemierkt:
  - Jo, et ass super!
  An déi däitsch Meedercher hunn et wierklech gär.
  Awer net all Kreaturen sinn esou. Hei kämpfen d'Anastasia Vedmakova an d'Akulina Orlova um Himmel géint däitsch Geier.
  A si weisen hir Fäegkeet a Wäisheet.
  Meedercher, natierlech, kämpfen barfuß an an Bikinis. A bréngt Kaddoe vum Doud un de Feind.
  A sangen fir sech;
  - Herrlechkeet fir d'Land vum Kommunismus,
  De Lenin huet eis inspiréiert fir ze kämpfen ...
  Broken Ridge kennt Faschismus
  Loosst eis eng nei Welt bauen!
  D'Anastasia huet op de Feind geschoss, mat hiren bloen Zänn, huet en däitsche Fliger erofgeschoss a gejaut:
  - Fir de roude Kommunismus!
  D'Akulina Orlova huet de Feind fäeg geschloen, hir blo Been ze benotzen, hien ofgeschnidden a gebarkt:
  - Fir d'Victoire vum russesche Geescht!
  An d'Meedercher hunn am Chouer gekrasch:
  - Fir d'Mammeland a Stalin!
  Dëst ass sou eng haart Schluecht déi iwwerall op der Front leeft.
  Déi Däitsch sinn definitiv staark. A si beweegen sech, wann och lues, mat grousse Schued.
  D'Meedercher kämpfen an der Infanterie ...
  Komsomol Meedercher an Hosen eleng.
  Hei gëtt d'Alenka e Burst vun enger Maschinnegewier, d'Nazien ofschneiden an eng ganz Rei Kämpfer ausschloen.
  Da seet hien:
  - Herrlechkeet fir Russland!
  Anyuta schéisst och op de Feind. Et mécht dat ganz gutt a kloer. An d'Nazien ofschneiden. Da werft hien eng Granat mat den bloen Zänn, brécht den Tank vun den Nazien a quietst:
  - Fir helleg Russland!
  Allah schéisst och op d'Feinde. Et mécht et ganz präzis. Mat enger bloer Ferse werft hien e Kaddo vum Doud op, mécht et Meeschtesch. De roude Fritz klappt eraus a rifft:
  -Fir d'Ära vum Kommunismus!
  D'Maria schéisst och op de Feind. Et mowt d'Nazis erof, wat et extrem aggressiv mécht a quitt:
  - Fir Russland, eis Mamm!
  A mat sengen bloen Zéiwen wäert hien erëm eng Granat geheien. Den däitsche Panzer, nodeems hien Schued krut, rullt iwwer ... An de Kampfkit ass zerräissen.
  Marusya, zerstéiert d'Nazis. A mat hiren bloen Fersen huet si eng ganz Rëtsch Granaten geheit, erausginn:
  - Fir dat grousst Heemechtsland!
  Esou Meedercher hei, just kolossal Kämpfer. Also jidderee gëtt hannerteneen ausgerëtscht.
  Hei ass de Kampf fënnef. A wéi vill Faschisten prett. A schwaarz Krieger huelen un der Offensiv deel. Ech muss soen, si sinn extrem kämpft Kärelen.
  Awer hir russesch Meedercher méien ouni Zeremonie erof.
  E schéine Batailloun wann d'Krieger bal plakeg sinn. An esou gebrannt, Schockela.
  An am Himmel kënnt Dir Yu-888 mächteg däitsch Autoen gesinn. Si hunn Bommen op sowjetesch Positiounen gefall, de Feind zerstéiert. A si handelen mat grousser Engagement.
  D'Eva, fällt Bommen, dréckt hir blo, ronn Ferse op de Pedal. Kaddoen op sowjetesch Stied geheien, brécht:
  - Den Drëtte Räich ass oniwwersiichtbar!
  D'Agatha huet dëst zougestëmmt, an huet Kaddoe vun der Zerstéierung gespaut:
  - Mir hu schonn all eis Feinde ofgebrach!
  An d'Nazien fléissen scho vu verschiddene Säiten ëm Moskau.
  Dann Oleg an d'Meedercher nees an der Schluecht koum, hëllefen Russland, oder éischter der UdSSR verlount.
  Dunn ass d'Barfouss Meedchen Margarita bei hinnen komm. Och eng erwuesse Schrëftstellerin gouf e Meedchen vun ongeféier zwielef am Austausch fir Onstierflechkeet an erfëllt eng Missioun.
  Krieger aus dem 21. Joerhonnert hu sech erëm mat den Nazien vum 20.
  Dat faschistescht brong Räich huet vill Zaldoten. Si fléissen wéi en endlosen Floss.
  Oleg Rybachenko, deen d'Nazien mat Schwäerter ofgeschnidden huet, huet souwuel Infanterie wéi och Panzer gebrëllt:
  - Ni opginn!
  An eng schaarf Scheif fléien dem Bouf säi bloe Fouss!
  D'Margarita, d'Géigner zerstéiert, d'Zänn verstoppt, gekrasch:
  - Et gëtt eng Plaz fir Feat an der Welt!
  A gëfteg Nadelen aus dem Meedchen säi bloe Fouss verspreet, hunn d'Nazien an hir Fligeren a Panzer geschloen.
  D'Natasha huet och hir blo Zéiwe gehäit, mordesch a gejaut:
  Mir wäerten ni vergiessen an ni verzeien.
  An hir Schwäerter sinn duerch d'Faschisten an der Millen gaangen.
  Zoya, d'Feinde geschnidden, huet gekrasch:
  - Fir eng nei Bestellung!
  An nei Nadelen aus hire bloe Féiss verspreet. A wat ass am Aen, wat ass am Hals vun den Nazi-Zaldoten a Fligeren.
  Jo, et war kloer datt d'Krieger opgereegt a rosen ginn.
  Augustinus, huet wäiss Zaldoten a Panzer ofgeschnidden, gequietscht:
  - Eisen Eisenwëllen!
  An en neien, déidleche Kaddo flitt vun hirem bloe Fouss. A falen takni a wäiss Kämpfer.
  Svetlana schneit dem Mëller, hir Schwäerter si wéi Blëtz.
  D'Nazien falen wéi Schier.
  D'Meedchen werft Nadelen mat bloe Féiss a quietzt:
  - Fir Mamm Russland wäert gewannen!
  Den Oleg Rybachenko geet géint d'Nazien vir. Terminator Jong schneiden brong Truppen.
  A gläichzäiteg werfen d'Zéiwe vun de bloe Been vum Jong d'Nadelen mat Gëft eraus, si räissen d'Stämm a schéissen Fligeren.
  De Jong brëllt:
  - Herrlechkeet fir Zukunft Russland!
  An a Beweegung schneit jidderengem de Kapp an de Mond.
  Margarita zerstéiert och Géigner.
  Hir blo Féiss fléien. D'Nazien stierwen a groussen Zuelen. Krieger rifft:
  - Fir nei Grenzen!
  An da wäert d'Meedchen huelen a schneiden ...
  D'Mass vu Läichen vu faschisteschen Zaldoten.
  Awer d'Natasha ass op der Offensiv. Hien schneit d'Nazis zesumme mat den Panzer of a séngt:
  - Russland ass grouss a strahlend,
  Ech sinn e ganz komescht Meedchen!
  An Scheiwen fléien vun hire bloe Féiss. Wien d'Keeler vun den Nazien gesinn huet. Jo, dëst ass e Meedchen.
  Zoya ass op der Offensiv. Braune Zaldoten mat zwou Hänn schneiden. Spëtzen aus engem Rouer. A werft déidlech Nadelen mat bloen Zänn - schéisst Panzer a Fligeren erof.
  A gläichzäiteg séngt hie selwer:
  - Oh, bluddeg, loosst eis goen,
  Oh, mäi Liiblings wäert goen!
  Augustina, d'Nazien ofschneiden an déi brong Zaldoten auserneen, jäizt:
  - All shaggy an an der Haut vun engem Déier,
  Hien huet sech mat engem Club an d'Rouspolis gerannt!
  A mat senge bloen Zéiwe wäert hien op de Feind lancéieren, eppes wat en Elefant ëmbrénge wäert, an nach méi en Tank.
  An dann knaschteg:
  - Wëllef!
  Svetlana an der Offensiv. Schnëtt, d'Nazien ofschneiden. Mat bloussem Féiss lancéiert hien op hinnen Doudescadeauen.
  Leeft eng Millen mat Schwäerter.
  Si huet vill Kämpfer zerstéiert a gejaut:
  - Eng grouss Victoire kënnt!
  An erëm ass d'Meedchen an enger wilde Bewegung.
  An hir blo Féiss lancéiere déidlech Nadelen, zerstéieren Panzer a Fligeren.
  Den Oleg Rybachenko ass opgesprongen. De Jong huet sech an engem Somersault gedréint. Vill vun den Nazien am Sprong gehackt.
  Hien huet d'Nadelen mat de bloe Fanger geworf an huet gekrabbelt:
  - Sidd berühmt fir mäi schéine Courage!
  An erëm ass de Jong am Kampf.
  D'Margarita geet an d'Offensiv. Shreds all Feinde an enger Zeil. Hir Schwäerter si méi haart wéi Wandmillenblades. A kaal Zéiwe werfen Kaddoe vum Doud, Panzer a Fligeren brennen.
  D'Meedchen ass op der Offensiv. Exterminéiert brong Krieger ouni Zeremonie.
  A spréngt all Kéier an dann, a verdréit!
  A Kaddoe vun Annihilatioun fléien vun hirem.
  An d'Nazien selwer falen dout. A ganz Hiwwele vu Läichen staamen sech op.
  Margarita rifft:
  - Ech sinn en amerikanesche Cowboy!
  An nees hir blo Féiss d'Nadel gehäit.
  An dann eng Dose méi Nadelen!
  D'Natasha op der Offensiv ass och ganz cool.
  A werft mat bloe Féiss, a späizt aus engem Stréi.
  A jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Ech sinn e glänzenden Doud! Alles wat Dir maache musst ass stierwen!
  An erëm Schéinheet a Bewegung.
  Zoya stiermt eng Blockéierung vun Nazi Läichen. A Boomerange vun Zerstéierung fléien och vun hire bloe Féiss.
  An déi brong Krieger falen a falen weider.
  Zoya rifft:
  - Barefoot Meedchen, Dir wäert gewannen!
  An eng Dosen Nadelen fléien aus dem Meedchen seng blo Ferse. Déi direkt an den Hals vun den Nazien graven.
  Si falen dout.
  Oder éischter, komplett dout.
  Augustinus an der Offensiv. Zerstéiert brong Truppen. Hir Schwäerter ginn an zwou Hänn gedroen. A si ass sou e super Krieger.
  En Tornado zitt duerch déi faschistesch Truppen.
  Meedchen mat rouden Hoer brëllt:
  - D'Zukunft ass verstoppt! Awer et wäert Victoire sinn!
  An op der Offensiv, eng Schéinheet mat Feier Hoer.
  Augustinus brëllt a wilde Ekstase:
  - D'Krichsgëtter wäerten alles räissen!
  An de Krieger op der Offensiv.
  An hir blo Féiss werfen vill schaarf, gëfteg Nadelen.
  Svetlana am Kampf An esou glänzend a kämpft. Hir blo Been werfen esou vill déidlech Saachen eraus. Net e Mann, mee den Doud mat blonden Hoer.
  Awer wann et brécht, da kënnt Dir et net ophalen.
  Svetlana séngt:
  - D'Liewen wäert net Hunneg sinn,
  Dat sprangen an engem Ronndanz!
  Loosst den Dram kommen richteg
  Schéinheet mécht e Mann an e Sklave!
  An an der Beweegung vum Barefoot Meedchen gëtt et ëmmer méi Roserei.
  Oleg an der Offensiv beschleunegt alles. De Jong schléit d'Nazien.
  Seng blo Féiss werfen schaarf Nadelen - räissen Panzer a Fligeren.
  De jonke Krieger rifft:
  - Dat verréckt Räich wäert jidderee zerräissen!
  An erëm ass de Jong ënnerwee.
  D'Margarita ass e stiermescht Meedchen an hirer Aktivitéit. An dréit d'Feinde.
  Hei huet si mat hirem bloussem Been gestart, eng Ierzebulli mat Sprengstoff. Si wäert explodéieren, an op eemol ginn honnert Nazien an zéng Panzer opgeworf.
  D'Meedchen rifft:
  - D'Victoire wäert eis souwisou kommen!
  An hie wäert d'Mëllech mat Schwerter lafen - d'Fässer vun Panzer fléien a verschiddene Richtungen.
  D'Natasha huet hir Beweegunge beschleunegt. D'Meedche schneidt déi brong Krieger of. A beim Gejäiz:
  - D'Victoire waart op d'Räich vu Russland.
  A loosst eis d'Nazien mat beschleunegtem Tempo auserneen.
  D'Natasha ass en Terminator Meedchen.
  Hien denkt net fir ze stoppen an ze bremsen, an Panzer a Fligeren ginn op d'Strooss.
  Zoya ass op der Offensiv. Hir Schwerter schéngen Fleesch a Metall Zalot ze schneiden. D'Meedchen jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Eis Rettung ass a Kraaft!
  A kaal Zéiwen werfen och sou Nadelen.
  An eng Mass vu Leit mat gebrachenen Hals, déi an Hiwwele vu Läichen ronderëm leien, souwéi futtis Panzer an erofgefall Fligeren.
  Augustine ass e verréckt Meedchen. An et zerstéiert jiddereen wéi wann et e Roboter aus Hyperplasma ass.
  Et huet schonn net honnert Nazien zerstéiert. Awer alles hëlt den Tempo op. An de Krieger brécht nach ëmmer.
  - Ech sinn invincible! Déi coolst vun der Welt!
  An erëm, d'Schéinheet an der Attack.
  A vun hire bloen Zéiwe flitt eng Ierbé eraus. An dräihonnert Nazien an eng Dose Panzer goufen duerch eng mächteg Explosioun ofgerappt.
  Augustinus sangen:
  - Dir wäert et net trauen eist Land ze gräifen!
  D'Svetlana ass och an der Offensiv. A gëtt net engem eenzege Gramm Ofbriechen. Wild Terminator Girl.
  An hien schneit d'Feinde an zerstéiert d'Nazis. An d'Mass vu brong Kämpfer ass schonn an de Gruef a laanscht d'Stroosse gefall.
  Déi sechs ware rosen. Huet e wilde Kampf gemaach.
  Den Oleg Rybachenko ass zréck an Aktioun. An hie geet weider, wénkt béid Schwerter. An den Terminator Jong leeft d'Millen. Déi Doudeg Nazie falen.
  Mass vu Läichen. Ganz Bierger vu bluddege Kierper.
  De Schrëftsteller Jong gëtt un eng wilde Strategie erënnert. Wou och Päerd a Leit sech vermëscht hunn.
  Den Oleg Rybachenko rifft:
  - Wee vum Geescht!
  An et wäert vill Suen ginn!
  An den Terminator Jong an der neier Bewegung. A seng blo Féiss wäert eppes huelen a geheien.
  De Jong Genie huet gebrëllt:
  - Master Klass a Firma "Adidas"!
  Eng wierklech cool Show huet sech cool erausgestallt. A wéi vill Nazien ëmbruecht hunn. An déi gréisst Zuel vun de gréissten huet déi brong Kämpfer ëmbruecht.
  D'Margarita ass och am Kampf. Zëmt Zimt a Stol Arméien a brécht:
  - Grousse Schock Regiment! Mir fueren all an de Sarg!
  An hir Schwäerter gi bei den Nazien gehackt. D'Mass vu brong Kämpfer ass schonn zesummegefall.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Ech sinn nach méi cool wéi Panther! Beweist datt jiddereen dee Beschten ass!
  A vun der bloer Ferse vum Meedchen, wéi eng Erbëss mat mächtege Sprengstoff, fléien eraus.
  A schloen op de Feind.
  An hie wäert e puer vun de Géigner an Panzer a souguer Fligeren huelen an Smash.
  An d'Natasha ass an der Autoritéit. A si schléit Géigner, a si selwer wäert keen Ofstamung ginn.
  Wéivill Nazien hu schonn ënnerbrach.
  An hir Zänn si sou schaarf. An d'Ae si Saphir. Dëst ass d'Meedchen - d'Haaptrei. Obwuel si huet all hir Partner - executioners!
  D'Natasha rifft:
  - Ech sinn verréckt! Dir wäert eng Eelefmeter hunn!
  An erëm wäert d'Meedchen vill Nazien mat Schwerter ofschneiden.
  Zoya ass ënnerwee an huet vill brong Krieger geschnidden.
  A kaal Féiss werfen Nadelen. All Nadel killt e puer Nazien. Dës Meedercher si wierklech schéin.
  Augustinus fortschrëtt a zerstéiert Géigner. A gläichzäiteg vergiess hien net ze ruffen:
  - Dir kënnt net aus dem Sarg entkommen!
  An d'Meedchen wäert hir Zänn huelen an hir Zänn bloen!
  An de Roude Kapp ass sou ... Hoer fléien am Wand, wéi e proletaresche Banner.
  An alles kënnt wuertwiertlech aus Roserei.
  Svetlana ënnerwee Hei huet si vill Schädel an Tanktuerm geschnidden. E Krieger, deen d'Zänn mécht.
  Weist Zong. An dann späitzt aus engem Stréi. Da rifft hien:
  - Sidd Dir dout!
  An erëm fléien déidlech Nadelen vun hire bloe Féiss, déi Infanterie a Fligeren getraff hunn.
  Oleg Rybachenko spréngt a spréngt.
  E barefous Jong emitt eng Rëtsch Nadelen, klappt Panzer a séngt:
  - Loosst eis op de Camping goen, e grousse Kont opmaachen!
  De jonke Krieger ass am Beschten.
  Hien ass zimlech al, awer hien gesäit aus wéi e Kand. Nëmme ganz staark a muskulär.
  Den Oleg Rybachenko huet gesonge:
  - Loosst d'Spill net no de Regelen sinn - mir wäerten duerch d'Fraera briechen!
  An erëm sinn déidlech a zerbriechend Nadelen vu senge bloe Féiss geflunn.
  D'Margarita huet mat Freed gesongen:
  - Näischt ass onméiglech! Ech gleewen datt d'Fräiheet wäert opgoen!
  D'Meedchen huet erëm eng déidlech Kaskade vu Nadelen op d'Nazien an hir Panzer geheit, weider:
  - D'Däischtert wäert fortgoen! Mee Rosen bléien!
  An d'Kriegerin, soubal si eng Ierzebëscherei mat den bloen Zéiwe werft, sou sinn direkt dausend Nazien an d'Loft geflunn. Jo, d'Arméi vum brongen, hellesche Räich schmëlzt direkt virun eisen Aen.
  Natasha am Kampf. Spréngt wéi eng Kobra. Explodéiert Feinde. An esou vill Nazie stierwen a Fligeren falen.
  Hir Meedchen a Schwäerter, a Kären op de Kuel, a Speer. An Nadelen.
  Zur selwechter Zäit brécht et och:
  - Ech gleewen datt d'Victoire kënnt!
  An d'Herrlechkeet vun de Russen wäert fannen!
  Kaal Zänn werfen nei Nadelen, schloen Géigner.
  Zoya an engem wilde Beweegung. Attacken d'Nazis. Breet se a kleng Stécker.
  D'Kriegerfra werft Nadelen mat de bloe Fanger. Brécht duerch Géigner, a wéi brëllt:
  Eis komplett Victoire ass op der Hand!
  An hien fiert eng wëll Mille mat Schwerter aus, räisst Panzer ewech. Dëst ass wierklech e Meedchen wéi e Meedchen!
  Awer dem Augustine seng Kobra ass an d'Offensiv gaangen. Dës Fra ass en Albtraum fir all Albtraum.
  A wann et et schneit, heescht et datt et et wäert schneiden.
  Duerno wäert de Roude Kapp huelen a sangen:
  - Ech wäert all Schädel opmaachen! Ech sinn e groussen Dram!
  An elo sinn hir Schwäerter an Aktioun an duerch Fleesch a Metall geschnidden.
  D'Svetlana geet och an d'Offensiv. Dëst Meedchen huet keng Bremsen. Soubal se hacken, sou ass d'Mass vu Läichen geläscht, a Fligeren a Panzer falen.
  De blonden Terminator brécht:
  - Wéi gutt et wäert sinn! Wéi gutt et wäert sinn - ech weess et!
  An elo flitt eng killer Ierze vun hir.
  Oleg erëm honnert vun den Nazien, mat engem Meteor, ofgeschnidden. An hie wäert eng Bomm ophuelen a se geheien.
  Kleng a Gréisst, awer déidlech ...
  Wéi a kleng Stécker ze briechen.
  Den Terminator Jong huet gejaut:
  - Storm Jugend vu schreckleche Maschinnen!
  Margarita wäert dëst erëm an Schluecht maachen.
  A vill brong Kämpfer ofschneiden. A schneit grouss Lücken.
  D'Meedchen rifft:
  - Lambada ass eisen Danz um Sand!
  A mat neier Kraaft getraff.
  D'Natasha op der Offensiv ass nach méi rosen. Also dreschen d'Nazis. Et ass net ganz gutt fir si sou Meedercher ze widderstoen.
  D'Natasha huet et geholl a gesongen:
  - Lafen op der Plaz ass e gemeinsame Reconciliator!
  An d'Krieger Meedchen ass an de Géigner mat sou enger Kaskade vu Schlag geplatzt.
  An hie wäert discs mat bloe Féiss geheien.
  Hei huet si d'Mille gelaf. D'Mass vun de Käpp vun der bronger Arméi ass zréck gerullt an d'Panzer hunn gebrannt.
  Si ass eng kämpft Schéinheet. Schlo selwer esou eng giel Armada.
  Zoya ass ënnerwee, zerstéiert jiddereen ouni Ausnam. An hir Schwäerter si wéi Scheren vum Doud.
  D'Meedchen ass just léif. An hir blo Féiss werfen ganz gëfteg Nadelen.
  Néierlag Géigner. Si duerchbriechen den Hals a maachen Sarg, maachen Panzer a Fligeren explodéieren.
  D'Zoya huet et geholl a gekrasch:
  - Wann et kee Waasser am Krunn ass ...
  D'Natasha huet mat Freed geruff:
  Also et ass Är Schold!
  A mat den bloen Zéiwe werft hien eppes wat grëndlech ëmbréngt. Dëst ass wierklech e Meedchen vu Meedercher.
  A vun hire bloe Been, wéi d'Blade fléien. An hie wäert vill Kämpfer schloen, Tierm aus Panzer ofschneiden.
  Augustinus ënnerwee. Schnell an eenzegaarteg a senger Schéinheet.
  Wat hell Hoer hatt huet. Wéi e proletarescht Banner fladdert. Dëst Meedchen ass e richtege Vixen.
  A si schneit Géigner - wéi wa si mat Schwäerter an hiren Hänn gebuer gouf.
  Redhead, verdammt Baascht!
  Den Augustinus huet et geholl a gefeiert:
  - Et gëtt e Stierkopf - d'Kämpfer ginn net verréckt!
  An hei huet si erëm vill Kämpfer zerstéiert.
  Den Oleg Rybachenko huet geruff:
  - Wat Dir braucht! Hei ass d'Meedchen!
  D'Margarita, en Dolch mat hirem bloe Fouss geheit, den Tankturm ofbriechen, huet bestätegt:
  - Grouss a cool Meedchen!
  Den Augustinus huet liicht domat averstanen:
  - Ech sinn e Krieger dee jidderengem bäisst!
  An nach eng Kéier, mat bloen Zéiwen, wäert hien e mäerderesche starten.
  Svetlana an der Schluecht ass net schlëmm wéi Géigner. Net e Meedchen, mee fir mat esou enger Hex a Flamen ofzeschléissen.
  A rifft:
  - Wat e bloen Himmel!
  Augustinus, e Blade mat hirem bloe Fouss fräigelooss, den Tankturm ofgeschnidden, huet bestätegt:
  - Mir sinn net Unhänger vum Iwwerfall!
  D'Svetlana, d'Feinde ofgeschnidden a Fligeren erofgeschoss, huet gekrasch:
  - En Narr brauch kee Messer ....
  D'Zoya huet gequetscht, mat hiren bloen, gebratene Been mat Nadelen gehäit:
  - Dir wäert him aus dräi Këschte leien!
  D'Natasha, d'Nazien ofgeschnidden, huet bäigefüügt:
  - A maacht mat him fir e Penny!
  An d'Krieger wäerten huelen a sprangen. Si sinn sou bluddeg a cool. Am Allgemengen hu si vill Opreegung.
  Oleg Rybachenko kuckt ganz stilvoll am Kampf.
  D'Margarita huet gesongen:
  - De Schlag ass staark, an de Guy huet en Interesse ...
  De Genie Jong huet mam Fouss wat ausgesäit wéi en Helikopterpropeller gestart. Hien huet e puer honnert Kapp vun den Nazien a Panzer ofgeschnidden, gequietscht:
  - Ganz sportlech!
  A béid - e Jong an e Meedchen a voller Openwork.
  Oleg, brong Zaldoten ze schneiden, gurgle:
  - An et gëtt eng grouss Victoire fir eis!
  D'Margarita huet geäntwert:
  - Mir ëmbréngen jiddereen - mat blot Féiss!
  D'Meedchen ass wierklech esou en aktiven Terminator.
  D'Natasha huet an der Offensiv gesongen:
  - Hellege Krich!
  An de Krieger huet e scharfen Scheif-Boomerang gestart. Hien ass an engem Bogen geflunn, vill Nazien an Tanktuerm ofgeschnidden.
  Zoya huet bäigefüügt, weider mat der Ausrüstung:
  - Et wäert eis Victoire sinn!
  An nei Nadelen fléien vun hire bloe Féiss. A si hu vill Kämpfer a Fligeren getraff.
  Dat blondt Meedchen sot:
  - Scheckmatt de Géigner!
  A si huet hir Zong gewisen.
  Den Augustinus, huet seng Been gewénkt a scharfgeschneiderten Swastika geworf, gurgle:
  - Keeserleche Fändel vir!
  Svetlana huet liicht bestätegt:
  - Éier fir déi gefallenen Helden!
  An d'Meedercher hunn zesummen geruff, d'Nazis zerstéiert:
  - Keen wäert eis stoppen!
  An elo flitt eng Scheif aus de blouss Féiss vun de Krieger. Fleesch gëtt zerrass an Tanktierm ginn ofgerappt.
  An nach eng Kéier:
  - Keen kann eis besiegen!
  D'Natasha ass an d'Loft geflunn. Géigner a geflügelte Geier gerappt, an erausginn:
  - Mir si Wëllef, brat de Feind!
  A vun hire bloe Fanger fléien eng ganz déidlech Scheif eraus.
  D'Meedche verdréit sech souguer an Ekstase.
  An dann mëscht hien:
  - Eis Fersen gär Feier!
  Jo, d'Meedercher si wierklech sexy.
  Oleg Rybachenko gurgled:
  - Oh, fréi, gëtt Sécherheet!
  A wénkt op d'Krieger. Si laachen an hunn hir Zänn als Äntwert.
  D'Natasha huet d'Nazien ofgeschnidden an huet gekrasch:
  - An eiser Welt gëtt et keng Freed, ouni Kampf!
  De Jong huet geäntwert:
  "Heiansdo ass kämpfen och net lëschteg!"
  Natasha averstanen:
  - Wann et keng Kraaft ass, dann jo ...
  Awer mir Krieger sinn ëmmer gesond!
  D'Meedchen huet d'Nadelen op de Feind mat den bloen Zänn geheit, eng Mass vu Panzer opgeblosen a gesongen:
  - Den Zaldot ass ëmmer gesond,
  A prett fir Aktioun!
  Duerno huet d'Natasha d'Feinde erëm ofgeschnidden, d'Türmer vun den Panzer ofgerappt.
  Zoya ass eng ganz séier Babe. Hei huet si e ganzt Faass bei den Nazien gestart. An e puer dausend vun enger Explosioun zerräissen.
  Dunn huet si gejaut:
  - Halt net op, eis Fersen fonkelen!
  An e Meedchen am Kampf Spëtz!
  Augustinus an der Schluecht ass och net schwaach. Also dreschen d'Nazis. Wéi wann aus engem Schof vu Ketten klappt.
  A chopping Géigner - séngt:
  - Opgepasst, et wäert nëtzlech sinn
  Et gëtt e Patt am Hierscht!
  De rout-Hoer Däiwel plows wierklech am Kampf wéi en Däiwel an enger Schnuffbox.
  An hei ass wéi d'Svetlana kämpft. An d'Nazien kréien et vun hirem.
  A wann hatt schléit, schléit se.
  Doraus fléien bluddeg Spritzen eraus.
  D'Svetlana huet haart gemierkt, wéi Metallspritzen aus hirem bloe Fouss fléien, wat d'Schädel an d'Türmer vun Panzer geschmolt huet:
  - Herrlechkeet fir Russland, ganz vill souguer Herrlechkeet!
  Panzer rennen no vir ...
  Divisiounen a roude Hiemer -
  Gréiss russesch Leit!
  Hei hunn d'Meedercher d'Nazien opgeholl. Also gi se geschnidden a zerschmiert. Net Krieger, awer wierklech Panther, déi d'Kette gebrach hunn.
  Den Oleg ass an der Schluecht an attackéiert d'Nazis. Hien schléit se ouni schued, schneit duerch d'Tanks a rifft:
  Mir si wéi Bullen!
  D'Margarita, déi brong Arméi zerdréckt an duerch d'Tanks geschnidden, huet opgeholl:
  Mir si wéi Bullen!
  D'Natasha huet et geholl an huet gejaut, déi brong Kämpfer zesumme mat den Panzer ofgeschnidden:
  - Ligen ass aus der Hand!
  D'Zoya huet d'Nazien auserneen gerappt, gequietscht:
  - Nee, net aus der Hand!
  An och hien wäert mat bloussem Fouss eng Asterisk huelen a fräiginn a vill Faschisten ofschléissen.
  D'Natasha huet et geholl a gekrasch:
  - Eis Fernseh ass op!
  An e Killerbündel vun Nadelen flitt aus hirem bloe Been.
  Zoya, och d'Nazien an hir Panzer zerstéiert, huet gekrasch:
  - Eis Frëndschaft ass e Monolith!
  An erëm esou e geheien, datt d'Kreesser an all Richtungen verschwannen. Dëst ass e Meedchen - reng Ausrüstung vu Géigner.
  D'Meedchen mat hiren bloen Zänn wäert dräi Boomerangen huelen a starten. An d'Läiche vun dëser goufen nach méi.
  Duerno gëtt d'Schéinheet erausginn:
  - Mir ginn dem Feind net Barmhäerzegkeet! Et gëtt eng Läich!
  An erëm flitt déi déidlech Saach vun der bloer Ferse fort.
  Den Augustinus huet och ganz logesch bemierkt:
  - Nëmmen net eng Läich, mee vill!
  Duerno huet d'Meedchen et geholl an ass barefouss duerch d'bluddeg Puddel gaang. A si huet vill vun den Nazien ëmbruecht.
  A wéi et brécht:
  - Massemuerd!
  An elo wäert hien de Kapp op den Nazi-General schloen. Break säi Schädel a gitt eraus:
  - Banzai! Dir wäert an den Himmel goen!
  D'Svetlana ass ganz rosen an der Offensiv, besonnesch d'Tanks klappen, si quetscht:
  - Dir wäert net verschount ginn!
  An eng Dosen Nadelen fléien vun hire bloe Fanger. Wéi si duerch jiddereen brécht, briechen d'Fligeren zesummen. A ganz vill souguer de Krieger probéiert ze zerbriechen an ëmzebréngen.
  Den Oleg Rybachenko rifft:
  - Herrlechen Hammer!
  An de Jong werft och esou e coole Stär a Form vun engem Swastika mat sengem bloe Fouss. Komplizéiert Hybrid.
  An d'Mass vun den Nazien ass zesummegefall.
  Den Oleg huet gebrëllt:
  - Banzai!
  An de Jong ass erëm an engem wilde Attack. Nee, et gesäit just mat Kraaft, an Vulkaner gurgle!
  Margaret ënnerwee. Et wäert jidderengem säi Bauch räissen.
  E Meedchen mam Fouss geheien fofzeg Nadelen op eemol eraus. An d'Mass gouf vun all Zorte vu Feinde ëmbruecht, souwuel Panzer a Fligeren ausgeschloen.
  D'Margarita huet am Sënn vun der Freed gesongen:
  - Een zwee! Trauer ass kee Problem!
  Dir sollt ni decouragéiert ginn!
  Halt d'Nues an de Schwanz méi héich mat enger Päif.
  Wësst datt e richtege Frënd ëmmer bei Iech ass!
  Dëst ass sou eng aggressiv Firma. D'Meedchen dréckt a rifft:
  "Den Dragon President wäert e Läich ginn!"
  Natasha am Kampf ass just eng Zort Terminator. A gebrëllt gurgle:
  - Banzai! Gitt et séier!
  An eng Granat ass vun hirem bloe Fouss geflunn. An d'Nazien si wéi Neel. An et wäert vill Mastodonten a geflügelte, infernalesche Maschinnen zerbriechen.
  Hei ass de Krieger! Fir all Krieger - e Krieger!
  Zoya ass och op der Offensiv. Sou eng rosen Bitch.
  A si huet et geholl an huet gekrasch:
  - Eise Papp ass de Wäisse Gott selwer!
  An hien schneit eng dräimol Millen bei den Nazien!
  An den Augustinus huet zréck geruff:
  - A mäi Gott ass schwaarz!
  Tatsächlech ass de Roude Kapp déi ganz Ausféierung vu Bedruch a Béisheet. Fir Feinde, natierlech. A fir Frënn ass si eng Schatz.
  A wéi mat bloen Zéiwen wäert hien huelen a geheien. A vill Koup Krieger vum bronge Räich, souwéi hir Panzer a Fligeren.
  De roude Kapp huet geruff:
  - Russland an de schwaarze Gott sinn hannert eis!
  E Krieger mat engem ganz héije Kampfpotenzial. Nee, ënnert dësem ass et besser net ze vermëschen. Wéi d'Tierm vun de Panzer ofgerappt ginn an d'Flilleke vu faschistesche Fligeren.
  Augustinus huet geäntwert:
  - Mir wäerten all Verrieder a Pudder zerbriechen!
  A wink op seng Partner. Jo, dëst brennt Meedchen ass net grad eppes wat Fridde ka ginn. Ausser de Fridden ass déidlech!
  Svetlana, d'Feinde zerstéiert, huet erausginn:
  - Mir schëdden dech an der Linn!
  Augustinus bestätegt:
  - Mir wäerte jiddereen ëmbréngen!
  A vun hire bloe Féiss flitt de Kaddo vun der totaler Vernichtung erëm! An esou vill Panzer a Fligeren explodéiert a kleng Chips op eemol.
  Den Oleg huet als Äntwert gesongen:
  - Et gëtt e komplette Banzai!
  Augustinus, huet d'Nazis mat hiren bloen Hänn zerräissen, se mat Schwäerter geschnidden, an d'Nadelen mat hiren bloen Zänn geheit, Panzer a Fligeren op eemol zerstéiert, erausginn:
  - Kuerz gesot! Kuerz gesot!
  D'Natasha, déi brong Krieger zerstéiert, huet gekrasch:
  - Kuerz gesot - banzai!
  A loosst eis Géigner mat wilde Batterkeet schneiden.
  Den Oleg Rybachenko, de Géigner ofschneiden, huet erausginn:
  - Dëse Gambit ass net Chinesesch,
  An den Debut, gleeft mir, ass Thai!
  An erëm ass eng schaarf, metallesch schneidend Scheif aus dem Bouf säi bloe Fouss geflunn. Hien huet souwuel d'Türmer vun den Panzer wéi och d'Schwänz vum Fliger ofgeschnidden.
  D'Margarita, déi d'Krieger vum brong Räich an d'Rüstung vun den Panzer ofgeschnidden huet, huet gesonge:
  - A wien fanne mir am Kampf,
  A wien fanne mir am Kampf ...
  Loosst eis net mat deem Geck maachen -
  Loosst eis et zerräissen!
  Loosst eis et zerräissen!
  Si hunn dunn eng gutt Aarbecht mat den Nazien gemaach ... An d'Sowjetrussland huet de brong Räich beim Stuerm vu Moskau besiegt.
  De Krich war nach net eriwwer, mä d'Sowjetunioun hat schonn eng Chance d'Nazis selwer ze besiegen. Also hunn déi sechs nees missen d'Ausféierung vun hirer super a cooler Missioun ënnerbrach ginn.
  
  ENG UdSSR ËNNER WOLF
  Den Ausbroch koum duerch eng Sonnefakel, wouduerch den 22. Juni 1941 d'USA, Groussbritannien a seng Kolonien ausgeschalt goufen. Am Ufank huet dat net besonnesch de Verlaf vum Krich beaflosst. D'Däitschen hunn op vill déiselwecht Manéier fortgeschratt wéi an der realer Geschicht. De Fuhrer huet sech och südlech gedréint, a Japan huet eng wait-and-see-Positioun geholl ... An nach eng Kéier huet e fraschtege Wanter d'Rout Arméi vun enger kompletter Néierlag gerett, an huet et erlaabt op eng Géigeoffensiv bei Moskau ze goen. A Japan huet mëttlerweil déi Besëtzer am Pazifeschen Ozean saiséiert, déi virdru zu Groussbritannien an den USA gehéiert hunn, an déi zousätzlech Kräften elo net erakommen.
  Op der Ostfront am Fréijoer an am fréie Summer hunn d'Däitschen eng Rei vu Victoiren gewonnen, an nees eng Offensiv géint Stalingrad lancéiert. Wéi och ëmmer, hei huet d'Divergenz vun der Realitéit ugefaang. D'Feele vun enger zweeter Front erlaabt den Däitschen méi Truppen aus Europa a Libyen ze transferéieren, an nëmmen italienesch Garnisonen do hannerloossen.
  An d'Offensiv ugefaang net nëmmen op Stalingrad, mä och op Tikhvin. An elo goufe se vum Rommel ugefouert, deen de Fuhrer fir d'Néierlag vun de Briten a Libyen an d'Erfaassung vum Tolbuk héich appréciéiert huet.
  Déi éischt Tiger Panzer hunn och un de Schluechte deelgeholl. De Rommel huet an der Nuecht eng Offensiv lancéiert an et fäerdeg bruecht d'sowjetesch Truppen iwwerrascht ze huelen. D'Situatioun gouf verschäerft duerch d'Tatsaach, datt d'Däitschen e Virdeel an der Loftfaart haten, sou datt se hir Kraaft net op d'Bekämpfung vun den Alliéierten verschwenden.
  De Pilot Marseille huet séier Konten op der Ostfront gewonnen. Zréck am Juni 1942 huet hien d'Zuel vun den erofgefallene Fligeren op honnert a fofzeg iwwerschratt a krut d'Ritterkräiz vum Iron Cross mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Mä dat war just den Ufank vun enger Carrière.
  Um Himmel war et tatsächlech méi schwéier fir d'Rout Arméi. An déi Däitsch konnten Tikhvin huelen, an dann e puer méi Stied a Leningrad mat engem Duebelring ofschneiden, dës Stad erëm blockéieren.
  De sowjetesche Kommando huet probéiert op Leningrad duerchzebriechen, an am Zentrum virzekommen. Awer et war net genuch Kraaft fir Erfolleg an dëse Beräicher ze erreechen.
  Déi eenzeg Trouscht war datt d'Nazien zu Stalingrad verstoppt waren, wat hinnen d'Chance ginn huet nei Reserven ze sammelen.
  Mee Leningrad blouf blockéiert. Bis elo sinn d'Tierkei a Japan net an de Krich agaangen, an d'UdSSR hat d'Chance, d'Gezei vun de Schluechte ze dréinen. Am November 1942 hunn d'sowjetesch Truppen eng Offensiv bei Rzhev a Stalingrad gestart.
  Ënnert Rzhev, Succès war net erreecht. Awer bei Stalingrad gouf de Ring zougemaach. Awer wéi et sech an der Zäit erausgestallt huet. Den Drëtte Räich hat vill méi Reserven, an de Rommel huet eng Offensiv a Richtung Stalingrad aus Norden a Mainstein aus dem Süden lancéiert.
  D'Situatioun gouf verschäerft duerch den onerwaarten Entrée vu Japan an de Krich. De Samurai, trotz der Schluecht a China ageschränkt, attackéiert Wladivostok.
  Wahrscheinlech huet den Hirohito gefaart datt den Drëtte Räich géif verléieren an an de Krich koum.
  Ausserdeem hat Japan genuch Ressourcen an Infanterie fir vollstänneg Offensiven.
  D'Rout Arméi gouf ageklemmt, an de Rommel konnt aus Norden op Stalingrad duerchbriechen. Mainstein gouf temporär gestoppt, awer nodeems hien zousätzlech Verstäerkungen an Ënnerstëtzung vum Paulus kritt huet, huet hie sech mat de schonn ongeblockte Truppen verbonnen.
  Sou ass en anere Rank entstanen, an deem sech d'sowjetesch Truppen fonnt hunn.
  No haartnäckege Schluechte goufen déi meescht vun hinnen zerstéiert a gefaangen. Duerno hunn d'Däitschen d'Erfaassung vu Stalingrad ofgeschloss. An am Mäerz 1943 koum och d'Tierkei an de Krich. D'Situatioun gouf nach méi komplizéiert. An der Loft hunn d'Däitschen d'Iwwerhand behalen. Marseille huet d'Zuel vun dräihonnert erofgefallen Fligeren iwwerschratt a gouf den éischten Däitschen, deen en zweete Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten krut.
  Am Mee hunn d'Däitschen eng nei Offensiv gestart, massiv mat neie Panzer - "Tiger", "Panther" an "Lion". A si fortgeschratt erfollegräich, obwuel d'Rout Arméi huet eng mächteg Verteidegung. Awer d'Kräfte ware schonn ongläich, well d'sowjetesch Truppen op dräi Fronte gläichzäiteg gekämpft hunn - Géint den Drëtte Räich, seng Satelliten, Japan a seng Kolonien, an d'Tierkei. D'Situatioun gouf verschäerft duerch de Gesamtkrich, deen d'Nazien erkläert hunn, wat zu enger Erhéijung vun der Waffeproduktioun e puer Mol an der Verontreiung vu Bombardementer vun den Alliéierten gefouert huet. Also d'Chancen vun der UdSSR verlount séier!
  Richteg ass de Fritz lues a lues weidergaang, well et virun hinnen eng Defense an Déift war. An d'sowjetesch Truppen, mat Erfahrung, hu ganz dapere gekämpft. Awer si hunn ëmmer nach verluer.
  Allerdéngs hu si mat groussem Courage gekämpft, an e puer Krieger hunn déi héchst Klass gewisen. Hei zum beispill d ' panzercrew vun der elisabeth op der normaler t-34-76 kämpft géint d' nazie.
  An d'Däitschen réckelen sech lues a lues a Richtung sowjetesch Truppen, a stellen sech an engem Keil oder engem Schwäin op. Virun ass de schwéiersten a bescht geschützte Tank "Lev". Et gläicht dem Panther, nëmme vill méi grouss a waacht nonzeg Tonnen. D ' frontalbewaffnung vum gehäuses ass 150 mm a schréiegt wéi t-34, an d' säiten sinn 82 mm mat pisten. D'Stir vum Tuerm ass allgemeng ganz gutt geschützt: 240 mm mat Steigungen, an d'Säiten sinn och méi schwaach wéi 82 mm, wéi de Gehäuse. An eng mächteg pistoul 105 mm mat enger grousser laf längt vun 70 el. Dëst ass en Tank kapabel vun enger Distanz ze schloen.
  D'Elisabeth wiesselt d'Getriebekëscht mat bloe Fouss no uewen.
  An déi véierdrësseg hëlt d'Vitesse op. Et ass nëtzlos fir op de "Lion" vun enger Distanz ze schéissen an Dir musst méi no kommen. Eng mächteg däitsch Maschinn schéckt e Projektil vun déidlecher Kraaft. Hie rennt laanscht. D'Meedercher am Tank laachen lëschteg a beweegen hir blo Féiss.
  Et ass waarm am nërdlechen Kaukasus Enn Mee, a Schéinheeten am Bikini hu vill Spaass.
  D'Elena bemierkt mat enger Päif:
  - Elo gëtt de Faschist grouss an den Hunnen!
  D'Ekaterina, rëselt hir blo, gebraten Been, ass averstanen:
  - Mir schloen hien definitiv!
  T-34-76 beschleunegt weider, awer d'Off-Road Geschwindegkeet ass limitéiert. De "Lion" krabbelt iwwerhaapt kaum, an déi méi agile "Panthers" an "Tigers" bremsen fir net vir ze zéien.
  Awer dës Maschinnen si geféierlech, besonnesch de Panther, kapabel fir fofzéng Ronnen pro Minutt ze schéissen. Vun dëser kënnt Dir eng Iwwerraschung erwaarden.
  Euphrasia, dréckt hir blot Ferse op de Gas, jäizt:
  - Loosst eis op virtuos Manéier kämpfen!
  D'Pistoul vum Tank "Lion" huet e wesentlechen Nodeel, et bréngt nëmme fënnef Schëss pro Minutt. Am Allgemengen, net déi erfollegräich Modell. Panzerpiercing ass exzessiv, an et ass net néideg aus ze grousser Distanz ze schloen. "Tigers" an "Panthers" duerchbriechen aus zwee Kilometer, aus enger grousser Distanz ass bal onméiglech an engem Handy a kleng drësseg-véier ze kréien. Also war et derwäert, de Léiw mat sou enger staarker Waff ze equipéieren? Aner sowjetesch Panzer sinn nach méi hell, ausser KV-1S, awer dësen Tank huet och keng Virdeel an der Verteidegung, an d'Leeschtungsfähegkeet ass nëmme méi schlecht.
  D'Elisabeth dréit hire Kierper a rifft:
  - Ech ootmen mat menger Këscht an, d'Loft ass eng breet Welle,
  Et blénkt hell, de Stären Teppech ass endlos ...
  Gefiller spillen, barfouss Meedercher sinn lieweg,
  Spillt um Himmel, ech wëll fir ëmmer op d'Sonn fléien!
  Et ass net einfach de Lev Tank duerchzebriechen, och an d'Säit. D'Säite vum Turm sinn, wéi déi vum Panther, schréiegt, an den ieweschten Deel vun de Säiten vum Hull och. An dësen Panzer ass déi typesch "Katze" Form schonn ugeholl ginn, wat e bessere Schutz gëtt duerch Steigungen. Net wéi den "Tiger", bal quadratesch. Awer de "Tiger" gouf virum Krich entwéckelt, a gesäit aus wéi eng KV Uniform. Awer de "Tiger" -2, eng spéider Entwécklung, ass och a Form vun enger "Kat", a geschwënn wäert dësen Tank an d'Serie goen. "Lion" an de Bord ze briechen ass och bal onméiglech. Nëmmen den ënneschten Deel vum Gehäuse huet keng Panzerhang, awer et ass mat Rollen bedeckt. Dat ass, Dir musst no duerchbriechen a genee tëscht de Rinks kommen.
  Also Meedercher hunn eng schwiereg Aufgab. Ausserdeem rëselen déi véierdrësseg a Bewegung esou vill, datt et bal onméiglech ass genee ze schéissen.
  D'Elisabeth huet hir Frënn gefrot:
  Kënne mir de Feind besiegen?
  D'Elena huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Wann d'Meedercher keng Schong hunn, kréien se sou Sensibilitéit mat hire bloe Féiss, datt de Feind sécher getraff gëtt.
  D'Elisabeth ass domat averstanen:
  - Jo, d'Meedercher blo Fersen sinn eng Garantie fir d'Victoire!
  An elo, vermeit Néierlag, rutschen déi véierdrësseg op d'Brett. Den Haapt Saach hei ass d'Panther an Tiger Waffen ze vermeiden. Si si séier a korrekt. An Dir kënnt dës Panzer och net an der Stir duerchbriechen.
  D'Elena schéisst op den Däitsche mat hiren bloen Zänn. Mee laanscht de Rink ënnerwee ass bal onméiglech. Awer dem Feind seng Äispist ass gebrach, an de "Lion" stoppt.
  Véierdrësseg geet erëm laanscht hien. A schéckt en déidleche Projektil an den ënneschten Deel vun der Säit.
  Catherine notéiert:
  - Eis Kanoun ass veroudert - "Lion" kann wierklech net geholl ginn!
  Awer wéi d'Verärgerung, huet d'Elena de Säitendeel vum Feind getraff, an de "Lion" huet Feier gefaang.
  D'Meedercher sinn net méi lues, erëm Staang vir. Elo hu si e méi schwaacht Zil: "Panther". Et ass genuch fir hatt direkt op der Säit ze schloen.
  Elizabeth notéiert:
  - Praktesch Kaz!
  D'Catherine huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Mee et krabbelt kaum fir net aus dem Cover vum "Lion" eraus ze kommen.
  An d'Elena huet aus enger Distanz op de Panther geschoss, deen sech wäit op d'Säit erausgestallt huet an seng Säit opgemaach huet. Si huet eng dënn - 40 Millimeter, an et ass egal, datt et gekippt ass.
  Den däitschen Panzer explodéiert mat engem Knall. Jo, d'Schéinheete ware schaarf gefickt.
  Si si mat hirer faszinéierender Gnod vu Kampfschéinheeten.
  Awer d'Muschelen fléien wéi se passéieren, bal d'Rüstung beréieren.
  Drësseg-véier ass ganz geféierlech, a si gläicht eng Persoun déi tëscht trickles spréngt.
  D'Elisabeth huet erëm mat hirem bloe Fouss geschoss a gesongen:
  - Ech kann alles maachen, mir schloen d'Wehrmacht mat Kapital!
  Natierlech, mat esou Meedercher ass den Däiwel selwer net schrecklech. Och wann d'Nazioffensiv aggressiv ass, a si hu vill Panzer ....
  Kräfte sinn ongläich. Obwuel d'Zuel vun den Autoen ongeféier d'selwecht ass, sinn déi däitsch méi schwéier. Vill sowjetesch Panzer si liicht an net ganz kämpfert géint d'Nazi Monsteren.
  Awer d'Crew vun Elizabeth mécht Wonner a schéisst en aneren "Panther" ënnerwee.
  Komsomol Memberen kämpfen mat Waffen. Si schéissen genee. Si lafen, blénkeg barfuß, ronn Fersen. A schloe de Feind direkt op Zil.
  Alenka commandéiert mat Leidenschaft:
  - Gitt net op Meedercher!
  An elo späizt d'Kanoun e Projektil eraus, genee um T-4, deen dësen Tank duerchbréngt. Awer hei, natierlech, "Lion", ass et net sou einfach ze huelen. An hei musst Dir probéieren.
  Anyuta weist op den Auto mat der Hëllef vun hire bloen Zänn a schéisst genau end-zu-Enn a seet:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  Alla schéisst och ganz präzis a füügt derbäi:
  - Heroismus fir den Heldentum!
  Dir kënnt näischt iwwer d'Kampf Meedercher hei soen - déi héchst Klass an Aerobatik!
  D'Maria huet de Projektil an d'Waff gefiddert, gesongen:
  - Méi héich a méi héich a méi héich
  Sicht de Fluch vun eise Villercher ...
  An otemt an all Propeller,
  D'Rou vun eise Grenzen!
  Marusya huet bäigefüügt, an de Fritz geschoss:
  - Definitiv ass et ....
  Massenheroismus vun de Russen an net nëmmen de russesche Vollek gouf an allem manifestéiert ...
  Déi gemoossene, gedempte Kläng vum Kuckuck, wéi eng kierzlech Auer, sinn iwwer d'Griewen geschloen. Selten Beem, mat enger dichter grénger Kroun a Wandstéiss, wéi Pionéier an engem Salut, begréissen midd Zaldoten. Fir e puer kann dëst souguer wéi eng Aart Warnung schéngen - si soen, Dir gitt an déi nächst Welt!
  Batailloun ënner dem Kommando vum Vladimir Mikhailovsky, brutal a fréiere Schluechte geschloen, besonnesch am Mee-Rot, gëtt elo séier mat neie Rekruten ersat, bereet sech op ee vun de geféierlechste Beräicher ze decken. Dräi Kilometer no Osten rennen d'Waasser vum Don laanscht d'Flame vum Krich.
  Déi meescht vun de Riet goufen aus Brandbommen verkoolt, d'Waasser gouf schwaarz vu Rous. Wéi rieseg Mätscher a traureg Schimmt, stinn d'Koupe vun der Bréck, déi vun der Héichwelle ofgerappt gouf, eleng, a handelen als Ënnerstëtzer.
  Op Schëffer transportéieren lokal Pionéier d'Geschenker vun de Felder, souwéi Munitiounskëschte fir heroesch sowjetesch Zaldoten, prett fir an stierfleche Kampf mat de rosen Nazi-Horden ze engagéieren.
  Also véier vun hinnen hunn eng laang Këscht an e Busch geschleeft, deen mat Wollefbeeren bedeckt ass. Do huet eng virsiichteg camoufléiert Anti-Tank-Pistoul wéi e Mohawk am Ambush gelauert. Dräi Zaldoten an de schlau-eyed Gunner Alesya operéiere bei der Pistoul. E Meedchen, ganz schlank, awer hir Hänn si vu ustrengender Aarbecht. Hie probéiert och, zesumme mat de Kärelen, eng Fal ze preparéieren, am Fall wou en Tank oder "Panzerfahrzeug" vun der Nazi-Flock probéiert den natierlechen Hiwwel ëmzegoen.
  D'Zaldoten, zum gréissten Deel, sinn nach ëmmer komplett baartlos an net op geschoss, jonk Männer, déi e verkierzte Cours fir e Rekrut ofgeschloss hunn - an engem Mount an en halleft, plus, natierlech, d'Pre-Wordtwürdegungsausbildung gutt etabléiert an der UdSSR .
  E puer Krieger hu schonn Erfahrung. Si ënnerscheeden sech vu jonken Déieren a Borscht, Schärft vu Bewegungen, e puer sinn zréckgewéckelt. Besonnesch den eenegen Ivan, dee wéi e richtege Pirat ausgesäit, huet säi Baart lassgelooss. Den titel vum ensign, a schonn e puer uerder kruten a verschiddene schluechten, oder éischter déi éischt bei moskau. Wéi et schéngt, si hunn dat Onméiglecht gemaach: si hunn de Fritz gestoppt, an hunn d'Géigner souguer e puer honnert Kilometer gefuer, wéi Hënnschlag.
  Wéi vill opginn Ausrüstung de Fritz hat. Vläicht net sou vill, an et goufen dacks panzer, awer gepanzerte truppentransporter mat kanone a maschinengewehren, déi sou schmerzhafte gefoltert vun der sowjetescher infanterie am summer an am hierscht 1941 - op d ' mannst eng zuel vun enger dutzend!
  Awer wann de Frost drësseg Grad iwwerschratt huet, hunn all dës Teutonesch Monsteren hir Fäegkeet verluer fir einfach ze bewegen ... Benzin huet gefruer a Fett gefruer.
  Leider hunn se net fäerdeg bruecht d'Nazien bis zum Schluss ofzeschléissen. Deelweis duerch d'Schold vum Kommando, dee gefrot huet fir grouss Kräfte fir d'Stied ze stiermen, wou d'däitsch Unitéiten ageklemmt waren. Jo, an d'Tau ass komm - sief et falsch ...
  Am Fréijoer huet den Ivan och eng zweet Uerdnung verdéngt - hie war Gléck fir e Generol an e puer Offizéier wéinst engem Ambush ëmzebréngen. Allerdéngs war d'Schluecht nëmmen deelweis erfollegräich. Wärend der Verfollegung huet e Sträiffragment den Ivan Krasnov an d'Gesiicht getraff, an huet him säin Ae entzunn. Och, et ass e Krich, net e Kannerfilm, wou den Haaptpersonnage jidderengem dreschen, an och honnert Maschinnegewierer kënnen him net treffen.
  An elo musse si kierperlech haart Aarbecht maachen: Gruef, Zellen a Pitfallen graven.
  D'Pionéier hëllefen hinnen, während d'Felder roueg sinn an d'Jongen a Meedercher selwer gefrot hunn hir eelere Bridder ze hëllefen. Si schaffen souguer ze eifreg, probéieren méi ze maachen, net d'Kraaft ze berechnen. Dat ass wéi d'Vene geschwollen an erausgesprongen sinn op déi gebrannt, eeler Hänn a bloe, gebrochene Féiss vun de Kanner. Gläichzäiteg geléngt se et nach ëmmer ze sangen;
  Mir sinn d'Pionéier vun de Kanner vum Kommunismus -
  E Feier, en Zelt an e klingende Bugel!
  Invasioun vum verdammt Faschismus -
  Wien waart op e furious Rout!
  
  Wat hu mir an dëse Schluechte verluer?
  An dann an de Schluechte mam Feind kritt?
  Mir ware fréier just Kanner vun der Welt -
  An elo d'Krieger vum Heemechtsland!
  
  Awer den Hitler huet e Schrëtt a Richtung eis Haaptstad gemaach,
  Bomme gefall ouni de Waasserfall ze zielen!
  A fir mech ass d'Vaterland nach méi schéin wéi den Himmel -
  Elo ass de bluddege Sonnenënnergang komm!
  
  Mir reagéieren op d'Agressioun haart -
  Obwuel si selwer grouss sinn, jo, leider, si kleng!
  Awer d'Schwäert an den Hänn vun engem fragilen Teenager -
  Méi staark wéi d'Legiounen vum Satan!
  
  Loosst d'Tanks Lawin no Lawin rennen,
  A mir deelen d'Gewier an dräi!
  Loosst d'Police mëttelméisseg op de Réck zielen,
  Awer den Hellege Gott wäert se hefteg bestrofen!
  
  Wat hu mir decidéiert? maachen d'Aarbecht vum Fridden
  An dofir hunn ech leider missen schéissen!
  Rou ass schonn Eekleges.
  Et gëtt och Gewalt!
  
  Mam Meedchen lafe mer barfuß zesummen -
  Och wann et geschneit huet, brennt e Schnéi wéi Kuel!
  Awer keng Angscht, kennt d'Kanner -
  De Faschist gëtt fett duerch eng Kugel an de Sarg gedréckt!
  
  Hei setzen se déi béis Fritz Firma,
  An de Rescht vun de Feiglingen sinn op der Flucht!
  Mir zerstéieren Infanterie wéi e Scythe an der Schluecht -
  Mir sinn keen Hindernis fir jonk Summeren!
  
  Victoire Leeschtung, wäert am Mee sinn,
  Elo ass de Blizzard stacheleg, haarde Schnéi!
  De Jong ass barfuß, seng Schwëster ass barfuß,
  A Laachen hunn d'Kanner d'Blouzäit begéint!
  
  Wou kommen dës Kräften hier?
  Péng a Keelt aushalen, dat brauch!
  Wann e Frënd de Buedem vum Graf gemooss huet,
  Wann e Frënd kräizt - ech stierwen!
  
  Christus huet eis Pionéier geseent,
  Hien huet gesot: D'Vatterland gëtt Iech vu Gott ginn!
  Dëst ass den éischte Glawen vun allem,
  Sowjetesch, helleg Land!
  Et gëtt e wäit ewech vu Panzer, a Fligeren buzzen am Himmel. An déi mächteg Belagerungswaffen brühle schonn. Vun Hits vun héich-explosive Muschelen, Clods vun der Äerd a geschmoltenem Turf sinn héich an den Himmel geworf. Hei liest hatt d'Schluecht. De Major Vladimir Mikhailovsky hält d'Trophée-Binoculars a sengen Hänn, kuckt d'Approche vun enger Stahlfaschistescher Lawin. Si probéieren d'Pionéier no hannen ze dreiwen, awer si wëllen net fortgoen a froen Gewierer an hiren Hänn fir ze kämpfen.
  Et gëtt net genuch Waffe fir jiddereen, obwuel d'lokal Kanner Juegdgewierer a souguer Sportbéi matbruecht hunn. Jidderee wëll dapere kämpfen a gewannen. An et wäert net funktionnéieren mam leschte Gedanke vum Mammeland ze stierwen.
  Major Mikhailovsky gëtt den Uerder:
  - Maacht kee Feier op ouni Kommando!
  Tatsächlech hunn se nëmmen zwee "Fënnefféierzeg" fir de ganze Bataillon, dat heescht datt d'Chance ass de Fritz méi no ze loossen.
  Virun, wéi et bei den Nazien üblech ass, déi meescht geschützt Autoen; Panzer T-4 an Self-propelled Waffen "Hunter". Si solle Plaz maachen fir méi liicht Gefierer a liicht verlagert Infanterie.
  Autoen a Motocycletten vun den Nazien lues a lues aus Angscht virum Paus ...
  Mä de Pionéier Julius Petrov beweist, datt si hei net fir näischt bleiwen. Eng knapp Anti-Tank-Mine, mat hausgemaachte Klebstoff geschmiert, an op der Spëtzt vum Turf, deen et mat Hëllef vun engem Drot onsichtbar mécht, bewegt sech tëscht de Stämme, direkt ënner der T-4 Raupen.
  D'Stolplacke vun der Raupen leien op engem déidleche Kaddo. D'Explosioun schéngt net ze staark, awer d'Raupe gëtt ofgerappt, an den Nazi-Tank fänkt un ze fëmmen a kreest ronderëm den Tuerm.
  Aner Jongen benotzen ähnlechen Apparater. Well déi däitsch infanterie feig ass, an d ' panzer an selbstfahrend geschütze verdeedegungslos virun, da gi se dofir bestrooft.
  De berühmte "Hunter", mat enger gerénger Silhouette a staarker Rüstung, gesäit aus wéi eng flaach Schildkröt. Dës selbstfahrtwaffen erschéngen zimlech viru kuerzem op der sowjetescher-däitscher front. Wéinst gudder Fuerleistung, enger Kanoun, déi op enger uerdentlecher Distanz an Iwwerliewensfäegkeet an der Schluecht penetréiert, gouf den "Hunter" direkt e Parabel an de Sproochen.
  Awer seng Gleiser sinn nach ëmmer normal, och wann et breet ... Allerdéngs ass et nach besser, de Buedem vum Auto ze ënnergruewen an et mat Ersatzdeeler ze späizen.
  Hei ass e zerstéierte "Hunter", wéi e Piratefregatt mat engem futtis Rudder, rutscht op d'Säit a dréckt et géint den T-4. A béid Stol Sarg op Raupen fänken un ze brennen, an no e puer Momenter explodéieren se duerch detonéierend Munitioun.
  Schonn eng Dose mëttelgewiicht Gefierer stoungen futti an hëlleflos.
  Awer hannert hinnen de Rescht vun der Staang, besonnesch déi vill gepanzert. Hei gëtt d'Selbstfahrend Pistoul "Hunter" Geschwindegkeet a ... Falt an e verkleeden Pit. Nëmmen d'Raupen stécke vun uewen eraus a beweegen hëlleflos.
  Pionéier freeën sech. Iergendwou an gegruewen Pit hausgemaachte Sprengstoff. Et gëtt op eng handwierklech Manéier gemaach. Natierlech, méi schwaach wéi Dynamit, awer fir d'Undercarriage auszeschalten ass genuch.
  De Fritz leiden schwéier Affer, gepanzert Personaldréier falen, e puer passéieren duerch geféierlech Zonen, awer si gi begéint andeems se Granaten a Sprengstoff werfen.
  Hei hunn och déi séier, jonk Kämpfer kleng Katapulten gebaut. Si geheien eng speziell Täsch mat destilléiertem Holzgeescht, gemëscht mat Puderelementer, ewech.
  Wann et getraff gëtt, gëtt déi méi dënn Rüstung vun den Nazi-Transporter Plaz, wouduerch d'Crews mat bloe Flamen bléien. Mad vu Péng, de Fritz rifft häerzzerräissend a verspreet mat Gesiichter, déi an Horror verdréit sinn.
  E puer vun hinnen verloossen souguer hir Ausrüstung ...
  Déi eenzeg schued ass datt et vill Feinde sinn, e puer Gefierer, iwwerschwemmt alles mat Maschinnegewierfeier, kommen op d'Trenches.
  A si stëllen op Kéiseker ... Alesya, mëttlerweil, dirigéiert fënnef a véierzeg. Natierlech, Dir wäert net der T-4 an der "Hunter" head-on huelen, mä Dir kënnt d'Säiten probéieren. Et gëtt näischt ze soen iwwer gepanzert Personaldréier. Jiddereen wäert duerchbriechen a Biedem mat rout-wäerm Metal Spëtzeblutt maachen!
  E klenge Kaliber Pistoul huet vill Virdeeler iwwer eng grouss - Feierrate, Liichtegkeet vun Tarnung. A si wësse wéi Ziler auswielen.
  D'Nazien schneelen, wuertwiertlech wéi Hyenaen. An ënner de sowjetesche Kärelen do sinn dout a blesséiert. Et ass besonnesch tragesch wann jonk Kämpfer stierwen, déi just ugefaang hunn ze liewen. Hei ass en anert Pionéier-Meedchen, mat Schwieregkeeten en explosive Pak opzehiewen, rennt mat him ënner de Gleiser vun engem T-3 mëttel Tank. Eng ellen Këscht mat engem laangen, awer anscheinend dënnen Stamm spréngt op an räissen e Quadrattuerm dovun of.
  An d'Kämpfer werfen erëm Granaten, an d'Maschinengewehre hunn ugefaang d'Krabbelen Motorrieder ze nagelen. An d'Käpp vun den Nazi-Zaldoten platzen wéi reife Kiischten, déi vun engem Hagel erofgefall sinn.
  An d'Gasbehälter vu grousse Motorrieder explodéieren, a werfen Stréim vu gewaltege Feier eraus. Et fillt sech wéi wann e Riot vun infernalen Genies lass ass. Hei sinn e puer gepanzert Personaldréier, déi sech och bei hiren haplosen Kollegen uschléissen.
  Alesya weist op den "Hunter" zielt op den ënneschten deel vum gehäuses. Et ass schwéier dohinner ze kommen, awer dëst ass déi eenzeg Chance fir duerch déi ruthless selbstfahrend Pistoul ze briechen. Glat Bewegung vum Fanger, an dann dréinen.
  D'Waff gëtt e mëllen Réckwee, an d'faschistesch Maschinn trennt sech an d'Halschent. An de Fändel mam Swastika fält an de bluddege Bulli.
  Alesya flüstert:
  - Gerechtegkeet erfuerdert Affer, Charity Spenden, an den Erfolleg vun enger gerechter Ursaach vum Opfer!
  E Wendung, d'Gunner-Meedchen riicht plakeg fir d'Biorhythmen vun der Äerd besser ze spieren, an den Otem vum Gras mat sengen Sohlen a schéisst erëm, schloen de lëschtegen T-3 am Gelenk.
  Et kann gesi ginn, datt bal all mëttel Panzer vun der Nazi-Armada schonn aus der Hand gesat ginn. Hei gouf dee leschte vun engem Pionéierjong zerstéiert, trotz der Verletzung huet hien e Faass gedréckt, mat enger Mëschung aus explosive Carbide, Kuelestaub, Séi mat enger klenger Quantitéit Phosphor. D'heldenhaft Kand hat net méi d'Kraaft fir d'Fässer no enger duerchschnëttlecher Wound ze drécken, a säi Kamerad Andrey, dee sech op der Flucht gekräizt huet, huet d'Véierzeg-Tonnen Shmel-Attack-Selbstfahrend Pistoul ënner d'Rieder gedréckt. Eng obsequious Kanoun vu 150 Millimeter Kaliber ass eropgeschoss, a blouf erop. An d'Séilen vun de Pionéier, déi aus hirem zerräissene Kierper fléien, sinn an e glécklecht Himmelräich gerannt, wou et ni Gewalt a Péng gëtt.
  Déi iwwerliewend faschistesch Transporter, déi d'Ënnerstëtzung vun hire méi schwéiere Kollegen verluer hunn, hunn ugefaang zréckzekréien ... D'Gebrühl vun der Wagner Musek huet opgehalen, an en allgemenge Fluch huet ugefaang.
  De Vladimir Mikhailovsky, deen Blutt vu senger Stier wëschen, sot:
  - E russesche Krieger ka stoen stierwen, awer hien wäert ni op seng Knéien liewen! Russland kann bléien, awer kee Blutt wäert eise Courage a Loyalitéit zum Vaterland bléien!
  An déi iwwerliewend Pionéier bestätegen dat ... Och wa vill vun hinnen scho verbrannt a blesséiert goufen.
  An d'Anastasia Vedmakova an d'Akulina Orlova kämpfen am Himmel, si si bereet fir mat dem begeeschterte Marseille ze konkurréiere, dee scho méi wéi véierhonnert erofgefall Fligeren geschoss huet, fir déi hien de fënnefte Grad vum Ritter Kräiz vum Iron Cross mat Golden krut Eiche Blieder, Schwäerter an Diamanten.
  Awer d'Meedercher si kloer décidéiert fir eescht ze kämpfen. Hei sinn se am selwechte Bikini a barfuß kämpfen. A pierce d'Luftwaffe Fligeren.
  D'Anastasia riicht mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn d'Waff op d'Zil, klappt de Faschist erof a seet:
  Eise Glawen ass grouss
  Wäert fir ëmmer lescht!
  A wénkt op säi Partner. D'Akulina klappt och de Faschist erof, schléisst hien, ganz präzis mat hire bloe Been a Gejäiz:
  - Fir d'Gréisst vun den Iddie vum Kommunismus!
  An huet seng Pärel Zänn. Sou e Meedchen ass kämpft a gebilt.
  A fonkelt mat den Zänn.
  D'Anastasia, schéisst en aneren däitsche Fliger, op hirem Yak-9 erof, rifft aggressiv:
  - Russeschen Adler iwwer de Planéit,
  Seng Flilleke verbreeden wäert ofhuelen ...
  De Feind wäert zu Rechenschaft geruff ginn
  Gëtt besiegt, gebrach!
  D'Akulina bestätegt dat gären andeems de Géigner erofgeet:
  - Wäert gebrach ginn!
  Obwuel, natierlech, schéin Aces Meedercher och ënnert den Däitschen opgetaucht. D'Albina an d'Alvina kämpfen um neisten ME-309. Esou kämpfen Krieger geklaut.
  A si schloen sowjetesch Fligeren mat erstaunlecher Beweeglechkeet erof. De ME-309 ass e ganz mächtege Fliger bewaffnet mat dräi 30mm Loftkanounen a véier Maschinnegewierer. Géint esou engem Monster kënnen russesch Autoen net widderstoen.
  Wa se erof schéissen, schéissen se ouni schued.
  D'Albina huet mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn eng Fligerkanoun op d'Zil gesongen. Hit de Feind an huet gekrasch:
  - Fir d'Victoire vum Drëtte Räich!
  A si huet hir Zong gewisen.
  D'Alvina huet och de Feind geschloen. Si huet d'sowjetesch Yak-9s ofgeschnidden a gekuckt:
  - Fir déi grouss Grenze vun eiser Arméi!
  A winked op hir Frënn.
  Kämpf, Gewënn Rechnungen an Huffman. Hien ass nach net ee vun de groussen Aces, mä hie geet séier weider. An Dir kënnt och d'Monster vun der Hell soen.
  D'Däitschen, och wann lues, a mat schwéiere Verloschter, plënneren laanscht d'Wolga Küst, op d'Kaspesch Mier.
  . KAPITEL #2
  D'Kräfte ware kloer ongläich. Besonnesch lästeg war déi faschistesch Loftfaart. De Focke-Wulf koum a grousser Zuel un d'Front a seng mächteg Waffen a seng Geschwindegkeet goufen e Problem fir d'Rout Arméi. Ausserdeem war dësen Auto ze schwéier erof ze bréngen. Si ass haltbar a schwéier gepanzert.
  ME-309 huet sech och eng désagréabel Iwwerraschung fir sowjetesch Pilote mat Vitesse a Waffen. An hien huet d'sowjetesch Unitéiten zimlech zerklengert.
  Bombardéiert sowjetesch Positiounen an den neie Yu-288 Bomber, eng ganz mächteg Maschinn. Gedroen véier Tonnen Bommen ënner normaler Laascht, a sechs Tonnen an der Reload Versioun. An hien huet d'sowjetesch Unitéiten zimlech.
  De Rommel huet och seng Klass als Kommandant gewisen, wéi Mainstein.
  Ëmmer méi no koumen d'Däitschen Astrakhan. An onerwaart fir de sowjetesche Kommando Fritz ass op d'Offensiv laanscht d'Wolga a Richtung Kamyshin gaangen. Et war eng fett awer mächteg Beweegung. A wann et schwéier war hinnen ze stoppen.
  Awer d'Verteidegung vun der Rouder Arméi ass nach ëmmer staark ... An enger Woch sinn d'Nazis fofzeg Kilometer fortgeschratt a goufen gestoppt.
  Si goufe mat Konterattacke begéint, sowjetesch Eenheeten ....
  Zur selwechter Zäit hunn d'Japaner probéiert eng Offensiv géint Alma-Ata z'entwéckelen. An dann waren hefteg Schluechte voll amgaang.
  Meedercher hunn op engem Par mat Männer gekämpft, a vläicht souguer besser wéi si.
  Margarita Magnitnaya an Tatyana Bulatnaya - schéin Meedercher, aus Maschinnegewier gebrannt.
  Si hunn Samurai erschoss a sangen:
  - Loosst eis net mam Dram deelhuelen
  Den éischte Schrëtt am Liewen ass ...
  Dir gesitt erëm iwwer der Äerd,
  Wirbelwind vu rosen Attacken!
  D'Margarita huet eng mäerderesch Granat mat de bloen Zänn geheit, d'Japaner zerräissen a gesongen:
  - Keen wäert eis stoppen
  Keen wäert eis besiegen ...
  Mir begruewen d'Wehrmacht am Buedem,
  Eis Frëndschaft ass e Monolith!
  Tatyana, fir de Feind ze schéissen, ausgemaach:
  - Wierklech e Monolith!
  D'Japaner kommen op Alma-Ata vir. Si hu vill Zaldoten a verschidden Aarte vu Reserven. Dëst sinn d'Kämpf Kärelen. Awer d'Meedercher méien se erof. Si kämpfen verzweifelt.
  Tatyana Bulatnaya huet eng aner Granat geheit, de Samurai zerräissen a gesongen:
  - Fir meng grouss Leeschtung!
  A winked Aen, d'Faarf vun Saphir. Glécklech Meedchen, sot näischt.
  A Margarita, mat hirem bloe Ferse, wäert e Kaddo vum Doud huelen a werfen, japanesch Zaldoten auserneen räissen.
  A sangen:
  - Alles ass vermëscht, matenee verbonnen, an engem Wirbelwind vu Leedproblemer!
  An erëm werft hien seng blo Zänn, eng Zitroun op d'Japaner ...
  Eng plakeg op d'Taille a barfuß Krieger Oksana kräizt op si an dréckt duerch eng Këscht vu Granaten, flüstert:
  - Et wäert cool Meedercher sinn!
  An all dräi Krieger sangen:
  - De Samurai ass op de Buedem geflunn, ënner dem Drock vu Stol a Feier!
  An d'Schéinheet kämpfen mat grousser Roserei. Si sinn duerch Feier a Waasser a Kupferleitungen net ëmsoss gaang.
  Hei werft d'Oksana eng Granat mat hirem bloe Fouss, schléit de japanesche Chikha Liichttank. Gutt, dat ass e super Zil.
  D'Margarita, schéisst op de Feind, huet gesonge:
  - Dir kënnt an d'Feele vu Glawen gleewen! Dir kënnt d'Feele vum Fall maachen!
  Tatyana huet logesch bemierkt:
  - Wat Dir seet ass e Paradox!
  D'Margarita huet eng Granat mat den bloen Zänn geworf a logesch bemierkt:
  "Ass de Genie net e Frënd vu Paradoxen?"
  D'Tatyana huet sech ëmgedréint, de Samurai ofgeschnidden an ausgemaach:
  - Natierlech, Frënd!
  An d'Krieger hunn et geholl a laachen ausgebrach ... Si kämpfen Meedercher, a si soen wat soss ... Et ass net fir näischt datt Russland erënnert wéi d'Meedercher gekämpft hunn!
  Oksana kämpft natierlech um héchsten Niveau. A schéisst aus verschiddene Punkten, an d'Meedchen dréint wéi eng Top.
  Dëst sinn Schéinheeten, si wäerten näischt fir jiddereen ginn. A knascht Verrot, zesumme mam Samurai.
  Féiert d'Feier an Angela. D'Meedchen ass och aggressiv a rout-Hoer. Warriors léiwer barfuß ze kämpfen an Leeschtunge vu kolossale Proportiounen auszeféieren.
  D'Angela gëtt den Tour a seet mat engem laachen:
  - Mir wäerte fett an d'Schluecht goen,
  Fir d'Muecht vun de Sowjets!
  A mat den bloen Zéiwen werft hien eng mäerderesch Zitroun.
  D'Schluechte lafen an elo leeft den Ugrëff vun de Japaner of ...
  Et ass schonn Enn Juli dräi-véierzeg. D'Nazis koumen op d'Wolga-Delta selwer, an d'Schluechte goufen drop lancéiert.
  Elizabeth an hir Crew kämpfen verzweifelt. Déi éischt Panzer Tiger-2 hunn och un der Front ugefaang. Si sinn ähnlech wéi "Panther" a "Lion", awer eppes dertëscht. Och mat de Wénkel vun der rationalen Neigung vun der Rüstung an enger laangfäeg Pistoul 88 mm Kaliber 71 EL. Gewiicht siechzeg-aacht tonnen, an no beim panzer "Lion", a punkto allbewaffnung, awer e bësse méi kleng an der gréisst.
  Grouss Panzer, Dir wäert näischt soen.
  D'Elisabeth an d'Meedercher sichen no den Däitschen. Si briechen duerch den T-4 a jäizen:
  - Herrlechkeet fir d'Iddie vun helle Joeren,
  De Gejäiz vun de Pionéier sidd ëmmer prett!
  Loosst d'soen, datt d'Krieger éischt Klass sinn. A si kämpfen net nëmmen herrlech, mee sangen och;
  D'Gewerkschaft ass onverstéierbar, d'Vëlker vun de fräie,
  Et war keng brutal Kraaft an Angscht, déi sech rallyen ...
  An de gudde Wëllen vun opgekläerte Leit,
  A Frëndschaft, Liicht, Grond a Courage an Dreem!
  
  Éier un eisem fräie Vaterland,
  D'Kraaft vun der Schafung ass eng Ënnerstëtzung fir ëmmer!
  Gesetzlech Kraaft, de Wëlle vun de Leit,
  No all, fir Eenheet - en einfache Mann!
  
  Duerch de Stuerm huet d'Sonn vum Fortschrëtt fir eis geschéngt,
  Duerch d'Stuerm a Stuerm si mir no vir gerannt ...
  Mir bewegen Bierger, wéi ouni Gewiicht,
  D'ganz Welt, déi a Richtung Kommunismus straalt, kënnt!
  
  Éier un eisem fräie Vaterland,
  D'Kraaft vun der Schafung ass eng Ënnerstëtzung fir ëmmer!
  Gesetzlech Kraaft, de Wëlle vun de Leit,
  No all, fir Eenheet - en einfache Mann!
  
  D'Vëlker vum Planéit sinn als Bridder vereenegt,
  Buddhistesch, Moslem Frënn fir ëmmer!
  Loosst d'Herrlechkeet vum Grond, e groussen Numm,
  All Natiounen vun der Welt sinn eng Famill!
  
  Éier un eisem fräie Vaterland,
  D'Kraaft vun der Schafung ass eng Ënnerstëtzung fir ëmmer!
  Gesetzlech Kraaft, de Wëlle vun de Leit,
  No all, fir Eenheet - en einfache Mann!
  D'Meedercher sangen gutt, an nach besser si kämpfen, a maachen esou Feats. Och wann d'Geschicht vun de Gewënner geschriwwe gëtt an et ass net gewosst, ob se erënnert ginn, wann de Krich verluer ass?
  D'Alenka mat hire Batterien, mat engem Team vu Meedercher, probéiert d'Feinde op der Wolga Delta ze halen. A si weist, wat Schéinheet am Prinzip kapabel sinn.
  A si kënne wierklech vill maachen.
  Anyuta schéisst mat bloe Féiss a brëllt:
  - Herrlechkeet fir d'Zäite vum Kommunismus!
  An esou huet d'ganz Batterie et geholl a gesonge zesummen, a vollstänneg Stëmmen;
  Mir kämpfen fir e bessert Schicksal
  Fir d'Liewe vun de Leit méi einfach ze maachen ...
  A zerstéiert déi verdammt Horde
  Sou datt et manner béis Géigner gëtt!
  
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  Fir d'Herrlechkeet vun eiser Mamm Russland ...
  D'Leit vu Russland gleewen oniwwersiichtlech,
  A mécht jiddereen op der Äerd méi schéin!
  
  Mir gi gegeben fir fir d'Mammeland ze kämpfen,
  D'Gréisst vum Vaterland schützen ...
  An heiansdo ass d'Liewen just e Film
  Och wann et eng Reflexioun vum Paradäis sollt sinn!
  
  All Leit brauchen en Dram z'erreechen,
  Vernünfteg gleewen de Kommunismus ...
  Fir datt et méi Gléck op der Äerd gëtt,
  An d'Feier vum Revanchismus sinn net komm!
  
  Eisen Zar, de grousse Genie Pugachev,
  Hien huet d'Baueren zum hellege Kampf opgeworf ...
  All Geschäft wäert op der Schëller sinn,
  A gär d'Meedchen barfuß Jong!
  
  Mir wäerten nach méi staark ginn wéi den Däiwel
  Wa mir den Horizont vun der Wëssenschaft verréckelen ...
  Verflaacht ënner den Hoefen vum Béisen,
  Och wann Blutt aus enger zerräissener Aorta spréngt!
  
  Jo, et sinn eis richteg Frënn,
  Mir kënnen d'Motherland méi glécklech maachen ...
  D'Leit gleewen un all eng Famill,
  Grouss strahlend Russland!
  
  Kuckt d'Leit dapere an den Horizont,
  Loosst d'béis Wolleken net den Himmel iwwerdecken ...
  Mir ginn dem Feind e Victoire Score,
  An Dir wäert, Gléck Held am Schluecht!
  
  Ech kennen d'Wuert Feigling net
  Mir Russen sinn guer net mannerwäerteg ...
  Mir Svarog hunn e wäisse Jesus,
  A fir ëmmer wäert de Mee genéissen!
  
  Meedercher a Jongen an engem Ronn Danz,
  Mir barfuß Meedercher erakommen ...
  Fir eis schliisslech den allmächtege Gott Rod,
  Sidd net e brainless Papageie Jong!
  
  An de Lenin huet eis inspiréiert fir ze kämpfen,
  De weise Stalin huet de Feat geseent ...
  E mächtege Cherub wäert seng Flilleke verbreeden,
  An eis Muskele sinn einfach aus Stol!
  
  D'Majestéit vum Vaterland wäert an
  Datt mir sou Krieger mat Gott sinn ...
  Hei wäerte mir d'Herrlechkeet mat engem Stahlschwert bestätegen,
  Wéi eng Schëld gouf zu Svarog geschmied!
  
  Bref, sief dem Här trei,
  Zu der Herrlechkeet vum stralendste Russland ...
  Mir kennen just Ritter Adler,
  Hannert eis ass de Wäisse Gott Christus de Messias!
  Hei, vun engem genauen Hit vun enger Waff, hellt de "Lion" op. Jo, d'Nazien kréien et speziell op d'Hornen.
  Wärend d'Schluechte lafen, da verschwenden d'Kanner keng Zäit.
  Dasha a Vaska reiwen op der hënneschter Säit vun den däitschen Truppen. Si kucken wéi d'Ausrüstung a Kolonnen beweegt. Motorrieder rennen, selbstfahrend Waffen krabbelen. Et gi vill Truppen, dorënner d'SS, an aner Eenheeten.
  Vaska bemierkt d'Bewegung vum "Ferdinand", e mächtege däitsche selbstfahrenden Pistoul, zerstéiert Panzer.
  De Jong huet dem Meedchen geflüstert:
  - Et gesäit aus wéi wann de Fritz zousätzlech Kräfte nërdlech vu Stalingrad beweegen.
  Dasha bemierkt mat engem Laachen:
  - Eis wäert se souwisou molen!
  Nemtsev vum Camion rifft rosen op d'Jongen. D'Kanner huelen of a lafen, flickerend, gro mat Stëbs, kaal, ronn Fersen. Si kënnen och eng Schlaang fir si ginn.
  De Jong an d'Meedchen sinn an d'Bëscher gerannt a sprangen era. Dasha bemierkt mat Begeeschterung:
  - Partisanen kënnen alles maachen!
  D'Vaska ass domat averstanen:
  - Natierlech... Mir gewannen definitiv!
  Dasha huet mat Begeeschterung gesongen:
  - Waart op d'Victoire! Waarden op d'Victoire! Déi, déi verlaangen, d'Schëlleren ze briechen! Gewaart Victoire, waarden op Victoire! Mir wäerten fäeg sinn de Faschismus ze besiegen!
  D'Vaska huet domat liicht zougestëmmt an d'Raupe mat de Fanger vu senge kaale Kannerféiss zerquetscht:
  - Mir kënnen! Mir sinn gebuer fir e Mäerchen ze realiséieren!
  Dasha wénkt a bemierkt:
  - A wat? Ech mengen, mir wäerten d'Mäerchen erfëllen, an d'Wehrmacht gëtt zu Stëbs!
  An d'Kanner sangen am Chouer op der Spëtzt vun de Longen;
  Am Numm vun eisem gerechte Land,
  Wat de Kommunismus dem Universum gëtt ...
  Mir wäerten eisem Mammeland trei sinn,
  Loosst eis de Wee zum Erfolleg, Kreativitéit maachen!
  
  De Putin huet Russland wéi en Held regéiert
  Awer den Adler huet hatt am Fluch verlooss ...
  Big Fuhrer natierlech hemorrhoids,
  Mee Stalin heescht och en Numm!
  
  Ech gleewen, datt mir den Drëtte Räich gewannen
  Kee Wonner, datt de Putin an de Stalin geplënnert ass ...
  Iwwert der Welt ass e gëllene Flillek Cherub,
  An de Satan-Adolf ass elo rosen!
  
  D'Däitschen hunn ganz Europa op de Fanger,
  An Afrika, an Asien, an d'Staaten ...
  An den Adolf mengt hien ass cool
  Mee de Fuhrer gëtt bestrooft!
  
  Fir Hitler ass Russland wéi eng Scheier,
  Hie wëll seng eege maachen ...
  Awer et wäert sinn, ech gleewen datt de Kommunismus e Paradäis ass,
  Erdbeeren wäerte sprëtzen, Better Säen!
  
  Gleeft net, eis Leit si guer net schwaach,
  Awer ze vill Fritz gefaange ...
  An de Slawen iwwerhaapt kennt Dir kee Sklave,
  Am Numm vun eiser Mamm Russland!
  
  An de Lenin huet eis zu engem Feat inspiréiert,
  Hien huet mir gewisen wéi ech Saache maache ...
  Well Gott eigentlech een ass,
  Awer am Kommunismus musse mir fett gleewen!
  
  Neen, gitt net op de russesche Feind,
  No allem ass de Wäisse Gott mat eis - de Schëpfer vum Universum ...
  Ech hëllefen deene Vaterland am Kampf,
  Am Erfolleg vum Liewen onverännert ze sinn!
  
  Wéi wäit kënnt Dir déi beléiften ëmbréngen?
  Leider gëtt et keen Enn vum Krich ...
  Sou dënn an de Schluechte vun eiser Arméi,
  Maacht eppes wat Dir Iech net schummt!
  Dëst ass e gutt Lidd vu jonke Krieger. Si hunn et gesongen, an hunn sech erëm geplënnert, de Stëbs laanscht de Wee mat hire bloen, gekräizte Fersen gerappt.
  D'Kanner ware frou an no baussen zefridden mam Liewen. Och wann dënn, hir Gesiichter si wéi Schockela gebrannt, an hir Hoer, am Géigendeel, sinn fair. Flott Kärelen.
  Ee vun den Däitschen um Moto huet si léif genannt. An ugebueden Schockela. Hungry Dasha huet hir Hänn ausgestreckt, awer d'Vaska huet hir Ärm gezunn:
  - Niddereg Iech selwer net!
  Smart Meedchen fonnt
  - Loosst eis d'Nazien besser vereenegen!
  De Vaska, dee selwer Haut a Schanken war, huet dës Iddi gär. An hien huet och no Schockela gefrot.
  Den Hitlerit huet geknackt a gebrach a gebrach Russesch:
  - Singt Jong!
  Vaska wénkt a sang mat grousser Inspiratioun;
  D'Partei huet ganz Russland zesummegesat,
  Schützt endlos Felder ...
  Nodeems d'Leit esou eng Kraaft gleewen
  Herrlechkeet dem sowjetesche Land!
  
  Stalin ass den héchste Präis,
  Stalin ass de Fluch vun der Wäisheet ...
  Dir musst dapere fir hien kämpfen.
  All d'Leit verfollegen de Stalin!
  
  Mir ginn jubelende Flilleken,
  Mir hunn e grousse Wëllen ...
  Stalin ass d'Freed vum Iwwerfloss,
  Herrlechkeet, grousst Land!
  
  Stalin ass dee gréissten am Universum,
  Stalin Gëlle-Flügel Cherub,
  Eis Leit mat onverännert Gléck,
  Gleeft, fir ëmmer invincible!
  
  Stalin huet d'Leit Rettung ginn,
  Dee gréissten Adler op der Welt ...
  Fir eist Vaterland a Fräiheet,
  Hien huet seng Flilleken iwwer d'Äerd verbreet!
  
  Et gëtt kee méi héich wéi de stralende Stalin,
  Hien ass super wéi einfach wäiss Gott ...
  Mat Schaum kämpfen a gewannen,
  De Fuhrer gëtt geschwënn an eng Sarg gedriwwen!
  
  Eist Vaterland Éier ginn,
  Wësst hatt méi schéin net ze fannen ...
  Mir wäerte geschwënn ënner Kommunismus liewen,
  A mir hu keng aner Manéier!
  
  Stalin ass de Stolz vum ganze Planéit,
  Stalin Grenzlos Kommunismus ...
  Seng Dote wäerte gesongen ginn
  De Faschist ass komplett zerstéiert!
  
  Stalin huet Herrlechkeet fir Russland gemaach,
  De Stalin huet hatt iwwer d'Stäre erhéicht ...
  Hien huet d'Räich op d'Spëtzt erhéicht,
  Stalin ass just en Ideal!
  
  Stalin erobert den Universum
  Hien huet eng super Stäreflott ...
  Tester wäerte fir d'Editioun sinn
  Stalin wäert zum Kommunismus féieren!
  
  Fir Russland ass Stalin d'Sonn,
  Et blénkt hefteg an der Däischtert ...
  D'Stëmm vum Meedchen ass haart
  Et gëtt kee méi schéine Leader op der Äerd!
  
  Stalin ass d'Ausféierung vum Svarog,
  Stalin huet d'Muecht vu Russland erstallt ...
  Hien fënnt de Rod am Häerz -
  De gréisste Meeschter!
  
  Et gëtt kee Leader op der ganzer Äerd méi schéin,
  Stalin ass de gréisste vu Männer ...
  Loosst eis Gléck an eisem Universum kreéieren,
  De rabiate Béis ass zerstéiert ginn!
  
  Meng Jongen a Komsomol Memberen,
  Fir d'Motherland, stinn zesummen a Formatioun ...
  No allem sidd Dir Meedercher méi staark wéi Tiger,
  Léif Genie Stalin ass bei eis!
  
  Leeschtunge kënnen net gezielt ginn,
  Loosst eis fléien wéi e Pfeil ...
  Eist strahlend Russland,
  D'Mammeland geet a Richtung Kommunismus!
  D'Dasha huet mam Vaska zesumme gesongen an d'Kanner kruten alles sou sonoresch a schéin.
  A si hunn nach ëmmer gedanzt, hir gesonde Kanner getrëppelt, déi keng Schong vu Frascht kennen, a schonn am Mäerz duerch de Schnéi getrommelt, mat kaal Féiss vu Kanner.
  Den Däitschen, deen net wierklech Russesch verstanen huet, huet d'Lidd gutt gefall, an hien huet d'Konserve Schwäin aus senger Täsch erausgeholl an de Kanner iwwerreecht.
  An huet zoustëmmend geknackt.
  - Zer Gutt!
  De Jong an d'Meedchen hunn gebéit a si weider gaang. Si sinn nëmmen eelef Joer al, awer si sinn intelligent an hunn eng staark Erënnerung. Sammelt korrekt Informatioun. An eemol d'faarweg Daria, souguer an engem Kuerf, huet d'Däitsch eng Minière bruecht. Si ass e schlau Meedchen a kennt hir Sprooch gutt. Si hunn net emol geduecht datt sou e schéint Kand mat wäiss Hoer a bloen Aen den Doud bréngt.
  An dëst huet geschafft ...
  Hei gi se erëm, schmaachen däitsch Schockela, an hir Stëmmung ass lëschteg ...
  Daria huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Wa mir d'Nazis besiegen, bauen ech mir en dräistäckeg Haus, aus Marmer a mat engem Sprangbuer!
  Vaska huet gelaacht.
  - Wäert Dir e Bourgeois ginn?
  D'Meedchen huet geäntwert:
  - Net! Ech wäert just mäin eegene Kommunismus hunn!
  Vaska huet gelaacht an erëm gesongen;
  Wéi de Bourgeois a mäi Land gaangen ass,
  Haiser goufen verbrannt, Meedercher goufen ofgeschnidden ...
  Et huet geschéngt datt Nullen gezielt goufen,
  D'Jongen hunn hir Hoer op Null raséiert!
  
  De brave Kibalchish huet d'Gewier geholl,
  A bei der Volleksarméi ugeschloss ...
  Awer hien huet Pläng all de Malchish-Bad Boy erausginn,
  Wien huet e Faass fir Stau opginn!
  
  An hei hänken ech um Rack Jong,
  Si quälen mech mat enger Peitsch an Nolen ...
  Als Äntwert laachen ech an d'Gesiicht, ech sinn den Bügel -
  An ech gleewen, datt d'Vaterland e Paradäis gëtt!
  
  Déieren hunn meng Fersen mat Feier gebrannt,
  D'Kand gouf vun der aktueller ...
  Awer gleeft mir, Miel ass näischt,
  Sou datt déi roude Bourgeois gewonnen hunn!
  
  Si briechen Schanken, dat béist Metal ass eragaang,
  Um Rack stéckelen d'Beüüg mech ...
  Mee ech gleewen dat, de Jong huet gedreemt
  Fir am Mee ronderëm Berlin ze lafen!
  
  Ech gleewen datt de Kamerad Lenin féiert
  Gratis, Warschau, Prag, London!
  Mir posten de Gewënnscore geschwënn
  An iwwer Berlin de roude Banner houfreg!
  
  Elo brennen d'Fersen vum Kand nach ëmmer,
  D'Sohle, déi bal ëmmer barfuß ass ...
  An de Peitsch huet schwéier um Réck geschloen,
  Wahrscheinlech Mamm du bass schon gro-Hoer!
  
  Awer ech wäert dës Beüglecher net ofginn,
  Ech wäert net fir Glawen froen, kennen Barmhäerzegkeet ...
  Loosst d'Kaz vun der Schëller géi géi päifen,
  Ech weess, datt de Lenin wäert ginn, gleeft d'Belounung!
  
  Kibalchish huet ënner Folter gelaacht,
  Huet keng Geheimnisser opgedeckt, stierft stolz ...
  An der Hell fir ëmmer sou jäizt Bad Boy,
  Dämonen schëdden Harz an den Hals!
  
  De Lenin ass bei eis, Dir kënnt fir ëmmer gesinn,
  An eng Flam brennt a mengem Häerz ...
  Groussen Dram kommen richteg
  Et gëtt e roude Banner iwwer de ganze Planéit!
  Daria huet geflüstert an huet hire bloe Fouss gestampelt:
  - Super! Hutt Dir et selwer komponéiert?
  Vaska huet geknackt.
  - Jo! Seng Geschicht huet e groussen Androck op mech gemaach!
  Daria huet geknackt a bemierkt:
  - Erënnert Dir Iech drun, wéi d'Polizisten dech a mir gefaangen hunn an eis kaalfouss an der Keelt duerch de Schnéi gefuer hunn, an dunn hunn se eis geflücht, an dënn Zwee op eis Fersen geluecht.
  Vaska huet liicht bestätegt:
  - Et war sou ... Är Fersen schueden an Är Schëlleren schueden wann Dir um Rack hänkt. Awer et gouf keng Beweiser géint eis an ...
  Daria huet mat engem Opschlag bemierkt:
  - Jo, awer d'Polizisten wollten, datt mir stierwen. Awer wéi se mech mat enger Fläsch op de Kapp geschloen hunn, hunn ech e Brochstéck mam bloe Fouss gefaangen. An dunn huet si et op hir Hänn weiderginn. Da schneiden ech d'Seel fir mech a fir Iech.
  Vaska huet geknackt.
  - Jo, et war ... Schrecklech awer. Awer Dir wësst, an der Keelt sinn d'Bléiser vu verbrannte Sohlen net verletzt! A wéi mer méi spéit erauskomm sinn, huet eis alles geheelt wéi op Hënn!
  Daria huet liicht bestätegt:
  - Jo heelt eis gutt! Ech hunn esou rau Sole gestoppt, datt ech keng Angscht hunn op Kuelen ze goen!
  Vaska, opgeblosen, sot:
  - Ech och! Mir si Pionéier, Kanner vum Kommunismus!
  Daria bestätegt:
  A mir wäerten definitiv gewannen!
  De Jong an d'Meedchen sangen:
  An der Victoire vun den onstierwlechen Iddie vum Kommunismus,
  Mir gesinn d'Zukunft vun eisem Land ...
  An de roude Banner, eist Vaterland,
  Mir wäerten ëmmer selbstlos trei sinn!
  . KAPITEL #3
  Am Ufank August 1943 hunn d'Däitschen sech trotzdeem zréckgezunn, an hunn déi haart Resistenz vun de sowjetesche Truppen géint d'Kaspesch Mier iwwerwonnen. Dëst ass wierklech eng grouss Leeschtung fir de Fritz. Wat déi gréissten Dividenden erreecht huet. Elo gouf de Kaukasus vum Land vum Haaptkontinent ofgeschnidden.
  D'Tierken hunn och Erfolleg erreecht, déi no haartnäckege Schluechte endlech Batumi iwwerholl hunn an d'Ëmkrees vu Jerevan ofgeschloss hunn. Sou, grëndlech presséiert sowjetesch Truppen am Transkaukasus.
  D'Positioun vun der UdSSR gouf ganz schwéier. An de Stalin huet bestallt eng Offensiv am Norden ze lancéieren, fir duerch de Korridor un den hongereg, stierwen, awer nach net kapituléiert Leningrad ze briechen.
  D'Attack op Tikhvin huet ugefaang. Bedeitend Kräfte goufen dohinner geworf, obwuel de Sëtz net genuch Reserven hat. D'Situatioun gouf komplizéiert duerch d'Arrivée vu schwedesche, angeblech fräiwëlleg Divisiounen un d'Front, déi hir Positiounen verstäerkt hunn.
  Jo, an d'Däitschen eescht verstäerkt ...
  D'Kämpf hunn den zéngten August ugefaang, d'sowjetesch Truppen hunn an den éischten dräi Deeg vun der Schluecht zéng Kilometer fortgeschratt. Hei ass de véierzéngten August den däitsche Maus-Tank fir d'éischte Kéier an d'Schluecht gaang. Net eng ganz erfollegräich Entwécklung vun honnert aacht-aacht Tonnen. True, den Auto gouf vun enger seriöer Crew gefuer, ganz kämpft Nazi-Meedercher.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - fënnef Schéinheeten vum Drëtte Räich mam Bréif "A". A wéi se op der Maus kämpfen a vun zwou Waffen gläichzäiteg schéissen.
  Héich-explosive Fragmentatiounsmuschelen ginn aus enger kuerzerfasser 75-mm-Kanoun ofgeschoss, a méi schwéier aus engem 128-mm-geschoss, wat d'Schlagkraaft demonstréiert.
  D'Agnes schéisst mat den bloen Zänn a gemeiselten Been. Et trëfft de sowjetesche Auto, wuertwiertlech säin Tuerm ofgerappt a rifft:
  - Ech sinn e Weltraum Meedchen!
  D'Adala schéckt e Schoss mat enger Landmine a rifft:
  - An ech aerobatics, räissen déi ganz Crew!
  An och d'Meedchen benotzt kaal Zänn. Sowjetesch 34 Muschelen schloen de Maus, awer sprangen wéi Erbsen. Den Auto ass gutt geschützt. An Dir kënnt hatt net einfach schloen. Muschelen fléien vun hirem wéi Tennisbäll, a souguer mat engem grousse Kaliber vu sou engem Monster kënnt Dir net duerchbriechen.
  An d'Meedche gëtt aus enger Anti-Fliger-Pistoul erschoss, léisst de Feind net méi no kommen.
  D'Agatha huet och mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn geschoss an huet gekrasch:
  - Loosst mäi Schwäert schloen, mir schloen d'Feinde!
  Adala huet aggressiv bestätegt, ganz präzis geschoss:
  Mir si Krieger vu Liicht an Äerd!
  D'Angelina huet mat den bloen Zänn geschloen, de sowjetesche Tank T-34-76 gebrach a gejaut:
  - Fir grouss Gewënn!
  D'Aphrodite huet och mat engem Projektil geschloen, dee sou schwéier wéi e Koup war, huet de sowjetesche T-60 zerquetscht a gekrasch:
  - Den hellege Krich wäert eis Victoire sinn!
  D'Agnes huet mat hirem bloe Ferse geschloen, d'frontal Rüstung vum Feind gebrach an huet erausginn:
  - Keeserleche Fändel no vir - Herrlechkeet un déi gefallenen Helden!
  Dës Meedercher hei sinn zimlech béis a mäerderesch. An et ass net fir näischt datt Dir se net laanschtgoe kënnt. Dank bloe Féiss, an engem Bikini um Kierper, schéissen se ouni missen. Dat heescht, si kënnen net sou einfach geschloe ginn.
  Schrecklechen "Maus", mat enger déidlecher Waff geschloen, an huet kengem eng Chance ginn.
  Dorënner KV Serie.
  Awer wann et däitsch Fraen sinn, déi sou haartnäckeg an erfollegräich kämpfen, da ginn et Meedercher vum sowjetesche Niveau - Helden.
  Hei, zum Beispill, Natasha mat hire Partner. Si hu just eng bescheiden, selbstfahrend Pistoul-85, déi just un der Front ukomm ass. An d'Meedercher schloen d'Nazien scho mat Kraaft a Main op.
  Natierlech sinn d'Schéinheeten barfuß an an Bikinien. A si zerstéieren d'Nazien grëndlech, wéi e Schlittenhammer, deen op Glasstécker schloen.
  An et ass ganz memorablen wann esou Meedercher den héchsten Niveau vun Adler Fluch weisen.
  D'Natasha schéisst mat den bloen Zänn an zerstéiert de Panther, duerno rifft se:
  - Fir dat grousst Vaterland!
  An hie wäert seng Zong weisen!
  Zoya dréit och de Feind. Hit him ganz schwéier. Wäert d'Rüstung briechen a blatéieren:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Kommunismus!
  Augustina kämpft och haart, a wann hatt de Feind dréckt, mécht se et ganz grëndlech. Pausen a Brühlen:
  - Éier fir déi kommunistesch Welt!
  Dolbanet a Svetlana. An och ganz adequat. Mat den bloen Zänn. Zréck dem Feind seng Rüstung a quitschen:
  - Fir d'Gréisst vun der kommunistescher Welt!
  A weisen seng Zong ...
  Hei hunn d'Meedercher sech inspiréiert, sangen, komponéieren direkt ënnerwee;
  Beauties attackéieren barefouss
  Esou léif Meedercher lafen ...
  Wann et néideg ass de Fritz mat enger Fauscht ze schloen,
  Oder schneit hien mat enger Maschinnegewier!
  
  Meedercher hu keng Zweifel
  Si wäerten d'Nazien dout begruewen ...
  A si wäerten hie schwéier vu senge Féiss schloen,
  An iergendwou jäizen d'Fleeschwëllef!
  
  Russland ass e Wuert fir Zaldoten
  Wann Dir gleeft et gëtt net besser ...
  Och wann heiansdo eng düster Ausrichtung,
  Wou de béise schwaarze Kain triumphéiert!
  
  Gleeft net, Komsomol Memberen lafen net,
  A wa se lafen, dann nëmmen op der Attack ...
  An all Nazien ginn op eemol ëmbruecht,
  An de Fuhrer wäert alles op d'Schnëtt erhéijen!
  
  Russland ass meng Mammeland
  Si ass stralend, einfach schéin ...
  Wien e Feigling ass ass net emol e Rubel wäert,
  An et ass geféierlech mat engem Krieger ze streiden!
  
  Awer wësst datt mir d'Nazis besiegen,
  Kee Béis wäert um Troun regéieren ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  A Gott Svarog mat Gréisst an der Kroun!
  
  Wien ass e Feigling, gleeft mir, e schwaache Sklave,
  Säi Schicksal ass eent - Beleidegungen ze erdroen ...
  Haut e Schlesser, muer sidd Dir e Viraarbechter,
  An Dir selwer kënnt anere Leit d'Réck schloen!
  
  D'Meedercher hu Kraaft, just e Vulkan,
  Si heiansdo, a mächteg d'Bierger ofgerappt ...
  Krich rëselt e béisen Hurrikan,
  An den Doud vun der Mënschheet, éierlech muecht!
  
  Also ech soen Iech éierlech Ritter,
  Mir si staark wa mir Russen vereenegt sinn ...
  Braucht e Snack fir eng Gabel a Messer
  Mir sinn Ritter a Schluechte oniwwerwannebar!
  
  Wat ass eise Glawen, an den Här Christus,
  Och wann d'Lada och geéiert ass ...
  De Comrade Stalin ass wéi e Papp fir eis,
  An d'Plaz vum Kommunismus wäert Paradäis sinn!
  
  Deen, dee war wéi hie gestuerwen ass, wäert opstoen,
  A mir wäerte méi schéin a méi schlau ginn ...
  An natierlech ass de Mann ganz houfreg,
  Obwuel heiansdo Blödsinn dréit!
  
  An der Léift ass eist Vaterland wéi e Stär,
  Gleeft mir, hatt wäert ni erausgoen ...
  Groussen Dram kommen richteg
  Et gëtt Fridden a Gléck am ganzen Universum!
  
  Ech hunn d'Maria gär, ech respektéieren d'Lada helleg,
  Svarog ass schéin a Perun ass super ....
  Ech hunn de Jesus an de Stalin gär
  Déi helleg Gesiichter vun Ikonen si mir léif!
  
  Wéini wäert richtegt Paradäis
  Et wäert richteg kommen, gleeft mir, all Hoffnungen ...
  Dir gitt Äert Häerz dem Mammeland,
  Alles wäert gutt sinn, méi staark wéi virdrun!
  D'Meedercher hu sech gutt gekämpft a gutt komponéiert. Wat mat esou Krieger, keen Hitler ass schrecklech fir Russland.
  Trotzdem sinn d'sowjetesch Truppen, no zéng Deeg haartem Kampf, trotzdem op Tikhvin duerchgebrach.
  D'Kämpf huet sech fir d'Stad selwer entwéckelt. Kräften natierlech ganz souguer ongläich.
  D'Däitschen hunn d'Loftherrschaft erfaasst a bombardéieren non-stop. D'Situatioun gëtt verschäerft duerch auslännesch Divisiounen, déi op der Säit vun der Wehrmacht kämpfen. Besonnesch vill italienesch Deeler.
  Si probéieren d'Rout Arméi vum Tikhvin ewech ze drécken. Awer déi russesch Unitéiten kämpfen schwéier. Dëst ass hir eenzeg, richteg Chance fir de belagerten Leningrad ze retten, stierwen vum Honger. D'Liewensmëttel kënnen do nëmmen duerch d'Loft erofgefall ginn, awer d'Däitschen hunn staark Kampffliger, an et ass ganz schwéier dëst ze maachen.
  An an der zweeter Halschent vum August hunn d'Nazien Astrakhan gestiermt. An an dëser Stad hunn sowjetesch Meedercher mat groussen Heldentum a Courage gekämpft.
  E Bataillon vu barefouss Meedercher deckt dës heroesch Stad.
  D'Alenka werft eng Granat mat hirem bloe Fouss, schéisst dann e Burst, mëscht d'Nazis a seet:
  - Wann eng Fra lëschteg ass wéi eng Kaz, dann huet hire Mann Mais am Kapp!
  Anyuta, op de Fritz schéisst, an och eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf, huet gekrasch:
  - Déi hellste Iddien sinn düster aus der Schattepolitik, wa se ëmgesat ginn!
  Alla, schéisst op de Fritz, a werft eng Granat, huet den Tank mat der Hëllef vun hire bloe Fanger erausgeschloen, gekrasch:
  - Eng Fra ass lëschteg wéi e Fuuss, a si regéiert souguer e Léiw, wann e Mann de Geescht vun engem Hunn huet!
  D'Maria, déi aus enger Waff geschoss huet an de Fritz erofgeschloen huet, huet geruff:
  - Gott kann alles maachen, nëmmen eng Fra an Ufroen iwwerschreiden, Hien ass mächteg!
  Matryona, schéisst op de Feind, an huet e mäerderesche Kaddo vum Doud mat hiren bloen Zänn geworf, bemierkt:
  - Eng Fra, fir net vun engem Mann geschléckt ze ginn wéi e Boa Constrictor, muss e Kobrastéck hunn!
  D'Alenka, weider op d'Nazien ze schéissen, huet witzeg bemierkt:
  - Eng Persoun kann an allem dem Schëpfer ähnlech sinn, nëmmen d'Imitatioun wéi en Af molen hien net!
  Anyuta huet op de Feind geschoss, huet dunn e Panzer mat engem gutt geziilten Auswerfen vun enger Granat ausgeschloen a gesot:
  - Eng Persoun kann den Allmächtege Gott nëmmen an der Selbstverständlechkeet iwwerschreiden, an och wann hien intellektuell vun engem Pithecanthropus geschaf ass!
  Alla, weider ganz genee op de Fritz ze schéissen, huet erausginn:
  - Eng Fra wëll kee Poulet sinn, awer hiren ideale Mann ass en Hunn!
  D'Maria, déi op d'Nazien schéisst a mat engem präzise Gewier vun hirem bloe Fouss, de Panther geschloen huet, bemierkt:
  - Eng Fuussfra huet wierklech e Wollef Grëff op männlech Beaver!
  D'Marusya, déi och d'Nazis mat engem Burst sprengt, an en explosive Package mat hirem bloussem Ferse ginn, huet erausginn:
  - An der Politik, wéi an engem Bësch, wann Dir eng Eech e Schwäin ësst, wann en Hues e Fuuss ësst, wann en Iesel - dräi Felle ginn aus!
  Alyonka, weider rasend ze schéissen, an d'Infanterie mat Schrapnel Zitrounen geduscht, gejaut:
  - Wat d'Fra méi hell ass, wat se méi e Fuuss ass!
  D'Anyuta huet och op d'Nazien geschoss, se ofgerappt, an eng Granat mat de bloen Zänn gehäit a gekrasch:
  - Grey Leit feelen gro Matière am Gehir, hell Perséinlechkeeten, gro am Kapp a grousse Quantitéite!
  Alla, schéisst op de Feind, huet e explosive Package mat hirem bloe Ferse ginn, witzeg erausginn:
  - E Gro ass einsam wéi e Wollef, a wéi en Hues huet hien keng Rou!
  D'Maria, déi de Fritz mëscht, huet witzeg bemierkt:
  - Wann de Politiker e grousse Fuuss ass, da gëtt him de Léiwdeel zur Verfügung gestallt!
  D'Marusya huet aus dem Granatwerfer geschoss, an huet eng Zitroun mat hiren bloen Zänn geworf, a quitscht:
  - De Fuuss-Politiker hëlt der Wieler-Krähe d'Méiglechkeet ewech, wéi Kéis an Botter ze fueren!
  D'Alenka, weider aus enger Waff ze schéissen, a mat hirem bloussem Ferse un engem explosive Pak eruewen, huet gejaut:
  - Et gi manner Stären um Himmel wéi Interpretatioune vun den Hellege Schrëften!
  Anyuta, schéisst op d'Nazien, huet erausginn:
  - En Hüttler an engem roude Mantel, méi gerecht, e Politiker mat Éloquence!
  Alla, weider ze schéissen, huet logesch bemierkt:
  - Den Beüücht huet eng geschäerft Axt, de Politiker huet e schaarf Wuert, deen Éischte bléist de Kapp, deen Zweeten dréit op d'Gehir!
  D'Maria, weider fir de Fritz präzis erauszeschloen, an en anere Kaddo vum Doud mat hire bloe Fanger ze werfen, bemierkt:
  - Käpp schneiden ass heiansdo méi mënschlech wéi op Gehirn drëpsen!
  Matrena, d'Nazis ofgeschnidden an eng Granat mat hirem bloussem Ferse geheien, huet erausginn:
  - Wann Dir Politiker op Är Gehir drëpse léisst, räissen Dir Är Hoer aus Verärgerung!
  Den Alenka, deen op den däitsche Generol geschoss huet, an duerch hien duerchbrach, sot bedrohend:
  - D'Rieden vun de Politiker si wéi Waasser fir d'Gehirwäsch!
  Anyuta, déi gutt geziilt Schéiss op de Feind gemaach huet, an eng Zitroun mat hiren bloen Zänn lancéiert huet, huet erausginn:
  - Wat ass de gréisste Gott an der Politik, wat schaaft Gesetzlosegkeet!
  Alla, schéisst op d'Nazis, an huet en explosive Package mat hirem bloussem Ferse geheien, erausginn:
  - E Politiker kuckt de Wieler ëmmer wéi en Iesel mat engem Fuussbléck fir ze plouwen!
  D'Maria, déi op de Feind geschoss huet, a mat hire bloen Zänn, eng Granat vun der déidlecher Kraaft geworf, huet erausgebrach:
  - Eng Fra huet gär hiren aarme Kierper ausgesat fir sech méi räich unzedoen!
  D'Marusya huet e laange Burst ofgeschoss, d'Linn vum Fritz ofgeschnidden a purring:
  - Eng barfouss Fra setzt e Mann méi séier un, och wann hien net ganz e Stiwwel ass!
  D'Alenka, déi präzis Feier op d'Nazien gefouert huet, bemierkt:
  - Mat enger bloer weiblecher Ferse ass et méi einfach e Mann op fashionable Stiwwelen ze spinnen!
  Anyuta huet aus engem Granatwerfer geschoss an erausginn:
  - Fir fashionable Schong ze kréien, muss eng Fra richteg "Schong" e Mann!
  Alla, huet d'Nazien mat Burst geschloen an eng Granat op hir blo Zänn geheit, geäntwert:
  - Eng Fra, déi net weess wéi se hir Been an der Zäit bloe soll, bleift fir ëmmer "geschuet"!
  D'Maria, déi op de Feind schéisst, an en explosive Package mat hirem ronnen Ferse geheien, huet erausginn:
  - Ze oft, wann een op déi kaal weiblech Been kuckt, riskéiert e Mann sech selwer an den Zoustand vun engem Tramp ze "schueden"!
  D'Marusya, déi präzis op de Feind geschoss huet an eng Granat mat hirem bloe Knéi huet, huet geäntwert:
  - Fir net fir ëmmer barféiss ze bleiwen, musst Dir fäeg sinn d'Schong mat Zäit ze geheien!
  D'Alenka, weider op d'Nazien ze schéissen an den Otem aus hinnen ze schloen, huet witzeg erausginn:
  - E Meedchen säi bloe Fouss ass besser wéi en Invader seng Tarpaulin Stiwwel!
  Anyuta, weider mat onaustauschbarer Genauegkeet ze schéissen, bemierkt:
  - Déi stäerkst Rüstung wäert net widderstoen, virun delikater Haut, charmante girlesch Sole!
  Alla, fir op déi däitsch Eruewerer ze schéissen, huet erausginn:
  - Frae klammen ganz clever an de Portemonnaie vun engem Mann mat bloe Féiss!
  D'Maria huet mat grousser Genauegkeet op d'Nazien geschoss an de Kapp geschloen, bemierkt:
  - Dee plakegsten Deel vum weibleche Kierper fir Goldmënzen, kaal Féiss a blo Broscht!
  Marusya, weider ze schéissen, ouni schued fir d'Nazien, erausginn:
  - Eng Fra muss heiansdo hir Schong ausdoen, fir net virun Nout ze knéien!
  D'Alenka, déi adequat op d'Nazis gekrabbelt huet, a se a Koup gestapelt huet, huet logesch bemierkt:
  - Et ass méi einfach, e Mann mat blotem Fouss op d'Knéien ze setzen!
  Anyuta, schéisst op de Feind, huet aggressiv bemierkt:
  - Barefoot an der Zäit, ni e Barefoot!
  Alla, de Feinde zerstéiert a Géigner ofgeschnidden, huet gekrasch:
  - Et ass méi einfach fir eng Fra mat bloe Féiss op e gëllene Bierg ze klammen!
  D'Maria huet och d'Nazien zerstéiert an huet gespurt:
  - Dir sidd e Mann vu Stiwwelen, wann Dir Fraebeen net gär hutt!
  D'Marusya, deen op d'Nazien geschoss huet an en hausgemaachte Pak mat Sprengstoff mat hire bloussem Fanger geworf huet, aus deem den Tiger sech ëmgedréint huet, huet gekrasch:
  - Eng Fra mat schlanke Been wäert e Mann an Respekt maachen!
  D'Alenka huet d'Nazien geschloen, se ofgeschnidden an huet erausginn:
  - Kaal Zéiwe si méi geeschteg wéi d'Hänn, wann eng Fra Mënzen aus der Tasche vun engem "schueden" Mann hëlt!
  Anyuta huet de Fritz ofgeschnidden a gequetscht:
  - Dat fäegst ass eng Fra, déi e Mann ënner den Ferse dréckt, mat hirem bloussem Fouss!
  Alla, schéisst op Géigner, an huet eng Zitroun mat hirer bloer Ferse gehäit, erausginn:
  - De Wee an d'Häerz vun engem Mann ass méi einfach fir eng Schéinheet mat bloe Féiss ze trampelen!
  D'Maria huet en däitsche Panzer gebrach, eng Granat geworf, gequietscht:
  - Bare Féiss vu Meedercher, méi haltbar wann Dir op den Everest vum Häerz vun engem Mann klëmmt!
  D'Matryona huet och déidlech erschoss an huet erausginn:
  - Nodeems si hir Schong ofgeholl hunn, ass et méi einfach fir eng Fra d'Wüst vun der männlecher Gläichgültegkeet ze Kräiz!
  D'Alenka huet de Feind mat engem gefaange Bazooka zerstéiert a gekrasch:
  - Dir sidd domm wéi e Stiwwel, Dir wäert den Ferse souguer vun engem Barefouss schloen!
  D'Anyuta huet och en Tour gemaach an huet gequetscht, hir Zänn verstoppt:
  - En plakegt weiblech Been mécht e Mann an eng barfous Kandheet falen!
  De roude Hoer Alla, deen d'Nazis ofgeschnidden huet, huet gekrasch:
  -Meeschtens falen schuede Stiwwelen an eng barfuß Kandheet!
  D'Maria huet e Schlag op d'Nazien geholl a gequitscht:
  - Wann e Meedchen schéin Been huet, dann ass si keen Trampel am Liewen!
  Matryona, op de Feind schéisst, an d'Nazien ofgeschnidden, wéi d'Kornscheif, huet geschloen:
  - E barfouss Meedchen ass besser wéi eng al Fra, eng jonk Kaz, méi Spaass wéi en ale Léiw!
  D'Alenka, déi op d'Nazien schéisst an déidlech Kaddoe vum Doud geworf huet, huet erausginn:
  - Bescht vun allem, eng Fra kritt eng Auszeechnung mat bloe Broscht, a moudesch Schong mat bloe Féiss!
  D'Anyuta huet och d'Nazis geschloen, se ofgeschnidden, a mat bloe Féiss Granate geheit a gequitscht:
  - Vun den Dornen vun der männlecher Gläichgültegkeet, de beschte Wee fir eng Fra ze schützen ass eng blo Ferse!
  Alla, op Géigner schéisst an se mat automateschen Burst ofschneiden, bemierkt:
  - Déi haltbarst Ferse fir e Mann aus engem bloe weibleche Fouss!
  D'Maria, déi Géigner geschloen huet a vun engem Granatwerfer geschloen huet, huet erausginn:
  - Barefoot weiblech Ferse, déi meescht verbrannt Stiwwel Schong mat Giblets!
  Matryona, d'Nazien erofgeschloen, huet mat Witz erausginn:
  - Dir kënnt Är Schong net mat Zäit ausgoen - Dir wäert Barfuß ginn!
  D'Alenka, schreift iwwer d'Nazis, bemierkt:
  -Wann Dir e Geescht vun engem Cudgel sidd, da kënnt Dir gutt opwiermen, nëmme selwer!
  Anyuta huet logesch bemierkt, de Feind geschloen an e Pak mat Sprengstoff mat hirem bloe Fouss geworf:
  - Et ass gutt e Club ze hunn, et ass schlecht e Club ze sinn!
  Alla, huet d'Nazien geschloen an eng Granat mat hirer bloer Ferse ginn, gejaut:
  - Goss Faust kann Iech hëllefen ze iwwerliewen, awer en Eichenkapp féiert zum Doud!
  D'Maria huet ganz logesch festgehalen, d'Nazis erofgeschloen:
  - Wann den Herrscher kee Kinnek am Kapp huet, herrscht d'Anarchie am Land, a si verkafen ëmsoss!
  Matryona, d'Nazien rational geschloe, bemierkt:
  - D'Kroun ass net fir de Kapp, datt den Hutt!
  D'Alenka, déi de Fritz zerdréckt, huet logesch bemierkt:
  - Op den Eechekapp an d'Kroun sëtzt prekär!
  Anyuta, schéisst ganz präzis op d'Nazien, huet erausginn:
  - Egal wéi staark Eechenholz ass, awer d'Material fir de Kapp dovun ass dat fragilst!
  Alla, séier op de Feind schéisst, logesch ofgeleet:
  - Wien e Veräinschef ass, dee gëtt mat engem Veräin op de Kapp!
  Maria fucking Géigner, erausginn:
  - De Politiker hält e Portmonni an e Batong an den Hänn, just seng Sue sinn aus Holz, an de Batong ass Pabeier!
  Marusya huet logesch bemierkt, eng Zitroun mat hirem bloe Fouss geheit:
  - En helle Kapp, op d'mannst bezitt sech op gro Hoer!
  Matrona, d'Nazien zerstéiert, bemierkt:
  - Dir kënnt net eng Blond sinn, awer et ass schéin eng helle Séil ze sinn, Meedercher kënnen déi Béis schloen, sou datt anerer glécklech kënne liewen!
  D'Alenka, déi op d'Nazien erschoss huet, huet gekrasch:
  - Dir kënnt keng zolidd Verteidegung vun Eichen eleng op Stämme bauen!
  Anyuta, shooting, logesch bemierkt:
  - Wann de Politiker kee Specht ass, da hëlt hien d'Chips ewech, net nëmmen aus dem Wielerstomp!
  Alla huet aggressiv erkläert, d'Däitschen erofgefall:
  - Och wann de Politiker keen Adler ass, hält hien de Wieler als Kräien a Specht!
  D'Maria, déi d'Feinde ofgeschnidden huet, huet bemierkt:
  - Wann Dir Politiker erlaabt Iech Spëtze vun Iech ewechzehuelen, da sidd Dir definitiv e Specht!
  Matryona, déi d'Nazien ofgeschnidden huet, huet sech ausgedréckt:
  - E Politiker mat Wieler ass e Fuuss, mee bei sech selwer ass en Hamster en Hamster!
  D'Marusya huet mat engem bloe Fouss eng Granat geworf a gequietscht:
  - E schlaue Politiker ass wéi e Fuuss an engem Hënn, an en Domm ass wéi en Elefant an engem China-Geschäft!
  D'Alenka, déi de Fritz zerdréckt, huet erausginn:
  - D'Uerdnung gëtt a Rou gesat, de Politiker schaaft e Chaos duerch ze schwätzen!
  Anyuta, déi d'Nazien mat enger Granat verstreet huet, huet gekrasch:
  - E Politiker schwätzt vill, virun allem wann en de Mond wëll zoumaachen!
  Alla huet aggressiv bemierkt, d'Nazis geschloen:
  - Sträit mat engem Politiker, datt Waasser an engem Mörser zerdréckt, ausser Dir de Muskel vun der Zong brécht, wäert Dir mat Gewënn leien!
  D'Maria, d'Feinde zerdréckt an eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf, bemierkt:
  - De Politiker ass eng Mëschung aus Fuuss a Wollef, mä hie schwäin vill!
  Matrena, schéisst op d'Nazien, huet gekrasch:
  - Wat méi Politiker de Fuuss ass, wat hie méi Schwäin!
  D'Marusya, déi de Fritz mëscht, huet erausginn:
  - An der Politik gëtt et eng kontinuéierlech Menagerie, Wëllef, Huesen, Hënn, Hunn a Specht, nëmmen e Fuuss gëtt ëmmer zum Kinnek gewielt!
  D'Alenka, d'Nazien zerstéiert, huet gekrasch:
  - En Diktator, dee sech als Léiw aussetzt, ass e richtege Schwäin!
  Anyuta huet aggressiv bemierkt, Feinde mat Schëss erofgeschloen:
  - E Politiker wäert nëmme fir e Léiw passéieren wann de Wieler e perfekte Iesel ass!
  Alla, huet d'Nazis wéi Stëbs aus Teppecher ausgeschloen, huet erausginn:
  - E Politiker setzt e Schofshaut op, awer nëmmen Bluttduuscht mécht hien mat engem Wollef, an engem zolitte Ram mat Erfindung!
  D'Maria, déi mat engem bloe Fouss eng Granat gehäit huet, huet gekrasch:
  - Et ass besser, wann den Herrscher e Wollef a Schofskleeder ass, wéi e Ram an der Form vun engem Léiw!
  Matryona, schéisst op de Feind, mat der Genauegkeet vum Robin Hood, erausginn:
  - E Politiker bléist iwwer Fridden wéi e Schof, awer de Wollef rëselt de Krich!
  D'Marusya, deen op de Feind geschoss huet, huet gejaut:
  - E Politiker fir d'Wieler Stëmm ze kréien, hällt wéi en Nuetsgal aus, hält se awer fir Specht!
  D'Alenka, déi op d'Nazien schéisst, huet erausginn:
  - Wann d'Ried vun engem Politiker Iech no engem Nuetsgales Trill schéngt, sief an dësem Fall keng Kräid!
  Anyuta huet witzeg notéiert, d'Nazis erofgeschloen:
  - Wann e Politiker séngt wéi en Nightingale, dann hält hien Iech als passend Spill!
  Alla, d'Nazis ofschneiden, bemierkt:
  - D'Juegd op d'Wieler ënnerscheet sech vun der Bëschjuegd, datt de Jeeër sou vill Kaméidi wéi méiglech mécht!
  D'Maria, déi op de Feind geschoss huet, huet geruff:
  - E Politiker, am Géigesaz zu engem Pocket, schaaft vill Kaméidi beim Klauen, a schmaacht sech beim Rauben!
  Matryona, schéisst op de Feind, gurgle:
  - E Politiker ass och an engem Sënn e Gott, mä et ass besser net un hien ze gleewen!
  Maria confirméiert:
  - De Politiker versprécht gären de Mound als Wieler, nëmmen hie vergiess ze addéieren, ausser Sand gëtt et kee Liewen do!
  D'Alenka, déi Géigner ofgeschnidden huet, huet gekrasch:
  - Wee ass net aus dem Verstand, mee aus dem Mangel u praktesch Erfindung!
  Anyuta, schéisst op de Feind, huet gekrasch:
  - All d'Problemer vun der Welt sinn net vu Suen, mee vun hirer Verontreiung an der richteger Betrag!
  Alla, schéisst op de Feind, huet erausginn:
  - Sprooch gëtt engem Politiker fir seng Gedanken ze verstoppen, awer net mat wéi enger Éloquence kann e Politiker säi groe Schnéi verstoppen!
  D'Maria huet energesch bemierkt wéi si op de Fritz geschoss huet:
  - Wann d'Eisen un d'Ketten geet, gëtt et net fir d'Schwäerter gelooss, wann d'Sëlwer an de Rieden verspillt gëtt, da gëtt et näischt fir d'Léin ze bezuelen!
  Matryona, deen op de Feind geschoss huet, huet gekrasch:
  - Huet e Politiker e Kaddo fir Verspriechen ze halen? Besëtzt, awer net fir näischt!
  Marusya, Schéiss op d'Nazien, bemierkt:
  - Den Elefant setzt e grousse Koup Schäiss, an de Politiker-Fuchs, en nach méi grousse Bierg vu verbalen Diarrho!
  D'Alenka huet witzeg bemierkt, d'Nazien ze zerbriechen:
  - De Politiker schenkt vill séiss Hunneg vu Rieden, erdrénkt Wieler a verbalen Diarrho!
  Anyuta, op Géigner schéissen, erausginn:
  - Déi séiss Ried vun engem Politiker ass wéi en Hunnegstroum, nëmmen Dir schwëmmt laanscht an den Dreck!
  Alla, schéisst op d'Nazien, bemierkt:
  - E Politiker kann dat Verspriechen erfëllen, just fir de Wieler un dat Onméiglecht ze gleewen!
  D'Maria, déi e ganz genee Feier féiert, huet erausginn:
  - Et gi vill Politiker bei de Wahlen, mä et gëtt keen ze wielen, wien e Stompel ass, wien en Deck ass, wien e Fuuss ass, wien e Schwäin ass, deen e Bier ass - nëmmen eng Saach bleift vun Iergerschaft - bis raus!
  Matryona huet op d'Nazien geschoss a bemierkt:
  - E Politiker deen dacks den Hals räissen, Dir sollt d'Oueren richteg schloen!
  D'Marusya huet d'Nazien geschnidden, sot:
  - E Politiker, am Géigesaz zu engem Nuetsgal, séngt ni fir näischt, an huet e Fuussgeschenk!
  D'Alyonka huet geziddert, an huet hir Zänn:
  - De Politiker wëll en Adler ginn, mä de Wieler huet ëmmer kee Vugelrecht!
  Anyuta cooed, schéisst den Däitschen mat engem Scharfschützer:
  - Firwat sidd Dir op de Vugelrecht, well de Geescht vun engem Specht!
  Alla huet mat der Agressioun vun engem Python gejaut:
  - De Politiker huet vill verschidde Lidder, awer all mat nëmmen engem Motiv: Wielt mech!
  D'Maria huet d'Nazien ofgeschnidden, gekrasch:
  - De Wieler ass wéi e Brout, hie léisst den Hues, de Wollef, de Bier, awer de politesche Fuuss verléiert hien souwisou!
  Matrena bemierkt, d'Nazien ofschneiden:
  - De Politiker zielt mat séissen Rieden op d'Intellekt vun enger Méck, op der Trill vun engem Nuetsgal, op d'Iwwerleeung vun engem Specht, mä seng Schweineessens ass fir d'Ae vum Hawk ze gesinn!
  D'Marusya, deen d'Nazien kämpft, füügt mat engem Grinsen derbäi:
  - Eng Fra ass och eng gutt Politikerin, a gëtt op d'mannst d'Chance, datt si d'Versprieche vu Vertrauen a Freed erfëllt!
  Also schützen d'Meedercher heroesch d'Stad, a ginn grouss Hoffnung.
  . KAPITEL #4
  Enn September an Ufank Oktober waren d'Schluechte fir Astrakhan nach lass, an d'Nazien hu sech laanscht d'Küst vum Caspian Sea südlech geplënnert. Et war en onverzichtbare Fortschrëtt vun den Nazien ... Am Süden hunn d'Nazis d'Stad Ordzhonikidze ageholl an d'Grozny gestiermt.
  Sowjetesch Kricher hunn och heroesch an dëser Stad gekämpft.
  De Bataillon vu Meedercher, gefouert vum Tamara, huet verzweifelt Entschlossenheet a Courage gewisen.
  D'Tamara huet e Burst aus enger Maschinnegewier geschoss, a mat hiren bloen Zéiwe Granaten geworf a gesot:
  - Herrlechkeet fir eis Mammeland UdSSR!
  D'Anna, déi präzis op d'Nazien schéisst, an och en explosive Pak mat hirem bloussem Ferse geheien, huet gejaut:
  - Heroismus fir den Heldentum!
  Den Akulina, deen op de Feind geschoss huet, huet gejaut:
  - Fir d'Mammeland an d'Éier!
  D'Victoria, déi op de Fritz schéisst, an eng Granat mat déidlecher Kraaft mat hiren bloen Zänn geworf huet, huet geruff:
  - D'Wehrmacht mat Heldentum zerbriechen!
  Olympias, e gesond Meedchen, huet d'Feinde en Tour ginn, de Fritz ausgeschloen an verzeien:
  - Am hellege Krich gëtt et eis Victoire!
  Tamara, schéisst op d'Nazien, an huet erëm eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf, bemierkt:
  - En Zaldot muss d'Kraaft vun enger Eech hunn, awer net vun engem Eichenkapp!
  D'Meedercher hunn gebrannt. Ronderëm d'Ruinemass fëmmen d'Ruine. Explosioun no Explosioun follegt. Damp klëmmt an den Himmel. Alles ronderëm ass a Brand.
  Zerstéierung op massiver Skala.
  Schéin, barféiss blond Anna, wéi si eng Granat werft, d'Nazien zerräissen, blatéiert wéi dëst:
  - An all Eeche gëtt et en Huel, an all Eechekapp gëtt et e Lach, aus deem d'Gehirer fléissen!
  D'Akulina, deen op de Feind geschoss huet, an eng Granat mat hirem graziéisen, gebratene, bloe Fouss geworf huet, huet gekrasch:
  - Wann Dir esou schlau sidd wéi eng Eech, da béit Dir wéi eng Asp!
  D'Victoria, dëst rout-Hoer Meedchen, och mat bloen, gebratene, gemeiselten Been, huet gekrasch:
  - Wann Dir kee Fuuss Schnéi hutt, da kommen dräi Haut vun Iech!
  Olimpiada, eng gesond, grouss, grouss, muskulär blondin, huet sech ëmgedréint, mat engem bloe Fouss eng Granat geworf a gekrasch:
  - Wann Dir domm sidd wéi eng Eech, räissen se Iech wéi Klebstoff!
  E Jong ass laanscht si gekrabbelt. Hie blénkt mat schwaarzen Fersen, an huet e Sprengpak op d'Nazi geworf. Dunn huet hien gekrasch:
  - E jonken Zaldot, besser wéi en entfalene Generol!
  D'Tamara huet erëm ëmgedréit. Si huet eng Granat mat enger déidlecher Kraaft mat hirem bloe Fouss geworf a gejaut:
  - Fir all seng nei Kostüm zitt de Politiker dräi Haut aus de Wieler!
  Akulina, schéisst op d'Feinde, a grinst aggressiv, huet geruff:
  - Dir sidd schlau wéi en Eechen, si wäerten et räissen wéi Klebstoff an Huesen!
  Anna, schéisst op de Feind, a werfen Granaten mat hirem bloe Fouss ënnergruewen Panzer, gekrasch:
  - E schlau Fuuss wäert souguer dräi Haut vun engem Léiw erofzéien, wann hien e Widder mat engem Verstand ass!
  D'Victoria, déi op d'Nazien schéisst, an e mäerderesche Kaddo mat hirer bloer Ferse geheien, huet erausginn:
  - Wann s de kee Fuuss wëlls ginn, kräischt Dir wéi en hongeregen Hond!
  D'Olympesch Spiller hunn de Fritz ofgeschnidden. Dunn huet si mat blotem Fouss eng Granat gehäit a gezippt:
  - De Politiker ass e Fuuss, da gäert hien Wieler-Hënn am Dag!
  D'Gebrühl vun der Kanonade wiisst. Formidabel "Sturmtigers" ginn an d'Schluecht. Si schéissen Rakéitebommen. A si zerstéieren ganz Gebaier, zerstéieren Haiser op eemol. A Stuermtroopers kreesen um Himmel. Si schéissen Rakéiten op sowjetesch Positiounen. Si falen Bommen. De Panther-2 ass scho sichtbar, eng Maschinn méi fortgeschratt wéi de Panther, mat enger staarker 88-mm Kanoun.
  Den däitsche Gefier huet e méi schmuel a méi klengen Turm, souwéi e Squat-Hull. Esou e Monster, wann et dréit, dann dréckt. A virun allem, net ze schwéier, mat engem méi staarke Motor vun 900 horsepower.
  D'Tamara huet eng Granat op Panther-2 mat hirem bloe Fouss geworf a gekuckt:
  - Du bass domm wéi e Stomp, si räissen et wéi Klebstoff, net nëmmen lëschteg Fuuss, mee och feig Huesen!
  D'Anna, déi op d'Nazien schéisst, an d'Géigner ofgeschnidden huet, Zitroune mat hire bloussem Féiss geheien, huet ofgeleet:
  - Och en Adler, e lëschtege Fuuss, kann e naass Poulet ausstellen!
  Akulina, d'Feinde ofschneiden, a se duerch schloen, mat präzise Schëss, erausginn:
  - E Mann, deen vun der Roll vun engem Léiw dreemt, gëtt dacks en Iesel, dee vun engem Fuuss geplougt gëtt!
  D'Victoria, déi Géigner a Burst ofgeschnidden huet an eppes déidleches mat hire bloe Féiss geheit huet, huet gejaut:
  - E Mann huet Léiw-ähnlech Ambitiounen, Ieselhategkeet, d'Klompegkeet vun engem Bier, d'Gnod vun engem Elefant, awer säi Fuuss ass ëmmer fäeg him ze lackelen!
  D'Olympesch Spiller hunn de Feind en Tour ginn. Si huet et wéi e Rasenmäer ofgeschnidden a gekrasch:
  - E Fuuss vu roude Faarf, e Politiker vun engem bluddege Kostüm!
  D'Intensitéit vun der Schluecht ass ëmmer méi grouss ginn. D'Stad gouf vun den Nazien vu Gaskanounen geschloen, déi iwwer d'Kraaft iwwer d'Katyusha waren. An et war ganz schwéier géint d'Nazien ze widderstoen. Awer de Bataillon vu barfouss, hallef plakeg Meedercher huet mat kolossaler Begeeschterung gekämpft. An d'Meedercher si bal net gestuerwen, d'Männer krute méi.
  D'Tamara, déi op d'Nazis geschoss huet, a mat hire bloussegen Zänn Granaten geworf huet, huet gejaut:
  - Eng Fra besiegt staark Männer, spillt op hir Schwächten, e Politiker iwwerzeegt schwaache Wieler, selbstverständlech iwwerspillt!
  D'Anna, déi d'Feinde ofschneiden an se mat Kugelen schneiden, gläichzäiteg e explosive Pak mat hirem bloe Ferse anzeginn:
  - Eng Fra ass déi lëschtegste Politikerin, si brauch net ze studéieren fir Fuuss ze sinn, mä si muss fäeg sinn Schong unzedoen a barfouss bleift!
  Akulina, Géigner mat präzise Burst ofgeschnidden, a mat hiren bloen Zänn gebrannt:
  - Eng Fra huet och d'Jugend gär, awer d'Gréng vum Dollar ass méi deier wéi de grénge Alter vum Patron!
  D'Victoria, déi rout-Hoer Bitch, huet en déidleche Burst ginn, d'Linn erausgeschloen a gekrasch:
  - D'Gréngs vun enger Meedche Jugend zitt gréng Geldschäiner vu Männer un, déi vu Bucks Fett gewuess sinn!
  Olympias, op d'Feinde schéisst, an en anere Kaddo mat hirem bloe Fouss geworf, gejaut:
  - Verfollegt net de grénge Dollar, Probleemer hunn och gréng Aen, an d'Schuel ass knusprech!
  De Kampf gëtt ëmmer méi haart. Déidlech Projektiler rennen. Si hunn d'sowjetesch Positiounen geplatzt an zerstéiert, d'Pistoule vun de Batterien ëmgedréint. An nei Fligeren rennen, an iwwerfalswaffen rommelen. Stëbswolleken klammen an den Himmel.
  D'Tamara, deen onermiddlech op d'Nazien geschoss huet, huet eng Pärel geholl an erausginn, ier si mat engem bloe Fouss eng Granat gehäit huet:
  - Gleeft u Gott, ënnerzegoen net op den Niveau vun engem Déier: eng Persoun ass net e submissive Schof, a keng stinkende Geess!
  D'Anna, déi mam Feind kämpft a Kaddoe vum Doud mat hire bloe Féiss geheit huet, huet bemierkt:
  - Sue verdéngen op de Glawen vun de Leit ass d'selwecht wéi Dünger op Gold schëdden, Mësstrauen wäerte sprëtzen!
  Akulina, zerstéiert de Panther, huet aggressiv geblosen:
  - Sonndes gleewen, kommt net op siwe Freideg an der Woch!
  D'Victoria, déi ganz präzis op d'Nazien schéisst, an se aggressiv ofgeschnidden huet, bemierkt:
  - Glawen un déi éiweg hellesch Flam kacht d'Mëllech vum Apelglawen, aus deem de Schaum ewechgeholl gëtt, Schlechter aus der Relioun!
  Olympias, e weiblechen Held, deen d'Nazis ofgeschnidden huet a Granaten vu kolossaler zerstéierender Kraaft mat hire bloe Féiss geworf huet, bemierkt:
  - Nëmmen Stämme an Eichen gleewen un dat hellescht Feier vun der éiweger Flam, a léisst sech wéi Klebstoff schielen!
  D'Tamara huet aus engem gefaange Bazooka gebrannt, huet hir blo Fersen geblitzt a geziddert:
  - Wéi blénkt d'Flam vum éiwege hellesche Feier? D'Brillanz vu Goldmënzen an de Taschen vun de Gauner aus der Relioun!
  Anna, op de Feind schéisst, an d'Nazis mat kolossaler Genauegkeet ofgeschnidden, huet erausginn:
  - Rogues benotze Gott fir hir Taschen ze fëllen, a ginn net nëmme mat engem eidele Kapp täuscht!
  Akulina huet de Feind en Tour ginn. Si huet e Granat mat den bloen Zänn geworf a gequietscht:
  - Rogues aus der Relioun räissen dräi Haut vu Schof of, briechen d'Hénger vun de Geessen, nëmme Gewënn ass hinnen léiwer, a Glawen ass fir Hackaarbecht!
  D'Victoria huet eng Séissbomm mat hirem bloe Ferse gehäit, de Feind opgeblosen a gekrasch:
  - En éierleche Paschtouer ass wéi e vegetaresche Wollef, nëmmen de Glawen ass ëmmer éierlech, a säi Gebrauch ass egoistesch!
  Olympias huet de Feind vun enger Maschinnegewier explodéiert. Si huet de Géigner ofgerappt an eng Rëtsch Granaten mat hirem bloussem Ferse ginn, deen de Lev-Tank ëmgedréit huet. Dunn huet si geruff:
  - All Relioun ass e Mäerchen, nëmme Profitter ginn aus dëser Fantasie a wierklech fantastesche Proportiounen gemaach!
  Dëst ass wéi Meedercher an der Stad Grozny couragéiert kämpfen. A si weisen sech aus der héchster Siicht vu Valor.
  An déi aner Meedercher verdeedegen Astrakhan mat all hirem Courage. A si weisen och déi héchst Aerobatik a Kraaft.
  D'Meedercher kämpfen ganz gutt.
  D'Alenka huet mat blotem Fouss eng Granat gehäit, d'Nazien auserneen gerappt, a gekackt, hir Zänn verstoppt:
  - Wien erlaabt Iech Nuddelen un d'Oueren ze hänken, wäert fir ëmmer hongereg sinn!
  Anyuta, deen d'Nazis mat dësem ofgeschnidden huet, ass ausgemaach:
  - Dir wäert net voll Nuddelen op Ären Oueren sinn!
  Alla huet e Burst op d'Nazien geschoss, eng déidlech Granat mat hirem bloe Fouss geworf a gejaut:
  - Nuddelen op d'Oueren ass e Last-Minute Iwwelzegkeet-induzéiert Plat!
  D'Maria huet witzeg bemierkt, hir Zänn bloe gelooss an e explosive Pak mat hiren bloen Zänn geworf:
  - Wann dat Gott ass, weess keen, awer si kräizegen ëmmer eng Persoun, wéi wann hien d'Ähnlechkeet vu Christus ass!
  D'Marusya, de Fritz gefeckt, huet et geholl a gejaut, aggressiv grinsend:
  - Eng Persoun beméit sech d'Muecht vu Gott ze beherrschen, kritt awer bis elo nëmmen eng Kräizegung net no Gott!
  Matryona, huet en Tour ginn, d'Nazis ofgeschnidden a verroden, aggressiv op hir Frënn geknipst:
  - Mat engem Häerz streeft eng Persoun no Gutt, mat Verstand fir Profit, a mam Mo fir Gluten, a schlussendlech d'Been an de Gruef zitt!
  An hefteg Schluechte rëselen am Astrakhan. D'Stad op der Wolga ass e Schlësselpunkt vun der sowjetescher Verteidegung. An hei esou Schluechte frantic kachen. Wéi e Kettel spruddelt.
  A schwéier, déidlech Fligeren rennen. Yu-288 ass eng ganz mächteg Maschinn. A fällt Bommen mat kolossaler Zähegkeet.
  D'Alenka jäizt, mécht d'Nazien en Tour, a werft eng Granat mat hirem bloe Fouss:
  - Wann eng Persoun d'Intelligenz vun enger Gorilla huet, da wäert hien wéi e Päerd plouwen an iessen wéi en Hond!
  Anyuta huet e mäerderesche Kaddo vum Doud mat hirem bloe Fouss lancéiert, d'Nazis gebrach a gejaut:
  - E Mann léisst sech op den Halsband setzen, mä fir ze plouwen, muss e mat enger Zwangseip geschloe ginn!
  Alla huet eng Zitroun mat hirer bloer Ferse gestart an huet gekrasch:
  - De Politiker huet eng grouss Tasche, mee hien ass just en onbedeitegt Pocket!
  D'Maria huet op d'Géigner geschoss, huet gejaut:
  - E Politiker, deen de Wieler de Mound vum Himmel versprécht, un d'Muecht komm ass, d'Moundlandschaft verléisst, a vum Honger um Stär knaschteg!
  Matryona, lacht deafeningly, bemierkt:
  - Den Däiwel an all Politik encouragéiert d'Plaz vum Allmächtege Gott ze huelen, nëmmen de Politiker huet ganz wéineg Talent!
  D'Marusya, op d'Feinde schéisst, a se zouversiichtlech méien, bemierkt:
  - Eng Persoun beméit sech allmächteg ze ginn, mä säi moralesche Fortschrëtt mécht et net besser!
  D'Meedercher sinn anscheinend am héchste Grad witzeg.
  An de Krich leeft op enger gekierzter Streck. Jet Fligere ginn am Drëtte Räich getest. An dat ass och eng zimlech sérieux Argumentatioun an engem Sträit mat der UdSSR.
  Den Hitler ass natierlech net ganz zefridden. De Krich zitt weider, a Russland setzt sech haart widderstoen, och wann et och opginn. D'Schluechte kachen, wéi am Mond vun engem Vulkan.
  Enn Oktober. Kalmykia ass komplett gefaangen, an d'Nazie fueren iwwer Dagestan vir.
  D'Erfolleger vun den Nazien, obwuel bescheiden, awer konstant. D'Schwaarze Mier Flott ass um Rand vun der Zerstéierung.
  Hei ass eng ganz Equipe um Zerstéierer besteet aus Meedercher. Nice Crew op d'mannst ze soen. D'Meedchen ass a Westen a leeft barfuß, flikkert mat ronnen Fersen.
  D'Alice, de Kommandant vum Zerstéierer, bestallt zouversiichtlech de faschistesche Kräizer unzegräifen. Lancéiert en Torpedo a bemierkt:
  - Am Krich, wéi an engem gudden Theater, ass déi nächst Aktioun onberechenbar, d'Tréine gi sécher!
  D'Andriana ass hire Partner, deen eng ganz Brout vu Meedercher beherrscht. Si lafe flikkerend plakeg, ronn Fersen, a quitzen. Si hunn e Mineapparat opgeriicht.
  D'Andriana huet geruff:
  Ech gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen
  Et gëtt en Enn vum Faschismus ...
  An d'Sonn wäert schéngen
  De Wee fir de Kommunismus beliichten!
  D'Veronika, nodeem d'Nazien aus enger Kanoun geschoss huet, huet gespurt:
  - Am Krich, wéi an engem Film: d'Aktioun faszinéiert, et gëtt ni langweileg, nëmmen, leider, et killt wierklech!
  En Zerstéierer mat bloe Been, gebraten, schlanken, ganz schéine Meedercher spréngt vu Säit op Säit. Hie gëtt wéi e Fieder gehäit.
  D'Alice, stampt hir gemeisselt, kaal Féiss, huet gejaut:
  - Wann Dir net einfach sidd, wäert d'Äerd a Fridden am Krich raschten!
  Andriana, schéisst präzis aus enger Kanoun, bemierkt:
  - E Meedchen dat kämpfe kann ass e Ritter!
  D'Alice korrigéiert sech wéi si geschoss huet:
  - Nee, si ass en Held!
  An d'Krieger hunn aus Laachen ausgebrach. A weisen Sproochen. An d'Been vun de Schéinheeten, sou graziéis, a Spure vu Blutt sinn op der Deck verlooss. Mächteg Meedercher.
  An plakeg, hir Fersen si sou ronn a graziéis.
  D'Alice huet sech drun erënnert wéi si gefaange geholl gouf, an d'Nazien hunn hir Sohle mat enger dënnter, rout-waarm Peitsche geschloen. Hei hänkt Dir bal plakeg um Rack. Är blo Féiss sinn an e Stock gepackt. A si tickelen dech mat rout-waarm Staang. Hei an un d'Scharlachroute gëtt rout Eisen cauteriséiert.
  D'Alice gouf fir e puer Deeg gefoltert a gefoltert. Mä d'Meedchen konnt flüchten.
  Si huet dem Gardebeamten gesot datt si d'Plaz um Mier kennt, wou se e Container vu Gold gehäit hunn, deen aus Sevastopol evakuéiert gouf. De Faschist ass drop gefall.
  Gutt, Alice, trotz all der Folter, huet hire Courage behalen. Si hunn hatt ofgeschnidden an, mat hiren Hänn gebonnen, an e Boot gesat. A mat hiren bloen, liicht verbrannte Been konnt si eng Pistoul ophuelen an zwee Faschisten schéissen. Dunn huet si d'Seeler ofgerappt a schwammen fort. Si huet et clever iwwerpréift. A verdéngt de Respekt vun de Meedercher.
  Vun der Spezialabteilung hu si probéiert un hir ze klammen, awer d'Alice huet d'Specialoffizéier menacéiert fir en Accident ze arrangéieren, an hir och un eng Bitch ze hänken. Si hunn Angscht gemaach.
  D'Alice ass e ganz kämpft Meedchen ...
  Si huet souguer witzeg ofgeleet:
  - Den Exekutor huet eng Axt vun enger Waff gär, awer an der Schluecht huet hien eng knaschteg Fäegkeet!
  D'Andriana huet domat d'accord, an huet hir gemeiselte Been geschloen:
  - Dir kënnt nach ëmmer Zopp aus enger Axt kachen, awer wat mat engem heroesche Bic geschriwwen ass, kann net mat enger Beüüglech Axt ofgeschnidden ginn!
  Yuliana ass e ganz schéint Meedchen. Si huet nëmmen eng dënn gesträifte gesträifte Stoff op der Broscht, an Hosen. Awer si ass sou wonnerschéin a schéin. D'Been vun all de Meedercher um Zerstéierer sinn blo, a ganz verführeresch.
  Wann d'Däitschen gefaange geholl ginn, gi se gezwongen, d'Meedercher ronderëm, kaal Fersen ze kussen. An d'Prisonéier maachen et pflichteg. A si lecken d'Fersen vun de Meedercher, a kussen mat grousser Freed.
  D'Juliana huet gesongen:
  - Mir si keng béis Raiber,
  Mir wëllen net ëmbréngen ...
  Awer blouss Fersen schmerzen,
  Ech wëll jidderengem an d'Gesiicht schloen!
  Meedercher, natierlech, kënnen all Erfolleg genéissen.
  D'Andriana huet hir blo Fersen gestempelt, erausginn:
  - Oh, nei Grenzen, loosst mech net laachen!
  D'Alice ass averstanen:
  - Onlimitéiert Méiglechkeete fir déi, déi keng Grenze fir sech setzen!
  D'Veronica huet hir blo Féiss geschloen, hir blo Fersen geknallt, a bemierkt, hir Zänn ze weisen:
  - Déi stäerkst Persoun wäert net onerwaart Ambitiounen zéien!
  D'Andriana huet witzeg bemierkt, hir Zänn ze schloen an hir Kanoun ze schéissen:
  - E Mënsch ass wäit vu Gott, well hien a senger Naturnahmung net wäit vum Makak gaang ass!
  D'Veronica, déi d'Stréimunge vun den fortschrëttlechen Nazien mat präzise Schëss zerstéiert, huet gekrasch:
  - De Politiker ass e Gott an Ambitiounen, an de Methoden vu sengem Gesiicht, a bei der Notzung vun de Resultater ass hien e richtegt Schwäin!
  Sowjetesch Meedercher kämpfen gutt. Mee et ginn natierlech däitsch, an och Schéinheeten am Bikini a Barfuß.
  Zum Beispill, Gerda ass e rare Kämpfer.
  Si an hir Partner souzen op den neisten Tank "Panther" -2.
  D'Meedercher schéissen op d'sowjetesch Truppen a brullen.
  Mir si béis Wëllef, mir zéien eis zréck, net gutt!
  A si blénken hir Aen ...
  D'Gerda huet mat der Hëllef vun hiren bloen Zéiwen op d'russesch Zaldoten geschloen an huet mat Freed gekrasch:
  - Wien ass net e Wollef am Liewen, dräi Haut ginn vun him erofgesat, wien ass kee Fuuss a sengem Geescht, hien ass wéi e Poulet gutt!
  D'Charlotte huet och mat engem präzise Projektil geschloen, duerch e sowjetesche Panzer gebrach, d'Rüstung zerquetscht a gejaut:
  - De Wollef ass ëmmer hongereg, de Mann ass ëmmer onzefridden, an de Politiker kann net e Wuert vu Wourecht soen!
  Christina, ganz präzis op de Géigner schéisst, a russesch Panzer mat engem fatale Projektil ze schloen, bemierkt:
  - De Fuuss huet wäertvollt Pelz, awer d'Fuuss Versécherungen vun de Politiker sinn näischt wäert!
  D'Magda huet geholl an eng Pistoul op de Feind geriicht, mat haare bloussegen Zänn, gedréckt a gekrasch:
  - Et gëtt méi Mëllech vun enger Geess wéi e Politiker, deen e Widder mat engem Verstand ass!
  Gerda, weider präzis op sowjetesch Gefierer ze schéissen, bemierkt:
  - Bei de Wale si Politiker wéi tëscht Pescht a Cholera, obwuel Politiker an hirer Schizophrenie vill méi ustiechend sinn!
  D'Charlotte huet d'véierdrësseg geschloen, an den Tuerm räissen, sot:
  - De Politiker huet e Wollefsnues fir Profit, mä hie selwer ass e fäerdege Schwäin fir ze gutt!
  D'Christina huet de Projektil mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn schéi gestart an huet erausginn:
  - E Politiker ass e Widder, deen op den Troun vum Léiw rennt, a wann en un d'Spëtzt kënnt, gëtt hien zu engem Fuuss, dee Poulet Wieler gutt mécht!
  D'Magda huet aggressiv bemierkt, d'sowjetesch selbstfahrend Pistoul e Kaddo vum Doud mat senge bloen Zänn ze schécken:
  - Si gleewen net un d'Politiker, mä si stëmmen, si verstinn keng Musek, mä si lauschteren gären, si iessen keng Nuddelen, mä si bereet un d'Oueren!
  An hiren "Panther" -2 ass ganz aktiv. An de Projektil schéckt ganz genee.
  Déi däitsch Maschinn zerstéiert all sowjetesch Panzer ganz zouversiichtlech.
  D'Gerda schéisst a séngt:
  - Een, zwee, dräi - briechen de Rot!
  D'Charlotte schéisst ganz präzis, schléit Géigner a rifft:
  - Mir sinn déi stäerkst vun der Welt!
  D'Christina, déi mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn schéisst, duerch déi véierandrësseg briechen, huet bäigefüügt:
  - D'Feinde drénken all an der Toilette!
  D'Magda huet de Feind geschloen an huet erausgebrach:
  - D'Vaterland gleeft net un Tréinen!
  Gerda huet gekrasch:
  - A mir ginn déi béis Oligarchen am Gehir!
  D'Charlotte huet witzeg bemierkt, e sowjetesche Haubitze mat enger Schuel ze schloen:
  - Gold gesäit nëmme schéin aus, tatsächlech, dëst Metal, d'Mënschheet huet ëmmer gelidden, et ass arrogant ginn!
  Christina, schéisst op de Feind, huet sech witzeg ausgedréckt:
  - Nodeems si hir Këscht bloe gelooss hunn, ass et méi einfach fir eng Fra dräi Haut vun engem Mann ze räissen!
  D'Magda, déi op Géigner schéisst, huet ursprénglech bemierkt:
  - Bare Féiss vu Meedercher, setzt Männer a Galoschen!
  Natierlech sinn d'Meedercher um Tank graziéis. An d'Pilote sinn déi coolst ënnert de Fritz.
  Albina an Alvina sinn déi formidabelst Aces am Universum. Hei hu se schonn d'Zuel vu fënnefhonnert Fligeren erreecht, déi all erofgeschoss goufen. Nëmme Marseille ass virun hinnen. Fir de 500. Fliger vun der sowjetescher Flott gouf hie mam Grousse Kräiz vum Eisenkreuz ausgezeechent. Awer d'Albina an d'Alvina hunn vill méi spéit ugefaang ze kämpfen, an dofir wäerte se séier Marseille iwwerhuelen.
  D'Albina an d'Alvina fir de 500. Fliger kruten d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  An elo kämpfen se mat roude Piloten.
  D'Albina dréckt d'Knäppercher mat de bloen Zänn, schéisst fënnef sowjetesch Fligeren gläichzäiteg erof a jäizt:
  - Wann e Mann schlau Stiefel ass, da sëtzt ëmmer an engem Galosch!
  D'Alvina, déi op russesch Fligeren schéisst, an se mat hiren bloen Zänn erofgeschloen huet, bemierkt:
  - Eng Fra hir plakeg Been an der Zäit wäert all Stiwwel an eng Galosch setzen!
  D'Albina, déi ganz gutt geziilt Feier op sowjetesch Gefierer geleet huet, huet witzeg geäntwert, hir Zänn ze bloen:
  - E Mann, deen dacks op kaal, weiblech Been kuckt, setzt sech an engem Galosch!
  A béid Meedercher, hunn e puer méi Yaks erofgeschloen, gequitscht:
  - E bloe weibleche Been, dréit gutt ënner der Ferse a sëtzt perfekt an engem Galosch!
  Warriors hei kënnen op enger grousser Héicht gesi ginn.
  Awer wann et herrlech däitsch Pilote sinn, da ginn et och schéin sowjetesch Meedercher-Komsomol Memberen.
  déi mat grousser Kraaft kämpfen. A si schéissen och erfollegräich d'Horden vum Drëtte Räich erof.
  D'Anastasia Vedmakova, huet et geholl a mat der Hëllef vun hire bloen Zéiwen den Däitsche geklappt a gequetscht:
  - E Mann ass bereet sech no baussen ze dréinen, fir engem Meedchen seng Schong ofzerappen!
  Akulina Orlova, Schéiss op d'Nazien, huet witzeg festgestallt:
  - Dir kënnt all Stiwwel bannen no baussen mat enger bloer weiblecher Ferse maachen!
  D'Anastasia huet och de Fritz geschloen a gekrasch:
  - De bloe Fouss vun enger Fra wäert all Mann no baussen dréinen, och wann hien de leschte Stiwwel ass!
  D'Akulina Orlova, huet de Focke-Wulf erausgeschloen an huet hir schéi Zänn geschloen;
  - Wann Dir e Mann bannen ëmdréie wëllt - huelt Är Schong aus, wann Dir en an eng Galosch wëllt setzen, stellt Är Ferse aus!
  An d'Meedercher sangen zesummen:
  E Krich rëselt am Universum,
  Fir ze briechen fir ouni Grond ëmzebréngen ...
  Satan ass lass
  An den Doud ass mat him komm!
  
  A wien wäert de Flux stoppen
  Bluddeg a verréckte Flëss ...
  De Laserstrahl wäert an den Tempel fueren,
  An de Blitz verschwonnen Mann!
  
  An esou Chaos
  Den Universum iwwerschwemmt ...
  Mënschheet traureg Schicksal
  Péng aushalen, Leed!
  D'Meedercher kënnen deelweis Recht hunn. Krich ass kee Gléck. Awer gläichzäiteg Ënnerhalung.
  Zwee däitsch Ufänger Piloten, Eva a Gertrude, kämpfen op Focke-Wulf Attentat Modifikatioune. Si attackéieren Buedem sowjetesch Ziler aus der Loft.
  Eva, schéisst a schéisst eng Rakéit, bemierkt:
  - Firwat ass d'Kandheet bareféiss, well e bloe weibleche Been mécht Männer de Kapp verléieren, wéi wa se Jongen wieren!
  D'Gertrude sprengt mat enger Rakéit, dréckt de Pedal mat hirem bloe Ferse an huet de Bunker vun der sowjetescher Arméi gebrach an huet gekrasch:
  - De Wonsch eng Fra plakeg ze gesinn mécht e Mann bannen no baussen!
  D'Eva huet nach eng Kéier geschloen, d'Véierdrësseg geschloen, d'Tierm opbriechen an, witzeg bemierkt:
  - Fir eng Fra auszedoen, musst Dir fir d'éischt hir gutt Schong undoen!
  D'Gertrude huet hire Géigner mat der bloer, ronner Ferse vun hirem graziéise Fouss geschloen a bemierkt:
  - Zu der richteger Zäit ausgedoen huet, wäert eng Geschäftsfra dräi Haut vun engem Mann räissen!
  D'Eva huet eng Rakéit op d'sowjetesch Bunker geschoss a gejaut:
  - Eng Fra, déi an der Zäit plakeg gëtt, gëtt kee Barefouss a grëndlech e Mann!
  D'Gertrude, nodeems d'sowjetesch Truppen geschluecht hunn, bestätegt:
  - Eng Barfouss Fra wäert e Mann e Stiwwel setzen, an hien an e Galosch setzen, a dréit hien no baussen a mécht him de leschte Barefouss!
  Hei ass natierlech d'Logik vun de Meedercher datt Dir net géint hatt streiden kann. An d'Meedercher kämpfen barfuß an am Bikini.
  A si Léift schéin jonk Männer, an allgemeng esou, datt si just super.
  A wa se sangen, da ginn honnert Männer ëmbruecht!
  Hei sinn d'Meedercher, op béide Säiten, wiirdeg a ganz schéin, sou datt d'Männer sech bannen no baussen ëmdréinen!
  . KAPITEL #5
  D'Stad Grozny, komplett vun den Nazi-Truppen ëmginn, ass am Ufank November 1943 gefall. De Bataillon mat de Meedercher ass aus dem Kessel gebrach an ass op Shali zréckgezunn.
  Et waren scho Bierger, rau Terrainen, an et gouf méi bequem fir d'Verteidegung ze halen. Däitsch Panzer hunn zimlech vill gewien, virun allem de Maus, an et war zimlech onbequem fir se an de Bierger ze kämpfen. Den T-3 Tank war schonn aus der Produktioun geholl, awer déi moderniséiert Versioun vum T-4 gouf nach ëmmer produzéiert. Obwuel moralesch verouderd. Mä hie konnt nach géint den T-34-76 kämpfen. A gutt kämpfen. Seng Kanoun war nach méi staark an hat eng méi héich Mëndungsvitesse wéi déi véierdrësseg.
  Tamara an d'Meedercher hunn am Shali gekämpft. D'Meedercher hu probéiert dëst ganz grousst Biergduerf ze halen - eng richteg Stad.
  D'Schéinheet huet ganz Courage gekämpft.
  Tamara huet eng Granat mat bloe Fouss geworf, e Burst ofgeschoss a gekuckt:
  - Fir d'Heemecht vun der UdSSR!
  Anna huet Feier op d'Nazien opgemaach. De liichtste T-4 huet probéiert den Hang ze klammen. D'Meedchen huet mat engem bloe Fouss eng Granat geworf, d'Nazi-Maschinn erausgeschloen a gequietscht:
  - Fir eis Mamm Vaterland!
  Akulina, schéisst op de Fritz a mat hirem bloe Ferse, servéiert en déidlechen a Folie gewéckelt, vyaknula:
  - Mammeland ass ëmmer helleg!
  D'Veronica, déi op de Feind schéisst, an Zitrounen mat hiren bloen Zänn geheit, huet erausginn:
  - Fir Russland Risen!
  D'Olympias, dës rieseg Fra, huet och eng Granat op d'Nazien mat de bloussem Zéiwe geheit a gequitscht:
  - Fir de Kommunismus!
  D'Tamara, déi gutt geziilt Feier op d'Nazien gefouert huet, an se wéi Spuere vun engem Bam ofgeschnidden huet, huet erausginn:
  - Wat méi Eichen an der Arméi, dest méi staark ass eis Verteidegung!
  D'Anna huet bemierkt, hir Zänn ze schloen an op d'Nazien mat kolossaler Genauegkeet a Roserei ze schéissen:
  - Ech wäert Iech all zerstéieren.
  Panzer "Lion", e grousst Gefier mat enger laanger Pistoul. Hei huet hien déi lescht Pistoul 105 mm, barrel Längt 100 EL. An et stellt sech eraus datt et eng ganz laang Pistoul ass. An dëse Stamm stécht mat fatale Kraaft eraus.
  D'Akulina schéisst aus engem Bazooka op d'Nazien a rifft:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus!
  D'Victoria brennt och brécht:
  - Éier fir d'Helden vu Russland!
  Olimpiada bestätegt andeems hien op d'Nazien schéisst an eng Granat mat sengen bloen Zänn werfen:
  - Déi gréisste Herrlechkeet!
  D'Meedercher, et soll feststellen, sinn phenomenal, a ganz léif. An hir Coolness ass kolossal.
  D'Tamara, schéisst op de Feind, an huet hir Zänn verstoppt, seet:
  - Fir Russland a Fräiheet bis zum Enn!
  D'Anna, deen op de Feind schéisst, seet aggressiv a werfen eng Granat mat hiren bloen Zänn:
  Loosst eis d'Häerz unisono schloen!
  A wink op seng Partner.
  Och d'Akulina wäert en Tour ginn, wéi si Géigner méien, a wäert brullen:
  - Fir meng Victoiren duerch den Daach!
  Akulina Petrovskaya ass net einfach Meedchen. Si huet vill duerchgoen. Besonnesch si gouf gefaange geklaut a stoung verhaft. Si ass och duerch eng Kannerkolonie-jonker. Gutt, näischt, si huet iwwerlieft. Barefoot ass duerch d'Schnéibunnen gaang, awer si gouf nëmme méi gesond a méi staark.
  Victoria kämpft mat frenetesch Roserei. Gëtt en Tour op de Feind. Fritz erofgefall Hierscht. Dunn huet si mat den bloen Zänn eng Granat geheit. De Moto huet sech ëmgedréit.
  D'Meedchen huet gekacht:
  - Fir mächteg Grenzen!
  Olympias kämpft mat engem ganz wilde Sënn vu Roserei. Hir Schlässer si staark a kräischend. Si ass wierklech e Monster Meedchen. An esou dréit et Géigner. Also d'Nazis zerstéieren aktiv. Gëtt hinnen net déi geringsten Chance.
  Olympias brécht um Spëtzt vun de Longen:
  - Herrlechkeet fir dëse Raumkommunismus!
  Tamara, schéisst op d'Nazien, brëllt:
  - Éier dem Lenin sengem Kommunismus!
  D'Anna schéisst op de Géigner a rifft:
  - Fir d'UdSSR!
  Akulina, mëscht d'Feinde erof, a knëmmt, jäizt:
  - Fir déi héchst Aerobatik!
  D'Victoria, déi op d'Nazien erschoss huet, huet ausgeschwat:
  - Fir déi phänomenalst Victoiren!
  Olympias, deen den Nazi-Tank zerstéiert, huet gekrasch:
  - Fir de Kommunismus vun der UdSSR!
  Tamara schéisst och. Et schéisst ganz präzis, deckt Géigner mat präzise Bursts. Et mëscht wéi e Scythe a quietzt:
  - Herrlechkeet fir d'Zäite vum Kommunismus!
  D'Anna, schéisst op d'Nazien, a schneit se mat präzise Schlag vun hirem Scythe, rifft:
  - Grouss Herrlechkeet fir d'Helden!
  A werft Granaten mat bloen Zéiwen. Hei ass eng Groussmamm.
  D'Akulina schneit de Fritz of, brëllt aggressiv:
  - Fir de Kommunismus!
  A zitt mat engem muskuläre Kierper.
  D'Victoria schléit och d'Nazien. A mat bloen Zéiwen werft hie mäerderesch Kaddoen op seng Géigner a jäizt:
  - Fir d'Gréisst vun der Welt!
  Olympias schéisst och op Feinde. Klappt se aus wéi e Batonflügel a brécht:
  - Éier dem grousse Kommunismus!
  A mat senge bloen Zéiwe werft hien eng Granat mat déidlecher Kraaft, räissen d'Feinde auserneen.
  Dat ass wéi déi fënnef d'Feinde opgeholl hunn, a loosse mer se ofméien, a loosse mer se ausrëschten, a schleifen se.
  Déi Däitsch goufen gestoppt a grëndlech verstoppt. Hei gouf et schwéier, a si kierzen.
  Hei sinn d'Gaswerfer, a si handelen aggressiv. A zerstéieren d'sowjetesch Positiounen.
  Beats an "Sturmtigr" vun enger Distanz, op de Feind - d'Rout Arméi.
  Déi däitsch Meedercher weisen an Self-propelled Waffen "Bear" a wéi se de Géigner mat et Hit. A si si wierklech a grëndlech verréckt. An eng Schuel waacht een an en halleft Zenter brécht sowjetesch Trenches a Bunker.
  Krieger Frida brëllt:
  - Fir eist gréissten Drëtte Räich!
  A wink op seng Partner. Duerno brennen déi faschistesch Meedercher mat blote Féiss erëm.
  A flitt brullend an zerstéierend. A wéi et sprengt, da gëtt e ganzen Trichter mat der Äerd, déi aus der Hëtzt kachen, geformt.
  Jo, d'Däitschen kréien d'sowjetesch Truppe grëndlech. Ee vun den éischten TA-152 Fligere flitt um Himmel. Multi-Zweck Maschinn, wéi de Focke-Wulf, awer méi fortgeschratt, séier, manöverbar mat mächtege Waffen a Rüstung. Et kann souwuel als Fighter an als Attack Fliger benotzt ginn.
  Fir d'sowjetesch Truppen kann den Auto, éierlech gesot, e grousse Problem ginn.
  Helga flitt en TA-152 an attackéiert e puer sowjetesch Panzer, déi versichen no bei Shali ze kommen. D'Meedchen brennt gutt. Brécht den Daach vum Tuerm vun den éischten drësseg-véier a brécht:
  - Ech sinn eng Martial Schéinheet!
  An dann attackéiert en den zweeten Auto, dee probéiert ze beschleunegen. Awer Gears wiesselen ass net sou einfach.
  TA-152 duerchbrach dëst Affer mat enger 37-mm Kanoun.
  Helga huet geäntwert a gesongen:
  - Schlitt, schidde mech iergendwou, schidde mech!
  A si huet sech selwer geknipst ... Hei probéiert hatt den Yak-9 ze attackéieren. D'Däitsch Meedchen klappt hien einfach erof, andeems hien den Ausléiser mam bloe Fouss dréckt a wénkt zouversiichtlech a seet:
  - Ech si wierklech super!
  Helga schéngt e Meedchen mat super Aplomb ze sinn. A féiert bluddeg Experimenter mat Feinde.
  A wann et bléist, da wäert et fir jiddereen net e bësse schéngen.
  Helga schéisst op sowjetesch Gefierer a quietst:
  - Ma, firwat, et ass onméiglech no dem Verstand ze liewen!
  A mat bloen Fersen wéi d'Spëtzt schloen. Dëst ass e Meedchen - fir all Meedercher, Meedchen.
  A wann et brëllt ....
  Albina an Alvina am Himmel sinn och ganz aktiv a kämpfen Krieger.
  An d'Meedercher, de Fliger vu Russland, denken, zerstéieren datt d'Liewen gutt ass an datt d'Liewen gutt ass.
  A mat bloen Zänn riichten se Fligerwaffen op Ziler. Sowjetesch Autoen wäerten net iwwerliewen. An d'Meedercher hunn se esou geschloen. Si ginn Iech net déi geringsten Chance.
  Jo, et waren kämpft Meedercher,
  Jo, si soen wat soss ...
  Si hunn dapere Russland ugegraff,
  wuertwiertlech Satan!
  D'Albina ass e Krieger an der Schluechtformatioun a brëllt sech un der Spëtzt vun hire Longen:
  - Ech wäert super sinn, ech änneren! Super Champion!
  A mat engem bloe Ferse a wéi et d'Tastatur schloen, an d'Géigner a kleng Stécker räissen.
  D'Alvina, déi op Géigner schéisst, brëllt uewen op hir Lunge:
  - A wien fanne mir am Bësch,
  A wien fanne mer am Bësch...
  maachen de Geck net mat deem, mir
  räissen et aus!
  Loosst eis et zerräissen!
  A mat engem bloe Ferse, wéi hien de Feind zu enger déidlecher Ëmfaassung wäert addéieren. Dëst ass e Meedchen - all d'Meedercher sinn dat coolst Meedchen!
  Krieger vum meeschte Kampf Hack. An esou militant an aggressiv wéi e Panther.
  An déi grouss däitsch Kazen sinn am Ugrëff. Stuerm Astrakhan. A zerstéiert a grousse Quantitéiten d'Haiser vun de sowjetesche Zaldoten.
  A si stierwen, awer ginn net op. Esou Kämpf raschten.
  D'Gerda ass natierlech un der Spëtzt vum Attack a prett fir ze kämpfen. Also si schéisst, ganz wéi eng weiblech Robin Hood an engem Bikini. An dëst ass alles eng cool Fra.
  A wann hien och eng Scharlachrout Nippel an de Mond setzt.
  Hir "Panther"-2 Wierker. Iwwregens, eng liicht aner modifikatioun vum panzer gouf vun de Meedercher mat enger 75 mm 100 EL-kanone. Et ass punchy, a méi séier Feier. Jo, an d ' geliwert vu geschosse ass méi grouss wéi an der 88-mm-kanone.
  D'Gerda schéisst mat den bloen Zänn a rifft:
  - Een, zwee, dräi ... Tréine mam Napalm!
  Och d'Charlotte huet no hatt geschoss a gejaut:
  - Véier, aacht, fënnef - loosst eis séier spillen!
  D'Kristina huet geschloen, duerch de sowjetesche Tank gebrach a gekrasch:
  - Mir wäerte fett an d'Schluecht goen, fir d'Muecht vun den Nazien ...
  D'Magda huet mat blote Féiss geschoss an aggressiv geziddert:
  - A mir wäerten se all ëmbréngen - all d'Kommunisten!
  D'Meedercher handelen extrem an onheemlech aggressiv. An hir "Panther" -2 mat engem präzise Schoss ëmdréit de sowjetesche Haubitze.
  D'Meedercher giggelen a sangen:
  - Éier fir eis Welt ...
  An d'Elisabeth op véierdrësseg, am Tour, féiert e wilde Attack. A mat sengem bloen Ferse dréckt op den Ausléiser. An klappt de Feind erof, kräischen:
  - Loosst et Kommunismus ginn!
  D'Ekaterina, mat hiren bloen Zänn, schéckt e Projektil vun der déidlecher Kraaft, duerchbréngt de Feind a quietst uewen op hir Lunge:
  - Fir grouss Russland!
  D'Elena huet op d'Nazien geschoss. D'Schuel huet dem Panther seng Stiermer getraff a rikochetéiert.
  D'Meedchen huet geruff:
  - De Kommunismus wäert bei eis sinn!
  Euphrasia huet och de Feind geschloen mat hiren bloen Zänn. Si huet den T-4 duerchbrach a gejaut:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  Dëst sinn d'Kampf Meedercher. A wéi se schéissen, d'Muschelen fléien ganz schéin, an déi véierandrësseg selwer sinn ënnerwee. A probéiert, vun esou engem Auto a Bewegung ze kommen. Dëst ass extrem schwéier.
  Awer d'Meedercher kommen eran, a si kämpfen a Bikinien a benotzen kaal Féiss. D'Krieger sinn wonnerbar a wonnerbar.
  A wa se sech verréckt kréien, da wäert et fir jiddereen net e bësse schéngen. A si schécken Muschelen mat wilde Roserei.
  D'Elisabeth, mat der Hëllef vun hire bloen Zänn, huet op de Feind schéisst, an d'Feinde geschloen, huet gekrasch:
  - Éier fir d'Iddie vum Kommunismus! Éier un eist Heemechtsland!
  D'Ekaterina huet och gebrannt, andeems se hir blo Zänn benotzt, de Fritz geschloen a gejaut:
  - Fir d'Vaterland an d'Victoire bis zum Schluss!
  D'Elena, déi op de Géigner geschoss huet, huet aggressiv geäntwert, hir Pärelen Zänn gedréckt a geknipst, mat Saphir Aen:
  - Eise Weltraumkommunismus ass berühmt!
  Euphrasia, schéisst op de Feind, schloen him mat kolossaler, phänomenaler Genauegkeet, erausginn:
  - Fir d'Mammeland a Stalin - Cheers!
  D'Meedercher si selbstverständlech lëschteg, a jidderee kann ...
  Dezember 1943 ass schonn ukomm.
  D'Alenka an hir Equipe kämpfen och zu Astrakhan an halen nach ëmmer do eraus. D'Heldin kämpft.
  D'Alenka mécht en Tour, mowt d'Linn vun den Nazien erof, werft dann e Kaddo vum Doud mat hire bloussegen Zänn a brëllt:
  - E Mann ass ähnlech wéi e Gibbon, nëmmen, leider, méi dacks am Intellekt wéi an der Potenz!
  Anyuta, op de Feind schéisst, an d'Feinde ofgeschnidden, mat hirem bloe Ferse huet e explosive Pak an huet gekrasch:
  - De Mann huet Ieselstuerzegkeet, d'Ambitioun vun engem Léiw, awer a Wierklechkeet ass hien eng Geess!
  Alla, präzis op de Fritz schéisst, huet gequetscht:
  - E Mann fir eng Fra ass wéi e Slop Plaz fir eng Kéi, Dir kënnt net ouni et maachen, awer et ass Eekleges ze kommen!
  D'Maria, déi op d'Nazien geschoss huet, huet witzeg geäntwert:
  - Wat ass üblech tëscht engem Mann an enger Toilette an engem Fraenzëmmer - d'Tatsaach, datt d'Fraen nëmme Männer blöden!
  Marusya, d'Nazis ofschneiden an d'Granate mat hiren bloen Zänn werfen, vyaknula:
  - Eng Fra ass e lëschtege Fuuss, deen all Léiw wéi en Hues versene kann!
  D'Matryona, d'Nazis ofgeschnidden, a mat hiren bloen Zänn, d'Söldner dumpend, huet gemëscht:
  - Eng Fra brauch e Mann wéi e Schlagjong, hien schléit kee Mann, da gëtt et kee Liewen!
  Den Alyonka, deen op de Fritz geschoss huet, huet gejaut:
  - Eng Fra brauch Männer wéi d'Schwäin, nëmmen e Pelzmantel, dee vu Männer gespent gëtt, ass deier!
  An déi kaalbeeneg Equipe vu Meedercher wéi laachen, d'Zänn blosen a mat de bloussem Fanger Granaten werfen.
  Warrior Meedercher dashing. Hiert Element fir ze kämpfen, hiert Element fir ze kämpfen!
  Astrakhan, et schéngt, wäert net opginn. Sou wäit wéi Meedercher hei, wierklech Kampf.
  D'Militärkräfte vum Drëtte Räich si kolossal. Déi nei Tankdivisiounen sinn hei sou staark. D'Produktioun vun Panzer geet erop. Et gi keng Bombardementer, et ass méiglech Aarbecht aus dem italieneschen, franséischen, belschen an hollännesche Besëtz an Afrika ze liwweren.
  An och aus Afrika fir Ueleg, Wolfram, vill Elementer ze extrahieren, dorënner Uran.
  Dat heescht, nei Panzer ginn gestempelt. Besonnesch d'Erscheinung vum "Panther" -2, besser geschützt a méi schwéier bewaffnet, mat engem méi staarken Motor, huet e wesentlechen Afloss op de Verlaf vum Krich.
  Et ginn ëmmer méi Panzer a Fligeren. D'Aarbechte si scho fäerdeg um Yu-488. Déi éischt Produktiounsfliger vum Drëtte Räich mat véier Motoren. Ganz mächteg a séier. Säin Héichpunkt ass déi relativ kleng Flillekfläch, dofir kann de Bomber mat enger Geschwindegkeet vu 700 Kilometer an der Stonn fléien. Dat heescht, datt sowjetesch Kämpfer definitiv net mat him ophalen.
  Also d'Sowjetunioun huet en neie Problem. D'Kräfte vun der Rouder Arméi sinn eigentlech ausgebaut. Schoulkanner ginn op d'Maschinnen gesat. Jugendlecher ab véierzéng Joer kämpfen schonn, bal offiziell. D'Jongen, natierlech, sinn intelligent, an allgemeng gutt Kämpfer. Am jonken Alter ass et nach méi einfach ze verstoppen an op e Bam ze klammen. A militäresch Fäegkeete gi méi séier beherrscht. Teenager kämpfen sou wéi Erwuessener, si si méi schwéier ze schloen. Jo, a psychologesch ass et méi schwéier op Kanner ze schéissen.
  D'Däitschen hunn e puer weiblech Scharfschützen, an ze jonk Kämpfer sinn onbequem fir all weiblech ze schéissen, geschummt ...
  Jo, si hunn ugefaang an der UdSSR aus dem Alter vu véierzéng ze ruffen. An och ënner Waffen a Pensiounen gesat. Et waren ëmmer méi Fraen an der Arméi. Besonnesch gären akzeptéiert fair Geschlecht an Tank- a Loftfaart Truppen, an Scharfschützen. Frae si gutt Scharfschützer. A well se normalerweis méi kleng sinn wéi Männer, ass et méi bequem fir si an Panzer ze kämpfen, an och Loftfaart. Dacks hunn och Jugendlecher an Panzer gekämpft. Et sollt bemierkt datt Jongen a Frae méi sensibel mat hirer Haut sinn, an hir Fligeren an Panzer si manner wahrscheinlech ausgeschloss wéi erwuesse Männer. Net schlecht Teenager an an der Roll vun engem Scharfschützer. E Jong kann an eng méi enk Spalt krauchen, sech verkleeden oder op e Bam klammen. Dacks an der Arméi hunn Kämpfer ënner véierzéng Joer ugefaang ze kommen.
  Krich verschlëmmert mënschlech Ressourcen. An den Territoire gëtt ëmmer manner ënner der Kontroll vun der UdSSR. An nach musse géint déi vill Infanterie vu Japan kämpfen. Jo, an et gëtt gutt Samurai Panzer, a virun allem Self-propelled Waffen. Si koumen och an enger Serie mat engem mëttleren Panzer, vergläichbar a Kraaft mat der T-34, an nach méi staark an der Frontallbewaffnung.
  Also Japan ass geféierlech ze ënnerschätzen. A fir de Krich domat sinn Zaldoten gebraucht.
  De Stalin ass nervös a fält ëmmer méi dacks a Roserei. De 25. Dezember 1943 gouf en Uerder erausginn, datt d'Familljemembere vun deenen, déi sech ofginn haten, erschoss ginn, dorënner Kanner ab zwielef Joer, an déi Jonk an d'Aarbechtskolonien geschéckt ginn.
  Barrage Détachementer goufen ëmmer méi dacks benotzt. A si hunn méi aktiv geschoss, a benotzt Folter.
  Stalin gouf einfach onerhalbar. Beria war deen éischten, dee probéiert huet e separate Fridde mat den Nazien ze verhandelen. Awer den Hitler wollt kee Fridden. Hie wollt d'UdSSR komplett eroberen. Besonnesch wann d'Alliéierten ausser senger Kontroll an net erreechbar sinn.
  Jet Fligere goufen am Drëtte Räich entwéckelt. Éischt vun all, de ME-262, mä de Fighter brauch méi zouverlässeg Motore fir net ze oft Crash.
  Souwuel d'Arado-Bomber wéi de Yu-287-Projet schéngen villverspriechend.
  Déi neisten TA-152 bewisen ganz gutt an der Praxis, als Multi-Zweck Maschinn a ganz séier. Allgemeng war déi däitsch Militär nach méi staark an der Loft. Ausserdeem hunn d'sowjetesch Yaks a Laggies, am Hibléck op de Mangel un Aluminium, sech méi schwéier a manner manöverbar wéi d'Referenzmaschinnen. Also ass d'Qualitéit vun der sowjetescher Loftfaart op e kriteschen Niveau gefall. ME-309, mat senger mächteger Bewaffnung, och ënner Beuechtung vun de Problemer mat der Manöverbarkeet, huet sech gutt mat sowjetesche Gefierer gepackt, de ME-109 verdrängt. An den TA-152 sollt de Focke-Wulf ersat hunn.
  Also déi Däitsch si méi oder manner Hockey .... Awer d'Aarbechten un der Technik goufen duerchgefouert.
  Zum beispill, de lev-2 versprach, den éischten panzer mat engem neie schema vum layout. Duerch d'Plaze vun der Transmissioun an de Motor an engem Block virum Tank, an d'Verréckelung vum Turm no hannen, hunn d'Däitschen op de Caddiewelle gespuert an d'Héicht vum Gefier erofgesat. Als Resultat, huet sech "Lion" -2 vill méi hell, an dofir méi séier.
  Am Hibléck op d'Schwieregkeeten vun der Krichszäit d'Produktioun vu schwéiere Panzer an der UdSSR bal gestoppt, an der Serie bal alles vereenegt no T-34-76. Also d 'nazien, am projet fir d' schafung vun engem neien hauptpanzer, wollten net méi d ' säit allbewaffnung ze déck. An de "Lion" konnt an fofzeg-fënnef Tonnen passen, mat engem Motor vun 1200 horsepower. Wéi och ëmmer, d'Gewiicht vum Tank Lev-2 konnt weider reduzéiert ginn duerch d'Reduktioun vum Kaliber vun der Pistoul. Déi fréier ass kloer iwwerflësseg ginn. Doriwwer eraus, d 'drësseg-véier haten niddereg-qualitativ allbewaffnung, an och schonn 37-mm, verouderte däitsche kanone schonn ugefaangen, se ze penetréieren.
  De Stalin war kloer erschreckt ... An hien huet Donner a Blëtz geworf ... Awer hien konnt näischt maachen ...
  Op Silvester hunn d'Däitschen en Attentat op den nach onbesetzten Deel vun Astrakhan, de Wolga Delta, gestart. D'Präsenz vu ville Flossbarrièren, de schwieregen Terrain, d'Proximitéit vum Caspian Sea erlaabt d'Rout Arméi d'Verteidegung vun Astrakhan ze verschäerfen an et nach besser ze halen wéi Stalingrad. Ausserdeem hunn d'sowjetesch Meedercher enestaende Heldenismus gewisen.
  An am Kaukasus, besonnesch am Wanter, ass et ganz schwéier duerch d'Bierger ze bewegen. Richteg, déi Däitsch laanscht déi méi bequem Küst vum Caspian Sea gaangen. Makhachkala gouf d'Grenz, wou d'sowjetesch Truppen, all hir Kräften an eng Faust gesammelt hunn, probéiert d'Nazien ze stoppen.
  Awer d ' munitioun, déi nëmmen iwwer mier geliwwert gouf, war net genuch ...
  Tamara huet verzweifelt mat hirem Barefouss Bataillon vu Meedercher gekämpft.
  Déi weiblech Krieger hunn haartnäckeg gekämpft an hunn oniwwertraff Heldenismus a grousse Courage gewisen.
  A bal plakeg gekämpft am Wanter a Frost.
  D'Tamara huet eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf, an huet e Burst gemaach, Géigner ofgeschnidden a gekrasch:
  - Fir d'UdSSR!
  D'Anna huet och eng Granat mat de bloussem Zéiwe gehäit a gezippt:
  - Fir de Kommunismus!
  D'Akulina huet e gutt geziilten Burst ginn, d'Feinde ausgeschloen a geruff:
  - Fir d'Gréisst vu Russland!
  D'Victoria huet op de Feind geschloen, huet ugefaang de Feind erof ze méien, säi Baart wéi e Raséierapparat ofgeschnidden a gemëscht:
  - D'UdSSR wäert stoen!
  Olympias, schéisst op de Feind, a werfen en explosive Package mat hiren bloen Zänn, vyaknula:
  - Fir d'Vaterland an d'Victoire bis zum Schluss!
  Dëst ass wéi Meedercher kämpfen. Si handelen verzweifelt a mat kolossaler Determinatioun.
  Tamara, schéisst, bemierkt:
  - Den Däiwel wäert se net huelen, an dann huele mir se!
  D'Kampf hei ass brutal a gläichzäiteg konstruktiv....
  Anastasia Vedmakova kämpft am Himmel ... Hir Gesiicht verdréit souguer vu Roserei, a si rifft:
  - Salut d'Ära vum Kommunismus!
  A mat den bloen Zänn riicht hien eng Fligerkanoun op d'Zil, an klappt feindlech Fligeren erof, duerno kräischt hien:
  - Fir Aarbecht Erfolleger!
  D'Akulina Orlova, klappt Géigner, brëllt zouversiichtlech, huet hir Zänn:
  - Fir esou e grousse Kommunismus, um ganze Planéit!
  De Pilot rifft:
  Och d'Kanner kennen eis!
  A mat sengen bloen Zänn riicht hien d'Fligerpistoul op d'Zil, an zerstéiert de Feind, a quietzt:
  - Am Numm vun der Ära vum Kommunismus!
  Loosst eis et soen, d'Meedchen ass en Terminator an eng brennend Flam. Kee Vulkan kann domat vergläichen.
  D'Akulina Orlova huet gesonge:
  - Et ass schonn en Dag fir mech vum Glawen u Gott ze dreemen, ech si sou faul, ech wëll net bieden!
  An aggressiv op d'Schéinheet gewonk.
  Hei sinn d'Kämpf ...
  An de Fligeren vun de Meedercher sinn al. An dëst ass hire groussen Nodeel. An och schwéier an net ganz manöverbar ...
  Ee vun de Jongen, déi gekämpft hunn, gouf erschoss, an hien hat keng Zäit mat engem Fallschierm eraus ze sprangen. An dëst ass natierlech säi kolossale Feat.
  D'Meedercher kämpfen an der Loft an hunn Spaass ...
  Albina an Alvina kämpfen op gudde ME-309 Kämpfer an, natierlech, Partituren gewannen aktiv.
  Meedercher si ganz houfreg op hiren Erfolleg ...
  D'Albina huet e sowjetesche Fliger mat Hëllef vun engem eleganten, bloe Fouss erofgeschoss a gekrasch:
  - Fir eis Adler!
  D'Alvina huet dräi russesch Autoen an engem Burst ofgerappt a gejaut:
  - Fir eis Falken!
  D'Meedercher hu sech berühmt gemaach ... Awer si gär och russesch Zaldoten ze folteren.
  Hei gouf e Jong-Pilot vu véierzéng Joer ageholl. An d'Schéinheet vun de Kanner Ronn Fersen goufe fir hien frittéiert. An dunn hunn se ugefaang, déi plakeg mat Äiswasser ze verdauen .... Dann kochend Waasser, an erëm Äis Waasser.
  Sou sinn d'Kampfschéinheeten ....
  D'Albina huet gesongen:
  -Fir eis Zänn, Klauen, Zänn, Faust!
  D'Alvina huet op der Spëtzt vun hire Lunge gejaut:
  - Also si wëllen e gudde Kampf!
  An d'Meedercher hu weider Wonner mat hiren bloen Zänn gemaach an sowjetesch Fligeren erofgeschoss.
  Allerdéngs hunn och russesch Piloten hinnen geäntwert. D'Alice an d'Angela si just op den Yak-9 transferéiert. A loosse mer déi Däitsch drëschen a gläichzäiteg nach sangen;
  Dir sidd d'Ausféierung vun engem valant Land,
  Komerod Lenin a Komerod Stalin ...
  An der UdSSR sinn all Leit wierklech gläich,
  An d'Fauscht sinn aus Eisen a Stol!
  
  Fir de Lenin ass d'Béischt Adolf keng Angscht,
  Elo ass de Vladimir de Leader Comrade Stalin ...
  Mir schloen de Fritz an d'Aen net an d'Wenkbrau,
  All Nazie goufen op eemol auserneen gerappt!
  
  Russland ass meng Mammeland
  Grousst, onbegrenzt Mammeland ...
  All Natiounen sinn eng Famill,
  Mir liewen geschwënn ënner Kommunismus!
  
  Loosst eis eist Land méi staark maachen
  Loosst Russland séier gréng ginn ...
  Mir schloen de Faschist éischter an d'Stir,
  A gleew mir, eis Kraaft gëtt net zu Steen!
  
  A Jesus als Leader ass ganz grouss,
  Hien ass eisen Här, an de wäisse Gott vum Universum ...
  An de Fuhrer wäert ganz schwéier geschloe ginn,
  Ëmmerhin ass eis Fäegkeet onverännert ginn!
  
  Jo, fir d'Wuel vun eisem Mammeland, Hellegen,
  Mir wäerten de Fritz hefteg kämpfen ...
  E Meedchen leeft barfuß am Schnéi
  Si wëll an Roserei kämpfen!
  
  Jo, Stalin ass elo de sowjetesche Leader ginn,
  Sou eng super, brave a kompetent ...
  Beréiert net Russland vum Kommunismus,
  Och wann d'Kraaft vum Luzifer mat Iech ass!
  
  Mir kënnen den Hitler kréien, gleeft mir
  Och wann mat demonescher Kraaft dotéiert ...
  Een Hitler ass e Raubdéier,
  Obschonn d'Fritz zouginn sinn net idioten!
  
  Kuerz gesot, mir wäerte Berlin Kämpfer eragoen,
  Do wäert de Lenin, alias Stalin, bei eis sinn ...
  Faschisten wéi Welpen räissen einfach,
  A gleeft datt eis Kraaft net wäert erofgoen!
  . KAPITEL #6
  Dat neit Joer 1944 ass komm ... Trotz der ganz schwiereger Situatioun op de Fronte gouf an der UdSSR geschafft fir nei Technologie ze kreéieren. Besonnesch héich Hoffnungen verbonne mat dem IS-2 Panzer a seng mächteg Waffen. Eng 122-Millimeter Kanoun kéint e staarkt Argument am Krich géint d'Nazien ginn. D'Hoffnungen goufen och op den T-34-85 mat enger méi staarker Pistoul, engem groussen Turm, awer deeselwechte Gehäuse an d'Ënnerstell geschloen.
  D'Situatioun war méi schlëmm mat Fligeren. D'Yak-3 konnt net an d'Produktioun goen wéinst dem Mangel u qualitativ héichwäerteg Duralumin, an d'LAGG-7 konnt net an d'Produktioun goen ouni de Réckgang vun der Produktioun wéinst dem neie Motor.
  Also huet de Stalin decidéiert, datt den Haaptsowjetesche Kämpfer de Yak-9 an LAGG-5 ass, an d'Attackfliger IL-2 war einfach ze fabrizéieren an haltbar. An an de panzer e graduellen iwwergank op t-34-85 an IS-2.
  Och wann et kee Réckgang an der Produktioun ass ...
  An d'Front war an de Nähte geplatzt, d'Däitschen hunn de Kaukasus ageholl. Makhachkala ass gefall, a si ware schonn op d'Grenze vum Aserbaidschan kommen!
  Hei huet Tamara mat hirem Dammebataillon gekämpft. Erëm Meedercher an rags aus Tuniken a barefous gekämpft mat superieure Feind Kräften.
  Tamara huet eng Linn op d'Nazien ofgeschoss, e puer vun de Feinde ofgeschnidden. An dunn huet si mat den bloen Zänn eng Granat vun der déidlecher Kraaft geworf, a gezippt:
  - Herrlechkeet un der UdSSR!
  D'Anna huet ganz genee op d'Nazien geschoss. A mat hiren bloen Zänn huet si Granaten vun der fataler Kraaft geheit, Géigner auserneen räissen.
  Dunn huet si geruff:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  Akulina, fir de Feind ze schéissen, huet d'faschistesch Infanterie ofgeschnidden. Si huet de Fritz ofgeschnidden, mat bloe Féiss eng Granat gehäit a gequitscht:
  - Fir Russland, eis grouss Mamm!
  D'Victoria, déi op de Feind schéisst, a mat hirem bloe Fouss Granaten op hie geworf huet, bemierkt:
  - Fir dat grousst Heemechtsland!
  Olympias, och aus enger Maschinnegewier, huet gejaut:
  - Herrlechkeet fir d'Zäite vum grousse Kommunismus!
  Déi weiblech Kämpfer sinn erstaunlech ...
  Si kämpfen, wéi et soll fir Schéinheet sinn ...
  Tamara, Kampf, erënnert un den Ufank vum Krich. Wéi si vun den däitschen Truppen huet misse flüchten. Si huet dunn de brullende Impakt vu Waffen héieren. D'Meedchen huet d'Kanonade verlooss. Hir Frëndin Tatyana gouf vun den Däitsche gefaangen, a si hunn nei Schong ewechgeholl, Bijouen an Ouerréng ofgerappt. A si hunn hir barfuß an d'Gefangenschaft gefuer ... Tatyana war d'Duechter vum Sekretär vum Regionalkomitee, a si huet net dacks ouni Schong ze goen. Dëst ass eng Ernidderung vu Stolz, barfuß ze goen wéi e Commoner, an et deet fir delikat Sohle wéi. D'Meedchen huet hir Been an d'Blutt geklappt a bei all Schrëtt gekrasch.
  D'Tamara hat och déi nei Stiwwelen un, déi si krut, an hat sech aus dem laange Spadséiergank hir Fersen reiwen. A si huet d'Schong aus, barfouss gaang. Si ass e Meedchen aus dem Duerf, dat hir Pflicht an der Ukraine gemaach huet. Hir Been an der Kandheet sinn laanscht d'Biergsteep gaangen. An dat vergläicht sech sécher net mat de Stroosse vun der Einfache. True, hir Calluses si scho vun der Sohle komm, an et ass net sou bequem fir ze goen. Awer d'Féiss hu sech séier erëm gehärt. A si huet kaum gelidden.
  Awer Tatyana huet séier hir Been sou vill erofgefall, datt si net méi konnt goen. D'Däitschen hätten hatt erschoss, awer si hunn d'Schéinheet schued. Si hunn mech op e Weenchen gesat, awer am Géigenzuch hunn se mech gesongen. Tatyana hat eng agreabel Stëmm, a sangen hinnen e puer politesch neutral Lidder.
  Wat duerno mat hirem geschitt ass, wousst Tamara net. Si ass selwer duerch de Bësch gaang, huet mat blotege Féiss, Knollen, Knollen, Zweiwelen gefillt, a si war souguer frou. Dat ass wann Dir laanscht déi schaarf Steng vun de Bierger trëppelt, dann och eeler Sole, wann Dir laang trëppelt, gëtt et scharf a schmerzhaf. An nach méi désagréabel op Dornen ze Fouss. Wann dës an d'Sohle hänken, gëtt et vill méi schmerzhaf, och fir déi rau Sohle vum Meedchen.
  Tamara op der Campagne war vun Middegkeet an Honger iwwerwonne. D'Meedchen huet Beeren giess, an dat war net genuch. An d'Däitschen ware séier fortgaang. An den ukrainesche Bëscher huet d'Tamara, gewinnt an de Bierger ze liewen, säi Wee net ganz gutt kennen. Ech sinn verluer gaangen, an sinn hannendrun.
  An elo, wéi eng gejot Kaz am Bësch. Dunn huet d'Meedchen d'Däitschen op engem Moto gefaangen. Si hunn den Auto mam Stroller gestoppt fir Waasser ze kréien. An d'Tamara huet sech op d'Maschinnegewier gekräizt, a wéi et aus dem Feind schneit. A schneiden onsécher, awer präzis. An d'Nazien falen a rësele sech an der Angscht. Tamara mécht se of. Si huet eng blo Ferse op de Kinn geplënnert, hien ass gefall. An d'Meedchen huet him.
  Duerno ass d'Schéinheet op de Moto geklomm, an d'Pedal mat hirem bloussem Fouss gedréckt, ofgezunn.
  Also réckelen ass vill méi lëschteg wéi spazéieren a barfuß.
  Tamara huet ënnerwee gesongen:
  - Et ass schéin, Bridder, et ass schéin, et ass schéin, Bridder ze liewen! Dir musst net mat eisem Ataman traueren!
  Dëst ass wéi d'Schluechtfeld entstanen ass.
  An elo kämpft si mat den Nazien wéi e Komsomol Terminator. Awer d'Kräfte sinn ongläich, an de Bataillon vu Meedercher ass gezwongen zréckzéien. Schluechte kachen hei, wéi Waasser an engem giganteschen Kettel iwwer e Vulkan.
  Anna, schéisst an huet eng Granat mat déidlecher Kraaft mat hiren bloen Zänn geheit, bemierkt:
  - Am Krich sinn all Mëttel gutt, ausser déi Suizid!
  Akulina, op de Feind schéisst, d'Nazis erofgeschloen, bemierkt:
  - An allem wäerte mir déi éischt sinn!
  An de bloe Ferse vum Meedchen huet de Kaddo vun der Zerstéierung ginn.
  D'Victoria, déi op d'Nazien geschoss huet, an d'Feinde mat automatesche Burst ofgeschnidden huet, huet gejaut:
  - Et gëtt keng Barmhäerzegkeet fir de Feinde!
  A wénkt op hir Begleeder.
  D'Olympias huet hir blo, gemeiselte Been, eng gewiichteg Rëtsch Granaten geworf a gekrasch:
  - Fir d'Gréisst vum mënschlechsten Haff vun der Welt a vum Kommunismus!
  D'Krieger si wierklech herrlech hei, a wéi de Weltraumalter.
  Si kämpfen mat grousser Heefegkeet.
  Awer d'Nazien kommen nach ëmmer am Kaukasus vir. Am Februar 1944 hunn d'Däitschen an d'Tierken sech vereenegt, d'sowjetesch Truppen an zwee ongläich Deeler geschnidden.
  De Fuhrer huet gefuerdert d'UdSSR ofzeschléissen. Den Astrakhan huet nach ëmmer ofgehalen. D'Nazien sinn, wéi ëmmer, a Kampfuniform ... Déi éischt ME-262s kämpfen an der Loft. Et sollt bemierkt datt se keng Sensatiounen produzéieren. Mat héijer Geschwindegkeet ass et net ganz bequem ze schloen mat 30 mm Fligerkanonen. Jo, dëst soll eescht geholl ginn. De ME-262 huet och e puer Probleemer wéinst sengem schwéiere Gewiicht. Besonnesch mat Manöverbarkeet.
  Méi erfollegräich an der Notzung vun der TA-152, déi verléift mat de Pilote gefall, a gouf zu engem workhorse. Tatsächlech en Auto an e Frontline Bomber, an e Kämpfer an Ugrëffsfliger. Et goufe souguer Iddie fir déi däitsch Loftfaart op dëse Fliger komplett ze transferéieren. Ënnert senge virdeeler ass et ze notéieren d'Iwwerliewensfäegkeet an d'Vitesse, a mächteg Waffen, gëeegent souwuel fir Ugrëffsfliger a Fighter.
  Och de ME-309, dee moderniséiert gëtt, gëtt ëmmer méi aktiv benotzt. De ME-109 ass nach ëmmer am Déngscht, deen net geläscht gëtt wéinst der net reduzéierter Produktioun. Och eng nei Ännerung vun der ME-109 "K" koum mat engem méi staarke Motor, bewaffnet mat fënnef Loftgewierer gläichzäiteg. Dir kënnt esou eng Maschinn net sou einfach schloen.
  ME-309 krut och e méi mächtege Motor an huet d'Flilleke geschloen. E ganz geféierlechen Auto. Sowjetesch Pilote fléien nach ëmmer al Fligeren, an hir Qualitéit ass nëmmen erofgaang. Bis elo ass de Yak-9 awer net sou schlecht, et ass ganz manöverbar, an et brauch net exzessiv Geschwindegkeet.
  Däitsch Truppe si staark ... Et goufe Sträit iwwer den Tank T-34-85. Ass et derwäert, d'Turret-Rüstung méi déck ze maachen? No allem, an dësem Fall wäert d'Gewiicht eropgoen. An et soll feststellen, datt d'Qualitéit vun der sowjetescher Rüstung gefall ass. Legierungselementer si kuerzfristeg, an d'Qualitéit vum Schweißen oder Goss ass op e kriteschen Niveau gefall.
  Awer d'Meedercher kämpfen wéi Heldinnen ...
  Dann ass dem Elizabeth säin Tank gebrach an d'Meedercher verloossen. Barefouss a Bikini gekleet, lafe si duerch de Schnéi a loossen graziéis Spueren.
  Catherine bemierkt mat engem béise Bléck:
  - Mir si grëndlech erstreckt!
  D'Elena huet mat Roserei bemierkt:
  Mee mir gewannen nach!
  D'Elisabeth huet eng Pistoul ofgeschoss, en däitsche Motocyclist geschloen an huet gemëscht:
  - Ech hunn en Däitsche geschloen! Wéi wäert hien apt vu mir kréien!
  Euphrasia huet energesch bemierkt:
  - Do schléissen se hiert Liewen, a flüchten net zréck!
  D'Catherine war en aggressivt Meedchen an huet gesongen:
  - An eiser Roserei sange mir d'Hymne vum Räich!
  D'Meedercher lafe fir sech, an hir kaal Ronn Fersen blénken.
  De Jong, deen d'Meedercher gesinn huet, huet si Angscht gefrot:
  - A wou bass du barfuß hierkommen?
  Elizabeth huet geäntwert:
  - Loosst eis en taktesche Manöver maachen!
  De Jong huet gekrasch:
  - Een, zwee - Trauer ass kee Problem,
  Dir sollt ni zréckzéien!
  Halt Är Nues a Schwanz méi héich mat enger Päif,
  Wësst datt e richtege Frënd ëmmer bei Iech ass!
  D'Catherine huet geziddert, an huet hir Zänn:
  - Wësst datt e richtege Frënd ëmmer bei Iech ass!
  D'Elena huet gejaut:
  - Fäert net! Mir kommen zréck....
  An all véier Meedercher hunn am Chouer gejaut;
  Ech gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen
  Et gëtt en Enn vum Faschismus ...
  An d'Sonn wäert schéngen
  De Wee, de Kommunismus beliicht!
  Warriors si prett all Däitsch ze räissen ... A barfuß am Schnéi si se sou sexy a schéin. Wéi schéin sinn dës Meedercher, wéi bléiend an onfading Rosen.
  Gutt, den Hitler mécht kee Geck, a ronderëm eist Heemechtsland dréit hien Wolleken. Hien setzt seng Zänn an d'Häerz, an drénkt hiert Blutt!
  An d'Meedercher hannerloossen ganz schéin Spuren. D'Däitschen verfollegen dës Spueren an dreemen op d'Knéien a staren giereg. Dëst sinn déi wilde Krieger. An d'Däitschen kussen d'Spuere vu Meedercher.
  An Anastasia Vedmakova an Akulina Orlova kämpfen am Himmel. Zwee wonnerbar Meedercher.
  D'Anastasia, huet d'Nazien erofgeschoss an hire Fliger ëmgedréint mat hiren bloen Zänn, gesongen:
  Mir kämpfen fir eng méi hell muer!
  D'Akulina, d'Schwänz vun den Nazien ofgeschnidden, mat hiren bloen Zänn, huet gekrasch:
  - Loosst eis Kuss!
  An d'Meedercher drëschen d'Däitschen nees ouni Schued oder Zeremonie. Esou schlau si se.
  D'Anastasia huet hir Yak-9 erëm gedréint an, quitzend, vyaknula:
  - Dat heescht de Kommunismus!
  D'Akulina ass mat dësem averstanen:
  Ech gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen ...
  D'Anastasia huet d'Däitschen erofgeschloen, gekrasch:
  - Mammeland ass eis Sonn!
  An esou sinn d'Kampf Meedercher hei, déi héchste sowjetesch Klass.
  An déi Däitsch kréien et, ganz schwéier. An d'militäresch Operatiounen entwéckelen ...
  Am Mäerz hunn d'Nazien ugefaang Baku ze stiermen. Et gëtt en Ugrëff op eng grouss Stad voller Ueleg. D'Schluechte sinn hefteg.
  D'Däitschen beschossen Baku mat schwéierer Artillerie.
  A bombardéiert vun Stuermtroopers. Awer d'Bommen ginn och vun den éischten, neisten Yu-488s gefall, déi sech duerch kolossal Kraaft ënnerscheeden. Dës Maschinnen si just Béischt.
  Op ee vun hinnen, Gertrude, Eva a Frida. Schéin Meedercher, déi eng exzellent Vue hunn, falen Bommen op sowjetesch Positiounen. A si ëmbréngen Zaldoten vun der Rouder Arméi an Zivilisten.
  Baku brennt ... De Rauch klëmmt an de Piliere. Uelegbrunnen brennen, alles brennt.
  Gertrude seet mat engem Lach:
  - Gott huet Däitschland gär!
  D'Eva, dréckt hir blo Fiel op den Hiewel a fällt Bommen, stëmmt:
  - Natierlech! Mir sinn déi gewielte Rass!
  Frida huet aggressiv gesongen:
  - Eis Leit sinn d'Auswielten vum Himmel!
  A wénkt op hir Begleeder. Dëst sinn d'Meedercher hei a kämpfen, just d'Ausféierung vun der Aggressivitéit. A Kampf Muecht.
  D'Gertrude huet e Burst vu Loftgewierer ginn, a gekrasch:
  - Fir d'Gréisst vun eisem Vaterland!
  D'Eva, déi op Géigner geschoss huet, huet bestätegt:
  - Fir kolossal Gréisst!
  Meedercher kënne séier beherrscht de Fligeren gesinn. Dëst sinn de Kampf Frëndinnen.
  An du kanns se net nëmmen op Kaarte gewannen. A si drëschen Feinde mat engem wilde Wahnsinn.
  Frida notéiert:
  - Ech sinn eng Fra vu groussen Dreem a Schéinheet!
  Duerno huet si nach eng Kéier aus Fligerwaffen geschoss, sowjetesch Kämpfer ofgeschoss, déi probéiert hunn dat däitscht Monster ze attackéieren.
  Jo, géint d'Nazien gëtt et d'Gefill, datt si sech net widderstoen kënnen.
  Baku ass ënner Attack.
  Tamara an hirem Batailloun kämpfen fir dës Stad. D'Meedercher kämpfen verzweifelt a weisen enestaende Heldentum.
  D'Tamara huet sech ëmgedréint, huet eng Granat mat de bloussegen Zéiwe gehäit, d'Däitschen an hir Söldner verstreet, gequietscht:
  - Fir mäi grenzlost Vaterland!
  A wénkt op hir Begleeder. Si ass e Krieger vum héchsten Niveau, dee kee Gläichgewiicht huet.
  Obwuel, natierlech, aner Meedercher sinn net schlecht. Loosst eis just soen datt se ganz gutt kämpfen.
  D'Anna, zum Beispill, huet d'Nazien geholl, wéi mat engem Sichel.
  An huet gekrasch:
  - Fir d'UdSSR!
  A mat hirem bloe Ferse huet e mäerderesche Kaddo vum Doud ginn.
  Den Akulina, deen op de Feind geschoss huet, huet gekrasch:
  - Fir mäin Heemechtsland!
  A mat bloussem Zéiwe, wéi hien lancéiert Annihilatiounscadeauen, déi jidderengem hannereneen auserneen.
  Victoria kämpft mat Feinde, handelt verzweifelt an entscheedend. Knäppt Géigner a Burst eraus. Da werft hie mat bloen Zéiwe Granaten mat fatale Kraaft. A gejaut:
  - Fir d'Iddie vum Kommunismus!
  D'Olympesch Spiller kämpfen och. An dëst heroescht Meedchen wäert eng ganz Këscht Sprengstoff mat hiren bloen, muskuläre Been geheien. An den Tank "Lion" wäert iwwerrollen.
  De Krieger rifft:
  - Awer Pasaran!
  Kampf Meedercher a ganz schéin. Ni opginn an ni opginn. Si hunn d'Kraaft vun Terminatoren.
  An d'Kräfte si ganz ongläich ... Baku ass a Bränn verschleeft. Sowjetesch Truppen hunn net genuch Munitioun. An dëst ass den Haaptproblem.
  Vill kapituléieren an der Verzweiflung.
  D'Gerda an hir Equipe forcéiere männlech Sklaven hir bloe Sohle ze kussen. Déi maachen et pflichteg, a lecken hir Fersen.
  Da klammen d'Meedercher nees an de Panther-2 a schéissen. Sowjetesch Waffen ausschloen ...
  Bal de ganze Kaukasus ass scho gefaange ginn. Mee Yerevan hält nach ëmmer aus. D'Stad Poti kämpft heroesch - de leschten Hafen an deem d'Iwwerreschter vun der Black Sea Fleet nach ëmmer halen.
  An do kämpfen Meedercher vu verschiddenen Nationalitéiten. An en Détachement vu Barefouss Gulnazi kämpft. Eng schéin Georgian Fra, a si huet eng Equipe fir e Meedchen.
  De Gulnazi werft mat blotem Fouss e Pak mat Sprengstoff, räissen d'Nazien aus a quietzt:
  - Herrlechkeet fir d'Gréisst vum Weltkommunismus!
  Tamila, hire Partner, werft och eng déidlech Granat mat hirem bloe Fouss, d'Türken zerräissen a jäizt:
  - Fir Mammeland!
  D'Masha ass e Meedchen aus Russland, mécht en Tour a werft explosiv Kraaft mat den bloen Zänn, a brécht d'Nazis, rifft:
  - Herrlechkeet fir d'Zäite vum Weltkommunismus!
  D'Margarita gëtt och e gutt geziilten Tour. Si huet d'Nazis ofgeschnidden a mat hirem bloe Ferse e Kaddo vum mäerdereschen Doud geschéckt, Géigner zerdréckt a gejaut:
  - Fir eis Victoire!
  Dëst ass wéi d'Meedercher heroesch kämpfen. A si kënne wierklech net gestoppt ginn, a si kënnen net zréckgezunn ginn. Si sinn einfach weiblech Kämpfer a super. A wa se kämpfen, da wéi Helden an Supermänner!
  Awer, leider, et ass schwéier d'Nazien an hir Superieure Kräfte widderstoen. Um Himmel kréien d'Albina an d'Alvina zouversiichtlech Konten. An esou vill Fligeren sinn erofgefall, datt et kloer onméiglech ass se ze stoppen.
  D'Albina, schéisst en anere sowjetesche Fliger mat hiren bloen Zänn erof, huet gesonge:
  - Mir kënnen net besiegt ginn, de Jeeër gëtt an e Spill!
  D'Alvina, huet hir Géigner ofgeschnidden, a kräfteg de Kapp op e mächtegen Hals gedréint, huet gekrasch:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vun der neier arescher Uerdnung!
  A gëtt och e bloe Ferse ...
  D'Meedercher hu scho méi wéi fënnefhonnert Fligeren all erofgeschoss a kruten d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Dëst si just onheemlech Schéinheeten. A wann d'Feinde vum Drëtte Räich scho geschloe ginn, da kënnen dës Däiwel net gestoppt ginn. Méi wéi 500 erofgefall Fligeren nëmmen bei Marseille. Dëst Phänomen ass natierlech uewen. Den Hitler huet souguer beschloss, de sechste Grad vum Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Platin Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten z'approuvéieren.
  Et gëtt vun deem kritt deen als éischt dausend erofgefall Fligeren iwwerschreift. An d'Resultat wäert einfach phenomenal sinn.
  D'Albina huet fënnef sowjetesch Fligere gläichzäiteg mat engem Burst vun 30-mm-Kaliber Fligergewierer ofgeschnidden an d'Ausléiser mat hiren bloen Zéiwen gedréckt, cooed:
  - Éier fir eis Stäerkt!
  Alvina, moies sowjetesch Autoen, an ofschneiden d'Feinde mat der Hëllef vun hire bloen Zänn, vyaknula:
  - Grouss Heroismus fir Heldentum!
  An d'Krieger hunn sech géigesäiteg gewénkt!
  Si kämpfen wéi ëmmer an engem Bikini a barfuß, an dat ass hir Kraaft. D'Meedercher si just Supermen-Weibercher. Och wa se eng béis Saach déngen. A si gär d'Fersen vun de gefaange Pionéier mat engem Spark ze braten. Hei sinn d'Meedercher hei. Brutal awer séiss.
  D'Albina sot eemol:
  - Et gëtt keng Frëndlechkeet op der Welt, et gëtt nëmme Schwäch!
  A mat hirem bloe Ferse huet si e puer Bommen op sowjetesch Positioune gefall, an dräi Waffen ausgeschloen.
  Dëst sinn d'Krieger déi absolut keng Barmhäerzegkeet fir jiddereen ginn! Awer hir Schlag sinn einfach zerstéiert.
  D'Alvina huet mat engem Grinsen festgestallt:
  - Et gëtt keng Plaz fir déi Schwaach, ënner der Sonn!
  A winked bei hirem Partner.
  Warriors déi keng Schwächt weisen an ni opginn. Si si wierklech Champions vun Champions. Obwuel mat engem Minus Zeechen, wéi se eng béis Kraaft déngen.
  Awer gläichzäiteg witzeg a charmant.
  D'Albina, huet hir Zänn ofgestraalt an déidlech Loftschalen op hir Géigner geschéckt, huet gekrasch:
  - D'Nazi Wuert ass helleg - mir wäerten fir ëmmer zerstéieren!
  D'Alvina huet aggressiv gemierkt, Géigner erofgeschloen:
  - Mir si wierklech Piraten!
  D'Albina, d'Feinde ofgeschnidden, huet bestätegt:
  - Alles anescht ass en Dram!
  An d'Krieger goufe sou zerstéiert an hunn jidderee geschloen, wéi Puck mat Veräiner ze schéissen.
  D'Alvina huet gekrasch wéi si déi russesch Fligeren zerquetscht huet:
  - Mir kämpfen dem Hitler seng Adler!
  A wénkt op hir Begleeder.
  D'Krieger hei, tatsächlech, loosse d'Darm vun de Feinde. D'Rout Arméi kritt Kapital vun hinnen.
  Kämpf Meedercher sou eifreg schloen russesch Truppen aus.
  Mee Helga op der TA-152 zerstéiert d'sowjetesch Buedemkräften. Knäppt SAU-85 aus a rifft:
  - Fir d'Gréisst vun Däitschland an hir Jongen a Meedercher!
  Awer d'Kämpf leeft nach ëmmer fir Astrakhan.
  Meedercher mat der leschter Kraaft ze halen.
  D'Alenka werft eng Bomm mat Sprengstoff mat blotem Fouss. Brécht d'Nazis a rifft:
  - Fir den hellegen Kommunismus!
  Anyuta, schéisst op d'Nazien, a werft och eng Granat mat hiren bloen Zänn, jäizt:
  - An Erléisung fir d'Land!
  Alla, de Géigner erofgeschloen an se ouni onnéideg Zeremonien ze mëschen, an eng Granat mat hirem bloussem Ferse geheien, huet gekrasch:
  - Sou kléngt eis Herrlechkeet!
  D'Maria, d'Feinde zerstéiert, d'Doudesgeschenker mat hiren bloen Zänn werfen, brécht:
  - Mir si grouss an eiser Herrlechkeet!
  D'Marusya, déi fortschrëttlech arabesch Söldner an de Reie méien, a mat hirem bloe Fouss eng Granat werfen, jäizt:
  - Fir Ännerungen, sou datt d'Präisser op eemol falen!
  Matrona huet d'Nazien aus enger Maschinnegewier geläscht, huet et geholl a gequietscht:
  - Eis Heemecht vun der UdSSR! Wäert zerquetscht Här!
  D'Krieger handelen hei mat grousser Aggressivitéit. An hire Kampfdrock ass kolossal.
  Am Allgemengen weisen se hir kolossal Aerobatik. A wierklech onstoppbaren Drock.
  Warriors barfuß, awer glécklech ...
  Am Abrëll hunn d'Nazis dach Baku ageholl. De Mangel u Munitioun huet seng Maut geholl. Zur selwechter Zäit ass de Poti och bal gläichzäiteg gefall. Nëmmen Yerevan, op de Biergsteigungen, ofgehalen. Mä hie war och veruerteelt. Munitioun a Liewensmëttel waren och do op en Enn gaangen. Et ass just datt d'Tierken dës Stad nach net gestiermt hunn, a si sammelen Stëbs fir ze hongereg.
  D'Meedercher aus dem Tamara sengem Bataillon sinn deelweis ënner den Ënnergrond verschwonnen, an en Deel, zesumme mam Kommandant, sinn laanscht d'Hënn no vir geplënnert ... Si wollten duerchbrécht an hir eegen.
  De Kaukasus ass scho bal komplett ageholl, awer de Krich geet weider. Obwuel d'UdSSR hir gréissten Ueleg Terrain zu där Zäit verluer. Awer d'Rout Arméi ass net am Geescht gebrach. An et gëtt nach ëmmer Ueleg an der Wolga Regioun, a Sibirien a villen anere Plazen.
  Den Hitler huet bestallt d'Russen am Astrakhan bis den 20. Abrëll ofzeschléissen. An d'Kämpf hunn sech op enger kolossaler Skala entfalen. An d'Bommeleeër huet sech staark verstäerkt.
  D'UdSSR war ënner staarken Drock. D'Kämpf gaangen fir Alma-Ata, déi vun de Japaner gestiermt gouf. D'Stad war bal komplett ëmginn.
  De Samurai, soubal et e bësse méi waarm gouf, huet probéiert d'Offensiv z'entwéckelen, a Richtung Magadan.
  D'Veronika huet zu Alma-Ata gekämpft an huet den Ugrëff vun de Samurai mat hirem Bataillon vu Meedercher gekämpft.
  An et gi vill vun hinnen. D'Chinesen, déi vun den Zesummebrochmethoden rekrutéiert goufen, kämpfen och.
  D'Japaner werfen giel Zaldoten an d'Schluecht ... Si kommen vir a werfen wuertwiertlech sowjetesch Positiounen mat hire Läichen.
  D'Veronica ass a Brand. An hien mowt d'Chinesen a Samurai a Reihen. Werft Granaten mat bloen Zéiwen a quitscht:
  - Herrlechkeet dem russesche Geescht!
  D'Marfa schéisst och, schneidt Géigner of a quiet:
  - Fir eist Vaterland!
  D'Natasha, schéisst op d'japanesch a chinesesch Zaldoten, déi fir d'Roll vum Kanounefüder rekrutéiert goufen, jäizt:
  - Fir de grousse Kommunismus!
  D'Alina, déi op d'Samurai an d'chinesesch Kämpfer erschoss huet, se mat grousser Leidenschaft mëscht, an d'Geschenk vum Doud mat hirem bloe Ferse geschenkt huet:
  - Fir déi nei Grenze vum Kommunismus!
  Veronica schéisst op de Feind mat grousser Genauegkeet, a brécht duerch d'Käpp vun de Chinesen, a gläichzäiteg jäizt:
  - Herrlechkeet dem sowjetesche Land!
  A mat hirem bloussem Been schéckt si eng kolossal Granatkraaft, déi all Feinde räissen.
  D'Marfa, de Feind ofgeschnidden an d'Geschenk vum Doud mat hire bloe Fanger werfen, jäizt:
  - Regel d'Ära vum Kommunismus!
  D'Natashka huet sech zerräissen, en explosive Package mat hirem blotege Fouss, eng Mass vu Chinesesch, vyaknula geworf:
  - Fir déi nei sowjetesch Uerdnung!
  D'Alina, déi ganz präzis op de Feind geschoss huet, huet gekrasch:
  - Fir déi nei Grenze vum Kommunismus wäerte mir kämpfen!
  An hir bloe Ferse ass der Zerstéierungsbomm ënnergaangen.
  Kämpf Meedercher, wéi wann d'Funken aus hiren Ae gegoss ginn.
  Nee, d'Japaner kënnen esou Leit net eroberen, och zesumme mat de chinesesche Kräften. An de Samurai Staang fir iwwerfalen.
  An erëm geheien se Läichen op all Approche. Mä et sinn ze vill vun hinnen, an de Bataillon vun barfous Schéinheet muss zréckzéien.
  An et gi japanesch Ninja Meedercher. An et ass ganz schwéier géint si ze kämpfen.
  Si sinn sou glänzend, kämpfen a schéin. A si werfen hir Féiss mat hire bloussem Zéiwe, Kaddoen vu grousser zerstéierender Kraaft.
  En Ninja Meedchen mat bloen Hoer schneidt sowjetesch Zaldoten mat Schwerter a Gejäiz:
  - Fir d'Ära vun der Herrschaft vum Keeser!
  En Ninja Meedchen mat giel Hoer leeft eng Wandmillen, zerstéiert de russesche Militär a quietst:
  - Herrlechkeet fir d'Banzai Ära!
  En Ninja Meedchen mat roude Hoer huet en Helikopter Technik benotzt, e sowjeteschen Offizéier ofgeschnidden a gejaut:
  - Mir gewannen ëmmer!
  En Ninja-Meedchen mat wäiss Hoer huet eng Päiperlekstechnik benotzt, dräi russesch Zaldoten ofgeschnidden an eng Ierzewelt mat den bloen Zéiwen geheit. Et explodéiert an huet d'drësseg-véier ëmgedréint.
  De Krieger huet gekrasch:
  - Fir déi nei japanesch Uerdnung!
  Esou Meedercher hei si wonnerbar a wierklech cool ... An d'Rout Arméi am Fernen Osten huet e seriéise Feind begéint.
  Awer hei am Zentrum, sowjetesch Truppen liwweren e plötzleche Schlag a Richtung Rzhev.
  Hei kämpft d'Crew vun Elizabeth fir d'éischte Kéier um neien IS-2 Tank. Eng Maschinn mat där e puer Hoffnungen verbonne sinn. Normalerweis sinn et fënnef Crewmemberen an et, awer hei sinn d'Krieger mat véier.
  D'Elizabeth schéisst eng 122mm Pistoul. En zerstéierende Projektil flitt mat mäerderlecher Kraaft. Beschreift e Bou, an trefft vun enger laanger Distanz T-4.
  Elizabeth rifft:
  - Dat ass wat ech gutt gemaach hunn!
  D'Ekaterina reprochéiert als Äntwert, benotzt hir blo Zänn, a bemierkt mat Verärgerung:
  - An d'Waff ass net ze séier schéisst!
  D'Elisabeth ass domat averstanen:
  - Net e perfekte Tank Zerstéierer iwwerhaapt!
  D'Elena, déi mat bloe Féiss gehollef huet fir d'Waff ze lueden, bemierkt:
  - Awer Mäerder!
  An dunn huet d'Catherine gebrannt. An d'Schuel huet de Panther u Bord vu wäiter Distanz getraff. Jo, Killer Pistoul ...
  Catherine notéiert:
  - Mir hu vill Energie an Opreegung!
  D'Elena war domat eens:
  - Vill! Herrlechkeet fir Russland!
  Euphrasia huet och bemierkt:
  - D'Visibilitéit vun dësem Auto ass schwaach Meedercher. Wéi schéiss du et?
  D'Elena huet logesch bemierkt:
  - An dat ass eist trainéiert Auge! Wa mir schloen, da schloen mir!
  An d'Krieger sangen am Chouer:
  - Mir wäerte keng Angscht hunn a wäerten ëmmer kämpfen!
  . KAPITEL 7
  Den 21. Abrëll war Astrachan nach deelweis ënner der sowjetescher Kontroll. Den Däitsche war net ganz dervun geholl.
  Den Terrain huet et méiglech gemaach hei gutt ze verteidegen. An d'Däitschen decidéiert Taktik ze änneren. Amplaz vun Attentater hu si sech op Bombardementer a Beschoss ëmgewandelt.
  D'Alenka an hir Equipe hunn sech an engem Bunker verstoppt an hunn de massive Schiet gewaart.
  Et gi sechs vun hinnen Meedercher, Kaarte spillen. Si hunn d'Decken mat de bloussem Zéiwe gehal an hunn eng Diskussioun.
  Anyuta sot rosen:
  - Am Kaukasus gouf nëmmen Jerevan net geholl. Dëst ass nëmmen eis lescht Insel an dëser Regioun. Wat ass nächst?
  D'Alenka huet logesch virgeschloen:
  - Wahrscheinlech wäert si zu Moskau goen. Dëst ass hire Credo!
  Allah huet mat engem Opschlag bemierkt:
  - D'Kräfte si ganz ongläich ... Mir verléieren wierklech de Krich, a mir hunn net genuch Zaldoten!
  Maria logesch bemierkt:
  - An d'Nazien verléieren! Si kënnen eis net widderstoen!
  D'Matrena huet hir Meenung ausgedréckt, eng Kaart mat hiren bloen Zänn geworf:
  - Mir sinn gebuer fir ze gewannen, a mir wäerte sécher gewannen, ech weess et!
  D'Marusya huet d'accord, an huet hire Géigner mat hiren bloen Zänn geschloen:
  - Natierlech gëtt et keen Zweiwel!
  D'Alenka wier net sou optimistesch, a werfen eng Kaart mat hirem bloen, gebratene Been:
  "Mir Meedercher musse vläicht ënner Besetzung liewen, awer ech gleewen, datt mir definitiv gewannen!"
  Anyuta sot eescht:
  - Dir kënnt mat partisan Methoden kämpfen, an et wäert ganz schéin sinn wann Dir mat sou ganz cool gekämpft hutt!
  Allah huet aggressiv bemierkt:
  - Dir sollt méi aktiv kämpfen!
  D'Meedercher hunn d'Gespréich opgehuewen. Duerno sinn se op en anert Thema geplënnert.
  D'Marusya huet mat Iergerschaft bemierkt:
  - D'Zuel vun de Gleeweger wiisst. Géint all Logik!
  D'Anna huet op dëst geäntwert:
  Keen huet nach bewisen datt et kee Gott gëtt. An hien kann net anescht beweisen. Also hei kënnt Dir ad infinitum streiden.
  Elena bestätegt:
  - An hei streiden ass domm an nëtzlos!
  Allah huet mat dësem averstanen:
  - Jo, dëst Gespréich ass nëtzlos. Ausserdeem, wann et e Gott gëtt, dann ass Hien esou datt et besser ass fir hien net ze sinn!
  Matryona huet gelaacht a bemierkt:
  - Et ass besser fir esou e Gott net ze existéieren! Bis dohinner sange mer!
  An d'Meedercher sangen am Chouer;
  Mir si Meedercher, bäitrieden de Komsomol,
  Si hunn en Eed vum Glawen ofgeholl fir d'Vaterland ze sinn ...
  Sou datt eng rosen Néierlag op d'Nazien gewaart huet,
  Gutt, a Russland ënner Kommunismus ze liewen!
  
  No allem ass de Lenin bei eis, wéi wann et e Metal ass,
  Aus Bronze wien méi staark ass wéi all Stol ...
  Ech hu gedreemt d'Welt ze dréinen
  Wéi de grousse Genie Stalin nogelooss huet!
  
  Mir wäerten d'Vaterland méi cool maachen
  A mir wäerten d'Vaterland iwwer d'Stären erhéijen ...
  Kann et Erfolleg mat de Komsomol Memberen ginn,
  Och wann eis Féiss kaal sinn!
  
  De Faschist attackéiert meng Heemecht,
  Aus dem Osten kloteren d'Samurai ...
  Ech hunn de Jesus an de Stalin gär
  An ech gleewen dem Géigner, mir wäerten zerräissen!
  
  No allem ass de berühmte Gott Svarog bei eis,
  Wat de Kommunismus, am Geck, wäert bauen ...
  De glorräiche Rod ass méi staark wéi alles am Universum,
  Wäert op Bewosstsinn a Wëllen bäidroen!
  
  Mir gleewen, datt mir ni opginn
  Setzt d'Vaterland net op d'Knéien ...
  Comrade Stalin ass en helle Stär,
  An eise Schoulmeeschter ass de weise Genie Lenin!
  
  Mir wäerten eist Vaterland maachen,
  Méi schéin a stralend um Planéit ...
  An et wäert sinn, weess déi fatal Pistoul,
  Loosst Erwuessener a Kanner Spaass hunn!
  
  Verbrennt Svarog, verbrennt net an Ärem Häerz,
  Dir sidd de Patréiner vun all de Schwerter vu Russland ...
  Mir bauen geschwënn, ech gleewen e staarkt Paradäis,
  Jesus wäert kommen helleg Missioun!
  
  Vertrau net dem Hitler seng Bande Frënn
  Datt hatt einfach a menacéiert wäert gewannen ...
  Alles wat Dir braucht ass eng Famill -
  A gleeft et ass net ze spéit fir d'Motherland gär ze hunn!
  
  Här Allmächtege schützt eis all,
  Hieft den Tricolore Fändel iwwer d'Äerd ...
  An de béise Raubdéier gëtt an e Spill,
  Mir wäerten fäeg sinn mam Satan ze këmmeren!
  
  Ech hunn dat Grousst Vaterland gär
  Am ganzen Universum gëtt et net méi schéin Dir
  Mir wäerten Russland net fir de Rubel verkafen,
  Loosst eis Fridden a Gléck am Universum bauen!
  
  Am Numm vun eisem Mammeland, en Dram,
  Grouss Russland wäert eropgoen ...
  Alles anescht ass just Vanity
  An en neie Messias wäert bei eis sinn!
  
  Oh meng Allmächteg Lada,
  Dir wäert Léift a Fridden dem russesche ginn ...
  Ech wenden mech zu dir also ech bieden,
  A wann néideg, schloen de Blëtz!
  
  Maria Mamm vum Gott vum Himmel,
  Den Universum huet dem Jesus ...
  Fir Iech ass de grousse Gott opgestan,
  D'Leit hunn de richtege Goût net verluer!
  
  Notéiert d'Komsomol Memberen sinn
  D'Gëtter vu Russland sinn héich respektéiert ...
  Mir sinn déi grouss Jongen vum Mammeland,
  D'Russen gewannen ëmmer!
  
  D'Frënn musse fir d'Mammeland bieden,
  Perun, Yarilo, a Svarog si mächteg ...
  Mir wäerte ganz staark Männer sinn
  A mir wäerte souguer d'Wolleken um Himmel blosen!
  
  Elo ass de Feind scho vu Moskau zréckgeworf,
  Du hues de Faschisten vill verletzt...
  Mir sinn dem Jesus an dem Stalin trei,
  Et gi genuch Panzer mat Waffen!
  
  Neen, de Géigner wäert net an der Lag sinn, d'Russen ze bekämpfen,
  Well eis Krieger allmächteg sinn ...
  Examen, Iwwerreechung, nëmme fir fënnef,
  Also datt all Jong ganz staark wier!
  
  Gleeft mir, Stalingrad wäert herrlech sinn,
  A mir halen him vum Ugrëff ...
  Eng Victoire Ritter Ausrichtung wäert kommen,
  Och wann d'Blutt onbestänneg leeft!
  
  Barefoot Meedercher an der Keelt
  Si lafen, flimmeren mat hiren Fersen ...
  A si wäerten d'Faschisten mat enger Fauscht schloen,
  Unsociable Kain wäert verflaacht ginn!
  
  Alles wäert sinn, wëssen d'Leit gutt
  Mir sinn am Weltall, mir wäerten d'Stärebiller opmaachen ...
  No allem ass et eng Sënn fir Valor zweifelen,
  An et wäert e Mann um Gottes Troun sinn!
  
  Wëssenschaft wäert geschwënn déi Doudeg erëmbeliewen,
  Mir kënne méi jonk a méi schéin ginn ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  Fir meng schéin Mamm Russland!
  D'Meedercher hunn e ganzt Gedicht gutt gesongen a si weider mat bloussem Féiss Kaarte gespillt ...
  Den 22. Abrëll war dem Lenin säi Gebuertsdag. D'Meedercher hunn Alkohol verdünnt mat Waasser a Kaffi gedronk an ënner dem Otem gespurt ...
  D'Rout Arméi huet eng aner Rzhev-Sychevsk Operatioun am Zentrum duerchgefouert. D'Däitschen waren an der Defensiv an hunn sech zréckgekämpft. Déi nei sowjetesch Panzer T-34-85 an IS-2 gekämpft. Dee leschten Auto ass dacks am Bulli ageklemmt. Jo, an d ' allbewaffnung vum "Tiger" -2 a méi schwéier "Kazen" hunn net op d ' stir. "Panther" -2 och, konnt nëmmen no duerchgebrach ginn.
  Deen däitschsten Auto huet de sowjetesche vun enger méi grousser Distanz duerchgebrach.
  Hitler war allgemeng zefridde mam "Panther" -2, deen zefriddestellend geschützt ass, a gutt Fuerleistung a Waffen. Awer hien huet gefuerdert en Tank ze kreéieren dee besser geschützt wier, a gläichzäiteg tolerabel fueren ...
  "Maus" an dësem Fall huet sech als ineffizient Maschinn gewisen. Den E-100 gouf aktiv als Deel vun der E Serie entwéckelt. D'Plaz vum Motor an d'Transmissioun sollten zesumme gemaach ginn, an den Tuerm war méi schmuel a méi geneigt wéi den Hull. D'Dicke vun der Rüstung blouf mat der Maus vergläichbar, sou wéi d'Bewaffnung, awer wéinst der Héicht huet d'Gewiicht op 130 Tonnen reduzéiert. De Motor, am Géigendeel, sollt méi staark ginn op 1500 Päerd, an den Tank hat eng zefriddestellend Mobilitéit.
  Am Allgemengen, Serie "E" soll eng nei Generatioun vun Panzer ginn. Mat méi nidderegen Silhouetten, mat grousse Winkele vu rationaler Neigung, mächtege Waffen a Motoren, dichte Layout.
  Wéi och ëmmer, während déi Däitsch scho gutt Autoen haten. "Panther" -2 ersat de fréiere Modell. Et gouf och en neien "Tiger" -2 mat engem méi staarke Motor, engem schmuele Tuerm. Besser geschützt a méi liicht am Gewiicht.
  Also hunn d'Nazien net stoe gesat.
  De 24. Abrëll 1944 huet den éischten däitschen Arado-Jetbomber Moskau mat engem Doudesgeschenk geschloen. Hien huet eng Bomm vu grousser Héicht erofgelooss an huet d'sowjetesch Kämpfer liicht iwwerholl.
  Hitler sot, datt elo d'UdSSR keng Chance huet, an d'Enn vun der Rouder Arméi wäert geschwënn ginn.
  25. Abrëll huet en neien Ugrëff op Astrakhan ugefaangen. Déi éischt Äerdbeweegmaschinn huet och un der Schluecht deelgeholl: en ënnerierdesche Panzer.
  Zwee däitsch Meedercher hunn dorop gekämpft: Mercedes an Dora. Warriors hunn en ënnerierdesche Modell probéiert deen am Buedem geplënnert ass.
  Iwwerdeems ganz liicht sou mat enger kuerzer barrel 75-millimeter kanone a véier maschinengewehren.
  Meedercher zéien Autoen um Buedem. D'Bohrer dréinen, schneiden duerch de Fiels. D'Bewegung ass zimlech lues siwe Kilometer an der Stonn, fir Gefierer, ënnerierdesch ass dat net schlecht.
  Mercedes dréckt hir blouss Zänn op den éischte Joystick an der däitscher Arméi. Et ass ganz bequem ze bedreiwen an seet aus:
  - Hei ass eis däitsch Wëssenschaft wéi gelongen!
  Dora war domat averstan:
  - Jo, mir wësse scho vill! Eis Kraaft ass ganz grouss!
  Et kontrolléiert och mat engem Joystick. D'Meedercher testen eng speziell Maschinn mat Radar.
  Hei ass eng sowjetesch Batterie viraus an Dir kënnt drënner tauchen.
  Mercedes, huet seng Zänn, bemierkt:
  - Mir bauen eng nei Uerdnung!
  An elo entsteet d'Maschinn vun den Nazien. En héich explosive Fragmentatiounsprojektil trefft sowjetesch Waffen. A schloen d'Zaldoten vun der Rouder Arméi.
  Dora seet mat engem laachen:
  - Salut grousse Revanchismus!
  A mat bloen Zänn mécht hien genee Schëss. Schlag de Feind a quietzt:
  - Herrlechkeet dem neien Dram!
  Mercedes krabbelt aus Maschinnegewierer, a gejaut seet:
  - Fir d'Ära vu groussen Dreem!
  D'Meedercher laachen an applaudéieren sech. Dëst sinn déi aggressiv a ganz flott Krieger déi se sinn.
  Dona seet aggressiv:
  - Et gi vill gutt Saachen op der Welt!
  A mat bloen Zänn dréckt hien op d'Knäppercher a schéisst erëm, op d'sowjetesch Gunners.
  Mercedes bestätegt mat engem Laachen:
  - An et gëtt nach méi schéin!
  An hien schéisst och mat den bloen Zänn. Dat ass wéi dës kämpft Meedercher Feier.
  Gutt, wat ass en aneren Apparat fir Krich ...
  Den Ugrëff vun den Nazien op Astrakhan wiisst ...
  All Approche goufen ofgeschnidden ... An d'sowjetesch Truppe goufen den 1. Mee 1944 gezwongen, no der laanger heroescher Verteidegung vun der Stad ofgeschloss ze ginn. Dës Festung ass och gefall.
  D'Nazien hunn de Fall vun Astrakhan mat Freedefeier gefeiert. D'Verteidegung war awer net ëmsoss. An de Fritz huet e bëssen Zäit gedauert fir d'Truppen opzefëllen an d'Reserven opzehuelen ...
  De Fuhrer huet geplangt a Richtung Saratov a weider laanscht d'Wolga mat engem déiwe Contournement vu Moskau virzegoen.
  Awer wärend d'Däitschen hir Kräfte regruppéieren, hu se Reserven opgezunn. An d'Schluechte waren an der Loft.
  Déi däitsch Loftfaart huet probéiert seng Iwwerleeënheet ze konsolidéieren. Kampftester ME-262 hunn de Mangel un Zouverlässegkeet vun dëser Maschinn, a seng heefeg Accidenter, wéi och Problemer mat der Manöverbarkeet. Also wann et keng iddien iwwer de kompletten ersatz vun däitschen eenheeten mat dësem fliger. TA-152, am Géigendeel, huet sech als eng exzellent Maschinn fir seng Zäit bewisen a gouf ëmmer méi agefouert. ME-309 an ME-109 sinn am Déngscht bliwwen.
  D'Rakéit ugedriwwen ME-163 huet sech als e gudde Kämpfer fir de Kampf bewisen, awer ze wéineg Fluchzäit huet et bal onméiglech gemaach et am Kampf ze benotzen.
  D'Arado-Jet-Bomber huet sech méi erfollegräich erausgestallt, wat duerch seng héich Geschwindegkeet bal onméiglech war mat Loftabwehrgewierer ze schéissen, an d'sowjetesch Kämpfer konnten et net mathalen. Déi reaktiv Scouten waren zimlech gutt. D'Däitschen hunn och aner Maschinnen entwéckelt. Zum Beispill, den XE-162, e méi liichte Kämpfer wéi de ME-262, einfach ze fabrizéieren, bëlleg a manöverbar fir haaptsächlech aus Holz gemaach ze ginn. An aner Kämpfer. An ME-1010 an TA-183 ... An déi méi fortgeschratt an zouverlässeg Ännerung vun der ME-262 X. An de Gotha tailless Kämpfer, a vill méi.
  Awer bis elo waren d'propeller-ugedriwwen däitsche Kämpfer vill méi staark wéi d'sowjetesch Maschinnen. Déi u Qualitéit gefall sinn, a béid Motoren a Waffen zimlech schwaach waren. Ausserdeem gouf de Yak-9 weider vereinfacht an elo gouf nëmmen eng 20-mm Fligerkanoun drop geluecht, d'Maschinengewehr opginn. Dëst huet d'Käschte reduzéiert an d'Produktioun vereinfacht an erlaabt d'Gewiicht ze reduzéieren.
  Allerdéngs ass d'Maschinengewehr géint däitsch Fligeren zimlech schwaach. Bis elo konnt d'Sowjetunioun net leeschten, méi fortgeschratt Modeller vun Autoen a Passë a Geschwindegkeet a Waffen virun den Nazien ze produzéieren. Dat méi héicht Gewiicht vun de Maschinnen huet och Problemer mat der Manöverbarkeet gemaach.
  An de Mangel u Brennstoff reduzéiert d'Fluchausbildung vum geflügelte Personal.
  Alvina an Albina, déi mächteg Waffen vun der ME-309 mat enger uerdentlecher Geschwindegkeet beherrscht hunn, wollten net op der ME-262 landen, déi sech ze dacks erofgefall ass. A séier si se scho méi staark wéi d'Russen.
  Den Alvina, deen de sowjetesche Auto ofgeschnidden huet, bemierkt:
  - Um Himmel kämpfen ass interessant!
  D'Albina, mat der Hëllef vu bloe Féiss, de Kämpfer op d'Zil ze weisen an et ze kräischen, ass eens:
  - Jo, mir sinn am Fong déi stäerkst vun der Welt!
  An d'Meedercher hunn wéi verréckt gelaacht.
  Mee huet sech relativ roueg gewisen. D'Rout Arméi huet nach ëmmer probéiert de Rzhev-Salient ofzeschneiden.
  Elizaveta huet vun der IS-2 op hir Géigner geschoss ... De sowjetesche Auto hat e gudde Schutz nëmmen am ieweschten Deel vun der Stir vum Gehäuse. D'Stir vum Tuerm ass net genuch geschützt. An et ass och op enk Distanz duerch T-4 Waffen duerchbrach. De leschten Tank gouf awer am Mee endlech gestoppt, sou wéi de Panther an de reguläre Lion a Maus. Elo an der Serie "Patera" -2 an "Tiger" -2 sinn déi vereenegt a mat ähnleche Waffen.
  Dës Maschinnen si gutt geschützt op der Stir, éischter schwaach op de Säiten, an ënnerscheede sech méi am Gewiicht. Hir Fahrleistung mat neie Motoren ass akzeptabel fir d'Militär. Awer dës Panzer sinn och temporär ... De Panther-3 an Tiger-3 aus der E-Serie gi bereet fir se ze ersetzen. Mat engem méi dichten Layout, mat der Plaz vum Motor an der Transmissioun an engem Block an iwwer, mat engem liichte, vereinfacht, a gläichzäiteg passabel a liicht reparéierbar Undercarriage.
  Nei Maschinnen solle besser geschützt ginn, awer ouni wesentlech Gewiichterhéijung.
  Op Käschte vun de Waffen gëtt et hei keng Eenheet. Rüstung vun de sowjetesche Panzer ass net ze déck, a schlecht Qualitéit. An et mécht kee Sënn fir e grousse Kaliber vu Waffen ze setzen. Dem Militär seng 88mm Kanoun ass gutt. Si hëlt drësseg-véier aus véier Kilometer, an IS -2 aus e bësse méi no. Also Entwécklung ass amgaang ...
  An der UdSSR muss eppes geäntwert ginn. Awer hei ass wat, et ass nach net kloer ... Et gi Pläng fir d'SU-100 ze kreéieren. Dëst Self-propelled Pistoul ass einfach efficace, a mat penetréierend Aktioun. Mat hir sinn e puer Hoffnungen verbonnen, fir de Kampf géint déi wuessend schwéier Panzer vum Drëtte Räich. Awer et muss nach gemaach ginn, wéi d ' geschosse fir sou e monster, an d' massproduktioun vun der pistoul sollt opgestallt ginn, wat an der krichszäit net ze vill ass, et ass real.
  Awer d'Tank Crew Elizabeth kämpft op T-34-85. A Meedercher a blo Féiss an am Bikini kämpfen dapere.
  D'Elisabeth schéisst mat hiren bloen Zänn op d'Nazis a stéiert de Panther an d'Säit a seet:
  - Fir de grousse Kommunismus!
  An hir véierandrësseg sprangen op a dréien sech séier ëm, schéissen.
  D'Ekaterina schéisst och ganz präzis op de Feind. Den alen T-4 Tank brécht et an d'Säit, a kräischen:
  - Herrlechkeet un d'Ritter vun der UdSSR!
  A winks op hir Frënn erëm. Esou e militant Meedchen huet sech erausgestallt.
  D'Elena schéisst och op de Feind. Et duerchsträicht et ganz präzis, an dësem Fall brécht den Tiger-2 Skatepist a brëllt uewen op seng Lunge:
  - Fir helleg Russland!
  Euphrasia schéisst präzis op de Feind. Maacht e präzise Schéiss op der Säit vum Feind, brécht duerch d'Metall a rifft:
  - Fir helleg Kommunismus!
  An d'Meedercher setzen hiren Tank zouversiichtlech aus an ofwäichen vu Muschelen. Et ass net einfach Meedercher ze schloen.
  Hei ass den neisten a formidabelen "Lion" -2 géint si opgetaucht. Probéiert esou en Tank duerchzebriechen, an hie probéiert d'véierdrësseg ze schloen.
  A schéisst vun enger Distanz.
  D'Elisabeth huet geäntwert andeems hien op Tweeting geäntwert huet:
  - Dir wäert et net huelen!
  A schéckt e geschoss op den panzer "Lev" -2 aus enger wäiter distanz. Et schléit him an d'Stir.
  Den Hitlerit knipst.
  Dann schéisst d'Catherine nach eng Kéier, mat hiren bloen Zéiwen op de Feind, an dës Kéier huet de Projektil, de Bogen beschriwwen, just de Faschist an de laange Faass vun der Kanoun getraff.
  Katharina schwätzt:
  - E schaarf Aen, schréiegt Hänn, et geet net ëm eis!
  Den Däitschen, deen säi Stamm verluer hat, huet ugefaang sech séier ëmzedréien a fort ze goen. "Lion" -2 ass den éischten däitsche Panzer, an deem d'Transmissioun an de Motor sinn virun an engem Block etabléiert, an gearbox ass op de Motor selwer.
  Dëst huet him erlaabt seng Héicht ze reduzéieren, a Gewiicht ze reduzéieren, wat seng Geschwindegkeet wesentlech erhéicht huet. An esou ass "Lev" -2 fortgaang, an hat eng Chance fir d'Distanz ze briechen ...
  D'Elena, mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn, huet d'Waff geriicht, geholl an op de Feind geschoss. D'Schuel huet d'Heck vum Léiw sengem Kierper getraff, awer rikochetéiert ...
  D'Elena huet gekrasch:
  - Verdammt, d'Distanz ass grouss. Mir kréien hien net!
  D'Ekaterina huet hir Zänn gebrach:
  - "Lion", Meedercher, dëst ass "Lion", wéi si mir net beleidegt! Geschwënn wësst Dir Frënn, wäert ganz geschummt ginn!
  An hiren Tank huet den T-3 getraff, dësen Tank ass just op d'Säit gedréint, an et kann aus enger laanger Distanz getraff ginn.
  An d'Meedchen huet mat den bloen Zéiwen geschoss a gekuckt:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus op der Äerd!
  Euphrasia bemierkt mat Verärgerung, schéisst op de Feind a benotzt hir blo Fersen:
  - Eist Mammeland ass staark, et schützt d'Welt!
  D'Elizabeth huet geziddert, hir Zänn ofgestraalt a gesongen, e ganzt Gedicht komponéiert wéi se fortgaang ass:
  Mir wäerten net vum Satan iwwerwonne ginn
  Meng Heemecht ass dat schéinst vun der Welt,
  Herrlechkeet fir e schéint Land ....
  Erwuessener a Kanner wäerte frou dra sinn!
  
  Loosst d'Lilies vum Dall dra bléien,
  An d'Cherube spillen en uerdentlech Hymn ...
  De Fuhrer wäert kommen kaput
  D'Russe sinn oniwwersiichtbar a Schluechte!
  
  Komsomol Membere lafen barfuß,
  Si stompen mat den bloen Fersen um Schnéi...
  Hitler du gesäis nëmmen cool aus
  Ech réckelen dech an engem Tank!
  
  Kënne mir d'Nazis besiegen
  Wéi ëmmer si mir barfouss Meedercher ...
  Dee formidabelste Ritter ass eise Bier,
  Hie wäert jiddereen mat enger Maschinnegewier ëmbréngen!
  
  Nee, mir Meedercher si scho ganz cool,
  Mir räissen wuertwiertlech all Feinde auserneen ...
  Eis Klauen, Zänn, Fausten ...
  Mir bauen eng Plaz an engem wonnerschéine Paradäis!
  
  Ech gleewen datt et coole Kommunismus gëtt,
  D'Land bléift an et, gleeft de Rot ...
  A schlëmmen Nazismus wäert verschwannen,
  Si wäerten, gleewen ech, Feats gesonge ginn!
  
  Et wäert bléien, ech gleewen datt de Rand stiermesch ass,
  Vun der Victoire erëm si mir op d'Victoire ...
  Néierlag de Japaner Nicholas
  Samurai wäert Äntwert fir Béisheet!
  
  Mir loossen eis net kippen,
  Kréien eis Feinde mat engem Schlag ...
  Loosst de Jeeër an d'Spill ginn
  Mir hunn d'Wehrmacht aus guddem Grond zerstéiert!
  
  
  Gleeft eis net aus der Hand opzeginn,
  D'Russen konnten ëmmer kämpfen ...
  Mir hunn eis Bajonetten aus Stol geschärft,
  De Fuhrer wäert d'Bild vun engem Buffon ginn!
  
  Dëst ass wat meng Heemecht ass
  Russesch Akkordeon spillt dran ...
  All Vëlker sinn eng frëndlech Famill,
  Abel triumphéiert, net Kain!
  
  Geschwënn ass et an der Herrlechkeet vun der UdSSR,
  Och wann eise Feind grausam, verréider ass ...
  Mir stellen e Beispill fir Valor,
  De russesche Geescht wäert a Schluechte verherrlecht ginn!
  . KAPITEL #8
  Mee 1944 ass séier vergaangen ... D'Albina an d'Alvina hu Rechnungen op Fligeren sammelen.
  Si si Meedercher, déi, wéi op de Flilleke vu Cherubs, rennen.
  D'Albina schéisst e russesche Fliger mat hiren bloen Zänn erof, a rifft:
  - Fir den Drëtte Räich!
  D'Alvina ass och barfuß an klappt an engem Bikini e sowjetesche Fliger erof, trennt et a Stécker a jäizt:
  - Fir den aresche Kommunismus!
  Duerno hunn d'Meedercher, mat enger 37-mm-Kanone, ugefaang op sowjetesch Panzer ze schéissen.
  Si schloen d'véierdrësseg eraus a jäizen:
  - Mir si sou cool!
  D'Albina dréckt d'Pedal mat hirem bloen, ronnen Ferse a kierzt:
  - Loosst de Kommunismus berühmt sinn!
  A brécht duerch de sowjetesche Auto.
  D'Alvina schéisst och präzis op de Feind, klappt hien eraus a jäizt, huet seng Zänn:
  - Eis Wourecht ass an der Fauscht!
  Esou witzeg Meedercher ... A si zerstéieren sowjetesch Regimenter ... Zum Beispill, si hunn den IS-2. Also hunn se hien aus der Loft ugegraff, a wéi se et aus enger Fligerpistoul genagel hunn. Si hunn duerch d'Metall gebrach, an den Tank verbrannt. An detonéieren Kampfkits.
  D'Albina huet op der Spëtzt vun de Lunge gekrasch:
  - D'Meedchen huet gär ëmzebréngen! Hei ass d'Meedchen!
  D'Alvina huet gejaut an huet hir pärel Zänn:
  - Éier un eist Heemechtsland! Fir de Kommunismus!
  D'Meedercher hu schonn déi totalitär Ausstierzung vu Géigner ugeholl.
  An d'Rout Arméi gouf zouversiichtlech zerstéiert.
  A Gerda huet op der Crew vun hirem "Panther" -2 gekämpft a war an der totaler Zerstéierung engagéiert.
  D'Meedchen huet d'Kanoun mat den bloen Zéiwe gewisen. Si huet eng véierandrësseg erofgefall a gebrëllt:
  - Fir d'Gréisst vum Kommunismus op arescher Manéier!
  D'Charlotte huet och hir blo Zänn op de sowjetesche Panzer gebrannt, d'Rüstung zerbriechen a gejaut:
  - Fir grousse Succès an der Welt!
  Fucked ouni vill Zeremonie an Christina. Jo, si huet et sou adequat gemaach, huet d'sowjetesch véieranzwanzeg mat hirem bloussem Ferse duerchgeschloen a gejaut:
  - Fir déi grouss Grenzen!
  D'Magda huet och e Projektil ofgeschoss an huet gekacht:
  - Fir déi nei aresch Uerdnung!
  Dunn hunn d'Meedercher et geholl a sangen zesummen:
  - Mir sinn all Skinhead Fans vun der Fräiheet, mir kämpfen fir eng nei Uerdnung! Geschwënn ginn d'Vëlker Arier, mir kämpfen mat Feier a Schwäert!
  D'Krieger, muss ech soen, hunn sech als ganz kämpfend erausgestallt. A wa se de Feind erof schéissen, dann bis zum Schluss.
  D'Sowjetunioun ass ënner Ugrëff vun Uewerkräften. Japan dréckt aus dem Osten an.
  Zwee japanesch weiblech Piloten Toshiba an Toyota attackéieren sowjetesch Positiounen aus der Loft.
  Béid japanesch Frae si ganz schéin a barfuß an an engem Bikini.
  Toshiba mécht eng Loft Approche, brécht duerch den Daach vun engem sowjeteschen Tank a brécht:
  - Ech sinn e Monster aus der japanescher Häll!
  Toyota, dréckt d'Zéiwe vu sengem bloe Fouss op de Pedal, a schneit de Feind erof, rifft:
  - Fir d'Gréisst vun den Iddie vu Japan!
  Dës Meedercher sinn erstaunlech. A si zerstéieren d'Feinde ganz aktiv.
  An der UdSSR verléiert wierklech un de Samurai. An et ass verständlech firwat. Wou esou Fanatismus an Technologie widderstoen.
  Japanesch Meedercher hei op Liichtjoer, mee flësseg Panzer duerchbriechen an der Rouder Arméi ass speziell drëschenen.
  Tank Unitéiten sinn kee Witz.
  Toshiba huet Bommen op d'sowjetesch Positiounen aus der Loft gefall, an e puer Waffen fléien an hunn gekrasch:
  - Fir de grousse Kommunismus!
  Duerno wäert et laachen ...
  Toyota am Fluch notéiert:
  - Russesch Gëtter sinn komesch. Si veréieren de Mann, dee um Kräiz gekräizegt gouf, a betruechten hie Gott. Och iergendwéi gëtt et witzeg!
  Toshiba huet als Äntwert gelaacht, bemierkt:
  - A mir selwer wäerte geschwënn Gëtter ginn an d'Evolutioun vun eiser Gottheet weiderféieren!
  An d'Meedercher si ganz gewëllt ze laachen.
  Toyota huet gelaacht:
  - Eis Stäerkt ass an Eenheet!
  Toshiba huet dëst aggressiv bestätegt:
  - Eis Kraaft, eis Fauscht!
  An erëm, aus dem Himmel, bréngen se e Stroum vu Fligermuschelen op de Feind erof, duerch d'drësseg-véier briechen.
  Dëst si kämpfen Meedercher a si soen wat soss. Japan wäert jidderee versënnen a verbrennen.
  A wann e Pionéier gefoltert gëtt, stellt sech en extrem aggressiv eraus.
  Besonnesch wann d'Fersen vum Jong frittéiert sinn. Dëst ass déi meescht déi weder eng super Aktioun ass ...
  An d'Meedercher jäizen op der Spëtzt vun de Longen ...
  A sowjetesch Meedercher kämpfen och couragéiert a schéissen Géigner erof. A si handelen virum Zäitplang a rammen.
  Anastasia Vedmakova an Akulina Orlova si ganz aktiv Schéinheeten am Himmel.
  A si schéissen d'Nazien erof, och wann déi Fligeren méi staark sinn.
  D'Anastasia dréckt op den Ausléiser mat hiren bloen Zänn a séngt:
  - Et ass net schlecht staark ze sinn, sécher!
  D'Akulina dréckt den Ausléiser mat hirer bloer Ferse a bestätegt:
  - Mir wäerten d'Nazien ganz schwéier schloen!
  A béid Meedercher sangen:
  - Staark, staark, ganz schwéier ze schloen! Staark, staark, ganz schwéier ze schloen!
  Duerno hunn d'Krieger ugefaang geflügelte Aphorismen ze liesen, déi wéi Päerd galoppéieren, oder éischter jonk Héngste;
  E Politiker mobbt dacks fir de Wieler e Joch ze setzen!
  En Hunn Politiker zerstéiert Wieler wéi Hënn!
  De Politiker dreemt op engem wäisse Päerd ze reiden fir de Wieler e Joch ze leeën!
  De Fuuss ass kleng mat Zänn, a wëll se schlucken, verstoppt se se allgemeng!
  E Politiker dee vill iwwer Mënschheet schwätzt ass en typesche Kannibal!
  An e Bier kann mat Hunneg-séiss Rieden geluegt ginn!
  Fir en alkoholescht, bitter Wodka ass méi séiss wéi Hunneg!
  E Schneider wäert léien an net blosen, e Politiker wäert "blosen" a léien!
  Eng Fra, déi hir Schong erausgehäit huet, setzt e Mann un, op den Niveau vun engem Tramp!
  Wann Dir Gott méi no wëllt kommen, verkierzt Är Gier!
  Och an der anscheinend Gläichgültegkeet vum Allmächtege läit d'Léift - schliisslech wëllen d'Kanner fir d'éischt aus der Betreiung vun hiren Elteren erausbriechen!
  Gott verzögert d'Strof vum Béisen, fir dem Sënner eng Chance ze ginn!
  Talent an Diligence als Mann a Fra bréngen Erfolleg nëmmen zu zwee!
  Och Hunneg ass batter - wann Dir drénkt!
  Täuschung ass wéi Wäin a krank a séiss a schwéier ze stoppen!
  D'Léift ass wéi e Fragmentatiounsprojektil - et brécht d'Häerz, rëselt d'Gehir, mécht Taschen eraus, geet op d'Säit!
  De Mënsch ass op e puer Manéier Gott gläich - den Allmächtegen huet den Universum erschaf, an de Mënsch huet Dommheet gebuer: béid sinn onendlech!
  Erfolleg, deen op Blutt baut - waart op d'Schicksal vun engem Stéck Schwäin. Si iessen hir Gesellschaften - d'Resultat vun der Roserei ass traureg!
  Heiansdo ass de beschte Wee fir e Ruff z'erhalen ass eng Schnouer um Hals! Wéi och ëmmer, loosst et net falen!
  Dir kënnt net laang ënner engem Bär leien - et wäert Iech zerbriechen!
  Heiansdo ass eng Fra wéi e Mammut amplaz vun enger Decken!
  E Schrëftsteller dee sech beméit Geldschäiner ze sammelen wäert net gutt, éiwegt säen!
  E Land ouni Gesetz ass wéi e Kierper ouni Skelett! Nëmmen fir net ze ossifiéieren - Wahlen sinn néideg!
  Wann Dir e Meeschterstéck wëllt kreéieren - vergiesst iwwer d'Käschte!
  Déi kompetentst Täuschung ass wann Dir net liewt, awer kee gleeft Iech!
  Natierlech versprécht d'Néierlag grouss Probleemer, awer dëst ass nëmmen eng Reflexioun vun enger zukünfteg Victoire!
  Am Kampf bréngt et Victoire - Valor a gutt Intelligenz.
  Fir ze schloen, musst Dir als éischt kucken wou!
  De Scout ass de Schmier vun der Victoire!
  All Narr kann kräischen - net all Smart kann heelen!
  Vill ruppeg Hüttler - wéineg Dokteren!
  Wien sinn d'Dokteren, a wiem sinn d'Hüüler!
  Ouni Péng gëtt et keng Valor - ouni Valor gëtt et keng Victoire!
  D'Iddie vum Kommunismus sinn d'Limite vun der Idiote: Wann waarm Käpp a kal Häerzer sech ënnerhuelen, se ëmzesetzen!
  Kommunismus ass liicht, awer déi ze fetteg sinn verbrannt!
  Wann Dir keng Gedold hutt, hëlleft sangen!
  D'Leit si wéi Eisen - bis et ofkillt, gitt et déi gewënscht Form!
  Wann Dir populär wëllt ginn - benotzt Kraaft méi dacks!
  Bewäertung ass wéi hell Gras - et wiisst wann Dir et mat Tréinen a Blutt Waasser Waasser!
  D'Leit si wéi Onkraut - wat Dir méi trëppelt, wat et méi héich ass!
  Eenheet ass de Schlëssel fir d'Victoire!
  Disziplin ass e Tool fir d'Victoire! De Verstand spillt drop!
  Eenheet, Courage, Selbstlosegkeet - d'Schlëssel fir Victoire, Fräiheet, Gléck! Ouni Disziplin gëtt et keng Arméi, an ouni Arméi fënnt een keng Fräiheet!
  D'Aarbecht huet eis méi staark gemaach, multiplizéiert mam Geescht gëtt d'Fräiheet, an zesumme mat Gléck bréngt Gléck!
  De Kommandant ass wéi d'Spëtzt vun enger Pyramid - et muss nëmmen een sinn, soss wäert och esou eng zolidd Struktur zesummebriechen!
  Den Adel vun der Famill huet déiselwecht Relatioun zum Courage, wéi d'Längt vun den Hoer zum Geescht!
  Keen Valor vun de Vorfahren hëlleft dem Feigling!
  D'Blade vum stäerkste Stol rustt an den Hänn vun engem Spriecher an engem Feigling!
  Déi schrecklechst Waff ass d'Bibel an den Hänn vun engem Schäiss!
  D'Haaptrei Räichtum vun engem Mann: Potenz, et ass och d'Haaptursaach vun Ruin!
  De beschte Beruff ass Prostituéiert, Dir kombinéiert Geschäfter mat Freed an all Kéier en neie Partner - keng Routine!
  De Stammbam vum Held - Dir kënnt e Joerhonnerte prägen, awer op d'Schluechtfeld komm - feig rennt no hannen!
  Eng Fläsch Wodka ass wéi eng Granat - et klappt dech erof, klappt d'Gehirn of, zerstéiert Äert Bannen!
  Wann d'Häerz mat Barmhäerzegkeet gefëllt ass, aus iergendengem Grond ass de Portemonnaie eidel!
  Eng wierklech fräi Persoun ënnerleien dräi Saachen - Grond, Léift, Gott!
  D'Léift ass wéi eng Rous - et bléie net laang, awer et deet wéi!
  E Sklave a senger Séil ass submissiv - fir Leidenschaften, Lust, Gottes Dénger!
  Gléck ass onbestänneg wéi Sand - nëmmen Diligence wäert et mat Zement binden!
  E Becher Wäin ass wéi en Ozean - wann Dir Iech fortgeet, verléiert Dir de Buedem ënnert Äre Féiss!
  Fraen Léift männlech Kraaft, awer net am Fall wou se et fir selwer Erfahrung!
  D'Léift ass wéi e Boot, wann Dir ze séier riicht, wäert et kapseisen an ënnerzegoen!
  Zu der richteger Zäit stellt hien en Artikel vir - Verféierung vun Erwuessener vu Jonken!
  Dir kënnt keng Handschellen op d'Léift setzen!
  Wat natierlech ass ass net kriminell!
  D'Léift ass e mëllt Gefill, awer déi déckste Ketten halen net!
  Wann all d'Gesetzer funktionnéieren, géif d'Land an e Prisong ginn, wou Garde aus dem Ausland rekrutéiert ginn!
  De Prinzip vun der Inévitabilitéit vun der Strof funktionnéiert net well Dir Iech selwer net verhaft kann!
  D'Doktere däerfen net duerch den Hindernisswee goen. Duerno wäerten d'Hänn rëselen, an d'Zong wackelt an e Glas Wodka, am Géigesaz zu engem Hangover, wäert net hëllefen!
  Et gëtt näischt méi midd - laang Idleness!
  Wëssenschaftlech Entdeckung: progressiv konzipéiert - aggressiv verkierpert!
  Keng Plaz fir ze denken, mee eng Plaz vu Sträit a Wahnsinn!
  All d'Problemer vun der Mënschheet kommen aus Egoismus, Wuelstand ass nëmme méiglech duerch gemeinsam Efforten!
  Eng Persoun ouni Team ass wéi eng Glühwäin, ouni Feier - et gëtt wéineg Liicht a geet séier aus!
  Heemecht waarmt - besser wéi e Feier!
  An d'Déier ass besser an der Hiert!
  Logik soll den Instinkt net déngen - de Geescht vu Lust!
  Et gëtt e Krich - et gëtt e Feat!
  Muskelen ouni Gehir, dëst ass eng Handvoll Fleesch - op deem eng Bratpfanne kräischt!
  Vun deenen zwee Duelisten ass deen een en Narr, deen aneren ass e Schäiss!
  Wat méi héich eng Persoun flitt, wat hien méi onzefridde mat senger Positioun ass!
  Eleng gelooss, vermësst den Hond dem Proprietaire säi Stéck!
  Nëmmen hien huet Flilleken - deem säi Geescht net gewinnt ass ze krauchen!
  Et ass schlecht wann Dir eleng sidd wéi e Snob!
  Dir sidd eleng, an d'Feinde sinn Legioun!
  Och en Elefant kann vun engem Käfer gefriess ginn!
  Wann d'Bugs net eng Millioun sinn!
  De Leader vum Land soll e Brudder fir d'Leit sinn, net e Brudder!
  . Et ass méi einfach en dréchene Fiels am Ozean ze fannen wéi eng Erfindung déi net fir militäresch Zwecker benotzt gouf!
  Victoire als Fra - lackelt mat Brillanz, awer Angscht virun engem Präis!
  Feier Gott vum Krich a wéi aner Gëtter verlaangt Opmierksamkeet an Affer!
  Ee Schwäert, wéi e Reendrëps, wäert falen a verstreet, a wann et vill vun hinnen ass, wäert d'Victoire gebuer ginn!
  Just net sangen - fir Fridden!
  Mäin Häerz ass traureg - mäi Bauch ass eidel!
  Éischt d'Schuel, dann d'Gedanken!
  D'Victoire ass d'Éier wäert!
  Éier ass e relativ Konzept a sollt haaptsächlech op Är Zaldoten applizéiert ginn!
  Wien drénkt virum Kampf - Hangover an der Ënnerwelt!
  D'Päifen si roueg, well d'Klingen sangen - Stol ass méi staark a méi haart wéi Koffer!
  Eng Arméi ouni Kommandanten ass wéi e Schof vu Schof ouni Hiert, wann ee Wollef net ësst, da wäert en Angscht maachen!
  Fluch ass méi Dommheet wéi Feigheit! No allem stierwen déi meescht Zaldoten net an der Schluecht, mee während der Verfollegung!
  Krich ass wéi e Spill vun Dominoen, nëmme gebrach Schanken kënnen net méi gesammelt ginn - d'Äerd hält!
  D'Verfolgung mécht e Krieger an en Beügüger, e Feigling an e couragéierte Mann, en bescheidenen Mann an en insolenten!
  Fiktioun ass e Concours vun Absurditéit an Absurditéit! Zur selwechter Zäit gëtt et kee wëssenschaftleche a logesche Genre méi!
  Am Krich, wéi an enger Oper - jidderee séngt säin eegent, nëmmen e Prompter kann e Spioun sinn!
  Modern Fraen verzeien engem Mann alles - ausser Aarmut!
  Wësst Dir den Ënnerscheed tëscht Spioun a Scouten?
  Ech weess! Mir hunn nëmme Scouten - Auslänner hunn zolitt Spioun!
  Wat ass besser mat engem eidele Kapp oder engem eidele Portemonnaie? Natierlech mat engem eidele Kapp - net esou opfälleg!
  De Geescht ass de beschte Sammler vu Räichtum!
  Geescht a Gléck: eng Koppel verléift - Gebuert un Erfolleg, Räichtum, Positioun, awer séier verspreet!
  Et ass méi einfach fir houfreg Männer op Rot ze lauschteren wann et vun enger Fra gëtt - ausser et ass eng Fra!
  Eng schlau Fra ass e Verméigen wäert! An eng entreprise Fra kann him verklot!
  Wien schätzt Perséinlechkeet an enger Persoun, an déi schätzt boer!
  D'Mënschheet kann duerch zwou Saachen zerstéiert ginn - Computeren a Computerwëssenschaftler. Dee fréiere wäert de Geescht atrophiéieren, déi lescht wäert net fäeg sinn dovunner ze profitéieren!
  Komeroden am Krich an eng Granat!
  Am Allgemengen, eng Granatapfel déi Witzer erzielt ass wéi e Faberge Ee benotzt fir Nëss ze knacken!
  Talent ass wéi eng Séil: et ass onméiglech ewechzehuelen, awer et kann zerstéiert ginn!
  Revanche ass net Éier wäert - d'Retribution vun der Anstännegkeet!
  Näid ass de Keim vu Verbriechen, Selbstinteresse ass Waasser, Idleness fiddert!
  Laziness ass dat Schlëmmst vun alle Verbrieche!
  Et ass besser mat engem Schwäert mat Dignitéit ze stierwen - wéi en Ochs ze liewen, dee vun enger Peitsche an e Stall gedréckt gëtt!
  Am Krich kann de Courage lëschteg schloen, awer lëschteg kann de Courage ni schloen!
  Krich mécht d'Liewen schrecklech, an den Doud wäertvoll a schéin!
  Modesty ass eng rar Qualitéit fir e Kommandant, awer dat mécht et nach méi wäertvoll!
  - De Jackal ass konsonant mam Wuert Feeën!
  De Léiw huet nëmmen ee Virdeel iwwer de Jackal - d'Fäegkeet mat Dignitéit ze stierwen!
  D'Technik ass d'Héichel vu Valor!
  - Mee et ass net wouer! Tatsächlech, wat méi héich den Niveau vun der Technologie ass, wat méi Intelligenz a Ressourcen um Schluechtfeld erfuerderlech ass!
  Wou d'Interessen vun der Mammeland ufänken, perséinlech Wuelbefannen endet!
  Fräiheet muss mat Disziplin kombinéiert ginn. Anarchie ass de Géigendeel vu Fräiheet!
  Eng staark Erënnerung ass de beschte Mentor! Am Allgemengen kann d'Fräiheet mat engem Schwäert gewonnen ginn, awer nëmme mat der Hëllef vum Vernunft kann se gehale ginn!
  - Wann e staarke Krieger en aneren rett, ass keng speziell Éier dofir gebraucht!
  No allem, wann Valor an Ärem Häerz verbrennt, wäert Dir Äert Schëld erhéijen fir d'Sklaven ze verteidegen!
  D'Bedeitung vun engem Bastard ass keng Excuse fir en éierlechen, well d'Präsenz vum Dreck net dreckeg justifiéiert!
  Léift ass ni bëlleg - besonnesch wann Dir net mat Ärem Portemonnaie bezuelt, mee mat Ärer Séil!
  Dat eenzegt wat verspillt Blutt kann berechtegen ass wann d'Tréinen ophalen als Resultat ze fléissen!
  Déi, déi fir Suen déngen, wäerten ni fäeg sinn am Kampf mat deenen ze passen, déi vun engem couragéierten Häerz an dem Wonsch no Fräiheet gedriwwe ginn!
  D'Tréine vun engem Kand ass geféierlech well et zu engem rësele Stroum gëtt, deen d'Zivilisatioune wäscht!
  D'Positioun vum Kommandant ass keng extra Löt, mee eng zousätzlech Verantwortung an eng schwéier Belaaschtung!
  Et ass net gewosst wat méi wichteg ass - all déi hongereg ze fidderen oder eng Tréin fir ee Kand ze wëschen!
  Gold ass méi mëll wéi Stol, awer éischter op d'Häerz!
  Et ass net d'Waff déi den Zaldot staark mécht, mee d'Waff vum Zaldot!
  D'Meedercher schéngen witzeg mat Aphorismen vu Meeschter ze sinn. A wann se ufänken de Feind ze zerstéieren, da kann hien net vun hinnen gerett ginn.
  Enn Mee 1944 huet d'Nazioffensiv a Richtung Saratov ugefaangen.
  De Shturmlev huet un de Schluechte deelgeholl, eng Maschinn um Chassis vum fréiere Léiw, mat engem nach méi staarken Bommenwerfer mat engem Kaliber vu 450 mm, dee wuertwiertlech alles zerstéiert an zerstéiert, duerch d'Kolossal Kraaft vum Trichter zerräissen an duerchbriechen .
  An esou eng Rakéit wäert direkt e ganze Block huelen an et erofsetzen.
  "Shturmlev" ënner der Kontroll vun enger Equipe vun däitsche Meedercher, schéisst op sowjetesch Positiounen.
  D'Jane wénkt op hir Frënn, a stampt hir blo Féiss, si seet:
  - Mir botzen d'Feinde grëndlech ewech, a verwandelen se an typesch Sarg!
  D'Gringeta wénkt als Äntwert, dréckt den Hiewel mam bloe Fouss a jäizt:
  - Mir spillen a besiegen Feinde!
  Malania notéiert:
  - Géint der Shturmlev Maschinn sinn all sowjetesch Befestegungen mächteg!
  D'Monica, déi hir blouss Ferse geschloen huet, huet bestätegt:
  - Mir si wierklech gebuer fir ze gewannen!
  Jane huet erausbruecht:
  - De Krich huet keng Frae Gesiicht, mee eng Physionomie déi Spannungssicher unzitt!
  Gringeta, schéisst op d'sowjetesch Eenheeten aus enger Maschinnegewier, huet erausginn:
  - Eng Fra ass eng Dauf, déi an e Spechtmann bësst wéi e Kite!
  D'Monica, déi op russesch Zaldoten schéisst, bemierkt:
  - Eng Fra huet ëmmer siwe Freideg an der Woch, an ouni e Sonndeg Kaddo aus Bestietnes Schold, si huet ëmmer e Dag fräi!
  Malanya, gelaacht, huet geäntwert:
  - Gott ass net allmächteg an alles, hien ass mächteg fir eng Fra ze streiden!
  D'Jane huet domat averstanen, mat hiren bloen Zänn ze schéissen:
  - Och wann Gott allmächteg ass, kann hien net eng Fra de Mond zoumaachen, an d'Politik stoppen!
  De Gringeta huet logesch bemierkt, mat hirem bloe Ferse ze schéissen, dréckt:
  - Eng Politikerin huet kee Gewësse, eng Fra huet e Sënn fir Proportiounen, an eng Fra Politikerin huet all Gefiller ouni Mooss!
  D'Monica, déi op d'sowjetesch Truppen schéisst, an se zum Doud geschloen huet, bemierkt:
  - Eng Fra ass eng Blummen, stacheleg wéi eng Rous, awer hire séissen Doft zitt Geessen an Dronen un!
  Malanya, huet d'sowjetesch Zaldoten geschloen an d'Bunker zerstéiert, gequietscht:
  - De Wieler fält an d'Kandheet, stëmmt fir déi haass al Eichen mat Huel!
  D'Meedercher hunn hiert Witz gewisen, a si weider gefuer.
  A vun uewe sinn och Attacke Fligeren gedaucht. An esou hunn d'sowjetesch Truppen ouni Problemer gedrescht.
  Déi Däitsch sinn sou cool ginn. An hir operationell Fäegkeet verbessert.
  An esou sinn d'"Chess Horse" Systemer, Teletanks, déi iwwer Radio kontrolléiert goufen, weider gaang.
  An dëst war e Problem fir sowjetesch Zaldoten. An d'Nazien hunn d'Rout Arméi geschloen.
  Awer sowjetesch Meedercher hunn och ganz couragéiert gekämpft.
  D'Kampf huet sech fir Kamyshin entfalen. Hei ass erëm d'Alenka am Kampf.
  An hir batter, awer net erginn Batailloun.
  D'Alenka sot mat engem Laachen:
  - An all Krich ass d'Liewen vun engem Zaldot wäertvoll!
  A wéi hien eng Granat mat bloen Zéiwe werft.
  Dëst sinn Krieger - déi héchst Klass ...
  Anyuta, schéisst op d'Nazien, bemierkt:
  - E russeschen Zaldot ka gemaach ginn, wéi e geschränkte Logbuch ze kollapsen, awer net op seng Knéien ze setzen, a wéi eng Aspen ze rëselen!
  Alla, schéisst, an huet en explosive Package mat hirem bloe Ferse ginn, gequietscht:
  - Wann Dir keng militäresch Disziplin beobachte wëllt, béit Dir Äre Réck wéi e Prisonnéier!
  D'Maria, schéisst Géigner, lancéiert e mäerderesche Boomerang mat hiren bloen Zänn, huet erausginn:
  - Et gëtt vill Dreck an eiser Welt, nëmme rare Prënzen dran!
  Matryona, op Géigner schéisst, a se a Burst ofgeschnidden, an dann eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf, bemierkt:
  - De Politiker huet eng laang Zong, mee fir duerchzeféieren, wat hien geschloen huet - seng Hänn si kuerz!
  Marusya, op de Feind schéisst, an d'Ränge vun den däitschen an auslännesche Zaldoten ofschneiden, vyaknula:
  - De Politiker ass séier ze verspriechen, lues ze erfëllen, freet Almosen a Verzeiung fir Bedruch!
  D'Meedercher si gutt a kämpfen. Awer d'Kräfte si ganz ongläich. Vill Zerstéierung.
  Den däitschen panzer "Maus", obwuel net ganz seriell, kënnt nach op de fronten. A seng Kanoune brullen a brennen. A erhéijen d'Zerstéierung an den Trenches onheemlech.
  Mee Meedercher schéissen aus Kanounen géint Maus. Obwuel d'Muschelen sprangen wéi Erbsen. Awer d'Däitschen drécken a drécken weider.
  A si schéissen ganz genee.
  Komsomol Meedercher lafen ronderëm, blénken hir blo Fersen a quitzen:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Mammeland vum Hellegen!
  Viola, déi op déi däitsch Infanterie geschoss huet, huet gekrasch:
  - Wann eng Fra net genuch Schong huet, stellt se e Mann op blo Féiss!
  An d'Meedchen wäert laachen a weisen hir Zong.
  Warriors muss gesot ginn witzeg. A wa se se schloen, schloen se se stierflech.
  Viola a Margarita, bal plakeg an nëmmen Hosen, kämpfen, bréngen Projektilen a schéissen präzis. A si kënnen net einfach gestoppt ginn.
  D'Margarita, kierzlech, seet:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus!
  Viola bestätegt aggressiv:
  - Grouss Herrlechkeet fir d'Ära vun der Verännerung!
  D'Krieger, et sollt bemierkt ginn, hunn sech als extrem aggressiv Meedercher erausgestallt.
  D'Veronica bréngt och Muschelen, blénkt hir blo, ronn Fersen a squeals:
  - Éier dem Kommunismus!
  Dëst ass hir Kampf Asiicht. A wéi hefteg a rosen si kämpfen.
  A kaal, gebrannt Knéien flikkeren.
  Tamara kämpft och. Si ass aus dem Kaukasus vun den Nazien ageholl an erëm an de Reien. Kämpft mat der fleischlecher Sensatioun vu Blutt. Kämpft mat kolossalen Agressioun.
  Tamara werft eng Granat mat den bloen Zänn, räissen d'Nazis op a quietzt:
  - De Kommunismus wäert bei eis sinn!
  A gëtt e gutt geziilten Burst vun der Maschinn ...
  D'Meedercher kënne gesinn kolossal Wonner maachen. A si hunn e Feier dat bedroht d'Universum ze verbrennen.
  Veronica, schéisst, séngt:
  Et wäert interessant sinn, ouni Zweifel
  Alles op der Welt gëtt e Zäitplang!
  A wénkt mat senge Saphir Aen.
  Tamara, schéisst, brëllt:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Helden vu Russland sammelen Alarm!
  An huet en Tour vun der Maschinnegewier. Si huet de Fritz ofgeschnidden a gequietscht:
  - Eng Fra ass virun allem e Fuuss, deen e Léiw wëll lassoen, mee normalerweis falen Iesel an hire Lasso!
  D'Victoria, schéisst a mat hiren bloen Zänn, huet en anere Kaddo vum Doud geheien, erausginn:
  - Eng Fra ass e Poulet dee gëllen Eeër gär huet, an hiren Träger nëmmen e Verloscht bréngt!
  An d'Meedercher hunn aus Laachen geplatzt. Si kämpfen sou erstaunlech mat kolossalen Drock.
  Tamara bemierkt wärend se op auslännesch Divisiounen schéissen:
  - Eng Fra ass e Poulet, nëmmen si kann dee Mann gëllen Eeër bréngen, deen e richtege Fuuss ass!
  D'Veronica, schéisst an huet hir Zänn bäigefüügt:
  - E richtege Fuuss an en Hunn wäert Iech gëllen Eeër leeën!
  D'Margarita, schéisst a werfen Granaten mat hire bloe Féiss, bemierkt:
  - D'Klauen vum Fuuss sinn net dem Léiw, mä si wäert dräi Haut vum Kinnek vun de Béischten ofräissen!
  D'Viola huet hir Zänn aggressiv bemierkt:
  - Dee kee Fuuss mat sengem Verstand ass, ass och kee Léiw!
  Warriors gi mat groussen Ambitiounen vun engem Kämpfer gesinn. A wa se ufänken.
  Olympias, schéisst a mächteg Been geholl, huet eng ganz Këscht Sprengstoff opgehuewen an lancéiert. D'Mass vun den Nazien gëtt auserneen gerappt, an dat schéint Meedchen brëllt:
  - Regel der UdSSR, a sang e Lidd fir Luzifer! Mir gewannen jiddereen!
  Olympias huet awer net vergiess, an huet gefeiert, schwätzt aus:
  - Eng Fuussfra ass fäeg all Mann ze iwwerzeegen datt hien e Léiw ass, wéi en einfachen Iesel zucht!
  Margarita, shooting, averstanen mat dëser:
  - Eng weiblech Léiwin mat nëmmen engem Fuuss säi Geescht an engem Wollef säi Grëff!
  Seraphim bemierkt, Géigner méien:
  - De Léiw ass net deen, dee brécht, mä deen, dee vill Gréngs räissen!
  D'Viola, déi gutt geziilt Feier op de Feind geleet huet, an hie gemëscht huet, huet gemierkt:
  - Wann e Politiker kee Fuuss ass, da ginn him dräi Haut ofgerappt an op de Halsband gesat!
  D'Victoria, déi d'Zänn verstoppt a winkt, an dann e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Fouss mat enger déidlecher Kraaft geheien, erausginn:
  - E Politiker huet e breeden Aarsch fir op zwee Still ze sëtzen, awer hien huet eng Breet vu Séil nëmmen a Wierder!
  D'Olympias, an de Faass mat hire bloen, muskuläre Been ënnergaangen an de Lion Tank explodéiert, huet gekrasch:
  - En Tank gëtt mat engem Uran-Kärprojektil duerchgebrach, e Politiker mécht de Wee ouni Häerz, awer mat engem gëllene Portmonni erop!
  . KAPITEL #9
  Kamyshin gouf opginn. An ufank juni 1944 huet sech d'Kämpf fir Saratov entwéckelt.
  Hei sinn d'Schluechte sou aktiv. An och Meedercher, wéi ëmmer, a Schluechte. An esou léif Krieger.
  Alenka kämpft a mowt Géigner mat automateschen Bursts, a ganz Reihen.
  D'Meedchen werft eng Granat mat den bloen Zänn a rifft:
  - Meng Victoire kënnt!
  An nees schéisst op de Feind.
  Anyuta schéisst och op de Feind. Et mécht et präzis a präzis. Hir Maschinnegewierer si sou groovy. A blo Zéiwe werfen explosive Pakete vu kolossaler Kraaft. Si räissen d'Nazis auserneen an d'Meedchen quitscht uewen op hir Lunge.
  - Fir de Kommunismus!
  Alla, schéisst op de Feind mat kolossaler Genauegkeet, a mëscht d'Feinde erof, rifft:
  - Fir dat grenzlost Vaterland!
  A mat bloussem Zéiwe werft d'Meedchen erëm eng Granat. Et muss gesot ginn de Kampf vum Kampf.
  An de Roude selwer an déiselwecht Shorts. An hie schéisst esou präzis a präzis, an de Fritz leien.
  D'Maria schéisst och ganz präzis. A si ass sou e schéint Meedchen, a mat hiren bloen Zéiwen werft se en explosive Pak, an räissen hir Géigner auserneen.
  Dann brült er:
  - Regel d'Räich vun der UdSSR!
  Marusya schéisst och präzis, trefft Feinden a brëllt:
  - Vun der Taiga bis an d'britesch Mier ass eis Arméi déi stäerkst vun all!
  An hien schéisst och mat blotem Fouss.
  Als nächst wäert Matryona en déidlecht Projektil op de Feind schéissen. A schloe him mat enger Genauegkeet vun honnert Prozent. Natierlech blo Fersen.
  Dëst sinn sowjetesch Meedercher déi schaffen, awer déi däitsch sinn net wäit hannendrun.
  Christina, Magda, Margaret a Schella kämpfen am Panther. D ' maschinn, obwuel net ideal, awer mat engem schnell-feier, laangstrecken-kanone, mëttelméisseg agil, a gutt frontalbewaffnung.
  Däitsch Meedercher si barfuß an an engem Bikini, trotz der Summerhëtzt, oder éischter dank et .. A si féieren eng manöverbar Schluecht.
  Hei mécht d'Christina e Schoss ... D'Schuel trëfft den T-34-76-Turm a stéiert en. De sowjetesche Panzer stoppt ausgeschloen.
  D'Meedercher jäizen op der Spëtzt vun de Longen:
  - Eis geholl!
  Da schéisst Magda. D'Schéinheet mat gëllenen Hoer huet och geschloen.
  Jo, also gouf den Tuerm um véieranzwanzeg ofgerappt.
  D'Tiger-Meedercher dréinen sech ëm. A ganz adequat. Hei hunn se en anere sowjetesche Panzer getraff.
  Als nächst koum d'Margaret. A schloe selbstfahrenden kanone SU-76. Geschickt gefeckt. An si huet gesonge:
  - Eis helleg Däitschland ass staark, et schützt d'Welt!
  A wéi wäert d'Zong weisen!
  Dunn huet si aus dem Shell seng Kanoun geschoss. Et huet de sowjetesche Panzer KV-1S getraff. D'Meedchen huet och eng gutt Aarbecht gemaach.
  Jo, déi véier Krieger am Bikini kämpfen a si keng Angscht virun der Keelt. Nodeems d'Fraen ugefaang hunn ze kämpfen, goung et vill besser fir den Drëtte Räich.
  Hei sinn d'Piloten Albina an Alvina am Himmel. Béid Schéinheeten am Bikini a Barfuß. Si kämpfen fir sech op Focke-Wulfs. An dësen Auto ass ganz sérieux.
  D'Albina, schéisst aus Loftkanounen, seet:
  - Aktive Croquet! Gitt net leed fir d'Wuert!
  A wéi hatt e blendende Laachen blénkt! An hie wäert zwee sowjetesch Fligeren op eemol schéissen.
  D'Alvina huet och dräi mat Loftkanounen ofgeschnidden an huet gekrasch:
  - Meng Entrée wäert déidlech an déidlech sinn!
  Dunn huet d'Meedchen d'Zänn gebastelt an d'Zänn gewisen! Si ass Charme selwer, a voller phenomenal Charme.
  D'Albina schneidt en anere Yak-9 Fliger of a quietst:
  - Firwat brauche mir sowjetesch Piloten?
  D'Alvina schéisst LAGG-5 erof a seet zouversiichtlech:
  - Also datt mir Däitschen Konten zielen!
  Wonnerbar Koppel vu Meedercher. Wéi hu si sech virgestallt fir Auszeechnunge fir sech selwer ze sammelen. Dir kënnt wierklech net géint esou Schéinheet streiden. Si schéissen Fligeren erof an hunn d'Zänn blosen.
  An d'Haaptgeheimnis ass an der Keelt, d'Meedercher mussen barfuß an an engem Bikini sinn. Da kommen d'Rechnungen.
  An ni verkleed. A rëselt deng bloe Këscht, an et gëtt ëmmer héich gehalen!
  D'Albina huet en anere Fliger vun der Rouder Arméi ofgeschnidden a gesongen:
  - A groussen Héichten a stellar Rengheet!
  A si huet geknipst, sprangen an huet hir blo Féiss gerëselt, gebrëllt:
  - An der Mier Welle a rosen Feier! An an engem rosen a rosen Feier!
  An erëm schéisst d'Meedchen de Fliger mat enger energescher Approche erof.
  An dann attackéiert Alvina de Feind. Hien mécht et mat engem Wendung, huet seng Zänn a quietzt:
  - Ech wäert de Supermeeschter vun der Welt sinn!
  An erëm fällt den Auto vum Meedchen. Jo, d'Rout Arméi gëtt zimlech schlecht.
  An d'Albina brëllt mat wilde Ekstase:
  - Ech sinn elo e Bügel, kee Pilot!
  Schéisst en anere sowjetesche Fliger erof, a hëscht:
  - Ech béien iwwer d'Siicht an d'Rakéite rennen op d'Zil, et ass eng aner Laf vir!
  De Krieger ass extrem aggressiv.
  Hei si béid Meedercher déi Terrainziler attackéieren. D'Albina schloen d'véierdrësseg a rifft:
  - Dëst wäert d'Enn sinn!
  D'Alvina trefft d'SU-76 a flüstert:
  - Fir d'Zerstéierung komplett ze maachen!
  A wéi hie rëselt säi blot Fouss!
  D'Kampf Meedercher sinn hei, a vun der Säit vun der UdSSR kämpfen och d'Meedercher, probéiert de Guryev ze schützen, wou d'Nazi Truppen och drécken, wéi e Gros vun engem Skorpion.
  D'Alenka huet fir de Guryev gekämpft, dee vun den Nazie gestiermt gouf. Déi verzweifelt Schéinheet huet eng Granat mat hire bloussegen Zänn gehäit an huet gekrasch:
  - Herrlechkeet fir Russland an déi gebierteg Partei!
  Dunn huet d'Natashka eng Granat mat hiren bloen Zänn gestart an huet gefeiert:
  - Mir schützen d'Meedchen barfuß!
  Nom Anyuta huet och mat de Fanger vun hire bloe Been e Kaddo vum Doud geschéckt a geblosen:
  - Et wäert e wonnerschéine Schlag sinn!
  De roude Hoer Augustinus huet e Kaddo vun der Annihilatioun mat hirem bloen ënneschten Glied geholl a geschéckt:
  - De Radar an den Himmel weisen!
  An dunn huet déi gëllen Hoer Maria d'Nazien mat hire bloussegen Been den Doud ginn.
  An si huet gesonge:
  - Op Madagaskar, an der Wüst an der Sahara! Iwwerall war, Ech hunn wäiss Liicht gesinn!
  An elo wäert d'Marusya mat hire bloussegen Féiss e ganze Koup werfen a sangen:
  - A Finnland, Griicheland an an Australien, Schweden, wäerte se Iech soen datt et keng schéin Meedercher méi gëtt!
  Jo, déi sechs Meedercher hu ganz gutt gekämpft. Awer de Fritz huet de Kursk souwisou geholl ...
  Neen, net géint esou Uewerkräften ze widderstoen. D'Faschisten hale sech un d'Staang.
  A wat beaflosst d'Virbereedung vun Monsteren.
  Den Adolf Hitler war einfach verréckt: fillt sech wéi e richtegen Despot, deem jidderee lauschtert an ziddert. Jo, wann Dir stalinistesch Erfolleger wëllt, da musst Dir wéi Stalin sinn, ouni schued a verlaangen vun aneren an Iech selwer (dat ass genau wéi de Iosif Vissarionovich an dëser Sequenz geduecht huet!). Elo ass d'Ruschel anstänneg an den Auto fänkt un ze beweegen. Am Allgemengen, Däitschland, de Satellitte berücksichtegt, huet e grousse Virdeel iwwer d'Sowjetunioun an der Quantitéit vun der industrieller Ausrüstung, an enger qualifizéierter Salarié an der Zuel vun den Ingenieuren op allen Niveauen. Dëst ass e Fakt, awer d'Produktioun vu Waffen ass nach ëmmer net op de Par! Däitschland ass hannert der UdSSR am ganze Krich, trotz all Zerstéierung a Russland. A vu wat? Natierlech, duerch eng gewëssen Chaos, déi an verschiddenen Departementer, a virun allem an der Militärindustrie regéiert. Zousätzlech, eng negativ Roll gespillt vum Mangel u Matière première, wéi och d'Ënnerschätzung vun de Géigner Potential. Besonnesch am Joer 1940 war d'Produktioun vu Waffen an Däitschland méi niddereg wéi am Joer 1939 (wa mir de Schaft zielen, ënner Beuechtung vun der Munitioun), an dat trotz der Tatsaach, datt de Krich schonn lass war, an den Drëtte Räich huet d'Kontroll iwwerholl. grouss Territoiren mat grousse Reserven vun Produktioun Muecht. Gutt, wat kënne mir iwwer d'organisatoresch Fäegkeeten vum Hitler soen? Net ze vill, dunn huet hien geblitzt, am Beräich vun der Militärindustrie.
  De Führer huet an enger laanger Ried erkläert:
  - Bei der Iwwerwaachung vun der Loftfaart gëtt Sauer Noutmuecht kritt. Hie wäert d'Quantitéit vun der produzéierter Ausrüstung enk iwwerwaachen, an net manner wichteg d'Qualitéit. Zousätzlech, vill vun Äre Frënn Goering, obwuel si eemol gutt Aces, sinn net kapabel vun Féierung Aarbecht. Net all gutt Zaldot ass och en aussergewéinleche Generol, also amplaz vum hängenden Eric, gëtt d'technesch Sphär vun enger Persoun aus professionnelle Entrepreneuren gefouert, déi fäeg ass d'Aviatiounskräften ze reforméieren an nei ze equipéieren. Iwwerhaapt schléift Groussbritannien net, et erhéicht souwuel d'Quantitéit an d'Qualitéit vu senge Arméi, a besonnesch Loftfaart. Mir mussen de Feind mat zwee Käpp viru sinn, duerch eng Dose Schrëtt, soss wäerte mir d'Iwwerleeung iwwer de Feind komplett verléieren. An dofir si Qualitéitsschrëtt gebraucht.
  De Göring huet schued protestéiert:
  - Meng Frënn, bewisen Leit, déi hir Kampfeffektivitéit a Professionalitéit bewisen hunn.
  Den demoneschen Diktator gouf rosen:
  - Oder vläicht hunn ech, Ärer Meenung no, vergiess, wien d'Schluecht fir Groussbritannien verluer huet? Oder deen de Véierjoereplang fir d'Entwécklung vun der nationaler Economie gescheitert huet. Oder wëllt Dir och geschloen ginn, an och an der Ëffentlechkeet. Also maach de Mond zou a bleift roueg bis se dech impalen!
  De Göring huet sech souguer an Angscht gesat. Och, de Fuhrer ass net ze knacken. Duerno gouf de Kaméidi erëm héieren, en anere ME-262 Jet ass an den Himmel geklomm. Den Auto war massiv an hat esou vill wéi zwee Motoren. D'Flilleke si liicht geschwächt, de Kämpfer selwer gesäit ganz formidabel aus. Seng Geschwindegkeetseigenschaften, fir 1941, sinn allgemeng uerdentlech, a souguer Rekordbriechung no Weltnormen. True, d'Maschinn selwer ass nach net ganz zouverlässeg a verlaangt Debugging. De faschisteschen Diktator huet awer schonn d'Charakteristiken vun neien, méi fortgeschrattene Kämpfer ginn ... ME-262 weit méi wéi sechs Tonnen, wat eng Aart vun Iwwerlaascht ass. E Jet Fighter soll kleng, bëlleg a flësseg sinn. An dëser Hisiicht kéint de ME-163 ganz gutt sinn, awer seng Rakéitemotor ass ze forcéiert a funktionnéiert nëmme fir sechs Minutten (oder éischter, et funktionnéiert nach ëmmer!), Wat heescht datt d'Reechwäit nëmmen an engem Radius vun honnert Kilometer ass . Als Blitz-Stil Bomber oder als Cover Fighter fir Armada-Streiken géint England ass et natierlech net gutt.
  Awer de ME-262 kann eng Tonn vu Bommen droen, dat heescht sou vill wéi d'sowjetesch Frontline Fligeren Pe-2. Dat ass, eng exzellent Léisung fir béid Kämpfer sweeps a fir d'Ënnerstëtzung vun Truppen. Wéi och ëmmer, firwat net e ME-163 Comet-Stil Kämpfer, awer ouni Rakéitemotor, awer mat engem Turbojetmotor? Si hu probéiert de Koméit ze verbesseren a schéngen d'Fluchtzäit op 15 Minutten bruecht ze hunn (dëst ass eng Reechwäit vu bis zu 300 Kilometer), wat allgemeng fir d'Schluecht vu Groussbritannien akzeptabel ass. Dir kënnt nach London aus der Normandie kréien ... Och wann net alles sou offensichtlech ass, musst Dir och bombardéieren an zréckgoen, a fofzéng Minutten waren net an esou engem gezwongener Modus. An Zukunft, Rakéiten- a Jet-Kämpfer goufen als Doudegen an der Loftfaart unerkannt. Awer den Design vum "Koméit" ass ganz interessant, fir seng kleng Gréisst a Liichtegkeet, dat heescht Bëlleg a Manöverbarkeet.
  Doriwwer eraus gëtt et nach ganz villverspriechend kämpfer, déi am allgemengen 800 kilogramm gewiicht, sou segelflugzeuge, datt si kënne gebraucht ginn an der loftkampf. Richteg, wéinst der kuerzer Streck, Flich op hinnen kënnen nëmmen an defensive Schluechte gekämpft ginn, oder op London geliwwert ginn op ... Transporter, an dann zréck op d'Piloten. Dëst ass wou Dir musst denken. An der realer geschicht, segelflugzeuge keng zäit ze kämpfen, an aus irgend engem grënn d ' sowjetescher loftfaartgeneral net getraut, dës iddi a Korea ze probéieren. Am Allgemengen ass et net traureg, awer während dem Koreakrich war en amerikanesche Pilot deen éischten deen de Kont vu Victoiren opgemaach huet. Also d'Yankees sollen net ënnerschat ginn.
  Nodeems de Fluch eriwwer war, sprang e jonkt, hellhaaregt Meedchen aus dem Cockpit a leeft mat voller Vitess op de Führer.
  Besëtzt Nazi Nummer eent huet hir Hand fir e Kuss ausgestreckt. Wat e Genoss wann d'Meedercher dech gär hunn, an de Fuhrer, et schéngt, ass ganz éierlech vun allen Däitschen idoliséiert, oder éischter, bal jiddereen ausser e puer Gefaange vu Konzentratiounslager. De Pilot sot mat Begeeschterung:
  - Et ass just e wonnerschéine Fliger, et huet sou Geschwindegkeet a Kraaft. Loosst eis all d'Wëllef räissen wéi eng Heizkierper vun engem Surrogat!
  De Fuhrer huet den Impuls vum Meedchen guttgeheescht:
  - Natierlech wäerte mir et briechen, awer ... Debugging vun der Maschinn soll méi séier duerchgefouert ginn, an dat gëllt besonnesch fir Motoren. Hei wäerte selbstverständlech radikal Moossname gebraucht ginn fir se ze verbesseren, awer wann de Leader-Designer hëlleft!
  Jiddereen huet am Chouer gebrach:
  - Herrlechkeet dem grousse Fuhrer! Kann d'Providence eis hëllefen!
  D'Hymn vum Drëtte Räich huet ugefaang ze spillen an eng Kolonn vu jonke Kämpfer aus der Hitlerjugend ass weidergaang. Jonge vu véierzéng bis siwwenzéng Joer sinn an enger spezieller Formatioun ënnert d'Trommel gaangen. An dann war et déi interessantst Saach: Teenager Meedercher aus der Fraen Gewerkschaft vun Däitschland waren marschéiert. Si waren a kuerze Röcke, déi plakeg, blo Féiss vun de Schéinheeten hunn d'Ae vu Männer ugezunn. D'Meedercher hu probéiert d'Been méi héich ze hiewen, awer gläichzäiteg hunn se d'Zéih gezunn, suergfälteg d'Ferse gesat. En erhuelsamen Spektakel vu Schéinheeten mat impeccabelen Figuren ... Richteg, d'Gesiichter waren anescht an e puer vun de jonke faschistesche Fraen waren e bësse ruppeg, bal männlech, a si hunn se souguer verdréit. Besonnesch wann se hir Wenkbrauwen zesummen bruecht hunn.
  Esthete Adolf notéiert:
  - Et ass néideg datt Jongen a Meedercher méi massiv kierperlech Training kréien. An ech weess, datt bei dëser Geleeënheet vill gemaach gëtt, besonnesch am Jungvolk, mä wat néideg ass, ass Inklusivitéit an d'Adoptioun vu spartanesche Methoden. Natierlech, ofgesi vum Déifstall encouragéieren... Eis Jongen a Meedercher sollen als uerdentlech a gläichzäiteg ruthless Leit opwuessen.
  Den Supreme Commander huet gestoppt. D'Generaler waren roueg, wahrscheinlech Angscht ze protestéieren, awer wollten dat offensichtlech net bestätegen. De Fuhrer huet weider:
  - Krich ass kee Witz, awer Ruthlessness vis-à-vis vun de Feinde muss kombinéiert mat géigesäiteger Hëllef an engem Sënn vu Brudderschaft vis-à-vis vun de Komeroden. Dat musse mir jidderengem bäidroen ... Den neie Superman ass fir déi aner barmhäerzlech, mä an engem nach méi héije Mooss muss hien sech selwer barmhäerzlech sinn. Fir d'Ënneruerdnung muss fir d'éischt an Ärer Séil geläscht ginn, an da wäert de schwaache, mënschleche Kierper eropgoen!
  Eng aner Paus ... D'Generaler an d'Designer hunn op eemol gemierkt an hunn ugefaang kräfteg ze applaudéieren. De Fuhrer schéngt frou ze sinn:
  - Et ass scho besser, awer elo géif ech gär eng Imitatioun vum Loftkampf gesinn. Sou eng formidabel an alles zerstéierend ...
  Heinkel huet schrecklech gefrot:
  - Mat Live Munitioun oder Muschelen, mäi Fuhrer?
  Nazi Nummer eent wénkt.
  - Natierlech mat Kampf. Ausserdeem géif ech gär d'Operatioun vum Ausstoussapparat berücksichtegen. Ëmmerhin schaffs du drun ... - De Führer huet d'Fauscht gerëselt. - Wéini, endlech, wäert et fäerdeg sinn an a Masseproduktioun gesat ginn. No allem ass en erfuerene Pilot en erfuerene Pilot dee muss geschützt ginn fir zukünfteg Schluechte!
  Fuhrer-terminator trotzdem beschloss, d ' konstrukteuren e méi modernen schema vun der ejections-apparat. Dëse System soll manner ëmständlech, méi einfach a méi hell sinn. Datt déi bëlleg a scho beherrscht vun der däitscher Industrie Squib ass ganz gëeegent fir dësen Zweck.
  Ech hu missen d'Diagramm ënnerwee zéien, awer den Hitler war e wierklech gudde Kënschtler, an hien huet kloer, séier gezeechent, d'Linnen vun den Diagrammen an d'Wendungen waren egal a kloer ouni Linealer a Kompass. Den Hit-and-Run-Terminator huet gemengt, et wier natierlech komesch, datt d'Däitschen, am allgemengen esou eng staark an zu engem gewësse Mooss fortgeschratt Ideologie wéi den Nationalsozialismus an en totalitäre System hunn, de Krich un d'Russen ausleken. Vläicht ass dat wéinst der Tatsaach, datt d'russesch Zaldoten méi staark a méi dauerhaft wéi déi däitsch a geléiert méi séier ze kämpfen.
  Am Allgemengen, wann Dir de Verlaf vum Krich als Ganzt kuckt, da jo, d'Russen, oder éischter d'sowjetesch Militär, hunn geléiert ze kämpfen, an d'Däitschen, wéi et war, vergiess wéi ... Hir Kommando huet Entscheedungen um den Niveau vun den éischte-Schouljoer, a vläicht souguer méi niddereg, wann den éischte-Schouljoer Erfahrung an Dirigent militäresch Operatiounen an real-Zäit Strategien huet. An datt heiansdo Kanner vu sechs Joer scho sou defteg virtuell Arméie féieren, dann ass et keng Sënn fir si an Zhukov a Mainstein ze léieren. Wéi och ëmmer, e puer Fuerscher betruechten souwuel Zhukov wéi Mainstein mëttelméisseg. Et ginn och Widdersproch iwwer d'Zuel vun Ausrüstung, besonnesch ageholl, Franséisch. Dem Hitler seng Erënnerung (eng gutt Erënnerung, besonnesch wann hien nach gesond war!), huet virgeschloen, datt et 3600 gefaange Panzer vun de Fransousen waren, eng ganz beandrockend Figur ... Verschidde Modeller, wéi d' SiS -35, waren den T- iwwerleeën. 34 an hirer Rüstung, awer nëmmen a frontal Rüstung. Also kann dësen Tank och a franséische Fabriken produzéiert ginn, ausser andeems d'47-Millimeter-Waff duerch e 75-Millimeter laang Laf ersat gëtt. Eigentlech ass dëst vläicht net genuch. Groussbritannien an d'USA am Allgemengen hunn ëmmer d'Rüstung am meeschte geschätzt an hiren Panzer. Hei zum Beispill hat de véierzeg-Tonnen Churchill eng Reservatioun vun 152 - Millimeter géint 120 - fir de schwéieren Tank IS-2.
  De Fuhrer sot nach eppes zu den Designer:
  - Mir hunn zimmlech genuch Wandtunnelen, also sicht e méi optimalen Modell vum Fliger a kreéiert streamlined Formen, ouni et op deier Tester ze bréngen, wou och eis bescht Asen stierwen. Zum Beispill ass e Fligermodell vun engem Fliger ganz effektiv, besonnesch wann d'Dicke an d'Neigungswénkel geännert kënne ginn. Ech hunn Iech schonn d'Zeechnung ginn, sou datt de Schwanzlos sollt fäerdeg sinn. Seng geschate Geschwindegkeet wäert souguer mam Yumo-Motor bis zu 1100 Kilometer pro Stonn sinn. Also gitt vir, awer gitt net!
  Duerno gouf et Mëttegiessen an der frescher Loft, Déngschtmeedercher hunn Dëscher a Still opgestallt. Schéin ... Mee wéi eng Reformen am Nationalsozialismus ze maachen? Sou wéi d'Zuel vun de Feinden ze minimiséieren a Frënn ze maachen. Hei zum Beispill d'Däitsch Rass net op all Wendung erheien a vläicht souguer ophalen d'Vëlker a Klassen opzedeelen. Wéi och ëmmer, formell ass d'Divisioun vun den Natiounen an mannerwäerteg an aresch nach net legaliséiert. Dëst vereinfacht Saachen.
  E schéint Meedchen aus de Dénger huet sech bei de Fuhrer gesat an huet seng Hand op hirem bloe Knéi geluecht. Coed:
  - Denkt Dir un eppes, mäi Führer?
  Den Nazi-Diktator a gläichzäiteg e virtuelle Spiller huet ugefaang. Hien huet gemierkt, datt hien seng Geméiszopp an Uebstzalot net fäerdeg hat. De Fuhrer huet d'Meedchen op d'Lippen kuss, hir jugendlechen, séissen Doft gefillt an erkläert:
  - Dir wäert mat mir am Auto fueren. An Dir gitt all op d'Aarbecht, d'Zäit fir ze iessen ass eriwwer.
  An erëm d'Gears vum Staat, net ganz, awer de gutt geölte Mechanismus huet ugefaang ze dréinen. Um Wee zréck huet de Fuhrer d'Schéinheet gär gemaach an huet sech souguer gefrot, wou hien esou vill Energie a Kraaft hierkënnt. Nodeems se gesot hunn, de Fuhrer wier impotent an allgemeng angeblech behënnert, dee krank war mat Syphilis (Ligen) a kastréiert (allgemeng Fiktioun!).
  Allerdings geet net alles glat schonn den 22. Juni 1944, de Krich mat der UdSSR leeft zanter dräi Joer. Awer d'Victoire ass net ze gesinn, an de Saratov hält nach ëmmer aus. Stalin huet bestallt dës Stad zu all Präis ze verdeedegen.
  Trotz all de verloschter, d ' produktioun vun der militärescher ausrëschtung ass zimlech héich. Déi nei IS-2 Panzer hu sech als zimlech effektiv bewisen. Och ouni eenzel däitsch Gefierer an der Stir duerchzebriechen, hu si se vun zimlech wäiter Distanz aus der Hand gesat.
  Also d'Nazien haten et zimlech schwéier. Mee si haten e grousse Virdeel. Jet Fliger ME-262 scho vill um Himmel gekämpft. An hien ass e seriéise Géigner.
  Den TA-152 huet sech awer allgemeng als eng wonnerbar Aart vu Waff bewisen.
  Stalin huet mëttlerweil och eng Verbindungsversammlung um drëtten Anniversaire vum Ufank vum Krich ofgehalen an ugefaang d'Militärleit ze froen, wat se geduecht hunn a wéi d'Situatioun op de Fronten verbessert gëtt.
  Zhukov huet dem Leader virgeschloen:
  - Wa mir eis just verdeedegen a Gefore bekämpfen, da wäerte mir ouni Zweifel verléieren. Mir musse virukommen!
  Stalin wénkt kräfteg.
  - Averstanen! Awer wou!
  De Maréchal Zhukov huet virgeschloen:
  - Bis de Leningrad kapituléiert, soll et fräigelooss ginn!
  Maréchal Vasilevsky averstanen:
  - Jo, ech mengen et wäert déi bescht vun den Optiounen sinn!
  De Stalin huet seng Schëlleren gezunn a gesot:
  - Wa mir erëm op Tikhvin schloen, da waarden se do op eis, a mir stiechen oder falen an eng Fal!
  De Maréchal Zhukov huet averstanen geknackt:
  - Dat ass richteg Komerod Stalin! Awer ech proposéieren datt d'finnesch Truppen zu Petrozavodsk getraff ginn. Si sinn net sou staark a mir kënnen de Feind iwwerraschen!
  De Stalin huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Logesch Comrade Zhukov. Also Schrëtt op Petrozavodsk. A bréngt eis Victoire!
  No dëse Wierder sinn e puer Meedercher a kuerze wäisse Röcke a kaal Féiss erakomm. Si hunn Fläschen Roude Wäin a Glieser Sandwichen a schwaarze Kaviar matbruecht. De Stalin huet esou e Sandwich geholl an ofgewäsch, sot:
  - Also loosst eis drénken fir sécherzestellen datt eis Fäegkeeten ëmmer mat eise Bedierfnesser entspriechen.
  Voznesensky bemierkt:
  - D'Qualitéit vun der Rüstung vun eise Panzer ass relativ niddereg. An ech proposéieren d'IS-2 an T-34-85 méi hell, méi séier a méi manöverbar ze maachen andeems d'Rüstung reduzéiert gëtt. Dëst gëtt eis spueren an Metal, a wäert dës Maschinnen méi praktesch maachen.
  De Stalin huet seng Schëlleren gezunn a gesot:
  - Vläicht ... Awer ech sinn net Supporter fir Panzer aus Sperrholz ze maachen!
  De Voznesensky huet mat engem eeschte Bléck bemierkt:
  - Mee vläicht ass et eng gutt Iddi fir e puer vun de Panzer bal ganz aus Holz ze maachen. Dir kënnt kucken wéi et an der Praxis ausgesäit!
  Zhukov wénkt averstanen an ass an eng Ried ausgebrach:
  - Véierdrësseg kënne méi hell gemaach ginn, si sinn nach ëmmer ze fragil an eng Erhéijung vun der Geschwindegkeet an der Manöverbarkeet kéint hir Iwwerliewensfäegkeet bäidroen. Zousätzlech ass d'Gearbox besser ginn an dëst kompenséiert d'Ergonomie vun der Ergonomie vun der Erhéijung vum Gewiicht. Awer déi niddreg Qualitéit vum Stol, 90 Millimeter géint mächteg däitsch Waffen, gëtt an näischt. Doriwwer eraus, d 'Däitschen ewechhuelen einfach Panther an T-4 aus der Produktioun, an am Drëtte Räich, nieft Opklärungspanzer, gëtt nëmmen de Panther-2 mat enger 88-mm-kanone serien. An eis Panzer zéien net vun enger laanger Distanz dergéint. An ëmsou méi ass et néideg hir Geschwindegkeet ze erhéijen!
  Stalin wénkt.
  - Verëffentlechen Deel vun der T-34-85 an IS-2 mat nëmmen bulletproof Schutz, a kontrolléiert dann a verfollegt wéi dëst hir Kampfeffektivitéit beaflosst. An Aarbecht op der SU-100 soll beschleunegt ginn. Vläicht wäerte mir opginn drësseg-véier an IS-2 zugonschte vun dëser Self-propelled Pistoul exklusiv.
  Maréchal Vasilevsky bemierkt:
  - Et ass eng interessant Iddi. Awer d'SU-100 kann d'Feinde u Bord nëmmen schloen andeems se komplett dréien ...
  Stalin huet geruff:
  - Maacht et méi kuerz, fir datt et méi séier ka dréinen an dréinen ... An am léifsten eng méi niddereg Silhouette. Awer mir brauchen dës selbstfahrend Pistoul wéi Loft!
  Zhukov huet gefrot:
  - Är Exzellenz .... Saratov hält nach ëmmer aus, awer wäert geschwënn falen. Et wier néideg, e Plang ze entwéckelen fir d'Evakuéierung vu Kuibyshev vun deem wat vu Moskau geholl gouf. Wat mengs du perséinlech?
  Stalin huet haart geäntwert:
  - Zu Sverdlovsk, anscheinend, musst Dir evakuéieren. Mä et ass nach méiglech zu Moskau ze schaffen. Mir hunn eng ganz ënnerierdesch Stad hei. Mir sinn eescht kapabel et ze halen.
  Vasilevsky huet gekrasch:
  - Moskau muss zu all Präis gehale ginn, grad wéi Saratov!
  Stalin huet bestallt:
  - Géigewier den Däitschen am Spalt tëscht dem Don an der Wolga. Mir mussen d'Kräfte oflenken. Saratov zu all Präis ze halen, bis zu de leschten Tropfen Blutt. Benotzt all Mëttel, och Kamikaze.
  Zhukov confirméiert:
  - Also sief et, super!
  De Stalin huet sech op de Yakovlev gedréint:
  - Ma, Designer, keng Iddien?
  Den Adjoint Kommissär huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Et wier néideg, Jet Aviatioun ze schafen, mä dat ass nach net realistesch. An Yak-3 erfuerdert héichwäerteg Duralumin, déi mir net hunn!
  Stalin wénkt.
  - Ech weess! Yak-9 soll an eise Reien sinn. An et soll esou vill wéi méiglech fräigelooss ginn! A erhéijen d'Produktioun vu Kämpfer.
  Yakovlev notéiert:
  - Den däitschen TA-152 ass souwuel en Ugrëffsfliger, e Frontline Bomber an e Kämpfer. Et wier flott fir eis eng ähnlech Multi-Zweck Niveau Maschinn ze schafen!
  Stalin ënnerstëtzt den Designer:
  - Dëst ass eng gutt Iddi Komerod Yakovlev! Zum Beispill, LAGG-7, wann e bësse verbessert, kann an eng Mëschung aus engem Attack Fliger an engem Front-Line Kämpfer ëmgewandelt ginn!
  Yakovlev liicht bestätegt:
  - Komerod Stalin ass méiglech ... Mee et brauch Zäit. Jo, an de Fliger kann deier ginn.
  Den Ieweschte Kommandant huet rosen mat der Fauscht op den Dësch geschloen a gekrasch:
  - Maacht et méi bëlleg! An am Allgemengen, wéi vill kënnt Dir iwwer dëst Thema spekuléieren. Mir brauchen en universelle Fliger fir nëmmen en ze produzéieren. An dat kéint de Wee eraus sinn.
  Yakovlev bemierkt:
  - IL-2 ass ganz einfach ze fabrizéieren a säi Schema ass ausgeschafft ginn. Soulaang Dir et net ofhëlt. Et ass e relativ haltege Fliger, obwuel am Moment seng Fluchcharakteristiken al sinn. Awer et gëtt kee Béisen ouni Gutt. Mir si gutt fir Feind Gefierer ze bombardéieren.
  Zhdanov rosen bemierkt:
  - Eis Loftfaart soll am mannsten am stäerkste sinn!
  Yakovlev wénkt.
  - Sollt! Awer fir de Moment sinn eis Piloten déi bescht op der Welt: Anastasia Vedmakova an Akulina Orlova!
  De Stalin huet averstanen geknackt.
  - Dës Meedercher hunn keng Gläichheet an, fir déi nächst fënnefanzwanzeg erofgefall Feind Fligeren, ginn ech hinnen en anere Stär vum Held vun der UdSSR verlount!
  Den Zhukov huet begeeschtert proposéiert:
  - Dofir sollt Dir drénken!
  Beria huet mat Freed gesongen:
  - Mir, alles erënneren, wäert d'Geschicht beurteelen,
  Hirem Geriicht wäert kommen ...
  Wéi vun engem Plou zu Atomwaffen,
  Hien huet d'Land zouversiichtlech no vir gefouert!
  Wärend d'Membere vum Militärrot konferenzéiert hunn, hunn d'Meedercher gekämpft.
  A mat der Hëllef vun hiren bloen Zéiwen schloen se d'Nazien erof a maachen Feats, dës kaalféiss Schéinheeten.
  A si sangen:
  Mir gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen
  Et gëtt en Enn vum Faschismus ...
  An d'Sonn wäert schéngen
  De Wee, de Kommunismus beliicht!
  . KAPITEL #10
  Bis Enn Juni hunn d'Däitschen Saratov ofgeschnidden, an den 1. Juli 1944 gouf fir d'éischte Kéier de formidabele Sturmmaus agesat. Dës Maschinn mat enger 650 Millimeter Rakéit-propelled Bomm huet eng déidlech Kraaft vu Rakéite gestart, déi ganz Quartiere gespléckt hunn.
  D'Meedercher, déi dësen Auto gefuer hunn, hunn nëmmen Hosen un, a si hunn Kaddoe vum extrem zerstéierende Doud verëffentlecht.
  Déi kaalbeen Meedercher haten Hosen a rout, schwaarz a wäiss. A si hunn déidlech Kaddoe vum Doud bruecht.
  D'Faina, déi hinnen commandéiert huet, huet d'Scharlachroute vun hire Broscht gerëselt a gesongen:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vun de Kräizritter!
  Mir wäerten d'Enn vum Universum erreechen!
  An d'Krieger hunn gekrasch a sprangen.
  Ee vun hinnen, d'Margaret, huet bemierkt:
  - Den Allmächtege Gott ass mat eis!
  D'Faina war domat d'accord:
  - Natierlech! An dat Drëtte Räich wäert sécher gewannen!
  D'Meedchen huet de bloe Fouss gestampelt a gesongen:
  -Wa mir vereenegt sinn, si mir oniwwerwannebar! Wa mir vereenegt sinn, si mir oniwwerwannebar!
  Also hunn d'Krieger geschoss a gestampt a galoppéiert mat bloussem Féiss. Warriors vun der héchster Klass.
  D'Irma liwwert hei och e Projektil duerch eng automatesch Fuert a brëllt:
  - Eng grouss Victoire waart op eis!
  D'Meedercher gehéieren natierlech zu deenen, déi ni opginn. A si zerstéieren d'sowjetesch Positiounen mat enormer Begeeschterung.
  D'Albina an d'Alvina sinn, wéi ëmmer, op der Spëtzt, a weisen hir aggressiv Klacken. Si si Meedercher, loosst eis just soen: super!
  D'Albina, klappt e sowjetesche Auto mat hiren bloen Zänn, seet:
  - Ech hunn e super Meedchen!
  D'Alvina, klappt en anert Zil mat hirem bloe Ferse, spréngt op a spillt mat hire Bauchmuskelen, rifft:
  - Ech sinn esou e Krieger, datt ech alles enk ëmbruecht hunn!
  Dat ass wéi d'Krieger Weeër getrennt sinn.
  D'Gerda huet zesumme mat der Charlotte decidéiert eng aner däitsch Neiheet ze testen.
  Bis elo kënnen nëmmen selbstfahrend Waffen E-25 an enger genuch grousser Zuel optrieden - et ass ganz einfach ze fabrizéieren a bëlleg. Och wann dëse Modell ee vun deenen éischten ass. Hei dran leien zwee Meedercher am Bikini. D'Gefier ass manner wéi annerhallwe Meter méi niddereg an duerch dëst ass et sou gutt geschützt a bewaffnet mat engem relativ nidderegen Gewiicht.
  Zwee Meedercher Charlotte a Gerda, leien, hunn op d'sowjetesch Waffen geschoss. Virun hinne ware gekräizegt Autoen, radiokontrolléiert, bewegt a Minefelder geläscht.
  D'Rout Charlotte huet hir Kanoun ofgeschoss. Si huet d'sowjetesch Pistoul iwwerwältegt an hir Këscht gerëselt, kaum vun engem dënnen Streifen Stoff bedeckt. An hatt huet gekrasch:
  - Rabid Feier Hyperplasma!
  An dann klappt d'Gerda hir och mat den bloen Zänn. An tippt:
  - Ech sinn e ganz coolt Meedchen an net schlecht ...
  Self-propelled Pistoul bewegt sech selwer. A stoppt vun Zäit zu Zäit. Hir frontalbewaffnung ass staark schrägen, an dat gëtt e gudde schutz. A sowjetesch Waffen sinn Muschelen empfindlech op Ricochetten. An näischt bedroht esou eng Self-propelled Pistoul an der Stir. Hei kënnen se nach duerch d'Säit briechen. Awer d'Meedercher sinn net presséiert. Effektiv selbstfahrend Pistoul am Panzerpiercing iwwerschreift d'SU-100, déi nach entwéckelt gëtt, an och besser geschützt, méi mobil a gläichzäiteg méi hell.
  An d'Rout Arméi huet e puer Dryer, méi präzis, et ass nach ëmmer nëmmen an der Designstadium. Prinzipiell ass den T-34-85 Tank, deen net staark genuch ass mat enger Pistoul, an d'Rüstung ass zimlech schwaach. An déi däitsch selbstfahrenden kanone e-25, iwwregens, ass méi hell, vill méi staark an der panzerung a waffen.
  D'Meedercher kämpfen ... Ganz schéin a jonk. An hir selbstfahrend Waffen bombardéieren a werfen ...
  De Juli ass waarm, an d'Kierpere vun de Meedercher am rout-waarmen Auto blénke vu Schweess. Si kënnen net opginn an zréckzéien.
  Gerda notéiert:
  - D'Gëtter vun der Wehrmacht sinn anscheinend staark,
  Awer si hëllefen net déi schwaach ...
  Wann d'Ursaach vum Adolf richteg ass -
  Erstellt eng Weltmuecht!
  D'Charlotte huet begeeschtert gesongen:
  - Jo, Magie brauch "Panther" an "Tiger",
  Méi Blutt vergësst trotz all Schicksal ...
  An et ass kee Besoin fir Zweifel a verréckte Spiller,
  Loosst d'ganz Course op der Äerd op d'Knéien falen!
  Mä dëst sinn däitsch Meedercher, an op der anerer Säit, sowjetesch Meedercher kämpfen.
  Also de Kampf wäert déi eescht sinn. D'Natasha an den Anyuta feieren aus enger mächteger Schëffswaff a quitzen:
  - Et gëtt eise Fändel iwwer Berlin!
  A bloen hir wäiss, pärel Zänn. A stoppen net d'Meedercher mat Minièren.
  Zwou geschosse schloen d ' frontalbewaffnung vum ieweschten deel vum gehäuses ... si ricochet. Nee, den IS-2 ass e seriösen Auto an et ass net sou einfach et ze huelen.
  Awer den IS-1, dee sech no riets vun de Meedercher beweegt, schéngt eng Héichdrockkanoun ze kréien, geschloen a gestoppt ze hunn. Beschiedegt d'Schéinheet.
  D'Alenka, spillt mat hire Bauchmuskelen, séngt:
  - Alles onméiglech ass méiglech an eiser Welt, den Newton huet entdeckt datt zweemol zwee véier mécht!
  D'Kämpf leeft nach ëmmer onverännert. D'sowjetesch Kanoun schloen d'Däitschen. Grouss Marusya setzt Muschelen an d'Breech. Sou ass d'Liewen an d'Schicksal vun de Meedercher. A si sangen:
  Keen wäert eis ophalen, keen wäert eis besiegen! Russesch Wëllef zerstéieren de Feind, russesch Wëllef begréissen d'Helden!
  Den Augustinus, dee vu Maschinnegewierer krabbelt, seet:
  - Hellege Krich! Et gëtt eis Victoire! Fändel vu Russland vir, Herrlechkeet fir déi gefallenen Helden!
  An nach eng Kéier rabbelt déi fatal Kanoun, an et kléngt:
  Keen wäert eis ophalen, keen wäert eis besiegen! Russesch Wëllef zerstéieren de Feind, Dir wësst datt se eng cool Hand hunn!
  D'Maria dëst Meedchen mat gëllenen Hoer riicht den Tank a quietst:
  - Loosst eis d'Faschisten zerbriechen!
  D'Däitschen hunn et schwéier, d'Schluechte sinn och am Himmel amgaang. Awer bis elo ass de Yak-9 ze vill méi schlecht a Geschwindegkeet a Bewaffnung vun den Däitsche Marken. D'Schluecht ass ongläich fir en Dichter.
  Marseille, dee wonnerbaren Acepilot huet an de Krichsjoren eng gutt Carrière gemaach. Méi wéi erstaunlech a fantastesch. Nodeem hien honnertfofzeg Fligeren erreecht huet, krut hien d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Sëlwer Eichenblattschwerter an Diamanten. Wéi hien véierhonnert erofgefall Fliger erreecht huet, krut hien d'Ritterkräiz vum Iron Cross mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. Fir fënnefhonnert Fligeren krut hien den Uerde vum däitschen Adler mat Diamanten, an no siwenhonnertfofzeg d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Platin-Eicheblieder, Schwäerter an Diamanten. An dausend Fligeren erreecht, krut hien de Grousse Kräiz vum Ritter Kräiz.
  Den eenzegaartege Pilot konnt vill Loftvictoiren maachen. A während hien nach lieweg war. Marseille gouf viru kuerzem op de Rang vum General gefördert. Mee hien ass nach ëmmer wéi en normale Pilot geflunn.
  Wéi se soen, et verbrennt net am Feier an ënnerzegoen net am Waasser. Während de ville Joere vum Krich krut Marseille den Instinkt vun engem Jeeër. Hie gouf e super legendäre Pilot, a ganz populär.
  . Mä hien hat och e staarke Konkurrent - Agava an Albina an Alvina, déi och d'Zuel vun dausend erofgesat Autoen iwwerschratt all. An Agave huet Marseille ganz séier agefaangen. Mä si ass nach ganz jonk, an huet nach keen eenzege Kämpfer verluer.
  D'Meedchen huet op d'Pedale gedréckt mat hire bloen, gemeiselten Been, e Burst vu Loftgewierer ofgeschoss. An elo goufen véier sowjetesch IL-2 Gefierer erofgeschoss.
  Agave laacht a seet:
  Zu engem gewësse Mooss si mir all Bitches! Mee ech hunn Nerven aus Stol!
  An erëm dréit d'Meedchen ëm. Et schéisst siwe sowjetesch Fligeren an engem Burst erof - sechs PE-2s an een TU-3, a quitt:
  - Am Allgemengen, wann net super, dann hyper!
  Agave, natierlech, ass eng Bitch. Pilot vum Luzifer. Ganz schéin Hunneg blond.
  Hei gëtt hien en anere Burst a schéisst gläichzäiteg aacht sowjetesch Yak-9 Fligeren erof a quitt:
  - Ech sinn déi kreativst a reaktivst!
  D'Meedchen ass wierklech net domm. Alles ass méiglech, an alles ass méiglech. Nennt hatt net privat.
  An d'Been sinn sou gebrannt, sou graziéis ...
  Mee Mirabela kämpft géint hir ... Fir eng laang Zäit war Pokryshkin déi bescht sowjetesch Ace. Hien gesammelt fënnef Gold Stären Held vun der UdSSR verlount, schéisst honnert an zwanzeg-siwen Fligeren. Awer dunn ass hien gestuerwen. Da konnt kee säi Rekord schloen. Zousätzlech zu Anastasia Vedmakova, an Akulina Orlova. An eréischt viru kuerzem huet d'Mirabela och de Yak-9 T op engem zerstéierten iwwerschratt, iwwerschratt Kozhedub. An iwwer honnert an uechtzeg Fligere Schoss, gouf si siwen-Zäit Held vun der UdSSR verlount.
  Dëst ass d'Terminator Meedchen! Sou wéi si wäert e galoppéierend Päerd stoppen, a gitt an eng brennend Hütt.
  An nach méi haart.
  Mirabela hat e schwieregen Schicksal. Ech sinn an enger Kanner-, Aarbechtskolonie ukomm. Barefouss an engem groe Mantel un, huet si Holz gehackt an d'Stämm gesäiert. Si war sou staark a gesond. A schwéiere Frascht ass si bareféiss gaangen, an am Prisong Pyjama. An op d'mannst eng Kéier géif nëssen.
  Natierlech gouf esou e Phänomen och op de Fronten bemierkt. Fir eng laang Zäit huet Mirabela an der Infanterie gekämpft, a gouf duerno Pilot. Mirabela krut hir éischt Feierdaf an der Schluecht bei Moskau, wou si direkt no der Kolonie gaangen ass. An do huet hien sech cool gewisen.
  Si huet barfuß a bal plakeg an der bitterer Keelt gekämpft, déi d'Wehrmacht wuertwiertlech gelähmt huet. Esou e verdammt, an oniwwerwältegend Meedchen war. A si huet massiv gelongen.
  Mirabela gegleeft un der bevirsteet Victoire vun der UdSSR verlount. Awer d'Zäit geet iwwer. Et ginn ëmmer méi Affer, awer d'Victoire kënnt net. An et gëtt wierklech grujheleg.
  Mirabela dreemt vu Victoiren a Leeschtungen. Si huet siwen Stäre vun der UdSSR verlount - dat ass méi wéi en aneren! A verdammt, hatt verdéngt hir Auszeechnunge! A wäert d'Kräiz vun de Waffen droen an doriwwer eraus. Och wann de Stalin spéider ëmbruecht gëtt, leeft seng Saach weider!
  D'Meedchen kënnt eran a freet ... Si klappt den neisten däitschen XE-162 erof a quietzt:
  - Aerobatik! An eng verdammt nei Crew!
  Wierklech, si ass e super Meedchen. E richtege Kobra kann och vill.
  Mirabela ass en neie Stär ...
  D'Kämpf daueren e puer Deeg, bis eng nei Woch kënnt an den 8. Juli 1944 ... D'sowjetesch IS-2 krut Schied un de Rollen a Bunnen - et gëtt gefléckt. Jo, esou e grausamen an onermiddlechen Krich. A wéi laang wäert et daueren?
  An elo huet d'Gerda Kniesel a Wittmann ëm d'Zuel vun de Panzer zerstéiert.
  Wéi kënne se et vermeiden? Si kämpfen barfuß an an engem Bikini. D'Meedercher hunn nach eng Paus gemaach an d'sowjetesch Kanner erëm gefoltert. An elo si si op d'Zuel vun 300 zerstéiert Panzer. A si konnten op eng onendlech Belounung zielen: de Stär vum Ritterkreuz vum Eisenkreuz mat sëlweren Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Hei sinn d'Meedercher!
  Gerda schéisst op de sowjeteschen Auto. Den Tuerm räissen a gejaut:
  - Ech sinn eng Verdammt Saach!
  A schéisst erëm. Penetréiert T-34-85. A rifft:
  - Mammeland Däitschland!
  D'Meedchen zitt sech. An si ass ganz aktiv ... Jo, si huet esou eng strategesch Sträif. Et ass schonn Mëtt Juli 1944... De Krich geet ëmmer weider... Net wëll ophalen. D'Rout Arméi probéiert op verschiddene Plazen virzekommen. Awer éischter virsiichteg, well et wéineg mënschlech Ressourcen iwwreg sinn.
  A Russland blutt.
  Zum Beispill, Hans Feuer. De jéngste Empfänger vum Uerde vum Eisen Kräiz, Éischt Klass. An dann gouf hien de jéngste ausgezeechent fir d'Erfaassung vun engem sowjetesche Generol mam Uerde vum Knight's Cross vun der Iron Cross.
  Jo, dëst ass eigentlech zimlech cool.
  An d'Jongen weisen sech extrem cool.
  Den Hans Feuer ass e verzweifelte Kämpfer. De Jong kämpft wéi e Ris, a kale a waarme Wieder, am Summer a Wanter, nëmmen Shorts un.
  Mat bloussem Zéiwen werft d'Kand Granaten a gouf legendär.
  Dëst ass wierklech wierklech cool!
  Den Hans gouf zënter Jorhonnerte berühmt! Och als Antiheld!
  An am Allgemengen, esou en onheemlechen an ugespaante Krich leeft hei ... All AI verschwënnt.
  Agave ass zréck am Himmel a schéisst sowjetesch Autoen erof. Si ass e Jeeër a Raubdéier. Schlag de Feind.
  D'Autoen, déi si getraff huet, falen. An dann schéisst d'Meedchen op d'Buedemkräften. Klappt den IS-2 aus. An hie wëll:
  - Ech sinn dee Beschten! Ech sinn d'Meedchen dat Feinde ëmbréngt!
  An erëm gëtt et op d'Loftziler iwwerginn. Dëst ass en Tank Zerstéierer an all Maschinnen déi fléien a schéissen.
  Awer hei ass e klengen E-5 Tank. Maschinn waacht siwen Tonnen. Passéieren Kampf Tester. A knascht a knascht de Feind.
  An et ass Zäit ze sangen - kee wäert eis ophalen, a kee wäert gewannen!
  E-5 rennt op sech selwer, a schéisst ënnerwee. A stoppen net esou en Tank. An d'Muschelen ricochet.
  An an der Maschinn sëtzt en zéng Joer ale Bouf, de Friedrich, a quietzt:
  - An ech wäert e richtege Superkämpfer sinn!
  An nach eng Kéier, wéi hien erschoss ... An hien schléit ganz an der Mëtt vum Tuerm. A seng fatal Kraaft, obwuel e klenge Kaliber, ass kolossal.
  An um Himmel kämpft Helga. E barfuß Meedchen an engem Bikini rifft d'Rechnungen. A freet sech iwwer seng fantastesch Erfolleger.
  Mat sengen bloen Zänn weist hien op de sowjeteschen Auto a setzt e speziell a Brand, a mécht e ganze Kampfset mat Muschelen explodéieren.
  Dëst ass cool a verréckt.
  An d'Agave zitt virun ... A kämpft och.
  Et ass schonn August 1944... D'Rout Arméi konnt néierens Erfolleg erreechen. Awer och déi Däitsch kënnen net wesentlech virukommen. Formidabel ënnerierdesch Panzer ginn an d'Schluecht. Awer si si reng taktesch.
  D'Meedercher sinn ënnerierdesch geschloen, d'Batterie vu sowjetesche Waffen ëmbruecht an zréck zréck.
  Gläichzäiteg hu si e puer Pionéier ageholl. D'Meedercher, déi d'Jongen gefaangen hunn, goufen ausgekleed a gefoltert. Si hunn d'Pionéier mat Drot geschloen, dunn hir blo Fersen mat Feier gebrannt. Dunn hunn si ugefaang hir Zéiwe mat rout-waarm Zänn ze briechen. D'Jongen hunn an ustrengenden Péng gejaut. Um Enn hunn d'Meedercher d'Stären op hir Këscht mat engem rouden Eisen verbrannt, a männlech Perfektioune mat hire Stiwwelen zerquetscht. Déi lescht Pionéier hunn ofgeschloss a si ware gebéit vun engem schmerzhafte Schock.
  D'Meedercher, kuerz, hunn extra Klass gewisen. Awer erëm hunn d'Däitschen näischt Wichtegs erreecht.
  Mächteg Self-propelled Waffen: "Sturmmaus", op d'sowjetesch Positiounen ofgeschoss. Et gouf vill Zerstéierung an Zerstéierung. Awer de sowjetesche Attackfliger huet ee vun de Gefierer ausgeschloen, an de Fritz ass zréck.
  De Saratov huet nach am August 1944 gehalen. Richteg, d'Däitschen konnten d'Stad Uralsk am Kasachstan erfaassen an op Orenburg geplënnert sinn.
  Hei sinn erëm d'Albina an d'Alvina an der Loft, awer eemol op engem experimentellen Teppech. Si weisen mat der Hëllef vu bloen Zéiwen, dréckt d'Knäppercher vum Joystick a maachen et extrem defteg.
  D'Meedercher weisen natierlech déi héchst Aerobatik. Hei hu si hir Diskett gezunn, an eng Dose sowjetesch Fligermaschinne goufen erschoss.
  D'Albina rifft:
  - Furious Bauteam! Et gëtt eng starfall!
  A dréit säin Auto erëm ëm. An d'Meedercher zerstéieren d'Rout Arméi. Ausserdeem, Major ...
  D'Alvina klappt och eng Dosen sowjetesch Fligeren erof a kierzt:
  - Mad Meedercher, a guer net Jongfraen!
  Korrekt iwwer déi lescht. Hir Koppel huet mat de Männer e Spadséiergank gemaach. A wat just net opgestan ass. Meedercher hunn Männer gär - et ass schéin fir si! A besonnesch wann Dir mat der Zong schafft.
  E Meedche vum héchste Rang ... Hei hunn si e Pionéier gefoltert ... Als éischt hunn si hien ausgedoen an him e puer Eemer Waasser an den Hals gegoss. Duerno gouf e waarme Eisen an de geschwollene Mo bruecht. A wéi si verbrannt hunn! De Pionnéier huet vu wilde Péng gejaut ... Et huet no Brennen geroch.
  D'Alvina huet hien mat engem rouden Drot op d'Säit geschloen. A wéi Dir wëllt laachen ... Et ass ganz witzeg.
  Dunn huet si gesongen:
  - Ech sinn midd der Heck ze harrowen - Ech wëll mäi Gléck ze täuschen!
  A wéi hien laacht! An huet seng Pärel Zänn! D'Meedchen huet gär ëmzebréngen, dat ass d'Meedchen!
  An dem Meedchen seng Been sinn all blo a graziéis. Si trëppelt gär barfuß op Kuelen. A fir déi gefaange Pionéier ze fueren. Si jäizen sou vill wann hir Fersen frittéiert sinn. Och d'Alvina ass ganz witzeg. An d'Albina ass och e Meedchen, éierlech gesot - super! Wéi de Feind mat engem Ielebou op de Kinn ze réckelen. A schwatzen:
  - Ech sinn e Meedchen vun der héchster Klass!
  An huet seng Pärel Zänn. Déi blénken wéi geschloen. De Krieger ass erstaunlech! Et kann eppes sinn, wat net an engem Mäerchen gesot ka ginn an och net mat engem Pen beschriwwe gëtt!
  Béid sowjetesch Krieger Yaks, Laggi, Pawns, Ilys sinn am Himmel erofgefall. Beauties sinn aktiv. Et gëtt net de geringsten Zweiwel an hinnen. An esou eng wilde a frenetesch Schéinheet.
  Déi weiblech Krieger kontrolléieren de Joystick mat hiren bloen Zänn an attackéieren russesch Autoen. Wéi se zerbriechen, wäerte se d'Kämpfer zerbriechen, wéi e Club op Kristall. D'Meedercher sinn ruthless a barmhäerzlech. Si hunn d'Kraaft vu Roserei an d'Flam vun der Leidenschaft. An d'Vertrauen ze gewannen. Och wann de Krich nëmme mat der UdSSR fir d'véiert Joer lass ass. Mä hie wëll net ophalen. Albina an Alvina sinn um Héichpunkt vun hirer Popularitéit. A si wëllen net zréckzéien oder fir ee Moment ophalen. A si plënneren op sech selwer, a ramm de Feind.
  D'Albina, klappt sowjetesch Fligeren erof, rifft:
  - Ech sinn midd, datt d'Meedchen kräischen, ech géif léiwer d'Baschtschong erdrénken!
  A wéi hien grinst, a fonkelt mat Pärelen Zänn. An elo wëll si e Mann. Si huet gär Männer vergewaltegt. Dëst ass ganz agreabel fir hatt. Hei wäert hien huelen a vergewaltegt.
  Albina brëllt:
  Sex Meedchen ass Sex
  Fir e grousse sangen Fortschrëtt!
  An de Krieger wäert aus Laachen platzen ... A loosst eis all eis Feinden erëm ëmbréngen. Si huet vill Energie. A voll Muskelkraaft.
  An d'Alvina wéi brëllt:
  - Loosst eis de Feind op d'Hiwwelen zerbriechen!
  An de Krieger fänkt aktiv un ze laachen! A si huet sech virgestallt wéi hir Kärelen gepëtzt hunn. Mee et ass schéin op d'mannst ze soen.
  September steet virun der Dier... D'Sonn schéngt ëmmer manner. Um éischten Dag vum Hierscht lafe russesch Jongen barfuß op de Schnéi, dee just an den nërdleche Regioune vu Russland gefall ass. Si laachen sech selwer, bloen d'Gesiicht a weisen den Däitschen Feigen.
  Pionéier mat roude Krawatten, mat kuerzen Frisuren, e puer souguer bis op Null. Si lafen sprangen. Hir blo Féiss si bal ni kal. Ganz ruppeg. D'Meedercher lafen och, och ouni Schong. Vu rosa, ronnen Fersen blénken an der Sonn. Wonnerbar sowjetesch Meedercher. Schlank, athletesch, gewinnt kleng Saachen ze maachen.
  A jidderee grinst a grinst op seng Zänn ... Den éischten Hierschtdag ass eng richteg Freed an Duuscht no Liicht a Schafung!
  An um Himmel eng Loftschluecht. Mirabela, dëst ass den Nummer 1 sowjetesche Pilot deen en aneren däitsche Fliger erofschéisst. A wéi ëmmer an engem Bikini Meedchen. Fir ëmmer jonk an ni verschwannen. Sou ass d'Kraaft vun hirer Séil.
  Mirabela huet awer och gär vu Männer beréiert. Si huet dëst wierklech gär. Dofir ass si e Pilot ... Wann e Meedchen plakeg, muskuläre Kierper vu Männerhand geréckelt gëtt - dat ass e richtege Genoss. A vill Spaass!
  D'Mirabela klappt en aneren Nazi-Auto erof a hëscht:
  - Ech sinn eng gepanzert Bitch!
  D'Meedchen schloen souguer d'Kontrollpanel mat hiren bloen, ronnen Fersen. Si ass wonnerschéin. An inimitable.
  Mirabella ass verdréit. An Agave flitt op hir. Hei hu sech endlech zwee bal déi produktivste Krieger-Pilote getraff. Si schéissen vun hannen openeen. Si probéieren et vun enger Distanz ze kréien. Awer et funktionnéiert net ze gutt. Béid Schéinheet fléien vun der Feierlinn. A si hunn hir Zänn aggressiv. Gutt, Fraen sinn Bitches. Si stare schwéier an d'Aen. Méi präzis Kapp géint Kapp a schéisst erëm. Däitsch ME-262 X ass nach ëmmer besser bewaffnet wéi de Yak-9 T, an d'sowjetesch Gefier gouf erofgeschoss ...
  Mee Mirabela verwalten aus, verléiert de Fliger fir d'éischte Kéier an hirer fléien Carrière. Déi meescht Foul Saach ass, datt si am Géigner Territoire opgehalen huet. An dat ass schlecht. Jo, sou sinn déi eenzegaarteg Twists vum Schicksal. An den 1. September 1944, schonn am fënnefte Joer vum Zweete Weltkrich, ännert sech d'Welt, awer d'Herrschaft vum Fuhrer am alternativen historesche Spill bleift.
  Saratov gëtt schlussendlech vun de sowjeteschen Truppen verlooss, an d'Wehrmacht Arméi kënnt op Kuibyshev.
  Fiersch Schluechte lafen och fir Orenburg.
  Barefoot Tamara kämpft do, werft explosive Packagen op Feinden, dréckt se mat hiren bloen Fersen a jäizt:
  - Éier dem Land vum Kommunismus!
  Veronica schéisst op Géigner. Hie werft en explosive Pak mat den bloen Zänn a rifft:
  - Fir d'Iddie vum Kommunismus!
  Victoria, schéisst op Géigner, a mécht et wéi de Robin Hood an engem Bikini, chirpst, werft Bommen op de Feind mat hiren bloen Zänn a jäizt:
  - Herrlechkeet fir d'Zäite vum Kommunismus!
  Olya, schéisst op de Feind an huet se mat enger Sichel geschmaacht, huet et geholl an huet gekrasch:
  - Fir d'Gréisst vum sowjetesche Staat a grouss Herrlechkeet!
  A mat senge bloen Zéiwe wäert hien erëm en explosive Pak vu kolossaler, zerstéierender Kraaft werfen.
  D'Larisa, déi op d'Nazien geschoss huet, huet gekrasch:
  - Mäi Land ass Russland, Dir sidd fir ëmmer vu Gott ënner dem bloen Himmel ginn!
  A wénkt op seng Partner ...
  Agafya, schéisst op d'Nazien, huet gespurt:
  - Orenburg wäert ni opginn! Mir wäerte géint d'Feinde vum Vaterland sinn!
  D'Meedercher sinn zolidd an hu wëlles wierklech bis zu de leschten Tropfen Blutt ze kämpfen.
  Orenburg hält nach ëmmer aus. Awer den 3. September 1944 huet den Ugrëff op Kuibyshev ugefaang. An der UdSSR, natierlech, ass net gutt.
  D'Alenka schéisst op d'Nazien a rifft:
  - Fir de Kommunismus vum Land vun de Sowjets!
  An erëm, mat engem bloe Fouss, lancéiert hien eng Granat vun der zerstéierender Kraaft.
  Anyuta schéisst op hir Géigner a rifft:
  - Loosst eis de Kuibyshev verdeedegen!
  A mat senge bloen Zéiwe wäert hien en explosive Pak mat enger grousser déidlecher Kraaft geheien.
  A vill Feinde zerräissen.
  Alla, schéisst op de Fritz, täischt a rëselt hir Këscht:
  - Fir déi kosmesch Héichte vu Polissya!
  A mat enger bloer Ferse wäert eng Granat der Zerstéierung an dem totalen Doud vun all Fritz Aggressoren ënnergoen.
  D'Maria, déi op d'Nazien erschoss huet, a Kraaft geheit huet, deen de Fritz mat hirem bloe Fouss paralyséiert huet, huet gequietscht:
  - U Bord!
  An d'Meedchen laachen um Top vun hire Longen!
  D'Marusya, déi op de faschistesche Ketten schéisst, an eng zerstéierend Granat mat hiren bloen Zänn geworf huet, huet gekrasch:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus a Victoiren!
  D'Matrena huet mat engem Laachen bemierkt, en aneren déidleche Burst geschéckt an de Fritz ofgeschnidden:
  - Mammeland ass helleg!
  Meedercher kämpfen wéi Helden.
  Den Test vun der Teppech Teller war eréischt am Ufank erfollegräich, an dunn huet et gescheitert.
  Also hunn d'Albina an d'Alvina elo nees am ME-309 gekämpft, e ganz bequem Gefier fir hire Stil.
  D'Meedercher hunn op sowjetesche Fliger geschoss an hunn gejaut:
  - Aussergewéinlech Park, an elektronesch Spaghetti!
  D'Albina huet e gutt geziilten Ausbroch op de Feind geschoss, e sowjeteschen Auto erofgefall, mat hirem bloe Fouss ze weisen a gekrasch:
  - Meng éischt Beweegung wäert fatal fir de Feind sinn!
  Alvina huet och op de Feind geschoss. Si huet him grëndlech geschnidden, an hir Zänn verstoppt huet erausginn:
  - Kommunismus ass mäi Schicksal!
  A mat den bloen Zänn huet si en anert Zil getraff.
  D'Meedercher kämpfen nach am alen Auto. Schrauwenkämpfer sinn nach net aus der Produktioun geholl ginn. Ausserdeem musst Dir nach ëmmer un Jetmaschinne gewinnt sinn an eng ganz Infrastruktur fir si ofsetzen. An dëst ass net sou einfach ze maachen.
  Albina, schéisst op sowjetesch Gefierer, logesch bemierkt:
  - Ech wäert d'Ära vum Kommunismus erstellen an d'Räich op d'Stäre féieren!
  A mat senger bloer Ferse dréckt hien op d'Pedale.
  D'Alvina, déi op déi russesch Gefierer geschoss huet, se direkt duerchgeschloen huet, huet gekrasch:
  - Eist Zil ass den aresche Kommunismus!
  An erëm huet de Krieger hir blo Zänn benotzt. A si huet ganz séier gehandelt.
  Wéi déi zwee Meedercher zréckkoum, nodeems se de ganze Kampfkit benotzt hunn, hunn si erlaabt hir Kierper am Bad ze wäschen. Schéin Kärelen hunn se mat Biesem geschloen. Albina, erwiermt, bemierkt:
  Mir brauchen nach Männer!
  Den Alvin ass domat averstanen:
  - Bestëmmt gebraucht! Obwuel hei si mir Fraen vill méi schéin!
  D'Albina ass aus laacht ausgebrach an huet gekrasch:
  - Firwat brauch eng Fra e Mann fir een ze schloen!
  D'Meedercher sinn natierlech domat d'accord.
  Helga vum TA-152 huet op sowjetesch Panzer geschoss, an huet se duerchgebrach, grinsend:
  - Éier dem Kaiser-Kommunismus!
  An d'Meedchen huet gelaacht.
  Agave ass um Himmel fir no sowjetesche Fligeren ze jagen. Ëmmer méi gëtt de Yak-9 um Himmel gesi, wat am einfachsten ze fabrizéieren ass. Dës Maschinn ass awer net sou schwaach. An der T Modifikatioun ass si mat enger 37mm Kanoun bewaffnet a kann e Fritz schmerzhaft stiechen.
  Den Agave trefft vu wäitem op sengem ME-262 a séngt duerch seng Nues:
  -Ech sinn déi schlau op der Welt, ech ëmbréngen Feinde op der Toilette!
  A wénkt an den Himmel op seng Engelen.
  Awer och hei ass d'Mirabela an der Loft. Dëst Meedchen, trotz all de Verloschter, verléiert net Häerz.
  A souguer fänkt un ze sangen, komponéiert ënnerwee;
  Ech sinn der Komsomol, gespillt
  schéint Dram Meedchen ...
  Ech hu geduecht datt d'Welt éiwegt Mee wier,
  All Dag ass d'Gebuert vum Fréijoer!
  
  Mee aus iergendengem Grond huet et net geklappt.
  Iergendwéi kann ech net verléift falen ...
  Gutt, sot de Kärelen op meng Barmhäerzegkeet,
  D'Liewen ass ganz haltbar Paddel!
  
  Op eemol huet de Krich op eemol gedonnert,
  An en Hurrikan ass zum Doud gerannt ...
  A meng Meedercher staark Kierper
  Dir kënnt direkt getraff ginn!
  
  Wëllt net, gleew mir, ech ginn op,
  Kampf fir d'Motherland bis zum Schluss ...
  Mir droen Granaten an engem staarke Satchel,
  De Stalin huet säi Papp an den Häerzer ersat!
  
  Warriors sinn super a Russland.
  Mir kënnen d'Weltuerdnung schützen ...
  D'Stäre vum Himmel hunn de Samt bewässert,
  An de Jeeër huet sech zu engem Spill ëmgewandelt!
  
  Ech sinn e barfouss Meedchen dat kämpft
  Voller Verféierung a Léift ...
  Will, ech weess eng Plaz an dësem Paradäis,
  Dir kënnt kee Gléck op Blutt bauen!
  
  Krieger vum grousse Vaterland,
  Mir wäerte fest bei Moskau kämpfen ...
  An dann den Dram ënner Kommunismus
  Géint d'Häll mam Satan!
  
  Brave russesche Kärelen,
  Datt se éierlech bis zum Schluss kämpfen ...
  Si hunn aus enger Maschinnegewier geschloen,
  Wann néideg, mat enger Kroun vu Gold!
  
  Net emol eng Kugel kann eis stoppen
  Jesus de grousse Gott ass opgestan ...
  D'Deeg vum Draach vu Réi sinn vergaangen,
  Et gouf nach méi hell vum Himmel!
  
  Ech hunn dech gär, léif Lada,
  Den héchste Gott Svarog wäert an Herrlechkeet sinn ...
  Mir mussen fir Russland kämpfen
  De beschte wäisse Gott ass mat eis!
  
  Setzt d'Russen net op d'Knéien
  Gleeft eis, eist Fleesch kann net bekämpft ginn ...
  Stalin an de grousse Lenin si bei eis,
  Dësen Examen muss och bestoen!
  
  De Péng vum Vaterland ass och an eisem Häerz,
  Mir gleewen un hir Gréisst ...
  Mir maachen d'Dier op de Weltraum séier op,
  Et wäert e ganz séiss Liewen sinn!
  
  Barefoot si mir schéin Meedercher,
  Mir lafe fläisseg duerch d'Schnéibunnen ...
  Mir brauche net dëse bittere Wodka,
  De Cherub breet seng Flilleke!
  
  Fir d'Vaterland wäerte mir Meedercher stoen,
  A mir wäerten de Fritz äntweren, kee Béis,
  Infernal Kain wäert zerstéiert ginn,
  An Hallo Christus de Retter!
  
  Et gëtt eng Ära - et gëtt net besser,
  Déi Doudeg wäerte fir ëmmer opstoen ...
  D'Universum wäert e liewege Paradäis ginn,
  Den Dram vun all de Leit gëtt richteg!
  . KAPITEL #11
  September 1944 vergaangen an heftege Schluechte ... D'Fritz konnten Kuibyshev an Orenburg ëmginn an dofir waren dës Stied veruerteelt, awer trotz alle Schwieregkeeten, déi se gekämpft hunn.
  D'Meedercher hunn aussergewéinlech Widderstandsfäegkeet gewisen ... Ufank Oktober haten d'Nazien de Kuibyshev nach net geholl an de Penza attackéiert. An d'Schluechte ugefaang fir dës Stad ze kachen.
  D'Natasha an hir Equipe hunn do gekämpft.
  D'Meedchen huet mat engem bloen, graziéise Fouss eng Granat geworf a gekuckt:
  - Fir de russesche Geescht.
  Duerno huet d'Zoya aus engem Bazooka geschoss. An huet den däitschen panzer "Lion" -2.
  D'Däitschen hunn d'Bewegung e bësse verlangsamt ... D'Panther an d'T-4 goufen aus dem Déngscht geholl. Mä während dës Maschinnen sinn nach am Déngscht. Tatsächlech ass de Panther e gudden Tank Zerstéierer, an ass ganz tolerabel an der Stir geschützt. Awer d'Brieder sinn hire Problem. Allerdéngs ass de "Panther" -2 vun de Säiten geschützt, net ganz gutt. Awer déi meescht vun de Waffen sinn gehal.
  D'Entwécklung vun der E-Serie ass amgaang ... Den E-75 Tank versprécht eng nei Generatioun Gefier mat perfekt iwwerdeckten Säiten ze ginn. D'Däitschen profitéieren dovun. D'Aufgab ass en Tank ze kréien deen net ze schwéier ass, séier a gutt geschützt. Den éischte Versuch vun dëser Aart war d'Maus, awer d'Praxis huet d'exzessiv Gewiicht vun dësem Tank gewisen. Amplaz gouf den E-100 schonn ausgeschafft. Dësen Tank hat eng méi enk Layout an eng méi niddereg Silhouette. Am Allgemengen ass säi Gewiicht, am Verglach mat der Maus, op honnertdrësseg erofgaang - honnert a véierzeg Tonnen. D'Säite goufen op rational Wénkel installéiert. D'Dicke vun de Säiten, zesumme mat de Schiirme, erreecht 210 mm. D'Bewaffnung ass d'selwecht wéi déi vum Maus, eng 128-millimeter a 75-millimeter-kanone mat engem kuerze laf. D'Däitschen hunn e méi staarke Motor vun 1.500 Päerd installéiert, an den Tank beweegt sech mat véierzeg Kilometer an der Stonn op der Autobunn.
  Wat allgemeng zefriddestellend ass. Den E-100 ass souwisou nach ëmmer ze schwéier en Tank. Awer mat exzellente Waffen a Schutz.
  Seng kämpfen qualitéiten kéinten net schlecht sinn, awer den transport vum panzers a seng transport bleiwe problematesch. Richteg Erfahrung huet gewisen, datt en Tank kéint, fir eng relativ raisonnabel Transfert laanscht Stroossen a Brécken, Gewiicht net méi wéi uechtzeg Tonnen.
  Also Hitler huet d'Limite op der E-75 fir dëst Gewiicht ze treffen, awer fir eng zouverléisseg Maschinn a punkto Schutz ze kreéieren. Firwat gouf decidéiert, d'75-millimeter-kanone opzeginn. A maacht de Layout esou knapp wéi méiglech: an engem Block, de Motor an d'Transmissioun iwwer an d'Gearbox um Motor. Da kritt hien vläicht en Tank, geschützt vun alle Säiten an net ze schwéier.
  Den Hitler war am allgemengen net ganz zefridden mat den däitsche Maschinnen. Obwuel de Lev-2 wahrscheinlech méi fortgeschratt war, war seng 105 mm Kanoun iwwerflësseg fir d'Sowjet Panzer ze bekämpfen, an net genuch fir op ongepanzert Ziler ze schéissen. "Panther" -2 konnt am allgemengen d ' militäresch mat waffen a frontalschutz, awer d' säit war nach net genuch, mä d ' fahrleistung ass zefriddestellend.
  De Fuhrer huet gefuerdert, en Tank ze kreéieren deen dem Militär an allen Hisiichten entsprécht.
  Awer dëst ass net sou einfach ze erreechen. Ass et méiglech, de Layout maximal ze kompaktéieren an de Chassis mat Hëllef vu spezielle Bogen a Quellen ze liichtfäeg ze maachen an eppes aus dem Kierper ze bréngen. An d'Crew arrangéiert déi tatsächlech ufälleg.
  Esou eng Entwécklung kéint ganz villverspriechend sinn. Den éischten E-75 Panzer, vereenegt mat der E-50, konnt net méi wéi siwwenzeg Tonnen weien, an dëst ass eng formidabel Maschinn.
  D'Elisabeth, op der anerer Säit, huet um Tank T-34-85 gekämpft a war net ganz zefridden mat sengem Schutz. Zerbriechlech wéinst dem Mangel un Legierungselementer, d'Rüstung huet den Tank net ze vill geschützt.
  D'Elisabeth huet mat der Hëllef vun hire bloen Zänn gebrannt an huet gebrëllt, hir Zänn ze verbannen:
  - Ech sinn e Space Vixen.
  D'Ekaterina huet de Feind geschloen, de Feind op d'Säit geschloen an huet seng Zänn geschloen:
  - Fir de Kommunismus an der UdSSR!
  D'Elena huet och ganz aktiv op de Feind geschoss, an huet hien mat déidlecher Kraaft geschloen, a wéinst der Tatsaach, datt hir Been blo waren, huet si gekräizt:
  - Fir d'Konstitutioun vun der Victoire!
  Euphrasia huet op de Feind geschoss, wärend se präzis hir blo Zänn benotzt a gejaut:
  - Mir sinn dem Svarog a Stalin trei fir d'Gréisst vum Land!
  Esou sinn d'Kampf Meedercher hei. Si hunn déi exzellent Equipe.
  E puer Panzer T-34-85 koumen mat Schutz géint Kugelen, déi däitlech reduzéiert hiert Gewiicht. D'Vitesse an d'Manöverbarkeet vun der Maschinn ass eropgaang. Awer elo konnt et vun engem Anti-Tank Gewier, engem grousse Kaliber Maschinnegewier a vill Aarte vu Granaten geholl ginn. A Loftwaffen si komplett duerchgebrach. True, esou en Tank ass nach méi einfach ze fabrizéieren, méi bëlleg a bäidréit d'Vitesse vun der Bewegung.
  Elo, wa Meedercher dësen Auto fueren, loossen se se op iergendeng Manéier net eran.
  D'Elisabeth, e séier Meedchen vun engem kolossalen zerstéierende Element, huet logesch bemierkt:
  - Dir kënnt Valor net mat Rüstung ersetzen!
  D'Catherine ass mat dësem averstanen:
  - Jo, dat ass richteg, also du wäerts net oplueden!
  A wéi Dir laacht ...
  Meedercher vu grousse Charme. A wann d'Feinde gedrescht ginn, da maache se et aggressiv a grëndlech.
  D'Elena, nodeems hiren Tank de Kampfkit benotzt huet, an ass fortgaang fir d'Versuergung z'erfëllen, huet hir Frënn gefrot:
  - Dat denken d'Meedercher, hu mir eng Chance fir den Drëtte Räich ze besiegen?
  Catherine huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Wéi de Vasily Terkin gesot huet ... Mir sinn komm fir ze schloen, net ze zielen!
  Elizabeth korrigéiert:
  - Dat ass wat de Suvorov gesot huet!
  An d'Meedchen, mat haaren Zänn, huet e Stéck Zeitung an eng Zigarett geholl a verdréit. Et ass witzeg fir hir.
  Euphrasia huet gesonge, säi Kierper gerëselt:
  - Ech sinn e Space Girl-Terminator,
  Et wäert ganz schmerzhaf fir de Fritz - Kultivator!
  A wéi de Krieger wäert laachen!
  D'Meedercher hunn decidéiert Kaarten ze spillen. Et ass witzeg. An d'Verléierer maachen Push-ups a Squats.
  D'Elena wärend dem Spill, bemierkt:
  - Mee eescht, mir hu keng real Chancen ze gewannen! De Kaukasus ass gefall a mir verléieren!
  D'Catherine huet mat blotem Fouss eng Kaart geworf, de Feind geschloen a gequietscht:
  - Mee mir hunn eng geheim Waff!
  D'Kriegermeedchen ass aus laachen ausgebrach an huet och eng Kaart mat den bloen Zänn gehäit.
  D'Elisabeth huet mat engem Opschlag bemierkt:
  - Mir hu wierklech nëmmen eng Hoffnung op eng nei geheim Waff!
  Euphrasia huet gejaut, d'Kaart mat hire bloe Fanger vu graziéise Been geworf:
  - Jo, mir kënnen net ouni eng geheim Waff maachen!
  An d'Meedercher sangen zesummen:
  - Eist Schwäert verbrennt mat Feier, mir wäerten d'Feinde schneiden! Mir sinn d'Zaldoten vun der UdSSR!
  Warriors sinn ofgestëmmt a wierklech wierklech am Kampf.
  Awer d'Kräfte sinn ze ongläich ... Mëtt Oktober ass de Kuibyshev trotzdem gefall ...
  D'Däitschen konnten e wichtege Verteidegungsobjekt erfaassen. Awer de Reen ass erofgaang ... Et war Hoffnung op eng Paus als Resultat vum Hierscht.
  Allerdéngs sinn d'Kämpf um Himmel weidergaang.
  Dräi sowjetesch Piloten: Mirabela, Anastasia, Akulina gekämpft mat wilde Begeeschterung.
  Mirabela, klappt en Nazi am Fluch, op hirem alen, awer formidablen Yak-9 T, huet gesonge:
  - Et gëtt eng Ära, der Ära vum Kommunismus!
  D'Anastasia, déi hir blo Zänn op den Ausléiser dréckt, huet bestätegt, hir Zänn verstoppt:
  - Ech fléien an den Himmel mat engem Lidd!
  A winked op hir Frënn.
  D'Akulina, déi en aneren Däitsche zerdréckt andeems se hir blo, ronn Ferse op de Pedal dréckt, huet erausginn:
  - Fir d'Herrlechkeet vun der UdSSR!
  D'Meedercher muss gesot ginn speziell Kampf.
  Mirabela huet den Nazi ME-262 vun enger 37 Millimeter Kanoun erofgeschoss, tweeted:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  D'Anastasia, d'Nazi mat enger gutt geziilter Approche ofgeschnidden an de Feind gesait, huet erausgebrach:
  - Herrlechkeet fir de roude Universum!
  D'Akulina ass e ganz kämpft Meedchen, huet en däitschen Auto ausgeschloen an, geflüstert, geruff:
  - Fir de Kommunismus vum Land vun de Sowjets!
  D'Krieger solle fir hir kolossal Zähegkeet bemierkt ginn.
  Albina, Alvina, Agave op der anerer Säit gewannen hir Konten. An d'Meedercher kämpfen och barfuß an am Bikini.
  Wéi witzeg ass et wann d'Meedercher bal plakeg sinn an a Fligeren.
  D'Albina klappt mat den bloen Zänn e puer sowjetesch Autoen gläichzäiteg a quietzt:
  -Fir d'aresch Brudderschaft!
  D'Alvina kämpft och mat der Rouder Arméi an mécht et couragéiert. A mat den bloen Zänn zielt hien Loftkanounen, a schneit sowjetesch Autoen erof, jäizend:
  - Fir hell Iddien!
  Agave schéisst och sowjetesch Kämpfer an Ugrëffsfliger erof, wuertwiertlech zerstéiert se a brécht:
  - Fir d'Victoire vum Drëtte Räich!
  An d'Meedercher sinn et egal an ënnerwerfen de Feind schwéier Folter. Besonnesch schéin Jongen.
  D'Albina, d'Fersen vum Pionéier um Spill frittéiert, huet eemol festgestallt:
  - Jongen a frittéiert Form a mat Peffer sinn sou lecker!
  A wéi hien laacht. A weisen seng Zong!
  D'Alvina huet dat gemierkt, hir Zänn blo:
  - De Jong gëtt am Uewen frittéiert, ganz lecker mat Knuewel!
  D'Agave, mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn, huet e puer sowjetesch Kämpfer erofgefall a gejaut:
  - Mir sinn Weltraumschneider!
  A winked op hir Frënn. Si ass e Meedchen vun enger seltener, kämpfter Natur.
  D'Albina, déi Fligeren mat hire bloen, graziéisen gemeiselten Been erofgeschoss huet, bemierkt:
  - Dir kënnt Russland net mat Ärem Geescht verstoen, wéi kënnt Dir Herrscher wéi Stalin wielen!
  D'Alvina huet aggressiv bemierkt, hir Zänn ze bloen a mat hiren bloen Zänn ze schéissen:
  - An eisen Hitler ass net besser!
  D'Agave huet gelaacht, sowjetesch Autoe mat hiren bloen Zänn erofgeschloen an bemierkt:
  - Adolf, natierlech, besëtzt! Awer gläichzäiteg, wéi vill et scho fäerdeg bruecht huet ze gewannen, gëtt net gemooss!
  D'Meedercher sinn extrem kämpft an aggressiv.
  An dunn hunn se iergendwéi zwee Jongen um Spill lieweg gebrannt. Just esou goufen se op engem Stahlplack duerchgebrach, a si hunn ugefaang ze frittéieren, a si hunn gejaut a gekrasch. Dann, wéi d'Jongen nach net berouegt waren, hunn all d'Meedercher vun der Squadron ugefaang op d'frittéiert Pionéier ze lafen, Stéck Fleesch vun hinnen ofgeschnidden an z'iessen.
  An et war ganz schmackhaft, besonnesch wann déi nach lieweg Jongen beim Fritten gepeffert goufen.
  Agave, zum Beispill, huet dem Jong säi Oberschenkel mat grousser Freed giess. D'Meedercher hunn dunn eng super Aarbecht gemaach. A vu béide Jongen sinn nëmme Schanken a Giblets bliwwen. Déi jonk Liewer war besonnesch schmackhaft. Hir Meedercher hunn mat grousser Freed giess.
  An elo kämpfen se um Himmel ...
  Orenburg ass Enn Oktober gefall ...
  D'Däitsche koumen op Ufa. Et ass schonn zimlech kal an et schneit.
  Tamara an hir Equipe um Rand vun Ufa kämpfen mat den Nazien. Déi däitsch Infanterie attackéiert vu schwaarzen Zaldoten, déi si an de franséischen a belsche Kolonien rekrutéiert hunn.
  Si werfen wuertwiertlech Läichen op all Approche.
  D'Tamara gëtt en Tour, a werft eng Granat mat hirem bloussem Fouss a quietzt:
  - D'Ära vum Kommunismus wäert fir Jorhonnerte berühmt sinn, ech gleewen datt Stalin eis fest Hand wäert sinn.
  Veronica, schéisst, seet:
  - Break d'UdSSR net!
  A mat sengem bloen Ferse werft hien en explosive Pak op.
  D'Anfisa, schéisst op d'Nazien an huet en anere Message vum Doud mat hiren bloen Zänn geworf, bemierkt:
  - D'Gréisst vum Kommunismus ass bei eis!
  D'Victoria, deen op de Feind schéisst, an d'Nazis erofgeschloen huet, eng Granat mat hire bloe Féiss geheien, quitt:
  - Kann dat grousst Mammeland verherrlecht ginn!
  Olympesch ass a Feier. An da geheien dëst Meedchen-Held eng ganz Këscht Sprengstoff op d'Nazien a brëllt:
  - Herrlechkeet un eisem Weltraum Mammeland!
  An d'Meedercher ruffen all zesummen.
  - Fir d'UdSSR! Et gëtt e Pionéier!
  Warriors vun der Rouder Arméi kämpfen klauen. A wann et schneit, kämpfe se nach ëmmer barfuß an am Bikini.
  Ufank November hunn d'Nazien en Ugrëff op Ulyanovsk gestart. D'Stad an där de Lenin gebuer gouf an an där Stenka Razin schwéier blesséiert gouf. Dëst ass d'Haaptstad Grenz vun russesch Stied.
  D'Alenka kämpft géint d'Nazien. An hie séngt fir sech selwer, werfen d'Nazien mat bloe Féiss Granaten:
  - Herrlechkeet fir Russland, Herrlechkeet ...
  Panzer rennen no vir ...
  Divisioun a roude Hiemer,
  Gréiss russesch Leit!
  Anyuta, op d'Feinde schéisst, a se méien, an dann explosive Pakete vu Säge mat hiren bloen Zänn lancéiert, gejaut:
  - Fir dem Stalin säi Kommunismus!
  A si huet eng ganz Rei vu schwaarze Krieger en Tour ginn, gemëscht.
  Alla, schéisst op Géigner a benotzt hir blouss Zänn, werfen eng déidlech Granat, huet gekrasch:
  - Fir gebierteg Russland!
  D'Maria, déi op d'Nazien schéisst, a benotzt hir blo Zänn, wärend Kaddoe vum Doud op de Feind geheit, huet geschloen, bemierkt:
  - Fir de Weltraumkommunismus!
  Matryona, schéisst op d'Nazien, an huet de Feind ofgeschnidden, huet erausginn:
  - Fir Ännerungen an der Schluecht!
  D'Marusya, huet de Fritz gestouss, an se zum Doud geschloen, huet et geholl an huet aggressiv blatéiert, a geläscht et a Pudder:
  - Fir d'Victoire vum héchste Standard!
  A mat blotem Fouss huet si eng déidlech Granat gehäit.
  Dës Meedercher hei sinn cool a groovy.
  D'Alenka, déi d'Feinde schéisst an ofmécht, a Granaten mat hiren bloen Zänn geworf huet, huet gekrasch:
  - D'Gréisst vum Kommunismus sief bei eis!
  An d'Meedchen huet et geholl, an huet en däitsche Panzer mat grousser Aplomb erausgeschloen.
  An hei ass eng aner modifikatioun vum panzer Lev-2 mat enger 88-millimeter-kanone. Den Tuerm ass méi schmuel, an den Tank ass méi kleng, a waacht fofzeg-fënnef Tonnen, an de Motor ass 1200 horsepower wann stäerkt. Schnell däitschen Auto.
  Awer hien stéiert de Krieger net.
  Alla huet eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf a gequietscht:
  - Fir de Kommunismus!
  Anyuta huet déi mäerderesch Kaddo vum Doud mat hiren bloen Zänn gehäit a gekuckt:
  - Fir nei Grenzen!
  An d'Meedchen wäert fläischen. An den däitsche panzer "Lion" -2 wäert huelen an ëmdréinen, an d 'walze wuertwiertlech fléien.
  D'Maria, déi op d'Nazien erschoss huet, huet gesonge:
  An de Kampf geet erëm weider
  An d'Häerz ass ängschtlech an der Këscht ...
  An de Lenin ass sou jonk -
  An de jonken Oktober steet virun!
  Matryona, op de Feind schéisst, an d'Rängen ofgeschnidden, huet eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf a gekrasch:
  - Den éischte Schrëtt am Liewen ass wichteg!
  D'Marusya huet d'Nazis ausgeschloen, huet gekrasch:
  - Dir gesitt erëm iwwer der Äerd, Wirbelwinde vu rosen Attacken!
  An esou sinn d'Krieger onflexibel.
  Awer nach ëmmer sinn d'Kräfte ongläich. Penza ass scho gefall. An d'Nazien stiermen Saransk.
  Elo ass et net sou vill lénks vun der Stad Gorky.
  De 7. November 1944 huet de Stalin eng weider Parade zu Moskau ofgehalen. Och wann et keng Victoire ass.
  De Fritz huet awer fir d'éischte Kéier mat V-2 ballistesch Rakéiten op Moskau geschoss. A gläichzäiteg gouf d'Stad vu Jetfliger bombardéiert, dorënner Arado Bomber. Dës Aktioun huet jiddereen immens schockéiert. D'V-2 Rakéite si laanscht eng héich Streck geflunn a sinn op eemol gefall, och d'Radaren hunn se net richteg gesinn.
  Et waren vill Zerstéierungen a Onglécker. Sowjetesch Zaldoten goufen während der Parade ëmbruecht.
  Stalin huet eng dréngend Reunioun an engem ënnerierdesche Bunker ofgehalen, dee souguer en direkten Hit vun enger Atombomm widderstoen konnt.
  De Chef vum General Staff, Vasilevsky, bemierkt mat Suerg:
  - D'Däitschen hunn eng nei Waff vu grousser zerstéierender Muecht. An eis Radaren hunn hien net gesinn ...
  De Stalin huet gebrach, rosen op seng Fersen gestampelt:
  - Hei sidd Dir Narren! Sou eng Iwwerraschung war net ze gesinn!
  Maréchal Vasilevsky bemierkt:
  - Eppes war de Komerod Stalin ...
  Beria sot direkt:
  - Dëst sinn A-5 Klass Rakéiten. Maacht Iech keng Suergen, Kamerad Stalin. Si droen nëmmen aachthonnert Kilogramm Aminolon, a stinn wéi e gudde Jetbomber. D'Däitschen hunn e puer Dosen Rakéiten ofgeschoss, awer dëst Design ass net an d'Serie komm, well d'Bombardementer mat Jetfliger méi bëlleg a praktesch sinn.
  De Stalin, nodeems hien sech berouegt huet, huet bemierkt:
  - Also et ass net eng effektiv Waff? Ganz gutt!
  Beria huet mat engem Opschlag bemierkt:
  - Mee Jet Bomber, dat ass e seriöse Problem. Komerod Stalin muss dëst bekämpfen!
  De Maréchal Zhukov huet virgeschloen:
  - Vläicht huele mir et a mir maachen Rakéite selwer. Ech mengen Buedem-Loft. Wat, kontrolléiert se mam Radio fir Fligeren erof ze schéissen!
  Voznesensky notéiert:
  - Et brauch Zäit fir sou Rakéiten ze kreéieren! Et ass vill méi einfach ganz bëlleg Fligeren aus Holz ze maachen, se mat Sprengstoff ze fëllen an de Feind ze rammen. Dat wier Kamikaze-Stil!
  De Stalin huet averstanen geknackt.
  - Jo, Kamikaze Fligere soll benotzt ginn. Dëst ass eis Chance, obwuel dëst a Wierklechkeet nëmmen d'Aange vun eiser Rouder Arméi verlängert.
  Dir sollt eppes méi effektiv fannen!
  Yakovlev geäntwert mat engem Opschlag:
  - Comrade Stalin schafft un neie Fligeren. Awer fir de Moment konzentréiere mir eis op déi maximal Output vun Autoen ze halen. All Reserven gi genotzt a mir setzen Kanner ab zéng Joer un d'Maschinnen. Voll Mobiliséierung, souwuel total wéi supertotal.
  Stalin huet gebrëllt:
  - Vill méi muss gemaach ginn! Wat Dir maacht ass ze wéineg!
  Molotov sot mat engem Opschlag:
  - Kontakt mat den Alliéierten ass net méiglech. Et gesäit aus wéi wann mir eleng sinn. Probéiert mat de Japaner ze verhandelen... Si fuerderen Territoire bis an d'Ural, wat inakzeptabel ass.
  Stalin huet geruff:
  - Et ass néideg fir Japan am Wanter ze streiken, awer wat iwwer Leningrad?
  Den Zhukov sot, huet seng Zänn opgeblosen:
  - D'Attack op Petrozavodsk war net esou erfollegräich wéi erwaart. Schweden koum op der Säit vum Drëtte Räich an de Krich a mir hu mat grousse Kräften ze dinn. Sou war et net méiglech, direkt d 'offensiv z' entwéckelen, an de feind, d ' opzéien vun deeler vun der wehrmacht, huet eis ugrëff ofgeworf. D'Stad Leningrad ass am vollen Ring vun der Blockade, a gëtt grëndlech ageklemmt. Ech mengen bis d'Fréijoer wéinst der totaler Hongersnout déi ganz Bevëlkerung ausstierwen. An de Fall vu Leningrad wäert inévitabel sinn.
  Et ass praktesch onméiglech et duerch d'Loft ze liwweren. De Feind dominéiert den Himmel komplett. D'Däitschen ginn och elo e Ritterkräiz, nëmme fir honnert erofgefall Fligeren.
  Stalin huet rosen gekrasch:
  - Ausgefall Attack!
  Zhukov wénkt.
  - Vill Eisebunn sinn futti, a mir hunn ze wéineg Kräfte konzentréiert. A mir mussen Hommage un d'finnen an d'Schweden bezuelen, si sinn persistent an der Verteidegung. Mä dat ass net alles. D'Däitschen sinn och Murmansk ëmgaangen. Elo ass dës Stad ëmginn. Mir wëssen net wat ze maachen!
  Stalin huet gekrasch:
  - Spär op!
  Zhukov huet geäntwert:
  - Et gëtt keng Kraaft dofir! An de Feind kann déi ganz Karelian Hallefinsel erfaassen!
  Stalin huet bestallt:
  - Pull Kräften op a befreit! Am Wanter sinn d'Däitschen net sou staark. Et wäert méiglech sinn hinnen Haaptstad ze pressen!
  Vasilevsky bemierkt:
  - Et ass néideg déif Duerchbroch ze verhënneren, an do wäert eis Kraaft d'Feinde huelen!
  Stalin huet gebrëllt:
  Mir wäerte fir de Kommunismus kämpfen!
  De Voznesensky huet méi lëschteg Neiegkeeten geliwwert:
  - SU-100 ass schonn verkierpert, am Metal a prett fir Mass Produktioun. Chassis baséiert op der T-34. Zimlech einfach ze fabrizéieren. D'Geschoss ass bal prett fir déi nei Pistoul. Also de SU-100 wäert schonn op de Fronten erscheinen. Muer déi éischt Maschinn fir un d'Front ze goen!
  Stalin huet zoustëmmend geknackt.
  - Op d'mannst huet et mech glécklech gemaach! Awer den T-34-85 ass nach net aus der Produktioun geläscht. Net nëmmen dat, maacht d'Rüstung méi dënn a reduzéiert d'Gewiicht op zwanzeg Tonnen. D'Schluechte weisen datt et net méi schlëmm ka ginn!
  Voznesensky notéiert:
  - Dir kënnt Rüstung aus Holz maachen! Mir produzéieren Honnerte vun esou Panzer pro Dag, souguer méi wéi d'Nazien. Awer eis Gefierer schéissen de Fritz och mat liichte Panzerwaffen einfach erof.
  Zhukov notéiert:
  - Do ass Gerda. Dëst ass sou eng cool Dame! Si huet vill vun eise Panzer a Waffen ausgeschloen.
  Stalin wénkt.
  - Mir mussen hatt erfaassen, an hir blo Fersen frittéieren. Péng cool Meedchen!
  Zhukov averstanen:
  - Dir musst et gräifen! A mir wäerten d'Nazien zerstéieren!
  D'Beria huet geknackt a gekrackelt:
  Loosst eis eng speziell Operatioun maachen!
  Stalin bemierkt mat engem Opschlag:
  - Dëst ass eng flott Iddi, awer ... Mir mussen nach eppes fäerdeg bréngen!
  Beria huet gebrëllt:
  - Loosst eis se all fänken!
  Stalin huet de Kapp gerëselt.
  - Nee... Helden ëmbréngen ass net gutt! Ech wëll datt d'Gerda bei mech bruecht gëtt! Dëst ass dréngend!
  Beria notéiert:
  - Live?
  Stalin huet liicht bestätegt:
  - Natierlech, ech liewen!
  D'Beria huet gegruewen, d'Wangen erausgespillt:
  - All déi onméiglech, vläicht weess ech sécher!
  Verschidde Meedercher erschéngen a kuerzen Röcke a mat bloe Been. Si hunn Brëller Wäin gedroen an de GKO Memberen geknipst.
  Zhdanov bemierkt:
  - Mir brauchen méi Meedercher an der Arméi! Si fixen et do!
  Stalin huet gesot:
  - Ech belounen Anastasia, Mirabela, Akulina mam "Star of the Order of Glory" mat Diamanten! Herrlechkeet un der UdSSR!
  Jiddereen huet zesummen geruff:
  - Herrlechkeet fir Helden!
  A si hunn hir Hänn geklappt.
  Ee vun de Meedercher huet sech gebéit a geknéit a Kuss dem Stalin seng Stiwwelen.
  Den Supreme Commander huet Wäin iwwer hatt gegoss a gebrëllt:
  - Eis Stäerkt ass eis Faust!
  Beria huet gekrasch:
  Hitler ass en Narr!
  Stalin protestéiert:
  - Net en Narr, mee d'Ausféierung vum Bedruch!
  A jiddereen huet erëm applaudéiert.
  . KAPITEL #12
  D'Stad Ulyanovsk war komplett ëmginn, awer bis elo ofgehalen .... Et ass schonn Enn November an et schneit mat Frascht. D'Däitschen sinn net ganz gäeren ze attackéieren, a bis elo schéisse se.
  An der Loft ass d'Wieder net ganz flou. Awer d'Meedercher kämpfen nach ëmmer a weisen Wonner vu Courage.
  D'Gerda mat hirer Crew um Panther-2. Awer de Panther-3 Panther soll geschwënn optrieden, an de Krieger wëll wierklech drop kämpfen.
  An der Tëschenzäit schéisst si op sowjetesch Positiounen.
  Mat blotem Fouss huet si d'Kanoun op d'Zil geriicht a geschoss. Si huet d'Sowjet-véierdrësseg gebrach an huet gekrasch:
  - Fir helleg Preisen!
  D'Charlotte huet och aus der Kanoun geschoss, de sowjetesche Haubitze duerchgebrach a gekrasch:
  - Eist Gléck fir d'Joer!
  D'Christina huet och gebrannt, de Feind mat bloe Féiss geschloen a gekräizt:
  - Fir sou Kärelen, déi eis wäert sinn!
  D'Magda huet och ganz präzis geschoss, a geziddert:
  - Fir d'Gréisst vum Räich!
  An op der neier SU-100 kämpfen déi véier Elizabeth.
  D'Meedercher hunn déi nei Self-propelled Pistoul beherrscht a schéissen.
  D'Elisabeth huet mat den bloen Zänn gebrannt a gesongen;
  De faschistesche Bügel räscht seng Schëlleren aus,
  Hei ass de Rack, d'Zangen, d'Bohrer bei der Hand!
  Hie wëll de Kierper vun der Séil kräischen,
  Onbedeitend Monster, mee gesäit cool aus!
  
  Hie versprécht Suen, Schëffer am Mier,
  Wat souguer en Titel ka ginn!
  Stellt Iech wierklech op d'Linn,
  Iwwerhaapt, fir hien sidd Dir just eng Läich a Spill!
  
  Hie wëll iwwer eist Geschäft wëssen,
  Wat ass nei an der Kette vun den Aarm fir ze schackelen!
  Dofir wäert ech generéis fueren zesummekommen,
  Säi Papp a souguer seng Mamm ze vergiessen!
  
  Awer mir wäerten d'Motherland fest déngen,
  Mir kënnen net gebrach ginn duerch d'Grausamkeet vum Béidler!
  Eng Branche wäert sech vun engem Wandstéiss béien,
  An plakeg Puppelcher kräischen!
  
  Jo, ech hunn déi éischt schwéier Ronn verluer,
  Awer den Allmächtege gëtt eng Chance fir zréckzekommen!
  An da wäert ech selwer de Feind op de Knockout schécken,
  Meng Fauscht wäert d'Reptil fest kiefen!
  
  Mammeland gëtt mir esou Kraaft
  Datt et méiglech ass de Péng vun all Folter ze iwwerwannen!
  A gitt aus dësem Buedemlosen Graf,
  Fir net verschlësselt ze ginn, rosen Bier!
  
  E bësse méi an d'Erléisung ass no -
  Mir wäerten d'Victoire iwwer de Feind erreechen!
  Fir ënner dem Deckel vum Liicht vum Kommunismus ze liewen,
  Also datt d'Sonn d'Haus mat Gold iwwerschwemmt!
  An d'Meedercher hunn aus enger neier, fataler Kanoun gesongen a geschoss. Si sinn extrem formidabel Krieger.
  D'Elena huet mat engem Laachen bemierkt:
  - De Kommunismus wäert opgebaut ginn, mir gleewen drun!
  D'Catherine ass mat dëser Ausso averstanen:
  - Loosst eis de Kommunismus bauen, an et gëtt en Triumph!
  Euphrasia huet et geholl a gurglet, mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn geschoss an de Panther geschloen.
  Dunn huet de Krieger gekrasch:
  - Oh, Kommunismus, Kommunismus! Sophismus wäert staark zerstéiert ginn!
  An "Panther", an der Stir an aus enger Distanz geschloen.
  Dëst sinn d'Meedercher déi Dir net sou einfach briechen.
  Elo kënnt Dezember ... D'Japaner, a Konditioune vu kale Wieder, hu bal d'Feindlechkeet ofgeschnidden.
  Mee um Himmel gëtt et trotz dem Wanterwieder nach ëmmer Kämpf.
  Hei sinn Toshiba an Toyota, zwee japanesch Pilote kämpfen wéi verzweifelte Stealer.
  Den Toshiba klappt sowjetesch Fligeren mat sengen bloen Zänn erof, a rifft uewen op seng Lunge:
  - Ech hunn e super Meedchen!
  Toyota, e russesche Kämpfer ausklappen, a seng Pärel Zänn verstoppt, bestätegt zouversiichtlech:
  - An et gëtt eng Fra Hyper!
  Japanesch Fraen, natierlech, sinn Kämpfer vun kolossal Start Muecht. D'Éier vun engem Samurai kann net widderstoen.
  Mee op alle Fall sinn den Himmel nach ëmmer op Héichtouren.
  An um Land, véier Ninja Meedercher hunn d'Ausstierwe vun sowjetesch Zaldoten.
  Déi blo Ninja Meedchen huet eng Windmill Empfang ofgeschnidden, e puer russesch Kämpfer ofgeschnidden, a mat hiren bloen Zänn eng Ierze vu Sprengstoff vu kolossaler zerstéierender Kraaft gestart.
  Huet et opgerappt an getweet:
  - Hallo Japan!
  Dat gielt Ninja Meedchen huet och d'Schmetterlingstechnik mat Schwäerter gesongen. Si huet eng Zuel vu Rivalen ofgeschnidden a gejaut:
  - Fir kommunistesch Revanche!
  A mat bloen Zänn, wéi ee zerstéierende Kaddo vun der Vernichtung lancéiert.
  Dann mëllt er:
  - Fir d'Gréisst vu Japan!
  Dat roude Ninja Meedchen huet en Helikopterempfang mat Schwerter ofgehalen. Mat bloen Zänn huet si en déidleche Kaddo vum Doud geworf a gejaut:
  - Fir meng Léift!
  An dunn huet si bemierkt:
  - A wou hëlt d'kommunistesch Revanche?
  Dat gielt Ninja-Meedchen, dat russesch Zaldoten ofgeschnidden huet, an erëm eng Granat mat hirer bloer Ferse geheit huet, huet erausginn:
  - An trotz der Tatsaach, datt et Zopp mat enger Kaz gëtt!
  Dat wäisst Ninja-Meedchen, dat hir Rivalen ofgeschnidden huet an e Kaddo vum Doud mat hire bloussegen Zänn geworf huet, huet erausginn:
  - Mir gewannen fir d'Iddie vum Kommunismus!
  An all véier Krieger wäerten am Chouer laachen an hir Pärelen Zänn weisen.
  Den Dezember ass séier gaangen... No der Belagerung hunn d'Däitschen souwuel Ufa wéi Saransk iwwerholl. Awer Ulyanovsk huet nach ëmmer an enger kompletter Blockade gehalen.
  De Stalin huet d'Neit Joer bestallt fir d'Stad ze halen, wou de Lenin gebuer gouf.
  Wéi och ëmmer, d'Däitschen, trotz der Frascht, ware scho Kazan ukomm. Also war d'UdSSR op der Grenz vun engem kompletten Zesummebroch.
  Wat an der UdSSR ze maachen ass nach net kloer an Iddien.
  Stalin gefeiert Neit Joer zu Moskau an am Bunker. Säi Bléck war düster, awer de Wonsch ze kämpfen huet net geschwächt.
  Den Hitler huet mëttlerweil decidéiert eng Farce fir sech selwer ze arrangéieren, a Libyen, wou et waarm ass.
  An do huet hien de Spektakel genoss vu Kampf géint Gladiator Meedercher.
  Näischt Besonnesches geschitt op Silvester, ausser d'Bombardement vu Moskau.
  An d'Verëffentlechung vun der éischter Serie "Panther" -3. Dësen panzer hat d ' décke vun der allbewaffnung vum "Tiger" -2, awer mat grousse pisten, a gewien nëmmen véierzeg-fënnef tonnen. A seng Héicht ass ëm manner wéi zwee Meter erofgaang. E mächtege Motor vun 1200 Päerd ass an engem Block an iwwer mat der Transmissioun etabléiert. Den Auto selwer huet sech perfekt bewaffnet a mat exzellenter Optik an engem hydraulesche Stabilisator. An am schmuele tuerm gouf et eng kanone vun 88 mm an 100 EL, ganz genee a panzerbrechend.
  D'Gerda an hir Equipe sinn an dësem Auto fortgaang. Perfekt a méi liicht Lafenausrüstung, perfekt duerch de Schnéi gelaf. Dëse Tank ass allgemeng perfekt. A seng Rüstung mat grousse Steigungen schützt perfekt d'Stir vum Auto. Den ieweschten Deel vum 150 Millimeter Fall ass besonnesch staark an engem Winkel vun 40 Grad vum Horizont geschützt. An dat ass ongeféier 330 millimeter panzerung an engem wénkel vun nonzeg grad. Net eng eenzeg sowjetesch Kanoun wäert d'Spëtzt vum Panther-3 Gehäuse penetréieren. Déi ënnescht besetzt en Drëttel vum Gebitt vun der Stir vum Kierper op 120 mm an am selwechte Wénkel, an och bal onduerchsiichtlech.
  D'Stir vum Tuerm ass 185 Millimeter déck an an engem Wénkel vu 50 Grad, och onduerchdrénglech fir sowjetesch Waffen.
  Awer hei sinn d'Säiten méi schwaach op 82 mm mat Steigungen, a si kënne geholl ginn. Besonnesch SU-100, eng nei sowjetesch Self-propelled Pistoul séier Popularitéit ënnert den Truppen duerch seng Liichtegkeet vun Produktioun an panzerbriechende Kanoune gewannen.
  D'Gerda huet den éischte Schoss op d'sowjetesch Truppen geschoss. Si huet den IS-2 Tank duerchgebrach an huet sech ausgedréckt:
  - Dëst ass e gudde Kämpfer!
  D'Charlotte huet bemierkt, op de Feind ze schéissen an duerch d'sowjetesch Maschinn ze briechen andeems se de Knäppche mat hirer bloer Ferse dréckt:
  - Dës Technik ass bal perfekt!
  D'Kristina, zielt eng séier schéissend, automatesch däitsch Kanoun mat hiren bloen Zänn, bemierkt:
  - Onboard Rüstung ass éischter schwaach! Mir hätten e méi staarken Auto!
  D'Magda huet och mat hirem bloe Fouss geschoss, an huet et a Roserei geholl a gejaut:
  - Et wier nëmmen eng Troika, awer eng Trojka frolic!
  An d'Meedercher hunn zesummen gelaacht ... Den Tank ass wierklech gutt, besonnesch seng Fuerleistung.
  Passéiert Kampf Tester an Auto E-100. Si ass awer schwéier. Awer gutt geschützt. An hir Waffen kënnen net sou einfach geholl ginn.
  An do sëtzen och däitsch Meedercher. An trotz der Keelt barfuß an am Bikini.
  D'Adala, op Géigner schéisst, an de Feind geschloen, huet sech logesch ausgedréckt:
  Mir wäerten ënner Kommunismus liewen!
  A mat enger bloer Ferse, wéi dréckt ....
  D'Agatha, déi op sowjetesch Positiounen geschoss huet, Géigner mat hiren bloen Zänn geschloen huet, huet gekrasch:
  - An d'Gréisst vun eiser Victoire wäert fir Joerhonnerte sinn!
  D'Agnes huet och Sperrholz op d'sowjetesch Infanterie geschoss, natierlech mat hirem bloe Fouss, a gebrëllt:
  - Neen, mir ginn dem Führer net nozeginn!
  D'Meedchen um Tank, Athena, huet de Feind mat hiren bloen Zänn geschloen a gejaut:
  - Fir de Fuhrer, net de Fuhrer!
  D'Agnes huet gelaacht a bemierkt:
  Mir sinn e Stamm vun Supermen!
  Andriana, schéisst op d'sowjetesch Batterie, a zerstéiert Géigner Positiounen, huet hir Zong gewisen an erausginn:
  - D'Gréisst vun den Däitschen erkennt de Planéit!
  A mat sengem bloe Knéi, wéi wann hien Drock op de Feind géif maachen.
  D'Agatha, déi d'Feier gefouert huet, bemierkt:
  - Mir wäerten den Draach a Stécker räissen ...
  Den E-75 Panzer war nach net fäerdeg. De Führer huet gefuerdert, datt d'Gewiicht fënnefanzechzeg Tonnen an de Motor 1500 Päerd fir eng héich Mobilitéit, mat Säitbewaffnung vu mindestens 170 mm bei héijen Steigungen. An et huet Zäit gedauert.
  Awer wärend d'Nazien souwisou gewannen ... Am Januar ass Ulyanovsk endlech gefall. De Fritz huet ugefaang Gorky a Kazan ze stiermen.
  Sou wäit si iwwer Moskau geklommen.
  De Stalin war rosen, awer hie konnt näischt maachen. Tatsächlech, wat maacht Dir hei, e komplette Feeler ...
  Awer d'Meedercher kämpfen am Himmel an um Buedem ...
  Sou huet dem Natashka seng SU-100 en däitschen Ugrëffsfliger mat engem Loftugrëff zerstéiert. Et huet sech flott cool eraus. Och wann net ganz intelligent a ressourcevoll. Wéi och ëmmer, d'Natasha ass guer net en éischte-Schouljoer, a wéi si wäert goën.
  . Elo war d'Meedchen am schonn kennt T-34 Tank. Just e klenge Frënd. Den Turm ass méi grouss, an d'Waff ass 85 mm amplaz 76. D'Undercarriage ass d'selwecht.
  D'Meedercher hunn sech ëmgedréit. Si sinn déiselwecht wéi virdrun, am selwechte Bikini. An hei ass e sowjeteschen Auto. Et sinn och Muschelen op der Plaz.
  Superman-Natasha huet mat engem zefriddene Bléck gelaacht:
  - Wou sinn d'Nazien?
  E Bild vun engem jonke Messenger erschéngt am Tank. De klenge Bouf huet gekrasch:
  - Dëst ass e Panzer, deen op de Fronte vum Zweete Weltkrich am véierzeg-véiert Joer opgetaucht ass an nach ëmmer am Déngscht vun der Rouder Arméi ass. Géint him, E-25. Self-propelled Pistoul mat 88 mm Kanone an 120 mm frontal Rüstung. Schéin ze kämpfen!
  Tatsächlech, an der Distanz, mat grousse Schwieregkeeten, kënnt Dir eng däitsch Self-propelled Pistoul gesinn. Squat, mat engem laange Stamm. Onbekannt fir d'Meedercher, déi d'Fronten vum Grousse Patriotesche Krich sou fréi verlooss hunn. Awer Superman-Natasha huet direkt bemierkt:
  Si kann eis kréien. Si huet eng Längt vun 71 EL.
  Zoya huet direkt virgeschloen:
  - Dir sollt bewegen fir net getraff ze ginn!
  D'Futuristin Angelica bemierkt nervös:
  - Verdammt! Si hunn direkt en Auto gerutscht, deen eis besser war!
  Hire jonke Kurator-Offizéier huet rosen erkläert:
  - An et ass nach ëmmer eng kleng Saach! E-75 wier nach méi schlëmm! Dir hätt net aus all Wénkel duerchgebrach. A weider esou!
  Superman-Natasha huet sech selwer gekräizegt a gejaut:
  - Als richtege Kommunist soen ech Iech - an d'Häll!
  D'Futuristin Angelica huet gebrëllt, mat hirem bloe Fouss gestampelt:
  - Loosst eis Leeschtung!
  D'sowjetesch Auto huet e bësse lues ugefaangen, a buzzed. Et ass onrealistesch den Däitschen an d'Stir ze piercen an de Fritz sollt u Bord goen. Awer probéieren et? Hien sprengt aus senger laangfässer Kanoun ... Et bleift just op d'Vitesse ze vertrauen.
  Superman-Natasha rosen. Eng gewéinlech däitsch selbstfahrend Pistoul, an och méi hell wéi eng véieranzwanzeg, ass sou super an der Leeschtung. Hei gitt Dir onfräiwëlleg verréckt.
  De sowjetesche Auto kënnt no. Glécklecherweis ass d'Gearbox besser wéi virdrun.
  D'Svetlana riicht hir blouss Fersen a rifft:
  - De Fuhrer dréine mir séier ëm!
  Futuristin Angelica bestätegt dëst:
  Mir wäerten den Hitler zerstéieren!
  Golden-Hoer Zoya gebrach:
  - Gëff him séier!
  Zu dësem Moment huet eng schwéier Schuel vun der Nazi-Kanoun direkt un der Basis vum Tuerm getraff. D'Meedercher goufen opgehuewe an am ofgerapptem Metall gedroen.
  An eng Sekonn méi spéit waren all véier bal komplett plakeg an Hosen an hänken un engem Rack. E Feier huet ënnert de blote Féiss vun de Schéinheet gebrannt. D'Flamen hunn déi blo, graziéis Sohle vun de Meedercher geleckt.
  Superman-Natasha huet probéiert ze zéien, awer hir Been waren enk an d'Stécker ageklemmt, an déi gestreckt Venen hu ganz vill verletzt. Et war e klassesche Rack, mat traditionelle Fersentoasting. An d'Been vun de Meedercher si ganz sexy, an d'Feier, déi d'Sohle leckt, mécht se nach méi attraktiv.
  Mee et deet Schéinheeten wéi. Si probéieren fräi ze kréien. Awer d'Pads si ganz staark. An d'Valkyrie-Meedercher hänken och Gewiichter un him.
  Och Krieger a kuerzen Röcke, mat bloe Féiss, blo Hänn, awer d'Kierper sinn mat Sëlwer Kettenpost bedeckt. Si rake Feier mat Poker, a werfen Kuelen op, sou datt d'Fersen méi frittéiert ginn.
  Hei verdréit de Rack d'Gelenker, an d'Feier Fritten vun ënnen. An dann koum e Prënz aus der Dynastie vum Kinnek Wilhelm. An den Hänn vum August Jong, dem Prënz-Demiurg, deen déi zweet Millioun Dollar fir eng Positioun an der SS ausgetosch huet, e Peitsche vu Stacheldrot. An och hir Valkyries gi mat engem Flamewerfer erwiermt.
  De Prënz-Gottheet huet gewonk, a wéi hien den Superman-Natashka op de muskuläre Réck schloen. Och wann d'Meedchen couragéiert ass, gouf si vun den Fersen bis op de Réck vun hirem Kapp vun esou Péng geschloen, datt d'Schéinheet vill gejaut huet.
  De Jong-Prënz huet den nächste Schlag op Zoya bruecht. Obwuel si d'Zänn fest gebummt huet, konnt si net hëllefen ze jäizen. An um Réck erschéngen bluddeg Sträifen a Verbrennunge.
  Barbarossa Jr sot mat engem Grinsen:
  - Dir musst nach léieren!
  Den nächste Schlag ass op d'Futurist-Angelica gefall. An dëst Meedchen konnt net anescht wéi jäizen. De Bouf huet säi Kand säi kaal Fouss an d'Feier geluecht. Mat flëssege Fanger huet hien e Stéck Kuel erausgeholl an de roude Béischt an d'Gesiicht geheit. Hatt huet nach méi haart gejaut, et deet wéi!
  De Barbarossa Jr. sot mat engem zefridde Bléck:
  - Mee du wollts mat den Däitschen goen!
  Dunn huet hien och d'Svetlana geschloen. Well si de Kiefer net geknuppt huet, huet si och gejaut. Trotzdem war e Peitsche vu rout-waarm, Stacheldrot nach méi schmerzhaf wéi d'Flamen ënner bloe Féiss. Ausserdeem sinn d'Meedercher scho gewinnt ouni Schong fir Joer ze goen, an hir Féisssohlen si ganz elastesch an haltbar.
  Awer d'Feier verbrennt se och. D'Valkyries hale schonn an hiren Hänn, a Peitsche vu rout-waarmen Drot.
  Superman Natasha huet op der Spëtzt vun hire Longen gejaut:
  - Jo, wat ass et?
  Barbarossa Jr. seet:
  - Enquête vu resalcitranten Dammen! Dir sidd a Gefaangeschaft a wäert fir alles äntweren!
  Natasha notéiert:
  Mir wëllen net esou stierwen! Kommt, loosst eis goen, a mir wäerte weider kämpfen!
  Barbarossa Jr huet gekrasch:
  - Firwat loosse dech goen?
  Angelica huet geäntwert:
  - Mir sinn Hexen, a mir kënnen dem Mann ginn, deen eis déi wäertvollst Cadeau vun all méiglech retten wäert!
  Barbarossa Bock war iwwerrascht:
  - Jo, a wat gitt Dir mir?
  D'Natasha huet zouversiichtlech gesot:
  - Mir maachen Iech eng éiweg Jugend, an Dir wäert ni al ginn!
  De klenge Bouf huet geknackt.
  - Jo, ech kann dech lass loossen! Awer wéi kënnt Dir et beweisen!
  D'Natasha huet gesot:
  "Stéck Är Hand an d'Feier an Dir wäert net verletzen!" Dir wäert gesinn, datt mir zauberen kënnen!
  Barbarossa Jr. huet seng Hand virsiichteg an d'Feier geluecht, se scrollen an mat engem Laachen geäntwert:
  - Jo du kanns! Gutt, wat ass Är Fräiheet am Austausch fir meng Onstierflechkeet!
  An d'Meedercher hunn eng nei Chance. An de Krich leeft nach ëmmer ... Am Januar goufen Gorky a Kazan ageholl.
  Am fréie Februar hunn d'Däitschen a Finnen a Schwede Karelia gefaangen an hunn d'Archangelsk gestiermt. D'Situatioun ass dramatesch verschlechtert.
  Elizabeth gouf op d'SU-100 an dës Stad transferéiert.
  Si huet do gekämpft. Februar a Frost. Mä d'Meedercher kämpfen nach barefouss.
  D'SU-100 weit nëmmen uechtzéng Tonnen mat bulletproof Schutz. Si ass vulnérabel, awer mobil. A si soll net am Ambush stoen, si muss sech beweegen, fir datt se net getraff gëtt.
  Wann Dir bewegt, den Tank erhëtzt an d'Meedercher an blo Féiss an Bikinis sinn net sou kal.
  D'Elisabeth, déi op d'Nazien erschoss huet, huet gesonge:
  - Mee si sinn d'Konditiounen! An hei ass et Mëttwoch! Allerdéngs ass d'Keelt gutt fir Är Gesondheet! Kalt Wieder ass gutt fir eis Gesondheet!
  A mat bloen Zéiwen, wéi d'Nazis ugeklot ginn. An T-4 ass dëse klenge Tank gebrach.
  Warriors solle Kämpfer vun enger kolossaler Klass bemierkt ginn.
  D'Ekaterina schéisst och mat hire bloe Féiss a rifft:
  - Kommunismus ze sinn!
  D'Elena, déi och op de Feind geschoss huet an duerch hien geschloen huet, huet däischter gelaacht:
  - Eng verréckte Victoire waart op eis!
  Ephrasia, déi duerch d'Tanks vun der Wehrmacht geschloen huet, mat hire bloe Been, blo vun der Keelt, huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Näischt wäert eis ophalen!
  Dës Krieger si just super!
  Awer, leider, hiren Heldentum ass extrem kleng ... Archangelsk ass och gefall ... Et gëtt kloer net genuch Munitioun ....
  D'Däitschen plënneren vun der Heck a Richtung Moskau. Am Mäerz sinn d'Schluechte fir Ryazan entfalen. Dem Hitler seng Horden fléien aus dem Osten ronderëm ...
  E puer dréngend Schrëtt sinn néideg.
  Moskau hält nach ëmmer aus a Stalin huet e Sécherheetsrot zesummegesat. D'Diskussioun war nervös. Et goufe keng nei Iddien.
  Nëmmen Beria proposéiert:
  "Vläicht sollte mir wierklech dem Drëtte Räich Fridden ubidden, soulaang se eis net beréieren!"
  Stalin huet rosen geäntwert:
  - Dëst ass keng konstruktiv Approche Komerod Beria! Mir brauche staark Beweegunge!
  Maréchal Vasilevsky huet éierlech geäntwert:
  - Deng Excellence huet keng Reserven! Bal all vun hinnen goufen an ongläiche Schluechte Buedem. Nieft der SU-100 sinn et keng aner Zorte vun neie Waffen an der Serie. Richteg, den IS-3 wäert geschwënn fäerdeg sinn, awer dësen Tank ass schwéier ze fabrizéieren, an et wäert schwéier sinn et an eng Serie an den aktuellen Bedéngungen ze starten.
  De Maréchal Zhukov huet rosen bemierkt:
  - Wann Dir net gewannen kënnt, da bleift nëmmen eng Saach - mat Dignitéit ze stierwen!
  Stalin wollt eppes soen, awer e barfouss Meedchen an engem kuerzen Rock ass erschéngt. Blëtzend hir blo Fersen, si huet eng Sendung bruecht.
  De Stalin huet seng Aen driwwer gerannt an huet rosen gebrëllt:
  - Leningrad, net fäeg den Honger z'erhalen a vill Méint vun der Blockade ass gefall! Elo gouf eis zweet Stad vum Fritz ageholl!
  De Maréchal Zhukov huet seng Hänn verbreet a bemierkt:
  - Oh, de grousse Stalin ... Et ass schrecklech!
  Beria proposéiert:
  - Vläicht zu Éiere vun dëser schéissen dausend Leit?
  Den Supreme Commander huet geruff:
  - Halt dech, du kaalen Idiot! Eppes muss gemaach ginn!
  De Molotov huet virgeschloen, stammend an nervös d'Meedercher hir blo Knéien ze streiken:
  - Loosse mer den Däitschen eng temporär Waffestëllstand ubidden, an eréischt dann op all Konditioune Friddensverhandlungen ufänken.
  Stalin huet gekrasch:
  - Probéieren! Awer et gëtt keng Kapital. Moskau wäert falen, mir féieren e Guerillakrich!
  D'Beria huet mat engem flaache Laachen bemierkt:
  - Dat wäert awer nëmmen d"Leed vun de Leit erhéijen, Komerod Stalin. Vläicht...
  De Stalin huet entscheedend seng Fauscht op den Dësch geschloen:
  - Net! Loosst de Molotov Verhandlunge proposéieren! An soss näischt, Schäiss bis zum Schluss!
  D'Däitschen hunn Ryazan Mëtt Mäerz ëmginn. Mat engem Mangel u Munitioun erliewen d'sowjetesch Truppen en Duerchbroch vun der Stad.
  D'Alenka an hir Equipe laafen, barfuß flikkeren am Fréijoer geschmoltenem Schnéi.
  D'Meedche schéisst op d'Nazien a séngt:
  - Éier un eisem Geescht, Éier fir dat grousst Land!
  A mat sengem bloe Fouss wäert hien e mäerderesche Kaddo vum Doud geheien. A verspreet d'Nazien an all Richtungen.
  Anyuta, op Géigner schéissen, erausginn:
  - An eise Schlag, en hellege Kaddo an eng Tax!
  Alla leeft och, brennt op d'Nazis, werft en explosive Package vu Kuel mat hirem bloe Féiss, a hëscht:
  - Mir ginn ni op!
  An elo rifft déi glänzend Maria, déi op d'Nazie schéisst, a grëndlech mëscht, a mat Zänn Grinsen:
  - Keen wäert eis stoppen!
  An hir bloe Ferse huet en zerstéierende Paket vum Doud a Verbriechen geschéckt.
  Marusya, schéisst op d'Nazien, stellt ganz logesch fest:
  - De Kommunismus wäert ni verschwannen!
  Matryona, op de Feind schéisst an d'Rängen ofschneiden, ganz logesch a rational bemierkt:
  - An de Glawen un d'Partei bleift joerhonnerte!
  A bloe Zéiwe wäerten e Kaddo vun der Annihilatioun werfen.
  D'Meedercher sinn aus dem Rank geflücht. Awer d'Situatioun ass nach ëmmer gespannt.
  A si hunn néierens ze goen.
  D'Fréijoersdäiss huet de Fortschrëtt vun den Däitschen e bësse verspéit. Ausserdeem hunn d'Nazien sech mat Japan vereenegt, a sinn op d'Besatzung vun Zentralasien gaangen.
  Dat huet si och ofgelenkt an den Abrëll ass relativ roueg vergaangen. An am Mee gouf endlech den éischte sowjetesche Panzer IS-3 verëffentlecht. An hien konnt op d'Mee-parade geliwwert ginn.
  Den alen a geschwächte Stalin huet dëst gekuckt, gekippt. Säin Ausdrock war stierflech midd.
  IS-3, am Hibléck op der Laboriousness an der Produktioun, konnt nach net Serien ginn.
  Säin wesentlechen Ënnerscheed vun deenen zwee war nëmmen d'Form vum Tuerm. Si war wéi e fléien Teller, an hir Stir war wéi e Kraneschnabel. Natierlech huet de verstäerkten Neigungswénkel de frontalen Deel gutt geschützt, awer komplizéiert Produktioun. Ausserdeem war den ënneschten Deel vun der Stir vulnérabel a wann e Projektil dohinner koum, da rikochet et net méi.
  De Stalin huet seng Hand gewénkt a verschwonnen an de Bunker, eng aner Nazi-Razzia huet ugefaang. D'TA-400 an d'Yu-287 mat engem ëmgedréinte Flillek hunn un de Loftattacken deelgeholl.
  An erëm hunn se um Radio ballistesch Rakéite gefeiert, déi vu Flilleken geleet ginn.
  De Kreml krut bedeitend Schued.
  Stalin eescht iwwer de Fluch vun hirer Moskau geduecht.
  Mëtt Mee, nodeems se d'Ëmverdeelung vun Zentralasien ofgeschloss hunn, hunn d'Nazien aus Osten a Westen eng Offensiv géint Moskau gestart. Eng aner hefteg Schluecht koum.
  Sowjetesch Truppen hunn heroesch gekämpft. Awer d'Kräfte sinn ze ongläich. D'E-75 Tiger-3 Panzer sinn och an de Schluechte opgetaucht. A massiv "Panther" -3. Esou Kämpf, loosst eis soen, sinn aussergewéinlech.
  Bis Enn Mee, Ufank Juni, hunn d'Nazis de quasi komplette Ëmkrees vu Moskau ofgeschloss.
  De Stalin huet feierlech ugekënnegt, datt hien an der Haaptstad géif bleiwen a bis zum Doud do stoe géif.
  Moskau gouf geschoss a bombardéiert. Si gouf vu ganz mächtege Verteidegungslinnen ëmginn, déi net sou einfach sinn ze iwwerwannen. An der Haaptstad konzentréiert sech enorm Stock vun Munitioun a Liewensmëttel.
  An Stalin an der ënnerierdesch Stad war relativ sécher.
  Den Hitler den 22. Juni 1945, wéi genee véier Joer zënter dem Ufank vum Grousse Vaterländischen Krich vergaange sinn, huet den Ugrëff op d'Haaptstad gestoppt, anstatt se systematesch mat Artillerie a Fligeren ze zerstéieren. A weiderhin zouversiichtlech bomb.
  Eng baséiert Offensiv ass op Sibirien geplënnert. Et war néideg Sverdlovsk an Chelyabinsk ze huelen bis dës Stied de Schnéi iwwerdeckt ... Enn Juni am Ufank Juli, béid Schlëssel Stied goufen no haartnäckege Schluechte geholl ... D'Däitsch waren iwwer Sibirien geplënnert. Sowjetesch Dierfer sinn een nom aneren gefall.
  Hei koumen d'Nazien am September 1945 zu Novosibirsk. Fir dës Siidlung sinn och Sträit ausgebrach.
  D'Rout Arméi huet nieft de lokale Milizen gekämpft. Tamara huet hei wéi eng Heldin gekämpft.
  Et ass Enn September, et schneit an et ass gefruer. An de Bataillon vu Meedercher kämpft barfuß a weist wonnerbar Heldentum.
  An d'Krieger kämpfen wéi Panther.
  D'Tamara huet sech ëmgedréint, en explosive Package vu Kuel mat bloe Fouss geworf a gequetscht:
  - Keen wäert eis stoppen! Keen kann eis besiegen!
  Aner Meedercher brullen verzweifelt:
  - Mir stierwen, awer mir ginn net op!
  An de Kampf geet weider ...
  Novosibirsk ass eréischt am Ufank vum November gefall ... De Krich ass weidergaang. D'Sowjetunioun huet nach ëmmer net kapituléiert. Moskau war blockéiert an ënner Feier.
  An der ënnerierdesch Stad gouf eng strategesch Versuergung vu Liewensmëttel a Munitioun gelagert, sou datt et méiglech war fir eng laang Zäit ze halen.
  D'Däitschen hunn d'Stad stänneg bombardéiert a beschoss.
  Et gouf och en neie schwéiere Panzer "Rat". Dës Maschinn gewien zwee dausend Tonnen a war mat e puer Waffen bewaffnet.
  E Gefier mat 400 mm Rüstung gouf als Duerchbroch Panzer benotzt...
  Awer op Igel gestoppt, a gouf vun engem Kamikaze Pilot zerstéiert, deen hatt gerammt huet.
  Trotzdem, den neien Tank "Rat" -2 erschéngt nach méi grouss a méi schwéier ...
  Stalin huet d'Neit Joer 1946 zu Moskau gefeiert, dat nach net geholl gouf. De grousse Leader vun der UdSSR verlount op e Wonner. Moskau ass eng richteg Festung Stad ginn.
  D'Liewensmëttelversuergung kéint nach e puer Joer daueren, a berécksiichtegt de Réckgang vun der Bevëlkerung wéinst Bombardementer a Beschoss, méi laang. Awer d'Munitioun hänkt vun der Geschwindegkeet an der Intensitéit vun den Attentater of.
  Beria huet awer bemierkt:
  - Vläit wäert de Komerod Stalin dem Hitler iwwer eis Fräiheet averstanen?
  De Supreme Commander-in-Chief huet resolut erkläert, mat der Fauscht fest op den Dësch geschloen:
  - Ech schwätzen net mat Kannibalen Lavrenty! Verstees de!
  Beria huet mat engem Opschlag bemierkt:
  Loosst eis op e Wonner hoffen!
  Stalin bemierkt, gekrabbelt:
  - Gedold an e bëssen Effort!
  . EPILOG
  Nei 1946 huet an de lokale Schluechte stattfonnt. D'Däitschen an d'Japaner hunn no an no all déi grouss Stied ageholl. Verkhoyansk war déi lescht am August ze falen. Déi Däitsch haten nei Panzer AG-50 a Form vun enger Pyramid.
  Tamara an hir Equipe gekämpft verzweifelt zu Verkhoyansk.
  D'Meedercher ware wéi ëmmer barfuß an am Bikini.
  Si stoungen zum Doud. A mat hiren bloen Zänn hunn se explosive Pakete mat déidlecher Kraaft geheit.
  An dann, wéi d'Munitioun ausgaang ass, konnten si duerch Kelleren an Tunnel an d'Taiga goen.
  Si ware prett fir d'Waffen opzehuelen an erëm Krich ze féieren, och wann et e Guerillakrich war.
  Partisan Zonen entstanen an der UdSSR, an en ënnerierdesche Krich entfalen.
  D'Haaptstad hält nach ëmmer aus, sou datt den Hitler hatt wollt aushongeren a seng Zaldoten retten, vun deenen ze vill scho gestuerwen waren.
  An d'Meedercher hunn mëttlerweil d'Nazien an d'Japaner ausernee gelooss, op verschidde Manéieren a Methoden.
  Virun allem Natasha an hir Equipe.
  A si koumen zréck an den T-34-85. Den Auto ass sécher net nei. A fir d'Enn vun der véierzeg-sechsten Joer, ausgeglach.
  An hei ass den AG-50. Et gläicht eng niddereg Pyramid mat engem ganz laange Stamm. D'Maschinn ass all siechzeg-fënnef Tonnen. D ' déckt vun der allbewaffnung ass 250 mm an engem wénkel. Fir Muschelen ass den T-34 absolut onduerchsiichtlech.
  Den Superman-Natasha huet nervös gejaut:
  - Et ass wéi eng Aarbecht! Hieft de Bierg!
  Futuristin Angelica huet sech ëmgekuckt. Elo waren se an hiren traditionelle Bikini. An eppes Schéines koum an de Kapp.
  An d'Svetlana huet d'Heeber mat hiren bloen Fersen gedréckt an den Tank gefuer. Si huet gejaut:
  - Manöver! Nëmmen Manöveren!
  D'AG-50 ass mat enger staarker 105 mm Kanoun mat enger Faasslängt vun 100 EL ausgestatt. Hien ass fäeg op enger grousser Distanz ze schloen. Doriwwer eraus, d 'drësseg-véier mat der qualitéit vun der panzerung ass egal. Een Hit an et ass eriwwer.
  Svetlana fänkt un de sowjetesche Panzer ze rocken. De Feind schéisst. D'Geschoss beréiert souguer liicht d'Rüstung. Awer glécklecherweis rutscht et. Awer d'Kraaft ass kolossal - en Urankär.
  Superman-Natashka huet mat hire Scharlachroute Lippen geflüstert:
  - Op den Ikonen mat traureg Gesiichter - d'Räich wäert erëm gebuer ginn!
  D'Futuristin Angelica huet mat hire bloussegen Zänn gebrannt. D'Schuel huet e stationäre pyramideschen Tank getraff. A rutscht d'Rüstung an e Ricochet. Si ass ganz hell an zementéiert.
  Den däitschen panzer, natierlech, ass onduerchgänglech, aus alle vinkelen, och fir d ' IS-7. A wou ass den T-34-85 virun him.
  Nach eng Kéier déi Däitsch schéisst ... D'Svetlana huet hir kal Ferse op d'Brems gedréckt. A si konnt den Tank vun der Néierlag evitéieren. Obwuel déi déidlech presentéiert ganz no gerutscht.
  Superman-Natasha sot zu Roserei:
  - Jo, mir si fest!
  D'Futuristin Angelica huet gelaacht. Si huet sech kal hir BH ofgerappt. Exposéiert héich Broscht mat Erdbeernippel. Si huet hir pearly Zänn. An huet gekrasch:
  - Coward spillt keen Hockey!
  An huet hir Scharlachrout Nippel op den Ausléiser gedréckt. Sou ass si e fett a glänzend Däiwel. Oder vläicht e léiwen, russeschen Engel inkarnéiert.
  D'Geschoss ass aus engem net ze laange Maulkuerf geflunn. Et ass laanscht ... An ass direkt am Kofferraum vun engem däitschen AG Auto gelant. Huet hien ofgeschloen wéi e Cracker.
  An all véier Meedercher am Chouer gebarkt:
  - Een, zwee - ech hunn et! De Fritz huet d'Hären esou ginn!
  A wéi si hir blot Féiss rëselen. Hei sinn d'Meedercher! A wa se bloe Këscht beim Schéissen benotzen, ass et honnertfach méi effektiv.
  Superman-Natasha bemierkt mat engem Laachen:
  - Dëse Tank ass elo sécher fir eis. Awer wéi et ze zerstéieren?
  Zoya proposéiert mat engem Laachen:
  - An am Kampf géint de Cowboy-Stil wäerte mir et ewechhuelen!
  Svetlana beschleunegt d'Bewegung vun hirem Tank. Awer de Feind huet sech op eemol ëmgedréit an ass op seng Fersen gerannt. Hien huet iwwerraschend séier beschleunegt: schliisslech e Gasturbinemotor. An et war kloer méi séier wéi den T-34-85.
  Wéi en Elefant dee vu Moska fort leeft. Alles wier gutt. Awer d'Elefanten kënne sech souguer ganz séier bewegen.
  Superman-Natasha huet rosen op d'Rüstung mat hirem bloe Fouss gestampt a gebrëllt:
  - Hei! Ma, wéi si mir hannert den Nazien gefall!
  D'Zoya, mat Trauer an hirer Stëmm, huet gesonge:
  - Alles onméiglech ass méiglech an eiser Welt!
  A rëselt hir Hoer, d'Faarf vum Blatgold.
  D'Futurist-Angelica huet mat Freed gesongen, an en anere Projektil geschoss. Hien huet de gepanzerten Heck geschloen a gebrach.
  - Ginn onendlech Dreem ... Ginn verspéiten Kränzer gewéckelt ... Gerasim war eemol domm! Elo verflucht hien!
  Svetlana huet streng bemierkt:
  - Obszenitéite schwieren ass vulgär!
  Superman-Natasha wollt eppes witzeg soen. Awer dunn ass en anere faschistesche Panzer opgetaucht. Dës Kéier E-75. Och gutt geschützt an der Stir, awer vill méi schlecht vun de Säiten. Richteg, déi véierandrësseg kënnen nach ëmmer net duerchbriechen.
  Dës Kéier huet d'Zoe hir BH ofgeholl. An de Scharlachroute Nippel ausgesat.
  Si huet et geholl an huet den Ausléiser mat hirer Këscht gedréckt. D'Waff huet geschafft ...
  D'Schuel huet erëm direkt an de Faass vun enger massiver Pistoul getraff. An déi honnertfënnef Millimeter Kanoun war aus Uerdnung.
  An dësen Däitschen huet sech op d'Hänn gerannt. E gudde Wee fir déi meescht geschützte Gefierer auszeschalten ass d'Stämm ze schloen.
  Superman-Natasha huet glécklech erkläert:
  - Dir gesitt! Mir gewannen!
  An hei ass den drëtten Tank. Dës Kéier "Royal Lion". Hien huet eng Waff, eng 450 mm Bomm. Wann esou eppes gefuckt ass, da wäert et guer net e bësse schéngen.
  Superman-Natasha dës Kéier decidéiert selwer ze schéissen. Si huet hir BH ofgeholl. Wat eng grouss a fest Këscht huet se nach. Frësch wéi e Meedchen. An de Krieger wäert et huelen an et mat enger Rubin Nippel drécken.
  D'Schuel ass eraus geflunn ... An de "Royal Lion" ass direkt an d'Fass geklommen. A wéi dee riesegen Auto explodéiert. Datt e puer Panzer, déi un de Kanten stoungen, e puer honnert Meter fort geflunn sinn.
  Jo, an drësseg-véier gerëselt. Den Auto ass bal gerullt a gouf vum Buedem opgehuewen.
  Futurist-Angelica huet souguer hir Stir bei der Landung geschloen, gejaut:
  - Wéi Päerd Iesel!
  A si huet de Fritz mat der Fauscht menacéiert.
  Superman-Natasha war frou, an huet hir pärlech, ganz grouss Zänn:
  - Hei hu mir de Feind ginn! Wéi et soll sinn!
  D'Zoya huet mat Freed gesongen:
  - Léift an Doud! Gutt a béis! Wat ass helleg, wat ass sënnlech ... Mee mir egal!
  An d'Meedchen huet hire bloe Fouss op d'Metall geréckelt.
  Den nächste Feind ass den E-100. Den Auto ass geféierlech. Mat engem Bommeleeër an enger 75 mm Kanoun mat engem ganz laange Laf. Sou eng iwwerfalen modifikatioun, an an der lag, d ' roll vun der panzer zerstörer. An eng siwwenzeg-fënnef-millimeter kanone fir sowjetesch panzer wier genuch.
  An de Faass vum Bomber ass mat enger Kap bedeckt.
  Den Superman-Natasha huet sech mat hirem bloe Fouss gekräizt a gekrasch:
  - Ma, solle mir him schloen?
  D'Zoya huet hir Zänn verstoppt, averstanen:
  - Natierlech wäerte mir!
  D'Futuristin Angelica huet den Ausléiser mat hirer scharlacher Nippel gedréckt. D'Waff huet geschafft. Et huet eng Killer Charge erausgespillt. A si huet de relativ dënnen, awer laange Laf vun enger däitscher Kanoun gebrach.
  Svetlana huet begeeschtert getwittert:
  - Gutt! Elo loosst mech schéissen!
  An de Krieger huet och hiren Torso ofgedeckt. Déi ganz véier vun der Këscht ass uewen. A ganz souguer schéin, sexy, verführeresch. Also mat esou Meedercher wëllt Dir Léift maachen. Gutt, wat kéint besser sinn wéi si? Wahrscheinlech just aner Meedercher!
  An dann huet d'Meedchen de Moment gefaangen, wéi d'Kapp ugefaang huet opzemaachen. A mat sengem Scharlachroute Nippel, wéi e Projektil op en däitsche Bomber ze schéissen.
  An de Fritz hat mol keng Zäit fir een Ae ze blénken ... Soubal hien et hëlt an explodéiert ... Rauchmetall war an all Richtungen verstreet.
  D'Svetlana huet hir staark Hänn reift a gekrasch:
  - Ech sinn e richtegt Draach Meedchen!
  A wéi hien laacht! An hie wäert et huelen a seng Zong weisen!
  Superman-Natasha huet et geholl a begeeschtert gesongen:
  - Patriot! Sowjetesch Patriot! Wéi vill Fritz hutt Dir ëmbruecht!
  D'Zoya huet d'Lidd opgeholl, a rëselt hir bloe Këscht, si huet weider:
  - Patriot! Roude Patriot! A Meedercher all Är Dreem!
  An och de Krieger wéi et ze huelen a laachen! An d'Zong wäert weisen! An huet seng Zänn-Fangeren blo!
  A beweegt den Hiewel mat bloe Féiss ...
  D'Meedercher hei sinn däitlech am Beschten, obwuel se en alen Tank hunn. A si weider Partisan.
  Awer den 20. Abrëll 1947 huet en neien Ugrëff op Moskau ugefaang. Et gouf vun de Japaner besicht, an d'Tierken, an all déi auslännesch Arméi.
  Um Enn huet dem Hitler seng Gedold gebrach an hien huet decidéiert d'UdSSR op en Enn ze bréngen. A perséinlech mat Stalin, verbonne mat him de Guerilla-Krich, deen nach ëmmer um Territoire vu Russland brennt.
  Wéi, wann Moskau fällt, da wäert de Krich ouni Zweifel ophalen.
  An en entscheedend, allgemeng Attentat huet ugefaang.
  Super-schwéier Panzer "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 an anerer sinn och op d'Attack gaangen.
  Fir eent gouf d'Stad mat ballistesche Rakéite gebrannt.
  An de Kampf, invulnerable Diskettes vum Drëtte Räich goufen och benotzt. Sou ass d'Armada.
  D'Alenka an hir Equipe hunn d'Däitschen dapere begéint an hinnen e Kampf gemaach.
  D'Alyonka huet eng Granat mat hiren bloen Zänn geheit, e Burst geschoss a gebrëllt:
  - Fir de russesche Geescht!
  Anyuta, schéisst op Géigner, an huet d'Ränge vu Feinden ofgeschnidden, huet mat hirer bloer Ferse geziddert, an de Pak vum Doud ënnerkomm:
  - Fir d'Gréisst vum Kommunismus!
  Alla, deen op d'Feinde vun der UdSSR geschoss huet an eng Bomm mat hiren bloen Zänn geheit huet, huet gejaut:
  - Fir Mamm Russland am Kommunismus!
  D'Maria, déi gutt geziilt Feier op de Feind gefouert huet, an hien zouversiichtlech ofgeschnidden huet, huet festgestallt, hir Zänn ze verbidden:
  - Russland brauch en neie Leader!
  Matrena bemierkt, schéisst a vertraulech Géigner zerstéiert, a mat hiren bloen Zänn, en anere Kaddo vum Doud:
  - Natierlech ass et néideg!
  A vu sengem Werp, deen an d'Pist gefall ass, sinn zwee däitsch Panzer kollidéiert.
  D'Marusya, déi op d'Nazien schéisst, huet energesch bemierkt:
  - Alles war an der UdSSR, awer de Feind huet d'Zuel geholl!
  A mat sengem bloe Ferse, wéi wäert hien déi mäerderesch an onverhënnerbar lancéieren!
  D'Alenka huet hir Frënn encouragéiert:
  - Maacht net séier fir Russland ze begruewen! Mir hunn och Saachen ze maachen!
  A mat den Zänn vu sengem bloe Fouss wäert hien en zerstéierende Kaddo vun der Vernichtung werfen.
  Anyuta, deen op d'Nazien schéisst, huet mat dësem averstanen:
  - Mir wäerten d'Feinde hefteg schloen, de Floss vum Vaterland wäert net dréchen!
  A mat engem bloen, ronnen Ferse wäert d'Meedchen energesch huelen an de Feind ënnergoen.
  Alla, schéisst op d'Nazis, an huet e Stéck Sprengstoff aus engem Slingshot erausbruecht, d'String mat hiren bloen Zänn gezunn, erausginn:
  - Et wäert just en Supermann sinn - deen de Stalin ersetzt!
  D'Maria, déi mat erstaunlecher Genauegkeet schéisst, a Granaten mat hiren bloen Zänn geheit huet, huet gesot:
  - Alles wat net ännert, alles ass zum Besser!
  Matryona, klappt de Fritz mat gutt geziilten Schoss. An dann, nodeems se den Tank mat hirem bloe Fouss beschiedegt hunn, huet si festgestallt:
  - Mir mat eisem onverännerlechen an heroesche Wëllen!
  D'Marusya huet e ganze Koup Granaten mat bloe Féiss gehäit. Also d'Selbstfahrend Pistoul vun den Nazien huet sech ëmgedréint a gequetscht:
  - Ech wäert de Stäerksten sinn!
  Alla, deen den Transporter vun den Nazien mat engem Gewier erausgeschloen huet, Granaten mat enger bloer Ferse, bemierkt, korrigéiert:
  - Net ech, mä mir! Alles ass méi staark!
  D'Alyonka huet gesonge fir hir Kampfstëmmung ze erhéijen, komponéiert ënnerwee. An de Rescht vun de Meedercher, déi op d'Nazien geschoss hunn, opgeholl;
  Mir sinn d'Meedercher vum Land vun der UdSSR,
  Wat eng Fackel fir d'ganz Welt ass ...
  Loosst eis weisen, d'Gréisst vun engem Beispill kennen,
  Hei sinn Heldedakte gesongen!
  
  D'Meedercher goufen ënner dem roude Fändel gebuer,
  An déi Barfuß rennen duerch de Frascht ...
  Duechtere a Jongen kämpfen fir Russland,
  Heiansdo gëtt d'Braut dem Guy eng Rous!
  
  Et gëtt e roude Fändel iwwer dem Universum,
  Blénkt sou hell wéi eng Fackelflamm ...
  No allem hu mir en heroesche Schwong,
  An eise Banner fonkelt wéi eng roude Täsch!
  
  Gleeft net, de verdammt Faschist wäert net passéieren,
  An de russesche Geescht wäert ni verschwannen ...
  Victoire wäert en endlos Kont opmaachen,
  Soe mer jidderengem Moien!
  
  Russland ass eng wonnerbar Land
  Dir hutt de Kommunismus de Vëlker ginn ...
  Fir ëmmer generéis vu Gott ginn,
  Fir d'Mammeland, fir Gléck a Fräiheet!
  
  De Feind wäert net fäeg sinn d'Vaterland ze besiegen,
  An egal wéi grausam hie war lëschteg ...
  Eisen oniwwersiichtleche russesche Bär,
  Den Zaldot vu Russland ass sou berühmt fir seng Victoire!
  
  Schéint sowjetesch Land
  D'Meedercher dra sinn houfreg datt se schéin sinn ...
  Si gëtt eis fir ëmmer duerch Gebuert ginn,
  A loosst eis fair Komsomol Memberen sinn!
  
  Mir kämpfen um Rand vu Moskau,
  E Blizzard vu Snowdrifts, an d'Meedercher si barfuß ...
  Loosse mer dem Satan d'Vatterland net ginn,
  Mir schéissen souguer präzis mat Scythes!
  
  Also an enger Roserei sinn d'Meedercher gäeren ze kämpfen,
  A si werfen e bloe Explosiounspack mat der Ferse ...
  Hien ass just e Faschist well hien cool ausgesäit,
  Tatsächlech just e béise Kain!
  
  Feinde kënnen d'Meedercher net besiegen,
  Si sinn ënner sou engem Stär gebuer ...
  Dat oniwwersiichtlecht Monster ass eise Bär,
  Wien huet d'Heemecht eng Fra gemaach!
  
  Mir russesch Meedercher si gutt
  Mir fäerten keng Folter a Frost ...
  A repetéiert, gleeft dem Ugrëff vun der béiser Horde,
  De Feind gëtt vun der Dosis rosen!
  
  De Géigner konnt sech vu Moskau zréckzéien,
  Och wann hien vill Kraaft huet ...
  Mir Meedercher si sou houfreg op eis selwer
  Géigner verschwannen all an d'Griewer!
  
  Gleeft net, Russland kann net vu Feinde besiegt ginn,
  Zënter all Ritter vu Wëndelen ...
  De Jeeër huet sech zu enger Rai verwandelt,
  An de Géigner ass nach ëmmer e Kand!
  
  Awer de russesche Geescht, gleeft de grousse Geescht,
  An et, wësst Dir, sou Kräfte sinn verstoppt ...
  Et gëtt dem Feind a Flausch zerquetscht,
  No all, Ritter sinn oniwwerwannebar an Schluechte!
  
  Drop Är Zweifel Meedercher
  Mir sinn déi dapperste wëssen op der Welt ...
  Loosst eis d'Horden vum Satan an d'Häll werfen,
  Loosst eis d'Géigner vun all an der Toilette drénken!
  
  Den hellege Krich wäert ophalen
  Et gëtt Fridden a Moien iwwer de Planéit....
  Si ass fir ëmmer mat der Sonn bekannt ginn,
  Fir ëmmer de Summer ze bléien!
  
  An de Kommunismus éiweg an Herrlechkeet,
  An de Lenin an de grousse Stalin si bei eis ...
  An engem bluddege Film, nëmmen elo ass de Faschismus,
  An eise Wëllen gleewen ass méi staark wéi Stol!
  
  Meng Russland Regele fir Joerhonnerte
  An huet dem ganzen Universum Gléck ginn ....
  Brauchen Stol Faust Kraaft
  A Fäegkeet, awer e raisonnabel Spill!
  
  
  
  HEXEN CREATING WONDER WAPEN
  D'Gerda, d'Charlotte, d'Magda an d'Christina, déi deemools vum Tiger getest goufen, hunn och e verspriechende Modell entwéckelt: Panthers -2. D'Meedercher hunn de Motor an d'Transmissioun an engem Block gesat - iwwer, an hunn den Tuerm schmuel a méi kleng gemaach. An d'Gearbox gouf op de Motor selwer installéiert. Als Resultat, "Panther" -2 huet sech als Silhouette ënner zwee Meter, an d'Zuel vun de Membere vun der Crew reduzéiert op dräi Leit. D ' déckt vun der allbewaffnung vun der stier vum gehäuses bis zu 120 mm ënner grousse steigungen, an de säiten op 82 mm ënner steigungen. An d'Tierm si bis zu 150 mm Stir an 82 mm Säiten, ënner Steigungen. Zur selwechter Zäit gouf de ganze Gefier op 35 Tonnen reduzéiert, wat et méiglech gemaach huet mat engem Motor vu 700 Päerd ze kommen an d'Vitesse an d'Manöverbarkeet vum Tank erhéicht. Zur selwechter Zäit ass d'Patenz vum Auto och verbessert, an de Chassis ass méi hell a vill méi einfach ze reparéieren an z'erhalen. Et gi sechs Roller am Ganzen, wat praktesch a praktesch ass. Den Hitler huet "Panther" -2 gefall an ass ab 43 September an d'Serie komm. Den Auto ass erfollegräich, mat engem gudden, panzerbriechende a séier Feier Pistoul. Si huet geschafft a séier geplënnert, mat exzellenter Ergonomie.
  A virun allem war et méi einfach ze fabrizéieren an erfuerdert manner Metall. A gläichzäiteg ass et duerch d'Kapital Iwwerliewensfäegkeet ënnerscheet. Et ass net sou einfach esou en Auto mat grousse Panzerpisten ze duerchbriechen.
  D'sowjetesch Truppen hunn e seriöse Problem. Doriwwer eraus hunn déi däitsch, amplaz vum programm fau, investéiert an d ' entwécklung vun engem beléifte kampfjets, an hunn d' xe-162, einfach a bëlleg ze fabrizéieren a ganz liicht a manöverbar.
  Dës Maschinn huet sech an méi gënschteg Konditiounen entwéckelt, a relativ einfach ze bedreiwen. An et ass net sou einfach fir hatt ze këmmeren.
  Ech hunn op d'sowjetesch an alliéierten Truppen opgezwong, hefteg Loftschluechte. De Kampfjet huet nëmmen annerhallef Tonn gewien, wann et eidel ass a bestoung bal ganz aus Holz. Also huet sech d'Maschinn extrem efficace erausgestallt.
  D'Situatioun gouf verschäerft duerch d'Tatsaach, datt d'Däitsch Meedercher ugefaang hunn aktiv an d'Loftfaart Eenheeten anzeginn.
  D'Albina an d'Alvina hunn ugefaang aktiv ze schéissen, ze kämpfen, als Regel, barfuß an an engem Bikini. An dës Meedercher konnten net erofgefall ginn. A si selwer hunn esou aktiv de Feind ofgeschnidden. A wéi schéin waren dës Blonden: just richteg Arier!
  D'Albina dréckt den Ausléiser mat engem graziéisen Been a schneit e puer sowjetesch Fligeren erof a rifft:
  - Éier dem Drëtte Räich!
  D'Alvina dréckt den Ausléiser mat hirer scharlachrout Nippel, an trefft dräi sowjetesch Autoen a brécht:
  - Éier un eist Heemechtsland!
  Kampf Meedercher - Dir kënnt net soen datt si schwaach sinn. Neen, si si ganz aggressiv a kënne jidderee zerbriechen.
  Dashing als Ganzt, dës Arméi. An am Wanter huet d'Frontlinn stabiliséiert. Mainstein huet e Konterattack lancéiert, an et fäerdeg bruecht d'sowjetesch Truppen iwwer den Dnjepr ze besiegen, e Paar vu grousse Kessel ze kreéieren. D'Däitschen konnten och d'Offensiv bei Leningrad ofdrécken. Hei hu si sech op eng mächteg Verteidegungslinn ugewisen. Plus, no der Néierlag an der Ukraine, Stalin huet e puer Divisiounen aus dëser Richtung ewechgeholl an erlaabt den Däitschen d'Attacke ofzewieren. D'Front huet erausgehalen, an d'Däitschen konnten am Wanter iwwer de ganze Perimeter vum Ugrëff aushalen.
  D'Gerda huet perséinlech um "Panther" -2 gekämpft, zesumme mat de Meedercher. An trotz dem Wanter hunn d'Schéinheeten barfuß gekämpft an nëmmen an engem Bikini.
  D'Gerda huet d'Joystick-Knäppercher mat de bloen Zänn gedréckt, de Feind geschloen a gequitscht:
  - Herrlechkeet fir eist Räich!
  D'Charlotte huet och den Hiewel mat den bloen Zänn gedréckt, den 34 Tuerm ofgerappt a mat Agressioun bestätegt:
  - Herrlechkeet fir Helden!
  D'Kristina huet gedréckt andeems se de Knäppche mat hirer scharlacher Nippel gedréckt huet an op d'sowjetesch Maschinn geschloen huet:
  - An Éier un eis!
  D'Magda huet e Burst vu véier Maschinnegewierer ofgeschoss, d'sowjetesch Infanterie mat Hëllef vun hiren bloen Zänn ofgeschnidden an erausginn:
  - Éiweg, Victoire Herrlechkeet!
  Also d'Meedercher sinn naughty an plakeg, hir ronn Fersen fonkelen.
  An op der Approche vun "Tiger" -2, dësem Tank, mat engem Gewiicht vu fofzeg-fënnef Tonnen, versprécht Schutz vun 250 Millimeter Stir, a Säiten vun 170 Millimeter.
  Dat mat enger 88 mm Pistoul am 71 EL, e ganz uerdentlechen Auto.
  An am Fréijoer kommen d'Däitschen schonn an Italien vir an zerstéieren d'Alliéierten zouversiichtlech.
  Si huelen Neapel an iwwerfalen Sizilien.
  An honnertdausende vun alliéierten Truppen kapituléieren. A zerstéieren se grëndlech. Déi däitsch Panther sinn net ze stoppen.
  An d'Meedercher maachen d'Englänner op d'Knéien a kussen hir blo, gemeisselte Been, a lecken de Schéinen hir ronn Fersen mat der Zong.
  Am Juni probéieren d'Alliéierten duerch d'Landung vun Truppen an der Normandie virzekommen. Mee si leiden do eng zerstéierend Néierlag. Erëm, honnertdausende vu Prisonéier, a vill gefaangen Ausrüstung.
  De Roosevelt kritt en Häerzinfarkt a gëtt onfäheg. D'USA probéieren esou e schwieregen Krich ze reduzéieren. Groussbritannien betruecht Optiounen fir Reconciliatioun mam Fritz. D'Situatioun gëtt verschäerft duerch méi mächteg Bombardementer vun englesche Stied mat Jetfliger. A britesch Kämpfer kënnen esou Fligeren net ophalen.
  Also fänkt de Churchill ëm Fridden ze froen. Awer de Fuhrer ass onermiddlech. Hie platzt mat Bewosstsinn vu senger eegener Kraaft.
  Awer d'Briten averstanen nach ëmmer de Fridden. An dat mécht de Stalin Suergen, deen dem Führer eng Waffestëllstand bitt. Hitler ass averstanen d'Feindlechkeet fir dräi Joer ze stoppen, virausgesat datt et keng Partisan Sabotage gëtt, an d'Parteien bleiwen un hire Grenzen, an d'UdSSR wäert den Däitschen Ueleg a Brout verkafen.
  De Stalin huet domat zougestëmmt ... An de Fritz huet d'Hänn opgeléist.
  Den éischte Streik ass natierlech Gibraltar. Nodeems Dir dës Festung erfaasst hutt, kënnt Dir Truppen an Afrika iwwer déi kuerzst Distanz transferéieren. Beim Stuerm vun der Festung hunn d'Däitschen déi neisten MP-44 Gewierer benotzt, d'Meedercher hunn se och verbessert: si hunn se vill méi einfach a méi zouverlässeg gemaach.
  An d'Albina an d'Alvina hunn am Himmel gekämpft, d'Meedercher, déi déi däitsch Fligeren vill méi praktesch a séier gemaach hunn.
  A si hunn d'Alliéierten riets a lénks zerstéiert. Gibraltar wier op de Wee geholl ginn. De Franco gouf gezwongen, dem Hitler säin Ultimatum zouzestëmmen. Loosst Äert Land net vun den Nazien besat ginn.
  D'Däitschen hunn op Panzer beschleunegt an an d'Plaz vum Feind agebrach.
  Nom Stuerz vu Gibraltar ass de Fritz a Marokko agaangen. A si sinn geplënnert, Territoiren ageholl. Fritz Panzer ware besonnesch an Algerien beweegt. "Panther" -2 gleeft séier op de Sand. Et gouf mat engem méi mächtege Motor aktualiséiert, an et ass gefuer. De Panther-2 huet d'Militär komplett zefridden mat sengem Stierschutz, an den Tiger-2 war allgemeng en erstaunlechen Tank. D'Alliéierten gefall wéi ëmgefall.
  Däitsch Meedercher hunn an der Wüst gekämpft, normalerweis barfuß an a Bikinis. Si hunn d'Haut nëmmen mat enger spezieller Schutzcrème geschmiert, fir datt se net verbrennt.
  Dann d'Schéinheet vun de gefaangen Englänner op d'Knéien setzen, a maachen d'Ferse vum Meedchen lecken. A si hunn et gär, besonnesch d'Afrikaner, déi et mat Begeeschterung maachen.
  Déi véierzeg-fënnefteg Joer war ganz erfollegräich fir den Däitschen, si hunn déi meescht vun Afrika, de Mëttleren Osten ageholl. An an der éischter Halschent vum sechsten a véierzeg Joer hunn se och Indien a Burma an de Rescht vun Afrika ageholl. An et waren méi Problemer mat der Versuergung vun den Truppen, der Ausdehnung vun der Kommunikatioun, dem Terrain, wéi mat der Resistenz vun de briteschen an amerikanesche Eenheeten. Ausserdeem waren d'kolonial Truppe net ganz gewëllt ze kämpfen. An der Technologie hunn d'Däitschen en iwwerwältegend Virdeel an der Qualitéit. Zum beispill, me-262 x, an huet eng vitesse vu bis zu 1200 kilometer pro stonn, a bewaffnet mat fënnef fligergeschütze. An d'USA a Groussbritannien, wa méi oder manner fit fir de Kampf benotzt, hunn keng Jet-Kampfjets, a Bomber nach méi.
  Doriwwer eraus, déi däitsch haten disco, entwéckelen d ' vitesse vun der ordnung vu véier sound. Si ware komplett onschëlleg fir kleng Waffen, dank dem laminarem Jet, deen ëm d'Autoen gefloss ass. Mee dowéinst konnte si selwer net schéissen. Awer op der anerer Säit war et méiglech eng Bomm vun enger Héicht ze falen, an se an der Opklärung ze benotzen, an am wichtegsten, Ram Feind Gefierer andeems se se mat Jets erofgeschloen hunn.
  Flying saucers sinn effektiv Waffen mat enger laanger Streck a si fäeg aus Europa an d'USA ze fléien. A si goufen heiansdo vu ganz schéine Meedercher geleet, déi léiwer barfuß an an engem Bikini gekämpft hunn.
  Hei ass d'Gertrude an d'Eva am Fluch. Dëst sinn zwee wonnerbar Cuties. Zum Beispill gouf e schwaarzen Amerikaner gefaangen. An engem Log gebonnen. A sou op seng männlech Perfektioun si si laang gefuer, datt de Prisonnéier d'Bewosstsinn verluer huet, iwwerschafft.
  An elo huet d'Gertrude mat den bloen Zänn d'Diskette op d'Zil geholl an zielt, an amerikanesch Fligeren erofgeschoss. Hei ass e kämpft Meedchen.
  An och d"Eva riicht mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn en Auto mat déidlecher Kraaft op de Feind.
  A rasant rammt de Feind, an d'Autoen vun England an den USA falen.
  D'Landung vun den Däitschen geplangt fir Enn November. Als éischt waart keen zu dëser Zäit. Tatsächlech ass d'Wieder net ganz gutt an et ass geféierlech fir ze iwwerliewen. Awer op rouegen Deeg kënnt Dir iwwer den englesche Kanal schwammen a landen. Zousätzlech ginn et Virdeeler bei der Nuetslandung, well et vill méi schwéier ass an der Nuecht ze verteidegen.
  D'Däitschen hunn zu dëser Zäit d'Englänner an d'amerikanesch Flotte ganz vill ëmbruecht.
  Also d'Landung war ouni Problemer erwaart. Besonnesch Bataillone vu Meedercher sollten eng mächteg opfallend Kraaft ginn, déi souguer am Frascht Enn November barfuß an nëmmen engem Bikini waren.
  D'Landung huet de 26. November 1946 ugefaangen. Um Anniversaire vun de Reichstagswahlen, duerno krut den Hitler de Poste vum Reichskanzler.
  Et war kee fir d'Landung ze stoppen. An an der offensiv deelgeholl grouss massen vun der infanterie an och déi lescht pyramidal panzer. Wat net aus iergendengem Wénkel duerchgebrach ka ginn.
  D'Meedercher kämpfen selbstverständlech an hinnen, an handelen dapere.
  An e puer Krieger briechen scho barfuß den Äisrand op Puddelen, déi an der Nuecht gefruer sinn. A si kämpfen ganz schwéier. A si maachen erstaunlech Wonner. A wa se mat bloussem Zéi Granate werfen an d'Briten ausernee räissen, gëtt et extrem cool ...
  D'Gerda, op der anerer Säit, kämpft um Tiger-4 Pyramidal Tank mat enger Kanoun an engem Bommeleeër, a ganz couragéiert. Schéckt Projektil nom Projektil, a reift Feinde auserneen.
  Handlung net duerch wäschen also duerch Rollen, dréckt op d'Knäppercher vum Joystick mat hiren bloen Zänn, d'Meedchen brécht:
  - Mir blosen eis Zänn aktiv, mir zerstéieren ganz staark!
  D'Charlotte benotzt eng Scharlachroute beim Schéissen, dréckt se op de Joystick Knäppchen a schléit de Feind, gezippt:
  - Eist universal Bauteam!
  Lupanula mat engem Rakéitewerfer a Christina mat bloen Zänn. Si huet vill Géigner zerstéiert a gekrasch:
  - Fir d'Gréisst vum Drëtte Räich!
  D'Magda huet no hirem gebrëllt. Dës Kéier mat engem Erdbeernippel. De Feind räissen a gebrëllt:
  - Fir den aresche Kommunismus!
  Hei sinn d'Meedercher vum Superniveau! A wéi d'Infanterie vun de Meedercher mat bloe Féiss leeft, Granaten op der Streck geheien. A wéi grouss an déidlech et ass.
  D'Meedercher si sou kämpfen a schéin.
  A si zerstéieren déi britesch riets a lénks. Et ass net iwwerraschend, datt mat esou enger Offensiv a Landung vu Frankräich an Norwegen, England nëmmen zéng Deeg ofgehalen huet. Dëst ass super!
  D'Metropol ass gefall. An déi nächst Etapp ass eng Rees an Amerika. Am Februar hunn d'Däitschen, trotz dem Wanter, eng Landung an Island gemaach: Operatioun Icarus, an hunn dëse wichtegen Territoire ageholl.
  An erëm hu barfouss Meedercher aus verschiddene SS Bataillonen un de Schluechte deelgeholl.
  A si hunn et fäerdeg bruecht, andeems se hir blo Fersen duerch de Schnéi blénken.
  De Stalin huet dem Hitler am Mäerz 1947 e gemeinsame Krich géint d'USA proposéiert. De Führer huet dat zougestëmmt, awer ënner der Bedingung datt d'Sowjetunioun nëmmen Alaska zréckkréie géif, iergendwéi legal Territoire. A wäert net méi froen.
  Stalin war domatter eens ... An d'Invasioun vun de sowjeteschen Truppen duerch Alaska huet ugefaang. Sou séier a brutal.
  Nei sowjetesch Panzer hu sech beweegt.
  D ' crew vun der elisabeth gekämpft um alleréischten, experimentellen an net ganz ofgeschlossen panzer T-54. Abrëll 1947. Et gëtt nach ëmmer Schnéi an Alaska, awer russesch Meedercher kämpfen barfuß an a Bikinien. An esou schéin Meedercher.
  D'Elisabeth schéisst mat hiren bloen Zänn op de Feind. Den amerikanesche Sherman Hits. An hir Zänn blosen, seet de Krieger:
  - Éier fir d'Iddie vum grousse Kommunismus!
  D'Ekaterina schéisst och mat bloe Fanger vu geschmëlzene Been a Gejäiz:
  - Éier fir d'Victoire Resultater vun eiser Arméi!
  D'Elena huet och gebrannt, dës Kéier mat der Scharlachrout Nippel vun hirer Këscht, huet de Feind mat ganz gudde Marken geschloen a geruff:
  - Herrlechkeet fir nei entscheedend Victoiren!
  Euphrasia, op d'Géigner geschloen, mat enger Erdbeernippel, a Punching "Pershing" gebarkt:
  - A mir wäerten gewannen!
  Warriors sinn anscheinend wéi Schnéi verspreet. An esou ginn d'Amerikaner gedrescht.
  Hei schléit e Projektil op d'Stir vum Tank, awer direkt rikochéiert. D'Elisabeth brécht a spréngt:
  - Éier fir d'Iddie vum Kommunismus!
  An hien schéckt och e Projektil als Äntwert, mat der Hëllef vu senge bloen Zänn. Dëst ass e Meedchen dat op enger richteger Missioun ass.
  Esou sinn d'Schéinheet vun de Kampf.
  Sowjetesch Truppen ofgehalen an Alaska. An am Mee ass déi éischt IS-7 am Metal verkierpert ukomm.
  An op et ass Alenka d'Tank Crew.
  Hei ass sou e kämpft Meedchen. Wéi hien op de Feind geschoss huet, schléit hien him extrem präzis.
  An d'Waff, wéi staark: 130 mm. Si schléit de Feind vu wäiter Distanz. Fir d'Amerikaner ass den Haapttank nach ëmmer de Sherman, deen nëmme gutt ass fir däitsch a sowjetesch Panzer Ace ze markéieren. Et gëtt e bësse besser Pershing, mat enger méi staarker Pistoul wéi den 90mm Kaliber. An déi ganz kleng "Superpershing", hir Pistoul ass 90 mm Kaliber an huet eng Längt vun 73 EL, ass an der Lag, eng geféierlech Wonn op der sowjetescher IS-7 Maschinn u Bord an no. Amerikanesch Waffen huelen net pyramidal däitsch Panzer iwwerhaapt aus all Wénkel. IS-7 gëtt an d'Säit geschloen. T-54 - "Superpershing", kann no un der Stir huelen, an u Bord op enger Distanz. Awer fir de Moment an der UdSSR huet den Haapttank T-34-85, deen nach net aus der Produktioun geholl gouf a géint d'Amerikaner kämpft. Et ass ongeféier gläich wéi de Sherman, a méi schwaach wéi de Pershing.
  Also déi sowjetesch Zaldoten hunn et schwéier. A si kucken mat Näid op déi eenzeg, déi éischt experimentell Panzer IS-7.
  Dësen Auto ass houfreg a cool.
  D'IS-2 an den IS-3 kämpfen och. Déi lescht Maschinn an der Stir gëtt net duerchgebrach ausser de "Superpershing". Gutt, den IS-3 kann och an den ënneschten Deel vum Gehäuse duerchgebrach ginn.
  Den IS-2 ass e bësse schwaach an der frontaler Rüstung vum Turret.
  D'Meedercher Natashka an hir Equipe kämpfen op dësem Tank. Kampf Schéinheet. A si vun der IS-2 liwweren zerstéierende Schlag, mat déidleche Projektilen.
  D'Natasha huet d'Féiss mat hiren bloen Zänn gedréckt, an huet de Killer erausgehäit, duerch d'Amerikaner a vyaknula gebrach:
  - Éier fir d'Iddie vum gudde Kommunismus!
  D'Zya huet hir scharlachrout Nippel géint de Killer Hiewel gedréckt a gejaut:
  - Fir aresch Fridden an Uerdnung!
  D'Augustina huet och mat enger Ofschafung mat hirer bloer Ferse geblosen, de Feind geschloen a gebrach:
  - Fir entscheedend Victoiren!
  A schlussendlech huet d'Svetlana, wéi si hir Been mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn erausgehäit, de Feind ofgeschnidden a quiet:
  - Fir grouss Kraaft!
  Warriors vun der Red Army fortgeschratt iwwer Alaska. De Summer ass komm an et war waarm, an et war schéin fir Meedercher a Bikinis a Barfuß op Panzer. D'Däitschen hunn Grönland iwwerwonne, a Kanada gelant. A aus dem Süden hunn se ugefaang aus Argentinien ze plënneren. A Brasilien gouf et eng Spaltung an pro-däitsch a pro-amerikanesch Fraktiounen. D'Däitschen, mat engem staarke Schlag vun hire méi kämpfebereet Divisiounen, hunn d'Saach zu hire Gonschten entscheet.
  D'Nazien haten eng méi staark an efficace Ugrëffskarabiner, déi aus enger Distanz a ganz séier geschoss huet. D'Yankees leiden Néierlag no Néierlag.
  Eng nei Equipe vun englesche Meedercher, ënner der Leedung vum Jane Armstrong, war aus dem Süden fortgaang ... De Krieger huet am Summer a Brasilien gekämpft ... D'pro-amerikanesch Kräfte ware sech lues widderstoen.
  Awer a Venezuela goufen d'Krieger vun amerikaneschen Truppen konfrontéiert. Si hunn op der aler "Panther" -2 gekämpft, déi scho praktesch gestoppt gouf zugonschte vun der pyramidaler Ausrüstungsmodell.
  Awer d'Briten, och op dësem Tank, ware méi staark wéi d'Amerikaner. Si hunn aus der Pistoul op d'Shermans geschoss, déi schonn hoffnungslos verännert waren, si konnten nëmmen op gläiche Konditioune mat de sowjetesche Véierdrësseg kämpfen.
  D'Jane huet aus enger Distanz mat den bloen Zänn geschoss. Hit de Feind an huet gekrasch:
  - Dëst ass d'Gréisst vu Groussbritannien - et wäert net verschwannen!
  D'Gringeta huet hir gemeisselte Been an de Feind mat hire bloussegen Zänn geschloen. Si huet de Sherman gebrach a gekrasch:
  - Eist Räich wäert cool sinn!
  An hatt huet hir Zong gewisen!
  Dunn huet d'Monica gebrannt, de Feind direkt op d'Zil geschloen mat hire bloe Féiss a gekuckt:
  - Fir d'Erléisung vun der Séil!
  An no hinnen lupanula an Malanya. Genau Hit der méi geféierlech Pershing, gebrach sengem Hull.
  Natierlech, mat bloen Zänn, huet si gekackt:
  - Éier fir d'Iddie vun de kinnekleche Kräften!
  D'Meedercher hu ganz aggressiv a konstruktiv gekämpft.
  An a Kanada, ausgewielt däitsch Unitéiten sech geplënnert. Gerda op den tank "Tiger" -4 pyramidesch zerdréckt Amerika a seng Herrschaften. A si hunn ënner de zerstéierende Schlag vum Feind gebrach.
  D'Gerda huet mat der Hëllef vun den bloen Zänn geschoss, de Feind geschloen a gejaut:
  - Fir den aresche Kommunismus!
  D'Charlotte huet och geklappt, dës Kéier mat der scharlachrout Nippel vun hirer Këscht, den amerikaneschen Auto duerchgebrach a gurglelt:
  - Fir d'Gréisst vun Däitschland!
  D'Christina huet och de Feind getraff. Si huet seng Rüstung zerquetscht, mat der Hëllef vu bloe Fanger vu gemeiselte Been, wéi eng Eeërschuel, a gurglelt:
  - Fir eis phänomenal Leeschtungen!
  D'Magda huet och gerabbelt, de Feind wéi Lehm zerdréckt a gebrëllt:
  - Fir sou Ressourcen, datt et onméiglech ass an engem Mäerchen ze soen, net mat engem Pen ze beschreiwen!
  Et sollt bemierkt datt d'Meedercher extrem kämpfend a ganz mobil sinn. Et ass och wierklech Spaass mat hinnen.
  An dann sinn d'Haaptstied vu Kanada gefall: Québec an Toronto. An d'Liewen gouf besser, Fritz a méi Spaass ...
  Den Hitler huet erkläert datt Amerika fäerdeg wier!
  Mat der Entwécklung vun der Atombomm hunn d'USA net gelongen. Et gesäit een, datt d'Gléck an dësem Fall Amerika zu Gonschte vun der Wehrmacht ewechgehäit huet. Also wat? Et ginn aner Fundamenter fir Victoire an Erfolleg. Also et ass ze fréi fir ze verzweifelen.
  Awer de Fritz mat hiren auslännesche Regimenter si wäit iwwer d'USA als Truppen. A si si kapabel fir vill fir de Feind ze zerstéieren.
  Hei huet d'Gerda zum Beispill eng schwaarz Kämpfer gefaangen. A si hunn him sou vill gefoltert, hie gezwongen, Léift ze maachen, datt hien seng Hoefen erofgelooss huet. An et ass eigentlech zimlech cool.
  Am Hierscht vu véierzeg-siwen, de Fritz koum op den Territoire vun den USA richteg. Sowjetesch Truppen hunn nach ëmmer a Kanada gekämpft.
  Alenka op der IS-7 gekämpft mat enger ganzer Brigade vun Shermans an Pershings. D'Shermans hei ware vun der Firefly-Klass, mat enger laangfäeg 76mm Kanoun, déi geféierlech ass fir den IS-7 wann se an d'Säit schéissen. Also waren d'Meedercher an enger schlëmmer Situatioun. D'IS-7, fir all seng Verdéngschter, huet eng Kanoun mat limitéierter Munitioun an net ze séier schéissen.
  Hei huet d'Alenka mat der Hëllef vun den bloen Zéiwe geschoss, d'Amerikanerin geschloen a gequitscht:
  - Op mengem Krichswee!
  Anyuta huet sech ëmgedréint, mat der Hëllef vun enger scharlachrout Nippel, de Sherman geschloen a gejaut:
  - Fir d'Victoire vun der UdSSR verlount!
  Alla huet och mat Hëllef vu bloen Zänn geschloen. Et huet den amerikaneschen Auto duerchgebrach a gejaut:
  - Fir d'Iddie vum Kommunismus!
  D'Maria huet och mat Hëllef vun enger Erdbeer-Nipple geschloen, de Géigner a Stécker zerstéiert a gehäit:
  - Fir déi grouss Manuskripter vum Lenin!
  An d'Matryona ass mat hirem bloe Ferse erwëscht, dem Sherman seng Rüstung zerquetscht an op der Spëtzt vun hire Longen gekrasch:
  - Fir meng Liichtritter!
  Dëst sinn déi fënnef, dëst sinn d'Meedercher - Dir kënnt net méi cool fannen! A si sinn all sou jonk a frësch. An d'Meedercher richen wéi Hunneg. Kee Wonner, datt d'Zaldoten mat sou Genoss de Bësch vun der Venus mat hirer Zong lecken. A si lecken nach ëmmer.
  Jo, den IS-7 ass zréckgaang, sou datt en net an d'Schrëft zerrappt ginn ass. Dofir ass dëst en Tank, all Panzer sinn en Tank.
  Vläicht ausser dem pyramideschen Däitsche ...
  Awer déi meescht vun de Shermans sinn ëmbruecht ginn, an de Rescht zitt sech zréck.
  Dat ass wéi d'sowjetesch Meedercher geschnidden.
  An am Himmel drëschen d'Anastasia Vedmakova an d'Alenka Sokolovskaya de Fritz. Datt Pokryshkin kee Match fir dës Meedercher ass. An d'Schéinheet kämpfen barfuß an an engem Bikini. An d'Scharlachnippelen vun de Broscht ginn beim Schéissen benotzt, wat d'Kampf Effektivitéit vum Schéiss erhéicht.
  Mee hien versteet d'Albina an den Alvin besser. D'Meedercher hunn et fäerdeg bruecht sechs Grad vum Ritterkreuz ze kréien. Déi héchste sechsten Klass Ritter Kräiz vum Eisen Kräiz mat Platin Eichen Blieder, Schwäerter an Diamanten war hinnen ausgezeechent nodeems se all méi wéi dausend Fligeren erofgeschoss.
  Hei sinn d'Meedercher - Meedercher un all d'Meedercher ...
  Awer béid Anastasia Vedmakova an Alenka Sokolovskaya hunn all méi wéi zweehonnert Fligere gesammelt. A si hu schonn aacht Stären Held vun der UdSSR verlount.
  D'Anastasia huet hir blo Zéiwe op de Feierknäppchen vun der Fligerpistoul gedréckt an en amerikaneschen Auto erofgeschloen, kierzlech:
  - Ech hunn e super Meedchen!
  D'Alenka Sokolovskaya huet de Feind mat der Hëllef vun der Scharlachroute vun der Këscht geschloen, dräi Fligeren erofgefall a gebrach:
  - An ech sinn nach méi cool!
  Dëst si Meedercher, esou Meedercher!
  An Amerika zerstéieren.
  Gutt, natierlech, Alvina an Albina maachen et nach méi Spaass a cool.
  D'Alvina benotzt scharlachroute Nippel beim Schéissen ...
  An d'Albina Erdbeere ...
  A béid Meedercher si ganz gär mat der Zong mat Jade ze schaffen, pulséierend Staang. Si hunn esou eng Passioun an e Glawen vun Agressioun!
  D'Albina huet hir blo Zänn gedréckt a gezippt:
  - A si ginn op d'Mier, lëschteg Meedercher!
  Alvina, Feier, bestätegt:
  - Cool Element, Killelement!
  An elo hunn d'Däitschen an d'Sowjets an d'Japaner méi déif an den amerikaneschen Territoire gekleidert.
  D'Japaner hunn hir eege Kämpfer: Ninja Meedercher. Ganz couragéiert a kämpft.
  Hei ass e bloe Ninja Meedchen, wéi si e Raséierblad mat hiren bloen Zänn befreit, d'Käpp vun den Amerikaner ofschneiden a Blathers:
  - Si kommen net duerch!
  An hie schneid d'Mëllech mat Schwäerter.
  An dat gielt Ninja Meedchen wäert e richtege Fan mat Schwerter halen. An dann, mat sengen bloen Zänn, wäert hien Gëftnadelen werfen, a lancéiere se mam Mord vu Yankee Truppen, schloen Géigner.
  A jäizt op der Spëtzt vu senge Longen:
  - An all japanescher Herrlechkeet!
  An d'Meedchen mat roude Hoer, wéi d'Schräg Millen hält, a schneit d'Feinde.
  An da wäert hien et mat sengen bloen Zänn huelen an op hinnen schloen an d'Yankees a verschidde Richtungen streiden. Dëst ass d'Schéinheet vun der Schluecht.
  An brëllen:
  - Mir sinn Ninjas!
  An dann hält e Meedchen mat wäiss Ninja Hoer en Helikopter Empfang mat Schwerter. Hackt Géigner, zerstéiert se. A vun der Scharlachroute dréckt et mam Blëtz, brullend:
  - Fir d'Victoire vu Japan!
  Gutt, keen kann esou Déif widderstoen! Hei sinn d'Meedercher, all d'Meedercher ...
  A si sinn esou aggressiv.
  Awer hei rommelen d'Schluechte mat kolossaler Intensitéit. Achs Kräfte plënneren souwuel aus Norden a Süden, wuertwiertlech Amerika mat giganteschen Stongen presséiert.
  Hei ass e Clip vun deem eemol glorräiche Land, deen d'Fantasie iwwerrascht.
  Bis Enn vum Hierscht hat de Fritz sech schonn zimlech an den Territoire vun den USA ageklemmt.
  Hei kämpft d'Gerda am Tiger-4 Tank an erënnert sech um Wee un hir fréier,
  Och ganz glorräich Leeschtungen.
  D'Gerda war liicht mat Blutt bedeckt, awer si war frou. Awer d'Stëmmung gouf verwinnt vum schreckleche Gestank, deen aus dem geschniddene Bauch vum Ghoul entsteet an d'Angscht datt nach eng honnert, wann net méi, vun deene selwechte Kreaturen lafe kommen.
  D'Charlotte huet mëttlerweil hiren haltege Géigner um Kapp geholl an eng déidlech "duebel Nelson" Technik gemaach, an den Hals vun der Kreatur gedréint. De brennege Krieger hei huet sech an der Roll vun enger Aart vun der Mamm Teresa erausgestallt - wat d'Barmhäerzegkeet un de brutal geschlagene Ghoul ugeet. Ausgedréckt:
  - Ech sinn léif, léif, a meng Mamm ass léif - wéi eng weis Eule!
  D'Gerda war besuergt:
  - Verstitt Dir net?
  D'Charlotte war iwwerrascht.
  - Wat soll ech verstoen?
  "Gitt Dinosaurier oder Hybriden vu Ratten a Kakerlaken net héieren?" D'Gerda huet d'Lëpse gedréckt.
  Charlotte huet gelaacht.
  "Ech hunn net erwaart datt Dir esou e Geck wier!" Jo, mir wäerten op d'mannst dausend vun hinnen ëmbréngen!
  - Si hunn Iech mat engem Club op de Kapp geschloen!
  - Net. Vertrau mir, de Megagnome kann eis héieren. - Dunn huet d'Meedchen gestoppt. "Wann de Sultan vun den Zwergen him net geholl huet, dat heescht, hien net an den Déngscht geruff huet, da kéint hien net ze wäit vun eis gaangen sinn.
  D'Gerda huet mat ganz schwaachem Vertrauen gefrot:
  "An déi aner Zwergen, Elfen, Annihobbiten?"
  D'Charlotte huet séier mat männlecher Ruthlessness hir lescht Hoffnung geläscht:
  - Anerer, vläit héiere se, mä wat këmmere se sech ëm dat? Weess nëmmen megagnome Kiy-Dar.
  D'Gerda huet ugefaang hir bluddege Been op engem risege üppige Blat ze wëschen. D'Blat nëmmen no baussen schéngt mëll, awer tatsächlech war et stacheleg. Déi barfuß Blond huet eng Moral ginn:
  - Net alles ass Gold dat blénkt, mee alles wat sténkt - stellt sech ëmmer erëm eraus! Et gëtt sou vill Dreck op der Welt datt et onméiglech ass un d'Rengheet vum Schëpfer ze gleewen, och nodeems Dir e puer Schrëtt um Buedem gemaach hutt!
  Als Äntwert huet de Fire Devil erëm mat Loft an hirer Plastikspäif gehäit. Duerno hunn d'Meedercher d'Nuecht laang nogelauschtert. Awer de Megagnome Kiy-Dar huet net héieren, oder konnt och net héieren. An et war kloer keen anere Gnom hei.
  D'Gerda huet gesongen:
  - Wann e Frënd sech op eemol weder e Frënd nach e Feind erausstellt, mee e Gnom ... Dat heescht datt mir op e Wahnhaus waarden!
  D'Charlotte huet hire Frënd ënnerbrach:
  - Ma, wëllt Dir datt mir vun enger Legioun vu Ghoulen iwwerlagert ginn? Kommt mat de Féiss, a séier!
  Nach eng Kéier hunn se hir grujeleg Laf weider gaang, obwuel béid Krieger scho krank vu Middegkeet waren. Heiansdo ass d'Gerda ënnerwee ageschlof, a séiss kuerze Momenter huet et geschéngt datt hien sech léien, raschten (eng Aart vu Schlof an engem Dram - et ass einfach onheemlech cool!). Awer d'Visiounen hunn zerbrieche wéi e Stéck Lehm, deen op de Buedem gefall ass - einfach an ouni Effort, nëmmen de Kierper huet nervös geziddert. An dunn huet alles erëm ugefaang, wéi wann en onsichtbare Pendel schwéngt. Et war eng Zort vun Hallef-Realitéit an Hallef-Realitéit ronderëm, Ech hat meng eyelids bulge sou datt se, schwéier, net zougemaach. Déi kaal Féiss vun de Meedercher goufen wuertwiertlech punktéiert, awer et war dës schrecklech Péng, déi hinnen net erlaabt huet, komplett ze vergiessen an hir Realitéitssënn ze verléieren. An d'Landschaft huet sech no an no geännert.... Héich Mauere kloer duerch d'Däischtert ronderëm gewisen, de midd blonden Krieger war wéi an engem schwaarz Steen Gank. Et waren Kläng, de schwéieren Echo vu sengem Lafen. An et war eppes anescht schrecklech a onbeweeglech virun. Eppes lieweg, et, wärend onsichtbar, war op d'Meedercher gewaart, a si sinn dohinner gelaf. Natierlech wollten se net an d'Ënnerwelt falen, awer si sinn nach ëmmer geflücht wéi Schof, déi vun engem Tiger gejot goufen. Et ass net emol kloer firwat se ugefaang hunn vun esou Dreck ze dreemen, vläicht wéinst der extremer kierperlecher Ustrengung vun de leschte Woche vum Krich an der Wüst vun Afrika an de Bierger vun Asien ...
  Gerda huet geflüstert:
  - A souguer den Himmel kann Häll sinn, datt Dir net laang an d'Häll schwammen musst!
  Eppes huet dem Meedchen seng Hand gegraff. Bewosstsinn zréck op de Krieger. Si huet sech op eemol stoe stoen. De Buedem huet sanft virun. An et gouf e schwaache Waassersprëtz. Frëschheet a Feuchtigkeit ootmen an dat erschöpft Gesiicht vum Meedchen.
  Gerda huet geruff:
  - Wow, Dir kënnt souguer an den Himmel lafen!
  - Viry! D'Charlotte huet gefillt. - D'Plaz wou d'gefall Zaldote vu Grouss Däitschland Gléck. - Hir sonorous Krieger Stëmm war voller echt Freed.
  D'Gerda huet dësen Optimismus net gedeelt:
  "Méi wéi de Virfeld vum Virius.
  D'Charlotte sot begeeschtert:
  - Wou e Feld ass, ass e Feld!
  D'Gerda huet sech un d'Legend erënnert, erënnert wéi si um Wee an d'Räich-Saray iwwer e klenge Sëlwerwaasser iwwergaang sinn. Vun der Héicht vum kinnekleche Päerd war d'Kräizung einfach a séier Spaass. De blonde Krieger huet sech souguer wéi e Sultan gefillt, oder eng Sultan, déi iwwregens nach besser ass! Awer et ass eng Saach fir op engem risege Elite Päerd ze sëtzen, an eng aner Saach fir op Ären eegene Been vun enger Gëttin ze reesen. Ech froe mech wéi déif a verréid dëse Floss ass?
  D'Gerda huet schlëmm awer figurativ bemierkt:
  - An de Virfeld ass mäin!
  - Dir kënnt schwammen? D'rout-Hoer Meedche sech op hir.
  D'Gerda huet d'Schëller gezunn.
  - Wat eng domm Fro. Wou hutt Dir e Vertrieder vun der Elite SS Bataillon gesinn, deen net schwammen konnt.
  D'Charlotte huet hir flammend Krullen entscheedend gerëselt.
  - Vergiesst d'SS Elite. Et gëtt eng ganz aner Welt oder souguer en endlos Universum mat Myriaden vu Welten. Net alles ass wéi et bei eis war!
  "Kann ech?" D'Gerda huet sech gefrot, erëm an d'Void ze kucken, déi am Krieger war.
  Charlotte huet gemëscht:
  - Ma, gitt séier Gebuert! D'Zäit leeft aus!
  "Natierlech soll ech schwammen kënnen!" sot de blonden Krieger lëschteg, gesinn den Zweifel op dat sanft a gläichzäiteg formidabelt Gesiicht vun hirem Frënd.
  Päiperlek d'Gréisst vun engem Albatross, mat blo-giel flecked Flilleken, gefladdert seng Antennen als Zeeche vun Bestätegung, datt d'blo-Been blonden d'Wourecht seet.
  "Dat ass wat ech och unhuelen, oder bal esou," huet d'Charlotte onbestänneg geäntwert. - Och wann Dir d'Spréchwuert kennt: den Tierkei huet geduecht a koum an d'Zopp, d'Kräh huet net geduecht an ass an engem Rassel gelaf! Op alle Fall ass et besser wann Dir wësst wéi, well ech kann dech net eraus kréien. A mir hunn nëmmen ee Wee - op déi aner Säit.
  D'Gerda huet d'Fauscht fest gebläscht.
  - Natierlech huet dee coole schwammen!
  Charlotte huet gewarnt:
  "Mir hu vläicht Problemer mam Schwäert!"
  Glamouréis Krieger koumen op de ganze Rand vum Ufer a sinn an dat schwaarzt Nuetswaasser geklommen. D'Gerda huet den Drock vum Waasser gefillt - de Rivulet hat e liichte Stroum. Déi kaalbeeneg Blond huet sech geknéit a gourmandseg gedronk, duerno huet si et op hiert midd, staubegt Gesiicht gesprëtzt. D'Schläifegkeet ass direkt verschwonnen. D'Waasser war cool a sanft, ech wollt drop leien an déi schmerzhafte Muskele vum weibleche Kierper entspanen ...
  D'Gerda sot mat Begeeschterung:
  - An d'Minen am Virfeld sinn onsichtbar!
  - Waard eng Minutt! Charlotte geflüstert.
  D'Gerda war iwwerrascht:
  - A wat sinn d'Fallen hei erëm?
  De brennege Krieger huet berouegt:
  - Nee, mee ... ech mengen, mir hunn nach eng Chance!
  D'Feierkrieger huet hire wäisse Plastik erëm mat hire Schwämme Kuss. Si huet nogelauschtert, kuckt virsiichteg ronderëm.
  D'Gerda huet sech ofwiesselnd entspaant a schénge mat göttlech Energie aus dem Waasser ze ernähren. D'Charlotte huet hatt gefrot:
  - An Dir gesitt, et ass schwéier fir mech op dëser Plaz ze konzentréieren.
  Déi kaalbeeneg Blond huet och zréck gekuckt. Et huet gefillt wéi wann et geschwënn hell wier. D'Däischtert huet opgehalen pitch-schwaarz ze sinn, well viru kuerzem sinn onbestänneg Lücken a senger Onduerchgänglechkeet opgetaucht - et schéngt just e bësse méi ze sinn, an de Cover vun der Nuecht géif falen. Also, d'Juegd fänkt ganz séier un. Gutt Saach, datt se et op de Floss gemaach hunn. D'Gerda, d'Brauen opgeschrauft, huet gutt gekuckt: d'Waasser war kloer an hire Been ze gesinn, wat d'Männer verréckt gemaach huet, vague - am Zentrum vum Stroum. Déi aner Säit war bal an der Däischtert erdronk.
  De Schnéi-wäiss Krieger huet bemierkt:
  - Wann nëmmen elo d'Hänn vun de Männer eis erschöpft Kierper mat Venen duerch Spannung ze strecken. Wéi géife mir et genéissen? O Leed Fleesch vun onschëlleg Meedercher. Meng Broscht vun der Gëttin Venus, sou wëll Léift, a Gléck, wat all Fra Wonsch!
  D'Charlotte huet hir Päif erëm geholl. Dës Kéier huet et dem Gerd geschéngt, datt entweder an der Loft oder am Buedem eppes als Äntwert geziddert huet. An op der bloer Ferse vum blonden Krieger gouf eppes mat Spikes reift a gläichzäiteg sou zaart. Si huet gesot:
  - Hei ass si d'Freed vun engem Boa Constrictor.
  - Hutt Dir héieren? De jonke brennege Däiwel huet hir Hand opgereegt. - Schrëtt vum Megagnome! Oh Schnéi-wäiss weiblech Geroch? Kiy-Dar reagéiert. D'Charlotte huet hire Frënd op d'Ouer Kuss. - Gleeft mir, eis Victoire ass no, Hien ass iergendwou hei!
  Gerda bemierkt:
  - Jo, no ... Wéi de Mound fir e Booger!
  D'Charlotte huet ugefaang méi haart an hir Päif aus magescher Plastik ze blasen, déi vun Elfen erstallt gouf (Techno-Magie awer!), Dunn huet d'Ouer op de Buedem gedréckt. Dës Kéier war de géigesäitege Schüttelen vum Buedem vill méi merkbar.
  D'Gerda huet philosophesch bemierkt:
  - Et gëtt esou en Zeechen datt wat Dir méi laang Pech am Ufank hutt, wat d'Enn méi erfollegräich ass!
  - Jo ... - D'Smaragd-Ae vum schéinste Meedche si frou, - hien ass op den Opruff komm! Key-Dar!
  D'Gerda huet de Fanger op d'Lippen geluecht:
  - Jo, pass op. Vläicht ass et guer net dee Megagnome, oder eng Kreatur vun enger ganz anerer Uerdnung!
  Si gefruer, lauschteren. D'Zidderen vun der Äerd gouf méi eenheetlech, schwéier. Iergendwou an der Géigend, tëscht den "Inselen" vu Bëscher, huet e risege Charakter säi Wee gemaach. Hie war wéi e giganteschen Genie, gehorsam no engem Meeschter gesicht, och wann hien déi lescht baartlos Jugend war ...
  Charlotte huet gesot:
  - Dir kënnt Iech wahrscheinlech net emol all d'Kraaft vu Megagnomen virstellen. Dëst sinn sou mächteg Kreaturen, datt souguer d'Hällfeier virun hinnen zréckgeet!
  D'Gerda huet direkt dogéint:
  - Nee, firwat kann ech mer net virstellen ... Wann e Gnom e staarkt Kreatur ass, da sollt e Megagnome eng Gréisstenuerdnung méi staark sinn. Iwwerhaapt, déi ganz Wierder mega, et ass eng Millioun Mol méi!
  D'Charlotte huet gär, als Meedchen op engem Datum mat engem Popstar, ausgemaach:
  Jo, du hues Recht mäi Frënd! Genau an enger Millioun ass dëst eng ganz oniwwersiichtlech Arméi!
  D'Gerda war iwwerrascht:
  "Firwat hutt Dir him net virdru geruff an eis Frënn stierwen gelooss?"
  Amplaz ze äntweren, huet de jonken a rout-Hoer-Däiwel nees hir Pfeif gekusst, d'Loft ass mat engem liichte Geschwës aus der gekraffter Düse entkomm. An op eemol ass d'Charlotte an engem halwen Otem gefruer, hir Smaragd Aen ofgerënnt. De brennege Wollef huet sech am Waasser gesat an huet dem Gerda seng Hand beréiert. Ech wollt sou vill, ech sollt hatt äntweren, wann op eemol ...
  Dem Meedchen seng blo Féiss hunn op eemol sou schaarf Péng verbrannt, datt si op eemol sprangen an ... endlech erwächt. D'Madeleine huet e Club mat engem elektreschen Drot ugeschloss. Eng Bléiser vun der elektrescher Entladung erschéngt op der rosa, souguer liicht keratiniséiert vu Lafen op waarme Sand a scharfen Biergsteng.
  Den SS Kapitän huet geruff:
  - Stitt op a maacht Iech prett fir Är Kleeduniform unzedoen! Dir kënnt net an engem Bikini virun engem Feldmarschall flaunten! Kuckt, Puppelchen, Dir wäert belount ginn, awer wann Dir Dommheet erausgeet, da wäert ech de Conan Rad fir en Dag spin maachen, a gläichzäiteg en elektresche Schock ginn. - D'Madeleine huet hei e schrecklecht Gesiicht gemaach. - Och wann nee, net een Dag, mee eng ganz Woch, ouni eng eenzeg Minutt vun der Paus. Mir hunn nach Zäit.
  D'Meedercher hu séier ugefaang ze sammelen .... An op engem anere Kontinent sinn och interessant Evenementer stattfonnt, an ähnlech.
  Jo, an elo ass d'Schluecht zréck, an d'Kriegerin Gerda, mat hiren bloen Zänn, schéckt e Projektil vun der déidlecher Kraaft. D'wrecked Pershing gestoppt.
  Eppes méi grousst a méi knaschtegt hei kräischt. Déi lescht amerikanesch entwécklung, selbstfahrenden kanone mat engem kaliber vun enger pistoul vun 155 mm laang an enger panzerdécke vun 305 mm. Et waacht honnert an zwanzeg Tonnen an ass ganz lues. Kaum krabbelen...
  D'Gerda huet de Sherman mat engem gutt geziilten Schoss geschloen an notéiert:
  - Gitt an eis Séil!
  D'Charlotte huet mat hiren bloen Zänn gebrannt, de Feind an zerräissene Metallstécker zerbriechen a gequietscht:
  - Fir Éier a Motherland!
  D'Christina huet mat Angscht bemierkt:
  - Kënnt Dir him mat engem Bomber embed?
  D'Magda huet zouversiichtlech gesot:
  - Loosst mech dat!
  An d'Meedchen huet eng Kanoun op de Géigner geriicht, mat hiren häerzlechen Zänn, a geschloen.
  An dat amerikanescht Monster huet opgehalen an explodéiert.
  Dëst sinn d'Meedercher aus dem Drëtte Räich - gutt geschafft!
  De Wanter ass komm, an den IS-7 beweegt sech duerch de Schnéi. Kämpf lafen an Amerika. D'Schéinheet vun der UdSSR kämpfen rosen.
  D'Alenka huet op de Pershing mat hiren bloen Zänn gebrannt an de Géigner zerstéiert.
  An hatt huet gekrasch:
  - Herrlechkeet fir de russesche Kommunismus!
  Anyuta huet och mat enger Schuel geschloen. Si huet d'Technik mat der Hëllef vu bloen Zänn applizéiert an gekacht:
  - Ech soen Superman Meedchen!
  Alla huet och geholl a gebrannt an en anere Patton Tank geschloen. An esou cool.
  Wéi eng Geméis ass dësen neiste Patton Tank? Et ass en "Iwwergewiicht" awer mat engem méi mächtege 810 Päerdsmotor a méi schréiegt Rüstung.
  Wat eng beandrockend Maschinn déi e Problem fir den T-34-85 ka ginn. Awer den IS-7 schléit hatt wéi vun enger Distanz. An de sowjetesche panzer, deen e geschoss an der frontalbewaffnung krut, schéckt se an e ricochet. Hei ass e Kampffahrzeug. An als Äntwert bléist hien den Amerikaner mat engem Schwong erof.
  Da schéisst d'Maria, trefft de Feind genee. Et duerchbréngt hien duerch a rifft:
  - Eis Arméi ass staark, si schützt d'Welt!
  An hie benotzt och kaal Zänn.
  An da gëtt d'Marusya gefuckt. A zerstéiert dem Feind seng Rüstung a Chips. Mat der Hëllef an dësem Fall vun enger bloer Ferse.
  An brëllen:
  - Fir Stalin seng nei Reformen!
  Si ass sou eng kämpft Schéinheet, a si wëll jiddereen ze gefalen.
  Dëst ass wéi d'Team op der IS-7 funktionnéiert, wat an d'Häll krank ass.
  Mee hei kommen d'Meedercher.
  Elizaveta kämpft op engem T-54. An handelt verzweifelt. Esou eng aggressiv Bitch.
  An d'Meedercher hunn e ganz gudden Auto. A si schéissen dervun extrem präzis.
  Zum Beispill hunn se "Superpershing" geholl an geschloen, a si ruffen:
  - Eisen hellege Kommunismus!
  D'Elisabeth huet d'Waff mat hire bloen Zänn gezielt. Lupanula beim Ziel an huet gekrasch:
  - Meng Victoire wäert super sinn!
  A wénkt op hir Begleeder.
  D'Ekaterina huet mat der Hëllef vun enger scharlacher Nippel geschloen a gejaut:
  - Fir eis grouss Victoiren!
  A wéi hien op der Spëtzt vun de Lunge laacht.
  An d'Elena, mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn, wäert an de Feind schloen. Si huet déi mächteg Rüstung gebrach, d'Metall opgedeelt a gekrasch:
  - Mächteg eis Natioun!
  A brëllt op der Spëtzt vun de Longen ...
  - Hour!
  An Euphrasia dréit och de Feind, dës Kéier mat enger Erdbeernippel. Kréien de Feind a blatéiert:
  - Fir d'Gréisst vum Kommunismus op alle Planéiten vun der Galaxis!
  Dëst sinn déi coolst Meedercher op der Welt. An et gëtt näischt ze stoppen oder ze bekämpfen.
  D'Ekaterina rifft a rëselt hir Këscht:
  - Ech hunn e super Meedchen!
  An hir Nippel gi mat Rubin gegoss ... Si huet se eemol an d'Gesiicht vun engem schwaarze Mann gedréckt an him gezwongen ze lecken. Dunn huet si seng männlech Perfektioun mat hirer Zong geleckt. Wat eng agreabel Goût.
  Wéi schéin ass et fir e Meedchen - net déi grouss Freed an der Welt ze beschreiwen.
  Dëst ass wéi d'Meedercher de Feind zerbriechen. A si genéissen hir glorräich Victoiren a kolossal Leeschtungen.
  An Anastasia Vedmakova an Alenka Sokolovskaya sinn allgemeng erstaunlech Meedercher. Wellen vu Leidenschaft an engem Tsunami vu Lust kachen just an hinnen.
  D'Anastasia schéisst hir scharlachrout Nippel op de Feind, trefft de Yankee Fliger a rifft uewen op hir Lunge:
  - Ech sinn e schéine Superman!
  Alenka Sokolovskaya, weider de Feind ze zerbriechen, mat der Hëllef vun Erdbeernippelen a Brühl:
  - An ech si méi grouss wéi d'Meedchen vun allem op der Welt!
  Esou sinn d'Kämpfer, an ech muss soen, si hunn e puer méi geklaut! Keen kann hinnen widderstoen.
  Och Amerika ... an all huet schonn zéng Gold Stären Held vun der UdSSR verlount ...
  Fir sou eng phänomenal Erreeche kruten se e spezielle Präis: den Diamant Stär vum Held vun der UdSSR. Dat ass u sech ganz éierbar a cool.
  Vill Spaass beauties!
  Dat Bescht, natierlech, ass nach ze kommen!
  Den Oleg Rybachenko huet eng aner Operatioun a Saudi Arabien gemaach.
  Déi zaristesch Arméi vum Nicholas II huet de russeschen Territoire erweidert. Zesumme mam Oleg war elo d'Meedchen Margarita Korshunova gekämpft. Och e Mutant - e Krieger deen Onstierflechkeet krut.
  Gutt, déi éiweg Kanner hunn all dës Bande vun de Mujahideen an Gehorsam bruecht. A si hunn se besiegt - si gezwongen, den Eed un de russeschen Zar ze huelen.
  Zur selwechter Zäit ass den Oleg Rybachenko net dogéint fir eng schéi a liicht aner Fortsetzung vun de Meederchers-Abenteuer ze schreiwen;
  Nom neie Joer sinn d'Däitschen an d'Koalitioun däitlech iwwer d'USA fortgeschratt. D'Amerikaner, déi mat engem méi technologesch fortgeschratt Feind ze dinn hunn, hu verluer.
  Bis Enn Mäerz ass d'Wehrmacht Washington ukomm an huet ugefaang d'US Haaptstad ze stiermen.
  D'Schluechte waren ongläich an et war evident datt d'Meedercher hei gewonnen hunn ... Besonnesch de pyramideschen Tank, Gerda ass gutt, wéi hir Kompositioune.
  D'Gerda, während der Beschoss vum Wäissen Haus, wéi hiren Tank vum direktem Feier getraff gouf, ass ageschlof a si huet esou gedreemt ...
  Si huet d'Partisan Lara Mikheyko gesinn vun den Nazie gefaangen. E Meedchen vu véierzéng Joer huet vun den Nazien zréckgeschoss. Zwee vun hire Begleeder goufen ëmbruecht. A si selwer huet sech an der Hütt verstoppt.
  D'Bomi wollt hatt als Enkelin ofginn, awer d'Nazien hunn hir net gegleeft. A si hunn mech geholl ... D'Sich geet elo un.
  An dunn huet d'Lara eng Granat gegraff, d'Nazi gefall. D'Meedchen huet dës Luucht geeschteg Äddi gesot an et ewech gehäit ... Awer d'Granat ass net explodéiert.
  Et war net méiglech heroesch ze flüchten.
  Si hunn d'Lara erofgeschloen, si e puer Mol geschloen an e Plooschter ënner hirem A geluecht. Awer si hunn net schwéier geschloen, anscheinend hu se Angscht ze kräischen!
  Wéi si an d'Hütt fir d'Verhéier bruecht gouf, huet d'Lara sech onbestänneg behuelen.
  Kucke couragéiert an d'Ae vum SS Colonel, sot si:
  - De Fritz wäert Iech geschwënn zerstéieren! Héiert d'Geräisch vu Waffen, den Doud kënnt vun der Rouder Arméi!
  De Colonel huet geäntwert:
  - Dart Meedchen, Dir wäert mat der Peitsche kennen!
  D'Lara huet fett geruff:
  Péng mécht mech net Angscht!
  De Colonel huet bestallt:
  - Huelt dëse Baaschtert mat enger Plakat dobaussen: Partisan a weist dat ganzt Duerf!
  De Polizist huet séier gesot:
  - Et huet op der Strooss geschneit, an et ass frascht ... Soll d'Meedchen net barféiss erausgeholl ginn, fir datt se hir Lust ofkillt!
  Den SS Colonel wénkt averstanen.
  - Riets! Loosst et wéi Barfuß am Frascht sinn, vläicht kommt op d'Sinn!
  Dem Lara säi Mantel gouf ofgerappt, grad wéi hire Pullover. Lénks nëmmen an engem Kotteng Kleed. Si hunn hir rau Schong a schwaarz Strëmp ofgezunn. D'Meedche blouf barfuß an engem, liichte Kleed.
  Si hunn um Hals eng Plack mat der Opschrëft hänken: "Ech sinn e Partisan." A nodeems se seng Hänn vun hannen gebonnen hunn, hunn se hien op d'Veranda gefouert. Dem Meedchen seng blo Féiss hu sech kal a schneeweeg gefillt.
  D'Lara huet gelaacht. Si war wierklech ongenéiert duerch de Plooschter op hirem Gesiicht, wéi se ausgesinn huet. An du kanns barfouss am Schnéi goen. Hir Sohle waren iwwer de Summer ganz rau ginn, vu ville Barefouss Iwwergäng. Si huet hir Schong viru kuerzem undoen, an et ass net déi éischte Kéier datt si Erkältung an Honger muss aushalen.
  D'Lara ass selwer gaangen an huet weider laachen. De Wand huet geblosen, huet hir Kupferrout Hoer geblosen, an de Schnéi huet ënnert hire bloe Féiss geknackt.
  D'Meedche goung mat sou engem Bléck, wéi eng Prinzessin um Troun. A hannerlooss elegant, kleng Spueren, bal kannerech Féiss.
  D'Leit hunn si mat Sympathie gekuckt.
  Eng vun de Bomien an engem Pelzmantel huet geruff:
  - Horror! Si féieren d'Meedchen barfuß!
  D'Wieder war sonneg, an dem Lara seng rau, gekräizegt Sohle hu kaum vun der Keelt gelidden. Si ass bei sech selwer gaangen, an huet d'Zänn gebastelt.
  Hei gouf si vun engem Schlag vun enger Peitsche verbrannt. D'Meedchen huet gejaut an op d'Lëps gebass.
  Si gouf nach e puer Mol mat Kraaft getraff. D'Lara konnt kaum op de Féiss stoen, a mat engem Wëllen Effort huet si hire Gejäiz behalen.
  De haartnäckege Meedchen gouf an eng speziell Hütt geschéckt, wou et Apparater fir Folter waren.
  Hei hunn si hatt op e Rack gesat, an hunn ugefaang hir Fersen mat engem rouden Eisen ze verbrennen ...
  An zwee Hüttler hunn d'Lara mat Peitschen geschloen. Fir d'éischt huet d'Meedchen hir Gejäiz mat engem Titanen Effort zréckgehalen, awer wéi breet Streifen aus Eisen, rout vun der Hëtzt, op d'Kand seng blo Sohle applizéiert goufen, huet si gejaut an d'Bewosstsinn verluer. Si gouf bruecht ...
  Horror...
  Gerda ass erwächt ... Verdammt et, Dir musst doriwwer dreemen wann se um Victoire sinn, hiren Tank beschoss d'Wäiss Haus.
  An dann kommen esou béis Saachen aus...
  D'Gerda huet op de "Superpershing" geschoss, deen d'Haus verléisst, huet et duerchgebrach a gekuckt:
  - Fridden, Aarbecht a Léift!
  Dunn huet si hir Zong erausgestréckt.
  D'Charlotte huet och de Feind geschloen, mat de bloe Fanger vun hire Been a gejaut:
  - Ech sinn e super Meedchen!
  D'Christina huet och geschloen, mat enger Schlaang gescheitert an de Joystick-Knäppchen mat hirer Scharlach Nippel gedréckt, duerch de Feind geschloen:
  - Mir sinn Supermänner!
  An d'Magda wäert de Feind schloen, den Tank zerbriechen, de Kampfkit detonéieren an erausginn:
  - Gitt Aerobatik!
  Da winkt hien op seng Partner. Hei ass e Meedchen - betruecht den héchste Klass Gunner.
  Déi weiblech Krieger zerstéieren d'Yankees a gewannen Scores ... D'Albina an d'Alvina hunn all zwee dausend erofgefall Autoen geschoss. Dofir krute si eng nei Auszeechnung: den Diamantstär vum Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Sou hunn d'Meedercher sech ënnerscheet andeems se Ace vun der Superklass ginn. A kee konnt se stoppen an se besiegen.
  D'Anastasia Vedmakova an d'Akulina Sokolovskaya an d'Orlova kruten all eng nei Auszeechnung: den Uerder vun der Herrlechkeet vum héchste Grad mat Diamanten, iwwer déi si ganz frou waren. Dat sinn e puer cool Meedercher.
  An de Krich geet op en Enn ... D'Amerikaner kapituléieren den 20. Abrëll 1948. An eng aner Geschicht vum Zweete Weltkrich huet sech ëmgedréint.
  Dës Kéier gesäit et aus wéi eng Period vu laange Fridden. D'UdSSR krut Alaska zréck a jiddereen war frou. An d'Länner vum amerikanesche Kontinent goufen duerch Japan an dem Drëtte Räich gedeelt. Domat ass déi temporär Ëmverdeelung vun der Welt opgehalen.
  D'Däitschen sinn midd vum Krich.
  Hitler erlaabt Polygamie am Drëtte Räich - bis zu véier Fraen all, an agefouert drakonesch Steieren op Koppelen ouni Kanner oder manner wéi dräi. Dëst war e staarke Beweegung fir d'Bevëlkerungspolitik ze encouragéieren.
  Ausserdeem hat den Hitler selwer vill Kanner duerch kënschtlech Befruchtung kritt. An ënnert hinnen war et néideg den Ierwe op den Troun ze wielen.
  Et war keng Trauregkeet, den Drëtte Räich verdaut déi eruewert zesummen mat Japan.
  Mä de 5. Mäerz 1953 ass de Stalin gestuerwen. A Beria koum un d'Muecht. Firwat Beria? An der realer Geschicht hat hien och gutt Chancen op den Troun, awer en Accident huet him verhënnert: e Revolt an der DDR, während der Ënnerdréckung vun deem e Géigeplott géint Beria reift. An hei ass d'DDR natierlech net.
  Zousätzlech wollt den Hitler och de gutt virausgesinn a bekannte Beria, deen en Germanophil war, nom Stalin regéieren. A Stalin, wann seng Gesondheet verschlechtert, huet e Wëllen zugonschte vun Beria.
  Also gouf alles zugonschte vum Chef vum Geheimnis entscheet an net nëmmen d'Geheimpolizei.
  Gutt, Beria huet den Hitler invitéiert fir mat Japan ze handelen bis et Atomwaffen krut.
  Dir wësst ni wat e Samurai denken kann.
  Beria an Hitler ausgemaach op engem gemeinsame Krich mat Japan, an d'Divisioun vun hirem Territoire.
  Den 20. Abrëll 1954 huet e gemeinsame Krich géint dat grousst Kolonialräich vun de Samurai ugefaang.
  Wat fir eng nei Säit gëtt an der Geschicht ëmgedréit. Sowjetesch Truppe kommen op Japan vir.
  An och déi Däitsch... Hei kämpfen erëm d'Gerda an d'Charlotte an engem pyramideschen Tank. Si hunn en zwee-Sëtz Auto mat engem Gewiicht vun fofzeg Tonnen an engem kompakt Gasturbine Motor vun 2500 horsepower. Dir kënnt Iech virstellen wat e séieren däitschen Auto. An d'Rüstung ass speziell, mat enger Mëschung aus Plastik. A ganz staark impenetrable aus all Wénkel. Waffe vu klenge Kaliber 75 mm, awer mat enger ganz héijer Mëndungsvitesse vu Projektilen an enger Héichdrockkanone. Et huet d'Rüstungspiercing erhéicht. An de Stock vun de Muschelen an de Feierrate si grouss. Konduktivitéit ass héich.
  Den Tank selwer as einfach super ... Also d'Gerda weess op wat fir ze kämpfen.
  Sowjetesch Autoen si méi schwaach. Den Haapttank bis elo ass den T-54, den Auto ass net schlecht, relativ bëlleg, awer vill méi schlecht wéi den Däitsche an allem. IS-7 ass nach ëmmer net massiv ginn. Hie gouf vun der IS-10 gemierkt, déi eng 122-mm-kanone krut, awer mat enger méi laanger laf a gudder stierbewaffnung, mat méi schwaache säiten. Mä all dat passt an d'Gewiicht vu fofzeg-dräi Tonnen, wat net schlecht ass.
  D'Gerda schéisst hire Panther-6 Tank op d'Japaner, benotzt hir blo Zänn an dréckt op d'Joystick Knäppercher, wärend se brullt:
  - Herrlechkeet fir d'Iddie vun der arescher Brudderschaft!
  D'Charlotte dréckt d'Knäppercher vum Joystick, mat hirer Scharlachroute, enger Linn vu siwe Maschinnegewierer, a rifft:
  - Eist Gléck ass am Kommunismus vum areschen Dram!
  An d'Meedchen laacht erëm...
  Christina a Magda kämpfen op enger anerer pyramidaler "Panther"-6.
  D'Christina dréckt d'Knäppercher vum Joystick mat de bloussegen Zänn, a schléit de Feind aus Japan a brëllt:
  - Kudos fir mäi Frënd!
  D'Magda mécht och Feier op, a laacht deafeningly, seet si, dréckt op de Joystick Knäppchen mat hirer Rubin Nippel:
  - Éier un eis jonk Männer!
  A wéi se ganz uewen op der Lunge laachen. Sou sinn, éierlech gesot, wonnerbar Meedercher an der Opreegung vum Krich.
  Jo, fir Japan schéngt et datt den Uerteel komm ass. Mee alles leeft no Plang.
  Elizabeth an hir Crew kämpfen op engem T-54 Tank, e bësse moderniséiert. Awer den Ënnerscheed ass kleng. D'Waff ass e bësse méi séier ginn, an d'Geschoss ass méi Panzerpiercing. Dëst ass den Ënnerscheed.
  An de Motor ass déiselwecht Dieselmotor mat 520 Päerd ... D'Japaner benotzen Panzer vun hirem eegenen Design a lizenzéierte Däitsch. D'Autoen sinn och allgemeng gutt. Besonnesch d 'maschinn Hirohito-3, waacht fofzeg-aacht tonnen, mat enger 105-mm-kanone mat der laflängt vun 70 EL, méi héich wéi d' t-54 an der bewaffnung, an net schlëmmer an der panzerung an der fahrleistung, ausser der energiereserve .
  Dëse japanesche Panzer ass e Problem fir d'UdSSR. Awer et ginn och méi hell Autoe vum Land vun der Rising Sun.
  Et ass méi einfach mat hinnen ze këmmeren.
  D'Elisabeth schéisst mat hiren bloen Zänn a schléit d'Samurai Panzer. Si mécht et ganz clever, a rifft:
  - Éier un eisem fräie Vaterland!
  D'Ekaterina schéisst erëm, mat enger scharlachrout Nippel, an zerstéiert e japanesche Auto, jäizt:
  - Fir Gott gëtt Russland!
  D'Elena dréckt och de Feind, zerstéiert de Feind Tank mat der Hëllef vun hirem bloe Ferse a brécht:
  - Fir d'Gréisst vun den Iddie vum Kommunismus!
  Euphrasia schéisst och a mécht et mat der Hëllef vun der Erdbeernippel vun hirer elastescher Këscht, a rifft:
  - Herrlechkeet fir d'Victoiren vum héije Kommunismus!
  Also réckelen se fäeg hiren Tank a vermeiden d'Néierlag. Den Hirohito-3 Tank kann och als schwéier klasséiert ginn, awer et ass zimlech massiv. Et ass schwéier eng Maschinn wéi dës ze schloen.
  An hei geet hien un d'Meedercher. D'Waff ass méi grouss am Kaliber a méi héich wéi d'Mëndungsvitesse vum Projektil. Stierbewaffnung vum japanesche Tuerm ass nach méi déck wéi d'sowjetesch 240 mm, an d'Stir vum gehäuse ass och méi décker an den ieweschten 150 mm an 120 mm méi niddereg. An d'Vitesse vun de Japaner ass nach méi héich, de Gasturbinmotor ass 1500 Päerd. Jo, dësen Tank ass dee Beschten a Japan. Maacht kee Geck mat him.
  Awer Elizaveta, mat der Hëllef vun enger Scharlachroute, schéckt e Projektil riichtaus Enn-zu-Enn, an de japanesche Panzer explodéiert, net de sowjetesche Auto ze schloen.
  D'Ekaterina huet gekrasch an huet hire Frënd op hirem bloussem Ferse Kuss:
  Dir sidd intelligent Lisa!
  Elizabeth war net averstanen.
  - Ech si just e Genie!
  A wéi hien op der Spëtzt vun de Lunge laacht. Hei ass d'Meedchen.
  A si jäizen vill ... D'Ekaterina, zum Beispill, erënnert sech un de véierzeg-éischt Joer, wéi se dunn fortgaang ass. D'Schong sinn no e puer Deeg gebrach, an ech hu misse barfuß stompelen. An aus Gewunnecht fir e Stadmeedchen deet et wéi, all Bummel, all Zwéck, all Bummel gëtt gefillt. A si huet hir Been an d'Blutt geschloen, wann all Schrëtt a Péng explodéiert.
  Si huet ni geduecht datt barfouss Fouss sou schmerzhaft ka sinn. Kee Wonner, datt den Hugo mat dem barfußmeedchen Closet sympathiséiert huet. Wann och am Summer esou girlesch Been, dann wat fir Wanter.
  D'Catherine huet sech awer séier gewinnt, de jonke Kierper passt sech séier un, d'verwonnte Sohle gëtt mat Kältekierwen iwwerwältegt a vergréissert. An et war flott barfuß ze goen. D'Ekaterina huet net emol hir Schong undoen bis de Frost getraff huet. Wéi och ëmmer, dunn hunn hir véier geformt an Euphrasinia huet hinnen d'Konscht vun Hexen geléiert. An d'Hexen lafen dacks barfouss am Schnéi fir hir Jugend ze verlängeren. A kuerz, d'Meedercher haten geheim Wëssen beherrscht, an hunn zwanzeg Joer al ausgesinn, a barfuß an an engem Bikini net an der Keelt gefruer. Hei sinn d'Schéinheeten. An et gi keng méi cool, ausser, natierlech, Alenka. Si gekämpft op der IS-10 an enger Ännerung mat engem verlängert barrel. Den Tank erschéngt an der Serie zimlech viru kuerzem. An nach rar. Den IS-7 gouf ni an eng grouss Serie agefouert. Anscheinend wéinst den héije Käschten a Schwieregkeeten an der Produktioun.
  Also zerstéiert d'Crew vun Alenka dës Japaner a séngt Lidder fir sech selwer.
  Fléien wéi Feier blo Nuechten
  Mir si Pionéierkanner vun den Aarbechter...
  D'Ära vun de Liichtjoer kënnt un,
  De Gejäiz vun de Pionéier sidd ëmmer prett!
  Wann d'Meedercher op d'Geschäft kommen, kënnt Dir hinnen net widderstoen. Dëst ass tatsächlech eng perfekt Kreatioun vum Krich.
  D'Kämpf ginn gutt a Japan verléiert.
  Hei hunn d'sowjetesch Truppen am Mee de südlechen Sakhalin geholl. A si hu mat extremer Vorsicht gehandelt.
  Awer d'Bataillone vu sowjetesche Meedercher weisen eng wonnerbar Klass vu Kampf.
  Vun hiren Aarte vu Waffen, natierlech, AK ugefaang ze benotzen. Méi schlëmm wéi Däitsch, awer einfach an zouverlässeg. A mowt Géigner, obwuel d'Ziel op Distanz méi niddereg ass wéi déi vun der däitscher Iwwerfallkarabiner.
  Sowjetesch Meedercher vu japanesche Prisonéier maachen hir blo, staubeg Féiss Kuss, blo Fersen lecken. Dëst ass hir Taktik.
  Kampf Krieger, déi héchst Klass.
  Am Summer 1954 haten d'Däitschen Amerika gréisstendeels vu japaneschen Truppen geläscht.
  Besonnesch schéin gekämpft de Bataillon vu barfouss Meedercher, gefouert vum Margaret. D'Meedche gouf vun de Samurai verspreet, an de gefaange jonke Mann gouf gezwongen, seng Fersen ze kussen an de Bësch vun der Venus ze lecken.
  D'Gerda an hir Equipe op de "Panthers" -6 hunn eng gutt Aarbecht gemaach, a vill Japaner an d'Häll geschéckt, an e puer an den Himmel.
  Véier Ninja-Meedercher hu mat de sowjetesche Truppe gekämpft, déi a Mandschurei fortgaange sinn.
  En Ninja Meedchen mat bloen Hoer huet mat Schwäerter gehackt an eng Wandmille gerannt, sowjetesch Zaldoten ofgeschnidden. Dunn huet si eng Ierzebulli mat Sprengstoff mat den Zänn gehäit, de sowjetesche Panzer T-54 ëmgedréint a geklappt:
  - Dat coolst Land ass Japan!
  En Ninja Meedchen mat giel Hoer wäert och de Feind mat Blades schneiden an e Boomerang mat hirem bloe Ferse ginn, a rifft:
  - Fir eis Victoiren vun de Samurai!
  En Ninja Meedchen mat roude Hoer wäert ganz einfach en aggressiven Dréispiller mat Schwerter ausféieren, sowjetesch Zaldoten ofschneiden. Da lancéiere hir blo Zänn eng Bomm. Den Tank vun der UdSSR gëtt auserneen zerrappt an de Krieger quitscht:
  - Am Numm vun den Iddie vum Kommunismus!
  D'wäiss-Hoer Ninja-Meedchen huet d'Géigner geholl an ofgeschnidden, wéi wann e Fan iwwer d'Feld lafen, d'russesch Zaldoten erëm ofschneiden, a mat de bloussem Fanger, wéi wann en déidlechen lancéiert, deen zwee ganz sowjetesch Panzer a Stécker zerräissen.
  An brëllen:
  - Fir d'Gréisst vum Land!
  Meedercher gär ëmbréngen, an nach méi si gär Prisonéier ze vergewaltegt. Jo, sou datt d'Männer d'Bewosstsinn verluer hunn duerch Iwweranstrengung. An dat ass wéi Ninja Meedercher et gär. Sprangen op gebonnen Männer a gläichzäiteg se mat Peitschen.
  Awer trotz dem Heroismus vun de Japaner verléieren se besser a méi fortgeschratt Technologie.
  Besonnesch am Superklasshimmel sinn d'Aces Anastasia Vedmakova an Akulina Sokolovskaya, déi d'Japaner wéi Wandmillen zerbriechen.
  D'Anastasia, mat der Hëllef vun hire bloen Zänn, schneid sechs japanesch Fligeren gläichzäiteg an engem Burst of a quietzt:
  - Éier fir d'Iddie vum Kommunismus a Russland!
  D'Akulina, andeems de Knäppche mat hirer scharlacher Nippel gedréckt huet, huet siwe japanesch Fligeren op eemol ofgeschnidden a gebrëllt:
  - Éier fir d'Helden vu Russland!
  Warriors huelen Revanche op Japan fir hir virdrun Griewer. A virun allem fir d'Néierlag am Krich vun der Zäit vum Zar Nicholas II. Nee, si wäerten ni vergiessen, a Generatiounen wäerten net verzeien.
  D'Anastasia, hir Rubin Nippel dréckt, huet en anere Burst ginn, japanesch Fligeren erofgeschoss a gebrëllt:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus Beria!
  D'Akulina huet hir Féiss mat de bloen Zänn gedréckt, d'Samurai-Fligeren erofgeschloen a gekuckt:
  - Fir grouss Victoiren!
  An d'Albina an d'Alvina kréien Rekordkonten. Fir dräi dausend erofgefall Fligeren si d'Uerdnung ausgezeechent: Diamant Star vum Ritter Kräiz vun der Eisen Kräiz a gëllen Eichen Blieder, Schwäerter an Diamanten.
  D'Albina, mat der Hëllef vun enger Scharlach Nippel, huet en Tour ginn. Si huet eng Dose japanesch Fligeren gläichzäiteg ofgeschnidden a gekuckt:
  - Fir meng Këscht!
  A si huet sech an de Waffen vun engem schwaarze Krieger virgestallt.
  D'Alvina huet mat den bloen Zéiwen geschloen, eng Dosen an eng hallef japanesch Fligeren erof bruecht a gekrasch:
  - Fir grouss Victoiren!
  Däitsch Meedercher si ganz kämpfen a schéin. Schwaarz Kärelen si ganz gär, an hir Zong sinn ëmmer prett fir d'Ebony Perfektioun vu Männer ze poléieren.
  D'Albina, mat der Hëllef vun hiren bloen Zéiwen, huet erëm de Samurai geschloen an hir Fligeren erofgeschoss.
  An hatt huet gekrasch:
  - Ech sinn Superman!
  D'Alvina huet hir Erdbeernippel gedréckt, eng Mass vu japanesche Fligeren ofgeschnidden a gequietscht:
  - Ech sinn e Weltraumvixen!
  D'Meedchen ass ganz kämpft an aktiv an hirer Hypersexualitéit.
  Richteg Arier - just super! An am Allgemengen esou Schéinheet vun der héchster Klass!
  Däitsch a sowjetesch Truppen, déi de Feind besiegen, kommen iwwer China vir.
  Wärend dem Ugrëff op Singapur ënnerscheede sech d'Kämpfer vun der Airborne Divisioun an der Barefoot Girl Unit "Barracuda". D'Meedercher, déi hir blo Fersen duerch Puddelen vum strofen tropesche Reen geschloen hunn, sinn an d'befestegt Positioune vun de Japaner ausgebrach an hunn se mat Bajonetten duerchbrach.
  Esou sinn d'Kampfschéinheeten.
  Japan huet geschüchtert vun den zerstéierende Schlag vun esou enger aggressiver Equipe.
  Am Hierscht 1954 gouf de gréissten Deel vu China vun den Achsmuechten iwwerholl. An d'Situatioun gouf vill méi komplizéiert fir d'Land vun der Rising Sun.
  Hitler bemierkt:
  - Zwee Villercher an engem Lair kënnen net zesummekommen!
  An d'Krieger Albina an Alvina hunn de véiertausend Fliger erofgeschoss. Japan produzéiert bëlleg awer qualitativ héichwäerteg Fligeren a ganz grousse Quantitéiten, sou datt et ganz bequem war fir Rechnungen ze sammelen.
  D'Albina, mat hiren bloen Zänn, huet en anere Samurai ofgeschnidden a gekrasch:
  - Dëst ass eis schéin Welt!
  D'Alvina, mat der Hëllef vun enger Scharlachroute, huet eng Dose japanesch Autoen erofgefall an tweeted:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus, am ganzen Universum!
  D'Albina, déi och eng Erdbeernippel benotzt an de Samurai erofgeschloen huet, war iwwerrascht a gejaut:
  Schwätzt Dir vu Kommunismus?
  D'Alvina, déi hir blo Zänn benotzt an eng Dosen japanesch Fliger ofgeschnidden huet, huet gemellt:
  - Déi nei aresch Uerdnung ass de Kommunismus!
  D'Meedercher hunn gelaacht ... Fir déi véiertdausend Fligere krute si den Diamantstär vum Ritterkreuz vum Eisenkreuz mat Platin-Eicheblieder, Schwäerter an Diamanten ausgezeechent. Datt och e ganz héije Präis e Rekord fir Schéinheeten ass.
  Dëst sinn d'Meedercher fir op ze kucken ....
  Wéi och ëmmer, Anastasia Vedmakova an Akulina Sokolovskaya sinn net schlëmm an iwwerschratt de Score vu fënnefhonnert erofgesate Fligeren.
  A si kruten nei Auszeechnunge, déi ganz héich waren, a si hunn eng ganz Sammlung vu Stäre fir sech gesammelt.
  D'Anastasia zielt hir Waff mat hire bloe Féiss, an klappt de Feind erof, schneiden de Feind a quitt:
  - Fir de Kommunismus op der ganzer Planéit!
  Akulina, de Feind ofgeschnidden andeems Dir op de Scharlachroute dréckt, rifft aggressiv:
  Och d'Kanner kennen eis!
  Am Wanter huet Japan bal all seng Kolonien verluer, an d'Kämpf sinn an d'Metropol selwer verlagert.
  D'Joer 1955 ass komm, wann d'Schluechte stiermesch sinn an keen Enn oder Rand gesinn.
  Japan gëtt op, lues awer sécher. A lues a lues de Krich verléiert.
  Awer d'Samurai kämpfen verzweifelt an haart.
  Alyonka an hir Crew sinn op den IS-11 experimentellen Tank geplënnert. Dës Maschinn ass mat enger 130 mm Pistoul ausgestatt an huet fest Bunnen um Buedem.
  D'Alenka schéisst mat den bloen Zänn, duerchbréngt de Feind a brécht:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus mat bloe Fersen vu Meedercher!
  Anyuta huet och mat der Hëllef vun enger Scharlach Nippel geschoss, néng vun hinnen op d'Ausléiser vu Maschinnegewierer gedréckt a gejaut:
  - Mir Meedercher si ganz cool!
  Alla huet och mat hire bloen Zänn geschloen, de Feind zerdréckt a gebrëllt:
  - Ma, vun der Schraube!
  D'Maria huet gefuckt, mat der Hëllef vun enger bloer Ferse. Si huet de Feind duerch an duerch duerchgebrach a gekuckt, hir Zänn gespaart:
  - Fir nei Leeschtungen!
  D'Marusya huet mat der Hëllef vun enger Erdbeer-Nipple geschloen, d'Feinde mat engem déidleche Grëff rammt a geschloen:
  - Fir de grousse Kommunismus!
  D'Alenka huet erëm geschoss an huet gebrëllt:
  - Sou datt de Kollektiv Bauerenhaff President an Zigeiner Diktator Sashka stierwen!
  A klappt säi blot Fouss op d'Rüstung.
  Sou hunn d'Meedercher sech getrennt, einfach super. Si sinn allgemeng erstaunlech Krieger.
  Hei sangen se zesummen:
  Neen, de Waach wäert net verschwannen,
  De Bléck vun engem Falcon, Adler ...
  D'Stëmm vun de Leit ass sonorous -
  De Geflüster wäert d'Schlaang zerbriechen!
  
  Stalin lieft a mengem Häerz
  Also datt mir d'Trauregkeet net kennen ...
  D'Dier zum Raum opgemaach
  D'Stäre blénken iwwer eis!
  
  Ech gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen
  Et gëtt en Enn vum Faschismus ...
  An d'Sonn wäert schéngen
  De Wee, de Kommunismus beliicht!
  Elizaveta kämpft och mat hirem T-54 Tank, sou eng kämpfen Meedchen-Hex.
  A Schéinheete gi vu japaneschen Autoen mat bloussem Féiss ofgerappt.
  D'Elisabeth huet de Joystick-Knäppchen mat hirer Scharlachroute gedréckt a geziddert:
  - Éier fir d'Iddie vum sowjetesche Kommunismus!
  A wéi dës Schéinheet wäert laachen! A glänzend mat pärelen Zänn.
  D'Ekaterina huet et geholl an huet och mat den bloen Zänn geschoss an huet gekrasch:
  - An der Victoire vun den onstierwlechen Iddie vum Kommunismus,
  Mir gesinn d'Zukunft vun eisem Land ...
  D'Elena huet hire Géigner mat enger Rubin Nippel geschloen, d'Zänn verstoppt, gejaut:
  - An de roude Banner vun eisem Vaterland,
  Mir wäerten ëmmer selbstlos trei sinn!
  D'Ephrasia huet mat hirem bloe Ferse geschloen a gesis:
  - Herrlechkeet dem Vaterland, eis fräi,
  Frëndschaft vu Vëlker, Ënnerstëtzung fir ëmmer!
  An all d'Meedercher, mat hiren bloen Zänn, sangen zesummen:
  - D'Muecht vum Gesetz, de Wëlle vum Vollek,
  No allem fir d'Eenheet vun enger einfacher Persoun!
  Warriors, ech muss soen, hunn eng onheemlech Kampfaggressioun.
  An hei kämpft d'Gerda ...
  Hir "Panther"-6 ass wéi e Supertank, deen d'Positioune vun de Samurai schreddert.
  D'Gerda schéisst mat enger scharlacher Nippel, dréckt de Joystick-Knäppchen a brëllt:
  - Fir déi aresch Welt!
  D'Charlotte wäert och mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn d'Mass vun de Japaner räissen a blatéieren:
  - Fir déi grouss Grenzen!
  D'Christina an d'Magda kämpfen och. D'Meedercher sinn extrem kämpft, a ganz schéin, bal plakeg am Bikini.
  D'Christina huet mat hirer Rubin-Nipple geschoss, de japanesche Hirohito-4-Tank zerbrach an huet gekënnegt:
  - Herrlechkeet fir mäi Land!
  D'Magda huet och mat hiren bloen Zänn geschloen, de Samurai Haubitze zerbriechen a gejaut:
  - Herrlechkeet fir grouss Leeschtungen!
  Dës Meedercher sinn top!
  Tokyo ass Enn Mäerz gefall. An den 20. Abrëll 1955 huet Japan kapituléiert an domat de grousse Krich op en Enn bruecht.
  D'Meedchen Albina an Alvina iwwerschratt fënnef dausend erofgefall Fligeren. An dofir krute si e spezielle Präis: de Grand Diamond Star vum Ritter Kräiz vum Iron Cross mat Sëlwer Eech Blieder, Diamant Schwäerter.
  De Krich ass nach net eriwwer. Si huet sech just fir eng Zäit verstoppt. Awer den Hitler huet bal d'ganz Welt eruewert.
  Beria krut de südleche Sakhalin, de Kuril Gruet, a Manchuria zréck, zesumme mam Port Arthur.
  D'Sowjetunioun gouf e staarkt Land, dat seng Wonnen gelickt huet. Zënter enger Zäit huet Nazi-Däitschland aner Länner eruewert, hir onwichteg Resistenz ënnerdréckt.
  De Krich huet fir Zerstéierung a Weltherrschaft gedauert. Awer eng aner global Konfrontatioun ass gebrach.
  Mëttlerweil hu sech d'Wolleken iwwer d'Sowjetunioun gesammelt. An 1959, um Dag vu sengem siwwenzegsten Gebuertsdag, decidéiert Adolf Hitler Sowjetunioun Russland ze attackéieren, wou Beria regéiert. Op der Säit vum Fuhrer war bal d'ganz Welt.
  Mä d'UdSSR gouf eng staark, industriell Muecht. Also hunn ech e Scythe op engem Steen fonnt.
  Béid Länner haten Atomwaffen, awer d'Gerda an d'Albina konnten e Generator kreéieren, an deem Stralung de ganze Planéit Äerd bedeckt huet, sou datt d'Benotzung vun dëser Zort Zerstéierung onméiglech ass.
  An Hitler decidéiert déi lescht souverän Muecht an der Welt ze gräifen. D'Grenz am Westen ass laanscht den Dnieper, an dann Wäissrussland, an d'baltesch Staaten ënner den Däitschen. D'Nazie konnten d'Krim hannert sech halen. Ausser der UdSSR verlount eng Basis fir Black Sea Fleet zu Sevastopol.
  Zousätzlech zu de Rescht vum Territoire war Russland Deel vu China - Mandschurei. Also d'Bevëlkerung vun der UdSSR, wou eng ganz aktiv Politik vun der Gebuertsquote encouragéiert gouf a Polygamie legaliséiert gouf vum kommunisteschen, atheistesche Regime, iwwerschratt schonn d'Pre-Krich Zuelen vun 1941, trotz territorial Verloschter, an all Joer huet et erop. ëm dräi Prozent.
  Beria huet souwuel Ofdreiwung wéi och Verhënnerungsmëttel verbueden. An agefouert wëll Steieren op Famillen mat manner wéi véier Kanner.
  Geméiss dem Plang a Stéckmethoden huet d'UdSSR séier entwéckelt, a seng militäresch Muecht erhéicht.
  Den Hitler, deen eng potenziell Bedrohung fillt, huet d'Welt an en Drëtte Räich fäerdeg gesammelt, huet decidéiert säi leschte Krich op dësem Planéit ze starten.
  Wat ass de leschte Krich? Et gëtt näischt méi op der Äerd ze eroberen. Virun engem Joer sinn d'Däitschen op de Mound geflunn, an d'Ära vun der Expansioun vum Weltraum ass op. Awer wäert den Hitler liewen fir d'Period vum Star Wars an d'Eruewerung vun de Galaxien ze gesinn? Trotz engem gesonde Liewensstil, enger vegetarescher Ernährung, regelméisseg Übung a gemoossene kierperlech Aktivitéit, war et kloer datt de Fuhrer alternd war. E kaale Fleck brécht ëmmer méi um Kapp duerch, d'Hoer gi gro, an de Bléck ass midd. Och wann de Fuhrer probéiert ze begeeschteren.
  Egal wéi et ass, sollt Dir Är lescht Missioun fäerdeg maachen an d'UdSSR eroberen. An esou, och wann de Fuhrer stierft, huet hien ongeféier dausend Jongen duerch natierlech Inseminatioun kritt. An ee vun hinnen gëtt als dee beschten unerkannt, am meeschte kapabel an iwwerhëlt den Troun vum gréissten Diktator an der Geschicht vum Planéit Äerd.
  Op jidde Fall ass d'Verzögerung ze riskant, a wann d'Atomwaffen net funktionnéieren, huet den Hitler eleng am éischten Echelon méi wéi fofzeg Milliounen Zaldoten op d'UdSSR geheit. Eng grouss Zuel vu Panzer, Fligeren a fléien Discs. An dëst ass eng kolossal Kraaft.
  D'UdSSR huet weider Waffen moderniséiert. Panzer T-64 erschéngt, méi schwéier a mat enger mächteger Pistoul vun 125 mm, fäeg ze penetréieren mat Fiederschalen a pyramidesch däitsch Gefierer. True, den T-64 huet just ugefaang an d'Produktioun ze kommen. Den Haapttank war nach ëmmer den T-54, net staark genuch géint déi däitsch Modeller. Dëst ass och ee vun de Grënn, firwat den Hitler mat Agressioun géint Russland presséiert war.
  Den IS-11 huet sech net gepackt... Den IS-12 gouf vun enger Maschinn mat enger 203 mm Kanoun erstallt, huet sech awer ze deier, schwéier a grouss gewisen. D'IS-15 war e Kompromiss an der 152mm, laang barreled Pistoul. Dës Maschinn huet ähnlech wéi eng vergréissert T-64 an huet och just ugefaang an d'Produktioun ze goen.
  Den däitschen Haapttank, de Panther-6, war pyramidefërmeg, an et gouf liicht an de Panther-7 verbessert, wat de Kaliber vun der Pistoul op 88mm erhéicht huet fir méi Zerstéierung ze produzéieren. An de motor, installéiert méi mächteg 3000 horsepower, gëtt eng enorm vitesse a manöverbarkeet beim erhalen e gewiicht vu fofzeg tonnen, a verbessert d 'qualitéit vun der panzerung.
  Och déi neist sowjetesch T-64 war däitlech méi schlecht wéi den Däitschen an der Fuerleistung a Schutz vun de Säiten, an och d'Stir. Awer den T-64 konnt op d'mannst den Däitsche penetréieren, och wann aus kuerzer Distanz.
  Am Himmel waren d'Däitschen och méi staark an d'Quantitéit an d'Qualitéit vun de Maschinnen. A si hunn et net fäerdeg bruecht hir eege Diskothéiken an der UdSSR ze kreéieren. An d'Däitschen hunn Hëtztstrahlen op de Belontsi-Scheifen installéiert - wéi Laser, a konnten méi effektiv Schiet maachen.
  An ënnert den Nazien sinn Diskothéiken mat enger Vitesse vun zéng Toun geflunn. An et ass tatsächlech enorm. Esou ass d'Arméi vum Drëtte Räich staark.
  A si hunn ënnerierdesch Panzer. A vill aner cool Saachen. Kuerz gesot, Beria huet praktesch keng Chance.
  Awer d'sowjetesch Truppen hunn eng kolossal Verteidegungsmuecht. An d'Invasioun huet ugefaang mat enger Loftoffensiv. D'Kräfte sinn ongläich an d'Däitschen zerstéieren d'sowjetesch Stied. Zéng dausend plënneren ganze Russland an huelen Smolensk.
  D'Natasha huet eng Entscheedung getraff:
  - Et ass néideg den Hitler a seng Bande ze zwéngen, Truppen aus der UdSSR ze entfernen, an déi gefaange Kanner ze befreien!
  Déi spilleresch Zoya ass domat averstanen:
  - Natierlech musst Dir! A rett Är Vorfahren vum Faschismus!
  Den Augustinus bemierkt, an huet hir blo Féiss gestampelt:
  Mir wäerten et ouni Zweiwel maachen!
  Svetlana huet liicht bestätegt:
  - Mir hunn all Mëttel dofir!
  Net méi séier gesot wéi gemaach, an déi véier weiblech Krieger attackéieren déi faschistesch Horden.
  Krieger aus dem Gottes russesche Joerhonnert a mutant Hexen hu sech erëm mat den Nazien vum zwanzegsten gekämpft.
  Dat faschistescht brong Räich huet vill Zaldoten. Si fléissen wéi en endlosen Floss.
  Natierlech, véier Meedercher hunn d'Zerstéierung vun Panzer a Fligere vun der Wehrmacht ganz berühmt. Vun Ufank un hunn si se mat Hänn a Féiss zerquetscht, vun engem Kraaftfeld bedeckt. Awer...
  Wéi vun ënner dem Buedem, wossten Oleg Rybachenko an Natasha seng jéngst Duechter Margarita Korshunova.
  Si hunn d'Liichtsabel gegraff a mat Nanobots ugeklot. Si hu sech opgestallt fir déi verhasste Faschisten ze zerstéieren. Also déi véier goufen zu engem sechs.
  D'Natasha Korshunova, huet hir blo, gemeiselte Féiss geknipst, bemierkt:
  - Dat ass wéi? Gutt, wat ass eist Schicksal, mir kënnen et soss net schloen!
  Déi aggressiv gëllen Hoer Zoya, déi Däitsch weider zerstéiert, huet logesch festgestallt:
  - Loosst eis et méi séier maachen! Loosst eis d'UdSSR retten!
  Oleg Rybachenko, e barefouss Jong net méi al wéi zwielef, huet d'Nazien mat Schwerter gebrach, souwuel Infanterie wéi Panzer:
  - Ni opginn!
  An eng schaarf Scheif fléien dem Bouf säi bloe Fouss, deen op eemol dräi faschistesch Fligeren ofgeschnidden huet!
  D'Margarita Korshunova spruddelt mat hiren bloen Fersen, zerstéiert Géigner, souwuel Panzer wéi och Infanterie, huet hir Zänn gebrannt, gekrasch:
  - Et gëtt eng Plaz fir Feat an der Welt!
  A gëfteg Nadelen aus dem Meedchen säi bloe Fouss verspreet, hunn d'Nazien an hir Fligeren a Panzer geschloen.
  D'Natasha Korshunova huet och hir blo Zänn erausgehäit, mordesch a gejaut:
  Mir wäerten ni vergiessen an ni verzeien.
  An hir Lightsabers sinn duerch d'Millen op d'Nazien gaangen. Dunn hunn d'Blaster op d'Tanks geschnidden, d'Baschen ofgeschnidden. D'Fligeren hunn et och.
  De roude Hoer Augustinus, duerch d'Feinde geschnidden, huet gejaut:
  - Fir eng nei Bestellung!
  An nei Nadelen aus hire bloe Féiss verspreet. A wat ass am Aen, wat ass am Hals vun den Nazi-Zaldoten a Fligeren.
  Jo, et war kloer datt d'Krieger opgereegt a rosen ginn.
  Cool Zoya, wäiss, brong Zaldoten a Panzer mat Fligeren ofgeschnidden, huet gekrasch:
  - Eisen Eisenwëllen!
  An en neien, déidleche Kaddo flitt vun hirem bloe Fouss. An d'Panzer a wäiss Kämpfer falen, an d'Schwänze brennen aus de Fligeren.
  Svetlana Snow White schneid de Mëller, hir Schwäerter si wéi Blëtz.
  D'Nazien falen wéi Schier.
  D'Meedchen werft Nadelen mat hire bloe Féiss, schéisst Feindfliger erof a quietzt:
  - Fir Mamm Russland gëtt et e Mënsch Weltraum Räich, gewannen!
  Den Oleg Rybachenko geet géint d'Nazien vir. Terminator Jong schneiden brong Truppen.
  A gläichzäiteg werfen d'Zéiwe vun de bloe Been vum Jong d'Nadelen mat Gëft eraus, si räissen d'Stämm a schéissen Fligeren.
  De Jong brëllt:
  - Herrlechkeet fir Zukunft Russland!
  An a Beweegung schneid et jidderengem seng Käpp an d'Maulkuerf, a gläichzäiteg Tanktuerm.
  D'Terminator Meedchen Margarita zerstéiert och Géigner a Fligeren a Panzer.
  Hir blo Féiss fléien. D'Nazien stierwen a groussen Zuelen. Krieger rifft:
  - Fir nei Grenzen!
  An da wäert d'Meedchen huelen a schneiden ...
  D'Mass vu Läichen vu faschisteschen Zaldoten.
  An hei ass d'Natasha Korshunova op der Offensiv. Hie schneit d'Nazis fir sech zesumme mat Panzer, Fligeren a séngt:
  - Russland ass grouss a strahlend,
  Ech sinn e ganz komescht Meedchen!
  An Scheiwen fléien vun hire bloe Féiss. Wien d'Keeler vun den Nazien gesinn huet. Jo, dëst ass e Meedchen dat Panzer ofbaut.
  Zoya Angelskaya an der Offensiv. Braune Zaldoten mat zwou Hänn schneiden. Spëtzen aus engem Rouer. An hie werft déidlech Nadelen mat den bloen Zänn - hie schéisst Panzer a Fligeren erof.
  A gläichzäiteg séngt hie selwer:
  - Oh, bluddeg, loosst eis goen,
  Oh, mäi Liiblings wäert goen!
  Augustina, d'Nazis mat Laserschwerter zerstéiert an déi brong Zaldoten auserneen, zesumme mat den Panzer, jäizt:
  - All shaggy an an der Haut vun engem Déier,
  Hien huet sech mat engem Club an d'Rouspolis gerannt!
  A mat bloen Zänn, wéi een an de Feind lancéiert, eppes wat en Elefant ëmbrénge wäert, an nach méi en Tank.
  An dann knaschteg:
  - Wëllef! Zwanzeg-zweet Joerhonnert!
  Svetlana Snow White op der Offensiv. Schnëtt, d'Nazien ofschneiden. Mat bloussem Féiss lancéiert hien op hinnen Doudescadeauen.
  Leeft eng Millen mat Schwäerter.
  Si huet vill Kämpfer zerstéiert, zesumme mat Panzer a Fligeren, a rifft:
  - Eng grouss Victoire kënnt!
  An erëm ass d'Meedchen an enger wilde Bewegung.
  An hir blo Féiss lancéiere déidlech Nadelen, zerstéieren Panzer a Fligeren.
  Den Oleg Rybachenko ass opgesprongen. De Jong huet sech an engem Somersault gedréint. Vill vun den Nazien am Sprong gehackt.
  Hien huet d'Nadelen mat senge bloe Fanger geheit, Panzer a Fligeren erofgefall, gurgle:
  - Sidd berühmt fir mäi schéine Courage!
  An erëm ass de Jong am Kampf.
  Schwéier Meedchen Margarita Korshunova geet op d'Offensiv. Shreds all Feinde an enger Zeil. Hir Schwäerter si méi haart wéi Wandmillenblades. A kaal Zéiwe werfen Kaddoe vum Doud, Panzer a Fligeren brennen.
  D'Meedchen ass op der Offensiv. Exterminéiert brong Krieger ouni Zeremonie.
  A spréngt all Kéier an dann, a verdréit!
  A Kaddoe vun Annihilatioun fléien vun hirem.
  An d'Nazien selwer falen dout. A ganz Hiwwele vu Läichen staamen sech op.
  D'Margarita quietst aggressiv:
  - Ech sinn en amerikanesche Cowboy!
  An nees hir blo Féiss d'Nadel gehäit.
  An dann eng Dose méi Nadelen!
  D'Natasha Korshunova ass och ganz cool op der Offensiv.
  A werft mat bloe Féiss, a späizt aus engem Stréi, klappt Panzer a Fligeren.
  A jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Ech sinn e glänzenden Doud! Alles wat Dir maache musst ass stierwen!
  An erëm Schéinheet a Bewegung.
  Zoya Angelskaya stiermt eng Blockéierung vun Nazi Läichen. A Boomerange vun Zerstéierung fléien och vun hire bloe Féiss.
  An déi brong Krieger falen a falen, zesumme mat Panzer a Fligeren.
  Zoya Meedchen rifft:
  - Barefoot Meedchen, Dir wäert gewannen!
  An eng Dosen Nadelen fléien aus dem Meedchen seng blo Ferse. Déi direkt an den Hals vun den Nazien graven.
  Si falen dout.
  Oder éischter, komplett dout, eng Plaz mat Panzer a Fligeren.
  Augustinus an der Offensiv. Zerstéiert brong Truppen. Hir Schwäerter ginn an zwou Hänn gedroen. A si ass sou e super Krieger.
  En Tornado zitt duerch déi faschistesch Truppen - Fligeren a Panzer falen.
  Meedchen mat rouden Hoer brëllt:
  - D'Zukunft ass verstoppt! Awer et wäert Victoire sinn!
  An op der Offensiv, eng Schéinheet mat Feier Hoer.
  Den Augustinus, an der wilde Ekstase vun den Dreem, schéckt e Pulsar mat hirem bloe Ferse a brécht:
  - D'Krichsgëtter wäerten alles räissen!
  An de Krieger op der Offensiv.
  An hir blo Féiss werfen vill schaarf, gëfteg Nadelen, déi Fligeren erof schéissen an d'Rüstung vun Panzer duerchbriechen.
  Svetlana Snow White am Kampf. An esou glänzend a kämpft. Hir blo Been werfen esou vill déidlech Saachen eraus. Net e Mann, mee den Doud mat blonden Hoer.
  Awer wann et brécht, da kënnt Dir et net ophalen.
  Svetlana Snow White séngt:
  - D'Liewen wäert net Hunneg sinn,
  Dat sprangen an engem Ronndanz!
  Loosst den Dram kommen richteg
  Schéinheet mécht e Mann an e Sklave!
  An an der Beweegung vum Barefoot Meedchen gëtt et ëmmer méi Roserei. An all méi zerstéiert Panzer a Fligeren.
  Oleg Rybachenko an der Offensiv, alles beschleunegt. De Jong schléit d'Nazien.
  Seng blo Féiss werfen schaarf Nadelen - räissen Panzer a Fligeren.
  De jonke Krieger rifft:
  - Dat verréckt Räich wäert jidderee zerräissen!
  An erëm ass de Jong ënnerwee.
  D'Margarita ass e stiermesche Schoulmeedchen, an en totalen Terminator an hirer Aktivitéit. An dréit d'Feinde.
  Hei huet si mat hirem bloussem Been gestart, eng Ierzebulli mat Sprengstoff. Si wäert explodéieren, an op eemol ginn honnert Nazien an zéng Panzer opgeworf.
  D'Meedchen rifft:
  - D'Victoire wäert eis souwisou kommen!
  An hie wäert d'Mëllech mat Schwerter lafen - d'Fässer vun Panzer fléien a verschiddene Richtungen.
  Hei huet d'Natasha Korshunova d'Beweegunge beschleunegt. D'Meedche schneidt déi brong Krieger of. A beim Gejäiz:
  - D'Victoire waart op d'Räich vu Russland.
  A loosst eis d'Nazis an engem beschleunegten Tempo auserneen, zesumme mat Panzer a Fligeren.
  Natasha Korshunova ass en Terminator Meedchen.
  Hien denkt net fir ze stoppen an ze bremsen, an Panzer a Fligeren ginn op d'Strooss.
  Zoya Angelskaya op der Offensiv. Hir Schwerter schéngen Fleesch a Metall Zalot ze schneiden. D'Meedchen jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Eis Rettung ass a Kraaft!
  A kaal Zéiwen werfen och sou Nadelen.
  An eng Mass vu Leit mat gebrachenen Hals, déi an Hiwwele vu Läichen ronderëm leien, souwéi futtis Panzer an erofgefall Fligeren.
  Augustine ass e verréckt Meedchen. An et zerstéiert jiddereen wéi wann et e Roboter aus Hyperplasma ass.
  Et huet scho keng honnert Nazien a vill Panzer mat Fligeren zerstéiert. Awer alles hëlt den Tempo op. An de Krieger brécht nach ëmmer.
  - Ech sinn invincible! Déi coolst vun der Welt!
  An erëm, d'Schéinheet an der Attack.
  A vun hire bloen Zéiwe flitt eng Ierbé eraus. An dräihonnert Nazien an eng Dose Panzer goufen duerch eng mächteg Explosioun ofgerappt.
  Augustina, spillt mat de Muskelen vun der Press, a rëselt hir Këscht mat scharlachroute Nippel, sangen:
  - Dir wäert et net trauen eist Land ze gräifen!
  D'Svetlana Snow White ass och an der Offensiv. A gëtt net engem eenzege Gramm Ofbriechen. Wild Terminator Girl.
  An hien schneit d'Feinde an zerstéiert d'Nazis. An d'Mass vu brong Kämpfer ass schonn an de Gruef a laanscht d'Stroosse gefall, zesumme mat de futtis Panzer a Fligeren.
  Déi sechs ware rosen. Huet e wilde Kampf gemaach.
  Karate Kand Oleg Rybachenko ass zréck an Aktioun. An hie geet virun, wénkt béid Schwerter. An den Terminator Jong leeft d'Millen. Déi Doudeg Nazie falen.
  Mass vu Läichen. Ganz Bierger vu bluddege Kierper, eng Rëtsch futtis Autoen mat Fligeren.
  Den Erfinder Jong erënnert un eng wilde Strategie. Wou och Päerd a Leit sech vermëscht hunn.
  Kannermäerder Oleg Rybachenko quitt:
  - Wee vum Geescht!
  An et wäert vill Suen ginn!
  An den Terminator Jong an der neier Bewegung. A seng blo Féiss wäert eppes huelen a geheien.
  De Jong Genie huet gebrëllt:
  - Master Klass a Firma "Adidas"!
  Eng wierklech cool Show huet sech cool erausgestallt. A wéi vill Nazien ëmbruecht hunn. An déi gréisst Zuel vun de gréissten ëmbruecht brong Kämpfer, zesumme mat Panzer a Fligeren.
  Barefoot Meedchen Margarita ass och am Kampf. Zëmt Zimt a Stol Arméien a brécht:
  - Grousse Schock Regiment! Mir fueren all an de Sarg!
  An hir Schwäerter gi bei den Nazien gehackt. D'Mass vu brong Kämpfer ass schonn zesummegefall. A mat hinnen Panzer a Fligeren.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Ech sinn nach méi cool wéi Panther! Beweist datt jiddereen dee Beschten ass!
  A vun der bloer Ferse vum Meedchen, wéi eng Erbëss mat mächtege Sprengstoff, fléien eraus.
  A schloen op de Feind.
  An hie wäert e puer vun de Géigner an Panzer huelen an zerbriechen, a souguer Fligeren.
  An d'Natasha Korshunova ass an der Autoritéit. A si schléit Géigner, a si selwer wäert keen Ofstamung ginn.
  Wéi vill Nazien si scho mat Panzer a Fligeren ëmbruecht ginn.
  An hir Zänn si sou schaarf. An d'Ae si Saphir. Dëst ass d'Meedchen - d'Haaptrei. Obwuel si huet all hir Partner - executioners!
  D'Natasha Korshunova rifft:
  - Ech sinn verréckt! Dir wäert eng Eelefmeter hunn! Huelt net souguer e Rubel!
  An erëm wäert d'Meedchen vill Nazien mat Schwerter ofschneiden.
  Zoya Angelskaya ass ënnerwee a schneide vill brong Krieger.
  A kaal Féiss werfen Nadelen. All Nadel killt e puer Nazien oder schéisst e Fliger mat engem Tank erof. Dës Meedercher si wierklech schéin.
  Augustinus fortschrëtt a zerstéiert Géigner. A gläichzäiteg vergiess hien net ze ruffen:
  - Dir kënnt net aus dem Sarg entkommen!
  An d'Meedchen wäert hir Zänn huelen an hir Zänn bloen!
  An de Roude Kapp ass sou ... Hoer fléien am Wand, wéi e proletaresche Banner.
  An alles kënnt wuertwiertlech aus Roserei.
  Svetlana Snow White a Bewegung. Hei huet si vill Schädel an Tanktuerm geschnidden. E Krieger, deen d'Zänn mécht.
  Weist Zong. An dann späitzt aus engem Stréi - Fligeren erofgeschloen. Da rifft hien:
  - Sidd Dir dout!
  An erëm fléien déidlech Nadelen vun hire bloe Féiss, déi Infanterie a Fligeren getraff hunn.
  Oleg Rybachenko spréngt a spréngt.
  E barefous Jong emitt eng Rëtsch Nadelen, klappt Panzer a séngt:
  - Loosst eis op de Camping goen, e grousse Kont opmaachen!
  De jonke Krieger ass am Beschten.
  Hien ass schonn e puer Joer al, jiddereen ass op Aventuren mat Natasha a Gesellschaft, mä hien gesäit aus wéi e Kand. Nëmme ganz staark a muskulär.
  Den Oleg Rybachenko huet gesonge:
  - Loosst d'Spill net no de Regelen sinn - mir wäerten duerch d'Fraera briechen!
  An erëm sinn déidlech a zerbriechend Nadelen vu senge bloe Féiss geflunn. Souwuel Fligeren a Panzer.
  Sparkling mat bloen, ronnen Fersen, huet d'Margarita Korshunova mat Freed gesongen:
  - Näischt ass onméiglech! Ech gleewen datt d'Fräiheet wäert opgoen!
  D'Meedchen huet erëm eng Killer Kaskade vun Nadelen op d'Nazien an hir Panzer a Fligeren geheit, weider:
  - D'Däischtert wäert fortgoen! Mee Rosen bléien!
  An d'Kriegerin, soubal si eng Ierzebëscherei mat den bloen Zéiwe werft, sou sinn direkt dausend Nazien an d'Loft geflunn. Jo, d'Arméi vum brongen, hellesche Räich schmëlzt direkt virun eisen Aen.
  Natasha Korshunova am Kampf. Spréngt wéi eng Kobra. Explodéiert Feinde. An esou vill Nazie stierwen, a Fligeren falen.
  Hir Meedchen a Schwäerter, a Kären op de Kuel, a Speer. An Nadelen.
  Zur selwechter Zäit brécht et och:
  - Ech gleewen datt d'Victoire kënnt!
  An d'Herrlechkeet vun de Russen wäert fannen!
  Kaal Zänn werfen nei Nadelen, schloen Géigner.
  Zoya Angelskaya a wëll Bewegung. Attacken d'Nazis. Breet se a kleng Stécker.
  D'Kriegerfra werft Nadelen mat de bloe Fanger. Et brécht duerch Géigner, zesumme mat Panzer a Fligeren, wéi e Brühl:
  Eis komplett Victoire ass op der Hand!
  An hien fiert eng wëll Mille mat Schwerter aus, räisst Panzer ewech. Dëst ass wierklech e Meedchen wéi e Meedchen!
  Awer dem Augustine seng Kobra ass an d'Offensiv gaangen. Dës Fra ass en Albtraum fir all Albtraum.
  A wann et et schneit, heescht et datt et et wäert schneiden.
  Duerno wäert de Roude Kapp huelen a sangen:
  - Ech wäert all Schädel opmaachen! Ech sinn e groussen Dram!
  An elo sinn hir Schwäerter an Aktioun a schneiden Fleesch a Metall mat Fliger Duralumin.
  D'Svetlana Snow White geet och an d'Offensiv. Dëst Meedchen huet keng Bremsen. Soubal se hacken, sou ass d'Mass vu Läichen geläscht, a Fligeren a Panzer falen.
  De blonden Terminator brécht:
  - Wéi gutt et wäert sinn! Wéi gutt et wäert sinn - ech weess et!
  An elo flitt eng killer Ierze vun hir.
  De barfouss schéinen, muskuläre Jong Oleg erëm honnert vun den Nazien, mat engem Meteor, berühmt ofgeschnidden. An hie wäert eng Bomm ophuelen a se geheien.
  Kleng a Gréisst, awer déidlech ...
  Wéi eng Mass vu Fligeren um Himmel a kleng Stécker ze briechen.
  Den Terminator Jong huet gejaut:
  - Storm Jugend vu schreckleche Maschinnen!
  D'Barfouss Meedchen Margarita wäert dëst erëm am Kampf maachen.
  A vill brong Kämpfer ofschneiden. An hien schneit duerch grouss Clearings, tëscht Panzer a Fligeren.
  D'Meedchen rifft:
  - Lambada ass eisen Danz um Sand!
  A mat neier Kraaft getraff.
  D'Natasha Korshunova ass nach méi rosen an der Offensiv. Also dreschen d'Nazis. Et ass net ganz gutt fir si sou Meedercher ze widderstoen.
  D'Natasha Korshunova huet et geholl a gesongen:
  - Mäi Kick ass bareféiss blann!
  Lafen op der Plaz ass e gemeinsame Conciliatioun!
  An d'Krieger Meedchen ass an de Géigner mat sou enger Kaskade vu Schlag geplatzt.
  An hie wäert discs mat bloe Féiss geheien.
  Hei huet si d'Mille gelaf. D'Mass vun de Käpp vun der bronger Arméi ass zréck gerullt, an d'Panzer hunn gebrannt, d'Fliger ware gebrannt.
  Si ass eng kämpft Schéinheet. Hie schléit sech esou eng brong Armada.
  Zoya Angelskaya ass ënnerwee, zerstéiert jiddereen ouni Ausnam. An hir Schwäerter si wéi Scheren vum Doud.
  D'Meedchen ass just léif. An hir blo Féiss werfen ganz gëfteg Nadelen.
  Néierlag Géigner. Si duerchbriechen den Hals a maachen Sarg, maachen Panzer a Fligeren explodéieren.
  D'Zoya Angelskaya huet et geholl, d'Scharlachroute vun hire voller Broscht gerëselt a gekrasch:
  - Wann et kee Waasser am Krunn ass ...
  D'Natasha Korshunova huet mat Freed geruff:
  Also et ass Är Schold!
  A mat den bloen Zéiwe werft hien eppes wat grëndlech ëmbréngt. Dëst ass wierklech e Meedchen vu Meedercher.
  A vun hire bloe Been, wéi d'Blade fléien. An hie wäert vill Kämpfer schloen, Tierm aus Panzer ofschneiden.
  Barefoot Augustinus a Bewegung. Schnell an eenzegaarteg a senger Schéinheet.
  Wat hell Hoer hatt huet. Wéi e proletarescht Banner fladdert. Dëst Meedchen ass e richtege Vixen.
  A si schneit Géigner - wéi wa si mat Schwäerter an hiren Hänn gebuer gouf.
  Redhead, verdammt Baascht! Mat hir ass si mat natierlecht Liicht an d'Schluecht gaangen, ouni Faarwen.
  Den Augustinus huet et geholl a gefeiert:
  - Et gëtt e Stierkopf - d'Kämpfer ginn net verréckt!
  An hei huet si erëm vill Kämpfer zerstéiert.
  Den Terminator Jong Oleg Rybachenko huet gekrasch:
  - Wat Dir braucht! Hei ass d'Meedchen!
  D'Margarita Korshunova, en Dolch mat hirem bloe Fouss geheit, den Tankturm ofbriechen, huet bestätegt:
  - Grouss a cool Meedchen!
  Den Augustinus huet liicht domat averstanen:
  - Ech sinn e Krieger dee jidderengem bäisst!
  An nach eng Kéier, mat bloen Zänn, wäert hien en déidlechen, klappende Fliger starten.
  Natasha Korshunova an der Schluecht ass net manner wéi hir Géigner. Net e Meedchen, mee fir mat esou enger Hex a Flamen ofzeschléissen. An d'Nazien hunn et schwéier: Fligeren a Panzer falen.
  A rifft:
  - Wat e bloen Himmel!
  Augustinus, e Blade mat hirem bloe Fouss fräigelooss, den Tankturm ofgeschnidden, huet bestätegt:
  - Mir sinn net Unhänger vum Iwwerfall!
  D'Svetlana Snow White, huet d'Feinde ofgeschnidden a Fligeren erofgeschoss, huet gekrasch:
  - En Narr brauch kee Messer ....
  D'Zoya Angelskaya huet gequetscht, d'Nadelen mat de bloe Féiss geworf, an d'Tanks a Fligeren mat de gebrannte Been erofgefall:
  - Dir wäert him aus dräi Këschte leien!
  D'Natasha Korshunova, d'Nazien ofschneiden, huet bäigefüügt:
  - A maacht mat him fir e Penny!
  An d'Krieger wäerten huelen a sprangen. Si sinn sou bluddeg a cool. Am Allgemengen hu si vill Opreegung.
  Den Oleg Rybachenko, e bal plakeg, schéinen, muskuläre Jong a Shorts eleng, kuckt ganz stilvoll an der Schluecht.
  Dat schéint Meedchen Margarita, mat haaren Zänn, huet d'Been, e Stéck Antimaterie gehäit a gesongen:
  - De Schlag ass staark, an de Guy huet en Interesse ...
  De Genie Jong huet mam Fouss wat ausgesäit wéi en Helikopterpropeller gestart. Hien huet e puer honnert Kapp vun den Nazien a Panzer ofgeschnidden, gequietscht:
  - Ganz sportlech!
  A béid - e Jong an e Meedchen a voller Openwork.
  Den Terminator Jong Oleg, déi brong Zaldoten zerstéiert huet, gurgle:
  - An et gëtt eng grouss Victoire fir eis!
  D'Margarita huet geäntwert:
  - Mir ëmbréngen jiddereen - mat blot Féiss!
  D'Meedchen ass wierklech esou en aktiven Terminator.
  Natasha Korshunova huet an der Offensiv gesongen:
  - Hellege Krich!
  An de Krieger huet e scharfen Scheif-Boomerang gestart. Hien ass an engem Bogen geflunn, vill Nazien an Tanktuerm ofgeschnidden.
  D'Zoya Angelskaya huet bäigefüügt, weider mat der Ausrüstung:
  - Et wäert eis Victoire sinn!
  An nei Nadelen fléien vun hire bloe Féiss. A si hu vill Kämpfer a Fligeren getraff.
  Dat blondt Meedchen sot:
  - Scheckmatt de Géigner!
  A si huet hir Zong gewisen.
  Barfuß a feierlechen Augustinus, mat sengen Been gewénkt a scharfgeschneiderten Swastika geworf, gurgle:
  - Keeserleche Fändel vir!
  D'Svetlana Snow White, mat hirem bloe Ferse, huet e Ball vun Hyperplasma geworf, liicht bestätegt:
  - Éier fir déi gefallenen Helden!
  An d'Meedercher hunn zesummen geruff, d'Nazis zerstéiert:
  - Keen wäert eis stoppen!
  An elo flitt eng Scheif aus de blouss Féiss vun de Krieger. D'Fleesch gëtt zerräissen, an d'Tierm vun Panzer an de Schwänz vu Fligeren ofgerappt.
  An nach eng Kéier:
  - Keen kann eis besiegen!
  D'Natasha Korshunova ass an d'Loft geflunn. Géigner a geflügelte Geier gerappt, an erausginn:
  - Mir si Wëllef, brat de Feind!
  A vun hire bloe Fanger fléien eng ganz déidlech Scheif eraus.
  D'Meedche verdréit sech souguer an Ekstase.
  An dann mëscht hien:
  - Eis Fersen gär Feier!
  Jo, d'Meedercher si wierklech sexy.
  Den Oleg Rybachenko, e schéinen, muskuläre Jong a Shorts, huet gegruewen:
  - Oh, fréi, gëtt den Hunnen Schutz!
  A wénkt op d'Krieger. Si laachen an hunn hir Zänn als Äntwert.
  D'Natasha Korshunova huet d'Nazien ofgeschnidden a gejaut:
  - An eiser Welt gëtt et keng Freed, ouni Kampf!
  Den Terminator Jong mat engem bloen, ronnen, kannerlechen Ferse, deen dem Pulsar opginn an d'Nazien zerstéiert, huet dogéint:
  "Heiansdo ass kämpfen och net lëschteg!"
  Natasha Korshunova ausgemaach:
  - Wann et keng Kraaft ass, dann jo ...
  Awer mir Krieger sinn ëmmer gesond!
  D'Meedchen huet d'Nadelen op de Géigner mat den bloen Zänn geheit, eng Mass vu Panzer mat Fligeren opgeblosen a gesongen:
  - Den Zaldot ass ëmmer gesond,
  A prett fir Aktioun!
  Duerno huet d'Svetlana Snow White erëm d'Feinde ofgeschnidden, d'Türmer vun Panzer an d'Schwänz vu Fligeren ofgerappt.
  Zoya Angelskaya ass eng ganz séier Puppelchen. Hei huet si e ganzt Faass bei den Nazien gestart. An e puer dausend vun enger Explosioun zerräissen.
  Dunn huet si gejaut:
  - Halt net op, eis Fersen fonkelen!
  An e Meedchen am Kampf Spëtz!
  Augustinus an der Schluecht ass och net schwaach. Also dreschen d'Nazis. Wéi wann aus engem Schof vu Ketten klappt.
  A chopping Géigner - séngt:
  - Pass op, et wäert gutt sinn,
  Et gëtt e Patt am Hierscht!
  De rout-Hoer Däiwel plows wierklech am Kampf wéi en Däiwel an enger Schnuffbox. A wéi Panzer verbrennen a Fligeren verbrennen.
  Awer d'barefouss Meedchen an enger Tunika, Margarita Korshunova, wéi si kämpft. An d'Nazien kréien et vun hirem.
  A wann hatt schléit, schléit se.
  Doraus fléien bluddeg Spritzen eraus.
  D'Natasha Korshunova huet haart gemierkt, wéi d'Metallsprëtzen aus hirem bloe Fouss geflunn sinn, déi d'Schädel an d'Türmer vun Panzer geschmolt hunn:
  - Herrlechkeet fir Russland, ganz vill souguer Herrlechkeet!
  Panzer rennen no vir ...
  Divisiounen a roude Hiemer -
  Gréiss russesch Leit!
  Hei hunn d'Meedercher d'Nazien opgeholl. Also gi se geschnidden a zerschmiert. Net Krieger, awer wierklech Panther, déi d'Kette gebrach hunn.
  Cool Jong Oleg Rybachenko am Schluecht an Attacken d'Nazis. Hien schléit se ouni schued, schneit duerch d'Tanks a rifft:
  Mir si wéi Bullen!
  D'Margarita Korshunova, déi brong Arméi zerstéiert an duerch Panzer a Fligerschwänz geschnidden, huet opgeholl:
  Mir si wéi Bullen!
  D'Natasha Korshunova huet et geholl a gejaut, déi brong Kämpfer zesumme mat de Panzer ofgeschnidden:
  - Ligen ass aus der Hand!
  D'Zoya Angelskaya huet d'Nazien zerräissen, gequietscht:
  - Nee, net aus der Hand!
  An och hien wäert mat bloussem Fouss eng Asterisk huelen a fräiginn a vill Faschisten ofschléissen.
  D'Natasha Korshunova huet et geholl an et erausgelooss, de Blëtz vun der Scharlachroute schockéiert a gekrasch:
  - Eis Fernseh ass op!
  An e Killerbündel vun Nadelen flitt aus hirem bloe Been.
  Zoya Angelskaya, och d'Nazis an hir Panzer mat Fligeren zerstéiert, huet gequetscht:
  - Eis Frëndschaft ass e Monolith!
  An erëm esou e geheien, datt d'Kreesser an all Richtungen verschwannen. Dëst ass e Meedchen - reng Ausrüstung vu Géigner.
  D'Meedchen mat hiren bloen Zänn wäert dräi Boomerangen huelen a starten. An d'Läiche vun dëser goufen nach méi.
  Duerno gëtt d'Schéinheet erausginn:
  - Mir ginn dem Feind net Barmhäerzegkeet! Et gëtt eng Läich!
  An erëm flitt déi déidlech Saach vun der bloer Ferse fort.
  De roude Hoer Augustinus huet och ganz logesch bemierkt:
  - Nëmmen net eng Läich, mee vill!
  Duerno huet d'Meedchen et geholl an ass barefouss duerch d'bluddeg Puddel gaang. A si huet vill vun den Nazien ëmbruecht.
  A wéi et brécht:
  - Massemuerd!
  An elo wäert hien de Kapp op den Nazi-General schloen. Break säi Schädel a gitt eraus:
  - Banzai! Dir wäert an den Himmel goen!
  D'Svetlana Snow White ass ganz rosen an der Offensiv, besonnesch d'Panzer klappen, a Fligeren och, si quetscht:
  - Dir wäert net verschount ginn!
  An eng Dosen Nadelen fléien vun hire bloe Fanger. Wéi si duerch jiddereen brécht, briechen d'Fligeren zesummen. A ganz vill souguer de Krieger probéiert ze zerbriechen an ëmzebréngen.
  Muskulär, geprägte Kand a Shorts Oleg Rybachenko, klappt d'Kräien mat enger Pfeif, quitscht:
  - Herrlechen Hammer!
  An de Jong werft och esou e coole Stär a Form vun engem Swastika mat sengem bloe Fouss. Komplizéiert Hybrid.
  An d'Mass vun den Nazien ass zesummegefall.
  Den Oleg Rybachenko huet gebrëllt:
  - Banzai!
  An de Jong ass erëm an engem wilde Attack. Nee, et gesäit just mat Kraaft, an Vulkaner gurgle!
  Wonnerschéin Margarita a Bewegung. Et wäert jidderengem säi Bauch räissen.
  E Meedchen mam Fouss geheien fofzeg Nadelen op eemol eraus. An d'Mass gouf vun all Zorte vu Feinde ëmbruecht, souwuel Panzer a Fligeren ausgeschloen.
  D'Margarita Korshunova huet mat hiren bloen Fersen fonkelneiert a punkto Frechheet gesongen:
  - Een zwee! Trauer ass kee Problem!
  Dir sollt ni decouragéiert ginn!
  Halt d'Nues an de Schwanz méi héich mat enger Päif.
  Wësst datt e richtege Frënd ëmmer bei Iech ass!
  Dëst ass sou eng aggressiv Firma. D'Meedchen dréckt a rifft:
  "Den Dragon President wäert e Läich ginn!"
  Natasha Korshunova am Kampf ass just eng Zort Terminator. A gebrëllt gurgle:
  - Banzai! Gitt et séier! An d'Enn vum Diktator!
  An eng Granat ass vun hirem bloe Fouss geflunn. An d'Nazien si wéi Neel. An et wäert vill Mastodonten a geflügelte, infernalesche Maschinnen zerbriechen.
  Hei ass de Krieger! Fir all Krieger - e Krieger!
  Zoya Angelskaya ass och an der Offensiv. Sou eng rosen Bitch.
  A si huet et geholl an huet gekrasch:
  - Eise Papp ass de Wäisse Gott selwer!
  An hien schneit eng dräimol Millen bei den Nazien!
  An de Roude Kapp, fonkelnei mat bloen Fersen a Rubin Nippel vun den Augustinus Broscht, huet als Äntwert gebrëllt:
  - A mäi Gott ass schwaarz!
  Tatsächlech ass de Roude Kapp déi ganz Ausféierung vu Bedruch a Béisheet. Fir Feinde, natierlech. A fir Frënn ass si eng Schatz.
  A wéi mat bloen Zéiwen wäert hien huelen a geheien. A vill Koup Krieger vum bronge Räich, souwéi hir Panzer a Fligeren.
  De roude Kapp huet geruff:
  - Russland an de schwaarze Gott sinn hannert eis!
  E Krieger mat engem ganz héije Kampfpotenzial. Nee, ënnert dësem ass et besser net ze vermëschen. Wéi d'Tierm vun de Panzer ofgerappt ginn an d'Flilleke vu faschistesche Fligeren.
  Augustinus, de Géigner zerstéiert, huet gefeiert:
  - Mir wäerten all Verrieder a Pudder zerbriechen!
  A wink op seng Partner. Jo, dëst brennt Meedchen ass net grad eppes wat Fridde ka ginn. Ausser de Fridden ass déidlech!
  Svetlana Snow White, d'Feinde zerstéiert, huet erausginn:
  - Mir schëdden dech an der Linn!
  Redhead Augustine bestätegt:
  - Mir wäerte jiddereen ëmbréngen!
  A vun hire bloen, gemeiselten Been flitt erëm d'Geschenk vun der totaler Vernichtung! An esou vill Panzer a Fligeren explodéiert a kleng Chips op eemol.
  An da schléit d'Meedchen, wéi aus enger Scharlach Nippel, mam Blëtz.
  Schéckt Kaddoe vum Doud mat sengen bloen Fersen, huet den Oleg Rybachenko als Äntwert gesongen:
  - Et gëtt e komplette Banzai!
  Augustinus, huet d'Nazis mat hiren bloen Hänn zerräissen, se mat Schwäerter geschnidden, an d'Nadelen mat hiren bloen Zänn geheit, Panzer a Fligeren op eemol zerstéiert, erausginn:
  - Kuerz gesot! Kuerz gesot!
  D'Natasha Korshunova, déi brong Krieger zerstéiert, zesumme mat Panzer a Fligeren, huet gekrasch:
  - Kuerz gesot - banzai!
  A loosst eis Géigner mat wilde Batterkeet schneiden.
  Barefoot, schéin, e Jong a Shorts Oleg Rybachenko, Géigner schneiden, erausginn:
  - Dëse Gambit ass net Chinesesch,
  An den Debut, gleeft mir, ass Thai!
  An erëm ass eng schaarf, metallesch schneidend Scheif aus dem Bouf säi bloe Fouss geflunn. Hien huet souwuel d'Türmer vun den Panzer wéi och d'Schwänz vum Fliger ofgeschnidden.
  Kämpf Metal zerstéierend Meedchen Margarita, Ofschneiden vun de Krieger vum bronge Räich an d'Rüstung vun Panzer, huet gesonge:
  - A wien fanne mir am Kampf,
  A wien fanne mir am Kampf ...
  Loosst eis net mat deem Geck maachen -
  Loosst eis et zerräissen!
  Loosst eis et zerräissen!
  Si hunn deemools eng gutt Aarbecht mat den Nazien gemaach ...
  Hei sinn den Hitler a seng Equipe virun de Meedercher a Kanner op de Knéien gefall.
  D'Natasha Korshunova huet fir d'éischt d'Nazi Nummer 1 gezwongen hir blo Féiss ze kussen.
  Dunn huet den Hitler a seng ganz Entourage och d'bloe Sohlen an Fersen vun anere Meedercher kussen. A si hunn hir Fersen mat der Zong geleckt. An e ganz schéine blonden Jong Oleg Rybachenko gouf vum Meedchen seng blo Féiss Kuss.
  Nodeem si ganz zefridde war mat der Ernierung vu männleche Parasiten, huet Natashka bestallt:
  - Elo, wa mir Iech net all ëmbruecht hunn, ënnerschreift den Optrag fir déi komplett an bedingungslos Kapital vum Drëtte Räich un d'Sowjetunioun!
  Alles ass gutt dat gutt endet. Den Drëtte Räich huet kapituléiert an déi mächteg Wehrmacht gouf ofgerappt. Hitler a seng Equipe sinn an d'Dungeons vu Beria gaangen.
  D'Uerteel war séier awer gerecht. Den 22. Juni 1959 gouf den Hitler direkt op der Rouder Plaz opgehaang!
  
  
  
  
  FUHRER'S DEVIL'S DREAM ÄNDERT HISTORY
  Hitler am véierzeg-éischt Joer geännert seng Meenung iwwer d'Haaptstad Moskau an d'Sowjetunioun huelen. Ee vun de Grënn dofir war, datt de Fuhrer en Dram hat mat der kompletter Néierlag vun der Wehrmacht. An den 20. November 1941 huet den Hitler dem Stalin Fridden ugebueden. De Leader vun der UdSSR verlount, traumatiséiert duerch virdrun Néierlag. D'Däitschen kruten alles wat se fäerdeg bruecht hunn ze erfaassen. Bal all vun der Ukraine an der Stad Rostov-op-Don, a Wäissrussland, de baltesche Staaten, Deel vu Russland.
  Op Stalin sengem Virschlag huet den Hitler den Austausch zougestëmmt. Russland huet sech eens, de ganzen Donbass, an en Deel vun den Don's Chernozem-räiche Lännereien opzeginn, am Austausch fir e Korridor op Leningrad a fir d'Grenze vu Moskau ewech ze drécken. Den Hitler huet sech eens d'Grenzen un d'Smolensk Regioun ze drécken, mä am Géigesaz huet d'UdSSR deen Deel vun der Donbass iwwerginn, deen d'Däitschen keng Zäit haten ze besetzen, an den Don mat räichem schwaarze Buedem, deen d'Däitschen am meeschte wollten. Bal all Krim, ausser Sevastopol, war däitsch. A Karelia gouf d'Grenz laanscht d'Frontlinn gezunn, wat d'Finne passt. Murmansk blouf mat der UdSSR. Am Süden gouf d'Grenz laanscht den Don gezunn, an d'Däitschen konnten endlech hir Liewensmëttelsécherheet garantéieren. Si haten och Kuel a Stol aus Donbass. A räich Dépôten vun alloying Elementer. D'Wehrmacht blouf e Mangel un Ueleg, awer dëst war temporär, well den Hitler geplangt huet och de Mëttleren Osten z'erfaassen. Méi oder manner konsolidéiert.
  D'Däitschen hunn wierklech gegleeft datt den Hitler mat der Welt gehaasst huet. Awer de Fuhrer wousst besser. Ausserdeem ass et méiglech de Krich am Westen weiderzeféieren. Als éischt huet de Fuhrer mam Franco getraff. Ech sot him, datt Dir selwer gesinn, datt d'UdSSR besiegt gouf. Den Drëtte Räich ass méi staark wéi jee a Groussbritannien ass veruerteelt. Also wäert Dir d'Däitschen net an Gibraltar loossen, sou datt Dir d'Schicksal vu Frankräich deelt. An dofir gëtt Gibraltar Spuenesch ginn, an Dir kënnt souguer e puer vun de Lännereien vun den englesche Kolonien ufroen. An et gëtt keng Zäit fir de Franco fir eng laang Zäit ze iwwerzeegen, d'Hänn vun der Wehrmacht sinn opgeléist, a ganz Afrika an déi meescht vun Asien, och Indien, wäerte komplett ënner Kontroll geholl ginn.
  De Generalissimo huet d'accord. An elo, am Dezember, hunn d'Däitschen de Gibraltar mat engem plötzlechen Schlag ageholl an aus Osten d'Entrée vum Mëttelmier blockéiert. A gläichzäiteg hunn d'Nazis d'britesch Basis zu Malta zerstéiert, an se duerch d'Landung ageholl.
  Dem Rommel säi Corps krut Verstäerkung an huet Tolbuk ageholl an dunn d'Briten an Ägypten besiegt. Si si gefall wéi Erbsen. Ägypten gouf gefaangen an de Suezkanal gouf zougemaach. Duerno sinn d'Däitschen an den Irak a Kuwait geplënnert. Si schloen d'Englänner wéi eng Kottlettbier. A si hunn se zerstéiert andeems se de Mëttleren Oste gefaangen hunn. Am Fréijoer 1942 waren de ganzen Norde vun Afrika, de Mëttleren Osten an de franséische Besëtzer besat. An et war, muss ech soen, eng grouss Victoire.
  D'Däitschen hunn awer méi behaapt. A si hu ganz Afrika gefaangen. An d'Japaner hunn d'USA um Mier zerstéiert. A Victoiren no der anerer. An elo, am Summer 1942, souwuel den Iran wéi och Indien goufen vun den Däitschen ageholl. An am Hierscht war d'Besatzung vun Afrika endlech ofgeschloss. Sou hunn d'Nazien d'Erfaassung vu bedeitende Territoiren a Ressourcen duerchgefouert, mat Japan vereenegt.
  Groussbritannien huet seng Kolonien an Afrika an Asien verluer, a sech an enger ganz schwiereger Situatioun fonnt. An am Fréijoer 1943 sinn déi Däitsch, zesumme mat de Japaner, an Australien gelant. A Groussbritannien selwer gouf massiv Bombardementer ausgesat.
  Den Hitler huet am Summer en Enn vum Räich vum Léiw gefuerdert. An et war en aktiven U-Boot-Krich. D'Däitschen kruten U-Booter mat Waasserstoffperoxid ugedriwwen. An dat si ganz sérieux Kräften.
  Am Juli 1943 gouf d'Landung endlech duerchgefouert. Panzer hunn un de Schluechte deelgeholl: "Panther", "Tiger" an "Lion", an "Ferdinands". An déi selwecht ME-309 Kämpfer an Yu-288 Bomber. An et ass op déi englesch Truppe mat schrecklecher Kraaft gefall. D'Schluecht um Land huet nëmmen eelef Deeg gedauert an ass mat enger iwwerzeegender Victoire fir d'Wehrmacht ofgeschloss.
  An dat ass eng grouss Leeschtung vun der däitscher Militärmaschinn.
  Duerno ass de Krich op d'Säit vun den USA iwwergaang. An Island gouf gefaangen. Amerika duerno konnt Europa net bombardéieren. De Roosevelt huet sech bemierkbar gefeelt an dem Hitler Fridden ugebueden op all Konditiounen.
  Awer d'Nazien hunn decidéiert d'USA ofzeschléissen an d'Offensiv weiderzeféieren. Am véierzeg-véiert Joer ass d'Verëffentlechung vu Jetfliger massiv ginn, an d'Yankees hunn et wuertwiertlech gestoppt. A Marseille, no dausend erofgefall Fligeren iwwerschratt, krut de Grousse Kräiz vum Iron Cross, als Kroun vum Heldentum an Effizienz vun der Fluchklass.
  De Führer huet bestallt Amerika mat Alliéierten an Argentinien ze knipsen, souwéi a Brasilien. A plënneren aus dem Süden mat der Japanesch, a vum Norden, duerch Kanada. An et war wéi duebel Pincers. Hitler huet sech op engem wäisse Päerd gefillt.
  Et war och eng Serie vun éischt Self-propelled E, méi hell a méi perfekt. TA-400 an Yu-488 hunn iwwerwältegend Muecht gewisen. A si hunn ugefaang d'Feinde ze zerstéieren. A wuertwiertlech schëdden se mat engem Whisk.
  An d'Nazien zerstéieren d'Alliéierten. A si maachen et sou effektiv datt d'USA zerbriechen. Si ginn den Amerikaner keng Chance. Däitsch Attentatgewierer sinn déi bescht op der Welt a si hu kee Gläichgewiicht. Erschéngen bis Enn vum Joer an déi éischt Disketten, déi wéinst dem laminarem Jet net erofgefall konnten. A si hunn Amerika zerstéiert.
  Liicht Self-propelled Waffen aus der E Serie weisen hir komplett total Iwwerleeënheet iwwer d'Yankee Panzer. Si sinn wuertwiertlech ronderëm gaang an hunn alles zerstéiert an et an d'Kottlett ëmgewandelt an et an d'Äsche verflaacht. Amerika hat keng Chance géint d'USA.
  Am véierzeg-fënneften Joer hunn d'USA scho gebrannt. New York a Washington sinn am Mäerz gefall.
  An am Abrëll gouf et eng Kapitulatioun. Also huet d'Divisioun vum Räich stattfonnt. D'Nazien an d'Japaner, nodeems se gewonnen hunn, hunn de Krich temporär gefruer. D'Period vum Fridden ass komm. Den 20. Abrëll 1950 huet den éischte Fluch vun Astronauten op de Mound stattfonnt.
  An den 20. Abrëll 1953 ass e grousse Krich tëscht dem Drëtte Räich a Japan ausgebrach. Dem Stalin säin neien Nofolger, Beria, huet dem Hitler e gemeinsame Krich mam Land vun der Rising Sun ugebueden. Hitler sot Beria, datt d'Sowjetunioun a voller Kraaft kämpfen soll, awer nëmmen de südlechen Sakhalin an de Kuril Gruet kréien. A wann, da wäert d'Drëtt Räich huelen an d'UdSSR an Pudder läschen.
  Dem Hitler seng Truppe sinn technologesch méi staark wéi d'Japaner. Déi pyramidesch Panzer si besonnesch formidabel bei den Däitschen. A si kënnen net aus all Wénkel gebrach ginn. A Jet Aviatioun ass oniwwertraff. An d'Disketten erreechen Geschwindegkeet vun zéng sonic Schwéngungen. Nee, Japan kann esou Muecht net widderstoen.
  D'UdSSR huet och eppes. Tank T-54, am Prinzip, ass net schlecht. Mee et ginn och aner Autoen. Zum Beispill IS-7, ganz schlecht Stoppkraaft. Alenka fiert dësen Tank an zerstéiert d'Japaner.
  D'Meedchen rifft a päift e Lidd brécht:
  - A fléien an de Sarg vum Samurai,
  Ënnert dem Drock vu Stol a Feier!
  Elo hunn se Beria amplaz Stalin, an d'Land vun de Sowjets wäert nei Grenzen eroberen.
  Japan huet Panzer vun der E-Serie, awer si sinn al an onvollstänneg, fréi Ännerunge. Hei ass sou e Pret op der IS-7 an dësem Fall, den E-90. Den Auto weegt honnert an aacht Tonnen, véierzeg méi wéi de sowjetesche Auto. A seng Rüstung ass méi déck, besonnesch seng Stir. D'Stir vum Tuerm ass 285 mm, géint 210 fir IS-7, an d'Stir vum Gehäuse ass 250 mm géint 150 fir d'sowjetesch Maschinn. Awer den Hang vun der Rüstung wäert manner sinn. An d'Säiten sinn déiselwecht 150 mm. True, d'japanesch Fudder wäert méi déck sinn 150 mm versus 94. D'Waffen sinn ongeféier no bei 128 mm fir d'Japaner a fir d'Sowjet 130 mm mat enger Längt. Awer de sowjetesche ass vläicht e bësse besser. An hei kommen se méi no.
  D'Japaner ass nach ëmmer besser an der Stir geschützt, awer d'Fuerleistung ass méi schlecht, obwuel de Samurai en 1500 Päerdsmotor huet.
  Anyuta klappt dem Isa seng Rüstung mat hiren bloen Zänn a coos:
  - Et gëtt eng Ära vum Kommunismus am Haff!
  Alla dës rout-Hoer Däiwel stëmmt:
  - Natierlech wäert et!
  D'Maria laacht an ass op:
  - Eis Partei ass eng éiweg Victoire!
  Olympesch brëllt:
  - Fir Mammeland fir Stalin!
  An elo wäert de sowjetesche Panzer de Feind schloen. An hie wäert Liicht op, a loosse mer zu Stécker räissen. A wuertwiertlech zerstéiert d'Rüstung.
  D'Alenka huet gelaacht a bemierkt:
  - Et ass besser mat enger Fra!
  De japanesche Mastodon ass zerstéiert ginn. An de Rescht vun de Samurai Panzer sinn net sou gutt geschützt. A si si méi einfach ze schloen. An Dir zerstéiert se wierklech, wierklech cool.
  Anyuta huet gesongen, an dréckt den Ausléiser mat hirer bloer Ferse:
  - Erënnert net d'Humiliatioun vun de Slawen,
  Mir géifen e Bierg eropgoen fir Russland ...
  Loosst eis net méi Beleidegungen huelen
  Loosst eis de Feind mat enger Stahlhand zerbriechen!
  An nach eng Kéier de Projektil zerstéiert den E-50 lizenzéierte Panzer. Och net dee beschten Auto. Zimlech schwéier, awer d'Säit ass zimmlech schwaach, a kann vu laanger Distanz duerchgebrach ginn.
  D'Elisabeth huet um T-54 gekämpft an et war vill méi schwéier fir si. Awer d'Meedchen huet enorm Widderstandsfäegkeet gewisen. A mat der Hëllef vun bloe Fanger, wéi hien e Projektil schéckt an d'E-75 duerchbréngt, an dat ass ganz cool. A massiv Zerstéierung.
  D'Elena huet och geplatzt, mat kolossalen Drock. A mat déidlecher Kraaft geschloen.
  An hei brennt d'Japaner an zerfall. An et zerstéiert et wuertwiertlech.
  Catherine twittert:
  Et huet mech, et huet mech
  Ech wäert sëtzen, ech wäert sëtzen, op engem Päerd!
  A wink bei hire Partner. An d'Meedercher hei sinn sou schéin an nëmmen an engem Bikini. A barfuß natierlech ganz schéin.
  D'Elizaveta, eng kämpft Fra an en E-50 aus Japan erausgeschloen, huet gejaut:
  - Fir dëse grousse Kommunismus!
  Ephrasia, d'Japaner zerdréckt, huet gekrasch:
  - Iwwer meng Grenzen!
  Japan huet e bësse méi wéi engem Joer ofgehalen a gouf besiegt. An den Drëtte Räich gouf e Welträich.
  Den 20. Abrëll 1957 huet de Fluch vun engem Astronaut op de Mars ugefaangen. An et war e wonnerschéine Schrëtt.
  Den 20. Abrëll 1959 gouf e Referendum ofgehalen, deen d'Monarchie an déi keeserlech Regierungsform am Drëtte Räich legaliséiert huet.
  Mee Hitler wier ni Hitler gewiescht, wann hien de Problem vun der UdSSR net wollt léisen. An natierlech, säi Wonsch de ganze Globus z'ënnerwerfen.
  Den 20. Abrëll 1961 huet den Drëtte Räich d'UdSSR iwwerfalen. D'Agressioun ass ruthless a mat grousse Kräfte. Wat ganz ongläich ass.
  An d'Horden vum Drëtte schonn zwou Wochen nom Ufank vun de Kampf ugefaang ronderëm Moskau ze fléissen.
  Oleg an der Offensiv beschleunegt alles. De Jong schléit d'Nazien.
  Seng blo Féiss werfen schaarf Nadelen - räissen Panzer a Fligeren.
  De jonke Krieger rifft:
  - Dat verréckt Räich wäert jidderee zerräissen!
  An erëm ass de Jong ënnerwee.
  D'Margarita ass e stiermescht Meedchen an hirer Aktivitéit. An dréit d'Feinde.
  Hei huet si mat hirem bloussem Been gestart, eng Ierzebulli mat Sprengstoff. Si wäert explodéieren, an op eemol ginn honnert Nazien an zéng Panzer opgeworf.
  D'Meedchen rifft:
  - D'Victoire wäert eis souwisou kommen!
  An hie wäert d'Mëllech mat Schwerter lafen - d'Fässer vun Panzer fléien a verschiddene Richtungen.
  D'Natasha huet hir Beweegunge beschleunegt. D'Meedchen schneidt déi brong Krieger of. A beim Gejäiz:
  - D'Victoire waart op d'Räich vu Russland.
  A loosst eis d'Nazien mat beschleunegtem Tempo auserneen.
  D'Natasha ass en Terminator Meedchen.
  Hien denkt net fir ze stoppen an ze bremsen, an Panzer a Fligeren ginn op d'Strooss.
  Zoya ass op der Offensiv. Hir Schwerter schéngen Fleesch a Metall Zalot ze schneiden. D'Meedchen jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Eis Rettung ass a Kraaft!
  A kaal Zéiwen werfen och sou Nadelen.
  An eng Mass vu Leit mat gebrachenen Hals, déi an Hiwwele vu Läichen ronderëm leien, souwéi futtis Panzer an erofgefall Fligeren.
  Augustine ass e verréckt Meedchen. An et zerstéiert jiddereen wéi wann et e Roboter aus Hyperplasma ass.
  Et huet schonn net honnert Nazien zerstéiert. Awer alles hëlt den Tempo op. An de Krieger brécht nach ëmmer.
  - Ech sinn invincible! Déi coolst vun der Welt!
  An erëm, d'Schéinheet an der Attack.
  A vun hire bloen Zéiwe flitt eng Ierbé eraus. An dräihonnert Nazien an eng Dose Panzer goufen duerch eng mächteg Explosioun ofgerappt.
  Augustinus sangen:
  - Dir wäert et net trauen eist Land ze gräifen!
  D'Svetlana ass och an der Offensiv. A gëtt net engem eenzege Gramm Ofbriechen. Wild Terminator Girl.
  An hien schneit d'Feinde an zerstéiert d'Nazis. An d'Mass vu brong Kämpfer ass schonn an de Gruef a laanscht d'Stroosse gefall.
  Déi sechs ware rosen. Huet e wilde Kampf gemaach.
  Den Oleg Rybachenko ass zréck an Aktioun. An hie geet weider, wénkt béid Schwerter. An den Terminator Jong leeft d'Millen. Déi Doudeg Nazie falen.
  Mass vu Läichen. Ganz Bierger vu bluddege Kierper.
  De Schrëftsteller Jong gëtt un eng wilde Strategie erënnert. Wou och Päerd a Leit sech vermëscht hunn.
  Den Oleg Rybachenko rifft:
  - Wee vum Geescht!
  An et wäert vill Suen ginn!
  An den Terminator Jong an der neier Bewegung. A seng blo Féiss wäert eppes huelen a geheien.
  De Jong Genie huet gebrëllt:
  - Master Klass a Firma "Adidas"!
  Eng wierklech cool Show huet sech cool erausgestallt. A wéi vill Nazien ëmbruecht hunn. An déi gréisst Zuel vun de gréissten huet déi brong Kämpfer ëmbruecht.
  D'Margarita ass och am Kampf. Zëmt Zimt a Stol Arméien a brécht:
  - Grousse Schock Regiment! Mir fueren all an de Sarg!
  An hir Schwäerter gi bei den Nazien gehackt. D'Mass vu brong Kämpfer ass schonn zesummegefall.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Ech sinn nach méi cool wéi Panther! Beweist datt jiddereen dee Beschten ass!
  A vun der bloer Ferse vum Meedchen, wéi eng Erbëss mat mächtege Sprengstoff, fléien eraus.
  A schloen op de Feind.
  An hie wäert e puer vun de Géigner an Panzer a souguer Fligeren huelen an Smash.
  An d'Natasha ass an der Autoritéit. A si schléit Géigner, a si selwer wäert keen Ofstamung ginn.
  Wéivill Nazien hu schonn ënnerbrach.
  An hir Zänn si sou schaarf. An d'Ae si Saphir. Dëst ass d'Meedchen - d'Haaptrei. Obwuel si huet all hir Partner - executioners!
  D'Natasha rifft:
  - Ech sinn verréckt! Dir wäert eng Eelefmeter hunn!
  An erëm wäert d'Meedchen vill Nazien mat Schwerter ofschneiden.
  Zoya ass ënnerwee an huet vill brong Krieger geschnidden.
  A kaal Féiss werfen Nadelen. All Nadel killt e puer Nazien. Dës Meedercher si wierklech schéin.
  Augustinus fortschrëtt a zerstéiert Géigner. A gläichzäiteg vergiess hien net ze ruffen:
  - Dir kënnt net aus dem Sarg entkommen!
  An d'Meedchen wäert hir Zänn huelen an hir Zänn bloen!
  An de Roude Kapp ass sou ... Hoer fléien am Wand, wéi e proletaresche Banner.
  An alles kënnt wuertwiertlech aus Roserei.
  Svetlana ënnerwee Hei huet si vill Schädel an Tanktuerm geschnidden. E Krieger, deen d'Zänn mécht.
  Weist Zong. An dann späitzt aus engem Stréi. Da rifft hien:
  - Sidd Dir dout!
  An erëm fléien déidlech Nadelen vun hire bloe Féiss, déi Infanterie a Fligeren getraff hunn.
  Oleg Rybachenko spréngt a spréngt.
  E barefous Jong emitt eng Rëtsch Nadelen, klappt Panzer a séngt:
  - Loosst eis op de Camping goen, e grousse Kont opmaachen!
  De jonke Krieger ass am Beschten.
  Hien ass zimlech al, awer hien gesäit aus wéi e Kand. Nëmme ganz staark a muskulär.
  Den Oleg Rybachenko huet gesonge:
  - Loosst d'Spill net no de Regelen sinn - mir wäerten duerch d'Fraera briechen!
  An erëm sinn déidlech a zerbriechend Nadelen vu senge bloe Féiss geflunn.
  D'Margarita huet mat Freed gesongen:
  - Näischt ass onméiglech! Ech gleewen datt d'Fräiheet wäert opgoen!
  D'Meedchen huet erëm eng déidlech Kaskade vu Nadelen op d'Nazien an hir Panzer geheit, weider:
  - D'Däischtert wäert fortgoen! Mee Rosen bléien!
  An d'Kriegerin, soubal si eng Ierzebëscherei mat den bloen Zéiwe werft, sou sinn direkt dausend Nazien an d'Loft geflunn. Jo, d'Arméi vum brongen, hellesche Räich schmëlzt direkt virun eisen Aen.
  Natasha am Kampf. Spréngt wéi eng Kobra. Explodéiert Feinde. An esou vill Nazie stierwen a Fligeren falen.
  Hir Meedchen a Schwäerter, a Kären op de Kuel, a Speer. An Nadelen.
  Zur selwechter Zäit brécht et och:
  - Ech gleewen datt d'Victoire kënnt!
  An d'Herrlechkeet vun de Russen wäert fannen!
  Kaal Zänn werfen nei Nadelen, schloen Géigner.
  Zoya an engem wilde Beweegung. Attacken d'Nazis. Breet se a kleng Stécker.
  D'Kriegerfra werft Nadelen mat de bloe Fanger. Brécht duerch Géigner, a wéi brëllt:
  Eis komplett Victoire ass op der Hand!
  An hien fiert eng wëll Mille mat Schwerter aus, räisst Panzer ewech. Dëst ass wierklech e Meedchen wéi e Meedchen!
  Awer dem Augustine seng Kobra ass an d'Offensiv gaangen. Dës Fra ass en Albtraum fir all Albtraum.
  A wann et et schneit, heescht et datt et et wäert schneiden.
  Duerno wäert de Roude Kapp huelen a sangen:
  - Ech wäert all Schädel opmaachen! Ech sinn e groussen Dram!
  An elo sinn hir Schwäerter an Aktioun an duerch Fleesch a Metall geschnidden.
  D'Svetlana geet och an d'Offensiv. Dëst Meedchen huet keng Bremsen. Soubal se hacken, sou ass d'Mass vu Läichen geläscht, a Fligeren a Panzer falen.
  De blonden Terminator brécht:
  - Wéi gutt et wäert sinn! Wéi gutt et wäert sinn - ech weess et!
  An elo flitt eng killer Ierze vun hir.
  Oleg erëm honnert vun den Nazien, mat engem Meteor, ofgeschnidden. An hie wäert eng Bomm ophuelen a se geheien.
  Kleng a Gréisst, awer déidlech ...
  Wéi a kleng Stécker ze briechen.
  Den Terminator Jong huet gejaut:
  - Storm Jugend vu schreckleche Maschinnen!
  Margarita wäert dëst erëm an Schluecht maachen.
  A vill brong Kämpfer ofschneiden. A schneit grouss Lücken.
  D'Meedchen rifft:
  - Lambada ass eisen Danz um Sand!
  A mat neier Kraaft getraff.
  D'Natasha op der Offensiv ass nach méi rosen. Also dreschen d'Nazis. Et ass net ganz gutt fir si sou Meedercher ze widderstoen.
  D'Natasha huet et geholl a gesongen:
  - Lafen op der Plaz ass e gemeinsame Reconciliator!
  An d'Krieger Meedchen ass an de Géigner mat sou enger Kaskade vu Schlag geplatzt.
  An hie wäert discs mat bloe Féiss geheien.
  Hei huet si d'Mille gelaf. D'Mass vun de Käpp vun der bronger Arméi ass zréck gerullt an d'Panzer hunn gebrannt.
  Si ass eng kämpft Schéinheet. Schlo selwer esou eng giel Armada.
  Zoya ass ënnerwee, zerstéiert jiddereen ouni Ausnam. An hir Schwäerter si wéi Scheren vum Doud.
  D'Meedchen ass just léif. An hir blo Féiss werfen ganz gëfteg Nadelen.
  Néierlag Géigner. Si duerchbriechen den Hals a maachen Sarg, maachen Panzer a Fligeren explodéieren.
  D'Zoya huet et geholl a gekrasch:
  - Wann et kee Waasser am Krunn ass ...
  D'Natasha huet mat Freed geruff:
  Also et ass Är Schold!
  A mat den bloen Zéiwe werft hien eppes wat grëndlech ëmbréngt. Dëst ass wierklech e Meedchen vu Meedercher.
  A vun hire bloe Been, wéi d'Blade fléien. An hie wäert vill Kämpfer schloen, Tierm aus Panzer ofschneiden.
  Augustinus ënnerwee. Schnell an eenzegaarteg a senger Schéinheet.
  Wat hell Hoer hatt huet. Wéi e proletarescht Banner fladdert. Dëst Meedchen ass e richtege Vixen.
  A si schneit Géigner - wéi wa si mat Schwäerter an hiren Hänn gebuer gouf.
  Redhead, verdammt Baascht!
  Den Augustinus huet et geholl a gefeiert:
  - Et gëtt e Stierkopf - d'Kämpfer ginn net verréckt!
  An hei huet si erëm vill Kämpfer zerstéiert.
  Kuerz gesot, se soen datt mat sou enger Equipe Hitler net iwwerlieft. An den 9. Mee 1961 gouf den Adolf Hitler vun de Meedercher mat bloen Zéiwen un d'Äerm an d'Been an d'Margarita an d'Nues geholl an zerräissen, an den 9. Mee 1961 gouf den Hitler geholl a gestuerwen! An d'UdSSR huet d'ganz Welt eruewert!
  
  D'BABA YAGA ASS MÉISCHT A SCHÉIDEN D'USSR!
  Baba Yaga, gedriwwen duerch Haass fir Leit, intervenéiert am Laf vun der Geschicht. Si huet et geholl an am Mörser an der Gesellschaft mam Zmey Gorynych amerikanesch Fligeren ugegraff, déi japanesch Fligerdréier bombardéiere wollten. An d'Schlange Gorynych, wéi hien et hëlt, a schléit d'Amerikaner mat engem grousse Flamestrahl aus dräi Käpp. A verbrennt méi wéi honnert Fligeren op eemol. An d'Yankees Panik. An da gëtt et de Baba Yaga, e Spaltgras an d'Mier geheien an amerikanesch Fligerdréier an aner Schëffer déi mat enger Welle bedeckt sinn. Als Resultat gouf Amerika an der Schluecht vu Midway komplett besiegt.
  D'Japaner hunn dunn ënnerwee gefaangen an den hawaiianeschen Archipel huet voll Kontroll iwwer de Pazifesche Ozean iwwerholl. An hir Buedemkräften hunn Indien ugegraff an op Delhi marschéiert.
  D'Briten, fir Indien ze halen, hunn en Deel vun den Truppen aus Ägypten transferéiert an d'Operatioun Torch opginn. Amerika ass och net zu Casablanca gelant an d'Däitschen konnten de Krich an Afrika afréieren.
  Dëst huet d'Nazien net vun der Néierlag zu Stalingrad gerett. Awer dem Mainstein säi Konterstrike huet a Kraaft gewonnen. Wéinst der Tatsaach, datt d'Truppen net an Afrika transferéiert goufen, hat de Mainstein e puer méi Divisiounen, dorënner drësseg Tigers, déi am Sand vun der Sahara verschwonnen sinn an der richteger Geschicht. Ausserdeem war d'Aviatioun vun den Nazien méi staark. Nodeems se d'Ressourcen net op d'Versuergung vun Afrika verbruecht hunn an d'Intensitéit vun de Loftattacken op den Drëtte Räich e puer Mol gefall.
  Hien ass op der Ostfront ukomm, a bis Mäerz 1943 huet de legendären Ace Marseille d'Zuel vun den erofgefallene Fligeren op der Westfront op dräihonnert bruecht a gouf eng richteg All-Zäit Legend. An am Osten hunn d'sowjetesch Piloten him schwéier geschloen. De Marcel huet déi wäermst Kämpf net vermeit a war e richtegt Phänomen. Ee Mann war e ganze Loftfaart Corps wäert.
  Sowjetesch Truppen leiden méi Verloschter wéi an der realer Geschicht. Manner vun hinnen sinn aus der Ëmgéigend geflücht. An d'Däitschen hunn net nëmmen Kharkov a Belgorod erëmgewielt, mä och Kursk, an och Krasnodon a Voroshilovgrad erëm ageholl.
  D'sowjetesch Truppe ware schockéiert ... Beim Téi hu si sech deelweis erholl. Et waren Loftschluechten um Himmel. D'Däitschen hunn d'Initiativ ugegraff. D'Japaner sinn an der Tëschenzäit d'amerikanesch Arterie a Panama passéiert an hunn d'Strooss ageholl. An den USA gouf decidéiert déi ganz europäesch Richtung ze afréieren. Awer déi däitsch U-Boot-Flott huet ze effektiv geschafft, d'Briten an d'Amerikaner gefoltert. An de Churchill, deen net en offiziellen Fridden oder Waffestëllstand riskéiert, huet virgeschloen datt d'Däitschen de Krich op d'Brems setzen. Dat heescht, de Fridden net ofschléissen, awer wierklech kee Krich féieren.
  Hitler huet als Äntwert gefuerdert all Hëllef un d'UdSSR ze stoppen. Groussbritannien an d'USA refuséiert Prêt-Leasing, awer gesot datt se eppes u Russland fir Gold verkafen kéinten.
  Ausserdeem hunn d'Briten an d'Amerikaner gesot datt wann den Hitler d'Zerstéierung vun de Judden gestoppt huet, se Uelegprodukter an aner Rohmaterialien, déi vun den Däitschen gebraucht ginn, op Kreditt kënne verkafen. De Fuhrer, deen decidéiert huet datt d'Judden néierens géife goen, huet sech eens.
  Éischt vun all, musse mir mat der UdSSR verzichten. Richteg, et war keng Eenheet ënnert de Fritz. E puer Genereel soten, datt se Moskau attackéiere sollten. Anerer datt et eng gutt Iddi ass de Kaukasus erëm z'erfaassen.
  De Fuhrer huet decidéiert op Voronezh ze kommen. An dann zréck op Stalingrad. Hitler selwer wollt wierklech Revanche huelen fir d'Néierlag bei dëser Stad. D'sowjetesch Intelligenz huet richteg virgestallt, wou de Feind den Haaptschlag géif schloen an eng staark Verteidegung virbereet. Awer leider waren déi Däitsch staark. Allerdéngs sinn hir Panzer "Panther", "Tiger", a virun allem "Lion" net perfekt genuch.
  Ferdinands ginn och benotzt, Maschinnen sinn och richteg Déieren. An esou ass d'Schockfauscht vun den Nazien de 5. Juli 1943 an d'Offensiv gaangen. D'Nazien probéieren sech virzegoen, awer eng mächteg Verteidegung ass op hirem Wee. Ausserdeem huet d'Artillerie e präventiven, awer net ganz efficace Artillerieschlag op de Géigner gemaach.
  Duerno sinn d'Nazien op d'Attack gaangen a konnten däitlech an d'Positioune vun de sowjetesche Truppen keilen. D'Nazien hu méi Kräften, a si dominéieren d'Loft. Marseille, nodeems se méi wéi fënnefhonnert Fligere erschoss hunn, krut d'Grouss Kräiz vum Eisen Kräiz. A virdru d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  D'Däitschen waren fortgaang a virukommen, duerch d'sowjetesch Verteidegung. Wéi e batter Ram war den Tank "Lev" bewegt, de mächtegste Feind Mastodont a punkto Rüstung a Waffen, waacht nonzeg Tonnen. An hie versteet d'Ferdinands, si hunn hei mat schrecklecher Kraaft gehandelt.
  Awer d'Verteidegung vun der Rouder Arméi war staark a wollt net opginn. D'Nazien hu sech lues a lues fortgaang an hu schwéier Verloschter gelidden. Mä an der Loft haten se d'Initiativ. An de Focke-Wulf ass eng efficace Maschinn, wann se richteg benotzt ginn. A haltbar a mat mächtege Waffen. No an no hunn d'Nazien Voronezh ukomm. Awer et huet hinnen zwee Méint gedauert fir dat ze maachen. Endlech aus Otem, a stierflech midd, huet de Fritz gestoppt wéi se op den Don River koumen. Si haten schwéier Verloschter an Ausrüstung, besonnesch ënnert de Panthers an T-4s an T-3s. D'"Tigers" an "Lions" hunn e bësse manner gelidden. Awer vill Lev Panzer sinn trivial gebrach.
  Et gouf eng Paus an d'Nazis hunn de Schued kompenséiert. Stalin huet gehofft, d'Initiativ am Wanter ze gräifen. ME-309 erschéngt an der Loft an der Serie, déi duerch seng héich Geschwindegkeet a mächteg Waffen e Kardinalproblem fir d'sowjetesch Loftfaart gouf. Wéi Yu-288. Spéit Hierscht ass komm an de Schnéi huet ugefaang ze falen. D'Rout Arméi huet eng Konteroffensiv an der Voronezh Richtung, an am Zentrum, wéi och op der Taman Hallefinsel gestart.
  Am Wanter konnt vill zréckgewonne ginn. Awer onerwaart koum Japan an de Krich géint d'UdSSR. Hir Land Arméi war ganz vill. Nodeem si vill Victoiren gewonnen hunn, huet de Samurai no Revanche op Khalkhin Gol gesicht.
  An eng Schluecht vu kolossale Proportiounen huet sech entfalen. Attack op Wladivostok, Offensiv an Primorye a Mongolei.
  Stalin huet d'Offensiv an der Taman Richtung, an am Zentrum suspendéiert, a probéiert nëmmen zu Voronezh duerchzebriechen. D'Nazien do hunn awer haltbar gehalen. Si hate vill Kraaft.
  Déi hunn nach ëmmer d'Iwwerhand um Himmel. Ausserdeem huet Japan och en Deel vun der Loftfaart ëmgeleet. Et gouf also keng Victoire.
  Samurai konnten Wladivostok blockéieren an en Deel vu Mongolei erfaassen. Awer dat ass wou hiren Erfolleg opgehalen ass. Awer op der anerer Säit konnten d'Däitschen de Wanter iwwerliewen an d'Néierlag vermeiden, wéi et an de 41. an 42. Joer war. An dëst ass e grousse Succès.
  Am Mee hunn d'Nazien hir Kräften ersat. Si haten e ME-262 Jet Fighter an der Serie, déi kee Gläichgewiicht hat. A Marseille huet dausend Fligeren erofgeschoss. Fir siwenhonnert a fofzeg Fligere gouf hien d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Platin-Eichblattschwerter an Diamanten ausgezeechent. A fir dausend Stär vum Ritter Kräiz mat Sëlwer Eech Blieder, Schwerter an Diamanten. Marseille gouf domat de Super Ace vun allen Zäiten a Vëlker.
  Awer d'UdSSR mécht et net méi einfach. Enn Mee hunn d'Däitschen hir Offensiv erëm opgeholl. Awer hir Truppe si ganz lues fortgaang. D'UdSSR huet déi nei Panzer T-34-85 an IS-2 benotzt, déi e puer Problemer fir d'Nazien erstallt hunn. Déi däitsch "Tigers" -2 an "Panther" -2 goufen d'Haaptmuecht. "Lion" a "Maus" goufen ofgeschaaft. Amplaz vum Maus huet ugefaang den E-100, eng nei Generatioun Panzer, ze entwéckelen. Mat engem kompakten Layout, niddereg Silhouette, grousse Wénkel vun Rüstung, méi fortgeschratt a liicht undercarriage. Mat de Maschinnen vun der Serie "E" war bedeitend Hoffnung verbonnen. An eng ganz kolossal Kraaft. D'Kämpf si ganz brutal. D'Däitschen hunn et fäerdeg bruecht d'sowjetesch Truppen an dräi Méint iwwer den Don zréckzedrécken. Mee si hunn näischt méi erreecht.
  Japan war am Krich mat Amerika, an am Summer limitéiert et sech nëmmen op de Stuerm vu Wladivostok a Khabarovsk. Samurai huet Khabarovsk, awer net Wladivostok. An a Mongolei huet de Samurai wéineg Fortschrëtter gemaach.
  Am Wanter 1945 konnten d'Amerikaner Japan nach besiegen an si aus Panama verdreiwen. An de Verlaf vum Krich ass anescht gaangen.
  Am Wanter 1945 ass d'Rout Arméi am Zentrum fortgeschratt, konnt awer d'Nazi-Verteidegung net iwwerwannen. Am Mäerz waren d'Däitschen schonn am Süden fortgaang, awer hu wéineg Fortschrëtter gemaach.
  Am Mee hunn d'Nazien probéiert op Moskau virzegoen, awer net bemierkenswäert Erfolleg erreecht, an an zwee Méint vun haartnäckege Kampf si si fortgeschratt drësseg oder véierzeg Kilometer.
  Self-propelled Waffen vun der Serie E hunn un de Schluechte deelgeholl. Si waren liicht an nach onvollstänneg. Panzer e-50 mat serienfertigung war verspéit. Jet Fligeren, besonnesch Bomber, gouf e Problem fir d'UdSSR. Am Himmel gouf d'Iwwerleeung vun den Nazien verstäerkt. Marseille huet zweedausend Fligeren erofgeschoss a krut de Star vum Ritterkreuz, en Eisenkräiz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. Am Summer hu sowjetesch Truppen probéiert nach eng Kéier eppes ze maachen. Awer et huet net geklappt ... Bis Enn vum Joer war d'Frontlinn inaktiv.
  D'Joer 1946 koum .... D'Däitschen haten Diskothéiken, déi waren awer deier, schwéier ze fabrizéiert, an trotz der Onverschlechterbarkeet duerch de fléissende Laminärjet, konnte se selwer net schéissen. Also huet et keen entscheedende Virdeel ginn. Awer an der ME-262 X-Serie ass e ganz staarke Kämpfer mat geschwächte Flilleken. An ME-1100 mat variabelen sweep Flilleken. An TA-283 mat engem erweiderten Fuselage. Béid Yu-287 an TA-500 si sechsmotoresch Jetfliger. A vill aner Technologien.
  D'UdSSR ass nach ëmmer hannendrun an deem Sënn, an am Himmel hunn d'Nazien eng komplett Initiativ.
  Den E-50 Tank ass endlech an d'Serie an den E-75 gaangen. D'Maschinnen kruten eng enk Layout an hunn sech méi hell gewisen. E-50 gewien nëmmen fofzeg Tonnen mat 1200 horsepower Motor a méi staark Rüstung. D'E-75 huet siwwenzeg-fënnef Tonnen gewien, mat vill méi décke an hellend Rüstung wéi den Tiger-2, mächteg Bewaffnung an engem 1.500 Päerdsmotor.
  D'Däitschen hunn Enn Mee eng Offensiv géint Moskau lancéiert. Dës Kéier hu se et fäerdeg bruecht d'Verteidegungslinn vu Mozhaisk z'erreechen, an do sinn se an eng enk an verzweifelt Verteidegung gerannt.
  D'Situatioun gouf komplizéiert vun der Offensiv vu Japan a Sibirien. Mee et war net ganz erfollegräich. Krich ass eng ganz grausam Saach. An esou hunn d'sowjetesch Truppen nach Moskau ofgehalen.
  De Wanter ass a Schluechte vergaangen. D'Joer 1947 ass komm ... D'Däitschen hu nees probéiert am Fréijoer virzekommen. Hir E-Serie Panzer waren anstänneg. D'Sowjetunioun ass op d'Serie IS-4 an IS-7 gaangen. Awer nach ëmmer a klenge Portiounen. An t-54 panzer erschéngt, awer nees a klenge quantitéiten. An et gouf nach kee Jetfliger.
  D'Nazie ware sech am Süden fortgaang. Si hunn den Haaptschlag a Richtung Kaukasus ausgeliwwert. A si konnten et fäerdeg bréngen. Si sinn duerch d'Front gebrach... D'Situatioun gouf duerch d'Agank vun der Tierkei an de Krich verschäerft. D'Osmanen hunn endlech d'Zécken iwwerwonnen. Ausserdeem hunn d'Alliéierten mam Drëtte Räich net laang Krich gefouert.
  Awer Japan huet kloer ugefaang ze verléieren ... Awer trotz dësem huet de Samurai eng Offensiv am Summer a Sibirien gestart. An als Resultat konnten d'Nazis nach ëmmer de Kaukasus erëmfannen. Bis Enn 1947 hate si et um Land ofgeschnidden. An am Fréijoer 1948 hu se se endlech ageholl.
  An dëser Situatioun huet de Stalin dem Hitler e Waffestëllstand op all Konditioune ugebueden.
  Nodeem d'Ueleg vum Kaukasus an d'Getreide vun der Ukraine, d'Kuel vun der Donbass, den Hitler beschloss, d'Offer vum Stalin z'akzeptéieren, awer op ganz schwieregen Konditiounen.
  D'UdSSR huet Gefaangenen zréckgezunn, Ausrüstung an den Drëtte Räich transferéiert an huet sech verpflicht eng schwéier a rieseg Hommage a Matière première a Gold ze bezuelen.
  Territorial Verloschter waren och grouss. Zousätzlech zu der Tatsaach, datt déi Däitsch scho gefaangen haten, hu se Leningrad a Murmansk, an d'karelian Hallefinsel an Archangelsk opginn.
  De Stalin, deen säin Häerz gekrasch huet, huet dëst zoustëmmen. An e Friddensvertrag gouf ënnerschriwwen.
  Den Drëtte Räich huet sech als Gewënner erkläert an huet sech an de Westen gedréint.
  Schonn am Hierscht 1948 hunn d'Nazi-Horden sech duerch Afrika an de Mëttleren Oste beweegt. A während dem Wanter gouf de gréissten Deel vum schwaarze Kontinent an de ganze Mëttleren Oste gefaangen.
  An am Fréijoer 1949 gouf och de südlechen Deel vun Afrika eruewert. Däitsch Waasserstoffperoxid-U-Booter goufen de mächtegste vun der Welt, an hir Fligeren an Diskette ware komplett ongläich. Doriwwer eraus, am joer 1949, haten d ' nazie pyramidal panzer, déi alliéierten waffen konnten net aus iergendengem wénkel.
  An esou ass am Summer 1949 d'Landung a Groussbritannien stattfonnt. Marseille fir déi erofgefall fënnef dausendste Fliger krut de Grand Star vum Ritter Kräiz mat Sëlwer Eech Blieder, Schwäerter an Diamanten.
  Elo sinn d'USA eleng ... Truman huet dem Hitler Fridden op all Konditioune ugebueden. De Führer huet dat refuséiert. 1950 sinn d'Däitschen duerch Island a Kanada gaangen, an hunn d'USA aus dem Norden ukomm.
  1951 hunn d'Kämpf an Amerika selwer ugefaangen. D'Däitschen hunn zesumme mat de Japaner aus Mexiko a Kanada duerchgebrach. D'USA hunn net déi richteg Technologie fir d'Nazien ze widderstoen. Pyramidal Panzer vum Drëtte Räich haten keng Gläichgewiicht, an all Ofwier gebrach.
  An eng amerikanesch Stad no der anerer ass gefall ... Den 30. Januar 1052 hu sech d'USA géint dat Drëtte Räich kapituléiert. An d'Situatioun ass nach méi akut ginn.
  De Stalin ass de 5. Mäerz 1953 gestuerwen. An den 20. Abrëll 1953 huet den éischte bemannte Fluch op de Mound stattfonnt. Natierlech sinn d'Däitschen geflunn. An et ass zimlech cool. An de Fluch war super.
  Awer d'Zäit ass komm fir Fridden an d'Verdauung vun den Eruewerungen. An esou huet d'Kolonisatioun vun anere Länner an d'Bildung vum Hitler säi Räich ugefaang. 1959, den 20. Abrëll, gouf mam Keeser Adolf Hitler e Referendum iwwer d'Transformatioun vum Drëtte Räich an eng Monarchie a Räich ofgehalen. An an der UdSSR regéiert Beria. Hie krut d'Muecht, well et e Besoin fir eng fest Hand war, an am Wichtegsten, si brauche Uerdnung an der aarmt an zerstéiert vum Krich a Reparatioune vun der UdSSR.
  An den 20. Abrëll 1960 huet de Fluch vum éischte Mënsch op de Mars ugefaangen. An et war flott cool. Awer den Hitler ass am Mäerz 1961 gestuerwen. A seng Plaz gouf vum Jong kritt duerch kënschtlech Reproduktioun Wolf. Och e Keeser a ganz jonk.
  A Wolf huet d'Decisioun, ouni weider ado, e Krich mat Japan ze starten. Si soen datt et net zwee grouss Räicher um Planéit Äerd kënne sinn, awer nëmmen een.
  Gutt, Beria huet d'Säit vum Drëtte Räich geholl. Si soen, tatsächlech, wéi laang kënnt Dir um Eemer sëtzen. Japan huet en Deel vum Fernen Osten a Primorye vu Russland eruewert. An dëst ass allgemeng désagréabel a wëll.
  De Wolf war deen éischten, deen erkläert huet, datt d'Sowjetunioun Primorye, en Deel vu Sibirien, a Sakhalin, souwéi de Kuril-Gramm erëmgewannen konnt, awer net méi. Beria war gutt mat deem. An der UdSSR huet de Krich ugefaangen.
  Hien hat d'Haaptpanzer T-54 an T-55, an IS-10 an IS-12. D'Däitschen hunn vill méi fortgeschratt: pyramidal. An dëst ass natierlech eng sérieux Offer fir d'Victoire.
  Japan, op der anerer Säit, hannert der UdSSR an Technologie. Um Troun vun de Japaner ass dee selwechten irremovable Keeser Hirohito. An natierlech wëll hien och Muecht iwwer d'Welt. Awer d'Nazien si méi schwaach.
  De Krich huet den 20. Abrëll 1961 ugefaangen. Hitler huet sech op de Krich mat de Japaner virbereet, hie wollt och komplett Muecht iwwer d'Welt. Mee Wolf war virun him. Méi genee, den Adolf den Éischten an de Groussen haten keng Zäit. An e groussen a grausame Krich huet ugefaang.
  D'Skalen hu mat grousser Kraaft vibréiert.
  D'Däitschen vun Ufank un, mat méi fortgeschratt Technologie, hunn d'Initiativ gegraff. Awer d'Japaner hunn ganz heroesch gekämpft. Awer an den éischten dräi méint d ' däitsch an d' udssr arméi konnten däitlech déif an d ' japanesch räich plënneren, a vill gefaangen.
  D'Kämpf goungen mat variabelen Erfolleg weider, awer méi zugonschte vun den Nazien. An déi Däitsch sinn ëmmer méi wäit gaang. An dëst war hire kolossalen an inimitable Erfolleg. Hir pyramidesch Panzer goufen aus enger spezieller Aart vu Plastik gemaach, a si hunn all Verteidegung zerstéiert. An et war keng Barmhäerzegkeet fir Japan.
  Den IS-12 war en Tank mat fofzeg Tonnen a gutt geschützt an der Stir, mat enger 122 Millimeter Kanoun, awer 60EL laang. A si huet de Feind schrecklech geschloen.
  Déi japanesch Arméi ass al a verléiert. No e puer Méint vu Kampf gouf en Drëttel vum Samurai Räich ageholl.
  A bis Enn 1961 huet d'Land vun der Rising Sun bal d'Halschent vu sengem Territoire verluer.
  D'Joer 1962 ass komm ... D'Däitschen an d'UdSSR fueren hir Offensiv weider ... D'Beria geet erop. Erëm Kämpf a Victoiren. E Joer méi spéit, bis den 20. Abrëll 1962, ware méi wéi zwee Drëttel vum japanesche Kolonialräich scho gefaange ginn. An de Krich geet weider.
  D'Arméi vun der UdSSR kämpft mat Heldentum ....
  Elo sinn se op akuten Hokkaido gelant ... An den 3. September 1962 huet Japan kapituléiert. An dëse Krich ass eriwwer.
  Wolf déi éischt, gouf grouss, a Weltkeeser. An erëm ass et Zäit déi gefaange Kolonialbesëtzer ze verdauen.
  Däitsch Flich op verschidde Planéiten. 1965 zu Venus. 1967 zu Merkur. An 1968 un d'Satellitte vum Jupiter.
  Mee dat geet fir de Wolf den Éischten net duer, 1971 goufen och d'Saturnsatellitte besicht. An 1971, den 20. Abrëll Wolf den Éischten attackéiert der UdSSR. Hien huet decidéiert déi lescht Kraaft op de Planéit Äerd z'erfaassen, déi him nach net ënnergeuerdnet war.
  Beria huet nach ëmmer d'Sowjetunioun regéiert. Hie war siwwenzeg-zwee, oder net souguer.
  An d'Truppen vum Drëtte Räich hunn den Territoire eruewert. Den Haaptschlag gouf a Richtung Moskau geschloen, deen den Hitler ni gepackt huet.
  Mee bis elo goung natierlech alles zugonschte vum Drëtte Räich. Wat méi Kräften a Panzer huet.
  Awer Pech, d'sowjetesch Truppen sinn ukomm, a loosst eis d'Nazien mat schrecklecher Kraaft drëschen.
  Den Oleg Rybachenko ass zréck an Aktioun. An hie geet virun, wénkt béid Schwerter. An den Terminator Jong leeft d'Millen. Déi Doudeg Nazie falen.
  Mass vu Läichen. Ganz Bierger vu bluddege Kierper.
  De Schrëftsteller Jong gëtt un eng wilde Strategie erënnert. Wou och Päerd a Leit sech vermëscht hunn.
  Den Oleg Rybachenko rifft:
  - Wee vum Geescht!
  An et wäert vill Suen ginn!
  An den Terminator Jong an der neier Bewegung. A seng blo Féiss wäert eppes huelen a geheien.
  De Jong Genie huet gebrëllt:
  - Master Klass a Firma "Adidas"!
  Eng wierklech cool Show huet sech cool erausgestallt. A wéi vill Nazien ëmbruecht hunn. An déi gréisst Zuel vun de gréissten huet déi brong Kämpfer ëmbruecht.
  D'Margarita ass och am Kampf. Zëmt Zimt a Stol Arméien a brécht:
  - Grousse Schock Regiment! Mir fueren all an de Sarg!
  An hir Schwäerter gi bei den Nazien gehackt. D'Mass vu brong Kämpfer ass schonn zesummegefall.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Ech sinn nach méi cool wéi Panther! Beweist datt jiddereen dee Beschten ass!
  A vun der bloer Ferse vum Meedchen, wéi eng Erbëss mat mächtege Sprengstoff, fléien eraus.
  A schloen op de Feind.
  An hie wäert e puer vun de Géigner an Panzer a souguer Fligeren huelen an Smash.
  An d'Natasha ass an der Autoritéit. A si schléit Géigner, a si selwer wäert keen Ofstamung ginn.
  Wéivill Nazien hu schonn ënnerbrach.
  An hir Zänn si sou schaarf. An d'Ae si Saphir. Dëst ass d'Meedchen - d'Haaptrei. Obwuel si huet all hir Partner - executioners!
  D'Natasha rifft:
  - Ech sinn verréckt! Dir wäert eng Eelefmeter hunn!
  An erëm wäert d'Meedchen vill Nazien mat Schwerter ofschneiden.
  Zoya ass ënnerwee an huet vill brong Krieger geschnidden.
  A kaal Féiss werfen Nadelen. All Nadel killt e puer Nazien. Dës Meedercher si wierklech schéin.
  Augustinus fortschrëtt a zerstéiert Géigner. A gläichzäiteg vergiess hien net ze ruffen:
  - Dir kënnt net aus dem Sarg entkommen!
  An d'Meedchen wäert hir Zänn huelen an hir Zänn bloen!
  An de Roude Kapp ass sou ... Hoer fléien am Wand, wéi e proletaresche Banner.
  An alles kënnt wuertwiertlech aus Roserei.
  Svetlana ënnerwee Hei huet si vill Schädel an Tanktuerm geschnidden. E Krieger, deen d'Zänn mécht.
  Weist Zong. An dann späitzt aus engem Stréi. Da rifft hien:
  - Sidd Dir dout!
  An erëm fléien déidlech Nadelen vun hire bloe Féiss, déi Infanterie a Fligeren getraff hunn.
  Et ass kloer datt sou eng Equipe d'Nazien zerstéiert, och wann den Drëtte Räich bal d'ganz Welt ageholl huet an ugefaang op anere Planéiten ze settelen!
  
  OLEG RYBACHENKO SAVE THE empire
  ANNOTATIOUN
  Den Oleg Rybachenko krut Onstierflechkeet als Geschenk, awer hien muss et ausschaffen, no honnert Joer an der russescher Arméi gedéngt huet. Awer op der anerer Säit hëlleft hien Russland de Krich mat Japan ze gewannen, rett den Admirol Makarov, a mécht vill fantastesch Leeschtungen!
  . KAPITEL #1
  Den Oleg Rybachenko gouf, duerch de Wëlle vun de russesche Demiurge Gëtter, an e Jong ëmgewandelt, awer net einfach, mä en onstierwlechen. An hie gouf geschéckt fir eng Missioun zu Port Arthur auszeféieren - Russland do ze schützen. An hie gouf an e Kand ëmgewandelt, deen ongeféier zéng Joer al ausgesinn huet, awer extrem séier - méi séier wéi e Gepard, an onerwënschtbar fir all Zorte vu Waffen. Als Jong vun zéng Joer wäert hien tsarist Russland fir honnert Joer déngen, an dann bis zu siechzéng wuessen an Onstierflechkeet behalen de Meeschter vu sengem eegene Schicksal ze sinn, awer vun Zäit zu Zäit Missiounen op Ufro vun de russesche Gëtter - demiurges.
  A seng Inkarnatioun huet direkt en Impakt op de Verlaf vun der Geschicht.
  Zéng Joer huet den Oleg Rybachenko, no de Standarden vum fréien zwanzegsten Joerhonnert, net sou kleng ausgesinn, an hie gouf direkt an d'Arméi ugeholl. Ausserdeem war de Jong liicht gebéit a mat de Fanger riicht, fir d'éischt vun den Hänn, an duerno vu senge bloe Féiss, e Kofferpenny. Wat en Androck gemaach huet.
  Fir unzefänken, konnt de Jong Admirol Makarov vum Doud retten. De Jong huet et ganz einfach gemaach, hien koum an Petropavlovsk am Dag vun der fatale Sortie op d'Mier. An trivial un d'Spuer gesprongen, an de Séifuerer gedréckt, huet d'Schëff gesponnen.
  Dëst gouf awer net appréciéiert. An d'Taille war véierzeg Wimperen fir sou Insolence.
  Awer glécklecherweis ass den Admiral net gestuerwen.
  Awer trotzdem huet d'Belagerung vu Port Arthur ugefaang. D'Japaner haten nach ëmmer e Virdeel um Mier, an de Generol Partridge war ze onbestëmmend.
  Awer de Kommandant vu Port Arthur ass gestuerwen, hie gouf jo an der realer Geschicht um Kapp blesséiert, awer e puer Millimeter vun engem Fragment ass méi no un d'Gehir passéiert. An den Oleg Rybachenko, deen d'Geschicht kennt, huet seng Handfläch just onmerkbar op den Tempel vum Generol geschloen, an e Fragment huet d'Gehir geschloen an hien ëmbruecht. Kuerz gesot, de Verrot, deen d'Zitadell ofginn huet, ass gestuerwen a Kondratenko, den Held vun der Verteidegung vu Port Arthur, huet seng Plaz geholl.
  Den neie Kommandant, fir d'Verteidegung vun der Festung ze stäerken, huet all Séifuerer a Schëffsartillerie un d'Ufer ofgeschriwwe, an huet d'Squadron ofgeschaaft, awer de Port Arthur befestegt.
  Den Admirol Makarov war an dëser voller Solidaritéit mat him. Ausserdeem huet d'russesch flott an dëser Geschicht d'Initiativ um Mier net erfaasst.
  Als Resultat gouf d'Zitadell grëndlech geschützt, plus déi kompetent Aktiounen vum Kommandant Kondratenko. D'Verteidegung huet gutt gehalen. Kondratenko huet d'Verteidegung vun der Vysoky Festung an der Zäit gestäerkt an d'Japaner konnten et net huelen.
  Plus, den Oleg Rybachenko, dësen onstierwlechen, barfous Jong huet wéi en Titan an all Keelt gekämpft. An hien huet jiddereen iwwerrascht mat senger phänomenaler Genauegkeet.
  De Jong sprang op d'Maschinnegewier, a riicht seng blo, ronn, kandlech Fersen, riicht d'Waff. An hien huet ugefaang ze kräischen. An net eng eenzeg Kugel gouf verschwend. D'Samurai goufen wuertwiertlech a Reihen ofgeschnidden.
  Den Oleg, dësen éiwege Tomboy, huet sech mat Begeeschterung geschloen, an aggressiv gehumpelt, ënnerwee komponéiert;
  Ech sinn e Jong am November gebuer
  Am Weltraumzäit, dem stiermeschen Alter ...
  Bléien tsaristesch Russland op der Äerd,
  Gleeft mir, mir Cadets si keng Kribbelen!
  
  De grousse Gott Svarog huet mech geschéckt,
  Déngscht d'Vaterland mat Häerz a Séil ...
  Fir eis schliisslech den Allmächtege Wäisse Gott -
  Mir wäerten eens ginn, gleewen mam Satan!
  
  Russland ass eist Heemechtsland, gleewen
  Wat ass deen eenzegen op der Welt ...
  Och wann e ganz aktiv Béischt attackéiert,
  Et gëtt eng Plaz fir eis Russen um Planéit!
  
  Mächteg grenzlost Land
  Wat de schlauste Kinnek regéiert ...
  Si gëtt eis fir ëmmer vum Kin ginn -
  Loosst den Abel triumphéieren, de Kain stierwen!
  
  Ech verdeedegen dapper Port Arthur,
  Kampf Jong a barefouss an der Keelt,
  Gleeft mir, d'Japaner hu sech net gebéit,
  D'Meedercher verbreet hir Braids!
  
  De Jong gouf direkt mat enger Maschinnegewier ofgeschnidden,
  En Ofschloss vu grujeleg Samurai ofgeschnidden ...
  An trefft giel direkt an d'Aen
  Mir sinn d'Pionéier vum Béisen wäerten a Stécker räissen!
  
  Loosst eis de Kommunismus fir ëmmer erreechen
  D'Zaren vu Russland hunn eng glorräich Strooss.
  E groussen Dram wäert richteg ginn
  Zu der Herrlechkeet vum legendären Svarog!
  
  Mir gleewen datt mir d'Mammeland verdeedegen,
  Ech kämpfen op engem groussen, héije Bierg ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  An den Här Perun selwer ass kloer-Aen!
  
  Ech si fir eist Vaterland bis zum Enn,
  Gleeft mir, ech wäert ganz dapper kämpfen ...
  Den Zar Nicholas huet mäi Papp ersat,
  Mir hänken de Judas un engem Aspen!
  
  Russland ass just en ideal
  Land vun den Hellegen a weise Leit vun der Welt ....
  Ech hu gedreemt Herrlechkeet dran ze fannen, Jong,
  An huet de Mars a Christus en Idol gemaach!
  
  Ech gleewen Lada Mamm vun de Gëtter,
  Wéi eng Léift vum Universum gëtt ...
  Mir brauchen extra Wierder fir Gebied,
  Maria lueft fir ëmmer d'Jongfra!
  
  Zar Nicholas mir hëllefen Iech,
  Fir d'Japaner ze besiegen gleewen déi grausam ...
  Dem Svarog seng Enkelkanner, mir si Kanner vun der Gebuert,
  An rati, mir gleewen cool docks!
  
  An hei kämpft de risege Jong,
  Wéi eng Maschinnegewierer rati mows ...
  Den Här ass ëmmer een mat eis,
  De Schlag vu Christus bléist wierklech d'Wolleken!
  
  Gutt, wat hunn d'Japaner schwéier gemaach?
  Dir kënnt Port Arthur net eroberen ...
  Mir wäerten d'russesch Welt iwwerall opbauen,
  An et gëtt eng Figur vun Lada mat Gold!
  
  Fir de Kinnek wäert fir ëmmer trei sinn,
  Mir retten hien an d'Hellege Mammeland ...
  Ënnert dem Schied vum zweekäppegen Wope,
  Mir wäerten Victoria cool maachen!
  
  A Russland ass all Jong en Held,
  Et wäert mat engem Schwäert fortblosen, spillt d'Halschent vum Planéit ...
  Klauen keng Meedercher an Ären Yasyr,
  Kann eis Doten gelueft ginn!
  
  Jo, Russland huet Pionéier,
  Dass de roude Krawatt enk gebonnen ass ...
  Mir halen Gerechtegkeet, Gewësse, Éier,
  A mir gesinn de Kommunismus, d'Sonn huet!
  
  An elo hu mir d'Horden ofgestouss,
  A si hunn d'Festung vu Port Arthur verdeedegt ...
  Svarog sot: Ech wäert déi Doudeg akzeptéieren,
  Am Paradäis waarden Meedercher op si fir eng Figur ze ginn!
  Gesangend huet de Jong mat blotem Fouss eng Granat gehäit, an de Samurai zerräissen.
  Iwwregens, d'Granat war aus sawdust gemaach an hat eng grouss zerstéierend Muecht. Also d'Japaner kënnen et net widderstoen.
  Oleg Rybachenko, geschriwwen a gesonge:
  An de Samurai ass op de Buedem geflunn,
  Ënnert dem Drock vu Stol a Feier!
  A säi Bäitrag zu der Verteidegung war wäertvoll. An den Admirol Makarov huet seng Fäegkeet um Land gewisen.
  Ausserdeem haten d'Russen méi Versuergung a Versuergung, dank der Fäegkeet vum legendäre Generol.
  An d ' tatsaach, datt d' russesch geschwader vun togo gouf vill méi däitlech geschloen.
  Bis Enn Dezember waren d'Samurai an den Attentater erschöpft. Am Januar gouf et eng Paus verursaacht duerch dem Kuropatkin säi Versuch d'Blockade ze befreien, awer net ganz erfollegräich.
  Am Februar gouf d'Attentat erëm, an erëm mat schwéiere Verloschter fir d'Japaner ofgerappt.
  Wärend der Verteidegung huet de Jong Oleg Rybachenko heroesch behuelen. Zu der Zäit vum Ufank vun der Belagerung war dëst Kabine Jong nëmmen zéng Joer al an Ausgesinn. D'Kand huet op engem Par mat Erwuessener gekämpft an ass op d'Reconnaissance gaangen.
  Hien huet sech als ganz couragéiert a kämpft gewisen. An d'Verteidegung huet ofgehalen.
  An de Jong, en anert Attack ofgestouss, huet Honnerte vu Samurai aus enger Maschinnegewier ëmbruecht, an huet hinnen net erlaabt de Mount High ze huelen. Gläichzäiteg huet de Jong nees mat grousser Begeeschterung gesongen;
  Den Zar Nicholas ass elo e grousse Monarch,
  Dir Lenin wäert keng Chance fir Muecht kréien ...
  Mir stoppen d'Horden vu wilde Japaner,
  Tréine den Aggressor op de Mond vu Russland!
  
  Kann Russland fir ëmmer am Universum regéieren,
  An et ass de mächtegen, formidablen Zar Nikolai ...
  Mir kënnen de Feind mat engem Schwäert schloen,
  Dofir kämpft an getraut Dir!
  
  D'Gréisst vu Russland am Universum,
  Keen kann d'Russen iwwerwannen ...
  Mat senger Kraaft a Schluechte onverännert,
  Mir verdreiwen d'Feinde vum Vaterland ewech!
  
  Am Numm vun eisem hellege Mammeland,
  Russland wäert d'Schluechte gewannen ...
  An d'Herrlechkeet vun de Russen wäert incorruptible sinn,
  Passe Examen fir nëmme fënnef!
  
  Mir wäerten ni knéien
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub ...
  Vill méi Generatiounen wäerte passéieren
  An et gëtt éiwege Fridden am Universum!
  
  Svarog wäert mat Jesus kommen,
  Si wäerten all déi Doudeg op eemol erhéijen ...
  No allem ass Heelen déi héchst Konscht,
  Pappe vu mächtegen Oktober ginn Gebuert!
  
  A Lenin, Stalin, Nikolai a Peter,
  All d'Hänn zesumme wäerte sech zéien a verstoen ...
  Wat ass de Fändel vu Russland am stolzen Universum,
  D'Feinde vum Vaterland stierwen a stierwen!
  
  Gott blesséiert den Déngscht vu Russland,
  Erhiewt op den héchste Sockel ...
  Svarog de grousse formidable Messias,
  Gleeft mir, ech hunn net opgehalen Zaldoten gär ze hunn!
  
  Mir wäerte geschwënn gleewen datt mir méi staark sinn
  Hieft de russesche Fändel iwwer de Planéit ...
  Wien wäert eng super Iddi ginn,
  Mir sangen a Prosa a Poesie!
  
  Wéi gutt ass et wann de Stär vu Russland
  Iwwer der Welt wäert blénken wéi en Diamant ...
  No allem huet den Himmel Stär Samt Waasser,
  A schloe de Géigner an d'Aen!
  
  Gleeft net deen dee seet datt se schwaach sinn,
  Datt russesch Titanen kee Match sinn ...
  Am Numm vun dësem orthodoxe Staat,
  Huelt dëse Jong op engem Päerd!
  
  A mir rennen an d'Schluecht fir d'Herrlechkeet vun der Welt,
  Courage am Vaterland ze gewannen ...
  Kann et dem Shakespeare net beschreiwen
  Wéi vill wäert eis Arméi an Herrlechkeet sinn!
  
  Eis Mammeland wäert de Präis erreechen,
  Vun alle Gëtter am Universum dat Bescht vun allem ...
  Gäscht sinn ëmmer wëllkomm an eisem Vaterland,
  Wann Dir mat Guttheet kommt, sidd Dir kee Béis!
  
  Léift de Kinnek a Gott Jesus
  A Kult Lada fir Léift ...
  Sidd net e Feigling am Kampf,
  Dir kënnt kee Gléck op Blutt bauen!
  
  Liewen wäert éiwegt, stiermesch a schéin sinn,
  Et gëtt eng Plaz fir jidderee couragéiert ze sinn ...
  Mat engem russesche Ritter streiden ass geféierlech,
  Net zielen dann Är Problemer!
  
  Awer geschwënn gëtt et Fridden am Universum,
  A gutt wäert an der Gréisst gewannen ...
  Mir wäerten am Gléck sinn, Paradäis onverännert,
  Den Här gëtt e staarke Fligel!
  Mat esou engem Lidd, natierlech, russesch Zaldoten konnten net verléieren. An den Terminator Jong huet net verpasst. An aner Krieger hunn op de japanesche Stuerm vum Mount Vysokaya erstaunlech präzis geschoss.
  De Mäerz ass scho komm ... D'Japaner hunn sech erëm zréckgezunn. De bluddege Sonndeg ass a Russland net geschitt, well den Zar Nicholas, well de Port Arthur ofgehalen huet, gutt Stëmmung war an op d'Leit erausgaang ass. D'Leit vum Kinnek sinn och mat enger feierlecher Stëmmung getraff a begeeschtert begréisst. An alles ass gutt gaangen.
  D 'russesch arméi gouf replenished, a gouf ëmmer méi. Enn Mäerz hunn d'Japaner probéiert weiderzekommen, awer dem Kuropatkin seng Kräften haten ze vill numeresch Iwwerleeung an hunn all Attacke ofgeworf.
  An déi bescht Deeler vum Samurai vum Generol Noga goufen duerch d'Belagerung vu Port Arthur festgehalen. No schwéiere Verloschter hunn d'Japaner sech zréckgezunn. Awer erëm huet de Kuropatkin gezéckt.
  Enn Abrëll koum et zu engem neien Iwwerfall, deen awer och ofgerappt gouf.
  An den Oleg Rybachenko, dësen couragéierte Jong huet souguer e japanesche Colonel ageholl, natierlech mat der Hëllef vun enger Fal.
  Ufank Mee waren et nëmme kleng Schiermer, an de 25. Rozhdestvensky Squadron endlech a Port Arthur. De berühmten Admiral huet 51 Schëffer gläichzäiteg iwwer dräi Ozeanen bruecht!
  Duerno krut d'Verteidegung Verstäerkung. An ufanks Juni koum de leschten Ugrëff op Port Arthur. Den Attentat ass verzweifelt a hefteg. An erëm gouf hie mat grousse Verloschter fir d'Japaner ofgestouss. Den Zar huet endlech Kuropatkin ewechgeholl an Linevich ernannt. Mëtt Juli 1905 goufen d'Japaner endlech besiegt. An déi heroesch Verteidegung vu Port Arthur, déi méi wéi engem Joer gedauert huet, ass eriwwer.
  De Kondratenko gouf den Uerde vum Hellege Andrew den Éischte genannten ausgezeechent. A krut de Rang vum Feldmarschall. Dann squadron Rozhdestvensky, zesumme mat Port Arthur, gefouert vum Admirol Makarov, besiegt Japaner um Mier. Ausserdeem ass den Admiral Togo selwer am Kampf gestuerwen.
  Oleg Rybachenko, dësen éiwege Jong huet sech erëm ënnerscheet a perséinlech d'Schluechtschëff vun de Japaner ageholl. Verschidde schéin, barfous Meedercher hunn och mat him gekämpft.
  Kampf Natashka huet sech besonnesch hell gewisen - e richtege Vulkan an der Schluecht an oniwwersiichtlech.
  A wann d'Meedchen eng Granat mat hire bloussem Zéiwe werft, dann ass dat e kolossale Bummer an Zerstéierung. Eng Kuelgranat an esou destruktiv.
  E Pionéierjong attackéiert d'Japaner a séngt gläichzäiteg;
  Eis wäert de Pazifeschen Ozean sinn, gleewen
  Russland vum Kinnekräich Rod mam Nicholas ...
  An d'Béischt wäert zerstéiert ginn
  Mir, d'Ritter vun de Feinde, wäerte jidderee zerräissen!
  
  Mäi Land, gleewen virun allem,
  Loosst d'Stäre vum Kommunismus hell schéngen ...
  Erfolleg begleet d'Ritter,
  Mir sinn d'Epitom vu just Altruismus!
  
  Ech sinn e Pionéier an de Krich gebrach,
  Just e barefouss Jong ...
  Awer ech wäert de Géigner a Pulver schmieren,
  An ech briechen déi, déi géint d'Hornen sinn!
  
  Japan firwat bei eis gaangen
  Dir hutt Iech getraut Russland erauszefuerderen ...
  A krut direkt an d'Ae mat engem Ferse,
  Svarog der grousser Här Missioun!
  
  Léift Lada Mamm Si Gëtter,
  Si huet vill gebuer, hell a grouss ...
  Fir d'Herrlechkeet vun de Genus dapere Jongen,
  Mir stoppen den Ugrëff vu wilde Feinde!
  
  Néierlag net déi japanesch giel Rus,
  Eisen Held a Schluechte ass oniwwerwannebar ...
  Kampf fir d'Mammeland a fäert net,
  Wann d'Leit an de kinnekleche System vereenegt sinn!
  
  Oh Nikolai, mir ginn Iech
  Fir helleg Russland si mir en gebierteg Häerz ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  Maacht seng Dier op fir den Universum!
  
  Zu der Herrlechkeet vu Gott russesche Christus,
  Mir sangen Hymnen fir eis Russland...
  Dem Mary seng Léift, sou pur
  Wat ersetzt Porridge fir Kanner fir Mëttegiessen!
  
  Zu dir Maria wäert ech meng Aen dréinen,
  Zesumme mat Lada gitt Dir Léift fir jiddereen ...
  Och wann den Däiwel eis eng Axt geschärft huet,
  D'Gëttin wäert mat eis am éiwege Liicht sinn!
  
  Neen, d'Sonn geet ni eraus
  Grenzlos Supreme Russland ...
  Groussen Dram kommen richteg
  Alles lauschtert dat ënner dem bloen Himmel!
  
  Mir sangen Iech d'Mutter vu Gott,
  Psalmen a Lidder, all Moment ...
  Wa mir mussen an d'Schluecht mat enger Pistoul goen,
  Ëmmerhin sinn Stalin an de Grousse Lenin bei eis!
  
  Fir d'Mammeland, fir Gott, fir d'Land,
  Mir Jongen kämpfen mam Géigner ...
  Wësst net e verflucht Joch ze sinn,
  Wann de Bajonett vun engem russeschen Zaldot geschärft gëtt!
  
  Fir eist Land, e Pionéier a Schluechte,
  Svarog huet et fäerdeg bruecht d'Gesiicht vu léiwen ze verherrlechen ...
  Mir gesinn eppes an eisen hellen Dreem
  Wou wäerte mir fir ëmmer de Gott vun der Aart luewen!
  
  Kuerz gesot, d'Japaner si scho Khan,
  An de Port Arthur huet an de Schluechte net opginn ...
  Dofir ass d'Vaterland eis vu Gott ginn,
  Sou datt Dir couragéiert fir Russland kämpft!
  . KAPITEL #2
  Japan gouf gezwongen, Fridde mat Russland ze maachen, vermëttelt vun den USA.
  Ech hu missen d'Kurilinselen ofginn, an Taiwan. Russland huet e Protektorat iwwer Korea, Mandschurei, Kontroll iwwer Port Arthur geséchert. Ausserdeem huet Japan eng rieseg Entschiedegung vun enger Milliard Gold Yen dem tsaristesche Russland bezuelt.
  D'Victoire huet d'Positioun vum Zar Nicholas II verstäerkt. Russland huet seng Territoiren erweidert, an Zheltorossiya huet ugefaang op Käschte vun der fräiwëlleger Chinesesch Regioun ze bilden. Keng Staatsduma - Russland blouf eng absolut Monarchie, ouni Parlament.
  Natierlech, wéinst der Victoire a politesch Stabilitéit, wirtschaftlech Wuesstem ugefaang méi fréi wéi an real Geschicht a war méi staark.
  Den Éischte Weltkrich huet ugefaang wéi an der realer Geschicht. Awer et ass méi erfollegräich fir Russland weidergaang. An deem d'Arméi war méi grouss a besser, och duerch d'Reforme vum Feldmaréchal Kondratenko, an d'Wirtschaft ass méi staark, an d'Autoritéit vum Zar ass méi héich.
  Den Oleg Rybachenko huet och verzweifelt a ganz dapper gekämpft. De Jong ass wéi e Meteorit gelaf. Hien huet aus engem hausgemaachte Maschinnegewier op déi Däitsch gekrabbelt. An dunn ass hien méi séier gelaf wéi e Weenchen mat enger Maschinnegewier. An hien huet och d'Arméi vum Kaiser begeeschtert zerstéiert.
  Hien huet ausgesinn wéi e Jong vun ongeféier zéng, a seng blo, kandlech Féiss hunn provisoresch, déidlech Séissgranaten geworf.
  Fir e gutt geziilt Feier gefouert huet de Jong zouversiichtlech gehumpelt;
  Eis Heemecht ass en hellegt Land,
  Éier un eist grenzlost Vaterland ...
  De Géigner Satan wäert net zerbriechen,
  Mir gesinn, mir sinn wäit Approche!
  
  Mäi Vaterland wäert bléien
  Den Zar Nikolaus klëmmt iwwer dem Planéit ...
  Invincible russesch Arméi,
  Komm mer dem Allmächtegen méi no!
  
  Ech sinn en einfache Pionéierjong,
  Awer mat enger onendlecher Kraaft dotéiert ....
  An ech wäert jidderengem e mächtegt Beispill weisen,
  Fir net als shabby six bekannt ze sinn!
  
  Ech gleewen mat dir, Här Jesus,
  Dir sidd de Stäerksten am ganzen Universum,
  An ech bieden Iech zesummen mat Lada,
  Fir de Kanal vun der Schafung ze dirigéieren!
  
  Mir wäerte geschwënn um Mars sinn, gleeft mir
  Eist Land wäert de Planéit regéieren ...
  An dem helleg Kaiser säi Béischt ass zerquetscht,
  D'Exploiten vun de Ritter ginn am Lidd gesongen!
  
  De Jong leeft e Pionéier barefouss,
  Kaal Fersen ronderëm d'Meedercher lafen ronderëm ...
  Hie wäert de Kaiser mat senger Fauscht schloen,
  No allem schwätzen eis Ritter mat de Gëtter!
  
  Herrlechkeet fir Russland, grousst Land,
  Wësst datt de Kinnek den hellege Kommunismus wäert stoen ...
  Néierlag eis net, gleeft dem Satan,
  De Faschismus ass an d'Äsche vu Boudin gegoss ginn!
  
  Eist Mammeland ass net méi staark an der Welt,
  Et gëtt kee Russland am Universum méi schéin ...
  Ech sinn en Adler, net e béise Spatzen,
  Ech wäert all Leit Freed a Gléck bréngen!
  
  Mir fueren fett an d'Häll vum Feind,
  Mir zerstéieren einfach d'Géigner vun den Nazien ...
  Mir schneiden dem Kaiser seng Hoer geschwënn of,
  Et gëtt eng Ära vum Liicht vun de Kommuniste!
  An d'Meedercher zerstéieren och déi Däitsch, an esou berühmt. Si gi mat Hëllef vu bloe Féiss mat fatale Sprengpäck erausgeschloen. A si pricken zur selwechter Zäit mat Bajonetten.
  Si räissen de Bauch vun de Géigner ouni vill Zeremonie op.
  Natasha séngt;
  Gewaart Victoire, waarden op Victoire! Fir den Zar Nicholas de Bierg!
  D'Zoya, schéisst a werft Granaten mat hiren bloen Zänn, bestätegt:
  - D'Victoire waart, d'Victoire waart! Géigner Dir sidd e frëndleche Begeeschterung!
  An de rouden Augustinus, deem seng Hoer wéi e proletaresche Banner am Wand fladderen, brëllt:
  - Gott retten de Kinnek!
  Svetlana, klappt d'Kaiser Zaldoten aus, a werft Granaten mat hiren bloen Zänn, jäizt:
  - D'Lada ass bei eis!
  Dëst sinn d'Meedercher hei kämpfen a schéin. An hir Muskelen rullt ënner gebrach Haut.
  De Krich huet e bësse méi wéi ee Joer gedauert an ass mam Zesummebroch vun Éisträich-Ungarn an dem Kapital vum Osmanesche Räich an Däitschland opgehalen. A Bulgarien, gesinn wéi et richt, huet d'Säit vu Serbien a Russland geholl, wéi iwwregens Italien a Japan.
  Feldmaréchal Kondratenko krut den héchste Rang - Generalissimo. An hie gouf en Inhaber vu bal all Uerder, wéi Suvorov. Brusilov gouf Feldmarschall. Admiral Kolchak huet eng Carrière gemaach, an Kornilov Denikin. Tsarist Russland annektéiert zu sech selwer: Galicia, Bukovina, Krakau Voivodeship, Poznan Regioun, Klaipeda. Tschechoslowakei gouf och Deel vum russesche Räich. An Klengasien mat Konstantinopel. An den nërdlechen Irak.
  Alles an allem ass et gutt gaangen. D'Japaner hunn déi däitsch Kolonie mat Russland am Pazifeschen Ozean opgedeelt.
  Duerno gouf Saudi Arabien tëscht Russland, Frankräich a Groussbritannien opgedeelt. Weider, no engem kuerze Krich, hunn Russland a Groussbritannien den Iran opgedeelt.
  Oleg Rybachenko huet un dësem Krich deelgeholl. De Jong huet erëm gekämpft, méi séier wéi e Gepard mat enger Maschinnegewier gelaf, a mat senge kaale kandleche Féiss Granaten vu kolossaler Killkraaft geworf. An zerstéiert all Feinde.
  An d'Hexemeedercher hu mat him gekämpft. Si hunn ganz schéin a lëschteg gesongen, wéi se d'Perser zerquetscht hunn.
  Mir sinn d'Kanner vun der Famill, d'Duechtere vun de Gëtter,
  A gläichzäiteg barfuß Komsomol Memberen ...
  Op de Besoin fir extra wëssen Dreem ze verbréngen
  De Bajonettschlag vun de Meedercher ass ganz schaarf!
  
  Mir wäerten fäeg sinn all Nazien ze besiegen,
  Palaise fir ze bauen - de Banner vum Kommunismus ...
  Eisen oniwwersiichtleche russesche Bär,
  D'Dogme vum Darwinismus ze refuséieren!
  
  Mir si schéin Meedercher, gleewen mir
  A mat enger bloer Ferse schloen mir d'Nues ...
  Loosst eis séier d'Dier fir de Kommunismus opmaachen,
  Mir wäerten den donkelen Ignoranz ausstellen!
  
  Hei lafe mer barféiss op d'Attack,
  Gefaang vun der Schéinheet vun hirem Meedchen ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  An d'Meedercher hunn esou eng sonoresch Stëmm!
  
  Loosst d'russesch Land berühmt sinn,
  Dat gouf am Numm vun de Generatiounen gebuer ...
  D'Vëlker vun der Welt sinn eng frëndlech Famill,
  De grousse Lenin wäert eis hëllefen!
  
  Awer elo regéiert de glorräiche Nikolai,
  An d'Risen kämpfen fir hien,
  Mir kommen all do, mir gleewen just un den Himmel,
  Wann d'Leit an den Zar vu Russland vereenegt sinn!
  
  Dat ass richteg, mir wäerten dem Kinnek gewidmet sinn,
  Déngt Him mat all Häerzer a Séilen ...
  Ech hunn de Jesus an d'Ladoya gär,
  Fir ëmmer wäert ech mat Iech Svarog sinn!
  
  Eis russesch Gëtter si wichteg fir eis,
  Mir hunn se gär mat der Séil vun de sowjetesche Leit ...
  An et ass just d'Machinatiounen vum Satan,
  Wann Perun mat Lada ass, wäert Dir refuséieren!
  
  Ech hunn de Kinnek gär, hien ass eisen eegene Papp,
  Déngt Him trei a mat Léift ...
  Loosst et en Enn fir de Feind vun de Russen,
  Obwuel heiansdo gëtt et am Blutt!
  
  Russland wäert am Universum fir jiddereen sinn,
  Fir mat engem Quasar hell a mächteg ze blénken ...
  D'Vaterland wäert keng Problemer hunn,
  Och wann de Géigner béis Wolleken gezunn huet!
  
  Kann den Allmächtege Rod bei eis sinn,
  Wien ass den Herrscher vum ganzen Universum ....
  Hannert eis ass de gréisste wäisse Gott,
  Wien a senger Frëndlechkeet regéiert!
  
  Loosst d'Schafung op der Äerd ginn,
  Mir gewannen, ech weess sécher ...
  Waart op d'Erfëllung vun deem helle Dram,
  Et gëtt eng Plaz fir Leit an engem helle Paradäis!
  
  Oh, meng helleg weise Russland,
  Am Numm vum Wuelstand vum Kommunismus...
  Gëtter-Demiurgen kennen meng Famill,
  An d'Versich vum Revanchismus wäerten net passéieren!
  
  Mir gleewen datt Géigner a Stëbs geläscht ginn,
  Mir erhéijen de russesche Fändel iwwer d'ganz Universum ...
  Mir wäerten d'Faschisten an d'Duschmanen besiegen,
  A mir wäerten de Familljenumm fir ëmmer verherrlechen!
  An natierlech schéissen d'Meedercher a werfen déidlech Granaten mat hire gemeiselten, bloen, gebratene Been.
  An Dir kënnt Leit wéi si net widderstoen.
  Dunn huet de Gefaangenen Mujahideen plakeg, geruff Meedercher Kuss. Stëbs awer ganz verführeresch Féiss.
  An dann Afghanistan. Richteg, et war e klenge Krich. An d'Briten waren am Ufank net ze glécklech.
  Allerdéngs huet den Oleg Rybachenko säi groussen Niveau vun engem Liichtkrieger do gewisen.
  Zesumme mat de Meedercher am Bikini huet hien de Feind mat grousser Liichtegkeet zerstéiert, de Mujahideen an e Sieb ëmgewandelt. An d'Meedercher, mat hiren bloen Zéiwen, hunn Bommen vun déidlecher Kraaft geworf, a ganz Détachementer vun afghanesche Militanten ofgerappt.
  A kämpfen, huet de Jong gesongen, komponéiert wéi hie goung;
  Ech sinn e Pionéier, muss an Afghanistan kämpfen,
  Schrecklech Schluechte waarden ...
  Awer d'Russen wëssen ëmmer wéi se kämpfen,
  De Feind zielt nëmmen Nullen!
  
  Kann d'Ära vum Kommunismus an Herrlechkeet sinn,
  Wann de Svarog de grousse Gott kënnt ...
  Verdreift d'Horden vum formidabele Faschismus,
  Gewënn opgemaach en endlos Kont!
  
  Den Himmel ass blo an Afghanistan
  E barfuß Jong leeft duerch d'Bierger ...
  Seng Beruf ass eng cool Saach,
  No allem ass de russesche Glawen e festen Monolith!
  
  Dushmans klammen an enger aggressiver Wollek,
  Awer si gi vun engem dapere Pionéier erofgefall,
  Fighter Jong aus Russland mächteg,
  Hie wäert souguer Erwuessener e Beispill weisen!
  
  Mir gleewen all un d'Victoire vum Kommunismus,
  A wann Dir musst fir de Kinnek kämpfen ...
  Loosst eis d'Flock vum Revanchismus an d'Äschen streiden,
  Fir eis a Bierger, waarm Mier!
  
  Russland wäert iwwer d'Universum regéieren
  Also huet den Allerhéichste Wise Rod verginn ...
  Mat senger Kraaft an der Schluecht onverännert,
  Mir dreiwen d'Feinde vum Vaterland an de Sarg!
  
  Mir kënnen net vun de Russen op d'Knéien bruecht ginn,
  Fir eis Svarog an de wäisse Gott vu Léift ...
  Mir refuséieren den Iwwerfloss vun dëser Faulegkeet,
  Wa mir en Ozean brauchen, loosst eis Blutt vergoen!
  
  Zu der Herrlechkeet vun eisem Mammeland Russland,
  De Ritter traut sech mäi Rus ze retten ...
  Eis Famill ass den Allerhéchsten a Christus ass d'Missioun,
  Kapabel d'Liicht vun der Schafung ze vermëttelen!
  
  Ech hunn Russland gär, wat am léifsten ass,
  Wéi eng schéi Blummen ...
  Mir wäerten de Fuhrer schwéier an d'Gesiicht bewegen,
  A batter Néierlag zielen net!
  
  Hannert eis ass d'Lada, d'Mamm vun de Grousse Gëtter,
  Hannert eis ass Perun, Yarilo, Kraaft ....
  Mir wäerten den Drock vun de Flocke vun all de Wëllen zerbriechen,
  Loosst eis déi schwaach Leit hëllefen!
  
  Jo, loosst d'Vaterland an Herrlechkeet bléien,
  D'Universum wäert virun allem eropgoen ...
  Den Abel wäert opstoen an de Kain wäert stierwen,
  Et gëtt e rabiate Béisen an der Hell!
  
  Wann Russland säi formidabele Schwäert hieft,
  A gitt eis d'Kraaft vun de Russen, wäiss Gott ...
  All béis Séilen an der Ënnerwelt wäerte séier stierwen,
  Wat huet dat Bescht Liicht gehollef ze kreéieren!
  
  Also gleeft u Gott Jesus Éier,
  Gleeft un d'Herrlechkeet vun eisem Christus ...
  Maacht Är Elteren net of
  Bleift de Glawen un de Rod bis zum Schluss!
  
  Da kënnt eng grouss Belounung,
  A schéckt d'Russen d'ganz Welt ...
  Et ass noutwendeg fir dapere fir d'Motherland ze kämpfen,
  Svarog grousse Gott an Idol!
  
  All déi Doudeg wäerten a Gléck erëmbelieft ginn,
  Alter, wéi de Wand, bléie vu Freed ...
  Béid Himmel an Äerd sinn an hirer formidabeler Kraaft,
  D'Vëlker vum ganze Planéit Éieren d'Famill!
  Esou huet den Oleg Rybachenko an Afghanistan mat de Meedercher gekämpft. An ee vu senge zouversiichtlech a widdert Victoire nom aneren.
  Dëst ass den Terminator Jong! An d'Meedchen mat bloe Fersen huet sech sou formidabel a glänzend erausgestallt!
  D'Welt huet Stabilitéit a Wuelstand fonnt. Bis déi grouss Depressioun am Joer 1929. Russland, nom rapide Wuesstem, ass och an eng Kris gefall.
  Am Joer 1931 huet Japan Russland attackéiert, fir Revanche fir vergaangen Néierlag ze sichen.
  Natierlech war de zaristesche Räich prett fir de Krich.
  Awer dës Kéier war et Suizid. D'Zaristen hunn d'Japaner besiegt.
  Den Oleg Rybachenko huet nees mat de couragéierten, awer technesch wäit hannert Russland, Samurai gekämpft.
  De Jong huet aus engem héich-ugedriwwenen Maschinnegewier geschoss, d'Attackpositioune vun de russesche Samurai-Truppen vun Honnerte an Dausende ofgeschnidden. Ganz Bataillone vu Japaner op eemol ofschneiden an ofschneiden.
  Hir Maschinnegewier schéngt onermiddlech. An hien huet alles zerdréckt a Géigner wuertwiertlech an bluddege Pudder geläscht.
  An dat éiwegt Kand, dat nach ongeféier zéng Joer al ausgesinn huet, awer méi Kraaft hat wéi en Elefant, huet mat den bloen Zéiwen explosive Pakete vu kolossaler Kraaft geworf. An d'Feinde räissen wuertwiertlech an déi klengst Deeler.
  An d'Meedercher, zesumme mat him, hunn d'Japaner zerquetscht an ofgeschnidden. Schneide se wéi e Raséierapparat Hoer.
  A si hunn hir Zong gewisen a gelaacht.
  A gläichzäiteg hunn d'Meedercher mat grousser Begeeschterung a Begeeschterung gesongen. Mat Freed schreiwen wuertwiertlech ënnerwee;
  Russland ass de gréisste vun de Länner
  Mir bauen de Kommunismus dran mam Kinnek,
  En éiwege Bund gëtt eis mat der Famill ginn,
  Datt all Mënsch en Held gebuer gëtt!
  
  Mir wäerte Japan am Geck besiegen
  Vergeblech hutt Dir Russland attackéiert ...
  Op der Attack verdréit d'Meedchen hiert Breetschwert,
  Giel Krieger zerräissen!
  
  Mir sinn Komsomol éiweg Kämpfer,
  Wa mir kämpfen, schéngt d'Sonn méi hell ...
  Pappen sinn houfreg op barfuß,
  Mir Ritter si keng Kanner méi!
  
  Vertrau keen fir eis ze stoppen
  Am Numm vum éiwege Kommunismus...
  Mir wäerte séier d'Feinde vu Russland fueren,
  Wien huet mat béisen Zynismus attackéiert!
  
  Gott Svarog wäert am Vaterland regéieren,
  Hien ass de Patréiner vun de grousse Krieger ...
  Feinde ginn net erlaabt och op der Schwell,
  Déi Allmächteg Aart vum Schëpfer vun den dausend Gesiichter!
  
  Fir eist glorräich Schicksal vun der Mammeland,
  Néierlag jidderee, kierzlech Feinde ofschneiden ...
  Ech wollt dem Rod e Lidd widmen,
  Wat ass eng Plaz am Universum Paradäis ginn!
  
  Hei lafen déi barfuß Komsomol Fraen,
  Hir Fersen blénken wéi e Spigel ...
  Et ass kloer datt Samurai op Kaput waarden,
  Warriors räissen séier auserneen!
  
  Gleeft net déi, déi einfach am Geescht schwaach sinn,
  Mir sinn Ritter a Schluechte oniwwersiichtlech ...
  Dir sidd just e miserabele Sklave
  An Lada a Christus sinn een an der Séil!
  
  Mir hunn e roude Banner,
  Si ass wéi eng üppig Rous rout ...
  Mir schloen deen deen béisen an d'Ae ass,
  Loosst d'Iddi Russland attackéieren!
  
  Hei lafen déi barfuß Komsomol Fraen,
  Si sinn schéin an hunn e schéint Gesiicht ...
  Wien net béiser Kaput ruffen,
  Loosst eis Iech just richteg behandelen!
  
  Fir eis hell Heemecht en Dram,
  All liewen an Herrlechkeet, grouss Schéinheet ...
  Alles anescht ass just Vanity
  Obwuel d'Gesiichter vun den Hellegen dacks däischter ginn!
  
  Gutt, mir kämpfen an der Schluecht wéi Adler,
  A mir rennen barfuß duerch de Frascht ...
  Mir si staark an houfreg Komsomol Memberen,
  An iwwer d'Mammeland geet d'Sonn gewalteg op!
  
  Hei ass d'Herrlechkeet vun eisem hellege Mammeland,
  Mir sangen Psalmen a komponéiere Lidder ...
  Ech sinn e Pionéierjong komplett barfuß,
  De Frascht zerstéiert meng blo Fersen!
  
  Awer wësst datt ech net vum Zil zréckzéien,
  Well de russesche Geescht vu Bedierfness méi staark ass ...
  Ech hunn de Gott vun der Famill gär, ech hunn jiddereen gär mat mengem Häerz,
  Fir eng lächerlech Iddi ofzehalen!
  
  Loosst eis d'Lada verherrlechen - de Messenger vun de Gëtter,
  Wien huet Welten a Léift erstallt ...
  Mir brauchen extra Wierder Kärelen,
  Fir eis, Perun, Svarog, vum Feier vum Yarilo!
  
  Japan huet probéiert ze iwwerhuelen
  Eise Port Arthur an d'Länner vun eise Vorfahren,
  Awer hei huet de Jeeër an e Spill ëmgewandelt,
  Mir feieren ganz präzis!
  
  Mir hunn vill Samurai ofgeschnidden,
  Feinde existéieren net méi ...
  Mir si léif Meedercher, léif Jongen,
  Iwwer eis ass d'Mamm vun de Gëtter Hellege Lada!
  
  Kee Géigner wäert net ginn,
  Nee, d'Russen wäerten net op de Knéien gesi ginn ...
  Gottes Cherub blénkt mat Gold,
  A verherrlecht Jesus mam Familljenumm!
  
  Néierens ass Russland méi schéin ze fannen,
  Si ass schéin, éiwegt Russland ...
  All kucken net méi wéi zwanzeg,
  Mir si Member vum Komsomol Barfuß Messias!
  
  Jo, mir si mam Samurai gefuer,
  The Most High Rod huet eis an dëser Schluecht gehollef ...
  Wéi mächteg Adler goufen
  An dee perfektste wäisse Gott!
  
  Et ass och geschitt mat de Meedercher ze kämpfen,
  Mat Faschismus geckeg "Panthers" ze räissen.
  A si hunn mat enger hefter Arméi gewonnen,
  Och wa se drastesch Moossname getraff hunn!
  
  An Hitler krut eng Major
  Mir hunn hien an der Roserei zerräissen ...
  Wéi et sech erausstellt, ass de Fuhrer wéi e Moron,
  A mir wäerten de Kommunismus an der Distanz gesinn!
  
  Moskau huet den Nazismus gekämpft wéi e Bierg,
  A mir hu mat Schwieregkeeten, awer dapere géint ...
  Schéint russescht Land
  Wéi mir de Fritz fest gefoltert hunn!
  
  Barfuß an der Keelt lafen
  Mir streiden Komsomol Meedercher ....
  Si hunn d'Feinde vu Russland a Gefaangeschaft mat Gewalt gezunn,
  A si hunn e ganz handhaften Temperament gewisen!
  
  Bei Stalingrad hunn se et schwéier an d'Ae ginn,
  An den Tiger huet säi Stamm stänneg ofgebrach ...
  Och wann et deemools eng schwéier Stonn war,
  Awer barfuß Komsomol Memberen sinn omnipotent!
  
  An esou si mir houfreg zu Berlin eragaangen,
  Dir wësst datt sou Coolness gewisen gouf ...
  Wat respektéiert d'russesch ganz Welt,
  
  Mir hunn den Adolf ofgerappt!
  
  Gutt, dës Victoire ass gutt,
  Mir gewannen alles an der Schluecht ouni Feeler,
  De russesche Stär brennt iwwer eis,
  An eise Glawen vun der Famill ass onverännert!
  
  Kuerz gesot, eis Campagne wäert ophalen,
  De Planéit wäert all Deel vu Russland ginn ...
  Mir wäerten all e grousst Akommes hunn,
  Diamanten hunn eis Bëscher bewässert!
  . KAPITEL #3
  Oleg Rybachenko war schonn en Offizéier an hat vill Auszeechnunge. An hie gouf respektéiert, trotz senger kandlecher Erscheinung. A souguer et fäerdeg bruecht ze bestueden. Also ass d'Carrière gutt mam éiwege Jong gaangen.
  Den Admirol Kolchak ass nach guer net al, hien huet säi Genie gewisen, vergläichbar mam Ushakov an dem Admirol Makarov. D'Land vun der Rising Sun gouf komplett an d'Mier geschloen an duerno besat.
  D'Campagne géint Tokyo war glorräich a Victoire. An den Oleg Rybachenko huet et fäerdeg bruecht sech selwer z'ënnerscheeden andeems de Mikado selwer gefaangen huet. A fir dëst krut hien den éischte St George Cross an der Geschicht vu Russland mat engem Goldbéi an Diamanten.
  Obwuel si net getraut hien am Rang ze erhéijen: de Jong gesäit ze kannerech aus. Obwuel hien zéng Joer al op selwer ass, dat ass, fir dës Kéier, kënnt Dir dräizéng Joer ginn. Awer nach ëmmer e snotzegt Kand.
  Op jidde Fall huet Russland gewonnen.
  Duerno koum e Referendum, an deem d'Majoritéit vun de Japaner fir d'Bäitrëtt vu Russland gestëmmt huet.
  Sou huet den Zar Nicholas II seng Muecht am Pazifeschen Ozean gestäerkt. Russland weider duerch China ze plënneren. Vun der Kris geschwächt, hunn Groussbritannien, Frankräich an d'USA net d'Kontroll iwwer d'Himmelräich gestéiert.
  1933 koum den Hitler an Däitschland un d'Muecht. Hien huet ugefaang déi fréier Muecht vum fréiere Räich ze restauréieren. An natierlech huet hie probéiert net mat Russland ze streiden.
  Mussolini an Italien hat Frëndschaft mat Russland. An op der sly gefaangen Äthiopien, hir Kolonien erweidert. Et gouf geschwat fir eng Triple Alliance ze kreéieren.
  Tsarist Russland wollt all d'Kolonien vun der Schwächung England a Frankräich annektéieren. Gutt, d'Däitschen an d'Italiener sinn och verständlech. D'USA haten hir eege Pläng.
  1937 huet Däitschland sech mat Éisträich ugeschloss an d'Anschluss produzéiert. An am November 1937 ass de Fliger mam Nikolaev als zweet gefall. D'Kinnekräich ass ganz erfollegräich ofgeschloss. Nicholas II erreecht kolossal Eruewerungen an de véierzeg-dräi Joer vu senger Herrschaft.
  Si hunn hien den Nikolaus de Grousse genannt! An och déi Grouss, si goufe méi héich wéi de Peter de Groussen.
  Ënnert dem Nikolaus II. gouf den Aarbechtsdag op zéng Stonnen reduzéiert, siwe Joer Ausbildung gouf obligatoresch a gratis. Der Moyenne Pai am Land erreecht 75 Rubelen pro Mount mat null Inflatioun a Gold Ënnerstëtzung vun der Rubelen. D'kinneklech Währung war déi schwéierst a meescht konvertibel op der Welt.
  Russland hat déi gréisste Landarméi op der Welt, an d'Gréisst vun der Flott huet Groussbritannien an d'USA iwwerholl.
  Russesch Panzer waren déi bescht vun der Welt, wéi och Fligeren. An Helikopter zu där Zäit ware praktesch déi eenzeg op de Planéit Äerd. Déi meescht a qualitativ héichwäerteg U-Boot Flott. Déi bescht Artillerie. Fortgeschratt Technologien am Fernseh a Video. Den éischte faarwege Film vun der Welt huet och ugefaang am zaristesche Russland gefilmt ze ginn. Dorënner Merci un d'Passioun vum Zar Nicholas II fir Fotografie.
  Nodeem hien a China ugeschloss ass, koum Russland op der Welt op der Welt wat d'Bevëlkerung ugeet, an huet Groussbritannien mat all senge Kolonien iwwerholl.
  Den Zar Nicholas II reforméiert Orthodoxie a legaliséiert Polygamie. Dëse weise Souverän huet et fäerdeg bruecht vill Saachen ze maachen. An hien ass gestuerwen net gespaut, net verfollegt, net Russland verluer, awer grouss. A just e puer Millimeter Fragmentverschiebung beaflosst d'Geschicht vu Russland op esou eng Manéier.
  Plus, en aneren Transfer an d'Vergaangenheet vun esou engem schéinen a staarken a séiere Jong wéi Oleg Rybachenko. A si soen et gëtt keng Accidenter an der Geschicht! Nach wéi se sinn. Béid Nicholas II an de Phänomen vum Generalissimo Kondratenko hunn dat gewisen.
  Mä nom Doud vum Zar Nicholas gouf et e temporäre Sprong. Am Ufank ass de Monarch Alexei II gestuerwen ier hie gekréint ka ginn. Dunn ass och en aneren Ierwen, Kirill Vladimirovich Romanov, gestuerwen. An 1938 koum de Vladimir den Drëtte op den Troun. De Kinnek ass jonk, awer am Allgemengen net domm an zimlech staark an ambitiéis.
  Gutt, hien ass op d'Geschäft! Russland, Italien, Däitschland, géint Groussbritannien, Frankräich an an Zukunft d'USA. Hei ass natierlech d'Triple Alliance vill méi staark.
  Am Mee 1940 huet Däitschland Frankräich, Belsch, Holland a Groussbritannien attackéiert. Russland attackéiert déi franséisch, englesch an hollännesch Kolonien. Déi unzeremonesch Erfaassung vun Territoiren huet ugefaang.
  D'Briten an d'Fransousen konnten d'russesch Arméi net widderstoen. An déi Däitsch besiegt a gezwongen Frankräich, Belsch an Holland an engem Mount an en halleft ze kapituléieren.
  Dunn huet de Fuhrer souwuel Spuenien a Portugal besat, an Dänemark an Norwegen ageholl. Russland huet Schweden besat.
  De Krich war bal an engem Paart. Mat der Ënnerstëtzung vun der lokaler Bevëlkerung huet Russland Indien, Indochina, südlechen Afghanistan, südlechen Iran, de Mëttleren Osten ageholl an an Ägypten ageholl.
  Den Oleg Rybachenko huet wéi ëmmer erfollegräich a mat enormer Begeeschterung gekämpft. De Jong huet mat zwou Maschinnegewierer gläichzäiteg geschafft, déi britesch a franséisch Kolonialtruppen ofgeschnidden. An dëst ass seng wonnerbar Vocatioun an d'Schluecht an engem Paart.
  An dem Kand seng blo Féiss werfen déidlech Granaten. An déi véier Meedercher kämpfen mat him, a ganz erfollegräich.
  Zur selwechter Zäit vergiesst den Oleg Rybachenko net ze sangen, während d'Feinde vu Russland auserneen ass;
  Am Alter vun de Cyborgs gebuer ze ginn ass gegeben,
  Wann e Computer ass e Spiller bei der Hand ...
  An d'Welt ass am Fong just e Film
  Wousst net datt d'Zäit elo anescht ass!
  
  Kee Grond fir domm Famill ëmzebréngen,
  D'Strategie vum Jong ënner der Handfläch ...
  D'Notizbuch gouf onnéideg an enger Zell,
  Mir sinn onbekannt Kanner vum Joerhonnert mat Péng!
  
  Awer duerch de Wëlle vun de rosen Gëtter,
  De Jong ass an eng nei Welt geplënnert ...
  Et gi wéineg Fauscht hei ze gewannen,
  Et huet geschéngt wéi wann den Däiwel berserk gaang wier!
  
  Krich a Brühl, Däischtert vun der Zerstéierung,
  Voll Morden an Honger kënnt ...
  Wësst d'Schicksal vun de Leit,
  Wann et Trauer a Keelt am Häerz ass!
  
  Net néideg ze denken, d'Russen kënnen net gebrach ginn,
  Loosst Grouss Russland bléien ...
  De wierklech béisen Déif wäert besiegt ginn,
  Svarog wäert kommen - eng grouss Missioun!
  
  Hei ass den Zar de Groussen Nikolaus fort,
  Elo ass de Vladimir einfach un der Muecht ...
  Hien kann och gesot ginn als en Adler,
  A verbreet seng Flilleken iwwer d'Welt!
  
  Am Numm vu Gott russesche Christus,
  Maacht gutt Kärelen mat Freed ...
  Dem Mary seng Léift, sou pur
  Wat nervt dech mat denger Dommheet!
  
  A Russland wësst Dir datt alles gutt wäert sinn,
  Si wäert de Fändel iwwer d'Universum erhéijen ...
  Och wann de Feind op de Meissel klappt,
  Mir wäerten nëmmen duerch d'Schafung verherrlecht ginn!
  
  Ech gleewen, datt de russesche Gott regéiert
  Wien huet d'Däischtert vun deenen Universum erstallt ...
  Och wann de Satan sou e staarken Horn ass,
  Mir wäerte Jonge vum Segen sinn!
  
  Hei a Russland ass eng nei Zäit,
  De Keeser huet Vladimir un der Muecht ...
  Romanovs vum kinneklechen Haff,
  Den Adler huet zwee-Kapp Flilleken iwwer d'ganz Welt!
  
  D'Gréisst vum Vaterland fir Joerhonnerte,
  Oder vläicht souguer Russland wäert fir ëmmer bleiwen ...
  De russesche Floss fléisst ouni Grenzen,
  An d'Leit wäerte Mënsch am Häerz sinn!
  
  Dann sinn ech e barfuß Pionéierjong,
  Dat rennt mat enger kaler Ferse an der Keelt.
  Awer vu wat de Sir attackéiert,
  Ech ginn him en haart Gesiicht mat Blutt!
  
  Dir kënnt de Jong net schloen
  Hien ass e ganz staarken a grousse Krieger ...
  A mécht souguer en Tiger an e Spill,
  Well vun Natur e Gewënner!
  
  A Komsomol Fraen lafe barefouss,
  Hir Fersen ginn rosa vun der Keelt ...
  A geschwënn gëtt et kaput fir all Feinde,
  Loosst nëtzlos Iddi!
  
  Hei hu mer schonn d'Briten am Dschungel geholl,
  D'Feinde vu Russland goufen zesummen ëmbruecht ...
  Mir sinn laanscht de Rand vun flëssege Aaffen gaangen,
  A si hunn ganz greyhound Meilen opgerullt!
  Kuerz gesot, de Jong gouf ganz reift,
  An hie gouf en zimlech intelligenten Offizéier ...
  De Moustache ass net duerchgebrach, awer schonn en Titan,
  An déngt als en anert Beispill fir d'Ritter!
  De Jong kämpft a zerstéiert Feinde. An dann falen déi gefaange Schwaarzen a giel-wäiss Krieger op d'Knéien a kussen d'Féiss vun de Meedercher. An et ass sou flott.
  D'Natasha, no engem Kuss op der Ferse, huet gekënnegt:
  - Ech hunn Männer gär!
  D'Zoya ass domat averstanen:
  - Op engem Stéck spinnen ass eng grouss Freed!
  A wéi hien engem gefaangenen Zaldot op d'Nues dréckt mat senger bloer Ferse.
  Den Augustinus huet mat den bloen Zänn dem Araber seng Nues gegraff an hien op d'Knéien gezwongen.
  D'Meedchen huet geruff:
  - Ech sinn eng aggressiv Hex!
  Svetlana huet och ganz aktiv gekämpft. An esou vill verschidden Zorte vun Zaldoten ënnerbrach. An d'Meedchen huet him gezwongen hir Fersen ze kussen an huet geruff:
  - Dir kënnt net widderstoen!
  Natierlech konnten d'kolonialtruppen d'tsaristesch arméi net widderstoen, a si wollten net wierklech. D'Erfaassung vun Afrika gouf e bësse verspéit wéinst Mangel u Stroossen a laanger Kommunikatioun. D'Däitschen sinn iwwer Afrika duerch Gibraltar a Marokko geplënnert, Russen duerch Ägypten a weider Sudan.
  Allerdéngs war den Terrain méi en Hindernis wéi d'Resistenz vun de briteschen oder franséischen Truppen. Et waren e puer vun hinnen, a si sinn schlecht bewaffnet, a meeschtens aus lokalen Aborigines. Wien net wosst wéi a wollt net kämpfen.
  1940 huet den Hitler sech net getraut a Groussbritannien ze landen. Hien huet eng Loftoffensiv gestart, am Ufank net ganz erfollegräich. Awer am Fréijoer 1941 koumen d'russesch Fligeren an d'Schluecht, a Groussbritannien huet ugefaang zum Doud gedréckt ze ginn.
  An am August koum d'Landung vun de gemeinsame däitsch-russeschen Truppen, an no zwou Woche vun haartnäckege Kampf, d'Erfaassung vu London.
  Oleg Rybachenko an d'Meedercher aktiv d'Haaptstad vun England gestiermt. Nach eng Kéier war de Jong barfouss, an huet kannerlech, gemeiselte Been mat zerstéierende Bamschuelgranaten geschloen, déi all, och déi mächtegst Panzer a Groussbritannien ëmgedréint hunn. Dorënner waacht fofzeg tonnen, a souguer uechtzeg-tonnen "Tortillas" verbrannt grëndlech, an zerstéiert an engem heftege schluecht.
  De Jong während der Schluecht, gesonge, komponéiert wéi hien gaangen;
  Mir Russen koumen a Groussbritannien,
  Fir déi attackéiert Auslänner ze eroberen ...
  Dass d'Sächser gestrand waren,
  Mee mir respektéieren Net-Gleeweger!
  
  Russland ass de gréisste vun de Länner
  Wat den Universum baut ...
  Dësen ominéisen Niwwel wäert sech opléisen,
  An eist Geschäft wäert Kreatioun sinn!
  
  Ech hunn Orthodox Christus gär
  Loosst d'Kraaft vun der Famill an eis sinn ...
  Gëttin Lada ass reng wéi e Kristall,
  Hellege Wieder ass ëmmer gutt a Russland!
  
  Mir gleewen datt d'Universum wäert eroberen
  Loosst eis dem russesche Universum Gléck ginn ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  Duerch Är onverännerlech Kraaft vu Gott!
  
  Krieger vu mengem hellege Russland,
  Si loossen eis net knéien ...
  Sot Gott Jesus verzeien mir
  Wann de Lenin erlaabt eppes ze wäit ze goen!
  
  Loosst eist Mammeland a Bléi sinn,
  Mir kënne ganz einfach den hellege Kommunismus dran bauen ...
  Ech wäert d'englesch Arméi schëdden,
  An ech wäert en Held fir ëmmer sinn!
  
  Mir wäerten eist Russland an den Himmel erhéijen,
  A mir wäerten houfreg London am Kampf eroberen ...
  Kee Wonner, datt den hellege Jesus erëmbelieft gouf,
  A Russland wäert sech mëttlerweil zréckzéien!
  
  Motherland du bass meng eegen Mamm,
  Ech hunn dech gär wéi d'Sonn ouni Zweiwel ...
  Feinde wäerten fäeg sinn einfach auserneen ze räissen,
  Fir d'Herrlechkeet vun all zukünfteg Generatiounen!
  
  Jo, eis grenzlos Russland bléie,
  Kär wächst, wéi Gold Oueren vu Mais ...
  Victoiren hunn en onlimitéierte Kont opgemaach,
  Esou Gesiichter vun orthodoxe Symboler!
  
  A Russland ass elo en neie glorräichen Zar,
  Säin Numm ass Vladimir, Jong vum Kirill ...
  Den Här huet hien opgestallt - regéiert verstänneg,
  A Russland wäert e Ris Schlittenhammer ginn!
  
  Ma, mäi grousst Vaterland,
  Deen keen sech traut ze verroden...
  Wäert sech wéi d'Dämmerung vun engem Kueb opléisen,
  Spaass russesch Iddi!
  
  Mir wäerte sécher de Léiw besiegen
  An erobert dëst onheemlech London ...
  Net emol de Satan kann eis besiegen
  Also mir attackéieren dapere d'Horden!
  
  A Russland gëtt et keng Plaz fir Schwächen,
  Mir wäerten all Feinde op eemol besiegen ...
  Mir drécken d'Léift fir d'Vaterland am Vers aus,
  De Feind wäert einfach petrify!
  
  Elo ass de Kinnek selwer op seng Knéien gefall,
  An hien huet sech fir d'Zaldoten vu Russland gebéit ...
  No allem ass eise Glawen méi staark wéi Metall,
  An de Léiw huet sech aus Angscht ënner dem Bett verstoppt!
  
  Gutt, Dir sidd als Zaldot gebuer fir ze gewannen,
  Schéin, effizient a lëschteg ...
  Ech gleewen datt d'Arméi besiegt gëtt,
  An d'Kraaft wäert eis fräiwëlleg zréckkommen!
  
  Ech gleewen datt mir geschwënn iwwerwannen
  Venus, Mars a béise Jupiter ...
  Wéi onbegrenzt d'Welt wäert sinn
  Dir zerstéiert den Allmächtegen net!
  
  Wéi och ëmmer, nodeems mir d'Linn getraff hunn,
  Et bleift just nach e bëssen iwwreg fir eis ze gewannen ...
  Da kréie mir séiss Kulesh,
  An Herrlechkeet wäerten eis Grousspappen am Rati sinn!
  
  Vertrau net deem, dee schwaach am Häerz an Angscht ass,
  De Béis wäert ni triumphéieren ...
  An natierlech sidd Dir kee Sklave,
  Eis Hellegen wäerten Riichter an der Schluecht sinn!
  
  An esou ass London gefall, an d'Land ass eis,
  Si gouf fräi, a sou strahlend ...
  Alles um Planéit wäert just Klass sinn,
  Ënnert dem Fändel vum russesche Kommunismus!
  D'Meedercher hunn och géint d'wëll Frenzy vun den hongereg Tigresser gekämpft.
  D'Natasha, duerch d'Kolonial Zaldoten duerchschnëtt, an eng Granat mat hiren bloen Zänn geworf, geruff:
  - Regel d'Welt Russland!
  D'Zoya, zerstéiert d'Horden vun Englänner, déi den Tuerm ofgedeckt hunn, an huet Päck mat Kuelesprengstoff mat hiren bloen Zänn geworf, gejaut, hir Zänn vu Pärelen ofgestraalt:
  - Ech briechen jiddereen!
  A wéi dëst Terminator Meedchen wäert laachen.
  Augustina kämpft och mat wilde Hysterie. An de Rubin vun den Englänner, schonn am kinnekleche Palais selwer.
  Schneid duerch Feinde mat Schwerter a werft Granatbeen mat bloe Fanger a brëllt:
  - Fir den zaristesche Kommunismus!
  Mä an der Schluecht an Svetlana. Wéi aggressiv si kämpft. An esou vill Kämpfer - schonn e ganze Koup gehackt.
  A mat sengem bloe Ferse wäert hien e Pak vu Säge mat Sprengstoff ginn. An den Tank ëmdréinen.
  Da wäert et brullen:
  - Fir de russesche oniwwersiichtleche Geescht!
  Also si hunn all probéiert an och de Kinnek ageholl, zesumme mam Churchill.
  An de Premier Minister vu Groussbritannien huet sech geknéit a Kuss d'Meedercher, aus de stëpsechen, bluddege Sohle vun hire bloe Féiss.
  An dann war hien komplett gezwongen d'Grott vun der Venus ze lecken. Vun deem, wat d'Krieger sou lëschteg gelaacht hunn.
  Duerno gouf déi ganz ëstlech Hemisphär, dorënner Australien an Neuseeland, Russesch, Däitsch an Italienesch.
  Awer et war nach ëmmer d'USA.
  Den Zar Vladimir huet eng autokratesch Entscheedung getraff fir Amerika ze attackéieren. Den Hitler an de Mussolini hunn hien an dëser Entscheedung ënnerstëtzt. Den Drëtte Räich huet Truppen op Island geplënnert, a weider op Grönland a Kanada, an tsaristesch Russland ass op Alaska geplënnert. D'Kräfte sinn natierlech ongläich. D'USA hunn eng zimlech schwaach Tankflott, an eng vill méi kleng Bevëlkerung wéi Russland, zesumme mat all senge Kolonien. Obwuel d'Wirtschaft entwéckelt. Awer esou e Monster kann net widderstoen.
  Nodeems 1943 eng Offensiv gestart gouf, huet d'russesch Arméi séier Alaska an zwee Wanterméint besat. An am Fréijoer, zesumme mat den Däitschen, huet si bal all Kanada ageholl.
  Den Oleg Rybachenko huet natierlech och hei gekämpft an huet sech däitlech ënnerscheet andeems hien onendlech Heldentum, kolossal Technik a seng intellektuell Kraaft weist.
  De Jong huet nach ëmmer ausgesinn wéi e Kand, nëmme ganz muskulär an extrem staark, méi genee méi staark wéi e groussen Elefant, a méi séier wéi e Gepard.
  Beim Ugrëff op d'Amerikaner huet de Jong gesongen, e ganzt Gedicht direkt ënnerwee geschriwwen;
  Russland ass de gréisste vun de Länner,
  Wien regéiert iwwer d'Welt ...
  En éiwege Bund gouf eis vum Kin ginn,
  Fir d'Lada fir Jorhonnerte zu engem Idol ze maachen!
  
  USA hunn dapere attackéiert
  Mir attackéieren - si hunn Alaska besat ...
  Mir bréngen d'Victoire am Kapp,
  A mécht de ganzen Universum an e Mäerchen!
  
  Warriors vum schéinste Russland,
  Mat engem Schlag wäert eise Jong d'Eech ofschneiden ...
  An du Meedchen, sidd net emol traureg
  Koschey the Deathless wäert Iech net zerstéieren!
  
  Et gi vill hefteg Kämpfer a Russland,
  Meedercher a Jongen rennen an d'Schluecht ...
  Am Numm vun eise Grousspappen a Pappen,
  Verzweifelt Krieger kämpfen!
  
  D'Meedchen wäert de Fritz op der Flucht ofschneiden,
  Dat bloen Äis am Floss wäert mat Ärem Fouss duerchbriechen ...
  Och wann de Feind de Satan an d'Schluecht rifft,
  Säi stolz Meedchen wäert ofbriechen!
  
  Mir hunn all Krieger Ris,
  Schreift de Feind mat engem Schlag ...
  Eis grouss Famill ass eng fir Joerhonnerte,
  All Rusichi gewannen aus gudde Grond!
  
  Meng Russland bléie wéi e Kranz,
  Si ass eng schéin gro-winged Dauf ...
  Victoiren hunn en endlos Kont opgemaach,
  De Jong vu Russland ass en invincible Kämpfer!
  
  An alles ass meng Mammeland schéin,
  Och wann de Samurai brutal an d'Schluecht klammen ...
  D'Vëlker vun der Welt sinn all eng Famill,
  Awer mir pellen de Géigner hefteg!
  
  A wat brauche mir Hitler - just e Schwäch,
  Wësst datt et net schwéier ass seng Hénger ze briechen ...
  Och wann e rosen Morel attackéiert,
  Och wann et heiansdo langweileg ass!
  
  D'russesch Land bléie schéin,
  Si kënnt mat Hunneg a Léift ...
  Mir wäerten de Feind net ëmsoss besiegen,
  Loosst eis him Blutt späizen!
  
  Wéi gutt wäert et mat eis Bridder sinn,
  Wann all d'Kricher an der Ënnerwelt stierwen ...
  A flitt kennt d'Horde,
  D'Gëtter wäerten eis Heemecht net verloossen!
  
  Russland ass d'Gebuertsplaz vun den Elefanten,
  Mir hunn Pyramiden an Ägypten gebaut ...
  Mir hu Caravane vun Iesel gefuer,
  An et ass besser mat eis a sisadima!
  
  Mir wäerten ni roueg sinn
  A wann néideg, wäerte mir dapere kämpfen ...
  Alter passéiert, schrecklech Joeren,
  Awer mir kommen zréck fir fir ëmmer ze bleiwen!
  
  De bluddege Déif wäert eis net iwwerwannen,
  Mamai ass besiegt, a mir schloen Batu ...
  Feinde wäerten fäeg sinn Äifer ze briechen,
  D'Meedercher laafen a barfuß am Frascht!
  
  De Krich ass bluddeg, et enthält den Dram vu Jorhonnerte,
  Et wäert schéin sinn op de ganze Planéit ze wëssen ...
  Kee Besoin fir extra Leit wëssen d'Wierder
  Loosst d'Kanner Spaass hunn!
  Wann et fir eis schwéier ass, wäert Gott eis hëllefen,
  De Svarog selwer huet Schwäerter fir eis gespillt ...
  Gëtt Kraaft grenzlos a Kraaft Rod,
  Jiddereen kritt seng Plaz am Himmel!
  
  Et ass gutt wann d'Äerd bléie
  D'Wehrmacht bréngt eis net op d'Knéien ...
  An Néierlag wäerten net zielen,
  Stalin, de brillante Lenin, ass hannert eis!
  
  Iwwer ganz Russland, Jongen Kämpfer,
  D'Meedercher ginn och net fir d'Jongen ...
  Dir wäert d'Enn opginn,
  Well mir sinn déi gréisste Riichter!
  
  Mir ginn Stalingrad net den Nazien,
  Mir wäerten Moskau och net dem Fritz ofginn ...
  De russesche Guy ass ëmmer frou ze kämpfen
  Mir ruffen Verstand - ni domm!
  
  Hei sinn d'Meedercher barfuß op engem Schnéi,
  Déi houfreg sinn an enger Linn getrëppelt ...
  Si hunn de Géigner direkt an de Sarg gefuer,
  An den Hitler war zimlech geschlagen!
  
  Elo gi mir dapper op New York,
  Bereet fir d'Feinde ze räissen ze spillen ...
  Mir sinn esou Kärelen, all Adler,
  D'Victoire kënnt geschwënn am herrleche Mee!
  
  Krich et rage wéi e Vulkan
  De Lava fléisst an enger Roserei spuen ...
  Mir schloen d'USA mat engem steile Schlag,
  Och wann d'Komsomol Meedchen barfuß am Schnéi ass!
  
  Gleeft net datt dësen Hitler e Ris ass,
  Gleeft net datt Roosevelt och kee Kribbelen ass ...
  De Gott vun de Slawen, den héchste Rod ass een,
  An hie wäert vun Alter zu Alter regéieren!
  
  Mir hunn esou schaarf Schwerter
  A gleewen datt d'Schëld net duerch e Projektil duerchbrach ka ginn ...
  Also feig maach just zou
  Loosst d'Gewësse mat engem ganz haarde Bléck quälen!
  
  Eise mächtege Tank ass just Superman,
  Kann d'Bestellungen duerchbriechen ...
  An et gëtt eng Zäit vu stiermesche Verännerungen,
  Mir wäerte fett Better planzen, ech gleewen!
  
  Barefoot Meedchen lafen
  Schnéi ass keen Hindernis mat hirem bloe Ferse ...
  Ech gleewen datt de Feind schwéier geschloe gëtt,
  A gleewen datt Roosevelt net laacht!
  
  Wat huet si geduecht fir Moskau witzeg ze placéieren,
  A kritt grouss Kaddoe ...
  Mir wäerte zerbriechen, gleewen der Horde,
  Versuche fir d'Vaterland ze bekämpfen sinn futil!
  
  Awer eist Russland bléift a grousser,
  Eng Weltraumzucht vu Risen ...
  Si bréngt Fortschrëtter zum Kommunismus,
  Wann d'Leit an d'Arméi vereenegt sinn!
  
  De Kinnek regéiert eis - en dapere Monarch,
  Wien huet d'Ënnerwelt erausgefuerdert ...
  Mir hunn de Feind zu Stëbs zerquetscht
  Obwuel heiansdo musst Dir mat Blutt gewannen!
  
  Mir wäerten net roueg Ritter gleewen
  D'Victoire gëtt dem Tapfere a verstänneg ...
  Just e Raubdéier gëtt a Stécker gerappt,
  An d'Sonn geet hell iwwer d'Mammeland op!
  
  D'Berichter wäert d'Axt net kënnen bréngen,
  An d'Schwäert vu Russland wäert d'Stéck net däischter ...
  Den Här huet seng Cover iwwer Russland verbreet,
  Och wann et eis heiansdo schéngt, datt et net duer geet!
  
  Et gëtt keng Plaz am Krich fir déi, déi Spatzen sinn,
  Op et kämpfen d'Adler mat engem wilde Gejäiz ...
  Kill de Feind vum Vaterland an enger Roserei,
  Sou datt den Hellegen mat engem brillante Gesiicht gezunn huet!
  Svarog an Lada, an Fighter-Perun,
  Si hëllefen eis an de Schluechte Russen ...
  Dir Jong-Held huet en Houfeisen gebéit,
  Keen wäert dech beurteelen!
  
  Awer elo ass d'Victoire vun de Russen komm,
  New York Jester Kämpfer befreit ....
  No allem ass eist Liewen déi schaarfste Nadel,
  Loosst eis d'Rees zu besiegt Berlin fäerdeg maachen!
  . KAPITEL #4
  Brasilien, a Venezuela, a Mexiko, an aner Länner hunn d'USA de Krich erkläert.
  D'Bewegung vu russeschen Truppen an den nërdleche Staate vun Amerika huet ugefaang. D'Kräfte sinn natierlech ongläich. Russland an Däitschland si besser souwuel a Qualitéit a Quantitéit.
  D'Meedercher Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana kämpfen um beschten Tank "Kondratenko"-3 vun der Welt, e mobilen Gefier mat enger laangfäeg a séier feierende Pistoul. Ganz agil, mat enger niddereger Silhouette.
  No Gewiicht, Tank Kondratenko-3 ass ongeféier véierzeg Tonnen, an ass gutt geschützt. An d'Pistoul, trotz dem klenge Kaliber vu 76 mm, mat enger grousser Mëndungsvitesse.
  Shermans, dësen Tank kann net aus all Wénkel penetréiert ginn. Also...
  Meedercher, déi barfuß an am Bikini kämpfen, zerstéieren just Amerikaner a laachen vill.
  Besonnesch d'Natasha ... A mat bloe Fanger dréckt hatt de Joystick a seet:
  - Herrlechkeet a mengem Russland!
  Zoya schéisst och. Hien mécht dat mat den bloen Zänn, dréckt d'Joystick Knäppercher a rifft:
  - An all eist Heemechtsland!
  Aurora Feier weider. Si schléit de Feind a seet, an huet hir Zänn:
  - An déi méi héich Muechten sinn hannert eis!
  An och d'Meedchen wénkt ganz feierlech! Mat bloen Zänn dréckt hien wéi Knäppercher op e Joystick.
  An da brennt Svetlana. Sou e schlau a schlau Meedchen. Emittéiert aus dem Mond Sonnestrahlen. An hie séngt och:
  - Ech sinn e Weltstar! Ech lafe méi séier wéi souguer de Satan!
  Mat esou Meedercher ass den Däiwel selwer net schrecklech. Si drëschen d'Amerikaner, enk ronderëm Chicago.
  An net iergendeen dobausse loossen. Si donneren, loosse mer soen, trivial. Dëst sinn d'Meedercher.
  An elo kapituléiert d'Chicago Garnison. Kennt eis!
  A russesch Panzer kommen schonn op New York. Den Zar Vladimir reift sech zefridde mat den Hänn. Sinn d'Russen jeemools sou wäit gaang?
  Meedercher an an der Loft kämpfen dapere. Zum Beispill, eng léif Koppel: Maria a Mirabela.
  Gewannt hir Rechnungen, barefouss a Bikini Schéinheet. Si hunn wuertwiertlech näischt géint. Esou Meedercher sinn hei schéin a blendend aggressiv a gutt geziilt.
  D'Maria huet e Schoss geschoss, eng Dose Fligeren erofgeschoss, an engem Burst a sangen:
  - Herrlechkeet fir Iech, eist Heemechtsland! Am Numm vu Russland!
  Mirabela huet och gebrannt a gebrëllt:
  - Awer et gëtt e Leader a grousser Kraaft,
  Hie wäert d'Slawen op d'Schluecht ruffen ...
  Kann net mat Russland këmmeren
  Wann de Vladimir Kinnek ass!
  
  Vu fest, staark, mat engem Eisen Wëllen,
  E Bléck wéi Metall ze schneiden ...
  Russen brauchen net e besseren Deel -
  Nëmme Leit hunn vun esou eppes gedreemt!
  
  Feinde vum Vaterland marschéieren op Gehenna,
  Feinde stoppen Russland net ...
  Mir wäerten d'Ausdehnung vum Universum eroberen,
  Stiwwelen blénken am Mäerz!
  Jo, dës Meedercher kämpfen a sangen Meeschter ...
  Iwwregens, an der Mëtt vum Stuerm vun New York ass den éischte russesche Kosmonaut an de Weltraum geflunn, ronderëm de Planéit Äerd geflunn. An dat ass eng aner Erreeche vum tsaristesche Russland vun der Romanov Dynastie.
  An dunn huet d'New York Garnisoun kapituléiert, a Washington ass séier gefall.
  Oleg Rybachenko huet sech während dem Attentat ënnerscheet. Dësen onstierwleche Jong huet wéi e richtege Terminator gekämpft. A seng blo, kandlech Féiss hunn Erbsen mat Sprengstoff vu grousser zerstéierender Kraaft gehäit.
  D'Kand attackéiert d'Feinde, a gläichzäiteg sangen, komponéiert ënnerwee;
  Ech sinn e russesche Pionéierfalk,
  Wat déngt der kinneklecher Muecht ...
  Ech weisen alles a Schluechte mam Beispill,
  D'Vaterland wäert an éiweger Herrlechkeet sinn!
  
  Mir sinn d'Enkelkanner vum Rod, a Jongen,
  Helleg, grouss Mama Lada ...
  An d'Ritter gleewen den Adler,
  Verdéngt op de Präis kommen!
  Hunn dech gär helleg Russland,
  D'Land dat d'Welt an der Kroun beurteelt ...
  Kampf fir de Rand a fäert net,
  Och wann heiansdo den Dämon eis zerstéiert!
  
  Mir wäerten d'Wehrmacht besiegen
  Bréngt eis net op de Knéien
  Mir konnten New York huelen wärend mir gespillt hunn,
  Mir hunn de Vladimir den Zar - net de Lenin!
  
  Am Land bléie Gäert wéi e Schwarm,
  An de Geroch vum Hunneg Aroma ...
  A geschwënn wäert de Roosevelt kaput sinn,
  A mir wëssen datt d'Welt en neit bauen wäert!
  
  Vertrau net déi, déi am Geescht schwaach sinn,
  No allem ass e Mann a Schluechte omnipotent ...
  Hien ass de Kinnek, net e traureg Sklave am Kampf,
  Gebuer Jong wéi staark!
  
  Ech sinn e Pionéier deen de Kinnek déngt
  Ech si gewinnt op all Manéier ze kämpfen ...
  Ech hunn Christus a Stalin gär
  An de Ritter ass net mat der Séil vun engem Buffon!
  
  Et gëtt e Räich vu Leit
  Wou de Wäisse Gott fir ëmmer regéiert ...
  Den ondenkbare Béis ass gebrach,
  Béise Kain verbrennt an der Hell!
  
  Kroun vun engem Zaldot fir Joerhonnerte
  Mächtege Kommunismus fir ze bauen ...
  Gleeft den Dram richteg
  Loosst eis d'Feinde vum Vaterland ëmbréngen!
  
  Schwerter si méi schaarf wéi Scimitar
  A si schneiden wéi e Laser mat engem Raséierapparat ...
  Mir streiken esou
  Wat wäert Roosevelt schwéier geschloe ginn!
  
  A mir wäert Hit Hitler wëssen
  Wann hien a Russland klëmmt wéi eng Schlaang ...
  An et wäert Paradäis um Planéit ginn,
  Obschonn heiansdo den Daach brécht!
  
  Wann déi grouss Famill kënnt,
  Mir wäerten him helleg déngen ...
  Victoire onbegrenzt Score,
  Fir d'Herrlechkeet vum russesche Zaldot!
  
  Russland ass super an alles,
  An der Herrlechkeet an a Grousse Gléck ...
  De Floss ass déif
  An heiansdo bléist schlecht Wieder vum Himmel!
  
  Net eng Interjektioun tëscht zwee Flëss,
  Zivilisatioun gouf gebuer ...
  A Russland, déi éischt Persoun
  Mir hunn all d'Leit!
  
  Russland ass d'Land
  deen d'Pyramiden gebaut huet ...
  De Satan ass op d'Äerd komm
  Awer d'Cherubim schützen!
  
  Nee, mir wäerten ni gebéit ginn
  D'Slawen ginn net als Sklave gemaach ...
  De russesche Plou wäert d'Land ploen,
  Stop net herrlech Stiwwelen!
  
  Iwwerall Russland op engem Päerd,
  Sëtzt mam grousse Kinnek ...
  Mir hunn am Februar net verroden
  Ouni Mamaia a Russland ze lancéieren!
  
  Dofir bléift d'Land
  Mir gewannen all an der Welt ...
  Roosevelt kritt Är Berechnung,
  Vum Rand russesch bis Rand!
  
  Gutt, wat wäert Dir e Faschist kréien
  Vun eis mat engem Club am Gesiicht....
  Kennt sou vill Kräften am Vaterland,
  An de Fändel vu Russland ass sou houfreg!
  D'ganz Welt wäert eis abonnéieren,
  A vläicht souguer d'Universum ...
  Svarog du bass eisen héchsten Idol,
  An eist Geschäft ass Kreatioun!
  An den 3. September 1943 hu sech d'USA ganz kapituléiert. Domat war den Zweete Weltkrich op en Enn, deen de 15. Mee 1940 ugefaang huet. De Krich ass glorräich fir Russland a Victoire.
  Natierlech hunn souwuel den Hitler wéi och de Mussolini vill vun dësem Krich gewonnen. Béid Diktatore krute Besëtz an Afrika, e puer an Europa an den USA. Europa gouf endlech tëscht Länner opgedeelt. A Bulgarien nom Referendum gouf d'Kinnekräich vu Bulgarien als Deel vu Russland.
  Et schéngt wéi wann d'Welt erëm ëmverdeelt gouf a Kolonien kënne verdaut ginn. Mee Hitler, natierlech, wier net Hitler wann hien net méi wëllt. Besonnesch Russland besiegen. An iwwerhuelen seng Territoiren.
  An natierlech hunn d'Däitschen vill op nei, méi mächteg Waffen gerechent. Panzer vun der Serie "E" a ballistesch Rakéiten a besonnesch fir Teppecher.
  Allerdéngs huet d'Tsarist Russland d'Drëtte Räich a ballistesch Rakéiten däitlech iwwerschratt a souguer den 12. Abrëll 1951 op de Mound geflunn.
  An d ' panzer vun der serie "E" hu keng qualitativ iwwerleeënheet iwwer déi russesch.
  An nëmmen Teppecher waren e Geheimnis. Dank dem laminarem Jet hu se sech als komplett onschëlleg fir all Zort vu klenge Waffen erausgestallt. Awer gläichzäiteg konnten si selwer net schéissen.
  De Mussolini ass gestuerwen a säi Jong ass op den Troun gelongen. Den Hitler huet Drock op hien gemaach an de jonke Mann huet sech eens mat Russland ze kämpfen. Den 20. Abrëll 1955 huet en neien Drëtte Weltkrich ugefaang. Op der Säit vum Hitler waren: Italien, Brasilien, Argentinien, Chile, Mexiko, kuerz, ganz Latäinamerika, ausser Kuba, dat Russland ënnerstëtzt huet. An et goufe keng aner Länner méi op der Welt! Den Drëtte Weltkrich huet den 20. Abrëll 1955 ugefaangen. An den Zar Vladimir huet déi gréissten Erausfuerderung vu senger Herrschaft konfrontéiert.
  Dat eenzegt wat him kéint tréischten ass datt dëse Krich dee leschte wäert sinn an der Geschicht vu Kricher op der Planéit Äerd. Well all Länner vun der Welt matmaachen!
  Ma, wann de Krich ugefaang huet, da soll en gefouert ginn! Dem Hitler seng Attack war keng speziell Iwwerraschung. Ungarn, Jugoslawien, Deel vu Russland mat limitéierter Autonomie, hiren Zar Vladimir den Drëtten. Albanien ass vun Italien besat. All Bestellung op Bestellung. Déi Däitsch probéieren aus Ostpreussen, Éisträich, Italien aus dem Süden virzekommen. An d'Kämpf lafen an Afrika. Eng Koalitioun vu laténgesche Länner iwwer d'USA. Mee si sinn net ganz aktiv do. Just de Krich erkläert.
  An den Hitler huet mëttlerweil d'Haaptkräften an Europa beweegt.
  An en Häll vun engem Krich ass ausgebrach. De leschte grousse Krich an der Geschicht vun der Mënschheet.
  D'Däitschen hunn den Haaptschlag an Ungarn a Richtung Budapest geliwwert. Do huet den Oleg Rybachenko gekämpft. Hien huet nach ausgesinn wéi e Jong vun ongeféier zéng. Richteg, hien ass ganz kierperlech staark, muskulär, séier, an am wichtegsten, wéi en onstierwlechen Mountaineer. Jo, de Schrëftsteller an Dichter Oleg Rybachenko krut Onstierflechkeet, mä op der Bedingung, datt hien e Jong vun ongeféier zéng Joer al gëtt, an déngt Russland an engem Kand, mä ganz staark a séier Kierper. An hien ass e Kand zënter dem 1. Januar 1904. Wéi hien sech zu Port Arthur als Kabinejong niddergelooss huet. Gutt, hien an de Jong sinn net déi klengst, awer staark a séier vun Ufank un, a si hunn hien op d'Schëff geholl.
  Ausserdeem, wann se gezweiwelt hunn ob et ze kleng war, huet den Oleg Rybachenko e Kupfer Penny mat sengen Fanger op d'Dare gebéit. Duerno gouf hien ouni Gespréich op d'Schëff bruecht.
  De Jong huet vill Auszeechnunge verdéngt, an all Kricher deelgeholl. Offizéier ginn. Awer hien huet ausgesinn wéi e Kand. Dofir, obwuel hien Auszeechnunge fir vill Leeschtungen kritt huet, hunn se den éiwege Jong net iwwer de Kapitän ugepasst. An elo Oleg Rybachenko ass an der Arméi fir méi wéi en halleft Joerhonnert. Hien huet laang eng Offizéier Pensioun verdéngt, mee wann Dir Eisen Gesondheet hunn, firwat dann de Service verloossen.
  Ausserdeem, ouni Computeren, Spillkonsolen, Fernseh ass iergendwéi langweileg. An an der Arméi sidd Dir de Kapitän op d'mannst d'Zaldoten dreiwend. Jo, d'Zäit tickt nach weider.
  Generalissimo Kondratenko ass gestuerwen. De Grand Admiral Kolchak, deen den Ushakov iwwerschratt huet, ass och gestuerwen. Vill mat deenen den Oleg Rybachenko ugefaang huet, ass de Service net méi do.
  Méi genee, zënter der Belagerung vu Port Arthur, si bal all Veteranen gestuerwen. Nëmmen de Vovka ass bliwwen. Och hien war deemools e Kabinejong, an elo ass e schonn e gro-Hoer Grousspapp. D'Wourecht funktionnéiert nach ëmmer. An hien ass iwwerrascht datt den Oleg dee selwechte Jong bleift, deen net eng eenzeg Narben op sengem Kierper huet. Sou ass de Phänomen bekannt an der ganzer russescher, zaristescher Arméi. D'Wourecht kämpft ganz cool.
  De Jong Oleg ass barefouss, also ass hien méi agreabel a méi handwierklech. Hie riicht Pistoul no Pistoul, a schéisst op déi däitsch Panzer vun der Serie "E". D'Maschinnen vun den Nazien sinn einfach enorm. An et schéngt näischt hinnen ze stoppen.
  Mee den éiwege Jong trefft esou gutt, datt en duerch d'Metall brécht. Molt de Fritz, räift d'Tierm of a séngt.
  - Zar Vladimir, russeschen Zar ...
  Orthodox souverän!
  Mir wäerte geschwënn d'Welt erueweren
  , Ëmmerhin ass e Cherub iwwer eis!
  Hitler wäert Enn
  A wien huet nogelauschtert - gutt geschafft!
  An de Jong, wéi wann hien eng Granat geheien, barfuß, mat engem Kand säi Fouss. De gro-baartege Grousspapp Vovka rëselt just de Kapp.
  Méi wéi fofzeg Joer als Kand huet de Schrëftsteller an Dichter Oleg Rybachenko am zwanzegsten Joerhonnert verbruecht. An ech muss zouginn, datt ech vill gesinn hunn. Als onstierwlechen huet hien scho laang all Sënn vun Angscht verluer. An de Krich huet hien un eng Computerstrategie erënnert.
  Et war einfach a Spaass ze spillen. An et war och schéin ze kämpfen. Et ass gutt, wann de Muertentau ënner de bloussem Féiss ass, an Dir sidd en éiwege Jong, deen schwëmmt, an aussergewéinlech a Shorts gekleet!
  Oleg Rybachenko dierf a Shorts a Barfuß lafen. Zréck zu Port Arthur huet d'Kand mir geléiert ouni Schong ze goen, och an der Keelt. No all, kann en onstierwlechen Kierper net erkälte oder krank ginn, mä Dir gewinnt séier un d'Keelt, déi net d'Ursaach vu Schued ass. Wéi de Peter Pan. An et ass bal agreabel fir barfuß am Schnéi ze lafen. An der Bewegung gëtt d'Keelt praktesch net gefillt, nëmmen wann Dir roueg sëtzt, ginn d'bloe Féiss liicht däischter! Awer fir e Jong ass et eng kleng.
  Mee et ginn och Hex Meedercher Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Si huelen och um Krich deel. Awer net ëmmer, mee Episoden. Hëlleft Mount High ze halen wann et am haardsten war. Barefoot beauties gekämpft do, an Bikinis. Si hunn hir Féiss mat bloen Zéiwen, schaarf geschärft Scheiwen geheit.
  A mat Schwäerter geschnidden. An den Oleg Rybachenko huet dunn aus engem Maschinnegewier geschoss - déi eeler Komeroden goufen ëmbruecht. An als Resultat ass den Attentat vum Samurai verstoppt, an de Mount High huet sech als onwuelbar erausgestallt!
  An d'Meedercher hunn hir héchste Klass an Aerobatik vun de Valkyries gewisen.
  An elo sinn déi Däitsch an der Defensiv. D'tsaristesch Arméi ass prett fir de Krich. De Führer konnt eng taktesch Iwwerraschung net erreechen.
  An déi russesch Truppe kämpfen couragéiert. Et schéngt, datt den Hitler sech méi wéi eng Kéier verflucht wäert fir sou e Krich ze starten. Ausserdeem, trotz der Tatsaach, datt de Fuhrer zwee Drëttel vun Europa an en Drëttel vun Afrika ënner Waffen huet, awer nach ëmmer
  hien ass net e Konkurrent zu Russland.
  An och d'Zuel vun den Zaldoten. An déi italienesch Truppe si schwaach. D'Länner vu Lateinamerika bedeelegen sech lues un de Krich. An hir Arméien sinn technesch an organisatoresch net ganz gutt.
  Also Russland hält nach ëmmer de Feind an der Verteidegung an déif.
  Tank "Kondratenko"-6 ass e ganz Wee fir mat dëser Serie ze kämpfen. Jo, an "Nikolay" -4 ass méi schwéier, et weist sech als eng ganz staark Maschinn.
  Russe kënnen méi schwéier däitsch Monstere kämpfen.
  Besonnesch op "Nikolay"-4 wou d'Crew vun Alenka, d'Meedercher sinn ganz schéin an an engem Bikini.
  Pistoul am Kaliber 130 mm. Wéi d'Faschisten ze schloen. Vergeblech huet den Hitler op tsaristesch Russland geschloen. Hei ass et fir hien keen einfache Spadséiergank, mee e Schlag.
  Anyuta huet de Joystick-Knäppchen mat hiren bloen Zänn gedréckt a gesongen:
  - Fir Russland a Fräiheet bis zum Enn!
  A wéi wäert d'Schéinheet laachen!
  An dann schéisst den Augustinus e Projektil op de Feind. Shatter the Metal a sangen:
  Loosst eis d'Häerz unisono schloen!
  An hien dréckt och d'Knäppercher vum Joystick mat den bloen Zänn. Dëst ass wierklech e coolt Meedchen!
  An hei ass d'Maria wéi eng Lupanet. An d'Faschisten opgedeelt. An zerstéiert de Feind.
  Wärend bloe Zänn benotzt. An och sangen:
  - Am Numm vun eisem Heemechtsland, Hellegen! Loosst de Kämpfer einfach cool sinn!
  A laachen aus, a weist seng Zänn!
  An dann d'Olympesch Spiller mat engem gewiichtege Lupanetprojektil. No allem ass si just wat Dir braucht - dee saftbarsten Äppeljus!
  An erëm hunn d'Meedercher duerch d'E-50 gebrach, den Tuerm erausgeschloen a laachen.
  Den Alenka huet e Projektil geschéckt, d'E-100 zerquetscht, duerch an duerch duerchgebrach. A benotzt kaal Zänn. Firwat huet d'Meedchen gesongen:
  - Break de Feind!
  An d'Anyuta dréit ronderëm, benotzt hir blo Féiss a quietzt:
  - Fritz kaput!
  An dann schloen den Augustinus. Och ganz adequat a kachen Zänn benotzt:
  - Enn Hitler!
  An da wäert d'Maria ganz aggressiv addéieren. D'Faschisten kräischen a quitzen::
  - A wien nogelauschtert huet, gutt geschafft!
  A weisen seng Zong!
  An da schéckt d'Olympia e Projektil, ëmbréngt Géigner.
  An och kaal Féiss am Laf vum lassloossen a sangen:
  - Ganz ausverkaaft!
  An erëm wäert d'Meedchen d'Zong huelen an et weisen.
  Also schneiden se ...
  D'Däitschen, no engem Mount vun de Kampf zanter dem Ufank vun der Offensiv, vun fofzeg bis honnert Kilometer fortgeschratt, an leiden schwéier, souguer grouss Verloschter. An d'Italiener an Afrika sinn an engem Kessel gelant an ëmginn. Hir Truppe sinn trivial besiegt.
  Hei den 21. Mee huet den Adolf Hitler den Uerder an d'Arméi ze ruffen, all fäeg Waffe vu fofzéng bis fënnefanzechzeg ze droen. D'tsaristesch Arméi huet Reserven opgezunn.
  Wéi et sech erausstellt, sinn däitsch Discs an der Praxis net sou schrecklech. True, russesch Fligeren kënne mat engem Ram attackéieren. Awer dovunner kënnt Dir ewechkommen, dank der héijer Manöverbarkeet vun de Maschinnen vun der tsaristescher Arméi.
  An dem Hitler seng Berechnung fir eng onschëlleg Wonnerwaff huet guer net realiséiert.
  D'tsaristesch Arméi war nach ëmmer an der Defensiv. Mächteg Verteidegungslinnen am Viraus gegruewen, staark Verteidegung. Loosst den Hitler ootmen. Awer an Afrika kënnt Dir Drock op e méi schwaachen, italienesche Alliéierten.
  Wann de Fuhrer sech net getraut huet, mam tsaristesche Russland an de Krich ze goen, géif hien ouni Zweifel an d'Geschicht als de groussen a souguer de gréisste Leader vun Däitschland goen. An dofir wollt den Dämon d'Welt regéieren, a wat ass dovunner komm?
  Russesch Meedercher sinn déi coolst iwwerhaapt op der Welt.
  Oleg Rybachenko, wéi ëmmer, ass un der Spëtzt vun der Schluecht. Weder eng Kugel nach Fragmenter huelen hien. Hien ass eng verzweifelt an cool Guy.
  E Jong a Kuerz a Barfuß, géint d'Nazien. A werft hinnen Granaten, a leeft am Bleireen.
  Jo, et ass schued datt et kee brillante Kondratenko ass, awer et gi jonk a kapabel Kommandanten. Besonnesch de Feldmaréchal Vasilevsky, dee schonn am Éischte Weltkrich stoungen. A commandéiert energesch a kompetent.
  An de Fritz, deen an eng haart Verteidegung stoung, hält sech hoffnungslos dran. Awer si probéieren ëmmer nach duerchzebriechen.
  Oleg Rybachenko, dësen éiwege Jong laacht, huet seng Zänn a séngt:
  - Mäi Mammeland! Meng Hellege Mammeland!
  An och wéi hien mat blote Féiss eng Granat werft.
  An hei ass Natasha, Zoya, Aurora a Svetlana an der Schluecht koumen. Si sinn déi éiweg Meedercher-Hexen vum Dénger vum hellege Gott Rod. Si kämpfen net ëmmer, soss hätt Russland d'ganz Welt eruewert. Awer et ass ëmmer effektiv an opfälleg.
  Meedercher gär ëmbréngen: dëst si Meedercher!
  A wéi se op d'Nazien trëppelen, a wéi se embeden ...
  A mat bloen Zéiwen wäerte se Scheiwen werfen, an de Fritz ëmbréngen.
  D'Nazien si verstoppt a leiden ëmmer méi Verloschter. Vasilevsky de grousse Strategist proposéiert d'Nazien an d'Italiener an Afrika ze zerbriechen. Also et gi méi flüchteg, a mat bessere Cross-Country Fäegkeet, russesch Panzer hunn e Virdeel. An an Europa, loosst d'Nazis lafen. Fir datt se hir Ressourcen komplett ausbrauchen.
  Den Zar Vladimir huet esou e Plang ugeholl. An nei Kräfte goufen an Afrika transferéiert.
  D'Elisabeth an hir Crew hunn a Libyen gekämpft, italienesch Eenheeten ofgeschnidden. Do ass et waarm an d'Meedchen ass flott an engem Bikini. Si hunn den neisten panzer "Kondratenko"-6, op deem d 'krieger d' positioune vun den italiener an de fritz, a vertrauen se.
  D'Elizabeth schéisst op en Tank aus dem Räich vum Mussolini Jr. a seet:
  - Op de Mierer, op de Wellen, e Pelzmantel an e Kaftan Spazéiergang!
  A benotzt selbstverständlech kaal Zänn.
  Ekaterina schéisst nächst. Puncht en däitschen Auto a brécht:
  - A Russland ass den Zar Vladimir en Held!
  D'Elena schléisst hatt, schléit d'Selbstfahrend Pistoul vum Fritz a kierft:
  - Fir d'Mammeland, Dir kill Hitler!
  A schlussendlech wäerten d'Olympesch Spiller e Projektil erausbréngen. De Fritz zerdrécken, zerdrécken a quitzen:
  - D'Resultat wäert exzellent sinn!
  An hien benotzt och déi kaal Zéiwe vu Kannerféiss.
  An Afrika, Enn Mee an Ufank Juni, Russesch Truppen erreecht bedeitendst Erfolleg. D'Kämpf sinn an d'Territoire vu Libyen an Äthiopien geplënnert. Den 12. Juni ass Tripoli gefall. An de 15. Juni gouf d'Haaptstad vun Äthiopien op d'Beweegung geholl. Also sinn d'Zaldoten vum Mussolini Jr. Och, hien huet säi Papp net ënnerstëtzt.
  A seng Herrlechkeet als Eruewerer och. Awer de Mussolini, deen Deel vun der englescher a franséischer Kolonie geholl huet, huet sech als Caesar ugesinn. Awer de Caesar ze iwwerwannen, schéngt et iwwer seng Kraaft ze sinn.
  Oleg Rybachenko huet am Kommando vun enger Batterie gekämpft. An esou couragéiert, datt d'Däitschen all Dag Dosende vu Panzer aus sengem Feier verluer hunn. Säi Jong gouf souguer mat engem anere gëllene Kräiz ausgezeechent. An och, endlech, all d'selwecht, si goufen de laang-verdéngte Rang vun Major ausgezeechent.
  Virdrun net ugepasst well et ausgesäit wéi e Kand. Mä de Jong huet aussergewéinlech Heldentum gewisen. An d'Fäegkeet ze kämpfen.
  Den 22. Juni 1955 hunn d'russesch Truppen an Afrika endlech italienesch Somalia ageholl. An de 25. Juni 1955 hunn d'Iwwerreschter vun den italieneschen Truppen an Äthiopien kapituléiert.
  D'keeserlech Arméi huet zouversiichtlech gewonnen. Mainstein, deen als beschte Kommandant vum Drëtte Räich ugesi gouf, huet a sengem Tagebuch geschriwwen:
  - Mir hunn den hellegbier erwächt! Elo gi mir zerrass!
  Bis Enn Juni haten d'Däitschen esou schwéier Verloschter, datt si gezwongen waren hir Offensiv an Europa opzehalen.
  Den Zar Vladimir huet den Drock an Afrika bestallt. Als éischt de Schwaarze Kontinent, dann alles anescht - sot den aussergewéinleche Monarch! Den 1. Juli 1955 hunn déi Däitsch probéiert a Skandinavien virzekommen. A si sinn op Stockholm gerannt, hunn awer op eng ganz dichte Verteidegung gestouss. A si hunn enorme Schued erlidden.
  Ufank Juli 1955 koumen d'russesch Truppen an Däitsch Algerien.
  Libyen war schonn ënner der Kontroll vum zaristesche Russland. Et gouf eng Offensiv a Schleifen vum Niger.
  D'Tank Crew vun Elizabeth kämpft géint d'Nazis. Et ass ganz waarm an d'Meedercher hunn souguer hir BH'en ofgeholl an elo droen se nëmmen Hosen am Kondratenko-6 Tank. Si schéissen genee op d'Nazien.
  A si wëllen grouss Saachen.
  Tsarist Russland ass nach ëmmer en autokratescht Land. An et huet nach ëmmer kee Parlament. An datt d'Revolutioun net geschitt ass, an d'Duma net gegrënnt gouf. D'Kinneke selwer wëllen sech net u Muecht limitéieren. An de Fuhrer an den Duce sinn Diktatoren. Dat ass, et gëtt e Krich vun zwee Systemer mat autoritäre Regimer.
  Awer fir tsaristesch Russland ass et méi natierlech. An et gëtt eng haartnäckeg an onermiddlech Schluecht.
  D'Elisabeth dréckt de Joystick-Knäppchen mat hiren bloen Zänn a schéisst e Projektil. Prett fir sech selwer:
  Loosst eis d'Faschisten a Stécker zerbriechen!
  D'Ekaterina huet och de Joystick-Knäppchen mat hiren bloen Zänn gedréckt an e Killer fräigelooss, purred:
  Loosst eis den Hitler erofsetzen!
  An d'Elena schléit och, klappt d'Nazis aus a quietzt:
  - Ech räissen et aus!
  An och wéi grinsen! A mat senge bloe Been dréckt hien op d'Knäppercher vum Joystick.
  An dann d'Olympesch Spiller wéi et wäert ginn, a wéi lupaen. Et wäert jidderee zerbriechen a gurgle:
  - Infernal Passage a Crew!
  Vergiesst net d'Joystick Knäppercher mat den bloen Zänn ze drécken. A schloe de Feind.
  Warriors si wierklech ganz brave a spruddelende Charakter.
  Den Oleg Rybachenko huet mëttlerweil eng aner Attack vum Fritz ofgeschloen a gesongen:
  - Fir d'Mammeland a Vladimir den Zar - hurra!
  Jo, an der realer geschicht gouf et sou e selbstproklaméierte keeser vu russland, wladimir den drëtten, de chef vun der romanow dynastie. An hien huet wierklech ugefaang 1938 formell ze regéieren. An dunn huet de Vladimir erausgestallt - e richtege Kinnek, a souguer e groussen! Vladimir Kirillovich Romanov ass en Zar deen all Chance huet de Keeser vun der ganzer Äerd ze ginn!
  No der Victoire, oder éischter d'Reflexioun vun der Attack, huet Oleg Rybachenko Kaarte mat sengen Ënneruerter ausgetosch. E Jong a Shorts, blond, ganz muskulär a skulptéiert huet mat gro-Hoer Kämpfer gespillt. Och iwwerraschend ass den Oleg méi al wéi se all. Awer dëse Jong schneit sech selwer.
  Erënneren Port Arthur, heroesch Verteidegung, aus deem d'Herrlechkeet vu Russland koum. Grouss Herrlechkeet zur selwechter Zäit ...
  Den onstierwlechen Jong huet bemierkt:
  - Esou léise mir all eis Problemer! Geschwënn gëtt et e Moment wou d'Leit sech ni ëmbréngen!
  Zaldoten an Offizéier hunn sech eens:
  - Natierlech, Major! Si wäerten net ëmbréngen!
  Den Oleg huet d'Band mat senge ville Medaillen gekuckt. Jo, et gëtt schonn esou vill Commanden, wéineg Genereel hunn. An et wier flott fir Iech selwer en Titel ze kréien. Prënz, Grof, Herzog!
  Herzog Rybachenko - Kläng schéin!
  An de Bouf sprang méi héich an huet an den Dreifteller gesponnen.
  D'Däitschen hu probéiert ze attackéieren, goufen awer nees ofgestouss a kruten kolossalen irreparablen Schued.
  Am Juli huet d'russesch Arméi nei grouss Erfolleger an Afrika erreecht. Wärend d'Gravitéit vum Ugrëff vun der zaristescher Arméi do war. Algerien huet vill vun de beschten russesche Waffen. A bis Enn vum Mount sinn d'Däitschen ëmginn an am Kessel zerstéiert.
  Am August sinn och russesch Truppen duerch Marokko gebrach. Verzweifelt gekämpft, d'Meedercher um Tank "Kondratenko" -6, duerchbriechen an d'Décke vun et.
  Heiansdo goufen et Berichter iwwer Däitscher kapituléieren iwwer Stied ageholl.
  Et goufe Kämpf an Nigeria an op verschiddene Plazen. D'Russen hunn souwuel an Zuelen a méi mobil Techniker geholl, a mat der Ënnerstëtzung vun der lokaler Bevëlkerung, déi d'rassistesch Faschisten géint sech selwer gedréint hunn.
  Afrika huet sech als schwaache Link an der Strategie vum Hitler a Mussolini Jr erausgestallt.
  Russland huet sech do duerchgesat ... An am September, lues eropgezunn, hunn d'Kräften an Norwegen geplënnert. D'Nazien hunn enorm Verloschter gelidden. An d'Alenka an hir Crew si mam Tank gefuer. Den neisten panzer "Nikolay" -5 schwéier, huet sech als méi fortgeschratt wéi d'E-Serie.
  Och esou e mächtege Panzer wéi den E-200 huet de Wee duerch d'Waffen vun der tsaristescher Maschinn gemaach.
  Alyonka, dréckt d'Joystick-Knäppercher mat hiren bloen Zänn, reift zefridde mat den Hänn:
  - Ech sinn eppes wat d'Wehrmacht briechen kann!
  D'Anyuta huet och mat den bloen Zänn op de Knäppche gedréckt, duerch den däitschen Auto geschloen a confirméiert:
  - Mir wëschen d'Wehrmacht an de Stëbs! Fir d'Muecht vum Zarismus!
  Cool Augustine huet gebrannt, a geruff:
  - A mir wäerten ënner Kommunismus liewen!
  D'Maria huet liicht domat averstanen:
  - Jo, ënner zaristesche Kommunismus!
  A mat den bloen Zänn huet si d'Joystick-Knäppercher gedréckt. A gläichzäiteg, als Lupanet, a zerstéiert de Feind.
  An hei wäert d'Marusya quitzen:
  - Op vollen Ofschloss!
  An och mat bloen Zéiwen dréckt hien op de Joystick Knäppchen.
  . KAPITEL #5
  Russesch Truppen hu schonn Oslo ëmginn. Kämpf gi fir all Busch an Haus.
  Am Mëttelpunkt dréit d'Zararméi nees déi däitsch Offensiv of. Oleg Rybachenko, wéi ëmmer, ass un der Spëtzt a kämpft zouversiichtlech. Russesch Artillerie funktionnéiert wéi Auerwierk.
  Alles korrekt a korrekt ...
  Am Oktober hunn d'russesch Truppen endlech Afrika vun der Landversuergung ofgeschnidden, a Marokko befreit. D'Nazien hu sech an enger Aart vu Kessel fonnt.
  Och um schwaarze Kontinent. Den Hitler huet sech vu Roserei gerëselt, awer hie konnt näischt iessen.
  Jo, hien huet sech a Russland gepickt ... De Wanter war no. Den Oleg Rybachenko, trotz der Tatsaach, datt et ugefaang ze schneien, leeft nach ëmmer barfuß an a Shorts. Gutt, Jong - wat wäert Dir huelen! An zimlech e ängschtleche Jong.
  A werft Granaten mat bloen Zéiwen.
  A séngt:
  - Lomp lafe loossen,
  Panzer an de Puddelen ...
  An um Daach ass eng Maschinnegewier -
  Cheburashka Gunner,
  Krokodil Gunner!
  Shakoklyak ass op der Attack!
  Den Terminator Jong huet eng Granat mat den bloen Zänn geheit, d'Nazis zerräissen a gesongen:
  - An ech spillen mat Dynamit,
  Virun Passanten!
  Wéi de Fritz Bits wäerten schei maachen!
  Jiddereen léien, an ech ginn!
  An de Jong ass wierklech witzeg! Awer schonn an der arméi fir méi wéi fofzeg joer. A just en Däiwel! Och blond!
  Den Oleg Rybachenko werft nees eng Granat mat bloe Fouss a brécht:
  - Herrlechkeet un den Zar an dem Nikolaus an dem Vladimir den Drëtten!
  An ech hu geduecht datt se de Vladimir Kirillovich Romanov net mam Vladimir Putin duerchernee bréngen! D'Romanov grouss Zaren sinn eng erstaunlech Famill! Déi, déi Russland zum gréisste Räich gemaach hunn!
  An net esou verwinnt vu Gléck wéi Putin!
  Awer elo réckelen d'russesch Truppen en anere Attack of.
  November kënnt. D'Nazien sinn aus Otem. Awer nei Reserven ginn an d'Schluecht geworf. Si gi scho fäerdeg an Afrika. Et ass schwéier fir d'Faschisten.
  Also huelen se hir Roserei op d'Gefaangenen eraus. Hei kruten si déi schéin Nicoletta. Si hunn hatt an d'Hosen ofgeschnidden an si duerch de frësche Novemberschnéi gefouert.
  E Meedchen mat hiren Hänn gebonnen, bal plakeg, trëppelt duerch d'Schnéidriften, léisst kaal, graziéis Spueren. Si ass sou schéin. An d'Däitschen nokommen hir, schloen si mat Peitschen. A si schloen sech selwer eng Schéinheet, si schloen. Blutt dréit vu sengem geschniddene Réck.
  D'Nicoletta huet just d'Zänn gekrasch. An hält houfreg de Kapp erop. An hir Kupferrout Hoer fladderen wéi e proletarescht Banner.
  An hir blo Féiss sinn och Scharlachrout ginn, awer d'Meedchen hieft net emol eng Wenkbrau.
  Wat e phänomenale Courage hatt huet.
  Och wann d'Nazien et scho matgeholl hunn an et mat enger Fackel an hir blo Këscht geluecht hunn. Awer och dann huet d'Meedchen nëmmen geschloen, awer net gekrasch.
  Si huet sou vill Vertrauen ...
  D'Meedche gëtt op e Rack gezunn, hir Gelenker sinn verdréit. Da gëtt e Feier ënner kaal Féiss gebrannt. Hie leckt der Schéinheet d'bloe Féiss. A mat rout-waarm Ketten schloen se de plakege Kierper vun der Schéinheet.
  Nicoletta gesonge an Äntwert;
  Ech sinn Chernobog, dem béise Gott senger Duechter,
  Ech kreéieren Chaos, ech säen Zerstéierung ...
  Meng Gréisst kann net iwwerwonne ginn,
  Nëmmen rosen Rache brennt an der Séil!
  
  Als Kand wollt ech e gutt Meedchen,
  Si huet Poesie geschriwwen a Kazen gefiddert ...
  Moies fréi opgestan
  Doriwwer gefladdert, d'Flilleke vu Cherubs!
  
  Awer elo weess ech wat Béis ass
  Wat mécht dës Welt onglécklech ...
  A wat seet Dir gutt?
  Hei ass d'Zerstéierung passionéiert gär!
  
  An huet hir girlesch Äerz gewisen,
  Wat eng glänzend Duechter vu Gott ass ginn ...
  Mir wäerten d'Ausdehnen vum Universum eroberen,
  Loosst eis Kraaft weisen, ganz mächteg!
  
  Grousse Papp dës Chernobog,
  Hie bréngt Chaos, Kricher an d'Universum ...
  Dir biet dem Svarog fir ze hëllefen,
  Tatsächlech kritt Dir belount!
  
  Also hunn ech gesot: Rett den Här,
  Loosst Roserei an Ärem Häerz kachen ...
  Mir wäerte Gléck bauen, ech gleewen u Blutt,
  Loosst d'Gebärmutter bis zum Rand gefëllt sinn!
  
  Ech hunn d'Léift, d'Bedeitung a Bedruch gär,
  Wéi de Stalin den Tyrann ze täuschen ...
  Kann net geschummt ginn
  A wéi vill Niwwel ass et op der Welt!
  
  Hei hunn ech virgeschloen eng staark Beweegung ze maachen,
  Ee Schlag fir dat Béist ze zerstéieren ...
  Awer e ganz schwaarze Gott ass verléift gefall,
  An alle Saachen, souwuel dës wéi och d'Afterlife!
  
  Wéi ech erausgestallt hunn, datt ech dem Béise gewinnt sinn,
  An am Häerz vun der Roserei, rosen erniert ...
  Verschwonnen Verlaangen no Freed, Guttheet,
  Soubal Roserei aus dem Sockel agebrach ass!
  
  A wéi ass et mam Stalin - hien ass och béis,
  Iwwer Hitler, also ass et keng Fro ...
  Dschingis Khan war sou eng cool Bandit
  A wéi vill Séilen huet hien et fäerdeg bruecht ze kräischen!
  
  Also ech soen firwat bleift gutt,
  Wann et net dee geringsten Selbstinteresse dran ass ...
  Wann Dir e Specht sidd - Äre Geescht ass e Meissel,
  A verschwonnen wann domm Gedanken!
  
  Also ech soen mir selwer an deenen aneren,
  Servéiert d'Kraaft wéi schwaarz Tënt ...
  Da wäerte mir d'Ausdehnung vum Universum eroberen,
  Wellen wäerten duerch d'Universum briechen!
  
  Mir wäerte Béisen esou staark maachen
  Et wäert Roserei Onstierflechkeet ginn,
  Déi, déi am Geescht schwaach sinn, si scho geblosen,
  A mir sinn déi stäerkst Leit gleewen un dëser!
  
  Kuerz gesot, mir wäerten iwwerall méi staark ginn,
  Erhiewt d'Schwäert vum Blutt iwwer d'Universum ...
  An eis Roserei wäert och mat hatt sinn,
  Mir kréien eng Vocatioun voller Schicksal!
  
  Kuerz gesot, ech sinn dem Chernobog trei,
  Ech déngen dës donkel Kraaft mat mengem ganzen Häerz ...
  Meng Séil ass wéi d'Flilleke vun engem Adler
  Déi, déi mam Schwaarze Gott sinn, sinn oniwwersiichtbar!
  De Krich tëscht Russland an der Hitler Koalitioun ass weider. Bis Dezember hunn d'russesch Truppen endlech d'Italiener ofgeschloss, se gezwongen an Afrika ze kapituléieren, a bal d'Däitschen do ofgeschloss. Et gouf vum Fritz an Norwegen geläscht.
  Elo ass d'Tsar Arméi an d'Offensiv de 25. Dezember gaang. Hefteg Kämpf sinn ausgebrach. Am Wanter ware russesch Panzer däitlech méi staark. An duerch d'Verteidegung vum Feind duerchgebrach.
  Den Oleg Rybachenko, dësen éiwege Jong, ass barfuß an a Shorts duerch de Schnéi gelaf, a sangen:
  - Dëst ass eis lescht an entscheedend Schluecht! Stierwe mir fir d'Vaterland - d'Zaldoten sinn hannert mir!
  Russesch Panzer si ganz flott op Gasturbinmotoren. An d'Nazien kënnen se net esou einfach ophalen.
  Hei virun rennt "Nikolay" -5. Et huet fënnef Meedercher déi fervent sangen:
  - Keen wäert eis stoppen, déi russesch Welt kann net besiegt ginn!
  A vun enger Kanoun wéi trommelt! Et gëtt eigentlech just super! Meedercher trotz der Keelt, am Bikini a Barfuß. A si schéissen sech, an denken net opzehalen.
  Si si just wëll, frenetesch Kraaft.
  D'Alyonushka huet gär net nëmmen ze schéissen, obwuel si de Joystick-Knäppchen mat den bloen Zänn gedréckt huet an den Däitsche geschloen huet, awer och Geschichten ze komponéieren.
  Zum Beispill huet si geschriwwen wéi e Meedchen an wäit Lännereien gaangen ass fir e Kitten ze retten. Dräiandrësseg Deeg sinn ech barfuß laanscht eng Fielsstrooss gaang, meng zaart Been am Blutt erofgefall.
  An awer konnt ech d'Déier fannen. Fir dëst huet d'Fee hire Wonsch erfëllt an d'Meedche bestuet de Prënz.
  Alyonushka huet awer geduecht, firwat brauch si e Mann fir en Offizéier vun der russescher Arméi? Besser eng Rëtsch Liebhaber ze hunn. A méi Suen a méi Spaass. No all, Männer sinn sou verschidden. A mat hinnen erliewt Dir natierlech Genoss op verschidde Manéieren. Wat iwwer de Mann? Dir wäert séier mat him langweilen a langweilen!
  Mä e jonke Mann, dee just ugefaang der Erwuessener Welt ze entdecken ass vill méi interessant.
  An den Alenka schéisst nach eng Kéier, schléit den däitschen E-100.
  A si bewegt hir ganz schéin Been, wéi déi vun enger algriichescher Gëttin.
  An dann schéisst Anyuta. Och kaal Zänn. A brécht déi däitsch Kanoun.
  Da seet d'Meedchen:
  - Et gi vill intelligent Leit a Russland, awer den Zar Vladimir ass dee Beschten vun de Kinneken!
  Augustinus bemierkt:
  - An Nicholas II war net schlecht! Oh, mir woussten net wéi Kinneken ze schätzen!
  D'Maria huet gesongen, mat Hëllef vun hire bloussegen Zänn op d'Nazien geschoss a gelaacht:
  - Et ass néideg d'Russen ze befollegen, mat engem purem Häerz a méi schlau! An zum Herrlechkeet vum Nikolaus ass hien de grousse Kinnek vun de Kinneken!
  An d'Marusya huet eppes gesongen ... A si spillt och mat hire bloussem Féiss ...
  Russesch Truppe kommen weider. Oleg Rybachenko kämpft och. Hien ass nach en zéng Joer ale Jong. Sou ass de Präis vun der Onstierflechkeet. Jo, awer wéi gutt a lëschteg hien fillt! Et huet sou vill Energie an e séissen Stroum vu Kraaft.
  De Jong werft mat blotem Fouss eng Granat a quietzt:
  - Ech sinn en Tiger, keng Kaz, wunnt elo a mir, net Leopold, mee Leopard!
  De Jong Major, wéi ëmmer, ass an engem glänzend Schlag. Stop d'Nazis net.
  Hei hunn d'russesch Truppen den 1. Januar hiren Territoire vun den Truppe vun Däitschland an Italien scho komplett geläscht, a koumen an de Besëtz vum Drëtte Räich.
  Zur selwechter Zäit koumen d'russesch Eenheeten a Mexiko. Dat neit Joer 1956 ass komm.
  Fir d'Russen huet et mat neie Victoiren ugefaang. De 7. Januar hunn d'Iwwerreschter vun den däitschen Truppen an Afrika ofginn. An de ganze Black Kontinent gouf russesch.
  Elo huet den Dämon-besëtzten Fuhrer gemierkt datt hie grëndlech verschrauft war. An hie proposéiert Russland Verhandlungen.
  Op deen den Zar Vladimir geäntwert huet:
  - Mir schwätzen nëmmen iwwer déi bedingungslos Kapital vum Drëtte Räich an Italien!
  Wat schlau Wierder! An de Krich geet weider. Den Oleg Rybachenko steet natierlech un der Spëtzt vum Attack. Russesch Truppen koumen Ostpreussen an. D'Linnen vun der Verteidegung hei si staark. Dir musst mat Schluechte duerchbriechen, an Dir wäert net séier virgoen.
  Ee vun de Mëttele vun engem Duerchbroch war Self-propelled Waffen mat Bomber Alexander-4. Ganz mächteg a fatal.
  An och schéin Meedercher hei wéi hei ze feieren. Si lancéieren Projektilen mat hiren bloen Zänn andeems se d'Joystick Knäpper drécken. An zerstéiert d'Pillboxen an d'Pillboxen vum Feind.
  Meedercher lafen fett duerch de Schnéi - dat ass wat russesch Frae sinn. An et gëtt vun den Indianer an de Chinesen an d'Schluecht geworf. Dës fëllen scho wuertwiertlech d'Approche fir d'Trenches mat hire Läichen aus. Awer trotzdem verwalten se et ze huelen.
  Déi russesch Arméi plënnert an.
  Wéi och ëmmer, de Strategist Vasilevsky iwwerdréit den Haaptschlag un Italien - wat vill méi schwaach ass. An elo gewannen déi russesch Zaldoten eng Victoire no der anerer.
  Januar war ganz erfollegräich. Russesch Truppen hunn d'Italiener ëmgedréint an d'Alpen saddelen. An am Februar hunn si Venedeg besat. A si koumen an Lorbandinia. Si hunn och Poznan geholl. D'Däitschen hunn sech zréckgezunn. Den 2. Mäerz ass Klaipeda gefall. Russesch Truppen hu sech duerch Ostpreussen an enger lueser, ze dichter Verteidegung fortgeschratt. Ech hu wuertwiertlech de Wee mat Muschelen verbrennt.
  Awer an Italien ass d'Nuddelfront zesummegebrach. An déi russesch Truppen sinn op Roum gerannt. Den 30. Mäerz 1956 huet den Ugrëff op d'Haaptstad vun Italien ugefaangen. Also hunn d'Leit fir d'Ambitioune vun der Mussolini Famill bezuelt.
  Roum, d'Haaptstad vun Italien, ass ënner Attack. Kämpf sinn hefteg. Obwuel d'Italiener ëmmer méi opginn. Hei kämpfen d'Meedercher ganz schéin an a Bikinis a Barfuß. Krieger werfen Granaten mat hire Been an schloen dem Mussolini seng Krieger aus.
  Schéin Meedercher hei, an natierlech ganz sexy. A mat de Muskelen vun den Titanen. A wéi se d'Granate mat de bloe Féiss werfen ass einfach erstaunlech.
  D'Natashka geet no vir a schéisst, wärend hie gräift:
  - Fir d'Heemecht schéin am Häerz, meng Stralungsfeier brennt!
  Zoya, schéisst, séngt mat:
  - Loosst eis d'Dier opmaachen fir Leeschtungen! Eise Glawen an de Kinnek ass e Monolith!
  An da gëtt et d'Aurora, wéi blo Zänn, eng rout-Hoer Bitch wäert Scheiwen erausginn. An déi geschnidde Italiener falen.
  An da séngt d'Svetlana aggressiv, an huet hir Zänn:
  - Mir wäerte jiddereen ëmbréngen! Mir zerstéieren jiddereen!
  Si werfen Scheiwen mat bloussem Féiss a schleifen d'Faschisten. Also ass de Mussolini ënner der Demontage vun de Meedercher komm. Den Abrëllsattentat vun 1956 war hefteg a ganz fantastesch.
  An hei fueren d'Panzer, hellesch Feiersäulen briechen aus hire Stämm.
  D'Meedercher kommen vir a werfen d'Granate mat bloussem Féiss. A wéi se eppes bluddege späizen.
  A si laachen ...
  D'Natasha huet häerzlech gesongen:
  - Zar Vladimir, gitt Hitler an d'Gesiicht!
  A wénkt mat senge Saphir Aen. Esou eng wonnerbar Meedchen.
  Meedercher rennen mat wilde Roserei. Si schéissen aus Maschinnegewierer. Si méien de Feind erof, si hunn d'Nazien verspreet. An dann d'Olympesch Spiller. An an den Hänn vun der mächteg Fra-Held hält e Flamethrower. An hien wäert et huelen an et schloen, awer wéi et wäert schloen.
  Chips fléien vun den Nazien an all Richtungen. An d'Krieger och wéi se wëllen laachen.
  Da wäert hien sangen:
  - Mussolini wäert geschloe ginn! Eis Frëndschaft ass e Monolith!
  An nach eng Kéier, mat Saphir Aen, wénkt et! An d'Nazien schloen.
  A wat wollt Dir? Roum gouf gläichzäiteg vun de Slawen ënner der Leedung vun Attila geholl. An elo iwwerhuelen d'Russen.
  Olympias, déi Géigner lieweg mat engem Strahlwerfer braten, sangen:
  - Hell Sonn vun Hoffnung
  Kléngt nees iwwer d'Land..
  Russland gewënnt wéi virdrun -
  Warriors of the Wehrmacht Beats!
  
  Russesch Adler iwwer de Planéit
  Flilleken, ausbreeden, ofhuelen ...
  De Feind gëtt op Rechnung geruff -
  Gëtt besiegt - gebrach!
  Nom Stuerz vu Roum hunn italienesch Truppen sech masseg ofginn. Dem Mussolini säi Räich, dëse Junior Militärpartner vum Drëtte Räich, huet ofgebrannt.
  Russesch Truppen hunn Neapel bal ouni Widderstand iwwerholl an op Sizilien gelant. Och do gouf et bal keng Widderstand. An den Hitler war hysteresch.
  Bis Enn Mee war Italien fäerdeg. Honnertdausende vu Prisonéier goufen gefouert.
  Russesch Meedercher hunn se op d'Knéien geluecht a sech gezwongen, hir blot Féiss ze kussen. Si hunn pflichteg gelaacht. E puer, besonnesch jonk Männer, hunn et mat Begeeschterung gemaach.
  D'Meedercher waren zimlech gekrasch.
  Éiwegt Jong Oleg Rybachenko gezwongen seng blo, kandlech Féiss zu Gefaangenen ze Kuss.
  Si hunn et gär genuch gemaach. D'Jongen ware ganz schéin, muskulär a blond. Richteg, hien war nach ze kleng, an hie wollt net eppes méi sérieux mat den Dammen maachen. Awer wann déi rau Fersen mat der Zong tickelen - et ass schéin!
  Oleg Rybachenko huet de Generol gefaangen a krut eng aner Uerdnung. Op déi hie ganz houfreg war.
  Mussolini Jr. gouf vu sengem eegenen Entourage verroden, an d'Zarist Russland krut eng aner Victoire. An de Benedito Mussolini Sr. Datselwecht Schicksal huet awer op d'Nazien an Däitschland gewaart. Russesch Truppen sinn Ufank Juni 1956 op d'Offensiv geplënnert. Éisträich war den Haaptziel.
  Elizaveta an hir Crew op "Nikolay" -5 geplënnert géint den Däitschen. Russesch Truppe wollten Wien ëmginn.
  De Fuhrer huet sech natierlech an enger schwiereger Situatioun fonnt. Däitsch Besëtz an Afrika, Skandinavien, a vill vun den USA sinn verluer. An elo sinn d'Schluechte schonn exklusiv um Territoire vum Drëtte Räich statt. Wat fir déi Däitsch natierlech méi désagréabel ass. Russesch Truppen koumen och an Mexiko. D'Lady Grey de Monca ass de Kommando vun enger Panzer-Crew hei am Land.
  An d'Elisabeth féiert "Nikolay" -5 ronderëm Wien. Säin Haaptgéigner ass den E-50, deen d'Zaristesch Maschinn wéi e Blotter duerchbréngt.
  D'Elisabeth huet gebrannt, andeems se hir blo Zänn benotzt, d'Knäppercher um Joystick dréckt.
  Hit en däitsche Panzer an huet gekrasch:
  - Mir ginn eis Häerzer fir Saint Nicholas Russland!
  D'Ekaterina huet och mat den bloen Zänn geschoss an hire Partner korrigéiert:
  - Wahrscheinlech, all d'selwecht, et ass méi richteg Vladimir ze soen!
  D'Elisabeth huet erëm mat hiren bloen Zänn gebrannt an huet gekrasch:
  - Awer trotzdem war et de Keeser Nikolaus, deen eis d'Bevëlkerung vu China geschenkt huet, Russland oniwwersiichtlech gemaach huet!
  Tatsächlech an der Infanterie, déi geschéckt gouf fir déi däitsch Positiounen ze stiermen, waren d'Chinesen ganz vir. Si hunn wuertwiertlech Läichen geheit. Awer si hunn duerchgebrach.
  Normalerweis hunn d'Russen a Fligeren a Panzer gekämpft. Infanterie vun de Chinesen, Indianer, Asians. Et gi vill Chinesesch. Ausserdeem huet de helle Kapp Nikolaus II Polygamie agefouert beim Reform vun der Orthodoxie, an extra Chinese Männer ginn an d'Schluecht geschéckt. An d'Russen huelen Witfraen an onbestued Chinesesch Fraen als Fraen.
  Geckeg Strategie.
  An d'Chinesen klammen op den Ugrëff, stierwen a briechen duerch d'Verteidegung vun den Däitschen.
  D'Elena, déi hir blo Zänn benotzt, dréckt op d'Joystick Knäppercher, a schléit erëm op de Fritz.
  A séngt:
  - Fir helleg Russland wäerte mir dapere kämpfen!
  Duerno wäert d'Meedchen et huelen a winken. An huet seng wäiss Zänn! An si ass sou aggressiv.
  An hei ass wéi d'Olympesch Spiller knipsen. An hien dréckt och mat bloen Zéiwen, a kräizt.
  Da wäert et ruffen:
  - Ech sinn en déidleche Kobra!
  Et sollt bemierkt datt den E-50 Tank geféierlech ka sinn. Seng 88mm Kanoun mat engem 100EL Faass ass séier Feier, zwielef Ronnen pro Minutt, a ganz genau. Treffer dacks Rüstung, a kann Schued verursaachen.
  Dofir probéieren d'Meedercher den Haaptdäitsche Tank aus dem Wee ze halen. Besonnesch no, seng penetréierend Fäegkeet erhéicht dramatesch. An déi Däitsch hunn e Kär an enger Schuel entweder aus Uran oder Wolfram. True, nom Verloscht vun Afrika an Uran Dépôten am Kongo, d'Kraaft vun den däitschen Truppen ugefaang ze dréchen.
  An d'Meedercher sinn sou schéin a barfuß a cool.
  Hei sange si selwer mat Begeeschterung:
  - Schéngt wéi e Stär iwwer d'ganz Welt,
  Duerch déi donkel Däischtert ...
  De groussen Held Zar Vladimir,
  Weess keng Péng, keng Angscht!
  
  Feinde zréckzéien virun Iech
  D'Leit jubelen ...
  Russland akzeptéiert Iech -
  Eng mächteg Hand regéiert!
  Kampf Meedercher, Dir kënnt näischt géint si soen. An hir Féiss si sou blo a gemeisselt. Wann gefaangen Däitschen se kussen, ass et kloer datt béid Meedercher a Männer et gär hunn. An d'Krieger sinn zimlech squealing.
  An hir Pärel Zänn blosen.
  Dat sinn e puer cool Meedercher. A mat bloussem Zéiwe gëtt en anere Faschist vun der Elizabeth ausgeschloen.
  Dann, wéi et seet:
  - Éier dem grousse Vaterland!
  An esou wäert d'Catherine schéissen. Et wäert de Feind Panzer ramm, de Fritz drénken a quitzen:
  - Doud fir de Feinde!
  An do dréit d'Elena och, mat hiren bloen Zänn, dréckt se op d'Joystick Knäppercher. An tippt:
  - Fir d'Mamm an der Gréisst!
  An da wäert de Projektil starten an déi aussergewéinlech Olympesch Spiller - och eng Blond. A wéi hien täischt:
  - Fir grouss Russland!
  An d'Meedercher si voller totaler Begeeschterung.
  Hei kënnt den E-75 Tank. Seng Kanoun ass méi staark: 128mm, an hie kann méi Schued maachen. Zousätzlech huet dësen Tank e bessere Schutz a méi décke Rüstung.
  Awer d'Elisabeth ass wéi en Narr. An hie wäert eppes fatal befreien, vun enger Distanz penetréiert. An nëmmen Stécker vun ofgerappt Metal bleiwen aus dem Däitschen.
  An d'Meedchen wäert sangen:
  - Hellege Schéinheet a groussen Dram!
  Duerno wäert hien d'Zong weisen.
  Däitsch E-75 Panzer sinn zënter kuerzem méi massiv ginn. Si hunn eng méi laang Pistoul, déi Iech erlaabt mat russesche Panzer ze këmmeren, besonnesch déi méi einfach. An dat mécht de Fritz méi geféierlech.
  Mee sowjetesch Meedercher sinn net ongenéiert vun dëser. A si zerstéieren de Fritz.
  An d'Krieger selwer sinn nach méi an der Hëtzt an engem Bikini, a barfuß. A si kämpfen ganz zouversiichtlech.
  Si gewannen iwwerwältegend.
  D'Catherine huet op d'Nazien geschoss an huet gesongen:
  - Awer fir éierlech ze sinn! Ech kräizen all Fritz ouni Ausnam!
  D'Elena huet och mat den bloen Zänn geschoss an huet geziddert:
  - Mir gewannen jiddereen an natierlech!
  D'Olympesch Spiller hunn och d'Nazien ouni Schued geschloen. Si ass sou eng oniwwersiichtlech Bitch.
  An och mat der Hëllef vu bloen Zänn.
  Natasha an hir Equipe kämpfen um Tank Kondratenko-6. Dësen Auto ass e bësse méi hell, awer méi mobil wéi Nikolai. Natierlech, mat manner Gewiicht ass de Kaliber méi kleng, an d'Rüstung ass e bësse méi dënn. An dat heescht de Risiko fir ze stierwen ass vill méi grouss.
  Mee d'Meedercher, muss ech soen, sinn guer net ongenéiert. A si kämpfen wéi Risen vun der Schluecht.
  D'Natasha séngt, aktiv ze schéissen:
  - Et wäert eis Victoire sinn!
  An hien dréckt d'Knäppercher vum Joystick mat den bloen Zänn.
  Zoya schéisst och, mat der Hëllef vun hire bloe Been a quitscht:
  - Zar Vladimir vir!
  An all d'Meedercher hunn am Chouer geklappt:
  - Éier fir déi gefallenen Helden!
  Duerno huet d'Aurora geschoss, den däitsche Panzer ëmgedréit an erausginn:
  - Keen wäert eis stoppen! Keen wäert eis besiegen!
  Si huet och hir blo Féiss gerëselt.
  An dunn huet d'Svetlana schonn opginn, mat hiren bloen Zänn, an huet uewen op hir Lunge gekrasch:
  - D'Russen kämpfen rosen!
  An all d'Meedercher hunn am Chouer geruff:
  - Staark Zaldot Fauscht!
  An erëm rennen d'Schéinheeten an d'Schluecht. Schéisst präzis a präzis!
  Hei kommen dem Jane seng Crew, schloen d'Mexikaner. Si ass och eng ganz intelligent a schéin Dame.
  An d'Meedercher an hirem Won - Barefouss an Bikinis. Si kämpfen selwer mat wilde a rouege Roserei.
  Dunn huet d'Gertrude gebrannt, mat hiren bloen Zänn, a geziddert:
  - Ech sinn e Meedchen dat jidderengem an enger Sekonn zerstéiert!
  An hei ass Malanya wéi e Lupanet. A briechen de laténgesche Tank vun enger Distanz.
  An do wäert d'Matilda, mat der Hëllef vun hiren bloen Zéiwen, hir schloen.
  A lachen:
  - Ech hunn e super Meedchen!
  A Krieger vun der héchster a rosen Uerdnung. Si fille sech net schwaach oder rosen.
  Wéi se Ficken, Ficken se.
  An Alyonka kämpft och ganz zouversiichtlech.
  Bis Enn Juni ass Wien ëmginn. En zerstéierende Schlag gouf fir Däitschland a säi Prestige ausgezeechent. Gläichzäiteg fuere russesch Truppen a Richtung Oder vir. Si werfen Chinesen, Indianer, Araber an d'Schluecht. An duerch d'Verteidegung vum Fritz duerchbriechen.
  Den Hitler ass natierlech schonn a Panik. Wéi d'Meedercher op Panzer a Fligeren hien dréckt.
  Hei sinn d'Albina an d'Alvina, zwee russesch Piloten. Och barfouss an am Bikini schloen se d'Faschisten wéi Biren mat engem Stéck aus enger Branche erof. A fir eng Koppel maachen se wuertwiertlech sou Wonner.
  D'Albina huet fënnef Fligeren mat engem Burst vun hirem Kämpfer "Peter the Great" erofgeschoss a gesongen:
  - Mir si Bieren vum Himmel!
  D'Alvina huet sechs Fligeren an engem Burst vun hirem Krichsadler erofgeschoss an huet gekrasch:
  - A mir wäerte jidderee zerstéieren!
  Um Himmel war dës Koppel scho legendär!
  . KAPITEL #6
  D'Meedercher krute siwe Grad vum St. Georges Kräiz ausgezeechent: e Sëlwer Kräiz, e Sëlwer Kräiz mat engem Bogen, e Gold Kräiz, e Gold Kräiz mat enger Bank. Wéi och e Gold Kräiz mat Diamanten, an engem Gold Kräiz mat Diamanten an engem Bou. An den héchste Grad ass e gëllene Kräizstär, mat engem Bogen vun Diamanten. E méi héije Präis - e grousse Stär vun engem gëllenen Kräiz, mat Diamanten an engem Bogen, gouf viru kuerzem etabléiert.
  Also konnten d'Meedercher mat Recht stolz op hir Leeschtungen sinn. An ëmmer, och an der Keelt, hu se nëmmen an engem Bikini gekämpft an ausschliesslech barfuß.
  Esou wonnerbar Meedercher.
  D'Albina huet gebrannt a gesongen:
  - Fir eis bescht Victoiren!
  Den Alvin huet weider:
  Loosst eis Enkelkanner a Grousspappen houfreg op eis sinn!
  Warriors an tatsächlech - Meedercher vun enger kolossaler Klass!
  Si schloen d'Nazis um Himmel a sangen:
  - Herrlechkeet fir Russland, Herrlechkeet! Eisen Zar Vladimir ass en Held! Et gëtt Kraaft am Sonnenopgang! Begruewt den Hitler am Buedem!
  Natierlech kann Vladimir Kirillovich Romanov ganz zefridden mat senge Krieger sinn.
  Wann se kämpfen, dann op esou eng Manéier datt Dir kee Speer géint si ophiewen!
  De Vladimir Kirillovich Romanov ass en Zar deen all Chance huet fir d'Kricher eemol a fir all opzehalen!
  An d'Faschisten schüttelen ënner de Schlag vun der zaristescher Arméi ...
  Ëmkrees Wien séier gefall. Mëtt Juli koumen d'Truppe vum zaristesche Räich op enger breeder Front op d'Oder eraus. A Koenigsberg war komplett blockéiert.
  An d'Däitschen hunn sech iwwer d'Oder zréckgezunn. A si hu probéiert do eng Verteidegungslinn ze kreéieren. Kapital verdeedegen. Mä an der zweeter Halschent vum Juli hunn d'russesch Truppen eng Offensiv géint Hamburg gestart... D'Nazien hunn sech lues awer sécher opginn.
  D'Kämpf ware ganz hefteg. Puer Dierfer geännert Hänn puer mol. Déi nei däitsch Panzer vun der méi fortgeschratt AG Serie, pyramidesch, hunn och un de Schluechte deelgeholl. Si ënnerscheede sech duerch gudde Schutz aus alle Wénkel. Awer déi zaristesch Arméi huet si iwwerschratt.
  An eng grouss Zuel vun asiatesch Fousszaldoten stierwen op de Fronten. Awer si loossen Iech réckelen.
  D'Däitschen, op der anerer Säit, waren och vu mënschleche Ressourcen ausgeraumt. Bis Enn August war Hamburg ëmginn, a München gouf blockéiert.
  D'Däitschen hunn e bedeitende Territoire verluer. A si haten näischt fir hir Positiounen ze halen.
  Oleg Rybachenko gekämpft am Virdergrond um Territoire vun Däitschland selwer. An den éiwege Jong huet stänneg lächelt an huet seng Pärelzänn gebrach.
  An do huet hien mat bloussem kannerleche Been Granaten geheit. Et ass gutt e Kand ze sinn - wéi natierlech et ass a waarme Wieder a Shorts ze sinn. A well Dir onstierwlech sidd, kënnt Dir och am Wanter hallef plakeg sinn ouni Risiko fir Erkältung ze kréien.
  Also huet de Jong gesongen:
  - Barefouss, nëmmen Barefoot,
  Ënnert dem Juli Donner an ënner dem Klang vun der Surf!
  Barefouss, nëmmen barfuß
  Et ass einfach fir e Jong e coole Cowboy ze sinn!
  An d'Kand-Major vun dëse Faschisten zerstéiert sech weider. A si verzweifelt Konterattack.
  Et ass schonn September... Et fänkt un ze reenen... D'Zar-Truppen, déi d'Läiche vun de Chinesen opfëllen, hunn München an Hamburg iwwerholl, a fueren a Richtung Ruhrregioun. Déi wichtegst an der Industrie vun Däitschland.
  An déi Däitsch kämpfen verzweifelt zréck.
  D'Natasha kämpft op hirem Tank, a gromt:
  - Faschisten wäerten extrem enk sinn!
  A mat bloen Zänn wéi hien op d'Knäppercher vum Joystick dréckt. An hie wäert Muschelen op d'Nazien schéissen.
  An dann d'Zoya, wéi geschlappt. An och mat der Hëllef vu bloen Zänn.
  An och sangen:
  - Russland ass wat géint Hitler ass!
  An dann ass hei d'Aurora, si wäert eng aggressiv Manéier maachen. An och mat der Hëllef vun bloen Zänn:
  - Fir de russesche Wee!
  An hannert hinnen ass d'Svetlana, déi och e fatale Projektil verëffentlecht. Pierce en däitsche Panzer a quitt:
  - Fir den Zar Vladimir Kirillovich!
  An hie wäert och seng Zong weisen.
  D'Meedercher sinn hei wild gaangen.
  D'Alenka op engem schwéieren Tank zerstéiert och d'Nazien. An hien schléit se vun enger Distanz.
  De Krieger huet gesonge:
  - Ech hunn d'Halschent vun der Welt mat menge Broscht ënnerworf!
  An dem Alenka seng Broscht mat scharlachroute Nippel.
  An dann ass d'Anyuta wéi en Héichuewen mat hiren bloen Zänn. Et wäert e faschistesche Panzer ramm a blatéieren:
  - Ech sinn e Superstar Meedchen! An de Geschichtsbicher!
  A grinsen ...
  An da léisst den Augustinus en déidleche Projektil eraus. Kréien d'Nazis a laacht:
  - Kann eis Arméi déi stäerkst sinn!
  An hien bewegt och seng Been ...
  An no hinnen wäert d'Maria d'Nazien huelen, an d'Nazis schloen. Twist selwer, aggressiv flach:
  - Mir si grouss Agressioun Meedercher!
  An da wäert d'Marusya hir extrem déidlech, zerstéierend Waff géint d'Nazien fräiginn. A mat der Hëllef vu bloen, girlesch Been.
  An dann sangen:
  - Mir sinn déi total Néierlag vu Feinde!
  September ass a ganz heftege Schluechte vergaang. D'Däitschen hu sech hefteg zréckgekämpft. Awer am Oktober, wéi d'Reener méi staark gegoss hunn, huet d'Zararméi erëm de Virdeel gewonnen. A si huet ugefaang Richtung Ruru ze plënneren. No engem heftegen Ugrëff ass Koenigsberg gefall. D'Nazie kruten nach e Schlag an d'Gesiicht.
  An am Süde vu Frankräich hunn d'kinneklech Truppen Toulon ëmginn. Also hunn d'Nazien extrem schlecht Zäit.
  Den Hitler huet gerappt, awer während hien zu Berlin war. Seng Positioun war schwaach.
  Et ass kloer, datt keen op d'Verhandlunge wollt nolauschteren. Awer d'Nazien hu sech wéi Mécke festgehalen.
  Am November hunn d'Truppe vun der zaristescher Arméi de gréissten Deel vun der Ruhr-Regioun mat Schluechte besat, an domat Däitschland d'Haaptproduktiounsbasis entzunn.
  An am Dezember huet déi zaristesch Arméi de ganze Süde vu Frankräich besat, a koum a Spuenien. An op der däitscher Front huet si endlech d'Ruhr a Besëtz geholl. Ausserdeem goufen och aner Lännere vun Däitschland gefaangen. An déi zaristesch Arméi ass och an Dänemark gelant.
  Den Hitler huet wéi d'Häll an engem Käfeg gerammelt, awer hien konnt et net hëllefen.
  Um kathoulesche Chrëschtdag sinn d'Zarist Truppen a Richtung Paräis geplënnert. Trotz dem Schnéi a Frascht war dem Natasha seng Crew barfuß an an engem Bikini.
  D'Däitschen hu sech ëmmer méi dacks kapituléiert. An d'Fransouse wollte guer net géint d'Russen kämpfen.
  D'Däitsch Batterie briechen, Natashka bemierkt:
  - Also, tatsächlech, op wat huet den besëtzen Adolf gerechent, wann hien e Krich mat eis ugefaang huet?
  Golden-Hoer Zoya logesch bemierkt:
  - Wahrscheinlech, d'Tatsaach, datt mir, ënner Drock gefall sinn, wéi Mënzen aus enger helleger Tasche falen!
  D'Aurora huet eng Walnuss mat hiren bloen Zänn zerquetscht. Dunn huet si et an de Mond geluecht a rational bemierkt:
  - D'Geschicht léiert datt se näischt léiert!
  D'Svetlana huet hir blo Zänn op de Joystick-Knäppchen gedréckt. Si huet eng aner däitsch Kanoun erausgeschloen an huet geäntwert:
  Loosst eis super Kämpfer sinn!
  Déi weiblech Krieger schéngen tatsächlech determinéiert ze kämpfen an ze gewannen.
  Den Oleg Rybachenko ass e barefouss Jong, deen a Shorts a mat engem plakege, muskuläre Torso rennt. Hie schwéngt souguer a brëllt:
  - Loosst eis de Fritz schloen! Loosst eis de Fritz schloen! A schloe d'Eemere!
  An de Jong huet esou wäiss, Pärelen Zänn! Just e jonken an onflexibelen Terminator.
  Den Oleg Rybachenko schéisst op der Flucht. Killt Faschisten a séngt:
  - Russesche Geescht ass d'Muecht vu Kinneken, brécht de Fritz!
  De Bouf huet mat blotem Fouss eng Granat geheit a gesongen:
  - Russesch Walzer, d'Dämmerung geet erop - an der Herrlechkeet vum Kinnek!
  Tatsächlech huet de Jong sech ganz kämpferesch gewisen. An d'Nazis op déi éischt Nummer zerstéieren.
  An d'Meedercher kämpfen schwéier. Hei d'Mirabela... Och en Top-Klass Pilot. Keen kann hatt stoppen. Si klappt de Fritz erof a séngt, huet hir Zänn:
  - Verréckt Meedchen! Hei ass hire Label!
  An hie wäert eng Rakéit huelen a starten!
  Jo, et gi Fraen hei! Wann russesch Meedercher kämpfen, da kann keng Kraaft hinnen widderstoen.
  Mirabela huet siwen däitsch Fligeren mat engem Burst vu fënnef Loftkanounen erofgeschoss an huet gekrasch:
  - Den Zar Vladimir Kirillovich ass eise Gott!
  An d'Meedchen klappt hir blo Féiss op d'Glas.
  An och d'Albina an d'Alvina kämpfen um Himmel.
  Si sinn esou wonnerbar klaut. Ëmmer méi Konten gewannen. A wärend si sangen:
  - Am Himmel si mir Perfektioun! Aces mir sinn Perfektioun! Vun engem Laachen zu engem Geste - iwwer Lob!
  D'Albina huet véier däitsch Fligeren mat engem Burst erofgeschoss a gezippt:
  - Ah, wat Gléck! Wat ass Perfektioun am Kampf!
  D'Alvina huet fënnef däitsch Fligeren ofgeschnidden a weidergespillt:
  - Perfektioun am Kampf ze kennen! An cool ideal!
  D'Krieger hunn am Chouer gesongen, d'Nazis ofgeschnidden:
  - Meedercher! Méi haart Meedercher! Meedercher! Méi haart Meedercher!
  Si hunn hir aggressiv Fusioun gewisen. Si hunn d'Ofstamung net gedréckt, tatsächlech, op keng vun den Nazi-Aces.
  Awer d'Nazien, natierlech, ënner wilde Drock.
  Den Hitler ass an engem Bunker zu Berlin a si bombardéieren hien wéi e Kakerlak. Wat wollt hien? Faschistesch Nummer 1 fäerdeg! Hien ass an tsarist Russland gaangen, an elo gëtt hie selwer wéi eng Kakerlak zerquetscht.
  Den Zar Vladimir Kirillovich rascht de Moment vum Wanter um Ufer vum Indeschen Ozean. Schéin Meedercher vu verschiddene Rennen an Nationalitéiten danzen virun him.
  Wéi och ëmmer, de Kinnek ass et egal wéi Gladiatorkämpf kucken. Hei zum Beispill zwee Meedercher géint zwou Schéinheeten.
  Si kämpfen mat Plastiksschwerter fir net géigesäiteg ze kräischen. Allerdéngs kämpfen se verzweifelt.
  Dëst sinn d'Krieger. Et gëtt e rosen Austausch vu Schlag. Zwou Blondinnen an zwee Roudecher...
  Den Zar Vladimir huet de Feldmarschall Vasilevsky gefrot:
  - Wat ass dat schwéierst am Krich mat den Däitschen?
  De Feldmarschall huet éierlech geäntwert:
  - Gitt Vertrauen! Eréischt am Ufank, wéi de Feind ugefaang huet ze kommen, hunn ech mech onwuel gefillt. An elo hu mir ugefaang ze gewannen an alles ass kloer an de Feinde! - Feldmaréchal Vasilevich, dëse grousse Strategist, huet Wäin gedronk.
  De Vladimir Kirillovich huet logesch bemierkt:
  - Et ass extrem schwéier déi ganzen Zäit ze gewannen! Mee mir hunn eis zu vill kapabel gewisen! An elo gëtt et Zäit, an d'ganz Welt gëtt friddlech!
  Feldmaréchal Vasilevsky bestätegt:
  - Ech gleewen un et!
  D'Meedercher hunn Plooschteren op hire plakege Kierper gestoppt, an hunn extrem nervös ausgesinn.
  Si hunn selbstverständlech gekämpft, net wéi an den Deeg vum antike Roum - si hu probéiert sech selwer net vill ze schueden. Awer si waren aktiv.
  An der Tëschenzäit sinn d'Kämpf weidergaang. Am Januar hunn d'Zarist Truppen Paräis ënnerwee ageholl. D'Haaptstad vun Dänemark, Kopenhagen, gouf och geholl. Déi däitsch Truppen hu sech ofgeschwächt. D'Russen hu weider duerch Däitschland selwer virgezunn. De Fritz huet verzweifelt gekämpft, awer hir Kraaft war gebrach.
  Oleg Rybachenko, dësen onstierwlechen Jong sprang barfouss am Schnéi a riicht virun jidderengem fir unzegräifen, ouni Angscht virum Feier iwwerhaapt. A beim Gefligel:
  - Wien ass gewinnt fir d'Victoire ze kämpfen,
  Definitiv de Feind besiegen ...
  Hie laacht lëschteg an erreecht vill,
  An den Hitler gëtt schwéier geschloe ginn!
  A mam Bouf säi bloe Fouss wäert hien eng Granat geheien! An hien huet seng pearly, grouss Zänn iwwer seng Joeren erausbruecht. Jo, hien huet schonn e Mond wéi e Wollef. Wäert duerch all Hals gnagen.
  An d'Meedercher an Panzer plënneren aus dem Süden an den Norden vun Däitschland. Hei gi se an d'Mier eraus. An nëmmen d'Länner bei Berlin a Pommern bleiwen mat der Fritz.
  Natashka, faschistesch Panzer ausklappen, bemierkt:
  - An am Krich ass et op seng Manéier Spaass!
  D'Zoya, déi op d'Nazis geschloen huet, huet sech eens:
  - Konnt net besser sinn! Virun allem wa mir gewannen!
  D'Aurora huet mat hiren bloen Zänn gebrannt, sot:
  - Alles onméiglech ass méiglech am Universum, wann nëmmen e bëssen ....
  An dat rout-Hoer Meedchen laacht!
  Déi weiblech Krieger zéien a frenziéiert Freed a Roserei. A si zerstéieren déi Däitsch.
  Gläichzäiteg fueren d'Zar-Truppe uechter Spuenien vir a kommen schonn op Sevilla.
  D'Olga an engem gepanzerten Truppe schéisst op d'Däitschen a Policetruppen.
  Déi lokal Spuenier widderstoen sech kaum. En anert Land fält ënnert der Axt vu Russland.
  Den Oleg huet gebrannt a gesongen:
  - Aerobatics, et gëtt e Bash op engem Bash!
  An hire Partner Alice huet gekrasch:
  - D'Gréisst vun de Russen gouf vum Planéit unerkannt,
  De Faschismus gouf mat engem Schwäert zerstéiert ...
  Mir si gär an appréciéiert vun allen Natiounen vun der Welt,
  Loosst eis de grousse hellege Zarismus stoen!
  An d'Meedercher klappen an drécken de Joystick mat hiren bloen Zänn.
  De Krich tëscht dem zaristesche Räich vum Vladimir Kirillovich Romanov an Nazi-Däitschland geet weider.
  Russesch Truppen hu Frankräich bal komplett vun den Nazi-Horden befreit. Februar 1957 ... D'Zararméi befreit Portugal.
  Den 23. Februar hu sech russesch Eenheeten aus Dänemark an Däitschland vereenegt.
  Den Oleg Rybachenko, dësen éiwege Jong, klappt mat bloe Féiss duerch de Bulli. D'Kand-Major rifft uewen um Hals:
  - Herrlechkeet dem russeschen Zar Vladimir den Drëtten! Ech hacken den Hitler, ech moossen mat enger Peitsch!
  An de Jong wäert erëm jäizen, a mat senge bloe Fanger geheien hien eng schaarf geschärft Scheif. An de Faschist an den Hals geschloen. An dann mat engem bloen, kannerleche Been wäert hien e Boomerang werfen, an direkt den Hals vu fënnef Fritz ofschneiden.
  Jo, dem Hitler seng schlecht Iddi fir esou e Räich ze attackéieren.
  D'Natasha an hir Equipe schléissen déi lescht Däitsch a Portugal of. Hiren Tank ass onermiddlech an Zerstéierung.
  A si drécken och d'Knäppercher vum Joystick mat hiren bloen Zéiwen, a mécht eng rosen Zerstéierung.
  D'Zoya huet geschoss, déi däitsch Kanoun zerbriechen a gesongen:
  - Fir Russland a Fräiheet bis zum Enn!
  D'Aurora, mat der Hëllef vun hire bloen Zänn, huet den Nazi geschloen a mat Aplomb geziddert:
  - Gott retten de Kinnek!
  D'Svetlana huet och geschloen, d'Knäppercher vum Joystick mat de Fanger vun hire bloe Been gedréckt a gekrasch:
  - Staark Souverän!
  Meedercher briechen d'Nazis. Awer dunn koum en neien Nazi-Tank "Maus" -4. Ganz mächteg Modell - dräi honnert Tonnen Gewiicht, an 310-Millimeter Pistoul. Hie kann op enger grousser Distanz penetréieren, an hie selwer huet esou décke Rüstung, datt de Panzer Kondratenko-6 him net aus engem Wénkel huelen.
  Natasha commandéiert:
  - Meedercher, mir mussen no kommen an an den ënneschten Deel vun der Säit drécken, tëscht de Pisten - dat ass eis eenzeg Chance!
  D'Zoya huet d'Däitsch Kanoun mat den bloen Zänn geschloen a gesongen:
  - D'Schicksal gëtt Iech déi lescht Chance, awer séier vir! Am Reen an Hagel a Schnéi!
  Den Augustinus huet och geklappt a gekrasch:
  - Déi lescht Chance, Schicksal gëtt Iech! Vive Spazéieren, an alldeeglech Lafen!
  An och mat bloen Zéiwen, awer wéi et wäert verdréien. An d'Faschisten zerstéieren.
  Svetlana huet gebrëllt:
  - Fir nei Grenzen a flott Victoiren!
  De russesche panzer ass fortgaang an huet d ' vitesse. An d'Meedercher huelen et a sangen:
  - Staark Souverän, de glorräichste Joerhonnert, Orthodox Zar, Herrschaft fir Herrlechkeet, fir Herrlechkeet fir eis!
  An nees si beschleunegt, ewech vun engem schwéiere Projektil, deen aus enger Waff geschéckt gouf, déi den däitsche Maus-4 hat. D'Meedercher hunn gekrasch:
  - Béie net an engem Ramshorn! Also datt Dir Hitler - stierft!
  An hiren Tank beschleunegt. Wéi e klenge Boxer dee grousse attackéiert. Mä d'Chancen sinn, natierlech, fofzeg-fofzeg.
  D'Natasha, no der Bewegung vum Tank, huet sech erënnert wéi si mat engem Mann am Ring geboxt huet. Si huet d'Schlagen verpasst, a si gouf geschloen, awer si huet festgehalen. An dann zouversiichtlech geknipst. A si huet dem Feind seng begéinte Bewegung gefaangen, an am Kinn. Ausgeschloen!
  Kritt dausend Gold Rubel. Dëst ass de Kampf Meedchen. Wann hien et mécht, da wäert hien!
  D'Natasha huet hire bloe Been gerëselt a gesongen:
  - Dëst ass net de leschte Kampf, awer et gëtt en entscheedend! Fir d'Herrlechkeet vum Vaterland, fir d'Mammeland an d'Éier!
  An elo rutscht hiren Tank laanscht d'Säit, a schéckt e Projektil ... Zoya huet och blo Zéiwen benotzt, sou e gëllent Hoer Meedchen, a bewegt wéi en Af. An Maus-4 huet ugefaang ze platzen. Hien huet offensichtlech Muschelen detonéiert. A wéi et dann d'Tierm ofrappt, an et wäert héich an d'Loft fléien!
  D'Meedercher ruffen zesummen:
  - Victoire! Cool Gewënn!
  An en aneren Tank op hirer Lëscht!
  Den 1. Mäerz 1957 hunn d'russesch Truppen d'Elbe ugefaangen. Gesäit aus wéi wann den Hitler an den Hals getratt gouf.
  De Jong Oleg Rybachenko huet eng Granat mat sengem bloen, kannerleche Fouss gehäit, e faschistesche Panzer ënnerzegoen a geruff:
  - Fir nei, onflexibel Grenzen!
  Dem Alenka seng Tank Crew dréit sech op Osten. West Däitschland a Frankräich si scho befreit. Nëmmen d'Länner tëscht der Oder an der Elbe sinn ënner der Kontroll vun den Nazien bliwwen. Gutt, och Groussbritannien an Irland. Do sinn déi lescht Kräfte vun den Nazien.
  D'Alenka, schéisst op de faschistesche Batterien, seet:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Wann Dir musst regéieren ...
  Ni vergiessen -
  Bekannt ass d'Arméi kämpft!
  An hei gouf erëm e weidere Geschoss mat blote Féiss geschéckt. A schloe d'Waff vum Fritz.
  Schéisst mat bloen Zänn an Anyuta. Trefft e Faschist, a brëllt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Ech sinn esou e Meedchen - datt den Hitler erbréngt!
  Als nächst sinn d'Feiereg Augustinerneel. Och e gutt geziilten Däiwel, a brécht:
  - Zu den Tore vun der Hell!
  A benotzt kaal Féiss.
  D'Maria schéisst no hirem. Deeselwechte Wee wéi hien hëlt a schléit, a kräizt:
  - Keen wäert mech e Tigress stoppen, keen wäert e barfouss Meedchen iwwerall stoppen a wäert geschloe ginn!
  An dann wéi d'Olympesch Spiller schneiden. An hien wäert en däitsche Panzer ausschloen, den Tuerm wéi e Pilzkapp doraus räissen.
  An kackles:
  - Fir nei, géi Grenzen!
  An hien wäert erëm seng Zong weisen!
  D'Meedercher si sou schwéier op sech selwer a verzweifelt attackéieren. An d'Nazien erdrénken ënnert hire Schlag.
  Den 2. Mäerz 1957 hunn déi lescht Nazi-Kräften a Portugal kapituléiert. Et gouf kloer datt d'Dämmerung vum Faschismus setzt. Méi präzis, Sonnenopgang? Nightmare Sonnenënnergang!
  An d'russesch Truppe kommen weider. D'Däitschen falen ëmmer méi hir Waffen a kapituléieren.
  Si falen op d'Knéien. A russesch a chinesesch Meedercher kussen hir blo Féiss.
  Et gesäit sou cool a super aus. An d'Nazien ginn zerschmiert an zerschmiert.
  Dem Natasha seng Crew ass schonn am Zuch fir Norden ze kämpfen, mam Fritz.
  D'Meedercher sëtzen an hirem Fach. Si spille Kaarte mat hire bloussem Zéiwe.
  Natasha bemierkt:
  - Dat ass interessant, wa mir Berlin huelen, wat ass nächst?
  Zoya huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Nächst wäert London sinn!
  Déi brennend Aurora huet gelaacht a gefrot nach eng Kéier:
  - An dann?
  D'Zoya sot eescht:
  - Latäinamerika wäert eis sinn! Mir wäerten net op Zeremonie mat den Nazien stoen!
  D'Svetlana huet mat dësem averstanen:
  - Natierlech wäerte mir net! Loosst eis d'ganz Welt erueweren!
  D'Natasha huet begeeschtert bestätegt:
  - An da gëtt et Fridden, iwwerall op der Welt!
  D'Meedercher sangen zesummen, komponéiert wéi se gaange sinn;
  Herrlechkeet dem Grousse Russland vum Tsarismus,
  Wou de Vladimir um Troun sëtzt ...
  Mir wäerten d'Horden vum béise Faschismus zerbriechen -
  Herrlechkeet fir d'Arméi a mir sinn e Monolith!
  
  Am Glawen vun de groussen Häerzer goufen temperéiert,
  Eist Heemechtsland mat eisem ganzen Häerz...
  Mir sinn d'Jongen vum Zar Nicholas
  A si sinn net ëmsoss fir hien gestuerwen!
  
  Eis Heemecht Dir sidd méi wäertvoll wéi alles,
  Loosst eis eng geflüchteg, himmlesch Salut erhéijen ...
  Dir kämpft och mam Vaterland,
  Ma, loosst d'Nazien all stierwen!
  
  Hitler wollt eis Lännereien kréien,
  An de béisen Hond huet de Kinnek versicht ...
  Awer mir streiden, mir wäerten dat net akzeptéieren,
  Also de Faschismus ass ëmsoss op eis erofgefall!
  
  De Kinnek ass e léiwen a weise Herrscher,
  Schwäif wéi e Biergadler iwwer de Planéit ...
  Vladimir wäert den Här vun der Horde sinn,
  Eis Frëndschaft ass wéi e Stolmonolith!
  
  Mir schloen d'Ënnerstëtzung aus de Been vum Fritz,
  loosse den Hitler an der Nues erstécken ...
  Mir wäerten Hiriichtungen un déi hefteg verroden, ze schummen,
  Wien handelt als Béisen op der Äerd!
  
  Royal Muecht, a kinneklech Wäisheet,
  Et gi Faschisten, zerbriechen ouni Mooss ...
  Hitler gleeft mir, hien huet cool Dommheet gemaach,
  An elo ass säi Liewen wéi e Fuedem!
  
  Also respektéiert déi grouss Kinneken
  Et gëtt kee méi cool wéi d'Romanovs op der Äerd ...
  An der Schluecht vun den Nazien, schloen d'Häerzer,
  Fir de Wee op Erreechen opzemaachen, Dreem!
  
  
  De Peter de Groussen huet eis op d'Mier geholl,
  Den Alexander huet Paräis erobert...
  Jo, heiansdo ass Trauer geschitt,
  Awer Russland gouf vun engem Cherub gehal!
  
  Alles ass schéin bei eis
  A Meedercher a Kärelen gleewen ...
  De Kinnek regéiert, Dir wësst richteg
  Och wann e béist Déier op der Schwell brëllt!
  
  Et gëtt keng Limite, gleewen un Perfektioun
  De Kommunismus wäert geschwënn Kinneken hunn ...
  Mir maachen d'Dieren op fir Gléck,
  Verdammt Faschismus ass zerstéiert!
  
  Fir Russland ass d'Grenz net festgeluecht,
  Mir, gleeft eis, wäerten de Feind besiegen ...
  Barefoot Meedercher, wéi wann an Sparta,
  Gutt, eisen Zar Vladimir ass een!
  
  Mir gleewen un Rod - de Grousse Gott,
  Wat huet déi perfekt Slawen erstallt ...
  Mir kämpfen fir Éier a Fräiheet
  Komm mir schloen op den Nazismus!
  
  Dir sidd déi gréisste Romanov Famill,
  Wäert Russland fir ëmmer regéieren ...
  De grousse Kinnek, den héchste Fluch,
  De Satan wäert den Adler net briechen!
  
  Fir Léift fir Russland grouss,
  Mir schécken Kämpfer an d'Schluecht ...
  Hellegen aus Ikonen verherrlechen Gesiichter,
  No allem ass all Krieger och e Kinnek!
  
  Eist Häerz brennt fir d'Heemecht,
  Mir sinn cool Meedercher am Kampf ...
  Mir maachen e bëssen an de Raum op, kennen d'Dier,
  Ech wäert den Adolf ëmbréngen wéi eng Bitch!
  
  Nëmmen e bëssen lénks op Berlin,
  Mir ginn an d'Herrlechkeet vun de Kinneken droen ...
  Alter bedroht eis Meedercher net,
  Mir, gleew mir, spill kee Waasser!
  
  Loosst eis begruewen, dee béis a béis ass,
  Den Draach gëtt berühmt besiegt ...
  A mir hu gëllen Ikonen,
  Rodnovery ass en éiwegt Gesetz!
  D'Meedercher hunn d'Nazien ganz berühmt gedrescht, firwat ass de Fritz hinnen ënnergaangen. Fréijoer 1957. Déi kaal Féiss vun de Meedercher sprëtzen duerch d'Puddelen. An et ass sou schéin a ganz schéin. A wann d'Fangere vu bloe gebratene Been eng Ierzebulli mat Antimaterie werfen, déi fäeg ass duerch all, och de mächtegste faschistesche Tank ze briechen.
  Hitler zu Berlin, wou déi stäerkste Verteidegungsringen tëscht der Elbe an der Oder sinn. An do soll et speziell zerquetscht ginn.
  A wat iwwer d'Mëtt vum Mäerz, an d'Äerd gouf sou fiicht a naass. Mä dëst wäert d'Meedercher an Oleg Rybachenko net ophalen.
  . KAPITEL 7
  D'Kämpf sinn weidergaang ... D'Truppe vum zaristesche Russland hu gestoppt fir hir Kräften ze regruppéieren. Zur selwechter Zäit hunn d'Landungen a Groussbritannien den 1. Abrëll ugefaang. D'Wieder ass nach ëmmer kal a stiermesch. Awer dësen dag huet sech als roueg erausgestallt mat de russeschen truppen ugefaang ze landen.
  D'Alenka huet zesumme mat anere Meedercher gekämpft. Trotz der Tatsaach, datt de Schnéi nach net iwwerall geschmoltenem ass, hunn d'Meedercher de Feind attackéiert, déi selwer barféiss waren an nëmmen e Bikini undoen.
  D'Alenka huet eng Granat mat déidlecher Kraaft mat hire bloussegen Zänn geheit an huet gekacht:
  - Fir kinneklech Victoiren!
  Anyuta, déi och geschoss huet, an hir blo Been hunn e explosive Package vu Säge gestart, gejaut:
  Eist Zil ass et ze gewannen!
  Alla, déi d'Feinde ofgeschnidden huet, huet erausginn, hir Zänn verstoppt:
  - Ech gleewen datt d'Victoire wäert kommen.
  A si huet och eng Bomm mat de bloussem Zéiwe gehäit. An huet eng Rëtsch Fritz ofgerappt.
  D'Maria ass hir gefollegt. Ausserdeem huet si hir scharlachrout Nippel op den Ausléiser vun engem Bazooka gedréckt an en Nazi-Tank gebrach.
  D'Meedchen huet gesonge:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus!
  D'Olympesch Spiller hunn och verzweifelt gekämpft. Si huet d'Nazien geschloen, se zerquetscht a gesongen:
  - Hellege Kommunismus! Nazismus wäert besiegt ginn!
  A hält e Faass Sprengstoff op bloe Sole wéi hien et lancéiert. An hie wäert vill Géigner zerstéieren.
  Och wann et ëm de Kommunismus geet ze sangen wann d'Zarregierung un der Muecht ass, ass net ganz ubruecht.
  D'Nazien probéieren iergendwéi zeréck ze kämpfen. E puer vun de Briten widderstoen och russesch Truppen. Dëst ass deelweis verständlech: fréiere Feinde, éiweg Konkurrenz.
  Awer Dir musst nach ëmmer dëse Kontinent huelen. An da kënnt eng komplett an definitiv Victoire. Wéi d'Nazi-Verteidegung tëscht der Elbe an der Oder.
  Obwuel d'Leed hei aussergewéinlech ass. D'Nazie ginn aus der Loft bombardéiert a presséiert. Fligeren kämpfen um Himmel. An nach ongeléiste Discs vum Drëtte Räich.
  Déi lescht Waff ass formidabel, awer glécklecherweis, wéinst den héije Käschten a Komplexitéit an der Produktioun vu Maschinnen, ass et net ze massiv. An et verstäerkt d'Resistenz.
  D'Eva an d'Gertrude op enger fléienercher Juegd no sowjetesche Maschinnen. A si weider ze Juegd.
  Déi weiblech Krieger kontrolléieren d'Diskette mat hiren bloen Zänn, a si maachen et präzis a präzis.
  D'Eva huet mat engem Laachen gesongen:
  Hitler wäert fir ëmmer bei eis sinn!
  D'Gertrude huet gelaacht a bemierkt, hir Zänn blo:
  - A mir si bei him!
  A wéi hien de Knäppche vum Joystick mat der bloer Zeh dréckt, an en anere russesche Kämpfer rammt. An de fléien Teller selwer ass onkrankbar.
  Vläicht ass et dofir, datt den Hitler op esou e Krich decidéiert huet, mam mächtege Russland, datt hien Disketten hat.
  Awer dëst ass net genuch fir ze gewannen.
  Déi bescht däitsch Aces op Jet Kämpfer Albin an Alvin. Si sinn dapere Meedercher, a kämpfen bal plakeg.
  D'Albina huet hir blo Zänn op d'Féiss gedréckt. Ausgeschloen e russeschen Auto huet traureg bemierkt:
  - De Krich geet op en Enn!
  D'Alvina, en anere russesche Fliger ofgeschnidden, huet ausgemaach:
  - Zu eiser Néierlag gëtt et e Krich!
  D'Albina huet begeeschtert bemierkt:
  Mee mir wäerten eis Pflicht maachen.
  Mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn huet d'Alvina den nächste Fliger erofgeschoss a geziddert:
  - Natierlech wäerte mir et fäerdeg bréngen!
  D'Meedercher si sécher couragéiert, obwuel grausam. Si hunn e Jong vu véierzéng Joer gefoltert. Als éischt gouf den Teenager op de Rack gezunn. De Jong huet gezéckt.
  Dunn hunn si e Block op seng Féiss hänke gelooss an en fest ageklemmt. Dunn hunn si ugefaang Gewiichter ze hänken, seng Venen ze strecken a seng Gelenker ze archéieren. Et war ganz schmerzhaf an de Jong huet gekrasch.
  Duerno huet d'Albina ugefaang de Jong mat enger Peitsch op de Réck an den Hënner ze schloen. An d'Alvina huet eng rout-waarm Staang an d'Hänn geholl, an huet ugefaang dem Jong seng blo, ronn Fersen ze verbrennen. Vun deem et sou agreabel an appetitlech vu frittéiert Fleesch geschmaacht huet. Et ass wéi Kebabs frittéiert ginn, an et ass sou schéin et ze richen.
  Um Enn huet d'Albina de Peitsche geluecht an déi rout Zang aus der Hëtzt geholl. A si huet se vun der männlecher Perfektioun vum Jong ofgeholl. Hie gouf aus engem wilde Péngschock geholl an huet sech zréckgezunn.
  Méi präzis ass de Jong gefoltert gestuerwen.
  D'Alvina huet gekrasch a bemierkt:
  - Entschëllegt fir hien! Waat elo?
  D'Albina huet mat engem Laachen geäntwert:
  - D'Haut fir d'Lampeschirm, an d'Fleesch fidderen mir d'Schwäin, fir datt se méi déck sinn!
  Den Alvin huet virgeschloen:
  - Oder vläicht ass et besser et op Seef ze setzen?
  D'Albina, dat blondt Meedchen, huet dogéint:
  - Net! Et gëtt net genuch Fett an et - et wäert onrentabel sinn!
  Hei si charmante blonden Krieger. Schéin am Gesiicht - rosen dobannen!
  An déi russesch Piloten, besonnesch Anastasia Vedmakova, an Akulina Orlova si super am Kampf! An natierlech kämpfen se barfuß.
  Anastasia huet gesonge:
  - Alles onméiglech ass méiglech op dëser Welt!
  A mat bloen Zänn huet si en däitsche Fliger ofgeschnidden.
  Akulina, en anere Feind erofgeschloen, huet erausginn:
  - D'Feinde drénken all an der Toilette!
  D'Anastasia huet op eng ganz kämpfend Manéier gekämpft, mat hiren bloen Zänn, e wonnerschéint Meedchen.
  A ganz schéin, gnädeg jonk Zaldoten. D'Anastasia ass scho laang ronderëm, awer si gesäit super aus. D'Taille ass wéi déi vun engem jonke Meedchen, an hir Zänn si Pärel, a si ass frësch, net eng eenzeg Fal. Sou eng Schéinheet ass just eng Hex an zitt Männer un. Kee Wonner, datt hire Familljennumm Vedmakova ass.
  Anastasia kämpft mat wilde Roserei a kale Blutheet zur selwechter Zäit. D'Fligeren zerbriechen a Massen.
  A si huet vill kinneklech Auszeechnunge. Dorënner d'Georges Kräiz aus Platin mat engem Bogen vu Schwerter an Diamanten.
  Dëst ass e Meedchen: einfach super!
  D'Anastasia ass prett couragéiert ze kämpfen a gewannen. Si huet Kupferrout Hoer, sou stéierend, déck, gekrauselt. Wonnerbar Meedchen.
  Mirabela ass eng Hunnegblond an allgemeng e super Meedchen, an e ganz militant Pilot. Mat engem super Sënn vun Aerodynamik.
  An och mat Hëllef vu bloen Zéiwen schéisst hien einfach Nazifliger erof.
  A séngt:
  - Et ass schwéier virauszesoen, natierlech.
  Wat ass nei op dëser Welt ...
  Mir fléien an den Himmel
  Sëtzen an engem Stär Fliger!
  A si schneit eng aner Nazi-Maschinn, dës Kéier andeems se d'Scharlachnipp dréckt, huet si festgestallt;
  - Et geschitt datt d'Mëllech vun engem Zaldot net op seng Lippen getrocknegt ass, awer hien schéckt keng Kugelen an d'Mëllech, a mat senger grénger Jugend dreift hien al Leit a rout!
  Den Oleg Rybachenko, deen eng richteg Legend an der russescher Arméi gouf, d'Nazien verzweifelt probéiert d'sowjetesch Truppen aus dem Bréckekapp iwwer d'Elbe ze geheien, huet och e ganzt Notizbuch vu geflügelten Aphorismen komponéiert.
  Gutt Aphorismen, si hu sech wéi geflügelte Päerd an de Kapp vum éiwege Kand gerannt, wéi hien d'Nazien ausernee gelooss huet;
  Sidd op d'mannst e bëssen dodgy Fuuss wann Dir net wëllt en gehackten Iesel ginn!
  Vertrau de Politiker net, fir de Wieler si se just Sandpapier, deen d'Eichen Chips ofrappt!
  Wien ass net e ronnen Narr, dee Penny gëtt zu engem Gewiichtspenny!
  Et gi keng Verwandten an der Politik, awer et ginn déi, déi Är wéi e Brudder wëllen deelen!
  Et gi vill béis Saachen am Liewen, awer déi béisst Saach ass wann d'Liewen op en Enn kënnt!
  Wann Dir Gott méi no wëllt kommen, nagel den Af an Ärer Séil un d'Kräiz!
  De Mënsch entstanen, wann net aus engem Af, dann op d'mannst opgehalen en Af ze sinn!
  Wann Dir en Af mat engem Verstand sidd, da schléckt de Fuuss Iech wéi e predatoresche Boa Constrictor!
  Et gëtt näischt onendleches, ausser der Zäit, déi et dauert bis d'Politiker dat Verspriechen erfëllen!
  Wanns de vill bäufs, kräischt ee wéi e geschlagenen Hond!
  Vertrau net deem, dee rout schwätzt, a rout Feier kann brennen!
  Och Gott kann net mat enger Fra streiden an en Af op den Niveau vun der mënschlecher Kultur erhéijen!
  Ouni Léift gëtt et kee Laachen, ausser et ass de predatoresche Grinsen vun engem Politiker!
  Ze laang an de Wolleke flitt flügellos Politik an de Kamäin!
  Eng kleng Séil, huet ëmmer d'Ambitioun vun engem Ris!
  Eng kleng Séil huet e giganteschen Conceit!
  E Politiker ass en Déif, dee fir sech Gesetzer schreift, an d'Land als Territoire vun der Zone ugesinn!
  De Politiker huet siwe Freideg an der Woch, awer wann Dir d'Versprieche muss erfëllen, kënnt de jiddesche Sabbat!
  Eenheet ass gutt, ausser et ass mat engem Politiker paréiert!
  E Politiker ass esou eng Kreatur, datt hien mat Schwäinmethoden aus Iech e Schof maache wëll!
  D'Schweinemethoden vun de Politiker verwandelen de Wieler an d'Chop!
  Ënnert engem Schwäin Herrscher ass d'Liewen ni fett!
  Schwäin President maachen ass ze fett!
  Wann Dir wëllt President ginn, fangen Är Glécksmomenter!
  En Herrscher deen de Wieler als Schof betruecht ass en typesche Schwäin!
  Gott ass net nëmmen Allmuecht, mee och e Wëllen fir op d'Kräiz ze goen fir anerer!
  En Herrscher, dee laang um Troun sëtzt, bréngt de Staat of!
  E jonke Leader ass wéi e frësche Päerd, en alen ass wéi eng Mare mat gebrochenen Hoeven!
  Am Mëttel fir göttlech Héichten z'erreechen ass de Politiker de Satan selwer!
  Politiker Gott nëmmen an enger Saach, an Excuse ze erfannen firwat seng Campagne Verspriechen sou devilishly gescheitert goufen!
  E Politiker ass wéi Béier, nëmme gutt wann et kal ass an op den Dësch!
  De Politiker ass séiss mat Rieden, mä de batteren Nogeschmaach dovun ass guer kee Béier!
  E Politiker kritt d'Wourecht nëmmen aus dem Mond, wann e sech falsch duerstellt!
  De Politiker kräizt de Wieler ganz voll, fir e bëssen Gottheet ze kréien!
  Och bearish Kraaft wäert Iech net retten wann Dir e Smart Deck sidd!
  De Fuuss ass esou en Déier, datt hien dräi Haut vun engem Léiw erofzéien!
  De Politiker ass dann de Stäerksten, seng Wieler si schwaach am Kapp!
  De Politiker geet also mat Hunneg vir, fir datt de Wieler guer net spuckt!
  Kritt staark e Baton, deen, deen Séi am Kapp huet!
  Eeche ass de Kinnek vun de Beem, den Eechekapp mécht all Stompel zu engem Sujet!
  Eech ass verrotten resistent, Eichen Kapp ass voller Stëbs!
  Wann Dir e Stomp sidd, dann hutt Dir op d'mannst e Spill um Kapp!
  Dat Onbekannt ass grujeleg, awer dat Bekannt mécht Iech heiansdo just Angscht!
  Wësse gëtt Vertrauen och wann et schwéier ass, Ignoranz bréngt Verwirrung och wann et einfach ass!
  E Feigling ass net een deen Angscht huet, mee een deen faul ass fir Mut a sech selwer ze kultivéieren!
  Angscht ass Schwächt, Courage ass Kraaft, awer passt op de Moron an Iech selwer!
  Wien sech duerch d'Nues féiere léisst, riskéiert ënnert den dräi Pinien ze verléieren!
  Mécht Spazéieren an Kreeser endlos Dommheet, mat null Erfindung!
  Et ass egal ob d'Mëllech op de Lëpsen net getrocknegt ass, et ass méi schlëmm wann d'Krounheet an den Häerzer ass!
  Stale Bettelbrout, bitter Salz vun der Berouegung!
  Hunneg aus dem Mond vun engem Politiker, zitt déi, déi keng getrocknene Mëllech op de Lëpsen hunn!
  E Politiker ass keen Déif am Gesetz, hien ass en Déif dee Gesetzer mécht!
  De Politiker versprécht e séiss Liewen, gët Hunneg aus dem Mond, mä seng Patten si plakeg wéi eng Méck!
  En éiwege Politiker, e Leech bësst dem Wieler säi Portemonnaie!
  Firwat Rou ass gëllen well et bezuelt gëtt!
  Wat ass déi gréisste Saach op der Welt? E Bierg vu Verspriechen vun engem Politiker!
  De Politiker wëll Suen a Muecht, hien ass bereet jidderengem auserneen ze räissen!
  E Politiker ass virun allem e Fuuss, net ëmmer hell an Ausgesinn, awer ëmmer mam Schwanz wackelt!
  De Politiker freet sech, Äre Portemonnaie mat näischt wéi eidelen Verspriechen ze fëllen!
  E Politiker ass nëmmen éierlech iwwer eng Saach, wann e seet - mir, also huet hien net méi säin eegent Selbst!
  Wat ass méi wéi Atomer am Universum? Masken a Maske vu Politiker!
  Wat e Politiker am léifsten mécht, ass d'Täsche vum Wieler erauszehuelen!
  De Politiker ass net ëmmer ginn, mä seng Verspriechen richen ëmmer no verfault Saachen!
  E Politiker huet siwe Freides an der Woch, mä de Wieler lauschteren ass ëmmer e fräien Dag!
  Wien war éischt? Politiker, well si hunn Chaos geschaf!
  Gleeft net un d'Zähegkeet vun den Hunnpolitiker, si sangen ëmmer vun enger anerer Stëmm vun engem Fuuss!
  Wann e Politiker wéi en Nuetsgale erausgeet, heescht dat, datt e Fuuss him e Soundtrack gemaach huet!
  Éischter, de Kriibs um Bierg päift, wéi de Politiker d'Versprieche erfëllt ouni ze blosen!
  De Politiker ass wéi eng Nuetsfee, nëmmen hien reift normalerweis d'Clienten am Dag of!
  Wéi ass e Politiker wéi en Hond, wann hie vill schwätzt, dann ass hien definitiv zamm an huet e Besëtzer!
  Déi, fir déi se mam Häerz wielen, stinn dacks mat Wieler an der Liewer!
  E Politiker ass wéi Wodka, de Wieler wäert mat senger Liewer spieren, datt se verbrannt ass!
  De Politiker verdréit säi Gehir wéi Wodka, nëmmen am Géigesaz dozou ass voller Traumlechkeet!
  De Politiker fëllt gären den Niwwel op, mam transparenten Zil räich ze ginn!
  De Politiker huet vill Verspriechen, awer nach méi Ausried wann se net erfëllt ginn!
  E Politiker ass e Fuuss, awer méi dacks e Gro!
  De Politiker hëlt d'Spuere vun den Eichen ewech, an klappt d'Eidel wéi e Schwäin!
  Wann e Politiker schwätzt wéi eng Séi, da mécht hien definitiv aus engem Wieler eng Stompel!
  De Politiker schwätzt gär iwwer Gott, well hie selwer de Satan ass!
  E Politiker ass sou lëschteg wéi den Däiwel, awer en Engel bei der Verdeelung vun de Verspriechen!
  De Politiker gëtt gär gedeeft, awer seng Hänn erreechen ëmmer säi Portemonnaie!
  Wann een en eloquente Politiker gestëmmt huet, riskéiert een herno Blutt ze spuen!
  Normalerweis wielen d'Leit tëscht Kazen an engem Poch, Wëllef a Schofskleeder, an engem Fuuss mat verfaultem Kéis!
  Wann de Politiker säi Versprieche gehalen huet, kuckt de Bierg, wann de Kriibs drop päischt!
  Et ass méi einfach e Kolobok ze hänken wéi e Politiker ze zwéngen, säi Verspriechen ze erfëllen!
  De Politiker ass nëmmen an enger Saach konsequent - op der Sich no Gewënn a senger eegener Täsch!
  De Politiker verännert seng Waffenkollegen wéi Handschuesch, just seng Hänn ginn dovunner nach méi dreckeg!
  E Politiker ass esou en Déier, datt hien aus engem Wieler en Hirsch mécht!
  E Politiker, wann net e Wollef am Schofskleed, dann en typesche Ram!
  E Politiker dee kee Fuuss ass, dann Ram oder Hirsch!
  E Politiker kann Bierger verspriechen, ma no him räuchs de just d'Schutt op!
  Maach net presséiert fir en Hunn ze stëmmen, hie péckt dech mat Giblets!
  Diktator, dëst ass e Fuuss, um Troun vun engem Léiw, ëmgi vu Widder!
  Wann Dir keen Hirsch wëllt sinn, sief selwer e klenge Fuuss!
  Deen, deen d'Kräien net als Kaddo ugesinn, gewënnt d'Wahlen!
  Dir kënnt mat Ärem Häerz wielen, awer ouni Äert Verstand wäert de Gewënner d'Gehir schloen!
  
  De Politiker ass e Fuuss, dee léiwer grénge Kéis als Faarf vun der Dollarfaarf léiwer, vun deenen, déi de Kueb betruechten!
  D'Fra ass kee Handtuch, soubal Dir ufänkt Handschuesch z'änneren, wäert Dir definitiv an e Scumbag stoppen, vu süchteg Abenteuer!
  Jongen vum Genie maachen vill méi Entdeckungen wéi mëttelméisseg al Männer vun Instruktiounen!
  An der Jugend gëtt et Feier am Häerz, Entdeckungen am Kapp, an als Resultat eng Victoire!
  De Wee zum Erfolleg ass net ëmmer riicht, awer et toleréiert net e Réck an Demut!
  De Politiker biegt sech an engem Bogen fir seng Nues méi héich ze hiewen!
  De Politiker béien, dann fir de Wieler ze béien!
  De Politiker ass prett d'Äerd mat der Nues ze gruewen fir seng Verantwortung bei de Wieler ze begruewen!
  Alles onméiglech ass méiglech an eiser Welt, a gleeft mir, et ass ganz schwéier ze liewen, wéi wann an enger Schéisserei!
  En Iesel mat enger Täsch Gold wäert duerch eng Festungsmauer besser wéi e Mammut mat engem Stol Ram duerchbriechen!
  E Politiker mat engem gëllene Mond, mécht de Wieler an Iesel, mat gëllene Poschen vun Affer!
  Wien ass dat stäerkst Déier? Natierlech en Arsch mat enger Täsch Gold gelueden! De Fuuss verbrennt déi giel Faarf vum Verrot a Goldmënzen vun Affer!
  D'Politiker wénken dacks mat roude Fändelen fir déi giel Faarf vun de Mënzen, déi se ouni ze blosen aus de Wielertaschen huelen!
  Roude Riede vu mellifluous Politiker hunn batter Tréinen vu Mammen verginn, deenen hir Jongen an enger bluddeger Schluecht ëmkomm sinn!
  Wien d'Bierger vu Gold versprécht ass net emol e gebrachene Kupfer Penny wäert!
  De Politiker bléist wéi en Hues, wéckelt sech wéi e Fuuss, awer heiansdo knabbelt hien dem Wieler wéi e Wollef an den Hals!
  E Politiker zielt gären Suen an engem aneren seng Täsch, zielt awer meeschtens nëmme fir Bestiechung aus!
  De Politiker schwätzt mam Wieler wéi e Fuuss mat engem Kolobok, ësst just zum Applaus!
  E Politiker schneit Spuere vun engem Wieler mat engem gëllenen Schneider vu sëlwerglänzende Rieden, mëlleg Bügel!
  D'Eech brennt laang am Feier, brécht awer séier aus der Feier Ried vum Politiker!
  Heiansdo de gréisste Problem vum Land, de klenge Geescht vum Herrscher!
  Onbedeitung um Troun, e grousse Problem fir de Staat!
  E Politiker ass dacks e Pabeier Tiger, an e Fanged Fuuss, hien ass fir éierlech Spiller gebuer, an ass gutt fir Tricken!
  E Politiker ass net ëmmer e vollen Portemonnaie, dee jidderee gär huet, mä ëmmer e Pocket-Portemonnaie, deen d'Gewësse ruinéiert!
  E Mann huet Gréngs an der Täsch gär an dreemt op der Canapé, nëmmen Geld ass am Niwwel wann Dir am Nirvana wunnt!
  De Politiker stierft gäeren, awer ploeiert gäeren, obwuel e sech beméit, de Wieler mat aller Leidenschaft vun enger kräfteger Kéi ze ploen!
  E Politiker, deen op Homosexuellen Haass spillt, wäert net blosen, wann en engem Wieler an den Aarsch saugt!
  Politiker ënner roude Fändelen blosen net vu Schimmt, verginn Scharlachrout Blutt!
  Op der Welt sidd Dir entweder e groe Wollef oder e wäisse Schof, oder e gutt gefidderte Fuuss oder en giess Hues, an an der Politik fir e Grond bréngt en Tyrann d'Demokratie op de Glanz!
  De Politiker huet Wollefsgewunnechten, Fuussähnlech Gewunnechten, mee déif bannen ass hien nach ëmmer e Schockela Hues, nëmme komplett oniessenbar fir de Wieler!
  Wat e Politiker méi häerzlech versprécht, wat méi séier de Wieler an der Erwaardung afréiert!
  E Politiker ass wéi eng Prostituéiert, hie schafft vill mat senger Zong, awer hien kann nëmmen en intellektuellen Impotent erfëllen!
  Wat ass den Ënnerscheed tëscht engem Politiker an enger Prostituéiert? Fir eng Prostituéiert huet de Client ëmmer Recht, fir e Politiker kënnt de Wieler ëmmer a Schwieregkeeten!
  E Politiker mat engem Hunn Gejäiz, engem Adler Ambitioun, engem Kite-Griff, engem Kuebegier, awer trotzdem ouni Flilleken!
  E Politiker ass dacks schlau wéi e Stiwwel, mee schung de Wieler verréckt!
  All Politiker kann Schong undoen, mee duerno ass de Wieler en Trampel am Liewen!
  De Politiker stécht seng Hand an däi Portmonni, wann hien sech kräfteg kräizt, an dréit hien op, knéien!
  Firwat ginn d'Gleeweger Schof genannt, si gi vu Schëlleren geschnidden, déi näischt hellegs hunn!
  Wann Dir e Schof sidd, gitt Dir e Jorhonnert barfouss, wann Dir eng Geess sidd, bleift Dir en Arsch! Wann Dir e Mann mat Ärem Geescht sidd, da sidd Dir fir ëmmer glécklech!
  E richtege Fuuss an der Politik kann net nëmmen e Schof schrauwen, mee och dräi Haut vun engem Léiw erofzéien!
  E Mann ass verflicht eng Fra laanscht ze loossen, awer wou se net an eng Situatioun kënnt, wou hatt keng weiblech Gedold a männleche Courage brauch!
  Deen am meeschten onsinkbaren ass deen, deen net onkloereg qualifizéiert ass a militäresch Affären, an net e Log vu Grond!
  Wann eng Fra lëschteg ass wéi eng Kaz, dann huet hire Mann Mais am Kapp!
  Déi hellste Iddien sinn düster aus der Schattenpolitik, wa se ëmgesat ginn!
  Eng Fra ass lëschteg wéi e Fuuss, a regéiert souguer e Léiw, wann e Mann de Geescht vun engem Hunn huet!
  Gott kann alles maachen, nëmmen eng Fra an Ufroen iwwerschreiden, Hien ass mächteg!
  Eng Fra, fir net vun engem Mann geschléckt ze ginn wéi e Boa Constrictor, muss de Stech vun enger Kobra hunn!
  Eng Persoun kann an allem dem Schëpfer ähnlech sinn, nëmmen d'Imitatioun wéi en Af molen hien net!
  De Mënsch kann den Allmächtege Gott nëmmen an der Selbstverständlechkeet iwwerschreiden, an och wann hien intellektuell vun engem Pithecanthropus geschaf ass!
  Eng Fra wëll kee Poulet sinn, awer hiren ideale Mann ass en Hunn!
  D'Fuchsfra huet wierklech e Wollef Grëff op Beaver Männer!
  An der Politik ass et wéi an engem Bësch, wann e Schwäin en Eeche verbraucht, wann e Fuuss en Hues opbréngt, wann en Iesel - dräi Felle ginn aus!
  Wat d'Fra méi hell ass, wat se méi e Fuuss ass!
  Gro Leit feelen gro Matière am Gehir, hell Perséinlechkeeten, gro am Kapp a grousse Quantitéite!
  E groe Mann ass einsam wéi e Wollef, a wéi en Hues huet hien keng Rou!
  Wann e Politiker e grousse Fuuss ass, dann ass him den Deel vum Léiw garantéiert!
  De Fuuss-Politiker behënnert der Wieler-Kräh d'Méiglechkeet, wéi Kéis an Botter ze fueren!
  Et gi manner Stären um Himmel wéi Interpretatioune vun der Helleger Schrëft!
  En Hüttler an engem roude Mantel, méi gerecht, e Politiker mat Éloquence!
  Den Beüücht huet eng schaarf Axt, de Politiker huet e schaarf Wuert, deen Éischte bléist de Kapp, deen Zweeten dréit op d'Gehir!
  Kapp ze schneiden ass heiansdo méi mënschlech wéi op Gehirn drëpsen!
  Wann Dir Politiker op Äert Gehir drëpse léisst, wäert Dir Är Hoer aus Frustratioun räissen!
  Dem Politiker seng Rieden si wéi Waasser fir Gehirnwäschen!
  Wat ass de gréisste Gott an der Politik, wat schaaft Gesetzlosegkeet!
  E Politiker kuckt ëmmer op de Wieler wéi en Iesel mat engem Fuussbléck fir ze plouwen!
  Eng Fra huet gär hiren aarme Kierper ausgesat fir sech méi räich unzedoen!
  Eng Barefouss Fra setzt e Mann méi séier un, och wann hien net ganz e Stiwwel ass!
  Mat enger bloer weiblecher Ferse ass et méi einfach e Mann op fashionable Stiwwelen ze spinnen!
  Fir fashionable Schong fir sech selwer ze kréien, muss eng Fra richteg "Schong" e Mann!
  Eng Fra, déi net weess wéi se hir Been an der Zäit bloe soll, bleift fir ëmmer "schutt"!
  Ze oft, wann Dir op bloe weibleche Been kuckt, riskéiert e Mann sech selwer an den Zoustand vun engem Tramp ze "schueden"!
  Fir net fir ëmmer barfuß ze bleiwen, musst Dir fäeg sinn d'Schong an der Zäit ze geheien!
  E Meedchen säi bloe Fouss ass besser wéi en Invader seng Tarpaulin Stiwwel!
  Déi stäerkst Rüstung wäert net widderstoen, virun enger delikater Haut, eng charmant girlesch Sole!
  Frae klammen ganz clever an de Portemonnaie vun engem Mann mat bloe Féiss!
  De stäerkste klebrigste Deel vum weibleche Kierper fir Goldmënzen, kaal Féiss a kaal Broscht!
  Eng Fra muss heiansdo hir Schong ausdoen, fir net an Nout ze knéien!
  Mat blotem Fouss ass et méi einfach e Mann op d'Knéien ze setzen!
  Barefoot an der Zäit, ni e Barefoot!
  Et ass méi einfach fir eng Barefouss Fra op de gëllene Peak ze klammen!
  Dir sidd e Mann vu Stiwwelen, wann Dir keng Frae Been gär hutt!
  Eng Fra mat schlanke Been wäert e Mann an Respekt maachen!
  Kaal Zéiwe si méi geeschteg wéi d'Hänn, wann eng Fra Mënzen aus der Tasche vun engem "schueden" Mann hëlt!
  Déi fäegst Saach ass fir eng Fra e Mann mat hire bloe Féiss ënner der Ferse ze drécken!
  De Wee zum Häerz vun engem Mann ass méi einfach fir eng Schéinheet mat bloe Féiss ze trampelen!
  Bare Féiss vu Meedercher, méi haltbar wann Dir op Everest vum Häerz vum Mann klëmmt!
  Nodeems si hir Schong ofgeholl hunn, ass et méi einfach fir eng Fra d'Wüst vun der männlecher Gläichgültegkeet ze iwwerstoen!
  Dir wäert domm sinn wéi e Stiwwel, Dir wäert op den Ferse schloen och barfuß!
  Den Oleg Rybachenko komponéiert schéin. A kämpft voller Begeeschterung a Kampfqualitéiten.
  Hei ass de formidabelen Tank E-90. Et huet frontal allbewaffnung vum tuerm 285 mm virum, an 210 mm säiten. D'Stir vum Gehäuse ass 250 mm op engem Hang vu véierzeg-fënnef Grad, an d'Säiten - 210 mm. An eng 120 mm Pistoul mat 100 EL. D'Gewiicht vum Auto ass zimlech grouss bei 110 Tonnen, awer de Gasturbinmotor ass 2000 Päerd. Sou eng Maschinn ass net sou einfach ze iwwerwannen.
  De Jong huet geflüstert. A mat aller Kraaft huet hien eng Ierzebulli mat hausgemaachten Antimaterie dran gehäit.
  An d'Sprengstoff explodéieren. Datt op eemol zéng E-90 Panzer an d'Loft geheit an ëmgedréint ginn. Dëst ass en zerstéierende Schlag.
  De Jong huet et geholl an erëm a Freed gesongen;
  Hymn vu mengem schéine Mutterland,
  D'ganz Welt inspiréiert zu engem Feat ...
  E russesche Krieger kämpfen ass geféierlech,
  Hien ass de richtege Ris!
  
  Mir kënnen e Päerd mat den Hänn fänken,
  A brécht den Tank mat engem rosen Granat ...
  D'Meedche schéisst mat dem bloussem Fouss
  Invincible Motherland Arméi!
  
  Mir si prett fir d'Nazien ze bekämpfen,
  No allem ass eise Glawen méi staark wéi Metall ...
  Nodeems d'Russen ëmmer konnten kämpfen,
  Gitt de Jong vum Mars, ech hunn vun engem Kand gedreemt!
  
  Ech wëll de Jong séier an de Weltraum fléien,
  Et ass Zäit datt mir Berlin scho stiermen ...
  Et ass ni ze spéit fir méi jonk ze ginn
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub!
  
  Léift Leit Dir Christus mat Svarog,
  Mir hunn ee Gott weess alles ...
  Och wann de Satan häerzlech säin Horn zielt,
  Et gëtt kee Land méi schéin op der Äerd!
  
  Zu der Herrlechkeet vun eisem Material Russland,
  Bereet fir d'Famill trei ze déngen ...
  Iwwer eppes hunn d'Fraen domm gekrasch,
  Awer d'Liewen gëtt net ënnerbrach, kennt de Fuedem!
  
  An alles wat Dir d'Leit Lada liest,
  Si huet vill Gëtter gebuer ...
  Mir si méi staark wéi Russen a Chinesen,
  Loosst eis d'Ausféierung vun all Dreem gesinn!
  
  Jo, Hitler rennt an d'Vaterland mat enger Horde,
  Et huet vill Kraaft, d'Häll vum Satan ...
  Russland ass e gewielt Land ginn
  Wësse schlecht wa mir opgedeelt sinn!
  
  Fir Rhoda sinn all Vëlker just Kanner,
  Si hunn d'Mënschheet mat hirer Séil gär ...
  A rosen d'Gëttin Lada net,
  Loosst de Jong an dëser Schluecht haart sinn!
  
  Mir si Falken, déi wéi Adler fléien
  Schwerter si schaarf a staark Schëlder ...
  Meedercher lafe mat bloussem Féiss
  Mächteg Meedercher, brave Jongen!
  
  Mir wäerten gewannen an dëst ass eis Wourecht
  Russland wäert opbléien ...
  Et gëtt ganz waarm an der Schluecht.
  De Géigner an den Déif ginn besiegt!
  De Faschist ass an eis staark Fauscht gerannt,
  An den Hitler gouf schwéier am Gesiicht ...
  Sou e Projektil ass an engem Satchel verstoppt,
  Dass och Dir sidd den Här vun den Dämonen!
  
  D'Victoire wäert geschwënn sinn, mir sinn zu Paräis,
  Bléien wéi eng rose russesch Äerd ...
  Mir wäerten iwwer d'Stäre vum Himmel klammen,
  D'Vëlker vun der Welt sinn eng frëndlech Famill!
  . KAPITEL #8
  De 15. Abrëll 1957 huet eng grouss Offensiv vu russeschen Truppen um siwefache Nazi-Verteidegungsring ronderëm Berlin ugefaangen. D'Kämpf huet sech als ganz hefteg erausgestallt, a furious Feier ass op d'Positioune vun den Nazien gefall. D'Preparatioun vun der Artillerie war ganz hefteg.
  Si hunn och Sichluuchten benotzt fir de Feind ze blann. An d 'offensiv vun der armada vun der zaristeschen truppe wladimir den drëtten huet ugefaangen.
  Et waren vill Panzer. Vun dësen Alexander-7 gouf e gudden Auto. D 'maschinn, waacht siwwenzeg tonnen, hat eng gutt vitesse a mächtege schutz, mat enger mächteger 130-mm-kanone. An et ass net sou einfach ze stoppen oder auszeschléissen.
  Frontallbewaffnung vun dësem maschinn huet bal all anti-panzer-kanonen vun der wehrmacht.
  Crew vun nëmmen véier Leit. Den Auto ass manner wéi zwee Meter héich. An dréit sech selwer.
  D'Elisabeth huet op de Feind mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn geschoss an huet gekrasch:
  - Am Numm vun den Iddien vum hellege Zarismus!
  D'Ekaterina huet och entlooss a bemierkt:
  - Eng Fra am Krich ass wéi eng Pärel an enger Schuel - et kann onwuel sinn, awer d'Attraktivitéit reift voll!
  D'Elena huet och mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn geschoss an huet witzeg bemierkt:
  - Den Drunken huet eng rout Nues, net e roude Liewen an e schwaarze Ruff!
  Elizabeth huet eescht geäntwert:
  - Dat gëllt net fir eis, mir drénken net!
  Euphrasia bemierkt:
  - Wodka ass e staarke Getränk deen e Mann an e Slob mécht!
  D'Elisabeth, déi op de Feind geschoss huet, huet ausgemaach:
  - Fir e Politiker-Jelly ass verbal Diarrho charakteristesch!
  D'Ekaterina, schéisst, a ganz passend mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn, bemierkt:
  - E Politiker ass selten e gudde Schäfer, awer beméit sech ëmmer fir dem Wieler seng Hoer wéi e Lämmchen ze schneiden!
  D'Elena, déi op d'Nazien schéisst, huet ausgemaach:
  - De Politiker ass dee séisssten Hunneg vu Rieden, verwandelt sech a verbalen Diarrho!
  Euphrasia huet liicht domat averstanen:
  - Wann Gott Waasser a Wäin ëmgewandelt huet, da mécht de Politiker verbal Diarrho a Gëlle Reen a senger Täsch!
  D'Meedercher hunn eng super Aarbecht op hirem Tank gemaach, d'Batterie ëmgedréint. D'Schluecht eskaléiert.
  Nodeems d'éischt Gruet vun de Seelow Heights Iwwernuechtung iwwerwonne hunn, hunn d'sowjetesch Truppe probéiert am Dag op hiren Erfolleg ze bauen. Awer eng grouss Zuel vu radiokontrolléierte Minefelder, wéi och dichte Feier vu Maschinnegewierer a Schnellfeuerwaffen, hunn d'Infanterie nees an de Buedem gefuer. An ze vill Panzer goufen opgeblosen.
  Wéi och ëmmer, d'Reparaturbrigaden waren Helden net méi schlëmm wéi d'Kampf-Eenheeten an e wesentlechen Deel vun de Gefierer sinn um Enn vum Dag zréck an d'Servicer.
  D'Alice an d'Angelica hunn hir Aen ni zougemaach. Si hunn gekämpft, geschoss, eppes gejaut...
  D'Nazien waren net Narren, besonnesch vill vun hire Waffen souzen ganz erfollegräich an d'Déift, an dann goufen se mat engem Jack opgewuess. Dunn hunn se geschloen ...
  De stäerkste gemeinsam Zort Pistoul ass, natierlech, eng 88-Millimeter Loftfaart Pistoul. Eng universell Kanoun fir op Fligeren, Panzer an Infanterie ze schéissen. Ännere just d'Muschelen ... D'Wourecht ass e bëssen ëmständlech, awer schliisslech gi speziell Jacken benotzt, fir Panzer a selbstfahrenden Waffen zur Verfügung gestallt.
  Et gi vill Jugendlecher a Fraen ënnert de Verteideger. D'Mënschlech Ressourcen vum Drëtte Räich sinn ofgeschaaft, also musst Dir jidderengem op enger Reih raken. Och zéng Joer ale Jong Kämpfer sinn net ongewéinlech. No allem kënnen se och eng Fläsch mat enger brennbarer Mëschung werfen an et an en Ambush-Infanterist setzen.
  D'Verteidegungslinn op Seelach ass ganz mächteg, si hunn ugefaang ze bauen och virum Ufank vum Éischte Weltkrich, am Fall wou d'Zaristesch Arméi op Berlin geworf gouf. Jo, schonn am uechtzéngten Joerhonnert, ënner der Elizabeth, déi nëmmen de fréien Doud verhënnert huet, de Grousse genannt ze ginn, hunn d'Russen Berlin iwwerholl!
  Also hunn d'Héichte vill ënnerierdesch Kommunikatiounen, Labyrinthen vun Trenches, an Ënnerdaach fir Scharfschützer. Et kann gesot ginn, datt et eng Zort Stad ass.
  Trotz der Tatsaach, datt den Adolf Hitler normalerweis mat schizophrenen Optimismus zougeschriwwen ass, hunn seriéis Aarbechten un der Befestegung vu Berlin am Fréijoer 1943 ugefaang, virum Ausbroch vum Krich mat Zarist Russland. An am Géigesaz zu der westlecher Atlantikmauer war et méiglech, se bis zum Schluss fäerdeg ze maachen.
  All doudege Secteuren goufen ofgebaut, oder virbereet an Napalm Gießen ...
  D'Alice an d'Angelica hunn hir blo, elegant Been schonn erëm verbrannt wéi eng ominös Mëschung aus syntheteschen Benzin, Schwefel, Phosphor aus dem Buedem gegoss ass ...
  An d'Fersen vum Meedchen goufen am Owend eescht verbrannt, si ware mat grousse Bléiser bedeckt, et gouf Folter fir ze trëppelen.
  D'Meedercher hu kapituléiert an hunn elo geschoss, léien aus engem Embuss, besonnesch well d'russesch Truppen am Dag kaum fortgeet. Scharfschützer sollen awer just dat maachen, a wann d'Schluecht voll amgaang ass, gëtt et definitiv en Zil ... An Dir kënnt weider Äre Kont opfëllen.
  D'Alice, déi hir verbrannt Féiss op d'Metall kraazt, huet gekrasch:
  - Jo, Angelica an ech si ganz krank a verletzt. Awer gleeft mir, d'Erënnerungen un d'Zaldoten vun der russescher Tsarist Arméi, déi lieweg verbrannt goufen, verursaache mir vill Leed.
  De rout-Hoer Krieger huet nervös hir Pärelen Zänn geknackt:
  - A gleeft mir, et ass nach méi batter se ze gesinn, besonnesch déi, déi net direkt gestuerwen sinn, mee verkoolt goufen ... Krich ënnerscheet sech vun der Häll, nëmmen doduerch datt et keng Routine Folter dran ass!
  D'Alice, nodeem e faschistesche Gunner ofgeschoss huet, deen onbedéngt hannert engem Deckel mat engem gutt geziilten Schoss erausgekuckt huet, huet bemierkt:
  - Wann jiddereen eis Krieger wier, wéi mir? Och wann Witz, natierlech, méi einfach ass wéi ze schéissen!
  D'Angelica war net d'accord.
  - Et ass fir een wéi! Perséinlech si béid schwéier fir mech ... Iwwregens, firwat hunn se Iech Alice genannt?
  De gëllenen Hoer Krieger huet einfach geäntwert wéi an der Beicht:
  - Du weess, meng Mamm huet als Kand en ähnlecht Mäerchen gelies... E schéint Mäerchen, awer ganz domm. Duerno huet si decidéiert datt hir Duechter, wéi d'Alice, eng nei Welt sollt entdecken, awer net op der Äerd, mee am Weltraum. Du verstees...
  D'Angelica huet gebrannt a verpasst, an Iergerschaft huet si mam Kinn op d'Stock geschloen:
  - Ma, jo! Natierlech verstinn ech. Dir wësst, Dir hutt selwer gedreemt op e Planéit ze kommen, wou souguer op de Pole et éiwege Summer ass, an d'Leit net kennen Krankheet an Alter. Et gëtt kee Paradäis op der Äerd, an am selwechte ëmmergrénge Indien gëtt et Hëtzt, héich Fiichtegkeet a Wolleke vun den béissten Insekten!
  Alice huet gelaacht.
  - Mee et gëtt de Mowgli ... - Dunn huet si hiren Toun op e méi eeschte geännert. - Ech mengen, datt geschwënn Indien Sowjetunioun ginn.
  D'Angelica huet zimlech raisonnabel gezweiwelt:
  - Dëse Nehru ass just e Schwäch. Hien ass e Pazifist an net e Kommunist. Leit wéi hien maachen méi Schued wéi gutt. Mir brauchen Alliéierten, déi méi staark a méi déi roude Iddi gewidmet sinn, fir de Kommunismus a säi Liicht op d'Welt ze bréngen!
  D'Alice huet nach e puer Schëss geschoss, hien huet gesinn datt d'Nazien sech lues a lues ofschwächen. Dem Aleksei seng Stuermtroopers sinn erëm um Himmel opgetaucht... Si sinn fréi fortgaang, gefollegt vu méi séier "Pausen".
  D'Alice huet iwwer dës kleng Bomber geäntwert:
  - Bauer sinn och net Nëss - zukünfteg Kinniginendag, Dir Faschist lafen!
  Angelica sot däischter:
  - Mat schwaache Alliéierten, souguer staark Gefierer wäerten Idle sinn!
  D'Alice huet zimlech raisonnabel op d'Nuancen opmierksam gemaach:
  - Mä hei, zum Beispill, de rumänesche Kinnek Micah. De Monarch an iwwerhaapt just e verwinnte jonke Mann. Awer trotzdem gouf hien déi héchst Uerdnung vum tsaristesche Räich vu Vladimir ausgezeechent - "Victoire".
  D'Angelica huet sauer grimassen.
  - Leider kommen d'Bestellungen ëm mech. Obwuel fir "Jagdtiger" als Regel ginn se de "Grouss Tsarist Krich" net manner wéi den zweete Grad. Oder op d'mannst de "Royal Banner".
  D'Alice huet streng geäntwert:
  - Helde si wiirdeg mat enger Bestellung opgehaang ze ginn, déi, déi se commandéieren, fir einfach ze hänken! Fir e gudde Kommandant fänkt d'Schluecht nëmmen un, wann et einfach keng Plaz fir en Heldenakt ass, wéinst der Predestinatioun vun der Victoire!
  Angelica confirméiert:
  - Jo, Dir sidd e gëllenen Hoermeeschter vu Paradoxen ... Mee dann muss de Vladimir Kirillovich opgehang ginn!
  Alice huet gelaacht.
  - Natierlech maacht Dir! Sou vill vun eise gudde Kärelen stierwen wéinst him. D'Truppen am Ufank vum Krich waren op eng komplett onpassend Manéier fir d'Verteidegung lokaliséiert. An d'Resultat ass Néierlag am Ufank!
  D'Angelica huet hire Fanger an hir Scharlachroute Lippen:
  - Dir kuckt .... Sidd virsiichteg mam Maart. Ëmmerhin hat nach keen déi speziell Departementer vun der zaristescher Geheimpolizei opgeléist.
  D'Alice huet opgekläert:
  - Oh oh oh! Ech hunn eppes fonnt fir Angscht ze maachen - e Kéiseker mat Semolina! Gleeft mir, mir si méi staark wéi all d'Spioune vum Kinnek zesummen. Besonnesch Geescht!
  D'Angelica huet erëm, wéi wa se um Aarm geschloe ginn ass, verpasst ... Allerdéngs war et schonn däischter an et war keng Visibilitéit, an d'Ziler waren esou kleng a vague, an och mobil. Gutt, wat kann géint si gemaach ginn?
  D'Alice huet och net dacks geschoss. Si huet sech un d'Tatsaach gewinnt, datt si d'lescht Joer ni geschmiert huet an déi traureg Statistik net wollt verroden. An dann huet dat einfach net blann geschoss. Doriwwer eraus, ënner de kämpfen ze dacks erschéngen "Blow-nosed" kämpfer. Et war schued fir hir léifste Séil Alice.
  Obwuel, zum Beispill, schéngt, datt den Hitler gesot huet: Barmhäerzegkeet am Krich däerf d'Grenze vun der wirtschaftlecher Geschécklechkeet net iwwerschreiden! Déi wirtschaftlech Machbarkeet däerf net asketesch Bedierfnesser iwwerschreiden!
  Allerdéngs, déi lescht, wéi de Slogan; Waffen amplaz Botter, gouf net am beschten respektéiert! Fir d'Gléck vun der UdSSR an den Doud vum Drëtte Räich!
  D'Nuecht vum siechzéngten op de siwwenzéngten Abrëll ass gefall, an e massive Attack huet ugefaang. Nei Reserven, dorënner Tank, koumen an d'Spill.
  Besonnesch déi lescht "Nikolai" -7. Dësen panzer war drësseg Zentimeter méi niddereg wéi den Nikolai-6, an hat méi staark frontalbewaffnung fir den turm an de gehäuse. Vill Hoffnungen ware mat dësem Auto verbonnen, awer ...
  E puer vun de Panzer sinn um Wee gestoppt an hir Iwwerdroung huet gescheitert ... Anscheinend konnten d'Designer an d'Industrie sech net u seng transversaler Arrangement upassen an d'Getriebe ass einfach gescheitert wann se probéiert d'Gears ze wiesselen.(Dës Kandheetskrankheet war charakteristesch a fir fréi Modifikatioune vun den Nikolai Tank).
  Nëmmen dräi vun de fënnefanzwanzeg neiste Panzer konnten d'Seelow Heights eropklammen. Wéi och ëmmer, si sinn lues geplënnert, d'Motoren hu staark gebrëllt, a schwaarzen, stinkende Damp huet aus den Auspuffleitungen erausgesprëtzt.
  An nei Infanteristen sinn hannendrun gelaf, geruff Hurra ...
  D'Meedercher hunn nach eng Zäit geschoss, awer nodeems se net op de seriöse Schued opmierksam gemaach hunn, op d'Komeroden, déi stänneg ënner Maschinnegewierer gefall sinn, sinn d'sowjetesch Zaldoten op den nächste Gruet geklommen, d'Krieger sinn no hinnen gerannt.
  Allerdéngs waren d'Nazien nach staark. Schrecklech Non-162, Me-109 "K", a Fokken-Wulfs sinn op d'Attackfliger a Baueren gerannt.
  Ënnert hinne sinn Focken-Wulf Metzler, an enger Iwwerfallsmodifikatioun, besonnesch geféierlech. Véier 37-millimeter-Kaliber Kanonen gläichzäiteg schéissen op Infanterie a Panzer.
  Ee vun de sowjetesche Alekseev ass souguer e méi schwéier a méi bewaffnete Feind Gefier ze ramm ... Si kollidéiert an .... Den Däitsche war méi glécklech, hien huet et fäerdeg bruecht auszeschwätzen, an an Alexei gëtt et guer keen Apparat.
  An Iergerschaft huet d'Alice den däitsche Pilot geluecht ier hien säi Fallschierm opgemaach huet an eloquent ausgedréckt huet:
  - Ech sinn léif! Gutt am Haus ass wat se schätzen, gutt fir d'Séil déi fortgefuer ass!
  D'Meedercher hunn d'Feier op d'Fligeren iwwerginn ... Awer de Focken-Wulf vun der Attentatmodifikatioun kënnt net mat engem Gewier vum Buedem. Ganz gutt geschützt, an d ' gaspanzer sinn ënner der allbewaffnung ronderëm de cockpit. Geféierlech Saach ...
  Non-162 an dëser Hisiicht ass déi einfachst Prouf ... Op der Me-109 "K" musst Dir e spezielle Stop maachen. Déi lescht Massemodifikatioun vu Messerschmit... Modifikatioun mat exklusivem Kanounebewaffnung, dräi 30 mm Kanonen, an zwou 15 mm Loftgeschütze. Eng mächteg Maschinn, komesch fir Peter-2, a souguer fir déi bescht Peter-3, natierlech am Déngscht. Et ware just Problemer mat der Manöverbarkeet, och wann de Motor de mächtegste ass ...
  Alice an huet dunn decidéiert hire Standpunkt auszedrécken:
  - Däitschen bezuelen ze vill opmierksamkeet op sou Indikatoren wéi Rüstung a Bewaffnung vum Fliger. Zum Beispill, um Messerschmit, huet d'Erhéijung vun der Feierkraaft all erhéicht Motorkraaft opgeléist. A wéi Manöverbarkeet verschlechtert.
  D'Angelica huet geschwat:
  - An Dir bréngt dës geschwächt Manöverbarkeet erof. Et ass am einfachsten d'Zong ze schwätzen, wierklech ze kämpfen ...
  D'Alice huet mat Ressentiment an hirer Stëmm ënnerbrach:
  - Ech kämpfen net! Awer wierklech, denkt un wéi vill de Me-109 mat fënnef Loftwaffen kascht? Dat ass just de "Salamander" ass déi optimal Kombinatioun vun Gefier Käschten, Fabrikatioun, Gewiicht, Manöverbarkeet, Geschwindegkeet, a Waffen och. Och wann hien an deem Sënn natierlech méi schlecht ass wéi de Messerschmitt oder virun allem de Focken-Wulf.
  D'Angelica huet däischter bemierkt:
  - Dir schwätzt esou, well dëse Vugel ass dat eenzegt, wat mir et fäerdeg bréngen, erofzebréngen. Soss...
  D'Alice huet gekrasch:
  - Sidd net esou domm!
  Allerdéngs sinn d'sowjetesch "Alexei" a "Petra" ganz erfollegräich mat de méi mächtege Nazi-Hauken ... Si maachen d'Dauwen, och wa se maachen ...
  A fënnef Messerschmitt-Waffen a sechs Focken-Wulf-Waffen hëllefen net, d'Nazien mussen d'Nues an de Buedem begruewen.
  Awer d'sowjetesch Aces leiden Verloschter. An d'Verloschter sinn anstänneg, also kommt och fir Ären Drock z'erliichteren. An d'Zuel vun de Widder geet erop.
  Alice kommentéiert dëst:
  - Rams, natierlech, en Zeeche vu Valor, awer en Zeeche vum Geescht fir ouni Verloscht ze gewannen!
  D'Angelica war net d'accord.
  - En Zeechen vum Geescht .... Et ass souguer en Zeeche vu Genie ouni Verloscht ze gewannen. Awer dëst ass kee Krich méi.
  D'Alice huet als Äntwert gekrasch:
  - Fir wat d'Häll ass e Krich?
  D'Angelica war hei ganz clever:
  - Awer wéi kënne mir soss ënnerscheeden, wou déi richteg Männer sinn, a wou d'Männer net emol d'Fraen erreechen!
  D'Alice huet dunn op eng nei Flock vu Fligeren opmierksam gemaach:
  - Kuckt d'Oueren ... Wat huet et mat den Emblème vun Nuetshexen ze dinn ... D'Natasha ass wahrscheinlech do. Elo widderstoen esou en Nazi eng Knabbelkëscht!
  Angelica averstanen.
  - Sëcher zefridden! Just fir datt mir net verbrannt ginn!
  Ekatriina-2 Nuetsbomber, wéi se häerzlech Katerinki genannt ginn, an nach méi berühmt, an éischter offensiv, de Spëtznumm vum Mais.
  Meedercher Pilote Kampf op hinnen. De Fliger ass einfach ze fléien an einfach ze fléien. Am Loftkampf ass et net sou waarm, sou datt et haaptsächlech fir Streiken an der Nuecht benotzt gëtt.
  Do beaflosst seng niddereg Kaméidi, Liichtegkeet a Manöverbarkeet. Richteg, et gi Mängel, et ass méiglech eng Loftabwehr-Maschinengewehr erof ze bréngen ... De Fliger ass e Selbstmordattentäter.
  Mee hei ass den Himmel scho vu Moustiquen geläscht ginn, sou datt eng méi vulnérabel Maschinn agesat ka ginn.
  Alice flüstert e Gebied:
  - Här, rett d'Liewe vun Natasha an aner Meedercher ... Si sinn sou gutt an hunn dech sou gär. Loosst de gréissten a gerechtste Triumph vum universellen Béisen a Trauer net!
  Angelica huet sech vun hirer Schëller ofgeschnidden;
  - Gott no eppes ze froen ass lächerlech. Ëmmerhin ass alles an eiser Welt vun him virbestëmmt, also wat ass de Sënn fir ze erwaarden datt Hien eppes wäert änneren!
  D'Alice huet vernünfteg dogéint:
  - A firwat mengt Dir, datt hien iwwerhaapt existéiert ... A wann et gëtt, dann wéi an der Bibel oder am Koran?
  Angelica huet de Kapp gerëselt.
  - Ech mengen guer net... Hei argumentéiert Dir wahrscheinlech anescht. Ech erënnere mech un dat Schnéiwäiss, Dir sot mir eng Theorie, en neie Bléck op d'Theologie, awer ech hunn et iergendwéi fäerdeg bruecht et ze vergiessen?
  D'Alice huet sech séier mat Freed erënnert:
  - Dir musst iwwer dem Vernadsky seng berühmt Noosphere Theorie gelies hunn, oder? Iwwer seng Léier, datt jidderee vun de Gedanken, déi an de Kapp kommen, materiell ass an net nëmmen a Form vun Erënnerung a bestëmmten Deeler vum Gehir bleift, awer och am submaterialesche Raum wéi op engem Band opzeechnen?
  Angelica huet liicht bestätegt:
  - Jo, ech kennen esou eng Léier. Et ass allgemeng logesch. Wann e Wuert op engem Kassett opgeholl ka ginn, firwat kann dann net e Gedanke oder en Akt oder eng Emotioun op eng ähnlech Manéier gedréckt ginn.
  D'Alice krut bal e Bleigeschenk an der Broscht a gouf gezwongen no lénks ze sprangen. Dann äntweren, haartnäckege Maschinnegewier. Hien ass roueg gefall, an de gëllene Hoer Krieger huet hir Virliesung weidergefouert:
  - Genau... Awer e Wuert, oder souguer e Saz, virdru geschwat an duerno op engem Kassett opgeholl, a wa haart gespillt gëtt, kann däischter oder zu Handlung induzéieren. Just wéi d'Bild vun enger Persoun, reproduzéiert a Bewegung an engem Film kann blenden, erschrecken oder Charakter änneren ... Am Allgemengen, d'Séil ëmdréinen an d'Krankheet souguer heelen ...
  D'Angelica huet sech averstanen geruff:
  - Jo, et kann!
  Alice dobäi:
  - Also ... Et gëtt eng speziell Universal Hypernoosphere. Et huet eng Rei bedeitend Differenzen vun engem Band, awer an et sinn de Glawen, d'Hoffnung, d'Gebieder vun de Leit och geprägt wéi Milliarde vu Milliarde Frames vun engem Film. Wann Milliarde vu Leit un eppes gegleeft hunn, da verschwënnt et net ouni Spuer, hire Glawen ass materiell a sammelt eng kolossal Quantitéit un Energie. An dës Energie kann och sprëtzen, an d'Materialwelt beaflossen. Dat ass, froen an Dir wäert ginn ass net eng eidel Saz. Et ass ganz méiglech datt, ënner bestëmmte Konditiounen, d'Gebied eng staark Resonanz an der Hypernoosphere verursaacht a seng Kraaft hëlleft de Problem op der Äerd ze léisen ... Also Gott existéiert an hien ass materiell, reell an aktiv, awer nëmmen hien ass net de Schëpfer vum Universum, awer éischter vun der Mënschheet an hirem Glawen an Him geschaf!
  D'Angelica huet direkt korrigéiert:
  - Mä an dësem Fall ass et net néideg ze bieden. Dir kënnt just froen ... Iwwregens, firwat muss Gott. Kommunismus an der kinneklecher Versioun ass och de stäerkste Glawen. Also, wann Dir de Vollekswëll vum Bolschewismus, oder Stalin, fir eppes freet, da gëtt dat erfëllt?
  D'Alice sot mat absolutem Vertrauen:
  - Jo! Et kann gutt! An et wäert erfëllt ginn, a gewannen!
  D'Angelica huet e puer mol offhand geschoss... Den zweete Gruet vun der Zeel Heights war scho geholl. Mä et war nach en Drëttel, am meeschte befestegt, wou Reserven a Fausten aus Panzer an Self-propelled Waffen stoungen. Et war net einfach hei an den Duerchbroch ze kommen ...
  Sowjetesch Truppen, erschöpft duerch grausam Schluechte, hunn de Moien gestoppt ... Ze vill Infanteristen goufen ëmbruecht, zerstéiert Panzer brauche Reparaturen ... D'Placke goufen hinnen ënnerwee geschweest an erëm an d'Schluecht geworf. Alles gouf gläichzäiteg an engem forcéierten Modus gemaach, d'Reparaturen si just ronderëm gelaf, wéi wann een de Film beschleunegt hätt. Op der anerer Säit, op den ale Bänner sinn d'Frame just duebel sou séier wéi déi richteg geréckelt.
  D'Alice an d'Angelica selwer kruten nach eng onangenehm Wound, a ware gezwongen sech ze leeën fir ze léien. D'Meedercher waren erschöpft a wollten op d'mannst e puer Stonne schlofen, ma dat iwwerdriwwen Gebrëll huet hinnen dat net erlaabt.
  An de sowjetesche Panzer- an Infanteriemass, wéi eng Welle op der Surf gefall a sech lues a lues niddergelooss ... Et war néideg Kraaft ze sammelen an d'däitsch Verteidegung erëm z'erwëschen. Wéi aner Wellen eng Welle verfollegen. D'Ae vun de Meedercher waren zesummen hänke gelooss, awer de strikte Uerder vum Maréchal Zhukov huet se a vill aner Kärelen op d'Attack gefuer.
  An d'Krieger haten d'Kraaft net méi, a sinn trivial wéi Schleeken gekrabbelt, nëmmen e bësse méi séier....
  An dunn huet d'Alice decidéiert fir d'Frëndlechkeet ze sangen:
  Mam Kristallspigel vum Séi;
  Ech fuere wéi e Schwalbe!
  Ech hunn mäi Häerz net gefruer -
  Glorräich Russland huet Iech!
  
  An am Fréijoer sinn d'Beem gréng;
  An de jonke Fréijoer kachen mam Liewen!
  Do wuessen Schéiss erneiert,
  Do raschten d'Smaragdeblieder!
  
  Wéi schéin sidd Dir déif Waasser;
  D'Sonneliicht gëtt reflektéiert!
  D'Kären am Feld ware mat Jusen gefëllt,
  Dawn huet se a Rubinen gefierft!
  
  Fir onschëlleg ze sinn, erfuerderen d'Äerzengelen;
  Halt jiddereen propper virun der Hochzäit!
  A schafft, dréckt d'Féiss an d'Broutzäiten,
  Spin de feinste Fuedem aus Seid!
  
  Awer ech fille mech net genannt
  A mengem Häerz, eng Horde vun Däiwel!
  Wéi e Liewen wéi dëst ze féieren, traureg;
  Et ass besser an de Krich ze goen - Béisen do ëmbréngen!
  
  Hei virun eis sinn d'Ausdehnen vum Ausland;
  Ënnert den Hüften vun Zockerwüsten!
  Et gëtt keng Coolness datt déi Undead ënner de Pinien,
  Kuckt wat de Ghoul schléckt!
  
  Am Krich wosst ech Leed
  Ausféierung vun Ären Doudegen!
  A wat sinn d'Schnéien
  Gekrasch vun de Barefouss Weesen!
  
  Awer op der anerer Säit vun der Aventure,
  Vill Risiko, Dir liewt Liewen!
  Gëtt den Allmächtegen Verzeiung?
  Jo, mir brauche kee Paradäis - wou bass du lous!
  
  De Mënsch ass sou eng Kreatur
  Wat krank him roueg Fridden!
  Da baut hien säin Universum,
  Uerdnung duerchzesetzen ass cool!
  
  An d'Mammeland ass déi grouss Mamm;
  Dir sidd Russland, en hellegt Land!
  Wéi Samt Är Kiesel, Kiesel,
  Op deen d'Barféiss gelaf sinn!
  
  Awer d'Zäit ass komm, d'Essenz ass lëschteg,
  D'Léift ass aus engem Ambush eropgaang!
  Ech war versicht, ech hu mech e Guy fonnt,
  Hei ass sou e korrupt Fleesch!
  
  Sief, natierlech, hien ass dem Vaterland gewidmet:
  Et wier kee grujeleg Ongléck!
  Awer sou ass d'Schicksal vun der Mënschheet,
  Dass mir Leit sinn, tatsächlech Véi!
  
  Hien huet sech als Spioun erausgestallt, rücksichtslos,
  Hien huet eis Pläng ouni Éier iwwerginn!
  Awer dëst ass net kannerech Sträich,
  Wann de Géigner Iech verroden!
  
  Saache goufen schlecht
  Hei eis Divisioun am Kessel!
  An d'Nazis gefaange vu Braids,
  Hei sinn ech a Knechtschaft ginn!
  
  Ech schaffen plakeg Dag an Nuecht
  Ech Schëffer a zerquetscht Äerz!
  An am Wanter a Summer sinn ech barfuß,
  An ech laafen no der Schubbkar!
  
  De Peitsche pine mech an huet keng Barmhäerzegkeet,
  An ech wosst Gewalt voll!
  Oh, wat en Offall si mir ginn,
  De Béisen Satan huet seng Zänn!
  
  Dir beréit ni Nokommen,
  Gitt net d'Land ze verroden!
  Ersetzt d'Häerz net mat enger Mënz,
  Eist Heemechtsland; Gott, Gewësse, Mamm!
  Hei hunn d'Meedercher gekämpft, an den Oleg Rybachenko ass vun der Elbe op Berlin duerchgebrach. Den éiwege Jong vu ronn zéng Joer (méi präzis, e bësse méi grouss, well den Oleg war e Mann vill méi héich wéi duerchschnëttlech!) huet wéi en Titan gekämpft.
  E schéine Jong mat ganz prominent Muskelen, huet mat senge kaale kannerleche Been Granaten geheit, se vum Feind auserneen räissen a gebrëllt:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Kinnek wäerte mir d'Feinde net ëmsoss läschen!
  Duerno huet de Jong geholl an ugefaang e wonnerschéine Lidd ze komponéieren wéi hien trëppelt;
  Grousst, schéint, russescht Land,
  An et regéiert den Zar Vladimir ganz clever ...
  Si ass fir ëmmer vu Gott ginn, deen d'Welt erschaf huet ...
  Mir sinn russesch Krieger op engem Rouleau!
  
  Mir wäerten fäeg sinn d'Béiswëllegkeet vun der Häll ze iwwerwannen wärend mir spillen,
  Och wann d'Wehrmacht ganz ängschtlech attackéiert ...
  Den oniwwersiichtleche russesche Guy ass eise Bär,
  Kloer ass e Mann keen Af!
  
  Ech gleewen, datt mir sécherlech d'Nazis besiegen,
  D'Meedche wäert eng Bomm mat hirem bloussem Ferse geheien ...
  Hei huet hien seng Flilleke verbreet, e mächtege Cherub ass iwwer eis,
  Schéine Scythe Warriors!
  
  Ech sinn e bareféiss Pionéier Jong,
  Wien huet keng Angscht virum Schnéi an der Keelt ...
  Weist all Krieger e Beispill,
  D'Hellegen hei blénken vun den Ikonen vum Gesiicht!
  
  E Jong krabbelt aus enger Maschinnegewier,
  Am Roserei vun der Faschistescher huet d'Rängen ofgeschnidden ...
  D'Schëld vun eisem Vaterland erhéijen,
  Net erlaabt Schrummen-Revanchismus!
  
  Krieger Jong op de Feind geheit,
  Mat blotem Fouss aus Séi eng Bomm ...
  Hie wäert dem Däiwel säi Feind ofbriechen,
  Den Adolf wäert sech vun engem Schwong am Gesiicht bewegen!
  
  De Jong kämpft - e rosen Titan,
  Mörserbrand brécht ...
  En Hurrikan ass duerch d'Ënnerwelt geschloen,
  Loosst de béise Kain zerstéiert ginn!
  
  Erëm eng mächteg Granat flitt,
  Feinde vum Vaterland, déi eifreg ausernee räissen ...
  No allem ass eis Frëndschaft e festen Monolith,
  Mir kommen och ënnert de Covere vum Paradäis!
  
  Loosst eist Mammeland helleg sinn,
  A loosst de Cherub um Himmel schwammen ...
  Mat engem barefouss golden-Hoer Meedchen,
  Ech féieren e Gespréich, schéisst op d'Hord!
  
  Jore passéieren, de Jesus wäert kommen,
  An hie wäert d'Mamm vun de Gëtter sinn, d'Kinnigin Lada ...
  Victoiren hunn en onlimitéierte Kont opgemaach,
  An et gëtt eng endlos Belounung fir jiddereen!
  . KAPITEL #9
  D'Akulina Orlova an d'Anastasia Vedmakova hunn däitsch Fligeren iwwer Berlin zerstéiert.
  ME-462 ass eng ganz formidabel Maschinn gekämpft mat der russescher Muecht. D'Iwwerleeënheet vun der zaristescher Loftfaart an Zuelen war kolossal. An déi däitsch gespillt.
  Awer si hunn heroesch gekämpft.
  D'Albina an d'Alvina hunn um Himmel gekämpft, ganz heroesch hir Klass ze weisen.
  D'Albina huet e russeschen Auto mat den bloen Zänn erofgefall a gebrëllt:
  - Ech sinn d'Duechter vum Däiwel am Fleesch!
  D'Alvina huet och de Fliger vun der zaristescher Arméi mat der Hëllef vu graziéisen Fanger vun hiren ënneschten Extremitéiten ofgerappt a gekrasch:
  - Fir eis cool Victoiren!
  An hien klappt en anere russeschen Auto erof.
  Awer schlussendlech sinn déi zwee bescht Ace vum Drëtte Räich an déi zwee bescht Ace vum tsaristesche Russland zesummekomm.
  Ee Pair vu Meedercher géint eng aner grouss Pair. Meedercher aus dem Drëtte Räich sinn allebéid charmant Blonden. A géint hinnen, d'Russen - Blond an Redhead.
  Béid Koppele kämpfen normalerweis barfuß an droen nëmmen e Bikini.
  D'Albina an d'Anastasia hunn ugefaang vun enger Distanz openeen ze schéissen.
  D'Albina huet hire bloe Fouss verdréit an duerch d'Flilleke vum russesche Pilot geschoss.
  Si huet sech widderholl andeems si dem Géigner säi Schwanz verletzt huet. Souwuel déi russesch wéi och däitsch Fligeren hunn ugefaang ze fëmmen.
  Anastasia huet gesonge:
  - Salut Zarismus!
  A mat hirem bloe Ferse huet si dem Feind e Kaddo vum Doud geschéckt.
  D'Albina huet och de Feind geschloen an huet erausginn:
  - Fir d'Mammeland, fir de Führer!
  Béid Fligere ware scho schwéier a Brand a si mat bloer Luucht gebrannt. An d'Meedercher hunn ugefaang auszegläichen an ze probéieren se um Terrain ënnen ze setzen. Fir datt d'Maschinnen net komplett zesummeklappen.
  D'Akulina an d'Alvina hunn sech openee gebrannt a manoeuvréiert. Och d'Kräfte vun de Meedercher waren gläich. Si sinn allebéid sou schéin, barfuß Blonden. An esou erstaunlech Schéinheeten. A si gär Männer gefoltert a souguer vergewaltegt. Besonnesch jonk Jongfraen.
  Warriors duschen all aner mat Muschelen.
  D'Akulina, mat hiren bloen Zänn, huet trotzdem eng Fligerpistoul gezielt an de Feind erofgeschoss.
  Awer d'Alvina huet et fäerdeg bruecht, och mat den bloen Zänn, de Bauch vum Géigner säi Kämpfer duerchzebriechen.
  Béid Fligeren hunn ugefaang a Flamen auserneen ze briechen. An et war näischt méi wéi auszeschalten.
  D'Meedercher sinn erofgefall, mat hiren bloen, gebratene, gemeiselten Been gewénkt a sangen:
  - Mir wäerte jidderee räissen, a mir wäerten all Feinde erstécken,
  Mir wäerten eis Séilen net ouni Kampf opginn!
  An iergendwou un der Spëtzt lafen nach ëmmer hefteg Schluechte. Anti-Fliger Waffen feieren a Rakéite fléien.
  Oleg Rybachenko, eng aner Granat mat sengen bloen, kannerleche Been geheien, d'Nazis räissen, hie geschwat;
  De Schrëftsteller ass ähnlech wéi Gott an der Phantasie, schaaft Meeschterstécker, awer ënnerscheet sech a Matgefill fir d'Schafung!
  Eng Persoun fällt Sënne wéi Hierscht Ahornblieder, nëmmen de onermiddleche Gärtner Gott verbrennt de Bam selwer!
  Also datt de Bam vun der Mënschheet d'Blieder vun de Sënnen net verléisst, musst Dir mat Ärem Geescht erstécken!
  Ech muss soen, de Jong war ganz witzeg.
  An hie gouf versprach, endlech de laang versprachenen a verdéngte Rang vum Generol ze kréien. Loosst hien wéi e Kand ausgesinn.
  Oleg Rybachenko huet decidéiert, datt et néideg ass de Fuhrer z'erreechen. An et wäert wierklech cool sinn.
  Russesch Truppen sinn op déi lescht, befestegt Linn vun de Seelow Heights gaangen. Depriméierend, enorm Verloschter, d'Hiwwele si sou dicht, wéi e Piano mat gebrochene Schlësselen, mat Läichen bedeckt. Panzer, och aus der Nikolay Serie, rutschen am Blutt a wëllen net eropgoen. An d'Muschelen briechen ëmmer méi aus, wéi wann Vulkaner gekippt hunn an hir Ventilen opgemaach hunn.
  Lava ass eng Mëschung aus Flam a Bläi, Bommen gefëllt mat all Zorte vu Sprengstoff, op déi russesch fléien Salamander Armadas geworf. A Konflikter, scho veruechten d'Nazien net Rampen. Esou Batterkeet, Schluechte entstanen.
  Déi weiblech Krieger lafe selwer op d'Attack, si gesinn wéi déi schwéier Maschinnegewierer vun den Nazien, wéi Wuerm, aus hire Lächer krauchen an déidlech späizen. A wa se mat esou engem schwéieren an explosive Spëtz getraff ginn, fléien d'Zaldoten an d'Stécker zerräissen a mat Schanken an d'Schanken zréck.
  D'Tanks stoungen méi no un der Spëtzt, an d'Zaldoten drécken d'Panzertransporter mat mengen Hänn erop. Zur selwechter Zäit gëtt e Gebrëll, Gejäiz, an e Zidderen Mate héieren. E Paar gepanzert Personaldréier, déi op Minen gestouss sinn, explodéieren, a Kierperstécker fléien an all Richtungen.
  Awer d'Krieger drécken weider, scho puer hallef gebrochene Pëllebëscher si vun der russescher Tsarist Arméi besat.
  D'Meedercher schéissen vill, si goufen erëm blesséiert, awer hire Poste verloossen ass net fir si. Si hunn just d'Wonn mat Cellophan versiegelt a gefall op d'Tatsaach, datt d'Bewegung.
  Et war schonn däischter, a wann d'Visibilitéit verschlechtert, ass et méi schwéier ze verteidegen. Och wann e puer vun de Feind Panzer a selbstfahrend Waffen, déi am Buedem begruewe sinn, Nuetsvisiounsgeräter hunn.
  Awer et gëtt kee Gedanken iwwer Réckzuch ...
  D'Alice huet hire Partner op d'Schëller gestach.
  - Kuckt wat de Jagdtiger mécht.
  - Hie gräift säin eegent Graf! D'Angelica huet geklappt.
  De stäerkste a punkto panzerbriechende muecht a schutz, tankzererstörer Yagdtigr-3, huet zimlech genee op d ' stécke sowjetesch panzer Nikolai an Alexander. Säi bal drësseg Kilogramm Rüstungspiercing Projektil huet einfach den Turretkierper ofgerappt ouni d'Crews eng Iwwerlieweschance ze loossen. Et ass extrem schwéier esou e Koloss ze zerstéieren, a souguer am Buedem begruewen, mat Sandsäck gesprëtzt.
  D'Alice huet zu hirem Frënd geflüstert:
  - Ech wäert probéieren seng optesch Vue an Nuecht Visioun Apparat ze Paus.
  D'Angelica huet lëschteg gelaacht.
  - Beat op d'Aen ... Et ass witzeg! Normalerweis schéissen d'Fraen mat hiren Aen, net hiren Aen. Dir hutt eppes Neies entdeckt!
  D'Alice, huet den Hënneschten op d'Schëlleren gesat an d'Knie-déif Been op de Buedem geluecht, dee vu Muschelen geplëmmt ass, huet de Feind mat Pistoul geholl, geflüstert:
  - Wann e Spatz no ass, setzen mir d'Kanoun Feier! Wann eng Fléi - schloen d'Mouch, an de Pfeil an d'psychiatresch Spidol!
  D'Angelica huet de Fritz mat engem anere gutt geziilten Schoss ewechgeholl, geäntwert:
  - Also de coolen Talent vun enger Zirkusschauspillerin verschwënnt. Eréischt elo, normalerweis an eisem Land, ginn se an e Camp geschéckt, net e psychiatrescht Spidol!
  D'Alice, déi mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn schéisst, mat engem präzisen Hit gebrach, huet d'Ae vum Jagdtiger spilleresch gesongen:
  - Op de Ruine vu Berlin mécht den Taras Bulba säi Jong naass! A firwat solle mir Berlin huelen - d'ganz Welt ass op eemol besser!
  D'Angelica huet gelaacht, an en anere "Faschist" ass ewechgerappt. D'Meedchen huet sech mat der Fauscht op de Kinn geschloen.
  - Net un der Front, alles ass falsch, et gëtt kee Spaass! Dir fëmmt op engem eidle Mo, Dir drénkt mat engem Hangover!
  Alice wénkt zréck.
  - Mee ech drénken net a kee wäert et an den Hals schëdden. Et gëtt vill méi Freed wéi Hopfen, wéi z.B sech kënnen bewegen, sangen an danzen!
  D'Angelica huet erëm verpasst, hir Intuition fir ze schéissen fir ëmzebréngen war net esou ëmfaassend entwéckelt wéi déi vun der Alice, an hiert Laachen war extrem onpassend, wann et sou vill Doudeger ronderëm waren, datt ee probéiert huet net op d'Läiche ze trëppelen. An heiansdo hunn ech missen iwwer d'Iwwerreschter vun de Kierper lafen ...
  De rout-Hoer Siberesche Krieger sot:
  - Also ech verstinn datt de Krich en onfeminin Gesiicht huet, awer weiblech Ongedold am Wonsch no Kannibalismus!
  D'Alice huet och den Nuetsvisiounsapparat zerstéiert, a sot mat Verärgerung:
  - Ech briechen net gär gutt Saachen!
  D'Angelica huet veruechtend geschnappt.
  Wat ass gutt un dësem Apparat? Ech hunn iergendwéi an d'Trophée gekuckt ... Alles verschwënnt, wéi wann eng gesond Persoun e Brëll ophëlt, a mat engem gréngen Tint.
  D'Alice huet verstänneg geäntwert:
  - Qualitéit ass bekannt am Verglach. Dat hu mir och net!
  Angelica sot zouversiichtlech:
  - Nee, et wäert! An nach besser wéi de Fritz... Mee Nazi-Däitschland bleift näischt méi, just iwwer véierzeg Kilometer op Berlin. A mir wäerte se laanschtgoen, wat och ëmmer fir eis ass, an de Feind muss net!
  D'Alice huet bestätegt:
  - Ma, natierlech, loosst eis goen! Dovunner sinn ech absolut sécher! Awer fir de Moment géif et eis net schueden d'Plaz vum Asaz z'änneren ...
  D'Meedercher sinn gerannt, den Helm mat hire graziéise Been iwwerdeckt mat Blasen an Abrasiounen, bal bis op d'Knéien, awer trotzdem schéin. Warriors souguer zu engem gewësse Mooss dëser Péng genoss, flaunting Courage onzougänglechen, och fir vill Männer.
  D'Alice huet schlau bemierkt:
  - E Mann huet net nëmmen e Baart am Gesiicht, a Stolkugelen an den Hosen, mee och en Häerz aus Gold an der Këscht!
  D'Angelica war domat eens:
  - Eng Geess huet och e Baart, awer nëmmen e richtege Mann huet en Häerz aus Gold!
  Den drëtte Gruet war nach onbesat. Attacke Fliger leiden Verloschter, virun allem vum Focken-Wulf - e Monster Fliger. De stäerkste Single-Sëtz Fighter am Hibléck vun Rüstung a Rüstung, dëst workhorse vum Zweete Weltkrich, war ganz désagréabel fir Alekseev. E puer Schwächt an der Manöverbarkeet am Kampf, och mat net ganz manöverbaren Ugrëffsfliger, huet net besonnesch beaflosst, mä d'Stäerkt vun de Waffen ...
  An de Peter an den Ivan sinn hannert ...
  D'Alice, wousst datt de Fokken-Wulf net vun engem Scharfschütz erofgeschoss gouf, huet entweder d'Salamander oder de Me-462 ausgeschloen. Et waren Chancen ...
  Angelica, op der anerer Säit, huet op Buedemziler geschoss. Mat variabelen Erfolleg, awer Scharfschützer verpassen guer net, nëmmen an de Filmer. Oder an niddereg-Profil Action Filmer. Alice, och wann hatt verpasst huet, et war onmerkbar. Si wollt hire Ruff als Terminator Krieger net verléieren!
  Awer d'Angelica huet ëmmer méi dacks geschmiert. Hei awer net nëmmen hir Schold, Nuecht, Damp, Damp, souguer d'Loft vibréiert vun der Hëtzt. Awer de siberesche Krieger war genervt a si huet gesongen:
  - Alisa Selezneva, huelt mäi Wuert fir et! Schéisst wéi eng Kou, Nazi Wahnhaus!
  De gëllenen Hoer Krieger huet den dommen Witz ignoréiert. Och wa si mobbing war.
  D'Alice huet just geduecht
  - Witz weist heiansdo d'Dumheet vum Geescht, wéi e riichte Spigel e kromme Gesiicht!
  D'Salamander sinn eran an eraus geflunn, am Géigendeel. Si hunn hir Iwwerleeënheet an der Geschwindegkeet an der Manöverbarkeet benotzt, dofir hu se probéiert Drock op d'russesch Aces ze setzen, eng lokal Iwwerleeënheet an de Kräften op engem oder anere Secteur vun der Front ze kreéieren.
  Non-262s, fladderen wéi Päiperleken, gespeckt gréng a blo Kaki. Si hunn eng Faassroll gemaach, eng Dosen an eng hallef vun dëse léiwen Autoen op eemol, dunn op d'Flilleke gerutscht wéi Skater Skates.
  D'Alice huet hir Zong geklickt:
  - Ba! Et ass einfach wonnerbar! Awer Skater, et wäert Iech net retten!
  D'Päiperleken kommen tatsächlech an d'Takel a falen!
  Mëttlerweil gëtt an der Tëschenzäit Vladimir den Drëtte vun der Nuecht vun 17 bis 18 d'Uerdnung:
  - Zhukovsky huet et schwéier! Dofir bestelle ech d'Schock-Eenheeten vun der éischter ukrainescher Front fir Norden ze dréinen an Berlin aus dem Süden ze attackéieren!
  D'Kommandanten ginn Uerder, an d'Rank Zaldoten kämpfen ouni ze denken.
  D'Alice mécht en anere "Salamander" verbrennt (Ech froe mech firwat d'Däitschen hire beschte Jetjager esou genannt hunn. Vläicht duerch Analogie mam berühmten Roman; Karl Capek - de Krich mat Salamanderen. Vill Kenner an Historiker gleewen datt de Capek eng Parallel an dësem berühmten Aarbecht tëscht mutanten Salamanderen a Faschistesch-Nazis!), sot:
  - Aus iergendengem Grond ass een dee flitt sou einfach erof ze schéissen!
  Angelica protestéiert eloquent:
  - Een, dee sech erausgestallt huet, vun engem einfache Kockelsteen erschoss ze ginn, d'Flilleke ware vu Steng zerquetscht, déi scho geflücht sinn!
  Alice huet gelaacht.
  - Jo, hei ass et Dialektik! D'Dialektik vun der Entwécklung a der Philosophie... Wéi d'Fransousen soen...
  Angelica huet hire Partner ënnerbrach:
  - Do war de Kutuzov - hien huet d'Fransousen geschloen! Elo ass de Vladimir de Gott vun der ganzer Welt!
  D'Meedercher, no esou Wierder, hunn erëm gelaacht, géigesäiteg Sohle op Sohle geschloen. Alice, ëmmer méi séier schéissen, souguer hir automatesch Gewier iwwerhëtzt an verbrannt hir Fanger. Hei, zum Beispill, hat si souguer d'Fähegkeet während sengem Tour de bal onduerchsiichtleche Fokken-Wulf ze schloen. Angelica gelueft:
  - Ären Aen ass en Diamant! Wann d'Ae en Diamant ass, am Géigesaz zu den natierleche Steen, ass et ëmmer bei der Hand a brauch net erausgegruewen ze ginn!
  D'Alice huet geckeg en aneren Aphorismus bemierkt:
  - Och eng Kéi brauch Hosen, wann se op der Gabel vun enger Weid an enger Waasserplaz sinn! Eng Fra schätzt Kleeder op sech selwer, e Mann schätzt hir Verontreiung, an de Steierbeamten schätzt d'Zuel vun de Flecken, déi aus engem anere säi Kleed ofgeschnidden kënne ginn, andeems de Staatsbudget gefléckt gëtt!
  Et war eng temporär Luucht am Himmel, awer op eemol, am Zentrum vun de Positiounen, waren déi fortschrëttlech russesch Truppe wéi en Héichuewen, wéi e Meteorit an d'Äerd gefall. Honnerte vun Infanteristen goufen auserneen gerappt, verbrannt an a verschiddene Richtungen geworf. Si verspreet, et schéngt, datt si keng Leit sinn, mä eng ganz Welle vun engem Tsunami ass opgestan, aus liewege zerstéiert an dout Kierper.
  D'Angelica huet iwwer de Kaméidi geruff:
  - Wow! Hei ass e Schlag! Och "Andryusha" klappt net esou!
  Alice proposéiert:
  - Dëst ass de Strumtigr, mat sengem Bomber. Déi mächtegst gefollegt Attentat Pistoul!
  D'Angelica huet d'Hänn opgeriicht.
  - Jo, ech hunn dës Durra nach net gesinn! Wahrscheinlech Self-propelled Waffen wat Dir braucht!
  - Mir mussen dës selbstfahrend Waffen gesinn an neutraliséieren! Alice gesot. - Soss kachen mir am Bad!
  D'Angelica huet aus der Plaz gespott:
  - Mir wäerten an engem Bad sinn: also e Bad fir eng russesch Persoun ass Gléck!
  Sou Chaos huet um Schluechtfeld regéiert, datt d'Alice et fäerdeg bruecht huet ze fixéieren wou de Schoss hierkënnt nëmmen mat engem zweete Volley. Ausserdeem goufen déi zwee, "Sturmtiger", op eemol geschloen. Also hunn dës Bommen geruff, sou vill Affer ...
  D'Angelica, wéi de Spinoza an de Cicero an een gerullt, sot:
  - Fir d'Wuel vun der Konscht maachen d'Performer fräiwëlleg Affer, fir d'Militärkonscht sinn d'Nolauschterer gezwongen ze Affer! D'Publikum wëll ëmmer en Encore mat engem Meeschterwierk vun der Konscht, et gëtt kee méi aus der Ëffentlechkeet, deen eng Widderhuelung mat engem Meeschterwierk vun der Militärkonscht wëll! Concerte vum Maestro vun der Konscht, grouss Sue gi fir Tickete bezuelt, an nach méi Sue gi bezuelt fir Concerte vum Maestro vun der Kampfkonscht ze vermeiden!
  D'Alice huet hire Frënd ënnerbrach:
  - Komm, op mengem Kont, mir schéissen direkt an de Kanal vun der breet Maulkuerf vun der Kanoun, da wäerten d'Bommen an der Treibhausgas detonéieren!
  D'Angelica huet de Fanger an hirem Tempel gedréint:
  - Dir musst fir d'éischt d'Positioun änneren, datt de Wénkel méi riicht ass an d'Been stompen!
  D'Krieger sinn mat all hirer Beweeglechkeet gelaf, awer erëm haten se keng Zäit. Stormtigers schéngen zousätzlech Automatik beim Neiluede kritt ze hunn an hir Feierrate ass eropgaang. Desweideren, net nëmmen Infanteristen, mee och Panzer leiden aus engem Volley, Tierm goufen ofgerappt, a Stol war mat Flamen gemëscht an engem däiwelschen Hexekessel.
  D'Meedercher, genervt vun hirer Lues, hunn bewosst hir blouss, weiblech Féiss an d'Feier gesat, fir sech mat Péng ze bestrofen!
  Angelica bemierkt:
  - Mir hunn et verdéngt!
  D'Alice, déi an der Angscht grimassen an barfuß um Feier danzt, huet bäigefüügt:
  - An d'Feinde verdéngen nach méi schlëmm!
  Angelica huet geäntwert:
  - Et ass besser ee Schëller ëmzebréngen, wéi honnert auszeweisen, déi lescht Schëller maachen et selwer!
  D'Alice huet entscheedend als Krieger vum Luzifer erkläert:
  - A genee dat wäerte mir maachen!
  D'Meedercher hunn Ziel geholl, aus de klenge Flamen danzen, de Péng a Verbrennunge erlaabt hinnen ze konzentréieren. No allem ass dëst hir Heemecht, hir Bridder si russesch Zaldoten, si musse gewannen an déi lescht Schrëtt op Berlin huelen. Wann de Kommunismus gewënnt, stierft de Mënsch ni un den Hänn vun engem anere Mann!
  Soft-Start, speziell Kugelen vun verstäerkten Rüstungspiercing fléien aus de Stämme. Hei war d'Haaptschwieregkeet net nëmmen an d'Lëftung ze kommen. D'Nazien sinn och keng Narren an hunn d'Fässöffnung mat enger Kap wéi engem Teapot Deckel geschützt. Dofir war et néideg Zäit ze hunn fir an deem kuerze Moment ze planzen, wann den Deckel an engem Moment aus dem Schéiss eropgeet. Dann, wéi Kugelen, déi eng Mëschung aus verschiddenen aggressive Flëssegkeeten duerchbriechen ...
  Et explodéiert monstréis, éischt zwou Explosiounen zur selwechter Zäit, duerno e puer méi aus der Detonatioun vun enger Dose méi Munitiounsbommen. Puer Emgéigend pillboxes, de Fritz goufen zerstéiert oder schwéier beschiedegt, beandrockend Lücken goufen an hinnen gemaach.
  D'Explosiounswell war sou staark, datt si béid Krieger bal um Réck geschloen huet. A Freed hunn d'Meedercher geruff:
  - Do ass! Et ass just Klass!
  Alice dobäi:
  - Dat scharf Ae vun engem Scharfschützer ass fäeg déi déck Rüstung vun den déckste Wenkbrauwen ze duerchbriechen, den dommste Krieger!
  Eng zefridde Stëmm gouf vun hannen héieren.
  - Ech hunn et gesinn! Meedercher, betruecht den Uerde vun der Herrlechkeet vum éischte Grad an Ärer Tasche ... E Mann an der Uniform vun engem Major vun der zaristescher Geheimpolizei erholl. - Méi genee op der Broscht! Gutt geschafft Meedercher! Wéi och ëmmer, dëst ass net all Är Exploiten!
  D'Alice huet geschwat:
  - Dëst ass just den Ufank!
  Angelica sprang op.
  - A virun allem e gudde Start!
  Major dobäigesat:
  - Dëst ass den Ufank, an d'Enn zu Berlin! Ech wier net iwwerrascht wann Dir den Hitler och un d'Bäll hëlt. Iwwerhaapt, Dir sidd Meedercher um Niveau vun engem Superman!
  D'Krieger hunn bescheiden geäntwert:
  - Nee, mir si just sowjetesch Fraen!
  Den Doud vun de Sturmtiger an de Schock vun der Néierlag schéngen d'Kräfte vum Fritz ze briechen, den drëtte Gruet war schonn de Moien vum uechtzéngten iwwerwonne ginn. Truppen, besonnesch Panzer, sinn op méi gläichméissegen Terrain gekrabbelt. D'Meedercher hu souguer esou schwéier Maschinnen missen drécken!
  Angelica bemierkt:
  - Krich ass dat meescht Glücksspill, nëmmen an deem verléiert de Staat, am Géigesaz zu Poker, deen, dee sech net un d'Opreegung ënnergeuerdnet!
  D'Alice huet eescht bäigefüügt:
  - En Attack an engem Krich ass wéi e Päerdsrennen, nëmmen den Hippodrom huet vill méi Hindernisser a korrupt Jockeys!
  Angelica huet geäntwert:
  - Dësen Aphorismus ass net korrekt! Dir kënnt Jockeys bei Päerdsrennen bestiechen, wärend der Attack realiséiert de Leefer datt d'Liewen net ze verkafen ass!
  D'Krieger sinn nach méi wäit fortgelaf ... A gläichzäiteg hir Pärelzänn verstoppt. D'Alice huet souguer gesongen:
  - Schéinheet, Schéinheet, mir huelen eng Kaz, e Siskin, en Hond, de Petka de Bulli, en Af, en hallwen Tram an d'Geckenhaus! Hei ass eng Firma!
  D'Angelica ass no vir an d'Trenches gerannt huet bäigefüügt:
  - Eng Firma déi net ënnert dem Hummer verkaf ka ginn!
  Alice wénkt.
  - Jo! D'CPSU wäert eis iessen!
  D'Angelica war iwwerrascht:
  - A wat ass d'CPSU? Ech kennen dëse Begrëff net!
  D'Alice huet op eng komesch Manéier ausgeschafft:
  - Et kann als Kommunistesch Partei vun der Sowjetunioun iwwersat ginn!
  D'Angelica huet hir gebrochene Schëlleren gezunn.
  Awer esou en Numm gëtt et nach net ...
  Alice huet opgerappt, riets Fauscht:
  - Gleeft mir, et wäert! Néideg wäert!
  Angelica huet geheit:
  - Sidd gesond!
  D'Alice huet e seriéise Witz ënnerstëtzt:
  - Ech wäert definitiv!
  Op der Einfache war d'Resistenz méi schwaach, awer nach haartnäckeg. D'Ferdinands ware besonnesch lästeg, dës Kämpfer selbstfahrend Waffen, wéi rieseg Bommeleeër, sinn an d'sowjetesch Ausrüstung mat hiren Muschelen ausgebrach. Zerstéierung vun der "Ferdinand" ass net einfach, net ouni Grond dës Self-propelled Pistoul ass de massive vun der schwéier an ass zweet an Zuel nëmmen Panzer-4.
  D'Angelica huet en Embush Panzer an de Bëscher gesinn ... Den Auto ass nëmmen zweeanzwanzeg an eng hallef Tonne Gewiicht, awer en huet eng Panther Kanoun. Déi niddreg Silhouette mécht et einfach ze camoufléiren a vun hannert Ambushë schloen. D'Alice huet och ugefaang op d'Panzer ze krauchen ... En erfollegräichen Auto, mä säi vollt Potenzial gouf net voll genotzt, wéinst der Dommheet vum däitsche Kommando. Am Allgemengen, ass dëst e komeschen Phänomen vum Zweete Weltkrich. Russesch militäresch Kommando am Laf vun de Feindlechkeeten huet däitlech verbessert an der Konscht vum Krich, virun allem um takteschen Niveau. An déi däitsch, am Géigendeel, hunn d'Truppen vill méi schlecht verwalten wéi am Ufank vum Krich. Dowéinst och d'Erhéijung vun der Ausrüstung (1956 méi Panzer an Self-propelled Waffen goufen an engem Mount produzéiert wéi am ganze 1954!), huet hinnen net gehollef widderstoen de russesche Schlag vun der zaristescher Arméi. Zum Beispill, wa mir d'Produktioun vu Waffen huelen, dann an de fofzeg-fënnefsten an fofzeg-sechsten Joer d'Verhältnisser am Verhältnis vun der Produktioun vun Ausrüstung fir den Däitschen waren besser wéi an de fofzeg-éischt an fofzeg-zweet Joer. Mä de Verlaf vun de Feindlechkeete gouf fir den Drëtte Räich net méi gënschteg, mä éischter de Géigendeel!
  Meedercher, si beschränkt sech net op d'Zerstéierung vun der Panzer-4 Optik, si hunn och den Auto mat ageholl kumulativen Granaten opgeblosen. Éischt eng Panzer, an dann déi nächst ...
  Angelica huet gelaacht.
  - Esou drësche mir dës Viperen!
  D'Alice, déi hir Dolkzänn verstoppt huet, ass averstanen:
  - Mir drëschen esou vill, datt souguer eng Schildkröt Panzer-4 net retten!
  Et ware vill Jugendlecher an de Gruef, anscheinend zimlech rezent opgeruff. Et waren esouguer esou bloe Jongen, datt se net mol op Teenager gezunn hunn, ongeféier néng oder zéng Joer al. Si hunn duercherneen an Angscht ausgesinn.
  Jongen hunn waffen, recoilless kaliber 20 mm. Liichtgewiicht, an no bei hinnen kënnt Dir d'Infanterie braten, oder den Tankraup ëmbréngen. Hei ass e klengen, hellhoeregen, an engem Ambush begruewen, just seng blo Fersen stécht eraus. Vill Jongen si barfuß, et waren keng Stiwwelen vun enger passender Gréisst, an an Däitschland Mëtt Abrëll ass d'Wieder wéi a Russland am waarme Mee. D'Jongen vum Drëtte Räich verspreet sech awer net aus Angscht, wéi eeler däitsch Miliz bei der éischter Geleeënheet, d'Patten op d'Spëtzt erhéijen oder op Berlin flüchten.
  Nëmmen d'Jongen zoumaachen d'Oueren, fir dout ze ginn vun de Muschelen, an dem Gejäiz vun de brennende Kaddoe vun "Andryush" a "Katyusha". An dofir kämpfen se bis zum Schluss. E puer réckelen souguer op Bedruch, loossen d'Zaldoten vun der Rouder Arméi erakommen, huwe wäiss Stoffer méi no op, a sprengen sech dann zesumme mat hinnen op. Couragéis Kanner, déi duerch Propaganda gedroe sinn, a vill méi kritesch Erwuessener, virun allem déi, déi sech un d'Deeg virum Hitler gutt erënneren, a sech net komplett Gehirnwäsche gelooss hunn.
  Dofir, wat méi no bei Berlin ass, wat manner Erwuessener, déi hannendrun flüchten, ginn, an déi méi dacks baartlos, awer couragéiert kleng Jongen kämpfen.
  Awer ënner de Kämpfer hunn d'Däitsch Meedercher vill méi dacks ugefaang ze plënneren. Den Hitler, zu sengem Kreditt, huet et als Pflicht vum Herrscher ugesinn, Fraen ze schützen an net wéi Kanounefidder un d'Front ze loossen. Ausserdeem ass de Mangel u Männer aus enger demographescher Siicht net sou schrecklech, ee Mann kann Honnerte vu Weibercher befruchten. Awer eng Fra brauch néng Méint fir e Kand ze ginn an nach zwee Joer fir sech ze erhuelen.
  D'Alice, wéi se gesinn huet datt d'Angelica op d'Jongen schéisst, huet d'Maulkuerf geschloen an ausgeruff:
  - Maacht keng Kanner ëm! Hutt Dir d'Fra oder de Wollef verstanen?
  D'Angelica huet hefteg wéi e Panther geknipst:
  - Kënne si eis ëmbréngen?
  Alice bemierkt:
  - Dat si Kanner, si verstinn net... Ausserdeem ginn et verschidde Moralniveauen. Faschistesch Moral ass Basis, Kommunismus Moral ass sublim. Baséierend op dësem, musst Dir verstoen datt mir net kënnen, sollten net sou schlecht sinn wéi eise Géigner. Soss, wat ass de Sënn fir eis d'Roll vum Gutt an der Schluecht géint dat Béisen ze behaapten.
  D'Angelica wollt als Äntwert en Aphorismus spin, awer hire Kapp war eidel, wéi e Portemonnaie vun engem Reveler. An näischt koum, witzeg a ätzend.
  D'Alice huet hire Frënd op d'Schëller geklappt.
  - Dat ass et! Och wann de Stalin gesot huet, mir géifen op de Schlag vum Feind mat engem Dräischlag reagéieren, huet hien guer net gemengt, datt d'Mëttlechkeet mat dräifach Blödsinn beäntwert sollt ginn. An op Grausamkeet Triple Grausamkeet! An dësem Fall ass de Prinzip vun Aen fir Aen net eise Prinzip!
  D'Angelica huet an Iergerschaft gefroot a ganz raisonnabel bemierkt:
  - Den ale Mann, scatter, si hunn e vill méi staarken Instinkt fir Iwwerliewe zu all Präis. Also, dat ass eng ganz kontrovers Iddi ... Dat heescht, ech wollt soen, datt mir geschwënn kee méi wäerten op schéisse ausser blowy Sucker ... Also, wat kënne mir zréckzéien?
  D'Alice huet op d'Angelica mat hirem Zeigefanger op de Westen gewisen:
  - Dir gesitt, d'"Panthers" krauchen, gleew mir, mir wäerten nach ëmmer een hunn fir hei ze kämpfen an een ze zerbriechen! Ass et net kloer!
  Angelica gefrot hirem Frënd:
  - Datt meng Hänn vun Middegkeet zidderen, a meng Been och ... Vläicht séngs du mir eppes Freed?
  Alice huet geäntwert:
  - Jo, och ech hunn meng Aen fir de fënneften Dag net zougemaach! Ze sangen, ass et eppes fir Iech frou ze sinn ... Vun der aler?
  D'Angelica huet de Kapp rosen wéi eng Mier gerappt.
  - Net! Verdammt et ass al! Loosst eis besser sangen, nei, lëschteg, sowjetesch!
  D'Alice huet d'Gesiicht opgeschrauft.
  - Et wäert Spaass ginn, mee Riichter selwer wéi sowjetesch!
  D'Angelica, vermësst, huet rosen de Gewierhënn géint d'Wang gedréckt, gemëscht:
  Mir brauche keen extra Hype! Mir brauchen, éierlech, schéin a poetesch ...
  D'Alice huet an hirer herrlecher onimitéierbarer Stëmm gesongen:
  Russesche Geescht am Schluecht falen net,
  O rout Sonn, Fréijoersstrahlen!
  Och wann de Fuhrer vun engem Steenzait ëmgi war,
  Eisen Hammer klappt wéi eng Trommel am Däischteren!
  
  Am Hënneschten vun der Déif eis Bëscher -
  An déi gëlle Käre vun Hunneg vun gebierteg Felder!
  Loosst de roude Fändel iwwer d'Arméi spülen,
  A Fligeren hunn Flilleken um Himmel vu Kranen!
  
  Loosst de Wee vum Vaterland méi héich ginn;
  Mir erhéijen de Kommunismus iwwer de Planéit!
  Mir héieren d'Stëmm vun honnertdausend staark Natiounen,
  Alles ass opgehuewen an de Ritter trëtt net erof!
  
  Gleeft, den Hierscht wäert net am Land kommen,
  A mir wäerten net ënner dem Schnéi afréieren!
  Et ass besser fir Meedercher opzehalen -
  Wäert zréck, kennt eis Arméi mat enger glorräich Victoire!
  
  Berlin wäert falen, mir gesinn geschwënn
  A mir fäerten iwwerhaapt net virun "Panthers", "Tigers"!
  Et gi Sätz fir de Fritz,
  Gutt, kréien d'Auszeechnunge, Jongen vu Russland!
  
  An eis Fäegkeet ass wéi eng Flam,
  De Faschismus wäert sech a sténkend Äsche verstreeten!
  An d'Häertheet ass wéi e Steen,
  De Projektil rëselt, zerdréckt - Bang!
  
  D'Gebieder vum Satan, oppassen net,
  Den Här huet decidéiert et deen eenzege Wee ze loossen!
  Loosst eis d'Äerd vum Nazismus botzen,
  Ëmmerhin ass de Planéit guer keng Wiertschaft fir de Fritz!
  
  Natierlech hu mir vill bezuelt
  Eis gerecht Mier sinn verschwonnen!
  Elo ass Russland an der rouder Muecht,
  A keen Däiwel säi Bedruch méi wäert zréckkommen!
  
  No allem ass d'Ursaach vum Kommunismus helleg,
  Et gëtt absolut, grenzlos Guttheet dran!
  An no de Gesetzer vum ganz richtegen Dualismus,
  Kapitalismus ass net bestëmmt fir ze bléien!
  
  Also datt den Honger d'Natiounen net quält,
  Kollektiv Häff mussen iwwerall gepflanzt ginn!
  Et dauert nëmme véier Joer
  Den Allmächtege wäert eng Firma fënnef fir de Bau setzen!
  
  An dann Weltraum - den Haff vum Universum,
  Maacht et gutt, mat engem mächtege Besen!
  Dës Herrlechkeet ass staark onvergiesslech -
  An deem all Persoun e groussen Held ass!
  
  Kräischen net Witfraen fir Zaldoten,
  Iwwerhaapt, et gi keng onméiglech Ziler fir Wëssenschaft!
  Si gi mat der Operstéiungszeen belount,
  A mir schécken Iech e Bouquet vun eis, vu Scharlachrousen!
  . EPILOG.
  Den Hitler huet den 20. Abrëll 1957 siechzeg aachtzeg Joer gefeiert. Dëst ass bal en Anniversaire, d'Vakanz ass eigentlech an enger verluerer Positioun. Elo huet de Fuhrer e Choix: entweder stierwen mat Éier. Oder lafen a verstoppen ënnerierdesch.
  Souwuel deen an en aneren Hitler ass net zefridden. Also d'Situatioun fir den Drëtte Räich ass ganz eescht.
  Hitler kuckt op e Gladiator Kampf. D'Jongen kämpfen an de selwechte Schwammstämm.
  Jongen zéng Joer al wackelen all kleng Saber a bedecken sech mat Schëlder. Hir plakeg, gebrannt, dënn Kierper blénke vu Schweess.
  D'Jongen hunn sech schonn géigesäiteg gekraazt. Ee vun hinnen huet e Schlag verpasst a gefall. De Moor huet seng blo Ferse mat enger Fackel verbrannt.
  De Jong ass opgesprongen. An hien huet erëm verpasst. A gefall mat Blutt.
  Den Hitler huet op der Spëtzt vun de Lunge geruff:
  - Fäerdeg et!
  A mat dréchen Hänn getippt. De Krich schéngt op en Enn ze kommen an dem Fuhrer seng Stëmmung ass net ganz gutt.
  Et ass Zäit fir hien ze schéissen. An dëst, wéi se soen, ass en dréngende Besoin.
  Déi couragéiert Krieger sinn schonn an de Rand vun Berlin erreecht, déi vun der Rouder Arméi gestiermt gouf. Ee vun de antike Forten, verstäerkt duerch modern Befestegungen, war nach ëmmer schwéier ze kämpfen, russesch Truppen hu probéiert méi déif an d'Zitadelstad ze briechen.
  An den Damp schéngt ëmmer méi hefteg ze ginn ...
  D'Alice huet sech e bësse vun hire Wonnen erholl, awer si ass net ganz séier gelaf, et war nach ëmmer Schwäch an hire Been. Nëmmen datt de Radio bericht huet, datt déi russesch zaristesch Truppen an déi amerikanesch-russesch an och zaristesch Kräfte sech getraff hunn, de Ring ronderëm Berlin zougemaach hunn. Et gouf eng Fraterniséierung tëscht den Zaldoten.
  De Krich, grausam, erschreckend, war schonn um Enn. Awer déi enk, ganz enk Enn huet Kraaft ginn, huet Kraaft gebuer.
  D'Meedercher sinn op de gebrachenen Daach geklomm a vun do aus ugefaange fir d'Festung ze jagen.
  D'Mauere ware monstréis, mat all der Virsiichtegkeet charakteristesch vu mëttelalterleche Bauhäre gemaach.
  Et waren vill Loftabwehrgewierer, Maschinnegewierer a Mörser. Souguer iergendwéi koumen op "Jagdtigers" iwwerdeckt op méi dënn gepanzerten Säiten an Heck mat Betonplacken.
  Et ass net einfach fir no ze kommen, obwuel den haartnäckege Aleksei um Himmel opgetaucht ass. Si hunn anscheinend probéiert schwéier gepanzert Bunker ze kréien.
  Alice notéiert:
  - Dëst Fort ass ëmgebaut, du Bastard!
  D'Angelica huet gejaut:
  - Dat ass richteg, et ass fest! Awer et ass vill méi schlëmm fir eis.
  Alice proposéiert:
  - Vläicht méi no beim Zentrum. Do fanne mer nach vill méi Ziler.
  D'Angelica huet ganz defteg hir blo Been hannert hirem Ouer mat graziéisen erofgeklappte Fanger gekräizt:
  "Fir d'éischt briechen den opteschen Instrumenter vun den Jagdtigers, an da wäerte mir an d'Mëtt plënneren, an et gëtt eng grouss Juegd!"
  Eemol eng Schnéi-wäiss Dauf, si gouf schwaarz vum Verbrenne an huet ausgesinn wéi e Kueb. An um Himmel sinn embers vu Stären schrecklech duerch de Rous opgetaucht. Hei ass d'Welt, ouni dat Bescht ... Och wa wat ass dat Bescht?
  Alice notéiert:
  - Dat Bescht vun der Welt ass, datt Dir ni soen kann - et kann net méi schlëmm ginn!
  Angelica, als Schlaang vun Arbakan, agefouert:
  - Wat ass schlecht an der Welt, just am Krich, an no der Victoire gëtt et net besser!
  De Jong Oleg Rybachenko, deen op si sprangen, huet geruff:
  - Vu wat schwätz du. De Feind schneit schonn eis Panzer!
  Tatsächlech, aus de Ventilen vun engem laangen an décke Maulkuerf sinn kumulative Muschelen gefall. Et waren véier "Jagdtigr" -3, dräi vun enger laanger Distanz verpasst, an déi véiert huet de beschleunegen "Nikolai" -3 direkt an der lénkser Raupe getraff. Vum zerstéierende Schlag vun engem drësseg Kilogramm Projektil sinn d'Rollen a Bunnen ofgerappt ginn, an den Auto selwer huet sech bal ëmgedréit.
  D'Angelica huet haart geflüstert.
  - Dat ass e Spëtz. Gutt, kënnt Dir op hir Optik pochen?
  D'Alice war net ganz sécher.
  - Schwäch an de Fanger, Hänn zidderen ... Ech sinn net sécher.
  D'Angelica huet veruechtend geschnappt.
  - Mee du bass nach ëmmer e russesche Mann! Wësst Dir wat russesch Leit kapabel sinn?
  D'Alice huet sech nervös op de Kinn geschloen.
  Alles ausser Dommheet!
  De Schnéi-wäiss Krieger huet hiert rietst Auge verklengert an huet ugefaang ze zielen. "Jagdtigers" -3 hat e menacéierten Ausgesinn - virun allem d'Frontbewaffnung, d'Mask vun der Pistoul, déi et d'Ähnlechkeet mat engem Schwäin huet. Awer e bësse méi héich Entfernungsmesser a Periskopröhre. Do muss een et planzen!
  D'Alice probéiert sech ze konzentréieren ... Stellt Iech eng Kugel als eppes wéi eng bestuedend Duechter. An hir Verlobten op bal engem Kilometer Distanz ass eng optesch Vue. An hie muss néiergelaf ginn ...
  "Jagdtigers" -3 nees späiz, ee vun den Autoen "Nikolai" bléist den Tuerm mat engem genauen Hit erof ... An de Gehäuse mat der Undercarriage beweegt sech duerch Träger no vir. Phasmogoria!
  Alice flüstert:
  - Gutt, Mamm vu Gott a George, hëlleft Iech de Harz vu Gehenna ze schmaachen! - D'Meedchen dréckt sanft op den Ausléiser.
  D'Angelica sëtzt ruppeg hir Frëndin a zitt op d'Schëller:
  - Vu wat schwätz du. Wëllt Dir d'Muttergottes mat Harz drénken?
  D'Alice werft hir gekräizegt, staark Hand wéi d'Hand vun engem Schmiede of a seet:
  - Sou erënneren ech mech un schwangere Fraen mat Schlitze Bauch, a Puppelcher, déi un der Nabelschnouer hänke bleiwen, da wëll ech all d'Hellegen ... Denkt selwer, wa se sou Chaos erlaben, wat sinn se dann!
  D'Angelica huet d'Nuesbréck mam Hënneschten vun hirem Hënneschten kraazt a geschnäert - "e schlecht Zeechen":
  - Jo, ech weess dat scho laang. Och an der Schoul hunn si eis erkläert firwat et kee Gott gëtt - wann Gott esou eng hellesch Welt erlaabt, wat fir eng Gott ass Hien dann?
  D'Alice huet an der Äntwert gelaacht, de Zeigefanger op hirer rietser Hand huet verréid schmerzt. D'Meedchen huet gefruer a probéiert hir Päerdsgedanken ze sammelen. Focus op shooting. Awer d'Gedanken sinn iergendwou op d'Säit gaang, a souguer erof ...
  D'Alice huet schlau bemierkt:
  - A wat ass eis Fräizäit ouni Krich? Wierklech langweileg! Denkt un Leit als Roboter? A mir si frësch a lëschteg Kanner vum Allmächtege ...
  - An net béis! - Angelica. - Ma firwat schéiss du net?
  Alice blénkt domm.
  - De Fanger ass am Streik ... Ech kann verpassen ...
  Angelica séngt hei:
  - Ech hunn déi éischte Kéier verpasst, déi zweete Kéier bedauert, an déi drëtte Kéier hunn ech et verpasst, datt de Monni gesongen huet!
  D'Alice huet d'Lidd weidergefouert:
  - D'Musek spillt, d'Tromm klappen - de Sentier Fritz gëtt op de Kierfecht bruecht!
  Spëtzen "Jagdtigers" -3 ware vun variabelen Efficacitéit, mä wann Hit, se ofgerappt alles an enger Zeil. "Nikolai" -3 huet geschoss an op der Bewegung getraff, ouni iwwerhaapt un d'Ziler ze denken. Probéiert awer, probéiert esou e Koloss. Ee Wuert - Nazi fakyu!
  Schonn "Alexander" -4 krut säin "Hotel", den Tuerm war verdréint ...
  D'Alice probéiert den Ausléiser ze zéien, awer de Fanger wëll net béien. Ausserdeem ass hien geschwollen, an d'Meedchen ass sou domm.
  Awer hei huet den Oleg Rybachenko, wéi ëmmer seng Frëndin a schwéieren Zäiten z'ënnerstëtzen, ugefaang ganz haart ze sangen:
  Mäerchenwelt ka béis sinn
  No allem ass d'Magie och zwee-Gesiicht!
  Alles schéngt gutt jonk ze sinn
  Ech wëll d'Wourecht; liewen zu Éiere berühmte!
  
  Awer iergendwou weeft en Troll en Netzwierk,
  E béise Ghoul setzt Fallen!
  Mir ginn op eng laang Wanderung
  Si waarden op eis getest ginn, net Spillsaachen!
  
  Vläicht ass de Moos schrecklech stacheleg,
  Gutt, eng Waasserlilie amplaz eng Fal!
  Blutt süchteg Tréinen aus de Wolleken,
  Amplaz vun engem Mound vu Klingen, blénkt e Corsair!
  
  Awer mäi Frënd ass e Liicht Elf,
  D'Krulle vun engem Frënd blénken mat Gold!
  D'Fee sot - de Jong dreift net,
  An ausgestreckt mëll Hänn!
  
  Dal Elf Buddy Schwert Lektioun,
  Lunge, Rebound, Variabel Posen!
  Fir datt de Stamm vum Liewen am Béisen net schrumpft,
  Du gitt der Zauberin zwou Rousen!
  
  Den Zwergschmidt huet e Saber geschmied,
  Hie seet mir, lächelt mat engem Smirk;
  Wëllt Dir e glorräich Enn an der Schluecht,
  Et ass néideg Frënn mat kierperlech Kultur ardently ze sinn!
  
  Fusioun véierzeg Baachen am Training,
  A schlussendlech ass d'Damaskstol mir gehorsam ginn!
  Du hues als éischt aus dem Bam vun de Knuet ofgeschnidden,
  Gutt, da wäert Dir en noble Krieger ginn!
  
  Hei kënnt d'Schluecht; mat den Elfen
  Trollen, a Ghouls brullen mat hinnen!
  Awer fir mech ass d'Arméi eng Famill,
  An et gëtt kee Wonsch an engem Kampf ze zéien!
  
  Ech erënnere mech un d'Bewegungen, d'Lunge vum Blade,
  De béise Ghoul ass mat Hambier erstéckt!
  Mir hunn de Kreaturen e staarkt Blade ginn,
  Mir bauen eng Welt, propper an nei!
  De Jong huet gesongen, an d'Alice huet d'Taktik geännert, an de mëttleren, laange Fanger vun engem bloe Been un den Hond vum Scharfschützergewehr gestoppt ... Sou huet déi neist Method fir ze schéissen.
  "Jagdtigers" -3 gouf séier blann, an dann huet ee vun de luke opgemaach, e raséierte Kapp mat engem schwaarze Fleck iwwer säi richtege Auge erausgestach.
  D'Angelica huet hir Frënn mechanesch an d'Been gedréckt fir ze verhënneren datt se schéisst a sech selwer geschoss ... Awer Roserei huet sech als schlechten Helfer erausgestallt, d'Kugel spréngt laanscht den décke Cover vun de massiven selbstfahrenden Waffen. D'Nazi huet kal bluddeg commandéiert, an d'Waff huet erëm geschoss an ... Aner 34 hunn hiren Turm verluer, stolz iwwer dem Hull erausgestouss.
  D'Alice huet ouni Erfolleg, wéi e Panther mat engem gebranntem Schwanz, probéiert hire Foul Frënd mat engem Kick ze schéissen. Also huet si hir Attack mat engem kloer gesate Block ofgeschloen:
  - Firwat bass du wäiss?
  - Wat méchs du? D'Alice huet de Blëtz aus hire Saphir Aen ofgeschoss. - Mir kämpfen fir eng gemeinsam Saach, fir d'Erléisung an d'Gléck vun der ganzer progressiver Mënschheet, an de brennege Däiwel ass jalous op hire Frënd, datt si d'Nazis méi ausernet, a dréckt.
  D'Angelica huet sech geschummt an huet direkt fonnt:
  - An ech hunn eng Moustique vun Äre Been geklappt. Du hues schon zevill Blutt verluer, an hien suckelt nach ëmmer de Bastard!
  D'Alice korrigéiert hire Frënd mat schlecht verstoppte Spott:
  - D'Moustique ass keen Bastard, hien ass en Arthropoden Ignomaus!
  Angelica, als Äntwert, huet hir Zong hirem schneewäissen Engel gewisen - sangen:
  - Ech ginn Wëssen, an der Hoffnung ... Dass e Master-Diplom engem Ignoranz gëtt!
  Den Oleg Rybachenko huet seng Frënn ënnerbrach an huet souguer e roude Schlag an d'Gesiicht ginn, si huet anscheinend net esou impudence vum Jong erwaart, datt si hir verginn huet:
  - Jo, Dir schéisst, a rant, wéi Fraen um Maart!
  D'Angelica huet probéiert ze äntweren, mä de jonke Scout-Colonel hat och d'Reaktioun vun engem Schlangefanger a sprang zréck. Awer de brennege Däiwel wollt selbstverständlech net verzeien an ass direkt no him gerannt. De Bouf sprang iwwer d'Knollen, gesalzt, mat Knéihosen, kaal Féiss. Angelica ass hannert him.
  D'Alice ass op d'Schéissplaz gewiesselt. Gutt, wann hire Krieger d'Fangere vun hire bloe graziéise Been als Tool muss benotzen. No allem si si sou behendig a flexibel, si kënnen et net méi schlëmm wéi hir Hänn handhaben.
  Dem Faschist säi raséierte Kapp war vun enger genauer Kugel tëscht den Aen opgedeelt ... Natierlech kënnen d'Leit net wéi gewinnt mat de Féiss zielen. Hei ass et éischter Intuition a Verbindung mat der Äerd, déi d'Energie vun enger heelen Wound gëtt.
  D'Alice huet dunn geduecht datt vläicht an honnert Joer, wann gutt gefüttert Nokommen iwwer hir Aventure liesen, vill vun hinnen denken: "Barfuß Narren." Si rennen barfouss, iwwer Dornen, Splitter, gebrach Zillen, Steng a Bränn ... Vläicht soen och déi masochistesch Perverten.
  A si wëssen net datt d'Äerd, och d'Däitsch duerch eng blo Sole, hinnen wierklech magesch Kräfte gëtt, aus deenen d'Wonnen iwwerraschend séier heelen, fantastesch Energie fléisst, an am wichtegsten eng ganz aner Perceptioun vun der materieller Welt. Nämlech d'Perceptioun, déi hir zu engem iwwermënschleche Scharfschützer gemaach huet. Wéi och d'Angelica, iwwregens, hei huet si, obwuel net ouni Schwieregkeeten, de Jong gefaangen an hält hien op Aarmlängt. Och wann den Oleg Rybachenko net méi sou kleng ass, a ganz muskulär a seneweg, eng natierlech Festung zesumme mat vital Aushärtung.
  De Jong erkennt och praktesch keng Schong, obwuel an engem schwéiere Frascht vun zwanzeg Grad hien an d'Alice, souguer méi wéi annerhallef, maximal zwou Stonnen, nach net am Barfußmodus kënne stoen. An da muss een sech beweegen, an an engem Ambush, an der Keelt, d'Been séier a ganz schmerzhaft stiffen .... D'Angelica verbréngt d'Nuecht, an de Schnéi gruewen a gläichzäiteg an engem Badekostüm, oder souguer nëmmen an Hosen. An näischt, och d'Haut gëtt net blo, wéi wann si d'Schnéi Queen ass.
  D'Alice huet gehofft, datt si schlussendlech fäeg wier en ähnlechen Aushärtungsniveau z'erreechen. Virum Krich huet si an enger net aarmer Famill gelieft, hire Papp war de Chef vum Bezierk Exekutivkomitee, hir Mamm war Ingenieur-Economin.
  Si haten keng Zäit fir ze evakuéieren, an d'Eltere schéngen verschwonnen ze sinn ... De Camion, op deem d'Alice gefuer ass, huet sech bal vun der Explosiounswell ëmgedréit, an d'Rieder goufen mat Schrapnel geschnidden.
  Also zesummen waren se Jongen, dunn war si nach just eng Pionnéier, ass eleng no Osten geplënnert.
  Awer dunn hunn d'Jongen se entlooss, déi decidéiert hunn ouni Erwuessen ze kämpfen ... Ma, d'Meedercher sinn hannert hinnen.
  An esou sinn se an der Besetzungszone opgehalen ...
  D'Liewe vun de Meedercher war schwéier. D'Alice, eleng gelooss, huet missen als Aarbechter schaffen ... An dëst ass eng lieweg Häll, obwuel ... Glécklecherweis hunn d'Elteren d'Meedchen net ze vill verwinnt, si hat Erfahrung an der kierperlecher Aarbecht, awer net sou ustrengend.
  An d'Aarbechter hunn haart geschafft, fir zwee Drëttel vum Dag ... Natierlech huet d'Alice am Fréijoer, am Summer an am Hierscht geléiert an engem Kottengkleed a barfuß ze goen, wéi och bal all Kanner an der Beruff. Och d'Familljen vun de Polizisten an den Eelsten hu probéiert sou bescheiden wéi méiglech ze sinn.
  D'Alice huet awer als Bewosst vun Ufank un no Verbindunge mam Underground gesicht a probéiert dës oder déi Aufgab ze erfëllen.
  Als Meedchen, mat schnéiwäiss Hoer an engelhaft Gesiicht, war si ideal fir d'Roll vun engem Messenger oder Scout ugepasst. Si huet eng exzellent Erënnerung, si kennt Däitsch an Englesch, déi souguer op d'Zänn spréngt, an Dir gesitt esou, datt keen denkt, datt d'Meedchen dem Fritz den Doud bréngt.
  D'Alice huet hir Kleng gestampt, duerch laange Spazéiergang laanscht Dosende vu Stroosse gekräizt, an huet alles gemierkt ... Awer si huet sech net dozou beschränkt. Si wollt dës Baaschtarden ëmbréngen, besonnesch nodeems se grëndlech geschloen gouf, fir en Déif ze verwiesselen.
  Also firwat net e puer Sprengstoff an de Kuerf bréngen?
  Als Scout huet si et emol fäerdeg bruecht de "Royal Tiger" ze kopéieren, deen am Dezember 1955 a Polen ukomm ass ... Dunn huet d'Meedchen zimmlech gefruer, sou datt et a schwéiere Frascht nëmme mat Bastschong op de blouss Féiss war, de dem Punisher seng Hënn an e gerappte Schofsmantel gepléckt, awer .. Jiddefalls huet si net emol genießt, obwuel si sech gerëselt huet, no der Dezembernuecht war et staark.
  An d'Carrière vun engem Scharfschützer war e super Start ... A kuerzer Zäit gouf si e Leader tëscht Kämpfer. An et war net nëmmen eng phenomenal Genauegkeet, mä och eng Juegd Instinkt.
  True, Alice refuséiert kategoresch Teenager a Fraen ëmzebréngen ... Vläicht ass et dofir datt se net presséiert hunn eng Heldin aus hirem ze maachen!
  Awer elo, jiddereen, dee probéiert de Kapp aus der Luch ze stiechen fir op d'Ae ze weisen, war Alter a erfuerene Faschisten. An net leed fir si ...
  Awer dem Angelica säi Verméigen huet decidéiert hir Näid ze rächen, an e Fragmentatiounsprojektil explodéiert. Den Oleg Rybachenko gouf net emol gekraazt, awer de brennege Krieger, deen erofgefall ass, gouf uerdentlech ofgeschnidden. Verschidde Fragmenter hunn an d'Këscht duerchbrach, op d'Waffen, d'Been, a souguer op den Tempel mat engem liichte Schnëtt geschloen.
  An der Broscht a Schëlleren huet et eescht verletzt, awer d'Angelica ass souwisou opgestan an huet probéiert riicht ze bleiwen. Zur selwechter Zäit, a verflucht:
  - Hei sinn d'Fändelen! Hitleriten, déi kee Sënn vu Proportioun kennen! Oder Grondschued!
  Den Oleg Rybachenko, deen net blesséiert gouf, ausser fir Plooschteren beim Falen vun enger explosiver Welle, sarkastesch bemierkt:
  - An op Käschte vun der Schimmt, dat stëmmt - Cover of!
  De Jong wénkt spottend. D'Angelica war nämlech bal plakeg, hir Uniform war ofgerappt a geschnidden, an d'Blutt ass aus hir gedréckt. De Kierper war an all senger Schéinheet ze gesinn. Ganz muskulär, awer och feminin gläichzäiteg, d'Muskele si wéi en Drot, d'Venen an d'Sehnen handelen ganz schaarf, an et schéngt, datt dëst eng Statue aus Goss aus der Amazon ass. Animéiert gläichzäiteg vum Krichsgott Ares.
  Alice geflüstert.
  - Wow! Gutt, Dir hutt et!
  D'Angelica huet iwwerraschend gelaacht.
  - Ech hu ganz staark Fleesch! Wat fir en Däitschen den Doud ass, ass super fir e Russen! Also fäert net "Schnéiwäiss", et wäert mech nëmme rosen, awer et klappt mech net!
  Alice bemierkt:
  - Eis Infanterie a Stol, Panzer Kavallerie si schonn an de Fort agebrach. Elo, wat, hei Juegd oder an der Stad?
  D'Angelica huet sech op eemol zum Jong gedréint:
  - A wat wäert Maksimka soen?
  De jonke Scout, dee säi blonden Knall gerëselt a seng gebrach Fauscht mat prominente Knöchel gedréckt huet, huet resolut gesot:
  - Natierlech op Berlin, soss gëtt den Hitler ouni eis gefaangen! De Fëscher sicht Plazen, déi net déi zougänglech, mä déi rentabel sinn!
  D'Alice huet en anere Fritz aus dem Tuerm gestoppt, deen d'Schuel iwwerlieft huet an de Schnëtt reift, awer bal zougemaach Sohle, sot:
  - A wat? Et mécht kee Sënn fir Eeër no beim Gletscher auszebréngen ... Dir musst eng méi waarm Plaz fannen!
  Den Oleg Rybachenko huet häerzlech gesongen:
  Pappeland Séil, widmen Häerz -
  Verbrennt Äre ganze Kierper an der Schluecht ouni Spuer!
  Dignitéit an Éier, halen, stierwen;
  D'Welt virun - elo rëselt de Kampf weider!
  D'Angelica huet dem Jong seng blo Schëller mat enger gekrauster Hand geklappt. Den Oleg Rybachenko huet seng Press gespannt, d'Fliesen ze demonstréieren. Et war evident, datt de Jong geschwënn an e staarken a schéine jonke Mann wäert ginn, Gewiicht ze gewannen. Méi präzis, net sou séier, méi wéi fënnefzeg-fënnef Joer lénks bis si grouss gëtt, zu engem jonke Mann.
  Alice proposéiert:
  - Dir Oleg Rybachenko sidd kee Scharfschützer, vläicht wäert Dir e bësse vun eis ewech réckelen ... Well Dir e Scout sidd, maacht Reconnaissance!
  De Jong gouf beleidegt:
  - Denkt Dir datt ech eng alphabetesch Belaaschtung sinn?
  Angelica huet de Sträit ënnerbrach:
  - Olezhka wäert virun eis lafen. A mir verfollegen him esou, wéi Gänsen am Strich.
  De Jong huet direkt zougestëmmt.
  - Et kënnt! Lafen Mäerz ...
  An der Stad selwer waren d'Kämpf haartnäckeg. E puer vun de Stroosse ware breet. "Nikolai", "Alexander" an selbstfahrend Waffen vun all Zorte laanscht si geplënnert. Besonnesch d'SU-100. Dëst Self-propelled Pistoul gesäit aus wéi engem Tank nom Nicholas II benannt, mä mat enger méi staarker Pistoul. Et gouf als de beschten panzer-zerstörer ugesinn, erschéngt eréischt relativ spéit, wéi de krich schonn ausgebrannt huet, an hat keng zäit, e wesentlechen afloss op de laf vun de kämpfen.
  Awer op der Säit vun den Nazien ass en Tank entstanen, deen, wann en an d'Zäit an d'militäresch Produktioun gesat ginn, ouni Zweifel d'Néierlag vum Drëtte Räich fir eng laang Zäit verspéit.
  Wéi och ëmmer, jidderee vun iech, kuckt op déi traureg Siicht, déi dat aktuellt demokratescht Europa ass, wäert wahrscheinlech denken, awer ënner den Nazien wieren Homosexuellen a "Schwaarzen" net fräigelooss!
  An hei ass den AG-25 Tank, kleng, flaach wéi eng Schildkröt mat engem laange Panther-Maulkuerf. Hie schéisst aus dëser Pistoul op "Nikolai", duerch de Gehäuse vun enger Distanz vun 2 Kilometer duerchbriechen. Däitlech weist de Virdeel vun enger héijer Ufanksgeschwindegkeet vun engem Subkaliber-Geschoss, an d'Plaz vun der Gearbox direkt op de Motor, an d'Crew an enger Positioun ...
  Nikolaev Muschelen ginn an d'Frontbewaffnung 150 mm déck an engem grousse Wénkel vun der rationaler Neigung an ... Ricochet gefüttert.
  Fir drësseg Tonnen Gewiicht ass den Tank anstänneg geschützt an Dir kënnt et net huelen, onbestänneg.
  D'Alice, déi op den Daach vun engem zerstéierten Haus geklommen ass, kuckt wéi zwee AG-25s an d'Schluecht mat enger Kolonn vu russesche Nikolaev-3s koumen. D'Autoen vun den Däitschen waren flott, manöverbar a si séier erausgesprongen. D'Frontbewaffnung ass wierklech onduerchgänglech ... Jo, d'Säiten sinn nach ëmmer gutt 100 - Millimeter an an engem Wénkel vu véierzeg Grad vun der horizontaler. "Panther" mat esou Donnéeën am Joer 1955 wier invincible. A bei Warschau tsaristesch Truppen missten sech zréckzéien ...
  Awer den AG-25 huet glécklecherweis net missen dee beschten Tank vum zweeten, oder éischter vum drëtte Weltkrich ginn. An zwee Autoen, net esou staark fir fofzeg ze stoppen.
  D'SU-100s probéieren d'Ziel op d'Panzerween vum Fritz ze huelen, awer d'Nazi wénken hir Autoe vu Säit zu Säit. Speed Thugs: 700 Päerd fir 30 Tonnen Gewiicht, gëtt uerdentlech Geschwindegkeet, besonnesch op der Autobunn. Et sinn zwielef Gears an enger Këscht, déi direkt op de Motor montéiert ass, net déi ëmgedréint Gears zielen, wat den Auto erlaabt am Fall vun enger Bedrohung ze verloossen.
  Et ginn och nëmme véier SU-100s, si schéissen, een Hit ... Awer de Rebound, d'zementéiert Rüstung huet e ganz grousse Wénkel, an d'Dicke ass uerdentlech ... D'Fritz Autoen schéissen als Äntwert, awer se kréien et och .
  D'Alice, deem säi richtege Zeigefanger scho fortgeplënnert ass, brécht d'Optik erëm. D'Schnéiwäiss Meedchen huet d'Zänn a bedroht mat der Fauscht:
  - Hei wäert et fir Iech sinn!
  Angelica kuckt iwwer d'Schluechtfeld. Sechs "Nikolaev" -3 goufen am gehäuse geschloen, awer et ass eng Chance, datt d'Autoen zréck an d'Servicer kommen. Kaliber Projektil ass kleng, mat décke Maueren, an ass net sou zerstéierend. Richteg ass eng Detonatioun an engem vun den Autoen geschitt, an et huet ugefaang ze iwelzeg.
  SAU-122 krut och säin Deel, et gouf duerchgebrach an et ass a Brand ...
  D'Alice huet och den zweeten geschloen, béiswëlleg grinsend ...
  - Esou sinn se elo blann!
  De rout-Hoer-Däiwel huet gezweiwelt:
  - Oh, ass et? Gleefs du un hir Blannheet!
  - Ech verpassen net! Schnéiwäiss geknipst.
  Jo, a si schéngen och ze sinn! D'Angelica huet d'Fangeren an d'Richtung vun den Autoen gestach.
  Tatsächlech hunn d'AG-25s weider feieren, all fënnef Sekonnen, e Projektil aus hiren semi-automatesche Waffen erausgeheien.
  Zur selwechter Zäit hunn se selten geschmiert, si selwer kruten et, awer si hunn de Schlag gehal ... Anscheinend war d'Rüstung vu héijer Qualitéit. Also ass d'SU-100 an de Corps geklommen ...
  D'Alice war net am geringsten iwwerrascht:
  - Huet ech wierklech vermësst ... Dat ass knaschteg, oder esou betraff mech Wonnen.
  Snow White huet erëm geschoss an huet d'Resultater vum Schéiss mat schaarfen Ae gekuckt. D'Angelica huet och op hir Ae geschoss ... Mee nee, et huet net gedauert.
  D'Alice huet e Gebied geflüstert:
  - Kugel, Kugel sief präzis, mir si fir de Cause, fir Christus!
  Neen, et feelt net, et ass just datt d'Optik duerch ze décke a qualitativ héichwäerteg gepanzert Glas geschützt ass. Schnéiwäiss huet dat séier genuch gemierkt ... An d'Spure vun den däitsche Wonnerpanzer goufen duerch Granaten opgeblosen. Also hunn d'Scharnéier iwwer den Asphalt zerbrach. Et kéint ee souguer soen - absurd! D'Panzer sinn immobiliséiert, an der Theorie wier et néideg ronderëm ze kommen, awer déi gehëtzt sowjetesch Gefierer réckelen méi wäit, iwwerdriwwen se mat Muschelen ...
  Wann et vill Hits sinn, ass dat vill liicht Schlag an Handschuesch op de Kapp. Vun der éischter Kéier ass et net ofgeschnidden, awer dann accumuléiert et graduell, an et gëtt sou eppes wéi en technesche Knockout.
  Also ass d'Rüstung, et trennt sech vun enger Serie vun Hits a zerbrécht ... Dat ass firwat den Trend vu super-schwéier Gefierer net am Welttankbau gewonnen huet. Obwuel et schéngt, kënnt Dir de Schutz vun der héchster Klass maachen.
  Wéi och ëmmer, Groussbritannien am Churchill Tank goung de Wee fir d'Rüstung ze verstäerken, och zum Nodeel vun der Bewaffnung. Nëmmen den Challenger war eng harmonesch Maschinn am Verhältnis (Feier-Rüstung-Manöver). Awer an dëser Hisiicht sinn Panzer ëmmer innovativ gewiescht. Obschonn wat d'Zesummesetzung ugeet, war d'AG-25 oniwwertraff während dem Drëtte Weltkrich.
  Awer et ass scho "begruewen". D'Alice an d'Angelica hunn d'Ziler geännert, an hunn op Infanterie, Kanounen a Faustniks geschafft.
  Elo hunn d'Krieger direkt zu Berlin selwer gekämpft. Et waren vill, vill Jongen Kämpfer. An datt Erwuessener schonn a fréiere Schluechte geschloen goufen, an elo all Männercher mobiliséiert goufen, vun zéng Joer al, oder souguer méi jonk.
  D'Meedercher hunn och gekämpft, awer net masseg. Trotzdem war den Hitler, egal wéi e Monster hien war, keen Ënnerstëtzer fir Fraen un d'Front ze schécken, well de Krich als reng männlech Affär ugesi gëtt. Wéi och ëmmer, wann et drëm geet d'Haaptstad ze verteidegen, kann et Ausnahmen zu de Regele ginn.
  D'Alice huet am Prinzip evitéiert Jongen ënner siechzéng ze schéissen. Och wann e puer vun de geblosen Fritz zimmlech behendig Faustpatronen ausgeübt hunn.
  Et waren vill Verloschter ënnert sowjetesch Panzer, an et waren vill Infanterie. Aner Haiser goufe bal mat Läiche geschloen. Et gi vill Maschinnegewierer zu Berlin, an MP-74 Attentatgewierer funktionnéieren och effektiv. Fässer an recoilless schloen.
  Dirigent effektiv Feier a russesch Truppen. Hei nees den Elis Ugrëff. Rolling Attack Fliger, a schwéier Feier aus Anti-Fliger Waffen a Maschinnegewierer.
  Russesch Truppen ouni Paus probéieren d'Befestegungen mat engem Werp ze iwwerwannen. Awer d'Verteidegung ass staark gebaut. Hei ass d'Gebai geholl, en Dräifaarf Fändel flitt houfreg driwwer ... An op eemol, wéi et explodéiert, zerbriechen d'Maueren, déi verschidde Kämpfer zerbriechen.
  D'Alice freet sech schwéier.
  - Landmine gi vum Radio kontrolléiert. Et ginn och Minefelder déi Sapper net gesinn.
  D'Angelica, déi dacks an nervös schéisst, grimassend vum Péng an hire ville Wonnen, gurgelt rosen, ass eens:
  - Jo, de Fritz huet Problemer gemaach. Besonnesch Tanksäulen ... Hei mussen anscheinend d'Stroosse staark mat Bläi a Blutt gegoss ginn!
  D'Alice huet en ale Mann opgeholl. Hien huet de Faustpatron erofgelooss, d'Waff ass erof geflunn, an explodéiert beim Impakt, an huet e Koup Stëbs erhéicht. Hannert him geklappt, rësele seng Féiss a Bastschong (!) An de Grousspapp selwer. Seng Carrière ass eriwwer. An no den Eisenkräizer ze beurteelen, war d'Carrière herrlech, et gouf souguer e Ritterkräiz vum Eisen Kräiz. Et ass souguer komesch, datt esou e Kavalier e Faustpatron als Waff gewielt huet, mat där staark Jongen meeschtens bewaffnet sinn.
  D'Angelica huet keng speziell Viruerteeler erlieft an huet de jonke Faustist, ausgesat hannert der Mauer, a säi bloe Fouss erschoss. De Bouf ass gefall, säi Schank war gebrach, an hien huet haart gejaut. De rout-Hoer Däiwel, fäerdeg am Réck vum Kapp, bemierkt:
  - Barmhäerzegkeet am Krich, am Géigesaz zu engem ëffentleche Meedchen, kascht méi, awer kann net Zefriddenheet ginn!
  D'Alice huet geäntwert:
  - Nëmmen eng Persoun mat engem wierklech héichgehalene Geescht zéckt net fir de Fallenen Barmhäerzegkeet ze weisen!
  D'Angelica huet veruechtend geschnappt.
  - Hei bass du erëm Schnéiwäiss, déi mat der Zong fläicht. Kënnt Dir net eppes méi clever soen?
  D'Alice sot streng:
  - Ass et wierklech Valor fir en onglécklecht Kand ëmzebréngen?
  D'Angelica huet mat nach méi grousser Veruechtung geschnappt.
  "Wars du selwer net e mäerderescht Kand?" An elo sidd Dir nach ëmmer e klengt Meedchen, net vun engem Mann gekusst. Also maach net d'Dadelpäifen un, mee schéisst éischter! Oft a gutt. A maach der keng Suergen iwwer d'Bléiser, si hunn net e bëssen leed fir Iech oder eis Zaldoten!
  D'Alice, anstatt ze äntweren, huet hir Positioun geännert ... An enger grousser, awer zimlech zerstéierter Stad, huet e Scharfschützer Ausdehnung, vill Ziler, vill Affer.
  An et gi vill Barfuß Jongen, vun engem patrioteschen Impuls gefaange fir Berlin ze schützen. An heiansdo sinn se net ganz gutt bewaffnet, Waffen, Fausts, Molotov Cocktailer, mä si kämpfen verzweifelt. Wéi och ëmmer, Rëtsch Jonge si scho sichtbar - vun russesch Zaldoten gebonnen.
  Awer hei ass ee vun de Jongen an enger zerräissener Tunika, huet seng Hänn opgehuewen a wéi et war, sech ofginn. Säi blass, emaciéiert Gesiicht, mat bluddege Pisugi a gesonkene Wangen, war streng a voller Verzweiflung.
  Déi russesch Zaldoten hunn him d'Hänn ausgestreckt... De Jong huet eppes gezunn an op eemol mat engem Gebrühl explodéiert! Fragmenter fléien wäit, a Stécker vun bluddege Fleesch.
  D'Alice huet sech geduecht, wat huet dat däitscht Kand um Enn geflüstert? Gebied fir Mamm, Gott oder Hällmonster Adolf Hitler? Wat huet hien an de leschte Sekonnen gedreemt? Wat hutt Dir erënnert?
  Angelica sot däischter:
  - Dëst wäert eis vun der schlechter Gewunnecht ofwäichen jonk Déieren ze fänken. Gesinn wéi se Häerzen verbonnen verstoen! Mir mussen déi ganz däitsch Natioun auserneen!
  D'Alice huet sech eescht geäntwert:
  - Net! Et ass net richteg! Déi Däitsch sinn eng grouss a ganz talentéiert Natioun. A wann et degeneréiert ënnert hinnen sinn ... - Snow White, dann gesinn, datt hire Partner e Meedchen mat engem Gewier op Pistoul hëlt, huet hir an der Säit gepëtzt. Trauf dir net e Kand ëmzebréngen! Si ass gutt.
  Angelica brutal, wéi e hongereg a blesséiert (a si ass wierklech blesséiert!) Panther geschnappt. Hire Bléck gouf sténkeg vun Haass.
  - Gesitt Dir net, et ass e Kand, deen op eis Zaldoten schéisst!
  D'Alice huet resolut dogéint gemaach, an de Faass vun hirer Pistoul tëscht hire ronnen a voller girlesch Broscht gepickt:
  "Dann schéisst mech!" Well ech an hirer Plaz genee déiselwecht Aart a Weis gehandelt hätt, d'Haaptstad vu mengem Heemechtsland verdeedegen!
  Angelica verflucht.
  - Kalbfleeschzaart! Mä duerfir hues du deen ale Mann, mam Ritterkräiz, net schued, wéi vill anerer?
  D'Alice huet ouni ze zécken geäntwert:
  Well dëst ass Krich! - A viru Angelica, huet si derbäigesat. - An am Krich ginn et Regelen - Ritter ëmbréngen keng Kanner! Dës Regel ass helleg an all romanteschen Wierker observéiert!
  De Feier Däiwel huet als Äntwert gebrach:
  - Fix dech net! Schéiss besser op al Leit. Dir hutt Senilitéit net gär!
  D'Alice wénkt eescht mam Kapp.
  - Keen berücksichtegt e Gärtner, deen alen ofgeschnidden ass, schéisst e Monster. Awer déi jonk Seancen ze zerstéieren ass zapadlo!
  Ännerungen am Bild vun der Schluecht stattfonnt, "Salamanders" wossten am Himmel wéi Moustique op engem Feier. Si hunn d'russesch Alekseys mat all hirer Roserei ugegraff, aus 30-Millimeter-Kanone geschoss. Sowjetesch Piloten hunn de Kampf geholl.
  D'Alice huet hir Prioritéite geännert an de Schéiss op Fliegermaschinnen ëmgewandelt. Am allgemengen ass e Fliger, och wann et esou monoblock wéi den HE-162 ass, en deier Auto, a seng Zerstéierung ass méi wäertvoll wéi en Infanterist oder souguer en SS Offizéier.
  Richteg, hei war kloer datt den Niveau vun der Ausbildung vun däitsche Piloten net wichteg ass. Wahrscheinlech, Ufänger, déi wierklech net wësse wéi se steieren a schéissen, kämpfen. Wéi och ëmmer, onerfueren Personal gouf mat e puer erfuerene Aces verdënntem, déi grouss Ierger gesuergt hunn.
  Besonnesch wann Dir op niddereg manöverbar Alekseys schéissen. An de Fighter Cover war ganz spéit. Ausser et waren och PE-2s déi se probéiert hunn um takteschen Niveau ze benotzen.
  D'Alice, nodeems se e puer Newcomer geschloen hunn, konzentréiert säi Feier op erfuerene Aces. Et war wichteg: sou vill wéi méiglech Geier auszeschléissen, se net aus russesche Kanner ze loossen.
  Gläichzäiteg huet de Schnéi-wäissen Engel esou eng staark geeschteg Erhiewung erlieft, datt si op der Spëtzt vun de Lunge gesongen huet;
  Wat ass Service fir d'Heemecht?
  Dës Aarbecht - dat gëtt eis Freed!
  Mir zéien Freed - Inspiratioun,
  Mir këmmeren eis net ëm déi néngten Stuermwell!
  
  Fir d'Vaterland klappt d'Häerz hefteg,
  Jidderee muss fir hatt kämpfen!
  An da kënnt e wonnerschéint Mäerchen,
  Wou an der Léift nëmmen een Hues ass - e Léiw!
  
  Awer net e Léiw gouf op eemol e feige Hues,
  Just de Courage schief bruecht!
  Mir mussen net leiden, leiden,
  Wolleken ewech - fonkelne e gëllene Strahl!
  
  Mir Meedercher sinn stricken Krieger,
  Mir wäerte kämpfen, Salut zum Mammeland!
  No allem hu mir sou Geescht a Kraaft,
  Wat Psalmen sangen d'Äerzengel!
  
  Dëst Lidd ass iwwer Valor iwwer Éier,
  Iwwer helleg Léift, net fleesch!
  Mir wäerte mat Gott fir ëmmer zesummen sinn,
  Dämon ewech mat hoffnungsloser Verlaangen!
  
  Fir mech, Christus de Grousse Krieger,
  Hien ass fir Gerechtegkeet, Frëndlechkeet!
  Jo, mir hunn vill Blutt vergëft
  Et deet mir leed fir déi gefall fir d'Liewen, ech wäert net nei liesen!
  
  Awer mir brauche keng Verloschter ze zielen,
  Den Här Allmächtege wäert jiddereen erëmbeliewen!
  Gëtt eng generéis, seng Belounung,
  Stäerkt eis Kraaft, Schwäert a Schëld!
  
  Déi Tapfer ass eigentlech onstierwlech,
  Et enthält de Kär vun dësem Liewen!
  Vill Gléck wäert bei eis kommen, gleewen un et,
  Break de Géigner mat Roserei!
  
  D'Welt ass heiansdo wéi d'Häll,
  Keng Uerdnung, Gewësse, Léift!
  Bitter, verduerwe Kiischten,
  De ganze Gläichgewiicht - d'Däischtert vu Minusen, Nullen!
  
  Awer d'Gléck wäert séier op d'Äerd kommen,
  De Mënsch ass de Schëpfer vu sengem eegene Schicksal!
  Et gëtt Liewen an Doud a mächteg Kraaft,
  Loosst eis maachen wat d'Virfahren net konnten!
  D'Alice, ouni iwwerdreiwen, huet d'Geschicht gemaach, markéiert Marken, wéi op enger Bitzmaschinn mat Schëss, vun de mächtegste Luftwaffe Kämpfer, an de Rescht vun den däitsche Piloten, déi d'Iwwerreschter vun hirem Kampfgeescht verluer hunn, an Angscht zréckgezunn.
  Alleng an dësem Moment hunn d'Meedercher nees ugegraff. Zwou grouss SS-Männer an e puer staark Jongen aus der Hitlerjugend sinn op si gekräizt an ... Amplaz vun der exzessiver Begeeschterung vun de Krieger ze profitéieren fir op Loftziler ze schéissen fir Scharfschützen aus engem Embusse ze schéissen, hu si decidéiert se lieweg ze huelen . Oder vläicht déi fantastesch Schéinheet, déi nach méi erotesch gouf wéinst de Wonnen an d'Müdegkeet vun de Meedercher, huet hire Wonsch gefrot, d'Gefaangenen fir hir eegen Zwecker ze benotzen.
  Op alle Fall huet en Hënneschten Schlag op de Kapp d'Alice, déi an engem eigentlechen Trancezoustand war, laang Zäit behënnert, dunn huet de Fritz op déi grouss Angelica gerannt.
  Allerdéngs blouf de brennend Däiwel, och wa schwéier blesséiert, de geféierlechste Géigner. Si huet de risege SS-Mann reflexiv mat engem Schlagschlag an d'Liewe getraff. Hien huet gehackt, säi Mond wäit op, d'Dräulen ass erausgespillt an dës Kadaver géif vum Daach fléien. Jo, wéi et an Zillen klappt ...
  D'Angelica, déi de Schoss vun engem anere Faschist vermeit, huet hie mat hirem Ielebou am ënneschten rietsen Punkt vum Kinn geschloen, an engem Wénkel an d'Mëtt. Wann Dir esou klappt, kann och e mëllen Schlag e Kämpfer mat enger grousser Textur ausschloen. An d'Angelica huet professionell geschloen, mat Verdrehung vum Kierper a Verdrehung vun der Schëller.
  De Kiefer huet geknackt, den Nazi ass an en déiwen, bal fatale Knockout gefall. Zwee Jongen aus der Hitlerjugend mat Eichen-Eichelflecken hunn de Mond opgemaach an ausatmen:
  - Oh, Rush-Held!
  Dunn si si op hir gerannt, mat Sapperschaufel gewénkt. No zwee Risen, Teenager, déi net méi al wéi véierzéng oder fofzéng ausgesinn hunn, schéngen net Angscht. True, Eiche Eikelen op den Halsband soten datt dëst eng Elite oder Kommandopersonal war. Wann d'Angelica e reguläre Zaldot wier, wieren dës Jongen eng Bedrohung. Awer fir eng Siberesch Fra, déi duerch rout-waarm Eisen a Bläi gehärt gëtt, sinn dës Somen.
  D'Angelica huet eng täuschend Beweegung gemaach, an e Frënd, deen de Schanken wéi e Fan gedréint huet an de Jong gehackt huet, ass op d'Kopp geflunn, a blénkt Sportsstiwwelen op Spikes aus Legierungsstahl. Si sinn kloer net lokal barefouss. Awer en anere Jong huet probéiert hatt mam Fouss ze schloen, awer selbstverständlech net erfollegräich, well hie selwer fortgeflunn ass, schmerzhaft mat sengem Réck gefall. Angelica huet zesummegefaasst:
  - Dëst ass d'Technik vum Rush-Held!
  An den Oleg Rybachenko huet mëttlerweil den Adolf Hitler gefaangen. De Fuhrer huet probéiert op enger fléiener Teller fortzekommen, awer säin heroescht Kand huet hien mat engem speziellen Slingshot mat engem Stéck Antimaterie erschoss. An huet et fäerdeg bruecht de laminare Jet duerchzebriechen.
  Wéi de Fuhrer an e puer vu senge Wiechter probéiert ze verloossen, huet dat heroescht Kand se agefaangen. Mat engem Burst huet den Terminator Jong d'Führer Wuecht ofgeschnidden.
  An hien huet den Hitler selwer mat de bloen Zéiwe vun engem Kand säi Fouss an d'Nues gefaangen. An huet hien erof gehäit.
  Den 30. Abrëll 1957 war de Krich mam Drëtte Räich bal eriwwer.
  Oleg Rybachenko krut déi héchst Uerdnung a Russland: "Jesus Christus" gouf endlech General. Wärend nach e Jong ass.
  Russland annektéiert all Länner vun der Welt. An e Welträich erstallt.
  Et goufen Flich op aner Planéiten vum Sonnesystem.
  D'Medezin ass e bëssen hannerlooss an de Vladimir den Drëtte stierft op eemol am Joer 1992, nodeems se véierzeg-fofzeg Joer korrigéiert hunn - d'Dauer vun der Herrschaft vum Ivan de Schrecklechen iwwerschratt.
  Dem Kinnek säin eelef Joer ale Enkel George den Éischten ass de Presto eropgaang. A seng Mamm Maria gouf de Regent. Bis hien uechtzéng Joer al war.
  Oleg Rybachenko huet honnert Joer gedéngt, awer huet net demissionéiert. No 2004 huet de Jong ugefaang ze wuessen. An 2010 gouf hien e siechzéng Joer ale, ganz schéin, baartlos, awer extrem muskulär jonke Mann. An esou blouf hien an dësem wonnerschéinen Alter vu siechzéng. Wann Fraen dech gär hunn, awer Dir braucht net de Ford ze raséieren.
  Am Joer 2021 huet den éischte Mënsch Fluch ausserhalb vum Sonnesystem ugefaang.
  Fir de Moment muss et ganz laang gedauert hunn.
  Oleg Rybachenko, als onstierwlechen, gouf de Kommandant vun der éischter interstellar Expeditioun. D'Éiweg Jugend huet liicht zougestëmmt. Fir hien ass d'Zäit méi séier gelaf wéi fir aner Leit, an hien huet keng Angscht virum Alter.
  Den Terminator Jong huet virum Start e ganzt Gedicht gesongen, direkt ënnerwee komponéiert;
  Ech sinn e Pionéier vum Land vun de Sowjets,
  A gläichzäiteg de zaristesche Generol ...
  Ech kann d'Feinde vu Russland op Rechnung ruffen,
  D'Wehrmacht huet sech auserneen gezunn!
  
  De barfuß Jong huet d'Nazien zerstéiert,
  Feinde vu Russland cool ausgestuerwen ...
  Nee, beurteelt d'Kand net streng,
  Den Hellege Rod selwer huet hien fir d'Schluecht gewielt!
  
  A wou hien just net kloer-Aen war,
  Wéi eng Schluechte war de Jong net ...
  E Schnéidrift verbrennt dem Kand seng blo Féiss,
  Hien ass iergendwéi souguer Gottes Ideal!
  
  An de Schluechte hunn d'Redouten gewiesselt,
  D'Kärelen hunn dës Roserei gekämpft a schätzen ...
  Russesch Zaldoten hunn ganz dapper gekämpft,
  E Kont opgemaach, et gëtt schonn eng Strof!
  
  Ech war e Pionéier an heftege Schluechte,
  Barefouss Granate geheien...
  A Kuss d'Meedchen direkt op d'Lippen,
  Well selbstverständlech sinn ech e coolt Kand!
  
  Awer déi Däitsch si just Fanatiker,
  Si si sécherlech wonnerbar Kämpfer ....
  Am Kampf ass de Jong schonn en Offizéier ginn,
  Grousspappen a Pappen sinn houfreg op de Jong!
  
  Ech loossen d'Nazien net d'Vaterland besiegen,
  Ech ginn dem Fritz Rus fir dat ze iwwerwannen ...
  Ech gleewen, datt mir ënner Kommunismus liewen,
  Invincible russesch Held-Bier!
  
  Ech hunn Japan als Jong gekämpft,
  Ech wuessen net op, well fir e Joerhonnert Jong ...
  Gefaang deen deen e staarke Klump war,
  Ëmmerhin ass de Mënsch méi grouss wéi d'Affen!
  
  D'Meedercher kämpfen och barfuß,
  No allem ass et méi bequem, an d'Stiwwele si knapp ...
  Heiansdo ginn et Stäre wéi Telleren
  De Mikado wäert en dapere Kaput sinn!
  
  Gutt, de Faschist kritt Iech eng Granat,
  Si wäert mat fatale Kraaft briechen ...
  Ech sangen eng Serenade fir d'Meedchen,
  A mir fléien op d'Stäre!
  
  Russland ass eng glorräich Muecht,
  Si ass schéin an d'Faarf am Fréijoer ...
  Russland a Gottes Herrlechkeet waart op eis,
  Och wann ech e Kand sinn, éiweg a barfuß!
  
  Si hu mam Wilhelm gekämpft, an Hexe mat mir,
  Iwwer d'Néierlag vun de Kaiser Regimenter ...
  Ma, elo ass de Feind blass,
  De Bier huet seng schaarf Zänn geluecht!
  
  Eis Komsomol Memberen sinn net schlëmm,
  Si si Schéinheeten, si wäerte mat enger Fauscht schloen ...
  Si sinn eleng un d'Front gaangen,
  Gutt, de Feind wäert en Arschloch ginn!
  
  A wou mir just keng Schluechte gekämpft hunn,
  Mir hu cool mam Schwert vum Feind gehackt ...
  An esou spezifesch hu mir Hitler ginn,
  Wat e grousse Schnéi!
  
  Russland ass d'Heemecht vum Svarog,
  Si ass direkt aus de Ruinen opgestan ...
  A Gott ass alles méi staark wéi d'Aart,
  E russesche Cherub schwieft iwwer eis!
  
  Meedercher gär barfuß ze kämpfen
  A si si méi staark, wëssen net ze fannen ...
  Ech hunn Granaten an engem staarke Satchel,
  Mir kënnen Berlin mat engem Tank eragoen!
  
  Dass mir Kärelen an deene Schluechte waren,
  Mir hunn d'Gefaangenen aus der Schnouer gerett ...
  Mir wäerte geschwënn de Kommunismus gesinn,
  Länner scho kinneklech valiant Famill!
  
  D'Heemecht wäert méi héich ginn wéi déi schéin Stären,
  An et blénken eis Meedercher wéi e Quasar ...
  Et ass geféierlech mat mengem Meedchen ze kämpfen
  Si schloen en haarde Schlag!
  
  Gutt, wat hunn d'Nazis schwéier gemaach,
  Vun eis bass du Fritz op eemol gelaf....
  Spinning furious Meilen
  Mir schloen dech net an d'Aen, mee an d'Aen!
  
  Mir Éieren Rod, a bieden dem Svarog,
  Mir hunn d'Lada gär - d'Mamm vun de grousse Gëtter ...
  Wann hien op eng schwiereg Strooss geet,
  Kee Grond fir Wierder ze verschwenden!
  
  De Räichtum vun de Russen kann einfach net gemooss ginn,
  Si weess keen Enn ...
  Mir mussen fest un d'Léift vu Gott gleewen,
  Mir sinn schliisslech net de Schied vun e puer Ameen!
  
  
  Sot d'Bridder wäerten zesumme mat Russland sinn,
  Mir wäerte jidderee besiegen an déi schwaach schützen ...
  Och wa mir eis heiansdo mat Trauer erënneren,
  Mee mir wäerte sécherlech déi gefallene erëmbeliewen!
  
  Meng Russland, Dir sidd en hellegt Land,
  Dir wäert net méi schéin op der Welt sinn ...
  D'Meedchen leeft barfuß duerch de Schnéi,
  Si gesäit net méi wéi zwanzeg aus!
  
  Ech gleewen un endlos Victoire
  Datt Russland fir ëmmer wäert bléien ...
  Dass et lecker Fleesch zum Dinner gëtt,
  Wat wäert eise Landdéif net kommen!
  
  A Russland wäert alles bléien, gleeft mir,
  A loosst eis geckeg op de Mars fléien...
  Mir selwer hunn ugefaang de Riichter ze gleewen,
  An alles am Vaterland wäert déi héchst Klass sinn!
  
  AMERIKA WAS ÉISTE AN DER KAMP
  Den 20. Abrëll 1941 hunn d'USA Nazi-Däitschland de Krich erkläert. An dëser Geschicht konnten dem Roosevelt seng Nerven et net ausstoen, an hien, ënner dem Afloss vun der ëffentlecher Meenung, huet decidéiert de Massaker matzemaachen. D'USA goufen stänneg virgeworf, d'Entrée an de Krich fir eng laang Zäit ze verzögeren, an allgemeng keng zweet Front opgemaach.
  Obwuel och am véierzeg-véiert Joer, goufen d'Alliéierten net an d'Mier geworf als Resultat vu Gléck. An dunn koumen d'USA an de Krich onpreparéiert. De Fuhrer huet decidéiert de Barbarossa Plang ze posten. Ausserdeem huet hie gefillt datt d'UdSSR eng vill méi haart Nëss ass ze knacken wéi een aus der finnescher Firma beurteelt.
  An als éischt hunn d'Nazien Jugoslawien a Griicheland besat. An dann d'Insel Kreta.
  Mee den entscheedende Schlag gouf den 22. Juni 1941 op Malta geliwwert. Eng grouss Zuel vu Fligeren, dorënner Bomberfliger, hunn hei matgemaach. An dunn koum d'Landung. Dës Kéier méi organiséiert an erfollegräich.
  Malta ass gefall an d'Däitschen kommen erëm weider. Dës Kéier a Libyen. Wou nach véier Panzerdivisiounen agesat goufen. An dem Rommel seng Fauscht zerstéiert déi britesch Positiounen. Pal Tolbuk. An dann am August an Ufank September, Egypten gouf eruewert.
  E Bataillon vu schéine Meedercher aus der SS "Wolves" huet un de Schluechte deelgeholl. Si hu barfuß gekämpft, an an engem Bikini. An hir blo Sohlen hunn de Sand vun der Sahara verbrannt. Awer d'Meedercher aus dësem hunn nëmme méi effektiv gekämpft.
  Ägypten gefall... Een Deel vun den däitschen Truppen ass an de Sudan geplënnert, an en Deel ass op Palästina an den Irak gaangen.
  Zur selwechter Zäit hunn d'Nazien Gibraltar iwwerholl an hunn ugefaang hir Truppen op Marokko ze transferéieren an Afrika z'erueweren.
  Et soll feststellen, datt Hitler a Stalin eng perséinlech Reunioun zu Stockholm ofgehalen. An do huet de Stalin seng frëndlech Neutralitéit verséchert a gesot datt d'UdSSR net ze vill brauch. Awer hie refuséiert de Krich matzemaachen.
  De Fuhrer huet decidéiert eng Chance ze huelen an Afrika ënnerzegoen. Dëst géif souwuel Matière première wéi Sklaven fir Industrie. An Dir kënnt duerch den Iran an Indien goen.
  D'Däitschen hunn den Irak a Kuwait ageholl, an am Wanter hunn se de ganze Mëttleren Oste besat.
  D'Wëllefmeedercher hunn do mat bloussem Féiss gepaddelt. An am Fréijoer huet eng Campagne duerch den Iran an Indien ugefaang.
  D'Wehrmacht ass, wéi d'Horden vum Dschingis Khan, duerch Persien gaang an ass an Indien geflunn. Japan huet Amerika a Groussbritannien op anere Fronten zerstéiert. Bei Midway goufen d'Amerikaner schlëmm geschloe ginn. An den hawaiianeschen Archipel gouf vu Samurai ageholl.
  Den Erfolleg vu Japan an der Schluecht vu Midway gouf vu véier Ninja-Meedercher erliichtert, déi all d'Fligere vun den Amerikaner erschoss hunn, déi probéiert hunn d'Schëffer vum Land vun der Rising Sun ze attackéieren.
  Japan huet eng grouss Victoire gewonnen. D'Meedercher hunn och barfuß an nëmmen engem Bikini gekämpft, an dat huet hire Kierper esou sensibel gemaach. A besonnesch fir Fligervibrationen.
  A si hunn d'Amerikaner ganz hefteg zerquetscht ... Am Summer an am Hierscht vum zweeten 42 Joer hunn d'Wehrmacht ganz Afrika ageholl an d'Land op Burma a mat de Japaner vereenegt.
  Kolossal Ressourcen waren ënner der Kontroll vun Däitschland. Ausserdeem gouf den talentéierte Speer de keeserleche Minister vu Waffen a Munitioun.
  Fir den Drock vun der Loftfaart op Groussbritannien am Januar 1943 ze erhéijen, huet de Reichstag "Totale Krich" erkläert.
  D'Fligereproduktioun ass séier eropgaang. Déi méi fortgeschratt Yu-188 Bomber an de Focke-Wulf Fighter-Bomber, souwéi déi méi mächteg DO-277, sinn massiv an d'Serie gaangen.
  D'Däitschen hunn Groussbritannien presséiert. Am Fréijoer 1943 koum de ME-309, deen an der Bewaffnung a Flucheigenschaften net gläich hat. Wéi och nach méi mächteg Yu-288, a speziell Landung Segelflugzeug kapabel vun Plënneren souwuel Planéiten a sechs-Moteur Transport Fligere.
  D'Nazien hunn wuertwiertlech Groussbritannien op de Buedem gerappt, an hir U-Boot-Flott hunn aktiv all Chip erdronk, deen an d'Metropol gefuer ass. An am August 1943 ass eng Amphibienlandung a Groussbritannien stattfonnt. An de Schluechte goufen d'Tigers, d'Léiwen, d'Panther getest, a souguer d'Tigers -2 a d'Maus ware reift.
  Groussbritannien gefall ... D'Japaner um Mier hunn d'USA geschloen an hunn den Amerikaner souguer eng Arterie am Panama iwwerginn.
  Amerika, eleng ze sinn, huet no Barmhäerzegkeet gefrot. De Roosevelt war zimlech rosen.
  Den Hitler huet de Fridden net averstanen, a seng Truppen sinn a Kanada geklommen. D'Operatioun fir Island z'erfaassen ass bal ouni Verloscht gaang. An dunn sinn d'Däitschen duerch Grönland geplënnert.
  Déi véieranzwanzeg Joer ass an heftege Schluechte am Westen vergaang. Den Drëtte Räich hat Jetfliger. Dorënner de Bomber. Schrecklech véier bomber yu-488, an jet "Arado", iwwerfalen modifikatioune vun maschinnen.
  Och Propeller ugedriwwe Fligere waren am Beschten, besonnesch den TA-152. Dës Evolutioun vum Focke-Wulf war ganz erfollegräich an huet amerikanesch Autoen zerstéiert.
  Déi däitsch Maschinnegewier MP-44 an U-Booter mat Waasserstoffperoxid waren och méi fortgeschratt. De Panther-2 gouf den Haapttank, a war Kapp a Schëlleren iwwer den amerikanesche Shermans. D'Däitschen als Ganzt waren iwwer d'USA wat d'Technologie ugeet, an hir Ressourcen hunn et méiglech gemaach, d'Quantitéit unzehuelen.
  Bei den däitschen Acen war Marseille e richtege Phänomen. Hien huet sou séier geschoss, datt hien deen Éischten an dräi Fligeren war, deen zweemol d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat sëlweren Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten ausgezeechent gouf. An dann fir véierhonnert Fligeren mam Ritterkreuz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. A fir fënnefhonnert Grouss Kräiz vum Eisen Kräiz.
  Fir siwenhonnert a fofzeg Fligere krut hien e spezielle Präis: d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Platin-Eicheblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Donieft krut Marseille och e militäresche Verdéngstekräiz mat Diamanten. A fir dausend Fligeren krut hien de Star vum Ritter Kräiz vum Eisen Kräiz mat Sëlwer Eech Blieder, Schwäerter an Diamanten.
  Et war just en Horror fir d'USA.
  Däitsch Truppen sinn einfach iwwer Kanada passéiert, an d'Nazien an d'Japaner sinn duerch Mexiko gaangen an d'USA attackéiert.
  Et war wéi an Zecken lieweg. D'Däitschen hunn presséiert. TA-400 bombardéiert amerikanesch Stied a Fabriken, wuertwiertlech total Horror bruecht. An d'Yankees sinn ënner zerstéierende Schlag gefall.
  D'Däitsch waren fortgaang an d'Amerikaner hunn zerstéiert, virun allem d'Tankcrew vu Gerda.
  D'Meedchen huet d'Joystick-Knäppercher mat den bloen Zänn gedréckt an d'Amerikaner zerquetscht.
  Si huet d'Shermans gebrach an duerch hir Tierm gebrach.
  A gejaut op der Spëtzt vun hire Longen:
  - D'Gerda huet gär ëmbréngen! Hei ass d'Gerda!
  A Charlotte, wéi e bloe Ferse, wäert drécken an eng déidlech Entladung schécken. Wäert de Feind zerbriechen.
  A laacht, huet seng Zänn:
  - Ech sinn e Weltraum Meedchen!
  Hei trëfft d'Kristina, a benotzt och hir blo Zänn, brécht d'Rüstung vum Tank.
  An brëllen:
  - Iwwert déi aresch Grenzen!
  D'Magda schéisst och mat kolossaler Genauegkeet, a mat hire gemeiselten bloe Féiss.
  A kuken:
  - Fir d'Victoire vu kolossale Kräften!
  D'Amerikaner haten et ganz schwéier ... Dat véiertvéierzeg Joer war eng Zäit vun Néierlagen a Katastrophen fir d'USA op alle Fronten.
  Méi fortgeschratt däitsch Self-propelled Waffen vun der Serie E koum an de Schluechte, besonnesch E-10 an E-25. A si liicht a séier hunn d'Yankees an d'Hornen ginn. Wéi d'USA den 30. Januar 1945 kapituléiert hunn, war déi éischt E-50 un der Front ukomm. Dës maschinn war nach net perfekt mat engem gewiicht vu méi wéi siechzeg tonnen, hat d ' frontalbewaffnung 150 mm vum gehäuses an 185 mm vun der stier vum turm. An d'Säiten sinn 82 mm ënner de Steigungen. Wat ongeféier vergläichbar ass mam "Tiger" -2. True, de Motor mat engem Blower an engem Supercharger huet Kraaft bis zu 1200 Päerd ginn. An d ' pistoul war 88 mm 100 el, a ganz genee a panzerbrechend.
  An esou huet de Feind verzweifelt geschloen.
  A schlussendlech ass eng fléien Teller opgetaucht. D'Eva an d'Gertrude, zwee kaalbeen a bikini gekleet Meedercher, hunn sech ausgezeechent. An et huet sech ganz cool erausgestallt mat zerdréckenden Handouts.
  An esou goufen amerikanesch Fligeren ofgerappt.
  Awer hei ass d'Victoire. An d'Däitschen, zesumme mat de Japaner, ginn d'UdSSR op en Enn.
  D'Invasioun ass fir den 22. Juni 1946 geplangt. Zu dëser Zäit haten d'Däitschen eng grouss Unzuel vun Panzer aus der E-Serie gestempelt.Besonnesch d'E-50 gouf verbessert an de Motor an d'Transmissioun waren ee Block, iwwer, an d'Gearbox war um Motor. D'Undercarriage ass och méi hell ginn, an e puer vun den Elementer goufen aus dem Hull geréckelt. D'Héicht vun der Maschinn ass erofgaang, an d'Gewiicht ass op 45 Tonnen erofgaang. D'E-75 gouf och méi hell bis siwwenzeg Tonnen a reduzéiert seng Mass. An de Motor gouf méi staark an 1500 horsepower a Gasturbine. Zur gläicher zäit d ' décke vun der allbewaffnung vun der stier vum turms ass 252 mm, an d' säiten sinn 160 mm ënner de pisten. An d'Stir vum Kierper: 200 mm Top mat engem groussen Hang, an 160 mm ënnen mat engem groussen Hang. Säiten vun 120 mm a plus Schëlder vun 50 mm.
  Sou gouf den E-75 e méi oder manner lafenden Tank, a gläichzäiteg perfekt geschützt aus alle Winkelen. An hien hat zwou Zorte vu Waffen: 105 mm an 100 EL barrel Längt, an 128 mm an 55 EL barrel Längt.
  Fir Panzer ze kämpfen ass déi éischt Aart vu Waff vill besser.
  D'Sowjetunioun zu dëser Zäit, natierlech, net stoe bleiwen. Am Verglach mat der realer Geschicht hat hien e fënnef Joer Virsprong. Industriell Produktioun während dëser Zäit, laut offiziellen Donnéeën, bal verduebelt. Obschonn et a Wierklechkeet ongeféier en Drëttel iwwerschätzt war. Vill Panzer a Fligeren goufen produzéiert. Wann den 1. Juni 1941, der UdSSR haten 22.600 Panzer, an aner dräi dausend Tankettes, an en halleft dausend Self-propelled Waffen. Dann bis den 1. Juni 1946 waren drëssegdausend Panzer dobäi. Natierlech goufen méi Autoen produzéiert, awer den natierlechen Réckgang. Sou, der UdSSR verlount fofzeg-dräi dausend Panzer am Déngscht. Vun dësen ass de massivsten T-34-76. Mee et ginn och liicht Autoen. An obsolete bt an t-26, an aner panzer, déi nach bereet sinn fir decommissioning. An zimlech vill schwéier. An net all vun hinnen hu sech als gëeegent erausgestallt. De KV-3 koum am August 1941. D ' gewiicht ass 68 tonnen, an d' pistoul ass 107 millimeter an d ' mëndelgeschwindegkeet vum geschosses ass 800 meter pro sekonn. An am September KV-5, och eng 107 mm a 76 mm Kanoun. An honnert Tonnen. A vun mäerz 1942 an der serie koum KV-4 mat engem gewiicht vun 108 tonnen, an déiselwecht waffen wéi KV-5, nëmmen d ' frontalbewaffnung war net 170 mm, mä 180 mm. Vill, awer ouni rational Neigungswénkel. Dës Panzer E-50 perfekt duerchgebrach aus enger Distanz vun der Schluecht. Dësen Auto huet frontal Rüstung mat grousse Wénkel, an et ass bal onméiglech duerch den Tank virun ze duerchbriechen. Dëst ass keen "Tiger" -2, déi méi fortgeschratt nei Maschinnen hunn vill méi Neigungswinkelen.
  D'Sowjetunioun huet keng Kricher gefouert, no Finnland, an de Stalin huet net erausgeet. An d ' technik an der udssr goung net no de modernsten waffen. D'KV Serie ass och a Richtung méi schwéier Modeller geplënnert. Am februar 1943 koum de KV-6 mat enger frontalpanzerdécke vun 200 mm, d ' bewaffnung mat enger 152 mm-kanone a 76 mm-kanone, an engem gewiicht vun honnert a fofzeg tonnen. An am mee 1943 an KV-7 mat engem gewiicht vun 200 tonnen, an dräi geschütze gläichzäiteg: 152 mm an zwou 76 mm.
  T-34-76 einfach ze fabrizéieren an villsäiteger panzer eréischt am joer 1944 gouf mat 85 mm geschütze an engem gréisseren turret modernisiert.
  T-34-85 erschéngt. A si gouf den Haaptgrond Maschinn. Produzéiert a klenge Quantitéiten a liicht Amphibien Panzer an BT - Rad a verfollegt. Am joer 1944 koum KV-8, waacht zweehonnert a fofzeg tonnen a waffen 152 mm an zwou 85 mm. Awer superheavy Monsteren hunn sech net gerechtfäerdegt. Just Stalin gouf vun gigantomania ewechgeholl.
  Awer d'Däitschen hunn déi super-schwéier Maus opginn. D'Haaptpanzer waren déi mëttel E-50 U an déi schwéier E-75. A klenge Quantitéiten och E-100. Wéi och selbstfahrenden kanone e-10 an e-25. Si si kleng, awer sou mobil an effektiv.
  An der UdSSR, virum Ufank vum Krich, Self-propelled Waffen waren net genuch ... An dëser Hisiicht, sowjetesch Russland hannertenee. A bis elo, aus ronn zwee dausend, an déi meescht vun hinnen sinn am Kaliber 76 an 85 Millimeter. D'SU-100 ass net erschéngen ... Zënter der praktescher Erfahrung vum Krich war net genuch. An der UdSSR, no der KV-8 an dëser Serie, d'Gewiicht gouf net méi erhéicht. De KV-9 war mat 107mm Waffen an zwou 76mm Waffen bewaffnet. KV-10 mat kanone 107 mm an zwee 85 mm. Ausser den T-34-85, der UdSSR haten keng erfollegräich Panzer. Rad gefuer fir de krich um territoire vu russland net gutt gepasst. Den T-54, e méi fortgeschratt, gouf nach entwéckelt. KV-11 wossten wuertwiertlech um Virowend vum Krich. Kampf géint däitsch panzer mat 122-mm-kanone an zwou 76s, an KV-12 mat 122-mm an 85-mm-kanone.
  De Krich huet spéider d'Béislechkeet vun der KV-Serie gewisen ... De leschte KV-13 Panzer koum schonn am Krich mat engem, awer op der anerer Säit, enger 203-mm-Kanone. Dat war op d'mannst eppes kapabel fir d'Nazien ze bekämpfen.
  An der Loftfaart ass d'Sowjetunioun och hannendrun: et gëtt keng Jetfliger. Richteg Schraube MIG-7 an MIG-11, an Yak-9, Yak-11, an LA-5, an LA-7 erschéngen. Awer natierlech, sowjetesch Fligere si kee Match fir däitsch Jets. A plus hunn d'Nazien och Discoen. Déi net vu klenge Waffen erofgeschoss ginn.
  An eng ganz Rei vu verschiddenen Autoen. A Kämpfer, dorënner tailless "Gotha", an all aner aner Maschinnen. An de me-262 x, mat enger vitesse vun 1200 kilometer pro stonn, a fënnef luftwaffen. An nach méi staark mat siwen ME-362 Loft Waffen. A wou mat esou UdSSR ze konkurréiere. An XE-262 ass e méi fortgeschratt an am wichtegsten bëlleg Jet Fighter. A ME-1100 mat Flilleken déi d'Sweep änneren.
  An TA-283 mat engem laange Fuselage. A vill aner ganz mächteg an perkussiv Saachen.
  An den TA-400 a virun allem de Jet TA-500, dee jidderee sëtzt a mat Witz zerstéiert.
  An dat sinn, loosse mer soen, Monsteren.
  A stoppen net déi däitsch Autoen ... Wéi se schloen ...
  Däitsch Loftfaart um 2:30 Moskauer Zäit huet schonn ugefaangen. Geflügelte Monsteren hu sech virbereet fir op sowjetesche Buedem ze falen.
  Däitsch Pilote Gertrude an Adala, bloe Féiss geklappt, sinn an zwee-Sëtzer XE-328, an engem Jet Maschinn geklommen - dat ass e Monster mat zéng Loft Waffen.
  De Reen war just eriwwer an d'Meedercher hunn graziéis, ganz kloer Spuere vun hire bloe Been hannerlooss.
  Si ware sou verführeresch, datt d'Jugend, déi um Fluchhafen servéiert hunn, déi bloe Foussofdréck mat hiren Aen giereg verschount hunn, a souguer d'Jongen hunn ugefaang d'Perfektioun ze schwellen. Am Allgemengen, waren et vill Piloten - de Kampf huet gewisen, datt Fraen, ënner gläiche Konditiounen, zweemol d'Iwwerliewe Taux wéi Männer hunn. An dat heescht datt se effektiv sinn. An den Hitler, natierlech, ass net esou eng Persoun, fir jiddereen ze schueden.
  Am Drëtte Räich selwer gouf offiziell Polygamie agefouert - d'Recht op véier Fraen. Dëst ass ganz praktesch. Awer net ze passend an d'chrëschtlech Traditiounen. Kee Wonner, datt de Faschismus no enger neier Form vu Relioun sicht. Hitler insistéiert datt et Monotheismus ass, awer sou speziell - mat engem Pantheon vun heidneschen, antike germanesche Gëtter. Natierlech gëtt den Hitler selwer an dësem Pantheon virun allem als Messenger a Messenger vum Allerhéichste Gott gesat.
  Also de Fuhrer, natierlech, gär selwer ganz vill ze kultivéieren.
  D'Gertrude an d'Adala lancéieren hire Multi-Zweck Attacke Fliger an den Himmel, deen och d'Roll vun engem Kämpfer spille kann.
  Warriors si ganz zouversiichtlech. D'Russen hunn keng Jet-Fligeren, a si sinn onwahrscheinlech an der Lag, den Ugrëff vun den Tigressen vum Himmel ze widderstoen.
  Gertrude rifft:
  - Ech sinn e Ritter vun engem brennende Stroum ...
  D'Adala huet begeeschtert bestätegt, hir Zänn blo:
  - An ech wäert jidderengem Schachmatt maachen!
  D'Meedercher hunn gelaacht. Si hunn hir blo Fersen op d'Pedale gedréckt, an d'Jetattackfliger gesponnen.
  Et war nach däischter, mee am Osten huet sech schonn eng Liichtstreif gewisen. D'Meedercher hunn geflüstert ... D'Ausdehnen vu Russland hu schonn ënner hinne geschwemmt. Déi weiblech Krieger giggled a wénken openeen. Si sinn sou extravagant a schéin.
  Hei sinn sowjetesch Autoen a Richtung hinnen. D'Schraube Yak-9 ass vläicht déi masseproduzéiert Maschinn ënner de leschten Verëffentlechungen. Net iwwerdriwwe bewaffnet, awer relativ bëlleg a mat wéineg Rüstung. MIG-5, méi séier, mat Maschinnegewierer. MIG-3 ass e fréiere Modell. LAGG-7 ass wahrscheinlech de schnellsten a meescht bewaffnete Vugel. An der leschter modifikatioun gëtt et sou vill wéi dräi 20-mm-kanone.
  Mä dat sinn all propeller ugedriwwen Maschinnen - Jet Fligere sinn net geschaf. An déi Däitsch fille sech ganz zouversiichtlech.
  D'Gertrude schéisst zéng Loftkanone. Si hunn 30mm an zwou 37mm Waffen getraff. Si rennen wéi e brennege Wirbelwind duerch sowjetesch Fligeren. Wéi och ëmmer, déi rout Pilote probéieren ze vermeiden an op de Schwanz ze goen.
  Adala manövréiert de Moment. Dir kënnt net en däitschen Auto head-on huelen, awer an d'Schwänz kommen ass voll. Fir d'UdSSR ass den Ugrëff net onerwaart. Loftabwehrwaffen si scho gestart. Explodéiert Muschelen blénken am Däischteren.
  Déi Däitsch erliewen eng gewëssen Nervositéit. Et huet geschéngt, datt si scho sou vill gesinn hunn, datt Dir näischt iwwerrascht hätt, awer ... Sowjetesch Pilote si couragéiert a si keng Angscht virun Verloschter. Näischt fir hinnen Angscht ze maachen. Awer Erfahrung ass net genuch. Den däitsche Fliger kënnt einfach aus dem Tauchen a schéisst de sowjetesche Auto erof. Brécht en aneren a Stécker.
  D'Kraaft vun den däitsche Waffen ass ganz grouss. Dëst ass e Bestanddeel an deem de Fritz e grousse Virdeel iwwer Russland huet. Awer d'Vitesse vun den Nazien ass kolossal.
  Adala beschleunegt a brécht no vir. An d'Gertrude schéisst Rakéiten op de Feind. Berodung gëtt vun den Zänn kritt. E puer Munitioun riicht sech op Hëtzt oder Toun.
  Adala flüstert:
  Si wäerten eis net ëmbréngen!
  D'Meedercher dréinen hiren Auto ... Si probéieren cool ze sinn. An dann rammt e sowjetesche Kämpfer en Nopeschdäitsch Jetattackfliger. A wéi et ufänkt ze räissen, an ze splécken. Souwuel Himmel wéi Loft.
  Gertrude huet geflüstert:
  - Verréckten Doud!
  D'Krieger waren kloer duercherneen, a si kënnen esou gerammt ginn.
  Panzer beweegen sech Richtung Grenz. Déi legendär Crew vu Gerda, Charlotte, Christina a Magda.
  Véier Krieger hunn et fäerdeg bruecht sech mat Herrlechkeet ze decken andeems se souwuel d'Briten an d'Amerikaner kämpfen. Wärend de Feindlechkeeten mat Amerika hunn d'Schéinheet de Panther-2 Panther beherrscht. Net e schlechten Auto, méi héich wéi d'Shermans souwuel a Bewaffnung wéi a Frontalbewaffnung. Déi spéider "Pershing" huet praktesch keng Zäit fir de Krich ze maachen. Jo, an hien ass net e Konkurrent fir de "Panther" -2.
  Dunn hunn déi véier Meedercher déi legendär Herrlechkeet gewonnen. Obwuel am Allgemengen hir glorräich Wee ugefaang am véierzeg-éischt Joer. Himmler huet de Führer iwwerzeegt, Fraebataillone a Schluechte ze probéieren, vu speziell ausgebilten Arier.
  D'Kampf huet gewisen datt d'Fraen guer net e schwaache Link sinn a wësse wéi se gutt kämpfen. A gläichzäiteg manner Verloschter droen wéi Männer. D'Krieger hunn och an der Infanterie gekämpft, hir blo Féiss op de waarme Sand vun der Sahara Wüst geschloen. A beherrscht d'Tanks. Nodeems de "Tiger" getest gouf, a Schluechte mat Groussbritannien.
  D'Schicksal vum Panther Panther war interessant. An der realer Geschicht huet dee beschten an zweetgréissten Tank vum Drëtte Räich eng grouss Roll am Pantsval gespillt. Alternativ "Panthers" bal net gekämpft. Si ware kaum an der Zäit fir den Ugrëff op déi britesch Metropol. Méi fortgeschratt a mächteg "Panthers" -2 goung an d'Serie fir Schluechte géint d'USA.
  An elo déi véier krut nach méi staark a perfekt "E" -50, ënnerscheeden duerch staark Waffen a Schutz.
  D'Krieger hu sech ganz zouversiichtlech gefillt. D'Kontroll vum Tank ass déi modernst mat Joysticks. Déi lescht Auto. Souguer de Gasturbinmotor. Mee et ginn och vill "Panthers" -2. Véierdrësseg ass kee Konkurrent zu sou enger Maschinn.
  D'Gerda huet sech an enger Fotell geluecht. Si war Bikini. Meedercher si scho gewinnt hallef plakeg ze kämpfen. De waarme Sand vun der Wüst hunn hir blo Féiss verbrannt, d'Kielstécker vun de Bierger hunn hir blo Sohle gepickt. Awer d'Krieger hunn guer net gebrach an hunn sech net a Puder reiwen.
  De Kommandant vun der Crew, déi vill Auszeechnunge ausgezeechent gouf, huet geäntwert:
  - An elo ass Russland géint eis! Nei Abenteuer a Victoiren waarden!
  Si huet hire wäisse wéi Schnéi Kapp gerëselt. Natierlech blond, ganz schéin a gesalzt.
  Charlotte huet gelaacht.
  Dëst Meedchen hat Kupferrout Hoer, déi wéi eng Flam verbrannt hunn. Och eng Schéinheet, mat engem Bronze Tan. An engem Bikini, gebrannt, muskulär. Mat bloe Féiss, op waarme Sand a schaarfe Steng getrëppelt.
  De brennege Däiwel huet bemierkt:
  - D'Russen si vläicht eise fanatesche Géigner!
  D'Christina huet hir Stëmm opgehuewen. Hir Hoer si koffergiel, brennen och wéi eng Flam, awer mat engem gëllenen Téin. An déi selwecht Tann, Muskelen a Schéinheet. Expressiv a gläichzäiteg sanft Gesiicht. An e Bikini. Been déi fir Meilen op enger haarder a brenner Uewerfläch gestempelt hunn, awer hir Gnod a glat Linnen net verluer hunn. Déi blo Zéiwe sinn ordentlech ofgeschnidden a ganz agil.
  Dat rout-Hoer Meedchen huet gefrot:
  - Firwat mengt Dir dat?
  Magda huet fir hir geäntwert. Dëst Meedchen huet wäiss-gold Hoer, Hunneg blonden. Ganz schéin, muskulär, mat engem expressiver Gesiicht, a Saphir-Smaragd Aen. D'Been sinn och gehärt, mat ronnen Fersen a riichter Zänn. Villäicht huet d'Magda dat zaartste Gesiicht, bal frëndlech, trotz hirem männleche Kinn. Gerda, zum Beispill, gesäit méi haart aus. E bësse méi mëll wéi d'Christina, an e bësse pervers wéi d'Hex Charlotte.
  Magda bemierkt:
  - Si hunn en totalitäre System wéi eisen. Si sinn also méi haart!
  D'Gerda huet gelaacht an geäntwert:
  - Sowjetesch Panzer sinn eng Rëtsch Schrott. Mir sollten keng Angscht virun hinnen hunn!
  D'Mada huet mëll geäntwert:
  - An der KV Serie ass et voller Mastodonten. Besonnesch de KV-14.
  D'Meedercher hunn gelaacht. De leschte panzer huet sech wierklech als "Meeschterwerk" gewisen - déi schwéierst maschinn mat dräi waffen: zwee 152 mm an eng 122, mat engem gewiicht vun dräi honnert tonnen, an frontal panzerung vun 200 mm. Ee vun den erfollegräichste Modeller am Tankbau. Et war guer net méiglech esou en Tank ze transportéieren. An den Auto ass einfach eng Verschwendung vu Suen! An der Serie koum och KV-10 (B) - eng Maschinn mat dräi 107-mm-Pistoulen an engem Gewiicht vun zweehonnert Tonnen, eng Aart Panzer-Zerstörer.
  Net déi bescht Iddi fir zwee Waffen op den Tank ze setzen. An nach méi wéi dräi. Hei huet de Stalin natierlech Tyrannei gewisen. A staark am Land gestéiert. Allerdéngs gouf och en Tank aus der Isov Serie entwéckelt. Awer och grouss a schwéier. Deen eenzegen Ënnerscheed vun der KV Serie ass e Versuch, d'Rüstung op e rationalen Hang ze setzen. Awer d'Rout Arméi huet kee Krich gefouert, an dofir huet d'Technik net vill verbessert. An et war keng Kampfpraxis fir Maschinnen ze benotzen.
  Am allgemengen hunn d'Däitschen véier Joer Verspéidung am Verglach mat der realer Geschicht méi fruchtbar benotzt.
  D'rout-Hoer Charlotte huet hir blo Zänn op de Joystick dréckt. Um Grenzbunker gebrannt. Eng 105 mm Schuel huet d'sowjetesch Pistoul getraff an huet se ëmgedréit. De Kampfset huet ugefaang ze räissen, an d'Muschelen detonéiert.
  Déi roude Hex huet gejaut:
  - Ech sinn e schreckleche Ritter - op de Knéien Wilden! Ech wäert d'Feinde vum Vaterland aus dem Gesiicht vun der Äerd ewechhuelen!
  An de Grinsen vu Pärelen Zänn, an de Glanz vun Smaragd Aen. D'Meedercher si wierklech Top.
  D'Christina huet gelaacht an geäntwert:
  Elo schéissen ech!
  An och op de Feind geschoss. Eng sowjetesch 76mm Kanoun geschoss. D'Schuel huet d'schréiegt Stiermer vun der E-50 U mat enger méi schwéierer Pistoul geschloen. An ricocheted of. Et huet just an den Oueren vun de Meedercher geklappt.
  D'Gerda huet hir blo Féiss geklappt a geziddert:
  - Wat e Passage!
  A si selwer huet den nächste Schoss geschoss ... Däitsch Panzer hunn op d'sowjetesch befestegt Gebitt geschoss. Den E-100 huet och geschafft. Dës Maschinn huet sech och als Derivat vun der Maus erausgestallt. Net eng ganz gutt Iddi fir en zwee-Pistoul Tank. Den E-100 ass scho gestoppt ginn.
  Amplaz, iwwerfalen Ännerunge vun der "E" Serie kommen an d'Serie. Awer dës funktionnéiert nach ëmmer. A schéisst Projektilen.
  D'Charlotte giggelt schrecklech a rëselt hire bloe Fouss.
  - Krich ass e schreckleche Staat, awer et befaasst wéi e Spill!
  An d'Meedchen erschoss, a ganz passend.
  D'Christina huet hir pärlesch Zänn ofgedeckt. Si ass e fleischeg, predatorescht Panther.
  Sowjetesch Waffen schéissen, a virun hinnen sinn Minefields. Däitsch Teletanks beweegen sech. An d'Attackebomber schaffe mat engem wilde Brühl.
  Grenzposte rullen ronderëm. Dem Hitler seng Horden sinn d'Grenz iwwergaang.
  D'Magda huet net ze witzeg bemierkt, a klappt mat hirem bloe Fouss op d'Rüstung:
  - Mir verschwannen eng staark Verteidegung, awer Stahlpanikelen!
  An esou huet de Krich mat der UdSSR ugefaang. Wat vun Ufank un fir Sowjetrussland esou ouni Erfolleg geet.
  . PART ZWEE
  D'Krieger hunn sech openee geknipst. D'sowjetesch Verteidegung war zimlech mächteg. Besonnesch vill min. An dat huet d'Däitschen verspéit. Mee si hunn et nach fäerdeg bruecht no vir ze kommen.
  Bomberen hunn op sowjetesche Positiounen geschafft, an Ugrëffsfligere koumen och vun uewen. An d'Tiefe vun der Verteidegung vun der Rouder Arméi an TA-400 an TA-500, eng vun de formidabelste Modifikatioune vun de Bomber. Sou vill wéi sechs Motore, dorënner Jet. A si bombardéieren an zerstéieren sowjetesch Stied.
  D'Gerda, schéisst, huet mat engem Lach bemierkt:
  - Am Kampf si mir Déieren, awer mam Geescht vun engem Mann!
  An nees gebrannt. Zerstéiert eng sowjetesch Kanoun. Am Allgemengen, ass dëst e Meedchen vun der héchster Echelon. An et ass sou cool.
  D'E-50 huet op sowjetesch Positiounen geschoss, selwer praktesch ouni beschiedegt ze ginn. D'Schrägbewaffnung vum Auto mat Zementstahl huet exzellente Ricochetten ginn. Sowjetesch Muschelen konnten d'Däitschen net emol richteg kraazt.
  Christina erënnert un d'Tester vum "Tiger". Dunn war et den éischten masseproduzéierten däitsche Panzer. Keen vun de Muschelen konnt den Tiger Schued verursaachen. D'Briten sinn ënner senge Schlag gefall. Mä hei ass eng siwwenzéng-Fouss Kanoun, duerchgebrach an der Stir. Dunn sinn d'Meedercher bal gestuerwen. An dëst gouf vum Krieger erënnert. Wéi no waren se der knacheg aler Fra mat der scythe, fillen hirem äisegem Otem.
  D'Meedchen huet hir blo Sohl géint den Eck reiwen. Si wollt wierklech aus dem Tank sprangen a lafen. Si ass sou en direkten Krieger.
  D'Christina huet mat Aplomb gesongen:
  - Bloen Niwwel, an iwwerall Bedruch!
  D'Krieger hu gelaacht ... Hire Video war ganz sexy an erotesch.
  An d'Waff huet geschafft a geschoss. Si huet net mol dru geduecht fir opzehalen. Jiddereen huet Shell no Shell geschéckt. D'sowjetesch Positiounen an Chips a Fragmenter opbriechen.
  E Lidd kléngt aus de Lautsprecher hannendrun;
  Den Zaldot ass ëmmer gesond
  Den Zaldot ass prett fir alles ...
  A Stëbs wéi aus Teppecher,
  Mir ginn aus dem Wee!
  An net ophalen
  An ännert keng Been -
  Eis Gesiichter blénken
  Glänzend Stiwwelen!
  iwwer d'verschreckte Fläch,
  Hannert dem Meter Meter
  Si ginn an d'Ukraine
  Zaldoten Grupp Zentrum!
  An erëm fällt d'Muecht vun engem Jet Bomber op sowjetesch Positiounen. An erëm ginn Zerstéierung a ganz befestegt Beräicher opgeworf. An d'Waffen fléien an all méiglech Richtungen.
  Zur selwechter Zäit schéissen e puer Dosen däitsch Panzer an zerstéieren alles.
  D'Gerda fillt sech wéi eng Bagheera op d'Juegd. Hei ass déi éischt Linn vun der sowjetescher Verteidegung scho zerstéiert ginn. Awer d'Zaldote vun der Rouder Arméi schwärmen nach ëmmer a schéissen op d'Däitsch.
  Ënnert de Kämpfer sinn och Pionéier. Jonk Leninisten hu sech fräiwëlleg an d'Rout Arméi bäitrieden. Déi meescht vun de Jongen sinn barfuß an a Shorts. Si droen selwer, Fuss.
  An d'Pionéier stierwen ...
  D'Charlotte, déi d'Feier gefouert huet, huet gekrasch:
  - An d'Pionéier, dat ass d'Saach, dat ganzt Land huet gekuckt!
  Si huet op d'Russen geschoss, an d'Christina huet gëfteg gesäischt:
  - Mir kucken wéi Falken, schwiewen wéi Adler!
  An erëm huet si e brennege Laachen erausginn. Schéin Meedercher...
  Verschidde däitsch Panzer sinn ënnerierdesch geplënnert. A si koumen op der hënneschter Säit vun de sowjetesche Truppen, verursaacht Panik a schrëftlech Maschinnegewierer. D'Nazien hu sech wéi Moustiquen aus engem Albdram gewisen.
  E-50 huet d'Bewegung vu véierdrësseg duerch d'Optik gesinn. D'Gerda huet d'Zänn geluecht an huet ugefaang de Faass ze weisen. Sowjetesch Maschinn mat engem klengen Tuerm T-34-76 a ganz mobil. Probéiert dësen a kritt et. D'Meedchen ass schonn zimlech erlieft, mä de sowjetesche Auto ass nach am Géigesaz zu der American Sherman.
  An d'Distanz op d'Russesch ass bal fënnef Kilometer.
  D'Meedchen kraazt hir blouss Ferse, d'Charlotte tickelt et tëscht den Zänn. D'Meedercher laachen.
  Da schéisst d'Gerda op de russeschen Auto. D'Schuel rennt ganz no, bal kraazt d'Rüstung ... Awer nach ëmmer laanscht. D'Gerda dréckt d'Metall mat der Fauscht nervös.
  D'Magda seet hirem Partner:
  - Du hues de Corps getraff! Et gëtt méi einfach dohinner ze kommen!
  D'Gerda bréngt de Joystick un d'Magda a flüstert:
  - Also maacht Dir et selwer!
  Magda huet begeeschtert gesongen:
  - D'Äerd ass an der Fënster, d'Äerd ass an der Fënster ... - D'Meedchen huet de Joystick mat de bloe Fanger geholl an de Knäppchen gedréckt, weider ze sangen. - D'Äerd ass am Porthole ze gesinn!
  An hiert geschoss huet just op d ' basis vum sowjetesche panzer. Den Auto ass geplatzt an opgedeelt. Et huet ugefaang ze brennen ... Sowjetesch Muschelen platzen an der Gebärmutter.
  D'Magda huet hir blo Fanger gerëselt a gekräizt:
  - Kuckt wéi ech et krut! An Dir sot ...
  D'Charlotte huet gejaut an huet hir Zänn gedréckt.
  - Mir schwätzen erëm, a verschiddene Sproochen!
  Nei sowjetesch Autoen erschéngen. Drësseg-véier gaangen éischt. Beweegbar a vill Autoen. Da geplënnert mir aus der BT Serie. Dëst ass en alen Rad-Raupentyp. D'antediluvian T-26s waren och fortgeschratt, déi net kapabel sinn, soss déi däitsch Rüstung ze kraazzen. Méi mächteg a méi schwéier HFs sinn um Enn fortgeschratt. A vill Fousszaldoten.
  D'Christina huet gelaacht a gekrasch:
  Ma, mir weisen hinnen!
  Däitsch Gefierer hunn aus enger laanger Distanz Feier opgemaach, probéiert d'sowjetesch Infanterie op de Buedem ze pinn. Si hunn och Panzer an aner Liewewiesen zerstéiert.
  Sowjetesch Attacke Fligere sinn och um Himmel opgetaucht: de berühmten Ilys. Si hunn déi däitsch Formatioun ugegraff. Dem Hitler seng Kämpfer sinn op si gefuer. Et war e richtegen Dump. Däitsch XE-262 Kämpfer, ganz flott a flott mat Manöverbarkeet. Si attackéieren sowjetesch Technologie, dréckt wéi en Eisen.
  D'Charlotte huet erëm geschoss. Gitt an de sowjetesche BT an huet gekrasch:
  - Dësen Text ass kee Mäerchen ... D'Mäerchen wäert viru sinn!
  E-50 gestoppt a reflektéiert de sowjetesche Konterattack. Net ganz erfuerene Kommando huet d'Tanksreserven tatsächlech op d'Schluecht geheit. A russesch Autoen goufen ugestouss - wéi Hënn an engem Plack. A si hunn hinnen grëndlech gekämpft.
  D'Gerda huet e Schoss geschoss, de Véierdrësseg d'Stir gebrach a gesis:
  - Wat ass de Schëpfer - eng blesséiert Häll!
  D'Charlotte huet och geschoss, nodeems se d'Zil fonnt hunn, sinn d'sowjetesch Autoen an enger riichter Linn geplënnert, an d'Meedercher hunn et fäerdeg bruecht ze schéissen. An am Allgemengen, dës véier vun de Phänomener.
  Déi roude Harpie huet gesongen:
  - Eist Gëft bréngt jiddereen ëm!
  An d'Krieger hunn weider gefeiert, hir Zänn sou staark a grouss wéi Päerd.
  D'Christina huet mat Aplomb getwittert:
  - Eist Gëft bréngt jiddereen ëm!
  D'Magda huet d'Véierdrësseg geschloen, gebarkt:
  - Dëst ass eist Resultat!
  Veronica, Oksana an Natasha, zesumme mat anere Meedercher, hunn d'Ëmwelt verlooss. De Batailloun vun de Meedercher gouf bestallt, sech no hannen zréckzéien, well d'Krieger praktesch keng Panzerabwehrwaffen haten. D'Stalenida Pavlovna hat Erfahrung vum Krich, als Benevolat a Spuenien. A si huet verstanen, datt d ' grenztruppen net widderstoen konnten panzer vun der serie "E". D'Meedercher hunn allerdéngs e puer Transporter ausgeschloen, awer si selwer hunn Verloschter gelidden.
  Elo ass de Bataillon verspreet an huet sech zréckgezunn.
  D'Veronica, Oksana an Natasha, déi hir Stiwwelen ofgeschaaft hunn, ware barefouss fortgaang, an an helle Blousen. Sowjetesch Truppe sinn net prett fir schwéier Panzersäulen ofzedrécken. An et gëtt einfach näischt duerch den E-50 Tank ze briechen. Déi eenzeg Chance ass d'Gleiser ze beschiedegen. Awer an dëser Maschinn sinn d'Roller op getrennten Ween, an et ass ganz schwéier se auszeschalten.
  D'Meedercher sinn Ost duerch de Bësch geplënnert, an a klenge Gruppen. Si hu ganz beréierend ausgesinn. Si hunn hir Hosen opgerullt, an nëmme liicht Hemden. Laang, blond, liicht gekrauselt Hoer sinn erof gefloss. Kaal Féiss ginn agreabel vum Gras gekickt, an heiansdo komme Knollen. Alles gesäit extrem erotesch aus. Broscht weisen duerch dënn Hiemer.
  D'Veronica, d'Gras mat hirem bloe Fouss rächen, seet nervös:
  - Verdammt - de Krich huet just ugefaang, a scho musst Dir zréckzéien!
  D'Oksana, deem hir blond Hoer liicht roudelzeg war, hir Zänn grinsend, äntwert:
  - An ech hu keng speziell Illusiounen! Den Hitler huet bal d'ganz Welt eruewert ... Probéiert mat esou enger Mass, Dir kënnt et packen!
  D'Natasha huet hir schneewäiss Hoer gerëselt a gesot:
  - Jidderee wëll freeën ... Et ass schwéier mat hinnen ze handelen! Trei ze sinn ass net einfach!
  Veronica wénkt. Hir Hoer si sou gëllen a schéin. Si ass super.
  Awer d'Victoria huet si matkritt. E rout-Hoer Meedchen. Hoer si wéi Feier. An esou schrecklech. De Wand huet geblosen an, et schéngt, ass et de proletaresche Banner, deen fladdert, sou eng flamend Hoer.
  D'Victoria huet säin Hiem ofgeholl an huet hiren Torso ausgesat. Hir Broscht ware voll, hir Nippel ware Scharlachrout, wéi Mohn. Schéine Krieger. An hire staarken, trainéierte Kierper ass ausgesat.
  D'Natasha huet gelaacht an huet och hiren Torso geschloen, bemierkt:
  - An eise Kierper si schéin ... Mir si just Amazonen!
  D'Veronica huet de Kapp gerëselt.
  - Ass et net ze radikal - d'Këscht auszesetzen! Dir musst d'Regele vun der Anstännegkeet befollegen!
  D'Victoria huet de Kapp gerëselt an hir roude Krullen gerëselt.
  - An enger kommunistescher Gesellschaft - d'Regele vun der Moral ass d'Konzept relativ. - D'Meedchen huet hir blo Broscht gerëselt, hir Scharlachroute blénken ganz verführeresch. - plakeg sinn ass keng Sënn. Méi präzis ass d'Konzept vun der Sënn priesterlech, awer eis Glawen ass d'Fräiheet vun der biergerlecher Moral!
  D'Natasha huet bestätegt, hir üppig an elastesch Büste gerëselt:
  - Méi no bei der Natur! Méi no bei natierlech! An natierlech Plakegkeet!
  D'Oksana huet och gelaacht an huet hiren Torso ofgedeckt. Tatsächlech, an der Hëtzt vum Summer, wéi agreabel et ass wann d'Brust blo sinn. An de Wand bléist hinnen. E schéint Meedchen, an Plakegkeet kënnt. All d'Meedercher sinn athletesch, mat Figuren, déi plakeg Kierper vun de Krieger kucken ganz harmonesch.
  Schéin Meedercher trëppelen laanscht de Wee. Si sinn sou léif a ganz attraktiv.
  D'Veronica huet geziddert, de Kapp gerëselt.
  Awer et ass guer net ästhetesch agreabel!
  Victoria huet de Kapp negativ gerëselt.
  - Net! Mir hunn super Kierper! A mir kucken plakeg einfach super!
  D'Natasha huet geknackt, a sprang op, sot:
  - Et war gutt plakeg ze sinn ... Hei koum den Ilyich mat enger Waff!
  D'Oksana huet hir Këscht gesträift a gequetscht:
  - Tatsächlech ass meng Büste super!
  D'Victoria huet begeeschtert gesongen:
  - Oh, Meedercher, a mir sinn Raider! Portemonnaien, Portemonnaien a Portemonnaien! Mir hunn Dollar gesinn - Bierger vu Gold!
  D'Natasha, rëselt hir blo Broscht, huet mat engem Laachen gesongen:
  - Si ware fréier plakeg, barfuß, schlecht!
  An déi véier vun hinnen laachen aus. D'Meedercher hunn mat bloe Féiss geschloen, hir blo Fersen opgehuewen. Schéin Krieger. Hannert hinnen sinn Rucksäck an PPSh Attentat Gewierer. Léif Krieger, ganz wonnerbar.
  Veronica sot mëll:
  - Virun Gott si mir alleguer gläich ... A mir mussen eis fir d'Entschëllegung veräntweren!
  D'Natasha huet gelaacht an huet mat all Entschlossenheet geäntwert:
  - Et gëtt kee Gott! Dëst ass e Mäerchen!
  D'Victoria, déi hir plakeg, gebrannt Broscht rëselt, huet begeeschtert geruff:
  - Gott gouf vun de Mächtege vun dëser Welt erfonnt, fir d'Leit an der Ënnerhalung ze halen!
  D'Veronica huet hire gëllene Kapp negativ gerëselt.
  Wien huet dann den Universum erstallt?
  Victoria huet gelaacht an geäntwert:
  - D'Universum selwer wuessen wéi Blieder op engem Bam. Si wuessen aus näischt. Wéi an der wäiter Onendlechkeet e Bam am Universum ugefaang huet vun Null ze wuessen, an zënterhier sinn vill Universum opgetaucht.
  D'Natasha huet gelaacht an hir Zong erausgestreckt, bemierkt:
  - Et ass waarm! Kënne mir eis Hosen ausdoen?
  D'Victoria huet d'Iddi ënnerstëtzt:
  - Et ass eng super Iddi!
  An all dräi Meedercher hunn eestëmmeg hir Hosen lassgelooss, an hir Hosen bleiwen. A wat fir staark a muskulär Kierper si hunn. Einfach herrlech, an Aerobatik.
  Oksana huet mat Freed gesongen:
  - De Kakerlak huet Antennen, d'Meedchen huet plakeg Hosen!
  Nëmmen d'Veronica war lénks mat den Hosen opgerullt an hirem Hiem un. Si huet reprochéiert geäntwert:
  - Et ass net gutt esou plakeg ze sinn! Wat wa se eis gesinn!
  D'Natasha huet gelaacht an huet geäntwert:
  - A loosse se souguer gesinn! Ech Léift Männer ze begeeschteren!
  D'Victoria huet gelaacht, hir bal bloen Oberschenkel gerëselt, geäntwert:
  - Männer sinn Dreck - just Schrummen!
  A schloen e frësche Pilz mat engem bloe Fouss, huet si bäigefüügt:
  - Wéi schéin ass et, en Hengst ze huelen an ze reiden!
  Oksana huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Wann se dech këmmeren, ass et flott ... Besonnesch wann d'Männer jonk sinn, schéin ...
  D'Natasha huet d'Meedercher erënnert:
  - Denkt drun, mir hunn de Jong gefaang. E wonnerbare Kand, a sécherlech huet hien super Perfektioun iwwer seng Joeren!
  D'Victoria huet hir Lippe geleckt a sot mat Lust an hirer Stëmm:
  - Et wier flott et ze kucken!
  D'Veronica huet entsat:
  - Wat béis Saachen seet Dir! Sou de Gefühle vun de Leit kann een de Geck net maachen! Besonnesch wann et ëm Däitsch geet, awer e Jong!
  Oksana huet gelaacht an geäntwert:
  - Entschëllegt eis, awer mäin Häerz ass sou foul ...
  D'Natasha huet liicht bestätegt:
  - D'Däitsch kommen vir, an ech wëll iwwer eppes Guddes dreemen! Zum Beispill iwwer d'Jongen!
  D'Rout-Hoer Victoria huet mat engem Laachen virgeschloen:
  - A wat wann Dir wierklech Männer fänken? Et war sou flott!
  D'Veronica huet haart geäntwert:
  - Frae si mat Bescheidenheet dekoréiert, net arrogant Belästegung!
  Victoria huet säi brennege Kapp negativ gerëselt. Si huet hir blo Féiss geschloen a gebrëllt:
  - Net! Et gëtt just keng méi grouss Freed, e Mann selwer ze wielen an hir an d'Bett ze zéien. De rout-Hoer-Däiwel huet hir kofferrout Krullen gerëselt a weidergespillt. - Dat ass et, fir d'Wuel vum Genoss an de Bëscher geluecht ze ginn, an net an d'Géigend ze goen.
  D'Veronica sot streng:
  - Sex ouni Grond ass en Zeeche vun engem Narr! - An dobäi. - Dat ass géint d'Normen vun der kommunistescher Moral!
  Victoria war net averstanen:
  - De Lenin selwer sot - d'Frae solle gemeinsam sinn!
  D'Natasha huet gelaacht a bemierkt:
  - Gutt, ech kann net soen, datt ech mech esou op d'Männer geheit hunn, awer et ass flott eng aktiv Roll ze spillen! Wann Dir selwer gär wielt fir wien Dir schloen! Mä bei eis kënnt et net esou.
  D'Victoria wénkt averstanen.
  - Jo, mir hunn nëmme Meedercher ... Mee du kanns iwwer d'Zait kommen! - D'Meedchen huet mat grousser Freed geziddert. - Kärelen, Kärelen... Eis Kärelen krabbelen eifreg op de Bauch!
  D'Veronica huet de Kapp negativ gerëselt.
  - Neen, dat sot de Lenin ni!
  D'Natasha huet a Protest geruff:
  - Neen, genee dat sot de Vladimir Iljitsch! Ënnert Kommunismus wäert alles gemeinsam sinn, och Fraen!
  D'Victoria huet gelaacht a gemëscht:
  - Fraen si gutt ... Männer sinn nach besser! Eh, gefaange gin, do vun enger ganzer Firma vergewaltegt gin.
  D'Meedercher hunn zesummen gelaacht. An d'Victoria, grinsend, huet bäigefüügt:
  - An dunn hunn si hie mat Gewiererschlag geschloen! An d'Ferse géife mat enger mëller Flam a Brand gestach ginn a mat Corbite gesprëtzt ginn!
  D'Natasha huet e Bump mat hirem bloe Fouss geschloen an huet gekacht:
  - Fersen si frou wann se mat Bambus geschloe ginn! Hei a China goufen d'Meedercher an d'Jongen mat Stëfter op de bloussegen Sohle geschloen. A si hunn et gär!
  D'Victoria huet mat Gusto gesongen:
  - Wéi eng Folter zu Hollywood! Nëmmen Katzen, net Leit!
  D'Veronica huet schlau bemierkt:
  - Hei gitt Dir an d'Häll ... Dir wäert gefoltert ginn, an Är Fersen ginn net nëmme mat Bambus verbrannt, awer och mat roudeem Eisen!
  D'Natasha huet gesongen, an d'Fauscht fest gebonnen:
  - Schwaarze Kueb beim nächste Paart!
  D'Victoria, déi hir blo Broscht rëselt, mat scharlachroute Nippel, huet weider:
  - Wieg, Handschellen, zerräissen Mond!
  Oksana, deem seng Broscht och plakeg sinn, an hir Hëfte rëselt, huet geäntwert:
  - Wéi vill Mol nom Kampf mäi Kapp!
  D'Veronica huet den Impuls ënnerstëtzt, hir blo Féiss gestampt:
  - Vun der voller Schnëttplaz sinn ech geflunn wou ...
  D'Natasha huet rosen gebrach, hir blo Broscht gerëselt:
  - Wou ass d'Heemecht! Loosst se ellen kräischen!
  D'Victoria huet gespäichert a gekrasch, hir Hëfte gedréint, kaum duerch transparente Hosen bedeckt:
  - A mir hunn hatt gär, och wann se net schéin ass!
  D'Oksana huet gejaut, an d'Knéien geréckelt:
  - Vertrauen Baaschtarden!
  D'Veronica sot mat engem Opschlag:
  - Mir sinn sowjetesch Grenzgänger. A mir schwätze wéi Zaithoeren. Ass dat méiglech...
  Victoria huet als Äntwert gesongen:
  - Merci Stalin-Leader! Fir domm, eidel Aen! Fir d'Tatsaach, datt mir wéi eng Lous sinn, kënnt Dir net liewen!
  D'Natasha huet de rouden Däiwel mat der Fauscht menacéiert:
  - Nu, du also kee Greyhound! Dir wäert an enger spezieller Rubrik sinn!
  Victoria sot zouversiichtlech:
  - Geschwënn kommen d'Däitschen op Moskau ... A scho gëtt de Stalin an engem Käfeg geholl!
  Oksana huet gelaacht a protestéiert:
  Denkt Dir datt d'Resultat vum Krich e Viraus ass?
  Victoria huet ganz eescht geäntwert:
  - Wéi soss? Hitler huet méi wéi d'Halschent vun der Welt ënner Besatzung, plus Japan a seng Kolonien. - D'Meedchen huet rosen hire graziéisen, bloe Fouss gestampelt. - A mir hunn och net anstänneg Panzer! D'KV Serie ass eng Parodie op Autoen. T-34 ass kloer ze kleng. Awer en normalen Tank gouf net erstallt! A Panzerpiercing Muschelen wäerte méi schlëmm sinn wéi déi däitsch!
  D'Natasha huet schwéier gesouch a gekrackelt:
  - Mir mussen domat d'accord sinn! Och, eis Panzer sinn nach sou onvollstänneg. Wat iwwer KV? Jo, si briechen ...
  D'Meedercher sinn roueg gefall an hir Spillzegkeet ass erofgaang.
  Tatsächlech, schonn déi éischt Stonne vum Krich gewisen, datt den T-34-76 net eng komplett zouverlässeg gearbox huet, an nach méi KV Serie. A wat Foul ass, wat méi schwéier den Tank ass, dest méi schwaach ass et un d'Bewegung ugepasst. An 200 mm frontallbewaffnung ass net genuch fir d ' geschosse souguer 88 mm panther-2 kanone, an net déi vun der e-50.
  Wéi et sech onerwaart erausstellt, däitsch Autoen sinn eng Uerdnung vun der Gréisst méi staark an der Frontalbewaffnung an d'Fäegkeet fir en Hit ze huelen. An d'sowjetesch Technologie feelt kloer.
  Wéi och ëmmer, an der realer Geschicht hunn d'Däitschen an den éischte Stonnen an Deeg gewonnen. Awer si hunn net sou eng zuel vu panzer a fligeren, a formidabel jetfliger. An et ware keng Autoe méi schwéier wéi zweezwanzeg Tonnen. Am Allgemengen, hunn d'Däitschen sech iwwerraschend schwaach am véierzeg-éischt Joer. A gläichzäiteg, wat komesch ass, war e méi staarke Géigner ze besiegen. An elo? All d'Trompkaarte vun den Nazien: Kampferfahrung, besser Truppemobilitéit, d'Fäegkeet fir an d'Verteidegung ze briechen - hu verstäerkt. An de Fuhrer ass net dräi an en halleft dausend liicht a welter Panzer, mä zéngdausende vu schwéieren. A jetfliger, déi am prinzip de propeller kee rival ass.
  An d'Rout Arméi ass nach ëmmer besser trainéiert fir ze attackéieren wéi ze verteidegen. A si hunn d'Zaldoten geléiert, de Feind op sengem eegenen Territoire ze schloen, an net seng eegen ze verteidegen. Natierlech sinn e puer Saache besser ginn. Molotov Linn war fäerdeg. Dëst ass schonn e Plus. D'Verteidegungslinn a punkto Ingenieur ass vill méi staark wéi am véierzege Joer.
  Zousätzlech sinn d'Truppen nach ëmmer besser mobiliséiert wéi an der realer Geschicht. A bereet de Schlag ofzeleeën. Awer nach ëmmer Training an der Verteidegung ass net ganz gutt. De Geescht ass net ze offensiv. Aviatioun éierlech passéiert. An den Niveau vun der Ausbildung vun Piloten kann net mat Däitsch Verglach ginn. Mä de Fritz hunn esou eng kolossal Erfahrung.
  D'Kraaftbalance ass vill méi schlëmm wéi am véierzege Joer. Dann hat d'UdSSR véiermol méi Panzer a Fligeren, an ass ëmmer nach erofgefall. An elo? Elo hunn d'Däitschen e Virdeel a Qualitéit a Quantitéit. Ausserdeem, an de Panzer ass d'Qualitéit oh, wéi bemierkbar op der Säit vun den Nazien. Jo, an och Loftfaart.
  Vläicht dofir sinn déi véier Meedercher esou pessimistesch.
  Warriors fänken guer net un.
  D'Natasha, déi op d'Wuerzelen vu Beem trëppelt, an e Kribbelen an hire bloe Féiss fillt, huet gemierkt:
  - Mir hunn de Feinde de Réck gewisen! Oder vläicht wier et besser fir opzestoen a mat Dignitéit ze stierwen!
  Victoria huet hire roude Kapp gerëselt.
  Wat wäert eisen Doud änneren? Nëmmen d'Nazien wäerten iwwer eng nei Victoire prahle!
  D'Veronica ass averstanen:
  - Riets! Eisen Doud wäert nëmme faschistesch Lorbeeren bäidroen! An Dir sollt déi lescht Waffen kréien an d'Nazien bekämpfen.
  Oksana huet skeptesch bemierkt:
  - Awer wéi? Géint den E-50, keng Waffen!
  D'Meedercher sinn roueg ... A wierklech, wat fir en Tank ass den E-50? Eng Maschinn mat engem dichten Layout, ënner zwee Meter a grousse Neigungswénkel vun der Rüstung. Eng Zort Perfektioun am Tankbau.
  Eng nei Generatioun vu Maschinnen mat Pistoul hydraulesch Stabilisator. An d'Rüstung ass gekippt an d'Säiten, an d'Stir, an d'Heck. Squat Typ. Prinzipiell ass de schwaache Punkt de Buedem vum Hull, wann Dir tëscht de Roller kënnt. Dat muss een awer och wëssen. Zousätzlech hänken d'Däitschen op Raupen a Schiirme - déi duebel Schutz ginn.
  Also de Fritz krut en optimalen Tank, deen de SU-100, nach ëmmer eng rar selbstfahrend Pistoul, net huelen konnt.
  Während der Beschoss vun der sowjetescher Positiounen goufen Gas- a Bommenwerfer benotzt.
  Awer elo sinn d'Attackfliger iwwer d'Meedercher geflunn. Si hunn kloer menacéiert d'Schéinheet ze begruewen.
  Wann nëmmen se se gesinn, natierlech.
  D'Natasha, huet hiert Gesiicht verstoppt, sot:
  - Mir sinn all Bitch Fraen - de Fuhrer ass net cool!
  An erëm huet si e Grinsen op d'Nazien geschéckt.
  Victoria logesch a witzeg bemierkt:
  - Hien ass net den éischte Kämpfer, och net deen zweeten!
  Oksana eescht bemierkt:
  - E "Panther" -2 u Bord ass ganz méiglech ze huelen. Si huet nëmmen 82 mm Rüstung ënner engem liichte Steigungen. Et wäert kee Problem fir eis sinn!
  D'Veronica huet gelaacht a proposéiert:
  - Vläicht kënne mir just esou en Tank maachen ...
  D'Meedercher ware säit e puer Stonnen zu Fouss gaangen ouni ze stoppen. D'Zäit ass iwwer Mëtteg vergaang. Dir kënnt ophalen an iessen. D'Leit an der UdSSR gelieft net ze einfach, mä d'Situatioun an der Wirtschaft verbessert. E puer vun de Wueren goufen zu ganz niddrege Ratiounspräisser verkaaft, anerer zu héije kommerziellen Präisser.
  Den drëtte fënnef Joer Plang vun 1938-1942 war formell souguer iwwerfëllt. Dëst gouf awer erreecht duerch Erhéijung vun der Längt vum Aarbechtsdag, an drakonesche Strofe fir Absenteeismus. Ëmsou méi formell sinn déi zwee éischt Fënnefjoerspläng iwwerfëllt ginn, mä eigentlech ass dat net de Fall. Den héijen Niveau vun der Inflatioun huet et méiglech gemaach d'Statistiken ze manipuléieren.
  Awer d'Land huet sech zimlech séier entwéckelt. Vläicht net esou séier wéi no offiziellen Statistiken, mee ... D'Zuele ware wuessen. Fabrike goufe gebaut, d'Produktioun ass virun allem am Mechaneschen Ingenieur eropgaang. Geklomm Schacht a Waffen.
  Stalin huet et fäerdeg bruecht eng staark Industrie ze kreéieren, awer de Fuhrer huet ze vill gewonnen, an et war net méiglech mat him ze këmmeren. Ressourcen hu sech als komplett onvergläichbar erausgestallt.
  Awer e gudde Stew gouf schonn an der UdSSR produzéiert. An d'Meedercher hunn et mat Freed giess, zesumme mat Zwiebelen a Brout.
  D'Natasha huet rosen bemierkt, Fleesch kauen:
  - Ma, firwat ass de Führer nach net a Japan gaang! A kommt bei eis!
  D'Victoria, déi hire bloe Fouss schwéier op de Schnëtt geschloen huet, huet geäntwert:
  - Dommheet onduerchdrénglech!
  Oksana proposéiert:
  - Ech mengen de Fritz ënnerschat eis! Mä a Wierklechkeet musse mir deen ganzen Hitler säi Pak an d'Stécker räissen!
  D'Veronica sot mat engem Opschlag:
  - Mir haten kee Gléck ... Och wann de Krich an der 41. Dat waren d'Rumeuren deemools!
  D'Victoria wénkt averstanen, an huet hir bloe Këscht gerëselt, gejaut:
  - Wahrscheinlech esou! Awer scheinbar Jugoslawien, an d'Erfolleger vu Groussbritannien géint Italien hunn dem Hitler seng Pläng duerchernee gemaach. Mä eigentlech huet et och dem Fritz profitéiert.
  D'Natasha huet d'Seime mat hire bloe Fanger vu graziéise Been zerquetscht, a wénkt averstanen:
  - Bestëmmt! Am 41. Joer wier dat Drëtte Räich, ouni schwéier Panzer a Raketenartillerie, fir eis komplett sécher. Mir hätten hien getraut ... An esou huet de Fritz d'Lat geheescht.
  D'Meedchen huet schwéier gesouch.
  Victoria huet d'Natasha gekuckt. Op hir blo, elastesch Broscht a geduecht: "awer wat eng Schéinheet," wéi flott et wier hir ze strecken. Awer hatt huet et net haart gesot - et ass wierklech indecent.
  Veronica huet logesch bemierkt:
  - D'Geschicht huet keng subjunktiv Stëmmung... Eigentlech wier et besser gewiescht, am véierzegsten Joer ze streiken, wéi d'Nazien a Frankräich virukommen. Dann de Moment - méi bequem geschitt net!
  D'Victoria huet veruechtend geschnappt.
  - An de Pakt briechen? Stalin wäert net domat averstanen! Hien huet säin Éierewort ginn fir net ze attackéieren!
  D'Natasha huet gelaacht a bemierkt:
  - Oh, wéi nobel si mir!
  D'Meedercher hunn hiert Brout, Stew an Zwiebel fäerdeg. Si drénken Sauermëllech aus Fläschen. Mir sinn weider gaang.
  Hir blo Fersen blénken, goufe gro vum Stëbs.
  Iergendwou gouf et de Gebrum vu Motoren. Däitsch Panzer hu sech beweegt. Dorënner ass de gréisste E-100. De Speer huet et fäerdeg bruecht méi massiv Exemplare ze refuséieren. Awer wierklech, firwat brauch en Tank zwee Fässer? Et ass besser zwee Panzer méi hell mat verschiddene Fässer ze maachen wéi een mat zwee, awer schwéier.
  E-100 ass och aus Produktioun, mee et kann nach an der Serie fonnt ginn. Ausserdeem huet den Hitler och Mastodonten gär, an huet bestallt déi ganz Serie vun E-5 op E-100 ze halen.
  Zimlech massiv E-75 Maschinn mat 128 mm an engem Gewiicht vun uechtzeg Tonnen. Vereenegt mat der E-50 am Rüstung. Et ass kaum de beschte Modell, praktesch wäert et nach méi schlëmm sinn. "Royal Lion" mat enger 210 mm-kanone, a waacht honnert tonnen.
  D'Meedercher sinn op en héije Pinien geklommen an d'Tanks kucken. "Royal Lion" merci fir de Motor vun 1800 horsepower, eng zimlech mächteg Mastodont a flott. Den E-100 ass och mat engem mächtege Motor ausgestatt. De Shturmlev beweegt sech och, mat engem mächtege 500 Millimeter Rakéitewerfer. Et ass eng vun den effizientesten Duerchbrochmaschinnen.
  D'Schicksal vum Lev Tank selwer war zweedeiteg. Hie koum virun der "Panther", an huet et fäerdeg bruecht a Schweden, der Schwäiz a während der Landung a Groussbritannien selwer ze kämpfen.
  Den Hitler huet d'Schwäiz a Schweden eruewert, a Spuenien a Portugal versklavéiert Accorden opgesat. Déi waren gezwongen hir national Währung opzeginn an d'Mark ze adoptéieren. Sou falen ënnert dem Afloss vun däitschen Haaptstad.
  Tank "Lion" soll géint Amerika benotzt ginn. Awer en ze schwéieren Auto, mat enger net genuch séier schéissend Pistoul, huet dem Militär net gepasst. Präferenz gouf méi fortgeschratt "Panther" -2. Dëst Gefier huet d'Militär mat senge Waffen zefridden, a Fuerleistung, a besonnesch frontal Rüstung, si méi wéi wäertvoll. "Panther" -2 gouf den Tank vun der Victoire am Krich mat den USA. An "Lion" war extrem seelen benotzt. Den "Tiger" war och net ganz produktiv Panzer, kaum Zäit ze beliichten an de Schluechte vum Enn vun der véierzeg-zweet Joer. An "Tiger" -2 ass veroudert, kaum Zäit ze gesinn. Moderniséiert "Panther" -2, mat engem Gewiicht vu fofzeg Tonnen, war net schwaach am "Tigr" -2 am Schutz a Bewaffnung, a war superieur am Fuere Leeschtung mat engem Gewiicht vun uechtzéng Tonnen manner.
  Kampfpraxis huet gewisen, datt de "Panther" -2 däitlech méi héich ass wéi de "Sherman" a Kampfqualitéiten, schloen dësen Auto aus enger wäiter Distanz, bis zu dräi an en hallwe Kilometer, an ass praktesch net duerchdrénglech an der Stier an nëmmen no. Beräich ass vulnérabel op d'Säit. An dat ass wäit net de Fall fir all Sherman Modeller.
  Amerika verluer dem däitsche jetfliger a panthers, wéi och de fréiere e-25 - eng eenzegaarteg Self-propelled Pistoul, nëmmen een an en halleft Meter héich.
  D'USA hu kapituléiert ...
  PART DRIE
  D'Natasha huet hir eege Erdbeernippel geschloen. A mat engem stralen Laachen sot si:
  - Ech Iech! Hien, si - zesummen dat ganzt Land!
  Victoria ënnerstëtzt:
  - Zesummen eng frëndlech Famill! An engem Wuert, mir sinn honnertdausend ech!
  Oksana huet gelaacht a weist op d'Mastodonten, bemierkt:
  - Tank "E" ass ganz kuerz a squat. Et wäert schwéier sinn him ze kréien.
  D'Veronica huet traureg geäntwert:
  - Gott blesséiert eis!
  D'Natasha huet gelaacht a gekrasch:
  - An Amerika fir dat ganzt Land, an Amerika fir dat ganzt Land, an Amerika fir dat ganzt Land - d'Chancen si gläich!
  Fiery Victoria giggles a brullt:
  - Chancen sinn gläich fir verschidde Schichten vun der Gesellschaft!
  A wéi Dir wëllt. An hir Zänn si schéin wéi se weisen.
  Oksana kommentéiert:
  - Wann d'Däitschen sech ofbriechen, wäert et hinnen aus hire Versuergungsbasen ganz schlecht sinn!
  D'Veronica huet gelaacht a proposéiert:
  Loosst eis dann bieden!
  D'Natasha huet veruechtend geschnappt an de Kapp gerëselt.
  - Net! Mir sinn Komsomol Memberen, dat heescht mir sinn Atheisten!
  Victoria huet aggressiv gewarnt:
  - An ech sinn allgemeng e militanten Atheist! An et gëtt kee Gott - dëst ass e medizinesche Fakt!
  D'Veronica huet virsiichteg bemierkt:
  Awer Dir kënnt et net beweisen!
  D'Victoria huet hir Smaragd Aen aggressiv als Äntwert geflitzt. An huet mat engem Grinsen gejaut:
  - Ech kann! Wann et e Gott gëtt, da muss hie verantwortlech sinn. Et heescht ëm d'Leit këmmeren. - D'rout-Hoer-Meedchen huet aggressiv mat de Kieferstamm mam bloe Fouss geschloen. - Ass et méiglech e phenomenale kosmesche Geescht virzestellen, deen sech net ëm seng Schafung këmmert!
  D'Natasha huet liicht bestätegt:
  - Dat ass et! Iwwerhaapt si mir Gott wéi Kanner dem Papp sinn, an hien këmmert sech net ëm eis!
  D'Veronica huet virsiichteg bemierkt:
  Awer och e suergfältege Papp bestrooft seng Kanner ...
  D'Natasha huet als Äntwert gelaacht.
  - Ma defiguréiert se net!
  D'Victoria huet rosen bemierkt:
  - Et gi wierklech komesch Erzéiungsmethoden an Ärem Gott! Hien huet zum Beispill d'ganz Mënschheet a souguer onschëlleg Déieren geholl an erdronk. D'Fro stellt sech, wéi eng Faschistesch Methoden?
  Oksana huet mat engem Laachen bäigefüügt:
  - An am Allgemengen, éiweg Folter an der Hell ... Dëst ass och eng offensichtlech Iwwerkill, well keng Gerechtegkeetsmethod kann Folter rechtfertegen!
  D'Veronica huet hir Hänn duerchernee verbreet, a sot mat engem Opschlag:
  - Ech mengen och datt dem Noah seng Iwwerschwemmung iwwerkill ass. Awer d'Äerd war mat Sënn gefëllt virun den Ae vu Gott ...
  Victoria huet gelaacht:
  - Jo, d'Kanner hunn ugefaang Sträich ze spillen. De Papp huet eng Maschinnegewier opgeholl an déi erschoss, déi blatéiert hunn, nëmmen déi, déi méi roueg wéi Waasser souzen, ënner dem Gras. De Roude Kapp huet hir grouss Zänn erausbruecht. - Esou gëtt Analogie kritt!
  D'Veronica huet d'Schëlleren gezunn a sot mëll:
  - Ech si kee Paschtouer fir Äntwerten op esou Froen ze ginn. Awer ech mengen datt Gott Grënn dofir hat.
  D'Victoria huet gelaacht a bemierkt:
  - Jo ... Aus engem Grond si si ouni Grond gefall, nëmmen si hunn jidderee gesinn, wéi wa se verschwonnen wieren!
  D'Natasha huet virgeschloen:
  - Vläicht ass d'Bibel just e jiddescht Mäerchen. Firwat solle mir dru gleewen?
  Oksana huet hir Meenung ausgedréckt:
  - Dir musst op alle Fall Är Éier halen. An zielt net ze vill op e posthumt Paradäis!
  D'Victoria huet gelaacht a bemierkt:
  - Jo... Paschtéier erzielen gär Geschichten! An net ganz attraktiv!
  D'Veronica huet roueg bemierkt:
  - Awer de Jesus Christus ass e ganz attraktivt Bild!
  D'Victoria huet gelaacht an de Kapp gerëselt.
  - Ech géif net esou engem Pazifist bestueden!
  D'Natasha huet gelaacht a bemierkt:
  - Jo, e Mann muss fir sech selwer opstoen... A wat léiert d'Bibel? Si schloen dech op der rietser Wang - dréit lénks!
  D'Veronica wollt soen, war awer kloer ongenéiert. An dunn huet d'Victoria et an:
  - Wierklech komesch Moral. Entweder Gott léiert eis Feinde gär ze hunn, oder erdrénkt d'ganz Mënschheet op eemol. A wéi kann dat erkläert ginn?
  D'Natasha huet sech selwer geäntwert:
  - Ech mengen datt d'Bibel vun talentéierte Visionäre geschriwwe gouf!
  D'Veronica huet languid dogéint dogéint gemaach:
  - Wien et kuckt ... Awer anescht wéi d'Existenz vu Gott ass et onméiglech d'Erscheinung vum Universum z'erklären. - Dunn huet d'Meedche gefreet. Si huet hire bloen, gemeiselten Been laanscht d'Schuel gerannt a weidergespillt. - Wat och ëmmer ee seet, awer et ass onméiglech eng méi iwwerzeegend Versioun vum Urspronk vum Universum ze fannen oder ze erfannen, ausser wéi et vu Gott geschaf gouf!
  D'Natasha huet d'Schëller gezunn a gefrot:
  - An d'Ursaach vun der Erscheinung vu Gott?
  D'Veronica huet geschloen an geäntwert, verléiert Vertrauen:
  - Dëst ass schonn en Axiom ... Et soll vum Glawen ugeholl ginn, datt Gott existéiert. An datt et fir ëmmer existéiert a keng éischt Ursaach huet.
  Natasha huet de Kapp negativ gerëselt.
  - Akzeptéieren duerch Glawen der Pre-Éiwegkeet vu Gott? Awer ech kann ubidden, duerch Glawen d'Éiwegkeet vum Universum ze akzeptéieren, awer ouni den Allmächtegen ...
  Veronica huet logesch bemierkt:
  - Et gesäit aus wéi en Alogismus. Wéi ass dës éiweg Matière, a wou koum se hier?
  Victoria huet direkt geäntwert:
  - A wat ass logesch - Gott ass éiweg... A wou ass hien hier komm!? Ëmsou méi direkt allmächteg an alwëssend?
  D'Veronica huet mat Verzweiflung geäntwert:
  - Et huet et ëmmer existéiert ... Mir akzeptéieren et duerch Glawen! A wéi ass dat méiglech - onverständlech!
  Natasha bemierkt:
  "Tatsächlech si mir hei op gläiche Féiss. Matière huet iergendwéi missen entstoen. An dat ondenkbar geschitt. - D'Meedchen huet gelaacht an zouversiichtlech festgestallt. - Awer trotzdem bleift d'Fro, firwat et sou vill Béisen op der Äerd gëtt.
  De Krich ass weidergaang, an d'Nazien koumen ëmmer méi déif an d'sowjetesch Lännereien. A si hu grousse Succès. A méi fortgeschratt a mächteg Ausrüstung wéi d'Rout Arméi.
  An zerstéierende Schlag hunn d'Rout Arméi aus dem Osten getraff. Japan soll net reduzéiert ginn.
  E schreckleche Schlag ass op de friddleche Wladivostok gefall (am Fernen Osten gouf Kampfgesetz net agefouert). Déi meescht vun de Schëffer vun der Pazifik Flott goufen an Häfen entwaffnet, vill Séifuerer goufen och op d'westlech Front transferéiert. Engersäits waren d'Attacke vum Land vun der Rising Sun erwaart, awer an der Praxis huet sech erausgestallt datt se net erwaart goufen. Generol Yamamoto huet eng Wette op e simultane Streik mat all de Kräften, déi benotzt kënne ginn. Amerika, relativ séier besiegt, hat keng Zäit, déi grouss Majoritéit vun der japanescher Marine ënnerzegoen, Schluechtschëffer representéiert besonnesch formidabel Muecht.
  De Kapitän vum éischte Rang, Vasilchikov, just an dëser Predawn Stonn, huet Kaarte mat anere Offizéier vun der Flott gespillt. D'Jongen waren nach relativ jonk, si goufen hei gelooss fir sécherzestellen, datt d'Schëffer net ganz verrotten. Vasilchikov war deen eenzege vun hinnen, deen d'Pistoul geroch huet, hie gouf aus Leningrad transferéiert wéinst der Bedierfnes fir eng schwéier Longenentzündung ze behandelen, an enger ganz bewölkter Stad gefaangen. De Kapitän vum éischte Rang, oder wann iwwerginn op d'Buedemkräften, de Colonel, genéisst d'Stille vu Wladivostok, seng floréierend Stroossen. De Wanter ass passéiert, Abrëll ass mat Freed vergaang, et war wonnerbar, waarm, Juni war net an der Mëtt, awer an der tropescher Zone. D'Beamten hunn e bëssen gedronk, de gudde Wodka am Marinegeschäft, no de Standarden vun haut (Virkrichsinflatioun huet de Rubel ofgeschaaft), ass bal méi bëlleg wéi Mëllech.
  D'Stëmmung gouf awer verwinnt duerch d'Nouvelle datt déi nächst Caravan mat amerikanesche Stew net géif kommen, als Resultat vun deem de Snack am Präis eropgaang ass, an amplaz vum zaarten Texas Kalbfleesch, hu mir de scho langweilege Fësch mat Pickles iessen. . D'Offizéier e puer Mol probéiert d'Gespréich iwwer de Krichsthema ze iwwersetzen a gefrot iwwer verschidde Schluechte ze schwätzen, awer Vasilchikov blouf roueg an huet d'Gespréich op d'Säit ofgeleet. Endlech, wéi se hien endlech kruten, huet hien gebarkt:
  - Si schécken Iech op d'Front, sou datt Dir dem Kuz'kin senger Mamm erkennt. Verstoen, datt d'Pistoul net vu Parfum richt, mee vu Läichen!
  E ganz jonke Marine-Leutnant (hien hat just Epaulette kritt, no engem hallwe Joer Studie, déi hien direkt aus der Schoul agaangen ass) sprang:
  - Dat ass deen mir vermëssen! Fraen! Schéin Fra! Firwat sëtze mir eleng, well d'Stad ass voller einsam Meedercher.
  D'Jongen hunn gefeiert:
  - Natierlech, loosst eis Meedercher sichen.
  Den Offizéier huet eng Romance gesongen:
  - Wéi gutt ass et op d'Gras ze leeën, a wat eng lecker Saach ze iessen! Arrangéiert eng Ëmstellung am Badhaus, a rufft déi jonk Meedercher!
  Vasilchikov huet op déi rosen Jugend geruff:
  - Et ass e Fluch dobaussen an d'Meedercher schlofen no haarder Aarbecht! Net jidderee huet d'Gléck genuch fir sou eng Déifplaz ze kréien, glécklech wann Schweess a Blutt ronderëm dréinen.
  Den Offizéier huet gejaut:
  - Pudder richt net vu Séilen, mee vu Läichen, nëmme fir Privatleit, Kommandanten hunn Gasmasken mat Filter!
  De Vasilchikov huet gefroot.
  - Philosoph! Typesch Spinoza, et bleift just ze léieren wéi Dir den Ausléiser mat Ärer Zong zitt! An et wäert sinn: pah! Leescht! Leescht!
  D'Beamten hunn gelaacht, souguer d'Fënster hunn ugefaang ze zidderen. Vasilchikov huet derbäigesat:
  - Är Zong ass super wann Äre Géigner säi Geescht kleng ass!
  De Junior Offizéier huet gemëscht:
  "Duerfir genuch, loosst eis e Patt drénken!"
  De Rescht vun de Kämpfer hunn gebrëllt:
  - Dat ass richteg, schëdd et! Bis de Sonnenopgang wäerte mir natierlech genuch Wodka hunn, awer et gëtt och genuch Snacks an d'Häll!
  A Feier Waasser a Glieser gegoss! Jo, also huet et ugefaang ze kachen an ze schaumen, obszön, obszön Lidder kléngen.
  D'Dier ass op eemol opgaang, an de Raum schéngt vun engem Hurrikan geplatzt ze sinn. E grousst feierlecht Meedchen ass op d'Beamten gesprongen, a mat all hirer Kraaft eng Mauer mat enger onfäerdeger Fläsch Wodka geknackt. D'Meedchen huet geruff:
  - Alkoholiker a Béier! Dat ganzt Land schafft, oder kämpft, Dir sidd glécklech wéi Schwäin. Vergiess iwwer Gewëssen an Éier! Kee Wonner, datt de Lenin gesot huet: D'Drunkenheet ass dat schlëmmst vun alle Vize, seng besonnesch Zerstéierung am Domaine public!
  De Junioroffizéier war scho zimmlech gedronk, seng Aen hunn d'Ae gedréckt, an hien huet zréck gejaut an eng eidel Fläsch gegraff:
  - Dir Bitch gitt hei eraus! Elo wäert ech!
  D'Meedchen huet d'Zéih vun hirem Stiwwel kuerz ënner dem Knéi geschloen. De Schlag schéngt liicht, ouni Ëmfang, awer de jonke Mann huet gejaut a sank. D'Fläsch ass gefall an ass gebrach. Jiddereen huet gegast, de Vasilchikov huet geruff:
  - Jo, dat sinn d'Zeeche vun Anna Vedmakova, engem Ace Pilot a Spuenien a Finnland. Si huet legendär Hoer, d'Faarf vum Feier! Wëllkomm, Squadron Leader...
  De Witcher huet geknackt.
  - Ech sinn nach ëmmer am Rang vun Major, an déi éischt Ace Pilot ausgezeechent Stär vun der Held vun der UdSSR verlount. Just ukomm an hirem MIG-5 Fighter. Wärend de Rescht vun der Squadron op der Ostfront ass. Ech krut instruéiert ... Ma, et ass näischt vun Ärem Betrib, datt ech instruéiert goufen. Op alle Fall brauch ech Ären Zerstéierer fir direkt den amerikanesche Fändel opzehiewen an op d'Mier ze goen.
  Vasilchikov war iwwerrascht:
  - Firwat eis?
  Dem Witcher seng gréng Ae blénken.
  - Well dësen Auto gëtt an den USA gemaach. Et gouf Iech ënner Lend-Lease geliwwert, a befollegt dann nëmmen meng Bestellungen.
  Vasilchikov grimaséiert:
  - De Colonel hält dem Major, a souguer vun engem aneren Departement. Dir hutt d'Autoritéit.
  Vedmakova huet en Dokument mat dem Siegel vun der NKVD an der Ënnerschrëft vum Vizepresident vum Sëtz an dem President vum Conseil vun de Vollekskommissären, dem Chef vun der geheimer Police - Maréchal Beria ofgehalen.
  - Verstoen! An ouni Weideres wäerts de mir nëmme lauschteren! Wat soss geschitt, wäert ech net soen: Dir sidd net fënnef Joer al!
  Vasilchikov huet gebéit:
  - Gutt! Den Zerstéierer ass ënnerwee, et ass nëmmen néideg, d'Seiler aus der Kasär z'erhéijen an an zwou Stonnen ze segelen.
  Vedmakova huet de jonken Offizéier an d'Hoer gegraff, si war e Kapp méi héich wéi hien a kloer méi staark:
  - Wat e Buer an engem Drénken! Firwat hutt Dir esou eng opgeléist Equipe! Dëse Guy gesäit méi wéi e Kabine Jong wéi en Offizéier. Vläicht fir e Start, blos et gutt op, sou datt all Hopfen erauskommen.
  Vasilchikov war ongenéiert:
  - Dëst ass de Pasha Kolobkov. Hie gouf op Coursen direkt vun der Suvorov School geschéckt, no engem verkierzte Programm. Hien ass nach ganz e Jong, an zwee Méint huet säi Gebuertsdag siechzéng Joer.
  Witcher grimaséiert:
  - Wow! Mat fofzéng a schonn en Offizéier! Dat ass wat d'Beschleunegung mécht! An ech wousst net datt d'Mëllech schonn Titele kruten.
  De Vasilchikov huet seng Schëlleren gezunn.
  - Op der kommunistescher Front ginn d'Kanner fréi grouss! Ausserdeem ass him eng Geschicht geschitt, wéi hien déi bescht Geschicht iwwer déi fantastesch Verteidegung vu Moskau geschriwwen huet, an Zhukov huet dëst bemierkt an huet him ugeroden de Jong vu Cadets op Offizéier ze transferéieren.
  De Witcher huet verbessert:
  - Gutt! Et ass net schlecht, datt hien keen Narr ass, awer net méi drénken! Ech richen et, a meng Nues ass wéi en Hond, direkt ënner dem Geriicht! Eigentlech wäert Dir dofir bezuelen. Schonn e Mëttelalter Mann, awer selwer.
  Vasilchikov Hust:
  - Eigentlech sinn ech zweedrësseg, awer ech si scho sechs Mol a Spuenien a Finnland blesséiert ginn, also schéngen ech al ...
  Vedmakova wollt eppes als Äntwert soen, wéi op eemol e monstréist Gebrühl d'Stille vun der Sonnenopgang gebrach huet. Et war wéi wann schwéier Knëppelsteng vum Himmel gefall sinn, d'Fënsterglas huet op eemol geplatzt. Knëppelsteng sinn op den Dësch geschloen a sinn esouguer an den Hänn a Gesiichter vun gedronken Offizéier gelant. Witcher huet geruff:
  - Jiddereen direkt eraus.
  De Vasilkov huet als Äntwert geruff, sou vill datt hien seng Stëmmbänner bal räissen:
  - Dëst sinn zwielef Zoll Muschelen! Déi japanesch Schluechtschëffer schéngen op der Juegd ze sinn, dat heescht.
  Vedmakova, verärgert, huet d'Mauer mat hirem Stiwwel geschloen:
  - Ugefaangen, awer net wéi mir geplangt hunn! Guer net! Verdammt, mir mussen direkt d'Squadron op d'Mier huelen an d'Flott vum Land vu schmuel-eyed Afen ënnerzegoen.
  Vasilchikov huet gemëscht:
  - Et gi Waffen nëmmen op mengem Zerstéierer an op e puer kleng Troughs. Mir hu mol keng Äntwert.
  Vedmakova huet hir Faust gewisen:
  - Ma, Dir sollt Küstartillerie hunn! No all, war net jiddereen op d'westlech Front geschéckt, wéi och Loftfaart. Iwwerhaapt, iwwer d'Tatsaach, datt Japan zu all Moment an de Krich kommen kann, gouf fir Joer geschwat.
  Vasilkov wollt eppes soen, awer erëm gouf et e Gebrëll, Fragmenter gereent. D'Sirene huet gekrasch, warnt virun der Arrivée vu Fligeren. De Vasilchikov ass opgestan an huet iwwer de Brumm vum Witcher geruff:
  - Mir hunn Loftfaart, a Küstebatterien, och wann net an engem komplette Set, sinn verfügbar. Loosst eis äntweren!
  De Pilot huet gekrasch wéi si duerch d'Stroosse gelaf ass:
  - Ech géif just op meng Kämpfer lafen an ech wäert dës Japs planzen, et wäert net genuch schéngen. Si wäerten nach bezuelen Tsushima, a Muden.
  Vasilchikov ausgemaach:
  - Jo, si wäerten bezuelen! Jo, souguer mat engem Prozentsaz!
  Et waren Explosiounen an de verspéiten Chirp vun Anti-Fliger Waffen. Am Allgemengen, de gréissten Deel vun der Loftverteidegung Wladiwostok gouf zréck an de véierzegste Joer geholl, fir d'Verteidegung vu Moskau ze stäerken (Et war erwaart datt den Hitler schloen, awer dann ass et passéiert!), Also déi vill Punkte vun der Moustique -Haus vum Land vun der Rising Sun schéngen net vill Opmierksamkeet op esou "Kaméidi" ze bezuelen. Japanesch Tauchbomber hunn d'Fréijoer "Geschenker" mat engem piercing Schreien erofgelooss. De Schlag gouf souwuel op d'Stad wéi och op d'Flott gemaach. Déi japanesch Fligeren sinn net ze grouss, awer flësseg, awer d'Schluechtschëffer, am Géigendeel, sinn hefteg. Bis elo hunn d'Amerikaner et fäerdeg bruecht nëmmen zwou sou Schéinheeten ënnerzegoen, an d'Iwwerliewenden, zesumme mat de Kreuzer, hunn d'Küst zerstéiert. Et huet staark dem béisen Attack vum Land vun der Rising Sun de 27. Januar 1904 ausgesinn. Nëmmen dann gouf et keng Loftfaart.
  De Vasilchikov huet gefillt datt hien aus Lafen erstéckt. Hien ass keen Supermann, mee en einfache Mann mat kranke Lunge, an enger schwiereger Situatioun gefaangen. An Vedmakova huet si him net vill iwwerholl. Ech froe mech wéi al si ass, kaum méi wéi drësseg, hir Broscht si grouss, an hir Schëlleren si breet wéi bei engem Mann.
  Vedmakova huet sech op eemol ëmgedréint an huet hir Hand gewénkt:
  - Laf net ale Mann, no mir! - Si huet mat esou Kraaft gejaut, datt d'Schallwell hir Oueren just getraff huet. - Gitt den Zerstéierer sou séier wéi méiglech op d'Mier.
  Explosiounen hunn an der Géigend geraumt, Schutt gereent, ee vun hinnen ass direkt op Vedmakova gefall, a si huet et mechanesch mat hiren Hänn gefaang. D'Pilotmeedchen huet sech wéi e Goalkeeper gefillt, deen erfollegräich en Eelefmeter gewonnen huet, d'Fragment war ronn, waarm an huet ausgesinn wéi e Ball. D'Anna huet op eemol gefillt datt eppes Flësseg iwwer hir Äerm fléisst. D'Meedchen huet d'Fragment gekuckt, an dann och hiren Eisenkrieger, gehärt duerch dräi Joer Krich (Zesumme mat der Spuenescher), Iwwelzegkeet an den Hals. Si hat e Puppelchen säi Kapp an den Hänn. Aarmt Meedchen (dëst kann aus de kuerze Pigtails gesi ginn, mat ausgeschniddene Aen. Vedmakova huet virsiichteg de Kapp op de gekrackten Asphalt geluecht a gekräizt:
  - Dir hutt keng Zäit ze sënnen, net ze liewen! Wéi och ëmmer, et gëtt kee Sënner méi grouss wéi Gott, dofir gëtt et keng méi grouss Sënn wéi Gläichgültegkeet zum Leed vu Kanner.
  Erëm e Gebrëll, a Fragmenter huet een d'Meedchen an de Stiwwel geschloen, d'Haut kraazt. D'Vedmakova wollt sech schonn ëmdréien an esou séier wéi se konnt op d'Piste rennen, wou hire MIG gedëlleg op déi aggressiv Hostess gewaart huet, awer ...
  Scharf wéi e Dolchblad, de Bléck vum Krieger huet eng onendlech Grimasse vu Péng op d'Gesiicht vum Kapitän vum éischte Rang Vasilchikov ënnerscheet, wéi säin ieweschte Deel vum ofgerappte Kierper duerch d'Sprengwell opgehuewe geflunn ass. D'Meedche selwer huet de Fragment kaum entweckelt. Si huet schonn eng Kéier iergendwéi hir Wang gehackt, och während der Loftschluecht a Spuenien. Als Resultat ass eng déif Narbe bliwwen, déi fir eng laang Zäit hir Erscheinung verwinnt. Richteg, a Sibirien gouf si zu engem ganz staarken Zauberer agefouert, deen mat Hëllef vu Salben an der Opruff vu Séilen et fäerdeg bruecht huet ze heelen wéi wann hien ni gewiescht wier, dës Wound an e puer méi. Fir dëst huet Vedmakova him hir Onschold ginn, d'Freed vun de Fraen ze kennen. Duerno huet d'Meedchen déi geringste Geleeënheet fonnt, d'Gléck vu Léift mat engem Mann ze béien, wat ganz schwéier war an der sanctimonious sowjetescher Zäit ze maachen, och mat senger satanescher Schéinheet an der Fäegkeet ze probéieren. Et geet natierlech net esou vill ëm e Mann ze iwwerzeegen, mee dofir ze suergen, datt den Organisateur net doriwwer erausfënnt. An et gi sou vill Scammers vun alle Sträifen, datt e Schnëtt, op e Schnëtt an e Schnëtt, se dréit. Also wäert Dir net wierklech beschleunegen wann Är Karriär Iech léiwer ass. Awer virun ongeféier véier Méint, wéi si de Stär vum Held ausgezeechent gouf, fir den zwanzeg-fënneften faschistesche Fliger hannereneen erschoss: si begéint sech zu Beria. An an der ganzer sowjetescher Elite gouf et kee méi grousse Womanizer wéi de Chef vun der geheimer an offensichtlecher Police.
  Vedmakova ass wéi eng Pist gelaf. Ausserdeem, wat se selten geschitt, huet si d'Strooss an enger onbekannter Stad vermëscht, als Resultat vun deem si nëmmen d'Distanz erhéicht huet.
  De Pilot ass geflücht an erënnert: Beria war erfindlech am Bett, awer net hire Goût, kaal, Bauch, net Apollo. Also gouf hien ni hire Liebhaber. Am Allgemengen, Rumeuren datt Beria Frae vergewaltegt ass eng kloer Iwwerdreiung. Wann hien e festen Nee gesot huet, huet den zweete Mann vum Roude Räich, an der Regel, net op Zwang gemaach. Ween traut sech zwar vun de Meedercher nee zu sou engem Monster? Executeur vu Russland Nummer eent!
  Awer hei gouf si e Vertrauen vum Lavrenty Palych. Am Allgemengen, si gouf eng vun den éischte weiblech Fräiwëlleger a Spuenien ze kämpfen. Tatsächlech hunn e puer sowjetesch Piloten un dësem Biergerkrich deelgeholl. Et schéngt, datt de Stalin selwer net besonnesch d'Victoire vun de Sozialisten wollt. A wat logesch ass, a Frankräich hunn d'Sozialisten, anscheinend Lénk, gewonnen, an d'Relatioune mat der UdSSR sinn nëmme verschlechtert. Awer gläichzäiteg, well de Franco e Faschist a Bourgeois ass, an d'Spuenesch Volleksregierung lénks schéngt ze sinn, war et onméiglech, d'Demande fir Hëllef komplett ze ignoréieren. Jo, sowjetesch Pilote waren néideg fir Erfahrung ze sammelen, nei Ausrüstung ausprobéieren. Am Ufank war de Krich mat variabelen Erfolleg weidergaang, awer dunn huet dem Franco seng Arméi, mat der Ënnerstëtzung vun italieneschen an däitschen Eenheeten, Katalounien ageholl. D'Schluecht an der Loft war ufanks gläich, awer dunn ass de berühmte Messerschmitt opgetaucht. Am alleréischte Loftschluecht huet Vedmakova d'Kraaft vun dësem Fliger gefillt am Verglach zum IL-16. Besonnesch d'Vitesse, en Ënnerscheed vun honnert Kilometer an der Stonn, erlaabt de faschistesche Pilote selwer ze wielen, wou, wéi a wéini se an d'Schluecht kommen. Zweetens, d 'Bewaffnung vun der 20-mm-Loftkanone konnt op laanger Distanz Sperrholz IL-16 erof schéissen, während de ME-109, mat enger kugelfester Frontallbewaffnung, d'Schëss vun enger 9,6 mm Maschinnegewier vun der sowjetescher Kämpfer. Dofir, fir Messer ze zerstéieren, war et néideg entweder vun der hënneschter Säit ze attackéieren, oder wann Dir ganz glécklech haten an de Motor, oder Vue Glas. Et sollt bemierkt datt d'Däitschen och vill besser Kommunikatioun haten a méi harmonesch gehandelt hunn. Vedmakova gouf zweemol erschoss, an op der drëtter Kéier gouf si schwéier blesséiert a gefaange geholl. D'Zäite waren deemools haart, awer well de Krich scho verluer war, ass Madrid gefall, den Hitler, als Zeeche vu gudde Wëllen, a geplangt eng Allianz mam Stalin, huet de Retour vun de sowjetesche Gefaangenen an hir Heemecht bestallt. Vedmakova huet nëmmen e Mount a Gefaangeschaft verbruecht, si gouf an engem Spidol fir Offizéier gesat, gutt gefiddert a versuergt. Keen huet geschloe oder vergewaltegt, vläicht hunn d'Nazien an de Franco-Regime probéiert sech der ganzer Welt als Humanisten am Géigesaz zum bluddegen Tyrann ze weisen: Stalin! Mä no zréck an hir Heemecht, vun all de fréiere Gefaange vum Krich, blouf nëmmen ee Vedmakova op grouss.
  Richteg, d'Uerdnung, déi fir den eenzegen erofgefallen italienesche Kämpfer, gouf vun hatt entzu ginn. Awer si blouf an der arméi, an huet souguer um krich mat Finnland deelgeholl. Suomi Land hat nëmmen 118 verouderte Sperrholz a senger Fligerflott. D'Meedchen huet bal net un de Loftschluechten deelgeholl, si war méi an der Opklärung engagéiert, si krut eng Uerdnung, et schéngt e Monoplane, si huet trotzdem erofgeschoss, awer et gouf net gezielt.
  De Witcher huet op eemol an d'Fehler gestoppt. Dat bombardéiert Stadspidol war a Brand. D'Bild ass wierklech apokalyptesch, a Fraen, Kanner an al Leit brennen lieweg. Hei ass de Puppelchen direkt an d'Feier gefall, a ronderëm war e schreckleche Gebrühl a gekrasch.
  Vedmakova huet d'Trompetten vun den Äerzengelen an hirem Kapp gefillt an huet sech an d'Flame geheit. Feierzonen hunn dem Meedchen seng blo Hänn an oppent Gesiicht geleckt, awer de Pilot huet sech sou séier bewegt, datt si et fäerdeg bruecht huet d'Kand ze gräifen, an hien aus der Zerstéierungshëllef erausgezunn huet.
  D'Meedche sprang eraus, fillt nëmmen e liichte Jucken op hirer Haut, huet e Bléck op d'Kand geworf. Och, et war ze spéit, de Jong ass erstéckt, Flamen an d'Lunge gezunn, verbrennt op sengem ronne Gesiicht. Esou zerräissen Blasen op der Haut si méi mëll wéi Daisy Knospe. Witcher huet geruff:
  - Hei ass et mënschlecht Chaos!
  Si huet e Koup Dreck mat hirem Stiwwel geschloen, duerno ass si gerannt fir ze hëllefen, wien nach konnt gerett ginn. Et huet un eng Kobra erënnert, déi tëscht Gasbrenner gedanzt huet, d'Meedchen huet sech ganz komesch gekrasch an gedanzt. Si huet sech verbrannt, hir Stiwwele geschmolt, hir Tunika verkoolt, awer si huet weider haartnäckeg gekämpft fir all Tréin vun engem Kand, fir all Schlag vun engem klengen Häerz, fir all fragilt Liewen, awer sou néideg fir d'Land! D'Stiwwele sinn ausernee gefall, an elo huet d'Meedchen duerch d'Wirbelwinde vun der Flam gedanzt, hir blo, charmant, Been. Si war e Märtyrer, awer net nëmmen eng Non, déi sech mat Fasten an enger Peitsch gefoltert huet, wat weder Gott nach Leit profitéiert, e Märtyrer-Kämpfer, deen spezifescht Liewe rett. D'Been vum Meedchen Pilot ware mat enger Schicht vu klenge Bléiser bedeckt, awer si sinn nach méi séier a méi präzis vu Péng bewegt.
  De Kapitän vum medezinesche Service, huet grouss Stiwwelen aus senger Täsch erausgeholl, zu si geruff:
  - Huelt se, setzt se séier un! Dir wäert sou verréckt ginn.
  De Pilot huet direkt geäntwert:
  - Et ass besser physesch Kribbelen ze ginn wéi moralesch Freak ze sinn! Net eng Sekonn fir Iech selwer, alles fir d'Front, alles fir d'Victoire!
  De Kapitän vum medezinesche Service huet geäntwert:
  - Dëst ass e richtege sowjetesche Mann!
  D'Hex huet verflucht:
  - A wat sidd Dir wäert Leit ze retten!
  De Kapitän huet geschloen.
  - Ech hunn Prothesen, amplaz Been!
  Vedmakova, zitt en anert Meedchen mat engem hallef verschwonnten Gesiicht an onbewosst eraus, huet geruff:
  Wéi grausam ass Gott!
  De Kapitän huet d'Schëller gezunn.
  Et ass net Gott seng Schold, mee d'Leit!
  Vedmakova protestéiert:
  - Dat ass d'selwecht wéi ze soen - net d'Elteren sinn Schold, mä d'Kanner!
  De Kapitän wollt eppes soen, mä d'Dampwolleken sinn him an den Hals gefall, an hien huet rosen gekëscht.
  Dat barfuß Meedchen huet geruff:
  -Ech sinn eng Hex an et gëtt kee méi schéine Beruff!
  A ginn eng blo Ferse, si weider:
  - Den Adolf loosst Begréissung an e Bouquet am béise Sarg sinn!
  D'Bikini-Krieger hunn hire Fortschrëtt weidergefouert. D'Nazien hunn d'Brest Festung ëmgaang an de Kessel gesteckt. Tank E-50, beweegt sech an ëstlech Richtung.
  D'Gerda huet begeeschtert gesongen:
  - Ech sinn esou e coolt Meedchen! Ech briechen all Feinde wéi Äis ... An an der Keelt, barfuß, fett, datt souguer d'Funken ënnert de Féiss ausgoen!
  D'Charlotte huet gelaacht, eng véierandrësseg an de Kierper geklappt a begeeschtert geruff:
  - Et gëtt kee Grond d'Mammeland ze zweiwelen! Warriors si méi haart wéi Männer!
  D'Christina huet och de Knäppche mat hirem bloe Fouss gedréckt, a rosen ausgeliwwert, d'sowjetesch Kanoun erausgeschloen. Also och de Stamm ass erofgaang:
  - Akommes sinn héich wéi Biergspëtzten!
  D'Magda huet hir Kanoun een nom aneren ofgeschoss. Et war 105 mm a fatal an der leschter modifikatioun, et war zimlech séier Feier, zéng Schoss pro Minutt schéissen.
  D'Meedchen huet hir blo Fanger gedréckt a geflüstert:
  - Prozentsaz an der Linn vun der Zukunft uginn ...
  D'Gerda huet de sowjetesche Panzer geschloen, d'Rüstung zerquetscht a geruff:
  - Dir wäert selwer gesinn!
  Si huet geschloen an d'Charlotte, andeems se hir blo Zänn benotzt, mat engem wilde, frantesche Gebrëll:
  - D'Vaterland ass eis elo méi no!
  D'Christina huet och gebrannt, mat de Fanger vun hire bloen, gebratene Been, erausginn:
  - Begréiss d'Sonn mat eis!
  D'Magda huet och geschloen, an huet hir bloen Ferse gedréckt. Si huet d'sowjetesch Kanoun a schwiewend Fragmenter gebrach, gesongen:
  - Mammeland ass dat Stäerkst!
  An d'Krieger brullen wéi Büffelen am Schluechthaus. Véier ass ganz gär vu Männer. Et passt hinnen wierklech. Firwat net? Si sinn sou schéin an aggressiv. A gnädeg. An de Mann ass en Hond, wénkt just. An Dir wäert alles hunn, och Suen. An dës Fraen si kierperlech ganz staark. A si verdauen männlech Perfektioun mat engem verréckten Temperament. A konstante Freed.
  Kee Grond fir e ganzt Joer op e Mann ze waarden - an awer fënnt en Orgasmus Iech!
  D'Gerda huet et geholl an huet gebrëllt, op d'Sowjet-véierdrësseg geschoss an den Tuerm ofgerappt:
  - Ech sinn e richtege Ritter vun der Annihilatioun!
  D'Christina huet hir Zong erausgestreckt an huet menacéiert:
  - A mäi Grins ass wéi dee vun engem Panther!
  D'Charlotte huet aggressiv geschwat, d'Fauscht rëselt an de Joystick mat den bloen Zänn gedréckt.
  An et sinn grouss Ännerunge virun!
  D'Magda huet gekrasch a gejaut:
  - Mir sinn d'Ausféierung vun hetaera!
  D'Gerda huet gelaacht an huet geäntwert:
  - Wéi gutt ass et, wann d'Hänn vu schéine jonke Männer dech strecken!
  An d'Meedchen huet sech virgestallt, wéi hir Handflächen op d'Erdbeerennippelen klappen. Et ass wierklech sou wonnerbar. A ticklish a spannend. A ganz flott.
  Gerda huet op der sowjetescher SU-85 geschoss. Si ass mam Auto gerannt, an huet geziddert, an huet hir blo Féiss op d'Rüstung geschloen:
  - Ah, Eichen Dammen, Eichen Dammen!
  D'Charlotte huet aggressiv bestätegt, hir Wangen erausgepufft an hir voll Broscht gerëselt.
  - Duba! Eech! Duba Dammen!
  A wéi hien et wäert huelen a laachen ... Wéi wann d'Klacke schloen. A seng Stëmm ass sou stralend.
  An hir Affer war eng 76-Millimeter, russesch Pistoul. D'Waffen sinn zimlech archaesch.
  D'Christina huet gelaacht a gekrasch:
  - Ech wäert brullen a briechen!
  A mat de bloussem Fanger huet si och e Projektil op e Feindauto geriicht.
  Wéi schéin si ass. Gold a Koffer si super!
  D'Magda ass komplett gëllen, wéi si mat Begeeschterung séngt:
  - D'Hurdy-Gurdy kräischt nach ëmmer ...
  Dunn huet si sech ëm d'sowjetesch véierandrësseg gedréint a weider traureg ze sangen.
  - Si ass eng Friem zu Berlin!
  D'Gerda huet als Äntwert geziddert. Si huet de Joystick-Knäppchen mat den bloen Zänn gedréckt an e sowjeteschen Haubitze erofgeschoss.
  - Berlin ass d'Haaptstad vun der Welt!
  D'Charlotte huet mat Aplomb als Äntwert gemëmmt:
  - A London ass d'Haaptstad vu Paräis!
  An Nol op der sowjetescher T-26. D'Maschinn, obwuel net grouss, gëtt och als Tank ugesinn.
  D'Christina huet et geholl an huet en ewechginn, de Vëlo mat haare Féiss gedréint:
  - A Paräis ass d'Haaptstad vu Roum!
  Dann, soubal hien laacht ... A mat Smaragd Aen wäert hien duerch all Krieger an enger Zeil Bueraarbechten. A grinsen zur selwechter Zäit, a fonkelne mat Zänn. Awer iwwerhaapt, wéi hien op sowjetesch Panzer wäert huelen an hammeren. Et wäert d'Halschent vum Tuerm um véieranzwanzeg ofbriechen.
  An no hir wäert d'Magda et huelen an et mat enger Granat beliichten. Dat heescht, e Projektil. Laut SU-76. Scho kloer en alen Auto, awer nach opgelëscht.
  An huet gekrasch:
  - A Roum ass d'Haaptstad vu Miami!
  Et ass wierklech witzeg. Awer d'Meedercher hu sech zevill duerchgefouert. Si hunn net gemierkt, wéi e puer sowjetesch Arméi-Zaldoten mat Bündel vun Anti-Tank-Granaten op si gekrabbelt an d'Gleiser opgeblosen hunn. A wéi et wäert huelen an explodéieren. D'Roller platzen an d'E-50 huet seng Mobilitéit verluer.
  Ech hu missen mäin Auto reparéieren.
  PART VIER
  D'Bommeleeër hu sech ofgeholl, awer d'Schéisserei ass weidergaang. D'Schëffswaffen hunn eng anstänneg Versuergung vu Muschelen, awer d'Feier war elo méi op entwaffnete sowjetesch Schëffer geriicht. Yamamoto huet verstanen datt d'Dominanz um Mier d'Initiativ an dësem Krich fir eng laang Zäit op Japan iwwerdroe géif. A Schëffer bauen ass en deier a laange Prozess, obwuel, zum Beispill, U-Booter, vläicht, méi einfach ze stempelen. Dëst muss natierlech och berücksichtegt ginn, awer et ass wichteg d'Struktur ze briechen. Den Admiral Yamamoto, de mächtegste Mann vu Japan nom Keeser Hirohito, huet sech wéi e Gott gefillt. E richtege Gott, also huet d'Relioun vum Land vun der Rising Sun geléiert datt de beschte Wee fir d'Verstäerkung militäresch Fäegkeet ass! An elo konnt de grousse Kommandant arbiträr d'Plaz ronderëm him quälen an mangle.
  Iwwer Wladivostok sinn déck, schwaarz Dampwolleke fir vill Kilometer; dat sinn Ueleglageranlagen a Brennstoffdepoter déi brennen. Honnerte, dausende vu Leit verbrannt ginn, Häll, gutt, duerno, wéi fillt Dir Iech net wéi e Gott, deen sech op d'Russen fir Jorhonnerte vun der Vernüderung rächen, e grousst Vollek ass gezwongen an enger Serie vun Inselen sou kleng wéi d'Ausdehnungen vu Russland. Elo ass d'russesch Flott ënnerzegoen, an am Géigesaz zu Peru Harbour, wäerte se keen eenzegt Schëff verloossen.
  Wärend der Schluecht vu Khalkhin Gol huet Yamamoto virgeschloen, en ähnleche Schlag op Wladivostok ze maachen, fir deen en detailléierte Plang ausgeschafft gouf. Mee Hitler huet onerwaart Fridde mam Stalin gemaach. Am allgemengen, den idiote Hitler, huet de Massaker vun de Judden ugefaang an doduerch géint sech selwer Polen an d'Länner vum Westen opgestallt. A firwat huet hien et gebraucht? Wëllt jiddesch Räichtum ze kréien? Awer et war besser fir d'éischt eng Weltmuecht ze ginn, d'UdSSR ze besiegen, a vläicht dann aner Länner. De Westen ass méi einfach ze gewannen wéinst der Tatsaach, datt seng Mentalitéit vill manner duerch Fanatismus an eng Tendenz zu Selbstopfer charakteriséiert ass. Gëtt et op d'mannst ee Fall bekannt vun amerikanesche Pilote rammmen. Richteg, et goufen e puer Kollisiounen, awer dëst ass héchstwahrscheinlech en Accident.
  D'Russe si fanatesch, wat komesch ass, well den orthodoxe Glawen net Suizid stëmmt, a guer net denkt, datt een e Wee zum Paradäis mat Waffenfeats verdénge kann. Am Allgemengen, sinn d'Léier vu Christus, senger Meenung no, extrem domm an onpraktesch. Hien Yamamoto huet d'Bibel gelies an huet sech iwwer d'Dommheet vu Leit iwwerrascht fir sou e pazifistesche Gott ze betruechten. Zum Beispill léiert hien: Si schloen dech op der rietser Wang - dréit d'lénks, si froen no engem Hiem - gitt zwee, gär Äre Feind! Nëmmen eng geeschteg krank Persoun kann Christus Gott betruechten. Sou eng Relioun ass nëmme gutt fir Sklaven, gebonnen Vasallen. An ganz Europa an d'Halschent vun der Welt muss gegleeft hunn.
  Richteg, d'Léier vum Jesus, trotz der Tatsaach, datt et de Prinzip vum Alen Testament refuséiert, en Ae fir en Aen, a léiert Iech Är Feinde gär ze hunn, hunn d'Briten net verhënnert, en Drëttel vum ganze Planéit ze eroberen, déi extensivst Räich an der Geschicht vun der Mënschheet. An dat trotz der Relioun vu Groussbritannien, wou Gott souguer an der Nationalhymn ernimmt gëtt. Komescherweis schwieren d'US Präsidenten op d'Bibel, awer hunn trotzdem japanesch Stied mat Napalmbommen bombardéiert, Dausende vu Fraen a Kanner lieweg verbrennt. Ausserdeem hunn se d'Zivilbevëlkerung ëmbruecht, net duerch Accident, mee bewosst, dëst war eng Taktik fir d'Zivilbevëlkerung ze terroriséieren: mënschlech a wirtschaftlech Ressourcen ënnergruewen.
  Awer d'Japaner hunn d'USA fir d'éischt net bombardéiert, virun der däitscher Invasioun, während dem ganze Krich ass nëmmen ee Bomber duerchgebrach an ëmbruecht, nëmme sechs Zivilisten. A si schreiwen och speziell Grausamkeet un de Samurai. No all, kann hien Yamamoto, wann Wonsch, mat Bomber ze US Stied duerchbriechen, virun allem no der Néierlag vun der Yankee Flott bei Peru Harbor. Jo Europäer sinn moralesch Baaschtarden. Si hunn e perverst Verständnis, Glawen, Léieren an net maachen!
  Net esou a Japan! Wat mir geléiert ginn ass wat mir maachen. Et gëtt net sou eppes wéi Gott seet déi aner Wang ze dréinen, awer seng Dénger hunn bewosst kleng Kanner ëmbruecht. Jo, am Allgemengen, d'Iwwerzeegung datt Gott een an Allmächteg ass kann net wouer sinn. Wann hien eleng wier, da géing hien natierlech oppassen, datt d'Leit him richteg vereeden, a Glawen a Wourecht, an eng eenzeg Doktrin hunn. An dofir biet jidderee wéi e wëll, wat e wëll. An d'Welt ass ze ellen an net richteg fir vun engem eenzegen Allmächtege Gott geschaf ze ginn. No all, all verantwortlech Herrscher an der éischter Plaz striewen fir Uerdnung a Gerechtegkeet. Hie wëll datt déi staark, weis, nobel, éierlech op der éischter Plaz sinn, an de Rescht entweder sech selwer korrigéieren, kierperlech a geeschteg wuessen oder ... Wéi och ëmmer, wann Gott den Allmächtegen an de Schëpfer vum Universum ass, da géif hien net kierperlech a mental Freaks schafen.
  Iwwerhaapt, firwat ass de Keeser heiansdo gezwongen d'Schwäche vun de Leit als gegeben ze erdroen? Well et keng aner Auswee gëtt, kann hien Freaks net zu schéine Männer a Feiglingen zu fett an engem Blëtz maachen. Mee wann ech kéint, géif ech et direkt maachen! Och, ech muss akzeptéieren wat ass a mat dem mënschleche Material ëmgoen, dat ech als gegebene krut. Awer vu weem hien et kritt huet ass eng aner Fro. Jo, an de Keeser selwer huet Schwächten: hien ass just e Mann - hien gëtt al, krank, entfalen. Komesch, e gëttleche Keeser lieft dacks manner wéi en normale Knecht, huet manner Wafffäegkeeten wéi déi meescht Genereel a vill Zaldoten. Gutt, wat ass et vum Allmächtege Gott. Awer wäiss ass net besser! An der ganzer Geschicht vun Europa gouf et kee méi schrecklechen an erfollegräichen Eruewerer wéi den Hitler. Jo, hien ass wierklech e Symbol vun der militärescher Fäegkeet vu wäisse Leit! An awer, de gréisste Kommandant vun allen Zäiten a Vëlker, konnt net emol de Gymnastik fäerdeg maachen, e Secondaire kréien, wat a Japan obligatoresch ass!
  Ausserdeem gouf den Hitler aus gesondheetleche Grënn net an d'Arméi ugeholl. Komescherweis huet sech dësen Zelot vum Kraaftkult, de Krichsléiw, esou physesch schwaach erausgestallt, datt hien och an Däitschland, wou op all Post eng Militärpost ass, net als Privatpersoun opgeruff gouf. Wéi degradéiert Europa ass.
  De Stalin, en anere vun de prominentsten Politiker vun eiser Zäit, hat awer och kee Secondaire, hien war en Nugget. An interessant war hien och aus gesondheetleche Grënn net an d'Arméi agestallt ginn. Interessant, Zoufall, zwee béiswëlleg Feinde haten keng Secondaire Ausbildung, goufen aus gesondheetleche Grënn net fir de Militärdéngscht opgeruff, hate Pappe vun Drénken, an dem Hitler säi Papp huet och als Schouster am Ufank geschafft!
  Hei ass sou en Zoufall, komesch, ominéis. De Göring, dem Hitler säin offiziellen Nofolger, ass net esou. Hien ass aus enger Famill vun Aristokraten, dem Goering säi Vorfahren war den Adjoint vum eigentleche Herrscher vun Däitschland, Bismarck. Dofir, Churchill: en Aristokrat, aus enger Adelfamill, an amerikanesch Plutokraten, (President Roosevelt ass näischt méi wéi e Bauer, si hunn séier eng gemeinsam Sprooch mat him fonnt.
  Si wollten den Hitler mat hinnen ersetzen, awer et huet net geklappt. Hitler huet se all eruewert! Goering ass e Geschäftsmann, Oligarch, Aristokrat a Pragmatiker. Hien ass besser wéi den Hitler kapabel all anti-bolschewistesch an anti-russesch Kräfte vun der ganzer Welt ze verbannen. Amerika a Groussbritannien wëllen Russland ophalen, onofhängeg vum regéierende Regime, awer d'Kommunisten, déi d'Konzept vu Privatbesëtz ganz ofleenen, si wëllen esou schlecht ophalen. Et ass fanatesch, datt si iwwerhaapt e blann Ae fir déi exzessiv Verstäerkung vun Däitschland maachen an datt si selwer gezwongen sinn am Drëtte Räich unzeschléissen.
  Wéi och ëmmer, Däitschland ass e geopolitesche Konkurrent, awer e Konkurrent am Kader vun de kapitalisteschen an aristokratesche Spillregelen, a Bolschewik Russland ass absolut friem a feindlech. Et ass souguer iwwerraschend, datt de Churchill selwer Stalin Hëllef ugebueden huet, trotz all sengem Anti-Kommunismus, traditionellen engleschen Haass géint Russland.
  Am Joer 1941 wollt ech dem Stalin säi Russland géint dem Hitler säin Däitschland setzen. Painlech hunn d'Däitschen hien gequetscht. No allem, Däitschland ënner de rouden ass e Krichspäerd, deen op e sowjetesche Won gebonnen ass, an d'UdSSR ënner de Braune ass eng éiweg Partisanzone. Schliesslech wäerten déi fanatesch Bolschewiken sech net versöhnen, a féieren e laangjärege Guerilla-Krich, deen den Drëtte Räich esou ustrengend wäert, datt all Dreem vun enger weiderer Expansioun wéi e Reebou no engem Donnerwieder verschwannen! Russland ënner Däitschland, besser wéi Däitschland ënner Russland! Dat versteet, ass et kloer, firwat de Churchill an d'USA, no enger militärescher Néierlag a Kapital, sou séier op d'Rapprochatioun zum Drëtte Räich gaangen sinn.
  Yamamoto ass e Pragmatiker, hie war géint de Krich mat den USA a Groussbritannien. Awer dës zwee Räicher hunn Japan selwer provozéiert andeems se en Embargo op d'Versuergung vu Pëtrolsprodukter imposéieren. No all, huet d'Land vun der Rising Sun net seng eege Wells, a vill aner Matière première. D'Japaner hu verhandelt, d'Amerikaner hunn ëmmer méi erniddregend Fuerderungen ofgeschloss.
  A gläichzäiteg d'Yankees, de Krich provozéiert, guer net gekëmmert, d'Arméi an d'Marine fir d'Bereedschaft ze bekämpfen. D'Versuchung huet sech ze grouss erausgestallt, ëmsou méi war et e Glimmer vun der Hoffnung, datt Moskau amgaang ass ze falen an Däitschland, an hir Alliéierten an d'Rettung kommen. Donieft gouf et d'Hoffnung, datt d'USA, nach ëmmer e relativ demokratescht Land, staark vun der ëffentlecher Meenung ofhängeg sinn, wann de Krich weidergeet, net Blutt op anere Leit hir Insele géifen ausgoen. Tatsächlech, firwat géif en normalen amerikanesche Mann op der Strooss Zénk Sarg mat senge Familljememberen kréien, wa mir schwätzen net iwwer den Territoire vun den USA selwer ze schützen, an och zimlech grouss militäresch Steieren bezuelen! Vläicht ass dat firwat tsarist Russland verluer, méi Zaldoten hunn, mä d'russesch Vollek huet Manchuria net hir Territoire betruecht, a wollt net mat Blutt a Schweess fir abstrakt Interessen bezuelen. Leider ass den Hitler net op Moskau gaangen, deelweis wéinst der Onpreparatioun fir den haarde Wanter, an deelweis wéinst dem Fanatismus, dee vun de Bolschewiken charakteristesch ass.
  Ech wollt et net selwer erliewen.
  Awer net nëmmen d'Bolschewiken, d'russesch Vollek ass ufälleg fir Selbstopfer fir grouss Ziler. No all, war déi éischt Loft Ram vun der russescher Guy Messer gemaach. Et ass souguer iwwerraschend datt hien dat net gemaach huet fir d'Houris vum Paradäis, mee fir d'Wuel vum Vaterland. Och wann ... de Messer deelweis en Narr ass, well hien e Meeschter vun der Aerobatik ass, en Erfinder, en Designer, an natierlech e Liewewiesen, géif d'Mammeland vill méi Virdeeler bréngen. Vläicht sinn d'Yankees net sou falsch, replizéiert de Prinzip: den Haapt Saach am Kampf ass ze iwwerliewen! Schliisslech kënnen déi Doudeg net méi ëmbréngen!
  Verschidden hallef plakeg, kaal Broscht Meedercher hunn sech an der Genehmegung gebéit.
  Den Admiral Naumo huet bemierkt:
  - Mir hu scho méi wéi zwee Drëttel vun der Munitioun verbraucht. D'Waffen si ganz waarm, si gi mat Eimer Waasser gegoss!
  De Yamamoto huet e Kräiz mat sengem Fanger an der Loft gemaach a sot an enger niddereger, liicht härer Stëmm:
  - Ech denken, datt d'Waffen de leschten Drëttel vun de Muschelen widderstoen. Och wann nee, knock out bis zu fënnefanzwanzeg Prozent.
  Den Admiral Naumo huet d'Schëller gezunn an de Schweess vu senger Stir geläscht.
  - Ass et derwäert, den éischten Dag alles Guddes ze ginn?
  De Yamamoto huet seng Fauscht gebonnen.
  - Käschten! Natierlech ass et derwäert! Mir hunn d'Russen iwwerrascht, wéi et 1904 war, d'Däitschen 1940, awer Stalin wäert de Kommando streng bestrofen an dat wäert net méi geschéien. Also ass et néideg d'Tatsaach ze benotzen datt de Schwanz vum Draach geschlof ass. Eigentlech verstinn ech de Stalin, de Krich mat Däitschland huet seng Opmierksamkeet esou vill opgeholl, datt hien opgehalen huet no dem Fernen Osten ze kucken. A säi Entourage ouni Leader fäert d'Initiativ ze huelen. Hei hu mer eise Schlag verpasst. Wéi och d'Amerikaner. Et war jidderengem offensichtlech datt d'Saach preparéiert gouf, d'Wolleken sammelen sech, den Donner géif geschwënn opschloen, awer ...
  Si lafen, blénkeg barefouss, Ronn Fersen vum Meedchen. Si waren op enger wichteger Missioun.
  Den Naumo huet de Grëff vum Samurai Schwert beréiert, deen um Gürtel hänkt, oder wéi et och allgemeng Katana genannt gëtt:
  - Russen handelen ëmmer spéit! De Krich wäert net ze laang sinn a mir wäerten d'Ural erreechen.
  De Yamamoto huet seng Aen an den Himmel opgehuewen.
  "Däerfen d'Gëtter eis an dësem hëllefen, awer ech mengen net!" Si léieren séier, Khalkhin Gol huet gewisen, datt den Niveau vun de Russen méi héich ass wéi am Krich vun 1904-1905. Zousätzlech wäert ech Iech e Geheimnis soen. Eise Geheimagent zu Wladivostok huet e bëssen gehollef, datt déi zimlech mächteg Küstartillerie keng Muschelen haten, an d'Fliger konnt net an der Zäit oflafen. Dëst ass de geheime Krich.
  Den Naumo war iwwerrascht:
  - A wou hunn d'SMERSH an d'NKVD gekuckt?
  De Yamamoto huet gelaacht, seng Fanger gerëselt.
  "Déi schlëmmste Kader vu Russland déngen hei am Fernen Osten, déi, déi Angscht hunn op der sowjetesch-däitscher Front ze stierwen, streiden fir Wladiwostok. Dofir, hei ass et vill méi einfach e Verréider oder Narr uewen ze fannen, wéi och eng selbstdéngend Persoun. An d'NKVD ass sou gewinnt imaginär Verschwörungen z'entdecken, datt se net méi richteg Verréider bemierkt. Also et ass ganz méiglech ze schaffen. Iwwregens, wann e puer Genereel op d'Säit vun den Däitschen iwwergaange sinn, trotz der Tatsaach, datt hir Famillen, Famill a Frënn mat Hiriichtung dofir menacéiert sinn, ass et ganz méiglech, een vun uewen ze bestiechen. Oder benotzt et am Däischteren, wat nach besser ass.
  Also hu mir vill Aarbecht gemaach. Mir Japaner sinn allgemeng duerch Grondsätz am Denken iwwer militäresch Operatiounen charakteriséiert, a berücksichtegt all déi kleng Saachen.
  Den Naumo huet d'Hand vu senger Katana reift.
  - Riets! Awer d'Schumm vum Khalkhin Gol erënnert e Gefill vu Batterkeet a staarker Verärgerung! Wéi konnte mir ...
  Yamamoto huet getréischt:
  - Et waren méi Manchus wéi Japanesch, an allgemeng ass et onméiglech déi ganzen Zäit ze gewannen. Ech muss feststellen, datt awer net déi bescht eenheeten op eiser säit gekämpft, an d ' russen haten e grousse virdeel an de fligeren an panzer.
  Den Naumo huet seng Katana hallef gezeechent.
  - Mir sinn net gerechtfäerdegt! E Samurai wäert ni op eng déif Blade an e midd Päerd, vill Feinden an eng schwaach Waff bezéien!
  Yamamoto korrigéiert:
  - Samurai, natierlech net, mä e Mann, leider jo! D'Leit tendéieren Feeler ze maachen!
  De Yamamoto gouf ofgelenkt an huet eppes an d'Päifen geruff, an dunn weider:
  - An Dir wësst, ech hu virgeschloen, Russland am Mee 1942 ze schloen. Dëst kéint den Avance vum éischte Fritz verhënneren.
  Naumo wénkt.
  - Wierklech! Awer mir hunn d'USA an de britesche Léiw gekämpft.
  De Yamamoto huet mam Fanger op d'Radhaus getippt.
  - Jo! Richteg, awer d'USA hunn d'Zänn geschloen, Groussbritannien verluer seng Kolonien, an Däitschland war relativ knapp. Mir wollten esou vill wéi méiglech Kraaft aus dem Weste vu Russland zéien, fir et der Wehrmacht méi einfach ze maachen, ouni Angscht virun engem Stalin an de Réck an d'Offensiv géint Groussbritannien ze goen. - Den Admiral huet de Wëlle gedronk, dee vun engem Barefouss Meedchen an engem kuerzen Rock ugebuede gouf a weidergeet. - De Schlag war fir Mee geplangt, bis d'Stroosse sech dréchen, awer d'Amerikaner hu verhënnert.
  Den Naumo huet seng Katana gezunn an se an d'Loft geschnidden:
  - Doud an d'USA! Si stéieren ëmmer mat Japan.
  De Yamamoto huet schlau gelaacht.
  - Net ëmmer, natierlech, zum Beispill, wa mir fir d'éischt mat Russland gekämpft hunn, hunn d'Yankees eis vill gehollef mat Prêten, souwéi Waffenversuergung. Méi wéi d'Halschent vun eiser Flott gouf mat de Sue vun den USA a Groussbritannien gemaach, an op hiren eegene Werften. Also Amerika ass net ëmmer schlecht, awer net an dësem Fall.
  Den Naumo huet iwwerrascht gefrot:
  - A firwat?
  Si sinn erëm laanscht d'japanesch Admirale gelaf, an d'bloen Fersen vum Déngschtmeedchen blénken.
  Yamamoto huet sech erklärt:
  - Eng Flock vu Wäitschossbomber hunn op Tokyo duerchgebrach, an hunn d'Haaptstad e lächerleche Schlag gemaach, mat Napalmbommen. Honnerte vun hëlzent Haiser verbrannt, an de Keeser bestallt zu all Käschten d'Zone vun der Kontroll ewech vun der Haaptstad ze plënneren. An éischtens, fir déi nooste vun de japanesche Skeletter ze erfaassen, de Kampfkomplex vun amerikanesche Basen op der Medei Archipel. Och, mir hunn et net gelongen, also hu mir ugefaang d'Schluecht fir de Pazifesche Ozean ze verléieren. Et ass gutt, datt mer gläichzäiteg d'Wäisheet haten, séier eng Allianz mam Drëtte Räich ofzeschléissen a kleng auszekommen. Soss wieren emol keng Ruine vun eise Stied méi.
  Déi kaal-Been-Meedercher sprangen souguer op, hunn hir schwaarz a rout Braid gerëselt.
  Nauma huet säi Schwäert an der Loft gewénkt:
  Mir hätten souwisou gewonnen! Also ass et wierklech néideg Hitler de Philippinen nom Krich ze ginn? Dës Pärel vun der japanescher Kroun, impregnable Singapur, bléie Hong Kong, Indonesien, Uelegbrunnen vun den englesche Kolonien a Franséisch Guinea, Indochina, Burma, Thailand. A vill méi, iwwer wat ze schwätzen dréit net d'Zong. No all, stinn mir op der Grenz mat Indien, op der Schwell vun deem de Fuhrer erfaasst - Australien. A gitt alles op ouni Kampf, wéi e Feigling ...
  Yamamoto ënnerbrach:
  - Och bei de Wäiss ginn et intelligent! Kee Wonner, datt de Keeser a sengem Büro e Büste vum Napoléon gesat huet. Awer et war en anere Caesar, sot hien: et ass méi schwéier déi erobert ze halen wéi ze gewannen. An dësem Fall gëllt dat iwwerhaapt fir eis. Op dëser Etapp hu mir keng Wiel. Mir hu beschloss en Deel ze halen fir net alles ze verléieren, och Souveränitéit.
  Nauma huet d'Figur aacht mam Schwäert reproduzéiert:
  Ech verstinn mat mengem Kapp, awer mat mengem Häerz!
  De Yamamoto ass opgestan an huet säi Kolleg op d'Schëller geklappt.
  - Jo, Dir sidd net opgeregt, an dësem Fall, wa mir fortgoen, dann zréck. Mir wäerten d'UdSSR besiegen an erëm an d'Drëtt Räich op d'USA an d'Briten rennen, awer mir wäerten se zesumme mat den Däitschen a Nuddelen schloen. An da wäerte mir alles zréck, plus mir wäerten och Indien, Australien, Alaska a bis ... Et wäert gesinn do, schliisslech wäerte mir d'Ressourcen vun russesch Sibirien hunn, an Amerika wäert erëm an Depressioun falen. Dëst muss verstane ginn!
  Nach eng Kéier hunn déi kaalbeeneg Meedercher an der gréisster Zoustëmmung geknackt. Si sinn sou schéin, gesalzt, e puer vun de Meedercher ware souguer mat blonden Hoer, a muskulär.
  Den Admiral Nauma, mat enger bal onmerkbarer Beweegung, huet d'Katana a senger Schëller verstoppt a geläscht, geflüstert:
  - D'Zukunft ass gutt, awer de Moment ass besser! Héiert op Fligerdréier, d'ganz Versuergung vu Bommen ass ausgenotzt, an op ...
  Yamamoto huet kuerz bestallt:
  - Kommt op Deck a kuckt ronderëm, an enger hallwer Stonn dréie mir ëm a fuere fir eis noosten Base.
  D'Nauma huet duerch seng Nues geflüstert:
  - Lauschtert de Kommandant!
  Den Admiral sprang eraus, huet d'Dier gehal fir ze verhënneren datt se klappt. Ier säi Fouss gestuerwe war, ass e Schiet aus der Dier gerutscht, si ass op d'Zéi gaang an huet d'Deckele geheit. Yamamoto huet gelaacht.
  - Lady Armstrong, Dir sidd sou plötzlech wéi ëmmer!
  E Stroum vu Liicht ass op d'Kreatur gefall, a weist et an all senger Herrlechkeet. Si war eng blond, Nymphfigur, perfekt proportional, awer mat dem Gesiicht vun enger eelerer Fra an hiren Drëssegjärege. E bëssi méi héich wéi Yamamoto, a Liederschong bestickt mat Smaragde a Saphir fir d'Faarf vun der Welle ze passen, mat mëlle Sole. Nodeems si d'Ofdeckunge geheit huet, war si an engem Badekostüm a bewegt sech wéi en indeschen Dänzer.
  Yamamoto huet d'Fra gestoppt:
  - Danz méi spéit! An der Tëschenzäit, lauschtert mech gutt no, wéi huet de Marionettenpresident vun den USA als Deel vum Drëtte Räich, den Henry Truman, op eis Propose reagéiert, all befreit Territoiren de Status vun formell onofhängege Staaten ze ginn?
  Den Armstrong huet an hirer sanfter Stëmm geäntwert:
  - Hien huet gesot datt hien an de Churchill dergéint wieren. All Kolonien wäerte weider Kolonien sinn, a China bleift opgedeelt. Iwwregens huet den Truman gesot datt wann Japan dem Chai Kang Shi Regime hëlleft, hie kann et retten - hie wäert den Hitler perséinlech froen datt et esou wier. Kuerz gesot, Dir hutt Är Basen zu Mandschurei, wéi och de Regime, a kritt souguer eppes am Festland China. Besonnesch Konzessiounen an Zougang zu Matière première.
  Yamamoto lächelt.
  - Et ass eng gutt Noriicht! Wësst d'US Marionetteregierung datt mir d'UdSSR getraff hunn? Oder nach net?
  Den Armstrong huet e Krees mat hirem Fanger gemaach.
  - Hie weess schonn! Bis elo gouf et keng offiziell Reaktioun, mee den Truman huet et schonn fäerdeg bruecht ze ruffen: gutt geschafft Japs!
  De Yamamoto huet rosen an huet seng Wenkbrauwen rosen gedréckt.
  - Mir sinn net Japs fir hien, mee d'Japaner, eng Natioun vu Krieger a Weisen, an net Hirten a Veruerteelter wéi d'Amerikaner. Och wann dat natierlech gutt ass, heescht et datt et keng Hindernisser fir eng Offensiv déif a Sibirien gëtt.
  D'Fra huet spilleresch hir Been op de Buedem geréckelt:
  - Sibirien ass gutt - et ass grouss, räich! A gläichzäiteg ass Sibirien schlecht - et gëtt Schnéi a Keelt!
  De Yamamoto huet seng Lippen gedréckt.
  - De japanesche Zaldot huet keng Angscht viru Frost. Dëst ass d'Essenz vum Bushido Code: sicht net fir Iech selwer en einfacht Liewen, awer iwwerwanne Schwieregkeeten. Kee Wonner, datt d'Symbol vum Samurai ass - crucian Carp! Dëse Fësch schwëmmt ëmmer géint de Stroum.
  Den Armstrong war iwwerrascht:
  - Karpfen? Sou en harmlosen Fësch. Sinn déi formidabel, richteg Dämonen vun der Apokalypse Samurai am Verglach mat sech selwer mat engem Minnow, deen an enger Pan frittéiert gëtt, an net mat engem Tiger oder engem Léiw.
  Yamamoto huet seng Hänn verbreet.
  - Et gi keng Léiwen a Japan! An den Tiger ass eng ze zaart Kaz, et feelt Courage. Dir wësst, ee vun den Haapttester vun engem Samurai, am Alter vun zéng Joer gëtt hien mat engem Tiger an e Käfeg agefouert an hie muss e Stéck frësch Fleesch vum Déier huelen. Datt den Zenki ausgebrach ass, gleeft Dir net?
  Den Armstrong huet de Kapp gerëselt.
  "Ech gleewen net datt en zéng Joer ale Jong en Tiger handhaben kann, och wann hien dat schaarfste Schwäert an den Hänn huet.
  De Yamamoto huet sanft seng Hand op d'Meedche säi Réck geluecht an hir blo, samteg Haut geschloen.
  - Dir hutt falsch verstanen. De Jong vun engem Samurai geet mam Tiger an de Käfeg ouni Schwert oder keng Waff. Hie muss säi staarke Geescht a Wëllenskraaft benotze fir den Tiger ze iwwerzeegen him säi Iessen ze ginn!
  Den Armstrong huet geruff:
  - Jo, et ass einfach onheemlech! Samurai ass de richtegen Däiwel! Hutt Dir och an där Zell gewiescht?
  Yamamoto huet seng Aen erofgesat.
  - Leider nee! Dëst ass de Brauch vun der Antikitéit! Awer wann Dir wëllt, geheien mir Iech an e Käfeg? Sot Dir wëllt mam Tiger an de Käfeg kommen?
  Den Armstrong huet gespurt, hir gebrannt, delikat griichesch Waffen ëm den Hals vum Admirol gewéckelt. D'Lippen hunn invitéierend opgemaach:
  - Wann den Tiger Dir sidd, da sinn ech och fir d'Häll prett! Och wann de Paradäis méi schlëmm ass wéi d'Häll ouni dech, oh meng beléifte Samurai.
  De Yamamoto huet d'Fra op eemol ewechgedréckt a geruff:
  - Elo muss ech d'Resultater vun der Razzia op der UdSSR verlount mat anere Admiral, wéi och erauszefannen, wéi Saachen op Land sinn. Et gëtt keng Zäit fir Dammen ze genéissen. Dir verstitt: keng Zäit! Ech ruffen Iech eréischt den Owend un. Iwwregens, de schmuele Schnëtt vu mengen Aen a giel Haut stéieren mech net.
  Den Armstrong huet hir Hëfte gerullt.
  - Net! Ganz de Géigendeel! Also nach méi romantesch an ongewéinlech! Dir sidd japanesch, ech sinn amerikanesch: giel a wäiss Rass, Engel an Dämon! Dëse Kontrast ass verréckt! Déi meescht Fraen hunn d'Original gär an net wéi de Rescht.
  Yamamoto huet sech en halleft Glas Sak gegoss gemëscht mat "Ginn" an, an engem Schlag schlucken, entspaant:
  - Eigentlech hunn ech geduecht datt Fraen méi konservativ wieren wéi Männer. Huet Weibercher vill wëssenschaftlech Entdeckungen gemaach?
  Den Armstrong huet de Kapp geheit an hir blond Hoer gerëselt, sot:
  - Déi wichtegst Entdeckung fir eng Fra ass d'Entdeckung vun engem neie Mann, nëmmen ënner Bedingung datt hien e Buch ass, net e Radio! A Samurai sinn net Talker!
  Et war eng hysteresch Trill vun enger Klack, eng gréng Luucht blénkt. Den Admiral huet sech nach en halleft Glas gegoss, op Russesch geschnappt an Zitroun giess, déi mat Hunneg verschmiert ass. Hien huet seng Lippe geleckt an huet de Grëff vun engem Samurai-Schwäert gewisen:
  - Ech perséinlech ëmbruecht méi wéi honnert Leit, op d'mannst zwanzeg vun hinnen jonk Fraen! Dir wäert de schéinste vun allen Affer sinn.
  Den Armstrong menacéiert, huet dem Yamamoto seng crimson Zong erausgestréckt:
  - Ech hunn dräi Jongen a si wäerten Revanche op Iech an Ärer Famill huelen, Admirol!
  Yamamoto huet guer net beleidegt geschéngt.
  - Si huet dräi Kanner gebuer ...
  - Fënnef! Amstrong korrigéiert.
  Virun allem fënnef! An d'Meedchen d'Taille behalen?
  D'Madame huet säi Been iwwer den Hals geheit:
  - Ech sinn en Amerikaner an dat seet alles!
  Yamamoto huet geknackt a gejaut:
  - Elo kënnt e Jong bei Iech, si ass e ganz staarken Ninja Kämpfer. Serve him op den héchste Standard. Verstoen?!
  Den Armstrong wénkt averstanen.
  - Ech hunn jonk Leit gär ... Ech hoffen hien ass schéin?
  D'Japaner hunn zouversiichtlech geäntwert:
  - Nach méi! Dir wäert et gär hunn!
  A resolut d'Kabine verlooss. Amplaz ass e Jong bal direkt opgetaucht. Hien gesäit ongeféier dräizéng oder véierzéng Joer al, ganz muskulär, barfuß an huet Shorts. Wierklech schéin, mat blonden Hoer.
  Den Armstrong war frou...datt si net mat engem ale Freak ze dinn hätt.
  De Jong huet awer rosen ausgesinn a präzis gemëscht op Englesch:
  - Maacht Iech aus!
  D'Fra huet gelaacht a gesot:
  - Vläicht e bësse méi romantesch!
  De Jong huet geäntwert andeems hien hir an d'Gesiicht geschloen huet. Der Madame d'Wang verbrannt. D'Spioun huet schwéier gesucht an huet ugefaang hir Kleeder auszedoen. Och, net ganz villverspriechend Ufank.
  De Jong huet d'Zänn gedréckt, seng Shorts ofgehäit an huet eng gewiicht männlech Perfektioun opgedeckt.
  Huet gelaacht:
  - Nidderleeën!
  Mat engem Opschlag huet d'Lady Armstrong sech um Réck geluecht an hir Been verdeelt. De Jong mat Drock a ganz ruppeg koum an hir, an huet ugefaang wéi eng Maschinnegewier ze hammeren. Keng Kärelen, keng Wierder ...
  De Spioun war schonn en erfuerene Hoer, a si gouf net verletzt. Am Géigendeel, scharf Rëss si bal agreabel. Also hunn se hir opgereegt, an d'Grott vu Venus huet ugefaang mat Feuchtigkeit ze fëllen. Dunn huet et komplett ugefaangen, a wuelgefilleg Stréimunge goufe héieren.
  D'Dammen gi rau geholl, awer dëst ass och e Genoss. An hei sidd Dir vun enger Welle vum Orgasmus bedeckt.
  De Jong hält op eemol op mat klappen, gräift d'Lady Armstrong mat Kraaft un d'Hoer, a biegt sech plakeg op seng Perfektioun. De Spioun mécht de Mond op an de Jet schloen hir Zong. Et ass och net déi éischte Kéier. An de wäisse Gruel vum Jong ass séiss, a ganz agreabel fir de Goût. Den Armstrong leckt seng Lippe mat echte Genoss.
  Dann leet sech de jonken Ninja selwer mat sengem Gesiicht op hire Bësch a fänkt un selbstlos ze schaffen. Den Armstrong zitt mat enger anerer Welle vun Ekstase a brécht wéi e Büffel an engem Schluechthaus. Si muss Perfektioun mat hirem Scharlachroute Mond fänken. A mat enger rosa Zong ze schaffen. Bis de Sprangbuer vu wäiss a séiss erëm ausbrécht.
  Sou vill Spaass. An déi jonk, muskulär a blond Ninja ass einfach onermiddlech. Seng Energie ass onmoosseg an iwwerwältegend. Dëst illustréiert Kämpfer a Bett Ris. A blond Hoer ... Just alles ass super an héchster Klass.
  De reparéierten E-50 ass an d'Schluecht gaangen. D'Russen hunn awer zimlech Befestegungen opgeriicht, an d'Däitschen hu missen d'Verteidegung an d'Déift iwwerwannen. Warriors hunn d'Batterie methodesch zerstéiert.
  D'Gerda huet gebrannt, d'sowjetesch Kanoun zerbriechen, an dunn mat engem Grinsen an hirer Stëmm gesot:
  - Mir schloen d'Leit, an d'Eemere schloen!
  D'Charlotte huet hir kofferrout Krullen gesongen:
  - Mir sinn, oh, Raiber! Raiber!
  An dréckt de Joystick Knäppchen mat hirem bloe Fanger, si huet e Projektil geschéckt, de sowjetesche Bunker briechen.
  An dunn huet d'Christina daafend gekrasch:
  - Bang Bang! An du bass dout! Déi Doudeg! Déi Doudeg!
  An hien dréckt och e graziéist Been mat engem bloe Fanger, schéckt de Feind op e Knockout.
  An dann war et d'Magda. Hei ass d'Meedchen. Hien dréckt och de Joystick mat den Zéiwe vu sengem bloe Fouss, a wéi hien dréckt.
  - Och, wien eis gesäit, dee gëtt direkt gegast!
  Charmante Gerda, hir voll Broscht rëselt, op déi véierandrësseg geklappt a gejaut:
  - A fir een wäert et frittéiert richen!
  D'Charlotte huet hir bloe Fanger op d'Joystick-Knäpper gedréckt, an huet wéi e Spatze gekrasch:
  - A mir halen eppes an der Bësch!
  D'Kristina huet eng sowjetesch Pistoul mat enger Schuel zerräissen a gerabbelt, hir Scharlachroute geschloen:
  - Komm net bei eis ...
  D"Magda huet och mam blot Fanger op de Knäpp gedréckt. Si huet véier an drësseg geblosen a gejaut:
  - Komm net bei eis!
  An d'Gerda, dat aggressivt Déier mat blonden Hoer, wäert och mat engem Projektil klappen, an déi véierdrësseg wäerte wéi d'Nues vun enger Boxer ënner enger Puncherfauscht platzen. An de Krieger wäert kräischen:
  - Mir wäerten et ëmbréngen!
  An erëm wäerten d'Meedercher an Tréinen ausbriechen a schéissen, ouni Bedauern oder Paus.
  D'Charlotte huet begeeschtert gejaut:
  - Ech sinn e grousse Raiber ...
  An och wéi et e sowjetesche Haubitze trëfft. Nëmmen Deeler fléien a verschiddene Richtungen.
  D'Christina schwätzt. Wéi hien säi bloe Fanger op de Joystick-Knäppchen dréckt a chirpt:
  - An d'Duechter vun Dämonen ass dout!
  D'Magda neelt och andeems se hir blo Féiss op e markant Objet dréckt, de sowjetesche Panzer zerstéiert a gitt eraus:
  - An net bescheiden!
  D'Gerda huet d'Zänn geschloen, d'Zänn blénken. Si huet sech e schéine jonke Mann virgestallt. Sou muskulär, athletesch, mat sculptéierte Muskelen, a grousser männlecher Perfektioun. A wéi si sech dréint a wéckelt hir Scharlachroute Lippen ëm säi pulséierend, jade Kär. Wéi lecker et ass, wéi Schockela Glace. An déi Schockelais, déi Dir mat der Zong ofleckt. An et ass sou schéin, sou spannend.
  Oh, wéi schéin wann en anere jonke Mann vun hannen bei hir wäert kommen. An déi pulséierend, Jade Staang wäert an d'fiichteg Grotte vun der Venus eragoen. A wéi flott et ass.
  D'Gerda huet esouguer mat Languor gerëselt. Wéi beréierend an erfreelech et fir hatt ausgesinn huet.
  D'Meedchen huet op d'sowjetesch Waff geschoss. A si huet bewonnerend geziddert, mat hirem bloe Fouss gestampelt:
  Kärelen, Kärelen, et ass un Iech ...
  D'Charlotte huet och de russesche Panzer geschloen an zerbrach, wéi se blatéiert, hir voll Büste gerëselt:
  - Rett d'Äerd vum Feier!
  D'Christina huet hir koffergiel Hoer gerëselt. Si huet e feierleche Laachen ofgedeckt, geziddert:
  - Mir si fir Fridden, fir Frëndschaft, fir d'Laachen vun der Welt ....
  D'Magda huet e Klick op de Joystick mat hirem bloe Fanger geschéckt. Si huet de sowjetesche Panzer gebrach a gekrasch:
  - Fir häerzlech Versammlungen!
  D'Krieger hunn extrem lëschteg ausgesinn. A wéi si d'Zänn gebastelt hunn. A si blénken a jäizen.
  D'Charlotte stellt sech och e Guy vir. Jonk, awer mat engem Baart. Wéi hien hir Broscht këmmert. Wéi e Baart d'Këscht kibbelt, lafen gekrauselt Hoer iwwer déi reife Erdbeeren vun den Nippel. An hien tickles hir, a Kuss hir Broscht. Krees déi séiss, honigéiert Nippel mat Ärer Zong. Sou ass d'Idyll. A wann de Guy nach ëmmer seng Zong an d'Grott vun der Venus stécht. Wat e Goût!
  Charlotte schéisst a rifft:
  - An d'Schwäert wäert schaarf sinn!
  Natierlech, maachen d'Meedercher, obwuel Schéinheet, eng dreckeg Akt - si ëmbréngen sowjetesch Zaldoten. Awer si goufen esou vun der fréicher Kandheet geléiert. Si sinn ruthless Wëllef.
  
  
  LUCKY FUHRER TICKET
  Hitler krut e fantastesche Ticket: d'Gléck vum russesche President Vladimir Putin. An et gouf fantastesch fir de Fuhrer ze féieren. Richteg, net all vum Hitler senger Karneval. Hien huet d'Truppe bei Duker gestoppt. Awer d'Evakuatioun ass fir d'Briten a Fransousen mat schwéiere Verloschter stattfonnt, a mat enger vill méi grousser Zuel vu Gefaangenen. An am Kampf fir d'Loftherrschaft huet Groussbritannien vill méi gelidden, an d'Däitschen hunn méi Fligeren erofgeschoss wéi an der realer Geschicht, während se selwer manner verluer hunn. An de Fuhrer huet trotzdem decidéiert, ze landen. A si war ganz erfollegräich. London ass an eelef Deeg gefall. An déi britesch Truppen hu kapituléiert.
  Déi meescht vun de kolonialen Truppen an Herrschaften hunn den neien an ausserdeem de legitime Kinnek vu Groussbritannien vun enger pro-däitscher Orientéierung an d'Regierung vu Mosley unerkannt. Sou huet de Führer a kuerzer Zäit eng grouss Victoire gewonnen.
  Awer hien huet keng Zäit fir Osten ze dréinen. Japan huet d'USA am Peru Harbour attackéiert. Den Hitler huet gemengt datt et néideg wier Amerika z'erfaassen ier seng mächteg Wirtschaft op Krichsfouss opgebaut gouf. An d'UdSSR, wéi d'Intelligenz gewisen, ass scho ganz prett fir de Krich an et ass net sou einfach ze huelen. A Wanter a Russland si schwéier.
  Ausserdeem, no der Erfaassung vu London, huet Stalin eng perséinlech Reunioun mam Hitler gemaach, a béid Diktatore ware ganz zefridde mateneen. De Fuhrer huet decidéiert datt hien als éischt Amerika an duerno d'UdSSR ofgeschloss huet.
  De Stalin huet sech eens, datt d'Sowjetunioun och um Krich deelhuele kann. Den Hitler huet de Virgoe ginn fir Russland ze annektéieren, legal Alaska. Mä hie refuséiert Finnland opzeginn. Obwuel Stalin och dëst Territoire als primordial, russesch.
  Mee ech hu beschloss net ze streiden. An Alaska ass net schlecht ... E grousse Krich huet ugefaang tëscht der UdSSR, Japan, Italien, dem Drëtte Räich géint d'USA. Plus, souwuel Frankräich a Groussbritannien hunn och gekämpft. Faschistesch Truppen hunn all d'Kolonien vun de besate Länner ënnerworf.
  An de Krich mat den USA goung vun Ufank un fir den Drëtte Räich erfollegräich. Japan war e bësse méi schlëmm. Mä am véierzeg-zweet Joer, déi Däitsch scho bal all Kanada am Hierscht ënnerworf. An am Fréijoer 1943 huet eng Offensiv géint d'USA ugefaangen. Déi däitsch "Tigers", "Panthers", "Lions" hu schonn un de Schluechte deelgeholl. A si sinn formidabel Maschinnen. D'Amerikaner hu schwéier gekämpft, awer lues a lues verluer. D'Rout Arméi huet och gekämpft. Nodeem d'Alaska agefaange war, huet de Stalin trotzdem Truppe géint d'USA geschéckt, fir och de Kontinent z'erfaassen, an och net e Geier ze sinn.
  An de schluechten "Panther" an "Tiger", an der sowjetescher maschinnen haten e concours mat der us-arméi. D'Schluechte weisen datt den T-34-76 net genuch bewaffnet war. An de Stalin huet d'Joer drop bestallt, eng méi grouss Pistoul an Turret op dësem Tank ze setzen. Net de Chassis änneren. Mee d'KV-Serie huet sech éischter schwaach gewisen.
  Den KV-3 Panzer koum am August 1941 an d'Serie, an de KV-5 am September vun dësem Joer. Am véierzeg-zweet Joer KV-4 ass och an d'Serie gaang, an de Stalin huet déi schwéierst, awer besser geschützt Modifikatioun vun 108 Tonnen am Gewiicht gewielt. Um enn vum joer koum KV-6 mat dräi waffen, waacht honnert a fofzeg tonnen. An am véierzeg-drëtte Joer an KV-7 waacht zweehonnert Tonnen.
  Wéi et sech erausstellt, hunn all sowjetesch Panzer vun der KV-Serie eng schlecht Fuerleistung, eng onzouverlässeg Gearbox, an am Allgemengen stinn se dacks a briechen. An en Tank vun zweehonnert Tonnen, am Allgemengen, ass bal onméiglech ze iwwersetzen.
  Awer et gëtt kee Schlecht ouni Gutt. An d'KV-Serie gouf ausgeschalt, an d'IS-Serie koum amplaz ... Desweideren huet Stalin souguer d'Entwécklung vu Panzer méi schwéier wéi siweanzwanzeg Tonnen verbueden. Awer den T-34 huet sech als erfollegräich bewisen, datt de Stalin bestallt huet, dësen Tank déi wichtegst, Basis a massiv ze maachen.
  Amerika war ënner Attack an d'Däitschen an d'Rout an d'Japaner. Et gouf souwuel aus dem Süden wéi och aus dem Norden zerquetscht.
  D'Amerikaner sinn séier ofgebrach ... Obwuel de Blitzkrieg net passéiert ass, hu si am Dezember New York a Washington iwwerholl. An d'Amerikaner hunn den 30. Januar 1944 kapituléiert.
  Et war eng temporär Paus ... Dat Drëtte Räich a Japan hunn hir Besëtzer verdaut. An der UdSSR war net presséiert. Stalin an Hitler goufen enk Frënn. D'Däitschen an d'Japaner hunn Latäinamerika ageholl, a China gekämpft, aner Länner geschluecht.
  D'UdSSR ofgeschloss den drëtte fënnef-Joer Plang. An dann de véierte ... Den Drëtte Räich huet nei Waffen virbereet ... An 1952, den 20. Abrëll, huet en neie Krich tëscht Japan an dem Drëtte Räich ugefaang. De Stalin huet natierlech d'Säit vum Drëtte Räich geholl.
  D'Sowjetunioun gouf e mächtegt Land mat enger héich entwéckelt Wirtschaft. Den Haapttank T-54 an IS-7 Stalin gefall de leschten Auto, an hien huet gréng Luucht fir d'Serie. Am Drëtte Räich gouf et eng Serie vun "E", ganz gutt Panzer vun der neier Generatioun. Awer dunn sinn pyramidesch aus der AG Serie opgetaucht. Zousätzlech, haten d'Nazien eng eenzegaarteg Waff - Disketten, a vill méi. Am technesche Begrëff ass den Drëtte Räich méi staark wéi Japan, a bis d'Samurai Atomwaffen erstallt hunn, musse se eruewert ginn.
  Stalin, al a geschwächt, wollt Herrlechkeet. Awer Hitler sot, datt hien nëmmen d'Kuril-Gramm a Süd-Sakhalin erlaabt ze huelen.
  De Stalin war mat e puer Reservatiounen zefridden. Richteg, huet d'UdSSR net esou aktiv dës Kéier am Krich deelgeholl. D'Kämpf war hefteg.
  Dem Alenka seng Tank Crew huet um IS-7 gekämpft.
  De sowjetesche Panzer ass gutt, awer déi däitsch Pyramid sinn nach ëmmer besser a méi geschützt mat enger Säit.
  D'Alenka huet hir blo Zänn op de Joystick-Knäppchen gedréckt. Schoss mat engem Killer Projektil.
  Déi japanesch E-50, kopéiert ënner Lizenz vun enger eelerer Mark, huet dergéint gekämpft. Dës Maschinn hat eng 88 mm Pistoul mat enger Längt vun 100 EL. Geféierlech fir op d'Säit ze bäissen an theoretesch fäeg fir Punkt-Leer a Stier ze schloen. Ganz héich Panzerpiercing. An déi initial Geschwindegkeet vum Projektil ass kolossal.
  Den ieweschten deel vum gehäuses ass zimlech gutt geschützt duerch e groussen hang, awer d ' stier vum tuerm ass méi schlëmm.
  D'Meedchen Anyuta huet d'Waff mat hiren bloen Zänn geriicht an de Samurai Tank geschloen. Vun der éischter Kéier getraff an gezwongen ze zoumaachen.
  D'Japaner ass zimmlech flësseg, awer waacht bal sou vill wéi den IS-7 mat méi schwaache, besonnesch onboard Schutz.
  Hei ass eng aner E-50, déi d'Meedercher vu laanger Distanz u Bord schloen, obwuel dëst phenomenal Genauegkeet erfuerdert.
  Awer schliisslech huet déi rout-Hoer Alla hir blouss Zänn gedréckt, an dat heescht op d'mannst eppes.
  Awer déi japanesch E-75 ass a Bewegung. Et ass net sou séier wéi den E-50 an ass méi schwéier. Awer seng Stir ass staark geschützt. Den Turm ass zimmlech déck mat Frontpanzer, 252 mm méi déck wéi den IS-2. D'Stir vum Kierper ass méi dënn, awer mat engem groussen Hang. Déi schwaachst Säit vum Gehäuse ass nëmmen 120 mm, ouni Steigungen. An an hinnen ass et am beschten aus enger laanger Distanz ze schloen.
  E-75 ass eng e bëssen ausgefalene Maschinn mat méi wéi nonzeg Tonnen. Si ass kloer net genuch. Och wann d'128 mm Kanoun nach ëmmer zimlech staark ass. An den T-54 duerchbréngt dës Maschinn gutt.
  D'Maria huet mat den bloen Zänn geschoss. Si huet d'Säit vum Hull duerchbrach a bemierkt:
  - Net dee beschten Design!
  Olympias huet e Burst vu Maschinnegewierer ginn an ausgemaach:
  - Sécher net déi bescht!
  A kaal Zänn wéi hien op d'Knäppercher dréckt.
  D'Japaner verléieren en neie Krich, awer si kämpfen verzweifelt a kapituléieren net. Obwuel hir Truppen technologesch hannert sinn.
  Sowjetesch MIG-15s wäert méi staark sinn wéi japanesch Autoen. An déi däitsch ME-462 ass komplett aus der Konkurrenz.
  Si hunn d'Japaner um Himmel geschloen. An et gëtt guer keen Géigewier géint Disc-Fligeren.
  Obschonn d'Discoë bal alles klappen wat sech beweegt.
  D'Eva an d'Gertrude hu sech an hirer ganzer Herrlechkeet gewisen andeems se d'Autoe vum Land vun der Rising Sun erofgeschloen hunn.
  D'Eva huet hir blo Zänn gebrannt a gekrasch:
  - Fir mäi Frënd!
  D'Gertrude huet bestätegt wéi si Géigner erofgeschloen huet:
  - Also datt all Männer stierwen!
  An och mat bloen Zänn dréckt hien d'Knäppercher vum Joystick a schéisst verschidde Fligeren erof.
  D'Japaner goufen an allen Hisiichte geschloen an gedréckt. Den Hitler huet gefuerdert, d'Feinde sou séier wéi méiglech en Enn ze maachen.
  D'Gerda an d'Charlotte hunn zesummen an engem pyramidförmege Tank gekämpft. D'Gewiicht vum Auto ass nëmme véierzeg-fënnef Tonnen, an d'Rüstung ass 250 mm mat grousse Steigungen an all Winkel. An de Motor ass 1800 horsepower, gasturbine.
  An eng Héichdrockkanoun, déi jidderee wéi e Schlittenhammer drëschelt. Loosst de kaliber nëmmen 88 mm sinn, awer wat eng héich geschossgeschwindegkeet.
  Kann en däitschen Tank net widderstoen.
  D'Gerda huet d'Knäppercher vum Joystick mat de bloe Fanger vu gebratene Been gedréckt, de japanesche Panzer zerbrach a gebarkt:
  - Fir d'Gréisst vum Kommunismus am areschen Land!
  An d'Meedchen huet hir Zong erausgestoppt. Hien ass mobil a rosa.
  D'Charlotte huet och mat den bloen Zéiwe geschoss, de Feind geschloen a gekrasch:
  - Fir helleg Russland!
  A winked bei hirem Frënd.
  A si hunn d'Japaner grëndlech geschloen, a séier.
  D'Albina an d'Alvina kämpfen och gutt um Himmel, schloen d'Japaner a briechen se a Stécker.
  D'Albina huet ganz aktiv mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn geklappt an de Samurai am Himmel zerquetscht ...
  A gebrëllt:
  - Éier dem Drëtte Räich!
  D'Alvina huet e japaneschen Auto erofgefall a gequitscht:
  - Éier fir d'Helden vu Preisen!
  An och mat bloen Zänn.
  D'Meedercher si ganz kämpft Typ an zerstéieren all Hindernisser. Wann de Samurai Fliger wéi eng Fackel verbrennt a fält erof. An hannert him sinn fënnef Kämpfer aus dem Land vun der Rising Sun.
  Also d'Meedercher hei sinn erstaunlech gutt koordinéiert.
  D'Elizabeth ass op engem T-54 Tank mat hirer Crew an zerstéiert japanesch Panzer.
  Et ass net einfach ze kämpfen. Den Haapt Japanesch Panzer kopéiert vun enger fréi Modifikatioun E-50 ass e ganz eeschte Gefier. A si ass net schwaach am sowjeteschen panzer an der frontalbewaffnung a waffen. An och e bëssen hir Pistoul ass méi Panzerpiercing a bessere Schutz vun der Stir vum Gehäuse, virun allem der Spëtzt.
  True, d'Japaner ass méi schwéier wéi de sowjetesche Auto, awer de méi staarke Motor kompenséiert dat.
  Elizabeth schéisst aus enger Distanz a manöver.
  Méi genee, Euphrasia fiert. An hie léisst sech net ophalen.
  D'Ekaterina, e Member vun der Crew, huet hir blo Zänn gedréckt a gekrasch:
  - Fir de Kommunismus!
  Da wäert d'Elena, als Héichiewe, d'Zil an d'Säit briechen. An brëllen:
  - Mir sinn déi genaust op der Welt.
  Den T-54 Panzer kann duerch d'Japaner an der Stier duerchbrach ginn, an nach méi an der Säit. An hien huet kee Virsprong am Kampf. Also et ass schwéier Samurai ze bekämpfen.
  An hei kënnt den E-100. E ganz béisen Auto. Hir Rüstung ass staark aus alle Wénkel, an d'Pistoul ass ganz mächteg op 150 mm. Et wäert de sowjetesche Auto a Stécker zerbriechen. An et ass schwéier duerch d'Japaner ze briechen. 210 mm mat Bord Schëlder.
  An d'Stir ass 250 Millimeter.Du kanns also net duerch esou e Koloss briechen.
  Den Tank T-54 kënnt un. Maacht d'Japaner net an d'Stir. Ech drécke fir op der Säit ze stiechen an dann hunn se just erofgeschoss.
  D'Waff ass mächteg, awer seng Feierrate ass manner. A Genauegkeet reduzéiert och de Kaliber.
  Also virtuose Manöveren ass erfuerderlech aus Eurasien. Also datt se, Gott verbidd, net getraff goufen.
  D'Meedchen huet gesonge:
  - Russland ass eis grouss Muecht,
  Russland ass eist grousst Land ...
  Mächteg Wëllen, zouverlässeg Herrlechkeet,
  Är fir ëmmer!
  D'Elena huet d'japanesch E-50 geschloen a bemierkt:
  - Mir liewen an der UdSSR, net Russland1
  Eurasia huet mat dësem averstanen:
  Jo, mee de Punkt ass déi selwecht!
  An esou vermeide si d'Schëss, a si sech op den Tank selwer gerutscht. A riicht an d'Säit, an deem Deel wou et kee méi nidderegen Hang ass an an d'Schëlder, piercéiert Dir aus dem Understreckskaliber.
  An den E-100 fänkt un ze explodéieren an ze explodéieren. A wéi et alles ofkënnt.
  Russland ënner stalin ass staark a loftfaart, an panzer, deelweis souguer flott.
  Bis elo huet d'UdSSR awer net ze vill grouss Schëffer, awer si hunn uerdentlech kleng opgeriicht.
  An um Zerstéierer besteet déi ganz Crew aus Meedercher eleng. A si drëschen d'Japaner grëndlech.
  An hir Schëffer, ouni weider Ado, zerbriechen.
  D'Meedercher lafe ronderëm a schécken d'Kanoneschuelen mat den bloen Zänn.
  A wéi hir kaal rosa Fersen blénken.
  Stalinida, de Kommandant vun der Crew, huet et geholl a gesongen:
  - Herrlechkeet un eisem Hellege Mammeland!
  An erëm, sowjetesch Waffen hammeren op d'Japaner. An elo explodéiert de ganze Cruiser vum Samurai. An déi giel Zaldoten erdrénken.
  Hei kënnt de Kampf erëm ...
  An den éischte sechs Méint gouf den Territoire, deen vum Land vun der Rising Sun kontrolléiert gouf, halbéiert.
  An et goufen Victoiren op alle Fronte.
  D'Rout Arméi huet de südleche Sakhalin ageholl an op d'Kurilinselen geplënnert. Si hunn och Mandschurei attackéiert. A fir Port Arthur gekämpft.
  An den Ugrëff op dës Stad war ganz hefteg.
  D'Alenka huet géint d'Japaner gekämpft an huet gekräizt, hir Zänn verstoppt:
  - Mir gewannen!
  A mat hiren bloen Zänn huet si d'Joystick Knäpper gedréckt, an de Samurai Haubitze geblosen.
  Anyuta huet och entlooss. De Feind zerstéiert a gekrasch:
  - Fir d'UdSSR!
  An Alla huet mat wilde Roserei gehummert, a gekrasch:
  - Fir nei Grenzen!
  An och mat bloen Zéiwe vun de Been, wéi wa se gehummert hunn.
  D'Maria huet gekrasch a gekrasch:
  - Fir Stalin!
  A si hunn mat all hirer Kraaft geschloen ...
  Olympias huet och mat bloe Fanger gekämpft, wéi de Feind ze schneiden a zerbriechen.
  Port Arthur gefall ... An dëst ass eng wonnerbar Victoire.
  Fir weider dräi Méint sinn d'Kämpf op anere Plazen weidergaangen ... D'Joer 1953 ass komm ... D'Schluechte dra sinn ganz grausam.
  Sowjetesch Truppen hu probéiert a Japan ze landen, awer goufen duerch Selbstverteidegungsunitéiten erschoss.
  Och um Mier sinn d'Kämpf nach net ofgeholl ...
  D'Meedercher hu wéi richteg Ritter gekämpft.
  An natierlech waren se kaalbeen a ganz schéin, gebrach. A wéi si d'Japaner mat Bommen geschloen hunn.
  An déi aner Meedercher kämpfen. Zum Beispill, Anastasia Vedmakova. Si ass sou e kämpft Meedchen a mécht sou Wonner op der MIG-5.
  An hien schéisst en anere Fliger erof, dës Kéier de Japaner, mat enger 37-mm Kanoun.
  De Pilot kämpft an engem Schwämm an ass en extrem aggressivt Meedchen. A schléit de Feind extrem präzis.
  A jidderee vun hire Schëss huet d'Zil getraff.
  D'Anastasia huet geziddert a gesongen:
  - D'Hymn vum Mammeland séngt an eisen Häerzer,
  Et gëtt keng méi schéin Fra am ganzen Universum ...
  Press méi staark Ritter Maschinnegewier,
  Stierwen fir Gott gëtt Russland!
  D'Akulina Orlova, déi géint d'Japaner kämpft, hir Zänn ze blosen, Objeten:
  - Net! Besser de Feind stierwen, a mir wäerte liewen!
  A si huet sech drun erënnert wéi zum Beispill d'Partisan Lara vun de Japaner gefoltert gouf. An dëst Meedchen gouf barfuß duerch de Schnéi gefuer. A si huet just d'Berichter am Gesiicht gelaacht. Och wa breet Sträifen aus rout-waarm Eisen op hir blo, frostgefruerene Sohle applizéiert goufen, konnt si hire Péngkreesch zréckhalen. Och wann déi gebitzt Lëps gebludd huet.
  Dëst war d'Partisan Meedchen Lara.
  A si hat e grousst Häerz. A si huet gedauert, wéi si mat Stacheldrot geschloe gouf, e Stroum duerch hire Kierper gefouert ginn.
  Also huet si näischt gesot. Si hunn hir net erschoss, mä si an en Doudelager an engem Steebroch geschéckt.
  D'Lara huet sech och net do ofgebrach, an huet hire Wee voller Courage an Heldentum fortgesat.
  D'Akulina Orlova huet en anere japanesche Fliger erofgeschoss a gesongen:
  - Mir wäerten de Feind bis zum Enn kämpfen,
  D'Ausnotzen vun den Zaldoten zielen d'Zuel net ...
  D'Russen konnten ëmmer kämpfen -
  Satan wäert zerstéiert ginn!
  Awer elo ass de Mäerz scho komm ... Stalin ass dout. Déi glorräich Ära vun der Herrschaft vum Diktator an Eruewerer ass eriwwer. Beria gouf den Nofolger. De Stalin huet souguer en Testament hannerlooss datt de Lavrenty Palych de President vum Staatsverteidegungskomitee an de Leader sollt sinn.
  An den 2. Mee d'Haaptstad vu Japan, Tokyo, vun den Däitschen a sowjetesch Truppen ageholl. An den 9. Mee 1953 koum d'Kapital vum Land vun der Rising Sun, an de Krich ass mat enger Victoire ofgeschloss. An alles schéngt gutt an agreabel ze sinn.
  Den 20. Abrëll 1955 ass den éischte Fluch mat der Landung vun engem Mann um Mound stattfonnt. Virun der Mënschheet schéngt de ganze grenzlosen Kosmos.
  Awer den 20. Abrëll 1957 ass den Hitler an de Krich mat der UdSSR gaangen. Hien huet schonn alles kontrolléiert an et war nëmmen eng Kraaft op sengem Wee.
  Wien wäert den Hitler stoppen?
  Lavrentiy Beria gouf méi staark a Kraaft. Hien ass Georgian, an dat ass méi oder manner wéi de Schied vum Stalin de Leit gepasst.
  An hei kënnt de Krich ...
  Déi Däitsch si staark, a si hunn Truppen aus der ganzer Welt. D'UdSSR ass och staark, awer ënner der Wehrmacht an der Technologie.
  Den IS-10 Tank erschéngt ... IS-11 an IS-12, awer dës Maschinnen si relativ liicht op fofzeg Tonnen, nëmmen d'Pistoul ass méi staark a laangfäeg fir IS-11 op 122 mm, fir IS- 12 - 130 mm. An nëmmen den IS-15 gouf e méi staarken Tank gemaach wéi den IS-7. Et hat eng 152-millimeter a gläichzäiteg laang-barreled Pistoul mat engem Gewiicht vun ongeféier honnert Tonnen.
  Den T-55 koum och op. Mat méi staarken Waffen am 105 mm Kaliber a besser geschützt.
  Am Ufank hunn d'Däitschen erfollegräich fortgeschratt. Hir Panzer si méi fortgeschratt, wéi och aner Gefierer. A virun allem, vill méi Muecht.
  Fir dräi Méint vun haartnäckege an haart Kämpf, d'Nazien erreecht Moskau. An de Wanter ass nach wäit ewech...
  D'Lady Armstrong huet weider gekämpft, zesumme mat hire Begleeder.
  Véier Meedercher hunn um Tank Goering-5 gekämpft. Si sinn englesch Fraen am Déngscht vun der Wehrmacht. An et ass guer net einfach fir si. Mir mussen d'Bolschewiken bekämpfen, déi souwuel fanatesch wéi fäeg kämpfen. Gitt Groussbritannien keng Ofstamung.
  D'Jane huet d'russesch Kanoun mat engem präzise Schoss beschiedegt an huet gekacht:
  - D'Liewen ass e Moment, tëscht der Vergaangenheet an der Zukunft!
  De Gringeta, dee barfußen Gunner, huet d'Waff ofgesat, ofgeschoss a begeeschtert gehäit:
  - Mir sinn en Adler Meedchen!
  An hiert geschoss schloen direkt an de sowjetesche haubitze. Jo, d'Meedchen ass wierklech super. An zerstéiert jiddereen an enger Rei.
  D'Malanya huet och geschloen, mat hiren bloen Zänn. Zerstéiert eng russesch Pistoul. Huet d'Detonatioun vu Kampfkits verursaacht. Hei ass wat e flott Meedchen ass. An huet gekrasch:
  - D'Zukunft wäert hell sinn ... De Krich wäert ophalen, ech gleewen drun!
  Matilda sot zweifelhaft:
  - Ech hunn d'Gefill, datt mir eis zënter méi wéi engem Joerhonnert géigesäiteg schloen. All Kämpf, a Kämpf, a Kämpf!
  Déi schéi Jane huet gelaacht a bemierkt witzeg:
  - Besser Kämpf wéi Nullen!
  An erëm d'sowjetesch Pistoul mat engem genee Schoss getraff. Si ass wierklech e Meedchen hei. An de Spillraum vun Sécherheet clobbers de Russen.
  Virum Kampf haten d'Meedercher e bësse Rou an der Wiss. Mir hunn bayeresche Béier gedronk, fett Schwäin a Lämmche giess. Dunn hunn si eng Dose méi jonk Männer invitéiert a mat hinnen geflücht. An et ass witzeg a ganz agreabel.
  Et ass souwisou gutt fir d'Meedercher. An esou e Genoss fir staark an zimlech jonk Kierper.
  Direkt erhéicht d'Energieladung virun der Schluecht. An zitt, op déi richteg Leeschtungen! An dann drécken d'Krieger d'Knäppercher mat hire bloe Féiss an schloen kolossal Resultater eraus.
  Elo stiermen se Moskau. An d'Stad wëll net opginn. D'Russen sinn sou haartnäckege. Tatsächlech war et héich Zäit ze realiséieren datt hir Positioun hoffnungslos war an der Barmhäerzegkeet vum Gewënner ofginn. Also nee. Si bestoe weider. Demonstréiert onendlechen Heldentum. An halen op, wou et geschéngt huet keng Chancen, et gi keng Chancen op ze halen.
  D'Briten, zum Beispill, an der Schluecht fir London waren net sou haartnäckeg. Si hunn séier opginn. An elo kämpfen se an der selwechter Equipe mat den Nazien!
  A wat? Maacht Är eege Carrière!
  Jane fillt sech op engem wäisse Päerd, a ganz zouversiichtlech. Ech wëll mech dem Meedchen aus dem héchste Siicht weisen. A ginn d'Russen e gudde Shake. Fir selwer eng richteg Kinnigin ze ginn.
  De Krieger brennt erëm. Hien schléit d'russesch Kanoun, a seet passionéiert:
  - Et gëtt geschwënn Paradäis um Planéit!
  Wat e ganz schéint Meedchen am Kierper, awer si mécht däischter Doten.
  Dem Gringeth säi Gunner ass och net verpasst. Si huet en 152-mm Haubitze wéi en Äiswürfel mat engem Hummer zerbrach. Dat ass wat e flott a glänzend Meedchen ass. Méi schéin fannt Dir wahrscheinlech net. Obwuel ... E muskulärt Meedchen, mat e bësse rustikal an einfachen Fonctiounen. Ruddy, et schéngt dicht, awer et gëtt kee Fettdrop am Kierper. Et ass just sou béis.
  Si huet Sex ganz gär a schléift ni eleng. Si huet et gär, wann hire staarke Kierper vu männlechen Hänn geréckelt gëtt. Gringeta ass e ganz schéint Meedchen. Awer wat mécht et. Erëm huet si d'sowjetesch Batterie getraff. Hei ass de Schäiss ...
  De Gringeta huet mat engem Laachen gesongen:
  - Et gouf kee Wäin um Fest, mee de Satan huet Wodka gemaach!
  A si huet hir Zong gewisen.
  An nach eng Kéier den Tank "Goering" -5 féiert geziilt Feier. An d'Krieger an et si ganz verführeresch. Si hunn eemol verpasst an dräimol getraff. Dunn hunn si sech mat bloe Sohle geschloen! An hunn hir Zänn gebastelt.
  Allerdéngs war d'Freed vun de Meedercher vun besat Groussbritannien kuerz-gelieft. Hei eng vun de barfouss Meedercher, déi eng Minière ënnert d'Raup drécke konnt. An dëst Kaddo vun der Annihilatioun ass sou erfollegräich ofgeschloss datt verschidde Skatepisten direkt platzen. An de grousse siwwenzeg-Tonnen Tank huet direkt seng Mobilitéit verluer.
  Ech hu missen mäin Auto fir Reparatur huelen. Den Ersatz gouf op der Plaz vun enger spezieller Equipe gemaach.
  Jo, "Goering" -5 kann net mat der pyramidal Famill vun AG Verglach ginn. Awer esou, déi schlëmmste Waffen goufen Englesch Meedercher ginn.
  Awer hei kämpfen d'sowjetesch Meedercher.
  August 1957 schonn. Moskau ass komplett ëmginn a seng Positioun schéngt hoffnungslos.
  Alyonka kämpft um IS-15. Mächteg Entwécklung vun sowjetesch Designer. D'Frontbewaffnung ass 500 mm schréiegt. Net duerch d'Däitsch duerchbriechen. An et waacht just iwwer honnert Tonnen. An engem Gasturbine-Moteur vun 3200 horsepower. An eng Kanoun, déi fäeg ass, däitsch pyramidesch Panzer aus enger Distanz ze penetréieren.
  D'Alyonka huet den däitschen Auto mat den bloen Zéiwen geschloen a gequitscht:
  - Fir grouss Russland!
  An d'Schéinheet huet gekrasch.
  Anyuta och, wéi de Feind ze schloen. An hien benotzt och seng blo Zéiwen, a piercéiert den Tank vu laanger Distanz a jäizt:
  - Fir d'Heemecht!
  D'Pistoul huet eng Laflängt vun 120 EL, wat beandrockend ass. An e Projektil mat engem Urankär. Dësen Tank huet och zwielef Maschinnegewierer déi ganz mächteg sinn.
  Alla huet och d'Nazis geschloen a gejaut:
  - Fir eis UdSSR!
  Och d'Maria huet et geholl an d'Nazis geschnidden, an dës Kéier de Joystick-Knäppchen mat hirer Scharlach-Nippel gedréckt a kierzt:
  - Fir Mamm Russland!
  D'Olympesch Spiller sinn och wéi e Schnëtt op de Feind. An hie wäert den Turm vum däitsche Panzer räissen a quitzen:
  - Fir d'Vaterland a Fräiheet bis zum Enn!
  De sowjetesche Panzer huet sech als ganz kämpfen ...
  Awer leider, d'Kräfte sinn ongläich ...
  Ganz ongläich ...
  Awer d'Meedercher, déi am Ambush sëtzen, fänken hire Moment un.
  D'Elisabeth huet hir Bauchmuskele geschloen. Dann, mat der Hëllef vun enger bloer Ferse, huet si e genee Projektil op de Feind geschéckt.
  A schloe de Feind direkt op Zil.
  An hatt huet gekrasch:
  - Méi staark Krieger, dréckt d'Maschinnegewier,
  En interessant Resultat wäert kommen!
  D'Elena huet e Killer Kaddo vum Doud um Zil geschéckt a bemierkt:
  - Den Hitler huet ëmsoss de Kapp bei eis gestach. Egal wéi wäit mir zréckzéien, mir ginn net op!
  D'Ekaterina huet och gebrannt, duerch d'Zil gebrach a bemierkt:
  - Mir hammeren net Neel, mee eppes méi substantiell muss gemaach ginn!
  Evrasiya huet e Burst vu Maschinnegewierer ginn an erausginn:
  - Russland ënner dem Joch wäert net béien, eis Arméi kapituléiert net!
  D'Elisabeth ass domat averstanen:
  - Net! D'Rout Arméi kapituléiert net!
  A si huet och e Projektil op d'Zil geschéckt mat hirem bloe Ferse. An et huet sech gutt a präzis erausgestallt.
  Mir mussen op alle Käschten halen. Hei hunn d'Nazien de Pionéier gefoltert.
  Si hunn de Jong plakeg gesträift. An dunn hunn se ugefaang him mat engem rouden Drot ze schloen. Si hunn mech schwéier geschloen, bis ech d'Bewosstsinn verluer hunn. An dann mat Salz Waasser gegoss. Wéi de Jong an Angscht gejaut huet. An et war schonn erëm mat Fackel gebrannt. An dunn hunn se et geholl an hunn eng rout-waarm Staang an den Anus gestierzt.
  Esou grausam waren de Fritz. En anere Spaass deen se hunn ass hir Fersen ze frittéieren. Ee Komsomol-Meedchen gouf mat Ueleg op der Sohle verschmiert, an e Brazier gouf drënner a Brand gestach. An d'Meedchen jäizt vu schreckleche Péng. An d'Nazien fritten a sangen e Lidd fir sech.
  A wat hunn se nach net gemaach. An de Meedercher hir Fanger op bloe Féiss goufen gebrach, an d'Jongen goufen an Säure opgeléist, an hir Haut gouf lieweg ofgerappt.
  D'Elisabeth huet erëm geschoss. Et huet d'Zil getraff an huet gekacht:
  - Mir ginn ni op!
  An d'Elena ass domat averstanen:
  - Ni opginn!
  A si huet e Projektil op d'Zil geschéckt mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn.
  En aneren Tank gouf geholl an huet gebrannt wéi eng Fackel ...
  D'Catherine huet aggressiv bemierkt:
  - Mir ginn Weltmeeschter!
  A mat hirem bloe Ferse huet si en anere Projektil op d'Zil geschéckt.
  Awer leider, trotz all Heldentum am September, ass Moskau gefall. An am Oktober haten d'Däitschen schonn d'Ural erreecht. A si hunn Zentralasien aus dem Süden ageholl. A bis Dezember 1957 hunn se de ganzen Territoire vun der UdSSR komplett besat.
  Sou ass d'Eruewerung vun der Welt opgehalen.
  Den 20. Abrëll 1959 gouf e Referendum ofgehalen fir d'Monarchie an d'Welträich vum Drëtte Räich opzebauen. Dëst ass zesumme mam éischte Fluch vun engem Astronaut op de Mars, an den neien Erreeche vum Drëtte Räich. An den Hitler kritt den Titel Super-Keeser.
  Et schéngt wéi wann all Ziler erreecht goufen.
  Awer am Mee 1961 ass den Hitler an engem Fliger erofgefall a seng brillant a laang Herrschaft gouf ënnerbrach.
  Awer säin eelste Jong ass schonn en Erwuessenen ginn, an d'Führer Dynastie ass stabil a staark ginn. An elo erobert den Drëtte Räich Weltraum.
  All Natiounen kruten d'selwecht Rechter a Staatsbiergerschaft vum neie Räich.
  An d'Mënschheet geet op eng méi hell Zukunft!
  
  D'VICTORIOUN VUN NAPOLEON ËNNER WATERLOO
  Den Napoleon huet d'Schluecht vu Waterloo gewonnen. Hien hat kee Befall an der Zäit vun der Schluecht, an d'Briten goufen besiegt. An dunn goufen och d'Däitschen, ugefouert vum Blucher, geschloen. Duerno hunn d'Fransousen Holland iwwerholl.
  Nach eng Kéier d'Preisen an d'Éisträicher besiegt. Russland wollt net an de Krich kommen. Den Zar Alexander war deen éischten, dee vu Kampf midd gouf a wollt net Blutt vergoen.
  Och den Napoléon Bonaparte war geneigt de Krich net ze zéien. Nodeems hien d'Alliéierten erëm e puer Néierlage gemaach huet, huet hie Fridde mat hinnen gemaach. Frankräich krut en Deel vun Italien an Holland an e puer Lännereien an Däitschland a berouegt.
  Fir eng Zäit, natierlech ... Napoléon huet Algerien an den zwanzeger Joeren attackéiert an et eruewert. An dunn huet hien Marokko iwwerholl. D'afrikanesch Ära vun der Expansioun vum Keeser huet ugefaang. Den Napoleon huet an Afrika gekämpft a seng Truppen hunn erëm Ägypten a Sudan erreecht.
  Den Napoléon huet sech an Afrika verankert... Mee hien ass nach net an Europa geklommen. De Keeser huet an deenen Deeg zimlech laang gelieft. An hien ass am Joer 1840 am Alter vu siwwenzeger gestuerwen, nodeem hien sechsdrësseg Joer als Keeser verbruecht huet, a Frankräich véierzeg Joer laang gefouert huet! Dëst ass eng ganz laang a glorräich Herrschaft. Ënner him huet Frankräich souwuel Victoiren wéi och Besatzung erlieft. Déi meescht vun Afrika, dorënner Sudan an Nigeria, goufen franséisch Kolonien. Ausserdeem hunn d'Napoleonesch Marschallen och Indochina eruewert.
  D'Bonaparte Dynastie gouf verstäerkt. Den Napoléon II hat och Kanner an ass an engem zimlech reife Alter op den Troun geklommen. A seng Dynastie huet seng glorräich Opstig weider. Am Joer 1848, profitéiert vun der Revolutioun an Éisträich, huet Frankräich Italien vum Habsburger Räich ewechgeholl. Duerno koum de Krich mat Russland zesumme mat Groussbritannien.
  D'Fransousen hunn zesumme mat den Éisträicher d'Russen besiegt. A si hunn vill Land iwwerholl. Dorënner Ukraine. Den Napoléon II huet de Commonwealth gegrënnt a säi Brudder op den Troun gesat. Russland gouf an d'Kategorie vu klenge Muechten ofgestëmmt. Den Napoléon II huet seng Eruewerunge weidergefouert an huet méi Preisen an Éisträich ageholl. An do och, hir Famill ze placéieren, Fouss an Europa gewannen. Groussbritannien huet probéiert ze protestéieren, awer gouf geschloe ...
  Wéi an Amerika e Biergerkrich ausgebrach ass, huet den Napoléon II op der Säit vun de Südlänner intervenéiert. An hien huet gewonnen ... Frankräich huet och d'Eruewerung vun Afrika weidergefouert an d'Kontroll iwwer Indien iwwerholl. Um Mier waren d'Fransousen, déi Iwwerleeënheet an de Ressourcen hunn, géint d'Briten wéi en Elefant géint Moska. A si hunn souguer Groussbritannien selwer ageholl andeems se 1873 um Kontinent landen.
  Frankräich huet souwuel Australien a Kanada iwwerholl a gouf eng Supermuecht. 1881 stierft och den Napoléon II., de Groussen. An den Napoléon III ass op den Troun geklommen. Ënner him huet Frankräich weider seng Truppe ronderëm d'Welt beweegt. Besonnesch gouf et eng Campagne géint Moskau a souwuel Russland an d'USA endlech agereecht. An et war e Krich a China. 1904, nom Doud vum Napoléon III., koum den Napoléon IV op den Troun. Si huet Japan d'Joer drop ageholl an e puer Joer méi spéit huet d'Eruewerung vu China ofgeschloss. Dunn huet d'Invasioun vun Lateinamerika ugefaang. Den Napoléon de Fënneften, deen 1933 regéiert huet, huet d'Eruewerung vun alle Länner vun der Welt fäerdeg gemaach an d'Schafung vun engem Welträich. 1937 ass den éischte bemannte Fluch an de Weltraum stattfonnt. 1945 sinn d'Leit op de Mound geflunn. An 1957 op de Mars, an d'nächst Joer op d'Venus.
  Et war d'Eruewerung vum Weltraum. Um Enn vum zwanzegsten Joerhonnert, all Planéiten vum Sonnesystem scho vun Astronauten besicht goufen, an och op e puer Plazen - um Mound, Mars, Venus, Siedlungen gegrënnt goufen.
  An 2021 huet de Fluch vun der éischter interstellarer Expeditioun ugefaang. Dat franséischt Räich, multinational a rieseg, huet d'Kontroll iwwer d'ganz Welt an d'Sonnesystem iwwerholl. An hir Dreem si Muecht iwwer den Universum!
  
  
  DEN NEI AVENTURE VUN DEN FALLEN AN DER WORLD VUN AIVENGO
  Och wann d'Rebecca vum couragéierten Ivanhoe vun der Hiriichtung gerett gouf, ass hir Geschicht net eriwwer. Souwéi Erliefnes. Den Isaac huet sécherlech säi Bescht gemaach. An hien huet ugefaang d'Bijouen an deier orientalesch Kleeder zréckzefuerderen, déi vum Rebecca geholl goufen. Mee natierlech gouf hie refuséiert.
  Wat ass schonn d'Besëtz vun der Uerdnung, dann ass et, an d'Judden sinn net verlaangt ze mellen.
  Also huet d'Rebecca e bëssen Zäit a kille Wieder barfuß verbruecht, an nëmmen an engem Säckkleed. Jo, virun der Hiriichtung gouf si barfouss gespaart an an enger Klouschterzell ausgekleed. Et war kal a fiicht an et waren Ratten. Hei war d'Rebecca sou häerzlech a blass.
  Barfuß bleiwen am Dungeon an op der Strooss a kille Wieder huet zu der Tatsaach gefouert datt d'Meedchen eng schlecht Erkältung krut a krank gefall ass. An den Isaac huet dréngend missen Dokteren astellen. Sou war hien gutt ausginn, dorënner d'Bezuelung vun engem Léisegeld un d'Raiber.
  An ech war op der Sich no engem Wee fir iergendwou Suen ze fannen an ze verdéngen. Ausserdeem huet de Richard de Lionheart ugekënnegt, datt e grandiosen Jousting-Tournoi am Zesummenhang mat senger Kréinung ofgehale gëtt. An de Gewënner kritt eng grouss Belounung.
  Dee Moment huet den Isaac op eemol e Jong gesinn a kuerzen Hosen, barfuß, plakeg bis zur Taille, awer ganz muskulär. Seng Muskele ware ganz schéin, an déif definéiert ënner der gebratener Haut. No de Standarden vum Mëttelalter war de Jong guer net kleng, awer mat engem kannerlechen, ronnen Gesiicht. Et ass kloer datt dëst nach ëmmer e Kand ass, deen, wann hien grouss gëtt, e Mann vun enger ganz mächteger Physik gëtt.
  Den Isaac huet de Jong mat engem Laachen gefrot:
  Wat wëll de jonke Mann?
  De Jong huet mam blot Fouss gestampelt, sot:
  - Ech wëll um Tournoi vun Ritter matmaachen! Gläichzäiteg hëllefen Är krank Duechter!
  De räiche Judd war iwwerrascht:
  - Sidd Dir en Dokter?
  De Jong huet mat engem Laachen geäntwert:
  "Trotz mengem jugendlechen Erscheinungsbild hunn ech scho vill Erfahrung am Morden. An och an der Medizin! A komplett gratis!
  Den Isaac huet begeeschtert geäntwert:
  - Wonnerbar! Ma dann. Dir hutt staark Muskelen, awer si si genuch fir um Tournoi matzemaachen?
  De Jong sot mat engem Laachen:
  - Bréng mir eng Houfeisen!
  De räiche Judd huet gefroot.
  - Firwat!
  De Jong sot zouversiichtlech:
  - Ech briechen et!
  Den Isaac huet gekrasch:
  - Okay, ech gleewen! Dir hutt ganz schéi Muskelen, am Osten wier Dir frou wann Dir un den Harem vum Sultan verkaaft sidd!
  De Jong als Äntwert sprang op, huet e puer Mol an der Loft gesponnen a gebrëllt:
  - Ech ginn net op!
  De Judd huet iwwerrascht geflüstert:
  - Wéi séier a bewegt Dir sidd! Okay, ech ginn Iech e Päerd a Rüstung mat engem Speer a Schwäert fir den Tournoi. Nëmmen du wäerts mir dat alles an Triplets zréckginn!
  De Jong huet geknackt.
  - Gutt, well d'Päerd an d'Waffen an d'Rüstung un de Gewënner ginn. An dëser Hisiicht kënnt Dir kämpfen.
  
  Ganz frou, sot den Isaac:
  - Grousse jonke Mann ... Wéi heescht Ären Numm?
  De Jong huet bescheiden geäntwert:
  - Oleg Rybachenko! Ech sinn e Krieger deen déi schwaach hëlleft an normalerweis Russland déngt. Awer an dësem Fall sinn ech komm fir Är Duechter ze retten. Zënter Bronchitis ass eng ganz geféierlech Krankheet no de Normen vum Mëttelalter. An et gi wéineg kompetent Dokteren, déi d'Meedchen retten kënnen!
  Den Isaac huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dir gesitt vill méi al wéi Dir ausgesäit?
  De Jong huet geknackt.
  - Jo, ech sinn zënter ville Joeren! Et ass schwéier iwwerhaapt ze zielen wéivill, well ech reesen a liewen a verschiddene Welten. Mee ech hat esou vill Evenementer an Impressiounen.
  Judd notéiert:
  - Okay! Gitt an heelt meng Duechter! An der Tëschenzäit schécken ech e Päerd a Rüstung. Jo, an elo moosst Dir de Wuesstum. Du schéngs just e Jong ze sinn, awer zimlech grouss a breet Schëlleren. Sou grouss wéi Ivanhoe, a vläicht wäert Dir méi breet an de Schëlleren sinn!
  Den Oleg huet geknackt a gesot:
  - Fir d'Behandlung vun Ärer Duechter brauch ech Alkohol, Fett, eng Dose kleng Taasen. - Wéi d'Gesiicht vum Isaac sech verdréit huet, huet de Jong sech séier derbäigesat. - Coupë sinn nëmme fir eng Zäit. An et wier och flott Dachsfett ze fannen. De Jong huet geckeg. An Är Duechter wäert sou gutt wéi nei sinn!
  Den Isaac huet averstanen geknackt.
  - Jo, just e klenge Magier! Gutt, alles wäert prett sinn, gitt a rett meng Duechter.
  De Jong blénkt barfuß, ronn, rosa, a komplett staubfräi Fersen.
  Si huet ugefaang ronderëm d'Rebecca ze kräischen. D'Meedchen war blass an Houscht. Tatsächlech, am Géigesaz zum onstierwleche Jong, war si un der Keelt net gewinnt. D'Duechter vun engem südleche Land, am Hierscht vu Groussbritannien, huet d'Nuecht barfuß an an engem Kleed mat enger feuchter a kaler Zell verbruecht, an e puer Deeg an der frescher Loft. Hei an ze verzeien net laang.
  An elo musst Dir Banken op hir setzen - déi effektivste Folk Heilmittel, déi vill hëlleft.
  Dem Rebecca seng Haut ass zimmlech blass an net brong. Si war ongenéiert plakeg virun engem schéine muskuläre Jong.
  Den Oleg Rybachenko sot, hie setzt säin Zeigefanger op seng Lippen:
  - Ech sinn en Dokter! Sidd net schei vu mir!
  An d'Meedchen huet zréck gelaacht.
  De Jong, dee schonn Erfahrung hat, huet Dosen fir hir gesat. D'Meedchen huet gekrasch.
  Awer den Oleg huet hir zaart gesträift, gekraazt Sohle geschloen. Dat ongewéint Meedchen ass laanscht de Wee gaangen an hir kaal Féiss ware vu Kieselstécker duerchgesat. An de Wee zu der Hiriichtung huet sech fir e räicht Meedchen ganz schmerzhaft erausgestallt, dat net gewinnt war ouni Schong ze maachen.
  De Jong, deen déi ganzen Zäit barfuß gelaf ass, huet bemierkt:
  - Tender, sou zaart!
  An hien huet Dosen op hir gesat, vun deenen et Spueren um Réck vum Meedchen waren. Awer d'Banken hunn d'Krankheet erausgezunn. An esou krut d'Rebecca Mëllech mat Hunneg an ass ageschlof.
  Duerno huet den Oleg d'Déngschtmeedche verlooss fir weider Mëllech mat Hunneg a Malik ze ginn, souwéi Dachsfett.
  An hien huet séier op den Tournoi. Et ass néideg souwuel d'Päerd an d'Rüstung a Waffen ze schaffen.
  De Judd, obschonn giereg ass, ass net domm. An d'Päerd war gutt an d'Rüstung mat Waffen war net schlecht. Oleg ass an d'Rüstung geklommen an huet sech onwuel an hinnen gefillt. plakeg Kämpf wier vill méi handhaft. Mee et ginn Tournoi Regelen: jiddereen muss an Rüstung an op Päerd sinn. Hei kämpft plakeg mat Schwerter, dann huet den Oleg Rybachenko ganz Arméie mat Schwerter ausgestraalt.
  De Jong ass op engem wäisse Päerd gerannt, a freet sech op d'Schluecht.
  Den Tournoi gouf zu London ofgehalen. Den Ivanhoe war scho vu senge Wonnen erholl a gouf als ee vun de Favoritten vum Tournoi ugesinn. De Richard de Lionheart selwer huet sech op d'Schluecht virbereet. D'Arrivée vun Zaldoten aus anere Länner war och erwaart. Besonnesch den Herzog vun Alba: e mächtege Kämpfer aus Spuenien. Franséisch Herzog vu Guise, Baronen aus Däitschland. Vill Kämpfer. Och aus wäitem Russland ass de Prënz Ruslan ukomm. Méi präzis, net aus Russland, mä aus Kiew Rus.
  Also huet sech d'Representatioun hei festgestallt. An et war en eemolegen Tournoi mat Präisser.
  De Gewënner sollt eng ganz Këscht aus Gold kréien, déi de Richard de Léiwhäerz aus Palästina matbruecht huet. An dës Këscht huet op d'mannst eng Tonn gewien.
  Also déi, déi wëllen kämpfen - anscheinend, onsichtbar.
  Den Tournoi gouf, wéinst der grousser Unzuel un Participanten, nom Coupe-System ofgehalen.
  Oleg Rybachenko ass an engem spezielle Camp fir Ritter ukomm. Rüstung an e Päerd, dëst ass e Pass, awer keen brauch Dokumenter.
  De Jong huet d'Nuecht am Camp verbruecht. Owes koum eng Fra vun einfacher Tugend bei hien. Si huet gesinn, datt virun hir nach e ganz Kand a ganz schéin war, huet si wénkt:
  - Ech déngen Iech Jong gratis!
  Den Oleg wénkt averstanen a bemierkt:
  - Dir wäert et net bedaueren, ech si ganz erfueren!
  Fir déi éischte Kéier zanter Joeren huet d'Prostituéiert wahrscheinlech e puer richteg Orgasmen erlieft a souguer méi jonk ausgesinn. Si lénks zefridden. Geschwënn sinn méi Meedercher opgetaucht. Oleg notéiert:
  - Dir musst fir Sex bezuelen! A fir super Sex duebel! Eng Goldmënz fir all Orgasmus!
  D'Prostituéiert hunn sech gären zougestëmmt ... Oleg huet uerdentlech Sue verdéngt, awer iwwer Nuecht zou hien d'Aen zou. Seng Meedercher an eng Fra koumen laanscht. Si sinn normalerweis jonk a schéin, awer Dir kënnt d'Infektioun opfänken. True, Oleg ass en onstierwlecht Kand an d'Infektioun hëlt hien net.
  Awer ech sinn e bëssen erschöpft virum Kampf ...
  An dann kléngt d'Trompett an den Tournoi fänkt moies un. Hei verspreet sech d'Ritter iwwer d'Feld. Et brauch vill Kämpf. Wiel vu stompegen oder scharfen Tipps. Alles anescht gëtt duerch Lot decidéiert.
  Oleg gefall an der éischter Schluecht mam däitsche Baron ze kämpfen. Hie war méi grouss a méi schwéier wéi de Jong, an zimlech en autoritäre Krieger.
  Awer den Terminator Jong ass erfueren an technesch. A fir datt Dir net vun engem Speer erofgefall sidd, verréckelt Dir d'Schëld liicht op d'Säit an erweicht de Schlag. An Dir plant Iech selwer mam Kierper ze dréinen.
  Oleg ass ganz staark, an de Feind gouf zesumme mat sengem Päerd erschoss. An de Jong huet geflüstert. Hien ass scho vill Schluechte a verschiddenen Universum duerchgaang. An hien huet mam Drëtte Räich an engem parallelen Universum gekämpft, an deem d'Nazien fir d'éischt d'ganz Welt ageholl hunn, an eréischt dann d'UdSSR ugegraff hunn. An et war e staarke Beweegung vun hirer Säit.
  An de Jong huet dunn zesumme mam Margarita gekämpft, dem onstierwlecht Meedchen, dat och eemol Erwuessener war. A mat hinnen véier schéin an och bal onstierwlech Meedercher. Sechs Supermänner hu mat enger Arméi gekämpft, déi bal d'ganz Welt iwwerholl huet. An huet kolossalen Heroismus gewisen.
  An elo den Tournoi. Et ass net sou schwéier vun engem Deal. A fir e super Jong ass eng schloflos Nuecht mat Prostituéiert net en Hindernis.
  D'Kand krut säin éischte Präis: e Päerd, Waffen a Rüstung. Normalerweis hunn d'Ritter se fir Suen erléist. Also wann Dir e gudde Kämpfer sidd, dann ass d'Participatioun um Tournoi fir Iech gutt.
  Dunn nach eng Schluecht ... Dës Kéier huet d'Lot Oleg dem mächtege spueneschen Herzog vun Alba bruecht. Et gouf als de beschte Krieger vu Spuenien ugesinn. Et wier méi interessant gewiescht him bis zum Schluss ze kämpfen, awer vill ass vill.
  De Feind war e Ris, an huet dräimol méi wéi Oleg gewien. Beim Speerkampf ass Gewiicht e wesentleche Behënnerung. An d'Päerd bei Alba ass en Draft. Vläicht wier esou en Kadaver trivial fir dech ze zerbriechen.
  Oleg huet net vill Erfahrung an Tournoie. Hien huet normalerweis e bëssen anescht gekämpft. Awer déi allgemeng Kampferfahrung vum Terminator Jong ass kolossal.
  An esou ass hien fortgaang. D'Spuere si scharf a geschärft.
  Den Alba ass mat grousser Vitess op hien gerannt. Säi Päerd, och wann en Draftpäerd ass, ass ganz agil. Den Oleg ass awer vill méi séier wéi de Ris Alba selwer. A wéi de Jong ukomm ass, huet hien d'Spuer verlooss an de Feind an de Visier geschloen. De Schlag ass zerdréckt, a mat ënner dem Halsband vum Gehäuse. Den Alba ass vu sengem mächtege Päerd geflunn an ass erofgefall. Souguer e puer Zänn gefall.
  Den Oleg huet gewonnen, a sot mat engem Laachen:
  - E wäertvolle Kaddo fir d'Hochzäit!
  D'Victoire huet de Jong opmierksam gemaach. De Kinnek Lionheart selwer huet him d'Hand geschloen, a bemierkt:
  - Dir sidd e staarke Krieger! Vu wou kënns du?
  Den Oleg huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Erlaabt wärend Är Majestéit roueg bleift!
  Hei ass déi drëtt Schluecht vun de Ritter. Gutt, dräi Schluechte pro Dag si vill, vläicht souguer véier wäerten an der Zäit sinn.
  Den Oleg huet elo géint en englesche Kämpfer gekämpft. De lokale Ritter ass net sou grouss wéi Alba, an huet virsiichteg ausgesinn.
  Awer Dir kënnt en erfuerene a staarke Kämpfer gesinn.
  Den Oleg, aus der Gewunnecht, huet säi Päerd verspreet a geschloen, an de Kierper gesat an ëmgedréit, an natierlech huet hie selwer vum Spuer ewechgehäit.
  Erëm de Feind ouni Ustrengung erofgefall. Et ass net schwéier an Dir kritt Vertrauen.
  Also ass den drëtte Ritter besiegt.
  Eng temporär Paus an e Fest vun de Gewënner. D'Zuel vun de Participanten ass erofgaang. A si hunn vill giess.
  Den Oleg huet säin Helm ofgeholl. Vill waren iwwerrascht datt hien sou jonk war, och säi Moustache ass net gewuess.
  De Jong huet zimlech vill giess a gouf e bësse schwéier.
  Säin nächste Géigner war de beschte Kämpfer a Frankräich - den Herzog vu Guise.
  Gutt, firwat net Angscht virun Wëllef am Bësch.
  Den Herzog vu Guise war ganz behendig, technesch, grouss, grouss, breet-Schëller.
  Anscheinend ass hien e schlau Kämpfer.
  Den Oleg Rybachenko huet decidéiert datt hien him op eng einfach Manéier besiegt.
  Wéi d'Coureuren sech verspreet hunn, an dann ugefaang ze konvergéieren. De Guise huet mat sengem Spuer gefaart a probéiert de Jong an de Kierper ze schloen, laanscht d'Schëld. Awer den Oleg, deen eng absolut Reaktioun hat, huet et fäerdeg bruecht ze verloossen, an hie selwer huet d'Spuer an d'Këscht gelueden, sou datt et gebrach ass. Natierlech huet hien e Kierper bäigefüügt.
  An de Guise ass geflunn an ass sou schwéier gefall, datt d'Blutt aus sengem Mond gegléckt ass. Hei ass de Schlag.
  De Jong huet gelaacht a bemierkt:
  - Tyrann net!
  Dëst war de leschte Kampf vum Dag. Et si véier méi iwwreg fir déi nächst.
  Oleg war frou.
  Awer hien hat keng Zäit fir ze raschten. Erëm si si fir Häerzen verbonnen komm fir Orgasme vun enger Hoer ze fänken. Plus, si hunn him e Léisegeld fir Rüstung a Päerd geschéckt. An dem Guise seng Rüstung, zum Beispill, war mat Kieselstécker, an d'Zomme waren erheblech.
  Natierlech huet den Isaac och missen d'Schold zréckbezuelen. De Judd schéngt onzefridde mat sech selwer ze sinn. Datt hien bestallt huet d'Schold nëmmen dräimol zréckzebréngen, awer et kéint fënnef, oder souguer zéngmol sinn. Wéi och ëmmer, den Oleg, gesinn datt de giereg Judd leid, huet him nach eng zwanzeg Goldmënzen, zugonschte vun der Rebecca, als Kaddo vum Meedchen ginn.
  An dann huet hien nees Prostituéiert ronderëm . A erhéicht de Präis op zwou Goldmënzen. Mee trotzdem waren et der vill déi wollten. An och e puer Adelfrae koumen. Si wollten och e fantastesche Orgasmus kréien, oder souguer schwanger ginn vun esou engem glorräiche Ritter.
  Erëm den Oleg Rybachenko huet d'ganz Nuecht net geschlof a geschafft. Awer dëst ass allgemeng gutt. Esou e jonke Gigolo huet verdéngt wéi vill Sue.
  A véier weider Kämpf ier Dir d'Coupe kritt.
  An den éischte Géigner ass e Kämpfer aus Afrika. Ganz grouss. Gutt, just e Ris, aacht Féiss grouss. An d'Gewiicht vu Pond ass op d'mannst zwanzeg. Wéinst dem Gewiicht huet hien gewonnen. Hien huet net emol op engem Päerd gekämpft, mä op engem risege Kamel. A jiddereen zerstéiert.
  Wat kann mat engem schwaarze Mann gekämpft ginn. Oleg Rybachenko war souguer frou, datt säi Géigner esou e Ris war. Et war interessant an interessant.
  Zousätzlech goufen d'Spiller opgedeelt, an et war méiglech op Iech selwer ze wetten an, am Fall vun der Victoire, op d'mannst eppes ze verdéngen.
  Den Oleg huet gesonge:
  - Ech sinn e Ritter vum Glawen op de Knéien vun de Wëllen,
  Feinde vu Russland, ech wäert d'Gesiicht vun der Äerd erofhuelen!
  An dofir huet de Jong et geholl an e bësse fir d'Schluecht virbereet, d'Schëld mat Ueleg verschmiert.
  E risege schwaarze Krieger huet hien ugegraff ... Den Oleg ass op hien gerannt. De Feind ass op engem Kamel, a klëmmt wéi e Fiels. True, sou e Kämpfer ass net sou einfach ze bréngen.
  Den Oleg huet dem Feind seng riseg Dreck verlooss an huet de Feind op d'Rüstung geschloen.
  Dem Jong säi Speer ass gebrach, awer de Feind huet sech widderstoen. Oleg geflüstert, déi traditionell ënner dem Halsband vum Corps huet net gehollef.
  Den Terminator Jong krut eng aner Speer a si hunn sech erëm getrennt.
  Den Oleg huet decidéiert datt et besser wier dës Kéier de Feind an de Visier ze schloen. Dëst gëtt en Effekt, obwuel et méi schwéier wäert ze schloen.
  De Krieger aus Afrika war lëschteg an huet dës Kéier säi Speer op d'Këscht vum Hënn geriicht. Awer Oleg, sou eng Geleeënheet virausgesinn, huet et fäerdeg bruecht säi Päerd op d'Säit ze réckelen. Obwuel e bëssen an d'Päerd kraazt. Den Oleg, an enger wilde Roserei, huet hien mat engem Speer geschloen, sou datt op der Visier, déi hien duerch d'Barren gebrach huet, de Punkt an d'Gehir erakomm ass. De Schlag war fatal. Et war net géint d'Regele. E gewësse Prozentsaz vu Ritter an Tournoien, besonnesch déi mat scharfen Speer, stierwen.
  Et huet sech awer onerwaart erausgestallt. An de feindleche Kadaver ass vum Kamel zesummegefall.
  Herrlechen Victoire. Nëmmen d'Päerd gouf liicht blesséiert. An den Oleg huet e laange Kratz mat heelen Balsam verschmiert. An dëst huet natierlech keng Gesondheet fir d'Päerd bäigefüügt.
  An den nächste Géigner ass aus Russland. Dës Kéier Prënz Ruslan. Och e gréisseren a ganz agile Kämpfer. Den Oleg huet sech no dräi schloflos Nuechten net ganz lëschteg gefillt.
  Säi Géigner war awer och no 5 Kämpf däitlech midd.
  Den Oleg ass genee eng Stonn ageschlof. Säi Schlof war déif an hien huet vun eppes aus fréieren Aventuren gedreemt.
  Jo, sechs Zaldoten hunn d'Nazis vun der Zäit vum Stalin an dem Fuhrer opgeholl, grëndlech zerstéiert se zesumme mat Panzer.
  Den Oleg Rybachenko huet e Bogen mat senge Saberen gemaach, déi faschistesch Zaldoten ofgeschnidden. An dann mat engem bloen, jonke Been wäert hien schaarf a scharf Nadelen werfen, Géigner a Panzer ëmbréngen.
  An dann erëm, wéi den Nightingale de Raiber päift. A ganz Flakelen vun iwwerraschte Kréien falen op d'Nazitruppen.
  Den Terminator Jong huet gekrasch:
  - E klenge Jong huet e Flamewerfer fonnt,
  Jo, dir Faschisten, leider, kee Gléck!
  D'Margarita huet och d'Nazien verzweiwelt ofgeschnidden. Awer gläichzäiteg huet si dënn Scheiwen mat de bloe Féiss geheit. Si hunn d'Käpp vun den Zaldoten vum Land vun der infernalescher Sonn vun Hitler an d'Stämm vun Panzer ofgeschnidden.
  D'Meedchen huet zur selwechter Zäit geflüstert a gejaut:
  - Fir helleg Russland!
  An d'Kräien sinn gefall, d'Nazis wéi Hagel geschloen an d'Mass vun Panzer verbrannt.
  Net nëmmen déi éiweg Kanner an déi véier Hexemeedercher hu gekämpft. D'russesch Rout Arméi Regiment géint drësseg Nazi Divisiounen bewisen unbending Konditioun.
  Natasha huet mëttlerweil geholl, d'Mëllech mat Schwäerter gehackt. Zerstéiert Feind Krieger. An dunn huet si mat blote Féiss en anere Boomerang lancéiert. Si huet den Hals vun den Nazien an d'Stämm vun den Panzer geschnidden.
  A vun der Scharlachroute huet e Pulsar gebrannt, gesongen:
  - Herrlechkeet dem gréisste Russland!
  D'Zoya huet hire Géigner och keng Chance ginn. Si huet all Kéiers gehackt, Schwerter an Zaldoten a Panzer verlängert. An dunn huet si mat den bloen Zänn gëfteg Nadelen geheit. An no hirer crimson Nippel spued ganz Kaskaden vun Blëtz, déi däitsch Mastodonten geschmoltenem.
  De Krieger huet gesonge:
  - Russland ass eist Land!
  Ech wäert hatt ëmmer trei sinn!
  A wéi e Pulsar aus dem Navel vum Meedchen schéisst. Jo, kräischen d'Nazis an zerräissen Hautschrott. An da wäert hien d'Tanks ophuelen.
  Augustina gëtt de Faschisten och keng Chance. D'Kupferrout Hoer vum Terminator Meedchen fladderen am Wand wéi e proletaresche Banner.
  A kaal, gemeiselte Been werfen ganz déidlech Kaddoe vum Doud. Wat ginn weder den Zaldoten nach d'Panzer vun der Wehrmacht eng Chance.
  Zur selwechter Zäit werft de Krieger verbrannt Stécker vun magescher Plasma Schmelzmetall aus Rubin Nippel. An vergiesst net ze brullen:
  - Herrlechkeet dem Mammeland - ënner Kommunismus ze liewen!
  An dann vu sengem ronnen Navel, wéi Blëtz.
  Svetlana ass och an der Schluecht. Si ass en extrem cool Meedchen. An dréit och d'Nazien mat Schwäerter. A blo, graziéis Been werfen ech ganz Doudesdolken. Datt si d'Käpp vun den Nazien ofgeschnidden hunn an d'Tierm vu schwéieren a mëttel Gefierer ofgeschnidden hunn.
  A vun den Erdbeernippel wäert et nach ëmmer eng Corona-Entladung ginn. An dëst ass wierklech méi wéi déidlech, besonnesch fir Panzer a Fligeren.
  An de Krieger och aus dem Navel wäert dem Kaddo vun der Vernichtung ënnergoen.
  A sangen:
  - Herrlechkeet dem grousse Russland! Gott kann eis retten!
  A russesch Zaldoten schéissen op d'Nazien aus dem berühmte Mosin Gewier. E puer Maschinnegewierer funktionnéieren och. D'Waffen schéissen. Eng vun den éischte russesche jetmörser mat verstäerkter leeschtung "Andryusha" ass och a Betrib.
  Zaldoten vun der sowjetescher Arméi ware gutt virbereet. Si schloen präzis a si ganz disziplinéiert.
  Oleg Rybachenko, d'Nazien ofschneiden, souwuel Infanterie wéi Panzer a souguer Fligeren, huet geduecht: wéi hunn eis Leit et fäerdeg bruecht d'Nazien an dëser alternativer Realitéit ze verléieren?
  Et ass total schued! Awer d'Russen si besser. Dëst ass wéi d'slawesch Zaldoten kleng, wäiss a schwaarz Zaldoten mat Bajonetten duerchbriechen a Panzer mat Granaten sprengen. Et bleift nëmmen e bëssen ze gewannen. An d'kinneklech Arméi ass ganz heroesch. Hei ass e Russescht, mat bloussem Bauch, e Maschinnegewiermeedchen, deen op déi däitsch Truppe schéisst. An engem kuerzen Rock a barefouss dëst Meedchen, mä si schéckt Bullets aptly.
  An den Oleg Rybachenko schneit mat Schwäerter. An da wäert hien och e Boomerang mat bloe Kannerbeen geheien, de Feind a Panzer ofschneiden. A wann de Jong päischt ...
  An erëm, wéi d'Kräien op d'Nazien falen. D'Nazien hunn duerno keng Chance. An och Attacke Fligeren.
  Den Oleg Rybachenko, dësen éiwege Jong huet gequetscht:
  - Herrlechkeet a mengem kosmesche Vaterland!
  Margarita, dëst éiwegt Meedchen ass och waarm an der Schluecht. An hie schneit mat Saber, ganz berühmt. A wéi et päischt, datt eng Rëtsch Kräuen vun uewen schloen an duerch d'Käpp vun den Nazien, an duerch d'Lächer vun den Tierm vu faschistesche Panzer brécht. A mat bloen, kannerleche Féiss werft et Boomerangen, sou datt d'Krieger vum Land vun der infernalescher faschistescher Sonn an Dosende falen.
  D'Marguerite huet gesot:
  - Meng léif Russland - eng frëndlech Famill vu Vëlker!
  D'Natasha huet d'Nazien mat Schwäerter ofgeschnidden. Si huet e ganze Koup Nadelen mat hire bloe Fanger gepëtzt. Si hunn d'Nazis geholl an duerchgefouert an eng Dose Panzer opgeblosen. D'Meedchen huet awer net vergiess eng Corona-Entladung aus hire Scharlachroute Nippel ze lancéieren.
  A wéi de Blëtz mat engem déidleche Resultat aus dem Navel erausgehäit gëtt, besonnesch fir Panzer a Fligeren.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Ech wäert sou super sinn!
  Zoya kämpft och an enger wilde Schluecht. An hir Schwäerter blénken wéi e rëselent Donnerwieder, Stréim vu brennege Fonken fléissen an a schneiden d'Tanks wéi Botter mat engem waarme Messer. An déi kaal Féiss vum Terminator-Meedchen werfen Nadelen, déi d'Nazien wéi en Igel stinn.
  An déidlech Pulsare vun der Vernichtung fléien aus crimson Nippel a Fligeren an Panzer verbrennen aus hinnen. De Krieger ass ganz kämpfend am Erscheinungsbild an an der Hand.
  Schéinheet schneit d'Nazis, Fligeren a selbstfahrenden Waffen, gëtt hinnen net Barmhäerzegkeet.
  An dat kämpft Meedchen rifft:
  - Herrlechkeet fir d'Heemecht!
  Augustinus am Schluecht weess net Fridden, a gewaltsam Roserei seethes mat hir. An hien schneit d'Feinde wéi Kabes mat Saber. An hir Ae verbrenne wéi Smaragde. A kaal Féiss, wéi Propellerblades, werfen d'Botschafte vun der Annihilatioun eraus, déi Tankfliger ausernee räissen.
  A rubin-faarweg Nippel schécken esou Stréimunge vu magesche Plasma un d'Nazien, datt näischt et widderstoen kann.
  Awer wann e Stroum vun magesche Blëtz aus dem Augustinus Nawell flitt. An hie wäert eng ganz Mass vu Feinde zesumme mat Panzer zerbriechen.
  D'Meedchen huet um Top vun hire Longen gejaut.
  - Éier dem Allmächtege Gott Rod!
  Svetlana kämpft mat engem wilde Mob. An d'Meedchen wéi mat engem Päiperléck ze schloen. A mat blote Féiss, wéi een neie Boomerang lancéiert, deen d'Tierm vun den Autoen ofgeschnidden huet. Hyper Klass Krieger an natierlech blonden.
  A wéi en Tsunami vu Blots vu Magie aus enger Erdbeernippel entlooss gëtt. A si huet et geholl an de Feind zerbrach, wéi wann d'Äis ënner de Schlag vum Schwert zerbrach wier. A vum Navel gouf si mat enger Corona-Entladung geblosen. D'Mass vun Panzer geschmoltenem, vill Fligeren verbrannt.
  Svetlana tweeted:
  - D'Meedchen huet gär ëmzebréngen,
  Hei ass d'Meedchen!
  Den Oleg Rybachenko kämpft wéi e richtegen Titan. Den Terminator Jong ass sou e verzweifelte Kämpfer. A mat bloe kannerleche Féiss wäert hien e puer Scheiwen erausginn, déi Feinde schneiden, d'Metall vun den Panzer ass wéi eng rout-waarm Äisnadel.
  A wéi e Karate Kand eng Wandmillen leeft.
  A wann hien et hëlt a pfeift uewen op de Longen. Datt eng ganz Mass vu Kräuen souwuel huelen a falen. A ram d'Käpp vun den Nazi-Kämpfer.
  An da späizt et aus der Päif... An et huet déi männlech Perfektioun vun enger ganzer honnert Faschisten a Panzer mat Fligeren ofgerappt. Déi aus Péng Schock geholl an okochurilas.
  De klenge Schrëftsteller huet gejaut:
  - Fir de Kommunismus a Russland!
  D'Margarita, an enger wilde Roserei, wäert d'Nazien späizen, a Stréimunge vu magesche Plasma sinn aus hirem Mond geflunn. A si hunn d'Nazien bis op déi ganz Skeletter verschlësselt. An d'Tanks schmëlzen, an d'Fligeren hunn sech am brennege Web verwéckelt.
  De Warrior ass e Meedchen mat gëllenen Hoer.
  An hir blo Féiss werfen stacheleg an déidlech Saachen, sou datt nëmmen Stécker zerräissen Fleesch vun den Nazien fléien, an Trunks aus Panzer.
  An d'Meedercher hunn och eescht getrennt ...
  Si hunn souguer d'Hosen ofgeholl. Duerno ass d'Zerstéierung vun den Nazien vill méi effizient gaangen.
  D'Natasha huet eng Kaskade vu Schlag op wäiss a schwaarz Zaldoten duerchgefouert. An elo wäerten hir blo Féiss e puer Granaten werfen an e ganze Batailloun Nazien an eng grouss Mass vun Panzer zerräissen. An dann aus de Scharlachroute Nippel wäert hien eng Welle befreien, déi d'Nazien Zerstéierung bréngt, wéi eng Kaskade vun Tsunami Truppen, souwuel fir Infanterie wéi och Panzer mat Fligeren.
  A vum Navel wäert et en déidleche Blëtz huelen wéi e Fluch, a verbrennt d'Nazi-Kohort, a vun hinnen sinn nëmmen verkoolte Läichen bliwwen an dräi Dutzend Panzer mat hinnen.
  A schlussendlech, wéi aus der Venus, e schéint Meedchen, e mäerderesche Pulsar fléien eraus, deen, an der Gréisst wuessen, et geholl huet, sech ëmgedréint a verbrannt e ganzt Regiment vun Nazien an honnert Panzer, dorënner e puer Maus, op eemol.
  De Krieger huet gebrëllt:
  - Fir de grousse Kommunismus!
  Zoya huet eng Kombinatioun geholl an duerchgefouert, schaarf mat Schwerter verlängert, d'Türmer vun den Panzer ofgeschnidden. An de baussenzege jonke Krieger huet et geholl an et mat Scheiwen lancéiert, gemëscht mat enger Ierzebomm. A wäert vill vun de Japaner räissen. An dann vun den Himbeer Nippel wäert et selwer huelen an en neie Blëtzstroum erausginn. A briechen d'Feinde a Chips mat klenge Chips. An näischt bleift vun den Panzer.
  An dann aus dem Navel, wéi wann duerch Laserstrahlen getraff gouf. An d'Mass vun den Nazien wäerten ofgeschnidden ginn. An Panzer verléieren allgemeng Tierm, gebrach Roller fléien vun hinnen of.
  An zum Schluss, wéi aus der Grott vu Venus, wäert e Krieger mat Hoer d'Faarf vu Goldblat e frendleche Stroum vun Energie erauswerfen. An et wäert d'Nazi-Wäerter a vill Panzer a Fligeren a selbstfahrenden Waffen ewechhuelen. Dëst sinn haart Kämpfer.
  De Krieger huet op der Spëtzt vun hire Longen gejaut:
  - Herrlechkeet un de Kommunismus vum Stalin an dem Zar Alexander III!
  Den Oleg Rybachenko ass erwächt an ass prett fir en neie Kampf. Säi Géigner Ruslan sprang op engem Päerd.
  Gutt, zwee russesch Ritter kämpfen. Obwuel de Ruslan méi grouss ausgesäit, ass säi Géigner méi séier a méi staark.
  An esou si si openee gerannt.
  Oleg Rybachenko huet de Schlag vum Speer op d'Schëld geholl an ass op d'Säit geplënnert. A schloe de Feind mat engem Tour mat engem zouenen Kierper. A säi Speer ass och gebrach, awer de Feind ass mat sengem Päerd gefloss.
  De Coureur souz fest, awer d'Päerd ass passéiert. Den Oleg huet erëm gewonnen a krut d'Trophée.
  A fir de fréiere Kampf hat hien Suen.
  Den Oleg no dëser Victoire huet sech schonn op d'Halleffinale virbereet. A säi Konkurrent soll de Richard de Lionheart selwer sinn. Wat eng grouss Erwaardung.
  Awer de Rock véier Ritter hunn zesummen iessen.
  Schéin Meedercher zerwéiert hinnen. Trotz der strenger Moral vum Mëttelalter waren d'Meedercher bareheaded, kuerz Röcke a Barfuß.
  Faarweg Bänner sinn an d'blond Hoer vun de Meedercher gewéckelt.
  Si hunn Iessen a Wäin ugebueden.
  Richard de Lionheart notéiert:
  Dir sidd ganz jonk a Joeren. Dir hutt net mol e Moustache. Awer sou e staarken an ongewéinleche Kämpfer. Wann Dir wëllt, maachen ech Iech de Kapp vu menger Garde!
  Den Oleg Rybachenko huet éierlech geäntwert:
  - Ech géif et egal, awer geschwënn muss ech Groussbritannien verloossen. An ech wäert gezwongen sinn an enger anerer Welt mat aneren Truppen ze kämpfen. Also, leider, ech kann Iech net méi déngen!
  Den Ivanhoe sot zouversiichtlech:
  - Ech kann et maachen!
  Den Oleg huet him gekuckt. Obwuel Rybachenko am Kierper vun engem Jong vun ongeféier zwielef war, Ivanhoe war déi selwecht Héicht wéi hien. An an de Schëlleren huet och de muskuläre Jong méi breet ausgesinn. Awer iergendwéi huet dëse fragile jonke Mann gewonnen. De Richard de Lionheart ass dem Ivanhoe säi Kapp méi grouss a vill méi breed an de Schëlleren. An de véierte Ritter ass e Kapp méi héich wéi de Richard selwer. A wat ... Zwee Kappchancen an op d'mannst dräimol méi déck, awer den Ivanhoe gëtt als Favorit ugesinn.
  Vläicht treffen se sech an der Finall. Et ass interessant wéi Ivanhoe déi besiegt déi méi grouss a méi schwéier sinn wéi hien. A wien huet him esou eng filigran Technik vum Tournoi-Ritter geléiert.
  Oleg huet Fleesch giess a Wäin gedronk ... De Stull ass bequem an Dir kënnt nach e puer Stonnen schlofen.
  Virun allem well de Richard geschlof huet. Den Terminator Jong hat en Dram iwwer eng vu senge vergaangene Missiounen;
  Natierlech, Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, véier Hex Meedercher an dat ass extrem sérieux. Mee nieft hinnen ginn et natierlech nach aner Hits.
  Oleg Rybachenko schéisst vu Maschinnegewierer mat fixen Patrounen. Hie gesäit aus wéi e ganz muskuläre Jong vun ongeféier zwielef, deen nëmmen Shorts unhat a kaal Këscht. Wéi hien en Erwuessene war, gouf hien en éiwegt Kand dat Onstierflechkeet krut. An elo schafft hien a verschiddene Missiounen drun. An de fréiere Science Fiction Schrëftsteller huet et gär.
  D'Margarita gesäit och aus wéi e Meedchen vun ongeféier zwielef, awer si war en erwuessene Schrëftsteller, deen och Onstierflechkeet kaaft huet am Austausch fir verschidde Missiounen ofzeschléissen. D'Meedchen kämpft a schloe vu Maschinnegewierer.
  Zousätzlech schneit den Oleg Rybachenko och mat Schwäerter, déi vill Zéng Meter verlängeren. De Bouf werft och mat den bloen Zänn Granaten. An hien vergiess net aus dem Navel vum Blëtz ze spuen, datt d'Chinesen wéi Grillen frittéiert ginn.
  Awer Pfeifen ass och ganz effektiv. Da schwächen d'Flockkreien an d'Chinese ginn erausgeschloen, a souguer Helm hëllefen de Chinesen net.
  De Jong rifft:
  - Herrlechkeet un der UdSSR!
  Dës Missioun ass ganz agreabel, awer et ginn net sou roseg. Hei an engem Universum hunn däitsch Hexen Meedercher: Gerda, Charlotte, Christina, Magda en eenzegaartegen Tank entwéckelt - "Panther" -2. Dësen Auto huet sech mat enger niddereger Silhouette erausgestallt, d'Plaz vun der Transmissioun an de Motor zesummen an iwwer den Tank. D 'frontalbewaffnung vum gehäuses war 120 mm op enger grousser steigung, d' säiten waren 82 mm op engem steig, tuerm war 150 mm op engem groussen steig. An eng 88mm Kanoun mat verbesserte Ballistik a Feierrate.
  Dësen Auto war nach besser geschützt wéi den Tiger-2, an d'Ouer war nëmme véierzeg Tonnen.
  Dëst erlaabt et am Hierscht 1943 a Masseproduktioun mat engem ale Motor vu 700 Päerd ze lancéieren.
  "Panther" -2 gouf direkt de beschte Panzer vum Zweete Weltkrich, an d'Däitschen ugefaang ze gewannen.
  A si sinn esouguer zu Moskau komm, an d'Landungsparty vun den Täter huet se ofgeschnidden an opgeblosen.
  Wéi och ëmmer, déi Däitsch ëmbréngen ass onsympathesch fir déi wäiss Rass, an déi giel Krieger sinn natierlech net schued.
  Besonnesch elo wou China d'Infektioun ronderëm d'Welt verbreet huet!
  Dorënner an Russland. Also loosst eis dës Himmelskierper molen!
  D'Margarita schneidt och d'Chinesen mat Schwäerter déi verlängeren. An hie schéisst selwer aus Maschinnegewierer - all Kugel ass richteg op Zil. A mat bloe graziéisen Zéiwen werft hien déidlech Granaten.
  A wéi de Blëtz aus dem Navel, Feinde, grëndlech zerstéiert a brennt a schmëlzt Panzer.
  A wann d'Meedchen fläicht, da stellt sech eraus datt et eng Blockéierung ass.
  An d'Kräien falen op d'Spëtze vu China a schloen Fligeren erof.
  Meedchen brëllt:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  Dëst ass wéi onstierwlech Kanner, eemol Erwuessener, d'Chinesen iwwerholl hunn. Awer nach véier Meedercher-Hexen, éiweg jonk Kreaturen, drëschen d'Himmelräich grëndlech.
  Natasha gëtt e Burst vu Maschinnegewierer mat wiederverwendbare Patrounen. An dann zitt hien eng Millen mat senge Schwäerter honnert Meter am Ëmfang!
  A mat bloen Zéiwen werft hien eng Granat aus Séi an an engem Trank getränkt. Et explodéiert wéi eng Vakuumbomm. Déi opgeblosen Chinesen an hir primitiv Panzer fléien erop. An dann werft d'Meedche Blëtz aus hire Scharlachroute Nippel, si verbrennt chinesesch Zaldoten lieweg. A Zerstéierungspulsaren ginn aus dem Navel erausgehäit.
  Si zerstéieren Fligeren wéi Päiperleken d'Fligeren vu China an enger Fackel verbrennen.
  Awer de Krountrick, wann aggressiv magesch Tsunami aus der Venus Bësch fléien, verbrenne se d'Chinesen wéi eng Hällflam.
  D'Natasha huet gekrasch:
  - Herrlechkeet dem Pappeland vun der UdSSR!
  Zoya ass och op der Offensiv. Si ass eng Klass Meedchen am Allgemengen super. An hie schneit mat Schwäerter, a schéisst vu Maschinnegewierer. An d'Patrounen hei sinn endlos, a si hunn d'Feinde grëndlech ofgeschnidden. A wann d'Meedchen bloe Féiss Granaten werfen, Chinesesch Zaldoten auserneen räissen. An da schloen d'Feiereg Pulsare vu crimson Nippel - räissen d'Tierm vun Panzer.
  Blëtzer fléien aus dem Navel vum Meedchen mat gëllenen Hoer. An Honnerte vu Krieger vum Himmelräich goufen zum Doud gebrannt.
  An hei ass d'Grott vun der Venus e mäerdereschen Tornado ausgestraalt. Et ass mat engem Scythe vum Doud op déi chinesesch Truppen passéiert.
  Zoya tweeted:
  - Fir d'Mammeland a Stalin!
  Den Augustinus huet gelaacht, an huet hir Zänn ofgestraalt, Sonnestrahlen ausgestraalt, déi d'Chinesen verbrennen, bemierkt:
  - Stalin ass net méi!
  A si huet e Burst vu Maschinnegewierer ginn, a geschnidden mat verlängerten Schwäerter. An dunn hunn blo Zéiwe Granaten geheit. Si hunn vill Chineesen auserneen gerappt. A vun de Rubin Nippel vun der Schéinheet fléien Blëtz vun Zerstéierung an Zerstéierung. Si hunn vill Kämpfer aus dem Himmelräich verbrannt. An eng riesech Unzuel vu Chinesen goufen duerch Pulsaren, déi vum Navel fléien, zesumme mat Panzer zerräissen. Si si sou waarm a brennend.
  Awer d'Bascht vun der Venus huet geholl a geschafft. An esou vill Géigner hunn geholl a verbrannt.
  Augustinus huet geruff:
  - Fir d'Gréisst vun der UdSSR!
  Svetlana an der Schluecht ass déi coolst, a grausam. An dunn huet si e Burst vu Maschinnegewierer geschoss, Géigner aus China a Stécker mat verlängerten Schwäerter geschnidden.
  Awer aus den Erdbeernippelen sprangen de Blëtz eraus, dee Géigner ouni Schued verbrannt huet an d'Himmelräich ass a Feier, an Tierm sinn aus sengen Panzer ofgerappt.
  Déi blo Zéiwe vu girlesche Féiss hunn d'Bomm geworf a vill Chinesen ëmbruecht. A wéi e bloe Ferse nach ëmmer e Pulsar vun der Zerstéierung ophiewen, Géigner auserneen räissen.
  An aus dem Navel Blëtz frittéiert dausend Chinese Zaldoten.
  Gutt, wéi d'Bascht vun der Venus geschafft huet, gouf et nach méi aggressiv.
  An dunn huet d'Svetlana gebrëllt:
  - Fir de Kommunismus am ganzen Universum!
  Déi sechs hunn ganz effektiv geschafft. A si huet mat wilde, aggressiven Aplomb gehandelt.
  Mä dunn huet sech eng Equipe vu Meedercher aus dem Drëtte Räich ugeschloss. Si hunn eng nach méi staark AG-800 mat aacht Kanounen an zwanzeg Maschinnegewierer matgeholl. An d'Meedercher hunn dat alles mat Hëllef vu Joystick kontrolléiert.
  D'Gerda huet d'Knäppercher mat den bloen Zänn gedréckt, en héichexplosive Projektil geschéckt a geruff:
  - Herrlechkeet fir aresch Frëndschaft!
  D'Charlotte huet och hir blo Féiss op d'Knäppercher vum Joystick gedréckt, d'Geschenk vum Doud erausgespäischt a gekrasch:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  D'Christina huet et geholl an hir blouss Zänn op d'Knäpper gedréckt a gekuckt:
  - Aresche Kommunismus!
  D'Magda, schéisst an huet och hir blo Féiss benotzt, bemierkt:
  - Den areschen Kommunismus selwer!
  D'Meedercher aus dem Drëtte Räich schneiden d'Chinesen gären. Mir mussen eis aresch Bridder a Schwësteren am Krich mat China hëllefen. An dëst Land betruecht d'ganz Welt als verschmotzt vu sengem Coronavirus.
  D'Gerda huet nach eng Kéier mat den bloen Zänn gedréckt, de Projektil erausgehäit a bemierkt:
  - Mir loossen dat giel Räich net erëmbeliewen! Mir loossen Iech net Virussen ronderëm d'Welt verbreeden!
  D'Charlotte huet och d'Knäppercher mat hiren bloen Zänn gedréckt a gejaut:
  - Natierlech wäerte mir net!
  D'Christina, mat hire Scharlachroute Nippel, huet och op déi giel Krieger vum Himmelräich erschoss, erausginn:
  - Fir déi aresch Zukunft!
  D'Magda, déi schéi Been vun de chinesesche Zaldoten mat hire bloe Fanger zerstéiert huet, huet gekrasch:
  - Fir déi héchst aresch Leeschtungen!
  An dann war et en Drëtte Räich Disc-Fliger um Himmel. An dëst ass aus enger anerer Welt. Do konnt de Fuhrer Moskau am éischte véierzeg Joer zréck huelen. Wéi ass et geschitt? Japan attackéiert am Juli 1941 zréck an huet d'sowjetesch Kräften am Fernen Osten festgehalen. Als Resultat gouf et net genuch Kräfte fir d'Verteidegung vu Moskau, an d'Haaptstad ass am Oktober 1941 zréckgefall ... An duerno war d'Rout Arméi Administratioun komplett opgeregt, an de Stalin hat en Häerzinfarkt. Eng séier Victoire iwwer d'UdSSR verwandelt sech dann zu engem laangwierege Krich mat Groussbritannien an den USA. Am Laf dovunner sinn Diskothéiken entstanen, déi vun engem Laminärjet ronderëm geflunn sinn an onverwëlleg waren.
  An no der Victoire iwwer Amerika, fléien ënnerzegoen scho fäerdeg de Mars ze besichen an hunn Waasserstoff-gepompelt Laser kaaft.
  D'Albina an d'Alvina sinn aus enger paralleler Welt op enger Diskett mat Kampfstrahlen geflücht fir d'UdSSR ze hëllefen.
  An hei sinn se och barfuß an am Bikini. Dës Hexen hunn eemol ugefaang a Spuenien ze kämpfen, an hunn all d'Haaptschluechte vum Zweete Weltkrich duerchgaang. An elo op engem Kampf Gefier am Kampf.
  D'Albina, mat hire bloe Fanger vu gemeiselten verführeresche Been, huet d'Joystick Knäpper gedréckt, e Strahl ofgeschoss, deen d'chinesesch Fligeren ofgeschnidden huet a gejaut:
  - Dëst sinn d'Wonner vun eiser Technologie!
  D'Alvina huet och, mat hire bloe Fanger vu graziéise Been, e Strahl op d'Tanks vum Himmelräich ausgestraalt, se ofgeschnidden a gekrasch:
  - D'Gréisst vum Vaterland ass bei eis!
  An d'Terminator-Meedercher hunn zesummen gelaacht. Si sinn sou kämpft a klassesch Schéinheeten.
  D'Albina huet schonn de Joystick-Knäppchen mat hirer Scharlachrout-Nipple gedréckt, d'Chinesen mat Strahlen verbrennt, a gequetscht:
  - Fir déi aresch Uerdnung am Universum!
  D'Alvina huet de Joystick Knäppchen mat hirer Rubin Nippel geholl an gedréckt, an d'Mass vun den Zaldoten vum Himmelräich ofgeschnidden, gebrëllt:
  - Fir den Triumph vu wäisse Leit!
  A béid Krieger Meedercher hunn hir blo, sexhongereg Männerbeen op d'Metallbeschichtung vun der fléiener Teller geschloen.
  D'Diskette ass eng extrem formidabel Waff. Et huet eng wichteg Roll bei der Eruewerung vun den USA vum Drëtte Räich gespillt. A China muss d'Muecht vun der Roserei vun den areschen Länner erliewen.
  Awer japanesch Krieger sinn och an d'Schluecht géint d'Krieger vum Himmelräich agaangen.
  Véier schéin, bal ganz plakeg, Stahlmuskel Ninja Meedercher sinn am Kampf engagéiert. Japan ass en traditionelle Géigner vu China, an ass prett der UdSSR an dësem Duell ze hëllefen. Ausserdeem, Meedercher gär ëmbréngen.
  Hei ass dat éischt Ninja Meedchen mat bloen Hoer, mat zwee Schwerter schneit, duerch déi chinesesch Zaldoten ze schneiden. Dunn huet si Erbëss mat Sprengstoff mat den bloen Zéiwen geheit.
  Weider, Blëtz platzen aus de Scharlachroute Nippel vun den Ninja Meedercher.
  De Krieger huet geruff:
  - Herrlechkeet fir Japan!
  En Ninja Meedchen mat giel Hoer huet och mat Schwäerter geschnidde, eng Wandmillen lafen. Si huet eng Mass vu chinesesche Zaldoten ofgeschnidden. Hir blo Féiss hunn gëfteg Nadelen geschloen, déi giel Krieger ëmbruecht. A feierlech Pulsaren fléien aus de crimson Nippel.
  De Krieger huet gebrëllt:
  Loosst eis China zerbriechen!
  En Ninja Meedchen mat roude Hoer huet d'Schmetterlingstechnik mat hire Schwerter gesponnen. Och vill Chinesesch Kämpfer ofschneiden. Dunn hunn hir blo Zänn Swastika-förmlech Scheiwen geheit an duerch d'Mass vu Krieger vum Himmelräich geschloen. A vun de Rubin Nippel gereent déidleche Blëtz. Si hunn d'Chinesen a vill vun hire Panzer a Fligeren verbrannt.
  De Krieger huet geruff:
  - Eis russesch Bridder!
  En Ninja Meedchen mat wäiss Hoer, och mat Schwerter, huet eng komplex Kombinatioun duerchgefouert, d'Zaldoten vum chinesesche Räich ofgeschnidden. Dunn hunn hir blo Zänn eng hausgemaachte Bomm gehäit, an eng riesech Unzuel vu giel Zaldoten auserneen gerappt.
  An dann hunn d'Erdbeernippel magesch Strahlen ausgestraalt, déi d'Fleesch vun de Krieger vum Himmelräich geschnidden hunn, a gläichzäiteg d'Tierm an d'Schwänz vum Fliger ofgeschnidden.
  An de Krieger huet erausgebrach:
  - Fir de japanesche Dram!
  Krieger aus Japan hu gutt gekämpft. An hir blo Féiss sinn sou déidlech Kaddoe vum Doud a Geheien.
  An Ninjas géint China. Awer och d'Rout Arméi huet säi Bäitrag gemaach.
  D'Meedercher sinn op der IS-25 opgetaucht. Déi neist sowjetesch panzer, mat véier waffen an zwanzeg-aacht Maschinnegewierer.
  Alles ass automatiséiert an et, an d'Komsomol Hexen kontrolléieren mat der Hëllef vu Joysticks.
  D'Alyonka huet et geholl an d'Joystick-Knäppercher mat hiren bloen Zänn gedréckt. E Schoss huet geklappt, an eng Landmine huet d'Chinesen an hir Gefierer verspreet.
  Den IS-25 ass e formidablen Tank. Et huet e Motor vun dräi an en halleft dausend horsepower - Diesel. An d'Rüstung ass fäeg ganz mächteg Schlag ze halen. Esou e Kampf Meedchen hei. An hir Brustnippelen si sou datt se mat Rubinen blénken.
  Anyuta huet och d'Knäppercher vum Joystick mat hiren bloen Zänn gedréckt an op d'chinesesch Kämpfer geschnidden. Si huet se a kleng Stécker zerräissen, d'Tanks vum Himmelräich a kleng Fragmenter zerräissen an d'Fligeren verbrannt.
  An hatt huet gekrasch:
  - Éier dem Hellege Vaterland vum Stalin!
  D'Aurora huet och geschoss, hir blo Féiss op d'Knäpper vum Joystick gedréckt, d'chinesesch Kämpfer zerräissen, d'Roller vu Feind Panzer gerullt an d'Meedchen huet gekrasch:
  - Fir d'Victoire vun der UdSSR verlount!
  D'Maria, och mat hiren bloen Zänn, huet vill Chineesen an hir Panzer an d'Särge gefuer, gekuckt:
  - Fir de grousse Kommunismus!
  D'Olympias huet och hir blo Zänn op de Joystick-Knäppchen gedréckt, an eng aner Landmine huet d'Arméi vum Himmelräich geschloen - e ganze Bataillon a Stécker zerräissen.
  De Krieger huet gekrasch:
  - De Lenin lieft an eisem Häerz!
  An all fënnef barfouss, bal plakeg Meedercher mat enger Relief Press, sangen zesummen:
  Neen, de Waach wäert net verschwannen,
  Kuckt, Falk, Adler ...
  D'Stëmm vun de Leit ass haart
  De Geflüster wäert d'Schlaang zerbriechen!
  
  Stalin lieft an eisem Häerz,
  Also datt mir d'Trauregkeet net kennen ...
  D'Dier zum Raum opgemaach
  D'Stäre blénken iwwer eis!
  
  Ech gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen
  Et gëtt en Enn vum Faschismus ...
  An d'Sonn wäert schéngen
  De Wee, de Kommunismus beliicht!
  
  Herrlechkeet wäert éiweg sinn
  A ville Generatiounen ...
  Russesch Muecht wäert eropgoen,
  Grousse Lenin ass bei eis!
  D'Meedercher hunn d'Chinesen effektiv zerstéiert. D'Briten hunn awer och gutt geschafft. D'Jane Armstrong an hir Equipe hunn och China géint China getraff. Well et vill Millioune Zaldoten am Himmelräich sinn, sinn eng grouss Zuel vun Hitmen ukomm fir d'UdSSR ze retten.
  An natierlech hu si de Feind opgeholl.
  Warriors kämpfen um Tank "Victoria" -400. Schéisst d'Briten aus Kanounen a Maschinnegewierer.
  D'Jane huet de Joystick-Knäppchen mat hiren bloen Zänn gedréckt, en anere chinesesche Tank gebrach a gequietscht:
  - Fir e grousst Räich!
  Malanya, och ouni zweemol ze denken, huet de Joystick-Knäppchen mat den bloen Zänn gedréckt, d'chinesesch selbstfahrend Pistoul zerbrach a gequetscht:
  Mir wäerten ni Sklave sinn!
  D'Gertrude huet och mat Hëllef vun hire bloussegen Zänn op d'Chinese geschoss, en aneren Auto ofgeschnidden a gequitscht:
  Mir sinn e fräit Räich!
  Monica huet och keng Barmhäerzegkeet ginn, d'Himmelräich. An och mat blotem Fouss e Stroum vun Zerstéierung geriicht. Wéi vill Chinesen an hir Panzer goufen ëmbruecht.
  D'Meedchen huet hir Broscht mat Erdbeerennippelen gerëselt, an däischter gekrasch:
  - Herrlechkeet fir d'Heemecht!
  D'Briten sinn och a Bewegung an d'Zerstéierung vu China.
  Den Alenka huet mëttlerweil d'Taktik e bësse geännert. Si huet hir BH ofgeheien an huet scho mat Hëllef vun enger Scharlach Nippel op de Joystick Knäppchen gedréckt.
  Si huet e Projektil geschéckt a gekrasch:
  - Fir de coole Kommunismus!
  Anyuta huet och hir BH ofgehäit, a mat enger crimson Nippel op de Joystick Knäppchen gedréckt, an eng aner Kaddo vum Doud geschéckt.
  Dunn huet si gesongen:
  - De Planéit wousst d'Gréisst vun de Russen,
  De Faschismus gouf mat engem Schwäert zerstéiert ...
  Mir si gär an appréciéiert vun allen Natiounen vun der Welt,
  D'Leit aus dem ganze Land marschéieren a Richtung Kommunismus!
  D'Aurora huet och hir BH lass gelooss. Si huet d'Këscht gebastelt, an d'Chinese mat enger Entladung geschloen. Si huet vill vun hinnen ëmbruecht an se verbrannt, de Knäppchen mat hirer Rubin Nippel gedréckt.
  An huet geruff:
  - Russen, Russen,
  Net e glécklecht Schicksal ...
  Awer firwat, fir méi staark ze sinn,
  Mir brauchen Ierger!
  D'Maria huet ouni zweemol ze denken hir Këscht vun der Matière befreit. A mat enger Erdbeer-faarweger Nippel huet si de Joystick-Knäppchen gedréckt. En déidlechen an onermiddlechen Projektil ass geflunn. Tore op eemol zweehonnert Krieger vum Himmelräich. An d'Meedchen huet geruff:
  - Herrlechkeet un dat dapert Vaterland,
  Liewen fir ëmmer ënner Kommunismus!
  D'Olympesch Spiller, déi gréisste vun hinnen, hunn och e grousse Bust ausgesat. A vun den Erdbeernippelen huet si eng ganz mächteg Entladung vun der Zerstéierung lancéiert andeems se d'Joystick Knäpper dréckt. An eng mäerderesch Landmine huet eng Mass vu chinesesche Zaldoten zerstéiert.
  De Krieger huet gebrëllt:
  - Kommunismus wäert éiweg sinn,
  Mir wuessen nëmmen erop, net erof!
  Jo, wann eng russesch Fra ufänkt d'Nippel vun hire Broscht ze benotzen, dann ass dat wierklech ganz eescht. An d'Chinese ginn extrem blesséiert. A si si wierklech an d'Schrëft zerräissen. An d'Krieger vum Himmelräich stierwen vun Dausende all Sekonn. Also hunn d'Meedercher an den onstierwleche Jong si iwwerholl.
  Oleg Rybachenko huet e Burst vu Maschinnegewierer ofgeschoss, d'Chinesen mat Schwäerter ofgeschnidden. An dunn, mat de bloen Zéiwe vun de Kannerféiss, huet hien en anere Kaddo vun der Vernichtung lancéiert. Sou vill Kricher vum Himmel sinn gestuerwen.
  Besonnesch wann den Terminator Jong et geholl huet an erëm geflüstert huet, d'Kräien op hir raséiert chinesesch Tops erofgeschloen huet.
  De jonke Krieger huet bemierkt:
  - Alles ass gutt op der Welt wann Dir jonk a gesond sidd!
  Jo, et ass flott d'Course ze zerstéieren, aus där d'Infektioun ronderëm d'Welt gaangen ass. China ass wierklech ustiechend. Dee richtege Bügel vun der Mënschheet, déi eng nei Plo gebuer huet. Wat iwwregens vill méi ustiechend ass wéi AIDS. De Coronavirus koum aus der Ënnerwelt, a China, gewëllt oder onbewosst, huet de Genie aus der Fläsch gelooss. Also loosst hien seng Sënne mat Blutt bezuelen!
  An den Terminator Jong huet déi giel Krieger mam Blëtz aus sengem Navel geschloen.
  Margarita Korshunova, deen an engem respektablen Alter erëm e Meedchen gouf, ausgemaach:
  - Jo, Jugend ass wonnerbar! Och Krich bréngt Freed wann de Kierper gesond ass, voller Jugend a Kraaft!
  An d'Meedchen, barfuß, mat engem Kand säi Fouss, huet eng aner Granat geheit. An hie wäert och fläischen, d'Kräien op d'chinesesch Truppen ofschloen.
  Natasha an der Offensiv. Mat blote Féiss werft hien déi eng déidlech Granat no der anerer. An hie schneit mat Schwäerter a schéisst vu Maschinnegewierer. An dann, vun de Scharlachroute Nippel, klappt et op chinesesche Panzer. Dëst ass super. D'Tierm vun den Panzer briechen a fléien wäit ewech.
  A wéi de Blëtz vum Navel fléien. Awer de ganze Floss vun der Energie vun der Zerstéierung aus dem Bësch vun der Venus. An dat ass tatsächlech ganz eescht.
  D'Natasha huet gesongen:
  - Onstierflech Herrlechkeet waart op de Kommunismus!
  Zoya, e Krieger vun de russesche Gëtter, huet mat Schwäerter geholl a gehackt, se mat honnert Meter verlängert. An dunn huet si hir Waffen ofgeschoss. Hir graziéis, kaal Féiss huet eng ganz déidlech Granat gehäit, déi dräi chinesesch Panzer gläichzäiteg mat engem brennege Wirbelwind zerräissen. Duerno huet de Krieger an aus dem Scharlachroute e ganz tödleche Blëtz verëffentlecht. A vun der anerer Këscht op de Fligeren.
  An esou sinn d'Pulsaren aus dem Navel gaangen an masseg de Feind verbrannt.
  Gutt, d'Grott vu Venus huet speziell säi Kaddo op de Feind erof bruecht a verbrannt.
  Zoya huet gemëscht:
  - Weltraumkommunismus!
  Augustinus an enger wilde, kobrasprangende Bewegung. An hir Rubin Nippel werfen Stécker vun zerstéierende Matière, räissen a brennen Panzer an Infanterie.
  A wann kaal Meedchen Féiss Kadoen vum Doud werfen. A si ëmbréngen Feinde ouni déi geringsten Barmhäerzegkeet ze ginn.
  Awer d'Schwäerter vun der rout-Hoer Schéinheet, deenen hir Kupfer-rout Hoer wéi e proletaresche Banner duerch d'Loft fladderen, fléissen Dausende vu chinesesche Zaldoten.
  An aus dem Navel Blëtz fléien eraus, an d'Feinde goufen zu Asche verbrannt.
  An dunn gouf eng Ierz mat bloen Zéiwe gehäit, déi gläichzäiteg eng Dose Fligeren erofgeschoss hunn, mat engem Stéck Antimaterie explodéiert.
  Augustin brült:
  - Eise Victoire Kommunismus!
  An aus dem Bësch vun der Venus flitt, wat bréngt, onermiddlech, an ouni Konventioune, Zerstéierung.
  D'Svetlana selwer ass déi coolst an enger wilde Schluecht. An elo hunn se déi gehaasst giel Krieger vum Räich ofgeschnidden, déi d'UdSSR vu Maschinnegewierer ugegraff hunn. An elo hunn hir Schwäerter verlängert, an duerch d'Rängen an d'Zaldoten vum Himmelräich geschnidden. Dunn hunn déi blo, graziéis Been vum blonden Meedchen eppes wierklech fatale geworf, an d'Tanks vu China zerräissen. An dann hunn d'Erdbeernippel d'Zerstéierung an d'tolitär Zerstéierung verëffentlecht, mat der Charring vun de Läichen vun de Chinesen.
  A wann d'Blëtzer aus den Nawell gegoss hunn, koum eng komplett Blockéierung.
  De stäerkste fatale Kaddo vum Doud gouf vum Bësch vun der Venus Svetlana geschéckt. Den Doud ass absolut.
  D'Meedchen huet gesongen:
  - De Réckgrat vun der Wehrmacht gouf a Schluechte gebrach,
  Bonaparte huet all d'Oueren gefruer ...
  D'NATO gouf a Stécker gerappt
  A China gouf tëscht de Pinien gepresst!
  Sechs Kämpfer, e Jong a fënnef Meedercher, hunn effektiv a praktesch gehandelt. A si hunn extrem déidlech an aggressiv Granaten mat bloussem Féiss geheit.
  D'Gerda an hir Tank Crew hunn sech och eescht getrennt. D'Meedercher hei si ganz sexy an hunn hir BH erofgelooss.
  D'Gerda huet de Joystick-Knäppchen mat der Hëllef vun enger Scharlach-Nippel gedréckt, an als Resultat ass eng déidlech Charge eraus geflunn.
  De Krieger huet gebrëllt:
  - Fir aresch Leeschtungen!
  D'Charlotte huet och de Joystick-Knäppchen mat der crimson Nippel geholl an gedréckt an de chinesesche Tank geschloen.
  Dunn huet si gebrëllt:
  - Herrlechkeet fir d'Heemecht!
  D'Christina ass och net a Schold bliwwen an huet de Rubin Nippel op en anere Knäppchen gedréckt a vill chinesesch Zaldoten zerstéiert.
  D'Meedchen huet geruff:
  - Fir dat grousst Vaterland!
  D'Magda war net verlooss ouni de Virdeel ëmzewandelen. Si huet och mat enger Entladung vun déidlecher Kraaft mat der Hëllef vun enger Erdbeernippel geholl a geblosen. A si huet sech selwer gepréift:
  - Fir déi bescht Gewënn!
  D'Meedercher hu sech fir e grousse Witz opgebrach. D'Meedercher hei sinn op enger kolossaler Héicht vu Kampffäegkeeten. D'Gerda huet selwer vill duerchgaang, grad wéi hir Frënn. Eng Kéier si se barfuß iwwer d'Sahara gelaf, an de Bierger gekämpft a bei Moskau gekämpft. Si hunn d'Haaptstad vun der UdSSR verlount. D'Meedercher sinn duerch vill. A si woussten wéi et war an engem Bikini am russesche Frascht ze kämpfen.
  A wat ass de waarme Sand vun der Wüst ënner der bloer Jongfra Sole.
  Si hu misse sowjetesch gefaangen Zaldoten vergewaltegt ginn a selwer vergewaltegt ginn - wat cool ass!
  D'Gerda huet geruff, d'Chinesen erschoss an ëmbruecht:
  D'Welt baséiert op Gewalt
  De Vulkan vun der Roserei klappt op eng grouss Manéier ...
  Méi héich Spannung,
  Eruptéiert mat Péng an Angscht ...
  Nëmmen Angscht wäert eis Frënn ginn,
  Nëmmen Péng motivéiert Iech ze schaffen!
  Well ech wëll ëmmer méi
  Fir Feinde aus enger Maschinnegewier ze platzen!
  Déi sechs Kämpfer ware sou onbestänneg, datt d'Zaldoten vum Himmelräich vu villen Honnerte gestuerwen sinn.
  Meedercher si ganz éierlech. An hir blo Féiss werfen mat aggressiver Kraaft. An d'Nippel si Scharlachrout, wéi Mohnen, déi zerstéierend Pulsaren erauswerfen.
  Den Oleg Rybachenko fläicht nach eng Kéier, klappt d'Kräiden erof. De Jong ass voller Kraaft an Agressioun.
  An d'Kräien falen wéi Knëppelsteng. An déi chinesesch Käpp briechen duerch. A Kräuen schéissen och Fligeren erof. Loftfaart a China ass primitiv, awer et gëtt vill, also sollt Dir haart schaffen. An d'Schluechte waren extrem schrecklech.
  D'Margarita huet eng Granat op d'Krieger vum Himmelräich mat hirem bloe Fouss geworf a gekrasch:
  - Herrlechkeet un der UdSSR!
  An d'Meedchen mat hirem bloe Ferse ass dem Geschenk vum Doud an der Vernichtung ënnergaangen. An esou engem Ausmooss verspreet, et ass just schrecklech.
  Dës éiweg Kanner sinn sou Greyhounds an aggressiv.
  D'Diskette vun uewen huet och ugefaang nach méi haart mat Laser ze schéissen.
  D'Albina, mat der Scharlachroute Nippel, huet de Joystick Knäppchen gedréckt an en déidleche Laser ofgeschoss.
  E Strahl ass duerch d'Chinesen gaang a frittéiert vill Kämpfer.
  Eng schéin Däitsch Blond huet gekrasch:
  - Éier un eisem Reich!
  D'Alvina schéisst weider. Si huet och hir Rubin Nippel op de Joystick Knäpper gedréckt a gekrasch:
  - Herrlechkeet dem Pappeland vum Kommunismus!
  D'Meedchenstrahlen hunn dës chinesesch Kämpfer zerstéiert. An Panzer schneiden den Albin mat hire scharlachroute Nippel, a Fligeren schneiden den Alvin mat hire Rubin Nippel. D'Meedercher hunn net veruecht fir de Fritz mat hire bloe Fanger vu graziéise Been ze zerbriechen.
  D'Albina huet gesongen:
  Herrlechkeet fir grouss Russland,
  Gott kann eis retten!
  Alvin korrigéiert:
  - Mir sinn Däitsch, net Russen!
  D'Albina huet gebrëllt:
  - Mee mir hunn en areschen, russesche Geescht!
  Zwee weider däitsch Meedercher aus Fligeren schloen d'Chinesen. Helga an d'Margaret hunn sou d'Krieger vum Himmelräich opgeholl. Den Haapt Saach hei ass bal plakeg ze kämpfen, da sinn d'Chinesen mächteg. A schloën, schloen, a briechen.
  D' Helga huet den Hiewel mat den bloen Zänn gedréckt a gequitscht:
  - Herrlechkeet dem Vaterland vum Reich!
  D'Margaret, och mat hiren bloen Zänn, huet eng Rakéit op d'Chinesen geschéckt, Géigner zerräissen a gekrasch:
  - Éier dem Glawen un den aresche Kommunismus!
  Esou kämpfen souwuel Aryan Schéinheet.
  An hei ass d'Anastasia Vedmakova, dëst Meedchen dat eng Legend a verschiddene Kricher gouf. Si rennt an d'Schluecht op de leschten MIG-25 Fighter. A loosst eis d'Chinesen erof schéissen. Och en éiwegt Meedchen dat vill Zäit gekämpft huet.
  A kämpft an engem Bikini a barfuß. Ganz kämpferesch och. Net dem Feind déi geringsten Barmhäerzegkeet ginn.
  D'Anastasia dréckt den Ausléiser mat hiren bloen Zänn. Schéisst eng Dosen chinesesch Fligeren an engem Burst erof, a quietst aggressiv:
  - De russesche Krieger huet keng Angscht virum Doud,
  Mir hunn net Angscht virum Doud um Schluechtfeld!
  Fir dat helleg Mammeland wäert kämpfen ...
  An och stierwen wäert gewannen!
  An Vedmakova gëtt ewechgeblosen .... An eng Rakéit wäert eng Dose chinesesch Fligeren opbléien.
  Jo, d'sowjetesch Meedercher sinn op der Spëtzt ... Hei sammelen d'Meedercher aus verschiddenen Universum an dréchen d'Arméi vum Himmelräich.
  Hei ass d'Anna Vinogradova am Kampf. Och e Pilot, a benotzt kaal, graziéis Been am Kampf.
  Awer béid Piloten Anna an Anastasia hunn nach net all hir Reserven an der Schluecht benotzt. Also hunn se hir BH ofgeheien an hunn ugefaang de Feind mat der Hëllef vu Scharlachnippelen ze schloen.
  Hei drécke se mat hinnen d'Knäppercher an d'Entladunge ginn ausgeléist. An d'Chinese si wuertwiertlech verbrannt.
  D'Meedercher ruffen zesummen:
  Loosst eis d'Welt ouni Béis genéissen,
  Och wann et heiansdo schwéier ass ze gleewen ...
  Kanner wäerte spillen a laachen
  A mir wäerten Onstierflechkeet erreechen - vläicht!
  D'Meedchen huet gekämpft wéi richteg Adler an Tigressen. Hei sinn all weiblech Krieger.
  Nëmmen ee Mann Oleg Rybachenko. Hien ass wéi e Jong, awer ganz muskulär a schéin. Kee Wonner, datt Fraen him gär hunn. Eigentlech ass et super en erwuessene Geescht ze sinn, awer e jonke Kierper.
  Den Oleg fiert eng Millen mat Schwäerter, schneit vill Chinesesch of a sang:
  - De Jong huet geäntwert an huet seng Wenkbrauwen geruff:
  Ech wëll Hellege Russland déngen ...
  Loosst vill Blutt vergoen
  Awer Gott kann eis retten!
  D'Natasha, de Blëtz aus hirer Scharlachroute befreit, bemierkt:
  - Russesch Gëtter si wierklech staark,
  Awer si hëllefen net déi schwaach ...
  Wann Dir Gott trei sidd Rod -
  Erstellt eng Weltmuecht!
  An d'Meedchen mat hirem bloe Ferse ass un enger Granat mat déidlecher Kraaft ënnergaangen. An huet eng Mass an e ganze Bierg Chinesen auserneen gerappt.
  Den Augustinus huet d'Zänn gebastelt a bemierkt:
  Mir si richteg Championen!
  An aus Rubin Nippel ass et wéi op d'Chinesen ze klappen. E ganz efficace a kämpft Meedchen huet sech erausgestallt.
  An all d'Schéinheeten hunn am Chouer geruff:
  - Fir de gréisste vum Kommunismus!
  A si wäerten en zousätzleche Stroum vun Energie vum fënneften Punkt huelen. An direkt hunn eng Millioun Chineesen d'Houfen zréck gehäit.
  D'Gerda, mat der Hëllef vun enger Scharlachnippel, huet eng Landmine geschéckt, bemierkt:
  Mir hunn eng flott Juegd!
  Ninja-Meedercher, déi d'Chinesen zerstéieren, hunn gekrasch:
  Mir sinn déi stäerkst vun der Welt
  Soaking all Feinde an der Toilette!
  Mir gleewen net un Ninja Tréinen,
  A mir ginn déi béis Chinesesch Gehirer!
  An déi blo Fersen vun de Meedercher wäerten erëm Erbsen vum Doud werfen, d'Haut vun de giele Zaldoten an d'Schredder räissen.
  Den Oleg Rybachenko huet nach eng Kéier geflüstert, a gesinn wéi d'Kräien d'Chinese schloen, huet hien gesongen:
  De schwaarze Kueb, am Gesiicht vum Doud, waart an der Mëtternuechtstonn op d'Affer!
  D'Margarita huet d'Bomm mam bloe Fouss geworf a gequietscht:
  - Awer Pasaran!
  Vum Navel wäert de Blëtz schécken ...
  D'Kanner sangen, an d'Meedercher vun alle Sträifen a Vëlker vun den Ausstierwen Chineesen, déi d'UdSSR ugegraff hunn, opgeholl;
  An der Welt gëtt et souwuel Trauer a Gléck,
  Rock mam Schicksal werfen eng Seine!
  Heiansdo ass de Pallas wéi e Päerd,
  Traureg an déif Joer!
  
  Mooss den Drénken ënnen vum Brëll,
  Wëllt d'Péng vun der Séil ze fëllen!
  Denkt de waarme Delirium vun den Niwwel,
  Vläicht vergëllt de Portemonnaie!
  
  Ech sinn nach ëmmer e grénge Jong
  D'Liewen ass transparent, wéi d'Mierfläch!
  Déif verléift mam Vaterland,
  Erënneren Russland an engem Lidd!
  
  D'Liewen ass wéi Päerd, déi an engem Karussell galoppéieren,
  All Moment ass wéi Waasser!
  Loosst d'Géigner numm ginn
  Sou datt den Zaldot vun der Aarbecht triumphéiert!
  
  Sief en Aarbechter a Bauer zesummen,
  Hien huet den Hammer an d'Hänn geholl, fir selwer ze schaffen!
  Et ass schwéier an d'Sonn dréit schrecklech erop,
  Pionéier ass erschöpft - midd!
  
  Awer ech schaffen net nëmme fir een,
  Ech sinn un d'rout Equipe gewinnt!
  Mir werfen all d'Schläim an de Sumpf,
  An engem Wuert, eis russesch Sprooch ass staark!
  
  D'Hänn ginn séier méi staark vun der Aarbecht,
  Dir sidd kee Jong méi - e Pionéier!
  Sou datt d'Land ënner engem kloren Himmel bléift,
  Gitt mam Beispill!
  
  Hei gouf hien als Fräiwëllegen un d'Front geschéckt,
  An hien ass de ganze Krich bis zum Enn duerchgaang!
  Yunak gouf eng Victoire fir de Komsomol,
  Den Här huet d'Schluecht vum Häerz inspiréiert!
  
  An dann d'Braut, d'Hochzäit, d'Freed,
  Am Haus héiert een d'Kannerlaach!
  Wëssenschaft wäert gewannen, Ech gleewen Alter
  Herrlechkeet an Erfolleg wäert éiweg sinn!
  Erwächen, huet den Oleg Rybachenko festgestallt datt hien e bësse méi schlofen wéi normal.
  Den Ivanhoe hat et scho fäerdeg bruecht, säi Géigner vu sengem Päerd ze schloen an den Terminator Jong huet dat net gesinn.
  Awer de Richard ass net erwächt a war prett. Lionheart huet e stompege Speer offréiert an den Oleg Rybachenko huet d'accord.
  Béid Ritter hunn sech d'Weeër getrennt. De Kinnek war méi grouss a méi schwéier. Den Oleg huet bemierkt datt, anscheinend, Seng Majestéit wollt den Ivanhoe selwer an der Final treffen.
  Gutt, wat wäert geschéien.
  Béid Ritter hunn sech d'Weeër getrennt. Rebecca Kuss Oleg Äddi. An d'Meedchen huet et passionéiert gemaach.
  Oleg notéiert:
  - Merci! Ech kann Iech e Puppelchen maachen!
  D'Rebecca huet protestéiert:
  - E Jong ausserhalb vum Bestietnes ass eng Schimmt!
  Den Terminator Jong huet geäntwert:
  - Ëmsou besser! Hie wäert e richtege Krieger sinn! Ma, ech muss goen!
  Béid Krieger sinn méi no geplënnert.
  Oleg gesinn, datt de Richard en erfuerene Kämpfer war, a ganz agil a séier, an zimlech technesch. Hei huet hien eng täuschend Bewegung mat engem Speer gemaach. Awer den Oleg ass schwéier ze verwiesselen a bewegt méi séier. A schloe de Jong mat der Bewegung vum Kierper an enger Neigung. D'Spuer ass schrecklech gebrach. Richard verpasst.
  Awer duerch e Wonner huet de Lionheart iwwerlieft. A béid Päerd hunn sech getrennt. Den Oleg huet säi Speer geännert. De Kinnek souz ongewéinlech fest am Suedel. An et ass net sou einfach him ze drécken.
  Si hunn erëm ugefaang méi no ze kommen. Den Oleg, dee vum Moment profitéiert, huet säi Kierper scharf verdréit a gläichzäiteg d'Päerd verlooss. De Schlag war sou staark, datt de Richard zesumme mat sengem Päerd erofgefall ass. Awer den Oleg krut esou en Drock, datt säi Päerd och gefall ass.
  Dunn gouf et nees Remis.
  Béid Päerd sinn opgestan ... Den Oleg huet gesinn, datt de Kinnek wierklech wéi eng Handschuesch am Suedel souz.
  An datt et nëmme mat engem Päerd erofgeet. Awer dem Richard dem Lionheart säi Päerd wäert méi grouss a méi schwéier sinn.
  Dunn huet den Oleg decidéiert op e Kamel ze transferéieren, wat seng Trophäe gouf nodeems hien en afrikanesche Krieger besiegt huet. Et war eng interessant Iddi, fäeg d'opfälleg Kraaft vum Jong ze erhéijen.
  D'Déier huet fir d'éischt ugefaang ze schéissen. Awer den Oleg sot:
  - Dir an ech sinn aus dem selwechte Blutt - Dir an ech!
  An de Kamel huet gefollegt. Et war keng Zäit fir weider ze reesen.
  An hei sinn d'Ritter nees an ënnerschiddlech Richtungen verspreet. A loosse mer mat grousser Vitesse goen.
  Den Oleg Rybachenko huet gesonge:
  - Tsok, tsok, tsok - d'Baach rullt ... Déi flott Kavallerie dreift d'Wäiss!
  An esou hu si sech zesummen. Den Oleg Rybachenko ass aus dem Spier vum Richard de Lionheart fortgaang an huet d'Mëtt vum Schild geschloen. An de Schlag war zerdréckt an huet de Kinnek vu Groussbritannien zesumme mat sengem Päerd erofgefall. Awer de risege Kamel huet iwwerlieft.
  An hei ass eng glorräich Victoire.
  Elo ass d'Finale komm. Béid Ritter hu sech bereet mat Wahnsinn a Roserei ze kämpfen.
  Den Ivanhoe huet no baussen roueg ausgesinn. Hien huet anscheinend verstanen datt de Feind ganz staark war, awer hie war prett fir den Test.
  Den Oleg Rybachenko huet sech och zouversiichtlech gefillt. Hien hat vill Erfahrung a verschiddene Kämpf. Obwuel et manner Tournoie. An hien huet verstanen datt den Ivanhoe, fir all seng phenomenal Technik, net säi Konkurrent war.
  Wéi och ëmmer, ënnerschätzt de Feind net. Ivanhoe, mat esou enger bescheidener Gréisst, huet Géigner vill méi grouss wéi hie selwer besiegt. Et heescht datt hien eppes gemaach huet.
  Den Oleg Rybachenko huet decidéiert datt et besser wier d'Attack op de Kamel weiderzemaachen. An dëst ass sérieux.
  Béid Ritter sinn nees openee gerannt. Ivanhoe souz onbeweeglech. Awer et war kloer datt hien ganz bereet war. Wann den Oleg gewéinlech vum Géigner säi Speer ewechgehäit an an d'Mëtt vum Schëld geschloen huet, huet säi Géigner d'Schëld no lénks geréckelt an de Schlag erweicht. Béid Ritter hunn sech getrennt, géigesäiteg vun hire Päerd geschloen.
  Den Oleg Rybachenko bemierkt:
  - Meng Technik!
  A si hunn sech erëm getrennt, an hir Päerd spuren, si gerannt fir sech ze treffen. Fir de Moment huet den Ivanhoe eng täuschend Bewegung mat engem Speer gemaach an d'Schëld geschloen, awer den Oleg huet d'Verteidegung no riets geholl an huet mat engem Twist zréckgezunn. Awer den Ivanhoe huet et fäerdeg bruecht ewech ze kommen. Nach eng Kéier hu si sech an engem Remis gebrach. A si hunn ugefaang fir d'drëtte Kéier méi no ze kommen.
  Den Oleg huet geduecht datt säi Géigner schliisslech einfach onheemlech séier war. Fir e Mënsch ass hien ze schlau. An ass et duerch Zoufall en Hitman? Gutt, wat de Feind méi staark ass, wat de Krich méi interessant ass.
  Den Oleg huet eng täuschend Bewegung mat sengem Spuer gemaach, a säi Géigner huet och probéiert säi Kolleg ze narren.
  Awer den Oleg ass ëmmer méi séier geplënnert, a wéi wann hien him mat engem Speer an de Bauch geschloen huet, de Schëld ëmgoen. D'Regele verlaangt mat engem Speer ze schloen, an egal wou. Nëmmen an engem aneren säi Päerd gouf als Schimmt ugesinn. Dës Kéier krut den Ivanhoe e staarke Schlag an ass zesumme mam Päerd erofgefall. Plus, d'Rüstung war nach ëmmer verschwonn, an de jonke Mann gouf schwéier blesséiert.
  Den Horn huet den Oleg Rybachenko de Gewënner erkläert. An hie krut e gëllene Becher mat Kieselstécker an natierlech eng Schatzkëscht.
  Zur selwechter Zäit, zu Éiere vum Gewënner vum internationalen Tournoi, gouf e Fest mat der Participatioun vu schéinen a sexy Meedercher ugekënnegt.
  Den Oleg Rybachenko huet vill giess a gedronk. D'Meedercher hunn gedanzt graduell hir Kleeder ofgeheien, bleiwe kaum vun dënnen Stoffstreifen bedeckt. Oleg, erschöpft, a vill deier a staarke Wäin gedronk hat, ass ageschlof.
  Hien huet vu sengen eegenen Abenteuer an anere Welten gedreemt.
  Den Oleg Rybachenko an d'Margarita Korshunova hunn elo un der Küst gekämpft an d'Samurai attackéiert.
  De Jong an d'Meedche sinn op hir Feinde gerannt, an hir Schwerter geschloen. A mat hinnen waren et Meedercher am Attentat.
  Helikoptere sinn uewen ëmkreest.
  D'Küst vu Japan ware Sand, d'Plage. A si hunn Trenches a vill Redouten gegruewen.
  Den Drot gëtt gestreckt, an et gi Maschinnegewiertierm. D'russesch Truppen maachen Feier op.
  Awer d'Kanner sinn onstierwlech, an d'Meedercher sinn Hexen mat Schutzmagie, a weder Kugelen nach Muschelen schloen se.
  Si zerstéieren d'Zaldoten vum giele Räich.
  Oleg Rybachenko schneit Samurai, féiert eng traditionell Millen. Da werft hien eng Granat mat den bloen Zänn. Verstreet d'Japaner a verschidde Richtungen.
  De Jong erënnert un de Film: "Empire of the Sun". Et war och ee Kand den Haaptpersonnage. Englesch, donkel Hoer. Iwwregens, am Laf vum Film huet hien esou vill geännert, datt ee mengt, datt verschidde Schauspiller dee selwechte Jong spillen. Och hir Hoer si méi hell. Den Oleg Rybachenko huet dëse Film fir d'éischt ouni Iwwersetzung gekuckt, an huet geduecht datt de Jong anscheinend d'Japaner no Schong gefrot huet wann hien op de Knéien war. Dann, nodeems hien Schong kritt huet, ass hien barfuß gekräizt, duerch den Drot.
  Hei ass eng interessant Perceptioun ouni Iwwersetzung. Dunn huet et geschéngt, datt de Bouf anscheinend Geméis geklaut huet, oder Iessen kritt. Wann Dir e Film mat Iwwersetzung kuckt, ass alles anescht. An d'Buch ass e bëssen anescht.
  Jo, e Barefoot Jong, besonnesch am waarme Klima vu Südchina, ass wahrscheinlech besser wéi a Schong. Obwuel fir en Englänner dëst eng Berücksichtegung vu Prestige ass.
  Hei setzt Oleg Rybachenko Schong nëmmen op der Parade, oder op enger Versammlung mam Zar. Vill méi geeschteg am Kampf ouni de Generol seng Stiwwelen. Zousätzlech ass den onstierwlechen Kierper keng Angscht virun Erkältung, Infektiounen oder Verletzungen. Also brauch hien och am Wanter keng Schong, an et ass net grujeleg duerch Schnéidriften ze lafen.
  Dat ass de Virdeel wann Dir ausgesäit wéi Dir zwielef Joer al sidd? Et ass méiglech ouni Stiwwelen ze maachen, a flimmert mat bloen, ronnen, Kanner Fersen an dat ass normal. An esouguer schéin.
  An en Erwuessene wier entschëllegt. An dofir gesäis du ëmmer wéi e Kand an et ass super. Ausserdeem huet säi jugendlecht Ausgesinn him net verhënnert datt hien Arméigeneral, Herzog gëtt a vill méi Titele kritt.
  A ginn de räichste Mann a Russland.
  Am Moment huet den Oleg eng Séissbomm mat sengem bloe Fouss geheit an eng Mass vu Japaner zerräissen.
  No deem, wéi hie päischt, a Koupe vu Kräuen deafen ginn, Häerzattacke kréien a falen op d'Truppen vum Empire of the Rising Sun. A piercéiert d'Schädel vun den Zaldoten.
  D'Margarita schneit och d'Japaner erof. A mat de bloen Zéiwe vun de Kannerféiss werft hie Boomerang vum Doud. Si erënnert den Oleg un d'Gerda. Et kéint just de Géigendeel sinn. Also ass si ze séier zu engem Erwuessene gewuess. An dëst war en Erwuessenen, souguer eng eeler Fra, awer si gouf e Meedchen. An och barfuß. A si ass vill méi handwierklech ouni Schong.
  Tatsächlech, souwuel Stiwwelen a Schong a Stiwwelen verhënneren datt Dir bewegt a laaft.
  A well onstierwlech Kanner eng méi grouss Beweegungsgeschwindegkeet hunn wéi e Gepard an all aner terrestresch Déier, briechen d'Schong op de Féiss séier. Also Oleg kämpft léiwer a just Shorts.
  Mat sengem schéinen a gutt muskuléierte Kierper geet et nach besser. Hei hat de Bruce Lee e Relief-Torso an hie léiwer plakeg op d'Taille ze handelen.
  Oleg, op der anerer Säit, huet eng propper, glat, kandlech, awer ganz staark Haut, op där et keng Narben a Verbrennunge sinn, an hie wier souguer schéin bal plakeg.
  A kuerz Shorts si sou - fir Anstännegkeet.
  An an der Makarenko Kolonie waren jonk Prisonéier an Shorts a Beaconen, a wann et waarm war, ouni T-Shirt. An esou sinn se an enger éischter kaler Joreszäit gaangen. Wat fir normal Kierper net ganz agreabel ass.
  Mee et ass elo nach ëmmer waarm. De Summer ass just um Top vu sengem Kapp passéiert, Enn Juli. An dat ass Japan, wou et zu dëser Zäit nach sou waarm an agreabel ass. Loosst et Norden sinn.
  Iwwregens, am Süde vu Japan sinn d'Wanteren zimlech mëll. An am Norden ass de Wanter zimlech kal. Obwuel d'Land relativ kleng ass. Awer de kale Stroum fléisst ronderëm den Norden, an de waarme Stroum leeft ronderëm de Süden. Iwwregens, am Port Arthur sinn d'Wantere vill méi mëll wéi zu Wladivostok. Och eng Verréckelung zugonschte vu méi waarme Mier a Stréimunge.
  Den Oleg Rybachenko kämpft an dësem wonnerschéinen a floréierende Land. Ech wëll net wierklech d'Japaner ëmbréngen. Dëst sinn net Coronavirussen, mee lieweg Leit.
  Besonnesch ënnert hinnen ginn et vill Jugendlecher déi kämpfen. Jonk japanesch Jongen sinn zimlech schéin. Si hunn méi mëll Features wéi Erwuessener a sinn net sou giel, an dofir méi ähnlech wéi d'Europäer. A japanesch Meedercher sinn och ganz schéin.
  Besonnesch a Japan erliichteren vill Fraen hir Haut, a kucken méi wéi Europäer.
  Jo, se ëmbréngen ass net ganz agreabel. Dir sidd schonn iergendwéi midd vun dëser Aart vu Bluttvergießen.
  Awer op der anerer Säit blénkt krieglech Opreegung an Iech. An Dir fänkt un de Samurai mat gewaltsam, gewaltsam Kraaft ze schloen.
  Den Oleg Rybachenko huet erëm e Turntable mat Schwerter ofgehalen. Vill Japanesch ofgeschnidden a gebrëllt:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Zar Nicholas.
  D'Margarita huet och e mäerderesche Kaddo vum Doud mat hiren bloen Zänn geworf. Vill japanesch zerräissen, a gezippt, hir Zänn verstoppt:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vu grousse Kinneken!
  Duerno fléien déi onstierwlech Kanner. A Kaddoe vun Zerstéierung falen op d'Positioune vun de Japaner. Duerch hir Schädel briechen.
  An am Mier kämpft e Meedchen mat enger gieler Horde. Dem Zerstéierer seng Crew vu Schéinheeten a Bikinis kämpfen verzweifelt géint Samurai. An d'Meedercher weisen déi héchst a Kampfklass.
  D'Marina mat hire barefouss Frënn weist eng Waff op d'Japaner. Genau brennt a pronounced.
  - Een, zwee, dräi ... Break de Japaner! Véier, aacht, fënnef! Break d'Schëff!
  An d'Meedercher ënnerstëtzen hir, gejaut:
  - Break d'Schëff!
  A blénkt kaal, ronn, rosa Fersen. D'Masha, och bal plakeg, an nëmmen Shorts, zielt d'Faass, a brécht:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum zaristesche Kommunismus!
  An och wéi e Feier. An de Mineapparat gëtt lancéiert. A rams direkt an d'Säit vum japanesche Cruiser.
  D'Masha huet begeeschtert gejaut:
  - Ech sinn en Terminator Krieger!
  An hir blo, ronn Fersen si sou verführeresch. An d'Crew besteet ausschliisslech aus Meedercher. Wat kann ech soen, et ass flott cool.
  D'Marina, probéiert hir Géigner ze ënnerzegoen, huet gekrasch:
  - Éier dem sowjetesche Vaterland! Mir wäerten ënner Kommunismus liewen!
  An en anere feindleche Kräizer ënnerzegoen.
  Et ass schéin wann d'Equipe nëmmen aus Meedercher besteet. A Meedercher lafe léiwer an der Hëtzt an hire Shorts. A si hunn et wierklech gär, an d'Häll.
  Hei huet d'Meedchen Melonica et geholl an e Boomerang mat den bloen Zänn gestart. An e puer Japaner ofgeschnidden hunn an d'Mier gefall.
  D'Melonica huet et geholl a gesongen:
  - Mäi Glawen, Glawen un de Kommunismus!
  An erëm lancéiert e mäerderesche Boomerang.
  Masha huet en anere Kaddo vum Doud fir de Feind bruecht. An elo trennt sech de kräizer vum japanesche squadron nees op. Et ass kloer datt et schlecht ass mat russesche Fraen ze kämpfen. Si wäerten den Tiger mat hiren Zänn bäissen.
  D'Natasha an der Attack huet e japanesche Offizéier an d'Halschent geschnidden. An aggressiv deklaréiert, hir Zänn verstoppt:
  - De stäerkste russesche Geescht op der Welt!
  An erëm, d'Schéinheet an engem aggressiven Ugrëff.
  D'Zoya, mat hirem bloen Ferse, huet eng Kuelebomm opgeworf. Eng ganz Mass vu Japaner ofgerappt. A si huet vill Samurai Hänn a Kapp ofgerappt. Dunn huet d'Schéinheet gesongen:
  - Ech gleewen un de grousse Kommunismus!
  An de Blëtz fléien aus hirer Erdbeernippel.
  Augustinus op der Attack wéi eng Kobra. Hei ass e klenge japanesche Panzer, dee wuertwiertlech auserneen gerappt ass vun enger Granat, déi dovu geworf gouf. An déi brennend Schéinheet huet si natierlech mat der Hëllef vun hiren bloen Zéiwen geheit.
  Nom Gesang:
  - Schwéier dem Zar Nicholas Trei! Ech wënschen him Kanner ze gewannen!
  Svetlana ass och e richtegt Déier am Kampf. Tréinen dës Japaner, wéi wa se eng Aart vu Poppen sinn.
  An de Krieger huet op der Spëtzt vun hire Lunge gebrëllt wéi de Blëtz aus hirer Erdbeernippel fléien:
  - Fir d'Zar-Ära! Den Nicholas II ass e richtegen Adler!
  A mat hirem bloe Ferse geheien d'Meedchen nach en déidlechen explosive Pak.
  Mä an der Attack an der Panzer Crew vun Gerda. D'Meedchen kämpft an engem russeschen Auto.
  An hei weist hien sech vun der beschter Säit.
  Mat blote Féiss riicht d'Gerda d'Waff a schéisst op de Feind. Eng Réibau zerstéiert e japaneschen Auto.
  Blonden am Bikini brëllt:
  - Herrlechkeet fir eist Land -
  De Satan wäert eis net iwwerwannen!
  Déi rout-Hoer Vixen an der Attack, d'Waff vun de Samurai kräischen:
  - Fir d'Gréisst vun den areschen Iddien!
  Bare Féiss weisen op d'Bréck vun der Pistoul.
  Dunn huet si gebrëllt:
  - Fir en neit Drëtte Räich!
  D'Christina, déi op de Samurai schéisst, bemierkt:
  - D'Zukunft vun Däitschland läit virun! An der Tëschenzäit kämpfe mir fir tsaristesch Russland!
  An hien dréckt och de Pedal mat senger bloer Ferse.
  D'Magda, déi op d'Feinde schéisst, huet aggressiv erausginn, hir Zänn gespaart:
  - Mir ginn nei gebuer a si méi cool wéi Russland!
  A si blénkt pearly Zänn. Jo, dat si véier ganz kämpfend Kärelen. Méi genee, d'Meedercher, déi bal plakeg sinn, awer ganz schéin, a kämpfen.
  D'Gerda, schéisst op d'Japaner, huet geflüstert:
  - Alles ass vermëscht, vernetzt,
  D'Klacke vun der Notiz klingelen ...
  Falsch Wourecht, richteg Ligen
  Meedercher an bloe Knöchel!
  D'Charlotte, déi mam Samurai mat enger Maschinnegewier gekrabbelt huet, huet gebrëllt:
  Schatten, Schatten, Schatten, Schatten...
  Dem Petrel säi Schiet ...
  An dréckt den Ausléiser mat hirer bloussem Fiel, huet dat rout-Hoer Meedchen gekrackt.
  Christina, de Feind zerstéiert, huet bestätegt:
  Steigt nees iwwer d'Land!
  A mat enger Erdbeernippel wäert hien den Hond drécken, an d'Kanoun schéisst e Projektil. An hie geet direkt an d'Munitiounsdepot. An déi ganz Batterie wäert op eemol huelen an explodéieren.
  D'Magda huet dem Géigner seng graziéis Meedchen Been mat de bloe Fanger geschloen, huet gekackt:
  Schatten, Schatten, Schatten, Schatten...
  Dem Petrel säi Schied!
  D'Gerda huet de Knäppche mat der Scharlachroute vun hirer Këscht gedréckt an e Projektil op de Feind geschéckt, erausginn:
  - Et ass Payback Zäit!
  D'Charlotte huet mat der Hëllef vun hire bloen Zänn gebrannt, gejaut, hir Zong erausgestreckt:
  - Schatten, Schatten, Schatten, Schatten,
  Dem Petrel säi Schied!
  D'Christina, mat enger Rubin Nippel op déi japanesch Zaldoten ze schéissen, huet erausginn:
  - An engem Wirbelwind vu Leed an Ierger!
  D'Magda huet mat der Hëllef vun hiren bloen Zéiwen de Feind geschloen a gequitscht:
  - Dir kënnt eis net an eng Revolutioun lackele!
  D'Gerda huet d'Japaner berühmt mat engem ronnen, bloen, girleschen Ferse geklappt a bemierkt:
  - Nëmmen Kinneken hu vill Problemer!
  Meedercher, tatsächlech, natierlech, sinn Arier vum héchsten Niveau. Elo ass Däitschland onroueg Land a Kris. Den Hitler huet d'Presidentschaftswahlen verluer, a seng Chancen op d'Muecht si scho mëll. An hien huet nëmmen eng relativ Majoritéit am Reichstag.
  Oleg Rybachenko, géint d'Japaner, huet sech drun erënnert datt eppes ähnlech a Russland geschitt ass.
  Wann Zhirinovsky, dee mat Hitler verglach gouf, huet d'éischt Plaz an de Wahlen fir d'Staatsduma gewonnen, awer konnt net nëmmen Erfolleg entwéckelen, mä och seng Positiounen halen.
  De Jong huet e puer Stäre mat den bloen Zéiwen geheit. Si hunn de Bauch vun enger Dose Japaner opgerappt. Dunn huet de Bouf nach eng Kéier geduecht.
  Datt Zhirinovsky e Feigling ass an hien huet d'Séil vun engem Hues. Wat de Wieler gefillt an net fir hien an de Presidentschaftswalen a Russland gestëmmt huet.
  Den Terminator Jong huet geflüstert, an d'Kräien hunn ugefaang op d'Japaner ze falen, déi, iwwerrascht, e Batter Ram ginn. An duerch d'Käpp vun de Samurai duerchbrach.
  Dunn huet de Bouf nach eng Kéier geduecht. Hei denken d'Leit dacks onlogesch. Tatsächlech goufen se op eng Kéier vum Jeltsin verféiert. Och wann et kloer war datt de Boris net mam Intellekt blénkt. An datt de Manager vun him mëttelméisseg ass. Dat Wichtegst ass, datt de Jeltsin haartnäckege ass, mat engem pathologesche Wonsch d'Team z'änneren, dat ass, d'Personal Leapfrog ze arrangéieren. An dëser Hisiicht ass Lukashenka him ähnlech, och gär d'Personal ze shuffelen an Shilov fir Mylov z'änneren. Och wann ze dacks Personalrotatioun schiedlech ass.
  Zum Beispill gouf den aachte Premier Rumos scho gefilmt. An op seng Plaz en nach méi schlëmmer setzen. De Lukashenka huet allgemeng ugefaang iwwer d'Jore verréckt ze ginn. A souguer säin eegent Entourage huet ugefaang ze verstoen datt den Diktator komplett net genuch ass. Kee Wonner, datt vill Manager an d'Présidence gaangen sinn. Et gouf eng Spaltung an der regéierender Elite.
  A wéi huet de Lukashenko sech mam Coronavirus behuelen? Säi Verhalen ass just verréckt! Awer a klenge Wäissrussland kënne Quarantänmoossnamen an d'Zoumaache vu Grenzen e staarken Effekt hunn. Ausserdeem gouf et e Virsprong an der Zäit.
  Awer de Lukashenka huet sech d'Gesondheet vun de Leit net respektéiert. A Wäissrussland huet Italien a China iwwerholl wat d'Zuel vun den infizéierten ugeet.
  Duerno huet d'Majoritéit vun de Wäissrusser den Diktator gehaasst. An nëmme massive Wahlbedruch, de Gebrauch vun administrativen Ressourcen, wilde Drock op de Wieler, hunn d'Chance ginn, déi sechst Presidentschaftswahlen a Wäissrussland ze gewannen.
  Den Oleg Rybachenko huet eng verréckt Päiperlekstechnik mat Schwerter gemaach, eng Dosen Samurai ofgeschnidden a gesongen:
  - Mir verspriechen ouni Schwieregkeeten, et stëmmt, jo! Awer dann, mat wéi enger Schwieregkeet fale mir all spéider an den Ofgrond!
  An dem Jong säi bloe Ferse huet de mäerdereschen Doudespak vun hirem Séi gestart.
  Jo, Behandlung fir Coronavirus ass ganz deier an iwwerschafft d'Gesondheet. Also huet den Diktator Lukashenka näischt gespuert andeems hien refuséiert dréngend Mesuren ze huelen. A wat de Coronavirus ass, muss hien nach a senger eegener Haut erliewen. Russesch Gëtter a méi héich Muechten bestrofen Diktatore fir Frivolitéit. Am Allgemengen spuere just kriminell Regierungen op d'Gesondheet vun de Leit.
  Den Oleg Rybachenko huet eng hausgemaachte Bomm mat sengen bloen Zänn geheit. Hien ass elo en onstierwleche Jong. A gebrëllt op der Spëtzt vu senge Lunge:
  - Herrlechkeet fir d'Land vu Russland, wou d'Leit wéi Adler sinn!
  D'Margarita huet eng Fanreceptioun ofgehalen, an d'Feinde zerstéiert, gekrasch:
  - Dëst ass eist Land! Russland ass eis!
  An de bloe Ferse vum Meedchen huet e Kaddo vun der Zerstéierung un d'Feinde geschéckt.
  D'Margarita päift erëm, an d'Kräien falen op d'Käpp vun de japanesche Zaldoten.
  An näischt kann et retten.
  D'Meedchen ass ganz kämpft a cool genuch fir all Kraaft vum Feind ze briechen.
  D'Natasha ass op der Offensiv ... Si schneit d'Feinde of.
  An hei am Himmel Alenka mat hirer Crew.
  Fënnef Meedercher an engem risege Fleeschraaft mat dräi Blades.
  D'Alenka schéisst aus enger Fligerkanoun, zerstéiert d'Japaner a rifft:
  - Zu Éier vum Papp-Kinnek!
  Anyuta trefft de Samurai mat Maschinnegewierer a rifft:
  - Mir gewannen net ëmsoss!
  Alla fällt eng Bomm op japanesch Positiounen a rifft:
  - A Bierger a Mier!
  D'Maria huet och aus enger Fligerpistoul geschoss. D'Samurai zerräissen an uewen op hir Lunge gekrasch:
  - Gott sei Dank!
  D'Marusya huet eng Mine aus der Gebärmutter vum Helikopter gestart. Si sprang op, huet d'japanesch Zaldoten ausgeschloen.
  An d'Heldmeedchen huet geklappt:
  - Eist ganzt Land!
  Déi fënnef hunn de Samurai grëndlech ugeholl. An den Helikopter bréngt präsent no präsent op d'Japaner erof.
  Et ass schwéier déi zaristesch Arméi ze stoppen. Besonnesch wann et esou Pilote sinn, an Anastasia an Akulina.
  Anastasia Vedmakova kämpft an hire Shorts. A schéckt e Killer Kaddo vun Zerstéierung un de Feind.
  Dunn huet si gesongen:
  - Dee beschten Zar Nicholas op der Welt!
  An erëm, mat der Hëllef vun bloen Zänn, zielt hien eng Fligerpistoul. An klappt aner japanesch Ace.
  Akulina Orlova kämpft och brav. A zerstéiert d'Japaner grëndlech. An hie benotzt seng blo Zänn. An nees en anere Fliger vum Land vun der Rising Sonn schéisst erof. Da brëllt et, a ganz aggressiv:
  - Ech sinn e Krieger loosse mer just soen, just super!
  A wink op Géigner. Wéi, Dir hutt nach ëmmer net déi geringste Chance vun engem Samurai. An d'Meedercher wäerten Iech definitiv auserneen räissen.
  D'Anastasia Vedmakova klappt erëm e japaneschen Auto erof. Méi präzis, e primitivt Fliger chirpt:
  - Mir ginn eis Séilen fir eist Heemechtsland,
  A mir wäerte stoen a gewannen erëm!
  D'Akulina Orlova huet en aneren Auto mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn geklappt a gequitscht:
  - Éier dem kinneklechen Vaterland! Herrlechkeet an den Zar Nicholas II!
  An de Krieger huet nach eng beandrockend Wendung gemaach. An zwee japanesch Fligeren kollidéiert. An Sperrholz a Schutt gefall a verschiddene Richtungen.
  Bis elo ass Japan grondsätzlech manner wéi Russland als Fliger. Ausserdeem huet si nach ëmmer keng Chance fir eng laang Zäit ze halen. D'Russen si ganz staark.
  Also d'Panzer landen souguer.
  D'Crew vun der Elizabeth op der "Alexander den Drëtte" rennt an d'Schluecht. Trotz sengen beandrockenden Dimensiounen, ass de russesche Panzer liicht op d'Küst geklommen an ass net am Sand gestoppt.
  Also d 'russesch arméi beweegt sech och mat hëllef vu mächtege panzer, déi kapabel sinn all muecht ze schlepen.
  D'Elisabeth schéisst eng Kanoun mat hiren bloen Zänn a seet mat Kraaft:
  - Eis Heemecht ass Russland,
  Ginn méi glécklech an der Welt!
  Elena brennt Maschinnegewierer. D'Samurai falen erof wéi gefall Beem vun de Bläi Kaddoe, déi d'Meedercher ausschécken.
  D'Elena seet mat engem laachen:
  - Eis Mammeland wäert méi schéin ginn,
  Serve d'Meedercher vu Russland!
  D'Ekaterina huet hir blouss Ferse gedréckt. Si huet e Projektil vu kolossaler déidlecher Kraaft geschéckt. Eng Mass vu Japaner zerräissen a gequitscht:
  - Fir kinneklech Victoiren!
  Euphrasia, d'Japaner mat Raupen zerdréckt, bemierkt:
  - Net nëmmen kinneklech, mä och eis!
  D'Elena huet erëm mat hiren bloen Zänn gebrannt. Si huet de Samurai an zerräissene Stécker gerappt, a gequietscht:
  - Jo, fir eis grouss Victoiren!
  D'Elisabeth huet Maschinnegewierer ofgeschoss. Gutt, hatt huet e zerdréckende Tank. Also schloen d'Japaner.
  D'Meedchen huet gesongen, de Samurai a Massen ofgeschnidden:
  - Et gëtt keng méi schéin Motherland-Russland,
  Kampf fir hatt a fäert net ...
  Et gëtt kee Land, gleewen Russland ass méi schéin,
  Mat eis Ukraine, Wäissrussland!
  D'Ekaterina, déi op d'Feinde schéisst, huet d'Zänn gebastelt, huet hir blo Ferse op den Ausléiser gedréckt a gebrëllt:
  - Fir Russland, dat ass dat schéinst vun allem!
  Euphrasia, an der Frenzy vun de Samurai geschnidden an déi giel Zaldoten ofgeschnidden, aggressiv erkläert:
  - Russland stoung, a wäert stoen wéi e Fiels!
  An den Tank "Alexander den Drëtte" beschleunegt. Et ass schued, awer et ass schued datt den Zar Alexander III mat nénganzwanzeg gestuerwen ass. Wann hie méi laang gelieft huet, huet Russland vläicht den éischte Krich mat Japan gewonnen. An da wier d'Autokratie onwahrscheinlech an oniwwersiichtbar. An am Éischte Weltkrich ass de Putsch am Februar scho geschitt, wéi Russland um Enn vun der definitiver Victoire war.
  Awer wann et keng Néierlag am Krich mat de Japaner wier, wier et kee Gedanke. An dat heescht en Hotbed vun Onrouen an all Zorte vu Verschwörungen. Zousätzlech, am Prinzip, gesond wéi e Stier, kéint Alexander den Drëtte méi laang liewen. An hie kéint et gutt fäerdeg bréngen den Éischte Weltkrich perséinlech ze gewannen? A wat? Den éisträichesche Keeser, deen an d'Schluecht mat Russland Franz koum, gelieft sechsanzwanzeg Joer, a korrigéiert aachtsechzeg. An hien ass 1916 gestuerwen! An datt den Alexander den Drëtte net esou laang oder nach méi konnt liewen?
  Op alle Fall gëtt Russland elo vum Nikolaus II regéiert. A seng Herrschaft ass laang.
  Hien ass scho virun der Catherine II an Dauer. An esou kann et och de Peter de Grousse blockéieren. Oder vläicht Ivan de Schrecklechen. Richteg, hien huet eng Zäit laang reng nominell regéiert.
  Elizabeth brennt erëm. Brécht e japaneschen Auto, a setzt seng Zänn seet:
  - Ech gleewen un der Ära vum Kommunismus!
  A wénkt op seng Partner!
  D'Elena mowt de Samurai mat engem Ausbroch vu Maschinnegewierer erof, a seet hir wäiss Zänn:
  - Et gëtt eng nei Ära an d'Sonn opgoen!
  An erëm, mat der Hëllef vun bloen Zéiwen, d'Meedchen Feier.
  D'Ekaterina, déi op hir Géigner geschoss huet, huet aggressiv erausginn:
  - D'Ära vum Zar Nicholas II wäert ganz herrlech sinn!
  An d'Meedchen wäert op hire Partner blénken. Gutt, si maachen dat gär.
  An den Tank zerstéiert d'Japaner. An Darm d'Zaldoten.
  Zwee däitsch Fraen kämpfen um Himmel: Albina an Alvina. Si hu schonn all déi éischt véier Grad vum St. An dat éischt Kräiz aus Sëlwer. Déi zweet ass Sëlwer mat engem Bogen. Déi drëtt Kräiz ass gëllen. Weider Gold mat engem Bogen. An de fënneften, deen d'Meedercher wierklech wëlle kréien ass gëllen mat klengen Diamanten. De sechsten Grad vum Kräiz ass Gold mat engem Bogen an Diamanten. An et gëtt och de siwenten Grad - e Platin Kräiz mat Diamanten, an den Aacht: e Platin Kräiz mat Diamanten a Bogen. Déi lescht Kräizer si méi grouss wéi déi gëllen an hunn méi Diamanten op hinnen. An de Bogen war och mat Diamanten besat.
  Sou vill wéi aacht Grad, a wat méi héich ass de Grad. Wat méi Sue fir all Mount fir d'Liewen bezuelt ginn. Ausserdeem kréien d'Inhaber vun engem Diplom mat Diamanten net nëmme Sue fir d'Auszeechnunge selwer bezuelt, awer och d'Ierwen. Mat Gold Kräizer mat Diamanten - fofzeg Joer, a Platin Kräizer mat Diamanten - honnert Joer!
  Auszeechnunge mat Diamanten si rar, awer si kënne fir eng laang Zäit net nëmmen den Held selwer, awer och d'Nofolger bidden.
  A Meedercher aus Däitschland probéieren ganz schwéier hinnen ze verdéngen.
  D'Albina schéisst e japanesche Fliger erof, schéisst mat hiren bloen Zänn, a kierzt:
  - Mä de grousse Räich ....
  D'Alvina huet en aneren Auto aus dem Land vun der opgaangener Sonn ofgeschnidden an ass mat Kraaft weider gaang:
  - Mir hu gesot, net ze dreiwen!
  D'Albina huet de Fliger ëmgedréit, e Burst geschoss. D'Japaner beliicht wéi eng Käerz.
  Dat blondt Meedchen huet gekacht:
  - Fir d'Gréisst vum aresche Kommunismus op der ganzer Welt!
  D'Alvina huet e Samurai Auto geschloen an huet gekënnegt:
  - Fir eise grousse Succès!
  A mat hiren bloen Zänn huet si erëm e mäerderesche Kaddo vum Doud geschéckt.
  Däitsch Meedercher waren extrem staark Stealer. An elo ëmbréngen se d'Feinde vu Russland. Mee si kënne grad esou gutt russesch Zaldoten ëmbréngen. Si sinn Söldner.
  De Lermontov huet iwwer esou Leit geschriwwen;
  Mee wat e Wonner vu wäitem
  Wéi honnerte vu Flüchtlingen ...
  Erschéngt eis duerch de Schicksalwëll,
  Fir Ruhm a Rang ze fänken!
  D'Albina huet aggressiv bemierkt wärend déi nei Japaner mat groussem Selbstvertrauen erofgeschloen huet:
  - Ech sinn dee Beschten op der Welt!
  D'Alvina huet en anere japanesche Pilot ofgeschnidden, huet och geäntwert, a weist hir Zong:
  - Net! Ech sinn déi bescht vun der Welt!
  D'Albina huet versöhnend gesongen, japanesch Fligeren erofgeschoss:
  - Mir sinn déi bescht vun der Welt
  Mir wäerten all d'Feinde an der Toilette drénken ...
  D'Vaterland gleeft net un Tréinen -
  Mir ginn déi béis Oligarchen am Gehir!
  Awer ënner deenen anere Krieger vun der Friemlegioun kämpft och d'Jane Armstrong. Schéint britesch Meedchen. A mat hir an der Equipe och exklusiv de fairen Geschlecht.
  Krieger natierlech barfuß an an engem Bikini.
  D'Gertrude huet d'Waff mat hire bloen Zänn gelueden. A Malanya huet gezeechent a geschoss.
  Déi japanesch Kanoun ass ëmgedréint.
  D'Monica huet geziddert, wénkt mam Kapp.
  - Herrlechkeet fir Groussbritannien!
  D'Jane Armstrong huet gesonge wéi si hir Maschinnegewier ofgeschoss huet:
  - Regel Britannia den himmlesche Mier,
  Mir wäerten ni Sklave sinn!
  Herrlechkeet un eisem englesche Land!
  Gutt, Russland huet en Zar!
  An erëm wäert de Krieger et huelen a ganz präzis schéissen. An de japanesche Panzer gouf a Stécker opgedeelt.
  D'Gertrude, déi d'Feier gefouert huet, huet et geholl a gesongen:
  - Hell Sonn vun Hoffnung
  D'Land nees eropgeet...
  Mir gewannen wéi virdrun
  A si sinn op Spazéieren gaangen!
  An déi englesch Fraen a voller Schwong a Kampf Trance.
  Den Oleg Rybachenko kämpft mat de Japaner. Hien ass ganz ähnlech dem Jong aus dem Cartoon Conan. Nëmmen nach méi séier. An dofir ginn dës Samurai gedrescht. Et ass kloer, datt Japan keng Chance géint esou eng Equipe huet.
  Den Terminator Jong huet mat bloe Fouss eng Granat geholl a geworf an aggressiv gesongen:
  - Gitt e risegt Land op,
  Opstoen fir e Kampf zum Doud!
  Mat enger ganz donkeler Armada,
  An déi giel Hord!
  D'Margarita huet och mat hire Schwäerter eng dräimol Millen geholl a geschnidden. Dann
  Mat hirem bloe Ferse huet si eng Rëtsch Granaten geschloen, déi de Messenger-Jong op si geheit huet.
  Eng Mass vu Japaner zerräissen a gesongen;
  Mee noble Roserei
  Rippen wéi eng Welle ...
  Et gëtt e Vollekskrich -
  Hellege Krich!
  Jo, dëst ass e puer onstierwlech Kanner, si si ganz aktiv fir Feinden ze zerstéieren an ze hacken. Vun esou Tomboys kommen net Samurai Barmhäerzegkeet. Awer op alle Fall, hei besteet déi ganz zaristesch Arméi aus Helden, an déi richteg Gewënner.
  Den Oleg Rybachenko, de Géigner schneiden, huet bemierkt:
  - Keng Barmhäerzegkeet, keng Barmhäerzegkeet, keng Barmhäerzegkeet fir de Feind!
  Ech sinn iergendeen, ech sinn iergendeen, ech wäert d'Arméi mat engem Schwäert räissen!
  An de Jong wäert erëm an engem speziellen Beräich fläischen. An d'Keewe wäerte liichtschwaache sinn, an d'Schädel vun den Zaldoten aus dem Land vun der opgaangener Sonn mat hirem Schnéi stierwen.
  
  Däitsch Panther's HELL Grinsen
  ANNOTATIOUN
  Däitsch Meedercher konnten esou e "Panther" maachen, dee Kapp a Schëlleren méi staark ass wéi sowjetesch Panzer. Als Resultat hunn d'Wehrmacht de Stroum vum Krich ëmgedréit an ugefaang ze gewannen. Wann Meedercher barfuß kämpfen, kënnen se net gestoppt ginn.
  . KAPITEL #1
  Wann de sowjetesche Panzer T-34 e Schock fir d'Däitschen war, dann hunn d'Nazien dorop reagéiert mat engem nach méi formidabelen an effektiven Panther-2. D'Gerda an d'Charlotte hunn e grondleeënd neien Tank entwéckelt. Mat engem schmuele a klenge Tuerm. D'Zuel vun de Crewmemberen gouf op véier reduzéiert. De Motor an d'Transmissioun goufen zesummen an iwwer gesat, an d'Gearbox um Motor selwer. D'Gewiicht vum Tank gouf op sechsdrësseg Tonnen reduzéiert. Zur selwechter Zäit ass d'Säitbewaffnung wéi déi vum "Tiger" -2 op 82 mm ënner Steigungen. An d ' stier vum gehäuses ass 120 mm ënner grousse steigungen, an d' tierm vum tuerm ass 150 mm, d ' säiten sinn 82 mm an och mat pisten. Mat engem Motor vu 700 Päerd war esou en Tank mobil a manöverbar. Säi Chassis gouf och méi hell a méi einfach ze reparéieren, a méi passabel. E puer vun den Elementer goufen aus dem Rumm erausgeholl. D'Héicht vum Tank ass nëmmen 1,80 Meter.
  Säin Optrëtt koum als Schock fir d'sowjetesch Truppen. Den Auto ass net wierklech op d'Kursk Bulge gepackt. Et huet ugefaang an d'Serie eréischt am September vum véierzegdrëtte Joer verëffentlecht ze ginn.
  Awer während dem Mainstein Konterattack gouf dësen Tank fir d'éischt masseg benotzt.
  An d'Gerda selwer mat hirer Equipe huet un der Schluecht deelgeholl.
  Trotz der Frost waren d'Meedercher a Bikinis a Barfuß, sou couragéiert Stealer.
  Bis elo hat den panzer déi al 75-mm laangfass-kanone, déi genuch war, fir de feind ze besiegen.
  D'Gerda huet e Kanouneschoss mat hiren bloen Zänn geschoss an de sowjetesche Gefier an d'Stir geschloen.
  Dunn huet de Krieger gekrasch:
  - Herrlechkeet fir d'Iddie vun der arescher Brudderschaft!
  Dëst Meedchen huet d'drësseg-véier ganz passend gesat.
  Dann d'Charlotte, wéi geschloen, vun enger Schnellfeierkanoun. A schloe den Tank direkt am Zentrum vum Tuerm. An brëllen:
  - Fir grouss Victoiren!
  An dann huet d'Christina geholl a gebrannt. D'Meedercher hunn sech ëmgedréint ze schéissen, an esouguer kaal Féiss benotzt.
  De Krieger huet gesonge:
  - Meng Victoire waart op mech!
  Magda huet och geschloen. D'Meedchen huet och hir blouss Zänn benotzt, an huet en anere sowjetesche Auto geknackt:
  - Am Numm vum Jesus!
  Véier däitsch Meedercher schaffen grëndlech. A ganz effektiv.
  An en aneren Tank klappt eraus. D'Krieger hunn wéi e Kämpferbataillon geschafft.
  Si hunn véierzeg sowjetesch Panzer an enger Schluecht geschloen, si selwer kruten e puer Hits, déi ricochetéiert hunn.
  Dem Mainstein säi Konterattack huet a Kraaft gewonnen, an d'Däitschen konnten d'sowjetesch Truppe besiegen an iwwer d'Dnieper geheien.
  Et war déi éischt grouss Victoire a Méint. An d'Nazien konnten den Dnieper festhalen.
  Mee am Januar ass d'Rout Arméi nees fortgaang, dës Kéier bei Leningrad, a konnt et fäerdeg bréngen. True, de Versuch, den Dnieper am Süden erëm ze zwéngen, ass gescheitert, awer d'Spär vu Leningrad gouf geläscht. Op dësem Hannergrond hunn d'Däitschen am Zentrum a virun allem um Tour vun der Dnieper gehalen. Déi hefteg Schluechte am Wanter hunn der Rouder Arméi an dësem Secteur kee Virdeel ginn.
  Natierlech huet den neien panzer "Panther" -2 eng roll gespillt. Hien huet sech als Erfolleg erausgestallt. Schnell a gutt geschützt. Bal zweemol méi hell wéi den "Tiger" -2, a praktesch net schlëmm wéi dësen Auto bei der Buchung. Iwwregens, "Tiger" -2 ass net an d'Serie gaangen. Amplaz eng méi mächteg Ännerung vum Panther-2 ass net erschéngt, nëmmen eng Tonne méi schwéier.
  An den Hitler huet den Tiger-2 bestallt fir nei entworf ze ginn fir d'Rüstung vill méi déck fir dat Gewiicht ze maachen. Op Käschte vun der Pistoul gouf et Sträitfäll - fir de Kaliber vun der Pistoul ze erhéijen oder net. Trotzdem, gréisser kalibers manner feierrate, präzis a stock vu geschosse.
  Hei ass déi al Pistoul vum Panther, et ass gutt mat senger Aufgab. A souguer den IS-2, klappt an d'Stir.
  Also ass et derwäert ze änneren? Obwuel de geschoss kleng ass an net ze vill zerstéiert.
  "Panther" -2 B, mat enger 88-mm-Pistoul als Ganzt, war eng Maschinn, déi méi oder manner d'Militär passt.
  Am Fréijoer sinn d'Däitschen an d'Offensiv op der italienescher Front gaangen, a profitéiere vun der temporärer Paus am Osten.
  A si hunn et fäerdeg bruecht d'alliéierten Truppen an dësem Secteur vun der Front ze besiegen. D'Erscheinung vum ME-262 huet och zum Erfolleg bäigedroen. Den neie Fighter war e Schock. Et erschéngt méi fréi wéi d'real Geschicht, duerch déi Experten iwwerzeegt Hitler net e Blitzblomer ze maachen, als en effikass Modell. Zousätzlech, amplaz vun der Rakéitenoofwiersystem Fau Programm Prioritéit fir d'Entwécklung vun Jet Fligere. An dat huet de Verlaf vum Krich beaflosst. An d'Charlotte an de Gerd hunn den Hitler dovunner iwwerzeegt.
  Wat se soen ass datt Rakéite wierklech net effikass sinn wéinst hirer gerénger Genauegkeet an héije Käschte. Awer Jetfliger sinn d'Zukunft. Ausserdeem ass de ME-262 relativ einfach ze managen, an als Resultat ass et fir Aces verfügbar. An et ass schwéier him ze schloen. Méi grouss Fluchgewiicht vum Gefier huet et méiglech, d'Rüstung drop ze hänken, an zwee Jetmotoren, an déi vertikal Manöverbarkeet ass beandrockend. A mächteg Waffen hunn et méiglech gemaach, en Auto an engem Wee erof ze bréngen. Zwee Meedercher, déi Aces an hirer éischter Schluecht ginn, hu sech besonnesch gutt gewisen: Albina an Alvina.
  An der Regel hu si bal plakeg gekämpft, nëmmen a Shorts an engem dënnen Stoffstreifen op der Këscht. A si hunn Wonner gemaach.
  D'Albina huet en Tour gemaach. Si huet hire blote Fouss op de Pedal gedréckt. En amerikanesche Fliger erofgeschoss a gesongen:
  - Fir d'Muecht vum aresche Kommunismus!
  D'Alvina huet den Auto vun den Alliéierten ofgerappt a weider mat den bloen Zänn geschoss. An hatt huet gekrasch:
  - Fir eis Kärelen!
  D'Meedercher sinn iwwerraschend an extrem kämpfend a krieglech. Si zerstéieren ganz berühmt Alliéierten am Himmel.
  An esou rosen Rechnungen gewannen.
  D'Nazien hu schonn d'Alliéierten ausgeschloen, vill Gefaangenen a Trophäen aus Italien gefaangen. Awer op der Insel Sizilien si se vun der mächteger Marine vun den Alliéierten bedeckt.
  Am Summer preparéieren d'Alliéierten eng Landung a Frankräich. Awer si sinn an enger ängschtlecher Stëmmung. Déi Däitsch si méi staark ginn an hunn déi bescht Panzer vun der Welt. A Jet Kämpfer sinn och déi bescht vun der Welt, nëmmen et sinn ongeféier dausend vun hinnen bis elo, net esou vill.
  Awer si si ganz déidlech.
  Am Summer, an Stalin bereet eng Offensiv. Awer d'Aufgab ass méi schwéier wéi an der realer Geschicht. Et gëtt kee Balkon zu Polissya, an den Dnieper ass nach ëmmer e seriöse Hindernis. An déi däitsch Verteidegung ass staark.
  Awer déi däitsch Panzer si wahrscheinlech fir de Moment besser. An och Fligeren. Hei koum TA-152, d ' evolutioun vum focke-wulf, an sou eng maschinn ass e ganz eeschte fliger. A gläichzäiteg multipurpose. An ass fäeg Géigner ouni Zweiwel erof ze schéissen. Mächteg Waffen a Rüstung. An déi bescht Fluch Leeschtung a Vitesse.
  Déi Däitsch souwuel an der Loft wéi um Land kruten besser Ausrüstung. Mee si hunn nach net genuch. A si hunn d'Kraaft gesammelt a waren an der aktiver Verteidegung.
  D'Rout Arméi, mat Hëllef vun den neien IS-2 an T-34-85 Panzer, ass op d'Offensiv gaangen. Den Haaptschlag gouf am Zentrum ausgeliwwert. En Deel vun de Kräften huet awer och dem Dnieper säin Tour geschloen. D'Däitsch ware bereet, de Schlag ofzeleeën. Obwuel e bësse méi fréi hunn d'alliéierten Landungen an der Normandie ugefaang.
  Et war erfollegräich am Ufank. Awer dunn hunn d'Panzer eng zerstéierend Konterattack gestart. Selbstfahrend Pistoul E-10, eng ganz liicht a kleng Selbstfahrend Pistoul mat zwee Crewmemberen, déi ufälleg sinn, huet och un de Schluechte deelgeholl, einfach d'Alliéierten ze kräischen. Eng ganz niddereg Silhouette vun 1,2 Meter, e Gewiicht vun zéng Tonnen, an e Motor vu 400 Päerd hunn eng cool Mobilitéit gesuergt. Zur gläicher zäit, d ' frontalbewaffnung vun 80 mm op engem groussen steigung huet den auto bal net duerchdrénglech fir d' steier vun den alliéierten. An éischter kleng, schei. A si sténkt hir Alliéierten wéi eng Bei. An d'Däitschen hunn d'Alliéierten zerstéiert. D'Albina an d'Alvina hunn jidderee méi wéi dräihonnert Fligeren erofgeschoss an all krut d'Ritterkräiz vum Iron Cross mat Sëlwer Eichenblattschwerter an Diamanten. Dës Meedercher ware just erstaunlech.
  A si hunn jiddereen ouni Probleemer an hirer Effektivitéit zerstéiert.
  D'Albina huet mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn de Kämpfer op de Feind geriicht an huet ugefaang hien mat hirer wilde Roserei ze schloen. An dunn sinn dräi Kämpfer an en Alliéierten Bomber a Brand gefall.
  De Krieger huet geschwat:
  - Fir Preisen!
  Alvina huet weider d'Alliéierten vun der Kraaft zerstéiert, a wuertwiertlech verbrennt. An hatt huet gekrasch:
  - Fir den Drëtte Räich!
  An erëm, mat bloen Zänn, huet si d'Fligerwaffen op d'Zil geriicht. An et huet sech super erausgestallt.
  Alvina tweeted:
  - Mir si grouss Tiger, d'Ausféierung vun der Kinnigin!
  D'Albina huet en aneren englesche Fliger ofgeschnidden, et gefëmmt a gekackt:
  - Wann d'Fra eng Tigress ass, da wäert si de Mann zerräissen, och wann hien net e kompletten Iesel ass!
  An dréckt de Pedal mat senger bloer Ferse.
  D'Alvina, déi op Géigner schéisst, a se mëscht, bemierkt:
  - Kaal Féiss vun engem Meedchen, all Mann gëtt gezwongen ënner der Ferse ze krauchen!
  Albina, nodeems se en anere Fliger vun den alliéierten Kräften erofgeschoss hunn, ass eens:
  - E Mann bei der Vue vun enger bloer weiblech Ferse gëtt e voll Filz Stiwwel!
  D'Alvina, mat hire bloe Fanger, huet en aneren Auto aus Groussbritannien ofgeschnidden, hir Zänn ofgeschnidden, si huet erausginn:
  - E barfouss Meedchen wäert e vollen Mann undoen, och wann e gewinnt ass, aner Stiwwelen ze maachen!
  D'Albina, d'Amerikaner erofgeschloen, bemierkt:
  - E Mann soll staark sinn wéi eng Eech, an net erlaben datt Chips aus him ewechgeholl ginn wéi vun engem Stomp!
  D'Alvina huet liicht domat averstanen:
  - Eng barfuß weiblech Ferse, e Mann gëtt op d'Zil gesträift, an d'Oueren geschloen!
  D'Albina huet d'Thema e bësse geännert, en aneren Amerikaner ofgeschnidden:
  - En Zaldot ass Flint, wann de Verstand net e Cobblestone ass!
  D'Alvina huet de Feind mat hire bloe Fanger ausgeschloen, an de Fiels vun den Zänn huet festgestallt:
  - E Mann ass e richtegen Diamant wann hien en Häerz vu Gold an Eisennerven huet!
  
  D'Albina, nodeems en en aneren alliéierten Fliger erofgeschoss huet, huet gekënnegt:
  - E Mann muss esou staark sinn wéi Stahl, awer sou knapp wéi e Stomp!
  D'Alvina huet aggressiv bemierkt wéi si en amerikanesche Fliger ofgeschnidden huet:
  - Eng Persoun soll en Adler Auge hunn, an d'Héieren soll net wéi dat vun enger Kräh sinn!
  D'Albina, de Feind erofgeschloen, huet gekrasch:
  - E Mann huet nëmmen de Courage vun engem Adler, awer tatsächlech ass de Charakter meeschtens en typesche Poulet!
  D'Alvina huet aggressiv bemierkt, den Amerikaner mat engem Kampfsprang ofgeschnidden:
  - Et gëtt keng hässlech Fraen, et gëtt nëmmen eekleg männlech Impotenz!
  Bref, d'Meedercher si just super. A bis Juli huet all Ofschoss fënnefhonnert Fligeren iwwerschratt a krut d'Ritterkräiz vum Iron Cross mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  D'alliéiert Landung an der Normandie ass mat enger kompletter Néierlag ofgeschloss. D'Däitschen hunn alleng méi wéi siwenhonnertdausend Gefaangenen ageholl. An dëst ass cool a kolossale Succès!
  Am Oste konnt d'Rout Arméi d'Däitschen nëmme liicht drécken. D'Nazie ware gutt befestegt, a gekämpft wéi Däiwel. A si hunn Befestegungen benotzt, déi am Viraus mat der Participatioun vun der lokaler Bevëlkerung opgeriicht goufen. An natierlech huet et hinnen gehollef. D'Nazien hunn verzweiwelt gekämpft, a bal all Attacke ofgerappt.
  D'Schluechte weisen, datt de "Panther"-2 mat engem groussen Hang vun de Frontallpanzerplacken an enger niddereger Silhouette nach ëmmer onkrankbar fir sowjetesch Panzer an der Stier. An et geet gutt mat de Maschinnen vun der Rouder Arméi. An huet e grousse Stock vun Muschelen.
  Also all Attacke vun de sowjetesche Truppen sinn an e festen Block gefall. Jo, an d 'faschistesch infanterie hat en sturmgewehr mp-44, déi keng gläich hat a wuertwiertlech d' sowjetesch infanterie geschloen. Also konnten d'Faschisten op kee Fall behandelt ginn.
  An de Fritz huet d'Attack zréckgezunn. Bis si an engem Géigewier presséiert waren. Et war néideg fir en neien Tank "Tiger" -3, méi schwéier, mat engem méi staarken Motor a besser geschützt.
  Jo, an entwéckelen Jet Fligeren. Besonnesch XE-162 - Jet Fighter vill méi bëlleg, liicht a méi einfach ze fabrizéieren wéi ME-262 an Arado Bomber.
  Den neien däitsche Véiermotor Yu-488 war och net schlecht, deen duerch eng méi kleng Flillekfläch eng kolossal Geschwindegkeet fir e Propellerbomber vu siwehonnert Kilometer an der Stonn entwéckelt huet.
  Wärend de Fritz Kraaft sammelt. A si hunn en U-Bootkrich gefouert... Déi Alliéiert Néierlag an Italien a Frankräich hunn dem Roosevelt seng Positioun geschwächt. An och hei goufen d'Amerikaner besiegt wéi se probéiert hunn op de Philippinen ze landen. Déi japanesch Schluechtschëffer konnten d'amerikanesch Landungskräften entdecken an zerstéieren.
  De Roosevelt huet d'Wahle géint de jonke Republikaner Joseph Biden verluer. An dëst ass de President, deen offen erkläert huet datt d'UdSSR keng Hëllef brauch. Dass de Stalin méi schlëmm ass wéi den Hitler, an datt all Efforte mussen op Japan konzentréiert ginn.
  Den Churchill hat och Problemer.
  Dofir, während Hitler gewaart, an den Däitschen souzen an enk Verteidegung. Nëmmen op Sizilien hunn se eng Operatioun duerchgefouert an se vun den Alliéierten erëmgewielt. Ausserdeem huet d'britesch Flott sech duerch d'Aktivitéit vun den Nazi-U-Booter ofgeschwächt.
  Am Hierscht huet d'Rout Arméi probéiert am Süden virzekommen. An och géint Finnland.
  D'Summeroffensiv op der Karelian Isthmus ass dunn ouni Erfolleg ofgeschloss. D'Finnen an d'Däitsch Geheimdéngscht hunn et opgedeckt a virbereet. An der UdSSR verlount puer Kräften fir dës Operatioun.
  Am Hierscht goufe méi Truppe geworf, awer si sinn och verstoppt, an d'Däitsch ware prett. D'Nazien hunn d'Jetfliger an der Opklärung benotzt, déi sowjetesch Kämpfer a perfekt Optik net matkritt hunn. Wéi och eenzegaarteg Kameraen. An dat huet vill gehollef.
  Also hu se am Fong geléiert wéi d'Desinformatioun z'entdecken an Truppebewegungen ze verfolgen.
  Also elo konnt de Stalin net sou einfach op eemol schloen. An d'Nazien hunn d'Verteidegung opgeholl.
  Am Wanter hunn d'sowjetesch Truppen nees probéiert an den Zentrum virzekommen. De Schlag gouf tëscht dem Dnieper an der Western Dvina geschloen. An et war eng fett Beweegung. Mä et ass ganz offensichtlech an déi Däitsch goufen do grëndlech verstäerkt. A si zéien déi neisten panzer an selbstfahrenden kanone e-25, mat enger 88-mm-kanone. Dës maschinn, waacht sechsanzwanzeg tonnen, hat e motor vu 700 ps, a frontal panzerung 120 mm ënner de pisten, a säiten vun 82 mm, mat enger héicht vun 1,4 meter. Selbstfahrend Pistoul ass net duerchdrénglech an der Stier wéinst de grousse Neigungswénkel vun der Rüstung. An u Bord war et nach ëmmer vu Rullen ofgedeckt. An Dir kënnt och Schiirme hänken.
  Also huet d'Rout Arméi e ganz eeschte Feind konfrontéiert. Wat net sou einfach ass ze iwwerwannen. An d'Nazis hunn d'Januaroffensiv vun der Rouder Arméi erëm ofgeleent.
  An de Schluechte nees d'Schicksal vun Gerda a Charlotte. Béid Meedercher gekämpft op selbstfahrenden Waffen E-25, leien. A si hunn wuertwiertlech de Geescht aus dem Feind geschloen.
  D'Gerda huet mat de bloussegen Zänn geschloen an huet gekrasch:
  - Éier un eis Arméi!
  D'Charlotte huet gebrannt, dës Kéier dréckt hir scharlachrout Nippel géint de Joystick-Knäppchen a kierzt:
  - Éier fir déi grouss Victoiren!
  D'Gerda huet ganz aggressiv bemierkt, op de Feind ze schéissen:
  - Fir d'Gréisst vum Planéit!
  A mat senger bloer Ferse, wéi wann hien op de Knäppche géif schloen.
  D'Charlotte huet hir Rubin-Nippel erëm geschloen an ass duerch de sowjetesche Auto geblosen andeems se kierzen:
  - Fir d'Spëtze eruewert!
  A wéi hien laacht. Faschisten kämpfen.
  An am Mäerz 1945 sinn d'Nazien an d'Offensiv gaangen. An huet déi éischt Injektioun gemaach. Si hunn duerch d'Verteidegung am Gebitt vun der Western Dvina gebrach.
  Zu dëser Zäit hunn d'USA d'Feindlechkeete géint den Drëtte Räich a Groussbritannien och ofgeschnidden.
  An elo hunn d'Nazien sech am Osten konzentréiert. Hitler wollt eescht alles verbrennen. An alles ass ganz grëndlech wéi et opfällt.
  Awer d'Verteidegung vun de sowjetesche Truppen ass ganz persistent, an dës Kéier an e puer Echelons. An d'Däitschen hunn et duerchgebrach nodeems se dräi-fofzeg Kilometer vu Linnen passéiert hunn, awer si goufen op der véierter gestoppt. Donieft gouf et en Däiwel an d'Kampf gouf temporär verlangsamt.
  Enn Abrëll huet de Stalin nees probéiert ze attackéieren. A seng Truppe goufe massiv während dem Duerchbroch vun der Sichluucht benotzt. Awer och dëst huet wéineg erreecht. Si hunn duerch d'Verteidegung gebrach a si fortgeschratt, awer dunn goufen se op hir ursprénglech Positiounen zréckgeworf.
  "Tiger" -3 hat eng frontalbewaffnung vun 250 mm, a säit allbewaffnung 170 mm, an e motor vun 1200 ps, mat engem gewiicht vu siechzeg-fënnef tonnen. Also dësen Tank huet einfach d'sowjetesch Positiounen gefoltert. D'Pistoul war 88 mm an 100 EL laang barrel.
  Am Mee huet d'UdSSR en neien IS-3 Panzer. Den Auto war dräi Tonnen méi schwéier wéi den IS-2, a méi schwéier ze fabrizéieren, awer mat engem vill besser geschützte Turm, besonnesch an der Stir. Wéi och ëmmer, d'Pistoul Tiger-3 ass net an d'Stir duerchgaang. An den Tank selwer huet nach méi schlëmmer Fuerleistung wéi den IS-2.
  An der Jet-Aviatioun hunn déi Däitsch de Virdeel a souguer seng Efforten behalen. Zënter Juni sinn se an der Masseproduktioun vum ME-262 X opgetaucht, mat geschweest Flilleken an zwee méi fortgeschratt Motoren. Dëse Fliger huet eng Geschwindegkeet vu bis zu 1200 Kilometer an der Stonn entwéckelt, a jidderee zerstéiert.
  Eng nach méi sérieux Maschinn war den TA-400 mat Jetmotoren a sechs Motoren. Dës Maschinn bombardéiert sowjetesch Betriber am Ural an iwwer d'Ural. Dann an esou weider. Mächteg Armada. An de Jet Yu-287 ass e Problem fir sowjetesch Fligeren ginn.
  Awer déi onsympathesch Iwwerraschung fir d'Rout Arméi ass Diskothéiken, déi Geschwindegkeete vu bis zu véier Klanggeschwindegkeet erreechen, a wéinst dem laminarem Jet, deen ronderëm den Auto fléisst, si se praktesch onschëlleg.
  An dann hunn d'Däitschen och hostless ME-263 op Rakéite-Jetmotoren, a ganz kleng, séier a fäeg ze fléien véierzeg-fënnef Minutten, a si kënne méi effizient benotzt ginn wéi virdrun ME-163.
  De Fritz huet och d'Gotha-Kämpfer a Betrib geholl, och onbemannt an effektiv. An och Segelflugzeuge ugefaang a Schluechte benotzt ze ginn.
  Um Mier hunn d'Nazien d'Briten weider gefoltert mat der U-Boot Flott. Inklusiv Miniatur-U-Booter fir eng Persoun. An et ass ganz effektiv.
  D'sowjetesch baltesch Flott hat kolossal Verloschter. A vu Loftfaart an U-Boot-Krich.
  D'Albina an d'Alvina, allebéid Meedercher, déi bei all Wieder barfuß an a Bikinis lafen, oder souguer eleng an Hosen, si legendär Pilote ginn. Fir dausend erofgefall Fligere krute si eng nei Auszeechnung vum Ritterkräiz vum Iron Cross mat Platin-Eicheblieder, Schwäerter an Diamanten.
  D'Meedercher waren extrem lëschteg Stealer. An esou fantastesch Konte gewannen.
  Den Hitler huet hinnen gefillt. An och de Führer huet hir blo Féiss perséinlech gekusst.
  Am Juni hunn d'Däitschen probéiert ëm d'Dnieper ze kommen. Sowjetesch Truppe waren op der Defensiv. Awer si hunn sech lues a lues ënner dem Ugrëff ageschloen. Hëllef ënner Lend-Lease huet tatsächlech gestoppt. An der UdSSR hat eng schwéier Zäit. D'Bombardementer sinn ëmmer méi grouss ginn.
  De sowjetesche Panzer T-34-85 war eng zimlech schwaach Pistoul géint däitsch Gefierer. An et war net méiglech, méi staark T-54 ze maachen. An dann ass d'Haaptwette op der SU-100 selbstfahrenden Pistoul gemaach. Dësen Auto an der realer Geschicht ass net ze masseg ginn, awer als Alternativ ass seng Produktioun ëmmer méi eropgaang.
  Dat ass wann d'Däitschen konnten am Zentrum virukommen an op Smolensk kommen, Schluechte entfalen do mat der massiver Notzung vun der SU-100. Den Héichpunkt gouf am August erreecht.
  D'Tank Crew vun Elizabeth huet Wonner op dëser Self-propelled Pistoul gemaach. Besonnesch wann d'Meedercher bal plakeg a barfuß gekämpft hunn.
  D'Elisabeth huet souguer de Kanoune-Knäppchen mat hirer Scharlach-Nippel gedréckt an den Nazi-Tank geschloen, kuken:
  - Fir Grouss Russland!
  D'Ekaterina huet hir crimson Nippel op hir Këscht gedréckt. Si ass mat engem däitschen Auto ofgerappt a gequitscht:
  - Fir d'UdSSR!
  D'Elena huet och mat grousser Genauegkeet geblosen. Si huet de faschisteschen Tank mat der Hëllef vun enger Rubin Brustnippel geschloen an huet gekrasch:
  - Fir d'Heemecht!
  Euphrasia huet sech ëmgedréint vun enger selbstfahrenden Pistoul op de Feind. A mat enger Erdbeernippel huet si gejaut:
  - Fir d'Vaterland!
  Dëst waren d'Kampf Meedercher.
  D'Däitsch sinn all Stéck a Stéck. D'sowjetesch Pistoul hëlt den Tiger-3 net an d'Stir. Jo, an "Panther" -3 ass onduerchsiichtlech. D'Däitschen hunn d'Rüstung méi décker dran gemaach, a fir d'Beweeglechkeet net ze verléieren, hunn se e Motor vun 900 Päerd installéiert. Also de Staang vun hirem Auto schued.
  D'Elisabeth schéisst mat den bloen Zänn. D'sowjetesch Projektil ricochets.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  Mir wäerte fir de Kommunismus kämpfen!
  D'Ekaterina huet och geschloen, andeems se hir blo Zänn benotzt, an huet bemierkt, hir Zänn ze verbannen:
  - Net! Net dat!
  D'Elena, och mat hirem bloe Fouss, huet op d'Nazien geschoss a gesongen:
  - Mir wäerte fett an d'Schluecht goen!
  Euphrasia, aggressiv bemierkt, hir Zänn verstoppt:
  - Fir d'Muecht vun de Sowjets!
  An och wéi e Feier, benotzt kaal Zänn. Dëst ass en aggressivt Meedchen.
  D'Rout Arméi huet sech e bëssen am Zentrum zréckgezunn, awer Smolensk behalen ... Am Hierscht hunn d'Däitschen hir Attacke gestoppt, awer ugefaang, andeems se vun der Loftiwwerleeënheet profitéiert hunn, d'Bombardementer ze verstäerken. An dësen Drock wiisst. A Bommen gefall op der UdSSR onverännert.
  Bis elo huet d'Land vun de Sowjets keng Loftfaart, an et war einfach näischt fir Feindaktivitéiten ze decken.
  An de Feind ass kapitalistesch presséiert. A méi a méi aktiv a brutal Bombardement vu Russland.
  Den Huffman huet och am Dezember 1945 1.000 erofgefall Fligeren iwwerschratt a krut d'Ritterkräiz vum Iron Cross mat Platin Eiche Blieder, Schwerter an Diamanten.
  An d'Meedercher hunn all hir Score vun zweedausend bruecht a kruten all e spezielle Präis. Star vum Ritter Kräiz vun der Iron Kräiz a Sëlwer Eechenholz Blieder, Schwäerter an Diamanten.
  Jo, d'Albina an d'Alvina si cool a ganz schéin Meedercher, déi bal plakeg a barfuß kämpfen, an all Horden op eemol besiegen - si sinn déidlech Meedercher.
  Am Wanter huet d'Rout Arméi probéiert weiderzekommen. IS-3 Panzer hunn un de Schluechte deelgeholl. Awer dës maschinn ass zimmlech ustrengend an der produktioun a mat enger schlechter cross-country Fäegkeet, trotz gudde Stierschutz, huet d'Militär et net wierklech gär. A si hu gefuerdert den Tank ze ersetzen. Awer den IS-4 ass an e Problem gelaf. Stalin verbueden d ' entwécklung vun panzer méi schwéier wéi siwenanzwanzeg tonnen. A während dësem Tank war am limbo. Wéi och Versich aner Maschinnen aus der Isov Famill ze schafen.
  Bis elo hat de Fritz e Virdeel an der Qualitéit vun der Technologie. An et ass am Himmel gewuess.
  Also, als Äntwert ass d'Produktioun vu mëttel Panzer T-34-85 an SU-100 erhéicht. Sou wäit, war d'Doktrin vun der UdSSR op dëser gebaut.
  D'Wanteroffensiv war net erfollegräich. Et war net méiglech, eescht virzegoen, an d'Verloschter ware schwéier.
  D'Däitschen hunn Panzer stockéiert. D'Joer 1946 ass komm ... D'Fritz-Kräfte hu sech ugesammelt, a si hu geplangt am Mee ze attackéieren.
  Bis elo konnt d'UdSSR net e Jet-Kampfjet kreéieren a verluer hoffnungslos an der Schluecht an der Loft.
  Zwee Meedercher Albina an Alvina erreecht dräi dausend erofgefall Fligere bis Mäerz 1946. A si kruten eng nei Auszeechnung - de Star vum Knight's Cross vum Iron Cross mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  An dëst ass e ganz kolossalen Indikator vum Erfolleg.
  An am Abrëll hunn d'Discotheken vum Drëtte Räich, nieft der Ram, Ultraschall geholl an applizéiert. An dëst war déi éischt, déi duerch e laminarem Jet geschloen huet a ganz erfollegräich.
  D'Sowjetunioun war virun schwéieren Zäiten konfrontéiert.
  . KAPITEL #2
  Am Mee 1943 huet eng nei grouss Offensiv vun den Nazi-Horden ugefaangen. Nodeems d'Tanks gegruewen hunn, an d'Mass vun "Tigers" -3 gesammelt hunn, deen den Haapttank gouf, als dee geschützte a mächtegst bewaffnete, hunn d'Nazien ugefaang ze rammen. A si hunn et fäerdeg bruecht duerch d'Verteidegung ze briechen a fänken aus dem Norden ëm d'Dnieper ze bewegen.
  Um Himmel hunn d'Nazien dominéiert. D'Situatioun gouf duerch d'Entrée an de Krich vun der Tierkei verschäerft.
  D'Osmanen hunn Russland dräizéng Mol an hirer Geschicht gekämpft. An op der véierzéngt gezielt, nach gewannen. Ausserdeem ass den Drëtte Räich mat hinnen, an de Westen stéiert net. Tatsächlech ass a Groussbritannien de Churchill-Regime gefall, an déi nei Regierung huet e Waffestëllstand mam Drëtte Räich ausgemaach. An d'USA hunn offiziell e Waffestëllstand erausginn. Ausserdeem war de Krich mat Japan net ganz erfollegräich, an Amerika d'Verloschter an der Schluecht mat de Samurai ware grouss.
  Also hei ass den Drëtte Räich komplett entlooss. An hien huet et fäerdeg bruecht d'Tierkei ze iwwerzeegen eng zweet Front an Transkaukasien opzemaachen.
  D'osmanesch Arméi war fir eng laang Zäit fir de Krich virbereet an huet eng Milliounth Arméi géint d'UdSSR, mat enger grousser Quantitéit vun Ausrüstung. Also elo huet et erausgestallt an et ass guer net gutt fir Russland. An e weidere Problem ass d'Jet Bomber TA-500, déi sowjetesch Fabriken quasi onbestänneg zerstéieren konnten. An de jet tailless b-28, déi zu all punkt an der udssr erreechen konnt, a wuertwiertlech zerstéieren. Also elo ass Russland grëndlech presséiert. Et gouf och méi schlëmm mat der Versuergung vun der Rouder Arméi, besonnesch mat Sprengstoff a Munitioun. An et war net genuch Brennstoff. D'Däitschen bombardéiert Brunnen zu Baku an der Wolga Regioun.
  Also elo haten d'Nazis eng Chance, a si hunn et realiséiert. Als éischt wollten se den Donbass erfaassen. Do huet sech d'Verteidegung méi schwaach gewisen wéi a Richtung Moskau, an et huet et gelongen.
  Fierce Schluechte entfalten fir Kharkov. An et war ganz bluddeg do.
  Gerda an hir Crew gekämpft op der "Tiger" -4, dësem Tank war mat engem méi staark gasturbine Motor vun 1500 horsepower equipéiert, an hat eng méi staark Pistoul vun 105 mm an engem 100 EL laang barrel, mä mat deem selwechte Gewiicht.
  Jo, an d'Pistoul vun den Däitschen ass automatesch Luede a séier Feier.
  An d'Gewiicht vum Tank ass d'selwecht, an d'Silhouette ass nach méi niddereg, an den Hang vun der Rüstung ass nach méi grouss ginn.
  "Tiger" -4 ass ouni Zweifel e méi fortgeschratt Tank, a seng Krieger waren déi éischt fir et ze testen.
  D'Gerda huet gebrannt, hir Scharlachroute op de Joystick-Knäppchen gedréckt a gekuckt:
  - Eis Victoire ass net wäit ewech.
  An zerstéiert de sowjetesche maschinn IS-3.
  D'Charlotte huet och d'sowjetesch Gefierer geschloen, an duerch d'Rüstung gebrach, verbrannt duerch et a gekackt:
  - Fir eis Victoiren!
  A wéi hien laacht.
  An d'Christina wäert huelen a schloen. An de sowjetesche SU-100 wäert sprengen. An dann tiddert hien:
  - Fir de Kommunismus.
  Natierlech huet d'Meedchen eng Rubin Nippel benotzt.
  D'Magda huet och mat den bloen Zéiwen geschoss. Si huet de Feind geschloen an huet gekënnegt:
  - Fir nei Leeschtungen!
  An d'Meedercher laachen. Bis elo hunn se alles gemaach wéi wann et Top Notch ass.
  D'Nazien hunn de Kharkov ëmgaang an hunn et dunn iwwerholl. Duerno si se op Kranodon a Voroshilovgrad fortgeschratt. Fell an Eagle ... An dëst ass e seriöse Schlag fir d'Rout Arméi.
  Stalin huet bestallt den Eagle zu all Präis ze halen, awer d'Nazien ... hunn sech staark gewisen. Wéi och hir mächteg iwwerfalen Self-propelled Waffen. Besonnesch de Sturmtigr, an hir méi mächteg Sturmlev. Déi lescht selbstfahrend Pistoul war mat enger nach besserer a méi staarker Jetbomm ausgestatt.
  An huet d'Gebaier grëndlech geschloen. An d'Meedercher hu sech an der Géigend vum Bomber gelaf. D'Crew vun Agatha an Adala geschafft gutt fir Shturmlev. An d'Meedercher hunn hir blouss Been géint d'Eisen geluecht.
  D'Agatha huet gebrannt, hir blo Zänn op de Joystick Knäpper gedréckt a gebrëllt:
  - Mir wäerten déi ganz Welt vu Gewalt zerstéieren!
  D'Adala huet mat Maschinnegewierer geschloen an d'Infanteristen ofgeschnidden, bemierkt:
  - A begruewen de Kapitalismus.
  An eng blo, rosa Ferse wäert glänzen.
  Wéi och ëmmer, wann Dir kuckt, ass d'Fro, wat ass am Drëtte Räich? Vläicht och Kapitalismus?
  D'Agatha, déi op hir Géigner geschloen huet, huet gekënnegt:
  - Fir zukünfteg Weltfridden!
  An de Bommeleeër huet erëm geschafft, de ganze Gebai op eemol ofgerappt. An et soll e ganz efficace Beweegung bemierkt ginn.
  D'Adala, schéisst mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn, huet bestätegt:
  - Éier fir eis Arméi fir ëmmer!
  Kampf Meedercher hei am Drëtte Räich, awer net méi schlëmm an der UdSSR. Si wëssen och wéi se kämpfen.
  Schonn sinn d'Schluechte fir Kursk entfalen a russesch Meedercher kämpfen do.
  D'Natasha huet mat blotem Fouss eng Granat op d'Nazi geworf a gesongen:
  - Dat stëmmt...
  D'Zoya huet e Kaddo vum Doud mat hirer bloer Ferse lancéiert an bäigefüügt:
  - Feind ...
  Den Augustinus ass un eppes zerstéierend ernannt an huet gekrasch:
  - Denkt ...
  D'Svetlana huet e Granat mat hiren bloen Zänn geworf a gekrasch:
  - Waat...
  D'Natasha huet e puer Zitrounen mat hire bloe Féiss gehäit a gejaut:
  - Russesch...
  D'Zoya ass och un eppes energesche an déidlechen ernannt, quitzend:
  - Gestioun...
  Augustinus lancéiert déi déidlech, mutter:
  - Feind ....
  Svetlana ass erëm an der zerstéierender an vyaknula erakomm:
  - Break!
  D'Natasha huet sech ëmgedréint a gekrasch:
  - WHO...
  D'Zoya huet och op déi schwaarz Auslänner geschoss, déi d'Nazis rekrutéiert hunn a gekrasch hunn:
  - Gedold!
  Augustinus huet mat Kraaft a Roserei geschwat:
  - Dat...
  D'Svetlana ass mam Grinsen vun engem Panther ënnergaangen:
  -AN...
  D'Natasha huet eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf a gejaut:
  - Kampf...
  D'Zoya huet d'Geschenk vum Doud mat hire bloe Fanger geworf an huet gemëscht:
  - Attacken!
  Den Augustinus huet geklappt a gemëscht:
  - Feinde ...
  D'Svetlana huet eng Rëtsch Granaten mat hire bloe Sohle ginn, a wéi se op der Spëtzt vun hire Longen rifft:
  - Mir wäerten ...
  D'Natasha huet den Ausbroch geklappt a gesis:
  - Furious...
  D'Zoya huet d'Nazis ofgeschnidden a gekrasch:
  - Schlag!
  Den Augustinus huet erëm gebrannt a gejaut:
  - Furious...
  D'Svetlana huet geziddert wéi si geschoss huet:
  - Schlag!
  D'Natasha huet erëm eng Granat mat hirem graziéisen, bloe Fouss geworf, huet gekrasch:
  - Mir wäerten d'Nazien zerstéieren!
  D'Zoya huet et geholl a gekrasch:
  - Den zukünftege Wee zum Kommunismus!
  A geheien eng Zitroun mat hire bloussem Zéiwe.
  Den Augustinus huet d'Linnen geholl a verspreet, an hir blo Been si mat Zerstéierung laanscht de Fritz geflunn:
  - Mir wäerten d'Géigner opdeelen!
  D'Svetlana huet et geholl an et mat hirem bloe Ferse gehäit, eng Rëtsch Granaten, a gekrasch:
  Loosst eis d'Faschisten zerbriechen!
  An déi véier hu weider schéisst a werfen Granaten. Déi däitsch E-75 war bewegt. Eng Maschinn mat enger 128 mm Pistoul. A schéisst selwer.
  An d'Meedercher hunn Granaten geheit. D'Nazien ënnergruewen. A si hunn zréckgeschoss. Si sinn no vir geklommen. D'Tanks rullt erëm. Beweegt déi lescht däitsch "Leopard" -1. E ganz mobilen Auto.
  Awer seng Meedercher hunn iwwerholl an hunn hien erausgeschloen. Si hunn eng mobil Maschinn mat engem Gasturbinemotor a Stécker gerappt. A si hunn hir a Stécker geblosen.
  D'Natasha huet mat engem Laachen bemierkt:
  Mir kämpfen super!
  D'Zoya ass domat averstanen:
  - Ganz cool!
  Augustinus weise bemierkt:
  - Mir gewannen!
  A si huet mat blotem Fouss eng Anti-Tank-Granat gestart. Staark Meedchen. An hatt huet sou vill Witz.
  D'Svetlana huet och e Kaddo vum Doud mat hiren Zänn vun hirem bloe Fouss gestart an de Feind geschloen. E ganz aggressivt Meedchen, mat Aen d'Faarf vu Cornflowers. Si huet sou Witz, an e Passage vu Kraaft!
  D'Natasha huet sech ëmgedréit a gelaacht:
  - Fir helleg Russland!
  D'Zoya huet ganz aktiv geschoss, a gelaacht, an huet Pärelen Zänn gewisen:
  - Ech sinn e Krieger vun deem Niveau deen net verschwannen!
  Augustinus huet och entlooss. D'Nazis ofgerappt a gegruewen:
  "Ech sinn e Krieger vu grousser Ambitioun!"
  An hatt huet hir Pärelzänn geblot!
  Svetlana bestätegt:
  - Ganz grouss Ambitiounen!
  D'Natasha huet eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gehäit a gesongen:
  - Vum Himmel ...
  D'Zoya huet och eng Granat mat hire bloe Fanger geworf a gesot:
  - Asterisk ...
  Den Augustinus huet e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Fouss lancéiert a gesongen:
  - Hell...
  Svetlana huet och eng Granat mat der Hëllef vun engem bloe Fouss geworf an erausginn:
  - Kristallin!
  D'Natasha huet sech ëmgedréit an huet gejaut:
  - Ech zu dir...
  D'Zoya huet d'Geschenk vum Doud mat hire bloe Fanger lancéiert, a sisst:
  - Lied...
  Den Augustinus ass mat hirem bloe Ferse gefall, wat den Doud bréngt an huet gekrasch:
  - Ech sangen ...
  D'Natashka ass weidergaang an huet aggressiv gesongen:
  - Iwwer ....
  D'Zoya huet en explosive Pak mat hirem bloe Fouss geworf, d'Nazis verstreet a gekrasch:
  - Native...
  Augustina huet eng Rëtsch Granaten mat hirem bloe Ferse ginn, huet erausginn:
  - Stalin!
  Awer trotzdem hunn d'Krieger a Kursk net zréckgehalen. De Géigner huet duerch d'sowjetesch Verteidegung gebrach, a Richtung Voronezh fortgeschratt. Summer, a waarm ... Et ass schonn dat sechst Joer vum Grousse Patriotesche Krich, a jiddereen ass ganz waarm a lëschteg. Obwuel d'Verloschter op béide Säiten kolossal sinn.
  D'Gerda ass erëm an Aktioun a wäert natierlech den neisten Tank ausprobéieren.
  D'Gerda, d'Charlotte, d'Kristina an d'Magda fueren op engem Tank U-Klass E-100. Dëse Gefier ass méi kompakt, fir véier Crewmemberen. A seng Waffen sinn Jet Bomber an universal 88-millimeter Kanoun 100 EL - Tank Zerstéierer.
  Warriors ginn a flüchten fir sech selwer.
  D'Gerda schéisst eng laang Kanoun. Et klappt an d'Säit vun enger Distanz vum IS-3 a chirpt:
  - Mir ginn eis Häerzer fir d'Heemecht,
  A mir fritten de Stalin an iessen hien!
  D'Charlotte huet hire Rakéitewerfer ofgeschoss. Si huet de sowjetesche Bunker iwwerdeckt a gekrasch:
  - Mir sinn invincible!
  D'Christina huet et geholl an huet gekrasch, an huet den Ausléiser mat hirer bloer Ferse gezunn:
  - Mir kréien et an zwee!
  Dolbanula a passend a Magda. Zerstéiert d ' sowjetesch selbstfahrenden kanone SU-152. An hatt huet gekrasch:
  - Et gëtt Zäit, d'Victoire kënnt!
  D'Gerda huet gejaut wéi si geschoss huet:
  - Keen kann eis stoppen!
  Charlotte confirméiert:
  - Awer Pasaran!
  Dat rout-Hoer Déier ass mam Gerda de ganzen Éischte Weltkrich duerchgaang, vu Polen ugefaang an mat dëser grousser Offensiv ofgeschloss, déi am Mee ugefaang huet. De rouden Däiwel huet vill Saache gesinn.
  A prett fir bis zum Schluss ze kämpfen!
  Christina schéisst och, an huet hir Zänn. Hir Hoer si gëllen rout. Am Krich ginn d'Meedercher net al, a souguer, vläicht, méi jonk ginn! Si sinn sou hefteg a gnädeg. Si blosen d'Zänn.
  An net een eenzegt Lach an den Zänn.
  D'Magda huet Hoer d'Faarf vum Blatgold. An och aktiv grinsen. Cool Meedchen. Si huet sou eng aggressiv Gnod an Energie vun dausend Päerd.
  D'Gerda, e Meedchen mat wäiss Hoer, schéisst a bemierkt mat engem Laachen:
  - Et gëtt vill gutt an ellent op der Welt ... Mee Verdammt, wéi laang huet dëse Krich weider!
  D'Charlotte war domat averstan:
  - An eigentlech dréit den zweete Weltkrich ze laang. All Kämpf, a Kämpf ... Et ass wierklech ustrengend!
  D'Christina huet hire bloe Fouss laanscht d'Rüstung geréckelt a gejaut:
  - Mee Groussbritannien ass nach ëmmer net besiegt!
  D'Magda huet op d'Russen geschoss a gekrasch:
  - A muss besiegt ginn! Dëst ass eis Glawen!
  D'Gerda huet gejaut, an d'Russen geschoss, an hir Elfebeen Zänn verstoppt:
  - Mir brauchen eng Victoire!
  Fucked a Charlotte, geruff:
  - Ee fir all, mir wäerten net op de Präis stoen!
  D'Christina dat rout-Hoer a gëllent Déier huet gekrasch:
  - Net! Loosst eis net stoen!
  D'Magda huet hir Scharlachroute Lëpsen geschloen, gejaut:
  - Mir ginn net an de Buttek fir de Präis!
  An déi gëllen Hoer Harpy huet gebrannt.
  Gerda huet och déi russesch Panzer getraff. Den Auto getraff a geruff:
  - Mir sinn déi stäerkst vun der Welt!
  D'Charlotte huet bäigefüügt, mat sangen:
  - D'Feinde drénken all an der Toilette!
  D'Christina huet de Song Impuls ënnerstëtzt:
  - D'Vaterland gleeft net un Tréinen!
  D'Magda huet an enger Gesangstëmm weider:
  - A mir ginn all de Kommunisten am Gehir!
  An d'Meedercher hunn sech géigesäiteg geknipst. Si hunn allgemeng e gudden Tank. Nëmme vun enger Distanz ass et schwéier eng schwéier fofzeg Tonnen IS-3 frontal ze duerchbriechen. Awer schliisslech hunn d'Däitschen e schwieregen Projektil, awer mat engem Urankär. An et gi vill Schwaarzen an der Arméi. Déi kämpfen mat rosen Roserei. An net jidderee ka mat hinnen konkurréiere.
  Meedercher si gewinnt barfuß ze kämpfen. Och a Polen waren se nëmmen an engem Bikini, a barfuß.
  Wann d'bloe Sohle a Kontakt mam Buedem kënnt, verjéngert se. Vläicht dofir ginn d'Meedercher net méi al! Obwuel d'Zäit leeft! Warriors, loosst eis just soen ganz heroesch.
  Si hunn esou vill Feats gemaach, awer si kämpfen wéi gewéinlech Zaldoten. An ëmmer nëmmen am Bikini, a barfuß. Am Wanter ass et souguer agreabel fir si mat bloe Féiss op Schnéidriften ze schloen.
  D'Gerda schéisst a séngt:
  Mir ginn duerch Feier a Waasser!
  D'Charlotte huet mat hirem Bomber op d'Russe geschoss a gesot:
  - Éier dem preisesche Vollek!
  D'Christina huet och gebrannt an huet gekrasch:
  Mir wäerten de Planéit regéieren!
  D'Magda huet geklappt a bestätegt:
  - Mir wäerten definitiv!
  D'Gerda huet erëm de Geschoss geschloen an huet gequitscht:
  "Och Napalm wäert eis net stoppen!"
  D'Charlotte war domat averstan:
  - An esouguer d'Atombomm, déi mir net fäerten!
  D'Christina huet gedréckt an huet geäntwert:
  - D'Amerikaner hunn et net fäerdeg bruecht eng Atombomm ze kreéieren! Et ass e Bluff!
  D'Magda huet op der Spëtzt vun de Lunge geruff:
  - D'Welt kann net vun der neier däitscher Uerdnung entkommen!
  D'Däitschen hunn am Mee aus dem Norden ëm Smolensk fortgeschratt. Hir Tanksäulen si staark an et gi vill Infanterie rekrutéiert an Afrika an den arabesche Länner. Fritz sinn vun der Zuel geholl.
  Ausserdeem war Däitschland bewaffnet mat diskettes, déi fir handfeuerwaffen invulnérabel waren.
  Zwou Meedercher Albina an Alvina fléien op esou enger fléiener Teller fir sech selwer. Si sinn onschëlleg dank dem staarke laminare Jet. Awer si kënnen net eleng brennen. Awer dank der kolossaler Geschwindegkeet kënne se sowjetesch Fligeren iwwerhuelen a rammmen.
  D'Albina, béien hir Diskett erof, huet bemierkt:
  - Eisentechnologie, sécher noutwendeg a ganz nëtzlech!
  D'Alvina huet gelaacht, d'Zänn gebastelt a gesis:
  - Mee alles gëtt vum Geescht entscheet!
  Albina gesot:
  - Dat meescht dat weder genee de Kampfgeescht ass!
  Béid Meedercher si blond an am Bikinis. Ganz schéin a barfuß. Wann e Krieger ouni Schong ass, ass si Gléck. Elo sinn d'Meedercher sou faarweg a wonnerschéin.
  A ier Dir kämpft, wäerten d'Schéinheeten definitiv mat der Zong mat männlecher Perfektioun schaffen. Et ass sou léif an energesch. Warrior Fraen drénken gär vun engem magesche Schiff. Dëst ass e richtegt Fest vum Fleesch fir si.
  Esou gutt sinn d'Meedercher.
  D'Alvina huet zwee sowjetesch Yak-11s erofgeschoss an getweet:
  - Herrlech eis Juegd!
  D'Albina huet d'Ramming bestätegt an erausginn:
  An et wäert ni déi lescht sinn!
  D'Alvina huet dräi weider sowjetesch IL-10 Attacke Fligeren erofgefall, a gekrasch:
  - Dat ass wéi Dir mengt, datt Gott Däitschland gär huet?
  D'Albina huet zweifelhaft de Kapp gerëselt.
  - Anscheinend net esou vill!
  D'Alvina huet gelaacht a gefrot:
  - Firwat mengt Dir dat?
  D'Albina huet zwee sowjetesch Autoen gerammt a gequetscht:
  De Krich ass ze laang gedauert!
  Alvina huet logesch bemierkt:
  - Mee mir kommen!
  D'Albina huet gelaacht a gejaut:
  - Also wäert d'Victoire kommen!
  D'Alvina huet véier sowjetesch Fligeren gläichzäiteg erofgeschoss, mat engem fette Manöver a gekrasch:
  - Et wäert definitiv kommen!
  D'Albina huet et néideg ze erënneren:
  - No Stalingrad ass de Krich net no de Regele gaang ...
  Den Alvin ass domat averstanen:
  - Et ass definitiv géint d'Regele!
  D'Albina huet nervös gekrasch:
  - Mir hunn ugefaang ze verléieren!
  D'Alvina huet mat Iergerschaft gekrasch:
  - Sëcher hunn!
  D'Albina huet e puer méi sowjetesch Gefierer gerammt a gekrasch:
  - Ass dat net e Problem fir eis?
  D'Alvina huet e puer russesch Kampfjets erschoss an huet erausgebrach:
  Mir hu geduecht datt d'Situatioun hoffnungslos wier!
  D'Albina huet fleischeg gelaacht a gesis:
  - Wat gesi mer elo?
  D'Alvina huet mat Aplomb getwittert:
  - Eppes onbestänneg an eenzegaarteg!
  D'Albina huet hir pärel Zänn geblitzt an geäntwert:
  - D'Tatsaach, datt den Drëtte Räich gewënnt!
  D'Alvina huet e puer méi sowjetesch Attacke Fligeren erofgefall an erausbruecht:
  - Wierklech muss gewannen!
  D'Meedercher hunn grimaséiert. Eng Kéier hunn se geschafft, an offiziell an engem Zaldoten Bordell. Vill Männer sinn duerch sech selwer gaangen, an net nëmmen déi wäiss Rass. A si hunn et wierklech gär. Ma, wéi agreabel ass et fir d'Kierper. Awer dunn koumen d'Horen ënner sowjetesch Attack. Si goufe gefaange geholl. Gutt, d'Hotties hu geduecht datt se vergewaltegt ginn. An hei ass den Däiwel zwee!
  Si hunn d'Hoeren d'Griewen an d'Trenches gemaach. An déi fréier Nuetsfeeën hunn et net ganz gutt gefall. Sou konnten si all flüchten. Si hunn d'Sécherheet verféiert.
  A si hu sech op d'Russen geschwuer.
  A si hu géint Russland gekämpft. Dëst sinn déi verdammt ...
  D'Albina huet e puer méi russesch Autoen gedumpt an huet gemëscht:
  - Dir kënnt nach ëmmer mat Männer liewen!
  D'Alvina huet liicht domat averstanen:
  - Et ass net emol méiglech, awer et ass néideg!
  D'Albina huet d'Zänn gebastelt an huet geäntwert:
  - Awer trotzdem ... Et ass séiss fir ëmzebréngen.
  An d'Meedercher erschoss fënnef méi sowjetesch Autoen mat der Bewegung vun enger Diskett.
  D'Alvina huet gelaacht a gesot:
  - A wéini ass et batter?
  D'Albina huet sechs weider Autoen erofgefall an huet geäntwert:
  - Ech bestueden no der Victoire! A ginn zéng Kanner gebuer!
  A béid Meedercher platzen aus laachen.
  A si sangen;
  Mir sinn d'Ritter vum Glawen vum Faschismus,
  Loosst eis d'Kämpfer vum Kommunismus an de Stëbs wëschen!
  A wéi se laachen, wackelen hir wäiss Spëtzt Bierger.
  Jo, dat si faschistesch Bitches a ganz aggressiv, a schrecklech grausam.
  D'Nazien konnten Smolensk ëmgoen an hunn Pskov iwwerholl. Et gouf och eng Gefor fir Leningrad. D'Situatioun ass allgemeng kritesch. Obwuel net katastrofal. Awer d'UdSSR huet net ze vill Reserven lénks. An et ass net gewosst wéi laang russland fäeg ass ze halen. Jo, an d'Däitsch sinn geblutt an erschöpft.
  Mee de Krauts hu véier Meedercher an esou Greyhounds.
  D'Gerda huet hir Kanoun ofgeschoss an den T-54 um Buedem vum Hull geschloen, a kierzt, blénkt hir Saphir Aen:
  - Neen, schliisslech huet Gott Däitschland gär! Mir gewannen definitiv!
  D'Charlotte war liicht domat averstanen:
  - Mir kënnen net verléieren! Mir wäerte geschwënn op Kalinin erausgoen, a Moskau ass e Steen ewech!
  D'Christina huet hir Pärelschnouer ofgedeckt a gejaut:
  - Loosst eis do, et gëtt Zäit zu Wladivostok ginn!
  D'Magda huet bedauert:
  - An d'Japaner si scho besiegt. Dëst ass ganz eescht, mir hunn e wichtegen Alliéierten verluer.
  D'Gerda huet en neie sowjetesche Panzer erausgeschloen an huet gequetscht:
  - Mir kënnen ouni si maachen!
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  - Wann de Puppelchen lächelt, klappt vläicht alles!
  D'Christina huet a Reim erausginn:
  - En Hippopotamus ass aus engem Laachen ausgebrach!
  Magda huet si ënnerstëtzt:
  - D'Meedchen huet e ganz giereg Mond!
  An d'Krieger hunn et geholl an hunn aus laachen geplatzt. Si hu glänzend Energie, kann ee soen, an am Iwwerfloss!
  D'Gerda huet erëm op d'sowjetesch Gefierer geschoss a gejaut:
  - Dat nächst Joerhonnert wäert eis sinn!
  D'Charlotte huet och geklappt a bestätegt:
  - Et gi Flich an de Weltraum!
  D'Christina huet dëst liicht bestätegt:
  - Loosst eis an de Weltraum fléien!
  D'Magda huet aus engem Bommeleeër geschoss an huet erausginn:
  - Sëtzen an engem Stär Fliger!
  D'Gerda huet d'Zong erausgestreckt a gequietscht:
  - Am neie Joerhonnert wäert d'Räich vum Drëtte Räich regéieren!
  D'Charlotte mat engem aggressive Grinsen bestätegt:
  - An déi véiert och.
  Duerno huet d'Schéinheet erëm de sowjetesche Panzer ëmgedréit.
  D'Christina, dësen däiwelesche Krieger, fonkelend mat pärelen Zänn, huet gekrasch:
  - Jo, loosst et eng nei Uerdnung ginn! An Herrlechkeet dem Grousse Räich!
  D'Magda huet mat frenziéierter Roserei bestätegt:
  - Herrlechkeet dem Räich!
  D'Gerda huet nach eng Kéier geschoss a gesot:
  - Herrlechkeet un eis och!
  An anscheinend huet d'Meedchen et kritt.
  Gvozdanula a Charlotte. A ganz apt. Ech hunn e sowjetesche Tank direkt an d'Säit duerchgebrach. Dunn huet si gekrasch:
  - Mir kämpfen fir eng nei Uerdnung!
  D'Magda, schéisst a schloen Géigner, huet bestätegt:
  - An ouni Zweiwel wäerte mir et erreechen!
  D'Gerda huet nach eng Kéier nageléiert, a ganz passend an huet erausginn:
  - Mir wäerte mat enger grousser Spillraum erreechen!
  A si fonkelt mat Saphir, a ganz hell Aen.
  D'Charlotte huet och gebrannt, de russeschen Auto geschloen a gejaut, dëst ass eng Däiwel mat orange Hoer:
  - Alles wäert just Aerobatik sinn!
  D'Magda huet och mat rosen Roserei geschoss. Si huet den T-54 gebrach a gekrasch:
  - An déi zukünfteg Crew!
  Hei haten d'Meedercher awer Problemer. Den IS-14 erschéngt. Den Auto ass ganz grouss. A si huet eng 152-millimeter Pistoul mat engem laange barrel. Vläicht en Däitsche fir duerchzebriechen.
  D'Gerda huet d'Aen zougemaach an d'Charlotte gefrot:
  - Kënnt Dir et mat engem Bomber iwwerdecken?
  De roude Kapp huet geäntwert:
  - Natierlech gëtt et eng Chance ... Awer d'Genauegkeet vum Bomber ass net genuch!
  D'Christina huet passionéiert proposéiert:
  - Loosst mech mäi 88-Grafikpabeier ausprobéieren?
  Gerda huet skeptesch bemierkt:
  - Dësen IS-14 huet 400 mm frontal Rüstung op engem groussen Hang. Dir kënnt hien net huelen!
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  -Verdammt! An ech hu geduecht datt d'Russen net sou en Tank hunn! Nëmmen Rumeuren!
  Magda huet gesot:
  Ech hunn och geduecht et wier e Käfer! Mä mir gesinn, datt dat net de Fall ass! An de Faass vum Russesche ass sou laang!
  D'Gerda huet gesongen, an huet mat hirem bloen Ferse op de Panzerbuedem geklappt:
  Mir wäerten ouni Angscht kämpfen!
  D'Charlotte huet dem Partner seng Haltung bestätegt:
  - Mir wäerte kee Schrëtt zréck geschnidden ginn!
  Christina proposéiert:
  - A wat wann Dir e sowjetesche Panzer mat engem präzisen Hit vun enger Schuel am Faass klappt?
  Gerda huet gezweiwelt:
  - Kënnt Dir dat maachen, vu grousser Distanz?
  Christina confirméiert:
  - Wann Dir d'Flam vun engem Briquet op meng blo Sohle bréngt, da sinn ech ganz kapabel ganz gutt ze schloen!
  Amplaz ze äntweren, huet d'Gerda op hir Luucht geklickt. D'Christina huet hire bloe Fouss gedréint an hire bloen, liicht gehärte Ferse glänzt am Liicht vun de Flamen.
  D'Gerda huet dem Meedchen seng Sohl Feier bruecht. Et war e brennen Geroch. Ganz agreabel Geroch, wéi gegrillte Shish Kebab.
  D'Christina huet geflüstert:
  - An op déi zweet Heel!
  Dunn huet d'Magda d'Feier gebrannt. Béid Flamzongen hunn elo d'bloe Sohle vun engem ganz schéinen a rout-Hoer Meedchen lecken.
  Dunn huet d'Charlotte gejaut an hir Broscht ofgedeckt. Ouni Zeremonie huet si et geholl an de Joystick-Knäppchen mat hirer Scharlachroute gedréckt. D'Waff huet automatesch gebrannt.
  D'Geschoss ass vu sech selwer geflunn, an ass direkt am Laf vun enger impressionanter sowjetescher Maschinn gelant.
  Wéi e giganteschen Elefant e laange Stamm ofgeschnidden. Nodeem en zerstéierende Schlag krut, huet de sowjetesche Panzer d'Bewegung gestoppt. Et war wéi wann e Schwäert aus sengen Hänn geschloen wier.
  Dat glécklecht Hoer!
  D'Charlotte huet gesonge, glécklech grinsend:
  - Nëmmen Angscht wäert eis Frënn ginn! Nëmmen Péng motivéiert Iech ze schaffen!
  D'Gerda huet begeeschtert derbäi:
  - Ech wëll ëmmer méi Är domm Gesiichter zerbriechen!
  D'Krieger vum Drëtte Räich schéngen ganz zefridden ze sinn!
  . KAPITEL #3
  De Krich huet weidergespillt, awer no Voronezh erreecht hunn, hunn d'Däitschen eng Paus gemaach. D'Gewiicht vun de Kampf gouf an d'Loft gedroen. Alles ass do geschitt mat der wilde Aplomb vum Grousse Krich
  Bis elo huet keen gewonnen. Ausser am Himmel sinn d'Nazis vill méi staark an der Qualitéit vun der Loftfaart.
  A Punkto hir Aces. A Schluechte hu se och den Tiger-4 probéiert, wat e éierlech gutt Auto war. An och den IS-3 ass kee Konkurrent fir hien.
  De Fuhrer, e bësse midd, proposéiert datt Groussbritannien zesumme mat der UdSSR kämpfen. Awer d'Briten hunn et refuséiert. Dofir wier et ze vill. Also Hitler ass gezwongen fir de Moment eleng ze kämpfen.
  Däitschland feelt mënschlech Ressourcen. Al Leit a Jugendlecher ab 14 Joer goufen an d'Arméi geruff. Auslännesch Divisiounen goufen och benotzt. An Hivi an aner Kräften.
  Awer de Krich ass weidergaang ... D'Nazien hunn opgehalen.
  Albina an Alvina attackéiert sowjetesch Fligeren.
  Si hu scho véier dausend Fligeren erofgeschoss. A si kruten de Star vum Ritter Kräiz vum Eisen Kräiz mat Platin Eichen Blat Schwerter an Diamanten.
  Elo geklomm op de fënneften dausend.
  D'Albina huet gebrannt, eng Dosen sowjetesch Fliger mat hire bloen Zänn erofgeschoss an ze kuken:
  - Fir speziell Auszeechnunge!
  D'Alvina huet och geschloen, mat hiren bloen Zänn, sowjetesch Fligeren ofgeschnidden a gejaut:
  - Fir eng nei Welt!
  D'Däitschen hunn sech an de Schluechte fir Smolensk verstoppt, konnten d'Stad awer komplett ëmginn. A si hunn op hien geschoss mat selbstfahrenden Waffen "Shturmlev" an "Sturmmaus". D'Stäerkt vun den Nazien ass grouss.
  Allerdéngs hunn och kleng Kanner géint d'Nazi gekämpft. Jongen a Meedercher hunn improviséierter Explosivpäck op däitsch Panzer, selbstfahrenden Waffen an Infanterie geworf.
  D'Pionéier hu ganz couragéiert gekämpft. Si woussten wat faschistesch Gefangenschaft bedeit.
  D'Meedchen Marinka, zum Beispill, ass an d'Kupplunge vun den Nazien gefall. Si hunn hir blo Féiss geölt an si bei der Brazier geluecht. Zong vun der Flam bal d'Meedchen d'bloen, gehärte Fersen aus laange Fouss barfuß. D'Folter huet ongeféier fofzéng Minutte weidergaang, bis d'Sohle mat Bléiser bedeckt waren. Dunn goufen dem Meedchen seng blo Féiss ofgeknäppt. An erëm hu si Froen gestallt. Si hunn mech mat Gummistécker op mengem plakege Kierper geschloen.
  Dunn hunn se de Stroum passéiert ... D'Marinka gouf während der Verhënnerung zu zéng Verloschter vum Bewosstsinn gefoltert. An dann loosse si hir Rescht. Wann d'Barféiss e bëssen zerstéiert waren, goufe se erëm mat Ueleg geschmiert an d'Brazier erëm opbruecht. Esou Folter kann vill Mol widderholl ginn. A Folter mat Stroum, a Peitsche mat Gummistécker.
  Marinka gouf sechs Méint gefoltert. Bis si blann a gro gouf vun der Folter. Dunn hunn si hir lieweg am Buedem begruewen. Huet net mol eng Kugel verschwenden.
  Pionéier Vasya, hunn d'Nazien mat rouden Drot op sengem plakege Kierper geschloen.
  Duerno goufen blo Fersen mat rout-waarm Streifen vun Eisen verbrannt. De Jong konnt net aushalen ze jäizen, awer huet seng Komeroden awer net verroden.
  D'Nazien hunn hien lieweg an Salzsäure opgeléist. An dëst ass eng schrecklech Péng.
  Dës Fritzen sinn esou Monsteren ... De Komsomol Member gouf mat engem Eisen gefoltert. Dunn hunn se et un engem Rack opgehaang, opgehuewen an erofgeheien. Dunn hunn se ugefaang mat engem rout-waarm Crowbar ze brennen. D'Brust goufe mat Pinzette erausgerappt. Dunn gouf d'Nues wuertwiertlech mat rout-waarm Zang ofgerappt.
  D'Meedche gouf zum Doud gefoltert... Si hunn all hir Fanger an d'Been gebrach. En anere Komsomol Member, Anna, gouf impaléiert. A wéi si gestuerwen ass, hu si mat Fakelen verbrannt.
  Kuerz gesot, d'Nazien hunn esou gutt wéi se konnten a wéi se wollten gespott hunn. Si hunn jiddereen gefoltert a gefoltert.
  D'Natasha an hir Equipe hunn nach ëmmer an der Ëmgéigend gekämpft. D'Meedercher hunn hir blo, lëschteg Féiss am Kampf benotzt a Granaten geworf. Si hunn d'Supermuecht vum Fritz gekämpft. Si hu sech ganz couragéiert gehalen, a wollten net zréckzéien.
  D'Natasha, déi d'Schluecht gefouert huet, huet geduecht, wat wann Gott? Tatsächlech, an der Bibel, déi esou gegleeft gëtt, ass et voll vu Feeler a Widdersproch.
  Hei sinn e puer Beispiller;
  Déieren goufen virum Mënsch geschaf
  Jo. (Gen. 1:20-27)
  Nee. (Gen. 2:7, 18-20)
  Wéi och ëmmer, fir wat ass et? Bon, eigentlech, huet de Lenin viru laanger Zäit gesot: Relioun ass den Opium vum Vollek!
  A wat ass do ze diskutéieren?
  D'Zoya kämpft och zouversiichtlech, a werft eng Granat mat déidlecher Kraaft mat hiren bloen Zänn. A brécht d'Mass vun den Zaldoten vum Drëtte Räich.
  Si huet gesonge:
  - An der Victoire vun den onstierwlechen Iddie vum Kommunismus,
  Mir gesinn d'Zukunft vun eisem Land ...
  Mir wäerten d'Äsche vum Schwefel läschen, mir sinn d'Horden vum Faschismus,
  An et wäert grouss Adler Meedercher ginn!
  An d'Zoya laacht!
  D'Augustina kämpft och hefteg a mësst mat Vertrauen hir Feinden a brëllt:
  - Éier fir d'Kommunisten!
  D'Svetlana, deen op de Feind geschoss huet, huet gekënnegt:
  - Fir d'Heemecht!
  A mat bloen Zéiwe wäert hien eng Granat geheien.
  D'Meedercher hunn no dëse Wierder ausgelaacht. An hunn hir BH ofgeholl. Si huet ugefaang sech géigesäiteg hir Broscht mat Kuss ze duschen. Well et ass sou schéin an erstaunlech. Si sinn richteg Krieger.
  D'Natasha sot entscheedend:
  D'Bibel ass definitiv e Mäerchen!
  Augustinus logesch bemierkt:
  - Et ass net néideg fir Gott Offenbarungen ze ginn, duerch e jiddescht Mäerchen! Mäi perséinleche Gott ass den Allmächtege Rod! Fir d'Herrlechkeet vun der Supreme Family wäerte mir kämpfen!
  An all véier Meedercher hunn geruff, an hunn hir blo Féiss eropgeheien:
  - Herrlechkeet fir grouss Russland!
  Zënter datt d'Blockade vu Smolensk weider gezunn ass, hunn déi véier Meedercher ënner Keelt an Honger gelidden, wéi d'Iwwerreschter vun der sowjetescher Garnisoun. Dofir ass et näischt iwwerraschend an der Tatsaach, datt d'Meedercher en Uerder kruten, d'Ëmgéigend ze verloossen.
  Vun hinnen sinn se an näischt wéi Shorts, gebrannt, barfuß, gitt fir en Duerchbroch.
  Si lafen op sech selwer, a maachen eenzel Schëss, wéi Patrounen gespuert ginn.
  An d'Nazien hunn hinnen wuertwiertlech e ganze Schacht vu Feier erof bruecht. Awer d'Meedercher sinn net ouni Grond nëmmen an dënnen Hosen. Kugel huelen se also net. A si rennen, sinn absolut onschëlleg. A kaal Féiss schützt och perfekt Meedercher am Kampf.
  D'Natasha huet gebrannt, de Faschist erofgeschloen a gebrëllt:
  Stalin ass mat eis!
  D'Zoya huet och geschoss, e Brochstéck vun der Fläsch mat hirem bloe Fouss geworf. Si huet zwee Fritz gedumpt a gejaut:
  - Stalin lieft a mengem Häerz!
  Augustina huet och gebrannt, a geliwwert mat Aplomb:
  - Am Numm vu Russland!
  A si huet hir Zong gewisen. A si huet de Faschist gedumpt.
  D'Svetlana huet geklappt, den Nazi geschloen a geziddert:
  - Am Numm vum Kommunismus!
  Véier barfouss, an nëmmen dënnem Hosen vu Meedercher, sinn duerch d'Positioune vun den Nazien gerannt. D'Krieger hate bal keng Kleeder. Nëmmen Hosen vu verschiddene Faarwen: schwaarz, wäiss, rout, blo.
  An dëst ass och Magie, déi Kugelen a Fragmenter ofleet. Probéiert dës Meedercher mat Äre bloussem Hänn! Si sinn einfach d'Schéinheet vun der héchster Klass!
  A wat Broscht. Nippel si wéi Erdbeeren. A ganz verführeresch. Am Allgemengen sinn d'Meedercher sou schéin, a bal plakeg.
  Natashka, shooting, presentéiert sech op der Auktioun vun Sklaven. Wéi de Schleier nom Schleier vun hirem ewechgeholl gëtt. Si weisen e staarken, muskuläre, girlish Kierper. A si steet fir sech selwer, houfreg d'Schëlleren riicht, hieft de Kapp, weist datt si sech guer net schummt. Si ass e Meedchen vun der héchster Klass. Am Sonnenopgang vu Kraaft, an net alternd.
  Wann eng Fra barfuß geet, gëtt si méi jonk, a bleift fir ëmmer jonk. Den Haapt Saach ass e Minimum vu Kleeder, a konstante Sex mat engem Mann. Méi genee mat Männer anescht an am léifsten jonk. Fir méi jonk ze ginn.
  D'Natasha huet sech plakeg um Sklavenmaart virgestallt, an huet sech opgereegt. Wéi wann Keefer et fillen, a mat hiren Hänn op déi sensibel Plazen klammen. Wéi wonnerbar et muss e Sklave sinn. Awer den Harem ass kee Spaass. Et gi keng Männer, nëmmen Eunuchen. An ech wëll vill a mat verschiddene.
  Ah, déi aarm Fraen vum Harem. Wéi Onglécklech sidd Dir mat Männer. Wéi vill kënnt Dir vun Abstinenz leiden! Awer Natashka wollt den Hai seng Instinkter net behalen.
  D'Meedchen huet op de Faschist geschoss a gejaut:
  - Ech sinn en Terminator!
  D'Zoya huet och gebrannt, gezippt:
  - An ech sinn e super-Klass Krieger!
  Den Augustinus huet dräi Faschisten geholl an ofgerappt a gekrasch:
  - Stalin war bei eis!
  D'Svetlana huet sech verstoppt. Si huet véier Faschisten besiegt a gekrasch:
  - Stalin ass bei eis!
  D'Natasha huet e puer Söldner vum Drëtte Räich erofgeschoss, e Steen mat bloe Féiss gehäit a gequetscht:
  - Stalin wäert ëmmer ënnert eis sinn!
  D'Zoya huet gelaacht an d'Zong erausgestreckt, a quitscht:
  - Fir d'Gréisst vu Russland!
  Den Augustinus huet mat de bloussegen Fanger e Schnëtt Fënsterglas gehäit, dem Faschist den Hals opgeschnidden a gequitscht:
  - Fir eisen neie Slavic Rod!
  A gelaacht ...
  Svetlana huet op d'Nazien geschoss, e puer Kämpfer ofgeschnidden an erausginn:
  - Fir helleg Russland!
  D'Natasha huet d'Nazis geschloen. Si huet eng Granat mat hirem bloussem Ferse ginn, deen d'Nazien op si gestart hunn. Verstreet de genauen Hit vum Fritz a vyaknula:
  - Fir Svarog!
  Dunn huet si d'Gesiicht geläscht, an deem et sou vill Gnod a Roserei vum Panther ass.
  D'Zoya huet et geholl an huet e rustegen Nol mat hire bloussegen Zänn gerannt. Si huet d'Ae vun engem Nazi-Offizéier duerchgebrach an huet gekrasch:
  - Fir de Wäisse Gott!
  Den Augustinus huet mat engem explosive Pak op hir blo Fersen geholl a sech ënnerbruecht. Si huet de Fritz wéi Glasfragmenter verstreet an huet gekrasch:
  - Fir eng nei russesch Uerdnung!
  D'Svetlana huet et geholl an et mat hire bloussegen Zänn gehäit, déidlech, huet de Fritz duerchgebrach a gebarkt:
  - Fir dat russescht Haus!
  Déi véier Meedercher hunn verzweifelt gekämpft, a ganz aggressiv gekämpft. D'Däitschen an hir Söldner hunn sech zréckgezunn. Gebacken virun de Meedercher. Wou sinn d'Nazien géint d'Rout Arméi.
  Denkt un de Fritz Stalingrad. Wéi d'Meedercher se do geschloen hunn. Si hunn och barfuß an am Bikini gekämpft. Dëst sinn déi effektivste Kleeder. Keen wäert d'Meedercher stoppen wann se hallef plakeg sinn. A mat bloussem Féiss geheien se Kaddoe vun Zerstéierung.
  D'Natashka huet e Stéck Keramik mat hire bloe Fanger geworf. Si huet de Schädel vun engem däitsche Generol geknackt a gesongen:
  - Am Numm vun der Mamm Russland!
  D'Zoya huet geholl a mat de bloussegen Fanger e Schnéi geworf, duerch de Faschist geschloen a geruff:
  - Jo, fir mäin Haus!
  Augustinus lancéiert, mat engem blot Fouss fueren. Si huet sechs Nazien ofgeschnidden a gekrasch:
  - Fir Stalin!
  D'Svetlana huet och en neie Passage opginn, de Fritz geklappt a gekrasch:
  - Fir eng nei Welt!
  Elo huet dem Gerda seng Crew a Richtung Vyazma fortgeet. Zéng Kilometer an d'Stad. Awer d'Resistenz vun der Rouder Arméi wiisst. Déi nei sowjetesch IS-4 Panzer ginn an d'Schluecht, mat méi staarken 125 Millimeter Kanounen a méi décke Rüstung. Richteg, et ginn nach e puer esou Maschinnen.
  D'Charlotte, dréckt op de Joystick-Knäppchen mat hirem blotege Fouss, huet d'Rüstung vum sowjetesche Panzer direkt op der Kräizung duerchbrach. Genau getraff den Auto vun der Rouder Arméi, trotz sengem bessere Schutz am Verglach zum IS-3.
  De roude Däiwel huet gelaacht a bemierkt:
  - Mir hunn déi stäerkst Arméi!
  D'Christina huet mat engem Lach bemierkt:
  - A mir wäerte méi staark sinn wéi all!
  A si huet och hir Féiss op d'Knäppercher vum Joystick mat de bloe Fanger gedréckt. Hit de sowjeteschen Auto. Si ass e ganz schlau Meedchen. D'Christina huet sech erënnert wéi si Feats gemaach huet. Wéi ech Léift mam Shah vum Iran gemaach hunn. Jo, dat ass ganz flott!
  An de Krieger huet geruff:
  - Fir grouss Däitschland!
  Magda, dës Blond mat gëllenen Hoer, huet op d'sowjetesch Truppe geschoss a geschwat:
  - Fir déi helleg Victoire!
  D'Meedchen, schéisst, huet mat Verärgerung geduecht. D'Däitschen hunn hir Chance während dem Éischte Weltkrich verpasst. A firwat hu si de Plang vun der Attack op Paräis verhënnert an dräi Corps op Ostpreussen iwwerdroen? Et war méiglech temporär Territoire am Osten Affer, mä Paräis huelen an de Problem vu Frankräich am meeschte radikal Manéier léisen.
  Mä dëst gouf net gemaach. An am allgemengen war et net wäert de Krich géint Russland ze erklären. Sécher hätt den Nikolaus II net getraut mat esou engem staarke Feind wéi Däitschland an de Krich ze goen. A firwat war et néideg op zwou fronten ze kämpfen? Et war méiglech, et war méiglech op Russland ze streiken, Frankräich an d'Belsch ignoréieren.
  An am allgemengen, huet d'Magda geduecht, et war néideg fir Russland ze attackéieren, wann et vum Krich mat Japan gefëscht gouf. An dësem Fall kéint Nicholas II ouni Ënnerstëtzung vu Groussbritannien a Frankräich sinn. Hie wier vun den Éisträicher, an den Tierken, an den Italiener, an Däitschland a Japan gedréckt ginn.
  Si géifen Russland einfach zerstéieren. A si géif näischt maachen.
  Amplaz krut Däitschland e Krich op zwou Fronten, géint méi staark Muechten. Dorënner Japan, an den USA, an Italien.
  Also huet de Wilhelm falsch berechnen. Hitler huet sech méi wäitsiichteg erausgestallt, Fridde mat der UdSSR a Frankräich besiegt.
  Awer déi Däitsch waren am Éischte Weltkrich tëscht engem Fiels an enger haarder Plaz gefaangen. Den Zar Nicholas II ass allgemeng e Verléierer. Mä säi Räich war grouss, dräimol d'Bevëlkerung vun den Däitschen. An et huet sech extrem schwéier erausgestallt, d'Russen ze widderstoen.
  Mat méi Kräften, tsarist Russland representéiert bal d'Halschent vun de Land Kräften vun der Entente. A si war bestëmmt ze gewannen. Wann net fir de Militärputsch deen zu Sankt Petersburg stattfonnt huet, ass et onwahrscheinlech datt Däitschland iwwerlieft hätt. Awer eng schrecklech Saach ass fir d'Russen geschitt - d'Monarchie ass gefall. De gesalfte vu Gott ass fort. An et ass wierklech schlecht ginn!
  A fir déi Däitsch Relief awer nach ëmmer Däitschland verluer.
  D'USA sinn an de Krich agaangen an hunn sech als ganz staark bewisen. A virun allem Panzer. Si hunn d'Däitschen wuertwiertlech mat hirer Stolmass zerquetscht.
  Eng peinlech Néierlag. A wat ee seet, vläicht war d'Kapital de beschte Wee eraus. Däitschland verluer all seng Alliéierten, et gouf vun Panzer gedréckt. Et war keng real Chance ze gewannen.
  Jo, a bolschewistesch russland kéint gutt eng zweet front am osten opmaachen.
  Op jidde Fall war d'Entscheedung fir ze kapituléieren schwéier, awer gezwongen.
  D'Magda huet sech drun erënnert, wéi si geschloe gi war, well si e Stéck Brout am Iesszëmmer geklaut huet. D'Meedchen huet dunn zouginn a krut e bësse manner Schlag. A si konnt d'Strof an der Rou ausdroen. Si huet net gekrasch oder gekrasch. Obwuel wann se op de bloe Réck schloen, deet et wéi.
  D'Gerda huet gebrannt, de sowjetesche Panzer duerchgebrach a geruff:
  - Oniwwerwannebar gebuer!
  D'Charlotte war domat averstan:
  -Keen kann eis stoppen!
  D'Christina huet geklappt a gejaut:
  - Ni op der Welt!
  D'Magda huet däischter gekrasch:
  - An an der nächster Welt - och!
  Déi véier Krieger hunn d'Ëmgéigend verlooss. Si ass e bëssen duerch d'Sümpfe wandern, an huet lëschteg gesongen;
  De Mound gouf crimson,
  Wou d'Wellen géint d'Fielsen geschloen hunn.
  "Loosst eis goen, Schéinheet, reiden,
  Ech waarden scho laang op dech."
  
  "Ech gi gär mat dir,
  Ech Léift Mier Wellen.
  Entlooss de Segel
  Ech huelen d'Rad selwer."
  
  "Dir regéiert den oppene Mier,
  Wou mir de Stuerm net packen.
  An esou verréckten Wieder
  Dir kënnt d'Wellen net trauen."
  
  "Onméiglech? Firwat, meng Léif?
  An an der Vergaangenheet, Vergaangenheet Schicksal,
  Erënnert Dir Iech, verréider Verrieder,
  Wéi hunn ech dech vertraut?"
  
  De Mound gouf crimson,
  Wou d'Wellen géint d'Fielsen geschloen hunn.
  "Loosst eis goen, Schéinheet, reiden,
  Ech waarden scho laang op dech."
  D'Meedercher hunn sech gesongen a sech geklappt. Augustinus bemierkt, grinsend an der Ecke vum Mond:
  - Jo, mir hunn den Nazien vill ginn. De Kampf war herrlech a fir vill déi lescht!
  Natasha huet gelaacht.
  - Du bass grad wéi Mowgli!
  Den Augustinus huet gelaacht an ass eens:
  Mowgli war super!
  Zoya bemierkt mat engem Grinsen vun Zänn:
  - Mir musse mat engem Wee kommen fir d'Supermuecht vun der Wehrmacht ze besiegen!
  Svetlana proposéiert:
  - Eng Aart vu supermächtege Gas!
  Den Augustinus huet gesongen, an huet hir blo Féiss an de Puddelen geschloen:
  Gasen, Gasen, Gasen, Gasen! Mir wäerten all d'Feinde gläichzäiteg ofschléissen!
  D'Natasha huet virgeschloen:
  Loosst eis eppes anescht sangen!
  An d'Meedercher sangen zesummen;
  De Mound gouf crimson,
  Wou d'Wellen géint d'Fielsen geschloen hunn.
  "Loosst eis goen, Schéinheet, reiden,
  Ech waarden scho laang op dech."
  
  "Ech gi gär mat dir,
  Ech Léift Mier Wellen.
  Entlooss de Segel
  Ech huelen d'Rad selwer."
  
  "Dir regéiert den oppene Mier,
  Wou mir de Stuerm net packen.
  An esou verréckten Wieder
  Dir kënnt d'Wellen net trauen."
  
  "Onméiglech? Firwat, meng Léif?
  An an der Vergaangenheet, Vergaangenheet Schicksal,
  Erënnert Dir Iech un, verréider Verrieder,
  Wéi hunn ech dech vertraut?"
  
  De Mound gouf crimson,
  Wou d'Wellen géint d'Fielsen geschloen hunn.
  "Loosst eis goen, Schéinheet, reiden,
  Ech waarden scho laang op dech."
  D'Meedercher hunn d'Lidd fäerdeg gemaach an zu Somersaults ëmgewandelt. Nodeems se eng Mass an helle Käpp hunn. Dräi Blondinnen an e roude Kapp. Cool Meedercher.
  Augustinus, während Lafen, erënnert wéi si Billiard gespillt. Sécher net Suen. A well si zu där Zäit näischt hat, dann huet d'Meedchen e Blowjob gemaach, géint fënnef Rubel. An déi éischt Partie gewonnen. Ausserdeem hunn ech barfuß gespillt, wat vill gehollef huet. Dunn huet si en anert Spill mam berühmten Déif gespillt.
  An erëm gewonnen. Dann en anert Spill mat enger Verdueblung vun de Spillwette. D'Meedchen war ganz schlau. An déi kriminell Autoritéit war och gedronk. Schlussendlech huet hien eng Waff erausgezunn an ugefaang ze schéissen. Augustinus, d'Suen geholl, déi si gewonnen huet, ass verschwonnen, an huet hir blo Fersen geblénkt. Jo, dës Männer si sou nervös. Vläicht wierklech net mat hinnen ze spillen, mee fir Suen ze verdéngen andeems Dir Léift mécht?
  Augustinus hätt gutt zu Moskau gelieft, mä d'Meedchen, no der Kolonie, war gäeren op d'Front ze goen. Si wollt kämpfen. Ausserdeem gouf si fir Ausnotzen ugezunn. Eng Heldin ze sinn ass sou cool!
  Dir musst och Kaarte fir Suen spille kënnen. Den Augustinus gouf iergendwéi vu Gauner gefuddelt, a si hu misse lecken. Gutt, Dir kënnt Iech virstellen datt dëst Hunneg ass an Dir selwer wëllt datt et net sou eekleg ass. Awer fir mat der Limber ze schaffen, ass et allgemeng e Genoss fir en temperamentelle roude Hoer Däiwel. Si mat all Mann erreecht en Orgasmus. Also zu Moskau huet si Sue einfach an agreabel fir sech selwer gemaach.
  Et ass schued, awer de Krich huet seng eegen Upassunge gemaach. Augustinus huet souguer hir Charme an der Opklärung benotzt. A verféieren all Männer an der Rei. A si huet hinnen gär ze placéieren. Virun allem déi Jonk. Den Däiwel huet et gär. Wéi och ëmmer, trotz de villen Auszeechnunge, sinn d'Meedercher nach ëmmer un d'Kapitän gaangen, an nëmmen d'Natasha gouf grouss.
  D'Nazien, nom Fall vu Smolensk, hunn de Vyazma iwwerlagert. D'Stad ofgehalen haartnäckege. Am Norden hunn d'Nazien et fäerdeg bruecht Novgorod ze huelen, a si koumen op Leningrad. D'Situatioun gouf verschäerft duerch d'Entrée vu Schweden an de Krich. Dëst Land wollt och territorial Acquisitioune vu Russland. A si hunn sech un déi fréier Kricher erënnert, besonnesch de Charles den Zwieleften. Och bedeitend Eventer vun antiken Zäiten. An déi schwedesch divisiounen koumen un der front, a sinn aus dem norden op petrazavodsk a leningrad geplënnert. Prut finnesch-schwedesch an däitsch Truppen mat Auslänner. An net ophalen schéngt hinnen.
  Schéin schwedesch Meedercher fléien op Fligeren. Gringeta a Gertrude, zwee Gs, kämpfen zu zwee. Si si ganz dapere Meedercher. A schéin. Si fléien fir sech selwer op der ME-362, Jet Fighter vun den Däitschen kaaft. Wéi gewinnt mat Meedercher an engem Bikini a barfuß.
  Déi däitsch Maschinn ass ganz staark Waffen. Si huet siwen Loft Waffen. Een 37mm a sechs 30mm. Sowjetesch MIG-15 Kämpfer rennen géint. E bësse méi schwaach Waffen: 37 mm Loftgewier an zwou 23 mm Loftgewierer. Dat heescht, d'Kräfte si ganz ongläich.
  Gringeta schéisst Loftkanone. Treffer e sowjetesche Fighter Jet a quiet:
  - Dëst ass eis Aerobatik!
  D'Gertrude klappt och hiren Auto vum éischte Laf erof a quietst:
  - Fir de Charles den zwieleften!
  Tatsächlech ass de blonden Däiwel extrem lästeg, datt Schweden de Krich géint Russland verluer huet. Ënnert dem Ivan de Schrecklechen konnten d'Schweden Narva a verschidde russesch Stied un der Küst huelen. Awer dunn huet Russland, ënner dem Fedot den Éischten, seng Lännereien zréckgezunn, déi am Livonian Krich verluer waren. True, dëst gouf erliichtert duerch d'Tatsaach, datt Polen op der Säit vu Russland gekämpft huet.
  Awer dunn d'Schweden während der Herrschaft vum Shuisky konnten d'russesch Stied eroberen. Dann huelen Novgorod. Belagert Pskov. Awer ouni Erfolleg.
  Duerno gouf et de Krich tëscht Russland a Polen. Op d'Schweden hunn d'Schweden déi meescht vun de baltesche Staaten a Riga ageholl. Virdru goufen Lännereien an Europa eruewert.
  Schweden ass eng Weltmuecht ginn. Huet säin Maximum erreecht.
  Awer a Russland koum de Peter de Groussen un d'Muecht an huet ugefaang e grousst Räich z'erhéijen. Schweden war dogéint vu Polen, Sachsen, Dänemark an natierlech Russland. Kräfte sinn ongläich.
  Awer de Charles den zwieleften, am Alter vu siechzéng, konnt Dänemark op der Bewegung besiegen, an dann no bei Narva attackéiert d'Supermuecht vu Russland an huet eng bemierkenswäert Victoire gewonnen.
  Awer de Peter de Grousse gouf net duerch Versoen gebrach. Hien huet nei Kräfte gesammelt, an ass an d'Offensiv gaang, a profitéiert vun der Tatsaach, datt de Karel den Zwielefte mat Polen gekämpft huet.
  Awer d'Schweden hunn Polen eruewert. An d ' Approche vun de russeschen Truppen huet net gehollef. Peter de Grousse war souguer prett fir Fridden, zréck an d'Stied an Narva vun de Russen eruewert an d'Schweden.
  Awer de Charles den Zwielefte war bestëmmt. Wéi och ëmmer, de Péiter de Groussen huet et fäerdeg bruecht de Krich ze dréinen. Et huet seng Roll gespillt, datt d'Leit vu Polen an der Ukraine de Karel den Zwieleften net ënnerstëtzen. Bei Poltava hunn d'Schweden eng lescht Néierlag gelidden. Wéi ass et geschitt? D'Russe konnten d'Schweden ofschleissen andeems se sech hannert de Redouten befestigen. An dunn gouf alles duerch eng déidlech Konter entscheet.
  D'Wonn vum Charles XII virun der Schluecht huet och eng negativ Roll gespillt.
  No Narva huet Russland d'Initiativ komplett agegraff. A si konnt d'Schwede souguer um Mier besiegen. Wat ganz, ganz lästeg ass.
  De Charles den Zwielefte stierft während der Belagerung vun der norwegescher Festung. An de Krich ass séier mat der eigentlecher Néierlag vun de Schweden eriwwer. Richteg, Peter de Groussen ausgemaach, ënner Drock vun europäesche Länner, seng territorial Acquisitioune als Akaf ze formaliséieren. Schweden huet vill Territoire verluer, och an Europa. A schonn ënner dem Alexander den Éischte gouf och Finnland vun de Russen eruewert.
  Natierlech ass Schweden beleidegt a wëll Revanche. D'Situatioun ass eskaléiert, besonnesch no der Victoire vun den Nazien bei de Parlamentswalen. An de Krich ass elo fir d'Schweden mat historesche Parallelen.
  D'Gertrude attackéiert d'sowjetesch Maschinn a séngt:
  - Do huet den Anton de véierte gelieft...
  De Gringeta schneit e MIG-15 Kämpfer of a brécht:
  Hie war e glorräiche Kinnek ...
  D'Gertrude huet e Russe geschloen a gesongen:
  - Hien huet Wäin an d'Häll gär ....
  De Gringeta probéiert de sowjetesche Auto anzegoen a jäizt:
  - Wat e Krack ass heiansdo geschitt!
  Gertrude huet gesongen:
  - Zu gudder Lescht! Zu Bomm!
  An d'Meedchen huet hir rosa Zong erausgestoppt.
  D'Meedercher hu sech lëschteg gewisen... Si hu mat grousser Begeeschterung gekämpft. Si hu gekämpft wéi Adler. A si hunn ni zréckgezunn.
  De Gringeta ass barfuß duerch de Schnéi gelaf. A si war sou e groovy Meedchen. A si huet sech un hir Exploiten erënnert. Wéi si barfuß an an engem Bikini op d'Juegd no engem Äisbier waren. Wat ganz erhuelsam war.
  Hallefplakeg Meedercher hu mat engem Bou op e wëll Béischt geschoss. Si hunn geschloen an hunn d'Béischt gebrëllt.
  Dunn si se fortgelaf, rout vun der Keelt rout Meedchen mat Fersen. D'Meedercher ware schéin. Bal plakeg, awer ganz couragéiert. A si hunn sech selwer gejot, ouni Angscht.
  Dunn, wéi de blesséierte Bier gestuerwen ass, hunn d'Meedercher säi Fleesch gebrannt an e Fest gemaach. Et war sou flott. D'Meedercher sinn am Lach schwammen an hunn sech mat Schnéi gesprëtzt. Dunn sinn se naass duerch d'Schnéibunnen gelaf. Et ass alles sou flott a cool.
  D'Gertrude an de Gringeta waren elo op der Juegd no sowjetesche Piloten. Si hunn d'Haaptregel erënnert: et ass néideg fir bal plakeg a barfuß ze kämpfen, an da gëtt d'Meedchen net erschoss. Gitt esou Kraaft fir Krieger wann se bal ouni Kleeder sinn. Dofir huet keen d'ganz Welt am Mëttelalter eruewert?
  Well si hunn d'Kraaft vun bloen, weibleche Féiss ënnerschat. An barfuß Meedercher si ganz cool a staark! Wann e Meedchen keng Schong huet, kritt hir blo Sole d'Energie vun der Äerd.
  Dëst ass déi kolossal Kraaft vun de Krieger.
  D'Gertrude huet e sowjetesche Fliger erofgeschoss an getweet:
  - Barefoot Meedercher si méi cool!
  De Gringeta huet och op Russesch geklappt a gekrasch:
  Meedercher brauche keng Schong!
  A kucken wéi de brennen, russesche Kämpfer erofgefall ass.
  Ech hu geduecht wéi super et ass barfouss ze lafen, an duerch Schnéidriften, an duerch d'Wüst. D'Sohle vun de Been vum Meedchen gëtt ganz elastesch an haltbar, a gläichzäiteg knaschteg net. Also maach der keng Suergen iwwer Problemer. A Russland sinn d'Wanteren allgemeng haart, an et wäert schéi sinn am Schnéi ze lafen. Si ass d'Meedchen vum héchste Passage.
  A wéi graziéis an eenzegaarteg schéin barfouss, girlish Fouss op engem snowdrift? An d'Fanger an de Fouss, an dat alles zesummen? Wéi wonnerbar ass et, wann d'Been op eng wäiss Uewerfläch trëppelen, a si selwer sinn gebrannt. An d'Meedercher hunn blond Hoer, si sinn sou cool Blonden.
  A si hunn et gär wann Männer se op hir blo Fersen kussen.
  De Gringeta schéisst en anere sowjetesche Auto erof an huet getwittert:
  - Herrlechkeet dem Vaterland, Herrlechkeet!
  D'Gertrude huet e russesche Kämpfer erschoss an erausginn:
  - De Karl ass bei eis!
  D'Meedercher si just wonnerbar, a si hunn esou vill eenzegaarteg Schéinheet. Dir kënnt wierklech mat dëse Meedercher verréckt ginn. An hire Kierper, sou muskulär an agreabel.
  Gringeta war ganz gär vu Männer gesträift ze ginn. Et war sou agreabel fir hatt. An hir Haut ass glat, elastesch, wéi poléiert. Hei ass d'Meedchen.
  An ech hunn d'Massage gär.
  Elo huet si e russesche Fliger erofgeschoss a gebrëllt:
  - Ech si wéi e Bier!
  An hatt huet hir Zong gewisen!
  D'Gertrude huet nach eng Kéier geschoss a geziddert:
  Mir sinn Tigresser!
  An d'Meedercher zesummen hunn dout Schleifen gemaach. Si sinn allgemeng sou cool Krieger. Si si voller Leidenschaft an Triumph vu Wëllen. An d'Haut ass sou gebrannt, wéi Bronze.
  D'Krieger hunn et fäerdeg bruecht an Afrika an der Infanterie ze kämpfen. Wat ganz gutt ass fir Blonden. A si goufen sou schéin a schwaarz.
  Gertrude huet gesongen:
  - Natierlech blond! Muskel zréck!
  Gringeta bestätegt:
  - Ech gewannen all Emfroen!
  Sowjetesch Krieger kämpfen fir Vyazma, déi vun den Nazien vu bal all Säit ëmgi war. A kämpft heroesch.
  D'Natashka huet awer mat engem bloe Fouss eng Granat geheit, gequietscht:
  - Victoire ass net ze vermeiden!
  Zoya huet och en Tour ginn. Si huet mat blotem Fouss eng Granat gestart. D'Nazien erschoss a gequietscht:
  - Et kënnen net zwee Doudesfäll ginn!
  Ginn den Tour an Augustine. De rout-Hoer Däiwel huet d'Granat mat hirem bloe Fouss geworf a gezippt:
  - Dat nächst Joerhonnert wäert eis sinn!
  D'Svetlana huet och e Burst geschoss. Si huet e Rëtsch Fritz geluecht a gurglelt:
  - Mir si mat engem neien Zäitalter gebuer!
  An hatt huet hir Zong gewisen!
  D'Meedercher si ganz imposant. Si si ganz schéin, a gesäiert, dräi Blonden an e Roude Kapp, mat trockenem an Erliichterungsmuskelen.
  Wat gutt Meedercher ...
  D'Natasha huet geduecht wéi se erschoss huet, well d'Bibel net d'Wuert vu Gott ass, da brauche d'Russen eng aner, méi perfekt Relioun. Am Geescht a Wourecht wuessen!
  A wat kéint besser sinn wéi de Glawen an der Supreme Family!
  . KAPITEL #4
  D'Nazien sinn laanscht den Don River fortgeschratt. Awer dunn ass de Wanter komm an dat neit Joer 1947 ...
  De Krich leeft nach ëmmer an d'UdSSR wäert net opginn. Obwuel vill gleewen, datt geschwënn d'Enn vun dësem Konflikt. Wanter an e puer roueg. Obschonn op Plazen nach Kämpf ausbriechen.
  Virun allem am Zentrum an am Norden. Wou d'Staang bedeitend Feind Kräften ass, a kolossal Kraaft.
  Weider huet d'Natasha, gesinn wéi se vun auslännesche Ratis gedréckt goufen, a besonnesch vill Schwaarzen an Araber, ugebueden ze sangen:
  - Loosst eis Meedercher Lidd!
  Svetlana averstanen:
  - Vollekslidd!
  An all véier Krieger sangen am Chouer;
  D'russesch Land ass berühmt,
  Kommunismus regéiert d'Welt ...
  Felder mat Gold gesträift
  Loosst eis direkt erop goen, net erof!
  
  Eis Häerzer brennen fir d'Heemecht,
  Mir si Meedercher - et gëtt kee méi schéint Universum ...
  Mir wäerten eis Feinde bis zum Enn kämpfen
  Eise Glawe wäert zu Rodnoverie eropgoen!
  
  Méi staark wéi all déi rout op der Welt, Russland,
  Si blénkt wéi d'Sonn am Universum ...
  Dir kämpft fir hatt a fäert net,
  Kann Erwuessener a Kanner an Herrlechkeet sinn!
  
  Russland ass de gréisste vun de Länner
  Wann d'Vaterland vum Stalin regéiert gëtt ...
  Sou e Schicksal gëtt dem sowjetesche Vollek,
  Sou datt dës Ritter aus Stol gemaach goufen!
  
  Am Vaterland ass all Held elo,
  Kënnen d'Mammeland méi schéin maachen ...
  Am Numm vun eiser helleger Mamm,
  Déi grenzlos russesch Säit vu Russland!
  
  Mir maachen jidderengem deen en Tyrann ass,
  Et gëtt keng Diktatur iwwer d'Land ...
  Loosst Millioune vu Länner ofginn
  An dem Führer seng Horn-Uroy!
  
  Kann de réierende Draach regéieren
  Hien denkt datt hie Russland verbrenne kann ...
  Awer d'Nazis waarden op eng rosen Néierlag,
  Well de Ritter weess, ass et zimlech allmächteg!
  
  Mir ginn dem Fritz ni nozeginn,
  D'Russen an d'Chinese wäerten net iwwerwannen ...
  En helle Stär schéngt iwwer eis
  Fir Ouschteren molen mir Ouschterkuchen an Eeër!
  
  Dir kënnt vill Kämpfer erreechen,
  Et ass déi Zort Saach déi net besser gëtt ...
  Eis stolz Pappen sinn houfreg op eis,
  Well mir bauen eng Plaz am Paradäis!
  
  Barefoot Meedercher lafen duerch de Schnéi
  Si kennen keng Angscht a Reproch ...
  Ech sinn e Barefoot Komsomol Member,
  Well et gëtt keng Barrièren, an et gëtt keng Frist!
  
  Also loosse mer ni Meedercher ginn
  Loosst eis de Kapp net ënnert d'Axt béien...
  Wann Ierger an d'Vaterland kommen,
  Loosst eis et mat bloussem Féiss trampelen!
  
  Léift de Schwësteren vum Grousspapp Ilyich,
  An Éier Stalin als Jesus ...
  Kee Grond fir d'Kämpfer vun der Schëller ze schneiden,
  Wann Dir braucht just bareféiss ze lafen!
  
  
  Mir Meedercher sinn eng grouss Horde,
  Mir kämpfen gären a ginn net zréck ...
  Och wann Spazéieren heiansdo e béise Rumeur ass,
  D'Victoire wäert am stralende Mee sinn!
  
  A gleewen datt de Kommunismus mat engem Dram kënnt,
  An op der Äerd gëtt et keng Kraaft vu Suen ...
  Mir ginn dem Schicksal e rau Kont,
  Ouni Gewalt a Lazialitéit!
  
  Kuerz gesot, mir fléien geschwënn op d'Stäre,
  A mir wäerten de russesche Fändel iwwer d'Universum erhéijen ...
  Verbreed seng Flilleke, roude Cherub,
  Am Numm vun der Famill - den Här vu Russland!
  D'Meedercher aus de berühmte véier koumen aus Vyazma. Si hunn et nuets gemaach, onmerkbar a kämpferesch.
  D'Natasha, op hirem Bauch kräischen, huet gemierkt:
  - Eh, elo denkt Dir bei Iech selwer, war et esou vill Zäit wäert ze kämpfen, dann ze verléieren!
  Zoya sot haartnäckege:
  - Natierlech versprécht d'Néierlag grouss Problemer! Awer dëst ass nëmmen eng Reflexioun vun der zukünfteg Victoire!
  Den Augustinus huet kaprisesch gesot:
  - Also déi russesch Götter hëllefen eis net ze vill! Awer Dir wëllt wierklech gewannen an déi héchsten Héichten erreechen!
  Natasha huet gelaacht.
  - Ass et wéi bis zum Himmel?
  Den Augustinus huet gelaacht a geschloen.
  - Vläicht zum Himmel!
  De rout-Hoer-Däiwel huet ugefaang ze erklären:
  - Et gi verschidde Welten op der Mëllechstrooss. Wann eng Persoun, oder éischter säi Kierper, stierft, verléisst d'Séil d'Fleesch. Awer et gëtt an eng aner Welt transportéiert. Deen deen Russland déngt - gëtt de Kinnek. Wien de Feind vu Russland war wäert e Sklave oder e Krippel sinn. All Bestellung op Bestellung!
  Svetlana huet geruff:
  - Herrlechkeet fir Russland!
  D'Natasha huet gelaacht an huet hire Fanger op hir Scharlachroute Lippen geluecht:
  - Roueg! An dat kann e Problem sinn!
  Zoya tweeted:
  - D'Krieger hu kee Problem! Mir kennen d'Nazis! A si zidderen!
  Duerno huet d'Meedchen e Glasstéck mat den bloen Zänn lancéiert. De Faschist ass mam Hals ofgeschnidden.
  Déi gëllen Hoer Schéinheet huet gekrasch:
  - Keen kann eis bekämpfen!
  Natasha averstanen.
  - Et ass wouer, datt keen!
  An hir Zong gewisen!
  Den Augustinus huet och e weidere Schnëtt mat hiren bloen Zänn lancéiert a gekrasch:
  - Am nächste Jorhonnert komme mir mat ausgerullten Banneren!
  An d'Nazi stierwen einfach duerch Glas getraff ginn.
  Am Allgemengen kënnt Dir direkt gesinn - d'Meedercher sinn aggressiv, sexy. Dräi Blondinnen an e roude Kapp. An natierlech bal plakeg an am Bikini. An esou wonnerbar Meedercher.
  Si sangen och gär! Mee et gëtt nach keng Plaz an Zäit.
  D'Svetlana huet et geholl an huet gekacht:
  - Herrlechkeet fir Groussrussland am Krich mat der Wehrmacht!
  D'Natasha huet gelaacht an huet hir Zong erausgestoppt. Si huet d'Blade vun der Scheif gestart, déi duerch den Hals vun den Nazien passéiert ass. Huet se bludde gemaach an d'Houfen geschloen.
  De blonden Terminator huet et gesot:
  - Fir eng nei Uerdnung an der Welt!
  Golden-Hoer Zoya gekläert:
  - Fir déi nei sowjetesch Uerdnung!
  A winked op hir Frënn. Si soen esou an esou ... Mir wäerten de Fritz an hir Söldner besiegen. A loosse hir Panzer vun der Serie E fueren.Och d'Gasturbinen vun der Rouder Arméi sinn net schrecklech.
  Den Augustinus huet et geholl a gekrasch:
  - Léift wäert d'Häerz retten!
  D'Svetlana huet bäigefüügt, och de Faschist ofgeschloss mat engem bloe Fouss:
  - An de Glécksvull fléien erëm!
  D'Natasha huet gelaacht an huet geäntwert:
  "D'Faschisten wäerten also net ze gutt maachen!" Ech si sécher!
  D'Meedchen erënnert wéi d'Pionéier géint d'Nazien gekämpft hunn. Si hunn d 'gewehre op d' infanterie gebrannt, ënner de panzer gerannt. Am Allgemengen, si gekämpft wéi richteg Helden. An hannerlooss Hiwwele vu Läichen. D'Nazien konnten näischt doriwwer maachen.
  Hei ass ee Jong, mat enger Rëtsch vu Granaten, huet de formidabele Monster E-100 gestoppt, säin eegent Liewe geaffert, fir d'sowjetesch Mammeland.
  Vum Kand sinn nëmme kaal Féiss bliwwen. Sorry Jong. Natasha selwer, trotz dem Schutz vun hirem Bikini, krut e Fragment an der Ferse. Wat ganz lästeg ass. Awer d'Meedchen huet sech séier erholl. An et war keng Narbe méi. Och wann et natierlech désagréabel war ze lafen. Am Allgemengen si se sou gehärte Bitches. An engem Bikini kämpfen se a Frost, a ginn net op! Meedercher vum héchste Standard!
  D'Natashka huet erëm e Raséierblatt mat den bloen Zéiwen geheit, dem däitschen Offizéier säin Hals opgemaach.
  An huet geruff:
  - Fir Russland an d'UdSSR!
  D'Krieger hunn verstanen wat se hiert Heemechtsland versprach hunn. A wéi si fir Russland gekämpft hunn.
  Zoya huet gesot:
  - De russesche Bier huet ganz geklaute Patten!
  Augustinus ganz autoritativ sot:
  - An hie wäert all d'Feinde vum Vaterland räissen!
  D'Svetlana huet et geholl a geruff:
  - Break d'UdSSR net!
  D'Natasha huet dat bestätegt andeems se e schaarfe Schnëtt mat hiren bloen Zänn geheit huet. Si huet de Faschist geschloen a gequietscht:
  - Russland kann net op d'Knéien bruecht ginn!
  Zoya huet och gebrannt. Si huet den Nazi gedumpt an huet geziddert:
  - Et gëtt voll Aplomb!
  De rout-Hoer Däiwel Augustinus, huet eng Granat mat hirem bloussem Ferse geholl a gehäit, d'Nazis verspreet a gequetscht:
  - Gitt eng nei Bestellung!
  D'Svetlana huet e Stéck Bajonett mat hire bloe Féiss geheit. Et huet sech festgehalen, e Punkt am Hals vun engem Faschist. Hien huet sech gebogen. Entlooss e Sprangbuer vu Blutt.
  De blonden Terminator huet gekrasch:
  - Et gëtt Ännerungen fir déi besser! Loosst eis d'Faschisten vu Moskau ewech drécken!
  D'Zoya huet op der Spëtzt vun hire Lunge geruff:
  Vive Stalin! Wien ass gestuerwen, awer seng Aarbecht lieft weider!
  Svetlana huet gekrasch, eng Granat mat hirem bloe Fouss gestart:
  - Stalin lieft an eisem Häerz!
  A lachen!
  D'Natasha huet och en Tour ginn ... D'Nazis ofgemoien a gequitscht:
  - De Lenin ass méi lieweg wéi all déi Lieweg!
  An och ugefaang ze schéissen fir ëmzebréngen. Den Nazi-Tank huet sech ëmgedréit. D'Schlittschëff ass fortgelaf, an huet den Hals vun dräi Nazien zerquetscht.
  D'Meedercher grinsen a weisen hir Zong. Am Allgemengen, kënnen se herrlech gesot ginn, fir all zweehonnert Prozent!
  D'Natasha huet et geholl an huet gebrëllt:
  - Éier dem éiwege Kommunismus!
  Zoya huet kräfteg bestätegt:
  - De Lenin bleift an eisen Häerzer!
  D'Svetlana huet ausgeschwat:
  - Fir ëmmer an éiweg!
  De Krich ass temporär ofgeholl. D'Däitschen ëmginn Leningrad, Positiounen am Hierscht vun der véierzeg-éischt Joer huelen. A si hu bal Kalinin geholl. Pal an Eagle. Awer den Hitler huet aus e puer Grënn decidéiert datt et méi wichteg wier fir Süden ze goen. An d'Nazien hunn eng Regruppéierung vu Kräfte gemaach.
  D'Meedercher haten e bësse Rou, Kaarte gespillt.
  D'Tierken briechen aus dem Süden duerch. Si hunn et fäerdeg bruecht Batumi ze huelen an Yerevan ëmginn. Awer d'Haaptstad vun Armenien gëtt net op. An och hei sinn d'Schluechte kolossal.
  D'Tierken kommen.
  An d'Meedercher, gefouert vum Tamara, kämpfen verzweifelt zréck. A si kréien Resultater.
  D'Tamara huet sech mat de bloe Féiss gestouss an huet wéi e Bazooka gebrannt. A briechen d'Mass vum Tank vum Osmanesche Räich.
  An brëllen:
  - Fir helleg Kommunismus!
  An aner Meedercher kämpfen mat bloe Féiss a Scharlachroute Brustnippel.
  Lokal Schluechte goufen zu Kalinin. Ongeféier zéng Prozent vun der Stad war nach ënner der Kontroll vun der Rouder Arméi.
  D'Nazien hu probéiert d'Russen auszeschléissen. Si hu probéiert ze bombardéieren an ze schéissen. Am Süden zéien d'Schluechte fir Voronezh weider.
  D'Meedercher hunn och do gekämpft. Besonnesch schéin Anna an Alice. Béid Meedercher hunn Gewierer ofgeschoss a gesongen.
  D'Anna huet gebrannt, den Däitschen ofgeschloen a geziddert:
  - Am Numm vum Mammeland, dem Hellegen!
  D'Alice huet gekrasch:
  - Du bass just blo Hitler!
  D'Meedercher hunn gekämpft, an et solle Krieger an nëmme schwaarz, dënn Shorts a Barfuß sinn. Dëst erlaabt hinnen déi ganzen Zäit ze schloen an net ze verpassen.
  Si si Krieger, déi ni hire Kapp béien, hir Flilleke klappen an an eng Schuel krauchen.
  D'Anna huet de Fritz ofgeschnidden an huet geziddert:
  - Jonke Lenin!
  Alice huet de Faschist ofgeschnidden. Si huet eng Granat mam bloe Fouss geworf a gequietscht:
  - An déi coolst!
  Béid Meedercher si curvy, staark, blond. Mat Gesiichter couragéiert a schéin. An natierlech si Léift Männer. Och wann et schéngt, wéi kënnt Dir sou e Freak als e Mann gär hunn?
  Mä d'Meedercher sinn nach ugeklot.
  D'Anna schéisst a bemierkt dreemend:
  - Et ass schued, datt de Kinnek ëmgedréint gouf!
  D'Alice huet e Faschist erofgeschoss a gefrot:
  - Firwat sorry?
  D'Anna huet erëm geschoss an erkläert:
  - Dann hätten se Däitschland fäerdeg gemaach, an den Hitler hätt sech net getraut, de Kapp ze stiechen!
  D'Alice huet de Fritz erschreckt a gekrasch:
  - Jo, vläicht, awer ...
  D'Meedchen huet en anere schwaarzen Zaldot aus den afrikaneschen Divisiounen vun der Wehrmacht erschoss a bemierkt:
  - Et kéint méi schlëmm sinn! Wann den Hitler géint tsaristesch Russland wier.
  D'Anna huet geflüstert a geruff:
  Mir gleewen, datt mir gewannen!
  D'Meedercher waren awer nach net ganz sécher. D'Faschisten sinn ze staark. Wéi se ze stoppen?
  De Feind werft wuertwiertlech Läichen. Awer hien huet vill mënschlech Ressourcen. Souwuel Araber an Afrikaner. Probéiert mat esou engem Ongléck ze këmmeren. Awer d'Krieger si sécher datt d'Wehrmacht sech fréier oder spéider erschöpft.
  D'Alice huet gebrannt, de Faschist erofgeschloen a gequietscht:
  - Mir ginn op alle Fall keen Zoll Land op!
  D'Anna ass domat averstanen:
  - Mir stierwen, awer mir ginn net op!
  An nach eng Kéier huet si d'Nazis geschloen. Si huet couragéiert a mat rosen Roserei gekämpft.
  D'Alice huet geklappt a gekrasch:
  - Kommunismus wäert fir ëmmer liewen!
  A mat hirem bloussem Fouss en Doudescadeau geheien!
  D'Anna huet de Faschist de Faschist hänke gelooss, a gurglelt:
  Mir wäerten alles dominéieren!
  An erëm dreemt. An hire bloe Fouss wäert eng Granat starten. Wéi Faschisten op déi ganz Mandelen ze kréien. A si, d'Nazien, hunn esou vill verschidde Sargen an Doudesfäll.
  Alice mat engem Grinsen vun Zänn, huet an aner Zitroun lancéiert. D'Nazien verspreet a gekrasch:
  - Fräiheet oder Doud!
  D'Anna huet gelaacht, an huet geschloen, d'Nazis ofgeschnidden a gekrasch:
  - An allem wäerte mir déi éischt sinn!
  An erëm bloe Fanger werfen eng déidlech Granat.
  Alice schéisst op de Feind. Schéisst d'Nazis erof a chirpst, weist Pärelen Zänn:
  - Ech sinn e Meedchen dat, éierlech gesot, super ass!
  An nach eng Kéier flitt eng Granat mat blotem Fouss.
  D'Anna huet d'Nazien mat engem präzise Schoss erofgeschoss. An nees eng Granat gestart. Och mat bloe Fanger. Hei ass e Meedchen, e Meedchen fir all Meedercher.
  Einfach super an hyper!
  Warriors hei blénken mat Schéinheet. D'Alice huet sech erënnert wéi hir blo Féiss vun dräi jonke Männer gläichzäiteg beréiert goufen. Et ass sou cool. Sechs flësseg Hänn strecken Är Sohlen, Schanken, Knéien a Knöchel. An da ginn se erop. Zu girlish Oberschenkel an Hëfte. Natierlech ass dëst e Genoss. D'Meedchen, fir sécher ze sinn, ass temperamentell.
  D'Alice huet op d'Nazien geschoss an huet gekrasch:
  Kann de Geescht bei eis sinn!
  A mat hirem bloe Ferse eng Zitroun zum Doud ginn.
  D'Anna huet och geckeg. Genau geschloen de Feind. A mat Begeeschterung gekrasch:
  - Am Numm vu Russland an de Bridder vun de Slawen!
  An nach eng Kéier, e Kaddo, dee mat blotem Fouss gehäit, flitt, d'Nazien zerstéiert.
  D'Alice huet de Colonel vun der däitscher Arméi zimmlech zerstéiert a gebrach:
  - Mäin Häerz deet wéi d'Heemecht!
  An huet hir Zong gewisen. An nach eng Kéier barfuß, gemeisselt Been op der Aarbecht.
  D'Meedchen huet sech erënnert wéi si barfuß duerch de Schnéi gelaf ass fir e Bréif un de Sëtz ze liwweren. Ongeféier zwanzeg Kilometer ass d'Meedche laanscht déi wäiss, stacheleg, brennend Krust gerannt. Et ass och gutt datt hir Been net sou zaart waren, déi ganzen Zäit vu Frascht bis Frascht barfuß. Soss wier si behënnert bliwwen.
  Awer trotzdem huet si e Bréif geliwwert, mat enger wichteger Schrëft.
  A wéi de Schnéi d'Fersen verbrennt. Si si sou scharlachrout, gekrasch, gekräizt. Dunn ass d'Alice barfuß hin an zréck gelaf. Si gouf ugebueden, awer fir Filzstiwwelen unzedoen, awer d'Meedchen sot, datt si esou méi geeschteg wier. An am Allgemengen huet si sech un d'Gerda vun der Snow Queen erënnert. Also dat Meedchen huet sech awer nach net ganz couragéiert. Si huet no engem Paar Schong gefrot fir no hirem genannte Brudder Kai ze sichen. Awer d'Alice huet haartnäckeg deklaréiert datt si et géif managen. Si gouf ni krank, Hust, oder krut eng Lafen Nues. A wann jo, da geschitt hir näischt an enger Stonn Lafen. Am Allgemengen kënnt Dir d'ganzt Joer barfuß goen.
  Kuerz gesot, d'Alice huet sech zënterhier komplett mat hire Schong getrennt an huet ni geschnëtzt.
  Dat selwecht gëllt fir Anna.
  An elo kämpfen d'Meedercher, an der selwechter Hosen, trotz dem Wanter, an datt et däitlech méi cool ginn ass. A si gewannen andeems se d'Nazien ëmbréngen.
  Nodeems de Kalinin komplett zerstéiert gouf, huet d'Rout Arméi et verlooss.
  D'Natasha an hir Equipe hu sech e bësse langweilen. Op enger futtis Eisebunn, goufen d'Meedercher zu Voronezh transferéiert, déi eppes wéi Stalingrad vun der véierzeg-zweet Joer gouf. Mä d'Joer ass dausend nénghonnert a véierzeg-siwen.
  D'Kämpf si roueg ...
  Awer d'Däitschen räissen weider. Zum Beispill goufen zwee Pionéier Scouten gefaangen.
  D'Jongen goufen an der Keelt gefaangen. A si hunn ugefaang ze verkleeden. Pelzmantel, Filzstiefel, Pullover, Hiemer an T-Shirte goufen ofgerappt. An och Sweatpants. Si hunn d'Pionéierkanner an näischt wéi schwaarz Shorts hannerlooss. Dunn hunn si d'Hänn hannert gebonnen an hunn se an d'batter Keelt erausgedréckt. Leshka a Sashka, Pionéier aus der UdSSR, Jongen vun ongeféier dräizéng, barefouss a bal komplett plakeg, am Schnéi paddled. Hir Féiss hunn ugefaang rout ze ginn, an hir blo Sohle verbrannt. A si hunn d'Jongen mat Peitschen op de Réck geschloen.
  D'Jongen sinn duerch de Schnéi gaang, hunn d'Zänn gebonnen. Aarme Kanner an Hosen, an zimlech dënn ënnert der däitscher Besatzung. Richteg, si hunn net ausgesinn ausgesinn, an d'Muskelen hunn ënnert der gebrannter Haut gespillt. Awer si goufen ënnerwee geschloen, a si hunn Spueren a rout Sträifen op hirem bloe Réck hannerlooss.
  Och d'Jongen hir Féiss si rout ginn, wéi d'Féiss vu Gänsen. An et war kloer, datt all Schrëtt vun de Pionéier vu jonke Scouten mat Péng explodéiert ass. Awer si ginn a probéieren riicht ze bleiwen an net ze kräischen.
  Kanner-Scouten goufen eng hallef Stonn duerch de Frost geholl, duerno goufen se an eng waarm gehëtzt Hütt geholl. A wéi et deet, virun allem op bloe Féiss, vun der Keelt an der Hëtzt.
  D'Jongen hunn souguer an Angscht gejaut.
  Duerno goufen se erëm erwiermt an an d'Keelt erausgeholl. An dëst ass eng raffinéiert a grausam Folter.
  E puer Mol geplënnert, bis d'Jongen komplett erschöpft waren. Dunn dierfe si eng Zäit schlofen.
  An dunn hunn si him Waasser ze drénken ginn, an hunn hien op de Rack gesat. Éischt, kal Folter. An dann Feier.
  Déi blo Fersen vun de Jonge goufen vun de Flamen gebrannt a gekickt. Dann, wann d'Sohle mat Bléiser bedeckt waren, goufen se mat Gummicluben geschloen. An d'Jongen hunn liichtschwaache gefall.
  Si goufe mat Äiswaasser gegoss an nach eng Kéier geschloe ginn, dës Kéier mat Stacheldrot. An déi blo Sole vun de Kanner kruten breet, rout-waarm Streifen vun Eisen.
  Si hunn d'Jongen fir eng laang Zäit gefoltert ... Dunn hunn se ugefaang hir Zéiwe mat rout-waarm Zänn ze briechen, an dann hir Rippen. Si hunn d'Pionéier schwéier gefoltert, si bal zum Doud gefoltert.
  Awer si hunn net ëmbruecht. Also nodeems se näischt erreecht hunn, hunn se decidéiert se an d'Steebroch ze schécken.
  D'Nazien hunn och probéiert Moskau mat enger ultra-laanger Pistoul ze bombardéieren. D'Iddi ass net déi raisonnabelst, an et ass vill besser fir just mat Jetfliger ze bombardéieren.
  Awer de Fuhrer wollt eng 1000 mm Kaliber Pistoul mat enger innovativer Projektilbeschleunigungsidee an dräi Portiounen testen. An dës Pistoul konnt bis zu fënnefhonnert Kilometer schloen. Awer d'Spill war vläicht net d'Käerz wäert. Genauegkeet op dëser Distanz ass niddereg. D'Geschoss selwer ass net staark genuch, obwuel et zwielef Tonnen weit. An eng deier Pistoul. Obwuel e richtegt Konschtwierk. Och méi cool wéi Dora - eng méi laang a méi mächteg a méi deier Pistoul, genannt "Eva". Anscheinend zu Éiere vun der Meeschtesch vum Fuhrer.
  Wéi och ëmmer, zu dëser Zäit hat den Hitler eng aner Leidenschaft vill méi jonk. An dat fält och op.
  D'Meedchen Cleopatra - dat ass hiren Numm, huet d'Schéiss befollegt. A si huet perséinlech op de Joystick-Knäppchen mat den bloen Zänn gedréckt. An eng kolossal fatal Kraaft huet geschafft.
  D'Meedercher hu souguer gekrasch, blénken hir blo, rosa Fersen. Schéin Meedercher hei, an hir Been si sou sexy a flott. An Dir kënnt se ganz laang mat Bewonnerung kucken. A streiken ass nach méi agreabel, an dëst ass einfach grouss! Hei sinn d'Meedercher. An d'Muschelen fléien. Kréien iwwer Moskau. Awer dëst ass vu wéineg Notzung.
  Cleopatra huet gesongen:
  - Ech schécken eng flott Kanoun,
  Ech schloen de Stalin an d'Stir...
  Ech ginn am Geck an e psychiatrescht Spidol,
  Loosst de verdammt Draach stierwen!
  An de Krieger wäert erëm hir blo, ronn, rosa Fersen rëselen.
  . KAPITEL #6
  Krich ass Krich. An den Hitler, natierlech, sammelt Kraaft. Am Fréijoer preparéiert hien eng nei Offensiv. An hien sammelt Truppen.
  A lokal Schluechte sinn nach lass.
  D'Situatioun op de Fronten huet sech e bësse stabiliséiert. D'Däitschen konnten net Voronezh huelen a weidergoen.
  D'Tierken sinn e bësse méi schwéier. Mee si ginn och gestoppt. Also wann Dir d'Nues ophalen kënnt. A fir ze gleewen datt de Verlaf vum Krich ëmgedréit ka ginn. An datt ouni vill Gléck dem Stalin säi Liewen net eriwwer ass. An d'Krieger kämpfen och.
  D'Natasha huet sech ëmgedréit. E puer Dosen Nazien erschoss. A si huet geruff:
  - Russland zu där Zäit war ...
  D'Zoya huet och en Tour gemaach a confirméiert:
  - Et gëtt a wäert sinn!
  Dunn huet d'Meedchen mat engem bloe Fouss eng Granat gehäit. D'Nazis verspreet a gequietscht:
  - De Geescht vum Stalin ass bei eis!
  Augustinus huet och op d'Nazien geschoss. Dose vun hinnen erofgefall. An si huet an Roserei gekrasch:
  - Éier fir eis Russland!
  A mat den bloen Zänn huet si eng déidlech Granat gestart. An d'Nazien kruten ganz generéis an den Hunnen.
  D'Svetlana huet och gedréckt, a gekrasch wéi e Wollef, deen e Stéck Fleesch gräift:
  - Éier fir Russland an dem Zar!
  D'Natasha huet den Tour gemaach a gesongen:
  - Herrlechkeet fir Helden!
  Ech erënnere mech un d'Meedchen Borodino. An de Massenheroismus vum russesche Vollek. An datt si den Napoléon konnten stoppen. A si hunn sech als oniwwerwältegend bewisen. An déi héchst Klass vum Krich.
  Zoya huet och eng Granat lancéiert an huet gekrasch:
  - Herrlechkeet fir Russland! An déi bescht russesch Zaldoten!
  Den Augustinus huet rosen gekrasch:
  - Éier fir déi bescht Krieger!
  A wéi hien mat blotem Fouss eng Granat werft.
  A Svetlana wäert et och huelen an eng Zitroun vum Doud starten. An hie wäert d'Nazis verstreet, a quitschen:
  - De Floss vum Doud wäert eis net iwwerwannen!
  An nach eng Kéier eng Granat lancéiert mat blotem Fouss flitt.
  Dëst ass wéi Meedercher kämpfen. An et ass kloer datt d'Nazien net duerch si kommen. Scho Mäerz 1947. An dat heescht de Summer ass just um Eck. An am waarme Wieder ass et méi schwéier géint d'Nazien ze kämpfen. An allgemeng kann et méiglech sinn dëse Fuhrer ze zerbriechen.
  Et gëtt Hoffnung dofir!
  D'Natasha werft eng Granat a rifft:
  - De Lenin ass méi lieweg wéi déi Liewewiesen, an de Stalin ass onstierwlech!
  A Funken fléien aus hire bloe Fanger.
  D'Zoya werft och e mäerderesche Kaddo vum Doud, a rifft:
  Kann d'Ära vum Kommunismus bei eis sinn!
  An hir Been, och plakeg, gebrannt a verursaacht Schwellung vun engem Jade, pulséierend Staang.
  An hei ass d'Augustina, och e Meedchen vun der verzweifeltsten Aerobatik. Wéi op de Feind ze schéissen, a wéi ze zerbriechen. A gitt op mat bloen Fersen.
  An eng déidlech Granat flitt, mat wahnsinneg Roserei.
  De roude Däiwel quietzt mat Aplomb:
  - Ech sinn déi héchste Roserei op der Welt!
  An erëm, fir d'Zuel vun de Kaddo vum Doud fléien, duerch de kaal Fouss vun engem Meedchen mat Feier Hoer gehäit.
  D'Svetlana hëlt et och a werft eng Granat ... Et zerstéiert jiddereen op eemol. An d'Gefore vun den Nazien ginn ignoréiert. A wou geet de Fritz hin?
  Terminator Meedercher waarden iwwerall op hinnen. A wéi eng Granat ze geheien. An d'Nippel vun hire Broscht si sou appetitlech.
  E Mann geet verréckt fir sou Meedercher. A si kënnen näischt doriwwer maachen.
  Wat kann e Faschist géint en Terminator Meedchen opsetzen? Nëmmen en Nazi ka sech an eng Sarg fueren. A geschlagen an ëmbruecht ginn.
  Svetlana huet gesonge:
  - Written an der Häll, an hänken op enger Bitch!
  D'Meedercher si charmante Charme. A wéi se schéissen. Iwwerraschend wéi Robin Hoods an Hosen, verdammt richteg.
  D'Natasha huet gefeiert a gesot:
  - Éier fir déi russesch Helden!
  A mat hirem bloussem Fouss eng Granat geheit.
  Zoya huet och de faschistesche Söldner getraff. Si huet a säi Bauch gebrillt, a gekrasch:
  - Fir eng nei Heemecht an den USA! Eis nächst Provënz!
  D'Meedchen ass eng ganz gutt Sängerin. An hatt huet sou schéin Gedanken. Besonnesch de Wonsch mat der Zong mat eppes waarm a grouss ze schaffen.
  Augustina huet hir Päerd vu frësche Zänn haart. An hien denkt datt hatt en Hai ass. Kënnen souguer e richtegt Päerd bäissen.
  Hei zum Beispill gehäit den Augustinus eng Granat mat den bloen Zänn. A verspreet de Fritz. Maacht se erof wéi Gras.
  A sangen:
  - Déi héchst Mooss wäert an allem sinn! Eis Léift ass eist Heem!
  Svetlana, dëse schéine Krieger, huet dräi Granaten geholl. Si huet hinnen e bloe Ferse ginn a gekrasch:
  - Am Numm vu Léift an Dreem!
  An aggressiv aus dem Maschinnegewier geschnidden. Si ass en Däiwel vu sou Méiglechkeeten an d'Kraaft vun engem wäisse Dämon.
  Dir wäert mat esou Krieger treffen an et wäert net schéngen datt se Iech e bëssen schloen.
  Kee Wonner, datt d'Nazien zu Voronezh gestoppt hunn. Obwuel jiddereen midd vum Krich ass. Am Allgemengen, wou ouni Krieger.
  Hei sinn d'Piloten am Himmel. Si kämpfen och. Besonnesch Margaret. D'Meedchen flitt normalerweis eleng an d'Struktur op de Kampf. Awer wéi et klappt. Aces Männer kënnen dat net maachen.
  Margarita ass ganz schéin, hir Hoer si wéi d'Strahlen vun der Sonn. An d'Figur ass super. A fir e Meedchen ass de Stil ganz cool fir eleng an Hosen ze sinn. An d'Hosen sinn och rout mat engem wäisse Hammer a Sichel. Sou e Meedchen kann e ganze Bataillon op eemol gär hunn.
  Dëst ass sou e schéint Meedchen.
  D'Margarita huet e Faschist erofgeschoss, deen op engem ME-462 gefuer ass, an huet den Nazi säi Schwanz gefëmmt. E Meedchen mat gëllenen Hoer, wonnerbar Schéinheet. An e ganz roude Mond.
  D'Margarita huet en anere Fritz ofgeschnidden a gejaut:
  - Dir kënnt ouni Krich liewen, awer net ouni Fridden!
  Jo, Krieger sinn heroesch a couragéiert bis zum Extrem vum Wahnsinn.
  D'Meedercher hu gekämpft wéi Helde vum universellen Kosmos. A si hunn zouversiichtlech gewonnen.
  Dem Hitler seng Panzer waren a Brand. A si sinn wéi Granaten explodéiert. An et waren esou schéin Krieger hei. Voller Bewonnerung a Gnod. Si hunn esou eng schéin Aventure.
  Natasha huet eng Granat geheit.
  Tweeted:
  - Ech wäert all Faschisten briechen!
  A wéi hien nach e Meeschterstéck vum Doud mam kaalem Fouss geheien.
  D'Zoya huet och d'Nazien ofgeschnidden.
  Si huet mat blotem Fouss geworf, wat ëmbréngt.
  Si huet vu Roserei gekrasch:
  - Fir helleg Russland! A grouss Ännerungen zum Besseren! An erëm, de Kaddo vum Doud, poddany bloe Ferse, flitt.
  No heftege Kämpf gouf et eng Paus. Et war nach am Fréijoer 1947. D'Däitschen, wann Schlammrutschen sinn keng Krieger. Si verstoppen sech a iessen. Et war net méiglech de Krich d'lescht Joer opzehalen. Nach eng Kéier sinn haart Schluechte vir.
  D'Meedercher hunn eng Paus gemaach ...
  Zwou däitsch Meedercher Albina an Alvina sinn just op engem Diskette Juegd fir sowjetesch Autoen.
  Schéinheet, natierlech, an Bikinis a Barfuß. A ganz sexy.
  Kontrolléiert den Disc Fliger mat engem Joystick.
  D'Albina dréit den Auto ëm, schéisst e sowjetesche Kämpfer erof a quietzt vu Freed:
  - Loosst eist bluddeg Räich berühmt sinn!
  D'Alvina huet et geholl an huet och e staarke Schlag op de russeschen Auto gestart. Si huet geklappt a gekrasch:
  - Genius Express!
  Béid Meedercher hunn hir blo Féiss geschloen. Si sinn blonden sou léif. An d'Press vun de Meedercher ass ganz geprägt. Kommt mat Plättercher.
  D'Albina zerstéiert erëm de sowjetesche Fliger. A wénkt a brëllt:
  - Herrlechkeet fir de mäerderesche Passage!
  D'Alvina huet och op Russesch geschwat. Si huet se flaach a geflüstert:
  - Kann de Fuhrer bei eis sinn!
  Meedercher am meeschten Aplomb! A si hunn esou vill Charme. An déi Zänn si sou glänzend. Wéi Pärelen kritt vum Kapitän Nemo.
  D'Albina huet den Auto gerammt a gequietscht:
  - Also loosse mer de Guy suedel!
  D'Alvina huet de Kämpfer zerbriechen a geruff:
  - An eng Dose Kärelen!
  D'Albina huet gelaacht a bemierkt:
  - Grousse Sex wann eng Fra e Mann fir Suen lount!
  Den Alvin ass eens:
  - Dëst ass eng Klass, nëmme Geld ass schued!
  D'Albina huet en anere sowjetesche Fliger erofgeschoss a gequietscht:
  - A wat fir Freed a Suen net schued ass. Geschwënn wäerte mir d'Russen besiegen an eis en Immobilie kréien!
  D'Alvina huet en anere roude Auto geschloen an huet gebrëllt:
  - Leider zitt de Krich weider! Dës Russen sinn sou haartnäckege. Et ass wéi Gummi mat de Fauscht ze schloen!
  D'Albina huet mat Iergerschaft protestéiert:
  - Wann nëmme fir Gummi. Et ass méi wéi arméiert Beton. A meng Knéien hu vill wéi!
  D'Alvina huet geziddert, e sowjetesche Auto geschloen a gebrëllt:
  - Mir briechen all Beton duerch!
  D'Albina huet den Yak-11 Kämpfer aus engem Laf erofgefall:
  - A brécht d'Metall, a verdampft!
  Den Alvin ass domat averstanen:
  - Break a schmëlzen! Geschwënn hu mir Laser! An da wäert d'Russen definitiv Enn!
  D'Albina war am Aklang mat dësem:
  - Kann net engem Laser widderstoen!
  D'Alvina huet rosen gelaacht.
  - Loosst eis Moskau huelen, an dann London!
  D'Albina huet nervös bemierkt:
  Et ass Zäit London ze huelen!
  D'Meedercher hunn hir Diskett erausginn. Egal wéivill sowjetesch Yak-Loftwaffen op den Auto vun den Nazien schéissen, si kënnen näischt derwäerts maachen. Mächteg, laminar Jet klappt all Projektilen a Fragmenter erof.
  D'Alvina huet de russesche Kämpfer ofgeschnidden, gequietscht:
  - De Bier danzt de Päiperleksdanz net.
  D'Albina huet mat der Hëllef vun hire bloe Fanger op hirem Auto geriicht a gebrëllt:
  - Jo, e Bier... Dir sidd e ganz gutt Déier. Besonnesch op enger Kette a wann Är Haut fléien ass!
  Meedercher schaffen mat der Roserei vun Tigresses. Ee, am Bett sinn se och temperamentell. Si si gär aktiv. A si toleréiere keng Konstanz. An dëser Hisiicht, just sharks. A si gär Experimenter. A si hunn e ganz léiwe Mond.
  D'Alvina huet de sowjetesche Auto geschloen an huet gequetscht:
  - Fir Ännerungen am Krich op eis Victoire!
  D'Albina huet mat Angscht a Roserei bemierkt:
  - Jo, de Krich ass weider gezunn... Et ass just eng Albtraumfabrik an dem Satan seng Kichen. Wéi vill vun eise Jongen a Meedercher sinn gestuerwen!
  D'Alvina huet mat engem Opzuch gesongen:
  - Wéivill vun eise Bridder verschwannen an hire Griewer ... Schied reiwen déi Welt ... Ech verstinn net wat wat ass.
  D'Albina, grëndlech fleesch an d'Russen zerdréckt, huet gegruewen:
  - Wat mengs du, Frëndin, existéiert Gott?
  D'Alvina, och ëmbruecht, huet gejaut:
  - Ech hu grouss Zweifel. De Krich leeft zanter esou vill Joeren. An datt den Allmächtegen Däitschland net gär huet, wann hien esou vill vun hire beschte Jongen a Meedercher zouloosse léisst!
  D'Albina huet virgeschloen:
  - Vläicht ass et eng déif Bedeitung an dësen Tester?
  D'Alvina huet gelaacht a gekrasch:
  - Sinn? Leit méi ze folteren, a virun allem eis Däitscher?
  D'Albina huet mat der Begeeschterung vun engem Wollef geschwat, deen e Lämmche iwwerholl huet:
  - Da wäerte mir d'Freed vun der Welt méi schaarf gesinn! A friddlech Léift!
  D'Alvina huet d'Zänn gebastelt an huet gemëscht:
  - Eng militäresch Léift ass ëmmer nach vill besser!
  D'Albina war domat averstan:
  - Natierlech, virun allem mat de Jongen. Si richen vu Jugend, an net esou haart wéi erwuesse Männer! Et ass eng Freed mat hinnen Geschäfter ze maachen!
  D'Alvina, déi sowjetesch Fligeren zerquetscht huet, huet gekrasch:
  - An de Léierprozess ass ganz attraktiv. Ech iwwerhuelen gären d'Roll vun engem Mentor! Et ass sou flott!
  D'Albina war domat averstan:
  - Et gëtt net méi gesond!
  Meedercher, am Allgemengen, si witzeg, awer Hoer. An natierlech maachen se eppes wat net ganz agreabel ass ze liesen.
  Meedercher sprange mat Ongedold. Si wëllen sou vill Häerzen verbonnen wéi méiglech! A fir se all Dag ze streiken. Besser awer, dräimol am Dag. Nee, zwanzeg Mol am Dag!
  D'Alvina ass erofgefall, en anere Kämpfer an huet gekrasch:
  - Nee, et gëtt e Gott! Hien erlaabt eis sowjetesch Zaldoten auszeschléissen!
  D'Albina huet och geschloen a gebrëllt:
  - Oh, wat vermëssen ech? Et gëtt Sex, et gi Männer ... Et gëtt vill Ënnerhalung, awer et ass kee Risiko fir ze stierwen! Also firwat wëlle mir d'Enn vum Krich?
  D'Alvina huet liicht domat averstanen:
  - Tatsächlech, a wat! Mir kämpfen bis zum Schluss!
  D'Albina huet an e puer Iergerschaft geäntwert:
  - An de Krich ass, datt Dir nom Enn net ganz eidel fillt.
  D'Alvina war ganz gär fir hir Broscht ze gräifen. Et ass sou sensibel an erotesch. A Kuss ass nach besser. A wann verschidde temperamentell Männer Iech op eemol fillen. Virun allem wann se Jongen sinn, an nach opgereegt.
  Kuerz gesot, d'Meedercher sinn allgemeng super an Antihelden!
  D'Natashka an hir Equipe hunn den 1. Abrëll 1947 de Fortschrëtt vun de Fritz zu Voronezh ofgeleent.
  D'Däitschen hunn hir Panzer ënner dem naasse Schnéi geréckelt a probéiert op d'Flanken duerchzebriechen.
  Warriors, wéi ëmmer am Mini-Bikini a Barfuß, hunn an der Keelt gekämpft. Si hunn an d'Schnéi-Dräife gegruewen a vun do aus geschoss a mat bloe Féiss Granaten a Sprengpäck gehäit.
  Ganz schéin, sexy, a wonnerschéin opgeblosen Meedercher. Gesonde, barfuß.
  D'Natasha huet de Fritz ofgeschnidden a gekrasch:
  Mir Meedercher si ganz houfreg op eis selwer!
  D'Zoya huet och geflüstert a gekrasch:
  - Mir striewen nëmmen an den éischte Reien!
  Augustinus, de rout-Hoer-Däiwel, huet gesongen:
  - Mir si just Primaen a Ballerinaen!
  Dunn huet si mat blotem Fouss eng Granat gestart.
  Svetlana huet et geholl a gebrannt. Huelt eng Zitroun
  - Loosst eis kämpfen! Mir hunn net de Geescht vun engem Clown!
  D'Meedercher hunn eng super Aarbecht gemaach. Si hunn mat hire verführeresche Been mat Granaten geschoss a gehäit. Wat iwwer de Fuhrer ...
  D'Natashka huet hir Këscht gebrach, a mat hirer Scharlachroute eng Granat ginn. Si ass laanscht geflunn, an ass an de Reie vun den Nazien gelant, huet gekrasch:
  - Jo, et gëtt e groussen Doomday!
  Zoya tweeted:
  - An de Svarog de Grousse Gott wäert kommen!
  An och, wéi mat bloe Fanger, lancéiert eng Granat.
  Den Augustinus huet gelaacht a bemierkt:
  - Nach ëmmer interessant. Chrëschten hunn e pazifistesche Jesus. A mir hunn e super Waffner Svarog! Siichtbar Ënnerscheed!
  An hie wäert och en Explosiounspak mat sengem bloe Ferse geheien.
  Da wäert Svetlana, mat hirem bloe Fouss, de Feind mat enger Granat schloen. A sangen, huet seng Zänn:
  - Eise Gott ass de Gott vum Krich! Net Pazifismus!
  D'Meedercher hunn dunn Schnéibäll openee geheit. D'Natasha huet gelaacht a bemierkt:
  - Et ass gutt datt de Vladimir schlau genuch war fir de Judaismus net ze akzeptéieren. Wéi och ëmmer, ech mengen et wier besser fir Äert eegent z'entwéckelen! Gutt, firwat brauche mir aner Leit hir Glawen?
  D'Meedchen huet mat blotem Fouss eng Granat geholl a gestart. An d'Faschisten zerstéiert.
  Zoya, shooting, dobäi:
  - Nee, wierklech, maacht de Glawen pazifistesch! Mee Dir kënnt och mat Ärem eegenen Iriy kommen!
  An och mat bloen Zéiwen, wéi ee Kaddo vum Doud lancéiert, an e puer Dose Faschisten zerstéiert.
  Hei huet den Augustinus och op d'Nazien geklappt. An erëm, kaal Féiss ënnergaangen, explosive Päck.
  Si huet d'Nazien verspreet a gekrasch:
  - En aalt Mäerchen op eng nei Manéier!
  An hatt huet hir Zong gewisen!
  Svetlana huet an der Linn. Si huet de Fritz ofgerappt a gequetscht:
  - A grouss Ännerungen fir d'Zukunft!
  A si huet et mat hirer bloer Ferse lancéiert, d'Réck vun de Fuhrers gebrach.
  D'Natashka huet et geholl an huet mat enger verzweifelter Minière gebrëllt:
  - Ech sinn dat coolst Meedchen! Alles op eemol schëdden!
  A kaal Zéiwe werfen Doud a Chaos.
  D'Zoya war och rosen. Vill Faschisten ëmbruecht.
  A si huet gebrach:
  - Fir Éier a Motherland!
  Dono fänkt nees mat hirem bloe Fouss eppes un.
  Hei an den Augustinus wäert et huelen an et waarm maachen. Zweiwel d'Faschisten. Breet se a Stécker.
  Da wäert hien huelen a sangen:
  - Éier an d'Mammeland an Éier!
  Svetlana wäert och e Kaddo vum Doud lancéieren, a blather:
  - A mir wäerten zesummen sinn!
  A bloe Been wäert d'Zerstéierung ufänken.
  Och d'Natascha wäert et huelen an et nagelen ... Si wäert de Fritz ofschneiden.
  Da wäert hien huelen an den Tour ginn.
  Si huet gesonge, an de Mond geschloen:
  - Ech sinn keen einfacht Meedchen! Golden Hoer!
  Natasha, natierlech, ass e Meedchen vun hirem eegene Geescht. Alles ass méiglech a prett fir alles. Wéi et schéisst, wäert Dir et einfach bewonneren. A mows Feinde wéi e Kultivator.
  A rifft:
  - Léift féiert zum Doud!
  Zoya schéisst och. Mat blotem Féiss gëtt hien op eng Granat, a hëscht:
  - Genial Akkord!
  An dobäi:
  - All Faschisten op Käschte!
  Augustina schéisst och op de Feind. Exterminéiert de Fritz. Mäht d'Nazis erof a quietzt:
  - E bësse méi a mir ginn ëmsou méi staark!
  An déi kaal Féiss vun der Schéinheet werft den Doudestrager erëm.
  D'Svetlana schéisst och op d'Nazien. A lancéiert eng Granat, mat Hëllef vun Zänn vun engem bloe Fouss. An tippt:
  - Mir woussten keng Probleemer, awer en Noper ass komm!
  An hien laacht och.
  D'Meedercher sinn sou erstaunlech. An busty. A si hunn et sou gär wann se hir Broscht zéien.
  Hei sinn d'Schéinheeten. Dëst ass d'Aerobatik vu Léift a Poesie! Lueft déi schéin Meedercher! Jo, loosst se ganz gutt sinn!
  D'Natashka huet d'Nazien mat engem Bläi-Jet explodéiert a gequietscht:
  - Gleeft eis éischter, nee!
  A mat blotem Fouss wäert hien erëm déidlech lancéieren!
  An hei ass Zoya wéi e Lupanet. Bréngt d'Faschisten erof. A rifft:
  - Dir kënnt keng Kontroll iwwer eis fannen!
  Augustina, och wéi e Lupanet, mat der Hëllef vun hiren bloen Zéiwen, klappt eng Mass Fritz eraus a quietzt:
  An dat nächst Joerhonnert wäert eis sinn!
  Duerno blénken hir Zänn wéi e Spigel!
  D'Svetlana huet och e Granat geholl an lancéiert mat hirem bloe Fouss. D'Faschisten ëmbruecht. A propilikala mat Aplomb:
  - Éiweg Victoire! Svarog mat eis!
  D'Natashka huet e Stéck Glas mat hire bloussegen Zänn gestart. Si huet dem Fritz den Hals ofgeschnidden an huet gequitscht:
  A Jesus wäert mat eis sinn!
  Dunn huet si derbäigesat:
  - Wéi e russesche wäisse Gott!
  Zoya huet och eng Granat ginn a gejaut:
  - Herrlechkeet fir Grouss Russland!
  A mat engem bloe Ferse geheien hien en Explosiounspäck op.
  Den Augustinus huet hir Nippel gerëselt, déi ausgesäit wéi eng Erdbeer. Ech hunn eng Schlaang fir d'Nazien gepflanzt.
  Dunn huet si mat blotem Fouss op de Fritz den Doud geheit a gejaut:
  - Loosst eis keng Problemer hunn!
  A si huet hir Zong gewisen.
  D'Svetlana huet och an enger Schlaang gesat. Si huet d'Nazien zerräissen ... An dunn eng Granat mat blotem Fouss flitt.
  Blond Meedchen rifft:
  - Kann d'Kraaft bei eis sinn!
  An all véier Meedercher hunn gejaut:
  - Éier dem Allmächtegen, Omnipresent, Allwëssen, Éiweg an Éiweg Famill!
  Hei huet d'Svetlana och e Pen mat hirem bloe klenge Been geholl, an och hir Arie ofgeschnidden.
  Vill Legenden iwwer de grousse Veles gi vu Leit weiderginn - a wéi hien duerch de Wëlle vun der Famill gebuer gouf, a wéi hien an der Welt vun Navi vu Gott Viem opgewuess ass, wéi hien ronderëm d'Welt vu Reveal wandert op der Sich no säi Schicksal a gouf vun der béiser Neigung gefoltert, mat där hie verzaubert gouf. Legenden gi vu senger Léift fir d'Liicht-Eyed Yasuna erzielt an datt hien sech selwer geaffert huet fir hiert Liewen ze retten. Si sange Lidder iwwer seng Exploiten an iwwer d'Leit ze hëllefen. Dir kënnt net all d'Geschichten an engem Meeschterstéck erzielen.
  Dunn hunn d'Meedercher ofgebrach. Eng aner Beschoss vu Voronezh huet ugefaang. D'Bomber hunn geschafft. Däitsch Bomber koumen och eran. D'Piloten hunn dapere géint d'Nazi gekämpft. Besonnesch Maria. Trotz der Keelt hat d'Meedchen nëmme wäiss dënn Hosen un. Si huet hir blo Zänn op d'Pedale gedréckt, d'Däitsch ofgeschnidden. D'Meedchen huet e Yu-387 Jet Bomber erofgeschoss, sou datt et gefëmmt a gefall ass. Freed geruff:
  - Éier dem Groussen, kommunistesche Russland!
  Nodeems d'Schéisserei opgehalen huet, hunn d'Krieger weider iwwer d'russesch Gëtter geschriwwen.
  Grousse Gott Veles. Wéi schéin Rodnoverie - sou vill Gëtter. An all staark, interessant, Perséinlechkeeten sinn an der Schafung vun der Welt involvéiert!
  D'Natasha huet mat bloe Féiss geschriwwen:
  De bekanntste Zeechen vu Gott Veles ass de "Bull's Head". D'Schëld, ähnlech wéi de Stierkapp, erënnert datt de Gott vun de Slawen Veles de Patréiner vun de Béischten ass. D'Zeechen ass bekannt, méi oft benotzt wéi anerer, fir eng laang Zäit huet et all verschidden Iddien vun de Slawen iwwer d'Muecht vu Gott absorbéiert, dorënner Wäisheet a magesch Kraaft.
  Dunn ass déi gëllen Hoer Zoya weider;
  D'Zeeche vu Gott Veles ass vu Männer, Erwuessener a Jonker gär, lackelt Fraen, déi Hexerei Fäegkeeten hunn.
  Jiddereen, deen d'Zeeche vu Veles trëfft, huet d'Recht vun him e staarke Schutz vu mageschen Aflëss ze erwaarden, d'Entwécklung vu sengen eegene Hexfäegkeeten, Vitalitéit an d'Fäegkeet eng Léisung an engem schwieregen Ëmfeld ze fannen.
  Liest méi iwwer den Amulett Bull säi Kapp.
  Holz - Pinien, Walnuss oder Asche (Yew), magesch Stänn an Amuletten ginn aus dësen Arten gemaach
  Déier - Elch, Réi, Bier, Ochs (Tour), Kéi, Schlaang, Eidechse (Eidechse).
  Heraldik, Objeten - laang Braids (Hoer), Baart an Hunnen
  Treba (Offer) - si hunn Kupfer geaffert (als Gott vu Wuelstand a Wuelstand), Woll a Pelz, an hunn och Kvass gegoss - déi Gedrénks, déi hien d'Leit geléiert huet no enger vun de Legenden ze preparéieren.
  An den Augustinus ass no hinnen gefuer. Feierlech a barfuß.
  D'Rout Arméi kapituléiert net Voronezh, a hält sech verzweifelt un. Béid Jongen a Meedercher kämpfen hei.
  En eelef Joer ale Kand brennt e Mosin Gewier op d'Nazien. De Schnéi ass bal geschmolt, voller Bulli. De Bouf ass barfuß an a Shorts. Hien ass sou gehärt a fillt d'Energie vun der Äerd besser.
  Den Oleg klappt en Nazi erof a seet:
  - Herrlechkeet fir Russland!
  Nieft him ass d'Meedchen Margarita. Och barfuß an engem liichte Kleed. Am selwechte Alter wéi Oleg Rybachenko.
  Et schéisst och gutt. Et trëfft de Faschist a quietzt:
  - Zu der Herrlechkeet vum Himmelskierperland!
  De Jong a Meedchen sinn zënter den éischten Deeg vun der Belagerung hei. Vun 10 Joer un hu schonn erfuerene Kämpfer mat den Nazien gekämpft.
  Wat net e Schoss aus engem Gewier ass, ass en Hit.
  Den Oleg Rybachenko erschoss en däitsche Colonel. Hien trëppelt säi bloen, gebratene Fouss a seet:
  - Loosst et Liicht vun de russesche Gëtter ginn!
  Margarita, dëst ass d'Terminator Meedchen bestätegt:
  - Jo, ëmmer berühmt!
  An hie werft eng Scheif mat blotem Fouss op den nächste Samurai.
  An dann werft de Bouf seng blo Fanger. Den Oleg, deen d'Nazien verstreet huet, rifft:
  - An de feindlechen Trapp ass op de Buedem geflunn! Ënnert dem Drock vu Stol a Feier!
  De Jong ass e gudde Schéisser. Hei fällt den ëmbruechten Offizéier. An hannert him ass en aneren. D'Däitschen hunn nach genuch Panzer a si, mat Hëllef vun Söldner, stiermen den almoudeschen Wee. Vill vun hinnen sinn ënner de Mauere vu Voronezh ëmkomm. Dënn d'Räng an d'Verteideger.
  Awer d'sowjetesch Arméi gëtt net op. Voronezh hält nach ëmmer aus. D'Belagerung leeft elo zanter zéng Méint. Awer d'Stadfestung gëtt net op.
  Ufank Abrëll, Fréijoer. Dreckeg. Awer d'Sonn ass sou hell a waarm. Warmt.
  D'Margarita, dëst Meedchen mat gëllenen Hoer, werft e Granat mat blotem Fouss a séngt a Reim.
  De Jong Oleg séngt och mat a werft hausgemaachte Granaten mat bloussem Féiss;
  Oh Puschkin, Dir exzentresch ass net richteg,
  Mir wëllen am Fréijoer net krank ginn!
  No allem de Geroch vu frësche Mai Kraider,
  Kënnen jidderengem vun der Canapé verdreiwen!
  
  Snowdrops bléie am Fréijoer
  Si hunn d'Rengheet vum Nuetsglasur ...
  Gebuert zu engem mëllen Liicht Dram
  De Jonk wëll de Stuerm erëm!
  
  Am Fréijoer wäert d'Keelt zréckzéien,
  D'Schuel vu béise Folge wäert verschwannen ...
  Juegd Herrlechkeet fir ëmmer
  Drénkt dem Jongfra säi séissen Otem!
  
  Wéi an der Jugend ass alles gutt,
  A Mee ass d'Jugend vun der Natur!
  D'Spëtzt blénkt mat engem Meissel,
  Donner rëselt, spuet Vaults!
  
  Am Fréijoer gräifen d'Baachen wéi eng Trill,
  An hir Musen kléngen wéi eng Welle sprëtzen.
  Hei wuessen d'Beeren zéien -
  Wärmt aus der Schéinheet vum Häerz!
  
  Alles an eiser Regioun ass Schéinheet,
  Gras ass wéi Samt an engem Damekleed.
  Wat fir eng Blannheet
  Striewen haartnäckege an der Stad ze liewen!
  
  Firwat brauche mir eng Stad an en Duerf,
  Ginn, wéi e Wild, Spadséiergank duerch de Bësch.
  A wann et schneit,
  Dat barfouss Rush nëmmen méi géi!
  
  Rod huet esou Kraaft geschenkt
  Datt mir als Gëtter kënne regéieren.
  Hei ass de Roggen gëllen am Feld,
  Vun der Ikon blénkt d'Gesiicht strikt!
  
  Svarog Slavyan Hellege Papp -
  Hien huet bestallt fir d'Bridder gär ze hunn an ze liewen!
  Wien ass en noble Matbierger
  No allem huet de Schëpfer selwer d'Kräizifizéierung ugeholl!
  
  An de Ritter wäert säi Schwäert schärfen,
  Well et gëtt Gewalt am Liewen!
  Den Här sot: Ech wäert kee Fridde ginn,
  No allem ass d'Häll, gleeft mir, Impotenz!
  
  Also gleeft net datt de Schlof den Himmel ass
  Tatsächlech ass Gléck d'Essenz vu Bewegung.
  An Dir kämpft sou getraut -
  Fir d'Beüüm fir Verzeiung ze froen!
  
  A wann hien sech zréckgezunn huet,
  Dee Rod wäert hëllefen, gleeft Äre Jong!
  Huelt de Stëbs an Dreck aus Ärem Kapp:
  Wat mécht dech ze kräischen - ech refuséieren et!
  . KAPITEL #6
  De Jong an d'Meedchen hu beim Gesank gebrannt. Gestickte Faschisten.
  All Approche ware mat Läichen besat. D'russesch Truppen hunn den Ugrëff vun den iwwerzuelten Truppen ofgeleent.
  Dausende vun Dausende vu Regiment nom Regiment - eis Helden këmmeren Schued!
  E Jong an e Meedchen um Rand, d'Nazien hänken an enger Nues eraus. D'Nazien kënnen Russland net besiegen, mir kënnen se a Stécker briechen!
  Den Oleg Rybachenko schwätzt wärend hien en däitsche Generol erofgeschloen huet an him Blutt erbréngt.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  D'Margarita, schéisst, séngt begeeschtert mat:
  - Verteideger vum Vaterland! Perunov Zaldot!
  Oleg Rybachenko, d'Feinde ofschneiden, séngt:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  D'Margarita huet eng Granat mat hirem bloen, kannerleche Fouss gehäit a gezippt:
  - Helde vu Russland sammelen am Alarm!
  An op enger anerer Plaz sowjetesch Meedercher kämpfen op selbstfahrenden Pistoul SU-100.
  Esou sinn déi schéin Krieger, gefouert vun Elizabeth.
  Obwuel däitsch Panzer sinn formidabel a ganz mächteg.
  D'Ekaterina, dréckt op de Joystick-Knäppchen mat bloe Féiss, brécht duerch d'faschistesch Maschinn a rifft:
  - Fir helleg Russland!
  D'Elena schéisst och aus dem Trockner, dréit de Feind an d'Säit. An aggressiv grinsend, erkläert:
  - Fir de Kommunismus!
  A mat senger bloer Ferse schléit hien op d'Rüstung.
  Euphrasia huet och op de Feind mat hire bloussem Zänn geschoss an huet gekrasch:
  - Fir de Kommunismus vum hellege Russland!
  A wéi hien laacht!
  D'Elisabeth huet et geholl a geruff:
  - Fir d'UdSSR!
  An och wéi et schéisst ...
  An d'Meedercher sangen:
  D'Leit vun der Ukraine a Russland sinn vereenegt,
  Mir sinn Bridder Slawen fir ëmmer Frënn ...
  Kann den Här de richtegen Numm verherrlecht ginn,
  All Natiounen vun der Welt sinn eng Famill!
  Dat waren d'Kanner hei - heroesch a staark. Dorënner souwuel Pionéier Jongen a Pionéier Meedercher.
  E Jong an e Meedchen, Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova, hunn um Mount Visokosnaya gekämpft. Wat d'Nazien net fäerdeg bruecht hunn. Schonn den 20. Abrëll an den Dag huet sech als waarm erausgestallt.
  Obwuel d'Stëmmung vun de Kanner an Angschtgefiller. An der UdSSR ugefaang Onrouen, verursaacht duerch e bluddege Onrou vu Prisonéier. An et war kloer datt et Zäit wier de Krich opzehalen. Awer d'Wehrmacht huet haartnäckege probéiert Voronezh z'erfaassen. Och wann och d'Arméi vum Drëtte Räich scho wuertwiertlech bluddeg.
  An d'Nazien hunn Drock op Voronezh mat der leschter Kraaft.
  Oleg Rybachenko ass nach just e Kand, awer mat ganz prominent Muskelen a fair-Hoer.
  Mat engem gutt geziilten Schoss klappt hien en Däitschen a brëllt:
  - Herrlechkeet dem Kinnek Joseph!
  Palit a Margarita, bewonnerend ausgeschwat:
  - An eist neit Heemechtsland!
  Duerno fänken d'Meedchen an de Jong nach méi séier ze schéissen. Si lueden d'Gewierer mat hiren bloen Zänn nei a mëschen Samurai erof.
  Den Oleg séngt, klappt d'Nazien a schloen:
  - Awer d'Intelligenz huet präzis gemellt ... An hien ass op d'Attack gaangen, eis ass staark! An der Géigend vum Gebuertsland vum Fernen Osten. Panzerschockbataillon!
  D'Margarita huet och gehummert, präzis Kugel no Kugel geschéckt:
  - Panzer, Schockbataillon!
  De Jong an d'Meedchen hu mat Stolz Vertrauen gekämpft. Si hu schonn Auszeechnunge.
  Si kruten hir éischt Feierdaf, wéi d'Däitschen just probéiert hunn d'Lous ëm Voronezh ze spannen.
  Zéng Joer al Kanner hunn dunn net nëmmen d'Sowjetwaffen bruecht, mee den Oleg huet och selwer geschoss. An en Nazi-Haubitze erschoss. Genauegkeet ze weisen.
  De Jong an d'Meedchen sinn duerch haart Tester gaangen. Awer Voronezh huet net kapituléiert. A si hunn wéi Helden gekämpft.
  Den Oleg Rybachenko, den Nazi ofschneiden, séngt:
  - Gott retten de Kinnek!
  Margarita ënnerstëtzt:
  - Staark Souverän!
  Oleg Rybachenko, Feier, seet:
  - Herrschaft fir Herrlechkeet!
  D'Margarita, déi den Nazi ofschneiden, quietst:
  - Herrlechkeet un eis!
  Den Oleg huet mat Freed gesongen:
  - Herrschaft an der Angscht virun de Feinde!
  An de Jong huet e Granat mam bloe Fouss geworf.
  D'Margaret huet bestätegt:
  - Zar Orthodox!
  An d'Meedchen huet och mat blotem Fouss eng Granat geheit!
  Flott Koppel. Just Kanner, a sou cool.
  Verréckt Element, verréckt Element.
  Den 20. Abrëll gouf d'Attentat op d'Nazien zréckgeschloen. Duerno hunn d'Nazis ugefaang de Mount Visokosnaya ze schielen. Awer ouni vill Erfolleg.
  Oleg a Margarita hunn eng Sortie gemaach.
  E Jong an e Meedchen hunn schaarf Scheiwen mat bloe Féiss geheit. Si hunn d'Nazis an den Hals geschloen a gejaut:
  - Éier dem Zar Stalin!
  Dunn hunn se ugefaang d'Nazien ze zerstéieren.
  Den Oleg huet op en däitschen Offizéier geschoss. Hien huet hien geschloen a gekrasch:
  - Fir eng nei Bestellung!
  D'Margarita huet e Faschist gefuckt. Si huet mat de bloussegen Fanger e Glasschnëtt gehäit a gequetscht:
  - Eng nei Uerdnung op déi al Manéier!
  Den Oleg huet sech erëm gepëtzt. Eng nei Nadel lancéiert. Hien huet den Nazi an d'Ae geschloen. A gebrëllt:
  - Fir d'Leeschtunge vum Zarismus!
  D'Margarita huet e gielen Typ erofgeschoss. Si huet mat engem Werp vun hiren bloen Zänn direkt an d'Ae geschloen an huet gekrasch:
  - Entscheedunge vum Zar Stalin am Liewen!
  Jong a Meedchen sinn einfach irresistibel. Esou gi Faschisten zerstéiert. A wat sinn se Phänomener. A si wäerten net Voronezh kapituléieren, egal wéi vill d'Nazien op dës Festung rennen.
  Den Oleg huet de faschistesche Generol gedumpt a gekrasch:
  - Eis Partei ass staark!
  D'Margarita huet e grousse Patron geholl an och e grousse Chef gedumpt a gesis:
  Si hält d'Welt!
  De Jong an d'Meedchen hunn ëm d'Munitiounsdepot gekickt. De Bouf huet de Bou mat den bloen Zänn gezunn. An huet e Pfeil mat engem brennende Enn geschoss.
  Si ass mat Muschelen a Bommen an d'Këschte geflunn. An alles huet ugefaang ze briechen an ze detonéieren.
  Oleg rifft:
  - Et gëtt total Zerstéierung! Meng éischt Beweegung ass meng lescht Beweegung!
  An de Jong huet seng Zong erausgestreckt.
  Erëm de Jong schéisst an schloen. Wierker perfekt. An déi Däitsch kënnen näischt doriwwer maachen.
  D'Margarita schéisst a quietst och:
  - Fir Russland! Déi helleg vu Länner!
  Kanner ginn wéi Tsunami Wellen. Kleng, awer sou déidlech.
  D'Natasha an hir Equipe kämpfen och géint d'Nazien.
  D'Meedercher schéissen a werfen d'Granate mat den bloen Zänn. Si sinn esou kämpft Krieger.
  An da ginn et aner Pionéier, déi kämpfen.
  D'Jongen schéissen op d'Nazien a brullen:
  - Fir de Kommunismus!
  A weisen de Faschisten Sproochen.
  Seryozhka a Petka, zwee Pionéierjongen, hunn d'Nazis aus engem Slingshot geholl an zerstéiert, a wéi se ruffen:
  - Fir de Kommunismus!
  A si wäerte laachen!
  Svetka a Katya wäerten och schneiden a purren:
  - Fir d'Gréisst vun der UdSSR!
  A si fécken.
  Komsomol Meedercher kämpfen och verzweifelt.
  A wéi e Schlag op d'Nazien vun enger Kanoun. A si wäerten se all ausernee briechen.
  Nee, d'UdSSR kann net gebrach ginn. An d'Nazien komme weider a kommen. A si fëllen wuertwiertlech all Approche zu hire Positiounen mat Läichen. Mee si weider verzweifelt klammen.
  Awer den 30. Abrëll huet de faschistesche Däitschland en neien, rosen Ugrëff op Voronezh gestart. Den Haaptschlag ass um Mount Vysokosnaya gefall.
  Oleg a Margarita gekämpft, elo mat Maschinnegewierer. E Jong an e Meedchen hu mat Waffen geschloen. D'Kanner hunn d'Nazien wuertwiertlech ofgeschnidden.
  Oleg, shooting, sangen:
  - Oh, well Trauer ass kee Problem!
  D'Margarita, déi op d'Nazien gekrabbelt huet an hir blo Féiss geschloen huet, huet gejaut:
  - Wann nëmmen d'Däischtert vu Suen!
  De Jong huet d'Nazis geklappt, se an de Reien ausgeschloen, et geholl an verzweifelt gekrasch:
  - Donau an Don Floss!
  D'Margarita huet mat Freed gesongen:
  - Ma, an der Tëschenzäit, gitt e Spadséiergank!
  Den Oleg, deen d'Nazien zerdréckt, huet gekrasch:
  - Iwwerwanne net de Kosaken!
  An de Jong huet seng Zong erausgestreckt. Hien ass sou glänzend a séier. Et ass den Terminator Jong. Wéi eng vun de Maschinnegewierer scribbling. A wat net eng Kugel ass, dann am Sarg.
  Den Zar Nicholas II huet wéinst dem Krich mat Japan gréisstendeels seng Autoritéit verluer. Méi genee wéinst enger onglécklecher Néierlag. Tatsächlech, wien wäert verléieren! Net d'Monster vun der Häll!
  An Asien, déi d'Russen ëmmer geschloen hunn! Ausserdeem, eng numeresch Iwwerleeënheet ze hunn.
  Awer hei ass de Generol Chuikov un der Spëtzt vu Voronezh. An e puer Terminator Kanner. Si ginn opginn an net ginn.
  Den Oleg Rybachenko schléit mat enger Maschinnegewier a brécht:
  - Mad Schwäin, en Hurrikan rennt!
  Margarita ënnerstëtzt enthusiastesch:
  - Eis schéin Vue! Hie schwätzt d'Wourecht!
  Jong a Meedchen sinn einfach irresistibel. An hinnen ass e Spark vu kolossalen Talent ze gesinn.
  Den Oleg mëscht d'Nazis a freet d'Meedchen:
  Firwat mengt Dir datt Schockela lecker ass?
  D'Margarita äntwert mat engem Laachen:
  Well et Schockela ass!
  Den Oleg huet gelaacht a gekuckt:
  - Am Numm vun der Mamm Russland, loosst d'Motherland méi schéin ginn!
  D'Margarita huet gelaacht a gejaut:
  - Sëcher wäert!
  D'Meedchen ass wéi eng Maschinnegewier d'Nazien ofgeschnidden. Si huet sou vill Charme. D'Ausféierung vun der Schéinheet.
  A Mount Vysokosnaya ass perfekt befestegt, an dominéiert d'Positiounen. Si gëtt net esou einfach un den Nazien iwwerginn. D'Sowjets kämpfen mat Verzweiflung, awer ganz kompetent.
  D'Blockade leeft zënter bal engem Joer. Awer heiansdo sinn d'Caravane mat Iessen a Munitioun duerch. Also hält déi walled Stad op. An hie wäert net opginn.
  Obwuel Georgy Zhukov e bësse spéit war. Dat mengt den Zar Stalin. Eppes huet hien onbestëmmend Genereel.
  Den Oleg schéisst fofzeg Nazien mat engem Burst aus enger Maschinnegewier erof a seet:
  - Keen wäert eis stoppen! An engem Effort fir d'Heemecht ze déngen!
  D'Margarita, och schéisst, huet gekrasch:
  - A kee gewënnt!
  An de Krieger blénkt hir Pärel Zänn.
  Den Oleg huet erëm entlooss an erausginn:
  Mir si wäiss Wëllef!
  D'Margaret huet geäntwert:
  - Kee Tigress méi!
  An erëm schéissen de Jong an d'Meedchen. Et ass kloer datt d'Nazien se net kënnen besiegen. A keng Kraaft wäert briechen.
  Oleg brennt a brécht:
  - Ta-ta-ta seet Maschinnegewier!
  D'Margarita rifft als Äntwert:
  - Ech wäert de Maschinnegewier zerbriechen seet!
  An d'Meedchen an de Jong géint d'Nazien weisen eng kolossal Kraaft a Wëllefestegkeet.
  Et gi hefteg Schluechte um Mier mat den Nazien.
  Do beweegt sech en Zerstéierer virun der ganzer Flott. An et sinn nëmmen Meedercher op et. A kuerzen Shorts, Barfuß, an a Westen.
  D'Meedercher lafe ronderëm d'Deck. Si sinn all sou schéin. D'Hoer si blond, sonneg gebleecht, an d'Haut ass donkel, brong. Schéin Schéinheet.
  An hir ronn, rosa Fersen blénken duerch.
  D'Veronica, e charmante blonden Bootsmann, huet de Kabinejong gefrot:
  - Wat Yulia, sidd Dir Angscht vun der Schluecht?
  D'Kabine Meedchen huet als Äntwert gequietscht:
  - Jo, ech dreemen vun engem Kampf!
  D'Veronica huet gelaacht a bemierkt:
  - Awer Dir wäert vun den Nazie gefaange ginn, a si wäerten Är blo Fersen frittéieren!
  D'Meedchen huet op hir blo, gesonde Been gekuckt a gequietscht:
  "Péng mécht mech net Angscht!" Ech sinn e richtege wilde Amazon!
  Veronica bemierkt:
  - Du bass geschwënn fofzéng. Geschwënn bestueden! Wat dreemt Dir iwwer?
  D'Juliana huet éierlech geäntwert:
  - Ech wëll e Prënz!
  D'Veronica huet d'Grimasse gemaach.
  - Prënz?
  D'Meedchen sot:
  - Den Elfprënz!
  D'Veronica war iwwerrascht:
  - Hutt Dir gär Elfen?
  D'Juliana huet geknackt, a souguer opgesprongen:
  - Natierlech maachen se! Si sinn irresistibel!
  D'Veronica huet gelaacht.
  Wat iwwer mënschlech Männer?
  D'Meedchen huet rosen mam blote Fouss op dat gehëtzt Deck gestampelt:
  - Net! D'Männer si sou béis, Hoer, stinkende. An d'Elfen sinn sou schéin, sanft. Si hunn Gesiichter wéi Meedercher, sou léif. An d'Been sinn glat a guer net haart!
  D'Veronica huet liicht domat averstanen:
  - D'Elfe si wierklech léif.
  An d'Meedchen huet d'Insekt mat hirem bloen, graziéise Fouss zerquetscht. geflüstert:
  "Leider, leider, mir hu mat mënschleche Männer ze dinn. A si sinn esou ellen!
  D'Juliana huet gelaacht a bemierkt:
  - Mee firwat. D'Kabine Jongen sinn ganz léif. Net schéin erwuesse Männer. Wann d'Hoer op d'Gesiicht wuessen, ass et sou Eekleges.
  D'Veronica ass domat averstanen:
  - Eekleges! Déi schéinste jonk Männer mat siechzéng. Si si scho grouss genuch fir eng Fra ze gefalen, awer nach net sou haart wéi eeler Kärelen.
  D'Juliana huet gelaacht a gequetscht:
  - Am Allgemengen sinn d'Jongen sécherlech agreabel wann Dir mat hinnen Kuss, a si streiden dech ... Mee eppes anescht mécht just Angscht! Oh, fir ëmmer an der Kandheet ze bleiwen!
  D'Veronica sot eescht:
  - Dir wäert an der Schluecht sinn! Opwuessen zesummen!
  De Julian huet als Äntwert gesongen:
  - Meedchen ëmmer jonk,
  Maacht net séier fir grouss ze ginn ...
  Sidd witzeg, fett, laut ...
  Dir musst kämpfen, also kämpfen!
  Ni kennen Fridden
  Kräischen a laachen aus Plaz!
  Ech wäert e Clockwork Meedchen sinn
  Loosst honnert a fofzeg blosen!
  D'Veronica huet hire bloe Fouss gestampelt a gejaut:
  - Jugend kann éiweg sinn! Den Haapt Saach ass u Vernunft ze gleewen, net Gott!
  Viraus koum en däitschen Zerstéierer. D'Meedercher sinn direkt gerannt, blénken hir blo Fersen a Richtung zéng Zoll Kanoun. A si hunn ugefaang et op de Feind ze weisen.
  D'Meedercher hunn séier an harmonesch gehandelt. Am Allgemengen ass et ganz schéin wann d'Crew aus Meedercher eleng besteet. A si sinn all barefouss, curvy, just wonnerbar.
  Si hunn d'Waff geriicht a wéi se d'Nazi schloen. Gläichzäiteg hunn si hir gemeisselt, kaal Féiss ausgerout.
  De Projektil ass laanscht geflunn an huet den Zerstéierer geschloen. Wéi e Club geschloen. D'Schëff rëselt. An den Zerstéierer gouf beschiedegt. D'Meedercher hunn ugefaang d'Waff nei ze lueden. Si hunn scharf geschoss.
  D'Veronica huet gekrasch:
  - Fir de Glawen, de Kinnek an d'Vaterland an d'UdSSR!
  A wéi et spréngt ...
  Juliana tweeted:
  - Den Hitler huet geduecht et wier Krich, huet eng Kanoun aus ... op gemaach!
  An d'Meedchen wäert et huelen a laachen. Blot seng Zänn, d'Faarf vu Pärelen. A si ass eng léif Kitty. A mat blotem Fouss wäert hien e Stéck gefallene Glace reiwen.
  D'Veronica huet gekrasch a gesongen:
  - Gewësse Prisonéier! Mir maachen Iech fräi!
  An d'Meedercher am Chouer wéi ech iessen.
  A zielt eng Waff, si hunn erëm op den Zerstéierer sprengt. Dës Kéier ware se nach méi genee. An d'Schëff vun den Nazien huet sech opgedeelt an ugefaang ze sinken.
  D'Meedercher hunn gejaut, an hir blouss Been gedréckt. Et ass sou eng Freed.
  Wärend d'Paus gedauert, hunn d'Meedercher gär iwwer verschidde Saachen geschriwwen. Besonnesch huet d'Natasha mat hiren bloen Zänn iwwer AI gekrabbelt, wou de Port Arthur ni geholl gouf.
  Sou koum d'Schwadron Rozhdestvensky an den Hafen. Vereenegt an der russescher, och wann geschwächt, Pazifik squadron. Fir de Moment ass d'Stad ënner Belagerung bliwwen. Awer iergendwéi gouf et méi einfach. An dobäi Optimismus.
  Elo war et néideg fir d'Bewegung vu Linevich ze waarden. Trans-Siberian Duerchgang ass op zwanzeg Echelons pro Dag eropgaang. An d'Arméi vu Russland, kolossal a Kraaft, gesammelt.
  Also et ass Zäit fir weider ze goen a gewannen. Awer fir ze gewannen, ass et net néideg de Feind ze iwwerwannen. Wéi Alexander Suvorov bewisen. Dir kënnt de Feind mat manner Kraaft besiegen.
  Awer ass e russeschen Zaldot méi schlëmm wéi e japanesche? Näischt méi schlëmm, an nach besser.
  An de Mosin Gewier ass déi zouverlässeg a praktesch op der Welt. Si war och am Grousse Vaterländischen Krich a Produktioun. Also näischt ze bekloen.
  Ausser et war Schicksal, déi, wéi op Zweck, eng Rei vu Faktoren géint tsaristesch Russland rigged. Och, dëst ass natierlech ongerecht. Russland erreecht den Héichpunkt vun der Muecht an huet ugefaang ze falen. A firwat ass et néideg fir méi héich Muechten?
  Aus e puer Grënn gëtt et eng Aart vun Energie déi Räicher zerstéiert. Vu Persesch, Mazedonesch, Réimesch, Arabesch, Tierkesch, Spuenesch, Britesch a sou weider. Dir kënnt den Genghis Khan an den Tamerlane erënneren. Keen konnt alles iwwerhuelen. D'mongolescht Räich ass wahrscheinlech déi extensivst, obwuel nom Doud vum Dschingis Khan et net monolithesch war.
  Obwuel wahrscheinlech de gréisste war Groussbritannien. Elo ass si aus de Kolonien geschwollen a probéiert Russland mat den Hänn vu Japan ze stoppen. Awer et funktionnéiert net fir d'Briten. Port Arthur bewisen indestructible. Et hält sech wéi e Monolith.
  A Meedercher kënnen selbstverständlech ëmmer all Aggressor an d'Hornen schloen.
  Enn Mee sinn d'Nazis nees op Voronezh gestiermt. Mir sinn an d'Offensiv gaangen.
  Oleg a Margarita schaffen ganz gutt mat Maschinnegewierer. Si schéissen.
  Oleg freet d'Meedchen, weider ze schéissen:
  - Wat mengt Dir, ass Spartak gutt oder schlecht?
  D'Margarita huet hiert Gesiicht geäntwert:
  - Ech mengen et ass méi gutt wéi schlecht!
  Den Oleg, deen aus Maschinnegewierer schéisst, huet bemierkt:
  "Awer Roum war eng grouss Kultur. A wann déi barbaresch Sklaven gewannen, wat géif dann geschéien?
  D'Margarita huet gelaacht, e puer Reihen vun den Nazien ofgeschnidden an geäntwert:
  - Et wier wuel flott!
  Den Oleg huet geflüstert a bemierkt:
  - Net alles ass sou roseg wéi et schéngt! Och, net all!
  D'Margarita huet logesch bemierkt:
  - Mee alles ass zum Beschten! Roum gouf vu Barbaren zerstéiert. Awer dunn ass op der Plaz vun de Ruine entstanen, eng nach méi mächteg an entwéckelt Kultur. Et ass geschitt, datt de Fortschrëtt nëmme méi séier entwéckelt huet.
  Den Oleg huet geflüstert, e puer Reihen ofgeschnidden mat Hëllef vu Maschinnegewierausbréch, a gekrasch:
  Keen kann eise Fortschrëtt stoppen!
  De Bouf huet mat blotem Fouss eng Granat geheit. A zerstéiert de Feind.
  D'Margarita huet och e Kaddo vum Doud mat de Fanger vun hirem bloe Fouss geworf a gelaacht:
  - Wien ophält, gëtt pulveriséiert.
  De Jong Oleg Rybachenko huet erëm eng hausgemaachte Bomm mat de bloe Féiss vun de Kannerféiss gestart. D'Nazie goufen esou getraff, datt et net genuch geschéngt huet. De Jong huet gekrasch:
  - Fir Urrussland!
  An huet seng Zong gewisen.
  D'Margarita huet d'Halschent vum Nazibataillon mat enger Maschinnegewier ofgeschnidden an huet gekrasch:
  - Eisen Zar Joseph Stalin, soll hie geseent ginn!
  An erëm wäert hien en Doudesgeschenk mat sengem bloe Fouss geheien.
  Den Oleg huet gesongen, d'Däitschen erofgeschloen:
  - Ech sinn e jonke Krieger ...
  D'Margarita huet dat ënnerstëtzt, mat hire bloe Féiss geziddert, déi sou behendig Granaten geworf hunn:
  - An ech sinn e Krieger vu Gott!
  Den Oleg, deen iwwer d'Nazien gekrabbelt huet, huet gefrot:
  - Wéi ass Gott?
  D'Margarita huet gequetscht an geäntwert, d'Nazien erausgeschloen, an dann e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Fouss geworf:
  - Ech weess net! Perséinlech verstinn ech hien net. Fraen sinn disfigured. An dat ass, fir éierlech ze sinn, Eekleges a falsch!
  Den Oleg wénkt averstanen, a schreift iwwer d'Nazien:
  - No véierzeg Joer, Fraen sinn Eekleges! Ech hunn se éierlech gesot net gär. Fraen an hirer Jugend si ganz attraktiv, am Géigesaz zum Alter, wat se verwinnt!
  D'Margarita huet begeeschtert gesongen, eng Granat mat hire bloussem klenge Been geheit:
  - Heldentum huet keen Alter! Am Häerz vun enger jonker Léift fir d'Land!
  Den Oleg, deen och op d'Nazien geschoss huet, huet et geholl a gekrasch:
  - Kann d'Kante vum Weltraum eroberen! Fir jiddereen op der Äerd glécklech ze maachen!
  Dat ass wierklech wéi et am Weltall ass! Wou esou onmoosseg Distanzen.
  A Sowjetunioun Russland, Projete fir Flich iwwer d'Grenze vun der Atmosphär sinn schonn entwéckelt.
  Ënner dem Zar Joseph Stalin huet d'Wëssenschaft sech séier entwéckelt. De sowjetesche Räich ass amgaang déi fortgeschratt Muecht op der Welt ze ginn. A Groussbritannien verléiert Terrain.
  D'Margarita huet mat engem Lach gekrasch. Nach eng Kéier huet si mat hirem graziéise Been eng Granat geworf, wéi eng Prinzessin, a gequietscht:
  - Mir sinn déi éischt! Esou ass Russland - Pallas-Schicksal!
  Den Oleg sot nervös:
  - Wann endlech de Georgy Zhukov eis befreit. Dir musst all Cartouche späicheren. Allerdéngs huet eng speziell Caravan eis Ëmgeréits bruecht!
  D'Margarita huet hir pärel Zänn geblitzt a gekrasch:
  - Wäert méi a méi Nazi Eenheeten schleifen! Bis mir endlech gewannen!
  Den Oleg huet et geholl, d'Linn vun den Nazien ofgeschnidden, a gehäit:
  - Keeserlech Fändelen! Loosst et Russland och a China sinn!
  D'Margarita huet mat engem Grinsen vun Zänn gekrasch:
  - Alles wäert schéin sinn!
  An nees werft en mat blotem Fouss eng Granat....
  Den Oleg, deen iwwer d'Nazien schwätzt, rifft:
  - D'Victoire ass no!
  D'Margaret huet bestätegt:
  - Kann et esou sinn!
  D'Nazien hunn mëttlerweil probéiert am Kaukasus duerchzebriechen. Fir d'Stad Sukhumi entfalen sech schwéier Schluechte. Tatsächlech waren hei haart Schluechte voll amgaang, an d'Blutt fléisst vill.
  D'Nazien sinn op de kaukaseschen Ueleg gerannt.
  D'Meedercher aus dem Zerstéierer "Victoria" hunn och gekämpft. Schéin Krieger waren hallef plakeg, besonnesch well de Summer an esou Breedegraden waarm ass, a barfuß. Tatsächlech, wann e Meedchen e Minimum u Kleeder huet, ass si am mannsten vulnérabel.
  D'Veronica schéisst op d'Nazien a werft eng Granat mat hirem bloussem Fouss. An dem Meedchen säi Been ass sou präzis.
  D'Nazi fléien an all Richtungen. Si kräischen a falen.
  D'Juliana werft och eng Granat mat engem bloe Fouss, an d'Nazi falen. An de Krieger schéisst, giggelt:
  - Mir wäerte fir den Zar Joseph Stalin opstoen!
  Féierung Feier a charmante Anna. E ganz schéint Meedchen, nëmmen an Hosen. An hien mowt och d'Nazis erof a seet:
  - Eisen Zar Joseph Stalin wäert super sinn!
  De Julian, deen d'Nazien ofschneiden, bestätegt:
  - Néideg wäert!
  An eng Granat flitt vun hirem bloe Fouss.
  Meedercher si wonnerbar Supermen.
  Hei ass ee vun hinnen ganz grouss a grouss: Angelina.
  An esou e roude Kapp ... Si huet d'West ofgeholl an elo kämpft se eleng an d'Hosen.
  A wat fir eng Broscht hatt huet! Wéi d'Uerder vum beschte Büffel, mat groussem Teet Erdbeeren.
  Dëst ass e Meedchen, eng richteg Mare. A si huet Männer ganz gär, awer si toleréiert net Konstanz. Firwat sollt hatt net gär hunn? Et ass sou schéin wann Kärelen op dech Patten.
  D'Angelina brëllt, an huet och eng ganz Rëtsch vu Granaten mat hire bloussem Sohle gehäit, süssen:
  - Éier fir Russland an dem Zar Joseph Stalin!
  . KAPITEL 7
  D'Meedchen Batailloun ass cool. Déi weiblech Krieger hunn hir Weste ofgeholl, a jidderee huet hir Broscht ofgedeckt. A si kämpfen nëmmen an dënnen Hosen. A wéi schéin ass et.
  Wat kéint besser si wéi plakeg weiblech Kierper.
  An e ganze Bataillon vu Krieger.
  An d'Nazien falen, d'Approche fir d'Positioune vun de sowjetesche Truppen, mat hire Läichen, zerstéieren.
  D'Veronika seet mat Leidenschaft, d'Nazis méien:
  Eis Götter marschéieren!
  D'Juliana huet e Kaddo vun der Annihilatioun mat hire bloe Féiss geheit an huet bestätegt, hir Zänn ze bloen:
  - Russesch Gëtter - Gëtter vum Krich!
  D'Anna, déi Feier a Liewensmëttel féiert, huet geklappt:
  - Fir Russland, kämpft a keng Angscht!
  A wénkt hir gréng Aen!
  D'Angelina huet mat hire bloussegen Fersen eng ganz Këscht Sprengstoff geschéckt, zwee Gesellschafte vun den Nazien an d'Loft opgehuewen a gebrëllt:
  - D'Zarescht Räich kann net gebrach ginn!
  D'Veronica huet begeeschtert gefeiert:
  - Eis Course ass éiweg!
  An erëm huet si d'Granat mat de bloussem Féiss gehäit.
  D'Juliana, schéisst a werfen Granaten mat hiren ënneschten Gliedmaarten, huet gescheitert, hir Zänn verstoppt:
  - An den Doud geschitt net zweemol!
  Anna, schéisst, huet gekrasch:
  - Kann d'Wäisheet vum Vorfahren bei eis sinn!
  An nach eng Kéier eng Granat lancéiert mat blotem Fouss flitt!
  D'Angelina huet et geholl an huet gequetscht, an huet hir Zänn:
  - Richtegkeet Dräifaltegkeet an dëst ass d'Gesetz!
  An eng ganz Këscht voller Sprengstoff geschéckt.
  D'Veronika huet mat Roserei geäntwert, d'Nazien aus dem Feld geläscht:
  - Éiwegt Russland, wéi d'Ukraine als Deel vu Russland!
  An nach eng Kéier, wéi hien d'Nazien zerstéiert.
  D'Juliana, schéisst, huet gekrasch:
  - Eis Leit wäerten net toleréieren!
  A si huet och eng Granat an engem Bogen gestart.
  D'Anna huet et geholl a gelaacht. Sarg platzt bei den Nazien. Mat Courage huet si se ofgerappt a gequetscht:
  - Loosst eis Russland a China regéieren!
  D'Angelina huet mat Frenzy an Opreegung erkläert:
  - A wäert keen Zoll Land opginn!
  An d'Meedercher sinn all Batailloun bei den Nazien geschloen.
  D'Meedercher an nëmmen dënnen Hosen hunn fäerdeg geschriwwen, an hunn piercing gekrasch:
  - Kann Russland a seng Gëtter verherrlecht ginn!
  Augustinus autoritativ gesot:
  - Et gëtt näischt Besseres wéi Glawen an der russescher Allmächteg Famill!
  D'Svetlana huet logesch gemëscht:
  - A mir ginn net an d'Liicht vun anere Gëtter! Mir Russen sinn invincible!
  An all véier Meedercher hunn hir Hänn opgehuewen a geruff:
  - Éier fir Russland a russesch Gëtter!
  Meedercher natierlech Kampf Impulsreferater an Astellung. A si zerstéieren d'Nazien grëndlech.
  Neen, sou Leit ginn dem Sukhumi net nozeginn.
  An déi dapere Piloten Anastasia Vedmakova an Akulina Orlova kämpfen am Himmel, Nightmarish Aces.
  Anastasia Vedmakova huet de faschistesche Fliger ofgeschnidden, et gefëmmt a gefall.
  D'Meedchen huet seng Zänn gesonge:
  - Mir si super Krieger!
  An dréckt op de Knäppche mat senger bloer Ferse.
  Akulina Orlova schellt och de Feind. An hie wäert den däitschen Auto schloen, wuertwiertlech zerstéieren. An brëllen:
  - Fir de Kommunismus Saint!
  Mëttlerweil hunn d'Nazien Sukhumi attackéiert.
  De Batailloun, deen aus béide bloe Been an hallef plakeg Meedercher besteet, huet déi geféierlechst Richtung iwwerdeckt - Mount Eagle's Nest.
  D'Meedercher hu ganz effektiv gekämpft. Alles schéin, schlank, athletesch.
  A flimmert mat blote Féiss. Si werfen Granaten mat hire bloussem Glied. Si sinn all just léif a charmant.
  Awer wierklech, firwat brauche Meedercher Kleeder? plakeg, si vill méi schéin, a méi schéin, méi verführeresch.
  An ech wëll barfuß kussen, sou ronn Fersen. An all Fanger lecken.
  Schéisst a werfen eng Granat mat hirem bloe Fouss, seet d'Veronika:
  - Fuck dech, schloe dech net!
  Hei huet d'Juliana, déi d'Nazien genagelt huet an eng Granat mat de bloussem Fanger geworf huet, gejaut:
  - Eis onflexibel russesch Geescht!
  An d'Teenager huet gelaacht ... Si huet sech virgestallt, wéi e léiwe Jong säi Been kickelt. Jo, fir sensibel Fraen Haut ass schéin.
  D'Rout-Hoer Anna huet och eng Granat mat hirem bloussem Fouss geheit. Si huet d'Nazien verspreet, a gequietscht:
  - Fir déi helleg Russland op der Welt.
  A gesond, mächteg Angelina huet eng Täsch Sprengstoff op d'Nazien mat hire bloussem Fersen gehäit a gurglelt:
  - Fir eis glorräich Victoire!
  D'Veronica huet sech ëmgedréit. Si huet d'Nazien erofgeschoss an huet gekrasch:
  - Dëst ass eis Pflicht!
  D'Juliana huet mat engem bloe Fouss eng Granat geworf a gejaut:
  - A mir wäerten et erfëllen!
  D'Anna huet e puer Nazien ofgeschnidden an huet gekrasch:
  - Russesche Wee fir d'Victoire!
  D'Angelina huet erëm eppes Gewiicht bei den Nazien lancéiert, gurgling:
  - A mir wäerten gewannen!
  Trotzdem ass et gutt, datt an der Hëtzt d'Meedercher hir Weste ofgeholl hunn. Also si si vill méi schéin mat engem plakege Torso. A gebrannt, a muskulär. D'Kierpere si just gegoss.
  Wéi wonnerbar Meedercher sinn wann se plakeg sinn.
  A si brauche keng Kleeder.
  D'Veronika mowt eng Mass vun Nazien erof a quietzt:
  - Ginn berühmt fir eis Russland an all Alter!
  D'Yuliana huet eng Granat mat hirem bloe Fouss geholl an lancéiert a gejaut:
  - Fir eisen Territoire!
  Hei huet d'Anna et geholl an mat Roserei gehummert:
  - Fir déi éiweg a mënschlech!
  An nach eng Kéier eng Granat lancéiert mat blotem Fouss flitt.
  Also huet d'Angelina et och geholl. Eng Rëtsch Granaten erofgefall. Ausgeschloen Deel vun den Nazien, mat engem Schlag. An si huet gesonge:
  - Am Himmel fléien, mat der Sonn spillen - Ech wëll fir ëmmer!
  An déi véier Meedercher hunn ganz schéin geschloen. An och de ganze Bataillon. Wéi verführeresch blénken hir blot Féiss Granaten werfen. Wéi schéin Meedercher am Krich sinn.
  An eng brong Mass vun Nazi Zaldoten schwëmmt op hinnen. D'Nazien an hir Panzer a Fligeren stierwen vun Dausende, awer si stoppen ëmmer nach net. Schrauwen selwer a schrauwen. D'Schluecht ass extrem hefteg.
  D'Veronica schéisst op d'Nazis a rifft:
  - Eis russesch Wiel ass Éier a Mammeland!
  D'Juliana, schéisst op de Feind, huet hir Zänn, déi méi hell wéi Mierpärelen blénken. A seet:
  - An all Joerhonnert waren et Helden an et wäert et sinn!
  Dunn huet d'Meedchen et geholl an d'Zänn nach méi blo gemaach.
  D'Feier Anna, déi op de Feind schéisst, huet gekrasch:
  Mir kënnen net eruewert ginn! Bréngt Russland net op d'Knéien!
  An nach eng Kéier dem Krieger seng Granat vun hirem bloe Fouss gehäit flitt.
  Angelina lancéiert déidlech a mäerderesch mat hirem bloe Fouss. A verblend seng Zänn, täischt hien:
  - Ech gleewen, datt mir am Paradäis sinn!
  Victoria ënnerbrach déi heroesch Fra:
  - Net! Net am Paradäis, mee fir ëmmer um Planéit Äerd ze liewen, deen e richtegt, onäerdlecht Paradäis gëtt!
  An d'Meedchen-Kapitän huet eng ganz déidlech, Fragmentéierungsbomm mat hirem bloe Fouss geworf.
  Veronica bemierkt:
  Dir sidd e weise Kapitän ...
  An och mat blotem Fouss lancéiert eng Carrier Zerstéierung.
  D'Juliana huet gekrasch an huet en Tour ginn. D'Nazien ëmbruecht. Mat grousser Zänn huet d'Meedche gequietscht:
  - Ech wëll keng al Fra sinn! An ech wëll fir ëmmer liewen!
  D'Anna huet och eng Granat mam bloe Fouss geworf an d'blond Meedchen zweifelhaft gefrot:
  - Hutt Dir eis Welt gär?
  D'Juliana huet ouni ze zécken geäntwert:
  - Eng gutt Iddi! Besonnesch am Summer! Ech Léift der Sonn an Vakanz!
  D'Anna huet liicht domat averstanen:
  - Am Summer, sécher gutt! Wéi gutt ass et fir jonk Leit!
  D'Juliana huet mat Roserei geäntwert:
  - Jo, a loosst et éiwege Summer sinn, wéi an Afrika! An Afrika wäert eis sinn!
  D'Angelina huet e Faass Sprengstoff mat hire bloen, muskuläre Been geworf a gesot:
  - Kann et esou sinn! An zu all Moment.
  D'Ränge vun den Nazien hunn dënn, a si ware kloer aus dem Damp.
  An no bei Sukhumi hunn d'sowjetesch Truppen probéiert d'Nazien entgéintzewierken.
  E Bataillon vu barefouss Meedercher, a Shorts a Westen, war déi éischt an d'Schluecht.
  Schéin Meedercher hunn ugefaang d'Arméi vun den Nazien ze dreschen, déi scho a fréiere Schluechte geschloen hunn.
  Als éischt hunn d'Krieger d'Batterien ugegraff. Mat blote Féiss geworf Granaten sinn op d'Nazien geflunn. Si ware ganz schaarf. An déi russesch Krieger selwer hunn hir Weste geholl an ofgeheien. Bloe Këscht ze bleiwen.
  Also bal komplett plakeg Meedercher si bal onméiglech ze schloen. Wann d'Haut vun enger Fra blo ass, huelen hir Kugelen net.
  D'Veronica huet mat hirem bloe Fouss eng Granat geheit an huet geziddert:
  - Ech ginn de Champion!
  An huet hir wäiss, gekrauselt Hoer gerëselt.
  Julian ass och net sou einfach. Lupanula iwwer d'Nazis. An dann, wéi hien mat bloe Fouss eng Granat werft a rifft:
  - Am Numm vum Hellege, Zaristesche Russland!
  An erëm wäert si hir voll Broscht mat scharlachroute Nippel rëselen. An d'Taille vum Meedchen ass dënn.
  Weider, rout-Hoer Anna rennt an d'Schluecht. Esou e glänzend a reaktivt Meedchen. Wéi een eng Granat mat blotem Fouss geheien. Also d'Nazis wäerten an all Richtungen verspreet ginn. A rullt ronderëm, wéi wann se erofgefall sinn.
  An d'Meedchen schéisst op si a quietzt:
  - Fir den Zar Orthodox Stalin an déi russesch Gëtter!
  D'Angelina huet och geschloen. An eng Këscht mat Muschelen, vun hirem plakeg opgeworf, mächteg wéi e Päerd, ass fort geflunn. An hien huet vill vun den Nazien zerstéiert.
  Meedercher sinn allgemeng super wann plakeg a barefouss. Awer a Shorts, Lafen an der Positioun ass nach méi cool.
  An Erdbeernippel, sou glänzend!
  D'Victoria wäert och eng Granat mat hirem Scharlachroute lancéieren, an d'Nazien schloen wéi se wäert. Hei ass d'Meedchen. An am wichtegsten, de Kommandant vum Bataillon vun de Meedercher op der Zerstéierer. An och nëmmen an Hosen.
  A rëselt seng blo Këscht. Wat sou schéin a sexy ass.
  D'Veronica huet mat bloe Fouss eng Granat geholl a gehäit. Si huet eng Mass vun Nazien ënnerbrach a gekrasch:
  - Aerobatics fir Internat!
  D'Yuliana huet och ganz behendig eng Granat mat hirem bloe klenge Been geworf, an huet d'Nazien gekrasch:
  - Eise Grinsen an zerstéierende Schlag!
  Dann wéi d'Zänn fonkelen.
  An dofir huet d'Anna et geholl an et gefuckt. Vill Faschisten erschoss. A wéi huet si et gemaach.
  A wéi een eng Granat mat blotem Fouss lancéiert. A rifft:
  Mir sinn keng Sklaven!
  Da wäert hien laachen a seng Zong weisen.
  D'Angelina huet et geholl an huet mat rosen Roserei gekrasch, an de Feind gespaut:
  - Ech sinn déi coolst vun de coolen.
  A mat de bloussem Been huet si eng schwéier Bomm gestart. Si huet d'Nazis geholl an opgeblosen, se zerklengert.
  Veronica, ze, wäert huelen an Hummer op der brong Horde. A zerstéiert hir Schanken.
  D'Meedchen huet et geholl an huet gekrasch:
  - Mir wäerte jiddereen zerstéieren!
  An erëm flitt eng fatal an eenzegaarteg Granat aus engem bloe Fouss.
  An d'Nazi zerstéieren. A firwat si kommen ze russesch, sowjetesch Lännereien? Alles hei gehéiert zu Russland oder der UdSSR.
  D'Juliana huet eng Granat mat bloe Fouss gestart a gesongen:
  - Herrlechkeet fir Grouss Russland! Mir brauche keng Staatsduma! Mir brauchen d'UdSSR!
  D'Rout Anna huet aggressiv drop higewisen:
  - Ech wäert e Champion ginn.
  An eng Granat, déi mat engem bloe Fouss vun engem Meedchen geworf gëtt, wäert jiddereen flaach. Nëmmen bluddeg Fleesch ass bliwwen.
  Awer d'Angelina huet et geholl an huet gekrasch. Eng Rëtsch Kämpfer ëmbruecht. A geschweest wéi en Engel vum Doud.
  An d'Mass vun den Nazien ass gestuerwen.
  Russesch Truppen hunn d'Nazien vun alle Säiten gedréckt. Si hunn zerdréckt a zerdréckt.
  Hand-zu-Hand Kämpf ausgebrach. Russesch Zaldoten hunn d'Nazien mat Bajonette gestach. D'Mosin Gewier, och wann et al ass, ass e wonnerschéine Club. Déi duerch de Schädel briechen. A briechen Schanken.
  Awer Meedercher mat Schwerter kämpfen besonnesch schéin. Et ass flott. Besonnesch wann plakeg Broscht wackelen.
  An d'Nippel si sou rubin a glänzend. Also Dir wëllt hinnen kucken a Kuss hinnen.
  A Kuss non-stop.
  D'Meedercher kämpfen mat der Roserei vun hongereg Panther, déi d'Lämmche gesinn. Si quälen se a Haut.
  D'Veronica, schéisst op d'Nazien, rifft:
  - Doud fir Doud!
  D'Yuliana, werfen eng Granat mat hirem bloe Fouss, füügt derbäi:
  - Blutt fir Blutt!
  D'Anna, déi iwwer d'Nazien krabbelt, rifft:
  -En Ae fir en A!
  A si huet och eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gehäit. Si war méi staark wéi jiddereen an zerräissen mat Aplomb.
  An hei kënnt Angelina. E ganze Faass, mat fatale Sprengstoff wäert lancéieren, a schleifen d'Feinde.
  Dann, wéi hie séngt:
  - Ech sinn e barfußen Elefant a ganz cool!
  D'Meedchen ass wierklech mächteg. An hir Been si wéi Veräiner. Wéi d'Nazi an der Leescht ze réckelen. Dat fënnef Meter erop an ass erop geflunn. Ruscht wéi eng Katapult aus engem Steen gestart. Méi genee, wahrscheinlech aus engem Katapult Steen!
  Victoria, de Bataillonskommandant, huet eng Linn op d'Nazien geschoss. Si huet e puer vun de brong Krieger ofgeschnidden an huet gekrasch:
  Mir wäerte fir Hellege Russland kämpfen.
  A mat engem bloen, gebratene Knéi, wéi wann et op de Kinn géif bewegen. A brécht dem Feind säi Kiefer.
  Victoria ass opgereegt ...
  D'Juliana seet begeeschtert:
  - Et gëtt den Zar Joseph Stalin, de gréisste vun de russesche Zaren!
  An dee ganze Batailloun vun hallef plakege, barfuß Meedercher, wéi se uewen op d'Lunge bellen, d'Chinesen auserneen.
  - Kann et esou sinn!
  An zu dëser Zäit hunn och aner Meedercher d'Nazien ugegraff. Awer d'Nazien hunn och dapere Kämpfer a Krieger.
  Panzer-Crew Gerda koum an d'Schluecht mat de sowjetesche Gefierer.
  D'Däitschen hunn déi lescht Héichdrockkanone mat engem relativ kuerze Laf benotzt.
  Déi nei Pistoul hat e Kaliber vun 88 Millimeter an eng Mëndungsvitesse vun 1.700 Meter pro Sekonn. Mat senger Hëllef war et méiglech all sowjetesch Gefierer aus enger laanger Distanz ze duerchbriechen. Vläicht, ausser de super-schwéier Isov. Mee si kënnen och duerchgebrach ginn, nëmmen e bësse méi no.
  Däitsch Krieger setzen hiren Auto mat enger exzellenter Frontalbewaffnung.
  Sowjetesch T-34-85 a bis elo selten T-54 probéiert no bei den Däitschen ze kommen, a verspreet, wuertwiertlech menacéiert mat Rampen.
  Gerda huet op de sowjetesche Panzer geschoss. Den Tuerm vun him ofgerappt a gezippt:
  - Wat géint Tigresse fir ze lafen?
  D'Charlotte huet och de Joystick-Knäppchen mat hiren bloen Zänn gedréckt a gekrasch:
  - Loosst eis Weltmeeschter ginn!
  An huet e sowjetesche Panzer gebrach.
  Fucked op Russesch an Christina. Déi neist Pistoul war automatesch, an huet zwielef Schëss pro Minutt geschoss.
  D'Meedchen mat gëllene roude Hoer huet gekrasch:
  - Et gi keng Barrièren fir russesch Krieger!
  D'Gold-Hoer Magda huet och de sowjetesche Panzer zerstéiert an huet hir Zänn:
  Ech sinn de Stäerkste vun de Stäerken ...
  D'Meedercher ware rosen. De Krich geet weider, a geet weider. A wéini ginn d'Rout besiegt? Wéi laang wäerte se schneiden? Just haart Kärelen.
  An déi russesch Meedercher hunn wat se brauchen.
  Zum Beispill hunn d'Däitschen e Komsomol Member am Wanter gefoltert. Fir d'éischt d'Meedchen an der Keelt unzedoen.
  D'Gerda huet fir d'éischt hire Schofsmantel ofgerappt. Dunn, zesumme mat der Charlotte, huet si ugefaang hir Stiwwelen auszedoen. Allerdéngs sinn d'Schong Tarpaulin an erofgefall. D'Fousskleeder goufen ofgerappt.
  Dunn huet d'Gerda d'Komsomol Tunika an d'Shirt mat engem Messer opgerappt. Lénks nëmmen eng BH. Si huet hir Hosen geschnidden.
  D'Charlotte huet dem Komsomol Meedchen hir blond Hoer gezunn. Dunn waren et d'Gerda an d'Charlotte, an engem Bikini, si hunn e Komsomol-Member barfuß an an engem Badekleed gefouert. Dräi kaalbeeneg Meedercher sinn an déi batter Keelt geflücht. D'Meedche vun der Komsomol huet sech Courage beholl. An ech lafe fir zwou Stonnen. Obwuel net sou cool wéi déi zwee Tigresser. D'Been vum russesche Meedchen gouf rout, an dann blo vun der Keelt.
  Dunn goufen hir Gerda an d'Charlotte vun hannen gebonnen an op de Rack geluecht. D'Komsomol Meedchen huet vu Péng geziddert. Ech hunn ugefaang ze béien. D'Gerda huet hir un d'Schëlleren gezunn an huet si ronderëm gedréint. Okhnuv vu Péng, de Komsomol Member riicht sech op de Rack, hir Knäppercher geknackt.
  Déi kaal Féiss vum russesche Meedchen goufen an d'Stécker ageklemmt, a si hunn ugefaang d'Laascht ze hänken. D'Charlotte huet de Logbuch als éischt gelueden.
  D'Komsomol-Meedchen huet gekrasch, awer dunn huet d'Zänn gebrannt an ass roueg gefall.
  D'Charlotte an d'Gerda hunn séier Branchen gebrach. D'Komsomol-Membere goufen ënnert de blote Féiss geluecht an a Brand gestach.
  Et ass sou interessant fir blo Fersen ze braten. A ganz witzeg, a Spaass beauties.
  D'Flamen hunn d'liicht raueg Sohle vum Komsomol-Meedchen geleckt, no frittéiert Shish Kebab geroch. De Péng, natierlech, vum Feier ass schrecklech. De Komsomol-Member huet sech geschüchtert, de Schweess ass vun hatt gedruppt, d'Meedercher hunn douce gekrasch. Awer déi haart Gejäiz goufen duerch e schrecklechen Effort vum Wëllen zréckgehal.
  Dunn hunn se ugefaang d'Meedchen mat Spruce Branchen ze schloen. Souwuel d'Gerda wéi och d'Charlotte hu mat aller Kraaft geschloen. Och d'Haut um Réck vum Meedchen ass geplatzt. Gemëscht Blutt gegoss, mat Schweess. Hir BH ass fortgelaf, ass an d'Feier gefall an huet hir kaal Féiss Hëtzt bäigefüügt.
  D'Gerda huet sech no hanne geluecht an eng Mëschung aus Schweess a Blutt ofgeleckt. Et huet hir Freed gemaach.
  D'Charlotte huet de Komsomol-Member op der Broscht geknuppt. An dunn huet d'Meedche geholl an d'Fauscht an de Sonneplexus geschloen. Dunn huet d'rout-Hoer Däiwel Branchen op d'Feier ënnert de blot Féiss vun der Komsomol Member. De Geroch vu Verbrenne war nach méi staark.
  D'Gerda huet rosen:
  - Dir wäert schwätzen!
  D'Charlotte huet hir Broscht méi haart geknuppt a gesis:
  - Halt op domm ze spillen!
  D'Gerda huet eng brennend Branche aus dem Feier erausgeholl an se an d'bloe Këscht vun engem Komsomol Meedchen bruecht.
  Also huet si sech gedréckt, an hire blonde Kapp huet sech gewéckelt, op seng Säit gefall.
  D'Charlotte huet wéi en Däiwel gelaacht.
  - Et gesäit aus wéi wann d'Meedchen prett ass!
  D'Gerda huet gelaacht an huet ugefaang d'Gesiicht an den Hals vum Komsomol Member ze masséieren. Si war gesond a séier erholl. Dunn huet de blonden Terminator eng flammend Branche aus dem Feier erausgeholl an et an d'Gefaange säi zaart Gesiicht bruecht. D'Meedchen huet sech widderstanen a gedréckt.
  D'Gerda huet d'Lëpse geleckt a gesis:
  - Wäert Dir Schéinheet soen?
  De Komsomol Member huet gejaut:
  - Breng mech em! Weg net leiden!
  D'Gerda huet eescht geäntwert:
  - Net! Dir wäert ganz laang gefoltert ginn a bis zum Schluss frittéiert ginn.
  Charlotte bemierkt:
  - Oder vläicht ginn et Männer. Si ass nach ëmmer eng Virgin an et wäert hatt vill schueden wann hatt ...
  De Komsomol Member huet verzweifelt gejaut:
  - Net néideg! Ech soen Iech souwisou net!
  Gerda proposéiert:
  Solle mir hir Këscht verbrennen?
  D'Charlotte huet de Kapp gerëselt.
  - Net! Et gëtt e méi effiziente Wee fir Informatioun ze extrahieren.
  Gerda wénkt.
  - Jo... Dëst ass fir Drock op d'Arterie am Hals ze maachen. Fir eng Rapport Zone ze bilden, a si wäert eis alles soen wat se weess a wat se net weess!
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  Firwat hu mir hir dann gefoltert?
  Gerda huet éierlech geäntwert:
  - Reng fir Spaass. An elo.
  De blonden Terminator huet hir Hand op den Hals vum Komsomol Member. Si huet hir Aen opgerullt, a gouf wéi en doudege Fësch. Gerda sot fest:
  - Wou ass d'Batterie?
  D'Däitschen hu sech ganz lues virgezunn. Schlamm a Schlamm hunn se verlangsamt. D'Kampf huet d'Effizienz vun der neier Héichdrockkanone vun enger ganz laanger Distanz gewisen, déi den T-34-85 getraff huet - den Haaptsowjetesche Panzer, souwéi IS-3, an IS-4, déi éischt T-54s.
  D'Gerda, déi vu grousser Distanz schéisst, huet gemierkt:
  - Déi nei Waff ass vill méi bequem.
  D'Charlotte war domat averstan:
  - Loosst de Feind net no kommen!
  D'Kristina, dréckt de Joystick-Knäppchen mat hire bloe Fangeren, huet e sowjeteschen Tank erausgeschloen a gekrasch:
  Awer mir sinn och sou schlau. Einfach phenomenal! Also näischt wäert ophalen an d'Krieger briechen!
  Magda huet rational bemierkt:
  - A op Iech selwer opmierksam ze maachen! Nämlech seng kolossal Aggressivitéit!
  An d'Meedchen huet och d'Fanger vun hire bloe Féiss op d'Knäppercher vum Joystick gedréckt, an den Tank vun der Rouder Arméi geschloen.
  D'Gerda, schéisst, huet d'Meedercher gefrot:
  - Ech froe mech, wou d'Russen esou vill haartnäckege hunn. Si stinn wéi aus Titan gemaach. A si wëllen net opginn.
  D'Charlotte huet mat engem laache bäigefüügt:
  - A si ginn net op! No allem sinn dat wierklech déi stäerkste Leit! An d'Leit sinn onflexibel!
  D'Magda huet gelaacht an d'Zänn geblosen, a spruddelend mat glänzenden Aen, wéi Saphir, huet si erausginn:
  - Éier un eist grousst Heemechtsland!
  D'Christina huet nervös gejaut:
  - Et géif net schueden London ze huelen!
  D'Gerda huet gelaacht a proposéiert:
  - Wat, wéi eng Iddien hutt Dir? Fridde mat Russland maachen?
  D'Charlotte huet op d'stalinistesch geschoss, duerch den Turm vun der sowjetescher Maschinn gebrach a gequetscht:
  - Net! Fridden ass net a Fro!
  D'Kristina huet och d'Panzer vun der Rouder Arméi geschloen a proposéiert:
  - Et kann eng Fro vun engem Waffestëllstand ginn?
  D'Magda huet sech eens gekrasch:
  - Jo, eng temporär Erhuelung. Westen ze dréinen.
  D'Gerda huet e Projektil geschéckt an notéiert:
  - Et ass tatsächlech méiglech. Temporär Fridde mat de Russen maachen, a si selwer wäerten a Groussbritannien plënneren. An dann hu mer London scho laang net geholl!
  D'Charlotte huet gelaacht a proposéiert:
  - Loosst eis Moskau huelen a keen op der Welt wäert eis ophalen!
  D'Christina huet mat engem Grinsen vum Leopard seng Zänn gedréckt:
  - Nee, kee wäert ophalen an ni!
  D'Magda huet mat wilde Roserei gekrasch:
  - Nee, et gëtt keng gëlle Bierger! An et wäert Diamant Fielsen ginn!
  D'Gerda huet d'Zänn gebastelt an huet de sowjetesche Auto wéi e Kristall mat engem Hammer geschloen:
  - An enger Konsumgesellschaft - voller Mëssbrauch!
  An erëm huet d'Meedche vum Zänn geblitzt, déi méi hell wéi Pärelen blénken. D'Gerda huet gär gefoltert a gefoltert.
  Hei huet si zum Beispill e Pionéier geholl an e lieweg an Aqua regia opgeléist. Dat sinn hir Tendenzen. An Folter huet hir opgereegt. Komsomolskaya Pravda, zum Beispill, nodeems se all nëtzlech Informatioun gepompelt hunn, hunn se ugefaang mat Feier ze brennen. Wuertwiertlech frittéiert lieweg Këscht. An dann goufen se ofgeschnidden, gepeffert a giess.
  Jo, d'Charlotte an d'Gerda ware mat Kannibalismus engagéiert. A si hunn de Komsomol Member lieweg giess. An dëst ass sou ruppeg an net ästhetesch agreabel. A virun allem, et deet wéi.
  Stellt Iech e Meedchen vir, nach net ëmbruecht, frittéiert a Stéck fir Stéck vun hirem ofgeschnidden. Dann an Zooss getippt a giess.
  D'Gerda an d'Charlotte hu souguer Mënschefleesch giess. Si haten Diarrho an d'Meedercher si gefuer. Ech hu mech an de Bëscher ze entlaaschten.
  An dee Kannibalismus ass bestrooft.
  Si giess Krieger a Jongen. All véier vun de Pionéier hunn d'Sashka grëndlech ausgedoen, se dann op eng grouss Bratpfanne gesat. An am Geméisueleg gouf de Jong esou frittéiert. An et ass allgemeng super.
  D'Magda huet dem Bouf säi Been giess a bemierkt:
  - A wat? Et ass cool a flott!
  Christina notéiert:
  - Alles ass schéin fir eis!
  Dat saftigt Fleesch vum Pionéier gouf an dënn Scheiwen geschnidden an an d'Zooss getippt. D'Meedercher hunn giess a gesongen.
  Gerda huet gejaut:
  Keng Barmhäerzegkeet, keng Barmhäerzegkeet fir de Feind! Ech blosen Kommunisten wéi Weess!
  An hien trëppelt seng blo Féiss am Schnéi.
  D'Meedercher hunn de Jong bal komplett giess. Genéisst seng Liewer. Si schneiden all Fleesch. Mir hunn giess a Wäin gedronk. Si hunn giess an dunn ageschlof.
  An engem Dram hunn d'Krieger gedreemt datt d'Däiwel selwer an de Kessel braten. A gläichzäiteg gëtt d'Haut mat Hëllef vu Messeren ofgeschnidden. An dann verdréien se a briechen.
  Da fänkt déi brutalst Folter un. D'Meedercher goufen un hir Hoer opgehaang an hunn ugefaang um Rack ze schwenken. An dunn hunn se et mam Feier beliicht. A si hunn mat virtuose Raffinesséierung gehandelt.
  D'Gerda huet sech dëst beim Schéissen erënnert an huet dunn gefrot:
  - Wéi gefällt Dir d'Häll?
  D'Charlotte huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Eng interessant Plaz virun allem wat d'Firma ugeet!
  D'Christina huet gelaacht an geäntwert:
  - Do kanns de dem Däiwel seng Schwänz verdréien!
  D'Magda huet mat engem Grinsen vun den Zänn gekrasch:
  - An erreecht déi héchst Resultater! Am Allgemengen, wéi iwwer Feierpolo Concoursen?
  D'Gerda ass an e sowjetesche Panzer geklommen an huet resolut erkläert:
  - Nëmmen d'Feinde vum Drëtte Räich wäerten an der Hell sinn! An déi richteg Arier wäerte weider an aneren Universum kämpfen!
  D'Charlotte huet zouversiichtlech bestätegt, mat hirem bloe Fouss géint d'Rüstung geklappt:
  - Kann et esou sinn!
  A si blénkt hir pearly Zänn.
  Christina proposéiert:
  Loosst eis Hoer maachen!
  D'Magda huet gelaacht a geblascht:
  - Loosst eis Däiwel vum héchste Rang ginn!
  A si huet hir Zong gewisen.
  D'Meedercher si wierklech sou lëschteg, a si hu ganz staark Muskelen.
  Gerda bemierkt:
  - Oh, Mowgli wier eis!
  D'Charlotte korrigéiert hire Frënd:
  Méi wéi Tarzan!
  D'Christina huet gelaacht a gekrasch:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Herrscher vun alle Länner!
  D'Magda huet mat Freed gejaut:
  - Mir hunn de preisesche Geescht! Mir richen vu Preisen!
  D'Gerda huet gelaacht, de sowjetesche Panzer opgedeelt a gekrasch:
  - Net! Mir si Kanner vum Satan selwer!
  D'Charlotte huet mat bloen Zänn gehäit:
  - A mir wäerten dem Mammeland trei sinn!
  D'Christina huet dëst liicht bestätegt:
  - Jo, mir wäerten! Zesumme mam Mammeland an der Partei!
  D'Magda huet mat Freed geruff:
  - Leadere kommen a ginn, awer d'Party bleift!
  . KAPITEL #8
  De Krich huet sech natierlech weider gezunn ... D'Däitschen hunn Verloschter gelidden an ëmmer méi Auslänner a Schluechte benotzt. Awer trotzdem war hir Kraaft méi grouss. D'Tierken koumen och. Si hu probéiert Jerevan mam Stuerm ze huelen.
  Awer déi heroesch sowjetesch Zaldoten konnten nach ëmmer dësen Ugrëff vun der Uewerkräfte repetéieren.
  De Bataillon vu Meedercher an hei huet sech iwwer Luef bewisen. Déi weiblech Krieger waren schéin an aggressiv. A si hunn mat tödleche Kraaft mat bloe Féiss Granaten geworf. Wéi och explosive Packagen.
  An am Mier gouf et hefteg Schluechte tëscht däitschen a sowjetesche Schëffer. D'Schwaarze Mier Fleet war nach lieweg an huet haartnäckege mat enger riseger Horde vun Nazi-Truppen gekämpft, a souguer gewonnen.
  D'Victoria, de Kapitän vum Zerstéierer, an datselwecht hallefplakeg, gesalzt bis schwaarz, fair-Hoer Meedchen wéi de Rescht.
  Natierlech ass et ganz schéin wann d'Meedercher bal plakeg sinn, schlank, muskulär. A wann d'Been blo sinn, dann ass dat alles Charme a Versuchung.
  Victoria rosen seet:
  - Ech sinn e Krieger deen aus Svarog gebuer gouf! Ech sinn d'Enkelin vu Gott Rod. An ech kann Wonner maachen!
  D'Angelina huet logesch bemierkt, eng Lupe fir d'Nazien:
  "Ech sinn och net vu gemeinsame Blutt. Gesinn wéi staark si ass. Mäi Vorfahren war Ilya Muromets.
  An d'Meedchen huet eng ganz Këscht mat blot Féiss lancéiert.
  D'Veronica huet verzweifelt gekämpft, mat all der Kraaft gekämpft an esou eng Kampfkraaft gestart.
  D'Meedchen ass ganz schéin, blond, curvy, mat laangen, muskuläre Been. Si huet gär gesträift.
  Veronica seet:
  - Firwat ass Däitschland an Russland geklommen!
  D'Juliana, dëst schéint Meedchen, huet d'Nazien gequetscht:
  - Fir Ären eegenen Doom ze fannen!
  D'Teenager ass an de leschte Méint gewuess an ass eng méi muskulär a curvaceous Figur ginn. D'Juliana bléie, a gouf sou schéin. An hir Hoer si wäiss mat enger liicht Vergëllung. Méi a méi si wëll e Mann. Nëmmen Onschold ass Angscht ze verléieren.
  Awer loosst se strecken, strecken, kussen, lecken. Et ass am beschten mat de Kabinejongen ze handelen. Si sinn och Angscht, a schei, an et ass manner Risiko datt se eppes méi sérieux wëllen.
  Yuliana ass e ganz gudde Krieger a schéisst. Hien dreemt och fir Feldmarschall ze ginn. Ausserdeem wëll si wéi Magomed ginn an hir eege Relioun kreéieren.
  Ambitiéis Meedchen.
  Elo, wann den Zar Joseph Vissarionovich Stalin selwer, wéi Vladimir Solnyshko, Rodnoverie a Russland géif huelen an aféieren an zréck an déi russesch Götter.
  Firwat brauche mir Maria?
  Éier fir d'Mamm vu Gott - Lada.
  Et ass sécher besser wéi d'Bibel.
  Eis Lada ass ganz schéin, mat Hoer d'Faarf vu Gold, a si ass déi richteg Mamm vu Gott an d'Mamm vun de Gëtter, an déi eenzeg gebierteg Duechter vun der Allmächteger Famill!
  Schëpfer vum Universum.
  De Clan war ëmmer an Hien, wéi Allah - Allmächteg, Éiweg, Omniscient, Omnipresent, an de ganzen Universum ass säin Tempel.
  Wéi ass hien méi schlëmm wéi de jiddesche Jahwe oder méi schwaach wéi hien?
  Rod erstallt eng Onzuel vun Universum!
  Hien huet sou vill gelieft datt Dir Iech net virstelle kënnt!
  Rod war virun all Zäit. Et war keng Zäit, mee Rod War!
  An ëmmer wäert!
  All Demirugi Gëtter si Kanner vun der Famill!
  A mir sinn seng Enkelkanner!
  Awer de Rod verbitt net hir Kanner an d'Gëtter unzebidden. Rod ass de Gott vu Gëtter.
  An de Svarog ass de Gott vu Gëtter!
  An d'Leit sinn d'Enkelkanner vun de Gëtter! Éier fir déi russesch Gëtter!
  D'Yuliana dréit d'Nazis. Et schéngt, datt russesch Gëtter och russesch Leit hëllefen.
  Geschwënn wäerten se den Hitler an d'Enn vum Krich ofschléissen. Oder vläicht musst Dir an Däitschland landen. Sou vill besser wäerte mir Berlin eroberen. Sou vill méi schlëmm fir Däitschland. Wéi och ëmmer, en Deel vu Russland ze ginn ass net sou grujeleg.
  D'Juliana freet d'Anna:
  - Mengt Dir, mir sollten Däitschland iwwerhuelen?
  Déi rout-Hoer Schéinheet äntwert:
  - Natierlech!
  D'Juliana freet mat falscher Iwwerraschung:
  - Firwat?
  D'Anna seet kloer:
  - Also datt spéider keng Gefor war! Dass ech net méi musse kämpfen, mat den Däitschen, déi revanche wollten!
  D'Juliana huet geruff:
  - An et ass richteg!
  D'russesch Flott verfolgt d'Däitschen an ënnerzegoen hir Schëffer.
  D'Yuliana féiert och e mentalen Dialog.
  Firwat ass Gebied gebraucht? Well et geet eng Persoun ëmmer net duer, wat hien huet. Wéi d'Akommes eropgoen, ginn och Bedierfnesser erop. An dëst ass gutt. Dëst ass wat de Fortschrëtt dréit. D'Leit wëllen ëmmer méi. An déi russesch Gëtter hëllefen an dësem, Wëssenschaft stimuléieren.
  D'Wäisheet vun de russesche Gëtter ass grouss.
  A Chrëschtentum? Wat léiert et?
  Datt d'Äerd an alles wat drop ass - verbrennt! Ass et wierklech méiglech d'Entwécklung vun der Mënschheet ze stimuléieren?
  Natierlech - de russesche Glawen léiert net, am Géigesaz zum Chrëschtentum an dem Islam, d'Enn vun der Welt. Rodnoverie léiert datt d'Leit an Zukunft sech entwéckelen a sech wéi Gëtter-Demiurgen ginn.
  Datt Wëssenschaft, Fortschrëtt a Vernunft wäerte Götter aus eis maachen! An datt d'Leit méi staark a méi schlau ginn.
  Wat léiert Chrëschtentum?
  Wat si mir Lehm? Dass mir keen sinn! Dass Gott alles ass an de Mënsch näischt ass!
  Awer Rodnoverie erhéicht eng Persoun.
  Awer dat Schlëmmst an der Bibel ass d'Erhiewung vun de Judden iwwer de Rescht vun den Natiounen. Duerno freet een sech wéi een un esou eppes gleeft. A firwat huet d'Chrëschtentum sech sou haltbar bewisen?
  Awer d'Réimer kéinten hir eege Relioun entstoen. Si sinn intelligent. A maacht Ären eegene Monotheismus.
  Firwat brauche mir de Glawen vun engem aneren. Et gëtt och e Paradäis - Iriy. An de Wee tëscht de Stären, laanscht d'Mëllechstrooss, an d'Doktrin vun der Evolutioun vum Geescht. Wann Dir selwer zu Gott wuessen kann.
  An net nëmmen e Schof sinn, dat sech iwwer de Paradäis biegt, a säi Lämmche dréit et mat engem Eisenstaaf.
  Also gëtt et e Choix.
  Oder Är eege, oder jiddesch - een aneren seng!
  Ee, firwat Russen brauchen een anere Glawen. Oh, firwat de Peter de Groussen d'Rodnoverie net erëmbelieft huet.
  Si géifen hir Gëtter bieden, an hir Mamm vu Gott Lada.
  An déi russesch Götter géife méi staark ginn wéi all, a géifen eis op d'Victoire féieren.
  An d'Araber? Si hunn hir eege Relioun erstallt. A si hunn net vun engem aneren geholl.
  Ee, gutt, firwat a Russland gouf et kee russesche Magomed.
  A firwat huet net een eenzege Kinnek d'Prophéiten an dësem ënnerstëtzt?
  Eng nei Relioun - Rodnoverie a Form vum Monotheismus!
  An Éier fir Grouss Russland!
  An der Tëschenzäit sinn d'sowjetesch Truppen op d'Juegd no Hitler, fir säi Squadron ofzeschléissen.
  D'Meedercher hunn sech selwer gedréint an hunn sech gedréint.
  D'Victoria, déi hire bloe Fouss op d'Rüstung geschloen huet, huet bemierkt:
  - Hei ass déi schwéierst Saach den Hitler ze fannen, an net ze schloen!
  D'Juliana huet gelaacht.
  - A wou wäert hie goen! Hie wäert zerstéiert ginn!
  An d'Meedchen huet nach eng Kéier geduecht.
  Et gëtt e grousse Mëssverständnis datt d'Bibel dem Gott seng Offenbarung ass. A wat baséiert et op? Tatsächlech, am Alen Testament hunn d'Judden am Numm vu Gott schrecklech Saachen gemaach. Fraen a Kanner goufen ëmbruecht, Stied goufen verbrannt, a souguer Déieren goufen bestrooft.
  Konnt de méi héije Geescht esou sinn? Wahrscheinlech nee. An et ass onwahrscheinlech datt Gott d'Mord vu Kanner vum Elisha guttgeheescht hätt. An all Fall, Gott Rod. Tatsächlech, wou hutt Dir d'Iddi kritt datt an der Bibel eng Offenbarung vum Supreme Creator of the Universum gëtt?
  Op wéi enger Basis?
  Och d'Bibel selwer seet net datt et aner Planéite gëtt, déi vu Leit bewunnt sinn a vum Jehova geschaf ginn. Et ass iwwerhaapt keng Fro datt d'Universum voller Stäre mat Planéiten ass. An et ass souguer geschriwwen datt Gott d'Äerd op zolidd Fundamenter gesat huet, et wäert net fir ëmmer rëselen.
  Wéi et gär oder net, awer net e wëssenschaftlecht Bibelbuch. Also ass et derwäert ze verfollegen? A wéi oft enthält et den Ausdrock - d'Enn vun der Äerd, déi véier Enden vun der Äerd, de Firmament, a sou weider?
  Am Allgemengen ass d'Bild vu Christus am meeschte kontrovers. Géif den Allmächtege Gott a Schëpfer vum Universum um Kräiz leiden? Dëst ass iergendwéi onnatierlech a schmaacht vum Masochismus. Fir d'Wuel vun wat op d'Kräiz op de White Gott goen. Eng aner Saach fir mat engem Schwäert ze kämpfen. Vläicht souguer géint Chernobog. Eng Aart Dualismus vun den zwou Essenzë vum Universum.
  Elo, wa mir vun de Slavic Legenden iwwer de White Gott virgoen, ass dat vill méi logesch. Net Masochismus, an Ufuerderunge vu Sympathie a Glawen, mä de gréissten Heldentum vum hellen Deel vu Gott Rod. A sengem Kampf géint Béisen an Chernobog.
  Schlussendlech huet de Belobog den Doud besiegt an huet de Leit, souwéi all Kreaturen am Universum, e glécklecht Liewen ginn.
  Ausserdeem, am Géigesaz zum Chrëschtentum, deen nëmmen e klenge Prozentsaz vun deenen, déi vum Allmächtege Gott virgewielt sinn, Gléck gëtt, späichert zu Rodnoverie all raisonnabel Leit. Méi genee, si kréien Onstierflechkeet.
  Schlecht Leit gi bestrooft. Inkarnéiert a Sklaven, Krippelen, Verléierer. An extremen Fäll waart d'Häll op hinnen. Awer net fir ëmmer. Nodeems Dir déi verschriwwene Strof an der Hell gedéngt huet, inkarnéiert d'Séil erëm. An och dee allerleschte Schäiss behält d'Chance fir Gott-Demiurg opzewuessen. Oder fannt Dir éiwegt Gléck an Iria.
  Hero Warriors hunn hir eege Belounungen. Oder Dir wäert zu engem Kinnek inkarnéieren, e Kommandant, e Milliardär, oder eng extrem glécklech Persoun, oder eng Zort Phänomen. Oder wann Dir scho midd vun Ausnotzen a konstante Kampf midd sidd, waart de Rescht an Iria op Iech. An esou all déi ënnerschiddlechst Genoss. Dir sidd wéi en ëmmer jonke Milliardär an engem Resort.
  A schéin Valkyries, ganz Harem a Palaise waarden op Iech. An Ënnerhalung, a Feierdeeg, a Reesen, a Spiller, a Fester, a séiss Wäin, aus deem de Kapp net wéideet, an einfache Feats. Vläicht hutt Dir och Muecht an Iria a Sklaven, an déi schéinste Fraen. A Fraen-Heldinnen an Iria, déi schéinsten a léifste jonk Männer. An alles wäert schéin a wonnerbar sinn.
  Pleséier, nëmme Genoss an Ënnerhalung - ultramodern an antik.
  A wann Dir midd vu Gléck gëtt, kënnt Dir erëm op der Mëllechstrooss inkarnéieren.
  A weider Är Bewegung mat Selbstverbesserung. Fir enges Daags Gott de Schëpfer an de Jong vun der Allerhéchster Famill ze ginn.
  Net een fir mat enger Persoun ze liewen, awer vill. An et gëtt ëmmer eng Chance fir all Séil un der Spëtzt ze kommen.
  Wann Dir Iech schlecht behuelen, gëtt et méi Leed a Péng. An an der Hell wäerte se frittéieren, wat net genuch schéngt. Awer et gëtt keng éiweg Folter. De Sënner wäert seng Schold mat Strofen an der Hell versoen, a kritt eng nei Chance fir Korrektur an Erhiewung.
  Dëst ass anescht wéi Chrëschtentum an Islam, wou wann Dir an d'Häll gitt, da fir ëmmer a keng Chance. Desweideren, souwuel Chrëschtentum an Islam verspriechen endlos Milliarden vu Milliarden Joer vun Folter net fir schlecht Doten am Laf vun engem kuerze Mënsch Liewen, mee just fir Onglawen.
  An dat ass schonn e klore Bugspunkt.
  Et ass souguer e No-Brainer datt Rodnoverie eng modern Persoun méi no a méi léiwer ass, a méi rational.
  Reflexioun gouf duerch d'Erscheinung vu japanesche Schëffer um Horizont ënnerbrach. Wat huet den Nazi-Schwadron agefaangen.
  D'Nazien kënnen sech nach ëmmer verstoppen, awer aus der Schluecht fortlafen ass schued. An esou huet de faschisteschen Admiral eng ongläich Schluecht ugeholl.
  D'Meedercher lafe ronderëm d'Deck, barfuß a spruddelen. Si schéissen sech a bréngen d'Nazien erof. Esou couragéiert Baaschtarden. Si hunn e schaarfe Feier. An d'Aen fonkelne mat Saphiren a Smaragde.
  A blo Fersen, gerundete Flicker. A glänzend Laachen blénken.
  An déi zéng Zoll Pistoul huet ofgeschoss. Wéi bluff. Datt souguer den Zerstéierer vum Hitler opgebrach ass.
  D'Juliana huet gekrasch:
  - Dat maachen déi russesch Götter!
  D'Victoria, där hir blo, gebrannt Been erbléckt hunn, korrigéiert:
  - Mir maachen et éischter selwer!
  D'Veronica huet virgeschloen:
  Loosst eis dann sangen!
  Rout-Hoer Anna huet opgeholl:
  - Natierlech gëtt d'Lidd méi lëschteg.
  An de ganze Bataillon vu Meedercher huet gesongen, eng ganz Ballad.
  Zar Stalin-Lev, Dir sidd dat russescht Land,
  Fir d'Herrlechkeet vun eisem Heemechtsland ...
  A Russland si mir all eng frëndlech Famill,
  Wäert net bedaueren, kennt eist Liewen!
  
  Fir eis gëtt et e Keeser einfach Gott,
  Wien regéiert d'Universum verstänneg ...
  An ech wëll den Allmächtegen hëllefen
  A verwandelt an engem Koup Moos Cain!
  
  Ech gleewen datt et Gléck op der Äerd wäert sinn,
  A Freed wäert um Planéit blénken ...
  Fridden a Freed regéieren iwwerall,
  Russland ass e richtegt Paradäis ginn!
  
  Zaristesche Kommunismus wäert gebaut ginn,
  Geheien an d'Häll dat formidabelt Gebrëll vum Killer ...
  A mir fléien riicht erop net erof
  Verschwannen Géigner-Bluttsucker!
  
  Net néideg ze denken, de Kinnek ass guer net schlecht,
  Gëff him e bësse méi Gléck ...
  Kann de russesche Gott mat Stalin-Lev sinn,
  Da wäert hien fäeg sinn d'Verännerung fett ze embedden!
  
  Russland ass d'Gebuertsplaz vun den Elefanten,
  D'Land kann einfach net méi wonnerbar sinn ...
  Mir brauche keng extra Wierder Kärelen
  De Krieger rifft den Toxin zesummen fir ze kämpfen!
  
  Wéi net ze probéieren de Feind Russland ze besiegen,
  Ech weess, Dir wäert d'Limite briechen ...
  Invincible russesche Bär,
  An d'Sonn geet net iwwer Russland ënner!
  
  Fir d'Mammeland gëtt et kee méi héich, kennt d'Bierger,
  Dass den Héichpunkt vum Räich vum Kommunismus blénkt ...
  Ech gleewen datt den Här d'Feinde zerstéiert,
  An de Grinsen vum Revanchismus wäert net passéieren!
  
  Kann Russland iwwer de Planéit blénken,
  D'Land dat de Leit Gléck ginn huet ...
  Examen, Iwwerreechung, nëmme fir fënnef,
  No allem ass d'Kraaft vum Mammeland onmoossbar!
  
  Loosst et sinn, d'Léift ass fir ëmmer verherrlecht,
  Am zwanzegsten Joerhonnert oder am éischten zwanzegsten ...
  Loosst d'Blutt gewalteg fléissen,
  Den Held wäert net einfach superstious sinn!
  
  Dir hutt dapere d'Blutt vun de Feinde vum Vaterland vergoss,
  Loosst hatt fléien ...
  An einfach de Géigner briechen,
  Hellege Gesiichter Segen fir Schluecht!
  
  Kann et e Stär an eisem Mammeland ginn,
  Wat weist de Wee an den Universum ...
  E groussen Dram wäert richteg ginn
  All aner Leit si just an der Kontroll!
  
  Jo, mir wäerten d'Feinde vum Vaterland zerbriechen,
  A këmmert sech mat der endloser Horde ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  Gitt net mam Satan Victoire!
  
  Och wann Dir wësst, déi russesch Gëtter si staark,
  Mir wäerten d'Gréisst vu Russland erëmbeliewen ...
  Och wann d'Slawen opgedeelt sinn,
  Mee ech wäert nach ëmmer dee selwechte Messias sinn!
  
  Eis glorräich Zar de Grousse Stalin-Paradäis,
  Dir hutt Japan gutt geschloen ...
  Also de Krieger dapere getraut,
  A sidd super, net e Buffon!
  Awer net jiddereen kann gewannen. Op e puer Plazen iwwerhuelen d'Nazien. D'Albina an d'Alvina hunn all fënnefdausend Fligeren erofgeschoss a kruten nach eng Auszeechnung: de Grand Star vum Ritterkreuz mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  D'Alvina klappt e sowjeteschen Auto erof a rifft:
  - Freed um Hitler ass meng Kraaft!
  A mat bloen Zéiwen schreift hien nach eng Pirouette.
  D'Albina schneit behendig en anere sowjetesche Fliger of a rifft:
  - Am Numm vun den areschen Iddien!
  An hie benotzt och kaal Féiss.
  Super Klass Meedercher.
  A wéi si d'Pionéier gefoltert hunn ... A si hunn hir Schanken mat roude-waarm Zang gebrach. Fir d'éischt goufen d'Zéiwe vun de Jongen op bloe Féiss gebrach. An dunn goufen d'Rippen mat enger Zang zerquetscht. An dann hunn se d'Häerzer vun de Pionéier aus der Këscht erausgeschnidden an ouni Zeremonie giess.
  Hei sinn d'Meedercher. Just Barbaren, a grausam Schnéi.
  Awer d'sowjetesch Meedercher huelen Revanche op d'Nazien a si gi mat Schwäerter geschnidden.
  D'Meedercher an hire Batailloun sinn an d'Schluecht mat den Nazien um Land komm. D'Meedercher hunn d'Nazien mat gutt geziilten Schëss, Saberen a Granatwerfer mat bloussem Féiss begéint.
  D'Veronica huet eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gehäit an huet gequetscht:
  - Fir de Kinnek an d'Vaterland!
  An op d'Nazien geschoss.
  D'Juliana huet och eng Granat mat hiren bloen Zéiwen geheit an huet gekrasch:
  - Fir déi éischt genannt Russland!
  An och d'Nazis nagelen.
  Hei huet déi rout-Hoer Anna geschloen, a gequetscht:
  - Herrlechkeet fir Mamm Kinnigin Zoya Kosmodemyanskaya!
  An och de Feind duerchgebrach.
  D'Angelina huet och geblosen, e ganze Faass Sprengstoff mat hire bloe Féiss gestart an d'Nazien wäit ewech verstreet:
  - Herrlechkeet vum Grousse russesche Räich!
  An d'Victoria huet geschrauft. Si huet d'Nazis ewechgehäit an ass der zerstéierender Zitroun mat hiren bloen Fersen ënnergaangen.
  Si huet um Spëtzt vun de Lunge geruff:
  - Fir nei Grenzen!
  D'Veronica huet d'Nazis geklappt an huet gekrasch:
  - Fir éiwegt Russland!
  An si huet och op d'Nazien geschnidde a gebrach:
  - Fir Äppelbam um Mars!
  D'Juliana huet et geholl, d'Däitsch geschloen. Si huet eng Granat op de Géigner geheit mat blotem Fouss an huet gequietscht:
  - Fir een eenzegt an ondeelbar tsaristescht Räich!
  An d'Meedchen huet geflüstert. Et war evident datt den Teenager vill méi grouss ginn ass, hir Këscht war héich, hir Taille war schmuel, hir Hëfte waren Fleesch. Si hat schonn d'Figur vun enger erwuessener, muskulär a gesond a staark Fra. An d'Gesiicht ass sou jonk. Mat Schwieregkeeten huet d'Meedchen de Wonsch ënnerdréckt Léift ze maachen. Loosst se just strecken. An et ass besser mat engem anere Meedchen, op d'mannst wäert hatt hir Jongfra net entzéien.
  D'Yuliana werft ganz defteg Granaten op d'Nazis mat bloe Féiss. An et funktionnéiert ganz erfollegräich.
  Anna ass ganz rout an och ganz schéin. An am Allgemengen, esou Meedercher am Batailloun sinn wonnerbar, just déi héchste Genoss.
  D'Anna werft mat blotem Fouss eng Granat a kierzt:
  - Loosst Groussrussland berühmt ginn!
  An och wéi et dréint.
  Gutt, Meedercher, gutt, Schéinheet!
  Rides an Angelina. Sou e grousst Meedchen - zwee Meter grouss an honnertdrësseg Kilogramm Gewiicht. Zur selwechter Zäit, net Fett, mat Gossmuskelen, an der Croup vun engem Entworf Päerd. Hien huet Männer ganz gär. Dreem vun engem Puppelchen. Awer bis elo huet et net geklappt. Vill Leit fäerten einfach dofir. An e ganz aggressivt Meedchen.
  Et sinn net hir Männer déi froen, awer si selwer freet sech frech. Ouni Schimmt a Verlegenheet.
  An hatt huet et gär. Sidd eng aktiv Partei.
  Zur selwechter Zäit ass Angelina eng wonnerbar Krieger. A si huet vill grouss Saache realiséiert. Victoria ass am Kommando vun hirem Bataillon.
  Hie werft och mat blotem Fouss eng Granat a rifft:
  - Et gëtt Liicht iwwer d'Land!
  D'Veronika werft eng Zitroun mam bloe Fouss a flüstert:
  - Herrlechkeet vum Grousse russesche Räich!
  D'Juliana werft och hir blo Fanger a brëllt:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Mammeland vum Hellegen!
  Anna rifft:
  - Mat onerdlecher Trauer!
  An och e Kaddo, dee mat blotem Fouss gehäit gëtt, flitt.
  Weider jäizt d'Angelina. Hie werft och e ganze Koup Granaten mat bloe Féiss.
  An dat heroescht Meedchen brécht:
  - Am Numm vum Wäisse Gott!
  D'Victoria huet och eng Granat mat hiren bloen Zänn geschéckt a gejaut:
  - Am Numm vu Christus!
  An huet e puer Schëss geschoss.
  An Angelina ugefaang aus engem Maschinn Pistoul ze scribble. Si war ganz gutt drun.
  Kuerz gesot, d'Meedchen ass e Béischt.
  D'Veronica huet mat Aplomb gekrasch:
  - Ech sinn eigentlech Superman!
  A mat hirem bloussem Fouss eng Granat geheit.
  D'Juliana huet och entlooss. D'Nazien ëmbruecht.
  Tweeted:
  - Herrlechkeet fir Russland!
  A mat blotem Fouss huet si eng Granat gestart.
  D'Anna huet och gekrasch:
  - Fir helleg Russland!
  D'Angelina huet eng ganz Këscht bei den Nazien lancéiert. A si huet et geholl, mat rosen Roserei gebrëllt:
  - Fir Svarog!
  D'Victoria huet et geholl a gekrasch:
  - Fir en neie System!
  An si huet mat blotem Fouss eng Granat gehäit!
  D'Veronica huet geschwat:
  - Fir d'Muskelen aus Stol!
  A si huet och eng Granat mat den bloen Zänn gestart.
  D'Juliana huet et och geholl a gekrasch:
  - Fir Léift a Magie!
  A kaal Féiss a Bewegung.
  D'Anna de rout-Hoer Däiwel huet eng Këscht vu Granaten geholl an lancéiert an huet gekrasch:
  - Aus Grenzen um Mars!
  D'Angelina wäert och e Faass vun Dynamit a Mutter lancéieren:
  - Fir d'Weltuerdnung vu Russland.
  An d'Victoria wéi bléift:
  - Fir en neie Wee zum Gléck!
  Duerno laachen d'Meedercher allebéid zesummen.
  D'Natasha schreift weider ...
  D'Truppe vun der Sowjetunioun Russland waren an der Richtung vun der Stad Krasnodarr. Am Virdergrond stoungen den Oleg Rybachenko an d'Margarita. De Jong an d'Meedchen hu scho fäerdeg bruecht berühmt ze ginn a sech a Schluechte beweisen. Si hunn aus den éischten Deeg vun der Belagerung vu Voronezh gekämpft.
  Dës Kanner si wierklech Helden. Et waren déi, déi d'Roll vun de Phänomener gespillt hunn, déi Voronezh am Hierscht, Wanter a Fréijoer iwwerfalen.
  Dunn hu sech e Jong an e Meedchen, och barféiss an hallef plakeg an der Keelt, bei de Maschinnegewierer geluecht.
  Wann Dir barfuß an der Keelt sidd, ginn déi russesch Gëtter Iech phänomenal Kraaft an Dir sidd kapabel vu grousse Wonner.
  De Jong an d'Meedchen hunn ugefaang Maschinnegewierer op d'Fortschrëtter Japaner ze schéissen. A si hunn et extrem gutt gemaach. Wat net e Schoss ass, dann en Hit. Esou e Wonner gouf vun hallef plakeg, barfuß Kanner an der Keelt gemaach. A genee dank der Keelt an der Tatsaach, datt kaal Féiss a Kontakt mam Schnéi waren, koumen déi russesch Demiurge Gëtter hir Hëllef.
  Den Oleg Rybachenko, schéisst an huet d'Nazis ofgeschnidden, huet gekrasch:
  - Trei Lada, hëllef eis!
  D'Margarita, dëst couragéiert, gëllen Hoer Meedchen, dat d'Nazien ausmécht, huet och geruff:
  - Béis Feinde wäerte besiegt ginn!
  De Jong Oleg huet eng Granat mat bloe Féiss gehäit, d'Nazis verstreet, gefeiert:
  - Éier dem Vaterland - eis Mamm!
  D'Margarita huet och eng Granat mat hirem bloe Fouss lancéiert a gequietscht:
  - Feinde wäerte ronderëm den Eemer hänken!
  De Jong an d'Meedchen hu mat kolossaler Heefegkeet gekämpft. Si haten esou vill Wëllen, Kraaft a Charakter, datt een nëmme konnt sech bewonneren.
  Oleg Rybachenko, Feier, sangen:
  - Herrlechkeet fir Svarog!
  Margarita, shooting, erausginn:
  - An den Allmächtege Rod!
  Déi jonk Krieger waren super a wonnerbar!
  Oleg, schéckt Kugelen aus engem Maschinnegewier ouni Miss, huet erausginn:
  - D'Vaterland ass hannert eis, de Wäisse Gott ass mat mir!
  D'Marguerite huet begeeschtert geziddert:
  - Fir datt de Feind vun der Mammeland a schwéierer Angscht stierwen!
  An d'Meedchen huet hir laang Zong gewisen.
  Den Oleg, deen d'Nazien zerstéiert huet, huet gejaut:
  - Loosst et Herrlechkeet op der Äerd ginn!
  D'Margarita ass domat averstanen:
  - Loosst et Herrlechkeet ginn!
  An d'Nazien ofgemoien.
  D'Kanner hunn d'Däitschen vun Honnerten an Dausende ofgerappt. Si sinn geklomm a wuertwiertlech Läichen op all Approche geworf.
  Den Oleg huet gelaacht a bemierkt, d'Nazis auszeschléissen:
  - An de Schwaarze Gott hëlleft am Kampf!
  D'Margarita huet begeeschtert averstanen:
  - Fir eis an Chernobog!
  A mat blotem Fouss, wéi een eng Granat lancéiert.
  Den Oleg Rybachenko huet gesonge:
  - Dausende vun Dausende ...
  D'Margarita, déi de Fritz zerdréckt, huet derbäigesat:
  Regiment nach Regiment...
  Den Terminator Jong ausernee gelooss huet, huet hie gekrasch:
  - Mir schloen d'Japaner vun enger Maschinnegewier!
  D'Terminator Meedchen huet begeeschtert bäigefüügt:
  - Eis Helde si schéin!
  An nach eng Kéier flitt eng Granat aus bloe Fouss.
  Den Oleg Rybachenko huet gekrasch:
  - D'Meedchen huet Recht, d'Schéinheet vum Chef!
  An de Bouf werft och eng Granat mat blotem Fouss.
  D'Kand muss gesot ginn schéin ze sinn, a ganz muskulär. A wéi hie kämpft.
  D'Margarita rifft d'Nazien aus:
  - Fir helleg Russland!
  An eng Granat, déi mat blotem Fouss gehäit, flitt.
  Den Oleg füügt derbäi:
  - Fir déi russesch Gëtter!
  An och eng Granat, déi vum Bouf säi bloe Been flitt. A scatters Géigespiller.
  D'Margarita, déi d'Nazien ausmécht, flüstert:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Mammeland vun de Gëtter!
  A stécht seng Zong eraus!
  An nach eng Kéier, eng Granat, déi dem Meedchen säi bloe Fouss geworf huet, klappt d'Nazis. An d'Maschinnegewierer schéissen.
  Oleg, Feinde schneiden, chirps:
  - Heroes of the Fatherland sammelt Alarm.
  An erëm gëtt Tour.
  An d'Granat, déi vum Jong geworf gouf, flitt.
  D'Margarita zerstéiert och de Feind a hëscht:
  -Fir helleg Russland!
  An elo flitt eng Granat aus dem Werp vum bloe Fouss vum Meedchen. Verstreet de Feind an all Richtungen.
  Oleg, schéisst, a bal all Kugel flitt op d'Zil, séngt:
  - Mäi Mammeland ...
  An erëm mat blotem Fouss eng Granat géint d'Nazien.
  D'Margarita, déi d'Nazien ausernee gelooss huet, huet gekrasch:
  - Stolz a séiss!
  An eng Granat rennt aus dem bloe Fouss vum Meedchen.
  Oleg Rybachenko, schéisst op de Feind, füügt derbäi:
  - Mäi Mammeland ...
  D'Meedchen, schéisst rosen, füügt derbäi:
  - Dir sidd d'Kroun vum Geescht!
  An erëm flitt eng déidlech Granat vum Meedchen säi bloe Fouss.
  De Mount Big Saddle ass wuertwiertlech mat de Läiche vun den Nazien bestrooft. D'Nazien hunn si mat Blutt gedréchent.
  De Jong an d'Meedche goufen dunn mat onfaassend Herrlechkeet beliicht, awer de Grousse Suedelbierg gouf net verginn.
  An elo kämpfen se wéi Risen nach ëmmer um Land vu Sowjetrussland ...
  Rolling geschitt Tsunami Wellen. Wat fällt op d'Positioune vun de russeschen Truppen. Awer si reflektéieren valabel den Ugrëff vum Feind. A weisen hir Heroismus.
  Oleg schéisst a chirpst:
  Mir wäerten ëmmer trei sinn!
  An erëm flitt eng Granat vu sengem bloe Fouss. An zerstéiert d'Nazis.
  Margarita schéisst och. An hien mécht et ganz, ganz passend, a seet:
  - Russland wäert net béien!
  An och eng Granat, déi mat blotem Fouss gestart gouf, trefft d'Nazien.
  Terminator Kanner steieren a pedalen.
  . KAPITEL #9
  Kämpf op alle Fronte kachen wéi d'Gebrühl vun engem Vulkan.
  An de besat Fuhrer ass kloer onzefridden mam Verlaf vum Krich.
  Den Hitler huet entsat:
  - Sou vill Joer versprécht Dir mir d'Victoire! An hatt ass nach ëmmer fort a fort! Et gëtt wierklech grujheleg!
  Mainstein huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Awer mäi Fuhrer ... D'Russen hunn ganz déif gegruewen.
  De Fuhrer huet gebrëllt:
  Also graven se op! Mir mussen d'Leed vum däitsche Vollek ophalen an de Krich ophalen!
  Mainstein sot eloquent:
  - Russe sinn net géint d'Welt ... Et gëtt eppes ze denken!
  Den Hitler sot eescht:
  - Et gëtt op alle Fall kee Fridde! Nëmmen Victoire! Mir mussen dem Bolschewikesche Contagion eemol fir ëmmer en Enn maachen!
  Mainstein war domat averstan:
  - Jo, et ass néideg mäi Führer fäerdeg ze maachen! Mir probéieren eist Bescht fir d'Blutt vun den Arier ze erhaalen. A mir kommen normalerweis an der Hëtzt vir, sou datt d'Araber an d'Neger viru goen. Dëst ass eise Credo!
  De Fuhrer huet streng bestallt:
  - Fortschrëtt laanscht de Don River ... A gläichzäiteg wier et flott Tikhvin ze huelen an Leningrad an engem duebel Ring vun Blockade erstreckt!
  Mainstein wénkt averstanen.
  - Dat wier schéin mäi Führer! guer net schlecht!
  Den Hitler huet seng Zänn geluecht, gejaut:
  - Mir schloen diagonal!
  Mëttlerweil huet den Horn geklongen. Bei Geleeënheet vun der Vakanz Ënnerhalung: Gladiator Kämpf.
  De Fuhrer gurgle:
  - Mir sinn gebuer fir e Mäerchen ze realiséieren! A muss nach ëmmer wirtschaftlech sinn!
  Tatsächlech sinn dräi schwarz Haut Meedercher, a Ländchen, blo an barfuß an d'Arena erakomm. Bewaffnet mat Tridenten an Dolken.
  Dräi Schéinheeten mat wäiss awer schwaarz Haut goufen géint si bruecht. An dësem Fall, jiddescher.
  Och bal plakeg, nëmmen an dënnen Hosen. Bewaffnet mat Schwerter a klenge Schëlder.
  Hitler war ganz gär wann Meedercher kämpfen. Awer hien huet et net gär wann wäiss Meedercher stierwen. Dofir goufen Schwaarzen, Judden, Zigeiner an de Rank bruecht - déi, déi net leed ze loossen. Heiansdo hunn och russesch Gefaangenen gekämpft.
  Am allgemengen huet de Fuhrer seng Haltung zu de Slawen e bësse geännert. Fair-Hoer a schéin Slav Fraen ugefaang den Däitschen ze bestueden. Ausserdeem, wéi déi zweet, drëtt a véiert Fra.
  Polygamie gouf am Drëtte Räich legaliséiert. Ausserdeem gouf et e schaarfen Mangel u Männer. Zousätzlech, duerch Bestietnes schéin blondes vun aneren Natiounen, de Fuhrer gehofft der Zuel vun Volkdeutsche ze Erhéijung. Allgemeng ginn et ze wéineg Däitscher fir d'Welt ze regéieren. Also hu mir jidderee missen huelen.
  Vill Pole kruten däitsch Nationalitéit. Slawen mat Aryan Fonctiounen goufen och als Däitsch opgeholl.
  Kënschtlech Befruchtung gouf aktiv vun de meeschte genetesch talentéiert Männercher benotzt. An et gouf ganz aktiv gemaach.
  Den Hitler selwer huet iwwer Fridden am Osten geduecht. Mä hie war haartnäckege. Ausserdeem hunn d'USA a Groussbritannien geschwënn eng Atombomm an et ass net sou einfach géint si ze dréinen.
  Barefoot a schlank Meedercher: Schwaarz a Wäiss hu sech gekämpft. D'Schluecht huet ugefaang.
  De Fuhrer huet dem Speer gefrot:
  - Sot mir, Minister, firwat ginn et genuch Sklaven, awer keng Victoire?
  De Meeschter Waffner huet éierlech geäntwert:
  - Well d'Qualifikatioun vun der Aarbechtsmaart niddereg ass. Afrikaner sinn ustrengend, och wann ënner Zwang, awer schlecht trainéiert. Dofir ass net alles sou einfach mat der Technologie.
  Hitler huet bestallt:
  - Sklaven mussen trainéiert ginn! A schounen hinnen net Peitschen an Uewen. Am allgemengen ass et héich Zäit fir d'Russen en Enn ze maachen. Wat funktionnéiert net fir Iech do?
  Speer sot eloquent:
  - Neien Héichdrockkanoun, gëtt eis iwwerwältegend Iwwerleeënheet um Schluechtfeld. An deem Sënn si mir méi staark wéi jee. Plus eng nei Generatioun vu pyramidal Panzer. Technik verbessert mäin Här. An d'Victoire ass no!
  De Fuhrer bemierkt sauer:
  - Gott verbidd ... Awer dëst ass net dat éischt Joer, wat Dir mir gesot hutt!
  Speer bemierkt:
  - D'Russen schrauwen déi lescht Reserven op. Si hu bal keng Männer méi. Mir hunn Afrika an d'Araber, an natierlech Europa. Mir wäerten se aushungern. Si hunn trivial net genuch Bevëlkerung géint eis. Also d'Victoire ass inévitabel an d'Zäit ass op eiser Säit!
  Mainstein gesinn fit fir ze addéieren:
  - D'Tierkei verstäerkt och d'militäresch Operatiounen, déi vill Waffe vun eis op Kreditt krut!
  De Fuhrer blouf roueg an huet d'Schluechtszene gekuckt. D'Judden hunn méi harmonesch gekämpft. Eng schwaarz Fra ass schonn ëmbruecht ginn. Déi zweet krut e puer Blessuren a war amgaang ze falen. Äh, et wier besser, Léiwen drop ze loossen, oder Krokodillen.
  Hitler bemierkt éischter haart:
  - D'Tierken sinn net aktiv genuch. Et ass e Fakt. Si mussen stimuléiert ginn. An allgemeng, firwat ginn et keng strategesch Duerchbréch?
  Mainstein huet dem Fuhrer verséchert:
  - Dëst Joer wäert de Kaukasus eise grousse sinn. A mat him wäert de Krich anescht goen. An Stalingrad wäert vun eis geholl ginn. Ech si sécher doriwwer. Mir hunn ganz mächteg Gaskanounen erstallt déi d'Resultat vun der Schluecht entscheeden.
  De Fuhrer huet gebrëllt:
  - Et wäert net schaffen - äntweren mat Ärem Kapp!
  Mëttlerweil attackéieren d'Krieger d'Nazis, handelen mat kolossaler Verzweiflung.
  De Bataillon vu Meedercher huet zouversiichtlech géint d'Nazi gekämpft. D'Meedercher hunn all Attentater gekämpft, geschoss, mat bloe Féiss Granaten geheit a gesongen:
  Kann dat helleg Land verherrlecht ginn,
  Mäi léiwe Planéit ...
  D'Leit vu Russland sinn eng frëndlech Famill,
  An trëppelt d'Vaterland net mat Stiwwelen!
  
  Loosst de weise Nikolaus a Russland,
  Hie wäert säi Land op déi ganz Stären erhéijen ...
  Hien ass Orthodox, souverän vun der Welt,
  A gewannen ass dat kinneklecht Element!
  
  Russland ass d'Mutterland vun de Gëtter,
  Et huet déi bescht Zaldoten am Universum ...
  An d'Frae kachen Kuchen,
  Mat senger Kraaft a Schluechte onverännert!
  
  Loosst eis Russen de glorräiche Wee verherrlechen,
  Wat de Wee ouni Kanten weist ...
  Keen kann eis vum Wee ofschalten,
  Mir wäerten den Infidels keen Hommage bezuelen!
  
  D'Gréisst vu Russland ass grouss,
  Si ass schéin a schrecklech fir Feinde ...
  Et gëtt e russesche Wee an e staarken Ouer,
  Et ass einfach geféierlech mat dem Vaterland ze streiden!
  
  Kann Russland, et richteg wëssen, floréieren,
  Erreecht eppes wat Dir net moosse kënnt ...
  Examen, Iwwerreechung, nëmme fir fënnef,
  Well Dir gleeft Rod ouni Grenz!
  
  Loosst eis de kinnekleche Glawen droen,
  Zu de wäitste Approche vu Russland ...
  Mir Meedercher sinn net méi wéi zwanzeg,
  Awer mir gleewen datt all Kämpfer méi schéin sinn!
  
  Nee, de russesche Réck wäert net béien,
  D'Blade vun de Feinde vun den Zaldoten wäert net iwwerwannen ...
  De Satan wäert Russland net regéieren,
  An de Kierper am Kampf gëtt nëmme méi jonk!
  Berlin ass einfach Kämpfer gleewen mir wäerten huelen
  Mat engem Dram dee geflücht ass ...
  Mir wäerten all d'Géigner op eemol zerstéieren,
  A gleew mir, d'Retributioun waart op verschidde Khans!
  
  A Jesus, a Gott den Hellege Svarog,
  Russland ass ganz léif fir de Ritter ...
  Hannert eis ass de léifste wäisse Gott,
  Am Numm vun eiser Mamm Russland!
  D'Meedercher hunn d'Nazien gesongen a Granaten geheit.
  D'Victoria huet eng Zitroun mat hirem bloe Fouss geheit a gesongen:
  - A Russland si Meedercher Kämpfer!
  Hei huet d'Veronica en déidlecht Kaddo mat hirem bloe Glied lancéiert an erausginn:
  - A mir sinn super Klass Krieger!
  An huet e Burst vun enger Maschinnegewier. Si huet e puer Reihen vun den Nazien ofgeschnidden.
  D'Juliana, e schéint Meedchen, huet och en Tour ginn. Si huet d'Nazis ofgeschnidden ... A si huet d'Zänn erausgesongen:
  - De Planéit wäert d'Gréisst vun de Russen wëssen!
  A fonkelt mat scharfen Zänn!
  Schéin a brennend Anna huet och eng Granat gestart. Si huet d'Nazien verspreet, a gequietscht:
  - Fir eng nei Welt! Du bass elo mäin Idol!
  A wéi déi kaal Féiss flikkert!
  An och déi herrlech Angelina wäert eng Granat huelen a starten. A verspreet all Géigner.
  Dëst Krieger Meedchen ass ganz gesond. A just eng richteg Gëttin. Si huet sou Energie.
  An de Krieger huet gebrëllt:
  - Herrlechkeet fir d'Mammeland, an un eis!
  D'Victoria huet et geholl an huet gejaut, a schéisst:
  - Kann eist Mammeland um Héichpunkt vum Erfolleg sinn!
  An e bloe Fouss werft eng Granat. Wat flitt an zerstéiert jiddereen.
  D'Veronica schéisst och, a ganz erfollegräich ëmbréngen e Generol aus den nobelen Nazien.
  An eng Granat, déi mat blotem Fouss gehäit, flitt. D'Faschisten falen.
  D'Meedchen rifft:
  - Nëmmen déi Doudeg Zweiwel un der Gréisst vu Russland!
  A weisen Pärelen Zänn!
  D'Juliana bestätegt einfach:
  Mir sinn déi stäerkst vun all! Ware gëschter, mir sinn haut!
  D'Rout-Hoer Anna füügt begeeschtert derbäi:
  - A mir wäerte muer!
  Eng Granat, déi mat blotem Fouss geworf gëtt, räissen Géigner auserneen.
  D'Angelina huet eng ganz Këscht vu Muschelen mat hire bloe Féiss lancéiert an erausginn:
  - D'Zukunft ass eis!
  D 'russesch, méi genee, d' sowjetesch arméi gestiermt krasnodar.
  E Jong an e Meedchen sinn virun gaang: Oleg a Margarita.
  D'Kanner hunn d'Nazis ausernee gelooss a si bis op de fréiere keeserleche Palais fortgeschratt, deen eemol dem Romanov gehéiert huet. Mainstein, dem Hitler säi illustréiertste Feldmarschall, huet feierlech ugekënnegt, datt hien d'Haaptstad net géif verloossen, a fir ëmmer do bleiwen.
  Den Oleg huet e Burst op d'Däitsch geschoss an huet e Granat mam bloe Fouss geworf, a sech selwer gequitscht:
  - Russland wäert ni kapituléieren!
  D'Margarita huet och eng Zitroun mat hirem bloe klenge Been lancéiert a gekräizt, hir Zänn verstoppt:
  - Gewannen oder stierwen!
  An e Bataillon vu Meedercher fir an de Palais duerchzebriechen, wou de Feldmarschall Mainstein sech geflücht huet. All d'Meedercher waren an Uniform, nëmmen Hosen waren iwwreg. An esou bal plakeg Leit kämpfen wéi Heldinnen.
  D'Victoria werft eng Granat mat hirem bloe Fouss a quietzt:
  - Nikolay, Dir sidd e mikado!
  D'Veronica huet och e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Glied lancéiert an huet hir Zänn geschloen:
  Eise Kinnek ass dee Beschten!
  A wéi et fonkelt wéi Pärelen! An esou e beandrockend Meedchen.
  D'Juliana kibbelt och vu Freed, a lancéiert eng Granat mat hirem bloe Fouss:
  - Ech sinn e Psychologie Gewënner!
  A si huet hir Zong gewisen.
  Zerstéiert d'Nazis.
  Anna schéisst och, dës rout-Hoer Däiwel. An et mécht et sou gutt. Maacht d'Nazis erof.
  A brëllt op der Spëtzt vu senge Longen:
  - Herrlechkeet a mengem hellege Land!
  An huet seng Zänn!
  D'Angelina ass och eng heroesch Fra, a si wäert eng ganz Këscht Sprengstoff lancéieren.
  An d'Nazien sinn an all Richtungen geflunn.
  D'Meedercher ginn op d'Offensiv, zerstéieren Géigner. Erreeche konkret Erfolleg. Si fille eng formidabel Gnod, an onermiddlechen Drock, an d'Feele vu Schwächen. A bloe Broscht sinn déi bescht Garantie vun der Onkéierbarkeet an der Unsinkbarkeet.
  D'Victoria, déi d'Nazis ofschneiden, rifft:
  - Hänn vun Eech, Kapp vu Bläi!
  A werft mat blotem Fouss eng Granat. Verstreet d'Nazis.
  Valentina brennt och.
  Zerstéiert d'Däitsch. A brécht se a Stécker.
  Ëmmer méi no beim Palais. An e bloe Fouss werft eng Granat.
  Déi erschreckt Nazien kapituléieren. Ausbriechen.
  Terminator Girl seet:
  - Perun sief bei eis!
  D'Juliana ass e wonnerschéint Terminator Meedchen dat sech selwer schéisst an déi faschistesch Militarist zerstéiert. Si huet d'Zänn gebastelt.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Mir sinn d'Helden vum gréisste Russland!
  D'Meedchen huet mat blotem Fouss eng Granat geworf. Verstreet de Feind.
  D'Juliana huet et geholl an erëm gesongen:
  - Léiert de Suvorov no vir ze kucken! A wann Dir opstitt, stoe bis den Doud!
  A si huet gelaacht.
  D'Feiereg Anna huet och gesonge a gebarkt:
  - Fir nei Grenzen!
  An dobäi mat engem Grinsen:
  - A mir sinn ëmmer vir!
  D'Angelina, dat heroescht Meedchen, huet och de Feind geschloen. Verstreet déi keeserlech-Nazi Garde a quitzen:
  - Fir d'Leeschtunge vun der Ära!
  An erëm fléien d'Granaten, déi mat bloe Féiss geworf ginn.
  Meedercher dréckt de Feind. Si erënneren un der heroescher Verteidegung Voronezh a Stalingrad, déi fir Joerhonnerte net vergiess ginn.
  Ee, gutt, wéi konnt esou eng Arméi an der realer Geschicht verléieren, an och un den Nazien?
  Dat ass schued.
  D'Victoria werft eng Granat mat hirem bloe Fouss a päift:
  - Fir déi russesch Grenz!
  D'Veronica huet och eppes déidleches mat hirem bloe Fouss lancéiert an verzweifelt gequetscht, hir Zänn verstoppt:
  - Fir nei Leeschtungen!
  A si huet d'Nazien en Tour ginn.
  An hei och Yuliana, wéi si wäert huelen a schloen. An dunn huet si et mat blotem Fouss geholl an eng Granat gestart.
  An dunn huet si gesongen:
  - Mir wäerten d'feindlech Diktatur net ënnergoen!
  An huet hiert Gesiicht blo!
  Schéint ganz jonkt Meedchen mat der Figur vun engem Athlet. A ganz couragéiert.
  An d'Anna ass wéi eng Fauscht op d'Nazien. Hien zerstéiert se, a werft ganz deenteg eng Granat mat blotem Fouss.
  A verspreet Feinde, wéi wann d'Flaschen vum Ball geflunn sinn.
  Meedchen brëllt:
  - Schockela, et ass eise Wee!
  Anna huet wierklech Schockela gär. An ënner dem Kinnek sinn d'Mäert mat Wueren gefëllt. Wat kann iwwer den Zar Nicholas gesot ginn? Gott verbidd, datt de Kinnek-Verléierer virun eisen Aen zu engem groussen. An dofir brauch een nëmmen d'Meedercher op de Fronten ze kämpfen.
  An e puer Kanner-Helden, déi d'Nazien net erlaabt hunn de Bierg ze besëtzen, Vysokosnaya an de Big Saddle. Wann d'Schicksal vun Vysokosnaya decidéiert gouf.
  Sou gouf de russesche sowjetesche Räich zerstéiert.
  D'Angelina huet och e Mordfass lancéiert an d'Äussermauer vum keeserleche Palais mat Maschinnegewierer zesummegeklappt.
  Elo laafen d'Meedercher schonn duerch d'Zëmmeren. Den entscheedende Wendepunkt am Krich ass amgaang.
  D'Victoria seet begeeschtert:
  - Ech gleewen, Gléck waart op mech!
  An nees werft en mat blotem Fouss eng Granat.
  Veronica, féiert en déidleche Feier. Broderen Géigner, Tweets:
  - Ech definitiv Gléck!
  An nach eng Kéier eng Granat lancéiert mat blotem Fouss flitt.
  An da gëtt et d'Yuliana, wéi e Paar gebonnen Bommen, déi aus hire bloe Féiss geschoss goufen. An zerstéieren d'Géigner.
  Da brécht an de Laachen:
  - Ech sinn e Koméit Meedchen.
  An erëm werft hien déi brennend Zongen vum Doud eraus.
  An dann ass d'Anna, dëst Terminator-Meedchen, scho presséiert. Wéi si jiddereen geholl a geschmiert. Einfach super.
  E Krieger deen e richtegen Demiurge vu Schluecht ass.
  A rifft sech selwer:
  - Eis Crew, do ass den héchste Courage!
  An dann ass Angelina opgetaucht. Sou cool an éierlech. Hien infizéiert jidderee mat senger frantic Energie. Kapabel fir quasi all Feind ze besiegen.
  An de Krieger huet hir Pärel Zänn. A si si méi grouss wéi e Päerd. Hei ass d'Meedchen.
  D'Angelina laacht a brëllt:
  - Fir Auberginen mat schwaarze Kaviar!
  An d'Meedercher hunn op der Spëtzt vun hire Longen am Chouer gejaut:
  - Äppelbam wäerten um Mars bléien!
  Am Juli 1947 hunn d'Kämpf op der sowjetescher-däitscher Front erëm ugefaang. D'Däitschen ware laanscht den Don fortgaang. Zur selwechter Zäit hu se nach ëmmer probéiert Voronezh ze huelen.
  Déi véier Meedercher hu sech brav gekämpft an hunn Heldentum gewisen.
  Si hunn direkt geschoss.
  Hei huet d'Natasha eng Granat mat blotem Fouss geheit an d'Nazis verstreet. A gekrasch:
  - Éier fir d'Helden vu Russland!
  E schéint, ganz curvy Véierel vu Meedercher. Si hunn hir BH'en ofgeholl an hir Broscht ausgesat. An d'Nippel si sou Erdbeere, appetitlech.
  Féiert eng ganz gutt geziilt Feier an Zoya. Hie mëscht d'Nazis erof, a quietzt vu Freed:
  - Ech sinn de Weltmeeschter!
  A geheien och eng Granat wéi e bloe Fouss. D'Nazien streiden a verschiddene Richtungen, wéi Wellen aus engem Meteoritfall.
  Jo, Zoya gär ëmbréngen!
  An dann ass den Augustinus a Brand. Et schéisst och ganz präzis. Exterminéiert de Fritz.
  An erëm flitt eng Granat aus hirem bloe Fouss. Breet d'Nazis a Stécker.
  Svetlana Neel och de Fritz. An hie séngt:
  - Ech sinn e waarmt Meedchen! Ech wäert jidderengem an e Lach zerbriechen!
  An hir blo Zänn werfen Zerstéierung.
  Meedercher natierlech och ganz vill! Schéin, bléien, fett.
  An d'Däitschen bremsen de Virsprong. Obwuel d'Artillerie aktiv schafft. Wat super ass! Just déi meescht Aerobatik vun engem Groussmeeschter.
  D'Natasha schéisst ... An eng Zeen vu Folter blénkt virun hiren Aen.
  D'Däitschen hunn e Komsomol Meedchen gefaangen. Sträif hir plakeg. A si hunn et an e Kessel Waasser geluecht. Si hunn e Feier drënner gebrannt. Ugefaang lieweg ze kachen. D'Meedchen huet an onerhärleche Péng gejaut. D'Nazis loosse si aus dem Kessel sprangen.
  Dunn hunn se d'Waasser ofgekillt, an erëm hunn se et geheien an ugefaang ze erhëtzen. Also hu si d'Meedchen e puer Mol gekacht.
  Hei sinn d'Monsteren ... Dunn hunn si d'Meedchen um Rack opgehaang an si mat engem rouden Staang verbrannt. Gefoltert Schéinheeten zum Doud.
  Gutt, wéi net ze rächen.
  D'Natasha werft mat blotem Fouss eng Granat, verstreet de Fritz a laacht selwer mat engem Grinsen.
  Dëst ass sou eng grouss Schéinheet.
  D'Meedchen seet:
  - Et wäert cool sinn!
  Zoya huet och en Tour ginn. D'Faschisten ëmbruecht. Si huet d'Nazis an hir Söldner ofgeschnidden.
  Dunn huet si erëm eng Granat mam bloe Fouss geworf a gezippt:
  - Fantastesch véier an de Goalkeeper!
  Dunn ass d'Schluecht weidergaang, mat Drock a Biller.
  De Roude Augustinus huet mat blotem Fouss eng Granat gestart. D'Nazi verspreet, vill Leit mat enger Granat gedämpft. An all dës Fritz.
  Dunn huet si gebrëllt:
  - Ech sinn d'Ausféierung vum Mammeland!
  An d'Meedchen huet sech als vergewaltegt presentéiert. Wéi flott a cool! A si dréckt d'Nazien fir sech selwer. D'Meedchen ass just Superman. Déi coolst vun all a stänneg gelueden fir ze gewannen.
  Svetlana ass och e charmante Meedchen. Si huet e gutt geziilten Tour gemaach an d'Nazien ofgemoien. An dann wéi hien eng Granat mat de bloussem Zéiwe werft. Wéi de Fritz ze zerbriechen.
  An esou eng Blond wäert arrangéieren. All mëscht mat engem Schoss. An hien täischt, huet seng Zänn:
  - Et gëtt éiwegt Liicht an Sonnenopgang!
  Meedercher hei an esou engem Passage. Bemierkenswäert Krieger - Aerobatics.
  Natasha geflüstert. Hatt huet mat blotem Fouss eng Granat gehäit a gesis:
  - Ech sinn e super Meedchen!
  Och wann dëst eng onbescheiden Ausso ass, ass et deelweis richteg. Dës Krieger sinn léif.
  An och ganz schéin. Mat glänzend Aen a Pärelen Zänn.
  A si kämpfen herrlech, werfen mat bloe Féiss zerbriechend Objeten.
  Awer d'Nazien ze besiegen ass extrem schwéier. Et ass wéi eng Mauer ze schloen.
  D'Zoya huet et geholl an eng Zeil op d'Nazien geschoss. A si huet se ofgeschnidden, wéi wann e gigantescht Päerd en Houf gewiescht wier, d'Gras erausgeschloen.
  Dunn huet d'Meedchen e Granat mam bloe Féiss gehäit a gekuckt:
  - Ech sinn esou en Dram vu Millioune!
  A si huet hir Zong gewisen. Dëst ass e Meedchen - e richtege Terminator. Jidderee gëtt gefördert an a Stécker gerappt. An ouni Zweiwel mat héijer Geschwindegkeet ze gesinn.
  Zoya huet et geholl a gesongen:
  Den Zaldot ass ëmmer gesond
  Den Zaldot ass prett fir alles!
  Den Augustinus huet och e Granat mat blotem Fouss geworf. Si huet d'Faschisten geworf an huet mat Aplomb erausginn:
  - A Stëbs wéi aus Teppecher, klappe mir aus dem Wee!
  Svetlana, shooting, dobäi:
  - Verännert keng Been! Eis Gesiichter blénken! Glänzend Stiwwelen!
  Warriors wéi mir am vollen Kleed gesinn. A Meedercher brauche keng Schong. Si kënne jidderengem a Stëbs oder Pudder läschen, sou eng gro Faarf.
  D'Natasha, déi op d'Nazien geschoss huet, huet geduecht. Tatsächlech, firwat ass et onméiglech Erfolleg ouni Bedruch? Hei huet de Stalin zum Beispill d'Muecht duerch Bedruch iwwerholl an iwwerholl. Hien huet Zinoviev a Kamenev Bierger vu Gold versprach, awer hie selwer erschoss.
  Ass et logesch dat ze maachen? Méi präzis, et ass just logesch - Dir kënnt net täuschen, Dir kënnt net liewen!
  D'Natasha huet e Granat mam bloe Fouss geworf an huet gekuert:
  - Ech sinn e grousse Stär!
  Zoya huet och gebrannt. Huet et a gekrasch:
  - An ech sinn och super!
  An eng Granat, déi mat bloussem Zéiwe gehäit gëtt, flitt. A wéi d'Faschisten et kréien. Vun de gréisste tonsils.
  An den Augustin schéisst. An et trefft wierklech gutt. A si huet de Fritz besiegt, wéi mat engem Schlittenhammer.
  An de bloe Fouss werft och eng Granat ganz berühmt.
  Augustinus huet gekrasch:
  - Erwächt net berühmt wärend et roueg ass!
  An nees e gutt geziilten Tour ginn.
  D'Svetlana huet erëm geschloen. D'Faschisten ëmbruecht. A gemumpelt:
  - Ech sinn e super Meedchen!
  A fonkelt mat Aen a quitzt mat enger Stëmm!
  Jo, dat sinn esou Meedercher, datt een net mat hinnen e Fanger an de Mond leeën soll - si bäissen!
  D'Natasha, schéisst, sot:
  - Si hunn ugefaang ze schwätzen, alles iwwer Liewensdauer.
  D'Zoya, eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf, huet bäigefüügt:
  - Mir hu beschloss e bëssen ze waarden wärend mir Blutt saugen ...
  Den Augustinus huet eng Granat geheit an huet geziddert:
  - Lecker fir den Drëtten!
  D'Svetlana huet d'Geschenk vum Doud mat hiren bloen Zänn lancéiert a gejaut:
  - Oh, ech sinn cool!
  Am Juli hunn d'Däitschen bal Voronezh besat a gestoppt. Et gouf eng temporär Rou.
  . KAPITEL #10
  Awer d'Rout Arméi probéiert géint Ugrëff.
  Den Oleg Rybachenko, deen nach ëmmer ausgesäit wéi e Jong vun ongeféier zwielef, an e Meedchen dat och am selwechte Alter wéi d'Margarita ausgesäit, lafen virun de russesche sowjetesche Truppen.
  Si schéissen sech. Hannert de Schëlleren sinn Poschen vu Granaten.
  Den Oleg huet op den Däitsche geschoss. Eng Rëtsch gemëscht.
  Hien huet mat bloe Fouss eng Granat gehäit a gequietscht:
  - Ech sinn en Terminator, op de Knéien.
  D'Margarita huet och eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf an bäigefüügt:
  - Feinde vu Russland wäert ech vum Gesiicht vun der Äerd ofwëschen!
  De Jong an d'Meedchen rennen all op sech selwer an zerstéieren Géigner. Si sinn glänzend an déi coolst op der Welt.
  Den Oleg, den éiwege Jong, schéisst op den Däitschen a séngt:
  - Ech fëschen dech wéi Löwenzahnen ewech! Mir sinn terminators net Jongen!
  An nees werft en mat blotem Fouss eng Granat.
  D'Margarita Neelt och a seet:
  - Mir si cool Championen! Russland ass hannert eis!
  De Jong an d'Meedchen ginn all a gi vir. Si hunn sou vill Opreegung a Feier. An déi Däitsch molen wuertwiertlech ënnert hiren Hëfte.
  Méi genee kaal, Kanner Féiss.
  Oleg schéisst an ëmbréngt de Feind mat all Kugel.
  Jo, de Jong, et schéngt, ass net sou einfach ze stoppen. Hien ass e richtegen an echte Terminator.
  D'Margarita werft nees eng Granat mam blotege Fouss a quietzt:
  - Mir geet et super! Ech ginn internationale Champion!
  A fir sech selwer ze laachen ...
  Mëttlerweil kämpfen d'Meedercher. Et gi méi Dammedivisiounen.
  Hei kënnt de ganze Bataillon. Barefoot Meedercher a Badekleeder. Sou e schmuele Bikini-Stil Schwammen. An plakeg, ronn Fersen vu Schéinheet blénken. Wonnerbar Krieger.
  A si schéissen och op déi Däitsch. Awer d'Krieger ginn an Hand-zu-Hand Kampf mat den Däitschen. Wéi se gedrescht ginn.
  A wéi si sech mat Bajonette stiechen! Hei sinn d'Meedercher!
  Einfach super.
  D'Meedercher hunn d'Däitschen mat bloussem Been geschloen a fleeschlech grinsen. Hei sinn d'Krieger. Meedercher vun der stäerkster Ausriichtung. Esou dreschen sech d"Zaldoten vum Kaiser.
  A si hunn sech selwer geschloen. A si kommen ...
  Et ginn esou super-Klass Krieger. An alles barfuß a bal plakeg. A si sprange fir sech selwer. A si hunn sech mat bloen Fersen geschloen. Hei sinn d'Meedercher - all d'Meedercher.
  Victoria kämpft virun. Si gesäit nach ëmmer aus wéi e Meedchen an ass ganz schlank. Hie stécht sech den Däitschen a séngt:
  - Gott retten de Kinnek! An all d'Schläim räissen!
  Jo, d'Meedercher hei sinn Top.
  An d'Schéinheet Veronica ass sichtbar. Och d'Blond kämpft.
  An déi herrlech Yulfi ass e Meedchen dat General gouf nodeems se hire Mann begruewen huet. Yulfi gesäit super aus. Si huet Männer ganz gär an ouni Viruerteeler a Kontakt mat hinnen.
  Tatsächlech verlängert Sex d'Liewen an ass ganz gutt fir Fraen. Hien rejuvenates hinnen.
  Anna kämpft och, a mat hire roude, üppige Hoer.
  An och déi herrlech Angelina - de Krieger ass just super.
  Dat ass, déi ganz kinneklech, oder éischter stalinistesch Garde. E komplette Set vu Schéinheeten. Si sinn sou schéin a sexy.
  A si zerbriechen d'Däitsch. Maacht se a Pulver. D'Schanken schneiden an d'Fleesch räissen.
  An déi Däitsch flüchten vun hirem Ugrëff. Si leiden Néierlag no Néierlag - obwuel op lokalem Plang.
  An esou am allgemengen, während se d'Initiativ hunn.
  D'Däitsche fuere laanscht den Don südlech vir.
  D'Gerda an d'Charlotte kämpfen am leschten zwee-Mann Tank a Form vun enger Pyramid.
  A si kämpfen zimlech gutt. Déi däitsch Maschinn ass mat enger Héichdrockkanoun ausgestatt. Kaliber ass nëmmen 75 mm, awer dat ass genuch wéinst der héijer mëndlech vitesse vum geschoss. An eng rieseg Munitiounslaascht als Resultat. D'Meedercher am Tank leien. D'Maschinn ass ganz manöverbar mat engem Gasturbinmotor.
  D'Gerda huet op de sowjetesche Panzer geschoss a gesongen:
  - Ech sinn esou e wilde Wollef, ech war nach ni am Ausland!
  An e laacht, klappt mat blotem Fouss op de Joystick.
  Déi rout-Hoer Charlotte ass och net mannerwäerteg.
  Och eng super Meedchen.
  Hie schéisst sech selwer an dréckt d'Joystick-Knäppercher mat den bloen Zänn.
  Wonnerbar Krieger.
  De Roude Kapp huet beim Feier beim Gerda gefrot:
  - Wat mengt Dir, wäert Chrëschtentum endlech verbuede ginn?
  De blonden Terminator sot eescht:
  - Ech mengen et wäert!
  An huet hiert Gesiicht blo!
  Warriors, am Allgemengen, si super fir ze schéissen. Hei huet d'Gerda mat den bloen Zéiwen geschloen. An huet gekrasch:
  - Mir Arier sollen net un der jiddescher Bibel gleewen, déi de Pazifismus priedegt.
  D'Charlotte war domat averstan:
  - Dat ass richteg, et huet net gepasst! Mir sinn déi bescht vun der Welt!
  De Roude Kapp huet erëm e fatale Projektil mat hiren bloen Zänn geschéckt. A sowjetesch Auto gefall.
  D'Kämpf sinn extrem brutal. Zur selwechter Zäit sinn d'sowjetesch Meedercher déi bescht.
  Hei war Natasha gezwongen ze ënnerbriechen. D'Faschisten sinn nees ënnerwee. Méi präzis, Schwaarzen an Araber. D'Nazien rekrutéieren Zaldoten an Afrika an Asien a werfen se an sowjetesch Positiounen. Jidderee probéiert d'Zuelen ze zerstéieren.
  D'Nataschka werft mat engem bloe Fouss eng Granat a seet:
  - D'Gréisst vum Stalin wäert fir Jorhonnerte sinn!
  Zoya gëtt der Schlaang. Hie werft och säi bloe Fouss op de Géigner. Knäppt d'Nazis eraus a seet:
  - Angscht ass onbekannt fir schéine Krieger!
  De roude Hoer Augustine schéisst och. A ganz apt. An iwwerdeems seet:
  - Jo, an eisem Vaterland an d'Häerz lieft!
  An hien werft och eng Granat mat blotem Fouss.
  Svetlana, schéisst, seet de Schéinheeten:
  - Mir wäerten déi verdammt Nazien rechnen!
  A vun et flitt, eng Granat lancéiert mat bloen Zänn. Am Allgemengen, sinn d'Meedercher hei vun der héchster Poshiba.
  Natasha, schéisst, huet gekrasch:
  -Loosst dëse Krich de leschte sinn!
  Zoya huet begeeschtert derbäi:
  - De Satan wäert net regéieren.
  Am Juli sinn déi Däitsch laanscht den Don fortgaang a ware scho bei der Béi ukomm. Hei waren d'Schluechte voll amgaang. An Dir wäert déi opfälleg Kraaft net ofsetzen wéi et soll. Voronezh gouf e Säitepunkt fir de Krich. Wierklech, iwwer wat maacht Dir Iech Suergen?
  Shelling huet ugefaang, an huet ugefaang mat Sand a Fragmenter ze schlofen. D'Stormtroopers ware fléien. Et waren der vill vun hinnen, a si waren all lästeg wéi Mécken.
  D'Meedchen huet ausgedréckt:
  - Reptilien krauchen wéi lästeg Mécken.
  A si huet mat blotem Fouss eng Granat geworf, domat en däitsche Jetattackfliger erofgefall.
  Duerno huet d'Zoya datselwecht gemaach. Si huet och mat blotem Fouss eng Granat geheit an de Faschist ëmgefall.
  Tweeted:
  - Ech sinn e Barefouss Dram, an einfach eng grouss Schéinheet!
  An erëm huet de Krieger en Tour ginn.
  Och de rouden Augustinus koum ouni Problemer eran. Si huet en Auto mat blotem Fouss mat enger Granat gerammt. Si huet et a Stécker zerstéiert. Déi iwwer d'ganz Géigend an d'Ruine vu Voronezh verstreet.
  An dann nach méi schwéier...
  An d'Svetlana wäert et huelen, a geheien eng Granat mat hiren bloen Zänn. An hie wäert all d'Géigner ouni Problemer zerstéieren. Sou gëtt et, wéi an engem Sarg - domm an ouni onnéideg Antimon.
  D'Däitschen hunn an de Schluechte fir Voronezh ze vill verluer an hunn nees eng Paus gemaach.
  Gespillt ronderëm e bëssen. Ech hunn een eenzegen däitschen Ugrëffsfliger gesinn. A si huet et geholl a mat engem bloe Fouss eng Granat op hie geworf. Den zerstéierende Objet ass an engem héije Bogen geflunn. Hien ass direkt am däitschen Auto gelant an huet en a Stécker opgedeelt. Dunn huet de blonden Terminator gesot:
  - Ech sinn net Är Marionett!
  Duerno hunn d'Krieger eestëmmeg op de Mo gedréint. Blëtzeg blo Fersen.
  De Juli kënnt, kämpft a schéisst. Si hunn d'Positioune vun de russeschen Truppen mat Muschelen geduscht. A si schéissen mat mächtege Waffen. D'Nazien kommen an der Géigend vun der Béi vum Don vir.
  Et gi Krieger an Helden do. De Fritz kämpft och op Diskothéiken. Besonnesch schéin Meedercher: Gertrude an Eva. Si fléien eng Scheif Fliger an zerstéieren d'Russen am Himmel.
  D'Natasha huet an den Himmel geschoss. Si huet en däitschen onbemannt, radiokontrolléierten Apparat "Rama" -7 erofgeschoss. An si sot:
  - D'Leit wäerte glécklech sinn.
  D'Zoya huet mat blotem Fouss eng Granat op den däitschen Ugrëffsfliger geworf, dee wéi eng fleeschesch Piranha erausgeflunn ass a gezippt huet:
  - Gléck fir ëmmer!
  Och den Augustinus huet e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Fouss lancéiert an huet gehäit:
  - D'sowjetesch Regierung ...
  D'Svetlana huet och e flamenden Objet gehäit, de Faschist erofgefall a gekrasch:
  - D'Kraaft ass super!
  Awer dunn sinn d'Däitschen fortgaang ... An d'Meedercher hunn e bësse berouegt.
  D'Natasha huet mat engem traurege Laachen bemierkt:
  - Ma, wéi laang kann dëse Krich daueren!
  Zoya huet begeeschtert bemierkt:
  - Mir sinn iwwer d'Jore méi staark ginn, awer mir sinn guer net al ginn!
  De roude Hoer Augustinus huet gelaacht, an huet déi lästeg Méck mat de bloussem Fanger zerquetscht:
  - Natierlech net! Gitt net al! Ech sinn nach ëmmer sou waarm wéi jee!
  D'Svetlana huet gelaacht a bemierkt:
  - E Krich am Allgemengen verjéngert Meedercher. Leadere kommen a ginn, awer Meedercher bleiwen jonk!
  D'Natasha huet mat engem breede Laachen geäntwert:
  - Mir sinn verjüngt - russesch Gëtter!
  D'Zoya ass domat averstanen:
  - Jo, eis Gëtter, Slavic Gëtter!
  De brennege Augustinus huet gesongen:
  - Mir liewen op eisem Papp sengem Land! Dem Lada seng Kanner si wonnerbar Kanner! A Joer op engem geflügelte Päerd, Russland an de wäiten Joerdausend!
  Svetlana huet gelaacht an geäntwert:
  - Vum Himmel schléit d'Klack - de Reen dréint sech duerch! Ech lafen op meng Kandheet - de Summerreen folgt mech!
  An d'Natasha huet mat Begeeschterung opgeholl:
  - Géi mir no!
  An d'Krieger hunn hir blo, gemeiselte Féiss geklappt. Si si wierklech kapabel fir sou Wonner. Net eng eenzeg Säit gouf a mengem Liewen ëmgedréit.
  Hei ass eng ganz Generatioun vu Krieger opgewuess. Scho kämpfen an de Reie vun der Rouder Arméi, déi, déi bal nom Ufank vum Krich gebuer goufen.
  Hei, zum Beispill, Andreika. Barefoot Jong a Shorts. Dräizéng Joer am Ganzen, mä wéi kämpft hien? Jo, iergendwéi en ongléckleche Jong, deen d'Welt net kannt huet.
  D'Natasha huet dem Andreika gewénkt. Si huet dem Pionéier seng blond Hoer gesträift. Kuckt wéi gebrannt hien ass, wéi Schockela. D'Meedchen huet dem Jong Séissegkeeten ginn. Hien huet däischter gemëscht:
  - Séiss ass schlecht ...
  Awer hien huet d'Iessen souwisou giess. Jo, Aart vun engem Jong. D'Natasha huet hir Hand geholl an erausgehäit. Si huet dem Pionéier säi verstäerkten, staubege Fouss gekickt. Als Äntwert huet hien ugefaang dem Natashka seng blo Sole ze tickelen. Et ass schéin vun den Hänn vun engem Jong beréiert ze ginn.
  Natasha bemierkt:
  - Dir wuessen Andrey! Wann Dir nach e puer Joer wunnt, wäert ech Iech léieren.
  De Jong war iwwerrascht
  -Waat?
  Natasha huet gelaacht.
  - Wéi Léift ze maachen!
  Den Andrey huet veruechtend geschnappt:
  - Ech hunn et scho gesinn!
  D'Natasha huet de Kapp gerëselt.
  - Wat Dir gesitt war Déiereparung. An ech wäert Iech schéin a ganz agreabel léieren!
  Den 1. August 1947 goufen d'Meedercher an de Gruef fonnt. Si hunn de Fritz gekämpft. Zënter dem Ufank vum Grousse Patriotesche Krich ass vill Zäit vergaangen. Hei ass den Event.
  D'Natasha schéisst op d'Nazien, a werft eng Granat mat hirem bloen, gemeiselte Fouss a seet:
  - Fir d'Gréisst vum kommunistesche Land!
  Dunn huet si hir Zänn.
  D'Meedercher kämpfen hei, traditionell bal plakeg. Nëmmen a roude, enk Hosen gekleet, kämpfen se an infizéieren de Rescht vun de Kämpfer mat engem Wahnsinn.
  A si schéissen. A si schéissen ganz gutt. Wéi Scharfschützen a Krieger vum héchste Raumniveau.
  Zoya schéisst och. Hie mëscht d'Nazis a kierzt:
  - Oh, meng Mammeland a grouss Famill!
  An hie werft mat blotem Fouss eng Granat. Eng wonnerbar Meedchen am Allgemengen.
  An hir Hoer ass d'Faarf vum Blatgold.
  Zoya gouf eng Kéier vun den Nazien gefoltert. Als éischt hunn si mech an eng Hütt geholl an hunn mech op meng Shorts ofgeschnidden. Si hunn ugefaang ze fillen, klammen mat hiren Hänn op sensibel Plazen. Dunn hunn se mech mat Gummistécker geschloen. Si hunn mech op der Këscht geschloen, an op de Säiten an op den Oberschenkel. Als nächst war déi erniddregendst - vergewaltegt mat engem Gummi-Truncheon. Awer d'Gefill ass sou akut. Zur selwechter Zäit, zesumme mam Péng, huet Zoya en Orgasmus erlieft a fäerdeg. D'Nazien hunn gelaacht.
  Duerno hunn se déi handgeschriwwe Schéinheet mat engem Veräin erëm vergewaltegt, an dunn hunn se sech selwer opgestallt ... Fënnefanzwanzeg jonk, hongereg Zaldoten sinn iwwer d'Meedchen geklommen. Loosst net méi eng Jongfra, awer nach ëmmer e Mann. Dëst ass souwuel Freed a Péng. Esou intensiv Sensatiounen. Virun allem wann am fënnefte Punkt vergewaltegt.
  Awer op d'mannst goufen se net geschloe ginn. Et kann gesi ginn, datt d'Nazien et op verschiddene Punkte gär hunn. Si hunn hir net opgehang. Bis d'Zoe schlussendlech fortgelaf ass. Virdru gouf si iwwregens an d'Keelt kaalfouss a bal plakeg erausgedriwwen. Awer zu dësem Moment huet d'Zoya et scho fäerdeg bruecht un d'Keelt gewinnt ze ginn. A si ass an just hir Hosen fortgelaf. An datt si e Krieger vun der héchster rout Aerobatics ass.
  Aurora kämpft och heroesch. Maach d'Nazis erof a séngt:
  - Mammeland, Partei, Komsomol! Et gëtt eng staark Néierlag fir Hitler.
  An och wéi hien mat blotem Fouss eng Granat werft.
  Alles iwwer d'Meedercher ass cool a frech.
  An och d'Svetlana wäert huelen an dreschen. A méien de Fritz erof. A mat bloen Zänn wäert hien eng Granat planzen.
  A gläichzäiteg brëllen:
  - Fir d'Ursaach vum Kampf vum Kommunismus!
  D'Natasha schéisst och, klappt d'Nazis aus a schwätzt:
  - Am Numm vum Vaterland, dem Hellegen!
  An eng Granat, déi mat bloen Zéiwe geworf gëtt, verstreet d'Nazis. An d'Meedercher ginn ëmmer méi lëschteg a sangen alles fir sech mat wilde Freed.
  Zoya schéisst och mat der Genauegkeet vum Robin Hood. Féiert e Feier fir sech a séngt:
  - Ech Léift Russland! Mächteg Land! Firwat gouf den Hitler net zerstéiert? Ech verstinn net!
  An och hien, mat den bloen Zänn, wäert et huelen an eng Granat geheien. A Kayuk un d'Faschisten.
  Aurora huet de Fritz gefuckt. Si huet eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gehäit a gekrasch:
  - Awer Pasaran! Scharfe Schlag!
  A Svetlana wäert den Tour ginn. Wéi d'Nazien ze räissen. Wéi se all ze drenken a quitzen:
  - Éier dem Allmächtege Rod!
  An hie wäert och mat blotem Fouss eng Granat geheien.
  An d'Natasha wäert och en Tour ginn. D'Faschisten ofschneiden. An hie werft mat blotem Fouss eng Granat a quitscht:
  - Jo, Äre Numm sief helleg!
  An erëm grinsen. Glänzend Pärel Zänn.
  An dann erënnert d'Zoya. Et wäert d'Faschisten éierlech decken. An hie wäert quitzen, mat engem bloe Fouss eng Granat geheien:
  - Warrior, bréngt den Doud fir jiddereen!
  An nach eng Kéier, hie gëtt mat engem fatale Burst geplatzt!
  An hei ass d'Aurora wéi e Lupanet. An ëmbréngen. A mat bloen Zänn wäert hien e Kaddo vum Doud schécken.
  Dann chirpt er:
  - Herrlechkeet un déi valant russesch Zaldoten! Schëllermeeschteren!
  An och d'Svetlana wäert d'Nazien schloen. Wéi hien se mëscht, wéi eng Sichel, a spréngt:
  Ech sinn e Krieger deen net vergiess gëtt ...
  An erëm mat engem blot Fouss, wéi wann hien op d'Feinde vu Russland lafen. A wéi eng Granat loosse se fléien.
  D'Meedchen, natierlech, erënnert vill. Zum Beispill, wéi zréck an der véierzeg-éischt Joer, de Fritz zwee barfous Meedercher gezwongen e Lach an der Keelt ze graven. An d'Meedercher sinn nach net esou gehärt. An natierlech sinn hir Been fir d'éischt rout ginn, an duerno blo vun der Keelt. An et deet wéi.
  An d'Monster-Faschisten, fir ze waarm ze ginn, hunn ugefaang mat Veräiner op den Fersen ze schloen. D'Meedercher hunn d'Bewosstsinn verluer. Duerno hunn si nach e puer Dëppen Äiswaasser op si gegoss. Bal midd.
  Glécklecherweis goufen déi onglécklech Meedercher vun engem Healer opgeholl. Si koumen eraus. An och d'Glieder hunn net missen amputéiert ginn. D'Meedercher sinn opgewuess a goufen Partisanen. Si hunn sech op d'Nazien rächen.
  De Pionéierjong Alexander Grigorievich war manner glécklech. Seng Nazien, gefaangen, verkleeden. An op engem Rack an der Keelt hänkt. An déi kaal Féiss vum Pionéier goufen an e Block gepresst, an e Steen, deen e Centner weegt, huet sech gesat. De Jong huet sech an der Keelt gestreckt. A seng Faschisten hunn hien och erwiermt, eng Fackel an e versteifte Kierper bruecht. Dëst sinn d'Monsteren vun den Nazien.
  De Jong hänkt fir dräi Deeg an dräi Nuechten, an op de véierten Dag, net konnt d'Folter ze droen, ass hien gestuerwen.
  D'Eruewerer hu sech grausam beholl ...
  Komsomol Member Sveta war och verkleed. Dir servéiert e grousse Glas Jar. Gefëllt mat Waasser a Frost ausgesat. A fir datt all d'Awunner kënne gesinn, wéi de Komsomol-Member am äisegem, mat äis bedeckten Waasser affréiert. Wat en Horror et ass.
  Svetlana schéisst op d'Nazien a flüstert:
  - De Faschismus wäert net passéieren! Herrlechkeet fir Russland!
  Natasha schéisst och. Hie werft ganz präzis mat blotem Fouss eng Granat a rifft:
  - Loosst eis net ënner Hitler leien!
  Zoya bestätegt an engem feierlechen Toun:
  - Mir wäerten ni leien!
  An mécht och Feier op.
  An e bloe Fouss werft eng Granat.
  Aurora schéisst. Mat den Nazien ëmgoen, a kräischen.
  - Éier fir déi russesch Gëtter!
  An nees werft en mat blotem Fouss eng Granat.
  A Svetlana schéisst ganz genee. A rifft:
  - Am Numm vum Liewen op der Äerd!
  An nees werft hien eng Granat ganz präzis mam blotege Fouss.
  An de Fritz sinn aus Otem.
  D'Meedercher hunn den Naziattack ofgestouss, an den Dag drop koum: den 2. August 1947. D'Schéinheeten hunn d'Attack erëm ofgeleent. Mir hunn e bëssen geschoss, dunn mat de Männer gefiller.
  D'Natashka huet sech drun erënnert, wéi si am véierzegzweet Joer e bësse laanscht d'Stroosse vum Krich hannert de Feindlinne wandert.
  Et war e barfuß Meedchen an engem einfachen Kottengkleed. Spadséiergank war einfach an agreabel. Summer gëtt e Kranz an dem Natasha seng wäiss, liicht gëllen Hoer gewéckelt. Bare Sole pricken Kiesel ganz agreabel. D'Féiss vum Meedchen si ganz gehärt, a si mécht guer net verletzt. A souguer Flaschenfragmenter si keng Angscht virun Mais.
  D'Natashka ass op sech selwer gaangen, als Scout. Si ass e ganz schéint Meedchen, an dëst kann fir d'Wuel vum Land benotzt ginn.
  Een ze verféieren, ze verdréien. Véierzeg-zweet ass awer schwéier fir Russland. No initialen Erfolleger bei Moskau, Leningrad, am Süden, huet d'Rout Arméi erëm ugefaang ze verléieren.
  Sowjetesch Truppen hunn bei Kharkov besiegt an de Kessel geschloen. An d'Nazie ginn schonn zu Voronezh. Natierlech bréngt dat d'Stëmmung net op. D'Meedchen, virun allem de Moien, huet de Broschür ofgerappt.
  D'Däitschen hunn just d'Erfaassung vun der imprägnabler Festung Sevastopol ugekënnegt. An e bësse méi fréi hunn se den Hierscht an Afrika gemellt, och déi onendlech Zitadell vun Tolbuk.
  Hei kënnt e Meedchen barfuß, trëppelt hir gehärte Sohle laanscht eng Fielsstrooss an denkt.
  Wat kéint nächst sinn? Wäerten d'Faschisten gewannen? No allem ass hir Kraaft aussergewéinlech grouss. Jo, d'Stëmmung ass verwinnt. D'Meedchen huet gekrasch:
  - Stalin lieft a mengem Häerz,
  Also datt mir d'Trauregkeet net kennen ...
  D'Dier zum Raum opgemaach
  D'Stäre blénken iwwer eis!
  D'Meedchen huet op eemol e Jong gesinn. E fair-Hoer, schéint Kand vu ronn zéng Joer. Schlank, natierlech, awer flott, a Shorts, a mat engem plakege Torso Schockela vu Sonnebrand.
  De Jong ass op d'Natasha gerannt. Hien huet geflüstert a geruff:
  - Faschiste léien! Maacht Iech keng Suergen, mir gewannen nach ëmmer!
  D'Meedchen huet resolut geäntwert:
  - Natierlech wäerte mir gewannen! Et kann net anescht sinn!
  De Jong huet geknackt a gesot:
  - Natasha, Dir wësst, de Kommandant warnt Iech net an d'Duerf vun Novoselovo ze goen. Do huet de Fritz en Ambush opgestallt.
  D'Meedche wénkt averstanen.
  - Merci fir d'Warnung. Awer wien liwwert den Notiz?
  De Jong huet virgeschloen:
  - Looss mech. Si kontrolléieren all Erwuessener, och Fraen. Mä e Kand kann duerch rutschen.
  D'Natasha huet eng Notiz aus hirem Hosen geholl an dem Jong iwwerginn, awer gläichzäiteg huet si gefrot:
  - Wat wann Dir gefaange gitt?
  De Jong, kuckt direkt an d'Ae, huet geäntwert:
  - Ech wäert, wéi Malchish-Kibalchish, Folter erdroen, a stierwen mat mengem Kapp héich.
  Natasha lächelt. An dunn ass si ënnergaangen. Ech erënnere mech wéi zwee Pionéier ongeféier zwielef Joer al vun den Nazie gefaange goufen. Si hunn d'Kleeder vun de Jongen ofgerappt an hir Hänn mat Drot hannendrun gebonnen an se plakeg a barfuß an d'batter Keelt gefuer. Dunn hunn si se duerch de Schnéi gefuer, an erëm an d'Hütt gefuer. Si si gefuer bis hir Eskorten zum Doud gefruer hunn. D'Pionéier waren net bequem, awer si hunn aushalen. D'Jongen sinn zimlech staark.
  Dann, gesinn datt de Frascht d'Pionéier net geholl huet, hunn d'Nazien ugefaang d'Kanner mat Feier ze verbrennen. A si hunn dat gelongen. Wéi de Béidler e rout-waarm Eisen op dem Jong seng blo Këscht ugewannt huet, huet de Jong geruff:
  Vive Stalin!
  Duerno goufe breet Metallstreifen, rout vun der Hëtzt, op de Jong seng blo, gehärte Sole applizéiert. D'Beüüglech Fra huet mat grousser Freed de Geroch vu gebraten Fleesch duerch d'Nuestrillen inhaléiert. De Pionéier huet nach eng Kéier geruff:
  - Roude Fändelen iwwer de Reichstag fléien!
  An huet seng Zong gewisen. Dunn hunn d'Nazien de Schrott mat rout-waarm Zang erausgerappt. De Pionéier ass u Péngschock gestuerwen.
  Jo, d'Faschisten hunn eng nei Uerdnung etabléiert.
  Si hunn ruppeg a grausam gehandelt. An d'Folter war konstant.
  D'Natasha werft nach eng Kéier eng Granat mat hirem bloe Fouss. Verstreet de Fritz a rifft:
  - Kann et Himmel op der Äerd ginn! Paradäis vum Kommunismus, an deem d'Land vun de Sowjets bléist!
  D'Zoya lancéiert och eng Granat mat hiren bloen Zänn a Chirps:
  - An d'Herrlechkeet wäert op d'Äerd kommen!
  Duerno gëtt d'Meedchen e ganz gutt geziilten Tour. Klappt Géigner aus. An huet nees Zänn.
  An da brennt den Augustinus. Knäppt d'Nazis eraus a rifft:
  - Fir d'Heemecht! Fir Stalin!
  An erëm huet si eng Granat mat blotem Fouss gehäit, d'Nazi verspreet. Staark d'Krieger geschloen.
  Loosst de Feind net erof.
  D'Svetlana werft och eng Granat mat hirem bloe Fouss. Faarwt d'Nazis a squeaks:
  - Éier fir eis russesch Meedercher!
  A wéi d'Krieger laachen. Et sinn schliisslech sou Schéinheeten, datt se tatsächlech fir d'Konkurrenz kënnen opgestallt ginn: Madame Universum. Hir Broscht si sou voll a fest zur selwechter Zäit. Also si si gär Sex mat Männer. Et begeeschtert se wierklech.
  Besonnesch wann d'Kierper gräifen an nach ëmmer d'Nippel knipsen.
  D'Natasha huet sech erënnert wéi si eemol vun der Police gesicht gouf. Et ass wierklech Klass. Wann e Mann mat enger Hoer Patt mat de Fangeren direkt an d'Gebärmutter krabbelt. Wéi wild spannend an agreabel.
  Dunn huet d'Natasha se all ëmbruecht. Wat soss mat der Police ze maachen? Mä deen, deen hatt gefillt huet, huet si och vergewaltegt, un eng Bänk gebonnen. Et ass sou cool Männer ze vergewaltegen.
  Duerno huet d'Natasha e fënnefpunktege Stär op der Stier vum faschistesche Kompliz mat engem rouden Eisen verbrannt. Esou solle mat den Nazien behandelt ginn
  D'Meedercher goufen ofgelenkt an ugefaang d'Nazien ze zerstéieren.
  Si drëschen den dréckende Fritz. A schloe sou e frantic an infernal Attack of.
  D'Natasha huet mat gesongen, d'Nazien ofgeschnidden;
  - Meedercher a grousser Nout! Wou bass du de Besëtzer wou!
  Jo, zënter méi wéi zwee Joer huet d'Rout Arméi keen Tank gläich wéi d'Nazien, an et ass net besser ginn. Am Géigendeel, d'Nazien drécken d'Rout Arméi.
  Zoya tweeted:
  - Kann eist Mammeland op Weltraumrouten sinn!
  A mat engem bloe Fouss wäert eng Zitroun lancéieren. Sou ass de Greyhound Meedchen.
  Augustinus huet op de Feind geschoss, gehäit;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Mir wëllen Stalin!
  An hie werft eng Granat mat blotem Fouss.
  Svetlana, schéisst, geet weider:
  - Fir datt se eis net konnten briechen, stei de Meeschter vun der Äerd op!
  An erëm flitt d'Granat, déi vum blote Fouss vum Meedchen geworf gëtt.
  D'Natasha huet e puer Zeilen ofgeschnidden an erausginn:
  - A briechen den Adolf!
  D'Meedercher hunn nach ëmmer d'Geleeënheet net opginn, d'Nazien ze besiegen. Den 3. August 1947 waren d'Schluechte voll amgaang.
  Zur selwechter Zäit hunn d'Nazis probéiert d'sowjetesch Truppen vun hire Basen ofzeschneiden, déi keng Zäit haten, iwwer den Don zréckzezéien. An deem wat hinnen ënner anerem souguer liicht gelongen ass.
  D'Gerda an hir Panzer-Crew stinn wéi ëmmer un der Spëtzt vun der Attack.
  Meedercher an Hosen a barfuß. Si schéissen sech a kämpfen.
  Et ginn zwee Autoe fir véier Krieger. Kompakt a ganz bequem, pyramidesch.
  D'Gerda dréckt op de Joystick a schéisst mat hiren bloen Zänn. An et trefft zimlech gutt. Den Turm vun engem sowjetesche Panzer ofgerappt.
  Da seet hien:
  - Ech sinn en Terminator mat Schnéi-faarweg Hoer!
  An hie laacht rosen ... Zitt sech wéi eng Marionett.
  Charlotte schéisst och. Ganz passend Hits a Brëll:
  - An dat grousst Räich, hu mir gesot net duerch Drift!
  A mat blotem Fouss, wéi dréckt.
  De 4. August ass ukomm, dës Kéier de waarmsten Dag vum Summer. Däitsch Panzer kämpfen op der Béi vum Don. Och zu Sukhumi gëtt et e Kampf. Voller Blutt an Zerstéierung. An déi Verréckten kënnen net zréckgedréit ginn.
  D'Charlotte an d'Gerda plakeg an engem Tank. Nëmmen dënn Hosen bloufen op hinnen.
  An d'Meedercher schéissen, briechen duerch déi véierandrësseg Panzer, déi versichen hinnen duerchzebriechen, déi sech wéi verréckten Hënn rennen. A ganz souguer dës Muppen, loosse mer soen, sou cool. A jidderee gëtt zerstéiert an dissektéiert.
  Dir kënnt hinnen einfach net no kommen.
  An d'Krieger sinn hefteg.
  . KAPITEL #11
  August 1955. Schéin Meedercher kämpfen géint d'Nazien. D'Däitschen drécken op Voronezh. D'Nazien probéieren d'Russen ze pressen.
  Natashka schéisst, schneid an de Reihen. An hie werft eng Granat mat bloe Fouss, de Feind verstreet:
  - Alles wäert super sinn!
  Zoya gëtt och e bëssche Tour op d'Nazien. De Fritz gemach. A geheien Zitrounen mat bloe Féiss.
  D'Meedchen huet geruff:
  - Et ass hyper!
  Hei huet si och den Augustinus geholl an d'Nazien geschloen. A si huet och déidlech Kraaft mat hirem bloe Fouss geworf.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  Loosst eis den Hitler zerbriechen!
  Dunn huet d'Svetlana e tödleche Granat mat hiren bloen Zänn geholl a geheit. D'Meedercher hunn d'Nazis geholl an ofgerappt, gezippt:
  - Dat ass super!
  D'Natasha huet aggressiv bemierkt:
  Mir sinn super Kämpfer!
  An erëm huet si mat blotem Fouss eng Granat gehäit. Dat ass ganz schéin.
  Zoya huet eng super Aarbecht hei. Dunn huet e bloe Fouss, e ganz schéint Meedchen, et gehäit an d'Nazien besiegt:
  - Mir wäerte ganz cool sinn!
  Dunn huet dat brennt Meedchen Augustinus et geholl a ganz schéin mat den bloen Zéiwen e Werp gemaach, d'Nazien an all Richtungen verstreet:
  Mir sinn all supergirls!
  Dann ass Svetlana e ganz schéint Meedchen, an esou eng Blond, mat bloe Féiss blénkeg Granaten. An d'Meedchen huet de Fritz geholl an ausgerullt, e ganz schéint Meedchen.
  Meedchen an Hosen. An hatt huet gekrasch:
  - Meedercher sinn anescht! A ganz rout!
  D'Meedercher sinn allgemeng ganz cool, an ëmmer barefouss.
  D'Svetlana, zum Beispill, ass am ganze Krich barfuß gelaf. An am véierzeg-éischt Joer ass si duerch de Bësch geplënnert. Et ass net déi éischte Kéier fir hatt. Si huet an enger Kanner-, Aarbechtskolonie barfuß geschafft an an engem liichte Prisongskleed bis zum Frascht. Spéider ass d'Meedchen souguer barfuß am Schnéi gelaf. Also Augustinus war an der Kolonie. Do konnten d'Meedercher bal plakeg am haarde Sibiresche Frascht schaffen.
  An et huet hinnen net Angscht gemaach. A wéi gutt ass et fir Meedercher barfouss duerch d'Schnéibunnen am Schnéi ze lafen. An datt kaal Fersen vu Frascht gebass goufen. Net esou grujeleg. Déi blo Sole si mat Mais bedeckt, an d'Meedercher goufen net verletzt, vun der Äiskrust.
  Si sinn sou ganz cool. Barefoot Meedercher sinn gelaf a mat Axen geschafft.
  D'Meedercher hunn eng ganz gutt Aarbecht gemaach.
  D'Meedercher ware ganz verréckt. Nach eng Kéier werfen se mat de bloussegen Zéiwe Granaten.
  A vun den Nazien geschloen. Ganz cool Krieger, muss ech soen.
  Meedercher werfen hir blot Féiss op de Feind.
  D'Natasha schéisst ganz genee op d'Nazien.
  A zerstéiert méi Fritz.
  D'Meedchen ass ganz schéin ... A ganz barfous a schéin Natasha, ganz aggressiv.
  Awer fir e Meedchen ass et néideg ze zerstéieren wat interessant ass.
  Hei ugefaang Oleg Rybachenko an Margaret Magnitnaya ze kämpfen.
  De Jong an d'Meedchen hunn d'Däitsch zerstéiert.
  Den Oleg Rybachenko huet ausgesinn wéi e Jong vun eelef. An d'Nazi zerstéiert. Oder déi, déi no Faschisten ausgesinn.
  De Bouf huet säi blot Fouss op de Fritz geheit. Zerklengert a gewonnen.
  An huet en Tour ginn.
  An d'Margarita huet de Fritz e bëssen staark geschloen.
  An d'Däitsch zerstéiert. An d'Meedchen huet ganz schéin gekämpft.
  An hatt huet hire bloe Fouss ganz schéin geworf. A zerstéiert de Feind.
  D'Margarita huet d'Däitschen ganz schwéier ëmbruecht.
  D'Nazien ware ganz séier fortgaang.
  Margarita, ganz vill zerstéiert de Géigner.
  Déi kaal Féiss vum Meedchen hunn esou de Réckgrat vun den Nazien ganz schéin gebrach.
  Meedercher sinn sou aggressiv.
  An de Bataillon geet no de Kärelen. Meedercher an Hosen, a ganz schéin. Attacken déi Däitsch, a ganz eifreg.
  Hir blo Broscht mat Rubin Nippel rësele. An d'Meedercher kämpfen mat extremem Drock. Si zerstéieren déi Däitsch. An d'Nazi-Truppen ginn op.
  An elo fänken d'Däitschen un zréck.
  D'Veronica werft eng Granat mat den bloen Zänn. Si huet d'Zaldoten zerquetscht an huet gekrasch:
  - Léift ass Liewen!
  D'Victoria huet e gutt geziilten Tour ginn. Si huet d'Géigner ofgeschnidden. A mat blote Féiss eng Granat gehäit.
  An dunn huet si gekrasch:
  - Eist Mammeland ass verherrlecht!
  Hei ass d'Juliana e ganz schéint Meedchen, an d'Fra vum Generol, wéi se eng Granat a Knuewel hëlt a lancéiert:
  - Genius Express!
  An dann déi rout-Hoer Anna. D'Meedchen ass sou cool an aussergewéinlech. Ech hunn de Fritz gekräizt, se ofgedämpft. An eng Granat ass mat bloussem Féiss erop geflunn. A verspreet Géigespiller.
  Dunn huet si gekrasch:
  - Hellege Russland vum Zar Joseph Stalin!
  An d'Meedchen wénkt mat hire Saphir Aen. An huet seng Zänn gedréckt.
  An dann d'Olympesch Spiller: en heroescht Meedchen lancéiert eng ganz Rëtsch Granaten mat blote Féiss.
  A verbreet an all Richtungen vum Floss Blutt mat den Nazien.
  Ëmmerhin steet e Bataillon vu kaalbeene Meedercher, a Shorts, un der Spëtzt vun der Attack an klappt d'Däitsch aus.
  Meedercher schéissen ganz präzis, awer si leiden net Verloschter. Wann e Meedchen plakeg ass an nëmmen Hosen huet, ass si praktesch onschëlleg. An et ass extrem schwéier ze kréien.
  Also déi Däitsch schloe keng Meedercher, weder mat enger Schuel, nach mat enger Kugel, nach mat engem Fragment. Also wat? Kampf ass Kampf!
  Veronica schéisst selwer. Et schléit de Géigner, a werft eng Granat mat bloe Fouss, a chirpt:
  - Et wäert e ganz coolt Spill sinn!
  A Victoria ass e Krieger-Kommandant. Wéi si hir bloe Këscht rëselt, a mat hire Scharlachroute Nippel e Blëtzschäin ausstraalt. An da werft e blot Fouss eng Granat.
  Break de Reie vu Géigner.
  D'Meedchen jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Ech sinn e Supergirl!
  An huet seng Zänn.
  An dann de Julian. Och e Meedchen vu rare Schéinheet. Wéi op d'Nazien ze schloen. Méi genee net vun den Nazien, mee vun den Däitschen, déi awer am Krich mat Russland oder der UdSSR sinn.
  An um Troun ass den Zar a President, deen de Keeser vum sowjetesche Räich gouf. An et ass super averstanen. An d'Zäit wäert kommen, wann d'Sowjetunioun déi vill Wopen vun de Sowjetrepubliken multiplizéieren.
  D'Yuliana huet mat engem bloe Fouss eng Granat gehäit a gekrasch:
  - Loosst et Stalin am Sowjetunioun Russland - Liicht!
  Si wénkt hir Saphir Aen.
  An dann kämpft d'Anna, dat rout-Hoer Béischt. An hien schéisst och extrem gutt.
  A verbréngt seng Zänn, seet hien:
  - Loosst et e kinneklecht Paradäis um Planéit ginn!
  An Olympias lancéiert eng Zitroun mat engem blot Fouss. Verstreet Géigner a gekrasch:
  - Herrlechkeet dem Zar an dem Vaterland!
  Dem Hitler seng Panzer konnten d'Béi vum Don erfaassen, an hunn sech no Südwesten gedréint, weider laanscht de Floss ze beweegen. Den Nazi-Fortschrëtt war relativ erfollegräich.
  Déi ganz Konfiguratioun vun der Front war hinnen zu Gonschten an et war schwéier Verstäerkungen fir d'Rout Arméi ënner däitsche Bommen ze transferéieren.
  Ausserdeem hunn d'Scheiffliger vum Drëtte Räich, déi komplett onschëlleg sinn, eng ganz efficace Waff erausgestallt, an d'sowjetesch Autoen mat engem laminarem Jet gerammt.
  Et war besonnesch effektiv wéinst der enormer Geschwindegkeet vun de fléienen Telleren. Wat mat bal all sowjetesche Fliger ophalen konnt.
  Déi schéi Meedercher Gertrude an Eva hunn op esou enger Diskett no sowjetesch Autoen gejot.
  Hei virun allem zwee Yak-11 Kämpfer attackéiert, a wuertwiertlech flaach.
  Dëst sinn d'Meedercher, si stinn net op der Säit.
  D'Gertrude huet de Joystick-Knäppchen mat den bloen Zänn gedréckt a gezippt:
  - Däitsch Gëtter sinn déi mächtegst vun der Welt!
  D'Eva huet och de Joystick mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn kontrolléiert an hir Zänn gebrëllt:
  Mir wäerten all d'Feinde an der Toilette drénken!
  D'Meedchen ass nach ëmmer eng Saach. Hei hunn ech zum Beispill e Pionéier geholl. Si huet dem Jong seng Kleeder ofgerappt an se mat Drot un d'Esp befestegt. Dunn huet si ugefaang de Kierper vum Pionéier ze cauteriséieren mat engem roude Poker um Spill. Ugefaangen mam Mo, dann op d'Këscht geplënnert. Huet dem Jong seng ronn Fersen net ignoréiert.
  Wéi d'Poker ofgekillt huet, huet d'Meedchen et erëm erwiermt, an d'Gertrude huet d'Zwiebelen opgehuewen.
  Dunn hu se geännert, an de Pionéier gouf vun hirem Partner frittéiert. De blonden Terminator Gertrude huet dem Jong och d'Wangen verbrannt. Kuerz gesot, keen eenzege ganze Sträif Haut gouf beim Pionéier verlooss.
  Dunn hunn si e grousst Feier geholl an opgemaach, de Jong gepfeffert, gesalzt an ugefaang ze iessen.
  D'Fleesch ass saftbar, mager.
  D'Eva, déi de Jong verschlësselt huet, huet bemierkt:
  - Dir wäert keng extra Kalorien op esou Liewensmëttel gewannen.
  D'Gertrude huet hir Fanger leckt, averstanen:
  Jo, et ass Qualitéit Fleesch. De Jong ass dënn, wiry, schlank. Dëst ass schéin ze iessen.
  D'Meedercher hu gär hire Pionéier giess. Zwee weider Däitscher koumen un. Huet d'Fest matgemaach. Literal Kannibalismus. A sou lecker, mat Gewierzer fir e Jong ze iessen.
  Eng vun den däitsche Fraen, Frida, huet bemierkt:
  - Mir hunn iergendwéi eng schwanger Fra gekacht. An dunn hunn si de Puppelchen am Bauch giess. Et ass sou lecker!
  An d'Meedercher hunn aus Laachen geplatzt. Folter a Kannibalismus, dat ass cool!
  Si hunn einfach, ouni Viruerteeler, eppes fir de Jong ofgeschnidden an all Stéck e klengt Stéck ofgeschnidden.
  Duerno hunn d'Krieger och Wäin gedronk - gemëscht mat Loftfaart Alkohol. Si giess saftbar Fleesch.
  Dunn hunn d'Krieger e bësse gedanzt. Duerno koumen e puer méi Schéinheeten an der selwechter Hosen. Si hunn ugefaang de Jong ze iessen. Si hunn säi klengt Häerz a verschidde Stécker geschnidden. A si hunn och giess.
  Dunn hunn si et geholl a si barfuß iwwer d'Kuel gelaf. Si sprangen, si sprangen. Dunn sinn si an den nächsten Deel gerannt. Do hunn si Männer ugegraff, mat hinnen wéi Déieren paréiert. An et war super.
  D'Weibercher si sou aggressiv.
  An elo verfollegen zwee Meedercher sowjetesch Fligeren. Si rammen den Tu-4, wouduerch d'Bommen a sengem Bauch explodéieren. A jidderee hält net op ze laachen. Wonnerbar Meedercher.
  A wéi se blo Fanger op d'Knäppercher vum Joystick drécken. Esou charmante Schéinheeten. Si hunn d'Kraaft vu Roserei an d'Flam vun der Leidenschaft. An plakeg Meedercher ginn Vertrauen an d'Victoire.
  Schlecht Meedercher schéissen wierklech sowjetesch Fligeren erof.
  D'Gertrude huet d'Eva mat engem Laachen gefrot:
  - Denkt Dir datt d'Bibel d'Wuert vu Gott ass?
  D'Meedchen huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Net!
  D'Gertrude huet mat offensichtlecher Iwwerraschung gefrot:
  - A firwat?
  D'Eva sot eescht:
  - Well den Himmel ass zolidd! Wéi e Spigel!
  An d'Meedercher hunn gelaacht. Et huet extrem witzeg ausgesinn.
  Gertrude huet logesch bemierkt:
  Awer trotzdem gëtt et e Gott!
  Eva ass averstanen:
  - Do ass den Adolf Hitler a säi Prophéit!
  An erëm hunn d'Krieger aus laachen geplatzt. Si si sou lëschteg an guer net domm.
  A si gär ze kämpfen. Oh, a vergewaltegt och Männer. Dëst ass hire Motto ....
  D'Gertrude, déi de sowjetesche Fliger erofgeschoss huet, huet gekrasch:
  - Mäi Mammeland! Ech ëmbréngen jiddereen fir Iech!
  Eva mat engem Grinsen vun Zänn bestätegt:
  - Ech och!
  A fonkelne mat Saphir Aen. Dës Krieger sinn cool. An guer net domm.
  Oder vläicht schlecht ... A ganz grausam. Hei hunn si eng Fra vu ronn drësseg an hirem Jong vun ongeféier zwielef gefoltert - net emol e Pionéier.
  Si hunn déi zwee op engem Rack opgehaang. An e Feier gouf ënnert kaal Féiss gebrannt. Ausserdeem, sou datt Dir d'Hëtzt entlaascht, awer Äre Verwandte wäert an d'Feier goen.
  Entweder d'Fersen vum Jong frittéieren, dann d'Meedercher.
  An d'Fra gouf souwuel geeschteg wéi kierperlech blesséiert. D'Mamm hir Broscht goufen och a Brand gestach.
  Jo, si goufen schwéier gefoltert. Meedercher Léift Feier.
  Zum Beispill, Jongen gär Folter. Och komplett onschëlleg.
  Maacht se einfach a Brand ...
  Oder an Saier getippt ... Eng aner Manéier vu Folter. Flog de Pionéier mat engem roude waarmen Drot, a schmiert et dann mat Dünger. Dëst ass souwuel schmerzhaf an humiliend.
  Pionéier goufen och mat Korbit a Kalk gesprëtzt. Ee, dës fiends-terminator Meedercher.
  D'Eva huet dräi sowjetesch Autoen getraff a bemierkt:
  - Hei gefoltere mir d'Leit... An et ass cool!
  D'Gertrude huet d'Zänn verstoppt, sot:
  - Et ass besonnesch flott e Jong ze folteren!
  Eva ass averstanen:
  - Ganz flott! Awer et ass och gutt e Meedchen ze folteren!
  D'Krieger ware sou frou hei.
  D'Gertrude huet véier russesch Fligeren erofgefall a gequitscht:
  - An et wäert eis super sinn!
  A si huet hir Zong gewisen.
  Meedercher am Allgemengen sinn sou schéin am Erscheinungsbild a rosen dobannen. Ee vun de Folter, déi d'Schéinheet benotzt huet, war. Hei hänkt Dir zum Beispill e Pionéier un de Féiss un d'Plafong, a befestegt eng Kette un seng Hänn. An Dir kritt elektresch. De Pionéier muss et mat Hëllef vun enger Press ophiewen. Fir d'Muskelen net ze briechen.
  An da gëtt et net genuch Kraaft an erëm Beats mat Stroum.
  Meedercher och gär wann Jongen d'Rad spin. Si hunn d'Bewegung e bësse verlangsamt, sou datt se mat Stroum geschloe ginn. Ganz beandrockend.
  D'Eva huet sech selwer gefrot:
  -Gëtt den Däiwel?
  D'Gertrude huet mat engem Grinsen geäntwert:
  - Op alle Fall - den Däiwel - et sinn eis!
  A béid hu geklaut wéi se wëllen. An d'Gesiichter wäerten weisen.
  D'Meedercher hu missen d'Flich vun däitschen Ugrëffsfliger ofdrécken. De blonde Krieger huet eng Granat mat blotem Fouss geworf. An en däitschen XE-377 erschoss. Dunn huet si gekrasch:
  - Genauegkeet hunn ech - onermiddlech!
  D'Zoya huet och ganz präzis eng Granat mam bloe Fouss geworf, a gequetscht:
  - Am Numm vum Rod! An Herrlechkeet fir Russland!
  Dunn huet d'Meedchen entlooss.
  An dunn huet och de rouden Augustinus genogel. Si ass en extrem schlau Meedchen. A mat den bloen Zänn huet si eng Zitroun lancéiert. En däitschen Ugrëffsfliger erofgefall.
  Et ass an der Loft gebrach nodeems se getraff gouf. A flammend Schutt hunn ugefaang op de Buedem ze falen.
  D'Svetlana huet och hire Bazooka gebrannt. Si huet e schnelle Jetattackfliger vum Drëtte Räich erof bruecht. An huet gekrasch:
  - Fir d'Herrlechkeet vum grousse russesche Land!
  Duerno hunn d'Meedchen hir blot Féiss nees eng mäerderesch Granat geheit. A ganz korrekt.
  D'Natasha ass och net verpasst. Si huet hir blo Broscht gerëselt, hir scharlachrout Nippel geblitzt a gequitscht:
  - D'Gréisst vum Land! Mir sinn Engelen!
  An d'Schéinheet huet hir laang Zong gewisen. An esou bewegt!
  D'Zoya huet och aggressiv gegrinst, a gejaut:
  - De Feind wäert net passéieren! Russland wäert zerstéieren ...
  Déi bloe Fanger vu gemeiselte Been werfen ganz präzis eng fatal an déidlech Granat.
  An dann huet de rosen Feier Augustinus ugefaang Kaddoe vum Doud ze geheien. E Meedchen mat engem groussen Häerz a laange Been.
  Eng Granat, déi vun enger bloer Ferse gehäit ass, flitt. A vun der Attack Fliger nëmmen Feier Spraydousen.
  An dann Svetlana ... Just wéi e bloe Fouss, wäert si lancéieren, an zerstéiert de Fritz.
  Vum Fliger sinn nëmmen Brochstécker verbrannt.
  D'Gerda an d'Charlotte hunn an engem rout-waarme Tank, komplett plakeg an hire Shorts, gekämpft. Sowjetesch Panzer hunn entgéintgesat.
  Gerda huet op de sowjetesche Auto geschoss an d'Rüstung gebrach. Si huet et geholl a gesongen:
  - Ech sinn dem Däiwel seng Duechter!
  D'Charlotte huet duerch d'Verteidegung vum T-54 gebrach an huet bäigefüügt:
  - Ech kann alles iwwerwannen!
  Déi däitsch Héichdrockkanoun ass eng ganz efficace Waff. Et ass fäeg aus enger ganz laanger Distanz ze penetréieren, an iwwerhëlt de sowjetesche 100mm op der T-54. Desweideren, russesch Autoen net déi neisten däitsch AG-50 U an all Wénkel penetréieren. Nëmme super-schwéier ISs kënne Problemer fir de Fritz verursaachen. Awer d'Tatsaach ass datt Isov extrem kleng ass, an d'baséiert Maschinn ass den T-54. An du kanns net dogéint streiden.
  D'Gerda dréckt d'Joystick Knäppercher mat hire bloe Fanger vu graziéise Been. Puncht e russeschen Auto vun enger Distanz a quietst:
  - Ech sinn e Kinnek deen Superman!
  An de Krieger weist eng laang, rosa Zong.
  Charlotte brennt och. A ganz apt. A schéisst sech selwer, mat der Roserei vun engem grousse Panther.
  An hien dréckt och de Joystick-Knäppchen mat den bloen Zänn.
  A rifft sech selwer:
  - Ech sinn e grousse super Klass Kämpfer!
  Weider schéisst d'Gerda schonn. Kalbluddeg Blond. Och wann d'Fra selwer temperamentell ass. Zum Beispill huet si e Komsomol Member op engem Pinien gekräizegt. Si huet selwer Neel an hir Hänn a Féiss gedréckt. Si huet hir blo Broscht gebrannt, an dunn mat rout-waarm Zänn hir Zänn gebrach.
  An elo brëllt d'Gerda:
  - Mir si wäiss Wëllef a kennen keng Barmhäerzegkeet fir jiddereen!
  An erëm schéisst d'Schéinheet ganz präzis. A schloen de Feind. Sou eng wonnerbar blondin. Geschwënn wäert si dat net maachen. Op en Neits ass de russeschen Auto vu wäitem duerchgebrach. Kënnen schloen. An zweehonnert Millimeter Rüstung wäert hatt net stoppen.
  D'Charlotte schéisst och a quietzt:
  - Ech sinn den héije Kinnek! Ech wäert Iech all zerstéieren!
  A mat bloen Zänn dréckt hien op de Joystick-Knäppchen. Déi rout-Däiwel huet de Pionéier gëschter gefoltert. Si huet de Bouf mat Brennnessel geschloen. Duerno hunn ech d'Bléiser mat Salz gesprëtzt. Dunn huet si de Liichter erausbruecht. Roude Flamen predatoresch hunn dem Kand seng Ferse geleckt. Hei ass e roude Kapp! Wéi Eekleges si ass. Just en hellescht Déier, dat jidderengem zerstéiert ouni Schued a Schwächt!
  Wéi och ëmmer, sowjetesch Meedercher äntweren d'Nazien.
  Warriors féieren selwer Feier. Si si kal-bluddeg a berechent.
  D'Natasha huet e Granat mat hiren bloen Zéiwen geheit. Söldner sinn an all Richtungen verstreet.
  D'Natasha huet gejaut:
  - All dat Onméiglecht ka bei eis richteg ginn!
  Och d'Zoya, mat den bloen Zänn, eng Zitroun eran. D'Nazien verspreet a gekrasch:
  - Jo, meng Mammeland ass dat hellegst!
  An d'Meedchen huet geknipst.
  An dann de flammende Augustinus, wéi een den Nazien mat blotem Fouss ënnerbrach. Verstreet se a verschidde a ganz wäit Richtungen. An tippt:
  - Ech sinn d'Wëssen vum Doud!
  A Svetlana huet eng Granat mat hirem bloe Ferse geschéckt. D'Nazi fléien an all Richtungen. Si stierwen ouni Hoffnung op déi geringsten Erléisung. A wéi graziéis Meedercher sinn.
  D'Svetlana huet sech ëmgedréit a gesongen:
  - Hei ass mäin neie Kampf! Ech gi mat Iech!
  Hei klëmmt e mächtegen däitschen Tank duerch d'Ruine. An dësem Fall, AG-100. Esou e Monster ass net esou einfach duerchzebriechen. Mee russesch Meedercher si prett fir esou eng Schluecht.
  A ganz passend schloen se vun engem Bazooka. D'Nazi haten e Kofferraum, also hunn se en geholl an en gekräizt. Et ass allgemeng wonnerbar.
  D'Natasha huet aggressiv geruff:
  - Loosst et Himmel op der Äerd ginn!
  An erëm flitt d'Granat, déi vun hirem blotege Fouss geworf gëtt. Dësen déidleche Kaddo vun der Annihilatioun.
  An da wäert d'Zoya et huelen an d'Nazien schloen. Wéi si se geheit an zerquetscht huet. An eng ganz kämpferesch.
  A mat bloen Zéiwen, wéi Granatapfel ze Neel. A kréien d'Nazien op d'Hornen.
  An den Augustinus schwätzt och un d'Nazien. An hir blo Ferse, wéi ëmmer, ass am Geschäft.
  Si huet d'Nazien wéi Kakerlaken an den Ecker verspreet. An hatt huet gekrasch:
  - Ech sinn e Roude!
  An dann och d'Svetlana, wéi si et hëlt, a schléit op d'Nazis. Et brécht a bluddege gehackt Fleesch, a quietzt mat wilde Roserei:
  - Ech sinn e rücksichtegt Meedchen!
  D'Waffestëllstand ass gebrach. D'Schluechte sinn nees voll amgaang, an de Fritz wäert de Voronezh stiermen.
  D'Natasha gëtt ëm. Eng Granat, déi mat bloe Fouss gehäit, flitt. Schéisst d'Nazis erof, a verspreet Géigner.
  Dann brült er daafend:
  - Ech sinn eng Blond, déi jidderee wäert zerstéieren!
  D'Zoya huet och op eng ganz originell Manéier bemierkt, d'Nazis ofgeschnidden:
  - An Hunnegblonden si cool.
  An eng Granat flitt vun engem bloe Fouss, a zerstéiert jiddereen.
  An dann schéisst den Augustinus. A ganz korrekt. Schéisst d'Nazis erof a rifft uewen op seng Lunge:
  - Ech sinn e super Meedchen.
  An déi blo Zéiwe vun de Been werfen och ganz adequat eng Granat.
  Also lancéiert Svetlana hir Outfit. D'Nazis mat dëser Linn zerräissen. An huet gekrasch:
  - Ech sinn de Banner vum Hellege Mammeland!
  An erëm gëtt eng Zitroun mat blotem Fouss gehäit.
  D'Meedercher kämpfen schwéier. Si kämpfen wéi richteg Helden. Si sinn voller Invincibility.
  Natashka brennt sech selwer, a fëllt d'Söldnerarméi mat Bläi. An hien huet keng Angscht virun Panzer oder Rakéiten.
  Och wann hei ballistesch Sprengkäpp fléien. Jo, sou rosen, an verzweifelt, alles kapabel!
  An eng Granat flitt vun engem bloe Fouss. A mat der Zerstéierung ass d'Zerstéierung an d'Vernichtung.
  Zoya gëtt och en Tour. Maach de Fritz aus. Hien huet seng Zänn, déi d'Faarf vu Pärelen sinn, a laacht:
  - Ech hunn eng Dame déi super mécht!
  An hir Grinsen vun Zänn sinn einfach déidlech.
  An den Augustinus zerstéiert och de Feind. A mows ouni Problemer. A bloe Fanger starten eng nei Granat.
  An d'Meedchen laacht:
  - Ech iessen Iech all!
  An dann brennt Svetlana verzweifelt. An et ass extrem energesch. Mowed Géigespiller. An eng ganz gutt geziilt Granat, mat enger déidlecher Fëllung, gouf mat blotem Fouss gestart.
  Meedchen brëllt:
  - Faschisten Draach Doud!
  An erëm e Lach. Déi véier Meedercher wäerten selbstverständlech ni opginn.
  An op anere Plazen attackéieren d'Nazien schonn.
  Besonnesch d'Gerd an d'Charlotte goufe verlooss fir de Kessel zou ze maachen - nëmmen zwanzeg Kilometer.
  An d'Meedercher schéissen sech ... Si sinn erstaunlech a ganz muskulär. Hire Kierper sinn einfach héchste Gusto a Kraaft.
  Awer d'Séilen si schwaarz ... Wéi Kuel oder nach méi schlëmm.
  Hei zum Beispill huet d'Gerda eng nei Folter geholl a komm. Véier Jonge goufe mat Drot un eng Stahlspëtz befestegt an e Generator ugeschloss. Der méi séier d'Rad spin, der schwaacher déi aktuell Hits. A wat méi lues, wat méi staark.
  Gewaltverhalen zu Gerda. D'Jongen, déi am Schweess drénkt, lafen, drécken d'Rad.
  An déi däitsch Meedercher aus dem Kuerf werfen d'Kuelen ënnert d'Barféiss. Gewaltverhalen bei Meedercher - soen näischt. Ganz grausam och.
  D'Gerda selwer laaft awer gär op waarme Kuelen.
  Hei huet si op e sowjetesche Panzer geschoss, den Turm geklappt a gesot, fleeschlech zu Charlotte gelaacht:
  - Hei ass mäi Numm vum "Snow Queen" grouss Sissy.
  Charlotte huet gelaacht. Si huet och de sowjetesche Panzer geschloen a gefrot:
  - A firwat?
  De blonden Terminator huet geäntwert:
  - Si huet e Won an e Paar Schong gefrot, fir datt si erëm géing hire Brudder Kai ronderëm d'Welt sichen. Wat ass falsch mam Barefouss ze goen?
  D'Charlotte huet d'sowjetesch Panzer erëm geschloen an huet geäntwert:
  - Et ass richteg! D'Meedche war scho gewinnt barfuß an am liichten europäesche Frascht ze goen. Konnt den Iwwergank iwwerlieft hunn. Si ass barfouss am Schnéi gaang an huet ni geschnëtzt!
  D'Gerda huet gelaacht a bemierkt:
  - Jo, a si ass ganz laang barfouss gaangen, well si ëm d'Halschent vun der Welt gaangen ass. Net Schong fir e Meedchen sinn e grousse Luxus.
  An d'Blond huet gelaacht. Am Wanter hu si esou Experimenter gemaach. Si sinn barfuß a bal plakeg e Jong an e Meedchen duerch de Frascht gefuer. Éischt zéng Minutten an an e waarmt Haus. Dann zwanzeg Minutten a fënnef Rescht an der Hëtzt. An dann eng hallef Stonn, an dann eng Stonn. An esou déi ganz Nuecht.
  D'Féiss vun de Kanner si vun der Keelt geschwollen. Awer d'Jongen sinn zimlech gehärt, si hu benotzt fir Schong nëmmen a kale Wieder ze setzen.
  An dunn sinn d'Barfuß-Pionéier iwwer d'Kuel gefuer. Obwuel d'Fersen vun de Kanner gro ginn sinn, si se lieweg a verbrannt wéi gewinnt. Wat duerno mat de Gefaangenen geschitt ass, huet Gerda sech net erënnert. Si ass gaang fir ze kämpfen. Jiddefalls haten déi véier hir Schong zënter dem 41. Joer, wéi se ugefaang hunn an der Wüst ze kämpfen, an der Arméi vu Rommel net undoen. Dëst sinn déi coolst Meedercher.
  Hei nach eng Kéier d'Nazien attackéieren. D'Meedercher treffen d'Nazien mat gutt geziilten Schëss, schloen d'Géigner aus.
  A si werfen d'Granate mat bloussem Féiss.
  Allerdéngs sinn d'Krieger mat eppes anescht komm. Hei hu si zum Beispill den Stroum geholl an ugeschloss. A si hunn d'Nazien mat elektreschen Entladungen geschloen. An d'Meedercher selwer hunn hir Fersen frittéiert.
  D'Fersen vun de Meedercher si sou ronn, rosa, ganz agreabel fir ze kucken an ze beréieren.
  D'Däitschen an d'auslännesch Divisiounen ware sou erschreckt, datt si sech zréckgezunn hunn ...
  D'Natasha huet hir Lippen leckt, bemierkt:
  - Merci Gott Svarog!
  D'Zoya ass domat averstanen:
  - Dëst ass wierklech e grousse Gott! Awer de Jesus ass och e grousse Gott! Also d'Zukunft ass eis!
  An d'Meedercher hunn sech géigesäiteg geknipst.
  Den Augustinus huet d'Zänn gebastelt a proposéiert:
  - Solle mir eppes drénken? Zum Beispill e gudde Wäin, dee mat Hef schaummt!
  Svetlana huet begeeschtert opgeholl:
  - Dat ass et! Wäin mat Gewierzer! Et verbrennt Fett sou gutt!
  Natasha huet gelaacht.
  Mir hu kee Fett! Mir sinn allgemeng Krieger mat Kierper wéi Goss Stol!
  Zoya huet geruff:
  - Da kënnt d'Victoire sécherlech bei eis!
  Augustinus ass mat dësem honnert Prozent averstanen:
  - Mir wäerten definitiv Gléck hunn! Och wann de Krich scho säit fofzéng Joer leeft!
  D'Natasha huet d'Aen gerullt a gekrasch:
  - Dat ass Horror!
  An d'Meedercher hunn sech synchron gekräizt.
  . KAPITEL #12
  Dem Hitler seng Loftfaart huet probéiert d'sowjetesch Positiounen ze bombardéieren. Si huet se wuertwiertlech gedréckt an zerstéiert.
  Eng eenzeg TA-500 Bomm huet eng ganz sowjetesch Fabréck ofgerappt. An dat waren zerstéierend Schlag.
  Un der Spëtzt vun esou engem Fliger stinn: Helga, Margaret a Gala.
  An dës Krieger drécken d'Knäppercher vum Joystick mat hiren bloen Zänn, schéckt Bombe Kaddoe vum Doud un de Feind. A zerstéiert de sowjetesche Verteidegungspotenzial.
  E Versuch vu russesche Kämpfer fir unzegräifen endet am Ausfall. Däitsch drësseg-millimeter-Kanounen schéissen sowjetesch Fligeren einfach erof.
  An hei kënnt Dir net géint dem Hitler seng Muecht streiden: d'Nazis si just Terminatoren!
  D'Meedercher laachen an erënnere sech wéi se de Pionéier um Rack gefoltert hunn, an hien mat prickelegen, rouden Drot geschloen hunn. An hien huet sech gekrasch a gekrasch vu wilde Péng.
  A jidderee huet hien geschloen, geschloen, an dunn goufen d'Kanner hir Ronn Fersen um Béier gebrannt.
  De Jong vum Péng Schock elo an dann verluer Bewosstsinn. Hie gouf selwer an erëm duerch den Drot bruecht.
  Bis se zum Doud gefoltert goufen.
  Esou ass d'Triad vu Meedchen Pilote vum Drëtte Räich: Helga, Margaret a Gala.
  Si sinn erëm geklomm, wéi eng Mouk op déi widdert Nazien. D'Meedercher vun der Rouder Arméi begéint si mat mächtege Schlag.
  Si hunn d'Nazi mat präzisen a gutt geziilten Schëss ewechgeschloen, an dann och mat Schnéien mat bloe Féiss mat Granaten.
  D'Meedercher hunn hefteg gekämpft.
  Mä de Kampf war ganz schwéier. Ee vun de Pionéier hat de Kapp ofgeschloen. Awer d'Natashka huet de Jong op d'Lëpse Kuss gemaach a gekrasch:
  - Dir wäert zu Iria am Häerz vu Rod sinn!
  An nach eng Kéier, wéi hien mat blotem Fouss eng Granat werft. Däitsche Panzer fält ëm. An hir Roller dréinen erschreckt, mat engem Rattel a Metall.
  Alles geet ganz gutt.
  Meedercher sinn aussergewéinlech Athleten a Krieger. Wann se scho kämpfen, da vergläicht näischt mat hinnen.
  D'Zoya werft och eng Granat mat hirem bloe Fouss a seet:
  - Wäissrussland wäert sech net ënner den Nazien béien!
  Den Augustinus schéisst och a seet mat rosen Roserei:
  - Ech sinn e Krieger deen ni béit! An och de verréckten Satan wäert helleg Russland net kippen!
  An déi gebierteg Zänn vum brennege Krieger blénken wéi grouss Pärelen.
  An d'Svetlana schéisst och. Et räisst d'Nazis ewech, a bréngt seng net manner grouss an aggressiv Zänn:
  - Ech ginn net ënner dem Faschismus! Herrlechkeet fir kommunistesch Russland!
  An all véier Meedercher ruffen am Chouer:
  - Herrlechkeet un déi nei Uerdnung vun de russesche Demiurge Gëtter!
  A mat blote Féiss werfen se déidlech Uklo! An et ass super!
  Enn August 1947 ... D'Däitschen konnten endlech hir fortschrëttlech Tentakelen verbannen an déi Deeler vun der Rouder Arméi ofschneiden, déi westlech vum Don waren.
  D'sowjetesch Truppe hunn géint d'Nazien gekämpft, déi elo komplett ëmkreest sinn. Awer si hu ganz dapper gekämpft.
  E ganze Bataillon vu Meedercher huet d'Attacke vun de Fritz zréckgezunn. Schéin a curvaceous Krieger hu léiwer nëmmen an Hosen ze kämpfen.
  An dëst huet hinnen fantastesch Eegeschaften a Vitalitéit ginn. A wéi eng attraktiv Krieger wa se hir blo Broscht rëselen. An d'Nippel vun der Këscht si sou scharlachrout a glänzend.
  D'Meedercher kämpfen a widderstoen den Ugrëff vun der schwaarzer Infanterie of. Et gi vill Afrikaner an der däitscher Arméi. Geheien se ewech wéi Kanounefudder. An et gi vill Indianer.
  Obwuel d'Däitschen keng Zäit haten fir Indien z'erfaassen, sinn e puer vun de Vertrieder vun dësem Vollek vun de Brite fir d'Schluecht geliwwert. Fir ze verhënneren, datt se Onofhängegkeet kréien.
  An déi Däitsch kommen nach weider. Afrikaner an Araber ginn opginn ... Kämpf kachen wéi an Ueleg ënner engem Feier vu kolossale Proportiounen.
  D'Angelica ass e brennt Meedchen, an de Kommandant vum Batailloun, werft eng Granat mat hirem bloussem Fouss a rifft:
  - Net ee Schrëtt zréck!
  Malvina, e Meedchen mat gëllenen Hoer, hëlt op:
  - Maacht Iech net zréck a gitt net op!
  An hien werft och eng Granat mat blotem Fouss.
  Da rëselt d'Meedchen hir blo Këscht.
  Gejäiz a wonnerschéin Oksana, de blonden Terminator. A werft eng Zitroun mat bloen Zänn:
  - Mir wäerten de Feind net op Stalingrad erlaben!
  Angelica, rëselt hir plakeg, seet mat voller Broscht:
  - Natierlech wäerte mir net!
  An erëm flitt eng Granat, déi vu bloen Zéiwe geworf gëtt. Wat Sträit Géigespiller.
  An dann huet Akulina aus engem Bazooka gebrannt. Och e barfuß Meedchen mat blonden Hoer.
  A mat sengem bloe Ferse schéckt hien eng Granat. Wéi d'Nazien an all Richtungen ze verspreet.
  D'Meedchen huet gesot:
  - Loosst et Liicht an Himmel sinn!
  D'Oksana huet sech ëmgedréint an huet d'Schwaarz Kämpfer ofgeschnidden:
  - Jo, Russland ass berühmt!
  An erëm huet si mat blotem Fouss eng Granat gehäit. D'Blond ass am Kapp. Si gouf eemol vun den Nazie gefoltert. Si hunn déi blo Sohle vun de Féiss vum Meedchen mat Ueleg verschmiert. An op enger Distanz gouf e Brazier opgestallt. D'Feier huet d'Meedche bal d'Sohle beréiert, déi glänzend vun Ueleg.
  D'Oksana war ganz verletzt, awer si huet d'Zänn gebrannt an huet gedauert. D'Däitschen hunn ongeféier zwanzeg Minutten drop geschoss. Si hunn Blasen op de Sohle hannerlooss. Eng Woch laang si si gaangen, an d'Folter ass erëm weidergaang.
  Oksana gouf all Freideg op engem Brazier frittéiert, a e Méindeg hunn si si mat Gummischlauch geschloen, a Mëttwoch hunn se en elektresche Stroum duerch hire Kierper bruecht. Si hunn mech dräimol d'Woch gefoltert. Desweideren, bal ouni Spuren op de Kierper ze verloossen.
  D'Meedchen huet esou véier Méint gedauert, awer huet den Nazien näischt gesot. Duerno gouf si an den Doudslager geschéckt. Awer um Wee huet Oksana et fäerdeg bruecht ze flüchten.
  Natierlech ass hiren Haass un d'Nazi grouss. Wéi eng Folter gouf géint hatt benotzt.
  Oksana huet eng Granat mat hirem blot Fouss geheit. Si huet d'Araber an all Richtungen verstreet. An ech erënnere mech.
  Wann bloe Sohle vum Feier geleckt ginn, fillt et sech wéi wann Dir a kachend Waasser getippt sidd. De Schmerz ass scharf a verlängert. D'Ueleg verbrennt d'Haut net, an d'Hëtzt gëtt vu beruffleche Bügel geregelt. An et deet wéi, et deet vill wéi.
  Oksana an dësem Moment probéiert eppes abstrakt virzestellen.
  Wéi si eng Prinzessin ass. A si gouf gefaangen. A féiert zur Ausféierung. Natierlech musst Dir barfouss am Schnéi goen. An Fersen baken.
  Awer d'Prinzessin geet mam Kapp héich. Si gëtt net op a wëll net opginn. Obschonn hatt nëmmen een zerräissen Sack un den Hëfte huet. An e gutt geformte Kierper ass kaum bedeckt. An honnerte vu Männer a Jongen kucken op hir a weisen souguer hir Zong.
  Awer déi barfuß Prinzessin ass net ongenéiert. Hie geet bei sech selwer, geet houfreg mat der Broscht eraus a séngt souguer;
  Gemoolt Raum schwaarz düster Luucht,
  An et schéngt, datt d'Stären an hire Bunnen däischter sinn!
  Ech wëll Léift, als Äntwert héieren ech - nee,
  D'Häerzer vun de Liebhaber sinn a Schmieren gebrach!
  
  Ech bieden dech, mäi Prënz, komm bei mech,
  Ech hunn Ozeanen vun Tréinen an Trauer gekrasch!
  Break all d'Kette vu Viruerteeler,
  Ech wëll datt Dir de Leit d'Wourecht seet!
  
  Léift ass méi wichteg wéi Pflicht a Krounen,
  Wann et fir Iech néideg ass - ech verroden d'Vaterland!
  An ech wäert meng Léifsten op den Troun setzen,
  Schliisslech ass mäi Prënz mir méi léiwe wéi d'Liewen!
  An da klëmmt si op d'hëlze Trapen op de Stee. Nom kalen, brennende Schnéi erliewen hir bloe Féiss d'Gléck vum Touch vun der Eech.
  E risege Bügel, an engem roude Hoodie, schärft eng Axt. D'Stolblatt blénkt an der frostiger Januar Sonn. Eng Bettel, barfuß Prinzessin, kënnt lues a lues op d'Schnëtt.
  D'Beüüm kuckt op hir an d'Enttäuschung gëtt a sengen Ae gelies. Hien huet gehofft datt d'Kat de räiche Kleed a Bijoue vun der Prinzessin kritt.
  Awer all d'Kleeder, d'Schong, d'Bijouen vun der August Persoun goufen während der Razzia ofgerappt, se an engem gemeinsame Koup gesat.
  D'Prinzessin wollt dunn vergewaltegt ginn. Mä de Kinnek wollt et selwer probéieren. A maacht hatt Är Konkubin. Awer si huet den Eruewerer sou gebass, an huet sou schmerzhaft hire Knéi op d'Liewe geplënnert, datt hien d'Fäegkeet verluer huet fir e Mann fir eng laang Zäit ze sinn.
  Dofir sollt d'Prinzessin higeriicht ginn. Si war bal mam Doud komm, an der Hoffnung, Gléck an engem anere Liewen ze fannen.
  Mä et war nach fréi.
  Den Herald huet d'Uklo gelies. Hei, wat der Prinzessin net zougeschriwwen gouf. An Hexerei, an Zauberer, an d'Verféierung vun Säit Jongen, a Mord an Incitation zu Krich. Eréischt um Enn krut si e Versuch op de Kinnek presentéiert.
  An et ass kal esou hallef plakeg an der Keelt a Wand. An ech wëll datt alles geschwënn op en Enn geet.
  Allerdéngs huet si vergeblech gehofft, datt si einfach de Kapp ofgeschnidden gëtt. D'Urteel seet, datt amplaz mënschlech entkapselen, d'Prinzessin ëffentlech Folter ausgesat gëtt. A si wäerten hir gefoltert bis se ofleeft.
  Zwee Assistent-Héichleiter sprangen op d'Prinzessin. Si hunn hire Sack ofgerappt an si komplett plakeg gelooss. Duerno hunn se hir Hänn gedréint, si op de Rack gezunn. Si hunn ugefaang méi héich ze klammen, an d'bloe Féiss vun der Prinzessin goufen un de Block ageklemmt. Scharf lass goen, d'Gelenker verdreift. An dann sinn d'Peitschen aus der ganzer op de muskuläre Kierper vun der August Persoun gefall.
  D'Meedchen huet d'Zänn méi haart gekräizt.
  Jo, Oksana huet eng entwéckelt Phantasie. Dat kann si sech virstellen.
  An elo werft en mat blotem Fouss eng Granat. An hien verspreet d'Nazien an all Richtungen, räissen hir Äerm a Been of.
  D'Meedchen huet kolossal Beschleunegung an Ëmfang.
  A schliisslech ass de Bataillon vu Meedercher mat bloe Been a bloe Broscht uewen!
  Si ginn ni op a kämpfen wéi Adler.
  August ass ënner massiver Beschoss vun der Nazi-Artillerie gaangen. D'Nazien hu probéiert d'sowjetesch Eenheeten ofgeschnidden iwwer den Don ofzeschléissen. A souguer eng Offensiv op der Taman Hallefinsel entwéckelen.
  D'Schluechte raschten, an d'roude Krieger hunn sech net zréckgezunn. A wann déi Däitsch fortgeschratt ass, dann op Käschte vun kolossale Verloschter. Allerdéngs sinn d'Schluechte bis elo méi ënnert dem Diktat vun den Däitschen stattfonnt. Si sinn no vir gaang, awer lues. Rostov-op-Don ass gefall, an d'Nazis sinn an de Kaukasus gekräizt. D'Tierken hu probéiert och weiderzekommen.
  D'Kämpf waren an der Géigend vu Jerevan amgaang. Do huet och e Fraebataillon géint d'Osmanen gekämpft.
  D'Meedercher, déi hir Muskelkierper ausgesat hunn, an nëmmen Hosen, reflektéiert d'Superior Kräfte vun der Tierkei.
  D'Krieger Xenia kämpft. Bal komplett plakeg. Gesonde, kaal Knéien hunn d'Fielsen getraff. Mat blotem Fouss werft d'Meedchen eng Granat an dout d'Tierken. Bréngt seng Zänn.
  Gëtt en Tour, mëscht d'Osmanen erof a seet:
  - Ech sinn e Krieger deen iwwer Är Agressioun ass!
  Déi cool Krieger Vladlena schéisst och ganz genee.
  Schéint Meedchen, d'Tierken ofschneiden. A verzweifelt widderstoen, huet de Krieger geholl an eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gestart.
  Si huet d'Osmanen an zerräissen Fleeschstécker gebrach.
  Dunn huet d'Meedchen geruff:
  - Ech sinn eng couragéiert Schéinheet!
  D'Xenia werft och eng Granat mat dem blotege Fouss. An d'Tierken kréien ënnert d'Oueren.
  D'Meedercher sinn allgemeng excellent Krieger. Si sinn sou hell a rosen. Hir Muskelen glänzen aus Spannungen.
  Hei ass d'Alenka e Meedchen, bal komplett plakeg. Och blo Zänn werfen e fatale, schiedlechen Element. Tierken sinn an all Richtungen verstreet.
  D'Meedchen grinst a laacht dout, a weist hir Zong:
  - Ech sinn e Stär mam Numm Sonn!
  An d'Schéinheet winkt mat engem ganz schlau Look. Verzweiflung Schéinheet an loftiness vun geduecht an et.
  Xenia schléift och net. Geheescht eng Granat mat blotem Fouss. A wéi Fläschen, déi vun engem Vëlo erofgefall sinn, fléien déi doudeg Tierken an all Richtungen.
  D'Ksenia ass scho Kapitän vu Rang.
  Si erënnert sech wéi de Suvorov d'Osmanen zerquetscht huet. Net e gewéinlecht Meedchen. Jo, et war sou datt d'Iwwerhand vun der Tierkei besiegt goufen.
  Hei flitt nees eng Granat, déi mat blotem Fouss geworf gëtt. An d'Tierken stierwen erëm.
  D'Osmanescht Räich huet sech trotzdem no Zécken op d'Säit vum Drëtte Räich geholl. Ee, vill honnertdausende vun Tierken sinn schonn an dësem Krich gestuerwen. Bis elo konnten d'Osmanen nëmmen Batumi erfaassen an Yerevan ëmginn. Awer dann konnt d'Rout Arméi d'Haaptstad vun Armenien spären.
  A Schluechte kämpfen sowjetesch Panzer zum gréissten Deel mat briteschen an amerikanesche Panzer, déi op Kreditt un d'Tierkei verkaaft ginn. Gutt, och däitsch veroudert.
  Hei gëtt souguer den T-4 fonnt.
  Hei ass d'Ksenia, déi adequat eng Granat mat hirem bloe Fouss werfen an esou en Auto ausschloen. Dunn huet si geruff:
  - Am Numm vun der sowjetescher Technologie!
  Vladlena huet och d'Tierken en Tour ginn. Si hunn eng Granat mat blotem Fouss geworf, d'Osmanen ëmbruecht.
  D'Meedercher si ganz knaschteg.
  Hei schéisst Varvara op de Panther aus engem Bazooka. D'Meedchen ass och ganz schéin an nëmmen an Hosen.
  Ganz sexy an haart ausgesinn.
  Wéi esou eng Schéinheet dréckt, ginn d'Bierger vu Läichen op eemol erop. Hei ass d'Meedchen.
  Wierklech e terminator vun terminators.
  An dann erëm, mat bloe Fanger, wéi hien dréckt an dréckt. D'Nazien hunn honnertmol méi schwéier wéi virdrun. An d'Meedchen schéisst an drëschen ëmmer d'Tierken.
  D'Osmanen decidéiert Revanche ze huelen fir all Kricher verluer mat Russland. Also gi se geschloe ginn.
  D'Meedercher verbrennen sech selwer a verbrennen.
  Barefoot Barbara, brécht:
  - Kann de brillante Stalin liewen.
  Obwuel Enn August 1947 am Haff ass, an Stalin huet säi Gléck fir méi wéi zwee Joer verluer. Jo, ouni Gléck vum Leader vun der UdSSR verlount all Resistenz falsch. An d'Feier vum Krich blénkt Kapital.
  Hei ass d'Meedchen Marusya, ganz grouss a gesond, mat hell blond Hoer. Si huet et geholl a mat blotege Féiss eng ganz Rëtsch Granaten geschéckt. En amerikanesche Sherman erschoss. An huet gekrasch:
  - Jo, fir Russland vum Kommunismus!
  An hir Kleeder besteet nëmmen aus Hosen. Cool Meedchen. Sou frësch.
  An hei ass en anert Meedchen Anastasia. Et werft och eng tödlech Granat, mat engem explosive Pak geschrauft. An d'Tierken kréien e staarke Schlag an d'Gesiicht.
  D'Anastasia chirpt a rëselt hir blo Broscht:
  - Ech sinn e Krieger vum Liicht!
  D'Ksenia lancéiert eng Granat mat hirem bloe Fouss. Hien schléit d'Tierken, a kibbelt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Mir gewannen! An ni opginn!
  D'Alenka bestätegt, huet och eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf:
  - Net! Mir wäerten ni opginn!
  A gëtt d'Schlaang fir d'Tierken.
  Vladlena mowt d'Osmanen erof a seet:
  - Mir sinn op der herrlecher Strooss vu Suvorov!
  A weist seng laang Zong!
  Féiert d'Feier an Akulina. Schéin blond. Wéi den Tierk sech selwer zerstéiert. Dir gefall just verléift. Hie krabbelt sech a krabbelt.
  A winks an engem Wahnsinn.
  Hei ass hire bloe Fouss erëm eng Granat ze werfen. An de Mäerder flitt iwwer d'Osmanen. Net hinnen eng Chance ginn.
  Och d'Angelica, dëse rouden Däiwel geet net zréck. An och extrem adequat klappt d'Tierken. An hire blote Fouss funktionnéiert ganz konstruktiv. A klappt Blutt wéi Stëbs aus Teppecher.
  An da kënnt grouss-Kaliber Artillerie an d'Schluecht. An dreschen op d'Tierken.
  Awer d'Meedercher an Hosen si super.
  Nicoletta kämpft och. D'Meedchen ass bal plakeg. Barefoot a ganz schéin. Hien kämpft och hefteg. An zerstéiert d'Tierken.
  Hei huet si de "Churchill" iwwerginn, deen d'Osmanen op Kreditt kaaft hunn. D'Meedchen laacht:
  - Ech sinn eng wonnerbar Schéinheet! Obwuel ëmmer barfouss!
  A mat sengem bloe Ferse wäert hien eng Granat werfen.
  An duerno wäert d'Meedchen erëm eng déidlech Granat werfen, wilde an diabolesch Kraaft. An et schléit ganz schwéier. An dann huet d'Meedchen eng Granat aus engem Schlaang gestart.
  Si huet de Feind ofgerappt a gekräizt:
  - Éier dem grousse Kommunismus...
  An elo sinn d'Tierken aus dem Damp. Kann net Yerevan huelen, an d'Approche mat Läichen ausfëllen.
  Ganz Enn vum Mount August 1947. Hot Meedercher an domm ... D'Däitschen hunn d'Offensiv temporär suspendéiert. D'Rout Arméi ass och net gär ze kämpfen. Am sechsten Joer vum Grousse Patriotesche Krich brauche mir Pausen tëscht Feindlechkeeten fir eisen Otem opzehalen an nei Kräfte ze bilden.
  Iwwerall wäerten och d'Däitschen, mat der Versuergung vu Mannerkraaft an Alliéierten an Afrika, Europa an am Mëttleren Osten, net genuch fir virzekommen.
  An d'Natasha huet et geholl an e bësse gepischt. An hatt huet et natierlech mat den bloen Zänn gemaach.
  Zum Beispill iwwer d'Gerda ass et nach ëmmer interessant ...
  Déi kleng Gerda ass no hirem genannte Brudder Kai sichen. Awer si wousst net wou hie war. A sech net op den Norden, mä an de Süden. An dunn huet si bedauert, datt si komplett nei rout Schong undoen huet. No e puer Stonnen hunn si hir Been reiwen. Dunn huet d'Gerda hir deier Schong ausgemaach, de Wand ofgebrach an hir Schong un engem Haken hänke gelooss.
  D'Wieder war Fréijoer, waarm, Dir kënnt barfuß mat Freed spazéieren. Si ass net e ganz räicht Meedchen, an am Summer ass si dacks barfuß gelaf. True, nom Wanter sinn hir Sohle méi mëll a mëll ginn.
  Geschwënn, laanscht d'Strooss trëppelen, huet d'Meedchen ugefaang Onbequemlechkeet vu klenge Kiesel a Sand ze erliewen. A fir et méi mëll ze maachen, hunn ech op d'Gras gedréint. Do war et méi einfach. Awer no e puer Stonnen hunn d'Sohle scho gebrach.
  A virun allem wollt ech iessen. An d'Meedchen huet nëmmen e puer kleng Penny an der Täsch.
  Trotzdem huet d'Gerda sech am nächsten Duerf e Brout kaaft an et mat frëschem Waasser aus der Brunn opgeschriwwen, an ass direkt an engem Heestapel ageschlof.
  Den nächsten Dag hunn hir kraazt, blo Sohle gejot. Ech wollt iessen. D'Meedchen ass bei sech selwer gaang, fillt hire Kierper no enger cooler Nuecht erwiermt. D'Been hunn e bësse wéi.
  D'Gerda ass eng Zäit laanscht d'Strooss gaangen, awer hir Sohlen, déi nach keng Zäit haten ze härten, hunn erëm schmerzhaft ugefaang ze jucken, an dunn ze glanzen. D'Meedchen ass op d'Gras gaangen. Mee hei ass et méi lues ze goen an och net ze agreabel fir gepunzelt Been.
  D'Meedche mat Schwieregkeeten erreecht de Baach. Ech hunn déi erofgefallene Been do erofgesat an se ofgekillt. Ech hu geduecht Schong unzedoen. Mee et ass schued esou eng Neiegkeet erof ze schéissen. Si wollt se wierklech dem Kai weisen. Seng nei Schong ze bewonneren.
  Dunn huet d'Meedchen erëm ugefaang ze Fouss. Ech war verzweifelt ze iessen.
  Iergendwéi koum d'Gerda an d'Duerf an huet méi Brout kaaft. Awer d'Kupfermënzen waren aus.
  An d'Meedchen huet geduecht. Wou Sue fir Iessen ze kréien. Si gouf ugebueden deier, marokkanesch Schong ze verkafen, awer d'Gerda huet resolut dementéiert. Si wäert an hinnen ze Kai schéngen. Bis dohin, kënnt Dir Sue maachen?
  D'Gerda am nächste Duerf huet offréiert Holz ze schneiden. Si hunn hir eng Axt ginn. D'Meedchen huet e bësse gehackt, awer si war sou erschöpft, datt si nom Iessen direkt ageschlof ass.
  Dunn huet d'Gerda ugebueden Gänsen ze kréien. Awer doduerch huet d'Meedchen e ganzen Dag verluer.
  Um Enn huet si decidéiert just ze bieden. Allerdéngs hunn d'Baueren direkt hir roude Schong gemierkt. Wéi, et ass kloer direkt net e Bettler Meedchen, well si sou eppes dréit.
  Um Enn huet d'Gerda decidéiert hir Schong ze verkafen. Allerdéngs huet si missen an d'Stad goen. Dem Meedchen seng Been hu sech séier gehärt, an et war bal schmerzlos laanscht de Wee ze goen.
  Okay, d'Gerda huet decidéiert datt se och ouni d'Schong fir de Kai wënschenswäert wier.
  Verkaaft un engem Händler, kritt e puer Sëlwermënzen. Ech hu mir e Leinwandbeutel kaaft a si wéi en Bettler laanscht d'Stroosse vun Europa gaang. Mir mussen e Brudder fannen. An d'Meedchen, héieren, datt am Süden si meeschtens Jongen a Sklaverei verkafen, ass do gerannt.
  Richteg, d'Meedchen war schlecht orientéiert an ass laang an Däitschland wandert. Bis den Hierscht kënnt. Okay, dem Meedchen seng blo Féiss waren gehärt, wéi d'Houwen vun engem Päerd, allerdéngs hunn d'Jackelen gejot. Mee all Dag ass et ëmmer méi kal ginn.
  An dobausse schlofen ass onwuel. Nuets huet souguer dem Gerda säi Kleed gefruer a si huet et mat Schwieregkeeten ofgerappt. Muss eppes maachen. Et huet schonn ugefaangen ze schneien. An engem liichte Kleed freet d'Meedchen op de Knach, an hir blo gehärte Been briechen d'Äiskrust.
  D'Gerda, fir net ze schlofen an eng schéin Nuecht net erwächen, am Süde vun Däitschland blouf fir de Wanter an engem Haus fir d'Fauscht ze déngen. Dofir huet si misse schaffen, d'Haus botzen, d'Kéi mëllen a villes méi. Awer d'Meedche gouf gefiddert an en zerräissene Mantel an Holzschong ginn.
  Wéi d'Fréijoer koum an de Schnéi huet ugefaang ze schmëlzen. D'Meedchen huet mat Freed déi haart Aarbechtsblocken ofgeheien an ass erëm südlech gaangen. Si krut näischt bezuelt, an d'Gerda huet missen Almosen iessen. Zousätzlech huet d'Meedchen nach ëmmer gutt gesongen. Hirem Kleed war komplett zerstéiert, an hir blo Féiss waren geil a mat enger Krust bedeckt. D'Meedchen ass endlech op de Balkan komm. Passéiert Ungarn, a koum an d'Tierkei.
  Bettel zamorashka geplënnert zu Istanbul. Si huet sech virun den Tierken an de Bëscher verstoppt, a sech virun de Chrëschten verstoppt.
  Wéi och ëmmer, schonn um Wee an d'Haaptstad selwer gouf dat blondt Meedchen gefaangen. A well si no de Normen vun de Muslimen scho bestuet ka ginn, gouf d'Gerda gewäsch, verkleed an als Jongfra op Auktioun verkaaft. E Meedchen mat schéine wäiss, gekrauselt Hoer ass e wäertvolle Wueren. Si ass bei den eelere Emir gaangen. An et muss geschéien, datt dësen Emir, just nom Kaf, sou schwéier krank ginn ass, datt hien seng Bestietnes Pflicht net erfëllen konnt.
  D'Meedchen huet an engem Harem gelieft. Zefriddestellend, wéi an engem gëllene Käfeg, awer langweileg. Wourecht geléiert tierkesch an arabesch.
  Entdeckt Islam. Déi nei Relioun war am Ganzen einfach, bal verständlech. Et ass net kloer ob si no hirem Doud en Harem vu Männer kritt? A wäert hatt et gär hunn?
  D'Meedchen gouf lues a lues e Meedchen, a fantastesch schéin, an den Emir ass no enger laanger Krankheet gestuerwen.
  An elo gëtt d'Gerda erëm ze verkafen. Si streiden plakeg virun honnerte vu lustful Männer a verkafen se dem Sultan säin Harem. D'Gerda kritt do lues a lues Afloss, a gëtt d'Fra vum Sultan. Awer d'Osmanescht Räich ass schonn am Réckgang. E Krich brécht mat Russland aus, deen d'Kontroll vun der Tierkei vun der Krim an dem Schwaarze Mier bedroht.
  Nodeem d'Nazien am Oste Kuban besiegt goufen, hunn d'sowjetesch Truppen Krasnodar belagert. Am Süden huet sech d'Kämpf nach méi erfollegräich entwéckelt. Verschidde Stied an der Géigend goufen ënnerwee geholl. An och Sukhumi mat engem staarke Schlag aus Georgien ofgestouss.
  D'Däitschen sinn agerullt. Déi russesch Panzer T-54 an IS-7 hu sech an der Offensiv effektiv bewisen. Däitschland gouf och bei Paräis besiegt. An et gouf refuséiert.
  Hitler ass an d'Verzweiflung gefall. Russesch Truppen hu sech a Richtung Schwaarze Mier beweegt, a ware scho Krasnodar ukomm. A zerstéiert de Feind. Déi rumänesch Eenheeten hu sech a Regimenter kapituléiert, a ganz dacks zum Schlag vun enger Trommel.
  Et gouf kloer datt d'Front net sou einfach ze halen ass. An dann huet Italien ugefaang eng nei Front ofzeginn, déi d'Rout Arméi géint d'Däitschen opgemaach huet. An huet ugefaang am Süden virzegoen.
  Kuerz gesot, et huet sech fir de Fritz fatal an déidlech erausgestallt.
  De Bataillon vu Meedercher war a Richtung Schwaarze Mier fortgaang.
  Warriors hunn mat hire bloe Féiss Granaten geheit. A si hunn d'Däitsch mat Maschinnegewierer ofgerappt.
  Hei, an dësem Beräich vun der Kaart, war de Krich vill méi erfollegräich wéi an der realer Geschicht gefouert. D'Duerfgaffel ass scho geholl ginn. Déi Däitsch lafen. Déi russesch Rout Arméi huet eng grouss Iwwerleeënheet an dësem Beräich an der Infanterie a Kavallerie. Déi däitsch, am allgemengen, hunn näischt géint liicht russesch panzer.
  An d'sowjetesch Genereel, zouversiichtlech op d'Victoire, an d'Stëmmung vun de Leit, loosst eis soen - Major.
  D'Veronica werft eng Granat mat hirem bloussem Fouss. Verstreet d'Däitsch a quietzt:
  - Loosst Russland virun allem sinn!
  Victoria schéisst och. Hie werft mat blotem Fouss eng Granat a quietst op der Spëtzt vun de Longen:
  - Loosst d'Zukunft Welt eis sinn!
  Weider schéisst dat scho schéint Meedchen Juliana sech ouni Zeremonie.
  An hien werft och eng Granat mat blotem Fouss. An de Fritz ware ganz verspreet.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Ech sinn e rabiaten Tigress!
  An dann och d'Anna, wéi schéisst. A mat sengem bloe Fouss wäert hien eng Granat ganz schräg lancéieren, d'Kaiser-Eenheete wéi Glas briechen.
  A seet:
  - D'Psychologie vun der Victoire! Demokratie vum Schicksal!
  An dann lancéiert Matryona eng ganz Këscht Sprengstoff. A wéi et dem Kaiser seng Zaldoten wäert sprengen. An brëllen:
  - Fir Russland am Weltraum Héichten!
  Zwee méi schéin Meedercher reiden op engem liichte Panzer "Marten" -2. Gutt Auto mat zwee Maschinnegewierer. D'Rüstung ass net ze déck, awer et hält Maschinnegewierer. D'Form ass streamlined. D'Meedercher Olga an Zhenya sinn dobannen, sëtzen a schreiwe sech iwwer d'Däitsch.
  Net e schlechten Auto - eng Vitesse vun honnert an zwanzeg Kilometer pro Stonn. Exzellent Permeabilitéit. An Raupen.
  Meedercher fëllen däitsch Zaldoten mat Lead a sangen;
  Dir Papp, sidd hell fir e Mount,
  Datt Dir net d'selwecht blénkt
  Net d'selwecht, net d'selwecht
  Alles wat Dir hannert de Wolleke verstoppt
  Dir sidd mat enger menacéierter Wollek bedeckt!
  Wéi mir am Hellege Russland haten.
  Am hellege Russland, am Steen Moskau.
  De Kreml war an enger herrlecher Stad,
  An der Géigend vum Ivan, bei der Grouss,
  An der Kathedral war zu Archangelsk,
  Wéi de richtege Chouer hat:
  E jonke Archer steet op der Auer,
  Stand op der Auer, biet Gott,
  Hie rifft wéi de Floss fléisst
  Weps - Stréimunge vun Tréinen fléissen,
  Hien schléit de Berdysh mat engem Schaft,
  Berdysh mat engem Schacht um feuchte Buedem:
  "Dir sidd e Goy, Mamm Äerd ass fiicht,
  Dir verbreet Iech an all Richtungen
  Dir maacht op, Sargbrett,
  Maacht Iech ëm, Golddamask!
  Du stees op, stees op, orthodoxe Zar,
  Orthodox Zar Alexei Mikhailovich!
  Kuckt Är Famill
  Zu Hellege Russland, zu Mamm Moskau,
  Moskau-Mamm, eng Weese!"
  D'Meedercher sangen fir sech a zerstéieren d'Däitsch. Si ginn iwwer Läichen a loossen e bluddege Spur mat Raupen hannerloossen. Hei sinn d'Meedercher. Och am Tank si se bal plakeg, an der selwechter Shorts a barfuß. Awer ganz schéin Meedercher.
  An déi Däitsch leiden enorm Verloschter vun hirem Feier. Maschinnegewierer si schwéier a séier schéissen. An d'Meedercher si ganz schlau. Déi zaristesch Arméi war gutt ausgestatt.
  Et ginn och jiddesch Wëssenschaftler déi fir Russland schaffen. Hei ass de mächtegste Ilya Muromets-7 Bomber an der Welt zu där Zäit fléien fir d'Däitsch ze bombardéieren. Den éischte Fliger vun der Welt mat zwielef Motoren. Eighteen Maschinnegewierer an zwanzeg-zwee Tonnen Bommen. Hei ass den Auto.
  Bis elo nëmmen an enger eenzeger Kopie.
  An och an der Crew vum Meedchen. A bal plakeg, an engem Badekostüm. Et ass ganz schéin a sexy.
  . Kapitel #13
  Warrior Crew Kommandant vum Ilya Muromets-7 Bomber Valentina. Ganz schéin a curvy blond. Et ass néideg datt den Auto lues a lues den Däitsche Bunker mat engem präzise Werp vun enger Bomm ofdeckt.
  Dem Hitler seng Zaldoten si staark an disziplinéiert. Si schéissen op d'sowjetesch a russesch Monster. Awer d'Krieger schloen als Äntwert. Aacht Maschinnegewierer verschwannen wuertwiertlech déi däitsch Infanterie. Déi zerräissen Zaldoten vun der däitscher Arméi falen.
  D'Feier féiert, d'Goldhoer Lada grinst carnivorously. D'Meedchen huet souguer d'BH ofgeholl fir besser ze konzentréieren. A rëselt hir blo Këscht. Just eng grouss Schéinheet. Sou vill Gnod a Präzisioun dran. D'Lada selwer ass dënn, awer sënneg, an d'Taille ass dënn, wéi e Wesp.
  Galina schéisst och Maschinnegewierer op déi Däitsch. Och e Meedchen, souwuel schéin a curvy. Mat blote Féiss dréckt hien op d'Ausléiser. An d'Gesiicht ass sou schéin. Net e Krieger, awer just e super Meedchen.
  D'Galina seet, grinst:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Papp vum Zar Joseph Vissarionovich!
  Aggressiv a wonnerschéin, mat Goldblat Hoer, Lada bestätegt:
  - Loosse mer de Judas mat engem Wiss schëdden!
  D'Valentina dréckt hire blote Fouss op de Pedal. Eng Tonne Bomm fällt op en däitsche Bunker. Dëst ass fatal Kraaft. "Ilya Muromets", beschleunegt sou datt d'Fragmenter et net beréieren. De Bunker explodéiert, hieft eng Dampkolonn op.
  D'Meedercher ruffen zesummen:
  - Hit! Si hunn de Fritz ginn!
  A spank mat Freed mat bloe Féiss. Jo, dat si Meedercher, déi kënnen d'Däitsch besiegen. Si kämpfen ze dreemen vun enger Welt wou d'Leit ni Leit ëmbréngen. Zum Beispill, wann de sowjetesche Räich vum Joseph Stalin d'ganz Welt erobert. Awer Russland, oder éischter d'UdSSR, ass eng eenzegaarteg Entitéit, déi en éiwegt Räich ka ginn! Well d'Dynastie vum Joseph Stalin ka joerhonnerte regéieren. An no der Stéierung vum Keeser Nicholas II, endlech, Russland krut Stabilitéit a jidderee endlech akzeptéiert d'Legitimitéit vun der Dynastie.
  An elo brécht den Zar a President vum GKO, Joseph Stalin, deen d'Oppositioun besiegt huet, den Däitschen d'Réck.
  Ee vun de staarke Beweegunge vum Zar Stalin ass d'Fraen an d'Arméi unzezéien. An déi russesch Fra ass dee schrecklechste Krieger op der Welt! Ass et net!?
  Hei, zum Beispill, op der Sokol Fighter, rennt de Pilot Alice. Esou e schéint Meedchen, blond mat engem Touch vu rout an den Hoer. Schlank Meedchen, bal plakeg.
  Barefoot dréckt de Pedal, a manöver. An da schéisst hie sech. Schéisst en däitschen Auto mat engem grousse Kaliber Maschinnegewier erof. Maacht hatt verbrennt a seet:
  - Ech sinn fir de kinnekleche Service gebuer! D'Meedchen ass ganz cool, a mat bloe Blutt, Husaren!
  A beschleunegt d'Vitesse vum "Falcon". Vläicht russesch, sowjetesch Fligeren, och wann net Jet, sinn an e puer Manéieren déi bescht vun der Welt.
  A schonn un der viischter koum et méi schwéier a méi fortgeschratt Panzer, déi vum Enkel vum grousse Mendeleev erstallt gouf. Maschinn mat zwee séier Feier Kanounen an zéng Maschinnegewierer. A Meedercher verwalten och esou e Koloss.
  An et kënnt e russesche Panzer, deen d'Däitschen zerstéiert. Desweideren, mat engem mächtege Diesel-Moteur, a ganz passabel an agile.
  D'Meedercher am Tank sangen;
  Eis Gott-beléifte Russland,
  Generéis räich Land ...
  Gutt, d'Monarchen si méi schéin, méi schéin -
  Papp Zar Stalin-Paradäis!
  An d'Tankspuren zerbriechen déi däitsch Zaldoten. Wuertwiertlech Darm krabbelt scho eraus a Bluttstroum aus de Raupen fléien.
  Den Tankkommandant Tatyana Krupskaya seet:
  - Jo, mir wäerte fir Russland gewannen!
  D'Meedchen ass iwwregens vun enger Prënzfamill, awer kämpft eleng an Hosen. Awer sou eng léif. Si huet grouss intern Kraaft.
  Mat blotem Fouss dréckt d'Meedchen d'Pedal a seet, huet d'Zänn a laacht.
  - Dir sidd dee gréissten Zar Joseph Stalin!
  An d'Krieger si sécher, datt se op sou engem Tank zu Berlin kommen. An d'Vertraue vun all Krieger a Krieger gëtt méi staark.
  Natasha, mat Begeeschterung erfaasst, huet ugefaang ze komponéieren a sangen. De Rescht vun de Meedercher huet gejot;
  Fir helleg Russland fir eis Lot ze kämpfen,
  Mir si Meedercher mat risegen Häerzer...
  De Faschist vum sowjetesche Land wollt
  Awer mam Rod si mir ëmmer vereenegt Kämpfer!
  
  Loosst eis Russland an éiweger Herrlechkeet sinn,
  D'Horden vum Genghis Khan wäerten eis net eroberen ...
  Kampf fir d'Mammeland a fäert net,
  Mir wäerten all Infidel zerstéieren!
  
  Mir béien déi gewalteg Faschisten am Horn,
  Gleeft mir, keen wäert Russland iwwerwannen ...
  No allem ass de Jesus den Allerhéchste Gott bei eis,
  An net Fritz Blödsinn droen!
  
  Jidderee weess datt d'Vaterland eis gëtt,
  Fir rosen Victoiren ouni d'Däischtert ze kennen ...
  Dee schreckleche Satan huet seng Zänn opgedeckt,
  Shirt mat Blutt!
  
  Fir e Komsomol Member gëtt et kee Wuert Feigling,
  Fir Meedercher sinn Barrièren net bedeitend ...
  Wäiss Gott wäert eis Jesus hëllefen,
  Onstierflechkeet wäert déi héchst Belounung sinn!
  
  Mir hu ganz dapper bei Moskau gekämpft,
  Och wann d'Däitschen eng onheemlech Kraaft benotzen ...
  Gekämpft hallef plakeg barfuß
  An ech gleewen datt d'Victoire sécher wäert waarden!
  
  D'Gréisst vun de russesche Krieger lieft,
  An hien wäert den Nazien ni opginn ...
  Mir loossen de Fritz rosen an de Konsum,
  Wat ass net ganz dreckeg Dreck eropgaang!
  
  Jo, Hitler, du bass lëschteg a lëschteg,
  Kapabel souguer d'Halschent vun der Welt iwwerhuelen ...
  Awer de Stalin ass och e couragéierten Adler,
  Maacht Iech net zu engem Idol!
  Keng Komsomol Memberen, wëssen net zréckzezéien,
  Si hunn net emol Angscht virum Frost ...
  An de Fritz wäert geschwënn an d'Spill ginn,
  Schliisslech konnten d'Russen ëmmer kämpfen!
  
  Russland ass d'Mutterland vun der Léift,
  A wäert e Kaddo vum Kommunismus maachen ...
  Net néideg eng Bewäertung op Blutt ze bauen
  Mat engem Grinsen vun schuedlosen Revanchismus!
  
  Jo, de Fuhrer wëll eis an den Hals huelen,
  A kippt Russland iwwer d'Géigend ...
  Mee mir kämpfen rosen fir fënnef
  Ëmmerhin ass de Stalin mat engem Mantel an engem Hutt bei eis!
  
  Hien ass e grousse Krieger, jiddereen weess
  A Komsomol Memberen wäerten ëmmer barfuß sinn ...
  A mir wäerten den Hitler am Baart réckelen,
  Eis Braids brennen mat hellem Hëtzt!
  
  Krieger sinn eis Schicksal,
  Mir wäerten de grousse Panther zerbriechen ...
  Och wann den Adolf béise Chaos erstallt huet,
  Mir wäerten him d'Norm an d'Mooss uginn!
  
  Et gëtt kee Stalin méi intelligent a méi staark,
  Hien ass de Leader vum Land vum grousse Ris ...
  An du hues de Fritz méi staark geschloen, Meedchen
  Iwwerhaapt si mir ëmmer a Schluechte vereenegt!
  
  Fir Leeschtunge bauen mir eng ganz Serie,
  Ziel op d'Stären als séier geflügelte Vugel ...
  An et wäert e haart Resultat ginn,
  Esou Meedercher, houfreg Adler!
  August 1947 ass op en Enn gaangen. D'Nuechte goufen méi laang an d'Deeg méi kuerz. D'Meedercher widderhuelen vun Zäit zu Zäit d'Attacke vun den Nazien. De Grousse Patriotesche Krich ass fir sou vill Joer lass. Et ass just e schrecklechen a schwéieren Test. Wat net mat näischt ze vergläichen ass. Hie schafft ganz haart fir fofzéng oder siechzéng Stonnen den Dag, an ësst op Ratiounsticket'en, hongereg op der Grenz vun Erschöpfung.
  Natierlech, an der aktiver Arméi ass et vill besser wéi an der hënneschter Säit. An d'Meedercher kënnen e bëssen piss, während et eng kuerz Paus ass.
  D'Natasha mat hirem bloe Fouss erausbruecht, vu sech selwer komponéiert:
  Russesch Truppen erreecht der Oder. D'tsaristesch Arméi vum Nicholas II huet scho vill Victoiren gewonnen. Vill Stied vun Éisträich-Ungarn goufen geholl, Schluechte goufen zu Budapest gekämpft. Wou soss hunn d'Ungare widderstoen. Pali Przemysl, Lviv, Krakau, Bratislava, an eng Rei vun anere Siidlungen.
  D'Däitschen hunn schwéier Verloschter gelidden an hunn sech zréckgezunn. D'Éisträicher hunn ganz Regimenter a souguer Divisiounen ofginn. A mat de Fändelen ënnert den Orchesteren. De Krich ass weidergaangen, wéi an engem Mäerchen - agreabel mat wéineg Blutt an auslännesch Territoiren.
  Obwuel normalerweis Russland war selten sou glécklech während der Eruewerungen. A bal all Kricher a Victoiren goufen d'Russen mat groussem Bluttvergießen.
  Vläicht gouf den Oleg prophetesch genannt, well hie konnt de Byzantium zwéngen ouni Blutt z'erginn?!
  Op jidde Fall huet den Nicholas II d'Roll vum Grousste behaapt.
  D'Meedercher sinn op d'Oder erausgaang. Den Hierscht ass schonn ukomm. Golden Teppecher vu Blieder.
  Warriors stomped op den Teppecher. An an d'Waasser gefall.
  D'Veronica, déi am Floss spritzt, huet d'Victoria gefrot:
  - Mengt Dir, den Zar wäert de Baueren nom Krich Land ginn?
  Dat Kommandant Meedchen huet de Kapp gerëselt.
  Firwat brauche Baueren Terrain?
  D'Veronica huet gelaacht a bemierkt:
  Jo, si kënnen et net eleng handhaben. Awer et gi staark Geschäftsleit déi zéien kënnen.
  Victoria huet haart geäntwert:
  - Hei wäerten se d'Land op Kreditt verkafen. Vläicht wäert et esou besser ginn.
  D'Juliana huet sech am Waasser ëmgedréit a bemierkt:
  - Wahrscheinlech ass et besser fir d'Landbesëtzer d'Land ze hunn. Si kënne grouss Bauerenhaff lafen an Traktoren benotzen. Privat, grouss Produktioun ass déi efficacest!
  D'Veronica huet sech onwuel ausgemaach:
  - Vläicht. Mee dat schaaft Plus-value!
  D'Juliana huet gelaacht a bemierkt:
  - Awer d'Effizienz ass super!
  D'Victoria, déi de Rang vum Colonel hat, huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Et stimuléiert d'Entwécklung. A wat ass de Sënn fir engem Bauer Land ze ginn, a souguer engem Drénken. Et ass de Grondbesëtzer deen d'Halschent vun der Welt mat russeschem Brout ernährt! Eist Land ass ganz räich!
  D'Veronica ass domat averstanen:
  - Jo, Russland ass räich an d'Liewen gëtt besser! Zum Beispill, schafft mäi Brudder op der Putilov Fabréck als Viraarbechter. An hien huet eng Pai vun dräi honnert Rubelen, Bonus net zielen.
  D'Victoria huet sech gerullt an huet, a Bewonnerung, hire bloe Fouss op d'Waasser geschloen an huet e Biss:
  - Dat ass wat et seet! Russland geet erop! A geschwënn gëtt et nach méi staark!
  D'Meedercher hunn an der Oder schwammen, an hunn e geleeëntleche Gespréich. D'Anna huet d'Meedercher gefrot:
  Wat mengt Dir waart op eis nom Doud?
  D'Juliana huet gelaacht an geäntwert:
  - Atheisten soen - Net-Existenz. An d'Relioun léiert - d'Séil wäert zu Gott goen, an hien wäert entscheeden wou an den Himmel oder d'Häll goen.
  D'Veronica huet d'Juliana gefrot:
  - Denkt Dir datt et e Gott gëtt?
  D'Meedchen huet mam bloe Fouss d'Waasser geschloen, eng Welle opgehuewen an geäntwert:
  - Éierlech gesot, ech weess et net. Et ginn Argumenter souwuel fir a géint Gott. - D'Meedchen huet erëm gesprëtzt a gemierkt. - Natierlech gëtt et keng Äntwert op dës Fro, awer Dir kënnt eng Vielfalt vun Argumenter bréngen.
  D'Victoria ass mat dësem averstanen:
  - Bestëmmt ganz anescht. A wat ass do ze schwätzen. Ech perséinlech mengen, datt zënter mir gewannen, Gott, natierlech, existéiert! Awer et waren Zäiten wou mir eis ënnert de Mongol-Tataren fonnt hunn. An dann ass d'Fro - wou war den Allerhéichste Gott?
  D'Juliana huet mat engem onschëllegen Laachen bemierkt:
  - Mee et gëtt eppes vill méi schlëmm wéi de Mongol-Tatar Joch!
  Victoria war iwwerrascht
  - Wat ass méi schlëmm wéi de Mongol-Tatar Joch?
  D'Juliana huet tatsächlech gesot:
  - Alter! Wat kéint méi schlëmm sinn wéi den Alter!?
  Victoria ass averstanen:
  - Jo, et wäert wierklech schlecht sinn!
  D'Meedercher ware roueg. Et war iergendwéi peinlech fir si doriwwer ze schwätzen. D'Meedercher hunn et geholl an aus dem kale Waasser sprangen. Si sinn zu sech gerannt, blénkeg ronn, blo Fersen.
  D'Marusya ass mat hinnen gelaf an huet mat engem Grinsen gefrot:
  - Mee ech froe mech, firwat brauche mir den Alter? Et muss onmënschlech gesot ginn!
  D'Victoria ass liicht domat averstanen:
  - Wierklech onmënschlech! Et ass am beschten fir ëmmer jonk a gesond ze sinn!
  D'Meedercher waren groovy a witzeg, spannen an Somersaults.
  D'Veronica mat engem Laachen an, grinsend, proposéiert:
  - Jo, eis Arméi ass staark Meedercher! A mir wäerten a super Form sinn!
  An d'Meedche wénkt op hir Frënn. Si briechen all mat Laachen, Harpien.
  Juliana proposéiert:
  - Loosst eis lieweg Waasser fannen a wierklech onstierwlech ginn! Et wäert ganz cool sinn!
  D'Meedercher hunn gelaacht a geknipst.
  D'Victoria huet dunn virgeschloen, hir Zänn ze verstoppen, bemierkt:
  - Jo, et wier flott e Wee ze fannen fir net al ze ginn. Wéi gutt a schéin wier et!
  D'Meedchen huet sech eng Welt mat e puer Schéinheeten a jonke Männer virgestallt. Vläicht souguer besser ouni Baart, sou datt d'Gesiichter méi schéin a léif sinn.
  D'Veronica huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Jo, dat ass dat wonnerbarst wat op der Welt ka sinn! Mir wëllen éiweg Jugend a Liicht.
  An d'Meedchen huet gelaacht, hir Pärel Zänn.
  Victoria sprang op a proposéiert:
  Loosst eis wierklech den Alter ophalen! Dëst ass allgemeng inakzeptabel! Mënschleche Kierper sollen net alen!
  D'Veronica, grinstend a sprangen, huet gesongen:
  - Här Colonel, wéi al ze ginn! Et ass net besser fir Russland ze stierwen! Fir d'Wuel vun Valor an Éier - Ech maachen de Geck! Hien huet geäntwert - datt ech rout sinn? Wëll net!
  D'Meedercher hunn nach méi haart gelaacht. Et ass ganz ganz schéin.
  D'Juliana huet mat engem laache proposéiert:
  - A loosst eis all déi al Fraen verjüngeren! Sou datt alles fonkelt wéi d'Sonn!
  D'Victoria ass averstanen, sprang méi héich:
  - Fir d'Mammeland an den Nikolaus de Groussen!
  D'Anna, dës rout-Hoer Krieger, huet gesot:
  - Awer awer, d'Nonnen, trotz de Gebieder, ginn net méi jonk. Obwuel si hunn en Hellege Geescht. Also fänkt Dir un ze denken, wou ass Gott seng Gerechtegkeet?
  Victoria huet en déif Otem geholl an huet geäntwert:
  - E Geck steet iwwerall op der Äerd ... Wou sidd Dir de Besëtzer, wou?
  D'Veronica huet mat Roserei gesongen:
  Et gi vill flott Leit
  Wien seng Akte fir Jorhonnerte liewen ....
  Et gi vill kloer-gesiicht Villercher,
  Wat sinn onstierwlech genannt!
  
  An d'Helden an den Epos,
  Si hunn d'Hord op eemol besiegt ...
  Russland wäert grouss Muecht ginn,
  Basurman am Kampf wäert räissen!
  
  Awer een zweekäppegen Adler,
  Zar regéiert glorräich Nikolai ...
  Hien ass glänzend ënner dem Himmel,
  Dir biet fir hien, gitt dofir!
  
  Keeser vun ganz Russland
  Wat huet d'Aart vum Land opgehuewen ...
  Déi richteg Missioun
  Fir Fortschrëtter an Antikitéit!
  
  D'Japaner an de Schluechte besiegt
  D'Däitschen goufen op eemol besiegt ...
  D'Stëmm vun de Meedercher ass sonoresch,
  Nikolai eisen Här!
  
  An eise Kinnek wäert net an der Schluecht noginn,
  Am Bau vun engem grousse Riese...
  Hien schléit d'Géigner schwéier,
  An et huet sech e raschteg Ausriichtung erausgestallt!
  E schéint Lidd goufe vun de Meedercher zesummen opgeholl. Si sinn esou wonnerbar a voll-kierperlech Sänger. Si hunn esou e schéint Lidd.
  Jo, erstaunlech Meedercher.
  Also huet d'Strahlend Natasha, déi herrlechst vun de Meedercher, geschriwwen.
  Hei ass si gezwongen ze stoppen an op den Nazi Fliger ze schéissen. Geheescht eng Granat mat blotem Fouss. Schéisst e Stuermtrooper erof a rifft:
  - Victoire!
  Zoya schéisst och extrem präzis a schéisst. Schéisst e faschistesche Fliger erof a brëllt:
  - Fir de Kommunismus, d'Land vun de Sowjets!
  An hir plakeg, ronnen Ferse werft en explosive Pak op.
  Féiert d'Feier an Augustinus. Si ass schéin, ganz muskulär a gesalzt Meedchen. An hir Kupferrout Hoer fladderen am Wand wéi e proletarescht Banner.
  A mat bloen Zänn, wéi wann eng Granat mat déidlecher Kraaft geheien, extrem zerstéierend Kraaft.
  An brëllen:
  - Fir d'Vaterland a Fräiheet bis zum Enn!
  D'Svetlana kämpft och mat engem wilde Swoop. A mat senge bloen Zéiwe werft hie Granaten vu kolossaler, mäerderescher Kraaft. An Tréine Géigner an ofgerappt Stécker.
  A rifft:
  - Fir de grousse Kommunismus!
  A wéi d'Sprooch wäert weisen. A mat engem bloen, ronnen, rosa Ferse gëtt d'Meedchen op e explosive Package opginn.
  Loosst eis et soen, dës Meedercher si ganz kämpfen.
  Krieger Klass - super!
  1. September 1947 am Drëtte Räich aacht Joer zanter dem Ufank vum Zweete Weltkrich gefeiert.
  Den Hitler a seng Menagerie hunn d'Evenement zesumme mat Festen an Danz a Gladiatorkämpf gefeiert.
  De Fuhrer souz op enger luxuriéiser Fotell a kuckt d'Meedercher danzen.
  Si sinn fir d'éischt a Kleeder a Schong erausgaang, hunn dunn ugefaang sech auszedoen.
  D'Meedercher hunn hir Kleeder a Schong ausgemaach. A lues a lues bliwwen an nëmmen Hosen a Barfuß danzen danzen.
  Si hunn och ganz schéin ausgesinn.
  De Fuhrer huet wéi e Wëllschwäin gekrasch a sech a sengem Stull gesponnen. Awer dëst sinn nach ëmmer nëmme Blummen.
  Hei hunn d'Meedercher gedanzt an d'Gladiatorekämpfe ugefaang.
  D'Nazien hunn erëm ugefaang ze iessen an ze wetten.
  Den Dësch vum Fuhrer war luxuriéis, an drop stoungen räich Platen, mat verschiddene leckere Saachen.
  Den Hitler huet Uebst mat Freed giess.
  Seng Stëmmung war mëttelméisseg kämpfend, an net iwwerflësseg. De Krich huet sech weider gezunn an an de leschte Méint huet sech d'Resistenz vun der Rouder Arméi souguer verstäerkt.
  D'Russen haten en neien T-54 Panzer, dee besser bewaffnet a geschützt war an d'Nazien widderstoen konnt. An déi formidabel IS-7 ass erschéngt. Natierlech ass de leschten Tank ganz deier a schwéier ze fabrizéieren an am Prinzip kann net masseg produzéiert ginn.
  Awer seng Kanoun ass fäeg fir däitsch Panzer ze penetréieren. Ausserdeem, och wann déi neist IS-7 Maschinn net duerchbriechen, an de Projektil geet an e Ricochet, ass et ganz kapabel et ze behënneren.
  Also d'UdSSR huet schonn eng gewësse Muecht.
  Awer déi éischt Koppel leeft an d'Arena. D'Kanner fänken un de Kampf. Zwee Jonge vun ongeféier zéng oder eelef mat Tridenten an engem Netz sinn vun enger Säit eraus gesprongen. Si waren am selwechte roude Schwämm.
  Si sinn gerannt, blénkeg blo Fersen. Si hunn de Fuhrer gebéit, hir beweeglech Réck gebéit.
  Déi dënn, muskulär Kierpere vun nach gebratene klenge Jongen, déi net emol Teenager genannt ginn.
  Den Hitler huet sech virgestallt, datt si gescheitert gi sinn, oder hir kleng, ronn Fersen vun engem rout-waarm Crowbar verbrannt hunn - dat wier cool.
  An hei sinn zwee méi Jongen mat Schwäerter a Schëlder lafen aus. Och plakeg a barfuß a bloe Schwammstämm. Awer hir Bewaffnung ass asymmetresch.
  D'Membere vun der Menagerie hunn ugefaang ze wetten.
  D'Jongen sinn ongeféier déiselwecht Héicht an Alter. Wielt fir interessant ze sinn. Béid Säite wäerten zum Doud kämpfen. Och wa se pardon, da gi se am Keller gefoltert mat der obligatorescher Cauteriséierung vun den Fersen.
  Hei sinn Spillwette. Hitler insistéiert op Tariffergeheimnis. Soss getraut d'Ëmwelt sech net géint de Fuhrer ze setzen.
  An dofir gëtt op d'mannst de Kampf net verhandelt.
  A loosse béid Säiten kämpfen.
  D'Jongen hunn sech openee gesprongen, a loosse mer Schwerter an Tridenten schloen. Et war evident datt si net ganz gutt trainéiert goufen, awer si haten eng Iddi. Si hunn een mat engem Netz verwéckelt, a loosse mer mat Tridenten pricken. Awer dunn krut de Jong e Schwäert op d'Schëller. An et gouf e Kratz.
  D'Kanner hunn sech weider géigesäiteg geschloen a geschnidden. Blutt ass direkt erofgaang. An de Jongen hir blo Féiss hunn Scharlachroute, graziéis Foussofdréck hannerlooss.
  De Fuhrer huet et gär, wéi d'Jongen sech ëmbruecht hunn. A wann se ouni schued schneiden a zerstéieren.
  Hei waren d'Jongen scho verwonnt, an ee vun hinnen war fäerdeg. A si si mat Schwäerter op déi zweet gerannt. Si hunn hien och fäerdeg gemaach, hien huet gezwongen sech ze berouegen. Huet emol net misse fir Barmhäerzegkeet bieden.
  D'Fersen vun den ëmbruechte Jonge goufen verbrannt, a si goufen mat Haken ugeschloss. An op d'Krokodillen geschleeft ginn.
  Déi zwee Iwwerliewenden a bloe Hosen hu reagéiert an den Heelblock. Och si goufen vun Trident gepickt.
  Den Hitler war net ganz opgereegt vun dësem Kampf, a bemierkt:
  - Jo, eppes ass net sou beréiert! Wéini wäerte mir Stalingrad huelen?
  Mainstein huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Den Attentat huet schonn ugefaang, an eis Truppen dës Kéier si vill besser virbereet!
  De Führer wénkt averstanen.
  - Ech gleewen! Mir hunn eng super Aarbecht gemaach!
  Guderian notéiert:
  - Bis elo an der UdSSR gëtt den T-54 a knappe Quantitéite produzéiert, a mir hunn e kolossale Virdeel als Panzer!
  Hitler huet d'accord:
  - Jo, mir hunn! Mee mir kënnen et verléieren!
  Guderian huet zouversiichtlech gesot:
  - De pyramideschen Tank ass d'Perfektioun selwer, d'Russen kënnen et net besser maachen!
  De Führer huet seng Hänn geklappt:
  - Mir solle besser de Kampf kucken!
  Dës Kéier koum e schéint Meedchen mat blonden Hoer an d'Arena. Si hat e String Bikini un. An natierlech barfuß a ganz sexy.
  Hitler notéiert:
  - Grousse Kämpfer!
  An de Géigner war och an dësem Fall vun engem bronge Bier wäert. Zimlech grouss a geféierlech.
  D'Meedche war mat engem Schwert an engem Dolch bewaffnet. A grouss, muskulär, schonn zimlech erfuerene Kämpfer.
  Si huet hire bloe Fouss gedréint a gequetscht:
  
  Déi, déi stierwen, begréissen Iech!
  Den Hitler huet geruff:
  - Net! Ech wëll datt Dir wunnt!
  Dat schéint Meedchen huet geknackt.
  - wäert probéieren!
  De Fuhrer huet eng Wette gemaach an huet geruff:
  - Wetten och op de Bier, soss gewannen mir näischt!
  Spillwette goung duerch Knäppchen Pressen. Den Hitler huet eng Schlupp Orangensaft geholl, an deem d'Glace geschwëmmt ass.
  D'Schluecht huet ugefaang ... De Bier war hongereg a rosen an huet rosen ugegraff. D'Meedchen huet et mat engem Schwäert ewechgeholl an op d'Säit gewiesselt. De Bier huet mat engem Gebrühl gebrëllt wéi e géif rennen. An de Krieger huet sech erëm verréckelt.
  Si ass tatsächlech séier. Slashes mat engem Schwäert am Gesiicht. Awer d'Béischt wäert sech ëmdréinen an d'Gladiatormeedchen mat senge Klauen op de Mo haken. Et goufen bluddeg Kratzer op der Press.
  De Führer huet mat Freed bemierkt:
  - Gutt Kampf.
  An hien huet de Speer gefrot:
  - Kënnt Dir d'Produktioun vun Disketten Erhéijung?
  De Minister fir Rüstung a Munitioun huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Natierlech kënne mir! Och wann d'Technologie hei zimlech komplex ass. Awer dës Maschinnen leiden praktesch keng Verloschter, ausser fir Crashen. An hir Zuel an de Reien wiisst.
  D'Meedchen huet mëttlerweil e Bier gehackt. Hien huet Blutt iwelzeg. A verpasst eng Dolch am Aen. An et war schonn déidlech. D'Meedchen an Angscht kraazt, ass d'Béischt roueg gefall.
  Si huet et ewechgehäit an ass opgestan. Si huet hire bloen, gemeiselte Fouss op de Bier geluecht a gebrëllt:
  - Victoire!
  Hir BH ass aus der Klauen vum Déier geplatzt an hir Broscht sinn ausgesat a virun gekratzt. A schneide de Réck e bëssen. Awer et ass näischt eescht. Awer d'Meedchen blutt. A vum Bier an iwwerhaapt e Puddel.
  Den Hitler huet hatt e Kuss geblosen a bemierkt:
  - Du bass léif!
  Duerno huet de groussen Diktator bestallt:
  - Belount hatt mat engem Eisenkräiz am Sëlwer, a schéckt hatt fir dräi Deeg an en Auswee!
  Duerno ass d'Meedchen ganz zefridden fortgaang.
  Kämpfer hunn erëm gekämpft. Dës Kéier koumen zwee Jonge vun ongeféier zwielef géint e Meedchen mat zwee Saberen eraus. D'Jongen haten kuerz Schwäerter a Schëlder.
  De Kampf war an der selwechter Schwämm, dorënner d'Meedchen. De Kampf huet versprach interessant ze sinn.
  D'Meedchen ass gutt bewegt, awer d'Jongen si gutt trainéiert. An de Kampf war kompetitiv.
  De Fuhrer huet dem Guderian gefrot:
  - Ass den IS-7 Tank gutt?
  De Kommandant a Strategist huet éierlech geäntwert:
  - Kee schlechten Auto! Och eng 128 Millimeter Kanoun hëlt et net an d'Stir. Nëmmen déi lescht an nach selten Héichdrockwaff kann et duerchdréien. An da brauch Dir e grousse Kaliber an en Uraniumkär.
  De Fuhrer huet gelaacht a bemierkt:
  - Stalingrad däerf net erëm geschéien!
  . Kapitel #14
  Den 2. September 1947 hu sech hefteg Schluechte fir d'Stad op der Wolga entfalen. D'Fraen Scharfschützbataillon ënner dem Kommando vum Kapitän Natashka Kaktusova huet eng Verteidegungspositioun an de Ruinen op der Volodarsky Street opgeholl. Meedercher mat Maschinnegewierer a Gewierer, gebonnen mat Bündel vu Granaten, hunn sech hannert de Ruine verstoppt.
  D'Natasha selwer ass an enger gefleckter Tunika iwwer hirem plakege Kierper, a kuerzen Hosen a barfuß. E schéint a curvy Meedchen, mat staarken Hëfte, eng dënn Taille, e kuerzen Hoerschnëtt ënner enger Hallefbox. D'Gesiicht ass ganz expressiv, mat engem männleche Kinn, blo Aen wäit auserneen. Hell brong Hoer grau mat Stëbs, héich Këscht, schwéier Bléck. Kapitän Natasha kämpft fir méi wéi fënnef Joer an trotz hirer Jugend huet si vill gesinn. D'Been vum Meedchen si mat Schnëtt a Plooschter bedeckt. E Meedchen ass méi agil fir barfuß ze beweegen wéi rau a knaschteg Stiwwelen.
  Déi blo Sole fillt déi geringste Schwéngung vum Buedem, warnt vun der Noperschaft vun enger Mine, an d'Mutter Äerd selwer gëtt Ausdauer. Engersäits sinn d'Féiss vum Meedchen gehärt ginn, a si waren net Angscht virun waarmem Metal oder de schaarfen Schutt vun de Ruinen, awer op der anerer Säit hunn se d'Sensibilitéit an d'Flexibilitéit net verluer, warnt duerch d'Gebrühl vun der Bewegung vun Panzer.
  Séiss Natashka hält eng Granat mat engem Explosiounspaket un. Et ass noutwendeg fir de formidabelen däitsche Panzer "Lion" ze krauchen, d'Stroosse mat Maschinnegewierer ze Waasser.
  Mirabela krabbelt nieft hir. Och barfuß, sou datt all d'Meedercher aus dem Batailloun sech aus Stiwwelen erausgestallt hunn, hir Kommandant imitéieren. Hir staubeg Sohle schärfen wann d'Meedchen op alle Véier kräizt. Dem Mirabela seng giel Hoer si knaschteg a laang... E bësse frizzy. D'Meedchen selwer ass schlank, dënn, kleng a Statur. Si kann souguer fir e Meedchen verwiesselt ginn, mat schmuele Schëlleren an engem scheinbar grousse Kapp.
  Mee Mirabela huet scho vill erlieft. Si huet et fäerdeg bruecht souwuel faschistesch Gefaangenheet ze besichen, grausam Folteren iwwerlieft ze hunn, a Minen, vu wou si duerch e onverständleche Wonner geflücht huet. Awer wann Dir op hiert kandlecht, zaart Gesiicht kuckt, kënnt Dir ni soen datt si mat Gummistécker op den Fersen geschloe gouf, e Stroum gouf duerch hire Kierper gefouert.
  Mirabela schéisst ... En Zaldot aus dem Drëtte Räich, an dësem Fall en Araber, fällt dout, säi Maulkuerf hëlt Sand a Schutt op.
  Natashka rutscht eng Rëtsch Granaten ënner engem Koup Dreck. Elo kräischt hei en nonzeg-Tonnen "Léiw" a sprengt en op. Dem Meedchen seng blo Aen blénken wéi Saphir op hirem Gesiicht, schwaarz vu Sonnebrand a Stëbs.
  D'Erfahrung hindeit datt e gutt geschützte Tank elo d'Positioun änneren. "Lion" huet 100 mm säit allbewaffnung, a souguer an engem wénkel. Drësseg-véier kann et net penetréieren, nëmmen schwéier IS, oder SU-100s, oder T-54s hunn eng Chance. Awer Raupen sinn d'Zil. Den Haapt Saach ass den Auto vun der Mobilitéit ze entzéien ...
  Svetlana brennt e Burst aus enger Maschinnegewier ... En Zaldot, kee weess wéi eng Nationalitéit, fällt erof. D'Däitschen, déi meescht vun der östlecher Hemisphär eruewert hunn, schätzen arescht Blutt a werfen kolonial Truppen an d'Schluecht: Araber, Afrikaner, Indianer, verschidden Asiaten an Europäer. D'Zuel vun de Pole ass och eropgaang - déi vun der Wieg gewinnt sinn, Bolschewik Russland ze haassen. Hei kämpfen ukrainesch Nationalisten, an Don Kosaken, an Tschetschenen, an de ganze kaukaseschen Khaganat. Hitler huet eng ganz international opgewuess.
  Vill Feinde ...
  Svetlana dodges de Maschinnegewier Feier. D'Kugel bal gespléckt, schwarz vum Stëbs, eng ronn, girlesch Ferse. De schéine Kapitän huet souguer e Kickel gefillt wéi no e grousse Kaliber Geschenk laanscht geflunn ass. D'Meedchen huet sech gekräizegt, geflüstert:
  Och eng Kugel hält eis net op!
  Mirabela schéisst zréck ... En anert Meedchen Angelica - ganz rout-Hoer, iwwer duerchschnëttlech Héicht, a muskulär, trotz de mëllen Ratioune. Och e ganz schéint Meedchen, mat luxuriéisen Hüften, eng verstoppt Taille, net feminin breet Schëlleren, an héich Broscht.
  D'Angelica kämpft a just hir Shorts, d'Tunika gëtt an d'Schrëft zerräissen, a zerbrach zu Stëbs, an nei Uniformen ginn net iwwer d'Wolga geliwwert. Gott verbitt méi Munitioun, an e Tropfen Iessen, fir déi erschöpft sowjetesch Truppen ze transferéieren.
  D'Angelica ass also bal plakeg, hir Been si kraazt, besonnesch d'Knéien. E Stéck Schrapnel huet d'Sohle vum richtege Fouss geschloen, an et deet wéi, et ass schwéier ze goen.
  Routhaareg, stëpseg, bal plakeg Angelica verdréit hiert schéint, awer gläichzäiteg haart Gesiicht. D'Meedchen, schéisst, seet:
  - Den Här, Moskau a Stalin sinn iwwer eis!
  A si schneidt déi attackéierend Nazien of, selwer kaum Zäit fir zréckzerollen.
  D'Ruinen an d'schmuel Stroosse maachen et schwéier fir déi formidabel däitsch Panzer ëmzedréien. Hei si bal zweehonnert Tonnen "Mausen" a si kënnen guer net passéieren ...
  Wéi Svetlana erwaart, "Lev" gefuer e bëssen, a begruewe selwer an engem Koup Dreck. Et gouf eng Explosioun. D'Raup ass geplatzt, e puer beschiedegt Rollen sinn fortgelaf.
  De blesséierten Tank ass gestoppt an eng Schuel ass aus sengem Faass geflücht...
  Iergendwou an der Distanz gerammelt, d'Ruine hannerlooss. Blond Svetlana, wéi eng Schlaang huet gejaut:
  - Dat ass meng Berechnung! E Kont opgemaach ...
  D'Meedchen-Kapitän ass nees forcéiert ewech ze krauchen. D'Däitschen an hir Satellitte kënnen hir technesch Iwwerleeënheet net am Schutt notzen. Duerch d'Schold vum haartnäckege Hitler sinn d'Horden vum Drëtte Räich a Positiounskampf an enger zimlech grousser a gutt befestegter Stad verstoppt.
  Mirabela werft eng Granat. Si zwéngen, Saltos op erofgefallen Däitschen oder Araber ze maachen, ëmdréinen. Ee vun den Nazi-Militanten räissen d'Hand of, an hänkt drop, eng englesch Auer mat engem Kompass.
  Mirabela seet mat engem Laachen:
  - Wat de Kompass Iech weist - de Wee an d'Häll!
  An e schéint Meedchen rëselt e Stéck hänkend Keramik aus hirem staubegen Ferse.
  D'Angelica staubt och of, mat hire festen, voller Broscht. D'Nippel si bal schwaarz vu Dreck a Jucken. A probéiert ze wäschen. Nach eng Kéier musst Dir begruewen wann déi däitsch Maschinnegewierer krabbelen. A krauchen op eng plastunski Manéier.
  De Bataillon vu Meedercher hält hir Positiounen, obwuel et Schiet gëtt. A si räissen schwéier Muschelen, a Bommen falen aus dem Himmel ... Awer näischt wäert de Courage vun de sowjetesche Heldinnen briechen.
  Hei gesäit d'Svetlana wéi de Panther krabbelt. Gutt, dësen Tank ass net méi sou grujeleg.
  Dir kënnt et an d'Säit schloen. D'Meedchen huet geschnëtzt, de Stëbs eraus gespaut, deen an hiren elegante Mond geklommen ass. Si huet eng Granat an der Hand geholl, gewiicht mat engem Explosiounspaket. Dir musst onbemierkt schneien. Awer et ass sou vill Damp ronderëm.
  D'Angelica huet ugefaang ze kräischen, op den Drain mat hiren bloen Zänn an Ellbogen. Si war wéi eng Kaz, déi eng Maus verfollegt. D'Meedchen erënnert de Krich aus deem schreckleche Summer vun der véierzeg-éischt Joer, wann d'Wehrmacht verréid d'Ausdehnung vun der UdSSR verlount. War weder d'Meedchen, bal d'Meedchen Angscht? Fir d'éischt jo, mee dann gewinnt een sech drun. An Dir gesi schonn déi konstant Ausbroch vu Muschelen als e gewéinleche Kaméidi.
  An elo ass et ganz no explodéiert. D'Meedchen huet sech op de Bauch geschloen. Fragmenter rennen vun uewen wéi e Flock vu wëll Bienen. D'Angelica flüstert mat geschniddene Lippen:
  - Am Numm vun der Gerechtegkeet, Här!
  D'Meedche beschleunegt hir Krabbelen a werft eng Granat mat engem Sprengstoffpackage an. Déi heiteg flitt an engem Bogen. Eng Explosioun gëtt héieren, déi méi dënn Säit Rüstung vum Panther léint sech. Den däitsche Panzer fänkt un ze brennen, de Kampfkit detonéiert.
  Svetlana flüstert mat engem Laachen:
  Merci Här Jesus! Ech gleewen nëmmen un Iech! Ech bieden Iech alleng!
  Brécht de Panther. Ofgerappt, e laange Stamm ass an Dreck begruewen. D'frontal Rüstung, vun der Säit Rüstung getrennt, gläicht engem Schäffel.
  Svetlana, deem seng Aen, op engem Gesiicht brong vu Stëbs a Sonnebrand, mat Maisblummen blénken, seet:
  - Wat méi Eichen de Feind huet, wat méi staark eis Verteidegung!
  Angelica ass ganz sexy, an hire schwaarze Hosen, an plakeg, staubeg, staark Kierper. D'Meedchen ass ganz clever. Si kann Glasscheren mat den bloen Zänn werfen.
  Elo huet si e schaarfen Objet mat hirem graziéisen, staubbedeckte Been geworf. A festgehalen, direkt am Hals vun engem Faschist. Schéin Angelica huet gebabbelt:
  - An ech sinn e Sexsymbol, an e Symbol vum Doud!
  D'Meedchen, no deem si erëm gekrach, schéisst. Led Feier an Svetlana.
  De Schéinheets-Kapitän, Natasha, huet de Faschist ofgeschnidden, huet gekrasch:
  - D'Liewen ass eng Kette, an déi kleng Saachen dra sinn d'Links ...
  Mirabela huet gebrannt, dem Fritz säi Kapp opgedeelt an bäigefüügt:
  - Et ass onméiglech net Wichtegkeet un de Link ze leeën!
  D'Svetlana, erëm präzis erschoss, huet gekräizt:
  - Awer Dir kënnt net an Zyklen op Trifle goen ...
  Mirabela huet präzis geschoss an huet derbäigesat:
  Soss wäert d'Kette Iech ëmginn!
  En anert Meedchen Olimpiada, och ganz schéin, zesumme mam Pionéier Seryozhka, huet eng Minière op engem Drot virbereet. Déi zwee hunn hir gedréckt ... De verréckten Booger ass an d'Raupe vum "Tiger"-2 gekrabbelt. A wéi dësen däitsche laangfassegen Auto explodéiert.
  De blonde Jong Sergei huet geruff:
  - Eis Russland, Dir hutt en Eemer!
  An hien hat kaum Zäit fir zréck ze sprangen, blénkend, mat schwaarzen, ofgeklappten Fersen, vum falenden Daach.
  Den Olympias huet dem Jong säin Hals geschloen a gesot:
  - Dir sidd ganz schlau!
  De Pionéier huet sech op de Wee op d'Front gemaach an ass bei de Fraebataillon ugeschloss. De Jong ass och ganz kreativ. Zum Beispill huet hien Fligeren gemaach fir faschistesch Attackfliger erof ze schéissen. Wann d'Focke-Wulfs, oder TA-152s, opstinn, gëtt en onheemlech deafening Brühl héieren.
  D'Däitschen streiken op d'Begleedung vun enger Wagner-Symphonie. Esou eng majestéitesch Melodie.
  Olympias seet mat Ierger:
  - Si probéieren eis nach ëmmer Angscht ze maachen!
  De Pionéierjong huet mat Pathos gesongen:
  - De russesche Krieger huet keng Angscht virum Doud,
  Den Doud wäert eis net ënner de Stärenhimmel huelen!
  Fir helleg Russland wäert schwéier kämpfen,
  Ech hunn déi mächteg Maschinnegewier gelueden!
  Olympias, e grousst, muskulärt Meedchen, mat breet Hëfte a Schëlleren, ass eng typesch Bauerefra. D'Kleeder goufen während de Kämpf a Lappen zerräissen, staark Been si kaal, d'Hoer sinn an zwee Braid gewéckelt a staark gestëpst.
  Seryozhka ass nëmmen eelef Joer al, dënn vun Ënnerernährung, kraazt an dreckeg Jong, an näischt wéi Shorts. Dem Jong seng natierlech wäiss Hoer goufe gro, an d'Rippen weisen duerch dënn, gebraten a dreckeg Haut. Been schrecklech geklappt, a Verbrennunge, Plooschteren, mat Blasen. True, Schicksal huet d'Kand vu schlëmme Verletzungen behalen.
  Géint säin Hannergrond schéngt d'Olympesch Spiller grouss a fett ze sinn, obwuel d'Meedchen guer net déck ass, awer mat staarkem, trainéiertem Fleesch op de Schanken. Ausserdeem schéngt den Honger hir portly a grouss Figur guer net ze beaflossen.
  D'Meedche schéisst aus engem schwéieren Anti-Tank Gewier. Däitsch Autoen kënnen net an d'Stir gepierct ginn, awer et gëtt eng Chance an de Gleiser.
  An de staarken "Léiw", deen e schwéiert Sprengstoff an der Unterfahrt kritt huet, huet ugefaang Damp ze bléien wéi e schwéiere Fëmmert.
  Seryozhka huet mat Béiser gesongen:
  - Stinky Fritz ouni nozedenken, eng Zigarett an der Entrée gestach! Natierlech ass hien a grousse Problemer komm!
  Olympias, flimmert mat muskuläre, gebratene Kälber, schloen en Tapdanz mat hire bloen, schéine Been. D'Meedchen huet gesonge:
  - Helleg russesch Gesiichter flimmeren vun der Ikon ... Gott verbidd Iech op d'mannst dausend Fritz ze drénken! A wann ee méi wéi Faschisten schwëmmt, da verurteelt keen, gleeft mir, dech dofir!
  Dunn huet si d'Anti-Tank Gewier nei gelueden an erëm geschoss. Den däitschen Transporter huet nees Damp erausgepëtzt.
  De Meedchebataillon huet de Fritz e wesentleche Schued ugedoen. Mä hien huet och Verloschter gelidden. Hei gouf ee Meedchen an der Halschent gerappt, an hiert Gesiicht gouf esou, trotz dem Stëbs, bleech.
  De gréissten Deel vu Stalingrad gouf scho vun den Nazien ageholl, awer wat vun der Stad bleift, wëll net opginn a kapituléieren.
  D'Svetlana probéiert mëttlerweil duerch den "Tiger" ze briechen. E mächtegen däitschen Auto, krut eng Granat an der Säit, ass awer net ënnergaangen. Dréit sech ëm fir eng Kanoun ze schéissen. D'Meedche muss an de Buedem gruewen, an d'Schutt, fir net vun der Explosiounswell ze zerstéieren, déi vun der aktueller fräigelooss gëtt.
  Svetlana flüstert mëll:
  - Mamm, Papp, et deet mir leed!
  Mirabela huet eng Granat op den Tiger geworf, deen op hir Stir explodéiert ass. D'Meedchen huet gejaut:
  - Iwwert d'Tatsaach, datt d'Liicht Léier am Wanter am Fréijoer ... Ech widderhuelen ouni Ausnam, datt Hitler eng Pescht Bastard ass!
  D'Angelica, huet d'Aen vun den Nazien gebrach, a Waasser op si mat engem Burst gegoss, gespannt:
  - Am Sarg hunn ech de Fuhrer elo gesinn! An hatt huet den aarme Mann direkt an d'Ae geschloen!
  Dat rout-Hoer-Meedchen huet eigentlech mat de bloussem Fanger eng Granat op den Tank geworf. Et huet d'Faass getraff ... Eng Explosioun koum duerno an d'Maulkuerf vum "Tiger" gouf vermëscht.
  De feigde Däitschen huet et geholl an huet sech zréckgezunn.
  D'Svetlana huet duerch hir Nues gestierzt:
  - Eiser, Är wäert net noginn!
  Mirabela huet en Hitleritesche Söldner mat enger Kugel ofgeschnidden a gesongen:
  - An de Béis mécht kee Geck! Hänn a Féiss verdréit hien déi russesch Seeler! Hien dréckt seng Zänn an d'Häerz ... Hien drénkt d'Vatterland bis ënnen!
  D'Svetlana huet gelaacht a geblascht:
  - De Fuhrer rifft vill, räissen sech op!
  Mirabela huet entlooss an bäigefüügt:
  - Ma, Doudecher, grinst!
  En nach méi geféierleche "Shtumrtiger" ass opgetaucht. Et zerstéiert ganz Gebaier a Bunker. Ausserdeem ass et net un d'Positioune vun de sowjetesche Truppen. Den Auto gëtt vun däitsche Maschinnegewierer ënner Cover gehal.
  D'Svetlana gesäit, datt d'Positioune vum Fritz no kommen ass onrealistesch. Mee am Himmel Focke-Wulfs. Eng vun dëse Maschinnen flitt méi no un d'sowjetesch Positiounen. D'Meedercher maachen op hir Feier op.
  D'Angelica werft eng Granat, a seet rosen:
  - Am déiwe Doud - et gëtt keng Verzeiung!
  Duerno gëtt d'Meedchen en Tour vun der Maschinnegewier. Rullt séier zréck. E relativ neien däitsche panzer "Panther" -2 mat engem klengen turm an enger ënneschter silhouette fuert séier erop.
  Verschidde Meedercher werfen Granaten op den däitschen Auto. Si, nodeems se d'Geschenker kritt huet, freet sech a kann sech net ëmdréien.
  D'Angelica huet geflüstert, gejaut:
  - Dëst ass en neien Attack! Mir wäerten hire Mond räissen!
  De Panther-2 huet geschloen an huet seng méi mächteg Waff ofgeschoss.
  D'Feierkolonn huet d'Loft opgedeelt, an d'Atmosphär direkt erhëtzt an elektrolyséiert.
  D'Angelica huet gelaacht, d'Muschelen si laanscht dat hallefplakegt Meedchen geflunn. De schaamtlosen Roude Kapp huet hir Hëfte gerëselt a gesot:
  - An den Newton huet d'Feinde besiegt, de Joch vum Troun ofgeheit! Fritz hien huet säin Newtons Gesetz dekretéiert!
  Stalingrad war all a Brandstëftungen erfaasst, wéi Feierzonen den Himmel schéngen ze lecken a purpurroude, orange a scharlachesche Funken ze knackelen! An all Spark ass wéi e Geescht, deen aus engem hellesche Schlass flücht.
  D'Svetlana huet en däitsche Kämpfer erofgeschloen, hir blo Ae geblénkt, gesongen:
  - Wat mëscht Dir schlecht al Fra? Gleeft mir, just e psychiatrescht Spidol kräischt fir dech!
  Mirabela huet an engem Chant gesongen, an d'Nazien geschoss:
  - Wéi gutt ass et, sech op d'Gras ze leeën an de Fritz op de Kapp ze schloen! Arrangéiert e Poultice fir de Fuhrer, a schéckt Kugelen aus enger Maschinnegewier!
  D'Meedchen huet vill gelaacht an huet sech vum Bauch op de Réck gerullt. Ech hunn e Vëlo mat Been gemaach. Eng Granat ass erop geflunn. De fléiene Focke-Wulf, dee Schrapnel ënner dem Bauch krut, ass séier méi héich eropgaang. Et kann gesi ginn datt schaarf Fragmenter him blesséiert hunn. D'faschistesch Kreatur huet Feier gefaang, an huet ugefaang Stécker vu gebrochene Flilleken ze verléieren.
  D'Svetlana, gesinn wéi de Fokke d'Héicht verléiert, huet gekräizt:
  - Dat ass eng Semaphor! Eng Axt hänkt u Bord!
  Den däitsche Fliger ass explodéiert, an all déi wäit Ecker vum Himmel verbreet. A wou ass de faschisteschen Ace higaang. Huet meng lescht Tour. Den Bügel ass an den Asche gaangen, net de Pilot!
  Mirabela huet geschnëtzt, Stëbs verstreet a gesot:
  - Sinn oder net sinn? Et ass keng Fro!
  D'Angelica huet erëm e Stéck Glas mam Fouss gehäit, sou vill datt et mam Ae geschloen huet, ass et beim Fritz duerch de Kapp erausgaang:
  - Ech sinn en Tankarmada! An Dir musst behandelt ginn!
  D'Däitschen an hir Satellitte hu probéiert virzekommen, an hunn d'Granate virun hinnen geworf. Esou Taktike géint Meedercher hunn net geschafft. Hei huet Seryozhka eng Katapult ofgesat, a wéi et de Feind an der Äntwert trëfft.
  De Pionéierjong huet geruff:
  - De Kleeschen räissen dem Hitler seng Mond!
  D'Charge vun der Katapult, déi an d'Mass vun den Nazien duerchbrach, huet se verstreet a gläichzäiteg an der Loft gerullt. De Fritz ass gefall, an ass op de Schutt vun de Maueren gebrach.
  Panzer "Tiger" -2, dee säi Gläichgewiicht verluer huet, kollidéiert mam "Léiw". Oh, Leva, wou ass Äre formidabelen Numm?
  Svetlana lächelt an huet geäntwert:
  - Gutt, gutt geschafft Seryozhka!
  De Jong huet aggressiv geruff.
  - Pioneer ass ëmmer prett!
  D'Meedchen huet als Äntwert hire bloe Fouss gerëselt.
  D'Meedchen-Kapitän huet erëm ugefaang ze Neel. An den Olympias huet dem Seryozhka säi schmuele Fouss gekickt, wéi schwéier hien et huet! Kee Wonner, datt de Jong keng Angscht huet duerch d'Feier ze lafen.
  Mirabela an engem Chant, sot:
  - Jugend ass gutt - Alter ass schlecht!
  D'Angelica, dës lëschteg Roude Kapp, huet sech eens:
  Et gëtt näischt Schlechtes wéi Alter! Dëst ass wierklech deen Eekleges Staat vun all méiglech!
  An d'Meedchen huet e Sprong mat engem Putsch gemaach. Si huet sech fir ee Moment Eekleges Bomi virgestallt. Nee, vergläicht net, eng al Fra mat engem Meedchen. A wat Schéinheet, an schlanke Kierper.
  D'Angelica huet et geholl a gesongen:
  - Flow no Joer, Joer an enger Caravan,
  Eng al Fra reift Henna an engem Mörser ...
  A wat iwwer meng schlank Figur,
  Ech verstinn net wéi d'Jugend fortgaang ass!
  D'Svetlana huet d'Ae geblitzt, den Däitsche mat engem Schlag an der Leescht geschloen a bemierkt:
  - Net! Wéi och ëmmer, am Krich gëtt et sou e Charme - fir ëmmer jonk ze bleiwen! Ëmmer gedronk!
  Olympias huet eng nei Charge an der Katapult gesat. Dëst ass eppes wéi e gudde Mierer. D'Meedchen huet gejaut:
  - Gitt net laanscht, awer pass!
  De Seryozhka huet säin dënnen, awer flëssege Fouss gemëscht a gebrëllt:
  - Fritz Gesiicht!
  An eng Granat, zesumme mat engem Explosiounspaket, sinn a vollem Schwong an d'Positioune vun den Nazien geflunn.
  Jo, Stalingrad war hinnen net ginn. Fir den drëtte Mount zanter Enn Juni ass den Attentat lass, mä d'Stad konnt net alles iwwerhuelen. Op anere Secteuren vun der Front hunn d'Nazien Erfolleg erreecht, awer net op dësem.
  D'Svetlana huet hir Pistoul gebrannt an huet geruff:
  - Alles ass onméiglech, et ass méiglech ... Et ass net néideg den Universum ganz komplizéiert ze maachen!
  A schloe de Bensintank vun engem Motorrad. D'Maschinn ass explodéiert, a brennege Wirbelwinden hunn déi raucheg Landschaft beliicht. An den Däitsche gouf vun enger brenner Patt auserneen gerappt.
  D'Meedche Kapitän huet geruff:
  - Ech hu gär Béisen ëmzebréngen! An dëst ass dat héchste Gutt!
  Mirabela huet d'Däitsch mat engem Burst geschloen a gesis:
  - Loosst eis Porcupine spillen!
  Angelica huet Feier opgemaach, méi genee. E puer Schwaarz goufe gelooss, déi op mat Speer bedecktem Schutt leien:
  - Kill de Feind! - D'Meedchen huet geflüstert.
  Mirabela huet spilleresch gesongen:
  - Nodeems ech den Hitler mat Lippenstift gemoolt hunn, Mainstein mat Hoerspray, zéien ech dech an d'Gefangenschaft vun der Prinzessin, de treien Hond wäert dech knacken!
  Svetlana, schéisst, huet gefeiert:
  - Komm owes, Adolf, hänkt dech op ... Halt op de Kapp ze narren! Kommt den Owend, fléien wéi e Gyrfalcon - fir d'Nazien schwéier ze schloen!
  Mirabela sot a Roserei, huet den Helm vum Stuermtrooper säi Kapp geklappt:
  - Mir kënnen! A mir wäerten!
  D'Meedercher aus dem Batailloun "Lenin" hunn de Fortschrëtt vun den auslänneschen Truppen gestoppt. De Fritz ass no vir geplënnert, wuertwiertlech Läichen an de Weltraum geheit. Och den Tank "Lev", mat deem d'Hoffnungen opgestallt goufen, huet net gehollef. Hei ass eng modifikatioun vun der maschinn mat enger 150 mm-kanone.
  D'Angelica klappt e Steen of, deen un hir plakeg Nippel hänke bliwwen ass. D'Meedchen huet sou schéin a voll Broscht. D'Meedchen werft eng Granat mam Fouss. D'Been ass méi staark wéi den Aarm, an de Werp geet weider.
  "Lion" krut e Spalt an der Raupen, a gestoppt. Schoss aus sengem mächtege Mond. Rumble an Zesummebroch.
  Angelica, spëtzt, seet:
  - De russesche Krieger kräizt net vu Péng!
  An d'Meedchen schéisst erëm. An hien mécht et extrem gutt. De Faschist, deen aus dem Tuerm lenkt, fält zréck.
  E rout-Hoer, bal plakegt Meedchen seet:
  - Vergeblech mengt de Feind datt hien et fäerdeg bruecht huet d'Russen ze briechen! Wien et traut, hien attackéiert an der Schluecht, mir wäerten d'Feinde hefteg schloen!
  An Angelica rullt d'Muskelen vun der Press, déi si ganz geprägt huet.
  Oh, wéi schéin sinn d'Meedercher! Ech wëll kee vun hinnen stierwen.
  Stalenida ass gerannt ... E ganz schéint Meedchen, mat flauschegen, wäissen Hoer. Si bréngt et irgendwéi fäerdeg, se mat enger Aart Trank ze verschmieren, fir datt se net dreckeg ginn.
  D'Meedchen ass ganz schéin, mat der Figur vun der Venus, nëmmen méi tonéiert a geprägt. Kleeder op hir, nëmmen eng BH an Hosen. Alles anescht ass schonn ausernee gerappt ginn. Awer wéi graziéis sinn d'Been! Dëst ass net e Meedchen, mee e Sigel vu Perfektioun, eng Kroun vu Schéinheet.
  Si bewegt sech op eng speziell Manéier, wéi e Kaweechelchen. E bloe Féiss a Geflimmer, an Fersen, bleiwen iwwerraschend propper. D'Stalenida schéisst, an de Faschist kritt e Geschwür an der Këscht.
  D'Meedchen seet:
  - Loyalitéit zum Mammeland ass dat héchst Wuert!
  D'Angelica huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Huel deng BH of a bleift wéi ech an Shorts!
  Steelenida huet de Kapp negativ gerëselt.
  - Dëst ass net ubruecht!
  D'Angelica huet d'Hëfte gerëselt, adequat geschoss a gesongen:
  - Eppes Komsomol Member ass ongewéinlech ginn! Sou bloe Këscht trëppelen ass ganz onschëlleg!
  Steelenida huet gelaacht a bemierkt:
  - Firwat bréngt Freed dem Fritz, kuckt eis Schéinheet!
  Angelica huet entscheedend geäntwert:
  - Eis Schéinheet ass déidlech!
  D'Stolmeedchen huet gelaacht an op den TA-200 geschoss. Den Nazi-Auto huet gebrannt. An déi schéin Blond huet gejaut:
  - Doud zum Béisen!
  Angelica huet gelaacht.
  - An d'Liewen ass gutt!
  Steelenida, wéi se gesinn datt den Däitsche gefall ass, huet gekrasch:
  - Dëst ass den héchste Wäert! Denkt net datt d'Nazien Dir gewonnen hutt!
  Angelica séngt:
  - Waart op d'Victoire! D'Victoire waart ... Déi, déi gären d'Schëlleren briechen! Waarden op d'Victoire! Waarden op d'Victoire! Mir kënnen d'Nazis besiegen!
  E schéint Meedchen, an hir plakeg Broscht rëselen. Gutt mat engem bloen Torso an der Hëtzt, déi duerch d'Feier verstäerkt gëtt.
  D'Svetlana huet elo vill méi determinéiert ausgesinn. Si huet mat enger Maschinnpistoul op de Fritz geschoss an huet gebrach:
  - Ech kastréieren dech!
  An zwar kruten d'Nazien déidlech Kaddoen a Sarg! An d'Meedchen huet hinnen eng Figur gewisen, loosst eis kaal Zänn bauen. A geflüstert wéi en Nightingale-Raiber. An duerch d'Fanger vun den ënneschten Extremitéiten.
  D'Meedche Kapitän ass ganz schlau. An glänzend. A guer net grausam. Och si huet heiansdo Leed fir d'Zaldoten vum Feind, déi vläicht Kanner hunn, déi fir hir doudege Pappen kräischen.
  D'Svetlana dreift awer esou Gedanken vu sech selwer ewech, also wëlls de vun hinnen an Tréinen ausbriechen. Mee et waren net d'Russen, déi bei den Däitschen komm sinn, fir ze klauen an ëmzebréngen. Nee, dat sinn d'Däitschen an e ganze aggressive Pak vun Auslänner aus der ganzer Welt ass an d'russesch Ausdehnen agebrach.
  D'Svetlana huet sech gekräizegt an op de Fritz geschoss, dee probéiert roueg no bei de Positioune vun de Russen ze kommen ... Dem Mann seng Aen an d'Gehir, déi duerch eng Kugel erausgeschloen goufen, sinn ausgelaf.
  D'Meedchen-Kapitän lächelt a sot witzeg:
  - Riichtaus Aen zu Aen, Kapp zu Kapp!
  D'Svetlana huet präzis erschoss, an huet e Motorrad mat engem Sidecar geschloen. Den Auto huet ugefaang ze räissen, an d'Maschinengewehr ass fortgelaf, e puer Mol gerullt. Dunn ass seng Maulkuerf an den Dreck gefall.
  D'Meedchen huet hir blo, staubeg Sohl op de Schutt reiwen. A si huet erëm gezielt. Hirt lëschtegt, jonkt Gesiicht huet éischter gegrinst. D'Meedchen huet gesonge:
  - Neen, hu mir de Faschisten gesot, eis Leit wäerten net toleréieren datt russescht parfüméierter Brout d'Wuert Ford genannt gëtt!
  Mirabela huet e ganz präzise Schoss gemaach, aus deem de Focke-Wulf opgeblosen ass, a gezippt huet:
  Fir e Schäiss ass natierlech de Choix kloer,
  Fir Dollar ass hien prett Russland ze verroden ...
  Awer de russesche Mann ass sou schéin
  Datt hien bereet ass säi Liewen fir d'Heemecht ze ginn!
  D'Meedchen huet eng Somersault gemaach an d'Nazien d'Fiedel gewisen, a scrollen, an d'Kugel hunn d'Schéinheet net beréiert.
  D'Angelica erschéngt, dës Schéinheet, bal plakeg a knaschteg wéi en Däiwel, huet eng Granat op eemol mat zwee Been geworf. A si huet iwwerpréift:
  - Wat ech hunn ass ... Fritz an enger schaarfer Säit!
  Olympias korrigéiert Angelica:
  - Scharf, an der Säit, an net an der schaarf Säit!
  D'Meedchen huet gelaacht an hir Waassermeloun Broscht gerëselt an eng Granat mat enger Granat mat engem Explosiounspaket gestart. Den "Tiger" gouf um Maulkuerf getraff, an dëst kromme Konschtwierk huet sech dovun ausgoen.
  Duerno huet d'Nazi-Kreatur sech zréckgezunn. Si huet ugefaang ze kräischen wéi eng Schildkröt an engem Feier gefaangen.
  D'Svetlana huet gesonge, glécklech geschloen:
  - An den "Tiger" geet zréck an d'Däitschen verstoppen sech!
  De Maiden Bataillon manövréiert ënner Attack, Loftattacken a schwéier Waffen. Hei hunn d'Jetbomber getraff, gebrach, rout-waarm Steile sinn an den Himmel geklommen. An d'Steng waren a Feier. Glécklecherweis ass kee vun de Meedercher gestuerwen, awer Männer sinn op déi nächst Welt gaang - déi sinn net sou leed! A Séilen fléien - déi eng an den Himmel, an déi aner an d'Häll! Wou Däiwel mat Pitchforks schonn op déi waarden, déi net un de Jesus gegleeft hunn.
  Angelica ass déi sexiest vun de Krieger an enger Roserei: gutt, kënnen d'Nazien aus hirem "Sturmtiger" wierklech op d'Positioune vun de sowjetesche Truppen schéissen an déi roude Krieger ëmbréngen?
  An d'Meedchen huet e Granat mat de bloe Féiss gegraff an huet sech a Kaskaden vu Somersaults gedréint. A dréint ëmmer méi séier. An dunn huet si mat aller Kraaft de Kaddo vum Doud an d'breet Maulkuerf vum Stormtiger geheit. Déi plakeg, gebrannt Been vun der Schéinheet blénken, an d'Granat ass an d'breet Maulkuerf geflunn. An déi mächteg Maschinn huet fir d'éischt erstéckt, an duerno gerannt. Zwee "Royal Tigers", déi op de Säite vum "Sturmtiger" stoungen, goufen opgeworf an a verschiddene Richtungen verspreet. D'Roller goufen vun hinnen ofgerappt, a si sinn erofgefall, fléien wéi eng gebrach Halskette vun der Kinnigin.
  D'Explosiounswell huet d'Angelica geworf, an d'Meedchen ass op d'Kopp geflunn. A si gouf ëmgedréint, gerëselt a gehäit. Awer d'Schéinheet ass trotzdem gelant, schaarf Schutt, a zerdréckte Steng an hir bloe Sole gegruewen. D'Meedchen hat Péng, an och duerch den eelere Fouss huet den Tipp duerchgebrach.
  Awer d'Angelica huet d'Kraaft fonnt fir opzestoen a ruffen:
  - Dir Faschisten wäerten an der Asche sinn!
  Svetlana an aner Meedercher goufen duerch eng explosive Welle gehäit, a souguer liicht zerdréckt. Awer kee vun de schéine Krieger ass gestuerwen. D'Meedercher hu mat Hurrikan a gutt geziilt Feier getraff. Ënnerdréckung vun den Nazien, déi erausgesprongen sinn, an aner aggressiv Insekten, déi d'UdSSR belagert hunn.
  Mirabela huet mat grousser Begeeschterung gesongen:
  - A wann d'Trompett vum Här eis an d'Schluecht hëlt, wäerte mir Frënn mat der Komsomol sinn! An duerch de Wëlle vum Jehova wäert ech bei der himmlescher Ruff sinn!
  Angelica huet de Stëbs vun hire bluddege Sohlen ofgerappt, gesongen:
  - Lenin, Partei, Komsomol! Mir schécken de Fuhrer an e Wahnhaus!
  D'Meedercher hunn ugefaang däifend ze laachen, a Seryozhka sot mat Alarm an Verärgerung:
  - A meng Katapult, net sou genee - wéi déi blo a staark Been vun Angelica!
  Olympias, spillt mat hiren Aarmmuskelen, sot:
  - Dat ass OK! Dir denkt nach ëmmer. Eppes méi cool!
  . Kapitel #15
  De Krich war selbstverständlech weidergaang, a béid Säite ware gäeren dëse verdammt Massaker sou séier wéi méiglech z'ënnerhalen. D'Nazie waren midd an d'sowjetesch Kräfte waren och merkbar erschöpft.
  D'Nazien hunn sech an de Schluechte fir Stalingrad verstoppt. An zimlech erschöpft. An natierlech waren se midd.
  An esou huet de Stalin de Fridden hei op moderate Konditiounen ugebueden.
  De Fuhrer huet geduecht. Iwwert dem Stalin eng Waffestëllstand ze bidden. All d'selwecht op wéi engem Niveau kënnt Dir Blutt verléieren. Dëst ass wierklech désagréabel fir jiddereen. A Japan, iergendwéi fuddelen an net presséiert un Attack. Hien behält sech och schlecht.
  Op jidde Fall huet den Hitler de 25. Oktober 1945 dem Stalin en Telegramm geschéckt mat enger Propositioun, bis den 8. November 1947 ze stoppen, grad an der Zäit fir d'Feier vum Dag vun der Münchener Putsch an als Resultat vun dësem richtegen un d'Muecht ze kommen. vun den Nazien, all Feindlechkeeten.
  Natierlech huet de Stalin, deen déi lescht Reserven scho geschrauft huet, zéng Joer ale Jongen a siwwenzegjärege Männer op Waff gesat huet, sou eng Offer gären ugeholl.
  Awer d'Kämpf waren nach ëmmer amgaang. D'Däitschen hu probéiert, Ordzhonikidze oder Grozny ëmzegoen. An d'sowjetesch Kricher hu just rosen a ganz schwéier gekämpft.
  D'Alenka huet mat hirem graziéisen bloe Fouss eng Granat geheit, gezippt:
  - Ech sinn e ganz coolt Meedchen!
  Anyuta huet et geholl a gesis, huet hir Zong gewisen, hir Zänn verstoppt:
  - Komm mir schloen ...
  An och eng Granat mat bloe Fanger lancéieren. A schloe de Mound vun engem Nazi-Tank.
  Si huet den Stamm opgedeelt, an huet aus Laachen ausgebrach. Gutt, Meedchen. Fir all Meedercher Meedchen!
  An hei ass de rout-Hoer Alla. Wéi eng Granat mat blotem Fouss ze lancéieren. Wéi hatt geknackt gëtt. A verspreet jiddereen. Hei ass d'Meedchen! A zerstéiert d'Nazis, a rëselt blo Been.
  - Ech sinn e rout-Hoer Vixen!
  An dunn huet d'Maria d'Geschenk vun der Vernichtung mat hiren bloen Zänn geholl a gehäit. Po huet d'Feinde ausernee gelooss. An a Stécker schneiden. Esou e coolt Meedchen mat gëllenen Hoer. An och ganz agreabel. Schéint Meedchen. A wéi wäert den Tour. An d'Faschisten ewechzekréien.
  Si huet hir Zong gewisen, gesongen:
  - Ech sinn e Tank, an e Meedchen ... Ech kafe mir e Schaffellmantel! An de Spartak geet an d'Schluecht ... Et gëtt e ganz haltbaren Tank!
  An hei huet d'Matryona geholl a mat hire bloe Sohlen eng ganz Zong mat Kären geheit. Si huet sou eng mächteg Press. An d'Been si staark. A verwandelt "Panther" -5.
  Wat fir en Auto ass dëst "Panther" -5. Liichtversioun vum Tank aus der Serie E. Gewiicht ongeféier fënnefanzwanzeg Tonnen. Gutt Schutz an der Stir, méi schlecht op der Säit. Den Numm ass vun enger Raubkat geholl. Wéinst dem schlëmmste Schutz vun de Säiten, net de populärste Tank. Virun allem hunn d'Nazien Agha gär. Déi aus alle Wénkel sinn geschützt. Mee well d'AG-Serie kleng a grouss Zuel vu Roller huet, ginn et e puer Probleemer mat der Lafen. An d'E-Serie ass nach net komplett aus der Produktioun zréckgezunn.
  Am Allgemengen, am Drëtte Räich, gëtt vill verschidden, an net ganz perfekt Technologie produzéiert.
  D'Alena huet erëm eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf. Huet d'Nazis. An d'Schéinheet huet gekrasch:
  - Flaach Är Nues!
  Hei lancéiert d'Anyuta, mat den bloen Zänn, e Kaddo, deen d'Käpp brécht. A sangen:
  - Millioune! Mir stellen déi faschistesch Gesetzer a Fro!
  An hei ass de roude-Hoer Alla ugefaang ze danzen. Si huet och eng Granat mam bloe Fouss geworf, a gekrackt:
  - Kuerz gesot - rout sinn ass keng Sënn!
  An d'Nazis kruten et vun hirem, ënner dem Otem. An hei sinn d'Meedercher!
  D'Maria huet et och mat blotem Fouss geholl wéi si eng Granat lancéiert. A wéi et d'Nazis wäert schloen.
  Si hunn souguer an Angscht gefruer. Gutt, et ass eng Groussmamm! An hir Hoer si wéi Blatgold.
  An hei ass Matryona. Mat bloen, muskuläre Been wäert hien eng ganz Rëtsch Granaten werfen. An d'Nazis schlofen. A bléist se ewech wéi Dünger am Wand. Huelt a verbrannt!
  A wéi et bléift:
  - Räich vun der Sonn!
  Hei sinn d'Meedercher! Fir all Meedercher, Meedercher-terminators!
  D'Alenka laacht a stécht hir Zong eraus. An hie gesäit d'Söldner probéieren ze attackéieren. D'Meedchen werft nees eng Granat mat haare bloen Zéiwen a sisst:
  - E waarme Schlag! Ech si wéi e Vandal!
  An d'Nazien kruten bluddegen Téi!
  An dann Anyuta, als Handwierker. A wéi hien de Baart vun den Nazien a Brand setzt. An hie wäert brullen, schéckt eng Granat mat engem Werp vu sengem bloe Fouss:
  - Raging Stier, d'Päerd huet geschloen!
  An hien fänkt erëm un ze laachen an ze grinsen. Hei ass d'Meedchen! Just e Sprangbuer vu Wäisheet a Segen!
  Awer dann fänkt Alla un ze brullen. A schütt ... An dann schéckt Kaddoe vun Zerstéierung mat blot Féiss. Kleng wäert kee schéngen. Trivial dreift jidderengem an de Sarg!
  An d'Been si sou gutt! Bloed Zänn wéi eng Léiwin. Hei ass d'Meedchen. Wou war hatt net!
  A werft Granaten, mat frenzied Roserei. A brécht hire Kierper.
  An de Roude jäizt nach ëmmer:
  - Ech sinn e Béischt, ech sinn e wëll Béischt!
  An dann, natierlech, Maria. D'Gold vun hiren Hoer kann Feinde blann. A wéi gutt si ass, bal plakeg an der Keelt. Hei wäert hien eng Granat mat de bloussem Fanger geheien. A si kréien de Fritz wéi se sollen.
  An d'Schéinheet séngt:
  - Et gëtt e Bummer!
  D'Alenka huet och mat hire bloe Féiss lancéiert wat zerstéiert. Arrangéiert Feier Drock.
  Awer Marusya huet e Faass Sprengstoff geholl an et un de Feind geschéckt. De Feind verdriwwen. D'Metall gebrach an de Stol huet Feier gefaang.
  D'Meedchen huet geruff:
  - Rabid Feier! An de Fluch vum Thermoquark!
  Obwuel, wat heescht et, dat lescht Wuert huet si selwer net verstanen. An de Fritz drëschen ...
  Hei kënnt de Bear Tank. D'Maschinn ass squat, mat engem ronnen Turm an engem ovalen Hull. Och en enge Layout, an en 128 mm barrel mat enger Längt vun 100 EL stécht eraus. Ee vun de leschten Entwécklungen. Eng Waff mat exzessive Panzerpiercing Kraaft. "Bear", et ass e Panzer Zerstéierer, a gläichzäiteg schéisst op befestegt Positiounen.
  D'Alenka werft him eng Granat. Si huet de Stamm beschiedegt mat engem Werp vun hirem bloe Fouss, a gesis:
  - Ech hunn Stol a Flam amplaz en Häerz!
  Da laacht hien esou.
  An d'Anyuta wäert och e Kaddo mat de bloe Fanger geheien. A knacken op de Faass! Metal fléisst a verschiddene Richtungen.
  Jo, de "Bär" war beschiedegt an huet ugefaang zréckzekommen. Och en extra Auto. Eng aner vun de kontroversen Entwécklungen vum Drëtte Räich. Et ass gutt, datt op d'mannst op der Basis vun der E Serie.
  Red-Hoer Alla lancéiert och e mäerderesche Cadeau mat hir blot Zänn. A gejaut:
  - Ech sinn e Ghoul! Ech inspiréiere Angscht!
  Dunn huet d'Meedchen mat kobberrout Hoer hir Zong erausgestreckt. A si huet erëm gesongen. An huet gekrasch:
  - Redhead, Redhead ... Ech wäert wéi eng Séi ... Punch aus ëm den Eck!
  An erëm lachen...
  Awer Matryona, mat hire staarke Been, wäert eng gewiicht Mine lancéieren. D'Fërderer zerbriechen. D'Metall gëtt zerquetscht. An hei schéisse se nees op Attackfliger vum Buedem.
  Däitsch Jet Maschinnen drécken d'sowjetesch Positiounen. An onguided Rakéite ginn ofgeschoss. A zerstéieren d'Positioune vun der Rouder Arméi.
  Alenka huet en Anti-Tank Gewier gezielt. An dréckt den Ausléiser mat hiren bloen Zänn, huet en Attacke Fliger ausgeschloen. Dem Hitler säi Geier, hannert engem décke Pfeil vum Damp hannerlooss, ass op de Buedem gerannt. An d'Loft huet wuertwiertlech verbrannt a fonkelt.
  D'Meedchen huet gesongen, mat haare bloe Féiss gestampelt:
  - Schwaarze Rimm am Karate! Meng Seriennummer ass op der Zong!
  Anyuta huet och opgefaang. Nëmmen dës Kéier andeems hien eng Scheif Sprengstoff mat den bloen Zéiwe geheien. Hie fléien, an direkt an d'Attack Fliger. Hien huet d'Metall geholl an zerbrach.
  Anyuta huet et geholl a gekrasch:
  - Aerobatik! Nei Crew!
  An erëm huet si d'Figebam gewisen, a mat hirem graziéise Been. Hei ass d'Meedchen! Eng richteg Sirène!
  Mee wéi flott!
  Alla huet e Kaddo mat hirem bloe Ferse ginn. An huet et op de Bauch vum Stuerm bruecht. A gesplécktem Metall, brécht Stahl. Esou e Meedchen ...
  Mat esou rouden, kënnt Dir Berlin huelen. De Krieger huet gekrasch:
  - Gol geschoss! De Faschismus op der Flucht!
  An huet seng Zong gewisen!
  Meedercher maachen dëst gär! Nämlech d"Zong eraussträichen als Zeeche vu Veruechtung. An dann erëm späiz.
  An d'Maria huet et geholl an d'Diskette mam bloe Fouss lancéiert. Méi präzis ass den Design einfach, awer de Motor ass Miniaturgréisst. A schloe de faschistesche Attackfliger.
  De Bandit zerquetscht. A gelaacht:
  - Den Indikator vum Doud!
  Ma, Matrena huet e ganze Koup Granaten mat bloe Féiss gehäit. An en däitsche Geier geschloen. D'Metall gebrach an de verdammt Vugel zerquetscht. Duerno huet d'heldenhaft Meedchen hir Këscht reift. Si huet hir staark Press gespannt a gesis:
  - Nuklear Käfer! Fuhrer an der Stir!
  An nach eng Kéier, wéi hie wëll!
  Alyonka huet och eng Granat mat bloe Fouss geworf a gekrasch:
  - Ech si perfekt!
  Si blénkt hir Spigel Zänn.
  An dunn huet d'Anyuta et geholl an et mat hire bloe Féiss lancéiert, eppes scharfs a fatalen. An si huet et geholl a gelaacht:
  - Vun engem Laachen zu engem Geste!
  An den däitschen Auto war just mat Hunnen a Been hannerlooss.
  Allah ass richteg do. Hie wäert et och mat bloe Fanger huelen an den Doudestrager lancéieren. An da wäert hien huelen a féieren:
  - Gild vum Spartacus!
  A Stahlfragmenter fléien vum Nazi.
  D'Maria huet eppes ganz fatal mat hirem bloe Ferse gestart. A räissen Metall. D'Faschisten ëmbruecht. Ech hunn et geholl a gekrasch:
  - Krakatau! Zu menger Éier!
  Matryona trefft vill méi geféierlech. Grouss Masse Sprengstoff géint d'Nazien. Am Allgemengen ass d'Meedchen zerstéiert a grouss.
  Hei huet si zum Beispill Léift mat Kärelen gemaach. Nëmmen eng hallef Stonn. Krich an eemol. An nach gepackt direkt mat fënnef. Hei ass de räiche Mann. Net ze natierlech ass et moralesch. Mee Matrena gefillt eng Erhéijung vun Kraaft vun dëser.
  A si huelen keng Kugelen. An Dir werft eng ganz Këscht Sprengstoff, schloen d'Attackfliger.
  Iwwert wéi d'Nazien, hir fënnef fäerten. Verroden net mat Wierder. An Dir kënnt soen datt d'Meedercher fënnef sinn.
  D'Alenka huet mat hirem bloe Fouss geworf, wat si vu Onkraut dréit. An op de Fritz schneiden.
  Gehecht:
  - Killer Versuchung! Direkt an d'Aen!
  A si huet mat de Reliefmuskelen vun der Press gespillt. Hei ass e Meedchen. An hir Plättercher si sou schéin. Gutt, grad wéi Schockela.
  Oh, d'Meedercher hu scho laang kee Schockela giess. Awer dat ass wat Dir wëllt.
  Anyuta, huet hir Zänn grausam, lancéiert e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Fouss, a gejaut:
  - Dëst ass eis lescht an entscheedend Schluecht!
  An huet hir Zänn ofgedeckt. Méi präzis, si huet sou glat an agreabel Zänn. Sot net datt et Zänn ass.
  Alla huet gejaut, an huet mat hirem bloussem Ferse e sprangende Jack vun der Zerstéierung:
  - Bulle Bandwuerm!
  D'Maria huet gekackt a gemëmmt:
  - An de Jong vun engem Scooter.
  Also huet si et geholl an huet mat hire bloussegen Fanger d'Sicherung gestart, déi d'Attackfliger ofgeschnidden huet. Sou vill geschlagen Faschisten. Gutt, Meedchen. Un all d'Meedercher, eng super Hex an e Meedchen!
  D'Matryona huet et geholl an huet gejaut:
  - Den Doud wäert méi héich sinn wéi d'Liewen!
  A vun hire staarke Been, wéi Granaten fléien. A ganz Rëtsch vun Zerstéierung. Hei ass d'Baba! Dat richtegt Meedchen-ambal!
  A léisst Gehir Faschisten. An, Haaptstad!
  Alenka ass och net verpasst. Erëm, mat blotem Fouss, huet si en Annihilatiounsatellit gestart. D'Feinde zerquetscht, a gehäit:
  - Dat héchst Zeeche vun der Matière!
  A verspreet jiddereen. A si huet de Kichelcher mat de bloussem Fanger gewisen. Oh, wéi vill dëst Meedchen gär schreift, all Zorte vu Pärelen.
  Zum Beispill, esou eng Geschicht vun AI. Prinzipiell ass et wierklech. De Franco, begrënnt datt Groussbritannien kee Konkurrent fir Däitschland war, besonnesch nodeems d'Däitschen Frankräich besat hunn, d'Wehrmacht op Gibraltar lass loossen. Den Ugrëff war séier a Victoire. An d'Nazien hunn ugefaangen, Truppen an Afrika ze transferéieren. Glécklecherweis kann dat iwwer déi kuerzst Distanz gemaach ginn.
  Awer op der anerer Säit hunn d'Nazien d'Campagne géint d'UdSSR missen vergiessen. De Fritz an der éischter Halschent vum 41. Joer huet de ganzen Norde vun Afrika ageholl an den Irak erakomm. Awer si hunn méi wéi véierzeg Divisiounen an de Süden transferéiert. Wéinst deem wat de Plang "Barbarossa" net realiséiert huet.
  Awer d'Däitschen hunn de Mëttleren Osten eruewert, an hunn ugefaang weider iwwer Groussbritannien ze plënneren. Mat enger Mass vu Sklaven a Matière première, huet de Fuhrer decidéiert eng Loftattack op England ze maachen. D'Aviatiounsoutput ass déi ganzen Zäit eropgaang. Ëmmer méi Fabriken goufen gebaut. U-Booter sinn an d'Mier erofgaang.
  Afrika gouf séier eruewert.
  D'Däitschen hunn Groussbritannien presséiert. Entwéckelt Bomber. Yu-188 an Do-317 erschéngen. No verstäerkten Bombardementer am August vum zweete 42 Joer koum et trotzdem zu enger Amphibienlandung. Et war erfollegräich a Groussbritannien gefall.
  De Churchill ass a Kanada geflücht. Mee do war hien mat engem kale Begréissung begéint. A Japan huet all déi britesch Kolonien iwwerholl.
  Am véierzeg-drëtte Joer d'Drëtte Räich, no der Erhuelung: "Tigers", "Panthers", "Lions", huet an attackéiert der UdSSR verlount. An erëm ass et schlecht erausgaang ... Mee nee, hien huet nach ëmmer net attackéiert.
  Intelligenz iwwer d'Atombomm, déi an den USA gemaach gëtt, huet den Hitler gezwongen sech an de Westen ze dréinen. E Krich ass tëscht den Achsmuechten an dem Eagle Empire ausgebrach.
  D'Schicksal vun der "Panther" war unenviable. Den tank hat keng zäit, sech richteg an der produktioun ze entspanen, gouf ersat duerch méi schwéier "Panther" -2. Eng nei Maschinn mat engem méi staarke Motor, Waffen a Rüstung gouf géint Amerika benotzt. A gouf den Haapttank. Bis et duerch d'E-50 ersat gouf.
  Engersäits koumen d'USA duerch Island, Grönland a Kanada. Duerch Argentinien a Brasilien aus dem Süden. An aus dem Osten koum Japan. Also war de Krich haartnäckege, mä am véierzeg-fënneften Joer war alles eriwwer. Amerika kapituléiert.
  1946 ass awer de Krich tëscht Däitschland a Japan ausgebrach. D'Nazien si sécherlech méi staark. Mee de Krich ass weider gezunn... Dat ass vill méi interessant.
  D'Alenka géif dat méi am Detail beschreiwen, awer bis elo gëtt et keng Zäit. Wat soll e Meedchen maachen?
  Et bleift just d'Granate mat bloe Féiss ze geheien. Oder soss eppes ze erfannen.
  Zum Beispill eng Welt an där Skobelev net vergëft gi wier. Dat ass interessant. Den illustréierte Kommandant huet eng militäresch Campagne am Süde vu Russland gefouert, de Kushka ënner dem Alexander den Drëtten erreecht. Mee hien huet sech an all senger Herrlechkeet gewisen, während dem Krich mat Japan.
  Um Mier russesch Admirale net ganz erfollegräich handelen. Awer um Land goufen d'Japaner komplett besiegt. Duerno koum d'baltesch squadron. An d'Russen hunn endlech ugefaang um Mier ze gewannen. Iergendwéi gouf Paritéit etabléiert. An esouguer e Virdeel. Japan war gezwongen Fridden ze maachen. Unerkannt russesch Protektorat iwwer Korea. Si huet déi Kuril Inselen ofginn, déi virdru zu Russland gehéiert hunn, awer fir Sakhalin ausgetauscht goufen.
  Russland huet de Port Arthur behalen an a Mandschurei befestegt. D'Autoritéit vum Kinnek huet e bësse erhéicht. Och um Mier war net alles gutt. Skobelev huet bis zum Éischte Weltkrich iwwerlieft. D'Russen hunn e puer Victoiren iwwer déi Däitsch gewonnen. Si hunn se an Ostpreussen besiegt, Przemysl direkt iwwerholl. Skobelev gouf Generalissimo. A nodeems hien am Alter vun uechtzeg gelieft huet, ass hien an Herrlechkeet an Éier gestuerwen.
  An e puer Manéieren iwwerschratt Suvorov. D'Zarist Räich gouf grouss a mächteg. Nicholas II, ass an d'Geschicht als e grousse gaang. Russland huet och e groussen Deel vun der Tierkei a bal ganz Iran eruewert.
  Gutt, dann ... Midd vun der selwechter Saach ze schreiwen wéi tsarist Russland erobert d'ganz Welt a stiermt d'Stären. Mee op alle Fall hat déi stäerkst Landarméi vun der Welt all Chance fir ze gewannen!
  Natierlech ass et schued datt Skobelev sou jonk gestuerwen ass. Säin Talent gouf méi fréi wéi dee vum Suvorov opgedeckt, awer och verschwonnen ouni säin Héichpunkt z'erreechen.
  Alexander II ... de Kinnek ass ouni Zweiwel grouss. Hien hat Eruewerungen a China, Zentralasien, Tierkei, zréck an d'Donau Delta. Ausser hien verkaf Alaska - eng grouss Dommheet. Awer hätt de Kinnek méi laang gelieft, vläicht hätt Russland säi Besëtz ausgebaut. Oder am Géigendeel, Onrouen briechen. Eng Verfassung géif zu Duercherneen féieren.
  Den éischten Nikolay ass e konservativen. De Krich an der Krim verluer. Gewonnen Kricher géint Iran an Tierkei, mä vill Blutt. Jorzéngte laang huet hien am Kaukasus gekämpft. Wat ass méiglech a suspendéiert russesch Erweiderung no Süden. Haten Ambitiounen, am Süden. Vläicht hätt hien de Krich mat der Koalitioun gewonnen, wann net fir Menshikov. Kader vun dësem mëttelméisseg Kommandant.
  Wéi a senger Zäit Nicholas II Kuropatkin.
  Am Allgemengen, war d'Geschicht vun tsarist Russland erfollegräich. Déi meescht vun de Kricher goufen gewonnen an d'Räich erweidert. Awer de Biergerkrich huet Russland geschwächt. Allerdéngs hunn d'Bolschewiken en neien Opschwong gesuergt. Fir de Moment.
  Alyonka huet de Stalin net gär. Onroueg, onbestänneg Bastard. De Kapp vun esou engem grousse Räich sollt iergendwéi méi raffinéiert sinn. Net esou ruppeg a méi intelligent. An natierlech net d'Plebeier fir Russland ze regéieren.
  Dofir, anscheinend der UdSSR ugefaang ze verléieren. De Krich geet vun Ufank bis Enn schlecht.
  Alenka geduecht, wat ze maachen? Si wollt änneren. An eppes besseres. De Bolschewismus ass keen ideale System. Et gi keng normal Wahlen. Nominéiert e verifizéierte Kandidat a stëmmt. Typesch Eule. D'Leit musse richteg Demokratie hunn.
  D'Alenka huet sech virgestallt, wéi si dem Stalin seng Nues mat hire bloussegen Zänn gedréckt huet a gelaacht huet. Et ass real a witzeg. Maacht dëse Ghoul e Plum.
  Ee, Russland war net Gléck mat de Cheffen. Firwat waren d'Präisser vun 1937? Firwat eng Hongersnout inszenéieren?
  Stalin huet vill Verbrieche! An hei muss een natierlech e Konzept hunn, fir dat alles ze verstoen.
  De Lenin ass leider ze fréi gestuerwen. Ech hat keng Zäit fir d'Muecht opzebauen an d'Land z'erhéijen. De Stalin huet sech als e richtege Schankenbriecher erausgestallt. Trotzki hätt un der Muecht gewiescht - e Mann vu groussen Talenter. Oder den intelligenten Bukharin.
  Net domm an Pyatakov. Vläicht hätten se den Hitler iwwerhaapt net zur Muecht erlaabt.
  Am Allgemengen hätt Däitschland den Éischte Weltkrich gewonnen, net duerch d'Transfert vun dräi Corpsen op Ostpreussen, mee duerch d'Operatioun weiderzeféieren fir Paräis ëmzekreien.
  Da wier Frankräich esou séier wéi am véierzegsten Joer besiegt ginn. An tsaristesch Russland hätt sech net op enger Front widderstoen. D'Preisen konnten eng enorm Muecht a franséisch Kolonien kréien. Oder vläicht och Englesch. Mä et war net destinéiert ähnlech dem Drëtte Räich ze sinn. Méi genee, déi zweet ... An d'Preisen hunn verluer. Obwuel si konnten Russland auszeschalten. Komesch, awer och wann d'Hänn am Osten ofgeschloss hunn, konnt Däitschland d'Gezei vum Krich net dréinen.
  An hei huet de Fuhrer vill gepackt. Japan huet och am Osten getraff.
  D'Alenka huet nach eng Kéier eng Granat mat hirem bloen, gemeiselte Fouss gestart. Si huet de Fritz verspreet a gejaut:
  - Si ass geflunn a gebrëllt!
  Wéi witzeg ass ...
  Anyuta huet och e klenge Kaddo geheit. Si huet e Stroum aus hire Nues erausgehäit an huet gemëscht:
  - Topklass an Adidas!
  Red-Hoer Alla huet an erëm esou eng gutt gezielt Granat geheien. Si huet e Gesiichtsapparat fir en däitschen Tank gebrach, geruff:
  - Noble Queck!
  A si huet de Ball mat hirem bloe Ferse geschéckt ...
  D'Maria huet och hire graziéisen, bloe Fouss benotzt. Dëst Meedchen huet och probéiert ze schreiwen. Zum Beispill hunn ech esou eng Geschicht skizzéiert.
  Pionéier Petya wollt Bolotnikov hëllefen. A Flucht duerch de Portal zu senger Zäit. Gräift gläichzäiteg e Pocket Cutter, Fielsen. Gutt, natierlech, et war e Jong aus der Zukunft. An de Cutter kann ausgesat ginn, wéi dem Ingenieur Garin säin Hyperboloid. Nëmmen an der Gréisst ass dës Waff wéi eng Makarov Pistoul. An Dir kënnt et mat Waasser laden. Jo, esou e Prinzip vun der Operatioun ass d'Fusioun vu Waasserstoffkären an d'Produktioun vun Helium.
  A souguer Schnëtt Schluechtschëff. Wéi de Jong sou eng Waff benotzt, hunn se ugefaang hien als Engel vum Här ze betruechten. A gekréint an der Roll vum Zar Peter de Groussen.
  Et ass witzeg de Jong ass sou cool ginn. An hien huet och Polen, a Schweden, an d'Tierkei eruewert. Dat riesegt Räich vu Russland ass gewuess.
  An dann ass d'Kand, dat praktesch net opgewuess ass, e Kand bleift, midd vun der Herrschaft an ass zréck an seng Ära zréckkomm.
  Awer dunn huet sech erausgestallt datt jidderee him als Kand ugesinn, net e Kinnek. An de Jong ass zréck gelaf.
  A senger Verontreiung ass Duercherneen entstanen. Awer de Jong ass zréck. A jidderee huet him erëm Trei geschwuer. Duerno ass de Krich gefollegt, bis d'ganz Welt vereenegt war, ënner der Regie vu Russland. An en eenzegt Räich ass entstanen. An de Jong huet bestallt Starships ze bauen an an de Weltraum auszebauen.
  Et wier méiglech méi wéi ee Roman zu dësem Thema ze widmen, awer bis elo gëtt et keng Zäit.
  D'Maria ass och gezwongen ze kämpfen. Am Allgemengen gesäit d'Zukunft vague an düster aus. Wann d'Nazien gewannen, wat ze maachen?
  Maacht mat bei de Partisanen? A krauchen duerch de Bësch bis se dech ëmbréngen? Oder vläicht op d'Wehrmacht goen?
  An esou eng Iddi laacht hinnen net ze vill. D'Maria huet schwéier gesucht.
  A si huet just e Granat mam bloe Fouss geheit. Si huet e puer Fritz geschoss, geschwënn:
  - Hitler kaput! Och wann hien cool ass!
  Matryona huet och eng Rëtsch Granaten mat hire bloe Féiss geheit. Si huet den Tank ëmgedréit a geblosen:
  - Infernal Metal! De Fritz wäert sech schummen!
  A si huet d'Funken aus hiren Zänn erausginn.
  D'Alenka huet et geholl a gejaut:
  - Oh, Bananen! Oh, Kokosnëss - Tum-ba-yumba!
  An d'Meedche lancéiert eng déidlech Fauscht mat hirem blot Fouss. An huet d'Rüstung vum Fritz gebrach.
  D'Alyonka erënnert sech dann un eng aner Iddi vun hirem. Schreift iwwer déi hell Welt. Soe mer nom Krich. Ëmmerhin wier dat sou flott! Wéi zum Beispill an den Deeg vum Kommunismus liewen. Oder soss eppes wonnerbar.
  Wéi Poesie:
  Den Universum huet iwwer eis gerëselt
  An d'Stären hunn den Himmel a Pärelen bewässert ...
  De Krich brennt, déi béis Leidenschaft vun der Häll,
  An den Däiwel wëll Russland zerstéieren!
  Eréischt elo sinn déi Däitsch wäit fortgeschratt. Storm Gorky. An dëst ass geféierlech.
  Awer d'Rumeur huet sech scho verbreet, datt den Hitler nach eng Kéier e Waffestëllstand proposéiert. An dëst ass eng Geleeënheet fir ze berouegen an ze relaxen. Grouss Chance fir Erhuelung. Wann nëmmen dat geschloe Land fortgeet.
  Mee et kann spéider verschlechtert ginn.
  Anyuta huet erëm d'Botschaft vum Doud mat hirem bloe Fouss geheit. Si huet Hitler net wierklech gegleeft. Awer ech wollt d'Spannung vun de Schluechte erofsetzen. An op d'mannst e bësse Rescht. Ee, Suvorov war am Stalin senger Plaz, vläicht wier alles anescht gaang.
  D'Däitschen hunn de Mainstein als déi bescht ugesinn. Dëse Fritz ass nach ëmmer e Béischt. An Dir kënnt Är Zänn cool!
  Anyuta huet witzeg gekrasch:
  - Mad Beria, béise Stalin!
  A geflüstert duerch d'Nues. Si ass e Meedchen mat engem super Sënn fir Humor.
  A si huet och misse verhaft ginn. Awer dës Geschicht hat e glécklecht Enn. Si gouf awer suergfälteg gesicht, an huet sech och op intimen Plazen gefillt. Dunn hunn ech e puer Deeg missen an enger stinkende Zell verbréngen, déi mat Meedercher iwwerflësseg ass. Awer dunn gouf si fräigelooss. Et goufen nach keng Hiweiser fonnt. Oder vläicht war et d'Tatsaach, datt hir Eltere fräi bliwwen sinn. Awer wéi ass et - d'Kand ass am Prisong, an de Papp a Mamm sinn erausgaang?
  Ausser et ass méiglech ënner engem kriminellen Artikel. Anyuta war net an der Kolonie, wéi Alla a Matryona. Awer och e Meedchen vun Eisenhärten. A schaarf Aen. Si huet op engem Chantier geschafft. Gekämpft bal vun Ufank vum Krich. A vill geléiert.
  Den Zweete Weltkrich war allgemeng laang an nervös. Ginn mat kuerzen Pausen. A Kazen, oder souguer Tiger, hunn d'Séil gekraazt. Oder vläicht Ratten. Jiddereen seng Stëmmung hei ass eng kleng. Awer am Kampf vergiesst Dir a gitt ofgelenkt.
  Vläicht eppes vum Grof vu Montecristo? Et ass besser wéi haart Aarbecht oder Isolatioun. An natierlech ass den Drama schwéier am Prisong.
  An hei si se komplett gratis, a kënne souguer ruffen:
  - Stalin ass eng Geess!
  A si wäerten absolut richteg sinn! An de Stalin ass tatsächlech nach ëmmer eng Geess! An e Freak deen Russland encadréiert huet. Et ass souguer schued, datt hien an der realer Geschicht e Leader ënner der Leedung gouf, déi esou e Krich gewonnen huet. Et gëtt Ongerechtegkeet an dësem. Majo, firwat huet sech net e weidere staarken a weise Leader während dem Krich virgestallt?
  Alla, als fréiere Prisonnéier, haasst Stalin. Natierlech war dëst säi System. Si huet d'Leit zu Sklaven a Veruerteelter ëmgewandelt. Dir kënnt net dogéint streiden!
  An de Stalin hätt misste bestrooft ginn! Entweder hänken oder schéissen. Oder schlofen.
  Alla huet sech heiansdo virgestallt, wéi si de Stalin géif schloen. An et huet hatt vill besser gefillt. Obwuel, natierlech, nëmmen Phantasie. An ech wëll real Succès.
  Awer den Hitler géif gefoltert ginn. Huelt hien zum Beispill op de Rack. Oder elektresche Stroum, oder waarm Drot. Oder... Wat soss? Dir kënnt et zum Beispill an eng Stahlmeedchen drécken. Oder an enger Bratpfanne braten. Break Är Äerm a Been, reift den Hals mat engem Seel. Jo, a vill méi! Hang e bësse Fuhrer.
  Elo, wann Véierel? Et war sou cool! Oder Rad! Opléisen mat liewegen Säure.
  Oder vläicht bréngt den Hitler an de Stalin zesummen a maache se wéi Gladiatoren ze kämpfen? An dann an geschmoltenem Botter schëdden? Oder vläicht an enger Këscht Neel. A waarm Neel? A wäissgewäsch! A wat soss kann net denken!
  A schloe de Fuhrer, schloen, schloen, a schloen nach eng Kéier! Nodeems Dir en Drot gehëtzt hutt, oder eng Kette.
  Oder lieweg gefruer. Zum Beispill, an engem Block vun Äis. Fëllt mat flëssege Stickstoff oder Helium. Allgemeng verbrannt.
  Torment mat Stralung! Oder huelt geschmollte Bläi a schëdd et an den Hals vum Fuhrer.
  Allah huet gelaacht. A mat hirem bloussem Fouss eng Granat geheit.
  Et huet sech witzeg. An de Fuhrer war zerstéiert.
  D'Meedchen huet et geholl an huet gekrasch:
  -Boo Boo Boo! Ech schloen den Hitler erof!
  A wat ass dës beandrockend Schéinheet nach net erauskomm! Eigentlech e super Meedchen!
  An esou rout-Hoer ... Wat kann net an engem Mäerchen gesot ginn, net mat engem Pen beschriwwen! Esou frizzy Hoer. Just eng Flam. Oder Napalm. A si schéisst, si ass ganz flott a schéisst ganz cool. Dëst ass d'Terminator Meedchen.
  D'Maria ass och kee Kaddo. Awer d'Natur ass dënn. A souguer e Gleewegen. Richteg, hire Glawen schwächt. Tatsächlech, wat fir Gott, wa si d'Victoire vun den Nazien erlaabt? Wéi ass dat iwwerhaapt méiglech?
  D'Maria war rosen op Gott. D'Däitschen erreecht Alma-Ata, Ufa, Gorky. Ëmginn Ryazan, Moskau, Leningrad. A si stoppen net.
  Jo, d'Nazien si staark. Béis regéiert d'Welt ouni d'Zuel ze wëssen. Awer Dir Jongen vum Satan kënnen d'Kraaft vu Christus net briechen!
  D'Krieger vun der Däischtert hunn ëmmer d'Iwwerhand gehat. Zënter dem Mënsch Häerz huet Verlaangen no Béisen. A vertrau him net ze vill. A wiem ze gleewen? De Geescht vum Mënsch! Nodeems d'Leit net sou schlecht sinn! Et gi ganz uerdentlech Zorten. déi fäeg sinn gerecht ze regéieren. An net onbedéngt Gleeweger. An de Stalin ass nach ëmmer e Sadist!
  D'Maria huet sech ee Moment geduecht. Iwwer esou e Problem: Firwat erlaabt Gott Béisen? An hei ass d'Äntwert net einfach. Tatsächlech ouni Béisen .... Probéiert e Buch ze schreiwen an deem et kee Béis wier! Et ass bal onméiglech!
  Et gëtt Béisen an all literaresche Wierker. Oder Sënn ... Och wann d'Konzepter vu Sënn a Béis net ganz identesch sinn. Kricher sinn och béis. Awer si goufen duerch de Wëlle vu Gott gefouert. An dëst, wéi et war, war keng Sënn. Esou ass de Paradox vum Alen Testament. An dann de komplett pazifistesche Neien Testament. An och net déi bescht ...
  Wat leien se ënnert den Nazien? Nodeems de Jesus gesot huet: Si hunn dech op déi riets Wang geschloen, déi Lénk setzen!
  Mee wien follegt dat wierklech? Paschtéier? Well nee! D'Kierch war aggressiv. An d'Inquisitioun an d'Kräizgäng, a militäresch Formatiounen an de Klouschter.
  Jo, d'Priester goufen net vun Demut ënnerscheet. An anerer ... Sief et Katholike, Protestanten, Orthodox. An dat ass mam Pazifismus vum Neien Testament.
  D'Faschisten maachen wat se soen. An dann léiere Schof ze sinn, an handelen wéi Wëllef selwer.
  D'Maria huet ëmmer méi geduecht datt gesonde Pazifismus d'Wourecht wier. Dat ass net Pazifismus, mee Atheismus. Si soen, tatsächlech, wat ass Glawen awer Selbsthypnos. Gutt, aus irgendege Grënn hunn d'Ikonen keen onstierwlechen gemaach. A Patriarchen stierwen, grad wéi gewéinlech Sënner. An d'Mönche sinn zu näischt kapabel.
  Nee, et ass vill besser wierklech ze gleewen: eng Persoun ass de Schmëdd vu sengem eegene Gléck!
  An erschöpft Iech net mat Fasten a Gebieder. An en neien Tank ass vill méi wäertvoll wéi dausend Gebieder.
  D'Maria huet eng Granat mat hirem bloen, ganz verführeresche Fouss geworf a bemierkt mat engem déiwe Sau:
  - An net eng Kierch, keng Tavern! Näischt ass helleg! An am Liewen ass alles net sou ... Alles ass net sou Meedercher!
  Matryona lénks mat blot Féiss, engem ganz centner vun Sprengstoff an honnert Fritz begruewe. An dunn huet si gekrasch:
  - Net traureg sinn! Ganzt Liewen virun! All Liewen viraus, hoffen a waart!
  D'Alenka huet och e Message geheit, de Fritz an de Sarg gefuer. A si huet begeeschtert gesongen. Schreiwen ënnerwee;
  Komsomol Meedercher sinn d'Salz vun der Äerd,
  Mir si wéi den Äerz a Feier vun der Ënnerwelt.
  Natierlech si se zu Feats gewuess,
  A mat eis den Hellege Schwert, de Geescht vum Här!
  
  Mir kämpfen gär ganz fett,
  Meedercher déi Ausdehnungen reiwen am Universum ...
  Russesch Arméi ass oniwwersiichtbar,
  Mat Ärer Leidenschaft, an der Schluecht onverännert!
  
  Zu der Herrlechkeet vun eisem Mammeland, Hellegen,
  E Kampfjet kreest um Himmel...
  Ech sinn Komsomol Member, ech lafe barfuß
  Spritend Äis, dat d'Puddelen ofgedeckt huet!
  
  Kann net Meedercher, de Feind weess Angscht ze maachen,
  Si zerstéieren all Feind Rakéiten ...
  De bluddege Déif wäert eis säi Gesiicht net stieche,
  A Gedichter ginn Feats gesongen!
  
  De Faschismus huet meng Heemecht attackéiert,
  Hien ass op sou eng albtmaresch an lëschteg Manéier agefall ...
  Ech hunn de Jesus an de Stalin gär
  Komsomol Memberen sinn ee mat Gott!
  
  Mir rennen barfuß duerch de Schnéi,
  Sträifen wéi séier Bienen ...
  Mir sinn Duechtere vu Summer a Wanter,
  D'Liewen huet d'Meedchen gehärt!
  
  Et ass Zäit ze schéissen, also oppen Feier
  Mir si korrekt, a schéin an der Éiwegkeet ...
  A schloe richteg an d'Ae, net an d'Wenkbrau,
  Vum Stol, deen de Kollektiv genannt gëtt!
  Besiegt net de Faschismus eise Schäiss,
  An de Wëllen ass méi staark wéi e staarken Titan ...
  Am Vaterland kënne mir Trouscht fannen,
  A souguer de Fuhrer-Tyrann ëmbréngen!
  
  E ganz mächtege Tank, gleewen "Tiger",
  Hie schéisst wäit a präzis ...
  Elo ass net d'Zäit fir domm Spiller
  Fir de béise Kain kënnt!
  
  Mir mussen d'Keelt, d'Hëtzt iwwerwannen,
  A geckeg mat enger verréckter Horde kämpfen ...
  Furious furious bear,
  D'Séil vun engem Adler ass kee miserabele Clown!
  
  Ech gleewen datt d'Komsomol Memberen gewannen
  A si wäerten hiert Land iwwer d'Stären erhéijen ...
  Mir hunn d'Wanderung ab Oktober ugefaangen,
  An elo ass dem Jesus säin Numm bei eis!
  
  Ech hunn mäi Mammeland ganz gär,
  Si blénkt stralend fir all Leit ...
  D'Vaterland gëtt net vum Rubel ewechgeholl,
  Erwuessener a Kanner laachen am Gléck!
  
  Et ass Spaass fir jiddereen an der sowjetescher Welt ze liewen,
  Et ass einfach a just perfekt ...
  Loosst d'Gléck säi Fuedem net ënnerbriechen,
  An de Führer huet de Mond ëmsoss gestach!
  
  Ech sinn e Barefoot Komsomol Member,
  Och wann de Frascht d'Oueren dréit ...
  An Dir kënnt den Ofstamung net gesinn, gleeft de Feind,
  Wien wëll eis huelen an eis zerstéieren!
  
  Et gi keng schéi Wierder méi fir d'Motherland,
  De Fändel ass rout, wéi wann d'Blutt an de Strahlen blénkt.
  Mir wäerten net méi submissiv sinn wéi Iesel,
  Ech gleewen datt d'Victoire geschwënn am Mee kënnt!
  
  Berlin barfuß Meedercher wäerte passéieren,
  Verloossen Drécker um Trëttoir.
  Mir vergiessen Trouscht fir d'Leit,
  An Handschuesch sinn net ubruecht am Krich!
  
  An et gëtt e Kampf, loosst dëse Kampf ausbriechen.
  De Fritz wäert alles a Stécker zerbriechen!
  D'Vaterland ass fir ëmmer en Zaldot bei dir,
  Weess net wat willkürlech ass!
  
  Ech deet leed fir déi gestuerwen, dëst ass Trauer fir jiddereen,
  Mee bréngen d'Russen net op d'Knéien.
  Och wann och de Sam dem Fritz ofginn huet,
  Mee fir eis de grousse Guru Lenin!
  
  Ech droen e Badge an e Kräiz zur selwechter Zäit,
  Ech sinn am Kommunismus an ech gleewen un Chrëschtentum ...
  Krich, gleeft d'Leit, ass kee Film,
  Vaterland ass eis Mamm, net de Khanat!
  
  Wann den Allmächtegen an de Wolleke kënnt,
  All déi Doudeg wäerten an engem helle Gesiicht opstoen ...
  D'Leit hunn den Här an Dreem gär,
  Well de Jesus de Schëpfer vum Dësch ass!
  
  Hei kënne mir jidderee glécklech maachen,
  Am ganze grenzlosen russeschen Universum.
  Wann all Plebeier wéi e Peer ass,
  A virun allem am Universum Schafung!
  
  Ech wëll den Supreme Christus ëmfaassen,
  Fir ni viru Feinden zesummenzebréngen ...
  De Kamerad Stalin huet säi Papp ersat,
  An de Lenin wäert och fir ëmmer bei eis sinn!
  .
  
  
  Geckeg Obama
  Den US-President Obama huet sech méi lëschteg erausgestallt an huet den ISIS net bombardéiert, awer huet decidéiert dëst Kalifat als Schlagram géint den Iran, Syrien a Russland ze benotzen. Seng Berechnung war voll gerechtfäerdegt. Den ISIS, deen de gréissten Deel vum Irak ageholl huet, ass de Krich mam Iran agaangen. D'Amerikaner hunn Ueleg vun de Militanten kaaft an als Géigesaz Waffen verkaaft. Fir den Assad ze retten, koum de Vladimir Putin schliisslech an de Krich.
  An d'ISIS Bombardementer hunn ugefaang. Awer et ass net sou glat gaang wéi an der realer Geschicht. ISIS huet Loftverteidegungssystemer un d'USA verkaaft, a Kampfjets. Russland huet e méi staarke Feind konfrontéiert, a war gezwongen, Buedemtruppen ze transferéieren. Vun Ufank un leiden d'Russen konkret Verloschter, an hir Kraaft war gebrach. Hei geet et natierlech net méi u Fett.
  Ëmmer méi Kräfte goufen an de Krich a Syrien gezunn. A si war net populär. Vill gesot: soll Russland do matmaachen? An den ISIS huet sech fortgeschratt, an huet déi russesch Truppen schwéier Schlag gemaach.
  Zaldote stierwen a groussen Zuelen. Mä et war net méiglech, de Stroum vum Krich ze dréinen. Ausserdeem gouf et och e Konflikt mat der Tierkei. An dëst huet et schwéier gemaach d'Kräfte ze benotzen.
  De Krich huet mam ISIS am Mee 2015 ugefaang an ass laangwiereg ginn. D'Schluechte sinn laang gezunn, an d'russesch Arméi konnt de Feind kaum zréckhalen. Et waren Zink Sarg. An de gréissten Deel vum Irak war ënner ISIS. A Versuche fir duerchzebriechen goufen aktiv an aggressiv gemaach.
  De Krich huet sech natierlech als laangwiereg erausgestallt ... An zum Zäitpunkt vun de Presidentschaftswahlen a Russland huet et schonn dräi Joer gedauert. A méi wéi zéngdausend russesch Zaldoten an Offizéier an e puer Genereel gestuerwen.
  Dofir huet de Vladimir Putin sérieux Oppositioun konfrontéiert. Pavel Grudinin vun der lénker Kräften ugefaang séier Partituren a politesch Punkten ze gewannen. A seng Erfolleger ware kolossal, wéi d'Bewäertung spréngt.
  True, Skandaler hunn d'Positioun vum Grudinin e bëssen ënnergruewen, awer de Girkin krut grouss Popularitéit. Wien, als Held vum Krich an der Donbass, ass en neie Stär ginn.
  Op jidde Fall huet de Putin scho Popularitéit verluer, an d'Leit wollte Ännerung, an d'Annexioun vun der Krim war vergiess.
  D'Wahle waren eriwwer, an och wann de Putin an der éischter Ronn gewonnen huet, hunn Masseprotester an Fuerderungen ugefaang fir d'Wahlresultater ze iwwerpréiwen. D'Kommuniste hunn net un d'Resultater gegleeft, an et goufe vill Beispiller vu Wielerbedruch.
  An zu Moskau gouf et zimlech grouss Konflikter mat Demonstranten. Massiv Anti-Krichsaktiounen hunn och ugefaang. An d'Kämpf a Syrien sinn weidergaang.
  De Putin huet souguer d'Kämpf verstäerkt a probéiert am Irak ze attackéieren.
  Mä all dëst huet nëmmen zu enger Erhéijung vun der Zuel vun Verloschter gefouert.
  An d'Schluechte sinn ëmmer méi gewuess a goufe méi bluddeg ...
  D'Anti-Krichsbewegung a Russland ass gewuess. Et goufe massiv Schierm mat der Police a just Massaker.
  Nëmmen d'Coronavirus Epidemie huet d'Anti-Krichsintensitéit e bësse reduzéiert.
  Awer d'Schluechte a Syrien, trotz der Pandemie, sinn nach ëmmer weidergaang. An am Joer 2021, géint ISIS, hu si beschloss, déi lescht Waff ze testen: Eenzitt-Pyramidal Panzer.
  Dëst sinn eenzegaarteg Autoe produzéiert an nëmme véier Exemplare. All waacht fofzeg Tonnen, an hat e Motor vu fënnefdausend Päerd. An de Motor ass net einfach, mee elektresch.
  Schéin Meedercher si véier Autoen gefuer an et war ganz cool.
  D'Natasha, op engem pyramideschen Tank, huet d'Joystick Knäppercher mat hiren bloen Zänn gedréckt, an d'Mujahideen mat Maschinnegewierer ofgeschnidden, se mat Uran-Kär Kugelen ofgeschnidden.
  A si huet gesonge, hir Zänn blo:
  - Herrlechkeet fir Grouss Russland!
  Zoya, dee Géigner mat Maschinnegewierer erschoss huet an aus enger séier Feierkanoun geschoss huet, huet gekrasch:
  - Fir Russland, déi seng Flilleke verbreet!
  A mat bloen Zéiwen huet déi flësseg Schéinheet d'Joystick-Knäppercher gedréckt.
  A späizt erëm Muschelen mat Uraniumkären eraus.
  En anere pyramideschen Tank mam Augustine dréit seng Klauen an zerstéiert de Feind. Hie mowt d'Ränge vun de Mujahideen erof, deckt den Hiwwel mat engem Bierg vu Läichen.
  A brëllt:
  - Fir de Kommunist huet!
  An Svetlana trefft d'Feinde, a mowt de Mujahideen erof. A wärend hie séngt:
  - Kommunismus wäert an Herrlechkeet sinn!
  A mat den bloen Zänn dréckt hien op d'Joystick-Knäppercher.
  An de Krich ass op d'Luucht. Russesch Truppen hunn eng staark Front konfrontéiert.
  ISIS ass kee Kaddo. Stormtroopers gi géint hie benotzt. Si hunn och schéin Meedercher: Maria a Mirabela. Si sinn sou super a kämpfen barfuß an an engem Bikini.
  Schéin Meedercher drécke schonn op d'Positioune vun de Mujahideen. A zerstéiert se mat Rakéiten.
  D'Maria séngt a Freed:
  Raging an enger Roserei SATO,
  De Feind vum Regiment ass no vir geplënnert ...
  Awer d'Berichter-Géigner,
  Russe wäerten mat Feindlechkeet treffen!
  A wéi Rakéiten op de Géigner schécken. A schloen d'Feinde op eemol.
  Mirabela, schéckt Muschelen, bemierkt:
  Wat ass Krich, wat ass Krich? Fir d'Wuel vun engem Diktator Assad Blutt ze vergoen?
  D'Maria huet liicht domat averstanen:
  - Dofir ass d'Blutt verginn net wäert!
  A si huet och eng déidlech Rakéit geschéckt.
  D'Meedercher befollegen d'Uerder, natierlech. Mä fir dat siwente Joer gouf et e Krich, fir wee weess wat. An natierlech sinn d'Meedercher rosen op Putin. Et ass net kloer wat hie wëll. An déi russesch Truppen halen d'Linn, an offensiv Versuche falen.
  Pyramidal Panzer si gutt, awer d'Batterie ass nach ëmmer séier mat esou enger Geschwindegkeet entlooss. Si mussen no hannen geholl ginn a mat Stroum gelueden ginn.
  D'Natasha, Zoya, Augustina, a Svetlana hu sech zesummen a loosse mer Kaarte spillen.
  Zur selwechter Zäit sangen d'Meedercher:
  - Ma, wat soll ech soen, wat kann ech soen, Leit sinn esou arrangéiert! Wëllt wëssen, wëllt wëssen! Si wëlle wëssen wat geschitt!
  An d'Wahlen fir d'Staatsduma hunn den Triumph vun de Kommunisten gewisen. Awer erëm gouf et massiv Fälschungen. An dat huet zu massive Protester gefouert, un deene Millioune Leit deelgeholl hunn. Den alen Schwächen Zyuganov gouf ëmgedréint, an de jonke koum op seng Plaz un d'Muecht. D'Protester hu sech verstäerkt, an de Streik gaang a vill Slogans.
  Als Äntwert huet déi russesch Arméi eng grouss Offensiv a Syrien an am Irak gestart. D'Kämpf huet sech ganz bluddeg gewisen. Ausserdeem ass den Iran onroueg. Et ginn Onrouen an Onrouen.
  De Putin huet sech an enger ganz schwiereger Situatioun fonnt. A Russland sinn Onrouen vill méi grouss ginn. Zyuganov schlussendlech krank, an déi nei jonk Leedung gefuerdert de Récktrëtt vum Putin a seng Equipe.
  A Syrien an am Irak goufe Kampf gekämpft. De Krich do war massiv. A geklommen op de Rampage.
  Zwee méi Meedercher, d'Alice an d'Angelica, hu sech wéi Monstere gekämpft an hunn e speziellen Scheif-förmlechen Helikopter benotzt. An et war kee Wee fir se ze schloen.
  Den Helikopter lancéiert Rakéite, verbrennt Géigner a brécht Bunker.
  D'Alice huet et geholl a gekrasch:
  - Fir de russesche Kalifat!
  A wéi hien seng blo Zänn op de Joystick-Knäppchen dréckt an de Feind schloen.
  D'Angelica huet geruff:
  - U Bord!
  An erëm, Rakéite wéi Lupanet, bei de Feind ...
  Zu Moskau gouf eng Masseversammlung stattfonnt a bei Ausernanersetzunge mat der Police goufen et Doudeger. Vill Fabriken streiken. Elo hunn d'Kommunisten hir Kraaft gewisen. A si hunn de Putin schonn direkt e Kriminell an e Mäerder genannt. D'Oppositioun ass gewuess. An hei an do gouf Blutt vergott.
  D'Protester hunn zu engem Generalstreik ëmgewandelt. An et huet sech esou grouss gemaach, datt d'Autoritéite Konzessioune gemaach hunn.
  D'Resultater vun de Wahle fir d'Staatsduma goufen annuléiert. An nei goufen ugekënnegt. An hei haten d'Kommunisten all Chance ze gewannen. A souguer gewonnen, nodeems se d'Majoritéit vun de Sëtz am Parlament krut.
  An d'Regierung vum Mikhail Mishustin huet demissionéiert. D'Bildung vun enger lénker Regierung huet ugefaang. Gläichzäiteg hunn d'Kommunisten festgestallt, datt et Zäit wier, de Krich a Syrien opzehalen.
  Et ass schonn 2022 ... De Vladimir Putin sot mat engem Opschlag, datt hien et net géif maachen. Also all d'Opfer an dësem Fall wäert ëmsoss sinn.
  Dunn huet de Prozess vun impeachment an der Staatsduma ugefaangen. Et ginn och Ännerungen am Federatiounsrot. Hien huet sech no lénks gedréint, a si verlaangen de Matvienko ewechzekréien, deen eng ze submissiv Marionett vun den Autoritéiten ass.
  Am Allgemengen hunn d'Leit ugefaang vill méi aktiv ze rebelléieren an Ännerungen ze verlaangen.
  D'Situatioun war erwiermt. Elo waren et d'Kommunisten déi den Toun fir d'Protester gesat hunn. A si hunn Ënnerschrëfte fir eng nei Verfassung gesammelt.
  An dunn hat de Putin e Schlag, an hie gouf krank.
  Nei Presidentschaftswalen goufen ugekënnegt.
  Den Haaptkandidat vun de Kommuniste war Alexei Kuznetsov. An hien huet vill gemaach. An bei de Wahlen huet den neie Lénkschef am éischten Tour gewonn.
  An et war super!
  Hei geet d'Mäerchen op en Enn, a wien huet de Gurke gelauschtert!
  
  EMELYAN PUGACHEV - Eng Chance fir d'Mënschheet
  Emelyan Pugachev, direkt no der Erfaassung vun der Festung Tatishchevo, ass op Orenburg gaangen an huet et fäerdeg bruecht d'Stad iwwerrascht ze huelen an et duerch e flüchtege Attentat ze huelen. De gréissten Deel vun der Garnisoun huet sech bal ouni Kampf ofginn.
  An Emelyan Pugachev huet e grousse provinciale Zentrum ageholl, vill Waffen a Munitioun.
  Duerno ass seng séier wuessend Arméi op d'Verhne-Yaitskaya Festung geplënnert an huet et och mat engem séieren Ugrëff geholl. A weider op Ufa. Ëmmer méi Leit aus verschiddenen Natiounen hu sech Pugachev ugeschloss. Seng Arméi, op Ufa, scho bal fofzeg dausend nummeréiert, a vill Waffen.
  D'Garnisoun huet sech bal ouni Widderstand ofginn. Duerno huet den Emelyan Pugachev fléien Détachementer an d'Ural geschéckt fir d'Kontroll iwwer d'Waffenfabriken ze huelen.
  Catherine d'Zweete krut d'Nouvelle vum Fall vun Orenburg spéit. An et huet jiddereen schockéiert. Ech hu missen dréngend Kraaft sammelen. An et sinn e puer vun hinnen - den tierkesche Krich hëlt alles ewech. Nëmmen ee Bibikov, e méi oder manner gëeegent General-in-Chef, gouf mobiliséiert. An hien huet eng Equipe. Ech hu missen dréngend Kraaft sammelen.
  Awer d'Arméi vum Bedruch ass séier gewuess. A geplënnert Kazan. Kalmyks, Bashkirs, Tatars, Kirghizen an aner Vëlker dobäi. Ee nom aneren gouf Emelyan Pugachev als legitime Kinnek a Fabriken a Stied am Ural unerkannt.
  A vill si bei de Rebellen ugeschloss. An d'Arméi vum Emelyan Pugachev ass op Kazan gaangen, a liicht d'Resistenz gebrach. Vill Offizéier sinn op hir Säit gaang. An Pugachev Arméi gewuess séier. An esou gouf Kazan attackéiert.
  An an der realer geschicht konnt den impostor et mat enger méi klenger a schlëmmer organiséierter arméi huelen. An elo ass et nach méi einfach a méi séier ginn.
  An de Kazan Kreml gouf direkt geholl. Dem Emelyan seng Arméi huet sech séier erausgestallt.
  A wéi vill Kavallerie a mächteg Kämpfer versammelt. An Artillerie, a Kämpfer aus der Ural Fabriken. A vill Waffen. Also Koziedemyansk gefall.
  Nëmmen zu Nizhny Novgorod erwaart Emelyan Pugachev sérieux Widderstand.
  Si hunn et fäerdeg bruecht Verstäerkungen do aus der Géigend vu Sankt Petersburg a vun der schwedescher Grenz ze nagelen. Awer de Pugachev hat scho méi wéi honnertdausend Truppen a vill Waffen.
  Bibikov huet e Feeler gemaach. Wéi och ëmmer, amplaz vun der Verteidegung, huet hien en Deel vun den Truppen aus der Stad zréckgezunn. A si koumen ënner engem staarke Schlag vun den Uewerkräfte vun de Rebellen a goufen zerquetscht.
  Dëst huet den Ugrëff op Nizhny Novgorod erliichtert. Ausserdeem, ass en Deel vun den Truppen an Offizéier op d'Säit vum Emelyan Pugachev gaangen. An déi gréisste Stad ass gefall.
  De Bibikov gouf och gefaangen. Hien huet refuséiert dem Bedruch trei ze schwieren a gouf opgehaang.
  Pugachev geplënnert zu Moskau. Ëmmer méi dacks goungen d'Regierungstruppen, Offizéier a souguer Genereel op seng Säit.
  Ryazan ass bal ouni Widderstand gefall. An eng rieseg Arméi koum zu Moskau.
  Et waren wéineg Truppen an et, an net ganz zouverlässeg. Dräi Regimenter vum Don Kosaken sinn op d'Säit vum Pugachev iwwergaang. A Moskau gouf vum Stuerm attackéiert.
  Nëmmen de Kreml hat d'Chance sech ze widderstoen, awer do goufen Verrieder fonnt an hunn d'Paart op de Pugachev opgemaach.
  Alexander Suvorov, séier vun der tierkescher Front erënnert, ass och op d'Säit vum selbstproklaméierten Zar iwwergaang. Hien huet decidéiert datt et kee Sënn huet géint d'Leit ze kämpfen. An d'Fro vun der Legitimitéit vum Kinnek ass eng Fro vum Land säi Wonsch.
  Suvorov gouf vun anere Genereel gefollegt. D'Cheftains un der Spëtzt vun den Truppen sinn duerch Russland verspreet an hunn Stied no Stied geholl.
  A Pugachev selwer gaangen zu St.
  Catherine d'zweet, gesinn, datt hir Kraaft erofgaang ass, Deel vun de Schätz ze huelen, geflücht Ausland, Uerder Orlov Bridder d'Verteidegung vun der Stad ze organiséieren.
  Si hunn dat just gemaach. De gréissten Deel vun der Garnisoun ass op d'Säit vum Bedruch iwwergaang, a Sankt Petersburg gouf séier ageholl. D'Orlovs goufe festgeholl an opgehaang. An den neie Kinnek koum an d'Haaptstad. Geschwënn, bal all Genereel a russesch Unitéiten unerkannt him. Wéi russesch Stied. D'Catherine ass a Schweden geflücht. A vun do aus an Däitschland.
  Hire Jong Pavel ass ënner onkloer Ëmstänn gestuerwen. An Emelyan Pugachev bestuet erëm, an annoncéiert eng nei Kréinung. Duerno gouf de Kosaken Ustinya seng Fra.
  De Krich mat der Tierkei gouf dem Alexander Suvorov uvertraut an ass mat enger séierer Victoire ofgeschloss.
  Den Ierwe vum Emelyan gouf gebuer. An d'Dynastie vun de Romanovs, wéi et war, gouf verstäerkt.
  De Kinnek huet d'Serfschaft ofgeschaaft a Reformen duerchgefouert. Russland huet ugefaang sech séier z'entwéckelen an z'erhéijen. En anere Krich mat der Tierkei an d'Erfaassung vu Konstantinopel ass gefollegt. Emelyan Pugachev huet eng nei Relioun gegrënnt, d'Trinitéit opginn an d'Polygamie agefouert. Et war schonn d'selwecht fir den Islam, awer den orthodoxen Islam.
  Den Alexander Suvorov huet verschidde Kampagnen gefouert, Marokko erreecht an de Mëttleren Osten, Iran, Sudan an Nordafrika eruewert. An dann, wéi eng Revolutioun a Frankräich stattfonnt huet, huet d'Arméi vum Emelyan Pugachev ganz Europa ageholl. Sou entstanen déi gréisste Räicher an der Geschicht vun der Mënschheet.
  Emelyan Pugachev war zimlech jonk zanter 1742 an dofir regéiert fir eng laang Zäit, hien iwwerlieft souwuel Catherine an Alexander Suvorov. No der Eruewerung vun Europa sinn d'Russen iwwer Afrika geplënnert an Indien eragaangen, déi se och eruewert hunn.
  De Krich mat China ass schonn 1815 ënner dem Pugachev sengem Jong Peter de Véierte geschitt.
  De Krich huet sech als Victoire fir Russland erausgestallt a China gouf ënnerworf. Duerno huet Russland dräi Kontinenter komplett ënnerworf an ass an Australien an Alaska gelant. A weider an Amerika expandéiert. Do hat si keng sérieux Rivalen méi.
  Groussbritannien gouf besiegt a gefaangen. A séier d'USA eruewert. Bis 1850 huet Russland schonn d'ganz Welt kontrolléiert.
  Als nächst koum bis zur kosmescher Expansioun. An et huet sech super erausgestallt.
  Allerdéngs goufen et natierlech Problemer.
  Ee vun hinnen ass d'Bewegung fir eng republikanesch Regierungsform. Mä d'Pugachev-Romanov Dynastie genéisst Autoritéit a blouf bis elo unshakable.
  Et goufen och Muechtkampf a Putschversuch. Wéi den éischte Fluch ausserhalb vum Sonnesystem géint Enn vum 20. Joerhonnert stattfonnt huet, ass eng Grupp vu Verschwörer am Ufank vum 21. Joerhonnert a kënschtleche Schlof gefall an op e wäitem Planéit geflunn, fir do hiren eegene Staat ze grënnen.
  E puer Problemer sinn mat de Judden entstanen. Wann aner Natiounen séier Russified an Orthodox Islam akzeptéiert, dann waren dës Judden haartnäckege a widderstoen. A si goufen dofir presséiert. Et waren och aner Problemer. Am 21. Joerhonnert ass den Atheismus moudesch ginn. An d'Verleegung vun der Autoritéit vun der Bibel an dem Koran. A formell gouf d'Theologie op eng fräi Interpretatioun vun dëse Bicher gebaut.
  An dat huet och e puer Konflikter entstanen. Ausserdeem huet d'Wëssenschaft sech entwéckelt. D'Liewenserwaardung am 21. Joerhonnert ass wesentlech eropgaang, an d'Leit hu geléiert wierklech méi jonk ze kucken. An natierlech hunn se ugefaang ze soen, awer wat iwwer d'Wierder vu Christus: Dir wäert keng eenzeg Hoer weder wäiss oder schwaarz maachen? Oder kënnen hir Deeg honnert an zwanzeg Joer sinn!
  Et goufen och Zweifel. Op e puer Planéiten vum Sonnesystem, wou et scho schlëmm Siedlungen waren, hunn separatistesch Gefiller ugefaang ze entstoen. Op alle Fall goufen et Fuerderungen no Autonomie. Kuerz gesot, besser wéi an der realer Geschicht, awer trotzdem ginn et Problemer an net alles ass roseg.
  Awer op alle Fall ass d'Mënschheet vereenegt a mat Hongersnout an Epidemien a bal all Krankheeten sinn eriwwer. An d'Leit kënnen e puer Joerhonnerte liewen ouni Alterung, a guer net Liewen, mä bal Kommunismus an Himmel op der Äerd am 21. Joerhonnert!
  
  CHURCHILL INTERESSANT CHANCE
  De Churchill huet de Fridde mat Däitschland op de folgende Bedéngungen ausgemaach. Den Drëtte Räich garantéiert Groussbritannien d'Integritéit vu sengem Kolonialräich. Ausserdeem huet den Hitler souguer zougestëmmt, déi däitsch Kolonien, déi am Éischte Weltkrich vun England absorbéiert goufen, net zréckzefuerderen. Am Géigenzuch haten d'Däitschen awer komplett Fräiheet, déi franséisch an hollännesch Kolonien ze entsuergen. An och si konnten esou vill géint Russland handelen wéi se wollten. Natierlech, war de Fuhrer net lass der UdSSR mat sengem Noper ze toleréieren. Däitschland krut vill. An hatt hat genuch. A Groussbritannien huet formell näischt verluer. Also war den Deal géigesäiteg profitabel. Op alle Fall hat England keng Chance fir säi Besëtz an Afrika an Asien ze halen. D'Däitschen hätten einfach Ägypten ageholl, an duerno de Mëttleren Oste mam Irak a Kuwait. An dann, duerch den pro-däitschen Iran, wieren se an Indien ukomm.
  Net ze ernimmen datt Groussbritannien keng Chance huet Afrika ze halen.
  U-Boot a Loftkrich, ofgeschloss, waren d'Briten souwisou.
  An esou sinn all Parteien an hiren Intérêt bliwwen. An Hitler huet ugefaang en Ugrëff op den Osten ze preparéieren. Et gi vill méi Panzer an der UdSSR, an en halleft dausend Gefierer, vill besser Qualitéit wéi däitsch.
  Am Verglach mat der realer Geschicht huet de Fritz fënnef dausend Fligeren an dausend méi Panzer opgestallt. De Mangel u Verloschter an der Schluecht vu Groussbritannien beaflosst, an d'Fäegkeet fir den afrikanesche Corps am Osten ze benotzen.
  Richteg, dëst gouf deelweis kompenséiert duerch d'Tatsaach datt d'Iwwerraschung méi schwéier war ze erreechen.
  De Stalin huet awer eng allgemeng Mobiliséierung ugekënnegt, an d'Truppen op Alarm bruecht. Mä de Schlag vun den Däitschen huet sech nach ëmmer staark an taktesch plötzlech gewisen. Ausserdeem hu si net erwaart, datt de Fritz direkt all hir Kraaft an d'Schlagen géif werfen. A fir ze verteidegen, sinn d'Routs vill méi schlecht trainéiert wéi ze attackéieren.
  D'Wehrmacht Truppen hu sech duerch d'Verteidegung gebrach a konnten an d'Haaptrichtung virukommen.
  E bësse méi lues wéi an der véierzeg-éischt richteg Geschicht. Mee mir hu bis Smolensk. Wou se op en Enn gaangen sinn, goufen se vun de sowjetesche Kräfte gestoppt. Awer d'Nazien hunn sech an de Süden gedréint. Schonn am spéide Hierscht hu si Kiew ageholl. Wanter gefaang de Fritz, an der Kampfbereetschaft fir en Ugrëff op Moskau. D'Nazien sinn fir de Wanter bliwwen, an der Keelt, net getraut ze stiermen.
  Leningrad, am Tour, ass blockéiert.
  Schlëmmst vun allem, Japan huet sech net getraut an de Krich mat den USA a Groussbritannien ze goen. A kéint zu all Moment eng zweet Front opmaachen. Am Wanter hunn d'sowjetesch Truppe probéiert sech virzekommen, awer déi däitsch Verteidegung gouf ni gebrach. Am Fréijoer hunn d'Nazien d'Kraaft gewonnen an hunn d'Loft weider dominéiert. Mee well den Drëtte Räich Ueleg net nëmmen aus Rumänien, mee och aus Libyen, Nigeria, Kamerun krut, hunn d'Nazien net sou vill Kaukaseschen Ueleg gebraucht.
  An de Fritz huet eng Offensiv am Zentrum lancéiert. An engem Effort Moskau ze huelen.
  Awer d'Verteidegungslinn vun de sowjetesche Truppen huet sech als zolidd bewisen. Fir dräi Méint haartnäckege Kampf konnten d'Nazien nëmmen honnert, honnert an zwanzeg Kilometer virukommen.
  A si hunn opgehalen. Nëmmen op der Krim konnten d'Nazien Kerch huelen an Sevastopol blockéieren. D'Nazien hunn och d'Halschent vun der Donbass ageholl, besonnesch Kharkov. No grousse Verloschter am Zentrum huet den Hitler seng Strategie geännert, an huet decidéiert, op Rot vum Göring, e Loftattack op d'UdSSR ze starten.
  Besonnesch goufen Yu-188 Bomber benotzt. A méi nei a méi fortgeschratt Yu-288. De Krich gouf ëmmer méi positionell. Den Hitler huet op nei Waffen a Panzer gerechent. Als éischt koumen d'Tigers an d'Serie, an e bësse méi spéit de Lion, an dann de Panther. Am stäerkste geschützt, natierlech, war "Léiwen" mat 100 mm Säit Panzer, a souguer an engem Wénkel. Den "Tiger" hat och eng gutt Säit Rüstung. De "Panther" ass méi schlëmm, deen net den Duerchbroch op den Tank gezunn huet.
  Am Wanter hunn d'Däitschen d'Linn gehalen. Sowjetesch Truppen hu sech ouni Erfolleg am Zentrum fortgeschratt. Si hu probéiert zréckzeféieren an och ouni Erfolleg Kharkov. D'Däitschen waren hei prett fir d'Verteidegung, a konnten den Ugrëff ofwiermen. Deen eenzegen Erfolleg vun der Rouder Arméi war d'Operatioun Iskra, wéi se et fäerdeg bruecht hunn e schmuele Korridor op d'belagert Leningrad iwwer Land ze briechen.
  Am Mee hunn d'Nazien en Ugrëff op Sevastopol gestart. Déi den 9. Juli 1943 de Stuerz vun der Festungsstad ofgeschloss huet. D'Offensiv am Zentrum vun den Nazien huet den nächsten Dag ugefaang. Si hunn eng grouss Zuel vun den neisten Panzer benotzt. Dorënner de "Lev", deen, dank dem schutz aus alle vinkelen, versprach, e gudden duerchbrochpanzer ze ginn. D'Ferdinands sinn och an d'Offensiv gaangen - herrlech selbstfahrend Waffen op hir eege Manéier.
  D'Offensiv vun den Nazien huet sech lues a lues entwéckelt. D'Verloschter ware grouss. Panzer "Lev", huet net genuch Feuerrate vun der Pistoul an eng schlecht Fuere Leeschtung. Awer trotzdem hunn d'Nazien et fäerdeg bruecht Vyazma ze ëmginn. An dann huelt et. Eng Schluecht ass am spéide Hierscht gezunn, an den Ugrëff vum Fritz ass opgedroen.
  D'Rout Arméi huet probéiert de Status Quo am Wanter ze restauréieren. A si konnt Vyazma zréck schloen. Mä all Erfolleger waren op dës limitéiert. D'Nazien konnten sech am Zentrum widderstoen. A bei Leningrad. An no bei Kharkov.
  An der verdeedegung "Panther" huet eng gutt panzer gewisen. Déi massivst Maschinn vum Drëtte Räich gouf a grousse Quantitéite produzéiert, an huet sech als vläicht déi bescht Mëttel fir mat der sowjetescher Panzer ëmzegoen. An der Loft sinn d'Kämpf mat e puer Iwwerleeënheet vun der Luftwaffe weidergaang. Däitsch Fligeren ware gutt bewaffnet, mat grousser Geschwindegkeet, awer manner manöverbar. Trotzdem huet de ME-309 sech als zimlech effektiv bewisen, virun allem wéinst der Geschwindegkeet an der Bewaffnung vum Gefier.
  A Jet Fligere waren ënnerwee. Éischt vun all, kämpfer me-262, de stäerkste argument. Richteg, deier. D'Däitschen hunn d'Produktioun vu Waffen stänneg erhéicht. Si hunn auslännesch Aarbechter benotzt a si hu méi Ausrüstung wéi d'UdSSR. E méi fortgeschratt Focke-Wulf Modell erschéngt - TA-152, déi mat mächtege Waffen a Rüstung vill besser Manöverbarkeet a méi grouss Geschwindegkeet hat.
  Mä den Haapt Saach ass, natierlech, Jet Fligeren. Déi nei sowjetesch LA-7 an Yak-3 konnten nëmmen deelweis d'Erscheinung vun enger neier Generatioun vu Maschinnen ënner den Nazien kompenséieren.
  Schonn ier de Panther am Déngscht koum, gouf geduecht datt dësen Tank net genuch geschützt wier. Besonnesch op de Säiten. Als Resultat gouf de Panther-2 entwéckelt fir méi geschützt, méi schwéier a mat enger 88 mm Pistoul ze sinn. An "Tiger" -2.
  D'Sowjetunioun huet IS-2 an T-34-85 opgestallt. D'Däitschen haten e méi fortgeschratt MP-44 Attentat Gewier. "Maus" koum och an d'Serie. Am Géigesaz zu der realer Geschicht gouf den Drëtte Räich net vun den Alliéierten bombardéiert, a vill Ausrüstung konnt produzéiert ginn.
  D'Kampf huet awer gewisen, datt de Panzer "Maus" ze schwéier war, a méi oder manner gëeegent fir d'Verteidegung. "Tiger" -2 huet ze dacks gebrach a war och e Verteidegungstank.
  Nëmmen "Panther" -2 mat engem méi staarke Motor vun 900 Päerd, huet sech als zefriddestellend Gefier fir Kampf Operatiounen bewisen. De "Léiw" huet sech och net ze vill gewisen.
  Real Kampf Operatiounen hunn gewisen, datt de ME-262 ass net eng ganz zouverlässeg Maschinn, deier an net manöverbar genuch, och mat mächteg Waffen. Méi aktiv koum d'TA-152 an d'Serie, déi méi oder manner gëeegent waren als Aarbechtspäerd. Konnt en Ugrëffsfliger sinn an e Frontline Bomber a Kämpfer. D'Hoffnungen, déi mam ME-262 verbonne sinn, waren net voll gerechtfäerdegt. Ausser der tatsaach, datt dëse kampfjet ganz schwiereg ze schéissen ass, hat et staark allbewaffnung. Mä hien huet och vill gewien. Awer héich Hoffnungen ware mat HE-162 verbonnen. An zum Deel ware se gerechtfäerdegt.
  Am Summer vum 22. Juni 1944 hunn déi Däitsch onerwaart den Haaptschlag am Süden geschloen. De sowjetesche Kommando huet d'Haaptkräften am Zentrum behalen. Stalin huet d'Desinformatioun gegleeft datt de Feind erëm op Moskau marschéiert. Awer d'Nazie konnten d'sowjetesch Intelligenz iwwerspillen. Doriwwer eraus betraff och eng grouss zuel vun däitschen panzer "Panther" -2, déi séier genuch a manöverbar, a besser geschützt op de säiten.
  Och goufe vill "Tigers" produzéiert, relativ einfach ze fabrizéieren Maschinnen. Et gouf och eng nei Ännerung vum "Lion". Mat enger méi hell 88mm Pistoul awer mat engem 1250 Päerdsmotor. Dëse "Lion" ass den erfollegräichste panzer - vum typ "Tiger" -2, awer méi schwéier, mat méi décke 120 mm säiten- an heckbewaffnung, déi méi wéi kompenséiert de mächtege motor vum "Maus".
  De Lev-2 huet sech als e ganz erfollegräichen Duerchbroch Tank erausgestallt. Déi Däitsch konnten vill erreechen. Si hunn Voroshilovgrad, Kursk, Belgorod ageholl, Voronezh ageholl. A sech an d'Béi vum Don gedréint. Mir koumen schlussendlech zu Stalingrad. Awer do sinn se a Schluechte verstoppt. Wéi an der realer Geschicht konnten d'sowjetesch Truppen d'Däitsche bei Stalingrad ëmginn. Allerdéngs hunn d'Nazien et fäerdeg bruecht aus der Ëmgéigend eraus ze briechen. Trotzdem haten déi Däitsch vill méi Panzer. D'Schluechte weisen datt "Panther" -2 an "Lion" -2 fäeg sinn am Wanter zimlech anstänneg ze kämpfen. Doriwwer eraus koumen op der viischter e-25 selbstfahrend waffen. Dëst Gefier war eng kleng, niddereg-slung Panther Kanoun, awer ganz agil a séier schéissen.
  D'Nazien hu sech vu Stalingrad an d'Béi vum Don zréckgezunn an hunn do erausgehal. D'Fréijoer 1945 ass komm, XE-162 ass an d'Serie gaangen, an d'sowjetesch Loftfaart huet dëse Modell opginn. Awer dat wichtegst ass d'Jetbomber, déi keng Gläichgewiicht haten. Si bombardéiert d'Russen mat bal Stralung.
  An der Serie koum den neien däitsche Panzer E-50 - méi hell wéi den Tiger-2, awer besser geschützt a bewaffnet mat engem mächtege Motor. A seng 88mm 100 EL Kanoun ass oniwwertraff an der Genauegkeet an der Rüstungspenetratioun.
  De Stalin huet no Weeër gesicht fir Fridden mam Hitler ze maachen. Zënter datt déi nei Panzer IS-7 an T-54 nach entwéckelt goufen. A Jetfliger ass nach méi vague.
  Awer de Fuhrer wollt kee Fridden an huet d'Offensiv fortgesat. Dës Kéier, an de Kaukasus, duerch d'Terek Gates. D'Nazien hunn et fäerdeg bruecht d'sowjetesch Stied ze erfëllen - Grozny an Ordzhonikidze. Awer wéi se an d'Bierger erakoum, hunn hir Fortschrëtter verlangsamt.
  Dunn sinn d'Nazien nees op Stalingrad gerannt. A Schluechte kruten d'sowjetesch Truppen ëmmer méi vu Jetattackfliger a Bomber vun der Luftwaffe. Awer de Fritz selwer konnt d'Stad net huelen, si sinn a Schluechte verstoppt. Obwuel si de "Sturmtigers" am Cours opginn. A Loftfaart presséiert.
  De sowjetesche Yak-9, dee massivste Kämpfer, ass veroudert. An den Däitschen erschéngen méi fortgeschratt Modeller vum ME-262 mat vill méi Geschwindegkeet a Manöverbarkeet. A méi staark an der Bewaffnung XE-162. D'Situatioun ass nach méi eskaléiert wéi Japan endlech an de Krich koum. D'Tierkei ass duerno gefollegt. Um Enn vun der véierzeg-fënneften Joer, de gréissten Deel vum Kaukasus war vun den Däitschen an Tierken ageholl. An déi nei véierzeg-sechsten Joer huet zousätzlech Enttäuschungen an der UdSSR verlount.
  Stalingrad huet nach ëmmer ofgehalen, awer Enn Mee gouf de leschte Véierel geholl. An déi Däitsch an d'Tierken zu dëser Zäit hunn de Kaukasus komplett ageholl. An am Juli 1946 huet eng nei Offensiv géint Moskau ugefaangen. D'Chancen vun den Nazien waren grouss. Béid E-75 an E-100 hunn un de Schluechte deelgeholl. Dës Panzer ware méi dichter a besser geschützt. D'sowjetesch Front huet sech lues awer sécher eragaang ... Bis Enn vum Hierscht war Moskau ëmginn.
  Saratov ass och gläichzäiteg gefall. Eng extrem schwiereg Situatioun huet sech entwéckelt. D'Japaner waren aus dem Osten fortgaang. De Stalin huet dem Hitler Fridden op all aner Konditioune wéi d'Kapital ugebueden. De Fuhrer huet dës Virschléi refuséiert.
  Am Wanter ass Moskau no engem schaarfen Ugrëff gefall. An am Fréijoer a Summer hunn d'Däitschen d'ganz Wolga-Vyatka Regioun ageholl. Pala a Vologda. D'Nazien konnten Sverdlovsk bis Mëtt vum Hierscht erreechen ...
  
  D'FATAL ROL VUM CHAMBERLAIN
  De Chamberlain huet net zréckgetrueden, an et fäerdeg bruecht en éierleche Fridde mam Hitler ofzeschléissen.
  D'Konditioune fir Groussbritannien waren ganz gënschteg: den Drëtte Räich garantéiert d'Onverletzbarkeet vun de Besëtzer vum Räich vum Léiw. A Groussbritannien huet keen Zoll Territoire verluer. Mä am Géigesaz, Hitler krut komplett Fräiheet an de besat Lännereien Frankräich, Belsch, Holland. An dat si grouss Beräicher. A Fräiheet vun Hänn am Osten.
  An d'Nazi Nummer eent huet guer net refuséiert op d'UdSSR ze marschéieren. A weider Kraaft sammelen.
  Hitler wollt net nëmmen Afrika a Syrien, mat engem Deel vun Asien, mä och russesch Lännereien. Éischt vun all, natierlech, der granaries vun Ukraine, baltesch Staaten, Belarus, an Caucasian Ueleg. Also d'Pläng vum Fuhrer waren Napoleonesch.
  D'Däitschen hu sech op de Krich virbereet, a bilden bedeitend Kräfte. Um Barbarossa Plang hate si méi Truppen. Éischt vun all, natierlech, Loftfaart. Dräidausend Fligere goufen während der Loftschluecht fir England net erofgeschoss an hunn sech an de Reie vun der Luftwaffe ugeschloss. Plus, Fligeren déi net vum Mëttelmier ofgelenkt goufen, an Europa ze decken. Also, net fënnef dausend Fligere goufen dem Barbarossa Plang zougewisen, duebel sou vill - zéngdausend.
  An et waren e puer méi Panzer. Éischtens ass d'Produktioun vun Autoen méi eropgaang, well den Drëtte Räich net bombardéiert gouf. An der zweeter véierhonnert panzer sinn net an Afrika gaangen. An eppes gouf aus Frankräich geholl. Also war de Fritz besser op d'Schluecht virbereet.
  Richteg, si hunn e bëssen Zäit verluer géint Jugoslawien a Griicheland. Mee fäerdeg ouni d'Briten méi séier.
  An d'Invasioun vun der UdSSR ugefaang de 7. Juni mat méi wéi dausend Panzer a fënnef dausend Fligeren. An natierlech gouf et méi Infanterie an Artillerie.
  Déi wichtegst Saach ass, datt d'Sowjetunioun, wéi an der real Geschicht, war net prett. De Stalin war zevill Angscht géint den Drëtte Räich ze kämpfen an huet probéiert de Krich zu all Präis ze verzögeren a war erëm agespaart.
  An dunn huet Japan attackéiert. Firwat hunn d'Japaner decidéiert dës Kéier ze attackéieren? De Grond ass datt Groussbritannien aus dem Krich zréckgezunn ass, an elo, an deem Fall, de Samurai huet misse géint d'USA kämpfen a Groussbritannien net vum Drëtte Räich gebonnen.
  An d'UdSSR op jiddwer Fall schéngt e méi schwaache Feind ze sinn. Virun allem an den éischten Deeg vum Krich war de Verlaf vun de Kampf fir d'Rout Arméi nach méi schlëmm wéi an der realer Geschicht. Also, besonnesch an der Loft, war d'Iwwerleeung vun den Nazien vill méi staark. Jo, an et gi méi Panzer, virun allem an der südlecher Richtung, wou de Rommel Heldentum gewisen huet. An d'Rout Arméi ass net prett fir d'Verteidegung, an et gi keng Pläng fir e defensive Krich. A si fléissen an ... A souguer Kiew konnt op d'Beweegung geholl ginn, a si koumen fréi op Smolensk. A Japan huet och ugegraff, fir net op de Fall vu Moskau ze waarden, well an dësem Fall wäert jidderee se beschëllegt datt si, wéi e Geier, op den ëmbruechte Feind gerannt ass. Gläichzäiteg vun den Däitschen besiegt.
  Neen, d'Éier vum Samurai huet gefuerdert ze streiken, während d'UdSSR nach ëmmer zitt. An de Krich ass zimlech gutt gaangen. De Samurai huet eng grouss Zuel vun Infanterie verlooss an attackéiert d'Positioune vun der Rouder Arméi. An et war e grousse Succès vun hirer Säit.
  Mä um Rand vun Wladivostok si vun engem Team vun barefoot Meedercher begéint. Dee mat wilde Roserei gekämpft huet.
  D'Alenka huet eng Schlaang fir de Samurai ginn. An dunn huet si mat den bloen Zänn eng Granat vun déidlecher Kraaft geheit. A si huet vill Japaner zerräissen a geruff:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Stalin!
  Anyuta huet och op de Feind geschoss. Si huet déi dréckend giel Kämpfer ofgerappt a gebrëllt:
  - Fir dat grousst Heemechtsland!
  An och hir blo Zänn hunn e killer Kaddo vum Doud geworf.
  Alla, dës rout-Hoer Schéinheet, huet déi fortschrëttlech Japaner ofgeschnidden. An hir blo Féiss huet e Kaddo vum Doud vu kolossaler zerstéierender Kraaft geheit. An huet de Samurai zerräissen, gejaut:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  D'Maria huet och entlooss. Dës gëllen Hoer Schéinheet. An hir blo Zänn hunn déidlech Kaddoe vum Doud geworf.
  An d'Mass vu Samurai ass zesummegefall.
  An d'Meedchen huet gekrasch:
  Mir ginn net op Wladivostok!
  An de bloe Ferse vum Meedchen ass dem Kaddo vum Doud ënnergaangen.
  D'Olympesch Spiller hunn och hefteg gekämpft. An dunn hunn hir blo, staark Been eng ganz Rëtsch Granaten geheit, Géigner zerräissen.
  De Krieger huet gejaut:
  - Fir Grouss Russland!
  D'Alenka, déi giel Zaldoten ofgeschnidden huet, huet bestätegt:
  - Mammeland ass mat eis!
  An hir bloe Ferse ass un der Granat ënnergaangen. An huet déi nei Zaldoten vum grousse Räich ofgerappt.
  Awer trotz all Heldentum vun der Rouder Arméi, huet si verluer. Et war net méiglech Divisiounen aus dem Fernen Osten ze transferéieren. An d'Däitschen hunn d'Attack op Moskau vill méi fréi wéi an der realer Geschicht gestart, an haten et scho fäerdeg bruecht et ze ëmginn, an deelweis z'erfaassen, ier staarken Reen erofgefall sinn an d'Däiss erakomm sinn. An dat hat natierlech en Impakt op de Krichsverlaf.
  Besonnesch staark an der Loft sinn déi Däitsch. Hir Fligere kritt d'sowjetesch Truppen speziell.
  D'Däitschen am Süden waren och méi staark a si weider fortgeschratt. Si hunn et fäerdeg bruecht Kursk, Voronezh och virum Thaw ze huelen, a sinn op Stalingrad geplënnert. Nodeems de Krich zwou Woche virdru ugefaang huet a mat grousse Kräften, hunn d'Nazien e faire Virsprong kritt an hunn elo an allem e merkbare Virdeel. An d'Geschicht fir d'Rout Arméi ass méi schlëmm wéi an der Realitéit.
  D'Däitschen sinn méi séier iwwer d'Krim geplënnert, an de Kaukasus agebrach. An och do hu si grousse Succès erreecht. Ausserdeem ass d'Tierkei och an de Krich gaang, gesinn wéi d'Sowjetunioun zerstéiert.
  An esou hunn d'Däitschen Ryazan geholl an d'Offensiv weidergefouert. An de Stalin selwer ass wéi en Hues gelaf. An d'Nazien ware scho bei de Gorky ukomm. Et goufe Kämpf.
  Awer Moskau huet sech nach ëmmer widderstanen: d'Stad ass grouss. Awer d'Kämpf sinn op de Stroosse weidergaang an d'Nazie koumen op de Kreml.
  Awer d'sowjetesch Meedercher hunn d'Nazien an der Géigend vun der Stad Gorky gekämpft.
  E ganze Bataillon vu barfouss Meedercher, trotz der Tatsaach, datt et scho geschneit a Frascht getraff huet, hunn d'Nazis begéint.
  D'Natasha huet d'Feier opgemaach an huet hir Broscht kaum vu Bikini Strings bedeckt.
  Dunn huet d'Meedchen gesongen:
  - Herrlechkeet fir Grouss Russland!
  A mat hiren bloen Zänn huet si eng Granat vun der zerstéierender Kraaft gestart.
  D'Zoya, deen op de Feind geschoss huet, an de Fritz ofgeschnidden huet, huet gekënnegt:
  - Herrlechkeet fir Helden!
  An hir bloe Ferse huet e mäerderesche Kaddo vum Doud geworf.
  De Krieger huet gekrasch:
  - Mir wäerten net Moskau opginn!
  Den Augustinus, deen op de Feind geschoss huet an d'Masse vun de fortschrëttlechen Nazi-Truppen ofgeschnidden huet, huet gekrasch:
  - Eis Fligeren si gutt!
  Svetlana, fir d'Nazien ze schéissen, huet aggressiv erausginn:
  - Fir d'Heemecht vum Rot!
  A mat den bloen Zéiwen huet si en explosive Pak geworf.
  D'Meedercher si wierklech ganz gutt a sexy ...
  Awer d'Alice an d'Angelica kämpfen nach ëmmer. Si kämpfen mat ongläiche Kräfte.
  Si schloen en Tank mat enger Granat aus, an et dréit sech ëm.
  D'Alice werft en explosive Pak mat hirem bloussem Fouss. Déi däitsch selbstänneg Pistoul ass gebrach, an d'Roller fléien. Eng Patt vum Nazi gouf ofgerappt an eng Golduhr fonkelt.
  D'Alice huet gekrasch:
  - Fir d'Gréisst vum Vaterland!
  An hir blo Zänn, wéi se eng mäerderesch Bomm lancéieren. An de Kapp vum Generol ofschneiden.
  D'Angelica wäert och aus engem Bazooka bei den Nazien explodéieren. A schloe en aneren Tank. An huet de Feind ofgerappt.
  A si huet gesonge, hir Zänn blo:
  - Éier dem grousse Vaterland!
  D'Meedchen huet et geholl an, mat hirem bloen, ronnen Ferse, dem déidleche Kaddo vun der Zerstéierung ënnergaangen.
  D'Alice huet ganz aggressiv an aktiv gehandelt. E Meedchen dat vun Leeschtungen an Erfolleg gedreemt.
  Si gouf am siwentendrëssegsten Joer festgeholl, wéi si nach e Meedchen war, zesumme mat hiren Elteren. Als éischt hunn se mech an e Sichraum geholl. Si hunn mech bestallt plakeg ze strippen. An d'Alice huet sech ganz geschummt. Hir weiblech Figur gouf nach geformt. Awer d'Brust ware scho gewuess, an d'Wärter huet hir Büste mat de Wierder geknuppt: "Oh, wat Brust!"
  D'Alice war ongenéiert a geblosst:
  - Beréiert mech net!
  D'Madame huet gelaacht.
  - Maacht Äre Mond op Meedchen, Tatta iwwerpréift virsiichteg!
  Alice huet hire Mond opgemaach. An d'Matrone huet mat de Fanger an hire Mond erreecht. Onangenehm, natierlech, Alice bal iwelzeg. Besonnesch wann se op d'Wurzel vun hirer Zong gedréckt hunn.
  Mä dat Schlëmmst war méi spéit. D'Matrone, fillt hire Mond, huet bestallt:
  "Elo béien a verbreet Är Been!"
  A si huet Handschuesch op hir grouss Patten geluecht!
  A wéi hir Patt an d'Jongfrauenschong gefall ass, d'Hymen räissen. Also gouf et Blutt. An et deet esou wéi, datt d'Alice gejaut huet. Mëttlerweil hunn déi aner zwee Wiechter hir Hänn gehal. An de Gefängnis huet hatt gefillt, bis an d'Gebärmutter eropgeklomm, a ganz ruppeg. Et war Krampfadern an d'Tréinen sinn iwwer dem Alice seng Wangen gelaf. An am Anus war et net manner schmerzhaf. Dem Gard seng Patt ass grouss, an hir Fanger si laang an déck.
  D'Alice huet souguer vu Péng a Schimmt geschwächt. Dunn hunn si hir bruecht. Si hunn mech an en anert Zëmmer geholl. Plakeg aus verschiddene Wénkel fotograféiert, an Fangerofdréck gemaach.
  An dunn hunn se mech mat kalem Waasser aus engem Schlauch gedréckt a mat Bleiche gesprëtzt. Si hunn offiziell Rum erausginn: e kuerzen, groe Kleed mat enger Nummer, an hunn mech mat anere Meedercher an eng Zell geholl. Et war kal fir barfuß ze goen, mee et waren vill Kanner an der Zell an et war zimlech waarm.
  D'Alice gouf e puer Deeg méi spéit fir d'Verhéier geholl. Do gouf si gefrot e Pabeier ze ënnerschreiwen. D'Meedche refuséiert. Dunn hunn si hir kaal Féiss an de Stock fixéiert an si mat Stécker op hir blouss Fersen geschloen. D'Alice huet gejaut, awer refuséiert ze ënnerschreiwen bis si d'Bewosstsinn verluer huet.
  Si gouf erëm an d'Zelle geheit. D'Repressioune ware massiv an et war keng Zäit fir eng laang Zäit mam Kand ze messen an ze froen. Dofir krut si e Begrëff angeblech fir Déifstall an ënnerschriwwen eng Referenz un eng Kanneraarbechtskolonie ouni Prozess.
  D'Alice huet do geschafft a studéiert. Et waren wéineg Krimineller, bal all Kanner ware Feinde vum Vollek. Si sinn barfuß bis Frost gaang, an a Froststiefel a Staatsstiefel. Si hunn zwielef Stonnen den Dag geschafft. Si hu meeschtens Kohl giess, awer hunn zesumme gelieft. D'Alice ass och am Kannercamp méi staark a gehärt ginn. An elo huet si barfuß am Schnéi gekämpft. An hir Partner Angelica souz och. Nëmmen si war e richtege kriminellen a kriminellen. An d'Kannerkolonie huet hir och profitéiert.
  D'Meedercher hunn haartnäckeg an heroesch gekämpft.
  Awer all d'selwecht, Moskau ass gefall ... An de Kaukasus gouf ageholl. An de Stalin gouf och vu sengem eegene vergëft.
  Beria huet d'Kapital ënnerschriwwen. An hie gouf Gouverneur iwwer en Deel vum Territoire vu Russland.
  An de Krich am Osten ass eriwwer. Chamberlain ass gestuerwen, an de Churchill huet seng Plaz geholl.
  An dunn huet den Hitler decidéiert, datt Groussbritannien ze vill Kolonien hat. Ass et net Zäit se ze schneiden?
  An hien huet en neie Krich am Joer 1944 ugefaangen. Zu dëser Zäit haten déi Däitsch déi neisten Panther-2 an Tiger-2 Panzer, méi fortgeschratt a mat mächtege Motoren. An am wichtegsten, jetfliger an u-booter op Waasserstoffperoxid.
  Jo, a Japan wollt seng Besëtz ausbaue, op Käschte vun de Kolonien vu Groussbritannien an den USA. Zu dëser Zäit hat de Samurai tatsächlech China eruewert. A si hate grouss Pläng.
  D'Däitschen hunn am Hierscht eng Offensiv lancéiert ... Hir méi staark Panzer hu sech mat staarke Motore gutt beweegt. A Jetfliger haten guer kee Géigner.
  Groussbritannien gouf bombardéiert. An d'U-Boot Flott huet si gefoltert. An d'Däitschen hunn Ägypten ugegraff. A si hu séier Groussbritannien do besiegt, mat den Tierken an de Mëttleren Oste koumen. Gibraltar gouf och geholl, an d'Truppen koumen an Marokko, an hunn de schwaarze Kontinent erueweren.
  Kuerz gesot, de Krich ass ee Wee gaangen. Am Wanter hunn d'Däitschen Nordafrika an de Mëttleren Osten ageholl. An am Fréijoer och den Iran an Indien. Jo, an d'japanesch erfollegräich Fortschrëtter an besiegt Amerika am Peru Harbor.
  Dëst si grouss Victoiren. An am Summer gouf et eng Landung a Groussbritannien selwer, déi a sengem Hierscht an zéng Deeg opgehalen huet.
  An am Hierscht goufen Südafrika an Australien ageholl. Elo sinn d'USA ënner Attack.
  Véierzeg-sechsten Joer ass an der Erfaassung vun den Inselen, a Loft- an U-Boot-Krich. 1947 huet d'Erfaassung vu Kanada a Mexiko mat engem Duebelschlag ugefaang. Däitsch Panzer vun der Serie "E" sinn déi fortgeschratt a mächtegst an der Welt ginn. An dat däitscht sturmgewehr mp-64 hat an alle respektiounen net gläich.
  A fléien ënnerzegoen an discs waren einfach onméiglech erof ze schéissen, wéi invulnéierbar si dank der laminar Jet.
  An esou vill Verloschter ...
  D'USA hunn den 30. Januar 1948 kapituléiert. Just fofzéng Joer nodeems den Hitler un d'Muecht koum. An et war e glorräich Evenement.
  Dunn koum eng Period vu Fridden ... Mee fir de Moment. Den 20. Abrëll 1955 huet de Krich tëscht dem Drëtte Räich an dem Land vun der Rising Sun mat all senge Kolonien ugefaangen. De Krich war brutal an huet méi wéi zwee Joer gedauert, awer alles ass mat der Victoire vun Däitschland eriwwer.
  Den 20. Abrëll 1959 huet den Hitler e Referendum ofgehalen an deem een eenzegt Räich op der Welt gegrënnt gouf - dat Drëtte Räich. An eng Monarchie gefouert vum Hitler.
  A wéi de Fuhrer 1961 gestuerwen ass, huet säi Jong et fäerdeg bruecht den Troun ze huelen.
  Zu dëser Zäit sinn d'Leit op de Mound a Mars geflunn, an d'Liewen vun der Mënschheet schéngt besser ze ginn.
  
  SENSATIONELL ANNULERING VUN WALEN
  De Jeltsin huet nom sensationelle Succès vun der Liberaler Demokratescher Partei bei de Walen 1993 de Rot vun de Radikale geholl an hir Resultater annuléiert. Pünktlech fir dat Neit Joer, ouni d'Staatsduma ze treffen. An et gouf eng Sensatioun! Virun den Neiwahlen fir d'Staatsduma, geplangt fir den 12. Juni 1994, ass d'legislativ Muecht un de Conseil des Federations iwwergaangen. An et war eng interessant taktesch Beweegung.
  Zur selwechter Zäit huet de Jeltsin d'LDPR net verbueden, an d'Regele fir d'Parlamentswahle bloufen d'selwecht. An et gouf sécher eng staark Entscheedung. Oder éischter kontrovers. Awer d'ganz Kraaft vun der Propaganda ass op d'LDPR Partei gefall. An et war vill Bulli. Och wann op der anerer Säit, wat se méi scholden, wat méi héich d'Popularitéit ass. D'Supporter vum Zhirinovsky waren enttäuscht vun der geklauten Victoire.
  An et goufen Onrouen. Och d'Yabloko-Fraktioun, déi e gudde Prozentsaz gewonnen huet, war onzefridden. An "Women of Russia", déi e sensationelle Resultat gewisen huet, ass och net ze glécklech. Awer de "Wiel vu Russland", gefouert vum Gaidar, krut Verstäerkungen. De Jeltsin huet de moderéierten Tschernomyrdin entlooss, deen trotzdem vill vum ale System geléint huet an den Yegor Gaidar zum Premier Minister géif ernennen. Déi lescht huet d'Equipe mat neie Reformateuren ersat. An eng staark Equipe gesammelt ... Déi ugefaang d'Wirtschaft nach méi béis wéi an der realer Geschicht ze kollapsen. A Bong Privatiséierung weider.
  D'Konfrontatioun mat den Autoritéiten ass nëmme gewuess. An d'Bewäertung vun Zhirinovsky, trotz den Eemer vum Dreck, a vläicht dank hinnen, erhéicht. Obwuel d'Wahlkonkurrenz vill méi haart war. An et waren nach vill méi Parteien, déi honnertdausend Ënnerschrëfte gesammelt hunn. A vill méi Zäit gouf kritt fir Ënnerschrëften ze sammelen. An et hat en Effekt. 44 Parteie konnten un de Walen deelhuelen.
  An dës Kéier mat bezuelte Loftzäit war et méi schlëmm. A während der Televisiounsdebatt gouf Vladimir Volfovich festgeholl an an Lefortovo geworf. Beschëllegt fir Haass am Buch The Last Dash South ze promoten.
  Mä dëst huet seng Bewäertung nach méi erhéicht, obwuel hien net d'Wuert krut. An esou sinn d'Wahle fir d'Staatsduma den 12. Juni 1994 stattfonnt. An direkt eng Sensatioun. Ënnert de Konditioune vu hefteger Konkurrenz huet d'LDPR Partei méi wéi sechsanzwanzeg Prozent vun de Stëmme bei de Wahlen no Parteilëschte gewonnen. "Yabloko", "Fraen vu Russland", "PRES", "Agrarier" hunn net déi fënnef Prozent Barrière passéiert.
  Déi zweet Plaz gouf vun de Kommunisten geholl, an déi drëtt vun der "Wiel vu Russland" gefouert vum Gaidar. Wien huet hir fënnef Prozent iwwerwonnen ....
  An d'Majoritéit op Parteilëschte fir déi Liberal Demokratesch Partei. Jo, an eenzel Mandat Distrikter Zhirinovsky Partei dobäi, bedeitend méi wéi honnert Sëtzer gewannen. Am Allgemengen huet sech d'Parlament ganz oppositionell an anti-Jeltsin gewisen. An d'LDPR Partei krut eng Majoritéit an der Staatsduma, bal eng konstitutionell. An zesumme mat de Kommunisten an konstitutionell.
  Et gëtt awer och d'Uewerhaus an de President selwer. A Vladimir Zhirinovsky gouf direkt aus der Zell an de Reuniounsraum vun der Staatsduma geholl. Sou gouf eng nei Oppositioun geformt.
  De Jeltsin hat Muecht ënner der neier Verfassung. An d'Kraaft ass ganz grouss. Mä hien hat kee Recht d'Staatsduma am éischte Joer opzeléisen. Wéi an de leschte sechs Méint vu senger Présidence. An dëst ass eng sérieux Situatioun.
  D'Chamberwahlen erëm ze annuléieren ass schonn ze vill. An de Jeltsin huet no e puer Zécken decidéiert, der Staatsduma en Accord iwwer Fridden an Harmonie ze bidden.
  Vladimir Zhirinovsky gefuerdert als Äntwert op de Récktrëtt vun der Regierung a seng Formatioun op Basis vun enger parlamentarescher Majoritéit.
  Dëst huet Oppositioun gesuergt. An d'Staatsduma huet e Vote vum Mësstrauen an d'Regierung vum Yegor Gaidar gestëmmt an eng Amnestie fir politesch Gefaangenen ofgehalen.
  An et war sérieux. De Jeltsin huet sech an enger schwiereger Situatioun fonnt. A seng Relatioune mat der Staatsduma gouf feindlech. Obwuel e Verfassungsgesetz iwwer d'Verfassungsgeriicht an d'parlamentaresch Televisioun ugeholl gouf. Wéi och de Code civil. An erëm gouf e Mësstrauen an d'Regierung gestëmmt.
  De Jeltsin huet d'Gesetz iwwer de Status vun engem Deputéierten ënnerschriwwen. An awer huet hien den Yegor Gaidar entlooss.
  De President vu Russland huet de Jewgeny Primakov als Premier Minister proposéiert. Dëst huet méi oder manner jiddereen gepasst. Awer de Jeltsin huet onerwaart e Krich an Tschetschenien ugefaangen. An hien huet eng negativ Reaktioun vun der Staatsduma konfrontéiert. An nees entlooss hien ... Och wann net no der Verfassung.
  Awer erëm huet hien nei Parlamentswalen ugekënnegt ... An huet de Primakov entlooss, de Chubais a senger Plaz ernannt.
  Mee d'Situatioun gouf méi komplizéiert... D'Liberal Demokratesch Partei huet erëm gewonnen, an esouguer Stëmme bäigefüügt... An deemools goufen d'Wahlen no neie Reegelen ofgehalen. Et war néideg, méi Ënnerschrëften ze sammelen, an d'Parteiverband vun den Deputéierte gouf uginn. An den LDPR huet eng konstitutionell Majoritéit gewonnen. An déi zweet Partei waren d'Kommunisten. De Rescht vun de fënnef Prozent Barrière net huelen.
  An erëm Konfrontatioun mat Jeltsin. Grausam op den Hannergrond vum Krich an Tschetschenien. An den Ufank vum Impeachment Prozess.
  De Jeltsin huet och d'Ënnerstëtzung vun der Arméi verluer wéinst dem Krich an Tschetschenien. An de Federatiounsrot war net op senger Säit.
  Plus, dem Jeltsin seng Gesondheet huet sech staark verschlechtert, an hie gouf krank. An nei Presidentschaftswalen goufen an Russland ugekënnegt.
  De Vladimir Zhirinovsky war hire kloere Favorit.
  De Jeltsin huet kaum otemt ... Also ass d'Muecht selwer an den Hänn vum Vladimir Volfovich gefall.
  Awer dann goufen Wahlen ofgehalen an en neie President a Russland. Hien huet eng schwiereg Ierfschaft geierft. An ech hu vill misse maachen. Awer mat haarde Moossnamen huet de Vladimir Volfovich Zhirinovsky de Staat erhéicht. A Russland ass ëmmer méi opgestan. Bannent fënnef Joer war de Spuerniveau virun de Reformen restauréiert. A fënnef Joer méi spéit, Russland verduebelt national Akommes, datt et virun der Reform Period war.
  Mee Vladimir Volfovich huet d'Restauratioun vun der UdSSR verlount. Wäissrussland war déi éischt fir Russland a fräiwëlleg matzemaachen. Dann Kasachstan, dann aner Republike vun Zentralasien, besonnesch wann se vun den Taliban attackéiert goufen.
  D'Ukraine huet mat der Maidan gebrannt, a Russland koum hir Hëllef, an huet d'Orange vun der Muecht befreit. An da gëtt et e Referendum an der UdSSR bäitrieden. etc. Bis 2015 huet Russland seng fréier Grenzen restauréiert.
  Mä dëst war net genuch. Am Süden huet den ISIS den Irak a Syrien, a verschidde aner Staaten iwwerholl. De Volfovich huet d'Islamisten encouragéiert, et erlaabt hinnen de ganze Mëttleren Osten ze iwwerhuelen.
  2016 gouf Finnland Deel vum russesche Räich. An am Joer 2020, profitéiert vun der Tatsaach datt d'USA am Coronavirus erdrénken, an ISIS Lännereien vun Indien a Spuenien eruewert hunn ... An de Krich mat dësem Kalifat huet ugefaang.
  Vladimir Zhirinovsky huet decidéiert säi laangjärege Plang auszeféieren: de leschte geheien an de Süden.
  An déi russesch Arméi war zu där Zäit déi stäerkst op der Welt. An hir Takni ware just super.
  Besonnesch pyramidesch, erstallt no den Zeechnungen vum brillanten Oleg Rybachenko. Si waren einfach super ...
  Den Auto ass zwee-Sëtzer, an d'Meedercher an et leien, an enger Pyramid. Dat Ganzt ass nëmmen fofzeg Tonnen, mä den elektresche Motor ass fënnef dausend horsepower. Si si sou séier Maschinnen, komplett onduerchsiichtlech fir all Typ vu Projektilen.
  A si rennt op d'Positioune vun de Militanten vum Grousse Räich vun ISIS. A wuertwiertlech Wierker Wonner.
  D'Natasha, deen an dësem Tank mam Zoya läit, a schéisst aus enger Dosen Maschinnegewierer, bemierkt:
  - Sinn ech e super Meedchen?
  D'Zoya huet zouversiichtlech geäntwert, an d'Joystick-Knäppercher mat hiren bloen Zänn gedréckt:
  Mir sinn all super hei!
  En aneren Tank deen zesumme mam Angelica a Svetlana flitt, zerstéiert och déi rieseg Arméi vum Kalifat.
  D'Meedercher laachen a laachen:
  - Mir sinn déi coolst vun allem! A loosst eis Erfolleg feieren!
  An erëm schloen se d'Feinde erof.
  Jo, zwee Panzer kënnen net vun iergendengem Wénkel duerchgebrach ginn. Dëst si Meedercher an Autoen vum héchsten Niveau. A si kënnen net gebrach ginn. Souwuel Muschelen a Rakéite ricochet.
  D'Natasha seet, d'Dushmans méieren:
  - Fir d'UdSSR!
  Zoya, klappt Géigner aus, ass averstanen:
  - Fir d'Heemecht!
  Warriors solle kämpfen bemierkt ginn. Vladimir Volfovich Zhirinovsky vill aus der Zäit vun der UdSSR restauréiert. Hien huet dem Leonid Ilyich den Diamant Star of Victory zréckginn. Hien huet Beria op de Rang vum Maréchal mat all Auszeechnunge restauréiert. Etabléiert Uerder: Ivan de Schrecklechen, Peter de Groussen, Nicholas II, Alexander II an III, Dmitry Donskoy.
  Zousätzlech, restauréiert Vladimir Volfovich Monument zu Dzerzhinsky. Etabléiert den Uerde vum Ilya Muromets. Dëst ass fir Athleten. An d'Uerdnung gouf vum Mikhail Lomonosov a Mendeleev etabléiert. An dat ass och logesch.
  Vladimir Volfovich huet och e Präis an der Literatur mat engem Betrag zéng Mol méi grouss wéi den Nobelpräis. An hien huet vill méi gemaach.
  Eng vu sengen Iddien war d'Grënnung vun der Uerdnung - "Motherland", déi deierste vun all Uerder op der Welt mat enger Rekordzuel vun Diamanten. An dat war d'Iddi. Plus, den Design vun der Uerdnung gouf argumentéiert a guttgeheescht fir eng laang Zäit.
  An et gouf souguer e Concours.
  Vladimir Zhirinovsky huet e puer aner Ännerunge fir d'militäresch Reglementer gemaach. Agefouert de Rang vum Brigadier General - méi niddereg wéi de Generalmajor, awer méi héich wéi de Colonel. An de Poste vum General-General ass tëscht dem Colonel-General an dem Generol vun der Arméi. Et gouf och en neien Offizéierrang: Prime Major. Tëscht Major a Lieutenant Colonel.
  Zhirinovsky huet en anere Rang agefouert: Net-Kommissär Offizéier. Dëst ass tëscht engem Ensign an engem Junior Lieutenant. Och Corporale sinn opgetaucht. De Rescht vun den Titele goufe behalen.
  Vladimir Zhirinovsky etabléiert och den Titel vun Supermarshal, tëscht Maréchal an Generalissimo. An den neien Titel vun Supergeneralissimo.
  Esou gouf d'Heraldik geschaf.
  De President huet an engem Referendum Begrëffslimiten ofgeschaaft. An hie gouf e virtuellen Diktator. An d'Wahle ware bal ouni Alternativ ofgehale ginn. A si hunn d'Gebitt vun nénganzwanzeg Prozent mat engem Ponytail erreecht. An esou ass et geschitt ...
  Mee op jidde Fall goufen op d'mannst Wahlen ofgehalen, an do hunn e puer Pocket-Alternativen deelgeholl. Hitler huet sech selwer Kanzler fir d'Liewen gemaach.
  Iwwregens huet de Fuhrer seng eenzeg Wahl, de President, awer mat engem uerdentleche Prozentsaz an engem battere Kampf verluer. Awer trotzdem huet den Hitler keng Neiwahle riskéiert.
  Am Joer 2020 huet de Vladimir Zhirinovsky nei Héichten eruewert a Krich mam islamesche Kalifat gefouert. An dëst ass eng kolossal Kraaft. An de Kampf do ass ganz hefteg.
  A Fligeren kämpfen, och onbemannt. An et ass cool a bluddeg.
  Vladimir Zhirinovsky ass den neie Leader vu Russland a striewen fir Weltherrschaft.
  An de Schluechte huelen och fléien Telleren deel, déi net erofgeschoss kënne ginn.
  A schéin russesch Meedercher fléien op hinnen.
  Zum Beispill, Maria a Mirabela sinn sou cool a Schluechte.
  A si lancéiere Kampflaser aus Telleren. A si verbrennen ISIS Truppen, déi einfach enorm sinn.
  Jo, dëst kolossale Räich dat Asien an Indien verschléckt huet, dorënner Pakistan an Afghanistan. An d'Halschent vun Afrika. A wéi vill ass d'Populatioun, a wéi eng kolossal Zuel.
  D'Maria dréckt d'Joystick-Knäppercher mat hiren bloen Zänn a piercéiert de nooste Feindfliger a quietzt:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus!
  Mirabela verbrennt den Tank mat engem Laser a bestätegt och:
  - Et wäert eis grouss Zäiten a Victoiren ginn!
  An d'Meedercher laachen ...
  A si wäerten Zänn weisen, déi wéi Pärelen blénken.
  D'Maria erënnert sech un d'Zäite wou si nach e klengt Meedchen war an den Zhirinovsky bei enger Rallye gesinn huet. Hien huet en Androck op hatt gemaach. Awer wéi net dëst ze applaudéieren.
  Maria, wann Vladimir Volfovich verhaft gouf, ass zu Moskau gaangen. Dat klengt Meedchen, wéi en Hellegen, huet sech barfuß bewegt. An iwwerwonne Stad no Stad.
  An hir blo Féiss waren esou erofgeschloen, an hir Féiss waren geschnidden a bludden. Awer d'Meedchen ass gaang an ass gaang. A koum zu Moskau. Do gouf si an engem Weesenhaus gesat. An dann zréck un hir Elteren geschéckt.
  An et huet sech als Hajj fir hatt erausgestallt.
  D'Maria ass wéi d'Gerda honnerte vu Kilometer gaangen. Si huet ënnerwee fir Almosen gefrot, si war hongereg. An hir blo Sohle huet sou verletzt an huet sou gejot, awer um Enn gouf se mat Knuewel bedeckt a gouf schwéier wéi en Houf.
  D'Maria huet sech dëst erënnert, an elo huet si de Mujahideen zerstéiert.
  A si huet souguer gesongen, eng Romantik ënnerwee geschriwwen:
  Ech sinn Chernobog, dem béise Gott senger Duechter,
  Ech kreéieren Chaos, ech säen Zerstéierung ...
  Meng Gréisst kann net iwwerwonne ginn,
  Nëmmen rosen Rache brennt an der Séil!
  
  Als Kand wollt ech e gutt Meedchen,
  Si huet Gedichter geschriwwen a Kazen gefiddert ...
  Moies fréi opgestan
  Doriwwer gefladdert, d'Flilleke vu Cherubs!
  
  Awer elo weess ech wat Béis ass
  Wat mécht dës Welt onglécklech ...
  A wat seet Dir gutt?
  Hei ass d'Zerstéierung passionéiert gär!
  
  An huet hir girlesch Äerz gewisen,
  Dass d'Duechter vu Gott glänzend gouf ...
  Mir wäerten d'Ausdehnen vum Universum eroberen,
  Loosst eis Kraaft weisen, ganz mächteg!
  
  Grousse Papp dës Chernobog,
  Hie bréngt Chaos, Kricher an d'Universum ...
  Dir biet dem Svarog fir ze hëllefen,
  Tatsächlech kritt Dir belount!
  
  Also hunn ech gesot: Rett den Här,
  Loosst Roserei an Ärem Häerz kachen ...
  Mir wäerte Gléck bauen, ech gleewen u Blutt,
  Loosst d'Gebärmutter bis zum Rand gefëllt sinn!
  
  Ech hunn d'Léift, d'Bedeitung a Bedruch gär,
  Wéi de Stalin den Tyrann ze tricken ...
  Kann net geschummt ginn
  A wéi vill Niwwel ass et op der Welt!
  
  Hei hunn ech virgeschloen eng staark Beweegung ze maachen,
  Ee Schlag fir de Béisen ze zerstéieren ...
  Awer e ganz schwaarze Gott ass verléift gefall,
  An alle Saachen, souwuel dës wéi och d'Afterlife!
  
  Wéi ech erausgestallt hunn, datt ech dem Béise gewinnt sinn,
  An am Häerz vun der Roserei, rosen erniert ...
  Verschwonnen Verlaangen no Freed, Guttheet,
  Soubal Roserei aus dem Sockel agebrach ass!
  
  A wéi ass et mam Stalin - hien ass och béis,
  Iwwer Hitler, also ass et keng Fro ...
  Dschingis Khan war sou eng cool Bandit
  A wéi vill Séilen huet hien et fäerdeg bruecht ze kräischen!
  
  Also ech soen firwat bleift gutt,
  Wann et net dee geringsten Selbstinteresse dran ass ...
  Wann Dir e Specht sidd - Äre Geescht ass e Meissel,
  A verschwonnen wann domm Gedanken!
  
  Also ech soen mir selwer an deenen aneren,
  Servéiert d'Kraaft wéi schwaarz Tënt ...
  Da wäerte mir d'Ausdehnung vum Universum eroberen,
  Wellen wäerten duerch d'Universum briechen!
  
  Mir wäerte Béisen esou staark maachen
  Et wäert Roserei Onstierflechkeet ginn,
  Déi, déi am Geescht schwaach sinn, si scho geblosen,
  A mir sinn déi stäerkst Leit gleewen un dëser!
  
  Kuerz gesot, mir wäerten iwwerall méi staark ginn,
  Erhiewt d'Schwäert vum Blutt iwwer d'Universum ...
  An eis Roserei wäert och mat hatt sinn,
  Mir kréien eng Vocatioun voller Schicksal!
  
  Kuerz gesot, ech sinn dem Chernobog trei,
  Ech déngen dës donkel Kraaft mat mengem ganzen Häerz ...
  Meng Séil ass wéi d'Flilleke vun engem Adler
  Déi, déi mam Schwaarze Gott sinn, sinn oniwwersiichtbar!
  
  WEISEN Tiger CUB
  Eng kleng Zirkusgrupp war laanscht d'Crimean Summer Strooss Spadséiergank. Deen éischten, deen zu Fouss war, war e barefouss, hellhaarte Jong vun ongeféier zwielef. En dënn, awer trotzdem Kand a Shorts, an ass an der Hëtzt mat engem plakegen Torso gaangen. D'Rippen stungen eraus, awer d'Vene ware wéi Drot, ënner dem bal schwaarze vun der Tan vun der Haut.
  E Meedchen ass him nogaang. Liicht brong Hoer verbrannt an der Sonn, wéi iwwerripe Weess. D'Wenkbrauwen vum Meedchen sinn och hell, an hir Gesiicht, vu Stëbs a staarke Sonnebrand, ass schwaarz wéi dee vun engem Zigeiner. Awer d'Gesiichtsmerkmale si ganz schéin, nëmme liicht spitzen duerch dënn. D'Meedchen ass schlank, an engem liichte Kottengkleed iwwer de Knéien. An och barfuß, och wann Dir déi, déi ouni Schong sinn, net beneiden, wa se laanscht d'fielseg Strooss vun der Krim goen. Net nëmmen d'Steng si schaarf, mee och waarm an der Summersonn.
  Awer d'Meedercher an de Jong si gewinnt bloe Féiss souwuel an der Hëtzt wéi och an der Keelt, an hir Bronzebeen an eeler Sohle bezuelen net op sou Klengegkeeten.
  Hannert hinnen gehackt eng léif Kreatur. Wäiss, awer mat brong Streifen. Schéinen Albino Tiger Wëllef. Och ausgemaert, schrecklech hongereg, Päiperleken ënnerwee opfänken a purren.
  Hannert dem Meedchen seng Schëlleren ass e Hurdy-Gurdy an den Hänn vun e puer Accessoiren. Lued e bëssen an de Jong. Si sinn zanter Moies fréi zu Fouss. De Jong ass op eng Fläschschärft getrëppelt. An hien huet e Pick duerch de Callus gefillt, hien huet gehumpelt. A sou sinn déi blo Sohle geklappt, an d'Kallusen jucken vu scharfen, waarme Steng.
  D'Meedchen huet gelaacht a gesot:
  - Sief virsiichteg Olezhka! Heiansdo ginn et Iwwerraschungen op de Stroossen!
  De Jong huet rosen gekrasch:
  - Jo, näischt schreckleches, och net Blutt! Mee wat wäerte mir Bimbo fidderen!
  D'Meedchen huet en déif Otem geholl a gesot:
  - Jo, den Tigerwëll ass passéiert! Hie brauch Fleesch! Et wäert net laang daueren op de Reschter!
  De Jong huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Et gi vill Dachas mat räiche Leit. Vläicht drénke mir Fleesch. An Dir, Olesya, hutt och Gewiicht verluer ...
  D'Meedchen huet sech gerëselt a bemierkt:
  - An et passt mir! Agilitéit souguer erhéicht!
  An d'Meedche sprang op an huet sech op d'Zéih gedréint. Den Olezhka huet an der Bewonnerung geflüstert, an den Tiger-Welp huet gekrasch.
  Virun e puer Joer ware si an deemselwechten Zirkusgrupp, deen de Volkswille kontaktéiert huet a sech besiegt huet. Olesya huet och deelgeholl, an no Rumeuren, si huet souguer de Generol geschloen. An elo wandert si ronderëm Russland barfuß an onroueg. Am Wanter si si an den Iran am Irak geplënnert, wou se laanscht déi géi Häng gepaddelt an Optrëtter gemaach hunn. Am Summer si mir erof op Russland. Olesya wosst verschidde Sproochen, dorënner Persesch, a geléiert Oleg.
  Et ass souguer witzeg, den Iran an engem Schleier ronderëm ze goen, awer mat blote Féiss. Si hunn d'Show zerstéiert, a viru kuerzem hu si Bimbo kritt. Och eng Flüchtling, aus enger Grupp. E Béischt vu seltener Schéinheet, awer schrecklech froesch. D'Bourse si séier bei him gaang, obwuel d'Tigerwelpen vill Leit gesammelt hunn. Awer an de leschten Deeg ass eng donkel Sträif fir de Grupp komm. Aus iergendengem Grond hunn e schéint Meedchen, e Jong an en Albino-Tiger-Wëllef keng Sue kritt. A si waren hongereg. A schlëmmst vun allem, den Honger gouf vu klenge Raubdéieren erlieft.
  Den Triumvirat huet sech bei der Gabel gesat. Olesya huet zwee kleng Gromperen tëscht dem Jong gedeelt, an huet dem Tiger Wëllef all Brout ginn. Hien huet et giereg giess a gefrot fir méi. Et ass schued, datt hien esou vill kräischt ... Wéi e Welpen. A wat eng dënn.
  D'Olesya ass resolut opgestallt an huet hir blo Sohle geschloen:
  - Ginn! Loosst eis d'Hären amuséieren!
  Schonn déi éischt Dacha begéint hinnen onfrëndlech. De Janitor huet refuséiert hatt eran ze loossen an huet den Olesya eng Prostituéiert genannt.
  Déi zweete Kéier war besser. Eng Fënnefdrësseg-Joer-al Dame huet mir erlaabt eran ze kommen. Den Oleg huet sech an e schaarfe Strumpfhoer verännert, an huet dexterously galopéiert. Olesya probéiert. Hir girlish Figur vun engem gymnast ass ganz dexterous. Bimbo wousst net vill, awer hien sprang och duerch den Hoop, deen d'Olesya mat hiren bloen Zänn gehal huet, mat gehärte Sohlen, awer net verléiert d'Gnod. D'Madame war ganz frou an huet den Oleg gefrot:
  - Du bass e gudde Clown!
  De Jong huet rosen geäntwert:
  - Ech si kee Clown, mee en Akrobat an e bësse Jongléierer!
  D'Madame huet gefrot:
  - Verbrennt et!
  Oleg huet ugefaang Objete mat Freed ze werfen. Dorënner e Pen an eng Kamm déi um Dësch läit.
  D'Madame, zefridden lächelt, huet gefrot:
  - An dës Fra ass Är Mamm?
  Den Oleg huet de Kapp gerëselt.
  - Nee, mäi Partner!
  D'Madame wénkt.
  - Jo, si ass ze jonk ... Hutt Dir Elteren?
  De Bouf huet mëll gesouch.
  - Ech kennen meng Elteren net!
  D'Madame huet traureg geschloen an huet geäntwert:
  - Weess! Ma, ech hunn nach Schong vun der aler Déngschtmeedchen! Bréngt hinnen!
  De Foussgänger, knumpen, lénks. Olesya huet zefridde gelaacht. Du koum de Foussgänger. D'Schong ware scho verschwonn a mat futtiem Lieder.
  D'Madame huet gemëscht:
  - Ech selwer sinn a Schold an leider kann ech net méi ginn!
  Olesya huet hir Schong geholl a reservéiert der Dame Merci gesot. Dunn hu si d'Haus verlooss. D'Meedchen huet entsat:
  - Fir sou en Dreckshändler gëtt hien net méi wéi en Néckel. An der Steng! A wéi vill Zäit huet et gedauert!
  Oleg bemierkt:
  Et war e laangen Dag, loosst eis méi kréien!
  An der nächster Dacha, nach manner glécklech. Si goufen ugeholl, awer no der Leeschtung kruten se nëmmen e Plack vu Reschter vum Dësch. Den Tiger Wëllef huet se awer lieweg geschluecht. Op d'mannst ass dat de Gewënn.
  Awer op der véierter Dacha ass dem Jong seng tschechesch Cap geplatzt, an hien huet misse weider barfouss optrieden, aus Uniform. A si hunn mir nëmmen eng Zénger ginn.
  Um fënneften Dacha waren se net erlaabt. Um sechsten waren et e puer Kanner, déi den Tiger-Welp ëmginn hunn, ugefaang Kuchen an et ze drécken. Si hunn och Olezhka behandelt. Den hongerege Jong huet d'Crème mat Schockela mat Freed giess. Awer si hu misse schaffen. D'Kanner wollte laang net lassloossen. De Barin huet och d'Leeschtung gekuckt. Hien huet besonnesch d'Leeschtung vum Gymnast Olesya gär. Hien huet mech gefrot et e puer Mol ze widderhuelen. Dunn huet hien d'Meedchen och mat engem Kuch behandelt. Et huet laang gedauert, an d'Sonn war schonn ënner. A si bezuelt nëmmen zwee hryvnias.
  Um Enn huet de Meeschter seng Patt op dem Olesya säi bloe Been geluecht an huet gegruewen:
  - Mat Ärem Erscheinungsbild kënnt Dir op eng aner Manéier grouss Sue verdéngen!
  Olesya huet sech zréckgezunn:
  - Ni! Ech ginn net an de Panel!
  De Bartender huet gelaacht a bemierkt:
  - Et ass méi schwéier fir en Zirkus Meedchen e rentabele Schöpfer ze fannen wéi eng Dame vun einfacher Tugend.
  Olesya huet schlau bemierkt:
  - Awer d'Léift ass méi einfach!
  Awer zwanzeg kopecks sinn och Suen. Dir kënnt schonn eng Fläsch Wodka fir si kafen. Op jidde Fall krut den Tigerwëll e Stéck Fleesch. Olesya verkeeft d'Schong fir siwen kopecks. Si haten genuch ze iessen.
  Et gëtt schonn däischter, an Dir gitt net ronderëm d'Dachs. Olesya sot zu Oleg:
  - Solle mir an d'Haus goen?
  De Jong wénkt zouversiichtlech.
  - Wäert net goen! Et sténkt do dran!
  Olesya averstanen:
  - A gedronk Vagabonds wäerte mech unhalen. Mir wäerten eng Plaz fir eis an enger Höhl fannen, a virum Schlafengehen schwammen mir.
  De Jong huet geknackt. Si hunn an der Wüstepool gebad. D'Waasser war waarm a salzeg. Oleg huet d'Figur vun Olesya bewonnert, ganz muskulär a schlank. Hire Kierper schéngt guer net dënn, awer war ganz harmonesch. Gesonde, gymnast Meedchen. Wéi si aktiv hir Äerm a Been rächen. Wéi e Panther op der Juegd.
  Den Oleg huet sech un d'Aarbecht iwwer Mowgli erënnert. Et gouf eng witzeg Geschicht iwwer e Jong, deen ënnert de Wëllef opgewuess ass. Eppes ähnlech zu hinnen. Dir wandert ronderëm, awer Dir sidd fräi, Dir gesitt sou vill. Déi selwecht Dachas si luxuriéis, e puer mat Sprangbueren a Skulpturen. Ganz flott. Besonnesch am Summer an der Krim. Alles an allem ass de Summer eng flott Zäit. Am Wanter ass et méi schlëmm. Och am Iran an am Irak ass et nuets kal. Si plënneren dacks an der Nuecht fir waarm ze halen, schlofen an der oppener.
  Nodeems si genuch gebueden hunn, sinn de Jong an d'Meedchen ageschlof. Si si jonk, gesond, trainéiert. Si schlofen wéi wëll Déieren: gesond, net oppassen op déi haart Uewerfläch. A wéi ass et wann e gesonde Kierper keng Fiederbetter brauch. An et ass ganz gutt an der frescher Loft ze schlofen.
  Awer am Géigesaz zu Déieren, gesinn d'Leit Dreem ... Den Oleg huet gedreemt wéi hien e Kabinejong op engem Pirateschëff gouf a gekämpft. Mat engem Saber, attackéiert englesch Zaldoten an Uniformen. Schnëtt a zerstéiert Feinde. Hei schléit de Bouf mat blotem Fouss an d'Liewer. Spréngt op a zerstéiert d'Briten. Dash tëscht Feinde. Si falen, geschnidden a vermëscht. An de Jong hëlt déi zweet Saber op. Dirigent der Millen, a ganz Meeschter. De Jong ass ganz schlau ...
  Awer Dreem sinn vague an Dir erënnert Iech nëmmen un allgemeng Features vun hinnen.
  Den nächsten Dag musst Dir erëm an d'Dachs goen. Ausserdeem wäerte se ëmbruecht ginn, an den Tiger Wëllef soll gefiddert ginn.
  D'Meedchen huet probéiert frëndlech ze kucken a lächelt. Si ass ganz schéin, an d'Dieren vun der Wuechter goufen fir hir gär opgemaach. Awer hei hunn se vill méi schlecht gedéngt. An der éischter Dacha hunn d'Häre gär hir Pantomime gekuckt. Den Här huet besonnesch gär d'Flameren vum Olesya seng plakeg, muskulär, gesonde Been ze kucken. Mä hei zerwéiert se nëmmen Iwwerreschter vum Dësch, déi dem Tiger Wëllef gefiddert goufen.
  Si hunn hir laang an der zweeter Dacha gehalen, de Meeschter huet souguer d'Meedche säi Been geschloen. D'Madame behandelt Olezhka mat engem Kuch. Si hunn mir en Zénger ginn. Déi nächst zwee Dachas waren eidel - d'Hären sinn net komm.
  Olesya bemierkt verréckt:
  - Jo... Hei kënnt Dir kee Verméigen maachen!
  Olezhka huet rosen gemëscht:
  - Et ass besser fir Rai ze jagen! Méi rentabel!
  Den Olesya huet als Äntwert opgekuckt a gesongen:
  - Wat e bloen Himmel. Mir sinn net Unhänger vum Iwwerfall!
  Déi nächst Dacha gouf duerch seng enorm Gréisst an erstaunlech Luxus ënnerscheet. D'Sprangbueren goufen vergëllt an héich an den Himmel gespaut. Bei der Entrée stoungen luxuriéis gekleete Lakaien. Olesya war souguer ongenéiert duerch hir éierlech barfuß Erscheinung. De Senior Foussgänger huet geruff:
  - Mir ginn den Aarm net!
  D'Meedchen huet geäntwert:
  - Mir sinn Zirkus! Loosst eis d'Trauregkeet verdreiwen!
  D'Olesya huet geflüstert an huet hire bloe Fouss opgehuewen. De wäisse Tigerwëllel sprang eriwwer an huet witzeg an der Loft gelaacht. Den Olezhka huet en Hoop opgestallt, an de Bimbo ass dran rutscht an huet en erëm op d'Kopp gedréit.
  De Foussgänger huet geflüstert a gemat:
  - Net schlecht! Dir kënnt passéieren!
  De Jong an d'Meedchen sinn an d'Paart erakomm. E wäissen Tigerwëllel ass och era gerannt. De Meeschter vum Festland huet sech just a sengem luxuriéise Land-Palais langweilen gefillt. Souzen an engem Arbor virun engem luxuriéise Dësch, engem Adel Adel Fett Fleesch geknackt a mat deiere Wäin aus engem gëllenen Becher ofgewäsch. Nieft him souz eng jonk, schéin Fra an engem Kleed mat Bijouen. Op der Veranda sprang e Meedchen vu ronn siwe Joer al an engem schlau Kleed a ganz ähnlech wéi d'Meeschtesch Fra, nëmmen hir Hoer waren méi hell.
  De Meeschter huet d'Olesya gegléckt. Si ass genau de Géigendeel vun enger Fra. Blond vs brünette, schlank, muskulär, schlank Figur vs. Däischter Schockela Haut géint aristokratesch Pallor. Natierlech huet den Adel eescht d'Meedchen iwwerpréift, hir blo Féiss, héich Broscht, dënn Taille. Jo, huet de Meeschter geduecht, meng Fra ass fett ginn. An dëst ...
  Olesya an Oleg ugefaang Zuelen ze Leeschtunge. Olesya gedanzt an enger Kombinatioun, déi d'Männer sou gär hunn. Den Oleg huet elo an Tights an engem glänzenden T-Shirt opgefouert. Barefoot war souguer iergendwéi méi geeschteg wéi an Tschechen. De Jong huet gedréint, Salto gemaach, sprangen. Olesya huet hien op hir ausgestreckt Hand opgehuewen. De wäisse Tiger Wëllef sprang duerch Hoop, Äerm a Been, ass duerch d'Schéier gaang.
  D'Olesya huet och d'Melodie op enger klenger Hürd-Gurdy gespillt. De Jong huet jongléiert. Dunn huet d'Meedchen jongléiert, da ware se zesummen. D'Zirkusartisten waren agile, hunn vill gedréint. Olesya huet souguer eng duebel Somersault gemaach, a si sinn zesummen op hir Hänn gaang. Dunn ass den Tiger Welp erëm duerch d'Hoop sprangen, déi d'Olesya mat hiren bloen Zänn gehalen huet.
  Wärend der Opféierung huet d'Meedche gedréint an all Kéiers vu Bewonnerung gejaut. De Barin a seng Fra hunn ongedëlleg applaudéiert. Awer et war kloer datt si glécklech waren.
  Um Enn sangen de Jong an d'Meedchen, an hir Stëmmen si wonnerbar, voll-klang. Duerno huet Olesya en Hutt erausgehalen fir Suen ze sammelen. Si war sou schéin, kaum vun der Kombinatioun ofgedeckt. De Meeschter-Festland huet gelaacht, a bemierkt:
  - Ech war emol selwer e Bettel allerdéngs aus enger Adelfamill. An hien huet et fäerdeg bruecht e Millionär ze ginn a sech e fürstlechen Titel ze kafen. Wat kann enges Daags an Dir räich ginn!
  Olesya huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Merci, Är Exzellenz!
  Barin bemierkt dréchen:
  - Awer verluer, wäert kee Räichtum gewannen! Dofir proposéieren ech, datt Dir mir Äert klengt Déier verkaaft.
  Olesya huet e Laachen gezwongen a gesot:
  - Bimbo ass eise Frënd, hien ass net ze verkafen!
  De Meeschter huet rosen gelaacht a bemierkt:
  - Dat soen se normalerweis wa se en héije Präis briechen wëllen! Mee du kanns mech net täuschen! Ech weess wéi vill! Ech bidden eng chervonets, an net eng hallef Dose méi!
  Olesya huet de Kapp gerëselt.
  - Entschëllegt, Här, awer dëse Frënd ass net ze verkafen! Net fir all Suen!
  De Prënz huet rosen geruff:
  - Jo, Dir sollt frou sinn, datt ech Iech vun esou enger Laascht entlaaschten. En Tiger brauch e Verméigen fir ze ernähren. A wann et grouss gëtt... Denkt Dir, datt Dir mat engem groussen a geféierleche Raubdéier duerch d'Stad wandere wäert?
  Olesya war duercherneen. Tatsächlech ass d'Gedanke vu wat mam Bimbo maache soll wann hien grouss gëtt, heiansdo duerch säi Kapp. Schonn elo kuckt d'Police sief no, mee wat geschitt no e puer Méint?
  Op jidde Fall muss de Bimbo geschwënn trennen. Zéng Rubel ass och Suen. Dir kënnt e Welpen kafen an him trainéieren. Den Hond ësst manner, an Dir kënnt e Joer mat him reesen. Spuert e puer Suen a vläicht e Geschäft opmaachen. Oder sprangen am Bestietnes eraus ... Si ass schéin, geduecht.
  Olesya huet gezéckt, de gesonde Mënscheverstand huet virgeschloen datt de Prënz besser wier mat engem Tiger Wëllef wéi mat engem Wandergrupp ze hongereg. An datt wann Dir mat engem Raubdéier trennt, ass et besser et elo ze maachen, wann esou eng Geleeënheet opgetaucht ass.
  Awer dunn huet d'Meeschtesch Duechter, e Meedchen mat Béi mat Pärelen bestickt, hir Been geschloen a gejaut:
  - Ech wëll en Tiger! Ech wëll e wäissen Tiger!
  De Prënz huet seng Hand gewénkt an huet seng Fauscht geschloen:
  - Sief roueg! Elo maachen ech Geschäfter!
  D'Fra huet geruff:
  - Schreift net op d'Kand!
  D'Meedchen war selbstverständlech verwinnt, a keng Angscht. Awer zréck sprangen, huet si méi roueg gejaut:
  - Kafen Papp! Kaaft en Tiger Wëllef ...
  D'Fra huet hir Duechter mat engem Laachen bemierkt:
  - Dëst Déier ka geféierlech sinn ... Et ass e Raubdéier an et ësst kleng Meedercher!
  De Meeschter huet seng Fanger geknackt a gesot:
  - Dat lescht Wuert ass fofzéng Rubel! Gitt méi op de Knéien, ech addéieren net!
  Olesya, béien, huet gefrot:
  - Kënne mir zréckzéien, Är Exzellenz?
  De Prënz huet geruff:
  - Net! Fir déi lescht Kéier, froen ech, gitt Dir en Tiger-Wëllef fir fofzéng Rubel ewech?
  Olesya huet de Kapp gerëselt. De Meeschter vum Festland huet sarkastesch gefrot:
  - Wéi ass däin Numm?
  D'Meedchen huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Olesya.
  De Prënz huet onheelbar gelaacht.
  - Hutt Dir e Pass? Loosst eis weisen!
  D'Olesya huet geschüchtert an ass bleech ginn. De Prënz huet seng Hänn geklappt a geruff:
  - Huelt se a rufft d'Police! Si hunn mäin Tiger a mäi Diamantring geklaut!
  D'Meedchen huet mat Freed geruff:
  - Bravo Papp!
  Olesya gouf vu Lakaien attackéiert. D'Meedchen huet net widderstoen. Si an Olezhka goufen mat Seeler gebonnen an am Keller gespaart. D'Police ass och séier ukomm.
  Nodeems si dem Prënz gelauschtert hunn, setzen se d'Schëlleren op Olesya an Oleg op hir Hänn a Féiss. Ausserdeem hate si speziell Gréisste fir Kanner. An deem jonk Déif gekettelt goufen.
  Duerno goufen d'Meedchen an de Jong an de Prisong bruecht. Do goufen se opgedeelt. Den Oleg gouf an de Keller geworf, wou et schonn eng Dutzend geschniddene Jongen waren, an Olesya gouf an eng Zell mat Fraen geworf. Et war net séiss. Et gëtt e Gestank an den Zellen, amplaz vun enger Latrin gëtt et e Lach am Buedem, et ass fiicht an hallefdäischter. D'Jongen goufen a Schëlleren gehal, wat ganz onbequem ass. Hänn a Féiss si geschackt. Et ass schwéier an enger knapper Chamber ze beweegen. Si hunn nëmme Brout a Waasser gefiddert, heiansdo hunn se verfault Fruucht ginn.
  Do souzen si bis zum Prozess. Duerno goufen d'Jongen entweder duerch haart Aarbecht oder e Prisongshëllef erwaart. Fraen, ze, entweder zu haarder Aarbecht a Sibirien, oder Zentralasien fir Koteng Recolte, oder am Prisong mat Aarbecht an all Fabréck fir Regierung Liewensmëttel. A virum Prozess kënnt Dir um Diskretioun vun den Autoritéiten sëtzen. Donieft goufen och d'Prisonéier geschloen.
  Den Oleg an d'Olesya goufen bestallt zur selwechter Zäit geschloen ze ginn. De Jong an d'Meedche goufen op d'Taille ofgerappt an op d'Geessen gestreckt. Si goufen vun zwee Polizisten flankéiert. D'Wuechter hunn d'Stäben an engem Mörser getrëppelt. Si hunn duerch d'Loft gewénkt, Drëpsen erofgeschloen. An dann, op eemol, op Kommando, Jongen a Meedercher de Réck. D'Olesya an den Oleg hunn d'Zänn fest gebonnen fir net ze kräischen. D'Spannung gouf gemooss. D'Police huet mat moderater Begeeschterung geschloen, just hir Pflicht gemaach. De Jong an d'Meedchen, déi schwéier otmen, hunn ausgehal. No enger Dose Schlag huet d'Haut geplatzt an d'Blutt getrëppelt. Et war ganz ustrengend.
  De Kommandant, deen honnert Schlässer virgeschriwwen hat, huet gelaacht. Wann d'Houfe vun de bestroofte ewechgehäit ginn, sou ass d'Schicksal vu Gott. Si dann Liewen-laang haart Aarbecht blénkt. Fir den Déifstall op enger besonnesch grousser Skala, fir de Versuch op d'Liewe vum Prënz a senger Fra an der Duechter. An dann huet et och erausgestallt datt si no Olesya als Kompliz am Mord vum Gouverneur gesicht hunn. Op alle Fall wäert d'Meedchen fir ëmmer a Sibirien gefuer ginn. Wéi dat klengt Meedchen. Also et kéint besser sinn, ënnerdréckt ze ginn.
  Den Oleg an den Olesya hunn couragéiert all honnert Schlag gedauert ouni de Bewosstsinn ze verléieren. Awer hir Réck huet sech an e bluddege Mess verwandelt. Duerno hunn si erëm Schëlleren op hinnen geluecht an an de Prisong geheit.
  D'Jongen-Gefaangenen, déi hir Schëlleren rëselen, hunn Stréi op de geschlagen Oleg geluecht. De Réck vun engem zwielef Joer ale Bouf gouf brutal ofgeschnidden.
  
  Den Zirkusjong huet souguer de Geck gemaach:
  - Also mäi Réck gëtt nach méi staark!
  Den eelere Jong an der Zell huet mat Respekt bemierkt:
  - Gutt gemaach, Dir hutt net gejaut! E richtege Mann!
  Oleg huet geäntwert:
  Ech wäert hinnen net gefalen!
  D'Olesya huet och net gejaut. Si louch um Stréi an der Fraenzell. Déi meescht vun de Meedercher an et waren jonk, an Täter, e puer klingelen mat Ketten. Si hunn dem Olesya säi Réck gewäsch fir datt si net infizéiert gëtt.
  Oleg war e puer Staat-Besëtz Brout a Waasser bruecht. An de Prisongsmädchen huet Mëllech gegoss. De geschlagene Jong gouf mat engem Duebel geschlagen, deen d'Barfouss Meedchen matbruecht huet, an hien huet sech besser gefillt. Dunn ass hien gutt geschlof, de Péng ignoréiert.
  Hien huet gedreemt datt si, zesumme mat Olesya, Sevastopol während dem Ugrëff verdeedegen: vu briteschen, franséischen an tierkeschen Truppen.
  De Jong bréngt Muschelen an d'Kanoun. A si schéisst. Olesya weist, riicht op hir blo, gemeiselte Been. Et ginn aner Meedercher nieft hirem.
  All barfuß, an an zerräissene Kleeder, kaum hire Kierper ofdecken. D'Meedercher sinn all gebrannt a barfuß.
  Hir staubeg Fersen blénken ënnert der Nues vum Jong. Den Oleg ass opgereegt.
  D'Waff brennt héich explosive Fragmentatiounsmuschelen. A schëpt eng Mass vu Fousszaldoten vun der alliéierter Arméi ewech. A si probéieren vir ze kommen.
  A vun der russescher Säit kämpft e ganzt Regiment vu Meedercher. A si sinn all barfuß, an hallef plakeg, a ganz schéin.
  A si kämpfen wéi Helden. Méi präzis, schéin, kaalbeen Helden. A si schéissen gutt. A mat hiren bloen Zéiwen werfen se Granaten vun déidlecher Kraaft.
  Oksana, kämpft, huet gesonge:
  - Fir de Papp-Kinnek! Mir gewannen net ëmsoss!
  An hir bloe Ferse huet eng déidlech Bomm geheit. An huet eng Mass vu Kämpfer vun der Alliéierten Arméi ofgerappt.
  D'Meedercher schützen Malakhovy Kurgan: e Schlësselpunkt an der Verteidegung vu Sevastopol. An d'Kämpf si ganz brutal.
  Den Oleg selwer, zesumme mat de Meedercher, zielt eng Pistoul a schéisst an d'Mëtt vun den fortschrëttlechen engleschen Truppen.
  Dunn huet de Jong gesongen:
  - Éier un eist grousst Heemechtsland!
  An hire bloen, kannerleche Fouss werft eng grouss, zerstéierend Granat.
  D'Oksana huet gekrasch, a blénkt op hirem Partner:
  - Ma, du bass e gudde Jong!
  Den Oleg huet gelaacht an geäntwert:
  - Wat soll ech soen? Krich ass ëmmer schlecht wann et net entscheedend gewonnen gëtt!
  An de Jong erëm plakeg, kannerlech, mat engem ronnen Ferse, huet eng Granat vun déidlecher Kraaft geheit.
  En anert Meedchen, Natasha, huet getwittert:
  - Ech räissen et aus!
  Oksana huet eng zerstéierend hausgemaachte Täsch vu Séi mat hirem bloe Fouss geworf a gesot:
  - A fuert an de Sarg!
  Augustinus Meedchen, schéisst och aus enger Kanoun. Singing Buckshot huet d'Linn vun de Briten ofgeschnidden.
  De rout-Hoer Krieger huet gekrasch:
  - Fir d'Vaterland bis zum Enn!
  Svetlana kämpft och mat all hirer Muecht. D'Meedchen huet eng Spannend Kanoun mat vill Fässer benotzt. A si huet scrolled, d'Ränge gläichzäiteg an den engleschen an tierkesche Reihen ofgeschnidden.
  Zoya kämpft och, dëst Meedchen mat gëllenen Hoer. A wéi hien de Feind zerstéiert, a vill Feinde klappt.
  An tippt:
  - Herrlechkeet dem russeschen Zar!
  A mat sengen bloen Zänn wäert hien erëm eng Granat vun déidlecher Kraaft geheien. A vill Géigner ëmbréngen.
  D'Krieger hei si vu grousser Schéinheet an Erotik. A si werfen och déidlech Käschten aus Säge vu Katapulten, wuertwiertlech jidderee zerräissen. A Sägebommen si ganz fatal.
  D'Natasha rifft a rëselt hir plakeg Broschtnippel:
  - Herrlechkeet fir Russland!
  A mat sengem bloe Ferse werft hien erëm wat Zerstéierung an Zerstéierung bréngt, d'Regimenter vun den alliéierten Truppen auserneen räissen.
  Dëse Mound ass ganz wichteg. Et enthält de Schlëssel fir d'Verteidegung vun der Zitadell.
  An d'Meedercher wëssen dat a kämpfen verzweifelt. An d'Meedercher si ganz schéin a muskulär a sexy.
  An hir Muskelen spillen, a blénken wéi Rippelen um Waasser. An dës si ganz aggressiv Meedercher.
  A wa se kämpfen, dann ass et besser net mat hinnen unzefänken. An da wäerten se et wierklech huelen an et räissen.
  Den Olesya, deen eng Granat mat hirem bloe Fouss werfen, seet:
  - Kommunismus fir ëmmer bei eis!
  A wéi hien laacht! Loosst eis just soen e kämpft Meedchen. A wann hien ufänkt Géigner ze méien, da wäert hien net ophalen.
  D'Natasha, schéisst op d'Feinde, huet gesonge:
  - Mir zerstéieren de Feind berühmt,
  Loosst et e Resultat vum Graf ginn ...
  An op eemol gëtt et esou roueg
  Loosst eis d'Meedercher kicken!
  An d'Briten hunn sech zréckgezunn. Awer hei sinn d'Pärelen vun den Tierken. A si ginn erëm vu Waffen begéint, déi d'Feinde grëndlech zerstéieren.
  D'Zoya huet et geholl a gesongen, e mäerderesche Kaddo vum Doud mat hiren bloen Zänn geworf:
  - Schwaarze Kueb, wäisse Schwan, dat ass gutt!
  Wann Dir wäertvoll am Liewen sidd - dat ass gutt!
  An erëm huet de plakege Ferse vum Meedchen eppes ganz déidlechs a kolossal zerstéierend lancéiert.
  Augustinus, schéisst op Géigner, logesch bemierkt:
  - Kolossal Victoiren, komm fir eis!
  A mat hiren bloen Zéiwen huet si erëm déi Mäerderesch a bréngen Doud gehäit.
  Svetlana, déi op d'Alliéierten an d'Tierken schéisst, bemierkt:
  - Meng Kraaft wäert net iwwergoen!
  An hir bloe Ferse huet erëm lancéiert, wat d'Fleesch an d'Stécker räissen.
  Natasha, schéisst, bemierkt:
  - Ech gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen!
  An hire bloe Fouss wäert eng kolossal Zerstéierung ufänken.
  De Kampf geet weider mat grousser Kraaft. D'Englänner bauen hir gestéiert Reien op a verloossen se erëm.
  D'Schluecht wiisst wéi Bëschfeier.
  De Jong Oleg brennt a séngt:
  - Meng helleg Heemecht,
  Am Mier vu Léift a Wanterfelder ...
  Dir sidd vun Enn bis Enn
  Ech sinn en Adler Jong, kee Spatzen!
  An erëm rullt d'Schluecht, an d'Welle sprëtzt a rullt u Bord.
  An d'Meedercher wéi eng Bomm aus enger Katapult ze lancéieren. An d ' englesch fregatt, nodeem schued krut, dréit sech ëm.
  Olesya huet gesonge:
  - Ech sinn e Meedchen, keng Kaz,
  Liewen an mir elo
  groussen Hippo,
  An e Leopard!
  An erëm, dem Meedchen säi bloe Fouss werft eppes déidleches an den Doud. An zimlech grujheleg.
  D'Natasha huet philosophesch bemierkt:
  - Russland ass ëmmer net prett fir de Krich!
  Den Augustinus, deen eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf huet, huet gefrot:
  - A firwat?
  D'Zoya huet d'Zänn geäntwert:
  "Well wann si prett ass, et gi keng Narren mat hir ze kämpfen!"
  D'Svetlana huet als Äntwert gesongen:
  Et gëtt keng méi schéin Mammeland-Russland,
  Kampf fir hatt a fäert net ...
  Et gëtt kee méi schéint Land am Universum -
  De ganzen Universum, d'Takel vum Liicht Rus!
  An d'Meedchen huet haart gelaacht ... An nach eng Kéier, hire bloe Fouss, wéi wann en déidlecht Kaddo vum Doud lancéiert. A si huet vill Géigner geholl an se op eemol gerappt.
  Olesya huet gemierkt, mat hire Bauchmuskelen ze spillen:
  - Ech sinn e Meedchen ganz gläich, net einfach!
  An hatt späizt ... An eng Dosen tierkesch Zaldoten sinn aus hirem Spëtzen zesummegefall. An et war schrecklech.
  Den Oleg huet aggressiv bemierkt:
  - Ech gleewen, datt mir d'Feinde besiegen!
  An aus dem bloe Kand seng Ferse fléien e Kaddo vum Doud.
  Kampf, Olesya huet geziddert:
  - Den hellegsten Kommunismus sief bei eis!
  An déi bloe Fanger vum Meedchen, hunn déi déidlech an zerstéierend geworf.
  D'Natasha huet hir Hand gewénkt. D'Meedercher hunn e Volley vu Waffen ofgeschoss an e puer Zeilen ofgeschnidden. Da laachen se:
  Wat e bloen Himmel
  Mir besiegen de Feind vum Raiber ...
  E Léiw an en Adler brauche kee Messer
  Dir wäert hien mam Wuert Lous zerbriechen,
  An da setzt Dir Roggen!
  Warriors si wierklech sou wonnerbar, mat Pärelen Zänn, an allgemeng super.
  D'Zoya huet mat Multi-barreled Kanoune gebrannt, an huet gekrasch, hir Zänn gespaart:
  - Am hellege Krich gëtt et eis Victoire!
  Augustinus, de Géigner ofgeschnidden huet, huet gekrasch:
  - Keeserleche Fändel vir! Éier fir déi gefallenen Helden!
  An d'Meedercher, déi weider d'Truppe vun den Alliéierten ofgeschnidden hunn, ouni Paus, sangen:
  - Keen wäert eis stoppen
  Näischt wäert eis besiegen ...
  D'Meedchen wäert och en Held ginn,
  A si huet e Schwäert an e Schëld!
  D'Svetlana huet bereet domat d'accord, an huet en anere Kaddo vum Doud mat hirem bloen, gemeisselte Fouss geworf, gebrëllt:
  - Et gëtt e Schwäert an e Schëld!
  Kampf Meedchen hei. Géint hatt ass all Method mächteg!
  Warriors e ganzt Regiment, sou datt jidderee vun hirem Geschéck zerstéiert gëtt. A si méien d'Feinde ganz aktiv erof.
  D'Zoya huet hir Zänn opgeblosen, bemierkt:
  - Dir musst fir Mamm Russland kämpfen!
  An hir blo, ronnen Ferse huet en anere Kaddo vum Doud fir auslännesch Rati erausgehäit.
  
  D'ANNER WAHL RUSSLAND 1994
  De Jeltsin huet decidéiert säi Wuert ze halen an den 12. Juni 1994 fréi Wahlen ze halen. No allem huet hien et versprach, an huet souguer en ähnlechen Dekret erausginn. Ausserdeem huet et dem Jeltsin geschéngt, datt hien triumphant triumphéiert. Dofir stoung och an der Verfassung vun 1993 geschriwwen, datt d'Wahle géifen den 12. Juni 1994 ofgehale ginn, mä de Countdown vun de Muechten ënnert der neier Verfassung géif vun dësem Joer un ufänken, sou datt de Jeltsin theoretesch Begrëffer fir weider aacht Joer kritt! Mee keen huet erwaart, datt de Vladimir Zhirinovsky bei de Parlamentswale sou gutt géif leeschten, datt hien den Haapt Géigner vum Boris Nikolajewitsch géif ginn. An e seriöse Feind. Wat, am Géigesaz zu de Kommunisten, net mat fréiere Feeler a Feeler assoziéiert ass, a ka kapitalesch schéissen.
  De Jeltsin konnt awer net méi zréckgewannen, well d'Wahlen vum 12. Juni 1994, mat der Zerécksetzung vun der viregter Mandat, an enger temporärer Bestëmmung vun der Verfassung verankert an duerch e Referendum bestätegt goufen. An dat kann een net esou änneren. An elo musst Dir an d'Wahle goen wann Dir dee geféierlechste Konkurrent hutt. An net de gewéinleche Kommunist, mä wien? Faschistesch? Op alle Fall huet de Jeltsin sech mat eppes Neies ze dinn. An de Kampf huet sech als sérieux erausgestallt.
  Éischt vun all Informatioun. A Medien Opmierksamkeet konzentréiert sech op Jeltsin an Zhirinovsky. Direkt gouf et en Austausch vu Schlag. An hei hat de Jeltsin Nodeeler vun der Regierung. Inklusiv héich Inflatioun an e kolossale Réckgang vun der Produktioun. Wéi och e Stroum vu Kriminalitéit. An de Jeltsin hat gesondheetlech Problemer. An dann probéieren d'Wahlen ze gewannen.
  Vladimir Zhirinovsky, Gefill inspiréiert, war op engem Rouleau. An en Deel vun de Medien huet hien aktiv ënnerstëtzt.
  Ausserdeem gouf et eng Spaltung an der Elite. E puer vun den Oligarchen betruechten Zhirinovsky hir eegen an de biergerleche Leader. A firwat ass hien méi schlëmm wéi de Jeltsin? Ass et Zäit Päerd ze änneren? Ausserdeem ass de Jeltsin wierklech krank an huet sech erschöpft an ass eng odious an gedronk Persoun.
  Aner Kandidate koumen och no. D'Presidentschaftswahlgesetz ass nach net gestëmmt. An d'Wahle ginn no den ale Regelen ofgehale: Honnertdausend Ënnerschrëften sammelen.
  De Jeltsin gouf ugeroden d'Regele net ze änneren. Loosst et méi Presidentschaftskandidaten ginn. Si wäerte méi schwieren, si wäerten d'Protestwieler pulveriséieren. Vläicht ass dat méi rentabel fir een eenzege Kandidat aus der Regierung. Sou datt all Onzefridden duerch verschidde Familljennumm verstreet goufen. An et war manner Zäit fir jidderee fir eng Campagne ze maachen.
  Also et gi vill Kandidaten. Natierlech, éischt vun all, Vladimir Zhirinovsky selwer. Dann Yavlinsky. Och Zyuganov. An e bësse méi spéit, Genereel Rutskoi a Makashov ënner Amnestie verëffentlecht. Dunn ass Varennikow an d'Présidence komm. A Barkashov, deen als Faschist ugesi gouf. Registréiert ouni Problemer: Loosst Zhirinovsky méi Stëmmen zéien.
  Et gëtt zimmlech vill Zäit fir Ënnerschrëften ze sammelen an eng uerdentlech Zuel vu Kandidaten goufen ugemellt. An Alla Pugacheva huet sech an d'Présidence vu Russland gepickt. A vill méi. Yuri Vlasov zum Beispill, an Anatoly Karpov. Eng ganz Kavalkad ass gerannt fir den Troun ze stiermen. Am Ganzen hunn néngdrësseg Kandidaten d'Aschreiwung passéiert an hunn Ënnerschrëften hei gesammelt. An et ware méi wéi zweehonnert Leit déi wollten.
  D'Equipe vum Jeltsin huet souguer eng grouss Zuel vu Kandidaten encouragéiert. Déi aktuell Regierung huet sech net erwaart an der éischter Ronn ze gewannen. Awer d'Oppositioun ze pulveriséieren, an an der éischter Plaz Zhirinovsky ze zwéngen opzeléisen - wann ech glift!
  Zyuganov war zu där Zäit nach kee bekannten an erkennbare Politiker. An Alexander Lebed blouf nach an der véierzéngten Arméi. Obwuel si wollten hien erauszéien, huet de Generol en Niwwel eragelooss. A scheinbar decidéiert datt seng Zäit nach net komm ass. Mavrodi, de Chef vun der MMM, ass och ënnert de Kandidaten opgetaucht. Och hien huet Popularitéit gewonnen, sou wéi de Chef vum Hermes. Vladimir Bryntsalov krut och an d'Présidence. Awer seng Firma war ganz roueg, an hien huet net beliichten, am Géigesaz zu de Wahle vum sechstenzege Joer. Bis elo war nominell Jeltsin déi éischt an der Bewäertung, awer d'Daten vun de Meenungsëmfroen hunn hir Onverlässegkeet gewisen.
  De Vladimir Volfovich Zhirinovsky gouf an engem negativen Liicht presentéiert, mee schwaarz PR konnt och zu sengem Virdeel spillen. Yavlinsky war drëtt an der Bewäertung, awer seng Popularitéit ass erofgaang. Och eng Liberal, och wann d'Oppositioun net populär ass.
  Rutskoy war registréiert, a seng Bewäertung ass e bësse gewuess. De Khazbulatov ass net an d'Wahle gaang. Den Iosif Kobzon huet och fir de President kandidéiert. Seng Nominatioun huet vill Kontrovers a frontal Konflikter verursaacht. Op eemol ass de Buergermeeschter vu St. Petersburg, Anatoly Sobchak, och an d'Présidence vu Russland gaangen. Dës Nominatioun huet eng negativ Reaktioun begéint: d'Nomenklatura-Wieler gouf verspreet. An dëst huet dem Jeltsin seng Bewäertung erofgesat.
  Den Anatoly Sobchak huet awer ugedeit, datt hie sech zugonschte vum Jeltsin géif entzéien. De Boris Fedorov an de Shakhrai hu sech och fir de President geklaut. Dat sinn awer och net déi stellarste Politiker.
  Obwuel och aus dem Jeltsin senger Equipe. A si kruten och ugedeit, datt si sech op Zäit zréckzéien.
  Also hunn d'Wahlen zimlech lëschteg entspanen an och am zweeten Tour gouf et Intrigen.
  Awer Vladimir Zhirinovsky war am Zentrum vun der Opmierksamkeet, a si hunn ëmmer iwwer him geschwat. An iergendwéi seet et selbstverständlech datt hien de Favorit vun der Course gouf. Jo, an et schéngt dem Jeltsin méi rentabel ze sinn dës odious Perséinlechkeet an den zweeten Tour ze kréien wéi de manner schiedlechen a méi jonken Economist Yavlinsky. Oder souguer Zyuganov, an nach méi Sobchak. Obwuel Zhirinovsky war dann op der Lut, a seng Popularitéit goung duerch den Daach, a Leit versammelt an Stadien.
  An d'Propaganda, datt hien e Faschist ass, spillt souguer an d'Hänn: d'Leit hunn d'Uerdnung verpasst, an hunn vun enger fester Hand gedreemt. Jo, an Demokratie mat engem Mess, vill si midd.
  Also waren d'Wahlen hei fifty-fifty. An Zhirinovsky huet Punkten geschoss. D'Initiatioun vun engem kriminellen Fall géint hien huet och zu senger Popularitéit bäigefüügt. Plus, Attentatversuche, déi Intrig opgeruff hunn an d'Bewäertung erhéicht hunn. Besonnesch verstoppt.
  An dat ass eescht ... Am Allgemengen, hunn d'Medien zu där Zäit geschafft fir de Schlamm op Zhirinovsky ze schloen, awer e puer vun hinnen waren och bei him. A konzentréiert Opmierksamkeet. Eppes erënnert un d'néngzeg-sechsten Joer: Zyuganov géint Jeltsin. Mee Zyuganov hat e groussen Nodeel: d'Vergaangenheet vu senger Partei. Et ass souwuel glorräich a gläichzäiteg en Echec. An an der Erënnerung vun de Leit waren déi laang Schlaangen an eidel Regaler vun der Zäit vum entwéckelte Sozialismus nach ze frësch. A besonnesch natierlech d'Zäite vu Gorbatschow mat Couponen a Kaarten. An d'Leit wëllen net zréck an d'Vergaangenheet goen. An Zhirinovsky versprécht hinnen eng grouss Zukunft, déi wénkt an lackelt eescht.
  An d'Situatioun gëtt ëmmer méi schwéier. An d'Wahle kommen. A Vladimir Zhirinovsky weider ze blénken.
  D'Zäit flitt sou séier datt Dir net mol Zäit hutt fir zréckzekucken. An dann kënnt de Wahldag. Déi éischt Daten kommen aus dem Osten. An der Spëtzt ass de Vladimir Zhirinovsky. Weider kämpfen de Jeltsin an den Zyuganov ëm déi zweet Plaz. An dëst ass e ganz haarde Kampf.
  Mä um Enn huet de Jeltsin Zjuganov op Käschte vu Moskau iwwerholl a koum op déi zweet Plaz. Mä den Ecart an der éischter Ronn war bedeitend. An de Jeltsin hat wéineg Chance fir ze gewannen. Mee alles war net zugonschte vum zoustännege President. Wat kloer verluer ass, esou e zerstéierende Schlag verpasst huet. Trotzdem ass de Jeltsin ni fir d'Televisiounsdebatt opgetaucht. D'Wahle ware ganz interessant. Zyuganov, déi drëtt gouf, ënnerstëtzt Zhirinovsky. Alla Pugacheva ënnerstëtzt och Zhirinovsky. An de Kobzon Jeltsin. Esou war d'Spaltung.
  De Rutskoi huet d'Neutralitéit trotzdem behalen. De Rescht waren opgedeelt, an hunn op verschidde Manéieren ofgestëmmt. Awer de Jeltsin huet net op eendeiteg Ënnerstëtzung gewaart. An net jiddereen huet zu senger Gonschten geschwat.
  Also waren d'Wahle ganz nervös. Mee Zhirinovsky war de kloere Favorit. An et war wierklech en Zeechen.
  An dunn huet den zweeten Tour stattfonnt... Vun Ufank un, vun der Auszielung vun de Stëmmen, huet de Vladimir Zhirinovsky d'Féierung geholl an bis zum Schluss behalen, a méi wéi siwwenzeg Prozent vun de Stëmme gewonnen. An de Jeltsin war gezwongen ze verloossen. Sou ass seng Ära eriwwer.
  A Vladimir Zhirinovsky gouf President. Eng schwiereg Ierfschaft ze kréien. Dorënner de Réckgang vun der Produktioun an Tschetschenien an eng Rei vun anere Problemer. An eng nei Ära vum russesche Revival huet ugefaang. Am Ufank ass net alles fir Zhirinovsky geklappt. Awer geschwënn huet d'Industrie ugefaang ze schaffen. Méi fortgeschratt Zorte vu Waffen ugefaang ze produzéieren, Repressiounen vun korrupte Beamten an aner Déif ugefaang. Vill gouf geännert an nei opgebaut.
  De Vladimir Zhirinovsky huet net verstoppt, datt hien eng Diktatur opbaue géif, an och d'Aktivitéite vu ville Parteien a Bewegungen verbueden huet. Gezwongen Agitatioun a Moderniséierung huet ugefaang.
  Gläichzäiteg goufen Sanktiounen aus dem Irak opgehuewen, wat zu engem schaarfe Sprong vun den Uelegpräisser gefouert huet. A vill méi gouf gemaach. D'Aarbechtslosegkeet ass séier opgeléist an et gouf eng richteg Erhuelung.
  Aarbechtsplaze goufe séier geschaf. An d'Land huet sech ëmmer méi staark bruecht. De Vladimir Zhirinovsky gouf fir en zweete Mandat gewielt, an huet e brillant Resultat am éischten Tour gewisen. A weider d'Erhuelung vu Russland.
  Ee vun den éischte Schrëtt war d'Integratioun mat Wäissrussland. An et ass genial gelongen. Duerno gouf decidéiert, Russland a Kasachstan an der Zesummesetzung opzehuelen.
  A während dem 1999 Krich Jugoslawien gouf Deel vu Russland a gouf gerett.
  An dann goufen et zousätzlech Eruewerungen. An nei Länner waren Deel vu Russland.
  Bis 2008 huet Russland sech an de Grenze vun der UdSSR restauréiert. Awer dat ass eng aner Geschicht.
  
  MÉI FORESIGHT BEWEGUNG VUN DER Führer
  Den Hitler huet sech e bësse méi schlau a méi wäitsiichteg gewisen. A schonn am 41. Joer huet hien de Risiko geholl an e puer zousätzlech Divisiounen op Rommel vu Frankräich an Afrika iwwerginn.
  De brillante Kommandant huet eng séier Offensiv entwéckelt, an den Tolbuk huet Ägypten invadéiert. An ouni d'Briten eng Paus ze ginn, huet hien Alexandria an de Suezkanal ageholl. Duerno sinn déi däitsch Truppen am Triumph an den Irak erakomm an Kuwait besat.
  Zougang zu Ueleg gouf kritt, awer d'Däitsche goufen bei Moskau geschloe. An de Fuhrer huet eng Offensiv gestart, wéi an der realer Geschicht am Süden. Dem Rommel seng Victoiren hu sécher d'Stëmmung beaflosst. An am August, Tierkei koum de Krich géint d'UdSSR. De mächtege Schlag vum Osmanesche Räich op d'Positioune vun der Rouder Arméi huet sech als fatal erausgestallt. D'sowjetesch Truppe waren erheblech iwwerdriwwen an hunn sech zréckgezunn. Batumi gouf geholl, an Yerevan war ëmginn.
  Bedeitend Kräfte vun der Rouder Arméi goufen aus dem nërdlechen Kaukasus ofgeleet. An déi Däitsch konnten duerch d'Kaspescht Mier duerchbriechen. A si hunn d'sowjetesch Arméi vum Land ofgeschnidden. An et huet sech als sérieux Fuerderung erausgestallt. An de Rommel huet si zesumme mat den tierkeschen Truppen ugegraff. An hien huet ugefaang op Baku duerchzebriechen. Jo, dëst ass sérieux.
  Japan an dëser Welt huet e bësse besser an der Schluecht vu Midway. A geflücht Néierlag. Awer si konnt net op hirem Erfolleg bauen an huet den hawaiianeschen Archipel net erfaasst. An dat hat en Afloss op de Verlaf vum Krich am Pazifik. Awer d'Land vun der Rising Sun huet och d'Néierlag vermeit. Si huet sech awer och net getraut eng zweet Front opzemaachen.
  D'Däitschen konnten d'Stalingrad net op d'Beweegung huelen, hunn awer d'Rout Arméi iwwer d'Kaspesch ofgeschnidden. A si hunn ugefaang d'Offensiv am Süden z'entwéckelen. A si hunn et fäerdeg bruecht ... D'Däitschen als Ganzt hunn zimlech kompetent gekämpft. A si sinn net a laangwiereg Schluechte bei Stalingrad involvéiert, mä si südlech laanscht d'Wolga geplënnert.
  Et ass onbequem fir an de Bierger ze bewegen an de Fritz huet léiwer laanscht d'Küst vum Caspian Sea attackéiert. A si hunn et gelongen.
  De Luftwaffe-Pilot Marcel huet sech a Schluechte mat de Briten mat Herrlechkeet bedeckt, a gouf op d'Ostfront transferéiert. Do huet hie weider mat Kraaft Konten gewonnen, d'Feinde zerstéiert. An et war super.
  An der UdSSR war Marseille de Spëtznumm de schwaarzen Däiwel. Péng séier huet hie Konte gewonnen. An net als Jeeër, mä an d'Décke vun den Truppen rennen, a Fligeren zerstéieren.
  D'Offensiv vun de sowjetesche Truppen bei Stalingrad dës Kéier war net erfollegräich, sou datt d'Däitschen prett waren. D'Nazien konnten de Versuch vun der Operatioun Rzhev-Sychov ofwieren, op déi kolossal Kräfte geworf goufen.
  An am Wanter sinn d'Nazis scho bei Batumi ukomm. An d'Situatioun gouf kritesch.
  De lëschtege Stalin huet dem Hitler e separate Fridden op all Konditioun ugebueden.
  Hien huet gemengt, datt de weidere Fortsetzung vum Krich sënnlos wier, an näischt wéi nei Affer a Verloschter géif féieren.
  Hitler zougestëmmt, awer ganz schwiereg Konditioune virgestallt: Gitt de ganze Kaukasus op, d'Länner laanscht der Wolga, souwéi Karelia, an d'Stad Archangelsk. Plus d'Bezuelung vun alljährlechen Reparatiounen, gratis Versuergung vu Matière première a Liewensmëttel, an den Transfert vun all Militärausrüstung an den Drëtte Räich. An da ginn d'Grenzen laanscht d'Frontlinn gezeechent.
  De Stalin war domat eens. Trotz der Gravitéit vun esou Konditiounen. An déi Däitsch hunn eigentlech gewonnen. De Stalin huet och en Enn vum Guerillakrich garantéiert an e puer Prisonéier zréckginn. Plus, der UdSSR verlount och seng Gold Reserven op den Drëtte Räich.
  Hitler krut vill, awer et war nach ëmmer de Westfront. An et war néideg Japan ze hëllefen.
  Als éischt huet de Fuhrer dem Franco en Ultimatum gestallt, an hien huet déi däitsch Truppen op Gibraltar gelooss. D'Stadzitadell gouf am Laf vum Dag geholl, als Resultat vun engem flüchtege Attentat. Dunn hunn d'Nazis ugefaang ze kommen, Afrika duerch Marokko erueweren. A si hunn absolut gelongen. Hir Truppe ware souwuel méi staark a méi kämpfebereet.
  Den Tiger huet sech als erfollegräich bewisen, en Tank deen d'britesch Truppen einfach schockéiert huet. A si hu vun Angscht geschüchtert.
  D'Däitschen am Fréijoer 1943, déi schwaach Resistenz vun de briteschen Eenheeten iwwerwannen, hunn ganz franséisch Afrika ageholl. An dunn si mir am Summer südlech geplënnert. De Fuhrer wollt de ganze Schwaarze Kontinent erfaassen. An am Fréijoer hunn d'Nazien och Indien besat, bal ouni Resistenz ze begéinen. Souwuel d'lokal Bevëlkerung wéi d'Sepoys hunn d'Nazien als Befreier begréisst.
  An den Drëtte Räich krut kolossal Ressourcen.
  Am Summer hunn d'Nazien bal ganz Afrika ageholl. An am Hierscht hunn se d'Eruewerung vu Südafrika a Madagaskar ofgeschloss.
  Et gouf eng Loftattack op Groussbritannien. Als éischt gouf de ME-309 an den Himmel gestart, wat sech als e ganz formidabele Fliger bewisen huet. Nach ëmmer dräi 30-mm Fligergeschütze a véier Maschinnegewierer. Géint esou engem Monster ass net sou einfach ze widderstoen. ME-309 gouf en Albtraum fir d'Briten. Wéi och de Bomber Yu-288, deen d'britesch Positiounen bombardéiert, ouni Zweiwel.
  De leschte Fliger war sou séier, datt et bal onméiglech war fir déi britesch Fligeren opzehalen. De Focke-Wulf huet sech och ganz formidabel gewisen. Dës Maschinn ass allgemeng e Metzler fir Groussbritannien an d'USA ginn.
  Awer de Pilot Marseille huet ugefaang fantastesch Rechnungen ze markéieren. Fir dräi Fligeren gouf hien fir d'éischte Kéier an der Geschicht vum Drëtte Räich mam Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten erëm ausgezeechent. A fir véierhonnert Fligere krut hien als neie Präis d'Ritterkräiz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. Fir de 500. Fliger krut hien den Uerde vum däitschen Adler mat Diamanten. A fir dausendsten: Grouss Kräiz vum Eisen Kräiz. An Dir wäert d'accord sinn datt et ganz cool war!
  An d'Briten goufen an der Loft geschloe wéi d'Lämmche frittéiert. A si goufen ganz erfollegräich sequestered.
  An déi däitsch U-Boot-Flott ass séier gewuess an huet Groussbritannien um Mier zerstéiert. An och d'USA. De Gesamttonnage vu béide Flotten huet séier geschmolzelt. An Däitsch war wuessen. An d'Zuel vun de Schëffer ass eropgaang.
  A Groussbritannien gouf weider bombardéiert. 1944 koum de ME-262 an d'Serie, déi e richtegen Albtraum fir d'Alliéiert gouf. An en nach méi efficace Arado Jet Bomber. A si hunn Groussbritannien um Himmel nach méi haart geschloen.
  D'Alliéierten haten keng gutt Jetfliger a si hunn d'Nazis verluer.
  Mat grousse Ressourcen an enger Mass vu Mannerkraaft hunn d'Nazien gläichzäiteg de FAA Rakéiteprogramm lancéiert. Richteg, si huet den Hitler e bëssen enttäuscht. D'Rakéite waren ze deier an net ganz genee. Awer si hunn ëmmer nach de schwéierste Schued u Groussbritannien bruecht. A London war besonnesch vu Rakéite Salvo betraff.
  Am Summer 1944 haten d'Däitschen d'Herrschaft um Himmel komplett iwwerholl. Si haten och eng méi fortgeschratt Versioun vum Focke-Wulf - TA-152, déi einfach iwwerwältegend gutt war. An hien huet britesch Fligeren geschloen a Landziler bombardéiert.
  Am Juli 1944 huet d'Operatioun Sea Lion ugefaang. Et ass zimlech erfollegräich weidergaang. A bannent zwou Woche gouf Groussbritannien iwwerfall. Den däitschen panzer "Panther" -2 huet sech als ganz gutt, an nach méi staark a virun allem perfekt "Lion" -2. De leschte panzer benotzt e schema neit däitscht panzerbau: d ' arrangement vum motors an der übertragung an engem block. An dëst huet et méiglech gemaach, d'Héicht vum Tank ze reduzéieren an de Layout ze kompaktéieren.
  Dëst bedeit datt d'Gewiicht erofgaang ass, an d'Dicke vun der Rüstung ass eropgaang. "Lion" -2, waacht néngzeg tonnen, erhéicht d ' décke vun der allbewaffnung op 250 mm an der stir an 170 mm op der säit, a mat engem motor vun 1250 ps. Wat huet seng Fuere Leeschtung zefriddestellend. Den Neigungsniveau vun de Panzerplacken ass och eropgaang.
  Also sinn d'Däitschen virgaang an d'Briten goufen besiegt.
  Awer et waren nach ëmmer d'USA. D'Nazien hunn Island gefaangen, an hunn ugefaang d'Stied vun Amerika z'erreechen. TA-400 huet déi éischt massiv Bombardementer duerchgefouert.
  De Siichtstreik gouf och vu V-3 Rakéiten duerchgefouert. Loosst se deier sinn, awer si hunn d'Méiglechkeet gewisen fir ze schéissen.
  De Roosevelt war scho schwéier krank a wollt Fridden. Awer den Drëtte Räich war gär d'USA ofzeschléissen.
  D'Däitschen waren elo geplënnert an bombardéiert d'USA. Ëmmer méi Fligeren, U-Booter a Schëffer goufen gebaut.
  Déi véierzeg-fënnefteg Joer ass vergaangen an engem Austausch vu massive Schlag. D'USA hunn d'Loftschluecht verluer. D'Däitschen hunn Jetfliger benotzt. Besonnesch ME-262 X, déi sech als méi fortgeschratt an effizient erausgestallt huet.
  Zousätzlech huet déi däitsch U-Boot-Flott Waasserstoffperoxid-U-Booter benotzt, déi ganz séier a fortgeschratt Maschinnen sinn.
  Hitler huet gefuerdert d'USA ze besiegen ....
  De Stalin war nach ëmmer roueg an huet seng Wonnen geleckt.
  1946 huet d'Invasioun vu Kanada ugefaang a gläichzäiteg vu Latäinamerika a Mexiko.
  De Fritz Fliger an Panzer vun der E Serie si ganz staark. Déi lescht sinn en Albtraum fir Amerika ginn.
  D'E-50 Panzer haten keng Gläichgewiicht an zouversiichtlech Shermans an Pershings thrashed.
  Den däitschen Auto hat en neie Gasturbinemotor vun 1.500 Päerd an am Ganze siwwenzeg Tonnen. An d ' frontalbewaffnung ass 250 mm ënner de pisten, an d' säit allbewaffnung ass 170 mm. An dësen Auto huet jiddereen zerstéiert. An eng pistoul kaliber 105 mm, an laflängt vun 100 el. An esou zerstéiert a brécht jiddereen.
  Amerikanesch Panzer maachen de Wee vu fënnef Kilometer mat enger Garantie. An nëmmen "Superpershing" selwer hunn d'Chance an d'Säit ze briechen an zou ze maachen.
  An d'Däitschen hu sech géint d'USA geplënnert. An den MP-64 Attentat Gewier an Däitschland ass oniwwertraff. A kräischen d'Amerikaner.
  Nëmmen Trennung vum Ozean a laang Kommunikatioun verhënneren datt d'Amerikaner séier besiegt ginn.
  Den Hitler brécht a fuerdert Erfolleg ... Kanada gouf am Fréijoer a Summer 1946 ageholl. An am Hierscht waren d'Kämpf schonn an den USA voll amgaang. D'Nazien hunn awer mat haartnäckege Widderstand konfrontéiert.
  D'Yankees hunn verzweifelt hir Lännere verteidegt, an hunn mat all hirer Kraaft festgehalen. Den Hierscht ass a schwéiere Schluechte vergaang. D'Däitschen hunn auslännesch Divisiounen benotzt a si weider virgezunn. An d'Japaner sinn och aus dem Oste geklommen. A si hunn haaptsächlech vun der mexikanescher Säit ugegraff.
  De Fuhrer huet seng Fauscht geschloen an nei Victoiren an Erfolleger gefuerdert. Mä d'Kämpf sinn op a weider, an um Enn vum Wanter 1947 d'Halschent vun der Haaptrei Territoire vun den USA ageholl.
  Et ass scho Fréijoer. Am Schluecht koum en neien däitsche Panzer E-50. An et ass d'Gewiicht ëm fënnef Tonnen erofgaang, an de Motor ass méi staark an 2000 Päerd ginn. An dësen Auto flitt scho wuertwiertlech. Hir Mobilitéit ass e richtege Schock fir Amerikaner.
  An d'TA-500 an TA-600 begruewen einfach d'Amerikaner am Buedem. De Rat-2 Supertank huet och un de Schluechte deelgeholl. Maschinn waacht zwee dausend Tonnen. Wéi och ëmmer, et huet sech net als ganz effektiv bewisen. Richteg, déi nei modifikatioun vun der "Rat" -3 war mat engem mächtege jet bomb equipéiert. An dëse Bomber wäert de Feind zerstéieren an zerräissen.
  D'Fréijoer 1947 war waarm. A bis Enn Mee waren d'Däitschen schonn zu New York ukomm. Diskothéiken hunn och un de Schluechte deelgeholl. Si ware vun engem laminarem Jet ëmgi a quasi invulnerabel. A zerstéiert d'Amerikaner am Himmel an um Land. An am Summer huet den Ugrëff op New York a Washington ugefaang.
  Déi Däitsch ware sécherlech staark. An d'USA hunn net widderstoen. Obwuel New York seng Heroismus gewisen huet, an trotz der Zerstéierung, huet et net opginn. A blouf bis Enn August. D'USA hunn den 3. September 1947 kapituléiert.
  An dat war den Enn vum Zweete Weltkrich.
  Den Drëtte Räich verdaut a beherrscht déi gefaange fir eng Zäit. An de Fridden huet regéiert ...
  Awer Japan huet nach ëmmer den Adolf Hitler mat hire Besëtzer gepëtzt. An et war kloer, datt zwee Villercher net an engem Lair zesummekommen. An an der UdSSR verlount Stalin duerch Beria ersat.
  An den 20. Abrëll 1955 huet en neie Krich ugefaangen. An d'Beria huet ugebueden, op der Säit vum Drëtte Räich matzemaachen.
  Hitler zougestëmmt, awer virgesinn datt d'Sowjetunioun nëmmen de südlechen Sakhalin an de Kurilskamm kritt. An näischt méi! D'Reparatioune ginn ëm nëmme fënnef Prozent reduzéiert.
  D'Beria war domat eens. An esou goungen d'Schluechte mat kolossaler Kraaft weider. Déi Däitsch sinn technologesch méi staark. A si hu vill auslännesch Divisiounen. Awer d'Japaner sinn och net schwaach. A si hunn eng rieseg Arméi, besonnesch d'Chinesen.
  An et gëtt en neie grousse Krich, awer dat ass eng aner Geschicht.
  
  Krich vun der UdSSR a China
  ANNOTATIOUN
  E grousse Krich brécht aus tëscht der UdSSR a China. Op der Säit vu China gëtt et eng kolossal Iwwerleeënheet an der Aarbecht, Russland ass technesch méi staark an huet e méi talentéiert a kompetent Kommando.
  Zum Beispill, gouf de Krich tëscht der UdSSR a China bal real an 1969, während de Schluechte fir Damansky Island. An an engem anere parallelen Universum huet de Mao Zedong, dee scho fënnefanzwanzeg Joer al war, decidéiert datt hie scho näischt ze verléieren huet, an hie muss an d'Geschicht goen als de gréissten Eruewerer a Krieger wärend hien nach lieweg ass. An iwwerschreift Stalin! An esou ass d'chinesesch Arméi an d'Offensiv gaangen an huet d'UdSSR ugegraff. De Grond war en Artilleriestreik op Chinesesch Territoire. An den 22. Mäerz 1969 huet China offiziell de Krich un der UdSSR erkläert.
  Sou huet ee vun de bluddegste Kricher an der mënschlecher Geschicht ugefaang. China huet op villen Infanterie vertraut. Et huet manner Panzer a Fligeren wéi d'UdSSR, a bleift hannert wat Waffen ugeet. Awer et gëtt eng grouss iwwerwältegend an der bevëlkerung, plus d ' udssr arméi muss nach truppen an de wäiten osten a sibirien transferéieren. No der ugekënnegter Mobiliséierung, bis den 1. Abrëll, huet China méi wéi zwanzeg Milliounen Zaldoten ofgesat. Vill vun hinne ware mat Waffen bewaffnet, awer éischter couragéiert a fanatesch. An e groussen numeresche Virdeel.
  D'Chinesen hunn den Haaptschlag ronderëm den Amur, an Primorye, an um Usuri Territoire geschloen. Natierlech sinn bedeitend chinesesch Kräfte och iwwer d'Amur geklommen, a probéiert d'sowjetesch Truppen ofzeleeën an hir Kräften ze verdeelen. Am Abrëll kämpfen sech um Rand vu Wladivostok.
  An de Süden huet waarm Loft geblosen, an d'Fréijoer war voll amgaang. Gréng Gras ass entstanen.
  E spezielle Bataillon vu Meedercher ënner dem Kommando vum Alenka stoung de Chinesen am Wee.
  Si hunn eng befestegt Positioun besat, a ware mat ville Maschinnegewierer bewaffnet. An déi chinesesch Perli an dichte Leit. D'Meedercher ware ganz gutt Schëss.
  Anyuta, schrëftlech aus enger Maschinnegewier, erausginn:
  - Éier fir d'Iddie vum Kommunismus!
  An aggressiv d'Chinesen ofgeschnidden. Si huet se wéi e Scythe geschnidden. A si huet et ganz erfollegräich gemaach.
  D'Alenka, mat hiren bloen Zänn, huet eng Granat geheit, d'Zaldoten vum Himmelräich zerräissen, gezippt:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Kommunismus!
  Zoya, fir de Feind ze schéissen, huet Géigner mat gieler Haut ofgeschnidden. An d'Meedchen huet et geholl an d'Sprengverpackung mat de bloussegen Zänn gehäit.
  An de Komsomol Member huet gejaut:
  - Fir helleg Russland!
  Alla ass och e rout-Hoer Meedchen, an engem Bikini. A si mowt chinesesch Zaldoten erof, a werft eng mäerderesch Granat mat hiren bloen Zänn. Zerstéiert Feinde aus China.
  De Krieger huet geruff:
  - Fir d'Gréisst vu Russland!
  D'Maria huet och präzis op d'Chinesen geschoss. A gekämpft wéi e Monster. Si huet dem Mao seng Truppe gemëscht... A si huet sech wéi e richtege Komsomol-Member gehandelt. A wéi dës Chineesen ze méien.
  Dunn huet si geruff:
  Mir ginn net op Wladivostok!
  Olympiad: dëst heroescht Meedchen, wéi si d'Chinesen mat engem Maschinnegewier ausgebrach huet. An huet vill giel Zaldoten ofgerappt. An dann mat bloen Zéiwen, wéi een eng ganz Rëtsch Granaten lancéiert. De chinesesche Tank ass ëmgerullt, a fofzeg schmuel-eyed Zaldoten zerquetscht.
  Komsomol Memberen sangen:
  - An Amerika, Japan, China,
  Et gëtt keng Moskau méi schéin Stied ...
  Fir dës Stad an Herrlechkeet ze weisen -
  Ech fannen déi richteg Wierder net!
  An hei mowt d'Alenka erëm d'Linn vun de Chinesen an engem Burst, a werft eng Granat mat de bloussegen Zänn.
  Alenka ass eng ganz schéin Blond. An hie schéisst präzis, all Kugel trefft d'Zil, d'Chinesen ëmbréngen.
  D'Meedchen ass ganz logesch bemierkt, op de Feind ze schéissen:
  - Kommunismus ass e grousse Kosmos,
  Kommunismus ass mäi Schicksal!
  D'Komsomol Meedchen ass ganz genervt, datt Russland de Krich a Japan verluer huet. Russland, déi den Napoleon besiegt huet, huet géint d'Asiater verluer. An et ass schued. A bei der Victoire géif China just eng russesch Provënz ginn. An déi Méiglechkeete ginn verpasst.
  Anyuta schéisst och ganz genee op d'Chinesen. Maacht se mat engem Scythe. An dann mat bloe Féiss werft hien eng Granat an dréit den Tank vum Himmelräich ëm.
  De Krieger huet gesonge:
  - Fir d'Gréisst vum Planéit an der éiweger Herrlechkeet vum Kommunismus!
  Zoya schéisst och ganz präziist, an Hits Géigner. An hien mécht et ganz präzis. An elo fléien gebrach Roller aus dem Tank.
  Zoya rifft:
  - Fir helleg Russland!
  A weist seng laang Zong.
  Red-Hoer Alla kämpft och mat de Chinesen. E staarke Wand huet geblosen, an hir Hoer hunn laanscht d'Wellen vun der Loft wéi e proletaresche Banner geflattert, mat deem se de Wanterpalass stiermen.
  Meedchen brëllt:
  - Fir de Fridden a fir de Kommunismus!
  D'Maria huet och eng ganz Rei vu chinesesche Zaldoten ofgeschnidden. E ganzt Lach ausschneiden. A si huet eng Granat mat déidlecher Kraaft mat hiren bloen Zänn geheit a gejaut:
  - Fir d'Gréisst vum Mammeland!
  Olympias huet op d'Truppe vum Mao Zedong geschoss, de Feind wéi Weess mat Séilen erofgeschloen, vill Feinde ausgeschloen a gejaut:
  - Fir d'UdSSR!
  A mat bloen Zänn, wéi een eng Granat lancéiert, déi d'Truppe vum Himmelräich zerstéiert an de Fliger erof schéisst.
  A vu Valentine, wéi wann hien op d'Attackfliger vu China aus engem Bazooka gehummert huet an hien erofgeschloen huet, grinsend a seet:
  - Russland kann net béien an net op d'Knéien gesat ginn!
  Sowjetesch Meedercher kämpfen och an der Géigend vum urbanen Duerf Dalniy. An och an engem Roserei ginn d'Schéinheeten op d'Konteroffensiv. An an engem rosen Attack.
  Awer déi kampfbereet Eenheete vun der Garnisoun sinn no de Chinesen geplënnert. An ouni Verspéidung hu si op der Heck geschloen.
  E Bataillon vu barefouss Meedercher, a Shorts a Westen, war déi éischt an d'Schluecht.
  Schéin Meedercher hunn ugefaang d'Arméi vum Himmelräich ze dreschen, schonn a fréiere Schluechte geschloen.
  Als éischt hunn d'Krieger d'Batterien ugegraff. Mat blote Féiss geworf Granaten sinn op d'Chinesen geflunn. Si ware ganz schaarf. An déi russesch Krieger selwer hunn hir Weste geholl an ofgeheien. Bloe Këscht ze bleiwen.
  Also bal komplett plakeg Meedercher si bal onméiglech ze schloen. Wann d'Haut vun enger Fra blo ass, huelen hir Kugelen net.
  D'Veronica huet mat hirem bloe Fouss eng Granat geheit an huet geziddert:
  - Ech ginn de Champion!
  An huet hir wäiss, gekrauselt Hoer gerëselt.
  Julian ass och net sou einfach. Lupanula op Chinesesch. An dann, wéi hien mat bloe Fouss eng Granat werft a rifft:
  - Am Numm vum Hellege, Zaristeschen a Sowjetrussland!
  An erëm wäert si hir voll Broscht mat scharlachroute Nippel rëselen. An d'Taille vum Meedchen ass dënn.
  Weider, rout-Hoer Anna rennt an d'Schluecht. Esou e glänzend a reaktivt Meedchen. Wéi een eng Granat mat blotem Fouss geheien. Also d'Krieger vu China wäerten an all Richtungen streiden. A rullt ronderëm, wéi wann se erofgefall sinn.
  An d'Meedchen schéisst op si a quietzt:
  - Fir den Zar vun den orthodoxen a russesche Götter a fir d'UdSSR!
  D'Angelina huet och geschloen. An eng Këscht mat Muschelen, vun hirem plakeg opgeworf, mächteg wéi e Päerd, ass fort geflunn. A vill Chinesesch gebrach.
  Meedercher sinn allgemeng super wann plakeg a barefouss. Awer a Shorts, Lafen an der Positioun ass nach méi cool.
  An Erdbeernippel, sou glänzend!
  D'Victoria wäert och eng Granat mat hire Scharlachroute lancéieren, an d'Chinesen sou gutt wéi se kann schloen. Hei ass d'Meedchen. An am wichtegsten, de Kommandant vum Bataillon vun de Meedercher op der Zerstéierer. An och nëmmen an Hosen.
  A rëselt seng blo Këscht. Wat sou schéin a sexy ass.
  D'Veronica huet mat bloe Fouss eng Granat geholl a gehäit. Si huet vill Chinesesch ënnerbrach a gequietscht:
  - Aerobatics fir Internat!
  D'Yuliana huet och ganz behendig eng Granat mat hirem bloe klenge Been geworf, a gekrasch wärend de Chineesen ofgeschnidden hunn:
  - Eise Grinsen an zerstéierende Schlag!
  Dann wéi d'Zänn fonkelen.
  An dofir huet d'Anna et geholl an et gefuckt. Schoss vill Chinese. A wéi huet si et gemaach.
  A wéi een eng Granat mat blotem Fouss lancéiert. A rifft:
  Mir sinn keng Sklaven!
  Da wäert hien laachen a seng Zong weisen.
  D'Angelina huet et geholl an huet mat rosen Roserei gekrasch, an de Feind gespaut:
  - Ech sinn déi coolst vun de coolen.
  A mat de bloussem Been huet si eng schwéier Bomm gestart. Si huet d'Truppe vu China geholl an opgeblosen, se zerklengert.
  Veronica, ze, wäert huelen an Hammer op der asiatesch Horde. A zerstéiert hir Schanken.
  D'Meedchen huet et geholl an huet gekrasch:
  - Mir wäerte jiddereen zerstéieren!
  An erëm flitt eng fatal an eenzegaarteg Granat aus engem bloe Fouss.
  A zerstéieren d'Chinesen. A firwat si kommen ze russesch Lännereien? Alles hei gehéiert zu Russland. An d'Duerf Dalniy kann net vu China geholl ginn.
  D'Juliana huet eng Granat mat bloe Fouss gestart a gesongen:
  - Herrlechkeet fir Grouss Russland! Mir brauche keng Staatsduma! An de Politbüro gëtt och net gebraucht!
  D'Rout Anna huet aggressiv drop higewisen:
  - Ech wäert e Champion ginn.
  An eng Granat, déi mat engem bloe Fouss vun engem Meedchen geworf gëtt, wäert jiddereen flaach. Nëmmen bluddeg Fleesch ass bliwwen.
  Awer d'Angelina huet et geholl an huet gekrasch. Eng Rëtsch Kämpfer ëmbruecht. A geschweest wéi en Engel vum Doud.
  A vill chinesesch Zaldoten stierwen.
  Russesch Truppen hunn d'Chinesen vun alle Säiten gedréckt. Si hunn zerdréckt a zerdréckt.
  Hand-zu-Hand Kämpf ausgebrach. Russesch Zaldoten hunn chinesesch Truppe mat Bajonette gestach. D'Mosin Gewier an enger moderniséierter Attack Versioun ass en exzellente Club. Déi duerch de Schädel briechen. A briechen Schanken.
  Awer Meedercher mat Schwerter kämpfen besonnesch schéin. Et ass flott. Besonnesch wann plakeg Broscht wackelen.
  An d'Nippel si sou rubin a glänzend. Also Dir wëllt hinnen kucken a Kuss hinnen.
  A Kuss non-stop.
  D'Meedercher kämpfen mat der Roserei vun hongereg Panther, déi d'Lämmche gesinn. Si quälen se a Haut.
  D'Veronica, schéisst op d'Chinesen, rifft:
  - Doud fir Doud!
  D'Yuliana, werfen eng Granat mat hirem bloe Fouss, füügt derbäi:
  - Blutt fir Blutt!
  Anna, schreift un d'Truppe vum Himmelräich, rifft:
  -En Ae fir en A!
  A si huet och eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gehäit. Si war méi staark wéi jiddereen an zerräissen mat Aplomb.
  An hei kënnt Angelina. E ganze Faass, mat fatale Sprengstoff wäert lancéieren, a schleifen d'Feinde.
  Dann, wéi hie séngt:
  - Ech sinn e barfußen Elefant a ganz cool!
  D'Meedchen ass wierklech mächteg. An hir Been si wéi Veräiner. Wéi een Samurai an der Leescht beweegt. Dat fënnef Meter erop an ass erop geflunn. Ruscht wéi eng Katapult aus engem Steen gestart. Méi genee, wahrscheinlech aus engem Katapult Steen!
  Victoria, de Bataillonskommandant, huet eng Linn op d'Chinesen geschoss. Si huet e puer vun de giele Krieger ofgerappt a gekrasch:
  Mir wäerte fir Hellege Russland kämpfen.
  A mat engem bloen, gebratene Knéi, wéi wann et op de Kinn géif bewegen. A brécht dem Feind säi Kiefer.
  Victoria ass opgereegt ...
  D'Juliana seet begeeschtert:
  - Et gëtt den Zar Leonid Iljitsch Brezhnev, de gréisste vun de russesche Zaren!
  An dee ganze Batailloun vun hallef plakege, barfuß Meedercher, wéi se uewen op d'Lunge bellen, d'Chinesen auserneen.
  - Kann et esou sinn!
  D'Chinesen, trotzdem, op Käschte vu grousse Verloschter, konnten sech an d'Positioune vun der Rouder Arméi keilen. A Wladivostok ofgeschnidden. Zur selwechter Zäit sinn d'Truppen vum Mao e bëssen an d'Usuri-Regioun agedrongen. An der UdSSR ass d'Mobiliséierung weidergaang an ëmmer méi Truppen goufen an de Fernen Osten, Sibirien a Kasachstan transferéiert. D'Kräfte waren net ganz gläich. Awer d'UdSSR huet besser Ausrüstung. Et ginn och Schluechte um Mier.
  An hei ass d'Arméi vun der UdSSR e bësse méi einfach. China ass net sou staark um Mier, an et ass méiglech zimlech erfollegräich Streik géint et ze liwweren a Victoiren ze gewannen.
  Besonnesch wann ganz schéin an éiweg jonk sowjetesch Meedercher a gläichzäiteg Hexen kämpfen.
  D'Schluecht mat der chinesescher Geschwader ass weidergaang. Generol vum Mier, an Admirol vun der UdSSR verlount Andrei Sokolovsky gehandelt kal Blutt.
  Hien huet net emol d'Schluecht geréiert, mä huet einfach de Kommando ginn.
  - Kommt no a schloe!
  D'Russen hunn Säit zu Säit geschloen. Hei huet d'Flaggschëff vum Deng Xiaoping Feier gefaang. Päifen zesummegefall.
  Am Allgemengen, fir d'Chinesen, Réckzuch ass e bëssen lues. Awer si sinn esou houfreg. True, Deng Xiaoping ass eng Ausnam. An Uerder ze verloossen.
  Awer d'Russen sinn net sou einfach ze briechen. D'Chinesen leiden schwéier Verloschter a Réckzuch.
  D'Victoria, de Kapitän vum Zerstéierer, an datselwecht hallefplakeg, gesalzt bis schwaarz, fair-Hoer Meedchen wéi de Rescht.
  Natierlech ass et ganz schéin wann d'Meedercher bal plakeg sinn, schlank, muskulär. A wann d'Been blo sinn, dann ass dat alles Charme a Versuchung.
  Victoria rosen seet:
  - Ech sinn e Krieger deen aus Svarog gebuer gouf! Ech sinn d'Enkelin vu Gott Rod. An ech kann Wonner maachen!
  D'Angelina huet logesch bemierkt, e Vergréisserungsglas fir Samurai:
  "Ech sinn och net vu gemeinsame Blutt. Gesinn wéi staark si ass. Mäi Vorfahren war Ilya Muromets.
  An d'Meedchen huet eng ganz Këscht mat blot Féiss lancéiert.
  D'Veronica huet verzweifelt gekämpft, mat all der Kraaft gekämpft an esou eng Kampfkraaft gestart.
  Tréinen wuertwiertlech de Chinese.
  D'Meedchen ass ganz schéin, blond, curvy, mat laangen, muskuläre Been. Si huet gär gesträift.
  Veronica seet:
  - Firwat ass d'chinesesch Horde a Russland geklommen!
  D'Juliana, dëst schéint Meedchen, huet gekrasch, an d'Truppe vum Himmelräich geschloen:
  - Fir Ären eegenen Doom ze fannen!
  D'Teenager ass an de leschte Méint gewuess an ass eng méi muskulär a curvaceous Figur ginn. D'Juliana bléie, a gouf sou schéin. An hir Hoer si wäiss mat enger liicht Vergëllung. Méi a méi si wëll e Mann. Nëmmen Onschold ass Angscht ze verléieren.
  Awer loosst se strecken, strecken, kussen, lecken. Et ass am beschten mat de Kabinejongen ze handelen. Si sinn och Angscht, a schei, an et ass manner Risiko datt se eppes méi sérieux wëllen.
  Yuliana ass e ganz gudde Krieger a schéisst. Hien dreemt och fir Feldmarschall ze ginn. Ausserdeem wëll si wéi Magomed ginn an hir eege Relioun kreéieren.
  Ambitiéis Meedchen.
  Elo, wann den Zar Leonid Iljitsch Brezhnev selwer, wéi de Vladimir Solnyshko, Rodnoverie a Russland géif huelen an aféieren an zréck an déi russesch Götter.
  Firwat brauche mir Maria?
  Éier fir d'Mamm vu Gott - Lada.
  Et ass sécher besser wéi d'Bibel.
  Eis Lada ass ganz schéin, mat Hoer d'Faarf vu Gold, a si ass déi richteg Mamm vu Gott an d'Mamm vun de Gëtter, an déi eenzeg gebierteg Duechter vun der Allmächteger Famill!
  Schëpfer vum Universum.
  De Clan war ëmmer an Hien, wéi Allah - Allmächteg, Éiweg, Omniscient, Omnipresent, an de ganzen Universum ass säin Tempel.
  Wéi ass hien méi schlëmm wéi de jiddesche Jahwe oder méi schwaach wéi hien?
  Rod erstallt eng Onzuel vun Universum!
  Hien huet sou vill gelieft datt Dir Iech net virstelle kënnt!
  Rod war virun all Zäit. Et war keng Zäit, mee Rod War!
  An ëmmer wäert!
  All Demirugi Gëtter si Kanner vun der Famill!
  A mir sinn seng Enkelkanner!
  Awer de Rod verbitt net hir Kanner an d'Gëtter unzebidden. Rod ass de Gott vu Gëtter.
  An de Svarog ass de Gott vu Gëtter!
  An d'Leit sinn d'Enkelkanner vun de Gëtter! Éier fir déi russesch Gëtter!
  D'Yuliana dréit d'Chinesen. Et schéngt, datt russesch Gëtter och russesch Leit hëllefen.
  Geschwënn wäerte se den Deng Xiaoping ofschléissen an d'Enn wäert e seriöse Krich um Mier sinn. Oder vläicht musst Dir am Himmelsräich landen. Sou vill besser wäerte mir Peking eroberen. Sou vill méi schlëmm fir China. Wéi och ëmmer, en Deel vu Russland ze ginn ass net sou grujeleg.
  Méi genee, net Russland, mä d'UdSSR!
  D'Juliana freet d'Anna:
  - Mengt Dir, mir sollten dat chinesescht Räich iwwerhuelen?
  Déi rout-Hoer Schéinheet äntwert:
  - Natierlech!
  D'Juliana freet mat falscher Iwwerraschung:
  - Firwat?
  D'Anna seet kloer:
  - Also datt spéider keng Gefor war! Dass ech net méi musse kämpfen, mat de Chinesen, déi sech wollten rächen!
  D'Juliana huet geruff:
  - An et ass richteg!
  D'russesch Flott verfolgt d'Chinesen an ënnerzegoen hir Schëffer.
  D'Yuliana féiert och e mentalen Dialog.
  Firwat ass Gebied gebraucht? Well et geet eng Persoun ëmmer net duer, wat hien huet. Wéi d'Akommes eropgoen, ginn och Bedierfnesser erop. An dëst ass gutt. Dëst ass wat de Fortschrëtt dréit. D'Leit wëllen ëmmer méi. An déi russesch Gëtter hëllefen an dësem, Wëssenschaft stimuléieren.
  D'Wäisheet vun de russesche Gëtter ass grouss.
  A Chrëschtentum? Wat léiert et?
  Datt d'Äerd an alles wat drop ass - verbrennt! Ass et wierklech méiglech d'Entwécklung vun der Mënschheet ze stimuléieren?
  Natierlech - de russesche Glawen léiert net, am Géigesaz zum Chrëschtentum an dem Islam, d'Enn vun der Welt. Rodnoverie léiert datt d'Leit an Zukunft sech entwéckelen a sech wéi Gëtter-Demiurgen ginn.
  Datt Wëssenschaft, Fortschrëtt a Vernunft wäerte Götter aus eis maachen! An datt d'Leit méi staark a méi schlau ginn.
  Wat léiert Chrëschtentum?
  Wat si mir Lehm? Dass mir keen sinn! Dass Gott alles ass an de Mënsch näischt ass!
  Awer Rodnoverie erhéicht eng Persoun.
  Awer dat Schlëmmst an der Bibel ass d'Erhiewung vun de Judden iwwer de Rescht vun den Natiounen. Duerno freet een sech wéi een un esou eppes gleeft. A firwat huet d'Chrëschtentum sech sou haltbar bewisen?
  Awer d'Réimer kéinten hir eege Relioun entstoen. Si sinn intelligent. A maacht Ären eegene Monotheismus.
  Firwat brauche mir de Glawen vun engem aneren. Et gëtt och e Paradäis - Iriy. An de Wee tëscht de Stären, laanscht d'Mëllechstrooss, an d'Doktrin vun der Evolutioun vum Geescht. Wann Dir selwer zu Gott wuessen kann.
  An net nëmmen e Schof sinn, dat sech iwwer de Paradäis biegt, a säi Lämmche dréit et mat engem Eisenstaaf.
  Also gëtt et e Choix.
  Oder Är eege, oder jiddesch - een aneren seng!
  Ee, firwat Russen brauchen een anere Glawen. Oh, firwat de Peter de Groussen d'Rodnoverie net erëmbelieft huet.
  Si géifen hir Gëtter bieden, an hir Mamm vu Gott Lada.
  An déi russesch Götter géife méi staark ginn wéi all, a géifen eis op d'Victoire féieren.
  An d'Araber? Si hunn hir eege Relioun erstallt. A si hunn net vun engem aneren geholl.
  Ee, gutt, firwat a Russland gouf et kee russesche Magomed.
  A firwat huet net een eenzege Kinnek d'Prophéiten an dësem ënnerstëtzt?
  Eng nei Relioun - Rodnoverie a Form vum Monotheismus!
  An Éier fir Grouss Russland!
  Herrlechkeet fir d'UdSSR an de Kommunismus!
  Also d'Chinesen kréien Nëss. Awer um Land si se staark. Russland kann hinnen nëmmen duerch Qualitéit géint. Zum Beispill kämpft d'Elizabeth Tank Crew bei Alma-Ata. Schonn Enn Mee 1969. Et ass waarm a Meedercher am Bikinis.
  D'Elena huet gebrannt, de Joystick-Knäppchen gedréckt, blo Zänn. D'Lupanula huet ruppeg geruff:
  - Mir sinn invincible!
  Den T-64 Tank ass besser wéi chinesesch Gefierer. A räissen se auserneen. Mä de gréissten Deel vum Feier muss op d'Infanterie ausgefouert ginn.
  An d'Attack gëtt vu chinesesche Jongen geworf. Teenager vun dräizéng oder véierzéng ginn op d'Attack, blénken hir blo Fersen. Mannerjäreg Jongen lafen ouni Schong an d'Schluecht. Also ass et méi clever a méi ekonomesch. A Maschinnegewierer schéissen op si.
  D'Catherine, déi d'Kämpfer vu China ofgeschnidden huet, bemierkt:
  - Herrlechkeet un der UdSSR!
  Euphrasia, deen den Tank manövréiert, huet geruff:
  - Fir d'helleg Mammeland!
  Den Haapt Saach ass net Granaten op Iech ze geheien. A sowjetesch Panzer méien déi chinesesch Infanterie erof.
  Nee, si ginn ni Barmhäerzegkeet.
  D'Elizabeth huet gesongen, en héich explosive Fragmentatiounsprojektil an d'décke vun de chinesesche Truppen geschéckt a gebrëllt:
  - Fir schéine Kommunismus!
  An d'Meedercher sangen zesummen:
  D'Gewerkschaft ass indestructible, fräi Republiken,
  Et war net brute Kraaft, keng Angscht datt rally ...
  An de gudde Wëllen vun opgekläerte Leit,
  A Wäisheet a Vernunft, a Courage an Dreem!
  An d'Meedercher si wierklech cool. An hir präzis lancéiert geschoss huet d'chinesesch selbstfahrend pistoul gebrach.
  D'Armada vu China huet grouss Verloschter gelidden, awer huet säin Zil net erreecht, obwuel et e puer Erfolleger waren. Wladivostok konnt ofgeschnidden ginn an dat ass eescht. Bal all d'Küst gouf ageholl. Zur selwechter Zäit hunn d'Chinesen probéiert den Alma-Ata ëmzekreien. Awer d'sowjetesch Arméi ofgehalen. De Summer ass komm. Ëmmer méi Unitéite vu béide Säiten sinn an d'Schluecht gaangen. De Mao Zedong huet Victoiren vun de Genereel vum Himmelräich gefuerdert.
  D'Länner vum Warschau Pakt wollten net an de Krich mat China goen. Nëmmen d'DDR huet e puer Bataillone geschéckt. Inklusiv Panzer. Aner Staate wäerten sech net op déi eng oder aner Manéier involvéieren.
  Dëst sinn d'Alliéierten. D'Chinese sinn zimlech schwaach an der Technologie, awer den T-54 Tank gouf an der Produktioun beherrscht a gëtt a Schluechte benotzt. D'Himmelräich, verlaangt no Victoiren a wënscht Weltherrschaft.
  De Mao Zedong huet de Krich ugefaang wéi hie scho fënnefanzwanzeg Joer al war. Hien huet wéineg ze verléieren. D'UdSSR huet Atomwaffen, awer de Brezhnev huet versprach, se als éischt ni ze benotzen. China huet och eng Atombomm. A fir net ënner engem nuklearen Attack vun der UdSSR ze falen, huet de Mao et nach net benotzt. D'Schluechte sinn um Land ... Den 22. Mäerz hunn grouss Konflikter ugefaang. Am Abrëll sinn d'Haaptkräften an d'Schluecht gaangen. Am allgemengen, wärend China net ze vill Erfolleg erreecht huet, awer et huet et fäerdeg bruecht eppes ze maachen.
  Besonnesch zu Primorye.
  Mä d'sowjetesch Pazifik Fleet huet eng Rei vu Victoiren gewonnen. Um Mier beaflosst d'Iwwerleeung vu China u Mannkraaft a Bevëlkerung net sou vill.
  De Mao erwaart e laangwiereg Ausschnëttskrieg ze gewannen. Et huet e puer Mol méi Populatioun. Plus, d'USA an d'NATO si Feinde vun der UdSSR. De President Nixon sot, datt si Waffen u China kënne verkafen. Besonnesch Panzer a Fligeren, a Schëffer.
  Richteg, China ass net ze räich fir et ze bezuelen. Awer en Deel vun de Versuergung kann op Kreditt goen. An dëst ass sérieux ...
  De Krich leeft fir sech selwer an et ass ganz désagréabel fir d'UdSSR, obwuel d'Chinesen e puer mol a méi Verloschter leiden. Mee jidderee klëmmt a klëmmt.
  D'Tank-Crew vu Gerda ass mat de chinesesche Gefierer an d'Schluecht gaangen.
  D'Däitschen hunn déi lescht Héichdrockkanone mat engem relativ kuerze Laf benotzt. Eng exzellent Entwécklung gemaach an der DDR a fäeg all Deel ze zerbriechen.
  Déi nei Pistoul hat e Kaliber vun 120 Millimeter an eng Mëndungsvitesse vun 1.700 Meter pro Sekonn. Domat war et méiglech, all chinesesch Gefierer vu wäiter Distanz ze duerchbriechen. Vläicht, ausser fir déi super-schwéier Mao Panzer. Mee si kënnen och duerchgebrach ginn, nëmmen e bësse méi no.
  Däitsch Krieger setzen hiren Auto mat enger exzellenter Frontalbewaffnung.
  Chinesesch T-54s probéiert no bei den Däitschen ze kommen, an verspreet, wuertwiertlech menacéiert Rampen.
  D'Gerda huet op de chinesesche Panzer geschoss. Den Tuerm vun him ofgerappt a gezippt:
  - Wat géint Tigresse fir ze lafen?
  D'Charlotte huet och de Joystick-Knäppchen mat hiren bloen Zänn gedréckt a gekrasch:
  - Loosst eis Weltmeeschter ginn!
  An huet e chinesesche Panzer gebrach.
  Fucked op Russesch an Christina. Déi neist Pistoul war automatesch, an huet zwielef Schëss pro Minutt geschoss.
  D'Meedchen mat gëllene roude Hoer huet gekrasch:
  - Et gi keng Barrièren fir preisesch Krieger!
  Déi gëllen Hoer Magda huet och de chinesesche Tank zerbrach an d'Zänn gebastelt:
  Ech sinn de Stäerkste vun de Stäerken ...
  D'Meedercher ware rosen. De Krich geet weider, a geet weider. A wéini ginn déi roude Chinesen besiegt? Wéi laang wäerte se schneiden? Just haart Kärelen.
  An déi chinesesch Meedercher hunn wat se brauchen.
  Zum Beispill hunn d'Däitschen e Komsomol Member aus der Volleksrepublik China gefoltert. Fir d'éischt d'Meedchen an der Keelt unzedoen.
  D'Gerda huet fir d'éischt hire Schofsmantel ofgerappt. Dunn, zesumme mat der Charlotte, huet si ugefaang hir Stiwwelen auszedoen. Allerdéngs sinn d'Schong Tarpaulin an erofgefall. D'Fousskleeder goufen ofgerappt.
  Dunn huet d'Gerda d'Komsomol Tunika an d'Shirt mat engem Messer opgerappt. Lénks nëmmen eng BH. Si huet hir Hosen geschnidden.
  D'Charlotte huet dem chinesesche Komsomol Member seng blond Hoer gerappt. Dunn waren et d'Gerda an d'Charlotte, an engem Bikini, si hunn e Komsomol-Member barfuß an an engem Badekleed gefouert. Dräi kaalbeeneg Meedercher sinn an déi batter Keelt geflücht. D'Meedche vun der Komsomol huet sech Courage beholl. An ech lafe fir zwou Stonnen. Obwuel net sou cool wéi déi zwee Tigresser. D'Been vum russesche Meedchen gouf rout, an dann blo vun der Keelt.
  Dunn goufen hir Gerda an d'Charlotte vun hannen gebonnen an op de Rack geluecht. D'Komsomol Meedchen huet vu Péng geziddert. Ech hunn ugefaang ze béien. D'Gerda huet hir un d'Schëlleren gezunn an huet si ronderëm gedréint. Gekrachent vu Péng, de chinesesche Komsomol-Member huet sech op de Rack riicht an d'Knöchel geknackt.
  Déi kaal Féiss vun engem chinesesche Meedchen goufen an d'Stécker ageklemmt, a si hunn ugefaang d'Laascht ze hänken. D'Charlotte huet de Logbuch als éischt gelueden.
  De Komsomol-Member aus China huet gekrasch, awer dunn d'Zänn gebrannt an ass roueg gefall.
  D'Charlotte an d'Gerda hunn séier Branchen gebrach. D'Komsomol-Membere goufen ënnert de blote Féiss geluecht an a Brand gestach.
  Et ass sou interessant fir blo Fersen ze braten. A ganz witzeg, a Spaass beauties.
  D'Flam huet déi liicht gerappte Sohle vum chinesesche Komsomol-Meedchen geleckt an no frittéierte Schishkebab geroch. De Péng, natierlech, vum Feier ass schrecklech. De Komsomol-Member huet sech geschüchtert, de Schweess ass vun hatt gedruppt, d'Meedercher hunn douce gekrasch. Awer déi haart Gejäiz goufen duerch e schrecklechen Effort vum Wëllen zréckgehal.
  Dunn hunn se ugefaang d'Meedchen mat Spruce Branchen ze schloen. Souwuel d'Gerda wéi och d'Charlotte hu mat aller Kraaft geschloen. Och d'Haut um Réck vum Meedchen ass geplatzt. Gemëscht Blutt gegoss, mat Schweess. Hir BH ass fortgelaf, ass an d'Feier gefall an huet hir kaal Féiss Hëtzt bäigefüügt.
  D'Gerda huet sech no hanne geluecht an eng Mëschung aus Schweess a Blutt ofgeleckt. Et huet hir Freed gemaach.
  D'Charlotte huet de chinesesche Komsomol-Member op d'Këscht geknuppt. An dunn huet d'Meedche geholl an d'Fauscht an de Sonneplexus geschloen. Dunn huet de rout-Hoer Däiwel Branchen op d'Feier ënner de bloussem Féiss vum chinesesche Komsomol Member bäigefüügt. De Geroch vu Verbrenne war nach méi staark.
  D'Gerda huet rosen:
  - Dir wäert schwätzen!
  D'Charlotte huet d'Meedchen méi haart an d'Broscht geknuppt a gesis:
  - Halt op domm ze spillen!
  D'Gerda huet eng brennend Branche aus dem Feier geholl an se an d'bloe Këscht vun engem chinesesche Komsomol Meedchen bruecht.
  Also huet si sech gedréckt, an hire blonde Kapp huet sech gewéckelt, op seng Säit gefall.
  D'Charlotte huet wéi en Däiwel gelaacht.
  - Et gesäit aus wéi wann d'Meedchen prett ass!
  D'Gerda huet gelaacht an huet ugefaang d'Gesiicht an den Hals vum chinesesche Komsomol Member ze masséieren. Si war gesond a séier erholl. Dunn huet de blonden Terminator eng flammend Branche aus dem Feier erausgeholl an et an d'Gefaange säi zaart Gesiicht bruecht. D'Meedchen huet sech widderstanen a gedréckt.
  D'Gerda huet d'Lëpse geleckt a gesis:
  - Wäert Dir Schéinheet soen?
  De Komsomol Member huet gejaut:
  - Breng mech em! Weg net leiden!
  D'Gerda huet eescht geäntwert:
  - Net! Dir wäert ganz laang gefoltert ginn a bis zum Schluss frittéiert ginn.
  Charlotte bemierkt:
  - Oder vläicht ginn et Männer. Si ass nach ëmmer eng Virgin an et wäert hatt vill schueden wann hatt ...
  E Komsomol Member aus China huet verzweifelt gejaut:
  - Net néideg! Ech soen Iech souwisou net!
  Gerda proposéiert:
  Solle mir hir Këscht verbrennen?
  D'Charlotte huet de Kapp gerëselt.
  - Net! Et gëtt e méi effiziente Wee fir Informatioun ze extrahieren.
  Gerda wénkt.
  - Jo... Dëst ass fir Drock op d'Arterie am Hals ze maachen. Fir eng Rapport Zone ze bilden, a si wäert eis alles soen wat se weess a wat se net weess!
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  Firwat hu mir hir dann gefoltert?
  Gerda huet éierlech geäntwert:
  - Reng fir Spaass. An elo.
  De blonden Terminator huet hir Hand op den Hals vum Chinese Komsomol Member geluecht. Si huet hir Aen opgerullt, a gouf wéi en doudege Fësch. Gerda sot fest:
  - Wou ass d'Batterie?
  Si huet sënnvoll geäntwert:
  - Am Mount Bulshim ....
  A sou weider ... Schwieregkeeten si schonn aus dem Pazifeschen Ozean komm an d'Stréimregen hunn erofgefall.
  D'Däitschen hu sech ganz lues virgezunn. Schlamm a Schlamm hunn se verlangsamt. D'Kampf huet d'Effizienz vun der neier Héichdrockkanone vun enger ganz laanger Distanz gewisen, déi den T-54 schloen - den Haaptchinesesche Panzer, deen ënner enger sowjetescher Lizenz gemaach gouf.
  D'Gerda, déi vu grousser Distanz schéisst, huet gemierkt:
  - Déi nei Waff ass vill méi bequem.
  D'Charlotte war domat averstan:
  - Loosst de Feind net no kommen!
  D'Christina, dréckt de Joystick-Knäppchen mat hire bloe Fangeren, huet e chinesesche Tank erausgeschloen a gekrasch:
  Awer mir sinn och sou schlau. Einfach phenomenal! Also näischt wäert ophalen an d'Krieger briechen!
  Magda huet rational bemierkt:
  - A op Iech selwer opmierksam ze maachen! Nämlech seng kolossal Aggressivitéit!
  An d'Meedchen huet och hir blot Féiss op d'Joystick Knäppercher gedréckt, an den Tank vun der Red Chinese Proletarian Army geschloen.
  D'Gerda, schéisst, huet d'Meedercher gefrot:
  - Ech froe mech wou d'Chinesen esou vill Persistenz hunn. Si stinn wéi aus Titan gemaach. A si wëllen net opginn.
  D'Charlotte huet mat engem laache bäigefüügt:
  - A si ginn net op! No allem sinn dat wierklech déi stäerkste Leit! An d'Leit sinn onflexibel!
  D'Magda huet gelaacht an d'Zänn geblosen, a spruddelend mat glänzenden Aen, wéi Saphir, huet si erausginn:
  - Éier un eist grousst Heemechtsland!
  D'Christina huet nervös gejaut:
  - Et géif net schueden London ze huelen!
  D'Gerda huet gelaacht a proposéiert:
  - Wat, wéi eng Iddien hutt Dir? Fridden mam Himmelräich ofzeschléissen?
  D'Charlotte huet op d'stalinistesch geschoss, duerch den Turm vun der sowjetescher Maschinn gebrach a gequetscht:
  - Net! Fridden ass net a Fro!
  D'Christina huet och d'Panzer vun der Rouder Chinesesch Arméi geschloen a proposéiert:
  - Et kann eng Fro vun engem Waffestëllstand ginn?
  D'Magda huet sech eens gekrasch:
  - Jo, eng temporär Erhuelung. Westen ze dréinen.
  D'Gerda huet e Projektil geschéckt an notéiert:
  - Et ass tatsächlech méiglech. Temporär Fridde mat China maachen, an zesumme mat de Russen wäerte se selwer a Groussbritannien plënneren. An dann hu mer London scho laang net geholl!
  D'Charlotte huet gelaacht a proposéiert:
  - Huelt Peking a keen op der Welt wäert eis ophalen!
  D'Christina huet mat engem Grinsen vum Leopard seng Zänn gedréckt:
  - Nee, kee wäert ophalen an ni!
  D'Magda huet mat wilde Roserei gekrasch:
  - Nee, et gëtt keng gëlle Bierger! An et wäert Diamant Fielsen ginn!
  D'Gerda huet d'Zänn gebastelt a gekrasch, an huet de chinesesche Auto wéi e Kristall mat engem Hammer gebrach:
  - An enger Konsumgesellschaft - voller Mëssbrauch!
  An erëm huet d'Meedche vum Zänn geblitzt, déi méi hell wéi Pärelen blénken. D'Gerda huet gär gefoltert a gefoltert.
  Zum Beispill huet si e chinesesche Pionéier geholl an et lieweg an Aqua Regia opgeléist. Dat sinn hir Tendenzen. An Folter huet hir opgereegt. E Komsomol Member aus China, däitsch Fraen, zum Beispill, nodeems se all nëtzlech Informatioune gepompelt hunn, hunn se ugefaang mat Feier ze brennen. Wuertwiertlech frittéiert lieweg Këscht. An dann goufen se ofgeschnidden, gepeffert a giess.
  Jo, d'Charlotte an d'Gerda ware mat Kannibalismus engagéiert. A si hunn de Chinese Komsomol Member lieweg giess. An dëst ass sou ruppeg an net ästhetesch agreabel. A virun allem, et deet wéi.
  Stellt Iech e Meedchen vir, nach net ëmbruecht, frittéiert a Stéck fir Stéck vun hirem ofgeschnidden. Dann an Zooss getippt a giess.
  D'Gerda an d'Charlotte hu souguer Mënschefleesch giess. Si haten Diarrho an d'Meedercher si gefuer. Ech hu mech an de Bëscher ze entlaaschten.
  An dee Kannibalismus ass bestrooft.
  Si giess Krieger a Jongen. All véier vum China Pionéier Bruce Lee goufe grëndlech gesträift, duerno an eng grouss Bratpfanne gesat. An am Geméisueleg gouf de Jong esou frittéiert. An et ass allgemeng super.
  D'Magda huet dem Bouf säi Been giess a bemierkt:
  - A wat? Et ass cool a flott!
  Christina notéiert:
  - Alles ass schéin fir eis!
  Dat saftigt Fleesch vum chinesesche Pionéier gouf an dënn Scheiwen geschnidden an an d'Zooss getippt. D'Meedercher hunn giess a gesongen.
  Gerda huet gejaut:
  Keng Barmhäerzegkeet, keng Barmhäerzegkeet fir de Feind! Ech blosen Kommunisten wéi Weess!
  An hien trëppelt seng blo Féiss am Schnéi.
  D'Meedercher hunn de chinesesche Jong bal komplett giess. Genéisst seng Liewer. Si schneiden all Fleesch. Mir hunn giess a Wäin gedronk. Si hunn giess an dunn ageschlof.
  An engem Dram hunn d'Krieger gedreemt datt d'Däiwel selwer an de Kessel braten. A gläichzäiteg gëtt d'Haut mat Hëllef vu Messeren ofgeschnidden. An dann verdréien se a briechen.
  Da fänkt déi brutalst Folter un. D'Meedercher goufen un hir Hoer opgehaang an hunn ugefaang um Rack ze schwenken. An dunn hunn se et mam Feier beliicht. A si hunn mat virtuose Raffinesséierung gehandelt.
  D'Gerda huet sech dëst beim Schéissen erënnert an huet dunn gefrot:
  - Wéi gefällt Dir d'Häll?
  D'Charlotte huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Eng interessant Plaz virun allem wat d'Firma ugeet!
  D'Christina huet gelaacht an geäntwert:
  - Do kanns de dem Däiwel seng Schwänz verdréien!
  D'Magda huet mat engem Grinsen vun den Zänn gekrasch:
  - An erreecht déi héchst Resultater! Am Allgemengen, wéi iwwer Feierpolo Concoursen?
  D'Gerda ass an e chinesesche Tank geklommen an huet resolut erkläert:
  - Nëmme Feinde vun der UdSSR an der däitscher Demokratescher Republik wäerten an der Häll sinn! An déi richteg Arier wäerte weider an aneren Universum kämpfen!
  D'Charlotte huet zouversiichtlech bestätegt, mat hirem bloe Fouss géint d'Rüstung geklappt:
  - Kann et esou sinn!
  A si blénkt hir pearly Zänn.
  Christina proposéiert:
  Loosst eis Hoer maachen!
  D'Magda huet gelaacht a geblascht:
  - Loosst eis Däiwel vum héchste Rang ginn!
  A si huet hir Zong gewisen.
  D'Meedercher si wierklech sou lëschteg, a si hu ganz staark Muskelen.
  Gerda bemierkt:
  - Oh, Mowgli wier eis!
  D'Charlotte korrigéiert hire Frënd:
  Méi wéi Tarzan!
  D'Christina huet gelaacht a gekrasch:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Herrscher vun alle Länner!
  D'Magda huet mat Freed gejaut:
  - Mir hunn de preisesche Geescht! Mir richen vu Preisen!
  D'Gerda huet gelaacht, de chinesesche Tank opgedeelt a gekrasch:
  - Net! Mir si Kanner vum Satan selwer!
  D'Charlotte huet mat bloen Zänn gehäit:
  - A mir wäerten dem Mammeland trei sinn!
  D'Christina huet dëst liicht bestätegt:
  - Jo, mir wäerten! Zesumme mam Mammeland an der Partei!
  D'Magda huet mat Freed geruff:
  - Leadere kommen a ginn, awer d'Party bleift!
  An d'Meedercher hunn zesummen geruff:
  - Éier un der CPSU!
  A lachen, dës charmant Däitsch.
  De Krich mat der UdSSR a China ass weider.
  D'Kämpf hunn souwuel um Land wéi um Mier stattfonnt. An d'Meedercher hu vill a ganz schéin gekämpft a gesongen.
  A si hunn iwwer verschidde a ganz interessant Saachen geschwat, a si soten vill stiermesch an aphoristesch Saachen;
  Et gi vill schlau an éierlech Leit, awer si sinn sou clever arrangéiert datt se ni vermëschen!
  Feiglechkeet ass dat éischt Zeeche vu Gehorsam. An Gehorsam ass d'Séil vun engem Zaldot! An d'Séil vun engem Zaldot ass de Schlëssel fir d'Victoire - fir ze gewannen musst Dir e Feigling sinn! Sou ass de Paradox vum Krich!
  : Gott ass an all Mënsch, Gott ass all Mënsch, wann hien nëmmen eng héich Moral huet, an d'Séil ass keen Déier!
  Am Numm vu Christus ëmbréngen ass d'selwecht wéi Christus ëmbréngen!
  Et ass besser am Training ze schaffen wéi am Graf ze raschten!
  Wann d'Schwäert gebrach ass, erreecht d'Hand fir den Dolk!
  Dir kënnt Banalitéit froen, oder Beleidegungen aushalen, awer Dir kënnt eng banal Beleidegung net berechtegen!
  Alles schwéier ass fragil a perishable, awer a mëller Ausdauer gëtt et Kraaft. A wien net drun gleeft, natierlech, ech weisen der Zong, datt Dir iessen kann! All d'Zänn sinn zu Stëbs zerbriechen, awer hien ass lieweg - ech soen Bang!
  Stabilitéit am Sex zerstéiert d'Léift!
  Op Gléck zielen ass wéi Gott ze placéieren an den Doud ze nerven!
  Golden Äppel wuessen am beschten wann Dir d'Beem mat Blutt Waasser Waasser!
  Et ginn dräi Saachen: deenen hire Wäert onverännert ass: den Allmächtegen, Elteren a Mammeland!
  Den interessantsten Theater ass den Theater vum Krich, nëmmen d'Entrée ass onheemlech héich!
  Awer am Theater vun Operatiounen sinn Tréinen ëmmer richteg an all Akt ass eng Lektioun fir d'Liewen!
  Talent gëtt eréischt dann e Genie, wann et duerch kolossal Diligence multiplizéiert gëtt!
  Verzögerung klaut Lorbeer, Schnell bréngt Erfolleg!
  E richtege Chirurg ass een deen fäeg ass eng komplex Operatioun onnotéiert ze maachen!
  Net de Boxer deen schléit, mee deen dee klappt!
  Schéinheet ass ëmmer gëfteg - déi hellste Champignonen si Fléie-Agaric, a Gëft ass wéi de Zauber vun enger Fra - schwindeleg a vergëft d'Häerz!
  Den natierleche Geescht kann déi natierlech Kraaft ënnerdrécken, awer déi gebierteg Kraaft wäert de Geescht ni ënnerdrécken!
  Stolz stierwen ass besser wéi bescheiden ze liewen!
  Wien d'Liewen um Hals hält, verléiert et méi wahrscheinlech wéi deen, deen d'Chick vum Gléck befreit!
  Schéinheet verschwënnt, Courage bleift éiweg!
  D'Schwäert ass ze schaarf fir d'Kraaft vum Staat drop ze halen, d'Geschwëster ass ze séiss fir d'Leit fir ëmmer domat ze drénken!
  Dem Zaldot seng Erfindung kompenséiert d'Feelberechnung vum Generol, awer eng Berechnung drop ze bauen ass wéi e Lach mat enger Nadel ze gräifen!
  Et ass schwiereg, dat wat schonn a Brand ass, anzebluzen, wat scho gebrannt ass!
  Hot männlech temperament, dréchent d'Gehir a verbrennt duerch ënnen vun de Portmonni!
  Éischter verbrennt hien e Lach an der Täsch - e waarmt Häerz!
  Déi déckst Pouch gëtt duerch en haarde Phallus duerchgebrach!
  Fir e Mann, de beschte gëllene Spigel!
  Op der Mënz a Falten - d'Dekoratioun vun engem Mann!
  E Krich kann ouni Gewënner sinn - awer et gëtt ëmmer e Verléierer!
  Mënschlech Schwächt ass den Haaptmotor vum Fortschrëtt!
  Wann Dir déi éischt wëllt sinn, schafft wéi déi lescht!
  Genie ass Famill vun der Gottheet, a wäertvoll Famill!
  Dir kënnt d'Motherland e bëssen déngen, awer Dir kënnt net e bësse verroden!
  ! Ech denken, dofir - ech existéieren, ech existéieren - dofir, ech liewen, ech liewen - dofir liewen ech glécklech!
  Sexuell Partner si wéi Iessen - si erfuerderen Varietéit a waarm Gewierzer!
  Eng Revolutioun gëtt mat purem Häerz gemaach, awer net mat wäisse Handschuesch, um Wee zum Gléck brauche d'Rieder Bluttschmieren!
  Meeschtens verroden se net wéinst der Mëndlechkeet, mee wéinst der Schwächheet, och wann et d'Schwächheet ass, déi op d'Mëttlechkeet neigt!
  Am Allgemengen ass d'Gesetz datt e rustege Mechanismus nëmme mat Goldfett funktionnéiert!
  Cunning a Berechnung: wéi e Mann a Fra Gebuert zu Victoire - Éierlechkeet ass déi drëtt Extra!
  Déi ënnescht Kreatioun vun der Welt ass e Glas Wodka, an et falen ass endlos, an ënnen ass um Kierfecht!
  Net all Veruerteelt ass Kriminell, net all Kriminell ass Veruerteelt!
  Et ass méi einfach fir e Kamel duerch d'Ae vun enger Nol ze goen wéi ouni Blat ze publizéieren!
  E professionnelle Riichter ass wéi eng professionell Prostituéiert - den Ënnerscheed ass nëmmen an der Zomm vun der Frais an dem Rang vum Pimp!
  Politiker si wéi Wuerm, nëmmen si pressen méi Blutt aus hirem Darm wann se exiléiert ginn!
  Blutt ass déi bescht Dünger fir de Courage vun der opkommende Generatioun ze kultivéieren!
  Déi aggressiv gehorsam Majoritéit denkt mam Bauch, net mam Häerz, well et vill méi grouss ass am Volume.
  Wéi och ëmmer, atheistesch Doktrin ass déi logeschst, et weist d'Reife vun der Mënschheet, wärend all Relioun, Associatioun mat der Kandheet!
  Gott ass e staarke Papp op engem staarke Knéi, op deen e schwaacht Kand sech wëll leeën!
  Et ass selten datt iergendeen e Funken vum Talent entzündegt wann d'Fiichtegkeet vum Totalitarismus ronderëm ass!
  Déi, déi net mat der Vergaangenheet zefridde sinn an Angscht virun der heiteger hunn, denken méi dacks un d'Zukunft!
  Et ass méi einfach de Mound mat engem Fiels ze schloen wéi d'Politiker ze zwéngen hir Wahlverspriechen ze halen!
  Zuckerhumanismus an engem Volleksland ass esou ubruecht wéi Zocker am Borscht!
  Dräi Saachen sinn éiweg: Gott, Zäit a Mënsch Dommheet!
  Wann Dir wëllt gewannen; dräi Wierder vergiessen: et ass schwéier, ech kann net, dat geet duer!
  E Schwäin fënnt ëmmer Dreck, eng Rat fënnt ëmmer e Spalt, an eng faul Persoun fënnt ëmmer eng Excuse!
  D'Moral vun der selwechter Wuerzel mam Wuert dreckeg! Meeschtens gëtt et benotzt fir d'Tugend ze fléien an d'Vize ewech ze wäschen!
  De Fuuss ännert seng Haut zweemol am Joer, an dem Politiker seng Mask all Stonn!
  Den Doud ass wéi eng trei Fra, kënnt ouni Erënnerungen, leet hatt an d'Bett an iwwerhëlt de komplette Besëtz!
  Frëndlechkeet ass wéi Schweess, Verloossen erfuerdert Effort, awer de Kierper gëtt méi staark, mat all Drëps Dreck léisst!
  En Zaldot ass wéi eng Schaufel, nëmmen duerch haart Hänn poléiert! Awer och séier stompeg ginn!
  Déi héchst Idealer reife just wann se mat Blutt bewässert ginn, mat Tréinen Waasser a mat Schweess befrucht ginn!
  Fir en Atheist sinn all Reliounen gutt - well et gëtt kee Gott! An d'Leedung ass de mëllsten Despot!
  Egal wéi staark den Held ass, hie wäert d'Mier net aus enger klenger Zitroun drécken!
  De gréissten Iwwerschoss u Knascht kompenséiert net e klenge Manktem un Intelligenz!
  De Kommandant ass de Kär - wann verrotten, da brécht d'ganz Struktur!
  
  Wat méi frëndlech de Schäfer ass, wat säin Hond méi rosen ass, wat de Kinnek méi mëll ass, wat de Satrap méi schwéier ass!
  Russesch ass keng Nationalitéit, mee eng Vocatioun an e Liewensstil!
  Eng schwaach Persoun brauch Gott als Kand, Papp a Mamm, awer wéi hien opwuesse gëtt hien duerch Erzéihung belaascht, an hien, nodeems hien sech vu sengen Elteren ofgetrennt huet, hält sech un seng Fra - Wëssenschaft a Vernunft!
  Och, de Geescht ouni Kraaft ass net vill wäert - en domm Athlet erstreckt den abstrussten Akademiker einfach!
  D'Wourecht ass datt den Doud, am Géigesaz zu enger Fra, ëmmer wouer ass, an d'Liewen ass e komplette Verrot!
  Besser eemol ze schneiden wéi honnertmol ze verfluchten!
  Modesty ass d'Schwëster vun der Wäisheet! Boasting ruinéiert de Geescht!
  Et ass méi einfach en Tiger ze zämmen wéi en Tyrann nei ze educéieren - eng Rat kann net trainéiert ginn!
  Wat méi Feinde, wat de Krich méi schéin ass! Gitt manner Wierder - Krich ass kee Spill!
  Manner Drëpsen am Mier wéi d'Maske vun engem Geheimagent!
  Den Folterapparat, wéi e Museksinstrument, erfuerdert Léift an Talent! Nëmmen amplaz vu Laachen an Applaus kritt Dir Gejäiz an Tréinen!
  De Jesus ënner de Flock ass wéi en Diamant am Kläranlag!
  D'Zäit ass de rücksichtslosen Bügel, et kennt keng Barmhäerzegkeet an d'Wuert pardon!
  E kompetente Politiker, dee souguer d'Obszenitéite verflucht, behält e Ruff als intelligente Mënsch!
  De Stier huet gär ze päifen, awer ploen net gär!
  Fir gutt ze pléien, musst Dir d'ganzt Joer planzen!
  Wann Dir net bësse kënnt, schellt net!
  Wien een Tiger besiegt, huet keng Angscht virun enger Dose Kazen!
  En Auto ass kee Luxus, mee e Wee vu Strof: Himmel fir Verkéierspolice, Feegfeier fir e Portemonnaie, Häll fir Fridden vum Geescht!
  E Feeler ze maachen ass e Feeler! E Feeler net zouginn ass e Verbriechen!
  De Mënsch ass onberechenbar - d'Mënsch Fra ass duebel onberechenbar!
  Politik, am Géigesaz zum Ski, erfuerdert Goldschmieren!
  Kraaft an Intelligenz, wéi Mann a Fra, entstoen d'Gehorsam nëmmen a Koppelen!
  E staarken Herrscher wäert ni méi Feinde planzen wéi hie Frënn sammele kann!
  Suen sinn d'Finnen vum Shark vun der Gerechtegkeet!
  Opgepasst; ass net e Synonym fir Feigheet, mee Courage - fir Recklessness!
  Nëmmen déi Doudeg léien net, an dann nëmme wa se Atheisten sinn!
  E béise Gleeweger beklaut de Kierper - e gudden Atheist beklaut d'Séil!
  Eng Carrière ouni Ligen ass wéi en Tank ouni Brennstoff!
  Wien Barmhäerzegkeet mécht, sammelt Kraaft, Grausamkeet ass en Zeeche vu Schwäch!
  No allem Genie an Arroganz sinn inkompatibel Saachen!
  Och wann eng Fauscht an eng hallef besser ass wéi een - en an en halleft ass méi schlëmm wéi een!
  En Adel riskéiert säi Liewen - e béisen Alien!
  De Leader sollt net séiss sinn - si wäerten et lecken! Awer et sollt net batter sinn - si späizen et aus!
  Et ass méi schwéier Sand an der Wüst ze fannen - wéi e Grond fir Verhaftung!
  Insidiousness ass d'Waff vun de Schwächen - Béisheet ass d'Waff vun de Insidious!
  Benotzt Frënn - Talent setzt Feinde - Genie!
  E luesen Schlag ass entspriechend zu engem Vermësst!
  De Kommandant seng Vorsicht ass wéi e Fanger an der Fauscht, en integralen Element, awer de Rescht ersetzt net!
  Reflexioun an e Stroum vun Aphorismen goufen duerch d'Erscheinung vu chinesesche Schëffer um Horizont ënnerbrach. Wat huet den Deng Xiaoping opgefaang.
  D'Chinesen kënnen sech nach ëmmer verstoppen, awer aus der Schluecht fortlafen ass schued. An dofir huet den Deng Xiaoping eng ongläich Schluecht ugeholl.
  D'Meedercher lafe ronderëm d'Deck, barfuß a spruddelen. Si schéissen sech a bréngen d'Krieger vum Himmelräich erof. Esou couragéiert Baaschtarden. Si hunn e schaarfe Feier. An d'Aen fonkelne mat Saphiren a Smaragde.
  A blo Fersen, gerundete Flicker. A glänzend Laachen blénken.
  An déi zéng Zoll Pistoul huet ofgeschoss. Wéi bluff. Datt souguer de chinesesche Zerstéierer gespléckt gouf.
  D'Juliana huet gekrasch:
  - Dat maachen déi russesch Götter!
  D'Victoria, där hir blo, gebrannt Been erbléckt hunn, korrigéiert:
  - Mir maachen et éischter selwer!
  D'Veronica huet virgeschloen:
  Loosst eis dann sangen!
  Rout-Hoer Anna huet opgeholl:
  - Natierlech gëtt d'Lidd méi lëschteg.
  An de ganze Bataillon vu Meedercher huet gesongen, eng ganz Ballad.
  Zar Nicholas, Dir sidd russesch Land,
  Fir d'Herrlechkeet vun eisem Heemechtsland ...
  A Russland si mir all eng frëndlech Famill,
  Wäert net bedaueren, kennt eist Liewen!
  
  Fir eis gëtt et e Keeser einfach Gott,
  Wien regéiert d'Universum verstänneg ...
  An ech wëll den Allmächtegen hëllefen
  A verwandelt an engem Koup Moos Cain!
  
  Ech gleewen datt et Gléck op der Äerd wäert sinn,
  A Freed wäert um Planéit blénken ...
  Fridden a Freed regéieren iwwerall,
  Russland ass e richtegt Paradäis ginn!
  
  Zaristesche Kommunismus wäert gebaut ginn,
  Geheien an d'Häll dat formidabelt Gebrëll vum Killer ...
  A mir fléien riicht erop net erof
  Verschwannen Géigner-Bluttsucker!
  
  Net néideg ze denken, de Kinnek ass guer net schlecht,
  Gëff him e bësse méi Gléck ...
  Kann de russesche Gott mam Nicholas sinn,
  Da wäert hien fäeg sinn d'Verännerung fett ze embedden!
  
  Russland ass d'Gebuertsplaz vun den Elefanten,
  D'Land kann einfach net méi wonnerbar sinn ...
  Mir brauche keng extra Wierder Kärelen
  De Krieger rifft den Toxin zesummen fir ze kämpfen!
  
  Wéi net ze probéieren de Feind Russland ze besiegen,
  Ech weess, Dir wäert d'Limite briechen ...
  Invincible russesche Bär,
  An d'Sonn geet net iwwer Russland ënner!
  
  Fir d'Mammeland gëtt et kee méi héich, kennt d'Bierger,
  Dass den Héichpunkt vum Räich vum Kommunismus blénkt ...
  Ech gleewen datt den Här d'Feinde zerstéiert,
  An de Grinsen vum Revanchismus wäert net passéieren!
  
  Kann Russland iwwer de Planéit blénken,
  D'Land dat de Leit Gléck ginn huet ...
  Examen, Iwwerreechung, nëmme fir fënnef,
  No allem ass d'Kraaft vum Mammeland onmoossbar!
  
  Loosst et sinn, d'Léift ass fir ëmmer verherrlecht,
  Am zwanzegsten Joerhonnert oder am éischten zwanzegsten ...
  Loosst d'Blutt gewalteg fléissen,
  Den Held wäert net einfach superstious sinn!
  
  Dir hutt dapere d'Blutt vun de Feinde vum Vaterland vergoss,
  Loosst hatt fléien ...
  An einfach de Géigner briechen,
  Hellege Gesiichter Segen fir Schluecht!
  
  Kann et e Stär an eisem Mammeland ginn,
  Wat weist de Wee an den Universum ...
  E groussen Dram wäert richteg ginn
  All aner Leit si just an der Kontroll!
  
  Jo, mir wäerten d'Feinde vum Vaterland zerbriechen,
  A këmmert sech mat der endloser Horde ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  Gitt net mam Satan Victoire!
  
  Och wann Dir wësst, déi russesch Gëtter si staark,
  Mir wäerten d'Gréisst vu Russland erëmbeliewen ...
  Och wann d'Slawen opgedeelt sinn,
  Mee ech wäert nach ëmmer dee selwechte Messias sinn!
  
  Eis glorräich Zar de Groussen Nikolaus,
  Dir hutt Japan gutt geschloen ...
  Also de Krieger dapere getraut,
  A sidd super, net e Buffon!
  
  An de Krich tëscht der UdSSR a China geet weider ... D'Truppe vum Himmelräich klammen no vir a berücksichtegen d'Verloschter net. Si gi vu sowjetesche glorräiche Krieger a Krieger ofgeschnidden.
  China huet vill Bevëlkerung a Buedemkräften. Si sinn d'Krieger vum Himmelräich wuertwiertlech geduscht der sowjetescher Arméi mat Läichen, bal komplett ronderëm Alma-Ata. A si hunn Khabarovsk geholl, an d'Positioune vun de sowjetesche Truppen ageklemmt, a menacéiert d'Rout Arméi a Stécker ze schneiden. Awer um Mier schléit d'sowjetesch Flott d'Chinesen, an erreecht grouss Erfolleger. Hei sinn d'Meedercher esouguer an enger Ugrëffskraaft gelant an duerchbriechen op Peking.
  D'sowjetesch, russesch Arméi huet ugefaang Truppen direkt am Himmelräich selwer ze landen. Gutt, wat huet den Zar a Generalsekretär Leonid Iljitsch Brezhnev decidéiert, Russland ze loossen, oder éischter, d'UdSSR huet am Osten en anert grousst sowjetescht Räich. An de russesche Herrscher selwer wäert de chinesesche Keeser ginn.
  Zur selwechter Zäit gëtt d'Drohung aus dem Land vum Himmelräich fir ëmmer eliminéiert. An d'sowjetesch Arméi wäert mat krieglechen an dapere Zaldoten ersat ginn.
  Also et war e Grond - China ganz ze erueweren. Obwuel et nach ëmmer néideg ass, d'Offensiv vun de grousse Kräfte vum Himmelräich a Sibirien zréckzebréngen. An d'Truppen goufen an d'Metropol transferéiert.
  D'Meedercher an hire Batailloun sinn an d'Schluecht mat dem Mao sengen Zaldoten um Land gaangen. D'Meedercher hunn d'Chinesen mat gutt geziilten Schëss, Saber a Granatwerfer mat blote Féiss begéint.
  D'Veronica huet eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gehäit an huet gequetscht:
  - Fir den Zar, de Generalsekretär an d'sowjetesch Vaterland!
  An op d'Chinesen geschoss.
  D'Juliana huet och eng Granat op déi giel chinesesch Zaldoten mat hire bloussem Zéiwe geheit a gequitscht:
  - Fir déi éischt genannt Russland!
  A si huet och d'Zaldoten vum Himmelräich genoelt.
  Hei huet déi rout-Hoer Anna geschloen, a gequetscht:
  - Herrlechkeet un d'Mamm Kinnigin!
  An och de Feind duerchgebrach.
  D'Angelina huet och geblosen, e ganze Faass Sprengstoff mat hire bloe Féiss gestart an d'Chinesen wäit ewech verbreet:
  - Herrlechkeet vum Grousse russesche Räich!
  An d'Victoria huet geschrauft. Si huet d'Chinesen ewechgehäit an ass der zerstéierender Zitroun mat hiren bloen Fersen ënnergaangen.
  Si huet um Spëtzt vun de Lunge geruff:
  - Fir nei Grenzen!
  D'Veronica huet d'Chinese geklappt a gekrasch:
  - Fir éiwegt Russland!
  A si huet och d'Krieger vum Himmelräich geschnidden.
  D'Yuliana huet et geholl, d'Chinesen geschloen. Si huet eng Granat op de Géigner geheit mat blotem Fouss an huet gequietscht:
  - Fir een eenzegt an ondeelbar tsaristescht a sowjetesch Räich!
  An d'Meedchen huet geflüstert. Et war evident datt den Teenager vill méi grouss ginn ass, hir Këscht war héich, hir Taille war schmuel, hir Hëfte waren Fleesch. Si hat schonn d'Figur vun enger erwuessener, muskulär a gesond a staark Fra. An d'Gesiicht ass sou jonk. Mat Schwieregkeeten huet d'Meedchen de Wonsch ënnerdréckt Léift ze maachen. Loosst se just strecken. An et ass besser mat engem anere Meedchen, op d'mannst wäert hatt hir Jongfra net entzéien.
  D'Yuliana werft ganz fläisseg Granaten op d'Chinesen mat bloe Féiss. An et funktionnéiert ganz erfollegräich.
  Anna ass ganz rout an och ganz schéin. An am Allgemengen, esou Meedercher am Batailloun sinn wonnerbar, just déi héchste Genoss.
  D'Anna werft mat blotem Fouss eng Granat a kierzt:
  - Loosst Grouss Sowjetunioun Russland berühmt ginn!
  An och wéi et dréint.
  Gutt, Meedercher, gutt, Schéinheet!
  Rides an Angelina. Sou e grousst Meedchen - zwee Meter grouss an honnertdrësseg Kilogramm Gewiicht. Zur selwechter Zäit, net Fett, mat Gossmuskelen, an der Croup vun engem Entworf Päerd. Hien huet Männer ganz gär. Dreem vun engem Puppelchen. Awer bis elo huet et net geklappt. Vill Leit fäerten einfach dofir. An e ganz aggressivt Meedchen.
  Et sinn net hir Männer déi froen, awer si selwer freet sech frech. Ouni Schimmt a Verlegenheet.
  An hatt huet et gär. Sidd eng aktiv Partei.
  Zur selwechter Zäit ass Angelina eng wonnerbar Krieger. A si huet vill grouss Saache realiséiert. Victoria ass am Kommando vun hirem Bataillon.
  Hie werft och mat blotem Fouss eng Granat a rifft:
  - Et gëtt Liicht iwwer d'Land!
  D'Veronika werft eng Zitroun mam bloe Fouss a flüstert:
  - Herrlechkeet vum Grousse russesche Räich!
  D'Juliana werft och hir blo Fanger a brëllt:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Mammeland vum Hellegen!
  Anna rifft:
  - Mat onerdlecher Trauer!
  An och e Kaddo, dee mat blotem Fouss gehäit gëtt, flitt.
  Weider jäizt d'Angelina. Hie werft och e ganze Koup Granaten mat bloe Féiss, an d'Chinesen zerräissen.
  An dat heroescht Meedchen brécht:
  - Am Numm vum Wäisse Gott!
  D'Victoria huet och eng Granat mat hiren bloen Zänn geschéckt, se a kleng Stécker zerräissen a gejaut:
  - Am Numm vu Christus!
  An huet e puer Schëss geschoss.
  An Angelina huet ugefaang aus engem Maschinnegewier ze kräischen, Chinesesch Zaldoten ofgeschnidden. Si war ganz gutt drun.
  Kuerz gesot, d'Meedchen ass e Béischt.
  D'Veronica huet mat Aplomb gekrasch:
  - Ech sinn eigentlech Superman!
  A mat hirem bloussem Fouss eng Granat geheit.
  D'Juliana huet och entlooss. D'Chinesen ëmbruecht.
  Tweeted:
  - Herrlechkeet fir Russland!
  A mat blotem Fouss huet si eng Granat gestart, d'Krieger vum Himmelräich zerräissen.
  D'Anna huet och gekrasch:
  - Fir helleg Russland! An d'UdSSR!
  D'Angelina huet eng ganz Këscht bei de Chinesen lancéiert. A si huet et geholl, mat rosen Roserei gebrëllt:
  - Fir Svarog!
  D'Victoria huet et geholl a gekrasch:
  - Fir en neie System!
  An si huet mat blotem Fouss eng Granat gehäit!
  D'Veronica huet geschwat:
  - Fir d'Muskelen aus Stol!
  A si huet och eng Granat mat hiren bloen Zänn gestart, an d'Chinesen zerräissen.
  D'Juliana huet et och geholl a gekrasch:
  - Fir Léift a Magie!
  A kaal Féiss a Bewegung.
  Anna de rout-Hoer Däiwel huet eng Këscht vu Granaten geholl an lancéiert, d'Chinesen zerräissen a gequetscht:
  - Aus Grenzen um Mars!
  D'Angelina wäert och e Faass vun Dynamit a Mutter lancéieren:
  - Fir d'Weltuerdnung vu Russland an eis Heemecht vun der UdSSR.
  An d'Chinesen hu schonn e ganze Koup Läichen gewuess.
  An d'Victoria wéi bléift:
  - Fir en neie Wee zum Gléck!
  Duerno laachen d'Meedercher allebéid zesummen.
  D'Natasha huet fir de Moment weider geschriwwen ... wuertwiertlech ënnerwee. A si huet d'Chinesen mat Maschinnegewierer gekrabbelt. Si huet se ofgeschnidden an se vun Dausende vu giele Krieger ausernee gelooss. An all Kugel huet d'Zil getraff.
  D'Truppe vun der Sowjetunioun Russland, oder éischter e puer barefous Bataillonsë vu Meedercher, sech a Richtung Peking. Am Virdergrond stoungen den Oleg Rybachenko an d'Margarita. De Jong an d'Meedchen hu scho fäerdeg bruecht berühmt ze ginn a sech a Schluechte beweisen. Si hunn aus den éischten Deeg vun der Belagerung vu Wladivostok an anere Stied gekämpft.
  Dës Kanner si wierklech Helden. Et waren si, déi d'Roll vun de Phänomener gespillt hunn, déi Wladivostok während den November an Dezember Attentater ofgehalen hunn.
  Dunn hu sech e Jong an e Meedchen, och barféiss an hallef plakeg an der Keelt, bei de Maschinnegewierer geluecht.
  Wann Dir barfuß an der Keelt sidd, ginn déi russesch Gëtter Iech phänomenal Kraaft an Dir sidd kapabel vu grousse Wonner.
  De Jong an d'Meedchen hunn ugefaang Maschinnegewierer op d'Fortschrëtter Chinesen ze schéissen. A si hunn et extrem gutt gemaach. Wat net e Schoss ass, dann en Hit. Esou e Wonner gouf vun hallef plakeg, barfuß Kanner an der Keelt gemaach. A genee dank der Keelt an der Tatsaach, datt kaal Féiss a Kontakt mam Schnéi waren, koumen déi russesch Demiurge Gëtter hir Hëllef.
  E schéine Jong vun ongeféier zwielef Joer al, den Oleg Rybachenko, deen d'Chinesen erschoss an ofgeschnidden huet, huet gekrasch:
  - Trei Lada, hëllef eis!
  D'Margarita, dëst couragéiert, gëllent Hoer Meedchen, och ongeféier zwielef Joer al, d'Krieger vum Himmelräich auserneent, huet och geruff:
  - Béis Feinde wäerte besiegt ginn!
  De Kämpfer Oleg huet eng Granat mat bloe Fouss geworf, d'Chinesen ze verstreet, gefeiert:
  - Éier dem Vaterland - eis Mamm!
  D'Margarita huet och eng Granat mat hirem bloen, kandlechen, gekierzten Fouss gestart an huet gekrasch:
  - Feinde wäerte ronderëm den Eemer hänken!
  De Jong an d'Meedchen hu mat kolossaler Heefegkeet gekämpft. Si haten esou vill Wëllen, Kraaft a Charakter, datt een nëmme konnt sech bewonneren.
  Tomboy Oleg Rybachenko, Feier, sangen:
  - Herrlechkeet fir Svarog!
  Margarita, shooting, erausginn:
  - An den Allmächtege Rod!
  Déi jonk Krieger waren super a wonnerbar!
  Oleg, schéckt Kugelen aus engem Maschinnegewier ouni Miss, huet erausginn:
  - D'Vaterland ass hannert eis, de Wäisse Gott ass mat mir!
  D'Marguerite huet begeeschtert geziddert:
  - Fir datt de Feind vun der Mammeland a schwéierer Angscht stierwen!
  An d'Meedchen huet hir laang Zong gewisen.
  Den Oleg, de Chinesesch zerdréckt, huet gejaut:
  - Loosst et Herrlechkeet op der Äerd ginn!
  D'Margarita ass domat averstanen:
  - Loosst et Herrlechkeet ginn!
  An huet d'Chinesen ofgeschnidden.
  D'Kanner hunn d'Krieger vum Himmelräich vun den Honnerte an Dausende ofgeschnidden. Si sinn geklomm a wuertwiertlech Läichen op all Approche geworf.
  Den Oleg huet gelaacht a bemierkt, d'Chinesen auszeschléissen:
  - An de Schwaarze Gott hëlleft am Kampf!
  D'Margarita huet begeeschtert averstanen:
  - Fir eis an Chernobog!
  A mat blotem Fouss, wéi een eng Granat lancéiert.
  Den Oleg Rybachenko huet gesonge:
  - Dausende vun Dausende ...
  D'Margarita, d'Chinesen zerdréckt, huet derbäigesat:
  Regiment nach Regiment...
  D'Ausrüstung vum Terminator Jong, d'Krieger vum Himmelräich, a barfouss eng Granat mat bloen Zänn, huet gekrasch:
  - Mir schloen d'Japaner vun enger Maschinnegewier!
  D'Terminator Meedchen huet begeeschtert bäigefüügt:
  - Eis Helde si Schéinheet!
  An nach eng Kéier flitt eng Granat aus bloe Fouss.
  Den Oleg Rybachenko huet gekrasch:
  - D'Meedchen huet Recht, d'Schéinheet vum Chef!
  An de Bouf werft och eng Granat mat blotem Fouss.
  D'Kand muss gesot ginn schéin ze sinn, a ganz muskulär. A wéi hie kämpft.
  D'Margarita rifft d'Chinesen aus:
  - Fir helleg Russland!
  An eng Granat, déi mat blotem Fouss gehäit, flitt.
  Den Oleg füügt derbäi:
  - Fir déi russesch Gëtter!
  An och eng Granat, déi vum Bouf säi bloe Been flitt. A scatters Géigespiller.
  D'Margarita, d'Chinesen auserneen, flüstert:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Mammeland vun de Gëtter!
  A stécht seng Zong eraus!
  An nach eng Kéier, eng Granat, déi dem Meedchen säi bloe Fouss geworf huet, klappt d'Japaner. An d'Maschinnegewierer schéissen.
  Oleg, Feinde schneiden, chirps:
  - Heroes of the Fatherland sammelt Alarm.
  An erëm gëtt Tour.
  An d'Granat, déi vum Jong geworf gouf, flitt.
  D'Margarita zerstéiert och de Feind a hëscht:
  -Fir helleg Russland!
  An elo flitt eng Granat aus dem Werp vum bloe Fouss vum Meedchen. Verstreet de Feind an all Richtungen.
  Oleg, schéisst, a bal all Kugel flitt op d'Zil, séngt:
  - Mäi Mammeland ...
  An nees mat blotem Fouss eng Granat op d'Chinesen.
  D'Margarita, déi d'Krieger vum Himmelräich auserneiert huet, huet gekrasch:
  - Stolz a séiss!
  An eng Granat rennt aus dem bloe Fouss vum Meedchen.
  Oleg Rybachenko, schéisst op de Feind, füügt derbäi:
  - Mäi Mammeland ...
  D'Meedchen, schéisst rosen, füügt derbäi:
  - Dir sidd d'Kroun vum Geescht!
  An erëm flitt eng déidlech Granat vum Meedchen säi bloe Fouss.
  De Mount Inimitable ass wuertwiertlech mat de Läichen vu Krieger vum Himmelräich bestrooft. D'Chinesen hunn et mat vill Blutt gedréchent.
  De Jong an d'Meedchen goufen dunn mat onendlech Herrlechkeet beliicht, awer de Bierg vu Wladivostok gouf net verginn.
  An elo kämpfen se wéi Risen schonn um Buedem vum Himmelräich ...
  Rolling geschitt Tsunami Wellen. Wat fällt op d'Positioune vun de russeschen Truppen. Awer si reflektéieren valabel den Ugrëff vum Feind. A weisen hir Heroismus.
  Oleg schéisst a chirpst:
  Mir wäerten ëmmer trei sinn!
  An erëm flitt eng Granat vu sengem bloe Fouss. An zerstéiert d'Chinesen.
  Margarita schéisst och. An hien mécht et ganz, ganz passend, a seet:
  - Russland wäert net béien!
  An och eng Granat, déi mat blotem Fouss gestart gouf, trefft d'Zaldoten vum Himmelräich.
  Terminator Kanner regéieren an zerklengeren.
  Awer d'Chinesen attackéieren weider op alle Fronten. Si hu vill - zéngdausende vu Millioune Zaldoten, a si fortgeschratt wuertwiertlech Läichen op d'Positioune vun sowjetesch Truppen geheien. A si klammen a klammen no vir.
  Ënnert dëse Bedéngungen huet de Brezhnev de Peking bestallt fir aus China zréckgezunn ze ginn. Wat eng ganz getraut an aggressiv Operatioun. An déi chinesesch Krieger klammen a klammen.
  Awer d'sowjetesch Truppen hunn dapere Konterattack. An e puer maachen Erfolleg.
  Kommunistesch Truppe koumen zu Peking. D'Kampf war op Héichtouren ronderëm d'chinesesch Haaptstad. De Bataillon vu Meedercher huet zouversiichtlech géint d'Krieger vum Himmelräich gekämpft. D'Meedercher hunn all Attentater gekämpft, geschoss, mat bloe Féiss Granaten geheit a gesongen:
  Kann dat helleg Land verherrlecht ginn,
  Mäi léiwe Planéit ...
  D'Leit vu Russland sinn eng frëndlech Famill,
  An trëppelt d'Vaterland net mat Stiwwelen!
  
  Loosst de weise Leonid a Russland,
  Hie wäert säi Land op déi ganz Stären erhéijen ...
  Hien ass Orthodox, Här vum Liicht,
  A gewannen ass dat kinneklecht Element!
  
  Russland ass d'Mutterland vun de Gëtter,
  Et huet déi bescht Zaldoten am Universum ...
  An d'Frae kachen Kuchen,
  Mat senger Kraaft a Schluechte onverännert!
  
  Loosst eis Russen de glorräiche Wee verherrlechen,
  Wat de Wee ouni Kanten weist ...
  Keen kann eis vum Wee ofschalten,
  Mir wäerten den Infidels keen Hommage bezuelen!
  
  D'Gréisst vu Russland ass grouss,
  Si ass schéin a schrecklech fir Feinde ...
  Et gëtt e russesche Wee an e staarken Ouer,
  Et ass einfach geféierlech mat dem Vaterland ze streiden!
  
  Kann Russland, et richteg wëssen, floréieren,
  Erreecht eppes wat Dir net moosse kënnt ...
  Examen, Iwwerreechung, nëmme fir fënnef,
  Well Dir gleeft Rod ouni Grenz!
  
  Loosst eis de kinnekleche Glawen droen,
  Zu de wäitste Approche vu Russland ...
  Mir Meedercher sinn net méi wéi zwanzeg,
  Awer mir gleewen datt all Kämpfer méi schéin sinn!
  
  Nee, de russesche Réck wäert net béien,
  D'Blade vun de Feinde vun den Zaldoten wäert net iwwerwannen ...
  De Satan wäert Russland net regéieren,
  An de Kierper am Kampf gëtt nëmme méi jonk!
  Mir wäerten dëse Gruef einfach huelen, Kämpfer,
  Mat engem Dram dee geflücht ass ...
  Mir wäerten all d'Géigner op eemol zerstéieren,
  A gleew mir, d'Retributioun waart op verschidde Khans!
  
  A Jesus, a Gott den Hellege Svarog,
  Russland ass ganz léif fir de Ritter ...
  Hannert eis ass de léifste wäisse Gott,
  Am Numm vun eiser Mamm Russland!
  D'Meedercher hunn d'Chinesen gesongen a Granaten geheit.
  D'Victoria huet eng Zitroun mat hirem bloe Fouss geheit a gesongen:
  - A Russland si Meedercher Kämpfer!
  Hei huet d'Veronica en déidlecht Kaddo mat hirem bloe Glied lancéiert an erausginn:
  - A mir sinn super Klass Krieger!
  An huet e Burst vun enger Maschinnegewier. E puer Zeilen Chinesesch ofgeschnidden.
  D'Juliana, e schéint Meedchen, huet och en Tour ginn. Si huet d'Krieger vum Himmelräich ofgeschnidden ... An hir Zänn huet si gesongen:
  - De Planéit wäert d'Gréisst vun de Russen wëssen!
  A fonkelt mat scharfen Zänn!
  Schéin a brennend Anna huet och eng Granat gestart. Si huet d'Krieger vum Himmelräich verspreet an huet gekrasch:
  - Fir eng nei Welt! Du bass elo mäin Idol!
  A wéi déi kaal Féiss flikkert!
  An och déi herrlech Angelina wäert eng Granat huelen a starten. A verspreet all Géigner.
  Dëst Krieger Meedchen ass ganz gesond. A just eng richteg Gëttin. Si huet sou Energie.
  An de Krieger huet gebrëllt:
  - Herrlechkeet fir d'Mammeland, an un eis!
  D'Victoria huet et geholl an huet gejaut, a schéisst:
  - Kann eist Mammeland um Héichpunkt vum Erfolleg sinn!
  An e bloe Fouss werft eng Granat. Wat flitt an zerstéiert jiddereen.
  D'Veronica schéisst och, a ganz erfollegräich ëmbréngen e Generol aus den nobele Krieger vum Himmelräich.
  An eng Granat, déi mat blotem Fouss gehäit, flitt. D'Chinesen falen.
  D'Meedchen rifft:
  - Nëmmen déi Doudeg Zweiwel un der Gréisst vu Russland!
  A weisen Pärelen Zänn!
  D'Juliana bestätegt einfach:
  Mir sinn déi stäerkst vun all! Ware gëschter, mir sinn haut!
  D'Rout-Hoer Anna füügt begeeschtert derbäi:
  - A mir wäerte muer!
  Eng Granat, déi mat blotem Fouss geworf gëtt, räissen Géigner auserneen.
  D'Angelina huet eng ganz Këscht vu Muschelen mat hire bloe Féiss lancéiert an erausginn:
  - D'Zukunft ass eis!
  D'Natasha huet déi lescht roueg Deeg benotzt fir en Doudendanz aus engem Chop ze schreiwen wat mat China gemaach gëtt. Si huet gekrabbelt, d'Maschinnegewier mat hiren bloen Zänn gehalen.
  An esou vill hunn d'Chinesen geflunn.
  Déi russesch Arméi huet Peking gestiermt.
  E Jong an e Meedchen sinn virun gaang: Oleg a Margarita.
  D'Kanner hunn d'Chinesen ausernee gelooss a si Richtung keeserleche Palais fortgeschratt. De Mao Zedong huet feierlech ugekënnegt, datt hien d'Haaptstad net géif verloossen a fir ëmmer do bleiwen.
  Den Oleg huet e Burst op d'Chinesen geschoss an huet e Granat mat sengem bloe Fouss geworf, a sech selwer gekrasch:
  - Russland wäert ni kapituléieren!
  D'Margarita huet och eng Zitroun mat hirem bloe klenge Been lancéiert a gekräizt, hir Zänn verstoppt:
  - Gewannen oder stierwen!
  An e Bataillon vu Meedercher fir an de Palais vum Mao Zedong duerchzebriechen. All d'Meedercher waren an Uniform, nëmmen Hosen waren iwwreg. An esou bal plakeg Leit kämpfen wéi Heldinnen.
  D'Victoria werft eng Granat mat hirem bloe Fouss a quietzt:
  - Leonidas, du bass de Keeser!
  D'Veronica huet och e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Glied lancéiert an huet hir Zänn geschloen:
  - Eise Kinnek a Generalsekretär ass dee coolste vun allem!
  A wéi et fonkelt wéi Pärelen! An esou e beandrockend Meedchen.
  D'Juliana kibbelt och vu Freed, a lancéiert eng Granat mat hirem bloe Fouss:
  - Ech sinn e Psychologie Gewënner!
  A si huet hir Zong gewisen.
  Zerstéiert d'Chinesen.
  Anna schéisst och, dës rout-Hoer Däiwel. An et mécht et sou gutt. Huet d'Chinesen eraus.
  A brëllt op der Spëtzt vu senge Longen:
  - Herrlechkeet a mengem hellege Land!
  An huet seng Zänn!
  D'Angelina ass och eng heroesch Fra, a si wäert eng ganz Këscht Sprengstoff lancéieren.
  An d'Chinesen sinn an all Richtungen geflunn.
  D'Meedercher ginn op d'Offensiv, zerstéieren Géigner. Erreeche konkret Erfolleg. Si fille eng formidabel Gnod, an onermiddlechen Drock, an d'Feele vu Schwächen. A bloe Broscht sinn déi bescht Garantie vun der Onkéierbarkeet an der Unsinkbarkeet.
  D'Victoria, d'Chinesen ofschneiden, chirpst:
  - Hänn vun Eech, Kapp vu Bläi!
  A werft mat blotem Fouss eng Granat. Verstreet d'Chinesen.
  Valentina brennt och.
  Zerstéiert d'Chinesen. A brécht se a Stécker.
  Ëmmer méi no beim Palais. An e bloe Fouss werft eng Granat.
  Angscht Chinesesch kapituléieren. Ausbriechen.
  Terminator Girl seet:
  - Perun sief bei eis!
  D'Juliana ass e wonnerschéint Terminator Meedchen dat sech selwer schéisst an d'Militaristen zerstéiert. Si huet d'Zänn gebastelt.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Mir sinn d'Helden vum gréisste Russland!
  D'Meedchen huet mat blotem Fouss eng Granat geworf. Verstreet de Feind.
  D'Juliana huet et geholl an erëm gesongen:
  - Léiert de Suvorov no vir ze kucken! A wann Dir opstitt, stoe bis den Doud!
  A si huet gelaacht.
  D'Feiereg Anna huet och gesonge a gebarkt:
  - Fir nei Grenzen!
  An dobäi mat engem Grinsen:
  - A mir sinn ëmmer vir!
  D'Angelina, dat heroescht Meedchen, huet och de Feind geschloen. Si huet de keeserleche roude Garde verstreet a gekrasch:
  - Fir d'Leeschtunge vun der Ära!
  An erëm fléien d'Granaten, déi mat bloe Féiss geworf ginn.
  Meedercher dréckt de Feind. Si erënneren un der heroescher Verteidegung Wladivostok, déi fir Joerhonnerte net vergiess ginn.
  Ee, wéi konnt sou eng Arméi an der realer Geschicht verléieren, an och fir d'Japaner?
  Dat ass schued.
  D'Victoria werft eng Granat mat hirem bloe Fouss a päift:
  - Fir déi russesch Grenz!
  D'Veronica huet och eppes déidleches mat hirem bloe Fouss lancéiert an verzweifelt gequetscht, hir Zänn verstoppt:
  - Fir nei Leeschtungen!
  A si huet d'Chinesen en Tour ginn.
  An hei och Yuliana, wéi si wäert huelen a schloen. An dunn huet si et mat blotem Fouss geholl an eng Granat gestart.
  An dunn huet si gesongen:
  - Mir wäerten d'feindlech Diktatur net ënnergoen!
  An huet hiert Gesiicht blo!
  Schéint ganz jonkt Meedchen mat der Figur vun engem Athlet. A ganz couragéiert.
  An d'Anna ass wéi e Knall op d'Chinesen. Hien zerstéiert se, a werft ganz deenteg eng Granat mat blotem Fouss.
  A verspreet Feinde, wéi wann d'Flaschen vum Ball geflunn sinn.
  Meedchen brëllt:
  - Schockela, et ass eis!
  Anna huet wierklech Schockela gär. An ënner dem Kinnek sinn d'Mäert mat Wueren gefëllt. Wat kann iwwer den Zar Nicholas gesot ginn? Elo gëtt den Zar-Verléierer zu engem grousse virun eisen Aen. An dofir brauch een nëmmen d'Meedercher op de Fronten ze kämpfen.
  An e puer Kannerhelden, déi d'Japaner verhënnert hunn de Mount Inimitable z'erfaassen. Wann d'Schicksal vun Wladivostok decidéiert gouf.
  Sou ass de sowjetesche Räich auserneen gefall.
  D'Angelina huet och e Faass Mord lancéiert an d'äusserlech Mauer vum keeserleche Palais mat Maschinnegewierer zesummegeklappt.
  Elo laafen d'Meedercher schonn duerch d'Zëmmeren. Dëst ass wou d'Enn vum Krich kënnt.
  D'Victoria seet begeeschtert:
  - Ech gleewen, Gléck waart op mech!
  An nees werft en mat blotem Fouss eng Granat.
  Veronica, féiert en déidleche Feier. Broderen Géigner, Tweets:
  - Ech definitiv Gléck!
  An nach eng Kéier eng Granat lancéiert mat blotem Fouss flitt.
  An da gëtt et d'Yuliana, wéi e Paar gebonnen Bommen, déi aus hire bloe Féiss geschoss goufen. An zerstéieren d'Géigner.
  Da brécht an de Laachen:
  - Ech sinn e Koméit Meedchen.
  An erëm werft hien déi brennend Zongen vum Doud eraus.
  An dann ass d'Anna, dëst Terminator-Meedchen, scho presséiert. Wéi si jiddereen geholl a geschmiert. Einfach super.
  E Krieger deen e richtegen Demiurge vu Schluecht ass.
  A rifft sech selwer:
  - Eis Crew, do ass den héchste Courage!
  An dann ass Angelina opgetaucht. Sou cool an éierlech. Hien infizéiert jidderee mat senger frantic Energie. Kapabel fir quasi all Feind ze besiegen.
  An de Krieger huet hir Pärel Zänn. A si si méi grouss wéi e Päerd. Hei ass d'Meedchen.
  D'Angelina laacht a brëllt:
  - Fir Auberginen mat schwaarze Kaviar!
  An d'Meedercher hunn op der Spëtzt vun hire Longen am Chouer gejaut:
  - Äppelbam wäerten um Mars bléien!
  An déi bluddeg Schluechte mat der chinesescher Arméi sinn weider eropgaang. Vill Stied änneren wuertwiertlech Hänn. Eng grouss Zuel vu sowjetesche Panzer koumen aus Europa, an d'Produktioun vu Gefierer ass drastesch eropgaang. An déi chinesesch infanterie gëtt duerch gepanzerten fahrzeugen zerquetscht. An hien dréckt ganz aggressiv.
  Awer et ginn ze vill Chinesen. An hir Zuelen, natierlech, sinn e kolossale Problem fir d'UdSSR Arméi. An ausserdeem sinn d'Chinesen dapere. Si attackéieren a grousse Massen. E puer, déi sech a Sprengstoff gewéckelt hunn, werfen sech ënner sowjetesch Autoen. A si stierwen mat engem Gejäiz - "Hurra!"
  Kämpf, et muss gesot ginn, gi mat ënnerschiddlechem Erfolleg. Bis elo nëmmen um sowjeteschen Territoire, ausser dem Peking Attack. Mao Zedong konnt sech awer am leschte Moment duerch den ënnerierdesche Passage flüchten. A e puer Meedchen Bataillone goufen gezwongen zréckzéien.
  Also war de Krich nach weider. An et ass ze fréi fir e Gewënnpunkt ze setzen.
  An d'Truppe vum Himmelräich sinn all Stéck a Stéck.
  Déi véier Meedercher hu sech brav gekämpft an hunn Heldentum gewisen.
  Si hunn direkt geschoss.
  Hei huet d'Natasha eng Granat mat bloe Fouss gehäit an d'Chinesen verstreet. A gekrasch:
  - Éier fir d'Helden vu Russland!
  E schéint, ganz curvy Véierel vu Meedercher. Si hunn hir BH'en ofgeholl an hir Broscht ausgesat. An d'Nippel si sou Erdbeere, appetitlech.
  Féiert eng ganz gutt geziilt Feier an Zoya. Hie mëscht d'chinesesch Kommunisten erof, a quietzt vu Freed:
  - Ech sinn de Weltmeeschter!
  A geheien och eng Granat wéi e bloe Fouss. D'Chinesen streiden a verschiddene Richtungen, wéi Wellen aus engem Meteoritfall.
  Jo, Zoya gär ëmbréngen!
  An dann ass den Augustinus a Brand. Et schéisst och ganz präzis. D'Chinesen ausrotten.
  An erëm flitt eng Granat aus hirem bloe Fouss. Breet d'Chinesen a Stécker.
  Svetlana Neel och d'Chinesen. An hie séngt:
  - Ech sinn e waarmt Meedchen! Ech wäert jidderengem an e Lach zerbriechen!
  An hir blo Zänn werfen Zerstéierung.
  Meedercher natierlech och ganz vill! Schéin, bléien, fett.
  An d'Däitschen bremsen de Virsprong. Obwuel d'Artillerie aktiv schafft. Wat super ass! Just déi meescht Aerobatik vun engem Groussmeeschter.
  D'Natasha schéisst ... An eng Zeen vu Folter blénkt virun hiren Aen.
  D'Chinesen hunn e Komsomol Meedchen gefaangen. Sträif hir plakeg. A si hunn et an e Kessel Waasser geluecht. Si hunn e Feier drënner gebrannt. Ugefaang lieweg ze kachen. D'Meedchen huet an onerhärleche Péng gejaut. Dem Mao seng Béidler loossen si aus dem Kessel sprangen.
  Dunn hunn se d'Waasser ofgekillt, an erëm hunn se et geheien an ugefaang ze erhëtzen. Also hu si d'Meedchen e puer Mol gekacht.
  Hei sinn d'Monsteren ... Dunn hunn si d'Meedchen um Rack opgehaang an si mat engem rouden Staang verbrannt. Gefoltert Schéinheeten zum Doud.
  Gutt, wéi net ze rächen.
  D'Natasha werft mat blotem Fouss eng Granat, verstreet d'Chinesen a laacht mat engem Grinsen.
  Dëst ass sou eng grouss Schéinheet.
  D'Meedchen seet:
  - Et wäert cool sinn!
  Zoya huet och en Tour ginn. D'Chinesen ëmbruecht. Si huet dem Mao seng Militanten an hir Söldner ofgeschnidden.
  Dunn huet si erëm eng Granat mam bloe Fouss geworf a gezippt:
  - Fantastesch véier an de Goalkeeper!
  Dunn ass d'Schluecht weidergaang, mat Drock a Biller.
  De Roude Augustinus huet mat blotem Fouss eng Granat gestart. D'Chinesen verspreet, vill Leit mat enger Granat getippt. An all déi Mao Kämpfer.
  Dunn huet si gebrëllt:
  - Ech sinn d'Ausféierung vum Mammeland!
  An d'Meedchen huet sech als vergewaltegt presentéiert. Wéi flott a cool! A si dréckt d'Chinese fir sech selwer. D'Meedchen ass just Superman. Déi coolst vun all a stänneg gelueden fir ze gewannen.
  Svetlana ass och e charmante Meedchen. Si huet e gutt geziilten Tour ginn, an d'Chinesen ofgemoien. An dann wéi hien eng Granat mat de bloussem Zéiwe werft. Wéi dem Mao säin Zaldot zerbriechen.
  An esou eng Blond wäert arrangéieren. All mëscht mat engem Schoss. An de Fiels kibbelt seng Zänn:
  - Et gëtt éiwegt Liicht an Sonnenopgang!
  Meedercher hei an esou engem Passage. Bemierkenswäert Krieger - Aerobatics.
  Natasha geflüstert. Hatt huet mat blotem Fouss eng Granat gehäit a gesis:
  - Ech sinn e super Meedchen!
  Och wann dëst eng onbescheiden Ausso ass, ass et deelweis richteg. Dës Krieger sinn léif.
  An och ganz schéin. Mat glänzend Aen a Pärelen Zänn.
  A si kämpfen herrlech, werfen mat bloe Féiss zerbriechend Objeten.
  Awer d'Chinesen ze besiegen ass extrem schwéier. Et ass wéi eng Mauer ze schloen.
  Zoya huet e Burst op Mao seng Truppen geholl an ofgeschoss. A si huet se ofgeschnidden, wéi wann e gigantescht Päerd en Houf gewiescht wier, d'Gras erausgeschloen.
  Dunn huet d'Meedchen e Granat mam bloe Féiss gehäit a gekuckt:
  - Ech sinn esou en Dram vu Millioune!
  A si huet hir Zong gewisen. Dëst ass e Meedchen - e richtege Terminator. Jidderee gëtt gefördert an a Stécker gerappt. An ouni Zweiwel mat héijer Geschwindegkeet ze gesinn.
  Zoya huet et geholl a gesongen:
  Den Zaldot ass ëmmer gesond
  Den Zaldot ass prett fir alles!
  Den Augustinus huet och e Granat mat blotem Fouss geworf. Si huet d'Chinesen verspreet an huet mat Aplomb erausginn:
  - A Stëbs wéi aus Teppecher, klappe mir aus dem Wee!
  Svetlana, shooting, dobäi:
  - Verännert keng Been! Eis Gesiichter blénken! Glänzend Stiwwelen!
  Warriors wéi mir am vollen Kleed gesinn. A Meedercher brauche keng Schong. Si kënne jidderengem a Stëbs oder Pudder läschen, sou eng gro Faarf.
  D'Natasha huet op d'Chinesen geschoss, huet geduecht. Tatsächlech, firwat ass et onméiglech Erfolleg ouni Bedruch? Hei huet de Stalin zum Beispill d'Muecht duerch Bedruch iwwerholl an iwwerholl. Hien huet Zinoviev a Kamenev Bierger vu Gold versprach, awer hie selwer erschoss.
  Ass et logesch dat ze maachen? Méi präzis, et ass just logesch - Dir kënnt net täuschen, Dir kënnt net liewen!
  D'Natasha huet e Granat mam bloe Fouss geworf an huet gekuert:
  - Ech sinn e grousse Stär!
  Zoya huet och gebrannt. Huet et a gekrasch:
  - An ech sinn och super!
  An eng Granat, déi mat bloussem Zéiwe gehäit gëtt, flitt. A wéi kréien d'Chinesen et. Vun de gréisste tonsils.
  An den Augustin schéisst. An et trefft wierklech gutt. A besiegt d'Chinesen, wéi mat engem Schlittenhammer Schlag.
  An de bloe Fouss werft och eng Granat ganz berühmt.
  Augustinus huet gekrasch:
  - Erwächt net berühmt wärend et roueg ass!
  An nees e gutt geziilten Tour ginn.
  D'Svetlana huet erëm geschloen. D'Chinesen ëmbruecht. A gemumpelt:
  - Ech sinn e super Meedchen!
  A fonkelt mat Aen a quitzt mat enger Stëmm!
  Jo, dat sinn esou Meedercher, datt een net mat hinnen e Fanger an de Mond leeën soll - si bäissen!
  D'Natasha, schéisst, sot:
  - Si hunn ugefaang ze schwätzen, alles iwwer Liewensdauer.
  D'Zoya, eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf, huet bäigefüügt:
  - Mir hu beschloss e bëssen ze waarden wärend mir Blutt saugen ...
  Den Augustinus huet eng Granat geheit an huet geziddert:
  - Lecker fir den Drëtten!
  D'Svetlana huet d'Geschenk vum Doud mat hiren bloen Zänn lancéiert a gejaut:
  - Oh, ech sinn cool!
  De Krich mat de Chinesen ass ganz grausam. Vill géigesäitege Verloschter an Affer.
  An e puer Jongen a Meedercher si just richteg an haart Helden.
  Den Oleg Rybachenko, deen nach ëmmer ausgesäit wéi e Jong vun ongeféier zwielef, an e Meedchen dat och am selwechte Alter wéi d'Margarita ausgesäit, lafen virun de sowjetesche Truppen.
  Si schéissen sech. Hannert de Schëlleren sinn Poschen vu Granaten.
  Den Oleg huet op d'Chinesen geschoss. Eng Rëtsch gemëscht.
  Hien huet mat bloe Fouss eng Granat gehäit a gequietscht:
  - Ech sinn en Terminator, op de Knéien.
  D'Margarita huet och eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf an bäigefüügt:
  - Feinde vu Russland wäert ech vum Gesiicht vun der Äerd ofwëschen!
  De Jong an d'Meedchen rennen all op sech selwer an zerstéieren Géigner. Si sinn glänzend an déi coolst op der Welt.
  Oleg konnt scho mat Margarita bedeitend Kapital chippen. Inklusiv verkafen Kosmetik.
  De Jong ass eigentlech ganz schlau. An hien huet schonn eng nobel Charta. Am Allgemengen huet hien net nëmmen am Alter vun zwielef opgehalen. Zesumme mat Margarita kruten si esou e Kaddo. Bleift an der éiweger Kandheet. A ginn Supermen.
  Wéinst deem huet d'Schicksal vun der Muecht a Russland geännert. Nicholas II war net erfollegräich, awer gouf en erfollegräichen Herrscher. Wat de Näid vu ville ass. An de Leonid Iljitsch Brezhnev kéint och an d'Geschicht goen, guer net als Ausféierung vun der Stagnatioun, an en Herrscher dee weist datt de Staat guer net kontrolléiert ka ginn.
  Den Oleg, den éiwege Jong, schéisst op d'Chinesen a séngt:
  - Ech fëschen dech wéi Löwenzahnen ewech! Mir sinn terminators net Jongen!
  An nees werft en mat blotem Fouss eng Granat.
  D'Margarita Neelt och a seet:
  - Mir si cool Championen! Russland ass hannert eis!
  De Jong an d'Meedchen ginn all a gi vir. Si hunn sou vill Opreegung a Feier. An d'Däitschen zerbriechen wuertwiertlech ënnert hiren Hëfte.
  Méi genee kaal, Kanner Féiss.
  Oleg schéisst an ëmbréngt de Feind mat all Kugel.
  Jo, de Jong, et schéngt, ass net sou einfach ze stoppen. Hien ass e richtegen an echte Terminator.
  D'Margarita werft nees eng Granat mam blotege Fouss a quietzt:
  - Mir geet et super! Ech ginn internationale Champion!
  A fir sech selwer ze laachen ...
  Wéi och ëmmer, China mobiliséiert ëmmer méi Millioune, an zéngdausende vun Zaldoten. An d'sowjetesch Arméi vun der UdSSR ass extrem aktiv zerstéiert Géigner.
  Mëttlerweil kämpfen d'Meedercher. Et gi méi Dammedivisiounen.
  Hei kënnt de ganze Bataillon. Barefoot Meedercher a Badekleeder. Sou e schmuele Bikini-Stil Schwammen. An plakeg, ronn Fersen vu Schéinheet blénken. Wonnerbar Krieger.
  A si schéissen och op déi Däitsch. Awer d'Krieger ginn an Hand-zu-Hand Kampf mat dem Mao seng Zaldoten. Wéi se gedrescht ginn.
  A wéi si sech mat Bajonette stiechen! Hei sinn d'Meedercher!
  Einfach super.
  D'Meedercher hunn d'Chinesen mat bloussem Been geschloen a fleeschlech grinsen. Hei sinn d'Krieger. Meedercher vun der stäerkster Ausriichtung. Dëst ass wéi se rout kommunistesch, chinesesch Zaldoten drëschen.
  A si hunn sech selwer geschloen. A si kommen ...
  Et ginn esou super-Klass Krieger. An alles barfuß a bal plakeg. A si sprange fir sech selwer. A si hunn sech mat bloen Fersen geschloen. Hei sinn d'Meedercher - all d'Meedercher.
  Victoria kämpft virun. Si gesäit nach ëmmer aus wéi e Meedchen an ass ganz schlank. Hie sprëtzt sech mat Chinesesch a séngt:
  - Gott retten de Kinnek! An all d'Schläim räissen!
  Jo, d'Meedercher hei sinn Top.
  An d'Schéinheet Veronica ass sichtbar. Och d'Blond kämpft.
  An déi herrlech Yulfi - e Meedchen dat eng Prinzessin gouf nodeems se hire Mann begruewen huet. Yulfi gesäit super aus. Si huet Männer ganz gär an ouni Viruerteeler a Kontakt mat hinnen.
  Tatsächlech verlängert Sex d'Liewen an ass ganz gutt fir Fraen. Hien rejuvenates hinnen.
  Anna kämpft och, a mat hire roude, üppige Hoer.
  An och déi herrlech Angelina - de Krieger ass just super.
  Dat ass, déi ganz kinneklech Garde. E komplette Set vu Schéinheeten. Si sinn sou schéin a sexy.
  An d'Chinesen zerbriechen. Maacht se a Pulver. D'Schanken schneiden an d'Fleesch räissen.
  An d'Chinesen flüchten vun hirem Ugrëff. Si leiden Néierlag no Néierlag.
  Nieft de sowjeteschen Truppen kämpfen och Krieger aus der DDR, oder Däitscher vun enger Klass, ganz erfollegräich.
  D'Gerda an d'Charlotte kämpfen am leschten zwee-Mann Tank a Form vun enger Pyramid.
  A si kämpfen zimlech gutt. Déi chinesesch Maschinn ass mat enger Héichdrock-Pistoul ausgestatt. Kaliber ass 105 mm, awer dat ass genuch wéinst der héijer mëndlecher vitesse vum geschoss. D'Meedercher am Tank leien. D'Maschinn ass ganz manöverbar mat engem Gasturbinmotor.
  D'Gerda huet op de chinesesche Panzer geschoss a gesongen:
  - Ech sinn esou e wilde Wollef, ech war nach ni am Ausland!
  An e laacht, klappt mat blotem Fouss op de Joystick.
  Déi rout-Hoer Charlotte ass och net mannerwäerteg.
  Och eng super Meedchen.
  Hie schéisst sech selwer an dréckt d'Joystick-Knäppercher mat den bloen Zänn.
  Wonnerbar Krieger.
  De Roude Kapp huet beim Feier beim Gerda gefrot:
  - Wat mengt Dir, wäert Chrëschtentum endlech verbuede ginn?
  De blonden Terminator sot eescht:
  - Ech mengen et wäert!
  An huet hiert Gesiicht blo!
  Warriors, am Allgemengen, si super fir ze schéissen. Hei huet d'Gerda mat den bloen Zéiwen geschloen. An huet gekrasch:
  - Mir Arier sollen net un der jiddescher Bibel gleewen, déi de Pazifismus priedegt.
  D'Charlotte war domat averstan:
  - Dat ass richteg, et huet net gepasst! Mir sinn déi bescht vun der Welt!
  De Roude Kapp huet erëm e fatale Projektil mat hiren bloen Zänn geschéckt. Accident e chinesesche Auto.
  Gerda laacht. Während der Paus huet si och en interessant Wierk geschriwwen.
  Déi kleng Gerda ass no hirem genannte Brudder Kai sichen. Awer si wousst net wou hie war. A sech net op den Norden, mä an de Süden. An dunn huet si bedauert, datt si komplett nei rout Schong undoen huet. No e puer Stonnen hunn si hir Been reiwen. Dunn huet d'Gerda hir deier Schong ausgemaach, de Wand ofgebrach an hir Schong un engem Haken hänke gelooss.
  D'Wieder war Fréijoer, waarm, Dir kënnt barfuß mat Freed spazéieren. Si ass net e ganz räicht Meedchen, an am Summer ass si dacks barfuß gelaf. True, nom Wanter sinn hir Sohle méi mëll a mëll ginn.
  Geschwënn, laanscht d'Strooss trëppelen, huet d'Meedchen ugefaang Onbequemlechkeet vu klenge Kiesel a Sand ze erliewen. A fir et méi mëll ze maachen, hunn ech op d'Gras gedréint. Do war et méi einfach. Awer no e puer Stonnen hunn d'Sohle scho gebrach.
  A virun allem wollt ech iessen. An d'Meedchen huet nëmmen e puer kleng Penny an der Täsch.
  Trotzdem huet d'Gerda sech am nächsten Duerf e Brout kaaft an et mat frëschem Waasser aus der Brunn opgeschriwwen, an ass direkt an engem Heestapel ageschlof.
  Den nächsten Dag hunn hir kraazt, blo Sohle gejot. Ech wollt iessen. D'Meedchen ass bei sech selwer gaang, fillt hire Kierper no enger cooler Nuecht erwiermt. D'Been hunn e bësse wéi.
  D'Gerda ass eng Zäit laang laanscht d'Strooss gaangen, awer hir Sohlen, déi nach keng Zäit haten ze härten, hunn erëm schmerzhaft ugefaang ze jucken, an duerno ze blénken. D'Meedchen ass op d'Gras gaangen. Mee hei ass et méi lues ze goen an och net ze agreabel fir gepunzelt Been.
  D'Meedche mat Schwieregkeeten erreecht de Baach. Ech hunn déi erofgefallene Been do erofgesat an se ofgekillt. Ech hu geduecht Schong unzedoen. Mee et ass schued esou eng Neiegkeet erof ze schéissen. Si wollt se wierklech dem Kai weisen. Seng nei Schong ze bewonneren.
  Dunn huet d'Meedchen erëm ugefaang ze Fouss. Ech war verzweifelt ze iessen.
  Iergendwéi koum d'Gerda an d'Duerf an huet méi Brout kaaft. Awer d'Kupfermënzen waren aus.
  An d'Meedchen huet geduecht. Wou Sue fir Iessen ze kréien. Si gouf ugebueden deier, marokkanesch Schong ze verkafen, awer d'Gerda huet resolut dementéiert. Si wäert an hinnen ze Kai schéngen. Bis dohin, kënnt Dir Sue maachen?
  D'Gerda am nächste Duerf huet offréiert Holz ze schneiden. Si hunn hir eng Axt ginn. D'Meedchen huet e bësse gehackt, awer si war sou erschöpft, datt si, nom Iessen, direkt ageschlof ass.
  Dunn huet d'Gerda ugebueden Gänsen ze kréien. Awer doduerch huet d'Meedchen e ganzen Dag verluer.
  Um Enn huet si decidéiert just ze bieden. Allerdéngs hunn d'Baueren direkt hir roude Schong gemierkt. Wéi, et ass kloer direkt net e Bettler Meedchen, well si sou eppes dréit.
  Um Enn huet d'Gerda decidéiert hir Schong ze verkafen. Allerdéngs huet si missen an d'Stad goen. Dem Meedchen seng Been hu sech séier gehärt, an et war bal schmerzlos laanscht de Wee ze goen.
  Okay, d'Gerda huet decidéiert datt se och ouni d'Schong fir de Kai wënschenswäert wier.
  Verkaaft un engem Händler, kritt e puer Sëlwermënzen. Ech hu mir e Leinwandbeutel kaaft a si wéi en Bettler laanscht d'Stroosse vun Europa gaang. Mir mussen e Brudder fannen. An d'Meedchen, héieren, datt am Süden si meeschtens Jongen a Sklaverei verkafen, ass do gerannt.
  Richteg, d'Meedchen war schlecht orientéiert an ass laang an Däitschland wandert. Bis den Hierscht kënnt. Okay, dem Meedchen seng blo Féiss waren gehärt, wéi d'Houwen vun engem Päerd, allerdéngs hunn d'Jackelen gejot. Mee all Dag ass et ëmmer méi kal ginn.
  An dobausse schlofen ass onwuel. Nuets huet souguer dem Gerda säi Kleed gefruer a si huet et mat Schwieregkeeten ofgerappt. Muss eppes maachen. Et huet schonn ugefaangen ze schneien. An engem liichte Kleed freet d'Meedchen op de Knach, an hir blo gehärte Been briechen d'Äiskrust.
  D'Gerda, fir net ze schlofen an eng schéin Nuecht net erwächen, am Süde vun Däitschland blouf fir de Wanter an engem Haus fir d'Fauscht ze déngen. Dofir huet si misse schaffen, d'Haus botzen, d'Kéi mëllen a villes méi. Awer d'Meedche gouf gefiddert an en zerräissene Mantel an Holzschong ginn.
  Wéi d'Fréijoer koum an de Schnéi huet ugefaang ze schmëlzen. D'Meedchen huet mat Freed déi haart Aarbechtsblocken ofgeheien an ass erëm südlech gaangen. Si krut näischt bezuelt, an d'Gerda huet missen Almosen iessen. Zousätzlech huet d'Meedchen nach ëmmer gutt gesongen. Hirem Kleed war komplett zerstéiert, an hir blo Féiss waren geil a mat enger Krust bedeckt. D'Meedchen ass endlech op de Balkan komm. Passéiert Ungarn, a koum an d'Tierkei.
  Beggar zamorashka ass op Istanbul geplënnert. Si huet sech virun den Tierken an de Bëscher verstoppt, a sech virun de Chrëschten verstoppt.
  Wéi och ëmmer, schonn um Wee an d'Haaptstad selwer gouf dat blondt Meedchen gefaangen. A well si no de Normen vun de Muslimen scho bestuet ka ginn, gouf d'Gerda gewäsch, verkleed an als Jongfra op Auktioun verkaaft. E Meedchen mat schéine wäiss, gekrauselt Hoer ass e wäertvolle Wueren. Si ass bei den eelere Emir gaangen. An et muss geschéien, datt dësen Emir, just nom Kaf, sou schwéier krank ginn ass, datt hien seng Bestietnes Pflicht net erfëllen konnt.
  D'Meedchen huet an engem Harem gelieft. Zefriddestellend, wéi an engem gëllene Käfeg, awer langweileg. Wourecht geléiert tierkesch an arabesch.
  Entdeckt Islam. Déi nei Relioun war am Ganzen einfach, bal verständlech. Et ass net kloer ob si no hirem Doud en Harem vu Männer kritt? A wäert hatt et gär hunn?
  D'Meedchen gouf lues a lues e Meedchen, a fantastesch schéin, an den Emir ass no enger laanger Krankheet gestuerwen.
  An elo gëtt d'Gerda erëm ze verkafen. Si streiden plakeg virun honnerte vu lustful Männer a verkafen se dem Sultan säin Harem.
  D'Gerda kritt do lues a lues Afloss, a gëtt d'Fra vum Sultan. Awer d'Osmanescht Räich ass schonn am Réckgang. E Krich brécht mat Russland aus, deen d'Kontroll vun der Tierkei vun der Krim an dem Schwaarze Mier bedroht.
  An déi däitsch gekämpft gutt, mä déi russesch zaldote waren net méi schlëmm. A schéin Meedercher gekämpft ganz gutt, der UdSSR verdeedegen.
  D'Natasha huet an den Himmel geschoss. Si huet e chinesesche onbemannt, radiokontrolléierten Apparat "Rama" -8 erofgeschoss. An si sot:
  - D'Leit wäerte glécklech sinn.
  D'Zoya huet mat bloe Fouss eng Granat op de chinesesche Attentatfliger geheit, dee wéi eng fleeschesch Piranha erausgeflunn ass a gezippt huet:
  - Gléck fir ëmmer!
  Och den Augustinus huet e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Fouss lancéiert an huet gehäit:
  - D'sowjetesch Regierung ...
  D'Svetlana huet och e flamenden Objet gehäit, e Krieger vun der Mao Arméi geklappt a gekrasch:
  - D'Kraaft ass super!
  Mee d'Chinesen sinn fortgaang... An d'Meedercher hu sech e bësse berouegt.
  D'Natasha huet mat engem traurege Laachen bemierkt:
  - Muer, den 22. Mäerz 1979. Genau ee Joer ass zënter dem Ufank vum Krich vergaang!
  Zoya huet begeeschtert bemierkt:
  - Mir si sécherlech iwwer d'Jore méi staark ginn, awer mir sinn guer net al ginn!
  De roude Hoer Augustinus huet gelaacht, an huet déi lästeg Méck mat de bloussem Fanger zerquetscht:
  - Natierlech net! Gitt net al! Ech sinn nach ëmmer sou waarm wéi jee!
  D'Svetlana huet gelaacht a bemierkt:
  - E Krich am Allgemengen verjéngert Meedercher. Leadere kommen a ginn, awer Meedercher bleiwen jonk!
  D'Natasha huet mat engem breede Laachen geäntwert:
  - Mir sinn verjüngt - russesch Gëtter!
  D'Zoya ass domat averstanen:
  - Jo, eis Gëtter, Slavic Gëtter!
  De brennege Augustinus huet gesongen:
  - Mir liewen op eisem Papp sengem Land! Dem Lada seng Kanner si wonnerbar Kanner! A Joer op engem geflügelte Päerd, Russland a wäitem Joerdausend!
  Svetlana huet gelaacht an geäntwert:
  - Vum Himmel schléit d'Klack - de Reen dréint sech duerch! Ech lafen op meng Kandheet - de Summerreen folgt mech!
  An d'Natasha huet mat Begeeschterung opgeholl:
  - Géi mir no!
  An d'Krieger hunn hir blo, gemeiselte Féiss geklappt. Si si wierklech kapabel fir sou Wonner. Net eng eenzeg Säit gouf a mengem Liewen ëmgedréit.
  Hei ass eng ganz Generatioun vu Krieger opgewuess. Et ass scho méiglech an de Reie vun der Rouder Arméi ze kämpfen, déi, déi nom Ufank vum Krich gebuer goufen.
  Hei, zum Beispill, Andreika. Barefoot Jong a Shorts. Dräizéng Joer am Ganzen, mä wéi kämpft hien? Jo, op eng Manéier en ongléckleche Jong, deen d'Welt e ganzt Joer net kennt.
  D'Natasha huet dem Andreika gewénkt. Si huet dem Pionéier seng blond Hoer gesträift. Kuckt wéi gebrannt hien ass, wéi Schockela. D'Meedchen huet dem Jong Séissegkeeten ginn. Hien huet däischter gemëscht:
  - Séiss ass schlecht ...
  Awer hien huet d'Iessen souwisou giess. Jo, Aart vun engem Jong. D'Natasha huet hir Hand geholl an erausgehäit. Si huet dem Pionéier säi verstäerkten, staubege Fouss gekickt. Als Äntwert huet hien ugefaang dem Natashka seng blo Sole ze tickelen. Et ass schéin vun den Hänn vun engem schéine Jong beréiert ze ginn.
  Natasha bemierkt:
  - Dir wuessen Andrey! Wann Dir nach e puer Joer wunnt, wäert ech Iech léieren.
  De Jong war iwwerrascht
  -Waat?
  Natasha huet gelaacht.
  - Wéi Léift ze maachen!
  Den Andrey huet veruechtend geschnappt:
  - Ech hunn et scho gesinn!
  D'Natasha huet de Kapp gerëselt.
  - Wat Dir gesitt war Déiereparung. An ech wäert Iech schéin a ganz agreabel léieren!
  Meedercher verléift wëssen wierklech vill. Si sinn exzellent Kämpfer, a China, fir all seng kolossal Zuelen, huet schonn dräimol esou en aggressiven Ugrëff bedauert.
  D'Natasha schéisst op dem Mao seng Truppen, a werft eng Granat mat hirem bloen, gemeisselte Fouss a seet:
  - Fir d'Gréisst vum kommunistesche Land!
  Dunn huet si hir Zänn.
  D'Meedercher kämpfen hei, traditionell bal plakeg. Nëmmen a roude, enk Hosen gekleet, kämpfen se an infizéieren de Rescht vun de Kämpfer mat engem Wahnsinn.
  A si schéissen. A si schéissen ganz gutt. Wéi Scharfschützen a Krieger vum héchste Raumniveau.
  Zoya schéisst och. Hie mëscht d'Chinesen erof a kierzt:
  - Oh, meng Mammeland a grouss Famill!
  An hie werft mat blotem Fouss eng Granat. Eng wonnerbar Meedchen am Allgemengen.
  An hir Hoer ass d'Faarf vum Blatgold.
  Zoya gouf eng Kéier vun de Chinesen gefoltert. Als éischt hunn si mech an eng Hütt geholl an hunn mech op meng Shorts ofgeschnidden. Si hunn ugefaang ze fillen, klammen mat hiren Hänn op sensibel Plazen. Dunn hunn se mech mat Gummistécker geschloen. Si hunn mech op der Këscht geschloen, an op de Säiten an op den Oberschenkel. Als nächst war déi erniddregendst - vergewaltegt mat engem Gummi-Truncheon. Awer d'Gefill ass sou akut. Zur selwechter Zäit, zesumme mam Péng, huet Zoya en Orgasmus erlieft a fäerdeg. Dem Mao seng Zaldoten hunn gelaacht.
  Duerno hunn se déi handgeschriwwe Schéinheet mat engem Club erëm vergewaltegt, an dunn hunn se selwer un hir geschafft ... Fënnefanzwanzeg jonk, hongereg Zaldoten sinn iwwer d'Meedchen geklommen. Loosst net méi eng Jongfra, awer nach ëmmer e Mann. Dëst ass souwuel Freed a Péng. Esou intensiv Sensatiounen. Virun allem wann am fënnefte Punkt vergewaltegt.
  Awer op d'mannst goufen se net geschloe ginn. Et kann gesi ginn datt d'Truppe vun der Rouder Arméi vu China et gär hunn op verschiddene Punkten. Si hunn hir net opgehang. Bis d'Zoe schlussendlech fortgelaf ass. Virdru gouf si iwwregens an d'Keelt kaalfouss a bal plakeg erausgedriwwen. Awer zu dësem Moment huet d'Zoya et scho fäerdeg bruecht un d'Keelt gewinnt ze ginn. A si ass an just hir Hosen fortgelaf. An datt si e Krieger vun der héchster rout Aerobatics ass.
  De Krich mat China ass hefteg a barmhäerzeg, verschwënnt net fir ee Moment.
  Aurora kämpft och heroesch. Hien mowt d'Chinesen erof a séngt:
  - Mammeland, Partei, Komsomol! Et gëtt eng staark Néierlag fir de Mao Zedong.
  An och wéi hien mat blotem Fouss eng Granat werft.
  Alles iwwer d'Meedercher ass cool a frech.
  An och d'Svetlana wäert huelen an dreschen. A méien d'Chinesen erof. A mat bloen Zänn wäert hien eng Granat planzen.
  A gläichzäiteg brëllen:
  - Fir d'Ursaach vum Kampf vum Kommunismus!
  D'Natasha schéisst och, klappt d'Chinesen eraus a hist:
  - Am Numm vum Vaterland, dem Hellegen!
  An eng Granat, déi mat bloen Zéiwe geworf gëtt, verstreet d'Chinesen. An d'Meedercher ginn ëmmer méi lëschteg a sangen alles fir sech mat wilde Freed.
  Zoya schéisst och mat der Genauegkeet vum Robin Hood. Féiert e Feier fir sech a séngt:
  - Ech Léift Russland! Mächteg Land! Firwat gouf den Hitler net zerstéiert? Ech verstinn net!
  An och hien, mat den bloen Zänn, wäert et huelen an eng Granat geheien. An de chinesesche Schiff.
  D'Aurora huet dem Mao seng Krieger gefuckt. Si huet eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gehäit a gekrasch:
  - Awer Pasaran! Scharfe Schlag!
  A Svetlana wäert den Tour ginn. Wéi d'Chinesen ze schëdden. Wéi se all ze drenken a quitzen:
  - Éier dem Allmächtege Rod!
  An hie wäert och mat blotem Fouss eng Granat geheien.
  An d'Natasha wäert och en Tour ginn. D'Chinesen ofschneiden. An hie werft mat blotem Fouss eng Granat a quitscht:
  - Jo, Äre Numm sief helleg!
  An erëm grinsen. Glänzend Pärel Zänn.
  An dann erënnert d'Zoya. Sparklingly wäert de Chinese Cover. An hie wäert quitzen, mat engem bloe Fouss eng Granat geheien:
  - Warrior, bréngt den Doud fir jiddereen!
  An nach eng Kéier, hie gëtt mat engem fatale Burst geplatzt!
  An hei ass d'Aurora wéi e Lupanet. An ëmbréngen. A mat bloen Zänn wäert hien e Kaddo vum Doud schécken.
  Dann tippt er:
  - Herrlechkeet un déi valant russesch Zaldoten! Schëllermeeschteren!
  An d'Svetlana trefft och d'Chinesen. Wéi hien se mëscht, wéi eng Sichel, a spréngt:
  Ech sinn e Krieger deen net vergiess gëtt ...
  An erëm mat engem blot Fouss, wéi wann hien op d'Feinde vu Russland lafen. A wéi eng Granat loosse se fléien.
  D'Meedchen, natierlech, erënnert vill. Zum Beispill, wéi zréck an der véierzeg-éischt Joer, de Fritz zwee barfous Meedercher gezwongen e Lach an der Keelt ze graven. An d'Meedercher sinn nach net esou gehärt. An natierlech sinn hir Been fir d'éischt rout ginn, an duerno blo vun der Keelt. An et deet wéi.
  An d'Monster-Faschisten, fir ze waarm ze ginn, hunn ugefaang mat Veräiner op den Fersen ze schloen. D'Meedercher hunn d'Bewosstsinn verluer. Duerno hunn si nach e puer Dëppen Äiswaasser op si gegoss. Bal midd.
  Glécklecherweis goufen déi onglécklech Meedercher vun engem Healer opgeholl. Si koumen eraus. An och d'Glieder hunn net missen amputéiert ginn. D'Meedercher sinn opgewuess a goufen Partisanen. Si hunn sech op d'Nazien rächen.
  De Pionéierjong Alexander Grigorievich war manner glécklech. Seng Nazien, gefaangen, verkleeden. An op engem Rack an der Keelt hänkt. An déi kaal Féiss vum Pionéier goufen an e Block gepresst, an e Steen, deen e Centner weegt, huet sech gesat. De Jong huet sech an der Keelt gestreckt. A seng Faschisten hunn hien och erwiermt, eng Fackel an e versteifte Kierper bruecht. Dëst sinn d'Monsteren vun den Nazien.
  De Jong hänkt fir dräi Deeg an dräi Nuechten, an op de véierten Dag, net konnt d'Folter ze droen, ass hien gestuerwen.
  D'Eruewerer hu sech grausam beholl ...
  Komsomol Member Sveta war och verkleed. Dir servéiert e grousse Glas Jar. Gefëllt mat Waasser a Frost ausgesat. A fir datt all d'Awunner kënne gesinn, wéi de Komsomol-Member am äisegem, mat äis bedeckten Waasser affréiert. Wat en Horror et ass.
  Sou war et am Grousse Vaterländischen Krich, hei ass eppes ähnleches, et gëtt et elo.
  Svetlana schéisst op d'Chinesen, erënnert un dee Krich, a flüstert:
  - De Faschismus wäert net passéieren! Herrlechkeet fir Russland!
  Natasha schéisst och. Hie werft ganz präzis mat blotem Fouss eng Granat a rifft:
  - Loosst eis net ënnert dem Mao Zedong leien!
  Zoya bestätegt an engem feierlechen Toun:
  - Mir wäerten ni leien!
  An mécht och Feier op.
  An e bloe Fouss werft eng Granat.
  Aurora schéisst. Mat dem Mao sengen Truppen ëmgoen a jäizen.
  - Éier fir déi russesch Gëtter!
  An nees werft en mat blotem Fouss eng Granat.
  A Svetlana schéisst ganz genee. A rifft:
  - Am Numm vum Liewen op der Äerd!
  An nees werft hien eng Granat ganz präzis mam blotege Fouss.
  An d'Chinesen lafen aus dem Damp.
  Awer ëmmer méi nei Kräfte kommen an d'Schluecht. An de Feind kënnt erëm.
  Natasha lächelt. An dunn ass si ënnergaangen. Ech erënnere mech wéi zwee Pionéier ongeféier zwielef Joer al vun de Chinese gefaange goufen. Si hunn d'Kleeder vun de Jongen ofgerappt an hir Hänn mat Drot hannendrun gebonnen an se plakeg a barfuß an d'batter Keelt gefuer. Dunn hunn si se duerch de Schnéi gefuer, an erëm an d'Hütt gefuer. Si si gefuer bis hir Eskorten zum Doud gefruer hunn. D'Pionéier waren net bequem, awer si hunn aushalen. D'Jongen sinn zimlech staark.
  Dann, gesinn datt de Frost d'Pionéier net geholl huet, hunn de Chinese Mao ugefaang d'Kanner mat Feier ze verbrennen. A si hunn dat gelongen. Wéi de Béidler e rout-waarm Eisen op dem Jong seng blo Këscht ugewannt huet, huet de Jong geruff:
  Vive Stalin!
  Duerno goufe breet Metallstreifen, rout vun der Hëtzt, op de Jong seng blo, gehärte Sole applizéiert. D'Beüüglech Fra huet mat grousser Freed de Geroch vu gebraten Fleesch duerch d'Nuestrillen inhaléiert. De Pionéier huet nach eng Kéier geruff:
  - Hieft déi roude Fändelen iwwer Peking!
  An huet seng Zong gewisen. Dunn hunn d'Chinesen de Scrotum mat rout-waarm Zang erausgezunn. De Pionéier ass u Péngschock gestuerwen.
  Jo, also hunn d'Chinesen an de besaten Territoiren eng nei Uerdnung etabléiert.
  Si hunn ruppeg a grausam gehandelt. An d'Folter war konstant.
  D'Natasha werft nach eng Kéier eng Granat mat hirem bloe Fouss. Verstreet d'Chinesesch a chirps:
  - Kann et Himmel op der Äerd ginn! Paradäis vum Kommunismus, an deem d'Land vun de Sowjets bléist!
  D'Zoya lancéiert och eng Granat mat hiren bloen Zänn a Chirps:
  - An d'Herrlechkeet wäert op d'Äerd kommen!
  Duerno gëtt d'Meedchen e ganz gutt geziilten Tour. Klappt Géigner aus. An huet nees Zänn.
  An da brennt den Augustinus. Knäppt d'Chinesen eraus a rifft:
  - Fir d'Heemecht! Fir Brezhnev!
  An erëm huet si e Granatapfel mam blotege Fouss gehäit, d'Chinesen verspreet. Staark d'Krieger geschloen.
  Loosst de Feind net erof.
  D'Svetlana werft och eng Granat mat hirem bloe Fouss. Faarwt d'Chinesen a kierzt:
  - Éier fir eis russesch Meedercher!
  A wéi d'Krieger laachen. Et sinn schliisslech sou Schéinheeten, datt se tatsächlech fir d'Konkurrenz kënnen opgestallt ginn: Madame Universum. Hir Broscht si sou voll a fest zur selwechter Zäit. Also si si gär Sex mat Männer. Et begeeschtert se wierklech.
  Nëmmen e ganz vill Feind dréckt op d'UdSSR.
  D'Meedercher goufen ofgelenkt an hunn ugefaang d'Chinesen ze zerstéieren.
  Si drëschen déi presséiert Zaldoten vum Mao. A schloe sou e frantic an infernal Attack of.
  D'Natasha huet mat gesongen, déi rosen Chinesesch ofgeschnidden;
  - Meedercher a grousser Nout! Wou bass du de Besëtzer wou!
  Jo, fir méi wéi siwwenzéng Joer gouf et kee Stalin, an et ass net besser ginn. Am Géigendeel, d'Chinesen drécken d'Rout sowjetesch Arméi.
  Zoya tweeted:
  - Kann eist Mammeland op Weltraumrouten sinn!
  A mat engem bloe Fouss wäert eng Zitroun lancéieren. Sou ass de Greyhound Meedchen.
  Augustinus huet op de Feind geschoss, gehäit;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Mir wëllen Stalin!
  An hie werft eng Granat mat blotem Fouss.
  Svetlana, schéisst, geet weider:
  - Fir datt se eis net konnten briechen, stei de Meeschter vun der Äerd op!
  An erëm flitt d'Granat, déi vum blote Fouss vum Meedchen geworf gëtt.
  D'Natasha huet e puer Zeilen ofgeschnidden an erausginn:
  - A briechen den Adolf!
  D'Zoya huet geziddert, eng Granat op d'Chinesen mat hirem bloe Fouss geworf an se auserneen räissen:
  - Maacht séier Mao!
  Augustinus, déi giel Kämpfer ofgeschnidden huet, ass eens:
  Jo Mao! Trotzdem waren et net sou vill Däitscher!
  D'Svetlana huet mat dësem averstanen:
  - Et gi bal eng Milliard Chinesen! A si sinn net sou einfach ze kill!
  D'Meedercher hunn d'Chance fir d'Chinesen ze besiegen nach net opginn. Den 30. Juni 1970 waren d'Schluechte voll amgaang. De Mao Zedong huet op d'Erschöpfung vun der UdSSR gezielt.
  A wéi ass et mat den Doudegen Chinesen? Puppelcher ginn nach Gebuert! Et wäert néideg sinn a Polygamie wäert agefouert ginn. Iwwerhaapt sinn d'Chinesen nach ëmmer Atheisten. De Konfucianismus ass méi eng Philosophie wéi eng Relioun, an de Kommunismus fördert den Atheismus.
  Zur selwechter Zäit hunn d'Zaldoten vum Mao versicht, vun hire Basen déi sowjetesch Truppen ofzeschneiden, déi keng Zäit haten iwwer d'Amur zréckzezéien. An deem wat hinnen ënner anerem souguer liicht gelongen ass.
  Awer d'Rout Arméi an d'Fräiwëlleger aus der DDR bedeelegen sech un der Konterattack. Profitéiert vun der Iwwerleeënheet an der Qualitéit an der Zuel vun de Gefierer, d'sowjetesch Truppen an hiren Alliéierten stiechen d'Chinesen.
  D'Gerda an hir Panzer-Crew stinn wéi ëmmer un der Spëtzt vun der Attack.
  Meedercher an Hosen a barfuß. Si schéissen sech a kämpfen.
  Et ginn zwee Autoe fir véier Krieger. Kompakt a ganz bequem, pyramidesch.
  D'Gerda dréckt op de Joystick a schéisst mat hiren bloen Zänn. An et trefft zimlech gutt. Tréine den Turm vun engem chinesesche Panzer of.
  Da seet hien:
  - Ech sinn en Terminator mat Schnéi-faarweg Hoer!
  An hie laacht rosen ... Zitt sech wéi eng Marionett.
  Charlotte schéisst och. Ganz passend Hits a Brëll:
  - An dat grousst Räich, hu mir gesot net duerch Drift!
  A mat blotem Fouss, wéi dréckt.
  Däitsch Meedercher wéi ëmmer uewen. Si sinn onstierwlech, ageless Hexen déi ëmmer op engem Rouleau sinn. Och am Zweete Weltkrich hu si gekämpft, an sou sinn si fir ëmmer jonk bliwwen, well Hexen. A sowjetesch Meedercher hunn och am Grousse Vaterländischen Krich gekämpft. A si goufen do berühmt, an elo kämpfen se mat China.
  Natashka schéisst, schneid an de Reihen. An hie werft eng Granat mat bloe Fouss, de Feind verstreet:
  - Alles wäert super sinn!
  Zoya gëtt och e bëssen Tour op d'Chinesen. Mowed d'Zaldoten vum Mao Zedong. A geheien Zitrounen mat bloe Féiss.
  D'Meedchen huet geruff:
  - Et ass hyper!
  Dunn huet den Augustinus et och geholl, an huet dem Mao seng Truppe geschloen. A si huet och déidlech Kraaft mat hirem bloe Fouss geworf.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  Loosst eis den Hitler zerbriechen!
  An gesot:
  - Neen, den Hitler ass schonn dout - loosst eis de Mao zerbriechen!
  Dunn huet d'Svetlana e tödleche Granat mat hiren bloen Zänn geholl a geheit. D'Meedercher hunn d'Chinesen geholl an ofgerappt, gezippt:
  - Dat ass super!
  D'Natasha huet aggressiv bemierkt:
  Mir sinn super Kämpfer!
  An erëm huet si mat blotem Fouss eng Granat gehäit. Dat ass ganz schéin.
  Zoya huet eng super Aarbecht hei. Dunn huet e bloe Fouss, e ganz schéint Meedchen, et gehäit an d'Chinesen zerbrach:
  - Mir wäerte ganz cool sinn!
  Dunn huet dat brennt Meedchen Augustinus et geholl a ganz schéin mat den bloen Zänn e Werp gemaach, d'chinesesch Zaldoten an all Richtungen verstreet:
  Mir sinn all supergirls!
  Dann ass Svetlana e ganz schéint Meedchen, an esou eng Blond, mat bloe Féiss blénkeg Granaten. An d'Meedchen huet d'Chinese geholl an ausgerullt, e ganz schéint Meedchen.
  Meedchen an Hosen. An hatt huet gekrasch:
  - Meedercher sinn anescht! A ganz rout!
  D'Meedercher sinn allgemeng ganz cool, an ëmmer barefouss.
  D'Svetlana, zum Beispill, ass am ganze Krich barfuß gelaf. An am véierzeg-éischt Joer ass si duerch de Bësch geplënnert. Et ass net déi éischte Kéier fir hatt. Si huet an enger Kanner-, Aarbechtskolonie barfuß geschafft an an engem liichte Prisongskleed bis zum Frascht. Spéider ass d'Meedchen souguer barfuß am Schnéi gelaf. Also Augustinus war an der Kolonie. Do konnten d'Meedercher bal plakeg am haarde Sibiresche Frascht schaffen.
  An et huet hinnen net Angscht gemaach. A wéi gutt ass et fir Meedercher barfouss duerch d'Schnéibunnen am Schnéi ze lafen. An datt kaal Fersen vu Frascht gebass goufen. Net esou grujeleg. Déi blo Sole si mat Mais bedeckt, an d'Meedercher goufen net verletzt, vun der Äiskrust.
  Si sinn sou ganz cool. Barefoot Meedercher sinn gelaf a mat Axen geschafft.
  D'Meedercher hunn eng ganz gutt Aarbecht gemaach.
  D'Meedercher ware ganz verréckt. Nach eng Kéier werfen se mat de bloussegen Zéiwe Granaten.
  An d'Chinesesch Horden zerbriechen. Ganz cool Krieger, muss ech soen.
  Meedercher werfen hir blot Féiss op de Feind.
  D'Natasha schéisst ganz genee op d'Chinesen.
  An huet en anere Mao Zaldot gebrach.
  D'Meedchen ass ganz schéin ... A ganz barfous a schéin Natasha, ganz aggressiv.
  Awer fir e Meedchen musst Dir Är eegen interessant schreiwen.
  Hei huet d'Natasha mat deem geschwat. Oder éischter, si huet eng Geschicht geschriwwen.
  Dat ass och interessant no den initialen Erfolleger, déi russesch Truppen vum Nicholas Räich hu sech mat der Hindenburg gekämpft. A si hunn et zerstéiert, aus deem d'Zarescht Räich Däitschland besiegt huet an et gouf keng Revolutioun.
  Hei huet den Oleg Rybachenko an d'Margaret Magnitnaya schonn op der sowjetescher Territoire mat China ugefaang ze kämpfen.
  E Jong an e Meedchen hunn d'Chinesen zerstéiert.
  Den Oleg Rybachenko huet ausgesinn wéi e Jong vun eelef oder zwielef Joer al. An huet dem Mao seng Zaldoten zerquetscht. Oder déi, déi ausgesinn wéi d'Hord vum Genghis Khan.
  De Bouf huet mat blote Fouss op d'Chinese gehäit. Zerklengert a gewonnen.
  An huet en Tour ginn.
  An d'Margarita huet dem Mao seng e bësse schréiegt Truppen ganz staark geschloen.
  An d'Chinesen zerstéiert. An d'Meedchen huet ganz schéin gekämpft.
  An hatt huet hire bloe Fouss ganz schéin geworf. A zerstéiert de Feind.
  D'Margarita huet d'Chinesen ganz gewiichteg ofgedämpft.
  Dem Mao seng Truppe si ganz aggressiv fortgeschratt.
  Margarita, ganz vill zerstéiert de Géigner.
  Déi kaal Féiss vum Meedchen hunn de Réckgrat vun de Kaiser ganz schéin gebrach.
  Meedercher sinn sou aggressiv.
  An de Batailloun follegt de Kärelen, oder éischter d'Kanner Koppel Oleg a Margarita. Meedercher an Hosen, a ganz schéin. Si attackéieren d'Chinesen, a ganz eifreg.
  Hir blo Broscht mat Rubin Nippel rësele. An d'Meedercher kämpfen mat extremem Drock. Si zerstéieren d'Chinesen. An déi kommunistesch, rout Truppe vum Mao stierwen.
  An elo fänken d'Chineesen un zréck.
  D'Veronica werft eng Granat mat den bloen Zänn. Si huet d'Zaldoten zerquetscht an huet gekrasch:
  - Léift ass Liewen!
  D'Victoria huet e gutt geziilten Tour ginn. Si huet d'Géigner ofgeschnidden. A mat blote Féiss eng Granat gehäit.
  An dunn huet si gekrasch:
  - Eist Mammeland ass verherrlecht!
  Hei ass d'Juliana e ganz schéint Meedchen, an d'Fra vum Generol, wéi se eng Granat a Knuewel hëlt a lancéiert:
  - Genius Express!
  An dann déi rout-Hoer Anna. D'Meedchen ass sou cool an aussergewéinlech. D'Chinesen zerdréckt, se ofgedämpft. An eng Granat ass mat bloussem Féiss erop geflunn. A verspreet Géigespiller.
  Dunn huet si gekrasch:
  - Hellege Russland vum Zar Nicholas II!
  An dann korrigéiert:
  - Méi genee, Zar Leonidas!
  An d'Meedchen wénkt mat hire Saphir Aen. An huet seng Zänn gedréckt.
  An dann d'Olympesch Spiller: en heroescht Meedchen lancéiert eng ganz Rëtsch Granaten mat blote Féiss.
  A verbreet an all Richtungen vum Floss Blutt mat den Truppe vum Mao.
  Ëmmerhin steet e Bataillon vu kaalbeenege Meedercher, a Shorts, un der Spëtzt vun der Attack an klappt d'Chinesen aus.
  Meedercher schéissen ganz präzis, awer si leiden net Verloschter. Wann e Meedchen plakeg ass an nëmmen Hosen huet, ass si praktesch onschëlleg. An et ass extrem schwéier ze kréien.
  Also d'Chinesen schloen keng Meedercher, weder mat enger Schuel, nach enger Kugel, nach e Fragment. Also wat? Kampf ass Kampf!
  Veronica schéisst selwer. Et schléit de Géigner, a werft eng Granat mat bloe Fouss, a chirpt:
  - Et wäert e ganz coolt Spill sinn!
  A Victoria ass e Krieger-Kommandant. Wéi si hir bloe Këscht rëselt, a mat hire Scharlachroute Nippel e Blëtzschäin ausstraalt. An da werft e blot Fouss eng Granat.
  Break de Reie vu Géigner.
  D'Meedchen jäizt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Ech sinn e Supergirl!
  An huet seng Zänn.
  An dann de Julian. Och e Meedchen vu rare Schéinheet. Wéi klappt op d'Chinesen. Méi genee, net vun de Chinesen, mä vun de Mao seng Truppen, déi iwwregens am Krich mat Russland sinn, méi genee mat der UdSSR.
  An op den Troun ass den Zar Leonid Brezhnev, wéi hie genannt gëtt, Ilyich II, dee Keeser vun der UdSSR gouf. An et ass super averstanen. An den Norde vu China, Mongolei, Nordkorea, scho russesch Alliéierten sinn och ënner Attack vum Mao Räich.
  D'Yuliana huet mat engem bloe Fouss eng Granat gehäit a gekrasch:
  - Loosst et Leonid an Russland ginn - Liicht!
  Si wénkt hir Saphir Aen.
  An dann kämpft d'Anna, dat rout-Hoer Béischt. An hien schéisst och extrem gutt.
  A verbréngt seng Zänn, seet hien:
  - Loosst et e kinneklecht Paradäis um Planéit ginn!
  An Olympias lancéiert eng Zitroun mat engem blot Fouss. Verstreet Géigner a gekrasch:
  - Éier dem Zar an dem Vaterland an der Kommunistescher Partei!
  Chinesesch Panzer an Infanterie konnten d'Béi vum Amur erfaassen, a sech no Nordwesten, weider laanscht de Floss ze bewegen. De chinesesche Fortschrëtt war relativ erfollegräich.
  Déi ganz Konfiguratioun vun der Front war an hire Gonschten an et war schwéier Verstäerkungen fir d'Rout Arméi ënner chinesesche Bommen ze transferéieren.
  Awer d'UdSSR war technologesch méi staark wéi déi onzuelbar Arméi vum Mao, déi souguer Jongen vun zwielef Joer an d'Arméi mobiliséiert hunn.
  Ausserdeem hunn d'Scheiffliger vun der däitscher Demokratescher Republik, déi komplett onschëlleg sinn, eng ganz efficace Waff erausgestallt, an hunn Chinesesch Autoen mat engem laminarem Jet gerammt.
  Et war besonnesch effektiv wéinst der enormer Geschwindegkeet vun de fléienen Telleren. Wat ka mat bal all chinesesche Fliger ophalen.
  Déi schéi Meedercher Gertrude an Eva hunn op esou enger Diskett op Chinesesch Autoen gejot.
  Besonnesch attackéiert si zwee Kämpfer kopéiert vun der sowjetescher ënner der MIG-15 Lizenz, a wuertwiertlech verflaacht.
  Dëst sinn d'Meedercher, si stinn net op der Säit.
  D'Gertrude huet de Joystick-Knäppchen mat den bloen Zänn gedréckt a gezippt:
  - Däitsch Gëtter sinn déi mächtegst vun der Welt!
  D'Eva huet och de Joystick mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn kontrolléiert an hir Zänn gebrëllt:
  Mir wäerten all d'Feinde an der Toilette drénken!
  D'Meedchen ass nach ëmmer eng Saach. Hei hunn ech zum Beispill e Pionéier geholl. Si huet dem Jong seng Kleeder ofgerappt an se mat Drot un d'Esp befestegt. Dunn huet si ugefaang de Kierper vun engem Chinese Pionnéier mat engem roude-waarm pokeren um Spill ze cauterize. Ugefaangen mam Mo, dann op d'Këscht geplënnert. Huet dem Jong seng ronn Fersen net ignoréiert.
  Wéi d'Poker ofgekillt huet, huet d'Meedchen et erëm erwiermt, an d'Gertrude huet d'Zwiebelen opgehuewen.
  Dunn hu se geännert, an de Pionéier gouf vun hirem Partner frittéiert. De blonden Terminator Gertrude huet dem Jong och d'Wangen verbrannt. Kuerz gesot, keen eenzege ganze Sträif vun der Haut gouf mam chinesesche Pionéier verlooss.
  Dunn hunn si e grousst Feier geholl an opgemaach, de Jong gepfeffert, gesalzt an ugefaang ze iessen.
  D'Fleesch ass saftbar, mager.
  D'Eva, déi de Jong verschlësselt huet, huet bemierkt:
  - Dir wäert keng extra Kalorien op esou Liewensmëttel gewannen.
  D'Gertrude huet hir Fanger leckt, averstanen:
  Jo, et ass Qualitéit Fleesch. De Jong ass dënn, wiry, schlank. Dëst ass schéin ze iessen.
  D'Meedercher hunn de chinesesche Pionéier gär giess. Zwee weider Däitscher koumen un. Huet d'Fest matgemaach. Literal Kannibalismus. A sou lecker, mat Gewierz fir e Jong aus China ze iessen.
  Eng vun den däitsche Fraen, Frida, huet bemierkt:
  - Mir hunn iergendwéi eng schwanger Fra gekacht. An dunn hunn si de Puppelchen am Bauch giess. Et ass sou lecker!
  An d'Meedercher hunn aus Laachen geplatzt. Folter a Kannibalismus ass cool!
  Si hunn einfach, ouni Viruerteeler, dem chinesesche Jong eppes ofgeschnidden, an all Stéck e klengt Stéck ofgeschnidden.
  Duerno hunn d'Krieger och Wäin gedronk - gemëscht mat Loftfaart Alkohol. Si giess saftbar Fleesch.
  Dunn hunn d'Krieger e bësse gedanzt. Duerno koumen e puer méi Schéinheeten an der selwechter Hosen. Si hunn ugefaang de Jong ze iessen. Si hunn säi klengt Häerz a verschidde Stécker geschnidden. A si hunn och giess.
  Dunn hunn si et geholl a si barfuß iwwer d'Kuel gelaf. Si sprangen, si sprangen. Dunn sinn si an den nächsten Deel gerannt. Do hunn si Männer ugegraff, mat hinnen wéi Déieren paréiert. An et war super.
  D'Weibercher si sou aggressiv.
  An elo verfollegen zwee Meedercher Chinesesch Fligeren. Si rammen den Tu-4, wouduerch d'Bommen a sengem Bauch explodéieren. A jidderee hält net op ze laachen. Wonnerbar Meedercher.
  A wéi se blo Fanger op d'Knäppercher vum Joystick drécken. Esou charmante Schéinheeten. Si hunn d'Kraaft vu Roserei an d'Flam vun der Leidenschaft. An plakeg Meedercher ginn Vertrauen an d'Victoire.
  Schlecht Meedercher schéissen wierklech Chinese Fligeren erof.
  D'Gertrude huet d'Eva mat engem Laachen gefrot:
  - Denkt Dir datt d'Bibel d'Wuert vu Gott ass?
  D'Meedchen huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Net!
  D'Gertrude huet mat offensichtlecher Iwwerraschung gefrot:
  - A firwat?
  D'Eva sot eescht:
  - Well den Himmel ass zolidd! Wéi e Spigel!
  An d'Meedercher hunn gelaacht. Et huet extrem witzeg ausgesinn. E puer méi chinesesch Fligeren erofgeschoss.
  Gertrude huet logesch bemierkt:
  Awer trotzdem gëtt et e Gott!
  Eva ass averstanen:
  - Do ass den Adolf Hitler a säi Prophéit!
  An erëm hunn d'Krieger aus laachen geplatzt. Si si sou lëschteg an guer net domm.
  A si gär ze kämpfen. Oh, a vergewaltegt och Männer. Dëst ass hire Motto ....
  D'Gertrude, schéisst e chinesesche Fliger erof, huet gequetscht:
  - Mäi Mammeland! Ech ëmbréngen jiddereen fir Iech!
  Eva mat engem Grinsen vun Zänn bestätegt:
  - Ech och!
  A fonkelne mat Saphir Aen. Dës Krieger sinn cool. An guer net domm.
  Oder vläicht schlecht ... A ganz grausam. Hei hunn si eng Fra vu ronn drësseg an hirem Jong vun ongeféier zwielef gefoltert - net emol e Pionéier.
  Si hunn déi zwee op engem Rack opgehaang. An e Feier gouf ënnert kaal Féiss gebrannt. Ausserdeem, fir datt Dir d'Hëtzt entlaascht, awer Äre Verwandten wäert op d'Feier erofgoen.
  Entweder d'Fersen vum Jong frittéieren, dann d'Meedercher.
  An d'Fra gouf souwuel geeschteg wéi kierperlech blesséiert. D'Mamm hir Broscht goufen och a Brand gestach.
  Jo, si goufen schwéier gefoltert. Meedercher Léift Feier.
  Zum Beispill, Jongen gär Folter. Och komplett onschëlleg.
  Maacht se einfach a Brand ...
  Oder an Saier getippt ... Eng aner Manéier vu Folter. Flog de Pionéier mat engem roude waarmen Drot, a schmiert et dann mat Dünger. Dëst ass souwuel schmerzhaf an humiliend.
  Pionéier goufen och mat Korbit a Kalk gesprëtzt. Ee, dës fiends-terminator Meedercher.
  D'Eva huet dräi chinesesch Autoen getraff a bemierkt:
  - Hei gefoltere mir d'Leit... An et ass cool!
  D'Gertrude huet d'Zänn verstoppt, sot:
  - Et ass besonnesch flott e Jong ze folteren!
  Eva ass averstanen:
  - Ganz flott! Awer et ass och gutt e Meedchen ze folteren!
  D'Krieger ware sou frou hei.
  D'Gertrude huet véier chinesesch Fligeren erofgefall a gequetscht:
  - An et wäert eis super sinn!
  A si huet hir Zong gewisen.
  Meedercher am Allgemengen sinn sou schéin am Erscheinungsbild a rosen dobannen. Ee vun de Folter, déi d'Schéinheet benotzt huet, war. Hei hänkt Dir zum Beispill e Pionéier un de Féiss un d'Plafong, a befestegt eng Kette un seng Hänn. An Dir kritt elektresch. De Pionéier muss et mat Hëllef vun enger Press ophiewen. Fir d'Muskelen net ze briechen.
  An da gëtt et net genuch Kraaft an erëm Beats mat Stroum.
  Meedercher och gär wann Jongen d'Rad spin. Si hunn d'Bewegung e bësse verlangsamt, sou datt se mat Stroum geschloe ginn. Ganz beandrockend.
  D'Eva huet sech selwer gefrot:
  -Gëtt den Däiwel?
  D'Gertrude huet mat engem Grinsen geäntwert:
  - Op alle Fall - den Däiwel - et sinn eis!
  A béid hu geklaut wéi se wëllen. An d'Gesiichter wäerten weisen.
  A béid hu geklaut wéi se wëllen. An d'Gesiichter wäerten weisen.
  Op fléien Telleren ginn d'Chinesen grëndlech gedrescht. Allerdéngs ass dëst nëmmen den Ufank. D'Himmelräich ass staark an et huet vill Zaldoten. A si klammen wéi Däiwel aus de Griewer.
  D'Anna klappt en anere chinesesche Auto um Himmel a wénkt an der Loft. Si soen datt Dir Krieger vum Himmelräich net e bësse schénge wäert.
  De Julian ass domat averstanen. Schneid déi vereelt Maschinn vum Staat Mao of, a grinsend, brëllt:
  - Mammeland an Arméi sinn zwee Piliere,
  Op deem de Planéit riicht ...
  Mir schützen dech mat eise Broscht,
  Är Arméi gëtt vun all de Leit gesongen!
  D'Chinesen klammen weider a klammen. Si hunn ze grouss, deemools bal eng Milliard Bevëlkerung, a kënne sowjetesch Positioune mat Läichen bombardéieren. A si wëssen net Zweifel a bedauert. An d'Zuel vun de Läichen ass hinnen egal.
  Si rullen wéi eng endlos Lawin.
  Hei ass de Maschinnegewier Natasha. Si schéissen op d'Fortschrëtter Chinesen. Si huet eng Linn mat Kugelen ofgeschnidden. Dann nach eng... D'Chinese falen. Vill vun hinnen sinn allgemeng Jongen, an ech attackéieren barefouss. Si stierwen mat Laachen op de Lippen. De Mao Zedong huet e brutale Krich entlooss. Hie wollt Ruhm a Rekorder. A Millioune vu chinesesche Zaldoten si scho gestuerwen. A klammen an Schluecht ëmmer méi Deeler.
  D'Natasha werft eng Granat mat den bloen Zänn a rifft:
  - Éier dem Land vum Kommunismus!
  Zoya, schéisst op déi giel Krieger, seet mat engem Laachen:
  - Mee China ass och e Land dat vu Kommunisten regéiert gëtt!
  D'Natasha huet geäntwert:
  - Si hunn nëmmen eng Karikatur vum Kommunismus!
  Augustinus, schéisst op déi giel Zaldoten, huet logesch bemierkt:
  - Net am Numm vum Fall, mä am Fong!
  An dat rout-Hoer Meedchen huet eng Granat mat hire bloussem Zéiwe gehäit, eng déidlech Kraaft.
  D'Svetlana huet bemierkt wéi si dem Mao seng Truppen ofgeschnidden huet:
  - Jo, d'Essenz ass heiansdo méi wichteg wéi de formellen Numm!
  An e puer Dosen Chineesen sinn gefall, vun hirem Burst ofgeschnidden.
  Natasha bestätegt duerch Schéiss op d'Chinesen:
  - Jo, dat stëmmt ... Nëmmen elo, net heiansdo, mä ëmmer!
  D'Meedercher hunn gelaacht. Si hunn d'Hord gekämpft, déi op si gedréckt huet. Wéi russesch Krieger, déi mat der onzuelbarer Arméi vum Dschingis Khan gekämpft hunn. An zwar huet Russland gewonnen.
  D'Zoya huet erëm eng Granat mat den bloen Zéiwen geheit. Si huet eng Dose chinesesch Zaldoten domat räissen a gesongen:
  An der Victoire vun den onstierwlechen Iddie vum Kommunismus,
  Mir gesinn d'Zukunft vun eisem Land ...
  Mir wäerten d'Horden vum béise Faschismus a Pudder zerbriechen,
  Besiegt d'Baachen vun der endloser Horde!
  Augustinus, schéisst op d'Chinesen, an ëmbréngt se an Dosende, a souguer Honnerte, huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Besser net grenzlos, awer eng grenzlos Horde!
  D'Zoya ass domat averstanen:
  - Jo, et ass wahrscheinlech vill besser!
  D'Meedercher hunn heroesch gekämpft, an hire Wëllen ass an der Faust.
  An déi zerstéierend Kraaft ass an bloen Zänn. An esou vill Kampf Passioun an hinnen.
  D'Elisabeth um Tank kämpft wéi e Monster.
  D'Meedchen, schéisst an dréckt hir blo Fanger op d'Knäppercher vum Joystick, seet:
  - D'Gréisst vun der UdSSR ass mat eis!
  D'Catherine, schéisst op d'Chinesen, bemierkt:
  - Mir sinn hei wéi dem Stalin seng Falken!
  D'Elena, schéisst, bemierkt:
  - De Leonid Iljitsch ass nach ëmmer net déiselwecht!
  D'Catherine huet e chinesesche Tank gebrach a gelaacht:
  - Fedot, awer net deen!
  D'Elena huet e Burst vu Maschinnegewierer ofgeschoss, d'Fortschrëtter Infanterie vum Mao Staat ofgeschnidden a gekrasch:
  - Eise Board wäert uewen sinn!
  Euphrasia korrigéiert:
  - Regel net, awer d'Schluecht!
  D'Elisabeth huet e Projektil ganz präzis geschoss an huet festgestallt:
  Mir wäerten nach gewannen!
  An d'Meedercher sangen zesummen:
  Awer et gëtt kee méi staarke russesche Geescht
  Vun de Ruine vun eis selwer wäerte mir erëmbeliewen ....
  Warrior of Light huelt d'Schwäert geschwënn
  Mir wäerten stoen a gewannen erëm!
  
  Mir hunn de Planéit fir d'Natiounen opgemaach,
  De Wee zum Weltraum, zu onbekannte Welten ...
  Heroesch Akte gi gesongen,
  Fir d'Narben vum Doud fir ëmmer ze läschen!
  D'Meedercher aus der DDR hunn och heroesch gekämpft.
  D'Gerda an d'Charlotte hunn an engem rout-waarme Tank, komplett plakeg an hire Shorts, gekämpft. Chinese Panzer Géigewier.
  D'Gerda huet op de chinesesche Auto geschoss an d'Rüstung gebrach. Si huet et geholl a gesongen:
  - Ech sinn dem Däiwel seng Duechter!
  D'Charlotte huet de Schutz vun der sowjetescher T-54 kopéiert, awer mat de Chinesen an der Crew, a bäigefüügt:
  - Ech kann alles iwwerwannen!
  Déi däitsch Héichdrockkanoun ass eng ganz efficace Waff. Et ass fäeg aus enger ganz laanger Distanz ze penetréieren, an iwwerhëlt d'Chinese 100mm op der T-54. Desweideren, russesch Autoen net déi neisten däitsch KAG-50 U an all Wénkel penetréieren. Nëmmen d'Isa vun de stäerkste Modeller kann Problemer fir de Fritz maachen. Awer d'Tatsaach vun der Matière ass, datt et ganz wéineg esou Chinesesch Iss, an der baséiert Maschinn ass T-54. An du kanns net dogéint streiden.
  D'Gerda dréckt d'Joystick Knäppercher mat hire bloe Fanger vu graziéise Been. Puncht e chinesesche Auto vun enger Distanz a quietst:
  - Ech sinn e Kinnek deen Superman!
  An de Krieger weist eng laang, rosa Zong.
  Charlotte brennt och. A ganz apt. A schéisst sech selwer, mat der Roserei vun engem grousse Panther.
  An hien dréckt och de Joystick-Knäppchen mat den bloen Zänn.
  A rifft sech selwer:
  - Ech sinn e grousse super Klass Kämpfer!
  Weider schéisst d'Gerda schonn. Kalbluddeg Blond. Och wann d'Fra selwer temperamentell ass. Zum Beispill huet si e chinesesche Komsomol Member op engem Pinien gekräizegt. Si huet selwer Neel an hir Hänn a Féiss gedréckt. Si huet hir blo Broscht gebrannt, an dunn mat rout-waarm Zänn hir Zänn gebrach.
  An elo brëllt d'Gerda:
  - Mir si wäiss Wëllef a kennen keng Barmhäerzegkeet fir jiddereen!
  An erëm schéisst d'Schéinheet ganz präzis. A schloen de Feind. Sou eng wonnerbar blondin. Geschwënn wäert si dat net maachen. Op en Neits ass de chinesesche Auto vu wäitem duerchgebrach. Kënnen schloen. An zweehonnert Millimeter Rüstung wäert hatt net stoppen.
  D'Charlotte schéisst och a quietzt:
  - Ech sinn den héije Kinnek! Ech briechen Iech all!
  A mat bloen Zänn dréckt hien op de Joystick-Knäppchen. De rouden Däiwel huet gëschter e chinesesche Pionéier gefoltert. Si huet de Bouf mat Brennnessel geschloen. Duerno hunn ech d'Bléiser mat Salz gesprëtzt. Dunn huet si de Liichter erausbruecht. Roude Flamen predatoresch hunn dem Kand seng Ferse geleckt. Hei ass e roude Kapp! Wéi Eekleges si ass. Just en hellescht Déier, dat jidderengem zerstéiert ouni Schued a Schwächt!
  D'chinesesch Truppen hu sech weider gekräizt, wéi wann e Stroum vu gewaltsam Lava aus dem Krakatoa Vulkan erausgeet.
  Natasha probéiert Memoiren ze schreiwen. An et war interessant a witzeg fir hir. De Krich ass elo a sengem zweete Joer an ass Geschicht ginn. An dëst ass sérieux.
  Mä de Grousse Vaterlandskrich war och laang a schwéier. An do sinn d'Meedercher och barfuß gelaf.
  A wéi gutt et wier wann dëse Krich net existéiert. Ma, loosst eis soen, datt den Hitler weider am Westen gekämpft huet ... A virun allem ouni vill Erfolleg. Och wann d'Eruewerung vun Afrika an Asien bis Indien ass kee Problem fir d'Däitschen. Vun den 150 Divisiounen, déi fir d'UdSSR ugegraff goufen, wier d'Halschent genuch fir all d'britesch Kolonien z'erfaassen.
  mä zwee Kanner vum Planéit Äerd no hirem.
  D'Natasha an hir Team goufen ofgelenkt vum Schreiwen vun engem anere chinesesche Infanterieattack. Dem Mao seng Truppe goufen net nëmme vun hiren eegenen gedriwwen, mä och vun Afrikaner an Araber, déi fir Suen an d'Schluecht agestallt goufen. Et gouf e brutale Iwwerfall.
  Warriors féieren selwer Feier. Si si kal-bluddeg a berechent.
  D'Natasha huet e Granat mat hiren bloen Zéiwen geheit. Söldner sinn an all Richtungen verstreet.
  D'Natasha huet gejaut:
  - All dat Onméiglecht ka bei eis richteg ginn!
  Och d'Zoya, mat den bloen Zänn, eng Zitroun eran. Si huet d'Chinesen verspreet a gekrasch:
  - Jo, meng Mammeland ass dat hellegst!
  An d'Meedchen huet geknipst.
  An dunn ass de brennege Augustinus dem Chineesen mat blotem Fouss ënnergaangen. Verstreet se a verschidde a ganz wäit Richtungen. An tippt:
  - Ech sinn d'Wëssen vum Doud!
  A Svetlana huet eng Granat mat hirem bloe Ferse geschéckt. D'Chinese fléien an all Richtungen. Si stierwen ouni Hoffnung op déi geringsten Erléisung. A wéi graziéis Meedercher sinn.
  D'Svetlana huet sech ëmgedréit a gesongen:
  - Hei ass mäin neie Kampf! Ech gi mat Iech!
  Hei klëmmt e mächtege chinesesche Tank duerch d'Ruine. An dësem Fall MAG-100. Esou e Monster ass net esou einfach duerchzebriechen. Mee russesch Meedercher si prett fir esou eng Schluecht.
  A ganz passend schloen se vun engem Bazooka. D'Chinesen haten e Faass, sou datt si et geholl hunn an et zerbriechen. Et ass allgemeng wonnerbar.
  D'Natasha huet aggressiv geruff:
  - Loosst et Himmel op der Äerd ginn!
  An erëm flitt d'Granat, déi vun hirem blotege Fouss geworf gëtt. Dësen déidleche Kaddo vun der Annihilatioun.
  An da wäert d'Zoya d'Chinesen huelen an dreschen. Wéi si se geheit an zerquetscht huet. An eng ganz kämpferesch.
  A mat bloen Zéiwen, wéi Granatapfel ze Neel. An d'Chinesen kréien et an den Hunnen.
  An den Augustinus gehummert och op dem Mao seng Truppen. An hir blo Ferse, wéi ëmmer, ass am Geschäft.
  Si huet d'Chinese wéi Kakerlaken an den Ecker verspreet. An hatt huet gekrasch:
  - Ech sinn e Roude!
  An dann och Svetlana, wéi si et hëlt, a schloe d'Truppe vum Himmelräich. Et brécht a bluddege gehackt Fleesch, a quietzt mat wilde Roserei:
  - Ech sinn e rücksichtegt Meedchen!
  D'Natasha gëtt ëm. Eng Granat, déi mat bloe Fouss gehäit, flitt. Schéisst d'Chinesen erof, a verstreet Géigner.
  Dann brült er daafend:
  - Ech sinn eng Blond, déi jidderee wäert zerstéieren!
  D'Zoya huet och op eng ganz originell Aart a Weis bemierkt, d'Chinesen erofgeschloen:
  - An Hunnegblonden si cool.
  An eng Granat flitt vun engem bloe Fouss, a zerstéiert jiddereen.
  An dann schéisst den Augustinus. A ganz korrekt. Klappt d'Chineesen erof a rifft uewen op seng Lunge:
  - Ech sinn e super Meedchen.
  An déi blo Zéiwe vun de Been werfen och ganz adequat eng Granat.
  Also lancéiert Svetlana hir Outfit. Mat dëser Linn hunn d'Chinesen zerräissen. An huet gekrasch:
  - Ech sinn de Banner vum Hellege Mammeland!
  An erëm gëtt eng Zitroun mat blotem Fouss gehäit.
  D'Meedercher kämpfen schwéier. Si kämpfen wéi richteg Helden. Si sinn voller Invincibility.
  Natashka brennt sech selwer, a fëllt d'Söldnerarméi mat Bläi. An hien huet keng Angscht virun Panzer oder Rakéiten.
  Och wann hei ballistesch Sprengkäpp fléien. Jo, sou rosen, an verzweifelt, alles kapabel!
  An eng Granat flitt vun engem bloe Fouss. A mat der Zerstéierung ass d'Zerstéierung an d'Vernichtung.
  Zoya gëtt och en Tour. Mows down the Warriors of the Mao Empire. Hien huet seng Zänn, déi d'Faarf vu Pärelen sinn, a laacht:
  - Ech hunn eng Dame déi super mécht!
  An hir Grinsen vun Zänn sinn einfach déidlech.
  An den Augustinus zerstéiert och de Feind. A mows ouni Problemer. A bloe Fanger starten eng nei Granat.
  An d'Meedchen laacht:
  - Ech iessen Iech all!
  An dann brennt Svetlana verzweifelt. An et ass extrem energesch. Mowed Géigespiller. An eng ganz gutt geziilt Granat, mat enger déidlecher Fëllung, gouf mat blotem Fouss gestart.
  Meedchen brëllt:
  - Faschistesch Chinese Draach Doud!
  An erëm e Lach. Déi véier Meedercher wäerten selbstverständlech ni opginn.
  Heiansdo geet d'Rout Arméi op d'Konteroffensiv. Couragely a fett kämpfen weiblech Krieger aus der DDR
  Besonnesch d'Gerd an d'Charlotte goufe verlooss fir de Kessel iwwer déi chinesesch Truppen zouzemaachen - nëmmen zwanzeg Kilometer.
  An d'Meedercher schéissen sech ... Si sinn erstaunlech a ganz muskulär. Hire Kierper sinn einfach héchste Gusto a Kraaft.
  Awer d'Séilen si schwaarz ... Wéi Kuel oder nach méi schlëmm.
  Hei zum Beispill huet d'Gerda eng nei Folter geholl a komm. Véier Jongen aus China goufen mat Drot un e Stolspike gebonnen a mat engem Generator verbonnen. Der méi séier d'Rad spin, der schwaacher déi aktuell Hits. A wat méi lues, wat méi staark.
  Gewaltverhalen zu Gerda. D'Jongen, déi am Schweess drénkt, lafen, drécken d'Rad.
  An déi däitsch Meedercher aus dem Kuerf werfen d'Kuelen ënnert d'Barféiss. Gewaltverhalen bei Meedercher - soen näischt. Ganz grausam och.
  D'Gerda selwer laaft awer gär op waarme Kuelen.
  Hei huet si op e chinesesche Panzer geschoss, en Tuerm erofgeschloen a gesot, fleeschlech zu Charlotte gelaacht:
  - Hei ass mäi Numm vum "Snow Queen" grouss Sissy.
  Charlotte huet gelaacht. Si huet och e chinesesche Tank geschloen a gefrot:
  - A firwat?
  De blonden Terminator huet geäntwert:
  - Si huet e Won an e Paar Schong gefrot, fir datt si erëm géing hire Brudder Kai ronderëm d'Welt sichen. Wat ass falsch mam Barefouss ze goen?
  D'Charlotte huet d'sowjetesch Panzer erëm geschloen an huet geäntwert:
  - Et ass richteg! D'Meedche war scho gewinnt barfuß an am liichten europäesche Frascht ze goen. Konnt den Iwwergank iwwerlieft hunn. Si ass barfouss am Schnéi gaang an huet ni geschnëtzt!
  D'Gerda huet gelaacht a bemierkt:
  - Jo, a si ass ganz laang barfouss gaangen, well si ëm d'Halschent vun der Welt gaangen ass. Net Schong fir e Meedchen sinn e grousse Luxus.
  An d'Blond huet gelaacht. Am Wanter hu si esou Experimenter gemaach. Si sinn barfuß a bal plakeg e Jong an e Meedchen duerch de Frascht gefuer. Éischt zéng Minutten an an e waarmt Haus. Dann zwanzeg Minutten a fënnef Rescht an der Hëtzt. An dann eng hallef Stonn, an dann eng Stonn. An esou déi ganz Nuecht.
  D'Féiss vun de Kanner si vun der Keelt geschwollen. Awer d'Jongen sinn zimlech gehärt, si hu sech nëmme bei kalem Wieder u Schong gewinnt.
  An dunn sinn d'Barfuß-Pionéier iwwer d'Kuel gefuer. Obwuel d'Fersen vun de Kanner gro ginn sinn, si se lieweg a verbrannt wéi gewinnt. Wat duerno mat de Gefaangenen geschitt ass, huet Gerda sech net erënnert. Si ass gaang fir ze kämpfen. Jiddefalls haten déi véier hir Schong zënter dem 41. Joer, wéi se ugefaang hunn an der Wüst ze kämpfen, an der Arméi vu Rommel net undoen. Dëst sinn déi coolst Meedercher.
  Hei war Natasha gezwongen ze ënnerbriechen. Si huet Problemer iwwer dem Daach.
  D'Chinesen attackéieren erëm. D'Meedercher treffen dem Mao seng Krieger mat gutt geziilten Schëss, schloen d'Géigner aus.
  A si werfen d'Granate mat bloussem Féiss.
  Allerdéngs sinn d'Krieger mat eppes anescht komm. Hei hu si zum Beispill den Stroum geholl an ugeschloss. A si hunn d'Chinesen mat elektreschen Entladungen geschloen. An d'Meedercher selwer hunn hir Fersen frittéiert.
  D'Fersen vun de Meedercher si sou ronn, rosa, ganz agreabel fir ze kucken an ze beréieren.
  Déi chinesesch an auslännesch Söldnerdivisiounen ware sou erschreckt, datt se sech zréckgezunn hunn ...
  D'Natasha huet hir Lippen leckt, bemierkt:
  - Merci Gott Svarog!
  D'Zoya ass domat averstanen:
  - Dëst ass wierklech e grousse Gott! Awer de Jesus ass och e grousse Gott! Also d'Zukunft ass eis!
  An d'Meedercher hunn sech géigesäiteg geknipst.
  Den Augustinus huet d'Zänn gebastelt a proposéiert:
  - Solle mir eppes drénken? Zum Beispill e gudde Wäin, dee mat Hef schaummt!
  Svetlana huet begeeschtert opgeholl:
  - Dat ass et! Wäin mat Gewierzer! Et verbrennt Fett sou gutt!
  Natasha huet gelaacht.
  Mir hu kee Fett! Mir sinn allgemeng Krieger mat Kierper wéi Goss Stol!
  Zoya huet geruff:
  - Da kënnt d'Victoire sécherlech bei eis!
  Augustinus ass mat dësem honnert Prozent averstanen:
  - Mir wäerten definitiv Gléck hunn! Och wann de Krich scho fir de fofzéngten Mount leeft!
  D'Natasha huet d'Aen gerullt a gekrasch:
  - Dat ass Horror!
  An d'Meedercher hunn sech synchron gekräizt.
  An dat geschitt soss anzwousch.
  D'weiblech Krieger hunn de Fortschrëtt vun de Superior Kräfte vun de Chinesen gekämpft. D'Natasha, wéi ëmmer, ass um Schneidrand.
  Hei huet d'Natasha nees missen ophalen. Si sinn erëm geklommen, wéi eng Mouk, fir d'Chinesen ze widderhuelen. D'Meedercher hunn si mat mächtege Schlag begéint.
  Mat präzisen a gutt geziilten Schëss goufen d'Chinesen ofgeschaaft, an dann och mat Schéiss mat Granaten mat bloe Féiss.
  D'Meedercher hunn hefteg gekämpft.
  Mä de Kampf war ganz schwéier. Ee vun de Pionéier hat de Kapp ofgeschloen. Awer d'Natashka huet de Jong op d'Lëpse Kuss gemaach a gekrasch:
  - Dir wäert zu Iria am Häerz vu Rod sinn!
  An nach eng Kéier, wéi hien mat blotem Fouss eng Granat werft. De chinesesche Tank geet ëm. An hir Roller dréinen erschreckt, mat engem Rattel a Metall.
  Alles geet ganz gutt.
  Meedercher, dëst sinn aussergewéinlech Athleten a Krieger. Wann se scho kämpfen, da vergläicht näischt mat hinnen.
  D'Zoya werft och eng Granat mat hirem bloe Fouss a seet:
  - Wäissrussland wäert sech net ënner de Chinesen béien!
  Den Augustinus schéisst och a seet mat rosen Roserei:
  - Ech sinn e Krieger deen ni béit! An och de verréckten Satan wäert helleg Russland net kippen!
  An déi gebierteg Zänn vum brennege Krieger blénken wéi grouss Pärelen.
  An d'Svetlana schéisst och. Et räisst d'Chinesen ewech, a bréngt seng net manner grouss an aggressiv Zänn:
  - Ech ginn dem Maoismus net ënner! Herrlechkeet fir kommunistesch Russland!
  An all véier Meedercher ruffen am Chouer:
  - Herrlechkeet un déi nei Uerdnung vun de russesche Demiurge Gëtter!
  A mat blote Féiss werfen se déidlech Uklo! An et ass super!
  August 1970 ... D'Chinese konnten endlech hir fortschrëttlech Tentakelen verbannen an déi Deeler vun der Rouder Arméi vun der UdSSR ofschneiden, déi westlech vun der Amur waren.
  Sowjetesch Truppen hunn dem Mao seng Truppe gekämpft, elo a komplette Ëmkrees. Awer si hu ganz dapper gekämpft.
  E ganze Bataillon vu Meedercher huet d'Attacke vun de Chinesen zréckgeschloen. Schéin a curvaceous Krieger hu léiwer nëmmen an Hosen ze kämpfen.
  An dëst huet hinnen fantastesch Eegeschaften a Vitalitéit ginn. A wéi eng attraktiv Krieger wa se hir blo Broscht rëselen. An d'Nippel vun der Këscht si sou scharlachrout a glänzend.
  D'Meedercher kämpfen, a widderstoen den Ugrëff vun der gieler Haut Infanterie. Et gi vill Afrikaner an der chinesescher Arméi. Geheien se ewech wéi Kanounefudder. An et gi vill Indianer.
  Obwuel Indien just keng Zäit hat fir d'Chinesen z'erreechen, awer e puer vun de Vertrieder vun dësem Vollek gi vun asiateschen Truppen fir d'Schluecht geliwwert. Fir ze verhënneren, datt se Onofhängegkeet kréien.
  An d'Chinese kommen virun. Afrikaner an Araber ginn opginn ... Kämpf kachen wéi an Ueleg ënner engem Feier vu kolossale Proportiounen.
  D'Angelica ass e brennt Meedchen, an de Kommandant vum Batailloun, werft eng Granat mat hirem bloussem Fouss a rifft:
  - Net ee Schrëtt zréck!
  Malvina, e Meedchen mat gëllenen Hoer, hëlt op:
  - Maacht Iech net zréck a gitt net op!
  An hien werft och eng Granat mat blotem Fouss.
  Da rëselt d'Meedchen hir blo Këscht.
  Gejäiz a wonnerschéin Oksana, de blonden Terminator. A werft eng Zitroun mat bloen Zänn:
  - Mir wäerten de Feind net op Stalingrad erlaben!
  Angelica, rëselt hir plakeg, seet mat voller Broscht:
  - Natierlech wäerte mir net!
  An erëm flitt eng Granat, déi vu bloen Zéiwe geworf gëtt. Wat Sträit Géigespiller.
  An dann huet Akulina aus engem Bazooka gebrannt. Och e barfuß Meedchen mat blonden Hoer.
  A mat sengem bloe Ferse schéckt hien eng Granat. Wéi d'Chinesen an all Richtungen ze verspreet.
  D'Meedchen huet gesot:
  - Loosst et Liicht an Himmel sinn!
  D'Oksana huet sech ëmgedréint an huet gesäisst, an déi giel-Haute Kämpfer ofgeschnidden:
  - Jo, Russland ass berühmt!
  An erëm huet si mat blotem Fouss eng Granat gehäit. D'Blond ass am Kapp. Si gouf eemol vun de Chinesen gefoltert. Si hunn déi blo Sohle vun de Féiss vum Meedchen mat Ueleg verschmiert. An op enger Distanz gouf e Brazier opgestallt. D'Feier huet d'Meedche bal d'Sohle beréiert, déi glänzend vun Ueleg.
  D'Oksana war ganz verletzt, awer si huet d'Zänn gebrannt an huet gedauert. D'Chinesen hunn et fir zwanzeg Minutte gebrannt. Si hunn Blasen op de Sohle hannerlooss. Eng Woch laang si si gaangen, an d'Folter ass erëm weidergaang.
  Oksana gouf all Freideg op engem Brazier frittéiert, a e Méindeg hunn si si mat Gummischlauch geschloen, a Mëttwoch hunn se en elektresche Stroum duerch hire Kierper bruecht. Si hunn mech dräimol d'Woch gefoltert. Desweideren, bal ouni Spuren op de Kierper ze verloossen.
  D'Meedchen huet esou véier Méint gedauert, awer huet de Chinesen näischt gesot. Duerno gouf si an den Doudslager geschéckt. Awer um Wee huet Oksana et fäerdeg bruecht ze flüchten.
  Natierlech ass hiren Haass fir dem Mao seng Truppe grouss. Wéi eng Folter gouf géint hatt benotzt.
  Oksana huet eng Granat mat hirem blot Fouss geheit. D'Chinesen an all Richtungen geschloen. An ech erënnere mech.
  Wann bloe Sohle vum Feier geleckt ginn, fillt et sech wéi wann Dir a kachend Waasser getippt sidd. De Schmerz ass scharf a verlängert. D'Ueleg verbrennt d'Haut net, an d'Hëtzt gëtt vu beruffleche Bügel geregelt. An et deet wéi, et deet vill wéi.
  Oksana an dësem Moment probéiert eppes abstrakt virzestellen.
  Wéi si eng Prinzessin ass. A si gouf gefaangen. A féiert zur Ausféierung. Natierlech musst Dir barfouss am Schnéi goen. An Fersen baken.
  Awer d'Prinzessin geet mam Kapp héich. Si gëtt net op a wëll net opginn. Obschonn hatt nëmmen een zerräissen Sack un den Hëfte huet. An e gutt geformte Kierper ass kaum bedeckt. An honnerte vu Männer a Jongen kucken op hir a weisen souguer hir Zong.
  Awer déi barfuß Prinzessin ass net ongenéiert. Hie geet bei sech selwer, geet houfreg mat der Broscht eraus a séngt souguer;
  Gemoolt Raum schwaarz düster Luucht,
  An et schéngt, datt d'Stären an hire Bunnen däischter sinn!
  Ech wëll Léift, als Äntwert héieren ech - nee,
  D'Häerzer vun de Liebhaber sinn a Schmieren gebrach!
  
  Ech bieden dech, mäi Prënz, komm bei mech,
  Ech hunn Ozeanen vun Tréinen an Trauer gekrasch!
  Break all d'Kette vu Viruerteeler,
  Ech wëll datt Dir de Leit d'Wourecht seet!
  
  Léift ass méi wichteg wéi Pflicht a Krounen,
  Wann et fir Iech néideg ass - ech verroden d'Vaterland!
  An ech wäert meng Léifsten op den Troun setzen,
  Schliisslech ass mäi Prënz mir méi léiwe wéi d'Liewen!
  An da klëmmt si op d'hëlze Trapen op de Stee. Nom kalen, brennende Schnéi erliewen hir bloe Féiss d'Gléck vum Touch vun der Eech.
  E risege Bügel, an engem roude Hoodie, schärft eng Axt. D'Stolblatt blénkt an der frostiger Januar Sonn. Eng Bettel, barfuß Prinzessin, kënnt lues a lues op d'Schnëtt.
  D'Beüüm kuckt op hir an d'Enttäuschung gëtt a sengen Ae gelies. Hien huet gehofft datt d'Kat de räiche Kleed a Bijoue vun der Prinzessin kritt.
  Awer all d'Kleeder, d'Schong, d'Bijouen vun der August Persoun goufen während der Razzia ofgerappt, se an engem gemeinsame Koup gesat.
  D'Prinzessin wollt dunn vergewaltegt ginn. Mä de Kinnek wollt et selwer probéieren. A maacht hatt Är Konkubin. Awer si huet den Eruewerer sou gebass, an huet sou schmerzhaft hire Knéi op d'Liewe geplënnert, datt hien d'Fäegkeet verluer huet fir e Mann fir eng laang Zäit ze sinn.
  Dofir sollt d'Prinzessin higeriicht ginn. Si war bal mam Doud komm, an der Hoffnung, Gléck an engem anere Liewen ze fannen.
  Mä et war nach fréi.
  Den Herald huet d'Uklo gelies. Hei, wat der Prinzessin net zougeschriwwen gouf. An Hexerei, an Zauberer, an d'Verféierung vun Säit Jongen, a Mord an Incitation zu Krich. Eréischt um Enn krut si e Versuch op de Kinnek presentéiert.
  An et ass kal esou hallef plakeg an der Keelt a Wand. An ech wëll datt alles geschwënn op en Enn geet.
  Allerdéngs huet si vergeblech gehofft, datt si einfach de Kapp ofgeschnidden gëtt. D'Urteel seet, datt amplaz mënschlech entkapselen, d'Prinzessin ëffentlech Folter ausgesat gëtt. A si wäerten hir gefoltert bis se ofleeft.
  Zwee Assistent-Héichleiter sprangen op d'Prinzessin. Si hunn hire Sack ofgerappt an si komplett plakeg gelooss. Duerno hunn se hir Hänn gedréint, si op de Rack gezunn. Si hunn ugefaang méi héich ze klammen, an d'bloe Féiss vun der Prinzessin goufen un de Block ageklemmt. Scharf lass goen, d'Gelenker verdreift. An dann sinn d'Peitschen aus der ganzer op de muskuläre Kierper vun der August Persoun gefall.
  D'Meedchen huet d'Zänn méi haart gekräizt.
  Jo, Oksana huet eng entwéckelt Phantasie. Dat kann si sech virstellen.
  An elo werft en mat blotem Fouss eng Granat. An hien verstreet d'Chinesen an all Richtungen, räissen hir Äerm a Been of.
  D'Meedchen huet kolossal Beschleunegung an Ëmfang.
  A schliisslech ass de Bataillon vu Meedercher mat bloe Been a bloe Broscht uewen!
  Si ginn ni op a kämpfen wéi Adler.
  August ass ënner massiver Beschoss vun der chinesescher Artillerie gaangen. Dem Mao seng Truppe hu probéiert d'sowjetesch Eenheeten ofgeschnidden iwwer den Amur ofzeschléissen. A souguer eng Offensiv op der Kamchatka Hallefinsel entwéckelen.
  D'Schluechte raschten, an d'roude Krieger hunn sech net zréckgezunn. A wann d'Chinesen fortgeschratt sinn, dann op Käschte vu kolossale Verloschter. Allerdéngs sinn d'Schluechte bis elo méi ënner dem Diktat vun de Chinesen stattfonnt. Si sinn no vir gaang, awer lues. Khabarovsk ass gefall, an d'Chinesen sinn op d'Wäit gekräizt. Si hunn och probéiert vun der Säit vun Zentralasien unzegräifen.
  D'Kämpf ware bei der Alma-Ata voll amgaang. Do huet och e Fraebataillon géint de Mao seng Krieger gekämpft.
  D'Meedercher, déi hir Muskelkierper ausgesat hunn, nëmmen Hosen droen, reflektéiert d'Superior Kräfte vum chinesesche Räich.
  D'Krieger Xenia kämpft. Bal komplett plakeg. Gesonde, kaal Knéien hunn d'Fielsen getraff. Mat blotem Fouss werft d'Meedchen eng Granat an dout d'Chinesen. Bréngt seng Zänn.
  Gëtt en Tour, mëscht dem Mao säin Zaldot a seet:
  - Ech sinn e Krieger deen iwwer Är Agressioun ass!
  Déi cool Krieger Vladlena schéisst och ganz genee.
  Schéint Meedchen, d'Chinesen ofschneiden. A verzweifelt widderstoen, huet de Krieger geholl an eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gestart.
  Si huet d'Chinesen an zerräissen Fleeschstécker gebrach.
  Dunn huet d'Meedchen geruff:
  - Ech sinn eng couragéiert Schéinheet!
  D'Xenia werft och eng Granat mat dem blotege Fouss. A kréien d'Chinesen ganz ënnert d'Oueren.
  D'Meedercher sinn allgemeng excellent Krieger. Si sinn sou hell a rosen. Hir Muskelen glänzen aus Spannungen.
  Hei ass d'Alenka e Meedchen, bal komplett plakeg. Och blo Zänn werfen e fatale, schiedlechen Element. D'Chinese ginn an all Richtungen geheit.
  D'Meedchen grinst a laacht dout, a weist hir Zong:
  - Ech sinn e Stär mam Numm Sonn!
  An d'Schéinheet winkt mat engem ganz schlau Look. Verzweiflung Schéinheet an loftiness vun geduecht an et.
  Xenia schléift och net. Geheescht eng Granat mat blotem Fouss. A wéi Fläschen, déi vun engem Vëlo erofgefall sinn, fléien déi Doudeg Chinesen an all Richtungen.
  D'Ksenia ass scho Kapitän vu Rang.
  Si erënnert sech wéi de Suvorov d'Osmanen zerquetscht huet. Net e gewéinlecht Meedchen. Jo, et war sou datt d'Iwwerhand vun der Tierkei besiegt goufen.
  Hei flitt nees eng Granat, déi mat blotem Fouss geworf gëtt. An d'Chinese stierwen erëm.
  Den Osmanesche Räich, nodeems se zéckt, huet d'Säit vum Drëtte Räich net an der realer Geschicht geholl. Gutt, vill Honnertdausende vun Tierken sinn net an dësem Krich gestuerwen. Bis elo konnten d'Chinesen nëmmen e puer Stied erfaassen an Alma-Ata ëmginn. Awer dann konnt d'Rout Arméi d'Haaptstad vu Kasachstan spären.
  A Schluechte kämpfen sowjetesch Panzer zum gréissten Deel mat briteschen an amerikanesche Panzer, déi op Kreditt a China verkaaft ginn. Gutt, och Chinesesch verouderd.
  Hei gëtt souguer de lizenzéierte T-34 fonnt.
  Hei ass d'Ksenia, déi adequat eng Granat mat hirem bloe Fouss werfen an esou en Auto ausschloen. Dunn huet si geruff:
  - Am Numm vun der sowjetescher Technologie!
  Vladlena huet och d'Tierken en Tour ginn. Si hunn e Granat mam bloe Fouss geheit an d'Chinesen ëmbruecht.
  D'Meedercher si ganz knaschteg.
  Hei brennt d'Barbara aus engem Bazooka op engem "Panther" -3 Chinesesch Lizenz. D'Meedchen ass och ganz schéin an nëmmen an Hosen.
  Ganz sexy an haart ausgesinn.
  Wéi esou eng Schéinheet dréckt, ginn d'Bierger vu Läichen op eemol erop. Hei ass d'Meedchen.
  Wierklech e terminator vun terminators.
  An dann erëm, mat bloe Fanger, wéi hien dréckt an dréckt. D'Chinesen hunn honnert Mol méi schwéier wéi virdrun. An d'Meedchen schéisst an dréit d'Chinesen weider.
  D'Chinesen decidéiert Revanche ze huelen fir all Kricher verluer mat Russland. Also gi se geschloe ginn.
  D'Meedercher verbrauchen sech a verbrennen.
  Barefoot Barbara, brécht:
  - Kann de brillante Stalin liewen.
  Obwuel am Haff vum August 1970, Stalin scho méi wéi siwwenzéng Joer gestuerwen. Jo, ouni de Leader vun der UdSSR verlount all Resistenz deelweis falsch. An d'Feier vum Krich blénkt Kapital.
  Hei ass d'Meedchen Marusya, ganz grouss a gesond, mat hell blond Hoer. Si huet et geholl a mat blotege Féiss eng ganz Rëtsch Granaten geschéckt. Si huet en amerikanesche "Paton" op Kreditt un d'Chinesen verkaaft. An huet gekrasch:
  - Jo, fir Russland vum Kommunismus!
  An hir Kleeder besteet nëmmen aus Hosen. Cool Meedchen. Sou frësch.
  An hei ass en anert Meedchen Anastasia. Et werft och eng tödlech Granat, mat engem explosive Pak geschrauft. A si kréien e staarke Schlag an d'Gesiicht vun de Chinesen.
  D'Anastasia chirpt a rëselt hir blo Broscht:
  - Ech sinn e Krieger vum Liicht!
  D'Ksenia lancéiert eng Granat mat hirem bloe Fouss. Hien schléit op d'Chinesen, a chirpt op der Spëtzt vun de Longen:
  - Mir gewannen! An ni opginn!
  D'Alenka bestätegt, huet och eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf:
  - Net! Mir wäerten ni opginn!
  A gëtt d'Schlaang fir d'Chinesen.
  Vladlena mowt dem Mao seng Krieger a seet:
  - Mir sinn op der herrlecher Strooss vu Suvorov!
  A weist seng laang Zong!
  Féiert d'Feier an Akulina. Schéin blond. Wéi hien d'Chinesen zerstéiert. Dir gefall just verléift. Hie krabbelt sech a krabbelt.
  A winks an engem Wahnsinn.
  Hei ass hire bloe Fouss erëm eng Granat ze werfen. An de Mäerder flitt iwwer d'Chinesen. Net hinnen eng Chance ginn.
  Och d'Angelica, dëse rouden Däiwel geet net zréck. An och extrem genee klappt chinesesch Zaldoten. An hire blote Fouss funktionnéiert ganz konstruktiv. A klappt Blutt wéi Stëbs aus Teppecher.
  An da kënnt grouss-Kaliber Artillerie an d'Schluecht. An dreschen op d'Chinesen.
  Awer d'Meedercher an Hosen si super.
  Nicoletta kämpft och. D'Meedchen ass bal plakeg. Barefoot a ganz schéin. Hien kämpft och hefteg. An zerstéiert d'Chinesen.
  Hei huet si de "Churchill", deen d'Chinesen op Kreditt kaaft hunn, iwwerginn. D'Meedchen laacht:
  - Ech sinn eng wonnerbar Schéinheet! Obwuel ëmmer barfouss!
  A mat sengem bloe Ferse wäert hien eng Granat werfen.
  An duerno wäert d'Meedchen erëm eng déidlech Granat werfen, wilde an diabolesch Kraaft. An et schléit ganz schwéier. An dann huet d'Meedchen eng Granat aus engem Schlaang gestart.
  Si huet de Feind ofgerappt a gekräizt:
  - Éier dem grousse Kommunismus...
  An elo lafen d'Chinesen aus dem Damp. Kann net Alma-Ata huelen, an d'Approche mat Läichen ausfëllen.
  August 1970. Hot Meedercher an domm ... d'Chinesen hunn d'Offensiv temporär suspendéiert. D'Rout Arméi ass och net gär ze kämpfen. Am zweete Joer vum Grousse Patriotesche Krich mat China, braucht Dir Pausen tëscht Feindlechkeeten fir Ären Otem opzehalen an nei Kräfte ze bauen.
  Déi ganz Zäit, och d'Chinesen mat hirer Populatioun vergläichbar an der selwechter Zäit: Afrika, Europa, an de Mëttleren Osten wäert net duergoen ze attackéieren.
  Awer d'Paus ass ganz kuerz an dem Mao seng Truppe rennen erëm no vir.
  D'Veronica werft eng Granat mat hirem bloussem Fouss. Verstreet d'Chinesen a quiet:
  - Loosst Russland virun allem sinn!
  Victoria schéisst och. Hie werft mat blotem Fouss eng Granat a quietst op der Spëtzt vun de Longen:
  - Loosst d'Zukunft Welt eis sinn!
  Weider schéisst dat scho schéint Meedchen Juliana sech ouni Zeremonie.
  An hien werft och eng Granat mat blotem Fouss. An och dem Mao seng Zaldoten ware verspreet.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Ech sinn e rabiaten Tigress!
  An dann och d'Anna, wéi schéisst. A mat blotem Fouss wäert hien eng Granat ganz schräg lancéieren, brécht wéi e Glas Mao seng Arméi Eenheeten.
  A seet:
  - D'Psychologie vun der Victoire! Demokratie vum Schicksal!
  An dann lancéiert Matryona eng ganz Këscht Sprengstoff. A wéi et Chinesesch Zaldoten wäert sprengen. An brëllen:
  - Fir Russland am Weltraum Héichten!
  Zwee méi schéin Meedercher reiden um Luna-2 Liichttank. Gutt Auto mat zwee Maschinnegewierer. D'Rüstung ass net ze déck, awer et hält Maschinnegewierer. D'Form ass streamlined. D'Meedercher Olga an Zhenya sinn dobannen, leien a schreiwe sech op Chinesesch.
  Net e schlechten Auto - eng Vitesse vu véierzeg Kilometer pro Stonn. Exzellent Permeabilitéit. An Raupen.
  Meedercher fëllen chinesesch Zaldoten mat Blei a sangen;
  Dir Papp, sidd hell fir e Mount,
  Datt Dir net d'selwecht blénkt
  Net d'selwecht, net d'selwecht
  Alles wat Dir hannert de Wolleke verstoppt
  Dir sidd mat enger menacéierter Wollek bedeckt!
  Wéi mir am Hellege Russland haten.
  Am hellege Russland, am Steen Moskau.
  De Kreml war an enger herrlecher Stad,
  An der Géigend vum Ivan, bei der Grouss,
  An der Kathedral war zu Archangelsk,
  Wéi de richtege Chouer hat:
  E jonke Archer steet op der Auer,
  Stand op der Auer, biet Gott,
  Hie rifft wéi de Floss fléisst
  Weps - Stréimunge vun Tréinen fléissen,
  Hien schléit de Berdysh mat engem Schaft,
  Berdysh mat engem Schacht um feuchte Buedem:
  "Dir sidd e Goy, Mamm Äerd ass fiicht,
  Dir verbreet Iech an all Richtungen
  Dir maacht op, Sargbrett,
  Maacht Iech ëm, Golddamask!
  Du stees op, stees op, orthodoxe Zar,
  Orthodox Zar Alexei Mikhailovich!
  Kuckt Är Famill
  Zu Hellege Russland, zu Mamm Moskau,
  Moskau-Mamm, eng Weese!"
  D'Meedercher sange fir sech selwer a kräizen d'Chinesen. Si ginn iwwer Läichen a loossen e bluddege Spur mat Raupen hannerloossen. Hei sinn d'Meedercher. Och am Tank si se bal plakeg, an der selwechter Shorts a barfuß. Awer ganz schéin Meedercher.
  Déi chinesesch Truppen hunn all wéi eng Mouk op Krämp gepärelt. A si goufe vun den dapere sowjetesche Truppen ofgeschnidden, wéi e Scythe vu Gras. An esou hunn se geschloen, wéi mat Jack Sickles.
  Hei ass de mächtegste Ilya Muromets-8 Bomber an der Welt zu där Zäit fléien fir d'Chinesen ze bombardéieren. Den éischte Fliger vun der Welt mat véierzéng Motoren. Achtzéng Maschinnegewierer an zweehonnert Tonnen Bommen. Hei ass den Auto.
  An och an der Crew vum Meedchen. A bal plakeg, an engem Badekostüm. Et ass ganz schéin a sexy.
  Warrior Crew Kommandant vum Ilya Muromets-8 Bomber, Valentina. Ganz schéin a curvy blond. Et ass néideg datt den Auto lues a lues de chinesesche Bunker mat enger präzis Bommwerfen ofdeckt.
  Dem Mao seng chinesesch Zaldoten si staark an disziplinéiert. Si schéissen op d'russesch sowjetesch Monster. Awer d'Krieger schloen als Äntwert. Achtzéng Maschinnegewierer wuertwiertlech d'chinesesch Infanterie ewech. Déi zerräissen Zaldoten vun der chinesescher Arméi falen.
  D'Feier féiert, d'Goldhoer Lada grinst carnivorously. D'Meedchen huet souguer d'BH ofgeholl fir besser ze konzentréieren. A rëselt hir blo Këscht. Just eng grouss Schéinheet. Sou vill Gnod a Präzisioun dran. D'Lada selwer ass dënn, awer sënneg, an d'Taille ass dënn, wéi e Wesp.
  D'Galina schéisst och Maschinnegewierer op d'Chinesen. Och e Meedchen, souwuel schéin a curvy. Mat blote Féiss dréckt hien op d'Ausléiser. An d'Gesiicht ass sou schéin. Net e Krieger, awer just e super Meedchen.
  D'Galina seet, grinst:
  - Zu der Herrlechkeet vum Papp vum Zar-Generalsekretär Leonid Iljitsch Brezhnev!
  Aggressiv a wonnerschéin, mat Goldblat Hoer, Lada bestätegt:
  - Mir schëdden Iech all Judas mat engem Schnëtt!
  D'Valentina dréckt hire blote Fouss op de Pedal. Eng Tonne Bomm fällt op e chinesesche Bunker. Dëst ass fatal Kraaft. "Ilya Muromets" -8, beschleunegt sou datt d'Fragmenter net selwer schueden. De Bunker explodéiert, hieft eng Dampkolonn op.
  D'Meedercher ruffen zesummen:
  - Hit! Si hunn et de Chinesen ginn!
  A spank mat Freed mat bloe Féiss. Jo, dat si Meedercher déi fäeg sinn d'Chinesen ze besiegen - och wann et eng ganz Milliard vun hinnen ass! Si kämpfen ze dreemen vun enger Welt wou d'Leit ni Leit ëmbréngen.
  Ee vun de staarke Beweegunge vum Generalsekretär Leonid ass de massive Rekrutement vu Fraen an d'Arméi. An déi russesch Fra ass dee schrecklechste Krieger op der Welt! Ass et net!?
  Hei, zum Beispill, op der Sokol Fighter, rennt de Pilot Alice. Esou e schéint Meedchen, blond mat engem Touch vu rout an den Hoer. Schlank Meedchen, bal plakeg.
  Barefoot dréckt de Pedal, a manöver. An da schéisst hie sech. Schéisst e chinesesche Auto mat engem grousse Kaliber Maschinnegewier erof. Maacht hatt verbrennt a seet:
  - Ech sinn an engem hellege Land gebuer, fir de kinneklechen Déngscht! D'Meedchen ass ganz cool, a mat bloe Blutt, Husaren!
  A beschleunegt d'Vitesse vum "Falcon". Vläicht russesch, oder éischter sowjetesch Fligeren, sinn déi bescht vun der Welt.
  A schonn un der viischter koum et méi schwéier a méi fortgeschratt Panzer, déi vum Enkel vum grousse Mendeleev erstallt gouf. Maschinn mat zwanzeg séier Feier Kanounen a sechs Maschinnegewierer. A Meedercher verwalten och esou e Koloss.
  An et kënnt e russeschen, sowjetesche Panzer, deen d'Däitschen zerstéiert. Desweideren, mat engem mächtege Diesel-Moteur, a ganz passabel an agile.
  D'Meedercher am Tank sangen;
  Eis Gott-beléifte Russland,
  Generéis räiche Look ...
  Gutt, d'Monarchen si méi schéin, méi schéin -
  Papp Zar Leonidas!
  An d'Tank Raupen zerstéieren Chinesesch Zaldoten. Wuertwiertlech Darm krabbelt scho eraus a Bluttstroum aus de Raupen fléien.
  Den Tankkommandant Tatyana Krupskaya seet:
  - Jo, mir wäerte fir Russland gewannen!
  Iwwregens, ass d'Meedchen vun engem Prënz Famill, mä si kämpft eleng an Hosen. Awer sou eng léif. Si huet grouss intern Kraaft.
  Mat blotem Fouss dréckt d'Meedchen d'Pedal a seet, huet d'Zänn a laacht.
  - Dir sidd dee gréissten Zar Leonid Iljitsch!
  An d'Krieger si sécher datt si Peking op sou engem Tank erreechen. An d'Vertraue vun all Krieger a Krieger gëtt méi staark.
  Natasha, mat Begeeschterung erfaasst, huet ugefaang ze komponéieren a sangen. De Rescht vun de Meedercher huet gejot;
  Fir helleg Russland fir eis Lot ze kämpfen,
  Mir si Meedercher mat risegen Häerzer...
  De Faschist vum sowjetesche Land wollt
  Awer mam Rod si mir ëmmer vereenegt Kämpfer!
  
  Loosst eis Russland an éiweger Herrlechkeet sinn,
  D'Horden vum Genghis Khan wäerten eis net eroberen ...
  Kampf fir d'Mammeland a fäert net,
  Mir wäerten all Infidel zerstéieren!
  
  Mir kënnen net vun de gewaltsam Chineesen an en Horn gebéit ginn,
  Gleeft mir, keen wäert Russland iwwerwannen ...
  No allem ass de Jesus den Allerhéchste Gott bei eis,
  An schwätzt kee Blödsinn mam Mao!
  
  Jidderee weess datt d'Vaterland eis gëtt,
  Fir rosen Victoiren ouni d'Däischtert ze kennen ...
  Dee schreckleche Satan huet seng Zänn opgedeckt,
  Shirt mat Blutt!
  
  Fir e Komsomol Member gëtt et kee Wuert Feigling,
  Fir Meedercher sinn Barrièren net bedeitend ...
  Wäiss Gott wäert eis Jesus hëllefen,
  Onstierflechkeet wäert déi héchst Belounung sinn!
  
  Mir hu ganz dapper bei Moskau gekämpft,
  D'Chinesen zwéngen eng onheemlech Staang ...
  Gekämpft hallef plakeg barfuß
  An ech gleewen datt d'Victoire sécher wäert waarden!
  
  D'Gréisst vun de russesche Krieger lieft,
  An hien wäert de Chinesen ni opginn ...
  Mir schécken d'Arméi rosen op Käschten,
  Wat ass net ganz dreckeg Dreck eropgaang!
  
  Jo Mao, Dir sidd lëschteg a lëschteg,
  Kapabel souguer d'Halschent vun der Welt iwwerhuelen ...
  Awer de Brezhnev ass och en dapere Adler,
  Maacht Iech net zu engem Idol!
  Keng Komsomol Memberen, wëssen net zréckzezéien,
  Si hunn net emol Angscht virum Frost ...
  An d'Arméi wäert séier an d'Spill ginn,
  Schliisslech konnten d'Russen ëmmer kämpfen!
  
  Russland ass d'Mutterland vun der Léift,
  A wäert e Kaddo vum Kommunismus maachen ...
  Net néideg eng Bewäertung op Blutt ze bauen
  Mat engem Grinsen vun schuedlosen Revanchismus!
  
  Jo, Mao wëll eis an den Hals huelen,
  A kippt Russland iwwer d'Géigend ...
  Mee mir kämpfen rosen fir fënnef
  Ëmmerhin ass de Brezhnev mat engem Mantel an engem Hutt bei eis!
  
  Hien ass e grousse Krieger, jiddereen weess
  A Komsomol Memberen wäerten ëmmer barfuß sinn ...
  A loosse mer de Steermann laanscht de Baart réckelen,
  Eis Braids brennen mat hellem Hëtzt!
  
  Krieger sinn eis Schicksal,
  Mir wäerten de grousse Panther zerbriechen ...
  Och wann dëse Mao eng béis Gesetzlosegkeet erstallt huet,
  Mir wäerten him d'Norm an d'Mooss uginn!
  
  Et gëtt kee Brezhnev méi schlau a méi staark,
  Hien ass de Leader vum Land vum grousse Ris ...
  A Mao Dir sidd méi staark wéi d'Meedchen getraff,
  Iwwerhaapt si mir ëmmer a Schluechte vereenegt!
  
  Fir Leeschtunge bauen mir eng ganz Serie,
  Ziel op d'Stären als séier geflügelte Vugel ...
  An et wäert e haart Resultat ginn,
  Esou Meedercher, houfreg Adler!
  D'Chinesen hunn schwéier Verloschter gelidden an hunn sech zréckgezunn. Dem Mao seng Truppen hunn elo ganz Regimenter a souguer Divisiounen ofginn. A mat de Fändelen ënnert den Orchesteren. De Krich ass weidergaangen, wéi an engem Mäerchen - agreabel mat wéineg Blutt an auslännesch Territoiren.
  Obwuel normalerweis Russland war selten sou glécklech während der Eruewerungen. A bal all Kricher a Victoiren goufen d'Russen mat groussem Bluttvergießen.
  Vläicht gouf den Oleg prophetesch genannt, well hie konnt de Byzantium zwéngen ouni Blutt z'erginn?!
  Op alle Fall, Leonid Brezhnev, oder Iljitsch II, behaapt d'Roll vun der Gréisst.
  D'Meedercher sinn op de Khotan River gaangen. Den Hierscht ass schonn ukomm. Golden Teppecher vu Blieder.
  Warriors stomped op den Teppecher. An an d'Waasser gefall.
  D'Veronica, déi am Floss spritzt, huet d'Victoria gefrot:
  - Wat mengt Dir, den Zar-Generalsekretär Leonid wäert nom Krich d'Kollektivbaueren opléisen an de Baueren Terrain ginn?
  Dat Kommandant Meedchen huet de Kapp gerëselt.
  Firwat brauche Baueren Terrain?
  D'Veronica huet gelaacht a bemierkt:
  Jo, si kënnen et net eleng handhaben. Awer et gi staark Geschäftsleit déi zéien kënnen.
  Victoria huet haart geäntwert:
  - Hei wäerten se d'Land op Kreditt verkafen. Vläicht gëtt et besser esou.
  D'Juliana huet sech am Waasser ëmgedréit a bemierkt:
  - Wahrscheinlech ass et besser datt d'Beamte vum Bauerenhaff d'Land hunn. Si kënne grouss Bauerenhaff lafen an Traktoren benotzen. Sozialistesch grouss Produktioun ass déi efficacest!
  D'Veronica huet sech onwuel ausgemaach:
  - Vläicht. Mee dat schaaft Méiwäert!
  D'Juliana huet gelaacht a bemierkt:
  - Awer d'Effizienz ass super!
  D'Victoria, déi de Rang vum Colonel hat, huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Et stimuléiert d'Entwécklung. A wat ass de Sënn fir engem Bauer Land ze ginn, a souguer engem Drénken. Et ass de Grondbesëtzer deen d'Halschent vun der Welt mat russeschem Brout ernährt! Eist Land ass ganz räich!
  D'Veronica ass domat averstanen:
  - Jo, Russland ass räich an d'Liewen gëtt besser! Zum Beispill, schafft mäi Brudder op der Putilov Fabréck als Viraarbechter. An hien huet eng Pai vun dräi honnert a fofzeg Rubelen, Bonus net zielen.
  D'Victoria huet sech gerullt an huet, a Bewonnerung, hire bloe Fouss op d'Waasser geschloen an huet e Biss:
  - Dat ass wat et seet! Russland geet erop! A geschwënn gëtt et nach méi staark!
  D'Meedercher schwammen op Khotan, an haten e geleeëntleche Gespréich. D'Anna huet d'Meedercher gefrot:
  Wat mengt Dir waart op eis nom Doud?
  D'Juliana huet gelaacht an geäntwert:
  - Atheisten soen - Net-Existenz. An d'Relioun léiert - d'Séil wäert zu Gott goen, an hien wäert entscheeden wou an den Himmel oder d'Häll goen.
  D'Veronica huet d'Juliana gefrot:
  - Denkt Dir datt et e Gott gëtt?
  D'Meedchen huet mam bloe Fouss d'Waasser geschloen, eng Welle opgehuewen an geäntwert:
  - Éierlech gesot, ech weess et net. Et ginn Argumenter souwuel fir a géint Gott. - D'Meedchen huet erëm gesprëtzt a gemierkt. - Natierlech gëtt et keng Äntwert op dës Fro, awer Dir kënnt eng Vielfalt vun Argumenter bréngen.
  D'Victoria ass mat dësem averstanen:
  - Bestëmmt ganz anescht. A wat ass do ze schwätzen. Ech perséinlech mengen, datt zënter mir gewannen, Gott, natierlech, existéiert! Awer et waren Zäiten wou mir eis ënnert de Mongol-Tataren fonnt hunn. An dann ass d'Fro - wou war den Allerhéichste Gott?
  D'Juliana huet mat engem onschëllegen Laachen bemierkt:
  - Mee et gëtt eppes vill méi schlëmm wéi de Mongol-Tatar Joch!
  Victoria war iwwerrascht
  - Wat ass méi schlëmm wéi de Mongol-Tatar Joch?
  D'Juliana huet tatsächlech gesot:
  - Alter! Wat kéint méi schlëmm sinn wéi den Alter!?
  Victoria huet d'accord:
  - Jo, et wäert wierklech schlecht sinn!
  D'Meedercher ware roueg. Et war iergendwéi peinlech fir si doriwwer ze schwätzen. D'Meedercher hunn et geholl an aus dem kale Waasser sprangen. Si sinn zu sech gerannt, blénkeg ronn, blo Fersen.
  D'Marusya ass mat hinnen gelaf an huet mat engem Grinsen gefrot:
  - Mee ech froe mech, firwat brauche mir Alter? Et muss onmënschlech gesot ginn!
  D'Victoria ass liicht domat averstanen:
  - Wierklech onmënschlech! Et ass am beschten fir ëmmer jonk a gesond ze sinn!
  D'Meedercher waren groovy a witzeg, spannen an Somersaults.
  D'Veronica mat engem Laachen an, grinsend, proposéiert:
  - Jo, eis Arméi ass staark Meedercher! A mir wäerten a super Form sinn!
  An d'Meedche wénkt op hir Frënn. Si briechen all mat Laachen, Harpien.
  Juliana proposéiert:
  - Loosst eis lieweg Waasser fannen a wierklech onstierwlech ginn! Et wäert ganz cool sinn!
  D'Meedercher hunn gelaacht a geknipst.
  D'Victoria huet dunn virgeschloen, hir Zänn ze verstoppen, bemierkt:
  - Jo, et wier flott e Wee ze fannen fir net al ze ginn. Wéi gutt a schéin wier et!
  D'Meedchen huet sech eng Welt mat e puer Schéinheeten a jonke Männer virgestallt. Vläicht souguer besser ouni Baart, sou datt d'Gesiichter méi schéin a léif sinn.
  D'Veronica huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Jo, dat ass dat wonnerbarst wat op der Welt ka sinn! Mir wëllen éiweg Jugend a Liicht.
  An d'Meedchen huet gelaacht, hir Pärel Zänn.
  Victoria sprang op a proposéiert:
  Loosst eis wierklech den Alter ophalen! Dëst ass allgemeng inakzeptabel! Mënschleche Kierper sollen net alen!
  D'Veronica, grinstend a sprangen, huet gesongen:
  - Här Colonel, wéi al ze ginn! Et ass net besser fir Russland ze stierwen! Fir d'Wuel vun Valor an Éier - Ech maachen de Geck! Hien huet geäntwert - datt ech rout sinn? Wëll net!
  D'Meedercher hunn nach méi haart gelaacht. Et ass ganz ganz schéin.
  D'Juliana huet mat engem laache proposéiert:
  - A loosst eis all déi al Fraen verjüngeren! Sou datt alles fonkelt wéi d'Sonn!
  D'Victoria ass averstanen, sprang méi héich:
  - Fir d'Mammeland an de Leonid Iljitsch de Groussen!
  D'Anna, dës rout-Hoer Krieger, huet gesot:
  - Awer awer, d'Nonnen, trotz de Gebieder, ginn net méi jonk. Obwuel si hunn en Hellege Geescht. Also fänkt Dir un ze denken, wou ass Gott seng Gerechtegkeet?
  Victoria huet en déif Otem geholl an huet geäntwert:
  - E Geck steet iwwerall op der Äerd ... Wou sidd Dir de Besëtzer, wou?
  D'Veronica huet mat Roserei gesongen:
  Et gi vill flott Leit
  Wien seng Akte fir Jorhonnerte liewen ....
  Et gi vill kloer-gesiicht Villercher,
  Wat sinn onstierwlech genannt!
  
  An d'Helden an den Epos,
  Si hunn d'Hord op eemol besiegt ...
  Russland wäert grouss Muecht ginn,
  Basurman am Kampf wäert räissen!
  
  Awer een zweekäppegen Adler,
  Kinnek, regéiert de glorräiche Leonidas ...
  Hien ass glänzend ënner dem Himmel,
  Dir biet fir hien ouni ze maachen!
  
  Keeser vun ganz Russland
  Wat huet d'Aart vum Land opgehuewen ...
  Déi richteg Missioun
  Fir Fortschrëtter an Antikitéit!
  
  D'Japaner an de Schluechte besiegt
  D'Däitschen goufen op eemol besiegt ...
  D'Stëmm vun de Meedercher ass sonoresch,
  De Leonid ass eise Meeschter!
  
  An eise Kinnek wäert net an der Schluecht noginn,
  Beim Bau vun engem grousse Ris...
  Hien schléit d'Géigner schwéier,
  An et huet sech e raschteg Ausriichtung erausgestallt!
  E schéint Lidd goufe vun de Meedercher zesummen opgeholl. Si sinn esou wonnerbar a voll-kierperlech Sänger. Si hunn esou e schéint Lidd.
  Jo, erstaunlech Meedercher.
  Also huet d'Strahlend Natasha, déi herrlechst vun de Meedercher, geschriwwen.
  Hei ass si gezwongen ze stoppen an op chinesesche Fligeren ze schéissen. Geheescht eng Granat mat blotem Fouss. Schéisst e Stuermtrooper erof a rifft:
  - Victoire!
  De Krich mat China geet weider ... Awer d'sowjetesch Truppe schloen Schlag fir Schlag géint d'Truppe vum Mao sengem Räich.
  Et ass schonn November 1970 ... Sou vill Leit goufen ëmbruecht, besonnesch vun de Säiten vum Himmelräich. An d'Kämpf sinn hefteg.
  Awer näischt wäert d'sowjetesch Meedercher stoppen, a kee wäert gewannen. Pilote si besonnesch erfollegräich well se méi no bei Peking kommen.
  Wärend d'Essenz an d'Matière kämpfen aner Kämpfer. Hei sinn zum Beispill Krieger aus Groussbritannien kommunistesch Fräiwëlleger.
  Jane Armstrong an hir Crew. Dëst ass déi coolst Fra. A gläichzäiteg léif. Schéisst mat bloen Zänn op chinesesche Gefierer a Chirps:
  - Ech sinn e graziéise Büffel!
  Dëst Bauermeedchen, wéi hir blo Zéiwe, wäert och de Gringet drécken a brëllen:
  - Ech sinn d'Herzogin sicht!
  A smash China d'fofzeg-véier.
  Malanya ass méi bescheiden a krabbelt vu Maschinnegewierer. Mä hien mécht et ordentlech. D'Meedercher Tank ass e grousse "Challenger" -5, an zimlech schwéier. Fortschrëtt sech, net ze séier.
  D'Malanya bewegt hir blo Féiss a rifft:
  - An ech rebelléieren, ech rebelléieren héich!
  D'Matilda, de Chauffeur, huet och d'Zänn gebastelt. Also blénkt si stralend mat engem Laachen, ënner scharlachroute Lippen. Gutt, firwat net en Terminator Meedchen? Obwuel hien nëmmen e massive Tank geréiert.
  D'Meedercher hei sinn Englesch, awer och verduerwe. Si wëllen Léift a Häerzen verbonnen. Ech wëll wierklech. An och Ruhm. Och wann et domm ass. Warriors, natierlech, mat esou engem Ruff, wéi Schnéi. An hir Schéinheet ass erstaunlech.
  Besonnesch schonn ëm de Frascht, a si sinn an engem Bikini. Mee et ass super! Dëst sinn déi cool Weibercher. A si laachen. Léift ënnerschiddlech, an obsessive Approchen. An d'Meedercher wëllen vill Saachen. Éischt vun all, Frëndlechkeet.
  De Gringeta huet och un der Folter deelgeholl. Si huet dem gefangenen chinesesche Jong seng Kleeder ofgerappt an hien op de Rack gezunn. Si huet hir blo Féiss an e Stock ageklemmt, Steng opgehaang an d'Affer gestreckt. De Jong huet hänke gelooss, an de Gringeta huet säi Kierper mat engem rout-wäerme Kräuter verbrannt. Si huet wierklech gär de Jong esou gefoltert.
  D'Engleschfrau huet och Verhéiersmethoden vun den Nazien ugeholl. Et ass agreabel fir déi gebrannt, glat, haarlos Haut vum Jong ze verbrennen. A sou e wonnerbare Geroch - wéi e Lämmche op engem Spiele frittéiert. Nëmme Gringeta bleift fir seng Lippen ze lecken.
  Dunn huet d'Meedche e Feier gebrannt an ugefaang d'Fersen ze frittéieren. Si huet och wierklech de Prozess genoss. Esou Folter ... De Gringeta huet dem Jong seng Wonnen gepeffert an hien gebrannt. An dann huet si net. Dem Jong säi Been gouf ofgeschnidden an giess. Wierklech gutt Fleesch. Et schmaacht wéi Schwäin.
  Gringeta ass e ganz gesond a staark Meedchen. Si kéint e Ram oder e Schwäin gläichzäiteg opgoen. An ësst nach eng Ham. Oder roude Wäin drénken. Wat e Genoss ass et fir dës Bauerefra ze pine, ze pine.
  De Jong ass un Péngschock gestuerwen. D'Gringeta huet sech op mënschlecht Fleesch geschmaacht. A mat Schwieregkeeten, duerno huet si gedanzt - wéi e Wild. Ee, gutt, wahrscheinlech, do ass eppes zaarten mat enger Krust. A wann Dir mat Peffer oder Ketchup gesalft.
  A kauen et mat Gusto ... D'Gringeta huet nach ëmmer d'Lippe geleckt. Och wann e Kannibal ass eng Schimmt. Awer si wollt mënschlecht Fleesch. A wat kann een dogéint soen? Ma, hatt wëll esou iessen! Awer Dir gesitt, Appetit kann onbegrenzt sinn.
  De Gringeta huet op e chinesesche T-54 geschoss. Si huet duerch d'Rüstung mat engem exzessiv fatale Projektil gebrach an huet gekrasch:
  - Kuerz gesot, ech sinn e jäizend Banzai Meedchen!
  An erëm chuckles, a blotte Zänn vun engem Tigress. A schéckt an all Richtungen de Glanz vu Sichluuchten.
  An dann kéngscht Malanya a rifft:
  - Ech huelen jidderengem an zerräissen se!
  An hie wäert seng blo Féiss op d'Ausléiser vun enger Maschinnegewier drécken. A wéi hie fänkt un all d'Infanteristen ze schéissen. A wuertwiertlech méien, wéi e Scythe Gras schneit.
  D'Meedchen erschoss vill. A wéi d'Zänn ze blosen ... An erëm wäert hien huelen a schéissen! A loosst eis erëm mëschen!
  äh, an Bitch...
  Malanya mécht alles mat engem laachen ... A schéisst op d'Feinde. An hien mécht d'Underdogs a Sklaverei. Wow, du, wat en Däiwel! Ma, Bomi ...
  Hie mécht sech och un Folter. Besonnesch si hunn e chinesesche Komsomol-Member an d'Këscht mat rout-waarmen Nadelen gestach. A si huet hir ganz Broscht duerchgebrach. Duerch d'Nippel gepierct. Esou eng cool Malanya. A si huet de Bauch vum Meedchen mat enger laanger Nadel duerchbrach - direkt an den Navel. Gedréint et ...
  A wéi hien laacht. Sprooch weisen. A wäert Iech erëm laachen. A wann Dir och eng Käerz mat Scharlachroute Nippel op Är Këscht beliicht bréngt. Fir ze sprëtzen an ze bléien.
  Hei ameséiert si sech mat Folter. Eng Beicht erausgezunn.
  Oh, Malanya, an du bass e schéint barfouss, hellhaaregt Meedchen!
  An dann huet d'Matilda ugefaang chinesesch Zaldoten mat Raupen ze zerbriechen. An iwwregens dréckt hien se kräfteg. A gläichzäiteg vergiesst net ze brullen:
  - Ech sinn en déidlecht Meedchen!
  A vun Scharlachroute Lippen erof, hell, strahlend Sparken. Dëst ass wierklech e Meedchen - e Meedchen fir all Meedercher. Firwat e Meedchen? Well och d'Hüttler an d'Hoer. An d'Prisonéier gefoltert.
  Ausserdeem huet d'Matilda dëst mat speziellen Apparater gemaach - wéi e Suedel an huet Beichten erausgezunn. Wat nëmmen mat dësem schéine Meedchen net opstoen.
  Eng vun de Methode vun Folter war. Si huet de bloe Fouss vun engem Komsomol-Meedchen geholl, en an engem Schnëss gedréckt an ugefaang ze pressen. A bis d'Schanken gekrackt hunn. An d'Haut ass geplatzt, Blutt ass erausgaang. An dat aarmt Meedchen hat esou Péng, datt si vum Schock geschwächt ass.
  Matilda huet gekrasch:
  - Also et wäert mat jidderengem sinn ...
  A si huet en anere Komsomol Member a kachend Waasser gedréckt. Och Folter. Als éischt am kochendem Waasser, an dann am Äiswasser. An dann erëm am kachen Waasser. An erëm am Lach. Et deet vill wéi, an d'Haut vum Meedchen gëtt sou rout, verbrennt.
  De Kommandant selwer, d'Duechter vum Lord Jane Armstrong, huet sech vun der Folter ofgeschloen. An ech wollt net un dësem Dreck deelhuelen. Dunn hunn d'Chinesen si ausgekleed an si mat Brennnessel geschloen. Gutt, wat e Knacker! An d'Meedchen gouf sou grausam behandelt. Dunn hunn si d'bloe Sohle vun de Meedercher vum Här mat Ueleg verschmiert, an hunn se ënner dem Brenner geluecht. Si hunn e Feier gebrannt an hunn ugefaang dem Meedchen seng Fersen ze braten. An et war just vill schmerzhaf.
  Aarmséileg Lady Jane, wéi si gespot gouf ... Mee näischt, op d'mannst, war net crippled, an d'Bléiser sinn an e puer Deeg erofgaang. Also et ass ganz méiglech d'Liewen ze genéissen an ze genéissen.
  D'Jane huet philosophesch kommentéiert:
  - Mee d'Fersen ginn méi staark!
  Et ass net ganz gutt, natierlech, d'Chinesen ëmzebréngen, mä d'Duechter vum Här war gezwongen hir haass Carrière weiderzemaachen. A si huet gesinn, datt hir Frënn ëmmer méi zu Béischten an Hüttler ginn.
  D'Jane huet hir blo Fanger gedréckt, graziéis Been op de Joystick a geruff:
  - All Hond huet säin Dag!
  Sowjetesch Truppen hunn d'Chinesen staark gedréckt. A mir ware schonn ënnerwee op Peking. D'Arméi vum Himmelräich huet enorm Verloschter gelidden. Awer déi chinesesch Truppen hunn nach ëmmer probéiert ze kommen. Schonn dat neit Joer 1971 huet geschloen. Geschwënn gëtt de Krich zwee Joer al. An d'Schluechte kachen wéi e Vulkan. Ëmmer méi Millioune Chinesen schléissen sech un de Kampf.
  Trotz dem Wanter ginn d'Jongen vum Himmelräich barfouss op d'Attack, a fëllen sech mat Hiwwele vu Läichen.
  D'Schluechte sinn hefteg.
  An d'Natasha mows se mat enger séier Feier Maschinn Pistoul. Schneid d'Kämpfer vum Himmelräich a Reihen of.
  Hie werft mat blotem Fouss eng Granat a seet:
  - Fir Mamm Russland!
  De Krich kann natierlech nach laang daueren. Awer de brave Krieger Mirabela huet eng Rakéit an de Bunker geschloen, wou de Mao Zedong war. De Leader vu China, de grousse Helmmann, ass gestuerwen. An als Resultat ass de verréckte Krich endlech eriwwer.
  Den 23. Februar 1871 hunn d'Feindlechkeeten opgehalen. An d'UdSSR a China hunn Fridden gemaach.
  True, territorial Streidereien weider, an alliéierten Relatiounen goufen net direkt etabléiert. Awer dat ass eng aner Geschicht.
  WANN KAPLAN MISS AN LENIN LIEWEN
  Den Attentat op Lenin huet net stattfonnt. De Kaplan huet verpasst, an de Vladimir Ilyich huet vermeit vun enger Kugel getraff ze ginn, déi d'Blockéierung vu Bluttgefässer verursaacht huet an zu engem virzäitegen Schlag gefouert huet. Als Resultat ass d'Herrschaft vum Lenin weider.
  D'NEP war nëmmen eng temporär Paus op der Strooss fir d'Bewegung zum Sozialismus. An de Vladimir Iljitsch huet sech op d'gezwongen Industrialiséierung gesat. An et war seng Iddi ähnlech wéi Stalin senger. A mir ginn ...
  De Lenin huet d'Kollektiviséierung net sou ruppeg duerchgefouert, an d'Honger gouf vermeit. An dat ass den zweifelhafte Verdéngscht vum Vladimir Iljitsch. An der UdSSR ugefaang ze klammen.
  Mee du koum den Hitler un d'Muecht. An hien huet ugefaang dat däitscht Räich ze kreéieren.
  De Lenin huet och probéiert mat him ze flirten. An hien huet gehollef sech selwer ze bewaffnen.
  Den Hitler annektéiert Éisträich un Däitschland - d'Anschluss duerchgefouert. Dann, an d'Sudetenland, dofir ass München geschitt.
  Awer souwuel d'Alliéierten wéi och de Lenin wollten him net Polen ginn. An de Krich huet ugefaang. D'UdSSR Arméi huet Polen aus dem Osten ageholl. De Lenin, wéi Stalin, huet de Staat vun de Pole mam Hitler opgedeelt. An e geheime Protokoll gouf erstallt.
  D'Diskrepanz mat der realer Geschicht ass a Finnland geschitt. De Lenin huet d'Arméi net geläscht, a seng Truppe ware méi effizient.
  Tukhachevsky huet e genialen Ëmwee vun der Mannerheim Linn gemaach. A Finnland gouf a kuerzer Zäit besiegt a vun der Rouder Arméi befreit.
  Dem Tukhachevsky säi Manöver war erstaunlech. An esou eng wonnerbar Victoire. Den Hitler huet Frankräich ageholl an huet de Krich mat der UdSSR temporär opginn.
  De Fuhrer huet decidéiert datt Russland ze staark wier an datt Groussbritannien als éischt sollt iwwerholl ginn.
  D'Loftschluecht fir England war verluer. An den Hitler huet ugefaang fir aner Weeër ze sichen. Ee vun hinnen ass d'Landung vum Rommel sengem Corps a Libyen. A probéiert Afrika ze iwwerhuelen. D'Däitschen hunn d'Erfaassung vu Jugoslawien a Griicheland erfollegräich duerchgefouert. Awer d'Landung op der Insel Kreta war schwéier Verloschter wäert. Awer e bësse méi spéit hunn d'Nazien Malta ageholl mat manner Schued fir sech selwer. An dëst war hiren zweifelhaften Erfolleg. De Rommel huet Tolbuk geholl, véier weider Panzerdivisiounen kritt an eng Offensiv géint Ägypten entwéckelt. De Suezkanal gouf ageholl. An ënner Kontroll geholl. En anere grousse Succès war d'Erfaassung vu Gibraltar. Mam Stuerz vun dëser Zitadell haten d'Nazien d'Méiglechkeet Truppen an Afrika iwwer déi kuerzst Distanz ze transferéieren.
  No der rapider Blitzkrieg vun de sowjetesche Truppen an Afrika an der Victoire um Kholkin Gol huet den Hitler d'Muecht vun der Rouder Arméi héich geschätzt an net méi op e Blitzkrieg gerechent. An hien huet sech op e seriöse Krich virbereet.
  Däitsch Truppen sinn an de Mëttleren Oste geplënnert. Den alen Lenin war éischter passiv. Lokal Araber hunn d'Nazien ënnerstëtzt, an op all méiglech Manéier zu hirer Offensiv bäigedroen. An et war zimlech erfollegräich a räich mat Hitler Leeschtungen.
  Zur selwechter Zäit gouf Afrika iwwerfall. Tank T-4 gouf moderniséiert a mat enger méi laanger Pistoul ausgestatt. An dësen Auto war gutt lafen.
  D'Däitschen hunn d'Erfaassung vum schwaarze Kontinent duerchgefouert, ouni seriéis Widderstand ze stoussen. D'Briten ware méi wéi an der Zuel.
  D'Nazien hunn Afrika lues a lues opgeholl an am Mëttleren Oste gewonnen. Japan ass och an de Krich gaangen, an huet d'USA am Peru Harbor attackéiert. An et huet sech als zimlech staarke Beweegung erausgestallt. A wéi de Samurai d'Amerikaner zerstéiert huet. A saiséiert Besëtz an Asien. Singapur war onheemlech vum Mier, awer d'Japaner hunn et vum Land geholl.
  An dëst ass en neien, grousse Succès vun den Nazien, sou datt d'USA presséiert goufen.
  1942 hunn d'Nazien eng Offensiv géint Indien gestart an et ageholl ... An Afrika gouf Enn August eruewert. D'Däitschen hunn och Operatioun Polar Bear duerchgefouert, och Schweden gefaangen. Am September gouf och d'Schwäiz ageholl. Duerno hunn d'Nazien en aktiven Ugrëff vun U-Booter a Fligeren op Groussbritannien gestart.
  De Fritz hat excellent nei Ju-188 Bomber, mat méi fortgeschratt Formen, a si bombardéiert Groussbritannien. De Pilot Marseille huet sech mat Herrlechkeet bedeckt a gouf eng richteg Legend.
  D'Däitschen hunn d'Briten wéi Saugen um Mier an der Loft geschloen. Dunn huet den Hitler hinnen en Ultimatum ugebueden. De Churchill war prett fir Fridden, awer et war ze spéit.
  Zur selwechter Zäit gouf am Drëtte Räich eng ganz Famill vun neie Panzer entwéckelt: Panther, Tiger-2, Lion, Maus. Si hu probéiert se sou ähnlech wéi méiglech ze maachen, méi verschidde Gréissten. Awer d'Maus hat zwou Waffen. An et huet den Tank méi breet a méi schwéier gemaach.
  D'Däitschen hunn hiert Potenzial weider opgebaut. D'Yu-188 bombardéiert Groussbritannien, an de Yu-288 war ënnerwee, nach méi mächteg an héich-Vitesse Fligeren.
  De Fuhrer huet gefuerdert Groussbritannien ze zerbriechen.
  Marseille, nodeems se dräihonnert Fligeren erschoss hunn, gouf den Uerde vum Däitsche Adler mat Diamanten ausgezeechent. A wéi hien véierhonnert erschoss huet: hien krut d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. An et war deen éischte fir e Präis vun dësem Niveau ze kréien. A fir fënnefhonnert Fligeren krut hien d'Grousskreuz vum Iron Cross ausgezeechent. An et war eng ganz cool Leeschtung.
  Marseille huet awer weider séier geschoss. Besonnesch wann de ME-309 mat enger héijer Geschwindegkeet vu 740 Kilometer an der Stonn a siwe Schéisspunkte erschéngt.
  Marseille op dësem Fliger huet d'Géigner vum Drëtte Räich zerstéiert. Wéi säi Kont op dausend Fligeren erreecht huet, krut hien eng speziell Auszeechnung: de Stär vum Ritterkreuz vum Eisenkreuz mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  England huet sech verzweifelt ënner de Schlag vun der Luftwaffe gehalen. Awer hir Flott war schmëlzen. An d'U-Booter vum Drëtte Räich goufen ëmmer méi staark a perfekt.
  A si hunn Groussbritannien esou gedréckt, just Gottlos. Dunn, endlech, am Juli 1943, huet d'Landung stattfonnt. An dës kéier déi däitsch gebraucht déi neisten vun hire panzer konnten d ' victoire. A Groussbritannien huet sech nëmmen zwou Woche widderstanen.
  Nom Stuerz vu Groussbritannien gouf Hitler nodenklech. Kampf d'USA oder probéiert Osten ze dréinen? De Lenin, am Alter vu siwwenzeg-dräi, ongeféier sou laang gelieft wéi Stalin an zwanzeg Joer méi wéi an der realer Geschicht, ass am Januar 1944 gestuerwen.
  Zu dëser Zäit haten d'Däitschen Island ageholl an zesumme mat de Japaner Australien. Den Drëtte Räich huet vill erreecht.
  Awer d'USA bloufen onbestänneg, an d'Entscheedung gouf gemaach fir se ze besetzen.
  Awer amplaz vum Lenin, gouf elo de Leon Trotsky President vun der UdSSR. An dëst ass e pure Judd. An hien huet dem Hitler seng antisemitesch Politik net gär.
  Mee de Leon Trotsky ass e ganz lëschtege Politiker. An dofir huet hien decidéiert den Hitler nach net ze placéieren. A souguer ugebueden mat den USA zesummen ze kämpfen.
  D'Führer vun Däitschland huet dat zougestëmmt.
  An esou ass d'Rout Arméi am Summer 1944 an Alaska an d'Offensiv gaangen.
  An dem Hitler seng Truppe waren duerch Grönland a weider a Kanada, an duerch d'alliéiert Argentinien a Brasilien, dat aus dem Süden op d'Säit vum Drëtte Räich iwwergaang ass, fortgaang.
  De Krich, wéinst der Längt vun de Kommunikatiounen, ass weider gezunn. D'USA hunn awer verluer. Déi däitsch kruten en panzer aus der serie "E". Si hunn méi wéi déi amerikanesch. Nieft "Pershing" an "Superpershing" 1945 haten d'USA bal näischt. An déi Däitsch hunn qualitativ de Feind dominéiert. Sowjetesch Panzer waren och vill besser wéi déi amerikanesch. D'Däitsch Stuermgewier MP-44, déi se wuertwiertlech ofgerappt huet, huet och d'Amerikaner iwwertraff.
  D'USA hunn laang an haart gekämpft wéinst senger mächteger Wirtschaft a grousser Bevëlkerung. Trennung vum Ozean, an exzessiv Ausdehnung vu Kommunikatiounen hunn et schwéier gemaach Amerika séier ofzeschléissen. An d'Sowjetunioun, déi Alaska ageholl huet, hat seng eege Schwieregkeeten. Awer de Krich ass weidergaang an op ... An am fënnefanzwanzegste Joer gouf bal d'Halschent vun den USA ageholl. Den 9. Mee 1946 hunn d'USA kapituléiert. Sou ass den Zweete Weltkrich eriwwer.
  D'Hegemonie vun Däitschland, Japan an der UdSSR war an der Welt etabléiert. Russland krut Alaska zréck, a bal d'Halschent vu Kanada. Sou koum den temporäre Fridden.
  Den Drëtte Räich huet temporär ausgerout, awer den 20. Abrëll 1953 attackéiert Japan. D'Sowjetunioun hat zu dëser Zäit schonn eng Atombomm. De Leon Trotsky ass an enger komescher Ironie gestuerwen, grad wéi de Stalin am Mäerz 1953. Awer hie gouf vum Voznesensky gelongen, dee sech als e ganz staarke Leader erausgestallt huet. An hien ass och a Krich mat Japan gaangen.
  Hitler ass nach net ze al, an huet e gesonde Liewensstil gefouert, an huet kee Fleesch giess. An esou war hien nach lieweg.
  Den Drëtte Räich an d'UdSSR hu méi wéi engem Joer mat Japan gekämpft, an um Enn gouf et erobert, just den 12. Mee 1954.
  Sou ass en anere Krich eriwwer. An d'Sowjetunioun huet seng Positiounen gestäerkt: de südlechen Sakhalin an d'Kuril-Gramm, souwéi Manchuria, Port Arthur a Korea zréck op sech selwer.
  An dëst war de leschte Krich.
  Den Drëtte Räich huet decidéiert d'Erweiderung vum Raum unzefänken. An och d'UdSSR... Den Hitler ass am Mäerz 1960 gestuerwen, nodeems hien den 20. Abrëll 1959 e Referendum iwwer d'Grënnung vun enger Monarchie fäerdeg bruecht huet. A säi Jong ass him gelongen. An dofir ass den Drëtte Räich stabil bliwwen.
  A gläichzäiteg mat der Gebuert vum Hitler den 20. Abrëll 1959 sinn Astronauten op de Mars geflunn. Méi präzis, et huet ugefaang an opgehalen a sechs Méint. Sou huet eng nei Weltraumzäit ugefaangen. D'UdSSR ass zéng Joer méi spéit op de Mars geflunn ... Am Joer 1980 hunn d'Leit all Planéite vum Sonnesystem besicht an et ass super.
  An am Joer 2020 huet déi éischt interstellar Expeditioun ugefaang.
  
  
  KRIEG AN AFGHANISTAN
  Den 1. August 2001 hunn russesch Truppen d'Taliban mat Fligeren a Rakéiten ugegraff. D'Haaptziel war d'wahrscheinlech Néierlag vun der nërdlecher Allianz ze verhënneren. D'Decisioun ass deelweis raisonnabel, awer ... Bin Laden huet den Terrorattack an Amerika opginn an huet decidéiert sech ganz op Russland ze konzentréieren. De Krich ass mat neier Kraaft ausgebrach.
  De Westen huet natierlech Russland veruerteelt. A Bin Laden huet fir Terrorattacke géint de Putin-Regime opgeruff. D'Taliban krute Verstäerkung vu Pakistan a probéiert nach eng Kéier weiderzekommen. D'Ermuerdung vum Ahmad Shah Massoud huet den Taliban staark gehollef. Russland huet d'Bombardementer verstäerkt. Separat Deeler vun de Spezial Kräfte goufen och an d'Schluecht geworf. D'Kämpf huet sech ganz bluddeg gewisen.
  Russland huet sech ëmmer méi an de Krich am Afghanistan bedeelegt. D'USA, westlech Länner, déi islamesch Welt hunn den Taliban Waffen geliwwert. D'Schluechte ware bluddeg. Russland huet do ëmmer méi seng Arméi involvéiert.
  Souwuel Panzer wéi Self-propelled Waffen goufen iwwerginn
  D'Taliban hunn bombardéiert. A russesch Truppen hunn mat ongläiche Kräfte gekämpft. Méi präzis goufen d'Methoden vum Guerilla-Krich géint si benotzt.
  A Russland huet sech dem Putin seng Oppositioun verstäerkt. D'Kommunisten hunn sech drun erënnert datt hien dem Jeltsin säin Nofolger war an huet Russland an nei Kricher gezunn. Och déi Liberal waren onzefridden. De Putin verléiert Ënnerstëtzung an der Gesellschaft. Verloschter während dem afghanesche Krich gewuess.
  Bei de Wahlen an der Staatsduma gouf et méi wéi jee vill Skandaler a Fälschungen. D'Kommunisten hunn hir Positiounen gestäerkt. SPS an Yabloko sinn net an d'Parlament komm. De Motherland Block erschéngt. Vereenegt Russland krut och vill an der Liberal Demokratescher Partei dobäi. Awer d'Wahle ware skandaléis. Mammeland, d'Liberal Demokratesch Partei a Vereenegt Russland hunn d'Autoritéiten d'Kontroll iwwer d'Duma behalen. Awer d'Kommuniste ware staark. Bei de Presidentschaftswalen huet de Putin eréischt am zweeten Tour gewonnen. An de Krich am Afghanistan weider, wéi an Tschetschenien.
  Russland ass do verstoppt. Ëmmer méi Truppe goufen agefouert. An d'Kämpf hunn eskaléiert. An d'Zuel vun den Attentater war explosiv.
  Pëtrolspräisser sinn net ze vill geklommen. Also gouf et kee Krich am Irak. A séier goufen d'Sanktiounen vum Saddam Hussein opgehuewen. Säi Regime huet erëm ugefaang Kraaft ze sammelen. A virbereeden op de Krich mam Iran. An d'USA hunn him an dësem gehollef. 2007 goufen d'Wahle fir d'Staatsduma mat groussem Erfolleg bei de Kommunisten ofgehalen, déi endlech eng Majoritéit kruten.
  Ënnert dëse Bedéngungen, trotz der Verfassung, huet de Putin sech fir en drëtte Mandat kandidéiert, andeems hien op de Referendumsmechanismus zréckgräift. An hien huet et fäerdeg bruecht d'Formuléierung vun der Verfassung ze änneren andeems hien zwee Begrëffer ofschaaft.
  Als Resultat, am Joer 2008, konnt den alen a langweilen Zyuganov, ënner de Bedéngungen vum Informatiounsdrock, de Putin net besiegen.
  Mä dunn huet sech d'Situatioun fir de Regime nach méi verschlechtert. De Krich am Afghanistan leeft zënter ville Joeren. An et war keen Enn a Siicht fir hatt.
  De Putin kandidéiert fir e véierte Mandat am Kader vun der Wirtschaftskris. A Skandaler mat Korruptioun, an de Wieler sinn midd dovun. D'Chancen vun engem Diktator sinn ofgeholl.
  Awer erëm goufen d'administrativ Ressource a massiv Fälschungen an Handlung gesat. D'Leit sinn op d'Stroosse gefall, a Massekonflikter koumen. Blutt gesprëtzt.
  De Putin huet och 2012 fir e véierte Mandat kandidéiert. An erëm de Krich am Afghanistan an d'Kris. A gläichzäiteg stänneg Konflikter mat der Police, all Zorte vu Rallyen a villes méi.
  Net ee Moment vu Fridden. Maidan huet an der Ukraine stattfonnt. Awer d'Krim konnt net erausgedréckt ginn. D'lokal Bevëlkerung wollt net wierklech an de Putins Russland goen. Poroschenko koum an d'Ukraine an alles war méi oder manner erfollegräich. Am Joer 2016, wéinst falen Ueleg- a Gaspräisser, ass den Héichpunkt vun der Kris an der russescher Wirtschaft geschitt. Putin ass op de fënneften Begrëff gaang. An hien huet duerch massive Fälschungen gewonnen, an d'Ausgrenzung vu jidderengem vun de Wahlen ausser fir déi langweileg an al Pocket Zyuganov.
  An de Krich am Afghanistan ass mat endlosen Stréimunge vun Zink Sarg weidergaang.
  Elo ass 2020 ukomm ... De Putin gouf zu engem sechste Begrëff gewielt, a säi Pocket-Rival Zyuganov huet et erëm geblosen. An de Krich leeft zënter bal zwanzeg Joer.
  De Krich ass nach ëmmer an Afghanistan. D'Piloten Anastasia Vedmakova an Akulina Orlova schloen aus der Loft.
  Schéin Meedercher kämpfen an engem Bikini an dréckt op de Joystick Knäppercher mat hiren bloen Zänn.
  Natierlech ass de moderne Krich net esou interessant wéi den Zweete Weltkrich. Dunn hunn d'Meedercher Wonner vu Valoritéit an Heldentum ze weisen.
  Elo mécht de Computer déi meescht Aarbecht fir Iech. An et ass net all sou flott.
  Nee, eng Plaz fir Ausnotzen. D'Anastasia Vedmakova huet geflüstert ... Gelaacht ... Jo, et goufe Kämpf, a si soen e puer méi. An elo, just e Knäppche mat engem bloussem Fouss, gedréckt an eng Computer-guided Rakéit flitt. Wou sinn d'Loftkampf? D'Taliban hu keng Loftfaart.
  Wann d'russesch Truppen Verloschter leiden, dann nëmme vu Sabotage, Minen a Stealth-Streiken.
  Heiansdo vergëft ISIS an Taliban Kämpfer russesch Zaldoten. Am Allgemengen gëtt de Krich ëmmer méi dreckeg. Wéi a Syrien geet et net. Lokal Truppe sinn éischter schwaach, an den Iran schéckt seng Kräfte net. Lokal Kräften änneren. D'Mujahideen hunn d'Ënnerstëtzung vun der Bevëlkerung. Ausserdeem ass d'Regierung zu Kabul laang keng Autoritéit.
  Ausserdeem ass dat Wichtegst datt d'Taliban staark sinn a mat ISIS vereenegt sinn. E Versuch mat den Taliban ze verhandelen ass gescheitert. A si wäerte guer net mam ISIS verhandelen. An da gëtt et Pakistan an islamesch Länner, déi de Mujahideen hëllefen.
  D'Amerikaner hunn den 11. September Terrorattack erfollegräich vermeit, si hunn dës Hämorrhoiden op Russland gedréckt. De Putin huet anscheinend décidéiert datt d'Mier him bis zum Knéi war, an datt alles victoire a mat wéineg Bluttvergießen decidéiert gëtt. Awer et huet sech erausgestallt datt d'Afghanen net no russesche Rezepter wëllen liewen, och d'USA. A Russland ass net sou einfach ...
  Et ass net méiglech de Mujahideen duerch Bombardementer ze besiegen. Lokal Kräfte si schwaach an fäerten ze kämpfen. Méi a méi Spetsnaz Eenheeten mussen an d'Schluecht geworf ginn. De Krich leeft.
  D'Anastasia Vedmakov huet sech traureg gefillt ... Alles wat net an der Welt gemaach gëtt, bewegt sech an eng Aart Spiral. Awer d'Liewen geet weider.
  Nodeem d'Amerikaner den Afghanistan moralesch verlooss hunn, hunn d'russesch Fligeren d'Terroristen attackéiert, déi lokal Kräften aus der Loft ënnerstëtzen. Zur selwechter Zäit hunn ausgewielte Eenheete vun de Spezialkräften ugefaang op d'Juegd op d'Cheffen vun de Militanten.
  Zwee charmant Meedercher, Margarita an Anastasia, kämpfen eng ongläich Schluecht an der Klamm. D'Schéinheeten si grouss, ganz staark a muskulär, a schützende Chamäleon Reenmantel. Dës Verkleedung mécht d'Kämpfer onsichtbar, dank Computer Grafiken.
  Awer béid jonk Damme waren net disziplinéiert. Nodeems si Dosende vu Meilen an de Bierger gekrabbelt hunn an op eng Bande gestouss sinn, hunn se Feier opgemaach, net wollte mat jidderengem deelen. Hir schnell-Feier Maschinnegewierer, mat Uran-Kär Kugelen, si richteg Träger vum Doud. Warriors, sprangen am Schnéi, hunn de Mujahideen geschloen.
  D'Margarita huet aus hirem Granatwerfer geschoss, e Pulsar huet geblitzt, eng Dose Banditen ausgeschloen. E puer Tropfen Blutt koumen souguer op déi transparent Rüstung vum Helm.
  D'Meedercher hunn déi modernst Waffen. Computer Leedung.
  Si, zwee grouss Cuties, sinn e ganzt Regiment wäert. Warriors schécken Schlaangen, schloen d'Mujahideen an de Reien.
  De Buedem verbrennt a Blutt sprëtzt. Mujahideen verzweifelt schneit. D'Meedercher hu sech endlech ugeschloss. Net schrecklech fir hir Rüstung, awer de Chamäleonmantel ass ausseruerdentlech. Trotzdem ass den Apparat vun der Computer Onsiichtbarkeet ze fragil, an an der Praxis ass et net sou gutt an deier.
  Et waren ze vill Kämpfer.
  Margaret proposéiert:
  - Solle mir Verstäerkung uruffen?
  D'Anastasia huet de Kapp gerëselt.
  - Loosst eis et selwer maachen!
  D'Meedercher, an Helm a Kampf Kostüm, weider ze kämpfen. Si hunn Kugelen kleng, awer ganz dicht, mat Sprengstoff benotzt. Awer trotzdem ass d'Munitiounslaascht op en Enn gaangen. An d'Militanten koumen weider.
  D'Meedercher ugefaang ze verloossen. Mee et war schonn ze spéit. Si sinn an engem richtegen Hellhole opgehalen. Honnerte vu Mujahideen sinn vun alle Säiten geklommen.
  D'Margaret huet gemëscht:
  Mir sinn aus Munitioun a Granaten. Elo bleift just d'Melee!
  D'Anastasia huet gelaacht a bemierkt:
  - Zesummen, géint dausend! Et bleift nëmmen een!
  D'Margarita huet averstanen geknackt a salutéiert:
  - Jo, mir ruffen Feier op eis selwer!
  D'Anastasia huet gejaut, de Stëbs ofgeschnidden, si gouf erëm vun engem grousse Kaliber Gewier getraff. - Wahrscheinlech gëtt et e Plooschter, - huet d'Meedchen geduecht.
  Si huet sech ëmkuckt a geruff:
  - Et gëtt eng Lück! Sprange mer eran, vläicht iwwerliewe mir d'Beschoss!
  D'Margarita huet an de Radio iwwerdroen:
  - Et gi méi wéi dausend Banditen ronderëm eis! Op der Plaz 54-85-83 gitt e Mier vu Feier!
  D'Meedche gouf erëm vun enger Dose Burst gläichzäiteg getraff, erëm erofgefall. Duerch d'Rüstung fillt de muskuläre Kierper d'Schlagen. Si hunn och d'Anastasia getraff.
  Béid Meedercher gekrasch op all Véier zu engem schmuele Spalt am Bierg Granit Feeler. Als éischt huet d'Anastasia duerchgequetscht, an d'Déift rutscht, duerno d'Margarita. Schwéier geschosse a russesch artillerierakéite ware scho vun uewe gefall.
  E grousst Fragment huet den Helm getraff an d'Kuelestofffaser gebrach. Am Réck vum Kapp, wéi vun engem Club getraff. Dat erstaunt Meedchen ass mat Schwieregkeeten duerch d'Lück gerutscht an huet ugefaang an en déiwen, hoffnungslosen Ofgrond erof ze falen!
  
  SEPARAT WORLD MAT HITLER
  Ugeholl datt de Führer dem Stalin seng lescht Propositioun fir e Separatfridden am September 1943 ugeholl hätt? A Wierklechkeet, fir Däitschland war dëst schonn déi lescht Chance fir Erléisung. D'Schluecht vu Kursk war verluer an d'Russen hunn bewisen, datt se och am Summer gewannen konnten. D'Alliéierten hunn Sizilien ageholl an an Italien gelant.
  Déi wichtegst Satellit - Mussolini verluer Muecht an d'Land.
  Nee, wierklech, wann et stëmmt, datt de Stalin dem Führer Fridden ugebueden huet, dann war den Hitler de leschte Kretin, deen et refuséiert huet. A wat kéint an dësem Fall erauskommen.
  D'Welt ass an der Nullvariant. D'Wehrmacht Arméi zitt sech op d'Grenz zréck. Gläichzäiteg ginn grouss Kräfte vun den Nazien an Italien transferéiert. A virun allem, Loftfaart mat gehärter Aces geet och do.
  Alliéierten huelen vill méi Schued. Däitsch "Ferdinands", "Panthers" an "Tigers" kommen an d'Spill. All dës Maschinnen si vill méi staark wéi d'amerikanesch Shermans an d'Englesch Churchills.
  Jo, an déi däitsch Divisiounen si méi erfuerene, trainéiert an disziplinéiert wéi déi amerikanesch a britesch. An nach méi vill.
  Bis Ufank November goufen d'Alliéierten aus Italien verdriwwen. An am Dezember goufen si vu Sizilien verdriwwen. Western Verloschter waren enorm. Puer Prisonéier méi wéi dräi honnert dausend. D'Schluechte weisen datt de "Sherman" géint de "Panther" guer net zitt. Jo, a géint den "Tiger" och. An datt d'Amerikaner verluer sinn, ënner dem Drock vun den Panzer-Horden vun der Wehrmacht gefall.
  No der Néierlag vun den Alliéierten an Italien huet de Churchill gezéckt. A begéint mat Roosevelt. D'Gespréich beréiert op d'Thema: wéi Krich ouni d'UdSSR ze Loun? Den Däitsche Focke-Wulf huet sech als de mächtegste Single-Sëtz-Kämpfer vum Drëtte Räich an der Bewaffnung erausgestallt. An erfollegräich géint amerikanesch Fligeren. An op de Wee an Jet Fligeren. Et gëtt näischt iwwer Panzer ze soen. "Sherman" an engem Tank Schluecht - null. An och däitlech méi schlecht wéi den alen däitschen T-4. Besonnesch an enger Waff. "Churchill" ass op d'mannst besser geschützt.
  Déi richteg Outfit huet gewisen datt et onrealistesch wier Europa vun den Nazien ze befreien.
  Roosevelt an Churchill hunn gezéckt. Awer Hitler ass net. De Führer huet Drock op de Franco gemaach, d'Besatzung menacéiert an awer Spuenien gezwongen, déi däitsch Truppen op Gibraltar ze loossen. D'Festung ass am Februar gefall. An dunn sinn d'Däitschen iwwer déi schmuelste Sektioun a Marokko gekräizt. Ugefaange mat der Erfaassung vun de franséische Kolonien. D'Schluechte weisen déi grouss Kampffäegkeeten vun den däitsche Buedemunitéiten, hir Ausdauer an d'Kampfkraaft vun der Ausrüstung.
  Déi neist Maschinnegewier MP-44 huet ugefaang an den Nazi-Eenheeten ze kommen, an de ME-262 erschéngt am Himmel.
  Am Fréijoer hunn d'Nazien e puer Dosen Alliéierten Divisiounen besiegt, Marokko an Algerien ageholl an an Tunesien agaangen. Bis ufank juni hu schonn eng dausend jet ME-262 um himmel gekämpft, oniwwertraff an der Bewaffnung a Geschwindegkeet.
  Trotzdem hunn d'Briten an d'Amerikaner Ufank Juni nach probéiert an der Normandie ze landen. Mee si waarden do. Op der viischter koumen "Panther" -2 an "Tiger" -2, wahrscheinlech méi fortgeschratt panzer mat mächtege waffen. A staark schréiegt Stir Rüstung. Hir Waffen hunn all den Alliéierten Panzer op enger grousser Distanz duerchgebrach.
  D'Däitschen haten och eng grouss Zuel vun hiren Truppen, déi se mat Auslänner an total Mobiliséierung replenished, souwéi Zaldoten, déi aus Gefaangeschaft zréckkoum.
  D'Landung am Juni ass an enger kompletter Néierlag vun den Alliéierten opgehalen, mat der Erfaassung vu méi wéi eng hallef Millioun Zaldoten an Offizéier. No der Katastroph an der Normandie huet de Churchill dem Führer op post-facto Basis Fridden ugebueden. Dat heescht, wien wat kontrolléiert, da bleift hannendrun. D'Däitschen hu just d'Briten aus Tunesien erausgeschloen an a Libyen agaangen, an op der Südflank waren hir Truppen op Kamerun kommen.
  An der Tëschenzäit waren d'Verhandlunge lass, d'Nazien hunn et fäerdeg bruecht Ägypten anzegoen. De Fuhrer, dee sech staark gefillt huet, huet gefuerdert datt all franséisch Besëtzer him ginn. Souwéi Nordafrika an Irak mat Kuwait. A bezuelt Remboursementer.
  De Churchill huet dës Propositioun refuséiert. Awer d'Positioun vun de Briten blouf schwéier. D ' däitsch hunn eng nei liicht, manöverbar an, virun allem, einfach ze fabrizéieren a bëlleg jetkampfjet xe-162, an e jetbomber "Arado". De leschte Fliger konnt Kämpfer net anhalen, an et ass schwéier ze schéissen mat Loftabwehrkanonen. Also hunn d'Briten Problemer bäigefüügt. Um Land hunn d'Däitschen gewonnen. Ägypten ageholl, duerno Palestina. An dunn, mat der Ënnerstëtzung vun der lokaler Bevëlkerung, si si den Irak a Kuwait agefall. Si hunn och d'Kontroll vun dësen Territoiren iwwerholl.
  D'Briten hunn kapituléiert, an d'Kolonial Truppe sinn desertéiert. Angscht vun den Néierlagen hunn d'britesch Kapitalisten hiren Drock op Churchill verstäerkt.
  U-Bootkrich war och aktiv. D'Däitschen hunn en U-Boot op Waasserstoffperoxid gestart, a kruten nach méi total Iwwerleeënheet um Mier.
  Bis Enn 1944 haten d'Däitschen bal de ganze Mëttleren Osten an Nordafrika eruewert. Déi éischt Panzer vun der Serie "E", méi fortgeschratt a flësseg, sinn och un der viischter.
  De Churchill huet staark Oppositioun konfrontéiert. Hie gouf gefrot fir entlooss ze ginn. De Roosevelt huet sech net emol getraut fir e véierte Mandat ze kandidéieren. An de jonke republikanesche Kandidat huet gewonnen.
  Den Hitler am Wanter a Fréijoer 1945 ass a Südafrika fortgaang. Ageholl ëmmer méi Territoiren. Gläichzäiteg gouf en Ugrëff op Groussbritannien selwer virbereet. U-Bootkrich gouf ëmmer méi aktiv.
  De Summer ass komm... De Fritz huet den neien E-50 Tank getest. Dës Maschinn hat kee Gläichgewiicht a konnt als oniwwersiichtlech ugesi ginn. D'Yu-287, eng Jet Maschinn vun der héchster Klass, och wossten. Dréckt d'Briten zimlech. An dann am August koum d'Landung. Esou eng getraut Operatioun. Groussbritannien huet net dräi Wochen gedauert. D'Däitschen hunn London geholl a gelaacht.
  De Fuhrer huet perséinlech grouss Hoffnungen op d'E-Serie gemaach. Panzer vun dëser Serie ënnerscheede sech an der Lag vun de Motor an Transmissioun zesummen, an gearbox op de Motor. Dëst huet et méiglech gemaach de Layout ze kondenséieren, a kleng Silhouetten ze maachen. D'Autoen si méi kompakt. Zum beispill, de sak e-25, mat engem gewiicht vun 26,6 tonnen, hat eng frontalbewaffnung vun 120 mm op enger steigung vu 45 grad an 82 mm säit allbewaffnung - plus roller.
  Dëst huet d'Selbstfahrend Pistoul onduerchdrénglech fir britesch an amerikanesch Waffen gemaach. An de 700 Päerdsmotor huet wilde Geschwindegkeet a Manöverbarkeet ginn.
  D'Briten waren einfach vun der E-25 mat enger 88-mm-Kanoun schockéiert a wuertwiertlech duerch nei Technologie zerräissen.
  No der Kapitulatioun vu Groussbritannien hunn d'Nazien och Island am Oktober ageholl - duerch d'Operatioun Icarus. Déi amerikanesch Garnisoun huet kapituléiert. Bal 100.000 Zaldote goufe gefaange geholl.
  Amerika huet sech op d'Führer mat enger Offer vu Fridden an der Divisioun vun Aflosssfären. De Projet mat der Atombomm huet nach net geklappt, an d'Fritze stinn schonn op der Schwell.
  Hitler, nodeems hien all d'Virdeeler an Nodeeler ofgewiicht huet, huet decidéiert Amerika vun zwou Säiten unzegräifen. Nämlech mat Bréckkäpp an Argentinien a Brasilien aus dem Süden. An duerch Grönland a Kanada aus dem Norden. D'Japaner gouf e bësse besser, déi d'Produktioun ënner der XE-162 Lizenz beherrscht.
  D'USA haten nach net genuch kampfbereet Jetfliger. An d'Flott hat grouss Verloschter vun U-Booter. An hien huet de Yankees gebass, hien huet gebass. Hitler insistéiert op total Krich.
  De Fuhrer hat Informatiounen, datt schonn en Atomreaktor an den USA geschaf gouf an un der Atombomm geschafft gëtt. An bestallt Amerika ze zerbriechen.
  Eng nei Waff gouf lancéiert - Diskothéiken, déi onschëlleg sinn fir Handfeuerwaffen, streamlined vun engem laminarem Jet.
  Si hunn Schëffer versenkt an d'US Arméi Fligeren gesait. D'sechsten véierzeg Joer ass am Viraus vun den Däitschen a Japaner aus dem Süden an d'Landungen a Kanada aus dem Norden vergaang. Dat ass zimlech erfollegräich.
  D'Däitschen haten den E-50 Panzer, deen eng Uerdnung vun der Gréisst iwwer d'Shermans, Pershings a Pattons war.
  E mächtege Panzer mat enger 105 Millimeter Kanoun, manner wéi zwee Meter héich, mat enger 250 Millimeter Frontalpanzer an engem Wénkel, 170 Millimeter Säiten an och an engem Wénkel, mat engem Gefiergewiicht vu siechzeg-aacht Tonnen an enger Gasturbine Motor vun 1.500 horsepower. Esou eng Maschinn gouf den Haapttank vum Drëtte Räich, an hat kee Gläichgewiicht. D'Amerikaner konnten net mat him konkurréiere.
  Richteg, déi grouss Gewiicht vun der Maschinn huet e puer Problemer. Deementspriechend erschéngt eng méi hell Versioun vum Auto a Form vun engem "Panther" -4. Dës maschinn hat eng méi liicht, awer ganz genuch pistoul vun 88 mm, frontal panzerung 150 mm an engem wénkel an 120 mm säit allbewaffnung, mat engem gewiicht vu véierzeg-sechs tonnen an engem motor vun 1200 ps. Dësen Tank huet och d'Pershings an d'Pattons iwwerschratt, a si no bei hinnen am Gewiicht.
  D'Däitschen hunn erfollegräich fortgeschratt. Gefaange Toronto, Québec. Zesumme mat de Japaner hu si Venezuela a Panama besat. Duerno sinn se aus dem Süden erofgaang, op Costa Rica, Nicaragua, Honduras a Mexiko. D'Nazien konnten och d'USA aus dem Norden attackéieren - Alaska ofschneiden. Dann de gréissten Deel erfaassen.
  Vum Ufank vum véierzeg-siwenten Joer, méi präzis am Fréijoer, bal all Kanada a Mexiko goufen vun den Nazien gefaangen.
  Déi nei faschistesch Panzer waren ze vill iwwer déi amerikanesch. A Loftfaart nach méi! Géint Diskothéiken - déi e staarke Laminarjet onkrankbar gemaach huet - haten d'Amerikaner guer keng Waffen.
  Also hunn d'Nazien d'Schluechtfeld dominéiert. An MP-54 war vill besser wéi d'amerikanesch Maschinnegewier.
  Also hunn d'Kräfte ganz ongläich erausgestallt. De Krich ass nëmme weidergaang, well d'Amerikaner ze vill Ausrüstung an eng grouss Bevëlkerung haten. Mee discs wuertwiertlech all Zorte vu Fligeren an aner Maschinnen geklappt. Si hunn gehandelt andeems se rammen - eng Geschwindegkeet vu fënnef oder sechs Toun entwéckelen.
  Also d'Demonstratioun vu Méiglechkeeten war erstaunlech. Hei hëllefen d'USA an d'Atombom net. An den Hitler huet d'Stäerkt vun Afrika, Asien an zéng Millioune Sklaven!
  Amerika gëtt lues a lues gepresst. Am Fréijoer a Summer 1947 haten d'Däitschen schonn d'Halschent vum US-Territoire a ganz Alaska ageholl. Also kommen d'Yankees wéi e Stéck Eisen op engem Ambolt.
  New York ass am Hierscht gefall, a Washington ass am Ufank Dezember gefall. De 25. Dezember 1947, pünktlech fir Chrëschtdag, hunn d'USA kapituléiert. Eng aner ganz aggressiv Schluecht vum Zweete Weltkrich ass eriwwer. Den Drëtte Räich huet nei Panzer vun der AG Serie - pyramidesch. An et war nach Russland.
  Hitler huet sech intensiv op de Krich virbereet. Planung engem Streik mat Japan. D'Land vun der Rising Sun huet d'E-Serie ënner Lizenz reproduzéiert.
  A si rekrutéiert vill Chinese an hir Truppen.
  Awer den 20. Abrëll 1949 huet Nazi-Däitschland d'UdSSR ugegraff. Fir déi zweete Kéier - benotzt pyramidal Panzer vun auslännesch Divisiounen. An d'UdSSR huet relativ kuerzem T-54. D'Maschinn, déi awer och als Béischt ugesi ka ginn. Obwuel et ënner der AG-50 am Schutz virun allem Säiten a Waffen war. Den T-54 war och manner wéi den E-50 ... Dat heescht, béid Aarte vun däitsche Panzer. Awer et huet manner gewien a war méi einfach ze fabrizéieren.
  Awer däitsch Maschinnen hunn Fabriken an der Halschent vun der Welt produzéiert. An dat huet dem Hitler e grousse Virdeel ginn. Ausserdeem war d'sowjetesch Loftfaart a Quantitéit a Qualitéit manner wéi d'Nazien. Besonnesch a Waffen, Rüstung a Geschwindegkeet. D'Nazien sinn op d'Luucht!
  D'Rout Arméi ass natierlech och staark, awer de MiG-15 huet just ugefaang an d'Truppen anzegoen, an den Haaptkämpfer ass de Yak-9. Scho däitlech verännert an net an der Lag, géint déi däitsch Loftfaart Muecht. Tank IS-7 ass net an d'Massproduktioun gaangen. D'IS-4 gouf eng Mass Maschinn, nach ëmmer net eng komplett perfekt Maschinn, mä de Schutz vun der E-50. Richteg, déi däitsch 105 mm 100EL kanone war méi staark a kampfbereet wéi 122 mm IS-4. Awer den Haaptsowjetesche Panzer ass nach ëmmer den T-34-85, an den T-54 ass an der Minoritéit. Bis elo gëtt et a relativ klenge Serien erausbruecht.
  D'Däitschen hunn duerch d'sowjetesch Verteidegung gebrach. A no vir gerannt. Obwuel d'Verteidegungslinne staark waren. Awer de Fritz huet se nach ëmmer duerchgebrach. An och wann net ze séier bewegt. Minsk ass Mëtt Mee gefall.
  An Enn Juni sinn d'Nazien Smolensk ukomm. Also hunn d'Nazien missen e laange Wee iwwer d'Läiche goen. Smolensk selwer ass gutt befestegt a repetéiert Attentater. Ufank Juli koumen d'Nazi-Horden zu Kiew. Mëtt August hunn d'Nazien Leningrad blockéiert. Zur selwechter Zäit hunn d'Japaner aus dem Osten gedréckt. Wladivostok ëmginn. An de Samurai huet Khabarovsk geholl.
  Japan hat seng eege Versioun vun der kopéiert E-50, mat engem mächtege 88mm 100 EL Kanoun, an 200mm Schréiegt frontal Rüstung. Dës maschinn war iwwer t-54 an panzerbriechende waffen a liicht wéinst dem gréissere wénkel vun der rationalen neigung am schutz, virun allem de säiten. An den panzer gewien - ongeféier fofzeg tonnen - méi schwéier wéi den t-54 mat drësseg-sechs panzer.
  Japan huet och gedréckt an d'Chinesen an d'Schluecht gefuer. De Samurai huet eng grouss Kraaft gesammelt.
  Am September hunn d'Nazis trotzdem Smolensk iwwerholl, op alle Säiten ëmginn an Kiew ëmginn. A si ugefaang am Oste vun der Ukraine ze plënneren. Leningrad hat eng schwéier Zäit. D'Däitsche koumen op Tikhvin. D'Situatioun ass eskaléiert. Am Oktober koumen d'Nazien an d'Krim. Si hunn ugefaangen a Richtung Moskau virzegoen. Si ëmginn Vyazma an huet Kharkov.
  Däitsch AG-50 ass eng perfekt Maschinn - 250 mm Schréiegt Rüstung aus alle Wénkel a Form vun enger Pyramid. An e Gasturbinemotor vun 2000 Päerd. D'Waff schéckt en Uranium-Kär-Projektil, dee sowjetesch Panzer, souguer IS-4s, vu wäiter Distanz penetréiere kann. D'Däitschen hunn eng staark Waff. An den Tank selwer ass onduerchtrëfft fir sowjetesch Waffen. An d'Rüstung ass cool, zementéiert.
  Bref, sowjetesch Panzer konnten net mat esou Monsteren eens. Och den IS-7 gouf séier erëm an d'Produktioun gesat. Awer dëst huet wéineg Sënn gemaach. Am November hunn d'Nazien Kerch iwwerholl an Sevastopol blockéiert. Si hunn Vyazma, Orel, Kalinin geholl. Mir sinn op Tula gaangen. Si hunn och den heroesch Verteidegung Tikhvin geholl. Et bleift zu Moskau all a fofzeg Kilometer.
  Stalin ass kloer verréckt. Probéieren esou engem Géigner ze widderstoen. Staark Wehrmacht. Mee hei kënnt Dezember. Awer d'Nazien si prett fir de Wanter a fuere weider.
  Voroshilovgrad, Belgorod a Kursk goufen geholl! D'Däitsch koumen no bei Moskau. Am Januar ass Tula gefall, an d'Fritz konnten d'Haaptstad aus dem Süden ëmgoen. Am Februar huet de Ring ronderëm Moskau endlech zougemaach. Zur selwechter Zäit hunn d'Nazien och Voronezh geholl, a Richtung Stalingrad gedréint.
  De Stalin selwer ass op Kuibyshev geflücht. Anscheinend hoffen d'Resistenz ze verschäerfen. Moskau widderstoen fir eng laang Zäit. D'Stad ass grouss. Mee am Mee gefall Haaptstad souwisou. D'Däitschen hu schonn de Kaukasus ageholl.
  Japan ass an Zentralasien gebrach. A vill Saachen do geholl. Am Juni hunn d'Däitschen d'Stad Gorky iwwerholl. Bal komplett de Kaukasus eruewert. Am Juli ass de Saratov gefall, an ... De Stalin ass verréckt a war krank. D'Beria huet de Moment profitéiert an de Leader opgeruff. An am August 1950 huet hien Däitschland Fridden ugebueden. Hitler huet nëmmen zougestëmmt ze kapituléieren. Beria, realiséiere vun der Futilitéit vu weiderer Resistenz, ass dofir gaang. Sou ass den Zweete Weltkrich eriwwer. Den Hitler huet Japan net ugegraff an huet nach e puer Joer regéiert.
  Hien huet seng fréier Alliéierten gezwongen an d'Markzone anzegoen, an huet schwiereg Konditiounen opgestallt. Mee den 1. Mee 1955, am Alter vu sechs66 Joer, gouf hien Affer vum Crash vu sengem Jetliner. A gläichzäiteg hunn se alles gesot wat gehollef huet.
  Den Drogenmëssbrauch Göring war nach méi fréi gestuerwen. An de Schellenberg, deen den Himmler ersat huet, gouf den neie Regent. Déi lescht huet de Fuhrer e bësse gestéiert.
  Den Hitler huet geplangt den Troun un ee vu senge villen Nokommen ze iwwerginn. Awer hien huet keng Zäit ... Et war keen direkten Ierwe. De Schellenberg huet de Moment agegraff an seng perséinlech Diktatur gegrënnt. A gläichzäiteg huet hien e Krich mat Japan gekämpft. En nuklearen Streik geliwwert, an d'Land vun der Rising Sun zerstéiert, mat duebele pyramideschen Tanks aus Plastik. An, natierlech, gewënnt hien bannent e puer Méint.
  Japan war zesumme mat senge Kolonien besat. D'Welthegemonie vum Drëtte Räich gouf gegrënnt. Eng brutal Diktatur, mat engem nationale Räich. D'Konditioune fir d'Slawen waren nëmmen e bësse relax. Si goufen och als Arier unerkannt, och wann zweetklass.
  Schellenberg regéiert bis 1986, wéi hie gestuerwen ass. En neie Kult ass entstanen... Nom Schellenberg huet de Mainstein, de Jong vum berühmten Feldmarschall, regéiert.
  D'Räich huet sech technologesch entwéckelt an huet sech mat der Expansioun vum Weltraum engagéiert. Siedlungen goufen um Mound, Mars, Venus, Merkur, Jupiter Satellitte geschaf. D'Mënschheet, nodeems se duerch haart Methoden geléist hunn, hunn d'intern Probleemer ugefaang op d'Stäre ze fléien. Wëssenschaft huet méi séier entwéckelt wéi an der realer Geschicht, sou datt all Fuerschungsinstituter an engem eenzegen Team geschafft hunn. An d'Weltregierung stimuléiert Weltraumfuerschung.
  
  
  WORLD UNDER Ivan de schrecklechen Zar vu Russland
  Ivan de Schrecklechen war net vergëft, an als Resultat seng Herrschaft weider.
  Als éischt huet de grousse Kinnek trotzdem eng englesch Prinzessin bestuet. A gläichzäiteg weider de Krich am Osten. Hien huet e puer Stied a Sibirien gebaut, dorënner Tobolsk. Den Zar Cannon gouf och gegoss.
  Duerno gouf et e klenge Krich mat de Schwede. Dës Kéier waren d'Polen op der selwechter Säit mat Russland. Et war méiglech, méi wéi an der realer Geschicht z'erreechen andeems d'Narva mam Stuerm iwwerholl huet, an erëm d'russesch Stied erëmzefannen. Duerno huet Ivan Vasilievich bestallt eng Stad am Mond vun der Neva ze bauen. D'selwecht wéi de Peter de Groussen. Nëmme mam Numm Andrey-grad. An dat ass net schlecht.
  D'Russen hunn dunn nees Fridde mat de Polen gemaach. A si hunn Revel geholl. Awer d ' zaristesch arméi trotzdem huet d' vyborg a befestegt am norden. Den Ivan de Schrecklechen war staark. An de Kommandant Shuisky huet sech als zimlech talentéiert erausgestallt a Russland huet et méi oder manner gelongen ... Den Zar hat e Jong genannt Peter vun enger englescher Prinzessin. Dmitry ass ënner onkloer Ëmstänn gestuerwen. De Fedot ass och gestuerwen. Also am Joer 1600, no siwenzeger Herrschaft, wéi den Ivan de Schrecklechen gestuerwen ass, gouf en zéng Joer ale Jong, de Peter de Groussen, den neie Kinnek. An hien huet d'Aarbecht vu sengem Papp weidergefouert.
  De Boris Godunov war säi Regent. Déi éischt dräi Joer ware schwéier wéinst Honger, Keelt a Erntefehler.
  Mee dunn waren et keng Impostors. A wann en neie Krich mam Commonwealth ugefaang huet, war Russland bereet. En neie Kommandant erschéngt - Skopin Shiusky. An enger richteger Geschicht gouf hie jonk vergëft, awer hien hat et scho fäerdeg bruecht sech ze beweisen. An elo war et super.
  Russesch Truppen ënner dem Kommando vum Peter de Grousse schonn am Joer 1608 hunn e puer Victoiren gewonnen a Polotsk a Minsk befreit. Dunn hunn se Brest erreecht, Vilna d'Joer drop geholl. Da gouf och Kiew befreit.
  Russesch Truppen hunn d'Polen geschloen. Grodno gouf och ageholl, a russesch Truppen erreecht Galicia.
  Awer all gutt Saache musse getest ginn. Schweden koum an de Krich. Si hunn et souguer fäerdeg bruecht Vyborg ze huelen. Mä d'Schwede goufen besiegt, an d'russesch Truppen zréck Vyborg.
  Dann huet d'tsarist Arméi och Lvov. An déi russesch Zaldoten koumen op Warschau.
  D'Polen hunn Russland Fridden ugebueden: all d'Länner zréckginn, déi jeemools zu Kiew-Rus gehéiert haten. Mä de Péitrus de Groussen huet de Krich weidergefouert. Warschau a Krakau goufen och geholl. D'Kinnekräich vu Polen gouf Deel vu Russland.
  Duerno gouf et eng temporär Rou. Wat geholl gouf, huet misse verdaut ginn.
  Russesch Truppen zéng Joer méi spéit am Joer 1620 geplënnert op der Krim. A si hunn dëst Khanat eruewert, an hunn och Azov geholl. A si kruten Zougang zum Schwaarze Mier. D'Osmanescht Räich huet probéiert ze kämpfen, awer huet Néierlag no Néierlag gelidden.
  Russesch Truppen gefouert vum Skopin-Shuisky hunn Istanbul 1625 iwwerholl. An dat war de gréisste Succès vun der zaristescher Arméi.
  D'Osmanescht Räich ass zesummegefall an d'Russen hunn et fir aner zéng Joer eruewert. Bis 1636, Algier, de leschten onbesat Deel vum Räich, gefall ass. Also gouf Russland de gréisste Land vun der Welt souwuel am Beräich vun Territoire a Bevëlkerung. De Peter de Grousse reforméiert Orthodoxie andeems hien Polygamie agefouert huet an d'Dräifaltegkeet opginn huet an de russeschen Zar den Haaptmessenger vum Allmächtege mécht. Russland huet 1640 den Iran ugegraff an ageholl. Duerno koumen déi russesch Eenheeten an Indien. Si hu séier och si eruewert. Mir hunn och de Pazifeschen Ozean erreecht. Bis 1653 huet Russland schonn en Deel vun Indochina geholl. An de Krich mam Manchurian Empire huet ugefaang.
  1660 stierft de Péitrus de Groussen, a säin Enkel Péiter den Zweete koum op den Troun. Hie war fënnefanzwanzeg Joer al. An de Krich ass méi erfollegräich weidergaang. An 1670 gouf d'Eruewerung vu China ofgeschloss. An zéng Joer méi spéit hu si souwuel Japan a Korea eruewert.
  Tsarist Russland huet och ganz Indochina besat, sou wäit wéi Singapur erreecht. Zur selwechter Zäit hunn d'Russen ugefaang iwwer Afrika ze plënneren. De Peter II ass am Joer 1700 gestuerwen. An Ivan de Fënneften gouf Kinnek, säi Jong. Dëse Kinnek war schonn aachtdrësseg Joer al. Hien huet och Australien eruewert, a weider duerch Afrika geplënnert. Erobert bal de ganze Black Kontinent. An 1725 ass hien gestuerwen, d'Muecht un de Peter den Drëtten iwwerdroen. Hien huet endlech Afrika eruewert. An dunn huet hien Italien iwwerfall. An hien huet et ouni Probleemer eruewert. Duerno huet Russland de Krich fir Amerika ugefaangen. D'Schluechte geplënnert. Nom Péiter den Drëtten am Joer 1751 koum den Alexander den Éischten op den Troun. Hien huet Däitschland a meescht vun Amerika eruewert. 1781 koum den Alexander II op den Troun. Geschwënn, am Joer 1789, ass a Frankräich eng Revolutioun ausgebrach. An den Zar Alexander II huet et ageholl. An 1803 goufen och Spuenien a Portugal ageholl. Den Nikolaus I. ass 1810 den Troun geklommen. Si huet d'Erfaassung vun de leschten Territoiren op der Welt ofgeschloss an endlech 1825 d'Weltrussesch Herrschaft etabléiert.
  An esou ass d'Period vu fragmentéierte Fridden an Onrouen eriwwer. D'Wëssenschaft huet ugefaang séier ze entwéckelen. Relioun gouf moderniséiert. An d'Kierch huet offiziell d'Doktrin vum Enn vun der Welt opginn. Am Géigendeel, si hunn ugefaang ze léieren - eng Persoun ass de Schmëdd vu sengem eegene Gléck, an et wäert gutt an der Welt sinn, a gutt! An 1833 ass e Mann fir d'éischt an de Weltraum geflunn. Et war eng nei Etapp an de Leeschtungen vun der Rurik Dynastie.
  1841 ass e Fluch op de Mound stattfonnt. Dëst ass dat héchst Evenement an der Geschicht vun der Mënschheet!
  D'Leit iwwerwannen Raum. Si sinn 1853 op de Mars geflunn. An et war eng wonnerbar Fluch. An drësseg Joer méi spéit hunn Astronauten schonn all Planéite vum Sonnesystem besicht. 1880 gouf déi éischt Siidlung um Mound gegrënnt. An dann gouf et eng richteg Stad.
  1895 hunn déi éischt genetesch verbessert Planzen op der Venus root geholl.
  Déi éischt permanent Siidlung gouf um Mars etabléiert, a Schof a Kéi goufen opgewuess.
  Och wann et dobannen ass.
  1902 huet déi éischt interstellar Expeditioun op Alpha Centauri ugefaangen. D'Raumschëff ass zwanzeg Joer laang geflunn, an erreecht de Stär, huet en ëmkreest an huet sech dunn zréckgedréint ... D'Leit, déi fir d'éischte Kéier dohinner geflunn sinn, goufen a kënschtleche Schlof ënnergeet, wat all Prozesser am Kierper verlangsamt huet. Keng suspendéiert Animatioun, mee éischter eng méi déif Form vum normale Schlof. Ausserdeem hunn d'Leit am Schlof geplënnert, an hir Muskelen hunn net atrophie.
  1915 gouf déi zweet interstellar Expeditioun op de Stär Sirius gestart, an et sollt op engem Planéit landen, deen theoretesch fir Entwécklung gëeegent war.
  Gelant, natierlech, a fir d'éischte Kéier Leit op engem Planéit baussent dem Sonnesystem Spadséiergank. True, Liewen gouf net fonnt, awer e puer Mineralstoffer an einfache Bakterien goufen fonnt.
  Zousätzlech hunn d'Goldplazer och op dësem Planéit erausgestallt, an dëst ass cool!
  Duerno hunn se ugefaang méi dacks ze fléien ... 1941 huet e Raumschëff fir d'éischte Kéier d'Liichtgeschwindegkeet iwwerschratt ... Natierlech huet den Einstein net richteg. Et ass méiglech souguer theoretesch bis op onendlech Geschwindegkeet ze bewegen. Allerdéngs ass d'Schwéierkraaft och d'Vitesse vum Liicht ëm zéng Billioun Mol iwwerschratt.
  An dëst gouf de Prolog fir d'Schafung vun engem Weltraumräich .... Bis 2001 ware schonn e puer honnert Siidlungen op verschiddene Planéiten an der Galaxis etabléiert.
  E puer hunn souguer Dépôten vun Diamanten an aner wäertvoll Äerz fonnt.
  Am Joer 2020 huet déi éischt Expeditioun ausserhalb der Galaxis ugefaang.
  Dëst ass och e ganz beandrockend Resultat. Keng Zivilisatioun gouf an der mënschlecher Galaxis fonnt. Liewensformen op de Planéite begéint, awer déi primitivst. Och bisexuell Planzen an Déieren goufen net fonnt.
  Wéi och ëmmer, d'Wëssenschaftler hunn dat gesot. An d'Priester hu souguer probéiert doriwwer ze spekuléieren, a gesot datt d'Liewen ouni Gott onméiglech ass! A vill hunn et gegleeft. Spontan Generatioun vum Liewen ass wierklech onwahrscheinlech. Awer Experimenter hu gewisen datt d'Schafung vu komplexe Säuren am Prinzip méiglech ass. Och wa se ausernee falen. A Bakterien kënnen existéieren. A si hunn se fonnt. Awer zwee Geschlechter ze hunn? Hei ass eng ganz Rei vu Mutatiounen gebraucht, an esouguer fir datt se erhale bleift.
  Jo, an der Galaxis sinn zwee oder dräi Geschlechter néierens opgetaucht. An nëmmen déi einfachst Form vum Liewen war op de Planéiten. An dat ass net fir jiddereen. Vill Planéiten, och am Klima ähnlech wéi d'Äerd, bloufen desertéiert. Awer d'Wourecht vun de Planéiten selwer huet sech als zimlech vill erausgestallt. An et waren vill Plazen fir sech an der Galaxis ze settelen. Wann de Planéit wäit ewech ass, da kënnt Dir en aus dem Stär zéien. Wann no, am Géigendeel, réckelen ewech.
  Fortschrëtter a Wëssenschaft hunn et méiglech gemaach all Peaks ze iwwerwannen.
  D'Entdeckung vun der Thermoquark Synthese huet et méiglech gemaach Energie aus engem Gramm Matière ze extrahieren, vergläichbar mat der Verbrennung vun zwanzeg Milliarden Tonnen Kuel. An dat sinn d'Méiglechkeeten. An Thermopreon Synthese huet et méiglech Energie zwee Millioune Mol méi wéi Thermoquark ze kréien.
  D'Mënschheet huet sech erfollegräich entwéckelt ... Am Joer 2100 ware scho Geschwindegkeete fir an nëmmen engem Dag duerch d'Galaxis ze fléien. An et ass allgemeng super. Am Joer 2200 sinn déi éischt zwee Planéiten an e Stär aus enger klenger Matière erstallt ginn.
  Am Joer 2300, wéinst der Entdeckung vun engem individuellen Floss vun der Zäit, gouf d'Méiglechkeet vun der Operstéiungszeen vun enger Persoun bewisen, mat honnert Prozent Erhaalung vun der Perséinlechkeet. Am Joer 2400 konnten d'Leit den éischte Fluch an en anert Universum starten.
  Am mënschlechen Universum sinn Planéite mat zwee Geschlechter vum Liewen a souguer en eenzegaartege Fluorplanéit mat dräi Aarte vu Liewen entdeckt ginn. Méi héich Déiere mat primitiv Sprooch, Relioun, a souguer e Schreifweis sinn och entdeckt ginn.
  Am Joer 2500 gouf den éischte Mënsch aus dem Stroum vun der Zäit ewechgeholl. An elo ass den Doud endlech eruewert. D'Leit hunn hiren Universum beherrscht mat méi wéi 100 Sextilliounen vu Stären.
  Am Joer 3000 gouf fir d'éischte Kéier e ganzt Universum aus nëmmen e puer Atomer erstallt.
  Zur selwechter Zäit war d'Operstéiungszeen vun den Doudegen lass. Et gouf e Sträit - jiddereen erëmbeliewen oder net? Mir hunn decidéiert datt absolut jidderee muss erëmbelieft ginn. Och Krimineller, awer nei-educéieren se an halen se ënner Kontroll.
  Am Joer 4000 war de Prozess fir déi Doudeg aus dem Floss ze extrahieren ofgeschloss. All Leit, déi jeemools um Planéit Äerd gelieft hunn, hunn Onstierflechkeet gewonnen. De Prozess fir Universum ze kreéieren gouf op Stream gesat.
  Am Joer 5000 hunn all d'Gesetzer vun der Physik d'Mënschheet gefollegt. Och Puppelcher kéinten Universum kreéieren. D'Leit hunn elo all hir Fantasie an d'Realitéit verkierpert.
  Déi aus den Doudegen erëmbelieft hunn och Universum erstallt a séier geléiert.
  Am Joer 10.000 huet d'Mënschheet nei Gesetzer vun der Physik, der Biologie, der Chimie erfonnt. All d'Méiglechkeeten an de Leit erschéngen als d'Fäegkeet Fantasie ze verkierperen. Et war absolut universell Gléck a Wuelstand.
  
  ZENON POZNYAK PRESIDENT VUN BELARUS
  A Wäissrussland koum et bei de Wahlen 1994 zu enger Tragedie. Den Haaptoppositiounskandidat Alexander Lukashenko gouf an engem Attentat ëmbruecht. An als Resultat huet de Vyacheslav Kebich e geféierleche Konkurrent lassgelooss. Awer de ganze Wieler vu Lukashenka, de Kont ass datt dëst d'Geschäft vum Premier Minister ass. An hien huet et geholl a fir den Zenon Poznyak gestëmmt!
  An am éischten Tour huet den Zenon Pozniak mat groussem Spillraum gewonnen. Kandidat vun historesche Wëssenschaften, Leader vun der Belarusian Popular Front, a souguer Leader. D'Perséinlechkeet ass definitiv charismatesch. An ënnerscheet sech duerch Eisen wäert Steifheit.
  Zenon Poznyak, mat sengen éischte Schrëtt, ugefaang russesch Schoulen zouzemaachen an der russescher Sprooch ze limitéieren. Duerno gouf d'Wahlgesetz geännert, an d'Belarussian Popular Front krut d'Majoritéit am Parlament. Dunn huet Poznyak e Referendum ofgehalen. Iwwer Integratioun mat Europa, iwwert de Status vun der Belarusian Sprooch als eenzeg Staat Sprooch. An hien huet d'Doudesstrof ofgeschaaft, a sech vu Russland ofgeschützt. Zenon Poznyak proklaméiert: Wäissrussland wäert an der NATO an an der Europäescher Unioun sinn.
  D'Kraaft vum Zenon Pozniak huet en Impakt op Russland. Den Alexander Lukashenko huet, wéi Dir wësst, de Jeltsin bei de Walen vun 1996 ënnerstëtzt, an domat gehollef fir en zweete Mandat gewielt ze ginn. Den Zenon Pozniak war géint déi zwee.
  Als Resultat huet de Jeltsin d'Wahle verluer an de Gennady Zyuganov gouf President vu Russland. Awer d'Politik vu Russland huet net vill geännert. De Zjuganov huet d'Reforme weidergefouert, a gouf vu senge Komplize vum Opportunismus beschëllegt. An et ass wierklech serieux ginn.
  Awer den Zyuganov huet et fäerdeg bruecht d'Muecht ze halen. An hie gouf erëmgewielt. Ausserdeem gouf et fir zwee Begrëffer a Russland restriktiv annuléiert. An a Wäissrussland huet den Zenon Poznyak déi zwee-Begrëff Limite opgehuewen. Am Joer 1999 ass Wäissrussland der NATO bäitrieden. Russland war kommunistesch a Wierder, awer a Wierklechkeet ass et och de Wee vun enger pro-westlecher Orientéierung gaangen. Ausserdeem huet de Gennady Zyuganov sech nach méi pro-westlech gewisen wéi de Jeltsin.
  Et war kee Krich a Jugoslawien. Well russland net ënnerstëtzen de slobodan milosevic, an hien huet direkt konzessiounen gemaach, an et koum net zu enger militärescher operatioun. An e puer dausend Liewen iwwerlieft, wéi och gutt Relatioune mat Russland an NATO.
  Et war och kee Krich an Tschetschenien. Zyuganov huet de Maskhadov-Regime gestäerkt, deen en ëmmer méi pro-russesche Kurs verfolgt huet. Richteg, d'Taliban menacéiert Afghanistan. Awer an Amerika gouf et en Terrorattack an d'NATO-Truppen hunn d'Taliban besiegt. An am Joer 2005 ass Russland selwer an d'NATO bäigetrueden. Gennady Zyuganov gouf e gudde Frënd vun Amerika.
  Awer d'Zäit ass vergaang ... 2008 ass d'global Kris ausgebrach. A Russland huet den Onrou vun der radikaler Lénk ugefaangen. Si beschëllegt de Zyuganov an d'kommunistesch Partei vu Verrot an Ofwäichung vun de Lenin sengen Idealer. De stäerkste prominent Leader vun der Oppositioun war Sergei Udaltsov. Awer si hunn et net fäerdeg bruecht Zyuganov ëmzebréngen. D'Kommuniste si selwer Bourgeois a Kapitaliste ginn. Si hunn Gesetzer fir sech selwer gemaach an hunn d'Muecht gehal. Den Zenon Pozniak war och e permanente President, awer eifreg un d'USA gewidmet. An dofir huet hien, trotz sengem Autoritarismus, ganz Amerika gepasst. An nëmmen déi lénksradikal wollt hien ëmsetzen.
  Russland huet e pro-amerikanesche Cours verfollegt ... Am Géigesaz zum Jeltsin a Putin war Zyuganov Amerika gehorsam. Ausserdeem war et grad de Fait, datt hien e Kommunist war, deen hie méi pro-amerikanesch gemaach huet. Well et méi einfach war fir hien op Patriotismus ze spillen.
  D'Europäesch Unioun huet séier Russland a senger Zesummesetzung abegraff. An aner CIS Länner. A wéi de Zyuganov 2016 fir en anere Begrëff gewielt gouf, zwanzeg Joer regéiert a fir déi sechste Kéier gewielt gouf, gouf hie attackéiert. Wéi, meng Léif, wéi laang kënnt Dir um Troun sëtzen? Et ass schonn onschëlleg! Vläicht ass et Zäit fir ze verloossen. Mee Zyuganov wollt net verloossen. An d'Wahle vun 2020 ware schonn ënner der Coronavirus Epidemie ofgehale ginn. A gläichzäiteg a Russland a Wäissrussland. Béid Zyuganov an Zenon Poznyak ware scho siwwenzeg-sechs Joer al. Awer si hunn haartnäckeg un d'Muecht gehal. A si wollten net fortgoen.
  A Wäissrussland war d'Wirtschaft méi oder manner normal. Awer de Coronavirus huet d'Problemer verschäerft. An déi nei Lénk hunn de Banner vun der Revolutioun opgehuewen. A si hunn den Zenon Poznyak vu Massewahlbedruch virgeworf.
  Och an Russland, den Onrou vun der Lénk. An den Zyuganov gouf scho fir de siwente Begrëff gewielt ... Awer och ënner dem Deckmantel vum Coronavirus an net ganz éierlech. An och hei hunn d'Leit rebelléiert. Awer d'Police huet d'Onrouen nach ëmmer ënnerdréckt.
  Zenon Poznyak, sot datt vläicht säi Begrëff dee leschte wäert sinn an hie wäert säi Poste fir déi jonk opginn. An datt wierklech sechsanzwanzeg Brieder zevill ass.
  Awer mir musse mam Coronavirus këmmeren. An da gëtt et erëm e glécklecht a lëschtegt Liewen.
  Zyuganov sot och datt säi siwente Begrëff säi leschte wier. Am Allgemengen, siwen Begrëffer bréngen Gléck. An et gëtt Kommunismus a Russland. A si kreéieren eng Impfung, an et gëtt méi einfach fir jiddereen.
  An d'Leit hunn dëst nogelauschtert ... Tatsächlech schéngt et relativ gutt a Russland ze liewen. D'Kommuniste hunn méi Fräiheet ginn wéi ënner Putin. Zum Beispill gouf Alkohol an der Nuecht verkaaft. A Béier an Stänn, a seng Reklamm op der Tele war verbueden. A mam Tubak war et méi mëll. A si hunn souguer ugefaang Marihuana ze legaliséieren. A gläichgeschlechtlech Hochzäiten.
  Déi lescht, iwwregens, huet den Zyuganov perséinlech duerchgeschloen. Ausserdeem huet och de Poopst selwer proposéiert esou Hochzäiten ze kréinen, wat allgemeng eng komplex Reaktioun verursaacht huet. Awer d'Medien kënnen d'ëffentlech Meenung beaflossen.
  Op e puer Plazen ass Prostituéiert ronderëm schonn legaliséiert. Jo, et gouf ëmmer méi Fräiheet a Russland. An d'Kommuniste goufen äifer Liberal. An et ass sécher Wonner an engem Sieb.
  Mee am Allgemengen ass et natierlech. De Gennady huet eng méi pro-westlech Politik gefouert wéi dem Jeltsin säin Ierwe Putin. Dorënner well hien e Kommunist war.
  An dëst ass logesch.
  D'Kommuniste hunn och d'Privatiséierungspolitik weidergefouert, d'Privatbesëtz an der Wirtschaft erhéicht.
  Zyuganov huet allgemeng eng Frëndschaftspolitik mat China verfolgt. An hien huet et zum Deel gelongen.
  Awer d'USA waren och waarm a frëndlech ... Den Trump ass net un d'Muecht komm. An do war d'Hillary Clinton. Si gouf fir en zweete Begrëff gewielt. An den USA huet de Coronavirus sech net sou staark ënner engem Fra President entwéckelt wéi ënner dem Donald Trump.
  Am Allgemengen war Amerika op engem eemolegen Opstig. Vill gesot: méi héich Muechten patronize Fraen. An tatsächlech, wéi kann d'Gléck de méi schwaache Geschlecht, oder éischter de faire Geschlecht entzéien. An de Coronavirus ënner enger Fra President huet d'USA verschount.
  Zenon Poznyak huet e puer Reformen a Wäissrussland duerchgefouert. Hien huet d'Propriétéit privatiséiert, d'Steiere reduzéiert an d'Privatgeschäft entwéckelt. An hien huet och d'Police restauréiert an all déi faschistesch Dénger rehabilitéiert. Éischt vun all Ostrovsky. An natierlech de Conseil Zentral, op de Fändel gehuewen.
  Hitler huet ugefaang publizéiert a gelueft ze ginn. An demolishes sowjetesch Monumenter. Dorënner Lenin. An amplaz vun hinnen hunn d'Stroosse ugefaang no de Polizisten benannt ze ginn. An natierlech war et cool.
  D'Relatioune mat der Ukraine sinn déi wäermst. Zu Minsk gouf d'Strooss nom Stepan Bandera benannt. An nach eng Strooss nom Dzhokhar Dudayev benannt. Filmer goufen iwwer Belarussian Nationaliste gemaach. An déi russesch Sprooch ass limitéiert. Mä et gëtt kee komplette Verbuet. Also a Russland gëtt et e pro-westleche Regime, an et ass an der Europäescher Unioun an der NATO.
  D'Europäesch Unioun huet sech erweidert a gouf d'Euro-Asiatesch Unioun. Liewen a Wäissrussland war net schlecht am materielle Begrëffer. Et war och vill Fräiheet. Et huet mech vill un Europa erënnert. De System ass formell Multi-Partei, mä de Belarusian Popular Front dominéiert.
  Et gëtt och eng Kommunistesch Partei a Wäissrussland, awer et ass eng formell an Taschenoppositioun.
  D'Relatioune mat Russland si méi oder manner tolerabel. An esouguer Frëndschaft mat de Polen.
  Amplaz vum Rubel gëtt et en Thaler, deen ongeféier dem Euro gläich ass. D'Inflatioun ass bal null.
  Leit am Allgemengen si méi oder manner zefridden mat Poznyak. Pai iwwer dausend Dollar. De Chômage ass niddereg, d'Präisser si praktesch net erop. D'russesch Sprooch ass och fonnt. Si hunn souguer russesch Schoulen hei an do opgemaach.
  Den Alkohol ass bëlleg a gëtt ronderëm d'Auer an all Stall verkaaft. Wéi och Pornographie verfügbar. Et gëtt total Fräiheet um Internet.
  A wien brauch nach de Lenin? Amplaz goufen fréier Polizisten héich gehalen. An den Zenon Pozniak ass houfreg drop.
  Wappen vun Belarus Pursuit, an de Fändel ass wäiss-rout-wäiss. Alles an allem ass et gutt.
  Si hunn eng Dosen Atomkraaftwierker gebaut a verkafen Stroum un Europa. Zur selwechter Zäit huet Wäissrussland vill Stroossen an Autobahnen gebaut.
  Tempelen ginn och gebaut, besonnesch vill kathoulesch. Jo, Katholike a Wäissrussland sinn héich geschätzt.
  Och déi gréisste kathoulesch Kierch op der Welt gouf zu Minsk gebaut. An den Zenon Pozniak war ganz houfreg drop. An d'Kierch war wierklech ganz schéin mat gëllenen Kuppelen, no der Traditioun vun der Orthodoxie. De Poopst an de Moskauer Patriarch hunn e puer Reuniounen ofgehalen a sech a Frëndschaft a Christus vereenegt.
  Interessanterweis gouf de Saddam Hussein net ëmgedréint, awer ënner Amerika gefall, an hir gehorsam Vasall ginn. An natierlech war et eng grouss Iwwerraschung. Et war kloer wien staark ass, hie regéiert.
  China huet seng Entwécklung e bësse verlangsamt. An och do sinn d'Leit besuergt, si wëllen demokratesch Ännerungen.
  D'Welt huet natierlech nach ëmmer Problemer. Awer iergendwéi méi einfach a méi roueg. Den Zenon Poznyak, deen net fir de siwente Begrëff gewielt gouf, huet versprach, um Enn dovunner ze verloossen an de jonke Wee ze ginn. Vläicht souguer eng Fra. An dat gouf vun alleguerten positiv opgeholl.
  An den Ausseminister vu Russland fir e Véierel vun engem Joerhonnert, Vladimir Zhirinovsky. Wien ganz vill gär huet, op d'mannst a Wierder Amerika, Mënscherechter a westlech Wäerter.
  
  DER WONDERFUL WORLD VUN TSAR RUSSLAND
  Admiral Makarov ass net gestuerwen ... De Wee vum Schluechtschëff Petropavlovsk just liicht verréckelt, an de legendäre Marinekommandant blouf um Liewen. An d'Schëff gouf net beschiedegt.
  Nëmmen e puer Meter ass d'Schëff no lénks iwwergaang, an nëmmen esou eng kleng Saach huet d'Schicksal vum Räich an de ganze Planéit Äerd geännert.
  Den Admirol Makarov huet d'russesch Geschwader intensiv trainéiert an innovativ Techniken benotzt. Schéissbereich passéiert, beschiedegt Schëffer goufen restauréiert.
  Hei krut den Admiral eng interessant Fal ugebueden. Well d'Squadron vun Togo déi ganzen Zäit laanscht déiselwecht Streck passéiert ass, wier et méiglech, Minnen op hirem Wee ze streiden. An der realer Geschicht ass een Zerstéierer verspreet Bündel vu Minnen an zwee Schluechtschëffer ënnergaang. An dunn hunn eng ganz Dosen Zerstéierer Minnen verspreet. An als Resultat goufen eng Dose japanesch Schëffer opgeblosen.
  Et war eng Panik, an de russesche Squadron attackéiert de Samurai, déi ondifferenzéiert a Panik geschoss hunn. An als Resultat huet si eng Dose méi Schëffer versenkt. An den Admiral Togo selwer gouf ageholl. D'Muecht vu Japan um Mier gouf ënnergruewen. Mee et ass net do opgehalen.
  Den Admiral Makarov huet de Samurai weider verfollegt, bis hien all hir Schëffer versenkt huet. A Japan war verdeedegt. Hir Truppen a Korea goufen besiegt a kapituléiert.
  Awer de Samurai wollt kee Fridden. An déi zaristesch Arméi ass an der Metropol gelant. An en erstaunlech Wonner. Kuropatkin huet sech als guer net Middegkeet erausgestallt, mä e kapabele Kommandant. D'Japaner besiegt an de Mikado ageholl. Als Resultat huet Russland d'Land vun der Sonn opgoen ganz ageholl. An da gouf e Referendum ofgehalen a Japan gouf eng russesch Provënz. An Nicholas II dobäi sengem Titel - de japanesche mikado.
  Mongolei, Mandschurei, Korea goufen russesch Provënzen. D'kinneklech Arméi ass wesentlech gewuess.
  Russland ass aus der Rezessioun entkomm, déi mat der Revolutioun verbonnen ass. A seng Wirtschaft war méi entwéckelt, an d'Arméi war vill. Et goufe keng Onrouen, keng domm, nëtzlos Staatsduma. Tsarist Russland hat seng eege Panzer, och wa se liicht, awer flësseg waren. A méi mächteg Waffen, a méi Bajonetten, Saberen, Maschinnegewierer. Eng russesch Innovatioun huet sech als eng gutt Waff erausgestallt: e Weenchen.
  Panzer virum Krich hunn et fäerdeg bruecht an d'Serie anzegoen, an de Krichsverlaf beaflosst. Admiral Makarov war nach lieweg a gutt. An hien huet de Kommando vun der russescher Flott déi Däitsch um Mier zerbriechen.
  De Krich huet 1914 ugefaangen a vun Ufank un ass et erfollegräich fir tsaristesch Russland gaangen. Numeresch iwwerleeën, russesch eenheeten mat liichter panzer "Luna" -2 zerstéiert d ' däitsch. An et goung ouni Paus weider. De Kuropatkin huet Däitschland besiegt, Brusilov huet Éisträich-Ungarn besiegt. An de Krich ass bis Dezember mat der Erfaassung vu Berlin eriwwer.
  D'Tierkei, déi et och fäerdeg bruecht huet an de Krich anzegoen, gouf besiegt. An tsarist Russland huet zouversiichtlech gewonnen.
  Den Éischte Weltkrich war Victoire an e richtege Triumph. Tsarist Russland krut grouss Territoiren. Klaipeda, Galicia, Poznan, Krakau Regioun. Wéi och d'Kinnekräich vun der Tschechescher, Slowakesch, Ungaresch. Rumänien huet säin Territoire erweidert, awer gouf e russesche Vasall. Jugoslawien gouf och e Vasall vu Russland.
  D'Tierkei gouf opgedeelt a verschwonnen vun der politescher Weltkaart. Klengasien, den Norden an den Zentrum vum Irak, den Norde vu Syrien a Palestina gouf russesch. Awer den Haapt Saach ass zréck op Konstantinopel an d'Strooss.
  Wéi huet d'keeserlech Räich ausgebaut?
  Mä dat ass net alles. Russland a Groussbritannien hunn och Saudi Arabien opgedeelt. Dann Iran - den Zentrum an den Norden goung an Russland. An dann Afghanistan.
  An dëst huet zu der Divisioun vun Territoiren gefouert.
  D'russesch Wirtschaft ënner dem Zar Nicholas II huet sech séier entwéckelt. An och déi grouss Depressioun vun 1929 huet d'Romanow Räich kaum beréiert. An 1932 Nicholas II, profitéiert vun der Tatsaach, datt d'USA wirtschaftlech staark geschwächt goufen, gefuerdert de Retour vun Alaska. Amerika refuséiert. An den 1. Januar 1933 huet de Krich tëscht Russland an den USA ugefaangen.
  Kanada huet d'Säit vun Amerika geholl. Pazifik Flott war vun engem wiirdeg Schüler vum Admiral Makarov Kolchak Uerder. Wien sech mat Herrlechkeet bedeckt huet.
  Russesch Panzer waren déi bescht vun der Welt, Fligeren waren déi stäerkst. An d'Flott ass déi perfekt. A plus och Helikopteren, déi zu där Zäit nëmmen a Russland waren.
  Alles war mam Kinnek. An Amerika ass éierlech gesot schwaach. Si huet wéineg Panzer an déi sinn al. D'Aviatioun ass schwaach an al. An nëmmen d'Marine ass méi oder manner vill. An de Krich goung vun Ufank un an engem Paart. Ausserdeem, a Russland hunn se eng Eisebunn op Chukotka selwer gebaut. An d'Offer huet sech vill verbessert.
  Staark Nofolger vum Brusilov a Kuropatkin waren Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov a Kaleidin. Si hu sech als staark Leader gewisen.
  An déi russesch Panzer waren oniwwertraff a sou iwwerschwemmt. D'Amerikaner haten wéineg Panzer, an och déi waren al a schwaach. D'Aviatioun ass och al a schwaach. An nëmmen d'Marine ass zimlech vill. Awer natierlech, souwuel d'Qualitéit an d'Erfahrung, an d'Personaltraining, sinn ënner der Sowjetunioun.
  Jo, a Kolchak ass en exzellente Marinekommandant. An ech muss soen et ass ganz cool.
  Dem Sikorsky seng Helikoptere sinn och extrem mächteg an destruktiv. An et mécht en Androck.
  D'USA hunn net laang gedauert. E bësse méi wéi en halleft Joer. Déi russesch Arméi ass ganz staark a vill. Ënnert anerem ënner der Kontroll vum zaristesche Räich ass schonn e groussen Deel vu China. An dëst huet eng ganz grouss Gréisst vun der Arméi ginn. A si huet d'Quantitéit an d'Qualitéit iwwerwältegt.
  D'USA goufen eng Provënz vu Russland, wéi Kanada. An de russesche Räich gouf vill méi staark.
  A säi wirtschaftleche Potenzial ass iwwerwältegend ginn an déi éischt op der Welt. Hei ass d'Kraaft.
  Richteg, et war och Nazi Däitschland. 1937 huet den Hitler Éisträich annektéiert. A säi Räich huet eng Allianz mat Italien a Groussbritannien gemaach. Obwuel et Meenungsverschiddenheeten mat Frankräich. Nicholas II war ufälleg fir Germanophilismus. Awer den Hitler gouf am Osten gepëtzt ... Mee de Fuhrer selwer hat Angscht virun der mächteger UdSSR. An hie proposéiert d'Kolonien vu Frankräich, der Belsch, Groussbritannien an Holland opzedeelen. De Mussolini huet och seng Bereetschaft ausgedréckt fir zesumme mat Russland ze sinn. An als Resultat gouf eng Koalitioun vun Zentralstaaten geformt.
  An esou huet Däitschland den 1. September 1939 Frankräich, d'Belsch an Holland ugegraff, a mat hinnen och Groussbritannien. An tsarist Russland attackéiert d'Kolonien an Asien a weider op Afrika. De Mussolini koum méi spéit an de Krich, nodeems hien e bësse gewaart huet. Tsarist Russland huet erfollegräich fortgeschratt, d'Kolonien vun de Briten an Asien an am Pazifik erfaasst, souwéi d'Fransousen. An den éischten zwee Méint, Indien, Süden Iran, a bal all vun Indo-China, an déi meescht vun de Besëtzer vun de Briten a Fransousen am Mëttleren Osten ageholl. D'kinneklech Arméi koum an Ägypten.
  D'Däitschen op hirer Front hunn déi meescht vun der Belsch besat, en Deel vun Holland, deelweis a Frankräich ageklemmt. Mä si hunn net grousse Succès erreecht. Däitschland war nach net richteg op de Krich virbereet. De Feind huet d'Truppe méi wéi d'Truppen, a besonnesch d'Personal an d'Artillerie. An déi Alliéiert haten nach méi Personaldivisiounen.
  Desweideren, de wonnerbar Plang, datt an real Geschicht ëmgesat gouf 1940 net entwéckelt. An déi Däitsch sinn op déi almoudesch Manéier a manner erfollegräich fortgeschratt.
  E Mount méi spéit hunn d'russesch Truppen alles an Asien an am Pazifik ageholl an an Australien gelant. Am Süden hunn se de Mëttleren Osten ageholl. An och Ägypten, Äthiopien, Sudan, Libyen a sou weider.
  D'Däitschen sinn fortgeschratt, liicht verstoppt a Schluechte mat de Fransousen. Richteg, si hunn Bréissel geholl.
  Den Hitler huet den Zar Nicholas II fir Hëllef gefrot. Hien huet d'accord. Awer als éischt hunn d'Russen d'Erfaassung vun Afrika duerchgefouert. Hei ass den Haaptproblem den Terrain, d'Streck vun der Kommunikatioun, de Mangel u Stroossen. An dat huet méi gestéiert wéi déi kleng alliéiert Truppen.
  D'Russen hu ganz Afrika an dräi Méint ageholl, a konnten endlech d'Hegemonie opbauen.
  An dann schonn am Mäerz 1940 russesch-däitsch Truppen eng Offensiv géint Paräis lancéiert. Bannent engem Mount an en halleft gouf Frankräich iwwerfall.
  An am August 1940 koum eng Landung a Groussbritannien ... London ass gefall, an zwou Woche goufen England a Wales ageholl.
  De Krich ass mat der Besetzung vun all den Alliéierten Kolonien an Herrschaften a Groussbritannien opgehalen. D'Divisioun vun der Welt ass passéiert. Russland krut bal all alliéierten Kolonien. Däitschland huet erëm dat, wat am Éischte Weltkrich verluer war, an d'Grenzen am Weste vun 1914, souwéi Namibia. Italien krut Äthiopien an Tunesien. D'Belsch an Holland a Lëtzebuerg goufen an d'Drëtte Räich mat enger gewëssener Autonomie opgeholl. Frankräich a Groussbritannien hunn all hir Kolonien verluer, an hunn de russesche Schutz iwwer sech selwer unerkannt. Sou ass de Krich eriwwer.
  Am Januar 1941, stierft Nicholas II, an Herrlechkeet fir méi wéi véierzeg-sechs Joer erëmfonnt, an d'Geschicht als de gréisste russesche Monarch vun all Zäiten a Vëlker. Hie gouf vu sengem Jong Peter Alekseevich, oder Peter de Véierte, am Alter vun néng erfollegt. Ënner him gouf natierlech eng Regentschaft gegrënnt.
  Russland ass e Welthegemon ginn, a seng Arméi ass onzuelbar. Schonn 1943 ass den éischte russesche Kosmonaut an de Weltraum geflunn.
  An 1949 sinn d'Russen op de Mound geflunn ... Awer dëst ass nëmmen den Ufank vum Weltraumgong. Alles wier gutt, awer ...
  Den Hitler konnt sech net widderstoen an den 20. Abrëll 1953 attackéiert Russland an huet e Krich ugefaangen. Dem Mussolini säi Jong, souwéi de Franco an de Salazar, hunn op senger Säit geschwat. A si geplënnert an Tsarist Russland.
  Elo huet den Enkel vum Nicholas II d'Méiglechkeet sech selwer ze beweisen an weltwäit Ruhm ze verdéngen.
  D'Däitschen, natierlech, nëmmen am Ufank konnten keilen. An dann déi russesch Truppen, déi zousätzlech Kräfte zéien, hunn e Konterattack gestart. Et war eng zimlech erfollegräich Offensiv an Italien. Mussolini Jr. An Afrika goufen d'Italiener och séier geschloen. An den éischten zwee Méint huet d'Tsar-Arméi Italien besiegt an all déi feindlech Kolonien an Afrika ageholl. An d'Däitschen op d'Oder gehäit.
  Dann nees d'Offensiv an am August gouf Berlin ageholl. An dann d'Offensiv an Ufank November 1953 war den Drëtte Räich voll besat. Den Hitler konnt an Argentinien flüchten. Awer hie gouf vu russeschen Truppen verfollegt. An 1954 gouf ganz Latäinamerika eruewert. Den Hitler gouf am Februar 1955 fonnt. Et gouf e Prozess ... An den 20. Abrëll 1956 gouf de Fuhrer opgehaang.
  Domat ass dës onglécklech Carrière vun engem Tyrann op en Enn gaangen. Peter de Véierte decidéiert vereenegt an all Länner am russesche Räich ze vereenegen, Mënschheet vereenegt. A vill Leit hunn et och gär.
  An esou huet sech 1970 en eenzegt Räich vun engem Eenheetstyp geformt. Ee grousst Land Russland.
  An et gëtt e Prozess vun der Entwécklung vum Sonnesystem a Raum. An alles gëtt méi friddlech a prévisibel.
  An elo, 1975, sinn russesch Kosmonaute schonn um Pluto. An all d'Planéiten vum Sonnesystem sinn eruewert.
  An dann Flich an de Weltraum an op d'Stären. An dës Flich si ganz beandrockend.
  Am Joer 2000 huet déi éischt interstellar Expeditioun ugefaangen. An zéng Joer méi spéit si se op den éischte Planéit Sirius geflunn.
  An am Joer 2022 gouf d'Liichtgeschwindegkeet fir d'éischte Kéier op engem Starship iwwerschratt. An dat ass super.
  Bis d'Joer 2500 hat d'Mënschheet d'Galaxis bewunnt.
  Bis d'Joer 3000 waren d'Mënschen um Rand vum Universum erreecht.
  Bis d'Joer 4000 waren déi eenzel Flëss vun der Zäit opgemaach ginn an de Schlëssel fir Onstierflechkeet an d'Operstéiungszeen vun den Doudegen ginn.
  Bis d'Joer 5000 hu si geléiert Universum ze kreéieren an all d'Basisgesetzer vun der Physik ënnerworf.
  Am Joer 10.000 hunn d'Leit all déi Doudeg erëmbelieft, an d'Geheimnisser vum Universum komplett beherrscht a bal allmächteg ginn, Universum erstallt. Ënnert den Operstanen war den Adolf Hitler. Hie gouf fir Neiausbildung an de Prisong geschéckt.
  Bis d'Joer 20.000 dominéieren Demiurge Mënschen den Hypermegaverse. Si sinn hyper-omnipotent an absolut glécklech. All Leit sinn net nëmmen aus den Doudegen erëmbelieft, mee sinn iwwerhaapt ni gestuerwen. Erreecht absolut Onstierflechkeet. All Wënsch sinn erfëllt. An am Allgemengen - alles ass sou wonnerbar datt d'Méiglechkeeten fir all Leit bal onbegrenzt sinn!
  
  HITLER'S DREAM ÄNDERT D'HISTORIE VUN PLANET EARTH Erëm
  Amerikanesch Truppe goufen Enn Februar an Ufank Mäerz aus Honduras gezwongen. D'Kämpf sinn an de Süde vu Mexiko geplënnert. Déi berühmte véier Meedercher hunn den Tank op déi lescht Modifikatioun vum E-50 geännert. Den Auto ass wierklech ultramodern, duerch Joysticks kontrolléiert, relativ liicht bei 65 Tonnen mat engem Motor vun 1550 Päerd.
  Frontallbewaffnung ass 250 mm, säit allbewaffnung ass 170 mm, a souguer op engem däitlechen steig. Mee dowéinst sinn d'Meedercher am Tank e bëssen enk. Et ass net sou bequem hei wéi am "Tiger" -2, sou datt den Auto kondenséiert ass a virun allem de Layout. Awer elo kann den panzer net duerch amerikanesch panzer penetréiert ginn, och wann d ' schéisse vun der säit vun der enker grenz. Sou schutz ass an der lag, d ' schëss vun der IS-2.
  D'Meedercher si frou an den Auto geet zimlech séier. D'Gerda, dréckt d'Knäppercher vum Joystick, seet:
  - Dëst ass eng Maschinn! Wierklech e Meeschterstéck!
  Charlotte reagéiert:
  - D'Säite si ganz schréiegt an d'Luck ass schmuel, et gëtt bal keng Spëtzt. Dir kënnt net esou eng Maschinn duerchbriechen, awer et ass net bequem!
  D'Gerda huet begeeschtert bemierkt:
  - Awer effektiv! A komplett onduerchsiichtlech!
  D'Magda huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Wéi mir gesinn, Gott patronizes Däitschland!
  D'Christina huet gelaacht an geäntwert:
  - Mir gewannen selwer Victoiren! An dëst ass d'Essenz vun eiser Strategie!
  D'Gerda huet begeeschtert bemierkt:
  - Bis viru kuerzem war den Tank "Lion" eis d'Limite vun der Perfektioun. An elo ass den Auto fënnefanzwanzeg Tonne méi hell, iwwerschreift de "Lion" souwuel an der Bewaffnung an der Rüstung, a virun allem an der Fuere Leeschtung. Also Amerika kann eis net briechen!
  D'Charlotte huet gelaacht a gesot:
  - Break et net! Mir wäerten se all briechen!
  Hei an der Siicht vum Magda erschéngt "Sherman". D'Meedchen huet e Projektil direkt op d'Zil geschéckt. Den Auto gebrach.
  Et muss een awer zouginn, datt d'Amerikaner am Tankbau däitlech hannendrun sinn. "Sherman" ass kloer net an Schluechte zitt, an "Pershing" ass nëmme liicht besser. Desweideren, wossten Pershings an der Serie nëmmen am Ufank vun der véierzeg-fënneften Joer, an hir Parameteren ähnlech ze fréi Panther Modell. E-50 schloen d'Amerikaner op enger Distanz vu méi wéi fënnef Kilometer.
  D'Meedercher si ganz houfreg op sou Iwwerleeënheet vun hire Waffen. A si fläischen Lidder.
  D'Magda schéisst nach eng Kéier, schléit duerch, dës Kéier e geschützte Sherman, a chirpt:
  - De Ball verspreet a mat Galopp fortgefuer!
  Och d'Bildschirmer "Sherman" hunn net gehollef. En däitschen Tank fiert selwer. Kraaft Infanteristen mat Raupen. Meedercher fläischen Lidder op Harmonika. Splatter Blutt ënner de Roller. Den Tank beweegt sech séier genuch, a seng Bunnen si méi fortgeschratt a passabel, wärend se relativ liicht sinn.
  D'Meedercher päifen... D'Gerda bemierkt:
  - Mexiko ass dat lescht Land um Wee an d'USA. Mir hu schonn esou vill verschidden Haaptstied geholl. An esou vill Länner eruewert! Mir hunn déi éischt Eruewerung aus Éisträich ugefaang an elo plënnere mir op Mexiko-Stad! Eis militäresch Firma ass eng glorräich Firma!
  D'Christina huet logesch geäntwert:
  - Éischt vun all, mir si superieur un eise Géigner an Organisatioun. E klengt Land ass Däitschland. Déi Däitsch sinn déi disziplinéiert an héich organiséiert Leit op der Welt. Plus en totalitären nationalsozialistesche Regime. Wat eis och Kraaft an Organisatioun bäigefüügt huet. - D'Meedche lafe mat hirem bloe Fouss laanscht d'Legierung Säit Rüstung vum Hull a weider. - Dann déi brillant Talenter vun eise Genereel an, virun allem, Hitler. Mir hunn eis Géigner Stéck fir Stéck gebrach. An dunn hu si déi bescht Technologie vun der Welt. Also elo hu mir en Triumph virun eis! An den Drëtte Räich mécht seng Flilleken iwwer d'Welt op!
  D'Charlotte huet rational bemierkt:
  - Dat Schlëmmst war de Wanter vu véierzwee. Mir goufen an Afrika a bei Moskau besiegt. Si hunn Tikhvin a Rostov-op-Don verlooss. An och Kharkov gouf vun de Sowjets ageholl. An d'USA sinn de Krich géint eis agaangen. Dat ass wann et schéngt: datt d'Skalen net zu eiser Gonschten geschwankt hunn an den Ofgrond viru sech war. Mee Fréijoer huet eis nei Victoiren bruecht. An zënterhier ass alles an eis Gonschten gaang!
  Magda entlooss. Eng amerikanesch Pistoul erofgeschoss a geziddert:
  - Awer trotzdem, ouni d'Interventioun vu méi héije Muechten, hätt eis Arméi esou Erfolleg net gepackt! Iwwerleeën Feinde besiegen! Dëst ass d'Hand vu Gott!
  
  D'Gerda huet gelaacht an huet geäntwert:
  - Ech averstanen datt Gott d'! Awer net Gott: Abraham, Isaac a Jakob! A scheinbar den Arier, een an Allmächtege Gott! Deen, deen d'Universum erstallt huet an d'Däitschen als säi Vollek gewielt huet!
  D'Charlotte huet geknackt a bestätegt:
  - Bestëmmt! De Gott vum Isaac ass net eise Gott! A wann d'Judden wierklech d'Leit vu Gott wieren, hätte mir net gewonnen! A wa jo, dann ass Är Bibel Magda eng Ligen! An et ass Zäit fir Iech Chrëschtentum zugonschte vum areschen Monotheismus opzeginn!
  Dem Charlotte seng Wierder kléngt wéi Maschinnegewierfeier.
  Christina dobäi:
  - An et gesäit aus wéi Verrot, e Chrëscht ze sinn. No allem stellt sech eraus datt Dir fir Pazifismus sidd - si schloen Iech op der rietser Wang, dréit Är lénks!
  D'Gerda huet fit gesinn:
  -An Dir mengt, datt d'Rettung vun de Judden ass! An dëst ass allgemeng - ähnlech wéi Verrot!
  D'Magda huet schued protestéiert:
  - Ech mengen net! Meng Meenung Gott ass een! An net jiddesch, an net aresch!
  Charlotte geruff zréck.
  - Wéi ass et net Arier! Nëmmen Arier an net manner!
  D'Gerda huet versöhnend bäigefüügt:
  An och Technologie! Wou hu mer ugefaang? Am September 1939 hate si nëmme sechs Panzerdivisiounen. A bal all Panzer sinn liicht, manner wéi zwanzeg Tonnen. Elo weess ech selwer net wéivill Divisiounen mir hunn, mä mir fueren um beschte Tank vun der Welt. Eist Gefier ass onparalleléiert wat d'Bewaffnung, d'Rüstung, d'Fuerleistung ugeet, a gläichzäiteg ass et net skandaléis wat d'Gewiicht ugeet.
  Ech erënnere mech un d'Tester vum éischten "Tiger", dann um Hitler säi Gebuertsdag den 20. Abrëll 1042.
  D'Meedchen huet gestoppt an huet en Otem geholl, weider.
  - Da war den "Tiger" schonn dee beschten Tank vun der Welt. Awer seng Fuerleistung kann net als zefriddestellend ugesi ginn. Awer op der anerer säit d ' pistoul huet e gudde kampf, an d' panzerung war ganz gëeegent fir dee moment. An den tank selwer huet sech gutt gedréint, wat fir déi niddreg Rotatiounsgeschwindegkeet vum Turm kompenséiert huet!
  An am véierzegsten Joer ware mir manner wéi Frankräich a Groussbritannien als Panzer, an hir Zuelen. Awer si hunn gewonnen! Am véierzeg-eenten joer der udssr hat besser panzer t-34 an KV wéi eis, an e puer mol méi maschinnen! Mee mir hunn trotzdem gewonnen! A Moral ass Technologie a Grond! A Geescht ass wichteg!
  D'Christina bemierkt, reift hir blo Fersen um Pedal:
  - Wa mir mat de schlëmmste Panzer gewannen, da wäerte mir elo gewannen! Natierlech waren et am Ufank manner vun eis wéi Feinde. Elo hu mir eng Horde gesammelt! Wat kann eis stoppen ze gewannen?
  D'Gerda huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Ech mengen d'Haaptschwieregkeeten sinn hannert eis! Mir hu souguer Zuelen elo
  Iwwergewiicht. Ech denken net datt d'Firma géint d'USA Problemer wäert kréien.
  D'Charlotte huet logesch bemierkt:
  - Ech gleewen net datt Amerika eppes géint eis huet! Hirem Sherman ass just Kanounefidder, an hir Pershing ass nëmme marginal besser. Wärend géint eisen Tank, si hu keng Waffen!
  D'Gerda huet fit gesinn:
  - An am Jetfliger hu se näischt fir eis Falken ze decken. Ausserdeem, sou vill Sklaven ze hunn, a mir sinn net méi schlëmm wéi d'Yankees!
  D'Christina war domat averstan:
  - Mir hunn Ausrüstung - ganz Europa an en Deel vun der UdSSR. An Aarbechter - d'Halschent vun der Welt! Mir hunn eis Fabriken zu engem Dräierkoalitioun Modus vun Operatioun transferéierte, a mir bauen nei Fabriken! D'Amerikaner kënnen eis net eng asymmetresch Äntwert ginn, wéinst der Zuel. Si hunn net trivial esou vill Hänn!
  D'Charlotte huet gelaacht an de Knéi an de Stull geréckelt, gekrasch:
  Si wäerten net symmetresch sinn! - D'Meedchen huet op de "Grant" geschoss an bäigefüügt. - A wann d'Ausrüstung ufänkt ze produzéieren, dann nëmme fir d'Sammlung vu Kampfresultater vun eis!
  D'Magda huet schrecklech bemierkt:
  - Awer wann d'Liewen ... Dat heescht, d'Liewen léiert datt et net néideg ass fir an engem entscheedende Moment ze relaxen!
  D'Gerda war domatter d'accord, an huet den Hiewel mat de bloe Fanger gedréint, si huet gemurelt:
  "A mir bleiwen waakreg bis zum Schluss!"
  D'Charlotte huet hir Erliichterungsabs gezunn an huet drun erënnert:
  - Mir sinn e wäite Wee komm ... Vum bescheidenen T-1 bis zum Ris E-200. An dat sinn natierlech Meilesteen vun enger heroescher Campagne! Am selwechte Wee wäert eisen Tank ni op Metal goen!
  Endlech sinn d'Meedercher op eng Dosen amerikanesch Panzer komm. Aacht Shermans, zwee Subventiounen an zwee Pershings. Dee leschten Auto hat eng méi niddereg Silhouette an ass net esou opfälleg. An engem héijen Tank ze kommen ass méi einfach. D'Meedercher hunn sech ëmgedréint ze schéissen. Si sinn all schaarf an hu grouss Reaktiounsfäegkeet. Gehärt an trainéiert. Passéiert e groussen Deel vum Zweete Weltkrich a besicht verschidde Länner vun der Welt. Si si wierklech Top Meedercher.
  An d'Shermans waren déi éischt, déi explodéieren. An d'Distanz ass méi wéi fënnef Kilometer. D'Amerikaner kënnen hiren Auto nach ëmmer net kréien.
  Shooting, Gerda notéiert:
  - Mir hunn déi bescht Waff! Et duerchbréngt alles aus enger Distanz vun enger richteger Schluecht, an eng zimlech grouss Versuergung vu Muschelen. Hei wäerten 128 mm méi schlëmm sinn.
  D'Magda war domatter d'accord. Nodeems de Sherman gebrannt an zerbrach huet, sot d'Meedchen:
  - De Stock vu Muschelen fir dëse Kaliber ass méi niddereg. Awer am prinzip 88-mm-waffen sinn am prinzip net schlecht!
  D'Charlotte huet gebrannt an interjected:
  - Oppassen op wat!
  D'Gerda huet haart gebarkt:
  - An dëst "Sherman" an "Panther" wäert huelen. Ech mengen eng 75mm Pistoul mat engem laange Stamm kéint se ausdënnen hunn!
  D'Christina huet mat hirem bloe Fouss geschoss an huet gekrasch:
  - Jo, an d'Offer vun de Muschelen wier méi héich!
  D'Magda huet och geschoss, an huet de Joystick mat de bloe Fanger gedréckt. Déi lescht "Sherman" Iesel. Den nächste Schlag gouf op d'Grouss iwwerginn. Dësen panzer ass scho sou al, an nach méi schlëmm gepanzert wéi de sherman. Allerdéngs hat Amerika am Ufank vill méi schlecht Panzer wéi Däitschland. Am véierzegsten Joer haten d'USA nëmmen 502 Panzer, an och nach vill waren iwwerflësseg. Awer schonn am véierzege joer d ' amerikaner produzéiert méi wéi dräi dausend panzer. An dann war et de Sherman. Wat kann iwwer dësen Auto gesot ginn? Wat d'frontalbewaffnung ugeet, huet et souguer e bëssen iwwer d'T-34-76, a war liicht schwaach an der zerstéierender Kraaft vun der Pistoul. Jo, an am Fuere Leeschtung. Awer op der anerer Säit sinn d'Optik a Visibilitéit vill besser wéi déi sowjetesch.
  Dann koum schonn am véierzeg-véierzege Joer de Sherman M 4. Den Tank ass a Rüstung a Bewaffnung vergläichbar mat der T-34-85 an e bësse méi schlecht wéi dem einfachen Panther an zimlech däitlech zum Panther -2. Nach méi spéit ass de "Sherman" Feierblumm opgetaucht, mat enger méi laanger 17-Pound Pistoul. Dësen panzer war iwwer de sowjetesche t-34-85 an der bewaffnung, awer war net ganz massiv.
  Et gouf och e shielding modifikatioun vun der sherman mat schlëmmere fahreigenschaften, méi schwéier, awer mat allbewaffnung vun 152 mm. Awer och net déi massivst. Bis elo sinn déi Däitsch nëmme Standard M4s begéint.
  Awer elo sinn d'"Grands" fäerdeg, an elo de relativ neie Pershing Tank.
  Gerda proposéiert:
  - Komm mer e bësse méi no. Dëst Monster kéint méi déck Rüstung hunn!
  D'Charlotte huet veruechtend griméiert.
  - Maach der keng Suergen! Hien huet nëmmen 102 Millimeter. Den Auto weegt zweeanzwanzeg Tonnen, awer et huet de Sherman staark gelooss!
  D'Gerda huet gelaacht a proposéiert:
  - Da loosse mer schéissen!
  D'Magda huet hire gemeisselten, bloe Fouss erausgehalen. Wéi vill verschidde schaarf, scharf Steng, waarme Sand vun Wüst, Dornen vum Dschungel, Schnéi vu Russland hunn hir blo, elastesch, graziéis Sole bekannt. Si huet laang, glat Fanger mat Pärelmamm Neel op de Joystick Knäppchen gedréckt.
  An huet e panzerbriechende geschoss mat engem urankär. A si huet mat engem Laachen gekrasch:
  - Loosst et fir Iech Liicht ginn!
  D'105 mm Kanoun huet e grousse zerstéierende Effekt. An "Pershing" huet d'Halschent vum Tuerm verluer.
  D'Gerda huet hir héich, fest Broscht gerëselt a bemierkt:
  - Och, "Tiger" konnt dat net maachen! Hien huet d'Punchkraaft gefeelt! Awer trotzdem ass et besser wéi de Sherman.
  D'Mada huet skeptesch bemierkt:
  - Kuckt wat. Wann d'Bildschirmer op der "Firefly" hänken, da wäert et net méi schlëmm sinn wéi den "Tiger", och besser an der Stir geschützt!
  D'Gerda huet rosen de Kapp gerëselt. Schoss op den Tank. An de leschte "Pershing" ofgeschloss huet bäigefüügt:
  - Eis "Tiger" ass nach méi deier, all déi westlech Exotik, a russesch Perversioune. Ech gleewen un eis Victoire, och mat T-4 Panzer, also sief et!
  Zwielef Autoen hunn d'Meedercher wéi Somen geklickt. Si goufen och net erschoss. Painfully laang Distanz fir amerikanesch Waffen.
  D'Meedercher ginn a laachen. Gutt fir si.
  D'Charlotte fänkt erëm mat der vertrauter Hürdegurdy un:
  - Neen, Magda! Dir sollt d'Chrëschtentum eemol a fir all verzichten. Soss sidd Dir e potenziellen Verrot!
  Dat gëllent Hoer Meedchen huet geäntwert:
  - Net! Ech sinn dem Drëtte Räich gewidmet, awer ech wäert de Jesus Christus och net verzichten!
  D'Gerda huet hire schéine, muskuläre Been op d'Rüstung mat der bloer Sohl geschloen a bemierkt:
  "Awer Christus däerf net verweigert ginn!" Nëmme musse mir zouginn datt hien en Däitschen am Fleesch war, an net e Judd, an alles wäert gutt sinn!
  D'Magda huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Däitsch... Mä wéi ass et mam Zeegnes vun der Bibel?
  Gerda sot haart:
  - Dann du Bibel! Wann et e Main Caf ass!
  Magda huet de Kapp gerëselt.
  - Mein Kaf ass keng göttlech Offenbarung. An d'Aarbecht vun enger Persoun, souguer eng aussergewéinlech! Ech gleewen un dat wat vu Gott kënnt!
  Dunn hunn all d'Krieger am Chouer geruff:
  - Eise Gott ass den Adolf Hitler!
  D'Magda huet dapere geäntwert:
  - Mee et war net den Hitler deen d'Universum eruewert an erstallt huet!
  D'Gerda huet rosen mat hirem ronnen Ferse op d'Rüstung geschloen an erkläert:
  - An dat gëtt net méi vun eis diskutéiert! Wien den Universum erstallt huet, wäert d'Zäit soen!
  Charlotte proposéiert:
  - Loosst eis Meedercher besser d'Fro stellen - wat maache mir nom Krich?
  D'Christina huet gelaacht a proposéiert:
  - Komm mir ginn an d'Geschäft! Dëst ass dat Bescht wat mir maache kënnen!
  D'Gerda huet mat hirem schnéiwäisse Kapp zoustëmmen geknackt:
  - Natierlech, am Geschäft! Oder vläicht wäerte mir a Filmer handelen?
  D'Magda huet gelaacht a proposéiert:
  - A wat? Dëst ass eng gutt Fortsetzung vun enger Carrière! Iwwerhaapt, Filmer sinn super!
  D'Gerda huet gelaacht, d'Hand iwwer d'Reliefpress gerannt a bemierkt:
  - A wien géift Dir spillen? Engel wat?
  D'Magda mat engem languid Bléck, sot:
  - Firwat net? Well ech hunn de richtege Look. Ech géif iwwer Jesus Christus zu all Gleeweger soen! Dat wier e Rettungsdéngscht!
  D'Gerda huet de Kapp negativ gerëselt an erkläert:
  - An der neier arescher Relioun gëtt et net sou eppes wéi Erléisung. Tatsächlech ass d'Essenz vum Kommando fir den Arier d'Räich ze déngen. An de Rescht - befollegt d'Arier! Mir retten eis also net, mee regéieren!
  Christina ass e Meedchen mat Kupfer, awer mat enger Mëschung vu giel Hoer, bestätegt:
  - Jo, mir regéieren an eroberen! Op dëser Welt si mir an den Truppe vum Drëtte Räich. An deem wäerte mir eis eegen Arméi hunn. A mir wäerten aner Universum eroberen. Alles op dëser Welt ass relativ ... Ech mengen et gëtt Krich, a Fester, an Estates! Kombinatioune fir d'Welt ze genéissen, an e spannende Krichsspill!
  D'Charlotte ass e Meedchen mat Kupferrout Hoer, wénkt averstanen.
  - Bestëmmt! Fir e wierklech friddlecht Liewen ass langweileg ... Mir sinn esou gewinnt ze kämpfen, datt et fir eis Brout ginn ass!
  D'Gerda korrigéiert hire Partner:
  - éischter, souguer Loft! Oder Waasser gemëscht mat séissem Wäin!
  D'Magda sot traureg:
  - Et ass schued... Heiansdo kënnt eng Welle vu Bedauern iwwer mech. Iwwerhaapt, anerer ëmbréngen ass schlecht. Mir verursaachen Péng a Leed! Wat, Kanner ouni Papp!
  D'Gerda huet de Kapp gerëselt a bemierkt:
  Mir sinn all a Gefor! Mee getréischt! De Mënsch ass nach ëmmer stierflech! A wann Dir driwwer denkt, ass et wierklech bedeitend drësseg oder véierzeg Joer op der Éiwegkeet Skala? An éiwegt Liewen!
  D'Magda huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Gutt, wann Dir philosophesch kuckt, dann ass et esou ... Mee wierklech, dat mécht et fir kleng Kanner net méi einfach!
  D'Charlotte huet hir kobberrout Hoer geworf a gesis:
  - Stellt Iech vir datt si ënnermënschlech sinn! Just Déieren an Dir wäert Iech besser fillen!
  D'Magda huet eng Tréin vun hiren Wimperen geruff, geäntwert:
  - Mä no allem an Déieren ass et schued! Oh ... wat fir eng Welt liewen mir an! Alles ass einfach ruthless! An den Doud regéiert!
  D'Charlotte huet kräfteg geschwat, komponéiert wéi si fortgaang ass:
  Loosst d'Flëss vum Blutt
  fléisst op der Äerd,
  Loosst se a Péng kräischen -
  Feieren iwwerall!
  A loosst de béisen Doud
  E rosen Ball regéiert,
  Dir stierft all
  De Satan huet Iech zur Rechenschaft geruff!
  Loosst d'Wirbelwind verschwannen
  De Flux vu mënschleche Kierper ...
  De Planéit leid
  Mayhem regéiert!
  D'Gerda huet säi Partner ënnerbrach, hire Scharlachroute Mond mat sengem bloe Been ofgedeckt. De blonden Terminator huet geruff:
  - Ma, firwat sou pessimistesch! Hei wäert de Krich ophalen an de Planéit bléie wéi e Gaart. Ech mengen et sinn e puer lénks. Amerika ass weider sechs Méint, gutt, dat gréisste Joer. Da wäerte mir Russland derbäi, an nëmmen Japan bleift. Awer dëst ass kuerzfristeg fir eis. Maximal an dräi Joer stoppen all Kricher ... An d'Leit wäerten sech ni méi ëmbréngen!
  D'Christina huet erkläert:
  - Op alle Fall, am Krich ... Ech mengen, d'Zäit wäert kommen, a ganz séier, wann nëmmen ee Räich op der Welt bleift. An da gëtt et op alle Fall keng Kricher. An ech mengen, dank der Entwécklung vun der Landwirtschaft an déi ideal däitsch Organisatioun, Honger wäert och an e puer Joer verschwannen. Da gi Wunnenge fir jiddereen gebaut. - D'Meedche mat koffergiel Hoer an enger muskulärer, schlanker a perfekt proportionéierter Figur huet mat Begeeschterung geschwat. "Da wäert d'Medezin entweckelen an d'Krankheet ausgeschaaft ginn. Mir fléien an de Weltraum, mir wäerten eis a verschiddene Welten settelen. Loosst eis den Alter eroberen. All Leit wäerten jonk a schéin sinn, wéi fantastesch Elfen. Oder vläicht erwaarden eis nei Kricher am Weltraum. Esou stellare mat dräi-Arméi Auslänner. A mir wäerte fett fir d'Iddie vum Faschismus am ganzen Universum kämpfen!
  D'Charlotte, mat engem stralende Laachen op de Lippen, huet gesonge:
  - Mir kämpfen fir en helle muer ... Loosst eis kussen!
  D'Magda huet scho méi optimistesch gesot:
  - Mee et ass besser esou! Net éiweg Kricher, mee friddlech Kreatioun!
  Dee Moment ass den Auto iwwer eng Mine gerannt. Den Tank huet gerëselt. D'Roll ass geplatzt, an den Auto huet e bësse méi bremsen. D'Gerda huet eng Reparatur-Equipe um Radio geruff. De Schued huet den Tank net vun der Fuerleistung entzunn, awer e bësse reduzéiert seng Geschwindegkeet. Dofir muss d'Roller séier ersat ginn. Hei ass d'Plaz vun der Suspensioun anescht - méi bequem fir Reparatur wéi d'verstäerkt Uerdnung Charakteristesch vun den "Tigers" a "Panthers".
  Ausserdeem hunn d'Meedercher sech gären am Dschungel erwiermt. Firwat net am Floss schwammen. Den Tank, natierlech, d'Plaz ass waarm, och de Klimaanlag kann net eens ginn. Et gëtt nach ëmmer de Süde vu Mexiko - d'Tropen, an am Mäerz ass et zimlech waarm. Mee am Allgemengen ass d'Wieder Himmel.
  De Floss war an der Géigend an d'Meedercher sinn dran gefall. Dir musst Iech keng Suergen iwwer Krokodillen maachen. Hei leeft e Krich, an all Liewewiesen si scho laang geflücht. D'Waasser ass waarm an agreabel fir ze schwammen. D'Meedercher schwammen an d'Uferen vum Dschungel bewonneren, huet d'Gerda gemierkt:
  - Trotzdem ass eis Welt net ouni Charme! Et wier wuel gutt onstierwlech ze ginn wéi e Biergleit, an all zesumme mat der Mënschheet liewen, hir Entwécklung kucken. A fléien duerch de Weltraum!
  D'Cristina huet geknackt, a sot eescht:
  - Himmel ouni Sënn, extrem langweileg ... Net e Verméigen am Casino ze verléieren, mä nach besser ze gewannen, net ze Juegd. Jo, Krich ass Suchtfaktor ...
  Charlotte proposéiert:
  - Ech denken, datt se geschwënn Spiller erfannen, déi um Écran portraitéiert kënne ginn - sou sinn d'Militär!
  D'Magda huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Dir sollt alles zerstéieren!
  D'Christina huet et geholl a gesongen:
  - Zerstéierung ass eng Passioun ... Egal wéi eng Kraaft!
  D'Gerda huet gejaut a schnurft gesongen:
  - Ech wëll Leedheet virun mir gesinn! An et wäert ech mäi Schlass bauen, mäin Dram!
  D'Charlotte huet gelaacht a proposéiert:
  - Nee, et ass sécher super ze kämpfen! Mee et ass nach besser ze gewannen!
  D'Christina huet op der Spëtzt vun hire Lunge geruff:
  - Déi riets Hand vum Himmel selwer hëlleft Däitschland. Eisen areschen Glawen, eisen eenzegaartege Monotheismus! A wat eis net ëmbréngt mécht eis méi staark!
  D'Gerda huet Waasser gesprëtzt an huet geäntwert:
  - Jo, mir si méi staark ginn! Et ass schued, datt mir just op eng Anti-Tank Mine gestouss sinn.
  D'Christina sot nodenklech:
  - A wéi d'Raupen ze schützen?
  D'Gerda huet d'Muskelschëlleren gezunn.
  - Ech weess net...
  D'Charlotte huet rational bemierkt:
  - Si si geschützt vu Muschelen mat Schëlder, a vu Minnen ... Ausser si sinn aus méi décke gemaach, fir net ze platzen!
  D'Gerda huet de Kapp gerëselt.
  - Da wäert d'Fuerleistung erofgoen wéinst der Erhéijung vum Gewiicht. Dat géif den Tank fléien!
  D'Mada huet confirméiert:
  - Dat ass et! Sou datt den Tank an d'Loft schwëmmt an net fällt! An entwéckelt Geschwindegkeet vu fënnefhonnert Meilen pro Stonn!
  D'Charlotte, sprëtzeg, huet d'Informatioun gemellt:
  - Ech hunn héieren datt eis Flott speziell Schëffer huet déi e bësse fléien ouni d'Waasser ze beréieren! A si entwéckelen d'Geschwindegkeet vun engem Schraubekämpfer, a kënnen Truppen droen, souwéi Dominanz um Mier gewannen! Esou Loftfaart um Mier wäert eis oniwwerwannebar maachen!
  D'Gerda korrigéiert hire Partner:
  - A mir si schonn oniwwerwältegend! Dëst wäert eis maachen - super invincible!
  D'Charlotte huet sech op de Réck gedréint, huet hir blo, gemeiselte Been an d'Loft geschloen a gekuckt:
  - Wa mir vereenegt sinn, si mir oniwwerwannebar! Mir sinn aresch Meedercher, Mäerder an eisen Häerzer!
  An d'Schéinheet ass méi déif an d'Waasser gedaucht. E bësse méi déif gaangen. Si huet hir Frënn op déi blo Fersen geschloen an ass erauskomm. Si huet e Sprangbuer vu Waasser lancéiert, kuken:
  - Wat e gudde Fréijoer an den Tropen! Waasser ass wéi gedämpft Mëllech!
  D'Gerda huet am Geck gesongen:
  - Afrika ass schrecklech jo, jo, jo .... Afrika ass geféierlech, jo, jo, jo! Gitt net Meedercher an Afrika fir e Spadséiergank!
  D'Schéinheet huet gelaacht. D'Schlittschong ass scho geännert - Reparaturéquipen sinn am Beschten. An d'Meedercher vun iwwerall sinn an den Tank gesprongen. D'Silhouette vum E-50 ass relativ niddereg an den Auto selwer ass net ze bemierkenswäert. Déi weiblech Krieger hunn de Gasturbinemotor ageschalt an hunn d'Vitesse an e puer Sekonnen opgeholl.
  D'Charlotte, en erfuerene Tanker, huet bemierkt:
  - Trotzdem ass e Gasturbinemotor vill besser wéi en Diesel. Et ass souwuel méi kompakt a beschleunegt den Tank méi séier. Eisen Auto huet erstaunlech Manöverbarkeet!
  D'Gerda huet am Geck gesongen:
  - Hie war suergfälteg an naiv, d'Meedercher haten e kale jonke Look ... Alles ronderëm huet wonnerbar ausgesinn - virun dräihonnert Joer!
  D'Christina huet begeeschtert bemierkt:
  - Net! Eise Kommandant schléisst mat Humor ... Och wann et wierklech schéngt wéi Joerhonnerte zënter dem Ufank vum Krich vergaange sinn ... - D'Meedchen huet hir Hand iwwer hir héich elastesch Këscht gerannt a weider gaang. - Gläichzäiteg, heiansdo fillt Dir Iech wéi gëschter! Oh, schliisslech ass d'Liewe vun de Leit kuerz an ass iergendwéi onopgemerkt!
  D'Gerda huet hefteg bemierkt:
  Mee mir sinn net al, oder? Mir si voller Kraaft an Energie! An eise Wee vun der Victoire op
  Victoire!
  D'Magda huet de Maschinnegewiertuerm opgestallt, d'amerikanesch Zell ofgerappt a gekackt:
  - Jo, ech gleewen un eis Victoire ... Besonnesch elo, wa mir all Trompkaarten hunn. Mee loosse mer de Won net virum Päerd setzen!
  D'Gerda erënnert sech mat engem Opschlag:
  - Albert... Ech vermëssen dee Jong... Et ass komesch an engem Däiwel ze verléift, och wann en héich ass, mam Bau vum Apollo!
  D'Charlotte huet logesch bemierkt:
  Ech hunn den Albert och gär. Et huet eng speziell Schéinheet. An am Allgemengen, Teenager, wann hir Physiognomie nach net mat engem Baart bedeckt ginn, an hir Gesiichtsmerkmale hunn hir Bildung net ofgeschloss, ënnerscheede sech duerch hire spezielle Charme. A virun allem, si sinn nach net sou merkantil, si hunn dech gär, net Är Suen!
  D'Christina huet rational bemierkt:
  - All véier vun eis sinn sou schéin, datt Männer eis Kierper Léift éischt vun all. A wéi vill mir hunn ass schonn eist Akommes!
  Gerda sot logesch:
  - Fra sinn ass méi einfach! Rufft den Hond un, an hie spréngt an d'Bett. Op d'mannst wann Dir jonk sidd. Dir wäert ni ouni Mann sinn. Et ass einfach se unzezéien. Mä e Mann, fir eng Fra an d'Bett ze leeën, soll probéieren ....
  D'Charlotte huet sarkastesch geäntwert:
  - Dir schliisslech net ... Mir sinn net ze séier!
  D'Gerda huet de schéine Kapp negativ gerëselt.
  - Net sécher op déi Manéier! Ech Léift jonk, schéin, curvy Männer. An ech ginn net mat jidderengem an d'Bett. Als Regel, wielen ech athletesch gebaut. E puer mat engem Bauch, och e Generol zitt mech net un. A mir kënne wielen!
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  - Hei ass eng Prostituéiert ronderëm Panel, Dir musst net wielen. A pot-bellied wäert déngen, a kaal, an al ... Dëst ass natierlech e Minus vun hirem Beruff!
  D'Gerda huet eescht geäntwert:
  - Dir kënnt an eng Zaldoten Bordell goen ... Da sinn all Är Clienten jonk a schlank. A Varietéit a méi oder manner attraktiv ... Zum Beispill refuséieren ech ni e schéine Mann!
  D'Christina huet gelaacht a gekuckt:
  - Jo ... Varietéit gëtt op! Sex erfuerdert verschidde Platen a Gewierzer. Mir si jonk Fraen a mir hunn déi Jonk gär ... Mir wëllen Sportspartner mat muskuläre Kierper. An een huet mat net-sou-schéi Männer ze këmmeren. Dir kënnt nëmme mat dëse Fraen sympathiséieren!
  D'Charlotte huet mat Angscht gesongen:
  - D'Schéinheet mécht e Mann an e Sklave ... An nom Doud, gleeft datt ech kee Fridde fannen, ech ginn dem Däiwel meng Séil fir eng Nuecht mat Iech!
  D'Magda huet op d'amerikanesch selbstfahrend Pistoul "Hex" geschoss an huet geziddert:
  - Et ass eng Sënn, wat fir Geschlecht ass eis ausserhalb vum Bestietnes ... Et ass besser, lëschteg Gedanken ze loossen!
  D'Charlotte huet rosen geäntwert:
  - An du hues vun Orgasmen net méi schlëmm wéi mir gekrasch ... Also sollt Dir keng hypokritesch Infirmière raschten.
  D'Gerda huet hir héich, fest Broscht gerëselt a bemierkt:
  - Och, "Tiger" konnt dat net maachen! Hie feelt Punch Kraaft! Awer trotzdem ass et besser wéi de Sherman.
  D'Mada huet skeptesch bemierkt:
  - Kuckt wat. Wann d'Bildschirmer op der "Firefly" hänken, da wäert et net méi schlëmm sinn wéi den "Tiger", och besser an der Stir geschützt!
  D'Gerda huet rosen de Kapp gerëselt. Schoss op den Tank. An de leschte "Pershing" ofgeschloss huet bäigefüügt:
  - Eis "Tiger" ass nach méi deier, all déi westlech Exotik, a russesch Perversioune. Ech gleewen un eis Victoire, och mat T-4 Panzer, also sief et!
  Zwielef Autoen hunn d'Meedercher wéi Somen geklickt. Si goufen och net erschoss. Painfully laang Distanz fir amerikanesch Waffen.
  D'Meedercher ginn a laachen. Gutt fir si.
  D'Charlotte fänkt erëm mat der vertrauter Hürdegurdy un:
  - Neen, Magda! Dir sollt d'Chrëschtentum eemol a fir all verzichten. Soss sidd Dir e potenziellen Verrot!
  Dat gëllent Hoer Meedchen huet geäntwert:
  - Net! Ech sinn dem Drëtte Räich gewidmet, awer ech wäert de Jesus Christus och net verzichten!
  D'Gerda huet hire schéine, muskuläre Been op d'Rüstung mat der bloer Sohl geschloen a bemierkt:
  "Awer Christus däerf net verweigert ginn!" Nëmme musse mir zouginn datt hien en Däitschen am Fleesch war, an net e Judd, an alles wäert gutt sinn!
  D'Magda huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Däitsch... Mä wéi ass et mam Zeegnes vun der Bibel?
  Gerda sot haart:
  - Dann du Bibel! Wann et e Main Caf ass!
  Magda huet de Kapp gerëselt.
  - Mein Kaf ass keng göttlech Offenbarung. An d'Aarbecht vun enger Persoun, souguer eng aussergewéinlech! Ech gleewen un dat wat vu Gott kënnt!
  Dunn hunn all d'Krieger am Chouer geruff:
  - Eise Gott ass den Adolf Hitler!
  D'Magda huet dapere geäntwert:
  - Mee et war net den Hitler deen d'Universum eruewert an erstallt huet!
  D'Gerda huet rosen mat hirem ronnen Ferse op d'Rüstung geschloen an erkläert:
  - An dat gëtt net méi vun eis diskutéiert! Wien den Universum erstallt huet, wäert d'Zäit soen!
  Charlotte proposéiert:
  - Loosst eis Meedercher besser d'Fro stellen - wat maache mir nom Krich?
  D'Christina huet gelaacht a proposéiert:
  - Komm mir ginn an d'Geschäft! Dëst ass dat Bescht wat mir maache kënnen!
  D'Gerda huet mat hirem schnéiwäisse Kapp zoustëmmen geknackt:
  - Natierlech, am Geschäft! Oder vläicht wäerte mir a Filmer handelen?
  D'Magda huet gelaacht a proposéiert:
  - A wat? Dëst ass eng gutt Fortsetzung vun enger Carrière! Iwwerhaapt, Filmer sinn super!
  D'Gerda huet gelaacht, d'Hand iwwer d'Reliefpress gerannt a bemierkt:
  - A wien géift Dir spillen? Engel wat?
  D'Magda mat engem languid Bléck, sot:
  - Firwat net? Well ech hunn de richtege Look. Ech géif iwwer Jesus Christus zu all Gleeweger soen! Dat wier e Rettungsdéngscht!
  D'Gerda huet de Kapp negativ gerëselt an erkläert:
  - An der neier arescher Relioun gëtt et net sou eppes wéi Erléisung. Tatsächlech ass d'Essenz vum Kommando fir den Arier d'Räich ze déngen. An de Rescht - befollegt d'Arier! Mir retten eis also net, mee regéieren!
  Christina ass e Meedchen mat Kupfer, awer mat enger Mëschung vu giel Hoer, bestätegt:
  - Jo, mir regéieren an eroberen! Op dëser Welt si mir an den Truppe vum Drëtte Räich. An deem wäerte mir eis eegen Arméi hunn. A mir wäerten aner Universum eroberen. Alles op dëser Welt ass relativ ... Ech mengen et gëtt Krich, a Fester, an Estates! Kombinatioune fir d'Welt ze genéissen, an e spannende Krichsspill!
  D'Charlotte ass e Meedchen mat Kupferrout Hoer, wénkt averstanen.
  - Bestëmmt! Fir e wierklech friddlecht Liewen ass langweileg ... Mir sinn esou gewinnt ze kämpfen, datt et fir eis Brout ginn ass!
  D'Gerda korrigéiert hire Partner:
  - éischter, souguer Loft! Oder Waasser gemëscht mat séissem Wäin!
  D'Magda sot traureg:
  - Et ass schued... Heiansdo kënnt eng Welle vu Bedauern iwwer mech. Iwwerhaapt, anerer ëmbréngen ass schlecht. Mir verursaachen Péng a Leed! Wat, Kanner ouni Papp!
  D'Gerda huet de Kapp gerëselt a bemierkt:
  Mir sinn all a Gefor! Mee getréischt! De Mënsch ass nach ëmmer stierflech! A wann Dir driwwer denkt, ass et wierklech bedeitend drësseg oder véierzeg Joer op der Éiwegkeet Skala? An éiwegt Liewen!
  D'Magda huet mat engem Opschlag geäntwert:
  - Ma, wann Dir philosophesch kuckt, dann ass et esou ... Mee wierklech, dat mécht et fir kleng Kanner net méi einfach!
  D'Charlotte huet hir kobberrout Hoer geworf a gesis:
  - Stellt Iech vir datt se ënnermënschlech sinn! Just Déieren an Dir wäert Iech besser fillen!
  D'Magda huet eng Tréin vun hiren Wimperen geruff, geäntwert:
  - Mä no allem an Déieren ass et schued! Oh ... wat fir eng Welt liewen mir an! Alles ass einfach ruthless! An den Doud regéiert!
  D'Charlotte huet kräfteg geschwat, komponéiert wéi si fortgaang ass:
  Loosst d'Flëss vum Blutt
  fléisst op der Äerd,
  Loosst se a Péng kräischen -
  Feieren iwwerall!
  A loosst de béisen Doud
  E rosen Ball regéiert,
  Dir stierft all
  De Satan huet Iech zur Rechenschaft geruff!
  Loosst d'Wirbelwind verschwannen
  De Flux vu mënschleche Kierper ...
  De Planéit leid
  Mayhem regéiert!
  D'Gerda huet säi Partner ënnerbrach, hire Scharlachroute Mond mat sengem bloe Been ofgedeckt. De blonden Terminator huet geruff:
  - Ma, firwat sou pessimistesch! Hei wäert de Krich ophalen an de Planéit bléie wéi e Gaart. Ech mengen et sinn e puer lénks. Amerika, dëst ass eng aner sechs Méint, gutt, dat gréisste Joer. Da wäerte mir Russland derbäi, an nëmmen Japan bleift. Awer dëst ass kuerzfristeg fir eis. Maximal an dräi Joer stoppen all Kricher ... An d'Leit wäerten sech ni méi ëmbréngen!
  D'Christina huet erkläert:
  - Op alle Fall, am Krich ... Ech mengen, d'Zäit wäert kommen, a ganz séier, wann nëmmen ee Räich op der Welt bleift. An da gëtt et op alle Fall keng Kricher. An ech mengen, dank der Entwécklung vun der Landwirtschaft an déi ideal däitsch Organisatioun, Honger wäert och an e puer Joer verschwannen. Da gi Wunnenge fir jiddereen gebaut. - D'Meedche mat koffergiel Hoer an enger muskulärer, schlanker a perfekt proportionéierter Figur huet mat Begeeschterung geschwat. "Da wäert d'Medezin entweckelen an d'Krankheet ausgeschaaft ginn. Mir fléien an de Weltraum, mir wäerten eis a verschiddene Welten settelen. Loosst eis den Alter eroberen. All Leit wäerten jonk a schéin sinn, wéi fantastesch Elfen. Oder vläicht erwaarden eis nei Kricher am Weltraum. Esou stellare mat dräi-Arméi Auslänner. A mir wäerte fett fir d'Iddie vum Faschismus am ganzen Universum kämpfen!
  D'Charlotte, mat engem stralende Laachen op de Lippen, huet gesonge:
  - Mir kämpfen fir en helle muer ... Loosst eis kussen!
  D'Magda huet scho méi optimistesch gesot:
  - Mee et ass besser esou! Net éiweg Kricher, mee friddlech Kreatioun!
  Dee Moment ass den Auto iwwer eng Mine gerannt. Den Tank huet gerëselt. D'Roll ass geplatzt, an den Auto huet e bësse méi bremsen. D'Gerda huet eng Reparatur-Equipe um Radio geruff. De Schued huet den Tank net vun der Fuerleistung entzunn, awer e bësse reduzéiert seng Geschwindegkeet. Dofir muss d'Roller séier ersat ginn. Hei ass d'Plaz vun der Suspensioun anescht - méi bequem fir Reparatur wéi d'verstäerkt Uerdnung Charakteristesch vun den "Tigers" a "Panthers".
  Ausserdeem hunn d'Meedercher sech gären am Dschungel erwiermt. Firwat net am Floss schwammen. Den Tank, natierlech, d'Plaz ass waarm, och de Klimaanlag kann net eens ginn. Et gëtt nach ëmmer de Süde vu Mexiko - d'Tropen, an am Mäerz ass et zimlech waarm. Mee am Allgemengen ass d'Wieder Himmel.
  De Floss war an der Géigend an d'Meedercher sinn dran gefall. Dir musst Iech keng Suergen iwwer Krokodillen maachen. Hei leeft e Krich, an all Liewewiesen si scho laang geflücht. D'Waasser ass waarm an agreabel fir ze schwammen. D'Meedercher schwammen an d'Uferen vum Dschungel bewonneren, huet d'Gerda gemierkt:
  - Trotzdem ass eis Welt net ouni Charme! Et wier wuel gutt onstierwlech ze ginn wéi e Biergleit, an all zesumme mat der Mënschheet liewen, hir Entwécklung kucken. A fléien duerch de Weltraum!
  D'Cristina huet geknackt, a sot eescht:
  - Himmel ouni Sënn, extrem langweileg ... Net e Verméigen am Casino ze verléieren, mä nach besser ze gewannen, net ze Juegd. Jo, Krich ass Suchtfaktor ...
  Charlotte proposéiert:
  - Ech denken, datt se geschwënn Spiller erfannen, déi um Écran portraitéiert kënne ginn - sou sinn d'Militär!
  D'Magda huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Dir sollt alles zerstéieren!
  D'Christina huet et geholl a gesongen:
  - Zerstéierung ass eng Passioun ... Egal wéi eng Kraaft!
  D'Gerda huet gejaut a schnurft gesongen:
  - Ech wëll Leedheet virun mir gesinn! An et wäert ech mäi Schlass bauen, mäin Dram!
  D'Charlotte huet gelaacht a proposéiert:
  - Nee, et ass sécher super ze kämpfen! Mee et ass nach besser ze gewannen!
  D'Christina huet op der Spëtzt vun hire Lunge geruff:
  - Déi riets Hand vum Himmel selwer hëlleft Däitschland. Eisen areschen Glawen, eisen eenzegaartege Monotheismus! A wat eis net ëmbréngt mécht eis méi staark!
  D'Gerda huet Waasser gesprëtzt an huet geäntwert:
  - Jo, mir si méi staark ginn! Et ass schued, datt mir just op eng Anti-Tank Mine gestouss sinn.
  D'Christina sot nodenklech:
  - A wéi d'Raupen ze schützen?
  D'Gerda huet d'Muskelschëlleren gezunn.
  - Ech weess net...
  D'Charlotte huet rational bemierkt:
  - Si si geschützt vu Muschelen mat Schëlder, a vu Minnen ... Ausser si sinn aus méi décke gemaach, fir net ze platzen!
  D'Gerda huet de Kapp gerëselt.
  - Da wäert d'Fuerleistung erofgoen wéinst der Erhéijung vum Gewiicht. Dat géif den Tank fléien!
  D'Mada huet confirméiert:
  - Dat ass et! Sou datt den Tank an d'Loft schwëmmt an net fällt! An entwéckelt Geschwindegkeet vu fënnefhonnert Meilen pro Stonn!
  D'Charlotte, sprëtzeg, huet d'Informatioun gemellt:
  - Ech hunn héieren datt eis Flott speziell Schëffer huet déi e bësse fléien ouni d'Waasser ze beréieren! A si entwéckelen d'Geschwindegkeet vun engem Schraubekämpfer, a kënnen Truppen droen, souwéi Dominanz um Mier gewannen! Esou Loftfaart um Mier wäert eis oniwwerwannebar maachen!
  D'Gerda korrigéiert hire Partner:
  - A mir si schonn oniwwerwältegend! Dëst wäert eis maachen - super invincible!
  D'Charlotte huet sech op de Réck gedréint, huet hir blo, gemeiselte Been an d'Loft geschloen a gekuckt:
  - Wa mir vereenegt sinn, si mir oniwwerwannebar! Mir sinn aresch Meedercher, Mäerder an eisen Häerzer!
  An d'Schéinheet ass méi déif an d'Waasser gedaucht. E bësse méi déif gaangen. Si huet hir Frënn op déi blo Fersen geschloen an ass erauskomm. Si huet e Sprangbuer vu Waasser lancéiert, kuken:
  - Wat e gudde Fréijoer an den Tropen! Waasser ass wéi gedämpft Mëllech!
  D'Gerda huet am Geck gesongen:
  - Afrika ass schrecklech jo, jo, jo .... Afrika ass geféierlech, jo, jo, jo! Gitt net Meedercher an Afrika fir e Spadséiergank!
  D'Schéinheet huet gelaacht. D'Schlittschong ass scho geännert - Reparaturéquipen sinn am Beschten. An d'Meedercher vun iwwerall sinn an den Tank gesprongen. D'Silhouette vum E-50 ass relativ niddereg an den Auto selwer ass net ze bemierkenswäert. Déi weiblech Krieger hunn de Gasturbinemotor ageschalt an hunn d'Vitesse an e puer Sekonnen opgeholl.
  D'Charlotte, en erfuerene Tanker, huet bemierkt:
  - Trotzdem ass e Gasturbinemotor vill besser wéi en Diesel. Et ass souwuel méi kompakt a beschleunegt den Tank méi séier. Eisen Auto huet erstaunlech Manöverbarkeet!
  D'Gerda huet am Geck gesongen:
  - Hie war suergfälteg an naiv, d'Meedercher haten e kale jonke Look ... Alles ronderëm huet wonnerbar ausgesinn - virun dräihonnert Joer!
  D'Christina huet begeeschtert bemierkt:
  - Net! Eise Kommandant schléisst mat Humor ... Och wann et wierklech schéngt wéi Joerhonnerte zënter dem Ufank vum Krich vergaange sinn ... - D'Meedchen huet hir Hand iwwer hir héich elastesch Këscht gerannt a weider gaang. - Gläichzäiteg, heiansdo fillt Dir Iech wéi gëschter! Oh, schliisslech ass d'Liewe vun de Leit kuerz an ass iergendwéi onopgemerkt!
  D'Gerda huet hefteg bemierkt:
  Mee mir sinn net al, oder? Mir si voller Kraaft an Energie! An eise Wee vun der Victoire op
  Victoire!
  D'Magda huet de Maschinnegewiertuerm opgestallt, d'amerikanesch Zell ofgerappt a gekackt:
  - Jo, ech gleewen un eis Victoire ... Besonnesch elo, wa mir all Trompkaarten hunn. Mee loosse mer de Won net virum Päerd setzen!
  D'Gerda erënnert sech mat engem Opschlag:
  - Albert... Ech vermëssen dee Jong... Et ass komesch an engem Däiwel ze verléift, och wann en héich ass, mam Bau vum Apollo!
  D'Charlotte huet logesch bemierkt:
  Ech hunn den Albert och gär. Et huet eng speziell Schéinheet. An am Allgemengen, Teenager, wann hir Physiognomie nach net mat engem Baart bedeckt ginn, an hir Gesiichtsmerkmale hunn hir Bildung net ofgeschloss, ënnerscheede sech duerch hire spezielle Charme. A virun allem, si sinn nach net sou merkantil, si hunn dech gär, net Är Suen!
  D'Christina huet rational bemierkt:
  - All véier vun eis sinn sou schéin, datt Männer eis Kierper Léift éischt vun all. A wéi vill mir hunn ass schonn eist Akommes!
  Gerda sot logesch:
  - Fra sinn ass méi einfach! Rufft den Hond un, an hie spréngt an d'Bett. Op d'mannst wann Dir jonk sidd. Dir wäert ni ouni Mann sinn. Et ass einfach se unzezéien. Mä e Mann, fir eng Fra an d'Bett ze leeën, soll probéieren ....
  D'Charlotte huet sarkastesch geäntwert:
  - Dir schliisslech net ... Mir sinn net ze séier!
  D'Gerda huet de schéine Kapp negativ gerëselt.
  - Net sécher op déi Manéier! Ech Léift jonk, schéin, curvy Männer. An ech ginn net mat jidderengem an d'Bett. Als Regel, wielen ech athletesch gebaut. E puer mat engem Bauch, och e Generol zitt mech net un. A mir kënne wielen!
  D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
  - Hei ass eng Prostituéiert ronderëm Panel, Dir musst net wielen. A pot-bellied wäert déngen, a kaal, an al ... Dëst ass natierlech e Minus vun hirem Beruff!
  D'Gerda huet eescht geäntwert:
  - Dir kënnt an eng Zaldoten Bordell goen ... Da sinn all Är Clienten jonk a schlank. A Varietéit a méi oder manner attraktiv ... Zum Beispill refuséieren ech ni e schéine Mann!
  D'Christina huet gelaacht a gekuckt:
  - Jo ... Varietéit gëtt op! Sex erfuerdert verschidde Platen a Gewierzer. Mir si jonk Fraen a mir hunn déi Jonk gär ... Mir wëllen Sportspartner mat muskuläre Kierper. An een huet mat net-sou-schéi Männer ze këmmeren. Dir kënnt nëmme mat dëse Fraen sympathiséieren!
  D'Charlotte huet mat Angscht gesongen:
  - D'Schéinheet mécht e Mann an e Sklave ... An nom Doud, gleeft datt ech kee Fridde fannen, ech ginn dem Däiwel meng Séil fir eng Nuecht mat Iech!
  D'Magda huet op d'amerikanesch selbstfahrend Pistoul "Hex" geschoss an huet geziddert:
  - Et ass eng Sënn, wat fir Geschlecht ass eis ausserhalb vum Bestietnes ... Et ass besser, lëschteg Gedanken ze loossen!
  D'Charlotte huet rosen geäntwert:
  - An du hues vun Orgasmen net méi schlëmm wéi mir gekrasch ... Also sollt Dir keng hypokritesch Infirmière raschten.
  Kuerz gesot, Hitler huet zouversiichtlech gewonnen. A seng Erfolleger hunn d'USA einfach komplett paralyséiert. An am Januar 1945 sinn New York a Washington gefall, an 30 Staaten hu komplett kapituléiert. An esou ass dëse bluddege Krich eriwwer.
  Wärend den Däitschen erfollegräich waren ...
  Awer nach net all Länner hunn sech dem Drëtte Räich ënnerworf. Hei ass d'Land vun der Rising Sun mat senge Kolonien verbreet. A seng Faschisten wëllen Kapital schneiden.
  De Krich huet den 20. Abrëll 1949 ugefaangen. An de Krich geet zimlech gutt.
  Besonnesch wann se sou schéin Meedercher hunn.
  An den Drëtte Räich krut déi bescht Panzer vun der Welt. "Lion" fir seng zäit war de stäerkste geschützt a mächtegst panzer an der bewaffnung. Awer elo hunn se AG-50. Den neien Design vun der Maschinn waacht nëmme siechzeg Tonnen an e Motor vun 1800 Päerd.
  Eng Kombinatioun vu Mobilitéit, Manöverbarkeet, Geschwindegkeet a Schutz aus alle Winkelen. AG-50 pyramidal Maschinn - Perfektioun selwer.
  D'Charlotte huet begeeschtert gesongen:
  - Ech sinn d'Gréisst vum Planéit, gutt, gläichzäiteg rout!
  An zitt blo Fersen. Schéint Meedchen.
  A Christina ass och e Meedchen mat aussergewéinleche Fäegkeeten. Si huet souguer e Joker an der Täsch. A si erfonnt hir eege Kaartespill. An hie weess wéi se se schrecklech geheien. De Krieger huet gëllen-rout Hoer. An eng Fra wat Dir braucht.
  Oh, wéi barfuß si si duerch d'Wüst gelaf. Ganz Sand verbrennt d'Fersen. Mä Dir gewinnt séier. An d'Christina huet et geholl an huet gefeiert:
  - An der Tëschenzäit leeft fir de Moment de Floss iwwer d'Kiel!
  Den däitschen Auto ass onduerchsiichtlech fir Panther an Tigers. Dëst ass sou e mächtege System. Obwuel net schwéier. Och d'Japaner hunn d'pyramidesch Panzer nach net beherrscht, an d'Däitschen hunn hinnen d'Technologie net ginn.
  AG-50 ass eng Maschinn kapabel vill ze erreechen. Projectile ricochet aus et.
  D'Cristina huet erëm mat hiren bloen Zänn geschoss an huet schwéier gesouch. Den Drëtte Räich hat net anstänneg Panzer an de véierzege Joer. Si konnten also net gewannen An de Wanter huet näischt domat ze dinn.
  D'Christina huet et geholl an huet gekrasch:
  - En Tank, et gëtt en Tank an Afrika!
  Dunn huet d'Meedchen hir Zong gewisen. Si war éierlech frou mat hirem Erfolleg. Hei ass si, wat eng cool Fra.
  D'Hoer si sou gëllen. Wéi wäertvoll Gold Stécker.
  Hei ass Magda wäiss a Gold, a Christina ass rout a Gold.
  D'Magda dierft och schéissen. Si huet gebrannt, e liichte japanesche Panzer geschloen an huet gehäit:
  - Verréckt Meedchen! An am Räich gëtt et keng Kandheet!
  D'Christina huet erëm geschoss an huet rational bemierkt:
  - Fiktioun muss gelies ginn!
  D'Meedercher waren hei ganz witzeg. An hunn d'Zänn gebastelt, wat wierklech reng Pärelen ass.
  An op Käschte vun der Fantasie ... Dann ass d'Christina e groussen Dock. Zum Beispill koum viru kuerzem e Film am Drëtte Räich eraus. Star Wars. Et gi richteg Schluechte am Weltraum. An alles ass sou interessant! Wuertwiertlech phenomenal Footage.
  Ee, si konnten d'Raumräich op eng grouss Skala portraitéieren. Kämpfer vum Drëtte Räich géint Insekten. Arthropoden probéieren Weltraum Däitschland ze attackéieren. Si moossen bal dräi Meter. A méi Kampfroboter. D'Wehrmacht ass awer nach méi staark. Just keeserlech.
  D'Christina huet mat Freed gesongen, an d'Hänn geklappt:
  - D'Wirbelwind vun Avadon sinn iwwer eis ... Mir ginn direkt aus dem Wahnhaus!
  A wéi d'Schéinheet mat hire bloen, gemeiselten Been klappt. Hei ass si wierklech d'Ausféierung vun engem verzauberen Dram. Net e Meedchen, awer e richtege Glawen, an en Auslänner vun de kosmesche Welten.
  De ganze Quartett vu Meedercher ass ongewéinlech. An hiren Tank funktionnéiert ganz energesch.
  An am Himmel sammelen d'Scheiffliger vum Drëtte Räich eppes mat hire Laminärjets. Si sinn onschëlleg, awer si selwer kënnen de Jet nëmmen ausschalten fir eng Rakéit ze lancéieren, a sech dann erëm ofdecken.
  Natierlech ginn am Drëtte Räich méi fortgeschratt Waffen entwéckelt. Éischt vun all, Laser. Awer et ass schwéier e Strahl mat héijer Kraaft ze maachen. D'Praxis huet gewisen datt den Hyperboloid extrem schwéier ass ze kreéieren. Et ginn awer och aner Iddien.
  Zum Beispill eng Ultraschallpistoul! Och eng interessant Gedanken. D'Gertrude wollt wierklech sou eng Waff kréien. Midd just domm rammmen. Et gëtt e Wonsch eppes méi z'erreechen.
  An der Tëschenzäit riicht de Krieger hiren Auto. Schnëtt d'Kämpfer vu Japan a séngt:
  - Ech sinn e Meedchen, Dir wësst, léif ... Schéin vun alle Säiten! Vun jidderengem, vun alle Säiten!
  An hie weist seng ganz agile Zong.
  D'Eva mécht och Twists géint d'Kämpfer a sangen:
  - Mir bauen eng nei Welt a verleegnen d'Vergaangenheet ... Mir maachen gär ganz schlecht Saachen dacks!
  D'Krieger musse gesot ginn datt se ganz agil sinn. A si geréieren hiren Auto op héchstem Klassenniveau.
  D'Diskette ass eng ganz formidabel Waff. Awer d'Japaner probéieren him net z'entgoen. Si si prett ze kämpfen. Si brennen a stierwen a Valoritéit.
  Gertrude huet mat Bewonnerung geruff:
  - Jo! Dëst ass e wäertvollen Alliéierten!
  A wéi si hir Hëfte rëselt ... D'Meedchen ass uewen. Spinnt den Auto, klappt d'Japaner erof.
  An hie blénkt mat den Aen, wénkt esou.
  D'Eva huet geschwat, och d'Diskette mat engem Joystick kontrolléiert:
  - Lycée! Vermeide keng Zerstéierung!
  A beschleunegt den Disc-Fliger, et schneidt eng aner Dosen Autoen of. Si ass sou e glänzend Meedchen. Si huet sech rezent Sex mat Kärelen virgestallt. Mee et ass super. Et ass net kloer firwat et Frae sinn déi Angscht hunn ze paréieren? No allem ass et sou eng Freed. An net an engem Mäerchen ze soen, net mat engem Pen ze beschreiwen.
  A wéi flott ass et wann et e puer Männer gläichzäiteg sinn. Et bréngt esou vill méi Freed.
  A wat? Si ass eng Krieger vum Drëtte Räich a si hunn eng speziell, faschistesch Moral! Net jiddereen versteet dat! A mat wiem Dir wëllt, a virun allem méi oft. No allem ass dëst gutt fir d'Gesondheet!
  D'Eva huet et geholl a mat Freed gesongen:
  - Ech sinn e Meedchen ... Sou cool datt Dir keng méi héich fannt!
  An e wäert laachen ... A wéi de Joystick sech mat bloe Féiss dréckt! An hie wäert seng déidlech disc Guide.
  E puer Krieger si ganz effektiv.
  Also ass et verständlech datt Japan net widderstoen kann ... an hei ass eng aner Equipe.
  An ënnen sinn aner Meedercher déi kämpfen ...
  Jane, zum Beispill, mat hirer Grupp vu Kämpfer. Si benotzen den Tank Goering-5, a kënne vun de Japaner an der Säit getraff ginn.
  Den Armstrong suckt schwéier a seet:
  - Ehm! Summer ass net Wanter! Ehm! Wee vum Geescht!
  An de Krieger huet hir Proboscis gewisen. Ech froe mech ob se op Raumausdehnung iwwerliewen, wéi wäerten d'Kricher goen? Wahrscheinlech net d'selwecht wéi um Planéit Äerd. Gëtt et nach eppes?
  D'Jane sot zu sech selwer:
  - Kuckuck! Ech markéieren dech mat Stären, gleeft mir!
  A verdréit Är Hëfte! Si ass sou e berühmte Krieger! Et gouf berühmt fir grouss Plazen. An e super Meedchen.
  Si huet et geholl a gelaacht gesongen:
  - E wilde Gejäiz huet duerch d'Dämmerung geschnidden, Béis schléift net, Schicksal schléift net! A verdrängend Schlof a Gedanken, flitt e wilde Kueb bei eis!
  De Gringeta ass e Gunner vun enger Bauerefamill: bal plakeg, an nëmmen Hosen, gehäit:
  - Schwaarze Kueb ... Firwat schwiefs du iwwer mäi Kapp!
  A wéi hien seng herrlech Broscht rëselt! Hei ass d'Baba! Sou muskulär a gesond. An esou vill Männer passéieren all Nuecht duerch hien! Wierklech super Krieger! Si huet déi grujeleg Russen ëmbruecht, an elo huet si d'Japaner iwwerholl. Furious Meedchen. A mat bloe Féiss schéisst. Si huet sou Schéinheet!
  De Malanya schéisst op d'Japaner mat enger Maschinnegewier, a setzt seng Zänn, seet:
  - Oh, Weessgras, Weessgras, gitt mir honnert Rubel!
  D'Matilda huet gelaacht a gefrot:
  - A wien wäert Iech honnert Rubelen ginn? Vläicht ass et besser fir Pond ze froen?
  Malanya huet de Kapp gerëselt.
  - Net! Keen wäert Iech honnert Pond ginn! Awer de Rubel ass méi bëlleg wéi et tatsächlech ass!
  An all véier Meedercher wéi ze laachen. A si sinn sou schéin, bal ouni Kleeder, barfuß a sexy. Gutt, ass dat net wat Männer dreemen?
  D'Jane huet et mat Freed geholl a gesongen:
  - Wow, bluddeg - wow!
  A wéi hie mat senger bloer Sohl säi Kinn klappt! Tatsächlech eng ganz temperamentell Frau Madame!
  A wat eng Figur! D'Ausféierung vun Harmonie, Muskelen an Harmonie.
  Gringetta ass net esou. Si ass méi fleischeg, iwwerlaascht mat Muskelen wéi e Bodybuilder. Awer si ass och e schéint Meedchen - hir Hëfte si luxuriéis wéi e Päerdskrees, an hir Taille ass dënn.
  Gringeta war gär mat Blöcke ze spillen. Si huet et gär. Si ass sou eng wonnerbar Meedchen. Et ass schwéier Wierfel ze spillen. Obwuel am Allgemengen, géifen se op d'mannst eng Zort Spillkonsol erfannen? Awer de richtege Kampf ass nach vill méi interessant!
  De Gringeta huet et geholl a begeeschtert gesongen:
  - Ech sinn e Meedchen dat haart brëllt! A mat enger décker Stëmm - si séngt wouer!
  An dann huet si de japanesche "Tiger" geschloen. Wéinst dem méi panzerbriechende Geschoss huet den däitsche Panzer e Virdeel. An dofir sinn d'Kaliber an d'Fasslängt d'selwecht.
  True, si verspriechen d'Serie vun neie Waffen anzeginn. Mat méi kuerzer Fässer, awer mat enger méi héijer Mëndungsvitesse.
  Gringeta dreemt vun enger besserer Waff ze kréien. De laange Faass schaaft nach ëmmer Problemer, besonnesch wann d'Schluecht am Bësch stattfënnt. Wéi och ëmmer, de Krieger verléiert net Häerz.
  Malanya krabbelt d'Japaner mat enger Maschinnegewier. Passt Samurai a Chinesesch. Hien huet seng Zänn a kierzt:
  - Mad Empire! Keen wäert eis stoppen! Keen wäert eis besiegen!
  Och e Meedchen mat enestaende daten. A wéi et schéisst! Genau mows d'Militante vum Räich vun der Rising Sonn.
  Wat waren Är Frënn gëschter? An elo trivial Feinde! An et ass näischt wat Dir maache kënnt!
  D'Matilda huet geflüstert, huet hir Zong erausgestoppt, fillt sech wéi eng Kobra. Schued datt si just en einfache Chauffer ass. An hir Aarbecht ass net déi interessantst. Een ënnerdrécken. Verletzt een. Awer d'Séil verlaangt eppes anescht. Méi aussergewéinlech!
  Matilda seet nervös:
  - Et gëtt e britesche Fändel iwwer all Mier!
  D'Jane huet rasend bestätegt:
  - Och wa mir ënner däitscher Besatzung stinn, gi mir ni Sklave!
  Da kämpfen och d'sowjetesch Meedercher, verzweifelt de südleche Sakhalin an d'Kuril-Gramm zréck.
  D'Alenka an hir Equipe hunn e Bréckekapp iwwer den Amur River besat. An et waren fënnef Meedercher ënner Attack.
  Awer dës Meedercher wëssen - wann Dir an der Hëtzt iwwerliewe wëllt, gitt sécher barfuß an an engem Bikini ze kämpfen. An Dir kënnt souguer ouni BH. An da wäert keen Däiwel dech iwwerwannen.
  D'Alenka werft mat blotem Fouss eng Granat op d'Japaner a séngt:
  - Oh, Schicksal, mäi Schicksal, oh Schicksal!
  D'Anyuta huet och hir Been, e Kaddo vum Doud, mat hire bloussegen Fanger gehäit a gezippt:
  Firwat sidd Dir streng mat mir?
  Fiery Alla huet eng Granat mat hirem bloe Ferse ginn. Si huet d'Stol eidel gedréint a gekrasch:
  - Ech kann net gleewen, datt Dir verstitt!
  D'Maria huet et geholl an huet mat de bloe Fanger déi Saach geworf, déi ëmbréngt, a sot mat engem Geck:
  - Oh, Schicksal, meng Trennung ass Schicksal! Ech fannen e Mann nëmmen an enger Sarg!
  An d'Meedchen huet gelaacht ...
  Matrena huet mat bloe Féiss eng Rëtsch Granaten ginn. E japanesche Panzer erofgeschoss an huet gehäit:
  - Oh, Kärelen ... Et ass just krank mat Iech!
  D'Elena huet schwéier gesouch. An erëm huet si mat blotem Fouss eng Granat gehäit. Mäerz gëtt d' Sonn ëmmer méi waarm. Vill besser wéi am Wanter. Den Optimismus wiisst.
  Natierlech, wann Japan d'Sowjetunioun net am véierzeg-zweete Joer attackéiert hätt, wier et besser gewiescht.
  Da konnt d'Rout Arméi d'Nazien ofschléissen, oder op d'mannst stoppen. An d'Land vun der Rising Sun huet all Pläng duercherneen. An extrem lëschteg.
  Elena entlooss. Si huet de Kapp vum Samurai geschloen a gequietscht:
  - Neie Scout!
  An et huet witzeg ausgesinn. Wéi déi besiegt Japaner falen. A vill vun hinnen. Voll Chinesesch. Et ass schued, datt de Krich mam Drëtte Räich net e bësse méi fréi opgehalen huet.
  D'Alenka huet geflüstert:
  - Sonneg Georgien, meng gebierteg Kaukasus! Do ass en héije Bierg, ech fidderen d'Schof!
  An erëm ass d'Meedchen mat hirem bloussem Ferse dem Kaddo vum Doud ënnergaangen.
  Japan, néng Méint nom Ufank vum Krich, gouf ageholl.
  An de Krich ass eriwwer ... Stalin huet de südlechen Sakhalin an d'Kuril-Gramm zréckgezunn, an en Deel vu Mandschurei.
  Dunn ass d'Zäit komm fir en dauerhafte Fridden. Stalin ass gestuerwen ... Dunn, an den Hitler ass 1959 gestuerwen ... Awer d'Situatioun op der Planéit Äerd war stabil, staark a räich. An alles war ganz gutt. An d'Mënschheet huet d'Ausdehnen vum Weltraum eruewert an de Kommunismus gebaut.
  
  CHECHEN ADMIRAL MAKAROV
  De 7. November 1999 stierft den Akhmad Kadyrov als Resultat vun enger zoufälleger Beschoss vun der russescher Artillerie. Ee vun deene lächerlechen Accidenter, déi de Verlaf vun der Geschicht änneren. Et ass méiglech, datt den versehentlechen Doud vum Admirol Makarov aus enger russescher Mine zum Fall vun der Romanov-Dynastie gefouert huet, an de soziale System a Russland gouf geännert. An dann huet en ähnlechen Accident op Vladimir Putin gewaart. An natierlech eng Rei vu Konsequenzen dowéinst.
  Éischt vun all, teip Kadyrov virgeworf, datt d'russesch Truppen et virsiichteg gemaach an huet sech vun de Bundeslänner ewech. An net nëmmen dëst Teip, mä och de Yamadayev Bridder. Schluechte fir Gudermes sinn erëm ausgebrach. D'Befreiung vun Tschetschenien, déi just ugefaang huet, déi sou gutt gaangen ass, ass op eemol gestoppt. Gudermes ass hannert der russescher Truppen op en Enn gaangen, an him ass e richtege Krich ausgebrach. Als Resultat huet d'Operatioun fir Grozny ëmkreest staark verlangsamt. An de Kämpf war ganz hefteg. D'Tschetschenen hunn opgehalen hir Stied ze verloossen an hunn zum Doud gekämpft. Elo war ganz Tschetschenien géint d'Bundes Truppen vereenegt. An de Westen, zesumme mat der islamescher Welt, huet den Drock staark erhéicht. Putin gouf haartnäckege, net gewëllt mat Maskhadov ze verhandelen, mä de Verlaf vum Krich gouf vill manner erfollegräich. An d 'russesch truppen hunn eeschte verloschter.
  An de Westen an d'USA hunn Sanktiounen opgesat. Och d'Kommunisten hunn de Moment profitéiert a proposéiert e Mësstrauen an d'Regierung. Apple huet d'Iddi ënnerstëtzt. An d'Staatsduma huet Stëmme fir e Vote gesammelt. De Putin huet mat deem konfrontéiert d'Offensiv géint Tschetschenien suspendéiert. Partisanattacke sinn staark verstäerkt.
  D'Hëllef fir d'Tschetschenen ass och eropgaang ... D'Verloschter vu russeschen Truppe sinn gewuess. An esou sinn d'Wahle fir d'Staatsduma stattfonnt. Den Eenheetsblock huet net triumphéiert. Op der anerer Säit huet de Block "Fir Victoire" vun de Kommunisten eng Äerdrutsch gewonnen. Déi zweet Plaz gouf vum "Vaterland-All Russland" ageholl. Esou Situatioun. Komesch genuch huet déi méi schwaach Leeschtung vum Unity Block dem Zhirinovsky Block profitéiert, deen d'drëtt Plaz geholl huet. Awer d'Union vun de richtege Kräfte koum no vir, schwaach gescheitert déi fënnef Prozent Barrière ze huelen. Apple huet e bësse besser gemaach.
  Am Allgemengen ass d'Parlament nach méi oppositionell ginn wéi virdrun. A virun allem huet sech d'Oppositioun méi vereenegt gewisen. Den OVR an d'Kommunisten an de Yabloko hunn sech vereenegt. D'Liberal Demokratesch Partei an d'Eenheet hu probéiert ze blockéieren ....
  De Putin huet seng Bewäertung e bëssen erofgesat. De Jeltsin ass nach net fortgaang. Obwuel d'Fro vun engem Nofolger nach an der Loft ass. Aner Optiounen nieft dem Putin, deen nach eng Aart vu Bewäertung hat, schéngen ze riskant.
  De Wahlkampf huet ugefaang. Gennady Zyuganov klasséiert éischt, gefollegt vun Vladimir Putin, Primakov, an Zhirinovsky, dann Yavlinsky. De Generol Lebed ass net an d'Presidentschaftswahlen gaangen. An dat huet dem Vladimir Zhirinovsky e puer Chancen op déi drëtt Plaz ginn.
  Awer de Primakov ass ënnergaangen. Et ass net kloer ob hie fir de President soll kandidéieren oder net. Luzhkov konnt och probéieren. An op eemol ass de Buergermeeschter vu Moskau och no vir geplënnert.
  D'Wahle ware räich un Eventer.
  Onerwaart ass och de Boris Nemtsov an d'Présidence gaangen. An et huet och Intrig bäigefüügt.
  Déi russesch Arméi an Tschetschenien ass grëndlech verstoppt. Grozny a Gudermes goufen net geholl. An d'Bommeleeër hunn zu der Aféierung vun haarde Sanktiounen géint Russland gefouert.
  De Jeltsin, deen nach ëmmer President war, huet trotzdem bestallt datt d'Verhandlungen unzefänken an de Krich suspendéiert ginn. An esou huet hien och scho geblutt. A wéi vill Leit kënnen ëmbruecht ginn.
  Zyuganov huet nees e Mësstrauen an d'Regierung proposéiert. All Fraktiounen, och déi Liberal Demokratesch Partei, hunn dës Iddi ënnerstëtzt. Den Zhirinovsky huet de Vladimir Putin vun Indecisioun a Schwäch beschëllegt. De Jeltsin, schwéier krank, wollt kee grousse Krich ... An hien huet onerwaart de Putin bestallt mam Maskhadov ze treffen. Hien huet eng Versammlung ofgehalen ... D'Tschetschenen hu gefuerdert, an d'Khasavyutor-Ofkommes zréckzekommen an d'Truppen aus Tschetschenien zréckzezéien. Also mir waren eis iwwer näischt eens.
  An d'Staatsduma huet nach eng Kéier d'Fro vum Mësstrauen an d'Regierung geholl an opgeworf. De Jeltsin huet Zhirinovsky bestuet andeems hien de Rang vum Generol ausgezeechent huet an him e Stär un den Held vu Russland ausgezeechent huet. D'LDPR huet net fir Mësstrauen gestëmmt, awer d'Oppositioun hat nach ëmmer genuch Stëmmen. An et gouf Mësstrauen.
  Elo huet de Jeltsin de Putin missen entloossen. Mikhail Kastyanov gouf handele. Mir brauche en neie Premier. Awer een ze fannen deen d'Staatsduma passt ass schwéier.
  Schlussendlech, no zwou Woche vun Zécken, huet de Jeltsin de Moskauer Buergermeeschter Luzhkov proposéiert.
  Dat huet am Ganzen der Staatsduma gepasst ... An och de Leit. De Buergermeeschter vu Moskau gouf Premier Minister an huet sech aus der Presidentschaftscourse zréckgezunn.
  A Putin huet endlech seng Bewäertung verluer, a kaum eng Millioun Ënnerschrëften gesammelt.
  Dunn huet hien zugonschte vum Maxim Primakov gespillt. Vladimir Zhirinovsky och Primakov ënnerstëtzt. An de Yavlinsky och ...
  Um Enn goufen d'Wahle ofgehalen an de Zyuganov an de Primakov koumen mat bal derselwechter Unzuel u Stëmmen an den zweeten Tour. Den Zyuganov hat awer e bësse méi. Awer bal all d'Kandidaten hunn Primakov ënnerstëtzt. An hien huet de Leader vun de Kommunisten am zweeten Tour besiegt.
  Dëst ass wéi d'Muecht a Russland geännert huet. Och de Jeltsin huet de Réckzuch vun den Truppen aus Tschetschenien bestallt. An de Krich am Kaukasus ass eriwwer. Dunn ass alles sou gaangen wéi an der richteger Geschicht.
  Primakov huet eng moderéiert liberal Wirtschaft verfolgt. D'USA koumen an de Krich am Afghanistan an am Irak. Uelegpräisser sinn eropgaang. An d'Wirtschaft ass gewuess.
  Primakov huet zwee Begrëffer gedéngt an 2008 verlooss, huet seng Muechten net erneiert. A wat? Hien ass schonn siwwenzeg-néng Joer al an ass net gutt Gesondheet. Den Troun gouf vum Buergermeeschter Luzhkov gelongen. Dës Figur war méi oder manner e Kompromiss.
  An Tschetschenien, nom Réckzuch vun de russeschen Truppen, huet de Krich geschwënn erëm ugefaang tëscht Maskhadov a Shamil Basayev, a Salaman Raduev. D'Wahhabis hunn de Basayev ënnerstëtzt. De Krich huet annerhalleft Joer gedauert. An et gouf vill Zerstéierung. Maskhadov verluer a geflücht. De Shamil Basayev gouf temporär en Amin. Awer de Salman Raduev an de Yamadayevs an d'Kadyrovs sinn géint hien opgestan. An erëm de Krich. D'Wahhabis hunn sech och opgedeelt. De Shamil gouf 2006 ëmbruecht. A Salman Raduev gouf en Amine fir eng Zäit. Awer hie gouf 2008 ëmbruecht. An an Tschetschenien gouf et Krich a Massaker. De Buergermeeschter vu Moskau, Luzhkov, huet eng vun de Parteien Hëllef ugebueden am Austausch fir e Retour a Russland. Dëst huet d'Tschetschenen ugepasst.
  De Luzhkov huet Tschetschenien annektéiert an huet trotz wirtschaftleche Problemer d'Wahlen 2012 einfach gewonnen. Allerdéngs sinn dunn Problemer entstanen. Als méi pro-westlech wéi de Putin, huet de Yuri Luzhkov d'Krim net aus der Ukraine geholl. Wat him awer keng speziell Problemer erstallt huet. Awer Uelegpräisser sinn nach ëmmer gefall. An de Luzhkov wollt en neie Begrëff. An e Referendum ofgehalen. Säi Mandat verlängert. A mat Schwieregkeeten huet hien d'Wahle vun 2016 gewonnen ... Hien ass fir en zweete Begrëff mat Skandal a Konflikter passéiert. An dann ass hien am Joer 2019 gestuerwen.
  Fréi Wahle ware kompetitiv. An an zwou Ronnen... Ënnert dem Luzhkov sinn Deribaska, de Premier an e Vertrieder vun der Kommunistescher Partei an den zweeten Tour duerchgaang.
  D'Wahle gouf onerwaart gewonnen vum irremovable Leader vun der Kommunistescher Partei vun der Russescher Federatioun Gennady Zyuganov. Alles wier gutt, awer am Joer 2020 koum de Coronavirus a Russland. Awer d'Kommuniste waren net prett dofir.
  Awer all schlecht Saache kommen op en Enn. An de Gennady Zyuganov huet iergendwéi Russland aus dem Impasse bruecht. Am Joer 2023, nei Presidentschaftswalen a Russland. Zyuganov, natierlech, féiert se net éierlech a wëll net verloossen. Am Allgemengen, a Russland sinn d'Presidenten een ale Mann. An de Jeltsin war scho siechzeg, an de Primakov war nach méi al. An Yuri Luzhkov regéiert bis am Alter vun uechtzeg-dräi, a gestuerwen a sengem Post. An Zyuganov ass schonn e puer Joer al. Hie gouf President am Alter vu siwwenzeg-fënnef, an elo ass hien siwwenzeg-néng.
  Awer d'Wahle ginn no de Regelen ofgehalen, wann d'Konkurrenz minimal ass, an Zyuganov ass vill méi einfach an dëser Hisiicht. Ausserdeem wëll Zyuganov säin Enkel zu sengem Nofolger maachen.
  An erëm d'Victoire vum Leader vun de Kommunisten. Al, krank, an net ganz gutt denken.
  Mee 2025 sinn d'Russen endlech op de Mound geflunn. Op d'mannst war et eng Freed. D'Weltwirtschaft wiisst nees an ass relativ stabil ginn.
  An den USA huet de Joe Biden 2024 als President vun den USA demissionéiert a gouf duerch eng schwaarz Fra ersat. An der Ukraine, well et kee Verloscht vun der Krim an de Krich an der Donbass war, huet Petro Poroschenko all zwee Begrëffer. An d'Verfassung huet him net méi ginn. No him gouf de Vitali Klitschko President vun der Ukraine.
  China gëtt nach ëmmer vum Xi Ze Ping regéiert. D'Politik ass equilibréiert. Tschetschenien als Deel vu Russland huet e bëssen opgebaut. Wladimir Putin, nodeems hien de Poste vum Premier Minister verlooss huet, krut e Posten an der Regierung ënner dem President Primakov.
  Hie krut awer nëmmen de Poste vum Justizminister. Putin huet an dësem Post geschafft, mat jidderengem laanscht bis 2008. Dunn huet hien pensionéiert. An net méi an der Politik engagéiert.
  Vladimir Zhirinovsky huet de Poste vum Inneminister ënner dem President Primakov iwwerholl. Hien huet bis Luzhkov senger Présidence geschafft. Hien ass op de Rang vum Generol vun der Arméi geklommen. Dunn ass hien zréck an d'LDPR Fraktioun. War eng typesch Pocket Oppositioun. De Luzhkov war gutt mat deem. De Vladimir Zhirinovsky huet un all Presidentschaftswahlen a Russland deelgeholl ausser 2004, wéi hien Minister war an et wier onbequem.
  Vladimir Volfovich huet eng gutt Carrière gemaach an de Respekt vu villen verdéngt.
  Grigory Yavlinsky geschafft an der Regierung ënner Primakov. 2008 gouf hien entlooss. Zanterhier war hien an der Oppositioun, mä hie konnt net méi an d'Parlament gewielt ginn. Huet e puer Auszeechnunge.
  De Generol Swan an dësem Universum ass en absurden Doud entkomm. Awer de Gouverneur vum Krasnodar Territoire konnt net fir en zweete Begrëff gewielt ginn. Hien huet sech zréckgezunn an huet ugefaange Memoiren a Fiktioun ze schreiwen. Besonnesch den Alexander Ivanovich huet sech mam Alternativgeschichtgenre verléift. Hie gouf ee vun de beléifste Schrëftsteller a Russland a verdéngt Millioune. An e puer vu senge Romaner sinn gefilmt ginn.
  Lebed ass net an d'Politik gaang, hien hat genuch Suen a Ruhm, an op d'mannst huet de Kapp net verletzt.
  De Shoigu huet eng Zäit laang als Minister vun Noutsituatiounen geschafft. Mee 2003 gouf hien entlooss. Ech hu probéiert fir Gouverneur ze lafen a meng eege Partei ze kreéieren. Huet e bëssen Interessi, awer ass net an d'Staatsduma komm. Duerno huet hien d'Politik fir d'Geschäft verlooss.
  Matvienko gouf net Buergermeeschter vu St. Awer si huet als Vizepremier Minister ënner Primakov geschafft. Si ass 2008 pensionéiert. Duerno ass si mat hirem Jong an d'Geschäft gaangen, an huet net un der Politik deelgeholl.
  De Rogozin blouf op der Säit, an huet keng Poste kritt. Hien huet ouni Erfolleg probéiert nees Deputéierte vun der Staatsduma ze ginn. Awer d'Majoritärwahle goufen annuléiert, a seng Partei huet d'Barrière net iwwerholl.
  De Lukashenka war laang un der Wénkel vun de russesche Presidenten. Hien huet méi oder manner Zyuganov ugepasst. Awer trotzdem huet sech en onverlässlechen Alliéierten erausgestallt. An a Russland hunn se ugefaang no engem Ersatz ze sichen. Si hunn e jonke Kommunist fonnt an hien gefördert. Als Resultat ass e Schierm ausgebrach, an de Lukashenka huet de Gewënner festgeholl.
  A Russland huet Sanktiounen géint Wäissrussland agesat. An de Lukashenka huet d'OBKB verlooss an huet gefrot fir d'NATO matzemaachen. Hei ass esou eng Kollisioun. De Lukashenka ass nach net an d'NATO zougelooss ginn, awer e puer Basen goufen um Territoire vu Wäissrussland gesat. Sou gouf et méi alarméierend op de westleche Grenzen.
  D'Welt als Ganzt blouf bei senge Problemer, a gouf net besser. Allerdéngs ass et och méi schlëmm. Gennady Zyuganov bemierkt datt en ale Päerd nach ëmmer besser ass wéi e jonken Iesel.
  D'kommunistesch Partei bleift regéieren, an huet souguer hir Positiounen gestäerkt. D'Philippinen kruten en neie President, wou de legendäre Boxer Pakio President gouf. An dat ass och eng nei Iwwerraschung.
  Vitali Klitschko no der Maidan, trotzdem decidéiert zréck, d'Situatioun an der Ukraine ass nach méi roueg an ofgehalen aner géint Stevenson, deen Weltmeeschter gouf. Vitali Klitschko gouf de Weltmeeschter fir d'véiert Kéier d'Resultat vun Hollyfield widderhuelen, a gläichzäiteg ass an d'Geschicht als Weltmeeschter a gläichzäiteg Buergermeeschter. Duerno huet hien eng fräiwëlleg Verteidegung vum Titel ofgehalen, an och de Kampf duerch Knockout ofgeschloss. Dunn huet hien endlech seng Carrière op en Enn bruecht, en anere Schwéiergewiichtrekord opgestallt - fënnef Championnatskämpf no véierzeg Joer gewonnen.
  Op alle Fall, Vitali Klitschko war méi erfollegräich a glécklech an dëser Welt.
  Wladimir Klitschko huet och den Tyson Fury besiegt. An dann säi Kolleg aus der Ukraine an enger epescher Schluecht. Mä de Kampf mam Denotheus Wyder konnt net organiséiert ginn. De Vladimir huet de Brown nach ëmmer besiegt, a schlussendlech, mat 41 Joer al, huet hien verluer wärend hien de Favorit vum Anthony Joshua bliwwen ass, temporär seng Carrière ofgeschloss.
  Awer dunn ass hien am Joer 2021 zréck an, nodeems hien dräi Kämpf gewonnen huet, huet de Rekord vum George Foreman gebrach.
  Dëst ass wéi d'Welt sech huet.
  
  ENG ANER OPTION WOU D'JAPANNER VILL MÉI GLECK SINN
  D'Schluecht vu Midway sollt iwwerhaapt vu Japan gewonnen ginn. Awer et ass net e Fakt datt de Samurai eng zweet Front an dëser Variant opmaacht. An dofir hätt et e bëssen anescht kënne goen.
  Loosst eis soen datt Stalingrad passéiert ass wéi an der realer Geschicht. An näischt huet vill geännert. D'Briten hunn d'Operatioun Torch ouni amerikanesch Truppen duerchgefouert. Rommel ass gebrach. True, d'Landung a Marokko huet net realiséiert. D'Däitschen, déi verschidde Kräften aus Europa iwwerdroen hunn, hunn et fäerdeg bruecht d'britesch Offensiv ze stoppen.
  Montgomery getrollt op haartnäckege Resistenz an opgehalen. D'Däitschen hunn d'Linn eng Zäit laang gehalen. Duerno hunn se ugefaang zousätzlech Kräften an Afrika ze transferéieren. De Rommel huet e Konterattack lancéiert, d'Briten liicht gedréckt, awer de Montgomery huet sech op eng Verteidegungslinn a Libyen zréckgezunn. D'Front ass stabiliséiert.
  Am Juli vum véierzegdrëtte Joer hunn d'Nazien probéiert d'sowjetesch Verteidegung op der Kursk Bulge duerchzebriechen. Zënter datt d'Japaner d'Hawaii-Inselen erfaasst hunn, hunn d'Amerikaner bal Loftattacken op däitsch Stied a Fabriken gestoppt. Dëst erlaabt den Däitschen e puer méi Panzer ze produzéieren, besonnesch Tigers a Panthers.
  Véierhonnert aner Gefierer hunn un der Kursk Bulge deelgeholl, souwéi méi bedeitend Loftfaartkräften. Zousätzlech huet den Hitler eng zousätzlech sechs Infanteriedivisiounen aus Frankräich iwwerginn an e puer vun de Waffen aus der Atlantik Mauer ewechgeholl.
  Dëst huet déi däitsch Gruppéierung gestäerkt. D'Offensiv huet ongeféier wéi an der realer Geschicht ugefaang, awer well d'Nazien e bësse méi staark waren, hu se grousse Succès erreecht. Allerdéngs war et net méiglech, de Rank ronderëm d'sowjetesch Gruppéierung zouzemaachen. Obwuel d'Fritzoffensiv selwer zwanzeg Deeg gedauert an eréischt de 25. Juli opgehalen huet. Duerno hunn d'sowjetesch Eenheeten eng Géigeoffensiv gestart. An d'Kämpf hunn méi laang gedauert.
  D'Däitschen an Afrika waren an der Defensiv. Si hunn hir Energie net op Italien ze verbréngen, a méi Ausrüstung gouf un d'Front geliwwert, sou datt d'Bombardementer ouni d'Amerikaner vill méi schwaach war.
  Japan huet weider gewonnen. Also den amerikanesche Kommando huet ëmmer méi Feeler gemaach, a si waren ze vill presséiert fir de Peru Harbour erëm z'erfaassen. Dëst huet zum herrsche Standpunkt gefouert - Amerika brauch Europa net. Als dankbarkeet dofir hunn déi däitsch u-booter praktesch gestoppt d ' ugrëff vun amerikanesche schëffer.
  D'Rout Arméi, also, eréischt Enn September huet Orel a Belgorod, grouss Verloschter gelidden. An temporär gestoppt d'Promotioun. Et war awer nach kee Grond fir Panik. E verreenten Hierscht koum duerno, gefollegt vum Wanter. An et sollen nei Victoiren vun der Rouder Arméi kommen. Realiséiere vun dësem, huet Hitler Stalin eng Waffestëllstand ugebueden. Wéi, loosst eis eng Paus maachen!
  Wéi vill vun eise Kärelen goufen während der leschter Schluecht ëmbruecht? D'UdSSR an den Drëtte Räich hu fir dräi Méint gekämpft. D'Verloschter vun der Rouder Arméi ware méi grouss wéi an der realer Geschicht, an d'Wehrmacht war net manner. Béid Säite goufe geblutt.
  Awer d'Nazien hunn d'Produktioun vun Ausrüstung erhéicht, si konnten e bësse recuperéieren. Et sollt bemierkt datt an de Panzer den Undeel vun de Verloschter zugonschte vun den Nazien war, a well hir Verëffentlechung méi héich ass wéi an der realer Geschicht, hunn d'Däitschen hire Schued gemaach. An defensive Schluechte, Panther bewisen engem gudden Tank gin. Seng laang-faass a séier-feieren Pistoul mat excellent Optik fir seng Zäit konnt sowjetesch Panzer zerstéieren.
  Doriwwer eraus sinn d'Drësseg-véier d'Panther, d'Tigers, d'Ferdinands net an d'Stir gerannt, an et waren nach ze wéineg schwéier Panzer fir de Verlaf vun de Schluechte ze beaflossen.
  Stalin huet e Waffestëllstand mat Däitschland refuséiert. Bis Enn Oktober hunn d'sowjetesch Truppen hir Offensiv géint Kharkov a Smolensk erëmfonnt. Déi Däitsch hu sech ganz haartnäckege widderstoen. Si haten eng staark Verteidegung, virun allem am Zentrum, an allgemeng erwaart de Fortschrëtt vun de sowjetesch Unitéiten an genee dës Richtungen.
  Komescherweis genuch, awer am Verglach mat der realer Geschicht eng méi grouss Quantitéit un Ausrüstung, besonnesch Fligeren a Panzer, erlaabt den Däitschen vill méi effektiv ze widderstoen. Zousätzlech, méi Reserven ze hunn, hunn d'Nazis méi roueg gehandelt, hu sech net während der sowjetescher Offensiv gerannt, laanscht d'Fronten, mä hunn d'Reserven méi konsequent gefouert an op méi fortgeschratt a Verteidegung an Déift vertraut. E puer Dosen zousätzlech Divisioune gerett wéinst dem Mangel vun der italienescher Front, an an Afrika Montgomery war net presséiert, an d'Däitschen hunn d'Boot net geschloen. D'Intensitéit vum Krich mat Groussbritannien ass staark erofgaang.
  Vun engem separaten Fridden war nach net geschwat, mä de Churchill huet selbstverständlech d'Bommeleeër verlangsamt, anscheinend dorop gerechent, datt d'Sowjetunioun an d'Drëtte Räich sech sou vill wéi méiglech ausgedréckt hunn.
  D'Verëffentlechung vu Waffen aus Däitschland an de Satelliten huet sech bal en Drëttel méi héich wéi an der realer Geschicht. Dëst huet et méiglech gemaach Lächer ze flécken, an op dichte Verteidegung vertrauen, relativ erfollegräich ze widderstoen. D'Situatioun gouf verschäerft duerch d'Tatsaach, datt de sowjetesche Kommando op der Offensiv war, wou de Fritz schonn op si gewaart huet, an et fäerdeg bruecht huet sech op d'Defensiv ze settelen.
  Als Resultat war de Fortschrëtt selwer extrem lues a kascht schwéier Verloschter. De Krich huet iergendwéi ugefaang den Éischte Weltkrich ze gleewen, wéi d'Verteidegung méi staark war wéi den Ugrëff, d'Attack Säit verluer méi, an d'Frontlinn gouf als Resultat inaktiv.
  Sowjetesch Truppen hu sech am Duerchschnëtt een bis zwee Kilometer den Dag fortgeschratt, sou datt den Däitschen Fouss faassen, awer nei Positiounen, an d'Verteidegung behalen.
  Et war net méiglech an den operationelle Raum anzegoen.
  Kharkov gouf awer am Ufank Dezember no heftege urbane Schluechte geholl. D'Däitschen hunn d'Produktioun vun der Loftfaart erhéicht. Focke-Wulf an ME-309 erfollegräich géint déi schwaach sowjetesch Kämpfer. Besonnesch geféierlech war de ME-309 mat siwe Waffeplazen an héijer Geschwindegkeet. An de Focke-Wulf mat Rüstung a gudde Schutz ass eng haltbar Maschinn mat sechs Loftwaffen.
  D'Präsenz vu Gefierer mat esou Waffen, natierlech, huet zu der Tatsaach gefouert, datt d'Nazien e Virdeel an der Loft krut. Déi schlëmmste Manöverbarkeet gouf duerch d'Héichgeschwindegkeet während dem Tauch kompenséiert, wat et méiglech gemaach huet ze flüchten beim Eran an de Schwanz, a mächteg Bewaffnung huet et méiglech gemaach, de Fliger vun der éischter Approche erof ze schéissen. Zousätzlech hunn d'Däitschen speziell Taktike fir de Kampf mat sowjetesche Gefierer entwéckelt fir méi staark Waffen an Héichgeschwindegkeet däitsch Fligeren ze benotzen.
  Déi neisten Yu-288 Bomber huet sech och ganz gutt gewisen. Dës Maschinn ass souwuel séier wéi och eng grouss Bommebelaaschtung. De Focke-Wulf huet sech als staarke Frontline-Bomber bewisen, deen de PE-2 an allen Hisiichte besser ass.
  Bis Enn Dezember waren d'sowjetesch Truppen erschöpft a ware gezwongen ze stoppen wéinst grousse Verloschter. Während den Däitschen nach Smolensk ofgehalen, an en Deel vun der lénkser Bank Ukraine. A wat bedeitendst ass - Dépôten vu Bauxit a Legierungselementer. D'Verloschter vun de sowjetesche Truppen an de Panzer hu sech esou konkret erausgestallt, datt de Mainstein e Konterattack lancéiert huet, a souguer an der Lag, Kharkov z'erueweren, an e Kessel fir d'sowjetesch Truppe bilden. Awer am Januar-Februar hunn d'sowjetesch Truppen Konterattacke gestart, a konnten de laange Leed Kharkov erëm zréckzéien. Awer bis Mäerz war d'Rout Arméi erschöpft a gouf gezwongen d'Offensiv opzehalen.
  Et gouf eng Paus ... Béid Säiten hunn ze vill Verloschter gelidden. Ausserdeem wollt de Stalin seng Arméi mat méi staarken a méi fortgeschrattene Panzer T-34-85 an IS-2 opfëllen. Richteg, déi Däitsch och mat méi fortgeschratt a mächteg "Panther" -2 an "Tiger" -2. Stalin huet och op déi méi fortgeschratt LA-7 an Yak-3 gerechent. Awer déi däitsch, als Äntwert, lancéiert déi lescht Modifikatioun TA-152 amplaz Focke-Wulf, a wat besonnesch désagréabel ass, ass de Jet ME-262. De leschte Fliger a punkto Geschwindegkeet, Rüstung a Bewaffnung hat keng Gläichberechtegung. D'Wourecht war méi deier, a war méi Aarbechtsintensiv an der Produktioun.
  Awer op der anerer Säit hunn d'Däitschen och den HE-162 erstallt, dee bëlleg, manöverbar, relativ einfach ze fabrizéieren an och reaktiv ass. Stalin huet den technesche Concours nach net gewonnen. Groussbritannien huet de Krich extrem passiv gekämpft. D'USA konnten d'Initiativ vun de Japaner nach net iwwerhuelen.
  De 25. Juni, nodeems se Kraaft gesammelt hunn, ass d'Rout Arméi op d'Offensiv am Zentrum gaangen. Am Ufank konnten d'sowjetesch Truppen an d'Verteidegung penetréieren, awer dunn hunn se an de Schluechte fir Smolensk involvéiert. En typesche Feeler vun de roude Genereel ass Stied mat engem bestëmmten Datum ze huelen. A probéiert, huelt eng gutt befestegt Stad, mat enger mächteger Garnisoun a Verteidegung.
  D'Offensiv vun de sowjetesche Truppen huet sech verstoppt, wéi d'Däitschen zousätzlech Kräften iwwerginn hunn an ugefaang hunn d'Géigenattacken. Schluechte erëm, wéi am Éischte Weltkrich, goufen positionell a ganz viskos. Hitler huet ongewéinlech Vorsicht gewisen. Vläicht huet hien op eng Wonnerwaff an déi lescht technesch Entwécklungen gerechent an huet dofir net presséiert. Wahrscheinlech huet och de Wonsch aresch Blutt ze retten, wat d'Däitschen scho vill verluer haten, eng Roll gespillt. Jo, an d ' verdeedegung vun den nazi-panzer ass vill méi effektiv, virun allem de briechen "Tiger" -2.
  D'Kämpf am Zentrum hu bis Enn Hierscht gedauert. Stalin huet haartnäckege gewisen, Erfolleg ze entwéckelen. Awer an dësem Fall hunn ech e Scythe op engem Steen fonnt. D'Verloschter vun de sowjetesche Truppe waren enorm. D'Däitschen, als Verteidegungssäit, hunn e bësse manner verluer. De Panther-2 huet sech als gudden Tank bewisen. Dëst Gefier war zimlech gutt geschützt an der Stir an hat eng exzellent Panzerpiercing Pistoul, a gläichzäiteg anstänneg Fuere Leeschtung.
  Et huet däitlech iwwerschratt den T-34-85 a punkto Waffekraaft, Frontschutz, a war net schwaach an der Geschwindegkeet an der Manöverbarkeet. Och fir den IS-2 ass d'däitsch Maschinn e geféierleche Feind, deen op grousser Distanz schloen.
  Wéinst heefege Pann, gläiche Waffen, nëmmen e klenge Virdeel an der Verteidegung, war de King Tiger net am beschte Kont. Eng méi schwéier Modifikatioun vum "Panther" -2 huet den "Tiger" -2 an der Verteidegung erfaasst an iwwerschratt an der Fuerleistung. Geschwënn hunn d'Däitschen d'Produktioun bal ausschliesslech op der "Panther" -2 mat engem Gewiicht vu fofzeg-een Tonnen mat engem Motor vun 900 Päerd vereenegt.
  Dësen Tank huet méi oder manner dem Militär ugepasst. D'Rout Arméi huet d'Victoire net erreecht an huet de Fortschrëtt gestoppt. Wanter koum. Déi Däitsch haten Panzer vun der Serie "E", an nei Jetfliger. Et gouf en Austausch vu Schlag. Groussbritannien blouf passiv, d'USA hu schonn ugefaang eppes géint Japan ze kréien. Stalin, gesinn, datt während der UdSSR d'Roll vun Kanounefudder gespillt huet, akzeptéiert, an huet Hitler souguer eng Waffestëllstand ugebueden. Wéi, loosst d'Nazis an de Westen dréinen an d'Kapitalisten sinn am Krich.
  D'Berechnung vum Leader war lëschteg an einfach. Den Hitler huet mat dësem Tour d'accord. An elo, am Februar vum 45. Joer, sinn déi däitsch Truppen op d'Offensiv a Libyen gaangen. A si waren do erfollegräich. A Schluechte huet sech erausgestallt, datt déi däitsch Panzer iwwer d'Englesch waren, an d'Jetfliger ware komplett aus der Konkurrenz. D'USA sinn nach net an de Sträit agaangen. An de Schluechte huet d'Haaptroll Panther-2 an E-100 gespillt, wéi och d'Modifikatioun vum Tiger-2 mat engem klengen Turm a méi décke Rüstung mat engem mächtege Motor. Den englesche "Churchill" ass net schlecht an der Rüstung, mä éischter schwaach an der Bewaffnung. "Cromwell" zitt guer net. An den Challenger, deen eenzege Standtank, ass net an der Masseserie.
  Awer déi wichtegst Saach ass d'Qualitéit vun den Truppen. D 'Däitschen, déi d' Test vu Feier an Eisen op der Ostfront gepackt hunn, si vill méi kämpfebereet wéi déi britesch Truppen. Besonnesch déi kolonial Divisiounen. An déi däitsch Unitéiten sinn an d'Offensiv gaangen. Am Mäerz gouf Ägypten ageholl. An dunn sinn d'Däitschen an de Mëttleren Oste koumen, hunn den Irak, Kuwait, an duerno Saudi Arabien ageholl.
  Den Hitler wier et egal, an Indien ze goen, duerch den Iran, mee de Stalin, deem seng Truppen nach am Iran waren, war net d'accord.
  D'Däitschen sinn an d'Offensiv gaangen, duerch de Sudan fortgaang. A weider op Äthiopien a Somalia. A vun do op den Equator. Ongeféier siwwenzeg Divisiounen vun der Wehrmacht hunn un der Offensiv deelgeholl. A Groussbritannien haten net esou Kräfte fir géint den Drëtte Räich ze widderstoen.
  D'Däitschen hunn och Gibraltar ageholl. Den Attentat huet sech als transient erausgestallt, a bal blitzschnell. An der Offensiv hunn och Jetattack Fligeren, souwéi Helikopteren deelgeholl. Afrika war a Gefor vum totalen Verloscht vu Groussbritannien.
  Awer Stalin ass net sou einfach. De Réckzuch vu Groussbritannien aus dem Krich ass ze geféierlech fir d'UdSSR. An d'rout arméi ass op d'offensiv am juni 1945. Déi geschwächt däitsch Truppen am Osten konnten et net ausstoen an sinn dem Drock ënnerwee. D'Nazien, déi et net konnten aushalen, sinn no Westen gerullt. D ' Rout Arméi konnt Smolensk, Kiew befreien, a koum an Belarus. Iwwerdroen zousätzlech Kräften aus Afrika, déi Däitsch mat grousse Schwieregkeeten konnt d'Offensiv vun de sowjetesch Truppen stoppen. Déi nei däitsch Panzer vun der Serie E-50, déi keng Gläichgewiicht haten, hunn un de Schluechte deelgeholl. Zousätzlech hunn d'Nazis e distractéierende Schlag vun der Tierkei ausgeliwwert. An d'Tierkei selwer huet ënner Drock vun Däitschland d'Sowjetunioun ugegraff. Sou gouf d'Situatioun nees méi komplizéiert.
  De Problem war, datt den T-54 nach net an d'Serie agaangen ass, an den T-34-85 war scho kloer veroudert géint d'Kulisse vun der E Serie a souguer de Panther-2.
  Am Wanter hunn d'sowjetesch Truppen nach ëmmer geschloen, awer konnten kee groussen Erfolleg erreechen. Ausserdeem hunn Diskothéiken ugefaang un de Schluechte deelzehuelen ... Dat eenzegt wat besser gouf war den Erfolleg vun den Amerikaner géint Japan. Endlech hunn d'Yankees et fäerdeg bruecht de Peru Harbour erëm z'erfaassen, an d'Initiativ am Pazifesche Ozean huet ugefaang op d'Säit vun Amerika ze goen.
  Awer, leider, US Hëllef kéint ze spéit sinn. Am Fréijoer vum véierzeg-sechsten Joer hunn d'Däitschen, mat dem Virdeel vun E Panzer iwwer véierzeg-véierzeg, op d'Offensiv gaangen. Sowjetesch Truppen, duerch Schluechte gehärt, hunn sech ganz haartneg widderstoen. D'Rout Arméi war heroesch a schwéier mat Artillerie gelagert. Besonnesch 100mm Anti-Tank Waffen. A gegruewen.
  D'Däitschen hunn et fäerdeg bruecht Kiew zréck ze huelen an d'Rout Arméi iwwer d'Dnieper zréckzedrécken. Awer op dëser Waasserbarrière hunn d'sowjetesch Truppen eng onduerchsiichtlech Verteidegung gebaut.
  Déi Däitsch hunn de ganze Summer an Hierscht gekämpft, awer konnten d'sowjetesch Truppen net briechen. Nëmme si hunn et fäerdeg bruecht de Leningrad erëm ze blockéieren. Awer d'Nazien hunn d'Stad selwer net iwwerholl. De Wanter ass an engem Schlagaustausch vergaangen. D'Amerikaner hu sech lues a lues iwwer de Pazifesche Ozean geplënnert, a bis elo hu si keng Atomwaffen benotzt.
  Am Fréijoer hunn d'Däitschen nach eng Kéier probéiert weiderzekommen. Si hunn d'E-Serie Panzer benotzt, déi lescht Maschinnen déi siwwenzeg Tonnen hunn. D'UdSSR huet den IS-7 verëffentlecht, fäeg Mastodonen ze widderstoen. Och ugefaang mëttel Panzer T-54 ze erschéngen.
  Groussbritannien huet och verstäerkt, eng Offensiv an Äquatorialafrika gestart. Déi amerikanesch Buedemunitéiten hunn och hei gehollef. Fir de Krich am Pazifik hunn d'Amerikaner net vill Truppen a Panzer gebraucht. Also hunn se ugefaang d'Nazis aus Afrika ze pressen. Elo hunn d'Alliéierten verstanen datt et net méiglech wier eraus ze sëtzen, an datt de Feind zerdréckt a gedréckt ginn ass. Am Summer an am Hierscht konnten d'USA a Groussbritannien e wesentlechen Deel vun Afrika zréckzéien, a souguer d'Däitschen aus Somalia an Äthiopien verdriwwen hunn.
  D'Däitschen konnten net eng Offensiv géint Moskau entwéckelen, verstoppt a Positiounskampf. Am Wanter huet de Stalin d'Tierkei geschloen. D'Rout Arméi huet d'Osmanesch Truppen besiegt an Kars, Erzurum an Tanrog ageholl. D'Däitsch ware gezwongen, bedeitend Kräfte ze transferéieren, fir den Alliéierten ze retten. Awer d'Rout Arméi, déi onerwaart bei Leningrad geschloen huet, huet do eng grouss Victoire gewonnen.
  D'Joer 1948 ass komm... Am Fréijoer hunn d'Däitschen nees probéiert weider ze kommen. Si hunn et fäerdeg bruecht en ursprénglechen pyramideschen Tank ze kreéieren, deen onduerchsiichtlech ass aus all Schéisswinkel. A mat dëser Maschinn waren héich Hoffnungen verbonnen. D'Promotioun huet am Mee ugefaang. No zwee Méint haartnäckege Kämpf sinn d'Nazien Smolensk ukomm.
  Pyramidal Panzer hunn hir Kampfeffektivitéit gewisen, awer goufen dacks vu Minnen opgeblosen. D'Däitschen konnten d'Stad net huelen an hunn se ëmginn. Awer an Afrika hunn d'Alliéiert grouss Erfolleger erreecht, déi Däitschen aus Ägypten verdriwwen hunn. Japan gouf och besiegt, verléiert vill Inselen an de Philippinen. Am Hierscht sinn d'Däitschen weider am Osten, am Mëttelpunkt, weider op Leningrad gaang.
  Däitsch Loftfaart war nach ëmmer méi staark wéi déi sowjetesch, besonnesch a Qualitéit. Mä um Enn vum Joer 1948 huet de MIG-15 ugefaang un der Front ze kommen. D'sowjetesch Jet-Maschinn war manner wéi den Däitschen a Geschwindegkeet a Bewaffnung, awer et war méi manöverbar. D'Amerikaner hunn och hir Leeschtung verbessert. Am Wanter 1949 hunn d'sowjetesch Truppen d'Däitschen aus Leningrad zréckgedréckt a si zréck op Smolensk gedréckt.
  An d'Amerikaner hunn zesumme mat de Briten d'Nazis aus Afrika verdriwwen. Am Fréijoer 1949 huet sech d'Tierkei och aus dem Krich zréckgezunn.
  Den Drëtte Räich huet och d'Kontroll iwwer de Mëttleren Oste verluer. D'Positioun vun den Nazien huet sech verschlechtert. Si hu sech net getraut, am Osten virzegoen, mä sinn op eng enk Verteidegung geplënnert. Sowjetesch Truppen, mat Panzer T-54 an IS-7, probéiert duerch d'Verteidegung vun der Wehrmacht ze briechen. Awer d'Nazien hunn de Block festgehalen. En alliéierten Versuch a Spuenien ze landen ass och zu engem Versoen opgehalen. D'Operatioun war e bësse besser op Sizilien, wou mat der Hëllef vun der lokaler Mafia Erfolleg erreecht gouf. Et ass schonn dat eeleft Joer zënter dem Ufank vum Zweete Weltkrich.
  All Länner sinn extrem ustrengend an extrem midd. D'Weltwirtschaft war iwwerstreet. A jidderee wollt de Kampf sou séier wéi méiglech fäerdeg bréngen. Besonnesch schwéier emaciated Däitschen a Russen.
  De Stalin huet dem Hitler Fridden ugebueden op d'Konditioune vun der Nulloptioun: e Retour op déi fréier Grenzen an en Austausch vu Gefaangenen - alles fir all! Awer de Fuhrer huet nëmmen e Waffestëllstand zougestëmmt, net wollt de besaten Territoire opginn. Ausserdeem goufen d'Aarbechten un der Schafung vun enger Atombomm schonn an Däitschland ofgeschloss, an et goufe schonn interkontinental Rakéiten.
  D'USA hunn iwwerluecht d'Atombombe ze benotzen. Awer wärend se Angscht hunn an Europa ze verduerwen. A si hunn et am Dezember 1949 op Japan erofgelooss. D'Konsequenze vun der Zerstéierung waren schrecklech. An en ähnlechen Hiweis an Däitschland gouf verstanen. De Führer huet d'Natioun ugeschwat a proposéiert datt d'Fro vun enger wierdeger Welt berécksiichtegt gëtt. Ma dunn huet hien sech ëmgedréit ... Dat neit Joer 1950 koum. Sowjetesch Truppen hunn eng nei Offensiv un der Front gestart.
  D'Verteidegung vun den Däitschen war ganz enk. An d'Alliéierten sinn duerch Italien fortgeschratt, wou et e Militärputsch war, an de Mussolini ewechgeholl. Awer d'pyramidesch däitsch Panzer hunn d'Patons an d'Challenger iwwerschratt. Den amerikanesche Paton, deen d'Rüstung vun engem däitsche Panzer net duerchdränge konnt, och op kuerzer Distanz, huet sech besonnesch schwéier opginn. An d'Alliéierten hunn ugefaang ze bléien.
  Jo, an onschëlleg däitsch Discs hunn en enorme Schued un d'USA a Groussbritannien ugedoen. Fir de Moment huet déi däitsch Loftfaart eng qualitativ Iwwerleeung iwwer d'Alliéierten behalen. De Summerlandungsversuch an der Normandie ass op en Enn gaangen. Richteg, um Enn August, no der Atombombardement, huet Japan kapituléiert. De Westen huet seng Hänn opgeléist. Awer d'USA hunn sech net getraut Atomwaffen ze benotzen, sou datt se vun interkontinentale ballistesche Rakéite vum Drëtte Räich ofgedeckt kënne ginn.
  D'Rout Arméi ass den Dnieper am Zentrum ukomm, gouf awer och gestoppt. D'Kräfte vu béide Säite ware bis zur Grenz erschöpft ... A schlussendlech, de 25. November 1950, huet den Truman dem Hitler Fridden ugebueden, op Paritéitsbedingunge. Dat heescht, Europa bleift mam Drëtte Räich, mat Ausnam vu Sizilien a wat vun Italien iwwreg ass. Stalin geet fir e Kompromëss: d'Grenze vun der UdSSR 1939. Dat ass, d'Däitschen plënneren e bëssen zréck, Territoire opginn, awer e puer Acquisitioune kréien.
  Frankräich, Belsch, Holland an aner komesch bleiwen ënner däitscher Kontroll, kréien awer eng gewëssen Autonomie. Dat heescht, eppes wéi d'Europäesch Unioun gëtt geformt. Den Drëtte Räich schléisst de Génocide vu Judden a Zigeiner op, obwuel e puer legal Restriktiounen op hir Rechter kënne bleiwen. D'Handelsrelatioune gi voll restauréiert. D'Länner verpflichte d'Souveränitéit vun aneren ze respektéieren.
  Reparaturen ginn net op jidderengem opgezwong. Prisonéier gi fir jiddereen ausgetosch.
  De Stalin an den Hitler ware sou midd, datt si sou eng Offer ugeholl hunn. D'USA hunn méi gewonnen wéi anerer, sou datt se et fäerdeg bruecht hunn China an Asien an hirer Aflosssfär opzehuelen. A Groussbritannien, zesumme mat Amerika, huet Afrika iwwerholl.
  Däitschland huet d'Mënschlech Ressourcen staark ofgebaut. An et huet de Fuhrer offiziell Polygamie agefouert. D'Sowjetunioun war ouni territorial Acquisitioune lénks am néngtendrëssegsten, véierzegsten Joer. An hie war schwéier erschöpft.
  
  
  Auktioun vu russesche Sklaven AN NEW YORK
  D'Meedercher sinn gelaf, blénken hir blo, ronn, rosa Fersen.
  D'Andriana erënnert un dës Schnëtt zu New York. Et gouf hir also vun engem lokalen, zimlech grousse Mafiafamillen-Chef proposéiert. D'Zäit ass just richteg sou vill räich Leit zesummekomm sinn. An et ass ganz méiglech eng Virgin aus Russland ze befestegt.
  D'Andriana gouf op d'Auktioun ofgedeckt mat Schleieren an an engem Badekostüm opgestallt. Fir net direkt seng Charme ze weisen.
  Si ass mat e bëssen Angscht gaangen. D'Meedercher an de Liederjacken si riets a lénks vun hatt gaang.
  D'Andriana huet sech net ze wuel gefillt an héich Fersen. Awer hatt kann et net packen.
  Den Auktiounsraum war ganz grouss. Do souzen e grousse Publikum: Männer a Fraen, a souguer Jugendlecher. Et waren Araber a Schwaarzen, an Asians, a Wäiss, a vu Russland ...
  D'Zäit an d'Plaz, déi gewielt gouf, war richteg... Awer d'Andriana huet sech virun e puer dausend Männer, Fraen a Jugendleche ongenéiert gefillt, si géif plakeg ausgetrëppelt ginn wéi d'Angelica am Film. Dëst ass schued an erniddregend! Awer gläichzäiteg begeeschtert et, an déi ganz Ernierung bewierkt eng agreabel Languor am Kierper.
  Si ass wéi e mëttelalterleche Sklave, dee plakeg entschlof gëtt, an Dausende vu Männer wäerte si mat luerwleche Bléck kucken ... Oh wéi cool!
  Fir sou Begeeschterung war et derwäert op d'Auktioun ze goen. A sidd net ze traureg datt nëmmen ee Prozent vum Gesamtbetrag un Iech geet!
  Hei ass si erauskomm an héich Fersoen a Bettdecken. Si ass méi héich wéi duerchschnëttlech fir eng Fra, sechs Féiss, plus d'Schong maachen hir nach méi grouss.
  D'Publikum dréint sech un, d'Proportiounen vum Modell... Hir Hoer si gebonnen a gi spéider erofgelooss.
  Den Ufank vum Handel gëtt ugekënnegt ... De Betrag ass normalerweis kleng, awer séier erop.
  Hei huelen d'Meedercher den éischte Schleier of a stellen den ieweschten Deel vum Gesiicht aus, wärend hir wonnerbar blatfaarweg Hoer ofgedeckt sinn.
  Siichtbar war dem Andriana seng héich gebrannt, glat Stir, hir Smaragd-Saphir Aen. An d'Nues an den ënneschten Deel vum Gesiicht sinn nach ëmmer bedeckt ... Awer nëmmen de Look vun hiren expressiver Aen, an deenen d'Verlegenheet gelies gouf, an en ongewollten Zidderen vun der natierlecher weiblecher Schimmt, hunn d'Publikum bruecht ...
  Den urspréngleche Präis fir eng Nuecht mat enger Virgin ass honnert Dollar!
  Direkt ruffen:
  - Zweehonnert Dollar!
  - Dräihonnert!
  - Véierhonnert!
  - Fënnefhonnert!
  - Een Dausend!
  Den Araber am gielen Turban huet gekrasch:
  - Zweedausend!
  Den Amerikaner mat der gëllener Kette huet gekrasch:
  - Dräi!
  E Geschäftsmann aus Russland, sot an engem räiche Bass:
  - Fënnefdausend Dollar!
  Et war eng Paus ... Net well de Betrag vun dësem Publikum ze grouss ausgesinn huet. Nee, et gi Geschäftsleit aus der ganzer Welt, déi fäeg sinn honnert Milliounen Dollar fir en Daub vum Picasso oder Van Gogh auszeleeën an auszeleeën. Awer si wëllen de Prozess vun der Auskleedung weiderféieren.
  Hei sinn d'Meedercher a roude Masken a Liederjacken, mat hiren Hänn an dënnen medizinesche Handschuesch, en anert Coverlet of. A si maachen dem Meedchen säi couragéierte Kinn op, hire Scharlachroute Mond, hir graziéis Nues. Elo ass hiert wonnerbar engelescht Gesiicht a senger Ganzheet ze gesinn. An e risege Bildschierm am Auktiounsraum weist e séiss, girlish Gesiicht no-up.
  An d'Publikum brécht vun Bewonnerung.
  - Zéngdausend Dollar!
  Rufft den Amerikaner mat der gëllener Kette aus!
  - Zwanzeg dausend!
  E Sheikh brécht an engem gréngen Turban mat grousse Smaragde.
  En Englänner an engem Schwanz rifft:
  - Drëssegdausend!
  Déi Bijoue Hindu jäizt:
  - Véierzeg!
  E jonke Mann vu ronn fofzéng an Erscheinung, quitt, bewegt seng Fanger an Diamanten:
  - Fofzeg dausend!
  An nach eng Kéier eng Paus ... Natierlech gesäit de Betrag fir eng Nuecht mat enger Virgin, a souguer, héchstwahrscheinlech gefälscht, net sou kleng aus. Do ass méi wéi d'Andriana e Meedchen ze grouss fir onschëlleg ze schéngen. Awer d'Publikum ass ganz räich a kaprizesch. An elo an der Hëtzt vun Ofhandlungen, wann hien all aner iwwerdribblen wëll.
  Awer nach méi wëll ech de weidere Prozess vun der Beliichtung gesinn. An elo gëtt den nächste Schleier aus dem Andriana seng Schëlleren ewechgeholl, an den ieweschten Deel vun hire Broscht an hir Waffen ausgesat. Gesonde, graziéis, muskulär. Den ieweschten Deel vun der BH ass scho sichtbar, an d'Schëlleren si staark a gläichzäiteg ganz sexy.
  D'Andriana zitt erëm a wéckelt op. Si ass ëmmer méi plakeg.
  Den Handel geet erëm op...
  - Siechzeg dausend!
  Sheikh brécht!
  - Siwwenzeg dausend!
  - Uechtzeg!
  Ausgesprach vun engem Amerikaner mat enger gëllener Kette!
  - Honnertdausend!
  En Amerikaner mat engem risege Rubin op der Këscht huet gekrasch.
  - Honnertzwanzegdausend!
  D'Jugend huet erëm gequetscht!
  De Sheikh an engem gréngen Turban a Smaragde gebrëllt:
  - Honnertfofzegdausend!
  Den Hindu Raja boomt:
  - Zweehonnertdausend Dollar fir de Stär vun der Auktioun!
  An erëm gouf et eng Paus an dëser Auktioun. D'Publikum waart op de Präis fir enthüllt ze ginn a gëtt op d'Extrem gedréint.
  Hei huelen se e weidere Schleier vum Meedchen of a stellen se op d'Hëfte aus.
  Eng dënn Taille ass sichtbar, e schmuele Streifen Stoff op enger voller Këscht, a geprägte Fliesen vun enger gebrannter Press. Elo ass d'Andriana bal plakeg bis op d'Taille.
  D'Publikum brécht wuertwiertlech.
  E russesche Geschäftsmann mat engem siberesche Baart huet gebrach:
  - Dräihonnertdausend!
  De Sheikh am Smaragdturban huet geruff:
  - Véierhonnertdausend!
  Den Amerikaner mam Ruby huet erausginn:
  - Fënnefhonnertdausend!
  D'Jugend mat den Diamantenringen huet gejaut:
  - Sechshonnertdausend....
  Den Hindu Raja huet gemëscht:
  - Siwenhonnertfofzegdausend!
  Nach eng Paus... Hei sinn d'Zomme schonn eescht gaang, awer wäit vun ruinéierend fir d'Oligarchen a Milliardären. Wéi och ëmmer, jidderee wëll weider Beliichtung vun der Schéinheet. Besonnesch hir Been ze gesinn, sou e Genoss fir Männer.
  An elo gëtt dee leschte Schleier net ewechgeholl .... An elo sinn déi muskulär graziéis Been blo. Andriana blouf an Hosen, e BH an transparenten High-Heeled Schong. An hir staark, gebrannt Been dréinen Männer esou un.
  Virun deem huet de stille gro-Hoer Sheikh mat engem laange Baart gedonnert:
  - Millioune Dollar!
  An dat ass schonn eng gewësse psychologesch Grenz. D'Publikum mécht Kaméidi ...
  D'Jugend seet mat enger zidderend Stëmm:
  - Eng Millioun honnert!
  E Sheikh an engem Turban mat grousse Smaragde brummen:
  - Eng Millioun zweehonnert!
  De russeschen Oligarch, deen däischter Brëll droen, seet:
  - Eng Millioun véierhonnert!
  Amerikaner mat engem grousse Rubin:
  - Millioune fënnefhonnert!
  Op eemol kënnt eng schwaarz Fra an den Tog:
  - Millioune siwenhonnert!
  De Sheikh an engem Smaragdturban ass net schlëmm:
  - Eng Millioun aachthonnert!
  Hindu Raja rifft:
  - Zwou Millioune!
  Eng aner Paus ... D'Zomme ware fest. Awer trotzdem hunn se méi fir arabesch Päerd ginn. An hei ass d'Meedchen nëmmen fir eng Nuecht. An obwuel eng kolossal Schéinheet, awer kaum eng richteg Virgin.
  Awer d'Leit wëllen hir Hoer gesinn ... An dem Andrian seng Taschentuch gëtt ewechgeholl. An hir Hoer si gëllen, blatzeg Reen rutscht vun de Schëlleren. A si verspreet, sou wonnerbar, wéi d'Strahlen vun der Sonn.
  D'Publikum ass einfach beandrockt ... An d'Verhandlunge kënnt zum Liewen!
  D'Jugend huet gekrasch:
  - Dräi Millioune!
  De Sheikh am Smaragdturban huet gekrasch:
  - Véier Millioune!
  Déi schwaarz Fra huet geruff:
  - Fënnef Millioune!
  Et war eng kuerz Paus ... De Montant war schonn uerdentlech. Obwuel nach net e Rekord fir Offeren. Awer trotzdem ass dëst net e Van Gogh Bild, mee just eng Nuecht mat engem Meedchen. Loosst et schéin geschriwwe sinn ....
  E weidere Geste kënnt ... Dës Kéier gëtt d'BH ewechgeholl. D'Andriana huet dat erwaart, awer op eemol huet si sou eng schrecklech Schimmt gefillt datt si ugefaang huet ze widderstoen ... D'Meedercher konnten hir net eens ginn. Zwee Kingpins sinn op d'Andriana gerullt an hunn hir Waffen ausgestreckt. Duerno gouf d'BH ewechgeholl. A schéin Broscht goufen ausgesat. An d'Haut
  d'Meedchen huet vum Schweess glänzend.
  Hiren oprechte Impuls vun Bescheidenheet a Widderstand, huet de Public staark provozéiert. Vill hunn gegleeft datt dëst eng richteg Virgin war, an dëst war nach méi spannend wéi souguer déi rosa Knospe vun der Këscht.
  Virun deem huet de stille Sheikh an engem Turban mat Diamanten gekrasch:
  - Siwe Millioune!
  Déi schwaarz Fra huet gekrasch:
  - Aacht Millioune!
  Den Amerikaner mam Rubin huet geklappt:
  - Néng Millioune!
  De russesche Oligarch huet geklappt:
  - Zéng!
  De Sheikh am diamantbesatten Turban huet gebrëllt:
  - Fofzéng!
  D'Hal huet geschwuer... Dat ass scho méi eescht... Wéi och ëmmer, esou e Meedchen, dat vun den Hänn vu grousse Männer gehale gëtt, fir datt se hir Broscht net iwwerdeckt. Wéi cool ass dat. Alles an allem wonnerbar an beréierend. D'Andriana ass wierklech, wierklech ongenéiert, a fillt sech vill geschummt. A gläichzäiteg spannend an agreabel. AN
  Wéi vill ass hatt geschätzt!
  Et ass super!
  An elo halen d'Déngschtmeedercher hir, zitt déi lescht Lapp - Hosen ... An elo bleiwen nëmmen transparent Schong um Andrian.
  A si zitt an zitt hir Hand aus der Kupplung vun der Ambal, iwwerdeckt d'Bascht vun der Venus. Hien hëlt scho mat sengen zwee décke Patten hir Hand ewech a stellt se eraus.
  Dem Andriana säi Gesiicht ass wierklech opgeregt, a si ass ganz geschummt. Décke Scharlachroute Lack huet d'Mëndung iwwerschwemmt an dëst mécht d'Publikum nach méi op!
  Schwaarze Milliardär rifft:
  - Zwanzeg Millioune!
  De Sheikh an Diamanten rifft:
  - Drësseg!
  Den Amerikaner mam Rubin brécht:
  - Véierzeg!
  An den Hindu Raja seet:
  - Fofzeg Millioune!
  Sheikh mat Diamanten brécht:
  - Siechzeg!
  E schwaarze Milliardär an enger Liederjacket rifft:
  - Siwwenzeg!
  Russesch Oligarch an donkel Brëll rifft:
  - Aachtzeg Millioune!
  D'Jugend rifft op eemol:
  - Nonzeg!
  Si schüssen him. Ausruff, an Dir hutt sou vill Welpen!
  De schwaarze Milliardär an der Liederjacket huet gemëscht:
  - Honnert Milliounen!
  Et war eng Paus ... Dat ass schonn eng wierklech kolossal Zomm. Jo, just fir eng Virgin aus Russland. Ass et net ze vill? Wéi vill ze bezuelen fir just eng Nuecht? Ee, Dir kënnt eng Millioun erlieft kafen Prostituéiert ronderëm Betrag.
  Sinn se net ze beschäftegt ...
  De Kush war scho genuch, an den Auktiounschef huet seng Hamel opgehuewen an ugefaang ze sangen:
  - Honnert Milliounen Dollar Mol ... Honnert Milliounen Dollar zwee ....
  D'Andriana huet gekräizt. Ee, si huet d'Nuecht ze verbréngen an eng relativ jonk African American. Awer si wäert eng ganz Millioun Dollar an hir Tasche leeën! Ganz uerdentlech! Et gëtt Hoffnung datt hien e Beispill vu Séilen ass, a vläicht souguer e Genoss!
  D'Andriana huet sech opgereegt, an an hirem Kapp huet si sech schonn eng stiermesch Nuecht mat engem schéinen a ganz räiche schwaarze Mann virgestallt.
  Awer dunn huet d'Meedchen an Liederjacken e Signal ginn ... A si hunn hir Schong mat scharfen Beweegungen ofgerappt. Si hunn de leschten Deel vun der Toilette ewechgeholl, sou datt den Andrian net nëmmen plakeg, mee och barfuß gemaach huet.
  An hir Been ouni Schong sinn sou graziéis a beréierend, an hir Fersen si ronn, rosa.
  Normalerweis, während esou Auktiounen, hunn d'Meedercher High-Heeled Schong bis zum Enn. Awer Andriana, ganz sexy, a mat enger ongewéinlecher Gnod a Perfektioun vun der Linn vum Fouss an der Sohle. A si ass sou adorable barefouss. Besonnesch wann et close-up um Bildschierm gewise gouf ...
  An de russesche Oligarch huet geruff:
  - Honnert an zwanzeg Millioune!
  De schwaarze Mann huet gebrëllt:
  - Honnertfofzeg!
  En arabesche Sheikh an engem Turban mat Diamanten geprägt:
  - Zweehonnert Milliounen!
  Et war eng spannend Paus ...
  D'Auktiounsariichter huet seng Hamel opgehuewen a gemëscht:
  - Zweehonnert Millioune Mol ... Zweehonnert Milliounen zwee ...
  D'Andriana huet hir blo Féiss gerëselt an de schwaarze Milliardär huet gekrasch:
  - Zweehonnert a fofzeg Millioune!
  De russesche Milliardär, net nozeginn, huet ausgeschwat:
  - Dräihonnert Millioune!
  De Sheikh mat Diamanten huet geruff:
  - Véierhonnert Milliounen!
  Obschonn vill méi grouss Verméigen haten, awer fir esou e Betrag direkt an boer ze leeën ass Ruin. An et kann d'Produktioun opreegen.
  Den Auktiounsarrangeur huet seng Hamel opgehuewen an ugefaang sou lues wéi méiglech ze soen:
  - Véierhonnert Millioune Mol, véierhonnert Milliounen zwee .... Véierhonnert Milliounen dräi ... a säin Hammer huet onsécher gedréckt.
  - Eng Milliard Dollar!
  Ech hunn iergendeen héieren kierzen!
  A jiddereen huet sech ëmgedréit ... Et war e japanesche Mann an engem donkele Brëll deen d'Halschent vu sengem Gesiicht ofdeckt. Et hat den Emblème vun der Mafia - Yakuza!
  Jiddereen ass gefruer - eng ganz Milliard!
  Den Auktiounsarrangeur huet seng Hamel opgehuewen a gewarnt:
  - D'Meedchen gëtt Iech nëmme fir eng Nuecht! Dir kënnt alles domatter maachen, just net ëmbréngen oder eescht mëssbrauchen!
  D'Japaner hunn geknackt.
  - Ech wäert net verduerwen!
  An den Hammer ass opgestan, d'Wierder sinn ausgaang:
  - Eng Milliard Mol! Eng Milliard zwee! Eng Milliard dräi! Verkaaft dem Lord Yamamoto!
  D'Andriana gouf fräigelooss. A si ass komplett plakeg a barfuß an d'Këscht gaangen, wou de Kapp vun der japanescher Mafia ëmgi vu Wiechter souz. Andriana gefillt staark Angscht, a gläichzäiteg Opreegung gespuert. Fir eng Milliard Dollar muss hatt eppes Ongewéinleches maachen an dat ass cool! Op der anerer Säit ass si zéng Milliounen Dollar méi räich ginn, wat super ass!
  Wéi wonnerbar alles war, an nei Aventuren waarden hir.
  Yamamoto bestallt:
  - A packt hatt elo an d'Schëlleren, si brauch keng Kleeder!
  D'Andriana huet nervös gelaacht an geäntwert:
  "Ech hunn näischt ze verléieren mee meng Ketten!"
  
  Verdeedegung VUN RYAZAN AN LANDING POPADATSEV
  Den Thomas Lincoln, deen seng Schwäerter wénkt an déi dréckend Mongol-Tataren ofgeschnidden huet, huet gesonge:
  - Net nëmmen e Schwäert, net nëmmen e Peitsche! Awer d'Kroun brauch Ligen! No all, ouni hir, an zwou Minutten - sëtzt net op den Troun!
  Den Terminator Jong huet eng Wandmille mat senge Schwäerter gerannt, d'Mongolen ofgeschnidden, déi op d'Mauere vu Ryazan klammen, a weider ze sangen:
  - Heiansdo en Assistent an alles,
  Heiansdo deet et fäeg wéi ...
  A mir nennen hir Hellegen
  A nennt et schrecklech!
  D'Maria Kovaleva, an d'Yuliana Konovalova, dës schéin a ganz muskulär Meedercher, déi dréngend Tataren ofschneiden, hunn opgeholl:
  - Ligen sinn net ouni Grond an alle Räicher,
  Beléift zu all Moment ...
  Ligen si schéin wann et nëtzlech ass
  A schrecklech wann schiedlech!
  Den Tom, dëse schéine, muskuläre Jong, deen op déi pressend Nuker geschnidde huet, huet gekrasch:
  - Kann eist Räich an Herrlechkeet sinn!
  D'Maria Kovaleva, déi etabléiert Mongolen ofgeschnidden huet, huet bestätegt:
  - Kann et an Herrlechkeet sinn!
  An d'Meedchen huet hir blouss Zänn, mat déidlecher Kraaft, eng zerstéierend Séissgranat geworf.
  D'Yuliana Konovalova, déi duerch d'attackéierend Tataren geschnidden huet, huet och op der Spëtzt vun hire Lunge gebrëllt:
  - Fir d'Mammeland a Stalin!
  An e bloe, gemeiselte Been, wéi e mäerderesche Kaddo vum Doud, deen de mongolesche Rati zerräissen.
  D'Meedercher kämpfen, éierlech, verzweifelt a fett. A eescht geschnidden Feinde.
  Och wann d'Hord vu Batu Khan onzuelbar schéngt. Véierhonnertdausend Kavallerie klëmmt op den Ugrëff. No der Zäit vun der dräizéngten Joerhonnert - eng onzuelbar Arméi.
  Awer si goufen vun enger Landungskraaft vun de Popadans begéint, gefouert vum handelen Allmächtege Gott de Schëpfer, Thomas Lincoln.
  Dem Gerda seng Panzer-Crew geet schonn an d'Schluecht. D'Terminator Meedchen ass richteg hei.
  Véier Schéinheeten op engem AG-100 Tank mat dräi Kanounen an zwielef Maschinnegewierer.
  Si stamen aus engem Spill, alternativen Universum, och vum Demiurge Jong Thomas Lincoln erstallt.
  Do huet e Prisonnéier am Drëtte Räich, e Professer mat enger verréckter Psyche, Nimbul dem Hitler gehollef. Hien huet nämlech eng Waff erstallt déi funktionnéiert fir d'Wieder ze kontrolléieren. A si hunn d'englesch Flott an engem Stuerm geholl a versenkt. Duerno koum d'Landung vun däitschen Truppen a Groussbritannien.
  Bei der Landung hunn d'Nazien och hir Handelsflotte benotzt. Als Resultat sinn Dutzende vu ausgewielten Divisiounen am August 1940 a Groussbritannien opgehalen. An d'Metropol gouf an zéng Deeg ageholl.
  E legitimen, pro-däitschen englesche Kinnek gouf um Troun gesat. An eng nei Nazi-Regierung gouf gegrënnt. Déi meescht vun de Kolonien an der Flott vu Groussbritannien hunn hien unerkannt.
  De Führer krut grouss Ressourcen ënner Kontroll. An aus Angscht datt d'USA, déi e kolossale wirtschaftleche Potenzial hunn, d'Arméi nei bewaffnen, huet hien decidéiert datt d'UdSSR waart. An datt de Stalin dem Net-Agressiounspakt trei bleift.
  An der Tëschenzäit ass et besser Amerika ze besiegen. Island gouf als éischt geholl. Dunn hunn d'Däitschen ugefaangen an Argentinien Fouss ze faassen, a vun do op Brasilien.
  D'Nazien hunn aktiv d'U-Boot an d'Uewerflächeflott gebaut. Si hunn d'Ressourcen vun de Kolonien an Europa benotzt. D'Aarbecht ass besonnesch staark beschleunegt nodeems de Speer Reichsminister fir Waffen a Munitioun gouf.
  Dann, ënner sengem kompetente Gestioun, U-Boot Schëffer ugefaang vill méi séier ze bauen.
  An och d'Aviatioun ze entwéckelen. Déi nei, méi fortgeschratt Yu-188 gouf séier an d'Serie gesat a seng Ausgang gouf erhéicht. De Focke-Wulf huet séier an d'Moyenne komm. Et waren och méi fortgeschratt Kämpfer.
  Marseille ass e Rising Star ginn. Dëse Pilot krut Ruhm a Schluechte mat US Fligeren. Nodeems hien den éischte Pilot gouf, deen honnertfofzeg Fligeren iwwerschratt huet, krut hien: d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat sëlweren Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Wéi och ëmmer, d'Trennung vun Amerika duerch den Ozean, d'Tatsaach, datt Dir mat all Wonsch net ze séier grouss Uewerflächeschëffer bauen kann, ass de Krich weider gezunn.
  Obwuel souwuel Fligerdréier a Schluechtschëffer gebaut goufen.
  A lues a lues hunn d'Däitschen an d'Japaner, déi eng zweet Front géint d'USA opgemaach hunn, d'Amerikaner bei Peru Harbour besiegt, d'Adlerräich gedréckt.
  D'Däitsch ware staark. 1943 krute si e ganz staarke ME-309 Kämpfer an e Yu-288 Bomber. Déi vill méi staark sinn wéi déi amerikanesch.
  Den Hitler huet menacéiert, Amerika mat Bommen ofzeschafen.
  Natierlech wossten Panzer an der Serie: "Tiger", "Panther", "Lion". An der zweeter Halschent vum Joer 1943 koumen "Panther" -2, "Tiger" -2 an "Maus". An d'Serie ass an d'Serie gaangen, déi oniwwersiichtlech Jet Fighter ME-262, déi kee Gläichgewiicht hat. An Yu-488 ass den éischte Serien véier-Moteur Fliger. An den TA-400 ass den éischte sechsmotore Bomber vun der Welt. An déi lescht sturmgewehre mp-44, a vill méi. Dorënner jetbomber "Arado". Als Resultat hunn d'Däitschen Kanada ageholl an d'USA aus dem Norden ugegraff.
  An op der anerer Säit hu si Mexiko zesumme mat Japan besat, an Amerika am Süden ugegraff.
  A schlussendlech, 1944, hunn d'USA kapituléiert a goufe vu Japan an dem Drëtte Räich besat.
  D'Gerda war ganz houfreg op hir Victoiren. An d'Meedchen zerstéiert d'Mongolen Truppen. Hir blo Zéiwen hunn d'Knäppercher vum Joystick gedréckt, an d'Nukeren an Dréi erofgefall.
  D'Charlotte huet och de Feind geschloen, d'Knäppercher mat hire Been gedréckt. A schéisst de Mongol aus Maschinnegewierer. Si ass e ganz aggressivt Meedchen.
  D'Meedchen rifft:
  - Fir den éischte Kommunismus vun der Welt!
  D'Christina schéisst ganz präzis, an hir blo Féiss dréckt sou defteg op d'Knäppercher a schéisst dem Batu Khan seng Militanten. A exterminéiert Géigner mat der wilde Roserei vun hongereg Panther.
  Christina rifft:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Drëtte Räich!
  D'Magda féiert och ganz gutt geziilt Feier. Si zerstéieren d'mongolesch Arméi, zerbriechen se a Chips oder an eng bluddeg Zalot. A stoppen net déi däitsch Schéinheet.
  Si hu kaal Féiss, an hir Fanger drécken de Joystick Knäppercher an drécken Géigner.
  Magda séngt:
  - Afrika ass schrecklech, jo, jo, jo! Afrika ass geféierlech, jo, jo, jo! Awer de grousse Räich, mir krute gesot, net ze dreiwen! Mir sinn all Mongolen ... méien wéi e Scythe! D'Meedercher Erfolleg - och wann se barfuß ass!
  D'Meedercher si ganz schéin a speziell d'Arméi vum Batu Khan.
  Den Tom Lincoln huet geschnidden, a seng Schwäerter si mat zéng Meter verlängert, d'Mongolen ofgeschnidden wéi e Raséierapparat gesäipt Hoer.
  De Jong huet gesonge:
  - Ech wäert jidderee verschwannen,
  Ech wäert jidderee schmaachen!
  Mir waarden op Erfolleg
  Zu Propretéit!
  An dem Jong seng blo Féiss wäerten och eng Ierzecht mat der Kraaft vun der Vernichtung werfen.
  A si wäerten d'Mongolen an all Richtungen streiden. An d'Zerstéierung ass massiv.
  D'Maria Kovaleva huet dem Demiurge Jong geknipst. Si huet hir blo Zéiwe geheit, e mäerderescht Kaddo vum Doud, an huet d'mongolesch Zaldoten zerquetscht.
  Maria tweeted:
  - Fir Weltraum a Kommunismus!
  D'Yuliana Konovalova huet gekrasch, mat hirem bloe Ferse, deen dem Kaddo vum Doud ënnergeet:
  - Fir d'Gréisst vun eisem Vaterland!
  An elo schloen d'Meedercher nach ëmmer vum Navel mam Kampfblëtz. Kämpf Schéinheeten - sot näischt!
  D'Gerda schéisst och aus engem Tank vun der AG Serie. Wéi d'USA kapituléiert hunn, wollt den Adolf Hitler d'UdSSR attackéieren. Awer Japan huet ugefaang Fuerderungen géint den Drëtte Räich ze maachen.
  An den Hitler den 20. Abrëll 1946 huet e Krich mat de Samurai ugefaangen. An hien huet seng nei Panzer aus der Serie "E" an d'Schluecht geheit. A loosst eis d'japanesch Truppen zerbriechen, wéi d'Scythe Gras.
  De Stalin huet och decidéiert net stoe ze bleiwen. An hien huet ugebueden eng Front géint d'Land vun der Rising Sun opzemaachen.
  Den Hitler huet d'accord, awer ënner der Bedingung datt d'UdSSR nëmmen de südleche Sakhalin, d'Kurilinselen a Port Arthur mat Mandschurei zréckkréien. An net méi wéi dat.
  De Stalin huet domat zougestëmmt. Et huet schonn säin Territoire erweidert. Wat de verréckten Professer ugeet, huet hien den Nazien gehollef mat der Schafung vu fliegende Telleren. An dës Maschinnen hu sech mat zéng Schallgeschwindegkeet bewegt a mat Laser geschoss.
  Den Haaptdäitsche Panzer war den E-50. Seng Gewiicht war siwwenzeg Tonnen. Frontallbewaffnung ass 250 mm, Säitbewaffnung ass 170 mm, an d'Pistoul ass 105 mm mat enger Längt vun 100 EL. An dëst ass e ganz produktiven Tank. Mat engem Motor vun 1500 horsepower - ganz flott.
  An natierlech maachen d'Japaner net. A si kënnen d'Nazien net stoppen.
  An et gëtt eng grouss Offensiv vun de faschisteschen Truppen. Op alle Fronte gläichzäiteg.
  Dem Stalin seng Truppe kommen och weider. Awer hir Loftfaart huet e bëssen hannerlooss. Et gi keng Jets. A Japan huet schonn esou Fligeren. Awer sowjetesch Panzer si relativ gutt. An net ouni Erfolleg kämpfen se.
  Och wann d'KV Serie al ass. Méi perfekt Ises erschéngt am véierzeg-fënnefte Joer. Sou ass d'Famill. Awer och bis elo ginn et net ze vill esou Panzer.
  Spéider T-34-85, déi ugefaang ze produzéieren aus véierzeg-véiert Joer. An et gouf den Haapttank an der UdSSR Arméi.
  D'sowjetesch Truppen hunn eng Offensiv gestart an d'Japaner gedréckt.
  Hitler bemierkt:
  - De russesche Bier krut en Zockerklump!
  Guderian gefrot:
  - A wat maache mir domat?
  De Fuhrer huet geäntwert:
  - Séiss fir e Snack!
  Schonn an den éischten dräi Méint vum Kampf huet d'japanesch Räich bal d'Halschent vu senge Besëtz verluer. D'Samurai haten eng grouss Arméi, awer si waren ze schlecht an der Qualitéit vun der Technologie.
  Schluechte weisen, datt souguer de sowjetesche T-34-85 méi staark ass wéi d'mass japanesch Maschinn. An dat ass schlecht fir Samurai.
  An et gëtt guer keng Empfang géint Teppecher. Wéinst dem mächtege laminarem Jet sinn se bal onméiglech ze schéissen.
  A si selwer brennen mat Laser, Hëtztstrahlen an Ultraschall. Also probéiert dës ze iwwerwannen.
  Plus, den Drëtte Räich huet Jetfliger op senger Héicht, a Waasserstoffperoxid ugedriwwen U-Booter, a vill méi.
  Et gi souguer ënnerierdesch Panzer. An dëst ass eng Waff géint déi - de Cover! All japanesch Batterien fléien op eemol, a si ginn op d'Spëtzt geworf. Plus, Kontroll iwwer d'Wieder, wann Stuerm wuertwiertlech all d'Schëffer vum Samurai ënnerzegoen. Nee, d'Japaner hu mat engem ganz geféierleche Feind ze dinn.
  Dräi Méint méi spéit goufen d'Japaner och aus Mandschurei verdriwwen. Am haartste war den Ugrëff op Port Arthur vun der sowjetescher Arméi. An de Schluechte ass en experimentellen Tank IS-7 ukomm, mat engem Gewiicht vu siwwenzeg-aacht Tonnen, a bewaffnet mat aacht Maschinnegewierer an enger 130-Millimeter Kanoun. An dës maschinn zerstéiert japanesch batterien a selbstfahrend waffen.
  Alenka selwer war e grousse Krieger. An op der IS-7 huet si mam Samurai fir Port Arthur gekämpft. Eng Stad erëmzefannen, déi eemol zum zaristesche Russland gehéiert huet. An et soll zréck ginn.
  E mächtege Schoss vun enger Pistoul, an direkt dräi japanesch Waffen goufen duerch Pistoul Wagonen ëmgedréint.
  Awer elo huet den Allmächtegen Demiurge Jong Alenka geschéckt fir géint d'Mongol-Tatar Horde ze kämpfen. An d'Krieger sinn elo op der IS-12 vun engem méi fortgeschratt a mächteg Modell, mat zéng Maschinn Waffen, an 152 mm, an eng zimlech séier-feieren Pistoul. An d'Meedercher schloen aus dësem Tank mat Joysticks.
  Anyuta huet de Knäppche mat hire bloussem Zänn gedréckt. En héich explosive Fragmentatiounsprojektil ass aus der Pistoul geflunn. A wéi op de Mongole vu Mongolen ze falen. Direkt honnerte an en halleft Nuker goufen zerrass a verréckt.
  Dunn huet Allah gebrannt. Dëst ass e schéint rout-Hoer Meedchen, aus Maschinnegewier gebrannt. A wéi hatt ugefaang huet d'Tatar-Räng ze méien.
  An de roude Kapp huet gekacht:
  - An déi éischt Thaw, an engem Dram gesinn ech Stalin ...
  D'Maria huet och d'Feinde geschloen, d'Knäppercher mat hiren bloen Zänn gedréckt a gekuckt, hir Zänn verstoppt:
  - A mat Läichen bestrooft, mäi léiwe Russland!
  Olympias, dëst heroescht Meedchen huet en Tank gefuer, de Mongolen en honnert Tonne Gefier mat breet Bunnen ginn.
  D'Meedchen huet gesonge:
  - Fir d'Motherland zu Herrlechkeet vu Russland!
  D'Alenka huet hir blo Zänn op de Joystick Knäpper gedréckt, op de Feind geschloen. Si huet vill Nuker gebrach an huet gebrëllt:
  - Eist Heemechtsland ass d'UdSSR!
  Olympias, eng Rëtsch Päerd a mongoleschen Zaldoten zerstéiert, huet sech eens:
  Et gëtt keng méi schéin Mammeland-Russland,
  Kampf fir hatt a fäert net ...
  Am Universum gëtt et kee schéint Land méi -
  De ganzen Universum ass eng Fackel vum Liicht Rus!
  Fënnef Krieger a Bikinis hunn eng richteg an irresistibel Kraaft gewisen. AN
  Dës Meedercher si just erstaunlech!
  Si hunn ugefaang d'mongolesch Arméi ze zerstéieren. An d'Waff funktionnéiert a funktionnéiert ...
  A Gerda huet dräi Waffen op der AG-100. An et gi véier Meedercher um Tank an zwielef Maschinnegewierer. A si schloen d'Mongol-Tataren nach méi effizient a séier aus.
  D'Gerda war e Krieger vum Allmächtege. A wat si just net erlieft huet. Si huet och un der Folter deelgeholl. Hien huet besonnesch gär Jongen gefoltert. Si hunn zimmlech Teenager am Allgemengen esou vill gefoltert, datt hire Kapp gedréint huet.
  Awer dat ass eng aner Geschicht. Besonnesch wann se plakeg, ronn, Kannerferse bei de Pionéier gebrannt hunn. A si hunn wuertwiertlech vu Péng gebrëllt.
  Japan huet sech zéng an en halleft Méint widderstoen ier se ënner iwwerwältegend Chancen zesummegefall ass.
  D'Gerda huet de Keeser vum Land vun der Rising Sun gezwongen, sech ze knéien an hire bloe Fouss ze kussen. De Mikado huet dunn dem Charlotte seng blo Féiss och gekusst. Als nächst sinn dem Christina seng blo Fersen. A schlussendlech déi blo, graziéis Sohle vun der gëllener Hoer Magda.
  Sou schéin Meedercher, datt de Keeser perséinlech Kuss a leckt hir blo, graziéis, muskulär Been.
  Elo hunn se de mongolesche Rati aus Kanounen erschoss, an hunn dem Feind net déi geringste Barmhäerzegkeet ginn. D'Krieger hei sinn einfach genial.
  A héich-explosive Fragmentatiounsmuschelen, sou datt se all dës Steppebewunner briechen. A zerstéieren se ouni de geringsten Schued an Zweifel.
  D'Gerda huet gesongen:
  - Et gëtt eng Ära vum Kommunismus, an Aresch!
  A geknipst!
  An hei ass d'Crew vun Elizabeth. D'Meedercher hunn op engem experimentellen Tank T-54 gekämpft. A si hunn d'Japaner gekämpft. Japanesch Panzer sinn net ganz gutt. De stäerkste vun hinnen ass aus dem Panther kopéiert. Dësen Auto ass definitiv al.
  Mä an dësem Fall, Panther hëlt praktesch net T-54 an der Stir. Mee et kann duerch d'Brett duerchbriechen. An dat diktéiert eng speziell Taktik. Nëmme japanesch selbstfahrend Waffen mat enger 88 mm 71 EL Kanoun an enger 150 mm Kanoun si geféierlech fir d'Frontbewaffnung vun engem sowjetesche Panzer.
  Elizaveta, mat enger 100-Millimeter Kanoun, huet e japanesche Panzer vu laanger Distanz duerchgebrach an huet geschloen:
  - Fir helleg Russland!
  D'Elena huet och gebrannt. Si ass mat engem japaneschen Auto geknuppt a gequietscht:
  Mir wäerten dës Welt besëtzen!
  D'Ekaterina huet mat hire bloen, gemeiselten Been geschloen a bemierkt:
  - Fir nei Leeschtungen vum Kommunismus!
  Warriors sinn Top.
  D'Yephrasinya huet et geholl an huet et och geschloen, dës Kéier mat Maschinnegewierer, an huet gekacht:
  - Fir meng Weltraumwelt!
  A mat enger bloer Ferse, wéi dréckt. An en déidleche Projektil wäert géint d'Japaner fléien.
  Nee, dat si Meedercher déi keng Arméi entloossen.
  Japan gouf besiegt.
  An elo sinn d'Krieger op e méi fortgeschratt Tank T-64 geplënnert a schloen d'mongolesch Zaldoten dovun.
  An d'Waff vum sowjetesche Panzer dréit esou d'faschistesch Reihen. An d'Muschelen ginn een nom aneren gebrannt.
  D'Elena huet mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn gebrannt a bemierkt mat engem Grinsen, an huet hir Zänn:
  - Et ass ganz schéin, dat ass wéi ee Feinde schloen!
  Stop d'Meedercher net. A Maschinnegewierer gi Kugelen wéi Hagel. An d'Mongolen sinn an Hiwwele gestapelt. An d'Mass vun ëmbruecht a vermësst mongolesche Kierper.
  Eng rieseg Mass vun ëmbruecht Krieger vun Batu Khan Arméi. Dëst ass wéi d'Meedercher Weeër getrennt sinn.
  D'Ekaterina huet bemierkt, a blénkt op hir Frënn. An huet d'Linn vun de Mongolen mat engem Maschinnegewier ausgebrach:
  Mir regéieren fir ëmmer!
  D'Elisabeth Witty huet bemierkt:
  - Dëst ass eis Kraaft wäert sou cool sinn!
  D'Meedchen huet ugefaang d'Knäppercher vum Joystick mat hiren bloen Zänn ze drécken an d'Tatar-Regimenter ouni Schued a Probleemer ze briechen. An de Krieger ass net méi cool.
  Et war hir Schuel, déi de Guyuk Khan zu bluddege Stécker geblosen huet. An dann hunn d'Tataren net genuch ausgesinn.
  A vun der Schuel, déi d'Gerda matbruecht huet, gouf och de Khan Burundai zerrass. Hie war bekannt fir d'Prinzessin Vladimirskaya ze vergewaltegt nodeems se gefaange gouf. Jo, dëst ass e lustful Khan.
  An elo huet sech säin däitscht Meedchen an d'Schläim gezunn.
  An elo kämpft den Thomas Lincoln wéi e richtegt Monster, a schneit d'Mongolen.
  De Jong dréit seng Schwäerter wéi Propeller. A stacks vill Géigner an stacks. An et mécht wéi e Raséierapparat e Baart ofschneiden. An esou en Allmächtege Jong fonkelnei.
  An esou huet d'Maria Kovalev och hir blo Zänn geholl an e mäerdereschen an zerstéierende alles lancéiert.
  An d'Mongolen ginn an de Sarg gedriwwen.
  D'Maria ass eng Hunnegblond, ganz schéin a muskulär. Si huet scho misse Kampfmissiounen ausféieren, si ass en erstaunlech Meedchen.
  De Krieger séngt un der Spëtzt vun hirer Stëmm:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus, loosst eis de Joch vum Faschismus zerbriechen!
  D'Yuliana Konovalova kämpft och wéi e Monster aus der Häll. An elo schécken hir blo Zänn eng déidlech Granat. Wat wäert vill Tatar Zaldoten huelen an räissen.
  De Krieger huet gekacht:
  - Fir d'Muecht vun kommunisteschen Iddien!
  An och d'Maria, mat hirem bloe Ferse wäert eng mäerderesch Täsch vu Séiss werfen ...
  An d'Mass vun de Mongolen war zerräissen.
  D'Krieger hei sinn am Beschten ... Awer nei Schéinheeten sinn och entstanen.
  An dësem Fall sinn et d'Eva an d'Gertrude. Si erschéngen op enger fléiener Teller verursaacht vum Thomas Lincoln dem Demiurge Jong. An dës Meedercher hunn et just geholl a wéi se d'Tataren mat Laser geschloen hunn. Jo, Laserwaffen am Drëtte Räich sinn op der Spëtzt. Si hunn wuertwiertlech japanesch Zaldoten verbrannt.
  D'Eva, dëst schéint blond Meedchen, huet hir blo Fanger op d'Knäppercher vum Joystick gedréckt. Si huet e ganzt mongolescht Regiment ofgebrannt, an huet op der Spëtzt vun de Lunge gekuckt, an d'Zänn verbrannt:
  - Fir helleg Preisen!
  D'Gertrude huet och hir bloe Fanger op de Joystick-Knäppchen gedréckt, a vill Nukeren ofgeschnidden, gekuckt:
  - Meng Muecht iwwer d'Welt!
  An d'Meedercher laachen. Si hunn sou vill Opreegung a Feier. Dëst si Meedercher vun der héchster a raffinéiertsten Aerobatik.
  Wéi Japan besiegt gouf, huet d'Drëtte Räich fir eng Zäit neutral Länner geschléckt an verdaut, an ëmmer méi a méi Erfaassen duerchgefouert.
  Mä dëst war natierlech net genuch fir d'Nazien. An de 5. Mäerz 1953 stierft de Stalin. Dat ass nach näischt ... De Führer huet säi Kolleg säi Bäileed geschéckt.
  Mä wéi am Februar 1956 den 20. Kongress ofgehale gouf, deen de Perséinlechkeetskult opgedeckt huet, huet den Hitler et net toleréiert.
  An den 20. Abrëll 1956 huet en neie Krich ugefaangen. E Versuch vun den Nazien d'Sowjetunioun ze iwwerhuelen. An den Hitler huet d'ganz Welt ënner Waffen. An da kënnt Dir net géint d'Wehrmacht trampelen.
  Wéi och ëmmer, an dësem Universum ass de Schëpfer den Thomas Lincoln. An den Demiurge Jong huet d'Sowjetunioun net erlaabt ze besiegen. Hien huet eng nei Tromp géint de Feind benotzt: Professer Znayka aus der kuerzer Equipe. An dëse Professer huet eng speziell Waff géint den Drëtte Räich geschaf.
  Wéi och ëmmer, dëst ass d'Geschicht vum Concours vun der Wëssenschaft. Op jidde Fall konnt d'Sowjetunioun Arméi d'Nazien stoppen, an dann besiegen an ënnerdrécken. Den Hitler gouf schlussendlech gefaangen. An den 9. Mee 1958 hu si geholl an opgehaang. Esou huet de schwaarze Boy-God Thomas Lincoln ganz politesch mam Haaptfaschist gehandelt. Genee wéi an de Filmer - dat Béist gewënnt an der éischter Halschent, a verléiert dann awer schlecht.
  An elo drëschen d'Meedercher vun den Nazien grëndlech. Méi präzis, d'Mongol-Tataren, awer si sinn nach méi schlëmm wéi d'Nazien, well se ganz Stied massakréiert hunn. An dat ass natierlech ganz schlecht wann russesch Leit ëmbruecht ginn.
  De Batu Khan gesäit wéi katastrophal seng Reihen erofgoen. D'mongolesch Truppe schmëlzen direkt virun eisen Aen.
  An hei ass de berühmte Kommandant. Deen eenzegen an der Geschicht, dee konnt Russland eroberen, wat fir jiddereen ni méiglech war. Dëse Batu Khan huet elo ugefaang fort ze lafen. Hien ass e ganz kämpferesche Kommandant.
  Awer dës Kéier ass e grousse Force Majeure géint hien.
  Den Thomas Lincoln huet mat engem Laachen gesongen:
  - A lénks ass eis Arméi, a riets ass eis Arméi! Et ass gutt fir eis mat Alkohol ze kämpfen!
  Den Terminator Jong huet sou rosen d'Tatar-Regimenter ofgeschnidden, si hunn et geholl a gelaf. Gutt, wou gitt Dir hin.
  Eng aner Equipe vun Ninja Meedercher aus Japan. Den Allmächtege Jong huet si och geruff.
  E Meedchen mat bloen Hoer wäert d'Mongolen mat Schwerter huelen a schneiden. An dann, mat bloen Zéiwen, lancéiert hien eng Ierzebulli mat Sprengstoff.
  A briechen vill Nuker. gejaut:
  - Herrlechkeet fir Japan!
  Dann schneit e Meedchen mat giel Hoer bei de Mongolen. Hie wäert se a kleng Okroshka schneiden a ruffen:
  - Am Numm vun der Iddi vun engem Samurai!
  A mat senge bloen Zänn wäert hien och e mäerderesche Boomerang lancéieren, deen d'mongolesch Regimenter auserneen räissen.
  Dat rout-Hoer Meedchen huet eng Mass vun Hordekämpfer zerstéiert. Ofschneiden Menge Khan. A mat den bloen Zéiwen huet si och e schaarfe Ball erausbruecht, deen alles brécht. An brëllen:
  - Fir déi kommunistesch Welt!
  An d'Meedche mat wäiss Hoer huet eng Mass vun Tatar Krieger geholl an ofgeschnidden. A vill Feinde ëmbruecht.
  A mat hirem bloe Ferse huet si en explosive Pak mat engem zerstéierende Pudder dobannen opgeworf.
  Si huet op der Spëtzt vun hire Longen gekacht:
  - Fir d'Welt mat Dignitéit!
  An elo ass d'Schluecht ganz bluddeg. An dann hunn d'Krieger verspreet, a wéi se de Feind geschloen hunn.
  An elo hunn all déi mongolesch Ratis op eemol verbrannt, a goufen a kleng Stécker zerrass.
  A Batu Khan war eleng gelooss. Warrior Meedercher gerannt him. Si hunn den Tatar Ghoul op seng Knéien bruecht. A gezwongen hir blot Féiss ze Kuss.
  De Chefkommandant huet dat mat Begeeschterung gemaach. No all, et sinn schéin Meedercher hei. A si hunn vill Zaldoten besiegt. Véierhonnertdausend Mongol-Tatar Krieger goufen ëmbruecht.
  Dat huet e groussen Androck op jiddereen gemaach. Besonnesch russesch Zaldoten, déi vum Doud gerett goufen. An net nëmme Krieger, awer och Fraen a Kanner. No allem hätt d'Horde de Ryazan massakréiert.
  Awer dunn huet de Batu Khan d'bloe Féiss vun de Meedercher Kuss. An all hir Fersen geleckt.
  A seng Krieger hunn hir blo Zänn Been, Äerm a Been an Hals geholl. A mat engem scharfen Ruck an fënnef Deeler zerräissen. Dëst ass wéi de Batu Khan seng Carrière ofgeschloss huet.
  Dat ass wat et heescht a Russland ze goen. Besonnesch wann den Demiurge Jong hei géint Iech gesat ass!
  
  WAT Angscht CHURCHILL LEIT
  Angscht virun der Bolschewik Bedrohung huet de Churchill staark belästegt. An hien huet dem Hitler e geheimen Deal ugebueden. D'Däitschen stoppen d'Ausstierwe vun de Judden, d'Alliéierten, ouni formell Fridden ze maachen, hunn de Krich trotzdem op d'Brems gesat, a fir d'éischt d'strategesch Bombardement vum Territoire vum Drëtte Räich ophalen. A si wäerte souguer Geheimhandel mat Däitschland maachen.
  De Führer, ënner Drock vun den industrielle Kreesser vum Räich, huet dëst zougestëmmt. De Churchill huet d'Amerikaner séier iwwerzeegt, a si hunn och beschloss, de Krich mam Drëtte Räich op d'Brems ze setzen. Desweideren hunn d'USA gewëllt e geheime Schnëtt ausgemaach, an d'UdSSR Ënnerstëtzung ënner Lend-Lease nëmme fir Gold ze bidden. Den Accord ass a grousse Geheimnis stattfonnt. Awer d'UdSSR huet hir erkannt ... Stalin war rosen a schaarf geschwat.
  Awer nom Stalingrad huet d'UdSSR schonn d'Produktioun vu Waffen lancéiert an erwaart d'Drëtte Räich ofzebriechen. Awer am ufank vum véierzeg-drëtte joer gouf de totale krich erkläert an d ' produktioun vu waffen an däitschland méi wéi verduebelt. An d'Stéierung vun der Bombardement vum 1. Abrëll 1943 huet eng kloer Roll gespillt.
  D'Nazien hunn d'Operatioun Zitadell virbereet. Awer d'Briten iwwerginn Informatiounen iwwer d'Zuel vun de sowjetesche Truppen. Et huet sech erausgestallt, datt d'Sowjetunioun, mat enger entwéckelter Ingenieursverteidegung, e Virdeel a Kraaft hat.
  Hitler huet decidéiert d'Offensiv fir de Moment ze posten an d'Produktioun vun Ausrüstung ze erhéijen. Virun allem de Kampfjet ME-309, mat deem de Fritz bestëmmt Hoffnungen gemaach huet. Ganz staark Maschinn mat enger Geschwindegkeet vu 740 Kilometer an der Stonn, a Waffen: siwen Schéisspunkte, dorënner dräi 30-millimeter-kanone.
  Et ass kloer, datt et schwéier ass fir d'Rout Arméi esou eng Maschinn ze bekämpfen. Am meeschte verbreet Kämpfer: Yak-9 ass bewaffnet mat enger 20-mm-kanone an enger maschinengewehr. Also probéiert mat esou engem coolen Däitschen ze këmmeren.
  Gutt, de Focke-Wulf ass e ganz mächtege Kämpfer mat Waffen. Et ass schwéier mat deem ëmzegoen. An, natierlech, Panzer. "Panther" an "Tiger" si méi staark wéi déi sowjetesch. Plus, de Yu-288 ass e ganz mächtege Bomber. Déi sowjetesch Kämpfer net emol kënnen ophalen. An och Jetfliger sinn ënnerwee. An déi formidabel "Panther" -2 mat mächtege Waffen a staarke Schutz.
  Also ass d'Operatioun Zitadell ofgesot. An déi Däitsch sammelen Kräfte.
  De Stalin huet awer net laang gedauert an den 1. August huet eng grouss Offensiv ugefaangen. An op der Oryol Richtung, an Belgorod mat Kharkov.
  Allerdéngs sinn d'Kräfte hei kloer ongläich.
  D'Däitschen hu sech och staark befestegt, vill Gruef gegruewen. An an der Verteidegung ass de Panther e gudden Tank, wéi den Tiger. D'Schluechte weisen, datt de Ferdinand, an defensive Schluechte, mat enger sedentärer Front, gutt mat der Aufgab vun Panzer zerstéiert.
  D'Däitschen hunn d'Linn gehalen. A si ware prett dofir. Si hunn zousätzlech Kräften aus Afrika an Europa opgezunn. Dem Rommel seng Truppe hunn hei gekämpft, souwéi Deeler vun auslännesche Divisiounen an d'Spuenier. Donieft huet schonn e Prisonéieraustausch stattfonnt an d'Luftwaffe huet vill Pilote erëmgewielt. Also war d'Verteidegung enk.
  An déi Däitsch hunn eng staark Loftfaart. Virun allem d'Waffen. A staark net nëmme mat der Kraaft vu Fligerwaffen, awer och mat der Geschwindegkeet an der Kraaft vun den Aces. Um Himmel benotzen d'Däitschen elo bal all hir Fligeren, ouni vun der Westfront ofgelenkt ze ginn. An dëst gëtt hinnen quantitativ Virdeeler. An der Schluecht vu Kursk huet den Huffman Stär ugefaang ze klammen.
  D'sowjetesch Truppe konnten am August a September an schwéiere Schluechte kee groussen Erfolleg erreechen, maximal zéng bis fofzéng Kilometer virukommen. D'Kämpf hunn bis Enn Hierscht gedauert ... Duerno gouf et eng Paus. Am November huet d'Rout Arméi probéiert am Zentrum virzekommen. Mee och do war si net erfollegräich. D'Däitschen hunn d'Attacke zréckgeschloen. Eréischt Enn Dezember, wéi d'Offensiv an der Oryol-Richtung ugefaang huet, war et méiglech ze keilen. D'Kämpf ware ganz hefteg. Am Januar konnten d'Däitschen d'Offensiv bei Leningrad ofsetzen. Awer d'sowjetesch Truppen hunn awer d'Oryol Ledge ofgeschnidden. Awer dat war wou hiren Erfolleg limitéiert war. De Fritz konnt sech Fouss faassen. Ausserdeem hunn d'sowjetesch Truppen ze vill Verloschter gelidden a konnten sech net erholen. D'Fréijoer ass roueg.
  D'Nazien hunn en neien Panzer "Maus" an d'Serie gestart. Awer de richtege krich huet gewisen datt dësen panzer knaschteg ass. A seng Fahrleistung ass niddereg. D'Wourecht war gutt vum Rad kontrolléiert, a war relativ passabel.
  "Maus" geschützt aus alle vinkelen vun anti-panzer-geschütze, awer et gouf aus der loft getraff. Jo, an en deieren Tank ... Et huet sech net zevill gerechtfäerdegt.
  Sowjetesch Panzer T-34-85 an IS-2 waren net schlecht. Obwuel de leschten Auto vill Mängel hat, a war relativ schlecht geschützt duerch d'Stir vum Tuerm.
  "Panther" -2 huet sech als zimlech schwéier bei fofzeg-dräi tonnen, awer mat engem kaliber-kanone 88 mm 71 EL, an déi bescht allbewaffnung, virun allem op der stier. E méi mächtege Motor vun 900 Päerd huet méi oder manner gutt Fuerleistung dem Auto ginn. A si huet hir Killer Waff geschafft. "Tiger" -2 ass och opgetaucht, awer dës Maschinn war an der Praxis méi schlëmm.
  D'Däitschen hu probéiert am Mee an der Kursk Richtung virzekommen. D'Rout Arméi ass am Zentrum fortgeschratt. An d'Kämpf huet nëmmen eng liicht Ännerung an der Frontlinn gefouert. De Krich huet ëmmer méi ausgesinn wéi den Éischte Weltkrich. Wann d'Frontlinne fir eng laang Zäit fixéiert goufen. An de Krich gouf net ganz rentabel Affär.
  Am August huet d'Rout Arméi probéiert weiderzekommen, awer ouni Erfolleg ... Am Oktober hunn d'Däitschen probéiert duerchzebriechen, an hir Versich goufen och zréckgeschloen ...
  Am Januar 1945 ass d'Rout Arméi am Zentrum fortgaang. An am Mäerz 1945 sinn déi Däitsch drësseg Kilometer no Süden fortgeschratt a goufen gestoppt.
  D'Situatioun fir d'Rout Arméi gouf e bësse méi komplizéiert. D'Däitschen konnten d'Produktioun vu Jet-Fligeren opbauen an hir Käschten reduzéieren, an d'Loftherrschaft gewannen. Och nei Panzer goufen entwéckelt.
  E-10 an E-25 waren liicht a ganz séier Self-propelled Waffen. Den E-50 Tank huet sech als ze schwéier a grouss fir e mëttleren Tank erausgestallt. Awer e mächtege Motor mat Boost bis zu 1200 Päerd méi oder manner huet him Geschwindegkeet a Fuerleistung ginn. An eng 88-millimeter-kanone mat enger längt vun der laf vun 100 el a panzerbrechend a séier-feier a ganz genee.
  A si kruten ganz mächteg E-75s. Mat enger pistoul vun 128 mm an engem laange kaliber.
  Dës Panzer hu just ugefaang an d'Serie ze kommen. Mee Hitler huet op dëser Technik gezielt. D'véierzeg-fënnefteg Joer ass an engem Austausch vu Schlag vergaangen. Déi däitsch haten nach net eng grouss zuel vun panzer vun der serie "E", a konnt net virukommen. D'Sowjetunioun konnt och net ophuelen. Um Himmel ass de Virdeel vun den Nazien eropgaang. Besonnesch efficace waren Jet Bomberen a Reconnaissance Fligere. Kämpfer hu sech e bësse méi schlëmm erausgestallt. ME-262 hat Problemer mat Manöverbarkeet a vill Gewiicht. XE-162 hat d'Virdeeler vum Liichtgewiicht, Liichtegkeet vun der Produktioun, awer erfuerderlech héichqualifizéiert Pilote fir ze bedreiwen. Obwuel den Huffman et gutt beherrscht. Dëse blonden Ace huet d'Zuel vun den erofgefallene Fligeren op véierhonnert bruecht a krut den zweeten Auszeechnung wéi de Ritterkreuz vum Iron Cross mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. An dann huet hien fënnefhonnert Fligere schonn op der XE-162 geschloen. Hunn dofir e spezielle Präis kritt: den däitschen Adler mat Diamanten. Zimlech rar a prestigiéist dës kleng Saach. Zousätzlech krut den Huffman den éischte militäresche Verdéngscht Kräiz an Diamanten.
  An dat ass zimlech éierlech.
  Am Wanter huet d'Rout Arméi probéiert ze kommen, awer konnt déi ganz grausam Feindverteidegung net iwwerwannen. Den E-50 Panzer hat zevill gemeinsam mat dem "Tiger" -2, obwuel den Tuerm méi schmuel a méi kleng war, an e méi perfekt a liicht Chassis. Mä de Standuert vun der Transmissioun an de Motor blouf traditionell. Wéinst deem Ganzen siechzeg-dräi Tonnen ass. Awer dann ass eng Ännerung vum Tank mat der Plaz vum Motor an der Transmissioun an engem Block an der Gearbox op de Motor. An et huet sech erausgestallt datt dësen Auto nach ëmmer méi perfekt a méi hell ass ...
  Am joer 1946 haten d ' däitsch schonn eng grouss zuel vun panzer vun der serie "E", a mächteg jet-maschinnen. Besonnesch ME-262 X, déi eng Vitess vun 1100 Kilometer an der Stonn hat a fënnef 30-Millimeter Loftgeschütze. An d'Schluechte ware ganz hefteg bis zu der extremer Spannung.
  Déi Däitsch konnten no Süden duerchbriechen. An do si si op den Don River gaangen. Sowjetesch Truppen hu sech iwwer de Floss zréckgezunn, konnten awer festhalen.
  D'Kämpf hunn bis zum Wanter gedauert an de Fritz huet sech ofgehalen ...
  D'Joer 1947 ass komm. Sowjetesch Panzer T-54 koumen, awer nach net massiv. D'Kämpf si bluddeg a brutal. Dat ganzt Joer war am Schluechtschëff verbruecht.
  Huffman huet d'Zuel vun erofgefall Autoen op dausend krut eng speziell Auszeechnung vum sechsten Grad vum Ritter Kräiz vun der Iron Kräiz mat Platin Eichen Blieder, Schwäerter an Diamanten.
  D'Däitschen woussten gutt ze kämpfen, awer si waren zimlech erschöpft. Dat neit Joer 1948 ass komm. An och Schluechte mat Ausdauer wäert besser ze benotzen.
  D'Gerda, d'Charlotte, d'Kristina an d'Magda fueren op engem Tank U-Klass E-100. Dëse Gefier ass méi kompakt, fir véier Crewmemberen. A seng Waffen sinn Jet Bomber an universal 88-millimeter Kanoun 100 EL - Tank Zerstéierer.
  Warriors ginn a flüchten fir sech selwer.
  D'Gerda schéisst eng laang Kanoun. Et klappt an d'Säit vun der Distanz vum T-54 a tjirpt:
  - Mir ginn eis Häerzer fir d'Heemecht,
  A mir fritten de Stalin an iessen hien!
  D'Charlotte huet hire Rakéitewerfer ofgeschoss. Si huet de sowjetesche Bunker iwwerdeckt a gekrasch:
  - Mir sinn invincible!
  D'Christina huet et geholl an huet gekrasch, an huet den Ausléiser mat hirer bloer Ferse gezunn:
  - Mir kréien et an zwee!
  Dolbanula a passend a Magda. Zerstéiert d ' sowjetesch selbstfahrenden kanone SU-152. An hatt huet gekacht:
  - Et gëtt Zäit, d'Victoire kënnt!
  D'Gerda huet gejaut wéi si geschoss huet:
  - Keen kann eis stoppen!
  Charlotte confirméiert:
  - Awer Pasaran!
  D'rout-Hoer Béischt ass duerch de ganzen Éischte Weltkrich mat Gerda duerch, ugefaange vu Polen an ophalen mat dëser Mee Offensiv. De rouden Däiwel huet vill Saache gesinn.
  A prett fir bis zum Schluss ze kämpfen!
  Christina schéisst och, an huet hir Zänn. Hir Hoer si gëllen rout. Am Krich ginn d'Meedercher net al, a souguer, vläicht, méi jonk ginn! Si sinn sou hefteg a gnädeg. Si blosen d'Zänn.
  An net een eenzegt Lach an den Zänn.
  D'Magda huet Hoer d'Faarf vum Blatgold. An och aktiv grinsen. Cool Meedchen. Si huet sou eng aggressiv Gnod an Energie vun dausend Päerd.
  D'Gerda, e Meedchen mat wäiss Hoer, schéisst a bemierkt mat engem Laachen:
  - Et gëtt vill gutt an ellent op der Welt ... Mee Verdammt, wéi laang huet dëse Krich weider!
  D'Charlotte war domat averstan:
  - An eigentlech dréit den zweete Weltkrich ze laang. All Kämpf, a Kämpf ... Et ass wierklech ustrengend!
  D'Christina huet hire bloe Fouss laanscht d'Rüstung geréckelt a gejaut:
  - Mee Groussbritannien ass nach ëmmer net besiegt!
  D'Magda huet op d'Russen geschoss a gekrasch:
  - A muss besiegt ginn! Dëst ass eis Glawen!
  D'Gerda huet gejaut, an d'Russen geschoss, an hir Elfebeen Zänn verstoppt:
  - Mir brauchen eng Victoire!
  Fucked a Charlotte, geruff:
  - Ee fir all, mir wäerten net op de Präis stoen!
  D'Christina dat rout-Hoer a gëllent Déier huet gekrasch:
  - Net! Loosst eis net stoen!
  D'Magda huet hir Scharlachroute Lëpsen geschloen, gejaut:
  - Mir ginn net an de Buttek fir de Präis!
  An déi gëllen Hoer Harpy huet gebrannt.
  Gerda huet och déi russesch Panzer getraff. Den Auto getraff a geruff:
  - Mir sinn déi stäerkst vun der Welt!
  D'Charlotte huet bäigefüügt, mat sangen:
  - D'Feinde drénken all an der Toilette!
  D'Christina huet de Song Impuls ënnerstëtzt:
  - D'Vaterland gleeft net un Tréinen!
  D'Magda huet an enger Gesangstëmm weider:
  - A mir ginn all de Kommunisten am Gehir!
  An d'Meedercher hunn sech géigesäiteg geknipst. Si hunn allgemeng e gudden Tank. Nëmme vun enger Distanz ass et schwéier duerch den T-54 an der Stir ze briechen. Awer schliisslech hunn d'Däitschen e schwieregen Projektil, awer mat engem Urankär. An et gi vill Schwaarzen an der Arméi. Déi kämpfen mat rosen Roserei. An net jidderee ka mat hinnen konkurréiere.
  Meedercher si gewinnt barfuß ze kämpfen. Och a Polen waren se nëmmen an engem Bikini, a barfuß.
  Wann d'bloe Sohle a Kontakt mam Buedem kënnt, verjéngert se. Vläicht dofir ginn d'Meedercher net méi al! Obwuel d'Zäit leeft! Warriors, loosst eis just soen ganz heroesch.
  Si hunn esou vill Feats gemaach, awer si kämpfen wéi gewéinlech Zaldoten. An ëmmer nëmmen am Bikini, a barfuß. Am Wanter ass et souguer agreabel fir si mat bloe Féiss op Schnéidriften ze schloen.
  D'Gerda schéisst a séngt:
  Mir ginn duerch Feier a Waasser!
  D'Charlotte huet mat hirem Bomber op d'Russe geschoss a gesot:
  - Éier dem preisesche Vollek!
  D'Christina huet och gebrannt an huet gekrasch:
  Mir wäerten de Planéit regéieren!
  D'Magda huet geklappt a bestätegt:
  - Mir wäerten definitiv!
  D'Gerda huet erëm de Geschoss geschloen an huet gequitscht:
  "Och Napalm wäert eis net stoppen!"
  D'Charlotte war domat averstan:
  - An esouguer d'Atombomm, déi mir net fäerten!
  D'Christina huet gedréckt an huet geäntwert:
  - D'Amerikaner hunn et net fäerdeg bruecht eng Atombomm ze kreéieren! Et ass e Bluff!
  D'Magda huet op der Spëtzt vun de Lunge geruff:
  - D'Welt kann net vun der neier däitscher Uerdnung entkommen!
  D'Meedercher hu sech ganz cool an onberechenbar gewisen. An hir blo Zéiwe si sou flott a cool.
  
  Eng vun den onangenehmen Iwwerraschungen, déi d'Rout Arméi begéint hunn, war e fléien Teller.
  Zwou Meedercher Albina an Alvina fléien op esou enger fléiener Teller fir sech selwer. Si sinn onschëlleg dank dem staarke laminare Jet. Awer si kënnen net eleng brennen. Awer dank der kolossaler Geschwindegkeet kënne se sowjetesch Fligeren iwwerhuelen a rammmen.
  D'Albina, béien hir Diskett erof, huet bemierkt:
  - Eisentechnologie, sécher noutwendeg a ganz nëtzlech!
  D'Alvina huet gelaacht, d'Zänn gebastelt a gesis:
  - Mee alles gëtt vum Geescht entscheet!
  Albina gesot:
  - Dat meescht dat weder genee de Kampfgeescht ass!
  Béid Meedercher si blond an am Bikinis. Ganz schéin a barfuß. Wann e Krieger ouni Schong ass, ass si Gléck. Elo sinn d'Meedercher sou faarweg a wonnerschéin.
  A ier Dir kämpft, wäerten d'Schéinheeten definitiv mat der Zong mat männlecher Perfektioun schaffen. Et ass sou léif an energesch. Warrior Fraen drénken gär vun engem magesche Schiff. Dëst ass e richtegt Fest vum Fleesch fir si.
  Esou gutt sinn d'Meedercher.
  Den Alvina huet zwee sowjetesch MIG-15s erofgeschoss an getweet:
  - Herrlech eis Juegd!
  D'Albina huet d'Ramming bestätegt an erausginn:
  An et wäert ni déi lescht sinn!
  D'Alvina huet dräi méi sowjetesch Attacke Fligeren erofgefall a gekrasch:
  - Dat ass wéi Dir mengt, datt Gott Däitschland gär huet?
  D'Albina huet zweifelhaft de Kapp gerëselt.
  - Anscheinend net esou vill!
  D'Alvina huet gelaacht a gefrot:
  - Firwat mengt Dir dat?
  D'Albina huet zwee sowjetesch Autoen gerammt a gequetscht:
  De Krich ass ze laang gedauert!
  Alvina huet logesch bemierkt:
  - Mee mir kommen!
  D'Albina huet gelaacht a gejaut:
  - Also wäert d'Victoire kommen!
  D'Alvina huet véier sowjetesch Fligeren gläichzäiteg erofgeschoss, mat engem fette Manöver a gekrasch:
  - Et wäert definitiv kommen!
  D'Albina huet et néideg ze erënneren:
  - No Stalingrad ass de Krich net no de Regele gaang ...
  Den Alvin ass domat averstanen:
  - Et ass definitiv géint d'Regele!
  D'Albina huet nervös gekrasch:
  - Mir hunn ugefaang ze verléieren!
  D'Alvina huet mat Iergerschaft gekrasch:
  - Sëcher hunn!
  D'Albina huet e puer méi sowjetesch Gefierer gerammt a gekrasch:
  - Ass dat net e Problem fir eis?
  D'Alvina huet e puer russesch Kampfjets erschoss an huet erausgebrach:
  Mir hu geduecht datt d'Situatioun hoffnungslos wier!
  D'Albina huet fleischeg gelaacht a gesis:
  - Wat gesi mer elo?
  D'Alvina huet mat Aplomb getwittert:
  - Eppes onbestänneg an eenzegaarteg!
  D'Albina huet hir pärel Zänn geblitzt an geäntwert:
  - D'Tatsaach, datt den Drëtte Räich gewënnt!
  D'Alvina huet e puer méi sowjetesch Attacke Fligeren erofgefall an erausbruecht:
  - Wierklech muss gewannen!
  D'Meedercher hunn grimaséiert. Eng Kéier hunn se geschafft, an offiziell an engem Zaldoten Bordell. Vill Männer sinn duerch sech selwer gaangen, an net nëmmen déi wäiss Rass. A si hunn et wierklech gär. Ma, wéi agreabel ass et fir d'Kierper. Awer dunn koumen d'Horen ënner sowjetesch Attack. Si goufe gefaange geholl. Gutt, d'Hotties hu geduecht datt se vergewaltegt ginn. An hei ass den Däiwel zwee!
  Si hunn d'Hoeren d'Griewen an d'Trenches gemaach. An déi fréier Nuetsfeeën hunn et net ganz gutt gefall. Sou konnten si all flüchten. Si hunn d'Sécherheet verféiert.
  A si hu sech op d'Russen geschwuer.
  A si hu géint Russland gekämpft. Dëst sinn déi verdammt ...
  D'Albina huet e puer méi russesch Autoen gedumpt an huet gemëscht:
  - Dir kënnt nach ëmmer mat Männer liewen!
  D'Alvina huet liicht domat averstanen:
  - Et ass net emol méiglech, awer et ass néideg!
  D'Albina huet d'Zänn gebastelt an huet geäntwert:
  - Awer trotzdem ... Et ass séiss fir ëmzebréngen.
  An d'Meedercher erschoss fënnef méi sowjetesch Autoen mat der Bewegung vun enger Diskett.
  D'Alvina huet gelaacht a gesot:
  - A wéini ass et batter?
  D'Albina huet sechs weider Autoen erofgefall an huet geäntwert:
  - Ech bestueden no der Victoire! A ginn zéng Kanner gebuer!
  A béid Meedercher platzen aus laachen.
  A si sangen;
  Mir sinn d'Ritter vum Glawen vum Faschismus,
  Loosst eis d'Kämpfer vum Kommunismus an de Stëbs wëschen!
  A wéi se laachen, wackelen hir wäiss Spëtzt Bierger.
  Enn Juni 1949. D'Däitsche probéieren op Stalingrad duerchzebriechen. Attack d'Stad Kalach. Mee déi couragéiert véier Meedercher stoungen hinnen am Wee.
  D'Natasha huet mat blotem Fouss eng Granat op d'Nazi geworf a gesongen:
  - Dat stëmmt...
  D'Zoya huet e Kaddo vum Doud mat hirer bloer Ferse lancéiert an bäigefüügt:
  - Feind ...
  Den Augustinus ass un eppes zerstéierend ernannt an huet gekrasch:
  - Denkt ...
  D'Svetlana huet e Granat mat hiren bloen Zänn geworf a gekrasch:
  - Waat...
  D'Natasha huet e puer Zitrounen mat hire bloe Féiss gehäit a gejaut:
  - Russesch...
  D'Zoya ass och un eppes energesche an déidlechen ernannt, quitzend:
  - Gestioun...
  Augustinus lancéiert déi déidlech, mutter:
  - Feind ....
  Svetlana ass erëm an der zerstéierender an vyaknula erakomm:
  - Break!
  D'Natasha huet sech ëmgedréint a gekrasch:
  - WHO...
  D'Zoya huet och op déi schwaarz Auslänner geschoss, déi d'Nazis rekrutéiert hunn a gekrasch hunn:
  - Gedold!
  Augustinus huet mat Kraaft a Roserei geschwat:
  - Dat...
  D'Svetlana ass mam Grinsen vun engem Panther ënnergaangen:
  -AN...
  D'Natasha huet eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf a gejaut:
  - Kampf...
  D'Zoya huet d'Geschenk vum Doud mat hire bloe Fanger geworf an huet gemëscht:
  - Attacken!
  Den Augustinus huet geklappt a gemëscht:
  - Feinde ...
  D'Svetlana huet eng Rëtsch Granaten mat hire bloe Sohle ginn, a wéi se op der Spëtzt vun hire Longen rifft:
  - Mir wäerten ...
  D'Natasha huet den Ausbroch geklappt a gesis:
  - Furious...
  D'Zoya huet d'Nazis ofgeschnidden a gekrasch:
  - Schlag!
  Den Augustinus huet erëm gebrannt a gejaut:
  - Furious...
  D'Svetlana huet geziddert wéi si geschoss huet:
  - Schlag!
  D'Natasha huet erëm eng Granat mat hirem graziéisen, bloe Fouss geworf, huet gekrasch:
  - Mir wäerten d'Nazien zerstéieren!
  D'Zoya huet et geholl a gekrasch:
  - Den zukünftege Wee zum Kommunismus!
  A geheien eng Zitroun mat hire bloussem Zéiwe.
  Den Augustinus huet d'Linnen geholl a verspreet, an hir blo Been si mat Zerstéierung laanscht de Fritz geflunn:
  - Mir wäerten d'Géigner opdeelen!
  D'Svetlana huet et geholl an et mat hirem bloe Ferse gehäit, eng Rëtsch Granaten, a gekrasch:
  Loosst eis d'Faschisten zerbriechen!
  An déi véier hu weider schéisst a werfen Granaten. Déi däitsch E-75 war bewegt. Eng Maschinn mat enger 128 mm Pistoul. A schéisst selwer.
  An d'Meedercher hunn Granaten geheit. D'Nazien ënnergruewen. A si hunn zréckgeschoss. Si sinn no vir geklommen. D'Tanks rullt erëm. Beweegt déi lescht däitsch "Leopard" -1. E ganz mobilen Auto.
  Awer seng Meedercher hunn iwwerholl an hunn hien erausgeschloen. Si hunn eng mobil Maschinn mat engem Gasturbinemotor a Stécker gerappt. A si hunn hir a Stécker geblosen.
  D'Natasha huet mat engem Laachen bemierkt:
  Mir kämpfen super!
  D'Zoya ass domat averstanen:
  - Ganz cool!
  Augustinus weise bemierkt:
  - Mir gewannen!
  A si huet mat blotem Fouss eng Anti-Tank-Granat gestart. Staark Meedchen. An hatt huet sou vill Witz.
  D'Svetlana huet och e Kaddo vum Doud mat hiren Zänn vun hirem bloe Fouss gestart an de Feind geschloen. E ganz aggressivt Meedchen, mat Aen d'Faarf vu Cornflowers. Si huet sou Witz, an e Passage vu Kraaft!
  D'Natasha huet sech ëmgedréit a gelaacht:
  - Fir helleg Russland!
  D'Zoya huet ganz aktiv geschoss, a gelaacht, an huet Pärelen Zänn gewisen:
  - Ech sinn e Krieger vun deem Niveau deen net verschwannen!
  Augustinus huet och entlooss. D'Nazis ofgerappt a gegruewen:
  "Ech sinn e Krieger vu grousser Ambitioun!"
  An hatt huet hir Pärelzänn geblot!
  Svetlana bestätegt:
  - Ganz grouss Ambitiounen!
  D'Meedercher kämpfen fir eng ganz laang Zäit. A selbstverständlech hunn se an der militärescher Aarbecht gelongen. Si sinn absolut wonnerschéin Schéinheeten. Aussergewéinlech Geescht. A si schéissen éischt Klass.
  Natasha, schéisst, geduecht datt wann de Leader gestuerwen ass, ouni Stalin eng Aart vu Leedung an de Séilen vun de Leit geformt hunn. Et ass wéi e beléifte gestuerwen ass.
  Obwuel dës Georgian war grausam. An hien huet net alles richteg gemaach. Et gëtt souguer eng Anekdot doriwwer. Firwat huet de Lenin Stiwwelen a Stalin Stiwwelen? Well de Vladimir Iljitsch d'Strooss gewielt huet, an dee Moustache riicht sech vir.
  An dëser Hisiicht war Stalin net den optimalen Herrscher. Tatsächlech, wéi de Lenin et beschriwwen huet, war et ze ruppeg.
  Dëse Kach preparéiert nëmme schaarf Platen. Wat d'Grausamkeet ugeet, war et en duebelschneidegt Schwäert.
  Dat huet engersäits der Disziplin gehollef an de Parteiapparat stimuléiert. Op der anerer Säit gouf dat wäertvollst Personal a kapabel Leit ausgeschloen. Besonnesch nom Krich verluer si sou e grousse Manager wéi Voznesensky. Wien hat déi gréisste Servicer fir d'Motherland.
  Voznesensky war vläicht en ideale Manager: net nëmmen haart, awer och intelligent an gebilt. De jéngste Dokter vun der Wëssenschaft an der UdSSR, academician, enestaende Perséinlechkeet. Ouni Voznesensky ass déi russesch Wirtschaft iergendwéi falsch gaang. An ech kann d'Nazien net besiegen.
  D'Natasha huet eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gehäit a gesongen:
  - Vum Himmel ...
  D'Zoya huet och eng Granat mat hire bloe Fanger geworf a gesot:
  - Asterisk ...
  Den Augustinus huet e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Fouss lancéiert a gesongen:
  - Hell...
  Svetlana huet och eng Granat mat der Hëllef vun engem bloe Fouss geworf an erausginn:
  - Kristallin!
  D'Natasha huet sech ëmgedréit an huet gejaut:
  - Ech zu dir...
  D'Zoya huet d'Geschenk vum Doud mat hire bloe Fanger lancéiert, a sisst:
  - Lied...
  Den Augustinus ass mat hirem bloe Ferse gefall, wat den Doud bréngt an huet gekrasch:
  - Ech sangen ...
  D'Natashka ass weidergaang an huet aggressiv gesongen:
  - Iwwer ....
  D'Zoya huet en Explosiounspaket mat hirem bloe Fouss gehäit, d'Nazis verstreet a gekrasch:
  - Native...
  Augustina huet eng Rëtsch Granaten mat hirem bloe Ferse ginn, huet erausginn:
  - Stalin!
  
  Eng schéi Welt, an där ET KEE GROUSSE PATRIOTISKE KRIEG WAS
  Hitler huet sech net getraut, d'Sowjetunioun ze attackéieren. Hie gouf vun Astrologen gesot datt d'Attack an dësem 41. Joer am Echec géif ophalen. Awer de Stalin wäert ni als éischt streiken.
  De Fuhrer no der Erfaassung vu Kreta, Enn Juni 1941, huet op Malta geschloen, mat vill Fligeren. A gelant Truppen. Dës Kéier hunn d'Däitschen kompetent gehandelt, eng grouss Zuel vu Marionetten benotzt a konnten dës wichteg Basis ouni grouss Verloschter erfaassen. Duerno goung d'Landung an d'Hëllef fir Rommel méi erfollegräich. D'Nazien hunn véier weider Divisiounen an Afrika mat enger grousser Quantitéit vun Ausrüstung transferéiert. Si hunn den Tolbuk geholl an hunn eng Offensiv an Ägypten gestart. A si konnten d'Kontroll iwwer de Suezkanal iwwerhuelen. D'Erfolleger vun den Däitschen hunn och de Franco gezwongen, Deeler vun der Wehrmacht op Gibraltar ze loossen. An de Stuerz vun dëser Festung huet zu der Tatsaach gefouert datt déi kürzest Streck an Afrika opgemaach gouf.
  Hitler huet decidéiert de schwaarze Kontinent als éischt ze huelen. Wéi och de Mëttleren Osten, an Indien, duerch den Iran passéieren. Am Allgemengen, ass genuch fir dëst d'Halschent vun honnert a fofzeg Divisiounen, déi fir de Krich géint d'UdSSR zougewisen goufen.
  Dem Führer säi Mann krut date vu sengem Militär, datt bei der Parade den 1. Mee 1941 souwuel T-34s wéi och KV-2s mat 152-mm-Kalibergeschütze duerch d'Rout Square passéiert sinn. Dat heescht, d'UdSSR ass méi staark an Panzer. An Dir musst eng ganz Rei vu schwéiere Maschinnen entwéckelen.
  Also huet de Fuhrer d'Schafung vun: "Panther", "Tiger" -2 bestallt (si ware schonn un der üblecher "Tiger!"), "Lion" an dem super-schwéier "Maus". Fir schonn eng mächteg Menagerie fir d'UdSSR ze treffen.
  An der Tëschenzäit, erfaassen all d'Briten, Belsch, Franséisch, Hollännesch, Kolonien an Afrika an Asien.
  A benotzt d'Kolonie hir Kraaft a Ressourcen fir Groussbritannien an enger Loftoffensiv op de Buedem ze räissen.
  D'Briten haten am Fong näischt fir déi däitsch Horden ze stoppen. Schonn am Hierscht vum 41. Joer gouf de ganzen Norde vun Afrika ageholl. An dat, muss ech soen, ass eng ganz serieux Offer fir eng richteg Victoire fir déi aggressiv Wehrmacht.
  An am Wanter hunn d'Nazien de ganze Mëttleren Oste gefaangen an den Iran erakomm. De Stalin schénge probéiert géint dem Molotov säi Gesiicht ze protestéieren, awer hien huet net fir den Iran gekämpft. D'Däitschen hunn och am Wanter d'Niger Loop ageholl, souwéi Sudan an Äthiopien.
  Japan huet trotzdem d'USA am Peru Harbour attackéiert, an den Drëtte Räich gouf gezwongen, an de Krich mat Amerika ze goen. Éischtens, natierlech, d'U-Boot Flott. A gläichzäiteg weider ze erfaassen. Am Fréijoer 1942 hunn d'Nazien Indien a bal ganz Afrika eruewert. Am Juni hunn hir Truppen och Südafrika ageholl, wou d'Boer a vill Rassisten d'Nazien ënnerstëtzt hunn. Madagaskar ass och am Juli gefall. D'Däitschen hunn d'Japaner ugeschloss. Sou ass d'Eruewerung vum schwaarze Kontinent ofgeschloss. Nëmmen Portugal huet do Kolonien behalen. Awer den Hitler huet dem Salazar en Ultimatum gestallt: entweder Dir gitt a Krich géint Groussbritannien an d'USA, oder mir huelen Är Kolonien.
  De Salazar an de Franco hu sech natierlech gewielt, op der Säit vum Drëtte Räich ze kämpfen.
  Hitler huet d'Attack op England aus der Loft, an der U-Boot Flott. An der Loftfaart hunn d'Nazien méi fortgeschratt a mächteg Bomber Yu-188, an de mächtege DO-217 ass an d'Serie gaangen. De ME-109 gouf och méi perfekt. D'Focke-Wulf Maschinn ass och mat héijer Geschwindegkeet a mächtege Waffen an d'Serie gaangen.
  D'Däitschen hunn Groussbritannien ëmmer méi haart presséiert. Si haten d'Ressourcen vun de Kolonien. All déi nei Aarbechter goufen agefouert, a Fabrike goufen gebaut. Trotzdem hunn Groussbritannien an d'USA och vill Fligere produzéiert. An de Krich ass weider gezunn. 1942 huet den Hitler d'Landung a Groussbritannien e puer Mol verspéit, an et huet ni stattfonnt. Zousätzlech wollten d'Nazien méi fortgeschratt Modeller vun hirer Ausrüstung an de Schluechte mat England an den USA testen. Besonnesch ME-309 an Yu-288.
  Dës Maschinnen si ganz staark. ME-209 war net erfollegräich. An amplaz gouf e méi fortgeschratt ME-309 entwéckelt. Dëse Fliger hat eng héich Geschwindegkeet vu 740 Kilometer an der Stonn, a ganz mächteg Waffen: dräi 30 mm Fligerkanounen a véier Maschinnegewierer 14 mm Kaliber.
  Sou eng Maschinn huet sech direkt als Krichsmonster bewisen. Dëse Fliger koum mat besonneschem Erfolleg zu Marseille. Dëst Ace war schonn e Phänomen. Am September 1942 huet hien e siechzeg Fliger erofgeschoss, an huet e Rekord opgestallt. An no honnert a fofzeg erofgefall Fligeren iwwerschratt, fir déi hien den Uerde vum Ritter Kräiz vun der Iron Kräiz mat Sëlwer Eichen Blieder, Schwäerter an Diamanten krut. A bis dat neit Joer 1943 seng Zuel vun erofgefall Fligere erreecht dräi honnert. Fir déi den Hitler him den Uerde vum däitschen Adler mat Diamanten ausgezeechent huet. A fir véierhonnert Fligeren huet hien d'Ritterkräiz vum Eisen Kräiz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten presentéiert.
  Beim Erreeche vu fënnefhonnert erofgefallte Fligeren, gouf Marseille mam Grousse Kräiz vum Iron Cross ausgezeechent. Nëmmen den Hermann Göring hat esou e Präis virun him. Nodeems Marseille den ME-309 krut, huet seng Kontensammlung nach méi beschleunegt. Wéi hien bis Mee 1943 dausend erofgefall Fligere erreecht huet, huet den Hitler him e speziellen Auszeechnung ausgezeechent: de Stär vum Ritterkreuz vum Eisenkreuz mat sëlweren Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Groussbritannien war ënner staarken Drock. D'USA goufen och gepresst. Japan huet d'Schluecht vu Midway gewonnen an d'hawaiianesch Inselen ageholl. Dunn hunn de Samurai, zesumme mat den Däitschen, Australien ageholl. An dunn hunn se den Isthmus vu Panama ageholl. D'Nazien hunn ugefaang an Argentinien a Brasilien ze sammelen.
  Am Juli 1943, zéckt iwwerwannen, huet den Hitler de Go-Ahead fir eng Landung a Groussbritannien ginn. Si ass ganz gutt gaangen. Wärend der Landung hunn d'Däitschen a Schluechte souwuel de Panther an den Tiger, an de Léiw an de Ferdinand getest. "Panther" -2 an "Tiger" -2 an "Maus", obwuel si keng Zäit haten d'Serie fir d'Schluechte anzeginn. Besonnesch mam "Tiger" -2, wéinst dem grousse Gewiicht, gouf e méi staarken Motor vun 1000 Päerd erfuerdert, wat d'Verfeinerung vum Tank verspéit, wéi am "Panther" -2. "Maus" huet et fäerdeg bruecht ze befreien, awer hien ass net mat der Landung gehalen, an huet nëmmen d'Tester gepackt. Awer d'"Tigers" hunn et fäerdeg bruecht vill erauszebréngen. An dësen Tank, obwuel net ganz perfekt an zimlech schwéier, huet sech als effektiv Maschinn bewisen. Besonnesch merci fir héichwäerteg Rüstung a relativ gutt Säit Ofdeckung. Wat et en anstännegen Duerchbroch Tank gemaach huet. An déi séier schéissend a mächteg Kanoun war gutt géint Infanterie a Panzer a Befestegungen. E bësse méi schlëmm war den nonzeg-Tonnen Léiw, deen ze schwéier war. Richteg, hien huet eng ganz mächteg an zerstéierend Pistoul. Besonnesch de Kaliber vun 150 mm, déi effektiv géint Bunker a Bunker ass. De Sturmtiger huet sech och gutt gewisen. Dës maschinn mat bomber perfekt penetréiert befestegungen, an zerstéiert e ganzt bau oder bunker mat engem schëss.
  D'Schluechte weisen am Himmel d'Kraaft vum ME-309 an d'Effizienz vun de Bomber Yu-188 an Yu-288. Jo, a focke-wulf mat véier fligergewehre an zwou maschinengewehre a mächteg allbewaffnung ass net schlecht. D'Däitschen hunn Groussbritannien zerstéiert, an d'Kapitulatioune sinn bannent nëmmen zwielef Deeg no der Landung stattfonnt - eng kléng Victoire.
  Nei Auszeechnunge an Titelen... D'USA sinn awer nach net geschloe ginn. Den Hitler huet Island am September ageholl. An d'Däitschen geplënnert laanscht d'Kette vun Inselen ze Kanada.
  Däischter Deeg sinn fir Amerika komm. Ausserdeem huet Stalin och keng Zäit verschwenden. D'UdSSR huet den drëtte Fënnefjoerplang iwwerfëllt an, laut offiziellen Donnéeën, seng Industrie verduebelt. An am véierzeg-drëtte Joer ass de Wuesstum vun der Produktioun vu Waffen weider. Zréck an der véierzeg-éischt Joer, wossten der UdSSR an der KV-3 an KV-5 Serie, an dann KV-4, an schwéier KV-6. Aviatioun huet och entwéckelt. Nodeems et offensichtlech war, datt den Drëtte Räich net am Krich mat der UdSSR verlount, huet de Stalin am September 1941 nees de Programm fir d'Schluechtschëffer a grouss Uewerflächeschëffer vun allen Niveauen ofgebaut. An no 1943, an den nächsten 1944, sinn nei sowjetesch Schluechtschëffer, Transporter a souguer Fligerdréier op d'Waasser gefall.
  An de Stalin huet den Hitler invitéiert fir zesummen d'USA ze kämpfen. No all, Russland huet all Rechter op Alaska. Den Hitler an de Stalin hu sech am Mee 1944 zu Stockholm op keemensland getraff a Konditioune verhandelt. De Fuhrer war bereet, Alaska un d'UdSSR ofzeginn, awer net méi. Stalin wollt en Deel vu Kalifornien a Kanada an den ëstlechen USA. No laangem Sträit koumen si zu engem Kompromëss: dat russescht Alaska, an en Deel vu Kanada, dat dënn bewunnt ass an den Hitler et net wierklech brauch. An d'USA si komplett vun Däitschland a Japan opgedeelt. Zousätzlech kritt d'UdSSR en Deel vum amerikanesche Gold no der Kapital.
  Si si sech eens doriwwer... Den 22. Juni 1944 huet d'UdSSR d'USA de Krich erkläert an eng Invasioun an Alaska gestart. Sou huet en neie Krich ugefaangen. Amerika war méi schwaach wéi déi Däitsch. Doriwwer eraus goufen déi nei panzer vun den nazie "Panther" -2, "Tiger" -2 finaliséiert an an der serie mat schmueler turrets a mächtege motoren. Mä déi perfekt Grouf war "Lion" -2. Doran huet de Porsche den Tuerm hannen geluecht, an de Motor an d'Transmissioun virun an engem Block, an d'Getrieber op de Motor selwer. Dofir ass e Kurbelwell net gebraucht an d'Héicht vum Hull ass erofgaang. Dëst huet et méiglech, d'Rüstung vum "Léiw" mat dem selwechte Gewiicht vun 90 Tonnen ze verstäerken, an e méi staarke Motor vun 1250 Päerd setzen. D ' allbewaffnung vun de säiten vum "Léiw" erreecht 170 mm, an d ' stier 250 mm mat pisten. Amerikanesch Panzerabwehrwaffen hunn esou en Tank net frontal geholl. An hien huet sech gutt a Schluechte gewisen. D'UdSSR hat och schonn e méi fortgeschratt a mächteg T-34-85 Panzer an der KV Serie. D'Isa ass nach net an d'Serie gaangen.
  D'USA goufen no engem verzweifelte sënnlosen Widderstand den 9. Mee 1945 besiegt a kapituléiert. An et war eng Divisioun vun der Welt tëscht Däitschland, Japan, der UdSSR an Italien, wéi och kleng Satellitte.
  Den Hitler huet sech dunn fir Rakéitentechnologie a Weltraumexpansioun interesséiert. D'Däitschen sinn schonn 1850 op de Mound geflunn. A während dem Führer säi siwwenzegste Gebuertsdag huet de Fluch vu verschiddenen däitsche Schëffer op de Mars ugefaang. De Stalin ass e puer Joer méi spéit gestuerwen - well hien während dem Krich net vill belaascht huet, war säi Kierper manner ofgeschnidden. Awer trotzdem, drénken, fëmmen, nuetsaarbecht huet net zur Liewensdauer bäigedroen. Trotzdem huet de Stalin et fäerdeg bruecht Beria a Molotov a Kaganovich a Chruschtschow ze läschen. A während der Feier vun der siwwenzeg-fënneften Anniversaire, annoncéiert hien Alexander Nikolaevich Shelepin als offiziell Nofolger. Am August 1955, nom Stalin sengem Doud am Alter vu siwenandrësseg, ass seng Plaz als President vun der UdSSR a Generalsekretär vun dësem Komsomol Aarbechter a Beria säin Nofolger als Inneminister ageholl.
  Däitschland, d'Sowjetunioun a Japan haten Atomwaffen an dës dräi Supermuechten hu sech gutt gemaach an hunn sech net géintenee gekämpft. Nëmmen Italien ass an Ënnergang gefall a gouf vun den Däitschen a mat de Kolonien ageholl. Den Hitler huet och Spuenien a Portugal zesumme mat senge Kolonien ageholl. An dann hunn si, zesumme mat Japan, de Rescht vun de Länner hir Kolonien gemaach. Sou sinn nëmmen dräi Muechten an de sechzeger Joere bliwwen: d'UdSSR, Däitschland, Japan an hir Kolonien.
  Den Hitler huet an engem Referendum 1959 eng Monarchie an eng Ierfregierungsform am Drëtte Räich gegrënnt: Keeser a Kinnek vun de Kinneken. De Fuhrer huet et fäerdeg bruecht den Ierwen ze bestëmmen, hie gouf Wolf, gebuer duerch kënschtlech Befruchtung um Enn 1944. A wéi den Hitler 1963 gestuerwen ass, hat hien schonn en erwuessene Ierwe. Also bleift Däitschland stabil a räich och nom Hitler sengem Doud. Shelepin regéiert fir eng ganz laang Zäit, fir véierzeg Joer, an et fäerdeg bruecht de Posten zu engem wiirdeg Nofolger ze Transfert. A Japan huet Hirohito regéiert wéi an der realer Geschicht bis 1988, an duerno huet säi Jong ugefaang ze regéieren. An dann, wéi säi Jong ze al ginn ass, huet säin Enkel och.
  D'Mënschheet huet all Planéite vum Sonnesystem beherrscht. An 2020 hunn Däitschland, d'UdSSR a Japan den 9. Mee mat enger Mass vu Raumschëff an der éischter interstellarer Expeditioun an der Geschicht vun der Mënschheet gestart.
  Wéi vill besser ass d'Welt an där Hitler d'UdSSR net attackéiert huet.
  
  WAT GESCHIT WANN D'HOME AMERIKA VERFLOCHT
  Awer an enger vun de Welten huet e Bum e Fluch op Amerika bruecht. An d'Yankees goufen um Midway besiegt. Dunn hunn se den Hawaiian Archipel verluer. Ausserdeem hunn d'Japaner se schwéier a praktesch geschloen ouni Widderstand ze begéinen. Stalin, vläicht, wier frou iwwer dëst, awer ...
  Japan, méi wéi honnert a fofzeg Divisiounen an Mandschurei gesammelt hunn, attackéiert d'sowjetesch Truppen am Fernen Osten. D'Rout Arméi war gezwongen dréngend Kräften dohinner ze transferéieren. A bedeitend. Zënter Stalin wollt Mongolei net ënner der Herrschaft vum Samurai ginn. Als Resultat war et néideg Konterattacke bei Stalingrad opzeginn, an am Zentrum vun der sowjetescher Positiounen. Nodeems d'Gefrierung komm ass, konnten d'Nazie Stalingrad huelen a sech bis Mëtt Dezember op der Wolga befestigen.
  D'Japaner waren och erfollegräich an Indien. Hire Marsch op Delhi huet d'Briten gezwongen d'Operatioun Torch opzeginn, wat zu enger Paus an Ägypten resultéiert. An de Rommel ass souguer an d'Vakanz fortgeflunn. Alles war, wéi se soen, net zugonschte vun den Alliéierten.
  Den Hitler huet nach ëmmer beschloss, de ganze Krich ze erklären. Also huet hien d'Aufgab gesat fir zousätzlech Divisioune fir d'Offensiv an Afrika an op der Ostfront ze bilden.
  Profitéiert vun der Wanterrou: d'Rout Arméi huet géint d'Japaner gekämpft, d'Nazien hunn dem Rommel seng Gruppéierung verstäerkt. An hien huet en Ëmwee Manöver gemaach a vum Süden op Montgomery senger Arméi gefall. Dës Kéier goufen d'Briten iwwerwaacht, well d'Däitschen d'Verschlësselung geännert hunn, an d'Briten et net an der Zäit gekrackt hunn.
  Groussbritannien am Februar war komplett besiegt. An de Schluechte hunn d'Däitschen drësseg fuschneie "Tigers" benotzt, déi d'Arméi vum Léiw schockéiert hunn.
  No der zerstéierender Néierlag vun England sinn d'Däitschen den Irak eragaangen, an och Kuwait ageholl. D'Tierkei koum och an de Krich an huet et fäerdeg bruecht Nordsyrien ze besetzen. Rommel huet d'Drohung vun engem Streik vun der Südflank vun der UdSSR gegrënnt. Awer während d'Däitschen d'Erfaassung vu Saudi-Arabien duerchgefouert hunn. An de ganze Mëttleren Oste gouf eruewert.
  De 15. Mee 1943, no der neier Panther "Panther", "Tiger", selbstfahrend Waffen "Ferdinand" a moderniséierter T-4, déi Däitsch geplënnert laanscht d'Wolga, Richtung Astrachan an d'Kaspesch Mier. D'Nazien hu sech relativ erfollegräich fortgeschratt. Desweideren, Japan war och aus dem Osten fortgeschratt a benotzt seng vill a fanatesch Infanterie. An der UdSSR hat wéineg Reserven.
  E Mount méi spéit hunn d'Nazien an d'Kaspescht Mier duerchgebrach an de Kaukasus iwwer Land ofgeschnidden. Gläichzäiteg ass d'Tierkei an d'Offensiv gaangen. Hir Truppen hu relativ erfollegräich fortgeschratt. Si hunn Batumi geholl an Yerevan ëmginn. Alles war excellent an erfollegräich fir de Feinde vun der UdSSR verlount. An Amerika ass komplett zesummegefall an e Biergerkrich ass dran ausgebrach.
  Bis Enn Juni haten d'Däitschen bal all Dagestan ageholl. An am fréie Juli hu se ugefaang schonn am Aserbaidschan virzekommen. A Russland hat ëmmer méi schwéier.
  Am Aserbaidschan hunn d'sowjetesch Pionéier um Rand vu Baku gekämpft.
  Détachement vun Barefoot Jongen a Meedercher. A si hunn mat Heldentum gekämpft.
  Den Oleg Rybachenko, e Jong vun ongeféier zwielef, huet eng Granat op d'Nazien mat den bloen Zänn geheit a gebrëllt:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus!
  E Meedchen mat engem roude Krawatt, d'Margarita Korshunova, huet och en explosive Pak mat hirem bloe Kand säi Fouss gehäit a gezippt:
  - Éier dem grousse Vaterland!
  D'Kanner hunn heroesch gekämpft, mat aller Spannung.
  D'Meedchen Gulchitai huet och mat de bloe Fanger eng déidlech Waff op de Feind geheit a gequietscht:
  - Fir d'UdSSR!
  An hir Pionéier Krawatt ass sou rout.
  Awer egal wéi heroesch dës Pionéier, d'Faschisten hunn Baku ufanks August souwisou iwwerholl. A Mëtt September war de ganze Kaukasus schonn ënner der Kontroll vum faschistesche Rati.
  Wann Dir de Wanter kuckt, hunn d'Däitschen net an d'Tiefe vu Russland fortgaang, awer en Ugrëff op Afrika entwéckelt. De schwaarze Kontinent ass souwuel natierlech Ressourcen a Sklaven. Natierlech wollten se hien erfaassen.
  Déi däitsch kruten den panzer "Panther" -2. Amplaz nëtzlos Aarbecht mam Maus, hunn déi bescht Designer an dësen Auto investéiert. Dësen Design huet sech als Erfolleg bewisen. Eng mächteg Kanoun vun 88 mm mat enger Laflängt vu 71 EL, déi all alliéierten Gefierer op laanger Distanz duerchgebrach huet. An d ' frontalbewaffnung vum tuerm ass 150 millimeter gekippt. An d'Stir vum Gehäuse ass och 120 mm, mat grousse Steigungen vu 45 mm. A säit allbewaffnung siechzeg millimeter, déi zefriddestellend ass fir d ' hale vun geschosse vu klenge waffen an anti-panzergewehre.
  Gläichzäiteg hunn d'Däitschen d'Gréisst vum Tuerm reduzéiert, en méi schmuel gemaach. De Motor an d'Transmissioun goufen an engem Block gesat, wat et méiglech gemaach huet, d'Héicht vum Tank wéinst der Kurbelwelle ze reduzéieren, an als Resultat war d'Gewiicht vum Panther siwenzwanzeg Tonnen, mat engem Motor vun 900 Päerd. An dësen Tank sollt den Haapttank vun der Wehrmacht ginn, nodeems se an d'Serie zréckkoum am September 1943.
  Schluechte weisen, datt esou "Panther" besser ass wéi all Panzer vun den Alliéierten, a schléit se ouni schued.
  Britesch Resistenz an Afrika war schwaach. D'Nazien hunn am Wanter bal de ganze schwaarze Kontinent ageholl. Am Mäerz 1944 hu si Südafrika eruewert, an am Mee hu si Madagaskar ageholl. Zousätzlech hunn d'Nazis och den Iran mat engem Deel vun Indien geholl, a mat Japan vereenegt.
  D'UdSSR huet mëttlerweil seng nei Waff virbereet: Panzer T-34-85 an IS-2. Also d'Rout Arméi krut och d'LA-7 an Yak-3 Fligere. True, déi lescht ass net an eng breet Serie gaang: well et e Mangel u qualitativ héichwäerteg Duralumin war.
  An déi Däitsch hunn net roueg gesat. Dem Hitler säi ME-262 Jet Fighter ass an d'Serie gaangen. D'Heefegkeet vun de Ressourcen an de bal komplette Fehlen vu Bombardementer hunn zu enger méi séierer Aféierung an Entwécklung vu Jetfliger gefouert. Souwuel d'Alliéierten an d'Rout Arméi goufen onermiddlech um Himmel geschloe. Dir kënnt d'Jetfliger vun der UdSSR net widderstoen. An d'Nazien si ganz staark.
  No der Eruewerung vun Afrika huet den Hitler net presséiert an der Mëtt ze attackéieren. Hie wollt séier Groussbritannien besetzen. An esou war d'Landung virbereet. Et huet den 22. Juni 1944 ugefaangen. An de Stalin huet d'Nazien am Zentrum ugegraff an erreecht e puer Erfolleg andeems se nei Panzer a Fligeren an d'Schluecht werfen. Allerdéngs huet den däitsche "Panther" -2 déi héchste Bewäertung verdéngt. Et huet all sowjetesch Panzer iwwerschratt, an ass bal onverwundbar an der Stir. An d'Schwächheet vun der Säitbewaffnung kompenséiert d'Vitesse an d'Manöverbarkeet. Den Tiger-2, deen ähnlech Waffen hat, bal déiselwecht Rüstung, awer 21 Tonnen méi gewien huet, gouf vum Militär verworf a gouf gestoppt. Nom Panther -2 sollt de Panther -3 méi schwéier optrieden, mee e Gasturbinemotor gouf dofir gemaach, a vill besser geschützt, virun allem vun de Säiten.
  D'sowjetesch Truppe konnten net op den Erfolleg bauen. An no der Kapital vu Groussbritannien hunn d'Däitschen zousätzlech Kräfte vum Westen iwwerginn a mächteg Konterattacke gestart.
  De Panther-2 huet sech als en exzellenten Tank bewisen, an huet souguer d'IS-2 sowjetesch Gefierer iwwerschratt, besonnesch beim Schutz vun der Stier vum Turret. Jo, an d'Waff war méi Panzerpiercing a séier Feier. Zur selwechter Zäit huet den däitschen Auto e wesentleche Virdeel an der Ergonomie an der Fuerleistung. Also hunn d'sowjetesch Autoen opginn.
  Stalin huet dem Hitler Fridden op all Konditioun ugebueden. De Fuhrer, aus Angscht datt d'USA eng Atombomm kreéieren, hunn d'accord, awer d'UdSSR schwéier Bedéngungen opgeluecht. Besonnesch Russland huet den Däitschen all seng Goldreserven ze ginn, souwéi bal all militäresch Ausrüstung. Iwwerginn all Krichsgefaangen a liwwert Rohmaterial a Liewensmëttel dem Drëtte Räich a grousse Quantitéite gratis. An och Hitler gefuerdert all d'Ausrüstung vun der UdSSR an Artillerie, Panzer a Fligeren ze transferéieren, sou datt Russland Zännlos a sécher gëtt.
  Och wann et no engem Kapital ausgesinn huet, huet de Stalin och dozou averstanen. Duerno hunn d'Nazien sech an d'USA gedréit. Amerika, ënner dem Afloss vum Fluch, huet d'Nazien bal net widderstoen. De Krich huet nëmmen e puer Méint gedauert an, trotz dem Ozean getrennt, ass mat der Kapital vun den USA opgehalen.
  De Krich ass, an enger komescher Ironie, just den 9. Mee 1945 eriwwer. An d'Period vum Fridden ass komm. Den Drëtte Räich huet ausgerout. D'Sowjetunioun huet déif Wonnen geleckt a probéiert sech ze erholen.
  Et waren elo zwou Supermuechten an der Moossnam - Däitschland a Japan. Awer et ass einfach onméiglech fir zwee Raubdéieren um selwechte Planéit zesummenzekommen. An den 20. Abrëll 1953, nom Doud vum Stalin, huet en neie Krich tëscht Däitschland a Japan ugefaangen. Zu dëser Zäit huet d'Sowjetunioun hir Muecht deelweis restauréiert, an dem Stalin säin Nofolger, Lavrenty Beria, huet sech un den Hitler gedréint mat enger Demande fir am Krich mat Japan ze hëllefen.
  Den Hitler huet d'accord, awer ënner der Bedingung datt d'UdSSR nëmmen Primorye, Sakhalin Island an d'Kuril Kette zréckkréien. A wäert net méi froen.
  Beria sot, si géifen hir zréckginn.
  An d'Rout Arméi ass an d'Offensiv gaangen. Der UdSSR haten T-54 an IS-10 Panzer an der Serie. Net ze schwéier, awer zimlech effektiv. An d'Rout Arméi huet e puer Erfolleg erreecht.
  De Krich mat Japan huet e bëssen nogezunn, obschonn duerch den technologesche Virdeel vum Drëtte Räich vun Ufank un mam Virdeel vun den Nazien weidergaang ass.
  Awer Japan gouf eréischt vum 5. Mäerz 1956 besiegt. Den Drëtte Räich a seng Divisiounen hate schwéier Verloschter gelidden an hunn Zäit gebraucht fir ze raschten.
  Allerdéngs war d'ganz Welt ausser der UdSSR schonn ënner der Kontroll vum Drëtte Räich.
  1959, den 20. Abrëll, während dem 70. Anniversaire vum Führer, gouf e Referendum ofgehale fir eng Monarchie an der Welt op der Skala vum Planéit Äerd an de Führer als Keeser mat ierflecher Muecht opzebauen.
  D'Sowjetunioun an enger ofgeschniddener Form existéiert ënner der Kontroll vu Lavrenty Palych Beria.
  D'Däitschen hu schonn et fäerdeg bruecht op de Mound ze fléien, an den 20. Abrëll 1961 huet de Fluch op de Mars ugefaang.
  Den 1. Mee 1961 gouf den Adolf Hitler ermuert. Ma dat huet dem Drëtte Räich net ze schwéier getraff. Zënter dem Jong vum Hitler, als Resultat vun der kënschtlecher Befruchtung kritt, Wolf Adolfovich den Éischten, war schonn am Alter no der neier, mä eigentlech déi al Gesetzer vum Drëtte Räich, an op den Troun geklommen. D'Geschicht vum Drëtte Räich, an d'Sowjetunioun friddlech domat existéieren, gefouert vun Beria, weider. D'Welt ass anescht ginn, a Gott verbidd d'Mënschheet méi glécklech ze sinn wéi an der aktueller Nightmarish Realitéit vun der 21. Multipolar Welt!
  
  
  WAT GÉI GESCHIET WANN D'HERNERGEE VUM NICHOLAS II WEIDER
  Den Attentat op Grigory Rasputin war net erfollegräich. An den "Hellege Elder" huet iwwerlieft. Als Resultat huet hien nach ëmmer als Blëtz vun Onzefriddenheet gedéngt an de Putsch am Februar huet net stattfonnt.
  An am Fréijoer, soubal d'Stroosse gedréchent hunn, huet d'Offensiv vun de russeschen Truppen ugefaang, fir d'éischt a Galicien, an duerno a Rumänien. Déi numeresch iewescht Kräfte vun der zaristescher Arméi hunn d'Front vun den Éisträicher duerchgebrach a wäit viru virgezunn. Lvov gouf geholl, an dann war Przemysl ëmgi. A Rumänien hunn russesch Truppen Bukarest geholl. Duerno goufen se kaum vun den däitschen Divisiounen gestoppt. Déi däitsch Front war geknackt. De Kaiser a seng Entourage ware schonn no Fridde gesicht.
  Russland ass awer och midd vum Krich. Obwuel et schéngt, datt d'Victoire real an no war.
  Och am Zentrum war alles prett fir d'Offensiv. An déi russesch Truppe konnten och hei duerchbriechen. Mir hunn e puer Erfolleg erreecht. D'Däitschen forcéiere sech de ganze Wee bis op d'Weichsel zréckzezéien. Den Erfolleg vum Duerchbroch gouf och erliichtert duerch d'Schwächung vun den däitschen Truppen, déi vun den Alliéierten aus dem Westen ënnerdréckt goufen, an en Deel vun de Kräfte goufen no Süden ofgeleet. An d'Ernennung vum Generol Kornilov, dee sech als e ganz kapabele Kommandant gewisen huet, am Géigesaz zu senge Virgänger. D'Victoiren vun der zaristescher Arméi hunn d'Däitschen gezwongen, méi empfindlech ze ginn. An dann hunn d'Amerikaner ugefaang méi haart ze drécken. An Italien ass der Néierlag entkomm.
  Gläichzäiteg huet d'tsaristesch Arméi grouss Erfolleger op der tierkescher Front erreecht, bal ganz kleng Asien erfaasst, an dat ass och eng grouss Erreechung. An Éisträich-Ungarn stoung um Rand vum Zesummebroch. Tsarist Russland, als Resultat, huet Konstantinopel gestiermt. A si konnt Istanbul huelen.
  Russesch Truppen hunn och aus dem Mier ugegraff, a si goufe vum grousse Admirol Kolchak ugefouert. D'Landung huet d'Tierkei aus dem Krich bruecht.
  D'Begeeschterung vun der Bevëlkerung ass eropgaang. Wéi d'Autoritéit vum Zar-Priester opgestan.
  Am Wanter hunn d'Russen d'Offensiv erëm opgeholl. Am Zentrum goufen se vum Kornilov uerdentlech. An d'Verteidegung vun den Däitschen gouf duerchgebrach a si goufen op d'Oder gefuer.
  Den 23. Februar 1918 huet Däitschland kapituléiert. Sou ass den Éischte Weltkrich eriwwer.
  Russland krut Klengasien, Galicien, Krakau Regioun, Poznan a Konstantinopel mat de Stroossen. Souwéi Reparatioune vun Däitschland. Éisträich-Ungarn ass zesummegefall. Jugoslawien entstanen, Rumänien erweidert. D'Tschechoslowakei gouf e Vasall vu Russland, an den Tsar Nicholas II ass hei am Land op den Troun geklommen. Ungarn an Éisträich sinn an der Gréisst gekrumpft. D'Alliéierten vun der Entente hunn och Saudi Arabien opgedeelt.
  D'Period vu Fridden a Schafung ass komm. Tsarist Russland huet e schnelle wirtschaftlechen Opschwong erlieft an hat e Rekordrate vum industrielle Wuesstum. Gläichzäiteg goufen et e puer kleng Kricher. Russland an d'Alliéierten hunn d'Verdeelung vu Saudi-Arabien ofgeschloss andeems d'Liichtresistenz vun den Araber zerstéiert an d'Zaristräich krut Zougang zum Roude Mier. Dunn war et de Krich am Afghanistan.
  Russland a Groussbritannien hunn dëst Land opgedeelt. Ausserdeem, well Groussbritannien verluer huet, gouf de gréissten Deel vum Afghanistan Deel vum zaristesche Räich. E bësse méi spéit 1922 gouf och den Iran opgedeelt. Ausserdeem krut Russland Zougang zum Indeschen Ozean.
  Sou koum déi islamesch Welt ënner der kompletter Kontroll vum Chrëscht. An et gouf Stabilitéit a Wuelstand. Mee 1929 koum et zu engem Zesummebroch op der Bourse an den USA an et war Zäit fir déi grouss Depressioun. Den Ënnergang huet och tsaristesch Russland beaflosst, obwuel et méi schwaach war. Zur selwechter Zäit war de Romanov Räich fir Revanche am Krich mat Japan virbereet. De russeschen Zar wollt de Schimmtfleck a senger Biographie ewech wäschen. A gesammelt eng bedeitend Kraaft. Admiral Kolchak gouf zum Kommandant vun der Pazifik Flott ernannt. Et waren aner grouss Kommandanten, obwuel Brusilov scho gestuerwen ass. Mä et waren Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov an anerer. De jonke Generol Vasilevsky ass och fortgeschratt. Hien huet eng gutt Carrière während den dräi Joer vum Krich e Colonel ginn, an dann a Saudi Arabien General. Dann Generalleutnant. An hie war prett ze excel. De Krich huet am Joer 1932 de 27. Januar ugefaang, wat symbolesch ass. De Grond war d'japanesch Attack op Shanghai an aner chinesesch Stied, an e Versuch, nërdlech Mandschurei vu Russland ze huelen.
  Russesch Truppe ware mat gudden Panzer bewaffnet, a staark, déi bescht Loftfaart an der Welt zu där Zäit. Och Helikopteren. D ' flott vu russland war och staark, an am wichtegsten kampfbereet. D'Zarist Räich hat schonn Iwwerleeënheet an der Technologie, wéi och an der Kraaft vun der Arméi a seng Zuelen. D'Russe ware méi staark, an dës Kéier hu se net Kuropatkin, awer seriöse Kommandanten ënner dem Generalkommando vu Kornilov.
  D 'offensiv vun de russeschen truppen war erfollegräich. D'Japaner haten Néierlag no Néierlag um Land. Um Mier war et méi schwéier. De Samurai hat am Ufank e liichte Virdeel a Kraaft. Awer den Admiral Kolchak huet d'Japaner an Deeler e puer Néierlage gemaach. An et fäerdeg bruecht d'Initiativ ze gräifen. Um Land hunn d'Russen geplënnert, de Feind an engem Paart besiegt. Bis mer zu Port Arthur ukomm sinn. Hei huet d'Verteidegung eng Zäit laang gezunn.
  Mee am Mee gouf et en Attentat an d'Festungsstad ass gefall. Duerno goufen et nei Victoiren an eng Offensiv a Korea. Déi komplett Néierlag vun de Japaner um Land. A gläichzäiteg d ' kampagne vun der geschwader an aus dem mëttelmier.
  Do beweegt sech en Zerstéierer virun der ganzer Flott. An et sinn nëmmen Meedercher op et. A kuerzen Shorts, Barfuß, an a Westen.
  D'Meedercher lafe ronderëm d'Deck. Si sinn all sou schéin. D'Hoer si blond, sonneg gebleecht, an d'Haut ass donkel, brong. Schéin Schéinheet.
  An hir ronn, rosa Fersen blénken duerch.
  D'Veronica, e charmante blonden Bootsmann, huet de Kabinejong gefrot:
  - Wat Yulia, sidd Dir Angscht vun der Schluecht?
  D'Kabine Meedchen huet als Äntwert gequietscht:
  - Jo, ech dreemen vun engem Kampf!
  D'Veronica huet gelaacht a bemierkt:
  - Awer Dir wäert vun de Japaner gefaange ginn, a si frittéieren Är blo Fersen!
  D'Meedchen huet op hir blo, gesonde Been gekuckt a gequietscht:
  "Péng mécht mech net Angscht!" Ech sinn e richtege wilde Amazon!
  Veronica bemierkt:
  - Du bass geschwënn fofzéng. Geschwënn bestueden! Wat dreemt Dir iwwer?
  D'Juliana huet éierlech geäntwert:
  - Ech wëll e Prënz!
  D'Veronica huet d'Grimasse gemaach.
  - Prënz?
  D'Meedchen sot:
  - Den Elfprënz!
  D'Veronica war iwwerrascht:
  - Hutt Dir gär Elfen?
  D'Juliana huet geknackt, a souguer opgesprongen:
  - Natierlech maachen se! Si sinn irresistibel!
  D'Veronica huet gelaacht.
  Wat iwwer mënschlech Männer?
  D'Meedchen huet rosen mam blote Fouss op dat gehëtzt Deck gestampelt:
  - Net! D'Männer si sou béis, Hoer, stinkende. An d'Elfen sinn sou schéin, sanft. Si hunn Gesiichter wéi Meedercher, sou léif. An d'Been sinn glat a guer net haart!
  D'Veronica huet liicht domat averstanen:
  - D'Elfe si wierklech léif.
  An d'Meedchen huet d'Insekt mat hirem bloen, graziéise Fouss zerquetscht. geflüstert:
  "Leider, leider, mir hu mat mënschleche Männer ze dinn. A si sinn esou ellen!
  D'Juliana huet gelaacht a bemierkt:
  - Mee firwat. D'Kabine Jongen sinn ganz léif. Net schéin erwuesse Männer. Wann d'Hoer op d'Gesiicht wuessen, ass et sou Eekleges.
  D'Veronica ass domat averstanen:
  - Eekleges! Déi schéinste jonk Männer mat siechzéng. Si si scho grouss genuch fir eng Fra ze gefalen, awer nach net sou haart wéi eeler Kärelen.
  D'Juliana huet gelaacht a gequetscht:
  - Am Allgemengen sinn d'Jongen sécherlech agreabel wann Dir mat hinnen Kuss, a si streiden dech ... Mee eppes anescht mécht just Angscht! Oh, fir ëmmer an der Kandheet ze bleiwen!
  D'Veronica sot eescht:
  - Dir wäert an der Schluecht sinn! Opwuessen zesummen!
  De Julian huet als Äntwert gesongen:
  - Meedchen ëmmer jonk,
  Maacht net séier fir grouss ze ginn ...
  Sidd witzeg, fett, laut ...
  Dir musst kämpfen, also kämpfen!
  Ni kennen Fridden
  Kräischen a laachen aus Plaz!
  Ech wäert e Clockwork Meedchen sinn
  Loosst honnert a fofzeg blosen!
  D'Veronica huet hire bloe Fouss gestampelt a gejaut:
  - Jugend kann éiweg sinn! Den Haapt Saach ass u Vernunft ze gleewen, net Gott!
  Virun erschéngt e japanesche Zerstéierer. D'Meedercher sinn direkt gerannt, blénken hir blo Fersen a Richtung zéng Zoll Kanoun. A si hunn ugefaang et op de Feind ze weisen.
  D'Meedercher hunn séier an harmonesch gehandelt. Am Allgemengen ass et ganz schéin wann d'Crew aus Meedercher eleng besteet. A si sinn all barefouss, curvy, just wonnerbar.
  Si hunn d'Waff geriicht a wéi se d'Japaner schloen. Gläichzäiteg hunn si hir gemeisselt, kaal Féiss ausgerout.
  De Projektil ass laanscht geflunn an huet den Zerstéierer geschloen. Wéi e Club geschloen. D'Schëff rëselt. An den Zerstéierer gouf beschiedegt. D'Meedercher hunn ugefaang d'Waff nei ze lueden. Si hunn scharf geschoss.
  D'Veronica huet gekrasch:
  - Fir de Glawen, de Kinnek an d'Vaterland!
  A wéi et spréngt ...
  Juliana tweeted:
  - Togo huet geduecht datt de Krich, eng Kanoun gemaach huet ... op!
  An d'Meedchen wäert et huelen a laachen. Blot seng Zänn, d'Faarf vu Pärelen. A si ass eng léif Kitty. A mat blotem Fouss wäert hien e Stéck gefallene Glace reiwen.
  D'Veronica huet gekrasch a gesongen:
  - Gewësse Prisonéier! Mir maachen Iech fräi!
  An d'Meedercher am Chouer wéi ech iessen.
  A zielt eng Waff, si hunn erëm op den Zerstéierer sprengt. Dës Kéier ware se nach méi genee. An d'Schëff vum Samurai ass gebrach an huet ugefaang ze sinken.
  D'Meedercher hunn gejaut, an hir blouss Been gedréckt. Et ass sou eng Freed.
  Nee, Japan gëtt geschloe wann et wonnerbar Krieger a Russland gëtt. An Oleg Rybachenko a seng Frëndin kämpfen op der Säit vum Romanov Empire.
  Oleg a Margarita schaffen ganz gutt mat Maschinnegewierer. Si schéissen.
  Oleg freet d'Meedchen, weider ze schéissen:
  - Wat mengt Dir, ass Spartak gutt oder schlecht?
  D'Margarita huet hiert Gesiicht geäntwert:
  - Ech mengen et ass méi gutt wéi schlecht!
  Den Oleg, deen aus Maschinnegewierer schéisst, huet bemierkt:
  "Awer Roum war eng grouss Kultur. A wann déi barbaresch Sklaven gewannen, wat géif dann geschéien?
  D'Margarita huet gelaacht, e puer Zeilen Japaner ofgeschnidden an geäntwert:
  - Et wier wuel flott!
  Den Oleg huet geflüstert a bemierkt:
  - Net alles ass sou roseg wéi et schéngt! Och, net all!
  D'Margarita huet logesch bemierkt:
  - Mee alles ass zum Beschten! Roum gouf vu Barbaren zerstéiert. Awer dunn ass op der Plaz vun de Ruine entstanen, eng nach méi mächteg an entwéckelt Kultur. Et ass geschitt, datt de Fortschrëtt nëmme méi séier entwéckelt huet.
  Den Oleg huet geflüstert, e puer Reihen ofgeschnidden mat Hëllef vu Maschinnegewierausbréch, a gekrasch:
  Keen kann eise Fortschrëtt stoppen!
  De Bouf huet mat blotem Fouss eng Granat geheit. A zerstéiert de Feind.
  D'Margarita huet och e Kaddo vum Doud mat de Fanger vun hirem bloe Fouss geworf a gelaacht:
  - Wien ophält, gëtt pulveriséiert.
  De Jong Oleg Rybachenko huet erëm eng hausgemaachte Bomm mat de bloe Féiss vun de Kannerféiss gestart. D'Japaner goufen esou getraff, datt et net genuch ausgesinn huet. De Jong huet gekrasch:
  - Fir Urrussland!
  An huet seng Zong gewisen.
  D'Margarita huet d'Halschent vum japanesche Batailloun mat enger Maschinnegewier ofgeschnidden an huet gekrasch:
  - Eisen Zar Nikolaus, soll hie geseent ginn!
  An erëm wäert hien en Doudesgeschenk mat sengem bloe Fouss geheien.
  Den Oleg huet gesongen, d'Japaner geschloen:
  - Ech sinn e jonke Krieger ...
  D'Margarita huet dat ënnerstëtzt, mat hire bloe Féiss geziddert, déi sou behendig Granaten geworf hunn:
  - An ech sinn e Krieger vu Gott!
  Den Oleg, deen op Japanesch gekrabbelt huet, huet gefrot:
  - Wéi ass Gott?
  D'Margarita huet gekrasch an geäntwert, d'Japaner erausgeschloen, an dunn e Kaddo vum Doud mat hirem bloe Fouss geworf:
  - Ech weess net! Perséinlech verstinn ech hien net. Fraen sinn disfigured. An dat ass, fir éierlech ze sinn, Eekleges a falsch!
  Den Oleg huet averstanen geknackt, op de Samurai gekrabbelt:
  - No véierzeg Joer, Fraen sinn Eekleges! Ech hunn se éierlech gesot net gär. Fraen an hirer Jugend si ganz attraktiv, am Géigesaz zum Alter, wat se verwinnt!
  D'Margarita huet begeeschtert gesongen, eng Granat mat hire bloussem klenge Been geheit:
  - Heldentum huet keen Alter! Am Häerz vun enger jonker Léift fir d'Land!
  Den Oleg, deen och op de Samurai geschoss huet, huet et geholl a gekrasch:
  - Kann d'Kante vum Weltraum eroberen! Fir jiddereen op der Äerd glécklech ze maachen!
  Dat ass wierklech wéi et am Weltall ass! Wou esou onmoosseg Distanzen.
  Am tsaristesche Russland si scho Projete fir Flich iwwer d'Atmosphär entwéckelt.
  Ënnert dem Zar Nicholas II entwéckelt d'Wëssenschaft sech séier. Dat tsaristescht Räich ass amgaang déi fortgeschratt Muecht op der Welt ze ginn. A Groussbritannien verléiert Terrain.
  D'Margarita huet mat engem Lach gekrasch. Nach eng Kéier huet si mat hirem graziéise Been eng Granat geworf, wéi eng Prinzessin, a gequietscht:
  - Mir sinn déi éischt! Esou ass Russland - Pallas-Schicksal!
  Den Oleg sot nervös:
  - Wann endlech Linevich eis befreit. Dir musst all Cartouche späicheren. Wéi och ëmmer, Rozhdestvensky huet eis Versuergung bruecht!
  D'Margarita huet hir pärel Zänn geblitzt a gekrasch:
  - Wäert méi a méi japanesch Deeler schleifen! Bis mir endlech gewannen!
  Den Oleg huet geholl, d'Linn vum Samurai ofgeschnidden, a gehäit:
  - Keeserlech Fändelen! Loosst et Russland och a China sinn!
  D'Margarita huet mat engem Grinsen vun Zänn gekrasch:
  - Alles wäert schéin sinn!
  An nees werft en mat blotem Fouss eng Granat....
  Den Oleg, schreift op de Samurai, rifft:
  - D'Victoire ass no!
  D'Margaret huet bestätegt:
  - Kann et esou sinn!
  An déi russesch Flott, déi schonn Iwwerleeënheet um Mier erreecht huet, dréckt d'Japaner. An attackéiert aggressiv. A schloe de Feind. An da schloen vill de Samurai.
  D'Meedercher aus dem Zerstéierer "Victoria" hunn och gekämpft. Schéin Krieger waren hallef plakeg, besonnesch well de Summer an esou Breedegraden waarm ass, a barfuß. Tatsächlech, wann e Meedchen e Minimum u Kleeder huet, ass si am mannsten vulnérabel.
  D'Veronica schéisst op d'Japaner a werft eng Granat mat hirem bloussem Fouss. An dem Meedchen säi Been ass sou präzis.
  D'Japaner fléien a verschiddene Richtungen. Si kräischen a falen.
  Juliana werft och eng Granat mat engem bloe Fouss Been, an de Samurai falen. An de Krieger schéisst, giggelt:
  - Mir wäerte fir den Zar Nikolaus opstoen!
  Féierung Feier a charmante Anna. E ganz schéint Meedchen, nëmmen an Hosen. An hien mowt och de Samurai erof a seet:
  - Eisen Zar Nicholas wäert super sinn!
  D'Juliana huet d'Japaner ofgeschnidden, bestätegt:
  - Néideg wäert!
  An eng Granat flitt vun hirem bloe Fouss.
  Meedercher si wonnerbar Supermen.
  Hei ass ee vun hinnen ganz grouss a grouss: Angelina.
  An esou e roude Kapp ... Si huet d'West ofgeholl an elo kämpft se eleng an d'Hosen.
  A wat fir eng Broscht hatt huet! Wéi d'Uerder vum beschte Büffel, mat groussem Teet Erdbeeren.
  Dëst ass e Meedchen, eng richteg Mare. A si huet Männer ganz gär, awer si toleréiert net Konstanz. Firwat sollt hatt net gär hunn? Et ass sou schéin wann Kärelen op dech Patten.
  D'Angelina brëllt, an huet och eng ganz Rëtsch vu Granaten mat hire bloussem Sohle gehäit, süssen:
  - Herrlechkeet fir Russland an Zar Nicholas!
  D'Meedchen Batailloun ass cool. Déi weiblech Krieger hunn hir Weste ofgeholl, a jidderee huet hir Broscht ofgedeckt. A si kämpfen nëmmen an dënnen Hosen. A wéi schéin ass et.
  Wat kéint besser si wéi plakeg weiblech Kierper.
  An e ganze Bataillon vu Krieger.
  An d'Japaner falen, d'Approche fir d'Positioune vun de russeschen Truppen, mat hire Läichen, zerstéieren.
  D'Veronica seet mat Leidenschaft, an de Samurai mëscht:
  Eis Götter marschéieren!
  D'Juliana huet e Kaddo vun der Annihilatioun mat hire bloe Féiss geheit an huet bestätegt, hir Zänn ze bloen:
  - Russesch Gëtter - Gëtter vum Krich!
  D'Anna, déi Feier a Liewensmëttel féiert, huet geklappt:
  - Fir Russland, kämpft a keng Angscht!
  A wénkt hir gréng Aen!
  D'Angelina huet eng ganz Këscht Sprengstoff mat hiren bloen Fersen geschéckt, zwee Japanesch Gesellschaften an d'Loft opgehuewen a gebrëllt:
  - D'Zarescht Räich kann net gebrach ginn!
  D'Veronica huet begeeschtert gefeiert:
  - Eis Course ass éiweg!
  An erëm huet si d'Granat mat de bloussem Féiss gehäit.
  D'Juliana, schéisst a werfen Granaten mat hiren ënneschten Gliedmaarten, huet gescheitert, hir Zänn verstoppt:
  - An den Doud geschitt net zweemol!
  Anna, schéisst, huet gekrasch:
  - Kann d'Wäisheet vum Vorfahren bei eis sinn!
  An nach eng Kéier eng Granat lancéiert mat blotem Fouss flitt!
  D'Angelina huet et geholl an huet gequetscht, an huet hir Zänn:
  - Richtegkeet Dräifaltegkeet an dëst ass d'Gesetz!
  An eng ganz Këscht voller Sprengstoff geschéckt.
  D'Veronica huet mat Roserei geäntwert, de Samurai vum Feld geläscht:
  - Éiwegt Russland, wéi d'Ukraine als Deel vu Russland!
  An nach eng Kéier, wéi hien d'Japaner dréckt.
  D'Juliana, schéisst, huet gekrasch:
  - Eis Leit wäerten net toleréieren!
  A si huet och eng Granat an engem Bogen gestart.
  D'Anna huet et geholl a gelaacht. An enger Schlaang um Samurai gekrasch. Mat Courage huet si se ofgerappt a gequetscht:
  - Loosst eis Russland a China regéieren!
  D'Angelina huet mat Frenzy an Opreegung erkläert:
  - A wäert keen Zoll Land opginn!
  An d'Meedercher hunn all de Samurai wéi e Bataillon geschloen.
  Den haartnäckege Krich ass mat all der Aggressivitéit weidergaang. Awer d 'russesch arméi ass schonn d' landung vun truppen an iwwerdroen kämpfen op den territoire vun der metropol selwer.
  Samurai probéieren russesch Truppen aus dem Bréckekapp ze geheien.
  A flimmert mat blote Féiss. Si werfen Granaten mat hire bloussem Glied. Si sinn all just léif a charmant.
  Awer wierklech, firwat brauche Meedercher Kleeder? plakeg, si vill méi schéin, a méi schéin, méi verführeresch.
  An ech wëll barfuß kussen, sou ronn Fersen. An all Fanger lecken.
  Schéisst a werfen eng Granat mat hirem bloe Fouss, seet d'Veronika:
  - Fuck dech, schloe dech net!
  Hei huet d'Yuliana, d'Japaner nagelen an eng Granat mat hire bloussem Fanger geworf, geruff:
  - Eis onflexibel russesch Geescht!
  An d'Teenager huet gelaacht ... Si huet sech virgestallt, wéi e léiwe Jong hir Been gekickt huet. Jo, fir sensibel Fraen Haut ass schéin.
  D'Rout-Hoer Anna huet och eng Granat mat hirem bloussem Fouss geheit. De Samurai verstreet, a gekrasch:
  - Fir déi helleg Russland op der Welt.
  An eng gesond, mächteg Angelina huet e Sak Sprengstoff op de Samurai mat hire bloussem Fersen geheit an huet gekrasch:
  - Fir eis glorräich Victoire!
  D'Veronica huet sech ëmgedréit. D'Japaner erofgeschoss, a gequetscht:
  - Dëst ass eis Pflicht!
  D'Juliana huet mat engem bloe Fouss eng Granat geworf a gejaut:
  - A mir wäerten et erfëllen!
  D'Anna huet e puer Japanesch ofgeschnidden an huet gekrasch:
  - Russesche Wee fir d'Victoire!
  D'Angelina huet erëm eppes Gewiichts op de Samurai gestart, gurgling:
  - A mir wäerten gewannen!
  Trotzdem ass et gutt, datt an der Hëtzt d'Meedercher hir Weste ofgeholl hunn. Also si si vill méi schéin mat engem plakege Torso. A gebrannt, a muskulär. D'Kierpere si just gegoss.
  Wéi wonnerbar Meedercher sinn wann se plakeg sinn.
  A si brauche keng Kleeder.
  D'Veronica mëscht vill Japaner a quietzt:
  - Ginn berühmt fir eis Russland an all Alter!
  D'Yuliana huet eng Granat mat hirem bloe Fouss geholl an lancéiert a gejaut:
  - Fir eisen Territoire!
  Hei huet d'Anna et geholl an mat Roserei gehummert:
  - Fir déi éiweg a mënschlech!
  An nach eng Kéier eng Granat lancéiert mat blotem Fouss flitt.
  Also huet d'Angelina et och geholl. Eng Rëtsch Granaten erofgefall. Ausgeschloen Deel vum Samurai, mat engem Schlag. An si huet gesonge:
  - Am Himmel fléien, mat der Sonn spillen - Ech wëll fir ëmmer!
  An déi véier Meedercher hunn ganz schéin geschloen. An och de ganze Bataillon. Wéi verführeresch blénken hir blot Féiss Granaten werfen. Wéi schéin Meedercher am Krich sinn.
  An eng giel Mass vu japaneschen Zaldoten schwëmmt op hinnen. Samurai stierwen vun den Dausende, awer si stoppen ëmmer nach net. Schrauwen selwer a schrauwen. D'Schluecht ass extrem hefteg.
  D'Veronica schéisst op d'Japaner a rifft:
  - Eis russesch Wiel ass Éier a Mammeland!
  D'Juliana, schéisst op de Feind, huet hir Zänn, déi méi hell wéi Mierpärelen blénken. A seet:
  - An all Joerhonnert waren et Helden an et wäert et sinn!
  Dunn huet d'Meedchen et geholl an d'Zänn nach méi blo gemaach.
  D'Feier Anna, déi op de Feind schéisst, huet gekrasch:
  Mir kënnen net eruewert ginn! Bréngt Russland net op d'Knéien!
  An nach eng Kéier dem Krieger seng Granat vun hirem bloe Fouss gehäit flitt.
  Angelina lancéiert déidlech a mäerderesch mat hirem bloe Fouss. A verblend seng Zänn, täischt hien:
  - Ech gleewen, datt mir am Paradäis sinn!
  Victoria ënnerbrach déi heroesch Fra:
  - Net! Net am Paradäis, mee fir ëmmer um Planéit Äerd ze liewen, deen e richtegt, onäerdlecht Paradäis gëtt!
  An d'Meedchen-Kapitän huet eng ganz déidlech, Fragmentéierungsbomm mat hirem bloe Fouss geworf.
  Veronica bemierkt:
  Dir sidd e weise Kapitän ...
  An och mat blotem Fouss lancéiert eng Carrier Zerstéierung.
  D'Juliana huet gekrasch an huet en Tour ginn. D'Japaner ëmbruecht. Mat grousser Zänn huet d'Meedche gequietscht:
  - Ech wëll keng al Fra sinn! An ech wëll fir ëmmer liewen!
  D'Anna huet och eng Granat mam bloe Fouss geworf an d'blond Meedchen zweifelhaft gefrot:
  - Hutt Dir eis Welt gär?
  D'Juliana huet ouni ze zécken geäntwert:
  - Eng gutt Iddi! Besonnesch am Summer! Ech Léift der Sonn an Vakanz!
  D'Anna huet liicht domat averstanen:
  - Am Summer, sécher gutt! Wéi gutt ass et fir jonk Leit!
  D'Juliana huet mat Roserei geäntwert:
  - Jo, a loosst et éiwege Summer sinn, wéi an Afrika! An Afrika wäert eis sinn!
  D'Angelina huet e Faass Sprengstoff mat hire bloen, muskuläre Been geworf a gesot:
  - Kann et esou sinn! An zu all Moment.
  D'Ränge vun de Japaner waren dënn, a si ware kloer aus dem Damp.
  Russesch Truppen fänken un iwwer d'ganz Territoire vu Japan virzekommen, an de Samurai zerbriechen, eng Victoire no der anerer ze gewannen.
  E Bataillon vu barefouss Meedercher, a Shorts a Westen, war déi éischt an d'Schluecht.
  Schéin Meedercher hunn ugefaang d'Arméi vu Samurai ze drëschen, schonn a fréiere Schluechte geschloen.
  Als éischt hunn d'Krieger d'Batterien ugegraff. Mat blote Féiss geworf Granaten sinn op d'Japaner geflunn. Si ware ganz schaarf. An déi russesch Krieger selwer hunn hir Weste geholl an ofgeheien. Bloe Këscht ze bleiwen.
  Also bal komplett plakeg Meedercher si bal onméiglech ze schloen. Wann d'Haut vun enger Fra blo ass, huelen hir Kugelen net.
  D'Veronica huet mat hirem bloe Fouss eng Granat geheit an huet geziddert:
  - Ech ginn de Champion!
  An huet hir wäiss, gekrauselt Hoer gerëselt.
  Julian ass och net sou einfach. Lupanula op der japanescher. An dann, wéi hien mat bloe Fouss eng Granat werft a rifft:
  - Am Numm vum Hellege, Zaristesche Russland!
  An erëm wäert si hir voll Broscht mat scharlachroute Nippel rëselen. An d'Taille vum Meedchen ass dënn.
  Weider, rout-Hoer Anna rennt an d'Schluecht. Esou e glänzend a reaktivt Meedchen. Wéi een eng Granat mat blotem Fouss geheien. Also de Samurai wäerten an all Richtungen streiden. A rullt ronderëm, wéi wann se erofgefall sinn.
  An d'Meedchen schéisst op si a quietzt:
  - Fir den Zar vun den orthodoxen a russesche Götter!
  D'Angelina huet och geschloen. An eng Këscht mat Muschelen, vun hirem plakeg opgeworf, mächteg wéi e Päerd, ass fort geflunn. A vill vun de Japaner gebrach.
  Meedercher sinn allgemeng super wann plakeg a barefouss. Awer a Shorts, Lafen an der Positioun ass nach méi cool.
  An Erdbeernippel, sou glänzend!
  D'Victoria wäert och eng Granat mat hire Scharlachroute lancéieren, an de Samurai sou gutt wéi se kann schloen. Hei ass d'Meedchen. An am wichtegsten, de Kommandant vum Bataillon vun de Meedercher op der Zerstéierer. An och nëmmen an Hosen.
  A rëselt seng blo Këscht. Wat sou schéin a sexy ass.
  D'Veronica huet mat bloe Fouss eng Granat geholl a gehäit. Si huet vill Japanesch ënnerbrach a gekrasch:
  - Aerobatics fir Internat!
  D'Yuliana huet och ganz behendig eng Granat mat hirem bloe klenge Been geworf, a gequitscht wärend d'Japaner ofgeschnidden hunn:
  - Eise Grinsen an zerstéierende Schlag!
  Dann wéi d'Zänn fonkelen.
  An dofir huet d'Anna et geholl an et gefuckt. Schoss vill Samurai. A wéi huet si et gemaach.
  A wéi een eng Granat mat blotem Fouss lancéiert. A rifft:
  Mir sinn keng Sklaven!
  Da wäert hien laachen a seng Zong weisen.
  D'Angelina huet et geholl an huet mat rosen Roserei gekrasch, an de Feind gespaut:
  - Ech sinn déi coolst vun de coolen.
  A mat de bloussem Been huet si eng schwéier Bomm gestart. Si huet de Samurai geholl an opgeblosen, se zerschmiert.
  Veronica, ze, wäert huelen an Hammer op der asiatesch Horde. A zerstéiert hir Schanken.
  D'Meedchen huet et geholl an huet gekrasch:
  - Mir wäerte jiddereen zerstéieren!
  An erëm flitt eng fatal an eenzegaarteg Granat aus engem bloe Fouss.
  A zerstéieren d'Japaner. A firwat si kommen ze russesch Lännereien? Alles hei gehéiert zu Russland.
  D'Juliana huet eng Granat mat bloe Fouss gestart a gesongen:
  - Herrlechkeet fir Grouss Russland! Mir brauche keng Staatsduma!
  D'Rout Anna huet aggressiv drop higewisen:
  - Ech wäert e Champion ginn.
  An eng Granat, déi mat engem bloe Fouss vun engem Meedchen geworf gëtt, wäert jiddereen flaach. Nëmmen bluddeg Fleesch ass bliwwen.
  Awer d'Angelina huet et geholl an huet gekrasch. Eng Rëtsch Kämpfer ëmbruecht. A geschweest wéi en Engel vum Doud.
  A vill Samurai stierwen.
  Russesch Truppen hunn d'Japaner vun alle Säiten gedréckt. Si hunn zerdréckt a zerdréckt.
  Hand-zu-Hand Kämpf ausgebrach. Russesch Zaldoten hunn de Samurai mat Bajonette gestach. De Mosin Gewier ass en exzellente Club. Déi duerch de Schädel briechen. A briechen Schanken.
  Awer Meedercher mat Schwerter kämpfen besonnesch schéin. Et ass flott. Besonnesch wann plakeg Broscht wackelen.
  An d'Nippel si sou rubin a glänzend. Also Dir wëllt hinnen kucken a Kuss hinnen.
  A Kuss non-stop.
  D'Meedercher kämpfen mat der Roserei vun hongereg Panther, déi d'Lämmche gesinn. Si quälen se a Haut.
  D'Veronica, schéisst op d'Japaner, rifft:
  - Doud fir Doud!
  D'Yuliana, werfen eng Granat mat hirem bloe Fouss, füügt derbäi:
  - Blutt fir Blutt!
  Anna, schreift op de Samurai, rifft:
  -En Ae fir en A!
  A si huet och eng Zitroun mat hirem bloe Fouss gehäit. Si war méi staark wéi jiddereen an zerräissen mat Aplomb.
  An hei kënnt Angelina. E ganze Faass, mat fatale Sprengstoff wäert lancéieren, a schleifen d'Feinde.
  Dann, wéi hie séngt:
  - Ech sinn e barfußen Elefant a ganz cool!
  D'Meedchen ass wierklech mächteg. An hir Been si wéi Veräiner. Wéi een Samurai an der Leescht beweegt. Dat fënnef Meter erop an erop geflunn. Ruscht wéi eng Katapult aus engem Steen gestart. Méi genee, wahrscheinlech aus engem Katapult Steen!
  Victoria, de Bataillonskommandant, huet e Burst op d'Japaner geschoss. Si huet e puer vun de giele Krieger ofgerappt a gekrasch:
  Mir wäerte fir Hellege Russland kämpfen.
  A mat engem bloen, gebratene Knéi, wéi wann et op de Kinn géif bewegen. A brécht dem Feind säi Kiefer.
  Victoria ass opgereegt ...
  D'Juliana seet begeeschtert:
  - Et gëtt den Zar Nikolaus, de gréisste vun de russesche Zaren!
  An de ganze Batailloun vun hallef plakeg, barfuß Meedercher, wéi se uewen op d'Lunge bellen, d'Japaner auserneen.
  - Kann et esou sinn!
  WAT GESCHIT WANN DIR ROMMEL TRUST
  De Rommel krut Noutmuecht a méi Autonomie a Frankräich virun den Alliéierten Landungen am Juni 1944. Dëst erlaabt him fäeg aacht aacht aacht däitsch Divisiounen ze entsuergen, dorënner zéng Panzer a fënnef SS Divisiounen.
  An d'Alliéierten goufen brutal besiegt, méi wéi eng Millioun Zaldoten an Offizéier eleng als Gefaange verluer. Plus, d'Nazien hunn eng grouss Mass vun Ausrüstung ageholl.
  Mee am wichtegsten ass den Hitler a seng Folgen a Frankräich ukomm fir déi gréisste Victoire ze feieren. Hei waren se souwisou "zoufälleg" vun engem alliéierten Loftattack ofgedeckt. Hitler, Himmler, Bormann a Göring stierwen. An de Goebbels huet sech gehaasst, dem neie Führer a Kommandant Rommel Trei ze schwieren.
  D'Alliéierten hu sech séier ausgemaach fir e Waffestëllstand mam Drëtte Räich fir fënnef Joer z'erklären, an d'Situatioun an d'Territoiren fir de Moment afréieren. An och de Süde vun Italien a Sizilien verloossen.
  Duerno koum en Austausch vu Krichsgefaangen - alles fir all! Wat déi däitsch a virun allem italienesch Truppe wesentlech gestäerkt huet.
  Richteg, op der Ostfront d'Rout Arméi huet eng erfollegräich Operatioun "Bagration", duerchbrieche bis Neman. Awer Rommel, en onerwaarte Schlag op der Südflank, an entgéintgesate Richtunge vu Moldawien a Western Ukraine, huet do e grousse Kessel vu sowjetesche Arméien geformt.
  Stalin gouf nervös an huet ugefaang Truppen an de Süden ze werfen. Als Resultat konnten d'Däitschen eng komplett Néierlag vermeiden, an hunn d'Grenze vu Polen festgehalen. Obwuel d'Rout Arméi konnt bal ganz Belarus an deelweis Litauen befreien.
  D'Verëffentlechung vu Panzer a Fligeren am Drëtte Räich ass stänneg eropgaang, besonnesch no der Stéierung vun de Bombardementer vun den Alliéierten.
  An de Panther war nach ëmmer méi héich wéi den T-34-85 a Frontallbewaffnung a Panzerpiercing, wéi och d'Feierrate vun der Pistoul. De Panther hat méi a Stock vu Muschelen a méi präzis Optik.
  Also déi däitsch Panzer si staark an hir Zuel ass eropgaang. An de Panther ass e seriöse Problem ginn, besonnesch well seng Zuel dramatesch eropgaang ass. An de Jagdpanther huet sech nach méi formidabel erausgestallt, et war méi einfach ze fabrizéieren, awer méi staark bewaffnet a besser geschützt, virun allem an der Stir.
  "Jagdpanther" gouf e grousse Problem fir d'Rout Arméi. Am allgemengen, am Westen entlooss, hunn d'Däitschen séier Kräfte gesammelt. De Rommel huet souwuel d'Fransousen wéi och d'Polen ënner Waffen gesat. D ' polnesch arméi koum, an d' franséisch eenheeten.
  An déi däitsch Maschinnegewier war déi bescht MP-44 an der Welt, an de Fliger TA-152 gouf déi bescht Multi-Zweck Waff. Vill méi perfekt wéi de Focke-Wulf.
  De Rommel huet versprach, de Commonwealth erëm z'erliewen. An dat huet d'Polen inspiréiert fir fir d'Wehrmacht ze kämpfen. An d'Fransousen hu gekämpft, mat dem kolossale Potenzial, virun allem de Mënsch. D'Nazien konnten och Rumänien an Ungarn ënner hirer Kontroll halen an dem Mussolini seng Positioun an Italien stäerken - nei Divisiounen bilden.
  D'Schluechte weisen, datt mat engem kompetenten Asaz "Tiger" -2 guer net schlecht ass. Besonnesch ass et ganz haltbar an trefft vu wäitem.
  D'Däitschen hunn d'Front am Hierscht stabiliséiert. An am Wanter hunn d'Kämpf nees mat neier Kraaft erëmfonnt. Dës Kéier huet d'Rout Arméi am Zentrum getraff. Selbstfahrzeuge e-10 an e-25, an déi éischt sowjetesch SU-100 goufen an de kämpfen getest. De sowjetesche Auto war net schlecht, an déi däitsch kleng Autoen mat enger gerénger Silhouette waren zimlech effizient a bewegt.
  De Rommel huet d'sowjetesch Truppen ofgeschnidden, déi mat enger Flankattack duerchgebrach waren an e Paar vu grousse Kessel geformt hunn. Am Allgemengen, den neie Kommandant vum Drëtte Räich huet sowjetesch Manöveren virausgesot an et fäerdeg bruecht effektiv Géigemoossnamen ze huelen.
  Besonnesch a Polen waren d'Stroosse besser, an d'Däitsch Panzer, och am Wanter, hu méi effizient gehandelt wéi an der Wäisheet vun der UdSSR. An elo hat de Fritz der vill.
  Fritz Jet Fliger hat och en Effekt. ME-262s sinn ustrengend Maschinnen, an XE-162s sinn déi schnellsten a meescht manöverbar. An d'sowjetesch Fligeren konnten net emol d'Arado-Bomber ophalen. Och e Problem. An am Süden hunn d'Däitschen d'sowjetesch Offensiv ofgestouss, an d'Kessel geformt.
  De Rommel huet d'Rout Arméi an d'Fallen gelackelt, an huet eng grouss Zuel vu Panzer benotzt, an de Panther war zimmlech effektiv wann se richteg benotzt ginn.
  De Stalin huet vu Roserei gebrach, awer huet sech erausgestallt. D'Däitschen hunn hir Kräfte mobiliséiert. An amplaz nëtzlos Rakéite wéi d'FAA ze verëffentlechen, hu se sech op Jetfliger ugewisen. An elo krut d'Rout Arméi et souwuel am Himmel an op Land grëndlech.
  Am Mee 1945, mat Hëllef vun enger méi fortgeschratt Modifikatioun vun der Selbstfahrzeuge E-25, mat enger Frontalpanzerdécke vun 120 mm an enger Säitbewaffnung vun 82 mm mat enger 88 mm Pistoul, hunn d'Däitschen ugefaang an der Ukraine virzekommen.
  De Rommel huet eng méi flexibel Besatzungspolitik gefouert, d'Ukraine en onofhängege Staat ënnert der Regie vum Drëtte Räich erkläert an Bandera encouragéiert. Eng Marionettregierung vu Wäissrussland gouf och geschaf. D'Däitschen hunn elo d'Slawen Arier genannt a ware lëschteg.
  Fir d'Rout Arméi war d'Situatioun duerch d'Cessatioun vun Ëmgeréits ënner Lend-Lease verschäerft, an engem Erntegung Echec an der UdSSR verlount. Jo, an de Stalin huet sech heiansdo an de Kommando an d'Kontroll vun den Truppen amëschen, an dat hat en negativen Charakter.
  Wann de Stalin scho gutt mat strategesche Froen beherrscht, dann war hien éischter schwaach an operationell Themen, an hie praktesch net verstanen Taktik. Awer gläichzäiteg wollt hien net wierklech op d'Berodung vun de Fachleit lauschteren.
  An déi däitsch ënner dem Kommando vum brillante Kommandant Rommel hunn eng Victoire no der anerer gewonnen.
  De Fritz huet am Summer déi ganz Rietsbank Ukraine a Kiew ageholl. An och Wäissrussland gouf duerch e mächtege Schlag ageholl. Eppes huet misse gemaach ginn fir d'UdSSR ze retten!
  An dunn ass si Sailor Moon mat hirem Barefouss an engem Bikini-Team opgetaucht.
  An d'Meedercher aus der japanescher Anime begéint d'Nazien, déi d'Rout Arméi a Wäissrussland besiegt hunn, schonn op Smolensk geplënnert sinn.
  D'Meedercher ware ganz um Rand vun der Attack, an hu ganz verzweifelt gekämpft.
  Hir blo Féiss hunn d'Granate geworf, an de Blëtz fléien aus hirem Nawell. An d'Schwäerter, Verlängerung, ofgeschnidden faschistesch Fligeren. An dunn hunn d'Krieger vum Ceylon Moon et geholl a wéi se fläifen. Ofgefall Kräiden wäerten op d'Nazien falen. An e puer vun de gefiedert Villercher gefall op de faschistesche Jet Geier. An huet se geholl an ofgeschloen.
  De Ceylon Moon huet aggressiv gelaacht.
  - Wat Fritz gëtt Iech net Smolensk?
  En anert blo Meedchen huet gekacht:
  - A mir wäerten Stalingrad erënneren!
  Dat drëtt gielt Meedchen huet gequetscht:
  - An Sevastopol!
  An déi véiert huet geklappt:
  - An och Leningrad!
  An de ganze Batailloun Barfuß an engem Bikini Schéinheet wéi de Blëtz aus hirem Navel ze befreien. A wéi et eng Mass vu Faschisten zum Doud wäert schloen.
  Et schéngt, datt mat esou Muecht d'Victoire vun der Rouder Arméi inévitabel war. Awer...
  En Dämon erschéngt d'Meedercher aus der japanescher Anime a sot:
  - An d'Russe wëllen d'Kurilinselen net zerbriechen!
  Déi weiblech Krieger aus Japan hunn an Frustratioun geruff:
  - Wéi wëllen se d'Inselen net drécken? Mir ginn täuscht!
  A blénkeg barfuß, ronn Fersen verschwonnen vu vir.
  Awer si hunn et scho fäerdeg bruecht, d'Nazien e wesentleche Schued ze verursaachen, an d'Offensiv gestoppt.
  Am Wanter hunn déi Däitsch sech nëmme verdeedegt. Si haten e ganz erfollegräichen XE-162 um Himmel, si hunn fest gehalen. Um Land huet d'Selbstfahrend Pistoul E-25 méi oder manner Schutz gesuergt. Wéi aner Panzer. "Tiger" -2 gouf moderniséiert, krut e méi staarke Motor vun 1000 horsepower, an eng perfekt Transmissioun.
  D'sowjetesch T-54 waren nach net fäerdeg, an den IS-4 hat vill Mängel. An dëst negativ beaflosst d'Kampffäegkeet vun der Rouder Arméi.
  Am Fréijoer 1946 hunn d'Nazien probéiert ze attackéieren. Awer hir Truppe waren an der fortgeschratt sowjetescher Verteidegung verstoppt. De Krich huet ëmmer méi ugefaang den Éischte Weltkrich ze gleewen, wann d'Verteidegung méi staark ass wéi den Ugrëff, an d'Frontlinn ass inaktiv. Am Summer hunn d'Däitschen och probéiert weiderzekommen, awer ouni Erfolleg. An am Hierscht a Wanter war d'Rout Arméi scho virgezunn, an och an der däitscher dichter Verteidegung verstoppt. Ausserdeem hunn d'Fritze sech schonn ugepasst fir am Wanter ze kämpfen, an hir Ausrüstung huet net sou vill an der Keelt "schwëmmt". An den Tank vun der Serie "E" -50 huet sech als erfollegräich an zimlech efficace Maschinn bewisen.
  Richteg, den maschinn gewien bal 65 tonnen, awer dat gouf kompenséiert duerch e mächtege motor, och ganz effektiv waffen 88 mm an 100EL, panzerbrechend, genee, séier feier.
  Den T-54 ass nach net an d'Serie agaangen, an d'Däitschen haten nach ëmmer e Virdeel an der Qualitéit vun der Ausrüstung. An an der Loft hunn hire Virdeel erhéicht.
  Den Huffman krut no véierhonnert erofgefall Fligeren d'Ritterkräiz vum Iron Cross mat Golden Oak Leaves, Swords and a Diamond. Nom 500. Fliger, den Uerde vum Däitsche Adler mat Diamanten.
  Déi véierzeg-siwent Joer ass a géigesäitege Injektiounen vergaangen. Rommel huet virsiichteg gehandelt, probéiert d'Kraaft a Stalin opzebauen. A schlussendlech de véierzeg-aachten Joer. D'Rout Arméi huet am Fréijoer probéiert weiderzekommen. Mä si konnt net duerch déi dichte Verteidegung vun den Däitschen am Zentrum duerchbriechen. Am Hierscht hunn d'Däitschen nëmmen eng kleng Operatioun duerchgefouert, d'Front am Norden ausgeglach.
  Véierzeg-néngten Joer, sowjetesch Truppen haaptsächlech probéiert ze attackéieren. D'Däitschen souzen an enk Verteidegung. D'Rout Army T-54 hat schonn an der Serie, wéi den IS-7, och de MIG-15. D'Däitschen hu méi fortgeschratt ME-362, an HE-262, an ME-2010, souwéi TA-283.
  Et gouf en Austausch vu Schlag. E-50 ass méi fortgeschratt ginn. Säi Gewiicht gouf op fofzeg Tonnen reduzéiert, seng Héicht gouf och reduzéiert, an d'Verteidegung vum Tuerm Stiermer gouf verstäerkt. Den E-75 huet och kondenséiert a säi Gewiicht ass op eng zefriddestellend erofgaang an ass an d'Serie komm.
  Den E-100 ass ni an d'Serie komm, sou datt säi schwéiert Gewiicht ze vill Probleemer fir d'Militär erstallt huet.
  D'Däitschen hunn d'Frontlinn gehalen, an elo 1950 vun dësem verdammt Krich huet ugefaang.
  De Rommel huet dem Stalin Fridden ugebueden. Awer natierlech, verlaangt d'Drëtte Räich ze verloossen déi Lännereien, déi d'Däitschen scho eruewert hunn. De Stalin huet de Fridden nëmmen bannent de Grenze vun 1941 zougestëmmt. Domat konnt de Rommel awer net zoustëmmen. Zanter et huet sech erausgestallt, datt Millioune vun Däitschen ëmsoss gestuerwe sinn.
  D'Joer 1950 ass vergaangen an de Versuche vun der Rouder Arméi duerch d'Front ze briechen. D'Däitschen waren an der Defensiv.
  De Rommel huet e puer Hoffnungen op Diskothéiken gemaach. Si sinn esou fréi wéi 1945 fortgaang, awer hunn sech als net gëeegent fir de Kampf benotzt. Awer am joer 1951 erschéngen déi éischt maschinnen mat enger vitesse vu véier sonic, an dank dem floss ëm de laminarjet, si waren praktesch invulnerable fir handfeuerwaffen.
  1951 huet d'Rout Arméi d'Nazis weider attackéiert. Awer hir Versich waren net effikass. D'Frontlinn blouf stabil.
  De Rommel huet awer Informatiounen iwwer d'Benotzung vun Diskette kritt. Si konnten net erofgeschoss ginn, awer si selwer hunn net geschoss, mä konnten nëmmen Loftziler rammen. Wat awer opgrond vun hirer Geschwindegkeet u sech schonn net schlecht ass. Mä et konnt net Loft Iwwerleeënheet iwwer MIG-15 ginn.
  Disklets waren deier a schwéier ze fabrizéieren, an et waren e puer vun hinnen.
  D'Joer 1952 ass och am Schlagaustausch vergaangen, a wéi d'Rout Arméi probéiert huet ze drécken, awer et huet net geklappt, war d'Verteidegung vum Fritz staark.
  Ausserdeem hunn d'Däitschen Auslänner am Krich benotzt. A si hunn ganz kompetent befollegt.
  De Stalin ass am Mäerz 1953 gestuerwen. An dat huet direkt an der Parteileedung zu Sträit gesuergt, well et keen offiziellen Nofolger gouf.
  Dir musst Posts deelen. Sou gouf Molotov President vun der GKO, Malenkov gouf President vum Conseil vun de Ministeren, Nikita Khrushchev gouf Éischt Sekretär vum Zentralkomitee vun der CPSU, Zhukov, säin irremovable Adjoint, Supreme Commander, a Vasilevsky gouf Minister vun Verdeedegung.
  Beria gouf séier festgeholl an erschoss.
  Awer dës Verhaftung huet e puer Duercherneen an den internen Truppen verursaacht. An de Rommel huet en zerstéierende Schlag gemaach an d'Rout Arméi ofgeschnidden.
  D'Däitschen konnten 1953 Smolensk erfaassen, an d'sowjetesch Truppen hunn den Territoire bis op Rzhev, d'Stad selwer. De Fritz huet et och fäerdeg bruecht, Leningrad erëm ze blockéieren, an am Süden d'Ukraine an d'Krim z'erfaassen, Sevastopol ze blockéieren an den Don selwer z'erreechen. Et war laanscht den Don datt sowjetesch Truppen d'Nazis gestoppt hunn.
  Am Wanter sinn d'Däitschen endlech aus dem Damp gelaf. De Molotov, President vun der GKO, huet ugekënnegt datt de Krich bis zum Enn geet.
  1954 ass dem Rommel seng Arméi op Moskau fortgaang, mä all Versich vun de Fritz duerchzebriechen goufen ofgerappt.
  Si hunn et net fäerdeg bruecht de Leningrad mam Stuerm z'erfaassen.
  !955 hunn d'Nazien erëm ugegraff. Si hu probéiert Stalingrad ze huelen, awer si goufen do geschloe an hunn sech iwwer den Don zréckgezunn. De Versuch Moskau ze huelen och gescheitert. D'Attack op Leningrad war och net erfollegräich. D'Verloschter vun den Nazie ware ganz grouss.
  An 1956 ass den Drëtte Räich nees an d'Defensiv gaangen. A schonn huet d'Rout Arméi probéiert dem Rommel seng Regimenter ze attackéieren. Awer et huet och Kraaft gefeelt. D'Verloschter waren och grouss. An 1956 huet sech d'Frontlinn net geplënnert.
  Am joer 1957 déi däitsch haten nei panzer leopard, an der udssr an der serie t-55. Dës Maschinn hat eng méi staark Pistoul am Kaliber 107 mm. E méi fortgeschratt IS-12 ass och opgetaucht. IS-10 gouf aktualiséiert.
  Den däitsche "Leopard" war eng méi fortgeschratt Maschinn vun der neier Generatioun, awer nach net fäerdeg. ME-562 Kämpfer sinn och opgetaucht. Mat méi mächtege Waffen wéi virdrun an héich Geschwindegkeet. Just wéi de liichte XE-462. Och e ganz uerdentleche Kämpfer, a Liicht. An der UdSSR sinn se bis elo duerch d'Moderniséierung vum MIG-15 gaangen, ouni de massivste sowjetesche Fliger an der Geschicht vun der Loftfaart aus der Masseproduktioun ze läschen. De Krich ass weider gaang.
  D"Joer 1958 huet schonn ugefangen... Et ass schrecklech, wéi vill Leit hir Leed weidergeet.
  Rommel, am Allgemengen, averstanen Fridden, mä mat der Retention vun allem vun den Däitschen eruewert. De Molotov a seng Equipe sinn domat net averstanen.
  Op engem Steen e Seis fonnt. An d'Verloschter wuessen.
  D'Rout Arméi probéiert virzekommen, awer kann net duerch déi dichte Verteidegung briechen. Am Hierscht probéieren d'Däitschen erëm Leningrad ze huelen, awer hir Attacke ginn zréckgeschloen.
  Schonn 1959 rennt wéi e Wollef. Jo, d'Zäit am Krich fléisst an Drëpsen, awer et ass onnotéiert an et gëtt näischt ze erënneren. Schonn ass de Rommel al. A Molotov huet vill Joren als sowjetesch Leedung. Awer de Krich leeft nach ëmmer.
  D'Rout Arméi benotzt nach ëmmer de MIG-15, awer weider ze moderniséieren. Méi fortgeschratt Rakéiten- a Loftfaart-Systemer koumen och. A virun allem, de Satellit konnt schonn an eng niddreg Äerdëmlafbunn starten. D'UdSSR hat schonn ballistesch Rakéiten, déi fäeg sinn Berlin ze schloen. Wéi och ëmmer, wéi déi Däitsch.
  D'Atombombe gouf net entwéckelt, well d'USA net un hir Realitéit gegleeft hunn a keng Sue wollte verschwenden.
  An den Drëtte Räich an der UdSSR waren net esou deier Projeten.
  Dat ass schonn am joer 1959 geschitt, an d ' welt huet nach keng nuklear waffen. Groussbritannien ass a Kolonialkricher verstoppt, verzweifelt fir säi Räich z'erhalen, an an den USA halen d'Ueleg- a Gasmonopol d'Entwécklung vun der Atomkraaft zréck.
  Et ass esou geschitt, datt d'Welt nach ouni Atombomm ass. Och wann et vläicht hir Erscheinung war, déi dëse verdammt, infernalesche Krich ophalen konnt. An deem scho vill zéng Millioune Leit gestuerwen sinn.
  Op anere Fronten waren d'USA a Groussbritannien am Krich mat Japan. Am Joer 1946 hunn d'USA Truppen am Land vun der Rising Sun gelant, awer de Samurai hunn se an d'Mier geheit.
  Japan huet weider bombardéiert a bombardéiert. Awer si huet refuséiert ze kapituléieren.
  Am Joer 1950 sinn d'USA erëm gelant, dës Kéier besser virbereet a benotzt eng vill méi grouss Zuel vu Schëffer, Fligeren an aner Kräften.
  Japan huet sech fir aner an en halleft Joer widderstoen. Tokyo war ee vun de leschte falen, an de Keeser huet sech hara-kiri gemaach. Awer och duerno koum de Fridde net. D'Japaner hunn e richtege Guerilla-Krich fir d'Besatzer vun den Amerikaner inszenéiert.
  Dëst alles huet Amerika a Groussbritannien geschwächt a si hunn net am Krich tëscht der UdSSR an dem Drëtte Räich intervenéiert. Rommel huet nach ëmmer d'Ressourcen vu ganz Europa. A berücksichtegt d'Territoiren, déi a Russland besat sinn, ginn et vill méi mënschlech Ressourcen. Richteg, et leeft en heftege Guerilla-Krich géint d'Nazis. An och eng méi lëschteg a flexibel Politik an de besaten Territoiren hëlleft dem Fritz net fir do Fouss ze faassen an d'Partisanen z'ënnerdrécken.
  Den 1. September 1959 si genee zwanzeg Joer zënter dem Ufank vum Zweete Weltkrich vergaangen. D'Rout Arméi war an der Leningrad Richtung Fortschrëtter. D'Däitsch probéiert nach eng Kéier Moskau ze huelen.
  Wéi laang kënnt Dir kämpfen? Et ass just en Albtraum.
  Op alle Fall sëtzt e Bataillon vu sowjetesche Meedercher an der Trench. A reflektéiert déi nächst Attack vun der Wehrmacht.
  D'Natashka Sokolovskaya schéisst vun engem AK, a seet mat Verärgerung:
  - Ma, wéi laang wäert dës Locust squat?
  Zoya äntwert logesch andeems se vun engem Granatwerfer schéissen an d'Raupe vun engem däitschen Auto briechen:
  - Wahrscheinlech, bis zum leschten Zaldot!
  Augustinus, schéisst op d'Nazien, bemierkt:
  - En Albtraum wéi dësen kann net fir ëmmer daueren!
  An dat rout-Hoer Meedchen mat bloussem Fouss huet eng ganz déidlech Granat gehäit, an d'Nazien a kleng Stécker räissen. Dunn huet si mat engem Laachen bemierkt:
  - Nee, mir mussen se wierklech all ëmbréngen!
  Och d'Svetlana, mat hirem bloen, gemeiselte Fouss, huet eng mäerderesch Zitroun gestart. Si huet de Fritz ofgerappt a bemierkt:
  - Vläicht wäerte mir ëmbréngen ... Wa mir selwer net béien!
  Véier weiblech Krieger kämpfen a Bikinis. Si kucken wéi jonk a ganz schéin Meedercher. Awer si sinn scho laang. Si kämpfen zanter dem 41. Joer, a si scho grëndlech midd vun dësem Krich. A virdrun hate si schonn a Spuenien gekämpft. Si goufen och ausgezeechent.
  An elo fir esou vill Joren - méi wéi uechtzéng Joer hunn si en ongläiche Kampf géint de Faschismus gefouert. An et schéngt, datt et ni en Enn vun dësem Rand wäert ginn.
  D'Natashka huet sech drun erënnert, wéi si als Meedchen am Éischte Weltkrich e Pak an e Batailloun vun der zaristescher Arméi gedroen huet.
  Et schéngt, datt hir blot Féiss schonn un alles gewinnt sinn. A wann Dir fofzeg Verst an engem Dag trëppelt, schmerzen d'Kälber, an Är Sohlen, och wann se gekräizt sinn, fänken un ze jucken a verletzen.
  Plus Dir sidd hongereg. Nëmme Waasser aus der Baach a Beeren. Awer näischt am Summer. Awer probéiert et laang barfuß am Schnéi ze goen. Wann d'Fanger rout a blo vun der Keelt ginn. An nëmme konstante Beweegung an d'Gewunnecht vun der Kandheet ze tempéieren spuert vu Frostbitt.
  D'Natasha huet sech och un d'Zaristzäit erënnert. Et war eppes gutt iwwer hinnen. Besonnesch den tsaristesche Rubel wier eng stabil Währung gewiescht an d'Präisser ënner dem geseenten Zar Nicholas II sinn net gewuess. Op alle Fall virum Krich mat den Däitschen. An dës Stabilitéit huet de Baueren gehollef Sue fir dësen oder deen Akaf ze sammelen. An Dir konnt bal alles op Kreditt kafen. Also et ass nach net e Fakt datt et sou gutt ënner der sowjetescher Herrschaft gouf.
  Den Augustinus huet de Killergeschenk vum Doud mat hirem bloe Fouss geworf. Si huet hinnen eng Mass vun Däitschen an hir Ugestallten Zaldoten an d'Stéck gerappt a sot mat Ierger:
  - All Morden a Morden! An d'Séil erfuerdert eppes anescht!
  Augustinus huet un der Verteidegung vu Port Arthur deelgeholl. Dat ass d'Aart vu kämpft Meedchen si ass. An d'Meedchen ass éiweg. Fir d'Jugend ze bewahren, setzen d'Hexen net op Schong an irgendeen, de strengste Frost. An dëst ass hir universell Regel.
  A wann Dir barféiss sidd, hëlt Dir weder eng Kugel nach Alter. An du selwer drëschen d'Géigner wéi d'Kären.
  Si erënnert un déi Schluecht mat de Japaner. En anert Meedchen, bal e Kand, schéisst, zielt e Gewier op de Samurai mat dënnen awer staarken Hänn.
  An d'Japaner klammen weider a klammen, fëllt all Approche mat Läichen aus. Boreiko, gutt geschafft. Hien huet Samurai mat Saber aus béide Hänn gehackt, wéi de legendären Ilya Muromets.
  E ganze Bierg vu Läichen ass ëm hien gewuess. D'Japaner hunn hien nach ëmmer mat Bajonette blesséiert an hien gedumpt. Awer Boreyko huet iwwerlieft. Nodeem hien aus der Gefaangenschaft zréckkoum, huet hie mat den Däitschen am Éischte Weltkrich gekämpft. An da sinn d'Spure vum Bier verluer. Elo, wann hien lieweg ass, ass hien schonn zimlech al. An den Augustinus dauert keng Joeren. Bis elo gesäit si aus wéi e muskulär a grousst Meedchen. A souguer eng Wonn ze kréien, heelt hir Haut ouni Narben an all Spuren.
  Den Augustinus huet sech drun erënnert wéi si d'Japaner mat hirem Bajonett an de Bauch gefuer hat. An hien huet sou gejaut. A si ass rout-Hoer a jonk, awer scho staark an zimlech grouss, well si wäert e Frënd vun engem Samurai mat enger bloer Ferse am Kinn lueden. Hien huet et geholl an ass zesummegefall, an ass sou ouni Erfolleg gefall, datt de japanesche Bajonett säi Réck duerchbrach huet.
  Augustinus huet dunn op d'Japaner geschoss ouni ze fehlen. Mee et waren ze vill vun hinnen. A si hunn d'Russen besiegt.
  Den Augustinus gouf souguer gefaange geholl. Si huet ugefaang ze verhooren. E Brazier gouf op hir blo Féiss bruecht, nodeems se hir eeler Féiss geöl hunn.
  Den Augustinus konnt hir Gejäiz zréckhalen. Si huet sech als Déngschtmeedche vun Orleans virgestallt, déi nëmmen ënner Folter laacht a laacht. Den Augustinus gouf un engem Rack opgehaang a mat enger Peitsch geschlagen. Awer si huet nëmmen als Äntwert gelaacht.
  Um Enn huet de Samurai hatt eleng gelooss a souguer d'Kette ewechgeholl als Zeeche vu Respekt fir hire Courage. An den Augustinus huet dovunner profitéiert, an zwee Garde ëmbruecht, geflücht.
  Dunn huet si an der Arméi vun Kuropatkin gekämpft. Ech erwaart wierklech ze gewannen.
  Mee Kuropatkin, wéi op Zweck, wollt verléieren. D'Samurai verluer duebel sou vill ëmbruecht wéi d'Zarist Arméi, mä um Enn goufen d'Russen besiegt. Och, wat war et e Krich - d'Russen hunn dapere gekämpft, sech als déi bescht Zaldoten op der Welt gewisen, mat dem schlëmmste Kommando!
  D'Augustina huet erëm eng Granat op d'Nazien mat haaren Zänn geheit an huet gebrëllt:
  - Vill Gléck mat eis!
  Zoya huet gesot:
  - Wësse wéi Dir zréckginn!
  D'Gold-Hoer Meedchen huet och eng Zitroun mat hirem graziéisen, bloe Fouss geworf:
  - Herrlechkeet fir d'Heemecht!
  Zoya huet och vill Saache gesinn. Wou se gekämpft huet. Gekämpft mat de Japaner an am Biergerkrich. Si huet den Augustinus do begéint. A vill geléiert. Do sinn d'Natasha an d'Svetlana mat hinnen bäikomm. Also erschéngen déi legendär véier. An d'Rout Arméi ass haaptsächlech dank hinnen, an et huet ugefaang ze gewannen.
  D'Zoya huet nees eng Granat mat blotem Fouss geworf. Ech hunn de Leopard geschloen, an hien ass a säi Kolleg gerannt.
  D'Meedchen mat de gëllene Hoer huet geziddert:
  - Kann meng Mammeland a grousser Herrlechkeet sinn!
  A si huet dem Fritz hir Zong gewisen. Am Allgemengen war Zoya iwwerrascht wéi vill Problemer Russland hat. Et huet alles mam Krich ugefaang, wéi Japan Russland ugegraff huet.
  Duerno huet Russland gestiermt. Zoya ass net op Port Arthur komm, awer huet an der Kuropatkin senger Arméi gekämpft. An der éischter grousser Schluecht hunn d'Russen all japanesch Attacke ofgestouss an hinnen schwéier Verloschter zouginn. Awer dunn huet de Samurai ugefaang d'Zaristesch Arméi z'iwwergoen, an de Kuropatkin huet sech zréckgezunn.
  Awer wéi kënnt Dir net un den Alexander Suvorov erënneren, dee selwer d'Feinde attackéiert huet. De Suvorov huet den Attack als méi staark wéi d'Verteidegung ugesinn. Kuropatkin huet sech als mëttelméisseg fir Kommando erausgestallt. An Zoya huet Courage gewisen, a perséinlech d'Japaner mat enger Waff ëmbruecht a mat engem Bajonett gestach.
  Awer besonnesch vill Samurai konnt si mat enger Maschinnegewier ëmbréngen. Dat war sou flott. A si huet se wéi e Scythe gemëscht.
  D'Zoya huet erëm eng Granat mat hirem bloen, graziéise Fouss geworf a gesongen:
  - Herrlechkeet a mengem Heemechtsland! D'Mamm huet hir Kanner gär!
  Svetlana ass déi eelst vun hinnen. Natierlech Blond mat Schnéiwäiss Hoer. Si huet och um Krim Krich deelgeholl an Sevastopol verdeedegt. Esou laang war et!
  Dunn war si nach bal e Meedchen, barefouss an engem zerräissene Kleed, si huet mat superieure Feind Kräfte gekämpft. Svetlana an déi éischt an de véier gouf eng Hex. An et huet hir vill am Kampf gehollef. D'Briten, d'Fransousen, d'Tierken sinn op den Ugrëff geklommen. An hien huet op si mat engem primitive Gewier geschoss an geschloen. An dann mat Bajonette gestach. A si huet hir Feinde ëmbruecht. A mat den bloen Zéiwen huet si hausgemaachte Bommen geheit. An deem Krich konnten d'Russen Sevastopol bal e ganzt Joer halen an hunn d'Alliéierten esou erschöpft, datt se de Krich gestoppt hunn.
  Awer Russland huet dunn d'Donau Delta ofginn. A fir d'éischte Kéier zanter laanger Zäit huet et sech als Verléierer erausgestallt.
  An dunn hunn se Alaska verkaf. Et schéngt dem Svetlana datt d'Enn vun der Welt iwwerhaapt kënnt.
  Mee Joer sinn vergaangen. D'Russen hunn d'Tierken besiegt an d'Donau-Delta zréckgezunn. Nach eng Kéier huet d'Svetlana gekämpft, eng herrlech, barfuß Blond. An et ass gutt eng Hex ze sinn - weder Kugelen, nach Alter, nach Krankheeten huelen Iech. An Dir gewënnt selwer spilleresch. A just op Flilleken fladderen.
  D'Svetlana huet erëm eng Granat mat hirem bloe Fouss geworf a gebrëllt:
  - Et ginn nei Joerhonnerte,
  Eise Wëllen ass méi staark wéi Stol ...
  Den Narr gerappt
  Salut Komerod Stalin!
  Awer elo ass de Stalin fort. Déi wichtegst Molotov. Obwuel hien net esou en Diktator wéi Stalin ass. An den ieweschte Kommandant Zhukov. An de Rommel ass nach ëmmer dee Kommandant. Awer hien ass nach net kapabel duerch d'Rout Arméi ze briechen!
  D'Natasha huet och eng déidlech Granat mat hirem bloe Fouss geworf a gekrasch:
  - Mir ginn eis Séil, Häerz, mir ginn eisem Hellege Vaterland! Mir wäerte stoen a gewannen, a mir wäerten eist Liewen net erspueren!
  D'Krieger kämpfen. Nee, haut wäerten dem Rommel seng Horden net duerch hir Ofwier briechen. Si wäerten verzweifelt kämpfen a gewannen. A grousst Russland wäert verherrlecht ginn.
  D'Zoya huet geziddert, eng Zitroun mat hiren bloen Zänn geworf:
  - Hell Sonn vun Hoffnung
  D'Land nees eropgeet...
  Russland gewënnt wéi virdrun
  D'Wehrmacht's Hawks schloen!
  D'Natasha huet schlau bemierkt:
  - Du bass schéin wéi ëmmer Meedchen mat gëllenen Hoer!
  Zoya huet en déif Otem geholl. Ech erënnere mech wéi ech op d'Opklärung géint d'Japaner gaangen sinn. An huet d'Waff geholl. A loosst eis Samurai draus dreschen.
  Si hunn se an engem wilde Wahnsinn ofgeschnidden. Ech hu mech dunn vill gemëscht. An awer gouf si gefaangen.
  Hir Frëndin gouf op e Rack gezunn, an hir Fersen goufen mat engem rouden Eisen verbrannt. Awer d'Zoya huet dapere festgehalen an huet net gekrasch oder gejaut. An och d'Wäiss vum Hëtztdrot op der Réck huet hir net geschwat.
  Nodeem si gefoltert gouf, gouf d'Zoya gehackt an op Tokyo bruecht. Awer de Krieger konnt flüchten. Si sot dem Offizéier, datt si vermeintlech wousst, wou Kuropatkin, zréckzéien, de russesche Arméi Schatzkammer verstoppt. Gutt, hien huet et kaaft. Fir net mat jidderengem ze deelen, huet hien d'Zoya an Handschellen a Ketten an de Bësch geholl. D'Meedchen ass net sou einfach. Si huet de Moment erwëscht, an huet den Offizéier mat hirem bloen, ronnen Ferse an de Kinn geschloen an ofgeschnidden. Dunn huet si d'Schlëssel geholl an d'Handschellen opgemaach, geflücht.
  Gier féiert net zum Gutt, an Zoya huet weider d'Japaner ëmbruecht.
  Awer elo sinn d'Nazien kloer erschöpft. Déi véier Meedercher-Hexen hunn se zimlech rar gemaach. Sou vill Panzer schloen. An dunn huet si ugefaang d'Attackfliger erof ze schloen.
  D'Meedercher sangen zesummen:
  - De russesche Adler iwwer de Planéit,
  Wings, verbreet, wäert ofstëmmen ...
  Gutt, e verréckten Géigner,
  Gëtt besiegt, gebrach!
  Alter, gro-Hoer Rommel ënnersicht d'Kaart vun de Fronten. 2. September 1959 An de Krich leeft nach ëmmer, a Moskau ass net ageholl ginn. Et gëtt kee Stalin méi, a formell den Haaptpresident vun der GKO ass Molotov. Awer hien ass nëmmen deen Éischten ënner Gläichberechtegten. Stalin senger posts sinn ënnerdeelt, an den Ieweschte Kommandant Zhukov. An et ass géint hien, datt de Rommel kämpft. Obwuel et och de Minister vun Verdeedegung Vasilevsky. An der Partei gëtt vum Nikita Khrushchev geleet. An de Chef vun der Regierung, Malenkov. Et gëtt och de President vum Presidium vun der Ieweschte Sowjetunioun, der UdSSR, an de formelle Staatschef, Bulgarin.
  Jo, eng bont Firma huet sech géint Rommel versammelt. An et muss gebrach ginn. Mä d'UdSSR gëtt net op. An den Drëtte Räich ass erschöpft, wéi Russland.
  Mee Fridden kann net gemaach ginn. Rommel wëll territorial Acquisitioune. D'sowjetesch Regierung insistéiert haartnäckeg op d'Nulloptioun.
  D'USA sinn elo an enger Kris, si ginn net iwwerall. A Groussbritannien ass a Kolonialkricher verstoppt. Et gëtt also keen Enn um Rand vum Zweete Weltkrich.
  An hir éischten zwanzeg Joer huet schonn ugefaang.
  Verschidde Hoffnunge ware mat der Leopard Famill verbonnen. Awer dësen tank huet sech net gerechtfäerdegt. Eng aner Optioun war d'Entwécklung vum Tank RE-50. D'Essenz vun der neier Iddi ass eng pyramidesch Maschinn ze kreéieren déi aus all Winkel praktesch onduerchsiichtbar ass. Dëst kéint eng gutt fannen. Et war mat der Famill vun pyramidal REs datt de Rommel seng Hoffnungen op d'Victoire iwwer d'Sowjetunioun gemaach huet.
  Awer déi al Panzer kämpfen nach ëmmer.
  Awer si hu gutt Kämpfer.
  D'Crew vu Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - véier Meedercher, hu sech fir d'éischt op der T-3 während dem Attack op Polen am Joer 1939 probéiert. Den däitschen Auto war deemools nach zimlech schwaach. D'Meedercher hunn méi op d'Infanterie geschoss, an hunn dräi Maschinnegewierer benotzt.
  D'Gerda, déi op d'Polen schéisst, an hir Infanterie a Kavallerie erofgeschloen huet, huet gekënnegt:
  - Ech sinn e Krieger mat dausend Däiwel am Kapp!
  Beim Feier huet d'Charlotte bemierkt:
  Et ass alles interessant, awer ...
  D'Gerda huet mat blotem Fouss eng Granat op d'Polen geheit a gequitscht:
  - Wat awer?
  De roude Kapp huet geäntwert:
  - Awer elo si mir Hex ginn, a wat gëtt eis dat?
  D'Gerda, e blondt Meedchen, huet d'Polen an engem Burst ofgeschnidden an huet logesch geäntwert:
  "Elo wäerten se eis net sou einfach ëmbréngen!"
  D'Kristina huet och d'Pole mat enger Maschinnegewier geschloen a bemierkt:
  - Wäerte mir déi éiweg Jugend erhalen?
  D'Magda, déi zouversiichtlech mam Auto gefuer ass, huet geäntwert:
  - Natierlech jo! Ech hu gekuckt! Si huet sech selwer eng Wonn ugedoen, an hien ass ouni Spuer verschwonnen!
  D'Gerda, déi d'Pole gären ofgeschnidden huet, huet bestätegt:
  - Genau! Elo si mir net nëmme Leit, mä si Supermënsch ginn!
  D'Charlotte huet d'Polen ofgeschnidden, huet gejaut:
  - Ech sinn Superman!
  An nach eng Kéier huet si mat blotem Fouss eng mäerderesch Granat gehäit. Jo, d'Meedchen ass opgebrach an huet offensichtlech kee Geck méi gemaach.
  D'Christina, d'Pole ofgeschnidden, huet bemierkt:
  - Mammeland ass ganz gutt!
  An déi blo Zänn vun de Been vun engem schéine gëllen-roude Meedchen hunn eng Zitroun gestart.
  D'Magda huet sech och ëmgedréint, d'Polen ofgeschnidden a gekrasch:
  - Ech sinn en typesche Champion!
  An och mat blotem Fouss wäert hien eng Granat geheien, déi alles ëmbréngt an zerstéiert.
  Déi véier a Polen hu sech brav gekämpft, a souguer Warschau iwwerholl. Mä dëst war net genuch.
  No Frankräich sinn d'Gerda an d'Charlotte am Rommel sengem Corps an Afrika gaangen.
  Eng Firma vu Meedercher aus dem speziellen SS Bataillon "Tigers-Barracudas" ass op engem Me-323 Transportfliger op Tunesien geflunn. Déi weiblech Krieger waren all wéi e Match, jonk an nach net bestuet. Meeschtens héich sportlech blonden, d'Faarf vun der däitscher Natioun, säi Blutt a Jus.
  Zwou Meedercher, eng Hunnegblond an e Feierrout, stinn ënnert anere Krieger eraus, déi iwwregens och mat hirer Schéinheet an Eescht an hiren Ae de Podium wäerte sinn. Wann all déi aner Krieger zu de relativ erfuerene Kämpfer gehéiert, déi et fäerdeg bruecht hunn, Pudder a Frankräich an um Balkan ze schnuffen. Awer net sou datt ze vill, fir d'Vergänglechkeet vu Feindlechkeeten a Mangel u Wonsch, d'Meedercher an d'Déck schéckt.
  Si hu scho gekämpft, déi zwee ware ganz jonk, an Ausgesinn, bal Meedercher, déi allerlescht fir déi, déi während der Loftattack ëmbruecht goufen, ze ersetzen. Natierlech goufen se och mat all däitscher Pedanterie trainéiert, awer si waren nach sou onschëlleg, well se ausgesinn wéi se knapps siechzéng waren. Real Rousen an der Wüst verlooss. Awer gläichzäiteg kämpfe si scho bal zwee Joer.
  De brennroude "Barracuda Tigress" huet hire blonde Frënd gefrot:
  - Et gi vill Schwaarzen an der britescher Arméi. Si si ganz ruppeg a grausam, awer stellt Iech vir Gerd, wat geschitt wann Dir gefaange sidd a Folter fänkt un?
  D'Hunnegblond huet roueg geäntwert:
  - Ech probéieren net vun Charlotte gefaangen ze ginn, awer wann et nach ëmmer de Wëlle vum Här ass, ginn ech de Feinde näischt!
  Déi rout-Hoer Charlotte huet geflüstert:
  - Et gi Rumeuren, datt geschwënn e grousse Krich am Osten mat Russland fänkt. An d'Truppe gi schonn opgezunn, d'Kräfte konzentréieren. Kee Wonner, datt esou vill Infanterie an d'Arméi agestallt goufen, d'Meedercher soen, datt et bal keng Männer an den Dierfer méi sinn!
  D'Gerda huet mat engem Opschlag averstanen:
  - Jo, dat wier grujheleg! Fir Krich mat de Russen ze féieren: grausam a fanatesch, mat hiren endlosen Ausdehnungen an haarde Wanteren ... Et wäert eppes schrecklech sinn!
  De roude Kapp huet geäntwert:
  - D'Russen konnten net souguer déi kleng finnesch Arméi besiegen, a mir hunn déi gréisste feindlech Kräfte besiegt! Ganz Europa ass schonn ënner eis, an de Rommel zerstéiert d'Briten an Afrika. Firwat mengt Dir, Dir wäert verléieren?
  D'Gerda huet onwuel geäntwert:
  - D'Russen hunn eng grouss Bevëlkerung a grouss Ausdehnungen. Si wäerten ze vill Truppen absorbéieren! A wa mir keng Zäit hunn, d'Haaptstad vu Russland virum Wanter ze huelen, da wäerten eis Zaldoten einfach afréieren, an d'Ausrüstung wäert opgeregt ginn an an de Schnéi-Dräife verstoppt ginn, et wäert elementar schrecklech sinn!
  D'Charlotte huet de Kapp kräfteg gerëselt.
  - Oh, schwätzt net iwwer sou béis Saachen, loosst eis besser eng Zort Romantik sangen. Iwwer Léift ...
  D'Gerda huet onschëlleg gelaacht an d'accord:
  - Natierlech sange mir am beschten!
  D'Barracuda Tigress Meedercher sangen, an hire klore Kristallstëmmen:
  Pearly, zidderend Frisur,
  Ech fäerten, meng Këscht zitt!
  Ech sinn e Meedchen wéi eng schrecklech Birch,
  Ech fäerten ze beweegen an ze otmen!
  
  A wat flüstert de frësche Wand an Ärem Ouer?
  Sand kraazt ënner Fouss barefouss ...
  An et gëtt kee méi glécklech mech um Planéit,
  Wann ech mat dir an de Bësch goen!
  
  Entdeckt mir e grousst Geheimnis, léif,
  Wéi hutt Dir et fäerdeg bruecht d'Häerz ze verzauberen!
  Awer Äert Gesiicht ass sou traureg?
  Deen dënnste Fuedem vu Falten ass iwwer d'Stir gaang!
  
  De jonke Mann äntwert mech mat Angscht;
  Krich wäert Iech fir eng laang Zäit trennen!
  Fir eis eng Plaz an de Bëscher vum Paradäis ze fannen,
  De Satan muss an der Häll besiegt ginn!
  
  Als Äntwert huet eng schlank Birch geknuppt,
  Dir sidd méi wéi e Frënd fir mech!
  Och wann d'Resultat vun der Schluecht räisslech ka sinn,
  Mee Gott Jesus de Schäfer ass bei eis!
  
  Loosst eis d'Häll vun Dämonen verdreiwen - béis Schatten,
  Sou datt d'Blieder gréng bléien!
  Schlag meng gebrannt Knéien
  Halt mech fest Schatz!
  
  An hien huet geäntwert wéi eng Meedchen am Geck,
  Hien sot zum Klang vu Verbreedung vu Branchen;
  - Waart Dir e Joer op mech, Dauf?
  D'Versuchung vu waarme Kranen ass staark!
  
  Als Äntwert hunn ech him sou streng gesot:
  - Ech wäert keen Zivilist um Maschinnstand sinn!
  An ech hunn d'Militärstrooss gär,
  Ech wëll kämpfen, fir déi Béis ze besiegen!
  
  Ech sinn op de Punkt komm - Branchen ofgeschnidden, Braids,
  Si hunn mir eng nei Maschinn mat engem disc!
  Och wann d'Gras kräischt wéi Pärelen vun Tau,
  Firwat Onschold - ass wéi en Zaldot ginn!
  
  Dann, datt d'Mammeland mir méi léiwer ass wéi all,
  Mammeland iwwer de Stäre brennt an der Séil!
  Et ass net bannen deen op d'Bett ze bargen,
  A verbréngt d'Nuecht mat engem Gewier an enger Hütt!
  
  D'Victoire wäert kommen, ech gleewen fest drun,
  Eis Saach ass jo ëmmer richteg!
  Gutt, laacht méi frou Kärelen,
  E gutt Schicksal erwaart eis, gleeft mir!
  D'ganz Famill huet mat hinnen gesongen, während d'Meedercher de Kapp gerëselt hunn an d'Hänn geklappt hunn. Awer dunn gouf hir Idyll ënnerbrach, eng Sirène huet gejaut an englesch Fligeren sinn um Himmel opgetaucht! Spitfires hu probéiert d'Versuergungscaravan ze attackéieren. ME-109s aus der Eskort Eskort hu sech dapere Richtung hinnen. Feierrout Charlotte sprang souguer vu Freed:
  - Hei fänkt d'Schluecht an der Loft un! Et gëtt cool!
  D'Gerda huet opgereegt bestätegt:
  - Elo eis, si ginn op!
  Et waren uechtzéng englesch Spitfire, a fofzéng däitsch Messer, net vill Ënnerscheed. Maschinnegewierausbréch a Fligergewierer goufen gehummert. D'Charlotte huet gelaacht a mat hirem Fanger gewisen:
  - Kuckt wéi eis se drëschen! D'Schéinheet!
  Gerda huet philosophesch gesot:
  - An engem Kampf wäert net de Stäerksten gewannen, awer de mëttlerste genuch fir et ze provozéieren, awer net fir selwer dran ze kommen!
  - Krich ass e Concours wou jiddereen disqualifizéiert ass och virum Start! Ënnerstëtzt Charlotte.
  Hie vun den englesche "Spitfires" hat scho Feier gefaangen, an huet ugefaang ze falen, no him huet den Däitsche ugefaang ze falen ... D'Schluecht huet mat nach méi grousser Kraaft ugefaangen. Déi britesch Fligeren haten Maschinnegewierer, während d'Däitschen Kanounen haten, e puer 20 mm een Stéck, anerer haten esou vill wéi dräi 20 mm Waffen, awer et waren nëmmen zwou sou Maschinnen ... Geschwindegkeetseigenschaften a Manöverbarkeet si bal déi selwecht, vläicht souguer fir ME -109 souguer d'Gewiicht ass méi kleng an et mécht Touren méi séier. Awer d'Briten sinn och net sou einfach, sou datt dräi vun hire Kämpfer op den Transport gerannt sinn, ouni op d'Ofdeckungsfeier opmierksam ze maachen. D'Meedercher dobannen hunn gejaut:
  - Kommt, Kärelen, verpasst et net! Gezwongen Feier pli!
  Charlotte rifft:
  - Furr! Furr!
  Me-323 ass e riesegen Transport, deen fäeg ass bis zu 200 Truppen ze droen, et huet sechs Maschinnegewierer vun defensive Waffen. Si sinn an engem "Hedgehog" System arrangéiert a fänken un ze kräischen ... Kämpfer feieren, a grousse Kaliber Kugelen duerch d'Haut an d'Beschichtung duerchbriechen. Warrior Meedercher sprangen zréck, wärend si wéi Schwäin jäizen:
  - Hunn ënnerentwéckelt Léiwwelpen.
  Ee vun de Meedercher ass gehaakt a kräizt. E Meedchen-Dokter spréngt op hir a seet direkt:
  - Et ass riicht duerch! - A mécht hir eng Verkleedung. Si berouegt sech a probéiert hir Stréimunge zréckzehalen.
  Mee dann geet de Messerschmitt an der Heck vum englesche Kämpfer, präzis Schëss an et fält Feier a fällt. Meedercher brëllen:
  - Erstaunlech! Dëst ass eise Guy!
  Zu dësem moment fällt de maschinengewehr deen de rumpfes deckt (an dat ass e mann) duerch eng kugel duerchgebrach. D'Gerda rennt wéi de Blëtz, hält sech un den Drot a fällt, hir Stiwwele fléien of. E jonkt Meedche flikkert mat bloen, rosa Fersen an e puer Spréng duerch déi erofgefallene Kierper, spréngt op d'Maschinnegewier an dréckt den Ausléiser. Bläi gëtt aus dem Fass gespaut an de Spitfire verléiert d'Kontroll, fänkt un an eng Schwanz ze falen.
  D'Wollef Meedercher jäizen mat Freed a sangen:
  - Puck! Wäschmaschinn! Däitschland géint Groussbritannien zwee - null!
  D'Gerda hat awer keng Zäit fir den zweete Kämpfer erof ze schéissen, e gouf vun däitsche Piloten zerstéiert. Loftschluechte si flüchteg, a méi wéi d'Halschent vun de Kämpfer verluer hunn, sinn d'Briten geflücht. Et stoung 11 géint 3 zu Gonschte vun den Däitschen. D'Meedercher hunn als Äntwert geruff, sou frou an hunn d'Hand matenee gerëselt. Si hunn och d'Gerda gelueft, déi de Kapp net verluer huet an den éischten erofgefallene Fliger, hiert Affer, als Verméigen opgeholl huet! D'Meedchen huet vu grousser Opreegung geblot a gemëscht:
  - Jo, ech hunn mech net erënnert! War et esou eppes? Ganz ondenkbar! Ech sinn an engem Trance ...
  D'Charlotte huet mat engem onzefriddenen Lach gemëscht:
  - Mee ech kann mech net fir Verspéidungen verzeien. Also just d'Brems geholl!
  Kommandant Madeleine huet Charlotte getréischt:
  - Et sinn nach sou vill Schluechte vir! Dat ass Afrika!
  D'Charlotte huet gelaacht a gekrasch:
  - Kleng Kanner fir näischt op der Welt, Kanner ginn net an Afrika Spadséiergank! Afrika huet Haien, Afrika huet Gorillaen, an Afrika huet grouss Krokodillen! Mä de Grousse Räich; sot eis - dréckt net!
  All d'Meedercher hunn zesummen gelaacht. Wéi flott et war ...
  D'Haaptstad vun Tunesien, dréit och den Numm, Tunesien, et Haiser d'Haaptbasis vun den Nazien an Afrika. Den Haaptalliéierten vun Däitschland: Mussolini koum eréischt de 17. Juni an den Zweete Weltkrich, fënnef Deeg virun der Kapital vu Frankräich. Hie wollt e scho besiegte Feind "gewannen", oder éischter kicken, fir bedeitend territorial Gewënn ze kréien. Gutt, wann Däitschland net klappt, mécht déi zweet Südfront selwer géint dat Drëtte Räich op! Déi italienesch Arméi huet net ganz erfollegräich gehandelt, an trotz der iwwerwältegend numerescher Iwwerleeënheet konnt nëmmen e puer Kilometer op Käschten vu grousse Verloschter virukommen. Awer sou ass de Mussolini net besonnesch erfollegräich an de Krich erakomm. An Zukunft hunn d'Italiener extrem ouni Erfolleg gekämpft. Bits a Griicheland, trotz hirer numerescher Iwwerleeënheet, an Äthiopien, déi bal fënnef Mol méi Kräften hunn wéi d'Briten, an a Libyen, bal de ganzen Territoire mat Uelegbrunnen verluer, déi scho ugefaang hunn ze entwéckelen. Mee de Rommel, e jonke Generol, deen an d'Nazi-Partei bäigetrueden ass, nach ier den Hitler un d'Muecht koum, dee stäerkste Konterattack géint d'Briten gemaach huet. Doriwwer eraus huet hien eng offensiv nach virun der übertragung vun den hauptkräften, mat nëmmen zéng panzer a fofzeg Camionen, déi als Tank verkleed sinn. Mat engem séiere Gewier gouf de beschte britesche Generol Kolenkor ageholl, a bal ganz Libyen ass zréck an d'Kontroll vun den Nazien. Wéi och ëmmer, déi gutt befestegt Festung vun Tolbuk, sou mëttelméisseg vun den Italiener ofginn, hält nach ëmmer un! Rommel huet nëmmen zweehonnert Panzer, all T-1 an T-2, also liicht, an aner zweehonnert italienesch sinn allgemeng Maschinnegewier-Tanketten mat engem Gewiicht vun 2,7 Tonnen. Natierlech, mat esou Kräften ass et schwéier mat Matildas ze kämpfen: mat frontal Rüstung 78 mm an 70 mm Cromwells. Wärend d'Front temporär stabiliséiert, bauen béid Säite Kraaft op ...
  D'SS-Betriber sinn um Fluchhafen gelant a goufen direkt an déi waarm afrikanesch Loft geblosen. Nach ëmmer Summer, Juni an Afrika! D'Meedercher hunn awer probéiert sech ze befestigen an net ze weisen datt se waarm wieren. An dunn huet d'Madeleine bestallt:
  Loosst eis e Marsch duerch d'Wüst maachen! A gläichzäiteg wäerte mir Sonneschutz ausprobéieren, Dir spréngt a Schwammkleeder!
  D'Meedercher hu sech vun Onzefriddenheet grimassen: Si ginn erëm experimentéiert. Obwuel, natierlech, an engem Badekostüm an esou enger Hëtzt ass et vill méi agreabel wéi eng Uniform, a souguer Bulletproof Weste, déi och gezwongen sinn ze droen.
  D'Meedercher hu sech séier an d'Badkleeder ëmgewandelt, an d'Faarf vun der Wüst gemoolt, ugefaang mat Schutzcrème ze verschmieren, wat hinnen iwwregens och soll hëllefen, méi séier ze tanzen. D'Gerda huet gehollef d'Charlotte ze schmieren, an déi Gerda. De roude Kapp huet bemierkt:
  - Dëst sinn déiselwecht Tunesien, um Rand vun de Slums, nëmmen am Zentrum vu fofzeg Steenhaiser an eng Dosen Moscheeën. Ech hunn Mäerchen gelies an erwaart herrlech Palaise mat engem Sprangbuer a Gäert ënnert den Araber ze gesinn!
  D'Gerda huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Och, wann et an eiser Welt war wéi an engem Mäerchen! Och, eis Welt ass barmhäerzlech, ongerecht, lëschteg! D'Fleesch kräizt a leid an der Angscht!
  D'Charlotte huet weider:
  - Awer de Mann ass schlau, herrleche Fortschrëtt! Och wann et schéngt datt den Här him vergiess huet!
  Eleng an hire Badekleeder gelooss, a liicht a kille Waasser gespullt ier se d'Crème applizéiert hunn, hunn déi schéi Meedercher e bësse Erliichterung erlieft. Wann um Fliger selwer, et war nach net esou waarm, dann um Flughafen an der Stad ass et just Häll. True, aner Barracuda Tigresse hu schonn a Griicheland gekämpft, wou et am Abrëll waarm ass, awer nach ëmmer net wéi an Afrika am Summer.
  No der Dusch waren d'Meedercher an Lieder Pantoffel, mee d'Madeleine huet bestallt:
  - Huelt eng aner Crème op a schmiert d'Sohle gutt! Dir wäert barfuß duerch d'Wüst marschéieren! Wat Dir blénkt - Dir verstitt, also fuert weider.
  D'Meedercher hunn sech mat graziéise Féiss vu bloen, girlesche Been verschmiert, ouni vill Begeeschterung. No allem ass de Sand vun der Sahara bal eng waarm Bratpfanne. True, hei ass et nach ëmmer no bei der Küst, a Wisen, déi mat Kraider iwwerwältegt sinn, falen dacks. Awer mat bloe Sole op Steng, Kies, Sand ze lafen, déi d'afrikanesch Sonn erhëtzt? Dëst ass allgemeng Wildness!
  Allerdéngs sinn d'Meedercher net sou sissy, den Elite Trainingsprogramm enthält Zwangsmarsch fir Meedercher aus der Däitscher Unioun, an och dacks barefouss, an iwwer rauem Terrain. Sou datt d'Krieger net streiden! Am Allgemengen, fir faschistesch Däitschland, d'Natur vun der Verlaangen no verschiddenen Experimenter. Den Hitler ass en éierleche Bewonnerer vum Nietzsche senger Theorie vum Superman, oder Mann vun der Zukunft. Hie muss méi staark, méi séier, méi schlau a méi grausam sinn wéi de modernen Mann. E richtegen däitschen Zaldot muss sinn: staark, séier, gehärt - well hien ass en Arier! Awer aresch Fraen, déi Helden op d'Welt bréngen, musse selwer Helde sinn, a Kraaft soll gefleegt ginn! Dofir sinn déi gutt ausgebilte Meedercher intensiv trainéiert, temperéiert, gebilt! Also hir Aart, genetesch héichbegaabte Schéinheeten, mussen duerch eng extrem Verhärtung an den afrikanesche Wüste goen: fir ze beweisen datt den Arier an den Arier all d'Tester packen, an net d'Barriär déi se net kënnen huelen - den oniwwersiichtlechen an dapere Zaldot vum Drëtte Räich !
  An elo leeft d'Firma, de Militärlager verlassen, laanscht déi schmuel, steng Fëschstäng vun Tunesien.
  Dem Meedchen seng blo Fersen pricken déi schwaarz, scharf Kieselstrooss vun der Strooss a baken grausam. Awer d'Schmiermëttel erweicht d'Verbrennunge e bëssen, a wann Dir séier laaft, bakt et net sou vill, obwuel d'Sonn no Mëttes passéiert ass an d'Temperatur op hirem Maximum ass. Dreckeg arabesch Kanner ginn awer méi kleng, mat klenge schwaarzen Fersen, ouni Crème, a froen net emol. Et gesäit aus wéi wann se Eelefmeter op hir Sohle hunn. Bei bal plakege Meedercher a Badekleeder, a mat entwéckelte muskuläre Kierper, kucken arabesch Männer; de Mond gapen, an d'Frae réckelen méi séier op d'Säite, wéckelen sech nach méi enk an engem schwaarze Schleier.
  An d'Meedercher lafen hält Maschinnegewierer op der Schëller a jidderee e Rucksak mat Versuergung a Granaten. An dat ass insgesamt zwanzeg Kilogramm ... Och wa mir berücksichtegen datt d'Meedercher kierperlech staark opgeholl goufen, a scho méi wéi engem Joer an spartanesche Bedéngungen trainéiert hunn, dann ass dat nach ëmmer Gewiicht, besonnesch wann d'Hëtzt ass iwwer fofzeg Grad am Schiet, an et ass néideg der Marathon Distanz ze iwwerwannen.
  D'Gerda leeft, probéiert esou korrekt wéi méiglech ze otmen, fir datt si fir eng méi laang Zäit genuch Kraaft hätt. Obwuel si net sou vill gelieft huet, sinn hir lescht aacht Joer an enger spezieller Schoul fir Kanner vun der genetescher Elite verbruecht. Mä dat heescht net, datt si an bequem Konditiounen gelieft. Am Géigendeel, moies um 5 opstoen, mat enger Äisdusch, haart Übungen, eng Stonn lafen an dann e puer Stonne schaffen. Dann studéieren, virum Mëttegiessen, erëm trainéieren, inklusiv Kampfsparring. Militäresch Ausbildung, Studie, Training, bis zéng Auer, duerno d'Luuchten aus. True, si hunn gutt gefiddert, awer si hunn net Fleesch, Geméis, Uebst, Fësch, Séisswueren a Séissegkeeten ginn, nëmme fir de Fuhrer Gebuertsdag, Chrëschtdag an 1. Mee. Et gëtt praktesch keng Fräizäit, alles ass strikt geregelt ... Vun hinnen goufen d'Leit vun der Zukunft trainéiert, déi d'Äerd regéiere sollten. Himmler selwer, Chef vun der SS, huet esou e Programm ënner Kontroll gehal.
  Hei hunn d'Meedercher hir Erënnerungen ënnerbrach ... Elo beschossen se sowjetesch Positiounen um Tank Leopard-100. An natierlech barfouss an an näischt wéi engem Bikini - esou kämpfen d'Hexen, déi zanter zwanzeg Joer guer net méi al ginn, an nach jonk a frësch sinn wéi Fréijoersmarschetten.
  Dës Maschinn ass speziell - mat engem Jet Bomber, an eng laang-barreled Anti-Tank Pistoul.
  D'Gerda huet gefeiert a gekrasch:
  - Herrlechkeet dem Vaterland!
  D'Charlotte huet d'Joystick-Knäppercher mat bloe Féiss gedréckt. Si huet en anere sowjetesche Panzer T-54 zerstéiert, si sinn nach net aus der Produktioun geholl.
  Dunn huet si gepréift:
  Merci Rommel!
  D'Christina, déi och am Leopard 100 gekämpft huet, huet d'Knäppercher mat hiren bloen Zänn gedréckt a gezippt:
  - Herrlechkeet fir d'Heemecht!
  D'Magda huet aus Maschinnegewierer geschoss, bemierkt:
  - An Éier un eis Barracuda Meedercher!
  Jo, si waren Krieger vun der coolst Aerobatik.
  D'Gerda huet nach eng Kéier d'Knäppercher vum Joystick mat hiren bloen Zänn gedréckt, d'sowjetesch Pistoul gebrach (eng schlecht Hexemeedchen, wann och e schéint!), A vyaknula:
  - Ech wäert jiddereen ëmbréngen!
  An erëm virun hir, wéi wann et gëschter, Erënnerungen blénkt;
  Eng Distanz vu fofzeg oder souguer e bësse méi Kilometer ass scho gefuer, eng kolossal Laascht an esou Hëtzt a mat enger Laascht, fir sou kleng Meedercher. D'Gerda, d'Charlotte hunn hire Kierper net méi gefillt, si si wéi Somnambulisten gelaf, fillen eppes, wat d'Muskelen räissen, an en déif Péng am Kapp. Awer hei kënnt de Kommando:
  - Sprang e Schrëtt! Genuch fir d'éischte Kéier!
  D'Meedercher lues a lues a spadséiere scho séier. Fersen fänken un ze jucken, nach méi. D'Gerda huet dem Charlotte geflüstert:
  - Vun der Häll bis zum Feegfeier!
  Frëndin net averstanen.
  - Vum Feegfeier an den Himmel!
  De stenge Buedem ass eriwwer an déi blo, erschöpft Féiss vun de Meedercher trëppelen op dat mëllt Smaragdgras. Gerda huet geruff:
  - A wéi glécklech, nodeems se duerch stacheleg Steng an de brennende Sand vun der Wüst gefoltert gi sinn, wéi e Samt natierlechen Teppech ze goen!
  Dës Kéier huet d'Charlotte liicht zougemaach.
  - Natierlech ass et wierklech Paradäis! No esou engem haarde Marsch! Mee ech mengen et wäert nach méi schwéier ginn.
  Wéi d'Meedercher endlech op d'Spillplaz ukomm sinn, huet d'Madeleine si gestoppt an hinnen bestallt, op de Réck ze leien. Ongeféier d'Féiss vun den Top Ten Krieger gefillt a sot mat offensichtlecher Zefriddenheet:
  - Schéin! An d'Haut schielen net, an et gi keng Blasen op der Sohle. An och d'Fersen waren net staubeg, si bloufen rosa, wéi wann Dir just aus dem Bad erauskoum! - Héich Madeleine, gestoppt, an e Frënd mat der Blëtzgeschwindegkeet huet en Dolk geheit. D'Blade blénkt wéi e sonnegen Hues, deen aus engem Spigel vun engem Schouljong geflücht gouf, an de Punkt huet e grousse, schwaarze Skorpion nagelt. D'Stëmm vum SS-Offizéier gouf méi rau, an déi schéi Fonctiounen vum Gesiicht vum Meedchen ginn méi haart. - Muer lafe mir vu moies bis owes. Firwat verdréit Dir Gesiichter - sidd Dir Arier oder net? Wann jo, da musse mir widderstoen, déi falen, mir schéissen op der Plaz! Berechent déi éischt, déi zweet.
  Da gouf et en Dram, an dann en Erwächen, an erëm laafs du.
  D'Gerda ass erwächt, abrupt sprangen, d'Meedercher hu sech séier opgestallt. Mir hunn eis gewäsch, d'Zänn gebastelt an erëm mat Schutzcremen mat engem gezwongenen Marsch duerch d'Wüst geschmiert. Also si si barfuß an hire Schwammkleeder a rennen duerch d'Sandhell.
  Arabesch Kanner hunn iwwerrascht mat de Fanger op si gewisen a geflüstert:
  - Deutsche Akbar!
  D'Gerda huet sech ëmgekuckt an huet verlängerend op déi zréckzéien Palmen gekuckt, duerno huet si dem Charlotte geflüstert:
  - Nach eng Kéier an der Häll!
  Déi rout-Hoer Diva huet mat engem Laachen geäntwert:
  - All Leit si Sënner, an d'Ënnerwelt ass den natierlechen Zoustand vun de Sënner!
  Gerda wénkt zréck.
  - De Mënsch kann net anescht wéi sënnen!
  D'Charlotte huet hir brennend Hoer geknackt an huet ugefaang ze erklären wéi si gelaf ass:
  - Ech sinn averstan! Souguer dausend mol averstanen! Am Allgemengen ass Sënn e relativ, a reng mënschlecht Konzept. Zum Beispill, wa mir d'Moral vun der antiker Welt huelen, dann ass et gutt, datt et souwuel d'Persoun selwer a seng Stammart profitéiert. Zum Beispill, Ehehehe gouf als Segen ugesinn, net als Sënn!
  D'Gerda huet liicht zougestëmmt:
  - Riets! De Fuhrer selwer mengt datt et am beschten ass fir eng Fra vun engem Krichsheld schwanger ze ginn wéi vun hirem, wäit vun ëmmer e valante Mann. Besonnesch wann de Mann och Unzeeche vu schiedlechen, onreine Blutt huet.
  D'Madeleine huet d'Meedercher gejaut:
  - Spuert Är Otem Meedercher, dës Kéier lafe mir zu Erschöpfung!
  D'Gerda huet zréck gelaacht.
  Dir kënnt midd sinn, awer Dir kënnt net erschöpft sinn.
  Eng hallef Stonn sinn d'Meedercher roueg gelaf, an dunn huet d'Charlotte geflüstert:
  -Wësst Dir wat e komeschen Dram ech eng Frëndin hat?
  D'Gerda war iwwerrascht:
  - Jo, ech ginn och zou! A wat?
  Charlotte, grinsend, huet geäntwert:
  - Näischt! Sou en Dram datt ech e Krieger an der Arméi vum grousse Barbar Attila war. A mir hunn d'Wachs vum antike Roum gekämpft. An alles war sou schéin a grausam zur selwechter Zäit ...
  D'Gerda huet als Äntwert gelaacht.
  - Dir wësst, ech hunn och driwwer gedreemt! E bëssen iwwerraschend Zoufall. Ech hunn dech a mengem Dram gesinn!
  Charlotte wénkt zréck.
  - An ech du! Du hues gutt gekämpft, och wann de schmuel-eyed a giel-faced Krieger dech bal ëmbruecht huet!
  Dës Kéier war d'Gerda net wéineg iwwerrascht, si war iwwerrascht:
  - Kann net sinn! Also geschitt et net datt zwee Leit dee selwechten Dram zur selwechter Zäit gesinn?
  Charlotte huet geäntwert:
  - Wann d'Gripp kollektiv krank ass, da kann den Dram d'selwecht sinn. Hei ass wéi et geet! Ech hunn héieren datt et an der Thule Gesellschaft speziell Medium gëtt, déi e Getränk huelen an Kräutertincturen otmen, an dann a Visiounen tauchen! A si geléngt et ganz gutt Prophéiten ze sinn!
  D'Gerda, sprangen iwwer de Kockelstee, huet sech eens:
  - Bestëmmt! Prinzipiell erfuerdert de Kaddo vun der Profezeiung keng iwwernatierlech Kräfte, et kann einfach ganz materiell, an awer ongeléist kierperlech Gesetzer an der Natur sinn. Awer wat ass den Zweck vun dësem Dram?
  D'Charlotte huet d'Schëller gezunn an huet geäntwert:
  - Ech weess net! Villäicht besiegt den Drëtte Räich Groussbritannien an d'USA hannert dem Léiw oder ... Hei kënnt Dir laang roden!
  D'Gerda war amgaang eppes ze soen, wéi op eemol hiert Ouer deen nach héibare Geräischer vun de Motore gefaangen huet. Trotz der Distanz war et kloer, datt d'Motore vun de Fligeren Kaméidi maachen, an datt se däitlech nokommen... D'Madeleine huet commandéiert:
  - Wat ass d'Etapp vun der Übung Nummer zwee: Verkleedung.
  D'Meedercher hunn opgehalen, Camouflage Mantel erausgeholl, gemoolt fir d'Faarf vun der Wüst ze passen, aus hire Rucksäck. Dunn hunn se ugefaang séier ze gräifen, wärend et vun uewen net bemierkt war, wat onnatierlech war. Hei huet d'Gerda dem Schicksal Merci gesot, datt si souwuel Waffen a Sapperschaufel haten. Soss kéinten d'Meedercher an der Wüst einfach Viraus fir britesch Attacke Fligeren oder Tauchbomber sinn. D'Charlotte, huet de Sand mat hire bloe Féiss geschrauft, sot:
  - Et gesäit aus, wéi wa mer och an Tunesien d'Pistoul musse schnüffelen ... D'Weeër vum Här sinn onkloerbar!
  D'Gerda huet mat engem lëschtege Bléck dogéint:
  - Mangel u korrekt Wëssen ass ëmmer schlecht, mat enger Ausnam, wann et ëm d'Pläng vum Allmächtege kënnt!
  
  WÉI DÉI USA AN DER ANSCHËNNT HAUT A WAT ASS DOUS
  D'USA hunn keen Uelegembargo géint d'Land vun der Rising Sun opgestallt. Dat huet dozou gefouert, datt d'Japaner no e puer Zécken trotzdem d'UdSSR ugegraff hunn. Si wollte wierklech Revanche fir Khalkhin Gol huelen a wollten net e Ruff als Scavenger kréien. Awer wierklech attackéiert d'UdSSR nom Fall vu Moskau, da wäert jiddereen soen datt déi houfreg Samurai vum Wuert Geier d'Läich vun der UdSSR attackéiert hunn.
  Nodeems all d'Preparatiounen ofgeschloss sinn an d'Kräfte opgezunn hunn, huet Japan den 1. September 1941 geschloen. Hir Truppen um Land ware ganz vill an disziplinéiert. Loftfaart a Marine sinn och staark. D'Buedunitéiten hu sech e bësse méi schwaach gewisen wat d'Ausrüstung mat schwéierem Ausrüstung ugeet. Mä d'UdSSR an dëser Hisiicht ass guer net méi staark. Zousätzlech, Japanesch Panzer sinn liicht, a mat gudder Manöverbarkeet. A si hu wéi Déieren gerannt. A si hunn ugefaang d'sowjetesch Positiounen ze dissektéieren.
  D'Japaner attackéiert mat grousser Begeeschterung an zimlech erfollegräich. A si hunn et fäerdeg bruecht duerch d'Verteidegung ze briechen. An de Schlag op Wladivostok huet sech als plötzlech erausgestallt an zimlech effektiv. An d'Mass vu sowjetesche Zaldoten a Séifuerer stierwen. An d'Samurai ware fortgaang.
  A Schluechte sinn hir Truppe ganz heroesch a klammen virun. A si leiden Verloschter, awer weider d'Offensiv. A si stiermen.
  Stalin konnt net eng eenzeg Divisioun aus dem Fernen Osten transferéieren. Ausserdeem hunn de Samurai de gréissten Deel vu Mongolei ënnerwee ageholl an d'Rout Arméi huet Kräften aus de séier geformte Reserven geheit. A bei Moskau gouf et eng Katastroph. D'sowjetesch Truppe goufen an d'Schëlleren zerstéiert. De Score goung op e puer Divisiounen, an d'Nazis hu keng siberesch Unitéiten géint sech. An dat war genuch fir ze gewannen.
  Als Resultat gouf Moskau ëmginn. An de Stalin huet et knapps gepackt vun do ze flüchten.
  Trotzdem huet d'Haaptstad sech bis Enn Dezember géint d'Ëmkreesung widderstoen. Déi Däitsch konnten Ryazan huelen an an de Stied Fouss faassen. Den Erfolleg gouf och erliichtert duerch d'Tatsaach, datt et vill Desertéierer an Defekter an der Rouder Arméi waren. D'Japaner hu bal all Primorye ageholl an de Wladivostok ofgeschnidden. Iwwregens, Stalin probéiert Mongolei zu all Käschten ze halen an eescht geschwächt der sowjetesch Unitéiten. Als Resultat hunn d'Nazis net nëmme bei Moskau fortgeschratt, mä och am Süden, an de Kaukasus duerchbriechen.
  An dann ass d'Tierkei an de Krich komm. Déi zweet an zimlech erwaart Problemer. D'Tierken, déi dräizéng Mol mat Russland gekämpft hunn, hunn och vun Revanche gedreemt. An d'Schweden sinn och an de Krich komm. Si hunn och un hir historesch Trauer erënnert. An den Duuscht no Ruhm an territorial Acquisitioune war méi staark wéi de Charme vu Kolontai.
  Déi schwedesch Divisiounen hunn eng Offensiv a Richtung Murmansk lancéiert an d'Stad vum Festland ofgeschnidden, wat d'Situatioun extrem schwiereg gemaach huet. A Leningrad war an enger kompletter Blockade. D'Rout Arméi hat net d'Kraaft Tikhvin a Volkhov erëmzefannen. Also huet sech eng total Blockade an d'Zerstéierung vun der Muecht duerch Honger erausgestallt.
  Nom Fall vu Moskau huet d'Rout Arméi probéiert eng Konteroffensiv ze maachen, awer et war schwaach. De Kampfschlag vun de sowjetesche Eenheeten ass gefall, a si wuertwiertlech verspreet. De Stalin huet gejaut a vill gefaart, awer hie konnt näischt derwäerts ubidden. Aus Gewunnecht huet den Diktator Mass Hiriichtungen a Repressiounen ugefaangen. An dëst huet d'Situatioun nëmmen verschlechtert.
  Am Fréijoer hunn d'Däitschen hir Offensiv mam Aen op de Kaukasus erëm opgeholl. D'Resistenz vun de sowjetesche Truppen ass geschwächt, an d'Nazien hunn Stalingrad bal direkt iwwerholl. Wéi Grozny an Ordzhonikidze. Duerno hu si sech mat den Tierken vereenegt an hunn eng gemeinsam Kampagne géint Baku ugefaangen.
  Hei ass et natierlech esou einfach, de Fritz net ze widderstoen. A Baku ass am Juni 1942 gefall. Stalin hat e Schlag, an et gouf eng Split an der Leedung. Deel no Molotov, Deel no Beria, Deel no Zhukov. D'Däitschen ware scho bal ouni Widderstand viru virukommen. Si hunn d'Wolga-Regioun a Kazan, den Uralsk-Floss besat, an Orenburg ageholl. A si ware schonn op Sverdlovsk marschéiert, wou de Wanter si gefaangen huet.
  Zur selwechter Zäit hunn d'Nazien och Zentralasien erfaasst, mat de Japaner vereenegt. D'USA sinn nach net an de Krich agaangen, awer et ass kloer datt dëst net laang dauert. Am Dezember 1942 hunn d'Japaner d'US-Basis um Peru Harbour attackéiert an hunn e grousse Krich am Pazifik ugefaangen. Sibirien war schonn ënner hirer Kontroll. Den Hitler huet och bal ganz Russland ageholl, a schlussendlech an de Westen gedréint. Als éischt huet hien decidéiert Afrika z'erfaassen, a Groussbritannien mat Fligeren ze zerstéieren.
  D'Versammlung mam Franco war an héijen Téin ofgehalen. De Fuhrer, bezitt sech op seng Victoiren géint d'UdSSR, verlaangt grouss Konzessiounen. A besonnesch d'Truppen vum Drëtte Räich op Gibraltar ouni Konditiounen ze loossen.
  De Franco war domatter eens. An d'Nazien sinn weider gaang, hunn d'Festungsstad geholl an hunn ugefaang Truppen iwwer déi kuerzst Distanz op Marokko ze transferéieren.
  A si hunn ugefaang de schwaarze Kontinent z'erfaassen. A si hunn et ouni Probleemer gemaach. Déi britesch Truppe ware méi schwaach a punkto Waffen, Ausrüstung an Disziplin.
  Am joer 1943 koumen déi däitsch an enger serie vu me-309 kämpfer mat ganz mächtege waffen. Dräi 30mm Fligergewierer a véier 14mm Maschinnegewierer. Dëst ass d'Kraaft - a siwe Feierpunkten. An déi britesch an amerikanesch Maschinnen drëschen de Fritz grëndlech. Richteg, de Fighter huet just ugefaang an de Service ze kommen. An och däitsch Aces. An hire formidabelste Pilot Marseille. Dëse Mann ass eng Legend an an der realer Geschicht huet e Rekord vu siechzeg-eent Fliger a Schluechte pro Mount erschoss. Awer hei ass hien um Liewen bliwwen a bis Januar 1943 iwwerschratt d'Zuel vun dräihonnert erofgefall Fligere.
  Dofir gouf him fir d'éischte Kéier am Drëtte Räich e perséinleche Präis agefouert: d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Marseille ass eng richteg fléien Legend an Terminator ginn. Am Fréijoer 1943 hunn déi däitsch Truppen de ganzen Norde vun Afrika ageholl an Nigeria erreecht. An an Ägypten hunn se d'Briten besiegt, de ganze Mëttleren Osten ageholl, zesumme mat den Truppen, déi aus dem Kaukasus erauskoum. A si hunn d'Briten am Sudan ugegraff, Äthiopien bis Mee eruewert.
  Am Fréijoer huet Marseille d'Zuel vun de Fligeren, déi duerch seng Exploiten erschoss goufen, op fënnefhonnert bruecht. An hien krut eng héich Auszeechnung: d'Ritter Kräiz vum Eisen Kräiz mat Platin Eech Blieder, Schwäerter an Diamanten. Sou gouf de sechsten Grad vun der Auszeechnung an der Uerdnung vun Ausnam etabléiert. Duerno gouf décidéiert, datt d'Ritterkräiz vum Eisenkräiz mat Diamanten nach eng Kéier ausgezeechent kënne ginn. Fir zweehonnert a fofzeg mat Sëlwerblieder, fir véierhonnert mat Gold, fir fënnefhonnert mat Platin.
  Am Summer vu véierzeg-dräi hunn d'Nazien d'Erfaassung vun de leschte Regioune vun der UdSSR a Sibirien ofgeschloss, Russland zesumme mat de Japaner ofgeschloss. An an Afrika hunn se Südafrika erreecht, an am September hu si Gibraltar geholl.
  D'Iwwerraschungslandung a Groussbritannien am November 1943 war e komplette Succès. D'Briten goufen iwwerrascht. An an zéng Deeg ass Groussbritannien gefall.
  Sou ass déi éischt Etapp vum Zweete Weltkrich eriwwer, awer d'USA sinn nach ëmmer bliwwen. An et ass net sou einfach et ze kréien.
  Den Hitler huet decidéiert eng mächteg Uewerflächeflotte mat engem beschleunegten Tempo ze bauen. An déi däitsch ënnerwaasser war mächteg. An d'Schluechte sinn an der Loft entfalen.
  Marseille bis Februar 1944 iwwerschratt dausend erofgefall Fligeren, a war den zweete Ritter Kräiz vun der Eisen Kräiz mat Platin Eech Blieder, Schwäerter an Diamanten ausgezeechent. An esou stoung de Marcel hei eraus, an et ass cool.
  D'Joer 1944 ass a schwéiere Schluechte souwuel um Land wéi um Mier vergaang. D'Däitschen hunn Island erfaasst - nodeems d'Operatioun Icarus duerchgefouert gouf, an duerno d'Erfaassung vu Grönland erfollegräich ofgeschloss.
  Bis Enn des Joers hat Marseille 2.000 Fligeren erofgeschoss a scho véier Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Platin-Eicheblieder, Schwäerter an Diamanten kritt.
  Si hunn ugefaang Truppen a Lateinamerika ze sammelen. Argentinien war pro-däitsch, während Brasilien sech mam méi staarken Drëtte Räich gewielt huet.
  A si ass gaang fir Truppen an aner grouss Kräften an Amerika ze transferéieren. 1945, am Mee, huet d'Landung a Kanada an d'Attack op Venezuela ugefaangen. D'Schluechte ware hefteg, an d'Skalen hu sech vu Säit zu Säit geschloen.
  Marseille iwwerschratt dräi dausend erofgefall Fligere. An hien hat scho sechs Auszeechnunge.
  Am Summer konnten d'Nazis souwuel Mexiko wéi och Kanada erfaassen, an am Hierscht sinn se schonn op d'Territoire vun den USA gekräizt. Amerika war verzweifelt an der Defensiv. Awer hir Chancen fir ze gewannen schmëlzen wéi e Schnéiball. An d'Nazis konnten bis Januar 1946 op New York a Washington duerchbriechen. Marseille huet fënnef dausend erofgefall Fligeren iwwerschratt a krut eng speziell Auszeechnung: de Grousse Kräiz vum Ritter Kräiz vum Eisen Kräiz. Eng speziell Auszeechnung gouf fir esou eng haarden Ace etabléiert.
  Am Februar 1946 sinn New York a Washington gefall, an d'USA hu sech am Mäerz kapituléiert.
  Sou ass den Zweete Weltkrich eriwwer. D'Welt gouf vum Drëtte Räich a Japan opgedeelt. D'Nazien hunn och kleng Staate gefaangen, se ënner hinnen gerappt. Mä dat war net genuch fir Hitler. Net wëlle mat engem geopolitesche Konkurrent vis-à-vis vu Japan ophalen, huet den Nummer 1 Faschist den 20. Abrëll 1955 d'Land vun der Rising Sun mat all senge Kolonien attackéiert. Sou huet en neie grousse Krich ugefaangen. Samurai sinn nach ëmmer staark. Awer déi däitsch arméi mat pyramideschen panzer a fléien ënnerzegoen ass vill méi technologesch.
  Allerdéngs kämpfen d'Japaner fanatesch. A si ginn net opginn. Awer d'Faschisten kommen weider. Si hu besser Panzer.
  Zum Beispill, en Auto fir zwee Crew Memberen waacht fofzeg Tonnen, an engem Motor vun 2.500 dausend horsepower. Stellt Iech dës Aart vu Geschwindegkeet a Ridequalitéit vir. An d'Form ass a Form vun enger Pyramid. Et ass net sou einfach esou e kolossalt Monster duerchzebriechen.
  An d'Charlotte an d'Gerda fueren op dësem Tank. Si drëschen japanesch Panzer a besiegen de Samurai.
  Russesch Meedercher, Natasha an Zoya, kämpfen och mat hinnen. Si kämpfen mat all hirer wilde Roserei. A si schéissen aus enger Héichdrockkanoun, briechen d'Autoen vum Samurai.
  D'Natasha séngt:
  - A wien wäerte mir am Kampf fannen, a wien wäerte mir an der Schluecht fannen! Loosst eis net doriwwer de Geck maachen! Loosst eis et zerräissen!
  An erëm wäert hien huelen a brennen, duerch d'Nazien schloen. An d'Metall a Stécker zerbriechen.
  An d'Alvina an d'Albina kämpfen um Himmel. Dës Meedercher sinn och cool a vill Fligeren goufen am Krich mat Amerika erofgeschoss. A wahrscheinlech scho kosmesch Schéinheeten. A si schéissen japanesch Pilote mat de bloussegen Zänn erof.
  Déi Däitsch si méi staark um Himmel a besser bewaffnet. An de Samurai gewannen. A si stierwen, falen an d'Kessel. A si gi grëndlech zerstéiert vun de grausame Krieger vum Drëtte Räich.
  D'Kämpf hei ass hefteg a bluddeg. An et gëtt keng Barmhäerzegkeet fir jiddereen. An d'Nazien briechen d'Japaner grëndlech. A si gi wuertwiertlech a Stécker gerappt.
  An de Samurai zréckzéien a stierwen. Während den éischte sechs Méint vum Kampf huet Japan méi wéi en Drëttel vu sengem Territoire verluer, haaptsächlech Kolonien. Marseille bis November 1955 huet hir Konten op zéngdausend erofgefall Autoen bruecht. Dofir krut hien e Präis: de Stär vum Grousse Kräiz vum Ritterkräiz vum Eisen Kräiz. Jo, et ass eng zimlech grouss a laang Auszeechnung. E Joer nom Ufank vum Krich gouf den Territoire vun de Samurai ëm méi wéi zwee Drëttel ofgeschnidden. An d'Resultat vum Krich war schonn e Viraus.
  Awer d'Samurai wollten net opginn. Si hu fir all Busch gekämpft, fir all Huel. A si sinn ganz lues dem Drock vun den Nazi-Eenheeten ënnergaangen.
  Mee bis November 1956 huet sech d'Kämpf fir d'Metropol selwer entwéckelt. D'Japaner hunn mat grousser Verzweiflung gekämpft. A si hunn bis Mäerz 1957 ofgehalen, wéi no der Erfaassung vun Tokyo d'Land vun der Rising Sonn kapituléiert. An d'Schluechte ware sou hefteg.
  Marseille erreecht zwanzeg dausend erofgefall Fligeren. Dofir krut hien nach eng Auszeechnung: de Grousse Stär vum Grousse Kräiz vum Ritterkräiz vum Eisenkreuz, a Sëlwereechblieder, Schwäerter an Diamanten.
  Sou huet endlech de groussen an de bluddegste Krich an der Geschicht vun der Mënschheet eriwwer.
  An 1959, den 20. Abrëll, gouf e Referendum iwwer d'Grënnung vun engem Welträich an eng Monarchie an deem ofgehalen. An Hitler gouf de Keeser vum Planéit Äerd. Wat super ass!
  An esou eng mächteg Kraaft gouf erstallt, déi ugefaang huet d'Ausdehnen vum Raum ze entdecken. Ausserdeem sinn d'Däitschen den 20. Abrëll 1949 op de Mound geflunn. An op de Mars den 20. Abrëll 1959 an zwee Méint méi spéit gouf e phänomenale Fluch erfollegräich ofgeschloss.
  Den Hitler huet och Nofolger verlooss, déi duerch kënschtlech Befruchtung kritt goufen. An dat war och zimlech cool.
  Et huet geschéngt datt seng Herrschaft laang an dauerhaft wier ... Mä den 8. November 1959 ass de Führer an engem Fliger erofgefall. An et ass Zäit fir d'Regentschaft. Den Hermann Göring war schonn zu dëser Zäit gestuerwen - Iwwergewiicht an d'Benotzung vu Morphin hunn net zur Liewensdauer bäigedroen. An den Himmler gouf den neie Regent. An den Ierwe vum Troun war nach ze jonk. Obwuel et nach net vill bis Adulthood bleiwen. Et war ënner dem Hitler säi Gesetz vum Alter vu siechzéng. An de Jong war am Juli 1944 gebuer. An hien huet méi wéi honnert Bridder vum Hitler.
  Den Himmler war nach net ze al, hie wollt e Putsch maachen, mä d'Militär huet hien net ënnerstëtzt. An hie gouf erschoss. An den Ierwe regéiert um Troun: Wolf den Éischten.
  Ënner him huet d'Politik vun der Weltraumausdehnung am Sonnesystem ugefaang. Ganz séier hunn d'Astronaute vum Drëtte Räich eruewert an op all de Planéite gelant. Dee leschte war de Pluto am Joer 1973. An duerno hunn d'Preparatioune fir de Raumausdehnung ausserhalb vum Sonnesystem ugefaang. Awer dat ass eng aner Geschicht.
  Am Drëtte Räich op de Planéit Äerd huet sech d'Wirtschaft no Plang entwéckelt, an et gouf eng Weltuerdnung. Lues a lues, duerch haart Methoden, goufen all d'Problemer vum Planéit Äerd geléist. Hongersnout, Krankheeten, Epidemien an aner Probleemer vun dëser Zivilisatioun ware fäerdeg. An et war super.
  D'Kriminalitéit ass bal komplett verschwonnen. D'Wirtschaft huet et méiglech gemaach all materiell Problemer vun der Bevëlkerung ze léisen. Schwaarz a Giel ware schwéier an hirer Gebuertsquot limitéiert. Déi wäiss aresch Bevëlkerung huet méi aktiv gewuess. Russen an aner Slawen krut de Status vun der Aryan Vollek. Alles war gutt genuch gaangen.
  An et waren keng fréier Kricher an Albtraum, Epidemien an aner Saachen. D'Welt ass opgestan a gewuess.
  An 2020 huet déi éischt terrestresch Raumschëff de Stär Alpha Centauri erreecht.
  An 2024 sinn d'Leit fir d'éischte Kéier um Planéit no beim Stär Sirius gelant.
  Also ass de Planéit Äerd an den Drëtte Räich op den nächsten Entwécklungsniveau geplënnert.
  An d'Mënschheet kéint mat groussen Optimismus an d'Zukunft kucken !
  
  PASSIOUN RUND DER Schluecht vu Mëttleren.
  Japan an engem parallelen Universum huet d'Schluecht vu Midway gewonnen. A gefaangen de Guyan Inselen, mat der US Basis - Peru Harbor. Am Pazifik stoungen de Samurai staark. Richteg, si hunn d'UdSSR net attackéiert, awer si attackéiert Indien. An de Churchill war gezwongen en Deel vun den Truppen aus Ägypten ze transferéieren, temporär d'Operatioun Torch ofzestellen. D'Amerikaner hunn och refuséiert un de Landungen a Marokko deelzehuelen. Am allgemengen hunn d'USA all d'Bombardementer vum Drëtte Räich ausgeschalt.
  D'Nazien ware bei Stalingrad, an d'Rout Arméi huet eng grouss Offensiv gestart.
  Mee Mainstein huet eng zerstéierend Konterattack op der Flank vun de sowjetesche Truppen gestart.
  Dës Kéier hunn d'Faschisten keng zousätzlech Truppen an Afrika transferéiert, an d'Offensiv vum Mainstein huet a Kraaft gewonnen. Verschidde Divisiounen hunn dorun deelgeholl, dorënner drësseg fuschneie Tiger Panzer, déi an der realer Geschicht onnëtzlech an der Sahara Wüst verschwonnen sinn.
  A Loftfaart war allgemeng eng Uerdnung vun der Gréisst méi grouss. Also hunn d'USA den Drëtte Räich net bombardéiert, a Groussbritannien hunn och Energie op Japan iwwerginn.
  Als Resultat konnt de Mainstein net nëmmen Kharkov a Belgorod zréckzéien, mä och Kursk, op eemol de berühmte Bogen ofschneiden. Dunn huet d'Wourecht vum Bulli d'Däitsche gestoppt. Awer si hunn e grousse Succès erreecht an hunn d'Rout Arméi vill méi bedeitend Schued gemaach.
  Dunn gouf et eng laang Paus am Osten. D'Däitschen hunn nei Panzer op d'Front iwwerginn: "Tiger", "Panther" an "Lion", déi an der realer Geschicht net a Produktioun bruecht goufen. Groussbritannien, dat vun der Hitler senger U-Boot-Flott immens genervt gouf, huet sech heemlech mam Fritz eens, fir de Krich op d'Brems ze setzen. Souwuel d'Briten wéi d'Amerikaner hunn endlech d'Feindlechkeet géint den Drëtte Räich ofgeschnidden.
  Hitler, am Tour, gefruer der FAA Programm an der Produktioun vun U-Booter. An d'Ressourcen, déi fräi ginn, goufen fir Loftfaart a Panzer benotzt. Plus, d'Bommeleeër gestoppt. Déi däitsch kruten d ' méiglechkeet, waffen a grousse Stied ze produzéieren, verbréngen keng Ressourcen op Konzentratioun. Si kruten kämpfer me-309, méi séier bis zu 740 kilometer pro stonn, a mächteg bewaffnet mat siwe schéisspunkten: dräi 30-mm-kaliber-fligergewehre a véier véierzéng-millimeter maschinengewehre.
  Mächteg Kämpfer - soen näischt. An him ass de leschte Bomber Yu-288, mat véier Tonne Bommen an der normaler Versioun, sechs Tonne Bommen an der Iwwerlaascht, a mat enger Geschwindegkeet vu bis zu 650 Kilometer an der Stonn. Dat ass, seng sowjetesch Yaks a Lagg-5s konnten net emol ophalen. Allerdéngs dauert d'Produktioun vun den neiste Fligeren a Panzer Zäit.
  Ferdinand Self-propelled Waffen och wossten. Awer net eng massiv Serie.
  Méi interessant Tank "Lion". Et huet sech erausgestallt, datt et ganz schwéier ass, nonzeg tonnen, an eng pistoul kaliber 105 mm 70 EL. D'Waff, natierlech, ass mächteg, an duerchbrach all Panzer vun der UdSSR verlount op enger laanger Distanz. Awer manner séier Feier - fënnef Ronnen pro Minutt, an den Tank selwer huet sech als lues bewegt mat nëmmen 27 Kilometer pro Stonn.
  Frontalschutz ass net schlecht - de gehäuse ass 150 mm an engem Wénkel, an den turret ass och net bei 240 mm duerchbrach. Awer d'Säiten sinn nëmmen 82 mm, wéi de gewéinleche "Tiger", ausser datt mat Steigungen, wéi de "Panther". Ënnerwee war "Tiger" -2 an "Panther" -2 méi fortgeschratt a mächteg Maschinnen. D'Däitschen hunn kolossal Kräfte geformt. Awer et huet Zäit gedauert.
  D'Nazie woussten nach net wou et besser wier ze attackéieren. Et waren Schwankungen. Mee Hitler wollt Revanche fir Stalingrad. An den Ugrëff op de Kaukasus war seng Iddi.
  Awer den Haaptschlag war geplangt fir op Voronezh a laanscht den Don applizéiert ze ginn. An de Stalin huet dat och verstanen. D'UdSSR huet grouss Kräfte gesammelt, an d'Wehrmacht hat eng bedeitend Muecht. Virum Juli haten d'Däitschen keng Zäit, déi lescht Panzer ze beherrschen, an d'Fligeren vum neie Mars hunn eréischt viru kuerzem ugefaang an d'Serie ze kommen, ausser de Focke-Wulf, dat ass och eng ganz mächteg Maschinn a punkto Bewaffnung a Geschwindegkeet .
  
  D'UdSSR huet Kräfte gesammelt, an nei Trenches gegruewen, Minièren geluecht. D'sowjetesch Arméi gegruewen. Awer d'Fritz sinn och staark. Wéi och ëmmer, net jiddereen huet d'Iddi vum Voronezh ugegraff. Ausserdeem waart d'Rout Arméi drop. Et gouf eng Iddi fir vun der Taman Hallefinsel unzegräifen. An den Hitler huet decidéiert och vun do aus ze streiken. Wéi de Krich an Ägypten komplett gefruer ass, gouf Rommel un d'Ostfront zréckgeruff. Déi Däitsch, nodeems se hir Positiounen an Europa ausgesat hunn, hunn bal all kampfbereet Unitéiten no Osten transferéiert.
  An der loft hunn se et fäerdeg bruecht d'Herrschaft ze iwwerhuelen duerch d'Zuel vun de Maschinnen, an den neie ME-309.
  Den 10. Juli huet d'Offensiv endlech a Richtung Vorozhen ugefaangen, a vum Süden ...
  D'Kämpf gouf hefteg. Déi Däitsch ware méi staark wéi an der realer Geschicht, an d'UdSSR war e bësse méi schwaach, ënner anerem duerch d'Kënnegung vun der Prêt-Leasing-Hëllef. Sou konnten d'Nazien d'sowjetesch Verteidegungslinn duerchbriechen. Obwuel zu engem héije Präis.
  An de Schluechte sinn "Lion" a "Ferdinand" viru gaangen wéi e Batter. De sowjetesche IL-2 huet sech als staarken Ugrëffsfliger bewisen, awer eng grouss Zuel vun däitsche Kämpfer reduzéiert den Effet vu senger Notzung. De Focke-Wulf huet den Erwaardungen nëmmen deelweis erfëllt. Awer zimlech mächteg bewaffnet. Yu-288 ass nach net massiv ginn. Awer de Yu-188 huet sech ganz gutt erausgestallt, als méi fortgeschratt Bomber.
  De "Lion" ass zimlech oft gebrach a hänke bliwwen, obwuel et ganz gutt an der Stir geschützt war, an zefriddestellend an der Säit. Awer de "Tiger" huet sech als méi effizient Maschinn bewisen. D'Russen hunn Angscht virun him. Wéinst der Schwächheet vun der Säit Rüstung Panther leiden schwéier Verloschter vun Liichtjoer Waffen an Anti-Tank Gewierer vun der Rouder Arméi.
  "Ferdinand" ass och net ganz gutt ... Méi oder manner Kämpfer ME-309 mat mächtege Waffen a méi manöverbar an héich-Vitesse gelieft Erwaardungen, mä et huet sech net genuch wéi et.
  D'Däitschen konnten op den Don duerchbriechen, hunn awer e grousse Schued erlidden a gestoppt. Am Süden war et hinnen méi einfach, virun allem well se do taktesch Iwwerraschung konnten erreechen andeems se d'Front duerchbriechen.
  D'Däitschen konnten net Erfolleg an der Voronezh Richtung entwéckelen. A si goufen gestoppt. Am Süden waren d'Fritz awer och gezwongen ze stoppen, andeems se Gefore vu Flankattacken agefouert hunn.
  D'Kämpf hunn bis zum Hierscht gedauert. An am Hierscht krut d'Rout Arméi Virdeeler.
  Wéinst der Fuerleistung vun hiren Panzer. An d'Nazie ware gezwongen aus de Keile zréckzezéien. D'Schluechte ware hefteg. Keen konnt gewannen. Awer am Wanter huet d'Rout Arméi vun den Nazien d'Nazien e bësse gedréckt, se op d'Kursk-Belgorod Linn gedréckt. An de Schluechten hunn nei däitsch Panzer deelgeholl: "Panther" -2 an "Tiger" -2. Béid Gefierer haten 88 mm Kaliber 71 Waffen. Awer de Panther-2 ass méi kleng an der turretgréisst a méi schmuel, waacht uechtzéng tonne manner, awer nëmmen e bësse méi dënn an der panzerung. An d'Däitschen hunn méi staark Motore installéiert, an d'Autoen ware méi oder manner lafen.
  D'UdSSR reagéiert mat Panzer T-34-85 an IS-2. D'Bewaffnung vun den Däitschen ass awer nach besser bliwwen. An déi frontal Rüstung ass méi staark. An d'Ridequalitéit ass gutt. Panther-2 Moteur 900 horsepower war ganz zefriddestellend. An op der "Tiger" -2 hunn se dausend Päerd gesat, wat och den Tank ganz passabel gemaach huet. Hei goufen de "Léiw" an de "Maus" vum Militär verworf.
  Tatsächlech gëtt et vill Gewiicht, awer wéineg Sënn. Awer am Fréijoer hunn d'Däitschen wéi Mastodonten iwwerschwemmt.
  Schlussendlech ass et fäerdeg bruecht d'Produktioun vum T-43-85 auszebauen, awer dës Maschinn war nach ëmmer manner wéi déi Däitsch. De Fritz huet ugefaang Panzer vun der Serie "E" ze kréien. Éischt vun all, "E" -100, déi de "Maus" ersat. Duerch d'Plaze vun der Transmissioun an de Motor zesummen, hunn d'Däitschen d'Héicht vum Tank reduzéiert andeems se op der Kurbelwelle spueren, an de Layout kompaktéiert. Den Tank gouf méi kleng, méi kleng a méi hell mat 130 Tonnen amplaz 188. Dëst huet et méiglech gemaach, seng Geschwindegkeet op der Autobunn op 40 Kilometer an der Stonn ze erhéijen, souwéi op der Strooss. An de Schutz vum Auto ass nach besser ginn, wéinst der méi rationalen Hang vun der Panzerplacke.
  Dësen Tank ass natierlech vill méi praktesch wéi d'Maus. An hien huet sech gutt a Schluechte gewisen. Méi massiv versprach den E-50 ze sinn. Och kompaktéiert vum Layoutschema. Ähnlech am Gewiicht wéi de Panther-2, awer mat méi décke a rational geschniddene Rüstung an enger niddereger Silhouette. Mä während dësem Auto war verspéiten. Well et Hitler net genuch war, datt d'Rüstung esou déck wéi den "Tiger" -2 an der E-50 geplangt war, huet de Fuhrer méi zouverlässeg a mächteg Schutz gefuerdert. Zum Beispill, huet d'E-100 slop Säiten zesumme mat Schëlder 210 mm décke, an du kanns wierklech näischt duerchbriechen.
  "Panther"-2 gouf moderniséiert fir eng 88-mm-kanone mat enger längt vun 100 el laf. A bis elo huet et super geschafft.
  Am Wanter konnten d'Däitschen am Zentrum aushalen an d'Attacke ofwieren. An am Fréijoer hunn de Fritz hir Offensiv am Kaukasus erëm opgeholl. Den tank "Lev" -2 erschéngt, méi hell wéi säi virgänger mat der plaz vun der iwwerdroung an de motor an engem block virun an iwwer. Natierlech, vill méi mobil, awer mat der selwechter Rüstung a Waffen. An "Tiger" -3. Dësen Tank war e bëssen duerch de Layout kompriméiert a besser geschützt, besonnesch d'Säite vun 120 mm géint déi fréier 82, ënner Steigungen. Schmuel Tuerm, a méi staark an Rüstung. D'Bewaffnung huet awer och op 88 mm an 100EL geännert. Déi nei Pistoul huet zwielef Ronnen pro Minutt amplaz aacht gemaach, war méi genee a Panzerpiercing wéi déi al. Den éischten E-75 ass och opgetaucht, awer dësen Auto huet dem Militär och net gepasst an et muss finaliséiert ginn. Ze schwéier - méi wéi nonzeg Tonnen, an net gutt geschützt vun de Säiten.
  Awer op alle Fall sinn de Fritz méi staark, an den Haaptschlag gouf laanscht d'Wolga a Richtung Kaspesche Mier geliwwert. A si konnten duerch d'Verteidegung vun der Rouder Arméi duerchbriechen an de Kaukasus iwwer Land ofschneiden.
  De Stalin, deen sech an enger verzweifelter Situatioun fonnt huet, huet menacéiert aus dem Krich zréckzezéien an en separaten Fridden mat Däitschland op all Konditiounen ofzeschléissen. An den USA war schonn en anere President un der Muecht - e Republikaner!
  An hien huet gesot datt Dir him net mat Erpressung kënnt huelen. Stalin, als Äntwert, ugebueden Hitler Verhandlungen, op all Konditiounen. De Fuhrer huet dëst ignoréiert.
  Déi däitsch Offensiv war erfollegräich; Tierkei huet eng zweet Front an Transkaukasien opgemaach.
  Alles ass wuertwiertlech auserneen gefall. An elo stiermen d'Nazi-Horden scho Baku. An et schéngt, datt et keng Chance gëtt.
  Awer hei si véier Meedercher-Hexen déi fir d'sowjetesch Stad kämpfen.
  D'Natasha schéisst e Burst op de Fritz, a werft eng Granat mat hirem bloen, graziéise Fouss. Deen en Nazi-Tank ausklappt.
  Komsomol Hex rifft:
  - Herrlechkeet fir Russland!
  Dann schéisst d'Zoya och, d'Nazis méien. A mat bloen Zéiwen werft hien e Kaddo vun der Vernichtung. D'Granat trefft de Panther-2 Raupen. Den Auto dréit, kollidéiert mat "Tiger" -2. A béid Panzer explodéieren an opgedeelt.
  D'Zoya jäizt op der Spëtzt vun hire Longen:
  - Éier dem Stalin!
  Augustinus gëtt och en Tour. Schéisst e Wehrmacht Zaldot erof. A mat blotem Fouss werft hien eng Granat op de Feind a quietzt:
  - Fir d'Herrlechkeet vum Kommunismus!
  A Svetlana, dëst ass e Meedchen mat blonden Hoer, wéi eng Zitroun mat hirem bloussem Ferse ze werfen, d'Nazien auserneen ze räissen.
  Gëtt e gutt geziilten Tour a rifft:
  - Herrlechkeet dem grousse Vaterland vun der UdSSR!
  An all véier Meedercher jäizen um Top vun hire Longen:
  - Herrlechkeet dem Mammeland vum Onstierflechen!
  A mat bloussem Been geheien se nees Kaddoe vun der Vernichtung. Mat esou Kämpfer wiisst d'Vertrauen datt d'UdSSR souwisou wäert gewannen. No allem huet hien sou couragéiert a kompetent Krieger!
  D'Faschisten hunn de Kaukasus ageholl, a sech befestegt ... Mee d'Zäit leeft aus: 1946 kënnt. A Moskau ass nach ëmmer net geholl.
  An Amerika kämpft mat Japan a gitt net op. Ma, dunn huet de Stalin nees dem Hitler eng Waffestëllstand ugebueden op all Konditiounen.
  De Fuhrer, deen och d'Informatioun vun der Geheimdéngscht krut, datt d'USA schonn um Rand wieren, eng Atombomm ze kreéieren, huet e Waffestëllstand fir dräi Joer zougestëmmt. Awer als Konditioun muss d'UdSSR dem Drëtte Räich Hommage bezuelen a Gold a Matière première, souwéi Liewensmëttel. Plus, gitt all Krichsgefaangen zréck, a transferéiert en Deel vun der Ausrüstung vu militäresche Fabriken.
  Stalin huet alles zougestëmmt.
  Duerno hunn d'Nazien eng grouss Offensiv an Afrika lancéiert. Et war erfollegräich, well d'Briten manner wéi d'Zuel vun den Truppen an der Disziplin an der Qualitéit vun de Waffen waren. An déi Däitsch ware méi behënnert duerch d'Ausdehnung vun de Kommunikatiounen, den Terrain an de Mangel u Stroossen wéi d'Resistenz vun den alliéierten Truppen. An de schwaarze Kontinent vum Summer gouf komplett vun den Nazien ageholl.
  Am Wanter hunn d'Däitschen zesumme mat de Japaner e puer Amerikaner am Pazifeschen Ozean gedréckt an d'Yankees mat U-Booter kolossale Schued gemaach.
  Am Mäerz 1946 hunn d'Däitschen hir Bombardementer vu Groussbritannien verstäerkt, mat enger staark erhéichter Zuel vu Jets. Wéi et sech erausstellt, ass e Bomber nach ëmmer besser wéi eng ballistesch Rakéit, well déi lescht ass ze deier an net genee genuch.
  D'Nazi-U-Boot-Flott huet sech och ëmmer méi gewisen. Verzweifelt fir d'Däitschen mat Fligeren ze besiegen, hunn d'Alliéierten och ugefaang de Verhandlungsprozess ze ënnersichen. A gläichzäiteg hu si probéiert de Stalin z'iwwerzeegen, d'Front nei opzemaachen.
  Awer de Leader vun allen Zäiten a Vëlker huet gewaart. Hie wollt d'Kastanien net erëm aus dem Feier droen. Doriwwer eraus, d 'schafung vun der eegener jetfliger gouf verspéit, an d' entwécklung vun der neier t-54 panzer versprach ze vill zäit. Jo, d'Nazien hunn et fäerdeg bruecht Marionettregierungen aus lokalen Verrieder an de besaten Territoiren ze kreéieren.
  Also huet d'sowjetesch Arméi Millioune vu senge fréiere Bierger ze kämpfen. An dat ass net ze grouss.
  Jo, a Japan, an deem Fall, huet ugedeit datt wann Stalin d'Waffestëllstand verletzt, si géif eng Front am Fernen Osten opmaachen.
  Sou konnten déi Däitsch ouni Amëschung op eng Amphibienlandung a Groussbritannien virbereeden. Richteg, et waren gewësse Schwieregkeeten: an der Metropol waren vill net nëmmen englesch, mä och amerikanesch landtruppen. Bis elo hunn d'USA haaptsächlech um Mier gekämpft, a konnten et sech leeschten, Truppen an England selwer ze verstäerken.
  Dëst huet Schwieregkeeten verursaacht. Ausserdeem hunn d'Alliéierten, manner wéi an der Loftfaartqualitéit, ze vill Fligeren - fir den technologesche Virdeel an der Quantitéit ze kompenséieren.
  Dofir, Dmitry Sokolovsky, Nieft Streiken géint Land Ziler, och fir Feind Fligere gejot. An an engem Dram war hien schonn am Kierper vun engem schéine Meedchen!
  Hei huet d'Meedchen-Wunnel-Attackfliger sech un de Kontrollen vum Fliger virgestallt. Hei ass et de Jet ME-262, déi lescht Modifikatioun mat geschweest Flilleken. A mat grousser Geschwindegkeet attackéiert souwuel Loft- a Buedemziler.
  Barefoot Schéinheet Dmitry Sokolovsky a sengem girlish Kierper, deftly copes mat engem Kämpfer. Maacht Feier op fir mat bloe Féiss ëmzebréngen. An englesch Fligeren beliichten, geschloene Amerikaner falen.
  An op der rietser Hand vun der schéin Dimka, d'Meedchen Arabella. Wat och e super Ace Pilot ass. An hie féiert, lancéiert Loftfaart Muschelen wéi e Fan, wéi eng geflügelte Valkyrie.
  Den Dmitry Sokolovsky weist hir d'Fauscht, klappt hir blo, gemeisselt Meedchen Been a rifft:
  - Weider esou!
  D'Meedchen äntwert begeeschtert, weist hir Faust als Äntwert:
  - Et gëtt esou halen!
  Hei fänkt e véiermotore Bomber op den Dmitry Sokolovsky op. Den Terminator Pilot klappt hien mat 30mm Loftkanounen aus, rifft.
  - Et ass besser ee Mammut ze fëllen wéi honnert Ratten, et ass besser een Held ze ëmbréngen wéi dausend Feiglingen!
  D'Arabella reagéiert andeems se aus engem Ronnhaus an der "Fass" Technik schéissen a rifft:
  - Zwee lieweg Frënn ass gutt, véier dout Feinde, nach besser!
  A vun hiren Hits explodéieren, wéi eng Rei opgestallt - Fligeren!
  Den Dmitry Sokolovsky huet seng schneewäiss Zänn an engem girlish Laachen. A schéisst erëm ...
  Hie wëll sangen, eppes militantes.
  Ech sinn den Superman Schëpfer vum Universum,
  Ech hunn décidéiert datt ech fir Alter regéieren!
  A vill ënner der Ferse vu menge Kreaturen,
  A Wierklechkeet, jiddereen weess den Dram!
  
  Schéin kreéiert a weef räich
  Kann ech stralende Teppecher ...
  Wien ass rebellesch haart Retribution -
  Dem Satan seng Kanner ginn an d'Häll!
  
  An d'Kanner hunn mech mat all hirem Häerz gär,
  Kritt alles wat hie wëll an den Navel!
  Nëmmen ee Präis gëtt vun de Riichter iwwerreecht,
  Wien huet de richtege Geescht!
  
  Ech hu gär Säll am Raum ze bauen,
  Massen am Universum Objet ....
  Awer wéi kapriéis, Gëtter wëssen,
  Et ass eng kleng Saach fir si de Fuedem vun Ärem Liewen ze ënnerbriechen!
  
  Et gëtt e Kaddo, an en Uschloss un him,
  Also datt eng domm Persoun net krabbelt ...
  Et ass eng kleng Saach ze kreéieren an ech sinn net interesséiert
  Loosst de Generalsekretär och eng Tomate ginn!
  
  Ech weven e Web vu Stärebiller,
  Kënnen e Quasar vum klenge Fanger erof schéissen ...
  Ech brauch keng Käerz, en Zénger -
  Ech wäert déi Persoun selwer generéis belounen!
  
  Onstierflechkeet wäert sinn, an an engem schéine Kleed,
  D'Braut wäert an der Éiwegkeet bei Iech kommen ...
  Dir wäert wéi de Kinnek vum groussen Adel sinn,
  An ouni Ënnerbriechung, en himmlesche Kont an de Bëscher!
  
  Harems a Seraglios sinn Trifles,
  D'Realitéit frot nëmme Gott ...
  Awer d'Leit mussen hiert eegent Gléck maachen,
  A rifft net, nëmmen: Här retten!
  Mat all Wuert ass een opgeblosen oder erofgefall. An déi schéi Arabella, déi hir blouss Been ruckt, ass mat him gerannt an huet mat hire bloe Fanger gespillt, d'Ausléiser vun de Loftgewierer gedréckt. An och kréien ...
  Also hunn se Kampfkits erschoss a fléien zréck.
  Arabella freet den Dmitry, eng barfuß Schéinheet mat herrleche Broscht a luxuriéise Hëfte:
  - Du bass e charmant Meedchen ... Ech wollt ëmmer wéi Dir sinn!
  D'Stormtrooper-Wunderkind Meedchen äntwert gären:
  An ech wënschen ech kéint grad wéi Dir sinn! Obwuel ...
  Dunn huet den Dmitry Sokolovsky gemierkt datt hien Blödsinn schwätzt. An am Allgemengen, wéi probéiert e Mann wéi eng Fra ze sinn?
  Arabella huet awer de Kapp net verluer an huet en onstierwlechen Aphorismus erausginn:
  - Besser eng Fra ze sinn wéi eng Fra!
  Dmitry Sokolovsky ausgemaach:
  - Net jiddereen an Hosen ass e Mann, net jiddereen an engem Rock ass eng Fra!
  Arabella wénkt mam Kapp a bemierkt:
  - Et ass méi einfach honnert Fraen ze verféieren, wéi een verführereschen Dram ze ginn!
  Schonn um Fluchhafen hunn déi zwee Meedercher geknackt a Kuss - wéi charmant si. Si hunn sech e bëssen géigesäiteg geklappt, hir Scharlachroute reiben, fusionéiert mat Lëpsen sou hell wéi Rousbléieblieder. Wéi schéin ass et de Kierper vun enger Fra ze strecken.
  Awer et gëtt keng Zäit fir besonnesch ze pressen - mir mussen op en neie Fluch presséieren. An nees zerstéierende Loftattacken op England maachen. Bis de britesche Léiw endlech besiegt ass!
  Hei, nieft Loftziler, ass d'Lieblingsaarbecht vum Dmitry Sokolovsky d'Zerstéierung vun Panzer. Attacke se aus der Loft. E besonnesch verlockend Zil fir d'Tortila ass eng Maschinn déi aachtzeg Tonnen waacht! Wierklech e Monster - e Monster fir all Monsteren!
  Allerdéngs hunn d'Däitschen schonn e Serien E-100 am Déngscht, eppes wéi d'Maus, awer mat enger dichter Layout, méi niddereg Silhouette a méi hell. Déi nei maschinn konnt scho genuch vitesse fir de kampf entwéckelen.
  Am Allgemengen, Dmitry Sokolovsky geeschteg virgestallt nei Panzer vun der Serie "E", prett fir Mee 1945. Mat dem Layout vun der Gearbox op de Motor selwer: squat, mat laangen Trunks.
  D 'massiv maschinn "E" -50 ass vergläichbar a gewiicht a bewaffnung mat dem "Panther" -2, awer vill manner an der silhouette, a méi déck, virun allem op de säiten mat schrägen allbewaffnung. Souwuel "Sherman" an "Churchill" an "Pershing" sinn wäit vun dëser däitscher Maschinn an hir taktesch a Kampf Charakteristiken.
  A wann hatt um Schluechtfeld erschéngt, wäert si einfach net gläich sinn!
  A si scho fäerdeg an "E" -50, an "E" -75. Déi zweet Maschinn mat enger 128 mm Pistoul ass einfach e Wonner vum Tankbau. Wéi goofy datt souguer "Tortilla" net genuch wäert schéngen.
  An hei ass de barfous Krieger Dmitry Sokolovsky schonn am Tank, zesumme mat enger schéiner Meedchen Crew. An engem formidabele, "E" -100 ugepasst souguer ënner Waasser ze plënneren. Hei ass e Won mat Elfen, Dmitry Sokolovsky ass de fënneften an et, a véier Meedercher mat spitzen Oueren daucht an d'Dicke vum Atlanteschen Ozean. An et schwëmmt do, d'Mierfläch ze schneiden, et ass en U-Boot op Bunnen.
  Dir musst de Kanal um schmuelste Punkt Kräizgang. Spréngt op d'Küst eraus, féiert Schied un a gitt zréck.
  Ee, den däitsche Genie wousst wéi Meeschterstécker vun militäresch geduecht ze schafen. Zum Beispill, Äerdofbau Panzer. Déi demokratesch Regierungsform huet sech fir Däitschland als ineffektiv bewisen. Wéi eng Kris ass an de leschte Joeren entstanen? Also hunn all Zorte vun Terroristen an Emigranten ronderëm geraumt! A wien ass Schold? Éischtens, d'Schwächheet vun den Autoritéiten!
  Awer elo spréngt hiren Auto mat zwou Waffen aus der Déift vum Mier.
  Den Dmitry Sokolovsky, deen e Meedchen an engem Dram gouf, mat der Hëllef vun de bloe Fanger vu sengen ënneschten girlish Glidder, schéisst Fragmentatiounsmuschelen op d'Waffen vun der englescher Küstbatterie. Den Englänner gëtt méi héich geworf an ëmgedréint.
  Dëst ass wierklech total Chic!
  Aus e puer Grënn ass e russesche Lidd duerch den Dmitry Sokolovsky säi Kapp geblitzt:
  - E fatalt Joer, Dir kënnt mir net gleewen - dausendnénghonnertnénganzwanzeg! Den Däiwel wäert sech mat gëllenen Hunnen ëmdréinen, dräi Néng op d'Kopp!
  An dann, an der Persoun vun den Nazi-Truppen, sinn d'Däiwel an englesche Buedem erakomm. Hei ass en orange Elf als Lupanet aus enger schwéierer 128 Millimeter Pistoul.
  An d'Explosioun vun engem drësseg Kilogramm Projektil huet e feindleche Bunker op den helleschen Himmel erhéicht.
  Mat der Hëllef vu bloe Fanger vu geschmëlzene Been schéisst Dmitry Sokolovsky vu senger kuerzer Kanoun, a kuckt d'Meedercher. Wéi schéin si se an hire schmuele Bikinien. Net e Meedchen, awer einfach e Wonner vun der Natur. Also Dir wëllt Léift mat hinnen maachen ... Neen, de Karl Marx huet nach ëmmer net ganz Recht. Hei an et ass eng feminin Natur, an d'Fleesch vun engem charmante Meedchen, awer et zitt ëmmer nach op Weibercher. Zu hire busty, glänzend Kierper.
  Hien ass e Bauer am Häerz, an dofir wäert hien fir ëmmer e Bauer bleiwen, egal wéi eng Versuchungen, an deen onermiddlechen Schicksal him géif féieren.
  An hei, am hallef Schlof vu Spazéieren an Dreem, ass et sou agreabel ... Dir stellt Iech an Ärer fruchtbarer Fantasi d'Victoire vum Drëtte Räich vir ...
  Et ass nach net final, awer et kënnt dohinner!
  Hei schéiss du op d'Batterien, an e Meedchen mat bloen Hoer gëtt Waasser aus enger Maschinnegewier, déi englesch Infanteristen ausmécht. Dout Schwaarz falen, gi se d'selwecht aus, wéi Wäiss, Scharlachrout Blutt. Krich ass den natierlechen Zoustand vum Mënsch ...
  Oder, wéi ee Philosoph gesot huet: et ass méi schwéier ze kämpfen wéi ze otmen, awer vill méi natierlech!
  Interessanterweis si Meedercher ganz gär hir laang, graziéis Zänn ze benotzen beim Schéissen. Gutt, et ass egal wéi eng Faarf d'Kaz ass, soulaang se d'Mais fält. Also ass et mat Bezuch op Meedercher - et ass egal wéi eng Deeler vum Kierper, soulaang se schéin sinn.
  Hei ass en Elf-Krieger mat engem präzise Schoss e relativ klengen Tuerm "Churchill" ofgerappt.
  Den Dmitry Sokolovsky huet definitiv net gemaach, et war e Wonsch e Lidd ze komponéieren, an de Stuermtrooper huet d'Silbe gefouert;
  Ech hu vun der Wieg gedreemt fir en haarden Zaldot ze ginn,
  Flitt Fligeren a schéisst ...
  Oder vläicht e Kabinejong an e grousse Pirat,
  Obwuel um Mier bass du just en Déif!
  
  Ech wollt a militäresch Affären sinn - fir mech e Jong,
  Déi mächtegst Unerkennung fir ze hunn ...
  Dir musst léieren ze kämpfen net aus engem Buch,
  Soss gitt Dir domm wéi e Bier!
  
  Ech liesen a menger Kandheet iwwer knaschteg Corsairen,
  Iwwer Boarding a schaarf Sprangen ...
  Och wann Dir en Affer vun de Kommissäre kënnt ginn,
  Awer feig, de Jong ass aus sengen Hänn!
  
  Wat Dir wëllt, wäert Dir ëmmer erreechen
  All Geschäft streit ëmmer ...
  An d'Sonn schéngt och iwwer de Pirat,
  A wann de Stuerm och kee Problem ass!
  
  Jo, de Galge menacéiert och,
  De grausamen Beügüger setzt d'Steier erof ...
  An de Raiber wäert keng Plaz am Paradäis fannen,
  D'Häll waart op hien an der Ënnerwelt!
  
  Wann se mech zu Jesus gefaangen
  Verzweifelt hunn ech eng Demande gemaach ...
  Ech sinn ënnergaangen, ech beroue mech un déi schëlleg Versuchung,
  Meedercher gesicht, faarweg Autoen...
  
  Gott huet geäntwert: datt et keng Verzeiung fir Iech ass,
  An nëmmen de Satan waart ...
  D'Berichter huet direkt ouni Retard geschloen,
  An de Kapp ass vun der Schnëtt gerullt!
  
  An ech sinn an der Häll, awer weess datt ech net leiden,
  Dir kënnt och Wodka mat Däiwel drénken ...
  An elo schlucken ech dee Likör lecker,
  Wat mat Kuch a Spill erofgewäsch gëtt!
  
  Jo, dës Plaz ass just da Piraten,
  Et ginn Däiwel - Küken mat engem Knall ...
  Sou war d'Retribution hei,
  Schampes, Wäin, Grill moies!
  
  Ech hunn fënnefhonnert Jorhonnert an der Hell gefëmmt,
  Awer hei kënnt de grousse Jesus ...
  An huet d'Häll ouni Interjektiounen opgehalen,
  War an der Ënnerwelt am Gléck - elo eidel!
  An der Häll leiden ech elo immens,
  Jo, et ass ze spéit fir sech an der Hell ze berouegen ...
  Ech wollt mech stilvoll mat enger Dame undoen,
  Ech wousst net datt ech haut an der Hell wier!
  
  Also eng Lektioun fir aner Piraten
  Live éierlech, Dir wäert Ziler sinn ...
  Och wann, leider, d'Pai niddereg ass,
  Wéi kënne mir aus der Bedierfnes vu Ketten befreien?
  Gutt Lidd a super Kampf ... Si hunn hire Kampfkit ofgelueden a kommen zréck. D'Elfen hunn zesummen geruff:
  - Kann d'Kraaft bei eis sinn!
  Erëm geet e super, modernen Tank op d'Mier. An eng flaach Déift, net en Hindernis fir en Auto deen op Waasserstoffperoxid leeft.
  Wéi d'Däitschen sech virbereeden fir a Groussbritannien ze landen, während Stalin seng Wonnen leckt. Et ass schonn Juni... Getest ginn Gruefpanzer, déi Tunnel ënner dem Kanal gruewen an an déi britesch Metropol kommen.
  Schéin Meedercher a Scharlachroute a bloe Bikini sinn an en Ausgruewung, Delfinfërmege Maschinnegewiertank geklommen. Si hunn d'zweet Gang ugekënnegt, an den Auto ass glat an de Buedem gaang. Eng nei Waff déi duerch all Verteidegungslinn briechen kéint. Wonnerschéin weiblech Krieger hunn d'Heeber mat hire bloe Fanger bewegt, den Tank gefuer.
  A wéi eng Figuren d'Meedercher hunn, a wonnerschéi Broscht, kaum bedeckt Bikinis. Dir kënnt se fir Stonnen bewonneren. A wien ass dee Beschten an der Arméi? Natierlech, e Meedchen.
  Awer d'Wëssenschaftler vum Drëtte Räich entwéckelen net nëmmen Äerdbewegungsunitéiten an aner Eisenausrüstung. An den Doudeslager schaffen d'Dokteren un der Schafung vun engem Krieger - e Mann vun der Zukunft. Elo, wann e Rattengen an de mënschleche Kierper transplantéiert gëtt? Oder eng Kakerlak? Wéi vill wäert seng Kampfqualitéiten eropgoen?
  An et gi schonn e puer Aarte vu Monstere fir Kricher, souwéi Zombie-Krieger. Déi lescht existéieren zënter e puer Joer. All Persoun kann an eng Zombie ëmgewandelt ginn. Awer hir Kampfqualitéiten waren zweifelhaft - ze domm. Si justifiéieren net d'Käschte vun der Schafung a kënnen op hir eegen Truppen Feier opmaachen.
  Also sinn d'Zombiefronten net an d'Massproduktioun gaang. Awer op der anerer Säit kënnen d'niddereg qualifizéiert Aarbechter aus hinnen gemaach ginn an zum Beispill déi einfachste Fligeren a Segelfliger produzéiert ginn. Vill Segelflugzeuge si fir d'Landung a Groussbritannien virbereet ginn.
  Awer et gëtt och eng geheim, speziell Waff: Diskothéiken! Eppes wat am 21. Joerhonnert net widderholl konnt ginn. Déi bescht Wëssenschaftler an de Konzentratiounslager hunn Waffen entwéckelt, déi eenzegaarteg Charakteristiken haten. D'Vitesse huet schonn dräi oder véier Klanggeschwindegkeet erreecht, awer am wichtegsten, dank dem laminarem Jet, hunn d'Disketten sech als onschëlleg fir kleng Waffen erausgestallt.
  A si selwer konnten Autoen an der Loft schéissen - op d'mannst duerch Rampen.
  An erëm, Dmitry Sokolovsky representéiert Meedercher un der Spëtzt vun der Diskett. An der Arméi vum Drëtte Räich - Fraen waren rar. Awer an Ären Dreem, firwat net d'Meedercher representéieren. Mat multi-faarweg Frisuren, schlank, athletesch, busty mat engem Minimum vu Kleeder, oder komplett plakeg!
  Oh, wann d'ganz Welt aus nëmmen Meedercher bestoung, an hien Johann deen eenzege Mann bleift. A wéi géif hien dann ëmdréinen?
  Stralende Charlotte op enger Diskett, lächelt, an hir rout Hoer fladderen am Wand, wéi e proletarescht Banner. Wat e thoroughbred, jugendlecht Gesiicht huet si, an eng konvex Këscht, eng dënn Taille mat mächtegen, breet Hëfte. Hir Hosen sinn dënn wéi e Fuedem, an erlaben Iech all d'girlish Charme ze gesinn!
  An d'Diskette selwer gesäit aus wéi déi notoresch Teppecher. Et klëmmt vertikal, bal roueg ... Eng zimlech grouss an deier Maschinn. Wann d'Vitesse gewannen, fléissen mächteg Loftstroum ronderëm et - fäeg souwuel Kugelen a Muschelen ze zerstéieren. Also ass d'Diskett a Bewegung invulnerabel.
  Richteg, et ass e Minus an dësem: de Teppech selwer kann och net brennen, awer ... Éischtens ass d'Diskett fäeg all Feindfliger ze rammen. A mat der Geschwindegkeet kann net eng eenzeg Fligermaschinn et entkommen. Zweetens, andeems Dir de Jet ausschalt, kënnt Dir e radiokontrolléierte Bommeprojektil erauswerfen an d'Zil schloen! An dann dréit et erëm un ...
  Doriwwer eraus ass schonn d ' entwécklung vu verschiddenen aarte vu stralewerfer, mat deenen et geplangt ass, fléien ënnerzegoen. Dir sot fantastesch! Awer wien weess wat de Faschismus fäeg ass, sou vill Ressourcen vum Planéit Äerd geschléckt ze hunn.
  Discolet Kontrollsystem ass déi modernst mat der Hëllef vun engem Joystick. Hien ass am Kampf Tester. Groussbritannien an Amerika sinn nach ëmmer staark an der Loftfaart, a firwat mécht de "Fléiende Teller" net d'Loftrang vum Feind méi dënn?
  Charlotte ass sou schéin, d'Haaptstad vun dësem Schëff. D'Crew besteet aus fënnef Meedercher. Si sëtzen entweder a Still, oder sprangen op, zéien hir blo, Schockela-faarweg Been aus Sonnebrand. Hir blo Fanger leien op de Joysticks. Wéi erotesch et ass, déi gemoolt, elegant geformt Nägel blénken, d'Vene lafe laanscht d'Ënnerbeen ënner der gebrannter Haut.
  Eng Meedche Crew ass wat e jonke Mann, dee sech an der Arméi fënnt, dreemt. Dat wat Victoire a Vill Gléck bréngt.
  Hei huet den Disc-Fliger Geschwindegkeet opgeholl an d'Ufere vu Groussbritannien mat erstaunlecher Geschwindegkeet erreecht. An aus der ganzer rammen déi éischt dräi englesch Kämpfer, déi d'Fléienteller ënnerwee gefaangen huet. Laminar Jet klappt d'Autoen vum Léiw Räich erof. Déi, déi hir Flilleke verléieren, falen erof.
  D'Charlotte seet mat engem zefridde Bléck:
  - Eng schrecklech esou an esou eng schrecklech ... Ech sinn net schrecklech an droen Make-up!
  An et lancéiert als Äntwert op d'Versuche vun den neien englesche Kämpfer fir aggressiv Geck ze schéissen!
  An elo mécht de fléienen Teller en U-Wend a schmiert den amerikanesche R-51-Attackfliger, deen weder vu Rakéitewerfer oder aacht Maschinnegewierer gehollef gëtt. Et ass nach ëmmer eng grouss Muecht.
  D'Barfouss Meedchen Dmitry Sokolovsky huet geduecht datt d'Amerikaner schliisslech domm waren, datt se an de Krich mat Däitschland koumen. Also hunn se nëmmen an d'Hänn vun der UdSSR gespillt. Hëlleft Äre schlëmmste Feind. Mee si hätte mat däitschen Hänn mat Russland kënnen ëmgoen!
  An elo zerstéiert en invulnerable Disc-Fliger all hir Fligeren. An dat ass ganz schlecht fir Groussbritannien.
  An et ass nach méi schlëmm fir Amerika. Nodeems de British Ridge gebrach ass, ass et méiglech ze probéieren den Ozean ze iwwerstoen.
  Charlotte, glänzend mat Smaragd Aen, schwätzt an engem Chant an a Reim:
  - Mir kucken wéi Falken, schwiewen wéi Adler ... Mir erdrénken net a Waasser, mir verbrennen net am Feier!
  Déi blendend blond Gertrude reagéiert mat:
  - Wat Péng, wat Péng ... Däitschland géint Groussbritannien - honnert - null!
  Eng Diskett kann zimlech laang fléien. D'Geheimnis vu sengem Motor ass net am 21. Joerhonnert opgedeckt ginn. Nëmmen d'Kraaftreserve vun der Teppecher ass kolossal - Dir kënnt op New York fléien. An d'Beweegunge si sou gebrach, wéi wann d'Maschinn ouni Inertie ass.
  Datt net e Kämpfer oder e Bommeleeër gefaange gëtt ass e Kuch a Stëbs.
  An dann fänken Bommen op London ze falen, déi vun den neisten, däitschen Schwanzlosen erofgefall sinn. An et ass ganz effektiv.
  Den 22. Juni 1945 hunn d'Däitschen an d'Japaner Truppen an Australien gelant. Dëst ass eng Zort Kleederprouf fir den zukünftege Attentat op Groussbritannien. An den Disk Fliger ass souguer dohinner geflunn.
  Vun der britescher Marine ginn et nëmmen Hénger a Been. D ' Däitschen koumen an der Serienproduktioun vun eenzel-Sitz-U-Booter. Si ënnerzegoen englesch Schëffer, während se selwer praktesch net z'ënnerscheeden an der Waasserkolonn.
  An Torpedoen, déi op Kaméidi, oder Hëtzt riicht ... Wat nëmmen déi Däitsch net hunn! Déi bescht Wëssenschaftler aus der ganzer Welt schaffen ënner dem Drëtte Räich. A si gi gezwongen haart ze schaffen, déi däitsch Muecht ze stäerken.
  Sou graziéis, Miniatur E-10s mat enger niddereger Silhouette plënneren an Australien, an d'Crew läit. Si sinn, trotz hirem nidderegen Gewiicht, vergläichbar mam Churchill a punkto Bewaffnung a Rüstung, awer gläichzäiteg vill méi séier a méi manöverbar. An an esou engem Auto hunn d'Meedercher sech niddergelooss.
  Pairen leeën a kontrolléieren d'Panzer, schneide den englesche Schrummen of!
  
  WANN DER BASKY MARCEL spueren
  D'Zäitreesender Natasha Belaya huet och zoufälleg intervenéiert. D'Luftwaffe huet e jonke Pilot schued, an hie mat engem Stroumnetz opgeholl, wéi en zoufälleg aus engem technesche Feelfunktioun gefall ass. An et muss sech erausstellen, datt et den Hans-Joachim Marcel war, de Besëtzer vu verschiddene Loftfaartrekorder. Dorënner siechzeg-eent Fligeren an engem Mount erschoss, a siwwenzéng Fligeren an engem Dag. An den éischten däitsche Pilot, deen d'Barrière vun honnert a fofzeg erofgefall Fligeren iwwerschratt.
  Ausserdeem goufen seng Leeschtungen vun de Briten bestätegt, a keen huet sou vill alliéiert Fligeren erofgeschoss.
  Also huet Natasha Belaya eng komplett aussergewéinlech Perséinlechkeet gerett, déi richteg Schluechte gekämpft huet an e richtege Phänomen gouf. Mä et géif schéngen, datt och esou eng phenomenal Ace net eleng de Verlaf vum Krich änneren kann.
  Mee et geet net nëmmen ëm Quantitéit, et geet och ëm Qualitéit. Awer Marseille huet et fäerdeg bruecht de Fliger mam Montgomery selwer erof ze schéissen, an de berühmten englesche Generol ass gestuerwen. Dëst huet zum Echec vun der Operatioun Torch gefouert, déi onbestëmmt ausgestallt gouf. Just wéi d'Landung vun den Amerikaner a Marokko. Wat och ganz wichteg ass. Awer virun allem huet den Hitler et fäerdeg bruecht ze spieren, datt bei Stalingrad d'Russen eng Offensiv vun de Flanke plangen an et fäerdeg bruecht hunn präventiv Moossnamen ze huelen. Als Resultat hunn de Fritz hir schwaach Flecken ofgedeckt a konnten d'sowjetesch Offensiv Enn November ofwiermen.
  An domat hunn si zu Stalingrad an op der Wolga gehalen. D'Erfahrung vun der Operatioun Rzhev-Sychov huet gewisen, datt wann d'Nazien bereet waren, si konnten d'Offensiv vun de sowjetesche Truppen ofsetzen.
  D'Briten hu méi spéit ugefaangen, wéi d'Truppe vum Rommel scho bereet waren, d'Attack ofzewieren. An de Rommel selwer koum aus der Vakanz zréck. Als Resultat hunn d'britesch Attacke fofzéng Deeg gedauert a gouf mat kolossale Verloschter ofgerappt.
  
  Trotz der Tatsaach, datt d'Däitschen d'Front gehalen hunn, huet den Hitler total Krich a Mobiliséierung erkläert. D'Produktioun vu Waffen am Drëtte Räich ass dramatesch eropgaang. A Loftattacke vun den Alliéierten sinn staark ofgeholl. De Fritz huet ugefaang Kräfte fir eng nei Offensiv ze sammelen.
  Marseille huet d'Zuel vun den erofgefallene Fligeren an dräihonnert iwwerschratt, a gouf den éischte Pilot a Krieger vun der Luftaffe, fir d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat sëlweren Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten erëm ze kréien. An am Februar 1943 huet d'Zuel vun de Fligeren, déi vu Marseille erschoss goufen, fënnefhonnert erreecht, fir déi hien fir dës Geleeënheet e speziell approuvéierte Präis ausgezeechent huet: d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. Gitt den éischten Empfänger vun dëser Bestellung.
  Marseille gouf eng richteg Legend a gouf gefaart wéi Feier. Vläicht souguer méi staark wéi Flamen.
  Am Dezember gouf Stalingrad endlech vun den Däitschen ënner Kontroll geholl. An d'Nazien hunn ugefaang eng nei Offensiv ze preparéieren. Souwuel d'Tigers, d'Panthers an d'Ferdinands sollten un der Attack deelhuelen. Benotzt Aarbecht aus Afrika an der Aarbecht vu Prisonéier, dorënner Judden. Den Drëtte Räich huet nach net menacéiert de Krich ze verléieren, an d'Judden sinn net masseg ausgerüst ginn. An dat heescht méi Aarbechtskräften. An Panzer, a Fligeren, an aner Ausrüstung ginn produzéiert.
  Groussbritannien an Amerika hunn de Krich géint den Drëtte Räich eigentlech d'Brems gesat. Ausserdeem hunn u-booter si ganz vill. Déi an de Wollef gejot a vill Schëffer versenkt hunn.
  Den Hitler huet och de Rommel mat Panzer a Fligeren verstäerkt. An esou hunn d'Nazien Enn Abrëll eng Offensiv an Ägypten lancéiert. Dës Kéier méi erfollegräich, an als Resultat vun et, goufen déi englesch Truppen komplett besiegt. An et war eng zerstéierend Néierlag fir dem Léiw säi Räich.
  Faschistesch Truppen sinn an Palästina erakomm an hunn an den Irak duerchgebrach. A gläichzäiteg hu si d'Kontroll iwwer de Suezkanal iwwerholl. A si fortgeschratt, Kuwait ageholl. An aner Ueleg Wells. An et war ganz aggressiv a cool.
  An Enn Mee huet d'Wehrmacht Offensiv op der Wolga ugefaang, mat Fortschrëtter no Süden.
  D'Nazien hu probéiert an d'Kaspescht Mier duerchzebriechen an Astrakhan z'erfaassen. Hitler an dësem fall gewielt déi vulnérabel Richtung fir d'Rout Arméi an déi effektiv.
  Den Tank "Lion" huet och un de Schluechte deelgeholl. Awer dës Maschinn, déi ze vill Gewiicht vun nonzeg Tonnen huet, huet sech net ze gutt gewisen. A si gouf refuséiert. Mä de Focke-Wulf war och net schlecht. An Enn Juni ass Marseille op der Ostfront ukomm. Säin Erscheinungsbild war wéi e Koméit dee laanschtgoe komm ass. An eng ganz Mass vun erofgefallen sowjetesche Fligeren. Enn Juli huet Marseille d'Zuel vun den erofgefallene Fligeren op dausend bruecht a krut dofir de Grousse Kräiz vum Eisen Kräiz, e Präis, dee virdru just fir den Hermann Göring, fir Frankräich reservéiert war an net all ze verdéngt war. De Marcel ass e ganz kämpferesche Guy, an den Hitler huet hien bewonnert. Esou e Pilot huet sech erausgestallt: einfach en onverständleche Phänomen.
  D'Nazien sinn an d'Kaspescht Mier gaangen, de Kaukasus iwwer Land ofgeschnidden. An d'Tierkei huet eng zweet Front an Transkaukasien opgemaach an opgemaach. An d'Rout Arméi gouf nach méi schwéier.
  An d'Däitschen hunn ugefaang laanscht d'Küst vum Caspian Sea ze kommen. An d'Nazien si mat groussem Erfolleg fortgaang. A bis Enn September hunn d'Däitschen schonn op den Territoire vun Aserbaidschan agaangen. An do hunn esou Schluechte ugefaang ze kachen.
  De Stalin huet den Uerder am Mëttelpunkt virzegoen, all seng Kräften dohinner geheien ... D'Däitschen hunn et souguer fäerdeg bruecht zréckzedrécken, entscheedend duerch d'Front ze briechen. D'Nazien hu missen d'Offensiv temporär ophalen, an nei Kräften an d'Schluecht werfen. Awer d'Iwwerleeënheet an de Kräfte beaflosst.
  D'Nazien hunn d'Offensiv vun de sowjetesche Truppen ofgestouss, an am Wanter weider am Kaukasus virgezunn. A si hunn déi lescht Jetfliger benotzt, nei Modeller.
  A Marseille huet schonn zweedausend erofgefall Fligeren iwwerschratt. Fir deen hien en neie Präis mat engem Diamantstär vum Ritterkräiz vum Eisenkreuz ausgezeechent gouf, mat sëlweren Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten.
  A bei Baku ginn et scho sou Schluechte, ganz grausam.
  D'Kampf huet gewisen datt d'Fraen guer net e schwaache Link sinn a wësse wéi se gutt kämpfen. A gläichzäiteg manner Verloschter droen wéi Männer. D'Krieger hunn och an der Infanterie gekämpft, hir blo Féiss op de waarme Sand vun der Sahara Wüst geschloen. A beherrscht d'Tanks. Nodeems de "Tiger" getest gouf, a Schluechte mat Groussbritannien.
  Wéi och ëmmer, sowjetesch Meedercher op der SU-100 kämpfen och gutt.
  Obwuel Russland senger Positioun schéngt hoffnungslos. Awer d'Krieger, zesumme mat der Elizabeth, kämpfen wéi Adler.
  D'Ekaterina dréckt den Hiewel mat den bloen Zänn. Schéckt e Projektil, deen den Nazi E-50 Auto an d'Säit duerchbréngt a brécht:
  - Fir de grousse roude a karmoisesche Kommunismus!
  D'Elena huet och d'Kanoun geschloen mat hirem bloen, delikate Been. Si huet präzis de Feind Tank getraff.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Fir mäi schéint Russland!
  Euphrasia huet aggressiv bemierkt, a féiert e ganz gutt geziilten Feier:
  - Éier un eist Heemechtsland!
  An hie benotzt och kaal, gemeiselte Been.
  Sowjetesch Maschinn ass ganz staark a kämpft. An et schéisst zimlech gutt.
  De SU-100 ass fäeg fir den E-50 an d'Säit duerchzegräifen. Awer d'Meedercher briechen souguer duerch d'Stir, ginn an e Verlocker oder Enn-zu-Enn. A si schneiden duerch Metall.
  D'Elisabeth, mat hiren bloen Zänn, huet op de Feind geschoss. An huet gekrasch:
  - Vum bloe Stroum ...
  D'Ekaterina huet och gebrannt, dës Kéier den Hiewel mat hirer Scharlachroute gedréckt a gekacht:
  De Floss fänkt un ...
  D'Elena, aggressiv grinsend a scheiss, huet erausginn:
  Gutt, d'Frëndschaft fänkt un ...
  A si huet och den Hiewel mat hirem bloe Ferse gedréckt.
  Euphrasia cooed, schéisst op de Feind:
  - Mat engem Laachen!
  D'Meedercher schaffen op der SU-100 ganz aktiv. A zerstéiert Feindausrüstung.
  An am Rande vu Baku graven d'Pionéier Trenches. Et gi Kärelen vun verschidden Nationalitéiten. Besonnesch vill helle Käpp flimmeren. Et gi rout a schwaarz a blond Kanner.
  Eng Saach verbënnt si: Glawen un den Triumph vum Kommunismus a bloe Féiss. Et ass kloer, datt während dem Krich net jidderee Schong huet, an dofir, als Zeeche vun der Solidaritéit, all d'Kanner mat bloen, ronnen Fersen pronken. Wanter an Transcaucasia ass zimlech mëll, a wann Dir bewegt a schafft mat Schaufelen, ass d'Keelt net sou schrecklech.
  Kanner schaffen mat Begeeschterung a sangen:
  Ophiewe Feier, blo Nuechten,
  Mir si Pionéier - Kanner vun den Aarbechter ...
  D'Ära vun de Liichtjoer kënnt un,
  Call vun de Pionéier - sidd ëmmer prett!
  Call vun de Pionéier - sidd ëmmer prett!
  An hei kënnt den Alarm erëm. Jongen a Meedercher sprangen op d'Enn vum Trench. A Muschelen fänken scho vun uewen un ze platzen: Feind Artillerie funktionnéiert.
  De Pashka huet Masha gefrot:
  - Ma, mengt Dir, mir wäerten iwwerliewen?
  D'Meedchen huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Mir widderstoen op d'mannst eemol, an der schwiereger Stonn!
  De Pionéier Sasha huet logesch bemierkt:
  Eisen Heldentum ass onwahrscheinlech.
  De Jong huet mat senger bloer Sohl op d'Steng getippt. Et kann gesi ginn, datt de Jong sech mat zolitte Kalle gefëllt huet.
  D'Meedchen Tamara huet bemierkt:
  Mir wäerten ouni Angscht kämpfen
  Mir wäerte kee Schrëtt zréck geschnidden ginn ...
  Loosst d'Shirt mat Blutt getippt -
  Méi Feinde, dréit de Ritter an d'Häll!
  De Jong Ruslan, e Pionéier mat schwaarzen Hoer, bemierkt:
  Joerhonnert passéieren, eng Ära wäert kommen,
  An deem et kee Leed a Ligen gëtt ...
  Kampf fir dëst bis Äre leschten Otem -
  Déngt Äert Heemechtsland, Dir vum Häerz!
  De Jong Oleg, dënn a fair-Hoer, chirped, Verse:
  Neen, de Waach wäert net verschwannen,
  De Look vun engem Falcon, Adler ...
  D'Stëmm vun de Leit ass sonorous -
  De Geflüster wäert d'Schlaang zerbriechen!
  
  Stalin lieft a mengem Häerz
  Fir datt mir d'Trauregkeet net kennen,
  D'Dier zum Raum opgemaach
  D'Stäre blénken iwwer eis!
  
  Ech gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen
  Et gëtt en Enn vum Faschismus ...
  An d'Sonn wäert schéngen
  De Wee fir de Kommunismus beliichten!
  D'Jongen an d'Meedercher hunn zesummen applaudéiert.
  Awer elo fléien d'Jetattack Fligere scho a falen Bommen. An dëst ass eng aggressiv Entrée.
  Den Oleg an d'Sasha hunn e Slingshot opgehuewen an e Kaddo vum Doud lancéiert. An de Faass gouf vun engem Nazi-Attackfliger getraff.
  D'Meedchen Natasha huet gesonge:
  - De Komsomol ass net nëmmen Alter,
  Komsomol ass mäi Schicksal!
  Ech wäert de Weltraum eroberen, gleewen ech
  Loosst eis fir ëmmer liewen!
  Ahmed, e Pionéierjong aus Aserbaidschan, huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dir sidd nach kee Komsomol Member Natasha!
  D'Meedchen huet rosen op de bloe Fouss gestampelt an huet mat melodiéiser Stëmm geäntwert;
  Nieft de Pappen, mat engem lëschtegen Lidd,
  Mir sti fir de Komsomol...
  D'Ära vun de Liichtjoer kënnt un,
  De Gejäiz vun de Pionéier - sidd ëmmer prett!
  De Gejäiz vun de Pionéier - sidd ëmmer prett!
  Den Oleg huet och säi bloen, kannerleche Fouss gestampelt a gebrëllt:
  Méi staark Hammer dréckt de Proletar,
  Vun Titan Hand zerdréckt de Joch ...
  Mir sangen dausend Arien fir eist Mammeland,
  A Liicht fir d'Nokommen, gutt!
  Kanner si frou. An tatsächlech hunn d'Däitschen bombardéiert, an nëmmen ee Meedchen krut e Fragment an hirem kalen, ronnen, rosa Ferse.
  Pionéier huet gejaut, awer dunn hir Lëps gebass.
  An dofir hu si sech bereet den Attack ofzewieren. An et gi schonn Panzer mat den Nazien. Formidabel E-100s beweegen sech. Esou mächteg a geféierlech Maschinnen.
  Si hunn esou Schutz. Dass een aus kengem Wénkel duerchgoe kënnt. Dir kënnt et net nëmmen aus engem Wénkel schloen. Déi eenzeg Chance ass d'Strecken ze briechen.
  D'Kanner si prett fir ze kämpfen, a wackelen hir blo Féiss. Hei si se op engem Drot Päck mat hausgemaachte Sprengstoff ënner de Spuere vun den Nazien drécken. Et funktionéiert an zerstéiert d'Roller vun de Panzer vun der Rommel senger Arméi.
  An et gesäit schrecklech aus.
  Sasha rifft:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  De Jong Pashka schéisst mam Oleg aus engem Slingshot a rifft:
  - Éier fir d'Pionéier!
  De Jong Ruslan, zesumme mam Meedchen Sufir, zitt mat engem Drot eng Minière ënner dem Däitsche a rifft:
  - Herrlechkeet un der UdSSR!
  Kanner aus Aserbaidschan a russesch Kärelen kämpfen. Gesonde, dënn, barfuß Pionéier géint eng kolossal Armada vun Panzer.
  D'Meedchen Tamara trëppelt hire graziéisen, klenge, bloe Fouss a seet:
  - Herrlechkeet fir Russland!
  De Pionéier Ahmet bestätegt beim Feier op de Feind:
  - Mir sinn eng frëndlech Famill zesummen!
  De Jong Ramzan, e roude Hoer Aserbaidschan, bestätegt, en Auto erausgeschloen:
  - Vum Wuert si mir honnertdausend ech!
  D'Kanner si frëndlech... Hei ass dat armenescht Meedchen Azatuhi, dat och mat Hëllef vun engem Drot d'Sprengstoffverpackung mat Hëllef vun engem Drot behendig iwwerdréit a quitscht:
  - D'UdSSR ass eng Famill vu Vëlker!
  En anert armenescht Meedchen Aghas seet:
  - Béie net zum Faschismus:
  An d'Meedchen huet den Drot mat den bloen Zänn gezunn. Vill Aserbaidschan an Armenesch Kanner hunn blond Hoer a sinn net z'ënnerscheeden vu Slavic Kanner, vun deenen et och vill sinn. Wien den Däitschen ewech gelooss huet, aner russesch Famillen hu sech am Aserbaidschan och ënner den Zaren néiergelooss.
  Et gi vill Slawen am Kaukasus. Vill gemëscht Koppelen. Jo, a Kanner hunn normalerweis méi hell Hoer wéi hir Elteren. An déi slawesch Kärelen sinn gebrannt ginn, sou datt Dir se net vun den Awunner erziele kënnt. Ausserdeem sinn d'Kanner normalerweis méi ähnlech wéi Erwuessener.
  Also den internationale sowjetesche Batailloun vu Jongen a Meedercher kämpft, a si sinn all vereenegt, a ganz ähnlech. Hir blo Fersen blénken beim Beweegen.
  An Dreem Kanner schécken Kaddoe vum Doud. De Shamil an de Seryozhka, béid Pionéierjongen, zéien den Drot. An elo hält den däitschen E-50 mat engem futtis Raupen op.
  D'Jongen sangen zesummen:
  Unioun onverständlech, fräi Republiken,
  Et war keng brute Kraaft déi sech ralléiert, keng Angscht ...
  An de gudde Wëllen vun opgekläerte Leit,
  A Frëndschaft a Vernunft, a Courage an Dreem!
  An d'Kanner si frou. Si laachen mat wäiss, souguer Zänn. A si sinn frou, obwuel si mam Doud menacéiert sinn.
  An d'Däitschen suckelen. Zerstéiert Panzer schéissen hir Kanounen a krabbelen Maschinnegewierer.
  E puer däitsch Gefierer si mat Granatwerfer ausgestatt a si ganz geféierlech.
  De Jong Maksimka an d'Meedchen Zara aus Aserbaidschan, an op d'bloe Féiss hänken, hunn eng Mine ënner dem Feind gezunn an de faschistesche Mastodont erausgeschloen.
  A geruff op der Spëtzt vun hire Longen:
  - Fir d'UdSSR!
  D'Kanner sinn sou witzeg.
  Pionéier Abbas a Vladimir benotzen och Waffen. An dësem fall katapult an zerbriechen d ' e-75 raupen un d' nazie. Dunn hunn d'Jongen gesongen:
  - Fir d'Gréisst vum Planéit ënner dem Deck vum Kommunismus!
  Den Oleg an den Abdula sinn och Pionéier vu verschiddenen Natiounen, awer mat engem eenzegen Häerz lancéiere se och Sprengstoff. Si schloen den E-100 a sangen ...
  Mir hunn de Planéit fir d'Natiounen opgemaach,
  De Wee zum Weltraum, op onsiichtleche Welten ...
  Heroesch Akte gi gesongen -
  Fir d'Narben vum Doud fir ëmmer ze läschen!
  
  Ënnert dem Hellege Banner vu Russland,
  A Fridden, Frëndschaft, Gléck a Léift ...
  D'Leit vun der ganzer Äerd wäerte méi glécklech ginn,
  Hellesch Däischtert wäert an der Distanz verdreiwen!
  Kanner kämpfen hei ...
  Abdurrahman a Svetlana - en aserbaidschanesche Jong an e Meedchen aus Wäissrussland hunn en Drot zesumme gezunn an e faschistesche Tank erausgeschloen. A si sangen:
  - De groussen Numm vum hellege Russland,
  Schéngt iwwer d'Welt - wéi e Sonnestrahl ...
  Ech gleewen un Eenheet mir wäerte méi glécklech ginn,
  Loosst eis de Leit de richtege Wee weisen!
  Kanner si ganz couragéiert. An d'Nazien waren einfach vun esou haartnäckege a rosen Resistenz schockéiert.
  Abudurrahman ass e Pionéier, hien krut e Fragment a senger bloer Sohl. Et huet d'calused Uewerfläch vun engem Kand säi Been duerchgebrach.
  De Jong huet gejaut:
  - An et deet mir wéi!
  D'Svetlana ass och an de ronnen Ferse getraff ginn, an huet hir Schëller kraazt. Awer d'Meedchen huet gejaut:
  - Break d'Pionéier net!
  Den Däitschen Auto hunn och den Azim a Kolka gerammt.
  D'Jongen hunn mat engem Drot gewisen a gesongen:
  De verrotesche Feind ass an d'Offensiv gaangen,
  Awer ech gleewen, datt et net fält, d ' sowjetesch Vollek ...
  De Feind waart op Néierlag an Vergiess,
  An d'Herrlechkeet vu Russland wäert méi staark bléien!
  De Feind waart: Néierlag an Vergiess,
  An d'Herrlechkeet vu Russland wäert méi staark bléien!
  Kanner sinn dapere a béien net. A si wëllen gewannen. A si sangen a si kämpfen.
  Déi Däitsch leiden schwéier Verloschter. True, meeschtens hu se gebrach Bunnen a Roller. An et ass net fatal.
  Méi schlëmm fir d'Pionéier, déi gefaange geholl goufen.
  De Jong Abdulhamid, wéi hie gefaange geholl gouf, gouf vun den Nazien op de Rack gesat. Si hunn dem Pionéier seng blo Féiss an de Block agesat, an hunn ugefaang Gewiichter un den Haken ze hänken. An dunn huet hien d'Feier gebrannt. An dem Bouf seng blo Fersen goufe vum Feier geleckt. An eng Peitsch ass op de Réck gefall. Si hunn mech laang geschloen. An dunn hunn d'Nazis ugefaang d'Rippen mat rout-waarm Zänn ze briechen.
  De Jong, stierwen ënner Folter, wéi d'Eisen vu senge Rippen, rout vun der Hëtzt, him zerquetscht huet, huet gesongen:
  Berlin ass bal ënner eiser Herrschaft,
  Duerch eng Spektiv gesi mir de verdammt Reichstag ...
  Ech hoffen et gëtt Fridden a Gléck geschwënn;
  Wat ech a menge Gedichter beschreiwen!
  
  Russland huet de Kommunismus fir d'Welten opgemaach,
  Si gouf eng Famill fir jiddereen.
  Awer d'Wehrmacht huet eis e Schwäin Schnéi gepecht,
  An elo sprutzt d'Blutt aus de Venen wéi e Sprangbuer!
  
  Wat de Führer bei eis zoufälleg vergiess huet,
  Ech wollt Land a Sklaven kréien!
  De Faschismus ass mat enger ganz laanger Campagne gaang -
  An hei ass e richtegen Albtraum, hellesch Dreem!
  
  En einfache Jong, e Barefoot Jong,
  Kuerzem e roude Krawatt gebonnen.
  Hie wollt d'Welt selwer ouni Gott bauen,
  Awer op eemol ass den Napalm aus dem Himmel ausgebrach!
  
  Ech hu misse no vir lafen, mir waren AWOL,
  Keen wëll esou Jonker huelen!
  Awer de Kämpfer an engem Gewier huet et gemaach,
  De Wee vun de Pappen huet sech wäertvoll gewisen!
  
  Gekämpft wou souwuel lëschteg a Kraaft,
  A Schwäch ass och bitter, leider ...
  D'Komeroden hu misse Griewer gruewen
  Pinien Sarg planzen am Frascht!
  
  Ech sinn e Pionéier elo gewinnt ze leiden,
  Hien ass barfuß op d'Opklärung gaangen, de Schnéi ass geknackt.
  Vläicht Strof fir Ongleewen,
  Dass ech de Jesus net wollt kennen!
  
  Awer wat sinn déi dräi Stonne vu Golgotha?
  Méi wéi dräi Joer Krich sinn vergaangen!
  An all Duerf kräischen d'Witwen bitter,
  Wéi sinn d'Jongen um Kierfecht vum Land ëmkomm!
  
  Ech hunn iwwerlieft, gouf geschockt, vun enger Kugel blesséiert,
  Mee glécklecherweis blouf hien op de Been!
  Mir hunn éierlech d'Schold an Däitschland zréckginn,
  Dee Faschismus ass vun eis an de Stëbs getrëppelt ginn!
  
  Ech sinn reift, awer nach ëmmer e Jong,
  De Moustache ass net duerchgebrach, awer schonn en Titan!
  Jo, en Erwuessenen, a vläicht souguer ze vill,
  D'Häerz gouf schliisslech schwéier wéi Metal!
  
  Hero Star héchste Präis -
  Stalin selwer, gleeft mir, huet et iwwerginn!
  Hien huet gesot: et ass néideg e Beispill vu Leit wéi Dir ze huelen,
  D'Kämpfer schmieden d'Schlëssel fir d'Dieren op Eden!
  
  Awer elo setzt de brave Gewier erof,
  Huelt Iech, Pincers, en Hummer a schafft!
  Baut e Segelboot an e Boot aus Holz
  A kreéiert e Fliger fir datt de Vugel erop fléien!
  Mä trotz all Mass heroism vun Pionéier an Zaldoten vun der Rouder Arméi, Baku gefall. An d'Nazien hunn de ganze Kaukasus ageholl.
  De Stalin war ganz erschreckt, an huet dem Hitler eng Waffestëllstand ugebueden. De Fuhrer, besuergt vun der Intelligenz datt d'USA a Groussbritannien eng Atombomm entwéckelen a Japan besiegen, huet decidéiert eng grouss Offensiv am Westen ze starten.
  Eng Waffestëllstand gouf ënnerschriwwen. D'UdSSR huet sech eens ginn, all Krichsgefaangen an d'Drëtte Räich zréckzebréngen, a gratis eng grouss Quantitéit u Matière première fir d'Wehrmacht ze liwweren.
  Hitler war domatter averstanen. An am Fréijoer 1944 huet an Afrika eng grouss Offensiv vun den Nazien ugefaangen. D'Nazien, déi schonn den Norden kontrolléiert hunn, hu sech südlech geplënnert. A gläichzäiteg weider den u-boot-krich. Am Süden hunn d'Nazis erfollegräich fortgeschratt. Zur selwechter Zäit sinn d'Nazien an den Osten geplënnert. Nodeems si fortgeschratt sinn, hunn se duerch den Iran, a bal ouni Widderstand Indien ageholl. An net ouni Erfolleg grouss Territoire ageholl. Also hunn d'Nazien hei wierklech gelongen.
  An den 3. November 1944, um Datum vun de Presidentschaftswahlen, sinn d'USA op eemol a Groussbritannien gelant an se ageholl. An et war eng erfollegräich Beweegung. An et huet sech richteg cool erausgestallt. An an nëmmen enger Woch hu si hatt gefaangen. An et huet sech ganz cool erausgestallt. De Panther-2, dee méi fortgeschratt a besser bewaffnet war, huet och un de Schluechte deelgeholl. Awer den tank Lev-2 huet sech nach méi staark gewisen. Doran huet Porsche, fir d'éischte Kéier am Däitsche Tankbau, de Motor an d'Transmissioun an engem Block an iwwer gesat, an d'Gearbox op de Motor selwer gesat. D'Héicht vum Gehäuse gouf reduzéiert, an den Turm war méi kleng a méi schmuel. Als Resultat ass d'Gewiicht vum Auto erofgaang, an de Motor, am Géigendeel, war méi staark bei 1000 Päerd.
  Also den panzer "Lion" -2 war e schock fir d ' englänner, an déi bescht zu där zäit.
  Groussbritannien kapituléiert. An elo hunn d'Nazien de Krich géint d'USA geplënnert. D'Amerikaner konnten am Tankbau maachen, nëmmen de Pershing, dee méi schwaach war wéi déi däitsch Autoen. An nëmmen "Superpershing" konnt nach iergendwéi géint den Däitschen. Mee de Fritz hu schonn eng mächteg "E" Serie. An d'Kräfte sinn ongläich.
  Véierzeg-fënneften Joer ass an Séischluechte vergaangen. D'Nazien hunn d'Operatioun Icarus duerchgefouert. Si hunn och Grönland iwwerholl.
  Awer et ass net sou einfach Amerika iwwer den Ozean ze kréien. Awer däitsch Truppe benotzen Waasserstoffperoxid-ugedriwwen U-Booter. Déi ganz séier sinn, geformt wéi déif Mier Fësch, a wuertwiertlech d'Amerikaner an d'Mier schloen. An dëst, natierlech, molen d'USA net. An en Deel vun den däitschen Truppen ass an Argentinien a Brasilien konzentréiert. A vun do un hunn se ugefaang Norden ze krauchen. An et ass ganz cool. D'Nazien iwwerhuelen d'USA. Déi nei "E" Serie Panzer si ganz staark an onméiglech mat ze këmmeren. Den neie panzer vun der serie e-50, waacht fënnefanzechzeg tonnen, krut frontalbewaffnung 250 mm déck ënner de pisten, a Säiten 170 mm déck, och mat grousse pisten. An eng 88-mm-kanone mat 100 EL, déi amerikanesch panzer ouni de geringste problem zerstéiert.
  D'Nazien zerstéieren d'USA. An am Hierscht 1946 hu si ganz Kanada ageholl. An am Hierscht gouf och Mexiko ageholl. An d'USA hunn ugefaang ze panikéieren. An am Wanter vun der véierzeg-sechsten a véierzeg-siwenten Joer, Alaska an en Drëttel vum Territoire vun Amerika scho gefaangen. Fréijoer ass déi entscheedend Etapp fir d'Amerikaner ofzeschléissen.
  Marseille war e ganz erfollegräiche Pilot. An elo, no der drëtt dausend erofgefall Fliger, krut hien den Diamant Star vum Ritter Kräiz vun der Eisen Kräiz mat gëllen Eichen Blieder, Schwäerter an Diamanten.
  Am Drëtte Räich hunn se och de sechste Grad vum Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Platin-Eicheblieder, Schwäerter an Diamanten ugeholl, fir déi, déi dausend erofgefall Fligeren erreechen, oder déi selwecht Zuel vu futtis Panzer.
  An dësem Ritterkreuz sollten op d'mannst honnert Diamanten befestegt sinn, an et wier méi grouss wéi aner Ritterkräiz. Also war de Präis net nëmmen éierbar, mä och deier.
  D'Albina an d'Alvina fléien iwwer den Himmel. Si schéissen hir Yankee Fligeren erof a sangen duerch hir Zänn:
  - Schéin Meedercher,
  Super Frënn...
  Wäre formidabel Kärelen -
  A super Kick!
  D'Albina huet d'Fligerpistoul mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn gezielt, d'Amerikanerin geschloen a gequetscht:
  - Luuchte vu lëschtegen Aen!
  A winked bei hirem Partner. Si huet hire Kolleg ofgeschnidden. Si huet de Feind a Stécker zerstéiert mat hiren bloen Zänn a gekrasch:
  - Fir de Kommunismus an eis glorräich Victoiren!
  D'Albina korrigéiert hire Partner, huet de Yankee Fliger erofgeschoss:
  - Fir den aresche Kommunismus!
  A béid Meedercher platzen aus laachen.
  A si kruten de sechste Grad vum Ritterkreuz, nodeems se all méi wéi dausend Fligeren erschoss hunn.
  A Marseille, nodeems se nach véier dausend Fligeren erschoss hunn, krut den Diamant Star vum Ritter Kräiz vum Eisen Kräiz mat Platin Eech Blieder, a krut Schwäerter an Diamanten. D'Amerikaner sinn wuertwiertlech vun him fortgelaf.
  Mëttlerweil ass de Krich weidergaang. D'Amerikaner hunn däitlech dem beschte Feind an der Technologie an der Ausbildung verluer, a souguer mat auslännesche Divisiounen.
  Nëmmen "Superpershing" konnt déi däitsch E-50 an d'Säit duerchdréien. De virdeel vun enger pistoul an engem kaliber vun 90 mm an der laflängt vun 73 el. Awer op der anerer säit ass d'Feuerrate nëmme véier Ronnen pro Minutt géint zwielef fir den däitsche E-50, an d'Gewiicht vu fofzeg Tonnen ass ze grouss fir e Motor vu 500 Päerd. Jo, an d'Rüstung ass net genuch. An der Stir vum däitschen Haaptmastodont sinn d'Amerikaner nach ëmmer net duerchgebrach. An de Fritz hat och en E-75 mat enger 128 mm Kaliber Pistoul an enger 210 mm Säit Panzerdecke ënner Steigungen, mat nach bessere Schutz an engem Motor vu 1500 Päerd.
  Also vun Ufank un hunn d'USA verluer. Nëmmen den T-93 Panzer, méi genee eng selbstfahrend Pistoul mat engem Gewiicht vun 93 Tonnen, mat enger Panzerdécke vun 305 Millimeter an enger Kanoun vun 155 Millimeter, konnten d'Däitsche Mastodonten frontal bekämpfen.
  Awer d ' fahrleistung vun dëser selbstfahrenden pistoul war onwichteg, grad wéi d' feierrate. An d'Däitschen hunn et mat Fligeren zerstéiert.
  Also hunn d'Amerikaner als Ganzt net gutt gemaach, an hunn hoffnungslos verluer.
  An déi däitsch Truppe koumen ëmmer méi no bei New York a Washington.
  Truman plädéiert mam Hitler fir Fridden.
  Awer de Fuhrer wollt nëmme komplette Kapital ouni Konditiounen. Washington war ëmginn. An d'Nazien hunn en Ugrëff op d'US Haaptstad ugefaang.
  Marseille krut e speziellen Auszeechnung fir fënnef dausend erofgefall Fligeren: de Grand Diamond Star vum Ritter Kräiz vum Iron Cross mat Sëlwer Eech Blieder, Schwäerter an Diamanten. An et ass cool.
  D'Tank-Crew vu Gerda huet fir e méi hell muer gekämpft. An hien huet ouni Problemer gewonnen.
  D'Meedchen huet souguer ugefaang net nëmme mat den bloen Zänn ze schéissen, awer och mat de Scharlachroute vun hire Broscht. An dat huet vill gehollef.
  D'Charlotte huet och gebrannt andeems se hir Rubin-Nippelen op de Joystick-Knäppchen dréckt a geziddert:
  - D'Gréisst vum Kommunismus läit dorun, datt net e Fësch, mee e Wal ass!
  D'Christina, schéisst, dréckt d'Knäppercher vum Joystick, bemierkt:
  - A mir Däitschen wäerten de gréisste vum Kommunismus bauen!
  D'Magda, schéiss crimson Nippel op hir Géigner, huet aggressiv erausginn:
  - Den hellste Kommunismus! Nëmmen erop, kee Schrëtt erof!
  D'Gerda weist d'Kanoun mat de bloussegen Zänn, an huet den amerikaneschen Haubitze mat engem gutt geziilten Schoss ëmgedréit, bestätegt:
  - Fir den aresche Kommunismus!
  Nom Fall vu Washington huet Amerika séier kapituléiert. An et ass de 4. Juli 1947 geschitt.
  Dunn hunn d'Nazien Japan zerstéiert, an de 15. Mee 1957 hunn se d'UdSSR ugegraff, dat sinn d'Nazis. Eng Hoffnung, fir Alisa Selezneva!
  An elo geet dem Alice seng Equipe och an eng entscheedend Schluecht. Alisa Selezneva selwer an hir zwee Frënn an zwee Frënn. Si hunn den 22. Juni 1957 en Ugrëff op d'Residenz vum Adolf Hitler gestart.
  D'Alice huet eng Annihilatiounsgranat mat hirem bloe Fouss geworf. Si huet d'Nazien gerappt a geruff:
  - Herrlechkeet fir de Kommunismus!
  A si huet d'Nazien mat engem Blaster geschloen.
  Aleksey Teterev schéisst op de Feind mat Strahlengewierer a Gejäiz:
  - Et wäert eis Victoire sinn.
  An den däitschen Tank gëtt wuertwiertlech geschmolt. An d'Jongen schéissen de Blëtz aus hiren Aen.
  D'Natasha Belaya schéisst och op de Feind. A gläichzäiteg, ouni weideres, werfen hir blo Féiss, mat kolossaler Gewiichterkraaft, eng fatal Granat.
  D'Meedchen rifft:
  - Éier fir eis Leeschtungen!
  D'Arkasha Sapozhkov ass och op der Attack. De Jong ass voller Opreegung. Well dës Abomination an enger paralleler Welt erlaabt ass, heescht et datt et muss korrigéiert ginn.
  De jonke Kämpfer huet mat enger Laserpistoul geschloen a gesot:
  - Zu Éier vun den Iddien vum Patriotismus!
  Masha Belaya ass och waarm an der Schluecht. D'Meedchen huet e Stroum vu Pulsaren a Feierblasen fräigelooss:
  - Doud fir Faschisten!
  A mat bloen Zéiwen huet si och Erbsen vun der Vernichtung geheit.
  Déi fënnef verspreet hir Fäegkeeten an der Attack géint d'ganz Stad, déi fir Hitler vu Versailles gebaut gouf.
  A si schneiden zum Beispill e mächtege Tank aus der E-800 Serie vu kolossale Proportiounen. An dann hunn se ugefaang pyramidal Maschinnen mat mächtege Trunks ze zerstéieren. Membere vun de fënnef hunn am Kampf gehandelt. A ganz couragéiert.
  Aleksey Sapozhkov huet e Kraaftfeld benotzt, deen d'Muschelen a Bommen vun der Wehrmacht reflektéiert, a mat engem Lähmungsstrahl explodéiert. An dausende vu Faschisten, eng Mass vun Panzer a Fligeren zesummegefall.
  D'Natasha huet gekrasch an huet erausginn:
  - Jiddereen gleeft éierlech un d'Victoire!
  Alexey Teterev gurgled:
  - An ech hunn all Mier, d'Mier ass Knéi-déif! An ech kann all Bierger packen!
  
  D'Mashka Belaya ass mat dësem averstanen:
  - Tatsächlech op der Schëller!
  D'Meedchen huet op eng kämpft Manéier ausgesinn, besonnesch wann se d'Faschisten mat engem Stroum vun der Vernichtung getraff huet. An elo kënnt hiert Team ëmmer méi no un de Palais wou den Hitler ass.
  A wat wann pyramidal Panzer an aner faschistesch Muecht op hir Manéier sinn?
  E puer däitsch Autoen si sou grouss, datt se eng richteg egyptesch Pyramid gleewen. Awer si kënnen e Laserstrahl net widderstoen.
  An hei sinn d'Nazien a benotzen Disketten. Awer si sinn onschëlleg vu Muschelen a Kugelen, an éischter schwaach géint en Hyperlaser!
  D'Alice ass op d'Attack, an erëm ginn hir blo Zänn erausgehäit, eppes ganz déidlech. D'Meedchen rifft:
  - Dat Schéint ass wäit ewech, Dir sidd grausam géint d'Nazis,
  Dir sidd schwéier op d'Nazien, d'Alice rennt wéi en Tank!
  An d'Blutt fléisst an engem Stroum, Dir sidd grausam géint d'Nazis,
  Dir sidd grausam géint d'Nazis! Alice trefft en Néckel!
  Lyoshka Teterev, attackéiert, och squeals a growls. De Jong schéisst aus engem mächtege Laser, schneid d'Nazien an Divisiounen of a séngt:
  - Dir sidd Perfektioun selwer, Dir sidd Perfektioun selwer,
  Vun engem Laachen zu engem Geste, iwwer Luef!
  D'Natasha Belaya, schéisst ganz präzis op d'Nazien, a spuet d'Stréim vum Doud mat bloe Fanger vu girlesche Been, aggressiv op:
  - Oh, wat e Segen, ze wëssen datt ech Perfektioun sinn,
  Wësst datt ech perfekt sinn! Wësst datt ech perfekt sinn!
  D'Arkasha, mat engem Kaskade-Emitter schéisst, an den Nazien speziell op d'Hornen huet, huet gefeiert:
  - Stalin, Dir sidd Kamerad Stalin,
  Wéi ëmmer ass den Held op engem Rouleau!
  D'Masha Belaya, déi op d'Nazien geschoss huet, huet gesonge:
  Hien huet eis a schwéieren Zäiten inspiréiert,
  Nodeems de Wëlle méi staark Stahl gemaach huet ...
  D'Welt vun der Pescht gerett
  Léif Komerod Stalin!
  An d'Meedche lancéiert en zerstéierende Boomerang mat hiren bloen Zänn. An e risege Pyramid-geformte Tank vun dräi dausend Tonnen ëmgedréit.
  D'Alice, déi op d'Nazien geschoss huet, huet geschwuer:
  - A ville Biller, Moossnamen,
  An engem onendlechen Universum ...
  Dir hutt de richtege Wee fir eis opgemaach -
  Spezifizéieren et fir ëmmer!
  An hir blo Féiss huet erëm ganz adequat d'Geschenk vum mordeschen Doud geheien. D'Meedchen huet d'Faschisten gedréckt a ganz energesch.
  Alexey Teterev, kämpft mat den Nazien, huet gesonge:
  - Plasma Schwert,
  Wollt dech schneiden...
  Verbrenne wéi e Feier vun der Hell
  Laser Beam...
  D'Natasha Belaya, déi op d'Nazien schéisst, an hir Autoen souwuel am Himmel wéi och op der Äerd zu Pudder wäschen, tweeted fir Ënnerstëtzung:
  Awer mengt Dir net
  Wéi Äert Liewen ze retten
  Trei zu Léift
  Dir sidd bis zum Enn!
  A mat bloen Zänn, wéi wann e Kaddo vum totalen Doud geheien. An et ass wierklech, wierklech déidlech. An esou vill Zerstéierung vun dësen Nazien.
  Arkasha Teterev, brong béis Geeschter verbrennt, ass ëmmer méi no bei Hitler komm. Aggressive Jong, sangen:
  - An der Victoire vun den onstierwlechen Iddien vum Kommunismus ....
  An d'Nazie hänken.
  D'Masha Belaya, präzis schéisst an d'Nazis ausklappen, bestätegt:
  - Mir gesinn d'Zukunft, eist Land!
  An hir blo Zéiwen hunn Erbsen vum Doud geworf.
  D'Alice, déi faschistesch Horden zerstéiert a militäresch Waffen aus der wäiter Zukunft benotzt, huet gekrasch:
  - An e roude Schëld, eist Vaterland!
  Den Alexei Teterev, deen d'Nazis erofgeschloen huet an se wéi Huesen geschloen huet, huet op der Spëtzt vu senge Lunge gebrëllt:
  - Mir wäerten ëmmer selbstlos trei sinn!
  D'Natasha Belaya ass erëm an engem wilde Attack, verbrennt d'Horden vum Drëtte Räich, déi quasi d'ganz Welt ageholl hunn. D'Meedchen ass ganz technesch equipéiert an d'Nazien kënnen sech net géint si widderstoen.
  Hei huet si e Kaddo vun der Annihilatioun mat hiren bloen Zéiwen geheit. Si huet vill Faschisten verbrannt a gekuckt:
  - Herrlechkeet fir Grouss Russland!
  An erëm ass d'Meedchen op der Offensiv.
  Arkady Sapozhkov huet e Stroum vun der Vernichtung geblosen. Läschen vill Nazi Zaldoten. Hien huet se verspreet, se auserneen räissen an hir Äerm a Been ofgebrach. An d'Tierm vun Panzer ofgerappt.
  De klenge Bouf huet gekrasch:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus!
  Masha Belaya an engem wilde Attack bléist d'Käpp vun den Nazien, klappt vill Ausrüstung aus a brécht:
  - Fir d'Gréisst vum Planéit!
  An dem Meedchen seng blo Zéiwen lancéieren eppes richteg an extrem déidlechs.
  D'Alice ass op der Attack an esou en aggressivt a kämpft Meedchen. Jidderee gëtt grëndlech ofgeschnidden. A baut Gesiichter a rifft. An den Daach vum Palais bei Hitler huet geholl an zesummegefall.
  E Gaascht aus der Zukunft huet gejaut:
  - Fir de stäerkste Kommunismus vun der Welt!
  An dem Alice seng blo Zéiwen wäerten nach eng Kéier eppes sou zerstéierend lancéieren, datt d'Nazien ufänken ze verspreet. An d'Alice selwer wäert et huelen a sangen:
  - Ech gleewen datt d'ganz Welt wäert erwächen,
  Et gëtt en Enn vum Faschismus ...
  D'Sonn wäert hell schéngen,
  De Wee fir de Kommunismus beliichten!
  Lyoshka Teterev huet d'Meedercher ënnerstëtzt andeems se en déidleche Stroum vun Zerstéierung geschéckt hunn.
  De Jong war an enger wilde Leidenschaft, wéi e Béischt. Hien huet verzweifelt de Feind ugegraff a gejaut:
  - Herrlechkeet fir d'Land vun de Sowjets!
  An hien huet d'Nazien geschloen, wéi si Koteletten.
  D'Natasha Belaya ass och op der Attack. Läscht de Fritz an der wilde Leidenschaft. A mows de Fuhrer seng perséinlech Garde erof. Esou eng wonnerbar Meedchen. A bekämpfen - zerstéiert d'Nazien grëndlech.
  An hir blo Zänn verstreet mäerderesch Kaddoe vum Doud.
  Natasha brëllt:
  - Am Numm vun der Iddi!
  Arkasha Sapozhkov handelt och ganz aggressiv. A schéisst, Schmelzen Himmler.
  Dunn huet de Jong gebrëllt:
  - Fir eis Gréisst a Victoire!
  Mashka Belaya handelt och op eng kämpfend Manéier. An et zerstéiert d'Nazis am Fong méi wéi Kapital. An hir Laserstrahlen, grad esou kämpfend, datt d'Nazien net vun hir entkommen kënnen. Masha Belaya ass eng extrem kämpferesch Schéinheet.
  Mat sengen bloen Zéiwen werft hien e mäerderesche Kaddo vum Doud a quietst:
  - Fir en neie Kommunismus!
  D'Alice, déi op Feinden schéisst, huet hir Zänn a kierzt uewen op hir Lunge, a léisst Sparken aus hiren Aen:
  
  Alles ass nei am Kommunismus!
  A schlussendlech hunn se den Hitler ëmginn. Mat den bloen Zänn huet d'Meedchen dem Fuhrer seng Eeër gepresst, an hien huet vu Péng gejaut:
  - Ech ginn op!
  Déi fënnef hunn direkt den Haaptfaschist gezwongen, den Ugrëff op d'UdSSR ze stoppen an d'Truppen aus dem Territoire vu Russland zréckzezéien. Dee erschreckte Führer huet dozou zougestëmmt.
  Den Drëtte Räich ass dunn zesummegefall, a grouss Meenungsverschiddenheeten hunn tëscht de Leader vum faschistesche Staat ugefaang.
  An Hitler gouf zu Moskau geholl. Do gouf hie versicht an de 7. November 1957 gouf de faschisteschen Nummer 1 op der Rouder Plaz opgehaang. Dëst ass den Enn vum Hitler, a gutt geschafft Alice!
  An d'ganz Welt gouf op eemol vum Faschismus befreit, an d'UdSSR huet d'ganz Welt ënner dem neie Chef vu Voznesensky ageholl!
  Éier dem Kommunismus an der UdSSR!
  
  
  UNERWACHT CHANCE
  Japan, mat enger nonzeg Prozent Chance, soll d'Schluecht vu Midway gewonnen hunn, a si huet et gewonnen. An dann hunn se d'Truppen vum Räich vun der Rising Sonn an der Hawaiian Archipel ageholl, d'Amerikaner besiegt an d'Kontroll iwwer d'Peru Harbour Base iwwerholl.
  Gutt, dunn hunn d'Japaner Indien iwwerholl an attackéiert, och menacéiert d'Kontroll doriwwer ze huelen. D'Briten, an Angscht, hunn en Deel vun den Truppen aus Ägypten iwwerholl an iwwerginn, d'Operatioun Torch opginn. An Afrika war roueg. Op der Ostfront goung et weider, wéi an der realer Geschicht. Déi Däitsch goufen zu Stalingrad besiegt an hir Front ass zesummegefall. Awer Enn Februar an Ufank Mäerz huet de Mainstein Konterattack gemaach. Am Verglach mat der realer Geschicht haten d'Däitschen e puer méi Divisiounen. Zënter Hitler huet keng Truppen an Afrika transferéiert. Dorënner drësseg fuschneie Tigers.
  Rou huet an Afrika regéiert. D'Briten sinn net fortgaang, d'Amerikaner, am Pazifesche Ozean geschloe ginn, sinn net a Marokko gelant. A verschidde Divisiounen, déi Hitler an der realer Geschicht op de schwaarze Kontinent transferéiert huet, goufen an engem Konterattack op der Ostfront benotzt. An an der Loftfaart ware nach méi Kräfte involvéiert. Also et war net néideg op Afrika ze verbréngen.
  An als Resultat vun der sowjetescher Truppen méi Schued, an déi Däitsch konnt net nëmmen Kharkov, Belgorod, mä och Kursk erëmgewielt, direkt ofgeschnidden de Bou. An d'Verloschter vun der Rouder Arméi ware ganz héich.
  Off-Road huet awer d'Kämpf suspendéiert. An dann gouf et e Lull - béid Säiten hunn d'Kraaft gesammelt. D'Däitschen hunn am Februar de Gesamtkrieg erkläert an d'Produktioun vu Waffen erhéicht. Si hunn erwaart technesch Iwwerleeënheet ze huelen. Gesammelt a Kräften, an d'Rout Arméi. An an Afrika war et sou roueg, datt den Hitler beschloss, de brillante Kommandant Rommel op d'Ostfront ze transferéieren. Wou am Allgemengen d'Schicksal vum Krich entscheet gouf. Ausserdeem hunn d'Amerikaner an d'Briten weider Néierlag no der Néierlag vu Japan am Pazifik gelidden. A si waren net op Europa. Bombardementer vum Drëtte Räich sinn praktesch gestoppt, wat et méiglech gemaach huet d'Produktioun vu Panzer a Fligeren vill méi däitlech ze erhéijen wéi an der realer Geschicht. Also d'Nazien sinn staark. An esouguer ganz staark.
  Ee vun den neie Panzer, nieft den "Tigers" a "Panthers", war de "Lion". Dës Maschinn ass ähnlech a Form wéi "Panther" an "Tiger" -2. Hitler wollt déi lescht Panzer am Kampf benotzen.
  Obwuel et natierlech d'Fro war, wou een attackéiert. De Führer wollt nach eng Chance fir sech am Kaukasus fannen. E puer Genereel soten datt Moskau als éischt sollt geholl ginn. Et gouf eng Iddi an de Stuerm vu Leningrad. Um Enn huet sech de Standpunkt duerchgesat fir op Voronezh duerchzebriechen an aus Norden laanscht d'Wolga op Stalingrad ze kommen. A vun der Säit vun der Taman Hallefinsel, duerchbriechen op dës Stad op der Wolga aus dem Süden, an konvergéierend Richtungen.
  Dat heescht, de Führer huet no Revanche gesicht. D'Nazien hunn hir Kräften net am Osten verschwenden, wou de Krich gefruer ass, wéi och manner U-Booter fräigeloossen an, wärend de FAA Rakéiteprogramm afréiert, däitlech erhéicht d'Produktioun vu Panzer a Fligeren.
  D'Produktioun vun der Focke-Wulf Maschinn ass besonnesch séier eropgaang. Si war net nëmmen e Kämpfer, awer si konnt bis zu 1800 Kilo Bommen droen, déi d'Roll vun engem Front-Line-Bomber spillen, an duerch mächteg Rüstung a Waffen konnt et och en Ugrëffsfliger sinn. Also de Fritz wousst wat se maachen. D'ME-309, e méi séier Kämpfer a besser bewaffnet, koum och an d'Serie. Souwéi Yu-288, déi bis zu sechs Tonne Bommen droe konnt.
  D'Ofwécklung vun neien Aarte vu Waffen huet Zäit gedauert, an d'Offensiv gouf e puer Mol ofgesot. Ausserdeem wollt den Hitler selwer och den "Tiger" -2 an de Schluechte an de "Maus" testen.
  Awer déi wichtegst Saach ass datt d'Fritz Afrika nach net opginn hunn. De Von Bock gouf do zum Kommandant ernannt. A krut onerwaart sérieux Verstäerkungen.
  De Fuhrer huet erwaart an Afrika ze gewannen, an dann d'Ostfront opzehuelen. An nach onerwaart an zréck Rommel. Nodeems d'Truppen, déi sech op d'Taman Hallefinsel virbereet hunn, an Ägypten iwwerdroen hunn.
  Et si scho siwe Freideg an der Woch.
  An de 5. Juli huet déi grouss Offensiv vun den Nazien an Ägypten ugefaangen. Et huet och déi aacht italienesch Arméi deelgeholl, déi no der Néierlag a Russland ersat a restauréiert gouf.
  Als Resultat hunn Groussbritannien eng zerstéierend Néierlag gelidden. De Rommel huet hir Verteidegung an der Wüst ëmgaang an ass op den Nil duerchgebrach. An d'Nazien hunn de Suezkanal blockéiert.
  Den Erfolleg vum Fritz gouf erkläert vun der Tatsaach, datt se et fäerdeg bruecht hunn eng numeresch Iwwerleeënheet ze kreéieren. An och d'Tatsaach, datt de "Panther" an "Tiger", deemools keng gläiche Panzer haten.
  D'Rout Arméi huet och am Moment gewaart. Awer dem Stalin seng Gedold huet gebrach, an den 1. August hunn d'sowjetesch Truppen eng grouss Offensiv an d'Oryol-Kursk-Belgorod Richtung gestart. Et koumen zu heftege Kämpf.
  Den Hitler huet no der Victoire an Ägypten Truppen an den Irak geplënnert an et mat der Ënnerstëtzung vun den Araber a Kuwait ageholl.
  De Stalin huet decidéiert en Deel vun den Truppen an den Irak ze werfen, huet awer d'Tierkei an de Krich provozéiert. Ottomanesche Truppen hunn déi zweet Front opgemaach an iwwer d'Rout Arméi gekräizt.
  D'Däitschen konnten d'Offensiv vun de sowjetesche Truppen ofsetzen. "Panther" huet seng bescht Kampfqualitéiten an der Verteidegung gewisen. A schlecht d'Attacke vun der Rouder Arméi ofgeschloen.
  D'Däitschen hu sech och am Irak a Kuwait befestegt andeems se Zougang zum Ueleg kréien. Déif Hierscht ass komm. D'Nazien hunn op d'Verteidegung vertraut. Den neie Panther-2 gouf an d'Serie lancéiert. Bewaffnet mat enger 88mm Kanoun, a méi gepanzert, huet et dräi-fofzeg Tonnen gewien, awer dëst gouf kompenséiert vun engem méi staarken 900 Päerdsmotor. Dëse "Panther" -2 huet sech als eng ganz geféierlech Maschinn bewisen. Seng frontallbewaffnung vum tuerm erreecht 150 mm, an de gehäuse 120 mm an engem Neigungswénkel vu 45 Grad. An de frontalschutz war ganz gutt, vergläichbar mat dem "Tiger" -2, während d ' deck vun der säitenbewaffnung war 60 mm ënner de pisten. Wat allgemeng zefriddestellend ass.
  Hitler huet eng enk Verteidegung op der Ostfront gehalen. D'Frontlinn war relativ flaach an et war schwéier fir d'Rout Arméi ze duerchbriechen. An am Intelligenz, am Allgemengen, war d'Aarbecht gutt etabléiert. Ausserdeem hunn d'Däitschen allgemeng d'Iddi vum Stalin virgestallt. An hien huet haartnäckege op dee selwechte Punkt getraff, erëm probéiert déi däitsch Truppen aus Kursk an Orel ze verdrängen.
  De Kampf an der Loft huet gewisen datt de ME-309 e gudde Kämpfer ass, a seng mächteg Waffen erlaben Iech eng sowjetesch Maschinn aus dem éischte Laf ze schéissen.
  Am Wanter gouf näischt Wichtegst erreecht - de Fritz huet all sowjetesch Attacke ofgeleent.
  Am joer 1944 d ' udssr krut nei panzer t-34-85 an IS-2. Awer déi lescht war net ganz erfollegräich, an erfuerdert Verbesserung, a säi schwaache Punkt war d'Stir vum Tuerm. T-34-85 hat och Mängel. Säin tuerm gouf méi grouss a méi einfach ze schloen, an d ' zuel vun de geschosse an der munitiounslast gouf reduzéiert.
  Virun allem hunn d'Däitschen et fäerdeg bruecht d'Massproduktioun vum Panther-2 an dem verbesserte Modell Tiger-2 mat engem Motor vun dausend Päerd ze etabléieren. Mee hei
  De Fuhrer huet d'Offensiv bestallt fir Enn Mee unzefänken. An an der Richtung vun Voronezh, an der Taman Richtung, a vun der Tierkei.
  Awer hefteg Schluechte weisen datt d'Rout Arméi sech ganz gutt konnt stäerken, an et war ganz schwéier duerch seng Verteidegung ze briechen. Ausserdeem hunn d'Mausen, ze grouss a schwéier, wéi de Lion Tank, sech net gerechtfäerdegt. Stalin allgemeng verbueden d ' entwécklung vun panzer méi schwéier wéi siwenanzwanzeg tonnen. Wärend den däitsche "Panther" -2, deen de massivsten panzer am bezuch op d ' serienfertigung, gewien fofzeg-dräi tonnen.
  An natierlech hunn d'Sowjetesch Truppe Fritz grëndlech gedréckt. Trotzdem konnten si sech op Plazen a Positiounen keilen. Besonnesch a Richtung Voronezh.
  D'Haaptsaach, déi de Fritz hat, waren natierlech staark Autoen. Besonnesch bis Juni 1944 scho méi wéi dausend ME-262 op der sowjetescher-däitscher Front gekämpft. Net schlecht an et war eng méi fortgeschratt Modifikatioun vum Focke-Wulf - TA-152, et huet seng Effektivitéit gewisen.
  D'Nazien, op Käschte vu kolossale Verloschter, erreecht Voronezh, awer gestoppt.
  D'Kämpf si ganz bluddeg. Tierkesch Truppen hunn Jerevan ëmginn, awer konnten et net huelen. Am Hierscht sinn d'Nazien lues a lues laanscht den Don fortgaang. A si hunn duerch d'Verteidegung vun der kolossaler Kraaft gebrach. Trotzdem, bis Enn November, sowjetesch Truppen sech iwwer den Don zréckgezunn. Verluer Deel vum Territoire. A si waren schwéier gedréckt.
  Déi nei Arado Jet-Typ Bomber hunn wuertwiertlech d'Rout Arméi zerräissen. A si bombardéiert ganz aktiv.
  Am Wanter waren d'Däitschen an der Defensiv. Am Januar hunn se d'Offensiv vun de sowjetesche Truppen ofgestouss. D'véierzeg-fënnefteg Joer ugefaang mat Schiermes an an der Loft a Mass Schluechte.
  An der Loft hunn d'Däitschen d'Initiativ ëmmer méi ageholl. Eng méi fortgeschratt Modifikatioun vun der ME-262 X koum, déi eng Geschwindegkeet vun iwwer 1100 Kilometer pro Stonn entwéckelt huet. A fënnef Loftgewierer. A Flilleken geschloen. A besser zerklengert Géigespiller. An XE-162 gewënnt jiddereen. Och e ganz maniabel Kämpfer a Liicht.
  Am Mee 1945 hunn d'Däitschen déi nei Panzer vun der E-Serie benotzt, virun allem déi formidabel Selbstfahrzeuge E-25, an déi séier erstallt E-50. De leschten Tank war nach net perfekt. Seng Rüstung war sou déck wéi déi vum "Tiger" -2, awer mat méi Steigungen, den Tuerm ass méi kleng a méi schmuel, de Gehäuse ass méi niddereg, an d'Ënnerstell méi hell a méi passabel. Motore vun 1200 horsepower. An d ' pistoul ass 88 mm laang mat engem laf vun 100 el, an zwielef schëss pro minutt.
  Dësen tank, wéinst der Tatsaach, datt de Motor zesumme mat der Transmissioun läit, krut spueren an der Héicht vum Gehäuse, wéinst der crankshaft. An d'Gearbox ass direkt um Motor. D'Gewiicht vum Tank war fofzeg Tonnen, an et gouf ganz mobil a bequem fir de Kampf. A seng frontalbewaffnung ass komplett impenetrabel, fir bal all waffen. Neigungswénkel vum gehäuses aus der horizontaler war 40 grad, an de Neigungswénkel vun der Stiermer vum Tuerm mat enger Dicke vun 185 mm war fofzeg Grad.
  Also d'sowjetesch Waffen konnten net an d'Stir penetréieren. Den E-50 huet sech als gudden Duerchbroch Tank bewisen. E-25 Self-propelled Waffen sech nach méi perfekt, mat engem ganz mächtege Motor vun 900 horsepower, mat engem Gewiicht vun zwanzeg-sechs Tonnen.
  Si war staark am Duerchbroch, a ganz haltbar.
  Am Kaukasus konnten déi Däitsch en Duerchbroch erreechen. True, Stalingrad konnt net direkt geholl ginn. Awer dann hunn d'Däitschen Grozny an Ordzhonikidze ëmginn. A bis August 1945 konnten se an d'Kaspesch Mier briechen. A si hunn et ganz schlecht gemaach.
  De Stalin huet sech gefaart, awer hien konnt d'Nazien net stoppen. Hie gouf geschloe wéi e Kittel.
  Den neien däitschen Panzer E-75 huet sech einfach als Schock fir d'Rout Arméi duerch säi staarke Schutz aus alle Wénkel erausgestallt.
  Am September hunn d'Nazien en Attack op d'Wolga Delta an en Ugrëff op Astrakhan gestart.
  D'Kämpf hunn sech weider gezunn ... Am Wanter hunn d'Däitschen bal de ganze Kaukasus ageholl. Nodeem d'Versuergung vun der Munitioun ënnerbrach gouf, konnt d'Rout Arméi an dëser Regioun net laang halen.
  Am Mäerz 1946 war Jerevan de leschte gefall. An et huet sech als Gewënner gezunn.
  Déi geschwächt UdSSR war veruerteelt. A Japan dominéiert nach ëmmer de Pazifik a schloe d'Briten an d'Amerikaner.
  Stalin, fir Zäit ze kafen, ugebueden Hitler eng Waffestëllstand fir dräi Joer. An op ganz gënschteg Konditioune fir den Drëtte Räich. Retour vun alle Krichsgefaangen ouni Konditiounen. An d'Bezuelung vun Reparatiounen: Liewensmëttel a Matière première, besonnesch Koteng - Zentralasien ass nach ënner der Kontroll vun der UdSSR verlount.
  Den Hitler huet och Gold a Versuergung vu Bauxit gefuerdert. An och e puer vun den neisten a modernsten Maschinnen fir d'Produktioun vu Waffen ze verroden.
  De Stalin, dee wëll zu all Präis Zäit gewannen, huet dëst zougemaach.
  De Fridde koum am Mee 1946 ...
  An d'Däitschen, natierlech, ugefaang am Westen ze kämpfen. Éischt Offensiv an Afrika, et war zimlech erfollegräich. An d'Loftkampf fir England.
  Hei waren Jetfliger an der Offensiv. A si huet bombardéiert a bombardéiert. An och mächteg Scheiwen déi d'Briten an d'Amerikaner erofgeschloen hunn.
  Amerikaner gi geschloe ginn.
  An elo, am Dezember 1946, sinn d'Nazien a Groussbritannien gelant. A si hunn ugefaang hir ze fänken.
  Keen huet erwaart datt den Hitler géif entscheeden am Wanter ze landen. An hien huet de Risiko geholl.
  An hien huet d'Victoire. An nëmmen zwou Wochen. Groussbritannien ass gefall an de Churchill ass a Kanada geflücht.
  D'Joer 1947 ass komm. D'Däitschen erfaassen Island schonn am Februar. An Operatioun Icarus war e Succès. An hei kommen d'Fangen aus der ganzer.
  D'Däitsch an d'Japaner waren elo op Amerika fortgaang. Vun Argentinien, Brasilien, Venezuela a weider Panama. Mam Viraus an duerch Kanada, mat der Landung. An d'Promotioun ass ganz erfollegräich.
  Awer d'Streck vun der Kommunikatioun huet d'Versuergung gestéiert. Also am Joer 1947 hunn d'Däitschen an d'Japaner nëmmen Latäinamerika ageholl an duerch Mexiko an d'südlech Regioune vun den USA an duerch Kanada an d'nërdlech Regioune vun Amerika erakomm.
  An d'Kämpf an den USA goufen zu totaler Muecht.
  D'Joer 1948 ass komm. D'Däitschen hunn vill erreecht andeems se Amerika zesumme mat de Japaner geknuppt hunn. A si si mat Schluechte fortgaang ...
  D'Amerikaner ware manner wéi d'Nazien souwuel an der Qualitéit an der Quantitéit vun den Truppen. An et war kee Wee fir d'Wehrmacht ze widderstoen. D'Nazien hunn an d'Schluechte geheit an d'Schwaarz, an d'Araber an d'Indianer. D'Japaner hunn och hir Kräfte bruecht.
  D'Amerikaner sinn lues awer sécher ënnergaangen ... Mee bis Enn September 1948 hunn d'Däitschen New York a Washington gestiermt.
  An den 9. November 1948 hunn d'USA kapituléiert. An den éischten Deel vum Zweete Weltkrich ass eriwwer.
  Stalin huet Zäit kaaft. D'UdSSR krut Panzer T-54 an IS-4. Den IS-7 Tank ass net an d'Produktioun gaang wéinst hiren héije Käschten. Entwéckelt a Maschinnen MIG-15 an sou op.
  Awer dëst ass net genuch ... Hitler am Joer 1949 konnt eng Offensiv géint d'UdSSR am Summer starten, awer ausgemaach d'Waffestëllstand ze verlängeren. Awer natierlech, am Austausch fir eng ganz schwéier Tribut, déi d'UdSSR ausgemaach huet ze bezuelen.
  Wärend d'Däitschen an d'Japaner d'Welt fäerdeg gemaach hunn andeems de Rescht vun de Länner erfaasst huet, huet de Stalin probéiert eng super Waff ze kreéieren. Awer de Versuch eng Atombomm ze kreéieren ass gescheitert.
  De Stalin ass de 5. Mäerz 1953 gestuerwen. Hie gouf vum Beria gelongen. Am Géigesaz zu der realer Geschicht, huet de Leader vun der UdSSR, deen en Decompte fillt, et fäerdeg bruecht e schrëftleche Testament iwwer en Nofolger ze verloossen. A keen ass souwisou besser wéi Beria. Nee.
  Wéi et sech erausstellt, war de Stalin net falsch.
  Wéi den Hitler den 20. Abrëll 1954 Japan ugegraff huet, huet Beria de Krich op der Säit vum Drëtte Räich proposéiert.
  De Fuhrer huet sech op der Bedingung ausgemaach, datt d'Sowjetunioun nëmmen de südlechen Sakhalin an d'Kurilinselen erëmkritt.
  D'Beria war gezwongen domat averstanen ze ginn. Obwuel mat engem schwéieren Häerz. Gutt, elo sinn déi zwee Monsteren op Japan gefall.
  An d'Schluechte sinn mat grousser Spannung ausgelaf. Hitler wollt Japan besiegen ier si d'Atombommm erstallt huet.
  D'Drëtt Räich huet Laser Waffen discs a pyramidal Panzer géint de Samurai benotzt.
  De leschten Auto war formidabel, an onduerchsiichtlech aus alle Wénkel.
  Hei fueren d'Gerda an d'Charlotte op engem pyramideschen Tank a brennen op d'Japaner.
  Si si Meedercher sou glänzend an extrem kämpfen bis zum Punkt vu Kolik an der Leescht. An hir Waffen rommelen wéi eng Uergel.
  D'Gerda huet seng Zänn gesonge:
  - Break, zerbriechen, a zerräissen! Dëst ass d'Liewen, dëst ass Gléck!
  D'Charlotte, nodeems se d'japanesch selbstfahrend Pistoul mat engem gutt geziilten Hit gebrach hunn, ass domat averstanen:
  - Break, zerbriechen, a zerräissen! Dëst ass d'Liewen, dëst ass Gléck!
  Esou hunn déi däitsch Meedercher gekämpft.
  An hei sinn d'Sowjets kämpfen um Tank IS-10. Déi weiblech Krieger schéissen hir 122mm Kanoun a sangen:
  - Stalin lieft a mengem Häerz,
  Also datt mir d'Trauregkeet net kennen ...
  D'Dier zum Raum opgemaach
  D'Stäre blénken iwwer eis!
  An d'Natasha zerstéiert e japanesche Tank mat engem genauen Hit ...
  D'Arméi vun der UdSSR an dem Drëtte Räich ass méi kämpfen prett an technesch equipéiert. Trotzdem geet de Krich weider, a mat variabelen Erfolleg.
  Awer natierlech hunn de Samurai ongeféier e Véierel vun hirem Territoire an den éischten zwee Méint verluer.
  Fir déi dräi Méint vun haarde Kampf nach en Véierel. Sou war de barmhäerzege Krich.
  Sowjetesch Truppen hunn de südlechen Deel vu Sakhalin befreit, a si weider laanscht de Kuril-Gramm geplënnert. Zousätzlech huet d'Zararméi och a Mandschurei gekämpft. An et ass schonn zimlech ustrengend.
  D'Victoire koumen een nom aneren. An nei Erfolleger a Leeschtungen.
  Sechs Méint méi spéit, den 20. Oktober 1954, hat Japan scho méi wéi d'Halschent vu senge Besëtz verluer a war kloer verluer. A si proposéiert, geheim zu Russland, eng Allianz géint den Drëtte Räich. Awer Beria huet him refuséiert ...
  Vum Neie Joer ware méi wéi zwee Drëttel vum Territoire vum Land vun der Rising Sun scho verluer.
  Hirohito, sech veruerteelt, huet dem Fuhrer e avantagéise Fridden ugebueden. Mä hie wollt nëmmen kapituléieren.
  Am Januar 1955 hunn sowjetesch an däitsch Truppen d'Néierlag vun de Japaner a China ofgeschloss. An am Februar goufen d'Samurai och a fernen Kolonien geschloen. Am Mäerz 1955 huet d'Schluecht an der Metropol selwer ugefaangen. Si hat eng ganz gewaltsam temperament.
  D'Däitschen an d'Russen sinn lues awer sécher fortgeschratt. Am August ass Tokyo gefall, an den 3. September 1955 huet Japan kapituléiert.
  Et war eng aner Paus an de Kricher. D'Sowjetunioun huet de südleche Sakhalin zréckgezunn an huet de Kuril Gruet ageholl. Net ze vill. Awer op der anerer Säit ass de Volume vun der jährlecher Hommage un d'Däitschen erofgaang.
  Wéi och ëmmer, Russland blouf deen eenzegen Territoire onofhängeg vum Drëtte Räich. Den 20. Abrëll 1958 ass e Fluch op de Mars am Drëtte Räich stattfonnt. Eng beandrockend Leeschtung. Den Triumph vum aresche Gedanken. Mä dat war net genuch fir Hitler.
  D'Sowjetunioun huet nach ëmmer hir Onofhängegkeet geprägt. An ausserdeem huet hien a grousser Geheimnis probéiert eng Atom- a Waasserstoffbom ze maachen. Natierlech huet den Hitler probéiert dee leschte "Splitter" erauszezéien, wéi hien um Planéit Äerd gegleeft huet, fir déi weltwäit Konsolidéierung ofzeschléissen.
  An op de Gebuertsdag vum Fuhrer den 20. Abrëll 1959 huet en neie Krich mat der Invasioun vun der UdSSR ugefaang. Leningrad war bal ëmginn an hat Kommunikatioun nëmmen laanscht Lake Ladoga. Et gëtt nach e bëssen e Wee zu Moskau. Iergendwou net méi wéi dräihonnert Kilometer. D'Däitschen hunn net probéiert si während dem éischte Krich ze attackéieren.
  An elo zéien se. A mir sinn mat grousser Begeeschterung geplënnert. Si hunn Laserstrahl-Discs a pyramidesch Panzer.
  D'Rout Arméi huet nëmmen T-54 Panzer, déi massiv. Den T-55, dee just ugefaang ze produzéieren. An Panzer IS-10, eeler IS-4, an déi lescht, awer guer net Mass-produzéiert IS-12. De leschten Tank huet eng 130mm Kanoun an ass ähnlech wéi den IS-7. Säi Gewiicht ass ongeféier siwwenzeg Tonnen.
  Déi däitsch hunn méi fortgeschratt pyramidal Panzer. Crew vun zwee, mat héijer Drock an elektromagnetescher Pistoul am Kaliber 88-millimeter, awer extrem panzerbrechend. An d'Rüstung ass multi-layered an impenetrable.
  D'Aviatioun vun den Nazien ass och vill besser a méi perfekt wéi déi sowjetesch. Besonnesch tailless Bomber a Kämpfer, souwéi Discoen. Déi lescht entwéckelen eng Geschwindegkeet vu bis zu zéng Toun, an hunn eng Laserwaff. A virun allem si si onduerchtrëfft fir kleng Waffen.
  Zënter datt e laminarem Jet ronderëm si fléisst, an de Stroum bléist all d'Muschelen a Kugelen a Fragmenter.
  Also déi Däitsch sinn op der Spëtzt. A virun allem, si hu méi Kraaft a Quantitéit. Et ginn auslännesch Divisiounen aus der ganzer Welt. A si kämpfen bewaffnet mat méi fortgeschratt Maschinnegewierer, oder iwwerfalen Karabiner.
  D'Nazien si souguer mat Ultraschallwaffen bewaffnet, a Maschinnegewierer mat Laser-Sichten, oder Hëtztstrahlen.
  Wat nëmmen de Fritz net hunn. Et ginn och ballistesch Rakéiten. An net nëmmen dëst.
  Et gi Computeren, a Leedung, a Smart Bommen. A Féierung iwwer Radaren, an op Toun, an op Hëtzt. An de Fritz kann Panzer benotzen, déi ënnerierdesch mat Bueraarbechten beweegen, an U-Booter fir eng Persoun. Si hunn och kleng Single-Sëtz Panzer, an deenen gutt trainéiert a gutt trainéiert Kanner kämpfen.
  Natierlech sinn d'Kräfte extrem ongläich. A gläichzäiteg, fir d'Attack op der UdSSR verlount Hitler honnert Millioune Zaldoten an Offizéier nëmmen am éischten Echelon. An an Sowjetunioun Russland ass d'ganz Populatioun, dorënner Puppelcher, just iwwer honnert Millioune. An der Arméi war et méiglech ze sammelen, all Truppen net méi wéi fofzéng Millioune. A si sinn net déi bescht Qualitéit. Déi eenzeg Saach ass, datt vill vun defensiv Linnen gegruewen goufen.
  An natierlech sinn d'Nazien, déi op d'Offensiv gaangen sinn an eng iwwerwältegend Iwwerleeënheet an de Kräfte hunn, bal direkt duerch d'Verteidegung gebrach. A si sinn ouni ophalen geplënnert. An zéng Deeg méi spéit si Moskau ëmgi. An esou huet dëse Krich ugefaang.
  Mee den 1. Mee 1959 huet den Hitler onerwaart säi Fliger erofgefall. An et huet d'Muechtbalance geännert. An am Drëtte Räich huet e seriöse Kampf ëm d'Muecht ugefaang. Wat huet der UdSSR eng onerwaart Chance fir Erléisung.
  
  STALIN ËMSCHLOEN
  De Stalin gouf am Oktober 1941 vu sengem eegene Militär ëmgedréit. Gutt, et war verständlech, de verhassten Kaukasier hat scho jidderee kritt. Jo, hie gouf net verginn fir Repressioun. D'Militär waren onzefridden, a besonnesch Zhukov. De Molotov huet och de Komplott ënnerstëtzt, a Beria gouf op der Plaz erschoss. De Stalin gouf séier probéiert an erschoss.
  Mä all dat huet zu Duercherneen ënnert de Militär, an déi Däitsch konnt Moskau huelen. De Molotov ass op Kuibyshev geflücht. Vill Zaldoten hunn desertéiert a kapituléiert. Japan attackéiert d'USA, duerno koum de Fuhrer an de Krich. An de Samurai sinn de Fernen Osten agefall.
  Molotov, ënner dëse Konditiounen, Fridden ugebueden Fritz. Hitler huet ausgemaach Moskau zréckzekommen am Austausch fir de Kaukasus. Zousätzlech goufen héich Reparatioune fir d'UdSSR zougewisen. Ech hu souwuel Leningrad an Archangelsk ginn.
  D'Nazis hunn hir Hänn am Osten entlooss an an d'USA a Groussbritannien gewiesselt.
  De Führer huet de Franco mat der Besatzung menacéiert, an de Generalissimo huet d'accord fir däitsch Truppen duerch säin Territoire ze goen. Gibraltar gouf vun zwielef ausgewielten däitschen Divisiounen gestiermt. An hie gouf an dräi Deeg geholl, no deenen d'Nazien a Marokko koumen an ugefaang hunn Afrika ze besetzen. En Deel vun den däitschen Truppen duerch de Kaukasus an den Iran gaangen an Indien an de Mëttleren Osten. A si hunn iwwerholl.
  Déi englesch Truppe ware vill méi kleng a manner gutt bewaffnet. An d'Kolonialdivisiounen wollten guer net kämpfen. Massiv kapituléiert. An d'Däitschen hunn eng Kolonie no der anerer ageholl. D'Briten hunn och verluer wéinst Ausdehnung vu Kommunikatiounen a manner Disziplin vun den Truppen. Am véierzeg-zweet Joer huet den Drëtte Räich den Norden an en Deel vum Zentrum vun Afrika, dem Mëttleren Osten an Indien ageholl, a mat de Japaner bäigefüügt.
  An am Februar véierzeg-dräi, gefollegt vun enger Landung an Australien. An dann den Ugrëff op Südafrika.
  Sou hunn d'Nazien bal all britesch Kolonien an Herrschaften eruewert.
  De Churchill huet feig no Fridden gefrot. Den Hitler huet refuséiert, also huet hien alles geholl. An am Juni 1943 koum eng Amphibienlandung a Groussbritannien.
  Véier schéin Meedercher: Gerda, Charlotte, Christina a Magda. Si fueren an engem experimentellen Tank - "Panther" -2.
  Meedercher sinn natierlech barefouss an Bikinis.
  Hiren Tank fléien vun de Stocken a goung un d'Küst. "Panther" -2 ass eng gutt Tank am Prinzip. Frontallbewaffnung vum gehäuses ass 100 mm, tuerm ass 120 mm, Säiten - 60 mm, an d'Haaptgeschwindegkeet ass 88 mm 71 EL. Esou eng Pistoul schloen britesch Panzer, souguer Churchills, vu grousser Distanz.
  D'Gerda huet mat der Hëllef vun hiren bloen Zéiwen de Pistoul-Knäppchen gedréckt an d'britesch Panzer geschloen.
  Si huet den Auto geschloen a gesongen:
  - Éier dem Drëtte Räich!
  Charlotte, déi aggressiv Vixen. Och op de Feind geschoss. Si huet duerch d'frontal Rüstung vum Churchill gebrach an huet gespurt:
  - Fir eis glorräich Victoiren!
  A si huet och mat bloe Féiss geschoss.
  Dunn huet dëst Meedchen gekrasch:
  - Ma, ech wäert dech drëschen!
  D'Christina ass e ganz genaue Schoss. Si huet d'Rüstung gebrach fir d'Zerstéierung vun deenen se e puer Sue ginn.
  E rout-Hoer Krieger mat gëllenen Hoer huet getippt:
  - Fir den Drëtte Räich!
  An erëm huet si mat blotem Fouss eppes lancéiert wat fatal ass. A wou sinn d'Briten géint d'Däitsch. De Fritz hu méi staark Ausrüstung, besser Personal.
  Dunn huet d'Magda geschoss an d'Géigner geschnidden. A mat blotem Fouss huet si d'Waff op de Feind geriicht. A mat brutaler Kraaft geschoss.
  De Krieger huet gekrasch a gekrasch:
  - Fir déi méi héich Muecht vun der Welt!
  D'Meedchen war sou glänzend hei. An d'Géigner geschloen. Jo, vergeblech huet de Premier Churchill den Drëtte Räich kontaktéiert. Géint wiem ass hien opgestan? Et war en zerstéierende Schlag.
  Natierlech gëtt et keng Empfang géint d'Gerda. Si ass e Meedchen vu kolossaler Kraaft.
  An nach eng Kéier schéisst hie mat blotem Fouss, an hie wäert d'Mass vun de Briten zerbriechen.
  Als nächst wäert d'Charlotte mat den bloen Zänn schéissen. An dann dréit hien op Cromwell. Jo, d'Briten kréien d'Hénger grëndlech.
  Charlotte huet geknackt.
  - Ech sinn déi coolst Persoun op der Welt!
  Christina schéisst och präziist op Feinde. Si ass e Meedchen mat groussem Potenzial. A wann et schéisst, schéisst et.
  An hir Muschelen, déi vu bloe Féiss geschéckt ginn, si sou déidlech. An de Krieger huet gejaut:
  - Fir déi héchst Leeschtungen!
  D'Magda huet et och geholl an d'Briten zum Vollständegkeet geschloen. Benotzt Är blo Been. D'britesch Truppen besiegt a gequetscht:
  - Et wäert alles sou kolossal sinn!
  Dunn huet de Krieger hir Zong gewisen.
  Bref, d'Meedercher hei sinn ganz cool. An guer net domm. A mat bloen Fersen riichte si Fässer op englesch Panzer a selbstfahrenden Waffen.
  Kuerz gesot, d'Landung war erfollegräich. D'Däitschen hunn och d'Briten an der Loft geschloen. Den neie Kämpfer me-309 huet seng komplett Iwwerleeënheet iwwer de Feind gewisen. Wéi de Focke-Wulf. Wat d'Briten erschreckt hunn.
  Bref, wéi London ëmgi war. An de Churchill huet probéiert ze flüchten. Mä et war net do.
  Zwou däitsch Pilote Piloten Albina an Alvina hunn all Eskortfliger erofgeschoss an d'Churchill Liner gezwongen ze landen. Den houfreg Premier Minister war gezwongen ze knéien an déi blo Féiss vun de Schéinheeten ze kussen. Hien huet de Churchill Kuss, d'Been vun Albina an Alvina. A Féiss, a Fanger, an Fersen. Duerno, seng Meedercher - de Premier Minister vu Groussbritannien waren gezwongen hir Broscht Venus ze lecken. Wat d'Meedercher gär hunn.
  Dat ass wéi se Arschlächer sinn.
  Groussbritannien ass gefall. An de Fritz op engem wäisse Päerd, triumph.
  Den Adolf Hitler huet feierlech ugekënnegt:
  - Ech hu méi Haaptstied geholl wéi Dschingis Khan!
  Et bleift nëmmen d'USA ze besiegen. Awer dëst dauert e bëssen Zäit.
  Dat ganzt Joer 1944 ass an engem Austausch vu Schlag an der Loft a Séischluechte vergaangen. Däitsch U-Booter hunn sech verbessert a besser ginn wéi déi amerikanesch. Oder éischter, si ware scho besser, hir Iwwerleeënheet gouf einfach total.
  De Fuhrer, wéi se soen, huet säi Momentum erhéicht. ME-262 Jet Kämpfer an U-Booter ugedriwwen duerch Waasserstoffperoxid koumen an der Serienproduktioun. Also de Fritz hunn elo vill Ressourcen. An dat beinhalt de Mënsch.
  D'Schluechtschëff Bismarck gouf nees an engem beschleunegt Tempo gebaut. Et gouf am Mäerz 1944 gestart. Dat neit Schëff war duebel sou grouss a punkto Verdrängung wéi déi virdrun an dräimol méi staark Waffen. Fligerdréier goufen och gebaut, a ganz mächteg.
  Am Januar 1945 gouf e Fligerdréier gestart, dee fäeg ass honnertzwanzeg Fligeren ze droen a mat engem rationaliséierten Hull.
  Den Drëtte Räich huet sech virbereet fir ze sprangen. D'Joer 1945 koum ... D'amerikanesch Flott huet schwéier Verloschter gelidden. A Japan huet och aus dem Westen op d'USA gedréckt. Däitsch Fligere gouf ëmmer méi perfekt, d'Rechnungen vun Aces erop.
  Zum Beispill, zwee Pilote vum Drëtte Räich - Albina an Alvina hunn se A genannt - e Quadrat, si hunn d'Konten ganz séier geschoss. Bis elo huet den Huffman de Rekord gehalen. Bis Juni 1945 huet hie säi Kont op véierhonnert Autoen bruecht a krut als Resultat d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. An dëst ass de fënneften Grad.
  Awer d'Albina an d'Alvina ware scho mat him agefaang. All iwwer dräihonnert erofgefall Gefierer kruten si d'Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. Awer elo ware se scho véierhonnert. A si wäerten net ophalen.
  Hei huet d'Albina hir blo Zéiwen op d'Pedale vum Lenkrad gedréckt a gezippt:
  - Éier dem grousse Vaterland!
  An huet e puer amerikanesch Fligeren erofgeschoss.
  D'Alvina, weider ze schéissen, huet och geschloen. Si huet zwee US Arméi Fligeren mat bloe Féiss erofgeschoss a gequietscht:
  Mir sinn d'Ausféierung vum Haass!
  D'Meedercher hunn sech gedeelt. Si si ganz agile am Kampf.
  D'Albina huet hir Kanoun ofgeschoss a gesis:
  - Herrlechkeet dem Vaterland - de Peitsche!
  Den Alvin ass domat averstanen:
  - Grouss Herrlechkeet!
  D'Däitschen hunn d'Amerikaner ganz schwéier presséiert. A si hunn d'Qualitéit vun hirer Loftfaart geholl.
  D'E-50 huet sech als eng gutt Entwécklung erausgestallt. Dësen panzer huet sech mat engem panzerbriechende a séier-feier-kanone. A mat guddem Frontschutz.
  Den amerikanesche Sherman ass net säi Konkurrent. An och Pershing. Den E-50 huet sech als Béischt vun enger Maschinn bewisen.
  D'Däitschen am véierzeg-fënneften Joer sech a Grönland néiergelooss, an huet sech am Kanada Fouss. Gläichzäiteg huet déi däitsch Diplomatie Brasilien op seng Säit gewonnen, zesumme mat Argentinien, déi scho laang gehorsam war. An d'Promotioun huet ugefaang vun de südleche Bréckkäpp.
  D'Joer 1946 war entscheedend. Däitsch a japanesch Truppen hunn Mexiko iwwerfalen, a bal ganz Kanada ageholl, an och Alaska invasséiert. An dann goufen d'Feindlechkeet endlech an d'USA iwwerginn. Op hirem Territoire hu richteg Schluechte ugefaang ze stattfannen.
  An natierlech, déi däitsch Panzer vun der E-Serie hunn sech als ganz geféierlech a Kampffahrzeuge gewisen. Wou sinn d'Amerikaner virun hinnen. D'Faschisten hunn esou Kraaft.
  Besonnesch wann dem Gerda seng Panzer-Crew um Ugrëff ass an d'US Truppen zerstéieren.
  Si huet en E-50 Serie Auto, agil a séier. Si huet eng laflängt vun 100 EL an e kaliber vun 105 mm. Wann esou eng Pistoul gouges.
  D'Gerda huet de Joystick-Knäppchen mat den bloen Zänn gedréckt, e Projektil ofgeschoss, präzis de Feind geschloen a gequietscht:
  - Éier dem Drëtte Räich!
  D'Charlotte, dëst rout-Hoer Meedchen huet och mat hiren bloen Zéiwen op d'Amerikaner geschloen an huet hir Zänn geschloen:
  Herrlechkeet un eis oniwwersiichtlech Truppen!
  D'Kristina huet och mat hire bloe Fanger op hir flott, gemeiselte Been geklappt a gejaut:
  - Éier dem Heroismus vun der Wehrmacht!
  D'Magda, mat de laange graziéise Fanger vun hire bloe Been, huet och geschloen a gejaut:
  - Herrlechkeet un déi oniwwersiichtlech Wehrmacht!
  A véier Meedercher wäerten et huelen an op der Spëtzt vun hire Longen brullen:
  - Mir si richteg Adler, a voller Heldentum! A mir fléien wéi Villercher, Jongen vum dapere Mutterland!
  D'Gerda huet nees mat den bloen Zänn geschoss. Si huet den amerikaneschen Auto geschloen a gesis:
  - Nee, net Jongen, mee Meedercher!
  D'Charlotte huet op den amerikaneschen Auto geschoss, säin Turm ofgerappt a geziddert:
  - Natierlech sinn d'Duechter ganz heroesch!
  D'Christina huet hire Géigner geschloen. Si huet de Feind duerch an duerch duerchgebrach, an huet hir Zänn geblosen:
  - Mir sinn déi richteg Maschinnen vum Doud!
  D'Magda huet och op de Feind geschoss. Si huet d'Rüstung vum Feind gebrach, de Géigner seng Stir gerammt a gejaut:
  - A mir sinn déi perfekt Maschinnen op der Welt!
  An d'Meedercher hunn am Chouer gejaut:
  - Herrlechkeet un Däitschland, Herrlechkeet, d'Panzer rennen no vir! Divisiounen vum Drëtte Räich begréissen déi couragéiert Leit!
  Kuerz gesot, den Däitschen hunn et wierklech gutt gemaach, an hir Truppen hunn eng Victoire no der anerer geschoss.
  D'USA hunn natierlech eng staark Wirtschaft, awer si hunn d'Technologie verluer. Besonnesch Panzer a Jetfliger. D'Däitsch hat schonn de ME-262 X an der Serienproduktioun, an dëst Fliger war souwuel iwwerliewend, Geschwindegkeet iwwer 1150 Kilometer an der Stonn, a bewaffnet mat fënnef Fligeren 30-mm-Kanone. Amerikaner kënnen esou eng Maschinn net widderstoen.
  D'Däitschen haten och e Vugel XE-262, einfach ze fabrizéieren, bal komplett aus Holz, ganz liicht a manöverbar. Awer den XE-262 war wéinst senger ze niddreger Mass an der héijer Geschwindegkeet och schwéier ze managen an erfuerdert héichqualifizéiert Piloten. Awer hien war super fir dem Huffman säi Stil, deen an der Approche geschafft huet. A vu kuerzer Distanz huet hien d'Amerikaner zerstéiert.
  Mee nieft Huffman waren et och zwee Meedercher déi gehandelt hunn: Albina an Alvina. Si hunn all dräihonnert erofgefall Fligeren iwwerschratt a kruten d'Ritterkräiz vum Iron Cross mat Sëlwer Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten. Ritter Kräizer mat gëllenen Eichenblieder, Schwäerter an Diamanten hunn bis elo nëmmen den Huffman, dee méi wéi fënnefhonnert Fligeren erofgeschoss huet, an de Rudel, de legendären Attackfliger, méi wéi fënnefhonnert Panzer a vill aner Buedemziler erausgeschloen. A siwwenzéng méi Fligeren.
  Am Drëtte Räich hunn se och de sechste Grad vum Ritterkräiz vum Eisenkreuz mat Platin-Eicheblieder, Schwäerter an Diamanten ugeholl, fir déi, déi dausend erofgefall Fligeren erreechen, oder déi selwecht Zuel vu futtis Panzer.
  An dësem Ritterkreuz sollten op d'mannst honnert Diamanten befestegt sinn, an et wier méi grouss wéi aner Ritterkräiz. Also war de Präis net nëmmen éierbar, mä och deier.
  D'Albina an d'Alvina fléien iwwer den Himmel. Si schéissen hir Yankee Fligeren erof a sangen duerch hir Zänn:
  - Schéin Meedercher,
  Super Frënn...
  Wäre formidabel Kärelen -
  A super Kick!
  D'Albina huet d'Fligerpistoul mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn gezielt, d'Amerikanerin geschloen a gequetscht:
  - Luuchte vu lëschtegen Aen!
  A winked bei hirem Partner. Si huet hire Kolleg ofgeschnidden. Si huet de Feind a Stécker zerstéiert mat hiren bloen Zänn a gekrasch:
  - Fir de Kommunismus an eis glorräich Victoiren!
  D'Albina korrigéiert hire Partner, huet de Yankee Fliger erofgeschoss:
  - Fir den aresche Kommunismus!
  A béid Meedercher platzen aus laachen.
  Mëttlerweil ass de Krich weidergaang. D'Amerikaner verléiere kloer dem beschte Feind an der Technologie an der Ausbildung, a souguer mat auslännesche Divisiounen.
  Besonnesch d'Yankees hunn den Haapt Sherman Tank. Gutt, wou ass hien géint den Haaptdäitsche E-50. D ' maschinn vun den nazie hat eng frontalbewaffnung vun 250 millimeter, säit allbewaffnung vun 170 millimeter, an e gewiicht vu siwwenzeg tonne mat engem motor vun 1200 ps mat engem motoropschwong.
  Et sollt bemierkt ginn, datt de Sherman net emol op déi däitsch Säit penetréiere konnt, well d'Rüstung vun der E-50 schrägt. Och e Sherman mat enger siwwenzéng-Fouss Pistoul, e Firefly, huet net wierklech en Däitsch u Bord geholl. Awer dësen tank war net massiv.
  An d'Däitschen hunn zouversiichtlech den amerikanesche Panzer vu fënnef Kilometer ewech geholl. Ausserdeem huet hien eng héich Silhouette. D'Amerikaner haten Pershing bësse besser. Awer dësen panzer war net sou massiv wéi de sherman, an nach ëmmer war seng 90-mm-kanone net genuch fir en effektive kampf.
  Nëmmen "Superpershing" konnt déi däitsch E-50 an d'Säit duerchdréien. De virdeel vun enger pistoul an engem kaliber vun 90 mm an der laflängt vun 73 el. Awer op der anerer säit ass d'Feuerrate nëmme véier Ronnen pro Minutt géint zwielef fir den däitsche E-50, an d'Gewiicht vu fofzeg Tonnen ass ze grouss fir e Motor vu 500 Päerd. Jo, an d'Rüstung ass net genuch. An der Stir vum däitschen Haaptmastodont sinn d'Amerikaner nach ëmmer net duerchgebrach. An de Fritz hat och en E-75 mat enger 128 mm Kaliber Pistoul an enger 210 mm Säit Panzerdecke ënner Steigungen, mat nach bessere Schutz an engem Motor vu 1500 Päerd.
  Also vun Ufank un hunn d'USA verluer. Nëmmen den T-93 Panzer, méi genee eng selbstfahrend Pistoul mat engem Gewiicht vun 93 Tonnen, mat enger Panzerdécke vun 305 Millimeter an enger Kanoun vun 155 Millimeter, konnten d'Däitsche Mastodonten frontal bekämpfen.
  Awer d ' fahrleistung vun dëser selbstfahrenden pistoul war onwichteg, grad wéi d' feierrate. An d'Däitschen hunn et mat Fligeren zerstéiert.
  Also hunn d'Amerikaner als Ganzt net gutt gemaach, an hunn hoffnungslos verluer.
  An déi däitsch Truppe koumen ëmmer méi no bei New York a Washington.
  Truman plädéiert mam Hitler fir Fridden.
  Awer de Fuhrer wollt nëmme komplette Kapital ouni Konditiounen. Washington war ëmginn. An d'Nazien hunn en Ugrëff op d'US Haaptstad ugefaang.
  D'Tank-Crew vu Gerda huet fir e méi hell muer gekämpft. An hien huet ouni Problemer gewonnen.
  D'Meedchen huet souguer ugefaang net nëmme mat den bloen Zänn ze schéissen, awer och mat de Scharlachroute vun hire Broscht. An dat huet vill gehollef.
  D'Charlotte huet och gebrannt andeems se hir Rubin Nippel op de Joystick Knäppchen dréckt a gezippt:
  - D'Gréisst vum Kommunismus läit dorun, datt net e Fësch, mee e Wal ass!
  D'Christina, schéisst, dréckt d'Knäppercher vum Joystick, bemierkt:
  - A mir Däitschen wäerten de gréisste vum Kommunismus bauen!
  D'Magda, schéiss crimson Nippel op hir Géigner, huet aggressiv erausginn:
  - Den hellste Kommunismus! Nëmmen erop, kee Schrëtt erof!
  D'Gerda weist d'Kanoun mat de bloussegen Zänn, an huet den amerikaneschen Haubitze mat engem gutt geziilten Schoss ëmgedréit, bestätegt:
  - Fir den aresche Kommunismus!
  Nom Fall vu Washington huet Amerika séier kapituléiert. An et ass den 31. Januar 1947 geschitt.
  Den Zweete Weltkrich ass eriwwer. An dem Hitler säin Opstig un d'Muecht ass zesummegefall mat der Kapitulatioun vun Amerika.
  Et schéngt eng laang Period vu Fridden ze ginn. Tatsächlech sinn all Kricher eriwwer, d'USA si gefaangen, a wat wëllt Dir méi? Awer et gouf eng méi Supermuecht mat Kolonien: Japan. An den Hitler wollt et och eroberen.
  20. Abrëll 1953 huet en neie Krich fir d'Ëmdeelung vun der Welt ugefaangen. D'Sowjetunioun existéiert nach an enger ofgeschniddener Form. D'Militär, déi nom Stalin un d'Muecht koum, huet de Voznesensky als formell Haaptregierung gesat. Dëse Leader huet et fäerdeg bruecht d'russesch Wirtschaft deelweis ze restauréieren. An hien offréiert Hitler d'Participatioun vun der UdSSR am Krich géint Japan. Hien huet zougestëmmt, awer ënner der Bedingung datt Russland nëmmen Primorye, Sakhalin Island an d'Kuril Kette géif zréckginn, déi virdru vun de Samurai ageholl goufen.
  Also Voznesensky krut eng nei Chance d'Sowjetunioun erëmbeliewen, an deelweis Rehabilitatioun vum Räich.
  D'Kämpf sinn a voller Kraaft entfalen.
  D'Alenka an hir Team hunn op engem neien experimentellen T-11 Tank gekämpft. Dësen Auto war schwéier a gutt geschützt. Hir frontalbewaffnung erreecht 300 millimeter mat engem maschinengewiicht vu siechzeg-aacht tonnen an 130-mm-kaliberkanone. Mëttlerweil ass den Haapttank T-54 nach ëmmer an der UdSSR, wat och guer net schlecht ass.
  An d'Alenka an hire Partner schéissen aus enger mächteger Waff aus enger laanger Distanz. D'Japaner hunn natierlech hir eegen Autoen. Besonnesch hei ass den E-75, kopéiert vum däitsche Modell ënner Lizenz. Awer dësen Tank ass schonn e bëssen ausgeglach.
  An d'Alenka klappt hien eraus mat hiren bloen Zänn. A si schéckt de Projektil genee Enn-zu-Enn.
  D'Meedchen rifft:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vum Kommunismus! Herrlechkeet fir Lenin an den Häerzer!
  Tatsächlech ass dëst eng Schéinheet vum héchste Standard.
  Anyuta schéisst och, mat hire bloe Fanger vu geschmëlzene Been a quitscht:
  - Ech sinn e ganz coole Krieger, an et ass wéi eng Clockwork Popp!
  Alla Feier och am Tour. Dëst Meedchen huet de Samurai geschloen a gesot:
  - Am Numm vu Liicht, Hëtzt a Wand!
  An, natierlech, benotzt kaal Féiss.
  An dunn ass d'Maria gelant. Si ass e Meedchen mat enormer spiritueller Kraaft. Si huet e japanesche Panzer gebrach an huet gekrasch:
  - Fir mächtege Kommunismus!
  An ass un hir bloe Ferse ënnergaangen.
  An um Enn huet si mat der Hëllef vun engem bloe Fouss a Marusya geschoss. D'Meedchen huet de Feind geschloen an huet gejaut:
  - Herrlechkeet fir d'Ära vun enger besserer Welt!
  A wéi hatt fläischt ... Dëst ass wierklech e ganz coolt Meedchen.
  D'sowjetesch Panzer Crew mécht eng super Aarbecht a sammelt Rechnungen. Meedercher huelen natierlech séier d'Féierung. Si hunn och dee beschten Auto fir d'Rout Arméi.
  An d'Gerda kämpft op engem pyramideschen Tank. Dësen Auto ass scho méi fortgeschratt an huet nëmmen zwee Crew Memberen.
  Si, zesumme mam Charlotte, schéissen op d'Japaner, a si sinn extrem effektiv.
  D'Gerda, mat hiren bloen Zänn, huet d'Joystick-Knäpper gedréckt an de japanesche Auto geschloen, gesis:
  - An de Samurai ass ënner dem Drock vu Stol a Feier op de Buedem geflunn!
  D'Charlotte huet och op hatt geschoss, mat de bloe Fanger vun hire gemeiselte Been, a gesis:
  - Awer eis Wehrmacht vun der Taiga bis an d'britesch Mier, all si Millioune mol méi staark!
  D'Magda an d'Christina kämpfen an engem anere pyramideschen Tank.
  Terminator Meedercher sinn extrem kämpft a kolossal a Kraaft.
  An esou schéisst d'Christina, benotzt hir blo Zänn a schléit d'Japaner.
  Dann rifft er:
  - Eis Ära mat Victoiren virun!
  D'Magda schéisst och op de Feind. Demoléiert den Tuerm vum Samurai a rifft:
  - An d'Leeschtunge waarden nach méi cool!
  An erëm, mat bloen Zänn, profitéiert hien vum System, zerstéiert Feinde.
  Jo, et gi Meedercher déi e galoppéierend Päerd stoppen an an eng brennend Hütt kommen.
  D'Krieger hunn de Feind iwwerwonnen a lues a lues eropgaang.
  Japan huet verluer. An déi däitsch hunn eng formidabel Waff benotzt - Diskothéiken.
  Dës fléien Teller woussten keng Gläich.
  Hei kämpfen d'Agatha an d'Adala op enger Diskett. Warriors kontrolléieren d'Maschinn mat der Hëllef vu Joysticks, an deploy dës mächtegst Eenheet. An esou zerstéieren se Géigner. A si schloen mat Hëtztstrahlen aus der Loft. Wuertwiertlech zerstéiert d'Kraaft vu Rivalen.
  Agatha, schéisst op de Feind, brécht:
  - Mad meng Leidenschaft!
  A mat enger bloer, ronnen Ferse, wéi wann Dir dréckt.
  Adala, schéisst op Feinde, seet zouversiichtlech:
  - Et ass nëmme Kraaft!
  An hie benotzt och seng blo Zéiwe géint de Feind.
  D'Meedercher sinn wierklech verspreet. An esou, loosst eis direkt kämpfen Schéinheeten soen.
  Datt vu Japan kaum eppes méi ass.
  D'Land vun der Rising Sun war verluer. An leider huet et bal hoffnungslos ausgesinn.
  De Samurai huet technologesch Iwwerleeënheet konfrontéiert. An e ganz eeschte Géigner a punkto operationelle Planung.
  Japan huet Russland a senger Zäit besiegt, awer elo huet et zu Koalitioune verluer.
  Um Enn huet d'Drëtte Räich souguer en Atomstreik op d'Inselen lancéiert, an d'Land vun der opkommende Sonn huet kapituléiert.
  Als Resultat war d'Eruewerung vu kolossale Lännere fäerdeg. Wéi och ëmmer, den Drëtte Räich huet e bësse méi a Lateinamerika gekämpft, an huet zousätzlech Territoiren duerchgefouert.
  Awer wann d'ganz Welt ënner dem Drëtte Räich ass, zitt déi ëmmer nach fräi UdSSR de Fuhrer.
  An den 20. Abrëll 1957 fänkt d'Agressioun géint Russland un. A kolossal Kräfte kommen op der UdSSR vir.
  Op wat kann d'Rout Arméi ënner dëse Konditiounen zielen? D'Kräfte si scho ganz ongläich.
  Mä scheinbar, Russen an aner Nationalitéiten hunn nach e puer Berechnungen.
  A si kämpfen wierklech schwéier.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana kämpfen d'Nazis.
  Meedercher traditionell barfuß an a Bikinis. An dëst ass hir Glawen. Si kämpfen mat wilde Kraaft.
  Natasha, schéisst aus enger Maschinnegewier, bemierkt:
  - Wat si mir gutt, datt mir wëssen, wéi mir kämpfen!
  Zoya, schéisst op de Feind, huet ausgemaach:
  - Mir kënnen!
  An huet eng Granat mat den bloen Zéiwen geheit.
  D'Augustina huet d'Nazien mat enger Maschinnegewier gekrabbelt a mat grousser Opreegung gejaut, eng Granat mat hirem bloussem Ferse gehäit:
  - Ech sinn den Zerstéierer vum Béisen!
  Svetlana, schéisst och op de Feind, a schéisst präzis, d'Feinde mëschen an e Sak Sprengstoff mat hirem bloe Fouss werfen, wéinst deem den Tank ëmgedréit huet, provokativ erausginn:
  - Ech wäert d'Drëtte Räich zu Pudder molen!
  An d'Meedchen huet d'Zong erëm erausgestreckt.
  Hei sinn d'Krieger. Mat hinnen kënnt Dir géint bal all Monster kämpfen. A souguer dem Hitler.
  D'Natasha, déi op d'Nazien schéisst, a Moskau verdeedegt, huet gesonge:
  - Mir si vum Joch vun der Horde zerquetscht,
  Mir sinn ënnerdréckt vum Joch vum Ongléck ...
  D'Zoya, deen op de Fritz schéisst, an hir blo Zéiwe mat hire Féiss lancéiert huet, huet e mäerderesche Pfeif erausbruecht:
  Mee et kachen an eise Venen
  Den Himmel vun de Slawen ...
  D'Augustina, déi op d'Nazien schéisst, a ganz energesch handelt, eng Granat mat hirem bloussem Ferse ginn, huet weider:
  A vun de wonnerbaren Uferen,
  Zu de Uferen vum Kolyma ...
  D'Svetlana huet mat wilde Leidenschaft gesongen, mat de Muskele vun hire Been gespillt, an d'Pressfliesen hunn erausginn:
  All dëst ass eis Äerd,
  All dëst ass eis!
  An hei waren d'Meedercher, muss ech soen, mat grousser Verontreiung a kolossaler Agressioun.
  Keen kann se stoppen, näischt kann se besiegen. Béise Wëllef zerstéieren de Feind, béis Tigresser begréissen d'Helden.
  Oder vläicht Heldinnen. Hei sinn d'Gaming Meedercher vum héchste Fluch vun engem Vugel.
  A wa se kämpfen, dann aus dem Häerz ....
  An Alenka mat hirer Crew um Tank T-13. Eng Maschinn, déi prett ass, géint déi däitsch, pyramidesch Kompositioune ze widderstoen. D'Meedchen schéisst op de Feind a séngt:
  - Eis Panzer, et ass just e Wonner,
  Vun Wüst bis nërdlech Mier!
  Mir wäerten dech zerräissen, gleeft Judas,
  Dat schrecklecht Déier wäert zerstéiert ginn!
  Anyuta bestätegt mat Roserei, och op de Feind mat der Hëllef vun hire bloe Zänn:
  - Ech wäert de Feind zerräissen a se a Pulver schleifen.
  Alla huet sech ëmgedréint mam Feind mat der Hëllef vun hire bloen Zänn opzekloen an huet gekrasch:
  - Fir d'Gréisst vum roude Kommunismus!
  D'Maria huet och de Feind geschloen, e gutt geziilten Schoss mat hirem bloen ënneschten Glied gemaach a gebrëllt:
  - Fir schéin Victoiren!
  D'Marusya huet och, mat der Hëllef vun hiren bloen Zänn, de Feind bewegt, wéi wann hien him geschloen huet, a gejaut:
  - Fir déi héchst Iddie vum Kommunismus!
  D'Fënnef hunn d'Nazien gekämpft wéi Terminatoren.
  A sowjetesch Piloten hunn och um Himmel gekämpft. Besonnesch Anastasia Vedmakova an Akulina Orlova.
  Si hu gekämpft wéi epesch weiblech Helden. Mat bloen Zéiwen hunn si Loftprojektiler geschéckt. Si hunn d'Feinde ganz passend getraff.
  D'Anastasia huet hir scharlachrout Nippel op de Joystick-Knäppchen gedréckt, de Faschist geschloen a gezippt:
  - Éier fir d'Iddie vum Kommunismus!
  Fir de Feind mat Erdbeernippelen ze schéissen, huet déi hallef plakeg Akulina och gekacht:
  - Éier un d'Helden vun der UdSSR!
  Dëst sinn waarm a staark Meedercher hei. Wéi si kämpfen wéi richteg Béischt. A si hunn iwwermënschlech Leidenschaft a kolossal Kraaft.
  D'Anastasia, d'Nazien zerstéiert, huet gesonge:
  - Iwwer dem ongléckleche Planéit hänkt,
  Béise Fritz seeding Däischtert ...
  Den Okkupant haasst seng Axt,
  Schärfen an de Kapp ofschneiden!
  
  Wéi och ëmmer, hien ass kee Bauer,
  An net fir ëmmer ënner dem Joch trëppelen ...
  Verwandelt béis Feinde a Feierblummen,
  Wäert den Herrscher vun de Welten ginn!
  An dann ass et d'Elisabeth um T-55 Tank. Eng Maschinn mat enger méi staarker 105 Millimeter Kanoun wéi den T-54 a prett fir géint Feinde ze bekämpfen.
  Meedercher am Tank, natierlech, an nëmmen engem Bikini.
  D'Elisabeth huet de Joystick-Knäppchen mat hiren bloen Zänn gedréckt, zimmlech präzis op de Feind schéisst, a gekuckt:
  - Fir Russland vum Kommunismus!
  Dunn huet d'Ekaterina ofgeschoss, mat der Scharlachroute vun hirer Këscht fir ze schéissen.
  Si huet den Nazi-Tank geschloen an huet gekënnegt:
  - Fir Erfolleg beim Opbau vum Kommunismus!
  D'Elena huet och op hire Géigner geschoss mat hiren bloen Zänn. Si huet de Fass vun engem pyramideschen Tank zerbrach, huet alles passend gemaach.
  Dunn huet si gekrasch:
  - Déi hellst wäerte mir de Kommunismus hunn!
  Dann Lupanula an Euphrasia, obwuel si normalerweis just e Chauffeur ass. Awer d'Meedchen huet ganz präzis geschloen, d'Maulkuerf vum Nazi-Tank ofgeschloen.
  Dunn huet si gekrasch:
  - Eise Kommunismus ass méi hell wéi d'Sonn!
  D'Meedercher um Tank si barfuß an an engem Bikini kucken ganz schéin a charismatesch. A si hunn Broscht mat sou scharlachroute Nippel.
  D'Elisabeth huet mat Freed gesongen;
  Loosst eis de Joch zerbriechen, gleewen de Faschismus,
  Wann néideg, réckelen ech Bierger ....
  Et gëtt eng Ära, d'Ära vum Kommunismus,
  Ech fléien an den Himmel mat engem Lidd!
  An nach eng Kéier, d'Meedchen mat hirem Scharlachroute Nippel wäert de Joystick Knäppchen drécken an d'Nazis schloen.
  Also de Fuhrer wäert et net e bëssen fannen.
  Mat esou Meedercher ass et kloer, datt d'Sowjetunioun nach lieweg ass, an Hitler kann et net esou einfach briechen.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"